Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

An TrÍÚ Teacht Na himpire Palpathain

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Impire an spás Impireacht Palpatine, tar éis dó a chorp a chailleadh, scriosta ag tintreach fórsa, choinnigh sé a spiorad demonic. Agus do ghluais sé isteach i gclón cailín fionn a fheictear. Agus déanann sé athbheochan arís ar ord an dorchadais agus ar an Impireacht spáis. Arís eile, bíonn cathanna fíochmhara spáis ar siúl idir an Impireacht agus an ghluaiseacht friotaíochta. Filleann sean-laochra: Banphrionsa Leia, Banphrionsa Rey, Ahsoka Tana, agus Anakin nua - mac Luke Skywalker, agus Azalea, iníon Banphrionsa Leia.

  AN TRÍÚ TEACHT NA hImpire PALPATHAIN.
  ANÓTÁIL
  Impire an spás Impireacht Palpatine, tar éis dó a chorp a chailleadh, scriosta ag tintreach fórsa, choinnigh sé a spiorad demonic. Agus do ghluais sé isteach i gclón cailín fionn a fheictear. Agus déanann sé athbheochan arís ar ord an dorchadais agus ar an Impireacht spáis. Arís eile, bíonn cathanna fíochmhara spáis ar siúl idir an Impireacht agus an ghluaiseacht friotaíochta. Filleann sean-laochra: Banphrionsa Leia, Banphrionsa Rey, Ahsoka Tana, agus Anakin nua - mac Luke Skywalker, agus Azalea, iníon Banphrionsa Leia.
  . CAIBIDIL #1
  Ní raibh an tOrdú scriosta go hiomlán fós. Agus lean an cogadh ar aghaidh. D'éalaigh an chuid is mó de chabhlach an Impire Palpatine ón imcirclement freisin. Agus thit an comhrialtas reibiliúnach as a chéile agus thit as a chéile. Gariníon an Impire Rei, chuaigh sí ar fán agus ní raibh baint aici leis an bpolaitíocht. Tá a fian marbh. Níor fhág sé í ach cúpla - buachaill agus cailín.
  Agus thosaigh an Bhanphrionsa Ray, áit éigin i bhfad siar, ag tógáil a leanaí.
  Agus bhí an Impire Palpatine ag cur allais ar a chorp, a bhí scriosta ag tintreach fórsa frithchaite. Ach ní raibh a anam diabhal bás. Agus bhog spiorad impire na himpireachta spáis isteach i gclón eile.
  Ar ndóigh, rinne longa cogaidh iomadúla den ord agus den Impireacht deifir chun dílseacht a mhionnú don impire. Agus bhuail boltaí tintrí na cumhachta an ginearál reibiliúnach agus laghdaíodh é go dornán luaithreach. Thuig na daoine eile láithreach gurbh é an t-impire a bhí ann. Fiú dá mbeadh an clón ina óige gan féasóg.
  Is fórsa suntasach é Palpatine.
  Agus ansin tá conquest phláinéid. Níl aon Jedi ann, agus tá pláinéid an réaltra roinnte. Mar sin féin, tá fadhb ag Palpatine. Ní mhaireann Cluain Eois an-fhada nuair a bhíonn siad marcaithe ag sith dorcha ifreanda. Ar aon nós Cluain Eois na bhfear.
  Agus tá bean ag Palpatine. Tá sé i bhfad níos éasca comhlachtaí na mban a iompar na sruthanna de chumhacht dorcha, agus incomparably níos durable ná fir.
  Agus tháinig Palpatine ina cailín álainn. Agus is í an cailín seo empress formidable an réaltra.
  Ar ndóigh, níl gach rud indéanta do na Imperials. Mar shampla, déanann na Jabbas iarracht troid ar ais. shlóg siad fórsaí uile an mhafia Réaltrach. Agus chuaigh na reibiliúnaithe gluaiseachta friotaíochta isteach leo.
  Anseo a thagann an cath cinntitheach. Ar thaobh na Imperials tá cabhlach ollmhór. Thóg siad longa nua ag baint úsáide as acmhainní an réaltra. Glacann robots comhraic páirt sna cathanna, agus bíonn clóin níos réamhchúiseach.
  Ar thaobh na friotaíochta agus an mafia réaltrach, a gcuid fórsaí suntasacha.
  Mar sin féin, ar thaobh na Palpatine níos mó ná trí huaire an superiority.
  Agus tosaíonn siad ag brú agus ag brú.
  Is iad na laochra clón nua an-álainn, cailíní curvy agus matáin i bikinis.
  Mar sin beidh an cath dian agus fórsaí an Impireacht tar éis éirí ní hamháin cumhachtach, ach freisin álainn.
  Seo iad na chéad longa cogaidh, cosúil le reithe, atá ag druidim linn. Speálann siad sruthanna comhraic cumhachtacha bíomaí léasair.
  Cailíní Clón a reáchtáil ar fud na gunnaí. Agus cosnochta, cruinn, sála bándearg flash ag.
  Scannánaithe go hálainn. Tá na cailíní, cé go clónáilte, go léir difriúil, tá a gcuid gruaige de gach dathanna den speictream. Agus comhlachtaí le matáin an-fheiceálach, coirtithe, craiceann órga-olóige, agus breasts ard, iomlán, cromáin luxurious.
  Is trodaithe an-mhaith iad na cailíní seo. Anseo caitheann sé píosa hipearplasma as stoc trom. Agus arís scrios agus scrios longa réalta ar an dá thaobh.
  Tá na longa Impiriúla ag iarraidh na reibiliúnaithe a sheachbhóthar trí úsáid a bhaint as foirmiú an chorráin.
  Ar thaobh an Impire Palpatine, buntáiste faoi dheichniúr i longa móra cogaidh agus gnáth-longa catha. Agus tá a chliabháin chumhachtacha ag bogadh níos gaire.
  D'éirigh an cath i bhfad níos drámatúla. Tá cruiser na gluaiseachta friotaíochta trí thine. Tá gach cineál eintiteas coimhthíoch ag rith trasna na decks. Tá na céadta sibhialtachtaí agus speiceas ag troid leis an Impireacht.
  Tá Palpatine fós daonna de réir tionscnaimh. Murab ionann agus a mhúinteoir - a bhí de chine difriúil, cé gur cineál humanoid é freisin.
  Mharaigh an t-impire sa todhchaí a mhúinteoir - nuair a tháinig sé gan ghá, agus b'fhéidir fiú díobhálach.
  Ansin bhain Palpatine amach cumhacht gan fasach agus eolas ar chumhacht. Agus tháinig bás a spiorad. Agus an cumas chun míorúiltí a dhéanamh thar chumhacht an Impireacht Sith agus ar feadh a staire.
  Agus anois tá spiorad an tiarna dorcha is mó sa stair ina chónaí i bhfeoil cailín an-álainn, ard, fionn meala, neamh-mhatánach.
  Agus i gceannas ar an troid. Tá an Empress ar fad ar crochadh le seoda agus amulets. Murab ionann agus clónacha mná cosnochta eile, tá cosa an Chailín Monarch maisithe le bróga ard-sála, gEM-studded.
  Anseo a thagann an t-ordú chun na scriostóirí diúracán a bhogadh níos gaire don taobh dheis.
  Déanann na cailíní, ag splancadh naked, coirtithe, cosa galánta, ord an rialóir nó b'fhéidir an rialóir.
  Cé mhéad áilleacht atá ann. Is cosúil le miodóga géara amach is amach ar scriostóirí.
  Ach tá na longa móra cogaidh cosúil le míolta móra speirme - cruth dearthár le go leor gunnaí.
  An Palpatine baineann bellowed:
  - Bris, bris agus cuimilt as a chéile,
  Is é seo an saol, is sonas é seo!
  Bris, bris agus cuimilt as a chéile,
  I mo mhór-aithne an chumhacht!
  Seo long chogaidh mhór ag déanamh damáiste mór as a bheith buailte ag diúracán le muirir teirmeafaic. Is buille fíor-chruaiteach é seo.
  Ritheann na cailíní clón ó na lasracha lasracha. Greann teangacha il-daite na tine na háilleacha, le haghaidh sála babhta naked, bándearg le lúb galánta.
  Agus tá cuma thar a bheith fionnuar.
  Tá stíleanna gruaige na gcailíní ceachtar duille óir nó copar dearg, ach tá sapphire, agus emerald, agus fiú breac. Agus tonnta siad cosúil le meirgí.
  Tá na laochra anseo an-álainn, agus is dócha go n-éireodh fir ar mire leis an oiread sin áilleacht i bicíní.
  Tá cogadh ar bun sa chruinne - níl aon am le haghaidh sentimentality. Agus in áiteanna eile, tá long chogaidh reibiliúnach trí thine. Agus tá créatúir cosúil le lizards, nó séabra, charred.
  Seo a leanas dhá long chogaidh spáis eile a imbhuail. Srón flattened mar fuck. Agus sparkle cosúil le tintreach deadly. Agus ansin faigheann an lasair bás.
  Chroith an t-ard-chailín a cluaise diamanta agus sheinn sé:
  - Dóiteáin! Dóiteáin! Agus i Silence starry!
  Agus i quasars thuas!
  Sa tonn farraige, agus tine spáis!
  Agus spás! Agus tine spáis!
  Anseo d'oibrigh an roicéad thermopreon. Cosúil le pléascadh ollnóva.
  Agus láithreach roinnt long dóite síos go hiomlán. Agus d'iompaigh na céadta long réalta anonn agus sníomhtar iad mar bharraí a chaith leanbh.
  Arm ifreanda trilliún uair níos láidre ná buama hidrigine is ea bolg ramhar an imoibrithe teirmeapreon.
  Empress Palpatine bellowed:
  - Cumhacht dubh Satan,
  Cumhacht a dhoirteadh ar an domhan ...
  Agus an claíomh naofa cogaidh
  Bhris an rún!
  Agus arís, de réir mar a thógann sé é, pléascfaidh sé le cumhacht an domhain thíos. Agus is é an scrios ach immeasurable.
  Tá barraíocht thar na bearta ag na hImperials i dtéarmaí líon na cumhachta dóiteáin. Agus mothaíonn sé mar nach féidir aon rud stop a chur leo.
  Anseo sheachnaigh siad an fhriotaíocht ón taobh agus ón gcúl.
  Is cailín cogaidh í Ahsoka a throideann in aghaidh sárfhórsaí na himpireachta.
  Thóg sí é agus chan sí:
  - Os cionn na cruinne trua crochadh,
  Cluain Eois olc ag cur an dorchadais ar fad...
  Is fuath le Palpatine a thua,
  Sharpened agus a ghearradh amach an ceann ...
  
  Ach ní saighdiúir é Jedi ar chor ar bith
  Agus ná siúl go deo faoin cuing ...
  Tiontaigh clóin an dorchadais ina mbrandaí tine,
  Agus freagra a thabhairt ar mhailís le maith!
  Agus casfaidh an cailín a long réalta timpeall arís, agus as lámhaigh dea-dhírithe, tógfaidh iar-mhac léinn Darth Vader, agus bainfidh sí fótóin, cúrsóir mór diúracán den Impireacht.
  Cailíní clón, ag fáil bháis squeal agus ag canadh:
  Solas mór na hImpireachta
  Tugann sé sonas do gach duine ...
  I cruinne gan tomhas,
  Ní bhfaighidh tú níos áille!
  
  scuaba lómhara,
  Ó dheireadh go deireadh...
  Scaip an Impireacht
  Ádh mór, naofa!
  Tá na cailíní clónacha an-álainn, tá sé trua fiú nuair a dhólann siad amach sa sruth hyperplasmic.
  Roars Empress Palpatine ag barr a scamhóga:
  -Beidh ár bua gar,
  Ionsaí dhorn!
  Agus anseo arís, roicéad i bhfolús agus scrios gach rud. Agus a tharlaíonn sosanna hellish den sórt sin.
  Bhuail Ahsoka Tana carr eile. Ag déanamh di pléascadh leis na céadta clón mar thinte ealaíne, ag scaipeadh san aer, agus ag caoineadh:
  - Feiceann tú comhartha sa spéir,
  Tá an fholamh sin dóite ...
  Imíonn fonn,
  Go léir timpeall vanity!
  Rinne longa móra réalta impiriúla timpeall ar na reibiliúnaithe ó bheagnach gach taobh. Tháinig an cath níos mó agus níos mó fuilteach.
  Seo é an tImpire Palpatine, roar sí:
  - Níor cuireadh mé go neamhbhalbh,
  Beir leat grásta...
  I mbeagán focal, i mbeagán focal,
  Go gairid ag labhairt!
  Bí ciúin!
  Agus stomp a sála ar mhiotal.
  Tá na mílte long réalta ar an dá thaobh. Agus rollaíonn siad isteach mar thonnta stoirme raging.
  Agus boilsíonn an bhfolús, agus dónn an miotail. An oiread sin bearnaí thart agus scrios. Tá an meascán de dandelion agus chanterelle gafa i ngaiste lasrach na lasrach, agus tá sé charred go mall agus dosheachanta.
  Faigheann cailín ó shaol eile bás agus canann:
  - Tá laochra an dorchadais, fíor, láidir,
  Ach ní ghéillfidh mé do chlóin spáis...
  Tá muid fionnuar, is hiolair muid,
  Agus beidh an bua againn i gcoinne na pharaohs!
  Agus anois faigheann ainmhí baineann greannmhar bás, agus tá brón uirthi le deora. Bíonn gach rud ina iomláine ar siúl faoi na dictates an Impireacht.
  Sáraíonn sé líon na dtrúpaí agus cáilíocht na n-arm araon. Agus ansin tá butting den sórt sin.
  Is cuimhin le Ahsoka Tana cé mhéad bliain ó shin a bhí sí ina Padawan go Anakin Skywalker.
  Agus brúitear a scáthlán solais i gcainníochtaí móra idir amhais agus créatúir choimhthíocha éagsúla.
  Ach anois tá an baineannach ina coinne. Agus cruthaíonn sé seo fadhb. Tá an Impire Palpatine bás a fháil. Conas a scrios a anam, is féidir dul isteach in aon chomhlacht?
  B'fhéidir go bhfuil Horcruxes aige? Agus gan ach iad a scriosadh, is féidir leat an ollphéist fiáin seo a shárú? Ach cá háit a bhfaighidh tú iad, agus cé mhéad is féidir leat a lorg sa chruinne gan teorainn?
  Mhothaigh Ahsoka í féin a bheith buailte. Agus léim an teocht sa chabáin go géar.
  Agus bhí an t-aer deatach fiú...
  Thóg Ahsoka é agus chrom sé:
  - Ní eagla an bháis ar an laoch uilíoch,
  Níl eagla an bháis orainn ar pháirc an chatha ...
  Le slua tromluí beidh sé ag troid go cróga,
  Agus bainfidh éacht mar ridire amach!
  Agus cailín ó shibhialtacht humanoid, conas a thógfaidh sí agus a iompóidh sí a long réalta.
  Agus seol roicéad teirmeogach isteach ar thaobh an long chogaidh.
  Chroith sé é féin. Leagadh roinnt túir ghluaiseachta láithreach agus cuireadh ar ceal iad.
  Arís ritheann na cailíní clón, a gcuid sála lom, cruinn súilíneach mar scátháin sa ghrian.
  Chan Ahsoka i gcruachás:
  Bhuel, cé mhéad comharsan is féidir leat a mharú,
  Tar éis an tsaoil, rugadh duine le haghaidh sonas ...
  Ní ligeann an mháthair dá mac dul chun tosaigh,
  Agus fiú sa samhradh tá drochaimsir sa chogadh!
  Na báid Imperial ag iarraidh a counterattack. Agus tá longa nua, an-tromchúiseach ag dreapadh.
  Ní long réalta amháin atá sa long chogaidh mhór. Is cathair iomlán toirtiúil í seo, i bhfoirm míol mór nó míol mór marfach. Agus tá sé soiléir nach féidir aon rud a chur i gcomparáid le cumhacht den sórt sin.
  Agus tá deich n-uaire níos mó long den sórt sin ag an Impireacht, agus tá siad níos mó agus le hairm níos forbartha.
  Agus ní fiú ordú amháin a bheith ag an bhfriotaíocht - cibé duine atá i méid.
  Is gnáth-throdaire é Ahsoka go foirmiúil.
  Fíor, tá údarás iontach ag Banphrionsa agus Marshal Leia.
  Breathnaíonn sí thart ar tríocha cúig bliana d'aois, ach tá a figiúr agus a waist cosúil le cailín óg. Laoch uafásach.
  Troideann an Bhanphrionsa Marshal Leia, a bhfuil neart ollmhór aici, mar fhathach agus canann:
  - A haon a dó -
  Ní fadhb í an ghráin!
  Níor chóir duit a bheith discouraged riamh!
  Coinnigh do shrón agus eireaball suas ard!
  Bíodh a fhios agat go bhfuil solas an ghrá leat i gcónaí!
  Agus seo é an banphrionsa-mharascail, ag caitheamh scamall iomlán drones beaga isteach cath.
  Déanann siad ruathar ar longa réalta Impiriúla. Tá bearnaí agus scrios ollmhór.
  Gáire an Banphrionsa Leia le fiacla pearly. Tá bicíní órphlátáilte á caitheamh aici.
  Agus ar mhéara lom na gcos galánta brúigh na cnaipí luamhán stiúrtha agus diúracáin a sheoladh.
  Canann bean óg le figiúr matáin:
  - Peitil bláthanna leochaileach,
  Má tá sé stróicthe ...
  Cé go bhfuil an domhan thart éadrócaireach
  Ba mhaith liom a dhéanamh go maith!
  Agus seolann an laoch-mharascail bronntanas marfach an bháis, le cabhair ó bharraicíní loma.
  Tosaíonn giúmar an Bhanphrionsa Leia, áfach, ag dul in olcas. Mharaigh a mac a fear céile agus ansin fuair sé bás é féin ag lámha an Impire Palpatine. Cén ollphéist uafásach é an t-impire seo!
  Ní féidir a choireanna a chomhaireamh. Níor rugadh fiú Banphrionsa Leia, agus mharaigh an ollphéist seo beagnach gach Jedi.
  Bhí a hathair Anakin fós ina leanbh nuair a rinneadh Ard-Seansailéir na Poblachta de Palpatine.
  Mhionnaigh an Bhanphrionsa Leia go dtroidfeadh sí leis an deismireacht seo.
  Ach nach bhfuil an impire chomh furasta a mharú.
  Teastaíonn rud éigin éifeachtach uainn...
  Ahsoka Tana, ó shibhialtacht neamhdhaonna eile. Is cailín an-álainn í. Cé go bhfuil sí cinnte go leor blianta d'aois.
  Shábháil sí Anakin nuair a bhí sé fós óg ...
  Agus a bhuíochas leis an neart, choinnigh sí óige síoraí.
  Is Trodaire an-láidir é Ahsoka. Anseo scaoil a long réalta na lasracha agus bhuail sí frigéad eile de chabhlach spáis na hImpireachta arís. An uair seo is seanlong í, agus tá clóin fhir i maisc.
  Níl brón orthu ar chor ar bith. Bíonn sé difriúil nuair a fhaigheann cailíní bás. Ní haon ionadh go bhfuil mná den ghnéas cothrom.
  Chiceáil Ahsoka lena sála loma. Tá cosa cosúil le cailín daonna aici - níl ach a craiceann oráiste le stripes corcra. Tá fiú fir dhaonna craiceáilte faoi.
  Is foirfeacht é Ahsoka. Ó aoibh gháire go ceann crua - níos faide ná moladh.
  Agus sa leaba léiríonn míorúiltí.
  Agus i cath - míorúiltí cearnach.
  Bhris an trodaí agus iar-Padawan na todhchaí Darth Vader an briogantine le roicéad agus chan sé:
  - Ní ghlaoidh an laoch éadrom ó phian,
  Níl eagla ar a bhíoma léasair ...
  Ní báthadh sé i bpoll dubh,
  I plasma na réaltaí, ní bheidh a spiorad sruthán!
  Smaointe i mo cheann: bheadh sé go deas an Impire Palpatine a mhilleadh, nó a anam ifreannach. Ach conas é sin a dhéanamh? Is cosúil go bhfuil spiorad neamhbhásmhar ag Yoda freisin. Dhealraigh sé do Lúcás, agus Leia, agus Ahsoka, agus anois d'fhéadfadh sé tionchar a imirt ar bhealach éigin fiú.
  Ach tá Yoda fós teoranta. Cad is féidir le Palpatine a dhéanamh?
  Thóg Ahsoka Tana agus chan sé, ag leagadh síos an scriostóir spáis le cabhair óna bharraicíní lom:
  Is féidir le gach rud a bheith ríthe
  Is féidir le gach rí ...
  Agus cinniúint an domhain go léir,
  Barr siad uaireanta!
  Ach is cuma cad a deir tú
  Ach is cuma cad a deir tú!
  Pós do ghrá!
  Ní féidir le duine
  Sin rí!
  Ní féidir le haon cheann!
  Sin rí!
  Agus tá an cath réalta ag forbairt ar an méadú.
  Anseo tháinig dhá long chogaidh mhóra go dlúth le chéile, cosúil le bears, agus thosaigh siad ag bualadh ar a chéile agus diúracáin a chaitheamh.
  Cumhacht, réimsí cosanta imbhuailte agus scáinte. Spáis cuartha sparkled. Lightning flashed.
  Gluaisteáin chlónála le comhlachtaí matáin, curvaceous ar thaobh amháin, agus na céadta rásaí éagsúla ar an taobh eile, trí na conairí, cúrsóirí ollmhóra.
  Bhuail cosa nocht cuartha na gcailíní clón in aghaidh an mhiotail téite.
  D'éiligh ginearál na himpireachta:
  - Sciath chumhachtach na himpireachta,
  Ní féidir le reibiliúnaithe dul tríd...
  Is ainmhithe buile muid
  Agus ní féidir linn a bheith defeated!
  Úsáideann go leor cailíní clónacha bharraicíní lom de chosa chiseled agus iad ag lámhach.
  Is laochra iontacha iad. Tá an oiread sin draíocht agus fuinnimh acu. Agus tá siad te. Cé nach bhfuil a fhios ag na guys. Go deimhin, fásann clóin baineann i bhfad níos tapúla ná fireannaigh. Ina theannta sin, cneasaíonn a gcuid créachta go tapa, agus is fearr an t-imoibriú agus an luas. Agus tá siad ach álainn.
  Is breá leis an Impire Palpatine mná. Agus tá sé anois i gcorp na mná.
  Lig don sith dorcha canadh:
  Ní féidir maireachtáil gan clón saor in aisce,
  Ar domhan níl aon...
  Is réalta geal mé
  Cuirfidh mé bás chugat-hello!
  Seo chugaibh long chogaidh mhór na reibiliúnach agus ceithre long mhóra impiriúla chlampáil orthu ag an am céanna.
  Sheinn an Banphrionsa Marshal Leia:
  Ná tabhair suas, ná tabhair suas, ná tabhair suas ...
  I troid, an mac réalta Jedi, ná a bheith cúthail!
  Aoibh gháire, aoibh gháire, aoibh gháire
  Bíodh a fhios agat go mbeidh gach rud quasar agus ceart go leor!
  Agus sheol toes lom mná óig amuigh agus a smig fhir agus a corp mhatánach ordú eile agus an cnaipe á bhrú aici.
  Bhuaigh Ahsoka, ag brú an pedal lena sÚil lom, chailíneach, ag briseadh trí thaobh an spáis, carbhán impiriúil agus ag canadh:
  - Rith sí cosúil le hipearplasma,
  Ar tonnta folamh
  Seoladh sonrasc agus gearradh é!
  D'fhéach mé ar ais a fheiceáil
  Ar fhéach sí siar...
  A fheiceáil má d'fhéach mé ar ais!
  Banphrionsa Leia winked agus chirped:
  - Coinnigh ort go hálainn!
  Agus anois ionsaíonn na laochra friotaíochta arís. Níos cruinne, úsáideann siad tactics - ruathar, cúlú.
  Agus ansin chuaigh cruiser éadrom amháin isteach sa long chogaidh Impiriúil. Agus bhí pléascadh.
  Lean tonnta scrios agus báis.
  Ahsoka thóg é agus chirped. Nochtadh a clúidíní scarlet de bhrollach, ag sileadh as a bra:
  - Cuideachta, cuideachta, cuideachta,
  Fuair mé méanfach!
  Agus arís, chuir sÚil lom an chailín briogantín eile den chabhlach impiriúil isteach san Inferno.
  D'fhiafraigh Ahsoka an raibh anamacha ag Cluain Eois.
  Is cinnte go bhfuil sé ag na Ridirí Jedi. Agus tar éis dúinn na foircinn a thabhairt, ní bhfaighimid bás ar mhaithe!
  Laochra-kamikaze dul chun cath. Úsáideann siad longa réalta scavened, fad-díchoimisiúnaithe agus leath-lofa.
  Seo cárta gan choinne a chaith an Banphrionsa Leia chun catha.
  Tá cineál argóint deiridh na ríthe!
  Chan an banphrionsa Leia, rud a chuir cuma fige ar a bharraicíní lom:
  - Anam, croí, tabhair,
  Is sinne ár nAthair Naofa ...
  Seasfaimid agus beidh an bua againn
  Agus ní bheidh muid brón saol!
  Bhuail Ahsoka Tana an namhaid lena bharraicíní loma freisin. Smash sí an dreadnought le buille an-chruinn ar an bpointe cumhachta, agus chirped go deafeningly:
  - Ag fanacht le bua, ag fanacht le bua, ag fanacht le bua ...
  Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh!
  Ag fanacht le bua, ag fanacht le bua, ag fanacht le bua
  Is féidir linn an dragan a mharú!
  Le díograis, chaith an Banphrionsa Leia a bra agus bhrúigh sí an truicear lena nipple Ruby, exclaimed:
  - Is naofa ár saoirse,
  Is breá liom tú le mo chroí agus anam...
  Níl a fhios ag ár dtailte eachtraí,
  Le haon tá a fhios agam go mbeidh an Horde déileáil!
  . CAIBIDIL #2
  Troideanna Ahsoka Tana cosúil le panther fíor, ach amháin i bhfad níos éifeachtaí. Agus brúann sé a bharraicíní loma, galánta ar chnaipí an luamháin stiúrtha. Agus déanann sé go han-sciliúil é.
  Ach is léir go gcaillfidh na reibiliúnaigh fós. Anseo téann reisimintí nua na himpireachta spáis isteach sa chath. Tá longa réalta díreach scaoilte ag na monarchana, agus tá cailíní clón nua á bhfás ar luas luathaithe. Agus ritheann siad arís, ag splancadh a sála lom, cruinn.
  Ordaítear an Banphrionsa Marshal Leia:
  - A ligean ar bogadh amach ar bhealach ordúil!
  Ach is deacair é a chomhlíonadh. B'fhéidir go dtarlóidh sé go n-iompóidh an cúlú ina eitilt ghinearálta.
  Empress Palpatine, Idir an dá linn, jumps agus spins. Tá a corp cailín le gruaig órdhuille lán le fuinneamh.
  Agus canann sí:
  - Is é ár rí teachtaire na bhflaitheas,
  Tá ár rí cosúil le diabhal taibhse ...
  Ár rí roghnaithe ag cinniúint
  Níl ann ach tusa ár rí!
  Agus tá go leor cailíní clón ag caoineadh ag barr a scamhóga:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agus stompann a gcosa lom, sexy ar mhiotal. Níl sna cailíní seo ach hyperclass.
  Cailíní Clón ó chéim agus comhad i amháin bikini. Agus tá sé go hálainn. Thairis sin, tá difríocht idir dath na bikini a chlúdaíonn a gcorp ar éigean de réir an cineál trúpaí. Ach tá sé an-tanaí, gan a bheith i bhfolach, matáin, tanned comhlachtaí.
  Tá roinnt maisiúcháin cheana féin ag cailíní i gcéim oifigeach. Dá airde an céim, is amhlaidh is luxurious.
  Agus tá GEMS ar a gcuid bráisléid rúitín agus dealga agus cluaise agus fáinní ag clóin na mban ag céim ghinearálta agus thuas.
  Agus ag an am céanna, tá cosa lom ag gach duine ach amháin an Empress.
  Ar an gcéad dul síos, tá sé níos dexterous do laochra baineann. Agus is féidir leat do bharraicíní lom a úsáid chun cnaipí a bhrú, airm a chaitheamh, greim a fháil agus go leor rudaí eile a dhéanamh.
  Bhí arm an-álainn ag an impire. Just a miracle de chineál éigin. Cosúil le sorcerery genie an-láidir agus cumasach. Agus tá na cailíní go léir, gan eisceacht, ABS an-álainn agus cabhraithe - barraí seacláide, agus tá sé seo super.
  Agus tá na breasts múnlaithe go han-mhaith, coirtithe agus daingean.
  Thóg an Empress Palpatine é agus chan sé go bodhraigh, ag tafann a cuid fiacla a bhí ag gealadh ar nós an bhia mara is saibhre:
  Íosluchtaigh cur i láthair ar an Impireacht ollmhór
  Caithfidh an cruinne gan teorainn ...
  Agus beidh fearg mhór orainn,
  Agus tá gá le creideamh san impire!
  Bhrúigh an Empress Cúnta Palpatine Emmanuelle a cuid fiacla freisin, agus bhrúigh sí a bharraicíní loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha. Seoladh bronntanas marbhánta an bháis - roicéad teirmeaprón cumhachtach.
  Agus kicked le fórsa buile. Cosúil le pléascadh quasar ...
  Fiú na longa réalta Imperial rinneadh damáiste beag ag an réabfaidh. Crumpled na túir, leáigh armúr na long.
  Chaill go leor bádóirí agus longa cogaidh radharcanna agus uirlisí optúla.
  Thug Emmanuel faoi deara:
  - Cuirtear an ace diabhal i gcath!
  Bhí an ghluaiseacht friotaíochta briste go praiticiúil.
  Dúirt Banphrionsa Leia:
  Ní mór dúinn gach rud is féidir linn a shábháil!
  Ahsoka Tana ag troid go cróga, agus ag scaoileadh bronntanais díothaithe comhraic agus ionsaitheach. Na longa réalta ar an Impireacht, fuair damáiste, nó tubaiste de shaghas éigin.
  Ghníomhaigh an cailín, iar-chomhpháirtí Darth Vader féin, go éadóchasach agus an-fhionnuar. Phléasc longa réalta, fuarain míolta móra, brúcht sruthanna hipearphlasma ó longa cogaidh ollmhóra.
  Thóg Ahsoka Tana é agus chan sé:
  - Ní aingeal mé agus ní diabhal,
  Scriosadh an cuntas!
  Seo cailín an-greannmhar. Breathnaíonn sé cosúil le duine, ach tá a craiceann il-daite, agus tá a cluasa cosúil le proboscis. Ach tá sí i ndáiríre an-álainn agus tarraingteach.
  Ahsoka, le gáire aingeal olc, agus a bharraicíní lom brúite na cnaipí le diongbháilteacht iontach.
  Agus priocadh snáthaide radaíochta.
  Is cúng a sheachain Ahsoka a bheith buailte ag diúracán marfach. Loisg sí agus dódh poll sa bhfolús.
  Dúirt an cailín:
  Lig an cosmos ar fad a thumadh i chaos
  Agus tá an folús ag crith ó shosanna ...
  Buailfear an namhaid le fórsa éadrom,
  Agus táimid aontaithe go deo le cineáltas!
  D'fhéach an scéal criticiúil, agus na reibiliúnaithe scaipthe.
  An smaoineamh a thagann chun cuimhne ar dtús nuair a defeated.
  Emanuel faoi ghuallann:
  - Ní féidir leat imeacht go fóill!
  Agus mar a bhrúlann sé a shála lom, cruinn, bándearg ar an gcnaipe.
  Agus arís cuileoga roicéad, bunaithe ar an bpróiseas a chumasc preons. Agus mar shampla fucking, mar sin fucking.
  Thóg Emmanuelle é agus chan sé:
  - Scuabadh hairicín uafásach tríd,
  Tá sé ró-dhéanach cónraí a phleanáil anois ...
  Is buille buile í cailín dá leithéid,
  Ag croitheadh na spéire, ag croitheadh na réalta!
  Agus ghlac an laoch agus thaispeáin sé don namhaid a teanga an-fhada agus bite. Bhí sé cosúil le sciúirse a coachman, agus sparkled le rubies.
  Is míorúilt go simplí é Emmanuel, sár-mharascail na himpireachta. Bhí an-ghrá ag an mBráthair ar a cailís. Go deimhin, nuair a chuimil beirt chailíní i gcoinne a chéile - tá sé iontach!
  Brúigh laochra Clón na laochra friotaíochta. Seo créatúir cosúil le eitilt agaric le cosa, pléascadh. Agus dónn siad mar choinnle i dteampall.
  Chuaigh duine acu ar a ghlúine agus dúirt sé paidir-admháil ag baint úsáide as cód dénártha.
  Ansin chan sí:
  - Is féidir leat a dhó i dtéarmaí na réaltaí,
  Ach ní stopfaidh mé ag canadh!
  Agus ghlac an cailín eitilt agaric arís agus léirigh sé trí theanga uair amháin.
  Tá sé seo i ndáiríre fionnuar agus dúr ag an am céanna.
  Clúdaíonn Ahsoka Tana cúlú an chabhlaigh reibiliúnach. Agus tugann sí an ceann is fearr ar a long réalta go dian.
  Agus cuireann sé sruthanna de hipearplasma millteach.
  Agus ansin bhí starship aonair le feiceáil, dearadh speisialta faoi rialú na Banphrionsa Rey.
  Glacann an gariníon seo leis an Impire Palpatine an troid go cróga. Tá sí go hálainn, dubh-dubh, agus dorcha ó tan.
  Breathnaíonn an Banphrionsa Rei ar chailín álainn agus caol. Brúigh a cosa nocht, na cnaipí luamhán stiúrtha. Agus tá an spásárthach ag bogadh ar shiúl ó phléasc ollnóva na roicéad ó chumasc preons. Agus is é seo an chumhacht an diabhal.
  Thóg an Banphrionsa Rei é agus sheinn sí:
  - Tá roicéid, eitleáin againn,
  An spiorad geal is láidre ar domhan...
  Píolótaí bána i gceannas
  Beidh an namhaid a bhrú chun deannaigh agus síos!
  Agus anois brúnn sí an truicear lena sÚil lom, chruinn. Agus spreagtar sruth an-mharfach scriosta. Agus faigheann long-chath mhór chumhachtach na himpireachta sting lasrach sa taobh.
  Agus tosaíonn sé ag sruthán agus ag brúchtadh scamaill mhóra dhubha deataigh. Tá siad cosúil le genies fabulous éalaigh ó na buidéil. Níos cruinne ó na poill ar long ollmhór. Is é seo an buille de cailín álainn agus curvy - ní mór dom a rá go simplí - super!
  Banphrionsa Rey léim cosúil le vixen buile, agus ag éirí as a bra, thóg agus bhrúigh an cnaipe lena nipple scarlet.
  Agus thóg sí é, banged ar an namhaid ...
  Ansin chan sí:
  - Sábhálann tonnta an tsolais sinn,
  Bígí sásta Jedi!
  Agus lena foireann cailíní. Laochra álainn i bicíní, beagnach naked, coirtithe, an chuid is mó acu fionn.
  Exclaimed Banphrionsa Rei le sceitimíní iontach:
  - Is laoch an tsolais mé, laoch teasa agus gaoithe!
  Agus tógfaidh a sÚil lom arís é agus brúigh an cos go briskly. Agus tá sé i ndáiríre deadly.
  Phioc agus squeaked Ahsoka Tana, ag troid ar ais ar bhealach an-ionsaitheach agus éifeachtach:
  - Cá raibh sé, nuair a bhí sé,
  In óige, nó b'fhéidir i aisling ...
  Nead laochra Jedi le haghaidh an beloved
  Súile san earrach ...
  Agus arís, bheadh a siní Ruby brú le fórsa marfach ar na cnaipí. Cailín an-ionsaitheach agus ag an am céanna iompaigh amach cineálta.
  Thóg an Bhanphrionsa Marshal Leia é agus choil sí, ag cur bac ar a cuid fiacla Eabhair.
  Tá an banphrionsa seo díreach iontach.
  Agus mar sin bhain na reibiliúnaithe an cabhlach Imperial le roicéad teirmeaprónach freisin. Agus tá an ga seo trilliún uair níos mó ná an imoibriú formidable, teirmeanúicléach.
  Agus má dhéanann sé, ansin dóiteann roinnt longa cogaidh mhóra leis na mílte cailíní clónacha.
  Ag fáil bháis, tá cailíní áille ag casadh agus ag béiceach chomh suairc lena gcosa lom, chiseled.
  Feiceann an banphrionsa mharascail cúrsóir reibiliúnach sáinnithe i lasracha gorma agus flannbhuí agus é ag teacht isteach i ndoimhneacht na himpireachta. Agus is é an buille ach crushing agus millteach.
  Dúirt Leia go críonna agus í ag cur a cuid fiacla:
  - Is cailín álainn mé
  Is cailín fiúntach mé...
  Ár neart laoch,
  Neart intinne agus willpower!
  Ansin thóg an áilleacht é agus winked. Tá a súile chomh sapphire agus súilíneach. Cailín banphrionsa iontach.
  Anseo mhoilligh na longa impiriúlacha, agus iad ag tabhairt aghaidh ar iontas míthaitneamhach mar diúracáin teirmeacha, beagán.
  Téann an ceann dian tríd an duel, agus anáil an bháis agus an taobh dorcha den fhórsa, a fhriotaíonn an solas go éadóchasach.
  Anseo, i measc na reibiliúnaithe, tá mac neamhdhlisteanach Luke Skywalker ag troid - buachaill thart ar dháréag Anakin.
  Troideanna an buachaill, ag brú na cnaipí lena chosa lom, childlike agus a sheoladh bronntanais ionsaitheach cinniúint.
  Bhuail an laoch óg cruiser mór na hImpireachta amach, agus sheinn sé, ag tafann a fhiacla beaga géara agus bána, ag canadh:
  - Mallacht agus sean,
  Mionnaíonn an namhaid arís ...
  rub mé,
  Meileann go púdar!
  Ach ní chodladh an aingeal
  Agus oibreoidh gach rud amach
  Agus beidh gach deireadh go maith!
  Bhrúigh an buachaill Padawan cnaipe lena sháil chruinn lom, agus scaoil sé roicéad fórsa buailte, agus chrom sé amach:
  - Agus beidh gach deireadh go maith!
  Thug an Banphrionsa Leia faoi deara go ionsaitheach, a súile emerald agus sapphire súilíneach, cooing:
  - Bás don dragan báistí!
  D'aontaigh buachaill Padawan Anakin.
  - Tá an dragan báistí marbh!
  Agus anois tá na reibiliúnaithe ar an counterattack. Agus longa cogaidh ag eitilt. Tá an cailín fós ag troid.
  Sa chás seo, is Azalea é. Is iníon í don Banphrionsa Leia.
  Laoch nach raibh ag iarraidh a bheith lena deartháir i dtimpeallacht an oird nua Jedi ag aon am amháin. Ach anois tá sí ceangailte lena máthair.
  Le chéile siad troid i gcoinne an arm ollmhór na Impireacht.
  Mar sin féin, tá Azalea ar a aigne. Thug sí faoi deara go bhféadfadh sé a bheith níos fearr don Impireacht na daoine go léir a aontú, sa réaltra ar dtús, agus ansin sa chruinne.
  Agus bhí ordú le cumhacht cruthaitheach. Agus ní hé caos agus praiseach na poblacht, agus níos mó fós ná an iliomad saol tar éis a titime.
  Sheol Azalea rud éigin thar a bheith millteach agus millteach do chabhlach na himpireachta spáis agus a toes loma.
  Ansin cooed sí, baring a béal an-galánta agus seductive:
  - Glóir d'fhórsaí an tsolais!
  Dhearbhaigh an Bhanphrionsa Leia trí hipearplasma millteach, lúfar agus atá ag dul i méid a sheoladh chuig a chéile comhraic lena sÚil lom.
  - Glóir do bhua an taobh éadrom den fhórsa!
  Tá na cailíní anseo iontach fionnuar.
  Agus anois tá an ghluaiseacht friotaíochta ag atógáil a gcuid longa réalta. D"éirigh leo dul isteach i mála gan dóchas a sheachaint. Ach tá barraíocht i líon agus i neart long na himpireachta fós.
  Dúirt Ahsoka Tana go fonnmhar, ag brú an cnaipe lena nipple cíche scarlet agus ag seoladh bronntanas díothaithe:
  - Is lú neart amadán ná pingin!
  Agus winked ar a cairde.
  Agus a bharraicíní lom ag gluaiseacht. Agus cnag an namhaid as radharc.
  Agus an Banphrionsa Rei ag troid leis an chéile comhraic, bhrúigh sí an cnaipe lena nipple cíche sútha talún agus dúirt:
  - Bíonn an t-amadán láidir lena mhatáin, nuair a bhíonn fear cliste gan chumhacht lena inchinn!
  An buachaill Padawan Anakin, lom agus childlike, brúite comhdhéanamh killer na cnaipí.
  Agus roinnt bíoga hipearplasmacha ar lasadh amach ag an am céanna, rud a dhónn báid mhara ar Impireacht ollmhór.
  Sheinn an laoch óg:
  - Mura bhfuil an chúl useless, ní bheidh ardor míleata cabhrú, go maith, agus mura bhfuil aon ardor, beidh an chúl dul chuig an namhaid don dinnéar!
  D"eisigh an Bhanphrionsa Leia na naimhde agus í ag seoladh bronntanais bháis go deas ó fhórsaí an tsolais:
  - Tá an solas difriúil do gach duine ó thaobh pléisiúir de, agus tá an dorchadas chomh suarach céanna do chách!
  Agus mar sin bhrúigh iníon Leia Azalea na luamháin go han-dheas ar na luamháin lena bharraicíní loma, bhuail sí scriostóir na himpireachta le roicéad. Phléasc sé cosúil le pléasctha gásailín, agus láithreach pléasctha i lasracha.
  Sciob an laoch:
  - Ní i gcónaí a thugtar luach saothair don mhaith sa saol, ach is cinnte go ngearrfar pionós ar an olc tar éis bháis!
  D'fhás Ahsoka Tana, ag lámhach laochra na himpireachta, agus ag bualadh na naimhde, le cruinneas iontach agus éifeachtach:
  - Déantar dearmad go tapa ar an maith, cuimhnítear ar an olc ar feadh i bhfad, ach tugann gníomhais mhaithe neamhbhásmhaireacht, agus eascraíonn olc chun oblivion fiú le cuimhne fada!
  Chan an buachaill padawan:
  Níl sé éasca a bheith cineálta,
  Ní cineáltas ag brath ar fhás!
  Dúirt Ahsoka agus í ag seoladh amach arís lena sÚil nocht, bronntanas báis an-mharfach agus marfach:
  - Is é an nathair bheag is nimhiúla!
  Sheol an Banphrionsa Leia bronntanas killer chuig an namhaid, ag brú an cnaipe lena nipple scarlet, d'eisigh:
  - Tugann solas - fuinneamh, glacann dorchadas neart, cén fáth a dtéann daoine chuig na huaigheanna iad féin?!
  Exclaimed an buachaill Anakin le sceitimíní:
  - Cén fáth a leanann daoine an dorchadas go minic - níl fadhbanna agus a n-ugliness féin le feiceáil sa dorchadas!
  Chrom an Bhanphrionsa Leia a cosa galánta, chiseled lena méara nochta agus chrom sí:
  - Folaíonn an dorchadas gránna coirp ó na súile, ach uaidh seo is gránna an t-anam a bhí ag scoundrel!
  Thumped Azalea le clúidín sútha talún, agus thumped an cruiser Impireacht an-cruinn.
  Thug an Laoch faoi deara:
  - Leagann an solas béim ar na heasnaimh, ach ag an am céanna leánn do mhífhoirmiúlacht mhorálta mar oighear i bpanna, agus sa dorchadas a cheiltíonn an náire, éiríonn tú níos scum!
  Thug an Banphrionsa Leia faoi deara agus í ag fealsúnacht:
  - Níl an solas éasca fótóin, agus ón dorchadas ach ag fulaingt agus groans!
  Agus phléasc an mharascail an namhaid le rud éigin an-bhriste agus millteach.
  Agus las na lasracha suas, ag engulfing long chogaidh eile den Impireacht spás, fuilteach agus cruálach.
  Dúirt an Empress Palpatine go dian:
  - Níl bás an chomhlachta uafásach don mhór, mar go bhfaighidh an t-anam rud éigin le déanamh san eitleán astral!
  Do ghabh laoch mór agus sár-Mharsail na hImpireachta Emanuel é agus do bhuaileadh go han-mharfach í le cabhair a méar nochta dá cosa caola, agus do chrom sé:
  - Ní hé an dorchadas an easpa solais, is é an harbinger na breacadh an lae!
  Tar éis sin, pléascann na cailíní clón álainn seo amach ag gáire.
  Agus imríonn cosa lom, nimiúla na n-áilleacht na luamháin go han-deftly, agus déanann siad fionnuar é.
  Tá an Banphrionsa Leia ag athghrúpáil fórsaí. Bainistíonn sí cuid de na fórsaí friotaíochta a shábháil.
  Seo chugaibh lán de chóiméid ag réabadh thart. Fágann siad eireabaill a shíneann mar thraein na bríde.
  Agus gach rud dó, shudders, agus literally Sparks, agus tá gach spréach cosúil le Sliabh Everest.
  Deir Banphrionsa Leia le gáire:
  Tá misneach iontach léirithe againn.
  Agus ansin chuimhnigh mé orm féin i mbraighdeanas. Go háirithe nuair a bhí sí á threorú cosnochta trasna gaineamh te an fhásaigh, de réir orduithe Jabba. Tá an phláinéid an-te do dhaoine. Agus tá an gaineamh chomh te. Agus a cosa, nocht, gan chosaint, nach bhfuil cruaite fós.
  Ar ndóigh, bhí sé an-painful. Ansin dódh an Banphrionsa Leia a boinn, agus bhí siad clúdaithe le blisters móra. Gach céim phléasc literally i bpian.
  Tá sé deacair a chreidiúint go bhféadfadh sé a bheith chomh pianmhar siúl cosnochta. Ach tá sé cosúil le céim ar friochadh dearg-te.
  Ach anois, tá bharraicíní loma an Bhanphrionsa Marshal Leia ag brú na gcnaipí arís agus ag stealladh sruth dúnmharaithe díothaithe.
  Ghlac agus chan an banphrionsa, a tháinig slán ó bhás an phláinéid agus ón éigniú poiblí ag grúpa iomlán créatúir choimhthíocha:
  - Ní raibh ar na cailíní a thabhairt suas,
  Ní chuireann scolding eagla ar gadaithe óga ...
  Bhí muid in ann troid go cróga i gcónaí,
  Beidh an bhean dána mar Jedi!
  Agus anois eitilt roicéad ag an opponents arís, seoladh an uair seo le cabhair ó na siní scarlet an cófra.
  Chroch Ahsoka Tana agus dúirt:
  - Beidh sé cróga
  Cé a leag síos an dragan!
  Agus as a navel eitil bolt lightning na cumhachta.
  Cailíní troid, an-witty agus ionsaitheach, agus cineálta ag an am céanna.
  Sheol Azalea bronntanas marfach díothaithe isteach sa chabhlach Imperial, ag lasadh le scaoileadh millteach agus ag caoineadh:
  Níl aon teorainn lenár neart!
  Dheimhnigh Ahsoka:
  - Tá an solas níos láidre ná an dorchadas! Maith i gcónaí bua thar olc!
  Chuir Anakin, an buachaill Padawan, bronntanas báis chuig laochra na himpireachta, lena chos lom, leanbhaí agus é ag caoineadh:
  - Ceapann an villain fuilteach,
  Ach tá an laoch uasal níos láidre!
  Agus beidh an villain a defeated i cath,
  Agus go maith, mar i gcónaí, beidh an bua!
  Bhrúigh an Banphrionsa Leia a nipple ruby i gcoinne luamhán an díothaithe agus an bháis agus dheimhnigh:
  Ar ndóigh beidh an bua!
  Agus shéid an laoch suas an fhrigéad impiriúil arís agus í ag brú an chnaipe lena bharraicíní nochta agus ag canadh:
  - Níl scéal níos sona ar domhan,
  Ná scéal faoi sholas radanta geal!
  Azalea squeaked, winking a súile sapphire.
  - Chonaic mé an solas, agus beidh an réalta geal ag taitneamh go deo!
  Dheimhnigh Anakin:
  = Ar ndóigh beidh!
  Ahsoka Tana ag caoineadh.
  - Go mbainfear an t-ádh as dragan na báistí!
  Bhris an Bhanphrionsa Leia, ag baint úsáide as a clúidín ar dhath sútha talún arís, agus chothaigh sí,
  Agus tá sé ag cur báistí taobh amuigh, agus tá sé slushy amuigh,
  Agus dragan fuilteach ag sileadh thairis air ...
  Déanaimid gáire nuair is mian linn gol
  Ach brúitear an rialóir éadrócaireach!
  Agus ansin d'eitil na reibiliúnaithe amach go dtí an chéad líne eile cosanta. Agus tá siad gunnaí an-mhaith ar na asteroids.
  Empress Palpatine sos freisin. Bhí caillteanais mhóra ar a cabhlach.
  Cé go raibh buntáiste ró-mhór aige i gcumhacht dóiteáin.
  Le cabhair ón clúidín scarlet a cófra iomlán agus iontach, sheol Supermarshal Emmanuelle bronntanas eile báis agus báis iomlán, thóg é agus coed:
  - Ní mór dúinn ainmneacha a thabhairt do gach pláinéid, ár cinn nua!
  Agus ligh a teanga, truicear an-milis.
  Dúirt an Empress Palpatine, agus í ag stampáil a sála arda, a raibh tuilteoirí diamaint orthu, go fonnmhar:
  - Pláinéid? Cén fáth a bhfuil tú chomh humble? B'fhéidir láithreach réaltraí?
  Chroith Emmanuel:
  - Agus níos fearr fós do na Cruinne! Tá go leor iontach acu!
  D"aontaigh an Empress Palpatine, agus d"oscail a béal lán d"fhiacla péarúla chun teanga fhada bhándearg a nochtadh.
  Sheinn an rialóir:
  - Ciallaíonn sé buille álainn,
  Ciallaíonn sé buille le dínit!
  An chumhacht dorcha seo atá againne
  Neart intinne agus willpower!
  Agus anseo arís, cosúil le ollnóva, lasann buama thermopreon. Agus tá na pláinéid stróicthe as a chéile, agus réimsí fórsa ag titim.
  Anseo, dóite reisimint iomlán de reibiliúnaithe - cosúil le crogaill ina seasamh. Scaiptear go fánach i bhfótóin bheaga é.
  Ní raibh am ag crogaill pian a mhothú.
  Dúirt Ahsoka Tana go brónach le osna:
  -Tógfaidh ár n-anamacha mar dhá eitleán,
  Tar éis an tsaoil, ní féidir leo maireachtáil gan a chéile!
  Agus sheol a bharraicíní lom arís léirscrios mórdhíola agus scrios iomlán don Impireacht.
  Bhris Azalea freisin, ag briseadh an long chogaidh le clúidín ar dhath poipín, a cófra iomlán, agus dúirt:
  - Chun áthas síoraí solas!
  Sheol buachaill Padawan Anakin, ag baint úsáide as a mhéara lom, childish, scrios agus chirped:
  Go dtí sin, níl ionainn ach páistí.
  Táimid ag fás, ag fás ...
  Níl ach an spéir, ach an ghaoth
  Níl ach áthas romhainn!
  Níl ach an spéir, ach an ghaoth
  Níl ach áthas romhainn!
  D"aontaigh an Banphrionsa Rey leis seo, ag pléascadh an chéad chúrsálaí eile den Impireacht le diúracáin:
  - Saol áthasach amach romhainn! Mura n-éiríonn tú as an ngrá!
  Agus chan na cailíní laochra go léir:
  Ba mhaith liom, ba mhaith liom a dhéanamh go maith
  Íosluchtaigh solas ar fud na cruinne gan teorainn,
  Tá an t-ádh orainn a bheith daonna
  Lig dúinn go léir uasal Jedi!
  . CAIBIDIL #3
  Bhí sos sa chath. Stopadh an dá chabhlach ollmhór le haghaidh deisiúcháin agus scíthe.
  Táthú buzzed, spléach lightning. Theith na foirne deisiúcháin chun na longa a dheisiú.
  Mar sin d"éirigh an obair gnóthach. Agus thosaigh saighdiúirí gnáth a gcuid eile.
  Thosaigh Ahsoka Tana agus an Bhanphrionsa Rei ag imirt fichille trí na píosaí a atheagrú lena n-toin loma.
  Ar ndóigh, tá i bhfad níos mó cearnóga agus cineálacha éagsúla trúpaí ná mar atá i fichille traidisiúnta.
  Agus is cosúil go bhfuil na figiúirí beo ag gluaiseacht.
  Dúirt Ahsoka Tana:
  "Mar sin, tá tú ag rá go raibh dóite an impire i tintreach na cumhachta?"
  Dhearbhaigh an Banphrionsa Rey:
  "Shrian mé boltaí tintrí na cumhachta le mo chlaíomh. Agus loisc siad Palpatine. Ach ní féidir fiú boltaí tintreach na cumhachta an t-anam a mhilleadh go hiomlán!
  Mhol Ahsoka Tana:
  - Is dócha go bhfuil seacht horcruxes ag an impire. Déanann siad a anam bás a fháil go hiomlán agus cuireann siad cosc air a sucked isteach i réimse na marbh. Agus is cuma cé mhéad tú a mharú an impire, beidh sé ar aghaidh ag bogadh isteach i gcomhlachtaí éagsúla agus cac ar fud na cruinne.
  Agus leag an cailín síos saighdiúir ag atheagrú an charbaid lena méar nochta, a cosa galánta.
  D"aontaigh an Banphrionsa Rey:
  - Sea, is féidir! Ligeann Horcruxes don anam fanacht go deo sa saol seo, agus cónaí ar chomhlachtaí éagsúla. Ach amháin trína scriosadh, is féidir leat a dhéanamh amach le pearsantacht Palpatine, ar a laghad sa Cruinne! Seachas sin beidh sé ina bhagairt shíoraí!
  Agus bhog an cailín an howitzer lena cosa cosnochta, an-álainn, coirtithe agus matáin.
  Dúirt Ahsoka Tana agus í ag bogadh an fhigiúr lena chos lom:
  -Tá na Cruinne mór agus is féidir Horcruxes a bheith in áit ar bith. I mbeagnach aon ábhar. Agus nach bhfuil sé éasca chun iad a scrios. Anseo, freisin, ní mór duit a bheith de shaghas éigin arm speisialta.
  D'fhiafraigh Banphrionsa Ray:
  "Is tú an Ahsoka is mó a bhfuil taithí acu. An cuimhin leat an Darth Vader óg, a throid leis in aghaidh arm Count Dooka. Agus cad a bhí easnamh ort sa saol seo, cén fáth nach ndeachaigh tú isteach i gceann amháin nó le duine eile?
  Shrug Ahsoka Tana a guaillí agus d'fhreagair:
  - Bhí mo bhealach féin agam. Nuair a tháinig an Impireacht chun solais, chinn mé féachaint cad a thiocfadh di. Tá gach duine chomh tuirseach sin de chogaí agus de chaos, agus, ar ndóigh, bhí mé ag iarraidh ar a laghad ord bunúsach éigin!
  Bhog an Bhanphrionsa Rei cosa an saighdeoir lena bharraicíní loma, agus dúirt sí le fiacla lom:
  - Is post suimiúil é seo ina bhealach féin. Cé go bhfuil an praiseach a ligean isteach agus tuirseach. Ach ní neamh í Impireacht Palpatine ar chor ar bith!
  Thug Ahsoka Tana faoi deara go dian, ag bogadh a sála lom, figiúr an ghinearálta, agus súile súilíneacha sapphire:
  - Níl aon chumhacht iontach! Agus ní féidir le gach duine a bheith sásta!
  Bhí sos sa chomhrá. Bhog na cailíní na figurines lena n-toes loma. Lámhaigh siad síos, agus rinne siad iarracht a ghabháil níos mó cealla.
  Imríodh an cluiche ar bhealach an-dinimiciúil.
  D'imir an Banphrionsa Leia agus Azalea cártaí le Anakin. Agus phléigh siad an cheist freisin - conas Palpatine a mhilleadh.
  Mhol Boy Anakin:
  - Buail é le muirear teirmeaprón. Ansin ní bheidh aon rud fágtha d'anam Palpatine!
  Dúirt an Banphrionsa Leia:
  - Deonaíonn Horcruxes neamhbhásmhaireacht iomlán. Ní féidir fiú an t-arm is foirfe agus is cumhachtaí a leithéid de anam a mhilleadh. Tá sé rud éigin thar gnáth-ábhar. Is trí dheireadh a chur leis na Horcruxes amháin is féidir linn an tImpire a shárú!
  Chuir iníon Azalea Leah leis:
  - Agus fiú nach bhfuil sé seo go leor chun deireadh a chur leis an olc!
  Agus a toes lom, chaith an Bhanphrionsa Leia an cárta patrún gluaisteach agus dúirt:
  - Ní leor! Olc ar leibhéal comhfhiosachta gach duine! Ach creidim i mbua deiridh na maitheasa!
  Chaith an buachaill Anakin léarscáil lena chos lom, linbh, agus dúirt sé go loighciúil:
  - Gan olc, bheadh sé go hiomlán uninteresting! Ní bheadh aon áit le haghaidh heroism agus streachailt!
  Sheinn Azalea le ríméad:
  Comrádaithe dána i gcéim,
  Neartaigh ár spiorad sa troid...
  Chun sonas i bhfad i gcéin ar an mbóthar
  Déanaimis solas orainn féin!
  D'fhiafraigh an Banphrionsa Leia i ton sách tromchúiseach:
  - Agus conas a bheidh muid ag lorg Horcruxes?
  Shrug Azalea a guaillí agus d'fhreagair:
  - Go teoiriciúil, ní mór duit breathnú i gcartlann an Jedi. Seans go bhfuil roinnt eolais úsáideach ann.
  Agus chaith an cailín, agus a toes loma, cárta a d'athraigh dath san eitilt.
  Chlaon Banphrionsa Leia.
  - Tá! Caithfimid an chartlann seo a aimsiú. Ach is cosúil gur dhóigh Luke Skywalker é!
  Ansin bhuail an buachaill Anakin an t-aer lena dhorn, ionas gur ghlaoigh sé fiú, agus roared:
  - Ná sruthán lámhscríbhinní!
  D"aontaigh an Banphrionsa Leia:
  - Tá an ceart aige! Is féidir leat an fhaisnéis go léir a chur ar ais sa chartlann. Mar gheall ar an eagna an Jedi tá ní hamháin embodiment ábhartha!
  Mhol Anakin Skywalker Jr:
  - Lig dom eitilt go dtí an phláinéid ina raibh cartlann an Jedi!
  Dúirt an Banphrionsa Leia:
  - Táimid go léir ag dul ann - rachaidh an cúigear tofa agus na daoine a bhfuil an chumhacht acu. Ach do anois, troid!
  Thug Azalea faoi deara, arís agus í ag caitheamh cárta lena méara loma dá cosa an-álainn agus mealltacha:
  - Ar a laghad roinnt clue! Ach cad a tharlóidh mura bhfaighimid aon rud ann?
  Chaith an banphrionsa Leia cárta lena cos lom agus dhearbhaigh sí:
  - Ansin glaoch ar an spiorad Yoda! Tá sé i dteagmháil leis an solas agus ní mór go mbeadh a fhios aige go leor nach bhfuil inrochtana ag an mbeo!
  Rinne Anakin gáire agus d'fhreagair sé:
  - Agus tá Yoda chomh beag - níos lú ná mise!
  Rinne Azalea squeak:
  - Beaga, ach iargúlta!
  Thug Banphrionsa Leia rabhadh:
  "Tá troid eile romhainn. Agus is gá duit a shábháil ar a laghad cuid de na fórsaí friotaíochta sa cath le cumhacht níos fearr ar an Impireacht! Agus caithfidh ár gcúigear a bheith ar thús cadhnaíochta!
  A dúirt Anakin go dána.
  Feiceann an buachaill gunna meaisín ina aisling,
  Tar éis an tsaoil, is daoire dó umar ná limisín ...
  Cé atá ag iarraidh pingin a iompú ina phingin,
  Ó bhreith, tuigeann sé - rialacha cumhachta!
  Bhog Ahsoka Tana an figiúr lena chos lom agus d"aontaigh:
  - Tá! Ar ndóigh, rialacha cumhachta!
  Mhínigh Banphrionsa Rei:
  - Fórsa éadrom!
  Chuaigh Ahsoka ar ais le brón ina glór.
  - Faraoir, ní i gcónaí!
  Dúirt gariníon Palpatine:
  - Ní i gcónaí, ach go deo!
  Agus bhuail an bheirt chailíní a mbonn lom i gcoinne a chéile.
  Ach anseo a thagann an troid arís. Tá longa réalta na himpireachta ag druidim. Chun tosaigh, de réir an traidisiúin, tá longa cogaidh comhlán ag gluaiseacht, cosúil le míolta móra gorma nó míolta móra speirme, ach ag an am céanna studded le go leor gunnaí.
  Tháinig go leor longa cogaidh mhóra nua, díreach tógtha ar luas luathaithe i monarchana na hImpireachta. Chaith siad cruach agus bhí cuma an-bhagarthach orthu.
  Tháinig longa réalta isteach freisin, cuma orthu mar bhiodóga nocht le foircinn ghéar agus lámha sciathánacha. Scairt siad freisin le miotail. Go ginearálta, bhí buntáiste ró-mhór ag armáid na himpireachta i líon na long, agus níos mó fós i gcumhacht dóiteáin.
  Ar a laghad, bhí cabhlach na hImpireachta de chriúnna clón baineann den chuid is mó 8 n-uaire níos láidre.
  Agus is léir go gclúdóidh na reibiliúnaithe go simplí an cúlú.
  Ach ina measc, tá cumhacht tromchúiseach ag cúigear trodaithe - ceathrar cailíní agus buachaill. Agus tugann sé seo roinnt seans a shealbhú amach.
  Bhris Ahsoka Tana ar na longa cogaidh ag druidim léi lena bharraicíní nochta agus d"éirigh sí as,
  - Fórsa éadrom linn!
  Bhuail diúracán teirmeogach pléascach an Olllong Chatha. Rinneadh mais na dtúr agus na gunnaí móra a dhó agus a bhrú.
  Rith cailíní Clón amach as an tine, flashing a sála lom, cruinn.
  Chan Ahsoka:
  - Don solas mór radiantach,
  Buailfimid na sinhs dorcha ...
  Tá breacadh an lae álainn ag teacht
  Iníonacha agus clann mhac an Jedi!
  Chuir an Banphrionsa Rey in iúl go ionsaitheach agus í ag seoladh bronntanas marú díothaithe chuig a chéile comhraic:
  - A haon a dó a trí! Briseadh an dragan!
  Agus mar sin nocht sí a nipple cíche scarlet agus bhrúigh sí an cnaipe leis.
  Anakin, an dathúil, gruagach seo, fiú níos áille ná athair Skywalker Jr., fired lena mhéara loma, a chosa linbh, agus ag canadh:
  Óige, ó óige
  Tá an óige geal, bí liom ..
  Óige, ó óige
  Is buachaill mé ag cur solas fionnuar!
  Agus arís, fuair long chogaidh iontach na himpireachta dorcha hata. Níos cruinne, phléasc a armúr agus las tine.
  Níl ach dhá long chogaidh mhóra fágtha ag na reibiliúnaithe. Formhór an namhaid go pianmhar.
  Agus tá siad níos lú ná na cinn impiriúla agus níos lú i bhfeidhm marfach. Ar ndóigh, is iad na chéad dreamanna a scrios longa réalta na hImpireachta.
  I gcúirteanna beaga, tá buntáiste na bhfórsaí dorcha níos lú. Agus tá an Banphrionsa Marshal Leia ag iarraidh é a úsáid.
  Anseo shoots sí lena bharraicíní loma. Buaileann an-cruinn an cruiser an Impireacht. Déanann sí flare agus crack. Agus dón an raic na loinge roicéad i dathanna éagsúla.
  Amhrán Banphrionsa Marshal Leia:
  Go raibh gach rud go breá sa chruinne,
  Ní rithfidh sruthanna an tsolais go deo...
  Agus a chumhacht sa chath gan athrú,
  Caithfimid na seanbhliana san óige!
  Agus arís, seolann sála lom mná óg álainn blúire ar lasadh as an stoc.
  Chlaon an laoch go sona:
  - Is laochra an tsolais álainn sinn,
  A thugann sonas don domhan ...
  Tá cinntí contúirteach
  Agus go leor gan teorainneacha leis an éitear!
  Dheimhnigh Azalea. Thóg sí amach a bra agus blasted le cruinneas iontach le ruby nipple.
  Bhuail sí scriostóir na himpireachta dorcha agus d"éirigh léi:
  - Leathnaigh cumhacht an dorchadais ar fud an domhain,
  Tá tithe i bhfolach faoi scáth ifreann...
  Agus ag iarraidh olc a chothú le féasta,
  Satan siúl na sráideanna!
  Agus d"airigh an laoch ar a compánaigh. Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil sí ina áilleacht de casta an-chomhraic.
  Bhris Boy Anakin arís, agus é ag brú na gcnaipí le méara lom, cos an linbh agus d"éiligh sé:
  - Impire Palpatine
  Is bastard agus moron tú!
  Impire Palpatine -
  Tiarna na fórsaí dorcha!
  Dúirt Ahsoka Tana go ionsaitheach:
  - Ní bheidh an bua fós ach dúinne!
  Agus bhuail an cailín an namhaid le cabhair ó nipple cíche sútha talún. Agus smashed a lán de na naimhde.
  Laoch taithí. Anseo tá Banphrionsa Leia beagnach ochtó bliain d'aois. Agus bhí Ahsoka ina laoch clúiteach cheana féin sular rugadh Leia. Tá sí an aois chéanna le Darth Vader.
  Agus do chuadar tré iomad cogaidh leis.
  Dála an scéil, d'éirigh le Ahsoka troid ar thaobh na reibiliúnaithe ag an deireadh féin. Nuair a scrios siad an Réalt Bás neamhchríochnaithe, agus an Impire Palpatine féin.
  Ansin fuair Darth Vader bás freisin. Go sonrach, a bhlaosc choirp. Agus tá an spiorad saor in aisce,.
  Agus is féidir é a ghairm ó shaol eile. Cuimhníonn Obi Wan Kenobi Ahsoka freisin. Throid sí leis.
  D'fhan Ahsoka ina cailín, agus Obi Wan in aois. Breathnaíonn Leia go maith agus cheerful.
  Ach is léir go bhfuil aghaidh mná aibí uirthi, agus ní cailín uaigneach. Smig firinscneach Marshal, clasaiceach idéalach, gnéithe dian.
  Sa fichiú haois, is é seo an chuma ar mhná lúthchleasaíochta ag tríocha cúig. Tá figiúr Leia matáin, beagnach girlish, ach níos troime le mais níos mó.
  Ach tá Ahsoka caol, le craiceann il-daite, agus aghaidh beagnach linbh. Níor athraigh sé le scór bliain. Ach amháin i gcás proboscis in ionad na gcluasa, tá an dathú beagnach mar an gcéanna le duine.
  Is féidir leat fiú gan an ceann a fheiceáil, smaoineamh gur cailín í seo ón teaghlach daonna, ach phéinteáil sí a craiceann i bpatrúin oráiste, corcra agus buí.
  Agus tá a cíoch daonna.
  Brúnn clúidíní poipín dearg i gcoinne na gcnaipí agus spewann siad sruthanna fiery de scrios iomlánaíoch.
  Cromann Ahsoka agus í ag troid leis an Impireacht:
  - Is dorchadas domhain an domhan, go léir gafa,
  Bíodh solas ann - agus caithfimid geimhle na sinhs!
  Agus ansin pléascann long réalta namhaid eile. Agus tá tuilleadh scrios á dhéanamh.
  Tá long réalta an-láidir agus comhraic faoi smacht ag gach ball den chúigear.
  Fiú amháin, buachaill aon bhliain déag nó dhá bhliain déag d'aois, rialaíonn Anakin a charr go han-deftly le cabhair a bharraicíní nochta, agus ar ndóigh a lámha.
  Ina theannta sin, is féidir orduithe a thabhairt go meabhrach.
  Dúirt Anakin go fonnmhar:
  - Is peaca é an marú, ach is ridiciúil go hiomlán daoine eile a fhágáil chun maireachtáil!
  Agus bhrúigh an buachaill an cnaipe lena sÚil nocht, leanbaí.
  Agus clipped frigate iomlán.
  Is é an rud is mó anseo a fháil ceart ...
  Padawan buachaill, cosúil le, i gcónaí ar an liathróid.
  Tacaíonn an Banphrionsa Rey leis an bpáiste deiridh:
  - Imigh leat, a gharmhac le Darth Vader, is fiú do sheanathair!
  Thug Anakin faoi deara, ag buaileadh leis an gcailín agus ag baint úsáide as toes lom chosa leanaí le deaslámhacht moncaí:
  Sa cath le sinha boy saor in aisce,.
  Níl mé cleachta leis an argóint!
  Níl mé cleachta leis an argóint!
  Go maire tú fiú
  Go raibh tú fiúntach!
  Dalta naofa!
  Is buachaill é seo - an-fhionnuar agus inniúil.
  Is iníon Leia í Azalea faoi deara ag lámhach le nipple ruby a cófra, agus damáiste a dhéanamh don dreadnought na Impireacht:
  - Mo dheartháir, beidh an bua againn - creidim!
  Is col ceathracha iad Azalea agus Anakin go deimhin. Agus tá siad mar sin a ligean le rá troid.
  Is cailín fásta é Azalea cheana féin, tá Anakin fós ina leanbh. Ach tá a gcuid tallann ollmhór.
  Troid agus an-ionsaitheach agus ag an am céanna lánúin cineálta.
  Bhris Azalea, ag baint úsáide as a nipple scarlet arís, agus chirped:
  - Choinnigh siad an solas sna príosúin ar feadh i bhfad,
  Ar feadh i bhfad shéid an solas dorchadas na n-olc ...
  Tá na laethanta dorcha thart
  Tá uair na fuascailte buailte!
  Agus fucked an cailín arís. An uair seo ag baint úsáide as an toes lom a chosa galánta.
  Chlaon Ahsoka go dearfach.
  - Tá tú díreach super!
  Agus sheol sí freisin long eile de chuid Impireacht na dorchadais chuig an chéad domhan eile le nipple Ruby.
  Dhearbhaigh Azalea, ag baint úsáide as an clúidín sútha talún dá cíoch iomlán, coirtithe:
  - Agus tá tú ar fheabhas!
  Agus winked an dá áilleacht ag a chéile. Tá Azalea an-álainn. Tá a cuid gruaige cosúil le blonde meala. Agus tá Leia níos dorcha.
  Tá siad araon álainn, ach chomh difriúil. Is mór an náire gur mharaigh a deartháir athair Solo.
  A leithéid de chaillteanas.
  Ach ón saol eile is féidir leat spiorad duine a ghlaoch. In aon chás, dá mba phearsantacht gheal an duine seo, agus nach raibh am ag a indibhidiúlacht a dhíscaoileadh i bhfeidhm.
  Chaoin an Banphrionsa Leia freisin as a mac a chuaigh isteach sa taobh dorcha den fhórsa. Agus don fhear céile a maraíodh an mac.
  Is é an rud is salach go bhfuil an té a measadh a maraíodh ciontach as seo - Impire Palpatine.
  Fiú amháin bhí a Darth Vader nó Anakin Sioker ina leanbh, agus bhí Palpatine ina sheanadóir scothaosta cheana féin le gruaig liath.
  Ach cé mhéad bliain atá an t-olc seo ann? Ar dtús, bhí Palpatine disfigured ag cumhachtaí lightning. Ansin chaill sé a fheoil trí bhogadh isteach i gclón.
  Agus anois tá siad go hiomlán i flesh cailín. Agus déanann sé olc, gan a fhios aige aon bheart, nó fiú teorainn na cumhachta.
  Go deimhin, is cailín é Empress Palpatine le gruaig an-gheal agus cuma catchy, léiritheach, sínte amach a lámha.
  D'oscail an chuid tosaigh den long chogaidh mhór. Bhí lámha álainn, galánta an Empress Clón le tairní fada le feiceáil.
  Agus anseo tá sí ag breathnú.
  Ar ndóigh, tá an cabhlach impiriúil go leor uaireanta níos láidre agus tógann sé ar láimh. Ach tá an-fhrithsheasmhacht ag na cúig laochra as measc na ndaoine ar leo an fórsa.
  Agus déanann sé damáiste mór don chabhlach impiriúil.
  Clón Supermarshal Emmanuel stomps a chos lom i fearg (baintear bróga de gach cailín clón ach amháin an Empress) agus roars:
  - Scrios iad, an té is mó!
  An Empress Palpatine hises furiously:
  - Go maire sé!
  Agus tarraingíonn boltaí tintreach cumhachta amach as tairní fada na háilleachta. Méadaíonn siad i méid. Agus anois fásann siad mar ghréasán tintreach.
  Sheinn Emmanuelle go buile:
  - Ní shábháil siad ó scaoileadh,
  Diabhal Jedi!
  Dúirt an Empress Palpatine go dian:
  Is fearr marú amháin ná míle mallacht!
  Chuir tintreach fórsa clúdach ar longa réalta na cúig cinn comhraic. Bhí siad cosúil le cuileoga i ngréasán fiery.
  Dúirt Ahsoka Tana:
  - Níl an tintreach cumhachta scanrúil!
  Bhrúigh an Banphrionsa Rey an cnaipe lena nipple scarlet agus d"aontaigh sí leis seo:
  - Shealbhaigh mé buille na Sith go léir láithreach!
  Agus ó Anakin a raibh níos lú taithí bhuail tintreach. Agus dhó siad leanaí, sála nochta.
  adeir an buachaill:
  - Gortaíonn sé!
  Dúirt Azalea:
  - Parry le do shoilse!
  Chrom an buachaill a mhéara. Bhí lasán solais acu. Agus bhuail an laoch óg an tintreach.
  Bhí cosa lom an linbh ag caitheamh tobac agus blistered.
  Thaitin Azalea é freisin. Dóitear an cailín ní hamháin ar a sála, ach freisin ar a breasts nocht, iomlán.
  Agus throid sí ar ais freisin le claíomh.
  Áiríodh cosaint freisin ar an gcuid eile de na laochra níos mó taithí, go raibh siad oilte ag an Jedi gan claimhte.
  Ach fós féin, bhí na sreafaí fuinnimh diúltach chomh láidir gur theip ar ionstraimí optúla agus radharcanna. Agus thosaigh na bairillí gunna ag dífhoirmiú agus ag leá.
  Dúirt an Banphrionsa Marshal Leia:
  - Cén chumhacht devilish! D"éirigh sé níos láidre fós!
  D"aontaigh Warrior Rey:
  - I scrios, osclaíonn an taobh dorcha suas níos faide ná féidearthachtaí. Ní haon ionadh go raibh sé i gcónaí níos éasca a mharú ná a aiséirí!
  Ligh Ahsoka Tana a liopaí agus dúirt:
  - Beidh orainn cúlú. Téigh ar ais chun filleadh, agus le fórsaí nua a bheith páirteach sa chath le taobh dorcha an fhórsa!
  D'fhreagair an buachaill Padawan:
  - Tá an snáithe briste
  Agus bagairt ar an solas chun cónaí ...
  Chun maireachtáil geal -
  Caithfidh an laoch bás!
  Chuir Warrior Rey in aghaidh:
  - Is cúigear uathúil muid! Cosúil le foircinn réalta. Agus nach bhfuil sé in am a defeat an taobh dorcha den fhórsa!
  D'ordaigh an banphrionsa marshal:
  - A ligean ar dul! Níl an troid thart! Gheobhaidh muid na Horcruxes agus scriosfar an diabhal incarnate.
  Chlaon an Banphrionsa Rey agus dúirt sí:
  - Agus fós ár gcúigear fágfaidh an catha go deireanach!
  Thóg an cailín agus d'ardaigh sí a cos lom. Agus ó shála lom scaoileadh Pulsar na cumhachta.
  D"eitil sé i dtreo long chogaidh mhór an Empress Palpatine. Mar sin bhuail sé le stailceanna tintreach.
  Ach d"éirigh an gréasán timpeall ar na cúig long réalta móra níos gile, tháinig lagú ar an bhfuinneamh diúltach.
  Dúirt Ahsoka Tana:
  - Is féidir liom shoot arís!
  Agus an laoch arís, amhail is dá mba fucking, le cabhair a breasts sútha talún.
  Agus ansin cuireann buille millteach isteach ar an dreadnought Impiriúil, rud a fhágann go ndóitear agus go n-imríonn sé.
  D"éirigh Azalea squeaked, ag lámhach freisin agus ag déanamh neamhairde ar phian a boinn dóite:
  - Tá sé i ndán dúinn
  Ní féidir linn maireachtáil ar shlí eile...
  Má fuair Satan isteach -
  Ansin buailfimid ar ais é!
  Bhain an buachaill Anakin úsáid freisin as a chosa leanbhacha, dóite, ach níor chaill sé, agus chan sé:
  - Ní stopfaidh cumhacht an dorchadais,
  Ní bheidh an bua ag cumhacht an dorchadais!
  Maróidh muid an dragan spiaireachta,
  Beidh an Diabhal Ifreann a defeated!
  Dhearbhaigh an Banphrionsa Leia agus í ag dul i ngleic leis an gcabhlach Imperial.
  - Beidh an namhaid a defeated, cé go bhfuil sé an-láidir!
  Sheol Ahsoka Tana arís don umpteenú uair rud éigin thar a bheith dúnmharaithe lena nipple cíche scarlet agus chirped:
  - Bhí d'anam ag dréim leis an solas,
  Beidh tú a rugadh arís le aisling. .
  Ach má tá an dorchadas i ndán duit
  Fan muc!
  Bhí an-bhrón ar an Empress Palpatine nach raibh na cúigear laochra an tsolais ag iarraidh géilleadh.
  Cé go seoltar boltaí tintreach cumhachta arís.
  Mar sin féin, bhí an tArd-Mharshal Emmanuelle tar éis rud éigin níos suntasaí agus níos marfach a imscaradh: an diúracán thermpreon.
  D'ordaigh sí é le cabhair ó mhéara loma a cosa deasa.
  Áireamh i roicéad mar seo - thit céad trilliún buamaí adamhacha ar Hiroshima. Mar sin beidh an bhearna uafásach. Rómharaí Eile: Thug Monika ordú fiú do na longa impiriúla cúlú chomh tapa agus ab fhéidir leo.
  Chun a sheachaint a bheith buailte ag pléascadh ollnóva millteach.
  Thóg an roicéad amach i bhfad. Ach bhí an chumhacht buailte a bhí aici chomh mór sin gur buaileadh cúig long réalta leis an Jedi agus gur tháinig méadú ar an bhfocal moll. Agus do scuabadh suas iad i dtonn.
  Chuir an Banphrionsa Leia tweet:
  - Cas ar chosaint mheabhrach! Ní mór dúinn maireachtáil!
  An buachaill Anakin, a arís, agus an uair seo i bhfad níos mó dóite sála leanaí, chanadh:
  - Níl aon fhocal do laoch níos úire,
  Brúigh sruth solais radanta chuig do bhrollach ...
  Tá mé réidh le mo shaol a thabhairt ar mhaithe le cineáltas,
  Moladh ár ngníomhartha!
  In ainneoin a gcosaintí, bhí Anakin agus Azalea araon scorched go mór ag an tine hipearphlasma agus fuinneamh ifreanda an roicéad comhleá preon. D'fhéadfadh bronntanas den sórt sin an domhan phláinéid a scriosadh.
  Agus bhí an chuid eile de na cailíní Jedi gortaithe go dona. Tá an fhírinne fós go pointe níos lú ná na trodaithe is óige.
  Ina theannta sin, bhí glitch ina súile. Ní raibh aon neart le troid a thuilleadh, agus na laochra an tsolais chlaon ar ais.
  An chuid eile de na longa réalta reibiliúnach rushed go hiomlán i dtreonna difriúla. Anois bhí an cath caillte ar deireadh.
  Exclaimed Banphrionsa Leia:
  "Is cosúil nach féidir linn níos mó cumhachta a bhailiú!"
  Dúirt Banphrionsa Ray:
  A ligean ar páirtíneach!
  Dhearbhaigh Anakin go cróga, cé go raibh sé dearg mar ailse ó dhó agus clúdaíodh an teachtaireacht i blisters:
  - Amhráin na bpáirtithe breacadh an lae scarlet,
  Mo thír dhúchais, impireacht gheal!
  D'fhreagair Azalea, a bhí dóite go dona freisin, ach a choinnigh go cróga air, go feargach:
  - Nach bhfuil Impireachtaí geal. Is ceart a rá: poblacht gheal!
  Sheinn an buachaill Anakin, nach raibh tionchar beagnach ag na dónna ar a theanga, go stócach mar fhreagra:
  - Ní gá duit a bheith i do chainteoir
  Scéal fada gearr...
  Beidh mé i mo impire
  Tar éis an tsaoil, ní bheidh siad i bhfad!
  Dúirt an Banphrionsa Marshal Leia go géar:
  - Osclaíonn conceit iomarcach ar an taobh dorcha den fhórsa an bealach!
  Dúirt Ahsoka Tana:
  - Nuair a rinneadh Darth Vader de Anakin, theastaigh uaim dul isteach san Impireacht freisin. Ach ansin shíl mé ar aon nós, go luath nó mall duine chomh láidir liom a maraíodh go fealltach.
  Chlaon an Banphrionsa Rey.
  - Ó cinnte! Cad é laige an taobh dorcha den fhórsa? Is deacair aontas comhionann a bheith ann. Maraíonn agus scriosann siad a chéile. Bhí go leor Jedi. Ach bhí riail dhá cheann ag sitki. Nuair a bhí triúr acu ann mharbhuigh duine éigin é. Nó mharaigh an dalta an múinteoir.
  exclaimed Anakin:
  - Ní bheidh mé páirteach leis an domhan!
  Rinne Azalea tweet:
  - Ná geall le mo dheartháir daor,
  Ná geall le mo daor a ghlacadh ...
  Seachas sin, beidh an toradh an-dona!
  D'fhreagair an buachaill Padawan:
  - Níor thug mé focal - bí láidir, ach rug mé ort!
  Dúirt an Banphrionsa Rei go géar:
  "Gheobhaidh muid na Horcruxes, agus cuirfimid deireadh leis an Sith is cumhachtaí agus is oilte i stair na cruinne."
  An cabhlach friotaíochta scaipthe i dtreonna difriúla. Agus ní raibh toradh an chogaidh soiléir.
  
  
  
  AMELIN SA MHÁIRT
  ANÓTÁIL
  Faigheann an cailín í féin i fairyland, áit a gcaithfidh sí a lán cartún a fheiceáil agus gach rud suimiúil agus spás.
  . CAIBIDIL #1
  Shiúil Amelina feadh brící buí an bhóthair, agus d'fhás alleys le bláthanna lush timpeall uirthi. Bhí na leapacha bláthanna coinnithe go maith agus na bláthanna spréach le dathanna uile an tuar ceatha.
  Agus d"iompaigh Amelina í féin ina cailín timpeall ar dháréag. Agus slapped a cosa lom. Seanscéal de shaghas éigin a bhí ann.
  Seo a thagann an torann. Rith coinín i cóta frock agus barr hata feadh an bhóthair. Thóg sé amach uaireadóir ar slabhra as a phóca, d'fhéach sé ar an rith agus roared:
  - Ó, cé chomh déanach is atá mé! Bearrfaidh siad mé, beidh mo chluasa agus mustache chomh mígheanasach!
  Theith Amelina tar éis na coiníní, squeaking:
  - Ar mhaith leat eared - chun dlús a chur go géar?
  Crooked an coinín sa hata barr:
  - Agus is féidir leis an Bandiúc a bheith trína chéile!
  Agus rith siad síos an alley cheana féin le chéile. D'fhiafraigh Amelina, agus í ag flickering le sála lom, bándearg:
  - Cén fáth a bhfuil tú bán?
  Coinín ag caoineadh:
  - Cén fáth a bhfuil mé bán? Ah, bheadh sé níos fearr a bheith liath, agus gan a reáchtáil agus suí!
  Thóg Amelina é agus blurted amach:
  - Más mian leat a bheith láidir, rith! Más mian leat a bheith cliste, rith! Más mian leat a bheith sláintiúil - rith!
  An coinín squeaked ar ais, winking.
  - Ná bíodh eagla ort roimh an drochscéal,
  Freagraimid trí reáchtáil i bhfeidhm!
  Comhréiteach is ea rith ar an láthair!
  Lean an cailín agus an coinín ag rith. Chun tosaigh go tobann chuma crann darach le log ollmhór. Léim an coinín ann, agus léim Amelina isteach ina dhiaidh.
  Léim an cailín agus bhraith sí titim, a gúna ag oscailt cosúil le paraisiúit.
  Thosaigh Amelina ag titim go mall, amhail is dá mba i aisling. D'eitil an coinín beagán níos ísle agus chan sé:
  - Agus rith sé an lá ar fad mar ghiorria mheabhair,
  Is dócha, ó eagla, tháinig mé coinín an-bán ...
  D'fhreagair Amelina agus chan sí:
  - Cé mhéad a bheith cowardly - ní thuigim,
  Rugadh laoch láidir le haghaidh cath ...
  Is laige an eagla agus mar sin -
  Cé a bhí eagla go bhfuil defeated cheana féin!
  Agus phioc an cailín, lena bharraicíní loma, cupán le rud éigin blasta ina sheasamh ar thaobh an tobair. Agus bhlais mé é. Bhí sé beagán cosúil le mil. Agus chan Amelina:
  - Mar sin, tá lapa daidí trom,
  Má thógann daidí an cos seo,
  Ní bheidh sé mil ar chor ar bith!
  An coinín squeaked, chroitheadh a chluasa:
  - Ar an talamh ar chúis éigin daoine
  Siúil siad stomping a gcos
  Cé acu atá idir dúr agus uafásach gránna!
  Chonaic Amelina císte ar an tseilf. Mar sin álainn le bláthanna agus silíní. Choinn an cailín amach a lámha chuige.
  Bhí béal go tobann ag an gcíste, agus chrom sé:
  - Buille faoi thuairim an riddle!
  Tar éis sin, thit an císte as an tráidire airgid agus snámh sé in éineacht leis an cailín.
  Chlaon Amelina.
  -Déanaimis!
  Císte, chirping, canadh amach:
  Cén fáth a bhfuil trí adharc ag gabhair?
  An cailín, ag leanúint ar aghaidh ag titim go mall isteach sa tobar, d'iarr iontas:
  An bhfuil trí adharc ag gabhar?
  Císte gáire agus d'fhreagair:
  - Sea, triúr ar fad cosúil le cinn an nathair Gorynych!
  Rinne Amelina gáire agus d"fhreagair sí:
  - Toisc gur ghearr Ilya Muromets an ceathrú adharc den ghabhar síos!
  Rinne an cáca gáire agus d'fhreagair sé, ag bac a fhiacla clúdaithe le sraith seacláide:
  - Ní! Ghearr Finist adharc an ghabhar anuas - an Falcon glan!
  Shín an cailín a lámha go dtí an cáca agus chan sí:
  - Cáca, is tú mo luch,
  Le craiceann milis, íosfaidh mé tú!
  Mar fhreagra, chan an táirge cócaireachta:
  - Plúr gan faoiseamh,
  Dúr in ifreann...
  Ifreann aon fhadhb!
  Rinne Amelina iarracht arís cáca chomh blasta agus álainn a ghabháil, ach lean lámha an chailín ag sleamhnú anuas.
  Císte grinned.
  - Ná sín do airm - sín do chosa!
  Ansin chuir Amelina, gan smaoineamh faoi dhó, a géaga níos ísle i ngníomh. Agus rug sí ar an císte ... Sé, spitting uachtar, yelled:
  - Ní itheann siad cístí cosnochta! Cuirimis an scian órga agus an forc i ngníomh!
  D'fhéach Amelina timpeall. Bhí gach rud ar crochadh ar bhallaí an tobair. Lena n-áirítear fuipeanna troma is féidir a úsáid chun elephants a thiomáint, ní sceanra.
  Dúirt Amelina:
  - Cá bhfuil an sceanra?
  Cáca hissed:
  - Cá háit? I Karaganda!
  D'fhreagair an cailín as Meiriceá le hiontas:
  - Níl a fhios agam a leithéid de chathair!
  Chanadh cáca le háthas:
  - Is fairsing mo thír dhúchais,
  Tá go leor foraoisí, páirceanna agus aibhneacha ann ...
  Níl aithne agam ar aon tír eile
  Cá bhfanann fear chomh saor sin!
  D'fhéach Amelina ar na ballaí. Anseo is féidir leat na seilfeanna a fheiceáil agus tá bainc orthu. Go leor prócaí éagsúla. Lena n-áirítear subh agus mil.
  Rinne Amelina iarracht an próca a ghlacadh lena lámha, ach theip uirthi. Shleamhnaigh siad idir mo mhéara cosúil le holagram.
  Ach nuair a d"úsáid an cailín a cosa nocht, rug sí ar phróca subh go han-ghéar. Agus thug go dtí a béal é.
  Boladh sé an-deas freisin.
  Thosaigh Amelina ag ól sútha talún delicious agus measctha le mais fige. Agus bhí sé chomh blasta sin gur chan an cailín:
  - Tír áthasach, tír áthasach,
  Cé a inseoidh dom, cé a thaispeánfaidh ...
  Cá bhfuil sí, cá bhfuil sí!
  Dúirt coinín le haer géar, ag croitheadh a hata barr:
  - Tá sé díobhálach do leanaí a lán milseán a ithe!
  Bhí olc ar Amelina:
  - Is bean fhásta mé, ní leanbh!
  Gig an coinín agus d'fhreagair:
  - Soiléir! Nuair a bhogann siad isteach i scéal fairy, déantar leanaí do dhaoine fásta! Ach tar éis an tsaoil, mar a dúirt Karl Marx - á chinneadh Chonaic?
  Rinne Amelina gáire agus d'fhreagair:
  - Karl Marx? An é sin an ceann atá ina chónaí ar an díon?
  Rinne an coinín gáire agus thug faoi deara, ag baint a fhiacla, a raibh cinn an-mhór aige:
  - Níl, tá cónaí ar Carleson ar an díon. Agus tá Karl Marx ... - Agus ansin hesitated an coinín, agus leis le giggle. - Tá aithne againn ar a chéile strainséir. Agus gan a fhios agam mar gheall orm, tagann muid chugam strainséir, ach go dtí seo ach amháin i aisling!
  Bhí Amelina ag gáire agus ag gáire:
  Shuidh muid ar an díon
  Nó b'fhéidir níos airde fós ...
  Nó b'fhéidir A, I, B -
  Ina shuí ar an bpíb!
  Agus bhfostú an cailín arís a aghaidh isteach sa subh agus thosaigh a lick an juicy, laíon milis. Agus d'éirigh a giúmar níos gile.
  Agus seo chugainn Carleson. A leithéid de bhuachaill ramhar le mótair ar a dhroim. D"eitil sé amach as taobh an tobair, sníomh agus d"fhiafraigh sé:
  - Dia duit Frau a bhean uasail!
  D'fhreagair Amelina le gáire:
  - Dia duit, kid le mótair!
  Bhí olc ar Carleson, agus é ag bualadh a liopaí go capricious:
  - Ní lapadán mé! Is fear mé faoi bhláth!
  Chlaon an cailín le comhaontú.
  - Ní leanbh mé ach an oiread - tá láithrithe ag mealladh!
  Sheinn an buachaill leis an mótar:
  - Tiocfaidh deireadh leis an óige nuair,
  Ach amháin i scéalta fairy go deo!
  Fásfaidh na buachaillí suas
  Cé a scaip cá háit!
  Rinne Amelina gáire agus d'fhreagair:
  - Óige go deo i fantaisíocht!
  Dúirt Coinín go capricious:
  - Tá óige agat i do cheann, agus tá hemorrhoids leanúnach agam!
  Rinne Amelina gáire agus dúirt:
  - Cad a deir tú - is ort féin atá an locht,
  Agus tá an meaisín réidh duit!
  An coinín spluttered, ag baint a fhiacla:
  - Ní searraigh muid, ní searraigh muid ...
  Agus ansan do chrom an fear mór-chluasach as rím:
  - Is coiníní muid!
  Chuir Amelina gliondar ar a lucht aitheantais nua:
  - Dáileadh maisc coiníní, elephants agus alcólaigh!
  Dúirt císte le smirk:
  - D'fhág mé mo sheanmháthair, d'fhág mé mo sheanathair, agus d'fhág mé an ghiorria, agus d'fhág mé an mac tíre, agus fiú shleamhnaigh ar shiúl ó na béar!
  D'fhreagair an coinín:
  - Sa deatach seo, amhail is dá mba i ifreann,
  Freagraíonn tú mé!
  Go deo leat féin, cén fáth a bhfuil tú -
  Cá bhfuil do bhéar?!
  Stampáil Amelina a cos lom leanbh san aer agus chan sí:
  - Is cairde mé le béar, is cairde mé le béar,
  Fágfaidh mé gan eagla ...
  Má tá mé le cara,
  Má tá mé le cara
  Béar gan cara!
  An coinín snorted contemptuously.
  - Beidh an béar cuimilt tú! Tá an chuma ar an scéal nach bhfuil tú tar éis fás suas!
  Dúirt Amelina le osna:
  - Agus sa gheimhreadh agus i samhradh na bliana míorúiltí gan fasach,
  Beidh óige áit éigin, ach ní anseo!
  Cosnochta tríd na locháin atá ag screadaíl leis an sruthán
  Rithfidh an buachaill, agus beidh mise leis!
  Bhí sos ann. Chuaigh Amelina, a bhí ina cailín i mbrionglóid, go tóin poill de réir a chéile. Níor thuig sí go maith cad a bhí ar siúl. Choinnigh an coinín ag béicíl agus ag caoineadh:
  - Tá mé cosúil le capall tiomáinte,
  Tá an cosán go dona!
  Rinne Amelina giggled ... Anseo d'eitil sí thar an sceanra crochta. Ina theannta sin, ba obair mhín ór iad sceana, spúnóga, agus forcanna.
  Phioc an cailín, agus a bharraicíní loma, an scian agus an forc a bhí ag spréach sa dorchadas leath, agus roar:
  - Féachfaimid ar dtús ar an gcíste sna súile,
  Agus ansin beidh muid Fry é agus é a ithe!
  Císte squeaked mar fhreagra:
  - Ná hith cailín ceart!
  D'iarr Amelina, ag leanúint ar aghaidh ag titim, le iontas:
  - Mar sin, conas ba chóir é a bheith?
  Sheinn an cáca i nguth soiléir:
  Breathnaímis ar do phatrúin, rósanna,
  Agus ansin gearrfaimid suas tú agus itheann tú!
  Rinne Amelina gáire agus dúirt:
  - Sin céart! Go deas!
  D'éirigh an coinín as áit:
  - Ná suí ar stumpa,
  Ná hith an pióg!
  Dúradh go loighciúil císte:
  - Agus cad a stale? Rinneadh mé a ithe!
  Rinne Amelina, scian agus forc a shealbhú lena bharraicíní loma, iarracht císte a fháil. Agus corraigh sé.
  Thóg Coinín é agus d"fhéach sé ar a uaireadóir arís agus dúirt go fealsúnach:
  Míshásta mar is gnách
  Daoine ina gcuid ama
  Ansin ruaigimid go neamhbhalbh é,
  Táimid mall síos gan leas!
  Thug Amelina faoi deara go loighciúil:
  - Agus an scéal atá ann cheana féin, tá daoine i gcónaí míshásta.
  D"aontaigh coinín.
  - Tá sé sách daonna!
  D'éirigh císte greannmhar, agus squeak sé:
  - Fear, fear, fear,
  Solas agus dóchas na ndaoine ...
  Comhaireamh na haoise stoirme críochnóidh go luath,
  Scarecrow tú gairdín!
  Rinne Amelina iarracht arís an císte a phostáil. Ach is léir nach bhféadfadh sí. D'eitil an cáca suas agus níor tugadh.
  Phreab a taobhanna den tobar arís an gasúr a bhí ar eolas cheana féin leis an mótar. Bhí próca subh ina lámha aige, bhí a aghaidh leanbh smeartha le huachtar.
  Dúirt an buachaill atá ina chónaí ar an díon:
  - Bhí an cáca anseo an-stubborn!
  D"aontaigh Amelina leis seo:
  - Sea, tá bia stubborn!
  Chan Carleson:
  - Bia, bia, bia téite,
  Ag líonadh do bholg - tá sé nonsense!
  Agus ghlac an buachaill leis an mótar agus rug sé an císte ag an scruff an muineál. twisted sé agus iarracht a bhriseadh saor in aisce. Ach is cosúil go raibh a fhios ag Carleson rún éigin agus d"éirigh leis é a choinneáil.
  Císte tweeted:
  - Tú, ar ndóigh, cannibal,
  Ach ní gá do dhaoine ithe ...
  Mar gheall ar an cannibal
  Is féidir le daoine a bheith leamh!
  Dúirt Carleson le gáire:
  - An duine tú?
  Dúirt císte le gáire:
  - Is féidir liom labhairt!
  Dúirt an buachaill leis an mótar:
  - Labhraíonn Parrot freisin!
  Císte yelled:
  - Tá faisnéis agam freisin!
  Rinne an buachaill Carleson gáire agus dúirt:
  - Cad é cúig a cúig?
  D'fhreagair císte láithreach.
  - Fiche cúig!
  Dúirt Amelia:
  - Sea, tá réasúnach a bheith ró-éadrócaireach!
  Císte glanta:
  - bolg lán,
  Sa bhreis bodhar!
  Chlaon Carleson agus d'fhiafraigh:
  Cad é an difríocht idir ravens agus ravens?
  Císte puffed agus muttered:
  - Is fitheach é, agus is préachán í!
  gáire Carleson:
  - Ní! Tá na speicis éagsúla, b'fhéidir itheann tú chun é?
  D'fhreagair cáca:
  - Agus sa buffet dúnta do dhaoine eile, chuir an
  Cook ar a suaimhneas - ná bí cúthail ...
  Leis an goile carnivorous seo
  Slogfaidh tú intinn villain duine eile!
  Mhol Amelina, ag tógáil forc agus spúnóg ina lámha:
  Ná bímis chomh cruálach le duine réasúnach. B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr a tharraingt air idir lámha agus na cosa?
  Mheabhraigh Carleson:
  - Nár theastaigh uait troscadh?
  Rinne Amelina gáire agus d"fhreagair sí:
  - Cutlet díobhálach, do lúthchleasaí,
  Agus gan ach reáchtáil thiomáineann as meáchan!
  Dúirt coinín go loighciúil:
  - Anseo ritheann an giorria go leor -
  Agus cá fhad a mhaireann sé?
  Rinne Carleson gáire agus thug sé faoi deara:
  -Seo turtar mall, ach tá sé ina chónaí i bhfad!
  Thóg Amelina é agus sheinn sí:
  Tarraingthe i láib stoirmiúil,
  Dromchla mín sean-locháin ...
  Ah, bhí sí cosúil le Pinocchio saor in aisce,.
  Tá mé scaoilte, rude!
  Bhí Carleson ag iarraidh rud éigin a thabhairt ar shiúl, mar a bhí carachtar eile le feiceáil. Bhuel, sea, seo é Winnie the Pooh, béar an-troda.
  Agus d'eitil sé ar balún agus roar:
  - Tá mé trí thine
  Rud is cúis le ocras mór ...
  Cuir gach cumhacht rage isteach sa buille
  Faoi láthair tá anam Winnie óg!
  Shín Carleson a lámha amach agus dúirt:
  - Vinny, an féidir leat rud éigin níos lyrical a chanadh?
  Dúirt Winnie the Pooh go loighciúil:
  - Go bhfuil min sáibh i mo cheann ionas nach gcloisim d'aon rud!
  Rinne Amelina giggled, agus ansin rug a bharraicíní loma ar shrón donn an bhéar.
  Rinne an béar grumble, ag scaoileadh é féin le jerk géar:
  - Ní! Ná bheith dúr!
  Rinne Amelina gáire agus dúirt:
  - Sea, ní raibh mé a shealbhú tú!
  Dúirt Carleson go loighciúil agus fiú ag canadh:
  - Ní féidir le duine ar bith é a shealbhú,
  Tarraingítear a smaointe díreach i gcéin ...
  B"fhéidir gur anchúinse mé
  Tá compote á dhoirteadh agam...
  Ach ní bhraitheann mé leithscéal as borróga bricfeasta!
  Dúirt Coinín, ag bualadh a chluasa:
  - Ní! Sin i ndáiríre fear le mótair ag iarraidh a chanadh!
  D'iarr Amelina:
  - An bhfuil ionadh ort go bhfuil sé ag canadh, nó go bhfuil sé ag canadh saor in aisce?
  Chan Carleson arís mar fhreagra:
  Cuidíonn an t-amhrán linn tógáil agus maireachtáil saor in aisce,.
  Canadh fear amhrán maith...
  Agus an té a shiúlann tríd an saol le amhrán saor in aisce,.
  Ní imeoidh sé áit ar bith choíche!
  Mhol Coinín ina bhealach loighciúil féin:
  "B"fhéidir gur fearr an cáca a roinnt ina cheithre cinn?" Ansin beidh an áthas frithpháirteach agus ní bheidh a fháil saille?
  Gháir an cáca go suairc:
  - Ní gá dom ceathrúnaigh! Tá sé chomh mídhaonna!
  Mhol Amelina arís:
  - An amhlaidh nach bhfuil aon phinn feilte draíochtúla i dtír na sióg chun lámha agus cosa a chur leis an gcíste?
  Rinne an coinín gáire agus d'fhreagair:
  - Is féidir leat é seo a fháil má leanann tú ag titim isteach sa tobar. Cé go mbraitheann sé go leor ar an gcás!
  Mheabhraigh Carleson:
  -D'éirigh liom mótar a fháil dom féin uair amháin, agus d'fhan mé i mo bhuachaill go deo, cosúil le Peter Pan!
  An coinín grimaced.
  - Bí ciúin! Agus ansin beidh an cúigiú eater eile ag eitilt go dtí an císte!
  Chuir Amelina deireadh leis:
  - Ní itheann coiníní cáca!
  Dúirt an t-ainmhí cluasach:
  - Ní ritheann cailíní oilte cosnochta!
  D'fhreagair Amelina le osna:
  - Bhuel ... ní cailín go díreach mé!
  Coinín hissed:
  - Is measa i bhfad mar sin nuair a lasann duine fásta sála lom bándearg!
  D'fhreagair Carleson:
  - Tá sé mígheanasach do choiníní siúl i mbarr hata agus lámhainní!
  Rinne an t-ainmhí cluas caoineadh:
  - Agus cad chuige sin?
  Winnie the Pooh curtha isteach anseo:
  - Is cosúil go bhfuil an chéad stad ag fanacht linn san fhómhar! Stopfaimid ag argóint. Agus ós rud é gur féidir leis an gcíste eitilt, ansin ní gá airm agus cosa!
  Chan an táirge cócaireachta:
  Ní gá pirates eolaíocht
  Agus tá sé soiléir cén fáth ...
  Tá cosa agus lámha againn
  Agus tá an ceann useless dúinn!
  
  TRÍ MÚSCÉADÓIR athdhéanamh
  ANÓTÁIL.
  oiriúnú Meiriceánach de The Three Musketeers i stair malartach. Ar ndóigh, tá gach rud níos fuaire ná Dumas, agus le heilimintí draíochta, agus mantra na Seapáine.
  . CAIBIDIL #1
  Oiriúnú scáileáin de The Three Musketeers ar bhealach nua. Níl Dartagnan fós ina leanbh thart ar dhá bhliain déag d'aois, agus níl na buachaillí Musketeer eile ach beagán níos sine ná trí bliana déag nó ceithre bliana déag.
  Agus ar ndóigh, tá siad i shorts agus cosnochta, mar ba chóir go mbeadh sé do dhéagóirí na ré ársa. Agus ba mhaith leo an banríon a shábháil ó machinations an Cardinal. Ach tá siad ina gcoinne ag an milady insidious agus go leor fásta, agus Constance Bonacieux freisin cailín.
  Tá go leor troideanna sa scannán seo, agus uachtar reoite, cácaí, agus cineálacha an-nua-aimseartha a chaitheamh. Agus nuair a bhí gardaí an Chairdinéil timpeallaithe ag na guys, bhí gunna meaisín an-suntasach i lámha Dartagnan le urchair ard-chaighdeán pléascach. Bhí sé deacair don bhuachaill a leithéid de cholossus a shealbhú agus chabhraigh na Porthos is airde agus is matáiní dó i measc déagóirí.
  Agus ansin, má bhuaileann sé cheana féin, ansin gearrann gardaí an Chairdinéil na mórán. Agus tagann cinnirí gardaí áirithe amach agus rollaíonn siad ar an bhféar.
  Agus bíonn sé níos greannmhaire fós nuair a phléascann na buachaillí musketeer na naimhde le lasrach. Chuadar a gcos lom ar a gcois, agus mar a thógfaidís é agus go gcuirfidis é le scaird mharbhthach.
  Níl na buachaillí seo ach iontach.
  Ar ndóigh, ní raibh an ceathrar buachaillí ina suí. Thóg sí agus ghabh sí long sciathán a dhear sí de réir líníochtaí Leonardo Da Vinci. Tá na guys chomh fionnuar.
  Agus in éineacht leo an cailín cosnochta Constance Bonacier. Tógfaidh sí é agus caithfidh sí pulsar lasrach lena ceann agus a sáil. Agus ar an toirt tá mais laochra an Chairdinéil ar lasadh.
  Agus níor ghabh an cáirdín an rí do réir an chanóin. Agus tá sé seo go deimhin coup míleata.
  Ceithre buachaillí musketeer agus cailín troid i gcoinne arm ar fad. Agus tá siad ina gcoinne ní hamháin ag daoine, ach freisin ag orcs.
  Ar ndóigh, is féidir an scannán ar fad a lámhaigh mar sin i stíl na Stát Aontaithe - fionnuar le héifeachtaí speisialta.
  Agus ceithre bhuachaillí dhá bhliain déag nó ceithre bliana déag d'aois, cosnochta agus i shorts, ionsaí ar an daingne. Agus in éineacht leo tá cailín le gruaig go sparkles cosúil le órdhuille.
  Casann an buachaill Dartagnan dhá chlaíomh draíochta ag an am céanna, ag gearradh trí chéile comhraic.
  Ansin caitheann cosa lom, coirtithe buachaill de thart ar dháréag pise báis.
  Pléascann sé agus scaipeann cúpla dosaen orcs i smután fuilteach.
  Buachaill Musketeer ag canadh:
  - Conas a mhair muid, ag troid,
  Agus ní eagla an bháis
  Mar sin as seo amach, beidh tú féin agus mé beo!
  Agus sa spéir réaltach
  Agus ciúnas sléibhe ...
  Sa tonn farraige agus tine buile!
  Agus tine buile, agus buile!
  Is déagóir dathúil matáin, Porthos, a throideann ar an gcosán lom agus cuma Apollo air.
  Gearrann Porthos orcs agus gardaí an phríomhaird le claimhte géara. Is buachaill an-láidir é.
  Anseo, le toes lom, seolann leanbh i shorts búmarang. Agus gearrtha amach na cinnirí orcs.
  Thóg Porthos é agus sheinn sé:
  Ciallaíonn sé maireachtáil go hálainn
  Ciallaíonn sé maireachtáil go maith ...
  Ár neart laoch,
  Neart intinne agus willpower!
  Agus buailfidh sÚil lom buachaill láidir an orc ginearálta sa smig. Agus beidh na fiacla go léir ag eitilt amach.
  Is buachaill beag níos lú é Athos, timpeall trí bliana déag d'aois. Ach le aghaidh an-léiritheach agus uasal, cé gur childish é.
  Mar sin ghlac sé agus thionóil sé fáiltiú féileacán le claimhte. Agus gearrtha síos cúpla orcs.
  Agus chaith toes loma chosa an laoch óig bronntanas díothaithe an-thubaisteach. Tá an leanbh seo díreach iontach. Agus canann sé níos fearr fós.
  Dúirt an buachaill Musketeer:
  - Lig uasal rage,
  Boil mar tonn ...
  Is muid arm na ndaoine
  Buaimid cinniúint!
  Agus winked an buachaill-Count ag a gcomhghleacaithe.
  Go ginearálta bíonn Aramis chomh óg le Dartagnan agus tá cuma dhá bhliain déag air. Buachaill an-dathúil, fionn.
  Ghearr Aramis na naimhde le claimhte agus iompaíonn a fhiacla ag canadh:
  -Chuir an diabhal cogadh in aghaidh an Tiarna Dia,
  Throid an namhaid go cruálach, insidiously ...
  Ach bhris Críost Sátan le grá,
  Ar an chros, ag cruthú do fhírinne!
  Agus chaith toes loma an bhuachalla musketeer rud éigin le scrios géar.
  Agus d'éirigh mais na n-orcs amach a bheith stróicthe as a chéile agus píosaí feola shaggy deataithe go fánach.
  Ansin chan an buachaill gleoite agus a fheictear:
  A Dhia, cé chomh álainn is atá tú glan,
  Creidim go bhfuil do chineáltas gan teorainn ...
  Thug tú do shaol glórmhar ar an gcrois
  Agus anois beidh tú sruthán i mo chroí go deo!
  Troideanna Constance freisin. Is cosúil gur cailín sna déaga í, agus armúr á caitheamh aici. Níl ach cosa an chailín lom agus galánta.
  Chaith sí bronntanas scriosta dóibh. Strac as a chéile aifreann laochra ifreann agus créatúir fionnaidh, squeaking:
  - Glóir don Bhanríon!
  Aramis, bhuail an buachaill glamorous sin orc. Thit sé, agus le clogad adharcach pollta beirt dá gcomhghleacaithe ag an am céanna.
  D'fhiafraigh an laoch óg:
  - Agus glóir an Tiarna?
  Thóg an cailín Constance é agus chaith sí an bronntanas marbhánta díothaithe le méara loma a cosa galánta. Strac as a chéile mais orcs, agus ansin canadh i nguth soiléir:
  Is tusa Tiarna na háilleachta, an lúcháir, na síochána agus an ghrá,
  An embodiment de solas geal gan teorainn ...
  Doirteann tú fuil luachmhar ar an gcrois,
  Shábháil ag an íobairt gan teorainn an phláinéid!
  Throid na cúig laochra cosúil le paca tigers nó panthers. Bhí siad leanaí, ach bhí siad leanaí ollphéist. Mar a bhrúigh siad an t-arm iomlán seo de chréatúir fionnaidh agus gardaí an Chairdinéil.
  Go háirithe nuair a tháinig lasair-lasair le feiceáil i lámha na mbuachaillí. Agus thóg siad uaidh é agus bhuaileadar é le sruth tiubh de lasair dhearg.
  Dartagnan, chan an buachaill terminator seo:
  - Torann rumble, is beag fiús,
  Brúchtadh...
  Seo chugainn ré na n-olc -
  Tá an t-arm ag caoineadh Genghis Khan!
  Buaileann Porthos, má bhuaileann sé, mar sin. Ní buachaill iomlán é a thuilleadh, ach ina dhéagóir, ina laoch óg. Tá mná ag féachaint air le lust cheana féin. Agus tá sé an-dathúil, cad iad na matáin faoisimh atá aige, plátaí an phreasa, faoi chraiceann coirtithe. Agus tá an aghaidh fós childish, taitneamhach. Anseo thóg Portom bairille iomlán de nitroglycerin. Agus conas é a sheoladh isteach sa orcs.
  Thiomáin sé le fórsa uafásach agus bhí cathlán iomlán de créatúir ghruaige stróicthe as a chéile amhail is dá mba grenade a bheith caite isteach sa cúr.
  Sheinn Constance:
  - Agus ceann amháin, agus dhá agus, trí agus, cúig!
  Déanfaidh mé arís ar feadh i bhfad!
  Creid mé, ní athróidh mé m'intinn,
  cuirfidh mé amhras Porthos ar leataobh!
  Agus sheol an cailín arís lena bharraicíní lom, piseanna le pléascán marfach.
  Tartagnan, ag baint na n-orcs agus na gardaí cáirde lena chlaíomh, agus, ag barr a scamhóg, roar:
  - Tá mé an Trodaire is mó
  Agus a ligean ar a rá - go maith déanta!
  Agus tá an buachaill a bhfuil a bharraicíní loma cosúil le bronntanas díothaithe a chaitheamh. Agus fuair an oiread sin orcs bás.
  Bhuail Porthos an orc le sála lom, buachailleach sa bholg. D'eitil sé anonn agus scaoil sé síos dosaen créatúir fionnaidh.
  Sheinn an buachaill Porthos:
  - Tá an snáithe briste
  Tá bás olc ina bhagairt orainn!
  Chun go mairfeadh daoine
  Caithfidh Orc bás i gcath!
  Athos, ghearr an buachaill seo a mhéar go tobann agus bhí slait draíochta le feiceáil iontu.
  Thóg an laoch óg é agus scaoil sé pulsar cath as barr a slaite. Agus stróic óna chéile a lán de na opponents. Agus mheasc siad suas, agus thosaigh na orcs a dhó mar connadh sáithithe i sulfair. Seo é buille Athos.
  Sheinn buachaill an chomhairimh:
  - Tá i ríocht na orcs -
  Lochán Láibeach...
  Tá lilies faoi bhláth!
  Tá lilies faoi bhláth!
  Bláth!
  Aramis faoi deara le gáire, Briseadh na orcs lena claimhte, agus ag caitheamh snáthaidí nimhiúil leis an toes lom na cosa childish.
  Agus chan an buachaill:
  - Tá an talamh flaithiúil dúinn na peacaigh,
  Agus tá an spéir lán de bhagairtí...
  Is teaghlach cairdiúil daoine muid -
  Bíonn boladh rósanna chomh maith sin roimh stoirm thoirní!
  Seo iad na Musketeers.
  Agus, ar ndóigh, tá Constance cailín terminator. Tá blaster ina lámha aici cheana féin. Agus toes lom caith grenade díothú miniature.
  Sheinn an laoch óg:
  - Aithníonn mór-mhaitheas na bhFrancach na pláinéid,
  Bhrúamar na orcs le buille an chlaíomh ...
  Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn,
  Cé ionsaí - horde de locusts!
  Agus is arm tromchúiseach é an blaster ... Níl sé soiléir cén áit a tháinig sé sa scannán dúr seo do dhéagóirí.
  Ach tá milady ag iarraidh iad a ionsaí. Tá sí ar griffin ina leon le sciatháin. Agus tá scepter draíochta ag an laoch ina lámha. Agus mar a phléascann sé as é le pulsar dúnmharfach.
  Ní dheachaigh ach sála lom na mbuachaillí, agus dódh boinn na bpáistí lom, beagán deannaigh.
  Ach chan an buachaill mar fhreagra:
  - Níl Paradise le feiceáil sa deatach pháirc,
  Agus chuaigh an corp i dtaithí ar an ifreann ...
  Táimid ag béicíl faoi ionsaí banzai fionnuar,
  A ligean ar troid go cróga!
  Bhí an Bhantiarna Winter ón gryphon buailte le bíogaí agus le tintreach agus roar sí ag barr a scamhóga:
  - Ná spáráil na buachaillí,
  Maraigh iad bastards...
  Conas bugs leaba a bhrú
  Dóigh cosúil le cockroaches!
  Mar fhreagra air sin, sheol Dartagnan miodóg le cos lom, cos linbh. D'eitil sé i dtreo na Milady ar ruthag briste.
  Rug an draoidheach uaigneach:
  -Ó bhuachaillí, is creachadóirí sibh,
  Cláraithe mar spásairí agus píolótaí!
  Léirigh Porthos a dhorn, agus yelled:
  - Beidh mé ag cuimilt mo bhéal, beidh mé ag poke amach blinkers!
  Ceartaigh Constance an tomboy cumhachtach le gáire:
  - Ná mionnaigh, a bhuachaillí, tá tú gáirsiúil,
  Is toradh é scolding ar leamhsháinn síoraí!
  D"aontaigh Aramis leis seo:
  - Ba chóir caitheamh le bean cosúil le bean ... Agus is breá le bean gean!
  Lady Winter aoibh ominously. Bhí buama chomh mór le anann le feiceáil ina lámha. Agus ar sé, glowed an litir "A" ominously.
  Sheinn Dartagnan i buile:
  Níl aon buaiteoirí sa chogadh seo caite
  Agus ní shábhálfar an muice ó eitpheile roicéid ...
  Cén fáth a bhfuil tú ag cur an buama san Arsenal saor in aisce,.
  Ardóidh guairneán, agus hairicín olc!
  Thóg Constance coise loma an chailín agus sheol sé piseanna bídeach.
  Rinne Lady Winter gáire faoi seo.
  - Iarrachtaí pathetic!
  D'fhreagair an cailín go dána:
  - An té atá ag iarraidh buama gheobhaidh sé sa mhullach é!
  Agus ansin ghlac an pea go tobann agus mhéadaigh sé i méid. D'at sí suas mar a bheadh mboilgeog ollmhór. Agus bhí an coimeádán seo, cosúil le míol mór sperm creiche, shlogtar Lady Winter.
  exclaimed Dartagnan, ag baint a fhiacla:
  - Níl aon rud cosúil le luck simplí ag an gcruinniú sin,
  An uair seo bhí gach rud difriúil!
  Thóg Constance suas go díograiseach é, agus stampáil sí a sála lom, cruinn, bándearg ar an talamh. Agus d'éirigh tonn súnámaí, ag leagadh na n-orcs agus gardaí an chairdinéil.
  Agus lean an cailín ag canadh:
  - Ní bheidh ár Motherland ina fhásach,
  Cé go bhfuilimid ag rith, táimid cosnochta le fuil!
  Bhí Lady Winter gafa i mboilgeog, agus go tobann fiú shrunk i méid.
  An orcs rolladh anonn agus freisin froze chomh maith leis na gardaí. Agus do chuir na cúig laochra móra sin céim leis.
  Seo é an Cairdinéal Richelieu féin. Tá sé cosúil le damhán alla mór dubh ar fad. Agus freisin conas a dhéanfaidh sé iarracht fuck mar fhreagra le pulsar.
  Agus tá an pulsar ollmhór, cosúil le eilifint. Agus cuileoga, ag méadú i méid.
  Sheinn Constance in éadóchas:
  - A Mhuire naofa, tá mé imithe,
  Tú Dartagnan amadán -
  Agus i vain climbed ar an Cardinal!
  Beidh Porthos, mar fhreagra, bata a claimhte ina shrón. Agus conas a thógfaidh sé agus a sraothartach ....
  An cnoc-mhaith Pulsar fluttered. Agus eitil ar ais, ag laghdú i méid. Agus mar sin thit sé ar an gcardinal. Agus d'iompaigh rialóir formidable, iarbhír na Fraince go cloch láithreach. Agus ansin pléasctha an chloch, mionú i gaineamh.
  Agus léim an cúigear troda suas, twisted, agus scaoileadh lightning as a gcuid súl, ag canadh;
  Tá sé in am, tá sé in am, déanaimis lúcháir inár saol,
  Áilleacht agus an cupán, an lann ádh ...
  Slán, slán, ag croitheadh na cleití ar an hata,
  Déanaimid cogar le cinniúint níos mó ná uair amháin, déanaimid cogar le cinniúint níos mó ná uair amháin,
  Cogar muid le cinniúint - beanna! préachán!
  . TURAS NUA MAINSTEIN
  D"éirigh le Mainstein a chur ina luí ar Hitler nach n-oibreodh Oibríocht Citadel, mar go raibh an tArm Dearg réidh chun an buille a aistarraingt. Agus d"athraigh na Gearmánaigh ag an nóiméad deireanach a gcuid pleananna agus sheol siad ionsaí ar an Donbass. Agus d'éirigh leo na trúpaí Sóivéadacha a ghabháil le iontas.
  Agus briseadh tríd go dtí an Don. Ag aistriú fórsaí go pras, chaith an tArm Dearg trúpaí isteach sa chath go díreach ó na hechelons. Ba léir na caillteanais.
  Ach ar ndóigh, ní hé seo an rud is mó.
  Sa chath ar an Panther, throid ceathrar cailíní Gearmánacha. Ar ndóigh, bhí siad cosnochta agus i bikinis. Agus má bhí siad ag lámhach cheana féin, ansin ar dheis ar an sprioc.
  Bhrúigh Gerda an truicear lena bharraicíní loma, bhuail sé tríocha ceathair agus cooed:
  - Is teachtaire mór mac tíre mé,
  Ní chreidim sa chath chun trifle!
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Ná bímis trifles!
  Agus fired freisin le cabhair ó bharraicíní lom.
  Sea, bhí an criú greannmhar. Ní dhéanfaidh aon chailín den sórt sin, aon duine agus rud ar bith stop.
  Agus anois bhuail Kristina freisin, ag briseadh tríd an túr an KV Sóivéadach. Scar na cailíní i gcumhacht chosmaí agus guairneáin. Tá paisean soiléir iontu.
  Bhris Magda ar a seal freisin, agus lena bharraicíní loma freisin. Agus ó achar bhris sí trí howitzer Sóivéadach. Seo é an cailín.
  Go ginearálta, léiríodh an troid mar caricature ...
  Tharraing Gerda a bra as a cófra fiú, agus tharraing sé an truicear lena nipple scarlet. Agus theith diúracán pollta armúr i dtreo na sprice millteach.
  Ansin slapped sí a clúidín corcairdhearg, nocht sí a cófra agus Charlotte, pollta tríd an carr Sóivéadach.
  Agus mar sin sheol sé teilgeán millteach agus nipple Ruby Christina, ag bualadh go cruinn ar an sprioc.
  Agus sa deireadh, d'oibrigh culaith Magda lena nipple sútha talún, ata freisin.
  Cailíní i cath leagtha amach. .
  Breathnaíonn sé greannmhar. Ach shroich na Gearmánaigh an Don fós. D'éirigh leo i rith an tsamhraidh trí ionsaí a sheoladh timpeall Kursk agus i dtreo Voronezh.
  Bhí tionchar ag an rath seo ar chúrsa na gníomhaíochta san Iarthar freisin. Cuireadh moill arís ar an teacht i dtír sa tSicil. Agus níl an aimsir sa Mheánmhuir an-mhaith.
  Agus mar sin níor tharla an coup san Iodáil. Tá Mussolini fós i gcumhacht, agus níl na Gearmánaigh ag atreorú a gcuid fórsaí san Iarthar.
  I mí Lúnasa, ghabh na Gearmánaigh Kursk, ag an deireadh ghlac siad Voronezh. Ba mhór an méid a chaill an tArm Dearg. Ach tháinig cúlchistí nua den ráta isteach sa chath. Agus stop na Gearmánaigh ar bhealach éigin ...
  Agus ansin an fhómhair, báisteach. Thosaigh umair throma Gearmánacha "Panthers", "Tigers" agus gunnaí féinghluaiste "Ferdinanda" ag dul i bhfostú.
  Agus níl na cailíní ar an Panther chomh compordach. Cheana féin i bikini tá siad reo.
  Mar sin féin, chan Gerda le haghaidh cheerfulness:
  - Mura raibh geimhreadh ann,
  Sna bailte agus sráidbhailte...
  Ní raibh a fhios againn riamh
  Na laethanta sona seo!
  Agus arís, tarraingíonn a bharraicíní loma an truicear agus cuireann siad isteach ar an gcarr Sóivéadach.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Ó, sioc, sioc,
  Ná reoite mé
  Ná reoite mé
  Tá mé ar chapall!
  Agus shoot freisin le toes lom. Is sár-chailín í, ar ndóigh.
  Cé, ar ndóigh, tá an caidreamh is comhraic léi le fir.
  Ach scaoil Christina an uair seo le cabhair ó nipple scarlet, ag baint a bra agus squeaking:
  -Ní bheidh sé náire ar an cailín,
  Díol tú féin ar rúbal ...
  Patról sioc-voivode,
  Seachbhóthar a sealúchais!
  Chomh maith leis sin scaoil Magda le nipple ruby agus coed, féachaint conas a bhí na Sóivéadach tríocha ceathair ar lasadh:
  - Tá saibhreas agam,
  Ní féidir leat iad a chomhaireamh, fiú céad bliain a chomhaireamh ...
  Cé a mharaigh ní féidir liom aiféala
  Ní saighdiúir tú méanfach!
  Agus beidh an trodaí ag wink ar a comhpháirtithe arís. Tá na ceithre cailíní ar ndóigh glamorous, agus ag an am céanna tanned agus matáin.
  Nuair a bhuail na siocanna ar deireadh agus nuair a tháinig méadú ar shneachta, chuaigh an tionscnamh i lámha an Airm Dheirg.
  Anseo, tá idirdhealú déanta ag cailíní Sóivéadacha i gcath.
  Tá Alenka agus a cathlán ag rith chun ionsaí a dhéanamh. Ar ndóigh, in ainneoin an sioc agus snowdrifts, tá na cailíní cosnochta agus i gceann bikini. Agus d'fhág roinnt fiú iad féin mionbhrístíní amháin.
  Lámhaigh Alenka as gunna meaisín. Tá a cuid urchair ceart de réir sprice. Agus ansin caitheann an cailín, mar a thógann sí é, agus lena bharraicíní lom, búmarang marfach. Agus scarann ceann na n-eachtrannach gan stró mór.
  Chan an laoch, agus í ag tafann a fiacla mar phéarlaí as muince na banríona:
  - Tá an lucht féachana ag fanacht - aghaidheanna caoineadh,
  Ní áirítear cistí - is marfóir mé!
  Bhuail Anyuta trúpaí na Gearmáine le tintreach óna nipple scarlet agus coed:
  - Níl an ceart agat! Is laochra uaisle muid, ní fheallmharfóirí!
  Beidh Alla ruamhar, a bhfuil a chuid gruaige chomh te agus chomh lasrach sin gur féidir leis reisimint iomlán a dhó, ag lasadh freisin ó siní ruby le leideanna deataigh, agus scrúdóidh siad agus sruthán siad cuideachta naimhde iomlán láithreach.
  Sheinn an laoch:
  -Bhí mé an-chineálta.
  Is breá liom daoine le mo chroí go léir ...
  Faoi chomhartha an iolair ghorm
  Do choróin - óraithe!
  Scriobhálann Maria freisin ó ghunna meaisín agus caitheann sí mianaigh deataigh le ceimic lena bharraicíní loma. Is é seo na cailíní - sliocht den scoth.
  Agus chan an laoch:
  - Tá sakura i ngach árasán,
  Eitlíonn sé cosúil le saighead olc...
  Fliuch muid na Naitsithe sa leithreas,
  Agus is é ár smaoinimh cosúil le snáthaid!
  Cluichí Oilimpeacha ag scriobláil ar na Naitsithe as gunna meaisín. Is cailín laoch í:
  - Mo shnáthaidí, snáthaidí géara mar urchair!
  Ar ndóigh, bhí am crua ag na Gearmánaigh sa scannán - bhí siad brúite go críochnúil isteach.
  Is é seo an bás rush. .
  Agus seo é an radharc leis an ceannródaí. Baineadh an buachaill síos go dtí a chuid shorts agus lena lámha ceangailte, treoraíodh iad cosnochta tríd an sioc. Agus bhuailtí le fuipeanna....
  Grianann an buachaill agus tógann sé céim ar aghaidh. Tá sé seo an-éadrócaireach...
  Agus seo bean Gearmánach Margaret ag seinm an harmonica. Winks ag an ceannródaí agus deir:
  - Cén fáth a bhfuil cosa an ghasúir fuar?
  Freagraíonn an Pioneer:
  - Má thit tú i ngrá le máthair an ghasúir,
  Sa sioc, cosnochta, chuaigh go dtí an leannán!
  Rinne an bhean Gearmánach gáire agus dúirt i Rúisis mhaith:
  - Bhuel, temper an ceannródaí! Tá sé an-mhaith le haghaidh sláinte!
  Agus bhí an buachaill, cosnochta agus beagnach nocht, faoi stiúir níos faide tríd an sneachta.
  Ansin taispeántar cath nua leis na laochra Sóivéadacha. Is léir nach bhfuil ann ach scéal fairy.
  Margarita, ag brú ar a chéile comhraic, ag bacadh a cuid fiacla, grunted:
  - Tá áit le haghaidh feat ar domhan!
  Agus snáthaidí nimhiúla scaipthe ó chos lom an chailín, ag bualadh na Naitsithe agus a n-eitleáin agus umair.
  Chaith Natasha a barracha loma freisin, go dúnmharaithe agus caoineadh:
  Ní dhéanfaimid dearmad agus ní logh go deo.
  Agus chuaigh a claimhte trí na faisisteach sa mhuileann.
  Rinne Zoya, ag gearradh na naimhde, squeaked:
  - Chun ordú nua!
  Agus snáthaidí nua scaipthe óna cosa lom. Agus cad atá sa tsúil, cad atá i scornach na saighdiúirí agus na n-aerárthaí Naitsíoch.
  Sea, ba léir go raibh na laochra ag éirí corraithe agus ar buile.
  Ag gearradh anuas saighdiúirí agus umair bhána ag Augustine, d'éirigh sé:
  - Beidh ár iarann!
  Agus cuileoga bronntanas nua marfach óna cos lom. Agus takni titim agus trodaithe bán.
  Gearrann Svetlana an muilneoir, tá a claimhte cosúil le tintreach.
  Tá na Naitsithe ag titim mar sheabair.
  Caitheann an cailín snáthaidí lena cosa lom agus squeaks:
  - Do Mháthair beidh an Rúis an bua!
  Margarita crushes opponents freisin.
  Tá a cosa lom ar foluain. Tá líon mór na Naitsithe ag fáil bháis. Gáire laoch:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus ansin beidh an cailín a ghlacadh agus a ghearradh ...
  Aifreann na gcorp saighdiúirí faisisteacha.
  Ach tá Natasha ar an maslach. Gearrann sé síos na Naitsithe chomh maith leis na tancanna, agus canann:
  - Tá an Rúis iontach agus radiantach,
  Is cailín an-aisteach mé!
  Agus dioscaí ag eitilt óna cosa lom. Cé a chonaic scornach na Naitsithe. Sea, is cailín í seo.
  Tá Zoya ar an maslach. Chopping saighdiúirí donn leis an dá lámh. Spitting as feadán. Agus caitheann sé snáthaidí marfach lena bharraicíní lom - scaoil umair agus eitleáin.
  Agus ag an am céanna canann sé leis féin:
  - Ó, a bludgeon a ligean ar dul,
  Ó, beidh mo chuid is fearr leat dul!
  Augustina, ag gearradh síos na Naitsithe agus ag díothú na saighdiúirí donna, squeals:
  - Gach shaggy agus i gcraiceann ainmhí,
  Theith sé go dtí na póilíní círéib le club!
  Agus lena bharraicíní lom, seolfaidh sé ar an namhaid, rud a mharóidh eilifint, agus níos mó fós umar.
  Agus ansin squeak:
  - Wolves!
  Svetlana ar an ionsaitheacha. Ciorruithe, slashing na Naitsithe. Agus é cosnochta, seolann sé bronntanais an bháis orthu.
  Ritheann muileann le claimhte.
  Bhris sí go leor trodaithe agus squeals:
  - Tá bua mór ag teacht!
  Agus arís tá an cailín i ngluaiseacht fiáin.
  Agus seolann a cosa lom snáthaidí marfach, ag scriosadh umair agus eitleáin.
  Téann Margarita ar an maslach. Shreds naimhde go léir i ndiaidh a chéile. Tá a claimhte níos déine ná lanna muileann gaoithe. Agus toes lom ag caitheamh bronntanais an bháis, tá umair agus eitleáin ar lasadh.
  Tá an cailín ar an maslach. Exterminates laochra donn gan searmanas.
  Agus jumps anois agus arís, agus twists!
  Agus bronntanais díothaithe ag eitilt uaithi.
  Agus titeann na Naitsithe féin marbh. Agus carnann tulacha iomlána corp suas.
  Squeaks Margarita:
  - Is buachaill bó Meiriceánach mé!
  Agus arís chaith a cosa lom an tsnáthaid.
  Agus ansin dosaen snáthaidí níos mó!
  Natasha ar an ionsaitheacha freisin an-fionnuar.
  Agus caith leis cosa lom, agus spits as tuí.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Tá mé bás spleodrach! Níl le déanamh agat ach bás!
  Agus arís áilleacht ag gluaiseacht.
  Stoirmíonn Zoya bac ar chorpáin Naitsíoch. Agus tá búmaranganna scriosta ag eitilt óna cosa lom.
  Agus coinníonn na laochra donn ag titim agus ag titim.
  Screadann Zoya:
  - Cailín cosnochta, beidh an bua agat!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó shála lom an chailín. Cé acu go díreach isteach sa scornach an tochailt Naitsithe.
  Titeann siad marbh.
  Nó in áit, go hiomlán marbh.
  Augustine ar an ionsaitheacha. Crushes trúpaí donn. Iompraítear a claimhte ina dhá lámh. Agus is laoch iontach í.
  Téann tornado trí na trúpaí faisisteacha.
  Cailín le gruaig rua:
  - Tá an todhchaí i bhfolach! Ach beidh an bua!
  Agus ar an ionsaitheacha, áilleacht le gruaig fiery.
  roars Augustine san eacstais fiáin:
  - Beidh na déithe cogaidh ag cuimilt gach rud!
  Agus an laoch ar an ionsaitheacha.
  Agus caitheann a cosa lom lán de shnáthaidí géara nimhiúla.
  Svetlana i cath Agus mar sin súilíneach agus troid. Caitheann a cosa lom an oiread sin rudaí marfach amach. Ní fear, ach bás le gruaig fionn.
  Ach má bhriseann sé, ní féidir leat é a stopadh.
  Svetlana ag canadh:
  - Ní bheidh an saol mil,
  An léim sin i rince bhabhta!
  Lig an aisling a thabhairt fíor -
  Déanann áilleacht fear ina sclábhaí!
  Agus i ngluaiseacht an chailín cosnochta tá rage níos mó agus níos mó.
  Is cailín stoirmiúil í Margarita ina cuid gníomhaíochta. Agus thrashes na naimhde.
  Anseo sheol sí lena cos lom, piseanna le pléascáin. Pléascfaidh sí, agus ag an am céanna cuirfear céad Naitsithe agus deich n-umar suas.
  Screadann an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn ar aon nós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte - eitilt bairillí na n-umar i dtreonna difriúla.
  Chuir Natasha dlús lena gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra donn. Agus ag béicíl:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus díoimid na Naitsithe ar luas luathaithe.
  Is cailín terminator í Natasha.
  Ní cheapann sé a stopadh agus a mhoilliú, agus umair agus eitleáin dul ar strae.
  Tá Zoya ar an maslach. Is cosúil go raibh a claimhte ag gearradh sailéad feola agus miotail. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus mais daoine le scornach pollta, ina luí timpeall i dumhaí corp, chomh maith le umair briste agus aerárthaí downed.
  Is cailín craiceáilte é Augustine. Agus brúiteann sé gach duine mar gur róbat é ó hipearplasma.
  Níor bhris sé céad Naitsí cheana féin. Ach picks gach rud suas an luas. Agus roars an laoch fós.
  - Tá mé invincible! An ceann is úire ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht san ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Naitsithe agus dosaen umar stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  chan Augustine:
  - Ní bheidh tú leomh a urghabháil ár dtalamh!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach. Agus ní thugann sé aon ghram amháin faoisimh. Cluiche Wild Terminator Cailín.
  Agus gearrann sé na naimhde agus scriosann sé na Naitsithe. Agus tá mais na trodaithe donn cheana féin tar éis titim isteach sa díog agus ar feadh na mbóithre.
  Bhí an cúigear ar buile. Déanta troid fiáin.
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus do marbhadh an líon ba mhó díobh na trodaithe donn.
  Tá Margarita sa troid freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a bain roinnt de na opponents agus umair agus fiú eitleáin.
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a chuir isteach cheana féin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra donn gearrtha aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana ar soghluaiste Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí arís ag na Naitsithe agus a gcuid umair, ar lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Bealtaine rósanna faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaitheann an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Naitsíoch suas san aer láithreach. Sea, tá arm na himpireachta donn, ifreann ag leá os comhair ár súl.
  Natasha i cath. Léim cosúil le cobra. Pléascann naimhde. Agus tá an oiread sin Naitsithe ag fáil bháis agus eitleáin ag titim.
  A n-cailín agus claimhte, agus grán ar an gual, agus sleánna. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag bualadh comhraic.
  Zoya saor in aisce,. Ionsaíonn na Naitsithe. Briseann iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an banlaoch snáthaidí lena méar loma. Briseann trí opponents, agus conas a roar:
  Tá ár bua iomlán idir lámha!
  Agus déanann sé muileann fiáin le claimhte, ag scuabadh umair ar shiúl. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh cobra Augustine ar an ionsaitheacha. Is tromluí í an bhean seo do gach tromluí.
  Agus má ghearrann sé é, ciallaíonn sé go ngearrfaidh sé é.
  Tar éis sin, glacfaidh an ceann dearg agus canfaidh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i mbun aicsin agus gearrtha trí fheoil agus miotail.
  Téann Svetlana ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon choscáin ag an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrann siad, mar sin tá mais na gcorp bruscair, agus tá eitleáin agus umair ag titim.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus anois eitlíonn pea marfach uaithi.
  Beag i méid, ach marfach ...
  Conas a bhriseadh i bpíosaí beaga.
  Déanfaidh Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearr síos go leor trodaithe donn. Agus gearradh bearnaí móra.
  Screadann an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buail le fuinneamh athnuaite.
  Tá Natasha ar an ionsaí fiú níos mó ar buile. Mar sin bualadh na Naitsithe. Níl sé an-mhaith dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Is comhréiteach é rith ar an láthair!
  Agus pléasctha an cailín laochra isteach an opponents le easghluaiseachta den sórt sin de blows.
  Agus caithfidh sé dioscaí cosnochta.
  Anseo rith sí an muileann. Rollaigh mais chinn an airm donn siar agus bhí na tancanna ar lasadh.
  Is áilleacht troda í. Buille duit féin armada buí den sórt sin.
  Tá Zoya ag bogadh, ag brú gach duine gan eisceacht. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail a chéile comhraic. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí, déanann umair agus eitleáin pléascadh.
  Thóg Zoya é agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Scairt Natasha le háthas:
  Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus as a cosa lom, conas a bheidh an lann eitilt. Agus buailfidh sé go leor trodaithe, ag gearradh amach túir ó umair.
  Augustine ar bogadh. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. Cosúil le bratach proletarian fluttering. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí comhraic - amhail is dá rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, bastard diabhal!
  Ghlac Augustine é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh ceann tairbh ann - ní rachaidh na trodaithe ar mire!
  Agus anseo brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  Dhearbhaigh Margarita, agus í ag caitheamh miodóg lena cos lom, ag briseadh den turret umar:
  - Cailín mór agus fionnuar!
  D"aontaigh Augustine go héasca leis seo:
  - Is laoch mé a chuirfidh greim ar aon duine!
  Agus arís, le toes loma, seolfaidh sé ceann dúnmharaithe.
  Svetlana i cath nach bhfuil níos lú ná opponents. Ní cailín, ach a chríochnú le cailleach den sórt sin i lasracha.
  Agus screams:
  - Cad spéir gorm!
  Dheimhnigh Augustine, ag scaoileadh lann lena chos lom, ag baint an turret umar as:
  - Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Svetlana, ag gearradh suas naimhde agus ag lámhach eitleáin, chirped:
  - Ní gá scian a bheith ag amadán ....
  Ghlan Zoya agus í ag caitheamh snáthaidí lena cosa lom coirtithe:
  - Beidh tú bréag dó ó thrí boscaí!
  Dúirt Natasha, ag gearradh síos ar na Naitsithe:
  - Agus a dhéanamh leis ar feadh pingin!
  Agus beidh na laochra a ghlacadh agus léim. Tá siad chomh fuilteach agus fionnuar. Go ginearálta, tá go leor sceitimíní orthu.
  Sheinn Margarita:
  - Tá an buille láidir, agus tá suim ag an bhfear ...
  Sheis Margarita mar fhreagra:
  - Maraíonn muid gach duine - le cosa lom!
  Tá an cailín go deimhin ina Críochnaitheoir gníomhach den sórt sin.
  Sheinn Natasha san ionsaithe:
  - Cogadh naofa!
  Agus sheol an laoch géar diosca-boomerang. D'eitil sé i stua, ghearradh síos a lán de na Naitsithe agus túir umar.
  Chuir Zoya leis, ag leanúint leis an díothú:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus d'eitil snáthaidí nua óna cosa lom. Agus bhuail siad go leor trodaithe agus aerárthaí.
  Dúirt an cailín blonde:
  - Seiceáil an comhraic!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Augustine, waving a cosa agus ag caitheamh swastikas géar-imeall, gurgled:
  - Bratach Imperial ar aghaidh!
  Dhearbhaigh Svetlana go héasca:
  - Glóir do na laochra tite!
  Agus ghlaoigh na cailíní le chéile, ag brú na Naitsithe:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus anois tá diosca ag eitilt ó chosa lom na laochra. Tá feoil stróicthe agus túir umar á scartáil.
  Agus caoineadh arís:
  - Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  D'eitil Natasha isteach san aer. Scar a chéile comhraic agus vultures sciatháin, agus eisíodh:
  - Tá muid sí-wolves, Fry an namhaid!
  Agus óna mhéara lom, beidh diosca an-mharfach ag eitilt amach.
  Casann an cailín fiú i eacstais.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Is breá lenár sála tine!
  Sea, tá na cailíní i ndáiríre sexy.
  Agus winked ag na laochra. Gáire siad agus lom a gcuid fiacla mar fhreagra.
  Ghearr Natasha síos na Naitsithe agus squealed:
  - Inár saol níl aon áthas, gan streachailt!
  D'aontaigh Natasha:
  - Mura bhfuil aon neart, ansin tá ...
  Ach tá laochra againn i gcónaí sláintiúil!
  Chaith an cailín snáthaidí ar an namhaid lena bharraicíní loma, shéid sí suas aifreann umar, agus sheinn sí:
  - Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí,
  Agus réidh le haghaidh gnímh!
  Tar éis sin, ghearr Natasha síos na naimhde arís, ag scartáil túir na n-umar.
  Is leanbh an-ghasta í Zoya. Anseo sheol sí bairille iomlán ag na Naitsithe. Agus stróic sé cúpla míle ó aon phléasc amháin.
  Ansin squealed sí:
  - Ná stop, tá ár sála súilíneach!
  Agus cailín i lása chomhrac!
  Agaistín i cath freisin nach bhfuil lag. Mar sin bualadh na Naitsithe. Amhail is dá mba ó sheaf de slabhraí knocks amach.
  Agus a chéile comhraic - canann:
  - Seachain, beidh sé úsáideach
  Beidh pie sa titim!
  Bíonn an diabhal rua ag treabhadh i gcath mar dheamhan i mbosca snaois.
  Agus seo é mar a throideann Svetlana. Agus faigheann na Naitsithe uaithi é.
  Agus má bhuaileann sí, buailfidh sí.
  Ó sé, splancscáileán fuilteacha eitilt amach.
  Thug Svetlana faoi deara go géar nuair a d"eitil splancscáileán miotail óna cos lom, rud a leáigh na skulls agus túir na n-umar:
  - Glóir don Rúis, go mór fiú ghlóir!
  Umair rush ar aghaidh...
  Rannáin i léinte dearga -
  Beannachtaí na Rúise!
  Anseo chuaigh na cailíní i mbun na Naitsithe. Mar sin déantar iad a ghearradh agus a stialladh. Ní laochra, ach i ndáiríre panthers a bhris an slabhra.
  Phioc Margarita, ag brú an airm donn agus ag gearradh trí na humair:
  Táimid cosúil le tairbh!
  
  . CUIMHNEACH MHÓR TAMERLANE
  ANÓTÁIL
  Cuidíonn tuirlingthe cailíní áille ón aonú haois is fiche le sinsear Tamerlane chun cumhacht a choinneáil, agus ina theannta sin, an bealach a réiteach le haghaidh leathnú na himpireachta.
  . CAIBIDIL #1
  Tar éis bhás Tamerlane sa bhliain 1405, dearbhaíodh a shin-garmhac Muhammad Jahangir mar chomharba air. Bhí sé fós ina bhuachaill thart ar naonúr, agus bhí ríoga aige. Agus rinneadh Alenca ar dheasláimh Thamerlan, agus ansin ina chéad bhean.
  Bhí cailín óg go deo ina cailleach i seilbh cumhacht ollmhór. Agus tháinig sí ina rialtóir iarbhír ar an Impireacht an ceannasaí mór.
  Is cailín laochúil í Alenka go dtí seo iompaithe amach go raibh baint aici le cogadh a dhéanamh le cineálacha éagsúla satraps Tamerlane.
  Seo é a céad cath mór.
  Tá arm measartha mór ag an namhaid. Ach níl náire ar Alenka.
  Anseo tá sí i gceannas go pearsanta ar na trodaithe ar an ionsaí. Agus in éineacht léi foireann de witches a adhradh Slata Dé Uilechumhachtach.
  Anseo casann Alyonka a claimhte, stiúrann fáiltiú - muileann, agus gearrann sí cinn na Mujahideen.
  Feadaíonn an laoch... Fanann na préacháin agus briseann siad bairr laochra bearrtha na reibiliúnach.
  Chaith Alenka búmarang lena bharraicíní loma, ghearradh amach na cinn do na míleataigh agus chan sé:
  - Is sultana iontach mé,
  Agus sna cathanna an t-ataman!
  Ghearr Anyuta naimhde freisin. Gearr amach a gceann lena claimhte cailleach.
  Agus ansin le cos lom, amhail is dá mba rud éigin marfach a chaitheamh.
  Agus canadh:
  - Is féidir linn go léir
  Tá muid cool...
  go cúramach -
  Táimid cosnochta!
  Agus ina dhiaidh sin, glacfaidh an cailín agus taispeánann sí a teanga fada.
  Ansin spitfidh sé ar an namhaid agus wink leis na súile sapphire.
  Troideann an dearg-ruadh Alla freisin. Tugann a cuid gruaige copar-dearg cosúlacht don chailín le tóirse curaidh Oilimpeach.
  Bíonn fáiltiú ag a claimhte - féileacán.
  Ansin caitheann méara loma na gcosa seductive snáthaidí nimhiúla a bhualadh naimhde.
  Thóg Allah é agus chan sé:
  - Creidim go mbeimid níos láidre ná gach duine,
  Scriosfar an villain go luaithreach!
  Bíonn Maria ag troid freisin. Tá a claimhte cosúil le lanna héileacaptair ardluais. Mar sin gearrtar gach rud go neamhthrócaireach.
  Agus caitheann an tsáil lom pacáiste pléascach suas le scrios.
  Sheinn Laochra Maria:
  Féach ar an eclipse sa spéir
  Síníonn na cailíní seo!
  Bíonn na Cluichí Oilimpeacha ag troid freisin. Tá a claimhte cosúil le bíomaí rabhcháin, síneadh. Agus a ghearradh síos na naimhde ar an láthair.
  Chaith sála lom an chailín buama trom suas, agus chan an laoch:
  - Tá mé níos láidre ná gach duine ar domhan,
  Déanaimis é níos tapúla!
  Agus nochtaíodh a clúidíní scarlet, agus mar a chuirfí tintreach orthu. Agus do róstadh céad namhaid uile.
  Bhí an ruaig ar an namhaid. Agus briste go hiomlán agus gan choinníoll.
  Cúpla bua níos lú, agus an chuid eile de na satraps hastened a aithint an t-údarás an oidhre óig.
  Bhuaigh Muhammad Jihangir ar an mbealach seo bhí sé in ann a chumhacht a neartú ar an Impireacht. Cé go raibh sé an rialtóir amháin foirmiúil. Rialaigh a leasmháthair-seanmháthair i ndáiríre.
  Bhí Impireacht Timurad mór. Ach fós féin, ní raibh smacht aici ar an domhan ar fad.
  Rinne Alenka a céad turas go dtí an India - chun a réigiúin theas a ghabháil.
  Throid an cailín, mar i gcónaí, go pearsanta, agus lena ceathrar cairde.
  Mharaigh Alenka na céadta duine.
  Uaireanta le linn an troid, bhain sí as a bra. Agus chaith siní ruby tintreach. A bhí dóite ag an namhaid le reisimintí ar fad.
  Mar sin féin, d'fhéadfadh cailíní eile, go háirithe na Cluichí Oilimpeacha móra, craiceann ó clúidíní scarlet agus go leor naimhde.
  Mar sin ní féidir le duine ar bith cur i gcoinne na cailíní seo.
  Bhí an India conquered go hiomlán i 1408. Agus neartaíodh an Impireacht.
  Ansin lean feachtas i gcoinne na hÉigipte. Agus arís bua, defeats opponents agus gabhálacha.
  Chaith Alenka, agus a bharraicíní lom, piseanna speisialta, ina raibh pléascán an-millteach.
  Agus naimhde stróicthe.
  Ach ghlac Alla agus Oilimpias é, agus Emir na hÉigipte, ag breith a lámha agus a chosa lena mhéara nochta, agus go fánach a scar siad é.
  Ansin gáire na cailíní ag barr a scamhóga agus chanadh:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid sa chath ...
  Ná déanaimis magadh faoi sin!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Déanaimis é a bhriseadh as a chéile!
  Tar éis an troid, chuir na cailíní iallach ar an mbeagán fear a bhí fágtha iad féin a phógadh agus a gcosa loma, cruaite, fuilteacha a phógadh.
  Mar sin chrom feisire na hÉigipte ar a ghlúine agus phóg sé cos nocht Alenka.
  Rug an cailín ar a shrón lena mhéara de chosa lom. Agus brú crua.
  An té a roars...
  Thóg Alenka lena chos é agus lena fórsa foréigneach chaith sé uaidh é, fad ón bpáirc saighead bogha fada.
  Tar éis dóibh an Éigipt a ghabháil, chuaigh na Genghisides níos faide ... Tar éis dóibh Maracó a shroicheadh agus a ghabháil.
  Níl Alenka imithe go dtí an Eoraip fós. Bhí a súil iompaithe ar an taobh thoir. Go deimhin, fuair an tSín réidh le cumhacht na Mongols agus bhí sé riachtanach a gcuid cumhachta a chur ar ais.
  Sa bhliain 1415, cuireadh tús le feachtas i gcoinne na Síne. Bhí Mohammed ina dhuine fásta go leor cheana féin agus bhí sé féin i gceannas ar an bhfeachtas.
  Ach i ndáiríre, smachtaigh Alenka a arm. Is cosúil gur leasmháthair-seanmháthair í agus cailín síoraí. Mar sin féin, ní chiallaíonn sé seo nach raibh gnéas ag Alenka.
  Roghnaigh sí í féin na fir óga is áille, matáin di féin, agus rinne sí grá ar bhealaí éagsúla, agus ag an am céanna le roinnt.
  Bhuel, bhí sí maite, cosúil leis na ceithre witches eile. Bhí na cúig laochra seo go léir invincible.
  Anseo tá siad ag tabhairt aghaidhe ar arm ollmhór na Síne.
  Rinne Alyonka teicníc tintreach ar dtús le claimhte.
  Agus d'eitil an oiread sin ceannairí laochra na hImpireachta Celestial.
  Ansin chaith Alenka roinnt dioscaí le himill diamanta agus a bharraicíní lom, agus mharaigh gach ceann acu dosaen comhraic.
  Chrom an cailín le claimhte agus chan sé:
  - Is laoch den scoth mé,
  Agus go spraíúil Rob an airgeadóir!
  Ansin ghlac Anyuta agus slashed le claimhte, ag tabhairt amach an teicníc "cuttlefish", ghearradh amach a lán de opponents, agus ina dhiaidh sin chan sí:
  - Tá mé an cailín coolest
  Déanfaimid ceiliúradh ar rath!
  Ansin thaispeáin an laoch mór a teanga.
  Agus conas a spit sé cosúil le piléar na tine.
  Mar sin láithreach loisceadh dhá chéad Síneach.
  Bhí Alla rua faoi lánseol. Chrom sí anuas ar na Sínigh, ag baint a gceann amach mar rásúir.
  Ag an am céanna, chaith na laochra piseanna díothaithe le fórsa marfach lena bharraicíní lom. Agus stróic sí a lán comhraic, agus chrom sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Don Rúis Mhór!
  D'fhreagair Maria, agus í ag scaradh óna chéile comhraic, agus tar éis fáiltiú na snáthaidí móra a chur i gcrích, le gréin a cuid fiacla:
  - Chun an spás iontach!
  Agus arís chaith sí bronntanas marfach an díothaithe lena bharraicíní loma.
  Gearrann Olympias naimhde le claimhte freisin. Tá siad cosúil le lanna muileann gaoithe. Agus ghearr siad na Sínigh, agus ghearr siad a gceann díobh.
  Thug Olympias braon iomlán grenades lena sháil chruinn lom. Agus phléasc sé, ag cur cathlán iomlán go toise eile.
  Thóg an cailín é agus chan sé:
  - Glóir do fairsinge spáis,
  Go leor cainte dúr!
  Tar éis sin, gach cúig cailíní medicine álainn, láidir, agus invincible conas a feadóg. Agus na préacháin, scamaill iomlána, a fháil taom croí, agus titim stunned agus Pierce trí na skulls na saighdiúirí Síneach.
  Seo rud fionnuar.
  Sheinn Alenka:
  - Tá an cogadh ag dul go han-mhaith,
  Bua scriosaimid an scór!
  Buaileann na cailíní, ar ndóigh, na Sínigh cosúil le cnónna le sledgehammer. Is é seo a bhfuil na cailíní Críochnaitheoir ag gearradh síos, gan dearmad a dhéanamh bronntanais mhóra, mharfacha an bháis a chaitheamh lena bharraicíní lom.
  Anseo tarraingíonn Alenka a bra. Agus nochtaíodh a siní scarlet, agus d'éirigh a cíoch iomlán chomh mealltach sin.
  Agus anois beidh tintreach ag eitilt as a cíocha lonracha. Titim ar na Síne, le fórsa fiáin.
  Chaith Alenka bronntanas dúnmharaithe báis lena bharraicíní loma, stróic sí cuid mhór comhraic ina bpíosaí beaga agus rinne sí smideadh:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus ansin stróic sí lámh ginearál Síneach, agus mar sin d'eitil sí thart, agus polladh sí súl duine uasal eile lena corrmhéar.
  Dhearbhaigh Anyuta go fonnmhar, ag brú na naimhde:
  Is cailíní iontacha muid!
  Agus nocht sí a cíoch freisin, ag éirí as a bra. Agus ansin ó na siní sú craobh, bhuail tintreach. Agus bhí scrios iomlán.
  Agus bhí na Sínigh go hiomlán charred, agus literally dar críoch suas i cónra domhain. Níos cruinne, ní gheobhaidh siad ciste.
  Chuir na cailíní mór-shluagh ar siúl do na Sínigh. Fuair an oiread sin daoine dúr bás.
  Thóg Anyuta é agus chan sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Is mise an bhean is láidre,
  Ní mór dom a bheith raped!
  Glacann Alla páirt i gcathanna freisin. Is cailín chomh dian agus fuilteach í.
  Agus chaith a bharraicíní loma snáthaidí nimhiúla agus millteach. Is é seo an cailín dearg-haired terminator.
  Agus ansin nocht sí a cíoch. Agus as an nipple ruby tógfaidh sé agus pléasctha le fórsa millteach ollmhór. Dóitear cathlán iomlán de shaighdiúirí Síneacha.
  Agus anseo tá Alla, a bhfuil a chuid gruaige copar-dearg, cosúil le bratach na proletarians, ag sreabhadh sa ghaoth.
  Agus do thóg an cailín é agus do chan sí, ag baint a cuid fiacla:
  -Is í an tír is mó atá againn
  Scriosfar an víreas-Satan!
  Troideann Maria freisin le foréigean agus luascáin marfach, leagann sí síos naimhde, agus go litriúil séideann siad a gcinn.
  Agus tá claimhte an chailín an-ghéar, cosúil le rásúir, agus táirgeann siad dúnmharú iomlán.
  Chaith Maria rud éigin lena bharraicíní a thug bás iomlán agus d"fhoglaim:
  - Ar son an athar - ár Máthair iontach!
  Agus do thóg agus do rug an laoch a cíoch iomlán. Agus tógadh a clúidíní sútha talún agus buaileadh le bíoga mórchumhachta millteach.
  Agus scriosadh an oiread sin naimhde ag an am céanna go raibh go leor leanaí sa tSín go fánach.
  Thóg Maria é agus scaoil sí a cuid fiacla, dúirt sí:
  - Táimid ar son na síochána ar son cairdeas,
  Le haghaidh aoibh gháire an domhain ...
  Chun cordiality na gcruinnithe!
  Olympias - tá an cailín laoch seo i gcath cosúil le Beast fíor, agus an-ionsaitheach.
  Thóg sí agus lena boinn loma chaith bairille iomlán de pléascáin. Chun seo, bhí ar an cailín fiú titim ar a droim.
  Agus ansin nocht Olympias a cíoch iomlán, arb ionann iad agus watermelons.
  Agus ghlac an laoch é agus, cosúil le easghluaiseachta iomlán de pulsars, beidh sé muirear na trúpaí na Síne. Agus cé mhéad saighdiúir buí a fuair bás láithreach.
  Ghlac an cailín le physique bullish é agus phléasc sé le neart mór agus fuinneamh tine. Seo nuair a éiríonn sé an-te. Agus tá an talamh ar lasadh, amhail is dá mba dhoirteadh napalm ar chinn na Síne. Agus tá go leor ar lasadh ann ... Ghinearál amháin Síneach, tar éis dóite beo, d'éirigh le beanna.
  Agus láithreach, do chuadar cúigear cailíní, agus do thuit scamall uile na préachán go bodhar ina dhiaidh sin, agus do lotadar cinn na Síne.
  Tá na cailíní i líneáil sa pheinteagán, agus beidh siad tuairteála le fuinneamh diabhal.
  Ach chuaigh cailíní eile isteach sa chath in aghaidh na Síne freisin. Anastasia Vedmakova feiceáil ar an aerárthach ionsaí.
  Agus thóg sí é agus sheol sí scrios le cabhair ó cos lom chiseled, agus scrios sé cathlán Síneach ar fad le tosaitheoir roicéad.
  Sheinn Anastasia:
  - Aon dó Trí Ceathair cuig -
  Thosaigh an cailleach a mharú!
  Agus an laoch leis an clúidín scarlet a cófra brúite an cnaipe luamhán stiúrtha, agus an roicéad eitilt arís, le luas iontach agus stealladh sruth mór scriosta agus báis.
  Ghlac Akulina Orlova é agus scaoil sí a cíoch freisin. Agus thóg sí é, bhrúigh sí a bharraicíní loma ar an gcnaipe luamhán stiúrtha.
  Agus beidh roicéad éirí de thalamh le dothuigthe, fórsa Cosmaí.
  Agus anois níor fhan ach adharca agus cosa ó chathlán na Síne.
  Thóg Akulina Orlova é agus squeaked:
  - Cumhacht mhór Svarog,
  Feicfimid an chumhacht, an chumhacht Dé!
  Agus bhrúigh an laoch a sála cuartha lom, cruinn, bándearg, agus an-ghrásta ar an gcos.
  Scriosadh folúsbhuama, ag seoladh reisimint iomlán de Shíneach chuig an domhan thíos.
  Ansin dúirt sí go bríomhar:
  - Tá an Rúis i bhfad ró-, nach mian,
  Ansin gheobhaidh tú Paradise an-fionnuar!
  Is cailín an-fhuinniúil í Mirabela Magnetic freisin. Agus thóg an laoch é agus bhrúigh sí cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma. Agus conas a slams sé ag an namhaid le léim ionsaitheach.
  Agus beidh mais na Síne sruthán amach ag an am céanna agus a seal i luaithreach.
  Thóg Mirabela é agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha le clúidín sútha talún, agus tógfaidh sí é, beidh roicéad ag eitilt.
  Agus an oiread sin trodaithe dóite síos láithreach, agus chuaigh siad go figuratively chun ifreann nó neamh, nó b'fhéidir fiú go dtí áit a bhfuil scéalta fairy cheana féin níos fuaire ná aon fantasy daonna.
  Thóg Mirabela é agus chan sí:
  Tá ár gcumhacht chomh mór sin
  Scriosaimis an tSín ar fad...
  Tógfaimid do na haoiseanna -
  Sa spéir, ar muir agus ar tír!
  Gach trí aerárthach ionsaí, amhail is dá mba fucking siad trúpaí na Síne. Agus tá roicéid na gcailíní speisialta, in-athúsáidte, a bhuíochas le draíocht láidir.
  Agus téann na mílte laochra na himpireachta neamhaí go dtí na sinsear.
  Agus ansin thóg Natasha é agus scaoil sí roicéid le snáthaidí nimhiúla óna haerárthach ionsaithe.
  Beidh siad siúd ag eitilt, agus ag aon am amháin scriosfar go leor opponents gan aon searmanas.
  Agus do ghabh ard-uaisle na Síne ón gcéad uair agus do loscadh i dteine buile neamhthrócaireach.
  Sheinn Natasha le díograis:
  Conas a bhí cónaí orainn, ag troid
  Agus gan eagla an bháis saor in aisce,. .
  Mar sin as seo amach, beidh tú féin agus mé beo ...
  Agus sa spéir réaltach
  Agus ciúnas sléibhe -
  Tonn farraige agus tine buile,
  Agus i tine buile, agus buile!
  . CAIBIDIL #2
  Bhris na cailíní arm amháin de chuid na Síne. Ach lean slua mór eile den Impireacht Neamhaí i dtreo iad.
  Chomh maith le claimhte, rinne Alenka gunnaí meaisín. Agus déanaimis scribble i Sínis leis an dá lámh ag an am céanna. Agus scriosta go maith arm na hImpireachta Celestial.
  Bhí an cailín trí thine.
  Ag an am céanna, bhain sí a bra agus nocht sí a siní scarlet. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Agus as a cíocha cosúil le rosebud eitil fórsa deadly de lightning.
  Agus do loisceadh agus do sgriosadh cathlán de Shíneach.
  Thóg Alyonka é agus chan sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Bainfimid na Sínigh go léir ina bpíosaí,
  Scriosadh inár, cumhacht na cumhachta!
  Anyuta scribbles freisin ag na naimhde. Ag an am céanna, úsáideann sí gunnaí meaisín speisialta baile. Níl iontu sin ach scrios iomlánaíoch ar naimhde. Agus tulacha iomlána corp a thógáil.
  Agus scriosadh an oiread sin Síneach i mbeagán ama.
  Chaith Anyuta bronntanas díothaithe lena bharraicíní loma. Agus stróic siad mais de shaighdiúirí Síneacha.
  Ansin cuireann an cailín as a siní corcairdhearg, agus í i mbun trodaithe an Impireacht neamhaí, lupanet.
  Agus beidh an reisimint namhaid ar fad dó ag an am céanna.
  Ansin chirps Anyuta:
  - Inár buile, bainimid an tSín,
  Creidim, ar ndóigh, beidh an bua againn do gach duine!
  Troid cailín Alla troideanna freisin le spontáineacht ionsaitheach.
  Agus tá a cuid gruaige chomh dearg-copach agus lasracha cosúil le lasracha tine Inquisition.
  Thóg an laoch é agus chaith sí an bronntanas dúnmharaithe báis lena bharraicíní. Strac suas go leor Sínis.
  Fiú amháin a gceann rollta i dtreonna difriúla.
  Tar éis sin, muirearóidh an laoch ó siní ruby le líne iomlán de pulsars. Mar sin ghabh siad agus dódh dhá reisimint Shíneach ar fad.
  Thóg an laoch sár-aicmeach é agus sheinn sé:
  - Buailfimid na naimhde, tá a fhios agam go cinnte,
  Ní ligfimid don tSín an domhan ar fad a ghlacadh ar láimh!
  Agus do thóg an cailín ruadh é agus do chuaidh sí thríd a gcuinne an-álainn.
  Agus tá srón na gcúig cinn go léir an-galánta.
  Agus tá na cosa chomh seductive agus nimble, agus nach fháil salach ar chor ar bith. Tá seal iontach ag na laochra anseo. Agus tá charm ar leith acu, agus súl agus onslaught. I gcoinne cailín den sórt sin, mheas nach mbeidh aon arm, fiú mar an tSín, in aghaidh!
  Troideann cailín le gruaig órga, Maria, go contúirteach. Agus caitheann a cosa lom, chiseled rudaí an-marfach agus millteach.
  Ach má oibríonn siní cíche sútha talún freisin. Agus as dóibh beidh tintreach le fórsa marfach ollmhór ag titim.
  Agus déanfar reisimint Síneach eile a dhó láithreach.
  Thóg Maria é agus chan sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Is cailín mé, tá a fhios agat, a stór,
  Go hálainn ar gach slí!
  Go hálainn ar gach slí!
  Ó gach duine, ó gach taobh!
  Agus beidh sí spit freisin ar an namhaid. Agus d'iompaigh a spit ina blot hipearplasmach, mhéadaigh, bhog sé, agus scriosadh cathlán iomlán de shaighdiúirí Síneacha.
  Olympias, an cailín laochúil seo le neart coirp ollmhór. Agus tá a cosa sách mór, coirtithe, cosnochta, agus ag an am céanna galánta agus seductive.
  Agus tá an cófra cosúil le úth lán de bhainne, mar sin an buabhall is soladach agus is mó.
  Ag an am céanna, tá siní cosúil le bachlóga poppy, chomh geal, juicy agus seductive.
  Ní haon ionadh go mbeidh na Cluichí Oilimpeacha roimh an troid cinnte dul ar scor le dosaen fear óg, láidir, agus go ndéanann sé grá dóibh.
  Agus tugann sé seo áthas agus neart breise.
  Agus anois tá boltaí tintreach ag eitilt as a siní cumhachtacha, seductive, mór mar trátaí. Agus ina theannta sin, i easghluaiseachta iomlán, amhail is dá mba tonn tsunami.
  Agus láithreach bás na mílte Síneach i agony uafásach, a leictreachas bitheolaíoch.
  Sheinn na Cluichí Oilimpeacha:
  Gan trócaire, gan trócaire,
  Ná trócaire ar an namhaid!
  Titeann, titeann -
  Tá mé ar an ionsaí!
  Agus thóg an laoch é agus thaispeáin sí a teanga fhada, mar a bheadh fuip feitheoir.
  Agus leis an teanga seo chaith sí líreacáin, ina raibh cáithnín antimatter. Mar thoradh air sin, dódh dhá reisimint Síneach go talamh láithreach, agus déileáladh le buille millteach don Impireacht Neamhaí.
  Cheana féin, ghlac cúigear cailíní é agus, gan a thuilleadh moille, feadfaidh siad. Agus tosaíonn na préacháin ar thaomanna epileptic. Casann siad san aer cosúil le búmarangs, ag luascadh síos. Agus ghearr a gcuid beanna cloigeann saighdiúirí Síneacha chun báis.
  Thug Olympias faoi deara, ag caoineadh mar a bheadh panther agus ag bacach a fangs an-fhada agus an-chumhachtach óna béal.
  Is cuid de vaimpír í, ar ndóigh. Ní ghluaiseann ach a cuid fann isteach, nó, ar a mhalairt, bogadh ar aghaidh.
  Agus is glór Olympias é:
  - Déanfaimid na naimhde a bhrú go cinnte,
  Tá guth an chailín draíochtúil, spreagúil ...
  Thógamar an tSín go críochnúil,
  Ní lucht féachana amháin muid!
  Alenka, ní mór duit a insint don chailín cad atá uait ...
  Agus tá nádúr ionsaitheach aige maidir le fíor-ghoid.
  Thóg Alenka é agus as a siní scarlet phléasc sí le fórsa buile le fiery, gan a fhios agam pulsars trua.
  Tá méid neamhghnách fuinnimh i ngach ceann de na téachtáin lasracha seo. Agus na Síne a bheith buailte ag an adharca go han-mhaith.
  Dúirt Alenka go fonnmhar:
  - Tá thosaigh muid ag rialáil dhaonra an phláinéid Domhan!
  Thug Anyuta ón nipple sú craobh, tintreach do na Sínigh. Tar éis di piléar a fháil sa phreas-tíl, rinne sí gáire:
  - Tá tú i do luí! Ní thógfaidh tú é!
  D"aontaigh Alenka go muiníneach:
  - Ná tóg é!
  Thóg Olimpiada é agus lena sÚil lom, chruinn, amhail is dá mba le sledgehammer, casúir isteach i bhfód an ghinearáil Shíneach, agus gurgled:
  - Maidir le APSS nua gan tsarachas agus ceannaireacht!
  D"aontaigh Maria, ag pógadh as clúidín sútha talún le bronntanas báis an-millteach agus marfach:
  - Sea, tá an rí ró-chostasach chun beatha!
  Agus winked ar a cairde.
  Ach faoi láthair, tá siad ag conquering na Síne go foirmiúil, chun críocha speisialta.
  An cailín dearg-ruadh agus an-álainn Alla thóg é agus chanadh, bac a fiacla an-bán agus péarla:
  - Ina ríocht, an dragan,
  Scriosann gach rud beo agus geal ...
  Níl ann ach caoineadh,
  Caith amach slabhra na ndaoine bruscair!
  Agus thóg an laoch é ón nipple ruby cosúil le tintreach. Agus arís múchfaidh sé na Sínigh, agus leibhéalfaidh sé isteach i dornán luaithreach iad.
  Thóg Alla é agus chan sé, ag tafann a cuid fiacla agus ag caoineadh:
  - Ón dragan olc,
  Shábháil an ghéineas an Domhan ...
  Agus solas na spéire -
  D'fhág sé daoine!
  Agus beidh an trodaí ag wink ar a comhpháirtithe arís ...
  Bhuel, tuigeann an cúigear go bhfuil an tSín buailte go díograiseach.
  Ach anseo chuaigh sí isteach sa chath - Albina agus Alvina. Is cailíní an-álainn iad agus blonde ag an am céanna.
  Eitilt siad ar aerárthach comhraic, mar aerárthach ionsaí. Agus cuireann siad cúiseamh marfach amháin tar éis cúisimh.
  Is iad seo na cailíní - a rá go ciallaíonn Super gan faic a rá.
  Agus brúnn siad cnaipí an luamháin stiúrtha lena siní scarlet agus seolann siad diúracáin an-bhrúiteacha a bhfuil cumhacht ollmhór marfach acu.
  Agus tá an oiread sin scrios á dhéanamh sa tSín. Éiríonn beacáin iomlána aníos as díothú shaighdiúirí na hImpireachta Neamhaí.
  Bhris Albina lena bharraicíní ar dtús. Agus spréach amach bronntanas ollmhór, millteach díothaithe.
  Agus ansin chuir sí nipple ruby an chíche i bhfeidhm. Agus d'éirigh na Sínigh an-deacair arís.
  Thóg Albina é agus chrom sí, ag tafann a fiacla agus ag canadh:
  Beidh muid sa chumannachas go luath
  Ardú mo thíre...
  Bain ach an gadaí
  Agus gabhar maol!
  Tar éis sin, ghlac an cailín agus léirigh sí teanga an-fhada agus lúfar.
  Leo bhí sí an-ghean ag licking na pulsating, slata jade. Bhain sí an-taitneamh as.
  Níl Alvina in aghaidh freastal ar fhir freisin. Agus is mó ar fad a fhaigheann tú sásamh nuair a ghlacann tú airgead ó fhir. Is mór an pléisiúr agus an-taitneamh é.
  Thóg Alvina é agus sheinn sé:
  - Déan airgead, déan airgead
  Ag déanamh dearmad faoi chodladh agus leisce ...
  Déan airgead, déan airgead
  Is bruscar é an chuid eile!
  Agus bhrúigh an laochra arís an clúidín sútha talún ar an gcnaipe, agus tháinig brúchtadh ar bhronntanas an díothaithe le fórsa marfach agus scriosadh mais na Síneach.
  Tá na cailíní seo, ar ndóigh, thar a bheith fionnuar.
  Dúirt Albina dá páirtí:
  - Is laoch fionnuar tú!
  D'fhreagair Alvina go loighciúil:
  - Mar an gcéanna leat!
  Agus chuir Alvina bronntanas díothaithe eile le cabhair óna héadaí loma.
  Agus chirped:
  - Beidh aoiseanna nua ann
  Beidh athrú ó ghlúin go glúin...
  Ach gan éinne riamh
  Ná déan dearmad ar an sprioc geal!
  Bhrúigh na cailíní arís lena sála lom ar na pedals. Agus arís maraíodh aifreann na Síne.
  Tá sé seo i ndáiríre iontach.
  Ach i cath, agus Anastasia Vedmakova. Tá sí an-ghníomhach agus ionsaitheach ar an aerárthach ionsaí.
  Canann sé fiú le gáire:
  - Tar éis duit dhá líne a léamh as an gunnán,
  Déan deifir suas agus maraigh an ceann olc ...
  Olc raging, fiend ifreann,
  Thosaigh an fear maol ar dhaoine a dhíbirt!
  Agus ghlac Anastasia Vedmakova é agus winked ag a comhpháirtithe. Is laoch an-álainn í, agus gruaig rua uirthi freisin.
  Agus na Sínigh go léir a bhí buailte ag a cuid diúracáin stróicthe ina shreds.
  Ach sa cath agus Akulina Orlova. Tá an cailín ag troid agus go tapa cosúil le cobra.
  Agus léimeann a haerárthach ionsaithe mar shlis ar na tonnta le linn stoirme.
  Déanann Akulina na Síne a bhrú. Punt sé lena bharraicíní loma.
  Agus an cailín ag canadh:
  - Maol, maol, maol,
  Cinniúint gan staonadh...
  Ach cén fáth, an paiste maol a dhúnadh,
  An bhfuil trioblóid ag teastáil uait?
  Ansin fired an cailín arís, ach an uair seo ag baint úsáide as a clúidín blasta cosúil le sútha talún aibí.
  Thóg Mirabela é freisin agus bhrúigh sí na cnaipí lena bharraicíní loma. Agus bhuail sí na Síne le roicéid.
  Mar sin, go leor naimhde a fuair bás.
  Thóg an cailín é agus chan sí, ag baint a cuid fiacla:
  Tá cogadh mór ar bís
  Cogadh gan chúis. .
  D"éirigh Satan scaoilte
  Agus tháinig an bás leis!
  Bhuaigh na mná píolótaí na Sínigh go gníomhach. Agus sheol siad roicéid dó reisimintí iomlána. Agus scaoil siad buamaí freisin le snáthaidí agus liathróidí, ag taispeáint neart agus intleacht neamhghnách. Laochra cad atá le rá - rang!
  Ach sa chath i gcoinne na Síne agus Elizabeth, le triúr cairde ar an umar. Tugadh leasainm ar a gcriú - E-4, cailíní iontacha den sórt sin ann.
  Ar ndóigh, na laochra i mionbhrístíní ina n-aonar.
  Agus coirtithe, agus an-mhatánach.
  Elizabeth brúite a lom, cos chiselled ar an gcnaipe. Sheol sí teilgeán d'fhórsa marfach ollmhór agus chothaigh sí:
  - Is mise an cailín is láidre ar domhan!
  Agus scrios an oiread sin Síneach ag an diúracán marfach seo.
  Seo iad na cailíní a bhfuil grá acu a mharú.
  Is cailín í Elena freisin i mionbhrístíní amháin agus blonde. Agus go ginearálta, sa iompar seo, tá na ceithre áilleacht go léir blondes. Shades díreach beagán difriúil na gruaige.
  Agus ar ndóigh, álainn agus busty.
  Bhrúigh Elena a siní scarlet ar na cnaipí luamhán stiúrtha. Airtléire fired agus sliogáin eitil.
  Mar sin níl ceann simplí acu, ach le ceithre ghunna.
  Caithfidh na cailíní a rá go bhfuil siad an-ghéar agus go simplí taibhseach.
  Chan Elena, ag baint a cuid fiacla:
  - Is bean óg mé darbh ainm Carlo,
  Ní imrím go minic, ach tá sé ar fheabhas!
  Bhrúigh Ekaterina a siní sútha talún ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, d"fhreagair sí le mianach talún millteach agus rinne sí smideadh:
  - Tugaim diamaint aoibh gháire ar gach cliant,
  A ligean ar dul ar an mbealach an tsolais - gan a fhios agam an earráid!
  Ní chailleann Euphrosyne sa chath ach an oiread. Ar dtús, bhrúigh sí na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, agus sheol sí teilgeán ilroinnte ardphléascach marfach.
  Agus ansin brúite sí a siní ruby ar na cnaipí agus ghearradh a opponents chun báis. Ansin chonnaic sí, ag seoladh sreafaí urchair as meaisínghunnaí, agus ag ruaigeadh a cuid fiacla, le fannaí mac tíre sí:
  - Is iad wolves na hainmhithe is fuaire,
  Ag cuimilt gach duine as a chéile, gan a fhios agam trócaire!
  Agus ghlac na ceithre cailíní go léir é agus d'èigh:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath, agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Déanaimis é a strócadh, cuimilt as a chéile é!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Seo iad na cailíní agus seolann an t-umar sliogáin d"fhórsa marfach agus scribblíní as meaisínghunnaí. Níl aon bhealach ann cur i gcoinne crooks den sórt sin. Tá cumhacht na feirge acu, lasair na paisean agus muinín sa bhua. Agus ag an am céanna, greamaíonn siad a gcuid sála salacha cruinne i bhfianaise na Sínigh a gabhadh agus cuireann siad iallach orthu lick a dteanga.
  Is breá le fir é agus is fuath é ag an am céanna. Agus tá na cailíní ach iontach.
  Mar sin féin, ní dhéanann na Síne disdain chéasadh. Gabhadh buachaill trí bliana déag, Ileyka. Agus thosaigh siad a cheistiú le predilection.
  Bhí an buachaill ina thost. Ansin stróic siad a chuid éadaí agus chuir siad ar dhuán é agus a lámha ceangailte taobh thiar de. Agus thosaigh siad ag ardú níos airde.
  Bhí hailt an bhuachalla ag casadh, agus chrom Ileika. Agus fuair sé níos airde agus níos airde.
  Tharraing an seiceadóir cosa lom an ghasúir. Agus rolladh sé anonn agus howled i pian excruciating.
  Rinne na Sínigh gáire agus thosaigh siad ag pointeáil mhéara. D'ardaigh siad Ileyka níos airde fós. Bhí an rópa i bhfad níos déine cheana féin. Suas go dtí an tsíleáil. Buachaill gan chabhair, nocht, ar crochadh ar raca, a chosa lom ag casadh.
  Ansin thit an rópa láithreach. Thit corp an ghasúir síos.
  Agus gan ach ar an urlár an-an téad sínte arís. Bhí scread mhídhaonna de phian dochreidte ann. Ileika iolar agus twitched.
  Agus gáire an executers. Níor chuir siad ceisteanna fiú, ach rinne siad an leanbh a chéasadh go simplí.
  Ansin rug na Sínigh ar an mbuachaill lena chosa lom agus bhrúigh siad síos iad. Chuir siad ar an mbloc, ag clampáil go daingean é. Bhí oscailtí an bhloc iarann, agus rinneadh go speisialta do leanaí. Agus seasta go daingean.
  Ansin thosaigh na forghníomhaithe ag crochadh meáchain ar na crúcaí. Rinne siad athchóiriú ar an mbuachaill. Crochadh sé nocht, sweaty, le matáin strained, le ceann fionn, agus aghaidh twisted ó fhulaingt.
  Ag síneadh leis an mbuachaill, thosaigh na Sínigh ag bualadh air le fuip. Rinne siad é le sásamh iontach.
  An buachaill roared agus groaned... Tháinig wheeze as a scornach. Agus ní raibh a fhios ag na forghníomhaithe ach go raibh siad ag gáire.
  Phléasc an craiceann ar dhroim an ghasúir ag na chéad bhuillí láidre. Fuil dripped agus measctha le allas. Yelled an buachaill agus iarracht a bpreabfaidh.
  Ach rinne sé sin níos measa fós.
  Agus bhí sé ar crith le sobs.
  Ansin thosaigh na seiceadóirí, gan smaoineamh faoi dhó, ag cruachadh connadh tanaí faoi chosa lom Ileyka.
  Agus thóg beirt bhan a raibh súile caola acu buidéal ola olóige. Agus thosaigh siad ag lubricate boinn an bhuachaill, cruaite ó siúl fada cosnochta.
  adeir Ileyka:
  "Ní bheidh mé a rá rud ar bith!"
  Rinne na mná gáire agus bhuail siad asal lom an ghasúir lena lámha.
  Ansin chríochnaigh siad greasing boinn callused, ach saor ó dheannach an linbh roimh an chéasta.
  Ansin thug an executioner tóirse agus las an tine. D'ardaigh an lasair agus ligh an chreiche an tsáil chrua, chruinn, leanbaí.
  Ileyka caoineadh arís. Gortaítear an tine... Chuir an seiceadóir an pócair isteach agus thosaigh sé ag teas suas faoi chosa lom an ghasúir. Thóg céasadh eile slat iarainn the dearg as an teallach. Agus thosaigh sé ag bualadh Ileyka óg le slat dhearg ón teas ar a dhroim mhatánach coirtithe.
  Bhí an buachaill i bpian uafásach. Ach fós féin d'éirigh sé trína neart:
  - Wow, ní bheidh mé ag insint! Ó, ní inseoidh mé! Ay, a mháthair, a mháthair - ní déarfaidh mé!
  Rósta na marbhóirí boinn loma an ghasúir agus bhuaileadar ar a dhroim é. Ansin thóg duine acu píosa iarainn ón teallach. Chuir sé an miotal dearg-te chuig cófra an bhuachalla agus, ag aoibh gháire go feoiliúnaí i Rúisis bhriste, d"fhiafraigh sé:
  - Cad a ghortaíonn?
  Adeir an buachaill ar ais:
  - Ní bheidh mé a rá!
  Cé gur tháinig boladh feola scorched níos láidre. Phioc torturer eile tlúnna, agus théadh an ceann deiridh díobh sa teallach.
  Agus thosaigh sé ar mhéara an ghasúir a bhriseadh ar a chosa lom. Thosaigh sé leis an mhéar beag, agus unscrewed sé le géarchor.
  scread Ileyka go géar:
  - Ach-ah-ah! Ní bheidh mé a rá!
  Bhris an executioner mhéara an bhuachaill ar a chos dheas lom, agus ansin bhog sé ar chlé. Bhí sé ina leanbh an-mhór agus láidir. Ach rinne mé iarracht mo mhéara a bhriseadh chomh mall agus is féidir.
  Nuair a chrom an ceann deireanach, ladhar mór na coise clé, ídithe ag an gcéasadh, chaill Ileyka comhfhios as an turraing phian.
  Doirteadh buicéad uisce oighir air láithreach. Tháinig an buachaill ar a chiall. Agus thosaigh siad ar a bhualadh arís le slat dearg-te ar a chúl.
  Bhí na boinn friochta le tine freisin. Agus ag an am céanna, thug na seiceadóirí dhá tóirse chuig cófra Ileika dóite cheana féin.
  Bhí an buachaill ag béicíl rud éigin nach bhféadfadh sé na focail a dhéanamh amach.
  Thug beirt fhorghníomhaithe tóirsí faoina armpits freisin. Agus tá sé chomh pianmhar, agus díreach ag fulaingt unbearable.
  Rinne Ileyka caoineadh agus whimpered, ach bhí sé fós in ann a dhéanamh amach an neamhráite:
  - Ní bheidh mé a rá!
  Thug an seiceadóir an tóirse chuig asal nocht an ghasúir, d'éirigh sé níos measa fós. Ach dúirt Ileiko ar aon nós:
  - Ní bheidh mé a rá!
  Ansin ghlac an chéastóir baineann tóirse ina lámha, d'ardaigh sé ar tiptoe agus scaoil lasair trí ghruaig fhionn an ghasúir ar a cheann. Agus ghlac na snáitheanna fionn éadrom agus flared suas. Ghabh tine cloigeann Ileika.
  Rinne an bhean gáire agus dúirt go ionsaitheach:
  - Is diabhal diabhal mé!
  Thit ceann an linbh, gafa i lasracha, ar a thaobh. Ba léir gur stop an corp ag béicíl.
  Splash an executioner an buicéad ullmhaithe d'uisce oighir arís.
  Ach níor bhog an leanbh dóite.
  Chuir an céasadh baineann a lámh ar chliabhrach blistered agus súiteach an ghasúir. Choinnigh sí é ar feadh tamaill agus bhí fearg uirthi:
  - Lean ar ais!
  Dúirt an seiceadóir sinsearach le crá:
  - Overded é! Bhuel, magadh leis! Ní íospartach amháin fós!
  Mar sin d'fhéadfadh Alenka troid le fearg mhór, agus mar sin thuig sí go raibh a gcúis díreach.
  Agus mar sin do thóg agus do bhain an cailín as na siní scarlet a raibh neart an-mhór acu le tintreach marfach. Dhóite siad na Sínigh go litriúil, rud a thug seans dóibh nach dtiocfadh leo maireachtáil ná fiú sracfhéachaint ar na cailíní.
  Ansin chaith Alenka piseanna báis an-mharfach agus millteach lena bharraicíní lom.
  Agus stróic an cathlán sin de shaighdiúirí Síneacha.
  Thóg Alenka é agus sheinn sé:
  - Ár ghlóir chosmaí,
  Beidh an chumhacht arís i áthas!
  Ghlac agus thionóil Anyuta fáiltiú ochtapas le claimhte. Gearr amach go leor saighdiúirí Síneacha. Gearr amach a gceann gan trua.
  Ansin, lena bharraicíní loma, chaith sí na snáthaidí marfach. Iad siúd a eitilt bhuail na Síne chun báis.
  Agus ansin pléascfaidh clúidíní sú craobh Anyuta ar a naimhde le bíoga millteach agus millteach.
  Chan Anyuta, ag tafann a cuid fiacla a bhí spréach cosúil le péarlaí:
  - Go luath beidh Paradise ar an phláinéid,
  Déanfaimid conquer fiú an tSín!
  Agus ghlac an laoch é agus mar a feadaíonn sí ...
  D'fhorbair na préacháin suaiteachtaí san inchinn. Agus thit siad cosúil le clocha sneachta, punching an skulls na saighdiúirí Síneach.
  Rug Alla ruamhar ar a páirtí, agus dhearbhaigh sé, súile emerald winking:
  - Cogadh Naofa
  Beidh ár mbua...
  Tabhair bás do Satan
  Seo ár gcomhrá!
  Agus caithfidh cailín le gruaig copar-dearg a mhéara lom dá cosa, le cumhacht millteach mór, pea an bháis. Agus beidh mais na Síne pléasctha.
  Tar éis sin, muirearóidh an cailín freisin as a siní ruby le boltaí tintreach marfach.
  Dóibh siúd láithreach dhá chathlán Síneach.
  Thóg Alla é agus chan sé, ag buaileadh lena páirtnéirí:
  - Tá mé mór
  Cailín den scoth...
  Maidir liom féin, níl in fear ach liamhás,
  Ceannaigh cinn nua go luath!
  Chuaigh Maria i ngleic lena comhpháirtithe freisin agus rinne sí gáire:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn
  Scaoilfidh an cailín an reisimint ar fad!
  Agus chaith an laoch agus a bharraicíní loma bronntanas díothaithe an-mhillteach.
  Agus ansin tógfaidh Maria é agus builleann sé pulsars ó siní sútha talún. Beidh na eitiltí sin agus níl aon dhá chuideachta Síneach - gual amháin fágtha.
  Thóg Maria é agus chan sí, ag caitheamh blúire magoplasma:
  - Tá tine ar lasadh i m'anam,
  Agus tá an tine ar lasadh i mo cheann ...
  Cuirfidh mé fios rage i buille
  Ardaigh níos airde - bratach an tsolais!
  Agus beidh an cailín ag feadaíl arís ... Préacháin lag, tá ultrafhuaime den sórt sin marfach dá gcluasa.
  Conas goofing ar na cluasa, agus defeat iomlán agus díothú.
  Tá páirc cispheile den sórt sin ag cailíní ina gceann.
  Níos cruinne, ní na cailíní, ach an fitheach ...
  Titeann siad síos. Punching cinn Síneach.
  Thóg Maria é agus chan sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Titim striapach, striapach, striapach,
  Tá an ceart seo tugtha duit...
  Roimh an cailín cosnochta, prostrate,
  I slush nó láib, is cuma!
  Thacaigh Olympias, an cailín gaisciúil lena páirtí, agus freisin leis an gcaoi a spit sí. D'eitil blúire mór plasma draíochtúil a bhí ag dul i méid, amach ó chúl béal an chailín. Thit sé agus shlogtar suas reisimint iomlán na hImpireachta Neamhaí.
  Ina dhiaidh sin, thóg an cailín-laoch agus chaith a cosa lena bharraicíní loma, bronntanas brú agus díothaithe.
  Phléasc sé cosúil le buama adamhach beag. Agus bhí reisimint Síneach eile charred. Agus níor fágadh fiú na cnámha, ó na mílte laochra na hImpireachta Celestial.
  Thug Olympias faoi deara, agus í ag cur bac ar a cuid fancanna an-chumhachtacha, cosúil leis na cinn de thíogair fhiacail:
  - Ach fós níos láidre ná mise,
  Níl aon duine ar domhan, níl aon duine ar domhan!
  Ansin bhí an chuma ar a cíoch gur scaoil sí bronntanas de chumhacht marú ollmhór ó siní ar mhéid trátaí maith.
  Tar éis sin, na Cluichí Oilimpeacha, mar a bheidh sé a thabhairt amach:
  - Agus tógann an bhean é ag an am, ag an scornach ag an am céanna!
  Agus ansin ghlac na cúig chailíní go léir é agus rinne siad feadaíl láithreach ... Agus beidh an fitheach chomh bodhraigh go mbeidh siad ag dreapadh go litriúil ar a gcuid foreheads lena súile féin. Agus wallow i gcónraí fíor.
  Dúirt Olympias agus í ag tafann a cuid fiacla agus ag béiceach mar dobhareach:
  - Níl aon áit do laigí,
  Níl aon áit do na lag!
  Agus anseo arís na cailíní conas a feadaíl ... Agus na préacháin titim, agus na skulls Síneach Pierce go maith ...
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova - tá na leanaí síoraí seo ag troid arís agus ag léiriú a gcumas iontach.
  Seo é an buachaill Oleg, ghlac agus shealbhaigh sé a claimhte, rud a chuir síneadh láithreach fáiltiú an machaon.
  Agus do gearradh mais na Síne.
  Ansin chaith an buachaill diosca géar speisialta le méara a chosa lom, leanbhúla ... D'eitil sé feadh tadhlaí agus ghearr sé cinn céad Síneach.
  Ghlac an leanbh básmhar é agus sheinn sé go sona sásta:
  - Is duine iontach mé
  Nó aingeal...
  Níl ach bua agam gach duine
  I troid fíochmhar!
  Chrom Margarita Korshunova síos ar na Sínigh freisin, rud a thug aon seans dóibh, nó an trócaire ba lú.
  Thóg an laoch seach-aicme é le claimhte ag na naimhde mar soinneáin. Agus figuratively gearrtha as a gceann.
  Agus beidh siad a ghlacadh agus a rolladh cosúil le cinnirí cabáiste.
  Agus ansin beidh an cailín lena bharraicíní lom caith pea de chumhacht millteach ollmhór. Agus beidh go leor de na Síne ag buille suas ag an am céanna.
  Ansin canann sé:
  - I saol an fhórsa chosmaí,
  Bímis níos láidre ná an dragon saor in aisce,. .
  Ar mhaithe leis an Rúis mhór,
  Beidh an villain maol bás!
  Ina dhiaidh sin, chuir an buachaill agus an cailín a leicne amach láithreach agus ghlac siad anáil. Agus bhí feadóg an-bhodhar.
  Bhí na préacháin buailte ag scaird turrainge agus thit siad isteach i knockout. Agus bhí siad ag cur báistí anuas mar clocha sneachta ar chinn bearrtha na Síne. Thit siad agus fuair siad bás, gan aon rogha eile.
  Agus maraíodh na mílte laochra na himpireachta neamhaí.
  Dúirt Oleg agus Margarita in éineacht:
  - Ba chóir go mbeadh meas ag an domhan orainn agus eagla a bheith air,
  Ní áirítear ar shaothair na saighdiúirí an líon ...
  Rúiseach i gcónaí in ann troid,
  Beidh saighead an-ghéar ann!
  . CAIBIDIL #3
  Chruthaigh na cailíní suiteáil speisialta dóibh féin - lasair-lasair le dhá cheann déag bairille. Ní mór a rá - an-dáiríre. Agus ansin brúite Alyonka an cnaipe lena nipple scarlet.
  Agus d'oibrigh sé, dhoirteadh sruthanna tine síos ar na Sínigh. Agus is léiriú an-tógtha agus marfach é.
  Agus tá laochra na himpireachta neamhaí ar lasadh, amhail is dá mba choinnle iad ar chrann Nollag.
  Thóg Alenka é agus sheinn sé:
  - Dia dhaoibh,
  Agus an bouquet is gile!
  Fucked ar na Síne ag an cnaipe an nipple sú craobh an cófra agus Anyuta. Is cailín í den chultúr agus den rang is airde.
  Agus má chanann sé, bainfidh sé é.
  Agus níl cathlán iomlán ag na Sínigh - dódh go luaithreach iad.
  Sin an cineál cailín atá sí - thar a bheith fionnuar.
  Ach tá an dearg-haired Alla fiú níos fuaire. Agus brúigh a nipple Ruby le fórsa agus fuinneamh mór ar na cnaipí.
  Agus anseo oibríonn sé.
  Agus dón sé gach rud go talamh i ndáiríre ...
  Alla, féachaint conas a bhí na Sínigh ar lasadh agus ag fáil bháis, canadh:
  - Is mise an cailín is láidre ar domhan,
  Agus conquered gach gné den éitear!
  Agus chaith a sáil lom suas gluaiseacht tubaisteach báis. Seo í cailín - cool!
  Dúirt Allah le gáire:
  - Mo chumhacht iontach ...
  Bhris Maria, agus í ag brú an chnaipe le clúidín sútha talún agus agóid go loighciúil, ag bac a cuid fiacla:
  - Ní mise, ach sinne!
  Agus beidh na laochra a ghlacadh agus gáire, le aplomb crua. Agus ansin glacann siad araon agus feadóg.
  Bhuail tonn ultrasonaic ar a n-inchinn na préacháin. Tháinig mearbhall orthu.
  Agus thosaigh na háilleacha cleiteacha ag titim síos agus cinn laochra na Síne a bhriseadh.
  Tá na cailíní seo díreach iontach!
  Tá na Cluichí Oilimpeacha an-ionsaitheach. Beidh sí, freisin, brú uirthi mór, cosúil le nipple oráiste ar an gcnaipe. Agus mar a spíonfaidh sé easghluaiseachta dúnmharaithe báis agus scriosta.
  Agus thóg an oiread sin Síneach agus dóite. Bhí siad charred go maith.
  Ghlac agus chan Olympias:
  - Is mise an cailín is láidre ar domhan,
  Is féidir liom naimhde a bhriseadh go héasca ...
  Táimid ag snámh feadh na sruthanna éitear leanúnach,
  Ní bheidh an junta in ann an dragan a bhriseadh!
  Agus na laochra as a siní cíoch, conas a thrash siad le tintreach marfach den sórt sin, a bhfuil ach uafás.
  Cathláin Síneach a dhó go caipitil. Seo iad na cailíní. Agus tá a bharraicíní loma ag caitheamh bronntanais díothaithe le fórsa uafásach.
  Thóg na Cluichí Oilimpeacha agus feadóg ...
  Agus thug a fheadóg láithreach na mílte préachán anuas go talamh, ag cur na Sínigh chun báis.
  Tá áthas ar na laochra, ar ndóigh. Agus gáire siad.
  Tá na cúig áilleacht ar fad chomh corraitheach agus chomh grinn.
  Anseo arís, tá Albin agus Alvin ag ionsaí ón aer, ar aerárthaí comhraic. Agus conas a sheolfaidh siad roicéid de chumhacht millteach ollmhór, a shéideadh suas agus a stróiceann gach rud.
  Thóg Albina é agus chan sí, ag brú an truicear lena nipple scarlet:
  - Tá mé an banlaoch is mó ar domhan!
  Chlaon Alvina freisin, ag brú a nipple ruby ar a cófra, agus chirped, baring a fiacla:
  - Níl, tá muid ar an heroines is mó ar domhan!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile:
  Mise, tusa, sé, sí - an tír ar fad le chéile,
  Teaghlach cairdiúil le chéile
  I bhfocal againn
  Céad míle dom!
  Agus na cailíní conas a gáire, agus sála lom ar na luamháin.
  Agus buamaí eitil ag na Síne. Ar ndóigh, níl an t-ádh ar an Impireacht Celestial chun déileáil le cailíní nach bhfuil ach ag troid i mionbhrístíní.
  Tá Anastasia Vedmakova sa spéir freisin. Agus an cailín, atá cheana féin os cionn céad bliain d'aois, ach nach bhfuil sí in aois, toisc go bhfuil sí ina cailleach.
  Agus beidh an laoch le nipple ruby a brúigh an cnaipe. Agus láithreach beidh na diúracáin chomhrac eitilt go dtí an sprioc.
  Agus reisimint iomlán na Síne, scriosta go hiomlán.
  Thug Anastasia Vedmakova faoi deara, ag rith imeall a láimhe trasna a scornach:
  - Tá purge mór!
  D"aontaigh Akulina Orlova go toilteanach leis seo, agus í ag caochadh an namhaid freisin, agus ag cur a cuid fiacla, atá níos gile ná an chéad sneachta:
  - Tá scuab an cheantair!
  Agus brúfaidh an cailín clúidín sútha talún a cíche arís ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, agus seolfaidh sí roicéad marfach.
  Ghlac Mirabela Magnetic an namhaid agus bhuail sí í le cabhair óna barraicíní lom. Agus beidh roicéad marfach slap na Síne. Agus bhí scrios iomlán agus bás.
  Is é seo Mirabela - ach super. Agus tá an cailín cosúil le slapping an namhaid le nipple sútha talún.
  Thóg na cailíní é agus chan siad, ag stampáil a gcuid sála lom cruinn:
  - Déanfaimid gach duine a scriosadh go héasca,
  Ar son chumhacht na Sóivéide...
  Agus brisfimid sibh go léir
  A an t-amhrán seo!
  Laochra chomh gouge ag an namhaid lena roicéid. Agus tá sé thar a bheith marfach.
  Seo iad na cailíní a bhfuil cosa lom, chiseled orthu.
  Anastasia Vedmakova, crushing an namhaid, choed:
  - Léimeann an cloigeann súilíneach san oíche,
  Ba mhaith liom cailín a thiomáint ar mire ...
  Agus íospartaigh neamhchiontach a shlogadh le nathair,
  Níl ann ach hassle!
  Bhuail Akulina Orlova an namhaid le nipple cíche Ruby. Bhuail sí an namhaid chun báis, gan an seans is lú a thabhairt dó agus chuir sí cathlán de Shíneach ar fad ar lasadh.
  Ansin thóg Akulina é agus chan sé:
  - Tá cailín anseo, tá cailín ann,
  Is bréag iomlán é an saol!
  Agus chuir an laoch bronntanas marfach díothaithe chuig an namhaid lena sÚil bhabhta.
  Ansin chirped sí:
  - Scriosfaidh mé na Síne go léir, taispeánfaidh mé aghaidh mo chailín!
  Seo iad na cailíní - cosnochta agus álainn agus le cosa seductive, an-chiselled.
  Titeann Anastasia Vedmakova buama beag, scrios sí a comhraic agus chirped:
  - Glóir dár dTír Mhór!
  Seo é Alice agus Angelica i gcath. Bhuail siad na Sínigh le raidhfilí snípéir. Go ginearálta, tá na cailíní iontach.
  Bhris Alice, pollta trí chúigear Síneach ag an am céanna agus rinne sí:
  - I bhfairsinge na dúthchais iontacha,
  Trom i gcathanna agus saothair...
  Chum muid amhrán lúcháireach
  A chara agus ceannaire iontach!
  Agus do chaith an laoch a bharraicíní léan, bronntanas marbhthach an bháis. Agus stróic a lán de na opponents.
  Angelica brúite freisin naimhde. Thruail sí ceithre namhaid le urchar amháin agus yeled:
  - Déanfaimid defeat cinnte gach duine, agus beidh cumannachas!
  Agus chaith an laochra arís an bronntanas marfach díothaithe lena bharraicíní loma. Agus scriosadh an oiread sin Síneach ag an am céanna.
  Bhí sé díreach cosúil go hiontach.
  Tá an bheirt chailíní an-álainn. Tá Alice blonde agus tá Angelica dearg. Tá siad go ginearálta ach iontach.
  Agus shoot siad ag na naimhde i tiubh an Horde.
  Thóg Alice é agus sheinn sí:
  - ciorcal gréine,
  Spéir thart...
  Is líníocht de chailín é!
  Agus thóg an laoch lena sÚil nocht agus chaith suas pacáiste pléascach guail. A ghlac a lán de na trodaithe Síneach agus Strac.
  Thug Angelica faoi deara le gáire, agus nocht sí a fiacla, a raibh sí cosúil le péarlaí móra:
  - Níl ann ach go hiontach!
  Agus freisin beidh méara lom an chailín rua ag seoladh málaí pléascacha le meascán ionsaitheach scrios.
  Seo iad na cailíní - aerobatics den scoth. Léiríonn siad an rang is mó agus is ionsaitheach.
  Alice thóg é agus chirped, baring a fiacla:
  Tharraing mé ar phíosa páipéir
  Ciorcal ag síniú ar an gclár dubh!
  Agus arís, caitheann a cos lom, galánta rud éigin le fórsa an-mharfach.
  Agus mais scrios - marú na Síne.
  Choed Angelica le wink.
  - Beidh sé ar fad mar sin - enchanting!
  Agus a sÚil nocht, cruinn, bándearg nailed cosúil le tairne ...
  Ní chuireann laochra, ar ndóigh, ar chumas na Síne iad a shárú le tonn. Agus crawl siad go léir.
  Is mór an líon laochra den Impireacht neamhaí. Agus is craobhóg agus craobhóg iad go léir, agus ionsaím leis an paisean is mó.
  Bhuail Angelica a lámha agus chan sí:
  - Aithníonn móruaisle na Rúise an phláinéid,
  Bhí an fhaisisteachas brúite le buille an chlaímh...
  Sna dánta cailíní, cantar bua,
  Agus creidim go dtógfaidh siad cumannachas!
  Agus beidh an laoch é a ghlacadh agus spit ... Agus d'fhás blot de plasma draíochta ag an am céanna, agus clúdaithe na Síne.
  Cuirimis é ar an mbealach seo - is iad na cailíní an méid a theastaíonn uait.
  Tá Alenka ag lámhach na Síne as gunnaí meaisín. Ansin gearrann sé iad le claimhte ...
  Agus nuair a chuma gunna meaisín ina lámha amhail is dá mba le draíocht. Agus scaoil sí na naimhde.
  Mar sin ghearr Alenka síos ar na Sínigh, gan an trócaire ba lú a thabhairt dóibh.
  Agus chaith an cailín bronntanas dúnmharfach báis lena bharraicíní nochta, agus scaip sí laochra na himpireachta neamhaí.
  Ansin chan sí:
  - Is mise an cailín is láidre ar domhan,
  Máistir Cool an éitear earthly!
  Dhearbhaigh Anyuta é seo:
  - Sea, máistir fionnuar!
  Agus do thóg sí cos ar a h-abair léan agus do chaith sí bronntanas an bháis, agus do leag sí síos an oiread sin Síneach láithreach.
  Seo cailín den sórt sin.
  Agus freisin ó na siní scarlet conas a ghearrfaidh sé tintreach. Agus rollaíonn laochra na himpireachta neamhaí thart mar sceanna féir.
  Thóg Anyuta é agus sheinn sé:
  - Glóir do ré tsars na Rúise,
  Briseann tú mo namhaid!
  Seo mar a oibríonn cailíní. Agus is áilleacht dearg-ghruaig é Alla leo. Agus ó na clúidíní Ruby athchóiriú succumbs lightning. Agus tugann sé bás iomlán.
  Chan Allah, ag gáire:
  Ná bris sciatháin an chailín mhóir,
  Níl aon trua i dom agus ní casually ...
  Ní maith liom foréigean agus impotence,
  Sin ach mór an trua do Chríost a céasadh!
  Is laoch comhraic agus ionsaitheach í atá lán le fuinneamh.
  Déanfaidh Maria, freisin, pulsar a ghearradh as siní sútha talún. Dófaidh sé mais trodaithe Síneacha agus cú:
  - Is é seo mo chumhacht spáis!
  Agus lasann a súile le tintreach.
  Agus caithfidh cosa lom bronntanas díothú. Is iad na cailíní seo an rang is airde.
  Na Cluichí Oilimpeacha gouged an namhaid. Ag an am céanna, bhain sí úsáid as pulsars fiery as a siní móra.
  D'oibrigh an cailín laoch le luasghéarú mór. Níor thug sí an seans ba lú d"aon duine.
  Agus chaith an laoch bronntanais an-millteach báis lena bharraicíní lom.
  Agus cé go raibh sí ag canadh:
  - Dhá cholún is ea tír na máthar agus an airm,
  Ar a bhfuil an phláinéid ina seasamh ...
  Cosnóimid ár gcíoch, is sinne do thír,
  Tá do arm á chanadh ag na daoine go léir!
  Arís eile, seolann a siní trátaí bronntanais de chumhacht marú ollmhór.
  Tá Elizabeth as an umar ag lámhaigh freisin. Shoots sí, ag brú a siní scarlet ar na cnaipí, agus squeals:
  - Níl mé níos láidre, beidh mé ag cuimilt gach duine chun píosaí!
  Agus winks ag a chomhpháirtithe.
  D"aontaigh Elena leis seo, agus í ag brú an chnaipe lena clúidín corcairdhearg agus diúracán amach as an mbairille, ag stróiceadh na Sínigh:
  - Chun ár dtír dhúchais de Cumannachas!
  Agus winked an cailín laochra a súile sapphire.
  Thug Catherine faoi deara, bronntanais marfacha an bháis fíor a sheoladh chuig a comhraic:
  - Is eolaíocht é Cumannachas!
  Arís bhrúigh sí an cnaipe lena nipple Ruby.
  Dhearbhaigh Euphrosyne agus é ag troid go mór i gcoinne an namhad, agus ag baint úsáide as clúidíní sútha talún:
  - Ní shéanann ár gcreideamh sa todhchaí gheal am atá caite glórmhar ár n-impireacht!
  D"aontaigh Elizabeth leis seo go héasca:
  - Mar a mhol siad an rí, mar sin beidh muid ag moladh!
  Agus thaispeáin an laoch teanga fhada.
  Thug Ekaterina faoi deara, ag lámhaigh sa chás seo, ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní lom:
  - Agus ó chladach Chudsky,
  Go dtí an Kolyma oighreata,
  Seo go léir ár Domhan,
  Seo go léir dúinn!
  Trashed Euphrosinia, arís ag baint úsáide as an nipple sútha talún agus coed, winking:
  - Mo chumhacht mhór
  Brúfaidh mé an crogall!
  Agus tá na cailíní ag ionsaí. Ina measc tá Natasha agus Zoya.
  Seo a thóg na cailíní ón howitzer mar chúiseamh bronntanas millteach an bháis.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Buamaí ag eitilt agus roicéid,
  An PR is mó...
  Cantar amhráin na ndaoine,
  Buille uafásach!
  Dúirt Zoya go láidir:
  - A buille cumhachtach - maith!
  Agus thóg sí é agus bhrúigh sí a bharraicíní loma ar na cnaipí. Is áilleacht martial iad seo go léir.
  Oleg Rybachenko ar an balla saor in aisce,. Caitheann buachaill básmhar, tuairim is dhá bhliain déag d'aois, snáthaidí lena bharraicíní nochta. Agus buaileann sé na Síne chun cinn. Dosaen ag an am céanna.
  Caitheann snáthaidí agus Margarita le méara nochta. Scriosann an cailín a chéile comhraic agus squeaks:
  - Mo neart mór!
  Agus troideann sé go cróga.
  Caitheann Natasha búmarang cumhachtach freisin lena barra loma. Conas a opponents a bhrú agus a squeak:
  - In ainm na glóire mór!
  Ansin gearrann Zoya na Sínigh le claimhte, agus ag an am céanna caitheann sí snáthaidí le nimh lena cosa lom. Agus canann dó féin:
  - I bhfairsinge na Rúise,
  Is féidir linn gach duine a shábháil!
  Agus arís titim na claimhte ar an opponents. Agus má chop siad, ansin gan aon trua.
  Ach nuair a thosaigh Aurora ag scrios, agus ag caitheamh búmarang lena bharraicíní lom, ansin is scrios iomlán é seo. Agus titeann na Sínigh maraithe faoi bhuille an diabhail deirg.
  Agus roars an cailín:
  - Beidh mé ag crush agus ag cuimilt gach rud!
  Agus conas a thógfaidh sé agus a ghearrfaidh sé leis an dá chlaíomh!
  Agus as a sála lom cuileoga diosca géar agus pollta. Go ginearálta is cailín bás iomlán í seo.
  Agus anseo tá Svetlana sa chath cinntitheach. Mar a dhéanfaimis crá ar na Sínigh, agus iad a ghearradh ina bpíosaí beaga le claimhte.
  Scrollaigh an cailín an féileacán, agus rinneadh seachtar laochra na hImpireachta Neamhaí a hack chun báis.
  Agus ansin tá snáthaidí géara nimhiúla ag eitilt ó bharraicíní lom. Agus amaze na Síne.
  Troideanna Oleg Rybachenko le laochra buí. Flickr a claimhte mar lián.
  Canann an buachaill le fonn:
  - Beidh mé mar an curadh domhanda is láidre,
  Buailfimid Meiriceá, an tSín!
  Agus arís caitheann an buachaill cluichí géar lena mhéara lom de chosa leanaí. Agus maraíodh dhá dhosaen Síneach titim ag an am céanna.
  Seo cath den sórt sin. Sa fhíor-stair, chaill an Rúis tsarist na réamh-Petrine cuid dá chríoch. Ach anseo tá ridirí na Rúise ag troid agus níl siad chun géilleadh.
  Oleg Rybachenko ag troid agus ag canadh:
  - Ach is ridirí muid lán de mheon na Rúise,
  Ní chloisfidh na marbhóirí ár n-osna stifed!
  Agus arís caitheann an buachaill an-ghéar, agus le nimh láidir, bruite le witches, snáthaidí an-tanaí!
  Tá an cailín Margarita in aice leis. Agus freisin caitheann a cosa snáthaidí marfach den sórt sin. Agus na lámha gearrtha na Síne ionsaí. Scriosann an laoch na naimhde, agus canann:
  - Tá mé chomh fionnuar, cosúil le deamhan de gach tír ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Rialóir na dtíortha go léir!
  Ghearr Natasha síos na Sínigh freisin agus canann:
  - Le breacadh an lae tráthnóna, ní ligfimid do Satan an bua!
  Agus tá snáthaidí marfach ag eitilt óna cosa lom freisin.
  Ansin, scriosann Zoya na naimhde. Agus ón gcailín seo, is cosúil go n-eascraíonn fuinneamh ollmhór.
  Agus tá búmaranganna agus snáthaidí géara ag eitilt ó chosa lom na háilleachta.
  Squeak na laochra:
  - Tá mé aisling mór cosnochta agus áilleacht!
  Agus arís, caithfidh sé rud éigin thar a bheith marfach ar a chomhraic.
  Ach nuair a ritheann Aurora muileann agus nuair a ghearrann sé na Sínigh síos, is é seo an acme díothaithe.
  Agus ansin caithfidh an ceann dearg snáthaidí pollta lena bharraicíní nochta. Agus titeann na laochra buí marbh.
  Ach nuair a Svetlana lupanet. Agus ag an am céanna, tá a bunch iomlán de shnáthaidí ag eitilt as a cosa lom, a pierce agus a mharú gach rud.
  Agus squeak na laochra:
  - Mar sin, mar sin, mar sin - a fháil faisisteach i pingin!
  Agus beidh a cosa lom a chaitheamh arís marfach ar na Sínigh.
  Dúirt Natasha, ag gearradh laochra buí le claimhte:
  - Leis na Naitsithe bhí sé níos éasca agus níos deacra!
  Dúirt Svetlana, tar éis dó dul thar an muileann:
  - Agus tá sé éasca i gcónaí le linn cailíní!
  Aurora, atáirgeadh fáiltiú an lucht leanúna, agus grunted:
  - Ní bheidh tú ag leamh liom ar chor ar bith!
  Agus eitlíonn gath marfach óna cosa lom.
  Agus tógfaidh Zoya é agus sciobfaidh sí:
  - Ní cockroaches muid, is cailíní muid - le glóir mhór!
  Agus arís beidh rud éigin ag eitilt amach as a cosa lom, agus buailfidh sé an namhaid.
  Ghlac na cailíní an post go croíúil.
  Is é an fortress seo beagnach an t-aon dhaingean Rúiseach sa cheantar. Tá cúpla cathair eile á dtógáil. Is maith nár chuir na Sínigh a gceann thar an Amúr. Ach chaill an Rúis i bhfíor-stair píosa dá chríoch. Ríshliocht an-ionsaitheach i gcumhacht sa tSín. Is iad na cailíní, áfach, atá in ann reisimintí Lucifer a chur ar eitilt.
  Oleg Rybachenko gearrtha na Síne. Agus cé go canann an buachaill:
  - Beidh an rang is airde ...
  Agus ansin cuileoga búmarang a chaitear ag cos lom an bhuachalla agus caoineadh:
  - Gearrfaidh an torcán gach duine!
  Chaith Margarita freisin ar an namhaid cad is dúnmharú ann. Bhris sí ina phíosaí é, agus squeaked:
  - Is aisling cosnochta mé agus áilleacht iontach!
  Agus caithfidh a chos dioscaí fiáine.
  An chéad cheann eile sa chath tá Natasha. Agus caitheann sé freisin ar an namhaid cad a scoilteann an opponents.
  Agus déanann sé go han-chliste é.
  Agus tá a cosa lom ag caitheamh snáthaidí rialta, marfach.
  Ansin, Zoya i cath. Agus caitheann sé freisin ar an namhaid, gach cineál swastikas agus boomerangs.
  Agus mows síos ar an namhaid.
  Ansin, mar a théann sé thar:
  - Glóir don rí mhaith!
  Ach i cath agus Aurora. Scriosann sé naimhde ón tSín freisin. Agus má throws sé, beidh sé caith le fórsa marfach.
  Agus ag canadh:
  - Sea, in ainm na Talún na Rúise!
  Agus, freisin, eitilt muirir marfach óna cosa lom.
  Svetlana freisin nach bhfuil in iúl an namhaid síos. Agus óna cosa lom cuileoga rud a thugann bás soiléir.
  Agus canann an laoch:
  - Ní bheidh muid a thabhairt suas! Ní bheidh trioblóid ag teacht go dtí an Rúis!
  Agus arís, beidh na Síne a bheith gortaithe. Agus beidh sé a ghlacadh gan searmanas agus é a chop.
  Bhuail seisear laochra agus laochra go dian. Agus buaileann an namhaid, agus caith cosnochta.
  Oleg Rybachenko, gearradh síos na Síne, ag canadh:
  - Trodaire réalta, séideann do adharc go neamhbhalbh -
  Tá do thalamh i bhfad i gcéin faoi ghlóir amhrasach ...
  Tá lasair an chatha ar crith idir na línte -
  I gcluiche aontaobhach gan rialacha!
  Agus cuileoga búmarang eile le cosa lom an ghasúir, rud a ghearr scornach dosaen Síneach.
  Is trodaire é an buachaill, mar a fheicimid.
  Agus tá Margarita i gcath freisin. Agus mar sin oibríonn a cosa lom. Scriosann sí naimhde gan dabht thar a bheith fionnuar.
  Agus tá a claimhte cosúil le executers.
  Squeaks an laoch:
  - Bíodh ghlóir ann!
  Lasann Natasha lena cosa lom freisin, agus caitheann sí an duine marfach. Agus ag an am céanna gearrann sé go gníomhach le claimhte.
  Bíp ag an am céanna:
  - Is criú faoi úinéireacht an stáit mo Entourage!
  An chéad cheann eile sa troid ná Zoya. Chomh maith leis sin diabhal ar an leibhéal is airde de díothú. Conas féileacán a shealbhú le claimhte. Agus ansin déanfaidh sé eilimintí buailte a thógáil agus a chaitheamh le cosa lom.
  Tar éis a ritheann sé:
  - Tá áthas ar an arm - ag dul chun cinn!
  Agus tá líne iomlán na Síne beveled titim.
  Canann an cailín léi féin:
  - Is breá le Zoya a mharú! Ach, a Zoya!
  Agus seo é Aurora i gcion go tapa. Nó cosaint in áit ionsaitheach. Agus le cabhair ó chosa lom knocks amach naimhde.
  Agus ag an am céanna squeaks sé. Agus nuair a théann a sabers cosúil le lanna saothróir, ansin beidh trí dhosaen Síneach a stróicthe!
  Agus tá Aurora ag screadaíl:
  - Corda comhchuí, tá bratach na Rúise an-bhródúil as!
  Agus anois beidh a sÚil lom oiriúnach don ghinearál Síneach sa smig. Tógfaidh sé agus titfidh sé.
  Tá Zoya ionsaitheach sa chomhrac. Gearrann sé a naimhde, agus squeals:
  - Déanfaimid amhras agus maróidh muid gach duine!
  Agus ó chosa lom eitilt miodóga den sórt sin.
  Svetlana freisin nach bhfuil aon duine síos. Agus scriosann sé naimhde, amhail is dá mba rud é go ngearrann speal féar. Tá na Sínigh ag teip.
  Screadann an cailín:
  - Snáthaid Crazy! Faigh amach as an gclós!
  
  Dornálaíocht AGUS POLAITICÍ FHEARNA AN Fáinne
  Bhuaigh Sergei Lyakhovich cluiche dornálaíochta i gcoinne Sherron de Beers. Chonnaic sé ar na gloiní é, agus níor chaill sé an buille cnag.
  Agus rinne sé a chosaint chéad teideal.
  Mar thoradh air seo tháinig roinnt athruithe ar an sceideal iomlán cath. In ionad cosaint éigeantach i gcoinne Chagaev, chinn Nikolai Valuev agus Sergei Lyakhovich troid ar dtús chun na teidil thrommheáchain a aontú.
  Bheadh an troid seo an-suimiúil. Níl ach aon bhua amháin ag Sergei Lyakhovich, tá daichead is sé bua ag Nikolai Valuev as a chéile. Agus is é an ceann is fearr leat soiléir.
  Agus is é an duaischiste don troid seo don dá dornálaí an líon is airde riamh de dheich milliún dollar in aghaidh dhá cheann.
  Tharla an troid i SAM ... Faraoir, bhí díomá ar an lucht féachana. Gortaíodh Sergei Lyakhovich a lámh dheas agus chaill sé dhá bhabhta déag ar phointí. Ach ní raibh Nikolai Valuev Shine ach an oiread. Agus ní fhéadfadh sé a chéile comhraic a chur chuig knockout nó fiú knockdown.
  Ach d"aontaigh sé na teidil agus d"éirigh leis an seachtú bua is daichead as a chéile a bhuachan.
  Athsceidealaíodh an troid le Chagaev. Ansin d'fhorbair Chagaev athlasadh agus bhí troid ag Valuev le chéile comhraic nach raibh ró-aitheanta. Agus ní ró-áititheach a ruaig air ar phointí. Agus ansin an troid le Sultan Ibragimov. D'éirigh an troid amach a bheith an-iomaíoch. Chreid go leor fiú gur bhuaigh Sultan Ibragimov é. Trí chinneadh ar leith, thug na breithiúna an bua do Valuev. Agus cheangail sé le Rocky Marchiali i líon na bua i ndiaidh a chéile - daichead a naoi.
  Ansin an chosaint éigeantach i gcoinne Ruslan Chagaev... Ach tháinig deireadh leis an gcomhrac arís. Agus arís Ruslan Chagaev le gortú agus amach as an gcluiche.
  Thionóil an fathach Rúiseach a chomóradh caoga bliain (mura rud é, ar ndóigh, gur dearbhaíodh go raibh troid amháin de chuid Valuev neamhbhailí!) i gcoinne Ruiz. Rematch a bhí ann. Ar an gcéad dul síos, níor bhuaigh Valuev go diongbháilte trí chinneadh scoilte. Agus ansin an dara troid-rematch.
  Shíl go leor go bhfeabhsódh Nikolai Valuev a thoradh. Agus cad a bheadh fionnuar ... Ach arís, ní dhéanann an fathach na Rúise cuma an chuid is fearr, agus Bhuaigh bua an-chonspóideach ar phointí, agus arís trí chinneadh ar leith de na breithiúna.
  Ansin troid eile le Holyfield. Is finscéal fíor é an trodaire seo. Ach tá sé daichead a sé bliana d'aois cheana féin, agus ní chreideann aon duine ina sheans. Agus tá caoga bua ag Nikolai Valuev as a chéile agus ní bua amháin. Bhris sé taifead Rocky Marchiali agus tá dhá chrios craobhchomórtais trom-mheáchain aige.
  Arís an troid ... Agus arís Nikolai Valuev iachall ar éigean amach bua ar phointí.
  Agus freisin trí chinneadh ar leithligh ó na breithiúna. Ach d"fheabhsaigh sé a thaifead, bua caoga a haon as a chéile! Aontóidh tú go bhfuil sé seo an-fionnuar.
  Agus seo freisin cosaint dheonach i gcoinne David Haye. Níl aon bhua amháin ag Nikolai Valuev ó 1993 i leith. Seo é arís i gcath...
  Arís duel, i gcás ina Nikolai nach bhfuil an sledgehammer Shine agus tá sé níos lú ná an namhaid i luas.
  Ach coinníonn sé suas go hiontach. Léiríonn athléimneacht. Agus mar thoradh air sin, tugann na breithiúna arís an bua do Nikolai Valuev, cinntí ar leithligh. Agus ar ndóigh an-chonspóideach ...
  Ach tá taifead Rocky Marchil nuashonraithe. Caoga a dó bua as a chéile.
  Agus tá comhraic nua beartaithe: Vitali Klitschko, atá ag iarraidh dhá chrios a fháil ag an am céanna i gcomhrac aontú.
  Ach tháinig stop leis an gcaibidlíocht go luath. Throid Vitali Klitschko le Sosnovsky.
  Agus throid Nikolai Valuev le Morek, dornálaí láidir, ach bhuail sé go leor uaireanta.
  Agus an bua seo de Nikolai Valuev, cheana féin an caoga trian as a chéile, iompaigh amach a bheith neamhchinntitheach agus arís gan knockdown agus ar phointí, ag cinneadh ar leith ó na breithiúna.
  Mar sin féin, tá an taifead nuashonraithe. Agus nach bhfuil ar eolas Nikolai Valuev defeat ar feadh sé bliana déag - taifead le haghaidh meáchain trom. Agus caoga is trí bua i ndiaidh a chéile - taifead i measc na gcatagóirí meáchain go léir.
  Agus níor tharla an troid le Vitali Klitschko agus aontú na dteideal.
  D"aimsigh Nikolai Valuev meall neamhurchóideach ina cheann agus b"éigean dó deireadh a chur lena ghairm bheatha dornálaíochta.
  Throid David Haye agus Wladimir Klitschko ar son a chriosanna. Agus bhuaigh Klitschko Jr.
  Ach bhí Nicholas II, mar dornálaí, a bhris taifead Rocky Marchiali go foirmiúil, agus a bhfuil dhá chrios aige, agus nár buaileadh riamh, faoi ghlóir mhór cheana féin.
  Agus in ionad na Rúise Aontaithe, chinn Nikolai Valuev a pháirtí féin a chruthú. Thug sé "An Léim Mhór" air. Agus d"éirigh leis dul isteach go mór sa Duma Stáit in 2011. Agus ansin ghlac sé páirt sna toghcháin uachtaránachta i 2012. Agus arís ceint, dara háit, agus slí amach go dtí an dara babhta i gcoinne Vladimir Putin.
  Blimey! Is réalta nua, gheal, pholaitiúil í Nikolai Valuev. D'éirigh na daoine tuirseach de na sean-striapacha polaitiúla, agus chuaigh sé ar lorg polaiteoir agus dornálaí nua.
  Bhí Vladimir Putin, áfach, in ann Nikolai Valuev a shárú sa dara babhta, ach bhí a bhuntáiste beag go leor.
  Ach bhí coup ag na Cumannaigh, mar gheall ar theip Zyuganov, agus tháinig Sergei Udaltsov ina chathaoirleach nua ar an bPáirtí Cumannach.
  Rinne an fear óg fuinniúil seo stoirm fíor i gcoinne Vladimir Putin. Agus bhí an sceitimíní an-dáiríre. Aifreann ag troid leis na póilíní. Úsáid na gclubanna. Beatings agus fiú íospartaigh i measc na detainees.
  Mar sin cuireadh na Cluichí Oilimpeacha Sochi ar ceal. Ansin tharla an Maidan san Úcráin. Bhí threascairt Yanukovych. Níor thosaigh Putin, i gcoinníollacha éagobhsaíochta inmheánacha, ar an gCrimé a urghabháil. Agus ní raibh aon chogadh sa Donbass.
  Bhí an Úcráin, faoi stiúir Poroshenko, ag méadú.
  Chinn Vitali Klitschko, a chuir isteach ar a ghairm bheatha sa dornálaíocht, filleadh.
  Agus anois d'éirigh leis Stevenson a bhualadh. Agus bí ar an gcraobh trommheáchain don cheathrú huair, ag déanamh athrá ar thaifead Hollyfield. Ansin rinne Vitali cosaint eile i gcoinne Criss Areola. Díoltas is ea troid den sórt sin agus leag amach an chéile comhraic arís.
  Ach ansin, mar gheall ar ualach oibre an mhéara Kiev, b'éigean dó deireadh a chur lena ghairm bheatha ghlórmhar.
  Bhí Wladimir Klitschko, cé nach raibh sé iomlán diongbháilte, in ann a theideal a chosaint i gcoinne Tyson Fury. Agus ansin leag sé amach a compatriot Glazkov. Agus ansin bhí sé ag cosaint freisin i gcoinne Brian. Agus bhris sé taifead Joe Louis do na buanna is mó sa chraobh.
  Ach tá crios amháin níos mó. Buaite ag Denotay Wyder. Tá an dornálaí seo uathúil - tá a ghairm bheatha iomlán comhdhéanta de knockouts amháin. Suas le daichead bualadh amach as a chéile - sin iontach! Agus tá Wladimir Klitschko daichead a haon bliain d"aois cheana féin. Agus ar ndóigh spreag an duel aontaithe seo an-suim.
  Agus don chéad uair ó bhí an troid le Peter, ní hé Wladimir Klitschko an ceann is fearr leat gan amhras.
  Ach seo é an troid le Denotheus. Malartú knockdown. Agus fós an bua sa deireadh, fiú amháin más rud é le cinneadh ar leith de na breithiúna, Wladimir Klitschko.
  Mar sin d"aontaigh Wladimir Klitschko na ceithre phríomhchreasa don chéad uair sa rannán meáchain throm. Agus is éacht uathúil é seo ...
  Bhí athmheaitseáil eile ag Wladimir Klitschko le Wyder, an uair seo bhí sé in ann é a bhualadh amach agus a thaispeáint nach bhfuil aois ina bac ar chúrsaí spóirt. Bhuaigh Parker freisin.
  Ach ansin, i titim 2018, ag dhá bhliain is daichead d'aois, chaill sé go Anthony Joshua i duel drámatúil.
  Sár-throid a bhí ann... Níl Wladimir Klitschko tar éis dul amú le níos mó ná ceithre bliana déag, ach fós féin d"éirigh le Anthony é a thógáil agus na ceithre chrios a bhuachan.
  Is é an t-aon sólás atá ag Vladimir Klichkov ná gur chaill a ainmní Vladimir Putin toghcháin 2018 freisin. Thairis sin, níorbh é Nikolai Valuev a bhuaigh, a bhfuil an faisean imithe cheana féin, ach an cumannach - Sergey Udaltsov.
  Ba é an chúis atá leis an defeat ná gur chuaigh staid eacnamaíoch na Rúise in olcas mar gheall ar an titim i bpraghsanna ola agus gáis. Agus ní fhéadfadh an éifeacht slí bheatha na Crimea obair. Mar sin bhí gach rud difriúil. Tá na cumannaigh ar ais. Agus arís os cionn an Kremlin an bhratach Dearg.
  D"athchrom Wladimir Klitschko ar a ghairm bheatha, áfach. Ní raibh aon choróinvíreas ar fud an domhain, agus in 2020 bhí an dornálaí mór in ann Ruiz Jr. a bhualadh agus a bheith ina churaidh domhanda arís. Ansin chosain sé a theideal ó Ruiz Jr. Ach bhí an athmheaitseáil arís ag Anthony Joshua.
  D"fhógair Wladimir Klitschko, a bhris go leor taifead, go raibh sé ar scor arís.
  Cé gur éirigh leis taifead eile a shocrú - le bheith ar an curadh iomlán is sine ar domhan.
  Agus is éacht ollmhór é seo freisin.
  Ansin bhí troid taispeántais ag Vitali Klitschko le Hollyfield.
  Chuaigh an domhan ar a bhealach féin.
  Tháinig Oleksandr Usyk chun bheith ina churaidh trommheáchain nua gan amhras ar fud an domhain le bua iontach ar Anthony Joshua. Agus ansin chosain sé an teideal ina choinne.
  Ach d"fhill Wladimir Klitschko gan choinne i bhfómhar na bliana 2022. Agus throid sé le Usyk, ar mhaithe le taifead eile.
  Agus bhuail an troid seo gach éachtaí roimhe seo sa drámaíocht agus sa sreabhadh.
  Agus bhuaigh Wladimir Klitschko arís go hiontach. Agus arís ghlac seilbh ar na criosanna. Agus don cheathrú huair rinneadh curadh an domhain air.
  I ndáiríre sa dornálaíocht, tá heroism aon aois.
  Téann an saol ar aghaidh mar is gnách, ach ní éiríonn laochra fíor aosta!
  
  HITLER LÁIMHE AS NA Giúdaigh
  ANÓTÁIL
  Tháinig Adolf Hitler chun solais agus stop sé ag géarleanúint na nGiúdach. Mar fhreagra air sin, chuir na Comhghuaillithe sos cogaidh éiginnte i gcrích leis an Tríú Reich. Agus anois caithfidh an APSS troid ar cheann tosaigh, agus tá na fórsaí an-mhíchothrom.
  . CAIBIDIL #1
  Mar shampla, saol inar thairg na Stáit Aontaithe comhaontú do Hitler i mí an Mhárta 1943: cuireann sé stop le géarleanúint na nGiúdach, mar mhalairt air sin dearbhaíonn na comhghuaillithe sos cogaidh éiginnte. An Fuhrer, ag cailleadh an cath don Afraic, agus a bheith defeated ag Stalingrad, tá iallach a aontú. Bhuel, tá a ríomh féin ag na Stáit Aontaithe - lig do dheachtóirí agus do thíortha iomlánaíocha a chéile a dhíbirt. Agus ansin tá an APSS ag dul ar aghaidh go diongbháilte ar bhealach éigin.
  Breathnaigh siar ar an Eoraip sula dtagann SAM suas. Tá an Bhreatain go nádúrtha gan Meiriceá, níl duine ag iarraidh troid. Ina theannta sin, tá eagla ar Churchill freisin roimh theacht na nDearg go dtí an Eoraip.
  I mbeagán focal, d"aontaíomar. Stop Hitler de ghéarleanúint agus díothú na nGiúdach, agus stop na Comhghuaillithe go léir ag buamáil agus ag troid ón 1 Aibreán. Ach ní hé sin go léir, ar ndóigh. Ar an glic, thosaigh siad ag díol rud éigin leis na Naitsithe. Agus ní bhfuair an APSS anois cúnamh saor in aisce, ach níorbh fhéidir é a cheannach ach ar ór.
  Tá lull iomlán san Iarthar. San oirthear, bhí an cogadh san aer go príomha. Ar talamh, freisin, agus sos. Bhí na Gearmánaigh ag ullmhú ionsaithe ar an Kursk Bulge, sheas an tArm Dearg ar an gcosaint agus thochail sé isteach sa talamh.
  Ach tá rud éigin athraithe ag an sos cogaidh san iarthar. Ar an gcéad dul síos, d'éirigh na Gearmánaigh i bhfad níos láidre san aer, bhí beagnach leath dá n-aerárthach tar éis seachrán a chur ar an Iarthar roimhe sin.
  Ar an dara dul síos, ní raibh Hitler faoi dhraíocht ionsaí a thuilleadh. Theastaigh uaidh i ndáiríre an Tíogair-2, an Leon, agus go háirithe an Luch a thástáil i gcath.
  Thosaigh "Tiger" -2 ag dul isteach i dtáirgeadh mais roimh aon duine eile ar ais i mí na Bealtaine. Ach bhí turret Porsche níos éadroime, níos lú cosanta aige. Rinneadh tástáil ar "Maus" i mí an Mheithimh amháin, rud a léirigh torthaí sásúla. Obair ar an umar "Lion" arís ar bhealach nua. Ach bhí sé riachtanach an carr a athdhéanamh, faoi inneall níos cumhachtaí ón Maus, agus armúr na taobhanna a neartú. Is léir nár choinnigh "Maus" agus "Lion" suas leis an ionsaitheach, agus bhí oiliúint criú agus imscaradh sraitheach fós ag teastáil ó "Tiger" -2. Ina theannta sin, seoladh an Jagdpanther agus an Panther-2 a forbraíodh go pras isteach sa tsraith. Bhí armáil ag an gcarr deireanach cosúil leis an Panther, ach bhí an taobh agus an armúr tosaigh níos tiús, rud a mhéadaigh an meáchan. Ach níor choinnigh na "Panthers" -2 suas le tús an chatha.
  Thit foighne Stalin, agus ar 5 Lúnasa, 1943, chuaigh an tArm Dearg féin ar an gcion.
  An uair seo, bhí barr feabhais na trúpaí Sóivéadacha i líon níos lú ná i stair fíor. Bhí na Gearmánaigh in ann a gcuid trúpaí a tharraingt siar ón Afraic, agus aistríodh níos mó fórsaí ón Eoraip. Cuireadh gunnaí frith-aerárthach leis go háirithe. Sea, agus bhí níos mó umair, agus scaoileadh iomlán na n-arm, gan an bhuamáil na Comhghuaillithe, iompaigh amach a bheith níos airde.
  Agus tá an chosaint láidir. Tá na Gearmánaigh láidir go háirithe sa deisceart, áit a bhfuil Mainstein agus a bpríomhfhórsaí. Rinne an tArm Dearg iarracht dul ar aghaidh ansin, ach níor éirigh leis. Stopadh a cuid ionsaithe beagnach láithreach. Sea, agus tá na Gearmáine "Tigers", "Panthers", "Ferdinands" an-láidir i gcosaint, agus níos measa i ionsaí.
  Ar threo Oryol, bhí na Gearmánaigh beagán níos laige. Agus dhéileáil an tArm Dearg, ar a mhalairt, an príomhbhuille go beacht ansin. Mar sin tá níos mó bainte amach.
  Ach mar an gcéanna, déantar cosaint na nGearmánach a fhorbairt i dtéarmaí innealtóireachta, taispeánann umair agus gunnaí féinghluaiste iad féin go sármhaith i gcosaint, agus an rud atá suntasach, níl aon fheabhas ag na Rúiseach sa spéir. Ina ionad sin, a mhalairt ar fad, cé nár thug an Focke-Wulf údar maith leis féin, ach is capall oibre maith é an Me-109 den mhodhnú "G", agus níos tábhachtaí fós tá go leor de. Agus tá aces láidir go leor. Anois tá Huffman ar réalta nua an Luftwaffe. Sea, agus tá sé níos éasca ag na Gearmánaigh le breosla, díolann na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain cuid de na táirgí ola. Agus ní dhéanann na comhghuaillithe buama an Rómáin, agus plandaí gásailín sintéiseach freisin.
  Agus é san aer, ní féidir é a thógáil suas. Fíor, tá aces na Sóivéide ag dul i ngleic go maith leis an Focke-Wulf, go háirithe ó tharla go bhfuil locht soiléir ar an gcarr - níl na humair breosla líonta le gás támh agus tá sé níos éasca iad a chur trí thine. Fíor, tá an meaisín féin sách cumhachtach le hairm agus, leis na tactics cearta, is féidir a bheith contúirteach. Agus mar bhuamadóir tosaigh, níl sé go dona, iompraíonn sé dhá oiread buamaí agus an PE-2.
  Chuaigh an tArm Dearg chun cinn go mall. Lean na Naitsithe le gach lonnaíocht agus bhí cosaint dhomhain acu. Sea, agus cuireadh fórsaí nua fiú isteach sa chath. Seo péire de "luch", ghlac páirt sa chath. Ach fós féin, mí go leith ina dhiaidh sin, thimpeallaigh an tArm Dearg Orel, agus d"fhág trúpaí na Gearmáine an chathair. Gearradh an leac Oryol as, ach go dtí seo bhí rath an Airm Dearg teoranta dó seo. Bhí baint ag súil leis an ngeimhreadh. Nuair a thit cumas comhraic na nGearmánach go géar.
  Rinne Stalin achomharc agus thug sé faoi deara gur theip ar na Gearmánaigh fiú orlach de thalamh na Sóivéide a ghabháil i rith an tsamhraidh, agus d'athghabh an tArm Dearg an t-Iolar agus bhrúigh sé an Fritz, agus le linn aimsir fhuar tá bua nua ag fanacht linn.
  Go deimhin, throid trealamh Gearmánach agus saighdiúirí níos laige sa gheimhreadh. Bhí an tArm Dearg in ann briseadh trí chosaintí an Fritz sa deisceart, agus dul ar aghaidh chuig an Dnieper. Baineadh rath amach san ionad freisin. In aice le Leningrad, buaileadh na Naitsithe freisin i mí Eanáir agus scaoileadh an chathair. Fíor, tháinig an earraigh, agus bhí an Fritz in ann stop a chur leis an Arm Dearg ar an Dnieper.
  Bhí an aimsir fuar, tháinig na háilleacha díreach ar an gcúigiú lá fichead de Nollaig. Tá sé ag cur sneachta agus tá an ghaoth ag séideadh gcuacha. Agus níor roghnaigh siad an áit is teo dóibh féin - in aice le Leningrad.
  Nuair a tháinig siad, thug na cailíní i bicíní bogshodar dóibh féin tríd an snowdrifts. Go deimhin, ní mór do Aryans fíor a thaispeáint nach bhfuil eagla orthu roimh aon, fiú an fuar is déine. In éineacht leo, theith buachaill ninja a tháinig ón tSeapáin, ar ar thug gach duine Karas air.
  Tháinig an leanbh seo clúiteach as páirt a ghlacadh in oibríochtaí speisialta. Chuir gnéithe taitneamhacha oirthearacha, mar aon le gruaig fhionn a fuarthas ó athair anaithnid, an buachaill an-dathúil.
  Chuir na cailíní súile air fiú mar fhreagra, cé nach bhfuil Karas, b'fhéidir, ina lánúin fós dóibh. Ach ritheann faoiseamh na matáin, cosúil le sreang, ionas nach féidir leis na tigresses cruaite seo a bhfuil taithí acu coinneáil suas leis.
  Tar éis breith a thabhairt do na cailíní, ag an mbonn oiliúna, fuair siad a gcruth ar ais go hiomlán, ach ní thugtar do gach superman luas oighreata den sórt sin a sheasamh.
  Dúirt Stella, ar éirigh léi, cosúil le Magda von Amhránaí, dul i ngleic leis na Rúisigh:
  - Is iad sioc agus sneachta a bpríomhchomhghuaillí. Agus mar sin, níl aon rud níos fuaire ná na Breataine!
  Dúirt Magda go ceart:
  - Ní déarfainn é sin. Is iad na Rúiseach i bhfad níos láidre, agus a n-aonad beagnach riamh cúlú!
  Tar éis do Stella corraíl a dhéanamh agus í ag bogshodar, rinne sí gáire agus dúirt:
  Ach is laigeacht níos mó é sin ná buntáiste. Ní thuigim ar chor ar bith modhanna ceannais agus rialaithe trúpaí mar chruthú díormaí barrage agus forghníomhú ceannasaithe aonad cúlaithe.
  D"aontaigh Gerda, í féin ag casadh anonn agus í ag rith agus ag síneadh,:
  - Ar ndóigh, ní thiocfaidh laoch maith as an bata. - Seo an cailín blonde, áfach, b'éigean a admháil, gritting a croí. - Ach tá na Rúiseach ag troid go maith má tá siad ar siúl cheana féin amach ar feadh dhá bhliain go leith. Ba mhaith linn a mbeogacht!
  Clara snorted contemptuously.
  - Linn, a deir tú?
  Rinne Gerda gáire, ag rá:
  Is muid an mionlach! Go háirithe Marseille!
  An Ace is fearr de gach am agus daoine, in ainneoin an toirmeasc categorical na Hitler, a bhí ag iarraidh an siombail dovincibility chun díriú go heisiach ar obair teagaisc - tar éis an tsaoil, bhí sé fós leifteanant ginearálta, mar sin féin bhris tríd go dtí an tosaigh.
  Nó ina áit sin, thug an Führer cead dó filleadh go grásta dá mbraithfeadh na Gearmánaigh olc áit éigin.
  Ar ndóigh, ar eagla na heagla, neartaigh na Naitsithe an chosaint agus d'ullmhaigh siad don gheimhreadh, ach bhí amhras láidir orthu go mbeadh na hacmhainní ag na Rúisigh le haghaidh gníomhartha ionsaitheacha ar scála mór.
  Mar sin féin, d'oibrigh faisnéis. Is é sin le rá, mar sin féin, sceitheadh eolas faoin ionsaitheacht atá le déanamh chun Tikhvin a shaoradh. Ina theannta sin, chuir na trúpaí Sóivéadacha tús le hullmhú airtléire cumhachtach, díreach in am don Nollaig.
  Caitheadh na Katyushas, agus fiú cúpla ceann de na chéad lainseálaithe scaird ardchumhachta Andryusha. Agus bhí an tormáin chomh mór sin gur rug na cailíní cosnochta, leath-reoite air.
  Ar ámharaí an tsaoil, tá a n-éisteacht ar fheabhas agus bíonn a súile ag lasadh le Sparks.
  Ag féachaint ar a chéile, tháinig na cailíní ar an tátal:
  - Bhuel, anois beidh muid ag troid i gceart!
  Agus dúirt an buachaill ninja Karas:
  - Is é an tasc a bheidh agam ná dul isteach i Leningrad agus gach rud a iniúchadh. Tá tú ró-álainn le haghaidh gasóga!
  Chlaon Magda a fabhraí go bogda, ag freagairt:
  - Agus tusa freisin. Agus más cosúil na Rúiseach aisteach, do blas?
  Dúirt Karas go loighciúil:
  - Nuair a labhraíonn tú Rúisis freisin i gceart, feall sé eachtrannach i tú i bhfad níos mó. In aon chás, rith mé, agus tú, crush i gceart iad ar an taobh.
  Theith na cailíní chuig a n-umar. Tar éis an tsaoil, is tancaeir tástála iad. Agus roghnaigh siad dóibh féin, rud éigin nua. Níos cruinne, fiú dhá umar novice ag an am céanna, ba chóir a thástáil ag an tosaigh.
  Eadhon, "Weasels", gluaisteáin le beirt bhall foirne agus scáthchruth an-íseal. An chéad samhlacha umair de ghlúin nua, i gcás na Gearmánaigh, i ndáiríre, ag gabháil go mór i dhlúthú an leagan amach. Agus roinnt fios gnó suimiúil sa bhainistíocht. Go háirithe, an tarchur leictreach agus suíomh an ghiarbhosca suite sa mhótar. Agus bhí na tancaeir féin ina luí i ndáiríre. Ag an am céanna, cuireadh an tarchur agus an t-inneall ar chúl, agus bhí na cailíní suite go compordach ar a gcuid boilg. Agus bhrúigh a gcosa na giaranna agus na cnaipí ar chúl, agus bhog a lámha, ar a mhalairt, go compordach agus iad ag aistriú. Déantar an suíochán is mó chun cruth a gcorp a ordú agus a chóipeáil. True, níl aon túr - d'éirigh sé amach a bheith féin-ghluaiste gunnaí, agus chomh híseal go bhfuil na rollóirí suite taobh amuigh.
  Ar ndóigh, ní féidir leis an gunna casadh, ach is féidir é a rothlú beagán. Bhuel, casann an umar féin go cáiliúil timpeall a ais, agus mar sin déanann sé cúiteamh as an easpa turret.
  Mhínigh Magda do na cailíní compánach:
  - Mar sin, gan turret, tá umair níos saoire agus níos ísle. Anseo is féidir linn an airde a choigeartú, ag ísliú suas le 1.2 méadar agus ag ardú suas le 1.5. Beagnach cosúil le partisans, táimid ag sníomh ar bhealach plastunsky.
  Le meáchan 12 tonna, bhí armúr tosaigh den scoth ag an gcarr 82 milliméadar ar uillinn claonta 40 céim ón gcothromán ag an mbarr. Tá an ceann bun an-bheag. Tá na taobhanna cosanta níos measa, 60 milliméadar, ach clúdaíonn na rollóirí iad féin fós. Soláthraíonn an t-inneall 400 horsepower feidhmíocht tiomána den scoth. Ina theannta sin, déanann suíomh na rollóirí agus an fhionraí ní hamháin an scáthchruth a laghdú, ach freisin, ina theannta sin, cumas tras-tír den scoth a sholáthar trí shneachta.
  Cosúil leis nó nach ea, ach menagerie níos troime, ag tosú leis an Panther, i bhfad níos troime agus clumsier. Agus ar an snowdrifts agus go hiomlán cónra.
  Gerda, a shocraigh síos lena páirtí longtime Clara, agus go neamhdheonach mhothaigh sí míchompord i mbosca cúng, dlúth agus fadraoin an umair. Cé, ar ndóigh, ní mór dúinn ómós a thabhairt don bhfíric go bhfuil an carr leis an armáil T-4 agus an armúr is fearr oiriúnach i meáchan 12 tonna. Dúirt an terminator blonde:
  - Ba iad na tancanna is compordaí ná "Tiger" agus "Lion". Sa charr seo, bíonn am deacair ag cailíní fiú casadh timpeall.
  D'fhreagair Clara:
  - Ach cosaint. Cosúil leis an "Panther" is déanaí, a thosaigh ach ó mhí na Samhna chun dul isteach ar na trúpaí le cabhail 60-milliméadar. Fíor, tá an forehead dúnta níos fearr ná linne le 120 milliméadar, ach fós ní mór duit dul isteach air. In uillinn mar atá againne, beidh gunna 85-milliméadar ag géarú fiú nuair a scaoiltear an pointe bán.
  Scríob Gerda a cos ar chúl a cluaise, ach bhrúigh an ghluaiseacht seo a stoca i gcoinne an díon claonta, agus dúirt:
  - Na Rúiseach, tugadh rabhadh dúinn, d'fhéadfadh go mbeadh umair le caliber de 122-milliméadar. Ní chuireann Intelligence codladh!
  Dúirt Clara go muiníneach, ag stealladh amach a leicne agus ag casadh a béal le fearg:
  - Tá ár n-intleacht, mar i gcónaí, ar an mbarr. Ní raibh ach muid faoi ghlas i mbosca cramped.
  D'fhéadfaí an t-inneall nua de 400 horsepower, mar a dúirt na treoracha, a threisiú ar feadh tamaill ghearr le miotail uisce, nó meascán nítrigineach. Sa chás seo, d'fhéadfadh an umar Rush ar feadh roinnt nóiméad ag luas níos mó ná 100 ciliméadar.
  Chuaigh na Sóivéadaigh chun cinn, roimhe sin, ag déanamh lán de trinsí agus buncairí na Naitsithe. Ach tharraing na Naitsithe an chuid is mó de na trúpaí siar go dtí an dara agus an tríú líne. Ina dhiaidh sin, rinne siad iarracht bualadh leis na coisithe le céimeanna tine airtléire agus meaisínghunnaí.
  Chun tosaigh, ar ndóigh, bhí umair ag gluaiseacht. Ós rud é nach raibh an T-34-85 níos cumhachtaí tar éis dul isteach i dtáirgeadh mais fós, d' ionsaigh an T-34-76 níos lú agus níos soghluaiste. Dhreap siad, beag beann ar chaillteanais, isteach ar líne na trinse agus bhain siad úsáid as a sárfheidhmíocht tiomána sa sneachta.
  Agus seo iad na gluaisteáin Gearmánacha ag iarraidh a fhreagairt. Tá an T-4 scortha cheana féin, ach tá roinnt de na umair seo fós i mbun seirbhíse. Oddly leor, bogann siad níos fearr i snowdrifts ná arrachtaigh níos nuaí. Ní mór iad sin a thabhairt isteach fós chun an sneachta atá clogged idir na rincí a ghlanadh. Tá sé greannmhar fiú mar a fhiuchadh Fritz uisce ina choirí agus ansin é a dhoirteadh ar na rianta ionas go dtiocfaidh an screamh ghalánta seo as.
  Tá fiú an umar Gearmánach "Lion" is fearr ag fulaingt le rollóirí den sórt sin. Fíor, sna modhnuithe is mó, tá na Fraince tar éis é seo a chur san áireamh cheana féin, agus tá an meaisín féin in ann tríocha a ceathair a bhualadh. Ach níl sé seo ach, réasúnta ag labhairt, chomh simplí.
  Ach bhog cúpla umar Gearmánach fós. Ach an chuid eile, conas a rá ... Sa mhullach! True, ó na tancaeir fionnuar "Lion" iarracht a bhuail an T-34-76 ó achar fada. Ba chóir a thabhairt faoi deara, mar gheall ar leochaileacht armúr an turret teilgthe atá deartha ag an Sóivéadach, ar an drochuair, tá seans ann bualadh.
  Tá an easpa eilimintí cóimhiotalaithe chomh géar sin go bhfuil fiú gunnaí 50 mm an Fritz contúirteach. Mar sin féin, is cúis le amas ó ghunna beag 37 mm go dtiteann agus go gcailltear armúr, nó an chabhail le scoilteanna an tuiréid.
  Mar gheall ar leochaileacht choibhneasta na "tríocha-ceithre" gur cuireadh siar an smaoineamh chun na "Panthers" a athfheistiú le gunna níos cumhachtaí go dtí am níos fearr. Nó, níos cruinne, na cinn is measa - má théann IPanna isteach sa tsraith. Ach go dtí seo, níor tháinig an IS-1 ina sraith mais. Ach tá faisnéis sceitheadh cheana féin chuig an gcuntas IS-2. Ós rud é gur thuig go leor ginearálta cheana féin go raibh an APSS beagnach doomed, agus ní raibh sé náireach a gcuid tír dhúchais a bhrath ar airgead. Mar sin tá méadú suntasach tagtha ar líon na spiairí, lena n-áirítear san Fhoireann Ghinearálta.
  Seo modhnú trom ar an "Lion" le gunna 128 mm. Déanann sé iarracht tríocha ceathair a bhaint amach lena lapa fada. Ach déan iarracht agus dul isteach.
  Mar sin féin, socraíonn na tancaeir Sóivéadacha ionsaí a dhéanamh ar na Fritz iad féin. Lig, fiú ag smaoineamh ar an ráta tine na gunnaí Wehrmacht, tá sé seo féinmharfach.
  Anseo d'éirigh leis an "Leon" an túr a bhaint de, agus d'eitil ceathrar cairde ar shiúl mar chollaí go dtí an chéad domhan eile. Ach tá umair eile ag éirí níos gníomhaí fós. Anseo tá na ceardaithe géaraithe ar bhealach éigin chun innill díosail a threisiú, go ndéanann siad, cé gur ar feadh tamaill ghairid, ach gan aon mheascáin, an umar a luasghéarú go 70 ciliméadar. Lig don mhótar briseadh ina dhiaidh sin. Ach anseo a thagann guys éadóchasach ar an ionsaí, nach bhfuil aon tuairisceán. Bhuel, cad é? Más rud é go bhfuil sé dodhéanta maireachtáil ar shlí eile, déan dearmad faoi mharthanas.
  Agus anois, cosúil le deamhan ón domhan sneachta, an umar Sóivéadach, tar éis dó an t-íospartach is daoire a roghnú, reithí an "Lion" trom agus marfach. Bhí carr na Gearmáine díreach tar éis tosú ar an hangar a fhágáil.
  Tá an buille láidir, tá muzzle an mheaisín Sóivéadach lúbtha. Tá an Leon sách íseal, agus tá cabhlacha an dá mheaisín leacaithe. Agus ansin pléascann inneall na Gearmáine chun tosaigh. Agus tosaíonn an tine, agus eitilt na Naitsithe tríd an phóirse íochtair.
  Ní raibh gach, ar ndóigh, umair Sóivéadach in ann briseadh tríd go dtí achar ramming. Oibríonn agus meileann uirlisí an Fritz. Ach cibé duine a d'éirigh leis, conas a bhuailfidh sé!
  Bhí Gerda agus Klara beagán chun tosaigh ar a gcairde agus bhí siad laistigh de na teorainneacha nuair a bhí gluaisteáin Sóivéadach le feiceáil cheana féin. Bhuel, is féidir leat shoot, ach tá sé níos fearr a fháil níos gaire. Ó chúig chiliméadar, tá sé deacair fiú armúr leochaileach duine is tríocha a ghlacadh.
  Dúirt Fiery Clara go fealsúnach:
  - Sin mar a bhíonn i gcónaí. Ní féidir lámhach ó fad!
  D'fhreagair Gerda:
  - Is féidir leat má tá tú cúramach go leor!
  Ach go dtí seo níor chuir an scéal iachall orthu tine a oscailt ó achair fhada. Agus is ar éigean a thabharfaidh aon duine faoi deara iad, umar bán-phéinteáil. Cé chomh maith is atá an carr. Ní chuirfidh aon duine an milleán ar an gcarn.
  Agus tá, tá an turas réidh. Níl feithiclí Sóivéadacha dona freisin, agus anseo tá siad hacked cheana féin isteach sa chéad líne cosanta na Gearmáine agus tá siad ag briseadh tríd an dara ceann. Agus tá an aimsir neamh-eitilte, tá stoirm sneachta ardaithe, agus tá go leor aerárthach Wehrmacht múchta.
  Ag cur san áireamh laige uimhriúil an eitlíochta dearg, agus an ganntanas géar breosla, ní féidir aimsir níos fearr a bheith ann.
  Lig an Fritz cheilt. Cheana féin, thosaigh cuid acu fiú ag tonn ceirteacha bána. Beidh Hitler kaput.
  Gerda fired ó dhá chiliméadar. I bprionsabal, nach bhfuil sé seo fós defeat do cinnte, ach féachaint cé mhéad Gearmánaigh na Rúiseach a bhainistiú a cripple, ansin cad a bheith ag súil. Ina theannta sin, tá tríocha ceathair níos lú fós ná mar a bhí ag tús an chogaidh, agus níor éirigh leo taiscí nua a fhorbairt go fóill. Ionas go...
  Bhí an Críochnaitheoir blonde an-bhuartha nuair a tharraing sí truicear an ghunna. Chaill sí an nós lámhaigh beo cheana féin, cé gur lean sí ag cleachtadh i raonta agus raonta lámhaigh le linn toirchis, chomh maith leis na chéad mhí ó bheathú. Ach is cosúil, tá sé níos éasca troid i bicíní agus cosnochta, éiríonn tú i gceann leis an gcarr. Bhuail an bhlaosc, agus warped an túr. Ní raibh, níor tháinig sé trí thine, ach b'éigean dó stopadh fós, a chara. Agus anois íospartach eile.
  Cogar Clara:
  - Cé atá cleachta le troid ar son bua. Rachaidh sé go dtí an uaigh linn.-- Gerda a lasadh, agus ceartaigh an laoch ruadh. "Nó in áit, tabharfaimid ár naimhde go léir go dtí an uaigh le chéile.
  Chuir Snow White an Terminator isteach go feargach:
  - Mura bhfuil aon inspioráid ann, ná seachrán le hamhrán!
  D'iarr Clara go pléadáil:
  - Can tú féin é! Tá tú chomh cumasach.
  Agus Gerda, lámhaigh, chan;
  Dhá cholún an tír dhúchais agus an t-arm,
  Ar a luíonn an phláinéid!
  Cosnóimid lenár gcíoch thú,
  Tá do arm téamh ag na daoine go léir!
  
  Tá na scamaill fionnuar, agus an teas ag taitneamh,
  Chuimil an meaisínghunna gualainn an tsaighdiúra!
  Go deo an tír dhúchais tá muid leat,
  Déanaimis uaigh don villain a thochailt!
  
  Sea, uaireanta bíonn aghaidh an fhortún cruálach,
  Déanann an piléar iarracht ár gcroí a bhriseadh!
  Chuaidh sé siar beagán, agus fuair an trodaire bás,
  Oscail doras an Tiarna don laoch!
  
  Sna spéartha gan íochtar tá síocháin againn,
  Paradise, ní laochra beannaithe lonradh!
  Síocháin sa tír dhúchais tugaim liom,
  Beidh ár bpáistí blas torthaí an bua!
  Agus é ag canadh, bhuaigh Gerda naoi n-umar eile, rud a chuir feabhas suntasach ar a scór.
  Ansin chan Clara:
  ag dul in airde réaltach,
  A mhealladh chun achair endless!
  Agus ár muintir ar domhan smaoinimh,
  Aisling Icarus ag eitilt!
  
  Tá mo shúile socraithe ar an spéir
  Tá sé deacair teagmháil a dhéanamh leis an sféar ...
  Ó chéad scriúnna Archimedes -
  Planed fada agus tedious iad!
  Ansin ní raibh an cailín in ann seasamh in aghaidh agus thosaigh sé ag pointeáil agus ag lámhach í féin. Níor thug na tancaeir Sóivéadach aird ar na shots, cé go ndeachaigh gunna féinghluaiste Magda isteach freisin. Fós féin, i stoirm sneachta ní féidir leat a fheiceáil i ndáiríre cén áit, cad é agus conas a bhuaileann sé. Ina theannta sin, shuigh an dá umar síos agus bhí siad beagnach do-aitheanta ó na snowdrifts. Sea, agus bhí an gunna nua níos soiléire, agus ag an deireadh bhí tostóir le asraon solais. Is é seo an carr is insidious iompaithe amach ag an Fritz.
  D'éirigh an spéir beagán níos measa. Bhí an chuma ar an scaird ME-262, a raibh luas an-ard aige, agus bhí sé an-deacair é a shoot síos. D'éirigh an Focke-Wulf, agus go háirithe a mhodhnú TA-152, níos tapúla agus níos foirfe.
  Agus bhí an chuma ar an ME-309, carr an-mhaith. Tá ceithre gunna meaisín aici agus trí gunna aeir 30mm ar luas ard 740 ciliméadar san uair. Ach ní hé seo an teorainn i gcoinne chúlra na modhnuithe níos forbartha.
  Sa samhradh, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn san ionad, ach níor éirigh leis. Bhí na Gearmánaigh in ann an uair seo plean Stalin a nochtadh. Sea, agus tá an Dnieper ina theorainn iontaofa cosanta. I gcathanna, bhí an chuma ar "Panther" -3 níos forbartha le gunna 88-mm agus inneall 850 horsepower. Chruthaigh sí a bheith ina umar cosanta den scoth, agus ní go dona i counterattacks.
  Mhéadaigh líon na n-aerárthach a thit síos do chros an ridire go dtí céad, agus mar sin fuair na Gearmánaigh an scóráil cháiliúil.
  Chríochnaigh an t-ionsaí sa bhua don Arm Dearg, agus ghabh na Naitsithe Smolensk arís. Fíor, sa gheimhreadh d'fhill an tArm Dearg an chathair seo ar ais. An líne tosaigh froze ar an Dnieper.
  Rinne na Gearmánaigh scaoileadh scaird-aerárthaí a imscaradh agus fuair siad barr feabhais aeir.
  An cúigiú bliain is daichead a chuaigh thart i cathanna suímh. Mar a tharla sa Chéad Chogadh Domhanda, d'éirigh an líne tosaigh neamhghníomhach. Tá umair den tsraith "E" ag an Fritz anois, atá fós go leor amh.
  Sa bhliain 1946, tosaíodh ar eitleáin diosca a fheiceáil ag tosach na Naitsithe. Ach tá na meaisíní ró-chostasach, agus go leor leochaileacha, bhí siad difriúil ach amháin i luas an-ard, agus an cumas a fháil airde mór. Baineadh úsáid astu i dtaiscéalaíocht agus i mbuamáil fadó.
  Bhí sé deacair XE-162 a bhainistiú agus níor chomhlíon sé leis na hionchais. Ach bhí samhail níos airde ME-262 "X" le feiceáil, a léirigh luas iontach, maneuverability níos fearr agus airm formidable.
  Bhí smacht fós ag na Naitsithe ar an spéir ...
  Anseo ghlac Oleg Rybachenko é féin ar an bhfíric nach scéal fairy é seo, ach an cruinne is fíor. Agus go mbeidh a gcuid seisear chun troid anseo. Díreach in am don bhliain nua 1947, chun cúl na Naitsithe a bhriseadh le ainliú cinntitheach.
  In ainneoin an sneachta, bhí na Sé Iontach beagnach naked, ach cúisithe le draíocht cath.
  Chroch Oleg Rybachenko le claimhte, ag gearradh trí umair na Naitsithe, ansin chaith sé grenade le cos lom leanbhánach, ag cuimilt an Fritz agus ag rá:
  - Glóir don Motherland mór Sóivéadach!
  Chomh maith leis sin scaoil Margarita Korshunova pléasctha dea-dírithe, ag gearradh siar ar na Naitsithe, agus ansin slais le claimhte. Ina dhiaidh sin, le cos lom, sheol sí bronntanas scrios.
  Adeir an cailín:
  - Glóir don chumannachas!
  Chuaigh Natasha ar an maslach. Thug sí pléasctha de ghunnaí meaisín, leagadh síos an Fritz. Ansin slashed sí ar a n-umar lena claimhte. Agus tar éis an toes lom na cosa thug an bronntanas díothú.
  Agus sa deireadh, d'eitil a bra pléasctha agus an tintreach óna siní scarlet.
  Rinne Natasha squeak:
  - Is mise curadh na cruinne!
  Scaoil Zoya as gunna meaisín. Bhain sí clú agus cáil amach do na Naitsithe. Bhí a claimhte, síneadh, gearrtha tríd an umair. Agus chaith a cosa níos cáiliúla teachtaireachtaí báis.
  Ach pléasctha a bra freisin, agus pulsars hellish eitil ó siní corcairdhearg.
  Rinne Zoya tweet:
  - Glóir don Motherland! Glóir!
  Anseo san ionsaí agus Augustine. A leithéid de cailín ionsaitheach. Chaith sí lena cosa lom an rud a thugann bás. Agus ansin thug sí seal, gearradh síos na naimhde, agus ansin rith sí muileann le claimhte. Sa deireadh, pléasctha a bra freisin, agus ó na clúidín ruby eitilt marfach, gan a thabhairt deis do scaoileadh marthanais. Agus bhí am an-deacair ag na Gearmánaigh. Bhí sé mar a chuaigh club dóiteáin thar a gceann.
  thiomáin Augustine:
  - Ár communism is naofa!
  Reáchtáil Svetlana fáiltiú le claimhte - féileacán. Ghearr sí amach túiríní na n-umar. Ansin thóg an cailín agus sheol sé a lán de na gunnaí meaisín. Ansin chuir a bharraicíní loma amach scrios agus díothú. Agus ansin pléasctha an bra arís, agus anois thit na liathróidí dhó ar na Naitsithe.
  Dúirt Svetlana:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan! Soak naimhde go léir sa leithreas!
  Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo, slashed le claimhte. Ansin thug sé pléasctha de gunnaí meaisín. Ina dhiaidh sin, le cosa lom, linbh, chaith sé bronntanas báis, ag cuimilt an Fritz. Agus ina dhiaidh sin, an buachaill Críochnaitheoir feadóg ... An aerobatics is airde á léiriú.
  Rinne Margarita Korshunova hack freisin lena claimhte, ag gearradh na dtúr ó na Naitsithe amach. Ansin thug an cailín pléasctha de ghunnaí meaisín, ag leagan síos na Naitsithe. Agus ansin chaith méara lom chosa leanaí bronntanas an-mharfach scriosta. Agus scar siad an Fritz.
  Agus sa deireadh, conas a dhéanfaidh an cailín feadaíl... Agus tiocfaidh na mílte préachán crazed isteach ar eitleáin fhaisisteacha, agus iad ag casadh raic agus luaithreach orthu.
  Níl Natasha ar bith ach oiread. Agus gearrann sé le claimhte, agus cuireann sé bronntanas báis lena bharraicíní. Agus ansin, de réir mar a bpléascann an bra, sroichfidh scaoilte an bháis ó na siní scarlet.
  Agus cnag siad na Naitsithe isteach i praiseach marfach ...
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara:
  - Is é seo ár n-dia na Rúise!
  Dheimhnigh Natasha:
  - Agus taispeánfaimid an fáiltiú saor in aisce!
  Ghearr Zoya na Naitsithe le claimhte freisin. Agus ná lig dóibh an truicear a tharraingt. Agus coinníonn na claimhte fáiltiú féileacán. Agus tá na túir stróicthe ó na tancanna ag eitilt. Molann Zoya:
  - Glóir don athar!
  Agus beidh a bharraicíní loma iomána le bronntanas millteach de scrios fíor gan sárú.
  Agus ansin beidh a leithéid de sting dearg-te ag eitilt as an nipple sú craobh go soak go maith go leor Fritz.
  Ach ón navel tabharfaidh sé isteach le tintreach ...
  Screadann Zoya:
  - A haon a dó a trí!
  Chroch Augustine amach lena claimhte, agus ghearr sé cinn na bhfaisíseach, agus dheimhnigh:
  - Wipe an aimsitheoir!
  . CAIBIDIL #2
  Le cosa lom, sheol an cailín bronntanas díothaithe eile. Strac na faisisteach as a chéile. Agus ansin ghéill siní Ruby ar an pulsar ag cuimilt an mheaisín.
  Agus mar a spíonann a navel tintreach a mharaíonn na Naitsithe. Agus in ann cathlán iomlán a róstadh.
  Agus anseo tá Svetlana Fritz buailte, agus ag gníomhú mar róbat comhraic fíor. Agus tá cuid eile den scrios á caitheamh aici ar a cosa lom.
  Agus clúdaíonn clúidíní corcairdhearg sruth plasma draíochta agus súnámaí. Cé acu is fiú níos mó ná deadly.
  Agus conas eile agus an navel ar an armadas Naitsíoch a ghlacadh agus marfach caith uathúil.
  Roars Svetlana ag barr a scamhóga:
  - Seo é mo shár-bhuail!
  Oleg Rybachenko ag gáire. Mar shampla, umar solais na Gearmáine E-25. Ag meáchan sé tonna is fiche, cuimsíonn sé armáil agus tiús armúr an Panther. San iomlán, chuir na Gearmánaigh an t-inneall agus an tarchur le chéile agus trasna an chabhail umar. Bhí airde an "Panther" beagnach leath. Agus beagnach faoi dhó ar an meáchan. Agus tá an chosaint tar éis éirí níos fearr fós, mar gheall ar fhána níos mó an armúr.
  Seans nach bhfuil sé seo, ar ndóigh, chun do thaitin. Leis an inneall is déanaí de naoi gcéad horsepower, tá an carr Gearmánach an-soghluaiste.
  flutters sé ach go tapa.
  Feadann an buachaill arís. Gabhtar na préacháin i dtonn agus bíonn taom croí acu agus titeann siad ar chinn na Naitsithe. Agus na naimhde a leagan.
  Ach ansin fuaimeanna an t-ordú, agus na sé iontach, flashing cosnochta, cruinn, sála bándearg, fág na poist Sóivéadach.
  Agus láithreach téann na Gearmánaigh ar an maslach. Agus briseann siad trí na cosaintí, ding isteach i seasaimh Sóivéadach, arís timpeall Smolensk. Agus is éileamh tromchúiseach é seo.
  I mbraighdeanas bhí beirt cheannródaithe de thrí bliana déag Petka agus Sashka. Strac na Naitsithe a gcuid éadaí ó na buachaillí agus thiomáin siad tríd an sneachta ina gcuid shorts. Ar na snowdrifts bhí lorg lom de chosa lom na leanaí gafa. Bhí ceannródaithe á dtiomáint san oíche ar feadh leathuaire. Feabhra a bhí ann agus fós fuar. Ansin tógadh iad beagnach nocht go dtí an bothán chun téamh suas ar feadh cúig go deich nóiméad, agus ansin arís isteach sa fuar.
  D"fhulaing na buachaillí go mór agus bhí craiceann dearg orthu cosúil le gliomach. Tar éis dóibh faic a bhaint amach, thóg na Naitsithe ar an raca iad. Agus faoin lom, las cosa leanaí tinte.
  Sin é an chaoi fucked siad suas. Ní raibh Petka agus Sasha in ann an crá a iompar, agus thosaigh siad ag béicíl. Ach fós ní raibh aon rud cinnte le rá ag na seiceadóirí. Cé gur slashed siad na ceannródaithe le sreang deilgneach.
  Rinne na Gearmánaigh mná Komsomol a chéasadh freisin, rud a chuir iallach orthu siúl cosnochta agus i mbeagán focal ach amháin sa sneachta.
  Bhí umair iontacha den tsraith "E" ag na Gearmánaigh agus ní raibh sé éasca déileáil leo. Go háirithe an E-75, a bhí cosanta go foirfe ó gach uillinn, ach ag an am céanna go leor soghluaiste.
  Bhí an chuma ar an scéal cén damáiste a d"fhéadfadh a bheith ina chúis le dhá ghluaisteán ach dhá thonna déag an ceann? Mar sin féin, sa chás seo, socraíonn pearsanra gach rud. Níor chaill na cailíní go praiticiúil, cé nach raibh gach amas marfach. Trí nó ceithre huaire an armúr sloped de na tríocha ceathair ricocheted, agus thart ar dosaen babhtaí ba chúis le damáiste de céimeanna éagsúla, ach den chineál atá éasca a shocrú sa réimse. Ach d'fhulaing timpeall caoga, armúr droch-chaighdeán na bhfeithiclí Sóivéadacha, go dona.
  Mar shampla, thosaigh ceithre cinn is tríocha an cheannasaí ag cuimilt nuair a phléigh an lón lámhaigh. Caitheadh an túr i bhfad ar shiúl, agus d'iompaigh an muzzle ina roth stiúrtha. Fuair daoine bás freisin.
  Thuig na tancaeir Shóivéadacha le fada an lá cé a bhí á ngadháil agus rinne siad iarracht ionsaí a dhéanamh.
  Tá cailíní tíogair an-phlódaithe, ach tá an t-ualach lón lámhaigh de 82 sliogáin sách inchomparáide leis an Panther. Cé go luíonn an lón lámhaigh ar an srón, agus na cailíní craiceann as a uilleann mar gheall orthu. Ach tá rud éigin le lámhach fós, agus nuair a druidim, tá sé níos éasca a bhuail an Rúiseach.
  Trasnaíonn Gerda í féin go han-tapa agus, ag seoladh umar eile le haghaidh fuílligh, cogar:
  - Dia logh dom! Is guys cróga iad seo, ach tá duine dá gceannasaithe ar mire!
  Thug Clara faoi deara, ag cogar go hysterically:
  - Má thagann siad ar bord linn, ansin an deireadh!
  Go deimhin, bhí an tríocha ceathair fired ar an t-aistriú, faoi shrouded i deataigh, shuddering as an chroith. Ar ndóigh, tá a n-amas annamh, tá na shots míchruinn, ach tá an umar buzzing.
  Tá an forehead fós cosanta go foirfe agus tá an armúr, cibé duine a d'fhéadfadh a rá, ar ardchaighdeán, cementáilte. Agus ciallaíonn sé seo go dtugann an dromchla cruas méadaithe rebound den scoth, díreach cosúil le jumps coinín.
  Ach mar an gcéanna, tá sé balbh taobh istigh, tá sé mar an gcéanna le dreapadh isteach i druma agus buailfidh siad é le clubanna troma.
  Fíor, d'éirigh an cábáin an-te ó na amas, ach nuair a bhíonn tú i bicíní, tá sé go deas fiú tar éis tumadóireacht a dhéanamh isteach sa snowdrifts. Ach tá sé i bhfad níos míthaitneamhach gur bhuail sliogán Sóivéadach an naprún ceart an rinc. Tá sé seo le haghaidh feidhmíocht tiomána an ghluaisteáin, cosúil le crowbar faoin tsúil. Cé, ós rud é nach bhfuil na rollóirí fichille, ach cart ar leith, is féidir leis an umar bogadh go fóill. Cas timpeall agus fág. Ba chóir go mbeadh sé seo déanta níos luaithe. Agus mar sin, tá cosaint an deireadh níos laige. Agus tá an uillinn claonta níos lú. Má bhuaileann sé, féadfaidh sé briseadh tríd. Níl gunnaí na Rúise chomh lag sin.
  Dúirt Gerda, agus é ag scaoileadh bronntanas ifreann arís as an gunna leath-uathoibríoch:
  - Ach Pasaran!
  Cé nach bhfuil an focal seo, níos cruinne, an mana na Cumannach na Spáinne, do na laochra tíogair Gearmánach breathnú ar chor ar bith is cuí. Tar éis an tsaoil, throid na Naitsithe ar thaobh Franco. Cé go bhfuil, tar éis an tsaoil, uaireanta saighdiúirí a ghlacadh go toilteanach cleasanna daoine eile.
  Nuair a lámhaigh sé, d'iompaigh Klara an gunna féinghluaiste Laska beagán, rud a chruthaigh fadhb dóibh maidir leis seo a bhriseadh an sorcóir ceart le diúracán.
  Ní raibh umair Shóivéadacha ag rásáil trí shneachta chomh tapa agus a rinne siad feadh an mhórbhealaigh, ach mar an gcéanna, chuir a léimeanna tapa isteach ar an radharc, agus bhí siad go tapa.
  Anseo déantar na sliogáin a dhoirteadh ag raon pointe-bán.
  Agus lasann Gerda ag luas barr, báite faoi allas. armúr fánaithe
  rebounds ar an forehead, ach má bhuail siad iad pointe-bán ar an taobh ...
  adeir Clara:
  - Agus fiú má thitim isteach i doimhneacht ifreann - ní bheidh mé ar ais ar an chliabhán!
  Shoot na cailíní go dtí an deireadh, ach na sliogáin Rush ó na taobhanna agus Pierce, briseadh na rollóirí. Scoilteann an armúr agus téann an carr trí thine.
  Socraíonn Gerda:
  - An bonn againn gluaisteáin agus saoire!
  Exclaims Clara le anguish:
  - Ar mhaith leat éirí as iarann?
  Deir Gerda go diongbháilte:
  - Tá rudaí níos tábhachtaí ná miotail, mar shampla, frámaí!
  Scriosann Clara ceamara scannán beag agus scairteann sí:
  - Ach beidh ár n-shaothair a thaifeadadh go deo!
  Agus a méar lom, chas Gerda an luamhán a chuir as an bpléascach, a bhí in ann an umar turgnamhach a bhriseadh go dtí na bunanna. Bhí an-brón ar an gcailín a leithéid de shaothar ealaíne a mhilleadh, ach cad is féidir leat a dhéanamh má ghlacfaidh na laochra Sóivéadacha, nach féidir misneach a dhiúltú dóibh, teicneolaíochtaí uathúla a urghabháil.
  Mar sin shéid siad suas an Laska agus thum siad isteach sa snowdrift chun a saol uathúil a shábháil.
  Ní raibh Magda von Singer agus Stella ag iarraidh cúlú freisin, agus bhí a gcarr stróicthe as a chéile ag sliogáin chruinne. Tá a leithéid de chinniúint - an Pallas merciless aon chogaidh. Nuair a chaithfidh tú cúlú, ag fágáil do chroí. Ach throid na cailíní go sciliúil, agus d'éirigh leo beagnach an t-ualach lón lámhaigh iomlán a úsáid. Ach anois bhí orthu tochailt mar nathracha isteach i snowdrift agus ansin iarracht a dhéanamh chun suí amach as na gunnaí do-exorable Sóivéadach.
  Nuair a bhíonn tú sweaty agus i bicíní, ansin ní hé an smaoineamh is taitneamhaí é dreapadóireacht isteach i doimhneacht an tsneachta. Ach cé chomh minic inár saol a dhéanann tú cad a thaitníonn leat. In aon chás, mar shampla, bhí an t-am ag an tine dáiríre, ag lámhach go dtí deireadh Stella, chun boinn a cosa a scorch. Ach d'éirigh an cailín as seo níos feirge fós agus d'éiligh sí:
  - Ní dhíoltar onóir agus misneach de réir meáchain!
  Exclaimed Magda, a cuireadh trí thine freisin, fiú a craiceann coirtithe le blisters:
  - Teas is ea tine, ní tine!
  Rinne umair Sóivéadacha, áfach, an tasc níos éasca. I rage, lámhaigh siad na "Weasels" tréigthe gan aon trua, ag cur go leor mórán de na sliogáin isteach sa mhiotail briste. Ag an am céanna, chlaon cuid de na tancaeir amach as na hataí agus, cosúil le cascáid eas, sciatháin na ngluaisteán Gearmánach féin agus iad siúd a bhí ag tiomáint teanga ghraosta.
  Magda grimaced, faoi deara:
  - Tá siadsan, na Bolsheviks, ar ndóigh, cróga, ach thar a bheith neamhchultúrtha!
  Léirigh Stella, ag caitheamh sneachta isteach ina béal, ceartas gan choinne:
  - An dóigh leat gur fearr ár laochra?
  Dúirt Magda le magadh:
  - Ar ndóigh, tá sé níos fearr má tá an bua againn. Is linne an Chugais cheana féin, níos faide go Moscó ach cúpla céad ciliméadar. - Agus an fionn meala go mór faoi urchosc a fangs fada. - Nó ar mhaith leat óráidí tréas a sheoladh?
  Níor ardaigh Stella, a raibh go leor de gach rud agus gach duine feicthe aici cheana féin, ach tobair deannaigh sneachta lena cos agus rinne sí gáire, ag tabhairt faoi deara:
  - Uaireanta is é an ciúnas an cineál betrayal is uafásach.
  Thug oíche, sneachta sneachta agus sneachta seans maith do na cailíní maireachtáil. Ina theannta sin, níor tharla sé don namhaid an sneachta a chíor agus diabhal cosnochta a lorg sna sruthanna sneachta. Mar sin shuigh na laochra, curtha i snowdrift, amach, agus na humair Sóivéadach bogadh ar aghaidh, ag forbairt cinn. Cé gur fágadh níos mó ná céad carr ina luí thart briste, warped mar thoradh ar ghníomhartha na cailíní tíogair.
  Go ginearálta, d'éirigh go maith leis na trúpaí Sóivéadacha sna chéad chúpla lá agus d'éirigh leo dul i bhfód go suntasach ar fhoirmíochtaí an namhaid.
  Chuir an demiurge dúblach béim shonrach ar Peter Degtyarev:
  - Bhuel, sa chás seo, táimid ag imirt an cluiche go hionraic, agus imeachtaí ag forbairt mar ba chóir iad a fhorbairt.
  Dúirt an Coirnéal Innealtóir go amhrasach:
  - Faraoir... Níl anseo ach rath oirbheartaíochta.
  Go deimhin, chomh luath agus a cheadaigh an aimsir, tháinig go leor vultures faisisteach isteach. Ba nasc lag don Arm Dearg ceannasacht an Fritz san aer. D"fhéadfadh na Naitsithe anois ionsaí na Sóivéide a mhúchadh le stailceanna ollmhóra aeir. Agus ní raibh rud ar bith acu le cur ina choinne.
  Ach lean an tArm Dearg laochúil ar aghaidh ag bua i ndálaí chomh crua.
  Chuaigh an Fritz siar go Tikhvin féin agus rinne siad iarracht cos a fháil sa chathair. Ar ndóigh, tá tithe agus ceantair chónaithe, iontu féin, ina gcosaint thromchúiseach cheana féin i gcoinne na trúpaí Sóivéadacha atá ag teacht chun cinn.
  D"éirigh leis an gceathrar cailíní cróga cúlú go Tikhvin. Ach bhí orthu dul i mbun gunnaí fo-inneall chun an chathair a chosaint. Agus do thancaeir, ní hé seo an caitheamh aimsire is taitneamhaí.
  Chuir Clara ar ais ó na coisithe a bhí ag teacht chun cinn, ag seoladh saighdiúir dearg eile go dtí an chéad domhan eile, í féin:
  - Nach arrachtaigh muid? Agus ba mhaith linn taisce a fháil!
  Fuair Tikhvin damáiste tromchúiseach le linn ghabháil na cathrach ag na Gearmánaigh.
  Anois sháraigh an Fritz na barricades agus bhíothas ag súil go dtógfadh sé líne cosanta do-leithscéalach.
  D'oscail Gerda tine le seatanna aonair - bhí sé riachtanach na cartúis a shábháil. Chaill na trúpaí Sóivéadacha an iomarca umar, agus mar sin chuaigh na coisithe ar an ionsaí.
  Ar ndóigh, ní raibh go leor iompróirí pearsanra armúrtha de mhúnlaí Sóivéadacha. Dá bhrí sin, pearled siad na saighdiúirí lena marú. Agus bhuail meaisínghunnaí agus gunnaí meaisín iad. Lámhaigh an ceathrar go maith agus d'fholaigh siad go deas sna barricades.
  Leag Gerda saighdiúir Sóivéadach eile síos agus sheinn sé:
  - Ní mór dúinn a chur i gcrích feat of arm - nó ní bheidh aon phointe i gcónaí!
  Bhí an cath ar siúl ar fud na cathrach. Agus bhí buamaí ag cur báistí anuas cheana féin ó thuas, go háirithe ó tháinig feabhas suntasach ar an aimsir, agus bhí an Fritz chun tosaigh.
  Chaith Gerda, ar buile, a miodóg lena méar lom galánta agus scairt:
  - Beidh an bua ag ár gcath, mura bhfuil sé dodhéanta!
  Chuir Clara, an lámhach níos measa, leis mar fhreagra:
  - Bua amháin, ach ceann mór!
  Dúirt Gerda, ag gearradh siar roinnt trodaithe i bpléasc gearr, leis:
  Ach ní bhíonn an bua beag riamh!
  Lámhaigh gunnaí féinghluaiste Sóivéadacha ag Tikhvin, tharraing airtléire páirce agus léigear suas beagán níos déanaí. Neartaigh Fritz an chosaint agus brú aeir. Tharraing trúpaí Sóivéadacha aerárthach nua suas.
  D'athraigh cuma an Marseille legendary go mór cothromaíocht na cumhachta.
  D'eitil an Ace mór an ME-309, arm an-chumhachtach i dtéarmaí armála. Agus scuabtha literally ar shiúl gach duine ina cosán. Fiú san arm Sóivéadach, thug siad rabhadh go sonrach go raibh a leithéid de ollphéist le feiceáil san aer.
  Níor mheas Marcel é féin ina dhuine olc ar chor ar bith, ní ba lú ná sin é a bheith ina dhuine éadrócaireach. Chreid sé, agus é ag troid leis an Arm Dearg, nach raibh sé ach ag comhlíonadh a dhualgas naofa don Motherland. Ina theannta sin, níorbh eol dó go leor fíricí faoi ainrianta na Naitsithe. Sea, agus cuireadh an iomarca i leith an chogaidh.
  Ach seo é an chéad, tar éis an tuairisceán, troid superass. Bombers Sóivéadach ag eitilt, aerárthaí ionsaí agus trodaithe. Is léir go dteastaíonn uathu cath fíochmhar a thabhairt d"aonaid talún an Wehrmacht. Ach feiceann Marcel é seo go léir agus osclaíonn sé tine ó achar cúig nó sé chiliméadar, agus fiú ag feadaíl trína shrón.
  Ní fhaca gluaisteáin Shóivéadaigh agus aces cróga fós an namhaid i ndáiríre, mar a thosaigh a n-eitleáin ag pléascadh, agus a sciatháin crumbled. Marseille fired gan aidhm, ach intuitively. Bhí an chuma air go raibh a fhios aige roimh ré cén áit a mbeadh gach píolótach ag eitilt agus ag stiúradh a ollphéist sciathánach. Mar sin, d'éirigh sé amach go scuabann fear óg a bhfuil aghaidh childish air an armada sciatháin.
  An bhliain nua, cé go sioc, iompaigh amach a bheith te. Rinne trúpaí Sóivéadacha, ag ionsaí go dian agus go stubbornly, iarracht Tikhvin a ghlacadh. Chosain Fritz iad féin go stubbornly, ag iarraidh fanacht sa chathair, áit a raibh an artaire suite, ag beathú Leningrad dothuigthe. Ina theannta sin, bhí sé mar gheall ar an gradam na trúpaí Gearmánacha, a bhfuil sé deacair agus náire a thabhairt suas cathracha móra.
  Ar an drochuair, tháinig feabhas ar an aimsir, agus bhuail buamadóirí namhaid iomadúla, go háirithe an t-ollmhór Yu-288, seasaimh na trúpaí Sóivéadacha agus rinne siad buamáil ar chumarsáid.
  Bhí na haerárthaí Sóivéadacha Yak-9 agus Lagg-5 i bhfad níos lú ná an namhaid ó thaobh armála agus luais de. Go háirithe, bhuail ME-309, cosúil le dragan, feithiclí Sóivéadacha níos laige. Ina theannta sin, d'fhorbair na Gearmánaigh an tacticman sciathán dúbailte, rud a d'fhág gur féidir a mbuntáiste uimhriúil a úsáid go héifeachtach agus a laghdaigh cuid de na fadhbanna maneuverability de na feithiclí Gearmánacha daingean, armtha ach troma den Focke agus ME is déanaí. Ina theannta sin, thosaigh scaird ME-262s le feiceáil ar an tosach, cé nach bhfuil an meaisín seo fós go hiomlán iontaofa go teicniúil, chomh maith le modhnú níos éadroime, níos maneuverable agus níos saoire ar an HE-162. Bhí an meaisín deiridh níos éasca le monarú agus níos iontaofa go teicniúil ná scaird Messerschmites. Ach chun é a bhainistiú, bhí gá le píolótaí a raibh cáilíocht sách ard acu. A dhímheas beagán cáilíochtaí dearfacha den sórt sin den fhorbairt seo mar mheáchan íseal an aerárthaigh - ach 1.6 tonna folamh, ar chostas íseal táirgthe agus ar an maneuverability is fearr ar domhan.
  Ach mhol na Gearmánaigh sin a bhain máistreacht amach sa charr seo é. D"éirigh go háirithe le Huffman, píolótach uimhir a dó, i ndiaidh Marseille, a d"fhan as teacht. Sáraíodh an toradh ar 300 carr a bhí thíos leis, fuair Huffman ardghradam - Crois Ridire na Croise Iarainn, le duilleoga darach, claimhte agus diamaint. Is é a chuid tactics maidir le druidim ar a laghad, agus ansin bualadh agus eitilt ar ais an ceann is áisiúla ar an HE-162. Mar sin bhí Huffman ina mháistir den scoth ar an dlúthchomhrac. Cé go bhfuil, tá toradh Marseille ar 3117 aerárthach downed fós dosroichte.
  Thairis sin, ar 2 Eanáir, 1944, bhí an píolótach legendary seo le feiceáil sa spéir, mar sin féin chuir sé ina luí ar Hitler, ag meabhrú go raibh trúpaí na Gearmáine i droch-staid, agus go raibh an trealamh Gearmánach níos cumhachtaí ag dul go soiléir sa sneachta. Mar sin is gá soláthar aeir a sholáthar don Tikhvin timpeallaithe, áit ar shocraigh na trúpaí Gearmánacha agus buama gach bealach isteach sa chathair.
  Ar an gcéad lá, rinne Marseille sé sorties agus lámhaigh síos níos mó ná céad aerárthach Sóivéadach. Fíor, ar 4 Eanáir, chuaigh an aimsir in olcas go géar. D'ardaigh stoirm sneachta, agus chuir na trúpaí Sóivéadacha stoirmeacha ar an gcathair.
  B'fhearr leis na ceithre iontach de na cailíní Críochnaitheoir troid le chéile - ghualainn le gualainn. Mar gheall ar an bhfuacht, b'éigean dóibh duaithníocht a chur orthu agus troid i mbán.
  Tháinig an buachaill ninja Karas chun tarrthála freisin. Ní raibh eagla ar an leanbh Críochnaitheoir fearless roimh an fuar agus throid i shorts amháin. Ba é an t-aon fhoinse teasa a bhí aige ná uachtar duaithníochta, rud a rinne a chraiceann dóite le seacláid bán faoin sneachta a choinnigh ag titim, ag clúdach na sráideanna go léir. Ina theannta sin, bhain sé úsáid as caitheamh, dioscaí miotail an-tanaí agus claíomh katana sa chath. Ach, ar ndóigh, lámhaigh sé den scoth, agus ó airm a gabhadh. Mar sin féin, níor chaill na cailíní freisin raidhfilí uathoibríocha a úsáid.
  Tá airm den sórt sin níos cruinne ná gunnaí fo-inneall, agus níos tábhachtaí fós, níos iontaofa. Mar sin féin, níor lig na raidhfilí ionsaithe MN-44, mar riail, na Gearmánaigh síos. Faoin tríú geimhreadh, bhí an meaisín cogaidh Gearmánach dea-ola réidh. Go háirithe, fiú amháin i stoirm sneachta, d'éirigh le Focke-Wulf agus ME, ag baint úsáide as teas, instealltaí pianmhara, teoranta, a chur ar thrúpaí Sóivéadacha.
  Rinne Gerda iarracht gan féachaint sa treo ina raibh na saighdiúirí Sóivéadacha ag titim. Bhí go leor de na trodaithe an-óg, seacht mbliana déag nó sé bliana déag d'aois. Earcaíodh na coisithe ag sciorrthaí talún, ag racadh suas na hacmhainní go léir. Go deimhin, tá go leor caillte.
  Ach i measc na Fritz atá lán de eachtrannaigh. Go háirithe, ón tSualainn, inar bhuaigh na Naitsithe sna toghcháin le déanaí, agus ní choinníonn ach seasamh an rí ó theacht oscailte isteach sa chogadh leis an APSS.
  Dála an scéil, bhí iarracht feallmharaithe ar siúl ar Kolontai díreach ar Lá Nollag. Bhí an t-ambasadóir Sóivéadach wounded go han-dona, agus na dochtúirí ag troid ar feadh a saoil. Cheana féin tá dhá rannán agus ceithre bhriogáid ón tSualainn tagtha mar oibrithe deonacha. Reáchtáiltear slógaí agus mórshiúlta ag éileamh cogaidh sa tír féin. Agus caitheann siad portráidí de Hitler agus Karl an dóú cuid déag.
  Mar sin is ceist ama é iontráil na Sualainne i gcogadh díreach. Tá an Spáinn agus an Phortaingéil ag cogadh cheana féin, ach tá siad ag cur trúpaí níos faide ó dheas. Agus anois sa gheimhreadh, déanann siad iarracht go ginearálta a dhreapadh áit éigin níos faide ná an Raon Chugais. Tá cór na Brasaíle, de réir dealraimh, réidh le léim a dhéanamh isteach san Áise Láir, áit a bhfuil gluaiseacht na mBasmachi ag méadú le fuinneamh athnuaite cheana féin.
  Ach is mionsonraí iad seo, tá rannáin Vlasov ag troid i Tikhvin freisin. Bíonn na guys seo ag troid leis an olc, ag tuiscint go bhfuil siad i mbraighdeanas ag fanacht le céasadh uafásach agus lúb dosheachanta. Agus cad faoi na Gearmánaigh? Beidh am crua acu freisin, gheobhaidh go leor bás sa tSibéir, ach fós ní dhéanfar iad a chrochadh go neamh-idirdhealaitheach.
  Gerda, ag athrú an ghearrthóg agus ag baint na saighdiúirí a bhí cóirithe i gcótaí móra liatha, mar níl dóthain róbaí duaithníochta ag na Rúisigh ar fad, shamhlú cad a d'fhéadfadh fanacht leo ar eagla na heagla. Agus aoibh ar an bpoitéinseal le haghaidh eachtra sexy, fionnuar. Fíor, ansin sa tSibéir beidh sé níos measa. De réir mar a fhaigheann an sioc seo, tá an teas flamethrower níos fearr fós. Anseo sa bhfásach, chuaigh siad i dtaithí ar an ngaineamh te go tapa agus rith siad cosnochta, ach níor oibrigh sé amach mar sin. Tar éis cúpla uair an chloig i bikini sa fuar, thosaigh sé ag crith agus bhí sé riachtanach téamh suas sa dabhach. Ansin, théigh fir óga ó chathlán mionlach an SS a gcorp le builleanna sprúis. Bhuel, ní hamháin, ar ndóigh, le broom,
  tá guys roghnaithe, Aryans dathúil, cad is gá duit!
  Tá a n-iarshyness caillte go hiomlán acu, nó b'fhéidir, ar a mhalairt, go bhfuil an looseness de macho baineann faighte acu. Ach anois caithfidh siad cúlú beagán - chuaigh na coisithe Sóivéadacha, ag líonadh na gcur chuige le corpáin, ró-chontúirteach gar agus thosaigh siad ag caitheamh grenades.
  Bhí sé riachtanach an t-achar a bhriseadh ionas nach dtitfeadh sé faoin clocha sneachta ilroinnte.
  Fuair Magda gearradh beag ó shrapnel agus, mar fhreagra air sin, scaoil 8 urchair i dtrí soicind. Theith na saighdiúirí Sóivéadacha, beagnach gan briseadh, gan ach beagán cúngaithe agus, fuair an gearrthóg a íospartaigh. Scaoilte ocht mbabhta agus Stella. Chuir bean dhonn ionsaitheach í féin in iúl:
  - A mheabhair na gcróga, canaimid amhrán!
  Ach chinn na saighdiúirí Sóivéadacha, is cosúil, a chruthú gurb é seo eagna na beatha. Trashes gunna meaisín ionsaí na Gearmáine le gach neart, agus is cosúil a shots a neamhaird. Cé go dtagann na saighdiúirí, leanann iad siúd a tháinig slán ar aghaidh ag rith agus fiú grenades a chaitheamh beagnach pointe-bán, cé gur féidir é seo a dhéanamh níos luaithe.
  Caitheann an crucian dioscaí go han-chraicneach, ag gearradh amach beirt nó triúr saighdiúir le ceann amháin. Ansin ionsaíonn sé lena chlaíomh, a ghearrann meaisínghunnaí agus raidhfilí go héasca, cosúil le lasáin!
  Tá an buachaill ninja fós an-bheag, tá cuma aon bhliain déag nó dhá bhliain déag air, ach tá sé chomh tapaidh. Níl am acu dul isteach ann nó iad féin a chosaint. Tógadh an leanbh agus oiliúint ó bhreith, ag caitheamh claimhte ar an leanbh, iachall a unravel agus ribíní a ghearradh, ag tumadh isteach i bpoll oighir, ag leagan cait oilte go speisialta. Bhuel, agus i bhfad níos mó, ag casadh buachaill cumasach géiniteach isteach i meaisín báis fíor. Is ninja an cúigiú glúin is fiche a mháthair, is asarlaí Sibéire cumhachtach a athair agus namhaid idé-eolaíoch na n-údarás "Sóivéadach" Sóivéadach. Géineolaíocht den scoth agus oiliúint le draíocht - rinne an buachaill an ceann is fearr i measc na ninjas. Agus ar ndóigh, Impire Hirohito, d'fhonn a thaispeáint do na Gearmánaigh nach bhfuil siad ar an supermen coolest, ach tá guys diana sa tSeapáin, chuir an buachaill chun tosaigh Gearmánach-Sóivéadach.
  Agus d'iompaigh Karas (carbán iasc le bród agus beogacht an samúraí!) ina laoch fiúntach.
  Mar shampla, lena mhéara lom, deargadh beagán ó go leor uaireanta an chloig de bheith sa fuar searbh, caitheann sé diosca cruach níos tanaí ná gruaig. Agus i lámha dhá claimhte ag an am céanna, ionas go mbeadh sé níos éasca a ghearradh línte tiubh de naimhde. Cé chomh uafásach is atá an leanbh Críochnaitheach seo, cad is féidir, don chéad uair, saighdiúirí Sóivéadacha, a bheith gan chosaint faoi bhuille na claimhte agus seoltaí dioscaí, chlaon siad siar, ag fulaingt fíor-eagla.
  Na cailíní, tar éis gearrthóga a athrú, thosaigh siad ag casadh níos tapúla fós, nó in áit, níl áit ar bith acu.
  Carnadh coirp na n-arm i dumhaí. Froze siad beagnach láithreach sa fuar, agus níos mó saighdiúirí climbed suas iad. Sin mar a dhreap siad agus níor mheas siad le caillteanais. Ach chuaigh an ninja isteach sa troid agus arís, amhail is dá mba astaítear tonnta eagla.
  Ionsaí éadóchasach raged ar feadh beagnach lá ar fad. D'áitigh trúpaí Sóivéadacha, ar chostas na gcaillteanas is mó, cúpla ceathrú, ag brú ar na Gearmánaigh ag roinnt línte. Ach mar gheall ar thacaíocht lag na n-airtléire (bhuamáil eitlíocht na Gearmáine sna seanlaethanta na rianta iarnróid, ag baint soláthairtí uathu) agus go leor taismeach i measc na n-aonad chun cinn, b'éigean gluaiseacht na gcoisithe a chur ar fionraí go sealadach.
  In ainneoin an riosca a bhaineann le tactics den sórt sin, caitheadh umair chun catha. Bhí sé riachtanach a bhriseadh an namhaid in aice le Tikhvin go dtí an Fritz, ag baint úsáide as a buntáiste sa teicneolaíocht, unblock an chathair.
  Agus san ionsaí seo, rinneadh cinneadh sách contúirteach - an umar IS-2 a úsáid. Meaisín atá saindeartha mar umar cinn. Ós rud é nach bhfuil gunna cumhachtach, mar gheall ar a ráta íseal dóiteáin agus cruinneas réasúnta bocht na tine, oiriúnach go dona chun umair daoine eile a chomhrac, ach is féidir leis spriocanna neamharmúrtha a mhilleadh go rathúil.
  Mar sin, cé gur buamadóirí féinmharaithe iad umair i gcoinníollacha uirbeacha, ní mór duit briseadh trí shuíomhanna, fiú le do mhullach.
  Bogfaidh ceithre cinn is tríocha ar dtús. Gluaisteáin measartha éadrom agus gan a bheith mór ag rith feadh sráid chúng. Bhí mhanglaim Grenades agus Molotov ag cur báistí anuas ó na díonta. Ansin phléasc umair faoi cheilt a dhéanamh ar ghásailín agus napalm. Ach níor chuir caillteanais throma stop le tancaeir an APSS. Chaill siad na céadta gluaisteán, bhris isteach i lár na cathrach, agus ansin rinne siad malartú stubborn blows. Níor chuir fiú na pátrúin éifeachtacha a bhain amach armúr lag an tríocha ceathair eagla ar an saighdiúir Sóivéadach.
  Cuireadh trí arm umar isteach cath láithreach. Chinn Stalin fiú an dara stailc a thréigean i dtreo Voronezh, ar mhaithe le bua cinntitheach ar Tikhvin agus "Cradle na Réabhlóide" a shábháil. Fiú má eisítear breosla ag teorainn dhian, cailltear ola Caucasian ar feadh cúpla uair an chloig ag tiomáint in aghaidh an lae, agus tógann forbairt réimsí nua am agus airgead, acmhainní daonna, a bhfuil an Impireacht Sóivéadach, faoi cheangal ag cogadh ar dhá thaobh,. Is mór an easpa.
  Ach is é Tikhvin artaire Leningrad agus bóthar na beatha, agus níos tábhachtaí fós, tá sé ina shiombail ar an bhfíric gur féidir agus go bhfuil trúpaí Sóivéadacha in ann faisisteach iomadúla agus dea-arm a ruaigeadh. Mar sin ná déanaimis an praghas a bhualadh ...
  Breathnaíonn an umar IS-2 go hiontach, tá sé cosúil le tríocha ceathair freisin, ní dhéantar ach an turret a bhogadh ar aghaidh níos mó fós. Ar ndóigh, tá an bairille féin tiubh agus fada, nach bhfuil inchomparáide leis an T-34-76, atá fós i gceannas ar an catha. Ar feadh Eanáir ar fad, ní bheidh níos mó ná céad táirge ag iarrachtaí titanic an T-34-85.
  Fíor, tá an leochaileacht ar mhullach an túr buailte: árasán agus gan a bheith ró-armúrtha tiubh.
  Rith Karas, a bhí ag caitheamh grenades pléascacha beaga ach an-chumhachtacha ag na tancanna, suas go dtí na cailíní agus mhol:
  - A ligean ar grab an IS-2 agus marcaíocht air?
  Thacaigh Magda leis an smaoineamh:
  - Ar ndóigh, a ligean ar marcaíocht! Chaill muid an cábáin.
  Thug Gerda rabhadh don bhuachaill:
  - Tá ceithre mheaisínghunna ag an umar seo!
  Chuaigh Karas i ngleic leis na cailíní, ag tabhairt faoi deara:
  - Mar sin tá sé go maith. Is gearr go ndéanfaidh na coisithe ionsaí arís, agus bainfidh tú síos é!
  Chroch Magda an buachaill ninja.
  - Déan deifir, Críochnaitheoir!
  Flashed sála bándearg cosúil le sciatháin mosquito, rith an kid karate níos tapúla ná an curadh sprint Oilimpeacha. Ar dtús, chaith sé beart beag le beart deataigh isteach san IS iontach. Bhris imoibriú amach, dhoirteadh deataigh tiubh amach. Ag an am céanna, scaip scairdeanna dubha i dtreonna difriúla, ag dalladh na gunnadóirí meaisín.
  Tar éis roinnt coisithe a ghearradh síos, d"eitil Karas mar a bheadh cloch dhumhach a scaoileadh as ballista agus dhreap sé suas an túr. Agus duán speisialta aige, d"éalaigh sé as an phaiste agus chaith sé an clúdach trom ar ais. Thairis sin, tá gach rud simplí: cúpla luascáin le dhá chlaíomh, agus cúig bhall d'fhoireann umar trom parted ina gceann. Ina dhiaidh, léim na cailíní isteach freisin, agus, tar éis dóibh a gcuid duaithníochta fionnaidh a chaitheamh amach, chríochnaigh siad arís i bicíní. Bhuel, tá sé te san umar agus tú ag tiomáint. Teann inneall díosail 520 horsepower suas miotail go maith. Sea, mothaíonn boinn lom girlish an carr féin i bhfad níos fearr ná trí bhuataisí geimhridh speisialta le boinn rubair shintéiseacha iomaireach. Chuir seirbhís quartermaster na Gearmáine san áireamh an taithí a bhí ar gheimhreadh crua agus chruthaigh sé lón lámhaigh nua, nach bhfuil na cosa sa fuar chomh fuar. Agus ansin, i ndáiríre náire, ghlac an Fritz na buataisí bhraith ón bpobal áitiúil agus tharraing orthu féin. Nó fillte i scaifeanna fionnaidh.
  Phóg Karas slán ag Magda ar na liopaí agus dúirt:
  - Bhuel, tá an umar ar do shon! Beidh mé ag troid áit a bhfuil a fhios agam conas a mharú níos fearr.
  Phóg Gerda an buachaill le meas ar an tsáil sleamhain, leaisteach agus dúirt:
  - Tá tú a miracle!
  Chuir Stella leis:
  - Caighdeán an Aryan!
  - Tá a fhios agam! - A dúirt an Tomboy agus léim sé amach isteach sa fuar le léim amháin as an haiste leath-oscailte. Ansin thit an clúdach le timpiste ... Agus fuair na cailíní an deis chun troid ar an airm an namhaid. Agus tá an gunna i ndáiríre cumhachtach. Níl ach an Lev-3 le feiceáil le déanaí, nó mar a tugadh air freisin, tá an "Royal Lion" le gunna 128 mm, níos láidre. Ach tá an umar seo fós chun tosaigh i gcóipeanna singil. Taispeánadh é don Fuhrer a raibh deamhan aige le linn cheiliúradh 8 Samhain. Ar ndóigh, cé nach bhfuil sé fós sa tsraith. Dála an scéil, tá an IS-2, atá ag dul faoi a chéad rith isteach.
  Go dtí seo, níor scaoil fiú na tancaeir Sóivéadacha urchar amháin as gunna, agus is cosúil go bhfuil a sprioc á roghnú acu go cinnte.
  Dúirt Stella go sarcastically, ag casadh an mheicníocht:
  - Ó, junk ... Níl aon uathoibriú anseo agus ní mór gach rud a dhéanamh de láimh.
  Dúirt Gerda, a d'ith an madra i hover:
  - Agus tá an radharc gallim, agus tá infheictheacht neamhthábhachtach. Níl siad an-mhaith ag díriú.
  Nuair a bhuail Magda na giaranna lena cos lom agus ag casadh an bhosca, thug sí faoi deara:
  - Agus fós, i gcomparáid leis an tríocha a ceathair, tá roinnt dul chun cinn. Go háirithe, tá sé níos éasca giaranna a aistriú. Tá an cábáin cramped, ach níos mó nó níos lú is féidir leat bogadh. Armlón, áfach, is beag. Ocht mbabhta is fiche...
  Dúirt Gerda go loighciúil:
  - Le haghaidh lámhach ar líon teoranta Umair, d'fhéadfadh sé a bheith go leor, ach le haghaidh cath umar iomlán, is léir nach leor é.
  Fuair Clara rud éigin go maith san umar:
  - Ach tá armáil an mheaisín-ghunna ar a bharr! Is féidir le ceithre gunnaí meaisín cosaint mhaith a sholáthar. Agus ansin d'fhéach mé ar an "Luch" seo - níl ach dhá "spitting" ann do charr den sórt sin.
  Dhearbhaigh Stella, agus an t-inneall á bhrostú aige:
  - Sin é! An bhfuil an armáil seo le haghaidh umar chomh trom céad agus ochtó tonna?
  Bhí Magda, cosúil le panther a maraíodh bíosún, ag caoineadh:
  - Sicíní gáire!
  Luathaíonn an t-inneall díosail crua an umar. Is féidir a fheiceáil go bhfuil an IS-2 fós ag tiomáint ar feadh an mhórbhealaigh, ach nuair a bheidh sé lasmuigh den bhóthar, beidh tionchar ag a lárionad domhantarraingthe ar aghaidh. Ach rud ar bith, chomh fada agus is féidir leat a scíth a ligean agus a roghnú sprioc fiú duit féin.
  D'oscail Magda turret an umair ionas go bhfeicfeadh sí níos fearr.
  Agus anseo IS-2 eile, is smaoineamh maith é umair den sórt sin a úsáid ar bhealach níos mó. Taobh thiar dó tá trí ISs eile, ach ceann amháin le gunna 85 mm níos éadroime. Dála an scéil, an chuid is mó contúirteacha, mar go bhfuil sé in ann a chur ar an carr ar an forehead, agus amas níos tapúla.
  . CAIBIDIL #3
  Chinn Magda lámhach ó fad dhá chiliméadar. D'ordaigh sí i mion-ton:
  - Shoot go díreach ar mhullach an túir ... Agus ... dtuigeann tú!
  Stop an carr, mar ní raibh aon réidh, agus Gerda, ag gearán faoi dhroch-chaighdeán na snáthoptaice, a bhí, cinnte, a bhí snasta ag déagóirí gan oiliúint, léirigh an bairille. Chuidigh na cailíní le blaosc a mheáchan punt go leith a luchtú. Chuir an laoch fionn a leiceann go dtí an breech agus rinne sé iarracht carr duine eile a mhothú. Tar éis an tsaoil, níor scaoil sí as an gunna seo, samhail 1931, roimhe seo. Cumhachtach, ach imithe i léig, le teilgeán pointeáilte, ricochet-íogair. Go ginearálta, ní raibh an gunna, ar ndóigh, pleanáilte le haghaidh umair. Ach, de réir dealraimh, bhí an modhnú frith-umar ar an ghunna 107 mm, a forbraíodh i 1940, ró-neamhiontaofa agus b'éigean é a thréigean. Agus anseo tá sé riachtanach i gcoinníollacha droch-infheictheachta ó fad de 2000 méadar chun an sprioc a bhaint amach. Sea, agus beidh sé deacair don namhaid a fhreagairt agus a bhualadh, ach ...
  Phóg Gerda pór an ghunna, d'fhéach sé amach as an phóirse go tapa, phioc suas dornán sneachta lena teanga, shlogtar é, chuir sí a sála lom ar na luamháin agus ... fired!
  Thug sé uaidh an oiread sin gur sháraigh sé mo chaol na láimhe agus mo laonna agus boladh deataigh.
  D'eitil an láthair i stua fada agus ... Stop an IS-2, a bhí ag siúl amach romhainn, ag caitheamh tobac, agus ansin thosaigh an t-ualach lón lámhaigh ag pléasctha.
  D'fhreagair Magda go sona:
  - Sin a thug muid dóibh! - Agus go loighciúil, níos cruinne, coincheapa mearbhall illogical, a dúirt sí. - Ní fear a phéinteálann arm, ach arm fear!
  Dúirt Gerda:
  - Athlódáil!
  Agus tháinig teannas ar na cailíní. Ar ndóigh, anseo ní "Tíogair" iad, caithfidh siad allais a dhéanamh, ach tá sé níos spraoi ar an mbealach seo, go háirithe ós rud é go bhfuaraíonn umar ina sheasamh go tapa. Is seoltóir maith é iarann, tar éis an tsaoil.
  An dara huair scaoil Gerda amach níos tapúla agus níos muiníní. Lean na ISanna ag bogadh, agus, de réir dealraimh, ní raibh a fhios acu fós cén áit a raibh na gunnaí ag lámhach. Sea, agus nach bhfuil stop i saincheaptha na Rúise. Ós rud é go bhfuil ordú ... Agus tá an dara bhlaosc cheana féin ag bualadh go muiníneach ar an sprioc.
  Luíonn Gerda a liopaí agus orduithe:
  - Agus an tríú ceann anseo.
  Le moill mhór, d'oscail an ceathrú IS-1 tine ar an aistriú. Agus, oddly leor, bhuail sé, cé ó chomh achar ó ghluaisteán ag gluaiseacht go bhfuil sé beagnach dodhéanta, ach shots a chinneadh gach rud! Mar sin féin, tá an t-achar don ghunna 85 mm ró-mhór, thar an teorainn treá. Ach bhí tormáin mhór sa túr, agus an armúr tosaigh caveded isteach. Sheol Gerda mar fhreagra ar an gceathrú "phacáiste litreach" a raibh meáchan punt go leith air... D'ardaigh barróg scoilte umar IS-1 agus teangacha oráiste go hard sa spéir. Agus anseo IS-2 eile, is smaoineamh maith é umair den sórt sin a úsáid ar bhealach níos mó. Taobh thiar dó tá trí ISs eile, ach ceann amháin le gunna 85 mm níos éadroime. Dála an scéil, an chuid is mó contúirteacha, mar sin in ann a chur ar an carr ar an forehead, agus amas níos tapúla.
  San earrach, ghlac na Gearmánaigh Smolensk agus chuaigh siad i dteagmháil le Vyazma agus Rzhev. Ansin chas siad go tobann ó dheas go dtí an Donbass. Agus bhí sé ina bogadh an-gan choinne agus cumhachtach. Ní raibh am ag an Arm Dearg freagairt. Agus ghabh na Naitsithe an bhruach chlé ar fad den Úcráin. Agus faoi dheireadh an tsamhraidh shroicheamar bend an Don. Ach amháin sa titim, ar éigean a d'fhéadfadh na trúpaí Sóivéadach stop a chur leis na Naitsithe.
  Chuir na Gearmánaigh bac arís ar Leningrad ón deisceart, ag gearradh siar ar an ocsaigin.
  Agus sa tuaisceart, bhí na Fionlannaigh ag iarraidh dul chun cinn cheana féin.
  Tá sos an gheimhridh tagtha. Sa USSR, chuaigh an umar T-54, a bhí cosanta níos fearr agus níos mó armtha, isteach i dtáirgeadh. Ach níorbh fhéidir an IS-4 agus IS-7 a olltáirgeadh isteach i dtáirgeadh. Cé gur meaisín é an IS-7 atá in ann troid i gcoinne mastodon Hitler, tá sé ró-dheacair é a mhonarú, go háirithe le linn aimsir an chogaidh.
  Rinneadh an t-ochtú bliain is daichead a mharcáil i mí Feabhra le hiarracht ón Arm Dearg dul chun cinn san ionad, rud a repulsed. Bhí na Gearmánaigh, ag baint úsáide as rannáin eachtracha ó gach cearn den Eoraip, láidir. Ina theannta sin, tá dioscaí tar éis éirí níos forbartha, agus anois níl sé chomh héasca iad a shoot síos. Agus d'fhorbair na Naitsithe aerárthaí scaird. An-láidir. Agus chuir an Trodaire ME-362 nua iontas ar na píolótaí Sóivéadacha. Agus sa tsraith aerárthach scaird, ní raibh an USSR.
  I mí na Bealtaine, thosaigh ionsaithe móra na Naitsithe, ag seachaint Moscó. Ag an am céanna, chuaigh an Tuirc isteach sa chogadh freisin, ag oscailt an tosaigh theas i Transcaucasia. Agus tháinig borradh faoi na cathanna le fuinneamh athnuaite.
  Ach tá cailíní álainn a throid le fury; go háirithe an criú Elizabeth.
  Seo cailín i bicíní, ag brú a cosa lom ar an truicear, agus diúracán ag eitilt as gunna 100-milliméadar.
  Sheol trodaí ón APSS é chomh cliste sin gur buaileadh umar E-50 na Gearmáine, in ainneoin a armúr cumhachtach.
  Thug Catherine faoi deara go láidir, agus í ag tafann a fiacla:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Agus le sála lom agus é ag brú ar an gcos.
  Bhris Elena an namhaid freisin, bhris sí an Panther-4 agus rinne sí coed.
  - Don APSS!
  Lobhfaidh Euphrosinia a cíoch, bainfidh sí a bra, agus mar a bhuailfidh sí le clúidín scarlet, agus canfaidh sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Old Man Makhno,
  Ag breathnú amach an fhuinneog...
  Tá sé dorcha amuigh, tá sé dorcha!
  Agus canfaidh na cailíní le chéile, ag baint a gcuid fiacla:
  - Is muid an duine is láidre ar domhan,
  bogfaimid na naimhde go léir sa leithreas ...
  Ní chreideann an tAthair Tíre sna deora,
  Agus tabharfaimid inchinn an dragan olc!
  Anseo - is cailíní iad seo - níl ann ach rang hyper...
  Tá an samhradh tagtha cheana féin. Arís, troideanna diana. Faoi dheireadh Lúnasa 1948, dhún na Gearmánaigh an fáinne timpeall Moscó.
  Throid na ceannródaithe go éadóchasach freisin.
  Chaith an buachaill Olezhka grenade lena chos nocht leanbhán agus chan sé:
  - Seo é an chéad leá,
  I mo bhrionglóid feicim Stalin...
  Agus líonmhar le coirp -
  Mo Rúis dhúchais!
  Sheinn an buachaill Petka, ag lámhach na Naitsithe:
  - Más buachaillí an domhain go léir,
  Ar an toirt d'fhéadfadh siad a neadú an dragan!
  Agus lena shála lom, sheol an leanbh líomóid marfach.
  Beidh ceannródaí eile i shorts, Seryozhka, ag lámhach na Naitsithe, ag leagan síos oifigeach Naitsíoch. Agus ansin, cosnochta, childish, beidh sé caith an bronntanas díothú an bháis.
  Is leanaí iad seo - an-troda.
  An buachaill ceannródaí Sashka, fucking na Naitsithe, bhí sé ach dhá bhliain déag d'aois, agus ghearradh ar an Fritz, canadh:
  - I mbuaidh smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  Agus an bhratach dhearg - an tAthair glórmhar,
  Beimid dílis i gcónaí gan staonadh!
  Agus caithfidh leanbh nocht, le sÚil linbh, pacáiste pléascach suas, ag stróiceadh na Gearmánaigh as a chéile.
  Mar sin chuaigh siad i mbun gnó, an-ionsaitheach. Agus i ndáiríre ar bhealach comhraic, a d'éirigh amach a bheith thar a bheith fionnuar.
  Is trodaithe den rang is airde iad leanaí, ar ndóigh, ach tá Moscó timpeallaithe agus gearrtha amach.
  Agus tá na Naitsithe ag dul chun cinn sa Chugais cheana féin. Ó dheas rushing Tuirc.
  Agus mothaíonn sé go bhfuil sé dodhéanta i ndáiríre cur i gcoinne naimhde.
  Ach troideann cailíní, cosúil le leanaí cosúil le heroines iontach.
  Go háirithe Oleg Rybachenko. Is laoch óg agus sárfhear é an buachaill Críochnaithe seo, a ligean le rá.
  Chuir buachaill timpeall dhá bhliain déag d'aois cuma air, chaith sé grenade de fhórsa marfach, ag cuimilt suas na Naitsithe, agus ag canadh:
  - Don Rúis Mhór
  Beidh na buachaillí ag troid...
  Is sinne na messiahs móra
  Brisfimid an Fritz!
  Margarita Korshunova - cailín an-troda freisin, thug seal do na Naitsithe freisin.
  Ansin chaith sí bronntanas díothaithe lena cos lom, linbh, ag cuimilt na Fritzes agus na dTurcach as a chéile, agus ina dhiaidh sin chan sí:
  - Glóir don Motherland-USSR,
  Is sampla thú don chine daonna!
  Tar éis sin, tógfaidh na páistí é agus feadaíl. D'imigh na préacháin líonta agus thit siad, pollta cinnirí na Naitsithe. Agus d'fhéach sé i ndáiríre cool.
  Nó b"fhéidir nár fhéach sé, ach d"éirigh an beart.
  Bhí an buachaill agus an cailín iontach fionnuar.
  Tá an oiread sin paisean agus cumhachta acu.
  Tá an Chugais cheana féin ar tí titim, agus tá sé ag éirí níos drámatúla.
  Agus tá na Gearmánaigh rampant agus céasadh úsáid. Is maith le cailíní ceannródaithe Gearmánacha go háirithe céasadh.
  Seo chugaibh Gerd agus Charlotte, buachaill timpeall trí bliana déag, gan éadaí. Agus thosaigh siad ag tic leis an bpionta. Seryozhka gáire agus purred. Ansin thug Gerda an lastóir go sáil chruinn lom an ghasúir. Lamh na lasracha boinn beagán garbh an ceannródaí. Screamed sé i bpian. Bhí blisters ann.
  Rinne na cailíní Gearmánacha gáire:
  - Beidh sé an-fionnuar!
  Agus thosaigh siad ag fuip an buachaill le fuipeanna. Moaned sé agus thosaigh sé ag screadaíl. Go háirithe nuair a thosaigh na cailíní ag tabhairt tóirsí le tine ar a chosa lom. Ansin chuir na ceannródaithe iarann te dearg ar a bhrollach lom agus chaill an buachaill comhfhios.
  Sea, tá laochra na Gearmáine ar an mbarr. Tá buachaill á chrá in ord rudaí.
  Céasadh, áfach, ní hamháin buachaillí, ach freisin baill Komsomol. Bhí na cailíní undressed agus stiúir ar an raca. Tá tharraing siad suas, iallach a áirse agus literally writhe i háille pian. Agus faoi chosa lom na gcailíní chuir siad an brazier trí thine, ag bagairt na boinn a ruaigeadh.
  Mar a scread na baill Komsomol ó phian fiáin ... Cé chomh cruálach a bhí sé ar fad. Agus d"ionanálú na Naitsithe boladh na feola ar lasadh ina gcuinne agus rinne siad gáire, slad ar a chéile ar a gcloigeann agus d"éiligh siad:
  - Heil Fuhrer! Maróidh muid gach duine!
  Agus arís céasadh agus céasadh daoine. Tá sé suimiúil go háirithe na ceannródaithe a chéasadh. Buailtear na buachaillí chun báis, agus ansin déantar salann a dhoirteadh ar a gcuid créachta agus caoineadh. Sea, tá sé thar a bheith annoying.
  Agus nuair a úsáideann siad sreang te freisin. Déanann sé sin i bhfad níos pianmhaire é.
  Agus tá Makhachkala glactha ag na Naitsithe cheana féin. Agus tá siad ag bogadh i dtreo chríoch an Asarbaiseáin. Agus timpeallaithe siad cheana féin agus blockaded Yerevan. Agus stoirmíonn siad éadóchas Batumi le gach rud. Agus tá sé ionsaitheach.
  Marshal Rokossovsky beagnach fuair bás é féin. Braitheadh go raibh na trúpaí Sóivéadacha faoi bhrú agus go raibh siad ag titim as a chéile. Tá líon na ngéilleadh agus na dtréigtheoirí ag dul i méid. Agus éiríonn go leor píolótaí depressed.
  Cé go bhfuil Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova fós ag seachaint defeat. Bíonn na cailíní ag troid go cróga agus go éadóchasach.
  Roimh an troid, d'éirigh Anastasia le triúr guys chun cumhacht iontach cosmaí a bhailiú inti féin.
  Agus i ndáiríre a mhuirearú caipitiúil. Agus a ligean ar cnag síos desperately na naimhde.
  Agus ag baint úsáide as bharraicíní lom.
  Agus squealed sí ar bharr a scamhóga:
  - Is curadh domhanda iontach mé!
  Agus conas le sÚil lom beidh sé brú ar an luamhán.
  Is stalker éadóchasach é Akulina Orlova freisin i gcath. Agus úsáid á baint aige as a bharraicíní lom, brúiteann sé aerárthach Wehrmacht.
  Anseo scaoil sí síos an ME-109 K. B'fhéidir go bhfuil an meaisín seo as dáta cheana féin, ach tá sraith modhnuithe tagtha uirthi. Agus ar sé is féidir leat troid go rathúil.
  Sheinn Akulina Orlova, ag gníomhú di le fury fiáin:
  - Dia dhaoibh an cumannachas! Beidh faisisteach a defeated!
  Agus arís le sÚil lom, ach conas a bhrúfaidh sé.
  Seo roinnt cailíní craiceáilte.
  Ach fórsaí an-mhíchothrom sa Chugais. Cé go gcreidtear go bhfuil fir ar fad iolair. Ach ní féidir le duine ar bith seasamh in aghaidh bean na Rúise.
  Agus tá na laochra chomh ionsaitheach agus fionnuar. Tá eitleáin ag lámhaigh in ainneoin a fheabhas cáilíochtúil.
  Sheinn Akulina Orlova:
  Ciorcal gréine...
  Agus leag sé síos ar an namhaid le cabhair ó bharraicíní lom.
  Lean Anastasia Vedmakova, ag brú na cnaipí lena siní scarlet agus ag cnagadh ar na Naitsithe:
  Tá na Gearmánaigh thart...
  Chuaigh Akulina squeaked, ag gearradh amach eitleán Gearmánach eile:
  - Chuaigh Hitler chun faisnéise!
  Thit Anastasia do na Naitsithe ar aghaidh:
  thit isteach i bpoll...
  Rinne Akulina, lámhaigh go cruinn, giggled:
  - Bhris mé mo chos...
  Fired Vedmakova go dian agus go cruinn, faoi deara:
  - Agus dúirt beannacht!
  Agus roar na cailíní i curfá:
  -Bíodh vodca,
  ispíní agus scadán ann i gcónaí ...
  cucumbers trátaí,
  Sin deireadh Hitler!
  Dúirt Akulina, ag seoladh bronntanas báis arís chuig na Naitsithe:
  - I ndáiríre, caithfidh tú a chanadh; Rommel deireadh!
  D"aontaigh Vedmakova, a raibh sé mar aidhm aige gunna le sliogáin aeir agus a méar nocht,:
  - Ar ndóigh - Hitler - tá sé seo cheana féin céim a rith!
  I gcás nach bhfuil aon tionchar pearsanta ag Hitler seilbh, na trúpaí Sóivéadach ag iarraidh a eagrú de shaghas éigin friotaíochta. Ach tá sé thar a bheith deacair. Ach déanann siad fós gach rud is féidir agus dodhéanta.
  Agus troideann na páistí freisin. Agus téann na ceannródaithe isteach sa chath. A chomhlíonann an namhaid le mhanglaim Molotov, agus shots ó gunnaí.
  Buachaillí agus cailíní, emaciated agus scríobtha, mar i gcónaí, i cath. Agus troideann siad go cróga agus thar a bheith éadóchasach.
  Cé mhéad dá leanaí a fhaigheann bás agus a fhágtar as a chéile.
  Dhreap na píolótaí Gearmánacha Gertrude agus Adala, ag bualadh a gcos lom, isteach i XE-328 dhá shuíochán, meaisín scaird - is ollphéist é seo le deich gunnaí móra aeir.
  Bhí an bháisteach díreach imithe agus d'fhág na cailíní rianta galánta, an-soiléir dá gcosa lom.
  Bhí siad chomh mealltach sin gur chaith na déagóirí a bhí ag freastal ar an aerpháirc na lorg coise lom lena súile, agus thosaigh fiú na buachaillí ag ardú foirfeachta. Go ginearálta, bhí go leor píolótaí - léirigh an troid go bhfuil mná, faoi choinníollacha comhionanna, dhá uair an ráta marthanais ná fir. Agus ciallaíonn sé sin go bhfuil siad éifeachtach. Agus Hitler-Rommel, nó in áit Field Marshal Fuhrer, ar ndóigh, nach bhfuil a leithéid de dhuine a bhraitheann leithscéal as aon duine.
  Sa Tríú Reich féin, tugadh isteach polygamy go hoifigiúil - an ceart chun ceithre mná céile. Tá sé seo an-phraiticiúil. Ach ní ró-oiriúnach do thraidisiúin Chríostaí. Ní haon ionadh go bhfuil faisisteachas ag lorg foirm nua reiligiúin. Áitíonn an Fuhrer-Field Marshal gur aondiachas é, ach chomh speisialta sin - le pantheon na déithe págánacha, ársa Gearmánacha. Ar ndóigh, cuirtear Hitler-Rommel é féin sa phanteon seo thar aon rud eile mar theachtaire agus mar theachtaire an Dé is Airde.
  Mar sin is breá leis an Fuhrer, ar ndóigh, é féin a chothú go mór.
  Seolann Gertrude agus Adala a n-aerárthach ionsaithe ilchuspóireach isteach sa spéir, ar féidir leo ról trodaire a imirt freisin.
  Tá laochra an-mhuiníneach. Níl scaird-aerárthaí ag na Rúiseach, agus ní dócha go mbeidh siad in ann seasamh le marú tigresses an spéir.
  Dúirt Gertrude:
  - Is ridire mé ar sruthán ar lasadh ...
  Dheimhnigh Adala go díograiseach, ag cur a cuid fiacla:
  - Agus beidh mé checkmate gach duine!
  Phléasc na cailíní amach ag gáire. Bhrúigh siad a sála lom ar na pedals, agus chaith siad an t-aerárthach scairdionsaithe.
  Bhí sé fós dorcha, ach bhí stríoc solais ag taispeáint san oirthear cheana féin. Feadaíl na cailíní... Bhí fairsinge na Rúise ar snámh fúthu cheana féin. Bhí na mná cogaidh ag gáire agus ag buaileadh lena chéile. Tá siad chomh extravagant agus álainn.
  Agus cosnochta, ar ndóigh, gan tú féin a ualach le rud den sórt sin gan ghá do chailín i gcogadh mar bhróga.
  Agus méadaíonn an íogaireacht san aerárthach go leor uaireanta níos mó.
  Anseo téann gluaisteáin Sóivéadacha amach i dtreo iad. Is dócha gurb é an scriú Yak-9 an meaisín is mó olltáirgthe i measc na heisiúintí is déanaí. Gan a bheith ró- armtha, ach réasúnta saor agus gan mórán armúr. MIG-5, níos tapúla, le gunnaí meaisín. Is múnla níos luaithe é MIG-3. Is dócha gurb é LAGG-7 an t-éan is tapúla agus is armtha. Sa mhodhnú is déanaí, tá oiread agus trí ghunna 20-mm.
  Ach is meaisíní lián-tiomáinte iad seo go léir - níor cruthaíodh scaird-aerárthaí. Agus mothaíonn na Gearmánaigh an-mhuiníneach.
  Lasann Gertrude deich gunnaí móra aeir. Bhuail siad 30mm agus dhá ghunna 37mm. Ritheann siad mar ghuairneáin lasracha trí aerárthaí Sóivéadacha. Mar sin féin, déanann na píolótaí dearga iarracht Dodge agus téigh go dtí an eireaball.
  Tá Adala ag ainliú faoi láthair. Ní féidir leat carr Gearmánach a thógáil go ceann ar aghaidh, ach tá sé deacair dul isteach sna heireabaill. Maidir le trúpaí an APSS, níl an t-ionsaí gan choinne. Tá gunnaí frith-aerárthach seolta cheana féin. Glow sliogáin phléasc sa dorchadas.
  Tá néaróg áirithe ag na Gearmánaigh. Dhealraigh sé go raibh an oiread sin feicthe acu cheana féin nach gcuirfeadh rud ar bith iontas ort, ach ... Tá píolótaí Sóivéadacha cróga agus níl eagla orthu roimh chaillteanais. Ní dhéanfaidh aon ní a scanradh orthu. Ach ní leor taithí. Tagann eitleán Gearmánach go héasca as an tumadóireacht agus scaoileann sé an carr Sóivéadach. Briseann ceann eile ina phíosaí.
  Tá cumhacht airm na Gearmáine an-mhór. Is comhpháirt é seo ina bhfuil buntáiste ollmhór ag an Fritz ar an Rúis. Ach is mór an luas a bhíonn ag na Naitsithe.
  Luathaíonn Adala agus briseann sé ar aghaidh. Agus lasann Gertrude roicéid ar an namhaid. Faigheann na fiacla comhairle. Tá roinnt lón lámhaigh dírithe ar theas nó ar fhuaim.
  Cogar Adala:
  Ní mharóidh siad sinn!
  Casann na cailíní a gcarr... Déanann siad iarracht a bheith fionnuar. Agus ansin reithíonn trodaire Sóivéadach aerárthach scaird-ionsaí Gearmánach in aice láimhe. Agus conas a thosaíonn sé ag cuimilt, agus scoilt. Spéir agus aer araon.
  Dúirt Gertrude:
  - Bás buile!
  Bhí mearbhall soiléir ar na laochra, agus is féidir iad a rammed mar sin.
  Tá umair ag bogadh i dtreo na teorann. Criú finscéalta Gerda, Charlotte, Christina agus Magda.
  D"éirigh le ceathrar laochra iad féin a chlúdach le glóir trí throid a dhéanamh idir na Breataine agus na Meiriceánaigh. Le linn na cogaíochta le Meiriceá, rinne na háille máistreacht ar umar Panther-2. Ní carr olc é, níos fearr ná na Shermans san armúr agus san armúr tosaigh. Ní raibh am ag an "Pershing" níos déanaí chun cogadh a dhéanamh. Sea, agus níl sé ina rival don "Panther" -2.
  Ansin bhuaigh na ceithre cailíní an clú legendary. Cé gur thosaigh a gcosán glórmhar i gcoitinne sa daicheadú bliain. D'áitigh Himmler ar an bhFuhrer triail a bhaint as cathláin na mban i gcathanna, ó Aryans a bhí oilte go speisialta.
  Léirigh an troid nach nasc lag iad mná ar chor ar bith agus go bhfuil a fhios acu conas troid go maith. Agus ag an am céanna iompróidh caillteanais níos lú ná fir. Throid na laochra freisin sna coisithe, ag bualadh a gcos lom ar ghaineamh te Fhásach an tSahára. Agus máistreacht na umair. Tar éis tástáil a dhéanamh ar an "Tíogair", i gcathanna leis an mBreatain.
  Mar sin féin, tá cailíní Sóivéadacha ar an SU-100 ag troid go maith freisin.
  Cé gur cosúil seasamh na Rúise hopeless. Ach troideann na laochra, in éineacht le Elizabeth, mar iolair.
  Brúnn Ekaterina an luamhán lena bharraicíní loma. Seolann diúracán a pollann an carr Naitsíoch E-50 isteach sa taobh agus roars:
  - Don chumannachas mór dearg agus corcairdhearg!
  Bhris Elena an gunna freisin agus a cos lom, mín. Bhuail sí go cruinn an umar namhaid.
  Chlaon an cailín:
  - Do mo Rúis álainn!
  Dúirt Euphrasia go ionsaitheach, agus í chun tosaigh i dtine an-dírithe:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus úsáideann sé cosa lom, chiseled freisin.
  Tá an meaisín Sóivéadach an-láidir agus ag troid. Agus shoots sé go maith.
  Tá an SU-100 in ann an E-50 a threá isteach sa taobh. Ach briseann na cailíní trína forehead fiú, agus iad ag dul isteach i lure nó deireadh le deireadh. Agus gearrann siad trí mhiotal.
  Elizabeth, ag baint úsáide as a toes loma, lámhaigh ar an namhaid. Agus chirped:
  - Ón sruthán gorm ...
  Bhris Ekaterina freisin, an uair seo ag brú an luamháin lena nipple scarlet agus cooing:
  Tosaíonn an abhainn...
  D'eisigh Elena, ag gáire go géar agus ag hiss:
  Bhuel, tosaíonn an cairdeas...
  Agus bhrúigh sí an luamhán lena sÚil nocht freisin.
  Choed Euphrasia, ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Le gáire!
  Oibríonn na cailíní go han-ghníomhach ar an SU-100. Agus scrios trealamh namhaid.
  Agus ar imeall Baku, tá na ceannródaithe ag tochailt trinsí. Tá guys de náisiúntachtaí éagsúla. Go háirithe, flicker cinn geal go leor. Tá leanaí dearg agus dubh agus fionn.
  Aontaíonn rud amháin iad: creideamh i bua an chumannachais agus cosa lom. Tá sé soiléir nach bhfuil bróga ag gach duine le linn an chogaidh, agus dá bhrí sin, mar chomhartha na dlúthpháirtíochta, cuireann gach leanbh a gcuid sála lom, cruinn. Tá an geimhreadh sa Transcaucasia measartha éadrom, agus nuair a bhogann tú agus nuair a bhíonn tú ag obair le sluaiste, níl an fuar chomh uafásach.
  Oibríonn páistí le díograis, agus canann:
  Ardaigh tinte, oícheanta gorma,
  Is ceannródaithe muid - clann oibrithe ...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  Glaoch ar na ceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Glaoch ar na ceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Agus anseo a thagann an t-aláram arís. Léimeann buachaillí agus cailíní go bun an trinse. Agus tá sliogáin ag tosú ag pléasctha ó thuas cheana féin: tá airtléire namhaid ag obair.
  D'iarr Pashka ar Masha:
  - Bhuel, an dóigh leat go mairfidh muid?
  D'fhreagair an cailín go muiníneach:
  - Cuirfimid in aghaidh uair amháin ar a laghad, san uair is deacra!
  Thug an ceannródaí Sasha faoi deara go loighciúil:
  Is é ár heroism unshakable.
  Bhain an buachaill a bhonn lom ar na clocha. Is féidir a fheiceáil gur líonadh an buachaill é féin le calluses soladach.
  Dúirt an cailín Tamara:
  Beidh muid ag troid gan eagla
  Beidh muid a ghearradh ní céim siar ...
  Lig an léine sáithithe le fuil -
  Níos mó naimhde, cas an ridire go hIfreann!
  Thug an buachaill Ruslan, ceannródaí le gruaig dhubh, faoi deara:
  Rachaidh na céadta bliain, tiocfaidh ré,
  Ina mbeidh aon fhulaingt agus bréaga ...
  Troid ar a shon seo go dtí d'anáil dheireanach -
  Freastal ar do Motherland, tú ó chroí!
  An buachaill Oleg, caol agus gruaig, chirped, dánta:
  Níl, ní bheidh an airdeall céimnithe,
  Sléibhte fabhcún, iolair...
  Tá guth na ndaoine go binn -
  Beidh an cogar crush an nathair!
  
  Stalin ina chónaí i mo chroí
  Ionas nach eol dúinn brón,
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Mhol na buachaillí agus na cailíní go haonfhoirmeach.
  Ach anois tá aerárthaí scairdionsaithe ag eitilt cheana féin agus ag titim buamaí. Agus is cur chuige ionsaitheach é seo.
  D'ardaigh Oleg agus Sasha slingshot agus sheol siad bronntanas an bháis. Agus bhí an bairille buailte ag aerárthach ionsaí Naitsíoch.
  Sheinn an cailín Natasha:
  - Níl an Komsomol ach aois,
  Is é Komsomol mo chinniúint!
  Beidh mé conquer spás, creidim
  Go maire muid go deo!
  D'fhreagair Ahmed, buachaill ceannródaíoch as Asarbaiseáin, le gáire:
  - Níl tú fós i do bhall Komsomol Natasha!
  Stampáil an cailín go feargach a cos lom agus d'fhreagair sé le glór binn;
  In aice na n-aithreacha, le hamhrán aoibhinn,
  Seasann muid don Komsomol...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Stampáil Oleg freisin a chos lom, leanbaí agus é faoi ghlas:
  casúr níos láidre squeeze an proletarian,
  Ó lámh tíotáiniam ag brú an chuing ...
  Canfaidh muid míle arias dár dTír Mháithreach,
  Agus solas don todhchaí, maith!
  Tá áthas ar leanaí. Agus go deimhin, buamáil na Gearmánaigh, agus ní bhfuair ach cailín amháin blúire ina sála lom, cruinn, bándearg.
  Ceannródaí screamed, ach ansin giotán a liopaí.
  Agus mar sin d'ullmhaigh siad a repel an ionsaí. Agus tá umair leis na Naitsithe cheana féin. E-100s formidable ag gluaiseacht. Meaisíní cumhachtacha agus contúirteacha den sórt sin.
  Tá a leithéid de chosaint acu. Rud nach féidir leat a fháil tríd ó aon uillinn. Ní féidir leat é a bhualadh ó uillinn amháin. Is é an t-aon seans ná na rianta a bhriseadh.
  Tá leanaí réidh le dul i ngleic, agus ag croitheadh a gcos lom. Anseo tá siad ar shreang ag brú pacáistí le pléascáin baile faoi rianta na Naitsithe. Oibríonn sé agus scriosann sé rollóirí umair arm Rommel.
  Agus tá cuma uafásach air.
  Squeaks Sasha:
  - Glóir don chumannachas!
  Shoots an buachaill Pashka le Oleg ó slingshot agus squeals:
  - Glóir do na ceannródaithe!
  Tarraingíonn an buachaill Ruslan, agus an cailín Sufir, mianach faoin nGearmáinis le sreang agus scairteann sé:
  - Glóir don APSS!
  Tá leanaí as Asarbaiseáin agus guys Rúiseacha ag troid. Ceannródaithe coirtithe, tanaí, cosnochta i gcoinne armada ollmhór umar.
  Casann an cailín Tamara a cos galánta, beag, lom agus deir:
  - Glóir don Rúis!
  Deimhníonn an ceannródaí Ahmet agus é ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Is teaghlach cairdiúil muid le chéile!
  Deimhníonn an buachaill Ramzan, Asarbaiseáinis le gruaig rua, agus é ag leagan amach carr:
  - As an bhfocal táimid céad míle I!
  Tá na páistí cairdiúil... Seo chugat an cailín Airméinis Azatuhi, a aistríonn go deas an pacáiste pléascach faoin bolb faisisteach le cabhair ó shreang, agus squeaks:
  - Is teaghlach daoine é an APSS!
  Deir cailín Airméinis eile Aghas:
  - Ná lúb ar an fhaisisteachais:
  Agus tharraing an cailín an sreang lena bharraicíní loma. Tá gruaig fhionn ag go leor leanaí Azeri agus Airméinis agus ní féidir idirdhealú a dhéanamh idir iad agus leanaí Slavacha, a bhfuil go leor díobh ann freisin. Cibé duine a d'fhág na Gearmánaigh ar shiúl, shocraigh teaghlaigh Rúiseacha eile san Asarbaiseáin fiú faoi na tsars.
  . CAIBIDIL #4
  Tá go leor Slavs sa Chugais. Go leor lánúineacha measctha. Sea, agus is gnách go mbíonn gruaig níos éadroime ag leanaí ná a dtuismitheoirí. Agus tháinig súdaireacht ar na daoine Slavacha ionas nach mbeadh tú in ann iad a insint do mhuintir na háite. Thairis sin, is gnách go mbíonn leanaí níos cosúla ná daoine fásta.
  Mar sin tá an cathlán Sóivéadach idirnáisiúnta buachaillí agus cailíní ag troid, agus tá siad go léir aontaithe, agus an-chosúil. Splancann a sála lom agus iad ag bogadh.
  Agus seolann leanaí aisling bronntanais an bháis. Tarraingíonn Shamil agus Seryozhka, an bheirt bhuachaillí ceannródaíocha, an sreang. Agus anois stopann an E-50 Gearmánach le bolb briste.
  Canann na buachaillí le chéile:
  Poblachtaí saora, doscriosta an Aontais,
  Ní fórsa brute a bhí ann, ní eagla a tháinig chun cinn ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite,
  Agus cairdeas agus cúis, agus misneach i aisling!
  Agus tá áthas ar na páistí. Aoibh gháire siad le bán, fiú fiacla. Agus tá siad sásta, cé go bhfuil siad faoi bhagairt le bás.
  Agus tarraing na Gearmánaigh. Cuireann umair scriosta a gcuid gunnaí móra agus gunnaí meaisín scribble amach.
  Tá roinnt feithiclí Gearmánacha feistithe le lainseálaithe grenade agus tá siad an-chontúirteach.
  An buachaill Maksimka agus an cailín Zara as an Asarbaiseáin, agus lean ar a chosa lom, tharraing suas mianach faoi na namhaid agus leag amach an mastodon faisisteach.
  Agus a scairt ar bharr a scamhóga:
  - Don APSS!
  Tá na páistí chomh greannmhar.
  Úsáideann ceannródaithe Abbas agus Vladimir airm freisin. Sa chás seo, an catapult agus bain an boilb E-75 do na Naitsithe. Ansin chan na buachaillí:
  - Ar son mór an phláinéid faoi chlúdach an chumannachais!
  Is ceannródaithe iad Oleg agus Abdula freisin ar náisiúin éagsúla, ach le croí amháin, seolann siad pléascáin freisin. Buaileann siad an E-100 agus canann siad ...
  D'oscail muid an phláinéid do na náisiúin,
  An cosán go dtí an spás go dtí an domhan nach bhfuil le feiceáil saor in aisce,. .
  Cantar gníomhais laochúla -
  Chun scar an bháis a scriosadh go deo!
  
  Faoi bhratach Naofa na Rúise,
  I síocháin, cairdeas, sonas agus grá...
  Beidh áthas ar mhuintir an domhain go léir,
  Beidh dorchadas Ifreann dispel i gcéin!
  Páistí ag troid anseo...
  Tharraing Abdurrahman agus Svetlana, buachaill Asarbaiseáinis agus cailín ón mBealarúis, sreang le chéile agus leag siad amach umar faisisteach. Agus chan siad:
  - Ainm iontach na Rúise naofa,
  Shines ar fud an domhain - cosúil le ga gréine ...
  Creidim in aontacht go n-éireoidh muid níos sona,
  Lig dúinn a thaispeáint do na daoine an cosán ceart!
  Tá leanaí an-cróga. Agus bhí na Naitsithe go simplí as a riocht ag an fhriotaíocht righin agus buile.
  Is ceannródaí é Abudurrahman, fuair sé blúire ina aonar lom. Thriall sé dromchla callánach chos linbh.
  Rinne an buachaill sceal:
  - Agus gortaíonn sé dom!
  Bhuail Svetlana freisin sa tsáil bhabhta, agus scríob sí a gualainn. Ach rinne an cailín hist ar:
  - Ná bris na Ceannródaithe!
  Bhuail Azim agus Kolka an carr Gearmánach freisin.
  Luaigh na buachaillí le sreang agus chan siad:
  Chuaigh an namhaid fealltach ar an gcion,
  Ach creidim nach mbeidh sé falter, na daoine Sóivéadach ...
  Fanann an namhaid le bua agus le héirim,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Fanann an namhaid: bua agus oblivion,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Tá leanaí cróga agus ní lúbann siad. Agus ba mhaith leo a bhuachan. Agus canann siad agus troideann siad.
  Tá na Gearmánaigh ag fulaingt caillteanas trom. True, den chuid is mó tá rianta briste agus rollóirí acu. Agus nach bhfuil sé marfach.
  Níos measa ná sin do na ceannródaithe a glacadh príosúnach.
  Nuair a tógadh an buachaill Abdulhamid ina phríosúnach, chuir na Naitsithe ar an raca é. Chuir siad cosa lom an cheannródaí isteach sa bhloc, agus thosaigh siad ag crochadh meáchain ar na crúcaí. Agus ansin las sé an tine. Agus bhí sála loma an bhuachalla á ligh trí thine. Agus thit fuip ar a dhroim. Bhuail siad mé ar feadh i bhfad. Agus ansin thosaigh na Naitsithe ar na heasnacha a bhriseadh le tlúnna dearg-the.
  An buachaill, ag fáil bháis faoi chéasadh, nuair a iarann a easnacha, dearg as an teas, brúite air, chanadh:
  Tá Beirlín beagnach faoinár riail,
  Trí dhéshúiligh feicimid an Reichstag damanta ...
  Tá súil agam go mbeidh síocháin agus sonas ann go luath;
  Rud a dhéanfaidh mé cur síos i mo chuid dánta!
  
  D'oscail an Rúis an cumannachas do na saolta,
  Tháinig sí mar theaghlach do gach duine.
  Ach chuir an Wehrmacht smuit muice i bhfeidhm orainn,
  Agus anois tá an fhuil ag splancadh ó na féitheacha mar thobar!
  
  Rud a rinne an Fuhrer dearmad orainn trí thimpiste,
  Theastaigh uaim talamh agus sclábhaithe a fháil!
  Chuaigh an faisisteachas le feachtas an-fhada -
  Agus seo fíor nightmare, aisling ifreann!
  
  Buachaill simplí, buachaill cosnochta,
  Ceangailte carbhat dearg le déanaí.
  Theastaigh uaidh an domhan a thógáil é féin gan Dia,
  Ach go tobann erupt napalm as an spéir!
  
  Bhí orm rith chun tosaigh, bhí muid AWOL,
  Níl aon duine ag iarraidh a leithéid de dhaoine óga a thógáil!
  Ach rinne an buachaill-trodaire i raidhfil é,
  An cosán na n-aithreacha iompaigh amach a bheith fiú!
  
  Throid áit a bhfuil an dá cuing agus fórsa,
  Agus tá laige searbh freisin, alas ...
  Bhí ar chomrádaithe uaigheanna a thochailt
  Cónraí péine a phleanáil sa sioc!
  
  Is ceannródaí mé anois i dtaithí ar fhulaingt,
  Chuaigh sé chun taiscéalaíochta cosnochta, an snowdrift crunched.
  B"fhéidir pionós mar gheall ar mhíchreideamh,
  Nach raibh mé ag iarraidh aithne a chur ar Íosa!
  
  Ach cad iad na trí huaire an chloig de Golgotha?
  Tá níos mó ná trí bliana cogaidh caite!
  I sráidbhaile ar bith, bíonn baintreacha ag caoineadh go géar,
  Mar a cailleadh na mic i reilig na tíre!
  
  Mhair mé, bhí blaosc-shuaite, créachtaithe ag piléar,
  Ach go hádhúil d"fhan sé ar a chosa!
  Thugamar na fiacha ar ais go hionraic go dtí an Ghearmáin,
  Tá an faisisteachas sin curtha go smior againn!
  
  Tá mé aibí, ach fós ina bhuachaill,
  Níor bhris an mustache tríd, ach tíotán cheana féin!
  Sea, duine fásta, agus b'fhéidir fiú an iomarca,
  Tar éis an tsaoil, d'éirigh an croí crua mar mhiotal!
  
  An gradam is airde do Hero Star -
  Stalin féin, creidim dom, ar láimh é!
  Dúirt sé: Is gá sampla a ghlacadh ó dhaoine cosúil leatsa,
  Tá na trodaithe ag cruthú eochracha na ndoirse chuig Eden!
  
  Ach cuir síos an raidhfil cróga anois,
  Tóg leat, pincers, casúr agus obair!
  Tóg bád seoil agus bád as adhmad
  Agus cruthaigh eitleán ionas go mbeidh an t-éan ag eitilt suas!
  Bíodh sin mar atá, chaill an tArm Dearg cath an Chugais. Agus níor mhéadaigh sé seo, ar ndóigh, an seans go mairfidh an APSS. Go deimhin, bhí gach rud balbh.
  Thit an Chugais agus tháinig an gheimhridh. Moscó agus Leningrad i dtimpeallacht iomlán agus imshuí. Tá na Gearmánaigh agus a rannáin eachtracha níos láidre ó thaobh cainníochta agus cáilíochta. Agus tá gunnaí meaisín an-mhaith ag an Fritz, mar shampla. Agus is cosúil go bhfuil na trúpaí Sóivéadach encircled aon seans slánú.
  Ach go dtí seo, níor éirigh Stalin suas go fóill. Cé go raibh moltaí maidir le síocháin ar leith seolta aige chuig na Naitsithe cheana féin.
  Is cathair mhór í Moscó, agus tá líon mór lón lámhaigh, sliogáin, urchair agus bia comhchruinnithe inti. Níl sé éasca an chathair seo a ghlacadh. Agus tá sé fós in ainneoin na sliogála, agus an bhuamáil ollmhór.
  Lean na Gearmánaigh orthu ag dul chun cinn, áfach. Go háirithe san earrach. Chomh luath agus a thriomaigh na bóithre, bhog na Naitsithe go Kazan. Agus tá go leor fascists.
  Ach anseo álainn Sóivéadach agus, ar ndóigh, tá cailíní cosnochta i bikinis ag troid.
  stróic Natasha a clúidín sútha talún féin. Agus le gáire beaming dúirt sí:
  - Mé tú! Sé, sí - le chéile an tír ar fad!
  Thug Victoria tacaíocht do:
  - Le chéile teaghlach cairdiúil! I bhfocal táimid céad míle I!
  Rinne Oksana gáire agus, ag tagairt do na mastodons, dúirt:
  - Tá umar "E" an-ghearr agus squat. Beidh sé deacair é a fháil.
  Sheas Veronica go brónach:
  - Dia linn!
  Rinne Natasha gáire agus gáire:
  - I Meiriceá don tír ar fad, i Meiriceá don tír ar fad, i Meiriceá don tír ar fad - tá na deiseanna comhionann!
  Fiery Victoria giggles and roars:
  - Tá na deiseanna comhionann le haghaidh sraitheanna éagsúla den tsochaí!
  Agus conas ba mhaith leat. Agus tá a fiacla álainn mar a léiríonn siad.
  Dúirt Oksana:
  - Nuair a bhriseann na Gearmánaigh amach, beidh sé an-dona dóibh as a mbunáiteanna soláthair!
  Rinne Veronica gáire agus mhol sí:
  Guímis ansin!
  Rinne Natasha snort go díspeagadh agus chroith sí a ceann.
  - Ní! Is baill Komsomol muid, rud a chiallaíonn gur aindiachaithe sinn!
  Thug Victoria foláireamh láidir:
  - Agus is aindiachaí cathach mé go ginearálta! Agus níl aon Dia ann - is fíric leighis é seo!
  Dúirt Veronica go cúramach:
  Ach ní féidir leat é a chruthú!
  Phléigh Victoria a súile emerald go ionsaitheach mar fhreagra. Agus hissed le grin:
  - Is féidir liom! Má tá Dia ann, caithfidh sé a bheith freagrach. Ciallaíonn sé aire a thabhairt do dhaoine. - Bhuail an cailín ruadh go tréan an stoc péine lena cos lom. - An féidir aigne iontach chosmaí a shamhlú nach mbeadh aon aird aici ar a cruthú!
  Agus chaith an cailín lena cos lom chiseled grenade.
  Dheimhnigh Natasha go héasca:
  - Sin é! Tar éis an tsaoil, tá muid do Dhia mar leanaí don Athair, agus is cuma linn fúinn!
  Dúirt Veronica go cúramach:
  Ach cuireann fiú athair comhbhách pionós ar a pháistí...
  Rinne Natasha gáire mar fhreagra.
  - Ach ná déan iad a mhionathrú!
  Dúirt Victoria go feargach:
  - Tá i ndáiríre modhanna aisteach de upbringing i do Dhia! Thóg sé, mar shampla, agus báthadh an cine daonna go léir agus fiú ainmhithe neamhchiontach. Éiríonn an cheist, cén cineál modhanna faisisteach?
  Chuir Oksana leis le gáire:
  - Agus go ginearálta, crá síoraí i ifreann ... Tá sé seo freisin overkill soiléir, ós rud é nach féidir aon mhodhanna ceartais údar chéasadh!
  Leath Veronica a lámha i mearbhall, agus dúirt le osna:
  - Sílim freisin go bhfuil tuile Noah overkill. Ach líonadh an Domhan le peaca roimh shúile Dé ...
  gáire Victoria:
  - Sea, thosaigh na páistí ag pranks a imirt. Phioc Athair suas meaisínghunna agus scaoil sé iad siúd a bhí ag gol, ag fágáil ach iad siúd a shuigh níos ciúine ná an t-uisce, faoin bhféar. An ceann ruadh nocht a cuid fiacla móra. - Cad analaí!
  Shrug Veronica a guaillí agus dúirt go bog:
  - Ní sagart mé chun freagraí a thabhairt ar cheisteanna den sórt sin. Ach is dóigh liom go raibh cúiseanna ag Dia leis sin.
  Rinne Victoria gáire agus dúirt:
  - Sea ... Ar chúis thit siad ar aon chúis, ní raibh ach gach duine le feiceáil amhail is dá mba imithe!
  Mhol Natasha:
  - B'fhéidir nach bhfuil sa Bhíobla ach scéal fairy Giúdach. Cén fáth ar chóir dúinn a chreidiúint ann?
  Léirigh Oksana a tuairim:
  - Ní mór duit, ar aon nós, do onóir a choinneáil. Agus ná háirigh tú an iomarca ar pharaisiún iarbháis!
  Rinne Victoria gáire agus dúirt:
  - Sea... Is breá le sagairt scéalta a insint! Agus nach bhfuil an-tarraingteach!
  Dúirt Veronica go ciúin:
  - Ach tá Íosa Críost go leor íomhá tarraingteach!
  Victoria giggled agus chroith a ceann.
  - Ní phósfainn a leithéid de shíochánaí!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Sea, caithfidh fear seasamh suas dó féin ... Agus cad a mhúineann an Bíobla? Buaileann siad thú ar an leic dheas - cas ar chlé!
  Theastaigh ó Veronica a rá, ach is léir go raibh náire uirthi. Agus ansin chuir Victoria isteach é:
  - Moráltacht an-aisteach. Ceachtar múineann Dia dúinn grá a thabhairt do naimhde, nó báthann sé an cine daonna go léir láithreach. Agus conas is féidir é seo a mhíniú?
  D'fhreagair Natasha í féin:
  - Sílim go raibh an Bíobla scríofa ag físairí cumasacha!
  Chuir Veronica i gcoinne seo go neamhbhalbh:
  - An té a bhreathnaíonn air... Ach seachas Dia a bheith ann níl sé dodhéanta cuma na Cruinne a mhíniú. "D"éirigh an cailín ansin. Rith sí a cos lom, chiseled feadh an choirt agus lean. - Cibé rud a d'fhéadfadh duine a rá, ach tá sé dodhéanta a fháil nó a chumadh leagan níos diongbháilte de thionscnamh na Cruinne, ach amháin i gcás conas a chruthaigh Dia é!
  Shrug Natasha a gualainn agus d"fhiafraigh sí:
  - Agus bunchúis an chuma ar Dhia?
  Rinne Veronica osna agus d"fhreagair sí, ag cailleadh muiníne:
  - Aicsiom é seo cheana féin... Ba cheart glacadh leis trí chreideamh go bhfuil Dia ann. Agus go bhfuil sé ann go deo agus nach bhfuil aon chúis leis.
  Chroith Natasha a ceann go diúltach.
  - Glacadh le creideamh réamh-shíoraíocht Dé? Ach is féidir liom a thairiscint glacadh le creideamh le síoraíocht na cruinne, ach gan an Uilechumhachtach ...
  Dúirt Veronica go loighciúil:
  - Breathnaíonn sé cosúil le leithscéal. Conas atá an t-ábhar síoraí seo, agus cén áit ar tháinig sé?
  Chuaigh Victoria ar ais láithreach:
  - Agus cad é loighciúil - tá Dia síoraí ... Agus cén áit ar tháinig sé!? Níos luaithe fós omnipotent agus omniscient?
  D"fhreagair Veronica le éadóchas:
  - Bhí sé ann i gcónaí ... Glacaimid leis de chreideamh! Agus conas is féidir é seo - dothuigthe!
  Dúirt Natasha:
  "Go deimhin, táimid ar chomhchéim anseo. Bhí ar ábhar teacht i réim ar bhealach éigin. Agus a tharlaíonn an unthinkable. - Cailín gáireach agus faoi deara go muiníneach. - Ach fós féin, tá an cheist maidir le cén fáth go bhfuil an oiread sin olc ar domhan oscailte.
  Chaith Natasha grenade ar na Naitsithe lena cos lom agus chan sí:
  - Sin céart...
  Sheol Zoya bronntanas báis lena sÚil nocht agus dúirt sí:
  - Namhaid...
  ghéill Augustine do rud éigin millteach agus squeaked:
  - Ceapann...
  Chaith Svetlana grenade lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Cad...
  Chaith Natasha cúpla líomóid lena cosa nocht agus d'éiligh sí:
  - Rúisis...
  Ghéill Zoya freisin do rud fuinniúil agus marfach, squeaking:
  - Bainistithe...
  Sheol Augustine an marbh, muttering:
  - Namhaid....
  Ghlac Svetlana arís leis an millteach agus leis an vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha seal agus squeaked:
  - EDS...
  Bhris Zoya freisin ar na heachtrannaigh dhubha a d"earcaigh agus a d"fhostaigh na Naitsithe:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus le fearg:
  - Go...
  D'éirigh Svetlana le grin panther:
  - V...
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Troid...
  Chaith Zoya bronntanas an bháis lena méar nocht agus chrom sí:
  - Ionsaithe!
  Chlaon Augustine isteach agus gáire:
  - Naimhde...
  Thug Svetlana braon grenades lena boinn loma, agus mar a scairteann sí ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid...
  Nail Natasha an pléasctha agus hissed:
  - Ar buile...
  Ghearr Zoya na Naitsithe amach agus squeaked:
  - Buille!
  Loisc Augustine arís, agus d'éiligh:
  - Ar buile...
  Ghlan Svetlana agus í ag magadh:
  - Buille!
  Chaith Natasha grenade arís lena cos lom, galánta:
  - Scriosfaimid na Naitsithe!
  Ghlac Zoya é agus rinne sí gáire:
  - An cosán sa todhchaí don chumannachas!
  Agus chaith líomóid lena bharraicíní lom.
  Ghlac agus scaip Augustine na línte, agus d'eitil a cosa loma le scrios feadh an Fritz:
  - Scoiltfimid na comhraic!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena sÚil nocht, braon grenades, agus squeaked:
  A ligean ar crush na fascists!
  Agus lean an ceathrar orthu ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Bhí an Gearmánach E-75 ag bogadh. Meaisín le gunna 128 mm. Agus shoots féin.
  Agus chaith na cailíní grenades. an bonn do na Naitsithe. Agus scaoil siad ar ais. Dhreap siad ar aghaidh. Tá na tancanna ag rolladh arís. Bogtar an "Leopard" Gearmánach is déanaí -1. Gluaisteán an-soghluaiste.
  Ach ghabh a chailíní anonn agus leag amach é. stróic siad meaisín soghluaiste le hinneall tuirbín gáis ina phíosaí. Agus shéid siad ina píosaí di.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Táimid ag troid go hiontach!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - An-fionnuar!
  Dúirt Augustine go ciallmhar:
  - Beidh an bua againn!
  Agus sheol sí grenade frith-umar lena cos lom. Cailín láidir. Agus tá an oiread sin wit aici.
  Sheol Svetlana bronntanas báis freisin lena bharraicíní a chos lom, agus bhuail sí an namhaid. Cailín an-ionsaitheach, dath na cornflowers súile. Tá a leithéid de éirim aici, agus sliocht na nirt!
  Thug Natasha seal agus rinne sí gáire:
  - Don Rúis naofa!
  Lámhaigh Zoya go gníomhach, agus rinne sí gáire, ag taispeáint fiacla péarla:
  - Is laoch mé den leibhéal sin nach gclisfidh ar shiúl!
  Loisg Augustine freisin. Ghearr na Naitsithe síos orthu agus ghríosaigh siad:
  "Tá mé ina laoch uaillmhianach iontach!"
  Agus nocht sí a cuid fiacla péarla!
  Dhearbhaigh Svetlana:
  - Uaillmhianta an-mhór!
  Tá na cailíní ag troid le fada an lá. Agus ar ndóigh d'éirigh leo saothair mhíleata. Tá siad fíor-áilleacht taibhseach. Meon den scoth. Agus shoot siad den chéad scoth.
  Shíl Natasha agus í ag lámhaigh, gan Stalin, dá maraíodh an Fuhrer é. bhí neamhní in anamacha na ndaoine. Tá sé cosúil le grá amháin a fuair bás.
  Cé go raibh an Seoirseach seo cruálach. Agus ní dhearna sé gach rud ceart. Tá fiú anecdote faoi seo. Cén fáth a gcaitheann Lenin buataisí agus go gcaitheann Stalin buataisí? Mar gheall ar roghnaigh Vladimir Ilyich an bóthar, agus tá an ceann seo mustachioed rushing chun tosaigh.
  I dtaca leis seo, ní raibh Stalin an rialóir optamach. Go deimhin, mar a chuir Lenin síos air, bhí sé ró-mhíbhéasach.
  Ní ullmhaíonn an cócaire seo ach miasa spicy. Maidir le cruálacht, ba chlaíomh dhá-imeall a bhí ann.
  Ar thaobh amháin, chabhraigh sé seo le smacht a choinneáil agus spreag sé gaireas an pháirtí. Ar an láimh eile, leagadh amach na pearsanra is luachmhaire agus na daoine cumasacha. Go háirithe, tar éis an chogaidh chaill siad bainisteoir chomh hiontach le Voznesensky. Cé a raibh na seirbhísí is mó go dtí an Motherland.
  Bhí Voznesensky, b'fhéidir, ina bhainisteoir idéalach: ní hamháin diana, ach freisin cliste agus oilte. An dochtúir eolaíochta is óige sa USSR, acadúil, pearsantacht den scoth. Murach Voznesensky ar bhealach éigin bheadh dul amú ar eacnamaíocht na Rúise Shóivéadaigh i gcás a bháis. Agus ní féidir leo na Naitsithe a shárú.
  Chaith Natasha líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Ón spéir...
  Chaith Zoya grenade lena méar nochta freisin agus dúirt:
  - Réiltín...
  Sheol Augustine bronntanas an bháis lena cos nocht agus sheinn:
  - Geal...
  Chaith Svetlana grenade freisin, le cabhair ó chos lom, agus d'eisigh:
  - Criostalach!
  Thug Natasha seal agus rinne hiss ar:
  - Mise duit...
  Sheol Zoya bronntanas an bháis lena méar loma, ag hiss:
  - Amhrán...
  D'éirigh Augustine lena sÚil nocht, rud a thugann bás agus squeaked:
  - Beidh mé ag canadh...
  Lean Natasha ar aghaidh, ag canadh go ionsaitheach:
  - Faoi....
  Chaith Zoya pacáiste pléascadh lena cos lom, ag scaipeadh na Naitsithe agus ag squeaked:
  - Dúchasach...
  Thug Augustina braon grenades lena sÚil nocht, thug amach:
  - Stalin!
  Throid na cailíní go misniúil, ach is cosúil nach féidir leo Kazan a shealbhú. Thit áilleacht faoin dáileadh. Bhí siad go mór ag troid gadaithe. Agus caithfidh tú cúlú go drogallach. Agus tá sé seo míthaitneamhach.
  Bhí áthas ar Natasha:
  - Chuamar siar go ciúin ar feadh i bhfad ...
  D'aontaigh Augustine, súile gealánacha le fearg,:
  - Bhí sé annoying - bhí siad ag fanacht leis an cath!
  Thóg Zoya é agus sheinn sé le fearg, agus phioc an chuid eile de na cailíní suas go sona é;
  Éirigh, brandáilte le mallacht,
  An domhan ocrach is sclábhaithe ar fad, Ár n-aigne corrach ag goil Is réidh le dul i ngleic le bás. Scriosfaimid
  
  Domhan iomlán an fhoréigin
  Ar an talamh, agus ansin
  Is linne sinn, tógfaimid Domhan nua: Cé nach raibh aon rud ann, beidh sé ina gach rud.
  
  Stop de sucking fola, vaimpírí Príosún, cánacha, bochtaineacht Chun tú - go léir an chumhacht, go léir beannachtaí an Domhain, Is é ár gceart fuaime folamh.
  
  Tógfaimid an saol ar bhealach eile, Agus seo é ár mana cath: Gach cumhacht - do na daoine oibre, Agus síos le gach paraisítí!
  
  Is díspeamach thú i do shaibhreas, Gual is rinneadh ríthe, Is tú do ríchathaoireacha, a pharaisí, Ar ár gcroim in airde!
  
  Plandaí, monarchana, seomraí - Chruthaigh ár gcuid saothair gach rud.Tá sé in am! Éilímid go dtabharfaí ar ais an méid a rinneadh le robáil.
  
  Is leor, ar son na ríthe, Isteach i bhfuadar an chogaidh sinn, cogadh ar reithí a bhualadh! Suaimhneas síoraí do na pobail Stailc, a chlanna na n-arm!
  
  Cathain a chuirfidh an tíoránach iallach orainn titim go laochúil sa chath ar a son, a Dhúnmharfóirí! Ansin díreoimid muzzles na gunnaí móra catha chugat.
  
  Ní thabharfaidh aon duine slánú dhúinn: Ní dia, ní rí, is ní laoch Is lenár láimh féin saorfar sinn.
  
  Chun an chos ar bolg a threascairt le lámh sciliúil, Chun do mhaith a bhuachan ar ais,
  At, forge, agus dána a bhrionnú,
  Cé go bhfuil an t-iarann te!
  Sheinn na cailíní go hálainn, agus bhuail siad an bóthar. Agus tá an cogadh ar siúl. .
  Tá TA-400í uafásacha agus TA-500í níos cumhachtaí fós ag iompar suas le fiche tonna de bhuamaí ag scriosadh poist Shóivéadaigh. Ach tá an tArm Dearg ag iarraidh a shealbhú. Cantar fiú amhráin le misneach iontach.
  Beidh daoine sásta
  Sonas go deo...
  An rialtas Sóivéadach -
  Tá an chumhacht iontach!
  
  NACH BHFUIL ZHIRINOVSKY AR DÍOL LE YELTSIN
  Ghlac Vladimir Volfovich Zhirinovsky é agus d'athraigh sé a intinn ag an nóiméad deiridh ag an vótáil ar impeachment Yeltsin an 15 Bealtaine, 1999. Go deimhin, cén fáth go gcaillfeadh sé leath a thoghthóirí? Tar éis an tsaoil, is mór an trua nach fiú milliún go leith dollar é!
  D'iarr Vladimir Volfovich an t-urlár.
  Agus ansin dhearbhaigh sé:
  - Caithfidh tú mé a thuiscint i gceart: táimid i gcoinne Yeltsin agus ar son impeachment!
  Tar éis sin, thug Vladimir Volfovich Zhirinovsky óráid iontach. inar fhág sé go litriúil aon chloch gan iompú ó Yeltsin agus a bhuíon.
  Sea, bhí Vladimir Volfovich Zhirinovsky go simplí i turraing ollmhór.
  Thuig sé go raibh gá dul ar stailc fad is a bhí an t-iarann te, agus bhí Yeltsin ina chorp polaitiúil cheana féin, a bhí ag gol go láidir, agus nach bhfuil aon rud i gceist leis.
  Agus seo é an vóta. B"fhéidir níos mó ná dhá thrian den Duma Stáit a fháil agus impeachment a fhógairt le caoga vóta ón bPáirtí Liobrálach Daonlathach. Níl an fhírinne iomlán fós.
  Agus bhí fós faomhadh iarrthóireacht Stepashin do phost Phríomh-aire na Rúise.
  Anseo mhol Vladimir Volfovich Zhirinovsky an iarrthóireacht seo a dhiúltú agus, ina theannta sin, éirí as Primakov a neamhniú. Ar na forais gur léir go bhfuil scitsifréine ag Yeltsin.
  Agus sa Duma Stáit cuireadh fáilte roimh a leithéid de thogra. Nach bhfuil Yeltsin ar mire i ndáiríre?
  In aon chás, níor éirigh le hiarrthóireacht Stepashin. Agus thug an freasúra na céadta mílte daoine ar na sráideanna.
  Agus chuir siad bac ar gach rud ... Agus bhí seisiún práinneach den chúirt bhunreachtúil ar siúl.
  Agus socraíodh, faoi bhrú ó na daoine, éirí as Primakov a neamhniú. Agus ba é an bunús an cinneadh maidir le gealtacht Uachtarán na Rúise.
  Chinn an Duma Stáit freisin uachtaránacht Yeltsin a chur ar fionraí ar bhonn a ghealtachta meabhrach agus a scitsifréine soiléir. Mar sin is féidir Yeltsin a rá - an deireadh!
  Thacaigh Comhairle na Cónaidhme freisin le Yeltsin a chur as oifig. Agus dheimhnigh an Chúirt Uachtarach deireadh an tíoránaigh annoying.
  Ar aon chuma, shocraigh muid go raibh sé in am deireadh a chur le Yeltsin, agus lena theaghlach gadaithe freisin.
  Agus an sean-taithí, iar-Aire Gnóthaí Eachtracha Maxim Primakov níos mó nó níos lú a oireann do gach duine. B'fhéidir, ach amháin i gcás Berezovsky, ach bhí fuath ag gach duine ar an oligarch seo.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky ghníomhaigh araon mar dhuine réasúnta agus ag an am céanna go ciallmhar. Agus d'ardaigh a rátáil cosúil le fabhcún suas.
  Arís tháinig Zhirinovsky faiseanta agus fionnuar. Go deimhin, is polaiteoir iontach é seo a thug adharca do gach duine.
  Reáchtáladh toghcháin don Uachtarán agus don Duma Stáit ag an am céanna. Bhí siad ar tonn stoirmiúil. Thacaigh Zyuganov le hiarrthóireacht Maxim Primakov mar mhalairt ar phoist sa rialtas. Ba chóir go mbeadh Yury Luzhkov mar phríomh-aire.
  Vladimir Zhirinovsky, mar i gcónaí, isteach ar an uachtaránacht. Bhí sé ag iarraidh a thaispeáint suas ann. Agus mar a d'éirigh sé amach, ní gan chúis.
  Cé nach raibh an bua ag Vladimir Volfovich, rinne sé feachtas geal, réamhthoghcháin agus ghlac sé an dara háit - ach taobh thiar Maxim Primakov.
  Agus anois bhuaigh an t-uachtarán nua an bua ... Fuair Vladimir Volfovich post an Aire Gnóthaí Inmheánacha agus an Chéad Leas-Phríomh-Aire i gceannas ar an mbloc cumhachta, chomh maith le céim ghinearálta.
  Dá bhrí sin d'ardaigh Vladimir Volfovich níos airde. Rinneadh Yury Luzhkov, iar-mhéara Moscó, ina phríomh-aire. Ceapadh Mitrofanov mar aire gnóthaí eachtracha. Ba í Gennady Zyuganov an chéad leas-phríomhaire i gceannas ar an mbloc sóisialta, agus rinneadh Maslyukov ar an gcéad leas-phríomhaire san eacnamaíocht. Agus tháinig an cumannach an aire airgeadais.
  Dá bhrí sin cuireadh tús le bunú an rialtais nua agus cúrsa.
  Sa tSeisnia, thosaigh cogadh cathartha idir Maskhadov agus a fhoireann ar thaobh amháin, agus Shamil Basayev ar an taobh eile. Chuaigh Shamil Basayev i gcomhar leis na Wahhabis, Raduev, agus míleataigh eile, Bin Laden ina measc. Agus thosaigh Aslan Maskhadov ag tacú le ceannaireacht na Rúise.
  Agus tharla cogadh cathartha fada.
  Bhí ar Maskhadov déileáil le go leor amhais eachtrannacha a rinne iarracht cabhrú lena phríomh-namhaid, Shamil Basayev. Ach tar éis ionsaí sceimhlitheoireachta 11 Meán Fómhair, tháinig laghdú pearsanta ar an sreabhadh airgid do na Wahhabis agus Basaev.
  Agus d'éirigh le Maskhadov beagnach gach ceann de na Tseisnia a chur faoi smacht. Tá an Rúis tar éis éirí i bhfad níos saibhre mar gheall ar aisghabháil an gheilleagair agus praghsanna ag ardú d'ola, gáis agus amhábhar eile. Agus d'aontaigh na Seisniach, faoi stiúir Maskhadov, filleadh ar a chomhdhéanamh mar mhalairt ar infheistíochtaí. Is é sin, bhí sé, mar atá i bhfíor-stair, níor throid ach arm na Rúise agus d'fhan na mílte saighdiúirí Rúiseacha beo.
  Agus in ionad Akhmad Kadyrov, rialaigh Aslan Maskhadov. Chuaigh gach rud mar atá i bhfíor-stair. Rialaigh Maxim Primakov go cúramach, gan gluaiseachtaí tobann. Agus dhiúltaigh sé dul go dtí an tríú téarma. Agus níor cheadaigh staid na sláinte dó.
  Agus ritheadh an ríchathaoir beagnach trí oidhreacht do Yuri Luzhkov. Seo, freisin, níos mó nó níos lú a oireann do gach duine.
  Rinneadh Príomh-aire de Gennady Zyuganov freisin, agus thacaigh na Cumannaigh le Luzhkov sna toghcháin. Vladimir Zhirinovsky chuaigh go dtí an uachtaránacht agus bhí sa dara háit.
  I dtoghcháin 2003, bhí sé níos fearr fós do Maxim Primakov, ós rud é nach raibh Zhirinovsky rannpháirteach sna toghcháin seo.
  Bhí iarrthóirí eile a throid - mar sin ón ollscartaire. Agus bhí na toghcháin níos mó cosúil le farce.
  Rinneadh Gennady Zyuganov mar phríomh-aire, ach baineadh Zhirinovsky den rialtas, agus chríochnaigh sé ina fhreasúra. Bhíothas ag súil leis seo, ar ndóigh. Díbeartha as post an Aire Gnóthaí Eachtracha agus Mitrofanov.
  Seo é agus tá sé imithe. Tá laethanta dorcha tagtha don chóisir LDPR.
  Arís tá bulaíocht á déanamh ar Zhirinovsky Vladimir Volfovich sna meáin. Agus i gcomparáid le Adolf Hitler.
  Fíor, tháinig Vladimir Zhirinovsky ina Ard-arm agus bhí go leor orduithe agus boinn.
  Rinne sé slí bheatha mar oifigeach. Ach anois bhí orm filleadh ar an bParlaimint.
  Is é leas na Fraince an Páirtí Liobrálach Daonlathach. Agus chuaigh gach rud ar ais ina gnáthriocht. Lean Méara Moscó Luzhkov le polasaí de liobrálachas measartha. Ar an láimh eile, ba chosúil go ndearna Zyuganov dearmad gur líomhnaítear gur Leninist é. Bhí a pholasaí mar a bhí roimhe.
  Níor tharla Maidan san Úcráin. Bhuaigh Yulia Tymoshenko na toghcháin uachtaránachta. Ba é an chúis ná go raibh géarchéim eacnamaíoch na bliana 2008 níos laige. Is féidir a fheiceáil go ndeachaigh an stair beagán difriúil, agus d'athraigh sé seo na tithe solais agus praghsanna éagsúla.
  Lean Yulia Timoshenko polasaí measartha ar son an Iarthair. Agus ní raibh quarrel leis an Rúis. Léirigh Méara Moscó, Yury Luzhkov, measarthacht ina uaillmhianta freisin, agus dó bhí gnó thar aon rud eile.
  Mar thoradh air sin, bhí roinnt nuances sa bheartas eachtrach. Theip ar ISIS a fhorbairt. Sa tSiria, in ionad Assad, tháinig uachtarán comhréitigh i láthair. Agus i 2015, chuir Luzhkov, a bhí sean cheana féin, agus nach raibh sé sláintiúil go leor de réir an bhunreachta, deireadh lena réimeas i dhá théarma.
  Agus anois Gennady Zyuganov imithe go dtí an uachtaránacht. Agus níor chuir a thoghadh isteach go mór ar an bpolaitíocht. Síocháin reigned sa tSiria ... Na Meiriceánaigh i ndáiríre ní fhéadfadh defeat an Taliban agus d'fhág an Afganastáin.
  Chuaigh rudaí beagán difriúil sa rannán dornálaíochta trom-mheáchain. Bhuaigh Vitaly Stevenson, an iomaitheoir éigeantach. Agus lean a ghairm bheatha. Sea, roimhe sin, ba é Vitali Klitschko an "buamadóir cré-umha", a rinne sraith taifead de thríocha a dó buille amach. Agus ansin bhí troid aontú ag Vitali Klitschko le Tyson Fury agus fuair sé na ceithre chrios go léir ag an am céanna. Tháinig Wladimir Klitschko chun bheith ina curadh domhanda rialta.
  Choinnigh Vitali Klitschko na teidil go dtí 2020, nuair a tháinig deireadh le dhá théarma Yulia Tymoshenko. Agus chuaigh Vitali Klitschko chuig an uachtaránacht. Buaite go cinnte...
  Agus bhí gach rud go breá go dtí seo, ach scrios an coronavirus gach rud. Bhí Gennady Zyuganov ina uachtarán ar feadh tamaill. Bhuaigh sé toghchán 2019. Agus ansin shocraigh sé a fhágáil. In 2023, rinneadh uachtarán nua na Rúise ar an Afonin sách óg. Mar sin, cuireadh isteach ar an traidisiún nuair a bhí na huachtaráin os cionn seachtó bliain d"aois cheana féin. Tá Vladimir Zhirinovsky fós ina choinne. Tá a leithéid sin ag an seanathair náisiúnach.
  Ach tá an chéad tástáil thromchúiseach ag Afonin - an cogadh leis an Taliban a d'ionsaigh an Táidsíceastáin. Agus tá sé seo tromchúiseach ...
  Ach, ar ndóigh, tá cailíní álainn agus cosnochta réidh chun troid go cróga.
  Lean an cath eipiciúil leis an Taliban ar aghaidh. Agus anois tá an Taliban ag ionsaí trúpaí Rúiseacha feadh gach imlíne.
  Agus léiríonn Arm na Rúise a n-ionsaitheacha. Agus tá cath fíochmhar ann.
  Tugann Natasha seal agus caitheann sí grenade le fórsa marfach agus a héadaí loma. Deora opponents agus roars:
  - Glóir do ré na nDéithe Rúiseacha!
  Troideann Zoya naimhde freisin, níos mó ná muiníneach. Mows síos opponents agus roars:
  - In ainm na Rúise Mór!
  Agus seolfar bronntanas báis freisin le toes loma.
  Sin mar a chuaigh na cailíní seo i mbun gnó an-cháiliúil.
  Agus Augustina ag lámhach go cruinn ar an namhaid, agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní nochta, d'fhás sí:
  - Don APSS iontach!
  Agus troideann Svetlana leis an Mujahideen, agus iad á ngearradh i gcéimeanna, roars:
  - Don Rúis fionnuar!
  Agus lena sála lom géillfidh sé do bhronntanas dúnmharfach an bháis.
  Seo foireann cailíní a rugadh chun an Taliban a mharú. Agus ní hamháin an Taliban.
  Rinne Natasha gáire agus, ag lámhach an Mujahideen, thóg sí é agus d"éiligh:
  - Glóir don APSS!
  Agus gan stró, conas ceann dúnmharaithe a sheoladh.
  D'eisigh Zoya, ag leanúint uirthi ag lámhach saighdiúirí an Impireacht Ioslamach, go ionsaitheach:
  - Glóir dár n-arm!
  Agus le cosa lom beidh sé a chamán an millteach.
  Agus do bhuaileas Augustine na hAfganastáine agus na coos:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus beidh toes lom seoladh scrios.
  Brúiteann Svetlana naimhde freisin, buaileann sé amach iad le fury agus squeals:
  - Ar son cumannachas naofa an APSS!
  Seo iad na cailíní a bheidh ag troid ar son a gcoinsias. Agus troideann siad agus buachan.
  Throid Alenka an-dian agus chaith sí bronntanais mharfacha lena bharraicíní.
  Agus chonnaic an cailín:
  - Chun cumannachas!
  Lámhaigh Anyuta an namhaid an-álainn, agus lena sÚil lom bhuail an Taliban agus squeaked:
  - Chun an Rúis an cumannachas!
  Anseo throid Alla go measartha, agus go gníomhach. Agus toes lom seolta le fórsa marfach.
  Do chrom an cailín:
  - Ar son cumannachas an APSS!
  Thóg an cailín Maria é agus thug seal, ghearradh síos na hAfganastáine agus ag caoineadh:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus lena bharraicíní loma sheol sí fórsa marfach.
  Thug na Cluichí Oilimpeacha seal dea-dírithe freisin agus scrios siad go leor naimhde. Agus chonnaic an cailín, agus í ag caitheamh a barraicíní lom agus a vyaknula amach:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Troideann Marusya le fearg fiáin cat, agus buaileann sí leis na hAfganastáine. Agus scrios iad en masse.
  Agus roars an cailín:
  - Tá sé an-fionnuar!
  Buaileann Matrena an Mujahideen go cruinn, agus gearrann sí cosúil le spikelets. Seo é an cailín.
  Agus roars dó féin le rolla:
  - Chun Cumannachas An-mhaith!
  Throid Stalenida freisin le fury fiáin agus ghearr sé an Taliban ó na trúpaí. Sin í an saghas mná troda atá sí.
  Agus scriobhlaigh sí ar an namhaid go han-oiriúnach.
  Sheinn Steelenida:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Seo iad na cailíní troid anseo. Agus an-álainn agus troid.
  Thug an trodaí seal don namhaid. Gearradh síos ar mhais na trúpaí hAfganastáine agus squeaked. Ar son na Rúise agus saoirse
  chun deiridh.
  Rinne Veronika, ag lámhach an Taliban, iad a phuntáil le roicéid agus squeaked:
  - Glóir don chumannachas!
  Rinne Victoria, ag lámhach ar na laochra misniúla agus laochra Allah, chirped:
  - Don Motherland!
  Is é seo na cailíní an chuid is mó sú agus áilleacht. Cailíní an-álainn agus troid. Agus tá cumhacht iontach acu. Agus cailíní troid den sórt sin
  agus crush, agus buailte, ag brú na hAfganastáine.
  Scriobhlaigh Serafima freisin ag an namhaid, ag leagadh amach an Taliban le fórsa fiáin.
  Agus chaith an cailín bronntanais mharfacha an bháis ar an namhaid lena bharraicíní nochta.
  Níl na cailíní seo ach iontach.
  Rinne Alyonka scribble ar na hAfganastáine, agus ghearr sé síos na naimhde go han-ionsaitheach.
  Chuaigh an banlaoch le chéile agus í ag gearradh anuas ar laochra na hImpireachta Ioslamacha.
  Agus chuir sí gliondar ar:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Bíonn Anyuta an-ghníomhach ag scriobláil lena naimhde agus ag baint naimhde lena cumhacht. Agus lena bharraicíní loma chaith sí fórsa marfach agus ollmhór.
  Agus chrom an cailín:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus le clúidín scarlet, chuir ár gcnaipe bazooka an umar trí thine.
  Anseo crushes an troid Alla an namhaid le fearg mhór. Agus shoots agus wets scrios an Mujahideen.
  Tá na cailíní an-álainn agus tá troid ina laochra.
  Troid Alla sa tír gouges le fury fiáin.
  Is é seo an cosán míleata de na cailíní. A bhfuil go mór fiú ag troid. Agus brúite an-ionsaitheach ar an Taliban.
  Bhí Martial Maria an-bhrú le neart fiáin, agus ghearradh amach gach duine mar rásúir.
  Agus le toes lom, chaith an cailín grenades scrios. Agus stróic an cailín a lán de na naimhde.
  Tá na Cluichí Oilimpeacha i mbun aicsin arís. Agus arís crushes an Mujahideen. Agus arís chaith sí a bharraicíní loma le dúnmharú agus le scrios.
  Agus beidh sé rude agus an-ionsaitheach.
  Agus thosaigh na Cluichí Oilimpeacha ag troid agus le sála lom géilleadh do scrios agus bás iomlán.
  Seo a leithéid de laoch ag troid leis na Cluichí Oilimpeacha. Seo cailín ag troid.
  Agus bhrúigh Marusya na hAfganastáine, le fearg mhór. Agus ghearr sé síos iad le misneach fiáin.
  Agus le nipple sútha talún thóg sí agus chuir sí fórsa marfach.
  Agus a lán Mujahideen i gcónra.
  Dhearbhaigh Alenka, lámhach ar an namhaid, agus squealing:
  - Don chumannachas is cumhachtaí ar domhan!
  Thug Anyuta, agus é ag scríobh ar na hAfganastáine, faoi deara go láidir:
  - Seo muid arís ar chapall bán!
  Seo é an troid Alla arís i troid dian. Agus an cailín ruadh ag scribble arís ar an Mujahideen, agus squeals ag barr a scamhóga.
  Agus scriosann sé iad go cinnte.
  agus screams ag barr a scamhóga.
  Agus scríobhann an cailín cosúil le gunna meaisín.
  Agus gníomhaíonn Muire lena neart fiáin go léir. Agus shoots sé ag an Afghans go han-cruinn. Agus gearrann sé síos naimhde go han-chruinn - gach piléar sa tsúil.
  Agus roars:
  - Don Rúis Svarog!
  Ghníomhaigh na Cluichí Oilimpeacha go han-éadrócaireach agus mharaigh siad comhraic agus scrios siad an Mujahideen. Agus cailín-laoch an-troda. Níl na cailíní seo ach iontach.
  Agus ní bheidh aon duine maireachtáil ina gcoinne.
  Laghdaíonn na Cluichí Oilimpeacha naimhde go maith. Agus buaileann sé na hAfganastáine lena bharraicíní loma, ag caitheamh bronntanais mharfacha an bháis. Is cailín an-mhór í na Cluichí Oilimpeacha, ar ndóigh
  an ceann is fuaire agus is comhraic ar domhan.
  Bhuel, buailfidh sé an Mujahideen, agus gearrfaidh sé síos iad le claíomh.
  Agus glacfaidh agus canfaidh an cailín:
  - Tá mé Hyper rang áilleacht!
  Tá na cailíní álainn sin, agus an-troda. Tá méid ollmhór sceitimíní agus cumhachta acu le haghaidh féasta do na súile.
  Caitheann Marusya na hAfganastáine agus squeaks:
  - Chun ré an cumannachas!
  Agus freisin le toes lom, amhail is dá mba ag an Mujahideen, beidh siad casúr. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Buailfidh Matryona naimhde le fórsa marfach le cabhair ó nipple cíche scarlet ó bazooka. Agus tá sé seo i ndáiríre a hyperpower.
  Agus squeaks an laoch:
  - Don chumannachas iontach!
  Is iad seo na cailíní a throid ar son an APSS agus a léiríonn míorúiltí heroism. Níl, i gcoinne cailíní den sórt sin, ní féidir le haon namhaid cur i gcoinne. Fiú amháin chomh iomadúla leis an Taliban. Cé go bhfuil siad in ann corpáin a chaitheamh go Moscó.
  Troideanna Stalenida le fórsaí namhaid níos fearr. Agus freisin mar a bhrúlann sé an cnaipe bazooka le clúidín sútha talún agus squeaks:
  - Is laoch den scoth mé!
  Agus buaileadh ar a chairde.
  Scriosann Veronica na hAfganastáin go ionsaitheach freisin, agus ní thugann sé trócaire orthu. Agus tá díothú mór ann.
  Tá an cailín ag troid go mór agus tá cumhacht iontach cosmaí aici.
  Agus i Stalenida, is mó fós an rud a bhrúnn Mujahideen an fhórsa seo go dána. A ligean ar é a chur ar an mbealach seo, cailíní díreach.
  Tá Victoria ag cur brú ar na hAfganastáine le gníomhaíocht iontach, ag bualadh orthu agus ag caoineadh:
  - Is cailín den rang hyper mé!
  Agus caitheann Serafima na Muiahideen le paisean na n-éan, gearrann sé síos iad, agus cuireann sé scian:
  - Tá mé ar áilleacht ultra!
  Tá Albina agus Alvina ag brú na hAfganastáine sa spéir. Agus tá Helga leo. Cé chomh gníomhach agus a ghlac siad leis na cinn buí. Agus exterminate capitally.
  Bhuail Albina carr Taliban síos agus a bharraicíní loma agus squeaked:
  - Don GDR! Lig don chumannachas filleadh ar na Gearmánaigh arís!
  Lámhaigh Alvina freisin eitleán an Impireacht Ioslamach agus d'éiligh:
  - Chun na beanna is mó de Cumannachas!
  Agus chumhdaigh Helga sa spéir, le cabhair a bharraicíní loma, umar an Taliban agus chirped:
  - Chun bua tríd an díon!
  Seo mar a throid cailíní álainn agus troid.
  Bhris Anastasia Vedmakova an Mujahideen ón spéir freisin agus chan sí:
  - Bíodh an cumannachas clúiteach!
  Agus lena bharraicíní loma, chaith sí buamaí ar na comhraic ón eitleán.
  Agus bhuail Akulina Orlova na hAfganastáine freisin agus chan siad:
  - Glóir dár nAthair.
  Agus thit buamaí troma agus marfacha ar an namhaid.
  Bhí na cailíní ag troid, a ligean le rá díreach.
  Mirabela opponents brúite maighnéadach le leibhéal ollmhór de déine agus screeched:
  - Ar son an cumannachas mór agus mighty!
  Agus arís winked an cailín a súile lilac.
  Ba iad sin na cailíní.
  Bhris Anastasia Vedmakova na hAfganastáine agus bhuail siad iad, ag caoineadh:
  - Is é mo credo nua a bhuachan gach duine!
  Agus freisin conas é a úsáid bharraicíní lom.
  Bhuail Akulina Orlova a chéile comhraic. Bhain sí iad mar chíor, agus squealed:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus conas a thabhairt isteach le sála lom.
  Agus scriosann Mirabela Magnetic naimhde lena neart ollmhór agus squeals:
  - Is sár-chailín mé!
  Agus le clúidín scarlet agus é ag brú an cnaipe.
  Níl na cailíní seo ach super agus hyper.
  Bhris Alvina an Taliban agus squealed le fórsa mór:
  - Chun cumannachas!
  Agus le sála lom, amhail is dá mbeadh sé brú ar an pedals. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Agus Albina ar na hAfganastáine mar lúpán. Agus tabhair hyper caipitil dóibh.
  ocus do gab a lán de na naimhdibh iarsin ocus do leagaid síos é.
  Agus déanann sé é go léir lena bharraicíní loma.
  Agus canadh:
  - Tá mé an cailín coolest ar domhan!
  Tá Helga ag bualadh an Taliban freisin. Tá siad ollmhór agus díothaithe go gníomhach. Ach ansin, lena bharraicíní loma, díreoidh sé roicéad, agus bainfidh buncair na hAfganastáine é.
  Agus tá sé go hiontach go ginearálta.
  Agus tá an cailín ag gáire ...
  Ach glacfaidh Elizabeth, ar a umar, an Mujahideen agus socróidh sí bua iomlán dóibh. Agus maraítear go leor den Taliban láithreach.
  Agus tá na túir ó umair an Taliban stróicthe.
  Is cailín í Elizabeth atá ina sárfhear den rang is airde. Agus crushes naimhde le toes lom. Agus tochailt literally iad isteach sa talamh.
  Sin é an chaoi a bhfuil an Elizabeth seo ach Hyper.
  Agus beidh a umar, amhail is dá mba ag an Mujahideen, gouge.
  Ní cailín ar chor ar bith, ach rud éigin Super gníomhach agus troid.
  Agus tá Catherine ag bualadh na hAfganastáine. Tá neart agus aclaíocht dochreidte aici. Agus scriosann sí saighdiúirí na hImpireachta Ioslamacha le cabhair óna barraicíní loma.
  Seo cailín, agus tá sí maraíodh cheana féin an oiread sin Afghans.
  Agus thóg sí é agus chan:
  - Tá mé ultra!
  Agus buaileann Elena naimhde go críochnúil. Taispeánann sé a sár-aicme dóibh, agus roars:
  - Is mise Hyper!
  Agus le toes lom, tá sé cosúil le hammering ar na Síne. Seo é an cailín.
  Agus scriosann Euphrosinia trodaithe na hAfganastáine ar bhealach an-ionsaitheach. Agus shoots ag baint úsáide as bharraicíní lom go han-chruinn.
  Agus fós ag caoineadh:
  - Maidir leis an Motherland agus an Rúis, beidh ár messiah Svarog!
  Ligean le rá gur laochra onóra iad na cailíní.
  Dúirt Elizabeth, ag lámhach na hAfganastáine:
  - Go ginearálta, is maith liom na Déithe Rúiseacha ar bhealach níos mó!
  Bhris Ekaterina a sÚil lom, ag brú ar an gcnaipe, scar an umar Taliban agus squeaked:
  - Agus is maith liom freisin déithe na Rúise níos mó! Déanta na fírinne, cén fáth a bhfuil gá againn Íosa circumcised ar an ochtú lá?
  Bhí Elena squeaked le fearg:
  - Tá náire orm an Prionsa Vladimir!
  D"aontaigh Elizabeth leis seo:
  - Agus ba chóir go mbeadh náire ort!
  D"aontaigh Elena leis seo:
  - Ar ndóigh, tá sé ina náire go raibh na Rúiseach adhradh naoimh Giúdach!
  Ghlac Catherine é agus rinne sí caoineadh:
  - Ní mór naoimh agus déithe na Rúise a bheith againn!
  D"aontaigh Elizabeth leis seo, ag baint a cuid fiacla:
  - Sea, ba chóir dóibh!
  Agus winked ag an namhaid.
  Thug Euphrosinia faoi deara go fuinniúil, ag pléascadh an Mujahideen as gunna:
  - Buailfimid an Impireacht Ioslamach ...
  Agus arís, tá Elizabeth, amhail is dá mba ag bualadh an namhaid, marfach.
  Troideann Gerda go han-sciliúil freisin. Buaileann sé an Mujahideen le fórsa marfach agus squeals:
  - Don chumannachas iontach!
  agus is rí cathach agus clúiteach í!
  Brúiteann Charlotte an Taliban agus squeals freisin, ag bacadh a fiacla:
  - Tá sé sin go hiontach!
  agus rang cailín troid mar sin mega!
  Cuireann Kristina tús leis na hAfganastáine lena bharraicíní loma freisin. Agus is cinnte go maróidh siad iad.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a pas:
  - Is mise Aryan uimhir a haon!
  Agus buailfidh Magda na hAfganastáine, agus maróidh sí a lán díobh, agus sgeig:
  - Don APSS agus don GDR!
  Agus winks lena súile sapphire. Níl sa cailín seo ach hyper!
  Ní féidir leis an Taliban dul i ngleic le cailíní den scoth agus den rang hyper.
  Agus is cailíní gealgháireacha den sórt sin iad.
  Agus canann siad le paisean:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid sa chath ...
  Leis sin ní joke,
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Agus conas a bheidh na laochra pléasctha i deora. Seo iad na cailíní.
  Agus d"fhostaigh siad a gcosa lom freisin i smúit shaighdiúirí na Taliban a gabhadh. Agus cuireadh iallach orthu a gcuid sála cruinn lom a phógadh.
  Seo iad na cailíní i bikinis.
  Ach chéasadh an Taliban ball Komsomol. Chas siad a lámha ón taobh thiar, agus tharraing siad suas ar an raca í. Agus thóg suas. Agus casadh siad an cailín ar an gcrann. Agus thóg suas í. Agus ansin thóg siad é agus lig sé dul.
  Agus chuaidh an cailín síos. Thóg sí ag an féar an-agus crochadh. Agus froze sí. Agus rinne an Mujahideen gáire go feargach. Ansin tógadh an cailín arís agus tharraing suas níos airde, go barr an-an chrainn.
  Agus ansin lig siad di dul arís. Thit an cailín síos agus crochadh arís ag an mbun. Agus shín an rópa, agus an áilleacht caoineadh i bpian. agus thosaigh siad ar í a ardú arís.
  Tarraingthe go dtí an barr an-. Chaith siad suas go maith é, lig sé crochadh beagán. Agus ansin lig siad dul arís le fury fiáin. Agus thit an cailín síos arís agus casadh sí
  hailt. Agus go ginearálta bhí sí go leor nocht. agus conas a ghortaigh sé.
  ansin tógadh arís é don cheathrú huair agus chroith go maith é. Ansin cheangail siad é ar bhrainse dlúth agus thosaigh siad á síneadh. Cheangail siad bloc de chosa lom cailín,
  agus thosaigh sé ag crochadh meáchain air. Chroch an Taliban meáchan poda ar dtús ar thaobh amháin, agus ansin ar an taobh eile. Ansin thosaigh siad ar an gcailín a bhualadh le fuip. Pounded ionas go mbeidh an craiceann pléasctha.
  Agus ansin thosaigh baill Komsomol ag salann a dhoirteadh ar na créachtaí. Agus ansin ghlac siad agus chuir siad ag gluaiseacht sreang dearg-te. Agus bhuail siad an cailín le cumhacht tinn. Ansin smearaigh na seiceadóirí hAfganastáine boinn loma chosa an chailín, agus las siad brazier faoina bráid. Agus déanaimis an áilleacht a shoot gan searmanais gan ghá. Agus ansin lubricants an Taliban breasts an cailín chomh maith. Agus tar éis
  a chuir tine ar a cófra. Agus thosaigh siad ar an cailín a bhualadh go críochnúil.
  Agus frioch an laoch Mujahideen agus a cófra agus sála. Agus ansin greased siad an t-asal agus thug an tóirse go dtí an masa. Agus thosaigh siad ar an cailín a bhualadh go críochnúil. Agus ansin bhain an tine a bosom. Carradh láithreach na ribí a chlúdaíonn fochla Véineas. Tá an cailín seo díreach iontach. Agus bhí a leithéid de chéasadh ag fanacht léi.
  Loisg lucht forghníomhaithe na hAfganastáine an cailín agus a cófra, agus asal, agus bos, agus boinn a cos lom. Agus friochta siad go maith é. Ansin ghlac seiceoir an Taliban slat dearg-te agus gan smaoineamh faoi dhó chuir sé an cailín san anas. Agus conas, screams sí i bpian fiáin.
  Gortaítear an oiread sin di. Agus tá na cailíní seo chomh dána agus álainn. Ach rinne na hAfganastáine an cailín a chéasadh go dian. Agus laochra álainn den sórt sin. Agus tá siad friochta go maith ag an laoch.
  Agus is mar sin a thóg a lucht marbh an cailín agus thosaigh sí ar a méar fhada ghrásta a bhriseadh le tlúnna dearg-the. Agus gortaíonn sé an oiread sin. Bhris na executioners mhéara an chailín, ag tosú leis an mhéar beag.
  Agus go litriúil bhí gach rud briste. Agus ansin thosaigh na heasnacha ag pléasctha ag ball Komsomol. Agus ag an am céanna, dug tlúnna dearg-te isteach ina bhrollach. Agus d'éirigh sé dearg as an teas chun na siní iarainn agus scarlet a chasadh. Agus bhí cíocha an chailín stróicthe. Agus bhí sé chomh cruálach agus pianmhar.
  Sin an áit a raibh an chéasadh.
  Thug Gerda, ag lámhach ar an Mujahideen, faoi deara:
  - Glóir don chumannachas!
  Dúirt Charlotte go han-ionsaitheach le fórsa diabhal. Agus squeaked:
  - Chun an athar!
  Agus lena bharraicíní lom, beidh sé stomp ar an namhaid.
  Seo é an cailín. Agus mar sin cathach.
  Thóg Christina é agus bhuail sí an Taliban lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Glóir do ré na nDéithe Rúiseacha!
  Bhuail Magda chomh maith leis na hAfganastáine ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus í:
  - Chun ár Motherland!
  Agus tá na cailíní chomh fionnuar.
  D'eisigh Gerda, ag lámhach comhraic ón Afganastáin:
  - Ar son cumannachas mór na Gearmáine.
  Is áilleacht martial den sórt sin iad na cailíní seo.
  D'fhreagair Gerda go suairc, agus é ag scríobh ar an Mujahideen:
  - Tá cailín agam ach super.
  Agus luaigh Charlotte go ionsaitheach agus í ag brú ar a comhraic:
  - Glóir don chumannachas Aryan!
  Agus í ag baint úsáide as a bharraicíní loma, chothaigh sí:
  - Don athar mór!
  Thit Christina freisin ar an namhaid le cruinneas iontach, faoi deara:
  - Chun an Rúis agus an Ghearmáin i cairdeas!
  Bhuail Magda na Mujahideen freisin agus d"fháisc sí:
  - Glóir dár ré!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe arís.
  Seo iad na cailíní.
  Agus thosaigh Jane Armstrong ag bualadh an Taliban le gunna.
  Bhí an cailín an-álainn.
  Bhuail Jane a chéile comhraic lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Glóir don athar!
  Mar sin buailfidh Gertrude na naimhde go éadóchasach, agus clúdófar go críochnúil iad agus brisfear iad.
  Agus cooing:
  - Don Bhreatain!
  Agus Malanya, amhail is dá mba ag hammering ag an namhaid agus ag déanamh hara-kiri dó, agus chirping:
  - Do bua an Bhéarla!
  Rachaidh Monica slap ar na naimhde freisin le cabhair a bharraicíní lom agus squeaked:
  - Do bua na Sóivéide!
  Déanann Tamara agus Sulfiyya araon troid leis an Taliban agus maraíonn siad na laochra féasóg a thagann isteach i dtonnta.
  Agus canann na cailíní seo:
  - Beidh daoine a bheith sásta
  Sonas go deo...
  Tá an rialtas na Rúise
  Tá an chumhacht iontach!
  Thug Tamara seal agus scaoil sí lena bharraicíní loma agus chrom sí:
  - Chun mo thuairim faoi cumannachas!
  Buailfidh Sulfiya an namhaid freisin, maróidh sé go leor Taliban agus squeak:
  - A ligean ar a rá focal faoi Rúis!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Thug Tamara seal. Ghearr sí síos go leor Afganach agus chirped:
  - Ar son fórsa is fearr an athar!
  Déanfaidh Sulfiya athchóiriú freisin ar an namhaid agus coo:
  - Don chumannachas scarlet san APSS!
  Agus wink leis na súile sapphire.
  Is iad seo na cailíní - ach an rang is airde agus eitilte.
  Tá Alice agus Angelica fós ag troid.
  Leanbh blonde agus ceann dearg.
  Tá siad cailíní láidre agus shoot as raidhfilí sniper.
  Agus agus iad ag canadh dóibh féin:
  - Glóir don APSS! Socróimid sampla do gach duine!
  Bhris Alice an namhaid le raidhfil sniper. Lámhaigh le toes lom, agus
  squeaked:
  - Glóir do mo thír!
  Buaileann Angelica an namhaid freisin, le cabhair óna barraicíní loma, caitheann sí grenade agus squeaks:
  - Don Rúis is mó.
  Agus wink lena súile emerald.
  Níl sna cailíní seo ach píolótaí den scoth. Agus mar sin tá na hAfganastáine brúite. Anseo tá siad ag troid agus an coolest agus is cliste ar domhan.
  Alice chirped, winking:
  - Glóir d'amanna an CPSU!
  D"aontaigh Angelica leis seo go héasca:
  - Glóir mhór do Laochra an APSS!
  Agus arís chaith sí grenade fórsa marfach lena bharraicíní loma ar an namhaid.
  Seo bean de ghnáth-earráid í i gcuma neamhghnách.
  Thóg Alice é agus chirped:
  - In ainm smaointe neamhbhásmhara an chumannachais!
  Agus chaith sí bronntanas cumhachta marfach lena bharraicíní nochta.
  Ghlac Angelica an namhaid freisin agus bhuail sé é.
  Ghearr sí amach é mar páirín agus squeaked:
  - Chun na Rúise agus na Rúise Déithe!
  Bhí na mná seo an-troda agus fionnuar.
  Thóg Alice, ag lámhach an namhaid, agus lena bharraicíní loma sheol bronntanas díothaithe ag an namhaid.
  Agus ba bogadh an-fhionnuar é.
  Rinne Angelica an namhaid a mhaslú freisin, á scriosadh go litriúil agus ag taispeáint cumhacht ollmhór. Agus dúirt sé go spraíúil le gáire:
  - Is imeacht ollmhór é seo!
  Agus sheol a méar nochta teachtaireacht an bháis agus an scrios!
  Anseo bhí sé ina cailín - ach hyperclass.
  Thóg Alice é agus roar sí ag barr a scamhóga:
  - Tá mé an láidre agus coolest i na cruinne!
  Sheol Angelica bairille iomlán de phléascáin lena boinn loma agus squeaked:
  - Agus tá mé sa megaverse!
  Tá na cailíní seo an-álainn.
  Dúirt Alice agus í ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Is iontach an creideamh sa chumannachas!
  Agus ag caitheamh grenades deadly le toes lom.
  Agus scaoil Angelica ar an Mujahideen agus roars:
  - Is mór an creideamh atá againn!
  Agus lena bharraicíní loma caithfidh sé grenade le fórsa millteach.
  Agus ghabh na laochra suas an namhaid agus mar sin na Taliban tricked ... Agus ní i scéal fairy a rá, ná cur síos le peann.
  Alice faoi deara go loighciúil go leor, lámhaigh ó raidhfil sniper agus lámhach síos aerárthach ionsaí Taliban.
  Thóg Alice é agus chirped:
  - Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad,
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Agus arís, tógfaidh an cailín é lena bharraicíní lom agus seolfaidh sí rud éigin thar a bheith marfach.
  Tá oibrithe deonacha ón tSeapáin ag troid i gcoinne na Mujahideen freisin. Go háirithe, cailíní ninja de chreideamh cumannach.
  Ghearr cailín ninja gorm na hAfganastáine le muileann gaoithe agus bhuail sé iad.
  Ansin chaith sí piseanna scriosta lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Maidir le cumannachas sa tSeapáin!
  Rinne an cailín ninja buí-ruaig freisin teicníc féileacán lena claimhte. Gearr síos go leor Mujahideen. Agus ansin a cosa lom
  ghlac siad agus chaith siad grenade marfach.
  Ansin dúirt an cailín:
  - Glóir don APSS agus don tSeapáin!
  Phioc an cailín ninja dearg freisin suas agus slashed ar na saighdiúirí Afganastáin le backhand. Agus chaith sí a bharraicíní loma,
  rud éigin killer i bronntanas. Agus sheiceáil sí:
  - Glóir don Rúis agus don APSS!
  Rinne cailín ninja le gruaig bán fáiltiú bairille. Agus mar a bhuail sí na saighdiúirí Taliban ag gearradh amach a gceann. Ansin chaith
  scrios marfach le cos lom chiseled agus squeaked:
  - Glóir don Arm Dearg!
  Agus chaith na ceithre chailíní ninja ar fad piseanna scriosta lena sála loma, agus leag siad amach cathlán iomlán d'Afganastáin le tancanna. Níl na cailíní seo ach ultra!
  Is é seo an áilleacht - tá na cailíní i ndáiríre an-fionnuar.
  Ghearr Oleg Rybachenko an Mujahideen le claimhte freisin. Agus leis, an cailín Margarita.
  Tá na leanaí bás a fháil ach super.
  Agus crush siad na naimhde go sonrach. Ligean le rá go bhfuil ann agus na páistí!
  Agus ansin an buachaill agus an cailín araon feadóg. Agus na préacháin, tar éis taom croí a fháil ó leanbh fheadóg, titim go bun. Agus pollta a gcuid gob an skulls an Taliban.
  Is leanaí iad seo - scriostóirí nádúrtha gach rud agus gach rud.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - glóir dár muintir Sóivéadach,
  Beannaigh mo chóisir...
  Ár n-aontas de chroí na leanaí go léir,
  Is teaghlach cairdiúil muid ar fad!
  D"eisigh Margarita Magnitnaya, coimhdeachtaí brúidiúla, go fuinniúil:
  - Bí cáil ar ár spás Rúis!
  Agus seolfaidh an cailín, lena bharraicíní nochta, rud éigin go hiomlán marfach ag an namhaid.
  Oleg Rybachenko ag gearradh síos an Taliban, ag canadh:
  - Margarita, tá an fhuinneog ar oscailt,
  Margaret, nach bhfuil tú dearmad
  Conas a bhí sé ar fad!
  Tá an buachaill seo fionnuar agus cogaidh. Is é seo an buachaill terminator.
  Seo iad na páistí anseo atá an-fhionnuar agus ag troid.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil na cailíní an-deacair.
  Tá Alice ag lámhaigh ar an Taliban freisin. Agus canann faoina anáil:
  - Aon dó Trí Ceathair cuig! Tháinig an coinín amach ag siúl!
  Agus fired an cailín arís le cruinneas iontach.
  Bhí Angelica lámhaigh an-mhaith. Agus rinne shots cumhachtach ar an namhaid.
  Agus mar a bhrúlann sé clúidín scarlet agus a thógann sé ó bazooka agus thrashes.
  Agus lámhaigh an laoch ar an namhaid go han-chruinn.
  Thóg Angelica é agus mhol sí:
  - Glóir dár gcóisir cumannach!
  Agus arís, mar soinneáin le cruinneas iontach ag an namhaid. Agus tuairteanna an eitleáin Taliban arís.
  Agus fired Alice freisin an-cruinn, agus an t-aerárthach ionsaí ar an Impireacht Ioslamach tine.
  Seo iad na cailíní.
  Dúirt Angelica le gáire:
  - Is tír iontach í an USSR ina bhfuil gach pobal ina theaghlach cairdiúil!
  Bhris Alice arís, agus bhuail sí trí Mujahideen láithreach le urchar amháin agus d'fhreagair:
  - Do chóisir mhór na Rúise!
  Agus pléasctha na cailíní amach ag gáire. Go ginearálta, is laochra iad le tuairimí an-difriúla.
  Ach iompraíonn gach cailín smaoineamh an chumannachais ina gcroí. Agus ba mhaith leo go mbeadh Paradise fíor ar an Domhan phláinéid. Agus bheadh sé an-álainn.
  Angelica faoi deara ag lámhaigh ar na naimhde le cruinneas iontach agus punching tríd an skulls.
  - Ní dhéanfaidh Cumannachas a sciatháin a fhilleadh agus a shlogadh isteach i blaosc!
  D"aontaigh Alice leis seo:
  Ní fhillteóidh Cumannachas a sciatháin choíche! Is é an idé-eolaíocht atá againn ná sonas a thógáil ar an domhan phláinéid!
  Agus scread an bheirt chailíní:
  - Glóir don Rúis! Glóir! Ritheann cailíní cosnochta ar aghaidh...
  Cuireann rannóg na mban cosnochta... fáilte roimh mhuintir na Rúise!
  Agus léiríonn na laochra baineann taitneamh ionsaitheach agus gnéasach.
  Chlaon Alice, ag tafann a fiacla agus ag squeaking:
  - Seasann muid go léir le chéile don APSS!
  Agus bhuail an laoch arís na naimhde.
  Lámhaigh Angelica freisin ar an namhaid, agus pollta trína cheann. Agus chonnaic sí:
  - Glóir dár nAthair!
  Agus an laoch, a bhí thar a bheith comhraic agus dearg.
  Agus a cuid gruaige sa ghaoth, tá an ghruaig copar-dearg seo cosúil le bratach proletarian.
  Tá na cailíní seo an-álainn agus sexy.
  Agus tá an oiread sin Mujahideen curtha cheana féin ...
  Tá cailíní ag obair freisin...
  Anseo tá Viola agus Dominika ag lámhach na hAfganastáine.
  Cuireann na cailíní bazookas ar umair agus coisithe na hÁise.
  Anseo bhí Viola fired, ag baint úsáide as an clúidín scarlet chun brúigh an cnaipe ar an bazooka, agus lámhaigh diúracán roicéad-ghluaiste.
  Agus bhí mais na hAfganastáine stróicthe.
  Sheinn Viola arís:
  - Creidim i cumannachas iontach!
  Agus tinte Doiminice freisin go sonrach ag an Mujahideen. Agus bhuaileann sé iad i maiseanna móra.
  Ag an am céanna, caithfidh na cailíní grenades lena n-toes lom.
  Agus le clúidín scarlet ar chnaipe an bazooka, cuirfidh sé brú ar naimhde a dhíothú go radacach.
  Tá na cailíní seo chomh álainn. Agus conas a fhéachann siad iontach nuair a bhíonn siad ag troid i mionbhrístíní díreach. Agus laochra den scoth.
  Dúirt Viola agus í ag brú ar an namhaid arís lena nipple sútha talún.
  - Is breá liom troid! Tá sé go hiontach!
  Rinne Doiminic gáire agus dúirt:
  Cad atá cearr le fir?
  Rinne Viola gáire agus d'fhreagair sí, ag caitheamh grenade ar an namhaid lena bharraicíní nochta agus í ag squeaked:
  - Ar ndóigh tá sé go breá! Agus tá cuid acu ach adorable!
  Tá na cailíní an-troda agus álainn anseo.
  Thug Doiminic faoi deara:
  Cá fhad a mhairfidh an cogadh seo?
  Bhris Viola ar an Mujahideen arís ag baint úsáide as an nipple corcairdhearg agus squeaked:
  - Is dóigh liom gur fada an lá é!
  Thóg Doiminic é agus sheinn sé:
  - Tá cogadh ar siúl sa chruinne,
  Crush kill gan aon chúis...
  Tá Satan as an slabhra
  Agus tháinig an bás leis!
  
  Agus cé a stopfaidh an sreabhadh
  Aibhneacha fola buile. .
  Tiomáinfidh an léas léasair isteach sa teampall,
  Agus i splanc, d'imigh an fear!
  Chuir Viola leis, ag caitheamh grenade lena bharraicíní loma:
  Agus den sórt sin chaos
  Líonadh na cruinne...
  Cúis bhróin an chine daonna -
  Mairfidh pian, ag fulaingt!
  Is iad seo na cailíní, amhránaithe fionnuar den sórt sin.
  Agus ghearrann Oleg Rybachenko na hAfganastáine le claimhte.
  Caitheann an buachaill bronntanais an bháis lena mhéara loma de chumhacht dúnmharaithe agus canann.
  Ní déarfaidh mac an domhain mar fhreagra
  Ní bheidh mé i mo sclábhaí go deo...
  Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae
  Leigheasfaidh an ghaoth créacht úr!
  
  Ar son an athar naomhtha i gcath,
  Glaonn an Svarog Mór féin ar...
  Éirigh ridire cróga sna luath-uair an chloig,
  Beidh an dorchadas imithe, beidh na rósaí Bealtaine faoi bhláth!
  Seo buachaill laoch den sórt sin ...
  Agus cuireann an cailín Margarita, ag scriosadh na Mujahideen le claimhte agus ag caitheamh grenades lena méar nochta, leis:
  Agus an pulsation an croí agus féitheacha,
  Deora ár bpáistí, a mháithreacha...
  Deir siad go dteastaíonn athrú uainn
  Caith amach cuing na slabhraí éadrócaireach!
  Agus beidh na páistí ag feadaíl arís. Agus glacfaidh na préacháin é agus fanfaidh siad, ag cailliúint comhfhiosachta. Agus literally reithe an skulls na céadta Mujahideen.
  
  TUGANN ALEXANDER ALEKHIN Seans don Duine
  Ní bhfuair Alekhine bás trí thachtadh de thaisme ar steak sa Phortaingéil, ach mar sin féin d'imir sé cluiche do chraobh fichille an domhain le Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  Bhí an cluiche ar siúl i Londain i tríocha cluiche. Ba é an ceann is fearr leat Mikhail Botvinnik, a bhí an-rathúil i go leor comórtas, agus bhí sraith de roinnt comórtas fichille buaite aige. Ina theannta sin, bhí Alexander Alekhine caoga is ceithre bliana d'aois cheana féin, agus creideadh go raibh a chuid ama caite cheana féin.
  Tá Botvinnik beagnach fiche bliain níos óige agus i gcruth fisiceach den scoth.
  Ach bhí ullmhú oscailte maith ag Alekhine agus choinnigh sé é féin i gcruth.
  Cheana féin sa chéad chluiche, d'úsáid sé úrnuacht san oscailt agus bhuaigh sé Botvinnik.
  Mar sin féin, bhí ullmhóidí agus Mikhail Moiseievich. Ar dtús, bhí Alekhine, a raibh níos mó taithí aige ar chluichí, faoi stiúir dhá phointe. Bhí malartú buille ann. Ansin, faoin bhfichiú cluiche, chothromaigh Botvinnik an scór. Ach sa dara fiche, chuir Alekhine méadú i bhfeidhm agus d'éirigh leis an bua. Tar éis sin, chaill Botvinnik a chothromaíocht agus thosaigh sé ag rioscaí. Agus chaill sé ceithre chluiche eile as cúig cinn.
  Bhuaigh Alekhin an cluiche in aghaidh Botvinnik go hiontach, agus fiú le scór uafásach.
  Agus léirigh sé seo go bhfuil Alexander Alekhine fós iontach, agus nach bhfuil chaill sé a neart iontach thar na blianta.
  Agus thosaigh curadh an domhain ag imirt i gcomórtais arís.
  Dhá bhliain ina dhiaidh sin, bhuaigh Alekhine Keres freisin. Cé a bhuaigh go leor tournaments éagsúla.
  Agus ansin, ós rud é nár ghlac FIDE crannchur na coróin faoi smacht fós, bhuaigh Reshevsky freisin.
  Mar sin rinneadh curadh domhanda seacht n-uaire d'Alekhine.
  Agus i 1952 d'imir Alekhine cluiche tarraingthe le Bronstein. Bhí an cluiche seo an-aimsir agus comhraic. Agus bhí deacracht ag Alekhine, tar éis dó an cluiche deireanach a bhuachan, an cluiche a bhaint amach ...
  Agus i 1957 chuir Alekhine deireadh oifigiúil lena ghairm bheatha fichille. Agus é ina imreoir fichille níos sine, ina chraobh, choinnigh sé siar cluichí do chraobh an domhain, agus sa deireadh d'fhág sé agus d'fhan sé undefeated, agus a shealbhú an choróin fichille ar feadh ocht mbliana is fiche.
  Dá bhrí sin briseadh taifead Lasker.
  Imríodh an teideal curadh an domhain ag an gcomórtas i 1958. Agus tháinig Mikhail Tal ina chraobh domhanda nua ag fiche bliain d'aois. Agus d'éirigh sé amach a bheith ina chineál de ceint.
  Murab ionann agus an scéal fíor, dóite réalta Mikhail Tal ar an ríchathaoir fichille ar feadh i bhfad.
  Bhuaigh Mikhail Tal Smyslov, agus Geller, agus Petrosyan. Ansin bhuaigh sé Spassky. Agus Bobby Fischer, agus Anatoly Karpov, agus Korchnoi. Agus fiú Michael Tal defeated Garry Kasparov é féin sa chéad chluiche i 1986.
  Ní go dtí 1989 a bhuaigh Garry Kasparov Tal ar deireadh. Bhris Mikhail Tal taifead craobhchomórtais Alekhine. Agus bhí sé ina rí fichille ar feadh tríocha bliain!
  Ansin bhí ré Garry Kasparov. Níos cruinne, ní raibh aon ré Garry Kasparov.
  Níor chosain sé a theideal domhanda ach uair amháin in aghaidh Short agus chuaigh sé isteach sa pholaitíocht.
  Agus i 1995, tháinig Vishy Anand chun bheith ina curadh domhanda nua. Agus bhí an genius tionsclaíochta seo i gceannas ar fichille ar feadh ré iomlán freisin. Theip air taifead Tal a bhaint amach ar feadh na craobhchomórtais i mbliain, ach bhuaigh sé é i líon na gcluichí a bhuaigh.
  Bhuaigh Vishy Anand fiú Carleson in 2013. Bhí sé chomh muiníneach as a chumais.
  Agus is sa bhliain 2015 amháin a d'éirigh leis an mbuaic Carleson dul i mbun Vishy Anand a bhí ceannasach roimhe sin ar feadh fiche bliain.
  D'oscail Carleson a ré ...
  Bhí athruithe sa pholaitíocht freisin. Bhí baint ag Garry Kasparov leis an bpolaitíocht. Cruthaithe a pháirtí féin, toghadh chun na parlaiminte. Agus bhí tionchar aige seo ar chúrsa na staire. I dtoghcháin State Duma 1995, sháraigh páirtí na Rúise Óga Garry Kasparov an bacainn cúig faoin gcéad.
  Ba mhaith Garry Kasparov freisin a reáchtáil le haghaidh uachtarán na Rúise, bhí sé fós ró-óg. Ach thacaigh Yeltsin, ar ndóigh, go morálta. Ach de thuras na huaire, ar ndóigh. Nuair a bhí vóta i mBealtaine 1999 ar impeachment Yeltsin, thug an Fhrainc d'aon toil do Garry Kasparov as an deachtóir a threascairt.
  Vótáil níos mó ná dhá thrian den Duma Stáit chun Yeltsin a impeach. Agus is cinnte gur athraigh sé cúrsa na staire. Thacaigh Comhairle na Cónaidhme leis an impeachment freisin le vóta tromlaigh. Agus tháinig Maxim Primakov ina uachtarán gníomhach. Cé gur dífhostaíodh é, neamhnigh an chúirt bhunreachtúil é - ag áitiú go raibh Yeltsin neamhleor nuair a síníodh an fhoraithne.
  Mar sin, tá cumhacht athraithe sa Rúis. Sna toghcháin uachtaránachta go luath i titim na bliana 1999, bhuaigh Maxim Primakov. Agus tháinig méara Moscó, Luzhkov, ina phríomh-aire.
  Seachnaíodh cogadh leis an tSeisnia. Ach bhris cogadh cathartha amach sa tSeisnia féin. Ar thaobh amháin, is uachtarán dlisteanach é Maskhadov. Ar an láimh eile, Basaev agus Raduev agus an Wahhabis.
  Thacaigh an Rúis le Maskhadov le hairm agus airgead. I ndeireadh na dála, bhuaigh Maskhadov.
  Ina dhiaidh sin, bhí reifreann sa tSeisnia agus d'fhill sé ar an Rúis.
  Bhí Maxim Primakov i gcumhacht ar feadh dhá théarma ocht mbliana, agus in 2007 thug sé cumhacht do Yuri Luzhkov. Cé a rialaigh freisin ar feadh dhá théarma, go dtí 2015. Nuair a mheas iar-mhéara Moscó cheana féin é féin ró-shean, agus tháinig cathaoirleach Pháirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise Gennady Zyuganov ina uachtarán nua.
  Ach an rialóir seo, in ainneoin a aois chun cinn, grá cumhacht i bhfad ró.
  Agus thóg sé é, agus athshocrú a spriocdhátaí. Ach in 2022, thosaigh an cogadh nuair a ionradh Taliban ar an Táidsíceastáin. Agus ba chath nua é seo.
  Mar sin féin, trí úsáid a bhaint as acmhainní riaracháin agus trí na toghcháin a fhalsú, d'éirigh le Zyuganov tríú téarma.
  D'ardaigh Garry Kasparov agus Alexei Navalny tonn mór corraíl i gcoinne na gcumannach.
  Bhí agóidí ollmhóra ann. Bhí coimhlint idir na daoine agus na póilíní, baineadh úsáid as lainseálaithe grenade, gás cuimilt, batons agus urchair rubair. Sa deireadh, tháinig sé síos fiú le lámhach. Agus sraith de massacres.
  In 2025, bhris Maidan ar scála mór amach faoi dheireadh, agus scriosadh Gennady Zyuganov.
  Rinneadh uachtarán nua na Rúise Garry Kasparov, agus rinneadh príomh-aire ar Alexei Navalny. Mar sin osclaíodh ré nua i bpolaitíocht an domhain ...
  D"fhan Vladimir Putin ina oifigeach ciúin ar bheagán aithne i riarachán Yeltsin. An t-aon rud a cuireadh chun sochair dó:
  Níor cheadaigh sé do Yeltsin coup míleata a dhéanamh tar éis an impeachment. Fíor, ní raibh Yeltsin féin, tar éis cúig thaom croí, ag iarraidh troid ar son cumhachta a thuilleadh.
  Gheall Garry Kasparov, ina ról mar Uachtarán na Rúise, go scoitheadh sé na Stáit Aontaithe agus tharraing sé trúpaí Rúiseacha as an Afganastáin.
  Tá tús curtha le ré nua sa pholaitíocht, tar éis ceathrú céad bliain de riail shamhail-chumannach.
  
  
  Seansanna NUA DON SAMURAIS CRUA
  Bhí Cath Midway ceaptha a bheith buaite ag an tSeapáin ar aon nós. Ach ní fíor go n-osclóidh an samurai an dara tosaigh sa leagan seo. Agus mar sin d'fhéadfadh rudaí a bheith imithe beagán difriúil. Ligean le rá gur rith Stalingrad mar a tharla i bhfíor-stair. Agus níl mórán athraithe tagtha ar rud ar bith. Rinne na Breataine Oibríocht Tóirse gan trúpaí Meiriceánacha. Tá Rommel briste. Fíor, níor tharla an tuirlingthe i Maracó. Tar éis do na Gearmánaigh fórsaí áirithe a aistriú ón Eoraip, d'éirigh leo stop a chur le hionsaí na Breataine. Chuaigh Montgomery in olcas in aghaidh stubborn, stop. Choinnigh na Gearmánaigh an líne ar feadh tamaill. Ansin thosaigh siad ag aistriú fórsaí breise go dtí an Afraic. Sheol Rommel frith-ionsaí, rud a chuir brú beag ar na Briotanaigh, ach d"éirigh Montgomery siar go líne chosanta sa Libia. Tá an tosaigh cobhsaithe. I mí Iúil den tríú bliain is daichead, rinne na Naitsithe iarracht briseadh trí chosaintí na Sóivéide ar an Kursk Bulge. Ós rud é gur ghabh na Seapánaigh na hOileáin Haváise, chuir na Meiriceánaigh beagnach stop le ruathair aeir ar chathracha agus monarchana na Gearmáine. Thug sé seo deis do na Gearmánaigh cúpla umar breise a tháirgeadh, go háirithe Tigers and Panthers. Ghlac ceithre chéad feithicil eile páirt sa Kursk Bulge, chomh maith le fórsaí eitlíochta níos suntasaí. Ina theannta sin, d"aistrigh Hitler sé rannán coisithe breise ón bhFrainc agus bhain cuid de na gunnaí as Balla an Atlantaigh. Neartaigh sé seo an ghrúpáil Gearmánach. Thosaigh an t-ionsaitheacht thart ar mar a bhí i bhfíor-stair, ach ós rud é go raibh na Naitsithe beagán níos láidre, d'éirigh go hiontach leo. Mar sin féin, níorbh fhéidir an fáinne a dhúnadh timpeall an ghrúpa Sóivéadach. Cé gur mhair ionsaithe Fritz féin fiche lá agus níor chríochnaigh sé ach ar an 25 Iúil. Ansin sheol na haonaid Sóivéadach frith-ionsaitheach. Agus tharraing an troid ar aghaidh níos faide. Bhí na Gearmánaigh san Afraic ar an gcosaint. Ní raibh orthu a gcuid fuinnimh a chaitheamh ar an Iodáil, agus seachadadh níos mó trealaimh chun tosaigh, agus mar sin bhí an bhuamáil gan na Meiriceánaigh i bhfad níos laige. Lean an tSeapáin ar aghaidh ag buachan. Mar sin rinne ordú Mheiriceá níos mó agus níos mó botúin, agus bhí an iomarca deifir orthu Cuan Peiriú a athghabháil. Mar thoradh air seo go dtí an pointe atá i réim de - ní gá Meiriceá Eoraip. Mar bhuíochas as seo, stop na fomhuireáin Gearmánacha beagnach ionsaí a dhéanamh ar longa Mheiriceá. An tArm Dearg, mar sin, ach amháin faoi dheireadh mhí Mheán Fómhair ghlac Orel agus Belgorod, tar éis fulaingt caillteanas ollmhór. Agus stop sealadach leis an gcur chun cinn. Mar sin féin, ní raibh aon chúis le scaoll fós. Fómhar na coise tinne ina dhiaidh sin, agus an geimhreadh ina dhiaidh sin. Agus ba chóir go dtiocfadh bua nua ar an Arm Dearg. Nuair a thuig Hitler é seo, thairg Hitler sos cogaidh do Stalin. Cosúil, a ligean ar ghlacadh sos!
  Cé mhéad dár gcuid guys a maraíodh le linn an cath deiridh? Throid an USSR agus an Tríú Reich ar feadh trí mhí. Ba mhó caillteanais an Airm Dearg ná mar a bhí i bhfíor-stair, agus ní raibh an Wehrmacht níos lú. Bhí bled an dá thaobh. Ach mhéadaigh na Naitsithe táirgeadh trealaimh, bhí siad in ann a ghnóthú beagán. Ba chóir a thabhairt faoi deara go raibh céatadán na gcaillteanas in umair i bhfabhar na Naitsithe, agus ó tharla gur scaoileadh saor iad níos airde ná mar a bhí i bhfíor-stair, rinne na Gearmánaigh suas as an damáiste a rinne siad. I gcathanna cosanta, bhí an Panther ina umar maith. Bhí a ghunna fada bairille agus mear-adhaint le optaic den scoth le haghaidh a chuid ama in ann umair Sóivéadacha a mhilleadh. Ina theannta sin, níor sháraigh tríocha ceathair na Panthers, Tigers, Ferdinands sa mhullach, agus ní raibh mórán umar trom fós ann chun cur isteach ar chúrsa na gcathanna. Dhiúltaigh Stalin armistice leis an nGearmáin. Faoi dheireadh mhí Dheireadh Fómhair, thosaigh trúpaí Sóivéadacha ina n-ionsaithe in aghaidh Kharkov agus Smolensk. Chuir na Gearmánaigh in aghaidh an-sturdy. Bhí cosaint láidir acu, go háirithe sa lár, agus go ginearálta bhí siad ag súil le dul chun cinn na n-aonad Sóivéadach sna treoracha seo. Oddly leor, ach i gcomparáid leis an stair fíor, méid níos mó de threalamh, go háirithe aerárthaí agus umair, a ligean ar na Gearmánaigh chun cur i gcoinne i bhfad níos éifeachtaí. Ina theannta sin, tar éis níos mó cúlchistí a bheith acu, d'fheidhmigh na Naitsithe ar bhealach níos ciúine, níor deifir orthu le linn ionsaithe na Sóivéide, ar an taobh tosaigh, ach bhí siad i gceannas ar na cúlchistí ar bhealach níos comhsheasmhaí agus ag brath ar chosaint níos airde agus níos doimhne. Cúpla dosaen rannán breise, a shábháil mar gheall ar easpa tosaigh na hIodáile, agus san Afraic, ní raibh Montgomery in aon deifir, agus ní raibh na Gearmánaigh rocking an bád. Thit déine an chogaidh leis an mBreatain go mór. Ní raibh aon chaint ar shíocháin ar leith go fóill, ach is léir gur mhoilligh Churchill an bhuamáil, ag brath de réir dealraimh gur ídigh an APSS agus an Tríú Reich a chéile oiread agus ab fhéidir. Bhí scaoileadh na n-arm ón nGearmáin agus na satailítí beagnach trian níos airde ná mar a bhí i bhfíor-stair. D'fhág sé seo gur féidir poill a phaisteáil, agus, ag brath ar dhlúthchosaintí, cur i gcoinne sách rathúil. Bhí an scéal níos measa ag an bhfíric go raibh ordú na Sóivéide ar an ionsaí, áit a raibh an Fritz ag fanacht leo cheana féin, agus d'éirigh leo socrú a dhéanamh ar an gcosaint. Mar thoradh air sin, bhí an dul chun cinn féin thar a bheith mall agus chosain sé caillteanais mhóra. Thosaigh an cogadh ar bhealach cosúil leis an gCéad Chogadh Domhanda, nuair a d'éirigh leis an gcosaint a bheith níos láidre ná an t-ionsaí, chaill an taobh ionsaithe níos mó, agus d'éirigh an líne tosaigh neamhghníomhach mar thoradh air sin. Chuaigh trúpaí Sóivéadacha chun cinn ar an meán ó aon go dhá chiliméadar in aghaidh an lae, rud a chuir ar chumas na nGearmánach seasamh a fháil ach poist nua, agus an chosaint a choinneáil. Níorbh fhéidir dul isteach sa spás oibriúcháin. Tógadh Kharkov, áfach, go luath i mí na Nollag tar éis cathanna uirbeacha fíochmhar. Mhéadaigh na Gearmánaigh táirgeadh na heitlíochta. D'éirigh le Focke-Wulf agus ME-309 cur i gcoinne na trodaithe Sóivéadacha níos laige. Go háirithe contúirteach a bhí an ME-309 le seacht láithreacha gunna agus ardluais. Agus is meaisín daingean é an Focke-Wulf le armúr agus cosaint mhaith le sé gunnaí aeir. Mar gheall ar láithreacht feithiclí le hairm den sórt sin, ar ndóigh, fuair na Naitsithe buntáiste san aer. Cúitíodh an maneuverability is measa ag an luas ard le linn tumadóireachta, a d'fhág gur féidir éalú nuair a bhí sé ag dul isteach san eireaball, agus d'fhág armáil chumhachtach gur féidir an t-aerárthach a lámhach ón gcéad chur chuige. Ina theannta sin, d'fhorbair na Gearmánaigh tactics speisialta chun dul i ngleic le feithiclí Sóivéadacha chun airm níos cumhachtaí agus aerárthaí Gearmánacha ardluais a úsáid. Léirigh an buamadóir Yu-288 is nuaí go han-mhaith freisin. Tá an meaisín seo go tapa agus tá ualach mór buama á iompar aige.
  Ba bhuamadóir láidir tosaigh é an Focke-Wulf, a bhí níos fearr ar an PE-2 ar gach slí. Faoi dheireadh mhí na Nollag, bhí na trúpaí Sóivéadacha traochta agus cuireadh iallach orthu stopadh mar gheall ar chaillteanais ollmhóra. Cé go raibh Smolensk fós ag na Gearmánaigh, agus cuid de bhruach na láimhe clé Úcráin. Agus cad é an rud is suntasaí - taiscí Báicsít agus eilimintí cóimhiotalaithe. Bhí caillteanais na dtrúpaí Sóivéadacha sna tancanna chomh hinláimhsithe sin gur sheol Mainstein frith-ionsaí, agus bhí sé in ann fiú Kharkov a athghabháil, agus coire a dhéanamh do na trúpaí Sóivéadacha. Ach i mí Eanáir-Feabhra, sheol na trúpaí Sóivéadacha frith-ionsaithe, agus bhí siad in ann an Kharkov a bhí ag fulaingt le fada a ghabháil arís. Ach faoi Mhárta, bhí an tArm Dearg traochta agus b"éigean dó an t-ionsaí a chur ar fionraí. Bhí sos ann ... D"fhulaing an dá thaobh an iomarca caillteanas. Ina theannta sin, bhí Stalin ag iarraidh a arm a athlánú le umair T-34-85 agus IS-2 níos láidre agus níos forbartha. Fíor, d'athlíon na Gearmánaigh freisin le "Panther" -2 agus "Tíogair" -2 níos forbartha agus níos cumhachtaí. Bhí Stalin san áireamh freisin ar LA-7 agus Yak-3 níos airde. Ach sheol na Gearmánaigh, mar fhreagra, an modhnú is déanaí ar an TA-152 in ionad an Focke-Wulf, agus is é an scaird ME-262 an rud atá míthaitneamhach go háirithe. Ní raibh aon chothrom ag an aerárthach deireanach i dtéarmaí luais, armúr agus armála. Bhí an fhírinne níos costasaí, agus bhí sé níos déine ar shaothar i dtáirgeadh. Ach ar an láimh eile, chruthaigh na Gearmánaigh an HE-162 freisin, atá saor, inaistrithe, sách éasca a mhonarú agus freisin imoibríoch. Níl an comórtas teicniúil buaite ag Stalin fós. Throid an Bhreatain an cogadh thar a bheith éighníomhach. Ní raibh na Stáit Aontaithe fós in ann an tionscnamh a urghabháil ó na Seapáine. Ar 25 Meitheamh, tar éis neart carntha, chuaigh an tArm Dearg ar an ionsaí san ionad. Ar dtús, bhí trúpaí Sóivéadacha in ann dul i ngleic leis na cosaintí, ach ansin ghlac siad páirt sna cathanna do Smolensk. Botún tipiciúil de chuid na n-ard dearg ná cathracha a thógáil faoi dháta áirithe. Agus déan iarracht, tóg cathair dea-dhaingean, le garastún agus cosaint chumhachtach. Chuaigh ionsaitheacht na dtrúpaí Sóivéadacha in olcas nuair a d'aistrigh na Gearmánaigh fórsaí breise agus thosaigh siad ag frithionsaí. D"éirigh cathanna arís, mar a tharla sa Chéad Chogadh Domhanda, suíomh agus an-slaodach. Léirigh Hitler rabhadh neamhghnách. B'fhéidir go raibh sé ag brath ar arm miracle agus ar na forbairtí teicniúla is déanaí agus mar sin ní raibh aon deifir air. Is dócha, bhí ról freisin ag an fonn fola Aryan a shábháil, a bhí go leor caillte ag na Gearmánaigh cheana féin. Sea, agus tá cosaint na n-umair Naitsíoch i bhfad níos éifeachtaí, go háirithe an briseadh "Tiger" -2.
  Lean an troid sa lár go dtí deireadh an fhómhair. Léirigh Stalin stubbornness, ag iarraidh rath a fhorbairt. Ach sa chás seo, fuair mé speal ar chloch. Ba mhór an méid a chaill na trúpaí Sóivéadacha. Chaill na Gearmánaigh, agus iad ar an taobh cosanta, beagán níos lú. Bhí an Panther-2 ina umar maith. Bhí an fheithicil seo cosanta go maith sa mhullach agus bhí gunna pollta armúr den scoth aige, agus feidhmíocht tiomána réasúnta ag an am céanna. Sháraigh sé an T-34-85 go suntasach i dtéarmaí cumhachta gunna, cosaint tosaigh, agus ní raibh sé níos lú ná an luas agus an inaistritheacht. Fiú i gcás an IS-2, is namhaid contúirteach é meaisín na Gearmáine, agus é ag bualadh i bhfad i gcéin. Mar gheall ar mhiondealuithe go minic, airm comhionann, ach buntáiste beag i gcosaint, ní raibh an Rí Tíogair sa chuntas is fearr. Ghlac modhnú níos troime ar an "Panther" -2 suas leis an "Tíogair" -2 mar chosaint agus sháraigh sé i bhfeidhmíocht tiomána. Go gairid na Gearmánaigh aontaithe táirgeadh beagnach go heisiach ar an "Panther" -2 mheá caoga a haon tonna le hinneall de 900 horsepower. D'oirigh an umar seo níos mó nó níos lú don arm. Níor bhain an tArm Dearg bua amach agus chuir siad stop leis an dul chun cinn. Tháinig an geimhreadh. Bhí umair den tsraith "E" ag na Gearmánaigh, agus scaird-aerárthaí nua. Bhí malartú buille ann. D'fhan an Bhreatain éighníomhach, tá tús curtha ag na Stáit Aontaithe cheana féin rud éigin a fháil i gcoinne na Seapáine. Ghlac Stalin leis, agus fiú ag tairiscint sos cogaidh do Hitler, cé go raibh ról an farae gunna á imirt ag an APSS. Cosúil, lig do na Naitsithe iompú ar an Iarthar, agus na caipitlithe i mbun cogaidh. Bhí ríomh an cheannaire insidious agus simplí. D'aontaigh Hitler leis an seal seo. Agus anois, i mí Feabhra den chúigiú bliain is daichead, chuaigh trúpaí Gearmánacha ar an ionsaí sa Libia. Agus d"éirigh leo ann. I gcathanna, d'éirigh sé amach go raibh umair Gearmánacha níos fearr ná na cinn Sasanacha, agus scaird-aerárthaí go hiomlán as iomaíocht. Níor tháinig na Stáit Aontaithe isteach sa fray fós. Sna cathanna, bhí an príomhról ag an Panther-2 agus E-100, chomh maith le modhnú an Tíogair-2 le turret beag agus armúr tiubh le hinneall cumhachtach. Níl an Béarla "Churchill" olc san armúr, ach lag san armáil. Ní tharraingíonn "Cromwell" ar chor ar bith. Agus níl an Challenger, an t-aon umar seasamh, sa tsraith mais. Ach is é an rud is tábhachtaí ná cáilíocht na trúpaí. Tá na Gearmánaigh, tar éis dóibh pas a fháil sa tástáil tine agus iarainn ar an bhfronta thoir, i bhfad níos réidh le haghaidh comhraic ná trúpaí na Breataine. Go háirithe na rannáin choilíneacha. Agus chuaigh na haonaid Gearmánacha ar an maslach. I mí an Mhárta, gabhadh an Éigipt. Agus ansin chuaigh na Gearmánaigh isteach sa Mheánoirthear, ghabh siad an Iaráic, Cuáit, agus ansin an Araib Shádach. Ní miste do Hitler dul go dtí an India, tríd an Iaráin, ach níor aontaigh Stalin, a raibh a chuid trúpaí fós san Iaráin, leis. Chuaigh na Gearmánaigh ar an ionsaí, ag dul ar aghaidh tríd an tSúdáin. Agus níos faide go dtí an Aetóip agus an tSomáil. Agus as sin go dtí an meánchiorcal. Ghlac thart ar sheachtó rannán den Wehrmacht páirt sa ionsaithe. Agus ní raibh fórsaí mar sin ag an mBreatain chun cur i gcoinne an Tríú Reich. Ghabh na Gearmánaigh Giobráltar freisin. An ionsaí iompaigh amach a bheith neamhbhuan, agus beagnach lightning tapa. Ghlac aerárthaí scaird-ionsaí, chomh maith le héileacaptair, páirt san ionsaí freisin. Bhí an Afraic i mbaol caillteanas iomlán na Breataine. Ach nach bhfuil Stalin chomh simplí.
  Tá tarraingt siar na Breataine ón gcogadh ró-chontúirteach don APSS. Agus chuaigh an tArm Dearg ar an ionsaí i Meitheamh 1945. Níorbh fhéidir leis na trúpaí Gearmánacha lag san oirthear é a sheasamh agus ghéill siad don bhrú. Na Naitsithe, in ann é a sheasamh, rolladh ar an taobh thiar. Bhí an tArm Dearg in ann Smolensk, Kiev, a shaoradh agus chuaigh sé isteach sa Bhealarúis. Tar éis dóibh fórsaí breise a aistriú ón Afraic, bhí na Gearmánaigh le deacracht mhór in ann stop a chur le ionsaithe na dtrúpaí Sóivéadacha. Ghlac umair nua na Gearmáine den tsraith E-50, nach raibh aon chomhionann acu, páirt sna cathanna. Ina theannta sin, dhéileáil na Naitsithe le buille a tharraing aird ón Tuirc. Agus rinne an Tuirc féin, faoi bhrú ón nGearmáin, ionsaí ar an Aontas Sóivéadach. Mar sin, d'éirigh an scéal níos casta arís. Ba í an fhadhb ná nach raibh an T-54 isteach sa tsraith fós, agus bhí an T-34-85 as dáta go soiléir cheana féin i gcomhthéacs an tsraith E agus fiú an Panther-2. Sa gheimhreadh, bhuail trúpaí Sóivéadacha fós, ach níorbh fhéidir leo rath suntasach a bhaint amach. Ina theannta sin, thosaigh dioscónna ag glacadh páirte sna cathanna ... Ba é an t-aon rud a d'éirigh níos fearr ná rath na Meiriceánaigh i gcoinne na Seapáine. Ar deireadh, d'éirigh leis na Yankees Cuan Peiriú a athghabháil, agus thosaigh an tionscnamh san Aigéan Ciúin ag dul anonn go dtí taobh Mheiriceá. Ach, faraor, d"fhéadfadh cúnamh SAM a bheith ró-dhéanach. In earrach na bliana 1946, chuaigh na Gearmánaigh, ag baint úsáide as an leas a bhaint as umair E os cionn tríocha ceathair, ar an gcion. Bhí trúpaí Sóivéadacha, cruaite ag cathanna, in aghaidh an-sturdy. Bhí an tArm Dearg laochúil agus go leor airtléire aige. Go háirithe gunnaí frith-umar 100mm. Agus dug isteach. D"éirigh leis na Gearmánaigh Kiev a thabhairt ar ais agus an tArm Dearg a bhrú ar ais thar an Dnieper. Ach ba ar an mbacainn uisce seo a thóg na trúpaí Sóivéadacha cosaint dho-sheachanta. Throid na Gearmánaigh an samhradh agus an fhómhar ar fad, ach níorbh fhéidir leo na trúpaí Sóivéadacha a bhriseadh. Ach d'éirigh leo bac a chur ar Leningrad arís. Ach níor ghlac na Naitsithe an chathair leo féin. Gheimhridh imithe i malartú buille. Bhí na Meiriceánaigh ag bogadh go mall trasna an Aigéin Chiúin, agus go dtí seo níor úsáid siad airm núicléacha. San earrach rinne na Gearmánaigh iarracht arís dul ar aghaidh. Bhain siad úsáid as na umair sraith "E", na meaisíní is déanaí a mheá seachtó tonna. D'eisigh an APSS an IS-7, atá in ann seasamh in aghaidh mastodon. Thosaigh umair mheánacha T-54 le feiceáil freisin. Threisigh an Bhreatain freisin, ag seoladh ionsaithe san Afraic Mheánchriosach. Chuidigh na haonaid talún Mheiriceá anseo freisin. Le haghaidh an chogaidh san Aigéan Ciúin, ní raibh gá ag na Meiriceánaigh go leor trúpaí agus umair. Mar sin thosaigh siad ag brú na Naitsithe amach as an Afraic. Anois thuig na comhghuaillithe nach mbeadh sé indéanta suí amach, agus gur cheart an namhaid a bhrú agus a bhrú. Sa samhradh agus san fhómhar, bhí na SA agus an Bhreatain in ann cuid shuntasach den Afraic a fháil ar ais, agus fiú thiomáin na Gearmánaigh amach as an tSomáil agus an Aetóip. Ní raibh na Gearmánaigh in ann ionsaí a fhorbairt i gcoinne Moscó, agus iad bogtha i gcathanna suímh. Sa gheimhreadh, bhuail Stalin an Tuirc. Chaill an tArm Dearg na trúpaí Ottomanacha agus ghabh Kars, Erzurum agus Tanrog. B"éigean do na Gearmánaigh fórsaí suntasacha a aistriú chun an comhghuaillíocht a shábháil. Ach bhuail an tArm Dearg in aice le Leningrad gan choinne, bhuaigh sé bua mór ansin. Tháinig an bhliain 1948... San earrach, rinne na Gearmánaigh iarracht dul chun cinn arís. D'éirigh leo umar pirimideach bunaidh a chruthú a bhí do-sheachanta ó gach uillinn lámhaigh. Agus leis an meaisín seo bhí baint ag súil ard. Thosaigh an cur chun cinn i mí Bealtaine. Tar éis dhá mhí de throid stubborn, chuaigh na Naitsithe i dteagmháil le Smolensk. Léirigh umair pirimide a n-éifeachtacht chomhrac, ach is minic a shéid siad suas le mianaigh. Ní raibh na Gearmánaigh in ann an chathair a ghlacadh agus thimpeallaigh siad í. Ach san Afraic, bhain na Comhghuaillithe rath mór amach, ag tiomáint na nGearmánach amach as an Éigipt. Bhí defeated an tSeapáin freisin, cailleadh go leor oileán agus na hOileáin Fhilipíneacha. Sa titim, chuaigh na Gearmánaigh chun cinn níos faide san oirthear, sa lár, ag druidim le Leningrad arís. Bhí eitlíocht na Gearmáine fós níos láidre ná an ceann Sóivéadach, go háirithe i gcáilíocht. Ach ag deireadh na bliana 1948, thosaigh an MIG-15 ag teacht chun tosaigh. Bhí an scaird-mheaisín Sóivéadach níos lú ná na Gearmánaigh ó thaobh luais agus armála de, ach bhí sé níos inaistrithe. Chuir na Meiriceánaigh feabhas ar a bhfeidhmíocht freisin.
  I ngeimhreadh na bliana 1949, bhrúigh trúpaí Sóivéadacha na Gearmánaigh ar ais ó Leningrad agus bhrúigh siad ar ais go Smolensk iad. Agus thiomáin na Meiriceánaigh, mar aon leis na Breataine, na Naitsithe amach as an Afraic. In earrach na bliana 1949, tharraing an Tuirc siar ón gcogadh freisin. Chaill an Tríú Reich smacht ar an Meánoirthear freisin. Chuaigh seasamh na Naitsithe in olcas. Ní raibh leomh siad dul chun cinn san oirthear, ach bhog siad go dtí cosaint daingean. Rinne trúpaí Sóivéadacha, ag baint úsáide as umair T-54 agus IS-7, iarracht briseadh trí chosaintí an Wehrmacht. Ach choinnigh na Naitsithe an bloc go docht. Tháinig teip freisin ar iarracht na gComhghuaillithe teacht i dtír sa Spáinn. Bhí an oibríocht beagán níos fearr sa tSicil, áit ar baineadh amach rath, le cabhair ón mafia áitiúil. Tá sé an t-aonú bliain déag ó thús an Dara Cogadh Domhanda cheana féin. Tá gach tír thar a bheith traochta agus thar a bheith tuirseach. Bhí an geilleagar domhanda faoi shíneadh. Agus bhí gach duine ag iarraidh an troid a chríochnú chomh luath agus is féidir. Gearmánaigh agus Rúiseach go háirithe eaciated go mór. Thairg Stalin síocháin do Hitler ar théarmaí na rogha nialais: filleadh ar na teorainneacha roimhe sin agus malartú príosúnach - rud ar bith! Ach níor aontaigh an Fuhrer ach le sos cogaidh, gan a bheith ag iarraidh an chríoch faoi áitiú a thabhairt suas. Ina theannta sin, bhí obair ar chruthú buama adamhach á cur i gcrích cheana féin sa Ghearmáin, agus bhí cheana féin diúracáin intercontinental. Mheas na Stáit Aontaithe an buama adamhach a úsáid. Ach cé go raibh siad eagla a spoil san Eoraip. Agus scaoil siad é i mí na Nollag 1949 ar an tSeapáin. Bhí iarmhairtí an scrios uafásach. Agus tuigeadh leid den chineál céanna sa Ghearmáin. Labhair an Fuehrer leis an náisiún agus mhol sé go ndéanfaí machnamh ar cheist an domhain dhínit. Ach ansin d'athraigh sé a intinn ... Tháinig an bhliain nua 1950. Sheol trúpaí Sóivéadacha ionsaitheacha nua chun tosaigh. Bhí cosaint na nGearmánach an-daingean. Agus chuaigh na comhghuaillithe ar aghaidh tríd an Iodáil, áit a raibh coup míleata, agus baineadh Mussolini amach. Ach bhí níos mó ná umair pirimideacha na Gearmáine ná na Patúin agus na Dúshlánaitheoirí. An Paton Meiriceánach, nach raibh in ann dul isteach ar an armúr umar Gearmánach, fiú amháin ag raon gar, thug isteach go háirithe crua. Agus thosaigh na comhghuaillithe ag fuiliú. Sea, agus rinne dioscaí dosháraithe Gearmánacha damáiste ollmhór do na Stáit Aontaithe agus don Bhreatain. De thuras na huaire, choinnigh eitlíocht na Gearmáine barr cáilíochtúil ar na Comhghuaillithe. Theip ar iarracht tuirlingthe an tsamhraidh sa Normainn. True, ag deireadh Lúnasa, tar éis an bhuamáil núicléach, an tSeapáin capitulated. Tá an tIarthar tar éis a lámha a scaoileadh. Ach ní raibh na Stáit Aontaithe dare a úsáid airm núicléacha, ionas go bhféadfadh siad a bheith clúdaithe ag diúracáin ballistic intercontinental an Tríú Reich. Chuaigh an tArm Dearg i dteagmháil leis an Dnieper san ionad, ach cuireadh stop leis freisin. Bhí fórsaí an dá thaobh ídithe go dtí an teorainn ... Agus ar deireadh, an 25 Samhain, 1950, thairg Truman síocháin do Hitler, ar théarmaí paireacht. Is é sin le rá go bhfanann an Eoraip leis an Tríú Reich, seachas an tSicil agus an méid atá fágtha den Iodáil. Téann Stalin ar chomhréiteach: teorainneacha an APSS i 1939. Is é sin, bogann na Gearmánaigh ar ais beagán, ag tabhairt suas críoch, ach ag fáil roinnt éadálacha. Tá an Fhrainc, an Bheilg, an Ísiltír agus cinn aisteach eile fós faoi smacht na Gearmáine, ach faigheann siad méid áirithe neamhspleáchais. Is é sin le rá go bhfuil rud éigin cosúil leis an Aontas Eorpach á fhoirmiú. Cuireann an Tríú Reich deireadh le cinedhíothú na nGiúdach agus na Gypsies, cé go bhféadfadh srianta áirithe dlí a bheith fós ar a gcearta. Tá caidreamh trádála á athchóiriú go hiomlán. Geallann tíortha meas a bheith acu ar cheannasacht daoine eile. Ní ghearrtar cúiteamh ar aon duine. Malartaítear príosúnaigh do gach duine. Bhí Stalin agus Hitler chomh tuirseach sin gur ghlac siad lena leithéid de thairiscint. Bhuaigh na Stáit Aontaithe níos mó ná cinn eile, agus mar sin d'éirigh leo an tSín agus an Áise a áireamh ina réimse tionchair. Agus ghlac an Bhreatain, chomh maith le Meiriceá, an Afraic. Tá acmhainní daonna ídithe go mór ag an nGearmáin. Ann, thug an Fuhrer polygamy isteach go hoifigiúil. Fágadh an APSS gan éadálacha críocha a fuarthas sa naoú, daicheadú bliain. Agus bhí sé traochta go mór.
  
  
  CARNISH PANTHER UIMHIR A DÓ
  ANÓTÁIL
  Bhí cailíní álainn laochra in ann an Panther a iompú ina shárshaothar tógála umar. Agus anois tá na Gearmánaigh tar éis an tArm Dearg a ghéarú go críochnúil.
  . CAIBIDIL #1
  I mí Mheán Fómhair 1943, chuaigh an Panther-2 níos forbartha isteach sa tsraith. Bhí an tiús céanna armúr agus armála ag an bhfeithicil seo agus a bhí ag an Tíogair-2, ach níor mheáchan sé ach daichead tonna. Mar thoradh air sin, tháinig neart in aghaidh Mainstein agus bhí na Gearmánaigh in ann an tArm Dearg a chaitheamh trasna an Dnieper.
  Chuaigh an cogadh ar aghaidh... Sa gheimhreadh, chuaigh an Fritz amach feadh na líne tosaigh agus choinnigh sé imshuí i Leningrad. Agus san earrach bhuail siad na comhghuaillithe ón Iodáil. I mí an Mheithimh 1944, theip ar iarracht maslach agus tuirlingt sa Normainn freisin. Chaill na Comhghuaillithe níos mó ná 700,000 saighdiúir agus oifigeach leo féin mar phríosúnaigh.
  I lár an Airm Dhearg theip air dul chun cinn ar 22 Meitheamh, 1944.
  Bhí na troideanna brúidiúil. Ghlac na cailíní páirt sna cathanna freisin.
  Bhí an Panther-2 beagnach do-sheachanta sa mhullach, gunna den scoth, agus ag an am céanna go leor nimble, go háirithe le hinneall nua de naoi gcéad horsepower.
  Throid Gerda i bicíní agus d'úsáid sí a bharraicíní loma.
  An cailín, agus í ag brú an chnaipe lena sÚil nocht, chual sí:
  - Beidh mé an ceann is cumhachtaí!
  Ansin fired sí ag an cnaipe an cnaipe leis an preas agus Charlotte.
  Do chrom an laoch:
  - Aerbatics umar!
  Bhris Christina, agus í ag brú an cnaipe lena teanga agus ag caoineadh:
  - D'fhir áille!
  Bhuail Magda freisin, ag bualadh an namhaid, le cabhair a bharraicíní loma agus squeaked:
  - Agus do mhná níos áille fós!
  Agus na cailíní, lámhaigh as na gunnaí agus bualadh na ceithre cinn is tríocha, canadh:
  - Tabhair aire do mhná, Tabhair aire do mhná,
  Mná ar an airdeall!
  A bhuachaillí ar airgead, déan deifir!
  Seo cailín a chuireann iontas uirthi lena meon agus a cruinneas.
  Chomh maith leis seo, tá roinnt nuances eile. Go háirithe, in ionad an FAA de na diúracáin is éifeachtaí seo, bhí na Gearmánaigh ag brath ar an aerárthach ilchuspóireach is déanaí agus an-éifeachtach TA-152. Bhí ardluais ag an bhfeithicil seo, inaistritheacht mhaith agus armáil láidir le armúr.
  D'fhéadfadh sí a bheith ina Trodaire, agus aerárthach ionsaithe, agus buamadóir tosaigh. Ba é a luas 760 ciliméadar san uair, agus sé gunnaí aeir. An Trodaire aon suíochán is cumhachtaí san armáil agus lián thar a bheith nimhiúil. Maidir le haerárthach ionsaithe agus buamadóir tosaigh, tá a fheidhmíocht thar barr. Agus anois iompaigh an meaisín amach a bheith an-éifeachtach agus tá na píolótaí fionnuar air: Albina agus Alvina. Agus tá siad blondes álainn ach super.
  Phléasc Albina óna heitleán le cabhair óna barraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Tá mé an chuid is fearr!
  Agus titeann an Yak Sóivéadach, ag fágáil eireaball tobac.
  Lámhaigh le cabhair ó mhéara lom agus Alvin. Bhuail sí carr Sóivéadach agus tweeted:
  - Chun an homeland na elephants!
  Agus gáire an bheirt chailíní. cófra beagán nochta. Nochtfaidh siad a gcíocha áille cosúil le sútha talún ró-aibí.
  Bhris Albina le cabhair ó nipple cíche scarlet, agus pollta díon an umair, agus ina dhiaidh sin squeak sí:
  - Tar éis an tsaoil, ón taiga go farraigí na Breataine!
  Bhuail Alvina umar na Sóivéide freisin le clúidín ruby-chíche agus chlis uirthi:
  - Is í an cailín cosnochta an ceann is láidre!
  Sin é an fáth nach féidir briseadh tríd an gcosaint. Agus do buaileadh na comhghuaillithe. Níl sé brabúsach aerárthach scaird a tháirgeadh. Tá sé níos costasaí agus ídíonn sé níos mó breosla, agus éilíonn sé oiliúint speisialta do phíolótaí agus bonneagar nua.
  Mar sin tá sé níos fearr a bheith ag brath ar mheaisíní scriú níos airde. Agus is dearadh an-rathúil é an TA-152. Agus is cailíní hyper iad píolótaí go ginearálta!
  Bhí na Gearmánaigh in ann ionsaí na Sóivéide a dhíbirt sa lár agus fiú bhris siad tríd go Smolensk iad féin.
  Léirigh na cathanna - meaisín "Panther" -2, atá beagnach gan sárú. Agus ní féidir leat a rialú. Agus sa titim, bhí an chuma ar an "Tiger" -3. Bhí armúr tosaigh 250 mm ar an gcarr nua, a mheáchan seachtó tonna, agus 170 mm de shliosanna fánaithe. Agus inneall 1200 horsepower.
  Agus tá an "Tíogair" -3 do ghluaisteáin Shóivéadaigh go simplí marfach. Scarann a gunna 105-milliméadar le fad bairille 100-EL feithiclí Sóivéadacha ó chúig chiliméadar.
  Tá umar den sórt sin, ar ndóigh, ró-dhian do gunnaí Sóivéadacha. Fiú ar an IS-2.
  Bhí Smolensk timpeallaithe ag na Gearmánaigh cheana féin agus bhí bagairt ar Moscó.
  Tá an geimhreadh tagtha agus sneachta... Leningrad fós i imshuí. Tá na Gearmánaigh ar an gcosaint agus ag tógáil neart. Agus airm nua a ullmhú.
  Go háirithe dioscónna. Is féidir leo ardcheannas aeir iomlán a thabhairt.
  Sheol na Gearmánaigh ionsaithe san Afraic sa gheimhreadh. Ghlac siad Giobráltar agus thosaigh siad ag dul ar aghaidh go Maracó. Lig Franco trúpaí na Gearmáine tríd tar éis ultimatum an Fuhrer.
  Bhí Hitler ag súil go nglacfadh sé an mhór-roinn dhubh agus a cuid acmhainní. I mí Eanáir, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn san ionad. Ach bhí na Fritz réidh dó. Agus thug na trúpaí Sóivéadacha aghaidh ar fhreasúra stubborn. Thairis sin, bhí raidhfil ionsaithe níos fearr ag an namhaid cheana féin ná na Rúiseach.
  I mí Aibreáin, bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn cheana féin, agus ag bualadh sa treo ó dheas.
  D"éirigh leo an tArm Dearg a chur faoi iontas. Agus ag baint úsáide as umair nua agus aerárthaí níos láidre.
  Mar sin féin, ghlac scaird-bhuamadóirí Arado páirt sna cathanna freisin. Tá siad éifeachtach agus tapa. Agus tá sé deacair dul isteach orthu ó gunnaí frith-aerárthach, agus ní féidir le trodaithe teacht suas.
  Chabhraigh buille lagghearrtha na nGearmánach leis na Donbass a athghabháil agus an Úcráin a áitiú. Shroich na Naitsithe an Don láithreach fiú. Ach cuireadh stop leo ansin fós.
  Bhí ionsaí ar an Crimea. Bhí Stalin i scaoll. Bhí na Comhghuaillithe éighníomhach.
  Sea, agus chuir an tSeapáin in aghaidh ar bhealach níos stóinsithe agus níos éifeachtaí. Agus ní raibh na Meiriceánaigh in ann fórsaí breise a leithdháileadh i gcoinne an Tríú Reich.
  I bhfómhar na bliana 1945 d'úsáid na Gearmánaigh arm ní ba láidre fós - dioscaí. Bhí na soicéid eitilte seo, a bhuíochas leis an scaird laminar, beagnach dosháraithe d'airm bheaga. Agus d'fhéadfaidís eitleáin a scaoileadh lena chabhail, ach níor fhulaing siad féin aon chaillteanais.
  Ní féidir leat dioscónna a sheasamh san aer.
  Anseo tá Grineta agus Eva ag eitilt ar shár. Is cailíní an-álainn iad na cailíní i bicíní, agus blondes le waists caol.
  Bhrúigh Grineta na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma.
  Agus scaoil a scaird laminar flapach síos láithreach dosaen aerárthach Sóivéadach agus d'éirigh léi:
  - Le haghaidh ár dteicneolaíochtaí!
  Phléasc Eve freisin ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus scaoil sí scaird dúnmharaithe arís, ag brú ar gach duine agus ag urchar a cuid fiacla, d'eisigh:
  - Maidir leis na teicneolaíochtaí is airde san aeraidinimic!
  Agus na cailíní winked ar a chéile.
  Seo é baisteadh na tine...
  Bhuel, i straitéis, chuir an namhaid sa chás seo, an Tríú Reich, roinnt fios gnó i bhfeidhm. Agus bhí a chuid trúpaí ag druidim le Moscó cheana féin, cé gur rith siad isteach i líne cosanta Mozhaisk.
  Bhí buamadóirí gan earr ag an Fritz cheana féin le scairdinnill. Agus scaoil na Naitsithe buamaí ollmhóra go tréan. Níor chuir tús an gheimhridh stop le dul chun cinn an Fritz.
  D"fhonn am a cheannach, thairg Stalin sos cogaidh do Hitler ar feadh trí bliana.
  D'aontaigh an Fuhrer, ach faoi réir filleadh ar an nGearmáin na príosúnaigh chogaidh go léir agus cúiteamh a íoc in ola, óir agus amhábhair eile.
  Cuireadh iachall ar Stalin aontú. Agus chinn Hitler teacht i gcabhair ar an tSeapáin. Agus d'iompaigh sé a thada chuig an Iarthar.
  Ar an gcéad dul síos, chuaigh trúpaí Gearmánacha chun cinn san Afraic. An bhliain 1946 a rith faoi bhua bua nua ar an Tríú Reich. Ar dtús, bhí áitiú ar an Mór-Roinn Dhubh.
  Anseo nach bhfuil an fhadhb is mó na trúpaí namhaid, ach achair fhada, sínte cumarsáide, easpa bóithre. Agus tá sé seo i ndáiríre fadhb ollmhór. Ach réitigh na Gearmánaigh é.
  Fuair siad gunna éadrom féinghluaiste E-25. Le meáchan de 27 tonna, bhí gunna 88 mm 71 EL aige, agus armúr tosaigh 120 mm ar fhánaí, agus 82 mm le fánaí ar na taobhanna, agus inneall le naoi gcéad each-chumhacht. Bhí a leithéid de ghunna ionsaitheach féinghluaiste.
  Agus ag an am céanna, tá a fheidhmíocht tiomána den scoth. Agus luas, agus maneuverability, agus scáthchruth íseal, agus armúr tosaigh den scoth, agus gunna a pollta fiú umar dea-chosanta mar an Churchill ó ciliméadar go leith.
  Thit an Afraic ... Agus ghlac na Gearmánaigh freisin an Meánoirthear, an Iaráin agus an India ag deireadh mhí Mheán Fómhair, agus chuaigh siad isteach Burma.
  Bhí an Bhreatain faoi bhuille bhrúite ó scairdeanna Gearmánacha. I mí na Samhna, díreach ar chomóradh ochtú bliain an Beer Putsch, thug na Naitsithe trúpaí i dtír sa Bhreatain. Agus ba é sin a n-aistriú crush.
  Ghlac rannán SS iomlán páirt sa chath, le cailíní cosnochta. Agus bhí siad in ainneoin an fuar i amháin bikini. Agus a sála lom, cruinn, bándearg chumhdaithe ag.
  Rith na cailíní feadh an chósta. Chaith siad grenades le cosa lom chiseled agus chanadh:
  - Beidh an cogadh naofa ár bua,
  Brúfaimid impireacht na leon ar an toirt ...
  Is cailíní iolair muid linn clann agus seanaithreacha,
  Más gá, beidh muid ag defeat an gá cosúil le puppy!
  Tá na cailíní seo álainn agus beagnach naked. Agus conas a ghníomhaíonn cailíní den sórt sin ar an samhlaíocht.
  Agus freisin tá saucers ag eitilt brúite isteach sa spéir. Leagann Grineta agus Eva, le scaird laminar, suímh an namhaid síos, agus briseann siad buncair agus boscaí piléar, agus meileann siad trinsí le hiarann.
  Bhrúigh Grineta na cnaipí lena bharraicíní loma agus, ag brú saighdiúirí na Breataine isteach, chrom sí:
  - Tá meirleach olc ag sní thar na carraigeacha,
  Punt dó le napalm!
  Bhrúigh Oíche, freisin, lena méara loma agus a cosa nimble, an truicir agus squeaked:
  Ní spárálann tú iad
  Maraigh gach bastards. .
  Conas bugs leaba a bhrú -
  Buail cosúil le cockroaches!
  Seo sásar eitilte ag luascadh ar luas cúig fhuaim agus ní féidir le gunna frith-aerárthaigh amháin é a thabhairt anuas.
  Ar ndóigh, tá na píolótaí Albina agus Alvina freisin blondes álainn, ach super.
  Bhrúigh Albina an luamhán lena bharraicíní loma agus scaoil sí sliogáin ón aer, ag lámhach dosaen eitleán ag an am céanna.
  Chlaon an cailín:
  - Glóir a chailíní álainn!
  Bhain Alvina úsáid as sála lom freisin, agus tar éis di bronntanais an bháis millteach a scaoileadh, agus dosaen carr a ghearradh amach, d'éiligh sí:
  - Agus glóir do na heroines!
  Seo iad na cailíní atá iontu a leithéid de lasrach indestructible dó. Tá siad iontach álainn. Agus blondes. Agus waists caol, agus tá plátaí an phreasa cosúil le seacláidí.
  Is iad seo na cailíní - ach na laochra seach-aicme is airde. Agus ní sheasfaidh aon duine go deo ina gcoinne.
  Lámhaigh siad níos mó ná míle aerárthach an ceann, as a bhfuair siad dámhachtainí speisialta: Crois an Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint!
  Ar ndóigh, ní fhéadfadh an Bhreatain cur i gcoinne arm den sórt sin. Le linn an ionsaí ar Londain, bhí Gerda agus a criú ar an umar Tiger-4. Bhí an carr seo cúig tonna níos éadroime, ach le hinneall gás-tuirbín de 1500 horsepower. Agus bhí a n-umar beagnach dosháraithe.
  Agus d'éirigh níos mó fós uillinneacha claonta na armúr ann. Agus tá cáilíocht na leatháin chosanta tar éis fás.
  Bhris Gerda lena bharraicíní, pollta an howitzer Sasanach agus squeaked:
  - Glóir do thír dhúchais na n-elephants!
  Bhuail Charlotte freisin ar an namhaid lena cosa an-álainn agus sexy agus yelped:
  - Sea, tá muid ar an homeland na elephants!
  Thóg Christina agus bhain sí a bra. Agus nocht sí na clúidíní scarlet dá cíoch, agus d'aistrigh sí iad.
  Ina dhiaidh sin, bhrúigh a cíocha sútha talún an cnaipe luamhán stiúrtha, agus tháinig báistí síos bronntanais an bháis ó mheaisínghunnaí.
  Chlaon an cailín:
  - Ó, tá a fhios ag Moscó go bhfuil sí láidir,
  Gabhann saighdiúir agus easpag!
  Bhuail Magda freisin agus, ag baint úsáide as na siní ruby a cófra iomlán, coirtithe, roared:
  - Mo chroí, a chailín mhaith!
  Agus d'eitil an ceallraí Béarla ar fad ag an am céanna san aer.
  Bhí ionadh ar na Breataine. Nuair a chuaigh Londain i gceannas, thit na saighdiúirí ar a nglúin agus phóg siad cosa lom, chiseáilte, fuar-dearg na gcailíní.
  Agus ligh saighdiúirí, oifigigh agus ginearáil a gcuid sála lom cruinn lena dteanga.
  Seo bua an Tríú Reich. Agus an Cannibal le litir caipitil - d'éirigh le Adolf Hitler a dhéanamh cad a theip Napoleons a dhéanamh - pharáid trí Londain.
  Anois b'éigean don Tríú Reich agus don tSeapáin na Stáit Aontaithe a ruaigeadh. Agus nach bhfuil sé éasca.
  Tá acmhainní ollmhóra ag Meiriceá agus geilleagar ardfhorbartha, agus tá go leor fórsaí ann. Tá an daonra mór. Plus, an scaradh ón Tríú Reich ag an aigéan.
  Tá sé deacair é a fháil... Tá acmhainní iontacha agus airm miracle anois ag na Gearmánaigh.
  Is é an chéad bhuille ná Oibríocht Icarus agus gabháil na hÍoslainne. Bhain na Stáit Aontaithe úsáid as an gcríoch seo chun an Tríú Reich a bhuamáil. Anois ní féidir le SAM an Eoraip a bhaint amach lena gcuid carranna.
  D"éirigh le Hitler an Íoslainn a ghabháil chomh luath le Nollaig 1946. Chuir sé iontas ar na Meiriceánaigh.
  Ach, ar ndóigh, ní bua é seo fós.
  Mar sin féin, bhí uaillmhianta den sórt sin ag an Fuhrer ... Níos fuaire ná Genghis Khan agus Napoleon.
  Na Gearmánaigh go tapa agus ar luas luathaithe, ag baint úsáide as cumhacht sclábhaithe, thóg cabhlach. Agus longa cogaidh, agus iompróirí aerárthach, agus go leor fomhuirí. Ag an am céanna, cruthaíodh ceann droichid i Meiriceá Laidineach. Ar an gcéad dul síos san Airgintín le Perron, agus ansin sa Bhrasaíl, go raibh an cheannaireacht dírithe níos mó i dtreo an Tríú Reich.
  Thosaigh na Seapánaigh freisin ar na Stáit Aontaithe a ruaigeadh agus ghabh siad an tionscnamh. Tá trodaithe den scoth acu agus píolótaí láidre.
  Ach ar ndóigh níl aon chomhionann ag Albina agus Alvina. Agus tá na cailíní seo sa spéir díreach cosúil le hiolair sár-aicme.
  Lámhaigh Albina seacht n-eitleán de chuid na Stát Aontaithe lena bharraicíní loma láithreach agus chan sí:
  - Is laoch mór mé!
  Leag Alvina síos freisin ocht n-éan sciathán déanta as duralumin le cabhair óna cosa lom, coirtithe agus squeaked:
  - Agus tá mé níos mó fós de laochra!
  Agus ghlac na háille agus thaisbeáin siad a dteanga. Agus déanaimis troid ...
  I rith samhradh na bliana 1947, bhí na Naitsithe in ann an Ghraonlainn a ghabháil agus Ceanada a ionradh.
  Throid Alvina leis an namhaid sa spéir, agus scaoil sé síos sé eitleán eile, an uair seo le nipple cíche scarlet.
  Agus cooed aggressively:
  - Níl mé níos láidre ar domhan,
  Tá sé soiléir do gach duine ar domhan bán -
  Is léir dhá uair a dó ná ceithre
  A ligean ar a choinneáil Meiriceá cuntasach!
  Bhuail Albina an namhaid freisin le clúidín cíche ruby, ghearradh amach an t-aerárthach namhaid, agus squeaked:
  - Níl aon teorainn le mo neart,
  Is cailín iontach agus áilleacht mé ...
  Má thógaim an chúis i gcathanna,
  Mar sin le cumhacht go deo!
  Rinne Alvina gáire agus dúirt:
  - Agus ní fillte, ní fillte -
  Tá do shorts fuar!
  Agus thóg na cailíní é agus winked ar a chéile.
  Tá an cogadh ag méadú. D'éirigh le Mainstein i gCeanada na príomhchathracha a ghlacadh: Toronto agus Québec. Agus d'éirigh sé amach i ndáiríre cool.
  Agus seo Gerda ag troid lena criú. Is cailín an-álainn í.
  Ní haon ionadh go bpógann na saighdiúirí a gabhadh a cosa lom le sásamh den sórt sin, fiú nuair a bhíonn siad deannaigh.
  Thóg Gerda é agus chan sé, ag lámhaigh agus ag bualadh an Sherman lena bharraicíní loma:
  Is féidir liom gach rud a dhéanamh, is féidir liom gach rud a dhéanamh
  Má úsáidim mo chos i gcath!
  Agus thaispeáin an laoch a teanga.
  Chaill Charlotte bronntanas dúnmharaithe isteach ina comhraic freisin, an uair seo le cabhair ó nipple cíche scarlet agus chirped:
  - Do mo chuid éachtaí iontacha!
  Christina fired freisin ag an namhaid, agus an-oiriúnach. Chuaigh sé tríd an umar agus squealed:
  - Coirt mé cosúil le cat
  Conas a dhéanfaidh madra caoineadh
  Agus íosfaidh an gopher an gabhar le chéile!
  Bhuaigh Magda a chéile comhraic freisin. Agus le clúidín sútha talún bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha agus squeaked:
  - Ceapann na hAtamannaigh go n-ardóidh siad cogaí,
  Agus tosóidh siad ag roinnt an booty go cothrom!
  Bhris Gerda leis an nipple chíche ruby agus squeaked:
  - Ní féidir liom féachaint ar Playboy
  Caithfidh mé duine a mharú!
  Tá sé seo chomh ionsaitheach agus diana. Seo iad na cailíní ... Faoi dheireadh na seachtú bliain is daichead, bhí beagnach gach ceann de Cheanada gafa ag na Gearmánaigh.
  Agus sa bhliain 1948 nua, bhog an troid go dtí críoch na Stát Aontaithe. Is é seo a fuair na Naitsithe na súile, cé nach cóin, ach trófaithe.
  In earrach na daichead a hocht, chuaigh chun cinn na trúpaí an Tríú Reich trí chríoch na Stát Aontaithe ó thuaidh. Agus i mí na Bealtaine, d'ionsaigh na Naitsithe, mar aon leis na Seapánaigh, Meiriceá Laidineach agus Meicsiceo an cathair ó dheas. Agus bhí sin go mór cheana féin.
  Bhí Hitler ag dréim le forlámhas an domhain. Agus níor theastaigh ó Truman ach maireachtáil. Ach bhí a sheans ag dul in olcas.
  Bhí an Fuhrer sa chás seo i ról Avadon. Bhuel, cad a d'fhág na Stáit Aontaithe Mheiriceá. In ionad "Pershing" le feiceáil "Paton". Bhí gunna beagán níos láidre ag an umar seo agus inneall níos cumhachtaí, ach, ar ndóigh, ní fhéadfadh sé seo an bua a thabhairt.
  Rinneadh iarrachtaí umair níos cumhachtaí a chruthú. Rinne na Gearmánaigh an Tíogair-4 an príomh-mheaisín, a bhí go maith cheana féin ar gach bealach. Thriall a ghunna gach feithicil Meiriceánach ó achar fada, agus choinnigh a mhullach amais ó aon ghunna nach mór. Ní fhéadfadh ach an umar Abraham, le gunna 120-mm, fad-bairille, a thabhairt ar a laghad roinnt damáiste don Tíogair-4, agus fiú níos mó ar bord, agus dhúnadh.
  Fuair na Gearmánaigh raidhfil ionsaithe níos airde freisin. Agus ní raibh an MP-64 seo ach iontach. Agus brúite go maith ar na Meiriceánaigh.
  Ba dheacair samhradh an t-ochtú bliain is daichead do Mheiriceá ... Faoi dheireadh Lúnasa, bhí na Gearmánaigh i dteagmháil le Washington agus Nua-Eabhrac.
  Agus thosaigh an t-ionsaí ar na cathracha seo.
  I mí Lúnasa, thosaigh na Naitsithe ag stoirmiú Nua-Eabhrac. Ghlac soicéirí eitilte páirt sna cathanna.
  Anseo throid duine acu Eve agus Agatha. Bhí beirt chailíní álainn i bicíní ag tiomáint carr cumhachtach.
  D'eitil scaird laminar timpeall uirthi agus ní raibh sí doghlactha d'airm bheaga. Agus d'úsáid na cailíní iad féin gathanna teasa agus iad ag lámhach.
  Bhrúigh Oíche Shamhna an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, ag spochadh gathanna teasa, ag lasadh naimhde mar lasair agus ag crith:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Bhuail Agatha ag barr a scamhóga freisin, agus í ag lasadh lena bharraicíní lom:
  - Go mbuafaimid!
  Tá an cailín thar a bheith ag troid agus álainn. Agus conas a thrashes sé naimhde le léasair.
  Agus leáfaidh gathanna teasa umar Meiriceánach eile.
  Agus ar tír, ionsaíonn Gerda. Chomh maith leis sin cailín troid.
  Agus anois tá sí féin agus a criú san ionad cheana féin. Agus Preab sliogáin as an turret umar. Agus buailfidh na cailíní iad féin ar na Yankees. Agus scriosfaidh siad scamall iomlán daoine agus gníomhóidh siad leis an ionsaí go léir. Tá laochra chomh frisky agus con, le cosa lom chiseled.
  Canann siad fiú, ag tafann a gcuid fiacla. Is iad seo áilleacht troid an Tríú Reich. Agus shoot siad go maith go leor. Agus poll siad na naimhde cosúil le snáthaidí le ola tríd agus tríd.
  Tá Nua-Eabhrac tar éis titim cheana féin. Géilleann na SA agus a gcuid trúpaí.
  Mar sin tá leathanach eile staire iompaithe. Dealraíonn sé a bheith ina bua ... Ach tar éis tamaill gabhálacha Hitler Meiriceá Laidineach.
  Agus ar 20 Aibreán, 1953, tosaíonn sé cogadh leis an tSeapáin agus a coilíneachtaí. Tá buntáiste ag fórsaí an Tríú Reich sa teicneolaíocht.
  Agus ionsaí siad le hairm chumhachtacha. Lena n-áirítear saucers eitilte do-leochaileach.
  Tá Albina agus Alvina ag troid ar eitleán dioscó. Tá siad ag troid cailíní, ach deir siad cad eile. Agus le toes loma brú siad na cnaipí ar an luamhán stiúrtha.
  Anseo tá siad ar an maslach dhó trúpaí Seapáine.
  Eitlíonn gathanna teasa cosúil le cairpéad. Agus déanann na cailíní gáire leo féin. Agus croith a gcuid breasts le siní scarlet.
  Chan Albina fiú:
  Ní stopfaidh éinne sinn, ní bhuafaidh éinne sinn!
  Agus lena sÚil lom brúite sí cnaipí an luamháin stiúrtha, ag bualadh a chéile comhraic. Is cailín den sórt sin í, a rugadh ó mhac tíre.
  Brúnn Alvina cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma freisin, agus cuireann squeals uirthi:
  - Do mo chumhacht Cosmaí, beidh muid ag tiomáint an uachtarán feirme comhchoiteann chuig an uaigh!
  Agus bua ag cara!
  Sea, tá na laochra an-nimble agus tapa cosúil le tintreach. Tá siad trí thine.
  Aidhm Albina lena cos lom agus lasann sí léas teasa. Burns opponents agus squeaks:
  - Do mo bua mór!
  Sea, tá na cailíní anseo den scoth agus den rang. Is féidir leo rudaí a dhéanamh nach féidir le daoine eile. Agus crush siad na Seapáine, le fuinneamh franzied sí-wolves.
  Ach ní hamháin na Gearmánaigh agus arm eachtrannach eile a mharaíonn samurai.
  Chuaigh an USSR, atá faoi cheannas Beria anois, isteach sa chogadh freisin. Anseo, dála an scéil, fuair Stalin, trína chéile ag an mbua in aghaidh an Tríú Reich, bás níos luaithe i Márta 1951. Agus d'éirigh le Beria cumhacht a urghabháil. Agus anois, fiú tar éis é féin a neartú, tá sé san fhoireann chéanna le Hitler.
  Agus ionsaíonn siad na samurai le chéile.
  Agus tá criú Elizabeth ag troid leis na Seapánaigh i Primorye. Tá an cailín an-troda agus gníomhach.
  Siad, ar ndóigh, troid cosnochta agus i bikinis. Agus Samurai buailte, le díograis.
  Agus é fós ag canadh;
  Agus leanann an troid arís
  Agus tá an croí imníoch sa chófra ...
  Agus tá Lenin chomh óg
  Agus tá mí Dheireadh Fómhair óg romhainn!
  Agus anois scaoileann Elizabeth, ag baint úsáide as a barraicíní loma, as gunna an umair T-54 ag carr Seapánach agus pollta chun báis í.
  Ansin choed sí:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Bhuail Ekaterina an namhaid freisin ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Thruil sí umar na samurai, agus thug sí faoi deara go láidir:
  - Níl aon tír níos glórmhar ná ár dtír!
  Lámhaigh Elena ar an namhaid agus rinne sí:
  - Beidh ré an chumannachais ar an Domhan!
  Bhain Euphrasia, agus í ag baint úsáide as a bharraicíní loma freisin, agus bhuaileadh sí:
  "Bás don olc Uachtarán-Satan!"
  Ní mór a rá gurb iad na laochra anseo den rang is airde agus comhraic.
  Agus sa spéir, tá Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ag fáil cuntais.
  Lámhaigh Anastasia trodaire Seapánach agus chan sí:
  - Agus cailíní cosnochta ag eitilt sa spéir!
  Akulina, ag gearradh amach an samurai, le cabhair ó chosa lom, chirped:
  - Gné Cool! Gné fionnuar!
  Imríonn laochra le matáin an phreasa. Tá siad in ord foirfe agus tá siad in ann an cogadh a bhuachan le magadh.
  Lámhaigh Anastasia eitleán eile, thóg sé é agus choed:
  - Beidh a ghabháil fionnuar na naimhde agus a n-bua!
  D"aontaigh Akulina leis seo, ag leagadh an namhaid agus a bharraicíní loma:
  - Déanaimis bealach iomlán a shocrú!
  Cuireadh brú ar na Seapánaigh...
  Anseo, tá an umar Sóivéadach LP-10 páirteach sa chath, ar a bhfuil na cailíní ó fhoireann Alenka ag troid.
  Agus troideann siad i gcarr mór le gunna 130mm.
  Caitheann Alenka lena bharraicíní agus a chirps lom:
  - Is é seo an glory an cumannachas!
  Bhris Anyuta a chéile comhraic freisin. Buail an namhaid agus squeaked:
  - In ainm smaointe nua!
  Agus slapped freisin a sála lom.
  Bhrúigh Alla an cnaipe luamhán stiúrtha le clúidín scarlet. Bhuail sí an samurai agus d'éiligh sí:
  - Ar son mór-shluaigh na tíre!
  Maria, ag lámhaigh ar an namhaid, squeaked:
  - Chun aontacht na Rúiseach ar fud an domhain!
  Agus d'úsáid sí clúidín sútha talún freisin le haghaidh lámhach.
  Agus buailfidh na Cluichí Oilimpeacha an namhaid. Bainfidh sé go leor trodaithe agus chirp:
  - Chun an Rúis, an chuid is mó naofa ar fud an domhain!
  Agus freisin le sÚil lom a thabhairt isteach ar an namhaid.
  Caithfear a rá go bhfuil na cailíní thar a bheith meargánta. Agus tá toughness ollmhór acu.
  Ar ndóigh, ní féidir leis an tSeapáin brú den sórt sin a sheasamh.
  Thairis sin, d'úsáid an Fritz airm núicléacha freisin. A iompaigh amach a bheith ina turraing iomlán.
  Tháinig deireadh leis an gcogadh i sé mhí.
  Fuair an APSS na tailte a bhí caillte aige arís, agus bhain an Tríú Reich amach na samúraí agus a gcoilíneachtaí go léir.
  Agus ar 1 Bealtaine, 1958, thosaigh cogadh nua, i gcoinne an APSS, a raibh Hitler ag iarraidh a ghabháil, an chuid dheireanach den domhan saor ó áitiú ag an Tríú Reich. Ach sin scéal eile.
  . CAIBIDIL #2
  Agus tá na Naitsithe ag sileadh timpeall Moscó ó thaobhanna éagsúla cheana féin.
  Ansin Oleg Akulov agus na cailíní isteach sa chath arís, ag cabhrú leis an Rúis, nó in áit an APSS.
  Ansin chuaigh an cailín cosnochta Margarita isteach leo. Chomh maith leis sin rinneadh cailín de thart ar dhá bhliain déag de scríbhneoir mná fásta mar mhalairt ar neamhbhásmhaireacht agus comhlíonann sé misean. Chuaigh sí isteach sa chluiche tríd an Hypernet Matrix.
  Chuaigh laochra ón aonú haois is fiche i ngleic arís le Naitsithe na fichiú haoise.
  Tá an iomarca saighdiúirí san Impireacht donn faisisteach. Sreabhann siad mar abhainn gan teorainn.
  Chroch Oleg Akulov na Naitsithe le claimhte, idir choisithe agus umair:
  - Ná tabhair suas!
  Agus diosca géar ag eitilt ó chos lom an ghasúir!
  Margarita, ag brú ar a chéile comhraic, ag bacadh a cuid fiacla, grunted:
  - Tá áit le haghaidh feat ar domhan!
  Agus snáthaidí nimhiúla scaipthe ó chos lom an chailín, ag bualadh na Naitsithe agus a n-eitleáin agus umair.
  Chaith Natasha a barracha loma freisin, go dúnmharaithe agus caoineadh:
  Ní dhéanfaimid dearmad agus ní logh go deo.
  Agus chuaigh a claimhte trí na faisisteach sa mhuileann.
  Rinne Zoya, ag gearradh na naimhde, squeaked:
  - Chun ordú nua!
  Agus snáthaidí nua scaipthe óna cosa lom. Agus cad atá sa tsúil, cad atá i scornach na saighdiúirí agus na n-aerárthaí Naitsíoch.
  Sea, ba léir go raibh na laochra ag éirí corraithe agus ar buile.
  Ag gearradh anuas saighdiúirí agus umair bhána ag Augustine, d'éirigh sé:
  - Beidh ár iarann!
  Agus cuileoga bronntanas nua marfach óna cos lom. Agus titim takni agus trodaithe donn.
  Gearrann Svetlana an muilneoir, tá a claimhte cosúil le tintreach.
  Tá na Naitsithe ag titim mar sheabair.
  Caitheann an cailín snáthaidí lena cosa lom agus squeaks:
  - Do Mháthair beidh an Rúis an bua!
  Téann Oleg Akulov chun cinn i gcoinne na Naitsithe. Buachaill Terminator ag gearradh trúpaí donn.
  Agus ag an am céanna, caitheann toes cosa lom an bhuachalla snáthaidí le nimh, cuimilteann siad trunks agus scaoileann siad eitleáin.
  Roars an buachaill:
  - Glóir don Rúis sa Todhchaí!
  Agus gearrann sé ceann agus muzzle gach duine ag gluaiseacht.
  Margarita crushes opponents freisin.
  Tá a cosa lom ar foluain. Tá líon mór na Naitsithe ag fáil bháis. Gáire laoch:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus ansin beidh an cailín a ghlacadh agus a ghearradh ...
  Aifreann na gcorp saighdiúirí faisisteacha.
  Ach tá Natasha ar an maslach. Gearrann sé síos na Naitsithe chomh maith leis na tancanna, agus canann:
  - Tá an Rúis iontach agus radiantach,
  Is cailín an-aisteach mé!
  Agus dioscaí ag eitilt óna cosa lom. Cé a chonaic scornach na Naitsithe. Sea, is cailín í seo.
  Tá Zoya ar an maslach. Chopping saighdiúirí donn leis an dá lámh. Spitting as feadán. Agus caitheann sé snáthaidí marfach lena bharraicíní loma - scaoileann siad umair agus eitleáin.
  Agus ag an am céanna canann sé leis féin:
  - Ó, a bludgeon a ligean ar dul,
  Ó, beidh mo chuid is fearr leat dul!
  Augustina, ag gearradh síos na Naitsithe agus ag díothú na saighdiúirí donna, squeals:
  - Gach shaggy agus i gcraiceann ainmhí,
  Theith sé go dtí na póilíní círéib le club!
  Agus lena bharraicíní lom, seolfaidh sé ar an namhaid, rud a mharóidh eilifint, agus níos mó fós umar.
  Agus ansin squeak:
  - Wolves!
  Svetlana ar an ionsaitheacha. Ciorruithe, slashing na Naitsithe. Agus é cosnochta, seolann sé bronntanais an bháis orthu.
  Ritheann muileann le claimhte.
  Bhris sí go leor trodaithe agus squeals:
  - Tá bua mór ag teacht!
  Agus arís tá an cailín i ngluaiseacht fiáin.
  Agus seolann a cosa lom snáthaidí marfach, ag scriosadh umair agus eitleáin.
  Léim Oleg Akulov suas. Bhí an buachaill ag béicíl i gcuibhreann. Chrom a lán de na Naitsithe sa léim.
  Chaith sé na snáthaidí lena mhéara loma agus ghuigh sé:
  - Bí clúiteach as mo mhisneach álainn!
  Agus arís tá an buachaill i cath.
  Téann Margarita ar an maslach. Shreds naimhde go léir i ndiaidh a chéile. Tá a claimhte níos déine ná lanna muileann gaoithe. Agus toes lom ag caitheamh bronntanais an bháis, tá umair agus eitleáin ar lasadh.
  Tá an cailín ar an maslach. Exterminates laochra donn gan searmanas.
  Agus jumps anois agus arís, agus twists!
  Agus bronntanais díothaithe ag eitilt uaithi.
  Agus titeann na Naitsithe féin marbh. Agus carnann tulacha iomlána corp suas.
  Squeaks Margarita:
  - Is buachaill bó Meiriceánach mé!
  Agus arís chaith a cosa lom an tsnáthaid.
  Agus ansin dosaen snáthaidí níos mó!
  Natasha ar an ionsaitheacha freisin an-fionnuar.
  Agus caith leis cosa lom, agus spits as tuí.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Tá mé bás spleodrach! Níl le déanamh agat ach bás!
  Agus arís áilleacht ag gluaiseacht.
  Stoirmíonn Zoya bac ar chorpáin Naitsíoch. Agus tá búmaranganna scriosta ag eitilt óna cosa lom.
  Agus coinníonn na laochra donn ag titim agus ag titim.
  Screadann Zoya:
  - Cailín cosnochta, beidh an bua agat!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó shála lom an chailín. Cé acu go díreach isteach sa scornach an tochailt Naitsithe.
  Titeann siad marbh.
  Nó in áit, go hiomlán marbh.
  Augustine ar an ionsaitheacha. Crushes trúpaí donn. Iompraítear a claimhte ina dhá lámh. Agus is laoch iontach í.
  Téann tornado trí na trúpaí faisisteacha.
  Cailín le gruaig rua:
  - Tá an todhchaí i bhfolach! Ach beidh an bua!
  Agus ar an ionsaitheacha, áilleacht le gruaig fiery.
  roars Augustine san eacstais fiáin:
  - Beidh na déithe cogaidh ag cuimilt gach rud!
  Agus an laoch ar an ionsaitheacha.
  Agus caitheann a cosa lom lán de shnáthaidí géara nimhiúla.
  Svetlana i cath Agus mar sin súilíneach agus troid. Caitheann a cosa lom an oiread sin rudaí marfach amach. Ní fear, ach bás le gruaig fionn.
  Ach má bhriseann sé, ní féidir leat é a stopadh.
  Svetlana ag canadh:
  - Ní bheidh an saol mil,
  An léim sin i rince bhabhta!
  Lig an aisling a thabhairt fíor -
  Déanann áilleacht fear ina sclábhaí!
  Agus i ngluaiseacht an chailín cosnochta tá rage níos mó agus níos mó.
  Tá Oleg sa ionsaitheacha ag luasghéarú gach rud. Buaileann an buachaill na Naitsithe.
  Caitheann a chosa lom snáthaidí géara - ag cuimilt umair agus eitleáin.
  Squeaks an laoch óg:
  - Stróicfidh an Impireacht mheabhair gach duine as a chéile!
  Agus arís tá an buachaill ag gluaiseacht.
  Is cailín stoirmiúil í Margarita ina cuid gníomhaíochta. Agus thrashes na naimhde.
  Anseo sheol sí lena cos lom, piseanna le pléascáin. Pléascfaidh sí, agus ag an am céanna cuirfear céad Naitsithe agus deich n-umar suas.
  Screadann an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn ar aon nós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte - eitilt bairillí na n-umar i dtreonna difriúla.
  Chuir Natasha dlús lena gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra donn. Agus ag béicíl:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus díoimid na Naitsithe ar luas luathaithe.
  Is cailín terminator í Natasha.
  Ní cheapann sé a stopadh agus a mhoilliú, agus umair agus eitleáin dul ar strae.
  Tá Zoya ar an maslach. Is cosúil go raibh a claimhte ag gearradh sailéad feola agus miotail. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus mais daoine le scornach pollta, ina luí timpeall i dumhaí corp, chomh maith le umair briste agus aerárthaí downed.
  Is cailín craiceáilte é Augustine. Agus brúiteann sé gach duine mar gur róbat é ó hipearplasma.
  Níor bhris sé céad Naitsí cheana féin. Ach picks gach rud suas an luas. Agus roars an laoch fós.
  - Tá mé invincible! An ceann is úire ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht san ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Naitsithe agus dosaen umar stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  chan Augustine:
  - Ní bheidh tú leomh a urghabháil ár dtalamh!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach. Agus ní thugann sé aon ghram amháin faoisimh. Cluiche Wild Terminator Cailín.
  Agus gearrann sé na naimhde agus scriosann sé na Naitsithe. Agus tá mais na trodaithe donn cheana féin tar éis titim isteach sa díog agus ar feadh na mbóithre.
  Bhí an seisear ar buile. Déanta troid fiáin.
  Tá Oleg Akulov ar ais i mbun aicsin. Agus téann sé chun cinn, ag croitheadh an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Naitsithe marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána na gcorp fuilteacha.
  Cuimhníonn an buachaill ginearálta straitéis fiáin. Áit, freisin, bhí capaill agus daoine measctha le chéile.
  Oleg Akulov squeaks.
  - Mairg ón aigne!
  Agus beidh go leor airgid!
  Agus an buachaill terminator sa ghluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus gnólacht "Adidas"!
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus do marbhadh an líon ba mhó díobh na trodaithe donn.
  Tá Margarita sa troid freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a bain roinnt de na opponents agus umair agus fiú eitleáin.
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a chuir isteach cheana féin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra donn gearrtha aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana ar soghluaiste Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Léimeann agus léim Oleg Akulov.
  Scaoileann buachaill cosnochta braon snáthaidí, buaileann sé umair anuas, agus canann:
  - A ligean ar dul ag campáil, a oscailt cuntas mór!
  Tá an laoch óg ar a dhícheall.
  Tá sé sách sean, ach tá cuma leanbh air. Ach an-láidir agus matáin.
  Oleg Akulov ag canadh:
  - Ná bíodh an cluiche de réir na rialacha - brisfimid tríd an fraera!
  Agus arís, d'eitil snáthaidí marfach agus Bris as a chosa lom.
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí arís ag na Naitsithe agus a gcuid umair, ar lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Bealtaine rósanna faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaitheann an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Naitsíoch suas san aer láithreach. Sea, tá arm na himpireachta donn, ifreann ag leá os comhair ár súl.
  Natasha i cath. Léim cosúil le cobra. Pléascann naimhde. Agus tá an oiread sin Naitsithe ag fáil bháis agus eitleáin ag titim.
  A n-cailín agus claimhte, agus grán ar an gual, agus sleánna. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag bualadh comhraic.
  Zoya saor in aisce,. Ionsaíonn na Naitsithe. Briseann iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an banlaoch snáthaidí lena méar loma. Briseann trí opponents, agus conas a roar:
  Tá ár bua iomlán idir lámha!
  Agus déanann sé muileann fiáin le claimhte, ag scuabadh umair ar shiúl. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh cobra Augustine ar an maslach. Is tromluí í an bhean seo do gach tromluí.
  Agus má ghearrann sé é, ciallaíonn sé go ngearrfaidh sé é.
  Tar éis sin, glacfaidh an ceann dearg agus canfaidh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i mbun aicsin agus gearrtha trí fheoil agus miotail.
  Téann Svetlana ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon choscáin ag an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrann siad, mar sin tá mais na gcorp bruscair, agus tá eitleáin agus umair ag titim.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus anois eitlíonn pea marfach uaithi.
  Oleg arís céad de na Naitsithe, ag iompar Meteor, gearrtha amach. Agus beidh sé a phiocadh suas buama agus é a chaitheamh.
  Beag i méid, ach marfach ...
  Conas a bhriseadh i bpíosaí beaga.
  Rinne an buachaill terminator caoineadh:
  - Óige stoirmiúil meaisíní uafásacha!
  Déanfaidh Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearr síos go leor trodaithe donn. Agus gearradh bearnaí móra.
  Screadann an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buail le fuinneamh athnuaite.
  Tá Natasha ar an ionsaí fiú níos mó ar buile. Mar sin bualadh na Naitsithe. Níl sé an-mhaith dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Is comhréiteach é rith ar an láthair!
  Agus pléasctha an cailín laochra isteach an opponents le easghluaiseachta den sórt sin de blows.
  Agus caithfidh sé dioscaí cosnochta.
  Anseo rith sí an muileann. Rollaigh mais chinn an airm donn siar agus bhí na tancanna ar lasadh.
  Is áilleacht troda í. Buille duit féin armada buí den sórt sin.
  Tá Zoya ag bogadh, ag brú gach duine gan eisceacht. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail a chéile comhraic. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí, déanann umair agus eitleáin pléascadh.
  Thóg Zoya é agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Scairt Natasha le háthas:
  Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus as a cosa lom, conas a bheidh an lann eitilt. Agus buailfidh sé go leor trodaithe, ag gearradh amach túir ó umair.
  Augustine ar bogadh. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. Cosúil le bratach proletarian fluttering. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí comhraic - amhail is dá rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, bastard diabhal!
  Ghlac Augustine é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh an tarbh ceann - ná téigh trodaithe dÚsachtach!
  Agus anseo brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  Oleg Akulov grumble. .
  - Cad atá uait! Seo an cailín!
  Dhearbhaigh Margarita, agus í ag caitheamh miodóg lena cos lom, ag briseadh den turret umar:
  - Cailín mór agus fionnuar!
  D"aontaigh Augustine go héasca leis seo:
  - Is laoch mé a chuirfidh greim ar aon duine!
  Agus arís, le toes loma, seolfaidh sé ceann dúnmharaithe.
  Svetlana i cath nach bhfuil níos lú ná opponents. Ní cailín, ach a chríochnú le cailleach den sórt sin i lasracha.
  Agus screams:
  - Cad spéir gorm!
  Dheimhnigh Augustine, ag scaoileadh lann lena chos lom, ag baint an turret umar as:
  - Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Svetlana, ag gearradh suas naimhde agus ag lámhach eitleáin, chirped:
  - Ní gá scian a bheith ag amadán ....
  Ghlan Zoya agus í ag caitheamh snáthaidí lena cosa lom coirtithe:
  - Beidh tú bréag dó ó thrí boscaí!
  Dúirt Natasha, ag gearradh síos ar na Naitsithe:
  - Agus a dhéanamh leis ar feadh pingin!
  Agus beidh na laochra a ghlacadh agus léim. Tá siad chomh fuilteach agus fionnuar. Go ginearálta, tá go leor sceitimíní orthu.
  Breathnaíonn Oleg Akulov an-stylish i gcath.
  Sheinn Margarita:
  - Tá an buille láidir, agus tá suim ag an bhfear ...
  Sheol an buachaill genius agus an ginearál lena chos lom, leanbhúil rud éigin cosúil le lián héileacaptair. Ghearr sé cúpla céad cloigeann ó na Naitsithe agus umair, squeaked:
  - Go leor spórtúil!
  Agus an dá - buachaill agus cailín i openwork iomlán.
  Oleg, saighdiúir donn gearrtha, gurgled:
  - Agus beidh bua mór dúinn!
  Sheis Margarita mar fhreagra:
  - Maraíonn muid gach duine - le cosa lom!
  Tá an cailín go deimhin ina Críochnaitheoir gníomhach den sórt sin.
  Sheinn Natasha san ionsaithe:
  - Cogadh naofa!
  Agus sheol an laoch géar diosca-boomerang. D'eitil sé i stua, ghearradh síos a lán de na Naitsithe agus túir umar.
  Chuir Zoya leis, ag leanúint leis an díothú:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus d'eitil snáthaidí nua óna cosa lom. Agus bhuail siad go leor trodaithe agus aerárthaí.
  Dúirt an cailín blonde:
  - Seiceáil an comhraic!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Augustine, waving a cosa agus ag caitheamh swastikas géar-imeall, gurgled:
  - Bratach Imperial ar aghaidh!
  Dhearbhaigh Svetlana go héasca:
  - Glóir do na laochra tite!
  Agus ghlaoigh na cailíní le chéile, ag brú na Naitsithe:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus anois tá diosca ag eitilt ó chosa lom na laochra. Tá feoil stróicthe agus túir umar á scartáil.
  Agus caoineadh arís:
  - Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  D'eitil Natasha isteach san aer. Scar a chéile comhraic agus vultures sciatháin, agus eisíodh:
  - Tá muid sí-wolves, Fry an namhaid!
  Agus óna mhéara lom, beidh diosca an-mharfach ag eitilt amach.
  Casann an cailín fiú i eacstais.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Is breá lenár sála tine!
  Sea, tá na cailíní i ndáiríre sexy.
  Oleg Akulov faoi gurgling.
  - Ó, go luath, tugann slándáil!
  Agus winked ag na laochra. Gáire siad agus lom a gcuid fiacla mar fhreagra.
  Ghearr Natasha síos na Naitsithe agus squeaked:
  - Inár saol níl aon áthas, gan streachailt!
  D'fhreagair an buachaill:
  "Uaireanta ní bhíonn spraoi ag troid ach oiread!"
  D'aontaigh Natasha:
  - Mura bhfuil aon neart, ansin tá ...
  Ach tá laochra againn i gcónaí sláintiúil!
  Chaith an cailín snáthaidí ar an namhaid lena bharraicíní loma, shéid sí suas aifreann umar, agus sheinn sí:
  - Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí,
  Agus réidh le haghaidh gnímh!
  Tar éis sin, ghearr Natasha síos na naimhde arís, ag scartáil túir na n-umar.
  Is leanbh an-ghasta í Zoya. Anseo sheol sí bairille iomlán ag na Naitsithe. Agus stróic sé cúpla míle ó aon phléasc amháin.
  Ansin squealed sí:
  - Ná stop, tá ár sála súilíneach!
  Agus cailín i lása chomhrac!
  Níl Augustine sa chath lag freisin. Mar sin bualadh na Naitsithe. Amhail is dá mba ó sheaf de slabhraí knocks amach.
  Agus a chéile comhraic - canann:
  - Seachain, beidh sé úsáideach
  Beidh pie sa titim!
  Bíonn an diabhal rua ag treabhadh i gcath mar dheamhan i mbosca snaois.
  Agus seo é mar a throideann Svetlana. Agus faigheann na Naitsithe uaithi é.
  Agus má bhuaileann sí, buailfidh sí.
  Ó sé, splancscáileán fuilteacha eitilt amach.
  Thug Svetlana faoi deara go géar nuair a d"eitil splancscáileán miotail óna cos lom, rud a leáigh na skulls agus túir na n-umar:
  - Glóir don Rúis, go mór fiú ghlóir!
  Umair rush ar aghaidh...
  Rannáin i léinte dearga -
  Beannachtaí na Rúise!
  Anseo chuaigh na cailíní i mbun na Naitsithe. Mar sin déantar iad a ghearradh agus a stialladh. Ní laochra, ach i ndáiríre panthers a bhris an slabhra.
  Tá Oleg i mbun cath agus ionsaíonn sé na Naitsithe. Buaileann sé gan trua iad, gearrann sé trí na tancanna, agus sciorraíonn sé:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Phioc Margarita, ag brú an airm donn agus ag gearradh trí na humair:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Ghlac Natasha é agus rinne caoineadh, ag gearradh síos na trodaithe donn in éineacht leis na tancanna:
  - Tá bréag as lámh!
  Strac Zoya na Naitsithe óna chéile, squeaked:
  - Ní hea, ní as lámh!
  Agus glacfaidh sé freisin é, agus scaoilfidh sé réiltín lena chos lom agus críochnóidh sé lán de na faisisteacha.
  Thóg Natasha é agus squeak sí:
  - Tá ár teilifís ar siúl!
  Agus cuileoga bundle marfach snáthaidí óna cos lom.
  Chomh maith leis sin scrios Zoya na Naitsithe agus a n-umar, d'éirigh léi:
  - Is monolith é ár gcairdeas!
  Agus arís den sórt sin caith go doiléir na ciorcail i ngach treo. Is cailín é seo - díothú íon opponents.
  Tógfaidh an cailín agus a bharraicíní loma trí bhúmarang agus seolfaidh sí iad. Agus d'éirigh na coirp as seo níos mó fós.
  Tar éis sin, tabharfaidh an áilleacht amach:
  - Ní thabharfaimid trócaire ar an namhaid! Beidh corp ann!
  Agus arís eitlíonn an rud marfach amach as an tsáil lom.
  Dúirt Augustine go loighciúil freisin:
  - Ach ní corp amháin, ach go leor!
  Ina dhiaidh sin, thóg an cailín é agus shiúil cosnochta tríd an locháin fuilteacha. Agus mharaigh sí a lán de na Naitsithe.
  Agus conas a roars sé:
  - Aifreann dúnmharú!
  Agus anois buailfidh sé a cheann ar an nginearál Naitsíoch. Bris a cloigeann agus tabhair amach:
  - Banzai! Beidh tú ag dul chun na bhflaitheas!
  Tá Svetlana ar buile leis an maslach, go háirithe ag leagadh umair, squeaks sí:
  - Ní bheidh tú a spared!
  Agus dosaen snáthaidí ag eitilt as a méar lom. Mar a bhriseann sí trí gach duine, na heitleáin titim. Agus go mór iarracht fiú an laoch a stialladh agus a mharú.
  Oleg Akulov squeaks.
  - Casúr glórmhar!
  Agus caitheann an buachaill réalta chomh fionnuar freisin i bhfoirm swastika lena chos lom. hibrideach casta.
  Agus thit mais na Naitsithe.
  roared Oleg:
  - Banzai!
  Agus tá an buachaill arís i ionsaí fiáin. Ní hea, ní bhíonn ach cumhacht ag baint leis, agus tá bolcáin ag gol!
  Margaret ag gluaiseacht. Sracadh sé bolg gach duine.
  Déanfaidh cailín lena cos caoga snáthaid a chaitheamh amach ag an am céanna. Agus maraíodh an mais ag gach cineál na naimhde, knocked amach idir umair agus eitleán.
  Chan Margarita i dtéarmaí cheerfulness:
  - A haon a dó! Ní fadhb í an ghráin!
  Níor chóir duit a bheith discouraged riamh!
  Coinnigh an srón agus an eireaball níos airde le píopa.
  Bíodh a fhios agat go mbíonn cara fíor leat i gcónaí!
  Is cuideachta den sórt sin ionsaitheach é seo. Bíonn an cailín ag caoineadh agus ag screadaíl:
  "Beidh Uachtarán Dragon ina chorp!"
  Níl sa cath Natasha ach Críochnaitheoir de chineál éigin. Agus roaring gurgled:
  - Banzai! Faigh go tapa é!
  Agus d'eitil grenade as a cos lom. Agus tá na Naitsithe cosúil le tairní. Agus bainfidh sé go leor mastodons agus meaisíní sciathánacha, ifreanda.
  Seo é an laoch! Do gach laochra - a ghaiscíoch!
  Tá Zoya ar an maslach freisin. A leithéid de soith buile.
  Agus thóg sí é agus gurgled faoi:
  - Is é ár n-athair an Dia Bán é féin!
  Agus gearrann sé muileann triple ag na Naitsithe!
  Agus do chuaidh Augustine siar:
  - Agus tá mo Dhia dubh!
  Go deimhin, is é an ceann dearg an embodiment an-an deceit agus meanness. Do naimhde, ar ndóigh. Agus do chairde, tá sí ina stór.
  Agus conas leis an toes lom beidh sé a ghlacadh agus a chaitheamh. Agus a lán de na heaps de laochra an Impireacht donn, chomh maith lena n-umair agus aerárthaí.
  a scairt an ceann ruadh:
  - Tá an Rúis agus an Dia dubh taobh thiar dúinn!
  Laoch le cumas comhraic an-ard. Níl, faoi seo tá sé níos fearr gan meddle. De réir mar a scriostar túir na n-umar agus sciatháin aerárthach faisisteach.
  duirt Augustine:
  - Déanfaimid gach fealltóir a bhrú ina phúdar!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe. Sea, ní hé seo an cailín fiery go díreach rud is féidir a thabhairt síocháin. Mura bhfuil an tsíocháin marfach!
  D'eisigh Svetlana, ag brú na naimhde,:
  - Beidh muid sweep tú i líne!
  Dhearbhaigh Augustine:
  - Maróidh muid gach duine!
  Agus óna cosa galánta galánta cailíní, cuileoga bronntanas an díothaithe iomlán arís! Agus phléasc an oiread sin umar agus eitleán ina sceallóga beaga láithreach.
  Chan Oleg mar fhreagra:
  - Beidh banzai iomlán ann!
  D'eisigh Agaistín na Naitsithe lena lámha lom, iad a ghearradh le claimhte, snáthaidí a chaitheamh lena bharraicíní loma, ag scriosadh umair agus eitleáin:
  - Go gairid ag labhairt! Go gairid ag labhairt!
  Rinne Natasha, ag scriosadh na laochra donn, squeaked:
  - I mbeagán focal - banzai!
  Agus déanaimis opponents a ghearradh le searbhas fiáin.
  D'eisigh Oleg Akulov, ag gearradh síos ar a chéile comhraic:
  - Ní Síneach an gambit seo,
  Agus creidim dom, is é Téalainnis an tús!
  Agus arís, d'eitil diosca géar miotail-ghearrtha ó chos lom an bhuachalla. Ghearr sé amach túiríní na n-umar agus eireabaill an aerárthaigh.
  Sheinn Margarita, ag gearradh síos laochra na himpireachta donna agus armúr na n-umar:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid sa chath ...
  Ná déanaimis magadh leis sin -
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Rinne siad jab maith ansin leis na Naitsithe... Agus chaill an Rúis Shóivéadach an Impireacht donn le linn stoirmeacha Moscó.
  Ní raibh deireadh leis an gcogadh go fóill, ach bhí deis ag an USSR cheana féin na Naitsithe a ruaigeadh. Mar sin b'éigean don seisear cur isteach arís ar chur i gcrích a misean iontach fionnuar.
  Eachtraí CIRCUSTER OLEGHKA
  Bhí grúpa beag sorcais ag siúl feadh bhóthar samhraidh na Criméaigh. Buachaill cosnochta timpeall ar dháréag a bhí ar an gcéad duine a shiúil. Páiste tanaí, ach wiry i shorts, agus shiúil sé sa teas le torso nocht. Na easnacha bhfostú amach, ach na féitheacha a bhí cosúil le sreang, faoi na beagnach dubh ó tan an craiceann.
  Lean cailín é. Gruaig dhonn éadrom dóite sa ghrian, cosúil le cruithneacht ró-aibí. Tá malaí an chailín éadrom freisin, agus tá a aghaidh, ó dheannach agus dó gréine láidir, swarthy cosúil le giofógach. Ach tá na gnéithe facial an-álainn, ach beagán in iúl mar gheall ar thinness. Tá an cailín caol, i gúna cadáis éadrom os cionn na glúine. Agus freisin cosnochta, cé nach mbeidh tú in éad leo siúd atá gan bróga má shiúlann siad ar bhóthar creagach na Crimea. Ní hamháin go bhfuil na clocha géar, ach freisin te i ghrian an tsamhraidh.
  Ach is gnách leis na cailíní agus an buachaill a bheith cosnochta sa teas agus sa fhuar, agus ní thugann a gcosa cré-umha agus boinn calloused aird ar a leithéid d'fhilí.
  Taobh thiar díobh tá créatúr gleoite. Bán, ach le stripes donn. Gleoite albino tíogair cub. Chomh maith leis sin emaciated, terribly ocras, féileacáin ghabháil ar an dul agus purring.
  Taobh thiar de ghualainn an chailín tá hurdy-gurdy i lámha roinnt gabhálais. Luchtaithe beagán agus an buachaill. Tá siad ag siúl ó go luath ar maidin. Sheas an buachaill ar shard buidéal. Agus bhraith sé faobhar tríd an callus, limped sé. Agus mar sin baintear na boinn loma síos, agus cosnaíonn na calluses as clocha géara te.
  Rinne an cailín aoibh agus dúirt:
  - Bí cúramach Olezhka! Uaireanta bíonn iontas ar na bóithre!
  Bhí fearg ar an mbuachaill:
  - Sea, rud ar bith uafásach, ní fiú fola! Ach cad a bheathaímid Fimbo!
  Ghlac an cailín anáil dhomhain agus dúirt:
  - Sea, a rith an cub Tiger! Teastaíonn feoil uaidh! Ní fada a mhairfidh sé ar na rudaí atá fágtha!
  D'fhreagair an buachaill le gáire:
  - Tá a lán dachas le daoine saibhre. B"fhéidir go n-ólfaimid feoil. Agus tusa, Natasha, chaill tú meáchan freisin ...
  Chroith an cailín í féin agus dúirt:
  - Agus oireann dom! Agility méadú fiú!
  Agus léim an cailín suas agus twirled ar a ladhar. Rinne Olezhka feadóg mhór air, agus d'fhás cub an tíogair.
  Na cuimhní cinn ar an aisling flashed ag, cuimhní cinn bréagach, ach mar sin cosúil leis na cinn fíor.
  Cúpla bliain ó shin bhí siad sa ghrúpa sorcais céanna, a chuaigh i dteagmháil le Uacht an Phobail agus a buaileadh. Ghlac Natasha páirt freisin, agus de réir ráflaí, slammed sí fiú an ginearálta. Agus anois chuaigh sí ar fud na Rúise cosnochta agus restless. Sa gheimhreadh, bhog siad go dtí an Iaráin, an Iaráic, áit a stuálaigh siad feadh na fánaí géara agus thug léirithe. Sa samhradh chuamar síos go dtí an Rúis. Bhí roinnt teangacha ar eolas ag Natashka, Peirsis ina measc, agus mhúin sí Oleg Akulov.
  Tá sé greannmhar fiú siúl timpeall na hIaráine i veil, ach le cosa lom. Bhris siad an léiriú, agus le déanaí bhí Fimbo acu. Teifeach freisin, ó ghrúpa éigin. A Beast na háilleachta neamhchoitianta, ach uafásach voracious. Chuaigh stoic chuige go tapa, cé gur bhailigh na coileáin tíogar a lán daoine. Ach le cúpla lá anuas, tá stríoc dorcha tagtha don ghrúpa. Ar chúis éigin, ní bhfuair cailín álainn, buachaill agus cub tíogair albino airgead ar bith. Agus bhí ocras orthu. Agus is measa ar fad, d'fhulaing creachadóirí beaga an t-ocras.
  Shuidh an triumvirate síos ag an bhforc. Roinn Olesya dhá phrátaí beaga idir an buachaill, agus thug sé an t-arán ar fad do chub an tíogair. D'ith sé go santach é agus d'iarr sé tuilleadh. Is mór an trua go gcaineann sé an oiread sin ... Cosúil le puppy. Agus cad ceann tanaí.
  Sheas Natasha suas go diongbháilte, agus bhuail sí a boinn loma, dheannach, ghlaoite:
  - Chuaigh! Cuirimis siamsaíocht ar fáil do na daoine uaisle!
  Cheana féin bhuail an chéad dacha leo neamhchairdiúil. Dhiúltaigh an dorsaí í a ligean isteach agus ghlaoigh sé ar Natasha, striapach.
  Bhí an dara huair níos fearr. Thug bean tríochad cúig bliana d"aois cead dom dul isteach. Oleg athraigh isteach i riteoga shabby, agus galloped dexterously. Bhain Natasha triail as. Tá a figiúr girlish de gymnast an-dexterous. Is beag a bhí a fhios ag Fimbo, ach léim sé tríd an fonsa freisin, a choinnigh Natashka lena bharraicíní lom, le boinn chruaite, ach níor chaill sé grásta. Bhí an bhean an-sásta agus d'iarr sí ar Oleg:
  - Is clown maith thú!
  D'fhreagair an buachaill go feargach:
  - Ní fear grinn mé, ach acrobat agus beagán juggler!
  D'fhiafraigh an bhean:
  - Dóigh é!
  Thosaigh Oleg Akulov ag caitheamh rudaí le pléisiúr, ag baint úsáide as ní hamháin a lámha, ach ag caitheamh a chuid Seicigh shabby cheana féin, agus cosa leanaí coirtithe lom. Lena n-áirítear peann agus cíor ina luí ar an mbord.
  D'fhiafraigh an bhean, agus í ag gáire go sásta:
  - Agus is í an bhean seo do mháthair?
  Chroith Oleg a cheann.
  - Ní hea, a pháirtí!
  Chlaon an bhean.
  - Tá, tá sí ró-óg ... An bhfuil tuismitheoirí agat?
  Chlaon an buachaill go bog.
  - Níl aithne agam ar mo thuismitheoirí!
  Chlaon an bhean go brónach agus d'fhreagair:
  - Dílleachta! Bhuel, tá bróga ón tseanmháthair fós agam! Beir leat!
  An footman, grumbling, d'fhág. Rinne Natasha aoibh sásta. Ansin tháinig an footman. Bhí na bróga caite cheana féin agus le leathar briste.
  adeir an bhean:
  - Tá mé féin i bhfiacha agus, ar an drochuair, ní féidir liom níos mó a thabhairt!
  Ghlac Natashka an bróg agus ghabh sé buíochas leis an máistreás le srianadh. Ansin d"fhág siad an teachín. Labhair an cailín go feargach:
  - Maidir le dramhdhéileálaí den sórt sin, ní thabharfaidh sé níos mó ná nicil. Wow, lucht an domhain agus miser! Agus cé mhéad ama a thóg sé!
  Dúirt Oleg Akulov:
  Lá fada a bhí ann, déanaimis níos mó!
  Ag an gcéad dacha eile, fiú níos lú ádh. Glacadh leo, ach i ndiaidh na feidhmíochta níor tugadh ach pláta d"fhágálacha ón mbord dóibh. Shlogtar cub an tíogar beo iad, áfach. Ar a laghad sin é an brabús.
  Ach ag an gceathrú dacha, phléasc caipín Seiceach an bhuachalla, agus b'éigean dó leanúint ar aghaidh ag feidhmiú cosnochta, as éide. Agus thug siad dom ach dime.
  Ag an gcúigiú dacha ní raibh siad ceadaithe. Ar an séú háit, bhí roinnt leanaí, tar éis dóibh an cub tíogair a thimpeallú, thosaigh siad ag sá cácaí isteach ann. Déileáil siad le Olezhka freisin. D"ith an buachaill ocrach an t-uachtar le seacláid le pléisiúir. Ach bhí orthu oibriú. Ní raibh na páistí ag iarraidh a ligean dul ar feadh i bhfad. D'fhéach an barin ar an bhfeidhmíocht freisin. Thaitin sé go háirithe le feidhmíocht an gymnast Natashka. D'iarr sé orm é a dhéanamh arís agus arís eile. Ansin chaith sé císte leis an gcailín freisin. Thóg sé tamall fada, agus bhí an ghrian ag dul síos cheana féin. Agus d'íoc siad ach dhá hryvnias.
  Sa deireadh, chuir an máistir a lapa ar chos loma Natasha agus dúirt:
  - Le do chuma, is féidir leat airgead mór a thuilleamh ar bhealach eile!
  Tharraing Natasha siar:
  - Riamh! Ní bheidh mé ag dul go dtí an painéal!
  Rinne an tábhairne gáire agus dúirt:
  - Bíonn sé níos deacra ag cailín sorcais groom brabúsach a fháil ná mar a bhíonn bean a bhfuil de bhua éasca aici.
  Dúirt Natasha cosnochta go fonnmhar:
  - Ach tá grá níos éasca!
  Ach tá fiche kopecks freisin airgead. Is féidir leat buidéal vodca a cheannach dóibh cheana féin. In aon chás, tugadh píosa feola don chub tíogair. Dhíol Natasha na bróga ar feadh seacht kopecks. Bhí a ndóthain le n-ithe acu.
  Tá sé ag éirí dorcha cheana féin, agus ní shiúlann tú timpeall an dachas. Dúirt an cailín álainn Natasha go diongbháilte le Oleg:
  - An rachaimid go dtí an teach lóistín?
  Chlaon an buachaill go muiníneach.
  - Ní rachaidh! Stinks sé ann!
  D"aontaigh Natasha cosnochta agus cuartha:
  - Agus beidh vagabonds meisce cloí liom. Gheobhaidh muid áit dúinn féin i bpluais, agus roimh dul a chodladh beidh muid ag snámh.
  Chlaon an buachaill. Snámh siad sa linn fásaigh. Bhí an t-uisce te agus saillte. Oleg Akulov meas an figiúr de Natasha, an-matánach agus caol. Ní raibh cuma tanaí ar a corp, ach bhí sé an-chomhchuí. Coirtithe, cailín gymnast. An chaoi a raicíonn sí a lámha agus a cosa go gníomhach. Cosúil le panther ar an fiach.
  Chuimhnigh Oleg ar an obair faoi Mowgli. Scéal greannmhar a bhí ann faoi bhuachaill a tógadh i measc mac tíre. Rud éigin cosúil leo. Bíonn tú ag fánaíocht, ach tá tú saor, feiceann tú an oiread sin. Tá an dachas céanna luxurious, cuid acu le fountains agus deilbh. An-álainn. Go háirithe i rith an tsamhraidh sa Crimea. Ar an iomlán, is am iontach é an samhradh. Tá sé níos measa sa gheimhreadh. Fiú san Iaráin agus san Iaráic tá sé fuar san oíche. Is minic a bhogann siad san oíche chun te a choinneáil, ag codladh san oscailt.
  Tar éis dó a dhóthain folcadh a dhéanamh, thit an buachaill agus an cailín ina chodladh. Tá siad óg, sláintiúil, oilte. Codlaíonn siad cosúil le hainmhithe fiáine: soundly, gan aird a thabhairt ar an dromchla crua. Agus cad, nuair nach bhfuil gá le comhlacht sláintiúil leapacha cleite. Agus tá sé an-mhaith a chodladh san aer úr.
  Ach murab ionann agus ainmhithe, feiceann daoine brionglóidí... Shamhlaigh Oleg faoi mar a rinneadh buachaill cábáin ar long bradach agus throid sé. Le sabre, ionsaí saighdiúirí Sasanacha in éide. Naimhde a slashing agus a stialladh. Anseo bhuaileann an buachaill lena chos lom sa groin. Léim suas agus crushes na Breataine. Fleasc idir naimhde. Titeann siad, gearrtha agus mangled. Agus piocann an buachaill suas an dara sabre. Déanann an muileann, agus an-masterly. Tá an buachaill an-chliste...
  Bhuailfeadh a sháil chruinn chruinn ar smig oifigeach cabhlaigh. Agus an té a bhfuil fiacla bainte amach aige agus gol fiáin ag eitilt thar bord.
  Ansin ritheann buachaill i shorts, a bhfuil a matáin tíl ag caochaíl mar thonn na farraige le linn stoirme, muileann gaoithe le claimhte agus gearrann sé a cheann láithreach.
  Rollann siad ar an deic darach agus caitheann cailíní álainn cuartha iad lena gcosa lom, seductive agus bewitching.
  Ach tá aisling doiléir agus ní cuimhin leat ach gnéithe coitianta uathu.
  An lá dár gcionn, ní mór duit dul go dtí an dachas arís. Thairis sin, maraítear iad, agus ba chóir an cub tíogair a chothú.
  Rinne an cailín iarracht breathnú cheerful agus aoibh. Tá sí an-álainn, agus osclaíodh doirse an fhir faire di go toilteanach. Ach anseo bhí siad i bhfad níos measa. Sa chéad dacha, d'fhéach na daoine uaisle go toilteanach ar a gcuid pantomaim. Thaitin sé go háirithe leis an bhfear uasal a bheith ag faire ar chosaí nochta, matáin, coirtithe Natasha, le boinn bándearga agus cuar galánta sála cruinn. Ach anseo ní raibh siad ag freastal ach bia fágtha ón mbord, a tugadh do chub an tíogair.
  Choinnigh siad í sa dara dacha ar feadh i bhfad, stróic an máistir fiú an cailín ag cos olóige seductive. Chuir an bhean císte ar Olezhka. Thug siad dime dom. Bhí an tarna dhá dachas folamh - níor tháinig na daoine uaisle.
  Ionsaitheach le corp álainn, láidir agus gruaig fhionn lush, dúirt Natashka le mearbhall:
  - Sea... Ní féidir leat fortún a dhéanamh anseo!
  Labhair Olezhka go feargach:
  - Tá sé níos fearr chun fiach le haghaidh robáil! Níos brabúsaí!
  D'fhéach Natasha suas mar fhreagra agus chan sí:
  - Cad spéir gorm. Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Ní bhíonn scian ag teastáil ó fhear santach - taispeánann tú pingin chopair dó agus déanann tú leis an rud is maith leat!
  Rinneadh idirdhealú ar an gcéad dacha eile ag a mhéid ollmhór agus a só iontach. Bhí na tobair óraithe agus spouted go hard sa spéir. Ag an mbealach isteach sheas lackeys luxuriously cóirithe. Ag taispeáint a sála nochta agus a glúine coirtithe, i ngúna gearr gearr, bhí náire ar Natasha fiú mar gheall ar an gcuma a bhí aici ar an tramp.
  a scairt an coisitheoir sinsearach:
  - Ní chuirimid a thabhairt do na boicht!
  D'fhreagair an cailín:
  - Tá muid sorcas! Déanaimis deireadh a chur le brón!
  Rinne Natashka feadóg agus d'ardaigh sí a cos matánach lom. Léim an cub bán tíogair anonn agus gáire greannmhar san aer. Chuir Olezhka fonsa suas, agus shleamhnaigh Fimbo isteach ann agus chas bun os cionn arís é.
  Feadaíl an fear coisithe agus labhair sé:
  - Ní dona! Is féidir leat pas a fháil!
  Chuaigh an buachaill agus an cailín isteach an geata. Rith cub tíogar bán isteach freisin. Bhí máistir an mhórthír díreach ag mothú leamh ina phálás luxurious de chineál tíre. Ina shuí i Arbor os comhair boird luxurious, choganta uasal uasal feoil sailleacha agus nite síos le fíon daor as goblet órga. Ina aice leis shuigh bean óg álainn i gúna maisithe le seoda. Ar an veranda léim cailín thart ar seacht mbliana d'aois i gúna cliste agus an-chosúil le bean an mháistir, ní raibh ach a cuid gruaige níos éadroime.
  An máistir glare ar Natasha. Tá sí a mhalairt díreach de bhean chéile. blonde vs brunette, caol, matáin, figiúr lean vs iomláine. Craiceann seacláide dorcha i gcoinne pallor aristocratic. Ar ndóigh, scrúdaigh an duine uasal uasal an cailín go fonnmhar, a cosa lom, breasts arda, waist tanaí. Sea, shíl an máistir, tá mo bhean chéile tar éis fás saille. Agus seo ... cad figiúr - ach dealbh de na laochra ársa bandia Athena.
  Thosaigh Natasha agus Oleg ag déanamh uimhreacha. Rinne Natasha rince i meascán amháin, rud a thaitin go mór leis na fir. Oleg Akulov léirithe anois i riteoga agus lonracha T-léine. Bhí cosnochta níos deise ar bhealach éigin ná mar a bhí sna Seicigh. Bhí an buachaill ag sníomh, ag déanamh sladmhargadh, ag léim. Thóg Natashka suas é ar a lámh sínte amach. Léim an cúbán bán tíogair trí fonsaí, lámha agus na cosa, trí siosúr.
  Sheinn Natasha an tséis ar chorraí beag freisin. Bhí an buachaill ag juggling. Ansin juggled an cailín, ansin bhí siad le chéile. Agus ní hamháin leis na lámha, ach le cosa lom, an-lúfar, le méara daingean cosúil le cinn mhoncaí. Bhí sé le feiceáil conas a bhí an máistir ag breathnú go greedly ar an cailín a chosa lom agus análaithe go trom, amhail is dá mba é a ithe.
  Bhí na taibheoirí sorcais lúfar, ag sníomh go leor. Rinne Natasha fiú tarchéimniú dúbailte, agus shiúil siad ar a lámha le chéile. Ansin léim an cúbán tíogar tríd na fonsaí, a choinnigh Natashka lena bharraicíní lom.
  Le linn na feidhmíochta, bhí an cailín ag sníomh agus anois is arís scread sí le meas. Mhol Barin agus a bhean chéile go sriantach. Ach ba léir go raibh siad sásta.
  Ag an deireadh, canadh an buachaill agus an cailín, agus tá a gcuid guthanna iontach, lán-fuaime. Tar éis sin, choinnigh Natasha amach hata chun airgead a bhailiú. Bhí sí chomh álainn, ar éigean clúdaithe ag an meascán. Rinne an máistir-mórthír gáire, agus dúirt:
  - Bhí mé féin, aon uair amháin i mo bhacach, de theaghlach uasal. Agus d'éirigh leis a bheith ina mhilliúnaí agus teideal prionsa a cheannach dó féin. Cad is féidir lá éigin agus tú a bheith saibhir!
  D'fhreagair Natasha le gáire:
  - Go raibh maith agat, a Shoilse!
  Dúirt Barin go tirim:
  - Ach ní bheidh prodigal, saibhreas a fháil! Mar sin, molaim duit d"ainmhí beag a dhíol liom.
  Rinne Natasha aoibh gháire agus dúirt:
  - Is é Fimbo ár gcara, níl sé ar díol!
  Rinne an máistir gáire go feargach agus dúirt:
  - Sin an rud a deir siad de ghnáth agus iad ag iarraidh praghas ard a bhriseadh! Ach ní féidir leat amadán a chur orm! Tá a fhios agam cé mhéad! Tairgim chervonets, agus ní leath dosaen eile!
  Chroith Natasha a ceann.
  - Tá brón orm, a dhuine uasail, ach níl an cara seo ar díol! Ní ar airgead ar bith!
  Do ghabh an prionnsa go feargach:
  - Sea, ba chóir duit a bheith sásta go bhfuil mé faoiseamh duit ó ualach den sórt sin. Teastaíonn fortún ó thíogair le beathú. Agus nuair a fhásann sé suas... An gceapann tú go mbeidh cead agat fánaíocht a dhéanamh timpeall na cathrach le creachadóir mór contúirteach?
  Bhí náire ar Natasha álainn, a aghaidh coirtithe gréine báite. Go deimhin, uaireanta tháinig smaoineamh ar cad ba cheart a dhéanamh le Fimbo agus é ag fás aníos. Cheana féin anois tá na póilíní ag breathnú ar askance orthu, ach cad a tharlóidh tar éis cúpla mí?
  Ar aon chuma, beidh ort scaradh le Fimbo go luath. Is airgead é deich rúbal freisin. Is féidir leat puppy a cheannach agus é a oiliúint. Itheann an madra níos lú, agus is féidir leat taisteal leis ar feadh bliana. Sábháil suas roinnt airgid agus b'fhéidir roinnt gnó a oscailt. Nó léim amach i bpósadh ... Tá sí go hálainn, figured.
  Agus í ag méaráil go neirbhíseach a cosa matáin, seductive, dath cré-umha lena méara loma, bhí leisce ar Natasha, le tuiscint go mb"fhearr le ciúbán tíogair as le prionsa ná an ocras le grúpa fánaíochta. Agus má scarann tú le creachadóir, is fearr é a dhéanamh anois, nuair a bhíonn deis den sórt sin tagtha suas.
  Ach ansin chiceáil iníon an mháistir, cailín le bows bróidnithe le péarlaí, a cosa agus scread sí:
  - Ba mhaith liom tíogair! Ba mhaith liom tíogar bán!
  Chaith an Prionsa a lámh agus bhuail sé a dhorn:
  - Stoptar! Anois tá mé ag déanamh gnó!
  Exclaimed an bhean chéile:
  - Ná yell ag an leanbh!
  Bhí an cailín, is cosúil, millte, agus ní raibh eagla air. Ach léim sí ar ais, squealed sí níos ciúine:
  - Ceannaigh daidí! Ceannaigh cubán tíogar... Tabhair céad rúbal dom!
  Dúirt an bhean chéile lena hiníon le gáire:
  - Is féidir leis an ainmhí seo a bheith contúirteach... Is creachadóir é agus itheann sé cailíní beaga!
  Chroch an máistir a mhéara agus dúirt:
  - Is é cúig rúbal déag an focal deireanach! Téigh ar do ghlúine níos mó, ní chuirfidh mé leis!
  Nuair a chrom Natasha go híseal, chaith sí blaosc sáite óna cos lom coirtithe agus d"fhiafraigh sí go béasach:
  - An féidir linn dul ar scor, a Shoilse?
  Do chrom an prionnsa:
  - Ní! Don uair dheireanach, fiafraím, an bhfuil tú ag tabhairt cúbán tíogair ar feadh cúig rúbal déag?
  Chroith Natashka a ceann agus stomped ar an gairbhéal garbh lena cos lom, fheictear, Dhiaga, chiseled.
  D'fhiafraigh máistir na mórthíre go suairc:
  - Cad is ainm duit?
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  - Natasha.
  An Prionsa grinned ominously.
  - An bhfuil pas agat? A ligean ar thaispeáint!
  Shudded Natasha agus d'iompaigh dath éadrom, an dath doiléir ag taispeáint trína craiceann olóige. Bhuail an Prionsa a lámha agus scairt:
  - Tóg iad agus cuir glaoch ar na póilíní! Ghoid siad mo thíogair agus mo fáinne diamaint!
  Exclaimed an cailín le háthas:
  - Bravo daid!
  Na lackeys ionsaí Natashka. Níor chuir an cailín i gcoinne, cé go raibh sí láidir go fisiciúil. Bhí sí féin agus Olezhka ceangailte le rópaí agus faoi ghlas san íoslach. Tháinig na póilíní go luath freisin.
  Tar éis éisteacht leis an bprionsa, chuir siad geimhle ar Natasha agus Oleg Akulova ar a lámha agus a gcos. Thairis sin, bhí méideanna speisialta acu do leanaí. ina raibh gadaithe óga slabhraithe.
  Ina dhiaidh sin, tógadh an cailín agus an buachaill go príosún. Ann sin roinneadh iad. Caitheadh Oleg isteach san íoslach, áit a raibh dosaen buachaillí shackled cheana féin, agus cuireadh Natasha isteach i gcill le mná. Ní raibh sé milis. Tá stench sna cealla, in ionad leithreas tá poll san urlár, tá sé tais agus leath-dorcha. Coinníodh na buachaillí i geimhle, rud atá an-deacair. Tá na lámha agus na cosa shackled. Tá sé deacair bogadh thart i seomra cramped. Ní chothaigh siad ach arán agus uisce, uaireanta thug siad torthaí lofa.
  Shuidh siad ann go dtí an triail. Ansin bhíothas ag súil leis na buachaillí trí shaothar crua nó trí dhídean príosúin. Mná, freisin, chun saothair chrua sa tSibéir, nó go dtí an Áise Láir le haghaidh bainte cadáis, nó chun príosún le hobair in aon mhonarcha le haghaidh bia rialtais. Agus roimh an triail, is féidir leat suí de rogha na n-údarás. Ina theannta sin, bhí na príosúnaigh flogged freisin.
  Ordaíodh Oleg agus Natasha a bheith flogged ag an am céanna. Baineadh an buachaill agus an cailín go dtí an waist agus sínte amach ar na gabhair. Beirt phóilíní a bhí taobh leo. Sháith oifigigh forfheidhmithe dlí na slata i moirtéal le sáile. Shiúl siad tríd an aer, ag leagadh braoiníní. Agus ansin, láithreach, ar ordú, bhuail na buachaillí agus cailíní na ndroim.
  Ghlan Natasha agus Oleg Akulov a gcuid fiacla go docht ionas nach screadaíl. Tomhaiseadh an spanking. Na póilíní thrashed le díograis measartha, ach ag déanamh a gcuid dualgas. An buachaill agus cailín, ag análú go mór, endured. Tar éis dosaen buille, pléasctha an craiceann agus sileadh fola. Bhí sé an-painful.
  Rinne an ceannfort, a raibh céad buille forordaithe aige, gáire. Má chaitear amach crúba na bpionós, is é sin cinniúint Dé. Shineann siad ansin saothair chrua ar feadh an tsaoil.
  Don goid ar scála mór go háirithe, don iarracht ar shaol an phrionsa agus a bhean chéile agus a iníon. Agus ansin tharla freisin go raibh siad ag lorg Natasha mar chomhchoirí i ndúnmharú an ghobharnóra. In aon chás, beidh an cailín a thiomáint go deo go dtí an tSibéir. Cosúil leis an cailín beag. Mar sin b'fhéidir go mbeadh sé níos fearr a bheith downtrodden.
  D"fhulaing Oleg Akulov agus Natasha na céad buille go misniúil gan an comhfhios a chailleadh agus gan fuaim a dhéanamh. Ach d"iompaigh a ndroim ina praiseach fuilteach. Ina dhiaidh sin, chuir siad geimhle orthu arís agus chaith isteach sa phríosún iad.
  Bhí an buachaill ina luí ar na boird, bhí a bholg agus a bhrollach míchompordach, agus gearradh siar an linbh ar fad.
  Chun an ógánaigh, na coirpigh, tanaí, leanaí tanaí, jingling a slabhraí, squealed:
  - Bhuel, conas a ghortaigh sé?
  Rug Oleg Akulov ar na buachaillí eile agus dúirt:
  - Trivia! Cosúil le bites mosquito!
  D'fhéach an buachaill níos sine, a d'fhéach thart ar cúig bliana déag d'aois, freisin le ceann bearrtha agus an t-aon duine sa chill a raibh bróga aige, cé gur cinn garbh le boinn adhmaid, d'fhéach sé go measúil ar Oleg Akulov. Ní raibh an buachaill, a raibh a ghruaig fhionn gearrtha amach fós, ina ghealtaire ar bith. Agus ag breith amach a láimhe do Oleg, a dubhairt:
  - Is gadaí Pretzel mé! An t-aon thug fíor ina measc seo ... - D'fhéach an godfather óg thart agus lean. - Tar éis duit céad buille a fháil, níor labhair tú caoin nó osna, ag taispeáint gur fíorfhear tú féin. Seo é mo lámh duit, agus anois tá tú cosúil le deartháir dom!
  Chroith Oleg lámha leis an údarás mionaoiseach. Cé gur theastaigh uaidh éalú ón bpríosún ina raibh seams den chuid is mó, agus bhí sé stanc de bhuicéid. Agus tá an cúl chomh slashed go bogann tú beagán - gortaíonn sé.
  Tugadh ciondálacha do na príosúnaigh óga - leite, uisce agus arán de chineál éigin. Ní hionann an bia, ar ndóigh, ach ní ligfidh siad duit bás den ocras. Bhí fiseolaíocht iomlán go leor ag an bpríomh-athair, agus is cosúil nach raibh sé ag ithe ach faoi úinéireacht an stáit.
  Go deimhin, bhí cailín le feiceáil go luath. Thug sí dó ciseán ispíní, arán bán, agus buidéil bhainne.
  Thóg an t-athair faoi aois é dó féin agus ansin shleamhnaigh Oleg as fleascán de leacht bán:
  - Ól beagán!
  Ghlac Oleg sip bainne, bhí cuma an-bhlasta ar an mbuachaill ocrach buailte agus d"fhiafraigh sé den athair:
  - An roinnfidh tú an tarchur leis na daoine eile?
  Chroith Krendel a cheann.
  - Ar ndóigh ní!
  D'fhiafraigh an buachaill buailte:
  - Agus cén fáth?
  D'fhreagair an seanathair óg go macánta:
  - Ní raibh sé tuillte acu! Níl iontu ach maistíní beaga agus gadaithe, nó fiú vagabonds.
  Dúirt Oleg go loighciúil:
  - Ach is daoine iad freisin agus is deacair dóibh ar chandam príosúin amháin!
  D'fhás an pretzel go fíochmhar.
  - Mair! Agus beidh tú buíoch gur thug mé bainne duit le n-ól. Agus ní bhfaighidh tú é sin ach an oiread.
  Bhí Oleg i ndáiríre ag iarraidh léim suas agus an ceannaire seo a bhualadh, ach tar éis céad lashes ní raibh aon neart aige chun léim suas. Tar éis casta den sórt sin, fiú daoine fásta, is minic a fhaigheann guys sláintiúil bás, ní cosúil le leanbh.
  Tháinig an buachaill, tar éis ithe agus bainne, trom arís agus thosaigh sé ag codladh i aisling, agus tharlaíonn sé seo.
  Shamhlaigh sé gurbh é Jim Hawkins ón úrscéal cáiliúil Treasure Island é.
  Nuair a roar George an Pirate:
  - Rósta sála an ghasúir seo!
  Chlaon John Silver.
  - Cosc mé an buachaill seo a mharú, agus mar sin ní mór dúinn ghiall. Ach níl sé ar intinn aige é a shábháil ón gcéasadh. Ba cheart dúinn a fháil amach cén áit ar thóg sé Espanyola.
  Bhí na foghlaithe mara go deas pissed off. Léim siad suas go dtí an buachaill Jim. Strac siad a chulaith mairnéalach agus chastar a lámha. Ba ghnách le Jim rith cosnochta ar an long, rud a bhí níos compordaí ar dheic chomhréidh, go háirithe sna trópaicí. Ach ag dul go dtí an dún, chuir sé air a chuid buataisí. Ach sa dufair is féidir leat seasamh ar nathair nó ar fheithidí.
  Anois bhain na foghlaithe mara na buataisí den bhuachaill le pléisiúr. Strac ceann acu an leathar mín, snasta, beagnach gan chaitheamh.
  Rith George a mhéar feadh chos lom an ghasúir agus thug sé faoi deara:
  - Sála maith chun iad a friochadh!
  Bhí a lámha ceangailte taobh thiar de Junge agus poked le hook iad. Ansin thosaigh siad a ardú Jim ar an raca. An rópa tightened, féitheacha an buachaill bulged, agus thosaigh sé ag lean ar aghaidh.
  George tugged ag an buachaill ghualainn. Jung sníofa timpeall le scread pian, a chorp droimneach de dhéagóir ceithre bliana déag d'aois ina seasamh.
  An pirates cheered i ceadú. Phioc duine acu fuip mhara seacht n-earball agus luascadh é.
  Chuir John Silver isteach air:
  - Stop! Tá an buachaill cliste agus déarfaidh sé gach rud gan chéasadh. Inis dom, cá bhfuair tú Espaniol?
  Cé go raibh eagla air roimh phian, scairt Jim Hawkins:
  - Ní bheidh mé a rá!
  Silver ordaigh:
  - Tosaigh!
  Tháinig an fuip anuas ar dhroim yoongi agus phléasc an craiceann coirtithe láithreach. Ghlan an buachaill a fhiacla agus d'fhan sé ina thost. Agus bhuail an bradach é. Chinn Jim greim a choinneáil ar an deireadh. Cé gur inis aghaidh chasta yoongi dó cad a chosain sé air.
  Bhuail an bradach an buachaill ar a chúl, ansin bhog sé go dtí an taobh. Phunt sé ar an boilg agus ar an cófra. Bhí Jim ag twitched le gach buille, uaireanta stifled moans éalú óna liopaí daingean. Ach fós féin d"éirigh leis an mbuachaill óg na caoineadh arda a choinneáil siar.
  Ar deireadh, tossed ceann Jim languidly agus thit ar a thaobh. Fuair an buachaill bás, chaill sé Chonaic.
  Fuair na bhfoghlaithe mara buicéad uisce, ós rud é go raibh tobar sa bhlochouse. Agus doirt sé thar ceann fionn yoongi.
  Tháinig Jim ar a chuid céadfaí. D"fhiafraigh John Silver de ghlór mín:
  - Inis dom cá bhfuair tú an long, agus bainfimid den raca thú!
  Bhí an buachaill óg cábáin ag caoineadh:
  - Ní bheidh mé a rá!
  Thóg Seoirse tóirse as a chuach agus choinnigh sé suas go dtí an tine é. Phléasc lasair. Ag grinn, dúirt an bradach seasoned:
  - Bhuel, a bhuachaill cábáin, cuirfimid do shála ar do shála anois!
  Jim Hawkins crith. Tháinig an tóirse le tine i dtreo cos lom an ghasúir. Agus ansin ligh an creachadóir lasair sála lom an déagóra trua. Bhí bonn an bhuachalla measartha garbh. Rith sé cosnochta ar an deic, ach sa Bhreatain féin sa gheimhreadh shiúil sé le bróga agus ní raibh a chosa an-deacair. Mar sin bhí an pian dian.
  Scairt Jim Hawkins.
  Dúirt John Silver go géar:
  - Bhuel, inis dom cár ghlac tú Espanyol?
  In ainneoin boladh feola dóite agus an phian uafásach, ghlaoigh Jim amach:
  - Ní! Ní bheidh mé a rá!
  D'aistrigh Seoirse an lasair go dtí bonn lom eile an ghasúir. D'fhás boladh feola scorched níos láidre.
  Hawkins Óga thosaigh a choke, a aghaidh óg iompú pale, agus thit a cheann ar ais ar a thaobh.
  Dúirt John Silver go muiníneach:
  - Go leor leis! Seachas sin, sruthán muid a chosa agus ní bheidh an buachaill in ann siúl. Agus ba mhaith liom dó dul linn amárach agus bua na bhfoghlaithe mara a ghlac an taisce a fheiceáil!
  D"aontaigh George leis seo:
  - Ceart! Lig dó siúl linn, sála dóite tríd an féar géar agus clocha. Tarraingfimid é le rópa timpeall a mhuineál, agus don bhuachaill cábáin beidh sé ina chéasadh breise!
  Chlaon John Silver.
  - Idir an dá linn, lig dó crochadh ar an raca go dtí breacadh an lae!
  
  
  ACH MÉADÚ AMHÁIN DE DHÚTHCHAS
  ANÓTÁIL
  Ní raibh ach méadar amháin ar an taobh clé mianach na Rúise ar a raibh an long chogaidh Petropavlovsk séidte suas, agus tá an cúrsa staire ar scála an phláinéid ar fad Cruinne athrú.
  . PROLOGUE
  Níor chuaigh an mianach, ar a raibh an long chogaidh Petropavlovsk suas, ach méadar amháin ar an taobh clé. Agus mar thoradh air sin, níor mhaidhmigh an lón lámhaigh. Agus ní bhfuair an long chogaidh ach damáiste beag agus d'fhill sé go Port Arthur faoina chumhacht féin. Bhí an t-Aimiréal Makarov, a bhí ídithe le linn na hoíche ag an oidhre Kirill Romanov, an-chorraithe leis féin nár thug sé an t-ordú chun an t-uisce timpeall an chalafoirt a mhianadóireacht le scriosóirí. Fuair long eile damáiste mianach freisin.
  Ach bhí gach rud sách saor, agus i gceann cúpla lá d'fhéadfaí na longa a dheisiú arís.
  Go dtí seo, níor tharla aon rud dona. Ach d"fhéadfadh sé a bheith níos measa, mar a tharla sa Cruinne áit a bhfuair an tAimiréal Makarov bás chomh dúr agus chomh ridiculous.
  Ach sa saol seo, sé - duine fiú, cinniúint thomhas amach tréimhse níos faide.
  An mbeidh Aimiréil Makarov in ann é a úsáid agus a bheith ina cheannasaí cabhlaigh iontach, inchomparáide le Ushakov, mar shampla? Nó ar aon nós, ní leor fiú tallann iontach an Aimiréil Makarov chun an tSeapáin a shárú . Cé acu atá i bhfad níos láidre ar muir anois. Ina theannta sin, b'éigean dhá long chogaidh eile a dheisiú.
  Mar sin féin, ní chailleann Aimiréil Makarov croí. Agus go pearsanta, mar aon leis na hoibrithe deisiúcháin, chuaigh sé i mbun deireadh a chur le hurlár na long. Ina theannta sin, tá nuacht ó St Petersburg freisin go dtiocfaidh scuadrún Mhuir Bhailt chun an tarrthála, agus ansin beidh buntáiste soiléir ag an Rúis.
  Na Seapáine, ar ndóigh, leas a bhaint as an láthair agus iarracht a trúpaí i dtír níos gaire do Port Arthur. Ach bhí na trúpaí Rúiseacha, ag baint leasa as an stoirm, in ann dhá reisimint de chuid Impireacht na gréine ag ardú a mharú. Agus a fháil socraithe.
  Ansin athchóiríodh ceithre long chogaidh scuadrún an Aigéin Chiúin ar luas luathaithe.
  Agus thairg ceannasaí an scriostóra plean fealltach don Aimiréal Makarov. Ós rud é go bhfuil Tóga ag gluaiseacht i gcónaí ar an mbealach céanna, a chur bundles mianaigh ina cosán. An ceann a rinneadh i stair fíor, ach amháin destroyer. Agus thuig an t-Aimiréal Makarov láithreach an smaoineamh agus d'ordaigh sé gach long oiriúnach a úsáid.
  Ach ar ndóigh, tar éis tús a chur le ráfla faoi dhífhaisnéis nach bhfuil iontu seo ach cleachtaí.
  Agus buailfidh sin na míolta móra fós.
  Bhí an gaiste simplí ach éifeachtach. Ina theannta sin, níor ligeadh aon duine amach as Port Arthur, agus níorbh fhéidir le spiairí Seapánacha a gcuid féin a insint.
  Agus bhí an toradh go hiontach. Láithreach shéid dosaen long mór Seapánacha suas agus thosaigh siad ag dul faoi uisce. Na cinn eile fired gan idirdhealú i ngach treo.
  Agus ansin bhí an chuma ar scuadrún Makarov, a bhí cheana féin níos láidre ná na Seapáine. Agus thosaigh cath fíochmhar.
  Bhí sliogáin na Rúise níos mó pollta armúr agus bhuail níos cruinne. Tá na longa fós lán le gunnaí agus mairnéalach, úr go leor. Agus d'éirigh leis an Aimiréil Makarov ó chúrsóir éadrom agus an-sciliúil. Ina theannta sin, chuaigh na Seapánaigh i scaoll i bhfostú le chéile, rud a d'éascaigh tasc na Rúiseach. Sea, agus chuaigh an bhratach is mó sa tír den ghrian ag ardú, agus is ar éigean a d'éirigh Tóga as. Ach bhí an t-aimiréal seo i bponc.
  Agus d'iompaigh an cath ina bhuille iomlán de na Seapáine. Gaiste simplí, buille ón taobh thiar a chinn toradh an chogaidh ar muir. Tharla Tsushima an bealach eile timpeall, nuair a d"fhulaing cabhlach na Seapáine an ruaig go mór agus níor éirigh siad as. Seo cath agus bua na samúraí, glórach, le bás breis agus dhá mhíle dhéag mairnéalach gan na príosúnaigh a chomhaireamh.
  Bhí na Rúiseach i turraing speisialta agus fired go cruinn.
  Ní raibh a fhios a gcuid gunnaí miste agus amhras. Agus tá na Seapáine a bheith ina tréad soladach.
  Mar gheall ar éascaíocht bhua na Rúise, mheas go leor go raibh arm na Seapáine gan luach. Bhuel, cad atá le tabhairt ón Áis? Bhuel, measadh nach raibh bua an Aimiréil Makarov chomh glórmhar. Bhuel, cé a bhuail sé?
  Is fiú deich Seapánach saighdiúir Rúiseach amháin.
  Chun é a shárú, agus ar an talamh, bhuaigh an Ginearál Kuropatkin na Seapánaigh go hiomlán, agus fiú gan mórán doirteadh fola. Mar a fuair sé eiseamláirí mharascail pháirce. Agus ina theannta sin, ar thóir an samurai, ghlan sé an Chóiré uathu. I gcath, ní raibh go leor lón lámhaigh ag na Seapánaigh fós, agus bhí siad go hiomlán gan chúnamh.
  D'iarr an Mikado síocháin ansin. D'éiligh an Rúis go gcuirfeadh an tSeapáin an iomaire Kuril ar ais, suas go cnámharlach Hokkaido agus oileán na Téaváine. Dá bhrí sin bhí an tSeapáin tiomáinte isteach ina teorainneacha iar.
  Agus b'éigean dóibh slánaíocht billiún rúbal óir na Rúise a íoc.
  D'fhógair an Rúis go raibh an Chóiré ina cosantóir agus mhéadaigh sí a tionchar i Manchuria. Go gairid, tháinig an Mhongóil faoi phátrúnacht na Rúise freisin. Cuireadh tús le próiseas iarcheangail dheonach thailte na Síne agus foirmiú Zheltorossia.
  Ar ndóigh, gan aon réabhlóid agus fuilteach Dé Domhnaigh. Ar an ríchathaoir tá an tsar Nioclás II uathlathach, a bhfuil méadú suntasach tagtha ar a n-údarás i measc na ndaoine.
  Agus ós rud é nach raibh aon círéibeacha ann, tháinig an Rúis chun cinn go tapa, tar éis di cúlú aimsir na réabhlóide agus na corraíola a sheachaint. Agus mar sin i 1914 tháinig níos mó chun cinn eacnamaíoch, agus ullmhaithe níos fearr, don Chéad Chogadh Domhanda. Agus bhí daonra níos mó ag an Rúis, mar gheall ar iarscríbhinn codanna den tSín agus den Chóiré. Agus tá an básmhaireacht mar gheall ar an staid eacnamaíoch níos fearr níos ísle ná i stair fíor, agus tá an fás daonra níos mó.
  Mar sin, tá an Rúis tsarist níos láidre ná gan Aimiréil Makarov. Agus ar ndóigh ní raibh aon tionchar ar an gcabhlach Baltach. Agus táirgeadh níos mó aerárthach, lena n-áirítear Ilya Muromets agus Svyatogor, agus chuaigh na umair Luna-2 i sraith le gunnaí meaisín agus rianta ardluais. Bhí an t-arm ríoga an-láidir.
  Bhí an tAimiréal Makarov fós seasca is cúig bliana d"aois i 1914, agus ceapadh é i gceannas ar an gcabhlach sa Mhuir Bhailt. Agus tá namhaid na Rúise i bhfad níos údarásaí ná an tSeapáin. eadhon an Ghearmáin Kaiser.
  Dála an scéil, chomh maith leis na buntáistí, bhí míbhuntáistí ag an bua thar an samurai freisin. Anois bhí an tSeapáin réidh le dul isteach sa chogadh ar thaobh na Gearmáine. Mar sin bhí ar an Rúis tsarist fórsa nach beag a choinneáil san oirthear.
  Thóg na Seapánaigh cabhlach arís agus bhí siad réidh le díoltas. Agus is lúide é seo sa leagan amach. Ina theannta sin, tá an Tuirc ar thaobh na Gearmáine agus na hOstaire-Ungáir.
  Mar sin, bhí ar an Rúis troid i gcoinne ceithre stát, seachas an Bhulgáir, agus ní raibh toradh an chogaidh soiléir.
  Mar sin féin, tá an Ghearmáin ag tabhairt faoi chogadh ar dhá thaobh agus ag seachadadh an phríomhbhuille san iarthar.
  D'éirigh níos fearr leis an troid ar son na Rúise ón tús ná mar a bhí i bhfíor-stair. Go háirithe, mar gheall ar an daonra níos mó, agus an leibhéal níos airde den gheilleagar, ní raibh an arm aimsir na síochána sa Rúis amháin go leith, ach oiread agus is trí mhilliún, agus míle reisimint. Mar sin is féidir leat níos mó trúpaí a chaitheamh isteach sa chath.
  Ina theannta sin, láithreacht níos mó aerárthach a bhuamáil na Gearmánaigh agus a gcomhghuaillithe.
  Mar sin ghabh trúpaí na Rúise Oirthear na Prúise agus chuir siad bac ar Koenigsberg. Agus theip ar iarracht Hindenburg briseadh tríd. Lena n-áirítear a bhuíochas leis an bhuamáil na trúpaí Gearmánacha.
  Agus ar muir, agus na Seapánaigh ag fanacht, agus Aimiréil Makarov ag troid leis na Gearmánaigh.
  Is é cabhlach na Gearmáine an dara ceann ar domhan i ndiaidh na Breataine. Ach conas a dhéanann tú a chomhaireamh. B"fhéidir go mbeidh níos mó longa cogaidh ag an Rúis, ach tá siad scaipthe ar fud trí farraigí, agus dorn amháin ag na Gearmánaigh. Plus, ar ndóigh, tá an Cabhlach na Breataine. Ach tá sé scaipthe freisin thar cheithre aigéan. Agus níl na Breataine in aon deifir cabhrú leis an Rúis.
  Mar sin beidh ar chabhlach Mhuir Bhailt, faoi cheannas Makarov, troid leis na Gearmánaigh ina n-aonar. Deireadh mhí Lúnasa, tá an aimsir te agus grianmhar.
  Príomh-Aimiréal agus laoch an chogaidh Seapánach ar chúrsóir soghluaiste éadrom. Is é seo a nuálaíocht.
  Agus ar an bhfíric go bhfuil an fhoireann de cruiser éadrom comhdhéanta de chailíní amháin, freisin.
  Tá na cailíní go léir óg, caol, lúfar agus in aon bicíní amháin. Splancann siad le cosa lom agus sála lom, cruinn.
  Níl ach gunna amháin ag na báid chúrsála, ach ceann dhá n-orlach déag. Agus bainistíonn na cailíní é go máistriúil.
  Agus Natasha ag croitheadh a matáin bhoilg, dúirt:
  - Ar son ár n-Aimiréal glórmhar Makarov!
  Agus lena sÚil lom thug sí isteach sa teilgeán. Agus bhí sé á bhrú go héasca ag na cailíní, a gcuid cosa lom, chiseled a scíthe i gcoinne an deic armúrtha.
  An cailín Zoya, ag brú trí óstán an bháis, squeaked:
  - Do Nicholas II!
  Dúirt Augustine agus a glúin lom:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Dúirt Svetlana, agus í ag stampáil a cosa lom:
  Déanaimis na Gearmánaigh a mharú!
  Agus anois cuirtear an diúracán isteach sa bairille agus díríonn na cailíní ar an sprioc é. Chun tosaigh ar chabhlach iomadúla na Gearmáine. Creidtear gurb é arm na Gearmáine an ceann is láidre ar domhan. Agus nach bhfuil sé chomh furasta dul i ngleic leis.
  Ach ansin spits an dhá-orlach déag amach rud éigin killer. Agus cuileoga sé - tá sé seo i destroyer chun cinn na Gearmáine. Buaileann sé lár an deic, agus scoilteann an long ina dhá chuid.
  Glaonn Natasha ar bharr a scámhóga:
  - Tá sé sin go hiontach!
  Deimhníonn Zoya, agus í ag stampáil a cosa lom:
  - Tá sé den scoth!
  lomann Augustine a cuid fiacla agus dúirt:
  - Déanaimis é ar bhealach nua!
  Thug Svetlana faoi deara go ionsaitheach, súile súilíneacha:
  - Agus beidh gearradh coincréite!
  Agus tá a teanga chomh lúfar.
  Arís, na cailíní, scíthe a gcuid sála lom, cruinn, tiomáint an diúracán isteach an gunna. Tá siad socraithe go dian chun troid i gcoinne na Gearmáine Kaiser.
  Cloíonn Makarov go ceadmhach. Tá cabhlach na Rúise réidh le haghaidh duel i bhfad. Tá gunnaí den scoth aige agus mairnéalach den scoth. Mar sin gheobhaidh na Gearmánaigh é.
  Agus tá cailíní agus buachaillí sa chabhlach freisin a iarrfar ar an mbealach seo chuig Kaiser Wilhelm.
  Dúirt an t-Aimiréal Makarov, ag tabhairt orduithe:
  - Dírigh gach tine ar an long Gearmánach is gaire duit!
  Agus caithfidh mé a rá gur oibrigh sé. Agus thosaigh gunnaí na Rúise ag scrios cruiser an Kaiser, agus chuaigh sé go tóin poill beagnach láithreach.
  Dúirt Natasha, an captaen beagnach nocht seo den chéad chéim i bicíní:
  - Buailimis an namhaid le killer!
  Dhearbhaigh Zoya, agus í ag stampáil a cosa lom:
  - Buailfimid arís é!
  Agus anseo arís cuileoga an teilgeán marfach ó na cruiser Rúise.
  Svetlana screams:
  - Don Rúis agus an bandia Lada!
  Buaileann láithreach an bháis an scriostóir agus scoilteann sé ina dhá chuid é. Agus arís tá an soitheach Gearmánach ag dul faoi.
  Deimhníonn Augustina, an cailín dearg-ruadh sin a bhfuil a cuid gruaige copair-dearg cosúil le bratach proletarian,:
  - Is sinne na cailíní is cruinne ar domhan!
  Deimhníonn Valentina, an cailín seo i mionbhrístíní amháin, agus le siní sútha talún ar bhrollach coirtithe:
  - Glóir don tír Nicholas II!
  Maíonn Victoria, cailín a bhfuil cosa lom uirthi agus atá súdáilte agus a éiríonn cosúil le seacláid:
  - Agus glóir don Aimiréal mór Makarov!
  Deimhníonn Natasha, agus í ag stampáil a cos lom, atá an-ghrásta agus matáin:
  - Agus glóir do Makarov!
  Cuireann Zoya leis:
  - Agus glóir don Rúis tsarist!
  Tarraingíonn Augustina, in éineacht le cailíní eile, teilgeán marfach eile suas, ag scata:
  - Agus glóir dár sinsear go léir agus déithe na Rúise!
  Agus anois tá na cailíní, agus iad ag brú a gcorp matán, ag tiomáint bronntanas mór an bháis isteach in arm cumhachtach.
  Agus mar sin luchtaigh na háille an gunna dhá orlach déag. Agus anois bhí an bronntanas dúnmharfach an bháis spártha amach as an gunna. Bhain na cailíní sult fiú as a gcosa lom, chiseled.
  Agus tar éis eitilt thar an diúracán, buailfidh armadillo an Kaiser Gearmánach Gearmánach. Mar thoradh ar bhuail cruinn, ghlac fiú long ollmhór den sórt sin agus scoilt ina thrí chuid.
  Chaith na cailíní suas a lámha agus squealed:
  - Chun solais cumannachas na ríthe!
  Anseo tugann Natasha orduithe arís. Agus tá na cailíní ag réiteach le cosa lom, chiseled. Agus tarraing diúracán eile, an-mharfach.
  chan Augustine:
  - Buailfimid an namhaid go dian!
  Chuir Svetlana le fonn:
  - Ár Ceannaire Aimiréil Makarov spóirt!
  Dúirt Natasha leis, agus í ag tafann a fiacla:
  - Beidh gach rud quasar linn -
  Is Wilhelm mediocre é Kaiser!
  Agus na cailíní, ag ligean a gcuid sála lom, cruinn, chrom siad orthu féin agus tharraing siad bronntanas dúnmharfach an bháis.
  Agus mar sin bhrúigh siad é cosnochta isteach i bpór an ghunna. Gearrtar agus thosaigh sé ag stiúradh.
  Sheinn Natasha le díograis:
  Bhain Monomakh a chaipín amach,
  Scríobtha barr mo chinn!
  Dúirt Zoya leis, agus í ag stampáil a cos lom:
  - Lucht leictreach,
  Buaileann an gunna!
  Agus anois cuileoga bronntanas an bháis a sheol na cailíní le roar fiáin. Agus anois tá an diúracán cosúil le lúpán i lár an armadillo. Agus conas a bheidh sé a smashed go maith. Sé, freisin, beidh a ghlacadh agus a scoilt ina dhá leath. Agus beidh sé spraeála i ngach treo.
  Agus beidh boilgeoga le fountains dul. Agus bladhmanna sé suas massively.
  Na cailíní scream literally le háthas. Agus stomp lena chosa lom chiselled. Ar ndóigh, is féidir fiú an Kaiser Gearmánach iontach a ruaigeadh leo.
  Aimiréil Makarov stiúradh an cath go muiníneach. Déanann a longa ainliú go deas agus scaoileann sé builleanna ar Ghearmánaigh an Rí Wilhelm.
  Ritheann Natasha go han-tapa freisin. Is cosúil le cosa cailíní beaga draíochtúla agus an-álainn a sála bándearga lom. Agus laochra eile, freisin, tá na géaga níos ísle go maith.
  Tiomáineann siad an diúracán isteach sa muzzle arís. Tá cabhlach na Kaiser beagán anord. Cuireann a longa isteach ar a chéile ainneoin a líon mór.
  Úsáideann Aimiréil Makarov a chabhlach go sciliúil. Tá tine dírithe ar an bpríomhthionscadal. Agus faigheann sé buailte.
  Chomh maith leis an aimiréal, níl ach fear amháin ar an cruiser éadrom - an buachaill cábáin Olezhka. Breathnaíonn sé beag, ach lúfar, agus a shála lom, leanbhánach ag preabadh anois agus arís.
  Tá aithne ar Jung ó Chogadh na Rúise-Seapánach. Níos mó ná deich mbliana caite, agus tá sé fós ina leanbh. Ach ba é an té a shábháil an t-aimiréal agus an long cogaidh "Petropavlovsk", mar a tharraing sé aird ar an mairnéalach as an stiúradh, agus d'aistrigh sé an roth stiúrtha beagán, agus ní raibh greim an mhianaigh marfach.
  Bhí an buachaill sáinnithe in aois a deich, ach bhí sé chomh gasta sin nach bhféadfadh cailín amháin coinneáil suas leis agus é an-láidir.
  Coinníodh é sna buachaillí cábáin fós, cé go raibh an buachaill in ann ginearál Seapánach amháin a iascach as an uisce agus fuair sé cros dó.
  Ach ós rud é gur fhan sé ina leanbh, bhí sé fós liostaithe go foirmiúil mar bhuachaill cábáin.
  Ach rinne an buachaill an obair is tábhachtaí sa chath - thug sé comhordanáidí an lámhach agus níor chaill na cailíní.
  Dúirt an tAimiréal Makarov:
  -Sea, maith thú a bhuachaill shíoraí! Ba cheart ordú a bhronnadh air as seo.
  Dúirt Anastasia, captaen na chéad chéime:
  - Agus é a aistriú chuig na hoifigigh!
  Chlaon Makarov.
  - Ní gá a rá!
  Agus arís leanann urchar marfach, agus an uair seo tá príomhthionscadal na Gearmáine ag dul faoi. Agus léim na mílte mairnéalach Kaiser isteach san uisce. Is buille tubaisteach é seo i ndáiríre.
  Squeals an buachaill beag i gliondar. Cé gur i ndáiríre, tá sé ag obair ar mhisean. Ní mór do dhuine fásta ón aonú haois is fiche an neamhbhásmhaireacht a thug na déithe-demiurges Rúiseach a oibriú amach. Agus ar feadh céad bliain caithfidh sé a bheith ina bhuachaill deich mbliana d'aois.
  Ag freastal ar an am seo Tsarist Rúis. Agus gan ach ansin ag fás suas le dhá bhliain déag. Ar dtús, ba chuma le smaoineamh suimiúil a bheith ina leanbh arís. Ach a bheith i 1904, gan teilifís, Idirlíon, ríomhaire, fón, smartphone, ríomhaire glúine, agus mar sin de, nach bhfuil chomh iontach. Go háirithe má tá cónaí ort sa bheairic freisin, agus measann gach duine gur buachaill tú, le dearcadh cuí. Fíor, go fisiciúil is buachaill an-láidir tú, agus i bhfad níos tapúla ná an gnáthdhuine, agus níos tábhachtaí fós, ní féidir leo tú a mharú - tá neamhbhásmhaireacht faighte agat cheana féin agus caithfidh tú é a oibriú amach.
  Agus cén chumhacht atá agat thar do chomhghleacaithe! Tar éis an tsaoil, tá meas ag leanaí ar neart agus oirfidigh agus tá meas mór acu orthu.
  Agus tháinig Oleg ina bhuachaill cábáin a bhuíochas dá chumais fhisiciúla childish.
  Ag deich mbliana d'aois, tá tú fós ina snot, agus ar ndóigh, ní raibh fiú buachaill cábáin ag iarraidh é a ghlacadh. Ach ghlac Oleg agus chrom sé go héasca ar na tairní lena lámha agus le nicil. Chuaigh sé seo i bhfeidhm ar chaptaen na chéad chéime, agus thoiligh sé an laoch óg a thabhairt ar a long.
  Agus thosaigh na mairnéalach go luath ag meas an buachaill neamhghnách láidir agus tapa a d'ardaigh meáchain throma agus a throid gach duine ar a lámha. Thairis sin, thum Oleg freisin an-domhain, fágtha gan aer ar feadh i bhfad, agus ní raibh eagla ar an fuar. Rith mé cosnochta agus i shorts in aon aimsir agus ní raibh sraothartach fiú. Agus bhí a bharraicíní lom chomh dian agus chomh nimhiúil. D"fhéadfadh an buachaill fiú iad a úsáid chun ancaire a ardú ar slabhra, nó crochadh bun os cionn.
  Agus i buile, d"fhéadfadh an leanbh dosaen mairnéalach a scaipeadh agus arm trom a ardú thar a cheann.
  Mar sin bhí meas uilíoch tuillte ag Oleg agus thaitin sé leis. D'fhan sé an-láidir, ach buachaill.
  Agus anois bhí sé ag díriú an gunna, scíthe a lom, sála cruinn ar an miotal.
  Agus canadh:
  - Ní ghéilleann ár "Varyag" bródúil don namhaid, níl aon duine ag iarraidh trócaire!
  Léirigh cabhlach na tsarist ard-aeróbaic. Agus luigh a sliogáin síos go han-oiriúnach.
  Rinne an tAimiréal Makarov go leor chun mairnéalaigh agus oifigigh a thraenáil. Bhí a scuadrún láidir. Agus laochra ardchaighdeáin.
  Seo iad na longa cogaidh "Glóir", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander the Third", "Nicholas the First" throid go han-éifeachtach. Agus lámhaigh a gcuid foirne go cruinn.
  Ach ar ndóigh, ní fhéadfaidís a bheith mar bhuachaill ón aonú haois is fiche.
  Agus ní raibh cailíní chomh mór sin ar bord acu.
  Sheinn Olezhka, ag díriú na ngunnaí ar an sprioc agus ag scíth a ligean ar a chosa lom, leanbhúla:
  - Dia shábháil an rí
  Ceannasach láidir...
  Rí do ghlóir
  Glóir dúinn!
  Agus Natasha, ag lámhaigh agus ag splancadh a sála nochta, dúirt sé:
  Reigí ag eagla na naimhde,
  Orthodox Tsar ...
  Agus an fhoireann iomlán cosnochta cailíní i bicíní, phiocadh suas i curfá:
  Rí ar ghlóir, ar son ár nglóir!
  Agus tugann na cailíní arís bronntanais bháis, fórsa an-mharfach, agus téann siad isteach i longa an Kaiser, ag canadh go fonnmhar agus go fonnmhar:
  - Ar mhaithe leis an athair-rí,
  breith ar laoch!
  Agus nuair a thosaíonn an troid
  Bí i do Satan!
  . CAIBIDIL #1
  Tar éis bás na príomhthionscadal agus na gcaillteanas trom, thosaigh na Gearmánaigh ag cúlú. Lean a longa, ag coinneáil cuma ordú, siar. Agus bhí soithí na Rúise ag lámhaigh ina ndiaidh.
  Agus bhí an cath buaite i ndáiríre, cé go raibh an scuadrún Baltach beagnach i gcoinne an cabhlach iomlán na Kaiser Ghearmáin. Agus is é seo an dara cabhlach, nó beagnach an dara cabhlach ar domhan.
  B'fhéidir go bhfuil cabhlach na Rúise tar éis éirí níos líonmhaire ná an ceann Gearmánach cheana féin, ach tá sé ilroinnte ar fud na gceithre aigéan, agus anseo bhí a cuid fórsaí uile ag an nGearmáin.
  Agus chaill sí le genius Makarov.
  An cailín, stampáil a cosa lom, fussed go leor. A n-cúrsóir, gan mhoilliú, bhog sé taobh thiar de na Gearmánaigh. Agus chuir an buachaill Oleg Rybachenko an gunna in iúl don sprioc, ag scíthe cosa a linbh i gcoinne an iarainn. Agus ansin rumbled bhlaosc as an leanbh síoraí.
  Agus bhris long chogaidh Gearmánach eile suas. Agus caithfidh mé a rá - is iontach an éacht é.
  Chan Natasha, ag súgradh lena matáin bhoilg:
  - An éirí de thalamh is mó, téigh ag campáil!
  Thug Zoya, cailín le figiúr álainn agus gruaig órga, faoi deara:
  - Tá mé ag déanamh seal iomlán!
  Laochra anseo agus go deimhin - Super ghoid!
  Stampáil Augustine a cos lom ar an miotal agus chrom sí:
  - Don aimiréal mór!
  Oleg throid uair amháin leis na Seapáine. Déanta na fírinne, níor tharla ach cath mór amháin dóibh, a bhuí le gaiste simplí a cuireadh chun báis.
  Sin nuair a thug an buachaill sliogáin, ach chuir sé ina luí orthu ligean dó lámhach. Agus conas a fired sé gur bhris an cruiser Seapáine suas ansin. Measadh gur timpiste é seo, ach bronnadh an buachaill ar aon nós.
  Agus thosaigh Oleg Rybachenko ag bailiú dámhachtainí.
  An uair seo d'fhéadfadh sé brath ar rud éigin níos tromchúisí. Mar shampla, ar Chrois Sheoirse órga le bogha. Agus is é seo an dámhachtain is airde go dtí seo san arm tsarist do shaighdiúir gnáth, ach go dtí seo tá sé fós ina bhuachaill-airtléire cábáin.
  Agus is cinnte go bhfaighidh na cailíní dámhachtainí freisin.
  Seo mar atá cabhlach na Rúise ag teacht suas le ceann na Gearmáine. Agus shoots literally an namhaid ar an t-aistriú.
  Sheinn Svetlana, ag tafann a cuid fiacla agus ag buachan:
  - Go n-ardóidh fabhcún na Rúise sna spéartha,
  Creidim go n-ardóidh an Rúis le tsars arís!
  Sheinn Natasha le díograis:
  - Ardóidh an Rúis arís! Ardóidh an Rúis!
  Agus arís, beidh na cailíní, cosúil le cosa lom, sosa agus punt. Agus scarfaidh siad long chogaidh eile.
  Tugadh áilleacht an-cháiliúil do na Gearmánaigh ar muir. Agus do shéid cabhlach an Kaiser ar feadh i bhfad. ocus do coccadh ocus do chúicceadh é.
  Cluiche teacht suas a bhí ann.
  Bhí roar ag Zoya, an cailín seo i bicíní, agus í ag brú a cosa lom:
  - Chun an athar agus saoirse go dtí an deireadh!
  Dúirt Augustine, ag stampáil a cos lom:
  - Croíthe a bhualadh in éineacht.
  Ar ndóigh, scrios an Ghearmáin Kaiser ar muir. Ach fiú ar thalamh, fuair Gearmánaigh Wilhelm an chéad uimhir. Agus fuair siad chomh ionsaitheach ina n-adharca. Agus as an spéir bhí siad buamáil ag na formidable "Ilya Muromets" agus "Svyatogor" - an t-aerárthach is cumhachtaí ar domhan. Agus ar thalamh, bhí na umair Luna-2 ag stialladh.
  Chuaigh Elizabeth agus Catherine ag marcaíocht ar an umar beag seo, agus scaoil siad as dhá mheaisínghunna in aon ais amháin.
  D'fhorbair an umar luas suas le daichead ciliméadar in aghaidh na huaire ar an mhórbhealaigh, agus thaistil sé cúig chiliméadar is fiche ar feadh an rocade. Agus thug sé seo deis dó ainliú go rathúil, chomh maith le marcra iontach na Rúise.
  Tar éis réabhlóid agus corraíl a sheachaint, bhí rátaí níos airde de tháirgeadh tionsclaíochta ag an Impireacht tsarist agus bhí sé in ann máistreacht a fháil ar tháirgeadh srathach umar Prokhorov, an chéad mheaisín dá leithéid ar domhan.
  Ba é an míbhuntáiste a bhain leis an umar ná a armúr tanaí, gan ach i gcoinne urchair. Ach is féidir móide a dtugtar an cruth claonta an socrú na leatháin chruaiche, agus ricochets minic.
  Mar sin níl "Luna" -2 gan chosaint ar chor ar bith, mar a d'fhéadfadh duine a cheapann ar an gcéad amharc.
  Agus mar gheall ar a mhéid beag tá sé saor i gcomparáid le monarú.
  Is féidir an cogadh leis na Gearmánaigh a láimhseáil go fóill. Níl aon línte tosaigh reoite fós, agus mar sin tá umair éadroma agus soghluaiste an-oiriúnach. Go háirithe cé nach bhfuil aon tír amháin ar domhan.
  Briseann Elizabeth, agus í ag brú an truicear lena sÚil nocht chailíneach agus roars:
  - Don Rúis iontach!
  Lasann Catherine an namhaid, agus deir sí go láidir:
  - Don Tsar Nicholas II!
  Tá an-tóir ar an rí i measc na ndaoine. Níor tharla Domhnach na Fola, chaill an Rúis an tSeapáin, agus anois tá sé ag dul i ngleic leis na Gearmánaigh go muiníneach.
  Tá arm an tsarist láidir go deimhin, agus le meanma ard.
  Tá pá ag ardú freisin agus tá feabhas ag teacht ar chúrsaí oibrithe.
  Go gairid roimh an gcogadh, in ómós do chomóradh céad bliain an ríshliocht Romanov, laghdaigh an Tsar Nioclás II go graciously an lá oibre go deich go leith uair an chloig. Agus laethanta saoire réamh agus Dé Sathairn go dtí a hocht. Ina theannta sin, laghdaíodh an lá oibre do mhná agus do dhaoine suas le haon bhliain is fiche go hocht n-uaire, agus méadaíodh pinsin.
  Mar sin tá an pobal sásta leis an rí-athair. Níl ach cuid bheag den intelligentsia ag iarraidh parlaimint agus leasuithe polaitiúla.
  Tá tiarnaí talún ann fós, ach réitíonn siad go maith leis na tuathánaigh. Mar sin cúitíonn móruaisle amach na Rúise na saoirsí teoranta.
  I Orthodoxy, áfach, tá roinnt athruithe ar siúl freisin. Go háirithe, na blianta fómhar, agus tabhairt isteach forleathan tarracóirí, agus leasacháin mianraí, uisciúcháin agus melioration - réitigh an fhadhb le arán agus feoil. Pá tar éis fás, agus tá praghsanna cobhsaí - tá an Rúbal tacaíocht ór.
  Agus chuir an Eaglais Cheartchreidmheach an troscadh ar ceal roimh an Nollaig agus mhaolaigh sí srianta bia eile. Agus fuarthas dearfach go ginearálta é. Ghlac go leor Giúdaigh agus Moslamaigh go toilteanach Orthodoxy, rud a d'éirigh níos éasca agus níos simplí.
  Chomh maith leis sin sa Rúis tsarist, tháinig laghdú ar bhásmhaireacht ó slaghdáin, go háirithe i measc leanaí. Agus mhéadaigh sé seo údarás na n-údarás freisin.
  Mar sin tá an Rúis tsarist ag méadú, agus tá an cogadh ag dul go maith. D'fheidhmigh Brusilov níos rathúla i gcoinne na nOstaire ná mar a bhí sé i bhfíor-stair, agus tógadh Przemysl láithreach, ag seachaint a léigear agus a chaillteanais.
  Bhí soláthar an airm tsarist go maith, agus chuaigh na trúpaí chun cinn go muiníneach, agus ag an am céanna bhí barraíocht uimhriúil ann. Mar sin tháinig na réamhaisnéisí is dóchasaí fíor.
  Chaill cabhlach na Gearmáine go mór agus d"fhág siad buailte.
  Agus thosaigh scuadrún na Rúise ag buamáil Koenigsberg.
  Ghlac Natasha agus a foireann páirt ann freisin.
  Loing na cailíní gunnaí móra agus chan siad:
  - Agus san airde réalta, agus ciúnas sléibhe,
  Sa tonn farraige agus tine buile!
  Agus tine buile, agus buile!
  Tharraing Zoya agus cailíní eile aníos, agus iad ag luí ar a sála lom, teilgeán marfach agus chrom siad:
  - Chun teorainneacha nua an tsarism!
  Agus bhí an chuma ar an gunna a ghlacadh agus gouge. Ag cur síos ar eitilt i stua ard. Agus rumbling ionas gur ardaigh sé ceallraí iomlán Gearmánach suas.
  Sheinn Augustine le gáire:
  - Is é ár rí glóir an chatha,
  Is é ár rí eitilt na hóige!
  Ag troid le cúr is buaigh,
  Treoraíonn Nicholas muid chuig an chumannachas!
  Dhearbhaigh Svetlana go muiníneach, ag lámhaigh ó ghunna níos lú:
  "Tá Nikolai ag dul isteach sa chumannachas sinn!"
  Agus mar sin chuaigh na cailíní fiáin, ach utter horror.
  Agus shoot siad an-cruinn agus fiú deadly. Sea, ní féidir le duine ar bith cur ina gcoinne.
  Thug Natasha faoi deara le gáire agus í ag tafann a fiacla, nuair a d"eitil cadhnra Kaiser eile suas san aer:
  - Tá ceol ag seinm, drumaí ag bualadh,
  Rí na Gearmáine á thabhairt go dtí an reilig!
  Thug Zoya faoi deara go ionsaitheach, agus í ag buaileadh a súile gorma:
  Beidh an bua againn, tá a fhios agam go cinnte
  Chun na cailíní a siúl tríd na páirceanna fairsinge ...
  Agus a bheith ar an phláinéid ag an am céanna Paradise faoi bhláth,
  Chun sliocht uasal a thabhairt suas!
  Agus dhúisigh an cailín ar a compánaigh cosnochta. Feadaíl siad i unison.
  Agus is cailíní an-ghreannmhar iad i ndáiríre.
  Agus d'oibrigh cumhacht tionchair an ghunna dhá orlach déag. Agus bhrúigh sí an namhaid ó Ghearmáin Kaiser.
  Scagadh scuadrún Makarov, agus ansin an t-ionsaí le cabhair ó na céadta umar solais Luna, a crochadh, le haghaidh mharthanachta, le níos mó armúr breise agus níor tógadh a gcuid gunnaí a thuilleadh. Agus tá Kuropatkin, cé go bhfuil sé beagán d'aois, fós ina iolar, agus laoch stoirme Koenigsberg. Dul chun cinn dána trúpaí na Rúise agus bua diongbháilte.
  Chuir titim Koenigsberg iontas ar na Gearmánaigh. Fiú amháin tar éis an briogadh, níor chabhraigh an Tuirc isteach sa chogadh leo. Agus bhí an Ghearmáin féin fós buailte ar an Marne. Agus rolladh ar shiúl ó Páras.
  Tháinig seasamh na hOstaire-Ungáir ríthábhachtach. Thréig na Slavs ina gcéimeanna agus ghéill na céadta mílte. Agus fuair trúpaí eile ó na Gearmánaigh agus na hUngáraigh bás faoi na builleanna.
  Bhí arm na tsarist i bhfad níos airde. Buaileadh na Gearmánaigh freisin agus iad ag iarraidh Vársá a ionsaí. Bhí siad ar ceal ag fórsaí na Rúise uachtaracha.
  Agus thiomáin chuig an Iarthar.
  D'éirigh na Gearmánaigh siar agus bhog siad san oirthear, ag titim chun tosaigh. Caitheadh sé chór Gearmánach go práinneach ó dheas, ach bhí sé ró-dhéanach.
  Bhí Krakow glactha ag na Rúisigh cheana féin agus timpeallaithe Búdaipeist. Agus ansin bhí an Bhulgáir, a bhí na Gearmánaigh ag iarraidh a chur ina luí, a dhearbhú cogadh ar an Tuirc.
  Agus d'éirigh sé níos measa fós nuair a d'ionsaigh an Iodáil an Ostair-Ungáir, nuair a mhothaigh siad go raibh na Gearmánaigh kaput. Agus cad é an chuid is mó unpleasant, an tSeapáin, offended ag na Rúiseach, ionsaigh sealúchais na Gearmáine san Aigéan Ciúin.
  Fíor, bhí sí beagán déanach, ós rud é go raibh an chuid is mó de na coilíneachtaí Gearmánacha gafa cheana féin ag an Aimiréil Kolchak, a bhí i gceannas ar scuadrún an Aigéin Chiúin go han-rathúil.
  Mar sin fágadh an tSeapáin arís le srón, ag dearbhú cogadh ar an nGearmáin agus an-déanach.
  Ach níor oscail sé an dara tosaigh leis an Rúis.
  Thosaigh na Gearmánaigh ag aistriú trúpaí go dtí an taobh thoir. Ach cheana féin bhain na Comhghuaillithe leas as lagú na nGearmánach agus chuaigh siad ar an gcion sa Bheilg.
  Agus thosaigh siad ag bogadh ar aghaidh.
  Ba chasta an scéal freisin toisc gur thit an Ostair-Ungáir i ndáiríre agus nár chuir sí in aghaidh dáiríre a thuilleadh. Agus thug na Gearmánaigh a gcuid trúpaí chun catha i gcodanna agus d'fhulaing siad an ruaig tar éis an bua.
  Bhí an-rath ar umar "Luna" -2. Bhí cumhacht millteach ag a chuid gluaiseachtaí i gcúl na nGearmánach. Agus bhí an marcra ríoga is fearr ar domhan.
  Agus rinneadh gach rud a bhainistiú go han-sciliúil agus bhí a laghad mearbhall ann. Chuaigh arm na tsarist chun cinn agus ghlac siad cathair i ndiaidh cathrach.
  Cheana féin chuaigh Kuropatkin i dteagmháil leis an Oder, agus go ginearálta bhris Brusilov tríd go Vín.
  Agus an Ostair-Ungáir capitulated.
  Rinne na Gearmánaigh ar an Oder iarracht cosaint láidir a eagrú níos mó nó níos lú. Ach ní raibh siad an-mhaith air.
  Agus san iarthar, ghlac na comhghuaillithe leis an mBruiséil - éacht suntasach eile den chomhrialtas.
  Ansin thuig Kaiser Wilhelm go raibh a chás gan dóchas agus d'iarr sé síocháin.
  Agus ar 25 Samhain, 1914, tháinig deireadh leis an gcogaíocht ar thaobh na Rúise-na Gearmáine. Ní raibh ach trúpaí Rúiseacha timpeallaithe ar Bheirlín cheana féin.
  Bhí cúpla cath eile ar muir freisin, ag críochnú cabhlach an Kaiser.
  Tháinig deireadh leis an gcogadh i gceann cúpla mí. Ach níl an Tuirc buaite fós.
  Agus d'aistrigh trúpaí na Rúise chuige.
  Agus d'eitil Oleg Rybachenko ón Muir Bhailt ar eitleán. Agus mar gheall ar a chruinneas iontach, cuireadh an buachaill ar ghunna dhá orlach déag long cath Potemkin.
  Sa scéal seo, níor tharla éirí amach na mairnéalach. Agus thuill an long chogaidh, in ionad glóir bhrónach reibiliúnach, glóir mhíleata dó féin.
  Níl an scuadrún Ottomanach, ar ndóigh, cosúil le scuadrún na Gearmáine ar gach uile bhealach.
  Níor éirigh leis an mbuachaill, fiú amháin ar muir, ach cúpla uair a lámhach, ag dul faoi longa Tuircis.
  Agus ansin bhí an tóir.
  Agus tuirlingt dána in Iostanbúl.
  Chomh maith le Oleg Rybachenko, tháinig cailíní i dtír freisin.
  Reáchtáil Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana ar an turas, flickering lom, sála cruinne.
  Agus scribble siad ar na Ottomans.
  Bhí dhá raidhfil ionsaithe ag an mbuachaill ina lámha, agus ag lámhach go cruinn, chan sé:
  - Ceannródaí de gach Goth,
  Báthaimid gach duine cosúil le cait!
  Dheimhnigh Natashka le fury lámhaigh:
  - Ar ndóigh beidh muid ag báthadh!
  Agus do chaith a sáil lom bronntanas báis. Ní raibh na cailíní seo ach ag siúl scrios.
  Luaigh Zoya, go binn, agus í ag dul tríd na dTurcach:
  - Dia linn!
  Ag deireadh na dTurcach, thug Augustine faoi deara:
  - Agus tá an Dia Bán!
  Bhris Svetlana trí fhód na nOtamánach le buille dá cos lom, grunted:
  - Is é ár nDia an gealaí ar domhan!
  Labhair Natasha agus í ag scríobh ar na Turcaigh:
  - Is é seo go léir ár Domhan, tá sé seo go léir dúinn!
  Agus chaith sí grenade millteach eile ar a bharraicíní.
  D"eisigh Zoya, ag scríobh ar na hOtamánaigh:
  - Do Mháthair na Rúise!
  Agus le toes lom, beidh sé ag caitheamh arís rud éigin marfach.
  Ansin phléasc Agaistín rud millteach, ag brú a clúidín scarlet ar chnaipe a bazooka aistrithe, agus d'éirigh léi:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus dúirt Svetlana leis, ag brú an namhad, agus ag slad le claimhte:
  - Don Motherland naofa!
  Agus thaispeáin an cailín a teanga.
  Foireann thar a bheith comhraic a bhí anseo. Ní féidir le naimhde cur i gcoinne.
  Agus thit Iostanbúl, agus an Tuirc caipitlithe roimh an Bhliain Nua.
  Fuair Oleg Rybachenko epaulettes captaen an tríú céim, go bhfeiceann buachaill deich mbliana d'aois go maith. Dála an scéil, bhí sé mar an gcéanna leis féin ag deich mbliana d'aois, ach i ndáiríre tá sé ina leanbh mór, agus ní raibh cuma dwarf den sórt sin. Beagnach i bhí sé méadar go leith. Níos cruinne, méadar daichead is cúig ceintiméadar.
  Ós rud é nach raibh aon ghlúin de luasairí fós, d'fhéadfadh Oleg Rybachenko pas a fháil do dhéagóir. Agus mar sin thug siad oifigeach dó. Agus freisin tar éis dheireadh an chogaidh, fuair sé go pearsanta Crois San Seoirse déanta as óir agus le diamaint agus le bogha ó láimh an Impire Nicholas II. Agus bhí sé ar an gceann is airde ag an am sin agus gradam saighdiúir nua.
  Oleg Rybachenko a bhí sásta. Bhí bua iontach agus iontach aige.
  Roinn an Rúis Tsarist agus na comhghuaillithe an Tuirc. Agus imithe sí ó léarscáil an domhain.
  Chuaigh an Áise Mion, tuaisceart agus lár na hIaráice, an caolas agus Iostanbúl go dtí an Rúis. Is beag duine a fuair talamh ón Tuirc sna Balcáin agus sa Bhulgáir. Chuaigh an tSiria go dtí an Fhrainc. Phalaistín agus cuid den Araib Shádach go dtí an Bhreatain, chomh maith le deisceart na hIaráice, a d'éirigh leis na Breataine a ghabháil.
  Mar sin, rinneadh coilíneachtaí níos láidre sa Bhreatain, ag tógáil na cinn Ghearmánacha di féin.
  Fuair an Rúis ó na Gearmánaigh an réigiún Klaipeda, Poznan, Danzig, cuid den talamh in aice leis an Oder. Agus cúiteamh móide.
  An chuid is mó ar fad na Rúise a fuarthas ón Ostair-Ungáir. Tháinig Krakow agus na tailte isteach sa Rúis i ríocht na Polainne, Galicia agus Bukovina. Rinneadh ríochtaí den tSeicslóvaic agus san Ungáir faoi cheannas Nicholas II agus sa Rúis freisin. D'eascair an Iúgslaiv freisin - neamhspleách go foirmiúil, ach vassal na Rúise. Chomhaontaigh an Rómáin freisin le pátrúnacht na Rúise, mar mhalairt ar Transylvania.
  D"éirigh an Ostair Neamhspleách beag go leor. Agus bhí an Iodáil in ann rud éigin a fháil.
  Fuair an Fhrainc an méid a bhí glactha ag an nGearmáin uaithi arís, mar a rinne an Danmhairg.
  Ina theannta sin, bhí cuid de thailte na Gearmáine ar áitiú go sealadach.
  Fuair gach duine go leor. Ghlac an Rúis na coilíneachtaí Gearmánacha san Aigéan Ciúin, ach amháin ar feadh cúpla oileán a aistríodh go dtí an tSeapáin. Rinneadh coilíneacht Briotanach den Namaib, nó cuid de tiarnas na hAfraice Theas.
  Oireann sé do chách. Bhí formhór na ndíospóidí faoi chúitimh. D'éiligh an Rúis sciar níos mó.
  Ar bhealach thángthas ar chomhréiteach.
  Tá an t-am tagtha le haghaidh na síochána. Ach troideadh cogaí beaga fós. Go háirithe, chinn an Rúis, an Bhreatain agus an Fhrainc an Araib Shádach a roinnt ar dtús, a bhí teasctha cheana féin.
  Bhí an cogadh ann gearr agus éasca.
  Rith Oleg Rybachenko agus na cailíní cosnochta sa bhfásach ar feadh tamaill agus rug siad ar an sheikh, ceannaire na friotaíochta.
  Nuair a ghlac siad, tar éis troid ghearr a mhair, chuir na cailíní iallach air a sála lom a phógadh.
  Ansin an cogadh leis an Iaráin. Roinn an Rúis agus an Bhreatain an tír seo freisin. Smaoineamh an-suimiúil a bhí ann freisin.
  Rinne Oleg Rybachenko agus Natasha ionsaí ar an Iaráin le foireann cailíní.
  Chas an buachaill le claimhte, ag séideadh cinn na bPeirseach de agus dúirt:
  - Glóir do ré na breacadh an lae mhóir!
  Thug Natasha faoi deara, ag baint a cuid fiacla agus ag croitheadh a clúidíní scarlet:
  - Glóir don Tsar Nicholas II!
  Chrom Zoya na Peirsigh agus chaith grenades lena bharraicíní loma, squeaked:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus chaith sála cruinn nocht an chailín pise an bháis.
  Chaill Augustine a nipple ruby anuas orainn leis an gcnaipe bazooka agus d'éiligh sí:
  - Glóir a Brusilov!
  Svetlana, ag caitheamh grenade trom lena bharraicíní lom, agus gáire go ionsaitheach, choed:
  - Don Lada Mór!
  Ghlac na cailíní arm na hIaráine go críochnúil.
  Agus ansin chuaigh na tancanna i cath.
  An uair seo umar níos troime deartha ag mac Mendeleev le gunnaí móra.
  Téann Elena, Elizabeth, Ekaterina agus Euphrosyne ar an umar seo.
  Agus ar ndóigh tá na cailíní cosnochta agus i bikinis.
  Téann siad agus canann:
  - vodca na Rúise cad atá déanta agat,
  vodca na Rúise - scrios tú mé!
  vodca Rúisis, scadán don lón!
  Maith sibh ag spraoi - crua ag póite!
  Agus ón spéir, cuirfidh Albina brú ar an gcos lena sÚil lom agus scaoilfidh sé níos mó buamaí ar chinn arm Shah agus "Ilya Muromets" -3. Agus ansin is féidir aon duine resist.
  Chaill an Iaráin iontach gan stró.
  Agus roinn siad suas é freisin, ag tógáil an tuaisceart, an t-ionad agus cuid den chósta. Ina dhiaidh sin, fuair an Rúis an rochtain a rabhthas ag súil leis le fada ar an Aigéan Indiach ar deireadh.
  Ach níl scéal an chogaidh thart fós.
  . CAIBIDIL #2
  Tsarist Tháinig borradh geilleagrach tapa ar an Rúis. Agus bhí an domhan beagnach go hiomlán roinnte idir na cumhachtaí móra, nach raibh go dtí seo plean acu chun troid lena chéile, ach go simplí digested an nua-fhaighte.
  D"fhan an Afganastáin ar cheann de na tíortha neamhspleácha deiridh go dtí seo. Chuir Sasana tús le cogadh ann i 1918, ach níor chuaigh sé go maith. Agus chinn an Rúis tsarist an réigiún seo a áireamh i Impireacht ollmhór. Ag an am céanna, d'fhonn teorainn choiteann a fháil leis an India, ar a chaith oifigigh Nicholas II súile greedy.
  Go dtí seo, ní raibh aon duine ag iarraidh a thabhairt suas. Thrasnaigh Oleg Rybachenko agus foireann cailíní agus long dul i dtír chun troid in arm rí na hAfganastáine.
  Theastaigh uathu orduithe nua agus glóir. Ina theannta sin, níl aon teilifíseáin agus ríomhairí fós, agus tá an siamsaíocht níos measa ná san aonú haois is fiche. An é sin dul go dtí an sorcas, nó chuig an amharclann. Fiú sa phictiúrlann, tá scannáin fós ciúin agus dubh agus bán.
  Ach tá an sorcas comhchosúil, agus níl sé chomh difriúil leis an gceann nua-aimseartha. Ach ní féidir leat dul ann gach lá.
  Ach is siamsaíocht suimiúil é an cogadh. Go háirithe nuair a bhíonn tú bás a fháil agus ní féidir leo tú a mharú.
  Ar ndóigh, tá Oleg Rybachenko an-sásta dul chun an Afganastáin a conquer. Agus ba mhaith leis na cailíní troid freisin. Agus níl an chéad chogadh eile i bhfad ar shiúl.
  Bhí an Ghearmáin dí-armáil, cé nach bhfuil an Bhreatain agus an Fhrainc ag lorg trioblóide. Mar sin níl aon dúil mhór ag Tsar Nicholas dul i ngleic leo go fóill.
  I measc na dtreoracha féideartha maidir le leathnú na Rúise tá an tSín freisin, nach bhfuil fós roinnte go hiomlán i measc stáit láidre.
  Tá Zheltorossia curtha le chéile ann cheana féin, agus ba mhaith liom é a leathnú go dtí beagnach an tSín ar fad. Cé acu, áfach, tá fós cosúil le aisling.
  Ach mar gheall ar neart na Rúise tsarist, tá an aisling fíor go leor. Go dtí sin, go dtí an Afganastáin.
  Ritheann buachaill agus cathlán de chailíní atá clúdaithe le bicíní cosnochta tríd na sléibhte.
  Anseo téann siad isteach sa chath leis na Mujahideen.
  Scaoileann Oleg Rybachenko pléasctha as gunna fomheaisín, agus lena bharraicíní loma tá grenade marfach aige.
  Tá an Mujahideen stróicthe ag titim. Agus screams an buachaill:
  - Chun glóire an athar-rí, rugadh iad cróga ar chúis!
  Lasann Natasha freisin agus caitheann sí líomóid lena bharraicíní loma, agus ina dhiaidh sin bíonn sí ag béicíl:
  - Do Mháthair na Rúise!
  Thug Zoya, agus í ag lámhach ar ghaiscíoch an Shah agus á baint le broom, bronntanas báis lena sÚil lom agus squeaked:
  - Chun an bandia Rúise Lada!
  Agus í ag scriobláil ar an namhaid ag Augustine le raidhfil ionsaithe den chaighdeán is déanaí, ag baint úsáide as a barraicíní loma freisin, d'ardaigh sí:
  - Chun ár gcumhacht buailte!
  Svetlana - chaith an cailín seo gan dochar le gruaig dath sneachta an earraigh agus samhlaíocht iontach, bronntanas dúnmharaithe an bháis lena bharraicíní lom agus squeaked:
  - Maidir le smaointe iontach cumannachas tsarist!
  Dúirt Oleg Rybachenko, a raibh saol mór caite aige freisin, agus cheana féin sa chéid seo ina chónaí ar feadh cúig bliana déag i gcorp leanbh, neamhbhásmhar:
  - An bhfuil an cumannachas ag luí leis an tsar?
  Dúirt Natasha go loighciúil, ag caitheamh bronntanas báis lena bharraicíní loma agus ag cuimilt na hAfganastáine:
  - Tá gach rud dodhéanta agus is féidir - tá a fhios agam do cinnte!
  Agus Zoya ag baint anuas as saighdiúirí Shah agus ag scriobláil ar an namhaid as gunna fo-inneall éadrom, dúirt sí:
  - San anam déanaimid ár ndícheall lenár bpaisean gan Smál!
  Agaistín, a raibh a chuid gruaige copar-dearg ar sileadh mar chath, bratach proletarian, chirped:
  - Glóir dár Motherland agus a iontais!
  Agus ansin chaith sí bronntanas an-mharfach báis lena bharraicíní nochta.
  Rinne Svetlana, ag baint na hAfganastáine as agus ag carnadh sléibhte corpáin, le díograis:
  - In ainm Mháthair na Rúise!
  Agus a sÚil nocht, cruinn, bándearg, conas cumhacht ollmhór a thabhairt don scrios agus don díothú.
  Ghlac na cailíní seo i bikinis arm an Shah agus ní féidir le haon chumhacht ar domhan seasamh ina gcoinne.
  Ach marcálann na laochra ar dhá umar Luna-4 is nuaí.
  Meaisíní le ceithre mheaisínghunna an ceann, agus innill níos forbartha, a cheadaigh dóibh luasanna seasca ciliméadar a bhaint amach ar an mhórbhealaigh, agus daichead le roicéad. Agus bhí an armúr níos tiús agus ar chaighdeán níos fearr ná mar a bhí ar mhúnlaí roimhe seo.
  Ar ndóigh, bhí Elizabeth agus Elena beagnach naked, agus cosnochta. Agus thiomáin siad an carr go han-mhuiníneach.
  Elizabeth, lámhaigh as gunnaí meaisín, chirped:
  - Misean iontach Nicholas - an rí is mó de na ríthe!
  Sheinn Catherine, ag cuimilt laochra Shah síos:
  - Idir na réaltaí, builleann an chuisle an Domhain go himníoch,
  Na réimsí de sparkle criostail - uiscithe ...
  Cosainim suaimhneas mo mhuintire -
  Ag fónamh le mo chroí go léir - Máthair na Rúise!
  Agus brúigh an cailín an pedal lena sÚil lom, cruinn.
  Níl na cailíní seo ach iontach.
  Bíonn Elena agus Euphrosinia ag troid go fíochmhar freisin. Agus ní féidir le duine ar bith cur i gcoinne na cailíní seo.
  Buaileann Elena an namhaid lena méara loma, lena cosa chiseled agus a cooes:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Euphrosinia, buailte ag trúpaí Shah le cabhair ó shála lom, cailíneach, agus vyaknula:
  - Glóir do na ríthe is áille ar fad!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le curfá, ag stampáil a gcosa lom:
  - Glóir don Rúis, glóir,
  Umair ag luascadh ar aghaidh ...
  Cailíní le beagnach aon éadaí
  Beannachtaí na Rúise!
  Mar sin, ar dhá umar le gunnaí meaisín, scaipthe na laochra i ndáiríre. Agus bhrúigh siad na hAfganastáine go críochnúil.
  Agus ansin, ón aer, conas a thosaigh aerárthach comhraic ag brú. Lena n-áirítear "Dobrynya Nikitich" le sé innill, agus ualach buama taifead.
  Agus cuirfidh Anastasia Vedmakova brú ar an pedal lena sÚil lom, cruinn, bándearg.
  Agus as bolg buamadóir, mar a bheidh buamaí marfach agus millteach titim amach.
  Agus glacfaidh Anastasia é agus canfaidh sé:
  - Níl aon Motherland-Rúis níos áille,
  Troid ar a son agus ná bíodh eagla ort ...
  Níl cailíní níos áille sa chruinne -
  Is tóirse solais Rus é na cruinne ar fad!
  Dúirt Akulina Orlova, agus é ag scríobh ar ghunnaí meaisín Shah's Mujahideen ó Dobrynya Nikitich:
  - Níl focail ar bith níos áille don Motherland,
  Ag brú bratach trí dhath na bua chuig an cófra ...
  Bí i do ridire Rúiseach tá tú réidh le haghaidh cathanna -
  Beo don aisling a thug seanaithreacha!
  Bhuail Mirabela Magnetic trúpaí na hAfganastáine. Agus ghearrtar síos iad ar an mórchóir.
  Agus fired freisin ó flamethrower. Agus do loisg a lán de na dushmans, iad a dhó go talamh.
  Ansin chan sí:
  Tá muid ar an duine is láidre ar domhan
  Déanaimis na naimhde go léir a mharú sa leithreas!
  Agus shín an cailín a teanga amach. Agus winked ag a companions.
  Sin an áit a bhfuil eitleáin na Rúise tsarist ag bualadh na Mujahideen. Agus scaoil buamaí agus napalm.
  Bíonn umair níos troime ag troid go maith freisin, ach le cumas tras-tíre maith agus innill chumhachtacha. Go háirithe, an HP-2 is nua a mheá caoga tonna, a crushes an namhaid. HP - aistrithe - "Nikolai Romanov".
  Is é seo an chéad mhúnla turgnamhach d"umar le dhá ghunna ardphléascacha agus sé ghunna meaisín.
  Agus mar a bhrúlann sé trúpaí Afganacha an rí.
  Agus na cailíní ag an am céanna lom a gcuid fiacla taobh istigh den umar agus gáire.
  Scaoileann Alenka urchar lena bharraicíní loma agus a screeches ag barr a scamhóga:
  - Glóir don athair-rí!
  Agus scread na cailíní eile:
  - Glóir!
  Agus ritheann a n-umar suas na fánaí géara.
  Agus taobh thiar díobh, ag splancadh sála lom, cailíní i mionbhrístíní amháin ag ruaigeadh agus a gcuid clúidín ruby ag spléach ar an ghrian.
  Seo iad na cailíní - beagnach go hiomlán naked, agus tá a gcuid breasts chomh blasta.
  Tá sé mar aidhm ag Anyuta gunnaí meaisín lena bharraicíní loma agus brúnn sí na hAfganastáine, ag fiuchadh agus ag béiceach:
  - Don Rúis, ár máthair!
  Agus bogann an umar, agus crushes dushmans. Tá na cailíní an-daorcha ansin.
  Tá sceitimíní ar Allah:
  - Agus cailíní ag sileadh isteach i gcath,
  Tá an Rúis taobh thiar dínn, tá an Rúis taobh thiar dínn!
  Tá an cailín seo chomh dearg agus fionnuar.
  Déanann Muire trúpaí an rí a bhualadh freisin agus squeaks:
  - In ainm na Rúise naofa!
  Tosaíonn Olympias agus brúnn sé naimhde le forneart. Agus le sála lom ar an namhaid conas a bhogadh.
  Agus cuileoga diúracán le aimplitiúid marfach ...
  Scriosadh arm rí na hAfganastáine go páirteach agus theith go páirteach.
  Agus a gcos lom orthu, chuaigh na cailíní isteach i gCabúl. Agus mar sin leanann siad orthu ag bogadh trasna na hAfganastáine.
  Oleg Rybachenko sa tóir ar an namhaid. In éineacht leis an gcailín síoraí Margarita Korshunova, rug siad ar arm an sheikh.
  Agus anseo an buachaill agus an cailín a ghearradh le sabers. Agus ghearr siad síos Mujahideen lena n-fearr go léir.
  Chaith an buachaill pise lena bharraicíní loma agus stróic sé dosaen saighdiúir den sheikh.
  Agus roared:
  - Ár Naomh Nioclás,
  Ná hoscail do bhéal leathan!
  Tá Margaret an-ionsaitheach. Ritheann muileann. Agus a bharraicíní lom, caitheann sé piseanna agus roars:
  - Maidir le cumannachas tsarist!
  Agus ansin tógfaidh na páistí é agus feadaíl i gcurfá. Agus tá na préacháin stunned literally agus Doirt cosúil le báisteach ar na cinnirí na hAfganastáine. Agus tá sé an-fionnuar.
  Laghdaíonn Oleg Rybachenko naimhde agus roars:
  - Déan machnamh ar an tsarachas le haghaidh smaointe an chumannachais agus na bua!
  Agus arís conas a ionsaí ar an namhaid.
  Agus na claimhte an buachaill namhaid gearrtha mar cabáiste.
  Seo é a ionsaí iontach.
  Agus arís ar an fheadóg leis na Ravens swooning.
  Go dtí seo, tá siad chun tosaigh. Agus tá fiú a buntáiste ag fás.
  Déanann Margarita squeaks agus roars:
  - Glóir do laochra na Rúise!
  Agus lena sála lom, chaith an cailín bronntanas díothaithe.
  Sin a áilleacht martial tá sí.
  Cé go bhfuil fós ina leanbh. Agus nuair a bhí sí ina duine fásta, agus fiú bean scothaosta. Ach cheannaigh sí í féin freisin neamhbhásmhaireachta agus fuair sí óige síoraí. Fíor, tá sí ina cailín ar feadh céad bliain. Agus ansin is féidir leis an fhírinne a fhás. Idir an dá linn, feidhmíonn sí in arm na Rúise. Agus Superman freisin.
  Agus ós rud é, murab ionann agus Oleg Rybachenko, nach raibh an scríbhneoir Fond de cluichí ríomhaireachta, tá sé i bhfad níos éasca di. Ar ndóigh, is maith liom troid.
  Is cairde iad leanaí neamhbhásmhara. Tá sé aisteach ar bhealach a bheith fásta, agus fiú blianta fada a bheith agat agus a bheith an-óg.
  Agus d'éirigh an smaoineamh níos childish, cé go raibh an chuimhne agus pearsantacht caomhnaithe go hiomlán.
  Agus caithfidh mé a rá, tá sé an-fhionnuar.
  Caith Margarita agus Oleg, nocht, le sála leanbhacha, pacáiste pléascach, agus bain an sheikh ina phíosaí. Agus tá a thimpeallacht críochnaithe. Ansin ghearr siad síos naimhde le claimhte. Agus is é seo a n-an-baisteadh na tine. Agus ansin feadaíonn siad arís ...
  Titeann préacháin ar chinn na Mujahideen agus pollann siad a gcuid skulls gan aon fhadhbanna.
  Roars Oleg, ag gearradh as a chéile comhraic:
  - Margarita - tá an fhuinneog ar oscailt!
  Agus arís gearrann sé an muileann, ag gearradh síos na cinn dheireanacha.
  Anseo shealbhaigh trúpaí na Rúise Kandahar. Tá níos lú agus níos lú daoine ar mian leo dul i ngleic leis an arm invincible an Tsar Nicholas II.
  Tá cathracha eile ag géilleadh cheana féin gan troid. Nó beagnach gan troid.
  Ní oibríonn dronganna ar leith go fóill ach amháin sna sléibhte.
  Thosaigh Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ag lorg drong den sórt sin.
  Ghearr buachaill agus cailín síos laochra cróga Allah. Agus d"fheidhmigh siad le gach audacity dochreidte.
  Chaith an leanbh básmhar grenade lena shála loma, stróic na comhraic as a chéile agus squeaked:
  - Don APSS nua!
  Margarita, ag brandáil a claimhte agus ag gearradh a cinn, croaked:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus chaith sála lom an chailín scrios ollmhór, ag cuimilt na naimhde as a chéile.
  Agus anois tá na leanaí ag feadaíl arís agus go dtagann préacháin iomadúla, stiúgtha ar chinn na Mujahideen.
  Agus tá an banna seo scriosta. Déantar gach rud go han-chliste.
  An Afganastáin, mar a bhí, a gabhadh ... Bhí scriosta cúpla drong eile beag ag leanaí bás a fháil.
  Chun seo a fuair siad airgead agus céimeanna nua. Chinn muintir na hAfganastáine géilleadh don rí nua. Agus go dtí seo tá ag éirí go maith leo.
  Beagnach láithreach, thosaigh iarnród go dtí an India a thógáil.
  Fuair an Bhreatain píosa siombalach amháin den Afganastáin, ach dhearbhaigh sí a bua.
  Agus bhog Oleg Rybachenko agus Margarita go Manchuria. Tá sé socair ansin.
  Ach beagán níos faide ó dheas, thosaigh éirí amach cumannach. Agus iarracht a thabhairt ar an chumhacht de na Reds sa tSín.
  Thiontaigh rialtas oifigiúil na hImpireachta Neamhaí ar an Rúis Tsarist chun cabhair a fháil.
  Agus d'fhás agus d'fhás an éirí amach. Agus ghabh trúpaí an Airm Dearg fiú Beijing.
  Chuaigh arm na Rúise ar an ionsaí. Bhí cabhlach ag dul ar aghaidh ón bhfarraige, faoi cheannas
  Kolchak. Agus is comharba fiúntach é ar an Aimiréil Makarov. Agus scriosann Arm Dearg na Síne go muiníneach.
  Agus na cailíní as an tine farraige agus scaoileadh mór, teilgeáin marfach.
  Agus na sála cruinn nocht de na cailíní ag caochaíl. Agus tine siad as na gunnaí na báid agus longa cogaidh.
  Ritheann laochra go tapa. Tugann troid Anna orduithe. Agus téann an airtléire as.
  Veronica - tugann an cailín seo, oifigeach cabhlaigh, orduithe freisin, gan a bheith ach i mionbhrístíní agus le stiall tanaí fabraice ar a cófra.
  Agus ar a ordú, na gunnaí sé orlach déag tine. Agus scrios as a chéile calafoirt Beijing.
  Oleg Rybachenko, mar i gcónaí, i cath ... Is buachaill chomh deas, matáin i shorts. Agus slashes trúpaí Síneach le díograis. Seo iad na cathanna fíochmhar.
  Troideanna Margarita freisin le héifeachtacht iontach. Agus gearrann sé le claimhte laochra cróga na hImpireachta neamhaí.
  An cailín, ag troid leis an namhaid agus claimhte waving, as a cinnirí eitilt amach, ag canadh;
  Is í an Rúis an tír is mó
  Atharthar iontach álainn...
  Is sáróstach é Stalin,
  Déanaimis sonas an chumannachais a thógáil go luath!
  
  Cé go bhfuil an cineál ríthe againn, áfach,
  An Romanovs riail an Rúis. .
  Bristear tír dhúchais an namhaid,
  Bíodh bua ag Abel, ní Cain!
  
  Bíodh Nicholas an tsar mór,
  Ádh mór i gcathanna agus éachtaí ...
  Bhuaigh tú an bua don Rúis,
  Seo mar a bheidh an tuairim faoin stát!
  
  Do Nikolai tabharfaidh mé síntiús,
  Ní ligfidh mé do mhasladh don Útocrat ...
  Doirteadh napalm ón spéir ar dhaoine,
  Ní bheidh mé chailleann, creidim dom, tá súil!
  
  Is iolair mhóra na Rúise sinn,
  In ann fairsinge na cruinne a conquer ...
  Measartha agus ag an am céanna bródúil,
  Agus a neart sa chath gan athrú!
  
  Is cuma le cailíní agus buachaillí
  Bíonn ridirí ag troid go cróga...
  Rúis tá tú iontach ar feadh i bhfad -
  Ní gá dúinn pout i gcruachás!
  
  Timpeall na cailíní Léigiún de naimhde
  Ach go cróga scriosann siad na cinn olc ...
  Tá go leor dhorn againn
  Déanfaimid ár n-áit ar neamh a thuilleamh!
  
  Bíodh ár sciar ard againn
  Agus éireoidh an Rúis saibhir gan aithne ...
  Ná breathnú síos ar chailíní
  Tá siad caol agus gan a bheith humpbacked ar chor ar bith!
  
  In ainm ár Motherland, réalta
  Lig don chumannachas taitneamh a bhaint as ...
  Aisling mhór a thabhairt fíor
  Beidh an dúlra i mí na Bealtaine gan deireadh!
  
  Beidh gach rud faoi bhláth i dath an-lush,
  Beidh gach rud an-gheal, glan ...
  Bhuaigh cuntas neamhtheoranta a oscailt,
  In ainm creid bratach an chumannachais!
  
  Cén cineál daoine a rialaíonn an domhain
  Tá siad siúd níos costasaí don athar ...
  Cé go bhfuil uaireanta i bhfolach sa dorchadas saor in aisce,.
  In ann sinn a leabú go daingean in aghaidh!
  
  Is breá liom Belobog agus Críost,
  Léigh mé Lada agus Maria araon ...
  Tá grá don Rúis íon mar chriostail,
  Bím ag troid agus ag seasamh ar a son!
  
  In Ainm an Teaghlaigh, ar son na ndaoine go léir,
  Rachaimid más gá Golgotha...
  Beidh an villain buile imithe i ifreann,
  Agus creidim go bhfaighidh na naimhde bás go luath!
  
  Ná tá an Rúis álainn agus tá a fhios agam agus láidir saor in aisce,.
  Go bhfuil cailíní agus buachaillí cróga ann ...
  Lig Satan ionsaí i gcumhacht
  Beidh margaí iontacha againn!
  
  Ná creid cé a adhlacann ár Rúis,
  Tá a fhios agat, nach bhfuil siad i bhfad ar shiúl ag an aigne ...
  Agus troideann tú agus ná bíodh eagla ort,
  Agus leicne á mbrú amach go cróga i gcath!
  
  Creideann laochra dána
  Cróga, cróga sa rince maorga ...
  Uaireanta ionsaítear sinn ag beithíoch olc,
  Ach níl aon ghlóir a fhios Rúisis níos láidre!
  
  Anseo tá ár dTír Mhór faoi bhláth cheana féin,
  Mar sin creid i ndath lush an chineáil ...
  D"oscail buaic cuntas gan teorainn,
  Agus cantar feats na heroism!
  . CAIBIDIL #3
  Is próiseas fada é an tSín conquering, tá an tír mór agus an-dlúth daonra. Agus tá an troid ansin ag dul ar aghaidh go dian.
  Oleg Rybachenko gearrtha na Síne le claimhte. Ansin caitheann sé piseanna le pléascáin seiftithe chucu lena gcosa nochta, leanbhaí agus canann:
  - Mo thír dhúchais -
  Rialaíonn ríthe ann
  Teaghlach cairdiúil,
  Briseadh na cinn olc!
  Margarita Korshunova scrios freisin na trúpaí an Impireacht Celestial. Agus ritheann an muileann le claimhte. Agus le toes lom caitheann sé piseanna báis.
  Canann an cailín:
  - Glóir don chumannachas, don ghlóir ....
  Umair ag luascadh ar aghaidh ...
  Rannáin i léinte dearga -
  Beannachtaí na Rúise!
  Agus beidh na leanaí bás a feadóg. Faigheann préacháin taomanna croí agus titim stunned ar chinn na Síne. A ligean ar é a chur ar an mbealach seo - leanaí terminator. Agus pollann na préacháin cloigeann laochra na hImpireachta Neamhaí lena ngob.
  Agus ansin chuaigh cailíní eile i mbun na Síne.
  Anseo gearrann Natasha le claimhte iad, agus lena nipple scarlet brúigh an cnaipe bazooka, ag spochadh amach diúracán. Agus cuileoga mais na Síne suas.
  Agus canann Natasha ag barr a scamhóga:
  - Glóir do aimsir an chumannachais,
  Beidh deireadh leis an tsíocháin!
  Agus an cailín lena bharraicíní lom, amhail is dá mba ag seoladh grenade dúnmharaithe, ag cuimilt a chéile comhraic.
  Troideanna Zoya freisin le díograis mhór. Agus gearrann sé na Sínigh le claimhte gan fadhbanna ar bith.
  Agus lena bharraicíní lom, caitheann sé grenades de chumhacht marfach. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Ansin seolfaidh clúidín cíche sútha talún bronntanas tubaisteach an bháis.
  Agus d'eitil mais na Síne suas.
  Thóg Zoya é agus sheinn sí:
  - In ainm smaointe an chumannachais,
  Feicimid todhchaí na tíre tsarist ...
  Agus an bhratach dhearg, ár dTráithreach,
  Beidh muid i gcónaí dílis gan teorainn!
  Laghdaíonn Augustine na Sínigh freisin. Is sár-chailín í.
  Chaith an cailín ruadh grenade marfach lena sÚil nocht, scar sí a lán de na comhraic agus d'éirigh léi:
  - Chun an Rúis - ár máthair!
  Agus le nipple Ruby a cófra brúite sí an cnaipe an bazooka. Agus spat amach roicéad deadly. Agus ghlac agus bhris an oiread sin Síneach láithreach.
  Seo iad na cailíní.
  Svetlana brúite freisin na naimhde. Agus gearr síos trúpaí an Impireacht neamhaí le claimhte. Agus chaith bronntanais an bháis le toes nochta. Agus sa deireadh, cosúil le clúidín sú craobh, beidh sé caith amach teilgeáin marbhánta an bháis.
  Agus canadh:
  - Is cathracha agus milis mo thír dhúchais,
  Is tír ríoga mo thír dhúchais!
  Seo iad na cailíní - a rang is mó den scoth agus deiseanna. Ní féidir leat cur i gcoinne cailíní mar seo.
  Agus ghearr siad na Síneacha seo mar sin gan trua agus amhras.
  Tá Aurora ag troid anseo freisin, agus tá na cailíní ag scriobláil ar na Sínigh as gunna meaisín. Seo áilleacht.
  Agus freisin le nipple scarlet brúigh an cnaipe an Tosaitheoir grenade. Agus tinte diúracán killer. Agus mais na opponents ag an am céanna deora agus deora i bpíosaí beaga.
  Ansin chan Aurora:
  - Don chumannachas is mó,
  Just dul suas agus síos!
  Tá na cailíní seo an-fhionnuar agus ionsaitheach.
  Buamaíonn Mirabela maighnéadach an namhaid as an aer. Úsáideann sí aerárthach ionsaithe déeitleáin. Agus conas a bhuailfidh sé na Síne.
  Agus buaileann sé iad gan trócaire. Agus scriobhálann sé ó mheaisínghunnaí go han-álainn na Sínigh ina chairn. Agus déanann sí é go briskly. Brúnna sála lom ar an gcos. Agus cé mhéad buamaí a thitfidh ar na Sínigh.
  Chan Mirabela, ag baint a cuid fiacla:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan,
  Agus dhá uair ní ceithre!
  Tá Akulina Orlova ag brú na Síne as an aer freisin. Agus déanann sé go han-rathúil é. Agus crushes na trúpaí an Impireacht celestial.
  Agus ansin bhrúigh sí an cnaipe le clúidín scarlet a cófra, agus anois cuileoga sí isteach sa Sínigh, iad a stróiceadh as a chéile le diúracán chomhrac.
  Thóg Akulina é agus sheinn sé:
  - Glóir do chroíthe móra,
  Beidh muid crush naimhde go léir go dtí an deireadh!
  Bhris Anastasia Vedmakova na Sínigh freisin agus rinne sé le díograis iontach.
  Is é seo an cailín Anastasia - ach super!
  Agus treoraíonn sé leis an ladhar lom don namhaid, rud marfach.
  Agus ansin brúite an cailín an cnaipe lena nipple Ruby, agus buamaí thit ar na Síne. Agus tá sí an-ionsaitheach.
  Agus crushes na Síne le fórsa marfach.
  Sheinn Anastasia:
  - Stróicfimid gach duine as a chéile,
  Don Rúis, ár máthair!
  Anseo arís tá na cailíní ag troid le fury ollmhór. Is é seo an triumvirate cath.
  Agus sa spéir nach bhfuil siad comhionann. Ach is beag cathanna aeir - tá eitlíocht na Síne lag.
  Bhris Akulina Orlova na Sínigh ar tír, agus scaoil sé sliogáin phléascacha agus chan:
  - A hAon, a dó, a trí - cuimilt na Síne!
  Beidh féasta glórmhar ann -
  Beidh muid conquer an domhain!
  Is troideanna diana agus brúidiúla iad seo.
  Seo chugaibh criú Eilís ag troid ar an umar. Seo cailín agus a foireann agus tá siad ar ais i bicíní.
  Anseo bhrúigh Eilís cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma agus chuaigh sí:
  - Glóir don Tsar Nicholas II!
  Bhris Ekaterina freisin, ag brú a clúidín scarlet agus ag bualadh na Síne, agus dúirt sí go fonnmhar:
  - Glóir don Sár-Aimiréal Makarov!
  Phléasc Elena an namhaid. Strac as a chéile mais Sínise le cabhair ó mheaisínghunnaí agus d'éiligh:
  - Ar son cumannachas na ríthe!
  Scriobhlaigh Euphrosinia ar an namhaid, agus ghearr sé síos saighdiúirí na hImpireachta Neamhaí, agus chan:
  - Glóir don Rúis agus don Dia Bán!
  Is iad seo na cailíní troid ar umar nimble agus láidir. Agus bhrúigh a bhfoireann arm na Síne.
  Dúirt Elizabeth go fonnmhar, agus comhraic brúite, vyaknula:
  Ní hé an fíor-rí an té atá ag caitheamh coróin, ach nach hata aigne agus bungler le greim!
  Chuir Elena in iúl go ionsaitheach agus dúirt go feargach:
  - Cé a bhfuil ceann folamh, ag caitheamh coróin, is é sin hata tipiciúil, gan rí ina cheann!
  Phléasc Catherine freisin leis na Sínigh, scar dhá dhosaen saighdiúir ón Impireacht Neamhaí agus dúirt:
  - Tar éis dó an tír a mhilleadh, is féidir leis an deachtóir an choróin a choinneáil ar a cheann, ach is cinnte go gcaillfidh sé aghaidh!
  Euphrosyne, ag brú na Síne le seatanna dea-dírithe, agus go litriúil ghearr sé síos iad, ag creachadh sléibhte corpáin.
  Agus ag an am céanna a dúirt sí:
  - Is fearr do cheann a chailleadh faoi ghaisce ná a bheith fágtha le srón faoi gheasa!
  Sin mar a chuaigh na cailíní ar buile. Agus ag an am céanna tá siad beagnach go hiomlán naked, agus cosnochta, agus an-coirtithe, le gruaig fionn.
  Dúirt Elizabeth, ag lámhach:
  - Mura bhfuil rí i do cheann, ansin beidh tú i do hata a fhanann i gcónaí le do shrón!
  Catherine, ag seoladh tine an-dírithe ar an namhaid, agus knocking amach na Síne en masse, grunted:
  - An té a chailleann tuiscint ar réaltacht fágtar é le srón gan aisling!
  Thug Elena faoi deara go ionsaitheach, ag scriobláil ar na naimhde, agus ag brú na gcnaipí lena bharraicíní loma, agus chuas:
  - Chuir cos mná cosnochta ar aon fhear sna tonsils, agus d'fhág sé gan bríste é, ag nochtadh a chorp!
  Dúirt Euphrosinia, ag bualadh comhraic agus ag marú na Sínigh le fórsa buile, go ionsaitheach:
  - Tar éis duit do choinsias a chailleadh ar thóir sléibhte óir, is féidir leat an namhaid a fhágáil le srón, ach ní bheidh fiú pingin briste fágtha i do dhiaidh!
  Throid na cailíní go éadóchasach agus go cróga.
  Rinne Elizabeth achoimriú trí howitzer Síneach a scriosadh le blaosc:
  - Nuair a bhíonn Dia i do chroí agus rí i do cheann, is fear thú a bhfuil ceannlitir agat!
  Throid laochra ar réimsí eile.
  Scriobhlaigh Alenka ag na Sínigh as gunna meaisín. Bhain siad iad mar chruithneacht agus rinne siad caoineadh:
  - Don rí mór,
  Go raibh maith agat a Thiarna!
  Agus le toes lom, beidh an cailín caith grenade fórsa marfach.
  D'eisigh Anyuta, ag scriobláil ar an namhaid, agus ag tabhairt bronntanas báis lena sÚil chruinn, lom:
  - Glóir do ré an chumannachais! Beidh Tsar Nicholas linn!
  Agus bhrúigh an cailín an ginearál Síneach sa smig lena huillinne, agus chrom sí:
  - Don Rúis mhór Svarog!
  Bhris an comhrac in Alla na saighdiúirí Síneacha, ghearr siad síos iad mar a bheadh corrán agus vyaknula:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Agus chaith a bharraicíní loma bronntanas iontach marfach díothaithe.
  Brúnn Maria a naimhde freisin le aplomb fiáin. Agus scribbles ó mheaisínghunnaí, agus iad ag canadh:
  - Is é ár máthairthír ár máthair!
  Ba mhaith leis an cailín a bheith ina laoch!
  Agus le toes lom, caithfidh an cailín bronntanas millteach an bháis.
  Agus ansin conas a bhrúnn sé an cnaipe bazooka lena nipple scarlet.
  Tá na Cluichí Oilimpeacha ag brú na Síne isteach i bpúdar. Scribble orthu as an meaisín. Agus canann:
  - Tá muid ar tú mar i gcogadh,
  Agus sa chogadh mar ar tú!
  Agus chaith toes nochta an chailín pacáiste pléascach.
  Strac mais Sínise go luaithreach.
  Bhronn Olympias clúidín sútha talún freisin agus chuir sé smál air:
  - Ar son na síochána, ar son cairdeas, do Bhealtaine!
  Dúirt Alenka le gáire:
  - Agus ansin Bealtaine tú?
  Rinne Anyuta, agus é ag scríobh i Sínis, squeaked:
  Samhradh, a shamhraidh, samhradh réiltín, bí liom!
  Phléasc Alla an namhaid, stróic sé roinnt saighdiúirí Síneacha agus chrom sé:
  - Don Impireacht ríoga!
  Agus tá a cuid gruaige cosúil le tine lasrach a d'fhéadfadh an Róimh a dhó. Seo é an cailín.
  Athraíonn cúigear a seasamh. Agus scribbles ag an namhaid le raon feabhsaithe.
  Agus ansin ghearr na cailíní na sreanga leictreacha amach, agus chuaigh an sruth,
  ag naimhde. Agus na Sínigh sparkled.
  Agus glacfaidh na cailíní, cosúil le sála lom, é agus sparkle. Agus arís rachaidh siad i mbun arm na Síne, cróga. Agus tá na Sínigh láidir agus cróga. Is cróga, daoine iomadúla é seo.
  Ach bhuail Veronika agus Victoria iad le roicéid ón eitleán. Agus stróic sé a lán de na Síne. Tá na cailíní ag troid, i gceann bikini agus cosnochta. Agus lena sála lom punt siad ar an namhaid, brú na cnaipí.
  Buaileann Akulina Orlova na Sínigh freisin, ag brú na naimhde gan trua ar bith.
  Bhrúigh Akulina cnaipí an luamháin stiúrtha lena méar loma agus bhuail sí na Sínigh, stróic sí iad agus chrom sí:
  - Glóir don athair-rí!
  Dheimhnigh Anastasia Vedmakova:
  - Glóir gan choinníoll don rí!
  Thug Mirabela Magnetic bronntanas scrios lena sÚil lom agus chirped:
  - Agus a ligean ar ól a Aimiréil Makarov!
  Agus bhí a nipple scarlet nochta, agus thóg an cailín é agus bhrúigh an cnaipe. Agus roicéad eitil ag na Síne. Agus scar go leor laochra na himpireachta neamhaí as a chéile.
  Seo iad na cailíní...
  Agus ansin ghlac na cailíní ninja ón tSeapáin ar na Síne. Agus na laochra, ar ndóigh, i gceann bikini agus cosa lom.
  Ghlac cailín ninja le gruaig gorm na claimhte agus slashed na Sínigh. Agus bhain sí as a ceann. Agus ina dhiaidh sin, lena bharraicíní lom, chaith sí pea scrios. Agus arís, d'eitil laochra na himpireachta neamhaí le géaga gearrtha i dtreonna difriúla.
  Sheinn an laoch:
  - Glóir don tSeapáin! Glóir!
  Troideanna cailín ninja le gruaig buí le naimhde. Agus gearrann sé gan trua iad le claimhte. Agus caitheann a méara lom, galánta cailíneacha rud éigin go hiomlán millteach. Agus scriosann siad an corp óna chéile go litriúil. Agus canann an laoch:
  - Glóir don tSeapáin, glóir!
  Umair ag réabadh chun tosaigh,
  A chailíní gan eagla -
  Beannachtaí - muintir na Rúise!
  Gearrann cailín ninja le gruaig rua na Síne freisin. Is laoch an-ionsaitheach í. Agus laghduithe opponents go dtí an deireadh. Agus arís, a mhéara chomh chiseled, cosa lom seductive caith búmarangs a séideadh as cinn cosúil le ribí rásúir.
  Agus canann an laoch:
  - Rúis an Tsar Michael,
  Tá na cruinne conquered!
  Chaith cailín ninja le gruaig bán a claimhte agus í ag caitheamh cinnirí na Síne. Agus d'éirigh an cailín seo i bicíní amach a bheith ina áilleacht scríofa. Agus tá a claimhte iontach. Agus chaith toes loma na gcosa snáthaidí nimhiúla freisin, ag bualadh scornach laochra na hImpireachta Neamhaí.
  Sheinn an cailín ninja:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Seapánach, Níl eagla an bháis
  orainn ar an gcatha ...
  Don Rúis naofa, beidh an ninja ag troid -
  Agus fiú ag fáil bháis - beidh an bua!
  Tá na cailíní seo beagnach naked agus álainn, agus a chosa meabhlú fir.
  Ach tá Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ag dul i gcath arís, nó in áit, ag rith. Arís bíonn na páistí ag troid le fury agus fuadar fiáin.
  Anseo déanann an buachaill a chlaíomh a bhrandaiú agus gearrann sé cinn na Sínigh as a ghualainn.
  Choed Oleg, agus chaith an buachaill piseanna scriosta lena bharraicíní loma. Strac na naimhde as a chéile agus canadh:
  Glóir don chumannachas atá á tógáil ag Nicholas,
  Is é an rí is mó agus is críonna é!
  Chroch an cailín, an t-iarscríbhneoir seo Margarita Korshunova, cinnirí na Síne:
  - Don Rúis agus Tsar Nicholas!
  Agus le toes lom, glacfaidh agus caithfidh an laoch óg búmarang. Agus beidh an ceann ag eitilt agus a ghearradh amach ceannairí na saighdiúirí na Síne. Seo cailín.
  Thóg Margarita é agus chan sí:
  Níl aon Motherland-Rúis níos áille,
  An tír is fearr sa domhan...
  Na réaltaí uiscithe an spéir i péarlaí,
  Céide fiú cuma cunning dÚsachtach!
  Ansin thóg na leanaí neamhbhásmhara é agus rinne siad feadaíl ar bharr a scámhóga. Agus mar sin ghlac na préacháin é, fuair siad taomanna croí, agus thit siad go lag agus thosaigh siad ag titim. Agus punch na cinnirí na Síne.
  Is leanaí iad seo, níl iontu ach arrachtaigh agus sármhaitheasa ....
  Agus arís, déanaimis na naimhde a ghearradh síos. Agus tá cailíní troid agus cróga den sórt sin anseo, a bhfuil super, mar sin chuaigh Natasha ar an ionsaí.
  Thóg an cailín é agus scaoil sé as na gunnaí meaisín, agus chirped:
  - Chun cumannachas an Tsar Nicholas!
  Dhearbhaigh Zoya trí mála pléascach pléascach a chaitheamh lena sÚil nocht.
  Agus chan an laoch:
  - Don rí mór,
  Athair-cheannasach!
  Ghearr Agaistín trína naimhde gan laige ná trua ar bith. Agus do thóg an laoch ruadh é agus do chaith rud an-mharfach agus millteach le n-a bharraicíní. Agus ghníomhaigh an-marbh an-fionnuar.
  Rith Augustine an muileann gaoithe agus squeaked:
  - Chun an Rúis agus bua go dtí an deireadh!
  Reáchtáil Svetlana muileann claíomh an-ionsaitheach lena claimhte. Ghearr sí cinn na naimhde amach, iad a chur i dumha. Agus lé n-a n-éadrom, do thóg agus do chaith sí bronntanas marbhthach.
  Agus chuir sí gliondar ar:
  - Maidir le cumannachas tsarist!
  Agus na cailíní arís lena sála lom, cruinn, amhail is dá mba rud é go raibh siad á gcruacháil le piseanna marfacha scriosta.
  Agus can arís:
  Nikolay tá tú an rí Messiah saor in aisce,.
  Is gearr go mbeidh tú uilechumhachtach!
  . CAIBIDIL #4
  Lean an cogadh leis an tSín.
  Tharraing na cailíní buamadóirí nua níos cumhachtaí suas. Agus thosaigh Anastasia Vedmakova ag scaoileadh le stailceanna cumhachtacha aeir ar na Sínigh.
  Chan an laoch, agus í ag brú na gcnaipí lena bharraicíní lom:
  Beidh daoine sásta
  Sonas go deo...
  Nioclás na cumhachta -
  Tá an chumhacht iontach!
  Bhí Akulina Orlova ag scriobláil ar a comhraic agus ag baint na Sínigh síos go láidir:
  - Chun an ghlóir na smaointe an cumannachas!
  Dúirt Mirabela Magnetic, ag seoladh buamaí ó thuas agus ag marú na Síne:
  - Beidh glóir sa bheatha seo!
  Seo mar a ionsaíonn cailíní ón aer an Impireacht neamhaí. Agus scrios na saighdiúirí cróga an arm na Síne.
  Alenka troid freisin. Cailín ag sméideadh as gunna meaisín. Mows síos na Síne, agus squeaks:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus é le heagla, mar seolann sé bronntanas báis don namhaid.
  Shoots Anyuta ag na Síne, agus go han-chruinn. Gearrann sé síos iad agus deir sé le fonn:
  - Beidh áthas na cruinne!
  Agus le sÚil lom, cruinn, amhail is dá mba ag caitheamh pea an bháis.
  Agus troideann Alla troideanna le frenzy fiáin. Agus ritheann a claimhte an muileann agus ghearr siad cinn na Síne amach. Arsa an cailín le buile, ag tafann a fiacla:
  - Tabharfaimid grá dár Rúis!
  Agus caithfidh an cailín rud éigin ionsaitheach agus millteach lena bharraicíní lom.
  Troideanna Cath Maria arís. Agus tá a claimhte chomh géar agus an-mharfach. Agus gearrann siad feoil mar im iarann te.
  Labhraíonn cailín le gruaig órga go ionsaitheach, ag gearradh na Síne ina bpíosaí:
  Tá Máthair na Rúise linn go deo!
  Troideanna agus na Cluichí Oilimpeacha. Tá sí an-mhór agus matáin. Mar a ghlac mé ar na Síne, agus a ligean ar iad a chopadh mar chruithneacht le speal. Is cailín é seo, go maith, chomh mór, agus ionsaitheach.
  Agus freisin le sÚil lom, conas a thabhairt isteach i buama. Agus beidh sé ag cuimilt a lán de opponents ag an am céanna.
  Agus ansin tá Natasha ag troid. Tá an cailín i seilbh lasrach ina lámha. Agus thrash an namhaid.
  Chuaigh sruth lasair tríd na Síne. Agus dófaidh siad céad iomlán san am. Seo é an cailín.
  Agus ar chnaipe an lasrach cuirfidh sé brú ar nipple scarlet an chíche baineann.
  Agus mar sin pours sé go léir amach.
  Agus caitheann an cailín lena bharraicíní lom liomóidí le fórsa ionsaitheach.
  Sheinn an laoch:
  - Don Rúis Naofa - Glóir don athar!
  Troideann Zoya freisin cumhacht fiáin an Panther. Brúigh a siní sútha talún na cnaipí agus scaoil blasts leictreacha as an meaisín. Ansin chirped an cailín:
  - Chun ár mbuanna nua!
  Agus le toes lom, caitheann sé rud éigin go hiomlán marfach. Seo cailín - blonde mil.
  Ag troid le naimhdibh ag Augustine, agus ag baint speal dhóibh, ag cur urchair i ndiaidh urchair, agus ag triall isteach sa chónra, coed:
  - Chun éachtaí iontacha!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí bronntanas dúnmharaithe de chumhacht ollmhór.
  Agus ansin beidh an cailín brúigh an cnaipe an arm le nipple Ruby a cófra, agus cuimilt as a chéile cathlán iomlán de naimhde.
  Agus anseo tá Svetlana i cath, cailín formidable. Gearrtar naimhde go han-ionsaitheach.
  Agus lena bharraicíní loma, seolann sé dioscaí géara agus tanaí, chuig a chéile comhraic.
  Agus le siní corcairdhearg an cófra buailfidh sé na naimhde, agus déanfar iad a scrios go críochnúil. An oiread sin corp agus scrios na Síne.
  Ansin dúirt Svetlana:
  - Chun an Rúis agus bua go dtí an deireadh!
  Seo iad na cailíní is airde aerobatics. Agus chuir siad ar stáitse díothú figiúrtha de na naimhde. Agus doirteann siad go léir calóga fiery agus leictreacha orthu.
  Tá Alice agus Angelica ag obair le raidhfilí snípéir. Is ar éigean a bhíonn am ag cailíní shoot agus ath-ionfhabhtú.
  Tá go leor Sínise ann. Agus ní féidir iad a smeach chomh héasca sin. Agus brú siad i buí, tonn gan deireadh.
  Alice fired, punching tríd an ginearálta agus chirped:
  - Cé mhéad oibre atá againn!
  Bhris Angelica go cruinn freisin agus d"aontaigh:
  - Go leor, ach táimid ag súil le bua!
  Agus sheol an diabhal ruadh agus a bharraicíní lomtha bronntanas dúnmharaithe báis.
  Alice fired arís, lámhaigh síos aerárthach Síneach. Bhí an cailín meáite ar an mbua a fháil go cinntitheach.
  Anseo bhí a cuid fadhbanna agus coimpléisc féin aici.
  Alice fired arís, agus go leor cruinn, agus cooed, baring a fiacla:
  - Déanfaimid treoir trí shampla!
  Agus a súile sparkled le tintreach.
  Tá sé seo i ndáiríre an chatagóir cailíní ach super.
  Agus ansin scaoil Alice agus polladh triúr Síneach le piléar amháin ag an am céanna.
  Agus glacfaidh an cailín blonde lena bharraicíní lom agus caithfidh sí grenade scriosta le fórsa marfach.
  Is iad seo na cailíní go bhfuil an chatagóir simplí - super.
  Idir an dá linn, scaoil Aurora as howitzer. Strac sí buíon iomlán de Shíneach agus d'èigh:
  - Níl aon amhras orm faoi mo chuntas!
  Agus thóg an cailín álainn é agus bhrúigh sí an cnaipe lena nipple scarlet. Agus arís, eitlíonn diúracán marfach mór-chaighdeán ag an namhaid.
  Thóg Aurora é agus sheinn sé:
  Tá namhaid agam
  Tá neart agus brú...
  Ach tá mé i gcraiceann tarbh -
  Seo é an comhrá!
  D"eisigh a páirtí Agrippina, a cuid fiacla agus í ag brú na Síne le meangadh gáire:
  - Hey bullfighter, coinnigh ort,
  Cuirimid tús leis an rith ...
  Aphrodite, cailín le gruaig órga, freisin i bicíní agus cosnochta, chirped, ag tafann a fiacla:
  - Tabhair aire do do shaol
  Fear rí na mbeithíoch!
  Bhrúigh Agrippina, agus clúidín scarlet a cófra iomlán, cnaipe an airm marfach agus chlis uirthi:
  - Bhuaileamar go cruinn,
  Bhuaileamar i gceart -
  Agus tá an sprioc gar!
  Déanann Aphrodite, an cailín seo, áilleacht scríofa, an cnaipe a bhrú freisin le nipple ruby a cófra, agus slams ar an namhaid, agus ag gáire go bodhraigh agus ag gáire a cuid fiacla:
  - neart seo caite
  An neart seo caite
  Crush an namhaid!
  Rinne Aurora giggled, agus bhuail sé isteach sa namhaid, le cabhair ó nipple cíche sútha talún. Agus ansin chuir sí a bharraicíní loma léi.
  Agus roicéad chomhrac rushed isteach eitilte.
  Chlaon an cailín:
  Tá áthas ar na seastáin
  Tá áthas ar na seastáin...
  Agus mar sin ionsaí siad
  A Réaltra!
  Go deimhin, tá cuma ridiciúil air cheana féin, go dtí an-mhór.
  Agus anois téann umar Eilís isteach sa chath. Agus tá ceathrar cailíní aige i bicíní. Agus troideann na cailíní go éadóchasach.
  Bhris Elizabeth ar na Sínigh lena bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - In ainm na Rúise iontach!
  Catherine, freisin, conas a bhuail na saighdiúirí an Impireacht Celestial. Mar a ghearrann sé anuas iad i gcainníochtaí móra, agus go n-eascraíonn sé, ag baint a fhiacla:
  - Glóir do na déithe Rúiseacha!
  Agus cuireann an cailín brú uirthi arís sÚil chruinn lom ar na cnaipí atá ag brúchtadh. Seo iad na cailíní i bikinis. Ligean le rá nach bhfuil iontu ach supermen baineann. Déan iarracht cur i gcoinne na. Tá cumhacht iontach, cosmaí acu.
  Buailfidh Elena laochra na hImpireachta Celestial. Beidh sé a ghlacadh agus bagairt na naimhde. Agus ansin, le clúidín scarlet, brúigh sé an cnaipe luamhán stiúrtha, agus chirps:
  - Glóir do chumannachas na tsars Rúiseach!
  Agus lena shála lom buailfidh sé an namhaid.
  Tá Euphrosinia fionnuar i gcathanna freisin. Agus beidh sé slam ag an namhaid, le paisean mór.
  Agus bain amach a lán Síneach, agus coo:
  - Glóir do ré an chumannachais Déithe!
  Agus anseo sí, freisin, cuirfidh sí nipple ruby i bhfeidhm. Agus lena bharraicíní lom, brúigh sé na cnaipí. Agus scrios as a chéile mais de shaighdiúirí Síneacha.
  Seo iad na cailíní - tá jumps ionsaitheach acu. Agus beidh na ceithre ar an umar a ghlacadh agus soinneáin ag an namhaid le sliogáin.
  Agus tá cumhacht iontach, iontach acu.
  Oibríonn Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova freisin le claimhte chomh gníomhach agus chomh héifeachtach, amhail is dá mba liáin héileacaptair iad.
  Chaith an buachaill píosa frithábhar agus a bharraicíní loma. Scrios sé cathlán iomlán de Shíneach agus cooed:
  - Ar son mór-uaisle na bhflaitheas!
  Ina dhiaidh sin, rinne a claimhte muileann, ag gearradh cinn na Síne amach.
  Ghearr Margarita Korshunova síos ar na naimhde. Ghearr sí amach a gceann, agus gáire a fiacla dúirt:
  - Chun glóir an tsarist USSR!
  Agus arís, le sÚil lom, chruinn, leanbaí, mar a ghéillfidh bronntanas millteach an scriosta.
  Ansin phioc na leanaí bás a fháil suas agus feadaíl. Agus thit na préacháin, agus iad bodhar ag an bhfeadóg, ag bualadh cloigeann na saighdiúirí Síneacha.
  Chuir Margarita tweet:
  smaointe an chumannachais,
  Stop pacifism!
  Seo iad na páistí ollphéist. Tá siad ar na cinn is deacra agus is ionsaitheach ar domhan. Is iad seo leanaí terminator.
  Oleg Rybachenko scribbleáilte ag an namhaid, agus mionghearrtha le claimhte. Agus ansin beidh sé a ghlacadh agus é a soinneáin ó lasair. Agus beidh an oiread sin Síne sruthán ag an am céanna. Agus tá laochra leanaí ag a mbuaic.
  Thóg an buachaill é agus chan sé:
  - Glóir don Rúis, glóir ...
  Umair seamanna cumhachta!
  Agus buachaill dhá bhliain déag d'aois ar an gcuma, do ghlac é agus ar a shála loma do ghéilleadh do grenade scriosta, agus an t-aifreann do stróiceadh 'na shaighdiúirí Síneacha.
  Bhí an laoch óg lán de neart agus fuinneamh. Agus mar a scrios an leanbh síoraí saighdiúirí na hImpireachta Neamhaí. Tá sé ach iontach, cumhacht tarchéimnitheach.
  Thóg Oleg é agus chan sé:
  Buailimis níos deacra
  A ligean ar tarraingt le chéile!
  Déanfaimid an USSR a athbheochan
  Taispeánaimis sampla don domhan!
  Agus spit an buachaill mar a bheadh fleasc, agus cuireadh cathlán de Shíneach ar fad faoi dhó láithreach. Agus roared:
  - Agus nach raibh aon fadhbanna!
  Dúirt Margarita go críonna, ag gearradh siar ar na naimhde amhail is dá mba le lann rásúir, agus chuadar:
  - Don Rúis mhór,
  Bíonn tú ag troid agus ná bíodh eagla ort!
  Agus lena bharraicíní lom, an cailín, amhail is dá mba ag seoladh pea dúnmharfacha an bháis iomlán.
  Ghearr Natasha síos arís ar na Sínigh le fuadar agus le feall.
  Luigh an oiread sin laochra buí síos agus a gceann gearrtha amach.
  Seo iad na cailíní - atá an-fhionnuar agus ag troid.
  Thionóil Natasha fáiltiú le claimhte ar dtús - féileacán swallowtail. Agus ansin phioc sí suas lasrach agus bhrúigh sí an cnaipe lena nipple scarlet. Agus mar thobar ó dhroim míol mór, spreacadh lasair, ag slad na Síne go cnámh.
  Chan an cailín le gruaig gorm:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Thóg Zoya é agus freisin le claimhte, mar a thógann sí é agus é a ghearradh. Agus thóg sí lena bharraicíní loma é agus chaith sí na lanna rásúir. Agus sáithithe a lán de na Síne.
  Ansin bhrúigh Zoya an clúidín corcairdhearg ar chnaipe an lasrach, agus conas a dhófadh sí an namhaid le aplomb ollmhór.
  Thóg Zoya é agus sheinn sí:
  Glóir do aimsir na ríthe
  Casúr an reibiliúnach!
  Agus cailín, déanaimis imirt le matáin an phreasa.
  Is bean an-álainn í Augustine. Agus fluttered a cuid gruaige tríd an aer cosúil le bratach proletarian.
  Agus glacfaidh agus caithfidh an cailín búmarang scriosta lena bharraicíní loma.
  Agus ansin thóg sí an clúidín ruby a cófra mar a bhí sé ceirteacha tarraingthe thar an cnaipe tosaitheoir grenade.
  Agus chonnaic sí:
  - Chun go bhfuil an athar álainn!
  Agus le toes lom beidh sé a ghlacadh agus arís caith rud éigin thar a bheith marfach.
  Ghlac Svetlana é agus scaoil sé freisin tríd an gcnaipe a bhrú le nipple sútha talún, as a d'eitil mianach amach. Rinne sí cur síos ar stua, agus blasted ag na trúpaí Síneach.
  Agus ansin thóg agus chaith an cailín, lena bharraicíní loma, liathróidí nitroglycerin. Agus stróic óna chéile a lán de na opponents.
  Ansin choed sí:
  - Chun Lada Máthair na nDéithe!
  Is iad seo na cailíní, agus ag an am céanna beidh siad brú na cnaipí lena cíocha, ionas go mbeidh ag an am céanna reisimint iomlán na Síne le umair soared suas stróicthe.
  Seo iad na cailíní...
  Agus ansin chuaigh na píolótaí Agatha agus Adala i mbun na Síne. Is iad seo na cailíní atá ag troid agus ionsaitheach le comhlachtaí caol, matáin, agus cosa lom galánta. Thairis sin, tá blondes nádúrtha agus cailíní super díreach ag an dá áilleacht.
  Agus tógfaidh Agatha é agus tógfaidh sí lena bharraicíní lom é, agus seolfaidh sí roicéad ón eitleán. Agus glacfaidh sé an namhaid agus bainfidh sé chun báis iad.
  Gníomhaíonn Agatha go ionsaitheach. Agus brúite a dismount scarlet an cnaipe. AGUS
  Seo chughainn an cailín agus sheinn sí:
  Tá an snáithe briste
  Bás olc ag bagairt orainn...
  Ach beo cailíní -
  Agus faigheann na naimhde bás!
  Ghlac Adala é agus chiceáil sí na Sínigh freisin le cabhair óna héadaí loma. Agus ansin conas a bheidh a nipple Ruby bhrú na cnaipí agus beidh roicéid eitilt thar na seasaimh na laochra an Impireacht Celestial.
  Chlaon an laoch agus í ag brú a naimhde:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Seo iad na cailíní a oibríonn iontais lena gcosa lom.
  Ach mar shampla, gabhadh Juliana. Bhí sí twisted taobh thiar de na lámha adversaries.
  Agus stiúir cosnochta ar dtús ar an bhféar. Agus ansin ar an gaineamh ... Agus ansin scaipthe siad d'aon ghnó tine agus gual scaipthe ar an talamh. Agus sheas an cailín le boinn loma ar na clocha dearga dhó.
  Ar ámharaí an tsaoil, d"éirigh boinn Yuliana garbh agus calloused de bharr siúl cosnochta leanúnach. Mar sin ní ghortaíonn sé an oiread sin di. Agus siúlann an cailín, ag caitheamh a ceann go bródúil.
  Tá a torso naked, tá matáin an chailín láidir, agus níl ach mionbhrístíní tanaí ar a cromáin. Agus coirtithe, craiceann órga-olóige. Agus tá a cuid gruaige fada, tiubh, copar-dearg.
  Ag féachaint dó nach mbíonn an cailín ag screadaíl agus ag caoineadh ag siúl cosnochta ar na gual, chuir na Sínigh ar an raca í. Chas siad a lámha agus thosaigh siad ag ardú. Ar dtús, d'ardaigh siad í go dtí an uasteorainn. Ansin scaoileadh an rópa. Thit an cailín síos. Ag an urlár an-, bhí an téad teann. Phl an phian ifrinn an cailín ó bharr a cinn go dtí a sála lom.
  Screamed Juliana, ach ansin giotán a liopaí. Agus clenched sí a fiacla.
  Rinne na Sínigh gáire. Agus arís thosaigh siad ar é a ardú. Bhí sé shake-up chéasadh.
  Bhí Juliana ina tost. Ní raibh ach a cosa nocht, coirtithe, matánach ag casadh agus ag dul tríd an aer.
  Tógadh an cailín arís go dtí an uasteorainn. Agus ansin scaoileadh an rópa. Thit corp coirtithe, beagnach seacláide an chailín síos. Arís, pian fiáin agus caoin thaisme áilleacht rua.
  Giggle na executioners agus lom a gcuid fiacla. Ligean le rá go bhfuil siad chomh fionnuar.
  Ach an cailín, ag comhartha an executioner is mó, bhí ardaithe arís. Níos airde agus níos airde. Agus tá an rópa teann.
  Ach froze an cailín ag an uasteorainn. Ansin arís, arís eile, scaoileadh an rópa. Agus thit an cailín síos ... Agus arís an caoineadh ar áilleacht éadóchasach.
  Sea, tá sé ag fulaingt i ndáiríre. De réir dealraimh, ba leor an chuma ar thrí shocks. Agus anois cuireadh an cailín ar a cosa lom, bloic darach trom. Shín corp mhatánach, tannáilte na háilleachta, agus sheas na matáin amach i bhfad níos géire.
  Ansin, ag comhartha an fhorghníomhaithe sinsearach, thosaigh siad ag crochadh meáchain ar na crúcaí. Agus thosaigh comhlacht Juliana, nocht agus láidir, ag síneadh níos mó. Agus bhris allas amach, agus lonraigh an craiceann olóige, amhail is dá greased le hola.
  Chroch an cailín ón Rúis arís... Ach arís scoilt sí a cuid fiacla go docht. Agus rinne sí iarracht a choinneáil siar ar an caoineadh painful agus screams éalú óna scornach.
  Dúirt an seiceadóir sinsearach ón tSín go dian:
  - Go Leor! Anois ramhar a sála agus ullmhaigh an brazier.
  Thóg na céasadh crúiscín ola olóige amach. Agus thosaigh siad ag lubricate go cúramach boinn Juliana. Ba léir go raibh áthas ar an bhfear cosa lom, galánta cailín an-álainn a mhothú. Agus is mór an sásamh é go deimhin.
  Bhraith an cailín, tríd an bpian ina ligaments sprained, agus lámha twisted, agus guaillí, tuiscint doiléir de náire ó na baint ag na executioners.
  Ach in aon chás, rinne sí iarracht gan scream nó moan.
  Tar éis an bealaithe a chríochnú, thosaigh na cosa cosnochta, bándearg, garbh, ach gan cruth galánta boinn fhorghníomhaithe an chailín ag carnadh connadh tanaí faoina sála.
  Is é seo an chéasadh tine traidisiúnta, le róstadh na sála. Sin é an chaoi a raibh na bhfoghlaithe mara i Treasure Island ag iarraidh go mbeadh sála lom, buachaille ag buachaill cábáin Jim Hawkins. Réir dealraimh gortaíonn sé i ndáiríre.
  Anseo leagadh síos an tine, agus cuireadh beagán sulfair leis chun é a dhó níos fearr, agus sileadh breosla díosail.
  Bhí an executioner sinsearach ag gáire... Yuliana, a chuaigh go pianmhar ón eagla ar aon nós. Agus ansin adeir sí amach i pian excruciating. Sea, tá sé seo i ndáiríre an-annoying.
  Thug an céasadh anseo tóirse agus las lasair faoi chosa lom, chiseled cailín álainn le gruaig rua, lush, chatach.
  Bhí an tine ar lasadh i bhfad ó bhonn an chailín.
  Ar dtús, níor mhothaigh Juliana ach teas taitneamhach, throid sí cosnochta an chuid is mó den am, agus bhí a cosa an-chrua, clúdaithe le screamh callused.
  Ach tá siad fós beo. Agus tar éis tamaill thosaigh boinn loma an chailín ar lasadh. Ghreann Juliana a cuid fiacla le fórsa mór. Agus go léir mar an gcéanna, d'éalaigh moan painful as an cailín cófra.
  D"ordaigh an príomhfheidhmeannach:
  - Anois tabhair fuip di!
  Tharraing an céasadh slat saileach as tubán uisce. Ar dtús chuir sé san aer iad. D'eitil sé le feadóg ...
  Agus ansin bhuail an executioner an cailín ar a chúl lena neart. An craiceann, an dath seacláide nó beagán níos éadroime, pléasctha, agus fola poured amach.
  Dúirt an seiceadóir sinsearach:
  - Tóg go héasca seki! Ná scread tú féin chun báis!
  Bhuail an tormentor, agus é ag scaipeadh a chosa ar leithead. Na blows báisteach síos.
  Agus chuir beirt fhorghníomhaithe eile adhmad tine tanaí, tirim, sáithithe alcóil isteach sa tine faoi chosa lom na gcailíní. Na lasracha ligh an nocht, cruinn, bándearg, agus ag an am céanna callused sála an cailín.
  Pian triple a bhí ann: síneadh ar an raca, fuip agus tine faoi chosa lom an chailín.
  Ach d"éirigh le Juliana, tar éis di a misneach a bhailiú, screadaí móra a choinneáil siar ó phian dofhulaingthe. Agus d'fhulaing sí cosúil le iníon fíor na Rúise agus banlaoch fíor.
  D'oibrigh na seiceadóirí. Bhuail sniffle amháin an cailín ar a dhroim, a bhí clúdaithe le bruises agus fuiliú. Ansin d'aistrigh sé buille go dtí masa an chailín.
  Bhreathnaigh beirt eile ar an tine ionas go bhfriochfadh an lasair sála ola na háilleachta.
  Bhí an chuma ar an gcráiteoir sinsearach míshásta. Go deimhin, ní dhéanann an t-íospartach moan fiú. Amhail is nach nglacann a chéasadh éadrócaireach. Agus is buille é seo d'uaill na marbh.
  D'ordaigh an ceannasaí cráite:
  - Agus anois lubricate a breasts!
  Thaitin an smaoineamh seo leis na seiceadóirí. Thiomáin siad ola olóige ar a gcuid bosa. Smearaigh siad ar a lapaí é, agus thosaigh siad ag breith agus ag pinniú cófra lom an chailín.
  Bhí Juliana naked go hiomlán, agus crochadh í féin mar sin. Agus bhí groped a siní scarlet.
  Agus grinned na executers.
  Bhí an cailín an-náire agus disgusted as an dteagmháil leis an executioners garbh agus gruaige. Agus blushed sí le fearg agus náire.
  Agus groped na marbhadóirí í agus lubricated a cíocha, agus go tiubh. Ó baint gharbh na bhfear, bhí cófra an chailín swelled agus crua. Dúirt Juliana:
  - Go ropa an diabhal thú!
  Mar fhreagra ar an executioners amháin grinned agus grinned carnivorously. Ach anois tá an cófra lubricated cheana áit ar bith eile agus tá tú a bhaint drogallach do lapaí.
  Ina dhiaidh sin, thug na torturers tóirsí chuig cófra lom an chailín. Las siad agus bhain na lasracha leis na clúidíní scarlet de bhrollach lom an chailín.
  Bhí Juliana ag screadaíl agus í pian fiáin do-thuairiscithe.
  Ach ansin arís, le hiarracht uafásach toil, scoilt sí a cuid fiacla piléir. Agus thit sí ina tost. Cé go raibh sí ag análú go trom.
  Anois friochta na executioners a boinn agus breasts, shín a corp ar an raca, casadh a hailt, agus bhuail sé le fuip.
  Ach bhí an cailín tostach. Léirigh sí misneach iontach agus heroism.
  D'oibrigh na seiceadóirí. Choinnigh siad é níos gaire don chófra nocht, ansin an tóirse a bhaint. Bhuail siad le fuip ar a dhroim agus masa, fanned an tine faoi boinn lom an cailín.
  I mbeagán focal, d'oibrigh siad go coinsiasach. Ach bhí toil níos láidre ag an gcailín banlaoch, agus d'fhéadfadh sí a cuid moans agus screams a choinneáil siar.
  Chliceáil an seiceadóir sinsearach a theanga le míshásamh agus d"ordaigh:
  - Agus anois ramhar a bos le hola!
  Léirigh na seiceadóirí ullmhacht le haghaidh crá. Agus rushed go fuinniúil smearaidh an bosom nocht an cailín. Bhí a mhéara ramhar, greamaitheacha ag sracadh idir cosa na háilleachta. Agus bhí sé an-vail agus éadrócaireach.
  Bhraith Juliana nauseous, agus go soiléir disgusted. Agus na méara go léir ag lapaí agus ag pógadh bos an chailín, agus chuaigh sé níos doimhne agus níos doimhne. Agus mar sin d'éirigh sé amach a bheith vile.
  Dúirt Juliana:
  - Ní féidir leat m'anam a bhriseadh!
  An executioners smeartha a bosom go tiubh, agus lean a bhraitheann idir a cosa. Ach an executioner sinsearach yelled orthu. Agus bhain sé a lámha.
  Agus ina ionad sin thóg siad agus thug siad tóirse lasta go dtí an bhroinn. Ligh tine an diamant is íogaire a bhí ag an gcailín maidir le femininity.
  Juliana screamed agus twisted. Agus bhí sí i bpian an oiread sin. Bhí sé chomh pianmhar sin gur éalaigh groans trí ghialla teann clenched an cailín.
  Agus twitched sí, rud a mhéadaigh an crá.
  D"ordaigh an príomhfheidhmeannach:
  - Lubricate tú freisin a masa.
  Theith na seiceadóirí go héasca le smearadh asal álainn, leaisteach an chailín. Rinne siad é le díograis agus paisean. Ag an am céanna dhoirt siad ola ar a lámha.
  Bhí Juliana gortaithe agus disgusted araon. Ach bogadh an tine beagán óna h-uchd agus bhraith an cailín níos fearr. Ghlan Juliana a cuid fiacla ionas gur thit an fhuil fiú óna gumaí ón teannas. Agus bhí sí ciúin.
  Smearaigh na seiceadóirí a masa ionas go raibh siad ag taitneamh fiú.
  Agus ansan tugadar tóirse dhóibh agus an uchd, maille re lasair the. Agus beidh sé blaze, agus lick an craiceann mín.
  Gortaíonn sé go háirithe nuair a dhóitear an bosom. Cheana féin sa perineum, bhí na ribí charred. Agus tá sé chomh pianmhar agus chomh pianmhar, agus cén chaoi eile a fhulaingíonn Juliana crá uafáis, dofhulaingthe.
  D"ordaigh an príomhfheidhmeannach:
  - Agus anois buille di le dearg-te, fuip cruach!
  Bhain duine gairmiúil ina réimse slat dearg as an teas ón teallach. Agus thosaigh sé ag bualadh le iarann te dearg cheana féin ar chúl an chailín lom, coirtithe, créachtaithe cheana féin.
  Grianaigh Yuliana, agus bhí sí i bpian sin go raibh mearbhall ar a aigne. Agus theastaigh uaithi i ndáiríre a mhúchadh agus a chailleadh Chonaic. Ach maidir leis an olc, d'aithin sí í féin i gcrá dofhulaingthe, agus d'fhulaing sí go han-fiáin.
  Agus anois bhraith sí go raibh sí ar tí pléasctha i deora agus go mbeadh screadaíl ag barr a scamhóga.
  Agus d'fhonn an fhulaingt a muffle beagán, canadh an cailín;
  Lá na bua, cé chomh fada uainn é,
  Mar ember bhí ag leá i dtine imithe in éag, Bhí na mílte, charred, i deannach, -
  Thugamar an lá seo níos gaire mar is fearr a d'fhéadfadh muid.
  Curfá: An Lá Bua Seo Boladh an Phúdair Gunna, Seo saoire Agus gruaig liath ar na teampaill Seo í an áthas Le deora inár súile Lá na bua Lá na bua Lá na bua!
  . CAIBIDIL #5
  Agus sa tSín bhí cogadh mór ....
  Rinne Natasha agus a foireann ionsaí ar arm gan líon na hImpireachta Neamhaí a aisiompú. Na Síne go cróga pearled - náisiún de laochra.
  Agus scriobh na cailíní chucu le meaisínghunnaí. Agus literally ghearradh síos na céimeanna ar fad.
  Sheinn Natasha, ag lámhaigh as gunna meaisín agus ag caitheamh grenade lena cos lom, chiseled, coirtithe:
  - Don mhór-chumannachas,
  Ná scaoil tú!
  Bhris Zoya an scuaine freisin. Ansin bhris sí le claimhte, leagadh síos cinn Síneach agus squeaked:
  - Chun teorainn nua!
  Agus thosaigh toes lom na gcos arís, rud marfach.
  Agus ansin beidh an cailín lena nipple scarlet brúigh an cnaipe an bazooka.
  Tá Augustine cosúil le tosaitheoir grenade. Agus thug sé freisin an truicir le nipple Ruby.
  Thóg an cailín é agus chaith sí grenade lena sÚil nocht. Agus stróic sé a lán de na Síne.
  Agus ansin chan sí:
  fairsinge spáis,
  Bás clúdaithe...
  Léimid sléibhte
  Creachadóir sucked!
  Agus ligh Agaistín a liopaí, ag cuimhneamh ar chomh bríomhar agus a d'oibrigh sí a teanga, chun pléisiúir agus áthas.
  Ghlac Svetlana freisin an fucking ón tosaitheoir roicéad trí bhrú ar an gcnaipe le nipple sútha talún. Agus bhí sé chomh iontach...
  Agus chonnaic na cailíní:
  - Don mhór-chumannachas tsarist!
  Ina dhiaidh sin, casadh ceathrar cailíní i gcomhluadar ... Leagadh míle saighdiúir Síneach anuas as concussion.
  Seo iad na cailíní - aerobatics.
  Ghlac Natasha é agus chrom sé, agus ina dhiaidh sin bhí na cailíní eile go léir ag canadh le curfá;
  Is tír iontach í an Rúis
  Cumannachas den scoth,
  Lada a thug Rod dúinn,
  Gearr an claíomh le lann Svarog!
  
  Is sinne na cailíní chun tosaigh
  Ionsaí Komsomol. .
  Agus níl aon bhealach eile
  Tá an guth ag glaoch!
  
  Déanfaimid an bua ar naimhde
  Do Mháthair na Rúise...
  Tar éis an tsaoil, tá cerub os cionn linn,
  Beidh Dia Bán teacht Meisias!
  
  Cruthú sa tír
  Beidh ár gceann níos airde ná an ghrian ...
  Tar éis an tsaoil, na daoine ar fud an domhain,
  Troid go cróga ar son na saoirse!
  
  Motherland is tú ár máthair saor in aisce,.
  Rúis is fearr,
  Rinne an mac tíre iarracht cuimilt
  Na cailíní tar éis éirí níos áille!
  
  An féidir linn é seo a dhéanamh
  Tá an t-iontas ar fad an-ghreannmhar ...
  Buail le cos lom
  Cailín le cumhacht an Komsomol!
  
  Ní scriosfaidh an Dia Dubh
  Tar éis an tsaoil, is Mac an tSlat Aithnigh é freisin ...
  Agus is é Svarog a pestle,
  Déanaimis comhaireamh ón tairseach!
  
  Is breá le cailíní cosnochta
  Ritheann siad go cróga tríd na sruthanna sneachta ...
  Ní féidir leat doe a ghabháil le fórsa
  Déanaimid RPG inár mála droma!
  
  Má tá grá ag cailín
  Meabhail fear grinn ...
  Rinne sí é go magadh
  Ná seol chuig an kennel é!
  
  Dia mór é Dia Belykh,
  Cruthú na cruinne...
  Agus anois tá an dragon marbh
  Beidh cruthú nua ann!
  
  Is tír iontach í an Rúis
  I sé, bíonn na cailíní cosnochta i gcónaí ...
  Ionsaíonn Satan
  Agus tá braids na gcailíní le feiceáil!
  
  Bhuel, an Dia síoraí Svarog,
  Cad a rinne sé roimh Sórtáil an Domhain ...
  Is féidir le gach duine a lúbadh isteach i adharc amháin,
  Do na glúnta nua!
  
  Ceannaire Íosa Mór,
  Chomh maith leis sin, an Mac, creidim Rod ...
  Caithfimid ace, ar ndóigh,
  Beidh an aimsir go hiontach!
  
  Agus ansin beidh an cluiche teacht
  An ceann nach bhfuil níos fuaire ...
  Is fraera den sórt sin muid
  Just a scaipthe na scamaill!
  
  Is é Dia ár gClann Uilechumhachtach,
  Déan an phláinéid níos gile ...
  Tabhair dúinn go léir sláinte i bhfiacha,
  Chun é a dhéanamh níos milse!
  
  Ar son an Tiarna-Chríost,
  Beimid ag athchasadh na míle ar fad ...
  Tá Máthair Dé glan
  Tá Abel beo - tá Cain buailte!
  
  Seo chugainn lá spraoi
  Tháinig Tiarna na cruinne ina genius ...
  Agus fásach le stumpa féir,
  Chun solais na glúnta!
  
  Seo iad na cailíní cosnochta
  Rith go tapa arís...
  Ní silicone iad a gcuid breasts
  Cumannachas le feiceáil thug!
  
  Bhí mé ag iarraidh go mbeadh a fhios ag na cailíní
  Buail na fir go léir lena gcosa ...
  A bheith ina Paradise ó bhean saor in aisce,.
  Ná satailt ar bhuataisí!
  
  Bhuel, i mbeagán focal, tá sé thart.
  Beidh a naimhde go luath ...
  Tá óige ag an áilleacht,
  Saighdiúirí ag ionsaí!
  
  Sin nuair a bhíonn an troid thart
  Agus ardóidh Svarog a claimhte ...
  Beidh Rod in éineacht leat go deo
  Do Mháthair na Rúise!
  Seo mar a dhéanann cailíní na Síne seo díothú agus canadh.
  Agus anseo freisin Stalenida i cath agus claimhte brandishing. Agus tá a cíocha ceangailte le cadhnraí speisialta ón draíocht a chaitheann an tintreach. Agus na Síne á fucked.
  Thóg Steelenida é agus sheinn sé:
  - Tintreach, tintreach, tintreach,
  Ár gclann dúchasach, cosnochta!
  Buailfidh Veronica, ó lainseálaí grenade, an bhean seo - an rang is airde.
  Agus tá a teanga chomh fada sin.
  Ina theannta sin, agus í ag lámhaigh ó thosaitheoir grenade, brúigh an cailín an cnaipe lena nipple scarlet. Tá sé seo fionnuar agus iontach.
  Thóg Veronica é agus chan sí:
  - Is mise an cailín is fuaire ar domhan,
  Agus dhá uair dhá ní ceithre ar chor ar bith!
  Agus le sála lom, glacfaidh an cailín grenade agus tabharfaidh sí isteach é. Sin é an chaoi a bhfuil sí comhraic.
  Briseann Victoria naimhde freisin. Agus tá a siní ruby i ngníomh. Agus a bharraicíní lom, mar a úsáideann siad rud éigin go hiomlán millteach, a scriosann literally naimhde.
  Ghlac Victoria é agus sheinn sí:
  Maróidh mé thú, maróidh mé gach duine,
  Maróidh mé thú! Maróidh mé thú!
  Agus anois do thóg a sáil lom agus do ghéill sí do na naimhde. Seo iad na cailíní álainn.
  Ach ón spéir, buaileann Anastasia Vedmakova buille mór. Chomh maith leis sin cailíní i gceann bikini agus squeals le pléisiúir.
  Ag an am céanna, bíonn an áilleacht ag casadh agus ag canadh arís:
  Níos airde agus níos airde agus níos airde
  Eitilt sciobtha ár n-éan...
  Agus breathes i ngach lián -
  Suaimhneas ár dteorainneacha!
  Agus anois tógfaidh an cailleach aeir seo scarlet, amhail is dá mba rud é go mbrúfaidh sútha talún ró-aibí an cnaipe lena nipple. Agus láithreach dosaen diúracáin slam ag na Síne.
  Thóg Anastasia é agus chirped:
  - Scriosfaimid gach duine lenár n-neart!
  Tá Akulina Orlova ar ais i mbun aicsin. Agus is áilleacht iontach í. Agus tá a cosa lom, galánta, coirtithe agus chomh mealltach sin brúnn siad ar na pedals agus doirteann buamaí ar an namhaid.
  Seo iad na cailíní a bhfuil gruaig órdhuille orthu.
  Agus tá Anastasia Vedmakova dearg-haired agus cosúil le lasair.
  Agus tá gruaig cosúil le dandelions earraigh ag Mirabela Magnetic freisin.
  Agus, freisin, conas a thógfaidh sé agus a leabóidh sé, ag brú ar nipple a sparkles cosúil le ruby. Tá an cailín scrios féin.
  Agus mar sin ghlac sí agus scaoil sí scamall iomlán de shnáthaidí nimhiúla ag an namhaid. Bhrúigh sí a bharraicíní loma ar na cnaipí, ag stealladh bronntanais an bháis.
  Ansin faoi gurgled:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan,
  Brúim naimhde ar an aer!
  Agus an cailín conas a lomadh a fiacla pearly. Tá sé seo i ndáiríre an cailín aerobatics, agus sparkles a cuid gruaige cosúil leis an cruinneachán na n-eaglaisí Cheartchreidmheach.
  Agus is féidir léi, mar shampla, rud éigin níos pretentious a chasadh.
  Agus ghlac Anastasia Vedmakova é agus, ag baint úsáide as a bharraicíní lom, chuir sé ciúb iomlán de ghloine nimhiúil chuig an namhaid. Pléascfaidh sé, agus screadfaidh comhlachtaí gan líon na Síne. Agus iad a bhriseadh i bpíosaí beaga.
  Do chan an laoch ruadh:
  - Dúnmharú, hacks dúnmharú gan dia,
  Oíche agus lá, is cuma!
  Agus arís, i gcoinne naimhde ó aerárthaí, a leithéid de killer agus millteach a ghlacadh agus a bhuail.
  Agus léiríonn cailíní ón aer Trioblóidí ifreann agus an nasc is airde scrios.
  Déanfaidh Oleg Rybachenko, an fear óg síoraí seo, a bhfuil cuma air mar bhuachaill de thart ar dháréag, feadóg agus feadóg.
  Tar éis taom croí a bheith faighte ag na féithíní, fanann siad agus bíonn bac orthu. Pierce a gcinn géara cloigeann na Síne. Is troid thar a bheith dian é seo.
  Déanann an buachaill cleas le claimhte - thit bean trump agus dosaen cloigeann Síneach amach láithreach.
  Oleg Rybachenko, naimhde a ghearradh ina dhá leath, agus ag caitheamh piseanna scriosta le méara lom de chosa leanaí, squeaks:
  - Glóir do aimsir an chumannachais,
  Scriosaimis cuing an tsíocháin!
  Tharraing Margarita Korshunova gean na gclubanna lena claimhte, ghearr sí na cinn agus chrom sí:
  - Glóir do na déithe Rúiseacha!
  Agus ghabh cosa lom an chailín agus chaith siad pisea scriosta agus scriosta ar an namhaid.
  Agus ghlac Margarita é agus chan:
  - Don mhór-chumannachas,
  Stopfaimid an chuid is mó den fhiántas!
  Seo cailín ar leibhéal ollmhór.
  Agus tá na laochra ag brú freisin.
  Alyonka waved a claimhte. Agus ciorruithe. Agus ansin déanfaidh sé greim an grenade lena mhéara teann. Agus conas a caith ar an namhaid. Agus brisfidh líon mór Síneach.
  Thóg Alenka é agus sheinn sé:
  Tá an troid naofa agus ceart
  Cailíní cosnochta sa dorchadas. .
  Troid éadrom ní ar son na glóire -
  Don saol ar domhan!
  Agus gáire an cailín.
  Scriosann Anyuta a chéile comhraic le paisean mór. Agus ansin bhí a cófra faoi lé. Agus thóg sí an clúidín scarlet mar a bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha.
  Agus ansin mianaigh eitilt isteach sa namhaid.
  Seo mar a dhéileálann cailíní le naimhde. Agus tá siad chomh cosnochta, chomh sexy agus láidir.
  Thóg Anyuta é agus sheinn sé:
  - Buíochas le Dia Íosa
  An cine daonna a shábháil lena chuid fola ...
  Ná lig do dhaoine temptation
  Thug sé a ordú do na daoine naofa!
  Dearg-haired, troid Alla ionsaitheach faoi deara:
  Níl ann ach illusion Dia!
  Ansin thóg sí é agus bhrúigh sí an truicir lena nipple Ruby. Agus mar a d"éirigh lasracha foréigneacha as.
  Thug Alla faoi deara, ag tafann a fiacla agus ag canadh:
  - Sásta gan Dia
  Is féidir a bheith...
  Tóg fear
  Níos saibhre sa leaba!
  Agus mar sin, tar éis an sliocht seo, beidh an diabhal le culaith dhearg ag gáire.
  Sea, is cailín é seo atá in ann aon rud a dhéanamh. Agus is breá léi fir go mór. Agus go háirithe is maith léi a bheith ag obair lena teanga. Is breá léi go léir an oiread sin.
  Bíonn Maria ag troid le arm na Síne freisin. Agus déanann sé é le rage mór.
  Thóg cailín le gruaig ar dhath na nduilleog óir agus scaoil sí snáthaidí nimhiúla as gunnaí fo-mheaisín.
  Ghearr sí a lán de na Síne agus squeaked:
  - Capaill bhána, capaill bhána,
  Ní bhfaighidh muid! Ní bhfaighidh muid!
  Agus mar sin ghlac Maria é agus sheol sí bronntanas dúnmharfach scriosta lena bharraicíní.
  Agus eisíodh ansin:
  - Tá an diabhal anseo
  Diabhal ann...
  Beatha agus bás -
  Meabhlaireacht láidir!
  Thug Olympias, agus é ag scríobh ar an tSínis, faoi deara:
  - Cad is fírinne ann?
  Agus thóg sí é freisin agus le cosa láidre lom chaith bairille pléascáin.
  Rith sí agus bhuail sí. Agus d'eitil cath iomlán na himpireachta neamhaí go hard sa spéir.
  Thóg Olympias agus bhuaileadh arís é. Agus d'úsáid sí clúidín scarlet freisin, cosúil le sútha talún mór.
  Agus chan an laoch:
  Bheinn sa spéir, bheinn sa spéir!
  Cosnochta agus go leor sneachta!
  Dúirt Alenka le gáire:
  - Diabhal, diabhal, diabhal shábháil,
  D'iarr duine éigin, thug duine éigin an víreas ....
  Tabhair dúinn, tabhair dúinn claimhte inár lámha,
  Ní fiú Críost cabhrú!
  Phioc Olympias píobán agus sheol scaird gásailín cúr as é. Bhí sé ag lasadh suas mar lasrach. Agus anois beidh scaird lasair ag titim ar na Sínigh. Agus a ligean ar iad a dhó.
  Agus chan Olympias:
  Cén cineál cruthaitheoir
  Neamh nó Ifreann...
  Maraíonn sé gach duine -
  Do nimh!
  Agus ghlac an laoch é agus winked leis na súile ifreann. Ag tagairt don eipidéim coronavirus san aonú haois is fiche. Agus mharaigh an eipidéim ifreann seo gach duine. Agus d"éirigh an cheist: cén fáth a bhfuil gá ag Dia leis seo?
  Ach anois tá amanna éagsúla agus na cailíní ag troid ach na Síne.
  Thóg Marusya grenade cumhachtach ina lámha, bhrúigh sí amach lena cosa lom, matáin agus coed:
  - Le haghaidh athruithe Cosmaí!
  Phioc Matryona suas é, ag tafann a fiacla, agus ag caitheamh rud éigin a raibh fórsa mór millteach uirthi:
  - Athrú - éilíonn ár gcroíthe,
  Athrú - ár súile éileamh!
  Phioc Alenka, ag lámhach na Sínigh agus ag caitheamh grenades lena cosa nocht, le sceitimíní an-mhór:
  - Inár gáire 's ár ndeora,
  Agus pulsations na féitheacha!
  Athrú, táimid ag fanacht le hathrú!
  Thug Anyuta faoi deara go ionsaitheach, ag baint a cuid comhraic síos agus ag brú an cnaipe lena nipple cíche sútha talún:
  - Tá an tír ar fad glactha ag perestroika,
  Inár dtír, tá an adamh á scoilteadh!
  Thacaigh Alla rua, ag brú an namhaid, le cabhair ó bharraicíní loma, agus clúidíní súilíneacha cosúil le rubies, leis an ríogacht:
  Bíodh a fhios agat an pulsation an croí agus féitheacha,
  Deora ár bpáistí-máithreacha....
  Phléasc Maria an namhaid, le rud éigin an-mharfach, agus dúirt sí léi, ag stealladh a cuid fiacla:
  Deirimid go dteastaíonn athrú uainn
  Caith amach cuing slabhraí an dragain!
  Dheimhnigh na Cluichí Oilimpeacha go bríomhar. Ag an am céanna, thóg na cailíní é agus lena n-bonn loma bhrú ar shiúl buama le fiús, a eitilt san aer agus squealed:
  - Deireadh cuing an dragan!
  Agus anois tá na cailíní arís i excitement agus trance chomhrac.
  Thug Olimpiada faoi deara, agus é ag scriobláil ar na naimhde le gunna meaisín a tháirg bronntanais mhóra:
  -Ón dragan olc
  Shábháil an ghéineas an Domhan ...
  Agus scáth an spéir
  D'fhág sé daoine!
  Dhearbhaigh Alenka go ionsaitheach, naimhde á mbrú go brúidiúil, le béasa ionsaitheach:
  - Beidh mé i mo churadh domhanda iomlán,
  Agus lúbfaidh mé díreach síos go dtí an tAigéan Ciúin!
  Seo iad na cailíní lena bpróiseálaithe ifreanda.
  Agus na cosa lom de na háille, caith rud éigin thar a bheith ionsaitheach, as a dtiocfaidh bás.
  Thug Anyuta faoi deara, ag brú a clúidín scarlet ar chnaipe an moirtéal, agus bhrúigh sí na Sínigh agus roar sí:
  - Ar an méid mór atá ag fir!
  Tá na cailíní seo an-álainn agus tuigeann siad cad a chiallaíonn fir láidre. Tá siad spraoi agus cuireann siad fuinneamh.
  Gníomhaíonn Alenka an-álainn, agus seachadann sé builleanna brúite lena cosa nocht.
  Agus tá siad ag eitilt arís le grenades fórsa mór.
  Tá na laochra ag troid. Agus téann umar lasair-lasrach ón taobh. Scaoileann sé scaird dóiteáin fhoréigneach. Blazes sé agus dó gach duine chun báis. Agus sreabhann aibhneacha ar nós lasracha ag brúchtadh as bolcán.
  Rith umar mór. Agus fágtar ina dhiaidh mais de chorp charred.
  Troid Alla thóg é agus feadaíl:
  - Spraoi, spraoi, buailfimid leis an mbliain nua!
  Ina dhiaidh sin, chaith a cos lom, grásta arís bronntanas báis na cumhachta millteach ollmhór. Agus stróic sé a lán de na Síne.
  Eitleáin Albina agus Alvina eitil thar na cailíní. Thosaigh na cailíní seo ag bualadh saighdiúirí an Impireacht Celestial le diúracáin.
  Bhrúigh Albina an cnaipe lena nipple scarlet. Bhuamáil sí cathlán Síneach ar fad agus rinne sí gáire:
  - Tá mé an bhean coolest ar domhan!
  Pléann Alvina naimhde freisin le roicéad, ag baint úsáide as clúidín cíche ruby agus squeaks:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus arís seolfaidh sé rud éigin marfach, ag baint úsáide as a shála lom. Is blonde an-álainn an cailín seo.
  Agus ar an talamh, ghlac Maria, cailín le gruaig dath an órdhuille, an nipple céanna ar dhath na sútha talún aibí agus í ag brú, agus scaoileann sí mianaigh ag comhraic le cumhacht millteach mór.
  Ansin thóg an cailín é agus chan sé:
  - Is mise an duine is fuaire ar domhan,
  Siúl mé tríd an snowdrifts cosnochta!
  Agus ghlac an cailín agus thaispeáin sí a teanga. Bhí an laoch ar fad níos fuaire agus níos cumhachtaí.
  Thóg Maria é agus arís eile lena sÚil lom, sheol rud éigin millteach.
  Láithreach, phléasc roinnt piseanna.
  Agus bhris sé cathlán iomlán de shaighdiúirí na hImpireachta Neamhaí. Tá sé seo i ndáiríre an-fionnuar.
  Thóg Maria é agus chan sí:
  - Tar chugam buachaill nocht Ailig,
  Beir leat na buachaillí - nocht ar fad freisin!
  Agus conas a dhéanfaidh an laoch gáire agus a thaispeáint ina teanga, agus ansin conas a spitfidh sí.
  Ach ghlac na Cluichí Oilimpeacha agus, freisin, conas a spit. Agus beidh an solas a ghlacadh agus a eitilt as a béal. Agus sruthán a lán de na Síne. Seo cailín - a ligean ar a rá go bhfuil an bhean super.
  Agus ansin thóg a cosa láidre lom agus chaith bairille nítriglicrín.
  Agus an ceann sin, conas a phléascann sé ... Agus beidh an pléascadh ina scrios an-mhór. Agus amhail is dá mba rud é gur chaith duine éigin buama beag adamhach.
  Sin cé mhéad cailín atá ann, agus roar siad cosúil le fiáin agus indomitable ...
  Anseo sa chath tá Olga lena lasrach. Agus ritheann an cailín, flickering le sála lom, cruinn.
  Agus dón sé na Sínigh, dón sé amach crua ...
  Anseo tá siad freisin executioners. Céasadh siad an cailín Seraphim. Ar ndóigh, chun tús a chur leis, bhí stripped í agus go hiomlán nocht cuardaigh.
  Dhreap lapaí na bhfear salach isteach in áiteanna pearsanta an chailín. Agus bhraith siad a cófra, tickled a sála.
  Dhreap siad isteach ina béal, dhreap siad isteach san anas lena méara. Agus ansin cuireadh Seraphim san asal agus bata.
  Scairt an cailín i bpian agus náiriú. Agus bhí sé chomh disgusting.
  Agus lean siad ar aghaidh ag baint léi ...
  Agus ansin ghlac siad agus shuigh siad ar diallait speisialta. Agus thochail snáthaidí cruach isteach in áilleacht na vagina. Agus grit sí a fiacla agus caoineadh i bpian.
  Bhí sí sínte amach. Agus chuir siad meáchan ar thaobh amháin, agus é ag crochadh le hook. Agus ar an láimh eile, rinne na seiceálaithe scriú freisin ar an meáchan. Bhí sé sin costasach ó thaobh pian a chur faoi deara.
  Agus rinne an cailín moaned agus roared. Agus bhí sí i bpian unbearable. Agus ansin bhí an cailín buailte le fuip arís.
  Agus suíonn sí sa diallait. Briseann snáthaidí a bos, brúitear meáchain ar a cosa. Agus thit fuip ar a dhroim. Níos cruinne, bhuail seiceadóirí láidre ón tSín fiú dhá fuip.
  Agus ansin thug siad tóirse go dtí an cos dheas agus ligh an lasair an bhabhta, bándearg cailín sÚil. Agus ansin thug na seiceadóirí tóirse go dtí an chos chlé. Agus tine sÚil lom, ligh freisin, ach ar an taobh eile.
  Agus scread an cailín arís le fearg fiáin. Bhuail siad í le dhá fuip, rósta a cosa nocht, agus ag an am céanna bhuail siad í le fuip. Ach níor leor é seo do na seiceadóirí ón tSín a fheiceáil.
  Agus thosaigh siad a lubricate an cailín cófra le lapaí salach. Agus pawed di le aggressiveness mór. Agus groaned an cailín i bpian agus bhraith cosúil le ciaróg a bhí á bhaint as a chéile le haghaidh codanna.
  Ach ansin chruaigh a cófra de bharr baint gharbh na marbh agus d"at. Agus d'éirigh an cailín i bhfad níos fearr. Agus anseo arís tugtar na tóirsí chuig meirge nocht na háilleachta. Agus a ligean ar dóiteáin é.
  Bhí an cailín ag caoineadh i bhfuadar fiáin ó phian ifreann. Agus tá na cailíní an-álainn agus an-sexy nuair a bhíonn siad ag flog agus ag céasadh.
  Agus ansin briseann siad a bos, agus róstálann siad a cosa loma, galánta, agus síneann siad í le meáchain, agus fós scornann siad a cíoch.
  Agus gan ach anois thosaigh an príomhfheidhmeannach executioner ceisteanna a chur. Agus tá an cailín ciúin. Níos cruinne, ní go bhfuil sí ina tost, ach ní hionann a cuid caoineadh agus focail ar leith. Níl sí ach ag caoineadh.
  Le hordú ón bpríomhfheidhmeannach, baineadh slata cruach le réaltaí géara as an brazier.
  Ghlaodh siad corcairdhearg ón teas.
  Agus thosaigh siad ar an gcailín a bhualadh ar a dhroim, gan eagla ar bith agus le fearg mídhaonna.
  Sin é an chaoi a ghortaigh sé mar ifreann. Ní haon ionadh gur seiceadóirí Síneacha iad seo ...
  Ach ba chosúil nár leor é seo fiú. Cuireadh fleasc craobhóga deilgneach ar cheann an chailín freisin. Cuireadh fulaingt.
  Oleg Rybachenko, ag leanúint ar aghaidh ag troid, agus ag caitheamh piseanna an bháis le méara lom de chosa leanaí, chirped:
  - Ag fanacht le bua, ag fanacht le bua,
  Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh ...
  Ag fanacht le bua, ag fanacht le bua -
  Beidh muid in ann a defeat olc, dorchadas!
  Margarita Korshunova, ag leanúint uirthi ag gearradh na Síne, coed, ag tarraingt féileacán lena claimhte:
  - Glóir don chumannachas mór naofa,
  Déanaimis an domhan ina áit níos sona ...
  Scriosfaimid an droch-shíochánaíocht
  Ar mhaithe leis an Rúis mhór naofa!
  Tar éis sin, ghlac an cailín agus sheol sé dosaen snáthaidí nimhiúla lena bharraicíní lom, ag bualadh ar an namhaid. Agus bhí sé an oiread sin spraoi.
  Ghlac Oleg Rybachenko é agus mar a d"fead sé, ag brandáil a chlaíomh. Agus thit na mílte préacháin a tháinig go dtí an catha ar chinn saighdiúirí Síneacha.
  Sheinn an Terminator Boy:
  - Ar mhaithe le Svarog na Rúise,
  Cruthaímid roinnt eile!
  Agus arís, thógfadh cosa loma an ghasúir é agus chaithfeadh sé bronntanas dúnmharaithe báis. Agus an neart sin le píosa antimatter gur dódh reisimint Shíneach iomlán i lasracha an díothaithe. Agus an leanbh atá freisin Superman - chanadh:
  Is í an Rúis ár gcumhacht naofa,
  Annsin, thóg an tslat Uilechumhachtach Éidin...
  Uacht láidir, agus glóir gan teorainn,
  Ní bheidh fadhbanna againn go luath!
  
  IVAN AN SÉÚ - AN RÍ MÓR
  D'éalaigh an Rí Séarlas Déag bás le linn an chogaidh san Iorua, agus fiú tar éis dó síocháin a dhéanamh le Peadar Mór, d'éirigh leis an tír seo a shárú. Agus bhog an tSualainn beagán as an defeat. I 1740, le linn an Regency na Leopoldovna, Charles an Déag ionsaigh arís ... Agus bhí sé in ann, leas a bhaint as an bhfíric go raibh overthrown Biron, agus chaos agus chaos sa Rúis, ghlac Vybor agus St Petersburg araon.
  Mar sin féin, tháinig arm na Rúise ar ais tar éis teipeanna tosaigh agus bhí sé in ann príomhchathair na Rúise a athghabháil. An tSualainn a bhí in ann a choinneáil ach amháin Vyborg.
  Ach tá athrú éigin tagtha ar chúrsa na staire. Ní raibh Ivan an séú scriosta, mar theip ar an coup. Agus choinnigh sé a ríchathaoir. Fuair Séarlas an dóú cuid déag bás in aois a seachtó sa bhliain 1752, tar éis dó a bheith i gceannas ar feadh cúig bliana is caoga. Agus ba é a réimeas an ceann is mó a tharla sa stair.
  Tar éis sos i 1757, bhí an Rúis ag cogadh leis an bPrúis. An uair seo, a bhuíochas leis an bhfíric go raibh Ivan an Séú, duine fásta cheana féin, ar an ríchathaoir, tháinig deireadh leis an gcogadh le defeat iomlán na Prúise agus gabháil Frederick II. Agus ba mhór an éacht é seo don Rúis. Ansin chuir an Rúis i gceangal leis an bPolainn, níos cruinne ar an gComhlathas, agus rinne siad an Tuirc a shárú. Bhí dhá chogadh leis an Impireacht Ottomanach. Agus chríochnaigh an dara ceann le gabháil Constantinople agus conquest iomlán an Impireacht Ottoman. Bhuaigh an Rúis Tsarist go leor bua - ag teacht ar an India, agus freisin a ghabháil Afraic Thuaidh. Ansin ghabh Suvorov an Eoraip ar fad, mar aon leis an bhFrainc réabhlóideach.
  Ní dhearna ach an Bhreatain iarracht cur i gcoinne. Ach bhí an bua ag Nelson iontach ag Ushakov a bhí níos gile agus níos rathúla. Agus ina dhiaidh sin tuirlingt le gabháil Londain.
  Bhí conquered na hEorpa ar fad ... Ansin bhí feachtas cheana féin san Afraic sa naoú haois déag. An-rathúil, agus ag glacadh ar láimh an India. Agus ansin bhí trúpaí na Rúise ionradh cheana féin, agus a ghabháil Ceanada agus shroich na Stáit Aontaithe.
  Sa bhliain 1815, agus é seachtó cúig bliana d'aois, fuair Ivan an Séú - an duine ba mhó - bás. Bhí a réimeas ar an gceann is faide i measc tíortha suntasacha nó níos lú i stair an chine daonna. Cúig bliana is seachtó i gcumhacht. Fíor, ní mór a rá go raibh an téarma oifige ainmniúil, mar gheall ar an Regency. Ach is féidir an rud céanna a rá faoi Louis XIV.
  Agus tháinig Ivan an séú, a bhí i bhfíor-stair ina tsar ar theip air a chuir deireadh lena shaol sa phríosún, mar mhalairt ar an rialóir is mó i stair an domhain phláinéid.
  Rinneadh an rí nua dá mhac, Peadar an Tríú. Lean an monarc seo le polasaí ionsaitheach a athar. Agus chríochnaigh an táthcheangail na Síne. An Rúis defeated freisin na Stáit Aontaithe, conquering chríoch seo. Agus cheana féin faoi Alastar an Chéad, bhí an tArm Laidineach leis an tSeapáin conquered freisin. Agus chríochnaigh Alexander II conquest na dtíortha deiridh den domhan, lena n-áirítear an Astráil.
  Mar sin, d'eascair impireacht dhomhanda arís ...
  Is cosúil go bhfuil gach rud go breá, ach tá uathlathas agus serfdom ag an Impireacht. Agus déanann na ríthe iarracht moill a chur ar an dul chun cinn. Cé acu, áfach, tá sé dodhéanta. Agus i 1953, d'eitil an chéad duine sa chás seo, an Prionsa Alexei, isteach sa spás.
  Agus i 1967 d'eitil siad go dtí an ghealach don chéad uair. Agus ba chóir a thabhairt faoi deara an-fionnuar.
  Ó tharla an eitilt go Mars cheana féin i 1988. Cé acu atá fós níos fearr ná mar a bhí sé i stair fíor ...
  De réir a chéile, thosaigh na ríthe ag tabhairt aird níos mó ar an spás. Bhí eitiltí go Véineas agus níos faide anonn ...
  Chinn an Tsar George the First nua, freisin in 2020, don chéad uair i stair na Rúise toghcháin don Duma Stáit a reáchtáil agus bunreacht a bhunú.
  Scríobh an monarc réasúnta óg nua fiú sraith de aphorisms winged;
  Teastaíonn siúl rópa le bheith ag smaoineamh ar nós sorcais!
  Mothaíonn grá cosúil le fliúit, níl ach an ceol i bhfad níos binne!
  Is minic gur sionnaigh agus nach leoin iad na polaiteoirí, mar ní gnó ríoga é an pholaitíocht!
  Is measa buachaill gan troid ná madra!
  Is cáilíocht annamh é macántacht do pholaiteoirí, go háirithe agus an vóta á chomhaireamh!
  I pulsation an croí agus féitheacha, ba mhaith linn athrú...ach gan dul in aois!
  Tá an óige luachmhar mar ór, ní imíonn sé ach níos tapúla le himeacht ama!
  Cothaíonn an óige fionnachtana, cosúil le gaoth úr chuig seol!
  Óige, murab ionann agus fíon, cailleann luach thar na blianta, ach gnóthachain neart!
  Rugadh robots i fantasies leis an leisce daonna, ach corpraithe ag dúthracht superhuman!
  Na ceannasaithe níos mó, an t-ordú níos lú, an t-ordú níos lú, na caillteanais níos mó!
  Tá an óige cosúil le hairgead le linn boilscithe, dá luachmhaire is ea is tapúla a scarann tú leis!
  Ginearálta Darach, a tháirgeadh cónraí adhmaid!
  Tá an ginearálta cosúil le bairille, go háirithe folamh!
  Nuair is darach iad na ginearáil, tagann borradh faoin aineolas dlúth!
  Aigne agus Fantasy, cosúil le fear céile agus bean chéile, ach an mhí na meala fíor milis nuair a thacúil mháthair-i-dlí na réaltachta!
  Ní bhíonn líon na n-orduithe i gcónaí i gcomhréir le luach, ach léiríonn sé i gcónaí bhfabhar an duine uachtarach!
  Óir dubh go deimhin is ea an ola, nimhíonn sé an dúlra, dubhaíonn sé croíthe, scamaill an intinn!
  Tá ola cosúil le fuil dubh an diabhail - nimhíonn sé an fheoil agus an t-anam araon!
  Tá an aigne ina tarrthálaí i lámha cliste, agus club búistéara i lapaí an leathcheann!
  Tá sé níos éasca fear sneachta a dhéanamh i mbéal bolcán atá ag brúchtadh ná fionnachtain a aimsiú nár úsáideadh chun críocha míleata!
  Is ionann oscailt chun cogaidh agus go leor doirse den saol síochánta a dhúnadh!
  Más mian leat troid a sheachaint - do matáin a phumpáil, más mian leat cogadh a sheachaint - tóg arm!
  Is éadrom an taidhleoireacht trí ualach an chaiteachais mhíleata, is dhorn thromchúiseach í an chaibidlíocht!
  Ná geall an ghealach ón spéir, beidh ort caoineadh cosúil le madra nuair a thagann daoine chun éileamh a dhéanamh!
  Éilíonn Hearts díoltas, ach níl aon rud níos crafty agus olc ná an croí daonna - mar sin lig an aigne maithiúnas a thabhairt!
  Chun fómhar a bheith agat, is gá paraisítí a phlandáil ar feadh na bliana!
  Trí cheann leisciúil a phlandáil uair amháin, is féidir fómhar a bheith agat ar feadh na bliana!
  Is féidir le cainte dearg cáil dhubh a ghealadh, ach ní mhaiseoidh sé saol duine gan dath le breithniú!
  Míorúiltí na heolaíochta, táimid a bhaint de boredom, is iad na míorúiltí an dul chun cinn an-suimiúil!
  Ní bhuaileann príomh-miracle na heolaíochta, ach luach saothair!
  Níl an Eolaíocht mac tíre, ach fágann an fhoraois, mura bhfuil freagracht scolártha caorach aoire!
  Níor chóir go mbeadh an tús frisky, beidh tú mall síos go dtí dáta, ach beidh slowness ag an tús reoite an deireadh!
  Is é an tús cosúil leis an oscailt i gcluiche, ba chóir duit a fhorbairt níos tapúla, ach ná bogadh gan smaoineamh ar gheallearbfaidh!
  Tá polaiteoir idéalach cosúil le capall ag an obair, ach ní asal i gcomhairlí!
  Is mothú iontach é grá, ar ndóigh, ach amháin nuair nach mbaineann sé le halcól!
  Milleann go leor cócairí leite trí bhainne cuachta a dhoirteadh isteach sa taos!
  Is ealaíontóir é polaiteoir, ach ní stainse an chanbhás é, ach é féin!
  Is féidir le ríthe gach rud a dhéanamh, ach níl na monarcaí ag iarraidh beagnach rud ar bith do na daoine!
  Ach an rí a sheasann suas ar son na ndaoine!
  Níl ach dhá rud ar domhan nach bhfuil smacht ag an gCruthaitheoir orthu: mothúcháin dhaonna, agus dúracht an duine, go háirithe nuair a mhothaím cosúil le daoine cliste!
  Is cuma cé hé an t-uachtarán, is cuma cé hé an rí i do cheann!
  Cogadh, gan aon áit le haghaidh machnaimh, an ré an bháis agus madness!
  Ní théann dÚsachtach ach iad siúd a bhfuil aigne thar chúis acu!
  Ní modh iompair amháin atá i gcarr, ach sóc nach mbíonn ach amadáin ag dul air!
  An cineál is amú de gheilleagar, a skimp ar gradam!
  Chaill muid uaireanta, uaireanta fuaireamar bás, ach ní raibh na Rúiseach ar a ghlúine riamh!
  Tagann Scil in ionad na cainníochta, ach ní féidir leis an gcainníocht ach scil a ghóchumadh go bréagach!
  - I gcorp sláintiúil, agus spiorad an ambal - agus laige na feola - an t-anam faded!
  Scairteann an fhuil mar ór, ach meirgíonn anamacha miotail uaidh!
  Meirgeann fiú ór mura gcaitear croí uaidh!
  Ní siamsaíocht é an chéastóireacht, ach obair chrua ón earnáil seirbhíse, ina bhfuil trua don chliant marfach duit!
  Is tírghrá é anam an duine shaibhir, ní mó ná bonn óir, áit a nglacann siad é agus go gcloífidh siad leis!
  Óir tá buidhe mar dhath na tréasa, bog mar thoil an fhir fhóir, trom mar choinsias fealltóir!
  Tá pian cosúil le máthair-chéile, obsessive, olc, ba mhaith liom fáil réidh leis, ach ... gan é ní phósfaidh tú le bua!
  Nuair nach ngéilleann an namhaid, scriosann siad é, agus nuair nach ngéilleann sé, tugann seiftiúlacht bua!
  Is cuma má fhaigheann baineannaigh an namhaid bás, is tubaiste é má tá ár bhfireannaigh casta as a n-inchinn!
  Tá sé éasca i cath nuair nach bhfuil an fhoghlaim crá, ach siamsaíocht úsáideach!
  Fiú i bhfocail Chríost, tá a sheirbhísigh ag lorg rud éigin a fhreastalaíonn ar arbitrariness godless!
  Titfidh clóiséad mór go torannach, agus téann glóir ard don té a leag síos é!
  Nuair a bhíonn an masc sciliúil, ní gá dúinn leithscéal!
  Níos minice sreabhann aibhneacha dearga mar gheall ar óráidí dearga agus gníomhais dhubha!
  - An té atá i ndán a stabbed, níor chóir go crith ar an rópa!
  Mar is gnáth, d"éirigh sé amach, ach ní raibh siad ag iarraidh!
  Tá sciar níos fearr tuillte ag an mbás ná an saol, toisc go bhfágann a fhad níos mó codanna le roghnú astu! -
  Tugann ráthaíochtaí robáil ráthaithe!
  Tá bonn óir bog, ach níos maraí ná piléar, buaileann sé ceart sa chroí agus tógann sé an inchinn amach!
  Is é an teicneolaíocht dia an chogaidh - agus is aindiachaí é an saboteur!
  Chruthaigh Dia na cruinne i sé lá, agus íocann fear do gach eternity ar feadh nóiméad laige de dhéantús an duine!
  Chuaigh siad isteach ar an olann, ach níor fhill siad le carr cábla!
  Rith, ach ná rith uait, scaoil, ach ná scaoil ar ais, buail, ach ná troid ar ais, agus níos tábhachtaí fós, ól, ach ná bí ar meisce!
  Níl cluasa asail ag teastáil ó aon duine, ach is bronntanas é éisteacht sionnach beo dóibh siúd nach bhfuil asail ag teastáil uathu chun a sprioc a bhaint amach!
  Bróg d"intinn, fanfaidh tú i do thramp go deo!
  Tá cogadh aer do na scamhóga, ach amháin measctha le gás dénártha!
  Más rud é nach bhfuil an namhaid ag iarraidh a thabhairt suas agus nach bhfuil a fhios conas a chailleadh, beidh muid iallach air a thabhairt suas agus wean dó a bhuachan!
  Is breá le daoine dona draíocht dhubh, daoine maithe dona bán!
  Tá sé deacair sa phróiseas an marú i gcogadh, disgusting ó thaobh dearcadh, ach cé chomh hiontach sa deireadh! Mar sin tugann cogadh sláinte don anam, cruaíonn sé don chorp, agus glantar an sparán!
  Uaireanta líonann an cogadh na sparán go mór, agus go díreach i gcomhréir le hiomláine na fola doirteadh, agus folamh an croí truaillithe!
  Is dearg an dualgas chun an Athartha le híoc deabhóid gan spéis!
  Is tástáil é an cogadh do na daoine cliste, faghartha do na daoine láidre, spraoiúla! -
  Ní spraoiúil é bheith i do stoc gáire, níl sé leadránach daoine eile a chaoineadh!
  Tá rialóir maith cosúil le mil shiúcra, ar dtús líonn siad é, ansin caitheann siad amach é!
  Agus déanfar an rialóir olc, cosúil le mormónta, a spit amach ar dtús, agus ansin é a shatailt!
  Sea, tá an t-ór bog, ach is furasta sciath do-thruaillithe a chruthú!
  Is mó an cháilíocht i gcónaí ná an chainníocht - ní bacainn ar thua é fiú aigéan de leite eorna!
  Bíonn an t-olc lán de neart nuair a lagaítear an mhaith ag eagla!
  Is maith an rud magadh don áit, spúnóg don lón, ach tá cabhair i dtrioblóid!
  Seans go mbeidh an t-ádh ort uair nó dhó - gan scil, imíonn an t-ádh leat!
  Cé hé nach Leo Tolstoy, an tramp liteartha sin!
  
  CONAS a chuaigh NAPOLEON go Moscó trí Kiev
  Roghnaigh Napoleon plean eile cogaidh leis an Rúis. Chuaigh sé go Kiev agus ruaig sé trúpaí Rúiseacha ann. Agus chruthaigh sé puipéad Little Russia. Ansin bhí cogadh agus aontachas na Bealarúise agus na Liotuáine le Diúcacht na Polainne, a athainmníodh an ríocht. Fuair an Ostair roinnt críoch Úcráinis freisin. Tháinig an Rúis, tar éis di a ruaigeadh, ina mionchumhacht. Sa bhliain 1815, sheol Napoleon feachtas i gcoinne na Tuirce.
  Bhuaigh sé na Ottomans agus ghlac Constantinople. Bhain an Ghréig neamhspleáchas amach, tháinig an Bhoisnia agus an Heirseagaivéin mar chuid den Iodáil mhór, a bheadh curtha ar an ríchathaoir ag mac Napoleon Bonaparte. Áiríodh an Rómáin san Ostair, rud a rinne an t-impire a bhaineann le Napoleon. Fuair an Bhulgáir agus an tSeirbia neamhspleáchas, mar an Albáin, ach rinneadh vassals de chuid na Fraince.
  Agus tá an Ghréig ina vassal de Mhórcheantar na hIodáile atá neamhspleách go foirmiúil.
  Sa Tuirc, i ndáiríre, níor fhan ach an caipiteal Iostanbúl sna Balcáin le píosa beag talún.
  Mar sin féin, níor tháinig deireadh leis an gcogadh ansin. Sheol Napoleon ionradh ar Mharacó agus ar an Ailgéir. Ach chuir cabhlach na Breataine isteach ar na Francaigh. Tháinig an cogadh le Sasana ar aghaidh. Ach d'éirigh leis na Napoleon ingentach Giobráltar a ghlacadh, agus na Briotanaigh a ruaigeadh lena fhórsaí uachtaracha ar an talamh.
  Ina dhiaidh sin, chuir na Francaigh bac ar an gcaolas agus bhí siad in ann tuaisceart na hAfraice ar fad a ghabháil, lena n-áirítear an Éigipt agus an tSúdáin. Le linn na troda, bhí na chéad fomhuireáin ar domhan ag na Francaigh. Sasana thosaigh a iompróidh caillteanais ollmhór.
  Tá an Eoraip ar fad agus cuid den Rúis faoina smacht ag Napoleon. Agus ní hí an Bhreatain a rival.
  De réir a chéile sháraigh na Francaigh na Briotanaigh. Thóg siad níos mó long le daonra agus acmhainní i bhfad níos suntasaí. Sa deireadh, i 1931, tháinig Napoleon i dtír sa Bhreatain, agus tar éis dó a chuid trúpaí a fhorbairt, ghlac sé Londain.
  Ghéill an Bhreatain... Cuireadh ómós ollmhór uirthi agus rinneadh Francaigh ar na coilíneachtaí ar fad arís.
  Bhí Napoleon ró-shean cheana féin, agus chuir sé a Ghinearáil chun catha.
  Throid an Fhrainc leis na SA agus i Meiriceá Laidineach chun coilíneachtaí iomadúla a choinneáil.
  Napoleon, tar éis maireachtáil ar feadh seachtó bliain, nach bhfuil chomh beag do genius mór, fuair bás i 1839 de réir caighdeáin an naoú haois déag. Fuair a mhac Napoleon II, fionn ard nach raibh cuma a athair air, an ríchathaoir le hoidhreacht ag fiche a hocht. Agus ar ndóigh, lean an cogadh. Cé go ginearálta sna coilíneachtaí.
  Ina theannta sin, bhí roinnt smaointe suimiúla ag Napoleon II. Go háirithe, reáchtáil sé reifreann agus d'aontaigh sé an Fhrainc, an Iodáil, agus an Ostair in aon stát amháin.
  Agus nach bhfuil sé seo chomh dona ... Agus sa Phrúis chuir siad a ngaol ar an ríchathaoir.
  Agus do rioghadh an Comhlathas lé mac neamhdhlisteanach Napoléon agus phanna Polannach Dhairbhre.
  Sa deireadh chríochnaigh trúpaí Napoleon II as na Stáit Aontaithe agus ghabh Meiriceá Thuaidh agus Theas go hiomlán. Ansin ionradh ar an Afraic. Leathnaigh sé isteach san India agus sa tSín.
  I 1860 bhí cogadh leis an Rúis. An uair seo tógadh Moscó agus St Petersburg. Reáchtáladh reifreann, agus chuaigh an Rúis, suas go dtí an tAigéan Ciúin, isteach sa Chomhlathas. Agus ansin chumasc an Chomhlathas leis an bhFrainc. Ansin bhí cogadh sa tSín cheana féin agus tuirlingt san Astráil ... Rialaigh Napoleon II go dtí 1883 go dtí go bhfuair sé bás in aois a seachtó dó, tar éis dó an domhan ar fad a conquered beagnach.
  Chuaigh a gharmhac Napoleon III suas ar an ríchathaoir. Faoin monarc seo, tháinig deireadh leis na cogaí deiridh ar deireadh nuair a gabhadh an tSeapáin, na hOileáin Fhilipíneacha, oileáin agus tailte eile san Áise, chomh maith leis an Nua-Shéalainn.
  Críochnaíodh bunú na himpireachta domhanda... Tháinig Napoleon an Tríú ina tomhaltóir ar stair na gcogaí.
  Agus anois bhí bóthar amháin go dtí an spás ag an gcine daonna.
  I 1917, d'eitil an chéad fhear isteach sa spás. Agus i 1922, tharla eitilt go dtí an ghealach. Agus i 1930 go Mars.
  Mankind conquered spás ... Faoi dheireadh an fichiú haois, bhí lonnaíochtaí daonna cheana féin ar gach pláinéid an chórais gréine.
  Agus in 2020, cuireadh tús leis an gcéad turas idir-réaltach. Láithreach thosaigh seacht spásárthach chuig an réalta Sirius, a rothlú roinnt pláinéid. Agus bhí ceann acu livable.
  Tá ré nua de leathnú idir-réaltach tugtha isteach.
  Agus an abairt - chun dul go Moscó trí Kiev, tá a fuarthas brí nua.
  
  SEASMHACHT TRÍ BHFUS AIS
  Go fánach níor iompaigh Hitler an Ceathrú Arm Panzer isteach sa Chugais. Agus mar thoradh air sin, bhí na Naitsithe in ann Stalingrad a ghlacadh láithreach. Beagán níos luaithe roimhe sin, bhuaigh an tSeapáin Cath Midway agus ghabh an oileánra Haváís ceannasach go hiomlán ar an Aigéan Ciúin.
  Ní raibh Rommel ar sos freisin, tar éis titim Tolbuk, agus gan ligean do na Breataine socrú síos sa chosaint, bhain sé amach go hiomlán iad san Éigipt. Ina theannta sin, bhí trúpaí Rommel in ann an Iaráic agus Cuáit araon a ghabháil le tacaíocht an daonra áitiúil.
  Rinne Stalin iarracht an Iaráic a athghabháil, ach chuaigh an Tuirc isteach sa chogadh ar thaobh an Tríú Reich freisin. Agus mar thoradh air sin, thit an USSR faoi buille dúbailte. A tháinig ansin triple sa Chianoirthear agus d'oscail an dara tosaigh agus an tSeapáin.
  Ag baint leasa as an láthair, chuaigh na Gearmánaigh go dtí an Mhuir Chaisp agus ghearradh amach an Chugais de thalamh.
  Mar thoradh air sin, tháinig athrú ar chúrsa an chogaidh. B"éigean don USSR cuid dá fhórsaí a úsáid chun an Cianoirthear a choinneáil ó na Seapánaigh. Agus bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn gan fadhbanna. Thóg na Turcaigh Yerevan, Batumi, agus cathracha eile ar an aistriú agus bhris na cosaintí tríd agus tríd.
  Bhí na Gearmánaigh agus na Seapánaigh araon ag dul chun cinn. Bhí na samurai in ann iontas a dhéanamh ar chabhlach na Sóivéide i Vladivostok agus chuaigh siad go tóin poill gan searmanas. Agus ghabh siad an chuid is mó den Mhongóil.
  Faoin mbliain nua, bhí an Cugais ar fad, lena n-áirítear Baku, gafa ag na Naitsithe.
  Bua thar cuimse a bhí ann agus buille uafásach don APSS. Stalin freaked amach, ach ní raibh sé in ann aon rud a dhéanamh.
  Bhí an geimhreadh socair. Ní raibh ach iarracht dí-imshuí ar Leningrad, ach níor éirigh leis. Tharraing na Gearmánaigh fórsaí breise suas agus bhí siad in ann an t-ionsaí a aistarraingt.
  I mí an Mhárta, rinne siad iarracht ionsaí san ionad, ach bhí an t-ionsaí repulsed arís ...
  Ag deireadh mhí na Bealtaine, d'athlíon na Gearmánaigh a gcuid trúpaí mar gheall ar shlógadh iomlán, ag tarraingt suas umair níos cumhachtaí agus níos nua-aimseartha: an Panther, an Tíogair, an Leon agus an gunna féinghluaiste Ferdinand. Agus sheol siad urchar i dtreonna inréimneach ó thaobh Rzhev agus an chuid thuaidh den tosaigh, ag iarraidh a fhoirmiú coire.
  Ag an am céanna, chuaigh na Naitsithe faoi uisce isteach i Saratov freisin. Ionsaí siad ó Stalingrad.
  I cath, bhí an chuma ar an "Lion" - umar an-chumhachtach a mheá nócha tonna. Bhí armúr tosaigh an chabhail céad caoga ceintiméadar ag an meaisín seo, agus sleasa ochtó is dó milliméadar faoi fhánaí cosúil le "Panther". Bhí an ceann seo cosúil go seachtrach leis an Panther, ach níos mó le gunna 105-mm ar chaighdeán 70 EL.
  Bhí barr an chabhail cosanta go láidir - 240 mm faoi fhánaí.
  An umar "Lion" Bhí inneall níos cumhachtaí de míle horsepower, agus luas de thart ar tríocha is cúig ciliméadar in aghaidh na huaire.
  Go ginearálta, níl an carr rathúil go leor, ach tá sé cosanta go han-mhaith sa mhullach.
  An chuid is mó ar fad, i dtéarmaí praiticiúla, tá an Tíogair go maith. Tá an Panther, cé go bhfuil sé níos tapúla, sách lag le taobh armúr de ach 40 milliméadar, agus is féidir fiú daichead a cúig é a ghlacadh.
  Go ginearálta, tá na Gearmánaigh an-láidir. Bhí siad in ann caillteanais throma a sheachaint sa dara bliain is daichead, agus tá a n-arm mór agus líon na ranna, mar aon le cinn eachtrannacha, sa Wehrmacht amháin níos mó ná trí chéad caoga. Plus, na trúpaí na satailítí.
  Chuaigh an Spáinn agus an Phortaingéil isteach go hoscailte sa chogadh ar thaobh an Tríú Reich.
  Agus ghabh na trúpaí Gearmánacha Giobráltar agus thosaigh siad ag dul chun cinn ar fud na hAfraice.
  Rinne an Iodáil slógadh breise agus sheol sí tuilleadh trúpaí. Slógadh an Tuirc freisin, mar a rinne na hArabaigh. Bhí an tSeapáin ag brú isteach ón oirthear.
  Bhí an Tríú Reich níos airde freisin i líon na gcoisithe agus ní raibh sé níos ísle sa teicneolaíocht. Bhí go leor aerárthach san aer ag na Gearmánaigh freisin. Bhí an chuma ar an ME-309, gan sárú san armáil, agus an Focke-Wulf le sé aerghunna.
  Bhí aces na Gearmáine chun tosaigh.
  Go háirithe Marseille. I gcás trí chéad aerárthach a scaoiltear síos, gheobhaidh sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn arís le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Agus ar feadh cúig chéad, bronnadh an chéad dámhachtain den leibhéal seo air, Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleoga darach órga, claimhte, agus diamaint.
  Chríochnaigh Marcel ar an bhfronta thoir agus throid sé ann ar nós Satan.
  Chuir Stalin luach saothair céad míle rúbal óir ar a cheann. Agus bhí cogadh.
  Bhí na Gearmánaigh, ar ndóigh, in ann briseadh trí chosaintí na Sóivéide agus ghlac siad Saratov agus cheangail sé an coire, ó thuaidh de Rzhev.
  Sna Cathanna, rinne criú umar Gerda idirdhealú go háirithe orthu féin.
  Bhris an blonde cosnochta a gunna Panther lena nipple brollaigh scarlet agus cooed:
  Tógfaimid Moscó!
  Bhuail Charlotte freisin le clúidín sú craobh, pollta carr na bhfórsaí Sóivéadacha agus chirped:
  Beidh an bua againn ar fad!
  Thug Christina urscaoileadh don namhaid, ag brú a nipple Ruby ar an gcnaipe agus cooed:
  - Don Rúis naofa!
  Tógfaidh Magda é agus buailfidh sé umar na Sóivéide, scriosfaidh sé a turret, agus chirp:
  - Chun cumhacht mighty!
  Seo mar a throid na cailíní agus iad an-ionsaitheach.
  Seo chugaibh mná deasa...
  Ag deireadh mhí Iúil, thosaigh ionsaithe na Gearmáine ar Moscó. Ag an am céanna, sa deisceart, chuir na Naitsithe stoirm ar Kuibyshev.
  Bhí cathanna fíochmhar ann.
  Tá na fórsaí, ar ndóigh, neamhionann, ach tá Kuibyshev daingnithe go maith. Caithfidh mé a rá go bhfuil Moscó daingnithe go láidir freisin, cosúil leis na cur chuige ina leith. In aon chás, tá criosanna daingne cumhachtacha ann, agus gráinneoga, agus trinsí, agus limistéir daingne cumhachtacha ar fad.
  Chaith na Gearmánaigh isteach san ionsaí - céad caoga rannán. Tá go leor acu eachtrannach agus le fórsa beag marfach.
  Ghlac an chéad "Tigers" -2 agus an umar "Maus" páirt sna cathanna. Léirigh na cathanna nach raibh an chéad umar fós dona, ach bhí an Maus ró-throm agus nach raibh sé éasca le hiompar.
  Mar sin féin, níl sé éasca ar chor ar bith umar den sórt sin a leagadh amach. Agus chuaigh na Gearmánaigh isteach i gcosaint an Airm Dheirg.
  Bhí sé deacair go leor do na Naitsithe. Ach tá siad láidir ó thaobh líon agus teicníc.
  Úsáideadh na chéad bhuamálaithe Yu-288 freisin. Tá meaisín den sórt sin an-láidir agus tapa, ag iompar suas le sé tonna de buamaí.
  Bhí na Gearmánaigh láidir... Marseille le haghaidh seacht gcéad caoga aerárthach downed bronnadh gradam ar leith: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Agus bhí sé ina fíor, sár-scéal.
  Bhí ceannas ag na Gearmánaigh go muiníneach sa spéir, agus chuaigh an tSeapáin chun cinn ón oirthear.
  Samurai gach péarla agus péarla. Agus buamáil a n-aerárthach. Bhí SAM agus an Bhreatain éighníomhach. Agus ghníomhaigh siad go cúramach.
  Bhain an tSeapáin úsáid as fórsaí suntasacha sna cathanna. Agus bhrúigh sé ...
  I mí Lúnasa, ghlac na Gearmánaigh cathair Kalinin agus chuaigh siad i dteagmháil le Mozhaisk, an líne cosanta is daingne.
  Ag an am céanna, tháinig na cathanna chun cinn do Tula. Go dtí gur fhan Moscó céad ciliméadar ar fad.
  D'fhág Veronica, Oksana agus Natasha, chomh maith le cailíní eile, an imchiorcal. Ordaíodh don chathlán cailíní cúlú ar chúl, toisc nach raibh mórán airm frith-umar ag na laochra. Bhí taithí ag Stalenida Pavlovna ar an gcogadh, ag fónamh mar oibrí deonach sa Spáinn. Seachas taithí an chuid eile den chogadh. Agus thuig sí nach bhféadfadh na trúpaí Dearg seasamh in aghaidh umair na sraithe cait mhóra. Chaill na cailíní, áfach, roinnt iompróirí amach, ach d'fhulaing siad féin caillteanais.
  Anois scaip an cathlán agus d'éirigh sé as.
  Bhí Veronica, Oksana agus Natasha, tar éis dóibh a gcuid buataisí a chaitheamh amach, ag fágáil cosnochta, agus iad i blúsléinte éadroma. Níl trúpaí Sóivéadacha réidh chun colúin umar trom a athchur. Agus níl aon rud le briseadh tríd an umar E-50. Is é an t-aon seans ná damáiste a dhéanamh do na rianta. Ach sa mheaisín seo, tá na rollóirí suite ar chairteacha ar leithligh, agus tá sé an-deacair iad a dhíchumasú.
  Bhog na cailíní soir tríd an choill, agus i ngrúpaí beaga. Bhreathnaigh siad an-dathúil. Rolladh siad suas a pants, agus i léinte éadrom amháin. Fada, fionn, gruaig beagán chatach flowed síos. Cuireann an féar tic go suairc ar chosa lom, agus uaireanta tagann cnapáin trasna. Breathnaíonn gach rud thar a bheith erotic. Léiríonn breasts trí léinte tanaí.
  Arsa Veronica agus í ag rámháil an fhéir lena cos nocht, le crá:
  - Diabhal é - tá an cogadh díreach tosaithe, agus cheana féin caithfidh tú cúlú!
  Freagraíonn Oksana, a raibh a gruaig fhionn rud beag rua, agus a cuid fiacla ag gáire:
  - Agus ní raibh aon seachmaill speisialta agam! Hitler conquered beagnach an domhan ar fad ... Bain triail as a leithéid de Horde is féidir leat a láimhseáil!
  Chroith Natasha a cuid gruaige sneachta-bán agus dúirt:
  - Ba mhaith le gach duine le do thoil ... Tá sé deacair déileáil leo! Níl sé éasca a bheith dílis!
  Chlaon Veronica. Tá a cuid gruaige chomh órga agus álainn. Tá sí ar fheabhas.
  Ach ghabh Victoria suas leo. Cailín rua. Tá gruaig cosúil le tine. Agus chomh poigneach. Shéid an ghaoth agus, is cosúil, tá an bhratach proletarian ag sileadh, gruaig lasrach den sórt sin.
  Bhain Victoria a léine amach agus nocht sí a torso. Bhí a cíoch lán, bhí a siní scarlet, cosúil le poppies. Laoch álainn. Agus tá a corp láidir oilte nochta.
  Rinne Natasha gáire agus scaoil sí a torso freisin, ag tabhairt faoi deara:
  - Agus tá ár gcomhlachtaí álainn ... Níl againn ach Amazones!
  Chroith Veronica a ceann.
  - Nach bhfuil sé ró-radacach - an cófra a nochtadh! Ní mór duit na rialacha cuibheas a leanúint!
  Chroith Victoria a ceann agus chroith sí a gcuacha dearga.
  - I sochaí cumannach - rialacha na moráltachta, tá an coincheap coibhneasta. - Chroith an cailín a cíoch lom, bhí a siní scarlet ag lonrú go mealltach. - Ní peaca é a bheith nocht. Níos cruinne, tá coincheap an pheaca sagairt, ach is é ár gcreideamh saoirse ó mhoráltacht bourgeois!
  Dhearbhaigh Natasha, agus í ag croitheadh a bust lush agus leaisteach:
  - Níos gaire don dúlra! Níos gaire do nádúrtha! Agus nudity nádúrtha!
  Aoibh Oksana freisin agus nocht a torso. Go deimhin, i teas an tsamhraidh, cé chomh taitneamhach é nuair a bhíonn na breasts lom. Agus séideann an ghaoth iad. Tá cailín álainn, agus nudity ag teacht. Tá na cailíní go léir lúthchleasaíochta, le figiúirí, cuma an-chomhchuí ar chomhlachtaí naked na laochra.
  Cailíní álainn ag siúl ar an cosán. Tá siad chomh gleoite agus an-tarraingteach.
  Veronica chirped, chroitheadh a ceann.
  Ach nach bhfuil sé taitneamhach ó thaobh aeistéitiúil ar bith!
  Chroith Victoria a ceann go diúltach.
  - Ní! Tá coirp iontach againn! Agus táimid naked ach iontach!
  Chlaon Natasha, agus léim suas, dúirt:
  - Bhí sé go maith a bheith nocht ... Anseo tháinig Ilyich le gunna!
  stróc Oksana a cófra agus squeaked:
  - Go deimhin, tá mo bust super!
  Sheinn Victoria go díograiseach:
  - Ó, a chailíní, agus tá muid Raiders! Sparán, sparán, agus sparán! Chonaiceamar dollar - sléibhte óir!
  Sheinn Natasha le gáire agus í ag croitheadh a cíoch lom:
  - Bhíodh siad nocht, cosnochta, olc!
  Agus phléasc an ceathrar acu ag gáire. Chas na cailíní lena gcosa lom, d"ardaigh siad a sála lom. Laochra álainn. Taobh thiar díobh tá málaí droma agus raidhfilí ionsaithe PPSh. Laochra gleoite, an-iontach.
  Dúirt Veronica go bog:
  - Roimh Dhia, tá muid go léir comhionann ... Agus beidh orainn a fhreagairt le haghaidh debauchery!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí go diongbháilte:
  - Níl aon dia! Seo scéal fairy!
  Victoria, ag croitheadh a cíocha nocht, coirtithe, exclaimed go díograiseach:
  - Bhí Dia invented ag na cumhachtaí ar an saol seo a choinneáil ar na daoine faoi réir!
  Chroith Veronica a ceann órga go diúltach.
  Cé a chruthaigh na cruinne ansin?
  Rinne Victoria gáire agus d'fhreagair sí:
  - Fásann na cruinne féin mar dhuilleoga ar chrann. Fásann siad as rud ar bith. Nuair a bhí i bhfad gan teorainn thosaigh crann sa chruinne ag fás ón tús, agus ó shin i leith tá go leor cruinne le feiceáil.
  Rinne Natasha gáire agus bhain sí a teanga amach, ag rá:
  - Tá sé te! An féidir linn ár pants a bhaint?
  Thacaigh Victoria leis an smaoineamh:
  - Is iontach an smaoineamh é!
  Agus fuair na trí chailíní go léir d'aon toil réidh lena pants, ag fanacht ina mionbhrístíní. Agus cad iad na comhlachtaí láidre agus matáin atá acu. Níl ort ach iontach, agus aerobatics.
  Sheinn Oksana le háthas:
  - Tá aeróga ar an choileach, tá mionbhrístíní nocht ag an gcailín!
  Ní raibh fágtha ach Veronica agus a pants rollaithe suas agus a léine uirthi. D'fhreagair sí go huafásach:
  - Nach maith a bheith nocht mar sin! Cad a tharlaíonn má fheiceann siad sinn!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí:
  - Agus lig dóibh a fheiceáil fiú! Is breá liom fir a ghríosú!
  Rinne Victoria giggled, chroith sí a pluide beagnach lom, d'fhreagair:
  - Tá fir bruscar - ach scum!
  Agus ag bualadh fungas úr le cos lom, dúirt sí:
  - Nach deas é stail a thógáil agus é a chur ar marcaíocht!
  Dúirt Oksana le gáire:
  - Nuair a thugann siad aire duit, bíonn sé go deas... Go háirithe má tá na fir óg dathúil...
  Chuir Natasha i gcuimhne do na cailíní:
  - Cuimhnigh, rug muid ar an buachaill. Páiste iontach, agus cinnte go bhfuil foirfeacht iontach aige thar a chuid blianta!
  Lamh Victoria a liopaí agus dúirt le lust ina glór:
  - Bheadh sé iontach é a sheiceáil amach!
  Labhair Veronica go feargach:
  - Cad iad na rudaí olc a deir tú! Ní féidir leat magadh a dhéanamh ar mhothúcháin daoine mar sin! Go háirithe nuair a thagann sé go Gearmáinis, ach buachaill!
  Rinne Oksana gáire agus d'fhreagair sé:
  - Gabh mo leithscéal, ach tá mo chroí chomh salach ...
  Dheimhnigh Natasha go héasca:
  - Tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn, agus ba mhaith liom aisling a dhéanamh faoi rud éigin go maith! Mar shampla, faoi na buachaillí!
  Mhol Victoria le gáire:
  - Agus cad má ghabháil leat i ndáiríre fir? Bhí sé chomh iontach!
  D"fhreagair Veronica go géar:
  - Tá mná maisithe le modesty, ní ciapadh sotalach!
  Chroith Victoria a ceann fiery diúltach. Bhuail sí a cosa nocht agus chroch sí:
  - Ní! Níl ann ach níos mó pléisiúir, ag roghnú fear í féin agus ag tarraingt isteach sa leaba í. Chroith an diabhal dearg a gcuacha copair-dearg agus lean ar aghaidh. - Sin é a leagan sna toir ar mhaithe le pléisiúir, agus gan dul síos an aisle.
  Dúirt Veronica go géar:
  - Is comhartha amadán é gnéas gan chúis! - Agus chuir. - Tá sé seo contrártha leis na noirm na moráltachta cumannach!
  D"easaontaigh Victoria:
  - Dúirt Lenin féin - ba chóir go mbeadh mná céile coitianta!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Bhuel, ní féidir liom a rá gur chaith mé mé féin ag na fir mar sin, ach is deas an ról gníomhach a imirt! Más mian leat féin a roghnú le haghaidh a bhuail! Ach inár gcuid féin ní thagann sé chuige sin.
  Chlaon Victoria le comhaontú.
  - Sea, níl againn ach cailíní ... Ach is féidir leat a fháil thar an gclaí! - Chirped an cailín le sásamh iontach. "Guys, muzhiks... Tá ár muzhiks ag sní go díograiseach ar a bolg!"
  Chroith Veronica a ceann go diúltach.
  - Ní dúirt Lenin riamh é sin!
  Exclaim Natasha ag agóid:
  - Ní hea, sin é go díreach a dúirt Vladimir Ilyich! Faoi chumannachas, beidh gach rud i gcoiteann, lena n-áirítear mná céile!
  Rinne Victoria gáire agus gáire:
  - Tá mná go maith... Tá fir níos fearr fós! Eh, a ghabháil, a bheith raped ann ag cuideachta ar fad.
  Na cailíní gáire i unison. Agus dúirt Victoria, ag gáire, leis:
  - Agus ansin bhuail siad é le bunanna raidhfil! Agus chuirfí na sála trí thine le lasair bhog agus a sprinkle le corbite!
  Chiceáil Natasha cnap lena cos lom agus chrom sí:
  - Bíonn áthas ar shála nuair a bhuailtear iad le bambú! Anseo sa tSín, buaileadh cailíní agus buachaillí le maidí ar a mbonn lom. Agus thaitin siad é!
  Sheinn Victoria le fonn:
  - Cén chéasadh i Hollywood! Ach cait, ní daoine!
  Dúirt Veronica go ciallmhar:
  - Anseo beidh tú ag dul go dtí ifreann ... Beidh tú a chéasadh, agus beidh do shála a dhó, ní hamháin le bambú, ach freisin le dearg-te iarann!
  Chan Natasha, agus í ag teannadh lena dhorn go docht:
  - Fitheach dubh ag an gcéad gheata eile!
  Lean Victoria, ag croitheadh a cíocha lom, le clúidíní scarlet:
  - Cliabhán, cuacha, béal stróicthe!
  D'fhreagair Oksana, a bhfuil a bhrollach nocht freisin, agus a cromáin á chroitheadh aige:
  - Cé mhéad uair tar éis an troid mo cheann!
  Thacaigh Veronica leis an ríogacht, agus í ag cur a cosa lom:
  - Ón bloc mionghearrtha plódaithe eitil mé áit ....
  Bhuail Natasha go buile agus í ag croitheadh a cíoch lom:
  - Cá bhfuil an Motherland! Lig dóibh screadaíl ghránna!
  Rinne Victoria spanked agus squealed, casadh a cromáin, ar éigean clúdaithe ag mionbhrístíní trédhearcach:
  - Agus is maith linn í, fiú mura bhfuil sí go hálainn!
  Cheist Oksana, ag magadh a glúin lom coirtithe:
  - Bastards muiníneach!
  Dúirt Veronica le osna:
  - Tá muid gardaí teorann Sóivéadach. Agus táimid ag caint cosúil le whores fál. An féidir...
  Sheinn Victoria mar fhreagra:
  - Go raibh maith agat Stalin-cheannaire! Chun súile dúr, folamh! Ós rud é go bhfuil muid cosúil le malaí, ní féidir leat maireachtáil!
  Bhagair Natasha ar an diabhal dearg lena dhorn:
  - Nu, ní tú mar sin con! Beidh tú i rannóg speisialta!
  Dúirt Victoria go muiníneach:
  - Go gairid beidh na Gearmánaigh ag teacht go Moscó ... Agus cheana féin beidh Stalin a ghlacadh i cage!
  Rinne Oksana gáire agus rinne sé agóid:
  An síleann tú go bhfuil toradh an chogaidh ar lár?
  D'fhreagair Victoria go dáiríre:
  - Conas eile? Tá beagnach leath den domhan faoi fhorghabháil Hitler, chomh maith leis an tSeapáin agus a coilíneachtaí. - Stampáil an cailín go feargach a cos galánta, lom. - Agus níl umair réasúnta againn fiú! Is scigaithris gluaisteáin é an tsraith KV. Is léir go bhfuil T-34 ró-bheag. Ach níor cruthaíodh umar gnáth! Agus beidh sliogáin pollta armúr níos measa ná cinn na Gearmáine!
  Chlaon Natasha go trom agus gorgled:
  - Ní mór dúinn aontú leis seo! Faraoir, tá ár n-umair fós chomh neamhfhoirfe. Cad faoi KV? Sea, briseann siad...
  Thit na cailíní ina dtost agus thit a spraoi as.
  Go deimhin, léirigh na chéad uair an chloig den chogadh cheana féin nach bhfuil giarbhosca go hiomlán iontaofa ag an T-34-76, agus níos mó fós ná an tsraith KV. Agus cad atá salach, an níos troime an umar, an níos laige tá sé in oiriúint do ghluaiseacht. Agus ní leor armúr tosaigh 200 mm chun sliogáin fiú gunna 88 mm an Panther-2 a shealbhú, agus ní sliogáin an Tíogair-3.
  Mar a tharla sé gan choinne, tá gluaisteáin na Gearmáine ord méide níos láidre i armúr tosaigh agus an cumas a ghlacadh hit. Agus tá teicneolaíocht Sóivéadach ag teip go soiléir.
  Sea, bhí "Panther" -2 meaisín nach bhfuil aon comhionann agus a ligean ar scrios gach duine. Ní féidir leat umar mar sin a stopadh.
  Ag deireadh mhí Mheán Fómhair, thosaigh na Gearmánaigh timpeall ar Moscó. Rinne siad athchóiriú air.
  Bhí an fhómhar tirim agus te, agus go luath i mí Dheireadh Fómhair bhí tús curtha ag na Naitsithe cheana féin a gcuid pinnéirí a dhéanamh níos doichte, ag bagairt an imchiorcal a dhúnadh trí Moscó a ghabháil.
  Fuair an píolótach Marseille gradam speisialta as míle aerárthach a bhí thíos leis - Réalt na Ridirí Croise an Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Agus tá sé fionnuar.
  Agus bhí meaisíní eile ag troid anois.
  Rinne criú umar Gerda idirdhealú orthu féin i gcathanna. Throid na cailíní ar an "Panther" -2. Bhí turret caol ag an meaisín seo, scáthchruth níos ísle, agus cosaint tosaigh inchomparáide leis an "Tíogair" -2 le níos lú meáchain faoi ocht tonna déag le hinneall comhionann de 900 horsepower. Agus ciallaíonn sé sin feidhmíocht tiomána níos fearr. D'úsáid Meiriceá an Sherman ard. Ní fhéadfadh an umar seo dul isteach ach ar thaobh na Gearmáine, agus buaileadh é ó fad trí chiliméadar go leith.
  Tá "Panther" -2 ag teacht in ionad an ghnáth-"Panther" de réir a chéile. Ach go dtí seo, tá an carr deireanach maith go leor. Tá a armúr ceann-ar in ann go leor samhlacha Sherman níos luaithe a sheasamh, agus ní féidir le cineálacha níos nuaí dul isteach ach go dlúth. Agus tógann gunna 75-milliméadar an Panther féin carr Sóivéadach ó dhá chiliméadar, agus tá sé níos tapúla ná an ceann 88-milliméadar, atá i bhfad níos fearr i gcleachtas. Fíor, is gnách go bhfuil an Panther-2 sa mhullach do-thruaillithe fiú i gcás gunnaí féinghluaiste i Stáit Aontaithe Mheiriceá le gunnaí 90-milliméadar, agus tá sé seo, ar ndóigh, praiticiúil.
  Tá Gerda ag iarraidh an sprioc a bhaint amach agus a bharraicíní agus a lámha loma. Ansin scread sé:
  - Chun an greatness an phláinéid ar fud an domhain!
  Tá Charlotte ag lámhaigh freisin, ag bualadh go cruinn ar na trúpaí Sóivéadacha agus ag rámhaíocht ar bharr a scamhóg:
  - Glóir dár rath!
  Arsa Christina, agus í ag lámhach ar an namhaid lena bharraicíní loma, agus á leagadh síos le sliogáin dea-dhírithe, ag tafann a fiacla:
  Glóir don Tríú Reich!
  Lasann Magda freisin lena bharraicíní loma, agus deir sí le háthas agus í ag buaileadh lena cairde:
  - Do smaointe Aryan agus a mbua!
  Oibríonn na laochra baineanna ar an umar, agus ní tharraingíonn na "Tríocha-ceithre" ina gcoinne. Agus tá na tancanna IS-1 níos measa fós. Tá an KV-16 trom ag iarraidh dul chun cinn i gcoinne aonad na Gearmáine. Ach caitheann na cailíní é freisin lena ghunna fadraoin . Agus as umar na Sóivéide níl fágtha ach blúirí, de réir mar a mhaidhmíonn an trealamh comhraic.
  Ar "Panther" simplí tá criú Jane Armstrong ag troid. Tá an cailín cróga seo ón mBreatain ag gnóthú billí go muiníneach.
  Gringeta, ag lámhach na Rúiseach, le cabhair ó bharraicíní lom, squeaks:
  - Glóir do ré na Breataine Bige! Glóir!
  Cuireann Monica, agus í ag squeaking freisin, bronntanais bháis, lena bharraicíní nochta agus squeaks:
  - Riail Britannia, farraigí gan teorainn, ní bheidh muid mar sclábhaithe go deo!
  Lon Malanya gunna an Panther ar a seal freisin, pollta tríd an Tríocha a Ceathair agus chirped:
  - Don chumannachas ríoga!
  Agus tá áthas ar na cailíní. Agus an oiread sin clú agus cáil orthu bhuail siad an tArm Dearg.
  Cheana féin ghabh na Naitsithe sa deisceart, le tacaíocht an daonra áitiúil, Penza. In éineacht leis na Seapánaigh, chuaigh siad thar Loch Baikal Isthmus agus tá siad ag troid i Kamchatka.
  Tá na háilleacha ar umar Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana ag troid ann freisin. Tá ceathrar cailíní ag ruaigeadh an namhaid as a meaisín maraithe. "Tíogair"-2 spits amach bronntanais an bháis agus milleann na haonaid Sóivéadach.
  Agatha, ag lámhach lena bharraicíní lom, roars:
  - Don Tríú Reich! Agus winks.
  Shootann Adala freisin, ag brú a clúidín scarlet, agus squeaks:
  - Maidir leis na bratacha Aryan!
  Feidhmíonn cailíní le ionsaitheacht ollmhór.
  Agus anois tá trúpaí na Gearmáine ag dul isteach sa Tuircméanastáin. Agus i mí na Samhna 1943 tógann siad an phríomhchathair Ashgabat.
  Tá an t-ionsaí ar siúl, le húsáid na teicneolaíochta. Caitheann "Sturmtigers" cumhachtacha scairdbhuamaí a mheá trí chéad cileagram. Agus scriosann siad tithe mar aon le trúpaí na Rúise.
  Cloistear siren. Sea, léiríonn arm Hitler na haerbatics is airde sa scrios.
  Chuir an cailín Gearmánach Eva tweet:
  - Beidh glaoch le costas!
  Tá Helga ag troid ar an eitleán TA-152. Scaoileann sí teilgeáin aerárthaigh ar spriocanna talún, ag bualadh 34 agus keveshki. Agus caoineadh é féin:
  - Is laoch Aryan mé, agus beidh mé i mo chailín den scoth!
  Agus anois buaileadh umar Sóivéadach eile díreach de réir sprice leis. Caithfear a rá go bhfuil an cailín ag troid agus gan ach a cuid uibheacha níos fuaire.
  Seolann Gertrude urscaoileadh marfach freisin, le cabhair óna bharraicíní loma, óna fear stoirme dúnmharaithe buaileann sí an namhaid agus squeals:
  - Glóir do smaointe cumannachas Aryan!
  Laochra troid anseo, agus conas a réiteach siad gach rud amach.
  I mí na Nollag 1943, ghlac na Gearmánaigh Moscó beagnach go hiomlán agus chuaigh siad isteach i gcríoch réigiúin Gorka agus Kazan le trúpaí. Ghlac gunnaí féinghluaiste E-10 páirt sna cathanna freisin. Bhí an gunna féinghluaiste seo iontach, agus scaoileadh i dhá leagan ag an am céanna. Meáigh an chéad cheann deich dtonna le tiús armúr tosaigh 60 mm, armúr taoibh 30 mm, agus inneall ceithre chéad each-chumhacht. Airde meaisín íseal de 1.3 méadar agus gan ach dhá bhall foirne, le gunna 75 mm agus fad bairille 48 EL, an-soghluaiste. Agus gunnaí féinghluaiste níos troime-15, meáchan sé tonna déag, armúr tosaigh 82 milliméadar ag fána mór, armúr taobh 52 milliméadar, agus gunna 75 milliméadar agus fad bairille 70 EL cosúil le Panther, agus inneall 550 eachchumhacht .
  Bhí gunnaí nua féinghluaiste sách sásta le feidhmíocht tiomána míleata na Gearmáine, agus lena n-arm.
  Throid beirt chailíní ar an E-15: Frida agus Kaissa. Scaoil siad fiche urchar in aghaidh an nóiméid as gunna. Cailíní álainn den sórt sin i bikinis.
  Bhris Frida an umar IS-1, pollta a armúr tosaigh agus choed:
  - Maidir le smaointe Aryan!
  Agus í le heití lom, bhrúigh sí cnaipí cheann de na chéad luamhán stiúrtha in arm an Tríú Reich.
  Lupanula agus Caissa le cabhair ó bharraicíní lom, ag bualadh an namhaid le cruinneas ollmhór. Agus chonnaic sí:
  - Glóir don Bráithreachas Aryan!
  Ag troid le cailín den sórt sin. Le díograis agus uaillmhian iontach.
  Agus baineann na laochra an fómhar, le gníomhaíocht seaicéil.
  Ach tá sé suimiúil go háirithe na cailíní faoi chuing a chéasadh, is é seo an caitheamh aimsire is ionsaithí agus is fearr leo.
  Dúirt Frieda le gréin a cuid fiacla:
  - Go leor chun maireachtáil de réir na ndlíthe,
  Arna thabhairt ag Ádhamh agus Éabha...
  Nag, beidh muid ag tiomáint scéalta,
  Ar chlé, ar chlé, ar chlé!
  Dhearbhaigh Caissa go láidir:
  - Ar chlé, ar chlé, ar chlé!
  Agus bhrúigh sí freisin a bharraicíní loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha, agus bhuail sé go cuí an namhaid.
  Fritz throid ... Albina agus Alvina cheana féin níos mó ná gach ceann de na cúig chéad downed aerárthach. D'éirigh le cailíní míleata den sórt sin a bheith. Agus chuaigh siad i bhfad ina smaoineamh míleata.
  Dúirt Albina, agus í ag lámhach eitleán Rúiseach, le cabhair óna héadaí loma:
  - Don Prúise naofa!
  Rinne Alvina an carr Rúiseach a scartáil agus a bharraicíní loma in úsáid aici freisin, ag tafann:
  - Don Motherland iontach!
  Cailíní troid uathúil anseo agus cnag amach naimhde go han-bitingly.
  Tá an bhliain nua tagtha cheana féin... Tá Moscó fós ag leanúint ar aghaidh i bhfáinne na himshuí.
  Sos gairid go dtí Márta 1944.
  Agus san earrach fuair sé beagán níos teo agus thosaigh an chogaíocht arís le fuinneamh athnuaite.
  Ghlac an Lev-2 páirt sna cathanna freisin, is é seo an chéad umar sraitheach inar bhain na Gearmánaigh úsáid as suíomh an innill agus an tarchur le chéile agus os comhair an umair - i mbloc amháin. Agus ar athraíodh a ionad an túr ar ais. Ba é an toradh ná carr níos compordaí, le scáthchruth íseal agus turret caol. Chaill an Lion-2 meáchan suntasach, agus chuir sé cosaint forehead leis mar gheall ar fhána níos mó an armúr. Tá an umar seo tar éis éirí níos éadroime i meáchan ná an Tíogair-2, rud a chiallaíonn go bhfuil sé níos soghluaiste le hairm chumhachtacha.
  Faoi lán seoil sa Tríú Reich, dearadh an príomh-umar nua E-50. Chuaigh an carr trí roinnt athruithe: suiteáil turret caol agus níos lú. An chassis a athrú go dtí níos éadroime agus níos éasca a mhonarú agus a dheisiú, chomh maith le cumas tras-tíre níos fearr. Suíomh an innill agus an tarchur le chéile agus trasna, agus an giarbhosca ar an mótar. Laghdaíodh airde an umar go dtí níos lú ná dhá mhéadar. Agus níor mheáchan an meaisín seo ach cúig thonna is daichead le tiús armúr Tíogair-2. Ag an am céanna, bhí sí inneall níos cumhachtaí suas go dtí 1200 horsepower, agus airm níos láidre - gunna 88-mm le fad bairille de 100 EL, agus méadú ar chumhacht millteach agus cruinneas.
  Bhí an umar seo, ar a dtugtar "Panther" -3, ceaptha dul i sraith. Agus bhí a gunna feistithe le cobhsaitheoir hiodrálach. Bhí umar den sórt sin ceaptha a bheith mar an príomh-umar meánach. Agus bhí forbairt an E-75 ar siúl freisin. Bhí cosaint níos fearr fós ag an meaisín seo: armúr tosaigh 250 mm agus taobh-armúr 170 mm, le gunna pollta armúr níos cumhachtaí fós de 105 mm agus 100 EL den scoth. Bhí sé beartaithe an meáchan a choinneáil laistigh de sheachtó tonna, agus inneall 1500 each-chumhacht a chur chun soghluaisteacht a choinneáil. Bhí an umar seo le bheith ar an bpríomh-umar trom sa Tríú Reich. Agus bhí sé beartaithe é a ghlaoch: "Tíogair" -3. Is umair iad seo de ghlúin nua, agus cheana féin le haghaidh cogaí amach anseo leis na Stáit Aontaithe.
  Sa tSibéir, níor tharla cathanna fíor ach i samhradh na bliana 1944, nuair a tháinig na cathanna deireanacha leis an Rúis chun cinn.
  Throid scairdtrodaithe Gearmánacha sa spéir freisin. Tá an HE-162 níos éadroime, níos éasca le déanamh agus inaistrithe, agus d'éirigh leis a bhaisteadh dóiteáin a rith.
  Bhí an ME-1010 le feiceáil freisin le sciatháin a d'athraigh an scuab. Ach ba é a míbhuntáiste na ceanglais arda maidir le cáilíochtaí píolótaí. Agus ina ionad sin, b'fhearr leis an TA-183 sa tsraith.
  Cuireadh dóchas mór ar an ME-262 X níos airde, rud a bhí idirdhealú ag a luas ard os cionn 1100 ciliméadar, cúig gunnaí móra aeir agus inaistritheacht níos fearr le sciatháin scuabtha.
  I mí Iúil, fuair Albina agus Alvina an chéad dá aerárthach den mhodhnú seo ...
  Faoin am seo bhí Chelyabinsk agus Sverdlovsk timpeallaithe ag na Gearmánaigh cheana féin. Ghéill na céadta mílte trúpaí Sóivéadacha.
  Bhris Albina umair na Rúise as an aer, pollta a díonta agus roared:
  - Glóir d'aislingí Aryan!
  Rinne Alvina píolótaí an APSS a bhualadh, agus iad a sheoladh chuig an gcéad domhan eile, le cabhair óna barraicíní lom, squealed:
  - Don Phruis Mhór!
  Tá an cailín seo ag troid amhlaidh, agus tá na tancanna ag lámhach go gníomhach freisin.
  Tá Gerda agus a criú umar ar an mbarr. Tá siad ag sceallóga cheana féin ar imeall Sverdlovsk.
  Bhris Gerda lena bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Is féidir Cumannachas a thógáil?
  Bhrúigh Charlotte an pedal lena sÚil nocht, agus bhrúigh sí na Rúisigh, agus dúirt:
  - Is féidir agus is gá!
  Christina, ag lámhach comhraic le cruinneas iontach, agus ag lámhach le cosa lom, squeaked:
  - Chun ár nAthair!
  D'éiligh Magda, ag lámhach ar an namhaid agus ag cuimilt gunnaí na Sóivéide as a chéile:
  - Chun ár máthair!
  Lámhaigh na cailíní na sliogáin go léir ... Agus cé go raibh siad ag athlánú le trealamh comhraic, thosaigh siad ag caint.
  Dúirt Gerda go feargach:
  - Gach Impireachtaí luath nó mall thit i lobhadh. Creidim nach dtarlóidh sé seo dár gceann!
  Níor aontaigh Charlotte go hiomlán leis seo:
  - Agus cá bhfuil an ráthaíocht nach gcuirfear tús leis an streachailt ar son cumhachta tar éis Hitler, agus nach dtitfidh an Tríú Reich as a chéile?
  Dúirt Christina, go loighciúil:
  - Is é an rud is mó idé-eolaíocht... Déanann sé láidir dúinn!
  Dhearbhaigh Magda, agus í ag stampáil a cos lom:
  - Agus aontaithe!
  Dúirt Charlotte go réasúnach:
  - Ach léir mar an gcéanna, beidh duine troid ar son cumhachta, agus ansin an ceann eile, agus tar éis dó an tríú. Mar a tharla san Impireacht Rómhánach, nuair a maraíodh Julius Caesar ar dtús, agus ansin cuireadh isteach ar an ríshliocht Ágastas. Agus san Impireacht Rómhánach tháinig aimsir easaontais agus scoilteanna ollmhóra.
  D"aontaigh Gerda leis seo:
  - Sea, thosaigh an emperors a athrú cosúil le lámhainní, agus an Impireacht Rómhánach chuaigh a collapse. Níorbh fhéidir rud uilíoch a chruthú!
  Dúirt Christina le gáire:
  - Ní mór dúinn córas uainíochta na cumhachta! Córas den sórt sin a ráthódh forbairt chobhsaí dúinn agus gan streachailt contúirteach ar son cumhachta!
  Shrug Charlotte gualainn agus dúirt:
  - Ní raibh ach an Eaglais Chaitliceach in ann córas cumhachta níos cobhsaí a choinneáil gan scoilteanna agus díscaoileadh, agus ní fhéadfadh aon fhrithsheasamh é seo a chosc.
  Dúirt Magda le gáire:
  - Ach tá sé fíor! Caitlicigh a sheachaint schism ar feadh beagnach dhá mhíle bliain ... Cé go uaireanta bhí coups, agus maraíodh popes nó glacadh príosúnach. Labhraíonn sé ar rud éigin cobhsaí agus marthanach i gcóras na Vatacáine.
  Dúirt Gerda le gáire:
  - Tá súil againn go n-inseoidh genius an Fuhrer dúinn an bealach amach, agus nach roinnfimid breitheamh na Sean-Róimh!
  Tar éis titim Sverdlovsk agus Chelyabinsk, stop Stalin an fhriotaíocht gan dóchas.
  Agus ar 2 Meán Fómhair, 1944, shínigh sé comhaontú maidir le tabhairt suas neamhchoinníollach. D'aontaigh an APSS go n-áiteofaí limistéir nach bhfuil áitithe go fóill agus go ndéanfaí an ceannasacht a thréigean.
  Fuair an Ghearmáin agus a satailítí críoch ollmhór faoi smacht.
  Ach bhí fadhb fós leis an mBreatain.
  Sheol na Gearmánaigh ionsaithe san Afraic. Ag an am céanna, bhuail aerárthaí scaird agus diúracáin FAA an cathair.
  Níorbh fhéidir leis an mBreatain na coilíneachtaí a chosaint. Agus chaill smacht na hAfraice go tapa.
  Fuair Churchill bás i mí Iúil 1945. Agus d"iarr ceannaireacht nua na Breataine síocháin ar aon téarmaí.
  D'éiligh Hitler géilleadh. Dhiúltaigh an Bhreatain. Agus thug trúpaí na Gearmáine, gan leisce orthu, trúpaí i dtír.
  Agus i Lúnasa gabhadh Sasana. Agus ansin Éire.
  Ní raibh na Stáit Aontaithe ag iarraidh troid gan na Breataine. Agus ní raibh siad in ann buama adamhach a dhéanamh.
  Ba mhaith Hitler troid, ach tá sé deacair a fháil ar na Stáit Aontaithe ó ar fud an aigéin. I mbeagán focal, chinn siad síocháin a dhéanamh. Ach bhí ar Mheiriceá ómós a thabhairt don Tríú Reich.
  Ina theannta sin, fuair na Gearmánaigh an ceart chun bunáiteanna i Meiriceá Laidineach agus ghlac an Isthmus de Panama dóibh féin. Agus d'éirigh sé amach go hiontach.
  Fuair Hitler gach rud a bhí uaidh ... Ach ní raibh sé in ann suí go fóill. Go háirithe, sciob an tSeapáin an iomarca di féin.
  Gan fanacht leis an samurai buama adamhach a chruthú, rinne an Fuhrer ionsaí ar an samurai ar 20 Aibreán 1953 .
  Níorbh fhéidir moill a chur air a thuilleadh. Lean an cogadh ar aghaidh le barr feabhais teicneolaíochta ollmhór an Tríú Reich. Ach tá go leor Seapánach ann agus tá rannáin choilíneacha acu. Ina theannta sin, tá an tSeapáin ag forbairt go tapa freisin, agus féadann sé cúlmhaireacht a shárú.
  Chaith na Gearmánaigh saucers eitilte agus umair pirimideacha chun catha. Agus bhí gunnaí meaisín níos forbartha acu, agus gunnaí féinghluaiste faoi thalamh. Agus a lán rudaí eile.
  Throid an tSeapáin go dian, ach de réir a chéile bhí timpeall. Ghlac na Gearmánaigh fiú an príosúnach impire.
  Chuaigh an cogadh brúidiúil seo ar aghaidh ar feadh beagnach dhá bhliain. Agus chríochnaigh sé le buamáil núicléach Tóiceo agus áitiú Land of the Rising Sun.
  Hitler a gabhadh cheana féin beagnach an domhan ar fad, ach d'fhan na Stáit Aontaithe. Agus tá airm núicléacha ag SAM agus diúracáin bhailistíocha seachadta.
  Agus sa Tríú Reich, bhí obair ar bun chun airm frith-núicléacha a chruthú.
  Agus anois bhí sé réidh ar deireadh.
  Agus ar an 20 Aibreán, 1959, thosaigh an cogadh idir na Stáit Aontaithe agus an Tríú Reich. An cogadh deireanach i stair an duine saor in aisce,.
  Agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá caillte le wicket amháin ...
  Ar 8 Márta, 1960, ghéill garastún Nua-Eabhrac. Agus an lá dár gcionn, Washington.
  Ba léir go raibh Meiriceá ag cailleadh an chogaidh. Bhí an umar Meiriceánach deireanach ón tsraith throm le feiceáil sna cathanna. Armtha le gunna bairille fada 155 mm, agus armúr tosaigh 310 mm, le turret seasta, rinneadh cineál gunna féinghluaiste a mheáchan céad agus a cúig tonna fiche.
  Ar deireadh bhí na Meiriceánaigh in ann an carr a thabhairt suas, a choinnigh sliogáin na ngunnaí Gearmánacha sa mhullach, agus a d'fhéadfadh dul i bhfód ar aon umar Naitsíoch. Ach seachnaíodh í ó na taobhanna. Agus bhuail siad. Agus buamáil carr eile den sórt sin ón aer.
  Fuair Eisenhower bás ar 20 Márta, 1960. Agus ar an 22 Márta, tháinig a chomharba Kennedy chuig an Tríú Reich.
  Agus chuir sin deireadh le stair na gcogaí. Agus ghlac an Tríú Reich seilbh ar an domhan ar fad. Agus tá tús curtha le saol nua.
  
  . ROMMEL-FUHRER AGUS NA cailÍNTE lom
  ANÓTÁIL
  Tar éis dúnmharú Hitler sa Tríú Reich, tháinig fórsaí pro-Iarthair i gcumhacht. Agus anois tá gach rud athraithe, agus anois tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn agus ag buachan bua tar éis bua. Cailíní álainn ag troid.
  PROLOGUE
  Ar 20 Aibreán, 1944, bhí iarracht feallmharú rathúil ar Adolf Hitler.
  Maraíodh an Fuhrer, agus lámhachadh a reitine ar an láthair. Rinneadh an Seansailéir nua de Speer, agus rinneadh an Führer agus an tArdcheannasaí de Rommel. Ar 1 Bealtaine, 1944, chuir na Comhghuaillithe deireadh le gach cogaíocht agus buamáil, ag dearbhú sos cogaidh.
  Stalin, ar ndóigh, bhí outraged. Ach d"aisghair Rommel na dlíthe frith-Sheimíteacha agus mhol sé lánpháirtiú Eorpach i gcoinne na Boilséiveachais. Agus tá sé ceadaithe ag tíortha an Iarthair. Idir an dá linn, bhí na Naitsithe ag aistriú fórsaí ón Eoraip go dtí an taobh thoir.
  Agus fós tá trí chéad agus ceithre cinn is fiche ag an Tríú Reich. Is cumhachtaí móra iad seo. Agus bhí breis agus leath na heitlíochta faoi bhac ag an bhfronta thiar. Agus ansin caitear os a chionn iad.
  Bhí caoga ocht roinn i dtuaisceart na Fraince amháin. Díobh seo, deich umar, agus cúig SS. Tá sé seo inchomparáide go garbh leis na fórsaí a dhíreofaí sa Bhealarúis i gcoinne fhórsaí na Sóivéide in Oibríocht Bagration.
  Agus in umair agus eitlíocht fiú níos mó. Bhí suas le céad caoga rann san iarthar nó san Eoraip.
  Mar sin tá cothromaíocht na cumhachta athraithe go mór. Na Gearmánaigh curtha ar bun cheana féin olltáirgeadh "Panthers" agus níos cumhachtaí "Tiger" -2. Fuair siad aerárthach scaird, agus tá diúracáin FAA, eitleáin diosca ar an mbealach, agus an tsraith E.
  Tá na Gearmánaigh ag earcú rannáin choigríche de réir a chéile. Bhí siad freisin raidhfil ionsaí MP-44 sa tsraith, an chuid is fearr ag an am sin ar domhan, a tháinig ar go leor bealaí an fhréamhshamhail de Kalashnikov.
  Mar sin bhí fórsaí tromchúiseacha ag na Gearmánaigh. Agus bhí Rommel acu. Ginearálta cumasach. A rinne roinnt leasuithe ar bhainistíocht an Wehrmacht a d'ardaigh a éifeachtacht. Agus i bhfad níos mó cumhachta a thabhairt do cheannasaithe na ngrúpaí arm.
  Scairt Rommel cuid de na trúpaí SS freisin, ag athlíonadh na n-oifigeach sna gnáthchodanna den Wehrmacht. Mhéadaigh sé sin cumas comhraic an airm ina iomláine.
  Méadaíodh cearta na gceannasaithe áitiúla freisin.
  Chomh maith leis sin, aithníodh na Slavs go hoifigiúil mar Aryans agus d'fheidhmigh an Rada Láir sa Bhealarúis. Tugadh faoi leasuithe eile freisin.
  Ach thóg sé seo go léir am.
  Agus bhí an tArm Dearg ag ullmhú le haghaidh ionsaithe sa Bhealarúis. Agus bheadh sé deacair buille a athchur ann.
  Ansin chinn Rommel - is ionsaí é an chosaint is fearr. Agus bhuail a chuid trúpaí ar an earnáil theas den tosaigh iad féin. Ón Mholdóiv agus Iarthar na hÚcráine i dtreoracha inréimseacha.
  Bhí an príomh-ríomh ar iontas. Baineadh é seo amach trí fheachtas dífhaisnéise. Chomh maith leis sin toisc go raibh Stalin cinnte nach n-ionsódh na Gearmánaigh. Cé go raibh a lán umar ag an Tríú Reich agus fiú buntáiste a fháil thar an APSS iontu. Sea, agus an meaisín-beast "Panther". Tá sé beagnach dodhéanta cur i gcoinne di.
  Bhí na "Tigers" ag na Gearmánaigh freisin, a bhí, cosúil le umair cinn, láidir agus daingean. Ghlac an chéad scaird ME-262 páirt sna cathanna freisin
  Cé acu píolótaí Sóivéadach scanraithe literally - tá na meaisíní deacair a shoot síos.
  Bhí éifeacht freisin ag barr feabhais na nGearmánach in umair. Ghlac na Tigers -2 agus na Ferdinands ar ais ón Iodáil páirt sa ionsaithe. D'éirigh leis na Gearmánaigh freisin cúpla "Luch" a chríochnú trína chur chuig tástáil chomhrac.
  Léirigh an umar seo a mharthanacht i gceann cinn, ach feidhmíocht tiomána lag.
  Ach ní féidir "Luch" a tholladh ó aon uillinn. Agus is umar tromchúiseach é seo.
  Agus déanann a luas íseal umar tacaíochta coisithe maith é.
  Mar sin féin, thug Rommel an t-ordú an E-100 a dhearadh leis an smaoineamh ar leagan amach níos déine. Ina bhfuil an t-inneall agus an tarchur suite le chéile agus trasna, mar atá in umair eile agus gunnaí féin-ghluaiste den tsraith E.
  Bhí na Gearmánaigh in ann buntáiste a fháil i réimsí na hÚcráine de bharr iontas oirbheartaíochta.
  Agus mar thoradh air sin, foirmíodh roinnt coirí. Throid an tArm Dearg, áfach, go misniúil. Bhí taithí chomhrac ag na trúpaí agus ní féidir leat iad a thabhairt ar thaispeántas. Agus ní raibh saighdiúirí an Airm Dearg ag iarraidh géilleadh. Agus thiocfadh dá dteaghlaigh éalú uaidh i ndáiríre.
  Léirigh na cathanna go bhfuil umair na Gearmáine, nuair a úsáidtear iad i gceart, an-mhaith. Léirigh an TA-152 go maith freisin. D'ordaigh Rommel fiú an t-aerárthach seo a tháirgeadh in ionad an Focke-Wulf, agus é a thógáil in ionad diúracáin FAA. Ní féidir le diúracáin Moscó a bhaint amach go fóill, agus i gcoinne fórsaí talún tá siad ró-chostasach agus neamhéifeachtach. Ba chóir a thabhairt faoi deara nach bhfuil an scaird ME-262 an-mhaith agus go minic tuairteanna. Ina theannta sin, éilíonn sé freisin píolótaí a athoiliúint, agus rúidbhealach níos faide. Sea, agus cruthú bonneagair nua.
  . CAIBIDIL #1
  I dtaca leis seo, d'fhéach an trodaire nua TA-152 lián-tiomáinte i bhfad níos éifeachtaí i láthair na huaire. Maidir le luas, sháraigh sé gach aerárthach Sóivéadach, san armáil freisin, nach raibh níos lú ná an Focke-Wulf, agus ag an am céanna bhí maneuverability i bhfad níos fearr aige.
  Ina theannta sin, d'fhéadfaí an TA-162 a úsáid freisin mar aerárthach ionsaithe mar gheall ar a armúr láidir agus airm. Agus mar bhuamadóir tosaigh.
  Is é an t-aerárthach seo buaic na forbartha ag an teaghlach Focke-Wulf agus capall oibre an chogaidh.
  Agus tá ME-262 ró-chostasach freisin. Bhí cuma níos geallta ar na scairdbhuamairí Arado. Mar gheall ar an luas ollmhór agus airde eitilte, tá sé deacair iad a bhualadh ó gunnaí frith-aerárthach, agus ní bheadh trodaithe Sóivéadach in ann teacht suas leo ar chor ar bith.
  Mar sin b"fhiú an infheistíocht.
  Go ginearálta bhí ionchais mhaithe ag na Gearmánaigh maidir le hairm. Agus thug an APSS aghaidh ar ghanntanas alúmanaim tar éis deireadh a chur le soláthairtí faoi Léas Iasachtaithe. Sea, agus eilimintí copair agus cóimhiotail, freisin.
  Sea, níl sé éasca troid gan comhghuaillithe.
  Chuir Stalin Oibríocht Bagration ar athló, agus rinne sé iarracht na coirí a scaoileadh, rud a chuir cosc ar an tarraingt siar.
  Ach rinne sé sin níos measa. D'úsáid na trúpaí a n-armlón go tapa agus thit siad i scrios.
  Agus bhí baint ag aistriú na trúpaí leis an bhuamáil. Bhí ardcheannas aeir faighte ag na Gearmánaigh cheana féin.
  Agus ní raibh siad chun é a thabhairt suas. I dtáirgeadh na n-aerárthaí, sháraigh siad an USSR, agus sháraigh siad i gcáilíocht na meaisíní agus an rang píolótach.
  Ba é an rud ba mheasa don Arm Dearg ná go bhféadfadh cúrsaí dul in olcas sa spéir. Níorbh fhéidir Yak-3, níos airde ná Yak-9 mar gheall ar an easpa duralumin, a tháirgeadh i sraith mhór. Agus LA-7, freisin, ar roinnt cúiseanna, ní fhéadfadh a bheith ró-ollmhór.
  Mar sin bhí orm a bheith ag brath ar an Yak-9, atá, ar ndóigh, níos simplí i dtáirgeadh, ach lag i armáil agus luas, níos measa ná feithiclí na Gearmáine agus i maneuverability ingearach.
  In ainneoin a armála cumhachtacha, thug an IS-2 isteach in aghaidh an Panther freisin. Bhí an T-34-85 beagán níos fearr. Cé go raibh a chuid míbhuntáistí.
  Ar aon nós, bhí na Gearmánaigh in ann an tionscnamh a urghabháil.... Ceannasaí den scoth a bhí i Rommel agus rinne sé níos fearr ná Stalin go tactically. Trúpaí Sóivéadacha anois agus ansin thit isteach sa timpeallacht.
  Agus níor mhéadaigh an Wehrmacht a bhuntáiste ach le gach mí troda.
  Sea, agus léirigh na liáin ionsaí MP-44 a éifeachtúlacht, agus tháinig níos mó agus níos mó chun tosaigh.
  Go dtí seo, ní raibh airm bheaga inchomparáide ag an APSS. Agus ar ndóigh tá sé sin go dona freisin.
  An samhradh a rith leis an leas a bhaint as an Wehrmacht ... Zhukov fiú ar fáil chun dul ar an cosanta. Ach bhí Stalin ina choinne agus d'éiligh sé maslach leanúnach agus chuir sé cosc ar thrúpaí a tharraingt siar. Mar thoradh air seo go léir tháinig méadú leanúnach ar chaillteanais agus bás na rannáin agus na n-aonad is fearr.
  Faoi dheireadh an tsamhraidh, ghlac gunnaí féinghluaiste nua Gearmánacha E-10 páirt sna cathanna. Tá siad beag - níl an airde ach 1.4 méadar, ach ag an am céanna, éadrom, lúfar suas le seachtó ciliméadar in aghaidh na huaire, léirigh an luas a n-éifeachtacht.
  Adala, Agata, Amina - throid triúr cailíní ar cheann de na chéad gunnaí féinghluaiste dá leithéid.
  Bhí a gcriú de thriúr A ceaptha chun a thaispeáint gur féidir le mná rud éigin a dhéanamh agus iad ag mionnú. Agus má throideann siad, léiríonn siad foirfeacht féin.
  Bíonn siad ag troid sa bicíní céanna agus cosnochta. Cé acu atá an-tromchúiseach.
  Tá a ghunna féinghluaiste sách leathan, rud a fhágann go bhfuil sé éasca é a chasadh,
  Cúig thonna déag atá ann i ndáiríre. Ach tugann an armúr tosaigh de 80 milliméadar ar fhána mór cosaint mhaith. Cé, ar ndóigh, tá feidhmíocht tiomána beagán níos ísle.
  Bhíodh Rommel i bhfabhar dearadh le armúr tosaigh níos tiús chun feabhas a chur ar mharthanacht na feithicle. Agus tá an armúr taobh níos tiús ag 52 mm, rud a thugann cosaint i gcoinne raidhfilí frith-umar. Ar dtús, b'éigean na deich dtonna agus seasca milliméadar d'armúr tosaigh agus tríocha armúr taoibh a bheith ag na gunnaí féinghluaiste.
  Ach ansin léirigh tuiscint coiteann go bhfuil feidhmíocht tiomána na gunnaí féin-ghluaiste go maith cheana féin, agus is fearr é a chosaint.
  Is é an gunna mar an gcéanna leis an T-4, 75 mm 48 EL. Tá sé in ann dul isteach sa T-34-85 agus IS-2, cé nach faide ná ciliméadar é.
  Mar sin tactics dictate - chun gníomhú ar bhealach níos cúramach. Agus a fháil níos gaire.
  Bhris Adala lena bharraicíní loma.
  Bhuail an bhlaosc an chabhail T-34-85 agus chuaigh an fheithicil Sóivéadach trí thine. Agus thosaigh sé ag cuimilt an trealamh comhraic.
  Dúirt Agatha:
  - Ní dona, nailed againn fós é!
  Rinne Amina gáire. D"eitil an sliogán Sóivéadach thart agus ní dhearna sé aon dochar.
  Mar sin féin, tá an forehead an-claonach, agus ba chóir go dtiocfadh an diúracán isteach ricochet.
  Caitheann Adala arís lena bharraicíní loma, agus canann:
  Is creachadóirí ollmhóra muid
  Agus gan mheaitseáil i gcath!
  Lámhaigh sí anseo le cabhair ó bharraicíní lom Agatha.
  Ansin choed sí:
  - Chun éachtaí móra.
  Ach cad atá iontach fúthu? Ach is léir go bhfuil na cailíní ar rolla. Agus ní féidir leat iad a ghlacadh chomh héasca le do lámha nochta.
  Anseo fired Agatha arís ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Agus bhuail an namhaid. Agus rinne sí buille cruinn ar umar Sóivéadach.
  Ar ndóigh, bhí an E-10 ina ghunna féinghluaiste den scoth, agus is fadhb eile é seo don Arm Dearg.
  Fíor, tá forbairt an SU-100 ar siúl sa USSR. Is arm an-mhaith é an gunna féinghluaiste seo. Go háirithe a armúr-tholl agus gunna sách tapa-adhaint. Ach tógann sé am fós.
  Tá a gcuid fadhbanna féin ag na Gearmánaigh.
  Anseo tagann an fhómhar, agus tugann feidhmíocht tiomána an "Panther" agus "Tiger" -2 i gcoinníollacha báisteach throm isteach. Fíor, bhí na Gearmánaigh cheana féin in ann teacht ar an Dnieper agus fréamhaithe iad féin.
  Go dtí seo, bhí an APSS ar an banc ceart-Úcráin ach Kiev agus Odessa.
  Sea, tá an scéal buartha.
  Tá sé mí Dheireadh Fómhair cheana féin agus tá sé ag cur báistí. Cuirtear iallach ar na Gearmánaigh dul ar an gcosaint.
  Dearg, freisin, tar éis sraith de defeats, ní mór sos a athlánú a gcuid céimeanna.
  Sea, tá an scéal chomh fionnuar.
  Go déanach san fhómhar ritheadh níos mó nó níos lú go socair. Ní raibh ach cathanna faoi lán seoil san aer. Ba é Huffman an réalta mhór nua le breis agus trí chéad aerárthach thíos.
  Sea, agus tharraing píolótaí eile iad féin suas. Tá sé deacair ar aghaidh an aeir.
  Gheall XE-162 a bheith ina trodaire nua agus an-éifeachtach den Tríú Reich. Is é an buntáiste mór atá aige ná éascaíocht táirgthe agus ar chostas íseal. Fíor, níl an carr seo an-chompordach le tiomáint. Agus éilíonn sé píolótaí ardcháilithe.
  Ba chóir go mbeadh an umar E-50 in ionad an Panther. Ach anseo, ar ndóigh, is gá roinnt fadhbanna teicniúla a réiteach agus scéim leagan amach bunúsach nua a chur i bhfeidhm. A cheadódh scáthchruth an ghluaisteáin a dhéanamh i bhfad níos ísle. Agus airm agus cathéide a ardú gan meáchan a mhéadú, ach an t-inneall a neartú.
  Mar sin tá neart oibre le déanamh fós. Tá go leor forbairtí san eitlíocht, lena n-áirítear buamadóirí gan earr. Agus ar ndóigh tá sé seo tromchúiseach.
  Agus tá, tá a lán rudaí...
  Bhí an dá thaobh ag ullmhú airm nua. Rith an líne tosaigh ar feadh an Dnieper le dingeacha beaga.
  Odessa, go luath bac ó na farraige, thit. Agus na Gearmánaigh i banc ceart-Ní raibh an Úcráin rialú ach Kiev. Sa Bhealarúis, bhí cinn droichid acu lasmuigh den Dnieper.
  Sa gheimhreadh, phleanáil Stalin ionsaitheacht mhór. Ach is léir go bhfuil cosaint dhlúth ag na Gearmánaigh i ngach áit.
  Ach bhí rud éigin dá chuid féin ag an USSR freisin. Tá a gcártaí trump féin ag gach ceann acu. Ach sna spéartha tá an Luftwaffe i gceannas. Agus dominates capitally. Agus tá a buntáiste ag fás.
  Ba mheaisín scriú iontach é TA-152. Sea, ME-109 i modhnú L, an-mhaith. Yu-488 le feiceáil freisin, carr iontach.
  An-tapa le haghaidh buamadóir straitéiseach lián - 700 ciliméadar in aghaidh na huaire.
  In ann monarchana buamála sna Urals agus níos faide i gcéin Urals. Dála an scéil, is ollphéist níos cumhachtaí é an TA-400.
  Sea, tá sé deacair sa spéir. Tá bogadh láidir ag teastáil uainn.
  Agus ar 12 Eanáir, 1945, thosaigh maslach san ionad. Theith an tArm Dearg chuig an ionsaí. Ach tá na Gearmánaigh réidh agus ag fanacht.
  Bhí troid fíochmhar ann. Níl níos lú fórsaí ag na Gearmánaigh, agus tá an chosaint cumhachtach.
  Agus san aer, tá buntáiste ag an Luftwaffe. I mbeagán focal, bogged an ionsaitheacha síos.
  Agus arís tá na cathanna faoi lán seoil....
  I mí an Mhárta 1945, bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn cheana féin. Ionsaí san oíche is ea tactic nua a úsáideann gléasanna infridhearg. Agus an umar E-100. Níos éadroime, níos lúfar, ach faoi chosaint níos fearr ná an Maus.
  Is maith an chaoi a bhris an umar tríd an E-100. Is é 250 mm an armúr tosaigh le fánaí, agus tá an armúr taobh 210 mm le fánaí. Luas 40 ciliméadar san uair ar an mhórbhealaigh. Is é an meáchan 130 tonna, agus is é an t-inneall 1500 horsepower.
  Tá an scáthchruth i bhfad níos ísle ná sin an Luch. Agus tá an comhlacht i bhfad níos ísle. Agus tá an chassis níos éadroime.
  Is é an carr an-dianacious, agus le dhá gunnaí. Ná cuir i gcoinne an gceann seo.
  Agus is ollphéist é an "Sturmtiger" freisin. Lig do na Naitsithe brú ar an Arm Dearg.
  Ach troideann na cailíní go éadóchasach.
  Agus caitheann siad grenades lena n-toes loma.
  Alenka, lámhaigh as gunna meaisín, squeaked:
  - Don APSS iontach!
  Dhearbhaigh Anyuta, agus é ag scríobh faoi na Naitsithe:
  - Chun an cumannachas is mó!
  Alla, ag lámhach an Fritz, squeaked:
  - Chun todhchaí níos fearr!
  Agus lena sála loma chaith sí suas fórsa marfach, ag milleadh an namhaid.
  Dúirt Maria, agus í ag scríobh ar na Naitsithe:
  - Bí cáiliúil, tá ár saol iontach!
  Olimpiada, fucking an Fritz, squeaked:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus freisin a bharraicíní loma, amhail is dá mba ag bualadh an namhaid.
  Matryona yelped, slanting an líne:
  - Níl aon fadhbanna ag an APSS!
  Ach bhris na Gearmánaigh tríd an gcosaint fós. Agus thosaigh siad ag seachaint na trúpaí Sóivéadacha san Úcráin.
  Sea, tá an scéal scanrúil. Thit an t-iolar i mí Aibreáin. Agus d'éirigh sé balbh agus gallimo. Mar sin tá sé comhbhrúite ar fad.
  D'ordaigh Rommel go sciliúil. Bhí a chuid trúpaí ag dul chun cinn le hullmhú airtléire malartach agus le stailceanna aeir.
  Bhí an E-sraith á forbairt sa Tríú Reich, bhí an umar E-50 seo ceaptha a bheith ar an gceann is mó ollmhór sa Tríú Reich. Le tiús armúr an "Tíogair" -2, ghlac an dearthóir an t-inneall agus an tarchur le chéile agus é a shuiteáil. Agus rinne siad an túr níos cúinge agus níos lú. Chomh maith leis sin, tá an chassis athraithe, tá sé i bhfad níos éadroime ar bogies agus spriongaí. Laghdaíodh airde an umar mar gheall ar an seafta caddy, a baineadh amach, agus roimhe seo cheangail sé an tarchur agus an t-inneall. Tá an E-50 tar éis éirí níos ísle i scáthchruth agus tá laghdú tagtha ar a meáchan.
  Agus mhéadaigh an armúr fiú an fána. Mar thoradh air sin, thosaigh an umar ag meáchan níos lú ná caoga tonna. Agus luathaigh an t-inneall, a bhuíochas le séideadh, go 1200 horsepower.
  Mar sin bhí an umar eirgeanamaíochta níos fearr ná an Panther le cosaint forehead den scoth.
  Agus bhí a ghunna níos mó pollta armúr agus cruinn. I gcaighdeán 88 mm, agus is é 100 EL fad an bharaille. Sea, tá an carr seo iontach. Tá sí rathúil agus grá ag na trúpaí.
  Ní raibh ach an IS-3 ag an APSS, a bhí cosanta go maith ag an túr agus sa mhullach. Maidir leis seo, tá sé níos fearr ná an IS-2, ach trí tonna níos troime, go háirithe mar gheall ar an turret, agus níos measa i bhfeidhmíocht tiomána.
  Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn sa deisceart. Rinne siad iarracht na Donbass a ghabháil agus acmhainní a bhaint den APSS.
  Agus bhí sé an-cur isteach. Anseo, freisin, thosaigh an Tuirc fórsaí a bhailiú. Ar ndóigh, bhí sí ag iarraidh brabús a bhaint as na críocha Sóivéadacha.
  Ghníomhaigh Rommel go han-sciliúil. Agus thit an tArm Dearg anois agus ansin isteach sna coirí.
  Ar an láimh eile, bhí Stalin thar a bheith neirbhíseach agus chaill Rommel é ó thaobh tactics agus éifeachtúlachta.
  Thosaigh na Gearmánaigh ag troid ar bhealach níos sciliúla. Agus a rannáin iasachta freisin. Ba é an rud is salach ná go bhfuair an USSR é féin i bpoll teicniúil áirithe. Bhí gá fós leis an T-54 a chruthú agus thóg sé am. Cosúil le haerárthaí scaird.
  Agus tá na Gearmánaigh cheana féin ar an Arado, agus aerárthaí ionsaí scaird sa tsraith, agus trodaithe. Tá tástáil déanta ar an ME-262 X cheana féin. Tá sciatháin scuabtha aige agus mótair níos forbartha. Agus tá an luas os cionn 110 ciliméadar san uair agus cúig aerghunnaí arm. Agus tá roicéid scaird aige freisin a tharlaítear ar theas agus ar fhuaim. Agus is bagairt thromchúiseach é seo, agus tá trúpaí Wehrmacht sa spéir ag éirí níos mó.
  Cheana féin i mí na Bealtaine, thit Voronezh agus Kursk. Agus lig sé seo do na Naitsithe dul isteach sa Donbass.
  Chuaigh an scéal in olcas. I mí an Mheithimh 1945, gabhadh an Donbass ar fad. ocus do chuaid na Gearmáin go ben an Don. Stalin freaked amach, agus i gcónaí throid i hysteria. D'éiligh sé maslach na n-aonad Sóivéadach. Ach níor oibrigh sé seo.
  Bhí na Gearmánaigh níos láidre le hairm uathoibríocha agus níos fearr eagraithe. Ina theannta sin, rinne foirm rialaithe níos forbartha ar an Wehrmacht cúiteamh as go leor de na laigí luatha a tharla sa fhíorstair agus d'éascaigh sé bua an Airm Dheirg.
  Cheana féin chuaigh trúpaí Naitsíoch Rommel isteach sa chath do Stalingrad.
  Agus tá sé an-éadrócaireach.
  I saol an Impireacht Donn, tháinig cathanna fíochmhar chun cinn don chathair ar an Volga. Tá go leor cailíní agus ceannródaithe ag troid anseo. Ghlac cathlán sniper na mban faoi cheannas an Chaptaen Natashka Kaktusova seasamh cosantach sna fothracha ar Shráid Voronaya. Cailíní le gunnaí meaisín agus raidhfilí, ceangailte le bundles de grenades, i bhfolach taobh thiar de na fothracha.
  Tá Natasha í féin i dtiúin spotaí thar a corp nocht, i bprístí gearra agus cosnochta.
  Cailín álainn agus curvy, le cromáin láidir, waist tanaí, gruaig ghearr faoi leath-bhosca. Is é an aghaidh an-léiritheach, le smig manly, súile gorm leathan óna chéile. D'iompaigh gruaig dhonn éadrom liath le deannach, cófra ard, cuma crua.
  Tá an Captaen Natasha ag troid le breis agus cúig bliana agus in ainneoin a óige tá go leor feicthe aici. Tá cosa an chailín clúdaithe le gearrthacha agus bruises. Tá cailín níos aclaí chun bogadh cosnochta ná buataisí garbha agus clumsy.
  Mothaíonn an t-aonar lom an creathadh is lú san ithir, tugann sé rabhadh faoi chomh gar do mhianach, agus cuireann an mháthairchré féin seasmhacht leis. Ar thaobh amháin, tháinig cruas ar chosa an chailín, agus ní raibh eagla orthu ar mhiotail te, nó ar bhrablach géar na bhfothracha, ach ar an láimh eile, níor chaill siad íogaireacht agus solúbthacht, rabhadh a thabhairt trí ghluaiseacht na gluaiseachta. umair.
  Tá grenade á shealbhú ag Sweet Natashka agus pacáiste pléascadh ceangailte leis. Is gá crawl go dtí an Impireacht sapphire formidable an umar "Lion", uisciú na sráideanna le gunnaí meaisín.
  Crawls Mirabela in aice léi. Chomh maith leis sin cosnochta, agus mar sin d'iompaigh na cailíní go léir sa chathlán as buataisí, ag déanamh aithrise ar a gceannasaí. Géaraíonn a boinn dusty agus í ag sní ar na ceithre cinn. Tá gruaig bhuí Mirabela messy agus fada... Beagán chatach. Tá an cailín í féin caol, tanaí, beag i stádas. Is féidir í a dhearmad fiú mar chailín, le guaillí caola agus ceann atá cosúil le mór.
  Ach tá go leor taithí ag Mirabela cheana féin. D'éirigh léi freisin cuairt a thabhairt ar an mbraighdeanas ar an Impireacht donn, tar éis maireachtáil ar chéasadh éadrócaireach, agus na mianaigh, as a bhfuil, ag roinnt miracle dothuigthe, d'éirigh léi éalú.
  Ach ag féachaint ar a héadan linbh, tairisceana, ní féidir a rá go deo gur buaileadh í le maidí rubair ar a sála, ritheadh sruth trína corp.
  Agus dódh sála lom cruinn girlish le iarann dearg-te, rud atá an-pianmhar.
  Briseann Mirabela... Titeann saighdiúir de chuid na himpireachta donna, sa chás seo bean Fhrancach, marbh, a muzzle ag ardú gaineamh agus brablach.
  Sleamhnaíonn Natashka braon grenades faoi charn bruscair. Anois beidh "Lion" nócha tonna ag sní anseo agus ag séideadh suas é. Tá súile gorma an chailín ag lasadh cosúil le sapphires ar a héadan, go smior ó dhó gréine agus ó dheannach.
  Tugann taithí le fios go n-athróidh umar dea-chosanta suíomh anois. Tá armúr taobh 100 mm ag "Lion", agus fiú ar uillinn. Ní féidir le tancanna meánacha na hImpireachta Sóivéide dul isteach inti, ní bhíonn seans ag ach na maistíní troma. Ach tá boilb an sprioc. Is é an rud is mó ná an carr a bhaint de shoghluaisteacht ...
  Éiríonn Natasha agus í ag splancadh a sála lom bándearg.
  Scaoileann Svetlana pléasctha as gunna meaisín... Cailín álainn, níl a fhios ag aon duine cén náisiúntacht a thiteann uirthi. Ghearr na cailíní síos ansin na amhais dhubha. Is mór ag trúpaí an Impireacht Dhonn, tar éis dóibh an chuid is mó den leathsféar thoir a shárú, an fhuil Ghearmánach a phósadh agus trúpaí coilíneach a chaitheamh i gcath: Aetópach, Libyans, Iodálaigh, créatúir éagsúla eile, agus roinnt pórtha eile. Tá méadú tagtha freisin ar líon na trúpaí Polannacha - atá i dtaithí ón chliabhán fuath a thabhairt d'Impireacht na Rúise agus don chóras Sóivéadach.
  Ní chuireann sé sin isteach, áfach, ar a bhfostaíocht.
  D'ardaigh Erwin Rommel idirnáisiúnta iomlán.
  Go leor naimhde...
  Seachnaíonn Svetlana an tine meaisín-ghunna go deas. An piléar beagnach scoilte, dubhaithe ó deannaigh, cruinn, sÚil girlish. Bhraith an captaen áilleacht fiú tic ó chomh gar agus a d'eitil an láthair mór-chaighdeán thart, óna bonn garbh. Thrasnaigh an cailín í féin, ag cogar:
  Ní chuirfidh fiú piléar stop linn!
  Sroicheann Mirabela ar ais... Cailín eile Angelica - an-dearg, os cionn an mheánairde, agus matánach, in ainneoin na ciondálacha gann. Cailín an-deas freisin, le cromáin luxurious, waist tucked suas, ní ghualainn leathan baininscneach, agus breasts arda.
  Tá Angelica ag troid ina shorts, tá an tunic stróicthe go stiallacha, agus ag mionú go deannaigh, agus is ar éigean a sheachadtar éidí nua trasna an Volga. Na bac le Dia níos mó armlón, agus braon bia, a aistriú do na trúpaí ídithe Rúiseacha agus Sóivéadacha.
  Mar sin tá Angelica beagnach nocht, scríobtar a cosa, go háirithe a glúine. Bhuail píosa shrapnel bonn na coise deise, agus gortaítear é, is deacair siúl.
  Casann Angelica gruaig rua, dusty, beagnach nocht a aghaidh deas, ach ag an am céanna crua. Deir an cailín, ag lámhach:
  - Os cionn linn tá an Tiarna, Moscó agus Joseph Stalin!
  Agus gearradh siar ar shaighdiúirí ionsaitheacha na himpireachta sapphire, is ar éigean a bhíonn am acu rolladh siar.
  De bharr na bhfothracha agus na sráideanna cúnga bíonn sé deacair do na Umair Sapphire iontacha casadh timpeall. Seo beagnach dhá chéad tonna "Luch" agus ní féidir leo pas a fháil ar chor ar bith ...
  Mar a bhí súil ag Svetlana, thiomáin "Lev" beagán, agus adhlacadh é féin i gcarn truflais. Bhí pléascadh ann. Phléasc an bolb, eitil cúpla rollóirí damáiste as.
  Stop an umar créachtaithe agus d'eitil blaosc as a bharaille...
  Áit éigin rumbled i gcéin, ag fágáil na fothracha. Blonde Svetlana, cosúil le nathair hissed:
  - Sin é mo ríomh! Osclaíodh cuntas...
  Tá iachall ar an gcailín-chaptaen arís sracadh uaidh. Ní féidir le laochra agus buachaillí na hImpireachta Sóivéadach ná a gcuid satailítí a fheabhas teicniúil a úsáid sa bhrablach. Ar an locht a bhí ar Erwin Rommel, bhí teannta na hImpireachta Donn bogtha i gcathanna trinse i gcathair sách mór agus láidir.
  Caitheann Mirabela grenade. Iallach a chur ar na amhais scriosta nó ar na Gearmánaigh sosanna a dhéanamh, ag casadh anonn. Tá a lámh stróicthe ag duine de na trodaithe donn, agus crochadh air, mar a bhí, uaireadóir Sasanach le compás.
  Caitheann an cailín grenade arís lena bharraicíní loma agus squeaks:
  - Don Rúis Svarog!
  Agus tugann sé seal, ghearradh síos naimhde.
  Deir Mirabela le gáire:
  - Cad a thaispeánann an compás duit - an bealach chun ifreann!
  Agus croith cailín álainn píosa criadóireachta greamaitheach as a sála deannaigh.
  Smeachann Angelica uirthi freisin, lena cíoch iomlán, daingean. Tá na siní beagnach dubh ó shalachar agus itchy. Agus iarracht a nigh. Arís caithfidh tú tochailt nuair a bhíonn na gunnaí fo-inneall Gearmánacha ag scriobláil. Agus crawl ar bhealach plastunski.
  Coinníonn cathlán na gcailíní a seasaimh, cé go bhfuil sliogán ann. Agus sliogáin throma ag cuimilt, agus buamaí ag titim ón spéir... Ach ní bhrisfidh aon rud misneach na mbanlaochra ruby.
  Anseo feiceann Svetlana conas a shreapann an Panther. Bhuel, níl an umar seo chomh scanrúil a thuilleadh.
  Is féidir leat é a phuncháil isteach sa taobh. Sneezed an cailín, spit amach an deannach a chuaigh isteach ina béal galánta. Thóg sí grenade ina lámh, ualaithe le pacáiste pléascadh. Caithfidh tú sneak suas nach dtugtar. Ach tá an oiread sin deataigh thart.
  Thosaigh Angelica ag goid suas, agus í ag luí ar an draein lena méara loma de chosa agus uilleann galánta. Bhí sí cosúil le cat ag stalcaireacht luch. Chuimhnigh an cailín ar an gcogadh ón samhradh uafásach sin cén bhliain, nuair, de réir an leagan oifigiúil, rinne an Impireacht donn ionradh go fealltach ar fhairsinge Impireacht na Rúise. (Cé go gcúisíonn an dá chumhacht a chéile as ionsaí!)
  Nach raibh an cailín, beagnach an cailín scanraithe? Ar dtús tá, ach ansin éiríonn tú i dtaithí air. Agus feiceann tú cheana féin go bhfuil pléasctha seasta sliogáin mar ghnáththorann.
  Agus anois phléasc sé an-dlúth. Slap an cailín ar a boilg. Ritheann blúirí ó thuas mar ealta beacha fiáine.
  Baineann ceann acu le sÚil bándearg lom, chiseled an chailín.
  Cogar Angelica le liopaí chapped:
  - In ainm an chirt, a Thiarna!
  Cuireann an cailín dlús lena crawl agus caitheann sí grenade le pacáiste pléascach ceangailte. Cuileoga an bronntanas i stua. Cloistear pléascadh, armúr taobh níos tanaí an Panther ar iasacht. Tosaíonn an umar donn ag dó, maidhmíonn sé an trealamh comhraic.
  Cogar Svetlana le gáire:
  Go raibh maith agat a Thiarna Íosa! Creidim ach i duit! Guím leat i d'aonar!
  Briseann an panther. Scriosta, tá stoc fada curtha i brablach. Tá an armúr tosaigh, scoite ón taobh armúr, cosúil le scoop.
  Deir Svetlana, a bhfuil a súile, ar a aghaidh donn ó dheannach agus dó gréine, ag súil le bláthanna arbhair:
  - Dá mhéad darach atá ag an namhaid is ea is láidre ár gcosaint!
  Tá Angelica an-sexy, ina mionbhrístíní dubha, agus naked, dusty, comhlacht láidir. Tá an cailín an-chliste. Is féidir léi blúiríní gloine a chaitheamh lena bharraicíní loma.
  Anois chaith sí rud géar lena cos galánta clúdaithe le deannach. Agus bhfostú, ar dheis sa scornach de mercenary Arabach. Bhí Angelica álainn ag caint:
  - Agus tá mé siombail gnéas, agus siombail an bháis!
  An cailín, tar éis a crawled sí arís, lámhach. Faoi stiúir an tine agus Svetlana.
  Tar éis don captaen áilleacht, Natashka, an troll a ghearradh síos, dúirt sé:
  - Is slabhra é an saol, agus is iad na rudaí beaga atá ann ná naisc ...
  Bhris Mirabela, ghearr ceann Rommel ar oscailt agus dúirt leis:
  - Tá sé dodhéanta gan tábhacht a chur ag gabháil leis an nasc!
  Svetlana, arís ag lámhach go cruinn, croaked:
  - Ach ní féidir leat dul i dtimthriallta ar trifles ...
  Bhris Mirabela go cruinn agus chuir leis:
  Seachas sin, clúdóidh an slabhra tú!
  D'ullmhaigh cailín eile Olimpiada, freisin an-álainn, mar aon leis an ceannródaí Seryozhka, mianach ar shreang. Bhrúigh an bheirt acu í... Shiúil an booger corrach isteach i bolb an "Tíogair"-2. Agus conas a phléascfaidh an carr donn seo, a bhfuil barraíocht fhada air.
  Dúirt an buachaill fionn Sergei:
  - Ár Rúis, tá buicéad agat!
  Agus is ar éigean a bhí an t-am aige léim siar, ag splancadh, le sála dubha, leagaithe, ón díon ag titim.
  Stróic Olympias muineál an bhuachalla agus dúirt:
  - Tá tú an-chliste!
  Rinne an ceannródaí a bhealach chun tosaigh agus chuaigh sé isteach i gcathlán na mban. Tá an buachaill an-chruthaitheach freisin. Mar shampla, rinne sé eitleáin chun aerárthaí ionsaí sapphire a lámhach. Nuair a ardaítear na Focke-Wulfs, nó TA-152s, cloistear roar thar a bheith bodhar.
  Buaileann cailíní agus Gearmánaigh le tionlacan ar shiansach Wagner. A leithéid de cheol maorga.
  Arsa Olympias le crá:
  - Tá siad fós ag iarraidh eagla a chur orainn!
  Sheinn an buachaill ceannródaí le pathos:
  - Níl eagla ar ghaiscíoch na Rúise roimh bhás,
  Ní thógfaidh an bás sinn faoin spéir réaltach!
  Beidh an Rúis naofa ag troid go dian,
  Luchtaigh mé an gunna meaisín cumhachtach!
  Is bean tuathánach tipiciúil í Olympias, cailín ard matán, le cromáin agus guaillí leathana. Le linn na troda bhí éadaí stróicthe ina ceirteacha, tá na cosa láidre lom, tá an ghruaig fite fuaite ina dhá bhréid agus í á dhustáil go mór.
  Níl cluaise ach aon bhliain déag d'aois, tanaí ó mhíchothú, buachaill scríobtha agus salach, i rud ar bith ach shorts. D'iompaigh gruaig nádúrtha bán an bhuachaill liath, agus taispeánann na heasnacha trí chraiceann tanaí, coirtithe agus salach. Cosa knocked síos terribly, agus i dó, bruises, le blisters. Fíor, choinnigh cinniúint an leanbh ó ghortuithe tromchúiseacha.
  I gcoinne a chúlra, is cosúil go bhfuil na Cluichí Oilimpeacha mór agus saill, cé nach bhfuil an cailín saille ar chor ar bith, ach le feoil láidir oilte ar na cnámha. Ina theannta sin, ní raibh an chuma ar an scéal go ndeachaigh an t-ocras i bhfeidhm ar a figiúr mór agus mór ar chor ar bith.
  Shoots an cailín ó raidhfil trom frith-umar. Ní féidir gluaisteáin dhonn a tholladh sa mhullach, ach tá seans sna rianta.
  Agus thosaigh an "Leon" hefty, tar éis dó pléascán meáchain a fháil san fhocharráiste, ag séideadh deataigh cosúil le caiteoir trom.
  Sheinn Seryozhka le mailís:
  - Stinky Fritz gan smaoineamh, lit toitín ag an mbealach isteach! Ar ndóigh, chuaigh sé i dtrioblóid mhór!
  Bhuail Olympias, agus í ag caochaíl le laonna coirtithe, as tap-rince lena cosa lom, áille. Sheinn an cailín:
  - Naofa aghaidheanna ruby a splancadh ón íocón ... Dia do bac tú soak ar a laghad míle blitz! Agus má bhíonn duine ag maolán níos mó ná na orcs go léir - ní dhéanfaidh aon duine, creidim dom, tú a dhaoradh as sin!
  Ansin athlódáil sí an raidhfil frith-umar agus scaoil sí arís. Chuir an t-iompróir catha cainéil deatach amach arís.
  Rinne an cathlán cailíní damáiste suntasach ar an Fritz. Ach d"fhulaing sé caillteanais freisin. Anseo bhí cailín amháin stróicthe ina dhá leath, agus bhí a aghaidh amhlaidh, in ainneoin an deannaigh, pale.
  Tá an chuid is mó de Stalingrad gafa ag trúpaí Rommel cheana féin, ach níl an méid atá fágtha den chathair ag iarraidh a thabhairt isteach agus a thabhairt suas.
  Svetlana, Idir an dá linn, ag iarraidh a bhriseadh tríd an "Tíogair". Meaisín cumhachtach Naitsíoch, fuair grenade sa taobh, ach níor ghéill sé. Casadh timpeall chun gunna a chur ar lasadh. Caithfidh an cailín polladh isteach sa talamh, agus brablach a dhéanamh, ionas nach mbeidh sí brúite ag an tonn soinneáin a scaoileann an lá inniu.
  Cogar Svetlana go bog:
  - Mam, daid, tá brón orm!
  Chaith Mirabela grenade ar an Tíogair, a phléasc ar a forehead. Sheas an cailín:
  - Maidir leis an bhfíric go bhfuil an solas ag múineadh sa gheimhreadh san earrach ... arís mé gan eisceacht gur bastard plague é Navalny!
  Rinne Angelica radharc na nGearmánach a bhriseadh, agus uisce a dhoirteadh orthu le pléasctha, faoi bhrú:
  - Sa cónra, chonaic mé Alexei anois! Agus chiceáil sí an fear bocht ceart sa tsúil!
  Chaith an cailín le gruaig rua grenade ag an umar lena méara loma. Bhuail sé an bairille ... Lean pléascadh agus mangled muzzle an "Tíogair".
  Phioc criú cowardly de trodaithe Rommel suas agus a chúl ar shiúl.
  Snort Svetlana trína nostrils:
  - A linne, ní bheidh mise toradh!
  Ghearr Mirabela síos mercenary Hitlerite le piléar agus chan sé:
  - Agus nach bhfuil an villain magadh! Lámha agus cosa, castaíonn sé rópaí na Rúise! Doirteann sé a fhiacla isteach sa chroí... Ólann sé an tír dhúchais go dtí an bun!
  Svetlana, giggling, choirt:
  - An Fuhrer yells wildly, deora é féin suas!
  Bhris Mirabela agus chuir sí leis:
  - Bhuel, clúimh báis, grins!
  Tá "Shtumrtiger" níos contúirtí fós le feiceáil. Scriosann sé foirgnimh agus buncair iomlána. Thairis sin, ní chuireann sé cur chuige na seasaimh trúpaí na Rúise. Coinníonn gunnadóirí meaisín Naitsíoch an carr faoi chlúdach.
  Feiceann Svetlana go bhfuil sé neamhréadúil dul gar do shuíomhanna na n-orcs. Ach sa spéir Focke-Wulfs. Eitlíonn ceann de na feithiclí seo níos gaire do shuíomh na Rúise, agus TA-152s ina dhiaidh sin. Oscail na cailíní tine uirthi.
  Caitheann Angelica grenade, agus deir go feargach:
  - I bás domhain - níl aon maithiúnas!
  Tar éis sin, tugann an cailín seal as an gunna meaisín. Rollaí ar ais go tapa. Tá umar Naitsíoch sách nua "Panther" -2 le turret beag agus scáthchruth níos ísle ag druidim go brisk.
  Caitheann roinnt cailíní grenades ag an gcarr Naitsíoch. Tar éis di na bronntanais a fháil, reoiteann sí agus ní bhíonn sí in ann casadh timpeall.
  Feadóg Angelica, ag hiss:
  - Seo ionsaí nua! Beidh muid ag cuimilt a béal!
  An Panther-2 snarled agus fired a arm níos cumhachtaí.
  Scoilt an colún tine an t-aer, agus rinne sé an t-atmaisféar a théamh agus a leictrealú láithreach.
  Rinne Angelica giggled, d'eitil na sliogáin thar an cailín leath-nocht. Chroith an ceann dearg gan náire a cromáin agus dúirt:
  - Agus defeated Newton na naimhde, chaith amach an cuing as an ríchathaoir! Fritz d'aithin sé a dhlí Newton!
  Stalingrad - cathair Stalin, agus iad ar fad gafa i gcomhraic, nuair a bhí an chuma ar theangacha tine an spéir a lí agus spréachaí corcra, oráiste agus scarlet a splancadh! Agus tá gach spréach cosúil le taibhse ag éalú ó chaisleán ifreann.
  Nuair a leag Svetlana an trodaire Naitsíoch síos, las sí a súile gorma, ag canadh:
  - Cad atá tú ag whining droch chailleach? Creid dom, níl ach ospidéal síciatrach ag caoineadh ort!
  Sheinn Mirabela i gcantán agus í ag lasadh ag an orcs:
  - Cé chomh maith is atá sé luí síos ar an bhféar agus an Fritz a bhualadh ar a cheann! Socraigh poultice don Fuhrer, agus seol urchair as gunna meaisín!
  Gig an cailín go fiáin agus rolladh anonn ó a boilg go dtí a droim. Rinne mé rothar le cosa. A grenade eitil suas. An Focke-Wulf ag eitilt, tar éis dó shrapnel a fháil faoi na bolg, briskly soared níos airde. Is féidir a fheiceáil gur bhuail blúirí géara é. Ghlac an créatúr donn tine, agus thosaigh sé ag cailleadh píosaí sciatháin briste.
  Chonaic Svetlana mar a bhí Fokke ag cailleadh airde, croaked:
  - Sin semaphore! Tá tua ar crochadh ar bord!
  Phléasc eitleán Hitler, ag scaipeadh blúirí isteach i ngach cearn den spéir. Agus cá ndeachaigh an ace faisisteach. Rinne mé mo sheal deiridh. Chuaigh an executioner chun luaithreach, ní an píolótach!
  Bhí Mirabela ag sraothartach, ag scaipeadh deannaigh agus dúirt:
  - Chun a bheith nó gan a bheith? Ní ceist í!
  Chaith Angelica píosa gloine lena cos arís, an oiread sin ionas gur bhuail sí an tsúil amach go dtáinig sé amach ag Fritz, trí chúl a chinn:
  - Tá mé armada umar! Agus ní mór duit a chóireáil!
  . CAIBIDIL #2
  Rinne trodaithe Hitler agus a gcuid satailítí iarracht dul chun cinn, ag caitheamh grenades os a gcomhair. Níor oibrigh tactics den sórt sin i gcoinne cailíní. Seo Seryozhka imscaradh catapult, agus conas a bhuaileann sé an namhaid mar fhreagra.
  Bellowed an buachaill ceannródaí:
  - Daidí na Nollag ag cuimilt béal Hitler!
  Chuir lucht an chapaill, polladh isteach sa slua de throdaithe Naitsíoch Rommel, iachall orthu scaipeadh, agus ag an am céanna rolladh anonn san aer. Thit Fritz, agus bhris sé ar bhrablach na mballaí.
  Umar "Tiger" -2, tar éis cothromaíocht a chailleadh, imbhuail sé le "Lion". Ó, a Leva, cá bhfuil d'ainm iontach?
  Rinne Svetlana aoibh agus d'fhreagair:
  - Maith thú Seryozhka!
  D'fhás an buachaill go ionsaitheach.
  - Tá ceannródaí réidh i gcónaí!
  Chroith an cailín a cos lom mar fhreagra.
  Thosaigh an cailín-captaen a tairne arís. Agus chuir Olympias tic ar chos caol Seryozhka, cé chomh deacair is atá sé! Ní haon ionadh nach bhfuil eagla ar an mbuachaill rith trí na tinte.
  Dúirt Mirabela agus é ag canadh:
  - Tá an óige go maith - tá an tseanaois go dona!
  D"aontaigh Angelica, an ceann dearg suairc seo:
  Níl aon rud níos measa ná seanaois! Is é seo go deimhin an staid is disgusting ar fad is féidir!
  Agus rinne an cailín léim le coup. Shamhlaigh sí grandmas disgusting ar feadh nóiméad. Ní hea, ná déan comparáid idir, seanbhean le cailín. Agus cad áilleacht, i gcomhlachtaí caol.
  Thóg Angelica é agus chan sí:
  - Sreabhadh i ndiaidh bliana, blianta i gcarbhán,
  Cuimil cailleach henna i moirtéal...
  Agus cad mar gheall ar mo figiúr caol,
  Ní thuigim conas atá an óige imithe!
  Phléasc Svetlana a súile, leag sí síos an orc le buille sa groin agus dúirt:
  - Ní! Fós féin, i gcogadh tá a leithéid de charm - fanacht go deo óg! I gcónaí ar meisce!
  Chuir Olympias lucht nua sa catapult. Is é seo an rud cosúil le moirtéal maith. Sheas an cailín:
  - Ná pas, ach pas!
  Shuiteáil Seryozhka a chos tanaí ach nimh agus choirt:
  - aghaidh Rommel!
  Agus d'eitil grenade, mar aon le pacáiste pléascadh, faoi lán seoil isteach i seasaimh na trodaithe Naitsíoch.
  Sea, níor tugadh Stalingrad dóibh - an chathair fionnuar seo. Don tríú mí ó dheireadh an tsamhraidh síoraí, tá ionsaí ag dul ar aghaidh, ach níor éirigh leis an gcathair gach rud a ghlacadh. In earnálacha eile den tosach, d'éirigh go teoranta le trodaithe Naitsithe Rommel, ach ní ar an gceann seo.
  Loisc Svetlana a piostal agus rinne sí caoineadh:
  - Tá gach rud dodhéanta, a tharlaíonn sé a bheith indéanta ... Níl aon ghá a dhéanamh ar an Cruinne an-chasta!
  Agus bhuail an umar gáis de gluaisrothar. Phléasc an meaisín, agus shoilsigh guairneáin lasracha an tírdhreach deatach. Agus bhí an orc stróicthe as a chéile ag cos fiery.
  Scairt an cailín captaen:
  - Is breá liom olc a mharú! Agus is é seo an maith is airde!
  Bhuail Mirabela na trolls le pléasctha agus hiss:
  - A ligean ar imirt torcáin!
  D'oscail Angelica tine, níos cruinne. Fágadh roinnt créatúir swarthy ina luí ar an brablach clúdaithe le sleá:
  - Maraigh an namhaid! - Dúirt an cailín.
  Sheinn Mirabela go spraíúil:
  - Tar éis Erwin a phéinteáil le lipstick, Margo le hairspray, tarraingeoidh mé isteach i mbraighdeanas an bhanphrionsa thú, déanfaidh an madra dílis tú a chnagadh!
  Svetlana, lámhaigh, hissed:
  - Tar sa tráthnóna, Alexander, hang tú féin ... Stop fooling do cheann! Tar sa tráthnóna, eitilt ar nós gyrfalcon - chun na orcs a bhualadh go crua!
  Dúirt Mirabela le fearg, agus í ag cnagadh an chlogaid de cheann an stoirmeora:
  - Is féidir linn! Agus beidh muid!
  Chuir na cailíní ó chathlán "Lenin" stop le dul chun cinn na trúpaí eachtracha. Bhog Furious Fritz ar aghaidh, ag caitheamh corpáin isteach sa spás go litriúil. Níor chabhraigh an umar "Lev", a raibh súil leis, ach an oiread. Seo modhnú ar an meaisín le gunna 150 mm.
  Buaileann Angelica cloch atá greamaithe dá nipple. Tá breasts álainn agus iomlán den sórt sin ag an gcailín. Caitheann an cailín grenade lena cos. Tá an cos níos láidre ná an lámh, agus téann an caith níos faide.
  "Lion" fuair bearna sa bolb, agus stop. Lámhaigh as a bhéal cumhachtach. Tormáin agus titim.
  Arsa Angelica, ag spochadh,:
  - Ní bhíonn an laoch Rúiseach ag caoineadh i bpian!
  Agus shoots an cailín arís. Agus déanann sé go han-mhaith é. An faisisteach leaning amach as an túr thiteann ar ais.
  Deir cailín rua, beagnach nocht:
  - I vain creideann an namhaid gur éirigh leis a bhriseadh na cailíní! Cé a dares, ionsaíonn sé i cath, beidh muid buille fíochmhar na naimhde!
  Agus rollaíonn Angelica matáin an phreasa, rud a bhfuil an-chabhraithe aici.
  Ó, cé chomh hálainn is atá na cailíní! Níl mé ag iarraidh go bhfaighidh duine acu bás.
  Rith Stalenida... Cailín an-álainn, le gruaig fhionn, bhán. Ar bhealach éiríonn léi iad a smearadh le potion de chineál éigin ionas nach n-éireoidh siad salach.
  Tá an cailín an-álainn, le figiúr na Véineas, ach níos mó toned agus cabhraithe. Éadaí uirthi, ach bra agus mionbhrístíní. Tá gach rud eile stróicthe cheana féin. Ach cé chomh galánta is atá na cosa! Ní cailín é seo, ach séala na foirfeachta, coróin na háilleachta.
  Bogann sí ar bhealach speisialta, cosúil le iora. A chosa lom agus flicker, agus sála, fanann ionadh glan. Shoots Stalenida, agus faigheann an faisisteach ulcer ina bhrollach.
  Deir an cailín:
  - Is é an dílseacht don tír dhúchais an focal is airde!
  Dúirt Angelica le gáire:
  - Tóg amach do bra agus fan cosúil liomsa i shorts!
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Níl sé seo oiriúnach!
  Chroith Angelica a cromáin, las sí go cuí, agus chan sí:
  - Tá rud éigin neamhghnách ag ball Komsomol! Tá sé an-mhígheanasach ag siúl lom-chested mar sin!
  Rinne Steelenida gig ar agus dúirt:
  - Cén fáth áthas a thabhairt do na Naitsithe, féach ar ár n-áilleacht!
  D'fhreagair Angelica go cinntitheach:
  - Tá ár n-áilleacht marbh!
  An cailín cruach giggled agus fired ag an TA-200. Chuaigh carr na trodaithe Naitsíoch trí thine. Agus d'éiligh an fionn álainn:
  - Bás don olc!
  Rinne Angelica gáire.
  - Agus tá an saol go maith!
  Nuair a chonaic Stalenida go raibh an faisisteach ag titim, d'fhás sé:
  - Is é seo an luach is airde! Ná ní dóigh leis na Naitsithe go bhfuil tú bua!
  Canann Angelica:
  - Ag fanacht le bua! Tá bua ag fanacht... Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh! Ag fanacht le bua! Ag fanacht le bua! Beidh muid in ann a defeat na Naitsithe!
  Cailín álainn, agus a cíocha nocht ar crith. Go maith le torso lom sa teas, atá treisithe ag an tine.
  Bhreathnaigh Svetlana i bhfad níos diongbháilte anois. Bhris sí ar na Naitsithe le gunna submachine, agus rinne sí coirt:
  - Déanfaidh mé tú a choilleadh!
  Agus go deimhin fuair na Naitsithe bronntanais agus cónraí marfach! Agus thaispeáin an cailín figiúr dóibh, déanaimis toes lom a thógáil. Agus feadóg cosúil le nightingale-robÚlaí. Agus trí mhéara na bhfoircinn níos ísle.
  Tá an captaen cailín an-chliste. Agus súilíneach. Agus ní cruálach ar chor ar bith. Uaireanta bíonn trua aici freisin do shaighdiúirí an namhad, a bhféadfadh leanaí a bheith acu a chaoinfidh ar son a n-aithreacha marbh.
  Tiomáineann Svetlana, áfach, smaointe den sórt sin uaithi féin, agus mar sin ba mhaith leat caoineadh uathu. Ach níorbh iad na Rúisigh a tháinig go dtí na Naitsithe chun robáil agus marú a dhéanamh. Ní hea, is faisisteach iad seo agus bhris pacáiste ionsaitheach eachtrannach ó gach cearn den domhan isteach i fairsinge na Rúise.
  Thrasnaigh Svetlana í féin agus fired ag Fritz, a bhí ag iarraidh a fháil go ciúin in aice le seasaimh na Rúiseach ... a shúil agus inchinn, a bhí knocked amach ag piléar, leaked amach.
  Rinne an cailín-captaen aoibh agus dúirt, go fonnmhar:
  - Súil dhíreach go súl, ceann le ceann!
  Svetlana lámhaigh go cruinn, agus bhuail gluaisrothar le taobhcharr. Thosaigh an carr ag cuimilt, agus d'eitil an gunna meaisín amach, rolladh arís agus arís eile. Ansin chuaigh a muzzle isteach sa brablach.
  Chuimil an cailín bonn lom, dusty ar an brablach. Agus dhírigh sí arís. Bhí a aghaidh cheerful, óg grinned in áit grinned. Sheinn an cailín:
  - Ní hea, dúirt muid leis na faisisteach, ní bheidh ár ndaoine a fhulaingt an bhfíric go dtugtar áth ar arán ruby cumhra!
  Rinne Mirabela lámhaigh an-chruinn, as a d'éirigh an Focke-Wulf suas, agus chirped:
  Maidir le scoundrel, ar ndóigh, tá an rogha soiléir,
  Ar feadh dollar, tá sé réidh chun feall ar an Rúis ...
  Ach tá fear na Rúise chomh hálainn
  Go bhfuil sé réidh a shaol a thabhairt don Motherland!
  Rinne an cailín corrcheann agus thaispeáin sí an fhige do na Naitsithe, agus scrollaigh sí, agus níor bhain na piléir leis an áilleacht.
  Le feiceáil Angelica, chaith an áilleacht seo, beagnach nocht, agus grimy cosúil le diabhal, grenade ag an am céanna le dhá chosa. Agus sheiceáil sí:
  - Is é an rud atá agam ... Na Naitsithe go géar!
  Ceartaigh Olympias Angelica:
  - Géar, sa taobh, agus ní ar an taobh géar!
  Rinne an cailín giggled agus chroith sí a breasts watermelon, agus sheol grenade ag baint úsáide as grenade le pacáiste pléascadh. Bhí an "Tíogair" buailte ag an muzzle, agus tháinig an saothar ealaíne cam seo.
  Ina dhiaidh sin, chuaigh an créatúr Naitsíoch siar. Thosaigh sí ag sracadh mar a bheadh turtar gafa i dtine.
  Sheinn Svetlana, ag buaileadh go suairc:
  - Agus tá an "Tíogair" ar ais ar shiúl, agus an Fritz i bhfolach!
  D"aistrigh an Príomh-Chathlán faoi ionsaí, stailceanna aeir agus gunnaí troma. Anseo bhuail na buamadóirí scaird, d'ardaigh géaróga briste, dearg-te isteach sa spéir. Agus bhí na clocha trí thine. Go fortunately, ní bhfuair aon cheann de na cailíní bás, ach chuaigh na buachaillí go dtí an chéad domhan eile - nach bhfuil an oiread sin brón orthu! Agus anamacha ag eitilt - cuid acu chun na bhflaitheas, agus cuid eile go hifreann! I gcás go bhfuil na diabhal le pitchforks ag fanacht cheana féin dóibh siúd nach raibh a chreideann in Íosa, nó in áit i Svarog agus an Tuismitheoir.
  Is í Angelica an duine is gnéasaí de na laochra i buile: bhuel, an féidir leis na Naitsithe as a gcuid "Sturmtigr" seasamh na trúpaí Rúiseacha a thine agus na laochra dearga a mharú?
  Agus rug an cailín ar grenade lena cosa nocht agus sní isteach i cascades of somersaults. Agus sníomh níos tapúla agus níos tapúla. Agus ansin, lena neart, chaith sí bronntanas an bháis isteach i béal leathan an Stormtiger. Na cosa nocht, coirtithe na háilleachta flashed, agus an grenade eitil isteach sa muzzle leathan. Agus an meaisín cumhachtach plódaithe ar dtús, agus ansin rushed. Caitheadh suas dhá "Royal Tigers" a sheas ar thaobh an "Sturmtiger" agus scaipthe i dtreonna difriúla. Bhí na rollóirí stróicthe uathu, agus thit siad síos, ag eitilt cosúil le muince briste na banríona.
  Chaith an tonn soinneáin Angelica, agus d'eitil an cailín bun os cionn. Agus bhí sí iompú anonn, rocked agus thrown. Ach tháinig an áilleacht i dtír mar sin féin, brablach géar, agus clocha brúite arna dtógáil isteach ina boinn loma. Bhí an cailín i bpian, agus fiú tríd an gcos calloused, pollta an rinn.
  Ach fuair Angelica an neart chun seasamh suas agus yell:
  - Beidh tú Naitsithe a bheith sa luaithreach!
  Caitheadh Svetlana agus cailíní eile suas le tonn pléascach, agus fiú brúite beagán. Ach fuair aon cheann de na laochra áille bás. Bhuail na cailíní le hairicín agus tine dea-dírithe. Na Gearmánaigh agus feithidí ionsaitheacha eile a chur faoi chois a léim amach agus a chuir faoi léigear Impireacht Shóivéadaigh na Rúise.
  Sheinn Mirabela le díograis mhór:
  - Agus nuair a thógann an trumpa an Tiarna sinn chun cath, beidh muid cairde leis an Komsomol! Agus de réir toil Iehova, beidh mé ag glaoch rolla na bhflaitheas!
  Sheinn Angelica an deannach as a boinn fuilteacha:
  - Putin, páirtí, Komsomol! Agus seolann muid Rommel chuig an madhouse!
  Thosaigh na cailíní ag gáire go bodhra, agus dúirt Seryozhka le faitíos agus le crá:
  - Agus mo catapult, nach bhfuil chomh cruinn - cosúil leis na cosa lom agus láidir Angelica!
  Dúirt Olympias agus í ag imirt le matáin a láimhe:
  - Bhuel rud ar bith! Tá tú fós ag smaoineamh. Rud níos fuaire!
  . An buachaill, slapping a chosa lom, chirped:
  - Ar ndóigh ar ais céanna!
  D"fhill Sfero Katastrofov Erwin Rommel ar ais go dtí an seomra ríchathaoireach agus dúirt le gáire:
  - Nach olc, throid tú mo Chruthaitheoir óg! Admhaigh go raibh sé do bhrionglóid - a bheith i do bhuachaill go deo agus troid!
  D"aontaigh an marshal páirce:
  Sea, sin é go díreach a shamhlaigh mé faoi! Go díreach cad a bhí mé i gcónaí! Bí i do bhuachaill laoch!
  Dúirt Dia-leannán go trom:
  - Throid tú, agus anois taispeáin tú féin mar bhainisteoir oilte! Tá sé seo riachtanach chun tréithe pearsantachta a fhorbairt!
  Dúirt Erwin leis an gcailín agus leis an mbuachaill:
  - Bhuel, cén fáth nach bhfuil muid chun féachaint ar níos mó scannán nó?
  D'fhreagair Natasha go réidh:
  - B"fhéidir go mbreathnaíonn do Shoilse ar ár bpíolótaí: Albina agus Alvina! Is máistrí iontacha iad i gcúrsaí míleata!
  D'aontaigh an rí óg:
  - Bhuel, a ligean ar a fheiceáil beagán níos mó, agus beidh mé ag breathnú ar fud an chaipitil! Ní raibh an rí ceaptha chun suí an t-am ar fad sa phálás!
  Sheinn Svetlana mar fhreagra i nguth lán-fuaime:
  - Is é an Rí ár mbród agus ár nglóir,
  Tá tú ciallmhar mar an Domhan dúchais...
  Neartú cosúil le cumhacht cruach dhosmálta,
  Thug Dia dúinn thú!
  D'fhreagair Erwin go ciallmhar:
  - Tá faisnéis eitleog ag rialóir a bhfuil grá aige ar réileán milis!
  exclaimed Natasha:
  "Is tusa an rialtóir is críonna i ndáiríre! Is dóigh linn leatsa go mbuafaidh ár n-impireacht an cogadh i gcoinne shaighdiúirí na Rúise agus an Airm Dearg ar deireadh!
  D'fhiafraigh Erwin go dáiríre:
  Cén fáth nach dteastaíonn síocháin uathu?
  D'fhreagair Natasha go dáiríre:
  Cén fáth a bhfuil síocháin ag teastáil uathu? Níl a fhios acu ar aon staid eile intinne agus Impireacht. Is stát nádúrtha é cogadh dóibh. Ina theannta sin, is cannibals iad na orcs, agus itheann siad príosúnaigh agus príosúnaigh. Ceachtar láithreach, nó tar éis céasadh dian!
  Dúirt Erwin le gáire:
  - Is fiú féachaint ar aghaidheanna na créatúir seo - tuigfidh tú, ná bí ag súil go maith óna leithéid!
  Las scáileán an scannáin suas arís. Léirigh sé anois dhá trodaithe, ar a rásaíocht cailíní álainn: Albina agus Alvina.
  An dá blondes mil, matáin, chiseled agus sa bicíní céanna. Cé chomh iontach tá sé ar fad.
  Lasann Albina gunnaí móra aerárthaigh. Lámhaigh síos cúig eitleán Rúiseach agus cailíní Komsomol, squeaks:
  Tabharfaimid ár saol dár Motherland agus is cinnte go mbeidh an bua againn!
  Alvina, lámhach, dheimhnigh:
  - Ar ndóigh, beidh an bua againn! Ní féidir a mhalairt!
  Agus scaoil sí freisin pléasctha gunnaí móra aeir. Titeann trodaithe Bolsheviks agus cailíní Rúiseacha agus pléascann siad. Déantar athchóiriú ar chuid acu.
  Albina, lámhach, ag canadh:
  Tá eitleáin go maith, tá báid gaile go maith!
  Agus luchtaigh na cailíní na diamaint go trom!
  Agus ó bhua cruinn na háilleachta, baineadh carr eile de na Bolsheviks olc. Cad a theastaíonn ó na deargáin chun troid leis na béir? Mar sin cuir do shíoma sa tsrón!
  Alvina, gearrtha as Bolshevik fostaithe eile, brú ar a cosa álainn lena méara nochta. Is cailín í a bhriseann trí bhalla bríce má bhogann sí a cos.
  Léirigh siad fiú don phictiúrlann conas an dá phíolótach i léim, briseadh cláir darach lena sála lom.
  Lámhaigh Albina ceann eile, buamadóir Bolshevik an uair seo, agus rinne sí feadaíl ag canadh:
  - Níl aon ní níos áille ná ár gceann, a fhios ag na cumhachtaí,
  Buailfimid na cailíní orc go léir ...
  Ionchorprú na glóire agus na glóire -
  Agus os ár gcionn in ór tá cerub!
  Agus ghearr Albina síos carr arís sa spéir, agus shuigh Bolshevik ag a stiúradh. Agus rinne sí masterfully é.
  Mar sin féin, níl Alvina níos lú. Conas a chasann cailín blonde timpeall. Bogann sé ag baint úsáide as an teicníc "nathair sionnach". Agus downed, vultures caitheamh tobac titim.
  Chan Alvina, agus í ag blaiseadh a liopaí:
  - Inseoidh an t-ardaingeal dúinn: beidh sé fionnuar i bparthas,
  Ach amháin na geataí na Paradise cliceáil ...
  Iarrfaimid ar Dhia: scríobh le cara,
  A roinnt reisimint angelic!
  Agus chuir an laoch lúb marbh i bhfeidhm. Agus scaoil sí síos an commissar seo, a bhí i gceannas trodaire trom. Rinne sí é an-gracefully, agus brúite an cnaipe le Tenacious, mhéara fada na cosa chiseled. Agus bhí fiú an commissar formidable stróicthe as a chéile! Tá sé seo i ndáiríre cailíní na aerbatics is airde!
  Ach anois tá an t-aer níos ciúine... Tugann na cailíní an buille d'fhórsaí talún an Airm Dheirg. Anseo caith Albina teilgean aerárthaigh ó thuas. Agus buaileann umar na Rúise "IS" -3 go díreach ar an díon. Briseann sé tríd, ag leagadh amach na Bolsheviks.
  Agus tosaíonn na sliogáin a mhadhmadh. Cloistear pléascanna agus bás saighdiúirí Sóivéadacha.
  Déanann Albina scian cosúil le cobra a bhfuil damh stuáilte aige:
  - Don chine daonna!
  Alvina fired freisin ar an namhaid, bhrú ar an namhaid. Agus stróic sé an túr as umar Lenin. Sea, slapped an cailín go díreach, agus aptly.
  Agus d'fhág na orcs praiseach fuilteach.
  Ghlac an dá áilleacht spriocanna talún. Scriosadh na gunnaí.
  Bhris Albina gunna gáis na bhfear gruaige, in éineacht leis na cailíní Rúiseacha, agus dúirt:
  - Mo bhrionglóid, tá mé áilleacht fionnuar!
  Bhris Alvina an tosaitheoir roicéad freisin, agus rinne sí tweetáil:
  - Agus beidh na grooms seal ar ó áilleacht!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire. Cé gur le fir, ar ndóigh, níl aon fhadhbanna acu. Is breá le guys daoine cáiliúla. Agus go ginearálta, tá fear amháin níos mó ná fiche cailín, ach tá siad ró-óg. Anseo ar an Domhan, fásann fireannaigh féasóga!
  Is cúis áthais é seo don fhireann, ach má tá an baineannach meon, tá fadhbanna aici cheana féin!
  Bhrúigh Albina na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus chrom sí:
  - Is é mo bhrionglóid neamhbhásmhaireacht a fháil!
  Bhrúigh Alvina an truicear le méara a cosa loma agus squeaked:
  -Agus tá muid bás a fháil! Mairimid i saol eile i gcomhlachtaí nua!
  Bhuail Albina umar orc urghnách agus ghuigh sí:
  - Cé nach é an corp gan anam an corp, ach cé chomh lag é an t-anam gan an corp!
  Agus scaoil an laoch spréacha óna súile ... Agus ansin, agus í ag béicíl:
  - Ná creid é, níl aon bhás ann!
  Bhuaigh Alvina gunnaí féinghluaiste na Bolsheviks tromluí, agus an chaoi a scréacha sí:
  - Ní eagla ar throdaire rubies an bháis,
  Níl aon rud ar an gcatha ag bagairt ...
  Troidfimid go cróga le namhaid an athar -
  Déanfaidh an cailín sár-éacht!
  Tar éis sin, d'ísligh an cailín a trodaire níos mó fós ar an dromchla. Agus fired roicéad beag. Agus umar ollmhór na Bolsheviks "Karl Marx" le cúig gunnaí, mar a thosaigh sé ag cuimilt, agus bhí scoilt a armúr go léir ina blúirí.
  Ghearr Albina síos ar roinnt gluaisrothaithe de chuid Impireacht na Rúise le pléasctha gunna meaisín, agus squeaked le áthas:
  - Tá dhá sciathán leathan agam, agus súile cosúil le steppe iolair!
  Cailíní le tuiscint na háilleachta an-frisky. Agus má thógann siad rud éigin, déanfar é ar an gcéad uimhir.
  Ach tháinig deireadh leis an seó eitlíochta, agus chuaigh sraith eile ar aghaidh. An uair seo léirigh siad grúpa de cheathrar cailíní a bhí ní hamháin trodaithe den scoth, ach freisin wielding draíocht martial.
  Téann meaisín amháin i gcoinne armada iomlán na mastodons an Impireacht Bolshevik. Breathnaíonn sé downright féinmharaithe.
  Ach i gceannas ar an umar, is diabhal í Victoria í féin, a bhfuil áilleacht iontach aici. Sea, agus na ceithre cailíní: ach go hálainn. D'fhan siad ina gcosa loma i gcoinne na n- armúr agus ghlac siad mothúcháin mheabhrach, amhail is dá mba banríonacha an tsolais iad. Cad cailíní draíochta iad: is féidir leo agus tá a fhios acu go leor.
  Scaoil Victoria lámhaigh, chan sí líne as rómáns nua-aimseartha:
  - Níl a fhios agam cad a tharla... Tá gáire childish an-sonorous ... Agus tá cailíní cosnochta ag rith tríd an locháin cheana féin!
  An "Eilifint" de na faisisteach a gcuid trúpaí, knocked amach aici, thosaigh sé ag caitheamh tobac, ag hastú fáinní stinking. swirled siad cosúil le nathracha nimhiúil. Agus Victoria ag dul i ngleic lena páirtnéirí, chaith Zoya sliogán. Thug Nadezhda, seirbhíseach Perun, duine de sheirbhísigh na nDéithe a chruthaigh Sfero Katastrofov, foláireamh:
  - Anseo i luíochán tá an gunna féin-ghluaiste is nua "Torcáin", le gunna 32-punt ... Ní mór duit a bheith níos cúramach.
  Labhair Elena lánfhiosach láithreach:
  - Is cóip cheadúnaithe é gunna féinghluaiste "Torcáin" ó obair na gnomes, ó chineál speisialta de ghunna féin-ghluaiste "Anaconda". Saintréithe airm: armúr tosaigh 228 mm, armúr taobh 200 mm - fionnuar! Caliber gunna 94 mm, i gcomhréir leis an pollta armúr "Royal bíosún". Agus trí gunna meaisín eile ...
  Chuir Victoria isteach go rudely ar a comhpháirtithe agus fiú iarracht a sála lom a bhogadh sa srón, ag béicíl:
  - Tá a fhios agam!
  Rinne Elena gáire agus í ag rá:
  - Tá sé iontach nuair a bhíonn eolas ... Ach sa teicneolaíocht is grandmaster mé, agus tá tú in eolas an olc!
  Bhris Victoria arís, le cabhair óna barraicíní loma, ag stróiceadh an turret as an "Boar" agus ag puff suas, dúirt:
  - Tá mo chuid eolais níos bunúsaí, toisc go dtagann olc freisin ón teicneolaíocht. Agus comhairle a thabhairt liom tú níos fearr - ná seasamh amach!
  Mhol Zoya, chun an bruscar brewing a mhúchadh:
  Anois, lig dom mé féin a shoot!
  Agus thaispeáin an maid, nó in áit iníon an Dé Bháin - a chruthaigh an Sféar Uilechumhachtach, nach gcuireann an mhaith ceannasach cosc uirthi lámhaigh ar chor ar bith. Agus, a craiceann gan chailleann. Tá laochra anseo ag troid ag an leibhéal is airde.
  Bogann na cailíní a n-umar agus téann siad chun cinn. Ach ná déan dearmad a bheith ag canadh.
  Thosaigh Victoria, ag stiúradh tine gan bainne:
  - Faoin naofa...
  Lean Zoya ar aghaidh agus í ag lámhach lena cosa lom chiseled:
  - Saoirse!
  D'eisigh Nadezhda, ag deimhniú an lámhaigh lena bharraicíní loma:
  - Sa domhan!
  Lean Victoria, ag lámhach anuas gan chomhartha:
  - I cairdeas!
  Screadann Zoya, fual an namhad:
  - I sonas ...
  Críochnaíonn Nadezhda, ag amadán thart,:
  - Agus grá!
  Leanann Victoria uirthi agus í ina scornach iomlán, ag déanamh urchair lena bharraicíní lom:
  - I bhíoma geal ...
  Nuair a scaoil Zoya urchar, is é:
  - Cumasc daoine ...
  Cuireann Nadezhda, ag lámhach fola fuar, le cabhair óna barraicíní lom, leis:
  - Chun deireadh a chur leis an dorchadas!
  Victoria, ag leanúint ar aghaidh ag lámhach le cosa chiseled lom, saincheisteanna:
  - Rialaigh tíortha uile an domhain ...
  Nuair a scaoil Zoya léi, lean sí uirthi ag tiomáint na bpeacaí aoibhne:
  - Cosanta!
  Lean Nadezhda, ag déanamh lunge fál freisin le teilgeán, ag baint úsáide as a cosa lom, ag gearradh amach na trodaithe ruby:
  - Ó ionraí...
  Victoria, ag lámhach a cosa lom, hissed:
  - locusts Ifreann!
  Scoilt Zoya an "Boar" le cosa lom, lean:
  Agus le mo bhrollach...
  D'eisigh Nadezhda, tar éis dó déileáil leis na "Tyrannosaurs" de na orcs:
  - Clúdaithe!
  Bhí Victoria ag gáire go feoilmhar agus ag lámhach lena cosa loma, galánta, ag caoineadh:
  - Na náisiúin go léir ...
  Dúirt Zoya, agus í ag lámhach lena cos lom freisin:
  - Mother Earth!
  Lean Nadezhda, agus í ag bualadh le cabhair óna bharraicíní loma, as gunnaí móra:
  - Trioblóid arís...
  Lean Victoria, ag lámhach lena géaga íochtair loma, gan anáil:
  - Crochta...
  Zoya, lámhaigh urchar, choirt:
  - Aibhneacha na fola!
  Agus é ar lasadh cosnochta ag Nadezhda, thug amach:
  - ar lasadh...
  Victoria an Tairní, hissed:
  - naimhdeas sotalach!
  Chuir Zoya, agus í ag lámhach lena bharraicíní loma freisin, beagnach i ndeora:
  - Ó tinte, fola ...
  Tar éis dó Nadezhda a lasadh, le cabhair ó ghéaga matánach coirtithe, d"fhás sí:
  - Deora agus brón!
  D"eisigh Victoria an bronntanas lena cosa lom, agus mar a sciob sí:
  - Tá ár gceann ag caoineadh...
  Chomh luath agus a ghlacann Zoya é, caitheann sí bronntanas ifreannach amach lena cosa lom, agus rolaíonn sí:
  - A stór...
  Chríochnaigh Nadezhda, thumping,:
  - An tír!
  Deir Victoria, mar fhreagra, le cos lom, arís:
  - Ach níl...
  Zoya, fired, cosnochta, agus eisithe:
  - Spiorad na gcailíní...
  Tar éis do Nadezhda trúpaí na Naitsithe a ingneáil agus a héadaí loma in úsáid aici, chríochnaigh sé:
  - Níos láidre!
  Bhris Victoria arís, cosnochta agus ionsaitheach, lean:
  - As fothracha mé féin...
  Tharraing Zoya líne, agus í ag lámhach go dian lena cosa lom:
  - Déanfaimid athbheochan!
  bhuail Nadezhda arís, agus squeaked:
  - Laochra na Rúise ...
  Victoria, de ghnáth sadanuv, cosnochta, grunted:
  - Tóg an claíomh ...
  Zoya nail, growled:
  - Níos tapúla!
  Thosaigh Nadezhda ag lámhach lena bharraicíní:
  - Seasann muid...
  Lean Zoya, agus í ag brú go buile, ar aghaidh:
  - Agus arís ....
  Chríochnaigh Victoria, ag tairneáil a géaga ísle íochtair, ar mhórnóta:
  - Beidh an bua againn!
  . CAIBIDIL #3
  Ansin stad na cailíní. Lámhaigh siad dosaen umar eile ina dtost, agus ina dhiaidh sin rinne Victoria, lámhaigh arís, agus arís le cabhair óna cosa lom, canadh:
  - Faoin naofa...
  Lean Zoya, agus í ag lasadh lena cosa lé:
  - Meirge...
  Chuaigh dóchas i bhfeidhm go litriúil agus go figiúrtha:
  - Meisias!
  Bhí Victoria ag luascadh a corp agus ag tafann iománaíocht lena bharraicíní loma:
  - Sa domhan...
  Rith Zoya ar aghaidh, ag lámhach go ionsaitheach:
  - I sonas ...
  Chríochnaigh Nadezhda, ag slamáil ar nóta mór, le cabhair óna géaga galánta,:
  - Agus grá!
  Lean Victoria, ag tairneáil arís, ag baint úsáide as a toes loma:
  - Sa ghrian...
  Nuair a bhuail Zoya diúracán isteach sa Torcáin le cabhair óna cosa lom, d"éirigh léi:
  - Ray...
  Nadezhda, ag seoladh "Boar" Rommel ar fud na hImpireachta faisisteach go dochoiscthe ag baint leis, le géaga siséalacha lom, ag tafann:
  - Cumaisc...
  Chríochnaigh Victoria, ag seoladh diúracán lena cosa lom, go dian:
  - Daoine!
  Chuir Zoya, ag lámhach, go glioscarnach lena cosa lom:
  - Dorchadas ifreanda...
  Dóchas, slapped, thug amach:
  - Dhíscaoileadh...
  Rinne Victoria, ag fánacht arís ar fhaisisteachna Naitsíoch Rommel, hiss:
  - Amach!
  Phreab na cailíní lena gcosa nocht agus rinne siad gáire ar feadh cúig nóiméad eile. Le linn an ama seo, dódh cúig umar cath is tríocha de chuid na Naitsithe. Agus ansin lean siad ag canadh arís.
  Mar is gnáth, leag an diabhal fial an rann agus an tóin, d'úsáid sí a géaga loma:
  Táimid tar éis oscailt...
  Dúirt Zoya, ag lámhaigh, le cabhair óna cosa lom:
  - Náisiúin...
  Tar éis do Nadezhda é a ingneáil, le cabhair óna méar nocht agus a cosa nimhle, d"imigh sé:
  - Pláinéid!
  Tar éis do Victoria an "Boar" a ghearradh, ag gáire go han-ghlórach, squealed:
  - Isteach sa spás...
  Sheol Zoya diúracán lena méara loma freisin, agus d"airigh sí:
  - Conair!
  Agus Nadezhda ag caitheamh bronntanas, d'éirigh sé as:
  - Chun an anaithnid ...
  Victoria chuir araon teilgean agus lámhaigh juicy pointe saille do na trodaithe Naitsíoch;
  - Miram!
  Agus thosaigh Zoya, ag lámhach léi cosnochta, ar rann nua a fhí:
  - Laochra...
  Lean Nadezhda, ag tairneáil go dian le cabhair óna cosa lom, thar na hordes faisisteach:
  - Feats...
  Agus leag Victoria athléimneach síos, mar is gnách, lena sÚil chruinn lom, ag brú cnaipe an luamháin stiúrtha, "Boar", agus thug sí an deireadh amach:
  - Glorified!
  D'eisigh Zoya, tar éis di déileáil leis an "Torcáin",:
  - Chun...
  Nadezhda, lámhaigh lena cosa lom, chirped:
  - Scrios...
  Bhris Victoria na focail amach, agus í luaite ag a toes loma, agus sliogán ar ghunna féinghluaiste an Witcher:
  - Go deo...
  Sheol Zoya, teilgeán freisin agus d'eisigh:
  - Marbh ....
  Do Nadezhnaya, bhí an urchar deireanach a scaoil sí lena cosa nocht, agus an focal:
  - Scar!
  Tá sin iontach! Scriosadh an reisimint umar faisisteach. Tá an gunna féinghluaiste Anaconda, in ainneoin a armúr go léir, scaipthe freisin ó bhlaosc Rúiseach: ní mór duit fios a bheith agat cá háit le bualadh chun é a bhualadh agus a scoilt go cinnte. Tar éis an tsaoil, chonaic na cailíní comhchruinnithe agus briseadh sna línte fórsa san armúr. Ní féidir leat iad a mheabhlaireacht ná iad a threascairt... Agus is féidir leo dul thar aon duine is mian leat.
  Dúirt Zoya le himní:
  - Nach ndéanfadh sé dochar dúinn an soláthar lón lámhaigh a athlánú?
  Rinne Elena, an iníon spraíúil agus léannta seo de chuid Svarog, a chruthaigh an Buachaill Demiurge Sfero Katastrofov, atá uilechumhachtach uilechumhachtach, gáire agus dúirt:
  - Mar sin ní thuigeann tú? Tar éis an tsaoil, tá teilgean fíor-riachtanach againn. Is féidir linn bualadh mar seo beagnach gan stad!
  Rollta Victoria a súile lustfully, slapped cos lom amháin i gcoinne an duine eile, agus cooed:
  - Hyperfuck gan sos... Tá sé ar fheabhas!
  Seo iad na cailíní fíor...
  Agus tá an cogadh fós ar siúl ... I mí Mheán Fómhair 1945, mar sin féin, shroich na Gearmánaigh an Mhuir Chaisp.
  Agus ghearr siad amach an Chugais de thalamh. Atá an-chontúirteach. Tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn ... I gcathanna, a n-umar agus eitleáin nua ...
  Agus briseann an Tuirc tríd ón deisceart, rud atá contúirteach faoi dhó. Agus tá an scéal thar a bheith casta, go gabhair hellish.
  Pret é féin avalanche an namhaid ... Agus níl aon bhealach chun stop a chur leis.
  I mí Dheireadh Fómhair, bhí na Gearmánaigh sa Dagestan cheana féin, agus chuaigh siad i dteagmháil leis an Asarbaiseáin. Agus tá sé seo tromchúiseach agus contúirteach.
  Ghabh na Naitsithe an cailín Alice. Cheistigh an SS Colonel Deza í. Baineadh an cailín Komsomol go dtí an waist agus thosaigh sé a bhuailtí le fuipeanna.
  roar Alice:
  - Ní bheidh mé a rá! Ní bheidh mé a rá! Ní bheidh mé a rá!
  Ansin stróic siad a pants agus a buataisí. Agus dhó siad na sála le stiallacha leathan d'iarann dearg-te. Agus chuir sé teas ar a boinn loma.
  Fuair an cailín bás i turraing.
  Doirteadh buicéad uisce anuas uirthi. Thug siad chuig a chuid céadfaí é agus tharraing suas ar an raca é. Cé acu is an-éadrócaireach.
  Ghnis Alice a cuid fiacla agus rinne sí caoineadh:
  - Ní inseoidh mé fós! Is féidir leat mé a mharú!
  Bhuail sé an cailín ar a corp nocht le sreang dearg-te. Ach ní bhfuair siad tada uaithi.
  Tar éis sin, chaith siad an ball Komsomol ídithe isteach i íoslach tais agus fuar.
  Agus ar ndóigh, tá sé seo thar a bheith éadrócaireach.
  I mí na Samhna 1945, gabhadh beagnach an Chugais ar fad, agus chuir Naitsithe Rommel stoirm ar Baku.
  Eitlíonn beirt chailíní Albina agus Alvina leo féin ar shásra eitilte den sórt sin. Tá siad dosháraithe a bhuíochas leis an scaird láidir laminar. Ach ní féidir leo tine a chur ina n-aonar. Ach a bhuíochas leis an luas ollmhór is féidir leo scoitheadh agus reithe aerárthaí Sóivéadach.
  Dúirt Albina, ag lúbadh síos a diosca:
  - Teicneolaíocht iarainn, cinnte riachtanach agus an-úsáideach!
  Gig Alvina, nocht a fiacla agus hiss:
  - Ach tá gach rud arna chinneadh ag an spiorad!
  Dúirt Albina:
  - An chuid is mó nach bhfuil ceachtar go beacht an spiorad troda!
  Tá an dá chailín blonde agus i bicíní. An-álainn agus cosnochta. Nuair a bhíonn laoch gan bróga, bíonn an t-ádh léi. Anois tá na cailíní chomh ildaite agus taibhseach.
  Agus sula dtéann tú chun cath, beidh áilleacht cinnte ag obair le fir. Is féasta fíor na feola é seo dóibh.
  Sin cé chomh maith is atá na cailíní.
  Lámhaigh Alvina dhá Tu-3 Shóivéadaigh agus rinne sí tweetáil:
  - Glórmhar ár bhfiach!
  Dheimhnigh Albina an reithe agus d"eisigh sí:
  Agus ní bheidh sé an ceann deireanach!
  Chaill Alvina trí aerárthach ionsaithe eile de chuid na Sóivéide, agus bhrúigh sí:
  - Sin é mar a cheapann tú go bhfuil grá ag Dia don Ghearmáin?
  Chroith Albina a ceann gan amhras.
  - Is cosúil nach bhfuil an oiread sin!
  Rinne Alvina gáire agus d"fhiafraigh sí arís:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  Ramil Albina dhá charr Sóivéadach agus squeaked:
  Tá an cogadh imithe ar aghaidh ró-fhada!
  Dúirt Alvina go loighciúil:
  - Ach táimid ag teacht!
  Rinne Albina grinn agus scairt:
  - Mar sin beidh an bua teacht!
  Lámhaigh Alvina ceithre aerárthach Sóivéadach ag an am céanna, le ainliú dána agus squeaked:
  - Tiocfaidh cinnte!
  Bhí sé riachtanach meabhrúchán a dhéanamh ar Albina:
  - Tar éis Stalingrad, níor chuaigh an cogadh de réir na rialacha ...
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Tá sé cinnte i gcoinne na rialacha!
  Bhí Albina squeaked i gcruachás:
  - Thosaigh muid a chailleadh!
  Bhí Alvina squeaked le crá:
  - Cinnte bhfuil!
  Ramil Albina roinnt feithiclí Sóivéadacha eile agus squeaked:
  - Nach fadhb í sin dúinne?
  Lámhaigh Alvina cúpla scairdeanna trodaire Rúiseacha agus rinne sé doiléir:
  Cheapamar go raibh an scéal gan dóchas!
  Rinne Albina gáire feoiliteach agus hissed:
  - Cad a fheiceann muid anois?
  Chuir Alvina tweet le aplomb:
  - Rud doshaothraithe agus uathúil!
  Ghlan Albina a fiacla péarlach agus d"fhreagair:
  - Go bhfuil an bua ag an Tríú Reich!
  Chaill Alvina cúpla aerárthach ionsaithe níos mó Sóivéadach agus thug sé amach:
  - Ní mór a bhuachan i ndáiríre!
  Rinne na cailíní grimaced. Ag am amháin d'oibrigh siad, agus go hoifigiúil i drúthlann saighdiúir. Go leor fir a rith trí iad féin, agus ní amháin ar an cine bán. Agus thaitin sé go mór leo. Bhuel, cé chomh taitneamhach is atá sé do na comhlachtaí. Ach ansin tháinig na whores faoi ionsaí Sóivéadach. Tógadh príosúnach iad. Bhuel, cheap na hotties go raibh siad ag dul a bheith raped. Agus seo an diabhal dhá!
  Rinne siad ar na fraocháin trinsí agus trinsí a thochailt. Agus níor thaitin sé go mór leis na sióga oíche roimhe seo. Mar sin bhí siad go léir in ann éalú. Mheall siad na feighlithe.
  Agus mhionnaigh siad díoltas ar na Rúiseach.
  Agus throid siad i gcoinne na Rúise. Seo iad an diabhal...
  Dhumpáil Albina roinnt carranna Rúiseacha eile agus labhair sí:
  - Is féidir leat maireachtáil fós le fir!
  D"aontaigh Alvina leis seo go héasca:
  - Níl sé indéanta fiú, ach tá sé riachtanach!
  Scaoil Albina a fiacla agus d"fhreagair:
  - Ach fós... Is milis é a mharú.
  Agus scaoil na cailíní síos cúig charr Sóivéadach eile le gluaiseacht diosca.
  Rinne Alvina gáire agus dúirt:
  - Agus nuair a bhíonn sé searbh?
  Bhuail Albina sé ghluaisteán eile agus d'fhreagair sí:
  - Pósfaidh mé tar éis an bua! Agus breith a thabhairt do dheichniúr leanaí!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Agus chan siad;
  Is ridirí chreidimh an fhaisisteachais sinn,
  Déanaimis trodaithe an chumannachais a ghlanadh isteach sa deannach!
  Agus conas a gáire siad, rocking a sléibhte bán-barr.
  Tá an tástáil chomhrac ar an saucer eitilte an-rathúil. Ach tá sé dodhéanta tine as é.
  Anseo tá na cailíní ag ramming cúpla IL-2 freisin. Is é an t-aerárthach ionsaithe seo an t-ollmhór san Arm Dearg, agus níor scoireadh fós. Cé go raibh sé as dáta faoin gcúigiú bliain is daichead.
  Ach gníomhaíonn sé agus gníomhaíonn sé go éadóchasach. Úsáidtear dioscaí comhraic den sórt sin anseo - ach uafás.
  Tá na haonaid Sóivéadacha á scrios chomh mór sin nach féidir iad a stopadh ... Seo an cavalcade.
  Bhí lull i mí na Samhna. Agus d'ordaigh Stalin dul chun cinn san ionad. Tháinig deireadh leis na cathanna le fuinneamh athnuaite. Tá sé deacair a defeat an Fritz - tá siad a lán de neart agus airm maith. Tá na Polannaigh ag troid go han-ghníomhach. Anois is comhghuaillithe Gearmánacha iad.
  Tá na Naitsithe fós ar an tosach. Léirigh na cathanna go raibh an gunna 88-milliméadar 100 EL agus an-chruinn agus pollta armúr. Fiú na punches IS-3 sa mhullach. Thairis sin, níl an umar deireanach an-rathúil agus deacair a mhonarú. Agus is gnách go dtéann an T-34-85 ar seachrán ó achar fada, ag gnóthú scóir ó aces na Gearmáine.
  Tá an geimhreadh tagtha cheana féin, agus tá an líne tosaigh thart ar thrí bliana is daichead, níl ach an Crimea fós ina Shóivéadaigh agus Bialystok, ach tá Kharkov agus Orel faoi na Naitsithe cheana féin.
  Déanann na Naitsithe sa lár an t-ionsaí Sóivéadach a aistarraingt agus déanann siad iarracht iad féin a chur chun cinn.
  Bhuel, agus cuir ar iontaoibh na meaisíní is nuaí, supermen-girls, a rith isteach.
  Ní hiad na cailíní beaga a bhí clónáilte sna campaí báis. Agus na cailíní sin ar úsáideadh a móilíní DNA chun supermen a chruthú.
  Agus tá na hainmneacha céanna acu leis na ceithre legendary, agus go simplí cumhacht iontach. Agus úsáideann na cailíní atá ag troid freisin roinnt spreagthaithe a d'fhorbair an SS.
  Tá Gerda, Charlotte, Kristina agus Magda ag marcaíocht ar umar rang U-100. Tá an fheithicil seo níos dlúithe, do cheathrar den chriú. Agus tá a chuid arm buamadóir scaird agus gunna uilíoch 88-milliméadar 100 EL - scriostóir umar.
  Téann laochra agus feadaíl dóibh féin.
  Lasann Gerda gunna fada. Buaileann sé isteach sa taobh ó fad den IS-2 agus chirps:
  - Tabharfaimid ár gcroíthe ar son na máthairthíre,
  Agus beidh muid Fry Stalin agus é a ithe!
  Scaoil Charlotte a tosaitheoir roicéad. Chlúdaigh sí an buncair Sóivéadach agus squeaked:
  - Tá muid invincible!
  Thóg Christina é agus chrom sí, ag tarraingt an truicear lena sÚil lom:
  - Gheobhaidh muid sa dá cheann é!
  Dolbanula agus go hoiriúnach agus Magda. Scrios sé na gunnaí féinghluaiste Sóivéadach SU-152. Agus chonnaic sí:
  - Beidh am, beidh bua teacht!
  D"éirigh Gerda as agus í ag lasadh:
  - Ní féidir le duine ar bith stop a chur linn!
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Ach Pasaran!
  Chuaigh an beithíoch rua tríd an Chéad Chogadh Domhanda ar fad le Gerda, ag tosú ón bPolainn agus ag críochnú le maslach na Bealtaine seo. Chonaic an diabhal ruadh a lán rudaí.
  Agus réidh le troid go dtí an deireadh!
  Shoots Christina freisin, agus nocht a fiacla. Tá a cuid gruaige órga dearg. Sa chogadh, ní théann cailíní in aois, agus fiú, b'fhéidir, éiríonn siad níos óige! Tá siad chomh fíochmhar agus grámhar. lom siad a gcuid fiacla.
  Agus ní poll amháin sna fiacla.
  Tá dath an órdhuille ar ghruaig Magda. Agus freisin grinning go gníomhach. Cailín fionnuar. Tá grásta chomh ionsaitheach sin aici agus fuinneamh míle capall.
  Gerda, cailín le gruaig bán, shoots, agus ráitis le gáire:
  - Tá go leor maith agus gránna ar domhan ... Ach diabhal é, cé chomh fada agus a tharraing an cogadh seo ar aghaidh!
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Agus go deimhin, tarraingíonn an dara cogadh domhanda ar aghaidh ró-fhada. Gach troideanna agus troideanna... Tá sé thar a bheith tuirsiúil!
  Bhog Christina a cos lom ar feadh an armúr agus yelped:
  - Ach nach bhfuil an Bhreatain defeated fós!
  Bhris Magda ar na Rúisigh agus rinne sí caoineadh:
  - Ní mór A a defeated! Is é seo ár gcreideamh!
  Sciath Gerda, ag lámhach ar na Rúisigh, ag urchosc a fiacla eabhair:
  - Tá bua ag teastáil uainn!
  Fucked agus Charlotte, bellowed:
  - Ceann do gach duine, ní bheidh muid ag seasamh suas le haghaidh an praghas!
  Christina an dearg-ruadh agus beithíoch órga squealed:
  - Ní! Ná seasaimis!
  Bhuail Magda a liopaí scarlet, ag gáire:
  - Ní théann muid go dtí an siopa ar an bpraghas!
  Agus d'éirigh an chláirseach órga-gheal.
  Bhuail Gerda umair na Rúise freisin. Buail an carr agus dúirt:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Dúirt Charlotte leis, ag canadh:
  - Naimhde go léir soak sa leithreas!
  Thacaigh Christina le impulse an amhráin:
  - Ní chreideann an Fatherland i deora!
  Lean Magda uirthi ag canadh:
  - Agus beidh muid a thabhairt go léir na Communists san inchinn!
  Agus na cailíní winked ar a chéile. Go ginearálta tá umar maith acu. Ach ó achar tá sé deacair briseadh tríd an IS-3 sa mhullach. Ach tar éis an tsaoil, tá teilgean deacair ag na Gearmánaigh, ach le croí úráiniam. Agus tá go leor blacks san arm. A throideann le fury frenzied. Agus ní féidir le gach duine dul san iomaíocht leo.
  Bíonn cleachtadh ag cailíní ar throid cosnochta. Fiú sa Pholainn, ní raibh siad ach i gceann bikini, agus cosnochta.
  Nuair a thagann an t-aon lom i dteagmháil leis an talamh, déanann sé athnuachan. B"fhéidir gurb é sin an fáth nach mbíonn aois ag cailíní! Cé go bhfuil am ag rith amach! Laochra, a ligean ar a rá ach an-laoch.
  Tá an oiread sin éacht déanta acu, ach troideann siad ar nós gnáthshaighdiúirí. Agus i gcónaí ach amháin i bikini, agus cosnochta. Sa gheimhreadh, tá sé taitneamhach fiú dóibh spank le cosa lom ar snowdrifts.
  Seinneann Gerda agus canann:
  Beidh muid ag dul trí tine agus uisce!
  Scaoil Charlotte leis na Rúisigh lena buamadóir agus dúirt:
  - Glóir do mhuintir na Prúise!
  Bhris Christina freisin, agus squeaked:
  Beidh muid ag rialú an phláinéid!
  Thainic Magda agus dheimhnigh:
  - Déanfaimid cinnte!
  Bhuail Gerda an teilgeán arís agus squeaked:
  "Ní chuirfidh fiú napalm stop linn!"
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Agus fiú an buama adamhach, nach bhfuil muid eagla!
  shush Christina agus d'fhreagair:
  - Theip ar na Meiriceánaigh buama adamhach a chruthú! Is bluff é!
  Exclaimed Magda ag barr a scamhóga:
  - Ní féidir leis an domhan éalú ón ordú Gearmánach nua!
  Agus beidh na cailíní gáire.
  Tháinig an cás criticiúil. I mí na Nollag, chuaigh trúpaí Sóivéadacha chun cinn san ionad. Ach arís níorbh fhéidir leo cosaint chumhachtach an Wehrmacht a shárú ...
  I measc na Naitsithe agus cailíní umar Agata agus Adala. Bíonn siad ag troid ar an E-10, gunna dhá fhear féin-ghluaiste agus an-chompordach. A shoots thar a bheith cruinn. Cé nach bhfuil a arm cumhachtach go leor, buaileann sé síos na tríocha ceathair go sonrach.
  Buaileann Agatha lena bharraicíní lom agus buaileann sí an carr Sóivéadach, go han-chruinn.
  Agus ansin dúirt sí:
  - Don Tríú Reich!
  Dolbanula ceart go leor agus Adala. Chomh maith leis sin ag baint úsáide as cosa chiseled lom.
  Agus bhris sí carr Sóivéadach le lámhaigh cruinn. Agus chonnaic sí:
  - Glóir dár laochra!
  Ba chóir cailíní a thabhairt faoi deara thar a bheith iontach. Agus shoot siad go maith go leor. Cad nach lámhaigh é, ansin buille.
  Gunnaí féin-ghluaiste Is meaisín an-bheag é E-10 do bheirt shaighdiúirí agus airde 1.2 méadar le trodaithe atá suite ina luí. Den sórt sin anseo tá sé an rud éifeachtach agus an-soghluaiste. Ar dtús, níor mheáchan sí ach deich dtonna, ach ba chosúil go raibh Hitler sách lag a armúr de 60 milliméadar ar an mhullach agus 30 ar an taobh. Agus d'ordaigh sé é a mhéadú go dtí 82 mm forehead agus 52 mm taobh. Ach tá meáchan an mheaisín méadaithe go 16 tonna, ag laghdú soghluaisteachta. Ach rinne Rommel a charr fiche ceintiméadar níos ísle, agus laghdaigh sé líon na mball foirne go dtí beirt. Agus thosaigh an gunna féinghluaiste ag meáchan aon tonna déag, rud a cheadaigh dó, le hinneall de 400 each-chumhacht, soghluaisteacht ardleibhéil a choinneáil.
  Bhuail Agatha arís a cosa lom isteach sa namhaid, pollta an chuid íochtarach den armúr IS-2 agus chan sí:
  - Mo neart mór!
  Bhuail Adala umar na Sóivéide freisin, bhuail sé an carr sa mhullach agus chrom sé:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus bhain sí úsáid freisin as cos lom chiseled.
  Tá na cailíní anseo ag troid go deas. Agus scriosann siad an armada umar Sóivéadach,.
  Ach anois aistrigh siad le gunnaí. Agus mar sin baintear amach iad ag baint úsáide as bharraicíní lom. Tugann siad fíor aon trócaire. Agus boinn lom flash.
  Cailíní, áfach, ní hamháin shoot agus ceardaithe a mharú. Go háirithe, céasadh déagóir a gabhadh. Bhí an buachaill sé bliana déag d'aois an-dathúil. Bhain na cailíní amach é agus cheangail siad de chrann giúise é. Agus ansin thosaigh siad ar lasadh le tóirsí, agus chuir siad tine freisin scuaba.
  Bhí sé le feiceáil conas a bhí craiceann mín, coirtithe an ghasúir clúdaithe le blisters agus pimples. Agus caithfidh mé a rá gortaíonn sé go leor.
  Lamh Adala a liopaí agus chan sé:
  Tír bheag, tír bheag...
  Dúirt Agada, agus é ag cur sála an ghasúir trí thine:
  - Cé a inseoidh dom, a thaispeánfaidh cá bhfuil sí, cá bhfuil sí!
  Agus an dá áilleacht conas a gáire. Tá an fear óg i ndáiríre dathúil. Conas a álainn déagóirí ag sé bliana déag. Nuair nach buachaill é a thuilleadh, ach ní fear fós é. Nuair a bhíonn na gnéithe facial fós ag bogadh ó leanbh go cineál fásta, agus ar an gcúis seo tá siad go háirithe álainn. Nuair a bhíonn leicne na mbuachaillí fós ruddy agus nach bhfuil clúdaithe le gruaig, chomh tairisceana, cosúil le cailín. Agus níl an craiceann fós chomh gruagach agus garbh mar atá i ndaoine fásta.
  Is laochra seanchaite iad Adala agus Agada a chéasadh an buachaill le pléisiúir. Bain sult as a chuid gáire. Agus téann siad ar mire fiú roimh a shúile, ag taispeáint charms agus ag lasadh tine.
  Is ainmhithe iad seo .... Céasadh an buachaill go dtí an pointe a chailleadh Chonaic. Ansin chuir siad uisce oighir air, thug siad chuig a chuid céadfaí é agus céasadh arís é agus bhí an spraoi ann.
  Dúirt Adala, agus í ag lí a liopaí:
  - Níl aon rud níos áille ná céasadh!
  D"aontaigh Agada leis seo:
  - Excites!
  Agus anois tá na laochra shrew ag díothú na trúpaí Sóivéadacha. Agus agus iad ag canadh:
  - Is é ár rí teachtaire na bhflaitheas,
  Tá ár rí cosúil le diabhal taibhse ...
  Is é ár rí an ceann roghnaithe den chinniúint....
  Níl ann ach tusa ár rí!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Sea Rommel go pointe áirithe agus Lucifer. Bhí sé in ann a dhéanamh ar an chuma dodhéanta.
  Agus anois tá na Naitsithe ag buachan níos mó agus níos mó muiníne.
  . Casann an E-25 go han-éasca, rud a fhágann nach bhfuil turret rothlach ann.
  Níl an fhoireann ach beirt, agus tá an airde 1.3 méadar. Ní gá a rá, dearadh éifeachtach agus éasca le monarú.
  Samhlaigh an Tíogair-2 i dtéarmaí armúr agus airm i meáchan T-4, is meaisín grandiose agus iontach é seo.
  Tá Agatha agus Agnes ag marcaíocht ar E-25, freisin cailíní in A. Agus álainn, ag troid cosnochta agus i bicíní.
  Agus conas a shoot siad nach bhfuil siad chailleann.
  Lámhaigh Agatha lena bharraicíní ar an namhaid, agus chrom sí:
  - Glóir do mo neart!
  Phic Agnes an namhaid freisin le cabhair óna barraicíní loma, bhuail sí an namhaid agus d'eisigh:
  - Agus is é mo neart ghlóir níos mó fós!
  Agus conas a wink ag opponents. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Agus conas is breá le cailíní céasadh.
  Ball de Komsomol, mar shampla, thóg siad agus dóite a clúidíní scarlet le tóirse. Agus screamed chomh crua.
  Chuir Agnes an-áthas ar a sáil, agus chrom sí:
  - A ligean ar ligean don fheirmeoir anfhlaith-chomhchoiteann bás!
  D"aontaigh Agatha leis seo, ag cur tine ar an namhaid:
  - Don Phruis iontach!
  Agus tá na cailíní ag gáire.
  Troid ligean ach a rá ghoid siad, agus áilleacht ifreanda mór. Seo é an IS-2 óna n-urchar cruinn roinnte ina phíosaí.
  Agnes yelled ag barr a scamhóga:
  - Glóir don chumannachas Aryan!
  Tá na Gearmánaigh ag iarraidh briseadh isteach go Tbilisi. Tá Grozny ag ionsaí le fury. Ach sheas an ceathrar cailíní cróga ina mbealach.
  Chaith Natasha grenade ar na Naitsithe lena cos lom agus chan sí:
  - Sin céart...
  Sheol Zoya bronntanas báis lena sÚil nocht agus dúirt sí:
  - Namhaid...
  ghéill Augustine do rud éigin millteach agus squeaked:
  - Ceapann...
  Chaith Svetlana grenade lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Cad...
  Chaith Natasha cúpla líomóid lena cosa nocht agus d'éiligh sí:
  - Rúisis...
  Ghéill Zoya freisin do rud fuinniúil agus marfach, squeaking:
  - Bainistithe...
  Sheol Augustine an marbh, muttering:
  - Namhaid....
  Ghlac Svetlana arís leis an millteach agus leis an vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha seal agus squeaked:
  - EDS...
  Bhris Zoya freisin ar na heachtrannaigh dhubha a d"earcaigh agus a d"fhostaigh na Naitsithe:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus le fearg:
  - Go...
  D'éirigh Svetlana le grin panther:
  - V...
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Troid...
  Chaith Zoya bronntanas an bháis lena méar nocht agus chrom sí:
  - Ionsaithe!
  Chlaon Augustine isteach agus labhair:
  - Naimhde...
  Thug Svetlana braon grenades lena boinn loma, agus mar a scairteann sí ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid...
  Nail Natasha an pléasctha agus hissed:
  - Ar buile...
  Ghearr Zoya na Naitsithe amach agus squeaked:
  - Buille!
  Loisc Augustine arís, agus d'éiligh:
  - Ar buile...
  Ghlan Svetlana agus í ag magadh:
  - Buille!
  Chaith Natasha grenade arís lena cos lom, galánta:
  - Scriosfaimid na Naitsithe!
  Ghlac Zoya é agus rinne sí gáire:
  - An cosán sa todhchaí don chumannachas!
  Agus chaith líomóid lena bharraicíní loma.
  Ghlac agus scaip Augustine na línte, agus d'eitil a cosa loma le scrios feadh an Fritz:
  - Scoiltfimid na comhraic!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena sÚil nocht, braon grenades, agus squeaked:
  A ligean ar crush na fascists!
  Agus lean an ceathrar orthu ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Bhí an Gearmánach E-75 ag bogadh. Meaisín le gunna 128 mm. Agus shoots féin.
  Agus chaith na cailíní grenades. an bonn do na Naitsithe. Agus scaoil siad ar ais. Dhreap siad ar aghaidh. Tá na tancanna ag rolladh arís. Bogtar an "Leopard" Gearmánach is déanaí -1. Gluaisteán an-soghluaiste.
  . CAIBIDIL #4
  Ach ghabh a chailíní anonn agus leag amach é. stróic siad meaisín soghluaiste le hinneall tuirbín gáis ina phíosaí. Agus shéid siad ina píosaí di.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Táimid ag troid go hiontach!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - An-fionnuar!
  Dúirt Augustine go ciallmhar:
  - Beidh an bua againn!
  Agus sheol sí grenade frith-umar lena cos lom. Cailín láidir. Agus tá an oiread sin wit aici.
  Sheol Svetlana bronntanas báis freisin lena bharraicíní a chos lom, agus bhuail sí an namhaid. Cailín an-ionsaitheach, dath na cornflowers súile. Tá a leithéid de éirim aici, agus sliocht na nirt!
  Thug Natasha seal agus rinne sí gáire:
  - Don Rúis naofa!
  Lámhaigh Zoya go gníomhach, agus rinne sí gáire, ag taispeáint fiacla péarla:
  - Is laoch mé den leibhéal sin nach gclisfidh ar shiúl!
  Loisg Augustine freisin. Ghearr na Naitsithe síos orthu agus ghríosaigh siad:
  "Is laochra mé uaillmhian iontach!"
  Agus nocht sí a cuid fiacla péarla!
  Dhearbhaigh Svetlana:
  - Uaillmhianta an-mhór!
  Tá na cailíní ag troid le fada an lá. Agus ar ndóigh d'éirigh leo saothair mhíleata. Tá siad fíor-áilleacht taibhseach. Meon den scoth. Agus shoot siad den chéad scoth.
  Shíl Natasha agus í ag lámhaigh, gan Stalin, dá maraíodh an Fuhrer é. bhí neamhní in anamacha na ndaoine. Tá sé cosúil le grá amháin a fuair bás.
  Cé go raibh an Seoirseach seo cruálach. Agus ní dhearna sé gach rud ceart. Tá fiú anecdote faoi seo. Cén fáth a gcaitheann Lenin buataisí agus go gcaitheann Stalin buataisí? Mar gheall ar roghnaigh Vladimir Ilyich an bóthar, agus tá an ceann seo mustachioed rushing chun tosaigh.
  I dtaca leis seo, ní raibh Stalin an rialóir optamach. Go deimhin, mar a chuir Lenin síos air, bhí sé ró-mhíbhéasach.
  Ní ullmhaíonn an cócaire seo ach miasa spicy. Maidir le cruálacht, ba chlaíomh dhá-imeall a bhí ann.
  Ar thaobh amháin, chabhraigh sé le smacht a choinneáil agus spreag sé gaireas an pháirtí. Ar an láimh eile, leagadh amach na pearsanra is luachmhaire agus na daoine cumasacha. Go háirithe, tar éis an chogaidh chaill siad bainisteoir chomh hiontach le Voznesensky. Cé a raibh na seirbhísí is mó go dtí an Motherland.
  Bhí Voznesensky, b'fhéidir, ina bhainisteoir idéalach: ní hamháin diana, ach freisin cliste agus oilte. An dochtúir eolaíochta is óige sa USSR, acadúil, pearsantacht den scoth. Murach Voznesensky ar bhealach éigin bheadh dul amú ar eacnamaíocht na Rúise Shóivéadaigh i gcás a bháis. Agus ní féidir leo na Naitsithe a shárú.
  Chaith Natasha líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Ón spéir...
  Chaith Zoya grenade lena méar nochta freisin agus dúirt:
  - Réiltín...
  Sheol Augustine bronntanas an bháis lena cos nocht agus sheinn:
  - Geal...
  Chaith Svetlana grenade freisin, le cabhair ó chos lom, agus d'eisigh:
  - Criostalach!
  Thug Natasha seal agus rinne hiss ar:
  - Mise duit...
  Sheol Zoya bronntanas an bháis lena méar loma, ag hiss:
  - Amhrán...
  D'éirigh Augustine lena sÚil nocht, rud a thugann bás agus squeaked:
  - Beidh mé ag canadh...
  Lean Natasha ar aghaidh, ag canadh go ionsaitheach:
  - Faoi....
  Chaith Zoya pacáiste pléascadh lena cos lom, ag scaipeadh na Naitsithe agus ag squeaked:
  - Dúchasach...
  Thug Augustina braon grenades lena sÚil nocht, thug amach:
  - Stalin!
  Throid na cailíní go cróga, ach tá an chuma ar an scéal nach bhfuil siad in ann Grozny a shealbhú. Thit áilleacht faoin dáileadh. Bhí siad go mór ag troid gadaithe. Agus caithfidh tú cúlú go drogallach. Agus tá sé seo míthaitneamhach.
  Bhí áthas ar Natasha:
  - Chuamar siar go ciúin ar feadh i bhfad ...
  D'aontaigh Augustine, súile gealánacha le fearg,:
  - Bhí sé annoying - bhí siad ag fanacht leis an cath!
  Thóg Zoya é agus sheinn sé le fearg, agus phioc an chuid eile de na cailíní suas go sona é;
  Éirigh, brandáilte le mallacht,
  An domhan ocrach is sclábhaithe ar fad, Ár n-aigne corrach ag goil Is réidh le dul i ngleic le bás.
  
  Scriosfaimid Domhan iomlán an fhoréigin ar an talamh, agus ansin tógfaimid ár gceann, tógfaimid Domhan nua: Cé nach raibh faic, beidh sé ina gach rud.
  
  Stop de sucking fola, vaimpírí Príosún, cánacha, bochtaineacht Chun tú - go léir an chumhacht, go léir beannachtaí an Domhain, Is é ár gceart fuaime folamh.
  
  Tógfaimid an saol ar bhealach eile, Agus seo é ár mana cath: Gach cumhacht - do na daoine oibre, Agus síos le gach paraisítí!
  
  Is díspeamach thú i do shaibhreas, Gual is rinneadh ríthe, Is tú do ríchathaoireacha, a pharaisí, Ar ár gcroim in airde!
  
  Plandaí, monarchana, seomraí - Chruthaigh ár gcuid saothair gach rud.Tá sé in am! Éilímid go dtabharfaí ar ais an méid a rinneadh le robáil.
  
  Is leor, ar son na ríthe, Isteach i bhfuadar an chogaidh sinn, cogadh ar reithí a bhualadh! Suaimhneas síoraí do na pobail Stailc, a chlanna na n-arm!
  
  Cathain a chuirfidh an tíoránach iallach orainn titim go laochúil sa chath ar a son, a Dhúnmharfóirí! Ansin díreoimid muzzles na gunnaí móra catha chugat.
  
  Ní thabharfaidh aon duine slánú dhúinn: Ní dia, ní rí, is ní laoch Is lenár láimh féin saorfar sinn.
  
  Chun leatrom a threascairt le lámh éirimiúil, Chun do mhaith a fháil ar ais, At, adharc, agus béir go dána, Cé go bhfuil an t-iarann te!
  Sheinn na cailíní go hálainn, agus bhuail siad an bóthar. Agus tá an cogadh ar siúl. .
  Tá TA-400í uafásacha agus TA-500í níos cumhachtaí fós ag iompar suas le fiche tonna de bhuamaí ag scriosadh poist Shóivéadaigh. Ach tá an tArm Dearg ag iarraidh a shealbhú. Cantar fiú amhráin le misneach iontach.
  Beidh daoine sásta
  Sonas go deo...
  An rialtas Sóivéadach -
  Tá an chumhacht iontach!
  Agus troideann ceannródaithe agus ceannródaithe cosnochta sa gheimhreadh i sléibhte na Cugais. Léiríonn leanaí misneach iontach.
  Agus iad féin a thaispeáint a bheith cróga.
  Agus tá an t-amhrán á sheinm arís
  Is ceannródaithe leanaí an chumannachais sinn,
  Tine chnámh, puball agus foirnéis chopair...
  Cabhlaigh beidh muid ag magadh fascism,
  Cé atá ag fanacht le ruaig buile!
  Agus caitheann cailín le carbhat dearg pacáiste pléascach lena bharraicíní loma, agus an Fritz á stróiceadh as a chéile.
  Ina dhiaidh sin canann sé:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Cuirfimid stop leis an gcuid is mó den fhaisisteachas!
  Agus an buachaill a dó an sÚil nocht a choise, beidh sé freisin é a ghlacadh agus a roar:
  - Ar son mór an phláinéid communism!
  Is trodaithe misniúla iad leanaí. Cé go uaireanta bíonn siad ag súil le céasadh fiáin den sórt sin.
  Leanann ionsaí na Naitsíoch ar aghaidh. Ar an 9 Eanáir, bhí na Naitsithe tar éis roinnt cathracha a thógáil cheana féin agus iad ag gluaiseacht, ag druidim le Tbilisi.
  Is iontach an neart atá ag na Naitsithe.
  Mar sin féin, throid fiú leanaí beaga i gcoinne na Naitsithe. Chaill buachaillí agus cailíní pacáistí pléascacha seiftithe ag umair Ghearmánacha, gunnaí féinghluaiste, agus coisithe.
  Bhain cuid acu úsáid as catapulta beaga agus slingshots móra. Bhí sé sin an-éifeachtach.
  Go ginearálta is daoine den sórt sin iad leanaí, cheerful agus seans maith go heroism. Cé go bhfuil a gcosa lom dearg ón bhfuacht, cosúil le cosa préacháin. Ach tá an toil unshakable.
  Throid na ceannródaithe go misniúil. Bhí a fhios acu cad a chiallaigh an mbraighdeanas faisisteach.
  An cailín Marka, mar shampla, thit isteach i clutches na Naitsithe. Ola siad a cosa nocht agus chuir siad in aice leis an brazier í. Bhí teangacha lasrach beagnach ag ligh sála lom, cruaite an chailín as siúl fada cosnochta. Lean an chéasadh ar feadh thart ar cúig nóiméad déag, go dtí go raibh na boinn clúdaithe le blisters. Ansin, bhí cosa lom an chailín gan cheangal. Agus arís chuir siad ceisteanna. Bhuail siad mé le píobáin rubair ar mo chorp nocht.
  Ansin rith siad an sruth... Bhí Marinka céasadh go dtí deich caillte Chonaic le linn na ceiste. Agus ansin lig siad a scíthe. Nuair a bhí na cosa loma beagáinín corrach, bhí siad smeartha le hola arís agus tógadh an brazier aníos arís. Is féidir céasadh den sórt sin a athdhéanamh go minic. Agus céasadh le sruth, agus fuip le píobáin rubair.
  Céasadh Marka ar feadh sé mhí. Go dtí go ndeachaigh sí dall agus iompú liath ón gcéasadh. Ansin chuir siad í beo sa talamh. Níor chuir sé piléar amú fiú.
  Ceannródaí Vasya, bhuail na Naitsithe le sreang dearg-te ar a chorp nocht.
  Ansin dódh sála lom le stiallacha dearg-te iarainn. Ní fhéadfadh an buachaill seasamh yelling, ach fós ní raibh betray a gcomrádaithe.
  Thuaslag na Naitsithe beo é in aigéad hidreaclórach. Agus is pian uafásach é seo.
  Arrachtaigh den sórt sin iad na Fritzes seo ... Céasadh ball Komsomol le iarann. Ansin chroch siad ar raca é, thóg siad suas é agus chaith síos é. Ansin, thosaigh siad ag sruthán le crowbar dearg-te. Bhí na cíoch stróicthe amach le forceps. Ansin bhí an srón stróicthe literally as le greamairí dearg-te.
  Céasadh an cailín chun báis... Bhris siad a méar agus a cos go léir. Cuireadh bac ar bhall eile de chuid Komsomol, Anna. Agus nuair a fuair sí bás, dhó siad le tóirsí.
  I mbeagán focal, rinne na Naitsithe magadh faoi mar ab fhearr a d"fhéadfaidís agus mar ba mhian leo. Rinne siad céasadh agus céasadh ar gach duine.
  Bhí Natasha agus a foireann fós ag troid sa imcirclement. Bhain na cailíní úsáid as a gcosa lom, galánta sa chath, agus chaith siad grenades. Throid siad in aghaidh fórsaí uachtaracha na Fritz. Thionóil siad iad féin go misniúil, agus ní raibh siad chun cúlú.
  Bhuail áitritheoirí na cathrach Tbilisi gafa leis na Gearmánaigh agus iad ag titim ar a nglúin. Bhí cuid de na buachaillí cosnochta in ainneoin an sneachta, agus chrom siad ar na Naitsithe.
  Bua iontach. Chuir cailíní Gearmánacha iachall ar bhuachaillí a gcuid buataisí nó sála lom a phógadh. Buachaillí mearbhall agus scanraithe a rinne sé é.
  Chuir mná áirithe tic ar shála na mbuachaillí agus bhuail siad le clubanna iad. D'fhéach sé an-sexy.
  Uafásach, cé go bhfuil siad as dáta go morálta agus go deimhin, "Tíogair" -2 crushes fir a gabhadh. Maraítear fireannaigh fásta. Níl fágtha beo ach mná agus buachaillí gan féasóg. Agus lig fir fásta bás faoi na boilb. Agus rith a lán daoine.
  Is umar cumhachtach é "Tíogair Ríoga". Agus a leithéid de hulk go bhfuil na saighdiúirí Sóivéadach ag teitheadh ... Agus cé mhéad acu dóite síos as an tintreach na cumhachta.
  Agus anois, thar thógáil na Comhairle Cathrach, bratach le swastika Naitsíoch.
  Tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn ar chathracha Seoirseacha eile freisin. Tá a gcuid trúpaí cosúil le plá donn. Agus cumhacht mórthaibhseach.
  Géilleann mais na saighdiúirí Sóivéadacha. Tá an chuid is mó díobh brúite ag "Panthers" -2 agus "Tigers" níos troime, ós rud é nach bhfuil gá leis an truflais seo. Titeann mná ar a nglúine agus tiomáintear cosnochta iad.
  A leithéid de thubaiste go hiontach.
  Téann Yak-9 chun catha. Déantar an meaisín seo a tháirgeadh i gcainníochtaí móra. Ach is beag úsáid é seo. Níl ach cuntais á fháil ag aces na Gearmáine. Agus shoot siad síos i líon mór. Agus tá na buachaillí i gceannas cheana féin. Agus troideann na cailíní troda freisin.
  Tá Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ag iarraidh na Naitsithe a choinneáil siar sa spéir. Cailíní i gceann bikini agus cosnochta. Agus tá an dá an-álainn agus an-troid ghoid.
  Troideanna agus ainlithe Anastasia. Táirgeann a trodaire lúb marbh, agus leagtar an meaisín Gearmánach Focke-Wulf síos. Agus úsáideann sé a bharraicíní loma.
  Ní dhéanann an cailín dearmad go caoin:
  - Is Trodaire den scoth mé!
  Shoots Akulina freisin ar an namhaid. Agus déanann sé go néata é. Agus úsáideann sé bharraicíní lom freisin.
  Agus roar ar bharr a scamhóga:
  - Glóir don chumannachas!
  Tá an Chugais cheana féin ar tí titim, agus tá sé ag éirí níos drámatúla.
  Agus tá na Gearmánaigh rampant agus céasadh úsáid. Is maith le cailíní ceannródaithe Gearmánacha go háirithe céasadh.
  Seo chugaibh Gerd agus Charlotte, buachaill timpeall trí bliana déag, gan éadaí. Agus thosaigh siad ag tic leis an bpionta. Seryozhka gáire agus purred. Ansin thug Gerda an lastóir go sáil chruinn lom an ghasúir. Lamh na lasracha boinn beagán garbh an ceannródaí. Screamed sé i bpian. Bhí blisters ann.
  Rinne na cailíní Gearmánacha gáire:
  - Beidh sé an-fionnuar!
  Agus thosaigh siad ag fuip an buachaill le fuipeanna. Moaned sé agus thosaigh sé ag screadaíl. Go háirithe nuair a thosaigh na cailíní ag tabhairt tóirsí le tine ar a chosa lom. Ansin chuir na ceannródaithe iarann te dearg ar a bhrollach lom agus chaill an buachaill comhfhios.
  Sea, tá laochra na Gearmáine ar an mbarr. Tá buachaill á chrá in ord rudaí.
  Céasadh, áfach, ní hamháin buachaillí, ach freisin baill Komsomol. Bhí na cailíní undressed agus stiúir ar an raca. Tá tharraing siad suas, iallach a áirse agus literally writhe i háille pian. Agus faoi chosa lom na gcailíní chuir siad an brazier trí thine, ag bagairt na boinn a ruaigeadh.
  Mar a scread na baill Komsomol ó phian fiáin ... Cé chomh cruálach a bhí sé ar fad. Agus d"ionanálú na Naitsithe boladh na feola ar lasadh ina gcuinne agus rinne siad gáire, slad ar a chéile ar a gcloigeann agus d"éiligh siad:
  - Heil Fuhrer! Maróidh muid gach duine!
  Agus arís céasadh agus céasadh daoine. Tá sé suimiúil go háirithe na ceannródaithe a chéasadh. Buailtear na buachaillí chun báis, agus ansin déantar salann a dhoirteadh ar a gcuid créachta agus caoineadh. Sea, tá sé thar a bheith annoying.
  Agus nuair a úsáideann siad sreang te freisin. Déanann sé sin i bhfad níos pianmhaire é.
  Agus tá Makhachkala glactha ag na Naitsithe cheana féin. Agus tá siad ag bogadh i dtreo chríoch an Asarbaiseáin. Agus timpeallaithe siad cheana féin agus blockaded Yerevan. Agus stoirmíonn siad éadóchas Batumi le gach rud. Agus tá sé ionsaitheach.
  Marshal Rokossovsky beagnach fuair bás é féin. Braitheadh go raibh na trúpaí Sóivéadacha faoi bhrú agus go raibh siad ag titim as a chéile. Tá líon na ngéilleadh agus na dtréigtheoirí ag dul i méid. Agus éiríonn go leor píolótaí depressed.
  Cé go bhfuil Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova fós ag seachaint defeat. Bíonn na cailíní ag troid go cróga agus go éadóchasach.
  Roimh an troid, d'éirigh Anastasia le triúr guys chun cumhacht iontach cosmaí a bhailiú inti féin.
  Agus i ndáiríre a mhuirearú caipitiúil. Agus a ligean ar cnag síos desperately na naimhde.
  Agus ag baint úsáide as bharraicíní lom.
  Agus squealed sí ar bharr a scamhóga:
  - Is curadh domhanda iontach mé!
  Agus conas le sÚil lom beidh sé brú ar an luamhán.
  Is stalker éadóchasach é Akulina Orlova freisin i gcath. Agus úsáid á baint aige as a bharraicíní lom, brúiteann sé aerárthach Wehrmacht.
  Anseo scaoil sí síos an ME-109 K. B'fhéidir go bhfuil an meaisín seo as dáta cheana féin, ach tá sraith modhnuithe tagtha uirthi. Agus ar sé is féidir leat troid go rathúil.
  Sheinn Akulina Orlova, ag gníomhú di le fury fiáin:
  - Dia dhaoibh an cumannachas! Beidh faisisteach a defeated!
  Agus arís le sÚil lom, ach conas a bhrúfaidh sé.
  Seo roinnt cailíní craiceáilte.
  Ach fórsaí an-mhíchothrom sa Chugais. Cé go gcreidtear go bhfuil fir ar fad iolair. Ach ní féidir le duine ar bith seasamh in aghaidh bean na Rúise.
  Agus tá na laochra chomh ionsaitheach agus fionnuar. Tá eitleáin ag lámhaigh in ainneoin a fheabhas cáilíochtúil.
  Sheinn Akulina Orlova:
  Ciorcal gréine...
  Agus leag sé síos ar an namhaid le cabhair ó bharraicíní lom.
  Lean Anastasia Vedmakova, ag brú na cnaipí lena siní scarlet agus ag cnagadh ar na Naitsithe:
  Tá na Gearmánaigh thart...
  Chuaigh Akulina squeaked, ag gearradh amach eitleán Gearmánach eile:
  - Chuaigh Hitler chun faisnéise!
  Thit Anastasia do na Naitsithe ar aghaidh:
  thit isteach i bpoll...
  Rinne Akulina, lámhaigh go cruinn, giggled:
  - Bhris mé mo chos...
  Fired Vedmakova go dian agus go cruinn, faoi deara:
  - Agus dúirt beannacht!
  Agus roar na cailíní i curfá:
  -Bíodh vodca,
  ispíní agus scadán ann i gcónaí ...
  cucumbers trátaí,
  Sin deireadh Hitler!
  Dúirt Akulina, ag seoladh bronntanas báis arís chuig na Naitsithe:
  - I ndáiríre, caithfidh tú a chanadh; Rommel deireadh!
  D"aontaigh Vedmakova, a raibh sé mar aidhm aige gunna le sliogáin aeir agus a méar nocht,:
  - Ar ndóigh - tá Hitler cheana féin céim a rith!
  I gcás nach bhfuil aon tionchar pearsanta Rommel-Hitler, na trúpaí Sóivéadach ag iarraidh a eagrú ar bhealach éigin friotaíochta. Ach tá sé thar a bheith deacair. Ach déanann siad fós gach rud is féidir agus dodhéanta.
  Agus troideann na páistí freisin. Agus téann na ceannródaithe isteach sa chath. A chomhlíonann an namhaid le mhanglaim Molotov, agus shots ó gunnaí.
  Buachaillí agus cailíní, maolaithe agus scríobtha mar a bhíonn i gcónaí i gcath. Agus troideann siad go cróga agus thar a bheith éadóchasach.
  Cé mhéad dá leanaí a fhaigheann bás agus a fhágtar as a chéile.
  Dhreap na píolótaí Gearmánacha Gertrude agus Adala, ag bualadh a gcos lom, isteach i XE-328 dhá shuíochán, meaisín scaird - is ollphéist é seo le deich gunnaí móra aeir.
  Bhí an bháisteach díreach imithe agus d'fhág na cailíní rianta galánta, an-soiléir dá gcosa lom.
  Bhí siad chomh mealltach sin gur chaith na déagóirí a bhí ag freastal ar an aerpháirc na lorg coise lom lena súile, agus thosaigh fiú na buachaillí ag ardú foirfeachta. Go ginearálta, bhí go leor píolótaí baineann - léirigh an troid go bhfuil mná, faoi choinníollacha comhionanna, dhá uair an ráta marthanais ná fir. Agus ciallaíonn sé sin go bhfuil siad éifeachtach. Agus Hitler-Rommel, nó in áit Field Marshal Fuhrer, ar ndóigh, nach bhfuil a leithéid de dhuine a bhraitheann leithscéal as aon duine.
  Sa Tríú Reich féin, tugadh isteach polygamy go hoifigiúil - an ceart chun ceithre mná céile. Tá sé seo an-phraiticiúil. Ach ní ró-oiriúnach do thraidisiúin Chríostaí. Ní haon ionadh go bhfuil faisisteachas ag lorg foirm nua reiligiúin. Áitíonn an Fuhrer-Field Marshal gur aondiachas é, ach chomh speisialta sin - le pantheon na déithe págánacha, ársa Gearmánacha. Ar ndóigh, cuirtear Hitler-Rommel é féin sa phanteon seo thar aon rud eile mar theachtaire agus mar theachtaire an Dé is Airde.
  Mar sin is breá leis an Fuhrer, ar ndóigh, é féin a chothú go mór.
  Seolann Gertrude agus Adala a n-aerárthach ionsaithe ilchuspóireach isteach sa spéir, ar féidir leo ról trodaire a imirt freisin.
  Tá laochra an-mhuiníneach. Níl scaird-aerárthaí ag na Rúiseach, agus ní dócha go mbeidh siad in ann seasamh le marú tigresses an spéir.
  Dúirt Gertrude:
  - Is ridire mé ar sruthán ar lasadh ...
  Dheimhnigh Adala go díograiseach, ag cur a cuid fiacla:
  - Agus beidh mé checkmate gach duine!
  Rinne na cailíní gáire. Bhrúigh siad a sála lom ar na pedals, agus chaith siad an t-aerárthach scairdionsaithe.
  Bhí sé fós dorcha, ach bhí stríoc solais ag taispeáint san oirthear cheana féin. Feadaíl na cailíní... Bhí fairsinge na Rúise ar snámh fúthu cheana féin. Bhí na mná cogaidh ag gáire agus ag buaileadh lena chéile. Tá siad chomh extravagant agus álainn.
  Agus cosnochta, ar ndóigh, gan tú féin a ualach le rud den sórt sin gan ghá do chailín i gcogadh mar bhróga.
  Agus méadaíonn an íogaireacht san aerárthach go leor uaireanta níos mó.
  Anseo téann gluaisteáin Sóivéadacha amach i dtreo iad. Is dócha gurb é an scriú Yak-9 an meaisín is mó olltáirgthe i measc na heisiúintí is déanaí. Gan a bheith ró-armtha, ach réasúnta saor agus gan mórán armúr. MIG-5, níos tapúla, le gunnaí meaisín. Is múnla níos luaithe é MIG-3. Is dócha gurb é LAGG-7 an t-éan is tapúla agus is armtha. Sa mhodhnú is déanaí, tá oiread agus trí ghunna 20-mm.
  Ach is meaisíní lián-tiomáinte iad seo go léir - níor cruthaíodh scaird-aerárthaí. Agus mothaíonn na Gearmánaigh an-mhuiníneach.
  Lasann Gertrude deich gunnaí móra aeir. Bhuail siad 30mm agus dhá ghunna 37mm. Ritheann siad mar ghuairneáin lasracha trí aerárthaí Sóivéadacha. Mar sin féin, déanann na píolótaí dearga iarracht Dodge agus téigh go dtí an eireaball.
  Tá Adala ag ainliú faoi láthair. Ní féidir leat carr Gearmánach a thógáil go ceann ar aghaidh, ach tá sé deacair dul isteach sna heireabaill. Maidir le trúpaí an APSS, níl an t-ionsaí gan choinne. Tá gunnaí frith-aerárthach seolta cheana féin. Glow sliogáin phléasc sa dorchadas.
  Tá néaróg áirithe ag na Gearmánaigh. Dhealraigh sé go raibh an oiread sin feicthe acu cheana féin nach gcuirfeadh rud ar bith iontas ort, ach ... Tá píolótaí Sóivéadacha cróga agus níl eagla orthu roimh chaillteanais. Ní dhéanfaidh aon ní a scanradh orthu. Ach ní leor taithí. Tagann eitleán Gearmánach go héasca as an tumadóireacht agus scaoileann sé an carr Sóivéadach. Briseann ceann eile ina phíosaí.
  Tá cumhacht airm na Gearmáine an-mhór. Is comhpháirt é seo ina bhfuil buntáiste ollmhór ag an Fritz ar an Rúis. Ach is mór an luas a bhíonn ag na Naitsithe.
  Luathaíonn Adala agus briseann sé ar aghaidh. Agus lasann Gertrude roicéid ar an namhaid. Faigheann na fiacla comhairle. Tá roinnt lón lámhaigh dírithe ar theas nó ar fhuaim.
  Cogar Adala:
  Ní mharóidh siad sinn!
  Casann na cailíní a gcarr... Déanann siad iarracht a bheith fionnuar. Agus ansin reithíonn trodaire Sóivéadach aerárthach scaird-ionsaí Gearmánach in aice láimhe. Agus conas a thosaíonn sé ag cuimilt, agus scoilt. Spéir agus aer araon.
  Dúirt Gertrude:
  - Bás buile!
  Bhí mearbhall soiléir ar na laochra, agus is féidir iad a rammed mar sin.
  Tá umair ag bogadh i dtreo na teorann. Criú finscéalta Gerda, Charlotte, Christina agus Magda.
  D"éirigh le ceathrar laochra iad féin a chlúdach le glóir trí throid a dhéanamh idir na Breataine agus na Meiriceánaigh. Le linn na cogaíochta le Meiriceá, rinne na háille máistreacht ar umar Panther-2. Ní carr olc é, níos fearr ná na Shermans san armúr agus san armúr tosaigh. Ní raibh am ag an "Pershing" níos déanaí chun cogadh a dhéanamh. Sea, agus níl sé ina rival don "Panther" -2.
  Ansin bhuaigh na ceithre cailíní an clú legendary. Cé gur thosaigh a gcosán glórmhar i gcoitinne sa daicheadú bliain. D'áitigh Himmler ar an bhFuhrer triail a bhaint as cathláin na mban i gcathanna, ó Aryans a bhí oilte go speisialta.
  Léirigh an troid nach nasc lag iad mná ar chor ar bith agus go bhfuil a fhios acu conas troid go maith. Agus ag an am céanna iompróidh caillteanais níos lú ná fir. Throid na laochra freisin sna coisithe, ag bualadh a gcos lom ar ghaineamh te Fhásach an tSahára. Agus máistreacht na umair. Tar éis tástáil a dhéanamh ar an "Tíogair", i gcathanna leis an mBreatain.
  Mar sin féin, tá cailíní Sóivéadacha ar an SU-100 ag troid go maith freisin.
  Cé gur cosúil seasamh na Rúise hopeless. Ach troideann na laochra, in éineacht le Elizabeth, mar iolair.
  Brúnn Ekaterina an luamhán lena bharraicíní loma. Seolann diúracán a pollann an carr Naitsíoch E-50 isteach sa taobh agus roars:
  - Don chumannachas mór dearg agus corcairdhearg!
  Bhris Elena an gunna freisin agus a cos lom, mín. Bhuail sí go cruinn an umar namhaid.
  Chlaon an cailín:
  - Do mo Rúis álainn!
  Dúirt Euphrasia go ionsaitheach, agus í chun tosaigh i dtine an-dírithe:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus úsáideann sé cosa lom, chiseled freisin.
  Tá an meaisín Sóivéadach an-láidir agus ag troid. Agus shoots sé go maith.
  Tá an SU-100 in ann an E-50 a threá isteach sa taobh. Ach briseann na cailíní trína forehead fiú, agus iad ag dul isteach i lure nó deireadh le deireadh. Agus gearrann siad trí mhiotal.
  Elizabeth, ag baint úsáide as a toes loma, lámhaigh ar an namhaid. Agus chirped:
  - Ón sruthán gorm ...
  Bhris Ekaterina freisin, an uair seo ag brú an luamháin lena nipple scarlet agus cooing:
  Tosaíonn an abhainn...
  D'eisigh Elena, ag gáire go géar agus ag hiss:
  Bhuel, tosaíonn an cairdeas...
  Agus bhrúigh sí an luamhán lena sÚil nocht freisin.
  Choed Euphrasia, ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Le gáire!
  Oibríonn na cailíní go han-ghníomhach ar an SU-100. Agus scrios trealamh namhaid.
  Agus ar imeall Baku, tá na ceannródaithe ag tochailt trinsí. Tá guys de náisiúntachtaí éagsúla. Go háirithe, flicker cinn geal go leor. Tá leanaí dearg agus dubh agus fionn.
  Aontaíonn rud amháin iad: creideamh i bua an chumannachais agus cosa lom. Tá sé soiléir nach bhfuil bróga ag gach duine le linn an chogaidh, agus dá bhrí sin, mar chomhartha na dlúthpháirtíochta, flaunt gach leanbh a sála lom, cruinn. Tá an geimhreadh sa Transcaucasia measartha éadrom, agus nuair a bhogann tú agus nuair a bhíonn tú ag obair le sluaiste, níl an fuar chomh uafásach.
  Oibríonn páistí le díograis, agus canann:
  Ardaigh tinte, oícheanta gorma,
  Is ceannródaithe muid - clann oibrithe ...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  Glaoch ar na ceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Glaoch ar na ceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  . CAIBIDIL #5
  Agus anseo a thagann an t-aláram arís. Léimeann buachaillí agus cailíní go bun an trinse. Agus tá sliogáin ag tosú ag pléasctha ó thuas cheana féin: tá airtléire namhaid ag obair.
  D'iarr Pashka ar Masha:
  - Bhuel, an dóigh leat go mairfidh muid?
  D'fhreagair an cailín go muiníneach:
  - Cuirfimid in aghaidh uair amháin ar a laghad, san uair is deacra!
  Thug an ceannródaí Sasha faoi deara go loighciúil:
  Is é ár heroism unshakable.
  Bhain an buachaill a bhonn lom ar na clocha. Is féidir a fheiceáil gur líonta an buachaill é féin le calluses soladach.
  Dúirt an cailín Tamara:
  Beidh muid ag troid gan eagla
  Beidh muid a ghearradh ní céim siar ...
  Lig an léine sáithithe le fuil -
  Níos mó naimhde, cas an ridire go hIfreann!
  Thug an buachaill Ruslan, ceannródaí le gruaig dhubh, faoi deara:
  Rachaidh na céadta bliain, tiocfaidh ré,
  Ina mbeidh aon fhulaingt agus bréaga ...
  Troid ar a shon seo go dtí d'anáil dheireanach -
  Freastal ar do Motherland, tú ó chroí!
  An buachaill Oleg, caol agus gruaig, chirped, dánta:
  Níl, ní bheidh an airdeall céimnithe,
  Sléibhte fabhcún, iolair...
  Tá guth na ndaoine go binn -
  Beidh an cogar crush an nathair!
  
  Stalin ina chónaí i mo chroí
  Ionas nach eol dúinn brón,
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Mhol na buachaillí agus na cailíní go haonfhoirmeach.
  Ach anois tá aerárthaí scairdionsaithe ag eitilt cheana féin agus ag titim buamaí. Agus is cur chuige ionsaitheach é seo.
  D'ardaigh Oleg agus Sasha slingshot agus sheol siad bronntanas an bháis. Agus bhí an bairille buailte ag aerárthach ionsaí Naitsíoch.
  Sheinn an cailín Natasha:
  - Níl an Komsomol ach aois,
  Is é Komsomol mo chinniúint!
  Beidh mé conquer spás, creidim
  Go maire muid go deo!
  D'fhreagair Ahmed, buachaill ceannródaíoch as Asarbaiseáin, le gáire:
  - Níl tú fós i do bhall Komsomol Natasha!
  Stampáil an cailín go feargach a cos lom agus d'fhreagair sé le glór binn;
  In aice na n-aithreacha, le hamhrán aoibhinn,
  Seasann muid don Komsomol...
  Tá ré na solasbhlianta ag druidim linn,
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Stampáil Oleg freisin a chos lom, leanbaí agus é faoi ghlas:
  casúr níos láidre squeeze an proletarian,
  Ó lámh tíotáiniam ag brú an chuing ...
  Canfaidh muid míle arias dár dTír Mháithreach,
  Agus solas don todhchaí, maith!
  Tá áthas ar leanaí. Agus go deimhin, buamáil na Gearmánaigh, agus ní bhfuair ach cailín amháin blúire ina sála lom, cruinn, bándearg.
  Ceannródaí screamed, ach ansin giotán a liopaí.
  Agus mar sin d'ullmhaigh siad a repel an ionsaí. Agus tá umair leis na Naitsithe cheana féin. E-100s formidable ag gluaiseacht. Meaisíní cumhachtacha agus contúirteacha den sórt sin.
  Tá a leithéid de chosaint acu. Rud nach féidir leat a fháil tríd ó aon uillinn. Ní féidir leat é a bhualadh ó uillinn amháin. Is é an t-aon seans ná na rianta a bhriseadh.
  Tá leanaí réidh le dul i ngleic, agus ag croitheadh a gcos lom. Anseo tá siad ar shreang ag brú pacáistí le pléascáin baile faoi rianta na Naitsithe. Oibríonn sé agus scriosann sé rollóirí umair arm Rommel.
  Agus tá cuma uafásach air.
  Squeaks Sasha:
  - Glóir don chumannachas!
  Shoots an buachaill Pashka le Oleg ó slingshot agus squeals:
  - Glóir do na ceannródaithe!
  Tarraingíonn an buachaill Ruslan, agus an cailín Sufir, mianach faoin nGearmáinis le sreang agus scairteann sé:
  - Glóir don APSS!
  Tá leanaí as Asarbaiseáin agus guys Rúiseacha ag troid. Ceannródaithe coirtithe, tanaí, cosnochta i gcoinne armada ollmhór umar.
  Casann an cailín Tamara a cos galánta, beag, lom agus deir:
  - Glóir don Rúis!
  Deimhníonn an ceannródaí Ahmet agus é ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Is teaghlach cairdiúil muid le chéile!
  Deimhníonn an buachaill Ramzan, Asarbaiseáinis le gruaig rua, agus é ag leagan amach carr:
  - As an bhfocal táimid céad míle I!
  Tá na páistí cairdiúil... Seo chugat an cailín Airméinis Azatuhi, a aistríonn go deas an pacáiste pléascach faoin bolb faisisteach le cabhair sreang, agus squeaks:
  - Is teaghlach daoine é an APSS!
  Deir cailín Airméinis eile Aghas:
  - Ná lúb ar an fhaisisteachais:
  Agus tharraing an cailín an sreang lena bharraicíní loma. Tá gruaig fhionn ag go leor leanaí Asarbaiseáinis agus Airméinis agus ní féidir idirdhealú a dhéanamh idir iad agus leanaí Slavacha, a bhfuil go leor díobh ann freisin. Cibé duine a d'fhág na Gearmánaigh ar shiúl, shocraigh teaghlaigh Rúiseacha eile san Asarbaiseáin fiú faoi na tsars.
  Tá go leor Slavs sa Chugais. Go leor lánúineacha measctha. Sea, agus is gnách go mbíonn gruaig níos éadroime ag leanaí ná a dtuismitheoirí. Agus tháinig súdaireacht ar na daoine Slavacha ionas nach mbeadh tú in ann iad a insint do mhuintir na háite. Thairis sin, is gnách go mbíonn leanaí níos cosúla ná daoine fásta.
  Mar sin tá an cathlán Sóivéadach idirnáisiúnta buachaillí agus cailíní ag troid, agus tá siad go léir aontaithe, agus an-chosúil. Splancann a sála lom agus iad ag bogadh.
  Agus seolann leanaí aisling bronntanais an bháis. Tarraingíonn Shamil agus Seryozhka, an bheirt bhuachaillí ceannródaíocha, an sreang. Agus anois stopann an E-50 Gearmánach le bolb briste.
  Canann na buachaillí le chéile:
  Poblachtaí saora, doscriosta an Aontais,
  Ní fórsa brute a bhí ann, ní eagla a tháinig chun cinn ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite,
  Agus cairdeas agus cúis, agus misneach i aisling!
  Agus tá áthas ar na páistí. Aoibh gháire siad le bán, fiú fiacla. Agus tá siad sásta, cé go bhfuil siad faoi bhagairt le bás.
  Agus tarraing na Gearmánaigh. Cuireann umair scriosta a gcuid gunnaí móra agus gunnaí meaisín scribble amach.
  Tá roinnt feithiclí Gearmánacha feistithe le lainseálaithe grenade agus tá siad an-chontúirteach.
  An buachaill Maksimka agus an cailín Zara as an Asarbaiseáin, agus lean ar a chosa lom, tharraing suas mianach faoi na namhaid agus leag amach an mastodon faisisteach.
  Agus a scairt ar bharr a scamhóga:
  - Don APSS!
  Tá na páistí chomh greannmhar.
  Úsáideann ceannródaithe Abbas agus Vladimir airm freisin. Sa chás seo, an catapult agus bain an boilb E-75 do na Naitsithe. Ansin chan na buachaillí:
  - Ar son mór an phláinéid faoi chlúdach an chumannachais!
  Is ceannródaithe iad Oleg agus Abdula freisin ar náisiúin éagsúla, ach le croí amháin, seolann siad pléascáin freisin. Buaileann siad an E-100 agus canann siad ...
  D'oscail muid an phláinéid do na náisiúin,
  An cosán go dtí an spás go dtí an domhan nach bhfuil le feiceáil saor in aisce,. .
  Cantar gníomhais laochúla -
  Chun scar an bháis a scriosadh go deo!
  
  Faoi bhratach Naofa na Rúise,
  I síocháin, cairdeas, sonas agus grá...
  Beidh áthas ar mhuintir an domhain go léir,
  Beidh dorchadas Ifreann dispel i gcéin!
  Páistí ag troid anseo...
  Tharraing Abdurrahman agus Svetlana, buachaill Asarbaiseáinis agus cailín ón mBealarúis, sreang le chéile agus leag siad amach umar faisisteach. Agus chan siad:
  - Ainm iontach na Rúise naofa,
  Shines ar fud an domhain - cosúil le ga gréine ...
  Creidim in aontacht go n-éireoidh muid níos sona,
  Lig dúinn a thaispeáint do na daoine an cosán ceart!
  Tá leanaí an-cróga. Agus bhí na Naitsithe go simplí as a riocht ag an fhriotaíocht righin agus buile.
  Is ceannródaí é Abudurrahman, fuair sé blúire ina aonar lom. Thriall sé dromchla callánach chos linbh.
  Rinne an buachaill sceal:
  - Agus gortaíonn sé dom!
  Bhuail Svetlana freisin sa tsáil bhabhta, agus scríob sí a gualainn. Ach rinne an cailín hist ar:
  - Ná bris na Ceannródaithe!
  Bhuail Azim agus Kolka an carr Gearmánach freisin.
  Luaigh na buachaillí le sreang agus chan siad:
  Chuaigh an namhaid fealltach ar an gcion,
  Ach creidim nach mbeidh sé falter, na daoine Sóivéadach ...
  Fanann an namhaid le bua agus le héirim,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Fanann an namhaid: defeat agus oblivion,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Tá leanaí cróga agus ní lúbann siad. Agus ba mhaith leo a bhuachan. Agus canann siad agus troideann siad.
  Tá na Gearmánaigh ag fulaingt caillteanas trom. True, den chuid is mó tá rianta briste agus rollóirí acu. Agus nach bhfuil sé marfach.
  Níos measa ná sin do na ceannródaithe a glacadh príosúnach.
  Nuair a tógadh an buachaill Abdulhamid ina phríosúnach, chuir na Naitsithe ar an raca é. Chuir siad cosa lom an cheannródaí isteach sa bhloc, agus thosaigh siad ag crochadh meáchain ar na crúcaí. Agus ansin las sé an tine. Agus bhí sála loma an bhuachalla á ligh trí thine. Agus thit fuip ar a dhroim. Bhuail siad mé ar feadh i bhfad. Agus ansin thosaigh na Naitsithe ar na heasnacha a bhriseadh le tlúnna dearg-the.
  An buachaill, ag fáil bháis faoi chéasadh, nuair a iarann a easnacha, dearg as an teas, brúite air, chanadh:
  Tá Beirlín beagnach faoinár riail,
  Trí dhéshúiligh feicimid an Reichstag damanta ...
  Tá súil agam go mbeidh síocháin agus sonas ann go luath;
  Rud a dhéanfaidh mé cur síos i mo chuid dánta!
  
  D'oscail an Rúis an cumannachas do na saolta,
  Tháinig sí mar theaghlach do gach duine.
  Ach chuir an Wehrmacht smuit muice i bhfeidhm orainn,
  Agus anois tá an fhuil ag splancadh ó na féitheacha mar thobar!
  
  Rud a rinne an Fuhrer dearmad orainn trí thimpiste,
  Theastaigh uaim talamh agus sclábhaithe a fháil!
  Chuaigh an faisisteachas le feachtas an-fhada -
  Agus seo fíor nightmare, aisling hellish!
  
  Buachaill simplí, buachaill cosnochta,
  Ceangailte carbhat dearg le déanaí.
  Theastaigh uaidh an domhan a thógáil é féin gan Dia,
  Ach go tobann erupt napalm as an spéir!
  
  Bhí orm rith chun tosaigh, bhí muid AWOL,
  Níl aon duine ag iarraidh a leithéid de dhaoine óga a thógáil!
  Ach rinne an buachaill-trodaire i raidhfil é,
  An cosán na n-aithreacha iompaigh amach a bheith fiú!
  
  Throid áit a bhfuil an dá cuing agus fórsa,
  Agus tá laige searbh freisin, alas ...
  Bhí ar chomrádaithe uaigheanna a thochailt
  Cónraí péine a phleanáil sa sioc!
  
  Is ceannródaí mé anois i dtaithí ar fhulaingt,
  Chuaigh sé chun taiscéalaíochta cosnochta, an snowdrift crunched.
  B"fhéidir pionós mar gheall ar mhíchreideamh,
  Nach raibh mé ag iarraidh aithne a chur ar Íosa!
  
  Ach cad iad na trí huaire an chloig de Golgotha?
  Tá níos mó ná trí bliana cogaidh caite!
  I sráidbhaile ar bith, bíonn baintreacha ag caoineadh go géar,
  Mar a cailleadh na mic i reilig na tíre!
  
  Mhair mé, bhí blaosc-shuaite, créachtaithe ag piléar,
  Ach go hádhúil d"fhan sé ar a chosa!
  Thugamar na fiacha ar ais go hionraic go dtí an Ghearmáin,
  Tá an faisisteachas sin curtha go smior againn!
  
  Tá mé aibí, ach fós ina bhuachaill,
  Níor bhris an mustache tríd, ach tíotán cheana féin!
  Sea, duine fásta, agus b'fhéidir fiú an iomarca,
  Tar éis an tsaoil, d'éirigh an croí crua mar mhiotal!
  
  An gradam is airde do Hero Star -
  Stalin féin, creidim dom, ar láimh é!
  Dúirt sé: Is gá sampla a ghlacadh ó dhaoine cosúil leatsa,
  Tá na trodaithe ag cruthú eochracha na ndoirse chuig Eden!
  
  Ach cuir síos an raidhfil cróga anois,
  Tóg leat, pincers, casúr agus obair!
  Tóg bád seoil agus bád as adhmad
  Agus cruthaigh eitleán ionas go mbeidh an t-éan ag eitilt suas!
  Agus anois tá "E" -50 nó "Panther" -3 níos cumhachtaí agus níos foirfe faighte ag na ceithre cinn, idirdhealú ag airm agus cosaint láidir.
  Mhothaigh na laochra an-mhuiníneach. Is é rialú an umair an ceann is nua-aimseartha le luamhán stiúrtha. An carr is déanaí. Fiú an t-inneall tuirbín gáis. Ach tá go leor "Panther" -2 ann freisin. Ní hionann tríocha ceathair d"aon leibhéal d"inneall dá leithéid.
  Bhí Gerda ina shuí i gcathaoir uilleach. Bhí sí bikini. Cailíní a úsáidtear cheana féin chun troid leath-nocht. Loisg gaineamh te an fhásaigh a gcos lom, phrioc púróga na sléibhte a mbonn lom. Ach níor bhris na laochra ar chor ar bith agus níor chuimil siad ina bpúdair.
  Rinne ceannasaí na foirne, ar bronnadh go leor duaiseanna orthu, hiss:
  - Agus anois tá an Rúis inár gcoinne! Tá eachtraí agus buanna nua ag fanacht!
  Chroith sí a ceann bán mar sneachta. blonde nádúrtha, an-álainn agus tanned.
  Charlotte smirked.
  Bhí gruaig chopair-dearg ar an gcailín seo a dóite mar lasair. Chomh maith leis sin áilleacht, le tan cré-umha. I bikini, coirtithe, matáin. Le cosa lom, stomping ar ghaineamh te agus clocha géara.
  Dúirt an diabhal fiery:
  - Is dócha gurb iad na Rúisigh ár gcéilí comhraic is fanatical!
  D"ardaigh Christina a guth. Tá a cuid gruaige copar-buí, ar lasadh cosúil le lasair freisin, ach le lí órga. Agus an tan céanna, matáin, agus áilleacht. Léiritheach agus ag an am céanna aghaidh mhín. Agus bikini. Cosa atá stampáilte ar feadh na mílte ar dhromchla crua agus dhó, ach nach bhfuil a ngrásta agus a línte mín caillte. Tá na toes loma bearrtha go néata agus an-lúfar.
  D'fhiafraigh an cailín rua:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  D'fhreagair Magda ar a son. Tá gruaig bhán-óir ar an gcailín seo, blonde meala. An-álainn, matáin, le aghaidh sainráiteach, agus súile sapphire-emerald. Tá na cosa cruaite freisin, le sála babhta agus toes díreach. B"fhéidir go bhfuil an aghaidh is tairisceana ag Magda, beagnach meek, ainneoin a smig misniúil. Breathnaíonn Gerda, mar shampla, níos déine. Tá Christina beagán níos boige, agus níl sí chomh truamhéileach agus atá sí cosúil le cailleach Charlotte.
  Dúirt Magda:
  - Tá córas iomlánaíoch acu mar atá againne. Tá siad níos déine mar sin!
  Rinne Gerda aoibh agus d'fhreagair:
  - Is carn dramh-mhiotail iad umair Sóivéadacha. Níor cheart go mbeadh eagla orainn rompu!
  D'fhreagair Magda go bog:
  - Sa tsraith KV, tá sé lán de mastodons. Go háirithe KV9.
  Na cailíní giggled. Ba "shaothar" an umar deireanach i ndáiríre - an meaisín is troime le trí gunnaí: dhá 152-mm agus ceann 122, ag meáchan trí chéad tonna, agus armúr tosaigh 200 mm. Ceann de na samhlacha is nár éirigh leo i dtógáil umar. Níorbh fhéidir umar den sórt sin a iompar ar chor ar bith. Agus níl sa charr ach cur amú airgid! Chuaigh an KV-10 isteach sa tsraith freisin - meaisín le trí ghunna 107 mm agus meáchan dhá chéad tonna, ar chineál an scriostóra umar.
  Ní hé an smaoineamh is fearr dhá ghunna a chur ar an umar. Agus fiú níos mó ná trí. Seo Stalin, ar ndóigh, léirigh tyranny. Agus isteach go mór leis an tír. Mar sin féin, forbraíodh umar ó shraith Isov freisin. Ach freisin ollmhór agus trom. Is é an t-aon difríocht ón tsraith KV ná iarracht an armúr a shocrú ag fána réasúnach. Ach ní raibh an tArm Dearg pá cogaidh, agus dá bhrí sin ní raibh an teicníc feabhsaithe i bhfad. Agus ní raibh aon chleachtas comhraic ann maidir le meaisíní a úsáid.
  Go ginearálta, d'úsáid na Gearmánaigh ceithre bliana de mhoill i gcomparáid leis an stair fíor níos torthúla.
  Bhrúigh Charlotte, a bhfuil gruaig rua uirthi, a barraicíní loma ar an luamhán stiúrtha. Breoslaithe ag buncair na teorann. Bhuail sliogán 105mm an gunna Sóivéadach agus chas sé thairis é. Thosaigh an fhoireann comhraic ag cuimilt, agus na sliogáin ag maidhm.
  Sciob an cailleach rua:
  - Is ridire uafásach mé - ar do ghlúine Savages! Scuabfaidh mé naimhde an athar ó aghaidh an domhain!
  Agus grin na bhfiacla péarla, agus gealbhan na súl emerald. Tá na cailíní i ndáiríre den scoth.
  Rinne Christina giggl agus d'fhreagair:
  Anois beidh mé ag shoot!
  Agus fired freisin ag an namhaid. Lámhaigh gunna 76mm Sóivéadach. Bhuail an sliogán ar mhullach fána an E-50. Agus ricocheted amach. Ghlaoigh sé i gcluasa na gcailíní.
  Bhuail Gerda a cosa lom agus rinne sí gáire:
  - Cad a sliocht!
  Agus scaoil sí í féin an chéad urchar eile ... lámhaigh umair Gearmánacha sa limistéar daingne Sóivéadach. D'oibrigh an E-100 freisin. D'éirigh an meaisín seo amach freisin mar dhíorthaigh den Maus. Ní smaoineamh an-mhaith é do umar dhá ghunna. Tá an E-100 scortha cheana féin.
  Ina áit sin, tagann modhnuithe ionsaithe den tsraith "E" isteach sa tsraith. Ach tá an ceann seo fós ag obair. Agus tinte teilgeáin.
  Giggles Charlotte go suairc agus croith sí a cos lom.
  - Is stát uafásach é cogadh, ach meallann sé cosúil le cluiche!
  Agus lámhaigh an cailín, agus an-oiriúnach.
  Christina nocht a fiacla pearly. Is panther feoiliteoir, creiche í.
  Tá gunnaí Sóivéadacha ag lámhaigh, agus os a gcomhair tá páirceanna mianach. Tá teil-tancanna Gearmánacha ag bogadh. Agus oibríonn na buamadóirí ionsaí le roar fiáin.
  Rollaíonn cuaillí teorann timpeall. Bhí tagann Hitler trasna na teorann.
  Dúirt Magda nach raibh sí ró-ghlic, agus í ag cnagadh cosnochta ar an armúr:
  - Scuabaimid ar shiúl cosaint láidir, ach panicles cruach!
  Na laochra winked ar a chéile. Bhí cosaint na Sóivéide cumhachtach go leor. Go háirithe go leor min. Agus chuir sé seo moill ar na Gearmánaigh. Ach fós d"éirigh leo dul ar aghaidh.
  D'oibrigh Bombers ar phoist Sóivéadacha, agus tháinig aerárthaí ionsaí ó thuas freisin. Rushing isteach i doimhneacht chosaint an Arm Dearg agus TA-400, ar cheann de na modhnuithe is formidable de na Bombers. Suas le sé inneall, lena n-áirítear cinn scaird. Agus tá siad ag buamáil agus ag scrios cathracha Sóivéadacha.
  Gerda, lámhach, dúirt le smirk:
  - I cath, tá muid ainmhithe, ach leis an aigne an fear!
  Agus fired arís. Scriosadh gunna Sóivéadach. Go ginearálta, is cailín é seo den echelon is airde. Agus tá sé chomh fionnuar.
  An E-50 fired ag poist Sóivéadach, é féin beagnach gan damáiste a fháil. Thug armúr fána an ghluaisteáin le cruach stroighne ricochets den scoth. Níorbh fhéidir le sliogáin Sóivéadacha na Gearmánaigh a scríobadh i gceart fiú.
  Chuimhnigh Christina ar thástálacha an "Tíogair". Ansin ba é an chéad umar Gearmánach olltáirgthe é. Ní fhéadfadh aon cheann de na sliogáin damáiste a dhéanamh don Tíogair. Thit na Breataine faoina buille. Ach seo gunna seacht dtroigh dhéag, pollta sa mhullach. Ansin fuair na cailíní bás beagnach. Agus do chuimhnigh an laoch so air. Cé chomh gar agus a bhí siad don chailleach cnámhach leis an speal, agus í ag mothú a anáil oighreata.
  Chuimil an cailín a bonn lom i gcoinne an choirnéil. Theastaigh uaithi léim amach as an umar agus rith. Is laoch chomh díreach í.
  Chan Christina le aplomb:
  - Ceo gorm, agus gach uile cheal!
  Na laochra giggled ... Bhí a vidok an-sexy agus erotic.
  Agus d'oibrigh an gunna agus fired. Níor smaoinigh sí fiú ar stopadh. Sheol gach duine sliogán i ndiaidh a bhlaosc. Na seasaimh Sóivéadacha a bhriseadh ina sceallóga agus ina blúirí.
  Chualamar amhrán ó na callairí taobh thiar;
  Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí
  Tá an saighdiúir réidh le haghaidh rud ar bith ...
  Agus deannach cosúil le cairpéid,
  Táimid ag éirí as an mbealach!
  Agus ná stop
  Agus ná athraigh cosa -
  Tá ár n-aghaidh ag taitneamh
  Buataisí lonracha!
  Agus arís titeann cumhacht scaird-bhuamair ar sheasaimh na Sóivéide. Agus arís, scriostar agus limistéir daingne iomlána caite. Agus na gunnaí ag eitilt amach i ngach cineál treoracha.
  Tá roinnt dosaen umar Gearmánach ag lámhaigh ag an am céanna agus ag scriosadh gach rud.
  Mothaíonn Gerda cosúil le Bagheera amuigh ag fiach. Anseo tá an chéad líne cosanta Sóivéadach scriosta cheana féin. Ach tá saighdiúirí an Airm Dearg fós ag snámh agus ag lámhach ar na Gearmánaigh.
  I measc na gcomhraiceoirí tá ceannródaithe freisin. Chuaigh Leinínigh óga isteach go deonach san Arm Dearg. Tá an chuid is mó de na buachaillí cosnochta agus i shorts. Caitheann siad iad féin, fuss.
  Agus tá ceannródaithe ag fáil bháis ...
  Dúirt Charlotte, i gceannas ar an tine:
  - Agus na ceannródaithe, sin é an rud, bhí an tír ar fad ag faire!
  Bhris sí ar na Rúisigh, agus Christina, hiss go venomously:
  - Breathnaímid cosúil le fabhcún, ardaíonn siad cosúil le hiolair!
  Agus arís lig sí amach aoibh gháire fiery. Cailíní álainn...
  Bhog roinnt umar Gearmánach faoin talamh. Agus bhí siad le feiceáil i gcúl na trúpaí Sóivéadach, is cúis le scaoll agus gunnaí meaisín scribble. Léirigh na Naitsithe cosúil le mosquitoes as tromluí.
  Chonaic E-50 gluaiseacht tríocha ceathair tríd an optaic. Scaoil Gerda a cuid fiacla agus thosaigh sé ag pointeáil an bharaille. Meaisín Sóivéadach le túr beag T-34-76 agus an-soghluaiste. Bain triail as an gceann seo agus é a fháil. Tá go leor taithí ag an gcailín cheana féin, ach tá an carr Sóivéadach fós murab ionann agus an Sherman Mheiriceá.
  Agus tá an fad go dtí an Rúisis beagnach cúig chiliméadar.
  Scrataíonn an cailín a sála lom, cuireann Charlotte tic idir a h-abair. Na cailíní ag gáire.
  Ansin lámhachann Gerda sa charr Rúiseach. Luachra an bhlaosc an-dlúth, beagnach scratching an armúr ... Ach fós caite. Buaileann Gerda an miotal lena dhorn agus í ina crá.
  Insíonn Magda dá páirtí:
  - Buail tú an cór! Beidh sé níos éasca a fháil ann!
  Tugann Gerda an luamhán stiúrtha chuig Magda agus cogar:
  - Mar sin a dhéanann tú é féin!
  Sheinn Magda go fonnmhar:
  - Tá an domhan sa bhfuinneog, tá an domhan sa bhfuinneog ... - Thóg an cailín an luamhán stiúrtha lena méar nocht agus bhrúigh sí an cnaipe, ag leanúint uirthi ag canadh. - Tá an domhan le feiceáil sa porthole!
  Agus bhuail a diúracán ach bun an umar Sóivéadach. Phléasc an carr agus scoilt. Thosaigh sé ag dó... phléasc sliogáin Shóivéadaigh taobh istigh den bhroinn.
  Chroith Magda a méar loma agus chroch sí:
  - Féach conas a fuair mé é! Agus deir tú...
  Rinne Charlotte hissed, ag bacadh a fangs.
  - Labhraímid arís, i dteangacha éagsúla!
  Tháinig gluaisteáin nua Shóivéadaigh le feiceáil. Tríocha ceathair a chuaigh ar dtús. Gluaisteáin shochorraithe agus iomadúla. Ansin bhog muid ón tsraith BT. Is cineál bolb rothaí atá as dáta é seo. Bhí na T-26s antediluvian ag dul chun cinn freisin, nach bhfuil in ann ach amháin armúr Gearmánach a scríobadh. Tháinig HFanna níos cumhachtaí agus níos troime chun cinn ag an deireadh. Agus a lán de na saighdiúirí coise.
  Bhí Cristina ag gáire agus ag caoineadh:
  Bhuel, taispeánfaimid iad!
  D'oscail feithiclí Gearmánacha tine ó achar fada, ag iarraidh na coisithe Sóivéadacha a phionnadh go talamh. Scrios siad freisin umair agus créatúir bheo eile.
  Bhí aerárthach ionsaí Sóivéadach le feiceáil sa spéir freisin: an Ilys cáiliúil. Rinne siad ionsaí ar fhoirmiú na nGearmánach. Chuaigh trodaithe Hitler i dtreo iad. Dumpáil fíor a bhí ann. Trodaithe Gearmánacha XE-262, an-nimble agus nimble le maneuverability. Ionsaíonn siad teicneolaíocht Sóivéadach, ag brú mar iarann.
  Charlotte fired arís. Chuaigh mé isteach sa BT Sóivéadach, agus d'fhás sé:
  - Ní scéal fairy é an liricí seo ... Beidh an scéal fairy chun tosaigh!
  Stop E-50 agus léirigh sé frith-ionsaí na Sóivéide. Chaith an t-ordú gan taithí an cúlchiste umar chuig an marú. Agus bhuail gluaisteáin na Rúise - cosúil le sicíní i pluck. Agus throid siad go críochnúil.
  Loisg Gerda urchar, bhris sé an forehead de na tríocha ceathair agus hiss:
  - Cad é an Cruthaitheoir - ifreann lucht créachtaithe!
  Charlotte fired freisin, tar éis teacht ar an sprioc, bhog na gluaisteáin Sóivéadach i líne dhíreach, agus na cailíní a bhainistiú a shoot. Agus go ginearálta, seo ceithre cinn de na feiniméin.
  Sheinn an cruit rua:
  - Maraíonn ár nimh gach duine!
  Agus lean na laochra ag tine, ag baint a gcuid fiacla chomh láidir agus chomh mór le capaill.
  Chuir Christina tweet le aplomb:
  - Maraíonn ár nimh gach duine!
  Bhuail Magda na ceithre fichid, agus chroch sí:
  - Is é seo ár thoradh!
  Scoilt na cailíní...
  Ach troideanna áilleacht Sóivéadach freisin. Foireann Eilís ar an T-34-85. Cailíní misniúla. Agus troideann siad cosnochta agus i bicíní freisin.
  Tá a gcarr ag troid i gcoinne na Panthers Gearmánacha. Tá an fheithicil seo fós i seirbhís, ach tagann níos mó agus níos mó umair nua den tsraith E trasna.
  Briseann Elizabeth lena bharraicíní lom. Trolls sé an namhaid isteach sa taobh ó fad agus squeaks:
  - Glóir do ré Stalin!
  Bhris Ekaterina freisin le cabhair óna barraicíní loma agus dúirt:
  - Ní glóir den sórt sin é!
  Elena, agóid, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  Tá muid a rugadh a bhuachan!
  Agus fired sí freisin ag baint úsáide as a toes lom ...
  Ag an am céanna, sighed an cailín go mór. Rith smaointe míshásta trí mo cheann. Thosaigh an cogadh le bua. Bhris na Gearmánaigh tríd na cosaintí agus bhog siad ar aghaidh go muiníneach.
  Theith Elena ansin soir. Thit a bróga as a chéile sna laethanta tosaigh. Agus bhí orm spank cosnochta. Agus gortaíonn sé unaccustomed. Bhí cosa an chailín go léir brúite, brúite, buailte go dona. Agus ní raibh sí in ann siúl go hiondúil a thuilleadh, ach chuaigh sí ar seachrán. Ach in ainneoin seo, bhog sí agus shiúil. Chaill Elena go leor meáchain ar an bhfeachtas - craiceann amháin agus cnámha. Ach fuair sí coirtithe, agus tháinig a cuid gruaige níos éadroime fós tar éis fading sa ghrian. Agus tá podzhili agus coarsened ar na boinn lom. Agus fuair sí an líne tosaigh agus lean sí ag troid. Agus bhí na cathanna faoi lán seoil arís.
  Throid Elena den chuid is mó sna coisithe. Lena n-áirítear páirt i gcosaint Moscó agus Stalingrad.
  Ach cheana féin ar an Kursk Bulge bhog sí chuig umar. Ann, bunaíodh a gceathrar tosaigh: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - ceithre "E". Tá na laochra fíor legendary. A throid cosnochta agus i bikini, fiú amháin sa fuar, agus thug an Fritz sna adharca.
  . CAIBIDIL #6
  Feithicil an-chontúirteach a bhí san umar Panther, a bhuail na cailíní ar an Kursk Bulge. Níorbh fhéidir í a phuncháil sa mhullach. Agus thóg sí í féin ó achar mór. Chomh maith leis sin tá sé tapa-adhain.
  Mar sin, d'fhonn briseadh tríd, bhí ort an umar a rialú le scil iontach agus gan ligean duit féin a bheith buailte.
  Rinne Elizabeth go díreach é sin. Cé gur lámhaigh sí níos mó ar an t-aistriú. Agus thiomáin sí an Euphrasia umar.
  Tá sé beagnach dodhéanta dul ag gluaiseacht ó 34. Ach d"éirigh leis na cailíní bualadh. Agus throid siad le misneach mhór.
  Lasann Ekaterina go han-chruinn freisin.
  Ar an Kursk Bulge, chlúdaigh na cailíní iad féin le glóir agus fuair siad orduithe.
  Agus anois tá réalta de laoch an APSS ag gach ceann acu.
  Sin a theastaíonn ó chailíní! Níl ann ach laochra den scoth!
  Chan Catherine:
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Go deimhin, is cailíní iad seo a chuireann éad i measc cailíní. Ní cosúil le Gerda agus a fhoireann.
  Anseo le linn an chuid eile, agus í féin agus a drong, gan leisce, céasadh an ceannródaí.
  Ar dtús, baineadh buachaill trí bliana déag nocht. Ansin thosaigh siad ag pinch air. Agus ansin prick le snáthaidí. Thairis sin, ar dtús bhí na snáthaidí fuar, ach ansin téitear iad ar theine.
  Agus Gortaítear sé i ndáiríre go leor.
  Thriail Charlotte corp an ghasúir agus chonnaic sí:
  - Is ifreann de vixen mé!
  Ina dhiaidh sin, ghlac sí slat dearg-te ina lámha agus thosaigh sé ag dó boinn lom, beagán garbh an bhuachalla leis. Agus é ag baint suilt as a chuid cries fiáin.
  Agus ghlac agus théigh Christina na tlúnna, thosaigh sí ag pléascadh bharraicíní na gceannródaithe óna cosa lom. Thosaigh mé leis an mhéar beag, é a dhéanamh go mall agus ag an am céanna cruelly. Agus scáinte méara an linbh agus bhris. Agus bhí sé chomh pianmhar don cheannródaí gur chaill an buachaill comhfhios arís agus arís eile.
  Phab Magda barra préacháin, bán ón ngreann, faoina lann ghualainn. Agus beidh an buachaill ag caoineadh.
  Céasadh siad an ceannródaí chun báis. Agus d'éirigh sé amach a bheith díreach iontach. Agus lean an chéasta.
  Níor chuir Darth Sidious am amú, áfach.
  Chomh maith le lámhach síos aerárthach Sóivéadach, an faisisteach uimhir a haon agus dubh Sith bainte amach freisin spriocanna talún.
  Shroich táirgeadh an umar T-34-85 na céadta feithiclí in aghaidh an lae sa USSR. Rinne an t-ordú Sóivéadach iarracht an chainníocht a ghlacadh.
  Ach lean an troid le léimeanna fiáin i dtreonna difriúla. Bhuail an Sith dubh na feithiclí Sóivéadacha le babhtaí aerárthach agus tintreach fórsa.
  Bhuel, ar 18 Márta, fuair Sheev Palpatine modhnú níos airde ar an X-aicme ME-262, agus bhí an meaisín seo thar a bheith iontach.
  Cúig ghunna aerárthaigh, agus luas os cionn 1100 ciliméadar san uair. Agus sciatháin scuabtha.
  Níl aon bhealach chun cur i gcoinne cumhacht den sórt sin.
  Titeann eitleáin Sóivéadacha os comhair a lámhaigh síos agus stróicthe ina stiallacha.
  Ach tá an rud is measa ag tarlú sna campaí faisisteacha.
  Tá an bricfeasta thart, agus tá siad á threorú chuig an sreangú ...
  Tá leanaí i líneáil ar thalamh na paráide, déanann buachaillí an chine daonna iarracht cloí le chéile, coimeádann príosúnaigh óga an foirmiú de réir a n-airde. Roinntear iad i ngrúpaí de réir aoise agus méid. Tá buachaillí ó cúig go sé bliana déag d'aois, chomh maith le daoine óga de rásaí agus náisiúin éagsúla, ionadaithe ó dhaoine eile.
  Is é an t-aon rud a aontaíonn iad ná éadaí, nó in áit a bheith as láthair beagnach iomlán, shorts amháin le huimhir tásc ar na buachaillí.
  Tagraíonn Impireacht an Tríú Reich dóibh ar an bprionsabal go bhfásann siad níos mó buntáistí dóibh féin uathu siúd a scoir de bheith ina saoránach! Coigilteas i ngach rud, ar éadaí, bróga, áfach, ní raibh a fhios ag roinnt buachaillí ina saol saor in aisce bróga.
  Ach le maidí agus cruacha rubair ar shála lom a fuair siad go minic. Tá cinnirí bearrtha, gach dhá sheachtain folctha, áit a bhfuil siad scalded. Ansin bearrann siad láithreach le meaisín mhaol, mar sin níor éirigh le mórán fás ar ais. Máirseáil na buachaillí cosnochta ar chlocha géara. Má bhíonn Oleg Rybachenko i dtaithí air seo agus nach mbraitheann pian ar a chos garbh, ansin cuireann na leanaí is lú a gcuid sála agus a mhéara lom síos go dtí go fuil siad.
  Is éard atá sa gharda iomlán ná eachtrannaigh a dhéanann ionadaíocht ar na rásaí is éadrócaireach sa chruinne, ní fhéachann ach ceann foscadh an champa saothair, Frau Pontuss scothaosta, lena súile brutal de sadist.
  Tugann fear cumhachtach SS a imríonn ról feitheoir treoracha maidir le cén áit a n-oibreoidh duine inniu, nó ina áit sin, oibreoidh sé go crua go dtí go gcaillfidh sé Chonaic. Breathnaíonn Oleg Rybachenko, ag ísliú a ghuaillí cnámhacha, sa dara leath den chlós. Tá cailíní, ó bheag go dtí beagnach daoine fásta. Tá siad gléasta cosúil le beggars i ceirteacha tattered den línéadach garbh. Tá na aghaidheanna tirim, is cosúil go bhfuil na súile mór agus brónach. Tá an saic-éadach gearr, tanaí ach tá cosa síneacha le feiceáil uaidh. Tá na cailíní cosnochta freisin agus tá maol bearrtha go léir gan eisceacht. Is cosúil go ndéantar é seo chun iad a náiriú, arís eile chun a thaispeáint nach rud ar bith iad. Ach ní hé seo ar chor ar bith na coirpigh a bhailítear - na leanaí trua tréigthe.
  Anseo fógraíonn siad go rachaidh grúpa buachaillí chuig an siopa fuála, chun oibriú sa phróifíl is tedious agus exhausting. Anseo ní raibh Timur in ann é a sheasamh agus scairt sé le anachain:
  - Níl mé ag iarraidh a bheith ag obair mar sin! Seol chuig an plandála nó an ghairdín mé.
  Na buachaillí froze, coirtithe, coirp tanaí aimsir.
  Is léir go raibh Pontuss thar a bheith sásta leis an ócáid nua don fhorghníomhú:
  - Inné bhí tú ciúin, agus bhí eagla orm go bhfágfaí do theaghlach gan ceacht radharcach. Go dtiomáinfear an buachaill cúig huaire trí na céimeanna.
  Chuaigh sceitimíní trí chéimeanna na bpáistí.
  - Sin céart. - Peremptory ton dúirt an matron. - Tabhair amach slata do gach duine.
  Cuireadh na blows i bhfeidhm le slata deilgneach speisialta. Ba ghnách leis na buachaillí iad féin a phiocadh as na tiubh, le linn tréimhsí nuair nach raibh aon obair ann. Mar sin féin, go deimhin, fiú amháin ansin cuireadh iallach ar leanaí, fiú amháin más rud é gan tairbhe don Impireacht, tochailt, mar shampla, poll a thochailt ar feadh leath lae agus é a adhlacadh ar feadh leath lae.
  D'fhéach Oleg ar a lámha, bhí siad i calluses, leagadh mhéara.
  Rinne na guys na barraí a dhíchóimeáil go huathoibríoch, ba chosúil do Oleg go ndearna siad féin, na hionstraimí céastóireachta, a méara a dhó, agus d'éirigh a gcosa trom. Ní raibh sé ag iarraidh bualadh lena chara, ach ní raibh an misneach aige agóid a dhéanamh. Ní fhaca sé beagnach rud ar bith agus bhuail sé a ladhar mhór go pianmhar ar chloch dhumhach atá suite. Oddly leor, ach an mothú an phian chabhraigh a bhailiú agus an ceo roimh mo shúile glanta. Tháinig an chéim níos daingne, cé gur iompaigh an mhéar gorm.
  Tógadh iad i leathchiorcal i líne fhada. Bhí Timur ceangailte le maidí lena lámha agus casadh a ghuaillí air chun é a dhéanamh níos áisiúla an buachaill a bhí ciontach a bhualadh. Na guys squint agus iarracht chun breathnú amach. Ar ordú ó Frau Pontuss, splash siad sáile, ag sprinkling salainn gorm ar a dhroim caol ach sinewy. Ag breithiúnas ar an mbealach a ghreimigh an buachaill, thosaigh sé ag dó.
  Bhuail ceann foscadh an champa faisisteach a liopaí:
  - Anois faigheann sibh go léir ceacht. Buail níos deacra, beidh an té a mheallfaidh díoltas.
  An cúntóir sa chás seo, trodaire SS bared a fangs:
  Déileálfaimid leo faoi láthair! Adeir an ollphéist.
  Bogadh an buachaill idir na sraitheanna. D"ardaigh na buachaillí na slata go mall agus thit an chéad bhuille ar dhroim Timur. Ag déanamh breithiúnas ar na coilm ar a chúl agus ar a thaobh, gearradh pionós ar an mbuachaill níos mó ná uair amháin, agus mar sin rinne sé osna agus anáil go trom, cosúil leis na buachaillí go léir ag iarraidh na screams a choinneáil siar.
  - Buail níos deacra! adeir Pontus. - Lig dó yell.
  Ba iad na buachaillí is lú a thug na chéad bhuille, nach raibh an neart acu chun pian tromchúiseach a chur faoi deara. Ach ansin thosaigh na guys níos sine ag bualadh orm. Gearradh cúl an linbh le stripes dearga, sileadh fola. Chuir pian, déine le salann gorm, Timur screadaíl, thit sé fiú, cuireadh bord isteach le tairní thíos agus phrioc sé a bhrollach.
  - Ná! - A scairt an buachaill. - Oibreoidh mé pé áit a ndeir tú.
  - Ar ndóigh beidh tú! - d'fhreagair Pontus. - Ach ar dtús, casta.
  Bhí an iomarca sceitimíní ar chomrádaithe inné agus bhuail siad a ndeartháir inné. Chuaigh an dá mhuintir agus na heachtrannaigh i ngleic leis an neart céanna. Bhí an buachaill ag screadaíl, a chosa lom ag fágáil lorg fola. Rinne an fear ollmhór SS snarled agus bhuail sé féin an leanbh le club ar a chosa lom, coirtithe. Bhí sé ag iarraidh níos mó pian a chur ar an mbuachaill. Thit an buille ar na rúitíní sinewy, agus an chéad cheann eile ar na sála. Timur squealed agus sagged. Ansin plung an torturer snáthaid tiubh isteach sa buttock, ag stealladh sa leacht.
  - Ceart! A dúirt Pontus. - Anois b'fhearr leis bás a fháil ná bás a fháil. Ní éalaíonn aon duine ó phionós.
  Bhí Oleg Rybachenko ina sheasamh beagnach ag deireadh na líne, agus ba chosúil dó gurbh é buille an fhuip a thit air. Bhí Timur ligthe síos, ní raibh an buachaill féin ach ag casadh, ag béicíl agus ag caoineadh. D'iompaigh a aghaidh cruinn corcairdhearg le pian, casadh grimace fulaingthe air.
  Chonaic sé Oleg, dúirt sé le liopaí geala:
  - Déan trócaire!
  An buachaill leisce ort: froze sé.
  a scairt an fear burly SS:
  - Bhuel, cad a bhfuil tú ag fanacht! Cuan!
  D'fhreagair Oleg:
  - Ní féidir liom! Tá sé mo chara!
  Rinne an feitheoir faisisteach gáire:
  Ar mhaith leat an rud céanna duit?
  Tháinig crith ar Oleg agus é ag éirigh go geal leis:
  - Ní hea, ach!
  Chuir Pontus isteach air:
  - Go Leor! Shínigh an buachaill a phianbhreith féin. Cad is fiú tú mordovorot saor in aisce,. Doirt go maith é agus é a chrochadh ar raca ionas go mbeidh meas ag daoine eile air.
  Bhí bhrú Oleg as aicsean, ceirteacha tarraingthe go dtí na gabhair. Rinne an buachaill iarracht cur ina choinne, ach dhéileáil na militants SS leis mar kitten. Lámha twisted painfully, cnámha crunched. Chuir siad ar na boird é, bhraith an buachaill an roughness of the tip of protruding tairní ar a leiceann agus boilg. pollta siad isteach sa mhatánach, cófra, smig, os comhair na pluide, knees. Scríobadh a leiceann go pointe na fola.
  - Ó, ná! - D'iarr Oleg.
  - Riachtanach! - Dúirt feitheoir an SS sampla a leagan síos do gach duine.
  Mhothaigh an buachaill sáile á dhoirteadh ar a dhroim, agus ansin salann á dhoirteadh. Stings sé cosúil le plástair mustaird. Oleg grimaced, bhí smeartha a chosa callused (an uair dheireanach a bhí sé sa chuimhne aisteach a tháinig chun solais san fhís seo - chuir sé ar sandals thart ar sé bliana ó shin), thosaigh siad beagnach láithreach ag itch wildly. Thit an garda faisisteach snáthaid isteach i buttock an bhuachalla, phrioc sé go garbh agus go pianmhar, chuaigh leacht ar lasadh isteach.
  - Anois beidh tú an-eagla, agus ní chaillfidh tú Chonaic. - Chroch an t-ollphéist, ag tafann a aghaidhe, agus bheadh léiritheoir scannáin uafáis tosaithe ag stuttering!
  - I gcomhair Cad? groaned an leanbh neamhchiontach i bpríosún. - Ar son Chríost, taispeáin trócaire.
  D'fhreagair feitheoir an SS, ag spraeáil seile nimhiúil:
  - Ní chreidim sna scéalta fairy seo mar gheall ar an dea-Íosa! Go ginearálta, má tá Dia ann, is olc agus cruálacht é. Agus dá mhéad olc agus fulaingt a chuireann tú ar do chomharsa, is ea is mó cumhachta agus beannacht a gheobhaidh tú sa chéad domhan eile.
  - Absurd! - Dúirt sé, ag casadh pale le uafás, agus go tobann tá Dia i ndáiríre buachaill den sórt sin.
  - Feicfidh tú! - Ghig sliocht an Tartarus chosmaí. - Ach ná bí ag súil, inniu ní bhfaighidh tú bás.
  D'ordaigh Pontuss i dton ag tafann:
  - Tosaigh! Lig dó cuimhneamh ar phóga an fhuip!
  Tháinig crith ar an gceannródaí faoi chuing nuair a chuala sé feadóg pollta, agus ansin concussion láidir as a bpléasc an craiceann ar a dhroim. Bhuail gardaí an SS go dian, ach chuir siad srian ar a neart ag an am céanna ionas nach maraíodh iad. A scread éalaigh an buachaill scornach, shuddered sé, tháinig cuimilt amach. Ag béiceadh a liopa go dtí gur shéid sé, choinnigh an buachaill é féin. Nóiméad ina dhiaidh sin, buille eile ina dhiaidh sin, chroitheadh an corp ar fad. Ghlac Oleg anáil dhomhain, bhí an pian dofhulaingthe, arna threisiú le salann agus le sáile.
  a scairt Pontuss:
  - Téigh ar aghaidh!
  Arís feadóg agus blows! Gearrtar tríd go dtí an cnámh. Bhí an buachaill dóite go dtí an taobh istigh an-. Dhealraigh sé a buille as an boilg. In ainneoin a chuid iarrachtaí is fearr, sceitheadh cuid den scread amach as a liopaí daingean.
  - Mam!
  Arís buille! Ar chúl, idir na lanna ghualainn géar, agus, ar deireadh, ar na sála lom. Screadann an buachaill, níl an neart aige chun srian a chur air féin a thuilleadh. Erupts an scread cosúil le bolcán as an scornach agus is cosúil go bhfuil an tsrón. Tá Pontuss sásta:
  "Feicim anois go bhfuil tú á bhualadh go dtí an croí. Buail go maith é, ach ná maraigh é!
  Le gach buille, éiríonn an pian níos measa. Meascann deora le fuil agus titim ar an leaba. Ceanglaíonn na stríoca fuilteacha ar chúl le chéile, cumascann siad isteach i praiseach corcairdhearg, tosaíonn cnámha tanaí bána an bhuachalla a nochtadh. Tá Oleg ag plúchadh, níl go leor aer aige, thochail an sreang isteach ina rúitíní lúbtha. Ní ghluaiseann sála lom buzz le craiceann crógach, garbh, calloused láithreach, ach tagann braoiníní fola amach fós. Treisíonn na séideadh, is cosúil go dtéann tintreach trí na foircinn nerve go dtí an iomaire an-. Tá buachaillí eile tostach, ní cheadaíonn an choinsias cead a thabhairt, ní cheadaíonn eagla díoltais a dhaoradh. Is féidir a fheiceáil conas a thit cinnirí na mbuachaillí, ach leanann a súile an forghníomhú. Aisteach go leor agus nerve-wracking, tá an chuid is mó flogged cheana féin ar bhealach cosúil nó níos sofaisticiúla. Cheapann tú más rud é nach raibh sé dom féin, agus uaireanta bíonn mailís i do chuid smaointe: screams sé, ach ar ndóigh d'fhéadfadh sé a sheasamh, ní lag chomh lag le Oleg.
  Tá an beating cheana féin ar na cnámha lom, tá créacht soladach ar chúl, taobhanna, thighs. Mura n-instealladh an spreagthaigh, bheadh an buachaill curtha chun báis - fuair sé bás de bharr turrainge pianmhar. Agus mar sin chuaigh sé isteach i rud éigin níos measa ná Ifreann Dante. Seo nuair a bhíonn gach móilín, gach cill, gach vein sáithithe le pian tromluí.
  Rinne an ceannródaí Oleg Rybachenko iarracht dícheallach é féin a dhíspreagadh ón bpian. Ag cuimhneamh ar a thuismitheoirí, ré sona na hóige i bhfad i gcéin, bhí an chuma air go raibh sé ag brú amach lena chosa, as laibhe dearg-te bubbling na fulaingthe, ach sucked sí arís é i, clúdaithe leis a cheann. Sheol siad mar sin trí aigéan an chéasta, aisling an bháis mar shlánaitheoir ó chrá. Chuimhnigh mé ar na focail ar an Revelation Naomh Eoin. - Agus beidh siad ag iarraidh bás a fháil, ach ní féidir leo. Seo mar a bhíonn an chinniúint ag fanacht le peacaigh a dhéanann leanaí a chéasadh. Tabharfaidh an Tiarna luach na gcéad dul síos dóibh, agus beidh an pionós is tábhachtaí, mar a deir Íosa i Soiscéal Mhatha, síoraí. Agus rachaidh cuid acu isteach sa bheatha shíoraí, cuid eile i gcrá síoraí. Tá sé seo ar bhealach compordach, dúisigh fuath do naimhde, an fonn chun maireachtáil agus buaigh. Éiríonn leis an mbuachaill scairt:
  - Íocfaidh tú as seo, ar gach cuimilt de leanbh a bheidh tú freagra ar lá Breithiúnas Dé.
  - Stop soith! - Roars an feitheoir SS.
  - Ní féidir leat an fhírinne a bhacadh. Chlaon an ceannródaí.
  - Faigh níos mó!
  Bhuail siad arís é, ag infheistiú an buile go léir, ag briseadh cnámha, ach tá an phian tar éis an tairseach sin a bhaint amach cheana féin nach féidir leis a bheith níos láidre. Is iarann é seo, is féidir a théamh go teocht áirithe, agus ansin scaipeann sé.
  Tuigeann Pontuss é seo, tá go leor taithí ag an tseanbhean (nó ina áit sin, nach bhfuil sí níos mó ná daichead bliain d'aois, ach i ndáiríre níos mó ná cúpla céad) mar fhorghníomhaithe:
  - Bhuel, is leor sin! Agus ansin beidh sé bás! Déanaimis príosúnach beag a leigheas agus é a chéasadh le cabhair ó ríomhaire. Níl agam ach clár "céasadh na nOilimpeach."
  Arsa feitheoir an SS, agus é ag maolú d"aon ghnó:
  - Anois, cá bhfuil sé? Chuig an otharlann?
  - Níl ar an raca! - Ghearr an matron gan achomharc. Lig é a chrochadh mar rabhadh do dhaoine eile. Instealladh instealltaí amháin chun tacú leis an croí. Agus lig dóibh Timur a thiomáint trí na céimeanna arís, agus lig dó an chuid eile de na séideadh a fháil uait. Uair amháin seónna chun pórú. Gá a bheith ag obair!
  Chlaon Inomiryan le fuip a cheann agus chrom sé a chluasa fionnaidh:
  - Éist leis an hostess. Bhuel, rith arís é.
  Thit builleanna nua ar Timur. An uair seo, níor leomh aon duine agóid a dhéanamh. Ní raibh an fonn ba lú air titim isteach i lámha na marbh. Screadann Timur anois is arís. Tá sé piocadh suas agus buailte arís. Tá an dara sraith stailceanna ag teacht chun deiridh cheana féin. Níor fhan ach cúpla buachaill. Is é ceann acu an duine is sine, sé bliana déag d'aois, tá féasóg ag briseadh tríd cheana féin agus mustache le feiceáil. Is léir go mbíonn leisce air, buaileann sé, ach déanann sé go héasca é, ar éigean a dhéanann teagmháil leis.
  Tá Frau Pontuss ar buile:
  - Croch an fear óg leisciúil seo ar raca agus ceangail cloch dá chosa. Lig dó ag fulaingt.
  Gabhtar an buachaill, cuireann sé brú ar a mhatáin rilífe, toradh na hoibre crua, agus scairteann sé:
  - Bhuel, cad a bhfuil tú ag féachaint ar, a bhuachaillí buille iad!
  Na buachaillí screadaíl, scuabann tormán trí na sraitheanna, ach ní bhíonn an diongbháilteacht ann chun ruaig a chur ar a gcráite.
  Lean na laochra bicíní lena n-dul chun cinn. Sheachnaigh na Naitsithe fortress Kamyshov agus plugáladh an coire. Umar E-50, ag bogadh soir.
  Sheinn Gerda go fonnmhar:
  - Is cailín deas mé! Briseann mé naimhde go léir mar icicles ... Agus sa fuar, cosnochta, dána, go fiú Sparks dhoirteadh amach as faoi mo chosa!
  Rinne Charlotte giggl, bhuail sí tríocha ceathair isteach sa chorp agus d'éiligh go fonnmhar:
  - Níl aon chúis a bheith in amhras an Motherland! Tá laochra níos déine ná fir!
  Bhrúigh Christina an cnaipe lena cos lom freisin, agus rinne sí feall go borb, agus í ag leagadh gunna na Sóivéide. Mar sin tháinig fiú an stoc as:
  - Tá ioncaim ard mar bheanna sléibhe!
  Loisg Magda a gunna ceann ar cheann. Bhí sé 105 mm agus marfach sa mhodhnú is déanaí, bhí sé go leor mear-tine, lámhaigh deich shots in aghaidh an nóiméid.
  Bhrúigh an cailín a méar loma agus dúirt sí:
  - Tugtar an céatadán i líne na todhchaí ...
  Bhuail Gerda umar na Sóivéide, bhrúigh sé an armúr agus dúirt:
  - Feicfidh tú duit féin!
  Thumped sí agus Charlotte, ag baint úsáide as a toes loma, le roar fiáin, frantic:
  - Tá an tAthair Tíre níos gaire dúinn anois!
  Bhris Christina freisin, ag baint úsáide as méara a cosa lom, coirtithe, ag eisiúint:
  - Beannaigh an ghrian linn!
  Bhuail Magda freisin, agus bhrúigh sí a sÚil nocht. Bhris sí an gunna Sóivéadach ina blúirí ar snámh, ag canadh:
  - Is é Motherland an ceann is láidre!
  Agus roar na laochra mar buabhaill sa seamlas. Is breá le ceathrar fear. Oireann sé go mór dóibh. Cén fáth nach bhfuil? Tá siad chomh álainn agus ionsaitheach. Agus grámhar. Agus is madra é fear, ach beckon. Agus beidh gach rud agat, lena n-áirítear airgead. Agus tá na mná seo an-láidir go fisiciúil. Agus díolama siad foirfeacht fireann le meon buile. Agus pléisiúir leanúnach.
  Ní gá fanacht bliain iomlán le fear - agus fós gheobhaidh orgasm tú!
  Thóg Gerda é agus roc, ag lámhaigh ar na Sóivéadaigh tríocha a ceathair, agus stróic sé síos an túr:
  - Is ridire fíor díothaithe mé!
  Chroith Christina amach a teanga agus chroch sí go bagarthach:
  - Agus is é mo grin mar sin de Panther!
  Labhair Charlotte go ionsaitheach, ag croitheadh a dorn agus ag brú an luamhán stiúrtha lena héadaí loma.
  Agus tá athruithe móra amach romhainn!
  Ghlan Magda agus d'éiligh:
  - Tá muid an embodiment hetaera!
  Rinne Gerda gáire agus d'fhreagair sé:
  - Cé chomh maith is atá sé nuair a thugann lámha fir óga dathúla aire duit!
  Agus shamhlú an cailín conas a bhí a bosa ag sála ar siní sútha talún. Tá sé i ndáiríre chomh iontach. Agus ticklish agus spreagúil. Agus an-deas.
  Bhris Gerda ar an SU-85 Sóivéadach. crashed sí an carr, agus chirped, slapping a cosa lom ar an armúr:
  - Ah, na mban darach, na mban darach!
  Dhearbhaigh Charlotte go láidir, ag sileadh a leicne agus ag croitheadh a cíoch iomlán.
  - Dub! Darach! Dua na mban!
  Agus conas a thógfaidh sé é agus gáire ... Cosúil le cloigíní ag glaoch. Agus tá a ghuth chomh radiantach.
  Agus ba é a íospartach gunna Rúiseach 76-milliméadar. Tá na hairm go leor ársa.
  Rinne Christina gáire agus squealed:
  - Beidh mé roar agus a bhriseadh!
  Agus lena méar loma, threoraigh sí teilgeán ar charr namhaid freisin.
  Cé chomh álainn atá sí. Tá óir agus copar go hiontach!
  Tá Magda go hiomlán órga, agus í ag canadh le díograis:
  - Tá an hurdy-gurdy ag caoineadh freisin ...
  Ansin chas sí timpeall na Sóivéide tríocha a ceathair agus lean sí ag canadh go brónach.
  - Tá sí ina strainséir i mBeirlín!
  Gerda chirped mar fhreagra. Bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus scaoil sí ciarsúr Sóivéadach.
  - Is é Beirlín príomhchathair an domhain!
  Chuaigh Charlotte i mumble le aplomb mar fhreagra:
  - Agus is é Londain príomhchathair Pháras!
  Agus tairní ar an T-36 Sóivéadach. Meastar gur umar é an meaisín, cé nach bhfuil sé mór.
  Thóg Christina é agus thug uaidh é, ag sníomh an rothar lena cosa lom:
  - Agus is é Páras príomhchathair na Róimhe!
  Ansin, chomh luath agus a bhíonn sé ag gáire ... Agus leis na súile emerald druilfidh sé trí na laochra go léir i ndiaidh a chéile. Agus grin ag an am céanna, agus sparkle le fiacla. Ach ar chor ar bith conas a rachaidh sé a ghlacadh agus casúr ar umair Sóivéadach. Scarfaidh sé leath den túr ag na ceithre cinn is tríocha.
  Agus tar éis di, glacfaidh Magda é agus lasfaidh sé grenade é. Is é sin, diúracán. De réir SU-76. Cheana féin go soiléir carr as dáta, ach fós liostaithe.
  Agus chirped:
  - Agus is é an Róimh príomhchathair Miami!
  Tá sé thar a bheith greannmhar. Ach d"éirigh na cailíní ró-thógtha. Níor thug siad faoi deara conas a chuaigh cúpla saighdiúir de chuid an airm Shóivéadaigh suas chucu le cuacha grenades frith-umar agus shéid siad suas na rianta. Agus conas a thógfaidh sé agus pléascadh. Phléasc na rollóirí agus chaill an E-50 a shoghluaisteacht.
  Bhí orm mo charr a dheisiú. Idir an dá linn, mhair an leighis ar an wounds an mastodon, na cailíní indulted arís i gcuid féin, an-suimiúil agus siamsaíocht cuimhní cinn.
  Nuair a chonaic Gerda nach raibh a céile comhraic ag seasamh siar go seasta, léim sé go tobann, ag casú air lena chos lom faoi na glúine. Agus nuair a thosaigh an Maor ag titim, chuir imeall an chlaíomh é idir na plátaí cré-umha agus na easnacha. Thosaigh Charlotte freisin ag luascadh a claimhte i bhfad níos tréine. Na cailíní squealed cosúil le muca ag an am céanna. Cé gur athraíodh a gcuid claimhte ar bhealach difriúil, bhí tuiscint ar shioncronacht fós ann. Chuaigh Gerda i ngleic le laoch mór Rómhánach, a raibh a clogad maisithe le cleití péacóige. An uair seo bhí sí comhraic an-taithí agus láidir. Labhair Golden stripes freisin ar an ego taithí agus fiúntais. Tar éis dó roinnt ionsaithe a dhéanamh ar an gcailín cothrom, chuaigh an thug, de réir dealraimh, an duine uasal uasal ar an maslach. Céim ar ais Gerda agus feadaíl:
  - Ní Iodálach tú!
  D'fhreagair an patrician uafásach:
  - Agus níl ionat ach slut cosnochta! Cá mhéad a mhairfidh tú i gcoinne lann ársa Rómhánach, dar leat?
  Ar ais Gerda:
  - Níl a fhios agam i gcoinne an lann, ach tá tú féasóg agus níl aon rud a cur in aghaidh!
  Mar sin féin, in ainneoin an dóchais ar fad a bhí ag Gerda cosnochta, bhí ar an gcailín dul siar. Thug na Rómhánaigh cúltaiscí úra isteach sa chath, bhí na cailíní agus na buachaillí ag gortú níos mó agus níos mó nó thit siad chun báis. Rinne na buachaillí saighdeoir iarracht, áfach, lámhach thar a gceann, ag baint cohóirt oiriúnacha.
  Idir an dá linn, leag Charlotte síos comhraic eile go cúramach, agus ghearr sí lámh duine eile amach. Sheinn an laoch:
  - Tá claíomh núicléach ag iarraidh tú a ghearradh! Dónna sé cosúil le tine ifreanda, léas léasair! Ach ná bí ag smaoineamh ar conas do shaol a shábháil, a bheith fíor i ngrá, a bheith fíor go dtí an deireadh!
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Agus canann tú mar eolaí fíor!
  Chan Charlotte san áireamh:
  - Tá sé iontach nuair a bhíonn píolótaí san fhisic, bogann siad a n-eolaíocht ar aghaidh! Ach réitítear na príomhcheisteanna sna céimeanna, sna céimeanna, sna céimeanna!
  Dheimhnigh Gerda trí phiocadh suas:
  - Is deas maireachtáil i measc na tine agus deatach! Agus éisteacht leis an chirp gunna meaisín! Treoraigh Fuhrer sinn i gcath dobhraite! Ar aghaidh, ar aghaidh, ar aghaidh!
  Thacaigh Charlotte le:
  - Nuair a phléascann sliogáin de ló is d"oíche, téann na céimeanna agus na horduithe níos tapúla! Lig sé roar furiously ar fud an domhain - cogadh, cogadh, cogadh!
  Bhí Gerda spreagtha ag an fuinneamh pulsating ina corp Lúthchleas Gael. Agus go tobann d'éirigh an luas cosúil le sciatháin an dragonfly ag bualadh. Agus ansin chaill laochra na Sean-Róimh púca den bharr sa tsrón. Agus do chuaidh seachrán air, agus do ghearr an gaisgidheach Gerda a chlaidheamh 'na láimh dheis:
  - Nár leomh leat a bheith drochbhéasach leis an mbean!
  D'fhreagair an brute, le cleití peacock, ag casadh a liopa íochtair, go frustrated:
  - Bhí sé ach a joke! Tar éis an tsaoil, ní raibh ann ach joke!
  D'fhreagair Gerda go magadh, agus í ag gearradh siar ar a lámh lagaithe:
  - Ná joke leis an mac tíre!
  Agus nuair a thit an laoch Rómhánach ar a ghlúine, bhuail an laoch é sa smig lena glúin. Cheadaigh Charlotte:
  - Tá sé seo go leor inár stíl an SS!
  Ansin fuair Gerda pointe sa ghualainn, agus gasped:
  - Bhuel, tá tú dorks!
  Mhol Charlotte:
  - Déan muileann! Agus géaraigh do claimhte!
  Ansin tháinig boghdóirí na Róimhe i bhfeidhm, bhí siad trom i armúr, agus a gcuid gunnaí a bhí ar airde daonna. Ar ndóigh, saigheada méadar go leith ar fad, arm ró-chontúirteach i gcoinne cailíní agus buachaillí leath-naked. Is cosúil gur thuig Attila go raibh sé dodhéanta fanacht níos faide; chaith san ionsaí an marcra, a spreag sé go pearsanta i cath.
  Rothlaigh an fathach seo dhá chlaíomh ag an am céanna, gach ceann acu chomh fada le sleá tournament ridire!
  aoibh Gerda agus winked.
  - Anseo, ar deireadh, a thagann ár dathúil!
  Rinne Charlotte gáire.
  - Ní mór duit a bheith buailte go crua agus is tábhachtaí in am! I láthair na huaire nuair a bheidh an éifeacht seo a bheith uasta!
  Agus saigheada móra go léir ag cur báistí anuas ó thuas. Léim cailíní agus buachaillí i leataobh go deas, agus fiú screadaíl:
  - Beidh sé seo ár mbealach! Is féidir leat a fháil amach as piléar, ach cad mar gheall ar saighead.
  Ach bhí roinnt daoine fós buailte ag saigheada. Thairis sin, ní hamháin go bhfuair ionadaithe ó reisimintí Gearmánacha Attila bás, ach freisin, agus i líon mór, ó bhronntanais a gcuid saighdiúirí Rómhánacha féin. Gidheadh, do thuit marcach na mbarbarach ar mharcshluagh na n-arm, ag seachaint a gcéimeanna. Bhuel, d'fhéach Attila féin go simplí chic.
  Chiceáil Gerda an marcach greamaitheach i leataobh le cic:
  - Ná cos, ní mise!
  Charlotte Chroith a ceann.
  - Agus nach bhfuil na guys anseo olc, cé nach cosúil linne! Chun ár bhfabhcún Aryan!
  D'aontaigh Gerda, ag slashing le claíomh Rómhánach,:
  - Ar ndóigh, ní cúpla! Creid nach bhfuil an chumhacht Gearmánach na Róimhe ar chluiche! Déanaimis a chíoradh ar nós malaí agus ní bheidh an lámh in olcas!
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Sea, fiú mura bhfuil an claíomh ó cac!
  Chuir na cailíní leis go briskly, ag casadh an pretzel lena claimhte agus ag canadh:
  Táimid ag troid ar son cúis chóir! Níl aon chomhréiteach le bayonet ifreann! Ní bheidh an ghrian clúdaithe le scamaill! Ní bheidh an breacadh an lae a chlúdach an dorchadas go luath!
  Ar deireadh, bhris Atilla í féin go dtí Boghdóirí na Róimhe. Mar sin féin, ag meas an méid, is léir go ndearnadh na bows seo sa Bhreatain. Agus é ag troid, chuimhnigh Gerda ar an scéal. Faoi Éadbhard an Tríú, a bhfuil leasainm na Breataine ag na Breataine, ba iad na Boghdóirí a tháinig chun bheith ina brainse is mó den arm ... Agus bhí cuid acu gléasta ar chapall! Buaileadh fórsaí uachtaracha na bhFrancach go trócaireach. Go ginearálta, i Jungfoling agus Aontas na gCailíní Gearmánacha araon, ní raibh fáilte roimh an bhfuath ... Aithníodh na Breataine mar namhaid contúirteach, a bhain níos mó talún ná aon náisiún eile i stair iomlán na Cruinne phláinéid!
  Ach anois bhí marcach na mbarbarians ag brú na saigheada, agus iad á ngearradh le builleanna cumhachtacha go dtí an campa féin. Ar an láimh eile, thug Gerda aghaidh ar namhaid ón tSín. Ní raibh sé ró-ard, ach casadh sé a chosa go cáiliúil, bróga le spor orthu:
  - Is paraisítí iad na Gearmánaigh - buailfear iad gan dabht! - Roared sé.
  D'fhreagair Gerda le ionsaí miodóg:
  - In vain creideann an namhaid gur éirigh leis cur suas leis na Gearmánaigh! Cé a dares a ionsaí i cath, beidh na naimhde a buailte go foréigneach!
  Phioc Charlotte:
  - Ní bheidh an áiféis meargánta ar an bplainéad! Agus go neamhbhalbh chaith an namhaid a chuid fórsaí isteach san fheachtas! Beidh muid in ann a defeat an namhaid i cath iontach! Scriosfaidh an dorchadas isteach sa deannach - tiocfaidh an t-am don solas!
  . CAIBIDIL 7
  Bhí níos mó fuinnimh fós ag Gerda, ag cur achoimre ar:
  - Ní gealbhan an focal, ach déanann verbiage beanna é!
  Shealbhaigh Charlotte:
  - Nuair a fhásann an teanga éadomhain, déantar cnap sa scornach a bhácáil de phlúr!
  Gerda le buille cumhachtach, fiú unfeminine an claíomh, ghearradh amach ceann Trodaire ag léim ón taobh clé, agus ansin chuaigh i ngleic arís leis na Sínigh. D'éiligh an laoch fionn go fíochmhar agus go hard:
  - Ní bheidh tú a ghlacadh!
  D'fhreagair an laoch Síneach:
  - Agus ní gá duit a ghlacadh, tá tú go léir i romham cheana féin.
  Gháir Gerda mar fhreagra.
  - Tá an uillinn gar, ach ní bheidh tú greim!
  Ansin scríob barr an chlaíomh an cailín cosúil le cobra, ag gearradh tríd an pláta armúr agus ag nochtadh a cófra: iontach agus siní corcairdhearg. Roar na Síne go brónach:
  "Anois níl le déanamh agat ach guí!" Cén eaglais is fearr leat: Caitliceach nó Soiscéalach?
  D'fhreagair Gerda go feargach:
  - Tá difríocht idir an eaglais agus striapach sa mhéid is go mbíonn áthas ar athló i gcónaí le haghaidh níos déanaí!
  Na Sínigh bared a fiacla cam.
  - Agus níor athraigh an tuiscint ghrinn sin duit! A chailín, nach trua liom a leithéid de áilleacht atá agatsa a mhilleadh!
  Gerda nocht a fiacla.
  - Níl brón orm! Go ginearálta, is mór an trua é don bheach, agus tá an bheach ar an gcrann, agus tá an crann san fhoraois! Cá bhfuil an fhoraois - ar an srón!
  D'éirigh na Sínigh amach mar fhreagra:
  Tá go leor naimhde ag an nGearmáin!
  Thug Gerda siar go deas:
  - Milleann go leor cócairí an leite!
  Tar éis scamhadh eile den laoch caol-shúileach, d"fhan stríoc fuilteach ar bhrollach an chailín. Gasped Gerda agus céim siar. Na Síne ag caoineadh:
  - Sin an méid a fhaigheann tú!
  D'fhreagair an cailín go socair:
  - Cé nach bhfaigheann ar an inchinn, ní bheidh sé ag fás wiser! Brains atá cosúil le sparán, ní mór duit a fháil chun iad a líonadh!
  Léim na Síne:
  - Bhuel, is breá leat sophistry! Don chéad uair a fheicim cailín oilte agus stuama. Tá a fhios agat, b'fhéidir gurbh fhearr duit dul isteach in arm na Róimhe Móire. Inár dtír, is féidir le duine ar bith, beag beann ar náisiúntacht, an seasamh is airde a ghlacadh faoin emperor!
  D'fhreagair Gerda:
  Is fearr bás ná feall!
  Dúirt an laoch caol-shúileach:
  - Níl sé seo réasúnta, féach ar ár marcra ag dul i cath ... Agus nuair a bheidh tú gafa, beidh tú ag caoineadh literally ar an raca i bpian!
  D'fhreagair Gerda go socair:
  "Is fearr dul ar stailc go socair uair amháin ná a bheith ag béicíl go croíúil céad uaire!"
  Ach faraor, is cosúil go bhfuil na Sínigh ceart, na mílte marcach Rómhánach, faoi stiúir an impire féin (is cosúil go bhfuil a armúr clúdaithe le screamh de diamonds, rubies agus emeralds!), Rush chuig an arm barbarian. Mar sin féin, d'éirigh le marcaigh Attila an chuid is mó de na boghdóirí namhaid a mharú cheana féin, thosaigh buachaillí an airm barbarian iad féin a sheoladh go dian saigheada isteach i céimeanna an namhaid. Chuir Charlotte go mór an misneach a páirtí:
  Ná tabhair suas Gerda! Ná géill dá gheallúintí! Níos fearr a fháil le chéile agus go cinntitheach buaigh!
  Ghearr Attila, in éineacht lena laochra, isteach sa chóras Rómhánach. Chuir a chlaíomh ollmhóra an meascthóir fuilteach ar nós lanna lián. Agus an thug féin, chuaigh ar aghaidh, ag iarraidh a bhriseadh isteach san impire.
  Dúirt Gerda go fealsúnach:
  - Más mian leat a bheith i do aoire ar an tréad, ná mar chaoirigh!
  D'aontaigh Charlotte.
  -Ba mhaith le gach reithe a bheith ina aoire agus an mac tíre i bhfad ar shiúl agus an raidhfil in aice láimhe!
  Anseo fuair Gerda créacht eile sa bholg. Chuaigh an cailín siar arís. Sheas a cos lom go tobann ar bharr miodóg a bhí ag brúchtadh agus chrom Gerda air:
  - Ó, ó! Cé chomh pianmhar!
  Charlotte í féin a bhí faighte cheana féin roinnt wounds agus chlaon sí ar ais. a scairt an laoch:
  - Tabhair aire do do neart, ní bheidh na Rómhánaigh in aghaidh cath fada!
  Ach bhí am crua ag na barbarians i ndáiríre. Chuaigh níos mó agus níos mó díormaí de na Rómhánaigh isteach sa chath. Chuaigh marcach i n-armúr órga isteach i gcath fíochmhar. Meirgí le cinn mac tíre fluttered os a gcionn. Agus os comhair rushed an laoch, b'fhéidir fiú níos mó ná Attila. Ag an am céanna, rinne na Rómhánaigh iarracht fiú an t-arm barbarian a chlúdach as an gcliathán, ag seoladh dhá reisimint chumhachtach le sleá agus armúr cré-umha timpeall an phríomh-chatha. Phléadáil Gerda:
  - Táimid ag éirí as neart, táimid ar tí a chailleadh!
  Mhol Charlotte:
  - Agus tú ag canadh mar fhreagra! Cuidíonn an t-amhrán linn tógáil agus maireachtáil! Faoin druma faoin mbratach dearg ar fheachtas! Agus an té a shiúlann tríd an saol le hamhrán; ní imíonn sé áit ar bith!
  Sheinn an bheirt chailíní le curfá, agus, in ainneoin créachta a nglór; bhí sé cosúil le trumpa:
  Tá a leithéid de ghlaoch saighdiúirí,
  Ní gairm í seo, ní teideal!
  Cé go uaireanta céad punt uathoibríoch,
  Ní hea, ní mórshiúl, is céasadh an fheoil!
  
  Ach téimid, ag cur céim ar aghaidh,
  Toisc go bhfreastalaímid ar an Motherland!
  Creid, beidh an namhaid olc a defeated,
  Chun spraoi a bheith agat sa saol!
  
  Múineadh muid ón chliabhán beagnach
  Troid ar son an athar le misneach!
  Bhíodh claimhte déanta as cruach ann
  Agus anois RPG i backpack láidir!
  
  Ní bheidh muid ar ais síos, ní céim siar
  Cé go leagan na comhlachtaí an uaigh!
  Bainfimid síos sraith naimhde,
  Go dtuga an tUilechumhachtach neart dúinn!
  
  Slat umar, eitleáin ag eitilt,
  Tá buamaí ag titim agus sliogáin ag pléascadh!
  Ná tóg linn le haghaidh coileáiníní olc
  Na saighdiúirí tar éis éirí cruaite!
  
  Fuair an comrádaí sin bás mar laoch,
  Ná cuir rud ar bith faoin gcros!
  Is minic a imríonn daoine le cinniúint
  Ach beidh grá níos láidre - creidim dom!
  
  Cé i gcath, áit a bhfuil siad ingne crua,
  Cuimhnímis ar ár sinsear oirirc!
  Agus muid ag dul go dtí an Róimh ar feadh i bhfad,
  Cén fáth nach n-itheann tú atá fágtha sa sclábhaíocht!
  
  Ní raibh orainn bogha a bhualadh,
  Ná tabhair ár ndomhan ar a ghlúine!
  Tar éis an tsaoil, is gyrfalcons muid - buaileann muid an cluiche féin,
  Ionadaithe de gach glúin!
  
  Seo iarracht agus caith,
  Feicimid an namhaid cheana féin, ag croitheadh go mín!
  Bhuail an piléar beagnach sa teampall,
  Dorchaithe i súile ár nGrian!
  
  Ach chuamar ar an ionsaí,
  Brúimid na beaignití leis an gcnaipe!
  Déanaimis an Fritz a dhó, más gá le tine,
  Tá ár Trodaire éirithe gan praghsanna - ach taisce!
  Chomh luath agus a chríochnaigh an cailín ag canadh, thit príomh-laoch arm na Róimhe i armúr órga as buille Attila. Agus ghearr an cailín spreagtha síos na Sínigh níos luaithe fós, agus anois d'ionsaigh sí ionadaí an cheannasaí coisithe. Chuaigh sí i gcath le fathach fíor aon-eyed agus fiú thosaigh sé ag brú air, waving a claíomh:
  - Ní bheidh tú ollphéist i ngleic le linn! Toisc gur Gearmánaigh muid!
  D'fhreagair an gadaí go míshuaimhneach:
  - Gearmánaigh-piobair! A náisiún cripples!
  Bhí fearg mhór ar Gerda:
  - Ní! Is sinn Gearmánaigh a priori náisiún de laochra móra. An náisiún atá cleachta le buachan agus nach bhfuil aon duine aige le lúbadh air!
  Chas an fathach a liopa agus láithreach fuair sé imeall an chlaíomh sa scornach. Chuaigh tobar ag gríosadh ó mhuineál tarbh ... Chuaigh sé ag tuisleadh, agus láithreach bonn fuair sé braon faoin gcroí ... a dúirt Gerda:
  - Níl aon aois ag heroism!
  Spreag Charlotte a cara:
  - Cinnte crush níos deacra iad daor ... Beidh an brú a bheith níos tapúla fós!
  Ag an nóiméad seo, leag duine de na buachaillí saighdeoir cosnochta síos ar an impire Rómhánach le lámhaigh dea-dírithe. Agus bhí sé riachtanach an saighead a shásamh go díreach sa tsúil!
  Gerda, ag gáire, ag canadh:
  - Blimey! Ní sa tsúil, ach sa tsúil!
  Charlotte twirled a méar chuig a teampall.
  - Agus cad! Is fearr bualadh uair amháin ná curse céad! Bhuel, anois beidh an namhaid ag rith!
  Dheimhnigh Gerda, ag gearradh síos laoch eile:
  - Crithfidh an namhaid leis an eagla agus rith sé ar shiúl!
  Go deimhin, bhí leisce ar na Rómhánaigh agus thosaigh siad ag géilleadh. Go ginearálta, nuair a thógann an t-arm eitilt, tá sé creepy. Fiú má tá sé ina arm chomh disciplínithe leis an tSean-Róimh. Ní haon ionadh, tar éis an tsaoil, Genghis Khan, má theith dosaen amháin, d'ordaigh sé a fhorghníomhú céad iomlán ... Cé go bhfuil an iontaofacht an t-ordú seo caite cheistiú cibé an bhfuil sé seo aireagán na staraithe. Fiú sa Róimh, cuireadh chun báis gach deichiú le linn na heitilte. Ag caochadh cosa lom, theith na cailíní agus na buachaillí chun dul sa tóir ar an namhaid. Agus bhí na adharca ag imirt ...
  Dúisigh Gerda suas, go tobann léim suas, na cailíní lined suas go tapa. Rinneamar ár gcuid fiacla a ní, a scuabadh agus a lubricadh arís le huachtair chosanta le máirseáil éigean tríd an bhfásach. Mar sin tá siad cosnochta ina n-oireann snámha agus rushed tríd an ifreann gainimh.
  Léirigh leanaí Arabacha a mhéara orthu agus iad ag iontas agus ag feadaíl:
  - Deutsche Akbar!
  D'fhéach Gerda thart agus d'fhéach sé go fonnmhar ar na crainn phailme cúlaithe, agus ina dhiaidh sin dúirt sí le Charlotte:
  - Arís i ifreann!
  D'fhreagair an diva rua le gáire:
  - Is peacaigh iad na daoine go léir, agus is é an domhan thíos staid nádúrtha na bpeacach!
  Chuaigh Gerda ar ais.
  - Ní féidir le fear ach peaca!
  Chlaon Charlotte a cuid gruaige fíochmhar agus thosaigh sí ag míniú agus í ag rith:
  - Aontaím! Aontaíonn fiú míle uair! Go ginearálta, is coincheap coibhneasta, agus iomlán daonna, é an peaca. Mar shampla, má ghlacaimid le moráltacht an tsean-shaoghail, ansin ann, ba mhaith an rud é go ndeachaigh sé chun tairbhe don duine féin agus dá threibh. Mar shampla, measadh go raibh adhaltranas ina bheannacht, ní ina pheaca!
  D"aontaigh Gerda go héasca:
  - Ceart! Creideann an Fuhrer féin gur fearr do bhean éirí torrach ó laoch cogaidh ná uaithi, i bhfad ó fhear céile cróga i gcónaí. Go háirithe má tá comharthaí fola díobhálach, neamhíonaithe ag an bhfear céile freisin.
  Madeline yelled ag na cailíní:
  - Sábháil do anáil a chailíní, an uair seo rithfidh muid chun ídithe!
  Aoibh Gerda ar ais.
  Féadfaidh tú a bheith tuirseach, ach ní féidir leat a bheith traochta.
  Ar feadh leathuaire bhí na cailíní ina dtost, agus ansin dúirt Charlotte:
  -An bhfuil a fhios agat cad aisling aisteach a bhí agam le cailín?
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Sea, admhaím freisin! Agus cad?
  D'fhreagair Charlotte, ag gáire,:
  - Ní dhéanfaidh aon ní! Aisling den sórt sin go raibh mé i mo ghaiscíoch in arm an sár-barbarian Attila. Agus throid muid céaracha na Róimhe ársa. Agus bhí gach rud chomh álainn agus éadrócaireach ag an am céanna ...
  Gháir Gerda mar fhreagra.
  - Tá a fhios agat, shamhlaigh mé faoi freisin! Comhtharlú beagán iontas. Chonaic mé i mo bhrionglóid thú!
  Chas Charlotte ar ais.
  - Agus mé tú! Throid tú go maith, cé gur bheag nár mharaigh an laoch caol-súl agus aghaidh bhuí thú!
  An uair seo ní raibh mórán ionadh ar Gerda, bhí ionadh uirthi:
  - Ní féidir a bheith! Mar sin ní tharlaíonn sé go bhfeiceann beirt an aisling chéanna ag an am céanna?
  D'fhreagair Charlotte:
  - Má tá an fliú tinn le chéile, d'fhéadfadh an aisling a bheith mar an gcéanna. Seo mar a théann sé! Chuala mé go bhfuil meáin speisialta i sochaí Thule a ghlacann potion agus a análaíonn tinctures luibhe, agus ansin a théann isteach i bhfíseanna! Agus éiríonn leo go maith a bheith ina bhfáithe!
  D"aontaigh Gerda, ag léim thar an cloch dhumhach:
  - Cinnte! I bprionsabal, ní éilíonn bronntanas na tuar cumhachtaí osnádúrtha, is féidir go simplí dlíthe fisiceacha ábhartha, agus fós gan réiteach, a bheith sa nádúr. Ach cad é cuspóir an aisling seo?
  Shrug Charlotte gualainn agus d'fhreagair:
  - Níl a fhios agam! B'fhéidir go mbainfidh an Tríú Reich an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe taobh thiar den Lion nó ... Anseo is féidir leat buille faoi thuairim ar feadh i bhfad!
  Bhí Gerda ar tí rud éigin a rá, agus go tobann tháinig torann inchloiste mótair ina cluas. In ainneoin an achair, ba léir go raibh innill na n-eitleán ag déanamh torann, agus go raibh siad ag druidim go suntasach ...
  D'ordaigh Madeleine:
  - Cad é an chéim den uimhir a fheidhmiú dhá: cheilt.
  Stop na cailíní, thóg siad amach clócaí duaithníochta, péinteáilte chun dath an fhásaigh a mheaitseáil, óna málaí droma. Ansin thosaigh siad ag tochailt isteach go tapa, agus ó thuas ní raibh sé faoi deara, rud a bhí mínádúrtha. Anseo ghabh Gerda buíochas le cinniúint go raibh an dá arm agus sluasaid scipéir acu. Seachas sin, d'fhéadfadh na cailíní sa bhfásach a bheith ina chreiche éasca le haghaidh aerárthaí ionsaí na Breataine nó buamadóirí tumadóireachta. Agus an gaineamh á scríobadh lena cosa nocht, dúirt Charlotte:
  - Breathnaíonn sé cosúil go mbeidh orainn a sniff gunpowder, fiú sa Túinéis ... Is iad na bealaí an Tiarna inscrutable!
  Chuir Gerda cuma stuama ina choinne:
  - Bíonn easpa eolais cruinn go dona i gcónaí, le heisceacht amháin, maidir le pleananna an Almighty!
  Agus mar a slapann sé a chos lom ar an ngaineamh. Ardóidh sé isteach san aer.
  Dúirt Charlotte go ciallmhar:
  - Is maith eolas daonna a bheith agat, ach tá sé níos fearr fós féidearthachtaí Dhiaga a bheith agat!
  Agus le méara loma rug sí ar chuileog. Brúite sí feithid agus léirigh teanga bándearg.
  Agus ag pointe eile achrann idir cumhachtaí an Ais, tá a gcathanna fíochmhara féin ar siúl.
  Bhí trúpaí an Tríú Reich ag troid ar son Saratov. Tá an Chugais go hiomlán faoi na Naitsithe cheana féin. Agus níl aon rud ag an Arm Dearg chun a bhearnaí a chlúdach. Is fíor go bhfuil umar T-54 ag Stalin freisin, ach tá sé fós á dtáirgeadh i gcainníochtaí beaga. Agus ní leor é seo chun an tosaigh a chlúdach. Tá an T-54 cosanta go maith ar thaobh tosaigh an turret, ach níos measa i armúr tosaigh an chabhail, agus tá na taobhanna níos laige fós. Neartaigh na Gearmánaigh an umar E-50 rud éigin tríd an armúr a dhéanamh níos tiús, agus na huillinneacha claonta a mhéadú, agus inneall gás-tuirbín de 1500 eachchumhacht a chur isteach. Mhéadaigh meáchan na feithicle go seachtó tonna, ach tháinig 170 milliméadar ar an armúr taobh, agus bhí an armúr tosaigh 250 milliméadar. Anois tá umar na Gearmáine tar éis éirí ina shárshaothar ar chor ar bith, le gunna caliber 105-milliméadar i 100 EL, agus cruth an-chlaonta.
  Troid, déanaimis aghaidh a thabhairt air, meaisín den chineál is déanaí.
  Sheach na Gearmánaigh Saratov, agus bhí siad réidh chun ionsaí Kuibyshev. Tá na troideanna anseo fíochmhar.
  Agus cheana féin tá Bealtaine raging lena dath geal. Agus cé chomh hálainn é?
  Agus tá an cogadh ar fad mar hairicín agus tine ó ifreann.
  Chuaigh an E-50 deisithe chun catha. Mar sin féin, bhunaigh na Rúisigh daingnithe go leor, agus bhí ar na Gearmánaigh cosaintí a shárú go domhain. Rinne laochra an ceallraí a scriosadh go modhúil.
  Las Gerda, ag briseadh an gunna Sóivéadach, agus ansin le gáire ina glór dúirt:
  - Buailfimid daoine, agus buailfimid na buicéid!
  Chan Charlotte a gcuacha copair-dearg amach:
  - Tá muid, ó, robálaithe! Robálaithe!
  Agus an cnaipe luamhán stiúrtha á brú lena méar lom, sheol sí teilgeán, ag briseadh buncair na Sóivéide.
  Agus ansin d'fhás Christina go bodhra:
  - Bang Bang! Agus tá tú marbh! Na mairbh! Na mairbh!
  Agus brúann sé cos galánta freisin le méar lom, ag cur an namhaid chuig cnag.
  Agus ansin bhí Magda. Seo é an cailín. Brúnn sé an luamhán stiúrtha freisin le bharraicíní a choise lom, agus mar a bhuaileann sé.
  - Ó, cibé duine a fheiceann sinn beidh sé gasp láithreach!
  Gerda suairc, chroitheadh a cíocha iomlána, bhuail sí ar na ceithre cinn is tríocha, agus d'éirigh léi:
  - Agus do dhuine beidh sé boladh friochta!
  Bhrúigh Charlotte a méar loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha, agus rinne sí smideadh mar a bheadh gealbhan:
  - Agus coinnímid rud éigin inár n-uchd!
  Strac Kristina gunna Sóivéadach le blaosc agus mheirg, smacking a liopaí scarlet:
  Ná tar in aice linn...
  Bhrúigh Magda an cnaipe lena méar lom freisin. Shéid sí tríocha ceathair agus yelped:
  - Ná tar in aice linn!
  Agus beidh Gerda, an beithíoch ionsaitheach seo a bhfuil gruaig fhionn air, ag puntáil le teilgeán freisin, agus pléascfaidh na ceithre cinn is tríocha mar shrón dornálaí faoi dhorn pollaire. Agus beidh an laoch whine:
  - Maróidh muid é!
  Agus arís pléascfaidh na cailíní i deora agus shoot, gan aon aiféala nó sos.
  Ghlac Charlotte go fonnmhar:
  - Is gadaí iontach mé ...
  Agus freisin conas a bhuaileann sé howitzer Sóivéadach. Ní raibh ach páirteanna ag eitilt i dtreonna difriúla.
  Tá Christina ag screadaíl. Agus é ag brú a mhéar lom ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus an chirps:
  - Agus tá iníon na deamhain marbh!
  Déanann Magda tairne freisin trína cosa lom a bhrú ar rud buailte, briseann sí umar Sóivéadach agus tugann sí amach:
  - Agus ní measartha!
  Gerda nocht a cuid fiacla, lasadh a cuid fiacla. Shamhlaigh sí fear óg dathúil. Chomh brawny, Lúthchleas Gael, le faoiseamh muscle, agus foirfeachta firinscneach mór. Agus mar a chlaon sí anonn agus fillte a liopaí scarlet timpeall a chroí, jade bíogach. Cé chomh delicious é, cosúil le uachtar reoite seacláide. Agus an t-uachtar reoite seacláide sin a líonn tú amach le do theanga. Agus tá sé chomh deas, chomh spreagúil.
  Ó, cé chomh deas má théann fear óg eile isteach léi ón taobh thiar. Agus rachaidh an tslat pulsating, jade isteach i bhfochla tais na Véineas. Agus cé chomh iontach is atá sé.
  Chroith Gerda fiú le languor. Cé chomh suairc agus aoibhinn ba chuma léi.
  Scaoil an cailín an gunna Sóivéadach. Agus chrom sí go fonnmhar, ag stampáil a cos lom:
  - A bhuachaillí, is fút féin atá sé ...
  Bhuail Charlotte freisin agus bhris sí umar na Rúise, agus í ag blathers, ag croitheadh a busta iomlán:
  - Sábháil an domhain ó thine!
  Chroith Christina a cuid gruaige copar-buí. Rinne sí gáire fiery, chirping:
  - Táimid ar son an domhain le haghaidh cairdeas, le haghaidh aoibh gháire an domhain ....
  Chuir Magda cliceáil ar an luamhán stiúrtha lena méar nocht. Bhris sí umar na Sóivéide agus d"fhás sí:
  - Le haghaidh cruinnithe croíúil eatarthu!
  Bhí cuma an-cheolmhar ar na laochra. Agus conas a nocht siad a gcuid fiacla. Agus tá siad wink agus squeal.
  Samhlaíonn Charlotte fear freisin. Óga, ach le féasóg. Mar caresses sé a cíoch. De réir mar a chuireann féasóg tic leis an chliabhrach, ritheann gruaig chatach thar sútha talún aibí na clúidíní. Agus tic sé í, agus póg a cíoch. Cuir ciorcal timpeall ar an nipple milis, mil le do theanga. Is é sin an idyll. Agus má bhuaileann an fear fós a theanga isteach i bhfochla Véineas. Cén blas!
  Shoots agus squeals Charlotte:
  - Agus beidh an claíomh a bheith géar!
  Ar ndóigh, déanann na cailíní, cé go bhfuil áilleacht, gníomhas salach - maraíonn siad saighdiúirí Sóivéadacha. Ach múintear iad mar sin ón luath-óige. Is mac tíre neamhthrócaireach iad.
  Agus is dóigh leo go bhfuil an ceart acu. Tá an tógáil agus an dearcadh céanna acu. Thosaigh na cailíní ag troid ar ais i gceann daichead a haon, cuid dá gcathlán "mac tíre", fiú níos luaithe. Agus cuimhnigh go neamhdheonach na chéad chéimeanna. Nuair nach raibh tú ach sé bliana déag. Agus bhí cuma iontach, álainn rómánsúil ar gach rud timpeall.
  Mar sin féin, tá siad fós sách óg!
  D"eitil dhá dhosaen eitleán Sasanach thar na cailíní faoi cheilt, is dócha nár thug siad aon rud faoi deara, agus bhí siad ag tosú ag leathadh taobh thiar de na spéire cheana féin, nuair a chualathas fuaimeanna amhrasacha nua go tobann. D'ordaigh Madeleine:
  Luigh gach duine síos agus ná bog!
  Reoite na cailíní, bhí siad ag fanacht le rud éigin. Agus ansin tháinig iompróirí éadroma agus trucailí le feiceáil ón taobh thiar den dumhcha. Judging ag an dearadh, táirgeadh Béarla agus Mheiriceá. Bhog siad go mall i dtreo príomhchathair na Túinéise. Bhí Madeleine beagán tógtha. Chreid sí go raibh an líne tosaigh fós i bhfad ar shiúl, rud a chiallaíonn nach mbeadh am ag na Breataine láithriú go fóill. Nó in áit, níor chóir dóibh a thaispeáint suas. Agus ansin tá colún iomlán. Cé go bhfuil, b'fhéidir, níos lú ná cathlán ... Cé hiad féin, tá grúpa cath de shaghas éigin, ag seachaint na bhfásach gan tosaigh leanúnach, ag iarraidh rummage tríd an gcúl. Dealraíonn sé go bhfuil sé loighciúil, cé go bhfuil sé éasca le teicneolaíocht iad a fheiceáil sa bhfásach. In aon chás, ní mór duit a tharchur chuig do chuid féin ar an raidió, ach ná tine a oscailt. Thairis sin, níl ach céad acu, agus tá níos mó ná trí chéad Sasanach!
  Dúirt Gerda le Charlotte:
  - Tá Béarla acu! Seo an chéad uair dom iad a fheiceáil gar!
  D'fhreagair an cara rua, agus é sách neirbhíseach freisin:
  - Ní dhéanfaidh aon ní speisialta! Agus tá an oiread sin blacks ina measc!
  Go deimhin, bhí ar a laghad leath de na Breataine blacks. Agus bhí an colún ag bogadh go mall, agus bhí na blacks fós ag caoineadh rud éigin ... Tá siad ag éirí níos dlúithe agus níos dlúithe ...
  Ansin níorbh fhéidir nerves ceann de na cailíní é a sheasamh, agus bhuail sí le gunna submachine. Sa soicind chéanna, d'oscail an chuid eile de na laochra tine, agus Madeleine coirt belated:
  - Pli!
  Baineadh roinnt dosaen Sasanach amach láithreach bonn, chuaigh ceann de na trucailí trí thine. D'oscail an chuid eile de na Breataine tine gan idirdhealú. Ghabh Madeleine an nóiméad agus d'èigh:
  - Caith grenades maslacha le chéile!
  Caitheann cailíní ó chathlán SS mionlach "She-wolves" grenades i bhfad agus go cruinn. Agus go bhfuil siad oilte ó óige, agus chuaigh siad freisin trí theicníc speisialta. Seo é nuair a bhíonn tú ag traenáil le sruth, beagán moille leis an chaitheamh agus tú le scaoileadh. Chaith Gerda agus Charlotte a gcuid bronntanais freisin. Agus somersault na Breataine agus bun os cionn ... Tá sé greannmhar. Shoot siad go randamach, agus na blacks yell fós i dteanga dothuigthe. Seo chugaibh cúpla scumbas...
  Agus caitheann Gerda agus caitheann, agus é ag canadh freisin:
  - Is tromluí é daltaí an SS! Léim amháin, buille amháin! Tá muid sí-wolves - is é ár modh simplí! Ní maith linn an cat a tharraingt faoin eireaball!
  Fásann Charlotte freisin mar fhreagra. Na urchair fired ag a shatter i blúirí den cloigeann. Agus gouge siad amach na súile. Seo fear dubh amháin scanraithe, mar a bheidh sé bayonet a pháirtí fionn sa taobh. Spitfidh sé fuil mar fhreagra. Charlotte ag canadh:
  - Aingil ifreann ghruama réaltach! Dealraíonn sé go scriosfar gach rud sa chruinne! Is gá eitilt isteach sa spéir le fabhcún tapa! A chosaint ó bhás an anam!
  Gníomhaíonn na Breataine ar bhealach neamheagraithe, is saighdiúirí coilíneacha an chuid is mó díobh: Negroes agus Indians, hArabaigh. Titeann siad, ag reo, nó, ar a mhalairt, léimeann siad suas go géar agus tosaíonn siad ag ruaigeadh cosúil le giorriacha buile. Mar sin féin, shootann na cailíní go cruinn, agus na grenades, cé nach bhfuil na blúirí ag eitilt i bhfad, ach go dlúth! Anois níl mórán naimhde fágtha. Bíonn Madeleine ag screadaíl as Béarla, tá a glór chomh bodhra glórach sin nach fiú píosa béil uait:
  - Géilleadh agus déanfaimid do shaol a shábháil! I mbraighdeanas beidh bia maith, fíon agus gnéas agat!
  D'oibrigh sé láithreach agus ós rud é go bhfuil siad ag tabhairt suas cheana féin ... Lámha suas agus ...
  Bailíodh caoga príosúnach, agus gortaíodh a leath díobh. D'ordaigh Madeleine:
  - Maraigh an lucht créachtaithe!
  An sí-wolves gan searmanas fired urchair isteach i temples na ndaoine nach raibh in ann seasamh ar a chosa, agus bhí an chuid eile a luchtú isteach i gcarranna agus a thiomáint go dtí an bonn is gaire.
  Tar éis gaineamh te an fhásaigh, tá sé an-taitneamhach do chosa lom Gerda mothú rubair bog. Moans sí fiú blissfully ... Tá trucailí Mheiriceá an-chompordach agus ní chroith le linn an turais. Tar éis an bua a bheith ag na cailíní bíonn áthas orthu. D'iarr Charlotte ar Gerda:
  - Cé mhéad a mharaigh tú?
  Shrugged an cailín a guaillí i bewilderment.
  - Níl a fhios agam? Níorbh mise an t-aon duine a lámhaigh... ach ceapaim go leor!
  Ríomh Charlotte:
  - Tá céad againn, maraíodh thart ar thrí chéad, rud a chiallaíonn trí in aghaidh an deartháir, is é sin, in aghaidh an deirfiúr! Tús iontach leis an gcogadh!
  Chaith Gerda a lámh go dímheasúil.
  - Is cuma liomsa! Is é an rud is mó ná nach bhfuair aon chailín amháin bás. Cé gur staitistic é seo ar ndóigh, scriosadh trí chéad namhaid, agus ar ár taobh féin ní raibh ach beirt ghaiscíoch mac tíre gortaithe beagán. N'fheadar fiú conas nach bhfuil muid fós go hiomlán ghabháil Afraic, le laochra den sórt sin.
  Chaill Charlotte an giúmar láithreach:
  - Mar sin tar éis an tsaoil, chailleamar na laochra trua seo san ochtú déag!
  Chroith Gerda a ceann fionn go feargach, amhail is dá mbeadh sí spréite le sneachta na Bliana Nua:
  - Tá sé mar gheall ar betrayal! Ach i ndáiríre, bhíomar níos gaire ná riamh don bhua agus ba léir do gach éinne nach bhfuil dall! Faraoir, cuireadh isteach orainn!
  D'aontaigh Charlotte, ag scríobadh a cosa lom taobh thiar dá cluas chlé lena bharraicíní.
  - Sea, betrayal, sabotage, mediocrity an míleata .... Ach fós bhris muid na Rúiseach, ag cur iallach orthu géilleadh san ochtú bliain déag! Ó, bheadh sé go deas siúl trí fhairsinge na Rúise, tá sé iontach ann, ach tá sé te anseo!
  Rinne Gerda gáire.
  - Ach sa Rúis tá frosts dian den sórt sin ... Ach nuair a rith mé cosnochta tríd an sneachta sna sléibhte, tá a fhios agam cén cineál plúir é.
  Charlotte bared a fiacla.
  - Ritheann Gerda beag cosnochta tríd an sneachta ar lasadh ... Tá sé siombalach mar atá i scéal fairy ... Scéalta faoi ghlan, fós leanbhaí agus gan a bheith santach ar chor ar bith ...
  Bhí Gerda ag caoineadh go tréan ar a cara:
  - Tá sé cineál cosúil le ní mór dúinn chun an Fuhrer?
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Beagnach! Táimid ag marcaíocht díreach, ní ag rith cosnochta ar ghaineamh Desert te. Sea, fiú tar éis an bua.
  Ghluais an negro faoi cheangal i nGearmáinis:
  - Aingeal uafásach, táim réidh chun freastal ort! Is bandia thú, is mise do sclábhaí!
  Strac Charlotte a cos beagán garbh thar ghruaig dhonn chatach an chuing dhubh.
  - Is sclábhaithe dúlra sibh na daoine dubha! Tá sé seo go maith, ar ndóigh, ar thaobh amháin, ní mór do dhuine a bheith ag obair go crua ó dhubh go dubh, obair fhíochmhar a dhéanamh ... Ach sclábhaí de réir an dúlra, is fealltóir é an dúlra agus ní féidir muinín a bheith aige le hairm. Is muidne Gearmánaigh, ar a seal, an náisiún is cultúir agus is eagraithe ar domhan. Náisiún mór laochra, agus ní hionadh ar bith a d"fhóin amhais na Gearmáine i ngach arm Eorpach agus fiú sa Rúis, agus i bpoist cheannais go minic!
  . CAIBIDIL #8
  Chaith Gerda go fial:
  - Sea, déanfaidh tú seirbhís dúinn mar sclábhaí. Tá biachláir speisialta againn do dhubh. Agus tá tú fágtha le...
  Mhol Charlotte:
  Lig dó póg ár gcos. Tar éis an tsaoil, beidh sé deas dúinn, agus an Nígir náiriú.
  Chroith Gerda a ceann go bríomhar.
  "Níl a fhios agam conas a dhéanann tú, ach disgusting, má beidh liopaí an Nígir smelly dteagmháil le craiceann glan na fírinne Aryaki. Ionas go...
  D'easaontaigh Charlotte:
  - Bhuel ní hea! A mhalairt ar fad, ba mhaith liom é. Bhuel breathnú...
  Chuir áilleacht lasrach na gruaige rua a cos beag isteach sa bhfear dubh. Thosaigh sé go fonnmhar ar mhéara fada, mín, chiseled na bandia a phógadh. Agus níor aoibh an cailín mar fhreagra ach go réidh, liopaí tiubh fear dubh tic le craiceann coirtithe. Anseo shiúil teanga an phríosúnaigh feadh chos leaisteach, beagán dusty an chailín. Fós féin, tá sé go deas nuair a dhéanann tú náiriú ar fhear láidir, beagnach dhá mhéadar ar fad.
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Tá sé aisteach, ach cad fútsa, nach bhfuil sé náireach?
  Charlotte aoibh.
  - Bhuel ní hea! Cén fáth ar chóir dom a bheith disgusted?
  B"fhearr le Gerda fanacht ina thost: cén fáth ar cheart di cur isteach ar ghnóthaí a cara. Go deimhin, tugadh suas dóibh gur chóir go mbeadh bean Gearmánach ní hamháin ina laoch, ach freisin ina bean chéile grámhar, uasal agus ina máthair shláintiúil. Ach níor smaoinigh sí í féin go fóill ar na guys, b'fhéidir mar gheall ar exertion fisiciúil trom, nó go simplí nach bhfuil fós aimsithe a cara. Mar sin féin, tá Charlotte, is cosúil, tuirseach de. Bhuail sí an negro lena rúitín ar an tsrón, chomh mór sin gur shreabh an yushka agus mhol sí do Gerda:
  - An féidir linn canadh?
  Chlaon Gerda.
  - Ar ndóigh beidh muid ag canadh! Seachas sin bíonn sé brónach!
  Bhí na cailíní ag canadh, agus a gcailiní isteach d"aon ghuth, i dtreo is gur rith an t-amhrán mar eas:
  Rachaimid le ceann beag deas as an mothar,
  Ag coinneáil brón unearthly!
  Agus an fuar ar lasadh,
  Geall briste briste!
  
  Cosa lom sa sneachta
  Cailíní beaga bána ag teacht!
  Roaring like wolves is olc an stoirm sneachta,
  Ealtaí na n-éan pichug ag cuimilt anuas!
  
  Ach níl a fhios ag an gcailín aon eagla
  Tá sí ina Trodaire ar fhórsaí cumhachtacha!
  Is ar éigean a chlúdaigh an léine an fheoil,
  Beidh an bua againn cinnte!
  
  Is é ár laoch an té is úire,
  Ná Bend dó le sledgehammer!
  Anseo bogann na maples go réidh,
  Tá calóga sneachta ag titim!
  
  Níl sé de nós againn eagla a bheith ort,
  Ná leomh tú crith ón bhfuacht!
  Tá an namhaid ramhar le muineál tairbh,
  Tá sé greamaitheach, olc cosúil le gliú!
  
  Is é sin neart na ndaoine
  Cad a rinne an rite naofa!
  Tá creideamh agus nádúr dúinn,
  Beidh an bua ag an toradh!
  
  Spreagann Críost an tAthair,
  Insíonn dúinn troid go dtí an deireadh!
  Chun an phláinéid a dhéanamh ina Paradise
  Beidh gach croí cróga!
  
  Beidh áthas ar dhaoine go luath
  Bíodh an saol ina chros throm uaireanta!
  Urchair marfach brutal
  Ach tá an té a thit ardaithe cheana féin!
  
  Tugann an eolaíocht neamhbhásmhaireacht dúinn
  Agus beidh an aigne an tite ar ais go dtí na céimeanna!
  Ach má tá eagla orainn, creideann tú
  Beidh an namhaid scriú suas láithreach an scór!
  
  Mar sin guí chun Dé
  Ní gá praiseach a dhéanamh, leisce ar shiúl!
  Tá an Breitheamh Almighty an-dian,
  Ar a laghad is féidir leis cabhrú uaireanta!
  
  Is daor liom Motherland ná rud ar bith,
  Tír naofa, ciallmhar!
  Coinnigh ár gceannaire níos láidre ná an reins,
  Rugadh Blossom Fatherland!
  Sheinn na cailíní ó chathlán SS mionlach "Wolves" go hálainn, agus bhí na focail ó chroí. Go ginearálta, bhí steiréitíopa ann go gciallaíonn fear SS seiceadóir! Ach níl sé. Ar ndóigh, bhí aonaid phionósacha speisialta ann, go minic mar chuid de rannáin slándála, a rinne oibríochtaí speisialta, ach ní raibh sa chuid is mó de na rannáin SS ach gardaí mionlach an Wehrmacht. Go ginearálta, ní mór a rá nach é an bholscaireacht dhearg iomlánaíoch an fhoinse faisnéise is iontaofa faoin Dara Cogadh Domhanda. Tar éis an tsaoil, is léir nach bhféadfadh ceannairí cumannacha Agitprop a bheith neamhchlaonta agus imeachtaí a chlúdach go hoibiachtúil. Mar sin, tá sé deacair go hiontaofa a mheas cá raibh an fhírinne, faoi uaigneas na Naitsithe, agus cá bhfuil ficsean. In aon chás, iad siúd atá ag gabháil go dáiríre le taighde stairiúil tá iallach a admháil nach bhfuil gach saighdiúir SS ina executioner agus ollphéist. Ina theannta sin, roimh an ionsaí ar an USSR; d'iompair na Naitsithe ina n-iomláine sna críocha faoi fhorghabháil go fulangach, ní thugann foinsí an Iarthair le fios go bhfuil aon mhór-aimhleas agus mór-shluagh in iúl.
  Agus anois chabhraigh na cailíní leis na príosúnaigh a fháil amach as na gluaisteáin; patted siad guaillí leathan na bhfear timid ar bhealach cairdiúil. Ina dhiaidh sin, tugadh cuireadh do na cailíní iad féin a athnuachan ...
  Bhí an dinnéar measartha, ach ar an láimh eile, lámhachadh séabra sa bhfásach agus fuair gach cailín shish kebab bruite i Araibis. Go ginearálta, bhí na hArabaigh, ar a laghad amuigh, cairdiúil agus iad siúd a raibh eolas acu ar an nGearmáinis iarracht fiú a magadh, nó go réidh stróc cosa na gcailíní.
  Bhrúigh Gerda an Arabach greamaitheach uaidh agus dúirt:
  - Níl mé ar do shon!
  Lean Charlotte a culaith:
  - Faigh harem duit féin!
  Rinne Gerda aoibh agus mhol:
  - Ach abair le Charlotte, cad a dhéanfá dá ndéanfá bean chéile an tSultáin?
  Dúirt an cara rua go amhrasach:
  - Tá sé seo i ndáiríre sonas conspóideach ... Cé go mbraitheann sé ar an bhean a Sultan. Dá mbeadh an Impireacht Ottomanach mór ina lá, ansin ... Bheadh sé an-mhaith fiú ... dhéanfainn athchóiriú ar arm na Tuirce, d'fheabhsódh airm ... Agus is dócha ar dtús go gcuirfinn mo shúile ar an taobh thoir.
  D'aontaigh Gerda.
  - Ceart! Ach is mór an náire don Tuirc nach bhféadfadh sí an Iaráin a shárú fiú agus í ag dul in aois. Bhí sé seo fíor go leor, go háirithe ó bhí an t-arm Peirsis ar gcúl. Tá sé suimiúil, an Fuhrer iontach, cén cinneadh a dhéanfaidh sé, an Tuirc a shárú, nó fós a áireamh ina comhrialtas, cnámh a chaitheamh chuig na hOtamánaigh, cuid de thailte na hIaráine nach bhfuil an-luachmhar san áireamh?
  Charlotte shrugged a guaillí i bewilderment.
  - Níl a fhios agam! Go deimhin, tá ráflaí ann le déanaí go ndéanfaimid ionsaí ar an APSS ... Deir siad go bhfuil géarghá le saibhreas na Rúise agus tailte saille na hÚcráine!
  Phioc Gerda suas muga tae le méara a coise nochta agus d'ardaigh sé go deas chun a smig é, ag doirteadh an leacht donn isteach í féin. Ag an am céanna, d'éirigh leis an gcailín labhairt:
  - Tá an-saibhir, tailte saille san Úcráin. Faoi cheannaireacht ciallmhar na Gearmáine, agus lenár gcultúr ard talmhaíochta, déanfaidh siad fómhar taifead. Agus ansin ní mór dúinn arán, beidh sé níos saoire ná uisce. Agus beidh an Ukrainians iad féin leas a bhaint as é, mar gheall ar an rialtas Sóivéadach robs go simplí orthu, iallach orthu ocras!
  Chlaon Charlotte.
  - Déanfaimid ár gcultúr mór Gearmánach a mhúineadh do na Slavs seo! Cuirimis in iúl dóibh!
  Anseo bhí an comhrá isteach ag shouts rude, bhí an t-am scíthe thart.
  Ach tar éis an dinnéir, bhí na cailíní sa líne arís agus cuireadh iallach orthu máirseáil éigean a dhéanamh tríd an bhfásach. Tar éis ithe, bhí sé deacair a reáchtáil agus na cailíní fiú moaned beagán, go dtí, áfach, a n-chomhlachtaí théamh suas. Agus mar sin deifir siad amach mar jerboas.
  Idir an dá linn, chuir an SS Colonel Dess nóta nua cipéir chuig na Breataine faoi rún. Sin an fáth go raibh an chuma ar Dess an Tríú Reich a bhrath agus é i mbaol dul isteach sa Gestapo. Tá airgead, tuarastal réasúnta, móide booty míleata, cad eile atá ag teastáil ... Ach tá daoine a bhfuil maoin nádúrtha, craving le haghaidh betrayal. Ag feall, ní ghlacann siad ach an buíochán, agus téann siad ar mire amhail is dá mba ó fiailí. Agus anois bhí Dess ag scríobh chuig sonraí na Breataine maidir le trúpaí nua a aistriú, agus cuma aerárthaí breise. Agus freisin cad a bhí ar eolas aige faoin am a tháinig na trúpaí Gearmánacha. Ar ndóigh, bhraith sé, freisin, uaireanta náire go raibh a gcomrádaithe ag fáil bháis trína locht, agus bhí eagla air roimh nochtadh féideartha ... Ach b'fhéidir go bhfuil sé ró-dhéanach dó cúlú, ach amháin má chailleann an Tríú Reich, ansin .. Le déanaí bhí ráflaí leanúnacha faoin oibríocht atá le teacht san oirthear. Agus ní hamháin ráflaí, aistríodh trúpaí go dtí an Pholainn agus an Rómáin, go háirithe umair. Cé nach raibh an gradam ar arm na Rúise go háirithe ard, ba é buille arm na Rúise tsarist a bhris an blitzkrieg sa bhliain 1914 . Ina theannta sin, throid oibrithe deonacha Sóivéadacha go maith sa Spáinn, nó stailc dhorn umar i Manchuria. Bhí an dóchúlacht go n-éireodh an Wehrmacht bogtha ansin agus nach mbeadh am aige roimh an gheimhreadh an-ard. Agus go mbeidh am ag an mBreatain agus ag na Stáit Aontaithe le chéile fórsaí a imscaradh. Mar sin féin, ní fhéadfaidh an APSS fanacht amach go dtí an geimhreadh, go háirithe má tá an t-ionsaí air go tobann, agus nach bhfuil na Rúiseach ag am chun bearta a ghlacadh chun ionsaí ionsaí. Sea, agus cabhróidh an tSeapáin ...
  Tar éis dó an rúin a thabhairt amach, las Dess toitín, ag tógáil toitíní Meiriceánacha as an bpaca. Cé go bhfuil suim shlachtmhar curtha isteach ina chuntas rúnda i mbanc san Eilvéis, níl sé bocht ar aon nós. Go háirithe, chuir duine de na sheikhs stash óir agus púróga i bhfolach. Thug faisnéiseoir Arabach amháin dóibh agus seirbhísigh an sheikh seo, a bhféadfadh a fhios go raibh seoda ceilte ag a bhainisteoir. Cad nach mbeadh Gortaítear a iarraidh ar an príosúnach níos mine, cad agus conas, ar ndóigh tá a fhios aige.
  Agus do chuaidh Dess go seomra an chéasta, is gearr go raibh faisnéiseoir Arabach ina theannta. Rinne Dess greim glic air.
  - Cad é an clue atá againn.
  Bhí trealamh saibhir ag cásmhéitheoir an SS. Bhí fiú dinimic ann le haghaidh turraingí leictreacha. Agus ansin thug siad an príosúnach. Scaoil Dess feadóg díomá nuair a chonaic sé é: gnáthbhuachaill Arabach, ar éigean níos sine ná ceithre bliana déag. Dark-craiceann, tanaí, ach ag iarraidh chun breathnú díreach agus gan eagla a bhrath. Mar sin féin, is féidir le buachaillí aisteach, mar riail, go leor a fhios trí ró-éisteacht a dhéanamh ar rúin na ndaoine fásta. Dess, ag mothú gann ama, d'ordaigh:
  - Ar raca an bhuachaill Arabach!
  Bhí culaith an sheirbhísigh ró-thapaidh stróicthe go tapaidh as an mbuachaill. Agus díreach mar sin, nocht, tharraing siad suas mé ar an raca. Dhún na bráisléid ar lámha an ghasúir, agus thosaigh siad ag síneadh amach a lámha ón taobh thiar. Thosaigh an leanbh Arabach ag cromadh os a chionn, bhí a chosa lom clampáilte isteach sna stoic leis an ualach. An buachaill groaned, na hailt twisted ina ghuaillí, bhí an buachaill ag análú go trom. D'fhiafraigh Dess go rudely:
  - Cad is ainm do do choileán?
  An t-aistritheoir arís agus arís eile i Araibis.
  - Ali! - D'éirigh an buachaill amach i nguth crith.
  Dúirt Dess níos geanúla:
  - Inis dom cár chuir do mháistir na seoda i bhfolach. Má deir tú go bhfaighidh tú luach saothair ard, déanfaimid sheikh duit féin. Agus ní hea, déanfaimid céasadh go dtí go dtabharfaidh tú suas an spiorad.
  Babbled an buachaill:
  - Níl a fhios agam rud ar bith!
  Rinne Das aoibh wryly.
  - Ní chreidim! Cad buachaill le mug den sórt sin cunning, ach ní raibh a fhios rud ar bith. Bhuel, cad atá tú ag dul a thabhairt dúinn pléisiúir.
  Bhain fear ollmhór SS fuip leathair as an mballa, idirscartha le réaltaí. Tháinig dochtúir a bhí i láthair go speisialta i gcóta bán agus naprún chuig an mbuachaill agus chuir sé a lámh ar thaobh na láimhe deise dá bhrollach. D'éist sé leis an gcuisle agus, ag gáire, dúirt:
  - Tá croí thar a bheith sláintiúil aige. In ann go mairfidh go leor, ach an-othar. Is féidir é a bheith ina chnó crua.
  Chuaigh Das ar an bhfód go scanrúil.
  - Mar sin, is amhlaidh is fearr ... Cé go gcaithfidh tú a bheith ag obair.
  Dhéileáil forghníomhaí an SS agus fealltóir páirtaimseartha buille láidir do dhroim óg Arabach. Tháinig stríoc fuilteach, panted an buachaill go mór, twisted a aghaidh, ach faoi chois sé an groan éalú. Bhuail Dess arís, rinne sé grinned olc agus grinned carnivorously. Go deimhin, tugann céasadh pléisiúir do go leor ... B'fhéidir go bhfuil baint aige freisin leis an instinct ainmhithe, an fonn a thaispeáint do superiority, go bhfuil tú superman, agus tá an t-íospartach cac. Chreid Fiú Friedrich Nietzsche go mbeadh superman an domhain "sásta" sa todhchaí i bhfad níos éadrócaireach i ndáil le daoine eile agus leis féin. Ní raibh Dess an-frisky ó thaobh cruálachta dó féin, ach do dhaoine eile ...
  Shéid sé ina dhiaidh sin, tar éis séideadh, d'iompaigh cúl tanaí ach sinewy an ghasúir ina praiseach fuilteach, ansin thosaigh an fuip ag siúl feadh a chosa. Chun creidiúna Ali, ar a laghad i dtreo an deireadh thosaigh sé ag caoineadh go bog, ach d'éirigh leis a chuid caoineadh arda a choinneáil siar. Stop Das an casta agus d'fhiafraigh sé go magadh:
  - An maith leat an folcadh Gearmánach?
  Do chrom an buachaill buailte:
  - Ní!
  D"fhiafraigh an SS Colonel, sa ton is milse,:
  - Más mian leat rún a thabhairt ar shiúl, déan anois é. Seachas sin, déanfaimid lot, agus ní bheidh tú in ann fónamh sa SS a thuilleadh.
  Fuair Ali an misneach chun freagra a thabhairt:
  - Ní inseoidh mé rud ar bith duit! mhionnaigh mé in ainm Allah!
  Rinne Dess grinned cosúil le sionnach.
  - Cad a leanfaimid ar aghaidh! Beidh tú sásta linn. Cad ba mhaith leat iarratas a dhéanamh anois?
  Mhol an dochtúir sadistic:
  - An brazier! Tá an chéasadh seo go maith freisin mar is féidir é a úsáid i gcomhcheangal le daoine eile.
  Rinne Dass slad go holc.
  - Ar ndóigh, an brazier! Anois friochaimid na sála go réidh.
  Ní dhearna an SS Coirnéal dímheas, agus thosaigh sé féin ag smearadh le hola phailme, áfach, lofa cheana féin le hola, boinn na mbuachaillí, coarsened, ach sular chéasadh iad ag seanchaithe an chéasta, nite ón deannach. Chlaon an dochtúir go faofa.
  - Mar sin ní bheidh na cosa sruthán láithreach, agus is féidir linn a stráice ar feadh i bhfad an céasadh "pléisiúir neamh"!
  Tar éis sin, rinne beirt chúntóirí Arabacha brazier feistithe le rialú uathoibríoch, á chur thart ar leath mhéadar ó chosa lom buachaill dathúil swarthy. Ina dhiaidh sin, thosaigh Dess go pearsanta ar an tine a lasadh.
  Bhí teangacha na lasrach ar siúl go fiáin thar na brícíní guail. An buachaill wheezed, thosaigh sé ag jerk a cheann convulsively ...
  Agus ar an earnáil eile den tosaigh, a chomhrac féin agus imeachtaí ionsaitheach.
  Kuibyshev bhí faoi ionsaí agus i ndáiríre thit. Scriosadh agus ghabh na Naitsithe Saratov freisin. Mar sin fuair sé creepier fiú. Bhí an bua soiléir ag na Gearmánaigh cheana féin ... bhí Stalin ag éirí as, ach ní raibh sé in ann aon rud a chur i gcoinne brú na Naitsithe. Níor lean an cogadh cás na Sóivéide. Tá an Fuhrer ionsaitheach agus cliste, murab ionann agus Hitler. Agus is straitéis an-fhionnuar agus dea-sheachadta í seo.
  Rinne Fritz iarracht ionsaí san ionad agus d'éirigh go maith leis.
  Mar sin féin chuaigh Stalenida Pavlovna isteach i gcath mhíchothrom le grúpa cailíní. Níl na fórsaí i ndáiríre mar an gcéanna ... Ach d'ionsaigh na laochra iompar an Fritz. Níl sé chomh armúrtha go mór agus níos leochailí.
  Cosnochta, cailíní leath-nocht chuir tine ar na Naitsithe. Tar éis dó a bheith buailte, chuaigh an t-iompróir trí thine. Ansin, bhuail na laochra iompar eile amach. Rinne sé deatach agus crack. Rinne an tríú iompróir pearsanra armúrtha iarracht imeacht. Ach leag Natasha amach é le tosaitheoir grenade gafa. Tar éis sin, críochnaíodh mastodon beag.
  Thosaigh laochra ina dhiaidh sin ag piocadh suas trófaithe. Léirigh Oksana an grenade sruthlínithe le gáire:
  - Leagan Gearmáinise!
  Victoria, ag baint úsáide as a cuid fiacla, exclaimed:
  - Agus tú ag féachaint ar Negros!
  Go deimhin, i measc na marbh bhí blacks, agus Indians, agus hArabaigh! Níl ach cúpla bán ann. Thóg na laochra na hairm ó mhairbh. Rinne siad a gcuid pócaí a ruaigeadh freisin ag lorg airgid. Bhí marcanna Gearmánacha ar pháipéir agus ar bhoinn mhiotail freisin.
  Go dtí seo, tá an marc fós ar an airgeadra is cumhachtaí ar an Domhan. Agus fiú tar éis an conquest na hAfraice le tacaíocht ór.
  Na laochra, ag bualadh a gcos lom, chiseled, goideadh na corpáin. Agus luchtaithe síos le hairm.
  Ansin chuamar ar ais go dtí an foraois. D'iarr Stalenida ar an gceathrar:
  - Bhuel, conas? An ndeachaigh tú?
  Bhrúigh Victoria a cófra amach agus d"fhreagair go bródúil:
  - Sea, rith muid beagán, ach níl aon rud speisialta ...
  Mhol Stalinida:
  "B"fhéidir gur féidir linn scoilt suas arís agus dul soir?"
  Mhol Natasha go measartha:
  - Agus má chruthaíonn tú díorma páirtíneach?
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Níl ... Tá ordú dúinn cúlú, taobh thiar den líne tosaigh. Dála an scéil, cad atá ar eolas agat faoi chúrsa na troda?
  D"fhreagair Veronica le osna:
  - Go dtí seo, rud ar bith ... Níl aon raidió againn, níl aon ...
  Chuir Stalenida isteach, ag rá go dáiríre:
  - Beidh an cogadh fada agus crua. B'fhéidir nach mbeidh gach duine in ann maireachtáil air. Sa chás seo, ba cheart dúinn ...
  Bhí an misneach ag Veronica cur isteach:
  - Cuimhnigh Dia?
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Is cumannach agus aindiachaí mé ... Agus deir eagna tíre fiú: muinín i nDia agus ná déan botún duit féin!
  Rinne Victoria squeak:
  - Thit an cailín seo faoi thionchar dóp creidimh. Agus is dóigh liom mar sin: nach bhfuil i nDia ach illusion, ach is illusion an-dochar é seo, cuireann sé bac ar an intinn!
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Meas ar chreideamh duine eile Vic ... Go ginearálta, ar ndóigh, is iad na creidmhigh a chaithfidh a chruthú go bhfuil Dia ann!
  Stampáil Natasha go feargach a cos nocht agus d"fhreagair:
  - Agus cad atá ann a chruthú! Má admhaíonn Dia go bhfuil beagnach an domhan ar fad gafa ag na faisisteacha, ansin cén cineál Dé é seo!
  D"fhás Victoria go géar.
  - Bhuel, a chruthú go bhfuil Dia Vera. Seachas an argóint ramhar go gcaithfidh gach rud a bheith ina chéad chúis!
  Strain Veronica a forehead, chuimil sí bonn lom, beagán fola-dhaite ar an bhféar agus thug amach:
  - Bhuel, a mhíniú nach raibh aon saol, ach d'fhorbair sé agus fiú fear le feiceáil?
  Dúirt Steelenida go bog:
  - An teoiric na héabhlóide ... Téann gach rud ó simplí go níos casta, agus foirfe. Agus tá sé seo cruthaithe ag sraitheanna geolaíochta a bheith ann. Rith bean óg a cos lom trasna an fhéir agus chrom sí. - Anseo, mar shampla, tá tréimhsí geolaíochta éagsúla ann, agus déantar é seo a mheas de réir iontaisí.
  Veronica shrugged.
  "Ní saineolaí ar Chríochas mé. Agus ní bhfaighidh tú leabhair den sórt sin sa USSR. Ach tá oibreacha thar lear áit a gcruthaítear nach bhfuil an eolaíocht ag teacht salach ar a chéile le creideamh. Agus achoimre ar an mbonn eolaíoch chun staidéar a dhéanamh ar an mBíobla. Go háirithe faoin Bhíobla tuar!
  Rinne Victoria gáire agus dúirt:
  - Déantar na tairngreachtaí seo go haisghníomhach. Níl aon lámhscríbhinní den Bhíobla agus den Sean-Tiomna níos sine ná an deichiú haois AD. Mar sin níl aon bhealach a chruthú ar an tuar!
  Dheimhnigh Natasha go bríomhar:
  - Cinnte mar sin... Gan Chreideamh, tá do chreideamh bunaithe go príomha ar chreideamh dall agus...
  Mhol Victoria go héasca:
  - Eagla roimh bhás! Cad speculates aon reiligiún!
  Shrug Veronica a guaillí agus d'fhreagair sí:
  Cén fáth nach bhfuil eagla an bháis ar aindiachaithe? Agus go bhfuil rud éigin eile le súil acu?
  Bhuail Victoria craobh cosnochta, bhris sí é agus mhol:
  - Bhuel, mar shampla, is féidir linn a chreidiúint i an aiséirí ag an chumhacht na heolaíochta. Agus tá sé seo iontach freisin!
  Chas Natasha a súile agus dúirt go brionglóideach:
  - Sin é! Samhlaigh todhchaí cumannach. Níl aon airgead ann, ach flúirse earraí in aisce. Lena n-áirítear gluaisrothair ar féidir leat eitilt isteach sa spás. Agus déantar aon tháirgí - cácaí, uachtar reoite, pineapples, cearca coill, agus mar sin de a fhás go sintéiseach. Robots i ngach áit. Ní oibríonn daoine ach dhá uair sa lá, agus ansin ní thugann siad ach orduithe do na meicníochtaí. Agus i lá.
  Na cailíní, ag caint, shiúil, a thomhas gach rud lena chosa lom. Tá siad luchtaithe le gunnaí meaisín éagsúla agus bazookas. Dosaen áilleacht ar fad.
  Agus lean Natasha ag rá:
  - Agus an tionscal siamsaíochta is saibhre. Ach pléisiúir. Mar shampla, teilifíseáin dath, agus tú ag féachaint láithreach dosaen cartúin. Agus a lán de na nithe. Meaisíní Sliotán, cluichí ríomhaireachta, róbait éagsúla... Agus fiú straitéisí. Cosúil, mar shampla, tá tú ag imirt mar Stalin agus defeat Hitler. Fiú má tá acmhainneacht an domhain ar fad aige....
  Lean Victoria ar aghaidh go aislingeach, do Natasha:
  Agus tá na tithe chomh hálainn. Tá teachín ag gach ceann acu le tobair agus gairdín. Agus mura bhfuil go leor áit do dhaoine ar an Domhan, ansin áitíonn siad Véineas, an Ghealach, Mars agus pláinéid eile. Go háirithe, cruthaíodh spásárthaí le luasanna superluminal, nó fiú busanna aistrithe náid. Seo é nuair a théann tú ar an mbus, agus iompraítear tú chuig an spás amuigh, nó fiú saol eile. Seo mar a bheannaíonn centaurs, nó elves iontach, leat. - Rug an cailín ar dragonfly ina pailme, thug chun a cluas é, agus ag éisteacht, lean ar aghaidh ag labhairt. "Mar shampla, iontais na hinnealtóireachta géiniteacha. Níl aon aois ann. Breathnaíonn gach fir nach sine ná fiche, chomh maith le cailíní. Gach sláintiúil agus matáin, le boladh taitneamhach, úr. Tá cailíní i gcónaí sláintiúil, gan menstruation. Seans nach mbeidh gá le leanaí a iompar, go dtógfar iad i gcibear-bhroinn.
  Thacaigh Natasha leis seo le gáire:
  - Agus beidh crainn le feiceáil, ar a bhfásfaidh milseáin, uachtar reoite, súracáin, cácaí cosúil le torthaí. Agus is féidir iad a ithe gan braon saille. Agus beidh áthas ar gach duine gluaisteáin nua a bheith agat ar féidir leat eitilt. Agus chuig mór-roinn eile agus go Mars, agus go dtí réaltra in aice láimhe fiú!
  Mhol Steele:
  - Agus ansin beidh daoine a bheith difriúil, le superpowers. Beidh sé seo, ar ndóigh, ina móide. Agus beidh na mairbh a aiséirí, agus ní bheidh siad cuimhneamh gur chreid duine uair amháin i scéalta Bhíobla!
  Bhrúigh Victoria agaric eitilt lena cos nocht agus d"fhás sí:
  - Sea, cinnte! Bhuel, i ndáiríre, cad a dhéanann an Bíobla gealltanas? An bhfuilimid ag teacht go dtí an druma fiú, nó in áit fuaimeanna an orgáin? Agus ní bheidh feoil ann fiú!
  Leath Veronica a lámha agus dúirt:
  - Cad é do thuiscint? Ach sna Scrioptúr Naofa, ní luaitear an luach saothair go cinnte. Agus táimid ag tógáil ar an druma, is tuairimíocht é seo!
  Victoria giggled agus bhfostú amach a teanga. Tar éis di a thabhairt faoi deara:
  - Bhuel, tá ... Agus cad a tharlóidh ann? Rud gan pheaca? Agus cad faoi thoil saor in aisce, conas gan é?!
  D'fhreagair Veronica go ciúin, ag caolú a súile beagán:
  - Fanfaidh toil saor in aisce, ach ní bheidh aon pheaca ann. - Chuimil an cailín a cos lom ar an gcaonach agus lean sí. "Beidh sé indéanta mar beidh fuath ag daoine don pheaca. Níl gach duine, ach an righteous shábháil. Ciallaíonn sé seo, nuair a bhaintear Satan agus fachtóirí greannaitheacha, caillfidh peaca a tharraingteacht agus laghdóidh sé comharthaí athfhriotail.
  Victoria whistled, bhog sí sÚil lom, cruinn isteach sa stoc de beithe. Agus dúirt sí go bog:
  - Agus conas is féidir leat fuath pheaca, má thugann sé an oiread sin pléisiúir. Anseo, mar shampla, le fir, go háirithe na cinn óga. Nuair a chosnaíonn siad thú, nuair a chuireann siad tic ort, nuair a shuathfaidh siad do shála. Tar éis an tsaoil, is mór an pléisiúr é teagmháil na gcomhlachtaí matáin a bhraitheann. Agus deir tú gur peaca é!
  Bhí fearg ar Veronica:
  - Agus tá sé mímhorálta gnéas a bheith agat le fir éagsúla!
  Dúirt Steelenida go feargach:
  - Le bheith macánta, ní Puritan mé ach an oiread, ach ... Fós féin, tá cód morálta cumannach agus ba chóir ceann iarracht a dhéanamh cloí leis. Agus ná bréag síos faoi gach duine a beckons!
  D'fhreagair Victoria go dána:
  - Is maith liom a bheith gníomhach. Agus is maith liom fir a chuardach agus a mhealladh mé féin. Ansin déan grá dóibh ar an mbealach is mian leat. Nach álainn sin. Bhuel, cén fáth ar chóir dúinn a bheith measartha, in ionad ár bhfear a chumadh dúinn féin!
  Dúirt Stalin go fuar:
  - Le do chuma nach bhfuil sé deacair! Ach tar éis an tsaoil agus a mharú, tá tú i bhfad!
  Rinne Victoria iarracht an comhrá a atreorú beagán:
  - In aon chás, tá a fhios agat an todhchaí cumannach, daoine saor in aisce agus ciallmhar, i bhfad níos fearr ná an riail Dé, ag ceadú an bua an fhaisisteachais, nó daonnachta báite i tuile. Bhrúigh an diabhal fiery an stól buaf agus a chosa loma dá chois dheas agus lean ar aghaidh. - Ní maith liom go pearsanta a bheith i mo chónaí i ríocht anfhlaith a ghlaonn na Giúdaigh ar a mhuintir féin, agus conas a tharlaíonn sé gur strainséirí an chuid eile?!
  D'fhreagair Steelenida go dáiríre:
  - Is féidir leat a mhaíomh mar gheall ar an aigne níos airde ar feadh i bhfad, ach sa Bhíobla ... An bhfuil sé loighciúil a mheas ina revelation Dhiaga?
  D'fhreagair Victoria go muiníneach:
  - Ar ndóigh ní! Cruálacht an tSean-Tiomna, pacifism míréasúnta an Nua - shannadh pribhléidí do dhaoine amháin ... Nach áiféiseach é?
  Bhuail Veronica an stumpa lena méar loma agus í ina crá. Chuaigh sí i bpian agus d"fhreagair:
  - Mar sin, tar éis an tsaoil, a deir Pól: Is é ár dteagasc ina bhac do na Giúdaigh, madness do na barbarians! Ní féidir le aigne pheacach é seo a thuiscint!
  Rinne Victoria gáire agus dúirt i nguth líofa:
  - Ní féidir an Rúis a thuiscint leis an intinn,
  Ní féidir slat tomhais coitianta a thomhas ...
  Tá éirí speisialta aici -
  Ní féidir le duine a chreidiúint ach sa Rúis!
  Dúirt Steelenida, ag ardú a malaí go géar:
  - Agus anseo Rúis roimh Chríostaíocht. Na milliúin, chreid na céadta milliún duine i nDia. Ina measc bhí aigne den scoth. Ar nós Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Agus bhí a gcúiseanna féin acu lena chreidiúint. Táimid, ina dhiaidh sin, i gcoinne seachmaill! Chrom an bhean óg ar bhrainse tite lena cos lom, láidir, bhris sí é, agus lean ar aghaidh. - Tá muid ag cloí le aindiachas eolaíoch agus creidimid go bhfuil gach duine gabha a sonas féin! Agus nach bhfuil sé riachtanach chun a chreidiúint go mbeidh an dea-uncail Íosa teacht agus gach duine a thógáil, a réiteach ár gcuid fadhbanna go léir! Teastaíonn bainistíocht eolaíoch ar an bpláinéad seo agus leathnú isteach sa spás! Agus ná déanaigí gach uile shórt dóchais d'áiteanna neamhaí, nó d'iaranna!
  Bhí Victoria ag gáire agus ag caoineadh:
  - Agus ní dhiúltóidh mé don harem fireann!
  Dúirt Steelenida go géar:
  - Bhuel, tá tú dearg-haired agus dissolite ... Cé a d'ardaigh tú?
  D'fhreagair Victoria go magadh:
  -Nuair a athair Carlo, agus nuair a aon duine ar chor ar bith!
  Bhuail Stalenida an cuileán lena dhorn agus rinne sé hiss ar:
  - Tá sé le feiceáil ... Mura bhfuil aon Dia ann, ansin ní chiallaíonn sé seo ar chor ar bith gur chóir go mbeadh duine vulgar agus dissolute!
  . CAIBIDIL #9
  D'fhreagair Victoria go macánta:
  - Cosúil! Tuigeann tú mar é!
  Dúirt Natasha, ag gáire:
  - D'fhógair Cumannachas comhionannas an dá ghnéas. Agus ciallaíonn sé sin an ceart atá ag bean fear a lorg í féin. Mar shampla, is dóigh liom, tar éis duit an fear a thaitníonn leat a roghnú, go bhfuil sé gnáth go leor é a chumadh! - Bhuail an cailín an muisiriún péisteanna lena cos lom agus lean ar aghaidh. - Agus tá sé gnáth go leor chun grá guys éagsúla ag an am céanna. Tar éis an tsaoil, tá siad difriúil agus cuireann gach ceann acu cúram ort ar bhealaí éagsúla, rud atá an-deas!
  Dúirt Veronica go bog é:
  - Beidh tú sruthán i ifreann ar a leithéid de óráidí agus gníomhais!
  Rinne Steelenida gáire agus dúirt:
  - Níl moráltacht an chumannachais chomh dian leis an gceann Críostaí. Agus má tá tú féin a iompar mar seo, ansin ... I mo thuairimse, ní bheidh tú ag bualadh le ceadú! Nach bhfuil gach duine againn ... drúthlann!
  Dúirt Victoria go dáiríre:
  - Cén fáth hypocrisy pórú? Chuir an Chríostaíocht seo srianta éagsúla ar mhná. Lena n-áirítear, mar an toirmeasc, grá níos mó ná fear céile amháin. - Bhuail an diabhal ruadh go feargach an cnap lena chos nocht, chaith sí níos airde é. Agus lean sí. - Agus communism proclaimed nach bhfuil aon Dia! Agus ciallaíonn sé sin go bhfuil gach rud ceadaithe! Agus is féidir linn bean a bheith ina n-éan saor in aisce ar thóir an ghrá. Ag roghnú na fir sin a sheachadann pléisiúir i bhfad níos mó. Agus is é seo an pointe is mó!
  Chroith Stalenida an ceann dearg lena hinnéacs:
  - Ní hé seo an rud is mó don bhall Komsomol! Go ginearálta, is é an rud is tábhachtaí ná seirbhís don athardai agus cúis Lenin. Agus ní an cuardach le haghaidh pléisiúir don chomhlacht! Ní mór duit é seo a thuiscint!
  D"fhreagair Victoria go himníoch:
  - Is beithíoch mé agus leaba i gcath! Mar sin, ná gearán a dhéanamh liom!
  Scig an diabhal ruadh:
  - Is sár-chailín mé!
  Chuir Veronica isteach go timid:
  - Is é an mhoráltacht an Cumannachas agus an Chríostaíocht amháin: an duine nach bhfuil ag obair, nach bhfuil sé ann!
  Thaispeáin Victoria eolas ar an mBíobla:
  - Agus dúirt Íosa: ná bíodh imní ort faoi do arán laethúil ... Bí cosúil le héin na foraoise.
  Dúirt Stalenida go láidir:
  -Rugadh Cumannachas go príomha ar an séanadh na luachanna Críostaí. Agus tá roinnt comhthreomhar is féidir go leor. Mar sin tá bratach dhearg ag na Naitsithe freisin, mar atá againne!
  Bhrúigh Victoria an t-eitilt agaric lena cos lom, chuimil sí a sála lom, cruinn ar an gcaonach agus dúirt:
  - Tá cánacha móra ag an Tríú Reich ar chaipiteal príobháideach, agus céatadán ard de mhaoin an stáit. Tá sóisialachas páirteach acu, ach pribhléidí do na Gearmánaigh! - Ghearr an cailín duilleog as beithe, agus rinne gáire, leis. - Go ginearálta, faoi reiligiún, tá mé amhrán cheerful. Ar mhaith leat dom é a dhéanamh?
  Chlaon Stalenida a ceann geal go toilteanach, leag sí síos brainse lofa lena cos lom, galánta, agus chrom sí:
  - Can bláth, ná bíodh náire ort!
  Agus sheinn Victoria go fonnmhar;
  Cad a bhí i gceist ag an Tiarna?
  Sé, ina gcónaí i gcéin uafásach ...
  Nuair a tugadh an t-ordú oibre,
  Ionas nach bhfanfaimid i mbrionglóid.
  
  Cé go bhfuil feisteas ríoga iontach,
  Ach níl aon duine níos stingy ....
  Cruthaíonn an bhochtaineacht pointe-bán -
  Is é ár saol na fulaingthe eipiciúil!
  
  Agus ní hé Adam atá an locht
  Fear simplí Sóivéadach, Rúisis ...
  Shiúil nocht, gan náire a cheilt,
  Cosúil le proletarian faoin tsarism!
  
  Thug Dia bia dó - teorainn,
  Féarach i ngan fhios do na forcanna ...
  Agus más mian leat níos mó, beidh tú buailte!
  Agus ól le pailme do láimhe gan buidéil.
  
  D'fhulaing Adam a leithéid de chinniúint,
  I roinnt Paradise creepy, leadránach!
  Ach d'eitil an nathair ar a sciatháin,
  Thuig sé: fulaingíonn duine ...
  
  Tá bealach le fáil amach as na toir,
  Tóg cathair, a thabhairt sliocht!
  Ionas nach rachfá tríd an téarma grove,
  Uaireanta is gá duit perfidy!
  
  Ghoid mé an eochair draíochta ó Paradise saor in aisce,.
  Chun Eden gnáthamh a fhágáil ...
  Anseo gheobhaidh tú aisling cailín
  Ar a laghad is féidir leat bás a fháil sa domhan thíos!
  
  Sea, ar ndóigh tá an baol ann, a bhuachaill,
  Ní bronntanas é an pláinéad seo ...
  Ach beidh aithne agat ar choinsias, onóir,
  Agus gheobhaidh tú, tá a fhios do péire!
  
  Fuair Adam an eochair seo -
  D'oscail na geataí agus d'fhág Paradise.
  Do chaith an peacach a lán neart,
  Stepping ar chlocha na sléibhte móra ...
  
  Anseo feiceann sé an geata arís -
  Agus arís le feiceáil ar an nathair sciathánach ...
  Dúirt sé: Is Sátan maith mé -
  D'oscail an bolt anseo leis féin ...
  
  Chuaigh Adam isteach agus feiceann sé -
  A leithéid de mhíorúilt péinteáilte...
  Cailín nocht taobh thiar den chnoc,
  Is mias órga é cuid de phoirceallán.
  
  Ach cé chomh maith
  Adam ní raibh an buachaill in ann cur ina choinne!
  Agus póg a béal
  Níos binne ná mil!
  
  
  D'fhreagair sí é -
  Cumasc coirp in eacstais stoirmiúil ...
  Ní hea, ná cuir mallacht ar Satan -
  Guys le feiceáil i pheaca!
  
  Thiomáin Dia amach as Paradise iad, ach ...
  Tháinig an phláinéid a bhaile.
  Cé go bhfuil grian amháin ag daoine,
  Ach tháinig an sliocht na mílte!
  
  Sea, bhí sé an-deacair
  Tuilte, triomaigh agus geimhreadh.
  Ach is maidhm chumhachtach an aigne,
  Fear tar éis éirí créatúr láidir!
  
  Conas is féidir aingeal eitilt
  Conas a scriosann sléibhte deamhan faoiseamh!
  Cruthaigh bóthar, áit a bhfuil an cosán -
  Teacht ar aon phointe ar an talamh.
  
  Agus tá spás spáis uait -
  Beidh muid in ann a conquer freisin.
  Mar sin ní pianbhreith é ár bpeaca,
  Ní hea, ná labhair nonsense pop!
  
  Ná peaca - níl aon dul chun cinn,
  Gineann smaointe gluaiseacht!
  Freagra amháin ar an seanmóir:
  Ní gá dúinn duine eile Paradise!
  Bhuaileas le chéile na cailíní. Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil guth Victoria láidir, lán-fhuaim, an-taitneamhach. Agus bhí na laochra fíor-shuimiúil sa dán seo.
  Mhol Steelenida le gáire:
  - Nuair a bheidh an t-am ann, seinnfidh tú an t-amhrán seo ag an staidiam!
  Chlaon Victoria le haontú agus mhol sí:
  - Agus ag an am céanna beidh muid a cheadú an dámhachtain!
  An cailín dearg-haired giggled agus theastaigh chun siúl ar a lámha. Ach tá an iomarca arm aici.
  Bhí na cailíní ag siúl fada go leor agus bhí siad tuirseach. Shuigh síos chun lón a fháil. D'oscail siad trófaí bia stánaithe agus stobhach. Jaws tuillte go bríomhar. Tá na laochra go léir óg, sláintiúil, matáin.
  Dúirt Natasha le gáire:
  "I measc na ndaoine a mharaítear linn, is eachtrannaigh nach mór gach ceann acu. Tá na Gearmánaigh ag caitheamh arm eachtrannach inár gcoinne!
  Chan Victoria as áit:
  - Agus tá ár n-arm ar chlé, agus ár n-arm ar dheis ... Is maith dúinn troid le deoch!
  Bhreathnaigh Stalenida go géar ar an gceann dearg agus dúirt:
  - Is cailín spraíúil thú ... Ní mór dúinn tú a phósadh!
  Chroith Victoria a ceann.
  - Cén fáth fear céile? Is fearr dosaen lovers a bheith agat!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Níl sé suimiúil cumarsáid a dhéanamh le fear amháin ar feadh i bhfad - bothers sé! Tá sé níos fearr nuair a bhíonn buachaillí éagsúla agat!
  Mhol Oksana:
  "B"fhéidir an chéad uair eile a thógfaimid príosúnach Gearmánach... Agus déanfaimid magadh air!"
  Rinne Steelenida gig ar agus dúirt:
  - Bhuel, a chailíní atá airgtheach ... Agus ní dhéanfadh sé dochar dúinn an teanga a ghabháil!
  Agus Natasha ag baint a cuid fiacla go fíochmhar, dúirt:
  - Guys, guys ... Tá tú an-, an-dona, ár guys! A bhuachaillí! A bhuachaillí! Buailfear ár bhfear ag cailíní!
  Phléasc na cailíní amach ag gáire... D"ól siad beagán as na fleascáin alcóil caolaithe. Tá cúpla áilleacht snored fiú.
  Ach d"fhás Stalenida:
  - Eirigh! An té a chodlaíonn maróidh muid é!
  Léim na cailíní suas agus shín siad amach i teaghráin. Rattled siad a n-arm agus flashed a gcuid fiacla. Háilleachtaí taibhseach. Agus wink lena súile sapphire. Tá siad ag iarraidh beagán ar a laghad, ach cleasanna a imirt. Suigh ar chapall.
  Agus mar sin máirseáil arís agus stomp do chosa lom. Cé go bhfuil cuma an-álainn ar na cailíní. Tá an oiread sin áilleacht acu. Agus matáin, comhlachtaí láidre cailíní.
  Natasha, ag siúl, faoi deara:
  - Go dtí go réiteoimid fadhb na n-umar Naitsíoch, níl aon rud le déanamh againn i gcoinne na saighdiúirí Fuhrer!
  Mhínigh Victoria:
  - Bhí tú ag iarraidh a rá nach saighdiúirí, ach meaisíní! Agus go ginearálta, níl aon fháiltiú i gcoinne scrap mura bhfuil aon scrap eile ann!
  Agus bhuail an diabhal ruadh lena chos lom ar stumpa fada lofa. D'ardaigh scamall bruscar agus deannaigh.
  Dúirt Veronica go humhal:
  - Gach toil Dé!
  Dúirt Stalenida go feargach, agus í ag cur a sála lom ar an gcloch dhumhach:
  - Ní! Beidh gach rud a bheidh ar ár Bolshevik!
  Agus a súile sparkled literally le fearg!
  Dúirt Victoria go géar:
  - Scriosann Hitlerite Giúdaigh gan searmanais gan ghá. Cén fáth nár sheas Dia suas ar son a mhuintire?
  D"fhreagair Veronica go suairc:
  - peacaí...
  Chan Victoria, ag stampáil a cosa lom:
  - Ó, peacaí, peacaí ... Ná peacaigh gabhar! Ná peaca gabhar! Buailfidh an fíniúna! Buailfidh an fhíniúin bhán!
  Agus rug áilleacht an ruaille ar an bhféileacán lena mhéara lom, agus d"ardaigh sí a cos, ag taispeáint a cairde.
  - Seo iad na míorúiltí a tharlaíonn inár bhforaoisí!
  D'fhreagair Veronica go fonnmhar le gáire:
  - Feiceann tú áilleacht... Agus deir tú nach é seo cruthú Dé!
  Rinne Victoria coirt:
  -Is é creideamh codlaidín na ndaoine! Agus tá an féileacán go hálainn chun é féin a cheilt níos fearr mar bhláthanna!
  Dúirt Steelenida go feargach:
  - B'fhéidir go leor faoi reiligiún? An bhfuil sé níos fearr ligean do Vera a insint duit conas a iompróidh sí féin má chuirtear chuig faisnéis í?
  Shrug Veronica a guaillí agus d'fhreagair:
  - Beidh mé humhal!
  Bhí Natasha ag iarraidh rud éigin a rá, ach rinne an cailín torann anuas uirthi. Scaird stormtroopers rushed ag. Go leor cruach agus vultures an-chreach-lorg. Chrom siad agus shéid siad gal. Tá a lán de na gunnaí, agus na Gearmánaigh shoot an-ionsaitheach.
  Steeleed ordaithe:
  - Disguise!
  Shamhlaigh an laoch Gerda, a thit ina chodladh ceart san umar, an méid a tharla san aonú bliain is daichead chomh fada sin ...
  Dúirt SS Colonel Dess go magadh:
  - Bhuel, a bhuachaill ... Más mian leat do chinniúint a mhaolú, inis dúinn cá bhfuil seoda an sheikh i bhfolach. Ní fhanfaimid i bhfiacha, beidh tú féin a sheikh uasal.
  Chuaigh Ali go drongarach. Tá go leor deirí nerve ar shála lom, agus tá an tine pian dian. San aer, tá an boladh dóite níos láidre agus níos láidre. Bhí an buachaill ag gol níos mó agus níos mó, allais agus deora ag sileadh síos a leicne:
  - Níl a fhios agam... Níl a fhios agam...
  Chrom Dass a mhéara san aer.
  - Ná bréag, feicim tríd an bréag! Go háirithe ó dúirt tú féin nach mbeadh. Déanaimid tú a chéasadh chun báis agus ...
  Tharraing Ali isteach agus shín sé a chraiceann, ach le bolg sách cabhraithe. Rinne sé iarracht a screams a choinneáil siar ionas nach dtaispeánfaí go raibh sé i bpian, ach ní raibh an corp feall ag iarraidh go mairfidh sé. Shruth deora óna shúile go neamhdheonach, agus bhí náire ar an mbuachaill Arabach go raibh sé ag caoineadh mar chailín. Ach, faraor, níl sé de chumhacht aige stop a chur le deora agus caoineadh, cé go sreabhann braon fola ó liopa go drogallach. Dass, idir an dá linn, chun an pian a dhianú; thóg sé na tlúnna le foircinn te agus ghlac sé greim ar rib tanaí an bhuachaill. Chuir sé brú go cúramach ar a lapaí láidre, agus thosaigh sé ag casadh. Ali groaned i bhfad níos airde, bhí an pian dofhulaingthe, as a scornach éalaigh:
  - Ná! Ní le do thoil!
  Rinne Dess greann ar bhealach na hÁise agus d'fhiafraigh sé:
  - An mbeidh tú? Anois deir tú.
  Chroith na buachaillí a gceann, agus chroith siad, ag spalpadh fola:
  - Ní! Ní bheidh mé a rá!
  Labhair Dess arís go tobann, go bog agus go suairc:
  - Bhuel, cén fáth a bhfaighfeá bás chomh óg. I gcomhair Cad? Féach cé chomh hálainn is atá an saol, cé chomh deas is atá sé aer úr a análú agus grá a thabhairt do chailíní. Agus beidh do chorp míchumtha ina luí sa truflais agus beidh na cnámha tarraingthe ag seacail.
  - Ach beidh an anam titim isteach Jilga! - Ali brú amach as féin.
  Chlaon an Coirnéal go holc.
  - Ní! Déanfaimid do chorp a fhilleadh i gcraicne muice agus beidh ifreann ifreann ag fanacht leat mar cheann truaillithe!
  Seo na buachaillí i ndáiríre pléasctha i deora:
  - Ná! Ní le do thoil!
  D"fhás Dess go himeaglach:
  - Labhair...
  D'fhreagair Ali le osna:
  - Ní féidir leat é a mhíniú go héasca. Caithfidh mé mé féin a thaispeáint duit, an áit seo.
  Chroch an Coirnéal a mhullach leathan, ach ní raibh aon bhealach íseal aige. B'fhéidir gur mhaith leis an buachaill ach am a cheannach agus iarracht a dhéanamh rith. Sa chás seo, ní bheidh siad distract ach ó chásanna eile, fiú mura bhfuil siad chomh brabúsach. Ach ar an láimh eile... Dess bellowed:
  - Maith! Tóg amach as an raca é, ach slabhraigh a chos, chomh maith le bloc timpeall a mhuineál, ionas nach rithfidh sé! Seiceáil an puppy seo le haghaidh míolta!
  Nuair a bhí an buachaill saor ón raca, groaned sé arís. Cinnte fuair sé ar a chosa, agus gasped, d'éirigh an craiceann a chos amach a bheith dóite. Mar sin féin, rinne Ali a dhícheall chun fanacht díreach, agus fiú bhainistiú aoibh gháire martyr. Go tobann bhraith an cornal meas ar an Arabach óg go neamhdheonach: fanann sé air, ba mhaith leis a thaispeáint gur fear é. Cad is féidir, tar éis na seoda a bheith ina lámha, an buachaill a earcú? Tar éis an tsaoil, ní bheidh bealach aige ar ais go dtí a chuid féin fós. Ní dhéanfaidh gaolta Sheik maithiúnas do sheirbhíseach na seoda tugtha, agus ní féidir ach an SS beagnach omnipotent an buachaill a chosaint ó dhíoltas.
  In ainneoin nach raibh an príosúnach in ann éalú de réir dealraimh, chuir na buachaillí slabhra le liathróid go dtí an cos lom leathscortha, agus cheangail siad a cheann agus a lámha i mbloc freisin. Tar éis sin, Coirnéal, cinneadh a ghlacadh leis ach cúpla scumbag fir SS, áfach, atá ar fheabhas ag baint úsáide as airm, agus póirtéirí Arabacha, ar eagla na heagla go bhfuil a lán de na seoda. Ansin, ar ndóigh, gheobhaidh siad réidh leo, ach faoi láthair geallann siad sléibhte óir ...
  Bhuel, idir an dá linn, bhí an chéad mháirseáil eile críochnaithe ag na cailíní faoin am gur tháinig sé dorcha go hiomlán, an chéad mháirseáil eile acu. Spreag Charlotte Gerda:
  - Tá sé deacair foghlaim i gcath!
  Ar ais Gerda:
  - Is deacair maireachtáil san fhoghlaim - is furasta bás a fháil i gcath!
  Tar éis an rith go dtí an deireadh a chríochnú, bhrúigh na cailíní traochta iad féin beagán níos mó, ansin nite agus chuaigh siad a chodladh. Bhuel, cé mhéad is féidir leat tú féin a chasadh go dtí an teorainn! Gerda, shamhlaigh mé comhdhéanamh an-drámatúil ...
  Ar dtús, chonaic an cailín an namhaid, ina aisling sí, mar a bhí, suirbhé ar spás ollmhór ag an am céanna.
  D"fhág an t-arm an chathair. Na trúpaí lined suas i dronuilleog, a, mar a bhog siad, d'fhéach sé níos mó agus níos mó cosúil le francach. Mar is gnách, tá an muzzle is disgusting ag ainmhithe den sórt sin! Chun tosaigh tá na melosaurs, agus cúig tyrannosour, agus ina dhiaidh sin marcra, camaill, le ridirí armúrtha, marcra le trodaithe níos éadroime.
  Tuilleadh coisithe, éadrom, in armúr leathair, caiteoirí ga, agus armúr cré-umha trom. Bhí na boghdóirí is líonmhaire ann freisin. Tá bows difriúil, tá cinn bheaga dubh, agus tá na cinn mhóra péinteáilte buí. Tá cuid de na saighdiúirí armtha le sleánna agus iad i líneáil mar phalanx. Go ginearálta, arm sách mór de réir caighdeáin na Meánaoise. Dinosaurs roar agus spreagann eagla. Agus é ag gluaiseacht, tá sé cosúil le sruth láibe, dosheachanta, b'fhéidir nach bhfuil sé chomh sciobtha sin. Tá trumpaí ag gol, tá drumaí ag bualadh. Taobh thiar de, tá capaill agus daimh ag tarraingt catapult agus ballistas. Níl an dara ceann, áfach, an-oiriúnaithe don chath páirce. Lasmuigh de bhalla na cathrach, ardaíonn an deatach sa spéir, oibríonn sé geimhle, agus déanann sé geimhle do na sclábhaithe. Ar an eireaball féin na trúpaí tá executioners i róbaí dubha, réidh chun na reibiliúnaithe a chur faoi réir chéasadh éadrócaireach. Tá na tlúnna téite cheana féin, tá na druileanna téite.
  Agus cad atá os a gcomhair: sclábhaithe leath-nocht, armtha fánach, ina measc tá go leor déagóirí tanaí, le lanna géara gualainne agus sála dubha, buailte anuas ar chlocha. Bhuel, cad arm na sicíní a gáire ag. Tá Gerda í féin leath-nocht agus cosnochta, ach níl aon náire uirthi:
  - Is coincheap coibhneasta é an bás in am, tá an saol iomlán ó thaobh brí!
  Ach aisteach go leor, ní raibh déagóirí agus sclábhaithe eile, tar éis bualadh le arm mór, scaipthe. A mhalairt ar fad, d"eitil dairteanna agus clocha ag na dineasáir. Ar an gcéad dul síos, rinne siad iarracht na marcaigh a bhí ina suí ar na monsters a bhualadh amach.
  Agus seo é comhpháirtí Charlotte, ag breithiúnas ag an capall diamaint, duine uasal. Tar éis an tsaoil, chonaic sí conas a bhí trúpaí ag druidim, níos iomadúla ná mar a bhíothas ag súil leis an laoch cliste, ach ní raibh taithí aici ar mhothúcháin scaoll.
  - Agus tá siad féin-mhuiníneach! Tá siad ag súil go gcéasfaidh siad sinn. Cad a deir tú leis an Falconbeak sin?
  - Iontas réidh! Is cuma cé chomh primitive atá dinosaurs, beidh níos mó ná dhá chéad acu, tar éis dóibh eitilt a dhéanamh, an t-arm ar fad a threascairt! - An fear óg, péinteáilte cosúil le Indiach, le cleití dearg agus buí, grinned.
  Chuaigh an Diúc de Eleron, agus roinnt cornal in éineacht leo, iad ar fad in ór agus i seoda, ag léimneach i lár na marcra:
  - Bhuel, tá anseo beagán níos mó agus beidh an namhaid a brúite, a bhí dosheachanta. Seo í an bhanríon, déanfaidh céad laoch í a éigniú, agus ansin má tá sí beo, déanfaidh mé é seo léi!
  Bhuel, dhiúltaigh Fantasy anseo don diúc sotalach. Cad a dhéanfadh sé leis an bhanríon, bhí mé ag iarraidh a bheith níos déine, ionas go gcloisfeadh sliocht fiú na céadta bliain ina dhiaidh sin, ach ní raibh go leor smaointe ann.
  Dinosaurs rushed cheana féin go dtí na sclábhaithe ag sileadh go tapa. Rug a laghad nimble. Léim cúpla buachaillí ró-dána orthu, dhreap siad ar a mbéal, chuir siad sleá ina gcuid fiacla. Ach, gan iad in ann greim a choinneáil ar an mblaosc, d"eitil siad as agus rinneadh satailt brúidiúil orthu.
  Bhí gob Falcon ag feadaíl go glórach, agus ansin, nuair a thuig siad nár thuig siad, roar siad go bodhra:
  - Anois tá sé in am!
  Bhí torann agus boilgeoga ag eitilt ag na dineasáir. Bhí siad an-mhór, ildaite, cosúil le scáthán i gcuma, ach, ag titim isteach i muzzles na dineasáir, lasadh siad suas le lasair ar lasadh.
  Bhí an contraption a chum Falconbeak agus Snow White the Terminator an-simplí. Níl sna cinn is gnách ach séidirí móra mboilgeog, cosúil leis na cinn a ghlacann leanaí. Ach amháin in ionad tuaslagán gallúnaí, meascán simplí ach éifeachtach pléascach. Bhí na liathróidí féin teannta ag gaoth éadrom, a atáirgeadh le cabhair ó gheasa. Murab ionann agus hairicín de dhéantús an duine, ní raibh an iomarca fuinnimh ag teastáil uaidh. Mar sin bhí airm na bpáistí an-éifeachtach i gcoinne na n-arrachtach a bhí ag réabadh amach romhainn. Bhí cuma iontach air, boilgeoga glioscarnach agus dathanna uile an bhogha báistí ag titim isteach i muzzles nocht. Is é an tionchar cosúil ó buama napalm, is é an rud is mó go bhfuil an gás taobh istigh irritates an nasopharynx na créatúir, is cúis le mothú panicky ar eagla. Sea, agus tá an lasair ar lasadh go háirithe, ag tarraingt amach an anam ainmhithe. Na arrachtaigh, engulfed i dóiteáin, iompú isteach i mórdhíola eitilt. Bhí sé ar fad chomh uafásach agus neamhghnách.
  Shéid Charlotte bugle méadaithe ag plátaí athshonracha:
  - Ordú ionsaí!
  An marcra reibiliúnach, a bhí éirithe go leor cheana féin, rushed dul sa tóir ar an arm a bhí ag titim. Chuaigh Boghdóirí isteach sa troid freisin. Bhí an chuma ar an scéal go raibh na pionsailí do-exorable ag dul i laghad, agus iad ag ullmhú chun cosúlacht francach a bhí fite ó chéimeanna saighdiúir a bhrú le géarchor.
  Chun tosaigh, mar is gnách, ag gearradh tríd an aer, theith Charlotte. Chuir sí uirthi slabhra poist tanaí, ach an-láidir, d'obair dwarven. Mar sin féin, ní raibh imlíne a corp seductive i bhfolach ar chor ar bith, ar a mhalairt, bhí gach líne le feiceáil: ón cófra go dtí na cromáin. Ag an am céanna, spléach an choróin i bhfad níos gile ná mar atá diamaint fíor in ann.
  - Saryn ar kitchka! - A scairt an cailín, ag aithris Stenka Razin. Chuimhnigh sí ar úrscéal amháin ó chatagóir an fhicsin tablóideach, a bhí beagnach toirmiscthe sa Tríú Reich, áit ar throid an t-ataman legendary le armada de longa réalta. Bhí sé neart agus ag an am céanna chivalry. Sea, agus tá an plota an-suimiúil, ina raibh banphrionsaí, agus an deamhan ifreanda Skelentor, a mheall príomhfhoinse fuinnimh uilíoch ...
  Seo a cheap Gerda cheana féin, ach conas a bheadh sí féin féin a iompar in áit cheannaire na reibiliúnach. Go háirithe a bheith i mbraighdeanas agus faoi chéasadh. Sa chás seo, bheadh sí a choinneáil misneach, onóir, ní falter i lámha na executioners. Tar éis an tsaoil, rinne an t-ataman scéalta grinn mailíseach ar an raca, ag léiriú toil gan lúbadh agus tuiscint ar ghreann Cossack.
  - Creidim nach mbeidh mé falter! - A dúirt an cailín léi féin.
  Rinne dinosaurs ionsaí ar a marcra féin. Strac siad óna chéile, shatailt siad, chealaigh siad camaill, capaill agus trodaithe eile. Ghlac scaoll an marcra freisin, ag scaipeadh chuig na coisithe. Samhlaigh cén chuma atá ar dhineasáir mheabhair. Déanann conablach a bhfuil roinnt eilifintí air, le fiacla méadar ar fhad, agus le lapaí crúba, stialladh ar gach duine i ndiaidh a chéile. Beagnach láithreach d'iompaigh an t-arm ina slua scanraithe, atá stróicthe óna chéile ag sclábhaithe agus saighdiúirí a chuaigh anonn go dtí taobh na banríona cearta.
  Rinne Charlotte maoirseacht phearsanta ar an leagan agus ar an tóir. Ghearr roinnt marcaigh isteach uirthi agus críochnaíodh iad láithreach bonn. Rinne Diúc Eleron, le scuad roghnaithe gardaí, iarracht stop a chur leis an torrent raging. Thit Charlotte air. Ag rothlú an dá chlaíomh ag an am céanna, ghearr an laoch na gardaí gan stad gan stad, gan seans ar bith a fhágáil.
  Rinne goblin ar chamall luchtaithe le armúr iarracht cur ina aghaidh.
  Dúirt Charlotte, agus í ag gáire go hainnis:
  "Agus is dóigh leat gur airde an airde scil?"
  - Déanann an eilifint satailt ar an seangán! - d'fhás an fathach furry.
  - Agus Gabhann roimh an luch! Tá miste móra ag daoine! - Tar éis roinnt buille sciobtha, fuair an cailín bearna sa scáthlán agus bhuail sí an namhaid.
  - Ní fada go seinntear ceol! Bhuail mé tríd an scáthlán! Agus ghlac olc an seirbhíseach a ifreann! - Bhain an laoch amach a teanga.
  Thaitin an joke go mór le Charlotte, go háirithe an rann agus an punt. Agus más amhlaidh, ansin chuaigh an leagan níos mó spraoi. Thit Snow White an Terminator mhanglaim Molotov ón aer, ag cur leis an scaoll.
  - Níl ann ach an tús! Ó oh ó! - Arsa an sióg laoch.
  Bhris Charlotte go dtí an Diúc Eleron. Bhí gardaí timpeallaithe Tóga: ceithre goblins ar chamaill ocht gcos a bhí in ann mais ollphéist a iompar gan stró.
  Thug an Diúc orduithe don Ghinearál Chichihu.
  - Déan iarracht dorn de chuid de na trúpaí nach bhfuil chomh luachmhar a bhailiú chun na reibiliúnaithe a mhoilliú, agus cúlú go tapa leat féin go dtí an geata.
  "Mar sin, beidh orainn sinn féin a chur faoi ghlas sa chathair?" - Le crá soiléir d'iarr an ginearálta.
  - Is dócha go bhfuil! Nach cuma dhuitse! Chrom an diúc.
  - Ba mhór an trua é roimh cé! Tá roinnt ragamuffins plódaithe linn! Scaoil an ginearál braon de lasair oráiste as a bhéal.
  - Faraoir, cad é seo! - Go tobann scanraithe yelped an Diúc.
  Ghearr Charlotte síos an goblin agus beirt shaighdiúirí eile i léim fhiáin. Theith triúr thugs uirthi.
  adeir Eleron:
  - Maraigh an soith!
  Le saighead a scaoil Gerda (throid sí go dian freisin agus rinne sí iarracht coinneáil suas lena cara) leag sí síos ar dhuine de na hionsaitheoirí. Maraíodh ollphéist eile ag Svetlana.
  - Tá brón orm, dathúil, bhí mé an chéad, mar gheall ar an fear.
  Sciob an goblin marthanach:
  - Is paraisítí iad daoine! Beidh giota goblins ann!
  Mar fhreagra air sin, chiceáil an cailín a glúin faoi na glúine, agus cheangail sí a ceann isteach sa fisgnomy brúidiúil.
  - Cad mar gheall ar srón briste.
  Ó bhuille uafásach na háilleachta, chroith ceann an ollphéist, agus thit an ollphéist den chamall. Bhí a fhios Charlotte conas a bhuail, ionas go mbeidh a blows pairilis ainmhithe móra an méid elephants. Chun seo a dhéanamh, ní mór duit an pointe atá ag teastáil a roghnú, agus an cód a bhualadh le géar-uillinn, nuair a théann cartilages na srón isteach i lobe tosaigh na hinchinne.
  Tá mé ag cur an fhírinne isteach i bhur gceann! - A scairt an cailín.
  Rinne Diúc Eleron iarracht an cailín a lámhach le miodóg nimhe le earrach.
  Rug Charlotte ar eitilt an lann agus leag síos lena claíomh é. Miotal, i dteagmháil le miotail, eitil as. Léim an cailín as an diallait, d'eitil sí anonn agus thug sé an lann anuas ar an gclogad.
  - Faigh caipitlí!
  Ón concussion, shattered an clogad, chomh maith leis an ceann. D'eitil an méid a bhí fágtha den phrionsa as a chapall. Chaith Charlotte a teanga amach, bhí sé fada bándearg agus thaispeáin sí do gach duine é.
  - An rud atá chomh cráite sin ort, b'fhéidir go bhfaighidh tú.
  Bhris bás an phrionsa meanma an airm. Theith na saighdiúirí nó ghéill siad ina sluaite. Bhí an turraing ró-iontach. Ní dhearna ach amhais agus uaisle iarracht cuma fhriotaíochta a eagrú. Ach d'imigh fócais den sórt sin amach go tapa.
  . CAIBIDIL #10
  Spreag Charlotte na trúpaí, fiú déagóirí beagnach neamharmtha, rushed go dána agus, b'fhéidir, b'fhéidir fiú a bheith srianta. Bhuail an cailín cúpla dosaen trodaithe, ach ní raibh aon duine a mharú a thuilleadh.
  Ní raibh am acu an geata a dhúnadh, ina theannta sin, d'éirigh cuid de mhuintir an bhaile amach, thosaigh dumpáil.
  Tar éis dó foghlaim faoin éirí amach sa chathair, a d"ardaigh sclábhaithe, d"éiligh Baron de Capricorn:
  - Gach sclábhaithe a fhorghníomhú, a thabhairt isteach ollghníomhaithe.
  Bhí Snow White an Terminator, áfach, níos lúfar, ag scaipeadh na ngardaí le sruth lasrach, agus leag sé caighdeán na banríona ar dheis ar an túr.
  - Cad ba mhaith leat dúinn a léirscaoileadh. Nó b'fhéidir fiú thug suas.
  Na saoránaigh reibiliúnach, bhris go leor sclábhaithe ar aghaidh chuig Pálás an Ghobharnóra. Phléasc Charlotte isteach an geata, bhuail sí agus bhrúigh sí gach duine i ndiaidh a chéile.
  Fuair Gerda cúpla scratches, ach níor tháinig sé ach feargach as seo, seo é a chlaíomh, leag sé síos an troll corpartha, ansin chuaigh sí suas go tapa.
  An laoch, ag léim lena chos, chuir goblin sa chófra, d'eitil sé as an mballa, stumbling ar sleánna dug isteach na clocha duirle.
  - N'fheadar cad blas tú saill!
  Fuair a claimhte go leor bia arís, ag troid leis na gardaí. Ach níor thairg an chuid is mó den gharastún aon fhriotaíocht. Ní raibh ach an Pálás le haonaid roghnaithe, saighdiúirí mercenary den chuid is mó, ina chnó níos déine le crack. Falconclaw féin ionsaí ar an chlúdach. Idir an dá linn, d'eitil Charlotte níos airde, ag bualadh le Gabhar duine le duine. Níor fhan ach dosaen duine thart ar an mbarún, ábhar do ghaiscíoch dhá nó trí soicind. Ansin rith sé isteach i uasal.
  Déanta na fírinne, ní raibh troid ar bith ann, bhain an laoch de ghualainn an bharúin lena méar agus chuir sé pairilis air.
  - Is féidir leat brath ar na Banríona trócaire. Mar sin féin, níl a fhios ag cúirt na ndaoine aon trua!
  Léim fear a raibh cuma fauna uirthi.
  - Cén ainmhí ar mhaith leat a fháil san inchinn? - Mallacht ar an laoch.
  Cé gur bhog sé níos tapúla ná gnáthdhuine, rinne Charlotte an t-ionsaí a mhaolú agus shéid an ceann gránna amach le buille mar chúiteamh:
  Agus ansin tá an faun. Tá an cruinne ar fad lán de na créatúir seo. Nó b'fhéidir cineál eile goblin.
  Bhog an laoch go dtí an pálás, ach ní raibh am aige, dhéileáil na reibiliúnaithe agus muintir an bhaile leis an gharastún sular tháinig an diva seo.
  Níor éirigh le Gerda ach dhá bhastard eile a chríochnú. Rith sí timpeall a haise, ag rá go fealsúnach:
  - Ní féidir leat gach duine a ruaigeadh gan tú féin a ruaigeadh - ní féidir leat tú féin a ruaigeadh gan foghlaim ó chách!
  Bhí am ag an ngobharnóir stabáil sula ndearna an laoch idirghabháil. Mar sin féin, mhaolaigh sé seo stró na cúirte, agus ba é an duine mór le rá, is cosúil, bastard cóir é dá ndéileálfadh muintir an bhaile leis. Gearradh an corp saille i cabáiste, gan aon ghéag iomlán a fhágáil.
  An cailín scolded na reibiliúnaithe overzealous.
  - Cuimhnigh, is é an rud is mó an cumas chun maireachtáil le dlíthe cothrom. Tá sé in am ord a thabhairt do na daoine.
  Sa chathair, baineadh na corpáin go tapa, ní raibh go leor acu, agus scuabadh na sráideanna, bearradh na crainn. Toghadh údaráis áitiúla, lena n-áirítear as measc na sclábhaithe roimhe seo. Mar sin féin, sclábhaithe a bhí i bhformhór an daonra, thaifead siad gach duine i ndiaidh a chéile, go príomha as measc na mbochtán.
  Ba é Lenastala an chéad duine a ghlac na daoine faoi mhionn. D'fhás an bhanríon óg níos dorcha, d'imigh pallor an luí seoil, mhéadaigh guaillí agus cromáin, gruaig ghlan nite ag lonrú bán péarlach. Bhí sí an-álainn agus baininscneach, gan neart maith. Thug sagairt le díograis na daoine faoi mhionn. Ach ba léir nach raibh airí an chulta dhubh sásta: bhí an bhanríon an-fhírinneach, chuir sí cosc ar íobairtí daonna, agus laghdaigh sí cáin na heaglaise. Agus anois fanann daoine ar an ngeall, go háirithe go minic íobairt siad leanaí neamhchiontach, go háirithe buachaillí. Ba chóir go mbeadh fear in ifreann chun tosaigh.
  Ar ócáid na mionn dubh, mhol an sagart:
  - Maraíodh dosaen buachaillí, agus seisear cailíní!
  Dúirt Lenastala go míbhéasach:
  - Níl aon níos fearr ná tú! Go dtí an tine a sadist!
  Phioc an sagart suas é agus a iompar chuig an connadh réamh-ceangailte agus craobhacha. Idir an dá linn, chaith Gerda a lann agus sheas sé in aice le Charlotte, ag fiafraí de iontas:
  - Aisteach go leor, ach cad chuige ar cuireadh tús leis an éirí amach seo.
  D'fhreagair a páirtí le gáire:
  - An ríchathaoir cheart a thabhairt ar ais don bhanríon. Lena bheith ina ban-oidhre dlisteanach, agus suíonn usurper ar an ríchathaoir.
  Bhí amhras fós ar Gerda:
  - Ní amháin a tharlaíonn go minic go bhfuil an oidhrí dlisteanacha an ríchathaoir, iompú chun an Mob chun cabhair a fháil.
  Dúirt Charlotte go loighciúil:
  - Ní dhéanann cairdeas leis an slua aon náiriú má théann sé chuig airde na cumhachta! Bhuel, sa chás seo, b'fhéidir gurb é an deis dheireanach don bhanríon é.
  Scríob Gerda, le barr a claíomh, a sála lom, cailíneach. Bhí sandals Pearl-studded ag Charlotte. Rug sí lámh ar an mbuachaill spraíúil go tobann. Ba chosúil go raibh an buachaill ag iarraidh sparán a tharraingt amach as crios na laochra. Thóg Charlotte láidir an buachaill suas ar a lámh sínte amach. Mar sin féin, d'fhéach an leanbh thart ar deich mbliana d'aois, gan a thuilleadh, agus pléascadh sé i deora:
  - Ó, ní aintíní! Tá mé níos mó mar sin ...
  Chuir Gerda isteach go dian:
  - Tá a fhios agam - ní bheidh mé! Go leor, áfach, ní mór an gadaí a phionósú fós, nó beidh sé ag dul i dtaithí ar mhífhreagracht! Cad a mholann tú Charlotte?
  Chaith an laoch a aghaidh.
  - Sílim go mbeidh casta go leor! Ná lot leanbh trí lámh a ghearradh amach.
  D'aontaigh Gerda.
  - Déanaimis é a thabhairt do na gardaí agus ligigí dóibh é a phlógadh!
  Go tobann thosaigh an tomboy beag ag fiafraí de réir dealraimh:
  - Níl, tá sé níos fearr dom a ghlacadh chun do sciúire.
  Charlotte snorted contemptuously.
  - A gadaí i squires ... Cén amadán mé! Sea, tá tú fós beag, ionas go bhféadfaí tú a iompar mo Arsenal, tá tú díreach ag titim síos. Mar sin..." ghlaoigh an cailín amach. - Tá sí ina garda, ní mór duit a phionósú an gadaí ...
  giggled Gerda go tobann:
  - Mar sin níl aon garda, theith sí ... Beidh orainn an buachaill a thabhairt chuig an banríon, ionas go mbeidh sí breithiúna!
  Charlotte Chroith a ceann go diúltach.
  - Ní gá aird a tharraingt ar an bhanríon ar a leithéid de mhionnóg mar iarracht ar ghoid banal. Ina theannta sin, tá Lenastala ró-chineálta, is dócha go n-ordóidh sí é a scaoileadh. Mar sin bheadh sé níos fearr má táimid pionós a ghearradh air ar an láthair. I mo thuairimse, díreach unfasten sé le craobhóg ar na sála ...
  D"easaontaigh Gerda:
  - Ní! Sa chás seo, beidh sé deacair dó siúl, agus fiú má bhriseann muid é go dtí an pointe fola, glacfaidh sé an ionfhabhtú. Tá sé níos fearr go simplí a flog leanaí dána mar is gnách!
  Scrat Charlotte cúl a cinn agus Chlaon.
  - Go maire sé!
  Le linn na casta thosaigh an buachaill ag béicíl, agus dhún Gerda a bhéal ionas nach gcloisfí é. Ach fós bhailigh slua daoine fiosracha. Mhol siad conas gadaí a fhlogáil. Ina dhiaidh sin, thug siad cic sa asal buailte dó, á scaoileadh ar na ceithre thaobh. Ansin chuaigh na cailíní go dtí an teach tábhairne is gaire. Ach rith siad isteach i bhfadhb láithreach, d'éirigh sé amach a bheith plódaithe, mar gheall ar an bhfíric go raibh go leor reibiliúnaithe bhainistiú cheana féin airgead a fháil agus go raibh siad i Hurry chun é a ísliú.
  Dúirt Gerda:
  - Scornach leathan, saintréith de chuid dearcadh cúng!
  Chuir Charlotte leis:
  - Cé atá ar an gcéad dul síos a líonadh na boilg, is é an ceann deireanach glantachán coinsiasa!
  Chas na cailíní thart agus chinn siad siúl síos an tsráid. Go díreach ansin, léim trí goblins le clubanna agus troll mór-srón amháin le claíomh hooked amach as an alley. Thiomáin Charlotte go deas luascadh na darach, sháigh an lann faoi bholg an chréatúr gruagach, ghreannmhar. Níor mhoilligh sí fiú, ag leagadh an ghaiscíoch as a cosa. Le stróc deas, ghearr Gerda amach an club agus an ceann:
  - Gafa an beagán sin!
  Tharraing Charlotte a claíomh amach le deacracht agus rinne sí caoineadh:
  - A shoiléiriú! Tar éis duit do cheann a chailleadh, ní bhfaighidh tú rud ar bith ach tinneas cinn!
  Tar éis sin, slashed an laoch an créatúr, ar feadh an chomhlachta, beagnach é a ghearradh ina dhá leath. Agus bhí Gerda ag iarraidh an tríú goblin a leagan síos, ach ansin thrasnaigh an troll an lann léi. Ní cosúil go bhfuil sé ró-mhór, thart ar mhéid an duine ar an meán, b'fhéidir go bhfuil sé beagán níos tiús, ach tá sé go tapa mar ifreann.
  Dúirt Gerda fiú frása as úrscéal sentimental:
  - Nimble agus go tapa, beidh tú a bheith i do aire!
  D'fhreagair an troll go smior:
  - Le onóir agus claíomh, beidh tú a bheith i do tramp! Agus tá tú, tar éis an tsaoil, ag léim cailín cosnochta, cosúil le Bunny, agus beidh tú ag deireadh suas i gaiste.
  D"imigh Gerda amach arís:
  - Mura bhfuil tú in ann fáil réidh le croí an ghiorria, beidh tú ag caoineadh cosúil le mac tíre, ó shaol an mhadra!
  Rinne an goblin iarracht leas a bhaint as an bhfíric go raibh an laoch ag streachailt le hionsaithe an troll a bhualadh, agus rinne sé iarracht teacht ón taobh. Ach bhí Charlotte ar an airdeall. Go tapa mar cheetah baineann, ghearr sí suas go litriúil an créatúr olc, boladh. Ansin chuaigh an laoch ag Gerda:
  - Anois tá gach rud cothrom!
  An troll chuckled.
  - Cén fáth a bhfuil uaisleacht chomh neamhchoitianta i measc daoine, toisc nach bhfuil meanness acu - mar bhealach tarrthála i guairneán na héabhlóide!
  Thug Gerda siar go deas:
  - Vileness, cé gur líne tarrthála sa streachailt do mharthanas, ach gnawed ag na péisteanna de distrust ginte aige!
  D'fhreagair an troll trí ionsaí níos fí:
  - eloquence blooms de ghnáth nuair, nuair a fades an fhéidearthacht de chosaint fhisiciúil!
  Mar fhreagra air sin, rinne Gerda iarracht an namhaid a ghabháil í féin sa ghluaiseacht a bhí ag teacht, ach d'ionsaigh créatúr an dorchadais ar bhealach an-ilghnéitheach. Ina theannta sin, thug sé fiú an tuiscint go raibh sé ag imirt leis an cailín ar na críche sin, fiú amháin scratching magadh an laoch ar an srón cúpla uair. Tháinig buile ar an gcailín, agus láithreach fuair sé instealladh an-dian sa bhrollach, agus mar thoradh air sin doirteadh fuil amach. Rinne Gerda iarracht léim thar an troll, ach ghearr an troll go héadrom a craiceann dorcha ó dhó gréine ar a boilg. Agus ar iarracht ciceáil sa groin, slammed sé painfully a chlaíomh ar a mhéara nochta.
  - Más mian leat maireachtáil, déan grá dom! - An anchúinse purred. - Ní bhíonn seans agat ar aon nós!
  Léim Gerda:
  - Seans ar bith! Agus anois beidh orainn a fheiceáil seo!
  Sheinn an laoch fionn cosnochta taibhseach os ard:
  Adubhairt an marbhthach: ní fheaca lá sona,
  Beidh tú a bheith géarleanúint agus strainséir!
  Ach arm na trodaithe grámhara saoirse,
  Déileáil leis an Horde countless!
  
  Aghaidh phantom an bháis: compánach fánaí síoraí,
  Ach ní gá dúinn freisin codladh-síocháin!
  Cé leisce is deoraíocht i ngach áit,
  Cé chomh deacair is atá sé aisling a bheith agat!
  
  Agus cad aisling - éitear-ghrá,
  Bíonn an cosán chuige bréagach uaireanta!
  Is deacair Pól, mar sin ná bíodh clúmhilleadh ort,
  Uaireanta bíonn mí-ríomh míchúramach cruálach!
  
  Ansin rachaidh na blianta i léig i nóiméad na hóige,
  Agus déanfaidh an cath torann mar féasta!
  Anseo casann an ghaoth na guairneáin ciorclach,
  Cé chomh paiseanta, furiously poured sé síos!
  
  Creid, tabharfar talamh arúil,
  Fásfaidh siad arán órga, dófaidh siad é!
  Bhuel, ó dheilbhíní na naomh aghaidheanna glioscarnach,
  Tabharfaidh siad grásta don obair seo!
  
  Ach cosúil le guairneán - Seroko ón bhfásach,
  Tá cogadh uafásach tagtha ar an Domhan!
  Ritheann leanaí cosnochta saor in aisce,.
  Cé go bhfuil sé sneachta cheana féin - reigns gheimhridh!
  
  D'iompaigh naimhde tithe ina bhfothracha,
  Agus grief duine éigin - leanaí caillte!
  Croch meáchain timpeall muineál daoine,
  Dóitear rince na seiceadóirí gan chroí!
  
  Ní féidir leis na daoine brón a chur in iúl, chomh teann sin,
  Gan foscadh, gan bia, gan leapacha te!
  Feadóg mar cobra, cathadh gaoithe feargach sa pháirc,
  Más rud é, fírinne, uaisle - go hifreann le bréag!
  
  Tiocfaidh lá geal - uair ghlórmhar bua,
  Beidh Iolar na Tíre ag eitilt suas os cionn na gcarraigeacha!
  Canfar cleasa na saighdiúirí,
  Tá claíomh géar agus sciath láidir againn!
  Ag siolla deiridh an laochra, thit an troll gránna, agus d'eitil an ceann gearrtha amach fiche méadar maith. Go tobann d'éirigh le scuball dalladh lasrach as go deonach, agus níor fhan ach dornán luaithreach in áit an chinn ghránna.
  Ghlac na cailíní faoi cheannas Stalenida troid eile. Ach níor chuaigh sé chomh maith anseo. D"fhulaing an díorma caillteanais.
  Fuair triúr cailíní bás, gortaíodh an chuid eile den dosaen trodaithe de dhéine éagsúla, agus is ar éigean a d"fhéadfaidís briseadh as. B"éigean beirt chailíní a iompar fiú. Faraoir, is é seo cogadh. Ní i gcónaí is féidir gach duine a mhilleadh. Ina theannta sin, bhí umair an-diana sa cholún, gunnaí féinghluaiste E-5 níos cruinne. Is cosúil go bhfuil siad beag, ach an-teanntach. Agus ansin tháinig an t-aerárthach ionsaí scaird in am.
  Agus taobh thiar dóibh héileacaptair diosca-chruthach. Déan iarracht cur i gcoinne chumhacht den sórt sin. Ní raibh ach triúr íospartaigh eile as dháréag - d'fhéadfadh duine a rá, d'éirigh go saor. Ach leag na Naitsithe níos mó ná fiche. Seo mar a d"éirigh an troid amach.
  D'imigh na laochra, ar strae, ag iarraidh lena n-neart. Dúirt Natasha, an cailín mischievous seo:
  - Nach mór an trua é do na cailíní ... Is fiú an trua é ... Ach cén fáth nach gcuirfí guys chuig ár gcathlán?
  Snarled Stalenida, go feargach ag brú a cos lom thar an Maybug:
  - Cé aige a bhfuil cad ... Agus níl agat ach fir ar d'intinn!
  Bhí cion ag Victoria agus dúirt:
  - Mise freisin! Conas is mian leat a bheith caressed ag Guy. Mothaigh do bhrollach i do lámha...
  Do tharraing an diabhal ruadh lann féir, do ghearr é agus do chonnairc sé:
  - Ó, tá mo bhuachaillí fionnuar... Tá sé go maith nach bhfuil tú aerach... Is breá liom iad siúd a fuck cailíní... Tar éis an tsaoil, superman macho ón chliabhán!
  Bogadh Steelenida beagán agus aoibh:
  - Sea... Éiríonn sé beagán níos mó spraoi. Agus conas atá Natasha do chara?
  D'fhiafraigh an cailín blonde, gan tuiscint, arís:
  - Cén cara?
  D'fhreagair an Príomhoifigeach go muiníneach:
  - Andreyka! Tar éis an tsaoil, bronnadh Zhukov air freisin!
  Chlaon Natasha go trom agus shrug sí a guaillí.
  - Ar an drochuair, níl a fhios agam ...
  Idir an dá linn caitheadh Andreika (Agus ba é seo an buachaill aithnidiúil agus an ceannródaí laoch acu) isteach sa chásmháthair. Fágadh an buachaill créachtaithe faoi cheangal, agus fiú slabhraithe go dtí an balla ag an muineál. Cé mhéad a bhí eagla ar na Naitsithe roimh leanaí na Rúise. Bhí sé tais sa chásmháthair, cailín slabhraithe go dtí an balla crochadh nach bhfuil i bhfad ón buachaill. Go hiomlán naked, bhí a corp créacht leanúnach, bruises, pisugi, laghduithe, dó, céasadh an cailín. Bhí sí gan aithne agus gan ach moaned go bog.
  Bhreathnaigh an buachaill ar na ballaí. Bhí an príosún ársa, tógtha ar ais in amanna an tsarist, bhí na ballaí tiubh, bhí fuinneog bheag díreach faoin uasteorainn faoi urchosc. Mhothaigh Andreika é féin ní hamháin ina phríosúnach, ach ina phríosúnach ársa. Mar an reibiliúnach tíre mór le rá Stenka Razin, bhíothas ag súil go ndéanfaí é a chéasadh agus a fhorghníomhú.
  Ghuigh Andreika, an féidir leis, buachaill aon bhliain déag d'aois, an chéastóireacht a sheasamh? Nach gcloisfeadh sí mar chailín! Tar éis an tsaoil, ní faoin gceannródaí atá sé ag caoineadh agus ag caoineadh. An Andreika cosnochta, scríobtha iompú thart, ghortaigh an chréacht go han-dona, bhí a uillinn ceangailte, bhí air dul timpeall ar bhealach éigin chun é a dhéanamh níos éasca, an uillinn a athrú. An pian uafásach subsided ar feadh nóiméad.
  Tá stench uafásach sa chill. Tá an t-urlár dhaite, fola congealed. Tá cnámha gnawed scaipthe. Daoine? Tá sé scanrúil fiú, is féidir leat go leor príosúnach a fheiceáil ag dul tríd an gcill seo. Fíor, shíl Andrey go raibh na Naitsithe tar éis Grodno a ghabháil le déanaí. Agus cathain a d"éirigh leo praiseach a dhéanamh mar sin? An íospartaigh níos sine iad? Mar shampla, an NKVD? Bhuaigh an buachaill. Iompaigh sé amach macánta horror! Cé chomh deacair é sa dungeon. Níl aon duine ann chun labhairt leis, is cosúil go bhfuil an cailín i prostration iomlán. Rinne na forghníomhaithe í a chéasadh cosúil le laochra na seaniarsmaí. Just a wondering cén fáth? Cén t-olc a d"fhéadfadh cailín óg a chur faoi deara do na Naitsithe? Mar sin féin, tá Andreyka, freisin, ach buachaill agus thosaigh sé a mharú, ag troid leis an biotáillí olc. Chuir na Naitsithe a náisiún os cionn náisiúin agus daoine eile. Dá bhrí sin legitimized siad olc agus fulaingt! Ní hea, ba cheart do ghnáthdhuine aindlí den sórt sin a chomhrac. Ina theannta sin, níl na Gearmánaigh féin saor, tá siad laincisí ag an gaireas totalitarian. Déanann sé, ar gach bealach is féidir, an tionscnamh agus an léiriú is lú ar mhothúcháin an duine a stail.
  Tagann faisisteachas ón bhfocal bunch. Déanann sé daoine a chniotáil go neamhthrócaireach, agus iad a iompú ina sclábhaithe slabhraithe. Cumannachas, ina dhiaidh sin, elevates fear, tugann sé neart nua, agus spreagann an tóirse na beatha. Tá difríocht shuntasach ann. Is cumannachas idirnáisiúnta é agus tá sé uilíoch. Ní ardaíonn Hitlerism ach náisiún amháin, agus ní an cine daonna ar fad. Is é seo a míbhuntáiste. Ach tar éis an tsaoil, tá fréamhacha coitianta ag daoine, atá cruthaithe go bitheolaíoch. Tá sliocht sách sláintiúil agus torthúil ag na daoine dubha agus bána céanna. Is é Andreika, mac Rúiseach agus Bealarúisis, inmharthana go leor, nach bhfuil ina moron ar chor ar bith, agus réidh chun troid i gcoinne an fhaisisteachais.
  Ar ndóigh, d'éirigh Pavel amach a bheith níos láidre agus d'éirigh leis éalú ó na naimhde, tar éis dó go leor Gearmánaigh a mharú. Ghníomhaigh sé Andreika mar lag, glacadh príosúnach é. B'fhéidir gur cheart duit an piléar deireanach a choinneáil duit féin. Cé go bhfuil sé marbh, ní féidir leis Gearmánach amháin a mharú a thuilleadh! Agus mar sin tá sé beo, cé go bhfuil sé ag fulaingt.
  Chosnochta Andrey scríobtha a chos beagán scorched ar chloch tais, Ilza fuair an pointe is painful, dóite le toitín, ionas go mbeidh blister déanta. Ach rud ar bith, buachaill cróga, ní bheidh sé bhriseadh. Ar a mhalairt, ba chóir go mbeadh an pian ina spreagadh as a dtiocfaidh méadú ar a mhisneach. Agus ní bhrisfidh an ceannródaí go deo. Go ginearálta, is bua sealadach é bua na nGearmánach. Buailfear iad luath nó mall, mar a chailleann an t-olc go maith i gcónaí. Is féidir leat, ar ndóigh, a mhaíomh go mbuaileann an dea-scéal ach amháin i scéalta fairy, ach sa saol tá gach rud níos deacra. Ach níl fiú i scéal fairy ach léiriú ar an réaltacht. Tar éis an tsaoil, tá go leor a bhí ina aisling anois ina réaltacht. Shíl Andrey: b'fhéidir go bhfuil sé i ndán dó bás a fháil? Cad is féidir go leor! Ach an bhfuil eagla an bháis air? Má bhuann an cumannachas, ansin déanfar é féin agus laochra eile na tíre Sóivéadach a aiséirí le haghaidh saol sona nua síoraí. Ansin beidh sé beo i ndomhan gan brón, crá, bás agus olc! Is é an rud is mó go bhfuil an bua deiridh a bhuachan! Tar éis an tsaoil, ach amháin sa chás seo, déanfar na laochra tite go léir a aiséirí!
  Agus tiocfaidh ríocht an chumannachais! Domhan ina dtiocfaidh na brionglóidí is rúnda. Cruinne den sórt sin ina bhfuil úinéireacht ag duine ar gach rud atá ann, rud nach féidir le duine ach aisling a dhéanamh de, agus ní fiú brath ar rath i gcónaí. Seo é, domhan casta agus ilghnéitheach. Agus ansin beidh saol eile a n-arm a oscailt don duine. Bhuel ansin! Is féidir go bhfuil fairsinge móra an chosmos olc freisin! Déanfaidh sé fuath agus crá ar eachtrannaigh bheo. Ach tabharfaidh an caipitleachas saoirse dóibh freisin! Brisfidh sé bannaí na sclábhaíochta agus na náirithe. Tiocfaidh am agus uair na saoirse, soillseoidh sé an domhan lena solas radanta! Agus beidh siad caith amach cuing an dorchadais, na pobail an dorchadais, agus beidh an duine conquer an saol na cruinne! Agus beidh cuimhne ag na garpháistí gan a chreidiúint go raibh cónaí orthu sa dorchadas faoi sháil iarainn. Chaith muid na comharthaí de Beast olc, agus anois táimid ag siúl sa chreideamh íon agus naofa!
  Bhí ionadh ar Andreika fiú cé chomh maith agus a tháinig a chuid smaointe. Tá rud éigin speisialta agus uathúil mar gheall orthu. Mar a bhí sé le linn an chogaidh chathartha, nuair a bhí véarsaíocht mar phríomharm an phroletariat, agus prós, b"fhéidir, fiú go raibh díspeagadh agus faillí éigin air. Anois tá an file i mbraighdeanas, agus na cleití agus an lire, go figiúrach, i slabhraí. Mar sin féin, ní thugann sé suas, agus tá sé ag tnúth le todhchaí níos gile. Agus braitheann an méid a bheidh ann ar gach duine. Níl a leithéid de rud ann is duine a chinneann agus a phlandáil gach rud.
  Dúirt Andreyka:
  - Braitheann an todhchaí orainn! Fiú nuair is cosúil nach mbraitheann aon rud orainn!
  Do casadh an buachaill air, rinne sé iarracht na slata a mheilt. Tá an ghairm seo tedious agus deacair, ach tá seans éigin go n-éireoidh i gcónaí. Thosaigh Andreika, ag sárú an phian uafásach, é féin a chuimilt in aghaidh an bhalla. Is é an rud is mó gan caoineadh, gan do laige a thaispeáint. Tá sé ina cheannródaí, agus dá bhrí sin an embodiment an misneach. Tá tú chun troid, mar sin beidh sé ag troid, agus beidh sé an bua cinnte! Chun ghlóir an athartha Sóivéadach.
  Chuimil an buachaill go stubbornly, ag an nóiméad sin tháinig an cailín ar a céadfaí agus muttered:
  - Ar an bhfaiche glas, léim bunnies gorm!
  Agus ansin thit sí i oblivion arís. Dúirt an buachaill:
  - Míshásta! Bhí sí céasadh ag na faisisteach damanta! Ach creidim nach mbeidh díoltas i bhfad amach romhainn! Tá am bua thar arrachtaigh an chine daonna ag druidim. Chas an buachaill agus sheinn sé:
  Agus beidh an bhratach ar lasadh ar fud an phláinéid,
  Tír naofa, níl aon níos áille sa Cruinne!
  Agus más gá, gheobhaidh muid bás arís,
  Ar son an chumannachais, ar son ár mórchúise!
  Péine nite thar an buachaill arís, bhog sé beagán ar shiúl ón mballa agus thosaigh sé ag jerk a cheann.
  Ansin chualathas creacan agus chuaigh cúigear fear arda SS isteach sa chill. Gan smaoineamh faoi dhó, chiceáil siad an buachaill lena buataisí agus rug siad air:
  - Tar soith!
  Thuig Andreika nach raibh sé úsáideach cur i gcoinne. Bhí a bhóna unfastened. Bhuail siad mé cúpla uair níos mó agus d'iompair mé ar mo lámha. Bhí an chuma ar an buachaill a bheith gafa i slaghdán oighreata: áit a raibh sé á iompar. An bhfuil an ceann is measa ag dul a tharlóidh anois?
  Go deimhin, bhí an buachaill á tharraingt áit éigin thíos staighre. Agus oddly leor, d'éirigh sé níos teo. Go tobann bhraith Andreika i bhfad níos cheerful: cá bhfuil ár gceann, níor imigh! Rachaidh sé amach as an praiseach seo freisin.
  D'iompair siad suas an staighre é, á ísliú go mall! Faoi dheireadh mhothaigh an buachaill go raibh an taise tar éis dul i bhfeidhm ar an triomacht. D'iompair na seiceadóirí an leanbh isteach i seomra sách fairsing. Fíor, d'fhéach na ballaí ominous, crochadh iad le hionstraimí éagsúla agus cruth iontach. Chonaic an buachaill roinnt teallaigh blazing agus contraption rac-chruthach. Bhí go leor marcanna sínte agus rudaí éagsúla céasta ann freisin. Go tobann mhothaigh Andreika tromluí ina bholg, rud éigin sáite!
  Seo eagla! Thuig an buachaill nár cheart i gcás ar bith géilleadh dó!
  Andrey cosnochta teannas suas. Sa halla shuigh cornal SS agus bean a raibh aithne uirthi cheana féin, an té a ghlac páirt i ngabháil an bhuachalla. D'iompaigh an ceannródaí Andreika pale, is léir go bhfuil cinniúint dheacair ag fanacht leis má tá siad chun leanbh a cheistiú, seiceálaithe inveterate. Ní thabharfadh sé isteach chucu go deo, fiú dá gcaithfidís béicíl gan smaoineamh, ní fuaim! Ach amháin más féidir leis é a láimhseáil.
  D"fhiafraigh an SS Colonel:
  - Ainm!
  Bhí Andrew ina thost. Las siad dó le fuip. Tá stríoc dearg ar a chúl. Coirnéal SS, arís agus arís eile:
  - Abair ainm babaí!
  D'fhreagair Andreika éadóchasach le mailís:
  - Is mise Stalin beag!
  Rinne an Coirnéal SS snort.
  - Sin é ton na soith! Dealraíonn sé go bhfuil sé ag iarraidh caidreamh níos déine.
  Dúirt Ilsa:
  - Fry muid sála an linbh.
  D"fhiafraigh an SS Colonel:
  - Ainmnigh do chomhpháirtithe agus sa chás seo ligfimid duit dul!
  D'fhreagair Ruslan, mar laoch ceannródaí fíor:
  - Is iad na daoine Sóivéadach ar fad mo chomhpháirtithe, ón sean-fhear go dtí an leanbh!
  Feadóg an SS Colonel:
  - Sea, is créatúr stubborn tú! Ní thuigeann tú gur féidir linn tú a mharú!
  Súile gorm gealánacha, d'fhreagair Andrey:
  - Is féidir leis na Naitsithe a mharú, ach is é an rud nach féidir leo a dhéanamh ná dóchas na neamhbhásmhaireachta a bhaint!
  Ghlaoigh an Coirnéal amach:
  - Tosaigh!
  Casadh cosnochta agus créachtaithe, roghnaíodh Ruslan suas, gearradh na rópaí agus stróiceadh na bindealáin go neamhdhearfach. Gasped an buachaill. Lámha thabhairt ar ais, agus é féin a thabhairt chuig an raca. Chaith siad rópa thar a lámha. Ghlaoigh an Coirnéal amach:
  - Casadh siúntaí an bhrait!
  An rópa sínte go dtí an barr an-. Mhothaigh Andreika pian ifreanda ina ghualainn chréachtaithe, agus chrom sé:
  - Mam! Sin uafásach!
  An Coirnéal grinned.
  - Labhróidh tú!
  Chroith Andreika a cheann geal:
  - Ní!
  Chuir na buachaillí geimhle trom ar a gcosa lom, na cnámha ina guaillí ag géarú ón mbrú uafásach. Doirteadh fuil amach. Bhí an phian uafásach, d"iompaigh an ceannródaí Andrei geal, bhí a chliabhán clúdaithe le perspiration, chualathas groan ainneonach ó chúl a bhéal, ach fós fuair sé an neart chun a rá:
  - Ní! Agus arís níl!
  Chuir Ilsa ramrod cruach sa teallach agus dúirt le grin:
  - A bhuachaill a chara, admhaíonn, agus tabharfaimid seacláidí duit.
  Créachta a scairt Andrei:
  - Ní! Níl do ersatz salach ag teastáil uaim!
  scread Ilsa:
  - Bhuel, tú féin agus soith!
  Ansin thóg sí amach ramrod dearg-te as an lasair agus plung isteach sa chréacht é. Ní raibh a leithéid de phian ag ceannródaí Andreika roimhe seo, ghlac sé a anáil, chaill sé comhfhios ó turraing.
  Thosaigh Ilsa, mar fhorghníomhaí le taithí, ag suathaireacht a leicne agus a mhuineál, thug sé an buachaill chuig a céadfaí go tapa.
  - Ná bí ag súil go bhfaighidh an brat oblivion i turraing choigilte!
  D"ordaigh an SS Colonel:
  - Rósta a shála.
  Las na executers SS láithreach tine beag, thosaigh an lasair a lick an álainn, cosa lom an linbh. Idir an dá linn, plung Ilsa an ramrod dearg-te isteach sa chréacht arís. Chuir an dochtúir SS druga speisialta instealladh don bhuachaill le go mbraithfeadh sé pian níos géire agus go gcaillfeadh sé comhfhios níos moille. Anois bhí an ceannródaí Andreika scuabtha anonn ag aigéan gan teorainn na fulaingte, níos measa fós ná ifreann Dante. Thosaigh beirt fhorghníomhaithe eile ag tiomáint bioráin bhána te faoi tairní an bhuachalla.
  Mhothaigh Andreika, faoi léigear ag fulaingt uafásach, é féin ar tí titim iomlán. Ach go tobann, leath delirious, bhí an íomhá de Stalin le feiceáil os a chomhair:
  - Cad atá le déanamh príomhfheidhmeannach? - D'iarr an buachaill.
  Agus d'fhreagair Stalin, agus é ag gáire faoi fhiacail bhána:
  - Agus cad eile is féidir le ceannródaí a dhéanamh sa chás seo! Ná caoin! Glac anáil dhomhain agus canadh.
  Chuir an ceannródaí Andreika aoibh gháire air:
  - Éist leis an gceannaire!
  Tháinig teannas ar an mbuachaill agus, trí fhórsa, briseadh, ach ag an am céanna, sheinn sé le guth soiléir láidir, ag déanamh cumadóireachta díreach ar an turas:
  Thit i mbraighdeanas uafásach faisisteach,
  Tá mé ag snámh ar thonnta an phian uafásach!
  Ach ag cur fola, sheinn sé amhráin,
  Tar éis an tsaoil, tá an ceannródaí fearless cairdiúil leis an croí!
  
  Agus déarfaidh mé go daingean na seiceadóirí libh,
  A n-áthas olc, poured tú amach go neamhbhalbh!
  Inseoidh an lag dhom coinneáil tostach,
  Tar éis an tsaoil, tá an pian excruciating agus go simplí uafásach!
  
  Ach tá a fhios agam, creidim go daingean
  Beidh Faisisteach a chaitheamh isteach sa duibheagán!
  Rachaidh scaird lasracha olca ort,
  Agus beidh gach a thit, rejoicing, a resurrected!
  
  Agus tá ár gcreideamh sa chumannachas láidir
  A ligean ar eitilt mar fabhcún, a ligean ar ardú os cionn na réaltaí go léir!
  Lig aibhneacha na meala fíon sreabhadh
  An domhan ar fad, cloisfidh an adharc ard comhairle!
  
  Agus an meaisín ag fáscadh go docht ceannródaí,
  Féach suas sa spéir, óg!
  Agus socraigh sampla dóibh siúd atá ag magadh,
  Tá do carbhat chomh geal le carnation!
  
  Motherland dom i gceist agat gach rud
  Máthair agus brí an tsaoil óg!
  A ligean ar an saol crua go dtí seo,
  Tá ár ndaoine ag fulaingt faoi olc fascism!
  
  Ach brú ar thoil an ghasúir rua,
  Spit in aghaidh le ifreann de meirleach swastika!
  Lig do na naimhde a shudded i fearg,
  Agus beidh siad a bheith defeated ag an Arm Dearg!
  
  tír naofa USSR,
  Cad a thug cumannachas do na pobail!
  Conas a thug máthair a croí dúinn,
  Ar son sonas, síocháin, dóchas agus saoirse!
  . CAIBIDIL #11
  Seo mar a d"iompar an ceannródaí laoch go misniúil. Agus bhí sé fiú a theideal, mar cheannródaí fuaimeanna sé bródúil as. Seo go díreach conas ba chóir do gach buachaill Sóivéadach iad féin a iompar.
  Idir an dá linn, dhreap na cailíní isteach i tiubh an mothar. Las siad tine bheag agus athnuachan iad féin. Níorbh fhéidir le beirt den naonúr cailíní siúl, agus tar éis garchabhair a thabhairt dóibh, agus iad ag bandáil, thug siad alcól trófaí dóibh ionas nach gcuirfí isteach ar na créachtaí agus go dtitfeadh na cailíní ina gcodladh.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Tá gach rud inár saol coibhneasta. Mar shampla, is nimh é alcól den chuid is mó, agus cneasaíonn sé ag an am céanna. Tá na cailíní ina gcodladh! Agus d"éirigh sé i bhfad níos éasca dóibh!
  Dúirt Victoria go ciallmhar:
  - Tá gach rud ar domhan coibhneasta ... Agus nach bhfuil Dia aingeal, agus nach bhfuil an Diabhal diabhal!
  D'fhreagair Veronica go feargach:
  - Cén cineál blasphemy ... Cad é seo faoi?
  Dúirt an diabhal ruadh go loighciúil:
  - Agus faoi sin ... Sa Bhíobla, ní labhraíonn Dia ach teanga an fhoréigin. Amháin ansin Noah is fiú rud éigin. Agus an diabhal? Mar ábhar na fírinne, ní chloistear mórán mar gheall air. In aon chás, fiú sa Bhíobla, tempts Satan níos mó ná mar a mharaíonn sé!
  Thug Natasha faoi deara go réasúnach:
  - Is breá le Dia foréigean. Rinne an Rí Dáiví cogaí brúidiúla. D"ordaigh Sól Dia náisiún iomlán a dhíbirt gan eisceacht: mná, leanaí agus beostoc san áireamh! Tá sé aisteach a bheith ag caint faoi trócaire... Nach gceapann tú?!
  Theastaigh ó Veronica a rá, ach níor tháinig aon rud go maith chun cuimhne. Go deimhin, níl aon rud speisialta le clúdach. Maidir le tuile Noah, shíl sí í féin go leor. Agus ní raibh sí in ann teacht ar mhíniú, ar a laghad réasúnach, ar cruálacht den sórt sin. Ní raibh Dia scrios an pheaca, cheana Ham, lit suas, agus ní raibh Noah naomh ar chor ar bith. Agus ní hé Ham, ach Haamam a bhí mallaithe. Níl sé soiléir freisin. Go ginearálta, tá an Bíobla iomlán seo, go háirithe an Sean-Tiomna, lán de mhíthuiscintí. Mar shampla, mharaigh Éilís daichead is dó leanaí as a leithéid de mhaslaí go raibh sé ag spochadh as a mhaol.
  Tá sé seo go soiléir overkill! Déan é seo le leanaí. Agus tá sé deacair é seo a mhíniú.
  Bhí leisce ar Veronica í féin sa chreideamh. Ní raibh a fhios agam fiú cén creideamh a ghlacfaidh mé. Níor thaitin Orthodoxy liom i bhfad ró-: a lán de na héifeachtaí seachtracha, splendour, ach bhí gach rud fuar ar bhealach. Ach ní raibh na Baptists a thabhairt freisin scíthe agus síocháin. Cosúil leis nó nach ea, ach éilíonn reiligiún in aon chás creideamh. Agus bhí cailín cliste ag iarraidh go mbeadh gach rud loighciúil agus go dtagann gach foircinn le chéile.
  Chun gach rud a dhéanamh cosúil go réasúnach agus ceart. Agus mar sin ... Fiú an fhoirceadal torments ifreann síoraí cosúil iomarcach. Is é an rud is measa faoi ifreann ná ré na bpionós: beidh ifreann ann i gcónaí. Agus rachaidh na billiúin de bhlianta thart, agus beidh peacaigh fós ag fulaingt agus ag fulaingt. Agus tá sé uafásach! Cad is eternity ann? Tá sé níos fusa ag moncaí le dallóga an Bíobla a chlóscríobh ar mhéarchlár ná fanacht leis an tsíoraíocht.
  Is ceist ar leith í an chéastóireacht in ifreann. Ní peaca é Hitler a chéasadh níos faide agus níos deacra. Ach cad a tharlaíonn má théann déagóir go hifreann? Go ginearálta, conas is féidir duine a shábháil má pheacaíonn sé. Fiú más rud é nach trí ghníomhartha, ansin ag focail nó smaointe! Agus cad é an peaca?
  Mar gheall ar Victoria go bhfuil Veronica ina tost, mhéadaigh sé an brú:
  - Sea, agus i nochtadh John ... Chomh luath agus a thosaigh an saol ar an Domhan a fheabhsú, conas is féidir linn a fhorghníomhú Doirt ar an Domhan phláinéid. Agus mar sin crá an cine daonna go léir. Agus cad is féidir a rá?
  D"fhreagair Veronica go géar:
  - Rachaidh tú go hifreann - beidh a fhios agat!
  Chuir Steelenida stop leis an gcruachás:
  - Codladh go léir! Tá go leor oibre fós romhainn!
  Dhún na cailíní a súile go toilteanach. Tá an oíche sa samhradh te go leor, agus na laochra cuachta le chéile agus thit a chodladh ar a chéile.
  Shamhlaigh Veronica go raibh sí i ndomhan todhchaí na todhchaí. Siúlann tú síos an tsráid, agus bogann na cosáin mar abhainn. Agus gluaisteáin ildaite ag eitilt os a chionn. Agus tá gach áit lán de cheannródaithe le ceangail dearga. Agus tá na leanaí seo ag eitilt agus ag casadh cosúil le leamhain. Agus aoibh gháire gach duine, grins.
  Chroith Veronica a lámha agus d"eitil sí. Tá sí cosúil le féileacán, agus is féidir leat flapping a sciatháin a chloisteáil. Agus tú ag eitilt leat féin, ag eitilt ... Agus tá dathanna geala den sórt sin timpeall. Tá na tithe ollmhór, ildaite, péinteáilte cosúil le cácaí. Agus a lán de na dealbha - ainmhithe fabulous éagsúla.
  Tá gach rud chomh álainn. Tá ceann de na foirgnimh cosúil le cáca cáise atá studded le diamaint. Agus saucers ag eitilt revolve around é. Glow siad oráiste, agus tugann siad glare dazzling.
  Foirgneamh eile i bhfoirm seacht gcrannán ina seasamh ar bharr a chéile. Ina theannta sin, tá dath difriúil ar gach portán, agus bíonn na crúba ag spréachaint le clocha lómhara. Agus an t-aerárthach: álainn sin agus galánta. Níl cruth seasta ag cuid acu, ach bogann siad sa spás cosúil le blotaí.
  Tá daoine eile, ar a mhalairt, struchtúrtha. I gcuimhne ar gcáithnínísneachta, cruth geoiméadrach den sórt sin impeccable. Cén fáth nach áilleacht agus an embodiment aeistéitic.
  Ach ardaíonn an foirgneamh díreach san aer, agus cosúil le hiolar le sciatháin róchóirithe, ach amháin amhail is dá mba de chriostail é. Agus shines an gob níos gile ná Diamond, agus b'fhéidir fiú an ghrian.
  Agus cad mar gheall ar an struchtúr ag an mbarr, a bhfuil aquarium iomlán le hainmhithe mara iontach. Agus iasc le scálaí airgid agus eití fada, órga. Agus tá an oiread sin créatúir eile amuigh ansin. Agus, freisin, amhail is dá studded le seoda. Agus smugairle róin, ag tabhairt dathanna uile an tuar ceatha.
  D'eitil cailín i carbhat dearg suas go Veronica. Ionadh a d'fhiafraigh sí:
  - An duine fásta thú?
  D'fhreagair Veronica le gáire:
  - Sea, cén fáth?
  Rinne an Ceannródaí gáire agus d"fhreagair sé:
  - Ní dhéanfaidh aon ní go maith! Más duine fásta tú, ansin glacfaidh an hyperdragon tú.
  Veronica feadóg.
  - Cé! Agus shíl mé gur cumannachas tú!
  Chlaon an cailín sa cheangal dearg go brónach, agus d'fhreagair sé os ard:
  - Tá cumannachas i ndáiríre againn! Tá táirgí saor in aisce, tá earraí saor in aisce, tá gach rud ann. Ó chonsóil cluichí go clogaid fhíorúla. - Chlaon an cailín, agus chroith sí trédhearcach, slipper criostail, chirping. - Féach ar an gcrann seo.
  Go deimhin, in aice leis an bhfoirgneamh i bhfoirm ceithre asters seasamh ar bharr a chéile, d'fhás crann darach le duilleoga órga. Agus d'fhás sé cácaí, cácaí agus táirgí cócaireachta éagsúla. Mar sin clúmhach agus álainn.
  Mhol Veronica le meas:
  - Tá sé sin go hiontach! Cén crann...
  Chlaon an ceannródaí agus bhí císte le feiceáil ina lámh. Chlaon an cailín.
  - Bain triail as! Tá sé blasta!
  Shlog Veronica feoil mhilis an cháca. Bhí an blas i ndáiríre chomh milis, taitneamhach, amhail is dá mba cheaptha teasa a bhláth sa bhéal. Agus cé chomh iontach is atá sé ar fad.
  D"admhaigh Veronica go macánta:
  - Níor ith mé aon rud níos fearr riamh!
  Rinne an Ceannródaí miongháire, agus í ag tafann a fiacla péarla, d"fhreagair sé go feargach:
  - Agus ar an mbealach céanna, ag an tromlach d'aois, níos cruinne, nuair a bhíonn muid déagóirí, an hyperdragon devours. Is é seo go beacht tragóid ár ndaoine iontacha!
  Dúirt Veronica go cinntitheach, cheangail sí a dhorn agus chiceáil a cos lom san aer:
  - Déanfaidh mé díoltas ar an dragan! Tá mé réidh chun troid leis!
  Chrom an ceannródaí méara a láimhe deise. Agus bhí claíomh géar le feiceáil san aer. Mór agus súilíneach. Géar-imeall, agus a lann dóite mar a bhí sé déanta de réaltaí.
  Choinnigh Veronica amach a lámh. Chuaigh an claíomh isteach leis féin, agus chuir an laoch brú air. Dúirt sí le spleodar:
  - Beidh mé ag troid ar son na Motherland... Le cúnamh Dé, ar mhaithe leis na daoine!
  D'fhreagair an ceannródaí go feargach, agus fiú spréach astaithe as a cuid fiacla péarla:
  - Níl aon dia! Is claontachtaí daonna iad seo ar fad!
  Chlaon Veronica go trom.
  - Ó! Arís... Agus seo é an ríocht gan dia...
  D'fhreagair an cailín go bríomhar:
  Níl ríocht againn! Tá daonlathas againn! Rialaíonn an Seanad agus an Chomhdháil, agus toghtar dhá chonsal, buachaill agus cailín, ag an bpobal go léir go ceann bliana. - Bhuail ceannródaí a bróg isteach sa bhfolús, an oiread sin go raibh fáinne ann. Ansin chroak sí. - Is é an Cumannachas cumhacht na ndaoine, agus ní cultas duine ar nós Stalin!
  D"aontaigh Veronica go páirteach:
  - Cheadaigh Stalin i ndáiríre é féin a mholadh i bhfad ró-! Caithfidh sé a bheith beagán níos measartha ar a laghad!
  Chroith an Ceannródaí a carbhat scarlet agus scairt, ag caitheamh suas a lámh dheas:
  - Tá ceannródaí réidh i gcónaí! Maróidh muid gach eallach!
  Níorbh fhéidir le Veronica cur i gcoinne iarraidh:
  - Agus cén aois thú?
  Rinne an cailín aoibh agus d'fhreagair go béasach:
  - Dhá chéad fiche a cúig!
  Veronica whistled agus rolladh a súile.
  - Sea?
  Rinne an cailín aghaidh thromchúiseach agus dúirt:
  Táimid ag fás suas go han-mhall! Ó bhreith go dtí ionsú ag an dragan, pas beagán níos mó ná míle bliain!
  D"éiligh Veronica, agus í ag bualadh a fabhraí dubha dubha:
  - Tá sé díreach cosúil le óige síoraí! Cosúil i scéal fairy!
  Dúirt Pioneer go brónach:
  - Is scéal fairy é seo, gan ach scéal an-uafásach ... Mura mbeadh sé ar an dragan, bheadh muid bás a fháil go ginearálta agus ní bheadh a fhios seanaois!
  Dúirt Veronica go pointeáilte:
  - Is Cumannachas ríocht na hóige síoraí!
  Chroith an cailín a ceann órga agus chroith sí:
  "Anois, le do thoil rud éigin a chanadh dúinn!" Chun é a dhéanamh níos mó spraoi!
  Ó gach taobh, thosaigh leanaí ag eitilt suas go Veronica. Buachaillí, cailíní, álainn ar fad, i éadaí galánta. Agus ghlaoigh siad le guthanna airgid, chomh taitneamhach, agus go haoibhinn álainn.
  - Can bláth! Ná bíodh náire ort! Tá tú díreach iontach!
  Agus thuirling Veronica ar an gcosán gluaiseachta, agus ag damhsa air lena cosa lom, galánta, ag seinm a glór go díograiseach agus go hiontach, chan sí;
  Is mise iníon thír an tsolais agus an ghrá,
  An cailín Komsomol is áille ...
  Cé go dtógann an Fuhrer rátáil ar fhuil,
  Uaireanta mothaím awkward!
  
  Seo céad bliain iontach glórmhar Stalin,
  Nuair a bheidh gach cearn ag sparkle agus sparkle ...
  Fear bródúil leathadh a sciatháin -
  Agus tá bua ag Abel, tá Cain imithe!
  
  Is í an Rúis mo thír dhúchais
  Cé go mothaím corruair uaireanta...
  Agus is teaghlach amháin an Komsomol,
  Cé go cosnochta chun dul ar feadh an chosáin géar!
  
  Ionsaigh géar Faisisteachas an Motherland,
  Fanann an torc seo ar buile a fhiacla...
  Doirt napalm buile as an spéir,
  Ach tá Dia agus an iontach Stalin linn!
  
  Is é an Rúis an APSS Dearg,
  Atharthar iontach...
  Go neamhbhalbh scaip a chrúba, a dhuine uasail,
  Is cinnte go mairfimid faoin chumannachas!
  
  Cé go bhfuil an cogadh mór tosaithe saor in aisce,.
  Agus doirteadh a lán fola...
  Seo tír iontach ag scríobh,
  Ó deora, conflagrations agus pian mór!
  
  Ach creidim go n-athbheoimid an tAthair,
  Agus ardóimid bratach na Sóivéide os cionn na réaltaí ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Go hiontach, an Rúis radanta!
  
  Is é seo mo thír dhúchais
  Níl aon duine sa chruinne ar fad, tá sé níos áille ...
  Cé go bhfuil pingin Satan tagtha ar rith,
  Méadóidh ár gcreideamh níos láidre sna fulaingtí seo!
  
  Mar a rinne Hitler féin-fhógair,
  D'éirigh leis an Afraic a ghlacadh ar fad ag an am céanna ...
  Cá bhfuil an oiread sin neart ag an fhaisisteachas
  Tá ionfhabhtú scaipthe ar fud an Domhain!
  
  Sin é an méid a ghabh an Fuhrer go leor,
  Agus ní tomhaiseann sé fiú ...
  Cad a chruthaigh swarm meirleach,
  Os a chionn, tá bratach scarlet ar foluain tromluí!
  
  Tá fritzes den sórt sin láidir anois,
  Níl "Tigers" acu, ach tá umair níos measa ...
  Agus bhuail Adolf le sniper sa tsúil -
  Tabhair na bainc níos láidre do na Naitsithe!
  
  An rud nach féidir linn a dhéanamh, déanfaimid magadh,
  Cé go bhfuil cailíní cosnochta sa fuar ...
  Tá muid ag tógáil leanbh an-láidir,
  Agus scarlet, rós álainn!
  
  Cé iarracht an namhaid, Rush go Moscó,
  Ach d"éirigh na cailíní lomnochta ina seasamh...
  Buailimis le gunna meaisín as speal,
  Saighdiúirí ag lámhaigh gaolta!
  
  Déanfaimid an Rúis thar aon rud eile,
  Tír atá níos áille i Cruinne na Gréine ...
  Agus beidh rath cinnte,
  Beidh ár gcreideamh ag fás níos láidre i Orthodoxy!
  
  Agus creid na mairbh, déanfaimid na cailíní a aiséirí,
  Trí chumhacht Dé, nó bláth na heolaíochta...
  Beidh muid conquer na fairsinge na cruinne,
  Gan an mhoill ar fad, leamhas vile!
  
  Beidh muid in ann an Motherland a dhéanamh fionnuar,
  Lig dúinn ríchathaoir na Rúise a ardú os cionn na réaltaí ...
  Is tusa an Fuhrer mustachioed,
  Cad a shamhlaíonn é féin gan gnéithe an uilc mar an Meisias!
  
  Déanfaimid an athar mar fathach,
  Cad a tharlóidh, cosúil le monolith amháin ...
  Sheas an cailín suas le chéile ar an sreangán,
  Tar éis an tsaoil, tá ridirí invincible i cathanna!
  
  Sábháil an Motherland mór
  Ansin gheobhaidh tú luach saothair ó Chríost ...
  Is fearr don Uilechumhachtach an cogadh a bhriseadh,
  Cé go uaireanta caithfidh tú troid go cróga!
  
  I mbeagán focal, beidh na cathanna bás go luath síos,
  Cuirfear deireadh leis na cathanna agus na caillteanais...
  Agus is iolair mhóra na ridirí,
  Ós rud é ó bhreith go léir saighdiúirí!
  Chas Veronica a claíomh san aer agus stampáil sí a cos lom, galánta ar dhromchla na sráide, rud a bhí le feiceáil.
  Léirigh an cailín le bua ag laoch baineann ón Dara Cogadh Domhanda. Agus dúirt sí le gáire brónach:
  - Tá iarracht déanta acu cheana féin an dragan a scrios fiú le cabhair ó gunnaí móra hyperlaser de longa cogaidh comhlán. Ní féidir leat é a ruaigeadh le claíomh amháin!
  Chlaon Veronica le haontú.
  - Buille faoi thuairim mé faoi. Bhuel, nuair a throid na Spartaigh leis na Peirsigh, d'fhreagair siad go measartha: troidfimid faoi na scáthanna!
  Tháinig buachaill i shorts agus carbhat dearg. Chrom sé go Veronica agus dúirt:
  - Ár aoi iontach ón am atá thart. Cé chomh sásta is atá muid fáilte a chur romhat!
  D"fhreagair Veronica le osna:
  - Chomh fada is nach bhfuil an hyperdragon defeated, ní leor é a rejoice. Agus tá an chuma ar an scéal nach mbeidh sé éasca déileáil leis!
  Mhol an buachaill:
  A ligean ar ithe ar dtús agus ansin beidh muid ag caint!
  Bhí leanaí eile le feiceáil - buachaillí agus cailíní, nach bhfuil níos sine ná ceithre bliana déag d'aois.
  Bhí siad in éadaí cliste, ach bhí go leor cosnochta agus flashed le sála lom, cruinn leanaí.
  Bhí an trodaí ina shuí in áit onóra - cathaoir uilleach déanta d'ór agus studsáilte le diamaint. Agus fós bog.
  Mar sin féin, shuigh na leanaí amhail is dá mba ar ríchathaoireacha ríoga. Agus chan siad rud aoibhinn dóibh féin:
  - Glóir d'impireacht álainn na hóige,
  Beidh muid an-álainn láidir...
  Táimid déanta as taos cumhachtach,
  Daoine na tíre iontach, naofa!
  Ach ansin bhí miasa óir le feiceáil, agus shnámh siad tríd an aer. Bhí sé an-álainn agus go hiontach.
  Agus cad ainmhithe iontacha a bhí ann. Mar shampla, hibrideach de anann agus fianna ianna, eala agus melon, agus rud éigin eile an-bhlasta agus blasta. Mar shampla, agus cheesecakes le bananaí agus turcaithe. Tá gach rud anseo an-bhlasta agus fiú ag cloying.
  D"ith Veronica ar an dá ghrua agus chan sí:
  - Ní feithidí truamhéalacha sinn,
  Ag ithe na goodies go léir!
  Agus beidh an cailín a ghlacadh agus gáire. Ina theannta sin, spreag an cailín an smaoineamh cad é mar atá cónaí i ndomhan nach mbeidh tú i do dhuine fásta choíche.
  Bhí an tábla ag éirí níos faide agus bhí na mílte leanbh taobh thiar de cheana féin. Agus ní fhéachann duine ar bith níos sine ná ceithre bliana déag. Go leor go háirithe cailíní le jewelry ó na clocha lómhara is saibhre.
  Ag an am céanna, bhí an chuid is mó de na leanaí cosnochta, is féidir a fheiceáil go bhfuil sé fánach míthaitneamhach siúl i bróga i gcoinníollacha an tsamhraidh shíoraí.
  Thairis sin, bhí an cosán te, ach ní raibh sé te ar chor ar bith, agus ag siúl air le boinn loma bhraitheann tú aoibhneas.
  Thosaigh Veronica ag ithe hibrideach bainbh, dátaí, oráiste agus donut.
  Agus tá sé an-taitneamhach i blas, agus i dteagmháil, agus in aroma. Tá gach rud anseo sa domhan seo álainn agus tá cuma iontach air. Mar a samhlaíodh an cumannachas i scéalta fairy faoi thodhchaí futuristic.
  Cé go bhfuil, ar ndóigh, lom, sála babhta ceangailte go minic le bochtaineacht, tá fiú léiriú den sórt sin - tramp.
  D"ith Veronica agus ghlac sí sip as crúiscín platanam d"fhíon emerald-studded. Tá blas iontach ar an bhfíon seo go n-ólann tú é cosúil le cocktail milis le aroma mil!
  Agus na nightingales ag canadh agus na héin na Paradise.
  Mhothaigh Veronica go raibh sí in airde agus chan sí:
  Agus leanann an troid arís
  Agus tá an croí imníoch sa chófra ...
  Tá ár saol chomh óg
  Earrach amach romhainn go deo!
  Ansin thosaigh sí ag ithe bia blasta agus cumhra arís. Thóg Veronica fiú forc órga lena bharraicíní loma agus chaith sí é, ag canadh:
  - Is mise an cailín is láidre ar domhan,
  Ó éitear an-fhionnuar cosúil le spás!
  Tá an laoch thar a bheith gníomhach. Agus ithe bia maith. Níos cruinne, ní hamháin go maith, ach an-bhlasta agus ealaíon. Agus tá sé thar a bheith fionnuar agus bia iontach.
  Sheinn Veronica:
  - Glóir do aimsir an chumannachais,
  Creidimid i gcónaí i sonas ...
  Scriosfaimid cuing an fhaisisteachais,
  Creidim go dtiocfaidh ár n-aisling fíor!
  Agus anseo arís chaith a cos lom rud éigin blasta isteach ina scornach. Agus is post an-suimiúil é seo.
  Dúirt cailín ó thodhchaí futuristic:
  - Itheann tú an-shláintiúil - ciallaíonn sé go bhfuil tú láidir!
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Tá mé an-láidir!
  Dúirt an buachaill go amhrasach:
  - Ní gá duit a brag!
  An ball Komsomol giggled.
  - Ach ní i ndáiríre?
  Chlaon an buachaill beag:
  - Agus freisin ó boasting,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Rinne Veronica squeak:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Dúirt an cailín le gáire:
  - Tá tú ag bragging arís!
  Rinne Veronica tweet:
  - Is féidir liom gach rud a dhéanamh, is féidir liom gach rud a dhéanamh,
  Le do chroí te ...
  Má tá ort sléibhte a scuabadh,
  Ní féidir liom cabhrú leis!
  Agus thóg an cailín agus thaispeáin sí a teanga!
  Chlaon an buachaill le comhaontú.
  - Is tusa a scríobhann agus a ghníomhaíonn fionnuar!
  Mhol an cailín:
  - Agus lig dár n-aoi fásta a scileanna i gcúrsaí míleata a thaispeáint!
  D"aontaigh an buachaill leis seo.
  - Lig dó a thaispeáint! Seachas sin, ba mhaith léi dul i ngleic le hipeardragon, ach b'fhéidir nach bhfuil an neart aici le haghaidh rud éigin níos simplí!
  D"fhreagair Veronica le osna:
  Ní maith liom brag, ach...
  Stampáil buachaill tuairim is dáréag a chos nocht agus choirt:
  - Ní hea, ach! Beidh troid cleachtaidh agat faoi láthair!
  Chlaon cailín Komsomol le comhaontú:
  - Táim réidh!
  Dúirt an cailín le gáire:
  - Caithfidh tú dul i ngleic leis an róbat. Agus nach bhfuil sé chomh éasca!
  D"fhreagair Veronica go cróga:
  - Tá mé cosúil le ceannródaí - réidh i gcónaí!
  Sheinn an buachaill le háthas:
  Agus leanann an troid ar aghaidh arís
  Tá tine hipearplasma ar fiuchadh...
  Agus tá Lenin chomh óg
  Stailceanna le claimhte!
  Ceartaigh an cailín an buachaill:
  - Ní Lenin, ach solas na glúnta, agus ní le claimhte, ach le hyperblaster!
  Dúirt an buachaill go feargach:
  "Ní féidir leat scanradh dom le hyperblasters!"
  D'éirigh na leanaí ón mbord, deich míle ar fad ag an am céanna. Stampáil beagnach gach duine a gcos lom agus é sin á dhéanamh. Agus dúirt sí:
  - Elfaraya teacht amach!
  Agus mar sin trí huaire ...
  Agus ansin bhí blonde meala mór iontach, le matáin an-fheiceálach agus i bicíní. Bhí cíocha móra aici, ar éigean clúdaithe le stiall tanaí fabraice, agus pluide lush, luxurious. Bhí musculature Hercules ag an gcailín, agus rolladh na matáin mar liathróidí faoina craiceann coirtithe.
  Bhí an cailín laoch beagnach naked agus cosnochta, álainn, ach ró-pumpáilte suas.
  Bhí Veronica sách ard agus matánach freisin ina ceann ní ba ghiorra ná í, agus i bhfad níos cúinge sna guaillí. Dá bhrí sin, nuair a sheas na cailíní suas i gcoinne a chéile, thosaigh na páistí ag clamor.
  Cloiseadh scairteanna:
  A ligean ar geall guys!
  Agus a thuilleadh:
  - Geallaimid!
  Bhí a gcuid gruaige súilíneach ag an mbeirt chailíní mar dhuilleog óir, agus a gcuid gruaige beagán cuachta.
  Chlaon Elfaraya ar a páirtí agus dúirt:
  - Is biorobot mé, agus dá bhrí sin ní mharóidh mé thú!
  D'fhreagair Veronica le gáire:
  - Agus is fear mé ... Agus troid leat, comhlíonfaidh mé mo dhualgas!
  Dúirt Elfaraya:
  - Is duine fásta tú ... Mar sin ní as an saol seo!
  D"fhreagair Veronica le osna:
  - Agus an domhan as nach bhfuil mé níos fearr ná seo!
  Stampáil an cailín go feargach a cos lom agus d"ordaigh:
  - Tosaímid ag troid! Go gairid tiocfaidh an hyperdragon arís le haghaidh níos mó íospartaigh!
  Chlaon Elfaraya, agus rinne sé an chéad lunge. Chlaon Veronica siar beagán.
  An bheirt chailíní winked ar a chéile. Bhí claíomh mór fada ina lámha ag Elfarai. twirled sí timpeall orthu mar cleite. Rinne Veronica iarracht frith-ionsaí a dhéanamh.
  Agus gan rath i bhfad. Is é an namhaid go tapa. Thairis sin, bhí an chuma uirthi fiú cat agus luch a imirt.
  Scamhóg agus scríob Elfaraya gualainn Veronica, agus scríob sí í mar a bheadh lapa cat.
  Ansin dúirt sí:
  - Níl tú gortaithe!?
  D'fhreagair Veronica go feargach:
  - Ní!
  Agus arís ionsaí ar an namhaid. Bhí an ball Komsomol i mbun fálú agus bhí smaoineamh aige conas troid le claimhte. Ach tá a chéile comhraic araon níos tapúla agus níos láidre.
  Fós féin, is róbat é.
  Anseo bhuail Elfaraya ionsaí Veronica arís, agus arís scríob sé an cailín ar an cófra. Doirteadh an fhuil amach níos mó.
  Rinne Veronica iarracht deannach a chaitheamh isteach i súile an bhithrobot lena bharraicíní nochta, ach níor éirigh go leor léi.
  Dúirt Komsomolskaya Pravda:
  - Agus bhí sé deacair leis na Naitsithe!
  Elfaraya scríobtha arís lena claíomh, déanaimis ionsaí tintreach agus pollta an craiceann ar a gualainn, eisithe:
  - Inniu, a dhaoine uaisle, táimid ag déanamh staire,
  Déanaimis barricades a thógáil, agus crematoriums amárach!
  Thacaigh Veronica leis an amhrán lena hionsaí buile:
  - Táimid ag tógáil domhan nua, agus séanann muid an t-am atá caite,
  Ardú chun an ríchathaoir - ridiculous agus vulgar!
  Rinne Elfaraya lunge eile, an uair seo ag bualadh Veronica ar a cos lom agus ag caoineadh:
  - An bhfuil tú gortaithe?
  Dúirt Veronica:
  - Mura róbat thú, mheasfainn gur magadh é seo!
  Agus rinne cailín Komsomol i rage sraith iomlán de bhuillí le claimhte. Agus a chlaíomh flickered mar an sciatháin de féileacán.
  Ach laghdaigh Elfaraya ar ais í, ag breith uirthi sa trácht a bhí ag teacht chuici. Gearradh an bra ar bhrollach Veronica. Agus nocht siní scarlet an bhall Komsomol.
  Mhothaigh Veronica náire agus dúirt sí:
  - I dtigh diabhail!
  Sheinn cailín biorobot:
  Ní aingeal thú, ach domsa, ach domsa,
  Tá tú a bheith i do naomh!
  Ní aingeal thú, ach chonaic mé, ach chonaic mé,
  Nach bhfuil do solas earthly!
  Veronica, ag brandáil a claimhte, a torso nocht ag glioscarnach le allais amhail is dá mbeadh ola uirthi, agus roar sí:
  - Níl a fhios ag aingil ach amháin ar neamh go bhfuil an biorobot ag fanacht!
  
  Eachtraí NUA ROBUR AN CONQUERER
  ANÓTÁIL
  Cruthaíonn Robur an Conqueror, in éineacht le beirt chailíní a fheictear, gaireas uilíoch, a d'éirigh amach a bheith ina arm an-chumhachtach. Cad atá ag fanacht leis an gcine daonna anois? Tá Robur ag iarraidh cumhacht ar fud an domhain!
  . CAIBIDIL #1
  Bhí Robur an Conqueror sáite go mór ag bolta tintreach. Ach ní bhfuair sé bás. Caitheadh a ghaireas uilíoch ar talamh. Agus cé gur ghortaigh sé é féin, bhí seansanna ann fós é a shocrú.
  Agus d'imigh an fhoireann ar feadh tamaill sna Stáit Aontaithe, agus bhí codanna éagsúla á lorg acu don fheiste.
  I Meiriceá, de réir dealraimh, mheas siad go raibh Robur marbh, go háirithe ó mhair finné ó na póilíní, a dheimhnigh go raibh an gléas buailte ag tintreach.
  Agus go luath thosaigh an Cogadh Rúis-Seapánach. Bhí caidreamh gnó ag na Stáit Aontaithe leis an Rúis, ach níor thaitin an preas daonlathach leis an Impireacht uathlathach.
  Ar ndóigh, sa Rúis bhí cumhacht iomlán ag an tsar: feidhmiúcháin, reachtach agus breithiúnach. Agus bhí parlaimint agus saoirse cainte agus coinsiasa ag teastáil ón bpobal forásach.
  Mar sin bhí na Stáit Aontaithe an-áthas ar an defeat na Rúise tsarist ... Agus sa deireadh, síníodh síocháin a d'athraigh cothromaíocht na cumhachta san Aigéan Ciúin.
  Agus rinne Robur an carr foirfe... Rinne sé é le hairíonna iontacha.
  In ann ní hamháin bogadh ar thalamh, uisce, faoi uisce, agus san aer, ach i dhá ghné níos mó: spás agus faoi thalamh.
  Agus ós rud é nach raibh leas an phláinéid Domhan suimiúil ag Romulus, d'eitil sé go dtí an ghealach.
  Bhí beirt chailíní sa charráiste leis: Albina agus Alvina. Glideodh gaireas Robur thar dhromchla an spáis. Bhí sé beag, ach d'úsáid sé an fuinneamh comhleá teirmeanúicléach, nuair a tiontaíodh hidrigin ina héiliam.
  Ag an am céanna, le linn na heitilte, cruthaíodh réimse leath-spásúil timpeall an mheaisín agus d'fhéadfadh sé dul isteach tríd na bratuithe is deacra.
  D'eitil Robur, ag bualadh glúine an chailín ... Agus ag an am céanna bhí sé ag smaoineamh. Tá blianta fada aige. Cruthaíodh "Albatross" sna laethanta sin nuair a bhí an tionscal aerárthach díreach ag teacht chun cinn sna hochtóidí den chéid seo caite. Bhí Robur os cionn daichead an uair sin cheana féin. Rinne sé aerárthach nach raibh comhionann ar bith i bhfíor-stair an aonú haois is fiche, mar shampla, i dtéarmaí ré eitilte. Fíor, níl ar a luas ach taifead dá chuid ama.
  Ansin d"éirigh leis rud éigin go hiomlán iontach a chruthú.... Agus iontas ar an domhan ar fad. Agus sa deireadh, tabhair amach rud éigin iontach i gcoitinne.
  Ach tá tú féin os cionn seasca cheana féin agus tá sé brónach. Is féidir a fheiceáil go bhfuil Romulus ag dul in aois.
  Bheadh sé inmhianaithe, ar ndóigh, an óige a thabhairt ar ais. Ach conas é seo a bhaint amach?
  I leabhar ársa, léigh Robur go bhfuil a leithéid de chloch ar an ngealach gur féidir leis an óige a thabhairt ar ais d'aon chorp má théitear léi.
  Faoi láthair tá sé ag gliding tríd an bhfolús. D'iompaigh Albina, eolaí baineann freisin, ar aimsitheoir treo speisialta chun radaíocht na cloiche a ghabháil. Dúirt an bhean fionn le díomá:
  "Cuireann an tseanaois eagla orm freisin!"
  Chlaon Robur comhaontú.
  - Tá sé Uafásach! Níl aon úire ná beogacht roimhe, agus ní chuireann codladh athnuachan ort ar bhealach óige, agus gortaíonn do cheann níos mó agus níos minice.
  Chlaon Alvin le osna.
  - Nílimid óg freisin a thuilleadh, cé go bhfuil cuma iontach orainn. Agus tá an fhéidearthacht cailíní d'aois a fháil chomh scanrúil!
  Agus bhuail an dá aireagóir an miotail lena sála.
  Ach bhí an ghealach ag éirí níos gaire. Agus bhí gaireas Robur ar airde luasanna.
  Breathnaíodh domhantarraingt an Domhain taobh istigh de. Agus tá sé sin, ar ndóigh, iontach.
  Dúirt Albina:
  - Níl aon aer ar an ngealach!
  Dúirt Robur le gáire:
  - Tá culaith mhaith againn. Ina theannta sin, tá an chloch ghealach suite i gceartlár na satailíte. Agus nach bhfuil sé chomh furasta é a fháil. Ach tá ár ngléas uathúil uathúil.
  Thug Alvin faoi deara:
  - Agus tá baint againn freisin lena chruthú! An cuimhin leat conas a d'fhorbair muid é?
  Chuir Albina leis go toilteanach:
  - Go háirithe comhleá thermonuclear hidrigine - nuair a ritheann an meaisín ar uisce ina n-aonar agus ar feadh tréimhse an-fhada!
  Chlaon Robur a cheann liath.
  - Sea, a oibrithe, chruthaigh muid gaireas uilíoch a bhí na céadta bliain chun tosaigh ar a chuid ama. Ach ní leor é seo! Tar éis dúinn bronntanas na hóige a fháil, tá rud éigin le déanamh againn ar an Domhan!
  Rinne Alvina gáire agus dúirt:
  - Ní mór dúinn cumhacht a urghabháil ar fud an domhain!
  Shrug Albina gan amhras, lena guaillí leathan unwomanly:
  - Is smaoineamh maith é, ach ní leor ceann amháin, fiú meaisín foirfe den sórt sin - ní mór duit arm iomlán a chruthú!
  Dúirt Robert:
  - Is féidir le réimse leathspáis atá in ann dul trí ábhar ar bith léasair cumhachtach a ghiniúint a ghearrann fiú longa cogaidh. Mar sin táimid in ann fórsa tromchúiseach a dhéanamh.
  Chlaon Alvina, ag tafann a fiacla:
  - Léasair tionchair, cumhacht ifreanda,
  Is féidir a shárú aon advers!
  Anois tá an Ghealach an méid cuan ar an scáileán, agus lean ag fás. Bhí cráitéir agus farraigí na gealaí le feiceáil. Tá a dhromchla grayish agus glioscarnach ag an am céanna.
  Bhain Albina a tosaithe amach, ag nochtadh a cos lom, chiseled. Bhog a méar agus bhí deic cártaí le feiceáil iontu.
  Beauty molta:
  - An imreoimid?
  Rinne Alvina gáire agus d"fhreagair:
  - Is féidir leat triail freisin! Cluiche suimiúil a bheadh ann!
  Dúirt Robur go láidir:
  - Níl sé go maith cártaí a imirt! B'fhéidir gur féidir linn rud éigin níos suimiúla a chasadh?
  Shrug Albina a guaillí agus d'fhreagair:
  - Agus cad a mholann tú? B'fhéidir fichille?
  Chlaon Robur.
  - Seo cluiche aigne iontach. Cad is féidir linn triail a bhaint as?
  D'fhreagair Alvin:
  - Go ginearálta, níl mórán ama ann, beidh muid ag talamh go luath ar an ngealach. B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr, i ndáiríre, déanaimis cártaí a mhalartú go tapa.
  D"aontaigh Robur:
  - Ní aithním an blitz! Ní mór fichille a imirt go tuisceanach. Mar sin cártaí níos fearr!
  Thosaigh Albina ar an deic a shuffles lena méara loma de chosa chiseled. Ansin dhéileáil sí amach na cártaí. Fuair Romulus trump a sé agus thosaigh sé ag dul ar dtús. Thosaigh an cluiche... Níor éirigh leo ach cúpla cluiche a imirt. Chríochnaigh an chéad cheann i gcrannchur, agus bhí an dara Albina sa fuar. As a raibh an cailín an-chiontach agus ag canadh:
  - Cártaí don bhricfeasta, cártaí don lón,
  Cártaí don dinnéar, sin an rún ar fad!
  Dúirt Robur le gáire:
  - Mí-ádh i gcártaí - mí-ádh i ngrá!
  Ar seo, go ginearálta, chríochnaigh gach rud. Bhain an gléas leis an dromchla agus thuirling sé go daingean ar an ngealach. Anois bhí siad le bheith ar na chéad spásairí i stair an chine daonna chun teagmháil a dhéanamh le dromchla satailíte an domhain.
  Ar ndóigh, bhí na cailíní i ndáiríre ag iarraidh dul cosnochta, ach is é an folús a shocraíonn a dhlíthe féin. Mar sin ní raibh siad ró-thoilteanach culaithe spáis a chur orthu.
  Bhí Robur i gculaith spáis freisin. Mhothaigh sé an-mhuiníneach.
  Anseo tá siad ar dhromchla na gealaí. Shiúil siad go mall. Agus léim siad láithreach - tá domhantarraingthe ar an ngealach i bhfad níos lú ná ar an Domhan phláinéid.
  Dúirt Robur go sásta:
  Is sinne na chéad daoine ar an ngealach! Cé chomh iontach!
  Chan Albina le gáire:
  - Gealach, gealach - bláthanna, bláthanna,
  Tá muinín againn go léir le grá -
  Súil agus aisling! Súil agus aisling!
  Dúirt Alvina le gáire:
  - Is féidir linn gach rud a dhéanamh, agus fiú flew go dtí an ghealach!
  Stomped an triad ar dhromchla na gealaí agus fiú iarracht chun léim. Bhí na geansaithe fada. Agus nuair a théann tú síos, tá an titim cosúil i aisling.
  Is cinnte go bhfuil cuma álainn air.
  Sheinn Robur:
  - Is maith a bheith ar an ngealach,
  Sa tír iontach seo!
  Dúirt Albina go loighciúil:
  - Tá sé go maith ar an nGealach, mar is muid an chéad duine air. Ach i ndáiríre níl aon bláthanna, gan féar, gan spéir gorm. Níl sé sin ró-iontach.
  D'aontaigh Alvina leis seo, ag stampáil a sála ar an ngaineamh. Ansin caitheadh suas í.
  Do chrom an cailín:
  - Ní hé an rud is fearr nuair a bhíonn gaineamh agus cráitéir thart!
  Rinne Robur gáire agus dúirt:
  - Faigh an chuid is fearr sa cheann is measa, agus ní vice versa! Agus anseo ina bhealach féin, ní mór dom a rá go foirfe!
  D"aontaigh Albina leis seo:
  - Sea, tá sé maith go leor ina bhealach féin! Ach ... fós nach bhfuil an saol milis!
  Ceartaigh Alvina a páirtí:
  - Níl aon saol ar chor ar bith!
  Rinne Robur cúpla léim eile. Ansin sheas sé ar a cheann agus shiúil ar a lámha. Is léir gur thaitin sé go mór leis. Ach ní buachaill é. Tá sé os cionn seasca. Agus ag siúl ar do lámha ar feadh i bhfad tá undignified agus tiring. Ba mhaith liom rud éigin difriúil - níos praiticiúla.
  Dúirt Robur go láidir:
  - Go Leor! Anois a ligean ar eitilt go dtí an lár an-an Ghealach agus dteagmháil leis an cloch a thugann óige síoraí!
  Dúirt an bheirt chailíní in éineacht:
  - Ar ndóigh beidh muid ag eitilt! Ba mhaith linn óige síoraí!
  Agus mar sin rith an triad go dtí a gcarr iontach, a bhí cosúil le siorc barracuda, le rothaí, a bhí, áfach, intarraingthe.
  Agus ansin léim na cailíní agus fear scothaosta isteach sa gaireas seo. Rinne siad go han-mhaith é.
  Cé, ar ndóigh, tá an ghealach iontach freisin. Agus anois bhí sé ina thuras níos spreagúla isteach.
  Sheinn Robur, ina shuí ag roth a mheaisín uaigneach,:
  - Feiceann an buachaill meaisínghunna ina bhrionglóidí -
  Tar éis an tsaoil, tá an umar níos deise dó ná an Limisín ...
  Ó bhreith, tá an ailíniú seo soiléir,
  Is é an t-aon neart sin a bhuaigh ar fud an domhain!
  Agus ansin cuireadh an réimse leathspáis ar siúl, agus chuaigh meaisín cosúil le barracuda isteach i doimhneacht na gealaí, ag scaoileadh dromchla an phláinéid.
  Chroith an gaireas ar dtús, agus ansin thosaigh sé ag dul níos doimhne isteach san ithir gealaí.
  Tá níos lú croitheadh carr. Agus ansin calmed sí go hiomlán síos, agus chuaigh isteach sa doimhneacht mar clockwork.
  Rinne Albina tweet:
  - Brisfimid trí shliabh ar bith,
  Muineál ar bith - casfaimid!
  Dheimhnigh Alvina é seo go héasca:
  - Ar ndóigh casfaimid, déanfaimid iarracht!
  Agus chiceáil an cailín a cuid buataisí. Lean a páirtí a oireann.
  Agus Robur i gceannas, thosaigh na cailíní ag imirt cártaí eatarthu féin.
  Rinne siad é le cabhair ó bharraicíní lom, agus go fuinniúil. D'imir siad, chaith siad cártaí agus throid siad ar ais.
  Ach fuair siad tuirseach go luath de. Agus chinn na cailíní fichille a imirt. Go deimhin, níl an-suimiúil ag imirt cártaí duine ar cheann. Ach i fichille, ar ndóigh - tá sé super.
  Dúirt Albina le gáire:
  - Is cluiche d'intleachtóirí é Ficheall 0!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Ar ndóigh! Tá muid ar an mionlach intleachtúil is airde!
  Chlaon Albina. Agus tharraing a bharraicíní loma amach buidéal Champagne as an gcomh-aireachta. Unscrewed an cailín an corc, agus scaoileadh scaird iontach. Bhuail sí san aghaidh. Agus doused an aghaidh álainn agus fós úr an cailín.
  D'éiligh an t-eolaí blonde:
  - Níl sé táirgiúil!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Tá sé an-dúr slap tú féin mar sin!
  Thóg Albina an figiúr dubh lena méara lom agus bhog sé é. Is cluiche suimiúil é. D"imir an dá thaobh go tapa. Agus thosaigh casta frithpháirteach na bhfigiúirí. Agus tháinig sé go léir síos go dtí simplithe. Agus ansin a tharraingt.
  Shuigh na cailíní ar feadh tamaill thar an mbord folamh.
  Ansin cuireadh na figiúirí arís.
  An uair seo bhí Albina ag imirt le píosaí bána. D'imir a chéile comhraic i gCosaint Indiach an Rí, agus d'eascair an tAthrú Zemish. Bhí na bánna ag ionsaí an rí. Bhronn Albina figiúr fiú. Ach ní raibh aon bua.
  Tarraingt eile...
  Chroith na cailíní lámha.
  Ansin chinn Albina ar chanadh, bhí a guth lán-fhuaimiúil, agus an-súgmhar, agus a cosa lom slapáilte agus í ag canadh;
  Spás péinteáilte i solas dorcha gruama,
  Agus mhaolaigh na réaltaí oighir ina bhfithis...
  Ba mhaith liom grá, mar fhreagra ní chloisim,
  Tá croíthe na gcailíní briste!
  
  Is breá linn troid go cróga,
  Ag troid go dian ar son an Motherland ...
  Gabhaimis tástáil misnigh arís,
  Is ridire an domhain mé - ní le hanam maoláin!
  
  Nuair a bhrúigh muid an Wehrmacht,
  Throid na cailíní go cróga in aice le Moscó ...
  Repulsed swarm de hordes donn,
  Cé go bhfuil an namhaid a bhaineann le Satan!
  
  Is cailíní cosnochta muid ar shneachta,
  ná a bheith i do namhaid a fhios a bheith eaglach ...
  Agus leis an bpáirc de fhaisisteach ceart sa taobh,
  Tar éis a bhailiú, na fathaigh i carn ó chraiceann an satchel!
  
  Ach cad é ár misneach i ngach rud,
  Nuair a thomhaiseadh Mearcair leis na cosa ....
  Brisfidh aon duine a raghadh orainn,
  Ná satailt ar an imeall, buataisí daor!
  
  Go mbeadh cáil ar thír na Rúise,
  Thaispeáin muid an bealach chuig na cruinne do dhaoine...
  is teaghlach amháin iad muintir an domhain go léir -
  Feicfimid an cumannachas go luath!
  
  Sea, is féidir leat a chreidiúint, nó ar a laghad nach gcreideann,
  Ach is créatúr láidir é an duine...
  Ní sháróidh an beithíoch ár gcairdeas,
  Tar éis an tsaoil, creidim go bhfuil na naimhde gan chumhacht inár gcoinne!
  
  In ainm ár dTír Mháthar, a naomh,
  Beidh mé ag troid aon olc. .
  Ritheann cailín cosnochta sa sneachta
  ní fiú smaoineamh géilleadh go cowardly!
  
  Tá muid na milliúin trodaithe fíochmhar,
  Cé atá aontaithe i cath. .
  Déanaimis creideamh na n-aithreacha agus na n-aithreacha a ghlóiriú,
  Tar éis an tsaoil, tá cailíní i gcathanna invincible!
  
  Thug Svarog an cath is géire dúinn,
  Dúirt na cailíní troid go buile...
  Lig idéal Dé teacht fíor
  Agus nuair a bhíonn an bua agat, roinneann tú leis an dílleachta!
  
  Go mbeirimid glóire, creidim an Rúis,
  A throideann gan eagla ...
  Troid ar son an Motherland agus ná bíodh eagla ort,
  Tá fiú an léine ar fad sáithithe le fuil!
  
  Sea, níl aon dabht - scuabfaimid uainn na naimhde go léir,
  Rugadh go bhfuil treibh fathach againn...
  Faoin mbratach le calico dearg trí dhath,
  Go n-aontaítear daoine sa tsíoraíocht!
  
  Anseo a thagann ré nua
  Osclaíodh spásanna do dhaoine spás ...
  Buaileann roinnt feithidí go géar,
  Ag fágáil go hifreann le stupidity, labhairt!
  
  Sea, ní chreideann duine leog ar chor ar bith,
  Agus an té a bheirtear i gcónaí le buachan...
  Dá bhrí sin, ní crith ar armas glórmhar thú,
  Cé go ndeachaigh an namhaid go simplí berserk!
  
  Ní ghéillfimid don namhaid,
  Ní ar domhan, ní fiú sa spéir gorm. .
  Scríobhann tú na buachaillí i leabhar nótaí,
  Go n-éireoidh an long réalta amach mar eala frisky!
  
  Go gcosnóimid an Domhan go cróga,
  Tá a fhios agaibh gur cailíní cróga muid...
  Féuch, leathnaíonn an cerub a sciatháin,
  Caitear grenade orthu!
  
  Ní bheidh na cailíní a scuabadh go deo,
  Ní chuirfidh siad ar ár nglúine sinn...
  Mar a bhí roimh Hitler kaput saor in aisce,.
  Is mar sin a bheidh áthas na nglún sa ghlóir!
  
  I mbeagán focal, beidh muid ag eitilt go dtí an réalta saor in aisce,.
  Agus beidh muid i saol na Mhaighdean, Orion ...
  Aislingí móra a thagann fíor
  Tógfaimid ord glórmhar nua!
  
  Agus creidim go dtiocfaidh an t-am go luath
  Nuair a aiséirí na daoine a fuair bás i gcath...
  Osclóidh bua cuntas gan teorainn,
  An té is glaine sa troid gheobhaidh sé duais!
  
  Tá aithne agam ar dhaoine ar domhan, déanfaimid réiteach,
  A haon: Arabach, Hiondúch agus Orthodox...
  Beidh gach rud soilsithe ag an Tiarna Uilechumhachtach,
  Agus beidh ár gcinniúint, ar ndóigh, glórmhar!
  
  Go maire an sonas le gach éinne atá romhainn,
  Agus síoraíocht i áthas glórmhar go deo ...
  Tiocfaidh deireadh le teipeanna agus nialais,
  Agus leigheas ar an lag, an crippled!
  
  Beidh sonas anseo do dhaoine ar feadh na gcéadta bliain,
  Cé go bhfuil na billiúin bliain imithe i nglóir ...
  Tar éis an tsaoil, tá cumhacht aigne na ndaoine láidir,
  Rugadh muid i gcumhacht spáis!
  
  Beidh muid conquer na cruinne ag magadh,
  Ardóimid réaltraí an rian go dtí an deireadh...
  Rachaimid tríd an bhfolús i ngrá, ag casadh,
  Mol Dia Íosa Ainm!
  
  Agus cruthóimid féin réaltaí láithreach,
  Lig dúinn cathracha a thógáil parsecs fada ...
  Is gearr go mbeidh an sealgair ina chluiche,
  Agus thar aon rud eile bíodh daoine ann!
  Chan Albina an dán iomlán, agus phioc Alvina suas é lena guth sonrúil. Agus bhí na cailíní thar a bheith spraíúil agus chic.
  Ansin d"imir na cailíní an tríú cluiche fichille. Agus thosaigh siad ag imirt níos tuisceanach.
  D'imir Alvina le White agus d'fhéach sé le gluaiseachtaí casta. Throid Albina freisin.
  An bheirt chailíní lúbtha thar an mbord, agus beagnach imbhuail foreheads agus srón.
  Bhí an cluiche ar siúl. Agus bhí Robur, idir an dá linn, ag tabhairt a charr iontach níos gaire do lár na gealaí. Is iontach an dul chun cinn sa talamh. Go deimhin, is féidir é seo a mheas mar miracle. Ach níl aon saol ar an ngealach. Agus tá sé seo fadhbanna.
  Thiomáin Robur an carr agus smaoinigh. Go háirithe má Dhia? Agus má tá, cad é? An bhfuil sé i ndáiríre mar an gcéanna sa Bhíobla nó difriúil? Robur shrugged.
  Bhí óige dheacair aige agus chríochnaigh sé i saoráid cheartúcháin ógánach. Ach níor mhair rud ar bith agus bhí sé ina cheannaire fáinne fiú.
  Agus an caipiteal tosaigh déanta aige, d'athoiligh sé ó mheirleach go fear gnó. Agus tháinig sé seo ina réimse gníomhaíochta nua.
  Ansin chuir Robur suim san eitlíocht. Agus bhuail sé le beirt chailíní óga an uair sin - Albina agus Alvina. Agus bhí siad in ann aerárthach ar leith a dhéanamh. A eitil agus bhí cumhacht cúltaca ollmhór.
  An fionnachtain iontach seo.
  Thiomáin sé fiú beirt ollamh ó SAM ar a Cheannródaí. Fíor, ghníomhaigh siad go brí, theith siad agus fiú damáiste don charr. Ach níor mhaith sé dóibh.
  Ansin, eitil beagán níos mó ... Am a rith .... Bhí Albina agus Alvina ag iarraidh carr a chruthú a d'fhéadfadh eitilt, tiomáint agus snámh. Agus deineadh é seo.
  Bhí Robur ag tosú ag smaoineamh ar chumhacht ar fud an domhain cheana féin ... Cé, ar ndóigh, ní bheidh gaireas amháin conquer an domhain.
  Ach ar ndóigh, mar a chreid Robur, bheadh aontú an chine daonna go maith. Stopfadh cogaí, d"imigh an t-ocras, agus réiteodh fadhbanna eile go simplí.
  Ach conas daoine a aontú gan cogadh mór eile? Is é seo an fhadhb i ndáiríre.
  Ní raibh Robur ag iarraidh daoine a mharú, ach freisin deachtóir domhanda, bhí sé ag iarraidh a bheith i ndáiríre. Seo contrárthacht agus aincheist dheacair. Agus ansin, ar ndóigh, bhí smaointe faoi Dhia - an bhfuil Sé ann?
  Ní raibh a fhios seo ag Robur, díreach mar is cosúil nach raibh a fhios ag mórán daoine é seo. Níos cruinne, beagnach gach rud. Agus dá mbeadh an Pápa ina aindiachaí, ní chuirfeadh sé sin iontas ró-mhór ar Robur.
  Is í an phríomhargóint in aghaidh Dé a bheith ann ná flúirse an uilc agus na héagóra ar domhan. Agus má cheadaíonn Dia olc agus fulaingt na billiúin daoine, ansin cén fáth? An bhfuil easpa neart nó grá aige? Mar sin féin, cén fáth, má tá Cruthaitheoir na Cruinne ann, caithfidh sé a bheith foirfeachta?
  Nó b'fhéidir vice versa? Is léiriú é an cruthú ar charachtar an Chruthaitheora, agus tá sé neamhfhoirfe toisc nach bhfuil Dia féin foirfe.
  In aon chás, nuair a bhíonn tú, mar shampla, toothache, ansin tá tú réidh chun tóg an balla agus curse an domhan ar fad, agus a Dhia, a chum a leithéid de rud disgusting mar caries! Sea, níl aon am le haghaidh áthas sa saol. Mar sin féin, sa tseanaois, ionsaíonn go leor tinn éagsúla duine.
  Agus ní hé an rud is measa amuigh ansin. Tóg, mar shampla, ailse? Tá sé i ndáiríre níos measa ná an plague. Conas is féidir bulaíocht a dhéanamh ar dhaoine mar sin?
  Agus is measa fós seanaois. Sin an rud is mó a bhí eagla ar Robur. Dealraíonn sé go bhfuil sé sláintiúil agus fiú láidir.
  Ach tá rud éigin athraithe thar na blianta. Agus, mar shampla, níl an codladh níos athnuachana ar bhealach óg a thuilleadh agus éiríonn tú tuirseach níos tapúla. Bíonn tionchar aige ar stamina agus ar luas. Agus nach bhfuil mná chomh tarraingteach.
  Ní mar a bhí sé i m"óige. Nó fiú ag aois óg. Tá tú ag dul in aois, agus tá sé an-dona.
  Is é ceann de na cineálacha is míthaitneamhach a bhaineann le seanaoise ná athruithe seachtracha, go háirithe wrinkles agus gruaig liath, agus fiú cuma paistí maol. Agus tá sé seo míthaitneamhach freisin. Agus tosaíonn an boilg ag fás in ainneoin oiliúna. Agus ní ghoill an neart ionat a thuilleadh mar bholcán.
  Tá Albina agus Alvina níos óige, ach tá siad daichead bliain d'aois cheana féin. Agus tá cailíní an-chasta faoina gcuma. Cé nach cuma agus tríocha a thabhairt. Ach ar ndóigh eagla a bheith ina mná d'aois.
  Agus cuireann sé seo isteach orthu go mór ... Thairis sin, bhí toothache ag Albina, agus bhí uirthi líonadh a chur. Agus le líonadh, beidh an fiacail luath nó mall titim go hiomlán.
  Sea, tá sé brónach do na cailíní.
  Agus is é an moonstone in ann óige a chur ar ais. Agus, b"fhéidir, go deo!
  Agus is iontach sin. Go háirithe má tá tú marfach, níl aon chúis le conquer an domhain. Tar éis do bháis, beidh sé titim as a chéile arís. Agus is é seo conas is féidir leat a bhunú síoraí, cobhsaí, buan, agus dírithe ar mhaithe le bainistíocht daoine. Theastaigh Robur neamhbhásmhaireacht ní amháin dó féin, ach freisin ar mhaithe leis an chine daonna. Ionas go ngnóthóidh sé neart agus cobhsaíocht, agus go bhforbraíonn sé go dinimiciúil ag an am céanna agus go n-eitiltíonn spásárthaí chun saol eile lasmuigh den ghrianchóras a shárú.
  Luath nó mall déanfaidh an cine daonna máistir ar fhuinneamh teirmeanúicléach agus cruthóidh sé buama cumhachtach. Agus má tá tíortha éagsúla ann ag an am seo, is féidir cogadh núicléach agus an cine daonna a chur ar ceal dá bharr.
  Mar sin tá gá le rialtas aontaithe. Agus is é seo an slánú na ndaoine ...
  D'eisigh an ríomhaire rabhadh - tá siad ag druidim le lár na gealaí, agus mar sin tá an sprioc an-ghar.
  . CAIBIDIL #2
  Agus i lár na gealaí tá coimeádán log. Agus taobh istigh de, cosúil le sapphire, cloch lómhara, an méid watermelon, sparkles. Tá sé an-álainn, le go leor gnéithe.
  Agus in ann óige shíoraí a thabhairt do dhuine ar bith a bhaineann leis. Fíor, déan iarracht a fháil go lár an ghealach. Amhail is dá mbeadh magicians i bhfolach seoda i dhoimhneas na satailíte an Domhain.
  Seo é an gaireas iontach de Robur overcame an talamh soladach an Ghealach agus chuaigh go dtí an t-ionad.
  Bhí easpa meáchain i réim ansin, ach i ngaireas genius ó SAM, domhantarraingthe saorga.
  Ach nuair a d"eitil an triad amach as an ngaireas, fuair siad iad féin gan domhantarraingthe i gceartlár na gealaí.
  Agus shnámh siad san aer a bhí sa choimeádán seo.
  exclaimed Albina:
  - Cad cloch álainn! Just a miracle!
  Dúirt Alvin:
  - Sea fionnuar! Agus conas is féidir linn a fháil óige síoraí anois?
  D'fhreagair Robur go muiníneach:
  - Ní mór duit na lámhainní a bhaint agus an dá palms a cheangal agus a shealbhú ar feadh nóiméid. Rachaidh fuinneamh na hóige isteach chugainn, agus beidh muid óg go deo!
  Feadaíl Albina:
  - WOW! Mar sin simplí!
  Thug Alvina faoi deara go loighciúil:
  - Agus tá gach rud ingeniously simplí! Ní dhéanann ach meánmhéide casta ar gach rud!
  Chlaon Robur.
  - Tá sé te i anseo! Ná reoite do lámha. Tógaimis ár lámhainní uainn.
  Agus thosaigh an t-eolaí mór a lámhainní a bhaint de. Lean na cailíní é. Tá lámha íogair den sórt sin ag na háilleacha, agus ag an am céanna coirtithe, le tairní fada, péinteáilte scarlet.
  Rinne Alvina tweet:
  - Ó, ár lámha, lámha saothair!
  Chuir Albina in éineacht leis:
  - Agus tá muid cailíní an coolest!
  Ba é Robur an chéad duine a chuir a lámha ar an gcloch. Dúirt fear aosta cumhachtach le háthas:
  - Tá sé chomh te!
  Ansin chuir Albina agus Alvina a lámha air freisin. Reoite na cailíní, ag mothú teas agus fuinneamh ag dul isteach iontu.
  Robur crochadh, sé, freisin, bhraith doirteadh leictreach taitneamhach scuabadh tríd. Agus bhí sé, a ligean le rá, ar fheabhas. Agus ansin chonaic sé go raibh na cailíní ar crith freisin. Agus mothaíonn siad.
  Choinnigh Robur a theanga. Bhí cúpla fiacla ar iarraidh, ach anois tá siad tosaithe cheana féin ag fás. Agus éiríonn an craiceann ar lámha fear, díreach roimh a shúile, níos tairisceana agus ní garbh.
  Níl a aghaidh le feiceáil, ach tá exclaimed Albina cheana féin:
  - Cartús imíonn do chuid gruaige liath!
  Chlaon Robur.
  - Bhí mé ag súil leis! Ach níl an athnuachan chomh suntasach ortsa a chailíní - tá cuma iontach ort cheana féin!
  Sheinn Albina le háthas:
  - Ó, a óige, a óige, cá bhfuil tú i deifir,
  Ó óige, óige, cá bhfuil tú ag eitilt!
  Lean Alvina leis an amhrán:
  - Níor imir mé a dhóthain leat go fóill,
  Tá an cailín éirithe cosnochta agus íontach!
  Rinne Albina gáire.
  - Agus tá a féasóg caillte ag do Romulus cheana féin!
  Chlaon an aireagóir genius.
  - Féasóg? An leor sin mar sin?
  Agus rinne sé iarracht a lámha a bhaint as an chloch a thugann óige. Ach ní raibh sé ann.
  Agus greamaithe siad go maith a gcuid palms.
  Rinne Robur gríosadh:
  - Cad é seo?
  Rinne Albina agus Alvina casadh freisin... Go tobann, thosaigh comhlachtaí cailíní móra arda ag crapadh.
  Agus do yelled siad i gcruachás.
  Mhothaigh mé gur thosaigh a chorp mór fear ard, beagnach dhá mhéadar ag crapadh agus Robur.
  Agus chuir sé seo mearbhall air. Chuaigh an fear óg úrnua ag casadh níos deacra. Ach fós féin, ní raibh sé in ann éalú. Ní raibh na cailíní in ann éalú ach an oiread.
  Agus tá laghdú suntasach tagtha orthu cheana féin.
  Dúirt Albina fiú:
  - Ní chiallaíonn titim isteach óige a bheith níos óige!
  Dúirt Alvina go fonnmhar:
  - Níos óige i gcorp, ní bheidh leanbh i gcuimhne!
  Mhothaigh Robur an chulaith ar crochadh air mar a bheadh saic. Laghdaigh sé go suntasach.
  Tá na cailíní tar éis éirí leanaí, agus anois is féidir deich mbliana a thabhairt dóibh. Go fortunately, tá deireadh leis an bpróiseas laghdaithe. Agus anois bhí na trí fhigiúr ar fad le culaith spáis sagging agus comhlachtaí beaga.
  Ar deireadh, áfach, scaoil Robur a lámha amach agus d"eitil sé isteach san aer. Bhris beirt chailíní ar shiúl agus chuartaigh siad freisin.
  Albina squeaked:
  - Rachaimid ar ais! Agus rushed go dtí an gléas i bhfoirm siorc.
  Do rug Robúr ar ball ann freisin, agus lean Alvina é.
  An chuid is mó ar fad, bhí siad ag iarraidh a spás-oireann a chaitheamh amach agus breathnú orthu féin sa scáthán.
  Agus anseo tá siad istigh. Ní féidir na spacesuits a bhaint láithreach. Agus tá mo lámha ar crith.
  Ach ar deireadh tá na clogaid múchta, agus leo an chuid eile.
  Anois is féidir leat a fheiceáil, a Robur, go bhfuil cailíní arda iompaithe ina gcailíní. Agus is aireagóir iontach é.
  Amharc Robur ar an scáthán. Agus chonaic sé os a chomhair buachaill matáin a raibh airde de dhaichead is cúig méadar. Páiste, coirtithe cosnochta, díreach mar a bhí Robur ag a deich. An é go bhfuil na matáin níos suntasaí ná óige. Agus tá an muzzle chomh gleoite agus whimsical.
  Rinne Albina gáire.
  - Anois, tá tú buachaill Robur!
  Dúirt Alvina le gáire:
  - A bhuachaill an tíoránaigh!
  Rinne Albina aoibh carnivorously:
  - Rialóidh buachaill cosnochta an Domhan phláinéid!
  robur mallacht:
  - Cé tusa? Cailíní! Ar mhaith leat a bheith mar seo?
  Dúirt Albina le osna:
  - Sea, is overkill soiléir é seo! Ach tá sé ceart go leor, tá na buntáistí a bhaineann leis!
  Dúirt Alvina le brón:
  - Rud éigin pluses ní féidir liom a fheiceáil! Anois gortóidh sé dúinn grá a dhéanamh d'fhir. Tá an óige go maith, ach tá go leor fadhbanna ag an óige
  Bhí Robur ag gol, nó ag squeaked in áit:
  - Ach tá sé níos measa fós dom! Cén bhean a bheadh ag iarraidh grá liom?
  Rinne Albina gáire agus d'fhreagair sí:
  - Sea, le rud beag den sórt sin, ní gá duit mná. Agus amháin mar mhac!
  Chroith Robur a dhorn.
  Beidh mé i mo athair. An t-athair fíor an phláinéid ar fad Cruinne!
  Thug Alvina faoi deara go láidir, agus í ag stampáil a cos léanmhar:
  - Fásfaidh tú suas agus beidh tú i d'athair, fásfaidh tú níos críonna!
  Dúirt Albina le gáire:
  Nó ní bheidh tú ag fás suas! Beidh an óige go deo!
  roared Robur:
  - Fanfaimid leanaí go deo,
  Níl ach blianta ag athrú!
  Agus i gcruachás, stomped sé freisin, cosnochta childish, lom. Is léir go raibh a chuid éadaí ag titim amach, agus anois tá tú nocht. Ach amháin má wrap tú é thart ar an fabraice cromáin.
  Bhraith Robur cheated, agus amhail is dá mba goideadh. In ionad athnuachan, thit sé isteach óige.
  Go deimhin, bhraith mé go hiontach go fisiciúil. Agus bhí biotáillí arda. Bhí mé i ndáiríre ag iarraidh gáire agus léim.
  Ach ar ndóigh ní raibh sé ag súil leis sin. Ina theannta sin, tá sé míthaitneamhach airde, beagnach dhá mhéadar ar airde a chailleadh, nuair a bhíonn tú ag siúl sa slua agus is féidir leat a fheiceáil i bhfad ar shiúl.
  Ina áit sin, tá tú anois de chineál éigin scammer. Agus nach bhfuil sé an chuid is fearr. Ach ar an láimh eile, tá tú lán le fuinneamh.
  Mar a dúirt Engels: is é a chinneann an Chonaic. Agus cuireann corp an linbh brón faoi chois agus is cinnte go dtarraingítear thú chuig gach cineál éacht. Agus ba mhaith leat léim agus bogadh mar is capall oibre clog tú.
  D'ordaigh Robur:
  - Ceart go leor! Táimid tar éis athnuachan, fiú an iomarca. Agus anois eitilt go Domhan!
  D'fhiafraigh Albina le mearbhall:
  - Agus cad atá á dhéanamh againn ann i gcorp leanaí?
  Dúirt Robur go láidir:
  - A ligean ar conquer an domhain!
  Bhuail Alvina a lámha agus stampáil sí a cosa leanbh:
  - Tá sé iontach!
  Sheinn Albina go fonnmhar:
  - Tá an domhan ar fad inár lámha,
  Is muid réaltaí na mór-roinne...
  Briste sna coirnéil -
  Iomaitheoirí damanta!
  Dhearbhaigh Robur go bríomhar, chroitheadh a cheann:
  - Sea, bhris siad é! Agus tá sé fionnuar!
  Ceartaigh Alvin:
  - Níl sé briste againn fós, ach is cinnte go mbrisfimid é!
  Sheinn Albina go suairc:
  - Ná bíodh náiriú ar na cailíní,
  Deimhneoimid an ghlóir le claíomh cruach ....
  Ní fhulaingfimid maslaí níos mó -
  Bainimis na faisisteacha go léir ina bpíosaí!
  Dúirt Robur go bog é:
  - Tá sé ró-luath ag canadh faoi na Naitsithe! Níl Mussolini fós ar aon duine, agus níor tógadh Hitler fiú chun fónamh san arm ar chúiseanna sláinte!
  Chaoin Alvina an t-ollamh agus dúirt:
  - Ansin d'eitil siad chun botúin daoine eile a cheartú! B'fhéidir go dtiocfaidh feabhas ar an domhan!
  Dhearbhaigh an buachaill Robur:
  - Go n-éireoidh sé níos fearr i mo dhorn grámhar!
  Agus theith meaisín beag ach nimble agus ildánach ó lár na gealaí, gnawed tríd an talamh, ag fágáil aon conairí taobh thiar de.
  Chan Albina le gáire:
  - Tá teicníc iarainn ag an gcine daonna,
  Cinnte riachtanach agus an-úsáideach ...
  Lean Alvina go díograiseach:
  Ach, agus tá sé níos taitneamhaí dom, míorúiltí tíre,
  Éadaí boird le bróga féin-chóimeála, ardluais ...
  Sheinn an buachaill Robur go fonnmhar:
  - Creidim, le scéal fairy, nach bhfuil daoine ag fágáil slán,
  Agus fanfaidh cairde dílis go deo!
  Go deimhin, léirigh an triumvirate a rang is airde. Níos cruinne, bhain siad amach a sprioc agus athnuachan. Agus anois ní mór dúinn rud éigin níos suntasaí a dhéanamh.
  Buachaill Robur i gceannas. Rialaíonn sé le luamhán stiúrtha, agus ní chuireann an laghdú ar airde isteach air ar chor ar bith. Agus ardaíonn an giúmar.
  Déanta na fírinne, cé gur buachaill tú, ní rachaidh tú in aois choíche. Agus áthais sé. Mar sin tá saol sona romhat agat. Agus beidh tú rialú phláinéid domhan go deo.
  Tar éis an tsaoil, tá gaireas den sórt sin ina lámha: is féidir leis eitilt tríd an aer agus tríd an spás. Agus snámh ar an uisce agus faoi uisce, agus fiú bogadh faoi thalamh. Agus tá gunna aige le graviolaser freisin.
  Cén arm is féidir seasamh ina choinne? Ceadaíonn réimse leathspáis duit bogadh ní hamháin faoin talamh, ach tá a charr go hiomlán dosháraithe. Is é sin, ní féidir le duine ar bith buille air. Ní arm amháin ar domhan phláinéid in ann dul i bhfód ar a aerárthach.
  Agus mothaíonn Robur an-mhuiníneach. Agus braitheann an dá chailín a chabhraigh leis an genius teicniúil seo, agus cúnamh suntasach, cheerful agus sásta freisin. Anois ní bheidh siad ag dul in aois. Agus tugann sé seo áthas mór dóibh.
  Cad a tharlaíonn más cailíní iad? Tá go leor bealaí eile chun spraoi a bheith agat ná grá a dhéanamh d'fhir a bhfuil boladh orthu. Ach bheadh sé suimiúil a imirt sa chogadh. Agus is dócha gurb é seo an siamsaíocht is fearr. Idir an dá linn, tá Albina agus Alvina ag imirt fichille arís. Rinne Albina bogadh le White: E2-E4, agus roghnaigh a comhraic Cosaint na Sicile. Agus, ar ndóigh, an leagan cáiliúil den Dragon. Cosaint thar a bheith dinimiciúil le heaspag ar an trasnán fada. Fíor, tá deis ag White cloí le saighdiúir atá tar éis bogadh ar aghaidh.
  Agus tá an ionsaí frithpháirteach agus fíochmhar. Ionsaíonn gach duine an rí ina cheantar féin.
  Agus ar ndóigh, troideann na cailíní ar théarmaí comhionanna. Níos cruinne, is dóichí nach cailíní iad cheana féin, ach cailíní. Ach tá an cath atá acu, ar ndóigh, an-dian.
  Rinne Albina saighdiúir a íobairt, agus rinne a chéile comhraic a mhalartú. Chuaigh an troid i dtreo ionsaitheach.
  Rinne na cailíní gluaiseachtaí lena gcosa nocht agus scaoil siad a bhfiacla eabhair.
  Thug Alvin faoi deara:
  - Imrímid mar leanbh i gcluiche neamh-leanbh!
  D"aontaigh Albina leis seo:
  - Sea, imrímid! Agus táim cinnte go mbeidh an bua agam!
  Tá na cailíní iontach iontach. Agus déanann toes lom chosa a leanaí na figiúirí a athshocrú.
  Seo iad na híospartaigh arís, agus malartú blows ... Agus tá Robur ag bogadh i dtreo dhromchla na gealaí.
  Ar ndóigh, faoin talamh, tá an luas níos ísle ná i bhfolús, ach fós an-ard.
  Robur ar an t-aistriú, shíl sé gur buachaill a bhí ann anois. Ach an bhfásfaidh sé suas nó an bhfanfaidh sé ina leanbh? Ceist spéisiúil í seo. Féadfaidh sé a bheith amhlaidh nó nach bhfuil.
  Ach sa chorp tá fuinneamh agus cheerfulness gan fasach ag Robur. Mar sin is féidir leat a bheith sásta.
  Agus b'fhéidir nach mbeidh toothache aige choíche, agus beidh radharc súl den scoth aige i gcónaí. Sea, agus nach bhfuil a neart childish. Agus cad a matáin cabhraithe anois, tá Hercules ógánach. Agus is féidir leis é féin a thaispeáint go maith má bhíonn air i troid.
  Chan Robur fiú:
  - Cad a deir daoine
  Is cuma linn ...
  Ní bhaineann ach an toradh
  Buail go hiontach!
  Agus lena shála lom cruinn, bhrúigh an buachaill an pedal. Agus geit a charr.
  Tá cumhacht ar fud an domhain tarraingteach agus milis. Ach ag an am céanna, is freagracht ollmhór é freisin. Agus tuigeann Robert é seo. Ní foláir an stair a chur isteach ag anfhlaith, ná ag anfhlaith, ach ag rialóir mór a shábhálfaidh an cine daonna. Agus a thógáil Paradise fíor ar phláinéid Domhan. Agus beidh daoine ag moladh ó chroí dó.
  Sheinn Robur go fonnmhar:
  - Ní bheidh mé bréag
  Ba mhaith liom a rialú. .
  Ach ní carr meirgeach é,
  Agus an tír ar fad!
  Rinne na cailíní gáire nuair a chuala siad an t-amhrán seo. Agus bhí siad ag iarraidh rud éigin a chanadh freisin. Ach níor tháinig rún oiriúnach chun cuimhne.
  Lean na cailíní orthu ag imirt áfach. Ach ansin bhí malartuithe, agus tháinig an seasamh marbh-tharraingt. Ach lean siad ag fidil agus ag fulaingt ar feadh i bhfad.
  Shíl Robur ag an am céanna go raibh clú ar fud an domhain gearr. Agus thit beagnach gach impireachtaí agus thit siad i meath. Bhí sé amhail is dá mbeadh fórsa de shaghas éigin ann a chuir cosc ar chomhtháthú na daonnachta. Faoi láthair tá roinnt Impireachtaí sách mór ar fud an domhain. Is é an ceann is mó na Breataine, agus an dara Rúisis. Agus cheana féin bhí an Rúis ag dul in olcas, tar éis an cogadh a chailleadh go dtí an tSeapáin, rud is mór an náire.
  Chaill an cine bán don bhuí, agus níl aon rud le lúcháir faoi. Ach, ar an láimh eile, bhí an tsarist Rúis iontach go leor cineálacha éagsúla tionóiscí agus teipeanna ba chúis le defeat. Amhail is dá ndéanfadh cumhacht níos airde idirghabháil. Cé go má tá siad cumhachtaí níos airde? Mar sin féin, an bhféadfadh Genghis Khan leath an domhain a shárú gan pátrúnacht cumhachtaí níos airde? Tar éis an tsaoil, cé mhéad atá sa Mhongóil sin? Agus cé hé Genghis Khan é féin - duine borb nach bhféadfadh scríobh ná léamh.
  Mar sin anseo, ar ndóigh, chabhraigh fórsaí áirithe leis. Fíor, níorbh fhéidir leo Impireacht soladach a chruthú. Níos cruinne, bhí conquests na robálaithe leochaileach, agus thit an tír go fánach. Níos cruinne, bhí cumhacht Genghis Khan stróicthe as a chéile ar dtús ag sliocht, agus ansin imithe go hiomlán.
  Bhí Impireacht na Róimhe níos láidre, ach scoilt sé ina dhá chuid ar dtús freisin, agus ansin bhí barbarians an iarthair, na hArabaigh Thoir agus na dTurcach ag satailt orthu.
  Breathnaíonn an Rúis Tsarist mar Impireacht ilchríochach níos láidre ná na Breataine, ach anois tá amanna deacra - círéibeacha agus defeat ó na Seapáine. Tá an ceann deireanach an-annoying.
  Is féidir le muintir na Rúise go leor a mhaitheamh ar mhaithe le brilliance na bua míleata agus greatness impiriúil. Agus nuair a builleann siad tú, agus ní fiú na Seapáine iad a mheas ina chéile comhraic údarásach, tá sé seo faoi dhó maslach, agus, ar ndóigh, an milleán siad an tsar sa chéad áit. Agus leis, chomh maith leis an gcóras iomlán na cumhachta monarcúil.
  Shrugged Robur a ghualainn - tá sé céad faoin gcéad Meiriceánach agus is cuma leis an Rúis. Ach tá fuil Shlavacha ag Albina agus Alvina, agus bhí an ruaig ar an Rúis sa Tsar ón tSeapáin an-trína chéile.
  Ach d'fhreagair Robur iad: ba chóir go rialódh a genius an phláinéid Domhan, agus ní roinnt Romanovs. Agus go gcruthóidh sé Robur impireacht shíoraí a chuimseoidh na saolta áitrithe go léir sa chruinne. Agus b'fhéidir ní hamháin i seo, ach freisin i universes eile. Agus ansin beidh Impireacht Mega-hyperuniversal, a mbeidh cumhacht agus neart iontach!
  Shíl Robur go bhforbródh an eolaíocht agus nach mbeadh níos mó seanfhir agus mná ann, go mbeadh gach duine óg agus álainn go deo. Agus beidh na fir óga gan féasóg, le aghaidheanna beaga gleoite. Agus ní bheidh na cailíní céimnithe.
  Sheinn Robur go fonnmhar:
  - Beidh mé óg go deo, go deo ar meisce! Agus go deo fionnuar agus díograiseach!
  Na cailíní giggled mar fhreagra agus bhfostú amach a dteangacha. Ligean le rá go bhfuil siad greannmhar.
  Agus anois cuma siad cosúil le cailíní.
  Thug Albina faoi deara le gáire, ag canadh:
  Tá gach rud taibhseach sa saol raging seo,
  Níl ann ach nóiméad dó agus coinnigh ort ...
  Níl sa saol ach nóiméad idir an t-am atá caite agus an todhchaí,
  Agus is é sin an rud ar a dtugtar an saol!
  Scaoil Alvina a cuid fiacla agus dúirt:
  - Níl sé ró-deacair duit!
  Dúirt Albina le gáire:
  - Ní théann rud éigin le mo chuid filíochta!
  Sheinn Alvina siar:
  Tháinig mallacht an nuacht uafásach, ifreannach,
  Tá an ghrian imithe i gcéin ag caoineadh na tíre ...
  Baintear an marú coinsiasa agus onóra -
  Ní raibh an lámh fuilteach crith!
  Phioc Albina le díograis mhór:
  - Is maolán olc agus eachtrannach é an marfach,
  D'ith go leor croíthe cailíní ...
  D'athraigh sé a mhála droma le haghaidh tailcoat,
  Chuir an scoundrel fionnuar isteach ar an am eitilte!
  Lean Alvina go díograiseach ar aghaidh ag canadh i nguth linbh:
  Aghaidh radanta an file Pushkin,
  Timpeallaithe ag cúr fuilteach an bháis...
  An seoltóir Pushkin cineáltas agus solas saor in aisce,.
  Mar sin, bhuail piléar sa chroí!
  Lean Albina, le mór-áthas, ag canadh, grá iontach:
  Sruth de dhazzling, radiant ...
  Doirt focail an fhile agus dánta...
  Bhí grá aige do dhaoine lena chroíthe glana uile,
  I gcruthú an tsolais, peacaí brandáilte olc!
  Lean Alvina ag canadh le díograis:
  Diamond géar a bhí ina fhocal,
  Gach cumhacht ag an siolla, thug sé le peann ...
  D'oibrigh sé go hálainn, chuir daoine iontas ar gach duine,
  Ardaíodh an fhilíocht, a Dhia na réalta!
  Lean Albina go feargach uirthi ag cumadh agus ag canadh:
  Níl aon teorainn le tallann an fhile,
  Níl aon líon blúirí réalta sa spéir ...
  Beidh an dúnmharfóir cuntasach ag an Tiarna,
  Agus beidh Pushkin linn go deo!
  Agus bhuail na cailíní a gcos lom, chiselled.
  Rinne Robur achoimre ar an gconclúid loighciúil agus sheinn sé freisin:
  -Ah Pushkin, tá tú mícheart eccentric,
  San earrach ní raibh orainn a bheith tinn ...
  Tar éis an tsaoil, boladh luibheanna spicy, íogair,
  In ann gach duine a thiomáint as an tolg!
  D"aontaigh Albina leis seo:
  - Sea, is am iontach é an t-earrach! Bealtaine go háirithe!
  Sheinn Alvina go fonnmhar:
  - Agus lasmuigh den fhuinneog tá mí na Bealtaine ag ragús,
  Troid tú ar a son agus dare!
  Ar deireadh, tháinig deireadh le talamh na Gealaí, agus d"eitil a ngaireas iontach iontach isteach i bhfolús. Agus mar a deir siad - chuaigh isteach i spás oibriúcháin.
  Sheinn Albina go fonnmhar:
  - Tá an domhan sa phuball, an talamh sa phortach, an domhan sa phortach le feiceáil ...
  Ghlac Alvina le gáire:
  - Cén chaoi a bhfuil mac brónach faoi a mháthair, an chaoi a bhfuil mac brónach faoi a mháthair, táimid brónach faoin Domhan, tá sí ina n-aonar!
  Thóg an buachaill síoraí Robur suas an amhránaíocht seo:
  - Ach na réaltaí, mar sin féin, agus na réaltaí, mar sin féin,
  Beagán níos dlúithe, ach tá gach duine fuar freisin!
  Lean Albina go díograiseach:
  - Agus cosúil le clog eclipse, agus cosúil le clog eclipse! Táimid ag fanacht leis an solas agus a fheiceáil aisling earthly!
  Lean Alvina uirthi ag canadh le díograis, ina glór draíochtúil:
  - Ach nílimid ag brionglóid faoi roar an spaceport ... Nach gorm oighreata é seo!
  Chuaigh an spásaire buachaill Robur isteach go díograiseach:
  - Agus aisling, ní mór dúinn féar, féar in aice leis an teach! Féar glas, glas!
  Ansin chuir siad luas leis agus theith siad go dtí an Domhan.
  Sheinn Robur le pléisiúr:
  - Rachaidh muid, ruaigfimid, ar fhianna go moch ar maidin agus rachaimid go huafásach go breacadh an lae sneachta!
  Phioc Albina le díograis mhór:
  - Feicfidh tú go neamhbhalbh a thugann siad an tuaisceart an-mhór ...
  Dúirt Alvina le fury agus í ag bualadh a liopaí:
  - Feicfidh tú go bhfuil sé gan teorainn, tugaim duit é!
  Agus stampáil an cailín a cos lom chiseáilte.
  Rinne an buachaill Robur sciatice:
  - Níl aon buaiteoirí sa chogadh seo caite,
  Ní bheidh aon duine a shábháil ó volley de diúracáin ...
  Sheinn Alvina go fonnmhar:
  - Seolfaimid le pléascadh ifreanda mór Dia duit!
  Lean Albina le fearg:
  - Agus lush na rósaí, roghnaíodh muid bouquet!
  Agus an cailín casta, agus cosa chiseled, childish, ag damhsa:
  - A haon a dó a trí! Glan na spotsoilse!
  Tá siad ag fáil níos gaire agus níos gaire don Domhan.
  Tá an liathróid ghorm ag dul i méid. Agus tá sé an-fionnuar. Mar sin, go luath beidh siad ar a bplainéad.
  Bhrúigh an buachaill Robur a shála lom, leanbhaí agus bhí sé ag caoineadh:
  - Feiceann tú an eclipse sa spéir,
  Surfáil demonic uafásach ...
  Tá comhartha diabhal ar eitilt
  Flock spás caoineadh!
  Phioc Alvina go fonnmhar:
  - Avadon ardaíonn an mallacht,
  Avadon bás iomlán. .
  Avadon agus reisimintí na marbh. .
  Tá Avadon as a meabhair!
  Chuir Albina le fury:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Chuir an buachaill Robur faoi chois:
  Maniac salach, dÚsachtach
  Ba mhaith leis a bheith ina cheannaire ar an stát ...
  Ach eagla a spreagadh ...
  Chríochnaigh Alvina an smaoineamh:
  - Gheobhaidh sé bás i swamp meirgeach!
  Lean Albina, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Ag iarraidh an domhan a bhualadh,
  Stampáil Alvina a cos lom, linbh agus lean:
  - Gréasán de paisean ifreanda!
  Sheinn Albina go buile:
  - Cloigeann lobhar agus vaimpír....
  Sciath Alvina, agus í ag stampáil a cos léanmhar:
  - Le carball scoilte dosháraithe!
  Dúirt Robur le gáire brónaí óg:
  - rams SATO i rage,
  Ghluais namhaid an reisimint ar aghaidh ...
  Ach na marbhóirí-sárdú,
  Buailfidh cailíní le naimhdeas!
  Phioc Albina suas, agus bhí a cosa lom ag gluaiseacht:
  - Teann siad isteach i gcraiceann muice,
  Beidh an namhaid a bhrú chun deannaigh!
  Lean Alvina le aplomb ifreanda:
  Bíonn na mná ag troid go buile
  Tá dhorn an chailín láidir!
  Níor chuir Albina mórán rím leis:
  - Agus tá sála lom na gcailíní láidir freisin!
  Dhearbhaigh Robur:
  - Tá an armúr láidir agus ár n-umair go tapa!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Sea, an-tapa! Just a tintreach!
  Sheinn Albina go buile:
  - Tá mná inár sráidbhailte,
  Go dtiomáineann siad eitleán le magadh ...
  Dúirt Alvina go feargach:
  - Ní fios áilleacht an amhrais,
  Beidh namhaid magadh síos!
  Labhair Robur le fearg linbh shíoraí:
  Tá siad a rugadh a bhuachan
  A ghlóir chúis feadh na gcéadta bliain!
  Chuir Albina le gáire cailín síoraí:
  - Tar éis an tsaoil, ár sinsear sin,
  Bhailigh siad arm dóibh láithreach!
  Níl sa chailíní seo ach alt iontach. Agus cé gur leanaí iad anois, níl a n-ionsaitheacht caillte acu.
  Dúirt Robur le meas, agus é ag tafann a aghaidh gheal, leanbhúil:
  - Is mise an duine is láidre sa domhan seo,
  Agus beidh mé soak gach duine sa leithreas!
  Stomed an t-ollamh buachaill fiú cos an linbh ar an urlár, bhí sé lán díograis.
  Anois téann siad isteach in atmaisféar an domhain phláinéid. Tháinig go measartha tapa. Agus thaitin sé leo.
  Tá áthas ar an triumvirate go simplí. Seo iad ar ais ar domhan...
  Sheinn Albina le díograis:
  - Agus san airde réalta, agus ciúnas sléibhe,
  Sa tonn farraige agus tine buile!
  Agus tine buile, agus buile!
  Thiontaigh Albina an léirmheas agus dúirt sé le hiontas:
  - Nach bhfuil rud éigin sa saol seo ceart!
  Chuir Robur frustrachas air agus d"fhiafraigh sé go dáiríre:
  - Agus cad é go díreach atá mícheart?
  Goug an tOllamh buachaill amach a shúile.
  D"fhreagair Albina le hamhras ina glór:
  - Tá muid san am atá caite anois, ach cúpla bliain ó shin!
  Dúirt Alvina go fonnmhar:
  - Níos fearr ar fad! A ligean ar cabhrú leis an Rúis an tsarist defeat an tSeapáin!
  Bhí áthas ar Robur, a tháinig chun bheith ina bhuachaill, troid:
  Cabhróidh muid i ndáiríre! Bím i gcónaí sásta cabhrú leis an rás bán!
  Chlaon Albina.
  - Chun ár Máthair Rúis!
  . CAIBIDIL #3
  Leanadh ar aghaidh leis an gcath idir trúpaí Kuropatkin agus na Seapánaigh de réir an ghnáthcháis. Gcéad dul síos, repel na Rúiseach ionsaithe na samurai, ansin tosaíonn siad ag dul timpeall an taobh agus cúlaíonn Kuropatkin.
  Ach faoi láthair níor oibrigh an tactic seo. Tháinig meaisín cogaidh siorc-chruthach le gunna grav-léasair os comhair trúpaí na Seapáine.
  D'ordaigh Robur:
  - Déan iarracht an cine bán!
  Agus brúite Albina na cnaipí luamhán stiúrtha le cabhair ó mhéara lom de chosa leanaí. Agus bhuail an scaird na Seapáine, ag gearradh tríd na coisithe agus marcra.
  Bhrúigh Alvina síos lena sÚil lom, ag seoladh scaird eile ó ghunna léasair eile agus chuaigh sí:
  - Do Mháthair na Rúise!
  Agus gáire na leanaí, crushing na Seapáine. D'eitil lámha agus cosa na samurai i dtreonna difriúla.
  Chlaon Robur le guth leanbh:
  - Tá mé an coolest ar domhan!
  Agus lena shála lom, bhrúigh an buachaill an luamhán, ag tabhairt anuas sruth marfach ar na Seapánaigh.
  Fuair laochra na gréine ag éirí bás na céadta agus na mílte ag an am, cath mhór a bhí ann.
  Bhí líon na Seapáine níos mó ná de réir doiciméid oifigiúla, ós rud é nár chuir na samurai a n-aonad cúil san áireamh. Mar sin tá buntáiste soiléir ag na Seapánaigh maidir le huimhreacha i gcathanna. Rud a thugann údar go páirteach le rabhadh Kuropatkin.
  Agus d'fhulaing na Seapánaigh i gcónaí níos mó caillteanais ná na Rúiseach i ngach cath.
  Agus ag deireadh an chogaidh, bhí siad níos lú ná an arm na Rúise i líon níos mó ná dhá uair. Agus murach an éirí amach dúr, bheadh tír an Éirí Amach buailte go smior.
  Agus anois scriosann foireann de thriúr: buachaill agus beirt chailíní an samurai. Cé go bhfuil dhá chéad caoga míle saighdiúir acu - i bhfad níos mó ná de réir figiúirí oifigiúla. Agus níl sé seo ach anseo, agus seasann dhá chéad míle eile in aice le Port Arthur.
  Agus tá an fharraige cumhachtach, an cabhlach tógtha ag na Meiriceánaigh agus na Breataine. Ach ina gcoinne, arm cruthaithe ag genius triple.
  Robur, ag baint an samurai síos, canann:
  - Soars go bagairteach ar fud an phláinéid ...
  Dúirt Albina, agus í ag seoladh tonn lena bharraicíní loma:
  - Rúisis, ceann dúbailte iolar!
  D'eisigh Alvina, agus é ag cur go tréan amach ar mhais na trúpaí Seapánacha atá ag dreapadóireacht i maoile,:
  - In amhráin na ndaoine a chanadh ...
  Chuaigh Robur, an buachaill síoraí seo, faoi seach le greim fiar, agus chrom sé:
  Tá sé tar éis a mhóráltacht a fháil ar ais!
  Bhrú Albina, agus í ag brú a méara lom, leanbhaí, ar an namhaid. Is cailín iontach í. Agus tar éis laghdú a méid, d'éirigh sí níos dána agus cú.
  Agus chan sí fiú:
  - Ní feithid pathetic mé, turtar ninja super!
  Dúirt Alvina go fonnmhar, agus í ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha lena méar loma:
  - Beidh tú cosúil le blotter - tá sé an-fionnuar!
  Chuir an buachaill Robur faoi chois:
  Tá muid ar an duine is láidre ar domhan...
  Bhrúigh Albina a toes loma agus squeaked:
  - Tá sé soiléir mar tá dhá uair a dó ceithre!
  Bhrúigh Alvina a sáil leanbh lom, chruinn, bándearg ar an gcnaipe freisin agus chrom sí, ag leagadh na Seapánach amach:
  - Soak sa leithreas!
  An buachaill Robur, ag brú an samurai agus ag tógáil tulacha iomlána de chorp, exclaimed ag barr a ghutha:
  - Don Tsar Rúiseach!
  Scriobláil Albina sa tSeapáinis le cabhair ó mhéara lom de chosa leanaí agus coed:
  - Ár Rúis mhór naofa,
  Talamh rathmhar fial!
  Ghúg Alvina na Seapánaigh le cabhair ó shála leanbh nocht, cruinn, bándearg, agus squealed:
  - Dia an Meisias ina shuí ar an ríchathaoir,
  Athair Nioclás!
  D'eisigh an buachaill Robur, laochra Impireacht na gréine ag éirí anuas, cnaipí an luamháin stiúrtha a bhrú le cosa cosnochta linbh:
  - Creidim nach mbeidh sé dóite le teas ifreann,
  An seachtú bliain déag dearg!
  D'eisigh Albina, ag gearradh siar na Seapánach le cabhair óna méara loma, a cosa chiseled:
  - Níl ach an Fatherland trí thine!
  Rinne Alvina, ag gearradh tríd an samurai agus ag brú a sála lom bándearg ar na cnaipí, squeaked:
  - Buaileann sé an tSeapáin go cáiliúil!
  An buachaill-ollamh, ag bualadh ar an méarchlár le sála lom a linbh, bhris sé cathlán iomlán de thír na gréine ag éirí agus roar sé:
  - Creidim i mo réalta,
  Beidh mé cheat cinniúint!
  Dúirt Albina go fonnmhar, ag gearradh anuas ar chathlán Seapánach eile, agus ag taispeáint a teanga:
  - Sa chogadh naofa, beidh ár bua!
  Dúirt Alvina, agus í ag leagadh amach maiseanna samurai, agus ag líonadh dumha iomlán de chorpáin, go fonnmhar:
  - Bratach Imperial ar aghaidh - glóir do na laochra tite!
  Chlúdaigh Robur an cadhnra Seapánach agus é ag lámhach a ghunna léasair-grav. Rinne na gunnaí warped agus casadh isteach adharc reithe. Bhain an buachaill ollamh a theanga amach agus ghlan sé:
  Ní chuirfidh aon rud stop linn, ní bhuafaidh aon duine sinn!
  Agus beidh an sÚil lom, childish brúigh an cnaipe. Agus arís, beidh léas an léasair imtharraingteach slap na Seapáine.
  Ní raibh ann ach hyper.....
  Thug Albina faoi deara le gliondar, ag tógáil cadhnra eile, agus ag díriú ar an sprioc lena cosa lom:
  - Tá ár neart sa dorn!
  D'eisigh Alvina, dian leis na Seapánaigh, amhail is dá mba rud é go mbainfí bearrtha fuilteacha uathu, agus an cnaipe luamhán stiúrtha á bhrú lena sÚil lom:
  Tá muid ar an duine is láidre ar fad!
  Chuaigh laochra an triumvirate i ngleic leis an tSeapáin go dian. Agus díothaithe, agus dóite cosúil le Cóiméid spáis crashed go talamh.
  Robur, canadh an buachaill síoraí sin:
  - Agus d'eitil an samurai go talamh, faoi bhrú cruach agus tine!
  Rinne Albina gáire bodhraigh, agus d'eisigh sé go fonnmhar:
  - Ach tuairiscítear faisnéis cinnte,
  Agus conas a bhrúnn sé an cnaipe lena sála lom, cruinn.
  Thacaigh Alvina le méara lom, linbh, agus í ag brú ar na cnaipí luamhán stiúrtha agus ag brú an namhaid:
  - Agus chuaigh an cathlán ar an ionsaí!
  Robur, ag lámhach na Seapáine, is buachaill síoraí é seo, roared:
  - Throid muid le paisean unblemished!
  D"eisigh Albina, ag lasadh naimhde le léasair imtharraingteach, agus ag súgradh lena cosa lom:
  - Ár scuad cruach agus láidir!
  Sin mar a scrios a gcuid barracuda, a bhí dosháraithe do dhóiteán samurai, agus go tapa ó thrí ghunna léasair imtharraingteach, ceathrú milliún saighdiúir Seapánach. Ní mór dúinn ómós a thabhairt don samurai - throid siad go dtí an deireadh. Ach fós chaill siad.
  Agus níor fhan ach adharca agus cosa ó arm na Seapáine. Níos cruinne, ní raibh ach sléibhte corpáin sáfa ina bpíosaí, agus carn de mhiotal crumpled agus tobac a chaitheamh.
  Sea, bhí an tSeapáin buailte go dian. Agus cuireadh deireadh le cuid dá fórsaí le brilliance.
  Rinne Robur agus a chailíní athbhreoslaithe le huisce ón sruthán. D'ith siad freisin bia stánaithe Sasanach a gabhadh ó arm scriosta na Seapáine.
  Agus bogfaidh mé chuig na trúpaí sin a chuir bac ar Port Artúr. Agus bhí arm na samúraí ag dul chun cinn mar thonn taoide.
  Ach ansin rinne an gaireas barracuda-chruthach ionsaí ar arm na Crúibe. Agus cá bhfuil trúpaí na tíre ar éirí gréine le dul anois?
  Foireann neamhthrócaireach a thug ar láimh iad. Agus mar sin rinne díothú.
  Bhrúigh Robur an cnaipe luamhán stiúrtha le cos an linbh, ag seoladh gathanna marfach agus roared:
  - Naimhde an Athartha ag máirseáil go Gehenna!
  Bhrúigh Albina na cnaipí lena bharraicíní loma, ghearr sí síos cathlán iomlán de samurai agus d"éiligh:
  - Ní chuirfidh naimhde stop leis an Rúis!
  Bhrúigh Alvina a sÚil lom freisin ar chnaipí an luamháin stiúrtha, agus, ag gáire go gealgháireach, chuaigh sí:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Robur ag brú an samurai agus ag casadh an aerárthaigh, roar an leanbh síoraí seo:
  - Chun córas cumannach nua!
  Sheinn Albina, ag scriosadh na Seapáine:
  Struchtúr tacaíochta an ghrá....
  Alvina, ag brú an samurai, choed:
  Táimid cosúil le craenacha sa spéir!
  Dúirt Robur, ag díothú na Seapáine:
  - Ina ionad sin cheana féin mar kites!
  Rinne Albina giggled, ag scriobláil ar an samurai, agus ag baint úsáide as a barraicíní loma, d"eisigh:
  - Chun an eitilt chun na réaltaí!
  D'fhógair Alvina go ionsaitheach, ag brú na Seapáine, agus ag baint leo mar charn tulach:
  - Chun na hamanna is mó!
  Thug Robur faoi deara go ionsaitheach, é ag baint le speal féir agus ag cothú le glór linbh:
  - Tá muid an coolest!
  Albina, ag scriobláil sa tSeapáinis, agus ag baint úsáide as sála lom, d'fhás sé:
  - Le haghaidh giúmar iontach!
  Agus Alvina ag brú na samúraí, agus ag carnadh dumhaí iomlána de chorpáin, agus mais de choirpeacha crumpled, rinne sí caoineadh:
  - Chun hyper rang athar!
  Robur bellowed, ag urchar a fhiacla linbh:
  - Beidh gach rud go hiontach!
  Agus a ligean ar fuck na Seapáine.
  Thóg Albina é agus í ag scribble ar an samurai, agus ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus rinne sí caoineadh:
  - Déanfaimid gach duine a adhlacadh i gcónra!
  D'eisigh Alvina na Seapánaigh go tréan, agus iad á mbrú ag baint úsáide as a sála lom:
  - Le haghaidh sceimhle iomlán!
  Agus cosúil le leagan amach an samurai arís. Is é seo a Hollywood soladach, killer.
  Agus sheinn Albina san eacstais;
  Is haois stoirmiúil an t-aonú haois is fiche .i.
  Víris rage ann, sceimhlitheoirí ...
  Ach fós, ag buaic an tsaoil, duine
  Agus tá a fhios seo ag daoine, ní síochánaithe iad!
  
  Is féidir linn a chreidiúint go bhfuil mé ag eitilt go Mars
  Tá fairsinge Véineas atógáil go simplí ...
  Beidh a fhios ag gach rud ach an rang is airde,
  Agus tá gach duine a rugadh ina laoch!
  
  Sea, is é ár ngnó dul chun cinn a fhorbairt,
  Le go mbeidh an chine daonna álainn ...
  Cé ionsaíonn siad ach deamhain ifreann,
  Tá sé contúirteach teagmháil a dhéanamh le cailín cosnochta!
  
  Is iníonacha Komsomol muid an Domhain,
  Maróidh muid an namhaid gan aon timidity ...
  Na daoine ar phláinéid an teaghlaigh seo,
  Agus anois beidh an fear ina laoch!
  
  Ní bheidh aon mhailís a rialú a fhios seo
  Faoi bhratach an Chumannachais Naofa...
  uair do bhi sęncatar coitchianta, ⁊ ro raidh an rígh .i.
  Le chéile repulsed muid an claíomh an fhaisisteachais!
  
  Taispeánfaimid sonas do dhaoine trí shampla,
  Is féidir linn gach rud a dhéanamh go barr an domhain ...
  Bhí an Rúis - bhí an USSR,
  Agus rinneadh idol Críost an ghrá!
  
  Téann na blianta stoirmeacha thart
  D'eitil muid timpeall Sirius chomh cáiliúil ...
  Tógtha ar na réaltaí na cathrach -
  Éirigh as an phláinéid chliabhán!
  
  Tar éis an tsaoil, tá Lada linn, agus Svarog cumhachtach,
  Cad a rinne an domhan chomh réalaíoch ...
  Go raibh an Dia Bán is mó ann,
  Níl sé ró-dhéanach le foghlaim!
  
  Ardóidh na mairbh go luath, bíodh a fhios agat
  Beidh Paradise ar an phláinéid a thógáil ag an am céanna ...
  Níl an aimsir ach bealtaine síoraí,
  Tá scála an láithreáin tógála ollmhór!
  
  Déanfaimid eitiltí go dtí an deireadh,
  Rachaimid ar imeall na cruinne ...
  Tháinig Svarog Mór in áit a athar,
  Agus a ghlóir i gcathanna gan athrú!
  
  Sea, bhí sé deacair, tá a fhios agam go bhfuil sé deacair,
  Naimhde ionsaí ar an Rúis i Horde ...
  Agus ceol trom sneachta sneachta,
  Ach rinne siad a mbealach tríd an cumannachas!
  
  Thug an Tiarna Svarog casúr láidir dúinn,
  Chun naimhde na Rúise a bhrú leo ...
  Agus buail buille mar sin -
  Go simplí repulsed muid an namhaid!
  
  I súile an cailín Komsomol dóiteáin saor in aisce,.
  Dónna sé i easghluaiseachta hellish, is féidir leat a fheiceáil ar an lasair ...
  Tá a fhios agam seo don Motherland, a mhná,
  Ardóimid an bhratach níos airde ná an ghrian!
  
  Is fear thú, smaoinigh anois ar iolar,
  Ag ardú os cionn réaltaí na cruinne leanúnaí ...
  Thar an domhan, na crúba seabhac sínte amach,
  Agus cúisithe le Chonaic imperishable!
  
  Ní féidir leat a mharú ach an Rúis saor in aisce,.
  Mar adversary insidious ní raibh iarracht ...
  Is gearr go mbeidh an sealgair ina chluiche,
  Tá sé contúirteach don namhaid troid leis an athar!
  
  Bogfaidh an cailín a cos lom,
  Agus beidh an faisisteach ag eitilt amach, bíodh a fhios agat do chuid fiacla ...
  Agus má bhogann an bhean an poker,
  Ciallaíonn sé sin gur imir trumpaí an bháis!
  
  Beidh gach rud sa domhan againn dearfach,
  Tá aon ghnó guys inargóinte ...
  Taispeánaimis cruthaitheacht gan dabht,
  Agus scriobhfaimid as an meaisín!
  
  Creideann na naimhde go héasca go mbainfimid,
  Bainimid féar deannaigh gan dabht ...
  Sábhálfaimid an Rúis ó thrioblóid mhór,
  Lig sé a bheith i gcroílár - Íosa agus Lenin!
  
  Chun na réaltaí is airde ar domhan
  Tá longa earthly in ann eitilt ...
  Chuir an file cumhacht an tsiolla in iúl dúinn go léir,
  In ainm ár Máthair Rúis!
  
  Tugann an Bhandia Lada glóir don Rúis,
  Scaipeann sí brat iontach...
  Troid ar son an Motherland agus ná bíodh eagla ort,
  Ar ndóigh, níl aon bhealach níos fearr dúinn!
  Nuair a throid na cailíní in aice le Moscó saor in aisce,.
  Throid na fathaigh fhíoracha...
  Ach tá Hitler i léig le Satan,
  Agus Svarog agus mé - tá a fhios go bhfuil muid invincible!
  
  Cé go raibh sioc a reo an fhuil,
  Rith an cailín tríd an sneachta cosnochta...
  Tabharfaidh an tír sonas is aon,
  Is airgead ó ór iad a braids!
  
  Tá aithne ag an Tiarna Uachtarach ar gach croí,
  Agus cailíní an oiread sin, is breá le Dia ...
  Beidh siad ag troid go dtí an deireadh
  Seachas sin, scriosfaidh an namhaid an tír!
  
  Sin an fáth gur bréag gach rud ar domhan,
  Nuair a chuireann tú spéaclaí ar dhath na rósaí ort...
  Agus caitheann an namhaid ceo leanúnach,
  Seacht Aoine an aimhréidh le seachtainí!
  
  Déanfaimid armúr a chruthú dúinn féin,
  Agus claíomh na ndaoine is géire a fhios ag cruach damask ...
  Ní dhéanfaidh an rúbal an tír dhúchais a bhaint de,
  Bhuel, cén fáth a bhfuil tú tuirseach capaill?!
  
  Tabhair faoi deara go mbeidh gach rud go breá go tobann,
  Nuair a chruinnímid le cumhacht Dé...
  Is tusa fabhcún na fírinne, ní coileach bréaga,
  Creidim sa chumannachas i gcath a bhrisfimid tríd!
  
  Ar son ár neart, agus in ómós na Rúise,
  Le haghaidh an bhratach dhearg agus an Rúis daor ...
  Don Úcráin agus don Bhealarúis,
  Cuirimis an misean is mó i gcrích!
  
  Déanfaimid glóir do Lada i nglóir,
  Grá a thabhairt do Svarog, máthair Dé Muire...
  Cúigear an rátáil go cinnte...
  Toisc gur thug creideamh neart!
  
  Cad é Batu agus an Genghis Khan olc dúinn,
  Cosúil le Hitler, arm Napoleon ...
  Ní ruaigfidh aon khan sinn,
  Gan horde, fiú má tá na milliúin!
  
  Sa Rúis, rugadh muid cailíní,
  Chun na glóire Ilyich agus Íosa...
  Anois tá na hiolair ag eitilt suas,
  Ealaín iontach a thaispeáint!
  
  Is é Moscó príomhchathair na síochána agus an ghrá,
  Táimid ag sracadh suas spás ...
  Cé nach féidir leat sonas a thógáil ar fhuil,
  Raids na infidels bhuail muid amach gach duine!
  
  Ná logh an namhaid laige dúinn,
  Tá sé ag iarraidh sála na gcailíní a fhriochadh ...
  Uaireanta ghoul ionsaitheach
  In ann a cuimilt agus a bhualadh olc!
  
  Ach ní thabharfaimid suas an teorainn don namhaid,
  Bain amach teorainneacha aon chruinne...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Agus a neart i gcathanna gan athrú!
  
  Mar sin tá bua na gcailíní gar,
  Níl eagla orainn roimh Stelzanath saor in aisce,.
  Tá grá don Athartha milis agus íon,
  Agus más gá, beidh muid ag troid leis an arm!
  Seo dán iomlán atá tiomnaithe don todhchaí, a chan na cailíní, le fury iontach.
  Agus ansin thóg siad é lena sála nochta agus iad ag brú ar na cnaipí, ag críochnú na Seapáine deiridh.
  Agus mar sin scoir arm na Crúibe de bheith ann. Chuaigh beagnach leathmhilliún Seapánach go dtí an chéad domhan eile. Agus tá sé an-fionnuar.
  Agus anois tá sé fós a defeat an cabhlach. Agus ansin ní bheidh ach adharca agus cosa fágtha ón tSeapáin.
  Albina chirped, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Tá an uair an chloig ag druidim nuair a bheidh an bua againn!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  Agus beidh na boghtaí príosúin titim isteach sa abyss!
  Dhearbhaigh Robur go láidir:
  - Ní bheidh aon duine ag glaoch orainn weaklings!
  Agus bhrúigh an buachaill a chosa lom ar chnaipí an luamháin stiúrtha.
  Is cosúil go bhfuil an cogadh ag teacht chun deiridh.
  Agus anois tá a mbarracuda ag bogadh i dtreo an chabhlaigh samurai. Agus is gluaiseacht mhórmháistir é seo go deimhin. Agus nach bhfuil an cluiche de réir na rialacha - beidh muid ag briseadh tríd an fraera!
  Rinne Albina tweet:
  - Glóir don impireacht dhomhanda nua!
  Shoiléirigh an buachaill Robur le fonn:
  - Mo Impireacht domhan!
  Ansin bhuail an t-ollamh leanbh an miotal lena chos lom. Cad a rinne an fhuaim.
  Le cabhair ó radar, aimsítear cabhlach na Seapáine. Tá sé díreach ag cúrsáil in aice le Port Arthur, ag iarraidh gan scuadrún an Aigéin Chiúin a bhfuil bac air a scaoileadh.
  Sheinn Alvina, an cailín síoraí seo, agus í ag brú a cos léanmhar:
  - Grian geal an dóchais
  Éirí amach ar fud na tíre arís...
  arm na Rúise cáiliúil,
  Beats an tSeapáin san fharraige!
  Lean Albina le díograis, ag brú na cnaipí freisin lena sÚil lom, chruinn, leanbhúil:
  Iolar na Rúise ar fud an phláinéid,
  beidh Wings scaipeadh éirí de thalamh ...
  Cuirfear an namhaid chun cuntais
  An mbeidh a defeated, briste!
  Agus anois cuireann an gaireas barracuda a chéad léas ar longa na Seapáine.
  Agus tá léasair imtharraingteach, lena gcumhacht iontach cosmaí, ag dul i mbun príomhthionscadal thír na gréine ag éirí.
  Agus anois thosaigh an long chogaidh is mó de na samurai, ar a raibh an cáiliúil Aimiréil Tóga suite, ag dul faoi uisce. Agus bhí sé gearrtha literally i bpíosaí beaga ag léasair imtharraingteach déanta ag geniuses a fuair óige síoraí.
  Robur - an buachaill síoraí seo, ag brú na gcnaipí lena chosa lom, linbh, agus ag gáire a chuid fiacla:
  Satailimid Mearcair lenár gcosa,
  Agus tá bealach go Mars!
  Dúirt Albina, agus í ag brú an namhaid lena sÚil lom:
  - Ardóimid tonnta tsunami,
  Ardóidh an cine bán!
  Thug Alvina faoi deara go fonnmhar, lámhaigh ar an namhaid ag baint úsáide as a toes nocht:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Agus chuaigh long Seapánach eile go tóin poill. Cailíní a bhí iontu seo go deimhin.
  Cé gur iompaigh na laochra iontacha ina leanaí, níor mhéadaigh a n-éifeachtacht chomhrac ach as seo. Agus bhí gaireas iontach millteach acu. A dóite literally gach long Seapáine.
  Sheinn Robur, fiú ag brú na Seapáine:
  - I vastness an Motherland iontach ...
  D"eisigh Albina, ag seoladh bronntanais de fhórsa marfach, agus ag lasadh a comhraic go litriúil:
  - Taitneamh a bhaint as an gcath agus an tsaothair ....
  Phioc Alvina suas le fury, ag scaoileadh doirteadh bás ifreann ag an namhaid:
  - Chum muid amhrán lúcháireach...
  Bhrúigh Robur an cnaipe lena mhéara loma, a chosa leanbhacha, agus phioc sé suas go fonnmhar:
  - Maidir leis an cara mór agus ceannaire!
  Bhris Albina, le díograis mhór, na Seapánaigh, agus chuaigh siad go tóin poill a longa, rud a chuir orthu boilgeoga a shéideadh agus a dhó, agus í ag canadh:
  - Is é Robur glóir an chatha!
  Báth Alvina, le paisean mór, cabhlach na samúraí, agus shábhaigh a miasa, ag canadh:
  - Robur - ár n-eitilt óige!
  Phioc Robur féin an t-amhrán faoi féin, agus é ag brú a shála lom, chruinn, leanbhánach ar na cnaipí agus ag béiceach:
  - Ag troid le hamhráin agus ag buachan ....
  Lean Albina le díograis mhór, ag baint úsáide as a barraicíní loma:
  - Leanfaidh fear Robur!
  Agus bhí an Tríonóid uile ag canadh go gaisgiúil, ag dul faoi loingeas na Seapáine, agus ag fágáil aon seans ar longa namhaid:
  - Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Leanfaidh fear Robur!
  Agus i ndáiríre doirteal siad na long go maith. Agus déanann siad tú dul síos.
  Chuaigh an chéad dá cheann déag d'iarann agus do chúrsóirí armúrtha. Agus anois thóg na trodaithe óga soithí níos lú. Ionas nach bhféadfadh aon rud agus aon duine maireachtáil.
  Dúirt Robur le gáire:
  - Má tá an lag láithreach sa cónra ....
  Agus chuir cos lom, linbh an bhuachalla-Ollaimh cuid eile de ghathanna millteach.
  Rinne Albina giggled, agus dúirt sí agus í ag dul faoi na longa Seapánacha:
  - Chun an greatness an phláinéid, agus an t-ioncam is airde de communism!
  Agus brúnn a sála lom na cnaipí arís.
  Alvina, ag leanúint ar aghaidh ag scrios na Seapáine agus ag baint úsáide as na cosa lom, cosa leanaí, vyaknula:
  - Chun spórt den scoth!
  Agus bhí na cailíní ag canadh le chéile:
  - Súile, a leanbh codlatach, wipe le do lámh,
  Fuair tú spórt crua duit féin ...
  meáchain ollmhór ag cuimilt go tapa go héasca,
  Socróidh tú taifead domhanda!
  Agus chuir Albina leis, ag brú na Seapánach ar muir:
  - Taifead domhanda i ndáiríre!
  . CAIBIDIL #4
  Tar éis do loingeas na Seapáine a longa is mó a chailleadh, agus a aimiréil a chailleadh, thosaigh sé ag scaipeadh. Agus b'éigean don barracuda é a ruaigeadh agus léasair domhantarraingthe a chur leis.
  Alvina, agus í ag brú na gcnaipí lena bharraicíní loma, chrom sí, ag tafann a fiacla:
  Críochnóimid go dtí an deireadh tú!
  Dhearbhaigh Albina, ag brú na cnaipí lena sÚil nocht, cruinn, bándearg agus roaring:
  - Beidh an ghrian ag éirí ina luí!
  Scaoileann Robur urscaoileadh marfach freisin leis an namhaid, agus dónn sé scriostóir eile, rud a fhágann go leáigh é.
  Ansin beidh sé roar:
  - Ar bord!
  Rinne Alvina giggled, agus casadh a cromáin, ag cromadh a fiacla, ag coed:
  - Beidh deireadh leis an tSeapáin!
  D"aontaigh Albina leis seo, agus na cnaipí á bhrú:
  Fuair tú é a fhear óg!
  Tá na cailíní fós chomh snotty i gcuma, ach ag troid. Agus ní fhanann ach boilgeoga ó longa na Seapáine.
  Robur, sa tóir ar na Seapáine, canadh:
  Ní fhágfaidh an namhaid, ní fhágfaidh an namhaid,
  Agus creidim é!
  Ní fhágfaidh an namhaid, ní fhágfaidh an namhaid,
  Tá cúr tar éis fás!
  Agus brúnn an buachaill a sháil lom, chruinn, leanbaí arís ar chnaipí an luamháin stiúrtha.
  Agus buaileann sé na Seapánaigh, ag gearradh an scriostóra ina dhá chuid beagnach comhionann.
  Thug Albina faoi deara go láidir, agus í ag brú na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma:
  - Beidh sé a bheith ar fad fánach Super!
  Agus tá long Seapánach eile ag dul faoi.
  Alvina ag báthadh na Seapáine go gníomhach, d'eisigh:
  - Is cailín cogaidh spáis mé!
  Agus thaispeáin sí a teanga. Ansin thosaigh sí ag léim, amhail is dá mba i bpanna friochta.
  Tá na cailíní seo thar barr!
  Sheinn Robur, ag troid leis na Seapánaigh:
  Robur, Robur, Robur -
  Swing leictreonach!
  Dúirt Albina go láidir, agus í ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma:
  Robur, Robur, Robur -
  Cosa eitil isteach i lámha!
  Chuir Alvina, lena sÚil léan, leanbhaí, an cnaipe luamhán stiúrtha agus í ag dul faoi long Seapánach eile, doiléir amach:
  "Agus ní inseoidh mé d'aon duine go bhfuil grá agam do Robur!" Is breá liom Robber!
  Chuir Albina leis, agus í ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena cosa lom:
  Is breá liom Robert! Agus beidh mé crush gach duine!
  Ba é sin an fhoireann. Agus báthann leanaí den sórt sin na Seapáine gan aon trua.
  Shíl Robur, a bhuíochas dá n-idirghabháil, gur iompaigh Nicholas II ó thsar ar theip air go ceann iontach. Agus déanaimis a rá go bhfuil sé iontach. Agus tá sé Robur - an genius is mó de gach am agus daoine.
  Cruthaigh arm den sórt sin. Tá sé ag iarraidh cumhacht ar fud an domhain, agus anois tá sé ag cabhrú leis an Tsar Rúise. Ach is féidir leat do airm a chasadh i gcoinne na Rúise i gcónaí.
  Troideann sé Robur dó féin ar an gcéad dul síos. Agus ní mór dom a admháil, go ndéanann sé go han-rathúil é.
  Bhuail Alvina an namhaid freisin lena bharraicíní loma agus rinne sí:
  - Nicholas Tsesarevich,
  Más gá duit a bheith i gceannas ...
  D'eisigh Albina, ag brú na naimhde lena sÚil loma, bándearg, a bhrúnn chomh sciobtha sin:
  - Ná déan dearmad,
  Tá an fhuil ag sileadh cosúil le torrent!
  Agus dheimhnigh an buachaill Robur:
  - Fós conas pours sé! Agus buailfimid an namhaid!
  Albina, go tóin poill long Seapánach eile, thóg é agus chanadh:
  - Saoire stoirmiúil Satan,
  Doirt fola ar an solas!
  D'eisigh Alvina, ag sábháil an scriostóra lena bharraicíní loma:
  - Agus claíomh naofa cogaidh,
  Bhris an rún!
  Dúirt Robur le gáire leanbh:
  - Sea, ghearramar an rún, agus léirigh ár neart ollmhór!
  Agus anois tá long Seapánach eile báite. Níl beagnach aon long fágtha sa tSeapáin. Tá na scriosóirí deireanacha ag dul faoi. Agus tá sé an-fionnuar.
  Sheinn Robur le pléisiúr:
  - Tá na longa briste,
  Tá cófraí oscailte..
  Scaipeann emeralds agus rubies mar bháisteach!
  Ba mhór an pléisiúr Albina, na focail a bhlaiseadh, chríochnaigh sí ag canadh:
  - Más mian leat a bheith saibhir,
  Más mian leat a bheith sásta...
  Dúirt Alvina, agus í ag brú a coise loma:
  - Fan linn, a ghasúir,
  Beidh tú inár rí!
  Agus exclaimed an bheirt chailíní i curfá:
  - Bí ár rí!
  Beidh tú inár rí!
  Agus beidh an dá bandia agus cailíní fionnuar ag gáire.
  Ach tá cabhlach na Seapáine críochnaithe. Agus chuaigh na soithí deireanacha faoi ghlas. Anois tá an cogadh beagnach thart.
  Dúirt Albina le aoibh gháire carnivorous:
  - Ní mór dúinn cabhrú leis an Rúis uair amháin agus do gach duine fáil réidh le bagairt na Seapáine!
  D"aontaigh Alvina leis seo, agus í ag stampáil a cos lom:
  - Ar ndóigh ní mór duit!
  D'fhreagair Robur, an buachaill ionsaitheach, síoraí sin:
  - Agus is cuma liom! Déanfaimid crush go sonrach na naimhde!
  Agus anois rushed a gcuid gaireas iontach go dtí an cladach na Seapáine. Go deimhin, is gá trúpaí na Seapáine a scrios sa chathair féin.
  Chan Albina, ag tafann a fiacla:
  - Fad a bhíonn an clog ag bualadh, agus an clog ag cnagadh,
  Agus an clog ag bualadh - ná croch do shrón!
  Lean Alvina uirthi agus í ag cnagadh ar a sála lom, cruinn:
  Cé go bhfuil croíthe ag bualadh, agus croíthe ag bualadh
  Don chuid is fearr - troid go dtí an deireadh!
  Robur shrugged a ghuaillí childish. Bhí sé éasca dó na Seapánaigh a mharú. An bhféadfadh sé whites a mharú go héasca freisin? Ar ndóigh d"fhéadfainn! Tá sé ag iarraidh cumhacht ar fud an domhain! Is é seo a paisean agus smaoineamh ionsaitheach. Nuair a mharaíonn tú chun hasten an nóiméad nuair nach mbeidh daoine a mharú a chéile!
  Agus beidh sonas sa Cruinne ar fad!
  Sheinn Robur fiú le háthas:
  Cá raibh sé, cathain a bhí sé,
  Mar leanbh, nó b'fhéidir i aisling ...
  Is nead é stócach ar an díon do ghaolta,
  Svit san earrach!
  Dúirt Albina:
  - Níl sé seo ábhartha a thuilleadh! I gcomparáid lenár gaireas, is é an stork aon duine!
  D'fhreagair Robur:
  - Tá an stork beo, agus tá ár gcuid saorga!
  Sheinn Alvina le háthas:
  - Mar sin dea-natured agus síochánta,
  Ach fós féin, tá an beithíoch fionnuar....
  Cheapann tú gur cuimhneachán mé
  Ach tá an béar beo i ndáiríre!
  Rinne Albina gáire agus thug sí faoi deara:
  - Ní miste trócaire a iarraidh ar Beast fíochmhar!
  Agus seo é a mbarracuda ar chríoch na Seapáine. Le cabhair ó radair agus idircheapadh raidió, lorgaíonn sé trúpaí, agus tá sé i mbun a ndíothaithe. Agus crushes, frankly, capitally.
  Deir Robur ag gearradh cathlán na Seapáine le gunnaí:
  - Cruthaímid míorúiltí spáis!
  D'eisigh Albina, fucking samurai:
  - Bhí sí ag féachaint ar an spéir!
  Alvina, ag brú na Seapáine, mhol:
  - Maidir le cumannachas nua Robur!
  Agus thaispeáin sí a teanga. Tá an cailín seo díreach iontach!
  Ar athraíodh a ionad Robur, tar éis cúpla reisimint samurai a scriosadh leis na cailíní, bhog sé arís. Agus ghníomhaigh sé go han-tapa. Bhí a chuid gluaiseachtaí ar an gaireas uilíoch, mar a bhí i gcónaí, an-tapa.
  Thug Albina faoi deara le gáire, ag tafann a fiacla, agus ag brú a bharraicíní lom ar na cnaipí:
  Is cailíní iontacha muid!
  D'fhreagair Alvin:
  - Ní grásta, ach eagraíochtaí!
  Agus brúigh le sála lom!
  Níl a gcuid oibre éasca, ós rud é nach bhfuil na trúpaí Seapánacha sa mháthairthír bailithe in aon áit amháin, ach tá siad comhchruinnithe. Agus caithfear iad a bhualadh píosa ar phíosa.
  Rud a chruthaíonn cinnte roinnt fadhbanna.
  Tá Robur gnóthach ag cuardach le radar. Agus leis, in éineacht leis na Seapáine, tá na cailíní ag stialladh agus ag milleadh. Caithfidh tú eitilt go dtí go leor réimsí.
  Comhdhéanann robur san eitilt aphorisms sciathán;
  Is dornálaí é deachtóir a bhuaileann i gcónaí faoin gcrios le lámha duine eile, nach n-éisteann leis an gong agus is breitheamh dá chuid féin é!
  Troid dorn is ea an dornálaíochta le lámhainní boga, polaitíocht na troda teanga gan lámhainní bána!
  Dornálaithe ar dhorn, polaiteoirí ar theangacha, dhornálaithe ar na rialacha go macánta, polaiteoirí ar aindlí go mí-ionraic!
  Is dornálaí í bean freisin, ach is í an duine is maraí nuair a bhainfidh sí a cuid éadaí go hiomlán!
  Déanann gairmithe sa dornálaíocht troid ar éigean, mná gairmiúla lom, ní hamháin a gcuid torsos!
  Tá troid dornálaíochta teoranta ó thaobh ama de ag na rialacha, níl aon teorainneacha ama agus rialacha ar eolas ag achrann na bpolaiteoirí!
  Bíonn dhornálaithe ag troid go hoscailte go poiblí, bíonn polaiteoirí ag troid faoin gcairpéad, agus fiú má dhreapann siad amach chun a dteanga a bhualadh faoi bhun an chreasa!
  Is inmholta an dornálaí stubborn, ach is minice ná a mhalairt a leanann polaiteoirí ar seachrán!
  Bíonn fonn ar an bpolaiteoir a bheith ina leoin, ach is gnáth reithe é dearcadh earráideach a chosaint, agus asal righin a mhuc é féin!
  Is radharc geal agus álainn í an dornálaíocht, tá an pholaitíocht dall freisin, ach tá sé náireach breathnú air, agus tá sé céad uaire níos searbh éisteacht leis!
  Uaireanta bíonn plúir gheal an phéacóige agus eloquence na nightingale ag polaiteoir, ach agus é ag déileáil le vótálaithe fanann sé ina mhuc gan sciathán!
  Sa dornálaíocht, tá na hairm fhada luachmhar; sa pholaitíocht, tá teangacha fada i bhfad níos maraí don tír ar fad!
  Ní fhéadfaidh dornálaí lena dhorn ach comhraic amháin a chur síos sa fháinne, déanfaidh polaiteoir faoin gcairpéad, le teanga fhada, an stát ar fad ina fhothracha!
  Is polaiteoir é an reathaí maratón is buaine, uaireanta ní bhíonn a dhóthain saoil aige rith go dtí an ríchathaoir!
  Ríomhann rádala neart ar feadh uair an chloig, ní dhéanfaidh polaiteoir, fiú amháin an duine is stuama, neart a charnadh go síoraí!
  Is minic a bhíonn polaiteoir homafóbach, ach le asal mór, néata, ach muc chun an iomláine!
  Ní i gcónaí gur duine suntasach é polaiteoir, ach i gcónaí asal ollmhór!
  Aithníonn vótálaithe an polaiteoir a vótálann siad ar a son mar phrionsa síscéal, ach faigheann siad rí nocht ar an ríchathaoir i gcónaí!
  Is breá leis an deachtóir é féin a bheith ina peacock diamaint agus ina impire i róbaí corcra, ach nuair a éilíonn an toghthóir cuntas, bíonn sé ina rí nocht agus ina sicín spíonta fliuch!
  Tá toil mná cosúil le diamaint i muince, tá easpa toil pholaitiúil ina chloch dhumhach ceangailte le srón timpeall a muineál!
  Is féidir bean a chur i gcomparáid le diamaint, fear go breochloch, agus polaitíocht le clot feces!
  Trí fhórsa, is féidir leat troid le namhaid cumhachtach, ach ní chuirfidh fórsaí ar bith iallach ort éisteacht le hóráid polaiteoir go deireadh, má chuireann sé é féin i bhfeidhm ort trí huaire ar a laghad mar chara!
  Tá iarracht de dhíth ar gach rud ar domhan, ach amháin faoi ghlaoch aonthonach polaiteoir níl sé deacair titim i do chodladh!
  Sa dornálaíocht, is minic a bhristear srón, ach sa pholaitíocht, fanann tú i gcónaí le do shrón!
  Tá srón an dornálaí cam, sa pholaitíocht tá an bealach chun vótálaí a fhágáil le srón tortach freisin!
  Sa dornálaíocht, déantar pointí a chomhaireamh go mímhacánta uaireanta; bíonn vótaí mímhacánta i gcónaí sna toghcháin!
  Sa dornálaíocht, tá tábhacht ag baint le conas a throideann tú, agus conas a dhéantar na vótaí a chomhaireamh agus tá beagán tosaigh ag rí an fháinne, sa pholaitíocht is cuma cén chaoi a vótálann siad, agus tá an comhaireamh go hiomlán i lámha an duine atá ar an ríchathaoir!
  I spóirt, is féidir leat a bheith ina monarc lom-chested, ach sa pholaitíocht, tá gach duine cheana féin ríthe naked!
  I gcúrsaí spóirt is féidir leat sweaty agus dusty a fháil, ach sa pholaitíocht is cinnte go n-éireoidh tú salach agus ní nighfidh cithfholcadh an salachar boladh!
  Is féidir le saighdiúir a bheith coinleach, ach a bheith taitneamhach do bhean, agus polaiteoir, is cuma cé chomh réidh bearrtha sé, taispeánann an mothú ar phógadh reiptín!
  Is iolar é saighdiúir le céim gealbhain, is sicín fliuch le céim turcaí é polaiteoir!
  An saighdiúir, cé nach geal múnlaithe, agus uaireanta déanann sé orduithe dúr, ach murab ionann agus an polaiteoir-parrot, ní chanadh sé ó ghuth duine éigin eile!
  Oibrí cogaidh seangán é an saighdiúir, agus doirteann an polaiteoir cac ó thuas, agus é ina dhrón ramhar ar a chúl!
  Bíonn an saighdiúir cróga fiú agus é cúthail, bíonn an polaiteoir cowardly, fiú agus é ina choileach!
  Tá an saighdiúir uasal, ach níl sé saor, tá an polaiteoir olc, agus freisin, i ndáiríre, sclábhaí paisin!
  Is leon é saighdiúir, cé go bhfuil sé gearr go fóill, agus is sionnach é an pholaitíocht agus é rófhásta cheana féin!
  Tá saighdiúir cosúil le aingeal in ifreann, agus is polaiteoir féasta muc le linn plá!
  Bíonn buachaill cosnochta níos compordaí ag rith tríd an sneachta ná mar a bhíonn polaiteoir ag imeacht idir na cleasa!
  Tá buachaill, nocht fiú amháin sa fuar, níos sona ná seanfhear i bpoll cainte polaiteoir!
  Níl an oiread sin eagla ar bhean a bheith nocht agus cosnochta is go gcuirfidh polaiteoir fireann a bróga uirthi agus go scriosfaidh sé trí chraiceann!
  Tá cuma uaigneach ar an mbean, ach is beag atá in ann eagla a chur uirthi, is iontach an cuma ar an deachtóir fireann, ach shiúlann sé óna scáth féin!
  Maidir le deachtóir, níl an ciúnas órga ach amháin más féidir leis na hábhair a dteanga a chur ina bpócaí gan gruama!
  Dearbhaíonn an deachtóir go bhfuil sé crua mar charraig, ach i ndáiríre tá an anfhlaith ach cloch dhubh-srón!
  Buaileann cailín a cosa síos nuair a ritheann sí cosnochta thar chlocha géara, bíonn mearbhall ar pholaiteoir nuair a bhíonn sí ag brúchtadh idir sruthanna!
  Is féidir le sála lom baineann a tholladh le ceann géar, ní tholgfar slad vótálaí le polaiteoir fiú amháin le héirim!
  B"fhearr le bean siúl cosnochta sa fuar ná bheith faoi bhrón le hóráidí lasracha na bpolaiteoirí!
  Sa sioc, ní fhuaróidh croí te, agus ní bheidh óráid lasrach polaiteoir te!
  Tá lasair ina chroí ag tírghráthóir, gan ach cac ina ae ó pholaiteoir!
  Tá croí fial an tírghráthair ag saighdiúir, agus tá boilg ostrais truaillithe agus scornach python sanntach ag polaiteoirí!
  Coinníonn saighdiúir onóir - cosnaíonn sé go leor, díolann polaiteoir gan náire, nach fiú pingin briste, ach cosnaíonn sé trí cinn go daor!
  Tá cóta mór liath ar an saighdiúir, agus go leor ábhar liath ina cheann, tá gruaig mhac tíre liath ar an bpolaiteoir, agus tá sé ag dréim le bheith ina chairdinéil liath!
  Cuireann polaiteoirí saighdiúirí chun fuil a dhoirteadh ar mhaithe le focal dearg, agus ar mhaithe le gnó dubh feall siad grá!
  Is féidir le saighdiúir a chorp a stainiú, ach fanann sé íon ina anam, agus ní chuideoidh aon seomra folctha le polaiteoir salachar spioradálta a ní!
  Caithfidh saighdiúir drochdhaoine a mharú ar mhaithe leis an Motherland, maraíonn polaiteoir gach rud maith le huaillmhian ar mhaithe leis féin!
  Ní dúnmharfóir é saighdiúir a mharaíonn, polaiteoir ag gealladh - ní chomhlíonann sé!
  Uaireanta déanann saighdiúir an dodhéanta gan é féin a spáráil, ní dhéanann polaiteoir aon rud dá bhféadfaí gan féin-leas ina phóca féin, gan daoine eile a shábháil!
  Is leon é saighdiúir nach bhfuil faoi cheannas reithí, is sionnach é polaiteoir nach ndéanann ach reithí le hinchinn sicín géilleadh dó!
  Ní fhéadfaidh saighdiúir a bheith ina leon i gcónaí, ach is é an rud is mó ná a bheith ina asal as a bhfuil trí chraiceann íslithe!
  , Ní i gcónaí a iompar saighdiúir cosúil le aingeal, ach i dhoimhneas a anam tá sé dírithe ar Dhia, polaiteoir i gcónaí pours amach óráidí angelic le gealltanais Paradise, ach fiú ar dhromchla an spiorad is léir go bhfuil sé. tiomanta do Satan!
  Is féidir saighdiúir a fhágáil gan buataisí le linn an chatha, ach cuireann polaiteoir bróga air, in aon chás!
  Caitheann saighdiúir éide duaithníochta chun maireachtáil ar son an athar, agus is chameleon é polaiteoir chun vótálaí a mharú go morálta chun an ríchathaoir a ghabháil!
  Saighdiúir i gcath luachra mar mhadra ag torc, polaiteoir sa chúl, coirt go leor agus muca!
  Is maith an rud é go mbeadh saighdiúir láidir mar darach agus é ag bualadh le namhaid, is measa é a bheith dúr mar stumpa agus é i dteagmháil le polaiteoir!
  Gearrann seiceadóir cinn le tua, saighdiúir sa scornach le bayonet, sileadh polaiteoir ar a inchinn lena theanga, agus strangles taobh thiar den muineál le focail ghreamaitheacha!
  Is fearr do shaighdiúir a bheith ina mhac tíre borb ná ina choinín cowardly, go háirithe nuair a bhuaileann sé le boa constrictor polaitiúil!
  Féadfaidh saighdiúir a bheith fíochmhar ó thaobh cuma, ach i ndoimhneacht uain mhacánta, is gnáth-mhuc é polaiteoir a bhfuil cuma angelic air!
  Bíonn saighdiúirí i gcónaí cróga, fiú agus iad ag cúlú ní dhéanann siad ach ainliú oirbheartaíochta, bíonn polaiteoirí i gcónaí go héadtach, fiú agus iad ag ionsaí, déanann siad cleas straitéiseach!
  Troideann saighdiúir le daoine comhionann agus láidir le hordú, ionsaíonn polaiteoir na lag, de réir a thoil féin!
  Ní bhíonn saighdiúir fíor dea-bhreith i gcónaí, ach comhlíonann sé a dhualgas i gcónaí, ní choinníonn polaiteoir, fiú le pedigree ríoga, a chuid geallúintí!
  Úsáideann saighdiúir striapacha uaireanta le linn a shaoire, bíonn polaiteoir i gcónaí ag obair agus bíonn sé ina striapach a úsáideann vótóirí faoi shuaimhneas!
  Íocann saighdiúir le striapach an méid a thuilleann sé lena chuid fola, is striapach é polaiteoir é féin agus íoctar é as fuil na vótálaithe a mhilleadh!
  Shoots saighdiúir, a sheoladh piléar isteach i cófra an namhaid, polaiteoir a mharaíonn trí muc a chur ina phóca, agus bile san ae!
  Bíonn saighdiúir i gcath gártha, níl polaiteoir ina thost freisin, ach má bhuailtear laoch sa chath, ansin toisc nach sciath é an chaoin, faraor!
  Ní réalta i gcónaí saighdiúir, ach ní théann glóir a shaothair i léig thar na gcéadta bliain, bíonn polaiteoir i gcónaí ag iarraidh ról an luminaire, ach clúdaítear a infamy le múnla!
  Oibríonn an saighdiúir le bayonet géar agus stabs i coinsiasa maith, builleann an polaiteoir ordóga le cabhair teanga a géire gan coinsiasa!
  Is féidir le saighdiúir an iomarca fíona a ól agus é féin a phionadh, ach ní dhéanfaidh sé, cosúil le polaiteoir, buinneach briathartha a dhoirteadh isteach sa mheisce!
  Tá cailín cosnochta réidh le rith i ndiaidh a leannán gan eagla, ach leis an eagla a ligeann don vótálaí é féin a chur faoi chróga ag polaiteoirí!
  Is sionnach é polaiteoir, a bhfuil na vótóirí ina gcónaí ar choop sicín, ach ag ithe feola na ndaoine a bhfuil faisnéis sicín acu, is cinnte go sleamhnóidh polaiteoir muice!
  Tá saighdiúirí ag troid le coiligh a leagann uibheacha órga, ar son ginearál turcaí a itheann polaiteoirí sionnach!
  Ritheann an saighdiúir ar an ionsaí, a chreidiúint i bua, beidh an polaiteoir sa chúl, in aon chás, an milleán ar an Trodaire ag imeacht ó phrionsabail!
  Éiríonn saighdiúrí uaireanta, toisc go bhfuil an sonas inathraithe, ach tugtar an pholaitíocht ar láimh i gcónaí, bíonn a sonas i gcruachás agus ag sleamhnú muc!
  Tá an buachaill cosnochta ró-dheacair ligean don pholaiteoir é a thiomáint faoina shála!
  Nuair a bhuaileann clocha géara cosa lom cailín, gortaíonn siad croí fir, ach buaileann polaiteoirí a chuireann iallach orthu anraith cabáiste a sileadh le bróga bast ae na vótóirí!
  Níl saighdiúir ag lorg báis, ba mhaith leis maireachtáil, níl polaiteoir ag lorg slí chun a ghealltanais toghcháin a chomhlíonadh - tá sé ag iarraidh airgead a dhéanamh ar na vótálaithe!
  Bíonn saighdiúir óg ina chroí i gcónaí, fiú ag casadh liath, seanpholaiteoir bradacha ina shuí san ae, agus diabhal maol fiú le gruaig tiubh!
  I am ársa, bhí saighdiúir claíomh, ansin tháinig sé ina ionad le gunna meaisín chun é a dhéanamh níos éasca a naimhde a mharú, agus polaiteoir ag an am a bhí teanga - níos marfach ná a bhfuil sé dodhéanta a chumadh!
  Is cineál meaisín cogaidh é saighdiúir, ach fanann sé ina fhear, níl aon rud daonna sa pholaitíocht - is meaisín cogaidh é i gcoinne argóintí réasúnta!
  Is fearr spúnóg don dinnéar ná anraith cabáiste a shlogadh le bróga bast!
  Má tá sé deacair cairde a dhéanamh sa pholaitíocht cosúil le mac tíre i bpacáiste, ar a laghad ná déanaimis a chéile ar an tolg!
  Polaiteoirí squabble cosúil le wolves agus a chur muc ar a chéile cosúil le sionnaigh!
  Is féidir le polaiteoir fós fannaí mac tíre a cheilt faoi chraiceann caorach, ach ní féidir le haon rud pingin muice a cheilt!
  Ní fiú pingin do pholaiteoir nach bhfuil in ann pingin muice a cheilt ar na vótálaithe!
  Cuirfidh an polaiteoir an oiread sin brú ar na vótóirí go mbeidh siad ag caoineadh mar mhac tíre!
  Polaiteoir gan greim ag mac tíre, ach a bhfuil nósanna muice aige, tabharfaidh sé saol an mhadra don vótálaí!
  Trasnaíonn an polaiteoir é féin lena lámha, téann sé isteach ina phóca lena theanga, agus satailt ar a anam lena chuid buataisí!
  Má bhíonn seacht n-Aoine ag polaiteoir sa tseachtain, bíonn breithlá díomhaoin ag an vótálaí Dé Luain!
  Is cuma má rugadh ar an Luan, is tubaiste é deachtóir a thoghadh ar an Domhnach!
  Tar éis duit rogha a dhéanamh i bhfabhar anfhlaith sna toghcháin Dé Domhnaigh, tá an baol ann go bhfaighidh tú Dé Luain leanúnach!
  Ag roghnú lámh iarainn, gheobhaidh tú slabhra cruach timpeall do mhuineál!
  Fós féin, tá an lámh iarainn níos fearr i gcumhacht ná cos cnámh anarchy!
  Is fearr an chumhacht is éadrócaireach ná anarchy iomlán, tá sé níos éasca anfhlaith amháin a sheasamh ná míle deartháireacha!
  Ba chóir go mbeadh rialóir fíor cosúil le prionsa síscéal do na daoine, agus ní rí nocht!
  Is beag prionsaí síscéalta sa pholaitíocht - ach ríthe nocht soladach!
  Is rí sa todhchaí é prionsa, is féimheach é rí nocht san am i láthair!
  Tá bean ag fanacht le prionsa síscéal, ach faigheann sí rí nocht, is mesiah an vótálaí, agus faigheann sí hypocrite lag-willed, nó anfhlaith neamhphrionsabal!
  Fanann bean le prionsa go bpósann sí, fanann vótálaí le comhlíonadh na ngeallúintí toghcháin go dtí go gcloíonn an ailse ar an sliabh!
  Tá an polaiteoir ina mháistir bréaga agus ina mhórmháistir ar leithscéalta, agus tá sé ar a chumas curadh an domhain a mhilleadh!
  Níl ach seans amháin ag polaiteoir an chéad tuiscint a bhaint amach, agus deis leanúnach a bheith ann!
  Tá a fhios ag an bpolaiteoir gur ceithre huaire dhá uair a dó, ach déanann sé iarracht a chruthú, trí dhá théarma eile a chur leis, go bhfaighidh tú an domhan ar fad!
  Ba mhaith leis an bpolaiteoir an chumhacht agus an ríchathaoir leon a bheith aige, ach ó thaobh neart de is coileach is fearr é, agus ó thaobh seasamh is sionnach é ag tochailt poll chun muc a phlandáil!
  Caithfidh nerves cruach a bheith ag an vótálaí gan meirge a bhaint as báisteach briathartha an pholaiteora!
  Is fusa a chreidiúint go dtitfidh an spéir go talamh ná go bhfuil sé tuillte ag an deachtóir a ardú chun na bhflaitheas!
  Bíonn an polaiteoir réidh i gcónaí le geallúintí cosúil le nightingale a dhoirteadh, ach an gealltanas a chomhlíonadh nuair a bhíonn an ailse ag feadaíl ar an sliabh!
  Cén fáth go bhfuil sé chomh deacair gealltanais toghcháin a chomhlíonadh - is féidir leat míol mór a ithe le do shúile, ach beidh spúnóg mhór ag cuimilt do bhéal!
  Is féidir leat gach rud a tharraingíonn an tsamhlaíocht a dhéanamh, más rud é nach geallúintí polaiteoir a bhfuil samhlaíocht réasúnta acu iad!
  Tá an polaiteoir réidh chun a anam a dhíol leis an Diabhal ar mhaithe leis an gcumhacht, ach ní cheannaíonn Satan rud nach fiú pingin agus téann sé isteach ina lámha saor in aisce!
  Ní féidir le polaiteoir a bheith ina Dhia, ach tá Sátan féin in ann é a mhilleadh!
  Tá an vótálaí ag iarraidh glaineachta sa pholaitíocht chun feoil a ithe, ach ní fhaigheann sé ach cineál amháin ó pholaiteoir salach - muc phlandáilte!
  Tá mias taobh amháin ag an gcócaire-pholaiteoir - núdail le haghaidh cluasa, agus cineál amháin feola - cuir muiceoil, ar an tríú poll ó donut le mil gealltanais ó shruthán eloquence, agus mar fhocal scoir, leite beithe agus cáis i mousetrap. !
  Cócaire is ea polaiteoir a ullmhaíonn miasa do-ite le haghaidh óráidí milse, ionas go mbeadh sé níos éasca an vótálaí a shlogadh féin!
  Cócaire is ea polaiteoir a chothaíonn go fial leis an vótálaí le mil óráidí, ach bíonn mil searbh fiú má bháiteann tú inti!
  Má tá an deachtóir a bhfuil mianach cunning aige tar éis a théarmaí a athshocrú go nialas, ciallaíonn sé seo go bhfuil basta faighte ag an vótálaí arís!
  Bíonn laoch i gcónaí ag troid ar son cúis chóir, agus tógann polaiteoir na trófaithe ar fad ar chlé!
  Buaileann laoch lena lámh chlé ar chúis chóir, tógann polaiteoir lena theanga gach éachtaí ar chlé!
  Is é an cogadh a mhalairt ar an aigéan an ghrá, ach éilíonn sé freisin Fountain fola!
  Ní Dia sa neart é laoch, ach aingeal san uaisle!
  Tá clogad iarainn, bayonet cruach, agus croí óir ag an saighdiúir, ach ní chuireann an polaiteoir luach pingin air fiú!
  Is minic a chuirtear saighdiúirí chun maraithe mar chaoirigh, ach is leoin iad a chroí, agus is gnáth chaoirigh é polaiteoir a roars mar leon!
  Féadfaidh eagla an bháis a bheith ar shaighdiúir freisin, ach fós féin tá níos mó eagla air roimh an mímhacántacht, agus tá polaiteoir ag crith ar feadh a shaoil, ach chaill sé a onóir i bhfad ó shin!
  Ceiliúrann na saighdiúirí, tar éis dóibh an namhaid a ruaigeadh, an bua a cheiliúradh, déanann an polaiteoir, tar éis dó an vótálaí a mhealladh, an bócach a cheiliúradh!
  B"fhéidir gur laoch maith é buachaill, ach ní fhásfaidh polaiteoir go deo le bheith freagrach do na vótóirí!
  Is fearr a bheith i do ghasúr cosnochta ná ligean do na polaiteoirí do bhróga a chur ort agus d"óige a ghoid!
  Is bláth iontach í cailín atá in ann meath, ach ní chailleann sí a cumhráin choíche, is carn aoiligh é polaiteoir, is féidir leis an ríchathaoir a dhreapadh, ach ní dhéanfaidh sé ach níos mó stink!
  Is fíorfhear é saighdiúir, is bean ghreannmhar é polaiteoir!
  Bíonn buile uasal ar shaighdiúir cosúil le roar leon, agus tá hysteria vile ag polaiteoir, is é an focal bleating reithe!
  Is annamh a bhíonn lá saor ag saighdiúir, ach bíonn seacht n-Aoine sa tseachtain ag polaiteoir, agus ceiliúrann a thoghthóirí a lá breithe ar an Luan!
  Saighdiúir, tar éis titim, déanann brú-suas, polaiteoir i gcónaí titim go morálta agus squeezes isteach ina phóca!
  Uaireanta cuirtear iallach ar shaighdiúir dul tríd an láib agus é fós ina fhear, agus is muc é polaiteoir in éadaí glana agus é lán de Köln!
  Tugann saighdiúir onóir agus fanann sé le honóir, sleamhnaíonn polaiteoir muc isteach agus fanann sé ina mhuc!
  Bíonn cnaipí i ndiaidh a chéile ag saighdiúir, tá cnap cosúil le torc ag polaiteoir!
  Cluineann an saighdiúir páistí cróga, agus seolann sé polaiteoirí chuig ospidéil shíciatracha!
  Deirtear gur de shliocht moncaí é fear, ach tá polaiteoir soiléir láithreach agus d"fhan sé ina mhuc!
  Rinne Labour fear as moncaí, agus d"iompaigh an streachailt faoi cheilt an pholaitíocht ina mheascán de sionnach agus muc!
  Bíonn an t-oibrí ag obair go dian agus uaireanta ólann sé alcól, bíonn an polaiteoir mhuiniompair agus cuireann sé buinneach briathartha ar urlacan!
  Fásann an saighdiúir ó chath go cath, an polaiteoir ó feachtas toghcháin amháin go ceann eile, níos mó agus níos mó a iompú isteach i striapach!
  Ar lasadh súile saighdiúir le spleodar ógánach trodaire, tá hata polaiteora ar lasadh cosúil le gadaí, le neamhshuim ciniceach dóite amach!
  Tá rogha ag saighdiúir: cófra i gcrosanna nó cloigeann sna toir, agus níl ag polaiteoir i dtoghcháin ach crosa atá clúdaithe le mianta, vótálaithe agus cinn cabáiste!
  Saighdiúir fiú beag i stádas le misneach ollmhór, polaiteoir fiú le seasamh ard - coinsiasa pigmy!
  Teastaíonn corp mná ó shaighdiúir mar bhronntanas le haghaidh éacht, agus cuireann polaiteoir an tír ar fad i muinín ailse!
  Bíonn am agus áit i gcónaí ag saighdiúir le haghaidh éacht, ach ní i gcónaí is féidir é a chur i gcrích, is cinnte go mbeidh am ag polaiteoir atá i dtrioblóid i gcónaí muc a chur ar a cheann!
  Is é polaiteoir an t-aon chréatúr gan sciathán sa nádúr a chastar ar cheann gach duine!
  Tá a fhios ag gach buachaill scoile gur ceithre cinn dhá uair a dó, nach ndéanann ach polaiteoirí, in ionad uimhreacha a iolrú, deighilt leanúnach ina phóca!
  Foghlaimíonn saighdiúir trí bumps a dhéanamh, déanann polaiteoir iarracht vótóirí a chur i dtaithí ar an tuairim gur féidir le duine a bheith rathúil má bhuaileann duine an ordóg!
  Is Trodaire é gach saighdiúir, níl an difríocht ach sa leibhéal, is striapach é gach polaiteoir, níl an difríocht ach i gcéim pimp!
  Is saighdiúir go páirteach mar fhorghníomhú, toisc go gcailleann sé fuil freisin, is scoundrel iomlán é polaiteoir, toisc go sileadh sé ar a inchinn!
  Má thugtar cuireadh don ghinearál chun bainise, faigheann an saighdiúir cuireadh chun an Motherland a shábháil ionas go n-imrítear póstaí i dtír saor in aisce!
  . CAIBIDIL #5
  Ba é an garda impiriúil an mórchruinniú deireanach trúpaí. Roghnaítear iad seo samurai ag áit chónaithe an mikado. Is dóibh ro ghabh gaisgidheach triath na cloinne.
  Bhí siad ag iarraidh deireadh a chur le bagairt na Seapáine uair amháin agus do gach duine!
  Bhrúigh an buachaill síoraí Robur cnaipe an luamháin le méara loma chosa a pháistí, agus bhuail sé fórsa marfach scriosta agus dhó laochra na tíre faoi éirí na gréine.
  Rug Robur a fhiacla agus sheinn sé:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan,
  Agus soak sa leithreas!
  Dúirt Albina le gáire agus í ag tafann a fangs linbh agus ag canadh:
  - A haon a dó a trí! Scriosadh naimhde go léir!
  Agus brúfaidh an cailín cnaipí an luamháin stiúrtha lena cosa lom chiseled. Níl inti ach hyperlaoch.
  Thump Alvina an samurai lena sÚil nocht, galánta, bándearg agus cooed:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Dúirt Albina le gáire amhrasach:
  - An mbeidh sé go hiontach? Agus cad a chiallaíonn ár máthair?
  Scaoil Alvina a fiacla agus d"fhreagair:
  - Ar feadh i bhfad tuiscint a fháil ar mháthair bríomhar - chun cailíní a thuiscint leis an intinn!
  Agus arís, a ligean ar sruthán agus chonaic an garda. Agus rinne sí é go díograiseach.
  Idir an dá linn, léirigh Robur a chosa lom, linbh, coirtithe ar ghunnaí an namhad agus smaoinigh sé ar bhrí na beatha.
  Tá a misean féin ag gach duine sa saol. Agus ní féidir leat argóint ina choinne. Mar shampla, rinne sé Robur na fionnachtana is mó sa teicneolaíocht, agus d'éirigh leis. Agus anois caithfimid an daonnacht a dhéanamh sásta lenár deachtóireacht féin. Agus is é seo a mhisean is mó.
  Agus Robur, ag brú na Seapánach, ag canadh:
  - Anseo a thagann an misean, agus ansin an Rúis, in ionad Nicholas, toghfaidh mé!
  Agus sin cé mhéad Seapánach marbh. Níl ann ach carnáin iomlána de chorpáin. Tá reisimintí gardaí an impire, a raibh an buile orthu dul i dteagmháil leis an Rúis, ag fáil bháis. Mar sin féin, más rud é amháin leis an Rúis tsarist, ansin tá sé seo ach leath na trioblóide, agus anseo tá an genius teicniúil Robur ina choinne. Agus is fadhb mhór í seo.
  Thosaigh Robur arís ar aphorisms sciathánacha a chur in iúl os ard, rud a d'éalaigh go héasca óna theanga childish;
  Is fearr deamhan aithrí ná aingeal tite!
  Is é an bealach is fearr chun ceartas a bhunú ná gach duine a phionósú!
  Tá a chuid ama ag gach glasraí, agus tá slabhra ag an madra don lón agus iall don dinnéar!
  Ordaíonn an ceann ciallmhar, ach grab mhéara nimble. Tá ceann amháin dodhéanta gan an ceann eile - aigne gan chorp, mar anam gan feoil!
  Ní i gcónaí ciallmhar ar an ríchathaoir, ach i gcónaí leis an rí ina cheann!
  Ná caith fiú spochadh as an am atá thart mura bhfuil tú ag iarraidh dul i n-aigéan urlacain amach anseo!
  Is mó fiú an gníomhas maith is lú ná na haislingí agus na tionscadail is ollmhór!
  Tá an t-amadán deireanach in ann a mharú, ach tá an chéad genius fíor in ann aiséirí!
  Forbróidh an chine daonna go dtí an Dia Uilechumhachtach, nó rachaidh sé faoi dhraíocht na n-apes, ach tá sé chomh dodhéanta fanacht ar aon leibhéal is atá sé chun seasamh ar imeall boinn le linn crith talún!
  Is fearr aon uair amháin a slais le claíomh ná bagairt a dhéanamh le bríce míle uair!
  Más mian leat a bheith sásta, pósadh go maith; más mian leat eagna a fháil, pós gan rath!
  Pósadh atá lochtach nuair a ghéaraítear lámha an groom as rud éigin nach dtabharfaidh sásamh don Bride!
  Is féidir fiú leanbh a mharú, ach le haghaidh aiséirí ba chóir go mbeadh duine aibí go leibhéal an demiurge!
  Is é an leon rí feoiliteach na n-ainmhithe, ach is é an duine is maraí ná an sionnach!
  Nuair a tháinig an t-asal ina rí, shamhlaigh an sionnach gurbh é Dia é féin, agus bhí ar an gcuid eile treabhadh mar asail!
  Tá rialacha cobhsaí sa fichille, sa pholaitíocht tá cluiche gan rialacha agus aindlí!
  Is cluiche é fichille d'intinn mhór de réir rialacha soiléire, ní cluiche ar bith í an pholaitíocht, do villains ollmhóra de réir coincheapa doiléir!
  Níl an chumhacht ag an aigne is mó a mhíniú don amadán deireanach - cén fáth a bhfuil an pholaitíocht as cuimse!
  Is fionnachtain iontach é aireagán an rotha ar mhaithe leis an gcine daonna, ach is é an mallacht is mó atá ar chumas na bpolaiteoirí vótálaithe a thiomáint i gciorcail!
  Maidir le fear cliste, is sábhálaí tarrthála é rópa le héirí as an ngleann, is srón é don amadán, agus is tubaiste é misneach!
  Tá cúig mhéar ag dorn óil, ach an té a bhuaileann iad, ní fiú unsa coinsiasa é!
  Is é an rud is deacra le titim faoi bhráid vótálaí gullible ó na sléibhte óir geallta ag na polaiteoirí!
  Dá airde sliabh óir gheallúintí an pholaiteoir, is amhlaidh is mó an seans go mbrisfidh an vótálaí a mhuineál tar éis dó eitilt as!
  Uaireanta tacaíonn polaiteoir le vótálaí - cosúil le noose fir ar crochadh!
  I gceardaíocht tá máistrí ar gach ceird, ach sa pholaitíocht, is teanga amháin scil!
  Ní féidir le fiú na lámha is sciliúla gach rud a réiteach, ach tá polaiteoirí neamhghlaine in ann gach rud a bhriseadh!
  Ní ardóidh an fear is láidre lena lámha fiú tonna, ach ní lagóidh polaiteoir a bhfuil a theanga staid iomlán!
  Goisteann an cobra sula scaoiltear nimh isteach sa chorp, agus doirteann an polaiteoir amach mar a bheadh tromluí ag nimhiú an anama!
  Scaoileann an nathair nimhe trína fanaí, scaoileann an polaiteoir nimh tríd an teanga, ag marú i bhfad níos cruinne!
  Bíonn an fhírinne searbh uaireanta, ach tá salann na fírinne ag leigheas, bíonn an polaiteoir i gcónaí milis, ach cuireann a chuid meala díomá ar diaibéiteas!
  Tá mil ó bhéal polaiteoir gan arán, ach níl aon arán saothair gan salann na fírinne!
  Agus tú ag féachaint ar dheachtóir, tá an pholaitíocht inmhaíte, tá sé níos blasta fuil a dhoirteadh ná subh a smearadh i do bhéal!
  Tá an deachtóir chomh searbh leis an mormónta, ach níl salann na fírinne ann ach i n-aenna a dhaoine!
  Bíonn óráid binn ag polaiteoir-daonlathach, bíonn óráid ag polaiteoir-deachtóir ar dtús, agus ansin a cheann as a ghuaillí!
  D'fhonn slí bheatha a dhéanamh sa pholaitíocht, ní mór duit a fhios ag trí rialacha: tá an tost órga, ba chóir go mbeadh an chaint cosúil le mil, geallann i dtrí bhosca, é a thógáil ón stocaireacht ar thrí bhealach!
  Deir polaiteoirí rud amháin agus déanann siad rud eile, ach amháin eisceacht - ní bheidh tú ag leamh leo i ndáiríre!
  Nuair a chuirtear bróga ar fhear, téann sé ina fhéimheach, agus nuair a bhainfidh bean de a bróga, méadaíonn sí a fortún!
  Ní féidir le gach fear áit aingeal a éileamh fiú, ach tá gach bean ina bandia féideartha cheana féin!
  Ar deireadh, bhí an garda scriosta go hiomlán, agus bhí an Pálás scriosta go páirteach.
  Anois caithfimid iallach a chur ar an Mikado géilleadh neamhchoinníollach don Rúis a shíniú agus reifreann a reáchtáil ansin ar chuimsiú na Seapáine in Impireacht na Rúise.
  Ar ndóigh, is é seo an ceann is tábhachtaí ...
  Chuir na cailíní armúr aistrithe orthu agus chuaigh siad amach as an aerárthach.
  Níor chuir éinne ina gcoinne.
  Bhí an Mikado ag súil leo in éineacht leis na hairí. Ag radharc na gcailíní cosnochta, bhí náire agus blush ar na daoine mór le rá.
  Albina ordaigh:
  - Ar na glúine!
  D'ísligh na Mikado agus na hairí iad féin go géilliúil. Chrith siad leis an eagla.
  Dúirt Alvina:
  "Póg anois ár lorg coise!"
  Agus chun a bheith níos diongbháilte le blaster póca, ghearr sí amach dhá bodyguards an impire. Agus ansin thum sí a cosa lom isteach san fhuil a doirteadh ó mhairbh. Ina dhiaidh sin, d'iompaigh Albina ina leacht scarlet freisin.
  Tar éis sin, d'fhág na cailíní dearg, galánta, rianta beaga dá gcosa.
  Phóg an t-impire agus na hairí iad go géilliúil. Agus ba é seo an náiriú is láidre sa tSeapáin.
  Ansin, ar ndóigh, ní mór duit géilleadh neamhchoinníollach thír na gréine ag ardú a shíniú.
  Cuireadh iachall ar Albin agus Alvin Comh-Aireachta iomlán na nAirí a shíniú.
  Agus ansin luigh an mikado síos arís agus phóg boinn loma fola na gcailíní síoraí.
  Mar sin tharla slí bheatha na Seapáine agus bua iomlán.
  Ach faoi láthair, ní mór duit fanacht le teacht trúpaí na Rúise. Ar aon nós, fógraíodh ar an raidió go mbeadh an tSeapáin capitulate.
  Bhí an-áthas ar Robur, agus dúirt an buachaill síoraí:
  - Bhuaigh mé Impireacht iomlán!
  Agus phléasc sé amach ag gáire... Bhí sé contúirteach an fheithicil chomhraic a fhágáil, ach bhí sé leadránach suí leis féin.
  Agus chinn an buachaill síoraí, a fuair neamhbhásmhaireacht mar bhronntanas, leanúint ar aghaidh ag bailiú nathanna sciathánacha;
  Chun lúcháir a dhéanamh ar an bua agus gan searbhas na bua a caoineadh, is gá duit allais na dúthrachta agus spréach na tallainne!
  Mothaíonn saighdiúir ina chroí nuair a théann sé ar an ionsaí, agus cuireann polaiteoir atá san ae le fada chun maraithe!
  Uaireanta tugtar cuairt ar an saighdiúir ag amhras faoi inniúlacht an ordaithe, ach níl an polaiteoir, gan amhras, inniúil, sin i gcumas bréag!
  Mac iolair é saighdiúir a bhuaileann naimhde agus a shruthaíonn sa spéir, mac sionnach é polaiteoir a shitseann ar a cheann agus muca ar an gclaí!
  Sa chath, bhuaigh an cróga air sular thosaigh an troid, chaill an bórd gan dul isteach sa chath, rinne an polaiteoir cheated fiú roimh roinnt na trófaithe!
  I gcath, bíonn fórsaí i gcónaí éagothrom, tá duine níos láidre, tá duine níos laige, agus tá gach duine chomh maith céanna ag imirt polaitíochta!
  Sa chath, scriobhálann saighdiúir as gunna meaisín, agus casann polaiteoir sna drumaí cúil a theanga gan leas!
  Ní gá saighdiúir a spreagadh chun éacht a dhéanamh - bíonn sé réidh i gcónaí, agus déanfaidh polaiteoir tú a sciúradh tráth ar bith!
  Tá naoi saol ag saighdiúir cosúil le cat, agus tá milliún masc ag polaiteoir cosúil le hifreann!
  Tá saighdiúir, fiú má tá sé tinn go fisiciúil, sláintiúil ó thaobh meabhrach de, agus bíonn an-chraic ag polaiteoir i gcónaí le fonn pianmhar an vótálaí a sciúradh!
  Ní féidir le róbait éirí tinn, ní ghéilleann fíor-shaighdiúirí, agus ní féidir le polaiteoirí de réir an dúlra cabhrú ach an screadaíl!
  Is laochra é laoch trí huaire, is milliún uair muc é polaiteoir!
  Is fear é saighdiúir ar dtús báire, agus sa dara háit is trodaí é, is polaiteoir muc sa chéad chéim, agus sionnach sa dara céim!
  Is féidir le bean cosnochta aon fhear a scoitheadh, is furasta a cosa gan bhróga, is deacair maireachtáil gan inchinn!
  Níl náire ar bhean a sála lom a bhlaistiú, is measa i bhfad é dá gcrochfadh fear thú agus go scriosfadh sé trí chraiceann thú!
  Is féidir le polaiteoir a shlogadh mar umar, ach tá a armúr cosúil le glóthach buinneach briathartha!
  Is féidir le saighdiúir míolta a fháil ar an mórshiúl, ach tá polaiteoir atá sa chúl cheana féin ina mhíolta aoiligh de réir gairme, agus fiú muca an t-am ar fad!
  Is é atá i gceist le polaiteoir ná caoirigh as nach bhfaighidh tú olann do bhuataisí feilte, ach déanfaidh tú féin anraith cabáiste a shlógadh le bróga bast!
  Tugann muc feoil agus bagún do dhaoine, agus ní dhéanann polaiteoir muice ach núdail a chrochadh ar a chluasa agus cáis a chur i luchóg!
  Is leite soladach agus hodgepodge geallúintí í óráid an pholaiteora, agus beagán cáise ó ghiall luiche dó, ní cúis le bia den sórt sin ach othras díomá!
  Is breá leis an saighdiúir mná agus an Motherland, tá an polaiteoir féin cosúil le bean capricious agus is breá le cumhacht ar an Motherland!
  Bíonn saighdiúir ag iarraidh éacht a bhaint amach agus a bheith ina laoch, faigheann polaiteoir deis i gcónaí meon a dhéanamh agus luach saothair a fháil!
  Mura ndéanann saighdiúir na réaltaí a chomhaireamh, ansin luath nó mall déanfaidh sé iad a thuilleamh ar strapaí gualainn, ach ní raibh fiú cros tuillte ag polaiteoir, ag glacadh leis gur réalta é féin!
  Ní i gcónaí a aimsíonn saighdiúir áit faoin ngrian, ach bíonn a anam geal, glacann polaiteoir áit lonrúil uaireanta, ach bíonn an diabhal féin ina spiorad!
  Tá an saighdiúir ag lorg glóire agus ba mhaith leis maireachtáil, tá náire aimsithe ag an bpolaiteoir cheana féin agus ba mhaith leis maireachtáil ar bhealach mór!
  Beannaíonn saighdiúir agus fanann sé le honóir, sciorrann polaiteoir muc, agus fanann sé féin ina torc mangach!
  Ní cheadaíonn seirbhís saighdiúir bolg a fhás, ach tar éis dó bolg a chailleadh, faigheann laoch neamhbhásmhaireachta i gcroí na ndaoine, agus ní fanann polaiteoir, tar éis dó bolg a oibriú, ach san ae!
  Ní shábhálann an saighdiúir an bolg agus níl bolg aige as grá a bheith aige do chailíní, tá an polaiteoir ag croitheadh an bolg agus d'oibrigh sé suas mammoth, agus mar gheall air seo tá fuath na vótálaithe dúinn!
  Tá cailín cosnochta níos sona ná cailleach a bhfuil na charlatans ag cur bróga uirthi agus í ag gealladh don óige shíoraí agus saibhreas, ach in ionad craiceann óg, tá trí chraiceann stróicthe acu!
  Níl an saighdiúir sách ginearálta go fóill, nach bhfuil sé níos lú ná dó i ingenuity agus misneach, nach bhfuil an polaiteoir Satan go leor, ach chun meanness a dhéanamh, tá sé fós rud éigin le foghlaim ón diabhal!
  Tá sáil na mban nocht cruinn agus mealltach, na ríthe nocht a dtagann polaiteoirí os ár gcomhair agus iad stróicthe den masc, cruinn sa chaint, ach náireach!
  Ní rugadh an píolótach le sciathán, faigheann sé sciatháin sa streachailt, ní rugadh an polaiteoir le srón, ach fágann sé na vótálaithe le srón gan deacracht!
  Cruthaítear scil saighdiúir i gcrá, cruthaíonn éirim pholaitiúil crá i measc na vótálaithe!
  Níl saighdiúir ina mháistir go fóill, ach foghlaimíonn sé ó chath go cath, ní aingeal é polaiteoir a thuilleadh, agus tá sé ag dul in olcas ó fheachtas toghcháin amháin go ceann eile!
  Ní féidir leis an té a bheirtear chun sracaireacht é eitilt, ach beidh sclábhaí in ann eitilt ó bhreith go dtí an ríchathaoir má tá éirim an chnocáin, intleacht an ulchabháin agus an dearcadh iolair aige!
  Bhuaigh an duine is láidre sa chogadh, agus bíonn an neart is mó i gciall, mar sin glacfaidh an sionnach i gceannas ar an leon i gcónaí!
  Ní thógann an saighdiúir é trí fhórsa mar trí intleacht, is í an inchinn an chuid is láidre den chorp, cé nach bhfuil aon matáin aige, agus is í an teanga is mó dochair, cé gur taobh thiar de na fiacla!
  Neartaíonn an saighdiúir a chrios chun é a dhéanamh níos fusa rith, cuireann an pholaitíocht ar na vótálaithe a gcuid criosanna a dhéanamh níos doichte, agus scaipeann siad!
  Tá sciatháin spioradálta ag saighdiúir agus iolar ina anam, tá pingin muice ag polaiteoir ina spiorad, agus anam níos measa ná muc!
  Lamhaíonn teanga fir sála lom mná go toilteanach, ach bíonn fir dúr níos toilteanaí fós ligean dóibh féin a bheith faoi bhrú ag polaiteoirí teanganacha!
  Tá teangacha fada ag polaiteoirí, ach lámha an-ghearr chun gealltanas na mbeal gan toise a chomhlíonadh!
  Iad siúd a bhfuil an intleacht acu, is cuileoga iad ag piocadh óráidí meala na bpolaiteoirí, agus éiríonn leo siúd a bhfuil saint na bhfrancach acu cáis a shaoradh i ngaiste luiche!
  Is annamh a bhíonn polaiteoirí ina amadáin, a mhalairt ar fad, níos minicí is amaidí iad siúd a chaitheann a nglór mar pholaiteoir mellifluarach, a bhíonn i mbaol a gcluasa a bhualadh, agus a bheith fágtha gan bríste!
  - Is pickpocket é féin an polaiteoir, agus is fear póca é, agus níl aon bhun ar a phóca, ach ní thig leis a fháil amach ach fige do na vótálaithe!
  Sataileann an t-ionróir an talamh lena chuid buataisí, agus satailtíonn an bhean an fear lena cosa nocht, bíonn an talamh ag caoineadh faoi phian, bíonn áthas ar an bhfear!
  Níl an saighdiúir ag iarraidh a mharú, ach déanann sé a dhualgas go coinsiasach, bíonn an polaiteoir ag iarraidh fola, agus níl fiú unsa coinsiasa aige!
  Ní hamstar le stoc-charnadh saighdiúir, agus ní gopher le dul i bhfolach, agus ní francach le gnaw leis féin, ach go fírinneach tá fiacla leon aige nuair a throideann sé ar chúis chóir!
  Is aonad troda é saighdiúir, níl sa pholaiteoir ach náid cathach!
  Ní saighdiúir nó laoch é polaiteoir, ach maraíonn sé go han-éifeachtach le teanga fhada agus deineann sé an díon as a insí!
  Gearrann an deachtóir bearrthaí as stumpaí freisin ag baint úsáide as teanga fhada, sábh eloquence!
  Is é an cnámh is láidre an teanga, mura bhfuil sí ceangailte le teanga!
  Má tá polaiteoir teanga-cheangailte, ansin ní bheidh sé cnámha a bhailiú i polemics!
  Tá polaiteoir fós an toradh sin, riamh aibí chun beatha na vótálaithe, ach lofa ón nóiméad a bhfuil sé ar taispeáint le haghaidh meastóireachta trí vótáil!
  Is éard is polaiteoir ann ná torthaí a iompaíonn na vótálaithe ina nglasraí agus é ag stealladh sú an eloquence!
  Tá buidéal leath-lítear vodca níos maraí ná dosaen Hitler, mar sin déanaimis deoch ar an bhfíric nach maraíonn alcól ach na Rúiseach agus sinn go léir!
  Buaileann buachaill a bhfuil sÚil lom air fiacla namhaid, is madra gan fiacail a bhíonn ag caoineadh ar an ngealach go fóill do dhuine fásta atá curtha faoi bhrú na polaitíochta!
  Ní éasca a thagann clú agus cáil ar shaighdiúir, ach tá sí cliste, ach is polaiteoir anois is arís í agus scannail arda iomráiteach!
  Is laoch an tsolais é saighdiúir, is cuma cén smaoineamh a throideann sé ar a son, is aindiachaí an dorchadais é polaiteoir, is cuma cén bhratach faoina bhfuil sé!
  Is cuma cén bhratach faoina bhfuil an saighdiúir, is é an rud is mó ná go bhfuil an misneach ar lasadh ina chroí, agus is cuma cén dath a bheidh ar an bpolaitíocht, beidh sé go cowardly i ae an vótálaí!
  Tá níos mó measa tuillte ag saighdiúir faoi dhrochbhrat ná ag polaiteoir faoi na mana cearta, ach beag beann ar an mbazaar, ag leagan muc!
  Is Paradise é Cumannachas a thógann daoine fiú ar an domhan le lámha calloused, ach polaiteoirí muc a thiontú an phláinéid i ifreann, scriosann an maith le teangacha fada!
  Is sliabh i gcónaí é saighdiúir don Motherland, ní mhoillíonn polaiteoir ach cloch dhumhach, is hogaí trodaire í a mhuc, ionas nach gcrapann sí an iomarca!
  Is féidir le bean a bheith ina saighdiúir maith go ciúin, ach is bean bhréagach chainteach í polaiteoir, fiú ina pants!
  Tá teangacha fada agus uaillmhianta gan teorainn ag polaiteoirí, ach chun an Domhan a urghabháil, tá na lámha gearr, agus tá an intinn níos lú fós!
  Ná brag faoi theicneolaíocht chruach, má tá spiorad cosúil le glóthach agat, ansin thug na Savages coward le club, ar neamh agus ar domhan!
  Polaiteoir, meileann nonsense, as a nach bhfuil plúr arán, ach plúr soladach, le núdail ar chluasa na vótóirí!
  Is ridire é an saighdiúir a throideann dragan, ach tá an dragan seo sa chúl i ndáiríre agus níl seacht gcloigeann aige, ach milliún maisc, agus líon neamh-uimhir de smuit muc!
  Ní mór do shaighdiúir, ionas nach mbeidh sé ina sicín spíonta, a bheith ina ghé, beidh polaiteoir, chun vótóirí a fhriochadh ar bharbaiciú, sásta piss, ní ar bhealach comradely!
  Níl sna saighdiúirí ach buachaillí, ach fásann siad aníos ó chath go cath, bíonn polaiteoirí, beag beann ar aois, ó fheachtas toghcháin amháin go feachtas toghcháin eile, níos mó fós le gealtacht!
  Is féidir le saighdiúir a bheith gan féasóg, ach ina ghaiscíoch glórmhar, agus ní féidir le polaiteoir in aon chor ach eireaball a fhágáil!
  Tá brionglóid ag an mbuachaill a bheith ina laoch iolair, ach ní léir cén áit a dtagann polaiteoirí-muca chomh salach sin go bhfuil sé náireach fiú aisling a dhéanamh fúthu!
  B"fhearr le buachaill trodaire a rugadh ag rith cosnochta sa sneachta ná ligean dó féin a bheith curtha leis an bpolaitíocht agus é féin a iompú ina bhróg feilte!
  Ní sicín spíonta í bean nocht, bainfidh sí bríste fir ar bith agus iompóidh sí fiú rialóir sotalach ina rí nocht!
  Fásann an buachaill ina shaighdiúir, agus cé hé an polaiteoir ina óige má d"fhás muc mhór mar sin as?
  Bíonn striapach macánta le cliaint - airgead mar mhalairt ar phléisiúir, agus is bréagadóir iomlán é polaiteoir, vótaí agus cánacha mar mhalairt ar dhíomá mór!
  Is striapach an-chostasach é polaiteoir, ónar féidir leat ní hamháin sifilis na hinchinne a fháil, ach muc i do phóca freisin!
  Is striapach den chineál sin é polaiteoir gur in ionad a chuid éadaí a bhaint de, go scarann sé trí chraiceann ó na vótálaithe agus go n-ionfhabhtaíonn sé, tríd an teilifís!
  Ní théann tú isteach san abhainn chéanna faoi dhó, ach is féidir scoundrel de shíor muc a atoghadh dosaen uair!
  Ní maith le hainmhithe agus le leanaí bia gan salann, ach cén fáth a dtiteann daoine fásta ar chaint mhilis na bpolaiteoirí a bhfuil salann na fírinne orthu!
  Tá salann na fírinne searbh, ach tá cumhacht cneasaithe aige, tá urlabhra polaiteoir milis, ach is cúis le diaibéiteas an intinn!
  Ní mian le duine a bheith ina saighdiúir, ach tosaíonn gairm san arm le daoine príobháideacha, níl polaiteoir ag iarraidh imirt de réir na rialacha, agus stiúrann sé a ghairm bheatha sa pholaitíocht gan aindlí!
  Is asal mór é polaiteoir a mhaslaíonn daoine aeracha é féin, agus níl fearacht ar bith aige!
  Ní bhfaighidh saighdiúir bás faoi dhó, ach déanfaidh polaiteoir feall trí huaire, agus meallfaidh sé milliún uair!
  Ní tharlaíonn dhá bhás, agus ní féidir leat do bhróga a bhaint de do chosa cosnochta, ach éiríonn le polaiteoirí marú an t-am ar fad, agus trí chraiceann a sracadh!
  Níl eagla ar an gcailín rith cosnochta sa sneachta, tá eagla uirthi nach n-iompódh an groom ina bhróg dúr mothaithe, agus é ag caitheamh a chluasa!
  Éiríonn saighdiúir i gcogadh níos óige agus níos aibí ag an am céanna, polaiteoir i streachailt faoi cheilt, fásann sé sean agus aibíonn, ag dul faoi uisce go leibhéal beithíoch fiáin ag an am céanna!
  Coinscríofa príobháideach é saighdiúir agus déantar gairmí cogaidh de, níl a fhios ag polaiteoir na spriocdhátaí, agus gairmí chun bua a thabhairt!
  Caithfidh saighdiúir a bheith breochloiche, ach gan dul i muinín cloch, tá cloch in ionad croí ag polaiteoir le fada, ach tá cruas an rubair aige!
  Tá saighdiúir maith i gcath cosúil leis an Diabhal - go bhfuil sé riachtanach a chur amach as an tine, polaiteoir oilte i meanness é Satan féin, agus comhlíonadh na geallúintí píobán tipiciúil!
  B"fhéidir go bhfaigheadh saighdiúir bás ar pháirc an chatha, ach is fearr é ná é a mharú faoi shruth bréaga milis ó bhéal na bpolaiteoirí le linn aimsir na síochána!
  An té a bheirtear ina ghaiscíoch gheobhaidh sé bás ina laoch, is fear masla marbh agus corp siúil é an té a thiocfaidh chun bheith ina pholaiteoir cheana féin!
  Is éard atá i gceist le polaitíocht ná nuair a deir siad rud amháin, ciallóidh rud eile, déan an tríú cuid, déanann sé an ceathrú, ach téann sé i leataobh fós agus tá sé fós ina abomination san ae!
  Níl aon deartháireacha sa pholaitíocht, ach tá go leor gaolta bochta, níl aon prionsaí síscéal, ach farasbarr de ríthe nocht, níl aon fhírinne fiú ar feadh nóiméad, ach beidh go leor bréaga ar feadh níos mó ná glúin amháin!
  Tagann grá nuair nach mbíonn tú ag fanacht, fanann polaiteoirí nuair nach mbíonn tú ag glaoch!
  Tá gach aois umhail don ghrá, is féidir le polaiteoirí gach brí a láimhseáil!
  Is ollphéist é polaiteoir agus é ina fhear dathúil, ach ní féidir le haon lón lámhaigh sócúil pingin na muice agus fangaí mac tíre a cheilt!
  Is ollphéist é saighdiúir freisin ar bhealach éigin, toisc go maraíonn sé ar an gcatha, ach murab ionann agus polaiteoir, bíonn sé ar chomhchéim, ach cailleann an vótálaí i gcónaí!
  Is mian le bean grá agus sonas di féin agus dá teaghlach, is spéis le polaiteoir go príomha daoine eile a mhilleadh, agus tá grá an airgid aici!
  Tá bean cosúil le rós: cumhráin mhealltach, cuma gheal, dealga géara, agus cén chuma atá ar pholaiteoir, buailte le stench, cuma truamhéileach, agus loiscneach cactus?
  Is bean an embodiment na háilleachta agus íonachta, cé nach idéalach i gcónaí, ach beidh polaiteoir i gcónaí ar an gcaighdeán meanness agus ugliness!
  Ní dhéanann buachaill cosnochta mí-iompar agus téann sé isteach ina phóca chomh minic is a dhéanann polaiteoir rudaí olc agus cuireann sé muc ann!
  Is breá leis an leanbh a bheith ag súgradh le hairm, ach tá sé ina charm, is breá leis an bpolaiteoir iad a chreachadh, ach in ionad eagla, spreagann sé disgust agus gáire!
  Tháinig fear, mar a deir na heolaithe, ó mhoncaí, polaiteoir, cé go bhfuil gaol ag príomhaí tipiciúil, go háirithe daoine rathúla, le seadóg!
  Tá nádúr cruthaitheach Dhiaga ag duine, ach déanann polaiteoirí céasadh nach bhfuil iontu ach diabhal de réir an dúlra agus cruthaíonn siad anord!
  Is é an polaiteoir an Diabhal sa flesh, ach ní Tiarna ifreann, ach an cruthaitheoir an underworld ar an Domhan, ina n-éiríonn na diabhal as smacht agus a chruthú chaos!
  Is breitheamh Dé agus ama é saighdiúir, is bastard é polaiteoir gan triail, agus níl a fhios ag a aindlí gan fráma ama!
  Ní lorgaíonn an saighdiúir síocháin, agus ní bhuaileann an stoirm ach an oiread, adhlacfaidh an polaiteoir a shaothair, tá an paraisiúit an-éad!
  Bíonn saighdiúir ina ghaiscíoch go neamhdheonach uaireanta, agus níl sé ag iarraidh a mharú, ach comhlíonann sé dualgas naofa don Motherland, agus is fealltóir deonach é polaiteoir ar maith leis muc, gan a chuid oibleagáidí a chomhlíonadh i leith vótálaithe!
  Réitíonn saighdiúir puzail i gcathanna, tógann polaiteoir teaglaim aisteacha, ní féidir leis an scéal a réiteach go síochánta!
  Tá polaiteoir chomh ginearalta sin go gcaitheann sé strapaí gualainn an amadáin in ionad epaulette, cé gur sionnach é féin, áfach!
  Is féidir le saighdiúir cártaí a imirt, ach caitheann polaiteoir brístí seisear fiú gan imirt!
  Is trodaire deas fionnuar é saighdiúir, nuair a bhuaileann sé lena cheann, is muc é polaiteoir, gheobhaidh sé gealbhan ó iolar!
  Tá a fhios ag saighdiúir cad is eagla ann, ach sáraíonn sé é féin, tá a fhios ag polaiteoir cad is onóir ann, ach casann sé é dó féin!
  Mura bhfuil eagla ar bhean a cosa lom a bhlaistiú, ní ligeann sí di féin a chur ar bhuataisí, ansin rugadh í i léine!
  Rugadh i léine laoch nach ligfidh dó é féin a bhaint de na trí chraiceann!
  A bhean, ná bíodh náire ort siúl cosnochta, bíodh eagla ort bheith faoi sháil bhróg feilte!
  Mura bhfuil tú ag iarraidh imeall an lann a shlogadh, faigh aigne ghéar agus seasmhacht cruach!
  Is féidir le pointe claíomh an amadán an corp a thrapadh, ach ní féidir ach an focal géar saoi an croí a bhualadh!
  Is diabhal é saighdiúir a bhfuil croí glan aige, maíonn polaiteoir gur Dia é, ach atá líonta le smaointe salacha!
  Nár náire bean dá nocht ar thóir prionsa fireann, náire chun rí nocht a phósadh!
  Rugadh bean i léine le cabhair óna cosa loma a scarann trí chraiceann ó fhear!
  Cuireann bean a rugadh i léine le feoil naked ar fhear, fiú mura bhfuil sé ina tosaithe iomlán!
  Tá sé níos tábhachtaí do bhean a rugadh i léine ná gúna luxurious a fháil ó rí naked!
  Is fearr do bhean dul nocht ná ligean di féin a bheith stróicthe de thrí chraiceann le buataisí lánfheilte, níos fearr cosnochta ná bróg mhaol!
  Má bhriseann bean cosnochta, agus í ag tafann a cófra, bualadh bos, agus gan maslaí agus feadóga, ansin rugadh í i léine agus ní ligfidh sí di féin a bhróga!
  Iompaíonn laigí na mban ina fhórsa tarraingteach, agus má léiríonn fear laige, ansin déanfar é a bhrú isteach i swamp of impotence!
  Ba chóir go mbeadh bean in ann a logh má tá sí ag iarraidh a bheith rathúil, más mian le fear rud éigin a bhaint amach, níor chóir dó é féin a thabhairt suas!
  Tugtar áit an iolair don té a bhfuil a fhios aige conas a dhoirteadh amach mar nightingale agus nach n-áirítear na fithí!
  An té a áiríonn mórán préachán, tá sé gan sciathán agus gan gob!
  An té a dhíolfaidh an Motherland ar ór, ní fiú pingin é agus beidh sé clúdaithe le meirge na feallachta faoin miotal uasal!
  Sliocht robáil, beidh tú ag dul féimheach go dtí an neamhní, mar beidh gach rud a báthadh i guairneán gan íochtair de choireanna an am atá caite!
  Ní mór do ghaiscíoch a bheith ciallmhar mar ulchabhán, cróga mar iolair, gan préacháin a chomhaireamh i gcath, ionas nach mbeidh sicín ag baint leis!
  Is cuma nuair a bhíonn cúpla bliain ann, tubaiste iomlán nuair nach bhfuil go leor brains agus intleacht ag aois ar bith!
  Ba mhaith leis an mbuachaill a bheith ina shaighdiúir agus dul chun cogaidh le bheith ina laoch, tá polaiteoir ag iarraidh a bheith ina cheannasaí, suí amach sa chúl, agus meanness a dhéanamh!
  Teastaíonn leite ón saighdiúir le feoil, ach faigheann sé leite beithe ó na ceannasaithe agus cuireann sé muc lofa ó pholaiteoirí!
  I gcath, is gá duit ní hamháin bayonet géar agus sabre cruach, ach freisin aigne géar agus nerves cruach, le lámha órga aireagóir!
  Ní gá do na daoine monarc ar an ríchathaoir, ach tsar ina gceann, ní óráid airgid na bpolaiteoirí, ach rúbal airgid ina sparán!
  Ní thugann aigne agus misneach, cosúil le fear céile agus bean chéile, bua ach amháin i mbeirteanna, agus ní bheidh an godmother aon rath - luck, tríú ar chor ar bith!
  Tá an óige glas ach milis, tá an tseanaois searbh agus moldy, is bean cosúil le cuileag chun binneas, tá tinneas cosúil le cuileann le seanaois!
  Is fearr a bheith i do vótóir óg ná i do sheanpholaiteoir;
  I óige, is féidir aon ghnó a mhaíomh, ach sa tseanaois agus idleness stop!
  Is mó sólás san óige ó shaothar ná ó dhíomhaoineas sa tseanaois, mar sin déanaimis deoch ar an bhfíric nach gcríochnaíonn an óige gan saothair ar bith!
  Tá cailín go maith ina hóige, tá spúnóg don dinnéar, agus tá polaiteoir san uaigh!
  Bíonn buachaillí a bhfuil sála lom orthu níos sona ná daoine fásta, ónar tharraing polaiteoirí anuas trí chraiceann agus a scaoil siad go maith lena gcluasa!
  Cé go raibh Robur ag cumadh é seo, tháinig na cailíní leis an doiciméad oifigiúil maidir le géilleadh na Seapáine. Chuir sin deireadh leis an gcogadh glórmhar. Ach chun tosaigh ar Rommel tá go leor cásanna agus fadhbanna éagsúla fós. Ar aon chuma, chuir an triúr acu an ruaig ar chumhacht nach raibh lag ar chor ar bith.
  D'iarr Albina ar Robur le gáire:
  - Agus cé a scriosfaimid anois?
  Shrug an Buachaill Eternal a ghualainn agus mhol:
  - B'fhéidir go mbeidh muid ag dul i mbun an Rúis chun críche cothromaíocht?
  Chuir Alvina ina choinne go loighciúil:
  - Ansin ní raibh aon phointe ann an tSeapáin a mhilleadh dúinn! Agus má tá cothromaíocht na cumhachta athraithe againn, ansin ní mór dúinn a shealbhú!
  Stampáil Robur a chos lom, leanbhánach agus dhearbhaigh sé:
  - Ach féach leat, is féidir go leor dúinn a conquer an domhain ar fad! Níor léirigh muid ach neart!
  D"aontaigh Albina leis seo:
  - Sea, léirigh siad! Ach seachas neart, ba cheart eagna a thaispeáint freisin!
  Shíl an Buachaill Eternal. Ní maith an rud é na céadta mílte duine a mharú. Ach ní mór duit fós cumhacht a urghabháil ar fud an domhain. Ach conas é seo a dhéanamh gan na milliúin saighdiúirí agus oifigeach a mharú? Thairis sin, ag an am céanna, bhí sé riachtanach círéibeacha na ndaoine insurgent a chur faoi chois, má tharlaíonn sé seo. Anseo is féidir leat a fháil fuilteach cheana féin mar aon cheann eile i stair an chine daonna.
  Ach tháinig smaoineamh trí mheon Robur:
  - Is gá gaireas telepathic a chruthú a thabharfadh orduithe meabhrach don chine daonna go léir. Rud éigin cosúil le hypnosis le cabhair ó na tonnta raidió, agus ansin beidh muid a rialú i ndáiríre na cruinne ar fad.
  D"aontaigh Albina leis seo:
  - Ní mór dúinn tonnta graviomagnetic speisialta hypnosis. Agus ansin beidh muid a shárú láithreach aon bhac agus subjugate an domhan ar fad! Agus beidh na náisiúin go léir rince faoi dúinn, agus a chur i gcrích aon orduithe!
  Dúirt Alvina agus í ag tafann a fiacla:
  - Agus beidh sé thar a bheith fionnuar!
  Agus stampáil cailín an chríochnaithe a cos lom chiseáilte.
  Chlaon an buachaill Robur comhaontú.
  - Forbróimid gaireas comhchosúil agus cuirfimid gach duine faoi seach gan eisceacht. Agus ansin beidh cumhacht iomlán ar fud an domhain!
  Rinne Albina giggled agus chanadh:
  - Faigheann daoine bás ar son miotail, miotail,
  Beidh Robur i gceannas ar an seó! Riail an scór!
  D"aontaigh Alvina leis seo, agus í ag buaileadh lena páirtí:
  - Beidh ár gcumhacht, cosúil le cumhacht na Tríonóide Naofa, go deo! Agus ní hamháin síoraí, ach daonnachtúil!
  D"aontaigh Albina leis seo:
  - Nuair a bhíonn an lámh daingean agus na spriocanna daonna, déanaimid an Uilechumhachtach do dhuine!
  Chlaon Robur, agus bhrúigh sé an cnaipe lena sháil lom, chruinn, leanbaí, ag tógáil a ghaireas aníos agus ag canadh:
  An té atá díoththa croidhe agus anam,
  Beidh a brúite ag an am céanna le cineáltas!
  Bhí na cailíní sa churfá ag caoineadh ar bharr a nguth:
  Feidhmíonn ríomh fuar dúinn mar mhian -
  Naimhde a defeat, go maith, ach ní gá na modhanna a chomhaireamh!
  
  Eachtraí SUPERAS ELF BIFA
  Chuaigh Elf Bif isteach sa Dara Cogadh Domhanda, agus é ag taisteal timpeall shaolta éagsúla. Agus, ar ndóigh, chinn sé cabhrú leis na Gearmánaigh, agus mar sin bhí sé cothrom-haired agus dathúil. Ina theannta sin, bhí Bif meallta freisin ag an bhfíric go raibh na Naitsithe ar son an superman agus i gcoinne na Críostaíochta. Mar sin chuaigh sé isteach sa Luftwaffe agus rinneadh píolótach de. Agus ós rud é go bhfuil na elves i bhfad níos tapúla, níos láidre agus go leor uaireanta níos fearr mar fhreagairt do dhaoine, agus fiú go bhfuil draíocht cosanta acu, thosaigh Biff ag scóráil go han-tapa.
  Bhí a trodaire, a bhuíochas le draíocht, dosháraithe. Agus bhuail gach diúracán as an gunna aer go cruinn an sprioc.
  Bhuel, bhí an chuma ar an scéal nach mbeadh mórán éifeacht ag fiú a leithéid de ace amháin ar chúrsa an chogaidh.
  Ach lámhaigh Biff síos dhá chéad eitleán sa Mheánmhuir, bhí sé in ann a shoot síos Montgomery féin. Agus tá sé seo tromchúiseach cheana féin. Fuair an ginearál Sasanach ba chumasaí bás. Fuair Bif an Chrois Iarainn le duilleoga darach, claimhte agus diamaint do Chrois an Ridire. Ach bhí sé ag carnadh billí chomh tapa sin go raibh trí chéad eitleán downed aige i gceann míosa. Agus ar 20 Lúnasa, 1942, sheol Rommel ionsaitheoir i dtreo Alecsandria.
  Gan Montgomery, chuaigh gach rud mícheart leis na Breataine. Agus thit siad i ngaiste Rommel agus maraíodh iad. Lámhaigh Bif ag an am seo níos mó ná dhá chéad aerárthach in aghaidh na seachtaine agus bhuail sé spriocanna talún freisin.
  Ní raibh am ag Hitler foraithne a scríobh ar an ngradam. Fuair Biff trí chéad aerárthach síos arís: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach, claimhte agus diamaint. Ar feadh cúig chéad eitleán, bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn air le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Ghabh trúpaí Rommel an Éigipt agus bhris siad isteach san Iaráic láithreach, áit ar tharla éirí amach frith-Bhreataineach. Ghabh na Gearmánaigh Cuáit freisin. D'ionsaigh an tArm Dearg trúpaí Rommel san Iaráic, ach spreag sé sin an Tuirc dul isteach sa chogadh in aghaidh an USSR. Rud a rinne an cás thar a bheith deacair. Agus b"éigean do Stalin an t-ionsaí a thréigean in aice le Stalingrad. Bhí na Gearmánaigh in ann an chathair ar fad a chur faoi smacht go luath i mí na Nollag. Agus fuair Paulus gradam mar gheall air fiú.
  Throid an tArm Dearg leis na dTurcach agus chuaigh siad bogtha síos sa Transcaucasia.
  Chomh maith leis an Bif iontach, d'éirigh thar barr le Marseille freisin, ag gnóthú scóir go tapa, lena n-áirítear mar gheall ar phíolótaí Sóivéadacha. Fuair Marseille Crois Ridire na Croise Iarainn freisin le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint le haghaidh ceithre chéad aerárthach a bhí thíos leis.
  Agus bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn ar Bif ar feadh seacht gcéad caoga aerárthach le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Agus ar feadh míle - Crosaire Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Bhí na Gearmánaigh in ann a gcuid tosaigh a choinneáil sa lár, agus fiú buille a bhaint as iarracht Leningrad a dhíbhlocáil.
  Beagán níos déanaí, rinne trúpaí Sóivéadacha iarracht dul chun cinn in aice le Stalingrad i mí Feabhra, ach bhí na Gearmánaigh réidh agus rinne siad gach ionsaí a chosc. Agus chuir Biff agus Marseille eagla ar an eitlíocht Shóivéadach agus tháinig siad chun bheith ina aces legendary.
  Ach ar an 30 Bealtaine, nuair a thriomaigh na bóithre, agus na Gearmánaigh in ann umair nua Panther agus Tíogair a tharraingt suas, chomh maith le gunna féinghluaiste Ferdinand, cuireadh tús le maslach nua de chuid na Naitsithe feadh an Volga.
  Nuair a fógraíodh cogadh iomlán sa Tríú Reich tháinig méadú faoi dhó ar tháirgeadh na n-arm. Ina theannta sin, chuir cabhlach fomhuirí na Gearmáine go mór as do na Stáit Aontaithe agus don Bhreatain, agus tháinig laghdú suntasach ar dhéine na buamála dá bharr.
  Sea, agus bhí caillteanais na bhfórsaí talún sa Wehrmacht níos ísle, agus d'éirigh níos mó oibrithe ardcháilithe sna monarchana. Agus lig sé seo freisin do na Gearmánaigh airm a chur leis an scaoileadh, agus go háirithe aerárthaí. Agus níl Focke-Wulf, nuair a úsáidtear é i gceart, dona ar chor ar bith.
  Agus is turraing agus uafás é an "Tíogair" don Arm Dearg. Bhí na Gearmánaigh in ann briseadh tríd an líne cosanta Sóivéadach agus iad ag gluaiseacht.
  Ba é an rud is mó míthaitneamhach ná go raibh an mheanma thar a bheith íseal san Arm Dearg, nach raibh a fhios acu buaiteanna. Agus ghéill go leor saighdiúirí nó thréig siad. Ba mhór an líon díobh siúd a ghéill, mar a bhí na fabhtálaithe.
  Ní raibh spiorad troda an Wehrmacht briste go mór roimhe seo ard. Agus sa spéir, bhí na Gearmánaigh i gceannas go hiomlán. Bhí na Stáit Aontaithe éighníomhach, agus d'fhulaing an Bhreatain caillteanais ollmhór.
  Ina theannta sin, táirgeadh i bhfad níos mó aerárthach ná mar a bhí roimhe seo.
  Bhí Biff ag carnadh cuntas chomh tapaidh sin gur ceapadh luach saothair nua dó. Ar feadh dhá mhíle eitleáin, bronnadh Réalt na Croise Ridirí na Croise Iarainn ar an elf óg le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus ar feadh trí mhíle aerárthach - Crois Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Faoi Iúil 1943, shroich na Gearmánaigh an Mhuir Chaisp agus thug siad ocsaigin do na trúpaí Sóivéadacha sa Chugais. Agus ansin lean siad den ionsaitheacha feadh an chósta, feadh an mhachaire.
  Ag deireadh Lúnasa, bhí siad cheana féin sa Dagestan agus druidim le teorainn na hAsarbaiseáine.
  Tar éis sin, níor tháinig cath fíochmhar do Tbilisi. Agus bhí na fórsaí an-mhíchothrom.
  Ba léir go raibh an APSS ag cailleadh cath an Chugais. I mí Mheán Fómhair, rinne Stalin iarracht dul chun cinn san ionad. Agus chuaigh a chuid trúpaí i bhfostú ansin arís. Ghlac an Panther-2 páirt sna cathanna.
  An carr iompaigh amach a bheith sách trom ag caoga a trí tonna, ach níos fearr a chosaint go háirithe ar an forehead: 100 milliméadar agus 60 taobh, agus an t-inneall 900 horsepower chúiteamh ar go leor. Ina theannta sin, gunna 88 mm agus bairille fada 71 EL.
  I gcoinne umar den sórt sin nach bhfuil sé éasca a resist. Go háirithe má tá cailíní éadóchasach ag troid.
  Bhris Gerda ar an gcarr Sóivéadach lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Tá muid an chuid is fearr!
  Bhuail Charlotte ceithre cinn is tríocha lena sÚil nocht agus squeaked:
  - Tá an Tríú Reich linn!
  Bhuail Christina ar na trúpaí Sóivéadacha agus rinne sí gáire:
  - Dúirt mé nach sruth!
  Chiceáil Magda a cosa lena bharraicíní nochta agus dúirt:
  - Tá muid ar an rang is airde!
  Ar ndóigh, bhí an t-ionsaí san ionad repulsed le caillteanais mhóra don Arm Dearg.
  Agus san fhómhar agus sa gheimhreadh, chríochnaigh na Naitsithe gabháil an Chugais ... Ina dhiaidh sin bhí seasamh an APSS thar a bheith deacair.
  Agus lámhaigh Mairteola sár-phíolótach síos ceithre mhíle eitleán. Ar bronnadh Réalta Mhór Chrois Ridirí na Croise Iarainn air le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Thug Marseille líon na n-aerárthach laghdaithe go míle freisin. Agus fuair sé dámhachtain freisin: an Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Agus faoin earrach, bhí Bif tar éis cúig mhíle aerárthach a scaoileadh, agus fuair sé Réalta Mhór Chrois Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  I mí na Bealtaine 1944, sheol na Naitsithe ionsaitheacht nua i gcoinne seasaimh na Rúise. Seachadadh na builleanna sa tuaisceart, ag seachaint Leningrad, agus ar feadh an Volga, ag seachaint Moscó ó dheas. Agus is ionsaí ollmhór é seo. Gearrthóg i binsí dúbailte.
  Chaill an tArm Dearg cuid mhór dá spiorad troda, ach bhí sé fós láidir.
  Bhí na umair nua T-34-85 agus IS-2 níos airde agus níos cumhachtaí ná na cinn roimhe seo. Bhí LA-7 níos cumhachtaí le feiceáil freisin. Fíor, táirgeadh é i gcainníochtaí beaga. Ach níor chuaigh an Yak-3 i dtáirgeadh riamh. Agus faoi dheireadh mhí na Bealtaine, tá míle den scaird ME-262 is déanaí ag na Gearmánaigh cheana féin le ceithre ghunna 30-milliméadar i mbun seirbhíse. Agus is meaisín iontach nua é.
  Sea, agus níl an TA-152, a tháinig in ionad an Focke-Wulf, dona.
  Na príomh-umair Gearmánacha "Panther" -2 agus "Tiger" -2. Tá inneall 1000 horsepower ag an umar deireanach, agus tá sé go maith i dtéarmaí feidhmíochta tiomána. Mar sin tá trealamh ag na Gearmánaigh sa tsraith - cumhacht millteach mór. Cé go fóill neamhfhoirfe. Ach tá sraith E á ullmhú. Ach níor léirigh "Luch", mar shampla, é féin go han-mhaith.
  Agus mar sin tosaíonn an cath ... Ar dtús, thóg na Gearmánaigh Saratov, ansin Kuibyshev.
  Lámhaigh Bif sé mhíle aerárthach agus fuair sé: Réalta Mhór Chrois Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Ansin ghabh na Gearmánaigh Ulyanovsk freisin. Agus faoi dheireadh an tsamhraidh ghlac siad Kazan. Thit tosaigh an Airm Dearg.
  Faoi Mheán Fómhair, bhí seacht míle aerárthach lámhaigh ag Mairteoil agus bronnadh dámhachtain nua orthu: Crois Mhór na Ridirí de Chrois an Iarainn le duilleoga darach airgid claimhte agus diamaint.
  Agus i mí Dheireadh Fómhair, bhris na Gearmánaigh tríd ón taobh thuaidh agus dhún siad an fáinne timpeall Moscó.
  Tar éis sin, thosaigh an oibríocht chun an tArm Dearg a mhilleadh agus a bhrú.
  I mí na Nollag, scaoil Mairteoil síos ocht míle aerárthach agus fuair sé an Star Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross agus claimhte agus diamaint dhuilleoga óir.
  Agus díreach ar Lá Nollag, 25 Nollaig, 1044, rinne garastún Moscó, in ainneoin ord aicmeach Stalin, caipitliú. Agus fuair Field Marshal Goth, a ghlac an phríomhchathair, Crois Mhór na Croise Iarainn as seo.
  Mar sin féin, cé go raibh Stalin, tar éis theith go Sverdlovsk, ag iarraidh leanúint leis an gcogadh. Agus bhí dóchas fós ag na comhghuaillithe.
  Ní dhearna na Gearmánaigh ach an tSibéir Shóivéadach a bhuamáil. Fuair siad Yu-488s agus TA-400s cumhachtach faoi thiomáint lián a scuabadh cosúil le hairicín. Agus thug siad bás agus scrios go cathracha Sóivéadach.
  Lean Mairteoil Elf ag troid sa spéir agus páirt a ghlacadh i ruathair buamála. Agus d'oibrigh a mheaisín anois agus arís, ag tabhairt anuas ar na sruthanna turrainge comhraic d'fhórsa millteach ollmhór.
  I mí an Mhárta 1945, sháraigh líon na n-eitleán a scaoil an t-ollmhór seo naoi míle. Agus fuair sé an dámhachtain: Star Grand Cross of the Knight's Cross le claimhte duille darach platanam agus diamaint. Agus tá sé an-fionnuar!
  Ach i mí na Bealtaine, tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn ar na Urals. Tá a gcuid trúpaí ag dul chun cinn go tapa. Is é an tArm Dearg heroically ag iarraidh a choinneáil amach. Ach ní féidir léi faic a dhéanamh.
  Chaith na Naitsithe na humair is déanaí den tsraith E isteach sa chath cheana féin, agus tá sé beagnach dodhéanta cur ina gcoinne.
  Go háirithe i gcoinne an E-100, atá do-thruaillithe do gunnaí Sóivéadach ó gach uillinneacha. Agus tá a gunna 128 mm marfach le haghaidh beagnach aon armúr.
  Agus cuireann an E-100 uafás ar shaighdiúirí Sóivéadacha. Ina theannta sin, tá an tréigean endemic, mar atá géilleadh. Agus tá an tabhairt suas seo ollmhór.
  Géilleann roinnt rannáin fiú d"fhuaim na ceolfhoirne. Agus roinnt, ar a mhalairt, troid go dtí an deireadh.
  Ach tá na fórsaí neamhionann, agus cheana féin i mí an Mheithimh thit Sverdlovsk agus Chelyabinsk. Agus ansin bhog na Gearmánaigh trasna na Sibéire.
  Bhí cathracha Sóivéadacha á gcosaint féin go dian. Go háirithe Novosibirsk, áit a throid fiú leanaí.
  Agus bhí cathanna fíochmhar faoi lán seoil san Áise Láir. Ach faoi Mheán Fómhair 1945, bhí an chuid is mó den USSR gafa. Ach i mí Dheireadh Fómhair, mar gheall ar an sioc, stop na Gearmánaigh a n-dul chun cinn sa tSibéir. Bhí an chumarsáid róshínte.
  Lámhaigh Mairteoil Elf deich míle aerárthach agus fuair sé an Réalt Mhór de Chrois Mhór Chrois an Ridire le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Ansin bhí cogadh fós sa spéir ... Go dtí Bealtaine 1046, d'éirigh le Bif míle aerárthach eile a lámhach agus a fháil: Réalta Mhór Chrois Mhór Chrois an Ridire le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Agus ansin thosaigh ionsaithe Gearmánacha nua sa Chianoirthear. Chuir na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain deireadh leis an gcogadh leis an Tríú Reich agus throid siad an tSeapáin. Ach d'fhan an samurai heroically amach. Agus léirigh siad misneach ollmhór agus heroism.
  Bhí an tArm Dearg lag ina líon, ach bhí cuid de na monarchana a aslonnú soir fós ag obair. Agus sheachadtar siad chun tosaigh, lena n-áirítear aerárthaí.
  Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn beagnach i máirseálacha cheana féin, ach mar sin féin, faoin am a shroich siad Vladivostok, thóg sé roinnt míonna orthu. Agus ag deireadh mhí na Samhna, in ainneoin an sioc, shroich an Fritz Chukotka fós.
  Mar sin thit na cathracha deiridh den APSS.
  Thug Elf Beef líon na n-aerárthach a íoslaghdaíodh go dhá mhíle dhéag agus fuair sé dámhachtain nua: Réalta Mhór na Croise Móire de Chrois an Ridirí le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint, chomh maith le céim mar mharascail pháirce na heitlíochta. Agus is é seo go deimhin a ghnóthachtáil ollmhór.
  Ansin bhí áitiú an USSR. Ach bhí Stalin fós gafa. Leis na Stáit Aontaithe, níor throid Hitler, a ghabh críocha móra, a thuilleadh. Roinn siad na réimsí tionchair. Fuair an Tríú Reich an Eoraip, leath na hAfraice - an tuaisceart, agus sealúchais na Fraince Beilge. Chomh maith leis an Meánoirthear agus críoch iomlán an USSR.
  Agus bhí go leor aige ... choinnigh an tSeapáin a sealúchais sa tSín agus go páirteach, ní raibh am ag na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain é a athghabháil uaidh.
  Tháinig domhan bipolar chun cinn. Tháinig rath agus forbairt ar an Tríú Reich, d'eitil na Gearmánaigh go dtí an ghealach ar ais i 1957 fiú. Ach tar éis bhás Hitler i 1960, tháinig suaitheadh air. Cé go raibh sé indéanta scoilt a sheachaint. Ach d"éirigh an réimeas nua níos liobrálaí agus fuair gach ábhar den Tríú Reich saoránacht.
  Agus chuir sin deireadh le ré na héagothroime náisiúnta.
  Bhí an Tríú Reich agus an tSeapáin ar thaobh amháin, agus SAM agus an Bhreatain ar an taobh eile, in iomaíocht lena chéile cheana féin sa spás, agus bhí conquest an chórais gréine ar siúl.
  Eitilt go Mars i 1974 - is iad na Gearmánaigh an chéad cheann, agus bliain ina dhiaidh sin go Véineas. Mar sin tá an domhan nua ina bhealach féin fós rud ar bith. Agus d'eitil an elf Bim chuig saolta nua, ar thóir eachtraíochta agus mothúcháin nua.
  
  CHAMBERLAIN INSTEAD OF CHURCHILL
  ANÓTÁIL
  In ionad cogadh gan ghá, agus fiú marfach, leis an nGearmáin don Bhreatain, rinne Chamberlain síocháin leis an Tríú Reich. Agus anois tá an APSS ag troid leis an Wehrmacht ceann ar cheann agus tá toradh an chogaidh níos dothuartha fós, agus tá an troid i bhfad níos deacra ná mar a bhí i bhfíor-stair.
  . CAIBIDIL #1
  D"éirigh le Chamberlain, gan éirí as, síocháin a thabhairt chun críche leis an Tríú Reich. Bhí téarmaí Hitler measartha measartha. D'aithin an Bhreatain gach conquest a bhí ag na Naitsithe, ach níor fhulaing sí aon chaillteanais chríochacha. Is é an rud amháin go bhfuil na Breataine ar ais Namaib chuig na Gearmánaigh. Ar an iomlán, thug na Naitsithe ráthaíocht do dosháraitheacht impireacht choilíneach na Breataine.
  Fuair Hitler lámh in aisce san oirthear freisin. Cé acu, ar ndóigh, atá i lámha na Gearmánaigh. Ach bhí Chamberlain ag iarraidh go ndéanfadh an bheirt deachtóirí, Stalin agus Hitler, troid chun báis.
  Mar sin, seo go léir ciorcail reactionary áthas. Gheall Hitler nach ndéanfadh sé an iomarca cionta ar na Giúdaigh. Agus go mbunófar ord cóir sna críocha áitithe.
  Bhí conquests an Tríú Reich ollmhór. Ach go léir mar an gcéanna, bhí an cogadh leis an APSS dosheachanta. Go dtí an uair seo ní raibh aon chúis le Hitler a Rush isteach ionsaí.
  Bhí go leor coilíneachtaí aige. Ina theannta sin, ghabh na Gearmánaigh an Ghréig agus an Iúgslaiv freisin. Fuair siad coilíneachtaí na Beilge, na Fraince agus na hÍsiltíre.
  Bhí coinbhleacht fiú leis an tSeapáin thar Indochina. Cosúil, is Gearmánaigh na coilíneachtaí Francacha go léir, agus ba cheart go mbeadh riarachán Gearmánach ann.
  Ag an am céanna, ar 1 Bealtaine, 1941, chonaic na Gearmánaigh KVanna Sóivéadacha agus T-34 ag paráid na Cearnóg Dhearg. Agus d'ordaigh Hitler cruthú na Gearmáine trom mar fhreagra.
  Cuireadh an cogadh ar athló go dtí 22 Meitheamh, 1943.
  D"éirigh leis na Gearmánaigh umair nua a scaoileadh faoin am seo - an Panther, an Tíogair, an T-4 nuachóirithe, agus an gunna féinghluaiste Ferdinand. Ach níor leor a líon fós. Bhí an chuma ar an trodaire ME-309 freisin, ach freisin thosaigh sé ag dul isteach sna trúpaí.
  Umair "Lion" agus "Maus", go dtí seo ach amháin i samplaí tástála. An raidhfil ionsaí MP-44, freisin a cruthaíodh díreach agus ní raibh am chun dul isteach ar an tsraith.
  Mar sin níl na Gearmánaigh sách réidh sa tríú bliain is daichead. Ach sa USSR, freisin, níl aon dul iomlán. Fíor, i dhá bhliain bhreise, críochnaíodh líne Molotov mar sin féin, ach tá sé ró-ghar don teorainn.
  Ag an am céanna, bhí níos mó fós ag trúpaí agus ceannasaithe Sóivéadacha chun ionsaí a dhéanamh ná mar a bhí siad ag cosaint.
  Ní fíor, an uair seo ní fhéadfaí an tArm Dearg a ghlacadh le iontas, agus d'fhógair Stalin slógadh ginearálta, rud a thug líon na trúpaí go dtí dhá mhilliún déag. Ach ar an láimh eile, bhí an tSeapáin réidh freisin chun an dara tosaigh a oscailt, agus b'éigean cuid de na trúpaí Sóivéadacha a choinneáil sa Chianoirthear.
  Tháinig an APSS níos láidre i dhá bhliain. Sáraíodh an tríú plean cúig bliana, agus de réir sonraí oifigiúla, tháinig méadú faoi dhó ar an ngeilleagar. Táirgeadh beagnach cúig mhíle dhéag umar breise agus tríocha míle aerárthach, agus na mílte gunnaí.
  Bhí an tArm Dearg an-láidir. Ach ar ndóigh, chuir an Tríú Reich leis.
  Tar éis don Speer fuinniúil a bheith ina Aire Armálacha, agus aistríodh geilleagar an Tríú Reich agus na daoine áitithe go bonn míleata, tháinig méadú suntasach ar tháirgeadh arm. Tugadh aird ar leith ar na fórsaí armúrtha. Agus mar thoradh ar bhearta fuinniúla agus úsáid saothair sna coilíneachtaí, sháraigh táirgeadh umair sa Tríú Reich míle sa mhí, chun tosaigh ar an USSR.
  An "Panther" is nuaí, go mór níos fearr ná an príomh-umar Sóivéadach T-34, maidir le polladh armúr agus ráta tine an ghunna agus sa armúr tosaigh.
  Ar an láimh eile, d'éirigh leis an tsraith Sóivéadach KV nach raibh go leor éifeachtach, ag dul ar an mbealach gigantomania gan údar.
  Bhí fachtóir suibiachtúil diúltach ann freisin - grá Stalin d'umair mhóra. I mí Lúnasa 1941, chuaigh an KV-3 a mheá 68 tonna isteach i dtáirgeadh, i mí Mheán Fómhair 1941 thosaigh an KV-5 a mheá céad tonna a tháirgeadh. Agus ó Mhárta 1942, tháinig an KV-4, ar mheáchan céad seacht tonna, isteach sa tsraith.
  Agus ní hé sin go léir. I mí Lúnasa 1942, tháinig an KV-6 a mheá céad caoga tonna. Agus i Márta 1943, KV-7 a mheá céad ochtó tonna.
  Mar sin, ghlac umair an tsraith KV an cosán ualaithe gan údar.
  Ní féidir ach an T-34-76 a dtugtar meaisín sách rathúil. Ach sa bhreis air sin, táirgeadh an A-30, umair rothaí-rianaithe agus an T-29 ón aicme seo freisin.
  Ní raibh eitlíocht an APSS go dona, ach bhí an PE-2 fós ró-deacair a bhainistiú, agus níor thug an MIG-3, an trodaire is fearr leat Stalin, údar maith leis féin freisin.
  Tháirg na Gearmánaigh thart ar an oiread aerárthach i dhá bhliain, mar a rinne an USSR. Ach bhí a n-eitlíocht, b'fhéidir, níos praiticiúla. Bhí an ME-309 an-chumhachtach i armáil agus luas, agus gan amhras láidir, ach tá sé fós gann. Mar sin féin, i gcleachtas, d'éirigh an ME-109 amach a bheith níos láidre ná meaisíní Sóivéadach.
  Ar an iomlán, bhí na Gearmánaigh ullmhaithe níos fearr, agus bhí a gcuid trúpaí láidir agus buntáiste mór acu i soghluaisteacht.
  Plus an fachtóir na Seapáine, a tharraing ar ais freisin na trúpaí.
  Sa ionsaitheacha, d'úsáid na Gearmánaigh go leor ranna eachtracha agus coilíneacha, a bhí níos lú ná na cinn Eorpacha maidir le héifeachtacht chomhrac.
  Thug an Wehrmacht ar chostas na rannán eachtrach agus coilíneach a neart go sé mhilliún déag. Chomh maith le hocht milliún eile saighdiúirí Seapánacha agus coilíneach.
  Bhí an tSeapáin agus an Tríú Reich thart ar dhá uair níos mó ná an APSS sna coisithe. Fíor, bhí umair Seapáine éadrom, ach soghluaiste. I gcúrsaí eitlíochta, bhí an tromlach san Ais.
  Ach is é an rud is tábhachtaí, ní hamháin seo ... Bhí comhghuaillithe ag na Gearmánaigh. Ina measc tá an Tuirc agus an Iodáil le arm mór. Mar sin, agus na satailítí á gcur san áireamh, tháinig méadú níos mó fós ar fhormhórtacht an Tríú Reich. Ar thaobh an Tríú Reich tá Fionlannaigh, agus Ungáraigh, agus Rómánaigh, agus Slóvacaigh, Crótaigh, Bulgáraigh, Spáinnigh agus fiú na Portaingéile.
  Agus tháinig an tSualainn isteach sa chogadh go luath freisin.
  Agus bhris trúpaí na Gearmáine trí chosaintí na Sóivéide ... Agus mí ina dhiaidh sin shroich siad Smolensk.
  Agus ansin tháinig cath mór don chathair seo. Go deimhin, chinn sé cinniúint an APSS.
  Throid Alexei, a bhí ina bhuachaill dhá bhliain déag i gcath, chomh maith le Alenka agus Katka, ar shráideanna Smolensk.
  Rinne tagann Hitler iarracht an chathair a ghlacadh.
  Bhí buachaill cosnochta i shorts ina n-aonar, Aleksey, a scaoil pléasctha as gunna meaisín, ag baint na Naitsithe síos.
  Chaith leanbh dhá bhliain déag d'aois grenade marfach le méara loma cosa leanaí agus roar sé:
  - Ar son cumannachas an APSS!
  Thug Alenka seal chomh maith, bhuail sé na Naitsithe, chaith bronntanas báis lena sÚil nocht agus d"eisigh:
  - Chun ár nAthair - mo mháthair féin!
  Scriobhlaigh Katka as gunnaí meaisín, leag na Naitsithe amach, agus ansin caitheadh a barraicíní loma, ag iompar scriosta agus báis.
  Chlaon an laoch i:
  - Don APSS!
  Ghlac cathlán sniper na mban faoi cheannas an Chaptaen Natashka Kaktusova seasamh cosantach sna fothracha ar Shráid Volodarsky. Cailíní le gunnaí meaisín agus raidhfilí, ceangailte le bundles de grenades, i bhfolach taobh thiar de na fothracha.
  Tá Natasha í féin i dtiúin spotaí thar a corp nocht, i bprístí gearra agus cosnochta. Cailín álainn agus curvy, le cromáin láidir, waist tanaí, gruaig ghearr faoi leath-bhosca. Is é an aghaidh an-léiritheach, le smig manly, súile gorm leathan óna chéile. D'iompaigh gruaig dhonn éadrom liath le deannach, cófra ard, cuma crua. Tá an Captaen Natasha ag troid le breis agus dhá bhliain agus in ainneoin a óige tá go leor feicthe aici. Tá cosa an chailín clúdaithe le gearrthacha agus bruises. Tá cailín níos aclaí chun bogadh cosnochta ná buataisí garbha agus clumsy.
  Mothaíonn an t-aonar lom an creathadh is lú san ithir, tugann sé rabhadh faoi chomh gar do mhianach, agus cuireann an mháthairchré féin seasmhacht leis. Ar thaobh amháin, tháinig cruas ar chosa an chailín, agus ní raibh eagla orthu ar mhiotail te, nó ar bhrablach géar na bhfothracha, ach ar an láimh eile, níor chaill siad íogaireacht agus solúbthacht, rabhadh a thabhairt trí ghluaiseacht na gluaiseachta. umair.
  Tá grenade á shealbhú ag Sweet Natashka agus pacáiste pléascadh ceangailte leis. Is gá a crawl go dtí an umar formidable Gearmánach "Lion", uisciú na sráideanna le gunnaí meaisín.
  Crawls Mirabela in aice léi. Chomh maith leis sin cosnochta, agus mar sin d'iompaigh na cailíní go léir sa chathlán as buataisí, ag déanamh aithrise ar a gceannasaí. Géaraíonn a boinn dusty agus í ag sní ar na ceithre cinn. Tá gruaig bhuí Mirabela messy agus fada... Beagán frizzy. Tá an cailín í féin caol, tanaí, beag i stádas. Is féidir í a dhearmad fiú mar chailín, le guaillí caola agus ceann atá cosúil le mór.
  Ach tá go leor taithí ag Mirabela cheana féin. D"éirigh léi cuairt a thabhairt ar bhraighdeanas faisisteach araon, tar éis di teacht slán ó chéasadh éadrócaireach, agus ó mhianaigh, ónar éirigh léi éalú, trí mhíorúilt dhothuigthe éigin. Ach ag féachaint ar a héadan linbh, tairisceana, ní féidir a rá go deo gur buaileadh í le maidí rubair ar a sála, ritheadh sruth trína corp.
  Mirabela shoots ... Titeann saighdiúir den Tríú Reich, sa chás seo Arabach, marbh, a bhéar ag ardú gaineamh agus brablach.
  Sleamhnaíonn Natashka braon grenades faoi charn bruscair. Anois beidh "Lion" nócha tonna ag sní anseo agus ag séideadh suas é. Tá súile gorma an chailín ag lasadh cosúil le sapphires ar a héadan, go smior ó dhó gréine agus ó dheannach.
  Tugann taithí le fios go n-athróidh umar dea-chosanta suíomh anois. Tá armúr taobh 100 mm ag "Lion", agus fiú ar uillinn. Ní féidir le tríocha ceathair briseadh tríd, níl ach seans ag Keveshes trom. Ach is iad na rianta an sprioc. Is é an rud is mó ná an carr a bhaint de shoghluaisteacht ...
  Lasann Svetlana pléasctha as gunna meaisín... Titeann saighdiúir, níl a fhios ag éinne cén náisiúntacht atá aige. Tar éis do na Gearmánaigh an chuid is mó den Leathsféar Thoir a shárú, cothaíonn siad fuil Aryan agus caith trúpaí coilíneacha isteach sa chath: hArabaigh, Afracach, Indians, Asians éagsúla, agus hEorpaigh. Tá méadú tagtha freisin ar líon na bPolann - atá i dtaithí ón chliabhán go bhfuil fuath acu don Rúis Bolshevik. Tá náisiúnaithe Úcráinis, agus Don Cossacks, agus Sisinis, agus an Khaganate Caucasian ar fad ag troid anseo. D'ardaigh Hitler idirnáisiúnta iomlán.
  Go leor naimhde...
  Seachnaíonn Svetlana an tine meaisín-ghunna go deas. An piléar beagnach scoilte, dubhaithe ó deannaigh, cruinn, sÚil girlish. Mhothaigh an captaen álainn fiú tic faoin gcaoi a raibh bronntanas mór le rá ag eitilt. Thrasnaigh an cailín í féin, ag cogar:
  Ní chuirfidh fiú piléar stop linn!
  Sroicheann Mirabela ar ais... Cailín eile Angelica - an-dearg, os cionn an mheánairde, agus matánach, in ainneoin na ciondálacha gann. Cailín an-deas freisin, le cromáin luxurious, waist tucked suas, ní ghualainn leathan baininscneach, agus breasts arda.
  Bíonn Angelica ag troid ina cuid shorts, tá an tunic stróicthe go stiallacha, agus mionbhriseadh go deannaigh, agus ní sheachadtar éidí nua trasna an Volga. Na bac le Dia níos mó armlón, agus braon bia, a aistriú do na trúpaí Sóivéadacha traochta.
  Mar sin tá Angelica beagnach nocht, scríobtar a cosa, go háirithe a glúine. Bhuail píosa shrapnel bonn na coise deise, agus gortaítear é, is deacair siúl.
  Casann Angelica gruaig rua, dusty, beagnach nocht a aghaidh deas, ach ag an am céanna crua. Deir an cailín, ag lámhach:
  - Tá an Tiarna, Moscó agus Stalin os cionn linn!
  Agus gearrann sí siar na Naitsithe atá ag ionsaí, is ar éigean a bhíonn am aici rolladh siar.
  De bharr na bhfothracha agus na sráideanna cúnga tá sé deacair d"umair mhóra na Gearmáine casadh timpeall. Seo beagnach dhá chéad tonna "Luch" agus ní féidir leo pas a fháil ar chor ar bith ...
  Mar a bhí súil ag Svetlana, thiomáin "Lev" beagán, agus adhlacadh é féin i gcarn truflais. Bhí pléascadh ann. Phléasc an bolb, eitil cúpla rollóirí damáiste as.
  Stop an umar créachtaithe agus d'eitil blaosc as a bharaille...
  Áit éigin rumbled i gcéin, ag fágáil na fothracha. Blonde Svetlana, cosúil le nathair hissed:
  - Sin é mo ríomh! Osclaíodh cuntas...
  Tá iachall ar an gcailín-chaptaen arís sracadh uaidh. Ní féidir leis na Gearmánaigh ná a gcuid satailítí a fheabhas teicniúil a úsáid sa bhrablach. De bharr an locht a bhí ar Hitler righin, cuireadh tagann an Tríú Reich síos i gcathanna suímh i gcathair sách mór agus láidir.
  Caitheann Mirabela grenade. Iallach a chur orthu corraíl a dhéanamh ar na Gearmánaigh nó na hArabaigh a bhí thíos leis, ag casadh anonn. Stróic duine de na míleataigh Naitsíoch as a lámh, agus crochta air, uaireadóir Sasanach le compás.
  Deir Mirabela le gáire:
  - Cad a thaispeánann an compás duit - an bealach chun ifreann!
  Agus croith cailín álainn píosa criadóireachta greamaitheach as a sála deannaigh.
  Smeachann Angelica uirthi freisin, lena cíoch iomlán, daingean. Tá na siní beagnach dubh ó shalachar agus itchy. Agus iarracht a nigh. Arís caithfidh tú tochailt nuair a bhíonn na gunnaí fo-inneall Gearmánacha ag scriobláil. Agus crawl ar bhealach plastunski.
  Coinníonn cathlán na gcailíní a seasaimh, cé go bhfuil sliogán ann. Agus stróiceann siad sliogáin throma, agus titeann buamaí ón spéir ... Ach ní bhrisfidh aon rud misneach heroines Sóivéadacha.
  Anseo feiceann Svetlana conas a shreapann an Panther. Bhuel, níl an umar seo chomh scanrúil a thuilleadh.
  Is féidir leat é a phuncháil isteach sa taobh. Sneezed an cailín, spit amach an deannach a chuaigh isteach ina béal galánta. Thóg sí grenade ina lámh, ualaithe le pacáiste pléascadh. Caithfidh tú sneak suas nach dtugtar. Ach tá an oiread sin deataigh thart.
  Thosaigh Angelica ag sreap suas, ag luí ar an draein lena bharraicíní agus a huilleoga loma. Bhí sí cosúil le cat ag stalcaireacht luch. Chuimhnigh an cailín ar an gcogadh ón samhradh uafásach sin den aonú bliain is daichead, nuair a rinne an Wehrmacht ionradh go fealltach ar fhairsinge an APSS. Nach raibh an cailín, beagnach an cailín scanraithe? Ar dtús tá, ach ansin éiríonn tú i dtaithí air. Agus feiceann tú cheana féin go bhfuil pléasctha seasta sliogáin mar ghnáththorann.
  Agus anois phléasc sé an-dlúth. Slap an cailín ar a boilg. Ritheann blúirí ó thuas mar ealta beacha fiáine. Cogar Angelica le liopaí chapped:
  - In ainm an cheartais - A Thiarna!
  Cuireann an cailín dlús lena crawl agus caitheann sí grenade le pacáiste pléascach ceangailte. Cuileoga an bronntanas i stua. Cloistear pléascadh, armúr taobh níos tanaí an Panther ar iasacht. Tosaíonn umar na Gearmáine ag dó, maidhmíonn an trealamh comhraic.
  Cogar Svetlana le gáire:
  Go raibh maith agat a Thiarna Íosa! Creidim ach i duit! Guím leat i d'aonar!
  Briseann an panther. Scriosta, tá stoc fada curtha i brablach. Tá an armúr tosaigh, scoite ón taobh armúr, cosúil le scoop.
  Deir Svetlana, a bhfuil a súile, ar a aghaidh donn ó dheannach agus dó gréine, ag súil le bláthanna arbhair:
  - Dá mhéad darach atá ag an namhaid is ea is láidre ár gcosaint!
  Tá Angelica an-sexy, ina mionbhrístíní dubha, agus naked, dusty, comhlacht láidir. Tá an cailín an-chliste. Is féidir léi blúiríní gloine a chaitheamh lena bharraicíní loma.
  Anois chaith sí rud géar lena cos galánta clúdaithe le deannach. Agus bhfostú, ceart sa scornach ar faisisteach. Bhí Angelica álainn ag caint:
  - Agus tá mé siombail gnéas, agus siombail an bháis!
  An cailín, tar éis a crawled sí arís, lámhach. Faoi stiúir an tine agus Svetlana.
  Tar éis don chaptaen áilleacht, Natasha, an faisisteach a ghearradh síos, dúirt sé:
  - Is slabhra é an saol, agus is iad na rudaí beaga atá ann ná naisc ...
  Bhris Mirabela, ghearr ceann Fritz ar oscailt agus dúirt leis:
  - Tá sé dodhéanta gan tábhacht a chur ag gabháil leis an nasc!
  Svetlana, arís ag lámhach go cruinn, croaked:
  - Ach ní féidir leat dul i dtimthriallta ar trifles ...
  Bhris Mirabela go cruinn agus dúirt leis:
  Seachas sin, clúdóidh an slabhra tú!
  D'ullmhaigh cailín eile Olimpiada, freisin an-álainn, mar aon leis an ceannródaí Seryozhka, mianach ar shreang. Bhrúigh an bheirt acu í... Shiúil an booger corrach isteach i bolb an "Tíogair"-2. Agus conas a phléascfaidh an carr Gearmánach seo, a bhfuil barrachair fhada air.
  Dúirt an buachaill fionn Sergei:
  - Ár Rúis, tá buicéad agat!
  Agus is ar éigean a bhí an t-am aige léim siar, ag splancadh, le sála dubha, leagaithe, ón díon ag titim.
  Bhuail Olympias muineál an ghasúir agus dúirt:
  - Tá tú an-chliste!
  Rinne an ceannródaí a bhealach chun tosaigh agus chuaigh sé isteach i gcathlán na mban. Tá an buachaill an-chruthaitheach freisin. Mar shampla, rinne sé eitleáin chun aerárthaí ionsaithe faisisteacha a lámhach. Nuair a ardaítear na Focke-Wulfs, nó TA-152s, cloistear roar thar a bheith bodhar.
  Buaileann na Gearmánaigh le tionlacan ar shiansach Wagner. A leithéid de cheol maorga.
  Arsa Olympias le crá:
  - Tá siad fós ag iarraidh eagla a chur orainn!
  Sheinn an buachaill ceannródaí le pathos:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Ní thógfaidh an bás sinn faoin spéir réaltach!
  Beidh an Rúis naofa ag troid go dian,
  Luchtaigh mé an gunna meaisín cumhachtach!
  Is bean tuathánach tipiciúil í Olympias, cailín ard matán, le cromáin agus guaillí leathana. Le linn na troda bhí éadaí stróicthe ina ceirteacha, tá na cosa láidre lom, tá an ghruaig fite fuaite ina dhá bhréid agus í á dhustáil go mór.
  Níl Seryozhka ach aon bhliain déag d'aois, tanaí ó mhíchothú, buachaill scríobtha agus salach, i rud ar bith ach shorts. D'iompaigh gruaig nádúrtha bán an bhuachaill liath, agus taispeánann na heasnacha trí chraiceann tanaí, coirtithe agus salach. Cosa knocked síos terribly, agus i dó, bruises, le blisters. Fíor, choinnigh cinniúint an leanbh ó ghortuithe tromchúiseacha.
  I gcoinne a chúlra, is cosúil go bhfuil na Cluichí Oilimpeacha mór agus saill, cé nach bhfuil an cailín saille ar chor ar bith, ach le feoil láidir oilte ar na cnámha. Ina theannta sin, ní raibh an chuma ar an scéal go ndeachaigh an t-ocras i bhfeidhm ar a figiúr mór agus mór.
  Shoots an cailín ó raidhfil trom frith-umar. Ní féidir gluaisteáin Ghearmánacha a tholladh sa mhullach, ach tá seans sna rianta.
  Agus thosaigh an "Leon" hefty, tar éis dó pléascán meáchain a fháil san fhocharráiste, ag séideadh deataigh cosúil le caiteoir trom.
  Sheinn Seryozhka le mailís:
  - Stinky Fritz gan smaoineamh, lit toitín ag an mbealach isteach! Ar ndóigh, chuaigh sé i dtrioblóid mhór!
  Bhuail Olympias, agus í ag caochaíl le laonna coirtithe, as tap-rince lena cosa lom, áille. Sheinn an cailín:
  - Tá aghaidheanna na Rúise Naofa ag caochaíl ón íocón ... Dia do bhac ort míle Fritz ar a laghad a mhothú! Agus má dhéanann duine buzz níos mó ná faisisteach, ní bheidh aon duine, creidim dom, cáineann tú as sin!
  Ansin athlódáil sí an raidhfil frith-umar agus scaoil sí arís. Phúca an t-iompróir Gearmánach deatach arís.
  Rinne an cathlán cailíní damáiste suntasach ar an Fritz. Ach d"fhulaing sé caillteanais freisin. Anseo bhí cailín amháin stróicthe ina dhá leath, agus bhí a aghaidh amhlaidh, in ainneoin an deannaigh, pale.
  Tá an chuid is mó de Stalingrad gafa ag na Naitsithe cheana féin, ach níl a bhfuil fágtha den chathair ag iarraidh a thabhairt isteach agus a thabhairt suas.
  Svetlana, Idir an dá linn, ag iarraidh a bhriseadh tríd an "Tíogair". Carr cumhachtach Gearmánach, fuair grenade sa taobh, ach níor ghéill sé. Casadh timpeall chun gunna a chur ar lasadh. Caithfidh an cailín polladh isteach sa talamh, agus brablach a dhéanamh, ionas nach mbeidh sí brúite ag an tonn soinneáin a scaoileann an lá inniu.
  Cogar Svetlana go bog:
  - Mam, daid, tá brón orm!
  Chaith Mirabela grenade ar an Tíogair, a phléasc ar a forehead. Sheas an cailín:
  - Maidir leis an bhfíric go bhfuil an teagasc solas sa gheimhreadh san earrach ... arís mé gan eisceacht go bhfuil Hitler bastard plague!
  Bris Angelica radharc na Naitsithe, agus doirt uisce orthu le pléasctha, faoi bhrú:
  - Sa chiste, chonaic mé an Fuhrer anois! Agus chiceáil sí an fear bocht ceart sa tsúil!
  Chaith an cailín le gruaig rua grenade ag an umar lena méara loma. Bhuail sé an bairille ... Lean pléascadh agus mangled muzzle an "Tíogair".
  Thóg an Gearmánach cowardly é agus ar ais ar shiúl.
  Snort Svetlana trína nostrils:
  - A linne, ní bheidh mise toradh!
  Ghearr Mirabela síos mercenary Hitlerite le piléar agus chan sé:
  - Agus nach bhfuil an villain magadh! Lámha agus cosa, castaíonn sé rópaí na Rúise! Doirteann sé a fhiacla isteach sa chroí... Ólann sé an tír dhúchais go dtí an bun!
  Svetlana, giggling, choirt:
  - An Fuhrer yells wildly, deora é féin suas!
  Bhris Mirabela agus chuir sí leis:
  - Bhuel, clúimh báis, grins!
  Tá "Shtumrtiger" níos contúirtí fós le feiceáil. Scriosann sé foirgnimh agus buncair iomlána. Thairis sin, ní chuireann sé chuige na seasaimh na trúpaí Sóivéadach. Coinníonn meaisínghunnaí Gearmánacha an carr faoi chlúdach.
  Feiceann Svetlana go bhfuil sé neamhréadúil dul gar do shuíomhanna an Fritz. Ach sa spéir Focke-Wulfs. Cuileoga ceann de na meaisíní seo níos gaire do na poist Sóivéadacha. Oscail na cailíní tine uirthi.
  Caitheann Angelica grenade, agus deir go feargach:
  - I bás domhain - níl aon maithiúnas!
  Tar éis sin, tugann an cailín seal as an gunna meaisín. Rollaí ar ais go tapa. Tiomáineann umar Gearmánach réasúnta nua "Panther" -2 le turret beag agus scáthchruth níos ísle suas go tapa.
  Caitheann roinnt cailíní grenades sa charr Gearmánach. Tar éis di na bronntanais a fháil, reoiteann sí agus ní bhíonn sí in ann casadh timpeall.
  Feadóg Angelica, ag hiss:
  - Seo ionsaí nua! Beidh muid ag cuimilt a béal!
  An Panther-2 snarled agus fired a arm níos cumhachtaí.
  Scoilt an colún tine an t-aer, agus rinne sé an t-atmaisféar a théamh agus a leictrealú láithreach.
  Rinne Angelica giggled, d'eitil na sliogáin thar an cailín leath-nocht. Chroith an ceann dearg gan náire a cromáin agus dúirt:
  - Agus defeated Newton na naimhde, chaith amach an cuing as an ríchathaoir! Fritz d'aithin sé a dhlí Newton!
  Bhí Stalingrad ar fad gafa i gcoinbhleacht, nuair a bhí an chuma ar theangacha tine an spéir a lí agus spréachaí corcra, oráiste agus scarlet a splancadh! Agus tá gach spréach cosúil le taibhse ag éalú ó chaisleán ifreann.
  Svetlana, ag leagadh síos trodaire Gearmánach, flashed a súile gorm, canadh:
  - Cad atá tú ag whining droch chailleach? Creid dom, níl ach ospidéal síciatrach ag caoineadh ort!
  Sheinn Mirabela i gcantán, ag lámhach na Naitsithe:
  - Cé chomh maith is atá sé luí síos ar an bhféar agus an Fritz a bhualadh ar a cheann! Socraigh poultice don Fuhrer, agus seol urchair as gunna meaisín!
  Gig an cailín go fiáin agus rolladh anonn ó a boilg go dtí a droim. Rinne mé rothar le cosa. A grenade eitil suas. An Focke-Wulf ag eitilt, tar éis dó shrapnel a fháil faoi na bolg, briskly soared níos airde. Is féidir a fheiceáil gur bhuail blúirí géara é. Ghlac an créatúr faisisteach tine, agus thosaigh sé ag cailleadh píosaí sciatháin briste.
  Chonaic Svetlana mar a bhí Fokke ag cailleadh airde, croaked:
  - Sin semaphore! Tá tua ar crochadh ar bord!
  Phléasc an t-eitleán Gearmánach, ag scaipeadh smionagar ar gach cearn den spéir. Agus cá ndeachaigh an ace faisisteach. Rinne mé mo sheal deiridh. Chuaigh an executioner chun luaithreach, ní an píolótach!
  Bhí Mirabela ag sraothartach, ag scaipeadh deannaigh agus dúirt:
  - Chun a bheith nó gan a bheith? Ní ceist í!
  Chaith Angelica píosa gloine lena cos arís, an oiread sin ionas gur bhuail sí an tsúil amach go dtáinig sé amach ag Fritz, trí chúl a chinn:
  - Tá mé armada umar! Agus ní mór duit a chóireáil!
  Rinne na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí iarracht dul ar aghaidh, ag caitheamh grenades os a gcomhair. Níor oibrigh tactics den sórt sin i gcoinne cailíní. Seo Seryozhka imscaradh catapult, agus conas a bhuaileann sé an namhaid mar fhreagra.
  Bellowed an buachaill ceannródaí:
  - Daidí na Nollag ag cuimilt béal Hitler!
  Mar gheall ar lucht na catapult, ag polladh isteach sa slua Naitsithe, scaip siad, agus ag an am céanna rolladh anonn san aer. Thit Fritz, agus bhris sé ar bhrablach na mballaí.
  Umar "Tiger" -2, tar éis dó a chothromaíocht a chailleadh, imbhuail sé leis an "Lion". Ó, a Leva, cá bhfuil d'ainm iontach?
  Rinne Svetlana aoibh agus d'fhreagair:
  - Maith thú Seryozhka!
  D'fhás an buachaill go ionsaitheach.
  - Tá ceannródaí réidh i gcónaí!
  Chroith an cailín a cos lom mar fhreagra.
  Thosaigh an cailín-captaen a tairne arís. Agus chuir Olympias tic ar chos caol Seryozhka, cé chomh deacair is atá sé! Ní haon ionadh nach bhfuil eagla ar an mbuachaill rith trí na tinte.
  Dúirt Mirabela agus é ag canadh:
  - Tá an óige go maith - tá an tseanaois go dona!
  D"aontaigh Angelica, an ceann dearg suairc seo:
  Níl aon rud níos measa ná seanaois! Is é seo go deimhin an staid is disgusting ar fad is féidir!
  Agus rinne an cailín léim le coup. Shamhlaigh sí grandmas disgusting ar feadh nóiméad. Ní hea, ná déan comparáid idir, seanbhean le cailín. Agus cad áilleacht, i gcomhlachtaí caol.
  Thóg Angelica é agus chan sí:
  - Sreabhadh i ndiaidh bliana, blianta i gcarbhán,
  Cuimil cailleach henna i moirtéal...
  Agus cad mar gheall ar mo figiúr caol,
  Ní thuigim conas a chuaigh an óige!
  Phléasc Svetlana a súile, leag sí an Gearmánach síos le buille sa groin agus dúirt:
  - Ní! Fós féin, i gcogadh tá a leithéid de charm - fanacht go deo óg! I gcónaí ar meisce!
  Chuir Olympias lucht nua sa catapult. Is é seo an rud cosúil le moirtéal maith. Sheas an cailín:
  - Ná pas, ach pas!
  Shuiteáil Seryozhka a chos tanaí ach nimh agus choirt:
  - aghaidh Fritz!
  Agus d'eitil grenade, mar aon le pacáiste pléascadh, faoi lán seoil isteach i seasaimh na Naitsithe.
  Sea, níor tugadh Stalingrad dóibh. Don tríú mí ó dheireadh mhí an Mheithimh, tá an t-ionsaí ag dul ar aghaidh, ach níor éirigh leis an gcathair gach rud a ghlacadh. Ar earnálacha eile den tosaigh, d'éirigh leis na Naitsithe, ach ní ar an gceann seo.
  Loisg Svetlana a piostal agus rinne sí caoineadh:
  - Tá gach rud dodhéanta, a tharlaíonn sé a bheith indéanta ... Níl aon ghá a dhéanamh ar an Cruinne an-chasta!
  Agus bhuail an umar gáis de gluaisrothar. Phléasc an meaisín, agus shoilsigh guairneáin lasracha an tírdhreach deatach. Agus bhí an Gearmánach stróicthe óna chéile ag cos fiery.
  Scairt an cailín captaen:
  - Is breá liom olc a mharú! Agus is é seo an maith is airde!
  Bhris Mirabela na Gearmánaigh le pléasctha agus rinne sí hiss ar:
  - A ligean ar imirt torcáin!
  D'oscail Angelica tine, níos cruinne. Fágadh cúpla dubh ina luí ar spallaí clúdaithe le sleá:
  - Maraigh an namhaid! - Dúirt an cailín.
  Sheinn Mirabela go spraíúil:
  - Tar éis Hitler a phéinteáil le lipstick, Mainstein le hairspray, tarraingeoidh mé isteach i mbraighdeanas an bhanphrionsa thú, déanfaidh an madra dílis tú a gnaw!
  Svetlana, lámhaigh, hissed:
  - Tar sa tráthnóna, Adolf, hang tú féin ... Stop fooling do cheann! Tar isteach sa tráthnóna, eitilt ar nós gyrfalcon - chun na Naitsithe a bhualadh go dian!
  Dúirt Mirabela le fearg, agus í ag cnagadh an chlogaid de cheann an stoirmeora:
  - Is féidir linn! Agus beidh muid!
  Chuir na cailíní ó chathlán "Lenin" stop le dul chun cinn na trúpaí eachtracha. Bhog Fritz ar aghaidh, ag caitheamh corpáin isteach sa spás go litriúil. Níor chabhraigh an umar "Lev", a raibh súil leis, ach an oiread. Seo modhnú ar an meaisín le gunna 150 mm.
  Buaileann Angelica cloch atá greamaithe dá nipple. Tá breasts álainn agus iomlán den sórt sin ag an gcailín. Caitheann an cailín grenade lena cos. Tá an cos níos láidre ná an lámh, agus téann an caith níos faide.
  "Lion" fuair bearna sa bolb, agus stop. Lámhaigh as a bhéal cumhachtach. Tormáin agus titim.
  Arsa Angelica, ag spochadh,:
  - Ní bhíonn an laoch Rúiseach ag caoineadh i bpian!
  Agus shoots an cailín arís. Agus déanann sé go han-mhaith é. An faisisteach leaning amach as an túr thiteann ar ais.
  Deir cailín rua, beagnach nocht:
  - I vain creideann an namhaid gur éirigh leis a bhriseadh na Rúiseach! Cé a dares, ionsaíonn sé i cath, beidh muid buille fíochmhar na naimhde!
  Agus rollaíonn Angelica matáin an phreasa, rud a bhfuil an-chabhraithe aici.
  Ó, cé chomh hálainn is atá na cailíní! Níl mé ag iarraidh go bhfaighidh duine acu bás.
  Rith Stalenida... Cailín an-álainn, le gruaig fhionn, bhán. Ar bhealach éiríonn léi iad a smearadh le potion de chineál éigin ionas nach n-éireoidh siad salach.
  Tá an cailín an-álainn, le figiúr na Véineas, ach níos mó toned agus cabhraithe. Éadaí uirthi, ach bra agus mionbhrístíní. Tá gach rud eile stróicthe cheana féin. Ach cé chomh galánta is atá na cosa! Ní cailín é seo, ach séala na foirfeachta, coróin na háilleachta.
  Bogann sí ar bhealach speisialta, cosúil le iora. A chosa lom agus flicker, agus sála, fanann ionadh glan. Shoots Stalenida, agus faigheann an faisisteach ulcer ina bhrollach.
  Deir an cailín:
  - Is é an dílseacht don tír dhúchais an focal is airde!
  Dúirt Angelica le gáire:
  - Tóg amach do bra agus fan cosúil liomsa i shorts!
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Níl sé seo oiriúnach!
  Chroith Angelica a cromáin, las sí go cuí, agus chan sí:
  - Tá rud éigin neamhghnách ag ball Komsomol! Tá sé an-mhígheanasach ag siúl lom-chested mar sin!
  Rinne Steelenida gig ar agus dúirt:
  - Cén fáth a thabhairt áthas ar an Fritz, breathnú ar ár n-áilleacht!
  D'fhreagair Angelica go cinntitheach:
  - Tá ár n-áilleacht marbh!
  An cailín cruach giggled agus fired ag an TA-200. Chuaigh an carr Naitsíoch trí thine. Agus d'éiligh an fionn álainn:
  - Bás don olc!
  Rinne Angelica gáire.
  - Agus tá an saol go maith!
  Nuair a chonaic Steelenida go raibh na Gearmánaigh ag titim, d'fhás sé:
  - Is é seo an luach is airde! Ná ní dóigh leis na Naitsithe go bhfuil tú bua!
  Canann Angelica:
  - Ag fanacht le bua! Tá bua ag fanacht... Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh! Ag fanacht le bua! Ag fanacht le bua! Beidh muid in ann a defeat na Naitsithe!
  Cailín álainn, agus a cíocha nocht ar crith. Go maith le torso lom sa teas, atá treisithe ag an tine.
  Bhreathnaigh Svetlana i bhfad níos diongbháilte anois. Bhris sí ar an Fritz le gunna submachine, agus coirt:
  - Déanfaidh mé tú a choilleadh!
  Agus go deimhin fuair na Naitsithe bronntanais agus cónraí marfach! Agus thaispeáin an cailín figiúr dóibh, déanaimis toes lom a thógáil. Agus feadóg cosúil le nightingale-robÚlaí. Agus trí mhéara na bhfoircinn níos ísle.
  Tá an captaen cailín an-chliste. Agus súilíneach. Agus ní cruálach ar chor ar bith. Uaireanta bíonn trua aici freisin do shaighdiúirí an namhad, a bhféadfadh leanaí a bheith acu a chaoinfidh ar son a n-aithreacha marbh.
  Svetlana, áfach, thiomáineann smaointe den sórt sin ar shiúl ó di féin, mar sin ba mhaith leat a pléasctha i Tears uathu. Ach níorbh iad na Rúisigh a tháinig go dtí na Gearmánaigh a robáil agus a mharú. Ní hea, is iad seo na Gearmánaigh agus bhris pacáiste ionsaitheach eachtrannach ó gach cearn den domhan isteach i fairsinge na Rúise.
  Thrasnaigh Svetlana í féin agus fired ag an Fritz, a bhí ag iarraidh a fháil go ciúin in aice le seasaimh na Rúiseach ... Súile agus inchinn an fhir, a bhí knocked amach ag piléar, leaked amach.
  Rinne an cailín-captaen aoibh agus dúirt, go fonnmhar:
  - Súil dhíreach go súl, ceann le ceann!
  Svetlana lámhaigh go cruinn, agus bhuail gluaisrothar le taobhcharr. Thosaigh an carr ag cuimilt, agus d'eitil an gunna meaisín amach, rolladh arís agus arís eile. Ansin chuaigh a muzzle isteach sa brablach.
  Chuimil an cailín bonn lom, dusty ar an brablach. Agus dhírigh sí arís. Bhí a aghaidh cheerful, óg grinned in áit grinned. Sheinn an cailín:
  - Ní hea, dúirt muid leis na fascists, ní bheidh ár ndaoine a fhulaingt go arán cumhra na Rúise a dtugtar an focal ford!
  Rinne Mirabela lámhaigh an-chruinn, as a d'éirigh an Focke-Wulf suas, agus chirped:
  Maidir le scoundrel, ar ndóigh, tá an rogha soiléir,
  Ar feadh dollar, tá sé réidh chun feall ar an Rúis ...
  Ach tá fear na Rúise chomh álainn
  Go bhfuil sé réidh a shaol a thabhairt don Motherland!
  Rinne an cailín corrshúil agus thaispeáin sí an fhige do na Naitsithe, agus scrollaigh sí, agus níor bhain na piléir leis an áilleacht.
  Le feiceáil Angelica, chaith an áilleacht seo, beagnach nocht, agus grimy cosúil le diabhal, grenade ag an am céanna le dhá chosa. Agus sheiceáil sí:
  - Is é an rud atá agam ... Fritz i taobh géar!
  Ceartaigh Olympias Angelica:
  - Géar, sa taobh, agus ní ar an taobh géar!
  Rinne an cailín giggled agus chroith sí a breasts watermelon, agus sheol grenade ag baint úsáide as grenade le pacáiste pléascadh. Bhí an "Tíogair" buailte ag an muzzle, agus tháinig an saothar ealaíne cam seo.
  Ina dhiaidh sin, chuaigh an créatúr Naitsíoch siar. Thosaigh sí ag sracadh mar a bheadh turtar gafa i dtine.
  Sheinn Svetlana, ag buaileadh go suairc:
  - Agus tá an "Tíogair" ag cúlú agus na Gearmánaigh i bhfolach!
  D"aistrigh an Príomh-Chathlán faoi ionsaí, stailceanna aeir agus gunnaí troma. Anseo bhuail na buamadóirí scaird, d'ardaigh géaróga briste, dearg-te isteach sa spéir. Agus bhí na clocha trí thine. Go fortunately, ní bhfuair aon cheann de na cailíní bás, ach chuaigh fir go dtí an chéad domhan eile - nach bhfuil an oiread sin brón orthu! Agus anamacha ag eitilt - cuid acu chun na bhflaitheas, agus cuid eile go hifreann! I gcás go bhfuil diabhal le pitchforks ag fanacht cheana féin dóibh siúd nach raibh a chreid in Íosa.
  Is é Angelica an duine is gnéasaí de na laochra i buile: bhuel, an féidir leis na Naitsithe óna "Sturmtiger" seasamh na trúpaí Sóivéadacha a thine i ndáiríre agus na laochra dearga a mharú?
  Agus rug an cailín ar grenade lena cosa nocht agus sní isteach i cascades of somersaults. Agus sníomh níos tapúla agus níos tapúla. Agus ansin, lena neart, chaith sí bronntanas an bháis isteach i béal leathan an Stormtiger. Na cosa nocht, coirtithe na háilleachta flashed, agus an grenade eitil isteach sa muzzle leathan. Agus an meaisín cumhachtach plódaithe ar dtús, agus ansin rushed. Caitheadh suas dhá "Royal Tigers" a sheas ar thaobh an "Sturmtiger" agus scaipthe i dtreonna difriúla. Bhí na rollóirí stróicthe uathu, agus thit siad síos, ag eitilt cosúil le muince briste na banríona.
  Chaith an tonn soinneáin Angelica, agus d'eitil an cailín bun os cionn. Agus bhí sí iompú anonn, rocked agus thrown. Ach tháinig an áilleacht i dtír mar sin féin, brablach géar, agus clocha brúite arna dtógáil isteach ina boinn loma. Bhí an cailín i bpian, agus fiú tríd an gcos calloused, pollta an rinn.
  Ach fuair Angelica an neart chun seasamh suas agus yell:
  - Beidh tú fascists a bheith sa luaithreach!
  Caitheadh Svetlana agus cailíní eile suas le tonn pléascach, agus fiú brúite beagán. Ach fuair aon cheann de na laochra áille bás. Bhuail na cailíní le hairicín agus tine dea-dírithe. Na Naitsithe a léim amach agus feithidí ionsaitheacha eile ag léigear ar an APSS a chur faoi chois.
  Sheinn Mirabela le díograis mhór:
  - Agus nuair a thógann an trumpa an Tiarna sinn chun cath, beidh muid cairde leis an Komsomol! Agus de réir toil Iehova, beidh mé ag glaoch rolla na bhflaitheas!
  Sheinn Angelica an deannach as a boinn fuilteacha:
  - Lenin, cóisir, Komsomol! Táimid ag seoladh an Fuhrer go dtí an madhouse!
  Thosaigh na cailíní ag gáire go bodhra, agus dúirt Seryozhka le faitíos agus le crá:
  - Agus mo catapult, nach bhfuil chomh cruinn - cosúil leis na cosa lom agus láidir Angelica!
  Dúirt Olympias agus í ag imirt le matáin a láimhe:
  - Bhuel rud ar bith! Tá tú fós ag smaoineamh. Rud níos fuaire!
  . CAIBIDIL #2
  Tháinig Smolensk ina chonstaic don Wehrmacht. Thit tonnta ionsaí namhaid ina choinne mar chlocha eibhir.
  Agus dódh na céadta umar Gearmánach, agus lean an chosaint ar dhoimhneacht agus ar mhisneach ollmhór. Agus ar ndóigh níor theastaigh ó aon duine géilleadh agus géilleadh.
  Agus buachaill dhá bhliain déag d'aois ina chuma, lean Alexei Sotnikov ag scribble, as gunna meaisín ar na Naitsithe a bhí ag teacht chun cinn.
  Ghearr an leanbh gobharnóir na Naitsithe go han-oiriúnach. Ag bualadh le cruinneas iontach.
  Agus ag an am céanna, caitheann toes lom chosa leanaí an ghasúir an marfóir i láthair an díothaithe arís agus casfaidh siad an umar faisisteach.
  Roars buachaill an chogaidh:
  - Don chumannachas iontach!
  Shoots Alenka freisin go cruinn ar an namhaid. Faigheann gach ceann dá hurchair sprioc.
  Ansin scaoil an cailín a cíoch agus bhrúigh sí a clúidín scarlet ar chnaipe an bhasúca. Agus polladh na diúracáin bréan ar thaobh umar Maus.
  Ansin chaith Alenka grenade de fhórsa marfach lena bharraicíní loma, ag cuimilt cúpla dosaen Fritz.
  Ansin murmur an cailín:
  - Glóir don Motherland-USSR! Beidh gach laoch ina cheannródaí!
  Lean Ekaterina ag scribble le cruinneas iontach ag an namhaid. Bhain siad a lán de na Naitsithe síos agus squeaked
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus ghéill a bharraicíní loma arís, tornado millteach an bháis.
  Agus ansin bhrúigh sí an clúidín sútha talún ar chnaipe an bazooka agus dúirt:
  - Go raibh maith agat Dia Svarog!
  Lean na Gearmánaigh ar aghaidh lena n-ionsaí ar Smolensk. Bhí an chuma air go raibh go leor fágtha, ach bhí sé thar a bheith deacair pas a fháil sa cheann deireanach. Níor chabhraigh fiú úsáid ollmhór "Sturmtigers". Cé gur scrios na scaird-bhuamairí ba chúis leis sin ollmhór. Bealach eile a bhí ann ná buamaí napailme.
  Bhí an cathlán de chailíní tanaithe amach, ach bhí na háille fós ag troid. Ar 20 Deireadh Fómhair, chuir sé sneachta, agus bhí na háilleachtaí go léir cosnochta. Fágann siad rianta galánta ar an scar bán agus ní reoiteann a gcuid sála cruinn, lom!
  Cailíní álainn, rolladh beagán sa sneachta agus tháinig chun bheith níos glaine. Ní bhfuair na Olympias mór, tar éis dóibh Seryozhka a ghabháil, áit a fháil dó féin. Fós le buachaill chomh cliste agus álainn sin a chailleadh. Agus cad a bhí ag fanacht leis i mbraighdeanas faisisteach? An chéad chéasadh, agus ansin pionós an bháis!
  Go deimhin bhí an buachaill gar do bheith lámhaigh, ach dar críoch suas i mianaigh. Obair sé huaire déag sa lá, agus ciondálacha gann, bhí an feitheoir ag fanacht Seryozhka fuip.
  Níos cruinne, is cairéal é an buachaill cheana féin, agus oibríonn sé go crua ann mar asal. Ach tá sé i bhfad níos teo faoi thalamh ná ar an dromchla. Agus na laochra, ionas nach a reo, tá iallach a léim agus a reáchtáil. Agus troideann na cailíní. Seo é an umar mighty "Lion" i modhnú ionsaí níos mó. Tá gunna 150 mm aige, i bhfad níos éifeachtaí agus níos praiticiúla do chathanna sa chathair. Is breá leis na Fritz an umar seo toisc go bhfuil sé cosanta go maith ó gach taobh.
  "Luch" creeps beagán taobh thiar. Bhí an fheithicil Gearmánach, faoi bhun dhá chéad tonna, armtha freisin le gunna 150-milliméadar agus gearr-adhaint, mear-dóiteáin seachtó a cúig. Mar sin i bhfad níos praiticiúla. Tá líon na ngunnaí meaisín méadaithe go dtí ceithre, agus mar a rinneadh cheana, tá sé éasca gan a bheith gar don umar.
  Déanann Svetlana, Mirabela agus Angelica iarracht an mastodon a ghreamú le chéile. Roghnaithe go cúramach dó.
  Sheinn Svetlana le díograis:
  - Conas a mhair muid, ag troid, agus gan eagla an bháis ... Mar sin, as seo amach, beidh tú féin agus mé beo! Agus san airde réaltach, agus ciúnas sléibhe, sa chogaíocht chabhlaigh agus tine buile! Agus i buile, agus i tine buile!
  Ba é an "Maus" an modhnú is déanaí, le suas le sé ghunna meaisín, dhá chomhaiseach le bairillí, agus ceithre sníofa ar insí.
  Mirabela, crawling tríd an sneachta, hissed:
  - Ní bheidh muid a thabhairt suas! Tar éis an tsaoil, tá Íosa an Dia is Airde linn!
  Chaith an cailín, ag teacht níos gaire, pacáiste pléascach ar bhoilb na Luiche. Rumbled sé, faoin sciath, agus an rinc pléasctha.
  D'éirigh na cailíní sandal le lúcháir:
  - Faigh faisisteach!
  Agus sála lom, beagán dusty flashed.
  Ghlac Angelica luascadh agus ruaig sí grenade frag ag an Fritz. Caitheadh an faisisteach suas le tonn phléascach, in éineacht leis na cinnirí dhá trodaithe dubha ó na trúpaí coilíneachta a stróicthe.
  Feadaíl áilleacht na gruaige rua:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Chaith Svetlana an pacáiste pléascach arís... Níor éirigh chomh maith sin leis an uair seo, bhuail sé an armúr agus phléasc sé ar dhromchla an bhlaosc cruach.
  Dúirt an cailín le brón:
  - Ó, smeartha mé!
  Agus crawled le haghaidh cuid nua de pléascáin homemade. Bhí a sála cruinn, dearg as an fuar, flickered. Cailín beagnach naked, crawling sa sneachta, beagán míchompordach. Ach bí foighneach. Go háirithe nuair a dhéantar sceallóga ó theas iomarcach, leáíonn an sneachta.
  Chan Svetlana fiú:
  - Tá a fhios agam, beidh an fuar imithe go luath,
  Ritheann an brollach os ard...
  Agus tá siad ag rith tríd na locháin cheana féin -
  Cailíní cosnochta!
  Shoots an cailín, agus an Arabach ó na trúpaí coilíneach collapses. Mar thoradh ar iarrachtaí namhaid gníomhú i ngrúpaí beaga caillteanais thromchúiseacha.
  Lasann gunna gearr an Luiche ilroinnt arís. Pléascann sliogáin áit éigin sa deatach. Agus go leor sosanna ...
  Tá Stalingrad beagnach gafa ag na Gearmánaigh ... Níl mórán fágtha. Ach is é seo go beacht a chuireann cosc ar an Wehrmacht buamaí móra agus airtléire trom a úsáid. An Fritz lig eachtrannaigh dul ar aghaidh, nach bhfuil brón orm.
  Mirabela fired a raidhfil. Thit an mercenary faisisteach agus rolladh thar chlocha na bhfothracha.
  Chuimil an cailín a cíoch lom le siní scarlet. Ghléas siad suas na laochra go hiomlán - léimeann siad ina shorts. Ach ar an láimh eile, níl beagnach aon amas orthu. Cosúil nudity, ar bhealach a chosnaíonn go háirithe na háille. Ós rud é go bhfuil siad in ann maireachtáil i ifreann den sórt sin!
  Croith Angelica an meascán de shneachta agus de láib agus lasann sí arís. Bhuail sé saighdiúir dubh ceart sa tsúil. Droch-soith, ná habair faic.
  An triúr cailíní druidim Luch arís. Tá sé deacair dul isteach i gcarr a bhfuil armúr tiubh den sórt sin aige ó gach taobh. Ach tá na laochra lán de dhóchas. Mura féidir leat briseadh tríd an bhlaosc féin, ansin cén fáth nach stróiceann tú an bairille.
  Sheinn Angelica, agus í ag ciceáil clos salach lena cosa lom:
  - Ár bhfírinne, ár bhfírinne ... Cosúil le gathanna na gréine! Beidh ár amárach geal, srutháin ag sileadh ó na sléibhte!
  Is fada na laochra armtha le MP-44s a gabhadh. Tá raon fada ag na raidhfilí ionsaithe seo. Áilleacht tine go muiníneach. Titeann Blacks arís. Lámhaigh siad tobair fola scarlet.
  Sheinn Mirabela, ag lámhach, le raidhfil agus gunna meaisín gafa ar a guaillí:
  - Tá a ghath géaraithe ag an damhán alla,
  Agus ólann sé fuil naofa, Rúiseach ón Rúis!
  Gach ní beag is beag dá namhaid, maróidh sé,
  Cé aige a bhfuil grá don Rúis!
  Grá don Rúis!
  Chuir an cailín piléar isteach sa "garda" éagsúil a dhreap as na scoilteanna. An áilleacht aoibh, a aghaidh, cé go emaciated, choinnigh a charm agus charm.
  Go ginearálta, tá na cailíní go léir ina gcathlán álainn. Anseo, mar shampla, an Seraphim Tatairis. Is Tatairis a hathair, ach is as an Bhealarúis a máthair, agus óna cuid gruaige fuair Serafima dath cruithneachta aibí le hoidhreacht. Chomh maith leis sin cailín álainn, cosnochta, agus beagnach naked. Agus scaoileann sé as gunna meaisín a gabhadh, i bpléascann gearr. Agus fascists ó trúpaí eile crawl air.
  Shoots Serafima cruinn go leor. In aice léi bhí an Mirabela donn órga. An bheirt chailíní tine agus ag canadh.
  - Motherland! Thosaigh Mirabella...
  - Agus an t-arm! - Ar lean, lámhach Seraphim.
  Rinne Mirabella tweet:
  - Seo...
  Ag stiúradh an tine agus ag bualadh an daite, thuairiscigh Seraphim:
  - Dhá cuaille!
  Rinne Mirabela aoibh agus chirped:
  - Ar an...
  Loisg Seraphim agus chuir leis:
  - Cé acu...
  Ghearr Mirabela cúig cinn, ar lean:
  - Fán!
  Seraphim, lámhaigh, beannacht:
  - Pláinéad!
  Mirabela, lámhach, chirped:
  - Cíoch...
  Seraphim, lámhach, purred:
  - Cosain...
  Bhris Mirabela ceann an fhaisisteach agus thug amach:
  - Táimid tú ....
  Seraphim ag gearradh na Naitsithe le urchair, hiss:
  - An tír!
  Mirabela, ag seoladh urchair dea-dírithe, chirped:
  - Gach duine ....
  Chuir Seraphim, ag lámhach níos mó agus níos cruinne, leis:
  - Daoine!
  Sheinn Mirabela, agus í ag caitheamh a cuid gruaige órga, salach óna forehead:
  - Rat...
  Thug urchair Seraphim, agus shots seolta, amach:
  - Do...
  Lean Mirabela, ag bualadh an fhaisisteach sa scornach:
  - Te!
  Lean an Tatairis blonde, ag seoladh shots:
  - Scamaill...
  Chuir Mirabela, ag lámhach go cruinn, leis:
  - Cool!
  Seraphim, ag gáire, chirped:
  - Bhuel agus...
  Lámhaigh Mirabela go cruinn agus go caoin:
  - An ghrian!
  Seraphim, buailte i bpléascann, hiss:
  - Zoy!
  Lean Mirabela le gáire:
  - Uathoibríoch...
  Seraphim, amhail is dá lámhaigh, coirt:
  - Nathair...
  Chuir Mirabela seatanna dea-dhírithe leis:
  - Gualainn...
  Chuir Seraphim le gáire:
  - Saighdiúir!
  Sheinn Mirabela go díograiseach agus í ag caoineadh:
  - Déanfaidh mé tochailt ...
  Dúirt Serafima, a bhí i gceannas ar thine trodaire:
  - Uaigh...
  leag Mirabela síos na hAfraice agus lean:
  - Aimhréidh!
  Tá na cailíní as ammo. Agus b'éigean di a rith go tapa le haghaidh clúdach. Tá an soláthar ar fud an Volga an-deacair. Buamáil agus sliogáil leanúnach. Anseo a thagann cuideachta treisithe ón taobh eile.
  Fountains de spraeála agus blúirí boil suas ar fud na báid. Tá na stoirmeacha ag roaradh sa spéir. Anseo tá na Focke-Wulfs ag eitilt isteach. Agus scaoil siad buamaí.
  Bhris roinnt bád suas. Tá saighdiúirí Sóivéadacha ag báthadh agus ag fáil bháis.
  Tá an tine airtléire namhaid ró-dlúth. Ach ní féidir le cailíní cosnochta a bheith imeaglaithe faoi seo fiú ar feadh cent.
  Fiú san oíche, coinníonn an Fritz gach rud trí thine. Agus tá a n-buamairí tumadóireachta caite. Lena n-áirítear an seanathair Yu-87. Cé go bhfuil aerárthaí scaird imithe isteach sa tsraith cheana féin.
  Seo é an legendary Sóivéadach Yak-9. Tá sé ag troid le ME-309 Gearmánach. Maneuverability comhaontaithe, i gcoinne luais agus arm. Tá an Gearmánach ag iarraidh an carr Sóivéadach a ruaigeadh ón gcéad ghlao. Ach ní éiríonn leis. Déanann an yak, ar a seal, iarracht dul isteach san eireaball, ach fágann na Naitsithe mar gheall ar ardluais.
  Gearmáinis níos tapúla, le hairm níos láidre, i gcoinne Rúiseach níos inaistrithe. Ach leanann an eitilt tapa. Úsáideann an faisisteach seacht bpointe lámhaigh in aghaidh seacht gcinn, agus déanann sé teagmháil leis an gcarr Sóivéadach. Cailleann sí luas agus tosaíonn ag titim.
  Astaíonn sé leideanna deataigh. Agus tá an t-inneall ar siúl...
  Cad é an cogadh seo! Tá sé deacair cur i gcoinne meaisín chomh cumhachtach san armáil leis an ME-309, ina gcúitíonn seacht bpointe lámhaigh an iomarca meáchain agus an droch-inliú.
  Ceadaíonn ardluais don fhaisisteach dul isteach i Léim, agus tá forehead an trodaire Gearmánaigh armúrtha go maith.
  Tá Svetlana ag iarraidh an bonn a bhaint den Maus arís. Cuireann an cailín a saol i mbaol. Tá sí go léir scríobtha suas cheana féin, crawling nocht tríd an fortifications. Gach áilleacht i scratches agus pisuga. Ach ansin caitheann sé grenade le pacáiste ceangailte leis an pléascadh. Tá sí buailte fiú ag pléasctha ó gunna meaisín. Scratches ghualainn na háilleachta.
  Ach ar an láimh eile, bhuail an pacáiste pléascach an muzzle de gunna 150-mm. Agus tá damáiste suntasach faighte ag na Gearmánaigh cheana féin. Le deacracht mhór, bogann an carr óna áit, agus crawls ar ais go dtí an suíomh a chuid trúpaí chun a lick a wounds.
  Tá Focke-Wulfs agus roinnt TA-152s le feiceáil sa spéir. Tosaíonn siad ag sliogáil seasaimh na Sóivéide. Bhí cúpla ceann de na feithiclí scaird ionsaithe HE-183 is déanaí le feiceáil freisin. Shroich na vultures seo luasanna suas le hocht gcéad ciliméadar san uair, agus bhí sé beagnach dodhéanta iad a bhualadh.
  Lámhaigh na cailíní ar ais ar na Gearmánaigh. Tá seans i gcónaí a Hook an namhaid, in ainneoin an chosaint cumhachtach na n-aerárthaí ionsaí ó dhóiteán talún.
  Fuair Svetlana agus Anzhelika an Luftfaust a gabhadh. An arm, comhdhéanta de naoi idirnasctha fiche milliméadar recoilless.
  Is féidir leat shoot cosúil le gunna beag frith-aerárthach.
  Agus pointe na laochra ag an namhaid. Siad brú go réidh ar an tús ... quieuit an dá áilleacht a chosa lom ar an brablach, mothú ar ais go réidh.
  Focke-Wulf le sé gunnaí aeir, tosaíonn ag caitheamh tobac - tá a bolg stróicthe oscailte.
  Bíonn na cailíní ag caoineadh le lúcháir:
  - Poc! Washer! Sprioc!
  Tosaíonn eitleáin Gearmánacha eile ag ciorcal timpeall ar chinn na gcailíní. Salann áilleachta isteach sna pasáistí faoi thalamh, ag seachaint roicéid Focke-Wulf.
  Fuair Svetlana sÚil bhabhta garbh le twinkle. Murmur an cailín:
  - O lasracha ifreanda!
  Bhí bonn an chailín clúdaithe le blisters agus pian go pianmhar. Bhí mé ag iarraidh rud éigin fuar a phógadh.
  Agus ar an dromchla, leanann na bearnaí. Sciobann sneachta ó na lasracha, scriostar fothracha as a chéile. Tuilte na Gearmánaigh na seasaimh le tine, ach is beag ciall as seo. Chuaigh laochra i bhfolach mar lucha i mioncanna. Lig dóibh iad féin a iarann.
  Dúirt Angelica i gcluas Svetlana:
  - Sílim go mbeidh na Naitsithe ag rith ar deireadh thiar as gal. Tá a lán neart acu, ach i Stalingrad níl aon deis acu casadh timpeall!
  D'fhreagair an cailín blonde go bródúil:
  Táimid anseo cosúil le trí chéad Spartans! Léiríonn muid fórsaí níos fearr an namhaid!
  Bhí gruaig rua Angelica ag gáire agus ag spochadh as a cailín comhpháirtíochta:
  - Agus ní bhfaighidh tú timpeall orainn!
  Nuair a tháinig na cailíní ar an dromchla, tháinig deireadh leis an ruathar. Tháinig saighdiúirí coise dubh nua le feiceáil. Dhreap siad ar aghaidh, agus bhí ar na cailíní tine a oscailt, rud a chuir iallach ar an namhaid an talamh a thochailt lena srón.
  Arís, chuaigh na "Lions" agus "Tigers" chun catha. Rinne na Gearmánaigh iarracht brú a chur ar arm na Sóivéide le umair throma. Anois agus arís bhí sliogáin ag cur báistí síos. Rinne na "Tíogair" níos leochailí iarracht gan briseadh ar shiúl óna bhfoirmíochtaí. Moirtéal rumbled chomh maith.
  Bhris na cailíní ar na Gearmánaigh agus ar a gcuid amhais. Knocked amach opponents. Bhris Angelica agus Svetlana i mbeirteanna. Muzzles Namhaid le feiceáil agus socraithe. Ansin sraith nua de naimhde chun cinn.
  Bhí na cailíní ag canadh le linn an chatha.
  Thosaigh Angelica ag lámhaigh:
  - Tosaigh...
  Svetlana, lámhach, ar aghaidh:
  - Leat...
  Chuir Angelica lupanuv leis:
  - Léigiún...
  Svetlana, ag gearradh amach trí cinn, shushed:
  - Naimhde...
  Rinne Angelica, ag tairneáil na comhraic, blurted amach:
  - Siad....
  Tar éis do Svetlana leath de chloigeann na nArabach a scartáil, lean:
  - Ba mhaith leo...
  Lean Angelica, ag brú an namhaid, ar aghaidh:
  - Tú...
  Svetlana, lámhach, hissed i rage:
  - Shred...
  Bhí Angelica, ag polladh cloigeann na nArabach, ag caoineadh:
  - Scrios...
  Svetlana, ag leanúint ar aghaidh ag ingne, hiss:
  - Nótaí...
  Feadóg Angelica, amhail is dá mba lámhach:
  - Ná bíodh faitíos ort...
  Tar éis do Svetlana lámhaigh cruinn a dhéanamh, d'fhás sé:
  - Namhaid...
  Lean Angelica, ag lámhach mar sniper,:
  - Shtykov...
  Svetlana, lámhaigh a thuilleadh, choirt:
  - In ann...
  Rinne Angelica, gan stad den lámhaigh, hiss:
  - Cumhacht...
  Svetlana, ag lámhaigh go buile, gríosaitheach, ag ceartú a cara:
  - Misneach...
  Tar éis do Angelica dul trí chinn na n-Afracach, bhí sí in eacstais chrua:
  - Neart...
  Svetlana, galloping le tine, hissed:
  - Méadú...
  Lean Angelica, ag croitheadh a gcuacha dearga, ar aghaidh:
  - Agus naimhde ...
  Tar éis dó an Arabach a bhualadh sa bholg, d'eisigh Svetlana:
  - Go díreach...
  Angelica, lámhaigh de gach cineál, coirt:
  - Scrios...
  Ghlac na cailíní anáil. Agus tar éis lámhaigh beagán níos mó, ghlaoigh siad:
  - Is muid ridirí an raidhfil sniper, tá guth an dúnmharaithe ag glaoch!
  Tháinig laghdú beag ar thonn na trúpaí coilíneachta brúidiúla. Bhog na Naitsithe na tancanna ar aghaidh arís. Bhí an chuma ar "Tigers" -2 lena muzzles fada, agus sliogáin fired ag gach rud a d'éirigh leo a thabhairt faoi deara.
  Bhí cruth bunaidh an túr ag "Tiger" -2 agus fánaí na plátaí armúr ó na taobhanna. Rinne sé seo beagán níos déine air. Roghnaigh na laochra baineann rianta an umair arís mar sprioc dóibh. Bhí ar an fhaisisteach a bheith cosúil le nathair i bpanna friochta.
  Chaith Svetlana pacáiste pléascach, bhrúigh sé sorcóir tosaigh an "Tíogair" -2 agus chan sé:
  - Bhuail mé leat le bronntanas ... Ar ndóigh, thug mé breac-chuntas ar áit sa chiste!
  Rinne Angelica scéala agus í ag caitheamh pacáiste mór pléascach chuig an fhaisisteach:
  - Ach Pasaran!
  Agus ón bpléasc, casadh muzzle fada umar na Gearmáine. Agus thosaigh an Rí Tíogair ag iompú ar ais. Arís, bhí an faisisteach wounded go dona. Thóg Angelica é agus choirt sí, ag caitheamh brat gloine lena bharraicíní loma:
  - Go mbeirfeá i gcónra darach!
  Tar éis don ghloine eitilt a dhéanamh, thuirling sí díreach i scornach Indiach, as measc trúpaí coilíneach na Gearmáine.
  Chaoin Svetlana ag a páirtí agus chan sí:
  - tumfaidh mé mo cheann isteach sa bhairille seo! tumfaidh mé gach duine!
  Scaoil Angelica pléasctha óna gunna meaisín. Bhí na Gearmánaigh faoi ionsaí arís. Sheas an cailín:
  - Is féidir linn gach rud a dhéanamh! Agus beidh an bua againn!
  Loisg Svetlana a raidhfil agus dúirt:
  - Tá bua mór ag fanacht! Go raibh ár sinsir i nglóir!
  Rinne Angelica corrcheann agus rolladh timpeall, ag sníomh mar chrann Nollag. An cailín, winking, ag canadh:
  - An tUasal rath, cá bhfuil tú ag dul ... An tUasal rath - gáire na faisisteach ...
  Mhéadaigh umair na Gearmáine, gan sliogáin a shábháil, a gcuid dóiteáin. Doirt siad a mbronntanas pléasctha. Agus chuaigh siad i dteagmháil le seasaimh na Sóivéide, ag iarraidh bearnaí a sheachaint.
  Svetlana, ag baint úsáide as sreang, mar a mhúin an Seryozhka chuing dóibh, tharraing suas mianach meáchain. "Lion" crawled go mall suas go dtí na poist Sóivéadach. Choinnigh a ghunna 150mm ag spochadh as sliogáin. Na cailíní hissed agus winked.
  Sheinn Svetlana:
  - Gearmánaigh-piobair, faisisteach-Naitsithe... Tá deireadh le pacifist ag fanacht leat!
  Dúirt Angelica le gáire:
  - An tsíocháin
  Bhuail Svetlana srón Arabach ón ngarda coilíneachta le lámhaigh dea-dírithe agus chrom sí:
  - Agus tá siad crippled i smaoineamh ... Agus i gcúrsaí míleata nach bhfuil siad chomh láidir! Go gairid déanfaimid iad a scriosadh as aghaidh an phláinéid Domhain!
  Bhris Angelica pléasctha eile, chuimil sí a cíoch lom i gcoinne an bhrablaigh, agus sheinn sí:
  - Is ridire Rúiseach mé ar ghlúine na savages ... Scuabfaidh mé amach naimhde an athar ó aghaidh an Domhain!
  Chroith na cailíní a gcíoch lom le chéile.
  An áilleacht rua winked, spléach suas ar an spéir. Bhí "Frames", gunnadóirí Gearmánacha, ag sníomh ansin.
  Tháinig ardú céime ar an bhfód, anois agus arís, ag dul i bhfostú sa "Lion" Gearmánach. Agus choinnigh a ghunna spitting.
  Svetlana, ag bogadh mianach faoi rianta umar Gearmánach, hiss:
  - Do Serezha ....
  Stad an Gearmánach agus las sé arís. Phléasc an sliogán taobh thiar de na cailíní.
  Dúirt Svetlana:
  - Sliogáin bainne, a bhfuil an brains de leanbh!
  Sheas "Leon" ar feadh tamaill. Cibé ar mhothaigh an fhoireann Gearmánach a raibh taithí acu ar chontúirt amach anseo, nó ar theastaigh uathu an trealamh comhraic a úsáid. Ach d"fhan an "Leon" fós ar feadh tamaill agus scaoil sé sliogáin mharfacha.
  Thug Svetlana faoi deara go bhfuil gunna níos fearr ag umar na Gearmáine agus tinte níos minice ná an KV-2. Agus déanann sé seo, ar ndóigh, an carr seo i bhfad níos contúirtí. thrasnaigh Svetlana í féin agus hissed:
  Go néirí an t-uafásach go hifreann!
  Bhris Angelica ar an fhaisisteach sa plexus gréine, agus rinne sí coirt:
  - Tá ár bua dosheachanta! Agus beidh gach deireadh go maith!
  Ghearr Svetlana an Turc amach freisin, agus sheinn sí:
  - Cé go bhfuil an chuma ar an scéal go gcuirfear isteach ar an saol go luath nuair a bhuaileann trioblóid ar a adharc dubh... Ní raibh capaill in aice leis agus ritheann an fhuil mar abhainn, agus fágann an domhan arís faoi do chosa!
  Dúirt Angelica, tar éis dó an Iaráin a sáithiú, leis:
  - Ach tá a chaomhnóir féin ag an domhan freisin ... Agus idir na réaltaí sínte dó ... Snáitheanna coigilte dofheicthe Hitler a dhíbirt go Kolyma!
  Sheinn na cailíní, ag lasadh, in éineacht:
  - A ligean ar bhriseadh Adolf, beidh sé Gortaítear dó! Creidim go sárófar an faisisteachas! Agus inár Rúis, beidh an messiah le feiceáil, Tiarna na bpobal de gach tír!
  Agus lean na laochra ag lámhaigh. Ach leag na coisithe namhaid síos, agus thosaigh siad ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Rinne sluaite Faisisteach iarracht na cailíní a chaitheamh amach le tine moirtéal. Agus ag caitheamh go leor grenades.
  Dúirt Angelica go fealsúnach:
  - Is féidir leat a chur ar an líon sna toghcháin, an scil sna toghcháin gan cogadh!
  Rinne Svetlana gáire agus thug sí faoi deara:
  - Is réimse é Cogadh ina mbuaileann cáilíocht cainníocht, tá toghcháin, mar riail, ar a mhalairt, agus is joke é seo!
  D'éirigh na laochra beagán ar ais, grenades agus a gcuid blúirí ag stealladh ró-tiubh. Idircheap Angelica fiú an bronntanas caite lena cos agus chaith ar ais é. D'eitil an grenade thart agus bhuail sé na Naitsithe ar a gcuid clogaid. Agus conas a phléascann sé ...
  Bhí sé mar a bheadh nasc eile ag maidhm áit éigin.
  Dúirt Angelica go fealsúnach:
  - Ádh mór é an dara sonas, tá rath ar an tríú, ach an chéad scil!
  Rinne Svetlana gáire agus chuir sí isteach:
  - Is luach saothair é an t-ádh ar mhisneach, ach ní ar meargántacht!
  Tharraing Angelica súil Hiondúch as arm na coilíneachta agus rinne sí hiss ar:
  - Cé tá an t-ádh, a anam a chanadh!
  Rinne Svetlana aoibh agus chirped:
  - Tá sé go maith nuair a bhíonn tú t-ádh, ciallaíonn sé go mbeidh Dia shábháil tú!
  Tá na cailíní beagán níos deise. Ansin bhog an "Leon" Gearmánach ar aghaidh mar sin féin, agus bhuail sé mianach. Rith an bolb isteach i bhfeiste pléascach agus stróic sé as a chéile é.
  An "Leon" lucht créachtaithe sníomh agus sheas sé suas ... Bhí áthas ar na laochra agus chanadh ag barr a scamhóga:
  - Is cripple é an leon sa smaoineamh, is foinse de gach cineál trioblóidí é an tíogair ... Níl aon rud níos suimiúla ná duine ar domhan!
  Thug Svetlana líne fhada, níor tháinig ach arm eachtrannach chun stoirme agus chan sé:
  Tá roicéid, eitleáin againn,
  An spiorad Rúisis is láidre sa domhan ...
  I gceannas ar na píolótaí is fearr -
  Beidh an namhaid a bhrú chun deannaigh agus síos!
  Is cosúil go bhfuil droch-damáiste ag "Leon". Reoite sí, spitting amach cúpla sliogáin eile.
  A Panther nimble chuma. Mar sin féin, bhí eagla uirthi dul go domhain isteach i seasaimh na trúpaí Sóivéadacha, ach thosaigh sí ag lámhach. Bhí sliogáin ag feadaíl thar chinn na gcailíní. Agus bhris siad brablach agus tinte.
  D'ullmhaigh Svetlana grenade a chaitheamh, réidh le breith ar an nóiméad nuair a chuaigh an umar faisisteach achar inrochtana. Ach níl aon amadán sa Panther ach an oiread. Bhris na Gearmánaigh, ag leagan sliogáin i bpatrún táiplise, ag iarraidh gan píosa amháin talún a chailleann. Agus raked literally amach gach cloch.
  Mhol Angelica a cófra lom agus dúirt:
  - Tá tactics an Fritz lochtach ... Cé mhéad a bhainfidh siad amach mar sin?
  Dúirt Svetlana go ciallmhar:
  - Pecks cearc grán ag grán, agus gnóthachain meáchan i bhfad níos tapúla ná muc shlogtar píosaí móra!
  An Panther fired níos mó ná ochtó shots, agus tar éis rith amach as lón lámhaigh, iompú thart, ceannteideal ar ais go dtí a lair. Ina áit, bhí mastodon nua "Sturmtiger" le feiceáil. Chlúdaigh an meaisín a stoc leathan le caipín. Is féidir a fheiceáil, dá bhrí sin, ag súil a shábháil féin.
  "Sturmtigr", fired ag seasaimh na trúpaí Sóivéadach ó fad. Rocket fired. D'eirigh an talamh suas, agus doirt tobair lasrach amach scairdeanna lasrach.
  Is ar éigean a mhair na cailíní, bhí siad clúdaithe go cothrom. Bhí Svetlana beagán bodhar fiú. Chonaic an cailín go tobann í féin ag gallopáil ar chapall. Agus go n-ordaíonn sí scuad a rinne ionsaí ar arm na dTata. Agus marcaíonn laochra capaill léi. Na Mongol-Tatarais, in ann an buille a sheasamh, cúlú agus bás ina mílte faoi na crúba.
  Ar an láimh eile, luascann Svetlana dhá chlaíomh agus gearrann sé a naimhde. Ach cuireadh isteach ar an bhfís go tobann.
  Bhuail Angelica a páirtí ar a leicne, chroith sí í, ag rá:
  - Bhuel, gach rud! Anois stop ag luí thart!
  D'fhreagair Svetlana go feargach:
  - Ní raibh mé bréag síos, ach throid!
  Léim an cailín suas i buile agus chaith grenade. An láthair, tar éis eitilt ag, i dtír i muzzle an umar "Lev". Tar éis dó damáiste a fháil, roc an carr a stoc meáchain.
  Exclaimed Svetlana ag barr a scamhóga:
  - Is mise ridire na Rúise!
  Scaoil Angelica pléasctha óna gunna meaisín agus rinne sí caoineadh:
  - D'fhreagair an buachaill, ag croitheadh a mhala,
  Ba mhaith liom freastal ar an Rúis Naofa ...
  Lig farraige de dhoirteadh fola
  Ach is féidir le Dia sinn a shábháil!
  Thit Svetlana ar an brablach lena boilg lom agus cófra. Díreach in am, mar a scuabadh na céadta meaisínghunnaí thar a ceann. Chas an cailín a teanga amach agus dúirt:
  - Is é madness na saighdiúirí cróga tarrthála na nGinearálta abstruse!
  D'aontaigh Angelica.
  - Tá an saighdiúir cróga, tá an ginearál stuama, tá an namhaid cunning, is é an rath ná an dlúthpháirtíocht ach le misneach ciallmhar!
  D"oscail na cailíní tine arís agus chrom siad i ndlúthpháirtíocht:
  Os a chionn scuadrún
  Cearrbhachas i unison
  Is amadán láidir é Adolf -
  Sodom a phlandáil!
  Eile armúrtha "Lion" chuma. Rith beirt shaighdiúirí uaidh, ag breith ar na aghaidheanna swarthy - hArabaigh. Rinne siad iarracht slabhra a chaitheamh ar an duán chun an umar forbartha a tharraingt as an gcatha.
  Anzhelika agus Svetlana fired, ag an am céanna a leagan síos na techies. Sheinn na laochra:
  - Ná scrios tú féin agus cuidigh le comrade amach, cuidigh le daoine eile as an gcófra!
  Léirigh triúr blacks suas. Rásaigh siad leis an slabhra chomh tapa agus a d'fhéadfadh siad, ach bhí lámhaigh ag na cailíní freisin. Thairis sin, scaoil Svetlana as gunna, ag brú ar an madra lena bharraicíní lom.
  Agus d"éirigh léi a cuid comhraic a bhualadh go han-mhaith, cosúil le Robin Hood go cuí.
  Dúirt Angelica:
  - Ní hé an marc a bhuaileann go rathúil, ach a chailleann le droch-ádh!
  Chaith Svetlana grenade lena cos nocht agus rinne sí hiss ar:
  - Is féidir leis an duine is cruinne leis an bhfís miodóg a chailleann, ach is féidir le aigne ghéar do-adhartha sleamhnú thar an sprioc!
  Bhuail an grenade an moirtéal agus thosaigh sé ag pléascadh, ag maidhm ar na mianaigh.
  Sea, ní raibh Smolensk éasca do na Gearmánaigh. Fuair sé dúnfort uafásach an bháis iad!
  . CAIBIDIL #3
  Is misean glórmhar é cosaint Smolensk ... Ach b'fhéidir nach leor é seo.
  Throid cailíní álainn na Rúise Margarita Magnitnaya agus Oksana leis na Naitsithe a bhí ag iarraidh briseadh isteach ó dheas den Smolensk laochúil. Bhí an dá áilleacht i gceannas ar chuideachta ceannródaithe - buachaillí agus cailíní a chuaigh i mbun airm.
  Shéid gaoth theas ón deisceart, leáigh an sneachta. Ceannródaithe agus ceannródaithe, cosnochta i shorts, kneaded an salachar lena chosa.
  Anseo agus ansiúd leagann buí-dearg duilleoga tite. Na crainn fluttered, dangling a craobhóga lom.
  Ní raibh na leanaí fuar; tá siad ag obair cosnochta agus leath-nocht ó thús an earraigh. Bogann siad go bríomhar - tanaí, ach nimble.
  Sheinn an cailín ceannródaí Ekaterina Sotnikova;
  Eitilt cosúil le tinte oícheanta gorma
  Is muidne ceannródaithe leanaí na n-oibrithe...
  Tá ré na solasbhlianta ag druidim -
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Agus phioc na leanaí suas i unison, stampáil a gcos lom sa láib:
  - Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Cloistear torann: tá aerárthaí ionsaithe na Gearmáine agus Mheiriceá ag druidim. Clench leanaí go docht a dhorn.
  Fuaimníonn Alenka Sotnikova go muiníneach, agus stampálann cailín fíorúil Komsomol sa chluiche a cos lom:
  - Tá iontas orainn daoibh vultures!
  Go deimhin, tá buachaill i comhionannas vótaí dearg, fear ón todhchaí Alexei Sotnikov ar ais cheana féin chun tosaigh an Dara Cogadh Domhanda agus tá sé ag waving lámh linbh.
  Mar an gcéanna cosnochta, agus i shorts, cosúil leis an gcuid eile de na buachaillí, tá sé nocht go dtí an choim, agus an-cabhraithe, tá matáin teilgthe le feiceáil. Ar ndóigh, tá na buachaillí agus na cailíní eile tanaí agus tirim, craiceann agus cnámha ar chiondálacha ocras agus i gcónaí ag obair le sluaistí.
  Tá an buachaill Oleg méadar go leith ar airde, beagnach dubh ó dhó gréine, ach tá a chuid gruaige bán tar éis fás ar ais cheana féin. Gan dabht is leanbh álainn agus an-láidir den aois spáis é.
  Agus anois ardaíonn nathracha péinteáilte i ndath na spéire i dtreo na Naitsithe.
  Buachaill cosnochta Alexei Sotnikov ceangailte leo grenades min sáibh speisialta, beag ach an-pléascach.
  Seo iad na Focke-Wulf, XE-129, agus an Meiriceánach P-47, P-51. Meiriceá, a thuilleadh náire, troideanna beagnach go hoscailte ar an taobh an Tríú Reich. Go foirmiúil, is oibrithe deonacha iad píolótaí Mheiriceá. Ach i ndáiríre tá siad rannpháirtithe sa chogadh sheoladh ag an rialtas SAM agus oligarchs.
  Leanaí armtha le gunnaí, leanaí eile le bazookas homemade síos. Phioc Aleksey Sotnikov agus na cailíní cosnochta Alenka agus Ekaterina, mar laochra le níos mó taithí, bazookas de dhéantús baile as feadáin gan mhacasamhlú. Agus conas a rachaidh siad tuairteála isteach i gcarr ag eitilt íseal.
  Shuigh an buachaill agus na cailíní fionn a gcosa lom agus bhrúigh siad go réidh ar an truicear. Agus bhuail na cúisimh dhá aerárthach ionsaí Mheiriceá agus an Focke-Wulf Gearmánach.
  Ghlaoigh roinnt shots amach as na trinsí - bhí na ceannródaithe ag lámhaigh freisin.
  Alexey Sotnikov, casta aige ar a sháil lom, chruinn, leanbaí, ag sméideadh:
  - Cé go bhfuil cuma buachaill cosnochta air,
  Níor bhris an mustache tríd, ach tíotán cheana féin ...
  I cathanna, tá Guy fásta fiú i bhfad ró-,
  Agus buille marfach a bhaint amach!
  Agus anois tá an buachaill ag tarraingt na teaghráin lena bharraicíní loma, agus na nathracha sciathánacha á ramed ag aerárthaí ionsaí Gearmánacha agus Mheiriceá. Pléascann dosaen eitleán Comhghuaillithe agus an Tríú Reich láithreach.
  Tarraingíonn Aleksey Sotnikov agus beirt chailíní álainn sna culaithe snámha céanna na truicear arís, ag leagadh amach na chéad charranna eile den chomhrialtas caipitleach.
  Bhris an buachaill an fabht lena shála loma agus roar sé:
  Beidh na laethanta ifreann pas a fháil
  Titim an Tríú Reich...
  Ní bheidh Satan reign
  Troid ná sruth!
  Stiúrann na buachaillí eile na nathracha cosa lom freisin. Agus anois tagann na stoirmeoirí comhrialtas ar a chéile ar bhronntanais eitilte atá beag ach marfach. Tá go leor eitleán ag fáil bháis. Pléascann siad san aer agus briseann siad ina bpíosaí.
  Tá píolótaí Hitler ar lasadh... Agus na haerárthaí ionsaithe a mhaireann faoi dheifir, ag scaipeadh roicéid agus buamaí, ag eitilt óna chéile.
  Squeaks an buachaill síoraí Alexei Sotnikov:
  - Glóir don Rúis iontach!
  Piocann buachaillí agus cailíní ceannródaithe suas i gcurfá:
  - Glóir don APSS!
  Scairteann an cailín Masha ar bharr a scámhóga, agus í ag caitheamh a cos lom, gruagach:
  - Glóir a Stalin!
  Cuireann Boy Pashka leis:
  - Agus Alyosha ghlóir! Is genius é!
  Tá na trinsí leanaí duaithníochta go maith, agus mar thoradh ar phléascanna buama agus roicéad, ní bhfuair ach beirt bhuachaillí agus cailín mionsratanna. Agus seo in ainneoin gur foirmíodh tonnadóirí uafásacha, agus go leor scrios agus aisiompuithe ar phlátaí an domhain ...
  Agus i roinnt áiteanna dóite agus deataithe an talamh as an teas.
  Sheas duine de na cailíní lena bonn lom agus dhó a cos, as a scread sí:
  - Bás go Goering agus Hitler!
  Bhí na páistí lán le díograis. Tá baill Komsomol agus cailíní cluiche Alenka agus Margarita réidh le troid.
  Sheinn Alexey Sotnikov, ag cumadh ar an dul:
  Rugadh mé san aois spás
  Áit a ndeachaigh longa tríd na réaltraí...
  Tá gníomhais daoine maith go leor, creid mise,
  Stróic an cogadh as a chéile, a Ridire!
  
  Ach d'ordaigh na Déithe Demiurge
  Cuidíonn tú le do shinsir...
  Tóg tú hyperblaster i lámha le buachaill,
  Agus cuimilt Hitler as a chéile!
  
  Bhuel rugadh buachaillí chun troid
  Is laochra den scoth iad, creidim...
  Tar éis an tsaoil, bhí na Rúisigh i gcónaí in ann troid,
  Go scriosfar an beithíoch creiche!
  
  Go dtuga mo thír naofa glóir,
  Ár APSS dúchais iontach ...
  Ritheann cailín cosnochta sa sneachta
  Ag taispeáint misneach!
  
  Agus mé ag troid go buile i gcoinne an fhaisisteachais
  Ceannródaí buachaill Rúisis iontach ...
  Agus beidh ár gcreideamh sa chumannachas,
  Ar a laghad cuidíonn Sam santach leis an Fritz!
  
  Creid dom, ní bhrisfidh na Rúisigh,
  Rachaidh na daoine go léir timpeall Moscó...
  Is ridire mé nach bhfuil sádráil ar chor ar bith le hanam,
  Táimid dílis do Stalin maidir leis an Tiarna!
  
  Ní féidir le haon duine na ceannródaithe a bhriseadh,
  Ní clann iad - ach clann mhac Dé...
  Beidh glúin samplaí againn
  Ní dhéanfaidh an Fuhrer an adharc sin a chomhaireamh!
  
  Sea, tá glóir ár dTír Mháithreach ag teacht chugat,
  Os cionn an chuid is mó sa sneachta, creidim na sléibhte ...
  Ritheann cailín cosnochta sa sneachta
  Fritz á thiomáint isteach sa chónra lena shála lom!
  
  Ná creid go bhfuil na Naitsithe láidir anois,
  Cé gur thug Sam a Sherman isteach ...
  Ní bheidh aiféala orainn fiú creidim an tsaoil
  Tá sé in am athrú mór!
  
  Motherland chomh álainn leis an ghrian saor in aisce,.
  Is í Motherland spraíúil ár máthair...
  Agus gcuacha gruaige an chailín le hór,
  Beimid in ann an Fritz a stróiceadh!
  
  Is ceannródaithe leanaí an chumannachais sinn,
  Déanaimid freastal ar Svarog agus ar Chríost...
  Scaip na sluaite uafáis den fhaisisteachas,
  Tabharfaidh mé bua don athar!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais an phláinéid,
  Tá na brionglóidí is fearr léi aici...
  Sásta a fhios ag daoine fásta agus leanaí
  Níl aon ghá le fuss breise!
  
  Nuair a thiocfas an tUilechumhachtach beidh grian ann,
  Fásfaidh crainn úll ar Mars...
  Tá na Sínigh agus na Seapánaigh araon aontaithe,
  Meiriceánach le Rúisis feadh na slí!
  
  Aontaigh smaointe an chumannachais,
  Agus tá a fhios ag creideamh aisling Lenin ...
  Cuirfimid ar leataobh gráin an chiniceas,
  Tógaimis áilleacht na cruinne!
  
  Maidir linne Muire agus Lada,
  Tugaimid ómós do Dhia, agus Marx "Caipitil" ...
  Go mbronnfar luach saothair ar gach ceannródaí,
  Maidir linne, tá Svarog agus Stalin iontach!
  
  Tá a fhios ag Faisisteach nach mbeidh siad reithe
  Tá an toil, an neart, tá a fhios againn an chumhacht ...
  Déanfaimid an namhaid a bhrú le buille triarach,
  Agus cas an Fuhrer isteach i malaí gan mhoill!
  
  Go raibh ár Rúis glórmhar
  Cosúil le spíc shíoraí sa ghairdín le bláth ...
  A chomrádaí Stalin, is tú ár mesiah,
  Le leat beidh muid ag dul go dtí an cumannachas!
  
  Nuair a nóiméad stoirmeacha toirneach, amanna crua,
  Tá an cogadh fuilteach thart...
  Go tobann beidh ár bpáistí ag fás suas
  Tiocfaidh sonas síoraí!
  Bhí dán maith cumtha ag buachaill cosnochta Alexei Sotnikov, ag críochnú ar nóta mór é.
  Ach anois tosaíonn an sliogáil ... Má theip ar an ionsaí ionsaithe agus má chosain sé caillteanais throma, bhí na gunnaí móra casúr anois.
  Níl arm in aghaidh airtléire cruthaithe ag buachaill tiarna cogaidh an chríochnaithe ón todhchaí nach bhfuil i bhfad i gcéin fós. Cé gur fhorbair leanbh iontach roicéid ar shleamhnáin den tarraingt peann agus guail.
  Bhí an buachaill réidh le troid, ach cé nach raibh na roicéid réidh fós, chuaigh a fhoireann cosnochta i bhfolach ina dugouts.
  Chun an t-am a chaitheamh le linn an bhlaosc, d'imir beirt bhall Komsomol, aoi ón todhchaí, agus beirt chailíní Masha agus Klara, mar aon leis an buachaill Pashka, cártaí.
  Chaith Ekaterina, a bhfuil a gruaig rua ag fás cheana féin, agus as a d'éirigh sí i bhfad níos áille agus níos deise, an cárta amach lena bharraicíní lom, ag tabhairt faoi deara:
  - Go deimhin, tá an Fritz agus na Meiriceánaigh ag cur brú orainn!
  Thug Alenka, cailín le gruaig dhuilleog ór beagán chatach uirthi, faoi deara:
  - Ach ní bhrisfimid fós, mar tá spiorad troda againn!
  Chlaon Alexey Sotnikov:
  - Freagróidh eolaíocht Shóivéadaigh do theicneolaíocht namhaid le arm miracle! Creidim ann!
  Chlaon Masha a ceann le pigtails:
  Is tusa ár n-arm freisin!
  Agus chaith an cailín an cárta lena cos beag, lom, nite de shalachar.
  Dúirt Pashka le osna:
  - Tá an domhan caipitleach ar fad ag troid inár n-aghaidh! Fórsaí neamhionann den sórt sin!
  Dúirt Alexey Sotnikov, an buachaill síoraí seo go loighciúil:
  - Bhuaigh Suvorov fórsaí uachtaracha an namhaid! Agus buailfimid!
  Sheinn Margarita le gáire:
  - Fanann bua, tá an bua ag fanacht, iad siúd a chreideann sa chumannachas naofa!
  Fanann bua, tá bua ag fanacht, scriosann an cailín faisisteachas!
  Dúirt Clara:
  - Is cuma cé chomh uafásach agus a bhí umair na Naitsithe, tá freagra againn!
  Stampáil an buachaill Alexei Sotnikov a chos lom, leanbhánach agus chrom sé:
  - Ar ndóigh tá! Sea, agus an bhlaosc subsides, tá sé in am a fhágáil!
  Agus léim saghas buachaillí agus cailíní amach as an bunker. Flashed a gcuid leanaí bándearg, nite, sála cruinn.
  Ar ndóigh, chuaigh na Naitsithe ar an ionsaí le tancanna.
  Chan álainn Alenka:
  - Ceannródaí, Komsomol! Siúil tríd an saol le chéile!
  Ceannródaí, Komsomol! Creid sinn gan dul ar seachrán!
  D'fhéach Aleksey Sotnikov an réimse le radharc géar linbh ón todhchaí. Bhí umair na Gearmáine, Mheiriceá agus na Breataine ag gluaiseacht. Armada iomlán na ngluaisteán. Anseo, is féidir leat a fheiceáil gunnaí féin-ghluaiste "Ferdinanda". Tá umair Sherman Mheiriceá ard, cuid acu le muzzles gearr, cuid eile le muzzles níos faide. Níos mó squat Béarla "Churchill", go han-mhaith cosanta. Seo chugaibh Cromail fheiceálach a bhfuil muic ghearra orthu, ach sách soineanta, cosúil le hiarann. Níos ársa ard "Grand" an Arm na SA. An umar Béarla is fearr "Challenger" le gunna seacht troigh déag. Agus seo iad na cinn Gearmánacha. Uafásach agus mór "Leon" le gunna fada-bairille.
  Is cosúil go bhfuil sé as dáta "Tíogair" ina chruth cearnach. Nimble "Panther". Samhlacha níos déanaí agus fós annamh: "Tiger" -2 agus "Panther" -2.
  Tá an dá umair dheireanacha an-chosúil - fiú tá an gunna mar an gcéanna, níl ach an Panther-2 le turret níos lú agus níos cúinge, agus tá an scáthchruth níos ísle.
  Is é "Ferdinand" -2 gunna féinghluaiste an chéad cheann sa Wehrmacht, áit a bhféadfaí an t-inneall a chur i mbloc amháin leis an tarchur agus trasna. Cé mhéad scáthchruth níos éadroime agus níos ísle atá an gunna féinghluaiste seo anois.
  Ach níl "Lion" -2 imithe i dtáirgeadh fós, is gá roinnt fadhbanna teicniúla a réiteach chun meaisíní den sórt sin a sheoladh. Mar sin, go dtí seo, tá umair ag na Gearmánaigh le leagan amach as dáta: tá an tarchur chun tosaigh, agus tá an t-inneall sa chúl, rud a fhágann go gcailltear an crankshaft.
  Ach an Béarla "Challenger", tá leagan is déanaí agus inneall de shé chéad horsepower. Bhí an chuma ar an umar le déanaí agus níl sé ró-ollmhór, ach éifeachtach.
  Ach tá an chuid is mó ollmhór an Sherman i Stáit Aontaithe Mheiriceá, a tháirgtear i gcainníochtaí ollmhóra. A leithéid de ghluaisteán ... Gan a bheith cosanta go dona sa mhullach agus tá gunna sách fada bairille ag cuid de na umair.
  Tá armada umar den sórt sin.
  Ach tá roinnt iontas ullmhaithe ag an mbuachaill cosnochta Aleksey Sotnikov, an ceannródaí úr-bhácáilte seo do na maistíní Comhghuaillithe.
  Mar shampla, thosaigh mianaigh min sáibh ag pléascadh. Bhí umair Ghearmánacha, Mheiriceánacha stróicthe óna chéile ag boilb, briste ag rollóirí. Miotal a dhó.
  Bhuail an cailín ceannródaí a cos lom agus d"éirigh sí:
  - Sin iad na fascists, faigh é!
  Ba é umar an Lion an chéad duine a shéideadh suas. Ansin beirt Shermans. Tuilleadh "Panther" agus "Churchill". Ansin arís "Shermans" agus "Cromwells".
  Agus seo umar Gearmánach eile as feidhm T-4. Shéid sé suas é freisin. Agus ansin thosaigh an "Tíogair" ag caitheamh tobac.
  Alexey Sotnikov, ag caitheamh piseanna an bháis, squeaked le méara lom de chosa leanaí:
  - Glóir don APSS!
  Thóg Alyonka, cailín an-álainn le gruaig órga, é agus bhrúigh sí an feithid lena bharraicíní nochta agus squeaked:
  - Chun réabhlóid dhomhanda!
  Rinne Catherine squeak:
  - Chun éachtaí is airde an USSR!
  Agus freisin cosúil le lupanet ó bazooka. Agus rinne Aleksey Sotnikov féin bazooka as píopa. Agus shoots sí an-marfach.
  Bhris an buachaill-críochfort-voivode freisin, agus lámhaigh ó fad "Tíogair" -2, agus yelled deafeningly:
  - Is ridire spáis mé!
  Agus thug foireann na gceannródaithe faoi deara:
  - Cumannachas beo!
  Tháinig na Naitsithe i gcion ar fhrithbheartaíocht thar a bheith ionsaitheach óna gcuid comhraic. Agus phléasc a n-umair, agus umair na gcomhghuaillithe anois agus arís, agus thit siad. Agus ní miste trócaire a mhaitheamh do pháistí an Airm Dheirg.
  Loisg na tancanna go neamh-idirdhealaitheach agus níorbh fhéidir leo faic a dhéanamh leis na ceannródaithe.
  Bhris an buachaill Alexei Sotnikov a bhasúca arís agus squeaked:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Chaith Alenka púróga lena mhéara lom de chosa cailíneacha, leag sí síos ar an namhaid agus chrom:
  - Ar son mhórúlacht an APSS!
  Agus winked ag a companions.
  Stampáil an buachaill Andreika a chos lom agus chan sé:
  - Go gairid buailfimid le aisling,
  Is é an chéad chéim sa saol ...
  Feiceann tú arís ar fud na tíre,
  Guairneáin na n-ionsaithe buile!
  Bhris Aleksey Sotnikov arís as bazooka fadraoin ath-inúsáidte, ag scoilteadh an Sherman agus ag canadh:
  Agus leanann an troid arís
  Tá an tine hipearplasmach ar fiuchadh...
  Agus tá Lenin chomh óg
  Margaí buille marfach!
  Is fear maith é an trodaire óg seo. Agus toes lom chosa leanaí aige, díríonn sé an gunna ar an sprioc. Agus tinte arís. Agus leanann na comhghuaillithe ag bogadh ar aghaidh, tóg a n-umar in éineacht leis na Gearmánaigh. Agus ní thabhaítear ach caillteanais bhreise.
  Dá dlúithe an cur chuige mastodons namhaid, is mó a fhulaingíonn siad caillteanais. Shoot leanaí, go háirithe, ó bazookas éadrom agus simplí ag umair, ag stróiceadh túir anuas uathu. Agus cuireann siad caillteanais ollmhóra i bhfeidhm.
  Caitheann an cailín Alenka grenade lena méara loma de chosa cailíneacha agus canann:
  - Seo í an ghlóir, glóir an chumannachais,
  Beidh mé ag eitilt chun na bhflaitheas le amhrán!
  Seolfaidh an cailín Lara, agus a bharraicíní loma, bronntanas dúnmharaithe báis freisin, ag cuimilt a chéile comhraic agus ag scata:
  - Ar son mór-mhaitheas an chumannachais!
  Bíonn ceannródaithe ag troid go stubbornly idir bhuachaillí agus chailíní ag an am céanna. Agus tá siad go léir ag troid.
  Tá an béar cosnochta freisin, caitheann sé grenade le cos an linbh, stopann an Sherman Meiriceánach agus squeaks:
  - Don Rúis Shóivéadaigh!
  Agus tá na páistí ag troid arís. Buaileann umair Hitler agus na Comhghuaillithe mianaigh, grenades, shots bazooka. Agus tá siad literally unstoppable.
  Lasann an cailín Clara gunna meaisín ag na coisithe. Ansin lena cos lom chaith sí piseanna le pléascán guail. Strac sí a lán faisisteach agus chrom sí, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Is mise an curadh domhanda iomlán!
  Agus caithfidh sála nocht an chailín pea arís. Pléascfaidh sé agus scriosfaidh sé cúpla rollóir umar Naitsíoch.
  Thug an cailín Masha seal, agus gunna submachine. Ghearr sí síos an Fritz agus ghlan sí:
  - Glóir do laochra na Rúise!
  Agus sála lom, cruinn cosúil le bronntanas díothaithe.
  Seo iad na cailíní. Agus déanann na buachaillí iarracht coimeád suas. Agus scaoil siad ar na Naitsithe, agus gearrann siad na saighdiúirí coise, agus is legion eachtrannach iomlán é seo. Agus lena sála lom, seolfaidh na ceannródaithe scrios iomlán an namhaid.
  Agus gáire siad.
  Agus mar a bhuaileann na ceannródaithe na faisisteach le chéile. Agus lena glúine lom, salach, brúnn siad bairillí an bazooka.
  Ach tarraingíonn na buachaillí ar na sreanga mianaigh suas as min sáibh. Agus conas mar a dhéanann siad an bonn de Fritz agus amhais eile. Is gnáthbhealach iomlánaíoch é seo.
  Scaoileann leanbh cosnochta Alexei Sotnikov as bazooka agus canann an buachaill:
  - Tá an domhan tumtha i solas fuilteach,
  Tá na daoine in éadan an bhalla...
  Ach creidim an éirí gréine
  Ach creidim an éirí gréine!
  An mbeidh deireadh leis an dorchadas an dungeon phríosúin!
  A dhaoine uaisle, a dhaoine uaisle...
  Oilte a cheat!
  Agus gan triail! Agus gan triail!
  Faoi ghlas in íoslaigh!
  Ghníomhaigh an buachaill thar a bheith fuinniúil, cosúil lena cheannródaithe. Agus bhrúigh siad an Fritz gan trua ar bith. Bhris siad iad le shots cruinn agus scrios.
  An Alenka álainn, ag lámhach ar na Naitsithe, agus amhail is dá mba ag bualadh leo, thóg é agus chirped:
  - Ár gcreideamh sa chumannachas,
  Diúltaigh fascism olc!
  Agus le toes lom, beidh an cailín a ghlacadh arís agus shoot ag an namhaid.
  Bhuail Masha Pioneer lena sÚil bhabhta lom grenade agus bhris umar Gearmánach, ag squeaking:
  - Chun cumannachas!
  Ekaterina, lámhaigh as gunna meaisín, groded:
  Gheobhaidh muid Hitler san fhoraois, gheobhaidh muid Hitler san fhoraois! Ná déanaimis magadh leis! Déanaimis é a stróiceadh!
  Agus lena bharraicíní lom, caithfidh an cailín grenade agus chirp arís:
  - Stróicfidh mé as a chéile é!
  Cé go bhfuil an umar Lev iontach, mastodon a bhfuil meáchan nócha tonna ann, ní féidir leis cur i gcoinne na gceannródaithe Sóivéadacha.
  Agus déanann na páistí é a bhrú, ag caitheamh piseanna ó ghual lena gcosa lom, agus is fíor-bhás é seo.
  Tá áilleacht Alenka ag screadaíl:
  - Ár spiorad Rúisis!
  Agus tugann sé pléasctha marfach as an gunna meaisín, ghearradh síos ar an namhaid. Agus ag tabhairt amach sliabh eile de chorpáin.
  Alexey Sotnikov, lámhaigh, nótaí:
  - Stopamar iad!
  Agus arís caitheann an buachaill grenade lena chos nocht agus casadh air. Agus stop umar Gearmánach eile.
  Seo é an gunna Meiriceánach féin-ghluaiste "Witch" ag gluaiseacht. Gluaisteán tapa, ach go lag cosanta agus lámhaigh síos le bazooka. Cailín le pigtails lámhaigh agus bhuail go díreach.
  Chaith cailín eile pise lena bharraicíní loma agus scrios sí an faisisteach, agus sheinn sí:
  - Glóir don APSS! Is sampla do chách iad ceannródaithe!
  Agus arís, mar an cas de bhfeidhm marfach a thabhairt. Agus beidh sé a ghlacadh a lán de na faisisteach agus iad a ghearradh síos.
  Ag troid Alenka, ag lámhach an Fritz, squeals:
  - Is mise an cailín a bhuaigh gach duine!
  Agus arís le toes nochta, seolfar rud éigin dúnmharaithe.
  D'eisigh Catherine, ag lámhach comhraic,:
  - Seans go dtiocfaidh an cumannachas Cosmaí linn!
  Agus conas winks sé. Agus beidh sé lena shála lom a ghlacadh grenade agus é a thabhairt ar shiúl. Agus conas a dhéanfar na Naitsithe a ghearradh síos go críochnúil.
  Bíonn ceannródaithe ag troid go cróga. Agus ná téigh in aice leo. Agus conas a shoot siad go cruinn agus go cruinn.
  Déanfaidh an cailín Alenka grenade fórsa marfach a chaitheamh arís lena bharraicíní loma, stróic na naimhde as a chéile agus chirp:
  - Don chumannachas is cosmaí!
  Lámhaigh na cailíní agus coimeádann na buachaillí agus na cailíní suas.
  Thiontaigh triúr Shermans anonn láithreach. Seo a mbuaileann a bpáistí, chomh críochnúil sin buaileann siad as fadhbanna.
  Chuir Alenka álainn tweet:
  - Le snáithe, le snáithe,
  Níl mé ag iarraidh dul...
  Komsomolskaya cosnochta,
  Beo!
  Agus arís, le sála lom, maidir leis na Naitsithe, seolfaidh sé bronntanas báis. Agus bain na Naitsithe amach le misneach mhór.
  Ekaterina, giggling agus bac a cuid fiacla, nótaí:
  - In ainm smaointe an chumannachais!
  Agus conas a thabharfaidh bronntanas an bháis agus an scriosta isteach le sála lom!
  D'eisigh Comhrac Alenka, líne lámhaigh agus baint i ndiaidh líne amhais agus faisisteach:
  - Glóir don talamh Sóivéadach!
  Agus arís le sála lom, amhail is dá gcaithfeadh sé na Naitsithe.
  Ardóidh scairt iomlán fola agus blúirí.
  Thug Alexei Sotnikov, ag lámhach le cruinneas iontach, agus ag caitheamh bronntanais an bháis lena bharraicíní nochta, faoi deara:
  - Aoibhneas, áthas go deo!
  Thacaigh an cailín Lenka, ag lámhaigh, leis an mbuachaill Críochnaitheach:
  - Lig an aisling a thagann fíor!
  Agus le méara lom, caithfidh an ceannródaí an leamh.
  Seo iad na páistí troid.
  Thug Alexey Sotnikov faoi deara, ag baint a fhiacla leis:
  - Near, gar, áthas agus trioblóid,
  Is gá, is gá, freagra daingean a thabhairt!
  D'eisigh Alenka Sotnikova, ag lámhach na Naitsithe:
  - Domhan grianmhar,
  Tá Tá Tá! Sea!
  Pléascadh núicléach
  Ní hea!
  Agus arís, conas a bheidh sé in aisce le pléasctha de dhúnmharú damáiste.
  Aleksey Sotnikov agus é ag seoladh cúpla piseanna mar bhronntanas báis le cumhacht dúnmharaithe. Agus na tancanna Gearmánacha, tar éis damáiste faighte, cúlú.
  Bhí an buachaill-terminator-voivode ag caoineadh mar a bheadh parrot:
  - A haon a dó a trí! Bris Adolf!
  Agus thóg an buachaill braon iomlán de grenades guail lena sála loma.
  Agus bhris an oiread sin de na Fritz seo láithreach.
  Is é seo a ghlac sé ar na Naitsithe pollta cuí.
  Ag troid Alenka, ag lámhach na Naitsithe, agus ag bualadh go cruinn ar na Naitsithe, dúirt:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus le toes lom, chaith sí grenade scrios. Agus bhris an oiread sin faisisteach ag an am céanna.
  Tháinig méadú ar chaillteanais namhaid in umair. Na Gearmánaigh, agus na comhghuaillithe, a fheiceáil cé chomh stubborn an chosaint, thosaigh ar ais amach. Chas siad ar ais i ndáiríre. Agus mhéadaigh an bhlaosc.
  Catherine, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag seoladh teachtaireacht ó bazooka i stua ard, d'eisigh:
  airde réalta,
  Ár dtír naofa!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí arís teachtaireacht an bháis, agus bhrúigh sí mórán comhraic.
  D'éirigh na Gearmánaigh agus na comhghuaillithe siar ...
  Ceannródaithe agus yelled, rith tar éis dóibh, grenades chaitheamh. Agus bhí buachaillí agus cailíní ag troid mar sin.
  Dúirt Combat Alenka go muiníneach:
  - Ár fhírinne i ngach rud!
  Agus le toes lom, arís conas a sheoladh piseanna dúnmharfacha an bháis.
  Alexei Sotnikov, lámhaigh ar an t-aistriú, squeaked:
  - Is fórsa mór sinn le chéile,
  Tá fearg an chrogall linn!
  Agus seolfaidh an buachaill bronntanas dúnmharaithe scriosta arís.
  Chuaigh an t-arm iomlán seo chun cinn agus bhrúigh sé an Wehrmacht a raibh fuath aige.
  Agus bhí na leanaí ar an ionsaí, chasing an namhaid. A gcuid sála cruinn, dubhaithe ó deannaigh, flickered.
  Agus mar a scrios na ceannródaithe na naimhde. Mar a bhrúigh siad iad. Agus lomadh gan bhriseadh. Agus chaith siad grenades.
  Is ceannródaithe fíor-Shóivéadacha iad seo, a bhfuil eagla ar aon fhaisisteach orthu.
  Agus má thug siad faoin mbuail, tiocfaidh siad go críochnúil.
  Leanbh trodaithe, ionsaí, daingean ag canadh;
  Scriosfaimid an domhan ar fad den fhoréigean,
  Síos go dtí an bun agus ansin...
  Tógfaimid domhan nua, nua,
  Cé a bhí aon duine, beidh sé a bheith gach rud!
  Agus beirt chailíní-baill Komsomol, freisin, cosúil le lupanul ó gunnaí meaisín agus a ghearradh amach na Naitsithe.
  Agus ansin, le sála lom, tabharfaidh siad isteach i mála min sáibh. D'eitil siad go dian agus ghabh siad agus phléasc siad thar umair teitheadh na Naitsithe. Agus stróic an oiread sin suas iad agus dhíchóimeáil siad iad le haghaidh codanna.
  . CAIBIDIL #4
  Rinne na Gearmánaigh agus amhais eachtracha ó gach cearn den domhan ionsaí ar chathair Vyazma. Shéid gaoth theas isteach ón deisceart, agus in ainneoin an tséasúir fhuar, leáigh an sneachta agus leite fíor ag snámh. Chuaigh umair Ghearmánacha ag sracadh le deacracht trí shráideanna na cathrach Sóivéadach.
  Throid cathlán de cheannródaithe ó leanaí ó náisiúntachtaí éagsúla i gcoinne na Naitsithe ar Shráid Kirov. Bhí an ball Komsomol Aliya i gceannas ar an gcathlán.
  Cailín álainn a scaoiltear as gunna meaisín. Chun é a dhéanamh níos oirfidigh agus chun a bróga a shábháil, chuir sí a cuid buataisí i bhfolach agus sála cruinn, cailíneach.
  Bhí an teocht os cionn náid, agus bhí leanaí na trodaithe i shorts, nó gúnaí gearr, ag lasadh a gcuid sála lom.
  Bhí na guys ag gluaiseacht i gcónaí agus dá bhrí sin ní raibh siad reoite.
  An buachaill Aleksey Sotnikov, in éineacht leis an cailín Alenka (bhí a bhean chéile freisin ar chuma childish, ionas nach a bheith ró-difriúil óna fear céile a tháinig chun bheith ina leanbh!), An dá le ceangail dearg, resting a chosa lom ar a n-lom. troigh, tharraing suas mianach, agus an Gearmánach "Ríoga Tíogair" tar éis séideadh suas an rinc scátáil, stop.
  Sheol buachaill ceannródaí eile, Arkasha Sapozhkov, agus an cailín Alice, bronntanas báis ó slingshot freisin, ag bualadh an t-iompróir Naitsíoch. Salach, slapped na leanaí a chosa lom ar na shards de tíleanna, agus ní raibh wince fiú.
  Sheinn na laochra óga:
  - Tá muid na ceannródaithe de na leanaí communism!
  Cheadaigh ball Komsomol Natasha, agus chaith sí pacáiste pléascadh lena cos lom, stróic na saighdiúir coise aníos:
  - Ar chúis Lenin!
  Thug ball Komsomol Masha seal freisin. Agus lena bharraicíní loma sheol sí búmarang, ag gearradh cinn na n-aosach agus ag sciobadh:
  - Ar chúis Stalin!
  Tacaíonn cathlán na gcailíní leis na ceannródaithe. Tá go leor cailíní ann agus tá siad álainn, i sciortaí gearr agus cosnochta.
  Bhris ball Komsomol Alsou as raidhfil frith-umar, agus bhuail sé taobh an Panther. Ansin chan an cailín:
  - Cóisir, Lenin, Komsomol!
  Ball Komsomol Aziza - freisin conas a bhuail an namhaid in éineacht leis an cailín Anisa ó catapult makeshift. Agus tá na háilleachtaí anseo an-chomhraiceach agus cruinn i lámhach agus cathanna.
  Ní thugann laochra trócaire don namhaid.
  Troideanna Anastasia Vedmakova sa spéir cosúil le cailleach terminator fíor. Akulina Orlova léi. Lig do na heitleáin Gearmánacha agus airm níos cumhachtaí, ach na laochra crush iad.
  Tá Akulina ag cur fuíll ar Focke-Wulf. Sea, tá oiread agus sé gunnaí aeir ag an namhaid, ach ní bhacann sé seo leis an gcailín. Agus troideann sí cosúil le Tíotán fíor agus fathach.
  Spreag Anastasia Vedmakova a páirtí:
  - Is cailín den scoth thú!
  Dúirt Akulina, ag gearradh Gearmánach eile as, agus ag brú na pedals lena cosa lom, coirtithe, faoi deara:
  - Fuaimeanna super childish!
  Rinne Vedmakova giggl agus thug sé faoi deara:
  - Go pointe áirithe, is leanaí muid! Ina theannta sin, tá na páistí fionnuar!
  Agus las an bhean óg a fiacla pearly.
  Cuireadh Grozny faoi bhlaosc ... Throid baill agus ceannródaithe Komsomol go dian cosúil le fíor-thíotáin.
  Tharraing Aleksey Sotnikov agus Lekha Teterev, an bheirt bhuachaillí ceannródaíocha cosnochta, pacáiste pléascach min sáibh le cabhair sreang chuig an umar cumhachtach Lev, nár bhog tríd an láib ach ar éigean, ag iompar iomlán ollmhór. Agus anois tá a sorcóir cúil tar éis fás le pléascáin, agus conas a phléascann sé ... boilb briste scaipthe i dtreonna difriúla.
  chan Alexei:
  - Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad,
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Phioc Lyokha Teterev suas, stomping le cos an linbh lom:
  -Beidh an ghrian ag taitneamh go geal
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Tá na buachaillí araon swarthy agus i shorts shorts, Aleksey bhfuil ach gruaig fionn, agus Lekha le dubh. Ach tá siad ag troid leis na Naitsithe le chéile. Ball Komsomol Vasima le mane dubh gruaige, Vasilisa le gruaig bán.
  An dá áilleacht in ainneoin an fuar i sciortaí gearr. Agus a gcuid sála cruinn, chomh seductive.
  Agus tá Bella ina bhall Komsomol leo, agus shoots freisin. Agus leis an mhéar lom caitheann sé pacáiste pléascach eile.
  Tá cailíní agus leanaí ag troid anseo, ach níl cead ag na Naitsithe briseadh tríd. Agus tá na troideanna fíochmhar.
  Mar sin féin, tá na Naitsithe ag iarraidh timpeallú Vyazma. Agus tá sé contúirteach. Ach téann umair agus iompróirí i bhfostú sa láib...
  Agus tá na buamaí ag pléascadh ... Mar sin tá Yu-488 ag iarraidh an chathair a bhuamáil. Agus leis, agus an B-29 arrachtaigh Mheiriceá ... Tá siad hammering gunnaí gáis freisin ...
  Tá beirt chailíní ag eitilt ar Yu-288: Isabella agus Zaira, blondes álainn. Scaoileann siad buamaí. Ach ansin is cosúil an Yak-9 ón taobh.
  Stiúrann Isabella, le cabhair óna barraicíní loma, an gunna aeir agus lasann sé an meaisín Sóivéadach. Ansin cuir luas. Níl an Yak-9 ró-thapa ar aon nós, agus anseo tá sé i leagan ró-ualaithe, agus ní féidir leis teacht suas le carr na Gearmáine.
  Bhuail na cailíní an ghloine lena sála nochta agus squeak:
  - Bí cáiliúil, tá ár n-arm naofa!
  Agus conas a thaispeánfaidh na teangacha!
  Agus tháinig an carr Sóivéadach trí thine ó dhá gunnaí aerárthach cúil, agus ghabh tine, uiscí a dhéanann na méara lom de chosa girlish.
  Chlaon Zaira, ag baint a cuid fiacla:
  - Nigh mé na saighdiúirí dearga go léir!
  Agus wink súile gorm. Agus féachann sí an chuid is mó comhraic agus dian.
  Agus mar is breá léi fir óga álainn.
  Mar sin féin, tá a fonn a mharú i bhfad níos mó.
  Nuair a thuirling na Gearmánaigh tar éis na buamála, d"ól Zaira roinnt beorach. Agus chuir Isabella, i dteannta le beoir, gliomach freisin. D"ith na cailíní go sona sásta. D'fhág siad cosa galánta, lom, lorg coise ar reo an aerpháirc. Chaith na buachaillí a n-áille beagnach nocht le cuma ocrach agus náire. Cé chomh álainn atá cailíní agus ag an am céanna uafásach.
  D"fhiafraigh Isabella de Zaira:
  - An dóigh leat go dtiocfaidh deireadh leis an gcogadh go luath?
  Thug Zaira faoi deara:
  - Ní roimh an samhradh! Go dtí go nglacfaimid Moscó, ní bheidh na Rúiseach capitulate!
  Dúirt an blonde emerald-eyed:
  - Agus tar éis titim Moscó, is féidir troideanna a bheith ann fós!
  D'aontaigh an blonde le gruaig gorm:
  - Is féidir leo! Ach ní troideanna a bheidh ann a thuilleadh, ach agony!
  Agus gáire na cailíní, chríochnaigh siad ag ithe an gliomach, agus arís i cath ... Cé go raibh an aimsir sách eitilt. Agus d'fhág a gcosa lom lorga galánta, lom.
  Thug Isabella faoi deara:
  - Tá gach rud álainn, fiú rianta!
  Chlaon Zaira.
  - Tá cailíní Gearmánacha foirfe!
  Agus bhí an dá áilleacht olc ag canadh i curfá:
  - Is foirfeacht an Reich,
  Is foirfeacht an Reich ...
  Ó aoibh gháire go chomhartha
  Thar aon ní eile moladh!
  Ó cad beannacht
  Bíodh a fhios agat go bhfuilimid foirfeachta
  Bíodh a fhios agat go bhfuilimid foirfeachta
  Bíodh a fhios agat go bhfuilimid iontach!
  Agus arís, scaoiltear buamaí ar phoist Shóivéadaigh. Agus tá daoine ag fáil bháis. Faigheann go leor daoine bás de bharr sceallóga agus buamála. Agus ó shots de lainseálaithe gáis, agus feistí marfach eile.
  Is cailíní an-álainn iad Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova. Tá blianta fada ag Anastasia cheana féin, ach ní théann sé in aois, agus tá cuma an-úr agus óg, ach amháin go láidir forbartha, déanann matáin mhóra í breathnú níos sine. Agus níl aon wrinkles nó líonta ag a aghaidh, le craiceann íogair, tannáilte. Agus tá Akulina fós óg le blianta. Tá an dá áilleacht ar fheabhas. Is aces den rang is airde iad. Ina theannta sin, tá Pokryshkin, tar éis do Friedrich-Wolka é a bhualadh anuas, an-sciobtha agus ní dhéanann sé níos mó sorties a thuilleadh.
  Ainlíonn Anastasia bairille stróicthe. Agus bhuaileann sé cúpla ME-109 atá as dáta cheana féin. Ina dhiaidh sin, squeaks an cailín laoch:
  - Tá muid ag iolair ag rith sa spéir!
  Ainlíonn Akulina, nathair sionnach, agus gearrann sé an Focke-Wulf san eireaball agus sa chirps:
  - Tá an Rúis taobh thiar dúinn! Tá an Rúis taobh thiar dúinn!
  Is cinnte go bhfuil na cailíní ar an ardú. Níor chuir siad fiú bras ar roinnt mionbhrístíní tanaí a throideann siad. Ach cabhraíonn sé go leor sa chomhrac. Tar éis an tsaoil, méadaíonn sé éifeachtúlacht an tionchair a bhíonn ag guairicí dúnmharfacha.
  Déanann Anastasia ainliú arís. An uair seo tá comhraic níos tromchúisí aici ná ME-309, a bhfuil seacht bpointe dóiteáin aici. Trí aerárthach gunnaí den chaighdeán 30 mm san áireamh. Agus ar ndóigh is comhraic tromchúiseach é seo. Ligeann airm chumhachtacha duit an namhaid a ghearradh amach in aon turas amháin. Agus níl ach gunna aeir amháin agat...
  Mar sin féin, caitheann Anastasia a heitleán go taobh deftly, ag bogadh ar shiúl ó na scairdeanna luaidhe eitilte. Sea, níl ach cumas gunna 20-milliméadar aici. Ach má tá tú shoot ag an eireaball.
  Chan Anastasia le gáire:
  - Tháinig Junkers chuig mo eireaball,
  Ach anseo rinne sé osna...
  Go truamhéileach caoineadh na scriúnna,
  Ní fiú crosa ar a n-uaigheanna de dhíth orthu,
  Beidh crosa síos ar na sciatháin!
  Rinne Akulina giggled agus ghearr sé an Yu-188, ag cooing:
  - Le haghaidh bua spraoi!
  Agus thaispeáin sí a fiacla péarlach. Is iad na cailíní anseo an doirteadh troid is leithne agus is colossal.
  Cuireann Anastasia an Yak-9 ar leataobh. Tá siad ag iarraidh í a bhualadh síos arís. Brúigh ME-309, tá an carr tromchúiseach.
  Sheinn Anastasia go buile:
  - Agus feicim tromchúiseach,
  I aisling Ivan an uafásach. .
  Dáileadh talamh sa tSibéir,
  An Rúis dhúchais tú!
  Agus bhuaileann an laoch an carr Gearmánach arís. An chéad sracadh a sciathán. A dhéanann tú luas a chailleadh. Agus ansin téann sé go dtí an eireaball. Tá seans maith ag na Gearmánaigh éirí as mar gheall ar ardluais an tumadóireachta. Ach ní i gcoinne na Witchers. Toisc go bhfuil sí ina ace den scoth!
  Tá Akulina i gcath fíochmhar freisin. Seasann an cailín a sála lom ar na pedals agus canann:
  - Ná bíodh náiriú na Slavs ort,
  Go n-éirí libh i gcoinne na nGearmánach...
  Ná cuirimis maslaí ar bith níos mó
  Déanaimis an namhaid a threascairt le lámh chruach!
  Seo é an Airacobra ina h-aghaidh. Meaisín láidir: ceithre ghunna meaisín, agus gunna aeir 37 mm amháin. Seolann Akulina a carr mar sled síos cnoc, ag seachaint sliogáin aerárthach. Agus tumthaí faoin bolg. Brúann sé an truicear lena bharraicíní loma ... Agus buaileann sé go díreach sprioc leochaileach.
  Agus lasann an carr Meiriceánach suas.
  Sheinn Akulina le díograis:
  - Chun bua na smaointe neamhbhásmhaireachta an chumannachais!
  Troideanna Anastasia freisin go maith. Seo iad trí Mustangs ina choinne. Dealraíonn sé nach bhfuil siad chomh uafásach leis an ME-309, a bhfuil a gcuid gunnaí móra aeir in ann titim le buille amháin. Níl ag an Mustang, an trodaire Meiriceánach, ach meaisínghunnaí. Ach ar an láimh eile, tá sé cinn acu, sách mór i gcaighdeán 14-milliméadar.
  Caithfidh Anastasia a ainliú. Scratch scaird urchair an sciathán beagán. Ach tá buille faoin gcur chuige agus tá an trodaire Meiriceánach trí thine.
  Sheinn Anastasia:
  - Teach ar mire trí thine,
  Déanfaidh na deamhain crá gan deireadh
  Gheobhaidh fear peacach a chuid
  An té a adhradh Satan!
  Agus anseo eile US meaisín podvitel ... Agus tá sé seo ar ndóigh iarratas go leor tromchúiseach.
  Tá an carr Yankee deireanach ag iarraidh éalú. Sáraíonn an Mustang an Yak-9 i luas agus éiríonn leis briseadh amach. Íosluchtaigh Anastasia i bhfad i gcéin.
  Agus fuair Meiriceánach. Ach sé, puffing lena eireaball, d'éirigh chun a fháil amach as an cath.
  Thug Anastasia faoi deara:
  - Bang Bang! Chaill! D'éirigh an coinín liath as!
  Throid Akulina leis an R-51 freisin. Meaisín cumhachtach le hocht meaisínghunna. Agus, agus é ag ainliú, cuireann sé sciathán an ghluaisteáin seo trí thine ... Agus téann sé ar chúl, shoots.
  Sheinn Akulina:
  Tá an ghrian ag gáire
  Shines go geal do leanaí...
  Agus chaith arís a carr go dtí an taobh. Shoots Yu-88. Tá an meaisín seo as dáta, ach fós ag troid. Gearmáinis, ag iarraidh a sneak amach. Ach ní féidir leis a cheilt ar an gcailín a bhíonn ag brú go fuinniúil ar na pedals lena sála lom, cruinne agus téann an carr trí thine.
  Dúirt Anastasia le gáire:
  - Sin é an chaoi a bhfuil eagla orthu orainne!
  Agus Focke-Wulf eile clúdaithe!
  Dúirt Akulina go feargach agus é ag lámhaigh:
  - Ba chóir go mbeadh meas ag an domhan orainn, bíodh eagla ort,
  Ní féidir leas na gcailíní a chomhaireamh ...
  Tá baill Komsomol chomh maith ag troid,
  Beidh Satan a scrios!
  Agus winked an laoch ar a páirtí. Cé nach féidir leat é a fheiceáil ...
  Tá na háille ar ais. Agus tá sé contúirteach. Anseo a thosaíonn ME-109 sa tóir orthu. Shoots...
  Tá na cailíní ag bogadh. Gluaisteán contúirteacha Gearmánach. Rinneadh damáiste do sciathán Akulina agus chuaigh an crann trí thine.
  Chuaigh a chailín chuig an rúidbhealach. Fuair an Witcher é freisin ... Agus bhris sí tríd an fuselage agus sceitheadh ola, beagán damáiste don inneall.
  Cuirtear iallach ar na cailíní an eitilt a thréigean faoi láthair. Tá a gcuid carranna á dtógáil.
  Agus rith sé cosnochta tríd an sneachta. Sín a gcorp láidir agus matáin.
  Tá an bheirt chailíní coirtithe. Redhead, a bhfuil a chuid gruaige sa ghaoth cosúil le bratach an APSS, agus blonde.
  Fiafraíonn Anastasia dá páirtí:
  - Bhuel, cén chaoi a mbuailfimid na Gearmánaigh, dar leat?
  D'fhreagair Akulina go hionraic le osna:
  - Más rud é amháin na Gearmánaigh ... An domhan ar fad caipitlíoch ar mhótair!
  Chlaon an dearg-cheann sa dearfach.
  - Tá an namhaid an-láidir. Ach cad a raibh tú ag súil leis?
  Dúirt an blonde le osna:
  - Tar éis Stalingrad, bhí dóchas againn mar an eochair. Ach tharla sé sin go raibh muid ró-ghasta an champagne a oscailt....
  Idir an dá linn, bhí na cathanna ag dul ar aghaidh le húsáid cineálacha éagsúla trealaimh. Tá Gerda agus Charlotte, mar shampla, díreach tar éis na gunnaí féinghluaiste E-10 is déanaí a fháil le haghaidh tástála ag an tosach.
  Meaisín le scáthchruth íseal de 1.4 méadar agus gunna de chaighdeán bairille 75 mm 48EL. Ní dona, agus go dtí seo i leagan éasca. Is é 60 mm an armúr tosaigh, agus is é 30 mm an armúr taobh. Meáchan deich tonna, inneall 400 horsepower.
  Tá feidhmíocht tiomána an ghunna féin-ghluaiste den scoth, agus i sléibhte an Chugais is é an áit cheart dó. Díreach in am don Nollaig Chaitliceach, seachadadh an chéad mhúnla a rinneadh i miotail. Níl ach míbhuntáiste amháin aici: armúr sách lag, ach déantar é seo a chúiteamh le huillinneacha móra claonta réasúnacha na armúr.
  Luíonn na cailíní Gerda agus Charlotte síos beagnach ina luí. Tugann inneall cumhachtach teas, agus tá sé compordach go leor i bikinis agus áilleacht cosnochta.
  Anseo, ag brú a bharraicíní lom, caitheann an blonde an carr go dtí an taobh. Tá namhaid láidir acu anois IS-2. Tá an carr fós annamh san Arm Dearg, ach anois fuair mé é.
  Agus is fearr gan titim faoi bhuille a gunna 122-mm. Lámhaigh meaisín Sóivéadach ó fad. Agus, ar ndóigh, cailleann sé gunna tapa féinghluaiste.
  Agus anois is gá duit a fháil níos gaire don achar cath d'fhonn a bhriseadh tríd an namhaid.
  Nótaí Gerda:
  - Tá an namhaid láidir, ach clumsy!
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Tá sé mór, ach tá armúr forehead an túir sách lag!
  Chlaon an fionn.
  - Mar sin déanaimis iarracht é!
  Bhí droch-infheictheacht fós ag an gcarr Sóivéadach, chomh maith le heasnaimh eile, agus ní raibh sé in ann an gunna féinghluaiste Gearmánach nimble a bhualadh.
  Lámhaigh amháin eile agus tá sé imithe. Ina theannta sin, tá ráta íseal dóiteáin ag gunna cumhachtach.
  Agus cén gunna féinghluaiste atá ag na Gearmánaigh go tapa.
  Agus mar sin bhrúigh Gerda an cnaipe lena bharraicíní loma, agus polladh an teilgeán marfach ar mhullach an turret IS-2
  Agus thosaigh sé ag madhmadh umar briste na Rúise. Thosaigh caipiteal ag pléascadh fiú agus chuaigh a sliogáin isteach in imoibriú slabhrach.
  Agus chuaigh an scrios an-mhór.
  Shéid turret an chaisleáin Shóivéadaigh IS-2 agus stróic sé é, amhail is dá mbeadh corc ag eitilt as Seaimpín.
  Thug Gerda faoi deara:
  - Gunna maith féinghluaiste, ach tá an gunna sách lag!
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Beidh an gunna ón "Panther" níos láidre!
  Chuir an blonde leis:
  - Agus níos éifeachtaí!
  Dúirt Dearg:
  - Tá baint ag súil le scriostóir umar lán-chuimsitheach leis an E-25. Mar sin féin, má leanann sé seo ar aghaidh, ní fada go mbeidh aon rud againn le díothú.
  Bhuail gunna féinghluaiste na Gearmáine dhá ghunna eile amach agus bhuail sé leis an T-34-85. Mar sin féin, ní fadhb é an carr seo ach an oiread. Scaoil na laochra diúracán ag acomhal an túir. Agus fuair umar na Rúise créacht marfach. Agus thosaigh sé ag pléascadh.
  Agus níl an T-34-76 contúirteach do ghunna féinghluaiste Gearmánach sa mhullach. Sleamhnaíonn a diúracán as armúr le fána an-trom.
  Bhuail Gerda é le brú a bharraicíní loma, agus dúirt:
  - Anois táim muiníneach go daingean inár bua!
  Chuir Charlotte isteach go sarcastically:
  - Ach ní anois?
  D'fhreagair an blonde go macánta:
  - Tar éis Stalingrad, tháinig roinnt amhras chun cinn!
  Ghig an ceann ruadh.
  - Agus tar éis Moscó?
  D'fhreagair Gerda go dáiríre:
  - Ní ag na Rúisigh a bhí an bua againn ansin, ach an Ginearál Frost!
  Chan Charlotte ag magadh:
  - Ó sioc, sioc,
  Ná reoite mé
  Ná reoite mé...
  Mo chapall!
  Chas na cailíní a ngunnaí féin-ghluaiste agus fuair siad blaosc ar a n-éadan. Ghlaodh sé i mo chluasa fiú. Ach chuaigh sé as na ráillí.
  Cursed Charlotte.
  - Fuaimeanna cosúil le ceol!
  Rinne Gerda gáire.
  - Beidh caife agus cócó againn le tae!
  Ina dhiaidh sin, bhris a gcuid gunna féinghluaiste trucail Shóivéadaigh freisin, ansin bhuail howitzer Rúiseach go díreach sa phór.
  Bhí an E-10 ag bogadh suas le céad ciliméadar san uair, agus is carr é seo nár lig dó féin a bheith buailte.
  Anseo scaoil na cailíní pléasctha ar shaighdiúirí na Rúise as gunna meaisín, ag spealadh síos cúpla dosaen. Agus gáire na cailíní.
  Thug Gerda faoi deara:
  - Is é ár gunna féin-ghluaiste an chuid is mó iontach, i dtéarmaí praiticiúla, agus tá sé seo an-fionnuar.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Sea, is féidir leis an adharca a thabhairt do na Meiriceánaigh. Tógaimis Moscó ar dtús, ansin Nua-Eabhrac.
  Agus ansin ghlac an carr Gearmánach agus sheol bronntanas eile an bháis, smashed an gunna féin-ghluaiste na Rúise. Agus gáire na cailíní arís.
  D'eitil Mirabela sa spéir ar aerárthach ionsaithe IL-2. Agus is beag nach rith mé isteach i gcriú Gerda. Agus dá rithfinn isteach ann, bheadh sé olc ar chailíní an Tríú Reich. Bheadh IL-2 tar éis iad a ruaigeadh as an aer.
  Agus mar sin scaoil Mirabela amach as an gunna aerárthaigh Tiger-2 agus chirped:
  - Dhiúltaigh mé duit faoi dhó,
  Dúirt a íoc!
  Is ionfhabhtú den sórt sin mé -
  Nílim os cionn fiche!
  Agus conas a feadaíonn sé.
  Agus anseo tá "Tíogair" simplí ag gluaiseacht, agus dhá "Shermans" leis. Tá umair Mheiriceá ard, agus sách lag san armáil. Cé go mbeidh na tríocha ceathair a bhriseadh.
  Scaoil Mirabela gunnaí móra ag an Tíogair. Tá caliber 50 milliméadar aici agus bhris sí tríd an fhaisisteach. Ansin chirped sí:
  - Gaidar céimeanna chun tosaigh!
  Agus d'aistrigh an tine chuig an Shermans. Bhí siad an-neirbhíseach. Agus déanaimis scribble as gunnaí meaisín frith-aerárthach. Sea, tá sé seo le haghaidh IL-2, is féidir leis a bheith contúirteach. Go ginearálta, tá an carr Sóivéadach as dáta. Is féidir le roinnt trodaire é a scaoileadh agus níl tábhacht leis na saintréithe eitilte.
  Chan Mirabela:
  - Ach seo smirk coigiltis,
  Fuair duine comhaimseartha ann ...
  Áit a bhfuil an paisean pianmhar, stuama,
  Tá cailín ifreann trí thine!
  Agus anois tinte an laoch ag na Shermans. Déanann sé iarracht iad a bhualadh. Ach twitch siad agus iad féin a chosaint.
  Rinne Mirabela squeaked:
  - Is cailín fionnuar mé, troidim go hiomlán cosnochta!
  Agus lena shála lom, brúnn sé an truicear. Agus arís clúdóidh sé an namhaid.
  Is cuimhin le Mirabela an fear óg álainn a bhí aici an uair dheireanach agus cé chomh taitneamhach a bhí sé leis.
  Sheinn an cailín:
  - Léim bunnies bán,
  Ritheann buachaillí le cailíní!
  Agus winks lena súile lilac. Agus conas sparkles sé le fiacla Pearl.
  Ag filleadh an cailín ar an gcéad dul síos, d'iarr sé ar an Guy is gaire. Agus cé go ndearnadh an t-aerárthach ionsaithe a athbhreoslaithe agus a athlánú le trealamh comhraic, bhí sé lán le fuinneamh uaidh. Agus d'éirigh sí i bhfad níos láidre agus níos tapúla.
  Go ginearálta, tá staonadh díobhálach do mhná, ba cheart go dtuigeann gach duine é seo.
  Buaileann Lolita, cailín Sasanach ar a haerárthach ionsaithe, poist Shóivéadaigh freisin. Is meaisín praiticiúil go leor é a R-47.
  Lolita ag canadh:
  - Riail Britannia, farraigí leathana,
  Ní bheimid sclábhaithe choíche!
  Agus lena shála lom, brúnn sé an truicear. Beidh Agus bain an namhaid capitally. Agus is cailín í a bhfuil neart ollmhór istigh aici. Agus winks Lolita, ag imirt lena matáin. Cé winks? Sea, léi féin, agus is maith léi fiú sláintiúil é!
  Do chrom an laoch:
  - Tá cead agam an Rúis a chaitheamh,
  Is cailín mé - misean naked!
  Agus buaileann Lolita cosnochta le fórsa nach lag!
  Agus tá sí den sórt sin a áilleacht martial! Díreach go hiontach.
  Anseo, in éineacht leis na píolótaí Gearmánacha Albina agus Alvina, céasadh sí an ceannródaí. Díbríodh cailíní an bhuachalla seo ar dtús agus ansin leagadh síos iad le sreang dheilgneach. Ansin sprinkle siad salann ar an wounds an Tomboy, agus thosaigh Fry le Spark. Mharcaigh na cailíní le tóirsí ina lámha agus dhó an craiceann. Agus boladh sé chomh blasta te.
  Thairg Lolita píosa den cheannródaí a ithe le fonn. Agus thosaigh na cailíní a ghearradh agus a ithe. Delicious don bhuachaill agus feoil juicy. Bog agus ní ramhar ar chor ar bith. Agus nuair a phiobar siad, thosaigh buíon iomlán cailíní ag ithe an linbh.
  Agus tá ae an bhuachalla chomh blasta. Agus blasann an croí go hiontach freisin. Agus screwed siad suas go hiomlán é. Thaitin Lolita, mar shampla, le brains friochta ceannródaí.
  Sea, tá cannibalism an-fionnuar. Tá feoil dhaonna an-bhlasta. Go háirithe do bhuachaillí, nuair a bhíonn sé thrua, ach ní crua, ach juicy agus úr, agus má tá sé le piobar, beidh sé an-bhlasta.
  Ach faigheann na Naitsithe adharca freisin. Anseo tá Elizabeth agus a criú ar an T-34-76 ag troid leis na Naitsithe. Ritheann siad go dtí an "Tíogair", agus téann siad go cróga le haghaidh rapprochement, toisc nach féidir leat an ollphéist Gearmánach a thógáil i bhfad. Tá an mastodon fós ag gluaiseacht tríd an láib, agus casadh an muzzle gan chabhrach. Agus tá na cailíní ag luasghéarú réidh le reithe i ndáiríre.
  Agus anois tá na ceithre léim is tríocha faoin taobh an-an umar faisisteach agus conas a phlandáil sé. An mastodon géilleadh don chlár agus pollta go maith, agus freisin trí thine.
  An gunnadóir Elena squeaks:
  - Is trodaithe iontach muid, agus sármhaith déanta!
  Ansin léireoidh an teanga.
  Tá siad seo i ndáiríre ag troid laochra ó laochra. Ní féidir le duine ar bith déileáil leo.
  Dúirt Catherine, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Is é mo chumhacht an chuid is mó ollmhór!
  Agus ó achar bhuail siad an Panther ón taobh. Fuair umar na Gearmáine créacht marfach, agus thosaigh sliogáin ag pléascadh taobh istigh de.
  Agus seo é an T-4 atá as dáta, meaisín nár leanadh ach amháin sa bhliain nua.
  Is féidir a bheith an-chontúirteach. Tá gunna pollta armúr na Gearmáine aici. Ach níl aon amhras ar chailíní Sóivéadacha. Agus bhuail siad ó fad. Buail ar an forehead. Fíor, ní raibh na Naitsithe pollta, ach chroith.
  Thug Catherine faoi deara:
  - Ochtó milliméadar armúr. Caithfimid an faisisteach a ligean níos dlúithe!
  D"aontaigh Elizabeth:
  -Ní mór! Ach tá gunna lag againn!
  Rinne Euphrosinia gáire agus dúirt:
  - Ach tá an caighdeán turas go maith!
  Agus anseo tá an "Panther" -2 ag druidim. Is féidir leis an umar seo, mar gheall ar a ghunna cumhachtach, bualadh ó achar fada. Agus nach bhfuil a forehead éasca fiú a chur ar an IS-2. Ní hé an tríocha ceathair.
  Tá carr an Airm Dearg ag ainliú. Tá sé soiléir go bhfuil i gcás buailte, an deireadh láithreach. Thairis sin, níor tháinig laghdú ar thiús an armúr ach amháin. Go deimhin, rinne siad an umar níos éadroime agus níos tapúla, ach d'fhág siad cosaint ach amháin i gcoinne urchair. Ach ar an láimh eile, d'éirigh na ceithre cinn is tríocha chomh sciobtha.
  Ainlíonn Euphrosinia an umar chun nach mbuailfear é. Anseo tá an T-4 tar éis éirí beagán níos gaire don taobh tar éis bogadh.
  Brúnn an cailín an cnaipe lena bharraicíní loma, agus pollann an diúracán a scaoileann Elena an faisisteach.
  Deir an cailín go sona:
  - Sa chogadh naofa - beidh ár bua!
  Ach anois, "Panther" -2 shárú. Bainistigh chun é a phuncháil díreach isteach sa taobh, agus beidh sé seo deis.
  Nótaí Elizabeth:
  - Tháinig carr contúirteach!
  Áitíonn Catherine go láidir:
  - Caibinéid mhóra, glórach agus titim!
  Tá an umar Sóivéadach ag luasghéarú. Níl ach ceithre thonna déag meáchain. Agus tugann sé seo, le hinneall de cúig chéad horsepower, luas iontach.
  Níl an Gearmánach lag agus shoots freisin. Tinte diúracán de fhórsa marfach. Ach ní féidir leis dul isteach.
  Tá bronntanas an bháis ag dul thar...
  Freagraíonn Elizabeth le gáire:
  - Sciatháin dubha ar fud an domhain ....
  Tá an carr Sóivéadach lámhaigh ar an t-aistriú. Buaileann sé Gearmánach le sliogán sa mhullach. Ar ndóigh an ricochet. Ach caithfidh tríocha ceathair a bheith fós in ann bualadh go cruinn ag gluaiseacht.
  Thug Catherine faoi deara:
  - Ghoid muid na lipéid!
  "Panther" - 2 shoots arís. Stop sí. Thuig na Gearmánaigh go raibh an carr Sóivéadach ag iarraidh dul ar bord leo. Agus ba mhaith leo a shoot di.
  Dúirt Elizabeth le gáire:
  - Sea, go mbeadh ár n-Arm Dearg i nglóir!
  Agus luas a n-umar suas. Agus arís smearaidh na Gearmánaigh. Agus anois briseann an carr Sóivéadach tríd go dtí an taobh starboard.
  Anseo tá armúr an Panther-2 ach seasca milliméadar, cé gur féidir briseadh tríd ar uillinn.
  Bhrúigh Elena an truicear lena héadaí loma. D'imoibrigh an diúracán agus bhuail sé an namhaid.
  Agus tar éis dó créacht marfach a fháil, bhí an Panther Ríoga in aimhréidh.
  
  NACH BHFUIL HITLER AN BHAINEAS GO DTÍ AN DEARBHÚ COGAIDH AR SAM.
  Níor dhearbhaigh Hitler cogadh ar na Stáit Aontaithe. Agus níor tháinig Meiriceá féin isteach sa chath leis an Tríú Reich. Agus mar thoradh air seo níor tharla buamáil agus an dara tosaigh.
  Bogadh an Tríú Reich in aice le Stalingrad. Ach aistríodh an t-Ace Marseille Gearmánach ab fhearr ag an am sin chuig an bhfronta thoir. Agus mar thoradh air sin, thosaigh aerárthaí Sóivéadacha ag sruthán cosúil le tóirsí.
  Ní raibh na Breataine, gan Mheiriceá, leomh chun cinn san Éigipt. Bhí an scéal níos measa ag an bhfíric gur bhuaigh an tSeapáin Cath Midway. Agus urghabhadh an tionscnamh san Aigéan Ciúin.
  In aice le Stalingrad, bhí faisnéis na Gearmáine in ann comhchruinniú na trúpaí Sóivéadacha ar chliatháin Ghrúpa B an Airm a fheiceáil go páirteach. Agus fórsaí athghrúpáilte. Mar thoradh air sin, repulsed ionsaithe na trúpaí Sóivéadach. Ina theannta sin, thosaigh an ionsaithe i aimsir neamh-eitilte. Agus bhí tionchar diúltach aige seo freisin.
  Scóráil Marseille go tapa, agus don trí chéad aerárthach Sóivéadach a thit síos, don chéad uair sa Wehrmacht, fuair sé an dara Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach, claimhte agus diamaint. Spreag an t-ainm Marseille uafás fiáin sna píolótaí Sóivéadacha, agus bhí sé uafásach - leasainm an diabhal dubh.
  Ní raibh an tArm Dearg in ann briseadh trí chosaintí na Gearmáine sa lár ná sa deisceart. Agus fuair bogged síos sa ionsaitheacha - a iompaigh amach a bheith useless. Faoi dheireadh mhí na Nollag, chuaigh an troid i léig. I mí Eanáir, áfach, rinneadh Oibríocht Iskra, ach bhí na Gearmánaigh in ann ionsaí na Sóivéide a ruaigeadh i dtreo Leningrad.
  Sa Tríú Reich, dearbhaíodh cogadh iomlán agus tháinig méadú géar ar tháirgeadh arm. Lena n-áirítear na Panthers agus Tigers is déanaí. Chomh maith leis sin isteach sa tsraith agus an umar "Lion". Bhí cruth an mheaisín seo cosúil leis an Panther, ach mheáigh sé nócha tonna agus bhí gunna 105 mm agus caighdeán fad bairille 70 EL aige. Mar sin féin, léirigh an "Lion" ón tús a easnaimh - luas íseal, miondealuithe go minic, ráta níos ísle tine an gunna.
  I measc na buntáistí a bhaineann leis an umar Lion tá cosaint forehead an-chumhachtach ar an turret 240 mm agus 150 mm maith de mhullach an chabhail. Chomh maith leis sin, bhí na taobhanna cosanta go measartha sásúil le 82 mm d'armúr faoi fhánaí. Agus níor chuir na gunnaí Sóivéadacha 76-mm isteach air.
  Mar sin tháinig an Leon, mar aon leis an Ferdinand, ina mheaisín cinn.
  Agus sheachaid na Naitsithe an príomhbhuille ó thaobh Stalingrad feadh an Volga.
  Agus d"éirigh go leor leo é sin a dhéanamh.
  Mar sin féin, ghlac cailíní álainn ón dá thaobh páirt sna cathanna freisin.
  Mar shampla, troideann Olesya le gunna meaisín agus Mirabela léi. Tá na cailíní an-álainn.
  Agus shoot siad thar a bheith cruinn.
  Chan Olesya fiú:
  Mar a sreabhann éan a sciatháin!
  Dúirt Mirabela agus í ag tafann a fhiacla le gáire:
  - Agus beidh sé seo ár charm!
  Agus tabharfaidh an áilleacht, freisin, seal, agus ansin lena bharraicíní loma caithfidh sí bronntanas dúnmharfach an díothaithe.
  Ach ní féidir leat tú féin a chosaint le cailíní ina n-aonar. Bhí níos mó ná ochtó rannán lánfhola bailithe ag Hitler sa limistéar cinniúnach. Lena n-áirítear umar, SS. Agus tá siad in ann briseadh tríd go príomha. Is cumhacht demonic fíor é seo.
  Umair "Lion" agus féin-ghluaiste gunnaí "Ferdinand" slat ar aghaidh agus a bhriseadh an líne Sóivéadach na cosanta.
  Agus tá eitleáin fós sa spéir. ME-309 Trodaire Gearmánach, a thaispeánann an aerobatics is airde agus airm chumhachtacha. Ní joke ar bith iad na seacht bpointe dóiteáin.
  Tá ME-309 i luas agus armáil gan mheaitseáil. Tá trí gunna aeir 30mm agus ceithre gunna meaisín 14mm.
  I gcoinne meaisín den sórt sin, is léir nach féidir leis an Yak-9 trua, le gunna 20-mm amháin agus gunna meaisín, cur i gcoinne.
  Mar sin ghabh na Gearmánaigh ardcheannas aeir láithreach. Agus a ligean ar scrios gluaisteáin Sóivéadach.
  I mbeagán focal, i mí go leith shroicheamar Astrakhan, agus shroicheamar an Mhuir Chaisp. Atá i ndáiríre cool. Agus bhac na Gearmánaigh ocsaigin an Airm Dearg go dtí an Chugais.
  Anois tá sé ag éirí uafásach...
  Ach tá ceannródaithe agus ceannródaithe ag troid i gcoinne na Naitsithe.
  Sheas grúpa leanaí ina mbealach. Ghlac buachaillí agus cailíní slingshots agus raidhfilí.
  Anseo tá siad ag lámhach ó slingshot, ag scaoileadh pacáiste de pléascáin homemade ag an umar. Fuair an carr Gearmánach poll agus stop sé.
  Chaith Seryozhka agus Tanka a lámha suas agus stampáil siad a gcosa léana, linbh, ag béicíl:
  - Glóir a Stalin!
  Agus rith na leanaí, ag flickering le sála beaga dubh le láib.
  Sheol an ceannródaí Oleg agus an cailín Lara freisin trí chnaipe bazooka a bhrú lena bharraicíní lom agus squeaked:
  - Don athar Tíre an APSS!
  Agus arís phioc umar na Gearmáine suas agus stop sé.
  Tá ceannródaithe thar a bheith sásta.
  Shuigh Seryozhka a chosa lom agus chrom sé:
  - Don Motherland!
  Ach faraor, ní shábháil heroism na ceannródaithe. Tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn feadh chósta Mhuir Chaisp. Ina theannta sin, chuaigh an Tuirc isteach sa chogadh, rud a chuir an scéal níos measa.
  Thairg Stalin sa chás seo síocháin do Hitler ... Dúirt an Fuhrer nár aontaigh sé ach tabhairt suas.
  Roimh an bhliain nua, ghabh na Naitsithe an Chugais ar fad agus d'aontaigh siad leis na Turcaigh.
  Faoi na coinníollacha seo, ní raibh an Fuhrer ag iarraidh ionsaí a dhéanamh ar Moscó a thuilleadh. Agus thairg sé síocháin do Stalin. Ach dhiúltaigh an deachtóir Sóivéadach.
  Sa gheimhreadh, sheol na Gearmánaigh ionsaí san Éigipt, agus rinne siad é go rathúil. Bhí muid in ann an Meán-Oirthear ar fad a ghabháil. Agus ba mhór an éacht é seo ag an Wehrmacht.
  Agus sa teicneolaíocht bhí sé marcáilte ag an chuma ar an "Panther" -2, feithicil dea-chosanta agus dea-armtha le gunna agus inneall cumhachtach.
  Ba é "Panther" -2 príomh-umar an panzvale anois. Agus ar ndóigh, tá a chumhacht ollmhór. Ach tá sé níos contúirtí fós nuair a bhíonn sé á reáchtáil ag cailíní an-diana.
  Scaoil Gerda a gunna 88mm lena bharraicíní loma agus d"éiligh:
  - Is sár-chailín mé!
  Dhearbhaigh Charlotte go muiníneach, ag lámhaigh ar fheithiclí Sóivéadacha:
  - Tá mé hyper!
  Thug Christina faoi deara, ag leagadh síos na naimhde le sliogáin, agus ag taispeáint cruinneas iontach:
  - Tá mé den scoth!
  Agus dheimhnigh Magda, ag brú an namhaid ina phúdar:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Ar ndóigh, is iad na cailíní anseo na cinn is contúirtí sa Cruinne. Agus nach bhfuil ina bhfigiúirí ach sárchomórtais.
  Scaoileadh an umar nua Tiger-2 le hinneall níos cumhachtaí de 1000 horsepower. Ligean le rá go bhfuil an carr cumhachtach agus tapa ag an am céanna.
  Agus cé atá in ann seasamh in aghaidh an "Tíogair" -2?
  Sheol na Gearmánaigh ionsaí ar Saratov, ag déanamh an phríomhbhuille ar an Volga, ag seachaint Moscó. Agus bhog a gcuid trúpaí tapa go leor.
  Bhí umair nua na Sóivéide IS-2 agus T-34-85 fós níos lú ná an Panther-2 agus ní raibh siad in ann cur ina aghaidh.
  Agus bhí "Leon" -2 ag na Gearmánaigh freisin le leagan amach níos dlúithe. Bhí an t-inneall agus an tarchur suite le chéile agus os comhair an umar, rud a d'fhág gur féidir airde na feithicle a laghdú, agus go mbeadh an turret níos cúinge agus níos lú. Tháinig "Lion" -2 mar sin níos éadroime ag an tríú cuid, agus an tiús céanna armúr agus arm á chothabháil aige. Agus tháinig an t-inneall níos cumhachtaí i míle horsepower. Agus tháinig an "Lion" meaisín an-soghluaiste agus ní toirtiúil mar sin. Agus níor chuaigh na Luchanna isteach sa tsraith - bhí siad ró-throm.
  Ina áit sin, chuaigh siad ar aghaidh ag forbairt E-100anna níos airde.
  Ach níor shásaigh fiú an umar seo an míleata. Ba é an Panther-3 nó E-50 an phríomhfheithicil. Agus forbraíodh colossus den sórt sin go gníomhach.
  Tógadh Saratov agus Kuibyshev go tapa. Faoi Iúil 1944, chuaigh na Gearmánaigh i dteagmháil le Ulyanovsk agus thosaigh siad ag stoirmiú na cathrach seo.
  Throid cailíní Sóivéadacha go misniúil.
  Thug Alenka seal agus chaith sé mála ina raibh meascán pléascach agus a bharraicíní loma, ag béiceach:
  - Chun cumannachas!
  Bhris Anyuta pléasctha freisin agus bhrúigh sí cnaipe bazooka aistrithe lena nipple scarlet agus bhuail sí umar Gearmánach, agus ina dhiaidh sin chrom sí, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Maidir le Stalin!
  Agus tá an dearg-haired Alla freisin i bhfad ar shiúl. Ghearr sí síos na Naitsithe, ansin lena sÚil loma thug pacáiste báis agus choed:
  - Chun ár nAthair álainn!
  Mar sin shoots Maria cruinn go leor. Agus cuireann a nipple sútha talún pea an bháis faoin umar.
  Agus roars an cailín:
  - Chun ár nAthair!
  Agus géillfidh Oilimpias d'iomall grenades de bhoinn loma, a chosa láidre agus a shealg:
  - Don Rúis iontach!
  Seo iad na Focke-Wulf, XE-129, agus an Meiriceánach P-47, P-51. Níl náire ar Mheiriceá a thuilleadh ag troid beagnach go hoscailte ar thaobh an Tríú Reich. Go foirmiúil, is oibrithe deonacha iad píolótaí Mheiriceá. Ach i ndáiríre tá siad rannpháirtithe sa chogadh sheoladh ag an rialtas SAM agus oligarchs.
  Leanaí armtha le gunnaí, leanaí eile le bazookas homemade síos. Phioc Oleg Rybachenko agus Margarita in éineacht le Oksana, mar ghaiscíocha le níos mó taithí, feadáin bazooka baile gan mhacasamhlú. Agus conas a rachaidh siad tuairteála isteach i gcarr ag eitilt íseal.
  Shuigh an buachaill agus na cailíní fionn a gcosa lom agus bhrúigh siad go réidh ar an truicear. Agus bhuail na cúisimh dhá aerárthach ionsaí Mheiriceá agus an Focke-Wulf Gearmánach.
  Ghlaoigh roinnt shots amach as na trinsí - bhí na ceannródaithe ag lámhaigh freisin.
  Chuir Oleg Rybachenko tweet:
  - Cé go bhfuil cuma buachaill cosnochta air,
  Níor bhris an mustache tríd, ach tíotán cheana féin ...
  I cathanna, tá Guy fásta fiú i bhfad ró-,
  Agus buille marfach a bhaint amach!
  Agus anois tá an buachaill ag tarraingt na teaghráin lena bharraicíní loma, agus na nathracha sciathánacha á ramed ag aerárthaí ionsaí Gearmánacha agus Mheiriceá. Pléascann dosaen eitleán Comhghuaillithe agus an Tríú Reich láithreach.
  Tarraingíonn Oleg Rybachenko agus beirt chailíní álainn sna culaithe snámha céanna na truicear arís, ag leagadh amach na chéad charranna eile den chomhrialtas caipitleach.
  Bhris an buachaill an fabht lena shála loma agus roar sé:
  Beidh na laethanta ifreann pas a fháil
  Titim an Tríú Reich...
  Ní bheidh Satan reign
  Troid ná sruth!
  Stiúrann na buachaillí eile na nathracha cosa lom freisin. Agus anois tagann na stoirmeoirí comhrialtas ar a chéile ar bhronntanais eitilte atá beag ach marfach. Tá go leor eitleán ag fáil bháis. Pléascann siad san aer agus briseann siad ina bpíosaí.
  Tá píolótaí Hitler ar lasadh... Agus na haerárthaí ionsaithe a mhaireann faoi dheifir, ag scaipeadh roicéid agus buamaí, ag eitilt óna chéile.
  Oleg Rybachenko squeaks.
  - Glóir don Rúis iontach!
  Piocann buachaillí agus cailíní ceannródaíocha i gcurfá:
  - Glóir don APSS!
  Scairteann an cailín Masha ar bharr a scámhóga, agus í ag caitheamh a cos lom, gruagach:
  - Glóir a Stalin!
  Cuireann Boy Pashka leis:
  - Agus glóir do Olezhka! Is genius é!
  Tá na trinsí leanaí duaithníochta go maith, agus mar thoradh ar phléascanna buama agus roicéad, ní bhfuair ach beirt bhuachaillí agus cailín mionsratanna. Agus seo in ainneoin gur foirmíodh tonnadóirí uafásacha, agus go leor scrios agus aisiompuithe ar phlátaí an domhain ...
  Agus i roinnt áiteanna dóite agus deataithe an talamh as an teas.
  Sheas duine de na cailíní lena bonn lom agus dhó a cos, as a scread sí:
  - Bás go Goering!
  Bhí na páistí lán le díograis. Tá baill Komsomol Margarita agus Oksana réidh le troid.
  Chan Oleg Rybachenko, ag cumadh ar an turas:
  Rugadh mé san aois spás
  Nuair a chuaigh longa tríd na réaltraí ...
  Tá gníomhais daoine maith go leor, creid mise,
  Stróic an cogadh as a chéile, a Ridire!
  
  Ach d'ordaigh na Déithe Demiurge
  Cuidíonn tú le do shinsir...
  Tóg tú hyperblaster i lámha le buachaill,
  Agus cuimilt Hitler as a chéile!
  
  Bhuel rugadh buachaillí chun troid
  Is laochra den scoth iad, creidim...
  Tar éis an tsaoil, bhí na Rúisigh i gcónaí in ann troid,
  Go scriosfar an beithíoch creiche!
  
  Go dtuga mo thír naofa glóir,
  Ár APSS dúchais iontach ...
  Ritheann cailín cosnochta sa sneachta
  Ag taispeáint misneach!
  
  Agus mé ag troid go buile i gcoinne an fhaisisteachais
  Ceannródaí buachaill rúisis iontach. .
  Agus beidh ár gcreideamh sa chumannachas,
  Ar a laghad cuidíonn Sam santach leis an Fritz!
  
  Creid dom, ní bhrisfidh na Rúisigh,
  Rachaidh na daoine go léir timpeall Moscó...
  Is ridire mé nach bhfuil sádráil ar chor ar bith le hanam,
  Táimid dílis do Stalin maidir leis an Tiarna!
  
  Ní féidir le haon duine na ceannródaithe a bhriseadh,
  Ní leanaí iad - ach clann mhac na nDéithe ...
  Beidh glúin samplaí againn
  Ní dhéanfaidh an Fuhrer an adharc sin a chomhaireamh!
  
  Sea, tá glóir ár dTír Mháithreach ag teacht chugat,
  Os cionn an chuid is mó sa sneachta, creidim na sléibhte ...
  Ritheann cailín cosnochta sa sneachta
  Fritz á thiomáint isteach sa chónra lena shála lom!
  
  Ná creid go bhfuil na Naitsithe láidir anois,
  Cé gur thug Sam a gcuid "Sherman" isteach ...
  Ní bheidh aiféala orainn fiú creidim an tsaoil
  Tá sé in am athrú mór!
  
  Motherland chomh álainn leis an ghrian saor in aisce,.
  Is í Motherland spraíúil ár máthair...
  Agus gcuacha gruaige an chailín le hór,
  Beimid in ann an Fritz a stróiceadh!
  
  Is ceannródaithe leanaí an chumannachais sinn,
  Déanaimid freastal ar Svarog agus ar Chríost...
  Scaip na sluaite uafáis den fhaisisteachas,
  Tabharfaidh mé bua don athar!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais an phláinéid,
  Tá na brionglóidí is fearr léi aici...
  Sásta a fhios ag daoine fásta agus leanaí
  Níl aon ghá le fuss breise!
  
  Nuair a thiocfas an tUilechumhachtach beidh grian ann,
  Fásfaidh crainn úll ar Mars...
  Aontaithe agus Sínis agus Seapánach,
  Meiriceánach le Rúisis feadh na slí!
  
  Aontaigh smaointe an chumannachais,
  Agus tá a fhios ag creideamh aisling Lenin ...
  Cuirfimid ar leataobh gráin an chiniceas,
  Tógaimis áilleacht na cruinne!
  
  Maidir linne Muire agus Lada,
  Tugaimid ómós do Dhia, agus do "Phipitil" Marx ...
  Go mbronnfar luach saothair ar gach ceannródaí,
  Maidir linne, tá Svarog agus Stalin iontach!
  
  Tá a fhios ag Faisisteach nach mbeidh siad reithe
  Tá an toil, an neart, tá a fhios againn an chumhacht ...
  Déanfaimid an namhaid a bhrú le buille triarach,
  Agus cas an Fuhrer isteach i malaí gan mhoill!
  
  Go raibh ár Rúis glórmhar
  Cosúil le spíc shíoraí sa ghairdín le bláth ...
  A chara Stalin, is tú ár mesiah saor in aisce,.
  Le leat beidh muid ag dul go dtí an cumannachas!
  
  Nuair a nóiméad stoirmeacha toirneach, amanna crua,
  Tá an cogadh fuilteach thart...
  Go tobann beidh ár bpáistí ag fás suas
  Tiocfaidh sonas síoraí!
  Ach in ainneoin misneach uile an Airm Dhearg, thit Ulyanovsk fós.
  Agus timpeallaigh na Gearmánaigh Kazan freisin... Agus phlocóid siad coire ollmhór ón tuaisceart...
  D'aontaigh Stalin, faoi na coinníollacha seo, caipitliú, faoi réir a chraiceann féin a chaomhnú.
  D'aontaigh Hitler leis seo... Agus bhí an APSS ar áitiú go hiomlán laistigh de chúpla mí.
  Fuair an Tríú Reich gach rud. Agus bhí deireadh leis an gcogadh san oirthear.
  Ach fós bhí an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe.
  Sa bhliain 1945, ghlac na Gearmánaigh smacht ar an Afraic ar fad. Agus i 1946 tháinig i dtír sa Bhreatain. Chuaigh beagnach cabhlach iomlán Shasana faoi chuing fomhuireáin an Tríú Reich. Agus d'éirigh leis an tuirlingt. Ghlac an Panther-4 páirt sna cathanna freisin. Le meáchan seachtó tonna, bhí armúr tosaigh 250 mm ag an meaisín seo agus armúr taoibh 170 mm faoi fhánaí. Agus gunna le fad bairille 105 mm de 100 EL. Ag an am céanna, suiteáladh an t-inneall is déanaí de 1500 horsepower - tuirbín gáis. "Panther" -4 iompaigh amach a bheith ina umar go praiticiúil dosháraithe ó gach uillinn na tine, agus ag bualadh gach feithicil, fiú annamh i gcodanna na Breataine den "Turtle".
  Thit an Bhreatain i gceann deich lá. Agus blitzkrieg mórthaibhseach a bhí ann.
  Ach anois tá bua eile ag an Wehrmacht buaite ... Agus anois tá sé fós le críochnú as na Stáit Aontaithe.
  Anseo is é an rud is deacra, ar ndóigh, dul trasna na farraige. Ach tá cabhlach measartha mór ag na Gearmánaigh cheana féin. Agus gabhadh an Íoslainn ar dtús, ansin an Ghraonlainn, agus ansin Ceanada.
  Bíonn cailíní Gearmánacha ag troid go dian.
  Mar sin tá na cailíní ag déanamh stoirme ar phríomhchathair Cheanada, Québec, le buile chraiceáilte hyena ocrach.
  Las Gerda ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Bris moirtéal Meiriceánach agus coed:
  - Bí bródúil mar sin as an abhainn chruach.
  Charlotte bréan agus fiery, bhris an moirtéal an arm caipitleach. Agus chan sí freisin:
  - Agus eitlíonn an ghaoth flamingo isteach sna scamaill!
  Bhog Christina a toes lom freisin. Bhris sí an howitzer, chrom sí an cruach. Agus chirped:
  Tuigfidh tú mé...
  D"úsáid Magda, ina dhiaidh sin, a méar loma chun lámhach leis na cnaipí luamhán stiúrtha. Bhris sí an gunna 122-milliméadar agus d'èigh:
  Agus ní bhfaighidh tú tír níos fearr!
  Rinne Gerda gáire... Chuir an cogadh náire uirthi freisin. Is é an rud is tábhachtaí, ní hamháin nach bhfuil a fhios agat nuair a bheidh an deireadh a bheith, ach ... Díreach an chuma ar an deireadh gar go leor.
  Bhí Moscó faoi ionsaí cheana féin agus timpeallaithe. Agus bheadh an Kremlin tógtha go tobann mura mbeadh do chaipitliú Stalin. Níl, i ndáiríre tá an chathair mhór agus i bhfad ón Kremlin. Ach tá sé soiléir fós nach bhfuil titim na príomhchathrach i bhfad amach. Agus cá rachaidh Stalin ansin? Go Sverdlovsk?
  Sa gheimhreadh, tá sé deacair a fháil chun an Urals - bheadh sé más rud é nach raibh an APSS géilleadh! Ach ní chuireann sé seo eagla ar na laochra.
  Shamhlaigh Gerda conas a bhí sí ag rith cosnochta tríd an sneachta ... Bhí cuma an-ghreannmhar air. Cosúil leis an ainm ón bhanríon sneachta. Fiú go pointe áirithe, is féidir é seo a dtugtar iontach. Is bréag é an scéal, ach tá leid inti - ceacht do dhaoine maithe. Agus fiú níos mó cailíní!
  Chuimhnigh Gerda ar mar a d'iompair sí leanbh Hitler faoina croí agus ar aoibh gháire. Sea, tá sé spraoi a bheith torrach trí inseamhnú saorga. Ar ndóigh, thug an Fuhrer aire dá sliocht féin. Anois beidh an coiriúil is mó de gach am agus daoine ina gcónaí ina leanaí a bhfuil a fhios cé mhéad bliain níos mó agus geimhridh!
  B'fhéidir fiú na mílte bliain!
  Do Gerda, ar ndóigh, ní coirpeach é an Fuhrer, ach an státaire is mó. An té nach raibh aon comhionann i stair an Domhain pláinéid! Agus ní hamháin do Gerda. Fógraíonn go leor saighdiúirí Sóivéadacha an t-ainm seo le meas agus le hiontas.
  Cé go bhfuil siad fós ag súil go mbeidh an cogadh in ann briseadh.
  Tá níos lú agus níos lú neart fágtha ag Stalin, áfach ...
  Bhrúigh Gerda a méara loma, galánta ar an gcnaipe luamhán stiúrtha. Scriosadh gunna frith-aerárthaigh. Agus squeaked:
  - Tá an spéir ag caoineadh, buailfidh toirneach go luath!
  Charlotte glared ag a páirtí. Bhí sé díreach taobh amuigh de na tancanna agus bhí sé drizzling, fíneáil, báisteach olc.
  Bhrúigh an laoch an luamhán stiúrtha lena sÚil nocht agus d"éiligh sí:
  - Sa halla lyrical ... luch bán!
  Christina grimaced. Bhris sí an gunna frith-aerárthach Sóivéadach agus d'eisigh sí:
  - Beidh sé ag cur báistí síos an tsráid mar a bheadh buicéad stáin!
  Chuimil an cailín a sála crua lena lámh agus chrom sí:
  - Rith níos mó...
  Dúirt Magda go stuama agus í ag brú an chnaipe ar phainéal rialaithe an umair lena méara loma freisin:
  - Rith gan rith uait!
  Agus chuir grin!
  Bhí fearg ar Gerda. Mar leanbh, shamhlaigh sí a bheith ina laoch. Bhí sí ina cailín chomh ionsaitheach. Ach níos luaithe fós, bhí Liosta Mianta aici - chun dul isteach sna sorceresses.
  Níl sé seo fionnuar ar chor ar bith, ach an-fionnuar ... Chun foghlaim conas a conjure agus rialú ar fud an domhain. Agus go leor le réiteach.
  Anseo, mar shampla, tá sean-mhná chomh dána agus chomh gránna! An bhfuil sé seo ceart? Ar ndóigh ní! Ba chóir go mbeadh bean i gcónaí óg agus álainn!
  Shamhlaigh Gerda a cruinne féin a chruthú, ina n-éiríonn le cailíní agus buachaillí go léir aois, nach n-éireoidh siad tinn, agus go bhfuil siad álainn, bás a fháil go deo! Cruthú iontach a bheadh ann anois!
  Cén fáth a bhfuil ár saol chomh neamhfhoirfe? Agus cé atá an locht as seo! Chuir Gerda an cheist seo uirthi féin uaireanta. Agus ní raibh sí in ann freagra a fháil. Ar thaobh amháin, tá Dia freagrach as gach rud. Tá sé uilechumhachtach, agus is é an diabhal fiú a chruthú. Mar sin... Ach a shamhlú Dia grámhar ag déanamh mná gránna? Conas is féidir é seo a cheadú?
  Ní bhfuair Gerda féin an freagra. Chuir sí ceist ar shagart ... D'fhreagair sé í le frása ar dualgas:
  - Is é seo na hiarmhairtí a pheaca!
  Scríob Gerda cúl a cinn agus d"fhreagair:
  - An bhfuil a bheidh athair réasúnta lot leanaí dána?
  Ní bhfuair an sagart aon rud le freagairt ...
  Agus dúirt Gerda le gáire:
  - Bhuel, tá fear pheaca, mar sin pionós a ghearradh air le ceartas, agus ná cas air i anchúinse! Seachas sin, tá tú féin níos measa fós ná é!
  Go deimhin, rinne an cailín réasúnú go leor loighciúil. Agus ní raibh a fháil míniú réasúnach cén fáth a disfigures Dia mná. Tar éis an tsaoil, tá mná rialta gránna. Agus níl aon rud níos fearr ná na peacaigh. Cad atá ar dhaoine eatarthu, cad is bean rialta - éiríonn an croílár rud amháin arrachtaigh i seanaois. Agus níl aon áilleacht anseo dóibh ... Ach bhí an-eagla ar Gerda éirí ina seanbhean. Chun a bheith gránna? Sea, is fearr bás!
  Mar sin, thosaigh sí ag aisling faoi ghairm bheatha mar ghaiscíoch. Mar sin, sa chás sin gheobhaidh tú bás óg agus ar an catha! Chun gan a bheith ag fulaingt i seanaois!
  Is maith a bheith i do chónaí óg ... Agus cad mar gheall ar an tseanaois? A leithéid de staid trua! Agus gan aon aeistéitic!
  Ba bhreá le Gerda síscéalta faoi elves a léamh. Is iad seo na créatúir fíor. Agus maireann siad ar feadh na gcéadta bliain go leor agus ní théann siad in aois. Go deo óg, álainn, sláintiúil, agus cheerful, na elves. Mura raibh ach daoine cosúil leo!
  Agus grá a dhéanamh don elf. Samhlaigh leannán den sórt sin: comhlacht déagóir dathúil matáin, agus taithí an ghrá ar feadh na gcéadta bliain. Cén cineál ealaíne agus elves caress difriúil sa leaba. Cé mhéad cleasanna éagsúla atá ar eolas acu. Agus na baint is iontach agus sexy.
  Thug Gerda faoi deara gur fearr grá a dhéanamh le fir óga nó fiú déagóirí. Is gnách go mbíonn siad timid agus aireach, is breá leo tú a mhaolú agus do bhrollach a phógadh. Sea, agus tá comhlachtaí óga i bhfad níos taitneamhaí chun teagmháil a dhéanamh le craiceann baineann. Agus nach bhfuil torso gruagach an-tarraingteach. Agus carraig tú an corp, agus stróc siad tú.
  Tá sé go maith nuair a thugann fear massage duit. Agus go háirithe má tá an massage seo milis agus garbh ag an am céanna. Tá sé go deas nuair a bhíonn lámh láidir wrinkled comhlacht baineann láidir.
  Shamhlaigh Gerda é seo agus fiú groaned le sceitimíní. Cé chomh iontach is atá sé.
  Bhrú Charlotte a méar loma ar an luamhán stiúrtha agus chirped:
  - Tá crogaill san abhainn, morons ag an tosaigh!
  Agus bhris sí na ceithre cinn is tríocha ina bpíosaí ... Sea, an diabhal ruamhar salach. Meiriceánaigh a mharú.
  Bhrúigh sí an cnaipe lena méar lom agus Christina, ag tweetáil:
  Tá cairde ag teastáil ó gach duine!
  . CAIBIDIL #2
  Ghlac na Gearmánaigh agus a gcomhghuaillithe ceannas ar Cheanada agus d"aistrigh siad an troid go díreach chuig ithir SAM.
  Cathanna rage i Meiriceá féin
  Ach ar an lá nó tráthnóna seo, ní raibh an buachaill cosnochta Friedrich i ndán a chríochnú an fiach. Dhéileáil trúpaí Meiriceánacha ó Philadelphia agus Chicago le buille láidir, tearcach d"taobh na trúpaí Naitsíoch ag dul ar aghaidh go Ryazan.
  Agus buachaill trí bliana déag d'aois, cosnochta i trunks snámha, mar an chuid is fearr de na fearr, a caitheadh cheana féin ar an áit an briseadh san oíche.
  Bhris Friedrich, ar a ME-362 le lón lámhaigh méadaithe, láithreach bonn i. Fíor, d'éirigh leis an HE-362 uileláithreach dul chun tosaigh air beagán. Lena n-áirítear an Huffman legendary, an Ace is fearr de Phoblacht na hIngushetia, a raibh sé an cath Chicago a tháinig chun bheith ina uair an chloig bua.
  Ach ar ndóigh, lámhach síos eitleáin offhand, agus fiú ó achar de cúig nó sé ciliméadar, thar an chumhacht an "leanbh". Úsáideann Huffman, ag baint leasa as luas dÚsachtach a charr, na tactics maidir le rapprochement géar agus tarraingt siar breise. Dála an scéil, tá armáil beagnach is fearr aige le haghaidh seo, gunnaí móra 30-milliméadar de mhúnlaí luath an HE-362 - an obsessive "Salamander". Meaisín a bhí an-mhaith i gcathanna, agus níos tábhachtaí fós, a bhí oiriúnach le haghaidh seilge, agus tactics chun ruathair aeir tobann a dhéanamh.
  D'éirigh le Friedrich, áfach, gan ach daichead a naoi aerárthach a shoot síos, ag séideadh suas clúdach aeir, agus ina dhiaidh sin d'aistrigh sé chuig umair.
  Sa dorchadas roimh an breacadh an lae, tá cuma ar na carranna seangáin phac ag dreapadh suas an cnoc. Is é príomhchapall oibre an Pershing, i Cruinne eile, umar na bua. Creach éasca do Friedrich, atá tar éis titim isteach i trance comhraic. Tá an chuid eile fiú níos lú ná "Sherman", "Witch", ach tá SAU-155 "Big Tom" ann freisin chun fortifications a bhriseadh agus SAU-240 - go ginearálta ollphéist.
  Agus anseo tá cúpla umar níos nuaí agus níos mó ná an "Washington" -11, is cosúil na samhlacha an-an chéad ... ón taobh istigh. Ceadaíonn a lón lámhaigh, agus na trí gunnaí den tsamhail MP-103, le treoluas ard muzzle. Chun aimhleasa an airm meaisín-ghunna, áfach, ach ón dara ceann, d'éirigh an buachaill Friedrich amach go ginearálta, ionas nach gcuirfí moill ar an luas ó ró-mheáchan agus chun inaistritheacht na n-innill a fheabhsú.
  Nuair a d'éirigh an "Washington" -11 amach, rinne duine acu lón lámhaigh a mhaidhm, bhraith an buachaill go tobann bród mór, agus bhain sé fiú:
  - Is féidir leat a betray aon duine, ach amháin a athrú duit féin!
  Agus anois imithe an náire feall, amhail is dá mba le draíocht, agus chroith Friedrich a chodladh.
  Throid Helga go maith, dhá eitleán agus ocht n-umar, ceithre ghunna féinghluaiste - tá an toradh ar fheabhas ar dhuine amháin agus ar ghnáthdhuine. Ach is eitilt amháin é seo ... Tar éis dó filleadh, lean sé nuair a d'fhás an dara ceann ...
  Cé is moite de thrí Duck-2, ní raibh níos mó aerárthach ann agus b'éigean an príomhbhuille a sheachadadh i gcoinne colúin dá leithéid. Anseo, b'fhéidir gurb é an rud ba mhó a chuir Friedrich siar ná an fhíric, murab ionann agus an chéad tonn aerárthach, nach raibh na humair i bhfostú le chéile agus go raibh sé riachtanach, mar a bhí, a scríobadh le ruff, ag déanamh traseitiltí.
  Agus throid na trúpaí Meiriceánacha heroically. Anseo, mar shampla, cé mhéad nimble, ach weakly armúrtha "Witches" -3, thóg suas a n-proboscises. Mar gheall ar luas ard na gunnaí féinghluaiste seo, le soghluaisteacht an "Witch" bhíothas in ann cinn a nascadh leis go tapa, ach bhí caillteanais ollmhóra mar thoradh air. Mura mbeadh sé ar son ardcheannas aeir, bheadh sé tar éis an Fritz a thabhairt anuas go críochnúil.
  Mar sin féin, scriosadh cúpla Ferdinand-4s freisin - chuir laige na cosanta armúr taobh leis an gunnaí cumhachtach féinghluaiste seo, ceann de na scriostóirí umar is fearr i stair na cogaí, isteach.
  Throid Helga i gceann bikini Meiriceánach caol. Cailín matáin, beagán os cionn an mheáin airde, le figiúr bandia. A laoch an-álainn, thaitin Friedrich níos mó léi ná an ró-ard (agus a tháinig i gcomharbacht) iníon Porsche, cé go raibh an dara ceann an ban-oighre ar cheann de na saibhre sa Ghearmáin. Ach léi, ní dhearna an buachaill, cé go bhféadfadh sé pósadh ag an am céanna le Helga, mórán maitheasa. Tá sí ina asal cliste áfach.
  Tá Margaret, príomh-bhean chéile an Führer, le breith a thabhairt go luath... Cé go mb'fhéidir nach bhfuil sé chomh luath sin... Diabhal é, imíonn am go mall sa chogadh. An-painful mall. Anseo, is cosúil, tá a leithéid de mhothú meabhrach ann go mairfidh cath Chicago ar a laghad roinnt blianta, cé nach bhfuil mí imithe thart - 29 Deireadh Fómhair ... Tá síceolaíocht an dearcadh speisialta ...
  Mar sin féin, rith an lá sách tapa. Ach ar 30 Deireadh Fómhair, 1947, chuaigh Friedrich arís i mbun sealgaireachta. Tá an ionsaí ar an namhaid ar an bhratach triomaithe suas. Cé go bhfuil Philadelphia fós as teacht ar an Fritz.
  Chinn Frederick go ngabhfadh sé Weitestein go cinnte agus go gcuirfeadh sé deireadh le léigear fada an choire, rud a chuirfeadh deireadh leis an gcogadh. Cé mhéad is féidir leat a crawl agus léim mar seo, tá sé in am a shoiléiriú ar deireadh.
  Agus ar dtús, ós rud é gur Hitler-Bismarck é, is cosúil go bhfuil sé ina mharascail páirce cheana féin agus go foirmiúil go bhfuil scuadrún aerbheirthe faoina cheannas, chun gach rud a dhéanamh amach, ginearál doiléir an airm agus a ghabháil san oíche. Tá Intuition Superdeveloped tar éis a rá leis an mbuachaill Friedrich cheana féin cá bhfaighidh sé, cén chearnóg a bhfuil Vatutin i bhfolach. Agus ní raibh ginearál an airm éighníomhach ar chor ar bith, ag tabhairt ordaithe agus ag éileamh seasamh chun báis. Fiú nach bhfuil Moscó glactha fós, téann an cath ar aghaidh do gach teach, agus fiú bealach isteach. Tá an chathair seo á cur i gcomparáid le Stalingrad cheana féin.
  Phóg Friedrich Helga ar na liopaí milis slán agus dúirt sé le cogar:
  - Tá mé ag dul ar ghnó risky ... B'fhéidir nach mbeidh mé ar ais ...
  Rinne an cailín aoibh mar fhreagra.
  - Ní féidir leat a chailleadh! Toisc go bhfuil Friedrich Bismarck an embodiment an spiorad Aryan. Spiorad atá neamhbhásmhar!
  Chlaon an laoch óg ar a chara mar fhreagra:
  - Mar sin, tá sé, i bprionsabal, ach ... Ní féidir leat a bheith féin-mhuinín ... - Sos agus theannta sin. - Tá sé féin-mhuinín as a dtagann teipeanna go leor. Agus fiú amháin, uaireanta go leor chun báis.
  Stampáil Helga go feargach a cos lom, cailíneach:
  - Ní bhfaighidh tú bás ... Cén fáth a bhfuil mé leat!
  D'fhreagair Friedrich:
  - Níl mé ag iarraidh tú a chur i mbaol. Más rud é, mar shampla, le linn cath, a cheapann tú ní hamháin fút féin nó faoi chuspóir an tasc, ach freisin imní ort faoi do beloved ... Tá sé seo distracting agus embarrassing. Is féidir go dteipfidh air ag an nóiméad is mí-oiriúnach. Chuir an fear óg a lámha ar ghualainn an chailín agus d'fhéach sé uirthi go díreach sna súile. - Tuigeann tú mé?
  D'aontaigh Helga go héasca.
  - Tuigim... Ina theannta sin, beidh níos mó ná cuimhne agam ort.
  Tháinig Friedrich aisteach go tobann, cúngaigh na daltaí a shúile:
  - Cad atá i gceist agat?
  Rinne Helga aoibh ar ais agus d'fhreagair sé go neamhchiontach.
  - Ar ndóigh, níl mé cinnte go hiomlán, ach ... Dealraíonn sé go bhfuil sí ag iompar clainne!
  Feadaíl Bismarck:
  -O Bhuel! Mar sin féin, ní fheiceann tú é, tá an waist caol!
  Shrug Helga a guaillí matáin.
  - Mar sin níl fiú mí imithe thart ... Ach bhí sé seo uait freisin, nach ndearna tú?
  D'fhreagair Friedrich go macánta:
  - Cad a tharlaíonn má chuaigh tú ar shaoire mháithreachais agus a thuilleadh risked troid ag an tosaigh, ansin tá - theastaigh uaim! Agus an chuid eile ... B'fhéidir gur leor sin, eitilt tú?
  Anáil Helga amach:
  - Críochnóidh an cath seo, agus feicfimid. Feictear dom nach ligfidh cumhachtaí níos airde don inghean bás a fháil, a iompraíonn mac Dé beo ina broinn.
  Chas Friedrich a shúile gorma mar fhreagra:
  - B'fhéidir! Ach is mó an chúis atá le deireadh a chur leis an gcogadh seo chomh tapa agus is féidir.
  Agus ag pógadh arís, ag barróg go teann slán, scar siad. An oíche iompaigh amach a bheith with ná mar is gnách, cheana féin ar an tríocha haonú lá, agus ansin breathnú agus Samhain, an mhí dheireanach den fhómhar. Shiúil Friedrich, nó ina áit sin, rith sé leis an tasc, mar is gnách, sna trunks snámha céanna, ionas go bhféadfadh sé a chraiceann lom a mhothú níos fearr ar theannas línte fórsa agus theoplasm an domhain phláinéid. Bhí fonn troda ar an mbuachaill, d"imigh sé as, amhail is nach raibh tuiscint náire air riamh, as a fheall. Bhí boladh na fola ar an gcoileán mac tíre, agus níor fhéad sé a thuilleadh agus níor theastaigh uaidh a sceitimíní a chailleadh.
  Maidir leis an oibríocht speisialta, d'athraigh Friedrich airm, ag cur gunnaí meaisín agus ag fágáil ach gunna amháin ar eagla na heagla. Umair sa timpeallacht fhan fíor minuscule agus beidh a throid go príomha le coisithe. Fuair Young Bismarck leithscéal go héasca dó féin - ní bheadh na Rúiseach conquer an domhain ar fad ar aon nós, mar sin cén fáth nach hasten a defeat, agus mar sin a shábháil ar shaol na milliúin daoine. Cineál meanness don mhaith. Ina theannta sin, níl aon áit le filleadh ar Friedrich Bismarck, agus tá teaghlach iarbhír aige cheana féin agus fortún atá ag fás go tapa sa Tríú Reich. Sea, agus b"fhéidir nach iad a sinsir ar chor ar bith, ach cruinne comhthreomhar comhchosúil, cineál dubáil ábhair agus spáis.
  Mar sin, níl aon phointe ann tú féin a fhorghníomhú!
  Ní féidir coinsias a mhealladh, ach is féidir í a chur amú!
  D'iarr Friedrich seisear cúntóirí san iomlán le haghaidh tasc speisialta, agus bhí Huffman ar cheann acu. Go ginearálta, ba é an smaoineamh bunaidh gach rud a dhéanamh ina n-aonar. Ach chinn Bismarck, tar éis dó meastachán a dhéanamh, nach ndéanfadh sé dochar dó taithí a fháil ar cheannasaíocht agus ar ghrúpa. Tar éis an tsaoil, ní bheidh tú ag troid an t-am ar fad mar ghnáth-phíolóta ar eitleán amháin. Ní mór duit freisin cáilíochtaí ceannaireachta a fhorbairt i duit féin. Agus anois seacht cuileoga isteach i cath fíochmhar láithreach agus gan ach seacht. Foireann iontach agus cothromaíocht chumhachtach suimiúil. Ach troideann siad go sciliúil nuair nach féidir iad a bhrú le huimhreacha! Tá Friedrich ag iarraidh é a ghabháil agus é dorcha, ach ag an am céanna cuileoga sé chomh híseal agus is féidir. Tá na baill eile den fhoireann ar ME-362 freisin - ceathrar agus Neamh-362.
  Tá an oíche lán de lasáin agus rumbles gunnaí buile. Freagraíonn trúpaí Meiriceánacha i bhfad níos lú minice, ach ní sheasann siad fós cosúil le mála faoi bhuille puncher. Cosúil le béar timpeallaithe ag horde, méadaíonn sé a neart trí ealtaí móra madraí a scaipeadh, rud a chruthaíonn míorúiltí neart agus misnigh. Mar sin tá na buamaí ag titim ar a seasaimh, agus ní féidir leo an brú sin a sheasamh.
  Ach níl na heitleáin Gearmánacha ag lámhaigh fós, is foireann í foireann. Agus Friedrich thit isteach i trance domhain, treoraíonn a chorp féin an carr chuig an sprioc. Sa cheann, ar a seal, cosúil le cluichí buailte, aphorisms flash;
  Is fusa an t-aigéan a shlánú le meirg ná teacht ar chonclúid áirithe i bplé reiligiúnach!
  De ghnáth is a mhalairt de chaoinfhulaingt é an creideamh!
  Is minic a bhíonn scuffle as a bheith ag caint faoin bpolaitíocht!
  Óir ní mheirgeann an fhuil, ní scamhaíonn allas, ní scoiteann deora!
  Is dorn é club, is scian é claíomh i dhorn!
  Más mian leat an tír a rialú - foghlaim conas tú féin a ordú!
  Nuair a bhíonn sparán folamh ag comharsa, is cosúil go bhfuil do cheannsa níos iomláine!
  Is fearr troscadh a dhéanamh ort féin ná gáir linbh ag fáil bháis den ocras a chloisteáil!
  Uaireanta an t-am chun cuntas a botúin - fanann ach amháin san uaigh!
  Bainfidh an réabhlóid úsáid as an fuip chun dlús a chur leis an nóiméad nuair nach dtitfidh an fuip ar dhuine!
  Is é an t-inneall dul chun cinn is fearr ná pian - mura ghortaigh cosa tuirseach, ní bheadh carr invented ag duine!
  Ach amháin tar éis dó taithí a fháil ar iomláine na fulaingthe - an mbeidh sé in ann iomláine na sonas a thuiscint!
  Más mian leat a bheith i do dhia, foghlaim conas grá a thabhairt do do chomharsa, óir is grá é Dia!
  Is iad toghcháin an t-aon pháirc catha ina mbíonn an bua ag scil, ní ag uimhreacha!
  Breathnaíonn mac tíre agus vegetarian ar an domhan ar bhealach difriúil, go háirithe le feiceáil ón lá pláta!
  Nuair a bhíonn an rí feall uafásach, ach níos measa fós nuair a feall ar an rí a choinsiasa féin!
  Tá an aoibh gháire níos leithne, tá an púdar gunna níos tirime, tá an lann níos géire, agus tá an croí níos feirge!
  Is ifreann don chorp é cogadh, purgadóir don anam, neamh don fhilíocht!
  Ní féidir leat gach duine a bhualadh mura mbuaileann tú tú féin!
  An Beast is uafásach, an ceann seo a chónaíonn in aice le nó taobh istigh do chroí!
  Uaireanta tá boga comhchiallach le betrayal!
  Tá gach rud ingenious simplí ina paradoxicality!
  Is searbh arán na feall, mil na díbeartha, deora na neamhchiontacha!
  Is é an bealach is éasca chun freastal ar riachtanais ná uaillmhian a mhaolú!
  Bíonn níos mó lúcháir ar bholg folamh ó screamh aráin dhubh ná ó bolg líonta as anann agus cearca coill!
  Uaireanta bíonn bua cróga níos luachmhaire ná bua cowardly!
  Óir is miotail den sórt sin é, dá airde an sampla, is amhlaidh is láidre a thugann fuil!
  dúbailt an misneach neart, méadaíonn sé ceithre scór, agus tugann cúis an bua!
  Uaireanta cuireann an smaoineamh ar fhéinmharú fad saoil!
  Gan éachtaí, is ionadaí trua é an saol!
  Is ionann cogadh gan íospartaigh agus amharclann gan aisteoirí!
  Ní féidir ach le daoine atá i ngrá leis an mbás taitneamh a bhaint as taitneamhaí an tsaoil!
  Tá sé níos nádúrtha fós an saol a ghrá ná an bás a adhradh - tá an dara ceann ró-i gcuimhne do chait i bpóca!
  Tá gach rud as a dtagann bua iontach: a ghlacadh ar láimh ar an namhaid - go maith, ach ní gá na modhanna a chomhaireamh!
  Óir tá sé bog, ach déanann an croí callánach!
  Tá eolas i gcloigeann scoundrel níos contúirtí ná matáin an amadán!
  Tháinig an diabhal suas le vodca, airgead agus ola! Gach chomh millteach!
  Is fiú dhá neamhchiontach i gciontóir amháin - tá an chéad cheann ag cuimilt veins an ainm droch-eispéireas, agus tá an dara ceann ag brath ar indulgence!
  Cé a shábhálann ar an arm, dul bhris ar slánaíochtaí!
  Ní arm a mharaíonn, ach ceann is féidir a enslave!
  Is cosúil le droch-bhia an bás;
  Murab ionann agus an bhreith, ní imíonn an agony feithimh leis an am!
  Tá sé dodhéanta a mhilleadh ach emptiness agus stupidity!
  Chonaic Friedrich sna focail dheireanacha an sprioc go soiléir cheana féin agus d"ordaigh sé tumadóireacht a dhéanamh air. Ag an am céanna, d'oscail an Críochnaitheoir óg tine ó gach bairille gunna meaisín. Bhuail urchair phléascacha agus ardchaibre na huchtbhallaí, ag stialladh saighdiúirí namhaid, ag briseadh a gcnámha, ag leagadh amach fuaráin fola donn láibeach.
  Agus scrios Friedrich dhá umar "Washington" -7 den gharda comhraic cheana féin le linn an chlúdaigh. Le gluaiseacht amháin den mhéar, bhris sé tríd a gcuid díonta. Bhain sé síos gach duine a bhí taobh istigh de leath ciliméadar. Agus ansin chuir sé láithreach an carr ar an domhan pitted le trinsí. Agus fiú roimh an tuirlingthe deiridh, léim sé ón samhradh.
  Léim an buachaill isteach sa buncair agus rinne sé troid uafásach i stíl gangsters. Agus cé go raibh an terminator óg ag canadh;
  Ba chuma liom éirí ar chapall liath,
  Cén sórt asail atá ag roaring mar sin?
  Tá a fhios agam Satan féin gaolta daoine -
  Beidh mé ag déileáil le duine ar bith a reibiliúnaithe na tíre!
  
  Tá na diabhal socraithe i droch-inchinn,
  Agus gallop smaointe feargach!
  Déanaimis cothromaíocht - scrios na nialais ag an am céanna,
  Glan an córas as an abyss!
  
  Áit a bhfuilim ag léim, ní thuigim fiú mé féin,
  A whirlwind hipearphlasma scuabtha tríd an ceann!
  Ná lig ort féin géilleadh don cac,
  Ionas go scaipeann sruth na glóire ar fud an domhain gealaí!
  
  Cogadh ag sreabhadh i sruth gan bhriseadh -
  Tá a leithéid de shlí bheatha ag fanacht le duine ...
  Agus ba mhaith liom fíon meisciúil a ól -
  Agus ar aghaidh go síochánta le méid an chomhrá.
  
  Ach beidh a fhios agam laige agus boredom pas -
  Má fhaigheann tú duine, is rath agus glaoch ort!
  Déanaimid ár ndícheall, mar cheannródaithe, máirseáil -
  Tar éis an tsaoil, ní ainm dúr é laoch fionnuar!
  
  Babakh agus stróicthe, seo sliabh na gcorp,
  Tá an namhaid ar dhaoine eatarthu, ritheann retreats!
  Is féidir linn an bealach a chríochnú
  Cé go bhfuil madra an domhain thíos ag tafann go fiáin!
  
  Cad a dhéanann muid ar fud an domhain - gan aon fantaisíocht,
  Rugadh muid, amhail is dá napalm torments an inchinn!
  Go deo beidh muid cosúil le blianta na hóige -
  Agus beidh áit in ifreann níos fearr ná ar neamh!
  
  Cad atá an saighdiúir ag iarraidh? Chun an cogadh a choinneáil ar siúl
  Síocháin agus leadrán agus laige na hinchinne dó!
  Gabhfaimid suas leis an namhaid go dtí an uaigh -
  Ach bíodh a fhios agat go bhfuil sé ró-dhéanach géilleadh do na laochra!
  
  Ní bheidh aon toradh, agus níl aon rogha -
  Críochnaithe an post agus láithreach eile!
  Tar éis an tsaoil, níl anseo ach tús, rith coisctheach,
  Tar éis an tsaoil, is gníomhas maith é seirbhís mhíleata!
  Ag clúdach a chosáin le corpáin, shroich Friedrich ginearál an airm. Chiceáil sé an t-arm as a lámha crith agus yelled:
  - Hyundai Hoch!
  mhionnaigh Whitestein.
  - cub mac tíre winged.
  Bhí Friedrich tar éis dul i muinín an Bhéarla cheana féin:
  - Sea, Ivan! Anseo is féidir leat cumannachas a imirt ar an trumpa, ach is cuma conas a imríonn tú, imríonn tú go léir na soilse amach. Agus má tá iad siúd a thagann chugat, beidh iad siúd a bheidh ag teacht ar do shon!
  Bhí Vaiteshain squinted, d'fhéach sé ar an buachaill, scanrúil as an faoiseamh géar mínádúrtha, le gáire magadh, ag leagan na saighdiúirí a bhí ag freastal faoin dáileadh le blows biting, agus yelped:
  Is tusa an Diabhal fíor.
  Níor thacaigh Friedrich leis an gcaint spraíúil agus dúirt sé go dian:
  - Go Leor! Anois tabhair ordú do chách géilleadh, ach do shaol féin agus do shaol daoine eile! Cé mhéad fola Rúiseach agus Gearmánach a dhoirtear...
  Dúirt an Ginearál Arm Vaiteshein go géar:
  - Ní! Is fearr bás ná feall!
  Chaith Friedrich lena mhéara lom cúig shnáthaid nimhiúla (airm fórsaí speisialta an SS), ag leagadh amach iad siúd a rinne iarracht rith isteach - gardaí roghnaithe. Agus grinned.
  - Agus nach bhfuil do thoiliú ag teastáil! Tabharfaidh mé féin an t-ordú géilleadh ar do shon ...
  Bhí mearbhall ar Vatutin:
  - Agus an cód comhartha glaoch?
  Friedrich grinned sinically.
  - Agus is eol domsa é .... Seachas sin, conas a bhfaighidh mé tú.
  Chuaigh Vatutin in éadóchas ar an déagóir ifreanda le miodóg, ach d'eitil sé anuas agus, ag bualadh an bhalla, chaill sé a Chonaic. Agus Diailigh Friedrich láithreach an cipher, ag aithris go beacht guth an cheannasaí, d'ordaigh gach fo-trúpaí géilleadh láithreach. Labhair an Ace óg go muiníneach agus harshly, bhí suaimhneas a choinsiasa ag míniú loighciúil - léir mar an gcéanna, tá siad doomed chun báis, mar sin tá sé níos fearr a shábháil ar a saol, agus na mílte saighdiúirí Gearmánacha freisin.
  Agus is féidir le Galkin guth duine eile a bhréagnú freisin, mar sin cén fáth nár chóir go mbeadh Friedrich in ann é seo a dhéanamh - fear nach sárfhear simplí é ach fíor-fhear - Aryan fíor agus duine aonair den ghlúin nua sa chiall is dírí.
  Is cosúil nach bhfuil an t-ádh sin ar an gcuid eile dá fhoireann. Maraíodh duine amháin ag triúr, áfach, éasca go leor chun dul i ngleic le lucht créachtaithe, lena n-áirítear an Huffman beag athléimneach.
  Ach bhí tionchar ag an ordú a líomhnaítear a tháinig go pearsanta ó ghinearál an airm agus stop na hionsaithe go díreach orthu.
  Rinne Friedrich an t-ordú arís agus arís eile arís agus arís eile, agus ina dhiaidh sin, d'fhonn am a mharú, thosaigh sé, ag coinneáil cleite i gcruth ceart a bharraicíní, chun sceitse a dhéanamh ar aphorisms fionnuar nua;
  Tá go leor daoine cliste macánta ann, ach tá siad socraithe chomh cliste sin nach meascann siad riamh!
  Is é Cowardice an chéad chomhartha um chách géilleadh. Agus is é an chách géilleadh an anam saighdiúir! Agus is é anam saighdiúir an eochair do bua - chun bua a fháil ní mór duit a bheith i do bhancach! Sin é paradacsa an chogaidh!
  : Tá Dia i ngach duine, is é Dia gach duine, mura bhfuil ach ard-mhoráltacht aige, agus nach ainmhí é an t-anam!
  Tá marú in ainm Chríost mar an gcéanna le Críost a mharú!
  Is fearr a bheith ag obair faoi oiliúint ná a bheith ag sosa san uaigh!
  Nuair a bhristear an claíomh, sroicheann an lámh don miodóg!
  Is féidir leat banality a iarraidh, nó maslaí a fhulaingt, ach ní féidir leat masla banal a chosaint!
  Tá gach rud crua leochaileach agus meatach, ach i stamina bog, tá neart ann. Agus cé nach gcreideann i seo, ar ndóigh, beidh mé a thaispeáint ar an teanga gur féidir leat a ithe! Gach na fiacla crumbled chun deannaigh, ach tá sé beo - a rá liom Bang!
  Scriosann seasmhacht inscne grá!
  Is ionann comhaireamh ar ádh a bheith ag spochadh as Dia agus ag cur as do bhás!
  Is fearr a fhásann úlla órga nuair a chuireann tú fuil ar na crainn!
  Tá trí rud ann: a bhfuil a luach gan athrú: an Almighty, tuismitheoirí agus Motherland!
  Is é an amharclann is suimiúla ná an amharclann cogaidh, níl ach an táille iontrála ró-ard!
  Ach in amharclann na n-oibríochtaí, bíonn deora fíor i gcónaí agus is ceacht don saol gach gníomh!
  Ní bheidh tallann ach ina genius, má iolraítear é le dúthracht ollmhór!
  Goideann moilleadóireacht labhrais, tugann haste rath!
  Is éard is fíor-mháinlia ann ná duine atá in ann oibríocht chasta a dhéanamh nach dtugtar faoi deara!
  Ní hé an dornálaí a bhuaileann, ach an té a bhuaileann!
  Tá áilleacht nimhiúil i gcónaí - tá na beacáin is gile ag eitilt agaric, agus tá nimh cosúil le geasa mná - dizzy agus nimh an croí!
  Is féidir leis an aigne nádúrtha an fórsa nádúrtha a smachtú, ach ní dhéanfaidh an fórsa dúchasach an intinn a smachtú go deo!
  Is fearr ag fáil bháis bródúil ná maireachtáil go humble!
  An té a choinníonn an saol ag an scornach is mó an seans go gcaillfidh sé é ná an té a scaoilfeadh saor ó chic an tsonais!
  Maireann áilleacht, tá misneach síoraí!
  Tá an claíomh ró-ghéar chun cumhacht an stáit a choinneáil air, tá flattery ró-mhilis chun na daoine a ól go deo leis!
  Cúitíonn seiftiúlacht an tsaighdiúra mí-áirimh an ghinearáil, ach tá tógáil ríomh air cosúil le poll a thochailt le snáthaid!
  Is deacair an rud atá trí thine cheana féin a adhaint agus an méid atá dóite cheana féin a chur amach!
  Meon fireann te, triomaíonn an inchinn agus dó tríd an bun an sparán!
  Ina ionad sin, dón sé poll ina phóca - croí te!
  Tá an pouch is tiubha pollta tríd ag phallus crua!
  Maidir le fear, an scáthán órga is fearr!
  Ar na mona agus roic - an maisiú fear!
  Féadfaidh cogadh a bheith gan buaiteoir - ach beidh fear caillte na himeartha i gcónaí!
  Is é laige an duine príomh-inneall an dul chun cinn!
  Más mian leat a bheith ar an gcéad duine, oibrigh cosúil leis an gceann deireanach!
  Is gaolta divinity é Genius, agus gaolta fiúntacha!
  Is féidir leat beagán a sheirbheáil ar an Motherland, ach ní féidir leat beagán feall a dhéanamh!
  ! Is dóigh liom, mar sin - táim ann, táim ann - mar sin, táim i mo chónaí, tá cónaí orm - mar sin, táim i mo chónaí go sona!
  Tá comhpháirtithe gnéasacha cosúil le bia - éilíonn siad éagsúlacht agus spíosraí te!
  Déantar réabhlóid le croí glan, ach ní le lámhainní bána; ar an mbealach chun sonas, éilíonn na rothaí lubrication fola!
  An chuid is mó go minic, ní feall siad mar gheall ar meanness, ach mar gheall ar laige, cé go bhfuil sé laige a claonas i dtreo meanness!
  Go ginearálta, is é an dlí nach n-oibríonn meicníocht meirgeach ach le ramhar óir!
  Cunning agus ríomh: conas a thugann fear céile agus bean chéile bua - is é macántacht an tríú breise!
  Is é an cruthú is íochtair ar domhan ná gloine vodca, tá titim isteach ann gan teorainn, agus tá an bun sa reilig!
  Ní coirpeach gach ciontóir, ní ciontóir é gach coirpeach!
  Is fusa do chamal dul trí shúil snáthaide ná foilsiú gan blat!
  Tá breitheamh gairmiúil cosúil le striapach gairmiúil - níl an difríocht ach i méid na táille agus céim an phimp!
  Tá polaiteoirí cosúil le péisteanna, ach brúnn siad níos mó fola as a n-inní nuair a bhíonn siad ar deoraíocht!
  Is é an fhuil an leasachán is fearr chun misneach an ghlúin atá ag ardú a chothú!
  Is dóigh leis an tromlach ionsaitheach obedient leis an boilg, ní leis an gcroí, toisc go bhfuil sé i bhfad níos mó i méid.
  Mar sin féin, tá teagasc aindiachaí an chuid is mó loighciúil, léiríonn sé an aibíocht an chine daonna, cé go bhfuil aon reiligiún, comhlachas óige!
  Is Athair láidir Dia ar ghlúin láidir, ar mian le leanbh lag leanúint air!
  Is annamh a dhéanann éinne spréach buanna a adhaint nuair a bhíonn taise an totalitarianism thart!
  Iad siúd nach bhfuil sásta leis an am atá caite agus a bhfuil eagla an lae inniu smaoineamh ar an todhchaí níos minice!
  Tá sé níos fusa an ghealach a bhualadh le rac ná iallach a chur ar pholaiteoirí a ngeallúintí toghcháin a choinneáil!
  Tá daonnachas siúcra i dtír daoine chomh feiliúnach le siúcra i borscht!
  Tá trí rud síoraí: Dia, am agus stupidity daonna!
  Más mian leat a bhuachan; déan dearmad ar thrí fhocal: tá sé deacair, ní féidir liom, is leor sin!
  Gheobhaidh muc salachar i gcónaí, gheobhaidh francach bearna i gcónaí, agus gheobhaidh duine leisciúil leithscéal i gcónaí!
  An morálta an fhréamh chéanna leis an bhfocal salach! Is minic a úsáidtear é chun bhua a stain agus vice a ní!
  Agus ar ndóigh, léirigh umair na Gearmáine an tsraith E iad féin a bheith an-chontúirteach agus feithiclí a chomhrac. Cá bhfuil na Meiriceánaigh os a gcomhair. Tá an neart sin ag na faisisteach.
  Go háirithe nuair a bhíonn foireann umar Gerda ag ionsaí agus ag brú trúpaí SAM.
  Tá carr sraithe E-50 aici, lúfar agus gasta. Tá fad bairille 100 EL aici agus caliber gunna 105 mm. Má gouges gunna den sórt sin.
  Bhrúigh Gerda an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, scaoil sí teilgeán, ag bualadh go cruinn ar an namhaid agus squeaked:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Chuaigh Charlotte, an cailín rua seo i bhfeidhm ar na Meiriceánaigh freisin, agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus chrom sí, ag tafann a cuid fiacla:
  Glóir dár trúpaí invincible!
  Thapaigh Kristina a cosa nimle chiseled lena méara nochta agus d"éiligh sí:
  - Glóir do laochas an Wehrmacht!
  Agus úsáid á baint aici as méara fada galánta a cosa lom, bhuail Magda agus squealed freisin:
  - Glóir don Wehrmacht invincible!
  Agus glacfaidh ceathrar cailíní é agus roarfaidh siad ar bharr a scámhóga:
  - Is fíor-iolar muid, agus lán de heroism! Agus muid ag eitilt mar éin, a chlann mhac an Motherland cróga!
  Bhris Gerda arís lena bharraicíní loma. Bhuail sí an carr Meiriceánach agus hissed:
  - Ní hea, ní mic, ach iníonacha!
  Scaoil Charlotte an carr Meiriceánach, stróic sé a turret agus rinne sí gáire:
  - Ar ndóigh, tá iníonacha an-laoch!
  Chas Christina a chéile comhraic. Thriall sí an namhaid tríd agus tríd, agus hissed, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Is sinne fíor-mheaisíní an bháis!
  Bhris Magda ar an namhaid freisin. Bhris sí armúr an namhad, chrom sí barróg an namhad agus d"éiligh:
  - Agus is muid na meaisíní is foirfe ar domhan!
  Agus bhí na cailíní ag caoineadh le curfá:
  - Glóir don Ghearmáin, glóir, tá na tancanna ag luascadh ar aghaidh! Fáiltíonn Rannáin an Tríú Reich roimh na daoine cróga!
  I mbeagán focal, bhí ag éirí go maith leis na Gearmánaigh, agus bhí a gcuid trúpaí ag scóráil bua amháin i ndiaidh a chéile.
  Tá geilleagar láidir ag na Stáit Aontaithe, ar ndóigh, ach chaill siad ó thaobh na teicneolaíochta de. Go háirithe umair agus scaird aerárthaí. Bhí an ME-262 X ag na Gearmánaigh cheana féin i dtáirgeadh sraitheach, agus bhí an t-aerárthach seo in ann maireachtáil ar luas níos mó ná 1150 ciliméadar san uair, agus é armtha le cúig aerárthach gunna 30-mm. Ní féidir le Meiriceánaigh cur i gcoinne a leithéid de mheaisín.
  Bhí éan XE-262 ag na Gearmánaigh freisin, éasca le déanamh, beagnach iomlán déanta as adhmad, an-éadrom agus inaistrithe. Ach bhí an XE-262, mar gheall ar a mhais ró-íseal agus a luas ard, deacair a bhainistiú agus bhí gá le píolótaí ardoilte. Ach bhí sé iontach do stíl Huffman, a d'oibrigh i rapprochement. Agus ag raon gar brúite sé na Meiriceánaigh.
  Ach seachas Huffman, bhí beirt chailíní ann freisin a ghníomhaigh: Albina agus Alvina. Sháraigh siad trí chéad aerárthach síos an ceann agus fuair siad Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Crosa Knight le duilleoga darach órga, claimhte agus diamonds go dtí seo ach Huffman, a lámhaigh síos níos mó ná cúig chéad aerárthach, agus Rudel, an t-aerárthach ionsaí legendary, knocked amach níos mó ná cúig chéad umar, agus spriocanna talún go leor eile. Agus seacht n-eitleán déag níos mó.
  Sa Tríú Reich, cheadaigh siad freisin an séú céim de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint, dóibh siúd a shroicheann míle aerárthach downed, nó an líon céanna umar briste.
  I gCrois an Ridire seo ba cheart céad diamaint ar a laghad a bheith ceangailte, agus ba mhó é ná Crosaí Ridirí eile. Mar sin ní hamháin go raibh an dámhachtain onórach, ach freisin costasach.
  Albina agus Alvina ag eitilt ar fud an spéir. Scaoileann siad a n-eitleáin Yankee agus canann siad trína bhfiacla:
  - Cailíní álainn,
  Cairde iontacha...
  Daoine iontacha a bheadh ann -
  Agus ciceanna iontacha!
  Dhírigh Albina an gunna aerárthaigh le cabhair óna bharraicíní lom, thumped an Meiriceánach agus squeaked:
  - Soilse na súl cheerful!
  Agus winked ag a páirtí. Ghearr sí as a comhghleacaí. Bhris sí an namhaid ina phíosaí ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Ar son an chumannachais agus ár mbuanna glórmhara!
  Chóirigh Albina a páirtí, ag lámhach an eitleáin Yankee:
  - Do chumannachas Aryan!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Idir an dá linn, lean an cogadh ar aghaidh. Ba léir go raibh na Meiriceánaigh ag cailleadh go dtí an namhaid is fearr sa teicneolaíocht agus oiliúint, agus fiú ag baint úsáide as rannáin eachtracha.
  Go háirithe, tá príomh-umar Sherman ag na Yankees. Bhuel, cá bhfuil sé i gcoinne an príomh-Ghearmánach E-50. Bhí armúr tosaigh 250 milliméadar ag meaisín na Naitsithe, armúr taoibh 170 milliméadar, agus meáchan seachtó tonna le hinneall 1200 each-chumhacht le treisiú innill.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara nach bhféadfadh an Sherman dul isteach fiú ar thaobh na Gearmáine, ós rud é go bhfuil armúr an E-50 ag fána. Níor ghlac fiú an Sherman le gunna seacht dtroigh déag, an Firefly, Gearmánach ar bord. Ach ní raibh an umar seo ollmhór.
  Agus ghlac na Gearmánaigh go muiníneach umar Mheiriceá ó chúig chiliméadar ar shiúl. Thairis sin, tá scáthchruth ard aige. Bhí Pershing beagán níos fearr ag na Meiriceánaigh. Ach ní raibh an umar seo chomh ollmhór leis an Sherman, agus fós níor leor a ghunna 90-mm le haghaidh troid éifeachtach.
  Ní fhéadfadh ach "Supershing" dul isteach sa Ghearmáin E-50 isteach sa taobh. Is é an leas a bhaint as gunna agus caliber de 90 mm agus fad bairille de 73 EL. Ach ar an láimh eile, níl an ráta dóiteáin ach ceithre shots in aghaidh an nóiméid in aghaidh dhá cheann déag don Ghearmáin E-50, agus tá an meáchan caoga tonna ró-mhór le haghaidh inneall 500 each-chumhacht. Sea, agus níl an armúr leordhóthanach. I forehead phríomh-mastodon na Gearmáine, níor bhris na Meiriceánaigh tríd fós. Agus bhí E-75 ag an Fritz freisin le gunna caliber 128 mm agus tiús armúr taobh 210 mm faoi fhánaí, le cosaint níos fearr fós agus inneall 1500 each-chumhacht.
  Mar sin ón tús, bhí na Stáit Aontaithe ag cailleadh. Ní fhéadfadh ach an t-umar T-93, arb é is cruinne é gunna féinghluaiste ar mheáchan nócha a trí tonna, le tiús armúr tosaigh 305 mm agus gunna 155 mm, dul i ngleic leis na maistíní Gearmánacha ceann ar aghaidh.
  Ach ní raibh tábhacht le feidhmíocht tiomána an ghunna féinghluaiste seo, mar a bhí ráta na tine. Agus scrios na Gearmánaigh é le haerárthaí.
  Mar sin ní raibh na Meiriceánaigh ina n-iomláine ag déanamh go maith, agus bhí siad ag dul amú gan dóchas.
  Agus tháinig trúpaí na Gearmáine níos gaire agus níos gaire do Nua-Eabhrac agus Washington.
  Phléadáil Truman le Hitler ar son na síochána.
  Ach níor theastaigh ón Fuhrer ach géilleadh iomlán gan aon choinníollacha. Bhí Washington timpeallaithe. Agus chuir na Naitsithe tús le ionsaí ar chaipiteal SAM.
  Throid criú umar Gerda le haghaidh níos gile amárach. Agus bhuaigh sé gan aon fhadhbanna.
  Thosaigh an cailín fiú ag lámhach ní hamháin lena toes lom, ach freisin le siní scarlet a breasts. Agus chabhraigh sé sin go leor.
  Bhris Charlotte freisin trína siní ruby a bhrú ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus chirping:
  - Is mór an cumannachas nach iasc é, ach míol mór!
  Thug Christina, ag lasadh, ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha, faoi deara:
  - Agus táimid Beidh Gearmánaigh a thógáil ar an mó de Cumannachas!
  D'eisigh Magda, ag lámhach clúidín corcairdhearg ar a comhraic, go ionsaitheach:
  - An cumannachas is gile! Ach ní suas, céim síos!
  Gerda ag pointeáil an gunna agus a bharraicíní loma, agus ag casadh an howitzer Meiriceánach le lámhaigh dea-dírithe, dheimhnigh:
  - Do chumannachas Aryan!
  Tar éis titim Washington, tháinig Meiriceá capitulated go luath. Agus tharla sé ar 31 Eanáir, 1948.
  Tá an Dara Cogadh Domhanda thart. Agus tháinig Hitler chun cumhachta ag an am céanna le caipitliú Mheiriceá.
  Ba chosúil go raibh tréimhse fhada síochána ann. Go deimhin, tá deireadh le gach cogaí, tá na Stáit Aontaithe gafa, agus cad eile a d'fhéadfadh a bheith uait? Ach bhí superpower amháin níos mó le coilíneachtaí: an tSeapáin. Agus bhí Hitler ag iarraidh é a shárú freisin.
  . CAIBIDIL #3
  20 Aibreán, 1953 cuireadh tús le cogadh nua le haghaidh an athroinnt ar fud an domhain. Bhí an APSS fós i bhfoirm teasctha. An míleata a tháinig i gcumhacht tar éis Stalin, a chur Voznesensky mar an rialtas foirmiúil príomh. D'éirigh leis an gceannaire seo geilleagar na Rúise a athchóiriú go páirteach. Agus thairg sé rannpháirtíocht an APSS do Hitler sa chogadh in aghaidh na Seapáine. D'aontaigh sé, ach ar an gcoinníoll nach mbeadh an Rúis ar ais ach Primorye, Oileán Sakhalin agus an slabhra Kuril, a gabhadh roimhe sin ag an samurai.
  Mar sin fuair Voznesensky deis nua an APSS a athbheochan, agus an Impireacht a athshlánú go páirteach.
  Tháinig an troid faoi lánseol.
  Throid Alenka agus a foireann ar umar nua turgnamhach T-11. Bhí an carr seo trom agus cosanta go maith. Shroich a armúr tosaigh 300 milliméadar le meáchan meaisín seasca is ocht tonna agus gunna caliber 130-mm. Idir an dá linn, tá an príomh-umar T-54 fós sa USSR, rud nach bhfuil dona ar chor ar bith freisin.
  Agus tá Alenka agus a páirtí ag lámhaigh ó ghunna cumhachtach ó achar fada. Na Seapáine, ar ndóigh, tá a gcuid carranna féin. Go háirithe, anseo tá an E-75, cóipeáilte ó mhúnla na Gearmáine faoi cheadúnas. Ach tá an umar seo beagán as dáta cheana féin.
  Agus bhuaileann Alenka amach é ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Agus cuireann sí an diúracán díreach ó cheann ceann.
  Chlaon an cailín:
  - Glóir do ré an chumannachais! Glóir do Lenin i gcroíthe!
  Go deimhin, is áilleacht é seo den chaighdeán is airde.
  Shoots Anyuta freisin, ag baint úsáide as a mhéara loma de chiseled cosa agus squeaks:
  - Is laoch an-fhionnuar mé, agus tá sé cosúil le bábóg clockwork!
  Alla tinte freisin ar a seal. Bhuail an cailín seo an samurai agus dúirt:
  - In ainm an tsolais, teas agus gaoithe!
  Agus, ar ndóigh, ag baint úsáide as cosa lom.
  Agus ansin thuirling Maria. Is cailín í a bhfuil neart spioradálta iontach aici. Smash sí umar Seapánach agus chirped:
  - Don chumannachas mighty!
  Agus ghéill dá sála lom.
  Agus sa deireadh fired sí le cabhair ó chos lom agus Marusya. Bhuail an cailín leis an namhaid agus hissed:
  - Glóir do ré an domhain níos fearr!
  Agus conas a whistles sí ... Tá sé seo i ndáiríre cailín an-cool.
  Tá obair iontach á déanamh ag criú umar na Sóivéide agus ag piocadh suas billí. Cailíní ar ndóigh a ghlacadh go tapa chun tosaigh. Tá an carr is fearr acu don Arm Dearg freisin.
  Agus tá Gerda ag troid ar umar pirimideach. Tá an carr seo níos forbartha cheana féin agus níl ach beirt bhall foirne aige.
  Tá siad, mar aon le Charlotte, ag lámhaigh ar na Seapáine, agus tá siad thar a bheith éifeachtach.
  Bhrúigh Gerda na cnaipí luamhán stiúrtha agus bhuail sé an carr Seapánach, ag hiss:
  - Agus d'eitil an samurai go talamh faoi bhrú cruach agus tine!
  Bhris Charlotte uirthi freisin, ag baint úsáide as méara loma a cosa chiseled, agus hissed:
  - Ach ár Wehrmacht ón taiga go dtí na farraigí na Breataine, tá gach ceann acu na milliúin uair níos láidre!
  Tá Magda agus Christina ag troid i ndabhach pirimideach eile.
  Tá cailíní Terminator thar a bheith comhraic agus ollmhór i neart.
  Agus mar sin shoots Christina, ag baint úsáide as a toes lom agus punches na Seapáine.
  Ansin scread sé:
  - Ár ré le buanna romhainn!
  Shoots Magda freisin ar an namhaid. Scarann sé an túr as na samurai agus squeals:
  - Agus tá na héachtaí ag fanacht níos fuaire fós!
  Agus arís, le toes lom, brabús sé as an gcóras, scartáil naimhde.
  Sea, tá cailíní a stopfaidh capall galloping agus dul isteach i both ar lasadh.
  Sháraigh na laochra an namhaid agus de réir a chéile ghlac siad aníos.
  Bhí an tSeapáin ag cailleadh. Agus d'úsáid na Gearmánaigh arm iontach - dioscónna.
  Ní raibh a fhios ag na saucers eitilte seo comhionann.
  Anseo tá Agatha agus Adala ag troid ar diosca. Rialaíonn laochra an meaisín le cabhair ó luamhán stiúrtha, agus imscarann siad an t-aonad is cumhachtaí seo. Agus mar sin crush siad opponents. Agus bhuail siad le gathanna teasa ón aer. Go litriúil scrios an chumhacht na n-iomaitheoirí.
  Agatha, lámhaigh ar an namhaid, roars:
  - Mad mo paisean!
  Agus le sÚil lom, cruinn, amhail is dá mba brú.
  Dearbhaíonn Adala, ag lámhach naimhde, go muiníneach:
  - Tá sé ach cumhacht!
  Agus úsáideann sé freisin a bharraicíní lom i gcoinne an namhaid.
  Scaip na cailíní i ndáiríre. Agus den sórt sin, a ligean le rá háille troid díreach.
  Is ar éigean atá aon rud fágtha den tSeapáin.
  Bhí The Land of the Rising Sun amú. Agus faraor, bhí an chuma air beagnach gan dóchas.
  Thug na samurai aghaidh ar fheabhas teicneolaíochta. Agus aimhreas an-tromchúiseach ó thaobh na pleanála oibríochtúla de.
  Chaill an tSeapáin an Rúis ina cuid ama, ach anois bhí sé ag dul amú le comhghuaillíochtaí.
  Ag an deireadh, sheol an Tríú Reich fiú stailc núicléach ar na hoileáin, agus tháinig an talamh ar an ghrian ag ardú.
  Mar thoradh air sin, críochnaíodh conquest na tailte ollmhóra. Mar sin féin, throid an Tríú Reich beagán níos mó i Meiriceá Laidineach, agus rinne sé urghabhálacha breise ar an gcríoch.
  Ach nuair a bhíonn an domhan ar fad faoin Tríú Reich, tá an APSS atá fós saor ag spochadh as an Fuhrer.
  Agus ar 20 Aibreán, 1957, tosaíonn ionsaí i gcoinne na Rúise. Agus tá fórsaí ollmhóra ag dul chun cinn ar an APSS.
  Cad is féidir leis an Arm Dearg brath air faoi na coinníollacha seo? Tá na fórsaí an-mhíchothrom cheana féin.
  Ach is cosúil, tá roinnt ríomhanna fós ag Rúiseach agus náisiúntachtaí eile.
  Agus troid siad i ndáiríre crua.
  Tá Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ag troid leis na Naitsithe.
  Cailíní go traidisiúnta cosnochta agus i bikinis. Agus seo é a gcreideamh. Troid siad le ferocity fiáin.
  Dúirt Natasha, ag lámhaigh as gunna meaisín:
  - Cad a bhfuil muid go maith ag, go bhfuil a fhios againn conas troid!
  D"aontaigh Zoya, ag lámhach an namhaid:
  - Is féidir linn!
  Agus chaith grenade lena bharraicíní nochta.
  Rinne Augustina scribble ar na Naitsithe le gunna meaisín, agus le sceitimíní an-mhór, yelled, ag caitheamh grenade lena sÚil lom:
  - Tá mé an destroyer an olc!
  Svetlana, freisin lámhaigh ar an namhaid, agus lámhach go cruinn, lomadh síos na naimhde agus throwing mála pléascáin lena cos lom, mar gheall ar a d'iompaigh an umar os a chionn, d'eisigh gríosaitheach:
  - Meileann mé an Tríú Reich go púdar!
  Agus d"fhostaigh an cailín a teanga amach arís.
  Seo iad na laochra. Leo is féidir leat troid i gcoinne beagnach aon ollphéist. Agus fiú Hitler.
  Sheinn Natasha, ag lámhach na Naitsithe, agus ag cosaint Moscó:
  - Táimid brúite ag cuing an hord,
  Táimid faoi chois ag cuing an infidel ...
  Scaoil Zoya, ag lámhach an Fritz, agus ag seoladh a héadaí loma lena cosa, feadóg dhúnmharfach:
  Ach boilsíonn sé inár veins
  Neamh na Slavs. .
  Lean Augustina, ag lámhach na Naitsithe, agus ag gníomhú go fuinniúil, ag tabhairt grenade lena sÚil nocht:
  Agus ó na cladaí iontacha,
  I gcladach Kolyma. .
  Chan Svetlana le paisean fiáin, ag imirt le matáin a cosa, agus thug na tíleanna preas amach:
  Seo go léir ár Domhan,
  Seo go léir dúinn!
  Agus seo na cailíní, ní mór dom a rá, bhí an-chonaic agus ionsaí ollmhór.
  Ní féidir le duine ar bith iad a stopadh, ní féidir le haon rud iad a shárú. Déanann sí-wolves olc an namhaid a threascairt, cuireann tigresses olc fáilte roimh na laochra.
  Nó b'fhéidir heroines. Seo iad na cailíní gambling ar an eitilt is airde éan.
  Agus má throideann siad, ansin ó chroí ....
  Agus Alenka lena criú ar an umar T-13. Meaisín atá réidh chun seasamh in aghaidh na cumadóireachta pirimideacha Gearmánacha. Buaileann an cailín leis an namhaid, agus canann:
  - Ár n-umair, níl ann ach míorúilt,
  Ó fhásaigh go farraigí thuaidh!
  Stróicfimid as a chéile thú, creid Iúdá,
  Beidh an Beast uafásach a scrios!
  Dhearbhaigh Anyuta le fury, ag lámhaigh freisin ar an namhaid le cabhair a bharraicíní loma:
  - Stróicfidh mé an namhaid agus meileann mé ina phúdar iad.
  Ghlac Alla seal ag muirearú ar an namhaid le cabhair óna bharraicíní lom agus rinne sí gáire:
  - Ar son mór-mhaitheas an chumannachais dhearg!
  Bhuail Maria an namhaid freisin, ag déanamh urchar dea-dírithe lena géag íochtair lom agus roar:
  - Le haghaidh bua álainn!
  Bhog Marusya freisin, le cabhair óna barraicíní loma, an namhaid, amhail is dá mbuailfeadh sé é, agus d'éirigh sí:
  - Chun na smaointe is airde de cumannachas!
  Throid na Cúigear na Naitsithe cosúil le Críochnaitheoirí.
  Agus throid píolótaí Sóivéadacha sa spéir freisin. Go háirithe, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Throid siad cosúil le laochra baineann eipiciúil. Ag baint úsáide as bharraicíní lom, sheol siad teilgeáin aeir. Bhuail siad na naimhde go han-oiriúnach.
  Bhrúigh Anastasia a clúidín scarlet ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, bhuail sí an faisisteach agus rinne sí gáire:
  - Glóir do smaointe an chumannachais!
  Lámhaigh an namhaid ag baint úsáide as clúidíní sútha talún, an leath-nocht Akulina coed freisin:
  - Glóir do Laochra an APSS!
  Is cailíní te agus láidir iad seo. Conas a throid siad cosúil le beithigh fíor. Agus tá paisean sárdhaonna agus neart ollmhór acu.
  Sheinn Anastasia, ag brú na Naitsithe:
  - Os cionn an phláinéid trua crochadh,
  An olc Fritz an dorchadas saor in aisce,. .
  Is fuath leis an áititheoir a thua,
  Géaraigh agus gearr amach do cheann!
  
  Ní saighdiúir é, áfach,
  Agus ná siúl go deo faoin cuing ...
  Déanann sé naimhde olc ina mbrandaí tine,
  Beidh an rialtóir ar an saol!
  Agus ansin tá Elizabeth ar an umar T-55. Meaisín le gunna 105-milliméadar níos cumhachtaí ná an T-54 agus réidh chun naimhde a throid.
  Cailíní san umar, ar ndóigh, i bicíní amháin.
  Bhrúigh Elizabeth an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, ag lámhach go cruinn ar an namhaid, agus chrom sí:
  - Chun an Rúis an cumannachas!
  Ansin fired Ekaterina ina dhiaidh sin, ag baint úsáide as an clúidín scarlet a cófra a shoot.
  Bhuail sí umar na Naitsithe agus choil sí:
  - Chun rath i bhfoirgneamh Cumannachas!
  Bhris Elena freisin ar a céile comhraic agus a héadaí loma uirthi. Bhain sí an bairille d'umar pirimideach, rinne sé ar fad go hoiriúnach.
  Ansin chirped sí:
  - An gile a bheidh againn communism!
  Ansin lupanula agus Euphrasia, cé go bhfuil sí de ghnáth ach tiománaí. Ach bhuail an cailín go han-chruinn, ag bualadh as an muzzle an umar Naitsíoch.
  Ansin choed sí:
  - Is gile ár gcumann ná an ghrian!
  Tá na cailíní ar an umar cosnochta agus i bicíní cuma an-álainn agus fuinniúil. Agus tá breasts acu le siní scarlet den sórt sin.
  Elizabeth chan le delight;
  Déanaimis an cuing a bhrú, creid an faisisteachas,
  Bogfaidh mé sléibhte más gá...
  Beidh ré ann, ré an chumannachais,
  Beidh mé ag eitilt chun na bhflaitheas le amhrán!
  Agus arís, beidh an cailín lena nipple scarlet brúigh an cnaipe luamhán stiúrtha agus buail na Naitsithe.
  Mar sin ní bhfaighidh an Fuhrer beagán é.
  Le cailíní den sórt sin, is léir go bhfuil an USSR fós beo, agus ní féidir le Hitler é a bhriseadh chomh héasca.
  
  
  
  COGADH NA CIARRAÍ AGUS BUIDÉIL ALCÓIL
  ANÓTÁIL
  Bíonn cluiche fíorúil agus an-fhionnuar ar siúl sa mhaitrís Hypernet, ina mbíonn buidéil alcóil agus pacáistí toitíní ag troid eatarthu féin. An-suimiúil agus straitéis chomhrac.
  . CAIBIDIL #1
  Agus tumadh na hocht gcinn ag an am céanna isteach sa Hypermatrix. Cuireadh tús le cluiche mórscála agus teannais.
  Ba é an chéad chéim, ar ndóigh, ná tógáil starships de gach múnla agus aonad - buidéil agus pacáistí le lámha agus cosa daonna.
  Sea, tá na cluichí an-aisteach. Léiríonn siad fantasies na ndaoine sa todhchaí atá tar éis titim go soiléir i óige shíoraí, áthasúil. Agus tá sé seo, ar ndóigh, an-aireach.
  Mar shampla, thosaigh Alice ag iniúchadh an phláinéid le cúig phacáiste toitíní. Ach tá siad ag bogadh go tapa. Tá acmhainní gan teorainn ar an bplainéad, ach ní mór iad a shaothrú fós.
  Úsáideann Alice, ar ndóigh, an cód cheat. Mar, áfach, agus Arkasha. Níl an tógáil chomh suimiúil le troid, agus ar a gcuid pláinéid déanann siad iarracht a fháil tríd an gcéim ullmhúcháin chomh tapa agus is féidir.
  Agus ar an gcéad dul síos, déanann siad ionad le haghaidh táirgeadh oibrithe robotic. Agus déanann siad robots nua agus ceardlanna nua, ag atáirgeadh monarchana ag luas luathaithe. Agus déantar é seo an-fhionnuar le díograis mhór.
  Tosaíonn monarchana móra, ina dhiaidh sin, ag táirgeadh spásárthaí.
  Tá acadamh eolaíochtaí, tógála agus míleata ann freisin. Cad is gá duit a thiomáint ar shiúl na saintréithe longa cogaidh. Seo iad na cinn is éadroma - is trodaithe aon-suíochán iad seo. Tá siad saor agus inaistrithe, éasca le monarú. An níos troime agus níos cumhachtaí an trealamh, an níos costasaí é, agus an níos moille é stampáilte.
  Mar sin, is iad ealtaí eitleáin bheaga le píolótach amháin na chéad dreamanna a ardóidh sa spéir. Agus Rush siad chun bualadh lena chéile. Is iad pacáistí de thoitíní Camel na trodaithe is mionlach, agus tá buidéil coinneac Napoleon ina gcoinne. Atá go ginearálta fionnuar agus thar a bheith fionnuar. Agus anois tá gunnaí móra léasair á lasadh - tá trodaithe cosúil le stingrays, nó iasc domhainfharraige le sciatháin. Scaipeann na bíomaí agus titeann siad isteach i ngluaisteán a ghluaiseann go tapa.
  Na chéad bhuidéil bhriste agus toitíní lasta i dtine ealaíne pléasctha ildaite.
  Ar an taobh amuigh, tá sé cosúil le himbhualadh dhá thonnta farraige. Forluíonn siad. Reithí roinnt trodaithe fiú a chéile. Pléascthaí ina dhiaidh sin... Bristear buidéal rum láidir Iamáice ina phíosaí agus é ar lasadh.
  Agus Alice ag breathnú air seo agus ag eisiúint orduithe, d"éirigh léi:
  - Scaoilfimid fótóin duit!
  Rinne Arkasha gáire agus d'fhreagair:
  - Níl anseo ach an tús!
  Bhuail na trodaithe, rinne siad iarracht dul isteach in eireaball a chéile, sníofa amhail is dá mba i nguairneáin.
  Agus tháinig níos mó agus níos mó fórsaí nua isteach sa chath. Anseo chuaigh gluaisteáin níos cumhachtaí dhá shuíochán agus trí shuíochán i mbun gnímh. Bhí cruth sruthlínithe acu freisin agus bhí siad tréshoilseach.
  Bhí toitíní ag magadh faoina gcuid lapaí ar luamhán stiúrtha, buidéil ag tinkling agus ag teagmháil lena géaga freisin. D'fhéach sé ar fad an-fuilteach agus diana.
  Sotnikov, rushed freisin chun cath i Trodaire aon suíochán. Tá sé ghunna léasair ag a fheithicil agus tá sé marfach. Mar sin féin, ní féidir leat briseadh tríd an mhullach go héasca - creathadh an réimse leathspásúil.
  Tá Alexey ina chorp linbh an-dexterous, agus tá sé chun tosaigh ar phacáiste toitíní i imoibriú. Seo seal dúnmharaithe, agus blazed an namhaid literally, amhail is dá splashed le gásailín.
  Meascán de ghorm agus glas a bhí sna lasracha, amhail is dá ndéanfaí neamhaird den fholús.
  chan Alexei:
  Níl eagla an chogaidh orainn
  Tá mé aingeal, ní Satan!
  Tá Alenka i gcath freisin. Roghnaigh sí comhraiceoirí réalta le dhá gunnaí móra chuisle a scaoil bíomaí domhantarraingthe. Cailín i bicíní a chlúdaíonn a corp ar éigean.
  Agus déanann sé seo an Alyonka matáin agus curvy fiú níos áille agus a fheictear. A mhéara lom, le tairní lonracha, an-deftly brúigh na cnaipí.
  Agus anois tá an pacáiste trodaire "Belomor" roinnte ina dhá chuid chothroma.
  Bhí baint ag Alenka leis an gcroí.
  Sheinn an Chailín Cailleach:
  - Tá mo chroí bocht réidh -
  Pléasc sa bhrollach cosúil le sliogán ...
  Do dhuine grá le focal cineálta,
  Chun breathnú radiant, súilíneach!
  Thosaigh fiú báid bheaga isteach sa chath. Bhí siad, freisin, múnlaithe cosúil le créatúir farraige - deilfeanna nó siorcanna. Agus go mór studded le gunnaí.
  Tá Natasha Belaya, ar ndóigh, i gcath freisin. Ach an uair seo roghnaigh sí an ról mar cheannasaí ar destroyer diúracán. Cad rogha tromchúiseach.
  Tá an scriostóir cosúil le siorc barracuda le caoga gunnaí de chailibre éagsúla.
  Natasha Belaya ag canadh:
  - Fairsinge spáis -
  Bás clúdaithe...
  Guairneán dorcha -
  Suairc go ramhar!
  Alenka ag leagadh meaisín namhaid eile go bríomhar, á scoilteadh le ríogacht, d'eisigh:
  - Tá sé an onóir
  Ní féidir a fháil sa spéir...
  Tá croí ag iarraidh díoltas
  Ba mhaith leis an domhan a shábháil!
  Ar an taobh eile, tá Katka ag troid... Caitheann sí gach cineál pirouettes ar throdaire, agus iompraítear tríd an bhfolús í mar chleite.
  Bhrúigh an cailín lena sÚil lom cruinn an cnaipe agus squeaked:
  - Ordú an cheannasaí le linn an chogaidh ...
  Lyokha Teterev, ag gríosú colossus eile, polladh a impulse snáthaide an uair seo eireaball an bháid, agus rinne sé dó. Mar a rith siad, ag bualadh agus ag pléascadh buidéil alcóil. Amusingly jerked lapaí daonna agus cosa deochanna alcólacha.
  Sheinn an laoch óg agus an fear spóirt:
  Cé a bhíodh daonna
  Sin ceann a mhúchadh náid!
  Katya, ag brú a sála lom bándearg ar an truicear, squeaked:
  - Ból, bool, bool, bool! Ból, bool, bool, bool!
  Déanaimis alcól a shéideadh suas!
  Chuaigh Maha isteach sa troid freisin. Ach cheana féin mar cheannasaí an chéad cruiser diúracán a tháinig amach as an hangars. Tá an cailín measartha amuigh, ach tá aigne dá cuid féin aici.
  Agus is lá crua a bhí ann do bhuidéil dheochanna. Agus is beating figurative é seo. Bhuail gunna mór an chúrsálaí. Agus brúchtadh pulsar fiery as an vent. D'iompair sé scrios fórsa ollmhór. Agus scuabtha cosúil le hello nightmarish.
  Chan Masha, ag aithris na cinn eile:
  Beidh gach rud go breá sa saol seo
  Sásta ar an phláinéid cosúil le leanaí!
  Is é an cruiser rud éigin cosúil le míol mór killer. Aonad troid tromchúiseach. Agus cuireann pacáistí toitíní fáilte roimh Maha. Go seachtrach, tá cuma ghreannmhar ar gach rud, cosúil le cartún do dhaoine fásta.
  Ach seo iad na siléir an cruiser. Tógtar iad níos moille, ach tá dhá chéad gunnaí an ceann acu agus diúracáin teirmeacnamaigh. Agus ar ndóigh is argóint thromchúiseach í seo.
  Chlaon Alice:
  - I dtoghcháin, buaigh siad de réir uimhreacha, agus buille mé le scil!
  Agus tugann an laoch agus ag an am céanna an t-acadúil mhór orduithe. Sea, tá miondealuithe ann. Cosúil le skirmishes le arm iomlán de robots briste. Ach mar a deir siad: bua cineáltas ar fud an domhain. Deisíodh an ceannasaí gortaithe, agus d'fhill arm na meaisíní go dtí dearcadh leordhóthanach ar an réaltacht.
  Ag an am céanna, ar ndóigh, athnuachan an chuimhne ar na trí dhlíthe na róbataic.
  Agus anois tá cogadh fíorúil. Agus is aonad comhraic é gach pacáiste toitíní le cosa agus pearsantacht ag an am céanna.
  Sheinn Alice:
  - Rachaimid go dána i gcath,
  Ag tógáil fótóin as fithis....
  Déanaimis na longa cogaidh a bhriseadh -
  Buailfear na naimhde go léir!
  Buidéil, ag pléascadh, sruthán go geal. Tá siad lán d"alcól. Fiú amháin iad siúd ba chóir go bhfuil beoir. Tá sé seo an-suimiúil agus greannmhar ar ndóigh.
  Bhrúigh Maha an cnaipe lena cos lom. D'eitil Pulsar marfach amach. Agus thit an bád. Seo iad na frigéid i gcath. Is feithiclí compordach agus nimble iad le hairm láidre.
  Armadillos dul chun cath. Fiú amháin níos mó ná báid, tá siad gunnaí an-chumhachtach. Agus seolann siad freisin roicéid a Rush chuig an namhaid le luas superluminal.
  Thug Sotnikov faoi deara conas a fhanann na heireabaill i bhfolús:
  - Cogadh an-mhaith!
  Agus mhothaigh buachaill an ghobharnóra conas a chuaigh tonn imtharraingteach ón roicéad a phléasc, agus chroith an laoch óg.
  D'eitil sé suas an iomaire ... Tá na mothaithe an-ghéar, fiú sa bholg a chuir sé ticked.
  Agus ansin titim géar síos.
  Chroith Alyonka a cuid fiacla freisin agus thug sí faoi deara:
  - An súnámaí é?
  Aleksey, leibhéalta an Trodaire, ag canadh:
  - Go díreach leis na lámha nochta -
  Dhéileáil mé leis an tsunami!
  Bhrúigh Alenka an luamhán lena bharraicíní loma, ag pléascadh hipearplasma le scaoileadh agus dúirt leis:
  - Agus an naoú tonn ar bith,
  Tá sé seo cosúil le Claude Vandamme!
  Is airm iontacha iad longa catha a bhfuil cosaintí cumhachtacha acu agus is iad na cinn is moille le tógáil.
  Ach ag an am céanna, is iad na huirlisí cinn is éifeachtaí agus uafásacha iad. Ar an taobh amuigh, tá cuma orthu mar mhíolta móra agus iompraíonn siad na mílte gunnaí.
  Ghluais Natasha Belaya tríd an gcodán éalaithe, ag sileadh cosúil le snámhphointe le linn stoirme, isteach sa chéad long d'aicme chomh mór sin.
  Sheinn Alexey, ina raibh an file ina chónaí agus a raibh radharc iontach aige ón trodaire, a bhuíochas leis an iliomad scáileáin toirtmhéadracha:
  - Bord mór motley,
  Tá a cuid mótair ag portaireacht...
  Gluaiseann arm beo
  An dá umair agus longa cogaidh!
  D"éirigh Alenka as squeak, ag bualadh thargaid eile le lámhaigh dea-dírithe, agus ag déanamh pacaí toitíní deatach:
  - Umair a deir tú!
  Dheimhnigh an buachaill voivode, ag bogadh go deas ón bpulsar meáchain a scaoiltear as an gunna cúrsála:
  - Sea, agus umair freisin!
  Agus dúirt sé, arís ag casadh an teicníc bairille triple:
  - Tá anam ag an umar freisin!
  Chlaon Alena.
  - Sea, anseo tá roinnt buidéil tosaithe cheana féin a admháil ag blasters chomhrac. Ní mór é seo a rá an-phraiticiúil!
  Agus chaith an cailín a carr ar dheis. Flashed juicy, trí-dath lightning. Agus is substaint millteach an-tromchúiseach é seo.
  Nó b'fhéidir orgán cogaidh?
  Natasha, cheana féin ón long chogaidh, ag brú mhéara loma, ghrásta a cosa iontach álainn agus galánta ar na cnaipí luamhán stiúrtha, blazed le colún marfach.
  Seo nuair a eitlíonn hipearplasma, téite suas go dtí cúig mhilliún céim, ansin anseo bíonn sé scanrúil do na diabhal.
  Ghlan Natasha, agus í ag faire ar an mbáidrín briste agus pacáistí de thoitíní daor agus nach bhfuil an-bhriseadh óna chéile.
  Seo an pacáiste ginearálta "Camel", mar a dhóitear é ón superfire hipearplasmach agus a thosaíonn sé ag céasadh.
  Agus na cosa ag plódú, glór fiáin, frenzied atá aige.
  Sea, ní folctha é seo duit.
  Thug Natasha an cailín terminator faoi deara:
  - Tá mná inár sráidbhailte,
  Go dtiomáineann siad eitleán le magadh ...
  Agus tá tuairim an-ciallmhar,
  Cad a bheidh bean fionnuar buille!
  Dúirt Arkasha Sapozhkov go loighciúil:
  - Ní gnéas níos laige í bean, ach bean álainn!
  Agus thug sé an t-ordú chun pláinéid chomharsanacht a fhorbairt agus monarchana nua a thógáil le haghaidh buidéil sclábhaithe. Sea, is straitéis í seo, agus cath ollmhór, nach bhfuil inchomparáide leis.
  Nuair a bhuail Alenka carr eile, sheinn sé le pathos:
  - Rugadh sinn chun scéal fairy a dhéanamh fíor,
  Agus naimhde go léir an athar Tíre - deannach!
  Tá Alice fós ina príosúnach i gcorp, ach i meon agus dearcadh sa chluiche. Agus tá an troid an-álainn. Fágann longa catha na haingir agus téann siad isteach sa chath. Snámhann siad mar lomáin in abhainn. Tá na mílte gunnaí orthu, agus na calibers ag dul tríd an díon.
  Go háirithe is suntasaí é an long chogaidh comhlán, fathach an-chumhachtach agus fíor. Agus tá an chumhacht tionchair iontach ...
  Déanann Alice rith roicéad ... In ionad muirear teirmeasc, teirmeaprón níos láidre. I roicéid luath, cumaisc cuarc, agus sa chéad ghlúin eile, cáithníní, a bhfuil cuairc comhdhéanta - preons.
  Agus is arm an-fhormhór é seo. Ach tá Arkasha ag pumpáil a arm.
  Agus tá na réimsí fórsa clúdaithe ag banphrionsaí-plasma - a bhfuil cosaint níos foirfe mar gheall ar an cuaire an spáis.
  Ní aistrítear buidéil agus pacáistí toitíní araon. Déantar iad ar bhealach coimeádán.
  Agus is féidir eastóscadh gach rud agus gach duine a mhaireann sa mhaitrís ar feadh tréimhse éiginnte.
  Mar sin féin, i bhformhór na straitéisí, tá acmhainní doshéanta.
  Feiceann Alexey na hulcanna seo. Agus tá sé ag uasghrádú an trodaire.
  Tá hipearnascairí aige anois, pumpáilte le teirmeaprón, agus cosaint dlúithe cine-spáis.
  Sheinn an laoch beag:
  - Déanann foréigean cruach a bhrú,
  Ach níl cumhacht na mailís síoraí ...
  Agus tugann tú i bhfianaise an namhaid ...
  Nuair a lámh daingean
  Agus tá na spriocanna daonnachtúil
  Namhaid sa duibheagán
  Agus téann na laochra chun na bhflaitheas!
  Casann Alexey timpeall arís. Bhí sé de nós aige cheana féin go raibh sé i gcorp buachaill dhá bhliain déag d'aois ag daichead bliain d'aois. Tugann sé seo go leor buntáistí.
  Is é sin, níl aon chúis le scaoll, aon chúis ...
  Ach tháinig scaoll ar na buidéil go soiléir nuair a chuaigh an olllong trí thine ó roinnt amas roicéad.
  Scaip na buidéil, agus tarraingíodh roinnt acu isteach sa bhealach aerála. Phléasc dosaen buidéal iomlán alcóil ag an am céanna ... Shreabh meascán indóite, ifreanda trasna an urláir ...
  chan Alexei:
  - Tine moirtéal trom,
  Agus gan buidéal, faraor, níl aon saol saor in aisce,.
  Rachaimid síos go dtí buffet an stáisiúin!
  Agus déanann an buachaill-voivode arís ainliú deas, agus seasann sé sciathán trodaire dhá shuíochán. Agus flared sé suas literally, cosúil le blotter.
  Natasha, ar ndóigh, i gceannas ar an long chogaidh mhór. In aice léi coinneac sínte "Napoleon". Agus sparkles an buidéal seo le epalettes mharascail.
  Ghlac Natasha é agus rinne sí gáire:
  - Breathnaímid go léir ar na Napoleons,
  Forward, ionsaí - na legions!
  Agus an cailín, le cabhair óna bharraicíní loma, brúite arís ar chnaipí an luamháin stiúrtha agus, cosúil le armadillo de ghaiscígh toitíní, scaipfeadh sé isteach i braonacha miotail leáite.
  Is é seo i ndáiríre eitpheile atá ag teastáil ...
  Chan Natasha:
  - Ní feithidí truamhéalacha sinn,
  Táimid armúrtha cosúil le turtair...
  Má bhuaileann muid le léasair,
  Ná fágaimis ach folús!
  Is cailíní iad seo i ndáiríre a chuireann bás. Agus scriosann siad cruiser namhaid amháin i ndiaidh a chéile.
  Taitníonn Alenka, áfach, an deis chun troid i Trodaire. Ní tasc iontach di long chogaidh a lámhach ar an bpointe boise. Agus anois bhuail sí carr an-mhaith arís.
  Ansin dúirt sí go fealsúnach:
  - Pecks A sicín gráin de réir gráin, agus meáchan a fháil i bhfad níos tapúla ná muc shlogtar píosaí ollmhór!
  Agus an-deftly tucked sí a bharraicíní loma. Seo cailín.
  Agus tá sí chomh fucking na toitíní.
  Dúirt Alexei le smaoineamh:
  - Ní thuigim iad siúd a chaitheann tobac - tá sé náireach toitín a choinneáil i do bhéal!
  Chlaon Alena.
  - Droch-nós!
  Agus rinne an nathair sionnach an cleas freisin, agus tháinig trodaire eile ar lasadh.
  Agus ansin bhuail an cailín a sÚil lom agus squeaked:
  - Tá m'arm láidir
  Sábhálann sí an domhan!
  An cailín, ar ndóigh, tá rud éigin eile le feiceáil cheana féin ... Cé go bhfuil, ar ndóigh, an duel na toitíní agus alcóil Breathnaíonn an-extravagant. Ach is fiú féachaint air fós.
  Agus mar sin chuaigh fíon Burgúine isteach freisin sa chath ar long chogaidh mhór. Le fírinne, tá na céadta mílte buidéal den sórt sin agus ní buidéal den sórt sin. Breathnaíonn sé fíor-fhionnuar ar scála mór.
  Agus ritheann na buidéil, súilíneach le lipéid agus epaulettes. Breathnaíonn sé níos mó ná saibhir.
  Tagann an lámhach ó achair éagsúla agus tá sé an-chruinn. Tá na buaiteanna ag éirí níos mó agus níos mó millteach. Agus bhí orm shoot le roicéid agus síolta eile.
  Choinnigh Alice súil ghéar ar pháirc an chatha. D'aistrigh sí a cuid trúpaí, ag iarraidh na cliatháin a chlúdach le longa réalta. Agus bhí cuma sách loighciúil ar a cuid gníomhartha.
  Ach ghníomhaigh Arkasha go fuinniúil freisin. Bhí longa réalta de thonnáistí ollmhóra ag druidim de réir a chéile. Agus d'éirigh an malartú airtléire níos mó agus níos déine.
  Cosúil le ollnóvae, mhéadaigh pléascanna roicéad. Agus ní raibh ann ach scrios iomlán. Agus tá sé seo i ndáiríre cath ina bhfuil gach saighdiúir ina laoch.
  Bogadh buidéil agus pacaí ar luas brisg. Agus choinnigh a lapaí agus a gcosa ar lasadh. Agus gníomh fuinniúil a bhí ann.
  Bhris Natasha a cosa arís lena bharraicíní loma, agus dhírigh sí roicéid throma ar an namhaid.
  Arís bearna agus anois thosaigh na toitíní battleship a scoilt. Agus las an tine istigh ann, amhail is gur thosaigh na coinnle anseo ag gol.
  Chan Natasha:
  - Is cailíní cróga muid, tá ár nguth sonasach!
  Agus arís, eitilt diúracáin deadly agus millteach. Agus tá an muisiriún ifreanda blazing, agus anseo tá an cruálacht anseo ar scála mór.
  D"ordaigh Arkasha don arm buidéil:
  - Déan gearradh slanting!
  Chuir na ginearál buidéil lán le coinneac daor coirt:
  - Sin ceart, a Cheannasaí!
  Dúirt Natasha go ciallmhar:
  - Thóg ár n-arm Beirlín, agus chabhraigh an cailín!
  Agus brúnn a sála lom i gcoinne na gcnaipí arís. Agus le luasghéarú mór, pléascann bronntanais dhúnmharfacha an díothaithe.
  Lámhaigh Alexey síos an trodaire arís le muileann gaoithe slanting agus squeaked:
  - Is é mo mhuirear ceithre focail,
  Nílim ag lorg bealach eile!
  D"aontaigh Natasha leis seo:
  - Sea, ná bí ag lorg malairt slí, imirt díreach feadh an chiumhais!
  Tá a fhios ag an gcailín seo cad atá á dhéanamh aici. Agus ar bhealach an-chliste léi. Ar an iomlán, áfach, tá cothromaíocht dhinimiciúil coinnithe.
  Ghníomhaigh an buachaill-voivode mar ace le taithí. Sa tSeisnia, bhí sé chun troid. Bhí amhais agus laochra áitiúla, agus trodaithe an-mhaith.
  D'fhéadfadh na Seisniach fiú iad féin a mheas mar bhuaiteoirí an chéad chogaidh, ó d'fhág arm na Rúise gan a sprioc a bhaint amach. Sea, agus sa dara cath tarraingíodh ar aghaidh ar feadh deich mbliana.
  Alexey, ag lámhach ar an namhaid agus arís ag ainliú an Trodaire, gouged an-deftly ag codanna leochaileacha.
  Rith an buachaill voivode isteach i bpaca Camail. Is toitíní mionlach iad seo, rud a chiallaíonn nach bhfuil an píolótach éasca.
  Thosaigh cath maneuvering, dhá aces. Tháinig machnamh fiú trí chloigeann Sotnikov: cén chuma a bheadh ar an gcath idir Kozhedub agus Huffman? Is dócha gur troid fiúntach a bheadh ann.
  Alexey go deftly knocking amach Trodaire tánaisteach, agus chanadh:
  - Is mise an fear is mó
  Cé gur mhair sé an dara haois!
  Thug Alenka faoi deara le gáire a sheol sí tríd an scáileán monatóireachta:
  Beidh gach rud go breá mo bhuachaill!
  D'fhreagair Sotnikov:
  - Ní buachaill mé, ach fear céile!
  Lámhaigh Alenka an namhaid le casadh an-chruinn, agus leag sé amach na trodaithe go han-deftly.
  Faoi deara Natasha wittily, agus an-friskyly bhuail na cnaipí leis an tíleanna an phreasa.
  Agus d'fhreagair na diúracáin go han-ionsaitheach leis seo. Agus d'eitil siad mar an nimh marfach de cobra a seoladh faoin gcraiceann.
  Throid Sotnikov arís le paca Camel. Ghníomhaigh an buachaill síoraí ródhíreach.
  Agus bhí a chéile comhraic in ann a ghabháil, agus bhí Alexei doused le teas dian.
  adeir Alenka:
  - Bígí ag faire amach, a ghile!
  An buachaill-voivode, beagán Strac an t-achar. Ach an namhaid bhfostú dó go muiníneach.
  Agus bhuail an dá trodaithe beagnach. Chuaigh, chuaigh achrann ionsaitheach. Agus bhuail siad fiú.
  chan Alexei:
  - Beidh cathair ar Véineas,
  Agus ar Mars táimid ag tógáil cathair ...
  Ní chimera gránna é -
  Tabharfaimid torthaí duit!
  Patted Alice an Marlboro ar a ghualainn agus coed:
  - Is rud beag fionnuar tú!
  Dúirt an tutu-mharascail:
  - Tá áthas orainn freastal ort!
  D'ordaigh Sokolovskaya:
  - Téigh ar an ionsaí! Tar ar aghaidh ón taobh clé seachbhóthar.
  Ba ró-shoiléir gluaiseacht na longa móra cogaidh, agus bhog siad ar luas ní ba mhó ná na báid chúrsála. Agus ghníomhaigh siad le fuinneamh iontach.
  Alice fhéach sé ar an catha, níos cruinne tríthoiseach spás. Agus anois tá Arkasha ag iarraidh brú a chur. An líne tosaigh sagged anois, droimneach ansin.
  Agus bhí sé cothromaíocht dinimiciúil. Shaor Alice a cosa óna bróga, agus thosaigh sí ag brú lena méar loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha.
  Agus bhí athbhreithniú agus scrios.
  Seo iad a thóg ceann de na longa móra catha agus thit an taobh. Agus dóite é, dóite le fórsa uafásach.
  Fired Natasha go gníomhach, agus rialaigh sí freisin a bharraicíní loma.
  Agus polladh long amháin i ndiaidh a chéile.
  Mar sin bhí a cuid gluaiseachtaí go léir galánta, agus thar a bheith beacht. Agus go han-chliste bhuail sí a chéile comhraic. Agus anois tá pacáistí todóg ar lasadh arís, agus buidéil ag pléascadh ar an taobh eile. Agus ní théann na seansanna don dá thaobh thar theorainneacha na cothromaíochta dinimiciúil.
  Chanadh Natasha fiú ag barr a scamhóga:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan,
  Is féidir liom eilifint a bhualadh ...
  Agus san aer brónach seo,
  Ní hé an Tiarna a rialaíonn - Satan!
  Dúirt Alex le gáire:
  Tá muid cosúil le Satan!
  Agus an buachaill-voivode, ag brú a sála lom, cruinn leanaí, ach na cnaipí agus scaoileadh sruthanna ionsaitheach de hipearplasma go léir ag an am céanna. Agus sin conas fucked ... Agus an Ace le pacáiste de "Camel", agus literally blazed.
  Thóg sé agus aggressively faoi deara nuair a bhí an namhaid críochnaithe as.
  Sheinn Sotnikov:
  - Tá bua na trodaithe cróga ag fanacht,
  Is féidir linn bacainní a bhriseadh síos...
  Beidh muid i nglóir na n-aithreacha móra,
  Bí ag súil go mbeidh na luach saothair ar eolas ag saighdiúirí!
  Rinne Alyonka giggled, ag gearradh amach meaisín nua an namhaid, agus squeaked:
  - Don Rúis naofa!
  Dúirt Alexey le gáire leanbh:
  - Agus anseo an Rúis, táimid ag cogadh le buidéil!
  D'fhreagair an cailín cailleach go fonnmhar:
  - Le haghaidh buidéal an-mhór, is féidir leat airgead a fháil don choimeádán!
  Agus gáire an dá trodaithe.
  Nach bhfuil Arkady ghlac páirt go fóill sa chath. D'aistrigh sé trúpaí, ionas nach ligfí don namhaid dul isteach sa chúl.
  Rinne Alice iarracht sleamhnú tríd agus mála a chruthú. Go dtí seo ní raibh sí in ann.
  Pacáistí de thoitíní daor sciúradh ar fud an cailín. Lean siad ag iarraidh comhairle a thabhairt. Ba bheag úsáid a bhain sé seo, áfach.
  Seo cúpla longa cogaidh eile ar an dá thaobh chuaigh trí thine agus thosaigh siad ag titim as a chéile.
  Clinked na buidéil.
  Bhí Aleksei ag troid in eitleán trodaire faoi láthair, cé go raibh cathú air aistriú go dtí carr níos mó.
  Bhog Sotnikov go han-mhaith. Sé, cosúil le banríon ar bord, léim tríd an bhfolús.
  Agus ba léiriú íontach é seo ar an dán ar a thaobh.
  Bhrúigh Alenka lena cosa lom ar na cnaipí agus na luamháin go léir freisin. Throid buidéal Bordeaux in aice léi. Chomh maith leis sin laoch mionlach a leag naimhde síos le sceitimíní piranha ag brú sicíní.
  Ar an láimh eile, ghearr Sotnikov amach comhraic eile le speal, agus thug sé dó sruthán go críochnúil.
  Anseo imbhuail na trodaithe go litriúil, agus d'eitil na réimsí fórsa amach. Agus is mór-scrios é seo. Ach ar ndóigh ní Alexei - a Trodaire ard-neart.
  Spreag Alenka a páirtí agus a fear céile:
  - Maith thú a bhuachaillí! Brúigh é!
  Ar an láimh eile, scaoil Natasha tine an bháis tiubhaithe ón long chogaidh mhór. Is laoch í le luascadh marfach.
  Ní raibh sé mar aidhm ag Natasha, ach bhrúigh sí a barraicíní lom go hintuigthe.
  Bhí uirthi, freisin, a bheith i dtrioblóid, go háirithe le linn óige.
  Cé gurbh é an ráig de pimple a thug an brón is mó di. Níos cruinne, ní flashed, ach léim suas.
  Sheinn Natasha, ag rialú an lasair:
  - Níl tú ag dul áit ar bith
  Casfaidh mé todóg ina mhuiceoil!
  Thug Alexey faoi deara go loighciúil:
  - Cuidíonn greann linn tógáil agus maireachtáil!
  Mhínigh Natasha:
  - Ní greann, ach amhrán!
  Sheinn Sotnikov, agus é ag leagadh amach trodaire eile i bhfoirm stingray:
  Cé atá cleachta le troid ar son bua,
  Lig dóibh canadh in éineacht linn!
  Phléasc Natasha milliún buamaí adamhacha a thit ar Hiroshima le sruth fuinnimh agus d"èigh:
  - An té a bhíonn suairc ag gáirí,
  Cé atá ag iarraidh a bhaint amach ....
  Dúirt Alenka le gáire:
  -Cé a lorgóidh i gcónaí!
  Agus chuir a sála lom an pulsar go beacht ar an sprioc. Agus ar ndóigh, bhí toitíní an-míthaitneamhach.
  Ach ní raibh Katka, ar an láimh eile, níos lú sa chath. Agus chuir a barra loma gan lúfar bronntanais bháis. Agus go crua chuir sí isteach an impulses an bháis.
  Bhuail Katya le Masha tríd an monatóir:
  - Cad áilleacht a shealbhú ar!
  Mar fhreagra, d'fhreagair an cailín síoraí trí chéad bliain d'aois:
  - Ná coinnigh ort agus buail!
  Agus thaisbeáin na laochra a dteanga dá chéile.
  Mar sin féin, tá Katya fós beagnach ina dhéagóir i mblianta, agus ní cosúil go bhfuil Masha aibí.
  Tá na laochra anseo ar an gcaighdeán is airde.
  Tá Lyokha Teterev sa chath freisin, ach is fearr leis tine a dhéanamh ó long chogaidh mhór.
  Sé, freisin, nach bhfuil parted fós lena óige. Anseo i saol na todhchaí, tá rudaí beagán as a n-intinn.
  Ghlac Lyokha cuma buachaill thart ar thrí bliana déag air freisin agus bhrúigh sé na cnaipí lena sÚil lom agus sheinn sé ag an am céanna:
  - Séid, buille, buille, buille eile,
  Tá bronntanas speisialta ag na trodaithe againn!
  . CAIBIDIL #2
  Chlaon Masha le haontú, agus dhírigh sí gunnaí le hipearplasma ar na naimhde lena méara loma de chosa cailíneacha, agus bia:
  Tá muid ar an duine is láidre ar domhan
  Agus caithfimid ár saol mar i raon lámhaigh!
  Chuaigh Katya ar shiúl ó shruth dhó na gcáithníní a théitear go billiúin céim.
  Gearradh an cailín síos bhí am le amhais a ionsaí Rúis. Agus scartáil cinnirí spraíúil.
  Agus tá cluiche ann freisin. Cad faoi bhriseadh buidéil? Níl siad bás a fháil ach an oiread.
  Léigh Katya, ag tafann a fiacla:
  - Aon dó Trí Ceathair cuig -
  Tháinig Katya amach a lámhach!
  Dheimhnigh Masha, ag pléascadh le scaird mharfach cáithníní:
  - Buaimid gan eisceacht!
  Alice yelled orthu trí na holagrams:
  - Ná snámh taobh thiar de na baoithe, cuirfidh sé isteach i bhfolús tú!
  Bhuail Katya, ag leagadh sprioc eile:
  - Tá an bua go han-mhaith,
  Agus fágfaimid na naimhde ag brú!
  Agus anois tá na spásárthaí ag druidim arís. Déanann longa cogaidh agus longa catha móra iarracht coinneáil leis an mballa, rud a fhágann go n-eascraíonn na réimsí fórsa agus leathspáis, agus éiríonn spásárthaí beagnach dosháraithe.
  Troideanna Katya le paisean agus thar a bheith stuama. Ní joke ar bith é an comhrac.
  Ar ndóigh beidh an bua ag an duine is láidre.
  Ach i ndáiríre, is féidir leis an straitéis seo caite ar feadh tréimhse éiginnte. Go háirithe má tá na hacmhainní inchomparáide. Agus tá na fórsaí beagnach díreach comhionann.
  Alice furrowed a mala. Cé chomh minic is a d"iompaigh a leithéid de chogadh, cosúil le cluiche seiceálaithe nó fichille, isteach i gcrannchur.
  Agus anseo tá sé níos deacra fós a bheith ag gníomhú ná i fichille.
  Agus ansin cothromaíocht agus ascalú beag an bhabhla.
  Alenka, freisin, fucking toitíní, thosaigh a fháil néaróg. Go deimhin, tá siad ag fucking a chéile anseo, ach nach bhfuil an villain ag magadh ...
  d"airigh Alice:
  - Chun na héachtaí is déanaí!
  Masha, ag iompar buidéil vodca agus coinneac, squeaked:
  - Chun an rath is fearr!
  D'fhreagair Lech:
  - Ní hé sin é!
  Chlúdaigh Katya sprioc eile:
  - Tar éis an t-imoibreoir crashed, ní bheidh sé mar an gcéanna!
  Alice ag caoineadh go feargach:
  - Is léir ar an bpointe boise nach é Pushkin é,
  Scríobh na ditties seo!
  Rinne Katka giggled agus d'fhreagair, ag tuairteáil an Trodaire:
  - Agus ní fillte, ach ní fillte!
  Tá do shorts fuar!
  Bhagair Lyokha Katya lena mhéar:
  - Ná bheith drochbhéasach! Fliuch taobh thiar de na cluasa!
  Rinne Katya gáire.
  - Bainne comhdhlúite?
  Bhí fearg ar Alice:
  - An mbeidh Katya ag feidhmiú ar feadh bliana, bainfidh mé milseáin thú!
  Do chrom an laoch óg:
  - Agus níl aon cheart agat!
  D"aontaigh Masha, ag stampáil go feargach a sáil lom:
  - Agus cad tá tú gceannas i ndáiríre!?
  D'fhreagair Alice go ciallmhar:
  - Is fearr rí a bheith i do cheann ná an ghaoth!
  Chlaon Masha an scaird trodaire le gáire agus chirped:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Chuir Lech leis le paisean:
  - Ár máthair, ár máthair - maróidh muid vodca!
  D"fhógair Katya gan choinne:
  - Agus dúirt mo leasathair go bhfuil vodca níos contúirtí do dhuine Rúiseach ná dosaen Hitler!
  Chlaon Alice le comhaontú.
  - Sea, tá na céadta Hitler níos contúirtí go deimhin! Mar sin féin, níl eagla ar ár gcomhlachtaí roimh alcól!
  Agus bhrúigh an cailín a toes loma arís ar na cnaipí luamhán stiúrtha. Agus d'oibrigh an fhoireann. Chuaigh legion nua de longa réalta móra agus troma líonta le pacáistí toitíní chun catha.
  Ach ó thaobh Arkasha Sapozhkov, bhí na legions nua-tháirgthe céanna ag bogadh i dtreo cruinnithe. Agus fágadh na spásárthaí ina ndiaidh cosáin fhada súilíneacha.
  Bhog Aleksey Sotnikov isteach i scaird trodaire, ag luasghéarú nó ag moilliú.
  Fear óg tapaidh a bhí ann.
  Arkasha thug orduithe. Ach bhí sé féin, freisin, tuirseach de bheith ina cheannasaí cheana féin.
  Agus ina ionad féin, d'fhág an t-acadúil mhór óg síoraí an ceannasaí leictreonach agus theith sé chun catha.
  Lean Alisa Sokolovskaya é. Luathaigh a trodaire go géar.
  Roghnaigh an dá warlords feithiclí le hairm an-chumhachtach agus chas siad ar mhodh Dé.
  Anseo a théann muid as an aisiompuithe.
  Alice, freisin, saor in aisce a cosa graceful as a bróga, agus thosaigh sé ag brú na cnaipí lena mhéara nochta. Tá sé chomh fionnuar a imirt le do chosa.
  Chan Alice fiú:
  - Áit éigin ar Kama,
  Níl a fhios againn féin!
  Áit éigin ar Kama -
  Abhainn na Máthar!
  Ní féidir teacht leis na lámha
  Ná bain amach le do chosa!
  Phioc Masha:
  - Cosa lom
  Clogobair cailíní!
  Agus ansin tháinig siad chun bheith ina saighdiúirí gnáth, ag baint suilt as cath fíochmhar.
  Agus is giúmar iontach é troid mar sin!
  Alice fhan i gceann bikini. Is cailín an-álainn í. Tá figiúr foirfe agus comhréireanna comhlacht iontach aici.
  Ach san Impireacht dhaonna ollmhór a chuimsíonn roinnt réaltraí, níl aon daoine gránna nó faoi mhíchumas fisiceach ar bith.
  Agus is cinnte go dtaitníonn sé. Cé chomh álainn agus ceart atá na cruinne anois.
  Brúnn Alice a toes loma ar na luamháin. Cé chomh hálainn is atá sí agus tá cuair a colainne chomh mealltach i bhfoirfeacht iomlán agus i gcomhréiteach línte.
  Sheinn an Cailín Laoch:
  - Glóir do mo thír dhúchais,
  Is teaghlach cairdiúil muid ar fad!
  Agus anois scaoileann sí doirteadh beag bídeach piseanna ar roicéad mion. Ach brúchtann imoibriú teirmeaprónach fuinneamh fórsa ollmhór freisin.
  Agus tá pléascadh ollnóva agus dosaen trodaithe iomlán, mar aon leis an mbád, dónna mar leamhain i lasracha an teallaigh.
  Ní raibh am ag na buidéil fiú focal a rá.
  Chlaon Alice:
  - Ag tabhairt páirce -
  Tá a fhios againn conas athrú a laghdú!
  Chuir Lech Teterev tweet:
  - Tá tú díreach Alice Super!
  Chuir Hero Girl tweet:
  - Lisa-Alisova - dea-ainm!
  Agus arís, le sÚil bhabhta, bándearg girlish, tabharfaidh láthair an bháis bealach.
  Is é seo an scrios ollmhór.
  D"ealaigh Katya le lúcháir, ag cuimilt eitleán eile as a chéile le buidéil le roicéad:
  - Sea, is ainm maith é seo!
  Agus chan sí:
  - Go tobann ritheann an sealgair amach -
  Buaileann hipearplasma!
  Rinne Masha gáire agus dúirt:
  - Tá sé go hálainn!
  Agus scaoilfidh a mhéara lom de chosa chiseled, coirtithe rud éigin go hiomlán marfach agus ag an am céanna go leor.
  Agus fiú scoilt an destroyer as an hit.
  Mar fhreagra air sin, chuaigh Natasha i ngleic lena deirfiúr trí holagram i ndath geal agus d"éirigh sí:
  - An teirmeaprón é sin!?
  Chlaon Maha go bríomhar.
  - Sea, rud éigin mar sin! Agus an-cuiditheach!
  Agus pléasctha na cailíní amach ag gáire. Stán siad fiú amach a dteangacha. Síneadh siad láithreach mar a bheadh fuipeanna agus fite fuaite ina liathróid. Agus d'éirigh sé chomh casta sin.
  Dúirt Alice:
  - Agus táimid fite fuaite mar phéire nathracha,
  Hugging daingean dhá chairde!
  Dúirt Natasha:
  - Is cairde maithe muid!
  Arkasha, a choinnigh i dteagmháil freisin trí teilgean tríthoiseach, iompú isteach i buachaill le craiceann dubh mac na hAfraice agus squeaked:
  - Is cairde iontach iad cailíní maithe,
  Meabhrach mar leanaí réamhscoile - tá faitíos orthu!
  Agus scaoil buachaill dathúil dubh-craiceann ó fhiacla péarla lus na gréine.
  Agus léim siad, agus seo a miracle, ceithre trodaithe le toitíní ag an am céanna, charred cosúil le bunanna toitíní i dóire gáis.
  Alice winked ar ais.
  - Tá tú charm go simplí!
  Thug Arkasha faoi deara, ag bogadh a chluasa:
  - Tá mé an embodiment na hintleachta!
  Agus tá an buachaill ó na nostrils, amhail is dá hammering amach le tintreach, a charm - an éifeacht na maitrís, nó in áit an hypermatrix.
  Thug Alenka faoi deara go réasúnach:
  - Ní thugann ár n-intinn ach ábhar doshamhlaithe!
  Idir an dá linn, fuair Aleksey Sotnikov buille sa mhullach. Arís bhí an buachaill faoi léigear le teas dian. Ach ní raibh náire air ar chor ar bith.
  A mhalairt ar fad, chuir sé i gcuimhne don iar-ghobharnóir ar theach folctha. Cad is folcadh ann i ndáiríre?
  Sheinn an buachaill beag:
  Folctha, folctha, folctha, folctha!
  Insileadh darach agus beithe!
  Phioc Alenka sliocht a fir chéile:
  Folctha, folctha, folctha, folctha, folctha!
  Tá píosa dár saol singil!
  Baineadh Arkash arís le léasacha gréine óna fhiacla súilíneach cosúil le diamaint ghearrtha agus thug sé faoi deara:
  - Agus tá tú fear céile agus bean chéile!
  Chlaon Aleksey go bríomhar, ag bogadh ar shiúl ón mianach ag eitilt feadh conaire casta:
  - Bíodh eagla ar an mnaoi roimh a fear!
  Rinne Alenka giggled, bhrúigh a sÚil nocht bándearg ar an gcos, agus chrom an cailín:
  - Níl eagla orm roimh m'fhear céile, ná an fhuacht!
  Dúirt Alexei go huafásach ag féachaint ar a phaisean. Ansin bhí sé beagnach clúdaithe ag grenade chrono. Arm contúirteach fiú má tá modh dia agat. An buachaill squeaked, a sála lom, childish dóite go dona.
  D'eisigh Sotnikov:
  - Tabhair aire duit féin, bí cúramach!
  Dheimhnigh Alenki é seo tríd an mbriogantín namhaid a bhriseadh le hastaír comhraic ar an gceann seo:
  - Bí cúramach, faire ort féin!
  Rinne Arkasha gáire agus chan sé:
  - Is umar íontach mé -
  Beidh seacláid sásta!
  Is fantaisíocht ard-toirte é an cath idir toitíní agus deochanna alcólacha.
  Bhris Alice, ar a taobh, buidéil ar chineálacha éagsúla spásárthach, agus chuir Arkasha pacáistí toitíní ar longa réalta de chineálacha éagsúla. Bhí sé chomh fionnuar - cluiche iontach.
  Arkasha, ag leagadh síos cruiser iomlán le táirgí tobac, coed:
  - Alice ón madhouse -
  Bó iontach!
  D'fhreagair an banlaoch baineann:
  - Íocfaidh tú!
  Ocus dorignetar a roicéad íarom le raon mór gunnaí agus buidéil.
  Sea, bhí sé go hiontach.
  Idir an dá linn, chuaigh Aleksey Sotnikov i ngleic le paca toitíní Korona. Bhí an ace rang ard. D"aistrigh an bheirt trodaithe isteach agus amach as na sruthanna fuinnimh a bhí ag brúchtadh.
  Bhí an buachaill voivode fiú beagán puzzled. Is é an namhaid i ndáiríre láidir. Ach cá ndeachaigh ár gceann?
  Chan Alexey, ag ainliú:
  - Níl eagla ar bith orainn roimh naimhde,
  Ár sabers Rúisis láidir!
  Agus arís ainliú cinntitheach agus an-rathúil. Agus anois tá an spiorad knocked amach as an namhaid. Tar éis dó dul isteach sa stiall folúis, is cosúil go bhfuil sé ag plúchadh.
  Sheinn Sotnikov:
  - Ardaíonn an ghrian agus leagann sé
  Agus beidh an talamh na laochra breith!
  Dúirt Alenka le gáire:
  - Ní hionann an accent!
  Agus chuir an cailín i láthair sála veilbhit lonracha cosnochta arís í.
  Bhuel, is tástáil chomhrac tromchúiseach é seo.
  Laochra agus laochra, mar i gcónaí, ag airde ard.
  Bhí Arkasha Sapozhkov ag druidim le Alice.
  Chuir an t-acadúil óg amuigh faoin aer tweet:
  - Bhuel, a chara - an bhfuil tú réidh chun glacadh le lámh dheas na cinniúint?
  D'fhreagair Alice ag cooing:
  - Mo bhuachaill daor,
  Ag an uair seo, cad atá cearr leat!
  Phléasc Arkasha le léas díothaithe agus squeaked:
  - Tá gach rud in ord, bhí siad ag lorg fadhbanna i dom i vain,
  Just a Lisa, tá tú Alice, chaill mé tú!
  Agus winked an buachaill ar an cailín. D'fhéach sé grandiose agus comical ag an am céanna.
  Chuir Natasha freisin rud éigin millteach agus inite ag an am céanna.
  Athraíodh an léas hipearphlasma ina chíste a chlúdaigh na sliotáin féachana ar fad de longa réalta.
  Go deimhin, nuair a bhíonn go leor briosca ann, tachtann siad air!
  Bhí meas ag Alice ar an ionsaí císte ollmhór.
  - Tá sé sin go hiontach! - Squeaked an cailín.
  Sea, smelled sé cinnte mar overkill. Thosaigh pacáistí toitíní ag dul trí thine leo féin, agus phléasc buidéil.
  Thóg Arkasha é agus chrom sé:
  - Más boob thú le cáca,
  An-cháiliúil bhfostú!
  Mar sin áit éigin na mhoncaí -
  D'úsáid tú an glacadóir!
  Agus caith pulsar súilíneach ó na súile.
  D'eisigh Aleksey Sotnikov, ag cur brú ar an iomaitheoir ace:
  - Rollaíonn icicles ó na súile,
  Tá uair báis Pan tagtha!
  Agus arís twisted le roicéid marfach.
  Thug Natasha amach, ag seoladh an chéad chéim eile ón long chogaidh mhór:
  - Beidh ár gcóisir buaite!
  Agus eitilt blot hipearplasmach i bhfoirm léarscáile. Agus hissed an bhfolús, réidh le scoilt i go leor Sparks.
  Idir an dá linn, agus iad ag eitilt, chuaigh buidéal vodca agus paca Belomor i ngleic le trodaithe den chéad uair. Bhí pléascadh agus díothú iomlán.
  Agus ansin thosaigh an pacáiste agus an buidéal tar éis é a dhíbirt ag bualadh a chéile i bhfolús.
  Ba léir go raibh toitíní agus alcól neamh-chomhoiriúnacht.
  Belomor, ag brú vodca Stolichnaya, grunted greedily:
  - Cad a bhfuil tú ag súil leis?
  D'fhreagair an buidéal:
  - Go n-éirí leat!
  Bhí an paca toitíní ag magadh.
  - Ní gheobhaidh tú é!
  Chuir an buidéal in aghaidh:
  - Conas is féidir liom fanacht!
  Agus chrom siad ar chinn a chéile. Seo mar a d"éirigh siad go léir.
  Rinne Arkasha, ag breathnú ar an bpictiúr seo, hissed:
  - Ní hea, ní bheidh aon mhearbhall ar sciatháin briste,
  Níl aon trua i dom agus ní casually!
  Thacaigh Lekha Teterev leis an sliocht:
  - Ní maith liom foréigean agus impotence -
  Is mór an trua é sin don Chríost a céasadh!
  Bhí sé ildaite agus súiteach é a dhíchóimeáil i bhfolús.
  Rinne Alice feadóg agus chanadh léi, ag seinm an mhéarchláir lena bharraicíní loma:
  - Mo ghránna fíor, agus buille thar a bheith cumhachtach!
  Tar éis sin, scaoilfidh an cailín, cosúil le a cuid gruaige, scairt iomlán de Sparks as a ceann.
  Thug Arkasha faoi deara le paisean mór:
  - Is Diabhal iontach mé!
  D'fhreagair Alice:
  - Ní hea, níl ionat ach IMP!
  Agus grunted an t-acadúil manded leis an réimír:
  - Is fál coincréite mé!
  D'fhreagair Natasha:
  - Ní Arkasha é, is hipiteirme é!
  Thug Alexey, ag teacht amach as cnoc eile, faoi deara le iontas:
  - Is breá le gach duine anseo an réimír hyper!
  Mhínigh Alice go loighciúil:
  - Agus is é ár saol féin hyper leanúnach. Más rud é nach bhfuil sa saol, ansin sa Hypermatrix!
  Casadh Lyokha Teterev isteach i gcuibhreann agus chonnaic sé mar chol:
  - Siúlann siad feadh na maitrís,
  Tá longa réalta ag séideadh suas!
  Agus chuir Katya leis le aplomb:
  - Bhuel, an mhaitrís, sin é an maitrís!
  Go deimhin, níl anseo ach córas ollmhór de scrios leanúnach agus díothú.
  Bhí buidéil agus pacaí toitíní doomed a rá go leanúnach fortune. Thosaigh ceann de na buidéil vodca "Crystal" ag admháil a bpeacaí os comhair an gha gunna.
  Chuaigh sí ar a glúine fiú - ag canadh:
  - Fág mo pheacaí,
  Tá a fhios agam go bhfuil go leor agam...
  Éist le do thoil agus cabhraigh leat
  Ba mhaith liom a repent roimh Dhia!
  D'fhéach sé i ndáiríre comical. Ach i ndáiríre, tá creideamh ag toitíní i mbuidéil freisin. Agus fiú airm uaireanta guí.
  D'fhreagair Arkasha ceist Sotnikov:
  - Sea, ar ndóigh - robots a chreidiúint - is dul chun cinn é seo!
  Dúirt an buachaill maor:
  - Cé mhéad dul chun cinn atá déanta?
  Chun iontais doshamhlaithe ...
  Ach an-tempting
  I gcás an chreidimh, diabhal aisteach!
  Dhearbhaigh Alice go láidir:
  - Trioblóidí dearmad
  Rith tréigthe...
  Bíonn róbait ag treabhadh go clúiteach,
  Ní fear!
  Arkady Chlaon.
  - Sea, robots treabhadh go maith!
  Agus go léir i gcurfá sna ceithre, nó in áit na n-ocht, canadh:
  - Captaen, captaen aoibh gháire,
  Tar éis an tsaoil, is aoibh gháire bratach na loinge!
  Captaen, captaen tarraingt suas!
  Níl ach na cróga conquer na farraigí!
  Agus beidh gach duine feadóg i unison ...
  Bhuel, ceart nightingale-robálaithe!
  D"ardaigh Alexei Sotnikov a lámh leanbhaí, chlaon sé a dhorn agus chan sé:
  - Dorn, dorn -
  Bhuail siad na naimhde le buille,
  Ár dhorn!
  Bhí sé i ndáiríre rud éigin a fheiceáil ...
  Thosaigh culaith chatha eile ar chanadh:
  - Ar mhaith leat a bheith i do jerk?
  Ar ndóigh ní,
  Tabhair dom roinnt fíona
  Agus paca toitíní!
  Alexei feadóg. D'fhág sé an chéad roicéad eile agus squeaked:
  - Sin fiseolaíocht!
  Agus iompaigh an buachaill-voivode amach a bheith i openwork iomlán.
  Bhí a chuma cosúil le foray isteach hypermatrix agus smaointeoireacht eile.
  Dúirt Alice le sneer:
  - Is é mo fhírinne
  Chun an domhan a iompú isteach i madhouse!
  Agus bhrúigh an cailín arís an méarchlár casta agus marfach lena bharraicíní lom.
  Thug Arkady Sapozhkov faoi deara go loighciúil:
  Chuaigh gach duine beagnach craiceáilte
  Fiú iad siúd atá dÚsachtach ...
  Ach a bhuachaillí chuir tú ruaig orthu -
  Tógann sé an iomarca neart!
  D"aontaigh Alice leis seo:
  An iomarca, tá sé sin cinnte!
  Agus sála lom an chailín greamaithe isteach san aeróg. Agus tháinig deireadh le tonn tsunami de chumhacht ollmhór gan teorainn.
  Ba léir go raibh fiú na longa cogaidh comhlána ag slad ar an ngréasán tine.
  Agus bhí soithí níos lú iompú amach go hiomlán.
  Sheinn Alice:
  - D'eitil mé ar longa réalta,
  Agus níl go leor talún sa spéir!
  Léigh Alexei Sotnikov níos lyrically:
  - Is cuimhin liom anois
  Tá an cuma thar a bheith geal ...
  Thriall sé mo chroí le pointe daga!
  Loisg mé i sruthanna na gaoithe lasrach,
  D'fhan tú i do thost mar fhreagra!
  Murmur Alice mar fhreagra:
  - Ó, cé chomh héasca atá sé dul isteach i pervachi -
  Dún suas, stoptar suas, stoptar suas!
  Arkasha aontaithe:
  - Tá tost órga, ach go minic ar chaighdeán an-íseal!
  Alice giggled, agus a teanga lengthened dosaen méadar, agus cosúil le slap ar an forehead ar acadúil mhór.
  Phreab a shúile fiú as a gcuid soicéid ...
  Agus bhí crúba stomping cheana féin ar an bhfolús. Rásaigh buidéil alcóil ar chapaill bhána, agus toitíní ar chapaill dubha. Agus d'fhéach sé thar a bheith dashing.
  Agus bhí imbhualadh ann...
  Lekha Teterev ag canadh:
  - las mé an dara toitín,
  Bhí cnag sa seomra folctha...
  Deireadh an domhain is dócha
  Tóg go dtí an eagla mé!
  Dhearbhaigh Alice:
  - Glacaimis é!
  Agus beidh an laoch-banlaoch fuip arís a teanga mar scarecrow ...
  Chuir Arkasha in aghaidh seo ar a bhealach féin. Leathnaigh a forelock ar a forehead agus idircheapadh a theanga. Láithreach bhí ciorcad gearr agus mar a sparkled sé ... Níos cruinne, hammered lightning cosúil le rolla druma.
  Agus arís chuaigh an tonn tsunami, ach an uair seo thit an buille ar longa réalta le pacaí toitíní. Agus beidh gach rud lasadh suas agus blaze ...
  Agus tá olllonga cogaidh cosúil le closcaí sneachta a chaitear isteach i bpanna friochadh ollmhór.
  Tar éis dó buille a mhalartú, bhuail an buachaill agus an cailín síoraí a gcuid foreheads agus chan siad in éineacht:
  - Beidh muid cairde leat,
  Treasure cairdeas síoraí!
  D"aontaigh Alice leis seo agus sheinn sí:
  - Diabhal, diabhal, diabhal shábháil,
  Chuir duine éigin, duine éigin, pionós orainn ...
  Tabhair dúinn, tabhair dúinn, claimhte ar láimh,
  In aghaidh, i gcoinne an plague nua!
  D"aontaigh Sotnikov:
  - Sea, bhí a leithéid de choróinvíreas anseo ....
  Chlaon Alice:
  Ní thógfaidh an víreas sinn!
  Agus flashes lightning as a súile arís.
  Go ginearálta, bhí an fhoireann... Sásta...
  Bhí beagnach gach ceann de na buidéil briste, agus na toitíní trí thine. Agus go ginearálta, bhí an cath faoi lán seoil ar feadh i bhfad agus go litriúil dóite amach ...
  Thug Sotnikov faoi deara:
  D'athraigh an Maitrís gach rud ...
  Chlaon Alena.
  - Is duine é an buidéal freisin!
  Chlaon Lekha Teterev:
  - Agus nach bhfuil toitíní daoine?
  Chan Natasha:
  - Díolfaidh mé an domhan ar fad ar aon toitín,
  Agus ní fiú leathshaol an trua é seo!
  Rinne Masha squeak:
  D"aimsigh Columbus Meiriceá
  Mairnéalach cróga...
  Ach ag an am céanna mhúin sé
  An domhan ar fad ag caitheamh tobac!
  Dúirt Alexei Sotnikov go fonnmhar:
  - Agus nuair a bhíonn rudaí go dona - deir siad - is tobac é!
  Chlaon Arkasha le comhaontú:
  - Tá sé ceart! Táimid tar éis troid cheana féin! Agus a ligean ar dul saor in aisce!
  Chlaon Alice.
  - Sílim go bhfuil a fhios agam conas fáil réidh leis an cocún!
  Chlaon Sotnikov comhaontú.
  - Cogadh maith a thugann léargas ar smaointe!
  D'aontaigh Alice:
  Níl aon rud níos fearr ná troid mhaith!
  Sheinn Arkady:
  - Tá cogadh ar siúl sa chruinne,
  Crush, a mharú gan chúis ar bith ...
  Scaoilte ag Satan
  Agus tháinig an bás leis!
  Chroith an fhoireann... Chuaigh longa réalta, réaltaí briste, buidéil bhriste, agus toitíní charred ar fad as an áireamh...
  Sos cogaidh idir dhá channabal
  . CAIBIDIL #1
  Thairg Hitler síocháin do Stalin fiú roimh an Kursk Bulge. Díreach le linn chuairt Molotov ar an líne tosaigh. Agus ag cruinniú pearsanta, d'éirigh leis an dá deachtóir aontú ar bhealach éigin. Ar dtús d"áitigh Stalin síocháin gan iarscríbhinní agus slánaíochtaí. Thug Hitler faoi deara, ina dhiaidh sin, go bhfuil smacht fós ag an nGearmáin ar chuid shuntasach de chríocha an APSS, agus go bhfuil éilimh Stalin iomarcach.
  Thairg Hitler an tsíocháin, agus caomhnaíodh an méid a d'éirigh leis an Tríú Reich a shárú.
  Ar deireadh, ag an nóiméad deireanach, d"aontaigh an ceannaire ar chomhréiteach: filleadh ar theorainneacha 1939. D'aontaigh an Fuhrer leis seo, nuair a thuig sé nach bhféadfadh sé dhá thaobh a tharraingt. Ina theannta sin, bhuaigh an Ghearmáin rud éigin agus bhíothas in ann toradh an fheachtais thoir le haghaidh bua a chomhdú.
  Bhí a chúis ag Stalin freisin. Ar an gcéad dul síos, saoradh críocha móra an USSR gan aon urchar amháin. Agus ar an dara dul síos, ríomhadh go mbeadh Hitler ag troid san Iarthar ar feadh roinnt blianta eile. Agus críochnóidh sé seo go léir le díothú frithpháirteach na gcomhghuaillithe agus an Tríú Reich.
  Agus ansin beidh an APSS a ghlacadh ar láimh ar an domhan ar fad!
  Is cosúil go bhfuil an ríomh ciniciúil, ach b'fhéidir fíor. Ar aon chuma, d'iompaigh Hitler a thaibhsí chuig an Iarthar.
  Ar 20 Aibreán, tháinig deireadh leis an gcogaíocht ar an bhfronta Sóivéadach-Gearmáinis. Ansin thosaigh tarraingt siar trúpaí Gearmánacha. Bhí sé ceaptha sé mhí a ghlacadh.
  Thóg na Naitsithe gach rud ab fhéidir leo ar a gcúl. Ach sa Túinéis, tá an chogaíocht níos déine.
  Ar an gcéad dul síos, ar ndóigh, tháinig trodaithe Gearmánacha ón bhfronta thoir, agus aces níos fearr. Agus thosaigh siad ar na comhghuaillithe a bhácáil go han-chrua.
  Ansin tharraing na buamadóirí suas freisin agus thosaigh siad ag aistriú umair agus coisithe, lena n-áirítear aonaid roghnaithe SS, chomh maith le haonaid tosaigh a bhí cruaite i gcathanna san oirthear.
  Ar ndóigh, is dócha go raibh an Panther ar an umar is fearr ar domhan ag an am sin. Tá gunna mear-thine aici, diúracán pollta armúr, agus tá a héadan cosanta go maith. Agus tá na coinníollacha don fhoireann compordach. Mar sin bhí an chuma ar na Gearmánaigh cárta trump láidir a chaitheamh amach.
  Agus ag an am céanna ceirteacha tarraingthe suas fomhuirí iomadúla. Agus do tharraing cath na Túinéise ar aghaidh.
  Níos tábhachtaí fós, bhí na Naitsithe, tar éis dóibh aerárthaí a bhailiú, in ann Málta a ionsaí agus a ghabháil. Agus dá bhrí sin a bhaint de na Breataine bonn láidir. Agus d"éirigh sé níos compordaí do na Naitsithe fórsaí a aistriú chuig an Mór-Roinn Dhubh.
  Agus d"éirigh sé níos measa fós do na Comhghuaillithe nuair a lig Franco do na Gearmánaigh dul go Giobráltar.
  Agus thit an fortress mar thoradh ar ionsaí tintreach.
  Bhreathnaigh Sotnikov ar an ionsaí seo i mbrionglóid.
  An chéad phíolóta, a tháinig chun bheith legendary cheana féin, Marseille, a bac i stair na heitlíochta toradh céad caoga agus dhá chéad agus trí chéad aerárthach, go leor muiníneach a fuarthas airde ar an Focken-Wulf. Níorbh fhéidir leis, ar ndóigh, an cath is tábhachtaí a chailleann, a chinneann cé a rialóidh an Afraic. Mar sin, in ionad an ME-109, d'aontaigh sé an F-190 neamhghnách a thiomáint, cé gur dhreap an leagan buamála den charr seo beagán crua, ós rud é go raibh an t-ualach buama leagtha síos sa leagan athlódála. Tháinig F-190 nó Focken-Wulf, le linn an Dara Cogadh Domhanda ina "capall eitilte" fíor den Luftwaffe. Sáraíodh an t-aerárthach seo, a bhí mallaithe in aimsir na Sóivéide, i ról buamadóir sa líne tosaigh ar an Pe-2 ar gach slí, agus mar aerárthach ionsaithe bhí sé níos fearr gan amhras ná an Il-2, nó fiú an Il níos forbartha agus soghluaiste. -10.
  Cad atá níos fearr? Luas, maneuverability, go háirithe agus tú ag tumadóireacht ón sciathán, go maith, airm, agus mar sin bhí an t-aerárthach seo ina mhodhnú is ollmhór a oiread agus is sé (!) Gunnaí móra.
  D'eitil an dara píolótach, ar bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn air le duilleoga darach, claimhte agus diamaint, chun ionsaí a dhéanamh ar chabhlach Shasana ní amháin. In éineacht leis tá armáid iomlán, buamadóirí, lena n-áirítear buamadóirí tumadóireachta, aerárthaí ionsaí agus trodaithe. Eitlíochta bailíodh líon mór agus dul ar stailc ag an citadel, agus an scuadrún na Breataine. Tá gach rud ríomh cheana féin, cé nach bhfuil aon ríomhairí fós ... Ná bíodh imní ort, beidh meaisín ríofa trasraitheora le feiceáil go luath, agus ansin beidh an troid ag dul níos rathúla.
  Tá an carr i ndáiríre trom, a lán de armúr, mar gheall ar an suíomh ar an inneall os comhair an píolótach (cosúil leis an Laggs Sóivéadach), infheictheacht in olcas. Ar ndóigh, chosain sé seo an píolótach freisin, ach bhí míbhuntáistí ann freisin. Níl armáil an mhodhnaithe seo ar an Focken-Wulf lag: dhá ghunna tríocha milliméadar, agus dhá ghunna meaisín 13-mm. Fíor, chun maneuverability a éascú, baineadh dhá ghunna breise eile ag foircinn an tsciatháin. Go ginearálta, tá an t-aerárthach, ar ndóigh, beagnach chun cinn dá chuid ama. Ach ag an am céanna, ní mór a admháil go bhfuil na Gearmánaigh in olcas go soiléir ar fheidhmíocht eitilte an mheaisín sa tóir ar airm níos cumhachtaí agus armúr. Agus go ginearálta, ní raibh an bealach is fearr chun níos mó gunnaí a chrochadh ar eitleáin, toisc gur mhéadaigh sé costas na meaisíní, agus laghdaigh sé maneuverability mar gheall ar mheáchan méadaithe.
  Cé go bhfuil an cogadh, ar ndóigh, a bhuaigh ní ag an teicneolaíocht, ach ag na daoine iad féin. Anseo, mar shampla, ar thaobh na láimhe deise de Marseilles, nach bhfuil fós mar sin teideal, cé go bhfuil sé faighte cheana féin tras ridire chun fiachmhúchta Marat, a tháinig ina dhiaidh sin an píolótach ionsaí legendary Rudel, ag eitilt. Ach d'eitil an chuid is mó den finscéal seo ar an Yu-87, atá, ar ndóigh, níos measa ná an Focken-Wulf i ngach slí.
  Ina theannta sin, tá na Me-110s formidable le feiceáil freisin. Trodaithe dhá shuíochán, a bhfuil cruthaithe go maith acu, i ról na mbuamadóirí tosaigh. Chomh maith le roinnt dosaen thiontaigh go pras Me-210, Xe-123, agus fiú aerárthaí ionsaithe dé-eitleán éadrom. Bhí vulture Luftwaffe ar fad anseo. Is é an príomh-bhuamadóir, ar ndóigh, Yu-88. Dála an scéil, bhí an Ace is táirgiúla den Dara Cogadh Domhanda, ar a dtugtar "kid", díreach tar éis céim a bhaint amach ón scoil eitilte. Ach bhí sé ina ghaiscíoch freisin, rud is gá, agus b'fhéidir go mbeidh sé. Mar sin féin, is mór an náire é, Pokryshkin agus Kozhedub: rinneadh marascail aer ar na hAiseanna Sóivéadacha is fearr, agus níor ardaigh na Gearmánaigh riamh os cionn na gcoirnéal. Tháinig Marseille i bhfíor-stair i dtimpiste, rud a chuir deireadh le slí bheatha ghearr eitilte. Ach bhí comhréir i bhfad níos fearr aige: sorties - gluaisteáin namhaid downed ná Meldes agus Huffman. Ach níor tharla sé seo anseo, mar gheall ar chinneadh an Fuhrer an píolótach a aistriú go dtí an Iodáil chun dul ar stailc i Málta. Just a tharla forc sa monsoon.
  Agus anois tá Marcel beo agus is féidir fiú iarracht a dhéanamh é féin i ról difriúil: ag tiomáint feithicil ionsaithe. Agus rud éigin eile le titim ar longa namhaid.
  B"fhéidir toisc go n-ordaíonn laoch cróga sciliúil meas i gcónaí, fiú más namhaid do thíre é. As seo, fhuaimníonn na Breataine an t-ainm Marseille i gcogar agus iad féin a thrasnú. Chuir siad an diabhal milis air. Cé gur cosúil go seachtrach an ace is formidable de gach am agus daoine cosúil le buachaill, nó is féidir fiú a aghaidh a dhearmad mar chailín. Ach tá i bhfad níos mó le déanamh!
  D'fhéach Marcel go dtí an taobh. Anseo tá siad, tá na céadta eitleán ag eitilt, agus a Focken-Wulf, lena chóras treisithe innill agus inneall cumhachtach aer-fuaraithe, ag tarraingt ar aghaidh beagán. Thíos dóibh tá an fharraige, go luath scuadrún na Breataine, rud a chiallaíonn cath. Is í an long chogaidh is mó i stair na Breataine Bige, an long chogaidh Victoria a sprioc pearsanta. Chomhghleacaí Rudel go tóin poill an long chogaidh Sóivéadach "Marat" (níos cruinne, iachall air a doirteal go bun, sa todhchaí, lig dó dul, agus go páirteach ar ais chuig seirbhís!). Agus déanfaidh sé rud éigin níos maorga fós.
  Anseo, cosúil le deamhan ón dorchadas, léimeann Béarla Spitfires agus Harihers amach as na scamaill chun bualadh leo. Osclaíonn Marseille tine láithreach ó achar níos mó ná trí chiliméadar. Agus cad é an leas a bhaint as an gunna M-103 de 30 mm - is é seo go beacht an cumas dul ar stailc ar fad mór. Fíor, chun sprioc eitilte a bhuail ag an am céanna, tá gá le cruinneas sniper. Ach anseo b'fhearr le Kozhedub freisin shoot ó achar mór de 200-300 méadar, agus an "Kid" Gearmánach, ar a mhalairt, ó luas íseal, ach ag luas ollmhór, ar éigean a fheictear.
  Is féidir le Marseille, a bhfuil gunna aige a bhfuil a theilgean trí huaire níos troime ná an gunna Lagg-5 20 mm, an namhaid a bhrú ó thrí chiliméadar. Mar sin a fháil!
  Tar éis tosú cheana féin a ghlacadh damáiste i bhfad, na Breataine fidgeted agus, ag moilliú síos, thosaigh sé ag bogadh go dtí an taobh. Agus mhothaigh Marcel an iontráil i stát de trance comhraic, nuair nach bhfuil sé mar aidhm agat a thuilleadh. Tá an corp, mar a bhí, á rialú ag deamhan atá fréamhaithe ionat, ag brú ar inspioráid iontach. Tarlaíonn sé le roinnt trodaithe nuair a thugann an inchinn, a úsáideann duine de ghnáth uasmhéid de mhíle, go tobann, ag bagairt pléasctha, cumhacht iomlán. Tar éis an bronntanas fís iomlán a fháil. Agus lean an t-ace óg anois ag lasadh urchair aonair d'fhonn an tacar a choinneáil níos faide. Go ginearálta, ar ndóigh, tá sé beagnach dodhéanta sprioc amháin a bhaint as gunna meaisín-ghunna, fiú le suiteáil rialaithe. B"fhéidir gurb é sin an fáth nach luaitear an oiread sin i gcuimhní cinn na bpíolótaí faoi scairddiúracáin. Ach anois tá Marcel cosúil le meán agus in ann cumarsáid a dhéanamh le biotáillí demonic. Ciallaíonn sé seo gur scaoil an t-oifigeach eitlíochta isteach i stát de trance comhraic, ag baint úsáide as cumais paranormal go hintuigthe. Agus níor chaill sé, toisc go raibh a fhios aige - roimh ré, áit a mbeadh an trodaire seo nó an trodaire sin suite. Agus rinne sé seo indéanta an truicear a bhrú gan bhriseadh agus bualadh, buail, buail! Agus d'fhulaing an namhaid caillteanais ollmhóra, agus chaill meanma roimh ár súl.
  Seo an méid atá ag tarlú do vultures na Breataine a bhfuil cuma gan chabhair orthu, siorcanna á gcaitheamh ar ghaineamh an fhásaigh. Agus bíonn siad ag iarraidh dul siar ar an mbealach céanna!
  Mar sin féin, troideann an núíosach Huffman agus píolótaí Gearmánacha eile go cróga agus, níos tábhachtaí fós, go sciliúil. Ní dhearna Rudel botún freisin, cé go bhfuil Yu-87 aige, nach carr an-mhaith é le haghaidh comhraic aeir. Fíor, le dhá ghunna 20-mm. Anseo ní dhéanann na Breataine gunnaí a chur ar a n-eitleán, tá siad teoranta do gunnaí meaisín. Ach Marseille, in ainneoin dúinn an meáchan mór a charr agus an maneuverability is measa mar thoradh air seo, tá sé fós ar an chuid is fearr, tá líon na trodaithe downed níos mó ná caoga, agus ní amháin (!) Iníon.
  Bhí na trodaithe Briotanacha scriosta den chuid is mó cheana féin, agus mionlach scaipthe. Faoi aer-chabhlach na Gearmáine, longa na Breataine. Seo é an long chogaidh is mó acu ar gach long catha, an long chogaidh Victoria, atá ainmnithe i ndiaidh banríon an Chomhlathais, a rialaigh an ceann is faide i stair an domhain (do na rialóirí sin ar féidir a gcosán a rianú go hiontaofa!). Feiceann Marseille long thíos dó, ar a bhfuil beagnach deighilt saighdiúirí agus mairnéalach. Na céadta gunnaí de chailibre éagsúla, lena n-áirítear sé go cúig orlach is fiche atá in ann tonna sliogán a chaitheamh amach. Olllong chatha uafásach, cruthú na n-innealtóirí Briotanacha is fearr. Ní mór duit ton buama a scaoileadh sa chaoi is go mbuaileann sé go díreach isteach sa seomra innill, nó isteach san iosta lón lámhaigh, chun maidhm a chur faoi deara. Seachas sin, ton buamaí, brontosaurus den sórt sin le landairí dobháite, nach dtitfidh an "Titanic" síos slob trua ar a chúlra. Sea, agus bí cúramach gan titim faoi dhóiteán gunnaí frith-aerárthach, a bhfuil go leor acu ar an long chogaidh mhór seo, tá siad ag lámhach uathu cheana féin, tá tinte ealaíne ag lasadh suas ó phléascanna.
  Mar sin féin, ní raibh Marcel aidhm nó a roghnú rud ar bith, a bheith i leath-trance agus mothú, cosúil le Luke Skauker, an chumhacht, chomh maith leis an anáil an éitear cosmaí ar fad, tharraing sé go simplí an luamhán agus ton buama eitil síos. Dúirt Marcel paidir:
  - A Dhia, logh agus déan trócaire, ach seo é mo dhualgas!
  - Tá an fear caillte na himeartha mícheart i gcónaí, ach tá sé faiseanta i gcónaí na conclúidí cearta a bhaint as an gcaillteanas! - Ansin, tar éis hammered, le aphorism - Is féidir leat a bhuachan trí chailliúint gach rud, agus caillfidh - ag a fháil selfishness!
  Bhí roar ó thíos le fórsa mar sin gur chroith fiú na heitleáin Gearmánacha ag airde réasúnta go dona. Bhí an long chogaidh ollmhór "Victoria" rófhásta le cleití fiery, ag baint airde spéirscraper Nua-Eabhrac amach, na tonnta "tsunami" ag teacht uaidh scaipthe na longa Sasanacha is gaire i ngach treo. Cúpla frigéid fiú capsized... Agus bhí sé titim.
  D"ordaigh Marseille trí raidió cumhachtach:
  - Agus anois de na gunnaí go léir, ar Ghiobráltar - tine!
  Tugadh an t-ordú díreach in am, go díreach i dtús ama, nuair a d'éirigh na saighdiúirí amach as an mbeairic agus bhí cleachtaí á ndéanamh acu, rud a chiallaíonn go dtabharfaidís solas don Bhreatain inniu le teirmeascadh napalm.
  Bhuel, rinne eitleáin Gearmánacha eile ionsaí ar an scuadrún. Amach as an choirnéal a súl, chonaic Stalluk go raibh an Yu-87 Rudel thit buama 500 cileagram meáchain ar iompróir aerárthaigh agus bhuail, mar i gcónaí, go díreach. Exclaimed an captaen-fuhrer áthas:
  - Sin é an chaoi le laoch cogaidh a choinneáil!
  Fuair an t-iompróir aerárthach damáiste, ach ní hamháin ó Rudel. Chuidigh aces Gearmánacha eile freisin. Chinn Marseille féin, a raibh dhá bhuama 200 cileagram fós aige, iad a úsáid ar an mbealach seo. Ba cruiser an chéad íospartach. Bhuail an buama é díreach isteach i simléar mór a tháirgeann deataigh .... Fuair duine eile é féin i bhfrigéad. Chun seo a dhéanamh, rinne Marseille fiú ainliú tumadóireachta. Tar éis sin, d'éirigh an fuselage níos éadroime, agus bhí aiféala ar an ace óg nár thug sé an ró-ualach go dtí an teorainn de 1800 cileagram. Mar sin féin, ní gá a bheith chomh santach, lig do laochra eile an Tríú Reich seasamh amach agus glóir a fháil. Tar éis an tsaoil, ní mór a rá gur rud onórach é a bheith níos airde agus níos fuaire ná gach duine eile.
  Sa Ghearmáin faisisteach, bhí go leor laochra glórmhar, ag déanamh staidéir ar a stair agus ar ghníomhartha laochra éagsúla agus ridirí cogaidh, tá ionadh ort go simplí, agus ní scoirfidh tú d'iontas riamh: cén fáth ar shéideadh na Gearmánaigh chomh tapaidh sin? Agus cén fáth ar chaill a gcuid eitlíochta barr feabhais aeir?
  Ar ndóigh, san Aontas Sóivéadach, ní raibh aces a chailleann - measadh go raibh Pokryshkin, an chéad trí huaire laoch an APSS, Kozhedub, an chuid is fearr, bhí seisear daoine níos mó ná caoga. Ach fós ... B'fhéidir go bhfuil an rud ceart i ndáiríre ar thaobh an APSS, agus thacaigh cumhachtaí níos airde leis an Arm Dearg agus leis an Impireacht Shóivéadaigh!
  Thuig Marcel ansin go raibh a phost déanta aige, agus anois bhí sé in am dul ar ais, athbhreosla a dhéanamh agus an fortress a bhualadh. Tá an chuid is mó de na longa, lena n-áirítear dhá long chogaidh agus dhá iompróir aerárthach, curtha faoi thalamh; ní bheidh an Bhreatain in ann cabhrú le Giobráltar ón bhfarraige a thuilleadh. Agus tá an dúnfort féin díreach á bhriseadh anois, agus ní féidir leis cur ina choinne.
  D'iompaigh an píolóta críochfoirt ar ais agus lean armáid iomlán buaiteach an Tríú Reich é. Níl beagnach aon rud fágtha de na Breataine. Fíor, ní raibh aon chaillteanais ar bith, ach throid siad le trodaithe agus gunnaí frith-aerárthach fired. (Scrios a Marseille go díreach ochtó a haon aerárthach, rud a thug líon iomlán na n-aerárthaí go 401!). Anois is féidir leat é a mharcáil ...
  Ar ndóigh, nuair a thiteann an fortress ...
  Dála an scéil, Rudel, ar ndóigh, gan amhras, go maith, a fheiceann tú conas a ghlac sé ar na frigéid, a fheiceann tú, smash sé freisin an t-iompróir aerárthach.
  Anseo tá an trodaire-buamadóir Marseille i dtír cheana féin. Cruaite agus i dtaithí ar saothair míleata, rinne an comhlacht gluaiseachtaí go huathoibríoch.
  Níor cheart go dtógfadh athbhreoslaithe agus athlódáil an aerárthaigh níos mó ná cúig nóiméad déag, agus ansin léim agus tuairteála an chuid eile.
  Bhuel, tá an diabhal Adolf Hitler, mar a fógraíodh, i gceannas go pearsanta ar stoirmiú Giobráltar ón Spáinn.
  Cuireadh sliogáil ollmhór ar an dhaingean is cumhachtaí sa Bhreatain féin agus rinneadh talamh ar na trinsí, thit ballaí agus landairí. Ní féidir ach a shamhlú cé chomh scanraithe is a bhí na cosantóirí ar dhúnfort Ghiobráltar. Agus ní hamháin ag stailceanna sliogáin. Mar sin féin, bhí an roar agus howl uafásach. Chaill Negroes agus hArabaigh as measc na n-aonad coilíneachta a gceann cheana féin sa chéad nóiméad den ullmhú airtléire, agus níor fhéach na whites níos fearr.
  Bhí an oiread sin faitíos ar an gCorpach Sinsearach Parkinson gur theith sé go dtí an leithreas. Ach bhí ar a laghad dosaen Sasanach agus hArabaigh cuachta le chéile cheana féin, ionas go raibh an corpánach kicked unceremoniously sa jaw le sála. D'éiligh Parkinson níos airde fós agus tharraing sé a ghunna.
  - Hey tú buí-aghaidh mé tú!
  Ón thuas, mar gheall ar na bearnaí a chroitheadh, thit gaineamh síos, te agus prickly, dhreap sé go litriúil isteach i gcoiléar an choirp. Thit sé isteach i staid thit scaird agus d'oscail tine a mharú. Mar fhreagra, d'eitil miodóg, ag polladh boilg Parkinson. Do-chuaidh tobar fola as a bhroinn throm, is do bhuaileadh an corpán ruatha le pian.
  Agus in áiteanna eile ní raibh sé níos fearr, screams, stench, tantrums, gunfights, nuair a dubh-haired Briotánach nó, os a choinne sin, pale-aghaidh, in ainneoin an tsamhraidh trópaiceach, bain a chéile. Agus thuas staighre bhí sé, ar ndóigh, níos measa fós, ach ansin fuair an hysteria bás go tapa síos, bhí buailte na cinn foréigneach ar fad.
  Níor chaill ach Corneille striapach an tsaighdiúra a ceann, ach bhain sí leas as an nóiméad le haghaidh saibhriú pearsanta. A haon, a dó, a trí - cuimilt do phócaí. Ceithre, ocht, cúig - caithfidh tú na coiníní a lámhach! Agus chuaigh an fraochÚn dubh unceremoniously isteach ina pócaí, agus fiú aoibh graosta.
  Panic urghabhadh freisin na madraí, thosaigh siad a Rush agus bite na laochra na Breataine crazed, agus d'fhreagair siad frantically ag lámhach agus, is tábhachtaí, ag bualadh, áfach, ní hamháin ainmhithe, ach freisin daoine. Chaill fiú an Coirnéal Phantomakh, ar tugadh an tarbh leasainm air, a cheann chomh mór sin gur thosaigh sé ag tochailt isteach, agus níor éirigh leis urlár an bhuncair a bhualadh le sluasaid ghealbhain.
  Bhuel, d'éirigh le Marseille, Rudel, Getter agus ridirí eile cogaidh an Tríú Reich ó thuas a bheith ag iarraidh gunnaí frith-aerárthach a bhaint amach. Mar sin féin, ní raibh beagnach aon scrios anseo, agus ní raibh na Breataine go praiticiúil shoot. Ag scriosadh ach stoc dána amháin, dúirt Marcel:
  "Ní maith an rud é a bheith ina bhreacachán in ábhar mór, ach tá sé níos measa fós gan tábhacht a chur le trifles mar gheall ar a bheith beagán cráite le díomhaointeas!"
  Cuireadh an plean, a d'fhorbair an ceanncheathrú roimh ré, i gcrích, go soiléir mar atá sna cleachtaí. Ghluais na trúpaí ar aghaidh fiú roimh dheireadh an ullmhúcháin airtléire. Le faillí atheagrú gheallta. Níorbh fhéidir leis an Fuhrer orduithe a thabhairt fiú, chomh fada agus a d'éirigh gach rud amach go comhchuí. Go háirithe, gluaiseacht "Goliaths" ag séideadh suas pasáistí i réimsí mianach. Agus spreag freisin, go pearsanta ag an captaen-fuhrer, an córas éasca le húsáid "Snake Gorynych". Fágadh na pasáistí sna páirceanna mianach ar fud an domhain, agus ar an bpointe boise ritheadh tancaeir éadrom leo, agus ansin na coisithe. Mar sin féin, ní raibh na Breataine, mar a bheadh duine ag súil, beagnach i gcoinne. Níor mhoilligh láithreacht na mianaigh a raibh dlúthbhaint acu le mianaigh, lena n-áirítear an ceann is déanaí, faoi rialú raidió, an dul chun cinn, chomh maith le spící agus díoga éagsúla. Chruthaigh sé seo fadhbanna go nádúrtha, agus níos mó ná fadhbanna tromchúiseacha. Ach tar éis an tsaoil, nach bhfuil na Gearmánaigh chomh simplí, thuar siad go leor.
  Anseo chas Marseille ar ais ar a Focken-Wulf, dá mbeadh an deis aige, bheadh sé tar éis an t-eitleán a thabhairt i dtír áit éigin níos gaire, cad ba cheart a dhéanamh, é féin a shoot agus troid ar scór. Ach mar a bheadh an t-ádh leis, is deacair áit mhaith a aimsiú, cé nach carr iontach ar bith é an Focken-Wulf ó thaobh tuirlingthe de.
  Chuir an píolótach Rudel ceist ar Marseille ar an raidió:
  - Is dóigh liom go mbeidh Maxim críochnaithe i gcomhghleacaí uair an chloig! B"fhéidir go ndéanfaimid iarracht suí síos ar an ardán creagach sin le bheith in am don anailís hata?
  Dúirt Marcel go gruama:
  - Is féidir suí ach amháin!
  Rudel leisce ort. Thuig sé go raibh laoch mór an Tríú Reich droch-cháiliúil ag iarraidh tuilleadh lámhaigh a dhéanamh, ach ar an láimh eile, b'fhéidir go mbreathnóidís ar an lamháltas a raibh eagla air, agus fiú go nochtfadh sé an ceannaire do urchair.
  Thuig Marcel é seo agus mhaolaigh sé a sceitimíní go tobann:
  - Bhuel, ceart go leor! Suigh síos leat! Ní féidir leat a bheith chomh santach agus na gradaim go léir a ghlacadh duit féin! Lig do dhaoine eile shoot!
  Cúpla nóiméad ina dhiaidh sin, thosaigh an Críochnaitheoir óg ag snore agus ní fhaca sé na bratacha bána ag eitilt thar an fortress. Agus tar éis roinnt ama, tá colúin iomadúla de chuing a tháinig chun bheith stunned agus chaill a gcuma daonna á thiomáint cheana féin.
  Mar sin, tógadh fortress a bhfuil tábhacht mhór straitéiseach leis. Agus thosaigh na faisisteacha anois ag dul isteach go díreach isteach san Afraic. Iompraíodh trúpaí chuig an mór-roinn dhubh feadh an achair ba ghiorra.
  Agus anois thosaigh cothromaíocht na cumhachta ag athrú go mór. Go háirithe toisc go raibh cumhacht chomhrac níos fearr ag umair na Gearmáine anois. Agus ní hamháin "Tigers" agus "Panthers", ach fiú T-4. Mar sin bhí sé an-deacair do na Breataine agus na Meiriceánaigh.
  Bhí an scéal níos measa ag an bhfíric go raibh i bhfad níos mó taithí comhraic ag trúpaí na Gearmáine le namhaid tromchúiseach, agus go raibh níos mó idirdhealú ag smacht agus oiliúint.
  Ina theannta sin, thosaigh na raidhfilí ionsaí MP-44, nach raibh aon chomhionann acu, ag dul isteach sna trúpaí Gearmánacha.
  Chomh maith leis sin, thosaigh an APSS ag díol ola leis an Tríú Reich agus tháinig athbheochan ar threalamh na Naitsithe. Mar sin gabhadh Maracó go tapa. Agus bhí na Gearmánaigh in ann nascadh lena gcuid trúpaí sa Túinéis tríd an Ailgéir. Agus chuaigh briogáidí Wehrmacht ar fud na Libia.
  Ar ndóigh, throid cailíní álainn go han-cróga.
  Sa Libia, ní raibh líne cosanta cumhachtach ag na Breataine agus mar sin d'éirigh siad as.
  Ach rinneadh iad a shaothrú ar shála trúpaí an Tríú Reich.
  Agus is san Éigipt amháin a tháinig cathanna fíor-dhian chun cinn. Ina theannta sin, aistríodh treisithe tromchúiseacha ón mBreatain agus ó SAM.
  Ba laochra san Éigipt iad Magda agus Schella. Tharla maslach na n-aonad Rommel i ndálaí deacra an tsamhraidh scorch. Tá sé níos éasca do laochra baineann, tá siad i bicíní, agus smeartha le huachtar cosanta, éifeachtach go leor. Socraíonn gaineamh te thír na pharaoh ina gcosa lom, ach ní thugann cosa callous aird ar a leithéid de thrifle a thuilleadh. Sin díreach na urchair agus sliogáin atá fíor. Agus roghnaíonn an "Desert Fox" ionsaitheach, mar riail, sa dorchadas. Bíonn na Sasanaigh ag troid go difriúil. Briseann na trúpaí coilíneach ag an gcéad ionsaí, ach tá na trodaithe ón mBreatain féin, chomh maith le cúpla rannán Astrálach, ag troid go dian.
  Anseo, ag lúbadh síos agus feadh líne foirceannadh, ritheann na cailíní ar an ionsaí, briseadh isteach sa trinse, áit a dtosaíonn dumpáil mór.
  Is é an rud is deacra anseo ná rith nuair a bhíonn sliogáin ag pléascadh timpeall, ardaíonn scairdeáin de ghaineamh leáite go hard san aer. Agus déanann na blúirí teagmháil beagnach leis an gcraiceann saor ó saill, faoina rollaíonn sreang na matáin chruach.
  Agus sa trinse féin tá sé níos éasca cheana féin. Ciceáil Shella an t-oifigeach Sasanach is gaire sa ghiall. Meileann sé a chuid fiacla agus titeann sé go docht.
  Exclaims an blonde go sona:
  - Seo fáiltiú ar an mbealach Aryan!
  Cuireann an comhpháirtí fiery glúine leis an groin, ag cur iallach ar an amhais Arabach socrú síos agus shout:
  - Ní hé seo duit spillikins a imirt!
  Tá cogadh cruálach. Fiú an Shella angelic sracadh osclaíonn bolg an Sasanach is gaire le bayonet. Tá disgusted uirthi, ach níl aon rud le déanamh. Is tú féin é, nó is leatsa é. Sa chogadh níl aon choincheap meanness, níl ann ach critéir le haghaidh éifeachtúlachta agus áisiúlachta.
  Agus fola. Is ábhar iontais fiú é gur féidir an oiread sin sileadh amach aisti ó bhuille láidir tosaigh le sluasaid ghealbhain. Nuair a bhíonn an fhuil, mar seo, splashed ar an gaineamh, agus ansin stubbornly nach bhfuil ag iarraidh a bheith absorbed.
  Tá Shella, a bhfuil a boinn chruaite ag sníomh ag an leacht greamaitheach, olc seo, ag caoineadh go buile agus ag caoineadh:
  - Tá tú cubs leon, ní bheidh sé seo cabhrú.
  Méadaíonn fury an cailín as an SS go mór. Seo a leanas buille éadrócaireach don namhaid sa ghréin. Agus eitlíonn mórshiúl an RAF amach cosúil le corc de champagne agus trinsí. Agus tagann boilgeoga fola amach ó chúl béal an oifigigh. Ceadaíonn Magda:
  - Sin iad na fir is fearr agus sásamh a fháil!
  Ach ní chailleann an ceann igneous féin am. Bhog sí an cnap de carbán ionsaí, rinne an namhaid sag cosúil le céir coinneal. Ach ós rud é gur Negro é an t-íospartach, ansin d'éirigh an stumpa dorcha. Anois spreagann Shella a cara:
  - Coimeád sé suas!
  Deimhníonn Magda, tar éis dó cúpla urchair a scaoileadh as piostal feabhsaithe den chineál Mauser:
  - Tá mar sin a choinneáil!
  Agus tá an chuid eile de na cailíní ag troid go heroically agus, níos tábhachtaí, an-sciliúil. Is ionadh é, is beag an caillteanas a fhulaingíonn cathlán na tigresses, cé go bhfuil siad ag troid i dtiús an chogaidh. B'fhéidir na déithe, agus an bandia is tábhachtaí - Pallas nó Fortune fabhrach do mhaighdean óga?
  B'fhéidir gur chuige sin a cuireadh a gcuideachta chun troid ina tiubh. I réimse na cinn a bhfuiltear ag súil le fórsaí móra na Breataine ón Alexandria a bhfuil bac orthu. Agus cad é an loighic seo.
  
  Mar sin anois tá na cailíní ina luí i luíochán, ag caint.
  D'fhiafraigh Magda do Shella:
  - Aontaigh go mbeadh brionglóid agat dul ó ifreann seo an fhásaigh go dtí an Rúis!
  Chroith Shelley a ceann.
  - Go hionraic, uimh. Cé gur i dtéarmaí aeráide tá níos fearr ná anseo!
  Do chrom an Magda lasanta go fial:
  - An bhfuil eagla ort roimh shaighdiúirí na Rúise, nó roimh gheimhreadh na Rúise?
  Chroith Shelley a ceann.
  - Bhuel ní hea! Bheadh sé suimiúil, fiú, cé mhéad a d"fhéadfadh sí a sheasamh ina gcuid fuar searbh, cosnochta agus in aon chulaith snámha amháin. Ach ní hé sin an pointe, an ea?
  Magda grimaced le díspeagadh áibhéil:
  - Agus cad é? An bhfuil eagla ort bás a fháil?
  Sheol Shelley amach é:
  - Bhuel ní hea! Ní Coward mé, a Sílim go bhfuil gach duine feicthe cheana féin níos mó ná uair amháin, ach a fheiceann tú, tá na Rúiseach a leithéid de dhaoine ... A troideanna de ghnáth go dtí an deireadh agus overcomes an chuid is mó leanúnach!
  Ag dó Magda, ag crith an allais as a ceann, an spraeála scaipthe agus, ag titim ar an gaineamh te, hissingly disgusting, agóid:
  - Ach capitulated siad sa Chéad Chogadh Domhanda. Shínigh siad síocháin náireach linn, mar sin ina dhiaidh sin, beidh tú ag éileamh go bhfuil siad invincible agus troid go dtí an deireadh!
  D'fhreagair Shelley le osna:
  - Mar sin, tar éis an tsaoil, capitulated againn sa Chéad Chogadh Domhanda. Ansin díoltas a ghlacadh!
  Scairt an diabhal tine.
  - Bhí sé betrayal ar ár rialtas!
  - Mar sin tá feall orthu ag na réabhlóidithe agus na Bolsheviks! Shelley blurted amach. - Mar mura bhfuil a fhios agat cé hé Lenin!
  Chas Magda a méar le hingne briste ag a teampall:
  - Ar an drochuair tá a fhios agam!
  Ar seo, chuir an cailín deireadh leis an gcomhrá, triomaíonn an scornach suas, gortaítear é labhairt, agus bhí claíomh Damocles ag taitneamh chun tosaigh.
  Nuair a thrasnaigh an ghrian an buaic, agus ansin thosaigh sé ag fáil bháis, agus na scáthanna fadaithe, d'éirigh sé amach nach raibh na cailíní tosaithe a gcuid oibre i vain.
  Anois, nuair a bhí an ifreann féin thart, bhí tormán mótair agus gluaiseacht de shaghas éigin ó thaobh Alexandria.
  D'ordaigh Gala:
  - Faigh réidh a chailíní! Ansin tháinig a guth i bhfad níos cosanta. - Tigresses sa gunna!
  Ar deireadh, bhí scáthchruth na n-umair le feiceáil i gcéin ar líne an dún. Bogann siad go mall, ach ar bhealach ominously. D'ullmhaigh na cailíní a gcuid raidhfilí frith-umar. Den sórt sin tá lainseálaithe grenade, éadrom recoilless. Níl a gcumhacht pléascach, áfach, oiriúnach do gach umar.
  Tugann Gala, swarthy, mairteola, cé go bhfuil sé millte ag an teas, orduithe, nó rabhadh:
  - Ná oscail tine gan orduithe. Tá Cromwells agus Matildas chun tosaigh. Tá armúr tosaigh umar Chromail cothrom le seachtó ceintiméadar, agus tá an Matilda ochtó. Ní ghlacfaidh ár lainseálaithe grenade iad. Mar sin, beidh tú shoot ach amháin ag na rianta.
  D"éiligh na cailíní i gcomhluadar:
  - Sin ceart Comrade Commander!
  Dúirt Shella, agus í ag suirí go spraíúil:
  - Mar sin féin, tá "Cromwell" chomh maith, is é an iarann ridiculously cosúil! Tá sé feicthe agam go minic, ach ní féidir liom dul i dtaithí ar an joke.
  Go deimhin, bhí cuma iarann banal ar an gceann seo de na tancanna Béarla is ollmhór agus a chuid tosaigh beveled. Mar sin féin, bhí sé an-deacair briseadh trí umar den sórt sin. Anseo ní mór duit caliber 75 ar a laghad, atá fós annamh d'arm na Gearmáine. Tá an gunna 88-milliméadar níos fearr fós, ach níl mórán acu ag Rommel, agus tá sé an-deacair a leithéid de rud colossus a iompar, go háirithe sa bhfásach.
  Agus seo é Matilda. An cruthú is fearr roimh an gcogadh maidir le tógáil umar na Breataine. Ochtó milliméadar d"armúr tosaigh, gan ach 27 tonna ag meáchan. Is é sin, tá armúr tosaigh umar meánach níos tiús ná mar atá i KVanna Sóivéadacha troma, agus fiú beveled cosúil le bogha na loinge. Shíl Gerda go raibh "Matilda" á ullmhú de réir dealraimh don chogadh in aghaidh an USSR. Bhí gunnaí 76 milliméadar ag na Rúiseach cheana féin, fiú roimh an Dara Cogadh Domhanda, rud a chiallaíonn go raibh siad in ann an méid a bhí níos laige a bhriseadh. Níl an Matilda féin, áfach, armtha go maith, 47 scoth, ach tá trí mheaisínghunna aige.
  Tá fuil fhuar ar na cailíní, áfach. Níl ach beagán os cionn tríocha umar ag gluaiseacht, agus tancaeir agus coisithe ina dhiaidh sin. Cuid de na coisithe ar ghluaisrothair le taobhcharranna. Tankettes, beagán os cionn caoga, ach tá na coisithe mótair ag luascadh go réasúnta. Chuir Shella iontas ó chroí air, a d"fhiafraigh Magda:
  - Cá bhfaigheann siad an oiread sin trealaimh sa imshuí?
  Bhí meangadh gáire ar an deamhan baineannach rua mar a d"fhreagair an cruitire:
  - Sea, ní raibh fadhbanna acu riamh le cannaí stáin. Tá siad ag iarraidh sinn a thástáil le haghaidh neart. Conas a insint más rud é nach mbeidh ár guys falter!
  D'fhreagair Shelley:
  - Ní guys, ach cailíní! Agus freisin na cinn is úire ...
  Agus taobh thiar de na dingeacha agus gluaisrothair mháirseáil na coisithe. Theith na saighdiúirí Sasanacha, ag cromadh beagán, agus ina lámha bhí raidhfilí agus gunnaí fo-mheaisíní acu. Bhí clang na boilb, agus an gnashing gainimh.
  D'fhéach Magda timpeall go tapa (is cosúil nach bhfuil sé rud ar bith uafásach, ar imeall an tsuímh a áitíonn na cailíní, iarann, tá guys Gearmánacha ina suí i luíochán freisin!). Go dtí seo, níor scaoileadh aon urchar amháin ó aonaid Wehrmacht. Tá gach rud ciúin agus socair. Dúirt Shelley go bog é:
  - Tá muid cosúil le hIndiaigh i luíochán, ach ag an am céanna tá an baol ann go gcaillfimid ár scalps!
  Rinne Magda snort mar fhreagra le díspeagadh ar leith, ag séideadh snáithe fiery gruaige as a héadan:
  - Le giúmar den sórt sin, níor chóir duit dul chun cath ar chor ar bith!
  Ach bhí nerves níos measa ag na Breataine, nó b'fhéidir go raibh siad ag iarraidh dul i bhfeidhm ar an namhaid agus dá bhrí sin bhí na humair faoi shrouded láithreach i ndeatach, rumble shots. Ina dhiaidh sin, lámhachadh gunnaí meaisín, agus scaoil na coisithe volley óna raidhfilí freisin. D'fhan na Gearmánaigh ina dtost, ag fanacht leis an namhaid druidim.
  Agus nuair nach raibh ach céad méadar fágtha ag na naimhde, d'ordaigh Gala go gonta:
  - Dóiteáin!
  . CAIBIDIL #2
  Bhí na cailíní cheana féin a bhainistiú go huathoibríoch a aontú ar a n-íospartaigh agus fired as lainseálaithe grenade ar na rianta. Ar ámharaí an tsaoil, tá siad le feiceáil go foirfe in umair Bhéarla. Shella fired, agus exclaimed joyfully, bhí briste an bolb ceart an armúrtha "Matilda". Chas an cailín:
  - "Matilda" fuair checkmate!
  D"éirigh le Magda an Cromail a bhaint amach freisin, agus bhain an cailín le lúcháir:
  - Ní bheidh an réabhlóid an bourgeois sa Ghearmáin pas a fháil!
  Ansin gáire an bheirt chailíní. Bhris na mac tíre eile a lainseálaithe grenade go cruinn, agus stop gach ceann de na ceithre umar Briotanacha is tríocha dá bharr. Exclaimed a gceannaire Gayla:
  - Tá na Sasanaigh ar crith go léir, tá a n-insignificance thar an imeall! Má tá na Gearmánaigh ag troid, b'fhearr gan dul isteach i gcomhrac!
  Go deimhin, tá mná den sórt sin de phór go bhfuil bronntanas speisialta acu i lámhach. Agus bhuail siad go han-mhaith. Mar sin bhí pairilis ar chumhacht buailte na Breataine.
  Is fíor, ní tír lag í an Bhreatain agus thosaigh na gluaisteáin stoptha ag tine ar ais. Ach cén míbhuntáiste atá acu ... Ní théann an muzzle síos go maith, mar sin .... Gala commands:
  - Na cailíní sin nach bhfuil a lainseálaithe grenade scaoilte acu, lig dóibh íospartaigh a roghnú i measc tankettes.
  Rinne Magda gáire.
  - Agus dingeacha, ó dingeacha - déanfaimid milseáin astu!
  Cuireann Shella leis:
  - Cé go bhfuil muid ar aiste bia, ach tá áit agat sa leithreas!
  Chuir Magda leis:
  - Piocann cearc grán arbhair, ach faigheann sí meáchan níos tapúla ná mar a shlogann an torc píosaí!
  Cad is tankette ann? Is meaisín é seo a bhfuil cuma umar beag air, uaireanta rianaithe, uaireanta rothaí. Ní mheáchan an fhírinne ach dhá nó trí thonna, nó ceithre thonna go leith. Tá gunna ag modhnuithe níos troime freisin. Ceann beag den sórt sin ... is é 20 milliméadar a chaighdeán, ach tá sé an-chontúirteach do choisithe. Dála an scéil, is féidir tankette a tholladh sa mhullach freisin, go háirithe má théann tú isteach sa chabhail, nuair is dócha nach n-éireoidh leis an armúr. Tá sraith bhreise de lainseálaithe grenade ag roinnt cailíní go háirithe. Athlódáil siad go réidh go tapa, cosúil le bairillí linbh a bhualadh. Ansin osclaíonn siad tine a mharú.
  Chan Magda fiú:
  - Déanaimid gluaiseachtaí simplí arís - buille dea-dírithe chun an bua a fháil!
  Imoibríonn dingeacha d'amas ar bhealaí éagsúla. Ag Shella, mar shampla, phléasc íospartach cruach, agus ag Magda, tar éis warped, thosaigh sé ag réiteach. Bíonn na cailíní ag squeal fiú le háthas, amhail is dá mba rud é go raibh guys álainn orthu. Agus is é an freagra spit amach bás.
  Shella ligh fiú an tosaitheoir grenade lena teanga, bhraith blas miotalach. Tá beagnach gach tankettes líneáilte. Thosaigh gluaisrothair na Breataine ag moilliú. Fiú amháin i gcéin, ba léir conas a casadh aghaidheanna na hAstráile orthu. Ba léir go raibh ionsaí na Breataine Bige ag tachtadh ...
  Phioc Magda gunna fo-mheaisín, ag cur an tosaitheoir grenade síos, agus ag brú an chosáin, dúirt:
  - Is gruagaire milis mé, mar níl aon rud níos tairisceana ná bás!
  Shella caoin:
  - Ní peaca é gruaig a ghearradh ar nós na Breataine!
  Tháinig an lámhach ó na Breataine chun bheith chaotic, agus ansin casúr na gunnaí móra Gearmánacha meaisín agus bhuail na gunnaí móra le sliogáin ilroinnte. Ar dtús, lámhachadh gunnaí beaga-chaighdeán, áfach, tháirg siad méid measartha scriosta freisin, agus ansin thuill siad meánchaighdeán 75 milliméadar. Nuair a bhuaileann a leithéid d"ardchaighdeán, agus na sliogáin ag cromadh ina blúirí ...
  Chuimil Magda a bosa le sásamh.
  - Seo leite dóibh!
  Bhí Sasanach amháin ina Negro, agus chomh ollmhór: seacht go leith troigh, nach lú. Bhí veist le piléar á caitheamh aige agus bhí sé ag gol mar a bheadh torc créachtaithe. Ós rud é gur bhuail an gluaisrothar mór ar a raibh an fear dubh ag marcaíocht, léim sé amach é agus rith sé go dtí an suíomh. Shelley aoibh wickedly.
  Sea, bhí sé ina fhear maith.
  Tá urchar an fhionn chosnochta cruinn cruinn, díreach i bhfostú an Othello armúrtha. Ghlaodh Blacks amach: tar éis taithí a fháil ar "orgasm" comhbhrúite. Shelly scáinte a joke:
  Is guys deas muid a chailíní
  Deimhneofar luach le claíomh cruach!
  Piléar sa mhullach ar scum ó gunna meaisín,
  Bainfidh muid roinnt blacks maol amach!
  Bhí Magda beagnach plódaithe le iontas:
  - Mar sin, tá a fhios agat fós conas a swear! Bhuel, tú féin agus cara!
  Shelley winked ar ais.
  - Agus cad? Tá mé an-ilghnéitheach!
  Leagan cuid de na Breataine síos agus fired ar ais. D'fhás an cath, agus d'eitil ceann de na piléir chomh gar do cheann Mhagda gur ghearr sí fiú cnapán gruaige. Dhealraigh sé go raibh píosa de lasair geal tar éis titim. Thrasnaigh an diabhal fiery í féin go meicniúil:
  - Tá a lámha géaraithe go hifreann ag na gruagairí seo!
  D'fhreagair Shella, ag leanúint uirthi ag stiúradh dóiteáin dírithe:
  - Cu-cúicín!
  In ainneoin gnóthachtála uile na troda, ní raibh Magda fós in ann cur i gcoinne na ceiste:
  - Cad a duirt tú?
  Shelley winked slyly.
  An dtuigeann tú Laidin? Slonn a léiríonn kaput iomlán!
  Mar fhreagra air sin, ghearr Magda líne fhada de chúigear Sasanach eile a léim suas ag an am mícheart, agus dúirt:
  - Is ionann farasbarr na hintinne agus a easpa!
  Shella agus ansin fuair sé rud éigin le cur ina choinne:
  - Níl, tá tú mícheart! Tá sé éasca an intinn a bhaint, ach is deacair é a chur leis.
  Tar éis do Magda Arabach eile a chur ina luí, shocraigh Magda comhaontú ansin:
  - Cad is féidir liom a rá! Go ginearálta dodhéanta! Gloine fíona - ní chuirfidh intinn! Tá an dara agus an tríú dÚsachtach!
  Ach, in ainneoin an mheanma a chailleadh, bhí na Breataine fós contúirteach. Seo ceann de na wolves, cutie dubh-haired i bicíní, cúpla urchair buailte sa cheann, iallach a scread gearr a subside go deo. Is mór an trua go raibh saol an chailín chomh gearr, cosúil le féileacáin aon lae. Gortaíodh roinnt wolves. Dúirt Magda:
  - Tá go leor aces éagsúla, ach a lán pid....
  Shelley isteach.
  - Is droch-chomhartha é mionnú gáirsiúlachta le linn troda... Cé gur comhartha aicme é checkmate i gcluiche!
  É seo ráite, thiomáin an cailín piléar isteach i súil an chéile comhraic. Bhí sí fiú ar bhealach dreary, mar sin tú a mharú, tú a mharú .... Níl aon deireadh i radharc seo. Ní raibh Magda ach oiread agus thosaigh sé ag comhaireamh na marbh. Go ginearálta, má cheapann tú faoi, cuireann marú neart do dhuine? Díreach marú, ar ndóigh, cuireann agus neartaíonn karma. Is cosúil go bhfuil fuinneamh daoine aonair níos lú spreagtha agat. Agus éiríonn tú míle uair níos láidre. Mar a deir siad - laochra-laoch. Nó in áit laochra-bogatyrs. Seo fear Astrálach - chaill beagnach buachaill leath a cloigeann. Dúirt Magda:
  Is fearr a mharú uair amháin ná curse míle uair!
  D'aontaigh Shelley.
  - Cinnte! Is féidir leat cliceáil ar gach duine mar seo! Cá bhfuil do bhrú uathoibríoch, spit borb in inchinn na réaltbhuíonta.
  Dúirt Magda, ar buile leis an cheetah:
  - Na Breataine hang suas tú, go maith, ól go dtí ifreann! Just a báisteach ar an díon do ginearálta!
  Thosaigh Shella freisin ag comhaireamh na heiseamail díothaithe. Go deimhin, gur chóir go mbeadh a áilleacht seasamh ar an searmanas. Ach seo ceist eile, ar cheart di coinnle a chur do na mairbh nó nár cheart? Tar éis an tsaoil, cé gur naimhde iad na daoine dona, is daoine iad fós. Conas, mar shampla, a rinne na Spartaigh i gcásanna den sórt sin. Is dócha uasal.
  Dúirt Shella, i gcogar ard an bhandia spreagtha:
  - Tá a fhios agat a Mhagda, rachaimid tar éis an troda go dtí an teampall is gaire dúinn agus guímis ar son na ndaoine a mharaigh muid ionas go mbeidh a n-anam ón purgadóir ag dul díreach go dtí an Paradise.
  Do chrom an laoch ruadh air.
  - Nó b'fhéidir beidh muid ag dul go dtí an mosque? Bhuel, tú féin agus Shelley sentimental. Díreach cosúil le d'ainm ó scéal fairy Andersen, nó in áit Charles Perot. - Phlandáil Magda pléasctha a chuir iachall ar thriúr eile fuil a bhriseadh. - Ach ní réimse é ár saol le haghaidh mothúcháin shaor.
  Shrugged an laoch blonde a guaillí.
  - Conas a rá? Níor mhaith liom i gcás mo bháis, go raibh an corp satailt isteach aoileach, agus fiú urinated ar a bharr. Déanann tú an mhaith agus tagann sé ar ais chugat ...
  - Tagann ar ais le piléar! Thit Magda amach, tar éis di cúpla scratch tadhlacha a fháil cheana féin.
  Chuir Shella síos dhá cheann eile agus dúirt:
  - Agus ní gá duit méanfach, ansin ní bhfaighidh fiú piléar tú!
  Chas Magda a aghaidh salach.
  - Is amadán é an piléar agus ní ollamh é an bayonet, ach ní ollamh cúnta é an teilgeán! Ach ní féidir leat tú féin a chosaint ó dhóiteán uathoibríoch le censer!
  Dúirt Shelley:
  - Scríobh file cáiliúil amháin - ionas gur ionann peann agus bayonet!
  Ag an bpointe seo, bhí cluas an blonde beagán scríobtha le piléar. Mar sin féin, ní raibh Shelley flinch fiú. Agus cad má feadaíonn an piléar, ciallaíonn sé gur eitil sé anuas.
  . CAIBIDIL #10
  
  Cheadaigh Magda an modh seo:
  - Is fiú Aryan fíor an iompar seo!
  Dúirt Shelley arís:
  - Cuimsíonn flaithiúlacht do mholtaí, ganntanas na hintinne, agus saint!
  Adeir Magda as áit agus as an tslighe:
  - Tabharfaidh a leithéid de fhealsúnacht go dtí an uaigh tú!
  Ar thaobh na láimhe deise de Shella, gortaíodh cara éadrom freisin. Cé gur núíosach aithne fós í an cailín in ionad comrádaí imithe, mothaíonn sí trua di go fóill. Ach ní dhéanann sí moan, ar a mhalairt brú amach aoibh gháire. Ansin thosaigh sí ag tarraingt amach an piléar lena teanga. Chuaigh Shella i dtreo a chéile:
  - Lig dom cabhrú leat ...
  ghearr sí siar:
  - Éirigh as! Dóiteáin níos fearr agus scrios na cubs leon lousy. Tá sé seo iontach duit.
  Ní dhearna Shella retaliation le bioráin ghruaige ná le gaineamh a chaitheamh, cé go raibh cathú uirthi. Ag tacú lena huillinn agus ag fáil béime, ag leagan síos go soiléir triúr i bpléasctha gairid (tá gunna submachine aici cheana féin, d'éirigh sé chomh te sin gur thosaigh an bairille ag casadh dearg, is fiú iontas nach bhfuil sé jammed fós!), gríosach:
  - Ar fheabhas, ní tharlaíonn sé riamh i gcogadh! Cinnte rud éigin neamhchríochnaithe!
  Dúirt cara (Whalen an t-ainm a bhí uirthi):
  - Bheadh sé sin le do theanga, agus fiú scriú an truicir meaisín gunna! Mar sin scriosfadh sé gach duine.
  Shelley gáire, an-ard. Ansin scairt duine de na Sasanaigh:
  - Tá tú go léir whores Boshi!
  D'fhreagair Shella le forneart trí grenade ilroinnte a chaitheamh:
  - Cloisim ó gigolos!
  Bhí Magda ag bagairt tine a chur ar Alexandria níos measa ná Caesar, agus chaith sé grenade freisin. Scairt:
  - Táimid flaithiúil i gcónaí le bronntanais den sórt sin!
  Tharraing Whalen an piléar as a gualainn agus scaoil sé amach é.
  - Tá blas níos fearr agat ná mar a bhraitheann tú!
  Neartuithe le feiceáil ar chúl na Breataine, dosaen umar níos mó. Sea, Matildas, agus an chuid eile Maccabees cheannaigh i Stáit Aontaithe Mheiriceá. Bhí na tancanna deiridh gan turret, ach le trí gunnaí an ceann. Feadóg Magda go bog.
  - Tá! Is gluaisteáin dineasáir iad sin!
  Shelley grimaced nervously.
  - Tá a fhios agat, is féidir le dineasáir satailt ar mhamach má mhoillíonn sé lena inchinn. Aifreann ar fad...
  Idirbhriseadh Magda go brisg:
  - Agus anseo nach bhfuil tú ceart. Ceapann duine deich n-uaire níos tapúla ná mar a ghluaiseann sé. Is é sin, ní hiad na brains a ligeann síos dúinn ar dtús, ach an corp!
  Shelley rollta a súile.
  - Sea, an comhlacht ... Is é an anam de ghnáth láidir agus weightless.
  Rinne Magda gáire go neirbhíseach.
  - Tá an anam pheaca, ach tá an comhlacht freagrach!
  Bhí na Maccabees an-mhall ag gluaiseacht, mar sin ní raibh na Matildas deifir. Mar sin féin, ní raibh na cailíní neirbhíseach, bhí roinnt iontas fágtha acu fós, go háirithe, cúpla dosaen muirir frith-umar. Ach sa chás seo, theip orthu iad féin a thaispeáint. Bhí roar ann agus suas le trí shliogán rushed i dtreo an umair na Breataine. Seo ceann "Maccabee" láithreach bonn a bhuaileadh, poll déanta ina chabhail leathan. Níor chaill na Breataine, áfach, a gceann agus fiú rinne siad iarracht nár éirigh leo tine a oscailt agus iad ag gluaiseacht. Mar sin féin, ba dheacair a dhéanamh amach cén áit a raibh gunnaí móra Rommel ag lámhach. Lean eitpheil eile, agus chrom sé tuiréad an Matilda. Shelley grinned merrily lena súile oscailte leathan.
  - Agus cad? Gunna frith-aerárthach, ansin mear-tine!
  Murmur Magda i gcruachás:
  "Ní bheidh aon rud fágtha againn.
  Tar éis na Maccabees, tháinig tankettes nua le feiceáil, chomh maith le roinnt Cromail. Ina theannta sin, ag meas an phéinte feannadh, rinneadh na gluaisteáin seo a thochailt as an gaineamh. Chomh maith leis sin slat, ba mhaith leo a ghlacadh impudently. Rug an Magda ruadh ar an damhán alla lena méar, cos lom, cailíneach, agus brúite gan searmanas é:
  - Sin mar an gcéanna do na Breataine go léir!
  Shella faofa go mór:
  - Bravo! Coimeád sé suas!
  Lean gunnaí frith-aerárthach 88-mm orthu ag seoladh dóiteáin dírithe. Bhí a ráta tine ard, ach níor éirigh lena gcruinneas. Thit an namhaid an-fhánach agus níorbh fhéidir damáiste suntasach a dhéanamh. Bhuel, agus an sí-wolves chun troid leis an coisithe, a bhí ag teacht níos mó agus níos mó.
  Dúirt Magda, agus í ag iarraidh cos an scéil a mhaolú:
  - Tá na Breataine chomh neamheacnamaíoch in úsáid acmhainní daonna. Is iontach an rud é gur éirigh leo breis is leath den domhan a ghlacadh!
  Chuir Schella, mar sin, í féin in iúl ar ócáid an-mhaisiúil do na Gearmánaigh:
  - Is máistrí iad, caitheann siad corpáin orainn! Ní féidir leat a mhaíomh ina aghaidh seo, wow, tá na coirp go mór i ndán!
  Chuaidh an Magda lasanta go caol:
  - Sea, ionsaí gáis, rud tromchúiseach.
  Bhí umair na Breataine ag sracadh cosúil le turtair, agus níor fhan ach carnáin miotail ó na Maccabees. Ach d'éirigh leis an níos nimble "Matilda" sleamhnú tríd, ach a sí-wolves mharaigh láithreach an bolb, mar i gcónaí aptly bualadh as an tosaitheoir grenade.
  Shelley ligh a liopaí.
  - Sin é ár mbealach! De réir na n-Aistí!
  Bhí muintir Chromail, nó a bhfoirne, thar a bheith neirbhíseach, tharraing siad ar na rialuithe agus bhrúigh siad a gcuid saighdiúirí féin de dhearmad. Tháinig fiú na boilb, ó ghaineamh agus fola, salach agus dearg-donn. Ag an am céanna, casadh na humair ar an láthair, agus rinne na túir iarracht rothlú clumsily. Rug Shella a fiacla agus chan sí:
  - Dearmad-me-nots fás áit éigin. Déanann Mam pióga! Ní fiacla iad Reich sa bhéal, ach fangs as sliogáin!
  "Cromwells" go leor dúr ar aghaidh ag poke thart, agus brúite a gcuid saighdiúirí féin, fiú níos déine. Thit fiú gunnaí frith-aerárthach na Gearmáine ina dtost ionas nach gcuirfí isteach ar na tancanna, chun misean "onórach" a dhéanamh. D'éirigh Magda go fíochmhar:
  Mar sin táimid ag imeacht anois! B"fhéidir gur féidir linn éalú ón stoirm!
  Ach anseo tá roinnt "Cromwells" fós a d'éirigh leo a leibhéalú agus Rush chuig na poist a áitiú na cailíní. Ach cuireadh stop leo beagnach láithreach le seatanna dea-dhírithe. Is cosúil go bhfuil na hi-wolves i sceitimíní an cath, cosc siad iad féin a chailleann. Bhí fortitude fíor-Ghearmánach os comhair na Breataine. Seo ceann de na tankettes, tar éis dó an iarsmaí de misneach a chailleadh, iompú ar ais. D"ordaigh ginearál na hAstráile rud éigin agus d"eitil grenades chuici. Phléasc an carr a bhí gort marfach isteach i lasracha, agus ansin thosaigh na sliogáin ag pléascadh taobh istigh. Sin é an seónna.
  Bhí gunna fo-mheaisín ag an óglach iontach Shella agus é imithe ó róthéamh, agus, ag cur píosa iarainn a bhí éirithe gan úsáid ar an taobh, thosaigh sí ag lasadh as raidhfil féin-lódála. Agus cén tactic an-mhaith! Tá an ráta dóiteáin níos ísle, ach tá an aidhm níos airde. Rinne an chuid eile de na cailíní laochra an rud céanna fiú beagán níos luaithe. Chroith Magda a ceann, dúirt:
  - Múineann Cogadh eacnamaíocht. Agus ag an tosaigh, fiú níos mó ná sa chúl!
  D"aontaigh Shelley go drogallach.
  - Lig dó a mhúineadh! Ach cé mhéad de na coileán leon seo atá ag magadh fúinn! An féidir gur chaith na Breataine, mar seo, a gcuid fórsaí go léir chugainn!
  D'fhreagair Magda, le súile cunning agus lámhach, cosúil le Cinderella, nó in áit a leath-deirfiúracha ag an liathróid:
  "Go hionraic, sin é go díreach a bhfuilim ag brath air!"
  Bhí ionadh ar Shelley.
  - An bhfuil tú ag comhaireamh? Ar mhaith leat go bhfaighidh muid bás? Ag aois óg den sórt sin bás a fháil?
  D'éirigh Magda go grásta.
  - Ní sa chás seo! Smaoinigh, cad a tharlaíonn nuair a dhíríonn an namhaid a chuid fórsaí go léir in aon áit amháin?
  D'fhreagair Shelly láithreach:
  - Bí níos láidre sa réimse seo. Is féidir léi briseadh tríd an líne tosaigh.
  - Cad faoi dhaoine eile? Magda winked.
  - Níos láidre! Níl vice versa! - Thug Shelley buille faoi thuairim go tobann - Mar sin, cé go gcaitheann an namhaid a chuid fórsaí go léir chugainn, is féidir leis an gcuid eile dár trúpaí stoirm a chur ar dhaingean an namhad!
  Rolladh Magda anonn go tapa agus phóg a cara ar a leic sweaty scríobtha:
  - Cliste! Ar deireadh figured sé amach! Ionas nach mbeidh Alexandria ina cathair thaifid a sheas i gcoinne an Wehrmacht chomh fada sin.
  Dúirt Shelley:
  - Ach tá Alexandria ina chathair den sórt sin cheana féin. Agus tá súil agam nach mbuafaidh ceann de na cathracha namhaid a thaifead! Tar éis an tsaoil, táimid ag ...
  Chuir Magda isteach:
  - Is droch-chomhartha é a rá go bhfuil muid dobhraite go dtí go mbeidh deireadh leis an gcath. Agus tá a fhios agat é!
  Phléasc Shella a súile sapphire go feargach mar fhreagra.
  - Ní hionann a bheith i do chreidmheach a bheith sár-chreidmheach. Tá sé seo luaite fiú sa catechism!
  Arís eile, mhol Magda, tar éis dó gunna a scaoileadh go rathúil agus "míol mór marfach" eile a ghearradh amach:
  - Can mo chailín! Is fearr sin gan dabht a bheith ag canadh ná ag caoineadh!
  quipped Shelley go tobann:
  - Is fearr caoineadh ó orgasm ná a bheith ag canadh ó phian!
  Tháinig fearg ar Magda:
  - Bhuel, ní féidir leat dhá fhocal a nascadh agus mar sin labhraíonn tú vulgarity. Tar ort, can níos airde é.
  Agus thosaigh Shella ag canadh, ar dtús ba chosúil go raibh sé ciúin, ach le gach véarsa nua, d'fhás a guth níos láidre;
  Le tine an tsruth fola,
  Chuir avalanche faoi uisce ár gcuid talún ...
  Níl a fhios ag cogadh aon teorainn ama saor in aisce,.
  Níos fearr ná an fíon is milse!
  
  Ní bheidh blas na bua searbh,
  Fiú searbhas an deataigh agus na fola.
  Nuair a throid ár sinsir -
  An chirps nightingale fúthu!
  
  Is é neamhbhásmhaireacht an duais is airde,
  Chun nach bhfuil a fhios seanaois dull.
  Ionnas nach dtiocfaidh teachtairí ifrinn,
  Chun grásta sreabhadh.
  
  Is breá linn an domhan agus boladh na snáthaidí péine,
  Ach más gá, fanann an cath.
  A ár gcroí óir,
  Lig dó sruthán, ag leá an oighir!
  
  Sea, pasann óige úr,
  Tá gach rud tar éis éirí banal.
  a bhfuil an ghrian ag ardú,
  Ní bréag a bheith i do dhuine!
  
  Grá do dhaoine solas an Tiarna,
  Tá sé an-chineálta, muinín dúinn ...
  Cé go bhfuil an cosán tríd an saol ar an domhan thíos,
  Agus rialaíonn an domhan: Herod-Ham!
  
  Tá spriocanna glana againn
  Ach is mór an trua san fhuil an cosán dóibh!
  Tar éis an tsaoil, is meaisín uathoibríoch é cosúil le dumbbells,
  Tá Likho an dorchadais lán de ghaolta!
  
  Is iad Íosa is Muire ár ráthaíocht,
  Tiocfaidh siad agus tabharfaidh siad sonas!
  Ansin imeoidh an fuacht - plúr,
  Agus fearg le meanness kaput!
  Tháinig deireadh le hionsaí na Breataine. Stopadh na humair dheireanacha a leagadh amach in aice leis na trinsí Gearmánacha a dtángthas orthu. Agus níor fhág ach na coisithe, agus na gluaisrothaithe nua a tháinig isteach fós iarrachtaí éalú ón ngreim. ídithe ag an máirseáil fada, na cailíní, garbh ón gaineamh sáite chun allais, fired ar ais lena n-urchair deiridh. Choigeartaigh Shella a bayonet agus dúirt le Magda:
  - Bhuel, lámh le lámh?
  D'fhreagair an cailín:
  - Sea lámh go lámh! Seilg ghlórmhar a bheidh ann, cé go mbeidh sé ar an gceann deireanach do go leor! Níl le déanamh ach fanacht ar ordú an cheannasaí!
  a dúirt Shella:
  - Tá ordú an cheannasaí le linn an chogaidh líonta le grá agus praghas ollmhór!
  Mar sin féin, ba léir nach raibh aontacht i measc na saighdiúirí Briotanacha. Leagan cuid acu síos agus ní raibh siad ag iarraidh a reáchtáil ar aghaidh, agus an chuid eile stampáilte timidly a chosa. Bhí cúpla urchar fágtha ag na laochra baineanna cheana féin, cé go raibh mála lón lámhaigh iomlán tugtha ag gach mac tíre ar dtús. Sea, is cailíní iad, álainn, cosnochta, i roinnt bikinis an-láidir de ghaiscíoch de chathlán SS ban mionlach. An roinn inar throid na daoine aonair is fearr sa Ghearmáin, agus fiú oiliúint neamhthrócaireach. Clár de chineál a chruthóidh daoine na todhchaí - an sárfhear á chanadh ag an iontach Friedrich Nietzsche. Rinne na cailíní iarracht a n-íospartach féin a roghnú gach ceann acu agus gan cartúis amháin a chailleadh go neamhbhalbh. Agus ansin bhí umair. Agus cén áit a dtagann na "Matildas" seo, iad a stampáil tríd an díon. Ach anois, is cosúil: tá teorainn na foighne sroichte, tá Gala réidh cheana féin chun an t-ordú a thabhairt do chomhrac lámh-le-láimh, nuair a thagann sé go tobann. Tháinig siansa mhór Wagner ó na scamaill i bhfad i gcéin. Tá an ceol seo chomh iontach agus chomh aoibhinn sin, agus é in ann fíor-Aryan a thabhairt chun fuadar iomlán. Agus tiomáint an namhaid isteach i tailspin. Ag breathnú ar an spéir, exclaimed Magda os ard:
  - Sea, is iad seo ár Bombers Stuka.
  Shelley barked pun:
  - Ní shocróidh píosaí díchóimeáil píosa ar phíosa!
  Cad is féidir a rá faoin Yu-87 iontach, an buamadóir tumadóireachta legendary, siombail an Blitzkrieg Gearmánach? Tá an meaisín seo, atá díreach foirfe (dá chuid ama, nuair nach raibh córais treorach ríomhairí cumhachtacha agus éifeachtacha den sórt sin ann), oiriúnach chun spriocanna talún a scriosadh, go háirithe coisithe, agus umair freisin. Agus athsholáthar fiúntach á tháirgeadh: tá Focke-Wulf díreach ag tosú ag scaoileadh saor.
  Choirt Gayla os ard.
  - Buail sa ghaineamh, go tapa agus folaigh do cheann!
  Agus anois tar éis na builleanna ar na Breataine, tá na Matildas séidte suas agus a iompú. Bhraith Shella na blúirí, cosúil le cíor, dul tríd a cuid gruaige agus scratch a cluas. Bhí Magda hooked freisin, agus cailín amháin nach raibh an t-ádh ar chor ar bith, ghearr sí an shard. Ach go fortunately, ba iad seo na híospartaigh dheireanacha cheana féin. Anois tá ionsaí na Breataine tar éis plódú faoi dheireadh, agus tá bratach le swastika curtha suas thar phríomh-mhonaret Alexandria! Bhí an bhratach seo ollmhór, agus chuir sé eagla ar níos mó ná leath an domhain:
  Exclaimed Magda, le meas uafásach:
  - Blimey! Ar deireadh!
  Bhí ionadh ar Shelley.
  - Bhuaigh muid? Ar bhealach ní féidir liom a chreidiúint!
  Cháin Magda go bog é.
  -Tá Tá Tá!
  Thosaigh na Briotanaigh a tháinig slán ag caitheamh ceirteacha bána freisin. Ba bhua é sin, rud nach féidir leat ach brionglóid a dhéanamh air, agus tú ag seasamh os comhair armada nach féidir a shárú, a tharla.
  exclaimed Shelley:
  - Joy, áthas an t-am ar fad! Beidh áthas orainn i gcónaí! Léiríonn ár mbratach de dhath rua an bealach...
  Tharraing diabhal éigin Magda leis an teangaidh, agus do blur sí amach:
  - Ag dul áit ar bith!
  Ach chuala an Gála olc, bhí sí, mar a bheadh ádh, in aice leis, agus an tormáin ag an nóiméad sin subsided. Dúirt ceannasaí na cuideachta:
  - Sin é an chaoi? I do thuairim, ní thagann bratach le swastika chuig áit ar bith. Déanfaimid é a dhéanamh amach leat, ach faoi láthair ní mór dúinn príosúnaigh a thógáil.
  Go deimhin, ina measc siúd a ghéilleadh bhí go leor lucht créachtaithe, agus dáiríre. Leo, ghníomhaigh na Naitsithe "go trócaireach", lámhaigh rialaithe sa cheann agus ord iomlán. Cuireadh iad siúd a bhí créachtaithe go héadrom i gcolún ar leith - is féidir iad a leigheas agus a úsáid mar fhórsa saothair. Go tobann, áfach, bhí braon coinsiasa ag Shella nuair a chonaic sí murt na ndaoine a bhí gortuithe go dona. Sa Tríú Reich, bhí gach rud faoi réir na gceanglas maidir le háisiúlacht. Agus mar sin, baineadh na neamhriachtanacha. Shella í féin, in ainneoin an druil ar fad, agus cheana féin soladach (go háirithe tar éis an cath!) Líon na gcorp ina cuntas, d'fhan cineálta agus an-sentimental. A cuimilt searbh fiú rolladh síos a dusty, leicne coirtithe. Cad é rud salach cogadh, conas a athraíonn sé carachtar agus measúnú duine.
  Bhí Magda neirbhíseach freisin; cad eile a bheidh an Gayla cruálach teacht suas le. Conas a ghearrfar pionós uirthi? Go deimhin, le linn an chogaidh, ní féidir leis an gceannasaí ordú a dhéanamh ach a lámhaigh, gan fiú na cúiseanna a mhíniú. Cé nach dócha go dtiocfaidh sé chuige sin. Tar éis an tsaoil, is mionlach iad, agus i gcás forghníomhaithe, agus fiú le finnéithe, is féidir leo tosú ag tochailt isteach cad é, cén fáth. Is laochra luachmhara iad, ní gnáth-farae gunna.
  Bhí Roth buailte go leor, áfach. Fuair triúr cailíní Gearmánacha bás, gortaíodh cúigear go dona, bhí beagnach leath díobh éadrom, agus iad go léir gan eisceacht scríobtha agus tuirseach marfach. Rinneadh ríomh na gcaillteanas beagán níos déanaí, ach faoi láthair tógadh na príosúnaigh agus rinneadh na trófaithe a gabhadh a chomhaireamh. Agus freisin shocraigh na cailíní na hairm a chaith an namhaid isteach i gcarn ar leith. Cé gur oíche a bhí ann, bhí sé éadrom go leor, go háirithe a bhuíochas leis an ghealach lán. Dúirt Shelley:
  - An bhfuil a fhios agat Magda in aimsir mar sin, is gnách go mbíonn mac tíre an-ghníomhach. Go háirithe an iar-marbh!
  Do casadh an laoch ruadh uirthi.
  - Más rud é tar éis an tsaoil, scéalta fairy, ansin tá. Ach is daoine fásta tú. Ina ionad sin, is cailíní fásta sinn, agus táimid féin cosúil le gouls. Fiú má tá siad baineann agus an-álainn.
  Roimh shúile Shella, nó in áit, ina cuimhne úr, tháinig eipeasóid den chath san am atá thart, mar tar éis titim na buama, scaipeadh coirp na Breataine. Ina measc, bhí ceann amháin - de réir dealraimh as measc mhuintir na hAstráile, muzzle le liopaí tiubh agus srón leacaithe - ach uafás. Agus na súile ... Just a mo Beast affectionate agus milis, grá agam duit an oiread sin, creidim dom. Níor shroich an ceann an Shella formidable ach deich méadar! Agus tá sé cosúil le ...
  Níorbh fhéidir na cailíní a maraíodh, murab ionann agus gnáth-shaighdiúirí, a adhlacadh díreach mar sin. Bhí a gcorp fillte i málaí plaisteacha agus tar éis an tsearmanais slán agus sochraide (rinne sagart speisialta é seo le swastika ar a muinchille!), cuireadh ar eitleán go dtí an Ghearmáin iad.
  Bhí an sagart ina SS speisialta in éide dhearg, agus le aghaidh marfóir gairmiúil. Ba mhian le Hitler le fada creideamh nua a bhunú sa Tríú Reich. Fíor, tá deacrachtaí tar éis teacht ar thiomsú diagacht mhalartach. Bhrúigh cúpla fealsamh uaillmhianach a samhail agus a teoiric féin. Agus ní raibh ach an Fuhrer féin in ann ceann coitianta a roghnú. Ach dá nglacfaí le reiligiún nua, áit a gcuirfí an chros in ionad an swastika, nó in áit an swastika in ionad na croise, bheadh scoilt dosheachanta sa tsochaí, agus fiú ar an oíche roimh an Dara Cogadh Domhanda. Chinn Hitler an t-athchóiriú a chur siar go dtí am níos fearr! Faraoir, bhí an chuma ar an bhFuhrer fiú go raibh sé in ann sléibhte a bhogadh agus dlíthe an dúlra a athrú, agus b"éigean dó cuntas a thabhairt ar chlaonta daonna. Tá gruaig rua ar Magda, ach tá gruaig rua uirthi, dath na smaointeoireachta cunning agus neamhchaighdeánach, sighed. Murab ionann agus an laoch fionn Shella, an marfóir oilte seo le hanam an uain, níor thug sí grá do Chríost, ag cur san áireamh gur lag agus Giúdach é. Go deimhin, is cacamas iomlán é an Bíobla. Toisc gurb iad na Giúdaigh na daoine a roghnaíonn Dia ní cúis ach gáire agus diúltú. Le go roghnódh Dia... Brr... Chuir Magda isteach ar a smaointe agus chabhraigh sí leis na mairbh a luchtú isteach i gcoimeádán speisialta. Tá sé fíor-aisteach go bhfuil duine, coróin na cruinne, chomh leochaileach sin gur féidir é a mharú. Tar éis an tsaoil, is féidir an foirfe a mhilleadh ... Mar sin féin, tá sé ridiculous chun labhairt faoi dhuine foirfe.
  . CAIBIDIL #3
  Tá an créatúr seo sách lag in oiriúint don saol, go háirithe leanaí daonna. Agus cén fáth mar sin? Ardaíonn sé seo amhras faoi chúrsa nádúrtha rudaí san éabhlóid. Tar éis an tsaoil, is é fear an sféar is airde agus ní féidir le duine ar bith a mhaíomh go bhfuil sé seo amhlaidh. Dá bhrí sin, tá atheism loighciúil. Tar éis an tsaoil, mínítear laigí daonna ag an bhfíric go bhfuil sé fós go praiticiúil ag tús dréimire na héabhlóide. Is é sin, cé go bhfuil tú lag, ach sa todhchaí is féidir leat a bheith láidir.
  Glacann an mhoráltacht Chríostaí leis: gur rugadh le cac thú agus go bhfanfaidh tú mar an gcac céanna, is tusa amháin a dhéanfaidh do náiriú go deo. Bhuel, ciallaíonn an bhrí an choincheap an Ioslam submissiveness... Agus a bheith submissive ciallaíonn a bheith ina nonentity, rud atá níos mó ná do-ghlactha ag duine fíor bródúil.
  Idir an dá linn, bhí na hi-wolves gnóthach ag glanadh suas corp agus ag bailiú trealaimh. Bhí an oíche ann cheana féin, an ceann is gile den bhliain. Bhí na corpáin tosaithe cheana féin ar bholadh suffocating. Magda grimaced: bhuel, cén fáth a bhfuil an oiread sin cac ag daoine! Is féidir le truflais siúil an fear! Ach go teoiriciúil, ní mór do dhuine a bheith - ina superman agus ina superainmhí! Tá brí ar leith aige seo - an intinn, an tabhairt agus foirfeacht fhisiceach. Wow, na daoine seo ... nó daoine beag. Bhuel, cén fáth go bhfuil siad níos fearr ná ainmhithe, má tá siad stink mar sin! Ní mór duit ach tú féin a shárú chun teagmháil a dhéanamh leis na coirp agus iad a dhumpáil ... Bhí an t-ádh ar Shelle, d'fhéadfadh duine a rá, tochailt sí poll domhain agus leathan mar aon le saighdiúirí eile, áit a ndéanfar na coirp a dhumpáil. Mar sin féin, cheated Magda beagán, rushed chun cabhrú leis an umar Chromail tréigthe ag an namhaid. Bhuel, níl aon rud i dtéarmaí maoine go háirithe cosanta agus ag rith an colossus seo. Dúirt an Trodaí:
  - Teicníc sucks.
  Rinne Ket blonde cosnochta, freisin óna cuideachta, agóid:
  - Níl baint ar bith ag an teicneolaíocht leis má bhíonn daoine lofa!
  Tá Magda anseo leis an dá lámh le haghaidh, aontaithe láithreach leis an laoch álainn frisky:
  - Is fusa trealamh meirge a ghlanadh ná duine lofa a athnuachan! Tá an matán is láidre gan chumhacht - má tá an intinn lag!
  Ket, ag brú an umair lena lámha, giggled:
  - Bhuel, tú féin agus Solon! Nó in áit, Sócraitéas i sciorta, in iúl chomh casta. Ach Hitler, mar a dúirt sé: buille, buille agus buille arís!
  D"fhás Magda go hoiriúnach ar mhodh Suvorov:
  - Buail, ach ná troid ar ais!
  Bhog biceps pointeach Ket, bhrúigh sí an umar lena neart go léir, agus chuaigh bolg an chailín go tóin poill ón iarracht. Ní raibh Magda freisin, cosúil le fíor Aryan, cheat. Rinne an cailín a ndícheall, agus fiú ag canadh léi:
  - Ná smaoineamh ar ghrá! Brúigh meáchain ollmhóra! Tar éis an tsaoil, is é seo ár spórt dian - ní taifead áitiúil, domhanda!
  Sheinn Cáit:
  - Shocraigh muid taifid nua ionas go bhfásann an domhan! Dhá uair, trí huaire níos airde ná an norm - ionas go mbeidh mo thír faoi bhláth!
  Lean Magda ar aghaidh go leath-gháireach agus go leathtrom:
  - Agus tá na taifid sin fionnuar - bastards níos mó a mharú! Níl muid cailíní dona - crush againn brící le piobar!
  Buailfidh an laoch dearg, fiú in eacstais, a ceann ar an armúr. Agus ansin d"éist mé leis an gceol. Agus ansin tensed sí níos mó fós. Fós féin, tá sé aisteach go bhfuil na Breataine, a bhfuil dearcadh chomh hurramach i leith na monarcachta, ainmnithe an umar i ndiaidh Cromail, reibiliúnach, réabhlóideach. Sea, fiú forghníomhú an chéad Rí Séarlas. Cé chomh contrártha don loighic is atá sé umar cúrsála nua a ainmniú i ndiaidh marfach, le armúr sách cumhachtach. Cé go lasann an gunna ilroinnt, ní sliogáin frith-umar. Ligh Magda an armúr go tuisceanach lena teanga agus ansin chaith sí amach go blasta:
  - Beagán searbh!
  Dúirt Kate:
  - Mura dtugtar luach saothair dúinn tar éis an chatha seo, is é seo an éagóir is airde!
  Dúirt Magda le osna:
  - Go teoiriciúil, ní mór luach saothair a thabhairt go fial do laochra baineanna ár gcathlán, nó in áit na cuideachta. Throid gach duine mar laochra, níor éirigh aon duine amach, agus bhí ar a laghad dosaen corp faoina chosa. Mharaigh mé féin níos mó ná daichead "coileán leon" sa chath seo amháin. Agus gur cheart luach saothair a thabhairt do gach duine - bheadh sé sin cothrom!
  Chlaon Kat.
  - Cén fáth nach bhfuil! Ina theannta sin, d'fhan ár triúr cairde ina luí ar an gaineamh. Mar sin tá sé uafásach ar fad. Na cogaí gan staonadh seo i stair an chine daonna. Tá cogadh suimiúil, ar ndóigh, ach tá daoine ag fáil bháis!
  Canann Magda go tobann:
  - Faigheann daoine bás ar son miotail! Tá daoine ag fáil bháis le haghaidh miotail! rialaíonn Satan an liathróid ann, rialaíonn an liathróid ann! rialaíonn Satan an liathróid ann, agus pours napalm!
  Rinne na cailíní gáire agus faoi dheireadh lódáil siad an Cromail ar an ardán. Ag an am céanna, d'éirigh le Magda ordóg a láimhe deise a bhrú, cosnochta, ach le línte galánta coirtithe de ghaiscíoch-banphrionsa na coise. Rinne an cailín gáire agus dúirt:
  - Ar na cosa mar ar asfalt! Diailigh cothrom ní viola!
  Is greann í an ghreann, ach is saothar í an obair. D'oibrigh na sí-wolves go crua, amhail is dá mba i saothair crua, ach ag an am céanna nocht siad a gcuid fiacla. Rinne Magda iarracht seasamh amach anseo freisin. Bhí na pluide fós méithe ar crith chomh foréigneach. Dúirt Kate, ag gáire,:
  - Is rince é an damhsa!
  Bhí ionadh ar Magda:
  - Cad atá ar bun agatsa?
  Mhínigh Cáit:
  - Táimid ag damhsa cosúil le bailé, ach ag an am céanna le meáchain. Chuala mé go n-úsáideann dornálaithe teicníc oiliúna den chineál céanna freisin - tabhair meáchain do do lámha agus léim os comhair scátháin!
  Ní fhéadfadh Magda cabhrú ach gáire.
  - Bhuel, tá! Tuigim gur modh iontach é seo! Má tá na meáchain go maith, ansin tar éis na meáchain sna lámhainní céanna, beidh na lámha ag eitilt go simplí!
  Dúirt Kate:
  - Is mian le go leor daoine éirí de thalamh, ach tá an tromlach ag súil le cinniúint Icarus, ós rud é go bhfuil cleití na huaillmhéine ceangailte le céir na gealtachta!
  Rinne Magda slyly.
  - Feicim thú freisin, a fhealsamh! Go ginearálta...
  Chuir Cáit isteach:
  - Níl aon wolves dúr ina measc! Táimid go léir oilte, mar dhea, ní mór léamh Friedrich Nietzsche.
  Tháinig Magda ar an airdeall agus d"fhiafraigh sí láithreach:
  - Nietzsche? Is fealsamh suimiúil é seo. Ach níl critéar an superman sainmhínithe go beacht ina chuid oibre. Go ginearálta, tarraingítear Nietzsche i dtreo an chórais phobail primitive, is é sin, go dtí an Chlochaois, rud nach maith liom go pearsanta.
  Bhí ionadh ar Kate
  - Agus cén fáth?
  Magda giggled brusquely.
  - Is é fírinne an scéil nach soiléiríonn Nietzsche a dhóthain ról an dul chun cinn eolaíoch agus teicneolaíochta, nó ina áit sin, fiú go hiomlán. Conas a théann sé i bhfeidhm ar dhuine, agus chun feabhais. Agus go ginearálta, tá sé míchuí iarracht an Clochaois a idéalú - ag glaoch órga air. Go deimhin, sa chosán éabhlóideach, téann daoine ó shimplí go casta, ón gceann is measa go dtí an ceann is fearr. Mar shampla, cé chomh tapa agus atá aerárthaí ag athrú, ón gceann is simplí go dtí an ceann is láidre. Coincheapa cosúil le luas, maneuverability agus mar sin de.
  Bhí Kate ag gáire agus ag canadh:
  - Cén dul chun cinn atá déanta - go dtí míorúiltí nach bhfacthas riamh cheana! Ach tá rud éigin ar iarraidh, deamhan cunning ag casadh a eireaball!
  Chuir Magda leis go binn:
  - Trioblóid dearmad! Rialacha an Tríú Reich! Robots ag Teacht Go luath! Paraisiúit leacaithe!
  Bhí ar na cailíní iompar agus obair go dtí go raibh siad faoi bhláth, bhí sé éadrom go leor cheana féin agus corp na naimhde curtha faoi dheireadh, ba chuma go bhféadfadh siad dul a chodladh, ach ní raibh sé ann. Ní hea, tugadh rud éigin le hithe do na cailíní fós, agus ar ócáid an bua, bhí greim de stobhach trófaí acu fiú. D"ordaigh Gayla go dian:
  - Is mór an onóir duit bia do namhaid a bhlaiseadh!
  Magda agus ansin vyaknula:
  - Ní hea, is mór an onóir é do na Briotanaigh gur aontaigh muid a gcuid cac a ithe!
  Phléasc súile Gayla go feargach.
  - Bhuel, ní hea, trasnaíonn sé gach teorainn cheana féin. Fanann tú Magda go hiomlán gan bia! Ina theannta sin, beidh tú faoi réir chineál chéasadh. Go háirithe, feictear dom go bhfuil do ABS ró-flabby, agus nach bhfuil do matáin faoisimh. Mar sin, déanaimis an forghníomhú cleachtais nua a thástáil ort!
  Ansin tharraing duine éigin teanga Shella:
  - Níl mé ag iarraidh Magda a fhágáil ag fulaingt liom féin. Lig dom a bheith cráite freisin.
  Rinne Gala aoibh wryly.
  - Maith thú cailín. Deabhóid den sórt sin, nó in áit cairdeas. Mairfidh tú araon! Agus fanacht ocras araon!
  Thit Shella ina tost, chuir boladh an stobhaigh tickling ar nostrils cailín ocrach, tuirseach. Agus ansin thosaigh an chuid eile dá cairde ag dul in olcas go áibhéil os ard.
  Ach bhí an príomh-chéasadh fós le teacht. Tháinig Gale suas i ndáiríre le rud éigin sofaisticiúla. Crochadh na cailíní suas lena lámha ar shreang a thochail go pianmhar isteach sa chaol, agus slabhraíodh slabhra dá gcosa. Thairis sin, má choinníonn tú do chosa comhthreomhar leis an talamh, ag déanamh cúinne, ansin tá an slabhra cruach beagán gearr, ansin an leathán iarainn. Ach má íslíonn tú do chosa, ansin luascann barr an slabhra an miotail, atá ceangailte le foinse voltais. Agus briseann do chorp tríd an urscaoileadh leictreach. Seo a leithéid de chéasadh suimiúil.
  Ligh Gayla a liopaí go ferociously.
  - Beidh do phreas a bheith chomh láidir ... Beidh tú cailíní buíochas a ghabháil liom as an oiliúint!
  Dúirt Magda, agus í ag gáire go híorónta:
  - Agus cén fáth a tharraingt, a ligean ar buíochas a ghabháil leat as an oiliúint ar an bpointe boise! Buíochas leis an SS iontach as ár n-óige sona!
  Chroith Gayla a méar.
  - Beidh ort a chailíní a chrochadh mar sin ar feadh lá ar fad. Ach, ar deireadh, is féidir leat a bhraitheann cosúil le fir fíor!
  Chroith Magda a ceann.
  - Léiríonn na turgnaimh go léir go bhfuil bean, má tá oiliúint chuí uirthi, i bhfad níos buaine agus níos contúirtí ná fiú fir atá cruaite ag cogaí!
  Ghearr Gayla í:
  - Focal amháin eile agus cuirfidh mé lá tástálacha nua leis!
  Thit na cailíní ina dtost, tá sé deacair cúinne a choinneáil, go háirithe má tá slabhra ceangailte lena gcosa ar feadh i bhfad. Mar sin hang mar nipple. D'fhág Gayla gan slán a fhágáil, ag fágáil na cailíní ag fulaingt mar seo. Bhraith Shella roinnt brú ar an bolg níos ísle, chas an slabhra a rúitíní, dragged a cosa. Bhí an cailín meáite go tobann ag an deis a sheiceáil cad a tharlódh dá gcuirfí an iarann i dteagmháil léi le slabhra. Cad a thriail...
  Bhí an turraing leictreach chomh láidir gur scread an Shella cruaite go neamhdheonach. Amhail is dá mba polladh cuaille te dearg an corp ó na sála go cúl an chinn. Bhí fiacail sna matáin, agus tinneas cinn. Shelley ag caoineadh.
  - Is é seo an craving le haghaidh turgnaimh chomh saintréith de chuid an SS!
  Dúirt Magda go leath-ghéar:
  - Is maith triail a bhaint as... Naimhde! Mar sin féin, níl aon olc orm leis an gceacht.
  Bhí na cailíní ina dtost ar feadh tamaill. Shíl Magda: bhuel, cé chomh aisteach is atá cinniúint. Anois tá na Gearmánaigh buaite, tá gach duine rejoicing, agus tá iallach orthu a chrochadh cosúil le piorraí, agus fiú ag fulaingt. Cé chuige a bhfuil pióga agus donuts, agus cé dó a bhfuil bruises agus bumps! Tá sé suimiúil cad atá le teacht. Anois, tar éis titim Alexandria, is féidir ionsaithe a sheoladh sa Mheánoirthear, fiú roimh aistriú treisithe breise. Go deimhin, cén fáth go fóill, más cosúil go bhfuil a lán de na trúpaí san Iaráic agus sa Phalaistín, ach conas is féidir liom a rá go bhfuil siad ... Níl go leor chun dul i ngleic-réidh, tá an iomarca hArabaigh agus blacks a scaip nuair a bhíonn an Siren howling. . Agus má tá tú moill, ansin beidh na Breataine ag am a tharraingt siar go leor saibhreas, go háirithe ó Iarúsailéim agus Bagdad. Níl gá a bhuail níos tapúla agus cnag amach ar an namhaid. Is mór-roinn iomlán í an Afraic, ach is é titim na hIaráice an eochair don Áise freisin. Tar éis cúlchistí ola, báicsít agus miotail eile a urghabháil, gheobhaidh an Ghearmáin réidh le haon spleáchas ar an APSS ar deireadh. Agus b'fhéidir fiú conquer an Rúis! Feachtas soir... Sean-aisling de na hAryans! Agus ansin cad? B'fhéidir fiú leathnú spáis, mar is maith leo cur síos a dhéanamh in úrscéalta ficsean eolaíochta. Ag eitilt go dtí na réaltaí agus saol nua. Mar shampla, áit a gcónaíonn hibridí cairéid agus froganna... Tá sé go hiontach, rud nach raibh ann cheana, agus ní bhfaighidh tú analóg ar an Domhan. Tar éis an tsaoil, líontar saol eile le solas dothuigthe, rud a chiallaíonn go gcaithfidh trúpaí na Gearmáine iad a ghlacadh le stoirm. Tar éis an tsaoil, níl aon rud níos gile ná an ghrian, ach amháin na réaltaí! D'fhiafraigh Magda le Schell:
  - Bhuel, ní thuigim thú, cén fáth ar iarr tú plúr go suaibhreosach? An maith leat a chrochadh mar seo ar an raca? Ina theannta sin, nimhneach mo bholg.
  Shelley bhainistiú semblance de aoibh gháire.
  - Agus tá a fhios agat go maith! Mar shampla, thug mé faoi deara ar feadh i bhfad go bhfuil mo ABS beagán taobh thiar. Mar sin tharraing mé suas.
  Thug Magda faoi deara go gruama:
  - Bhuel, ní raibh a fhios agam go gcuirfidís iallach orainn na preas a oiliúint. Shíl mé go pearsanta go mbuailfidís mé le truncheons ar mo shála. Nó b'fhéidir fiú fuip le sreang deilgneach. Mar sin féin, má chuireann sé áthas ort ...
  Labhair Shelley níos airde:
  - Tá a fhios agat, ná crá an anam! B'fhéidir gur cheart dúinn labhairt faoi rud éigin eile.
  Chlaon Magda aontú.
  - A ligean ar labhairt! Can bláth, ná bíodh náire ort! Tar éis an tsaoil, le háilleacht deirfiúr den sórt sin, is féidir leat a fheiceáil ag scríobh amhráin, ceardaí iontach.
  Shella, ag cinneadh go raibh sé níos fearr a aird a tharraingt í féin ó phian ar an mbealach seo ná a whine, chanadh sí, ina theannta sin, ó ainm fireann:
  Muise cailín uaigneach
  caresses sé, ansin bummer ...
  Léimeann réamhfhocail agus níl aon aontas ann,
  Beidh avalanche rann a scriosadh!
  
  Ach an ceann is breá liom le mo chroí go léir -
  Mar fhreagra, deir sé cad is brí leis na focail.
  Is féidir le grá criostail an doras a oscailt
  Oscail cosán iolair chuige sin!
  
  Tar éis an tsaoil, creidim go bhfuil claíomh an phinn níos costasaí,
  Tá cruas ann - rithfidh fluff amach ina guairneán!
  A dhaoine uaisle sotalach,
  Beidh rann deilgneach mar gheall orthu...
  
  Chruthaigheamar rati glory,
  I gcás ina sreabhadh fola, agus áit éigin allais.
  Leathnaigh a Stát,
  Ó phirimidí go floes oighir.
  
  Ach ag an am céanna is uan é an t-anam,
  Ann, fuaimeanna an lyre milis ...
  Tar éis an tsaoil, is glaoch é guth an chailín -
  Agus beidh paisean leá agus eibhir!
  
  Áit a bhfuil focal, tá rósanna ag lasadh,
  Cá bhfuil na crainn úll faoi bhláth...
  Ní féidir linn a bheith buartha faoin bhfuacht
  Agus imeaglú obair vain!
  
  Déanaimid brionglóidí a chruthú
  Déanaimis an duibheagán a shárú...
  Beidh an domhan ar fad reoite i iontas
  Nuair a imíonn brón na hoíche!
  
  Ansin cuirfear deireadh leis an bhfulaingt
  Ní bheidh aon chripples agus dílleachtaí ann ...
  'S ní thiocfaidh scaradh chugainn,
  Lig don chréatúr meargánta an tairseach a shéideadh!
  
  Déanfar ríocht Dé den tír dhúchais,
  Meastar gurb é gach duine againn an Cruthaitheoir.
  Níl ach luaithreach ag doirteadh ar chealg,
  Cé atá macánta, cineálta - maith thú!
  
  Laghdaíodh an chuideachta go nócha cúig laoch (maraíodh triúr, agus gortaíodh beirt eile chomh dona sin gur fhan siad san ospidéal). Cá bhfuil tú ag dul: níl cogadh gan chailliúint, níl ach caillteanais gan cogadh! Bhí scaranna fós ag go leor laochra ar a gcorp caol matáin, agus d'éirigh le cúpla cailín a bheith bandageáilte. Na tigresses, tuirseach ó thurais fhada, ní raibh cuma an-belligerent - bhí siad emaciated, ionas gur léirigh a n-easnacha fiú tríd. Scríob na cailíní go neirbhíseach a gcosa ar an ngaineamh, dóite agus garbhaithe, thuar an iomarca agus thuirling siad go brúidiúil. Go ginearálta, má tá áit ar domhan níos measa ná ifreann Dante, ansin fuair siad amach dóibh féin san Afraic. Mar sin féin, níor éirigh na laochra gann, agus b'fhéidir fiú amháin a chur in iúl go raibh orthu dul i ngleic le cruatan cruálach den sórt sin. Tá cineál moráltachta: na deacrachtaí níos mó, is amhlaidh is fearr. Propaganda na asceticism agus luachanna spioradálta, arb iad is sainairíonna Nazism, go háirithe sa leagan radacach de Goebbels, i gcomparáid leis an idé-eolaíocht bourgeois Iarthair de thomhaltas. Seo mar a fhéachann na cailíní, dubhaithe ó dhó gréine agus deannaigh, ar éigean atá clúdaithe le bicíní, agus iad ar crochadh le hairm, le caricature de mhílíste Mheiriceá. Agus nach bhfuil i bhfad ar shiúl tá an bonn Gearmánach agus an teorainn leis an tSúdáin .... Séideann Breeze te ó ann, tá an boladh dóite le cloisteáil, agus na scamaill sa spéir atá chomh gann ... ach oileáin san Aigéan Ciúin. Bogann dumhcha bándearga faoi thionchar na maiseanna aeir beagán, amhail is dá mba mhian leis na titans faoi chuing draíocht na déithe págánacha a chaitheamh amach, ach ag an am céanna suffocate siad i impotence.
  Labhair Shella go ciúin le Magda:
  Agus nuair ar deireadh ...
  D'fhreagair an diabhal dearg níos ciúine fós:
  - Go han-luath! Bímis ar meisce arís!
  Dúirt Gayla go bodhraigh:
  - Rith, céim-máirseáil (is ionann ordú den sórt sin agus magadh iomlán!)
  Na háille rushed, a n-cruaite, sála dóite flashed i gcoinne an chúlra de ghaineamh órga, beagnach tobac a chaitheamh. In ainneoin go raibh an ghrian ag druidim lena buaic, bhí ar na cailíní rith arís. Mar sin beagnach nocht, le ualach soladach thar a ghualainn ...
  Dúirt Shelley, frowning,:
  - Sa tráthnóna feicfidh siad i bhfad i gcéin sinn agus scaoilfidh siad sinn!
  D'easaontaigh Magda:
  - Níl sé go léir go gruama. B'fhéidir nach dtabharfaidh siad faoi deara dúinn ... Nó ina áit sin, tá an ríomh iomlán bunaithe ar an bhfíric nach mbeidh gnáthdhuine ag dul isteach i dteas ifreann den sórt sin sa bhfásach.
  - Go háirithe cosnochta! Shelley giggled.
  Agus fuair an ghaoth níos teo fós. Is é amárach an chéad mhí Iúil... An mhí is teo den samhradh, ar an mór-roinn is teo ar domhan phláinéid. Agus caithfidh na cailíní rith, ag tarraingt airm agus ualach lón lámhaigh soladach leo. Chuimhnigh Magda scéal iontach faoin todhchaí i bhfad i gcéin. Chuir sárshibhialtacht chumhachtach agus idéalaíoch de réir dealraimh cosc ar speicis agus ar rásaí éagsúla sa réaltra fíor-chogaí ar scála mór a dhéanamh eatarthu féin. Bhuel, ós rud é go n-eascraíonn díospóidí áirithe i gcónaí idir empires réaltacha, ansin seolann cathanna teoranta - le fórsaí beaga agus le hairm comhionann, nach mór.
  Dealraíonn sé gur smaoineamh réasúnta é ó thaobh na smaointeoireachta daonnúla de, ach ... I ndáiríre, d'earcaigh "Arm an tSlánaithe" de shár-sibhialtacht féin saighdiúirí do na cathanna seo, ag roghnú na cinn is cowardly, is inept, nó cinnte. pacifists - a chríochnaigh san arm mar gheall ar chúinsí mercenary. Thairis sin, cuireadh provocateurs chuig na trúpaí chun cur isteach ar an gcath fiú sular thosaigh sé ... I mbeagán focal, bhí sé ina scigaithris cogaí, go dtí go bhfuarthas duine a d'éirigh leis an gcóras lochtach seo a bhriseadh. Seo í a ghairm - gairm saighdiúir, anam laochra. Agus deireadh Hollywood gan choinne - ní fhéadfadh sé a bheith déanta gan rannpháirtíocht bean!
  Tá gach rud mar ba chóir a bheith - cén cineál oibre, gan fíor-ghrá agus paisean?
  Ag smaoineamh, sheas an laoch Magda lena cos lom ar an bummer de cactus, bhí pricked, ach ní raibh an cailín fiú aird air ...
  Bhíothas in ann an t-ordú lochtach a bhriseadh gan chogadh, agus dá bhrí sin valor i gcruinne todhchaí nach raibh áthas orainn, sa deireadh le cabhair an ghrá. Agus ní raibh grá ag Magda go dtí seo ach amháin i mbrionglóidí, nó i mbrionglóidí. Bhí sí te agus ag an am céanna depraved maighdean. Agus scaoil sí a meon stoirmiúil i dtraenáil agus i gcogaí. Agus cad é grá - rud éigin a bhfuil fuil á dhoirteadh go foréigneach!
  Chroith an t-aingeal vixen rua na coirníní allais. Aisteach, ach is minic a rannaíonn filí grá agus fuil. De réir dealraimh, tá sé seo mar gheall ar an bhfíric go bhfuil craving foréigean forbartha ag fireannaigh maidir leis an baineannach. Ní ainmhí é an duine, áfach, sa chiall go bhfuil sé in ann smaoineamh go réasúnach ... Ach ar an láimh eile, tá an mhoráltacht Chríostaí go hiomlán coimhthíoch dó. Cad a mhúineann Íosa d'fhear, agus go háirithe fear láidir, tá sé chomh mínádúrtha agus is cúis le diúltú dúr go raibh rath na Críostaíochta contrártha le loighic ... Mar sin féin, ní hamháin an Chríostaíocht, tá aon reiligiún tréithrithe ag paradacsa áirithe agus a fhorchur ar srianta áirithe ar dhuine. Agus, go minic míréasúnta go leor ...
  Oíche iomlán agus fiú Clear a bhí ann cheana féin (mar sin féin, ghlac an ghaoth suas le scamaill ón bhfarraige nach bhfuil chomh fada sin ón gcósta), nuair a rith na cailíní chuig an sprioc faoi dheireadh.
  Roimhe seo bhí bonn Béarla acu, agus fiú le haerpháirc. Ina theannta sin, ós rud é go raibh na túir studded le bairillí gunna meaisín d'ardchaighdeán, sreang dheilgneach, agus rúidbhealaí coincréite, bhí sé feistithe i bhfad ó shin. Ghabh na Breataine seilbh ar an Éigipt i 1882, ag bunú réimeas puipéad ann. Anois bheartaigh na Gearmánaigh an rud céanna a dhéanamh.
  Thosaigh Gala Cheerful ag scrúdú an bonn agus an t-aerpháirc trí dhéshúiligh airm speisialta, a bhí créachta go dlúth. Tháinig go leor eile de chorparáidí cailíní isteach léi. Bhí taithí ag Gala cheana féin ar an gcogadh, ón am a bhí sí fós ina gasúr agus ina hidirchaidrimh nua sa Spáinn, agus cheana féin ina laoch neamhthrócaireach sa Pholainn, sa Fhrainc agus san Iúgslaiv, rinne Gala a n-odds a ríomh go stuama. Cosnaíodh an t-aerpháirc sách láidir, airtléire frith-aerárthach san áireamh. Sea, agus bhí go leor eitleán air. Dála an scéil, an bhfuil sé aisteach go gcoimeádann na Breataine an oiread sin eitlíochta in aon áit amháin gan é a scaipeadh thar aerpháirceanna páirce? B'fhéidir go bhfuil sprioc bréagach anseo, agus na heitleáin fíor suite in áiteanna eile? Tá go leor túir meaisín-ghunna, fiú trí umar Matilda agus ceithre umar Chromail. Má tá tú ag poke timpeall, ansin ní féidir leat a dhéanamh gan fuil.
  Ghlaoigh Gayla beirt laochra misguided, ach is cinnte an-láidir agus sciliúil. Chas sí cúlbhuille orthu le fuip, ionas go raibh a cófra cainéil-donn faoi stiúir fiú. Ag déanamh aghaidh brúidiúil, d'ordaigh sí go dian:
  - Tá orduithe ag Magda agus Shella duit: dul isteach i gcríoch an aerpháirc, agus a fháil amach cé na heitleáin atá ann. Mar sin scout amach na cosaintí go mion!
  Chlaon na cailíní obediently a gceann: ordú, tá ordú, agus ní mór é a chur i gcrích. Agus conas - sin an fhadhb atá acu. Chuaigh Shella agus Magda amach go tapa don aerpháirc. Mhol an laoch dóiteáin:
  - Gabhfaimís an teangaidh agus tógimís an fhoirm uaidh. Ansin, tar éis éadaí a athrú, cuirfimid isteach ar an aerpháirc. Bíodh spraoi beag againn ansin!
  Dúirt an Shella fionn le beagán imníoch:
  - Ní mór dúinn a fháil ar dtús teanga seo. Ansin, dar leat roam an bhfásach? Agus is féidir leat iad a ghabháil mar seo i sluaite?
  Feadóg Magda le liopaí scarlet:
  - Cinnte. Mar shampla, tá gardaí in aice leis na tancanna, toisc go bhfuil siad taobh thiar de imlíne na dtúr. Is féidir leat sentries a shoot ann freisin, agus más gá ...
  - Gabháil umar agus marcaíocht? Shelley aoibh wryly.
  Nuair a bhog Magda a ladhar, chrom sí ar aontú:
  - Agus go bhfuil sé indéanta go leor. Cé gur ordaíodh dúinn ach taiscéalaíochta a dhéanamh. Torann a ardú gan ordú ... Tá a fhios agat féin cad é an léiriú tionscnaimh atá fraught leis i gcogadh!
  Shelley sighed go trom.
  - Ar an drochuair, tá a fhios agam go han-mhaith!
  Rith na cailíní, beagnach gan dul i bhfolach, i dtreo na n-umair. Bhí na feighlithe as measc na Negroes freisin - deataithe siad toitíní, agus go praiticiúil ní raibh a fheiceáil rud ar bith. Ní raibh ach duine amháin acu den chine bhán, agus, is cosúil, oifigeach. Ach bhí sé sách ólta freisin. Chuir seo ionadh ar Shell: conas atá iompar na Breataine? Nach bhfuil siad eagla roimh sabotage, ionsaithe ag na hArabaigh, nó sortie dána ag na Gearmánaigh? Fíor, b'fhéidir ídithe ag an teas excruciating, chomh maith leis an drochscéal ó thaobh tosaigh, thosaigh na Breataine fuar-blooded de ghnáth a thump. Go ginearálta, mheabhraigh Schella é seo ó théacsleabhair: níl an cineál Sasanach, mar ábhar fuar agus gan mothúcháin, níos mó ná miotas. Thairis sin, ní amadáin iad na hóltóirí Albanacha agus Éireannacha. Bhuel, tá na blacks maidir leis seo bac go hiomlán - téann siad dÚsachtach ó dáileog gann, mar, dála an scéil, a dhéanann na Seapáine.
  Ní logh cailíní rud ar bith. Ag gabháil leis an gceann, agus le daga sa scornach, go díreach san artaire carotid - is é seo an t-am. Ach tá fáiltiú níos éifeachtaí, bhain siad an dara péire de sentries, bhuail a smig lena pailme, sníofa ansin, beagán ardú a ceann. Géarchor agus muineál twisted.
  Chuaigh Magda ar a cara:
  - Sin é an chaoi a shoot againn ach iad. Cosúil le piorraí ó chrainn!
  D'fhreagair Shelley go bog:
  - Tá bealach níos simplí fós - mar shampla, lámhaigh ó arm ciúin. Agus mar sin nach bhfuil salach ar do lámha beag maith.
  Rinne Magda snort go suairc, cosúil le cat mór creiche:
  - Is fear síos-go-talamh tú Shell. Níl an grá taitneamh a bhaint as áilleacht an chatha ionat. Tá gach rud chomh primitive. An bhfuil sé suimiúil a shoot agus fiú dhúnadh?
  Chuir an Diabhal Sneachta-Bán isteach ar a cara:
  - Breathnaíonn tú níos fearr, tá umar ochtú. Bhí sé faoi cheilt a dhéanamh go cliste mar stoc féir. Ach thuig mé láithreach cén fáth go dtriomódh an ghrian an féar dúinn, nuair nach mbeadh fiú camel ag iarraidh é a ithe ina dhiaidh sin.
  D'aontaigh Magda.
  - Sea, tá sé seo go leor le breathnú loighciúil. Umar, beidh orm a fheiceáil cé acu ceann. Is dócha ar cheann de na cinn is déanaí ...
  Chroch Shella roinnt féir agus feadóg láithreach:
  - Ó, tá, tá bairille collapsible aige. Is é seo an chéad uair a chonaic mé an teicníc seo. Meiriceánach is dócha, má tá siad mícheart!
  Chuir an diabhal fiery isteach ar an laoch sneachta-bán:
  Anois, a ligean ar a fháil go dtí an aerpháirc. Tá madraí ag rith timpeall freisin. Is fadhb eile fadhbanna é seo.
  Rinne Shella deifir chun suaimhneas a chur ar a cara:
  - Tá a fhios agam conas tionchar a imirt ar mhadraí agus dá bhrí sin rachaidh mé liom féin. Ar ámharaí an tsaoil, tá an t-oifigeach as measc na mbán glan-shaven agus de mheán airde. Oireann a éide dhom. Tá m'aghaidh á athrú agam cheana féin.
  An cailín, i ndáiríre, a chur go tapa ar makeup. Agus gur múineadh é seo dóibh i scoil speisialta freisin. Ní dhearna Magda agóid.
  - Téann tú, agus beidh mé ag déileáil leis an umar nua. Tá rud éigin úsáideach aige freisin d'eolaíocht mhíleata na Gearmáine. Ach seo Schella, impím ort, ná fan fada, chomh luath agus a chríochnaíonn tú an t-iniúchadh, mar sin beidh mé ag troid ar ais.
  Fiú an jerboa waved scuab mar fhreagra - a deir siad, ná lig dúinn síos, fionn!
  D'fhreagair an cailín blonde le gáire.
  - Déanfaidh mé gach rud go han-tapa. Chomh fada agus is féidir ar chor ar bith.
  Níor thug Magda aird ar bith ar a cara a thuilleadh, ach chuaigh sí i mbun staidéir ar an umar go hiomlán. Anseo rinne sí roinnt fionnachtana. Ar dtús, bhí dhá ghunna táthaithe ag an umar. Gunnaí móra fada 76-milliméadar ar a bhfuil muic infhillte agus gunna gearr-bairille 47-milliméadar chun teilgeáin ilroinnte a lasadh. Go ginearálta, tá na hairm saibhir go leor, go háirithe le haghaidh 1942 agus mór-roinn na hAfraice. An gunna, dála an scéil, bhí coscán sách suimiúil agus dlúth muzzle, agus is cosúil go raibh an gunna cáiliúil seacht troigh déag, nach raibh curtha i bhfeidhm go fóill, ach bhí fógraithe cheana féin ar gach bealach is féidir ag Goebbels na seirbhíse ríoga. na Breataine.
  Raked an cailín an dromchla agus fuair an feathal an iolair ar an phóirse agus an inscríbhinn i mBéarla: "Made in the USA." Chuir Magda mallacht ar:
  - Bhuel, mar a bhí amhras orm i gcónaí, is hack Meiriceánach é seo. De réir dealraimh chuir siad an Bhreatain ar ár n-anam! Agus níl a fhios acu go ndéanfaidh umair na Gearmáine máirseáil trí Nua Eabhrac chuige seo.
  Ní raibh sé chomh héasca an phóirse a oscailt, ach múineadh é seo do na cailíní, ar ndóigh, go pedantically agus ag an am céanna, a fhuaimeann go paradoxically cruthaitheach. Mar sin ba ábhar onóra é a ghlacadh mar bhac.
  Idir an dá linn, rinne Shella aithris ar shiúlóid ar meisce agus chuaigh sí ar an mbealach isteach chuig an aerpháirc. Agus bhraith láithreach ar an difríocht idir an dearcadh na Breataine agus na Gearmáine. D"fhiafraigh glór leisciúil an fheighlí:
  "Cén gnó atá ort, a Pheadair?"
  D'fhreagair Shelley go luath:
  - Ar nóta pearsanta!
  - Tar ar!
  Bhí Shella istigh san aerpháirc. Rinne sí iniúchadh ar na heitleáin, agus thug sí faoi deara gach rud, lena n-áirítear stains carnabhail ar na fuselages, gásailín a dhoirteadh agus níos mó. Ansin ba léir di láithreach bonn, as níos mó ná dhá chéad aerárthach, go ndearnadh patrúin duaithníochta go sciliúil ar dhá thrian ar a laghad. Mar sin féin, bhí fíor-innill ann freisin, lena n-áirítear na Lancasters cumhachtacha a bhí in ann suas le sé tonna buamaí a iompar. Rith dhá bulldog suas go scout Shella. Stróic an cailín go réidh iad agus bhog sé ar aghaidh. Nuair a bhíonn an oiread sin eitleáin i limistéar réasúnta beag amháin, cuireann sé le tuiscint, go háirithe ar nádúr rómánsúil.
  Is iad na meaisíní sciatháin seo, mar a fhéachann siad ina sraitheanna, ná, go maith, íomhá spitting na ridirí an Ord Teutonic a tháinig chun conquer na Slavs. Níl ach i bhfad níos mó ollmhór agus scary. Mar riail, b'fhearr leis na Gearmánaigh armúr an-ollmhór a chosain an ridire go maith. Ag an am céanna, fiú amháin más rud é go mbeidh an praghas laghdú ar shoghluaisteacht ghaiscíoch. Ach sa domhan nua-aimseartha, tógadh an cosán le húsáid trodaithe maneuverable. Tá níos lú meáchain fós ag an Me-109 céanna ná a chéile comhraic Shasana.
  . CAIBIDIL #4
  Agus anseo tá na ridirí sciathánacha seo ina seasamh agus ag fanacht le rud éigin, agus boladh siad teicneoirí roaring agus deadly an fichiú haois.
  Níl Shelle, áfach, an-taitneamhach ag siúl, tá nós na buataisí caillte ag a cosa girlish, agus tá siad tosaithe cheana féin a chuimilt. Thairis sin, níor léirigh na Breataine samhlaíocht mhór: tar éis dóibh fíor-eitleáin a chur ar thaobh amháin, tá fiú seilf dearg teorann le feiceáil. Bhuel, tá sé seo, go ginearálta, intuigthe cén fáth, ionas nach gcuirfidh píolótaí na Breataine, agus fiú le súile meisce, mearbhall ar rud ar bith. Agus mar sin go ginearálta is féidir cheana féin a thabhairt ar ais.
  Shella i gceannas ar ais, agus fiú thosaigh stagger níos mó. Ansin scaoil siad ar ais í gan ceist a chur, agus go dtí gur sniffing na haoirí, whimpered siad beagán. Do labhair an diabhal sneachta-bán leo go bog:
  - Ní dhéanfaidh aon ní go luath tú a athrú úinéirí!
  Agus ar ais go mall arís ... Agus d'éirigh an ghaoth i bhfad níos úire, tosóidh sé solas a fháil go luath ...
  Agus Magda, Idir an dá linn, figured amach an umar ... Bhí sé ina samhail turgnamhach Mp-16 "D". Go ginearálta, tá an umar sách cumhachtach agus tá córas rialaithe hiodrálach aige le haghaidh gunnaí meaisín (i stíl, nó in áit sa chóras, ar saintréith de chuid na trodaithe is déanaí!). Le ualach lón lámhaigh mór, agus córas athluchtaithe uathoibríoch. Is é an umar an ceann is nua dá chuid ama, agus níl sé soiléir fiú cén fáth ar léirigh na Breataine a leithéid d"fhaillí, ag cosaint chomh míchúramach sin? B"fhéidir gur oibrigh tréith swagger na náisiún go leor anseo, ní féidir le duine éigin eile a bheith go maith, rud a chiallaíonn nach gá é a chosaint!
  Sular tháinig Shella, an laoch áilleachta fiery, d'athbhreoslaigh an umar agus sheiceáil sé an t-ualach lón lámhaigh. Tar éis don laoch blonde na buataisí fuatha a chaitheamh ó chosa an bandia cogaidh, thuairiscigh sí an scéal chuig a páirtí go tapa.
  Chuir Magda an méid a chuala sí in iúl do Geila, agus ansin lonraigh a aghaidh:
  - Shellochka anois tá ár gcailíní ag ionsaí an namhaid. Agus bhí cead againn an namhaid a bhualadh láithreach, ag baint úsáide as na tancanna seo.
  Exclaimed an laoch sneachta-bán:
  - Seo é a shamhlaigh tú faoi! Bhuel, an bhfuil an carr ag rith?
  Dheimhnigh Magda le réasún:
  - Ag obair. Bíonn umair níos fearr i gcónaí ag Meiriceánaigh ná tancaeir.
  Go deimhin, thosaigh an carr suas ón gcéad casadh. Suimiúil go leor, ní raibh na mótair torannach. Bhí a fhios ag na cailíní, mar shampla, go rumbles an T-34 na Rúise, mar sin ... Is féidir an umar seo a úsáid i gcoinne trúpaí coilíneach na Breataine chun na natives a scaipeadh.
  Agus rinne na laochra satailt ar charr caoga a cúig tonna. Mar sin féin, rinneadh é a rialú go héasca, cé gur measa ar ndóigh ná an T-4 níos éadroime. Cuireadh cúig inneall ar an Mp-16 ag an am céanna, ach b'fhéidir gur mhéadaigh sé seo fiú le hinmharthanacht an umair sa chath.
  D'oscail na cailíní gan smaoineamh faoi dhó tine ar na túir gunna meaisín. An chéad buailte ag diúracán ilroinnte agus na "cubs leon" buailte ag eitilt bun os cionn.
  I measc na Breataine, mar a bheadh duine ag súil, ba chúis leis an ionsaí scaoll. Bhí an lámhach earráideach, agus d'éirigh leis na cailíní fós meaisínghunnaí a nascadh. Bhí Magda ag iarraidh an Lancaster a chlúdach le seat dea-dírithe, ach ar an raidió d"ordaigh Gayla di go géar:
  - Spáráil na heitleáin namhaid, beimid ag gabháil sábháilte agus slán iad.
  Bhuel, cén fáth spártha mar sin, spártha. Tá sé níos fearr a scrios an túir agus íospartaigh daonna a roghnú. Amas dea-dhírithe den sórt sin.
  Idir an dá linn (bhí siad tar éis éirí níos dlúithe cheana féin) chuaigh an chuid eile de na laochra isteach in umair na Breataine. Níor thóg sé ach leath nóiméad na hataí a oscailt, agus ansin an tógáil suas. Go ginearálta, níor thug na cailíní fiú aird ar an aerpháirc, ach bhog siad go simplí i dtreo bonn Béarla. Ag an am céanna, bhuail siad an bheairic, áit a raibh na saighdiúirí namhaid suite, chomh maith le píolótaí codlata.
  Gayla roared cosúil le béar i teas:
  - Ná shoot ag an stóras le breosla! Beidh sé úsáideach dúinn!
  Bhris Magda agus Schella cúpla túr gunna meaisín ag baint úsáide as mais mór a n-umar. Na cailíní literally cramped a n-bellies le gáire. Cosúil, tá siad fós fionnuar.
  Ach bhí an phríomhobair fós á déanamh ag gunnaí meaisín. Bhí sé riachtanach gan ligean do na píolótaí namhaid na heitleáin, gan ligean dóibh éirí de thalamh. Ach rith cúpla laoch iad féin go dtí na gluaisteáin Shasana agus shuigh siad síos ag an stiúir. Agus cad is féidir a neadú sa bhonn anois, ós rud é go bhfuil oiliúint eitilte den sórt sin curtha ar fáil acu freisin. Sea, agus athbhreoslaítear na heitleáin le lón lámhaigh iomlán. Seo a leithéid de masha-malashka casadh amach.
  Bhuail Shella le urchar cruinn umar beag a léim amach as an gharáiste. Thosaigh ocht n-umar le foirne de wolves sí ag scrios go foréigean bonn ollmhór Shasana. Bhris na tancanna na geataí gan mórán searmanas agus líon siad gach rud le luaidhe. Bhí an bheairic trí thine fiú. Léim Sasanaigh mearbhall agus dúchasaigh de gach sórt amach astu. Ní raibh aon cath ann cheana féin, i ndáiríre, ach ní raibh ann ach buille iomlán. Is fíor gur scaoil saighdiúirí Briotanacha aonair agus túir meaisínghunnaí siar. Fiú ar armúr an umair luaidhe clocha sneachta pounded. D'fhás Magda mar panther feargach:
  - Bhuel, cad a bhfuil tú lovers de oisrí agus min-choirce, thuig ar deireadh cad é cogadh fíor. Beidh muid i Londain go luath!
  Sheinn Shella, ag tafann a fiacla:
  Cad a dhéanfaidh muid in Albion saor in aisce,.
  Cá bhfuil na froganna sleamhain - kwak!
  Cé go bhfuil na legions ar an ionsaí,
  Ach buille le bayonet i bpingin!
  Chroith Magda a mala agus chroith sí a ceann go diúltach:
  - Ní hea, ní hé seo an t-amhrán a spreagann dúshaothrú! Ach caithfidh sé a bheith difriúil!
  Agus an laoch fiery, gáire cosúil le gunna meaisín. Mar sin d"eitil píosaí feola i dtreonna difriúla, agus thit dosaen Sasanach as a stuaim féin.
  Agus an umar trom féin, déanaimis na saighdiúirí namhaid a threascairt, ag "smúlú" iad le hiarann. Cnámha crunched faoi na rianta. Agus ansin thosaigh an namhaid ag scaipeadh i ngach treo. Ach ansin léim an namhaid "Matilda" amach. Mar sin buaileann Shella í le polladh armúr.
  - Faigh grenád "mhin choirce", canadh serenade mar chuimhneachán!
  An uair seo bhuail an diúracán ar dheis ag an gcnaipe idir an turret agus an chabhail, agus tógadh an umar, tar éis crith maith, go dtí an taobh. Ag an am céanna, mhaidhmigh an umar gáis, agus láithreach pléascadh le lasair dearg-dearg.
  Níorbh fhéidir le Blonde She-Devil seasamh in aghaidh na géire:
  - Faigheann Matilda seiceálaí - beidh an toradh greannmhar!
  Bhuail Magda a páirtí le pailme callused ar a pluide sinewy.
  - Agus tá tú óg, a chailín! Mar sin canaigí mar seo!
  Mar sin féin, is cosúil gur bhris duine de na Breataine, d"aon turas, nó b"fhéidir d"aon ghnó, an umar breosla. Tháinig borradh agus bláth ar thor salach-donn de lasracha gásailín. Bhris Gerda pléasctha fada as gunna meaisín 9mm ionsaí mearthine. Thit timpeall daichead saighdiúir Sasanach ar an láthair. Agus rinne go leor den lucht créachtaithe, gan trua ar bith, satailt ar rianta leathana umar Meiriceánach. Shelley chuckled wickedly.
  - Ní lipstick é seo! Cad é mar atá sé dul i gcístí!
  Agus níor dhearmad an diabhal ruadh, gan náire, a chur isteach:
  - Is cuma cén chaoi a gcasann tú é, is fearr pancóga atá stampáilte ag umar ná feces bó!
  Bhain na cailíní trí dingeacha eile go tapa. Threoraigh Shella, agus thug Magda sliogáin, agus rinneadh an luchtú go huathoibríoch. Agus fuair siad féin sliogán ar an armúr. Dealraíonn sé nach bhfuil sé scanrúil, le haghaidh cosanta turret 80-mm, ach buzzes sé go maith. Loisg Magda a méar agus squealed:
  - Seo iad bronntanais Mharcais Carabas! An féidir linn iad a phiobar le rud éigin atá beagán níos spíosaí agus iad a shailleadh?
  Shella, tar éis "ollphéist" eile a scoilt le blaosc, ag canadh:
  - Cén cineál miasa, cén cineál miasa - an dtabharfá gach rud leat! Is mór an trua nach mbímid ag troid go minic - beithíoch annamh, marú mar sin!
  Go tobann bhuail Magda a forehead agus chuimhnigh:
  - Ach le fada an lá uait Snow White le gunna, níl amhráin cloiste againn! Can bláth, ná bíodh náire ort!
  Bhí an laoch péarla ag canadh, agus a glór chomh Dhiaga agus chomh Diabhaltach i n-aon vial nach raibh faic le déanamh ag an mbonnán in aice léi;
  Féin chun troid i gcroí an giúmar,
  Dearcadh carachtair - Dia an Cruthaitheoir,
  Cruthaíonn sé le claíomh an laoch,
  Sampla do gach glúin!
  
  Ach is féidir leat féin troid,
  Ardaithe, tagann a bhuachan!
  Ní giorria anam iolair is leoin,
  Cumhacht den sórt sin agus ósta naofa!
  
  Lig an namhaid a bheith cosúil le madra tiomáinte,
  Agus ghearr ár sciath láidir an Diamond!
  Ar imeall na breacadh an lae a stór go deo,
  Chun brón, beidh an Trodaire luach saothair bás!
  
  Ná muinín pacifist dúr
  Cad a mhúin Íosa a fhulaingt...
  Go bhfásann seagal faoi spéir ghlan,
  Bígí láidir mar bhéar!
  
  I gcathanna táimid lán le paisean ard,
  Agus le fuil stoirmiúil, óg ...
  Táimid ag cuimilt ifreann as a chéile,
  Cá bhfuil na legions le Satan!
  
  Agus a fhios ag gach duine go bhfuil an Cruthaitheoir;
  Foghlaim conas do matáin a neartú!
  Ná dramhaíola do chuid ama ar stupidity
  Seachas sin, beidh mé ag teacht chugat le pionós!
  
  Is é an easpa cumhachta an príomh-leas,
  Thug sé breith do mhailís, meanness...
  Íoc frills an invaders -
  Déan dearmad ar valor, onóir agus bród!
  
  Ach in ainneoin na Trioblóidí go léir tú
  Deartháir brón ná tabhair isteach!
  Go dtiocfaidh gach aisling fíor
  Déanaimis rince le sweetheart i válsa mín!
  
  Cad eile is féidir leis an Tiarna a thabhairt
  Sea, tá an saol eile i gceo...
  Tá an fheoil seo ag fulaingt sa saol,
  Níl gach rud chomh réidh agus atá san úrscéal ...
  
  Bíodh aithne agat ar do fhear talún
  Tóg do sonas air...
  Gluaiseacht agus dul chun cinn ag rith -
  Tabharfaidh siad cumhacht thar na cruinne!
  Agus san Éigipt, bhí an troid fós faoi lán seoil. D'éirigh le laochra gan eagla na n-eachtrannach go léir a smideadh agus a chanadh ar shiúl;
  Chríochnaigh Shella ar an nóta uachtarach, ach ansin mhúch Magda go héadrom í lena cos, ar dheis lena sála lom, isteach i bpreas láidir coirtithe:
  - Agus cén fáth a bhfuil tú ag canadh faoi luachanna Críostaí? Is Aryans muid, ní Críostaithe. Tá Snow White ar mire!
  Chroith Shella a ceann go fíochmhar, cé nár athraíodh a lámha chun an meaisínghunna a rialú:
  - Tá brón orm! An Rúis Orthodox mearbhall leis an bPrúis phágánach! Ró-deacair a shoot agus a chumadh ag an am céanna!
  Chroith Magda a fabhraí fada, dubha, gan stad le bheith i gceannas ar na daoine éifeachtacha, arna ngearradh síos ag céimeanna naimhde Shasana. Agus ag cur sraith eile naimhde isteach sa chónra, cosúil le siren giggled:
  - Ar chostas conas a chumadh - is ceist díospóireachta í seo, ach tá an lámhach éasca agus simplí!
  Go deimhin, thosaigh go leor oifigeach agus saighdiúirí Sasanacha, ag sciob ciarsúir bhána, ag géilleadh go fuinniúil. Ag an am céanna, bhí an oiread sin faitíos orthu go ndearna siad mumble gach cineál nonsense, nó fiú howled ar chor ar bith. Chaith na mílte saighdiúir choilíneach (Arabaigh agus Negroes), sáite leis an eagla, chomh maith leis na céadta Sasanach, nach raibh chomh cowardly, pale-aghaidh, suas a lámha. Tháinig ceirteacha bána fiú ó na tancanna. Mar a deir siad, fuair siad bealach eile cosanta - níos iontaofa ná armúr gníomhach!
  Na cailíní giggled - sin an bealach é a dhéanamh - riamh thabhairt isteach!
  Léim Shella amach as an umar agus rith sí cosnochta d'aon ghnó feadh an tsrutha lasáin. Níor smaoinigh Magda, ámh, ar ghéill a thabhairt dá cara, agus na cosa lom, coirtithe caola díreach ag lasadh thart, amhail is go raibh ealtaí gazelles ag réabadh thart. sála cailínish cruaite, ach cruinn agus galánta caressed na dteangacha na lasair gorm. Ach níor ghéill na laochra tigress ach go sásta mar fhreagra.
  Anseo, níor fhéad an fear dubh faoi chuing srian a chur ar a mhian, rinne sé ruaig orthu agus fuair sé buille millteach ón Magda lasrach sa ghrianphléacs, agus ina dhiaidh sin, ag spochadh as clot mór mucus agus fola as a bhéal, tháinig sé ar a suaimhneas faoi dheireadh.
  Ba é seo, mar a d'éirigh sé amach, an ráig dheireanach den fhriotaíocht. Anois bhí saighdiúirí na Breataine briste go hiomlán. Bhí breis agus trí mhíle príosúnach ina seasamh ar a gcosa. Mar sin féin, lámhaigh an tigresses unceremoniously thart ar cúig chéad Briotanach in ann seasamh mar gheall ar a gcuid créachta, go díreach piléar amháin ar feadh dhá cloigeann bhrú ar a chéile: agus sin an fáth ag fulaingt siad, agus ualach an Wehrmacht le ualach breise. Mar a dúirt Himmler: níor cheart go sáródh trócaire teorainneacha na háisiúlachta eacnamaíche.
  D"ordaigh na cailíní do na braighdeoirí, sáite leis an uafás, poill a thochailt chun na mairbh a chur ann. Bhí sé sách éadrom cheana féin, agus iompraíodh an deataigh ón mbonn scriosta thar achar fada.
  Chuimhnigh cara Shella ar an scannán, mar sa chás seo laoch, ceann de na príomhcharachtair, tar éis bua deacair, puffed brónach ar a phíb. Agus na laochra meánaoiseacha, botún an hitman do Satan, oscail tine ar a ceannasaí féin. An uair seo, áfach, bhí an bua éasca go leor, ach fuair ceann de na cailíní fós a cara míchineálta - bás, gortaíodh cúig áilleacht, agus gortaíodh cuid - nó dhó, go dona.
  Bhí eitleáin Gearmánacha le feiceáil sa spéir ón taobh thiar. Beannaigh na cailíní dóibh le lúcháir. Chuir Gaupman SS, banlaoch ionsaitheach álainn Gale, a leicne suas agus d"imir sé lena matáin ag rolladh faoina craiceann seacláide, agus d"fhógair sé ar an mbealach céanna:
  - Tá ár gcuid trúpaí ag dul chun cinn go rathúil. Mar sin níl aon am againn fanacht gan stad. Lig do na príosúnaigh iad féin a cheangal suas, agus cuirfimid faoi ghlas iad sa hangar, ag fágáil dosaen wolves sí chun garda. Agus leanfaidh an chuid eile ag bogadh go tapa taobh thiar den namhaid.
  Bhí an-eagla ar Magda agus ar Shella go gcuirfí de chúram orthu sclábhaithe briste agus príosúnaigh chogaidh a d'iompaigh ina dtréad uirísle a chosaint, mar bhí na cailíní ar bís cheana féin agus bhí siad ag iarraidh troid. Agus ní aisling ach cowards seirbhís choimhdeachta! Ach is cosúil go ndeachaigh a gcáilíochtaí troda i bhfeidhm ar Gala agus, ag súgradh lena biceps, d'fhógair sí dóibh:
  - Déanaimis lón lámhaigh an umair a athnuachan agus a athlánú. Taisteal níos faide é. Feicim go bhfuil tú go maith ag troid! Thairis sin, nach bhfuil tú go háirithe mór agus go bhfuil i bhfad níos fearr a oireann umar a rialú.
  Na cailíní, ag caitheamh suas a lámha i cúirtéis mhíleata, choirt:
  - Sásta triail a bhaint as Comrade Commander!
  - Chun é a dhéanamh níos éasca dul i ngleic leis an gunna agus na gunnaí meaisín, rachaidh Filela leat! - Chrom Gale amach agus rith sé leis an sprioc a mhíniú do chailíní eile. Iad siúd a eagla blinked a fabhraí, agus Bent an preas, le clúdaithe ar éigean, nó fiú busts oscailte. Bhí an captaen tigress formidable cosnochta freisin, agus cé nach raibh a cosa beag, bhí a cruth álainn go leor, agus ní raibh sí í féin ach dhá bhliain is fiche d'aois, ní raibh ach forbairt muscle iomarcach déanta ar Gala breathnú níos troime agus níos sine. Ag an am céanna, tá sí ionadh go tapa, an-chontúirteach do chomhrac lámh-le-láimh.
  Agus na cailíní ag athbhreoslú agus ag athlíonadh armlón, chuir Filela na ceisteanna seo a leanas orthu:
  - Bhí tú taobh istigh dá mbonn aeir, i d'aonar. Go háirithe tusa, a Shella... Nach bhfuil sé scanrúil?
  Chroith an blonde bun an fhásaigh óna leiceann, rud a d"éirigh léi teacht ar a craiceann velvety, coirtithe. Ag caitheamh an bhiodóg ard, d"fhreagair sí go hachomair:
  - Ní! Cén fáth ar cheart eagla a bheith orainn? Is Aryans fíor sinn!
  Tar éis do Fhilela arm a ghabháil ar an eitilt, agus é a chaitheamh ag an mbord ag géarú i lár an fhásaigh, d'éirigh sé le béal a fheictear. Ansin, le osna, d'fhreagair sí:
  - Is tusa an duine is óige againn, agus sula ndeachaigh tú go dtí an Afraic ní raibh aon taithí agat. Anseo, tá taithí chomhrac faighte ag na cailíní go léir cheana féin, agus sniffed púdar gunna. Dála an scéil, is cosúil leat beagnach cosúil le cailíní, le aghaidheanna neamhchiontach den sórt sin.
  Nuair a chaith Magda an scian bayonet lena bharraicíní, thiomáin sí go fíochmhar:
  Ach ní mharaíonn muid go neamhchiontach. Cad é pointe an chomhrá seo ar aon nós. An bhfuil tú ag lorg achrann?
  Dhiúltaigh Filela go diongbháilte:
  - Ar ndóigh ní! Ach admhaím duit, cé gur sniffing mé púdar gunna den chéad uair ar 1 Meán Fómhair, 1939 sa Pholainn. Is é sin, fiú roimh an chuid is mó de na cailíní sa chuideachta, thosaigh siad de ghnáth ar a baisteadh tine ó réimsí na Fraince, ach is dóigh liom fós eagla. - D'ísligh an cailín a súile glasa go cúthail. Ní raibh aitheantas éasca di - Go háirithe tógann an jitters roimh thús an cath.
  Strac Shella ghualainn scríobtha, mhatánach Filela.
  - Le bheith macánta, braithim míchompordach uaireanta. Cé go bhfuil an t-ualach fisiciúil a bhíonn againn chomh tuirseach go aisling tú fiú fáil réidh leis an gcomhlacht marfach.
  Shrug an bhean donn ar a guaillí.
  - Bhuel níl a fhios agam! Agus ídíonn sé mé go críochnúil, nach lú ná tusa, ach fanann an eagla mhór. - Chaith Filela sracfhéachaint ghairid ar an spéir, d'ísligh sí a glór go cogar. B"fhéidir go raibh eagla uirthi go n-éistfeadh an Dia Uilechumhachtach léi. "Seachas, an bhfuil a leithéid de rud ann agus anam?" Níor labhair an Fuhrer mór agus ciallmhar faoi seo riamh, agus níor scríobh sé in aon cheann dá shaothar.
  Rug Magda an scian bayonet arís lena méara loma, ag seachaint gearrthacha. Ag gáire cosúil le Milady Winter, d'fhreagair sí do Shelley:
  - Agus is cuma. Maidir linne, is é an rud is mó ná naimhde a mharú oiread agus is féidir, agus ár saol a chur i mbaol chomh beag agus is féidir. Ar ndóigh, más rud é a mhalairt - ní bheidh rabhadh dul i betrayal!
  D'aontaigh Filea:
  - An té nach gcaitheann saol catha, coimeádfaidh sé a dhínit fiú agus trófaithe á roinnt aige!
  Dheimhnigh Shella:
  - An té a ghoidfidh bua, caillfidh sé a thorthaí, mar lobhadh ar an gcáil scriosta!
  Ina suí san umar, chroch na cailíní bratacha Béarla amach agus díreach mar sin, thiomáin siad go brabach. Agus san iomlán bhí cúig rud déag sa bhfásach. Gabhadh go dothuigthe dothuigthe ó fheithiclí na Breataine, armúrtha agus gan dea-armáil ar chor ar bith. Mar sin b'iad na mothaithe ba shuarach, amhail is dá mbeadh na laochra ar pharáid.
  Thug Magda faoi deara:
  - Anseo, anseo tá an áilleacht! Táimid ag tabhairt ár gcat linn! An mbeidh, feicim troid - gheobhaidh tú bulaí!
  Shella, gan mórán díograis, ag croitheadh a ceann chuig an Snow Maiden, agóid:
  - Níl sé greannmhar ar chor ar bith! Is peaca é seo a aoibh gháire!
  Seo Magda, amhail is dá mbeadh an clog aláraim imithe ar maidin:
  Cad a chiallaíonn coincheap an pheaca? Anseo canann tú Shella faoi Íosa Críost, agus ní thuigeann tú fiú go bhfuil an príomh-dhlí Bhíobla - pá an pheaca - bás ach áiféiseach! - Rinne an laoch fiery, fiú amháin le haghaidh áititheacht, ciorcal lena lámha. - Go hiomlán devoid loighic!
  Rinne Filela deifir chun:
  - Cinnte! Seachas sin, cén cineál saighdiúirí atá againn, mura sáraíonn muid an t-aitheantas - ná déan marú!
  Gig Magda go neirbhíseach agus thosaigh sí ag coganta ar leac an bhiodóg. Anseo fuair Shella rud éigin le cur ina choinne:
  - I ndáiríre, sa bhunaidh - fuaimeanna an seachtú aithne mar seo - ná déan dúnmharú olc! Is é sin, anseo táimid ag caint faoi dhúnmharú, agus ní ar an díothacht de shaol duine. - Agus a thabhairt di féin an chuma ar Cicero ar an pulpit, agus b'fhéidir leis Tetruliana. - Tá roinnt nuances anseo!
  Ghearr Magda an t-olc:
  - Naisc chomh maith leis an aistriúchán ón Eabhrais. Cad eile a d'fhéadfadh a bheith níos disgusting! Tháinig an diabhal dearg níos mó agus níos mó inflamed. Go deimhin, is féidir a hathair féin Azello ó úrscéal Bulgakov. - Go ginearálta, tá a lán de absurdity sa Bhíobla, ach is é an rud is áiféiseach a éileamh ar an ról atá ag an focal Dé agus infallibility! Ghlan an laoch a fiacla. - Críost an Uilechumhachtach Cruthaitheoir gach bunú, gach rud sofheicthe agus dofheicthe, gach rud earthly agus heavenly ... Agus ag an am céanna faigheann Íosa mearbhall ar na rudaí is bunúsaí!
  Dúirt Shelley go géar:
  - Ní gá é sin a rá, agus go catagóiriúil. Ar bhealaí áirithe bíonn mearbhall air, agus ar bhealaí áirithe is feiceálaí é. - Cuireadh aingeal críochfoirt sneachta-bán leis. - Ina theannta sin, féadfaidh an Dia Incarnate bunúsach na Scrioptúr Naofa a chur in iúl ina bhriathra féin. Go ginearálta, tá go leor tairngreachtaí a tháinig fíor cheana féin sa Bhíobla.
  Chroith Magda a ceann go tréan:
  "Níl sé sin fíor ar chor ar bith, agus beidh mé a chruthú duit é!"
  Shelley winced.
  - Bhuel, déan iarracht, tá na cártaí ar láimh agat!
  Thosaigh Magda ag labhairt, ag déanamh aithrise ar thóin sprús caricatured an chléireach.
  - I leabhair naofa de gach reiligiún, tuar, is é sin, tuar na todhchaí, áitiú an áit is tábhachtaí. Tá tuar den sórt sin sa Bhíobla. Tá an chuid is mó de na tairngreachtaí seo ró-doiléir. - Rinne an Críochnaitheoir-fealsamh dearg-haired liopaí cruinn. - I gcomhrá slán leis na haspail, dúirt Íosa go prophetically: "Ansin éisteacht faoi cogaí agus ráflaí cogaidh ... Le haghaidh ní mór é a bheith amhlaidh ... Ardóidh náisiún i gcoinne náisiún agus ríocht i gcoinne ríocht, agus beidh gorta, lotnaidí agus creathanna talún" (Soiscéal Matha 24:5-6). - D'ardaigh an cailín a mala ceart le haghaidh níos mó léiritheachta. - Ach go díreach a tharla sé seo ar fud an domhain roimh an tuar Chríost, agus leanann sé seo go dtí an lá atá inniu ann. Cad é, mar sin, luach na tairngreachtaí sin ina mbíonn imeachtaí "a thuar" ag tarlú de shíor gan tairngreacht?
  Chlaon Filela go fonnmhar agus í ag scrúdú irisleabhar erotic trófaí a gabhadh ó na Sasanaigh a gabhadh. Ach ag an am céanna, d'éist an laoch go han-chúramach:
  - Sea, is féidir leat a rá go raibh cogaí inné, tá cogaí inniu, beidh cogaí amárach!
  Nuair a dhearbhaigh Magda (Cad is féidir liom a rá - deir siad nach bastard é, tá tú sciobtha!), lean sí lena léacht:
  Scríobhadh cuid de na tairngreachtaí bíobla go haisghníomhach - tar éis na himeachtaí seo a tharla cheana féin. Fíor, uaireanta bhí na fáithe dared a thuar imeachtaí sa todhchaí, ach ag an am céanna, mar riail, thit siad isteach i praiseach.
  Mar sin, geallann Dia trí na fáithe do shliocht Dháiví an réimeas síoraí (2 Ríthe, 7:11-16), ach bhris ríocht Dháiví suas in Iosrael agus Iúdá tar éis bhás a mhac Solamh, agus an sliocht (sliocht) de Rí David scriosta go páirteach ar dtús sa rí Assyrian Artaxerxes, agus ansin - faoin fhréamh, gan eisceacht, an rí Babylonian Nebúcadnesar. (Jeremiah 52:9-11, 22:28-30).
  Faomhadh Filela go díograiseach:
  - Sin mar ba chóir duit déileáil leo. Agus conas áitritheoirí na gcathracha a gabhadh a chur faoi na haiseanna, ansin seo, le do thoil. Agus conas a thug siad aire dóibh!
  Dheimhnigh an diabhal tine:
  - Ach ar ndóigh, níl na botúin éagsúla de na "fáithe" teoranta do seo.
  Geallann Dia, tríd an bhfáidh Iremiah, go scriosfaidh sé go deo, an Éigipt a dhídhaonrú ó Shúéz go dtí an Aetóip (28:8-14), ach níor chomhlíon Dia an gealltanas seo go dtí an lá inniu.
  Agus tuilleadh faoi na tairngreachtaí Jeremiah. Trína bhéal, geallann Dia go dtabharfaidh sé an Éigipt isteach i lámha Nebúchadnesar (29:19); scrios go deo Tíre (26:3-14; 27; 36; 28:19). Ach níor ghlac Nebuchadnesar agus ní dhearna sé iarracht an Éigipt a ghlacadh. Maidir le cathair Thíre, níor ghlac Nebuchadnesar í, ná níor ghabh Alastar Mór í, agus go dtí seo níor scoir de bheith ann go ceann lae amháin.
  Dhearbhaigh Shella le osna throm:
  - Faraoir, chonaic mé Tire ar an léarscáil. Tógfaimid go luath é!
  Lean Magda ar aghaidh:
  Murab ionann agus tairngreacht Eizicéil, ghlac agus scrios Nebuchadnesar Iarúsailéim, ní an Éigipt agus ní Tíre. Mar sin féin, 16 bliana i ndiaidh a chuid tairngreachta, admhaíonn Irimia féin go bhfuil cathair na dTonn fós ann gan mháíl (26:1; 29:8-14). Níos déanaí, rinne Íosa Críost é féin tairngreacht go neamhbhalbh bás na Tíre do-shaothraithe seo (Matha, 11:21-22; Lúcás, 10:14).
  Agus conas a liopaí scarlet slyly agus gloatingly twisted ag an am céanna. Tá sé seo i ndáiríre Satan i aghaidh baineann iontach. Agus cad guth.
  D"fhógair an Irimia céanna, thar ceann Dé, go ngearrfaí pionós ar an Rí Iahóiachín as a chuid peacaí mura mbeadh clann aige (22:28-30). Ach glaonn Matha ar Iacób duine de shinsir Íosa Críost (Matha 1:11-12). Conas atá sé go raibh Íosa in ann a rugadh ó shinsear i bhfad i gcéin nach raibh aon leanaí?
  Tar éis an ráitis dheireanach, rinne Filela gáire go glic. Dúirt Shelly:
  - Is tuar coinníollach é seo!
  Rinne Magda snort go contemptuously.
  - Ach is féidir aon oracle bréagach a rá mar sin! Éisteann tú a thuilleadh! - Lean an diabhal ruadh uirthi, mar ní féidir le humair dul ró-ghasta trasna an fhásaigh, agus tá siad trom go leor agus tá am chun comhrá a dhéanamh ... Bhí níos mó muiníne ag guth Magda:
  Tuarann Ieremiah, ar son Dé, go ngabhfar Nebúchadnesar don rí Giúdach Zediciah, ach geallann sé bás ciúin agus sochraid phianmhar dó (34:2-5). Ach, mar a tharla níos déanaí, mharaigh Nebuchadnesar gaolta uile Zediciah, agus dall air é féin, chaith sé i bpríosún é, áit a bhfuair sé bás (52:9-11). Wow bás síochánta agus sochraide pious!
  Déantar fáidh ar an saol "socair agus suaimhneach" céanna don Rí Ióisíá (2 Ríthe 22:18-20). Tar éis a leithéid de tairngreacht, rinne na hÉigiptigh gort marfach do Ióisíá i gcath in aice le Megido (Ibid., 35:20-24).
  Suil an láir troda Filela ina boilg agus thosaigh sé ag díphacáil an bhia stánaithe. Níl ann ach canna stáin le Texas Buffalo ar an bpacáiste atá de dhíth uirthi. Feoil juicy go háirithe sáithithe i sú trátaí agus anlann seacláide.
  In ainneoin gur léirigh Magda goile freisin, lean an cailín stubborn leis an gclár oideachais. Mar sin féin, tá guth beag deas ann go bhfuil sé go deas éisteacht le trodaí le gruaig ar dhath brúchtadh Krakatoa:
  - Scríobh an fáidh Íseáia go seasfadh Iarúsailéim go deo: nach rachadh aon duine neamhghlan isteach inti, nach rachadh aon neamhGhiúdach isteach. Ach díreach i ndiaidh na tairngreachta seo, thóg na Rómhánaigh Iarúsailéim agus scrios í ag Nebuchadnesar (586 R.Ch). - Thosaigh an laoch fiery ag cur, ag iarraidh an chuma ar bhrú torainn a thabhairt don teanga. - Ghlac agus scrios na Peirsigh, na hArabaigh, na Crusaders, na dTurcach, na Breataine agus na Fraince an "Chathair Eternal". - Chuir Magda gan anáil agus d'ardaigh sí a ton. - Gearmánaigh gan dabht, agus anois tá an oiread Giúdaigh "glan" ina gcónaí ann is atá "neamhghlan" (de réir a sainmhínithe!) hArabaigh, hEorpaigh, daoine dubha ...
  Filela, ag ithe feola bíosún, dúirt:
  - Críostaithe, mar riail, nach bhfuil a léamh i ndáiríre an prophecies maidir leis na himeachtaí roimh bhreith Íosa Críost. Tá níos mó spéise acu in tairngreachtaí Íosa Críost é féin agus a haspail, is é sin, tairngreachtaí leabhair an Tiomna Nua. Is ábhar imní ar leith a gcuid tairngreachtaí faoi Dhara Teacht Íosa Críost (faoin mBreithiúnas Deiridh, faoi Armageddon).
  Dheimhnigh Magda go lúcháireach agus í in ann tine agus loiscthe a chur ar bhunsraith na Sean-Róimhe agus na céadta cathracha cosúla le ceann:
  - Ná déanaimis teagmháil ar aon tairngreachtaí eile, ná ar shonraí na tairngreachtaí mar gheall ar an Dara Teacht Íosa Críost. Ná fágaimis ach ceist amháin is tábhachtaí: Cathain a thiocfaidh an Dara Teacht? Féachaimis ar bhriathra Íosa Críost féin. An seanmóir cáiliúil Meiriceánach agus óráidí Billy Graham ríomh go prophesies sé mar gheall ar an dara teacht Chríost sa Bhíobla 380 uair. Déanaimis cónaí ar an gcardinal agus is soiléire díobh.
  Bhí Magda ar tí leanúint ar aghaidh, nuair a tháinig comhartha ar an raidió:
  - Tá colún d"umair Shasana ag bogadh ar aghaidh. Gach duine a fháil réidh!
  Dúirt Shelley le mearbhall:
  "Níl a fhios agam féin cad atá níos measa - dúnmharú olc a dhéanamh nó éisteacht le heresy mar sin!"
  D'fhreagair Filela:
  - Ní labhraíonn Magda ach an fhírinne ghlan agus déanann argóint loighciúil. Thairis sin, is leor an Bíobla, labhraíonn sé go soiléir agus go harshly faoi prophets bréagach. Mar sin buille an namhaid lena arm féin.
  Dúirt an diabhal laoch fiery:
  - Féach, tá sé níos fearr conas a bhuailfimid an namhaid lena airm féin! Agus ní hamháin ar an tosaigh idé-eolaíoch. Tá mé fós ag caint faoin mBíobla. Idir an dá linn, féach ar shliogáin pollta armúr Snow White!
  Sheol Shelley gan aon mhailís:
  - Bhuel, ar ndóigh, den sórt sin bunrang, is féidir liom a dhéanamh mé féin! Cé dó a nglacann tú mé! Is mise bean an chogaidh!
  Sheinn Filela, ag cuidiú leis an ghunna a luchtú:
  - Mhuire Cogaidh! Cé eile is féidir a chur i gcomparáid leat! A Mhuire chogaidh beidh muid go luath i bpríomhchathair Shasana!
  Tháinig guth íseal, beagnach firinscneach Gayla ar an raidió.
  - Léim an colún agus shoot ag an taobh!
  Na cailíní yelled ar ais:
  - Sieg Heil!
  Ar ndóigh, ní mór nerves iarainn a bheith agat chun ligean do namhaid gan amhras a bheith níos gaire duit, ansin anuas ort. Anseo, tá umair mheánacha, Cromwells agus Matildas, chun tosaigh, agus ansin tankettes éadrom. Ní mór do dhosaen umar gafa gníomhú ar bhealach sioncronach ionas go mbuaileann gach duine a íospartach. Is cineál feidhmíochta é seo de shiansach ceoil. Má bhriseann nóta amháin ar a laghad, beidh an comhdhéanamh iomlán bréagach agus caillfidh sé an teideal a masterpiece. Agus cad é an cogadh seo! Bailíonn ealaín mhíleata an chuid is mó de na admirers, ach tá na deora i gcónaí ó chroí, agus níl aon duine ag iarraidh encore a ghlaoch!
  a dúirt Shella:
  Cuidigh linn a Mháthair Naofa Dé!
  D'ordaigh Gayla go borb:
  - Dóiteáin!
  Agus scaoil dosaen bairillí sliogáin amach láithreach. Tá taobhanna na Matildas agus Cromwells i bhfad níos measa cosanta, rud a chiallaíonn go bhfuil siad ... Bhí áthas ar Magda agus exclaimed:
  - Boscaí cairtchláir briste!
  Thug Shella faoi deara láithreach, agus an gunna á luchtú ar bhealach nua:
  - Bhuel, Sasanaigh dúr! Níor iarr siad pasfhocal orainn fiú, ní raibh ach na bratacha feicthe acu, agus mar sin thug siad leo iad láithreach dá gcuid féin!
  Cháin Magda go bog é.
  - Tá sé a mentality na Breataine!
  Bhí fiche cúig umair mhóra agus dháréag cailíní mac tíre scriosta láithreach. Ansin bhí am acu, sular fhreagair an namhaid mearbhall, an dara volley a thabhairt don namhaid.
  Agus dosaen íospartaigh eile, umair bhriste, cosúil le cnámharlaigh na siorcanna a caitheadh i dtír, ar ghaineamh buí te. Agus ag an am céanna tá siad fós ag deatach, sruthanna dorcha donn creep isteach sa spéir. Dealraíonn sé a bheith ina ál de nathracha. Thairis sin, reiptílí, amhail is dá mutilated ag éabhlóid mícheart. Agus tá an hissing iontach cé chomh tinn agus is féidir é a bheith.
  Stopadh umair na Breataine láithreach agus froze. Rinne an t-aon umar trom a tháinig slán iarracht clumsily casadh timpeall. Shella ag canadh:
  - Áilleacht! Áilleacht! Táimid ag tabhairt ár gcat linn!
  Chan Magda:
  - Ní i mála, ach i muzzle! Le urchair pollta armúr!
  Rinne Filela giggl.
  - An mbeidh tú madraí - tar éis ár troid!
  Tar éis sin, leagann siad dingeacha. Bhuel, is féidir iad a brúite sa mhullach. Níorbh fhéidir le cuid de thancaeir na Breataine é a sheasamh agus, ag fágáil a gcuid trealaimh, theith siad isteach in eitilt ghinearálta. Lean roinnt dingeacha le tiománaithe níos mó taithí orthu ag lámhach ar ais. Anseo bhuail diúracán umar Mp-16, rud a d'fhág tormáin bodhar san armúr.
  Léirigh Shella teanga bándearg:
  - Tá ár laochra ar teitheadh - ní bheidh Briotánach dúr ag teacht suas!
  Do chrom Magda go h-árd:
  - Tabhair suas go tapa!
  Dheimhnigh Filela:
  - Agus ná bíodh eagla oraibh orainne! Chun príosúnaigh a bhualadh le crios ar an bpápa, tá cosc ar an gcros dhearg!
  Dúirt Shella, tar éis di tankette stubborn le blaosc a bhriseadh:
  - Sméid mé thú! Agus bríce i smuit gach duine!
  Tháinig deireadh leis an gcath, rinne roinnt tancéadaí iarracht imeacht, ach leagadh amach iad go han-uairc. Scaoil na mac tíre amach scata croíbhriste:
  - Blimey! Ní nonsense an troid seo!
  Ní raibh an cath thart fós, áfach. Tá trucailí Béarla agus gluaisrothaithe le feiceáil. Bhris Shella sliogán shrapnel ag an gcarr is gaire, chlis sé, agus níor mhaidhmigh na humair bhreosla. Phléasc Magda a fiacla.
  - Turraing! Is é ár mbealach!
  Dúirt Filela:
  Is fearr a mharú ná a chur ina luí!
  Bhí Shella níos sainiúla fós:
  - Is fearr bualadh uair amháin ná céad uair a rá! Is fearr é a bhualadh céad uair ná a bheith i do thost...
  Chuir Magda isteach:
  - Tá na Breataine ag rith cheana féin! Tar ina ndiaidh!
  Scaoil na cailíní go cruinn ceart, níor chaill Shella riamh, ach fós ní féidir na humair a chur i gcomparáid le trucailí i luas. Ina theannta sin, ní raibh na Cromwells anseo an t-inneall Meteor is nua de 600 each-chumhacht, ach an ceann níos laige de 400. De réir dealraimh, ní raibh am acu fós a ath-trealmhú an umar cúrsála. Bhí an Matilda níos laige freisin, agus cad is féidir linn a rá faoin Mp-16 trom-mheáchan.
  Mar sin tá na cailíní beagán taobh thiar. Sea, bhí gaoth ag séideadh i dtreo an chruinnithe freisin, thosaigh scamaill ag bailiú. Dúirt Magda:
  - Anois beidh sé ag cur báistí!
  Bhí áthas ar Shelley:
  - Níos fearr ar fad! Agus tá sé an-te san umar seo! Agus tá sé ag téamh é féin, ach tá an ghrian scorching!
  Dheimhnigh Filela:
  - Bhuel, tá! Agus cé mhéad is féidir leat Fry!
  Ní raibh aon dóchas ag Magda:
  - Éiríonn an gaineamh glan agus stopfaimid!
  Dhearbhaigh Shelley go díograiseach:
  - Agus ní chuireann sé eagla orm go pearsanta!
  Bhí na scamaill ag bailiú go han-tapa, agus dhorchaigh an spéir, amhail is dá mbeadh eclipse gealaí ann i ndáiríre. roared Magda:
  - Ansin creidim i nDia ina dhiaidh sin!
  Feadóg Shelley go feargach.
  - Agus cad? Cén fáth nach gcreideann tú! Nár chruthaigh Críost gurb é an Dia fíor é?
  Bhuail braoiníní móra báistí trópaiceach ar dhíon an umair. Feargach, thosaigh Magda ag caint arís;
  I gcomhráite lena dheisceabail, dheimhnigh Críost dóibh go mairfeadh siad go léir, a haspail, agus go bhfeicfeadh siad lena súile féin a Dhara Teacht sa ghlóir. "Go deimhin deirim libh, ní bheidh am agat dul timpeall ar chathracha Iosrael (sa Phalaistín) sula dtiocfaidh Mac an Duine" (Matha 10:23).
  Bhí iontas ar Fhilela agus í ag stealladh luaithreach Hiroshima isteach ina súile:
  Ar dúirt Íosa é sin i ndáiríre?
  
  
  
  
  
  AMERICA AG CABHRÚ AN REICH
  ANÓTÁIL
  Shínigh Comhghuaillithe an Iarthair sos cogaidh leis an Tríú Reich. Ag baint leasa as an easpa tosaigh agus bombardú dara, tá na Naitsithe ag treisiú a gcuid trúpaí agus ag dul anonn chuig an ionsaitheach. Éiríonn sé i ndáiríre te.
  . CAIBIDIL #1
  Mar shampla, i mí an Mhárta 1943, cuireadh sos cogaidh i gcrích idir an Tríú Reich agus na Comhghuaillithe. D'aontaigh Hitler deireadh a chur le géarleanúint na nGiúdach mar mhalairt ar reo ar chogaíocht san Iarthar. Ina theannta sin, chuir an tIarthar stop le seachadtaí chuig an APSS faoi Léas Iasachtaithe. Agus bhí tionchar aige seo ar chúrsa na cogaíochta.
  Chuir Hitler moill ró-fhada ar an ionsaí ar an Kursk Bulge. Bhí Operation Citadel á chur ar athló aige trí na tancanna is déanaí, an Panther agus an Tíogair, a imscaradh. Ba i mí Iúil an uair dheireanach a chuir an Fuhrer an ionsaithe siar.
  Bhí sé ag iarraidh tástáil a dhéanamh i gcathanna ar an Tíogair-2 níos forbartha agus níos cumhachtaí, chomh maith leis an trodaire ME-309. Theastaigh ó na Gearmánaigh freisin an "Maus" a thástáil san ionsaí. Agus an "Panther" -2 a choigeartú.
  Agus mar thoradh air sin, d'ordaigh Stalin é féin a ionsaí ar 1 Lúnasa. Agus láithreach i dhá threo - Belgorod-Kharkov, agus Orlovsky. Bhí na Gearmánaigh, murab ionann agus an fhíor-stair, níos láidre. Tharraing siad grúpa Rommel ón Afraic, agus d'aistrigh siad cuid de na fórsaí ón bhFrainc agus ó na Balcáin. Sna Balcáin, tháinig na Bulgáraigh agus na hIodálaigh in ionad na nGearmánach. Mar sin, d'fhág ocht roinn Ghearmánacha agus dosaen rannán Iodálach as an Afraic, seacht rannán Gearmánach ó na Balcáin, agus fiche rannán ón bhFrainc, cinn umar ina measc.
  Toisc gur cuireadh stop le buamáil an Tríú Reich, bhí scaoileadh arm daichead faoin gcéad níos airde ná mar a bhí i bhfíor-stair. Bhí níos mó umar agus eitleán. Thosaigh an Tíogair-2 ar olltáirgeadh ó Bhealtaine 1943, chuaigh sé isteach sa tsraith ME-309, chomh maith leis an buamadóir Yu-288. Agus d'éirigh sé dáiríre.
  Agus chuaigh "Luch" isteach sa tsraith... Bhí na Gearmánaigh réidh le troid. Bhí a línte cosanta an-láidir.
  Sea, agus bhí "Panther" sa chéad lá den troid ina umar an-éifeachtach ó chosaint. Scaoil sí cúig shots déag in aghaidh an nóiméid, agus thóg sí tríocha ceathair ó dhá chiliméadar.
  Sea, is beithíoch meaisín é "Ferdinand" freisin. Agus má bhuaileann sé, ansin buaileann sé. Is meaisíní cogaidh iad seo. Agus is é an armúr tosaigh dhá chéad milliméadar.
  Léirigh na cathanna go bhfuil na Fritz láidir. Agus freisin thosaigh na cailíní ag troid ar a thaobh agus tá sé fionnuar.
  Charlotte, lámhach, ag canadh:
  - Agus arís ...
  Thacaigh Gerda, freisin, ag lámhach ó lámhachóir gasta:
  - Leanann ...
  Chríochnaigh Frida le anguish:
  - An troid...
  D'eisigh Charlotte, gan stop a chur le lámhaigh:
  - Ag fiuchadh...
  Frida, thumping, growled:
  - hipearplasma...
  Rinne Gerda gáire agus scaoil sé teilgeán agus dúirt leis:
  - Dóiteáin...
  Bhí Charlotte ag caoineadh agus ag stánadh ar na gunnaí Sóivéadacha, agus d'eisigh sí gan aon dearmad:
  Agus Goering...
  Frida, thumping, squealed:
  - A leithéid...
  Lean Gerda, ag caoineadh le caoineadh:
  - Óg!
  Leanann Charlotte ar aghaidh lena bhfuil le baint as an elf, ag déanamh mí-léiriú gan náire ar amhrán na Sóivéide go ingne. Agus d'éirigh sé amach a bheith thar a bheith dúr agus vulgar.
  Agus óg...
  Rinne Frida osna, ar an drochuair, go hoiriúnach mar i gcónaí, agus dúirt:
  - Beoir...
  Chríochnaigh Gerda le lámhaigh:
  - Romhainn!
  Tar éis sin, d'athraigh na laochra, ag lámhaigh, téama an amhráin beagán. Tar éis an tsaoil, ní daoine iomlána iad anois, ach leathcheann. Agus ciallaíonn sé sin go mbainfidh tú na daoine bochta uathu! Ní féidir leo ach canadh, ach roar, agus rud éigin go hiomlán Utterly. Tá a karma mar sin, tá a fhios agat. Ar ndóigh, bhí na hamhráin vulgar.
  Charlotte, i gceannas ar an tine, dragged ar:
  - Amach...
  Thacaigh Gerda lupanuv ó thine mear:
  - Ainmhithe...
  Nail Frida é agus lean:
  - Ón tram...
  Bhuail Charlotte, agus shredded lean uirthi ag caoineadh:
  - Ar an...
  Scaoil Gerda agus d'eisigh:
  - Cúinne....
  Chlaon Frida isteach agus lean:
  - Costais...
  Nuair a d"eisigh Charlotte bronntanas lena cruinneas diabhal, bhain sí amach:
  -Beoir...
  Tar éis do Gerda blaosc a ghearradh, d"éiligh sé:
  - Anseo...
  Thug Frida slap amach le bronntanas agus squeaked:
  - Bhris isteach...
  Charlotte, ag lámhach, agus í mar roars mar Beast:
  - Tsar....
  Exhaled Gerda a scorch, focail nimhneach:
  - Ainmhithe...
  Frida, teilgeáin astaithe, clanged:
  - Tabhair....
  Thit Charlotte go mór leis, agus dúirt:
  - Beoir...
  Dúirt Gerda, agus é ag folmhú an bhróit, leis:
  - Déan deifir...
  Frida, lámhach, yelled:
  - Eilifint....
  Charlotte, ag scaoileadh diúracán, yelped tar éis an diúracán:
  - Scaití...
  Thump Gerda arís agus squeaked:
  - Ceart...
  Frida yelped, buailte:
  - Súil...
  Charlotte conas a chanadh i scuaine frantic saor in aisce,. .
  - Chuaigh...
  Agus díreach ansin tháinig deireadh le sliogáin na gcailíní Críochnaitheora. Bhí orthu casadh ar ais chun an trealamh comhraic ón trucail a athlánú. Ach tá an soláthar sa Tríú Reich ar fheabhas agus beidh na damháin alla, ar an drochuair, ar ais arís.
  Ar an mbealach ar ais, thosaigh na cailíní ag plé leis an gcéad ábhar eile. Thug Charlotte, an diabhal dearg sin a tuairim:
  - I mo thuairimse, tar éis an ghabháil de Moscó, beidh ár sprioc eile Londain!
  Ghig Gerda agus dheimhnigh:
  - Ar ndóigh, rachaimid chun na Breataine a shaoradh ón sclábhaíocht Zionist!
  Agus pléascadh an triúr cailíní amach ag gáire go bodhra. Cheap siad go raibh sé an-spraoi.
  Mhol Frida:
  - Agus saoraimid Meiriceá ó na Zionists is sanntach. Agus freisin ó cheannas na ndaoine daite. Agus ansin tharraing na Bolsheviks suas na Yankees go hiomlán.
  Go tobann, mar a chanadh Gerda gan choinne:
  Má sheasaimid go léir an fód i gcoinne na Yankees,
  Brisfimid an comhghuaillíocht thuaidh...
  Ní chuideoidh fiú tomahawks ...
  Toisc go n-aisíocfaidh Dia olc!
  Ar ndóigh, ar thaobh na cailíní terminator, tá an t-achomharc do Dhia cuma ridiculous. Ós rud é go bhfuil an Tríú Reich an incarnation an Antichrist. Ach ós rud é go rachaidh an t-am thart sula n-athraítear an t-ualach lón lámhaigh, rinne Charlotte, an diabhal dearg, torann. Nuair a chuala sí frása deiridh Gerda, d'éirigh sí:
  - Níl aon dia!
  Do chrom an laoch cherub:
  - Conas nach bhfuil?
  D'áitigh Charlotte:
  - Ar ndóigh ní, go deimhin leighis!
  Chuir Gerda an cheist is nádúrtha:
  - Cé a chruthaigh na cruinne?
  D'fhreagair Charlotte beagnach láithreach:
  Tá na cruinne ann agus bhí sé ann i gcónaí. Níor athraigh sé ach a bheith ann agus a chomhpháirt, ag athrú agus ag modhnú de shíor.
  Chuimil Gerda a cos lom taobh thiar dá cluas. Cé go raibh géinte damháin alla aici, ní madra, agus dúirt sí go han-chreidiúnach:
  Conas a bhí sé ann i gcónaí? Caithfidh go bhfuil cúis leis.
  Chinn Charlotte a páirtí reiligiúnach a bhualadh lena arm féin:
  - Agus conas a bhí an Dia uilechumhachtach ann i gcónaí? Caithfidh go bhfuil cúis leis!
  Chuimil Gerda a cos lom arís, an uair seo ar a mhullach, agus dúirt sé gan amhras:
  - Oibríonn Dia ar bhealaí mistéireach.
  Dúirt Charlotte, ina bealach loighciúil féin:
  - Mar sin ní hé sin an freagra.
  Mhol Gerda ansin:
  - Glacaimis mar aicsiom an fhíric gan amhras go bhfuil an Tiarna Dia ann, agus go raibh sé ann i gcónaí, agus cuirfimid tús leis.
  Chuaigh Charlotte i ngleic go loighciúil leis an modh céanna:
  - Glacaimis mar sin, freisin, mar aicsiom, an fhíric gan dabht go raibh an t-ábhar agus an cruinne ann agus a bhí ann i gcónaí, agus cuirfimid tús leis.
  Phléasc Frida, a bhí sa tríú háit san aighneas seo, ag gáire agus dúirt:
  - Tá... Is agallamh é seo idir an bodhar agus an bodhar. Mar sin ní bheidh tú in ann teacht ar aon chonclúid shoiléir.
  D'easaontaigh Charlotte.
  - Tá buntáiste agam thar Gerda. Mar shampla, má théimid ar aghaidh ón bhfíric gurb é bunchúis gach rud ná Pearsantacht Uilechumhachtach Dé, ansin sa todhchaí díorthach de: d'iompaigh duine amach a bheith níos laige agus nach bhfuil dul chun cinn teicniúil. Agus má mheasann muid gurb é an nádúr uilechumhachtach, ach neamhphearsanta an chúis agus an bhunchúis, ansin tharla gur thug sé breith do dhuine níos foirfe agus níos forbartha. Mar sin tharla sé go raibh aistriú ó simplí go casta. Agus sa mhúnla cruthaitheachta, ar a mhalairt, ó chasta go simplí. Mar sin féin, tá próiseas casta de réir a chéile le feiceáil againn anois, ina bhforbraítear gach rud ón teicneolaíocht ar bhealach éabhlóideach. Sea, tá an inchinn an duine ag fás i gcónaí. Is é sin, glacadh leis gur ábhar neamhphearsanta go príomha é, as ar fhorbair rud níos casta, níos loighciúil ar bhealach éabhlóideach, ná a mhalairt, amhail is dá mba rud é go raibh pearsantacht atá go hiomlán uilechumhachtach agus foirfe ina sceana fiailí in aghaidh na daonnachta.
  Dúirt Frida suas agus dúirt:
  - Sea, léigh mé roinnt litríocht reiligiúnach. Má chreideann tú í, bhí Adam níos foirfe ná an fear reatha agus d'fhorbair sé go hintleachtúil. Agus gur thosaigh daoine tar éis scaradh le Dia, ag leanúint cosán an pheaca, ag dul in aois agus ag lagú, ach ... Anois táimid ag finné an próiseas droim ar ais: fás chumhacht an duine agus a fhorbairt intleachtúil iontach. Go háirithe le linn cogaí! Cuimhnigh ar na umair a thosaigh muid an cogadh sa daichead a haon, agus cad atá againn anois! Tá difríocht ollmhór!
  Dúirt Gerda go cantalach:
  - Tá sé go léir intrigues!
  Chuir na Gearmánaigh an t-ionsaí Sóivéadach in aghaidh gach treo. Agus dhéileáil siad féin le builleanna brúite.
  Agus sa spéir ar ME-309, throid cailíní álainn, cosnochta i bicíní. Throid siad go dian. Agus brúite siad literally an namhaid, cosúil le chops.
  Bhris Albina ar a céile comhraic lena bharraicíní loma agus leag sí síos carr Sóivéadach.
  Ansin chirped sí:
  - Maidir leis na smaointe iontach Aryan!
  Déanann Alvina slam freisin ar an namhaid, agus scoilteann sé go críochnúil é, agus coes:
  - Glóir do smaointe nua!
  Agus brúigh a nipple scarlet ar an namhaid.
  Ach tá an cailín Sóivéadach as an ceallraí airtléire lámhaigh ag an arrachtaigh faisisteach. Déanann siad iarracht an ionsaí a aistarraingt, níos fearr go cainníochtúil agus go cáilíochtúil ar an namhaid.
  Tá na cailíní ó chathlán na Sóivéide an-deas freisin, agus i sciortaí gearra, níl ach breasts clúdaithe le bras. Bíonn a gcosa loma ag caochadh, agus na laochra féin ag sórtáil go bríomhar trí na sliogáin.
  Seachadann ceann de na bun, leifteanant-gunnadóir Akulina, sliogáin le cosa lom, agus quieuit sí féin a lámha ar an roth an gunna. Agus fiú má thiteann sliogáin orthu ó thuas, agus buamaí ag eitilt ó na spéartha, go léir mar an gcéanna, ní féidir na cailíní a stialladh agus a bhriseadh. Throid siad go cróga agus leanfaidh siad ag troid.
  Tá sé mar aidhm ag Anyuta an gunna... Níl "luch" pollta, ach tá an cailín fós ag lámhach air. Agus go tobann, tá tú t-ádh agus beidh an armúr succumb. Sa chás seo, beidh ar an nGearmánach cónra a ordú le ceol.
  Bíonn áthas ar an gcailín cosnochta, cé go dtuigeann sí gur beag seans atá acu éirí as a leithéid de ghuairneán. Mar shampla, téann an Sturmmaus ar an maslach. Is meaisíní iad seo atá cosúil leis an Shtrumtigr, ach iad i bhfad níos mó agus ar chassis Luiche fadaithe. Agus nuair a eitlíonn roicéad trom amach as tosaitheoir buama 600-mm, ansin is rud uafásach é seo.
  Chuir cnapáin de chré scorched báistí anuas ar Anyuta, agus ithir leáite i ndiaidh na bearna. Ach ní raibh an cailín náire ar chor ar bith. Ar a mhalairt, chuir sí a cosa lom chun suathaireacht taitneamhach a mhothú ó na blúirí. Agus canadh go sona:
  Dhá cholún is ea tír na máthar agus an airm,
  Ar a luíonn an phláinéid!
  Cosnóimid lenár gcíoch thú,
  Tá do arm á chanadh ag na daoine go léir!
  
  Tá na scamaill fionnuar, ach tá an ghrian te,
  Chuimil an gunna meaisín gualainn saighdiúir ...
  Go deo an Motherland tá muid in éineacht leat saor in aisce,. .
  Déanaimis uaigh don villain a thochailt!
  Bhí Anyuta i mbraighdeanas na Naitsithe cheana féin agus ansin bhí sí buailte go dona le maidí ar a sála. An cailín groaned agus rushed thart, ach ní feall ar aon duine. Cad iad na builleanna seo go léir di? Is ball Komsomol í. Rud eile ná go bhfuil na Naitsithe tar éis dul tríd an líne tosaigh cosanta cheana féin agus go bhfuil siad ag bagairt an ceann seo a ruaigeadh freisin. Tá a fhios ag Anyuta agus shoots. Cé go bhfuil sé thar a bheith deacair, ba chóir duit dul isteach i mbairille an "Maus", agus ansin caillfidh umar na Gearmáine an cumas dóiteáin agus caithfear é a thógáil ar chúl le haghaidh deisiúcháin. Agus is fadhb é seo don Fritz cheana féin.
  Agus anseo d'éirigh le Anyuta, tar éis roinnt chailleann, an bairille "Tiger" -2 a bhualadh. Ansin chan an cailín go sona sásta:
  - Ní thabharfaidh ár gcuid féin duit!
  Agus fired arís. Mhol Akulina di cosa lom a úsáid agus iad ag lámhach, toisc go bhfuil sé i bhfad níos praiticiúla. D'aontaigh an cailín álainn go páirteach leis seo. Agus chuaigh rudaí i bhfad níos fearr. Tá gach gunnaí 85 mm ar chaighdeán, níl siad cumhachtach go leor i gcoinne umair na Gearmáine. Agus mar sin má bhuaileann tú an bairille, ansin is cosúil go n-éireoidh leis.
  Déanann Anyuta iarracht lánléargas gorm a shamhlú agus poncanna buí ag gluaiseacht air. Is é seo an scáthchruth tiubh glas de umar Naitsíoch. Feiceann tú é mar eilifint ollmhór. Mar sin, é a ghlacadh agus buail an mastodon ar an trunk. Ansin beidh an barr an namhaid i gcatagóirí meáchain useless dó.
  Agus anois cailleann "Tíogair" -2 eile a proboscis. Agus éiríonn sé an-tinn.
  Canann Akulina ag barr a scamhóga:
  - Sean-eireaball, scálaí - níor ghlac Fritz aithne ar an bran!
  Is éard atá sa cheallraí go hiomlán cailíní-sandals agus dá bhrí sin, is cosúil, spárálann cumhachtaí níos airde iad, agus ní gortaítear na sliogáin. Tá a scoil féin agus a chinniúint féin ag gach duine acu. Mar leanbh, shamhlaigh Akulina leigheas a chumadh a thabharfadh neamhbhásmhaireacht. Cinneadh uafásach agus éagórach a bhí i gceist leis an mbás. Tar éis an tsaoil, tá an fhíric go bhfaigheann daoine bás uafásach. Agus cé gur chreid an cailín i neamhbhásmhaireachta an anam, atá bunscoile i gcomparáid leis an gcomhlacht, ach fós. Ní clár fichille é an domhan, tóg píosa de agus cuir air arís é. Ní hea, d'éirigh na cruinne amach a bheith cruálach. Cén fáth a gcaithfidh duine dul in aois agus bás a fháil? Bhí Akulina go háirithe jarred ag na mná d'aois - tá an ugliness uafásach.
  Nach cosúil le bláth an duine, agus nach coróin na cruthaitheachta? Ní mór fear a bheith agus fanacht bás a fháil. Agus níor dhealraigh sé dó ar aon nós éirí tinn agus dul go dtí an chéad domhan eile. Tar éis an tsaoil, rugadh duine a bheith sásta.
  Agus cén cineál sonas ar féidir linn labhairt faoi má chailleann daoine a ngaolta agus a gcairde? Má tá sé - fades pearsantacht? Níl, tá sé seo mícheart agus ní maith. Agus chuaigh Akulina isteach sa litríocht leighis. Go gairid tháinig an cailín ar an tuairim nach leor an cheimic amháin le haghaidh neamhbhásmhaireachta, agus ba cheart rud éigin bunúsach nua agus éifeachtach a chumadh.
  B'fhéidir fiú roinnt radaíochta. Cé acu, murab ionann agus radaighníomhach nach mbeadh, scrios, ach leigheas. Ansin thosaigh an cogadh agus ní raibh aon am le haghaidh neamhbhásmhaireachta. D'oibrigh Akulina sa chúl ar feadh tamaill. Ach d'fhás caillteanais an Airm Dearg, glaodh ar chailíní chun tosaigh níos mó agus níos minice, agus chuaigh bean leighis freisin. Ar dtús d'oibrigh sí mar altra, agus ansin bhog sé go dtí an ceallraí. Níos mó ná uair amháin fuair Akulina í féin ar tí báis. Ach gach uair a d'fhan sí beo agus fiú gan gortuithe tromchúiseacha.
  Cailín bocht a raibh an oiread sin fadhbanna éagsúla aici ina saol. Agus anois tá umair fhaisisteacha ag druidim leo.
  Agus seo áilleacht eile, donn-haired Tatyana. Tugann an cailín sliogáin, tarraingíonn sé boscaí. Tá sí cosnochta freisin, agus fiú faigheann sí sásamh as seo - tar éis an tsaoil, tá Iúil sa chlós, an mhí is teo den bhliain. Tá sé go maith anseo, tá na cailíní go léir bailithe go deas, ag spreagadh iontas ar naimhde an athartha. Tarraingíonn Tatyana an bosca agus canann:
  Poblachtaí saora, doscriosta an Aontais,
  Níorbh é rudeness, ní neart, ná eagla a tháinig chun cinn ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite -
  Síocháin, cairdeas, solas, cúis agus misneach i mbrionglóidí!
  
  Glóir don athar, ár saor in aisce,.
  Tá cairdeas na náisiún go léir ag brath ar haois,
  Fórsa dleathach, toil na ndaoine,
  Tar éis an tsaoil, tá duine simplí le haghaidh Unity!
  Agus faoi na focail sin, tá sí níos cheerful agus na boscaí cuma chomh trom a thuilleadh. Agus unbends an cailín go héasca. Tá sí chomh fheictear. Agus cailín greannmhar. Seo saboteur Gearmánach crawling suas le grenade go
  uchtbhalla. Piocann Tatyana líomóid lena chos lom, agus tarraingíonn sé amach le méara galánta é, caitheann sé chuig an namhaid é. Láithreach eitilt triúr spiairí Gearmánacha suas, slashed san eitilt ag blúirí. Agus Tatyana, ag trasnú a cosa lom, coirtithe, thaispeáin an fige dóibh. Is cuma, cailín deas í. Agus an féidir léi bás a fháil freisin?
  Agus seo é ceannasaí a gcuid ceallraí, Major Voronina. Tá sí tríocha bliain d'aois cheana féin, ach tá an waist ó ghluaiseacht leanúnach caol, cosúil le cailín óg. Tá a cuid gruaige bán, agus dá bhrí sin níl an ghruaig liath faoi deara, agus tá a aghaidh ón aer úr ruddy agus glan, ní wrinkle amháin. Throid Margarita Voronina ó laethanta tosaigh an chogaidh. Ní raibh an-rath ar na gradaim, toisc go raibh sí ag troid le breis is sé bliana agus gur mharaigh sí go pearsanta níos mó ná céad Gearmánach. Ní uair amháin a gortaíodh Margarita go dona, agus níor luigh sí san ospidéal. Glaodh uirthi fiú: Iarann Margarita. Ach bhí an bhean ídithe go morálta as an gcogadh fada.
  Tá a cosa lom calloused, agus ar éigean dusty. Mhúin sí í féin chun rith cosnochta roimh an gcogadh sa sneachta. Agus anois le níos mó ná sé bliana nach bhfuil mé caite tosaithe. San aonú bliain is daichead, d'fhonn a gealltanas a choinneáil, throid sí san earnáil is faide ó dheas in aice le Rostov. A bhuíochas le ointments Sibéire amháin a sheachain sí frostbite. Ach mhair sí gan bróga, d'éirigh léi tástáil dian i snowdrifts na Rúise. Agus lean an cogadh.
  Ní raibh an-luach uirthi, agus níor áitigh sí riamh ar a héachtanna. Mar sin charnadh na luach saothair go mall ach go cinnte. Agus anois tá sí ardaithe cheana féin go céim an mhór-agus tá Ord na Glóire de na trí chéim. Ach níl réalta an laoch atá tuillte le fada ag Margarita fós. Ach níl brón ar leith ar an trodaí.
  Is é an rud is mó ná maireachtáil sa chogadh seo. Agus anseo tá amulet speisialta Perun aici. Ligeann sé duit ceathrar a shábháil in aon chath. Margarita í féin agus triúr eile dá rogha féin.
  Bhí triúr le spáráil ag an bpríomhbhean í féin: Akulina, Anyuta, Tatyana. Cailíní maith agus an-chumasach. Seo é a gcuid gunna, tá na bairillí lámhaigh cheana féin as cúigear Gearmánaigh. Agus anois bhuail Anyuta an bolb Panther. Stop umar na Gearmáine agus thosaigh sé ag caitheamh tobac.
  Glaonn Margarita ar na cailíní:
  - Coimeád sé suas!
  Freagraíonn siad ag barr a scamhóga:
  - Tá mar sin a choinneáil!
  Dúirt Margarita go fonnmhar:
  - Ní! Ní stopfaidh aon duine sinn. Ní bheidh an bua ag éinne!
  Agus chaill an séú Luch a muzzle. Tá umair na Gearmáine sách tapa, ach cuireann go leor díoga frith-umar agus gráinneoga cosc orthu dul ar aghaidh. Tá sé mar aidhm ag na cailíní le chéile, cuidíonn Akulina leis an gunna a dhíriú, tá sí sciobtha mar aon trodaire eile. Tá Tatyana láidir agus cruinn freisin. Anseo tá siad ag lámhaigh arís. Agus an uair seo bhuail an diúracán boilb an Lion.
  Tá sé gan úsáid rianta an "Tíogair" -2 a bhualadh, ós rud é go ndéanann rollóirí beaga an carr, nó a fhocharráiste, beagnach dosháraithe. Ach ag bairille fada, tá sé éifeachtach agus tempting.
  Luann Anyuta cosúil le mairnéalach fíor:
  - Bhuel, as an scriú!
  Tacaíonn Akulina leis an diabhal-cherub:
  - Tiocfaidh muid le gáire sona,
  Go dtí na foirgnimh mhóra an Reich Bheirlín...
  Go mbeirimid sásta leis an mbeirt mhilis,
  Tá ár n-arm invincible!
  Agus arís thosaigh umar na Gearmáine ag caitheamh tobac chomh foréigneach, agus thosaigh sé ag ligean amach blúirí miotail i ngach treo.
  Ar shiúl le díograis, thosaigh an cathlán gunna maiden ar fad ag canadh;
  Uair ní raibh a fhios ag fear aisling,
  Ní raibh mé in ann an languor de smaoinimh ard a thuiscint!
  Ag féachaint ar solas na réalta ag taitneamh -
  Ní raibh a fhios agam an coincheap an athar Naofa.
  
  Ainmhí a bhí ann, borb garbh -
  A bolg lán - sin é an sólás iomlán!
  Instinct amháin - cosúil le préachán préacháin,
  Agus íslíonn an t-ocras isteach i nduibh na h-ifrinn!
  
  Ansin bhí gach rud díreach síos go dtí an bord,
  Agus seo, tá fiú na hainmhithe sásta!
  Agus is mian leis an spiorad áilleacht shíoraí -
  Ina chreidiúint cumhacht níos fearr a dhéanamh!
  
  Ansin faigheann muid daoine an smaoineamh -
  Sea, tagann crá uafásach leis!
  Ach troid tú ar son fear óg eolais -
  Ardóidh teagasc réasúnta go léir!
  
  Ansin ní bheidh tú ag fulaingt ar feadh i bhfad
  Tiocfaidh an t-am - an óige go deo!
  Ardóidh do athair is do mháthair freisin,
  Rachaidh siad isteach i nightmares gan a bheith crippled!
  
  Ach tá smaointe olc freisin gach -
  Tá siad trí thine!
  Nuair a ghlacann siad eagla eile,
  Nuair a bhíonn bronntanas ag immortals!
  
  Faraoir, caithfidh tú do chuid feirge a shárú -
  Cruthaigh cruinne eile sa ghlóir!
  Beidh a leithéid de chumhacht i do chroí,
  Is é an defeat freisin teagasc mórálta nó siamsaíocht!
  Chríochnaigh Cath Kursk i gcrannchur. Agus bhí sos. Thug na Gearmánaigh an Panther -2 isteach sa tsraith. Bhí an meaisín seo níos forbartha le turret caol agus scáthchruth níos ísle.
  D'fhás meáchan an ghluaisteáin, beagán laistigh de dhaichead is seacht tonna, as a d'fheabhsaigh feidhmíocht tiomána fiú mar gheall ar an inneall naoi gcéad horsepower. Ach tá méadú suntasach tagtha ar armáil agus ar armúr. Tháinig 150 mm ar mhullach an túir, agus bhí na taobhanna 60 mm, bhí forehead an chabhail 120 mm ag claonadh daichead cúig céim agus bhí na taobhanna 60 mm. Agus is é an gunna 88 mm agus 71 EL. Téann gunna den sórt sin ó achar ciliméadar de armúr 193-milliméadar ag claonadh 30 céim. Mar sin tá an meaisín an-tromchúiseach agus millteach.
  Bhuel, cad é an freagra air seo? Ach amháin ag an bhfíric go mbeidh na cailíní troid freisin cosnochta agus i bicíní. Ansin ní gá go mbeadh an umar foirfe ach an oiread.
  Tá sé an gheimhridh cheana féin. Agus téann ceann de na chéad umair IS-2 isteach sa chath. Agus criú Elena air. Tá cailíní cosnochta ar ndóigh agus i bicíní. Tá siad réidh le dul i ngleic leis an scum Naitsíoch, a bhfuil na Stáit Aontaithe taobh thiar de.
  Mar sin beidh an troid dian.
  Scaoil Elena lena bharraicíní loma. Bhuail sí an meaisín Naitsíoch agus squeaked:
  - Don Motherland!
  Casann Euphrosinia an namhaid freisin, buaileann sé ar an taobh é, agus é ag gáire go bodhraigh, dúirt:
  - Do Mháthair na Rúise!
  Phéinteáil na cailíní umar IS-2 bán roimh an gcath. Agus tá sé dofheicthe go praiticiúil sa sneachta. Agus gouge siad ag an namhaid go han-oiriúnach.
  Dúirt Elizabeth, ag lámhach go cruinn ar an namhaid, agus ag bualadh go cruinn ar an namhaid, go loighciúil:
  - Is mise Robin Hood i bicíní!
  D"aontaigh Elena leis seo:
  - Is fíor-Robin Hood thú i ndáiríre!
  Agus conas a thógfaidh sé é agus brúigh an truicear lena sháil lom.
  Is fórsa mór é ceithre E ar an IS-2. Cé gur comhraic tromchúiseach é Gerda ar Panther-2.
  Tá an dá umar go garbh sa chatagóir meáchain chéanna. Tá armúr níos tanaí ag an gceann Gearmánach ar na taobhanna, ach tá sé cosanta níos fearr sa mhullach, go háirithe ag an turret agus ag an gcuid íochtair den chabhail. Agus tá gunna na Gearmáine níos troime agus níos gasta.
  True, is é an damáiste aon-uaire an gunna Sóivéadach b'fhéidir níos láidre. Sea, ar ndóigh is buntáiste mór é seo, ach tá gunna na Gearmáine níos cruinne. Agus rud atá suntasach, tá an Panther-2 i bhfad níos aclaí agus níos so-aistrithe.
  Mar sin tá buntáiste ag Gerda. Agus má bhrúnn sí an cnaipe lena bharraicíní loma, ní bheidh cuma bheag uirthi.
  Agus is breá le cailíní Gearmánacha fir, agus is é seo a neart freisin, go háirithe má oibríonn siad a dteangacha le slata jade pulsating.
  . CAIBIDIL #2
  Sa gheimhreadh, níor bhain an tArm Dearg pointe cinntitheach amach. D"fhan an líne tosaigh seasmhach. Agus beagnach motionless.
  An bhliain ina dhiaidh sin, bhí an chuma ar na Gearmánaigh i sraith aerárthach scaird agus éabhlóid an Focke-Wulf - TA-152. Meaisín iontach le hairm chumhachtacha agus luas réasúnta. Tá sé seo dáiríre...
  Sa APSS, níl ach umair nua IS-2 agus T-34-85 fós ann. Agus ba chéim mhór é sin freisin.
  San earrach, sheol na Gearmánaigh ionsaitheacha nua. Rinne siad iarracht an tionscnamh a urghabháil.
  Cuireadh tús leis an ionsaí ar 21 Bealtaine nuair a roar na mílte gunnaí, agus imeacht níos mó ná seachtó míle buamadóir le buamaí napailme ag an am céanna, agus a mheá suas le deich tonna. Thosaigh an cath is eipiciúil den Dara Cogadh Domhanda. Thrasnaigh an namhaid an Rubicon agus theith go Moscó. Umair na Gearmáine rumbled, gluaisteáin níos lú claned. Bhí sraitheanna cruach ag dul chun cinn ar shuíomhanna na Sóivéide, cosúil le marcra Genghis Khan in armúr tiubh. Chuaigh Arrays ar aghaidh, agus ar an gcéad dul síos, d'úsáid na "Luchóga" agus na "Royal Lions", "Tigers" -2 iad mar reithe buailte.
  Fiú amháin níos luaithe, rith teletanks - "Chess Horse". Shéid siad páirceanna mianaigh agus ghlan siad an bealach d'fheithiclí Gearmánacha chuig na poist Sóivéadacha. Baineadh úsáid as an "Serpent Gorynych" freisin, nuair a caitheadh píobáin líonta le pléascáin ar aghaidh agus glanadh gach rud amach.
  Tá na cailíní elf Frida, Charlotte, Gerda san umar Panther-3 is nuaí agus iad ag bogadh chun tosaigh san ionsaí. Laochra áille i meaisín comhréidh de 75 tonna a mheá, lom siad a n-aghaidheanna ar a chéile agus scaoileann siad as gunna den chaighdeán 105 mm a bhí fós ann.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Tá níos mó ná trí bliana caite cheana féin ó thosaigh an cogadh leis an Rúis. Ach nach bhfuil Moscó glactha fós!
  Dúirt Frida go feargach:
  - Ach go luath beidh an Chugais a ghlacadh. Agus b'fhéidir go bhfuil sé seo níos tábhachtaí fós!
  D'fhreagair Gerda le gáire:
  - Ar ndóigh, tá sléibhte iontach den sórt sin agus áiteanna iontach, ach ... Críochnaíonn an cogadh de ghnáth leis an titim den chaipiteal. Agus cé nach bhfuil sé tógtha, tá sé dodhéanta labhairt faoi ár bua!
  D'aontaigh Charlotte drogallach.
  - Ní hea!
  Tá an umar nua "Panther"-3 fós i mbun tástála turgnamhach. Tá gach rud chomh uathoibrithe ann gur leor beirt bhall foirne. Ach is fearr le cailíní cos-lom threesomes a dhéanamh. Ní dhéanann sé sé níos éasca dóibh áfach.
  Agus rushing umar ollmhór ar na poist Sóivéadach. Tá sé trom ach cosanta go maith agus tá gunna 105mm i 100EL. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Rushing ar aghaidh an ollphéist seo ...
  Agus Preab sliogáin Sóivéadach as an umar.
  Dúirt Gerda:
  - Is deacair an triúr againn!
  Charlotte faoi deara le gáire, lámhaigh ar an namhaid lena bharraicíní nochta.
  Chonnaic an ceann ruadh:
  - Go mbeadh ár dTír Mháithreach i nglóir!
  Dúirt Frida le gáire:
  - Glóir don spiorad Aryan!
  Agus beidh sé brú freisin lena sÚil lom agus beidh an umar Sóivéadach marú. Agus cooing:
  - Le haghaidh fórsaí nua!
  Seo an áit a dtagann ollchumhacht an umair isteach.
  Ach, ar an láimh eile, tá cailíní Sóivéadacha ag troid. Agus tá na laochra ón Rúis cosnochta freisin.
  Tá na cathanna fíochmhar agus tá an Fritz ag dul chun cinn, ag briseadh trí chosaintí go domhain. Agus ní théann rudaí i gceart mar a bhí beartaithe.
  Bhrain Elizabeth as an IS-2 ar an namhaid agus chirped:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Thug Ekaterina faoi deara, ag fucking an namhaid:
  - Le haghaidh ár n-athruithe, don Rúis!
  Ghlac Elena é freisin agus bhuail sí ar an namhaid, ag coo:
  - Agus tá gach rud iontach don Rúis!
  Sheol Euphrosyne bronntanas dúnmharaithe scriosta lena méar nocht agus rinne sí gáire:
  - Chun an athar!
  D'oibrigh na ceithre ar an IS-2 agus fired siad cruinn go leor. Agus go leor go cruinn, bhuail an-briskly na naimhde.
  Bhuel, leanann na Gearmánaigh ag briseadh tríd. Agus bogann siad i dtreo comhraic.
  Tá sé an tsamhraidh cheana féin agus tá an tosaigh ag mionú go litriúil. Ach leanann na cailíní ag troid agus ag taispeáint a n-aicme is airde.
  Elizabeth frowned ag na focail seo. Tar éis geimhreadh measartha gan rath, chuaigh rudaí níos measa. In Kursk, in ainneoin an barr uimhriúil, d'fhulaing na trúpaí Sóivéadacha defeat mór. Agus fiú anois, tá ag teip ar fhrith-ionsaitheach na trodaithe in aice le Voronezh, a thosaigh go réasúnta rathúil. Chuaigh na Gearmánaigh ar chúl agus ghearr siad cumarsáid. Agus anois caithfidh na cailíní ar an umar cúlú.
  Ach fós, tá sé go maith nuair nach bhfuil ach mná sa charr - boladh siad boladh taitneamhach den sórt sin, ní cosúil le fir sweaty. Agus tá a gcriú chomh dea-chomhordaithe. Agus crept na ceithre suas a bheith thar a bheith álainn.
  Deir Elizabeth go cinntitheach:
  Beidh an bua againn, tá a fhios agam go cinnte! Fiú ag cúlú chuig an gCianoirthear!
  D"fhreagair an Aurora rua, agus í ag bualadh a cos lom, chiseáilte ar an uisce, ag gríosadh, le hamhrán saighdiúrí:
  "Ar deireadh, tugadh ordú dúinn ionsaí a dhéanamh!" Tóg amach ár réisí agus fola! Ach cuimhnímid ar an gcaoi a ndeachaigh an ghrian ar ais agus beagnach ag luí san oirthear!
  D'fhreagair Ekaterina agus Elena sa churfá:
  -Maith ráite!
  Chuir an Aurora cosnochta leis i bprós:
  - Oibríonn an Eoraip ar fad do na Naitsithe, agus fiú níos mó acmhainní san Afraic. Mar sin ní mór dúinn barbell an-trom a ardú!
  Chrom Elizabeth cosnochta an t-uisce lena dhorn:
  - Piocfaimid suas é agus cuimilt suas é! Agus anois is leor sin! Freshened cheana féin suas agus ar ais san umar!
  Ní dhearna na háille agóid. Sweat ó chomhlachtaí láidre, coirtithe nite amach agus ceart go leor. Tá cromáin luxurious ag na cailíní, agus waists caol, agus bolg le preas faoisimh. Tá siad i ndáiríre cosúil le dealbha de goddesses ársa. Agus tá na cosa chomh caol, agus ag an am céanna rolla matáin, liathróidí agus sreang cruach na matáin faoi chraiceann olóige.
  Deir siad faoi chailíní den sórt sin: stopfaidh siad capall galloping, rachaidh siad isteach i bothán dóite!
  Cé go bhfuil drogall air filleadh ar umar te. Splash Elena as an buicéad ar an armúr chun an carr a dhéanamh níos fuaire ar a laghad.
  Dúirt Elizabeth go géar faoi seo:
  - Conas a throideann fir in éide i gcónraí cruach den sórt sin? Agus táimid beagnach naked!
  Phléasc Aurora cosnochta, le fiacla móra agus fiacla péarlach, amach ag gáire:
  - Aontóidh tú gur smaoineamh an-suimiúil é - bicíní a sheoladh faoin Léas Iasachtaithe!
  D'fhreagair Ekaterina go feargach, agus í ag cur cosnochta ar bhoilb an umair:
  - Sea, iontach. Dramhaíl íosta fabraice, uaillmhian uasta!
  Elena, ag casadh freisin, ach an uair seo lena cófra, croaked:
  - Bheadh sé níos fearr dá sheol siad umar breise! Nó eitleán!
  Dúirt Elizabeth cosnochta go suairc:
  - Sea, bruscar tá umair acu!
  Rinne Aurora dearg, ag dreapadh an túr, agóid:
  - Níl i ndáiríre! Tá an "Churchill" is nuaí an-mhaith, go háirithe i armúr!
  Chuir Blonde Elizabeth a mala agus d"fhiafraigh sí:
  - An ndearna tú marcaíocht ar an Churchill?
  D'fhreagair an diabhal fiery i gcogar:
  - Ní! Ach fuair mé amach trí thimpiste go bhfuil armúr tosaigh 102 - milliméadar aige!
  Chruinnigh Eilís álainn a h-aghaidh, chrom sí a méara galánta, lom ar armúr na gceithre cinn is tríocha agus dúirt:
  "Dé chomh tiubh leis an gceann atá againne?" Bhuel, cad smaoineamh maith!
  D"fhiafraigh Elena, ina suí i suíochán an tiománaí:
  Cad mar gheall ar chaighdeán an ghunna?
  D'fhreagair Aurora cosnochta go macánta:
  - Níl a fhios agam ... Ach is dócha go bhfuil sé 75 nó 76 milliméadar. Thart ar chomparáid lenár gceann.
  Dúirt Aurora cosnochta agus í ag socrú isteach mar ghunnadóir:
  - Mar sin b'fhéidir go bhfuil a fheidhmíocht tiomána níos measa?
  Chroith Aurora cos lom a guaillí láidre matáin.
  "B"fhéidir... Ach tá inneall Meteor 600-capall ag na Briotanaigh cheana féin, mar sin ní dóigh liom gur meaisín cónra é umar Churchill!"
  Chuir Elizabeth álainn ceist eile:
  - Agus cad iad ár bhforbairtí is déanaí?
  Sheinn an diabhal ruadh le glór caoin:
  - Is rún mór é... An gcreideann tú é nó nach gcreideann?
  D'fhreagair Elizabeth, agus í ag croitheadh cosnochta, le glór binn:
  - Ar ndóigh creidim thú! Le haghaidh ceisteanna den sórt sin, is féidir leat go simplí ... Rattle isteach sa champa - áit a bhfuil an béar beag bán!
  Thug Elena cos lom, ag tosú sa charr, faoi deara:
  - Tá ráflaí ann go mbeidh ollphéist le feiceáil go luath - seacht ngunnaí, agus is cosúil le dhá lainseálaí roicéad ar Katyushas.
  An Aurora fiery whistled agus chroith a ceann.
  - Sea, ní bheidh a leithéid de ollphéist ag casadh fiú!
  Dúirt Elena go hiontach:
  - Ach conas a ghortóidh sé!
  T-34-85 roared. Bhí orm mo ghlór a ardú chun scairt a chur ar an inneall.
  Dúirt an Leifteanant Sinsearach Elizabeth:
  - Chuala mé go bhfuil IS nua ag teacht go luath, le armúr an-tiubh, agus dhá inneall. Mar sin beidh na Gearmánaigh Khan!
  
  
  Sheinn Aurora cosnochta le magadh:
  "Déanfaimid an umar a thochailt, tosóidh sé ag marú arís in dhá norm, tosóidh sé ar khan a sholáthar duit chuig na reiligí!"
  Agus phléasc an ceathrar acu ag gáire. Phioc an carr luas de réir a chéile. In ainneoin na finscéalta tríocha ceathair agus T-34-85, bhí sé umar sách deacair a thiomáint. Go háirithe, bhí iarracht shuntasach ag teastáil chun an giarbhosca a aistriú. Dhéileáil Elena láidir cosnochta, uaireanta chabhraigh ceann dearg léi lena cos. Ach d"fhéadfadh an bosca féin briseadh.
  Mar sin, níor cuireadh na "tríocha ceathair" ar an uasghiar. Mar sin bhí an umar ag gluaiseacht níos moille ná mar a d'fhéadfadh sé. Agus bhí an baol ann go bhfaighidh na "rudaí" míchlúiteacha", an Yu-187, agus an TA-152, buamadóir tumadóireachta an-chontúirteach, é i rith an lae.
  Thuig Elizabeth seo cosnochta, agus bhíothas ag súil go sroichfeadh sí an fhoraois níos tapúla. Tá, nach bhfuil a n-umar ró-idirdhealú.
  Feadóg Aurora cosnochta amhrán faoina srón. Bíonn an ceann dearg i gcónaí in ard aigne, fiú nuair a bhíonn nuacht bhrónach á seachadadh.
  Chuimhnigh Natasha ar thús an chogaidh. Tharla sé ag meán lae, nuair a d'fhógair siad é ar an raidió. Ach cheana féin ar maidin, thosaigh ráflaí ominous ag scaipeadh. Ansin thuairiscigh siad ar an raidió go ndearna an Ghearmáin ionsaí ar an USSR gan cogadh a fhógairt. Láithreach roinnt mná pléasctha i Tears.
  Bhí meon na ndaoine measctha. Iad siúd atá níos óige, agus drugged ag bolscaireacht, bhí áthas fiú: a deir siad, i gceann coicíse casfaimid na Gearmánaigh agus beidh siad ina skiff. Na cinn níos sine, ar a mhalairt, tanned.
  Elizabeth, freisin, bhraith uneasy. Fuair a deartháir níos sine bás i gcogadh na Fionlainne, agus d'inis an deartháir meánach, tar éis dó filleadh, go leor rudaí uafásacha. Ar aon nós, ba léir nach raibh leibhéal an Airm Dheirg chomh hard agus a bhí á éileamh ag an mbolscaireacht. Agus nach bhfuil an t-ordú chomh hard le par, agus go bhfuil go leor umair ar lasadh cosúil le lasáin.
  Labhair na hoifigigh le meas ar na Gearmánaigh ... Fós féin, conquered siad beagnach gach ceann de na hEorpa. Agus a bhfuil cuimhne níos sine ar an Chéad Chogadh Domhanda. Ansin shroich trúpaí na Kaiser an Dnieper, agus chuaigh an Rúis le Conradh uiríslithe Brest-Litovsk.
  Mar sin bhí an Elizabeth lom-legged an-trína chéile. Ní raibh fonn orm mo mhuintir a adhlacadh arís, agus níos mó fós ná sin a bheith ag troid le namhaid chomh láidir leis an nGearmáin agus a satailítí. Níl mórán dóchais ann don Bhreatain. Is cuma cén chaoi a n-aontódh na creachadóirí carnabhacha seo i gcoinne na Rúise.
  Dheimhnigh na chéad laethanta agus na seachtainí na réamhaisnéisí is Doirbh. Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn agus ghlac siad cathair amháin i ndiaidh a chéile. Thit Minsc laistigh de chúpla lá. Agus i níos lú ná mí Smolensk. Elizabeth obair dheonach chun tosaigh. Is cailín láidir í, agus an-chruaite.
  
  Rinneadh tancaer di trí sheans, roimhe sin throid sí sna coisithe. Lean na Gearmánaigh orthu ag dul chun cinn. Bhí an chuid inar throid an cailín timpeallaithe. Rinne Natasha a bealach chuici féin agus thit sí ar umar tréigthe. Bhí Elena léi agus le chéile bhí na cailíní in ann an carr a thosú. Agus fiú thug sí go dtí an líne tosaigh.
  Mar sin fuair siad bonn, agus sannadh iad do trúpaí umar. Bhí an t-ullmhúchán an-ghearr - gan ach mí go leith. D'éirigh leis na cailíní páirt a ghlacadh i gcosaint Moscó.
  Dhealraigh sé cheana féin go díreach faoi, bhí ár gcuid ar an imeall. Chonaic ard-aonaid an Fritz an Kremlin trí dhéshúiligh, tar éis dul isteach i mbruachbhailte na príomhchathrach. Ach tharla míorúilt.
  Ní hamháin go raibh na naimhde stoptha, ach freisin d'éirigh leo dul ar an gcuntar. Níor phleanáil aon duine an oibríocht dheireanach. Chuaigh sé ar aghaidh go spontáineach, ach as seo d'éirigh níos fearr fós. D'imigh na Naitsithe siar, thréig siad a gcuid trealaimh agus froze go litriúil sa fuar.
  Agus léirigh na "tríocha ceathair" a gcáilíocht mhaith - cumas tras-tír. Chuaigh na Gearmánaigh i bhfostú sa snowdrifts, agus bhog na ridirí agus bhris an namhaid.
  Tar éis deireadh a chur leis an mbagairt ar Moscó, shíl gach duine go dtiocfadh linne anois agus níos faide chun cinn. Agus go raibh cúl na Naitsithe briste.
  Ach anois tá gach rud difriúil arís! Cosúil le scéal fairy scary! Maidir le shifters! Nuair a éiríonn dubh bán agus bán éiríonn dubh.
  Agus anois tá sé imithe i bhfad níos measa. Tá coire déanta, as a gcaithfidh duine éirí as.
  Svetlana chlaon amach as an umar. Is meaisín é an T-34-85, chomh maith le giarbhosca daingean, a bhfuil a leithéid de mhíbhuntáiste aige mar dhroch-infheictheacht. Mar gheall air seo, cailleann an umar seo cuid shuntasach dá cháilíochtaí comhraic. Níl a leithéid de mhíbhuntáiste ar an Panther Gearmánach-2, agus tríd sin tá gach rud sách sofheicthe.
  Dhreap an cailín fiú isteach sa trófaí a gabhadh, ag tabhairt faoi deara na coinníollacha oibre níos compordaí don fhoireann, agus optaic mhaith na Gearmáine. Fíor, tá an gunna 88-mm i bhfad ó lag, agus tá an diúracán trí huaire níos éadroime freisin ná an ceann Sóivéadach.
  Rinne an diabhal dearg iarracht freisin lean amach. Ach tá sé beagán gann do bheirt chailíní breathnú trí phaiste amháin. Thosaigh siad ag brú.
  D"fhás Aurora cosnochta go géar:
  "Is é seo mo áit go fóill!" Is gunnadóir tú agus ba chóir duit suí ag an radharc!
  Léim Catherine:
  - A mhalairt ar fad, ní mór dom gach rud a fheiceáil! Agus tá aithne níos fearr agat ar d"áit!
  Thosaigh na cailíní ag troid. Fite matáin, coirtithe, matáin láidir strained. Shleamhnaigh fiú a gcuid bras ón iarracht.
  Rinne Eilís screadaíl orthu, ansin tharraing sí an bheirt acu le barraicíní a gcosa nochta, á gcur iallach orthu suaimhniú:
  - Ní hamháin go ndéanann na Gearmánaigh urghabháil, ach ní mór duit troid fós! Sábháil do ardor do na Naitsithe!
  Stop na cailíní ag brú ar a chéile, ach chuaidh siad chuig an gceannasaí i gcurfá:
  - Conas is féidir linn a leanúint?
  Rinne Elizabeth cinneadh Solon (bhí a leithéid de sheanadóir cáiliúil Solon ann!):
  - Gheobhaidh tú amach ar a seal!
  Dúirt Aurora cosnochta go capricious:
  -Agus beidh an blonde cheat!
  D'fhreagair Catherine go feargach:
  - Dhéanfá ciúin dearg gan náire!
  d'éirigh Elizabeth:
  - Go Leor! Nó fuipfidh mé cosa sicín duit! Athróidh tú do chara ar mo ordú!
  Thaispeáin an cailín a teanga dá chéile agus ... d'fhan sí ag crochadh amach le chéile sa phaiste.
  Dúirt Elizabeth cosnochta le ton fuar:
  - Redhead tú suí síos, tá Svetlana!
  Bhí an t-Augustín teineach fíor-thruaillidh:
  Tá sí anseo le fada! Léirigh mé díreach suas! Agus go teoiriciúil, ba chóir dom é a athrú!
  D"ardaigh Elizabeth a guth agus scaoil sí amach an miotal, agus d"ardaigh sí:
  - Ní phléitear orduithe an cheannasaí le linn an chogaidh, ach déantar iad ... Nó ar cheart dom thú a scealpadh?
  Bhí an diabhal sandal lasrach i bhfolach go drogallach sa túr te, te, ag magadh:
  - Ordú ón gceannasaí le linn an chogaidh, nuair a bhíonn urchair ag feadaíl timpeall! Líonadh le grá agus luach iontach, naofa do shaighdiúirí na Rúise!
  Elizabeth aoibh. Réitíodh an choimhlint, agus go luath an fhoraois, agus beidh siad i bhfolach go sábháilte. Seo a scairt an airdeall Catherine go tobann:
  - Chun tosaigh ar na Gearmáine ar an umar!
  Anois tá sé seo tromchúiseach ... Thairis sin, ní raibh Elizabeth eagla an oiread sin de cath umar mar an bhfíric go mbeadh an faisisteach glaoch aerárthaí ionsaí ar an raidió. Mar sin féin, tá dóchas ann nach mbeidh an Fritz ag eitilt ar mhaithe le umar uaigneach Sóivéadach.
  Cé go ndeachaigh an Gearmánach i bhfolach taobh thiar de chruach féar, d"éirigh le Catherine é a fheiceáil. Bhí sé Panther-2, agus sa mhodhnú is déanaí le fad muzzle de 100 EL. Tá an caliber mar an gcéanna 88 mm, ach tá treoluas muzzle an teilgeáin i bhfad níos airde.
  D'fhéadfadh Panther-2 sa mhodhnú roimhe seo briseadh tríd ar fad nach faide ná 1000 méadar, agus ansin ní cinnte sa mhullach. D'fhéadfadh na Sóivéadach tríocha ceathair teacht go teoiriciúil suas le ciliméadar ar bord, ach go praiticiúil ó cúig chéad méadar. Ach an uair seo, tá na odds beagnach cothrom. Agus tá optaic níos fearr ag na Naitsithe.
  In ainneoin an riosca ar fad, chas Elena ar an bhfearas deireanach lena sÚil nocht. An Tríocha a ceathair roared fiú níos airde, ionas go raibh a lámha clasped, agus an umar féin a bhí ar crith. Ach anois tá siad i bhfad níos deacra a bhuail. Seasann an Gearmánach fós agus fanann sí ar an gcarr Sóivéadach.
  Tá sé níos éasca sprioc seasta a bhaint amach, ach nuair a chroith do charr mar sin...
  Tagann Ekaterina síos agus, le cabhair óna Aurora cosnochta, tá sí mar aidhm aici agus scaoileann sí an chéad urchar.
  Pléascann sliogán deich méadar chun tosaigh ar an nGearmánach.
  Tugann Elizabeth chosnochta foláireamh géar:
  - Bí cúramach! Níl an oiread sin ammo fágtha againn!
  Freagraí Ekaterina, agus í ag sméideadh a ceann fionn:
  "Tá sé ach lámhaigh sighting!"
  Sheinn an Aurora cosnochta go magadh:
  - Beidh amárach a bheith níos fearr ná inné! Beidh amárach níos fearr ná inné! Dia duit ghrian!
  Dúirt an Ekaterina cosnochta beagán fuaime, ach go soiléir:
  - Ar ais as!
  Rinne an cailín iarracht a bheith mar aidhm arís. Bhí an Gearmánach fós i bhfad ar shiúl. Ní dócha, fiú, go dtrannfadh an gunna Zis-85 a armúr 60-milliméadar ó achar den sórt sin. Níor scaoil na Naitsithe fós, ach rug sé ar an sprioc. Is sprioc beag é an turret beag T-34. Tá sé deacair é a bhualadh ó fad, go háirithe nuair a bhíonn an umar ag réabadh ar lánluas mar sin.
  lom-legged Catherine hesitated. Shoot anois nó níos déanaí, ag teacht níos gaire. Tríocha a ceathair croith ag gluaiseacht, agus tá sé dodhéanta a ghlacadh radharc cruinn. Ní mór duit a stopadh, nó a fháil gar go leor, nó níos fearr fós gar.
  Arsa Elena cosnochta, agus í ag teannadh lena dhorn:
  - Chun na glóire an motherland na naomh!
  Socraíonn Ekaterina cos-lom ar deireadh agus cosnaíonn sí. Tá an diúracán spit amach as an bairille. Téann an cailín in éineacht leis le coimhdeacht mheabhrach.
  Cheana féin níos dlúithe, thart ar mhéadar go leith, ón nGearmáinis. Ag cur san áireamh gur deacair na tríocha ceathair a fheiceáil ón radharc, is toradh maith é seo. Leath-nocht Aurora, a chlaon amach i láthair na huaire an lámhaigh, choirt os ard:
  - Beagnach beagán níos mó!
  Bhí fearg ar Catherine:
  - Ní chuirtear san áireamh beagnach!
  Do chonnairc an diabhal ruadh:
  "Tabharfaimid punch ina aghaidh don Führer, tiocfaidh sé ar bhealach éigin!" Tá muid rud beag cosúil anois, rud beag craiceáilte!
  Bhrúigh Catherine an áilleacht go mífhoighneach lena cos:
  - Stoptar más féidir leat!
  D'fhás an Aurora cosnochta:
  - Brící!
  Ar deireadh, ní raibh an Gearmánach in ann é a sheasamh, fired ... D'eitil an bhlaosc le feadóg contúirteach gar don charr. Ach níor bhuail Fritz. Cad a bhí sé ag smaoineamh? An raibh amhras ort go raibh áilleacht den sórt sin ina suí sa charráiste nó go raibh sé fired go meicniúil? Tá turret ceannasaí agus dea-infheictheacht ag Panther-2. Sa cheathrú bliain is daichead, tháinig an umar seo ar an gceann is mó ollmhór. Le cabhair uaidh, bhain na Gearmánaigh rath mór amach, ag gabháil críocha laistigh de cheithre theorainn na Gearmáine i 1937 agus, i gceann cúig mhí, a ghabháil.
  Léirigh an umar leordhóthanacht iomlán. Go háirithe i gcoinne an IS-2. Ag deireadh an ceathrú bliain is daichead, bhí rogha le feiceáil le fad bairille níos faide, agus mar sin treoluas tosaigh an teilgeáin. Tá súil ag an nGearmánach an namhaid a bhualadh, cé gur carr fadhbach é an tríocha ceathair. Uaireanta bainistíonn na Rúiseach bualadh ó achar fada, agus iad ag bogadh. Ní mór dúinn swat an namhaid cosúil le eitilt.
  Elizabeth lom-legged, a thuiscint go bhfuil i gcónaí deis a bhuail, whispers:
  - Lenin, cóisir, Komsomol!
  Smaoineamh mire splanctha trí m'intinn, cén fáth nach n-iompaíonn tú ar Dhia? Ach níl ball Komsomol ceaptha chun a chreidiúint i nDia. Agus go ginearálta, má tá Sé ann, cén fáth go gceadaíonn sé seo go léir? An gceadódh Cruthaitheoir comhbhách aindlí dá leithéid? Cad faoin tseanaois agus faoin mbás?
  Beagnach naked, Elizabeth, b'fhéidir níos mó ná bás, bhí eagla ag fás in aois agus a bheith gránna. Cé chomh mí-aistéiseach é seo. Agus go deimhin, má ghlacaimid leis go bhfuil duine marfach, ar mhaithe le forbairt agus dul chun cinn, ansin níl sé as láimh a chéile daoine a bhfuil seanaois acu a dhíchumadh. Agus cá bhfuil aeistéitic an chruthaitheora? An dtaitníonn sean-mhná roic agus cuacha leis go mór?
  Ní fhéadfadh Elizabeth álainn seo a mhíniú agus tháinig sé i gcrích - is aireagán daoine é Dia! Go deimhin, tá éabhlóid. Agus b"fhéidir go dtiocfaidh an t-am nuair a éireoidh le duine chomh hard sin go mbeidh sé in ann na mairbh a aiséirí! Agus ansin beidh iad siúd a fuair bás sa chogadh reborn i saol an cumannachas geal!
  Dúirt Elizabeth cosnochta:
  - Go dtuga Dia bua ár gcóisir aindiachaí!
  Beauty Ekaterina calmed síos agus fired don tríú uair ... Bhí an chuma ar an bhlaosc dul ar stailc ar an armúr, ach arís eitil am atá caite. Ach chuir na Gearmánaigh ... Damn, buail!
  Chroith an túr, bhí fáinne le cloisteáil. Ar ámharaí an tsaoil, d"éirigh an lámh in uachtar ar chlaonadh as an urchar.
  Ach is tábhachtaí fós, ó achar réasúnta fós, d'éirigh leis an Fritz umar tapa a bhualadh le turret beag. Agus ciallaíonn sé seo go bhfuil tancaer taithí ina suí ann, agus an chéad uair eile b'fhéidir nach mbeidh sé i gceannas ...
  lom-legged, lonracha le allas, Aurora isteach go huathoibríoch ar an teilgeáin. Chas Catherine le paidir chuig ... Artemis! De réir dealraimh ba í bandia an tseilg an ceann is oiriúnaí sa chás seo. Agus chiceáil an cailín lena cos lom i gcúinne géar. Thug Ekaterina cos lom faoi deara nuair a bhíonn fearg uirthi, go mbíonn sí níos fearr. Agus... dhún sí a súile, ag brath ar intuition...
  An ceathrú lámhaigh...
  Cogair Elizabeth cosnochta go bog:
  - Is cosúil le scáthlán na bhflaitheas!
  Agus leath-nocht Aurora, arís ag breathnú amach ó taobh thiar an phóirse, yelled:
  - Go díreach i súil an tairbh! Buail an túr!
  Bhris an bhlaosc trí umar Gearmánach ag an acomhal. Thosaigh tine agus thosaigh an trealamh comhraic ag cuimilt. Seo é an ceann dearg, gan a bheith tactúil go leor, dúirt:
  - Ádh mór! Agus gan ach ón gceathrú uair!
  Rinne Elizabeth cos lom deifir chun an Aurora rua a cheartú:
  - Le chroitheadh den sórt sin, agus ní dona! Ar an gceathrú iarracht!
  Thaobh Catherine cosnochta leis an gceann dearg gan choinne:
  - Ní! Tá sí ceart, bhí sé níos fearr a bhuail an chéad uair!
  Thosaigh Elena ag éirí níos moille, ag iarraidh na luamháin a bhogadh lena cosa lom chomh réidh agus ab fhéidir. Moilligh na ceithre cinn is tríocha. D'fhéach an umar sách rudely outwardly, ach léirigh sé a éifeachtacht i gcleachtas. Bhí turret na nGearmánach stróicthe go hiomlán, agus scoilt an chabhail ina dhá chuid ón madhmadh.
  Thosaigh Elena ag éirí níos moille, ag iarraidh na luamháin a bhogadh lena cosa lom chomh réidh agus ab fhéidir. Moilligh na ceithre cinn is tríocha. D'fhéach an umar sách rudely outwardly, ach léirigh sé a éifeachtacht i gcleachtas. Bhí turret na nGearmánach stróicthe go hiomlán, agus scoilt an chabhail ina dhá chuid ón madhmadh.
  Ach d'éirigh le Fritz amháin éirí as an gcarr go fóill, agus chuaigh sé i bhfolach taobh thiar de na toir, ag ligean air go raibh sé marbh. Ar ordú Elizabeth, stop Elena an umar. Leath-nocht Aurora agus Ekaterina léim amach as an tríocha a ceathair. Léim an ceann dearg suas go dtí an Gearmánach agus, ag taispeáint neart neamhghnách, d'ardaigh sé leis an bhóna le lámh amháin. Mar sin féin, ní raibh an faisisteach ach beag i stádas. Tá sé seo i ndáiríre de chineál éigin kid, nach bhfuil an linbh aghaidh, comhlacht tanaí, fiú mustache briste tríd.
  D'fhiafraigh an ceann dearg matáin i nGearmáinis:
  - An bhfuil tú chomh tearcfhorbartha dystrophic, nó an bhfuil tú i ndáiríre shket?
  Labhair an buachaill go eaglach:
  - Ní leanbh mé. Is as Jungvolk mé, bhí intéirneacht agam ar umar!
  Phléasc an Aurora cosnochta amach ag gáire:
  - Ó Jungvolk? Cén fáth nach bhfuil ceithre bliana déag eile agat?
  Chlaon an buachaill agus d'fhreagair:
  "Níl mé ach aon cheann déag!" Thóg m'uncail liom ar turas. Ná seol chuig an tSibéir mé! Agus whimpered an buachaill.
  Mhol Ekaterina cosnochta, a thuig Gearmáinis go maith:
  "B'fhéidir gur cheart dúinn ár bpáiste a ligean slán?"
  An Aurora fiery nocht a cuid fiacla go borb:
  - Lig an Gearmánach dul chuig do chuid féin? Riamh!
  Dúirt an gunnadóir blonde meala go réasúnach:
  - Má thugaimid a leithéid de shket mar phríosúnach, déanfaidh gach duine magadh orainn!
  Chlaon an Ceannasaí Ekaterina amach freisin agus, ag féachaint ar an mbuachaill, dúirt:
  - Tá sé cineál skinny. Agus d'iarr an cailín i nGearmáinis. An ó Jungvolk thú i ndáiríre?
  D'fhreagair an buachaill:
  - Sea, Milady...
  Dúirt Catherine go loighciúil:
  - Má thugaimid linn é, is féidir linn é a chur go dtí dílleachtlann maith. Agus má ligimid dul chuig ár gcuid féin, ansin féachann tú ar an leanbh agus maróidh siad é!
  Chuir Aurora cosnochta ina choinne gan choinne:
  Cá bhfaca tú dílleachtlanna maithe? Is dílleachtlann mé féin, agus thug mé cuairt ar choilíneacht ógánach, agus ba mhaith liom a rá nach bhfuil aon difríocht ann!
  Thiontaigh Catherine go Aurora agus d'fhás sí:
  - An raibh tú dearg-dearg i do shuí ar ógánach? Bhí amhras orm i gcónaí faoi!
  Stampáil a cos lom, snort Aurora contemptuously agus dúirt:
  - Bhí ár gcoilíneacht chomh gníomhach sin nach raibh gadaithe ar bith inti! Cosúil le ceannródaí, ach le smacht an-dian. Níl a fhios agam fiú an teanga meirleach!
  D"aontaigh Catherine leis seo:
  - Tarlaíonn sé ... thug mé cuairt ar an choilíneacht freisin, agus tá na daltaí go léir chomh cultúrtha agus chomh cruinn sin gur annamh a fhaigheann tú daoine den sórt sin i gcampa ceannródaí. Bhuel, ceart go leor, b"fhéidir go n-éireoidh leanbh Gearmánach i léig linn, agus go mbeadh sé níos daonnúla ligean dó imeacht!
  Rinne an Aurora cosnochta grimaced agus mhol:
  "B"fhéidir é a fhágáil linn. Bíodh sé ina mhac le reisimint, múinfimid an Rúisis dó ...
  Chuaigh Elizabeth ag caoineadh ar an Aurora leath-nocht agus ag caoineadh:
  An bhfuil bréagán uait?
  Dúirt an ceann dearg go dian:
  - Agus cad atá níos measa linne ná a bheith ag maireachtáil i menagerie faisisteach?
  Thaisme Ekaterina sheas ar an ola mótair doirte agus bhí anois wipeping a cos lom, galánta ar an bhféar. Ach an deannaigh bhfostú go stubbornly. Thacaigh cailín an ghunnadóir le Aurora:
  - Sea, beidh an buachaill i ndáiríre níos fearr as linn ná leis an beithíoch Naitsíoch! Tá sé beag, tanaí, oiriúnach in umar! Múinfimid dó troid agus cleasa a dhéanamh!
  Dúirt Elizabeth go gruama:
  - Tríocha a ceathair agus chomh cramped don cheathrar againn umar. Agus ansin plandaí an buachaill. Mar sin féin, ní hamháin sin é. Ansin labhróidh siad gach cineál rudaí olc fúinn!
  Dúirt an Aurora álainn rua go feargach:
  Measann tú go ró-dhona ar dhaoine eile. Ní bheidh!
  Chlaon Elena amach as an umar freisin agus hissed:
  - Cailíní, déanaimis maireachtáil le chéile ... Sa deireadh, cibé acu an buachaill a fhágáil, níl sé dúinne cinneadh a dhéanamh, ach don cheannasaí aonaid ... Bhuel, faoi láthair, a ligean ar an leanbh a ghlacadh le linn agus marcaíocht leis an Breeze !
  . CAIBIDIL #3
  Chlaon Elizabeth cosnochta go drogallach agus chrom:
  - Feicfidh tú, coscfaidh an ceannasaí dúinn é a iompar. Is cogadh é seo, ní kindergarten!
  Chroith Aurora cosnochta a lámh amach don bhuachaill agus dúirt i ngearmáinis ghlan:
  Anois is mise do mháthair! Beidh tú i do chónaí agus ag ithe linn!
  D'fhreagair an buachaill go suairc:
  - Ní gá, aintín, ba mhaith liom dul abhaile!
  Chroith an Aurora rua a ceann go bagarthach.
  -Ní! Is tú ár bpríosúnach! Mura bhfuil tú ag iarraidh dul go dtí an tSibéir, beidh tú linn!
  Bhí an buachaill ag iarraidh deora a bhriseadh, ach le hiarracht thoile choinnigh sé a dheora siar. Agus ní raibh an chuma ar an fear go caoin. Thóg Catherine an buachaill ina lámha agus d'iompair go dtí an carr é. Go deimhin, d"éirigh cúigear againn san umar plódaithe. Agus nach bhfuil na cailíní beag, agus tá an carr ró-chúng. Bhí an Gearmánach beag gafa ina shuí níos ciúine ná uisce thíos faoin bhféar.
  Thiomáin an umar isteach san fhoraois. Agus díreach in am, d'eitil dhá aerárthach ionsaithe cáiliúil Yu-187 díreach thart. Leis féin, níl an t-aerárthach seo ró-uafásach i gcathanna aeir, ach caitheann sé buamaí go han-chruinn, agus is féidir leis umar ar leith a bhuail freisin.
  Dúirt Elizabeth le gáire:
  "Agus ba bheag nár chailleamar am mar gheall ar an mbuachaill seo. Dhéanfaidís ár n-umar a bhriseadh ina phíosaí.
  Catherine shrugged.
  - Bhuaigh muid duel umar le chéile comhraic beagnach comhionann, agus is cosúil le shooter taithí. Roimhe sin, leag siad amach roinnt gunnaí freisin agus tháinig siad slán. As ár gcomrádaithe, is cinnte nach raibh an t-ádh leo go léir!
  Bhreathnaigh Elizabeth ar a corp agus dúirt:
  - Tá an ceathrar againn chomh mín, gan coilm... Is cuma cén chaoi a ndéanann fortún díoltas orainn!
  Chroith an Aurora cosnochta a ceann.
  De ghnáth ciallaíonn tús maith deireadh maith. Bíodh sin mar atá, tá muid fós beo!
  Chuimil Ekaterina a srón le toes a cosa nochta, agus mhol sí:
  "B'fhéidir gur cheart dúinn stopadh agus greim a ithe. Ná hith ar maidin!
  D"aontaigh Elizabeth:
  - Déanaimis! Ag an am céanna, cuirfimid beatha ar an leanbh!
  Bhí an lón measartha: blonag, arán agus oinniúin. Ní raibh go leor candam arm do gach duine, mar sin fuair siad bronntanas sa sráidbhaile. D"ith na cailíní agus thug don bhuachaill é. Is cosúil go raibh eagla air go fóill agus níor ith sé ach slice tanaí salsa agus aráin. Ach fuair Catherine níos mó bainne, cé go raibh sé géar.
  Tar éis ithe, lig na cailíní ar a suaimhneas agus ag canadh...
  Tá cailíní ag troid ar son na Rúise,
  Tá siad an-bhródúil as clann mhac Svarog....
  Buaileann ár n-áilleacht chomh hoiriúnach le gunna meaisín,
  Ní bheidh seirbhísigh Satan in ann sinn a bhriseadh!
  
  Throid muid go cróga, throideamar in aghaidh an fhaisisteachais,
  Déanfaimid an bua ar an Wehrmacht olc, cé go bhfuil an namhaid láidir ...
  Creidim go bhfeicfimid an cumannachas go luath,
  Duilliúr órga, geal ón gcrann mhailpe!
  
  Níl ár dtír níos fearr, is áille an cumannachas,
  Ionas go n-éiríonn ár nAthair faoi bhláth go radiantach ...
  Beidh sonas eite éadrom ag teacht ar an phláinéid,
  Agus beidh an aisling saol níos fearr a thabhairt fíor go luath!
  
  Creid go mbeidh ár Rúis ina sonas iontach,
  Rialóidh Maria, Lada máthair na nDéithe ...
  Cuirfimid stop le marú an Wehrmacht ifreanda fiáin,
  Agus nach bhfuil gá le focail breise agus memorized!
  
  Ní bheidh an namhaid in ann croí na gcailíní a stróiceadh,
  Ghéaraigh muid trodaithe claíomh géar frenzied ...
  Tá aithne mhaith ag guth na n-áilleacht ar an nglaoch,
  Agus beidh muid in ann na hordes faisisteach a ghearradh!
  
  Tá a fhios againn nach n-éireoidh baill Komsomol go deo,
  Leagfaimid síos na Naitsithe go léir leis an lann is géire ...
  Go lasfaí aghaidheanna ár gcailíní le hór,
  Agus buailfimid an faisisteach san aghaidh le dorn!
  
  Ritheann cailín cosnochta tríd na srutháin chrua sneachta,
  Tá sé ag scribble go gníomhach le toirneach tintrí as an gunna meaisín ...
  Níl le déanamh ach tú féin a bháthadh ag faisisteach,
  Toisc go bhfuil an athardai fortress monolith!
  
  Buailfimid na faisisteacha, cé go bhfuil cumhacht na síochána acu,
  Chinn Uncail Sam imirt in éineacht leis an Fritz sa chath seo ..
  Rinne siad íol dóibh féin ó Adolf,
  Agus anois tá arm na Rúise aige ina gcoinne!
  
  Ag so fiuchadh cathanna uilc, i gcath an bhall Komsomol so,
  Cruann siad na Naitsithe, cé gur streachailt mhíchothrom í...
  Tá guth cailín airgid chomh sonach,
  Ní ghéillfidh an áilleacht do Hitler-Satan!
  
  Is é ár sciar Rúiseach a bhuachan go leanúnach,
  Cé nach bhfuil a fhios ag an armada faisisteach an uimhir ...
  Agus bhuail muid Adolf go dian sa jaw,
  Saothair Moscó géilleadh don swoop !
  
  Tá sneachta ann cheana féin, agus na cailíní cosnochta,
  Bíonn siad ag caochaíl lena sála lom, cosúil le rian giorria ...
  Tá baill Komsomol ag rith i gcath,
  Creid nach bhfeicfidh an namhaid breacadh an lae!
  
  Ná trócaire ar na faisisteacha sa chath,
  Beidh a n-arm in ifreann, cosúil le diabhal tine ...
  Gheobhaidh muid luach saothair ó lámha Íosa,
  Beidh a bheith an-ferocious, cailíní Rúisis bear!
  
  Más gá, casfaimid, tá na sléibhte go léir clúdaithe le sneachta,
  Agus beidh muid ag seasamh i na cruinne de Paradise éadrom cumannachas ...
  Ag oscailt urchar dúinn go fortanach ó ghunnaí an Aurora,
  Agus caitheadh fascism brúidiúil go hifreann!
  
  Níor ghéill Stalingrad, chuireamar in aghaidh faoi,
  Cé gur bhris slua as cruach agus ifreann...
  Chaith cailíní grenades cosnochta lena gcosa,
  Toisc go bhfuil baill Motherland Komsomol ar cheann!
  
  Creidim go mbeidh muid i mBeirlín, cé go bhfuil sé deacair,
  Tá "Panthers", "Tigers", "Lions", "Ferdinand" ag na Naitsithe!
  Tharraing an cailín an slabhra-phost ar a gualainn,
  Toisc gur tallann fíochmhar iad baill Komsomol i gcath!
  
  Tugtar croí an chailín óig d"Íosa,
  Chomh maith leis sin, maireann Lenin agus Stalin de chreideamh paiseanta ...
  Ionas nach mbeidh aon amhras níos sciliúla,
  Lig dúinn a rá go daingean agus go láidir go bhfuil Adolf kaput!
  
  Brúfaimid an t-uachtarán dragan le claimhte,
  Agus scriosfaimid a bhuíon ar feadh na gcéadta bliain ...
  Satailfimid na cailíní fascismeacha lenár gcosa,
  Lig an solas a chomhlíonadh, aisling naofa!
  
  Tabhair saoirse do dhaoine, a gcuid smaointe agus mothúcháin,
  Ionas go lonraíonn an réalta mar Ghrian an chumannachais ...
  Mar beidh leite againn agus im chomh tiubh,
  Éireoidh óige síoraí ár ndeirfiúr linn go deo!
  
  Anseo a thiocfaidh an solas, gealfaidh an tAthair ...
  Beidh an tAthair ina ghlóir dúinn ar feadh na gcéadta bliain ...
  Seasfaimid ar a bharr, creideann tú an cumannachas,
  Neart an spiorad na Rúise, tá a fhios go bhfuil an Trodaire iontach!
  
  Anseo tá an Rúis réidh le bheith níos cineálta agus níos áille,
  Agus cabhrú leis an domhan ar fad chun dul go dtí an sonas Paradise ...
  Is féidir linn a conquer na cruinne fiú imill,
  Na cruinne gan imeall leis an sonas na fórsaí a thabhairt!
  
  Ach ní bheidh aon Rúis faoi sháil an Reich olc,
  Toisc go bhfuil fíor-tallann aige le haghaidh cath ...
  I rince ár gcailíní, don obair chlog sin,
  Cad a chreidfidh an áilleacht aon toradh!
  
  Go gairid tiocfaidh ré na gréine radanta,
  Nuair a bhláthóidh glóir an athar go hiontach ...
  Tá cáil ar ár n-arm ag troid leis an Wehrmacht ifreanda,
  Agus beidh sé in ann a scuabadh ar shiúl an Horde olc Fritz!
  
  Beannachtaí duit Lada, a Mháthair Dé,
  Thug tú breith do Perun, agus Yaril na gcéadta bliain ...
  Leite gan dóchas ní bhfaighidh creideamh,
  Má chaitheann tú go leor, ní bheidh tú a choinneáil siar focail!
  
  Is é an rialóir is tábhachtaí ná an Stalin mór,
  Thiomnuigh Lenin an cosán ba chríonna go hÉidin dó ...
  Toisc gurb é Iósaef rialtóir an tsolais,
  Agus nóiméad éigin oiriúnach do dhaoine!
  
  Ní bheidh na Naitsithe in ann an Tír athar a amadán,
  Agus gearrtha amach Moscó ón Volga, ón tSibéir ...
  Creidim i beidh sé beo - Rúiseach faoin chumannachas,
  Agus cumhacht Adolf - scriosfaidh mé an cailín!
  
  Go gairid beidh bua, tá sé fíor cosúil leis an ghrian,
  Go gairid beidh radiance ann, cosúil le gathanna quasar ...
  Agus creidim an Rúis, forbróidh an cumannachas,
  Bhuel, mura gcreideann tú mé, is fearr a dhúnann tú!
  
  Is gearr go mbeidh an eolaíocht in ann marbh an chumannachais a aiséirí,
  Tá a eagna gan teorainn, chomh iontach le quasar ...
  Buailfimid na faisisteach lenár ndea-spiorad,
  Ná ligimis isteach i gcathú an mhála órga!
  
  Bhuel, i mbeagán focal rachaidh sé thar, is ifreann ama é seo,
  Rachaidh muid cailíní isteach Beirlín i dearg ...
  Agus tiocfaidh deireadh lenár n-ualach gan teorainn,
  Toisc go dtógfaimid ár sonas le troid!
  Sheinn Elena in éineacht le gach duine ar feadh tamaill, ach ansin thosaigh sí ar an inneall, agus chuaigh an carr ar crith arís. Níl sé éasca éalú ó thóir na gceathrar is tríocha lena inneall glórach. Tá go leor míbhuntáistí ag díosal freisin.
  Níor oibrigh an chumarsáid raidió, agus ní raibh ort ach bogadh soir. Beagnach bogadh blindly. Leath-nocht Elizabeth ó am go chéile chlaon sí amach as an phóirse. Iarracht a piaraí ann agus an Aurora dearg-haired. Agus bhí Catherine traochta as an teas agus thit an cailín ina chodladh.
  Shuigh an buachaill in aon áit amháin agus phioc sé a shrón freisin. Elizabeth, ar an láimh eile, a bhí ag smaoineamh nuair a leagan a bealach. Bhí neart smaointe ann. Ach cén ceann a dtiocfaidh slánú?
  Ní raibh mé ag iarraidh a bheith gafa ag na Naitsithe. Tá Elizabeth leath-nocht feicthe cheana féin cad é seo fraught leis ar shampla Daria. Gabhadh an cailín bocht le linn ruathar taiscéalaíochta. Nocht na Naitsithe í ar dtús agus stróic siad go críochnúil í le fuipeanna. Ansin thiomáin siad cosnochta tríd an sneachta go dtí sráidbhaile in aice láimhe. Agus ansin, leis na cosa frostbitten, bhí orthu rince ar na gual.
  Bhí fulaingt mhór ag Daria bocht. Ansin chuir siad ar raca í agus chuir siad iallach uirthi crochadh beagnach nocht go dtí go bhfuair an cailín bás ón bhfuacht. Mar sin chuimhnigh Elizabeth go rabhthas ag súil leo i gcás na mbraighdeanas - céasadh agus forghníomhú.
  
  
  Go ginearálta, is ábhar iontais é gur tharla daoine chomh saothraithe leis na Gearmánaigh a bheith amhlaidh, go simplí éadrócaireach osnádúrtha. Bhí iontas ar Elizabeth í féin leath-nocht nár mhothaigh na Naitsithe trua d"aon duine. Céasadh leanaí fiú, agus chuir sé seo iontas ar ...
  Go háirithe nuair a bhuailtí na ceannródaithe le sreang dheilgneach, dearg-the. Brr! An bhfuil cloch ag na Naitsithe in ionad croí?
  Le linn na gluaiseachta, chonaic na cailíní roinnt saighdiúirí Sóivéadacha ag brú a mbealach tríd an bhforaois.
  D'ordaigh Elizabeth álainn an umar a stopadh agus thairg sí na saighdiúirí a thabhairt léi. Mar sin ní raibh aon áit taobh istigh, shocraigh na trodaithe síos ar an armúr - túir agus cabhlacha. Bhí lámha fiú acu ionas nach dtitfeadh siad.
  Bhí na saighdiúrí óg, ní raibh fiú bríste ag beagnach gach duine acu go fóill, ní raibh ach an mórshiúlóir níos sine ná an chuid eile. Ar nós an chuid is mó de na mná rua, meabhrach, thosaigh Aurora cosnochta leis na trodaithe. Thóg sí fiú na lámha ar an deise agus iad a chur ar a cófra.
  Ghlaoigh Eilís go géar ar an mbeithíoch rua:
  - Coinnigh socair!
  An fear óg, blushing, bhaint a lámha, agus an leath-nocht Aurora ag caoineadh:
  "Bhuel, nach bhfuil trua agat do na buachaillí seo a chaill nós na mban?
  Elizabeth álainn, softening, d'fhreagair:
  - Ach ná é a dhéanamh os comhair gach duine ... Nuair a fheiceann aon duine, ansin déan cad ba mhaith leat!
  Chroith Aurora cos lom a cromáin go cráifeach. Cóngaracht, fir óga dathúil ar bís. Agus bhí an ceann deirg, agus í ag cur fola te, ag fulaingt nach bhféadfadh sí lúcháir an tíogair a shásamh faoi láthair. I gceann bikini, bhí Catherine aroused freisin, bhí sí ag iarraidh fear, ach bhí a fhios aici conas í féin a rialú. Cé go bhfuil sí breac-chuntas cheana féin íospartach i measc na bhfear óg ar an armúr. Seo é an ceann éadrom le malaí dubha. Nuair a stopann siad ar feadh na hoíche, ansin...
  Mhothaigh Elizabeth cos lom dúil inti féin freisin, ach tá tógáil ball Komsomol agóidí i gcoinne instincts an fhealsaimh. Ní féidir leat grá a dhéanamh leis an gcéad duine a mbuaileann tú léi, díreach toisc go bhfuil sé gleoite. Cé go bhfuil sé taitneamhach.
  Tiomáineann Elizabeth na smaointe seo uaithi féin, ach dá mhéad a dhéanann sí iarracht is amhlaidh is mó a theastaíonn uaithi. Ar ámharaí an tsaoil, bhí umar Sóivéadach eile le feiceáil amach romhainn. Thairis sin, mheas ag an méid agus cruth - KV.
  Bhí seachrán ar an gcailín, agus thug an Aurora cosnochta, ós rud é nach raibh an raidió ag obair, comharthaí le bratacha. Freagraíodh í ó umar Sóivéadach. Cosúil, tá gach rud in ord, fágfaimid an coire go luath.
  Ní raibh ach Elena scanraithe - b'fhéidir nach mbeadh dóthain breosla ann.
  Ghlaoigh an cailín fionn ar an gceann dearg:
  "Comhartha go bhfuil gá againn le breosla."
  An Aurora cosnochta a thug an comhartha. Agus d'fhreagair siad í. Go mbuailfidh trucail soláthair go luath agus go mbeidh sé níos fearr. Strac an ceann dearg aghaidh an tsaighdiúra fós gan féasóg agus ... smacked go géar ar a liopaí. Blushed an fear óg arís. D"fhiafraigh an Maor, go fíochmhar:
  - Cén fáth nach bpógann tú mé?
  D'fhreagair Aurora leath-nocht gan tact:
  - Tá tú sean!
  D'fhreagair an mórshiúlóir le masla ina ghlór:
  "Níl mé ach tríocha is trí bliana d'aois. Aois Críost!
  An Aurora cosnochta snortously contemptuously:
  - Ní chreidim i nDia! - Mar a dúirt Lenin: Níl i nDia ach seachmall, ach is seachmaill an-díobhálach é seo, cuireann sé bac ar an intinn!
  Chuir an mórshiúlóir, le brón ina ghlór, agóid:
  "Níor chreid mé i nDia ach an oiread, ach tharla eachtra chomh iontach dom nach féidir é seo a mhíniú ach trí idirghabháil cumhachtaí níos airde!"
  Bhí an diabhal dearg amhrasach:
  - Is féidir gach rud a mhíniú ó sheasaimh ábharthacha. Ní mór duit ach an t-eolas ábhartha a bheith agat.
  Shrugged an Maor a ghuaillí, bhí a chuid gruaige graying cheana féin, agus i ndáiríre go raibh an chuma air go raibh sé ar a laghad daichead bliain d'aois. Is fearr le Aurora cosnochta na buachaillí níos óige fós. Agus ní raibh an iomarca suime aici sa mhórshiúl, mar fhear. Cé go bhfuil sé aisteach cad a chonaic sé neamhghnách? B'fhéidir ifreann?
  Rith Aurora leath-nocht a bonn lom ar feadh na coda géara den arm. D'éirigh an tsáil go smior, agus aoibh an áilleacht fiery.
  Ansin d"fhiafraigh sí den mhórshiúlóir:
  - Agus cad a chonaic tú?
  D'fhreagair sé gan choinne:
  - Tá a fhios agat, inseoidh mé seo duit ag an gcéad chruinniú eile!
  Dúirt Aurora leath-nocht go amhrasach:
  "Ach is féidir leo tú a mharú freisin, nach féidir leo?"
  Dúirt an Maor le neamhshuim d"aon ghnó:
  Mar sin is cinniúint é seo! Maith thú áilleacht!
  D'fhreagair an ceann dearg go dáiríre:
  "Is cailleach mé, agus ní fhaigheann witches bás i gcogadh!"
  Phléasc an maor ag gáire agus stróic sé cloigeann lasrach an chailín:
  "An cailleach aindiachaí ... Tá sé seo chomh suimiúil!"
  D'fhreagair Aurora cosnochta go dáiríre:
  - Ní chuireann sé isteach! Ina theannta sin, gan a chreidiúint i ifreann, tá tú i bhfad níos misniúla i witchcraft!
  Bhí na mórshiúlta fós ag iarraidh rud éigin a fhreagairt, nuair a bhuail trí shliogán an umar KV chun tosaigh. Faoi cheilt go cúramach, bhunaigh na Gearmánaigh luíochán. Thairis sin, ba é umar amháin an modhnú is déanaí ar an "Panther" -2 le gunna fada bairille 88-mm, a bhí in ann dul i ngleic le armúr tosaigh an IS-2 ó achar gar. Arís, bhí ar na cailíní dul i mbun cath mhíchothrom. Ach is cosúil go bhfuil a n-cinniúint - chun troid agus buaigh! Agus ní féidir aon rud a dhéanamh ina choinne seo fiú lena n-laochra!
  Cé go bhfuil, nuair a bheidh tú bua i seo, ansin go léir an charm! Gan faitíos!
  Sheinn Elizabeth lom-legged i nguth lán-fhuaim;
  Caitheann an seiceadóir faisisteach a ghualainn amach,
  Seo é an raca, tlúnna, druileanna idir lámha!
  Tá sé ag iarraidh corp an anama a bhriseadh,
  Ollphéist neamhshuntasach, ach ag breathnú fionnuar!
  
  Geallann sé airgead, longa san fharraige,
  Cad is féidir fiú teideal a thabhairt!
  Cuir tú ar an líne i ndáiríre,
  Tar éis an tsaoil, dó níl ann ach corp agus cluiche!
  
  Ba mhaith leis eolas a fháil ar ár ngnó,
  Cad atá nua i slabhra na mbochtán a geimhle!
  Dá bhrí sin, beidh mé ag tiomáint go fial a fháil chomh maith,
  Chun dearmad a dhéanamh ar a athair agus fiú a mháthair!
  
  Ach beidh muid ag freastal go daingean ar an Motherland,
  Ní féidir linn a bheith briste ag cruálacht an fhorghníomhaithe!
  Lúbfaidh craobh ó séideán gaoithe,
  Agus leanaí naked caoin!
  
  Sea, chaill mé an chéad bhabhta deacair,
  Ach tabharfaidh an tUilechumhachtach seans cúiteamh a fháil!
  Agus ansin cuirfidh mé féin an namhaid chuig an bhualadh,
  Déanfaidh mo dhorn greim daingean ar an reiptín!
  
  Tugann Motherland neart den sórt sin dom
  Go bhfuil sé indéanta pian an chéasta go léir a shárú!
  Agus imigh as an uaigh gan íochtar seo,
  Ionas nach a devoured, a iompróidh feargach!
  
  Beagán níos mó agus tá slánú gar -
  Bainfimid bua thar an namhaid!
  Chun cónaí faoi chlúdach an solas an cumannachas saor in aisce,.
  Ionas go dtuilleann an Ghrian an teach le hór!
  Bhuel, cad faoi chailíní den sórt sin, tá saighdiúirí an Airm Dearg in ann seasamh in aghaidh an namhaid. Agus beidh siad ag troid go cróga.
  Mar sin féin, bhris na Naitsithe arís go Stalingrad agus tá cathanna fíochmhar ar siúl don chathair ar an Volga.
  Cailíní agus anseo troid heroically. Tá sé cosúil go bhfuil siad ina chathlán bás a fháil.
  Mar shampla, tá Alenka i frithionsaí éadóchasach, agus caitheann sí pacáiste pléascach guail lena bharraicíní loma, ag casadh an Panther os a chionn.
  Agus níl sé seo ach ag troid ar imeall na cathrach, rud atá an-éadrócaireach.
  Anyuta, ag lámhach na Naitsithe, squeals:
  - Glóir do aimsir an chumannachais!
  Agus beidh Alla lena nipple scarlet brúigh an cnaipe bazooka agus muiníneach buail an namhaid ar an láthair.
  Ansin chirs sé:
  - Gan cheannairc ní céim siar,
  Unconquered - an laoch de Stalingrad ...
  Gan bogha i gcónaí,
  Le linn, is tír naofa í an Rúis!
  Chlaon Maria, ag gearradh síos na naimhde agus winking:
  - Glóir don Rúis Naofa!
  D'fhreagair Olympias go fonnmhar, ag baint na Gearmánaigh síos:
  - Don APSS!
  2 Meán Fómhair, 1944, tháinig cathanna fíochmhar chun cinn don chathair ar an Volga. Ghlac cathlán sniper na mban faoi cheannas an Chaptaen Natashka Kaktusova seasamh cosantach sna fothracha ar Shráid Volodarsky. Cailíní le gunnaí meaisín agus raidhfilí, ceangailte le bundles de grenades, i bhfolach taobh thiar de na fothracha.
  Tá Natasha í féin i dtiúin spotaí thar a corp nocht, i bprístí gearra agus cosnochta. Cailín álainn agus curvy, le cromáin láidir, waist tanaí, gruaig ghearr faoi leath-bhosca. Is é an aghaidh an-léiritheach, le smig manly, súile gorm leathan óna chéile. D'iompaigh gruaig dhonn éadrom liath le deannach, cófra ard, cuma crua. Tá an Captaen Natasha ag troid le breis agus dhá bhliain agus in ainneoin a óige tá go leor feicthe aici. Tá cosa an chailín clúdaithe le gearrthacha agus bruises. Tá cailín níos aclaí chun bogadh cosnochta ná buataisí garbha agus clumsy.
  Mothaíonn an t-aonar lom an creathadh is lú san ithir, tugann sé rabhadh faoi chomh gar do mhianach, agus cuireann an mháthairchré féin seasmhacht leis. Ar thaobh amháin, tháinig cruas ar chosa an chailín, agus ní raibh eagla orthu ar mhiotail te, nó ar bhrablach géar na bhfothracha, ach ar an láimh eile, níor chaill siad íogaireacht agus solúbthacht, rabhadh a thabhairt trí ghluaiseacht na gluaiseachta. umair.
  Tá grenade á shealbhú ag Sweet Natashka agus pacáiste pléascadh ceangailte leis. Is gá a crawl go dtí an umar formidable Gearmánach "Lion", uisciú na sráideanna le gunnaí meaisín.
  Crawls Mirabela in aice léi. Chomh maith leis sin cosnochta, agus mar sin d'iompaigh na cailíní go léir sa chathlán as buataisí, ag déanamh aithrise ar a gceannasaí. Géaraíonn a boinn dusty nuair a bhíonn an cailín ag sní ar gach ceithre cinn. Tá gruaig bhuí Mirabela messy agus fada... Beagán frizzy. Tá an cailín í féin caol, tanaí, beag i stádas. Is féidir í a dhearmad fiú mar chailín, le guaillí caola agus ceann atá cosúil le mór.
  Ach tá go leor taithí ag Mirabela cheana féin. D"éirigh léi cuairt a thabhairt ar bhraighdeanas faisisteach araon, tar éis di teacht slán ó chéasadh éadrócaireach, agus ó mhianaigh, ónar éirigh léi éalú, trí mhíorúilt dhothuigthe éigin. Ach ag féachaint ar a héadan linbh, tairisceana, ní féidir a rá go deo gur buaileadh í le maidí rubair ar a sála, ritheadh sruth trína corp.
  Mirabela shoots ... Titeann saighdiúir den Tríú Reich, sa chás seo Arabach, marbh, a bhéar ag ardú gaineamh agus brablach.
  Sleamhnaíonn Natashka braon grenades faoi charn bruscair. Anois beidh "Lion" nócha tonna ag sní anseo agus ag séideadh suas é. Tá súile gorma an chailín ag lasadh cosúil le sapphires ar a héadan, go smior ó dhó gréine agus ó dheannach.
  Tugann taithí le fios go n-athróidh umar dea-chosanta suíomh anois. Tá armúr taobh 100 mm ag "Lion", agus fiú ar uillinn. Ní féidir le tríocha ceathair briseadh tríd, níl ach seans ag Keveshes trom. Ach tá boilb an sprioc. Is é an rud is mó ná an carr a bhaint de shoghluaisteacht ...
  Lasann Svetlana pléasctha as gunna meaisín... Titeann saighdiúir, níl a fhios ag éinne cén náisiúntacht atá aige. Tar éis do na Gearmánaigh an chuid is mó den Leathsféar Thoir a shárú, cothaíonn siad fuil Aryan agus caith trúpaí coilíneacha isteach sa chath: hArabaigh, Afracach, Indians, Asians éagsúla, agus hEorpaigh. Tá méadú tagtha freisin ar líon na bPolann - atá i dtaithí ón chliabhán go bhfuil fuath acu don Rúis Bolshevik. Tá náisiúnaithe Úcráinis, agus Don Cossacks, agus Sisinis, agus an Khaganate Caucasian ar fad ag troid anseo. D'ardaigh Hitler idirnáisiúnta iomlán.
  Go leor naimhde...
  Seachnaíonn Svetlana an tine meaisín-ghunna go deas. An piléar beagnach scoilte, dubhaithe ó deannaigh, cruinn, sÚil girlish. Mhothaigh an captaen álainn fiú tic faoin gcaoi a raibh bronntanas mór le rá ag eitilt. Thrasnaigh an cailín í féin, ag cogar:
  Ní chuirfidh fiú piléar stop linn!
  Sroicheann Mirabela ar ais... Cailín eile Angelica - an-dearg, os cionn an mheánairde, agus matánach, in ainneoin na ciondálacha gann. Cailín an-deas freisin, le cromáin luxurious, waist tucked suas, ní ghualainn leathan baininscneach, agus breasts arda.
  Tá Angelica ag troid ina cuid shorts, tá an tunic stróicthe go stiallacha, agus mionbhriseadh go deannaigh, agus ní sheachadtar éidí nua trasna an Volga. Na bac le Dia níos mó armlón, agus braon bia, a aistriú do na trúpaí Sóivéadacha traochta.
  Mar sin tá Angelica beagnach nocht, scríobtar a cosa, go háirithe a glúine. Bhuail píosa shrapnel bonn na coise deise, agus gortaítear é, is deacair siúl.
  Casann Angelica gruaig rua, dusty, beagnach nocht a aghaidh deas, ach ag an am céanna crua. Deir an cailín, ag lámhach:
  - Tá an Tiarna, Moscó agus Stalin os cionn linn!
  Agus gearrann sí siar na Naitsithe atá ag ionsaí, is ar éigean a bhíonn am aici rolladh siar.
  De bharr na bhfothracha agus na sráideanna cúnga tá sé deacair d"umair mhóra na Gearmáine casadh timpeall. Seo beagnach dhá chéad tonna "Luch" agus ní féidir leo pas a fháil ar chor ar bith ...
  Mar a bhí súil ag Svetlana, thiomáin "Lev" beagán, agus adhlacadh é féin i gcarn truflais. Bhí pléascadh ann. Phléasc an bolb, eitil cúpla rollóirí damáiste as.
  Stop an umar créachtaithe agus d'eitil blaosc as a bharaille...
  Áit éigin rumbled i gcéin, ag fágáil na fothracha. Blonde Svetlana, cosúil le nathair hissed:
  - Sin é mo ríomh! Osclaíodh cuntas...
  Tá iachall ar an gcailín-chaptaen arís sracadh uaidh. Ní féidir leis na Gearmánaigh ná a gcuid satailítí a fheabhas teicniúil a úsáid sa bhrablach. De bharr an locht a bhí ar Hitler righin, cuireadh tagann an Tríú Reich síos i gcathanna suímh i gcathair sách mór agus láidir.
  Caitheann Mirabela grenade. Iallach a chur orthu corraíl a dhéanamh ar na Gearmánaigh nó na hArabaigh a bhí thíos leis, ag casadh anonn. Stróic duine de na míleataigh Naitsíoch as a lámh, agus crochta air, uaireadóir Sasanach le compás.
  Deir Mirabela le gáire:
  - Cad a thaispeánann an compás duit - an bealach chun ifreann!
  Agus croith cailín álainn píosa criadóireachta greamaitheach as a sála deannaigh.
  Smeachann Angelica uirthi freisin, lena cíoch iomlán, daingean. Tá na siní beagnach dubh ó shalachar agus itchy. Agus iarracht a nigh. Arís caithfidh tú tochailt nuair a bhíonn na gunnaí fo-inneall Gearmánacha ag scriobláil. Agus crawl ar bhealach plastunski.
  Coinníonn cathlán na gcailíní a seasaimh, cé go bhfuil sliogán ann. Agus stróiceann siad sliogáin throma, agus titeann buamaí ón spéir ... Ach ní bhrisfidh aon rud misneach heroines Sóivéadacha.
  Anseo feiceann Svetlana conas a shreapann an Panther. Bhuel, níl an umar seo chomh scanrúil a thuilleadh.
  Is féidir leat é a phuncháil isteach sa taobh. Sneezed an cailín, spit amach an deannach a chuaigh isteach ina béal galánta. Thóg sí grenade ina lámh, ualaithe le pacáiste pléascadh. Caithfidh tú sneak suas nach dtugtar. Ach tá an oiread sin deataigh thart.
  Thosaigh Angelica ag sreap suas, ag luí ar an draein lena bharraicíní agus a huilleoga loma. Bhí sí cosúil le cat ag stalcaireacht luch. Chuimhnigh an cailín ar an gcogadh ón samhradh uafásach sin den aonú bliain is daichead, nuair a rinne an Wehrmacht ionradh go fealltach ar fhairsinge an APSS. Nach raibh an cailín, beagnach an cailín scanraithe? Ar dtús tá, ach ansin éiríonn tú i dtaithí air. Agus feiceann tú cheana féin go bhfuil pléasctha seasta sliogáin mar ghnáththorann.
  Agus anois phléasc sé an-dlúth. Slap an cailín ar a boilg. Ritheann blúirí ó thuas mar ealta beacha fiáine. Cogar Angelica le liopaí chapped:
  - In ainm an chirt, a Thiarna!
  Cuireann an cailín dlús lena crawl agus caitheann sí grenade le pacáiste pléascach ceangailte. Cuileoga an bronntanas i stua. Cloistear pléascadh, armúr taobh níos tanaí an Panther ar iasacht. Tosaíonn umar na Gearmáine ag dó, maidhmíonn an trealamh comhraic.
  Cogar Svetlana le gáire:
  Go raibh maith agat a Thiarna Íosa! Creidim ach i duit! Guím leat i d'aonar!
  Briseann an panther. Scriosta, tá stoc fada curtha i brablach. Tá an armúr tosaigh, scoite ón taobh armúr, cosúil le scoop.
  Deir Svetlana, a bhfuil a súile, ar a aghaidh donn ó dheannach agus dó gréine, ag súil le bláthanna arbhair:
  - Dá mhéad darach atá ag an namhaid is ea is láidre ár gcosaint!
  Tá Angelica an-sexy, ina mionbhrístíní dubha, agus naked, dusty, comhlacht láidir. Tá an cailín an-chliste. Is féidir léi blúiríní gloine a chaitheamh lena bharraicíní loma.
  Anois chaith sí rud géar lena cos galánta clúdaithe le deannach. Agus bhfostú, ceart sa scornach ar faisisteach. Bhí Angelica álainn ag caint:
  - Agus tá mé siombail gnéas, agus siombail an bháis!
  . CAIBIDIL #4
  An cailín, tar éis a crawled sí arís, lámhach. Faoi stiúir an tine agus Svetlana.
  Tar éis don chaptaen áilleacht, Natasha, an faisisteach a ghearradh síos, dúirt sé:
  - Is slabhra é an saol, agus is iad na rudaí beaga atá ann ná naisc ...
  Bhris Mirabela, ghearr ceann Fritz ar oscailt agus dúirt leis:
  - Tá sé dodhéanta gan tábhacht a chur ag gabháil leis an nasc!
  Svetlana, arís ag lámhach go cruinn, croaked:
  - Ach ní féidir leat dul i dtimthriallta ar trifles ...
  Bhris Mirabela go cruinn agus chuir leis:
  Seachas sin, clúdóidh an slabhra tú!
  D'ullmhaigh cailín eile Olimpiada, freisin an-álainn, mar aon leis an ceannródaí Seryozhka, mianach ar shreang. Bhrúigh an bheirt acu í... Shiúil an booger corrach isteach i bolb an "Tíogair"-2. Agus conas a phléascfaidh an carr Gearmánach seo, a bhfuil barrachair fhada air.
  Dúirt an buachaill fionn Sergei:
  - Ár Rúis, tá buicéad agat!
  Agus is ar éigean a bhí an t-am aige léim siar, ag splancadh, le sála dubha, leagaithe, ón díon ag titim.
  Stróic Olympias muineál an bhuachalla agus dúirt:
  - Tá tú an-chliste!
  Rinne an ceannródaí a bhealach chun tosaigh agus chuaigh sé isteach i gcathlán na mban. Tá an buachaill an-chruthaitheach freisin. Mar shampla, rinne sé eitleáin chun aerárthaí ionsaithe faisisteacha a lámhach. Nuair a ardaítear na Focke-Wulfs, nó TA-152s, cloistear roar thar a bheith bodhar.
  Buaileann na Gearmánaigh le tionlacan ar shiansach Wagner. A leithéid de cheol maorga.
  Arsa Olympias le crá:
  - Tá siad fós ag iarraidh eagla a chur orainn!
  Sheinn an buachaill ceannródaí le pathos:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Ní thógfaidh an bás sinn faoin spéir réaltach!
  Beidh an Rúis naofa ag troid go dian,
  Luchtaigh mé an gunna meaisín cumhachtach!
  Is bean tuathánach tipiciúil í Olympias, cailín ard matán, le cromáin agus guaillí leathana. Le linn na troda bhí éadaí stróicthe ina ceirteacha, tá na cosa láidre lom, tá an ghruaig fite fuaite ina dhá bhréid agus í á dhustáil go mór.
  Níl Seryozhka ach aon bhliain déag d'aois, tanaí ó mhíchothú, buachaill scríobtha agus salach, i rud ar bith ach shorts. D'iompaigh gruaig nádúrtha bán an bhuachaill liath, agus taispeánann na heasnacha trí chraiceann tanaí, coirtithe agus salach. Cosa knocked síos terribly, agus i dó, bruises, le blisters. Fíor, choinnigh cinniúint an leanbh ó ghortuithe tromchúiseacha.
  I gcoinne a chúlra, is cosúil go bhfuil na Cluichí Oilimpeacha mór agus saill, cé nach bhfuil an cailín saille ar chor ar bith, ach le feoil láidir oilte ar na cnámha. Ina theannta sin, ní raibh an chuma ar an scéal go ndeachaigh an t-ocras i bhfeidhm ar a figiúr mór agus mór.
  Shoots an cailín ó raidhfil trom frith-umar. Ní féidir gluaisteáin Ghearmánacha a tholladh sa mhullach, ach tá seans sna rianta.
  Agus thosaigh an "Leon" hefty, tar éis dó pléascán meáchain a fháil san fhocharráiste, ag séideadh deataigh cosúil le caiteoir trom.
  Sheinn Seryozhka le mailís:
  - Stinky Fritz gan smaoineamh, lit toitín ag an mbealach isteach! Ar ndóigh, chuaigh sé i dtrioblóid mhór!
  Bhuail Olympias, agus í ag caochaíl le laonna coirtithe, as tap-rince lena cosa lom, áille. Sheinn an cailín:
  - Tá aghaidheanna na Rúise Naofa ag caochaíl ón íocón ... Dia do bhac ort míle Fritz ar a laghad a mhothú! Agus má dhéanann duine buzz níos mó ná faisisteach, ní bheidh aon duine, creidim dom, cáineann tú as sin!
  Ansin athlódáil sí an raidhfil frith-umar agus scaoil sí arís. Phúca an t-iompróir Gearmánach deatach arís.
  Rinne an cathlán cailíní damáiste suntasach ar an Fritz. Ach d"fhulaing sé caillteanais freisin. Anseo bhí cailín amháin stróicthe ina dhá leath, agus bhí a aghaidh amhlaidh, in ainneoin an deannaigh, pale.
  Tá an chuid is mó de Stalingrad gafa ag na Naitsithe cheana féin, ach níl a bhfuil fágtha den chathair ag iarraidh a thabhairt isteach agus a thabhairt suas.
  Svetlana, Idir an dá linn, ag iarraidh a bhriseadh tríd an "Tíogair". Carr cumhachtach Gearmánach, fuair grenade sa taobh, ach níor ghéill sé. Casadh timpeall chun gunna a chur ar lasadh. Caithfidh an cailín polladh isteach sa talamh, agus brablach a dhéanamh, ionas nach mbeidh sí brúite ag an tonn soinneáin a scaoileann an lá inniu.
  Cogar Svetlana go bog:
  - Mam, daid, tá brón orm!
  Chaith Mirabela grenade ar an Tíogair, a phléasc ar a forehead. Sheas an cailín:
  - Maidir leis an bhfíric go bhfuil an teagasc solas sa gheimhreadh san earrach ... arís mé gan eisceacht go bhfuil Hitler bastard plague!
  Bris Angelica radharc na Naitsithe, agus doirt uisce orthu le pléasctha, faoi bhrú:
  - Sa chiste, chonaic mé an Fuhrer anois! Agus chiceáil sí an fear bocht ceart sa tsúil!
  Chaith an cailín le gruaig rua grenade ag an umar lena méara loma. Bhuail sé an bairille ... Lean pléascadh agus mangled muzzle an "Tíogair".
  Thóg an Gearmánach cowardly é agus ar ais ar shiúl.
  Snort Svetlana trína nostrils:
  - A linne, ní bheidh mise toradh!
  Ghearr Mirabela síos mercenary Hitlerite le piléar agus chan sé:
  - Agus nach bhfuil an villain magadh! Lámha agus cosa, castaíonn sé rópaí na Rúise! Doirteann sé a fhiacla isteach sa chroí... Ólann sé an tír dhúchais go dtí an bun!
  Rinne Svetlana gigling agus choirt:
  - An Fuhrer yells wildly, deora é féin suas!
  Bhris Mirabela agus chuir sí leis:
  - Bhuel, clúimh báis, grins!
  Tá "Shtumrtiger" níos contúirtí fós le feiceáil. Scriosann sé foirgnimh agus buncair iomlána. Thairis sin, ní chuireann sé chuige na seasaimh na trúpaí Sóivéadach. Coinníonn meaisínghunnaí Gearmánacha an carr faoi chlúdach.
  Feiceann Svetlana go bhfuil sé neamhréadúil dul gar do shuíomhanna an Fritz. Ach sa spéir Focke-Wulfs. Cuileoga ceann de na meaisíní seo níos gaire do na poist Sóivéadacha. Oscail na cailíní tine uirthi.
  Caitheann Angelica grenade, agus deir go feargach:
  - I bás domhain - níl aon maithiúnas!
  Tar éis sin, tugann an cailín seal as an gunna meaisín. Rollaí ar ais go tapa. Tiomáineann umar Gearmánach réasúnta nua "Panther" -2 le turret beag agus scáthchruth níos ísle suas go tapa.
  Caitheann roinnt cailíní grenades sa charr Gearmánach. Tar éis di na bronntanais a fháil, reoiteann sí agus ní bhíonn sí in ann casadh timpeall.
  Feadóg Angelica, ag hiss:
  - Seo ionsaí nua! Beidh muid ag cuimilt a béal!
  An Panther-2 snarled agus fired a arm níos cumhachtaí.
  Scoilt an colún tine an t-aer, agus rinne sé an t-atmaisféar a théamh agus a leictrealú láithreach.
  Rinne Angelica giggled, d'eitil na sliogáin thar an cailín leath-nocht. Chroith an ceann dearg gan náire a cromáin agus dúirt:
  - Agus defeated Newton na naimhde, chaith amach an cuing as an ríchathaoir! Fritz d'aithin sé a dhlí Newton!
  Bhí Stalingrad ar fad gafa i gcoinbhleacht, nuair a bhí an chuma ar theangacha tine an spéir a lí agus spréachaí corcra, oráiste agus scarlet a splancadh! Agus tá gach spréach cosúil le taibhse ag éalú ó chaisleán ifreann.
  Svetlana, ag leagadh síos trodaire Gearmánach, flashed a súile gorm, canadh:
  - Cad atá tú ag whining droch chailleach? Creid dom, níl ach ospidéal síciatrach ag caoineadh ort!
  Sheinn Mirabela i gcantán, ag lámhach na Naitsithe:
  - Cé chomh maith is atá sé luí síos ar an bhféar agus an Fritz a bhualadh ar a cheann! Socraigh poultice don Fuhrer, agus seol urchair as gunna meaisín!
  Gig an cailín go fiáin agus rolladh anonn ó a boilg go dtí a droim. Rinne mé rothar le cosa. A grenade eitil suas. An Focke-Wulf ag eitilt, tar éis dó shrapnel a fháil faoi na bolg, briskly soared níos airde. Is féidir a fheiceáil gur bhuail blúirí géara é. Ghlac an créatúr faisisteach tine, agus thosaigh sé ag cailleadh píosaí sciatháin briste.
  Chonaic Svetlana mar a bhí Fokke ag cailleadh airde, croaked:
  - Sin semaphore! Tá tua ar crochadh ar bord!
  Phléasc an t-eitleán Gearmánach, ag scaipeadh smionagar ar gach cearn den spéir. Agus cá ndeachaigh an ace faisisteach. Rinne mé mo sheal deiridh. Chuaigh an executioner chun luaithreach, ní an píolótach!
  Bhí Mirabela ag sraothartach, ag scaipeadh deannaigh agus dúirt:
  - Chun a bheith nó gan a bheith? Ní ceist í!
  Chaith Angelica píosa gloine lena cos arís, an oiread sin ionas gur bhuail sí an tsúil amach go dtáinig sé amach ag Fritz, trí chúl a chinn:
  - Tá mé armada umar! Agus ní mór duit a chóireáil!
  Rinne na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí iarracht dul ar aghaidh, ag caitheamh grenades os a gcomhair. Níor oibrigh tactics den sórt sin i gcoinne cailíní. Seo Seryozhka imscaradh catapult, agus conas a bhuaileann sé an namhaid mar fhreagra.
  Bellowed an buachaill ceannródaí:
  - Daidí na Nollag ag cuimilt béal Hitler!
  Mar gheall ar lucht na catapult, ag polladh isteach sa slua Naitsithe, scaip siad, agus ag an am céanna rolladh anonn san aer. Thit Fritz, agus bhris sé ar bhrablach na mballaí.
  Umar "Tiger" -2, tar éis dó a chothromaíocht a chailleadh, imbhuail sé leis an "Lion". Ó, a Leva, cá bhfuil d'ainm iontach?
  Rinne Svetlana aoibh agus d'fhreagair:
  - Maith thú Seryozhka!
  D'fhás an buachaill go ionsaitheach.
  - Tá ceannródaí réidh i gcónaí!
  Chroith an cailín a cos lom mar fhreagra.
  Thosaigh an cailín-captaen a tairne arís. Agus chuir Olympias tic ar chos caol Seryozhka, cé chomh deacair is atá sé! Ní haon ionadh nach bhfuil eagla ar an mbuachaill rith trí na tinte.
  Dúirt Mirabela agus é ag canadh:
  - Tá an óige go maith - tá an tseanaois go dona!
  D"aontaigh Angelica, an ceann dearg suairc seo:
  Níl aon rud níos measa ná seanaois! Is é seo go deimhin an staid is disgusting ar fad is féidir!
  Agus rinne an cailín léim le coup. Shamhlaigh sí grandmas disgusting ar feadh nóiméad. Ní hea, ná déan comparáid idir, seanbhean le cailín. Agus cad áilleacht, i gcomhlachtaí caol.
  Thóg Angelica é agus chan sí:
  - Sreabhadh i ndiaidh bliana, blianta i gcarbhán,
  Cuimil cailleach henna i moirtéal...
  Agus cad mar gheall ar mo figiúr caol,
  Ní thuigim conas a chuaigh an óige!
  Phléasc Svetlana a súile, leag sí an Gearmánach síos le buille sa groin agus dúirt:
  - Ní! Fós féin, i gcogadh tá a leithéid de charm - fanacht go deo óg! I gcónaí ar meisce!
  Chuir Olympias lucht nua sa catapult. Is é seo an rud cosúil le moirtéal maith. Sheas an cailín:
  - Ná pas, ach pas!
  Shuiteáil Seryozhka a chos tanaí ach nimh agus choirt:
  - aghaidh Fritz!
  Agus d'eitil grenade, mar aon le pacáiste pléascadh, faoi lán seoil isteach i seasaimh na Naitsithe.
  Sea, níor tugadh Stalingrad dóibh. Don tríú mí ó dheireadh mhí an Mheithimh, tá an t-ionsaí ag dul ar aghaidh, ach níor éirigh leis an gcathair gach rud a ghlacadh. Ar earnálacha eile den tosaigh, d'éirigh leis na Naitsithe, ach ní ar an gceann seo.
  Loisg Svetlana a piostal agus rinne sí caoineadh:
  - Tá gach rud dodhéanta, a tharlaíonn sé a bheith indéanta ... Níl aon ghá a dhéanamh ar an Cruinne an-chasta!
  Agus bhuail an umar gáis de gluaisrothar. Phléasc an meaisín, agus shoilsigh guairneáin lasracha an tírdhreach deatach. Agus bhí an Gearmánach stróicthe óna chéile ag cos fiery.
  Scairt an cailín captaen:
  - Is breá liom olc a mharú! Agus is é seo an maith is airde!
  Bhris Mirabela na Gearmánaigh le pléasctha agus rinne sí hiss ar:
  - A ligean ar imirt torcáin!
  D'oscail Angelica tine, níos cruinne. Fágadh cúpla dubh ina luí ar spallaí clúdaithe le sleá:
  - Maraigh an namhaid! - Dúirt an cailín.
  Sheinn Mirabela go spraíúil:
  - Tar éis Hitler a phéinteáil le lipstick, Mainstein le hairspray, tarraingeoidh mé isteach i mbraighdeanas na banphrionsa thú, déanfaidh an madra dílis thú a chnagadh!
  Svetlana, lámhaigh, hissed:
  - Tar sa tráthnóna, Adolf, hang tú féin ... Stop fooling do cheann! Tar isteach sa tráthnóna, eitilt ar nós gyrfalcon - chun na Naitsithe a bhualadh go dian!
  Dúirt Mirabela le fearg, agus í ag cnagadh an chlogaid de cheann an stoirmeora:
  - Is féidir linn! Agus beidh muid!
  Chuir na cailíní ó chathlán "Lenin" stop le dul chun cinn na trúpaí eachtracha. Bhog Fritz ar aghaidh, ag caitheamh corpáin isteach sa spás go litriúil. Níor chabhraigh an umar "Lev", a raibh súil leis, ach an oiread. Seo modhnú ar an meaisín le gunna 150 mm.
  Buaileann Angelica cloch atá greamaithe dá nipple. Tá breasts álainn agus iomlán den sórt sin ag an gcailín. Caitheann an cailín grenade lena cos. Tá an cos níos láidre ná an lámh, agus téann an caith níos faide.
  "Lion" fuair bearna sa bolb, agus stop. Lámhaigh as a bhéal cumhachtach. Tormáin agus titim.
  Arsa Angelica, ag spochadh,:
  - Ní bhíonn an laoch Rúiseach ag caoineadh i bpian!
  Agus shoots an cailín arís. Agus déanann sé go han-mhaith é. An faisisteach leaning amach as an túr thiteann ar ais.
  Deir cailín rua, beagnach nocht:
  - I vain creideann an namhaid gur éirigh leis a bhriseadh na Rúiseach! Cé a dares, ionsaíonn sé i cath, beidh muid buille fíochmhar na naimhde!
  Agus rollaíonn Angelica matáin an phreasa, rud a bhfuil an-chabhraithe aici.
  Ó, cé chomh hálainn is atá na cailíní! Níl mé ag iarraidh go bhfaighidh duine acu bás.
  Rith Stalenida... Cailín an-álainn, le gruaig fhionn, bhán. Ar bhealach éiríonn léi iad a smearadh le potion de chineál éigin ionas nach n-éireoidh siad salach.
  Tá an cailín an-álainn, le figiúr na Véineas, ach níos mó toned agus cabhraithe. Éadaí uirthi, ach bra agus mionbhrístíní. Tá gach rud eile stróicthe cheana féin. Ach cé chomh galánta is atá na cosa! Ní cailín é seo, ach séala na foirfeachta, coróin na háilleachta.
  Bogann sí ar bhealach speisialta, cosúil le iora. A chosa lom agus flicker, agus sála, fanann ionadh glan. Shoots Stalenida, agus faigheann an faisisteach ulcer ina bhrollach.
  Deir an cailín:
  - Is é an dílseacht don tír dhúchais an focal is airde!
  Dúirt Angelica le gáire:
  - Tóg amach do bra agus fan cosúil liomsa i shorts!
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Níl sé seo oiriúnach!
  Chroith Angelica a cromáin, las sí go cuí, agus chan sí:
  - Tá rud éigin neamhghnách ag ball Komsomol! Tá sé an-mhígheanasach ag siúl lom-chested mar sin!
  Rinne Steelenida gig ar agus dúirt:
  - Cén fáth a thabhairt áthas ar an Fritz, breathnú ar ár n-áilleacht!
  D'fhreagair Angelica go cinntitheach:
  - Tá ár n-áilleacht marbh!
  An cailín cruach giggled agus fired ag an TA-200. Chuaigh an carr Naitsíoch trí thine. Agus d'éiligh an fionn álainn:
  - Bás don olc!
  Rinne Angelica gáire.
  - Agus tá an saol go maith!
  Nuair a chonaic Steelenida go raibh na Gearmánaigh ag titim, d'fhás sé:
  - Is é seo an luach is airde! Ná ní dóigh leis na Naitsithe go bhfuil tú bua!
  Canann Angelica:
  - Ag fanacht le bua! Tá bua ag fanacht... Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh! Ag fanacht le bua! Ag fanacht le bua! Beidh muid in ann a defeat na Naitsithe!
  Cailín álainn, agus a cíocha nocht ar crith. Go maith le torso lom sa teas, atá treisithe ag an tine.
  Bhreathnaigh Svetlana i bhfad níos diongbháilte anois. Bhris sí ar an Fritz le gunna submachine, agus coirt:
  - Déanfaidh mé tú a choilleadh!
  Agus go deimhin fuair na Naitsithe bronntanais agus cónraí marfach! Agus thaispeáin an cailín figiúr dóibh, déanaimis toes lom a thógáil. Agus feadóg cosúil le nightingale-robÚlaí. Agus trí mhéara na bhfoircinn níos ísle.
  Tá an captaen cailín an-chliste. Agus súilíneach. Agus ní cruálach ar chor ar bith. Uaireanta bíonn trua aici freisin do shaighdiúirí an namhad, a bhféadfadh leanaí a bheith acu a chaoinfidh ar son a n-aithreacha marbh.
  Svetlana, áfach, thiomáineann smaointe den sórt sin ar shiúl ó di féin, mar sin ba mhaith leat a pléasctha i Tears uathu. Ach níorbh iad na Rúisigh a tháinig go dtí na Gearmánaigh a robáil agus a mharú. Ní hea, is iad seo na Gearmánaigh agus bhris pacáiste ionsaitheach eachtrannach ó gach cearn den domhan isteach i fairsinge na Rúise.
  Thrasnaigh Svetlana í féin agus fired ag an Fritz, a bhí ag iarraidh a fháil go ciúin in aice le seasaimh na Rúiseach ... Súile agus inchinn an fhir, a bhí knocked amach ag piléar, leaked amach.
  Rinne an cailín-captaen aoibh agus dúirt, go fonnmhar:
  - Súil dhíreach go súl, ceann le ceann!
  Svetlana lámhaigh go cruinn, agus bhuail gluaisrothar le taobhcharr. Thosaigh an carr ag cuimilt, agus d'eitil an gunna meaisín amach, rolladh arís agus arís eile. Ansin chuaigh a muzzle isteach sa brablach.
  Chuimil an cailín bonn lom, dusty ar an brablach. Agus dhírigh sí arís. Bhí a aghaidh cheerful, óg grinned in áit grinned. Sheinn an cailín:
  - Ní hea, dúirt muid leis na fascists, ní bheidh ár ndaoine a fhulaingt go arán cumhra na Rúise a dtugtar an focal ford!
  Rinne Mirabela lámhaigh an-chruinn, as a d'éirigh an Focke-Wulf suas, agus chirped:
  Maidir le scoundrel, ar ndóigh, tá an rogha soiléir,
  Ar feadh dollar, tá sé réidh chun feall ar an Rúis ...
  Ach tá fear na Rúise chomh álainn
  Go bhfuil sé réidh a shaol a thabhairt don Motherland!
  Rinne an cailín corrshúil agus thaispeáin sí an fhige do na Naitsithe, agus scrollaigh sí, agus níor bhain na piléir leis an áilleacht.
  Le feiceáil Angelica, chaith an áilleacht seo, beagnach nocht, agus grimy cosúil le diabhal, grenade ag an am céanna le dhá chosa. Agus sheiceáil sí:
  - Is é an rud atá agam ... Fritz i taobh géar!
  Ceartaigh Olympias Angelica:
  - Géar, sa taobh, agus ní ar an taobh géar!
  Rinne an cailín giggled agus chroith sí a breasts watermelon, agus sheol grenade ag baint úsáide as grenade le pacáiste pléascadh. Bhí an "Tíogair" buailte ag an muzzle, agus tháinig an saothar ealaíne cam seo.
  Ina dhiaidh sin, chuaigh an créatúr Naitsíoch siar. Thosaigh sí ag sracadh mar a bheadh turtar gafa i dtine.
  Sheinn Svetlana, ag buaileadh go suairc:
  - Agus tá an "Tíogair" ag cúlú agus na Gearmánaigh i bhfolach!
  D"aistrigh an Príomh-Chathlán faoi ionsaí, stailceanna aeir agus gunnaí troma. Anseo bhuail na buamadóirí scaird, d'ardaigh géaróga briste, dearg-te isteach sa spéir. Agus bhí na clocha trí thine. Go fortunately, ní bhfuair aon cheann de na cailíní bás, ach chuaigh fir go dtí an chéad domhan eile - nach bhfuil an oiread sin brón orthu! Agus anamacha ag eitilt - cuid acu chun na bhflaitheas, agus cuid eile go hifreann! I gcás go bhfuil diabhal le pitchforks ag fanacht cheana féin dóibh siúd nach raibh a chreid in Íosa.
  Is é Angelica an duine is gnéasaí de na laochra i buile: bhuel, an féidir leis na Naitsithe óna "Sturmtiger" seasamh na trúpaí Sóivéadacha a thine i ndáiríre agus na laochra dearga a mharú?
  Agus rug an cailín ar grenade lena cosa nocht agus sní isteach i cascades of somersaults. Agus sníomh níos tapúla agus níos tapúla. Agus ansin, lena neart, chaith sí bronntanas an bháis isteach i béal leathan an Stormtiger. Na cosa nocht, coirtithe na háilleachta flashed, agus an grenade eitil isteach sa muzzle leathan. Agus an meaisín cumhachtach plódaithe ar dtús, agus ansin rushed. Caitheadh suas dhá "Royal Tigers" a sheas ar thaobh an "Sturmtiger" agus scaipthe i dtreonna difriúla. Bhí na rollóirí stróicthe uathu, agus thit siad síos, ag eitilt cosúil le muince briste na banríona.
  Chaith an tonn soinneáin Angelica, agus d'eitil an cailín bun os cionn. Agus bhí sí iompú anonn, rocked agus thrown. Ach tháinig an áilleacht i dtír mar sin féin, brablach géar, agus clocha brúite arna dtógáil isteach ina boinn loma. Bhí an cailín i bpian, agus fiú tríd an gcos calloused, pollta an rinn.
  Ach fuair Angelica an neart chun seasamh suas agus yell:
  - Beidh tú fascists a bheith sa luaithreach!
  Caitheadh Svetlana agus cailíní eile suas le tonn pléascach, agus fiú brúite beagán. Ach fuair aon cheann de na laochra áille bás. Bhuail na cailíní le hairicín agus tine dea-dírithe. Na Naitsithe a léim amach agus feithidí ionsaitheacha eile ag léigear ar an APSS a chur faoi chois.
  Sheinn Mirabela le díograis mhór:
  - Agus nuair a thógann an trumpa an Tiarna sinn chun cath, beidh muid cairde leis an Komsomol! Agus de réir toil Iehova, beidh mé ag glaoch rolla na bhflaitheas!
  Sheinn Angelica an deannach as a boinn fuilteacha:
  - Lenin, cóisir, Komsomol! Táimid ag seoladh an Fuhrer go dtí an madhouse!
  Thosaigh na cailíní ag gáire go bodhra, agus dúirt Seryozhka le faitíos agus le crá:
  - Agus mo catapult, nach bhfuil chomh cruinn - cosúil leis na cosa lom agus láidir Angelica!
  Dúirt Olympias agus í ag imirt le matáin a láimhe:
  - Bhuel rud ar bith! Tá tú fós ag smaoineamh. Rud níos fuaire!
  Stalingrad ar siúl go stubbornly. Ach sa Chugais, bhí an scéal ag dul in olcas nuair a tháinig an Tuirc isteach sa chogadh.
  Chuir oscailt an dara tosach le milliún arm Ottomanach, ar ndóigh, fadhbanna leis.
  Ní raibh an troid ar siúl sa Transcaucasus. Agus bhí brú mór ar na Turcaigh ...
  I bhfómhar na bliana agus sa gheimhreadh, mar thoradh ar chathanna fíochmhar, thit an Chugais ... Agus bhí na Naitsithe agus na dTurcach i seilbh.
  Throid pobail uile na Rúise go dian sa Chugais.
  Mar sin féin, tá cailíní Sóivéadacha ar an SU-100 ag troid go maith freisin.
  Cé gur cosúil seasamh na Rúise hopeless. Ach troideann na laochra, in éineacht le Elizabeth, mar iolair.
  Brúnn Ekaterina an luamhán lena bharraicíní loma. Seolann diúracán a pollann an carr Naitsíoch E-50 isteach sa taobh agus roars:
  - Don chumannachas mór dearg agus corcairdhearg!
  Bhris Elena an gunna freisin agus a cos lom, mín. Bhuail sí go cruinn an umar namhaid.
  Chlaon an cailín:
  - Do mo Rúis álainn!
  Dúirt Euphrasia go ionsaitheach, agus í chun tosaigh i dtine an-dírithe:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus úsáideann sé cosa lom, chiseled freisin.
  Tá an meaisín Sóivéadach an-láidir agus ag troid. Agus shoots sé go maith.
  Tá an SU-100 in ann an E-50 a threá isteach sa taobh. Ach briseann na cailíní trína forehead fiú, agus iad ag dul isteach i lure nó deireadh le deireadh. Agus gearrann siad trí mhiotal.
  Elizabeth, ag baint úsáide as a toes loma, lámhaigh ar an namhaid. Agus chirped:
  - Ón sruthán gorm ...
  Bhris Ekaterina freisin, an uair seo ag brú an luamháin lena nipple scarlet agus cooing:
  Tosaíonn an abhainn...
  D'eisigh Elena, ag gáire go géar agus ag hiss:
  Bhuel, tosaíonn an cairdeas...
  Agus bhrúigh sí an luamhán lena sÚil nocht freisin.
  Choed Euphrasia, ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Le gáire!
  Oibríonn na cailíní go han-ghníomhach ar an SU-100. Agus scrios trealamh namhaid.
  Agus ar imeall Baku, tá na ceannródaithe ag tochailt trinsí. Tá guys de náisiúntachtaí éagsúla. Go háirithe, flicker cinn geal go leor. Tá leanaí dearg agus dubh agus fionn.
  Aontaíonn rud amháin iad: creideamh i bua an chumannachais agus cosa lom. Tá sé soiléir nach bhfuil bróga ag gach duine le linn an chogaidh, agus dá bhrí sin, mar chomhartha na dlúthpháirtíochta, cuireann gach leanbh a gcuid sála lom, cruinn. Tá an geimhreadh sa Transcaucasia measartha éadrom, agus nuair a bhogann tú agus nuair a bhíonn tú ag obair le sluaiste, níl an fuar chomh uafásach.
  Oibríonn páistí le díograis, agus canann:
  Ardaigh tinte, oícheanta gorma,
  Is ceannródaithe muid - clann oibrithe ...
  Tá ré na solasbhlianta ag druidim linn,
  Glaoch ar na ceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Glaoigh na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Agus anseo a thagann an t-aláram arís. Léimeann buachaillí agus cailíní go bun an trinse. Agus tá sliogáin ag tosú ag pléasctha ó thuas cheana féin: tá airtléire namhaid ag obair.
  D'iarr Pashka ar Masha:
  - Bhuel, an dóigh leat go mairfidh muid?
  D'fhreagair an cailín go muiníneach:
  - Cuirfimid in aghaidh uair amháin ar a laghad, san uair is deacra!
  Thug an ceannródaí Sasha faoi deara go loighciúil:
  Is é ár heroism unshakable.
  Bhain an buachaill a bhonn lom ar na clocha. Is féidir a fheiceáil gur líonadh an buachaill é féin le calluses soladach.
  Dúirt an cailín Tamara:
  Beidh muid ag troid gan eagla
  Beidh muid a ghearradh ní céim siar ...
  Lig an léine sáithithe le fuil -
  Níos mó naimhde, cas an ridire go hIfreann!
  Thug an buachaill Ruslan, ceannródaí le gruaig dhubh, faoi deara:
  Rachaidh na céadta bliain, tiocfaidh ré,
  Ina mbeidh aon fhulaingt agus bréaga ...
  Troid ar a shon seo go dtí d'anáil dheireanach -
  Freastal ar do Motherland, tú ó chroí!
  An buachaill Oleg, caol agus gruaig, chirped, dánta:
  Níl, ní bheidh an airdeall céimnithe,
  Sléibhte fabhcún, iolair...
  Tá guth na ndaoine go binn -
  Beidh an cogar crush an nathair!
  
  Stalin ina chónaí i mo chroí
  Ionas nach eol dúinn brón,
  D'oscail an doras go spás
  Bhí na réaltaí ag taitneamh os ár gcomhair!
  
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Mhol na buachaillí agus na cailíní go haonfhoirmeach.
  Ach anois tá aerárthaí scairdionsaithe ag eitilt cheana féin agus ag titim buamaí. Agus is cur chuige ionsaitheach é seo.
  D'ardaigh Oleg agus Sasha slingshot agus sheol siad bronntanas an bháis. Agus bhí an bairille buailte ag aerárthach ionsaí Naitsíoch.
  Sheinn an cailín Natasha:
  - Níl an Komsomol ach aois,
  Is é Komsomol mo chinniúint!
  Beidh mé conquer spás, creidim
  Go maire muid go deo!
  D'fhreagair Ahmed, buachaill ceannródaíoch as Asarbaiseáin, le gáire:
  - Níl tú fós i do bhall Komsomol Natasha!
  Stampáil an cailín go feargach a cos lom agus d'fhreagair sé le glór binn;
  In aice na n-aithreacha, le hamhrán aoibhinn,
  Seasann muid don Komsomol...
  Tá ré na solasbhliain ag druidim,
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Caoin na gceannródaithe - bí réidh i gcónaí!
  Stampáil Oleg freisin a chos lom, leanbaí agus é faoi ghlas:
  casúr níos láidre squeeze an proletarian,
  Ó lámh tíotáiniam ag brú an chuing ...
  Canfaidh muid míle arias dár dTír Mháithreach,
  Agus solas don todhchaí, maith!
  Tá áthas ar leanaí. Agus go deimhin, buamáil na Gearmánaigh, agus ní bhfuair ach cailín amháin blúire ina sála lom, cruinn, bándearg.
  Ceannródaí screamed, ach ansin giotán a liopaí.
  Agus mar sin d'ullmhaigh siad a repel an ionsaí. Agus tá umair leis na Naitsithe cheana féin. E-100s formidable ag gluaiseacht. Meaisíní cumhachtacha agus contúirteacha den sórt sin.
  Tá a leithéid de chosaint acu. Rud nach féidir leat a fháil tríd ó aon uillinn. Ní féidir leat é a bhualadh ó uillinn amháin. Is é an t-aon seans ná na rianta a bhriseadh.
  Tá leanaí réidh le dul i ngleic, agus ag croitheadh a gcos lom. Anseo tá siad ar shreang ag brú pacáistí le pléascáin baile faoi rianta na Naitsithe. Oibríonn sé agus scriosann sé rollóirí umair arm Rommel.
  Agus tá cuma uafásach air.
  . CAIBIDIL #5
  Squeaks Sasha:
  - Glóir don chumannachas!
  Shoots an buachaill Pashka le Oleg ó slingshot agus squeals:
  - Glóir do na ceannródaithe!
  Tarraingíonn an buachaill Ruslan, agus an cailín Sufir, mianach faoin nGearmáinis le sreang agus scairteann sé:
  - Glóir don APSS!
  Tá leanaí as Asarbaiseáin agus guys Rúiseacha ag troid. Ceannródaithe coirtithe, tanaí, cosnochta i gcoinne armada ollmhór umar.
  Casann an cailín Tamara a cos galánta, beag, lom agus deir:
  - Glóir don Rúis!
  Deimhníonn an ceannródaí Ahmet agus é ag lámhaigh ar an namhaid:
  - Is teaghlach cairdiúil muid le chéile!
  Deimhníonn an buachaill Ramzan, Asarbaiseáinis le gruaig rua, agus é ag leagan amach carr:
  - As an bhfocal táimid céad míle I!
  Tá na páistí cairdiúil... Seo í an cailín Airméinis Azatui, a aistríonn go deas an pacáiste pléascach faoi bholb an fhaisisteach le cabhair sreang, agus squeaks:
  - Is teaghlach daoine é an APSS!
  Deir cailín Airméinis eile Aghas:
  - Ná lúb ar an fhaisisteachais:
  Agus tharraing an cailín an sreang lena bharraicíní loma. Tá gruaig fhionn ag go leor leanaí Azeri agus Airméinis agus ní féidir idirdhealú a dhéanamh idir iad agus leanaí Slavacha, a bhfuil go leor díobh ann freisin. Cibé duine a d'fhág na Gearmánaigh ar shiúl, shocraigh teaghlaigh Rúiseacha eile san Asarbaiseáin fiú faoi na tsars.
  Tá go leor Slavs sa Chugais. Go leor lánúineacha measctha. Sea, agus is gnách go mbíonn gruaig níos éadroime ag leanaí ná a dtuismitheoirí. Agus tháinig súdaireacht ar na daoine Slavacha ionas nach mbeadh tú in ann iad a insint do mhuintir na háite. Thairis sin, is gnách go mbíonn leanaí níos cosúla ná daoine fásta.
  Mar sin tá an cathlán Sóivéadach idirnáisiúnta buachaillí agus cailíní ag troid, agus tá siad go léir aontaithe, agus an-chosúil. Splancann a sála lom agus iad ag bogadh.
  Agus seolann leanaí aisling bronntanais an bháis. Tarraingíonn Shamil agus Seryozhka, an bheirt bhuachaillí ceannródaíocha, an sreang. Agus anois stopann an E-50 Gearmánach le bolb briste.
  Canann na buachaillí le chéile:
  Poblachtaí saora, doscriosta an Aontais,
  Ní fórsa brute a bhí ann, ní eagla a tháinig chun cinn ...
  Agus dea-thoil na ndaoine soléite,
  Agus cairdeas agus cúis, agus misneach i aisling!
  Agus tá áthas ar na páistí. Aoibh gháire siad le bán, fiú fiacla. Agus tá siad sásta, cé go bhfuil siad faoi bhagairt le bás.
  Agus tarraing na Gearmánaigh. Cuireann umair scriosta a gcuid gunnaí móra agus gunnaí meaisín scribble amach.
  Tá roinnt feithiclí Gearmánacha feistithe le lainseálaithe grenade agus tá siad an-chontúirteach.
  An buachaill Maksimka agus an cailín Zara as an Asarbaiseáin, agus lean ar a chosa lom, tharraing suas mianach faoi na namhaid agus leag amach an mastodon faisisteach.
  Agus a scairt ar bharr a scamhóga:
  - Don APSS!
  Tá na páistí chomh greannmhar.
  Úsáideann ceannródaithe Abbas agus Vladimir airm freisin. Sa chás seo, an catapult agus bain an boilb E-75 do na Naitsithe. Ansin chan na buachaillí:
  - Ar son mór an phláinéid faoi chlúdach an chumannachais!
  Is ceannródaithe iad Oleg agus Abdula freisin ar náisiúin éagsúla, ach le croí amháin, seolann siad pléascáin freisin. Buaileann siad an E-100 agus canann siad ...
  D'oscail muid an phláinéid do na náisiúin,
  An cosán go dtí an spás go dtí an domhan nach bhfuil le feiceáil saor in aisce,. .
  Cantar gníomhais laochúla -
  Chun scar an bháis a scriosadh go deo!
  
  Faoi bhratach Naofa na Rúise,
  I síocháin, cairdeas, sonas agus grá...
  Beidh áthas ar mhuintir an domhain go léir,
  Beidh dorchadas Ifreann dispel i gcéin!
  Páistí ag troid anseo...
  Tharraing Abdurrahman agus Svetlana, buachaill Asarbaiseáinis agus cailín ón mBealarúis, sreang le chéile agus leag siad amach umar faisisteach. Agus chan siad:
  - Ainm iontach na Rúise naofa,
  Shines ar fud an domhain - cosúil le ga gréine ...
  Creidim in aontacht go n-éireoidh muid níos sona,
  Lig dúinn a thaispeáint do na daoine an cosán ceart!
  Tá leanaí an-cróga. Agus bhí na Naitsithe go simplí as a riocht ag an fhriotaíocht righin agus buile.
  Is ceannródaí é Abudurrahman, fuair sé blúire ina aonar lom. Thriall sé dromchla callánach chos linbh.
  Rinne an buachaill sceal:
  - Agus gortaíonn sé dom!
  Bhuail Svetlana freisin sa tsáil bhabhta, agus scríob sí a gualainn. Ach rinne an cailín hist ar:
  - Ná bris na Ceannródaithe!
  Bhuail Azim agus Kolka an carr Gearmánach freisin.
  Luaigh na buachaillí le sreang agus chan siad:
  Chuaigh an namhaid fealltach ar an gcion,
  Ach creidim nach mbeidh sé falter, na daoine Sóivéadach ...
  Fanann an namhaid le bua agus le héirim,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Fanann an namhaid: defeat agus oblivion,
  Agus beidh glóir na Rúise faoi bhláth níos láidre!
  Tá leanaí cróga agus ní lúbann siad. Agus ba mhaith leo a bhuachan. Agus canann siad agus troideann siad.
  Tá na Gearmánaigh ag fulaingt caillteanas trom. True, den chuid is mó tá rianta briste agus rollóirí acu. Agus nach bhfuil sé marfach.
  Níos measa ná sin do na ceannródaithe a glacadh príosúnach.
  Nuair a tógadh an buachaill Abdulhamid ina phríosúnach, chuir na Naitsithe ar an raca é. Chuir siad cosa lom an cheannródaí isteach sa bhloc, agus thosaigh siad ag crochadh meáchain ar na crúcaí. Agus ansin las sé an tine. Agus bhí sála loma an bhuachalla á ligh trí thine. Agus thit fuip ar a dhroim. Bhuail siad mé ar feadh i bhfad. Agus ansin thosaigh na Naitsithe ar na heasnacha a bhriseadh le tlúnna dearg-the.
  An buachaill, ag fáil bháis faoi chéasadh, nuair a iarann a easnacha, dearg as an teas, brúite air, chanadh:
  Tá Beirlín beagnach faoinár riail,
  Trí dhéshúiligh feicimid an Reichstag damanta ...
  Tá súil agam go mbeidh síocháin agus sonas ann go luath;
  Rud a dhéanfaidh mé cur síos i mo chuid dánta!
  
  D'oscail an Rúis an cumannachas do na saolta,
  Tháinig sí mar theaghlach do gach duine.
  Ach chuir an Wehrmacht smuit muice i bhfeidhm orainn,
  Agus anois tá an fhuil ag splancadh ó na féitheacha mar thobar!
  
  Rud a rinne an Fuhrer dearmad orainn trí thimpiste,
  Theastaigh uaim talamh agus sclábhaithe a fháil!
  Chuaigh an faisisteachas le feachtas an-fhada -
  Agus seo fíor nightmare, aisling hellish!
  
  Buachaill simplí, buachaill cosnochta,
  Ceangailte carbhat dearg le déanaí.
  Theastaigh uaidh an domhan a thógáil é féin gan Dia,
  Ach go tobann erupt napalm as an spéir!
  
  Bhí orm rith chun tosaigh, bhí muid AWOL,
  Níl aon duine ag iarraidh a leithéid de dhaoine óga a thógáil!
  Ach rinne an buachaill-trodaire i raidhfil é,
  An cosán na n-aithreacha iompaigh amach a bheith fiú!
  
  Throid áit a bhfuil an dá cuing agus fórsa,
  Agus tá laige searbh freisin, alas ...
  Bhí ar chomrádaithe uaigheanna a thochailt
  Cónraí péine a phleanáil sa sioc!
  
  Is ceannródaí mé anois i dtaithí ar fhulaingt,
  Chuaigh sé chun taiscéalaíochta cosnochta, an snowdrift crunched.
  B"fhéidir pionós mar gheall ar mhíchreideamh,
  Nach raibh mé ag iarraidh aithne a chur ar Íosa!
  
  Ach cad iad na trí huaire an chloig de Golgotha?
  Tá níos mó ná trí bliana cogaidh caite!
  I sráidbhaile ar bith, bíonn baintreacha ag caoineadh go géar,
  Mar a cailleadh na mic i reilig na tíre!
  
  Mhair mé, bhí blaosc-shuaite, créachtaithe ag piléar,
  Ach go hádhúil d"fhan sé ar a chosa!
  Thugamar na fiacha ar ais go hionraic go dtí an Ghearmáin,
  Tá an faisisteachas sin curtha go smior againn!
  
  Tá mé aibí, ach fós ina bhuachaill,
  Níor bhris an mustache tríd, ach tíotán cheana féin!
  Sea, duine fásta, agus b'fhéidir fiú an iomarca,
  Tar éis an tsaoil, d'éirigh an croí crua mar mhiotal!
  
  An gradam is airde do Hero Star -
  Stalin féin, creidim dom, ar láimh é!
  Dúirt sé: Is gá sampla a ghlacadh ó dhaoine cosúil leatsa,
  Tá na trodaithe ag cruthú eochracha na ndoirse chuig Eden!
  
  Ach cuir síos an raidhfil cróga anois,
  Tóg leat, pincers, casúr agus obair!
  Tóg bád seoil agus bád as adhmad
  Agus cruthaigh eitleán ionas go mbeidh an t-éan ag eitilt suas!
  Is fíorscéal laochúil pictiúrlainne é seo ... Ach fós caillte.
  Agus tá an Chugais a gabhadh.
  Agus in earrach na bliana 1945, sheol na Naitsithe ionsaithe i gcoinne Saratov. Bhog a gcuid trúpaí mar avalanche.
  Agus anois tá "E" -50 nó "Panther" -3 níos cumhachtaí agus níos foirfe faighte ag na ceithre cinn, idirdhealú ag airm agus cosaint láidir.
  Mhothaigh na laochra an-mhuiníneach. Is é rialú an umair an ceann is nua-aimseartha le luamhán stiúrtha. An carr is déanaí. Fiú an t-inneall tuirbín gáis. Ach tá go leor "Panther" -2 ann freisin. Ní hionann tríocha ceathair d"aon leibhéal d"inneall dá leithéid.
  Bhí Gerda ina shuí i gcathaoir uilleach. Bhí sí bikini. Cailíní a úsáidtear cheana féin chun troid leath-nocht. Loisg gaineamh te an fhásaigh a gcos lom, phrioc púróga na sléibhte a mbonn lom. Ach níor bhris na laochra ar chor ar bith agus níor chuimil siad ina bpúdair.
  Rinne ceannasaí na foirne, ar bronnadh go leor duaiseanna orthu, hiss:
  - Agus anois tá an Rúis inár gcoinne! Tá eachtraí agus buanna nua ag fanacht!
  Chroith sí a ceann bán mar sneachta. blonde nádúrtha, an-álainn agus tanned.
  Charlotte smirked.
  Bhí gruaig chopair-dearg ar an gcailín seo a dóite mar lasair. Chomh maith leis sin áilleacht, le tan cré-umha. I bikini, coirtithe, matáin. Le cosa lom, stomping ar ghaineamh te agus clocha géara.
  Dúirt an diabhal fiery:
  - Is dócha gurb iad na Rúisigh ár gcéilí comhraic is fanatical!
  D"ardaigh Christina a guth. Tá a cuid gruaige copar-buí, ar lasadh cosúil le lasair freisin, ach le lí órga. Agus an tan céanna, matáin, agus áilleacht. Léiritheach agus ag an am céanna aghaidh mhín. Agus bikini. Cosa atá stampáilte ar feadh na mílte ar dhromchla crua agus dhó, ach nach bhfuil a ngrásta agus a línte mín caillte. Tá na toes loma bearrtha go néata agus an-lúfar.
  D'fhiafraigh an cailín rua:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  D'fhreagair Magda ar a son. Tá gruaig bhán-óir ar an gcailín seo, blonde meala. An-álainn, matáin, le aghaidh sainráiteach, agus súile sapphire-emerald. Tá na cosa cruaite freisin, le sála babhta agus toes díreach. B"fhéidir go bhfuil an aghaidh is tairisceana ag Magda, beagnach meek, ainneoin a smig misniúil. Breathnaíonn Gerda, mar shampla, níos déine. Tá Christina beagán níos boige, agus níl sí chomh truamhéileach agus atá sí cosúil le cailleach Charlotte.
  Dúirt Magda:
  - Tá córas iomlánaíoch acu mar atá againne. Tá siad níos déine mar sin!
  Rinne Gerda aoibh agus d'fhreagair:
  - Is carn dramh-mhiotail iad umair Sóivéadacha. Níor cheart go mbeadh eagla orainn rompu!
  Bhrúigh Charlotte, a bhfuil gruaig rua uirthi, a héadaí loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha. Breoslaithe ag an buncair cosanta. Bhuail sliogán 105mm an gunna Sóivéadach agus chas sé thairis é. Thosaigh an fhoireann comhraic ag cuimilt, agus na sliogáin ag maidhm.
  Sciob an cailleach rua:
  - Is ridire uafásach mé - ar do ghlúine Savages! Scuabfaidh mé naimhde an athar ó aghaidh an domhain!
  Agus grin na bhfiacla péarla, agus gealbhan na súl emerald. Tá na cailíní i ndáiríre den scoth.
  Rinne Christina giggl agus d'fhreagair:
  Anois beidh mé ag shoot!
  Agus fired freisin ag an namhaid. Lámhaigh gunna 76mm Sóivéadach. Bhuail an sliogán ar mhullach fána an E-50. Agus ricocheted amach. Ghlaoigh sé i gcluasa na gcailíní.
  Bhuail Gerda a cosa lom agus rinne sí gáire:
  - Cad a sliocht!
  Agus scaoil sí í féin an chéad urchar eile ... lámhaigh umair Gearmánacha sa limistéar daingne Sóivéadach. D'oibrigh an E-100 freisin. D'éirigh an meaisín seo amach freisin mar dhíorthaigh den Maus. Ní smaoineamh an-mhaith é do umar dhá ghunna. Tá an E-100 scortha cheana féin.
  Ina áit sin, tagann modhnuithe ionsaithe den tsraith "E" isteach sa tsraith. Ach tá an ceann seo fós ag obair. Agus tinte teilgeáin.
  Giggles Charlotte go suairc agus croith sí a cos lom.
  - Is stát uafásach é cogadh, ach meallann sé cosúil le cluiche!
  Agus lámhaigh an cailín, agus an-oiriúnach.
  Christina nocht a fiacla pearly. Is panther feoiliteoir, creiche í.
  Tá gunnaí Sóivéadacha ag lámhaigh, agus os a gcomhair tá páirceanna mianach. Tá teil-tancanna Gearmánacha ag bogadh. Agus oibríonn na buamadóirí ionsaí le roar fiáin.
  Rollaíonn cuaillí teorann timpeall. Bhí tagann Hitler trasna na teorann.
  Dúirt Magda nach raibh sí ró-ghlic, agus í ag cnagadh cosnochta ar an armúr:
  - Scuabaimid ar shiúl cosaint láidir, ach panicles cruach!
  Na laochra winked ar a chéile. Bhí cosaint na Sóivéide cumhachtach go leor. Go háirithe go leor min. Agus chuir sé seo moill ar na Gearmánaigh. Ach fós d"éirigh leo dul ar aghaidh.
  D'oibrigh Bombers ar phoist Sóivéadacha, agus tháinig aerárthaí ionsaí ó thuas freisin. Rushing isteach i doimhneacht chosaint an Arm Dearg agus TA-400, ar cheann de na modhnuithe is formidable de na Bombers. Suas le sé inneall, lena n-áirítear cinn scaird. Agus tá siad ag buamáil agus ag scrios cathracha Sóivéadacha.
  Gerda, lámhach, dúirt le smirk:
  - I cath, tá muid ainmhithe, ach leis an aigne an fear!
  Agus fired arís. Scriosadh gunna Sóivéadach. Go ginearálta, is cailín é seo den echelon is airde. Agus tá sé chomh fionnuar.
  An E-50 fired ag poist Sóivéadach, é féin beagnach gan damáiste a fháil. Thug armúr fána an ghluaisteáin le cruach stroighne ricochets den scoth. Níorbh fhéidir le sliogáin Sóivéadacha na Gearmánaigh a scríobadh i gceart fiú.
  Chuimhnigh Christina ar thástálacha an "Tíogair". Ansin ba é an chéad umar Gearmánach olltáirgthe é. Ní fhéadfadh aon cheann de na sliogáin damáiste a dhéanamh don Tíogair. Thit na Breataine faoina buille. Ach seo gunna seacht dtroigh dhéag, pollta sa mhullach. Ansin fuair na cailíní bás beagnach. Agus do chuimhnigh an laoch so air. Cé chomh gar agus a bhí siad don chailleach cnámhach leis an speal, agus í ag mothú a anáil oighreata.
  Chuimil an cailín a bonn lom i gcoinne an choirnéil. Theastaigh uaithi léim amach as an umar agus rith. Is laoch chomh díreach í.
  Chan Christina le aplomb:
  - Ceo gorm, agus gach uile cheal!
  Na laochra giggled ... Bhí a vidok an-sexy agus erotic.
  Agus d'oibrigh an gunna agus fired. Níor smaoinigh sí fiú ar stopadh. Sheol gach duine sliogán i ndiaidh a bhlaosc. Na seasaimh Sóivéadacha a bhriseadh ina sceallóga agus ina blúirí.
  Chualamar amhrán ó na callairí taobh thiar;
  Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí
  Tá an saighdiúir réidh le haghaidh rud ar bith ...
  Agus deannach cosúil le cairpéid,
  Táimid ag éirí as an mbealach!
  Agus ná stop
  Agus ná athraigh cosa -
  Tá ár n-aghaidh ag taitneamh
  Buataisí lonracha!
  Agus arís titeann cumhacht scaird-bhuamair ar sheasaimh na Sóivéide. Agus arís, scriostar agus limistéir daingne iomlána caite. Agus na gunnaí ag eitilt amach i ngach cineál treoracha.
  Tá roinnt dosaen umar Gearmánach ag lámhaigh ag an am céanna agus ag scriosadh gach rud.
  Mothaíonn Gerda cosúil le Bagheera amuigh ag fiach. Anseo tá an chéad líne cosanta Sóivéadach scriosta cheana féin. Ach tá saighdiúirí an Airm Dearg fós ag snámh agus ag lámhach ar na Gearmánaigh.
  I measc na gcomhraiceoirí tá ceannródaithe freisin. Chuaigh Leinínigh óga isteach go deonach san Arm Dearg. Tá an chuid is mó de na buachaillí cosnochta agus i shorts. Caitheann siad iad féin, fuss.
  Agus tá ceannródaithe ag fáil bháis ...
  Dúirt Charlotte, i gceannas ar an tine:
  - Agus na ceannródaithe, sin é an rud, bhí an tír ar fad ag faire!
  Bhris sí ar na Rúisigh, agus Christina, hiss go venomously:
  - Breathnaímid cosúil le fabhcún, ardaíonn siad cosúil le hiolair!
  Agus arís lig sí amach aoibh gháire fiery. Cailíní álainn...
  Bhog roinnt umar Gearmánach faoin talamh. Agus bhí siad le feiceáil i gcúl na trúpaí Sóivéadach, is cúis le scaoll agus gunnaí meaisín scribble. Léirigh na Naitsithe cosúil le mosquitoes as tromluí.
  Chonaic E-50 gluaiseacht tríocha ceathair tríd an optaic. Scaoil Gerda a cuid fiacla agus thosaigh sé ag pointeáil an bharaille. Meaisín Sóivéadach le túr beag T-34-76 agus an-soghluaiste. Bain triail as an gceann seo agus é a fháil. Tá go leor taithí ag an gcailín cheana féin, ach tá an carr Sóivéadach fós murab ionann agus an Sherman Mheiriceá.
  Agus tá an fad go dtí an Rúisis beagnach cúig chiliméadar.
  Scrataíonn an cailín a sála lom, cuireann Charlotte tic idir a h-abair. Na cailíní ag gáire.
  Ansin lámhachann Gerda sa charr Rúiseach. Luachra an bhlaosc an-dlúth, beagnach scratching an armúr ... Ach fós caite. Buaileann Gerda an miotal lena dhorn agus í ina crá.
  Insíonn Magda dá páirtí:
  - Buail tú an cór! Beidh sé níos éasca a fháil ann!
  Tugann Gerda an luamhán stiúrtha chuig Magda agus cogar:
  - Mar sin a dhéanann tú é féin!
  Sheinn Magda go fonnmhar:
  - Tá an domhan sa phuball, tá an domhan sa phortach ... - Thóg an cailín an luamhán stiúrtha lena méar loma agus bhrúigh sí an cnaipe, ag leanúint uirthi ag canadh. - Tá an domhan le feiceáil sa porthole!
  Agus bhuail a diúracán ach bun an umar Sóivéadach. Phléasc an carr agus scoilt. Thosaigh sé ag dó... phléasc sliogáin Shóivéadaigh taobh istigh den bhroinn.
  Chroith Magda a méar loma agus chroch sí:
  - Féach conas a fuair mé é! Agus deir tú...
  Rinne Charlotte hissed, ag bacadh a fangs.
  - Labhraímid arís, i dteangacha éagsúla!
  Tháinig gluaisteáin nua Shóivéadaigh le feiceáil. Tríocha ceathair a chuaigh ar dtús. Gluaisteáin shochorraithe agus iomadúla. Ansin bhog muid ón tsraith BT. Is cineál bolb rothaí atá as dáta é seo. Bhí na T-26s antediluvian ag dul chun cinn freisin, nach bhfuil in ann ach amháin armúr Gearmánach a scríobadh. Tháinig HFanna níos cumhachtaí agus níos troime chun cinn ag an deireadh. Agus a lán de na saighdiúirí coise.
  Bhí Christina ag gáire agus ag caoineadh:
  Bhuel, taispeánfaimid iad!
  D'oscail feithiclí Gearmánacha tine ó achar fada, ag iarraidh na coisithe Sóivéadacha a phionnadh go talamh. Scrios siad freisin umair agus créatúir bheo eile.
  Bhí aerárthach ionsaí Sóivéadach le feiceáil sa spéir freisin: an Ilys cáiliúil. Rinne siad ionsaí ar fhoirmiú na nGearmánach. Chuaigh trodaithe Hitler i dtreo iad. Dumpáil fíor a bhí ann. Trodaithe Gearmánacha XE-262, an-nimble agus nimble le maneuverability. Ionsaíonn siad teicneolaíocht Sóivéadach, ag brú mar iarann.
  Charlotte fired arís. Chuaigh mé isteach sa BT Sóivéadach, agus d'fhás sé:
  - Ní scéal fairy é an liricí seo ... Beidh an scéal fairy chun tosaigh!
  Stop E-50 agus léirigh sé frith-ionsaí na Sóivéide. Chaith an t-ordú gan taithí an cúlchiste umar chuig an marú. Agus bhuail gluaisteáin na Rúise - cosúil le sicíní i pluck. Agus throid siad go críochnúil.
  Loisg Gerda urchar, bhris sé an forehead de na tríocha ceathair agus hiss:
  - Cad é an Cruthaitheoir - ifreann lucht créachtaithe!
  Charlotte fired freisin, tar éis teacht ar an sprioc, bhog na gluaisteáin Sóivéadach i líne dhíreach, agus na cailíní a bhainistiú a shoot. Agus go ginearálta, seo ceithre cinn de na feiniméin.
  Sheinn an cruit rua:
  - Maraíonn ár nimh gach duine!
  Agus lean na laochra ag tine, ag baint a gcuid fiacla chomh láidir agus chomh mór le capaill.
  Chuir Christina tweet le aplomb:
  - Maraíonn ár nimh gach duine!
  Bhuail Magda na ceithre fichid, agus chroch sí:
  - Is é seo ár thoradh!
  Scoilt na cailíní...
  Ach troideanna áilleacht Sóivéadach freisin. Foireann Eilís ar an T-34-85. Cailíní misniúla. Agus troideann siad cosnochta agus i bicíní freisin.
  Tá a gcarr ag troid i gcoinne na Panthers Gearmánacha. Tá an fheithicil seo fós i seirbhís, ach tagann níos mó agus níos mó umair nua den tsraith E trasna.
  Briseann Elizabeth lena bharraicíní lom. Trolls sé an namhaid isteach sa taobh ó fad agus squeaks:
  - Glóir do ré Stalin!
  Bhris Ekaterina freisin le cabhair óna barraicíní loma agus dúirt:
  - Ní glóir den sórt sin é!
  Elena, agóid, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  Tá muid a rugadh a bhuachan!
  Agus fired sí freisin ag baint úsáide as a toes lom ...
  Ag an am céanna, sighed an cailín go mór. Rith smaointe míshásta trí mo cheann. Thosaigh an cogadh le bua. Bhris na Gearmánaigh tríd na cosaintí agus bhog siad ar aghaidh go muiníneach.
  Theith Elena ansin soir. Thit a bróga as a chéile sna laethanta tosaigh. Agus bhí orm spank cosnochta. Agus gortaíonn sé unaccustomed. Bhí cosa an chailín go léir brúite, brúite, buailte go dona. Agus ní raibh sí in ann siúl go hiondúil a thuilleadh, ach chuaigh sí ar seachrán. Ach in ainneoin seo, bhog sí agus shiúil. Chaill Elena go leor meáchain ar an bhfeachtas - craiceann amháin agus cnámha. Ach fuair sí coirtithe, agus tháinig a cuid gruaige níos éadroime fós tar éis fading sa ghrian. Agus tá podzhili agus coarsened ar na boinn lom. Agus fuair sí an líne tosaigh agus lean sí ag troid. Agus bhí na cathanna faoi lán seoil arís.
  Throid Elena sna coisithe den chuid is mó. Lena n-áirítear páirt i gcosaint Moscó agus Stalingrad.
  Ach cheana féin ar an Kursk Bulge bhog sí chuig umar. Ann, bunaíodh a gceathrar tosaigh: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - ceithre "E". Tá na laochra fíor legendary. A throid cosnochta agus i bikini, fiú amháin sa fuar, agus thug an Fritz sna adharca.
  Feithicil an-chontúirteach a bhí san umar Panther, a bhuail na cailíní ar an Kursk Bulge. Níorbh fhéidir í a phuncháil sa mhullach. Agus thóg sí í féin ó achar mór. Chomh maith leis sin tá sé tapa-adhain.
  Mar sin, d'fhonn briseadh tríd, bhí ort an umar a rialú le scil iontach agus gan ligean duit féin a bheith buailte.
  Rinne Elizabeth go díreach é sin. Cé gur lámhaigh sí níos mó ar an t-aistriú. Agus thiomáin Euphrasinia an umar.
  Tá sé beagnach dodhéanta dul ag gluaiseacht ó 34. Ach d"éirigh leis na cailíní bualadh. Agus throid siad le misneach mhór.
  Lasann Ekaterina go han-chruinn freisin.
  Ar an Kursk Bulge, chlúdaigh na cailíní iad féin le glóir agus fuair siad orduithe.
  Agus anois tá réalta de laoch an APSS ag gach ceann acu.
  Sin a theastaíonn ó chailíní! Níl ann ach laochra den scoth!
  Chan Catherine:
  Creidim go múscail an domhan ar fad
  Beidh deireadh le faisisteachas...
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Go deimhin, is cailíní iad seo a chuireann éad i measc cailíní. Ní cosúil le Gerda agus a fhoireann.
  Anseo le linn an chuid eile, agus í féin agus a drong, gan leisce, céasadh an ceannródaí.
  Ar dtús, baineadh buachaill trí bliana déag nocht. Ansin thosaigh siad ag pinch air. Agus ansin prick le snáthaidí. Thairis sin, ar dtús bhí na snáthaidí fuar, ach ansin téitear iad ar theine.
  Agus Gortaítear sé i ndáiríre go leor.
  Thriail Charlotte corp an ghasúir agus chonnaic sí:
  - Is ifreann de vixen mé!
  Ina dhiaidh sin, ghlac sí slat dearg-te ina lámha agus thosaigh sé ag dó boinn lom, beagán garbh an bhuachalla leis. Agus é ag baint suilt as a chuid cries fiáin.
  Agus ghlac agus théigh Christina na tlúnna, thosaigh sí ag pléascadh bharraicíní na gceannródaithe óna cosa lom. Thosaigh mé leis an mhéar beag, é a dhéanamh go mall agus ag an am céanna cruelly. Agus scáinte méara an linbh agus bhris. Agus bhí sé chomh pianmhar don cheannródaí gur chaill an buachaill comhfhios arís agus arís eile.
  Phab Magda barra préacháin, bán ón ngreann, faoina lann ghualainn. Agus beidh an buachaill ag caoineadh.
  Céasadh siad an ceannródaí chun báis. Agus d'éirigh sé amach a bheith díreach iontach. Agus lean an chéasta.
  Seo mar a leanann sé. Pal agus Saratov agus Kuibyshev. Agus thosaigh na Naitsithe ag stoirmiú Moscó.
  Faoi na coinníollacha seo, ní féidir ach le tuirlingthe buailteoirí an Rúis a shábháil. Agus téann Anton Shelestov ar mhisean fionnuar leis na cailíní.
  Sea, tá seasamh an Airm Dearg gan dóchas cheana féin. Agus anseo ní féidir ach miracle a shábháil ar an APSS.
  Ach seo iad na comharthaí de na sé trodaithe dul isteach ar an cath. Súil amháin do Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. Tá siad in ann naimhde a stopadh agus a ruaigeadh láithreach, agus iad a iompú ina luaithreach.
  Tá foireann cailíní fiáin agus álainn den sórt sin bailithe. Agus ina gcoinne Tolstopuz agus a drong. Bhuel, níl sé scanrúil ...
  Agus tá na Naitsithe ag sileadh timpeall Moscó ó thaobhanna éagsúla cheana féin.
  Ansin chuaigh Anton agus na cailíní isteach sa chath arís, ag cuidiú leis an Rúis, nó leis an APSS.
  Ansin chuaigh an cailín cosnochta Margarita isteach leo. Chomh maith leis sin rinneadh cailín de thart ar dhá bhliain déag de scríbhneoir mná fásta mar mhalairt ar neamhbhásmhaireacht agus comhlíonann sé misean.
  Chuaigh laochra ón aonú haois is fiche i ngleic arís le Naitsithe na fichiú haoise.
  Tá an iomarca saighdiúirí san Impireacht donn faisisteach. Sreabhann siad mar abhainn gan teorainn.
  Anton Shelestov roar, gearradh síos na Naitsithe le claimhte, idir coisithe agus umair:
  - Ná tabhair suas!
  Agus diosca géar ag eitilt ó chos lom an ghasúir!
  Tar éis sin, feadfaidh an leanbh go bhfuil na préacháin fainted, ag polladh trína skulls.
  Margarita, ag brú ar a chéile comhraic, ag bacadh a cuid fiacla, grunted:
  - Tá áit le haghaidh feat ar domhan!
  Agus snáthaidí nimhiúla scaipthe ó chos lom an chailín, ag bualadh na Naitsithe agus a n-eitleáin agus umair.
  Chaith Natasha a barracha loma freisin, go dúnmharaithe agus caoineadh:
  Ní dhéanfaimid dearmad agus ní logh go deo.
  Agus chuaigh a claimhte trí na faisisteach sa mhuileann.
  Rinne Zoya, ag gearradh na naimhde, squeaked:
  - Chun ordú nua!
  Agus snáthaidí nua scaipthe óna cosa lom. Agus cad atá sa tsúil, cad atá i scornach na saighdiúirí agus na n-aerárthaí Naitsíoch.
  Sea, ba léir go raibh na laochra ag éirí corraithe agus ar buile.
  Ag gearradh anuas saighdiúirí agus umair bhána ag Augustine, d'éirigh sé:
  - Beidh ár iarann!
  Agus cuileoga bronntanas nua marfach óna cos lom. Agus takni titim agus trodaithe bán.
  Gearrann Svetlana an muilneoir, tá a claimhte cosúil le tintreach.
  Tá na Naitsithe ag titim mar sheabair.
  Caitheann an cailín snáthaidí lena cosa lom agus squeaks:
  - Do Mháthair beidh an Rúis an bua!
  Téann Anton Shelestov chun cinn i gcoinne na Naitsithe. Buachaill Terminator ag gearradh trúpaí donn.
  Agus ag an am céanna, caitheann toes cosa lom an bhuachalla snáthaidí le nimh, cuimilteann siad trunks agus scaoileann siad eitleáin.
  Roars an buachaill:
  - Glóir don Rúis sa Todhchaí!
  Agus gearrann sé ceann agus muzzle gach duine ag gluaiseacht.
  Agus ansin feadóg eile, agus an titim de préacháin, a Pierce fiú tríd an díonta na n-umar.
  Margarita crushes opponents freisin.
  Tá a cosa lom ar foluain. Tá líon mór na Naitsithe ag fáil bháis. Gáire laoch:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus ansin beidh an cailín a ghlacadh agus a ghearradh ...
  Aifreann na gcorp saighdiúirí faisisteacha.
  Agus feadfaidh sé freisin, go dtiteann mais préacháin i swoon ar thaibhsí Fritz, ag briseadh cothrom na n-umar.
  . CAIBIDIL #6
  Ach tá Natasha ar an maslach. Gearrann sé síos na Naitsithe chomh maith leis na tancanna, agus canann:
  - Tá an Rúis iontach agus radiantach,
  Is cailín an-aisteach mé!
  Agus dioscaí ag eitilt óna cosa lom. Cé a chonaic scornach na Naitsithe. Sea, is cailín í seo.
  Tá Zoya ar an maslach. Chopping saighdiúirí donn leis an dá lámh. Spitting as feadán. Agus caitheann sé snáthaidí marfach lena bharraicíní lom - scaoil umair agus eitleáin.
  Agus ag an am céanna canann sé leis féin:
  - Ó, a bludgeon a ligean ar dul,
  Ó, beidh mo chuid is fearr leat dul!
  Augustina, ag gearradh síos na Naitsithe agus ag díothú na saighdiúirí donna, squeals:
  - Gach shaggy agus i gcraiceann ainmhí,
  Theith sé go dtí na póilíní círéib le club!
  Agus lena bharraicíní lom, seolfaidh sé ar an namhaid, rud a mharóidh eilifint, agus níos mó fós umar.
  Agus ansin squeak:
  - Wolves!
  Svetlana ar an ionsaitheacha. Ciorruithe, slashing na Naitsithe. Agus é cosnochta, seolann sé bronntanais an bháis orthu.
  Ritheann muileann le claimhte.
  Bhris sí go leor trodaithe agus squeals:
  - Tá bua mór ag teacht!
  Agus arís tá an cailín i ngluaiseacht fiáin.
  Agus seolann a cosa lom snáthaidí marfach, ag scriosadh umair agus eitleáin.
  Léim Anton Shelestov suas. Bhí an buachaill ag béicíl i gcuibhreann. Chrom a lán de na Naitsithe sa léim.
  Chaith sé na snáthaidí lena mhéara loma agus ghuigh sé:
  - Bí clúiteach as mo mhisneach álainn!
  Agus arís tá an buachaill i cath.
  Téann Margarita ar an maslach. Shreds naimhde go léir i ndiaidh a chéile. Tá a claimhte níos déine ná lanna muileann gaoithe. Agus toes lom ag caitheamh bronntanais an bháis, tá umair agus eitleáin ar lasadh.
  Tá an cailín ar an maslach. Exterminates laochra donn gan searmanas.
  Agus jumps anois agus arís, agus twists!
  Agus bronntanais díothaithe ag eitilt uaithi.
  Agus titeann na Naitsithe féin marbh. Agus carnann tulacha iomlána corp suas.
  Squeaks Margarita:
  - Is buachaill bó Meiriceánach mé!
  Agus arís chaith a cosa lom an tsnáthaid.
  Agus ansin dosaen snáthaidí níos mó!
  Agus ansin beidh na páistí ag feadaíl i gcurfá go dtiteann scamaill iomlána préacháin ar na Naitsithe, ag ramáil a gcinn go litriúil agus ag polladh a gcuid cloigeann, amhail is dá mba le druil.
  Natasha ar an ionsaitheacha freisin an-fionnuar.
  Agus caith leis cosa lom, agus spits as tuí.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Tá mé bás spleodrach! Níl le déanamh agat ach bás!
  Agus arís áilleacht ag gluaiseacht.
  Stoirmíonn Zoya bac ar chorpáin Naitsíoch. Agus tá búmaranganna scriosta ag eitilt óna cosa lom.
  Agus coinníonn na laochra donn ag titim agus ag titim.
  Screadann Zoya:
  - Cailín cosnochta, beidh an bua agat!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó shála lom an chailín. Cé acu go díreach isteach sa scornach an tochailt Naitsithe.
  Titeann siad marbh.
  Nó in áit, go hiomlán marbh.
  Augustine ar an ionsaitheacha. Crushes trúpaí donn. Iompraítear a claimhte ina dhá lámh. Agus is laoch iontach í.
  Téann tornado trí na trúpaí faisisteacha.
  Cailín le gruaig rua:
  - Tá an todhchaí i bhfolach! Ach beidh an bua!
  Agus ar an ionsaitheacha, áilleacht le gruaig fiery.
  roars Augustine san eacstais fiáin:
  - Beidh na déithe cogaidh ag cuimilt gach rud!
  Agus an laoch ar an ionsaitheacha.
  Agus caitheann a cosa lom lán de shnáthaidí géara nimhiúla.
  Svetlana i cath Agus mar sin súilíneach agus troid. Caitheann a cosa lom an oiread sin rudaí marfach amach. Ní fear, ach bás le gruaig fionn.
  Ach má bhriseann sé, ní féidir leat é a stopadh.
  Svetlana ag canadh:
  - Ní bheidh an saol mil,
  An léim sin i rince bhabhta!
  Lig an aisling a thabhairt fíor -
  Déanann áilleacht fear ina sclábhaí!
  Agus i ngluaiseacht an chailín cosnochta tá rage níos mó agus níos mó.
  Tá an buachaill Anton sa ionsaitheach ag luasghéarú gach rud. Buaileann an buachaill na Naitsithe.
  Caitheann a chosa lom snáthaidí géara - ag cuimilt umair agus eitleáin.
  Squeaks an laoch óg:
  - Stróicfidh an Impireacht mheabhair gach duine as a chéile!
  Agus arís tá an buachaill ag gluaiseacht.
  Is cailín stoirmiúil í Margarita ina cuid gníomhaíochta. Agus thrashes na naimhde.
  Anseo sheol sí lena cos lom, piseanna le pléascáin. Pléascfaidh sí, agus ag an am céanna cuirfear céad Naitsithe agus deich n-umar suas.
  Screadann an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn ar aon nós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte - eitilt bairillí na n-umar i dtreonna difriúla.
  Chuir Natasha dlús lena gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra donn. Agus ag béicíl:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus díoimid na Naitsithe ar luas luathaithe.
  Is cailín terminator í Natasha.
  Ní cheapann sé a stopadh agus a mhoilliú agus umair agus eitleáin dul amú.
  Tá Zoya ar an maslach. Is cosúil go raibh a claimhte ag gearradh sailéad feola agus miotail. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus mais daoine le scornach pollta, ina luí timpeall i dumhaí corp, chomh maith le umair briste agus aerárthaí downed.
  Is cailín craiceáilte é Augustine. Agus brúiteann sé gach duine mar gur róbat é ó hipearplasma.
  Níor bhris sé céad Naitsí cheana féin. Ach picks gach rud suas an luas. Agus roars an laoch fós.
  - Tá mé invincible! An ceann is úire ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht san ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Naitsithe agus dosaen umar stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  chan Augustine:
  - Ní bheidh tú leomh a urghabháil ár dtalamh!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach. Agus ní thugann sé aon ghram amháin faoisimh. Cluiche Wild Terminator Cailín.
  Agus gearrann sé na naimhde agus scriosann sé na Naitsithe. Agus tá mais na trodaithe donn cheana féin tar éis titim isteach sa díog agus ar feadh na mbóithre.
  Bhí an seisear ar buile. Déanta troid fiáin.
  Tá Anton Shelestov ar ais i mbun aicsin. Agus téann sé chun cinn, ag croitheadh an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Naitsithe marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána na gcorp fuilteacha.
  Cuimhníonn an buachaill terminator straitéis fiáin. Áit, freisin, bhí capaill agus daoine measctha le chéile.
  Tá Anton Shelestov ag gáire:
  - Mairg ón aigne!
  Agus beidh go leor airgid!
  Agus an buachaill terminator sa ghluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus gnólacht "Adidas"!
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus do marbhadh an líon ba mhó díobh na trodaithe donn.
  Agus fiú má feadaíonn sé, ansin beidh an fitheach ag titim ar na reisimintí faisisteach i gcainníochtaí ollmhóra. Agus maraíodh an oiread sin, agus mar sin briseann gob na préachán trí dhíonta na n-umar. Agus freisin planes crush.
  Tá Margarita sa troid freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a bain roinnt de na opponents agus umair agus fiú eitleáin.
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a chuir isteach cheana féin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra donn gearrtha aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana ar soghluaiste Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Léimeann agus léim Anton Shelestov.
  Scaoileann buachaill cosnochta braon snáthaidí, buaileann sé umair anuas, agus canann:
  - A ligean ar dul ag campáil, a oscailt cuntas mór!
  Tá an laoch óg ar a dhícheall.
  Tá sé sách sean cheana féin, ag smaoineamh ar ifreann, ach is cosúil le leanbh é. Ach an-láidir agus matáin.
  Sheinn Anton Shelestov:
  - Ná bíodh an cluiche de réir na rialacha - brisfimid tríd an fraera!
  Agus arís, d'eitil snáthaidí marfach agus Bris as a chosa lom.
  Agus arís an buachaill ag feadaíl, na mílte gadaithe ag doirteadh ar naimhde agus ag fuáil a gcuid clogaid.
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí arís ag na Naitsithe agus a gcuid umair, ar lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Bealtaine rósanna faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaitheann an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Naitsíoch suas san aer láithreach. Sea, tá arm na himpireachta donn, ifreann ag leá os comhair ár súl.
  Natasha i cath. Léim cosúil le cobra. Pléascann naimhde. Agus tá an oiread sin Naitsithe ag fáil bháis agus eitleáin ag titim.
  A n-cailín agus claimhte, agus grán ar an gual, agus sleánna. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag bualadh comhraic.
  Zoya saor in aisce,. Ionsaíonn na Naitsithe. Briseann iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an banlaoch snáthaidí lena méar loma. Briseann trí opponents, agus conas a roar:
  Tá ár bua iomlán idir lámha!
  Agus déanann sé muileann fiáin le claimhte, ag scuabadh umair ar shiúl. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh cobra Augustine ar an maslach. Is tromluí í an bhean seo do gach tromluí.
  Agus má ghearrann sé é, ciallaíonn sé go ngearrfaidh sé é.
  Tar éis sin, glacfaidh agus canfaidh an ceann ruadh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i mbun aicsin agus gearrtha trí fheoil agus miotail.
  Téann Svetlana ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon choscáin ag an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrann siad, mar sin tá mais na gcorp bruscair, agus tá eitleáin agus umair ag titim.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus anois eitlíonn pea marfach uaithi.
  Anton arís céad de na Naitsithe, ag iompar meteor, a ghearradh. Agus beidh sé a phiocadh suas buama agus é a chaitheamh.
  Beag i méid, ach marfach ...
  Conas a bhriseadh i bpíosaí beaga.
  Rinne an buachaill terminator caoineadh:
  - Óige stoirmiúil meaisíní uafásacha!
  Déanfaidh Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearr síos go leor trodaithe donn. Agus gearradh bearnaí móra.
  Screadann an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buail le fuinneamh athnuaite.
  Agus beidh na páistí ag feadaíl arís agus tabharfaidh siad anuas na préacháin ar chinn na Naitsithe.
  Tá Natasha ar an ionsaí fiú níos mó ar buile. Mar sin bualadh na Naitsithe. Níl sé an-mhaith dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Is comhréiteach é rith ar an láthair!
  Agus pléasctha an cailín laochra isteach an opponents le easghluaiseachta den sórt sin de blows.
  Agus caithfidh sé dioscaí cosnochta.
  Anseo rith sí an muileann. Rollaigh mais chinn an airm donn siar agus bhí na tancanna ar lasadh.
  Is áilleacht troda í. Buille duit féin armada buí den sórt sin.
  Tá Zoya ag bogadh, ag brú gach duine gan eisceacht. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail a chéile comhraic. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí, déanann umair agus eitleáin pléascadh.
  Thóg Zoya é agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Scairt Natasha le háthas:
  Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus as a cosa lom, conas a bheidh an lann eitilt. Agus buailfidh sé go leor trodaithe, ag gearradh amach túir ó umair.
  Augustine ar bogadh. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. Cosúil le bratach proletarian fluttering. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí comhraic - amhail is dá rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, bastard diabhal!
  Ghlac Augustine é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh ceann tairbh ann - ní rachaidh na trodaithe ar mire!
  Agus anseo brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  Dúirt Anton Shelestov:
  - Cad atá uait! Seo an cailín!
  Dhearbhaigh Margarita, agus í ag caitheamh miodóg lena cos lom, ag briseadh den turret umar:
  - Cailín mór agus fionnuar!
  D"aontaigh Augustine go héasca leis seo:
  - Is laoch mé a chuirfidh greim ar aon duine!
  Agus arís, le toes loma, seolfaidh sé ceann dúnmharaithe.
  Svetlana i cath nach bhfuil níos lú ná opponents. Ní cailín, ach a chríochnú le cailleach den sórt sin i lasracha.
  Agus screams:
  - Cad spéir gorm!
  Dheimhnigh Augustine, ag scaoileadh lann lena chos lom, ag baint an turret umar as:
  - Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Svetlana, ag gearradh suas naimhde agus ag lámhach eitleáin, chirped:
  - Ní gá scian a bheith ag amadán ....
  Ghlan Zoya agus í ag caitheamh snáthaidí lena cosa lom coirtithe:
  - Beidh tú bréag dó ó thrí boscaí!
  Dúirt Natasha, ag gearradh síos ar na Naitsithe:
  - Agus a dhéanamh leis ar feadh pingin!
  Agus beidh na laochra a ghlacadh agus léim. Tá siad chomh fuilteach agus fionnuar. Go ginearálta, tá go leor sceitimíní orthu.
  Breathnaíonn Anton Shelestov an-stylish i gcath.
  Sheinn Margarita:
  - Tá an buille láidir, agus tá suim ag an bhfear ...
  Sheol an buachaill Críochnaitheoir an chuma ar lián héileacaptair lena chos. Ghearr sé cúpla céad cloigeann ó na Naitsithe agus umair, squeaked:
  - Go leor spórtúil!
  Agus an dá - buachaill agus cailín i openwork iomlán.
  Anton, ag gearradh saighdiúirí donn, gurgled:
  - Agus beidh bua mór dúinn!
  Sheis Margarita mar fhreagra:
  - Maraíonn muid gach duine - le cosa lom!
  Tá an cailín go deimhin ina Críochnaitheoir gníomhach den sórt sin.
  Sheinn Natasha san ionsaithe:
  - Cogadh naofa!
  Agus sheol an laoch géar diosca-boomerang. D'eitil sé i stua, ghearradh síos a lán de na Naitsithe agus túir umar.
  Chuir Zoya leis, ag leanúint leis an díothú:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus d'eitil snáthaidí nua óna cosa lom. Agus bhuail siad go leor trodaithe agus aerárthaí.
  Dúirt an cailín blonde:
  - Seiceáil an comhraic!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Augustine, waving a cosa agus ag caitheamh swastikas géar-imeall, gurgled:
  - Bratach Imperial ar aghaidh!
  Dhearbhaigh Svetlana go héasca:
  - Glóir do na laochra tite!
  Agus ghlaoigh na cailíní le chéile, ag brú na Naitsithe:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus anois tá diosca ag eitilt ó chosa lom na laochra. Tá feoil stróicthe agus túir umar á scartáil.
  Agus caoineadh arís:
  - Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  D'eitil Natasha isteach san aer. Scar a chéile comhraic agus vultures sciatháin, agus eisíodh:
  - Tá muid sí-wolves, Fry an namhaid!
  Agus óna mhéara lom, beidh diosca an-mharfach ag eitilt amach.
  Casann an cailín fiú i eacstais.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Is breá lenár sála tine!
  Sea, tá na cailíní i ndáiríre sexy.
  Anton Shelestov faoi gurgling:
  - Ó, go luath, tugann slándáil!
  Agus winked ag na laochra. Gáire siad agus lom a gcuid fiacla mar fhreagra.
  Titeann feadóg chairdiúil agus scamaill préacháin ar chinn na Naitsithe. Agus tá túir na n-umar ag scoilteadh ó bhuille a gcuid gob.
  Ghearr Natasha síos na Naitsithe agus squeaked:
  - Inár saol níl aon áthas, gan streachailt!
  D'fhreagair an buachaill:
  "Uaireanta ní bhíonn spraoi ag troid ach oiread!"
  D'aontaigh Natasha:
  - Mura bhfuil aon neart, ansin tá ...
  Ach tá laochra againn i gcónaí sláintiúil!
  Chaith an cailín snáthaidí ar an namhaid lena bharraicíní loma, shéid sí suas aifreann umar, agus sheinn sí:
  - Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí,
  Agus réidh le haghaidh gnímh!
  Tar éis sin, ghearr Natasha síos na naimhde arís, ag scartáil túir na n-umar.
  Is leanbh an-ghasta í Zoya. Anseo sheol sí bairille iomlán ag na Naitsithe. Agus stróic sé cúpla míle ó aon phléasc amháin.
  Ansin squealed sí:
  - Ná stop, tá ár sála súilíneach!
  Agus cailín i lása chomhrac!
  Agaistín i cath freisin nach bhfuil lag. Mar sin bualadh na Naitsithe. Amhail is dá mba ó sheaf de slabhraí knocks amach.
  Agus a chéile comhraic - canann:
  - Seachain, beidh sé úsáideach
  Beidh pie sa titim!
  Bíonn an diabhal rua ag treabhadh i gcath mar dheamhan i mbosca snaois.
  Agus seo é mar a throideann Svetlana. Agus faigheann na Naitsithe uaithi é.
  Agus má bhuaileann sí, buailfidh sí.
  Ó sé, splancscáileán fuilteacha eitilt amach.
  Thug Svetlana faoi deara go géar nuair a d"eitil splancscáileán miotail óna cos lom, rud a leáigh na skulls agus túir na n-umar:
  - Glóir don Rúis, go mór fiú ghlóir!
  Umair rush ar aghaidh...
  Rannáin i léinte dearga -
  Beannachtaí na Rúise!
  Anseo chuaigh na cailíní i mbun na Naitsithe. Mar sin déantar iad a ghearradh agus a stialladh. Ní laochra, ach i ndáiríre panthers a bhris an slabhra.
  Tá Anton i mbun cath agus ionsaíonn sé na Naitsithe. Buaileann sé gan trua iad, gearrann sé trí na tancanna, agus sciorraíonn sé:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Phioc Margarita, ag brú an airm donn agus ag gearradh trí na humair:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Ghlac Natasha é agus rinne caoineadh, ag gearradh síos na trodaithe donn in éineacht leis na tancanna:
  - Tá bréag as lámh!
  Strac Zoya na Naitsithe óna chéile, squeaked:
  - Ní hea, ní as lámh!
  Agus glacfaidh sé freisin é, agus scaoilfidh sé réiltín lena chos lom agus críochnóidh sé lán de na faisisteacha.
  Thóg Natasha é agus squeak sí:
  - Tá ár teilifís ar siúl!
  Agus cuileoga bundle marfach snáthaidí óna cos lom.
  Chomh maith leis sin scrios Zoya na Naitsithe agus a n-umar, d'éirigh léi:
  - Is monolith é ár gcairdeas!
  Agus arís den sórt sin caith go doiléir na ciorcail i ngach treo. Is cailín é seo - díothú íon opponents.
  Tógfaidh an cailín agus a bharraicíní loma trí bhúmarang agus seolfaidh sí iad. Agus d'éirigh na coirp as seo níos mó fós.
  Tar éis sin, tabharfaidh an áilleacht amach:
  - Ní thabharfaimid trócaire ar an namhaid! Beidh corp ann!
  Agus arís eitlíonn an rud marfach amach as an tsáil lom.
  Dúirt Augustine go loighciúil freisin:
  - Ach ní corp amháin, ach go leor!
  Ina dhiaidh sin, thóg an cailín é agus shiúil cosnochta tríd an locháin fuilteacha. Agus mharaigh sí a lán de na Naitsithe.
  Agus conas a roars sé:
  - Aifreann dúnmharú!
  Agus anois buailfidh sé a cheann ar an nginearál Naitsíoch. Bris a cloigeann agus tabhair amach:
  - Banzai! Beidh tú ag dul chun na bhflaitheas!
  Tá Svetlana ar buile leis an maslach, go háirithe ag leagadh umair, squeaks sí:
  - Ní bheidh tú a spared!
  Agus dosaen snáthaidí ag eitilt as a méar lom. Mar a bhriseann sí trí gach duine, na heitleáin titim. Agus go mór iarracht fiú an laoch a stialladh agus a mharú.
  Tá Anton Shelestov ag gáire:
  - Casúr glórmhar!
  Agus caitheann an buachaill réalta chomh fionnuar freisin i bhfoirm swastika lena chos lom. hibrideach casta.
  Agus thit mais na Naitsithe.
  roared Anton:
  - Banzai!
  Agus tá an buachaill arís i ionsaí fiáin. Ní hea, ní bhíonn ach cumhacht ag baint leis, agus tá bolcáin ag gol!
  Margaret ag gluaiseacht. Sracadh sé bolg gach duine.
  Déanfaidh cailín lena cos caoga snáthaid a chaitheamh amach ag an am céanna. Agus maraíodh an mais ag gach cineál na naimhde, knocked amach idir umair agus eitleán.
  Chan Margarita i dtéarmaí cheerfulness:
  - A haon a dó! Ní fadhb í an ghráin!
  Níor chóir duit a bheith discouraged riamh!
  Coinnigh an srón agus an eireaball níos airde le píopa.
  Bíodh a fhios agat go mbíonn cara fíor leat i gcónaí!
  Is cuideachta den sórt sin ionsaitheach é seo. Bíonn an cailín ag caoineadh agus ag screadaíl:
  "Beidh Uachtarán Dragon ina chorp!"
  Níl sa cath Natasha ach Críochnaitheoir de chineál éigin. Agus roaring gurgled:
  - Banzai! Faigh go tapa é!
  Agus d'eitil grenade as a cos lom. Agus tá na Naitsithe cosúil le tairní. Agus bainfidh sé go leor mastodons agus meaisíní sciathánacha, ifreanda.
  Seo é an laoch! Do gach laochra - a ghaiscíoch!
  Tá Zoya ar an maslach freisin. A leithéid de soith buile.
  Agus do thóg sí é agus ghuidh sí:
  - Is é ár n-athair an Dia Bán é féin!
  Agus gearrann sé muileann triple ag na Naitsithe!
  Agus do chuaidh Augustine siar:
  - Agus tá mo Dhia dubh!
  Go deimhin, is é an ceann dearg an embodiment an-an deceit agus meanness. Do naimhde, ar ndóigh. Agus do chairde, tá sí ina stór.
  Agus conas leis an toes lom beidh sé a ghlacadh agus a chaitheamh. Agus a lán de na heaps de laochra an Impireacht donn, chomh maith lena n-umair agus aerárthaí.
  a scairt an ceann ruadh:
  - Tá an Rúis agus an Dia dubh taobh thiar dúinn!
  Laoch le cumas comhraic an-ard. Níl, faoi seo tá sé níos fearr gan meddle. De réir mar a scriostar túir na n-umar agus sciatháin aerárthach faisisteach.
  duirt Augustine:
  - Déanfaimid gach fealltóir a bhrú ina phúdar!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe. Sea, ní hé seo an cailín fiery go díreach rud is féidir a thabhairt síocháin. Mura bhfuil an tsíocháin marfach!
  D'eisigh Svetlana, ag brú na naimhde,:
  - Beidh muid sweep tú i líne!
  Dhearbhaigh Augustine:
  - Maróidh muid gach duine!
  Agus óna cosa lom, cuileoga bronntanas an díothaithe iomlán arís! Agus phléasc an oiread sin umar agus eitleán ina sceallóga beaga láithreach.
  Chan Anton mar fhreagra:
  - Beidh banzai iomlán ann!
  D'eisigh Agaistín na Naitsithe lena lámha lom, iad a ghearradh le claimhte, snáthaidí a chaitheamh lena bharraicíní loma, ag scriosadh umair agus eitleáin:
  - Go gairid ag labhairt! Go gairid ag labhairt!
  Rinne Natasha, ag scriosadh na laochra donn, squeaked:
  - I mbeagán focal - banzai!
  Agus déanaimis opponents a ghearradh le searbhas fiáin.
  D'eisigh Anton Shelestov, ag gearradh siar ar a chéile comhraic:
  - Ní Síneach an gambit seo,
  Agus creidim dom, is é Téalainnis an tús!
  Agus arís, d'eitil diosca géar miotail-ghearrtha ó chos lom an bhuachalla. Ghearr sé amach túiríní na n-umar agus eireabaill an aerárthaigh.
  Sheinn Margarita, ag gearradh síos laochra na himpireachta donna agus armúr na n-umar:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid sa chath ...
  Ná déanaimis magadh leis sin -
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Rinne siad jab maith ansin leis na Naitsithe... Agus chaill an Rúis Shóivéadach an Impireacht donn le linn stoirmeacha Moscó.
  Ní raibh deireadh leis an gcogadh go fóill, ach bhí deis ag an USSR cheana féin na Naitsithe a ruaigeadh. Mar sin b'éigean don seisear cur isteach arís ar chur i gcrích a misean iontach fionnuar.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Maniac SAVE PORT ARTHUR
  Tháinig Maniac Chikatilo, in atonement for bpeacaí, an buachaill chartúin Conan. Is é an buachaill seo laoch Anime na Seapáine. Ach de réir toil banaltra cumhachtach, bhog an t-anam, an maniac Rúiseach is cáiliúla agus ba mhó chun cinn, isteach ann.
  Agus anois tá an buachaill chartúin Chikatilo réidh le dul i ngleic.
  Breathnaíonn sé cosúil le leanbh thart ar aon bhliain déag d'aois i shorts, cosnochta, agus le matán rilífe agus torso nocht, coirtithe. Ní raibh ach a chuid gruaige fionn idirdhealú idir é agus Conán.
  Agus anois ní raibh ach an cartún Seapánach chun páirt a ghlacadh i gcosaint Port Arthur.
  Is pointe lárnach é Sliabh Vysokaya i gcosaint seasaimh na Rúise.
  Chreid an buachaill chartúin. Níl sé ag caitheamh ach shorts, agus tá sé mí na Samhna cheana féin agus tá sé fuar. Cosa lom siúl ar sneachta fliuch.
  Cloistear roar na ngunnaí. Chaith na Seapánaigh a neart go léir chun Sliabh Ard a ghlacadh. Ina dhiaidh sin, beidh bás scuadrún Port Arthur dosheachanta.
  Feiceann an buachaill cartún an sliabh beagán ón taobh. Tá na Seapánaigh air.
  Scaoileann aonaid na Rúise cúl ó raidhfilí agus meaisínghunnaí.
  Ritheann Chikatilo suas an cnoc. Tugann na saighdiúirí an buachaill faoi deara. Ach ní stopann siad é. Ní chothaíonn an buachaill fionn i shorts amhras.
  Dhreap an leanbh karate suas agus lódáil láithreach a chos lom isteach i smig an samúraí. Tar éis dó buille a fháil, d'eitil sé den sliabh.
  Chikatilo squeaked:
  - Nialas amháin!
  Agus arís, bhuail sÚil chruinn lom an ghasúir go dtí an cófra. Agus bhuail an kid karate an chéad samurai eile lena dhorn.
  Chan Chikatilo-Konan:
  - Táimid ag fanacht le rath - tá mé an coolest!
  Agus ansin tháinig buachaill eile Leshka Brilliant in aice leis. Agus chuaigh sé féin isteach i gcath fíochmhar. Seo cartún eile. Agus leis, ceathrar cailíní i bikinis.
  Seo chugaibh seisear laochra ionsaitheach a chuaigh isteach sa chath. Agus scriosfaimid an samurai go díograiseach gan trua ar bith. Agus bhí an chuma ar an spéir mar chraiceann caorach do na Seapáine, agus thosaigh scrios iomlán agus díothú. Gach a bhagairt defeat utter.
  Agus chrom na cailíní le claimhte, agus chaith siad lena bharraicíní loma marbha agus piseanna turrainge an bháis, agus scrios iomlán. Agus ní raibh aon trua do na Seapáine.
  Thóg Chikatilo sála lom agus chaith sé pacáiste pléascach agus stróic cuideachta samurai ar fad ina shreds.
  Sheinn an Terminator Boy:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Níl eagla an bháis orainn ar pháirc an chatha ...
  Troidfidh an ridire go cróga leis an namhaid,
  Agus beidh an bua ag fáil bháis fiú!
  Tá an cath ar scála ollmhór agus tá breacadh an lae ollmhór machnaimh agus fuinnimh le feiceáil.
  Bhí cailíní agus buachaillí trodaí ag hackáil ar feadh uaireanta sa deireadh.
  Mar sin thosaigh siad ag scriobláil ó mheaisínghunnaí. Agus freisin ag baint úsáide as bharraicíní lom.
  Lámhaigh an buachaill Chikatilo, ghearr sé síos na naimhde agus sheinn sé, ag leagan líne amháin i ndiaidh a chéile:
  - Beidh mé níos cróga agus níos misniúla ná leon!
  Ghearr an buachaill Brilliant amach an samurai, agus bhuail sé na sléibhte amach, agus dúirt sé:
  - Cad mar gheall ar leon! Fiú amháin níos cróga ná srónbheannach!
  Chaith Victoria, an vicín rua seo, rud an-mharfach lena ceann le sála cailíneach.
  Bhain siad amach go leor Seapánach agus squeaked:
  - Go dtí an ailíniú is mó!
  Nadezhda, ag leagadh a chéile comhraic cosúil le scidilí le sciathán leathair, coed, baring a fiacla:
  - Don Rúis nua!
  Scaoil Elena tintreach óna siní scarlet agus choil sí:
  - Chun an greatness an Domhain phláinéid!
  Bhris Zoya pulsar cascáideach óna corp, agus chrom sí a cuid fiacla agus scaoil sí léasacha uathu, agus d"éiligh:
  - Chun éachtaí den scoth!
  Thóg Hope é agus ón nipple scarlet chuir ga dúnmharaithe scriosta, agus gurgled:
  - Glóir don Motherland!
  Victoria, ag gearradh síos na Seapáine práinneach, chirped:
  - Tugaimís ár n-anam,
  Is sinne ár dtír dhúchais naofa!
  Seasaimid agus buaigh muid -
  Agus ní bheidh muid brón saol!
  Agus beidh a clúidíní scarlet le pléascadh le tintreach millteach a dhónn cathlán iomlán.
  Dúirt Zoya:
  - Ár bua fionnuar!
  Agus freisin ar an namhaid, cé chomh géar a bhuailfidh sé ...
  Bleeped Nadezhda, ag éigean a aghaidh agus squeaking go ionsaitheach:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus seolfaidh a bharraicíní loma arís grenade marfach.
  Sin é an méid scrios agus scrios a tharlaíonn. Tá na Seapánaigh, gan trua ar bith, scuabtha ar shiúl ag an seisear.
  An buachaill Chikatilo, ag scribble ar na naimhde, squeaks:
  - Don chumannachas iontach!
  Cuireann Diamond leis:
  - Sa chiste beimid ag tiomáint revanchism!
  Mar sin tacaíocht dóiteáin, airtléire réimse éadrom amháin. Is féidir le míleata na Rúise tine throm a sheoladh. I stíl na mBórach i gcoinne na Breataine. Rinne siadsan iarracht freisin ag aon am amháin ionsaí tosaigh a dhéanamh. Ach bhí rogha fós ag na Breataine, mar shampla, malairt slí a dhéanamh agus iarracht a dhéanamh timpeall ar mhílíste na mBórach. Cad a rinne siad fiú belatedly. Agus ní féidir leis na Seapánaigh na dúnta a sheachbhóthar - caithfidh siad dreapadh ar an ionsaí.
  Buaileann Andrei Chikatilo na Seapánaigh as gunna meaisín. Anois tá an líníocht iomlán faoi lánseol agus tá tú ag tairneáil, gan fhios agat botún. Tá aghaidheanna buí na saighdiúirí marbh casta le mailís. Taobh thiar dóibh tóg samurai eile fiú níos buile. Ach fiú iad seo gearrann tú síos, ag fáil níos mó muiníne agus níos láidre. Ní féidir leis na Seapánaigh a leithéid de chloch mhíle a bhaint amach.
  Titeann céimeanna taobh thiar de na céimeanna. Briseann na slabhraí suas, agus tá níos mó agus níos mó fo-ranna le feiceáil. Cloíonn trodaithe róbheag leis an tsreang dheilgneach, stróiceann siad í agus titim arís. Líonann siad suas le sliabh iomlán de chorpáin. Ansin ar an sliabh ciseal eile de na marbh, ansin eile. Agus mar sin de go dtí go bhfásann an cnoc ar fad.
  Nuair a théann meaisínghunna Andrei Chikatilo an iomarca, glacann an buachaill ceann eile. Lig do na Seapáine tachtadh ar fhuil. I roinnt áiteanna, tá troideanna lámh le lámh ag briseadh amach cheana féin. Ach tá an buachaill ag lámhaigh - piléar amháin, ceann amháin nó fiú dhá nó trí chorp. Tá an tslat Seapánach an-dlúth, agus is féidir le gunna meaisín roinnt acu a tholladh ag an am céanna. Mar sin lig dóibh tachtadh ar urlacan.
  Níl aon rud i gcoinne an tSeapáin, níl aon rud ag an mbuachaill Críochnóra. Ar a mhalairt, tá siad an-cróga samurai, nach bhfuil siad eagla ar rud ar bith. Tóg agus tóg, ní eagla go bás. Ach don chuid is mó, bhí an bás neamhchinntitheach. Lig dóibh, áfach, gach rud a chlúdach le corpáin.
  Anseo arís d'athraigh siad an crios meaisín-gunna, agus sheas an buachaill ar sé le cosa lom, bhí sé níos teo fós. Tá coróin an tsamhraidh ar an srón cheana féin, ach tá na gaotha ag séideadh ón taobh thuaidh, agus tógtar an sioc go cothrom. Ba mhaith liom te suas go tapa le claíomh agus lámh-le-lámh a chomhrac. Ar deireadh, an buachaill, cheana féin tar éis an tríochadú chaith ribín fada nach bhféadfaí, seasamh in aghaidh, rushed chun an ionsaí le claíomh. Agus anois tá buachaill Superman unstoppable.
  Nuair a bhogann tú chomh tapa, chopping cosúil le Ilya Muromets - ar an tsráid ceart, ar an lána clé. Muileann, agus dosaen cloigeann gearrtha amach. Féileacán Fáiltiú agus dosaen eile. Ag fáil fan agus trian dosaen. Agus tá na coirp te, ag rith orthu le cosa lom, mothaíonn tú aoibhneas.
  Ní maith leo seo... Buataisí! Maith thú Leshka, déanann sé iarracht troid cosnochta freisin. Agus ag an am céanna, cé go bhfuil na lapaí éirithe dearg cosúil le gé.
  Coinníonn na Seapánaigh ag dreapadóireacht agus ag dreapadóireacht. Chun dlús a chur lena ndíothú, caithfidh tú léim ar ais agus dul i mbun an gunna meaisín arís.
  Sea, lena n-ghunnaí meaisín, má scriosann tú fós corp nó roinnt corp le gach piléar níos tapúla ná le claimhte. Is míle babhta é crios meaisín-ghunna amháin. Mar sin bí ar an airdeall ar an samurai! Beidh tú fós ag damhsa.
  Lámhach, shíl an buachaill go raibh an tSeapáin an-ádh sa chogadh sin. Go háirithe ar an bhfíric gur bhris an réabhlóid amach. Bhuel, faoin am a raibh an tsíocháin curtha i gcrích, bhí na Seapánaigh ídithe cheana féin ar an talamh, agus d'fhéadfadh go mbeadh deireadh curtha ag na Rúisigh leo. D"fhéadfadh an Ginearál Samsonov, nó Linevich, a dhá oiread trúpaí a bheith aige, agus níos mó agus níos mó athsholáthar nua á fháil aige, d"fhéadfadh sé ionsaí a dhéanamh ar na samúraí féin. Ach ina ionad sin, chuaigh na haonaid Rúiseacha ansin ar an gcosaint. Ní fhéadfadh na Seapánaigh, áfach, tóg ar an ionsaí a thuilleadh. Mar sin bhí an domhan níos mó ag teastáil uathu ná an Rúis.
  Anseo tá Zoya ag lámhach ó mheaisínghunnaí ... Scribbleálann sé le fórsa uafásach, ag baint naimhde gan trua.
  Agus anois brúnn an cailín a clúidín scarlet ar an slingshot agus anois caitear amach bronntanas marfach an scrios.
  Sheinn Zoya:
  - Tá an snáithe briste
  Bás olc ag bagairt orainn...
  Chun maireachtáil na rúise
  Ní mór don namhaid bás go simplí!
  Agus Elena ag scriobláil ar na saighdiúrí cúnga, agus ag leagadh amach líne eile i ndiaidh a chéile, d'èigh:
  - Chun an athar - ár máthair!
  Lean an buachaill chartúin ag scribble, ag leagadh síos naimhde ón Impireacht neamhaí agus ag smaoineamh.
  I 1922, ní raibh an tSeapáin i mbaol cogadh mór nua. Ghabh na Bolsheviks Primorye. Chuir go leor daoine in iúl go láidir don impire a bhí ann ag an am sin nár bhain sé leas as laige an réimis chumannaigh neamhdhlisteanaigh agus nár ghlac sé an Cianoirthear dó féin. Cén fáth, mar sin, na Seapáine hesitated nach bhfuil go hiomlán soiléir.
  I 1904, chinn an tSeapáin ar chogadh, inar chreid beagnach aon duine i toradh fabhrach don samurai. Ach i 1922, ní raibh na Seapáine leomh a defeat an Arm Dearg, lagú ag an cogadh cathartha. Ina theannta sin, bhí tacaíocht an domhain caipitlíoch ar fad acu.
  Go ginearálta, bhí na Bolsheviks, ar ndóigh, ádh. D"fhéadfadh go mbeadh an Entente tar éis an Rúis a dhíchóimeáil, agus níl an tArm Dearg in iomaíocht lena chéile dóibh. Anseo níor thuig Andrei Chikatilo roinnt rudaí.
  Cén fáth ar chumasc an Iarthar sa fichiú bliain i ndáiríre an ghluaiseacht Garda Bán. Fiú mura raibh deis ag na Whites Moscó a ghlacadh, is féidir go leor críocha a choinneáil dóibh féin. Sea, agus d"fhéadfaí an Rúis a lagú go mór trí chogadh den sórt sin a tharraingt amach. Níl sé soiléir freisin cén fáth nár chosain an Entente na rialtais bourgeois Caucasian. Bhí comhaontú acu fiú maidir le tacaíocht mhíleata. Is léir nach bhfuil Arm Dearg an Entente, a bhí bochtaithe ag an am, ina rival, go háirithe i dtéarmaí teicniúla. Ach ar chúis éigin léirigh Sasana agus an Fhrainc éighníomhach.
  Mar sin ghlac Victoria é agus sheol sí bairille iomlán de phléascáin déanta as min sáibh lena cosa lom.
  Agus conas a phléasc sé le fórsa fiáin. Agus chonnaic sí:
  - Chun an rí agus an Impireacht!
  Lean Zoya uirthi ag scriobláil ar an namhaid, agus d"éirigh go han-ionsaitheach léi, agus bhí an t-iompú i bhfad ar shiúl, ag gearradh siar ar an namhaid.
  Ansin roar sí:
  - Beidh cónra ann duit samurai!
  Rinne Elena, ag brú an namhad, agus ag carnadh dumhaí corp, ag leagadh an namhaid chun báis, agus ag gníomhú le fórsa dochreidte, ag casúr na samurai isteach sa chiste, squealed:
  - Chun bua thar naimhde!
  Dúirt Nadezhda, gan an seans is lú a thabhairt don namhaid, agus é a ghearradh mar speal dúnmharaithe, agus na Seapánaigh a ghearradh amach:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Níor shéideadh Nikolay thú!
  Níorbh fhéidir na Breataine, mar shampla, agus a choinneáil ar an Crimea. Bheadh siad tar éis trúpaí a thabhairt i dtír le tancanna ann, is ar éigean a bheadh siad tiomáinte amach ar fud an Isthmus, na Reds ... I Lár na hÁise, d'fhéadfadh na Breataine agus na Fraince cabhrú leis na poblachtacha bourgeois. Agus go ginearálta, d'fhéadfadh go leor rudaí a bheith míthaitneamhach don Rúis Shóivéadach, ach ar an drochuair níor tharla aon rud. Cé, ar ndóigh, go mbeadh an tSeapáin ag iarraidh Primorye a choinneáil di féin, is cinnte nach mbeadh an neart ann na samurai a bhaint as sin sna fichidí. D'fhéadfadh na Seapánaigh réimeas puipéad a eagrú go maith ann - cosúil leis an gceann Manchurian.
  Nuair a léigh Andrey Chikatilo The Heart of Bonivur, bhí suim aige freisin. Cén fáth nach ndeachaigh na Seapánaigh isteach sa chath leis an Arm Dearg, ach gur thug siad Primorye do na Bolsheviks. Thairis sin, bheadh ar na samurai troid ní leis an Rúis Shóivéadach ar fad, ach leis an gCianoirthear amháin. Is é sin, Daon-Phoblacht an Chianoirthir. Agus ní raibh sé seo ina rival don tSeapáin ag an am.
  Sa Chéad Chogadh Domhanda, ghlac na Seapánaigh sealúchais na Gearmáine san Aigéan Ciúin beagnach gan aon chaillteanas, agus d'éirigh siad níos láidre fós ná mar a bhí siad i 1904. Agus níl sé iomlán soiléir cén fáth a raibh an misneach agus an impudence acu an uair sin, agus nach raibh a leithéid ann. 1922. Ar ndóigh, thacódh na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain go gníomhach leis na Seapánaigh sa troid i gcoinne na Bolsheviks.
  Is é seo an rud nach bhféadfadh Andrei Chikatilo a thuiscint, a bheith ionadh fiú nuair a bhí sé ina leanbh. Thairis sin, ar dtús bhí áitiú na Seapáine Vladivostok, ach ansin ar bhealach d'fhág siad gan troid. Agus níl náire ar an tSeapáin an Far East ar fad a áitiú, ach níor throid na samurai ar a son ...
  Ach, cé mhéad misneach: téann siad ar ionsaí, faigheann siad bás ag na mílte, agus fiú na mílte, ach ionsaí siad cosúil le biorobots. Agus níl aon choincheap eagla nó instinct féin-chaomhnaithe ag na Seapáine. Murab é an seisear a bhí acu, ní bheadh an chathair dhaingean coinnithe acu.
  Sa stair fíor, bhí Port Arthur tite cheana féin faoin am seo. Agus ansin bhailigh na samurai na fórsaí talún go léir nach mór.
  Chaith Victoria búmarang le swastika lena bharraicíní loma agus ghearr sí dosaen cloigeann láithreach, ag caoineadh:
  - Ar son an Chreidimh, an tSár agus an athar!
  Agus scriosann na cailíní na Seapánaigh agus na buachaillí....
  Luaigh Kuropatkin an buachaill, agus é ag ionadú an mheaisínghunna róthéite le ceann a bhí fuaraithe cheana féin agus nach raibh focal cineálta aige, dúirt Kuropatkin:
  Níl an t-asal seo ag baint leasa as! Is cosúil go mbeidh orainn na saighdiúirí Seapánacha go léir a mharú dúinn féin. - Chaith Oleg grenade lena bharraicíní loma, gearradh blúirí trí chnuasach iomlán de shaighdiúirí Seapánacha agus lean an leanbh ar aghaidh. - Sin é ba cheart Kuropatkin a mheas mar gheall ar easpa gnímh choiriúla.
  Chaith an buachaill grenade lena chosa arís, agus ansin thosaigh siad ag caitheamh claibíní stáin lena mhéara loma. Mar sin maraíonn tú dhá éan le cloch amháin: scriosann tú na Seapánaigh freisin, agus éiríonn do chosa lom te. Tá an sioc ar fad os cionn fiche céim, agus nuair a thagann sé dorcha beidh sé níos mó fós. Agus mar sin tá tú ag bogadh agus coinnigh te. Ina theannta sin, is féidir leat lanna agus snáthaidí rásúir dull a chaitheamh freisin. Agus go ginearálta, tá go leor polladh agus smionagar gearrtha sa fortress.
  Mar sin buailtear samurai leis na lámha agus na cosa. Agus i gcéin ... a scairt an buachaill:
  - Fuair Samurai bás go cróga - faoi bhrú cruach agus tine!
  Loisg Nadezhda gunnaí meaisín ag baint úsáide as a barraicíní loma, ach bhí roinnt iontas aici freisin. Mar shampla, mianaigh cheimiceacha bídeacha. Anseo, ar ndóigh, ní mór duit a bheith an-chúramach ina n-úsáid ionas nach nimheofar do shaighdiúirí féin. Ach cumasach sa mhatamaitic i gciorcal Archimedes agus Pelman, ríomh Nadezhda gach rud.
  Agus nuair a bhí an samurai tar éis dul isteach sa dún in aice láimhe cheana féin, chliceáil cailín álainn an maidhmitheoir ultrasonaic lena cosa loma. Agus ampaill beag bídeach le pléasctha gáis láidir agus loiscneach, ag clúdach limistéar de dheich míle heicteár ag an am céanna.
  Is é seo i ndáiríre arm na Déithe Demiurge, nach mbeadh iomarcach fiú san aonú haois is fiche. Le linn an armistice, d'ullmhaigh an iontach Natashka, mar aon le nia Mendeleev féin, nimh a bhí an-tocsaineach, ach go tapa lobhadh san aer. Agus tá a éifeacht tocsaineach bunaithe go beacht ar mhodh speisialta ceangailteach ocsaigine.
  Láithreach, d'éirigh le cór Seapánach amháin go leith a mharú i gceann cúig déag go fiche soicind ... Agus chuir radharc na mílte saighdiúir ag fáil bháis go hachomair cráite ceannas na Seapáine.
  Thosaigh ceol an chúlaithe ag seinm, agus tar éis dóibh breis is céad caoga míle saighdiúir a chailleadh le linn an ionsaithe seo, lean na Seapánaigh siar. Chuaigh na Rúisigh sa tóir go cúramach ar na Seapánaigh, ach bhí eagla orthu freisin roimh ghás, nó luíochán de chineál éigin. Tháinig deireadh leis an gcath amhail is nár thosaigh sé riamh.
  Ach ní raibh Andrei Chikatilo gearrtha é féin go fóill, bhí carntha rud éigin a lán fuinnimh sa buachaill, agus rushed sé dul sa tóir ar an súile caol. Sin é an chaoi a dtagann tú suas leo agus iad a chopadh, mar go bhfuil tú ag baint síolta. Bhuel, conas gan a thaispeáint do scileanna mura bhfuil an namhaid troid ar ais.
  Ach ag casadh gan choinne i dtreo an bhuachalla, léim ninja i cochaill dubh amach arís. Arís cath fíor do scil.
  Andrey Chikatilo, mar a bhí téite go maith cheana féin, ionsaigh a mhacasamhail. Chaith sé amach trí dhiosca ag an am céanna, ach bhí dhá cheann gearrtha ar an eitilt ag claimhte, agus an tríú rushed anuas, beagnach ghabháil chluas an bhuachaill críochfoirt. Rinne an ninja feadaíl agus dúirt sa tSeapáinis:
  - Rúisis Naruto!
  Dheimhnigh Andrey Chikatilo go héasca:
  - Ar ndóigh, tá sé fionnuar!
  Trasnaigh claíomh, d'eitil spréacha. An ninja parried na n-ionsaithe agus retreated. Chaith Andrei féin píosa miotail lena mhéara loma. D'fhreagair an namhaid, ach thuar an buachaill cén áit a seachnódh sé agus a ghearrfadh sé é féin, ar ghéaruillinn, ag cur ciorcal timpeall ar an lann. Bhí hooked an namhaid, pléasctha an craiceann cosanta agus deargadh fola ar a thaobh.
  Léim an ninja ar ais, bhí sé gortaithe agus sách domhain, agus dá mba buille ar scála mór é, bheadh sé gearrtha go hiomlán ina dhá leath. Rúisis Naruto cosúil le bheith ina Trodaire legendary, flash a lanna go han-tapa.
  Féachann an ninja le caith arís, ach cailleann sé buille chun na glúine le shin, agus fuair Andrei Chikatilo go sona sásta ar an swastika-boomerang lena fhiacla. Déanann an namhaid iarracht ionsaí, ach faigheann sé féin lann ar an lámh. Tá an bicep nicked, agus an buachaill, gan stad, caitheann sraith iomlán. Beidh an naoú buille teacht i handy sa mhuineál ... Bhuel, tá muineál tarbh an ninja faoi chosaint, ach leath gearrtha. Ach rud ar bith eile, cúpla strokes, buille láidir le casadh an chomhlachta agus tá an ceann scartha ar deireadh ón gcorp.
  Mar sin chuir an ninja deireadh lena ghairm bheatha san iarthuaisceart.
  Exclaimed an buachaill terminator:
  - Banzai i Rúisis!
  Tar éis sin, subsided an fonn chun troid beagán. Níos cruinne, toisc go bhfuil na Seapáine ag cúlú cheana féin.
  Bhí oíche 22-23 Samhain, 1904 fuar agus te ag an am céanna. Boreyko cinnte Kondratenko gan Rush, mar iad siúd a ionsaigh na Seapáine atá anaithnid. B'fhéidir fiú idir na samurai bhí achrann pearsanta, nó is féidir leat a bheith buailte acu siúd agus iad siúd.
  Tuirseach Thit Kondratenko ina chodladh ar an mbosca lón lámhaigh. Idir an dá linn, bhí sé ag fáil solais cheana féin.
  De réir mar a d'eascair comhrianta an chatha as an dorchadas, bhí go leor cnoic Seapánach gearrtha agus lámhaigh le feiceáil. Ní hamháin go ndearna na cailíní mionghearradh, ach ghlac siad freisin thart ar caoga meaisínghunna, seacht gunnaí le lón lámhaigh. Thit cith urchair arís ar an samurai, agus tháinig iníon Peiriú, Nadezhda, isteach le hiníon con Svarog Elena. Bhí caillteanais na Seapáine iontach cheana féin, agus beagnach do-athsholáthair. Faoi aon a haon déag a chlog ar maidin, thacht an t-ionsaí deireanach agus bhí lull sealadach ann.
  Ag meán lae tháinig na Ginearálta Kondratenko agus Smirnov. Bhí an bheirt ghaiscíoch a raibh taithí acu cheana féin tar éis a bheith uafasach le carnadh chomh mór sin de chorpáin in aon áit amháin. Cailleadh breis agus daichead is cúig mhíle saighdiúir agus oifigeach Seapánach in oíche amháin agus maidin. Agus roimh an chuma ar an Ginearálta ach ceathrar cailíní i bicíní, spattered go flúirseach le fuil, agus beirt bhuachaillí lúthchleasa i shorts fuaite ó fabraice go háirithe durable, nach raibh dearg agus aon leacht eile cloí leis.
  Bhí sé seo go léir i gcuimhne ar delirium aigne-séideadh, agus an dá Ginearálta pinched fiú a chéile. Ach thug an Leifteanant Boreyko, dhá mhéadar agus cúpla kopecks, a lámha amach do na cailíní saoiste agus borradh:
  - Tá mná inár sráidbhailte!
  Chroith Victoria láidir, dearg-ghruaig, lapa chumhachtach Boreiko mar fhreagra agus dúirt sí go fealsúnach:
  - Tá mná inár sráidbhailte! Cad cónraí plánáil cáiliúil!
  Agus gruaig chothrom air mar an chéad sneachta, thug Nadezhda aird ar roinnt buachaillí a raibh náire orthu:
  - Agus croith iad, níor throid siad níos measa ná sinn!
  Chroith Boreiko lámha go réidh. A fathach fíor le fás Nikolai Valuev, agus b'fhéidir níos mó i meáchan. Níl an t-aghaidh chomh cúng sin i ndáiríre, ach rud éigin ann ó Ilya Muromets, go háirithe ó d'éirigh le Boreyko féasóg a fhás. Fíor, ní aingeal é an leifteanant ollmhór, rinne sé troideanna leis an deoch agus bhuail sé go leor. Ach go ginearálta, tá a anam, mar a deir siad, cheerful.
  Tá Kondratenko gan shaothrú, le mustache athfhásta, an-chosúil le Chapaev, mar a léiríodh é sa scannán. Smirnov, ar a mhalairt, tá glan-shaven, i pingin óraithe, cuma ollamh le epaulettes. Taobh thiar díobh tá dornán saighdiúirí agus mairnéalach.
  Ar an gcéad dul síos thaispeáin Elena ciallmhar theicniúil na trófaithe a gabhadh dóibh, agus thosaigh an diabhal sí, Victoria gan leisce, ag dreapadh isteach i málaí duffel na Seapáine, ag rá:
  - Tá ciondálacha tirime acu ... Déanann an garastún gach bruscar aráin a chomhaireamh.
  Dúirt iníon Belobog Zoya, mar chailín meánach an-íogair:
  - A bhuachaillí, bainigí as meaisínghunnaí agus gunnaí móra: i gceann cúpla uair an chloig tosóidh na Seapánaigh ar an sliabh a bhlaosc, díreofar na gunnaí go léir air, agus mar sin ní bheidh gaireas marfach iomlán amháin fágtha!
  D'iarr Kondratenko go buartha:
  - Agus conas atá tú?
  D"fhreagair Victoria ionsaitheach le haghaidh Zoya cineálta:
  - Agus tá muid an-láidir, witches Rúisis, ní bheidh sliogáin ná blúirí a chur orainn. Mar sin a ligean ar codladh beag... Agus ansin beidh muid ag gearradh arís!
  D"aontaigh Elena le súile gorm leis seo:
  - Chomh fada agus a rumbles an gunna, ní bheidh na Seapáine stoirme. Mar sin níl aon chúis le duine ar bith a fhágáil ar an sliabh. Agus ansin nuair a bheidh an tóg samurai, beidh muid ag chop iad mar an uair dheireanach!
  Dheimhnigh Nadezhda súilíneach, ag tarraingt ornáide ar an gcéad sneachta san fhómhar lena méara lom:
  - Díreach! Chinn Foireann Ghinearálta na Seapáine a gcuid iarrachtaí go léir a dhíriú ar an sliabh seo. Mar sin, ar réimsí eile, beidh anáil agat go ceann tamaill.
  D"ordaigh Elena diana theicniúil:
  - Athchóirigh an scriosta! Ná bí buartha faoin scuadrún - go dtógfaimid Sliabh Vysokaya anseo. Agus beidh an namhaid traochta go luath agus é ag déileáil linn.
  Mheas Andrei Chikatilo go raibh gá le blaiseadh freisin:
  - Agus beidh muid ag doirteal freisin a battleships!
  A murmur formheasa a chuaigh tríd na céimeanna saighdiúirí agus mairnéalach. Tar éis sin, thosaigh gach duine a thógáil amach go tapa trófaithe iomadúla.
  D'oscail na Seapáine tine cheana féin le linn luí na gréine. Dhírigh siad i ndáiríre gach rud a d'fhéadfadh siad ar an sliabh. Ach bhí na cailíní mutant agus saoistí buachaill dúnta faoi seo iad féin in íoslach an dún agus plunged isteach i staid machnaimh domhain, aisiríoch. Agus lig do na Seapánaigh a gcuid sliogán a chur amú ar spás folamh. Tá siad ag iarraidh tactics an Entente, mar sin lig dóibh triail a bhaint as.
  Tar éis dó a bheith foghlamtha ag an nGobharnóir Ginearálta Stessel faoin méid a tharla ar Mount High, dhiúltaigh sé a chreidiúint ar feadh i bhfad. Beagán níos tanaí, ach fós murtallach, a scairt an tuasal:
  - Seo iad do chuid fantasies erotic! Mná le claimhte - nonsense!
  Shrug ceannfort an dúnfort, an Ginearál Smirnov, a ghualainn le mearbhall agus d'fhreagair sé go suaimhneach:
  Mura bhfaca mé le mo shúile féin iad, ní chreidfinn riamh iad. Ach is rudaí stubborn iad fíricí!
  Bhí Stessel ag caoineadh go míshásta:
  - Nonsense agus níos mó nonsense!
  Ansin mhol Smirnov go loighciúil:
  - An féidir le do Shoilse, tú féin a chur in aithne dóibh?
  Dhiúltaigh an gobharnóir tairiscint chomh spreagtha, áfach, agus d"iarr sé glaoch ar Fock a luaithe ab fhéidir.
  Bhí an Gearmánach scothaosta ag obair ar son na hintleachta Seapánach le fada an lá, agus mhill sé go mór na Rúiseach. Tá Fock féin amuigh an-chosúil le Gobsek, a bhfuil cur síos chomh cumasach air ag Balzac, agus gan a bheith chomh ramhar. Go deimhin, ba é airgead a spreag Fok chun dul i dteagmháil le gníomhairí an mikado. Breithnithe tráchtála thar aon rud eile.
  Mar sin féin, an nuacht nach raibh an Ard-Sliabh a glacadh agus ceithre witches monstrously láidir agus devilishly álainn le feiceáil (buachaillí cosnochta, ar ndóigh, ní raibh a chur san áireamh!), in ionad fiú Fok sásta. Anois is féidir leat táille bhreise a éileamh ó líonra spiaireachta na Seapáine, le haghaidh ionsaí nua, iontach aoil.
  Agus is breá le airgead cuntas ... Agus dá deacra atá sé don samurai in aice le Port Arthur, is amhlaidh is mó agus níos costasaí seirbhísí spiaire gairmiúil Fok.
  Dá réir sin, mhol an ginearál Gearmánach le gáire:
  - I gceann cúpla lá, tionól cruinniú agus tabhair luach saothair do na cailíní leis an méid is féidir leat! Agus muid ag smaoineamh ...
  Níl sé chomh furasta duine contúirteach a bhaint. Anseo tá Kondratenko fós beo - is suaitheantas é an ginearál seo, ceannasaí an-oilte, agus tá líne chosanta cobhsaí á choinneáil ag Port Arthur le ceithre mhí go leith. Agus tá an léigear ar fad ag dul ar aghaidh le níos mó ná sé mhí agus tá an tSeapáin ag cur fola ...
  Chomh maith leis an iliomad a maraíodh, bhí roinnt eile Seapánach, brúite ag corps, brúite, ach beo, a glacadh príosúnach, ar High Mountain.
  Thug duine acu, an Captaen Nakata, iar-dhlíodóir ardphróifíle ó Thóiceo, fianaise an-suimiúil.
  Tharlaíonn sé go raibh an tSeapáin cheana féin i staid an-deacair airgeadais agus eacnamaíoch. Bhí stoic d'ábhair mhíleata ag dul in olcas, bhí daonchumhachta oilte ag éirí as. Tá saighdiúirí an airm léigear an-tuirseach agus ídithe mar gheall ar bhia droch-chaighdeán agus droch-chaighdeán. Sa tSeapáin féin, tá siad ag iarraidh a thabhairt i gcrích go tapa. Ach ag an am céanna seasann siad ar Port Arthur a ghlacadh chomh luath agus is féidir - nó ní bhfaighidh Land of the Rising Sun tada as an gcogadh seo. Sea, agus níl an Rúis ag iarraidh síocháin. Tar éis an tsaoil, in ainneoin na mbuanna go léir i Manchuria, tá i bhfad níos mó marcra agus coisithe ag Kuropatkin. Agus sna defeats seo go léir, chaill na Seapáine saighdiúirí nach lú ná na Rúiseach.
  Bhuel, dá mba tocht den sórt sin é Kuropatkin, agus dá mbeadh beagán ar a laghad aige ó Alexander Suvorov, bheadh cúrsa an chogaidh difriúil.
  Ach mar an gcéanna, tá arm na Rúise i Manchuria ag fás agus ag méadú faoi dhá chór gach mí. Agus tá teorainn le haon gealtachta agus mediocrity, más rud é nach bhfuil an arm léigear a scaoileadh a lámha, ansin faoin mBliain Nua beidh barr Kuropatkin i coisithe a bheith faoi dhó, in marcra faoi thrí, agus in airtléire níos mó ná uair go leith - an. namhaid riachtanais a lán de na gunnaí le haghaidh an léigear.
  Agus le corrlach chomh mór sin, an féidir leis an iar-Aire Cosanta dul i ngleic ar bhealach éigin?
  An uair seo, mheabhraigh an Leifteanant Boreiko scéal a bhain le Tamerlane agus Mulla Nasreddin.
  An guth shrill an oifigigh na Rúise rumble go réidh thar na trinsí a bhí damáiste déanta ag sliogáin;
  - Nuair a chuaigh léigear Deilí ar aghaidh le fada an lá, thosaigh Tamerlane ag rá leis an scríobhaí gur chóir na seirbhísí cúil a sheoladh chun cabhrú leat.
  "Seol caoga míle coisithe oilte, cúig mhíle is fiche marcach, sé chéad ballistas agus trí chéad catapult, agus fiú dhá chéad eilifint chogaidh eile ...
  Bhreathnaigh an tUachtair Khagan siar ar Mulla Nasreddin a bhí bogtha go humhal agus d"fhiafraigh sé de réir a chéile:
  - B'fhéidir gur scóráil muid rud éigin is críonna?
  Chroith an Mulla a cheann agus labhair go dána leis an scríobhaí:
  - Stróic an leathán, agus caith an pár isteach sa chiseán - níl a leithéid de dhíth orainn ar chor ar bith!
  Bhí ionadh ar Tamerlane agus d"fhiafraigh sé den saoi:
  - Agus cad atá de dhíth orainn ansin!
  D'fhreagair Nasreddin go muiníneach:
  - Lig dóibh ceannasaí cliste a sheoladh!
  Chasadh focail an Leifteanant Boreyko thar a bheith stuama le gáire saighdiúirí Rúiseacha a cheadú.
  Nuacht tábhachtach eile ab ea nár tháinig an dóchas go rachadh an Ghearmáin isteach sa chogadh ar thaobh na Seapáine. Thug Kaiser Wilhelm cúnamh fiú do scuadrún Rozhdestvensky, a mbeidh caoga a haon long acu anois, mar aon le sé long de chuid Cúil Aimiréil Babushkin. Má chuirimid leis seo an chéad scuadrún ón Aigéan Ciúin spíonta i Port Arthur, ansin is féidir a rá go bhfuil cumhacht dóiteáin iomlán chabhlaigh na Seapáine agus na Rúise cothrom. Agus má éiríonn leat seacht báid throma a cheannach ón Airgintín, bainfidh tú amach buntáiste.
  Mar sin thit Kondratenko ina chodladh le giúmar cheerful, cé gur dhírigh na Seapánaigh a bhfiús go léir ar Shliabh Ard.
  
  MURA BHFUIL TÚ TEAGMHÁIL AMERICA
  Níor dhearbhaigh Hitler cogadh ar na Stáit Aontaithe. Bhuel, níor leomh Comhdháil Mheiriceá dul isteach sa chogadh san Eoraip. D'athraigh cúrsa na staire ó seo ... Bhuaigh an tSeapáin cath Midway agus bhunaigh sí í féin go daingean san Aigéan Ciúin.
  Níor éirigh le Rommel an Éigipt a ghabháil riamh. Ach ní dheachaigh na Briotanaigh le haghaidh Operation Torch ach an oiread.
  Ag Stalingrad, bhuaigh na Rúiseach, ach ansin sheol Mainstein frith-ionsaí san Úcráin. Ina theannta sin, ós rud é nach raibh sé riachtanach trúpaí a aistriú go dtí an Afraic, ghlac roinnt rannáin Gearmánacha eile páirt sa fhrith-ionsaí. Chuir an Fritz go mór leis an eitlíocht freisin. Thairis sin, aistríodh an Ace Marseille legendary Gearmánach go dtí an aghaidh thoir. Agus lig dó planes Sóivéadach a scrios.
  Is finscéal san aer é Marseille. Nuair a scaoil sé síos trí chéad eitleán, thug Hitler isteach céim nua de Chros an Ridire le duilleoga darach órga go háirithe dó. Agus ar feadh ceithre chéad aerárthach thug sé Ord an Iolair Ghearmánaigh le diamaint. Agus ar chúig céad Crois Mhór na Croise Iarainn láimh.
  Is feiniméan iontach é Marseille sa spéir. Agus tá eagla ar a chuid píolótaí Sóivéadacha.
  Ghlac tríocha umar nua Tíogair páirt freisin i bhfrith-ionsaí Mainstein, a d'imigh go hannamh i ngaineamh an tSahára, sa bhfíor-stair. Agus mar sin ní dhéanann na Meiriceánaigh dreapadh, agus na Breataine ag iarraidh a choinneáil ar an India ar gach costas agus nach chun cinn san Éigipt.
  I mbeagán focal, d'éirigh le Mainstein ní hamháin Kharkov agus Belgorod a athghabháil, ach Kursk freisin. Agus rinne an tArm Dearg damáiste níos mó. Agus bhunaigh na Gearmánaigh roinnt coirí. Agus ansin bhí sos oibriúcháin ann mar gheall ar sciorrthaí láibe.
  Sa stair fíor, bhí an Kursk Bulge. Ach anois tá an ledge seo gearrtha amach.
  Agus is í an cheist cá háit le dul? Ní raibh fonn orm dul go Stalingrad arís. Ach gan Stalingrad a ghlacadh ní shlánóidh tú do chuid trúpaí sa Chugais. Ach tóg arís isteach sa tromluí seo?
  Ionsaí ar Moscó? Ach tá cumhachtach agus cosanta go domhain.
  Thairis sin, ghearr an tArm Dearg sleá an Rzhev amach, agus níl aon dingeacha i bpoist Shóivéadaigh. Is forneart an-chumhachtach é Leningrad freisin - citadel cathrach.
  Is é sin, cibé áit a chaitheann tú é - i ngach áit tá cosaint chumhachtach Shóivéadaigh ar na trúpaí le stamina iontach. Agus ansin chinn Hitler - an buille is mó san Éigipt a bhualadh, agus toibreacha ola a urghabháil sa Mheánoirthear.
  Agus ag an am céanna athlíon trúpaí Wehrmacht le rannáin choilíneach, Arabacha.
  Bhí an smaoineamh tarraingteach. Agus san oirthear, geall ar aerárthach ionsaitheacha agus scaird. Go háirithe, gheall scaird-bhuamairí Arado go mbeadh siad ina bhfórsa uafásach nach mbeadh aon chaillteanais orthu.
  In aon chás, san oirthear, d'ordaigh an Fuhrer cosaint agus dul chun cinn san Afraic.
  Fuair Rommel roinnt rannáin umar, lena n-áirítear iad siúd le Panthers agus Tigers. Bhí an dá umar seo tráth a gcuma agus ar feadh tamaill ina dhiaidh sin ar na cinn is fearr ar domhan. Is léir go raibh umair na Breataine as an áireamh. Cé go raibh an "Churchill" aon armúr níos laige. Ach ba léir nach leor a ghunna.
  Carr maith a bhí sa Focke-Wulf freisin. Bhí na hairm is cumhachtaí ag an Trodaire seo agus go litriúil scuabadh sé a chéile comhraic. Cúitíodh an maneuverability is measa ag an luas ard nuair tumadóireacht. Sea, agus d'fhéadfadh sé gunnaí aeir lámhach síos aon eitleán ón gcéad ghlao. Mar sin bhí an brú i ndáiríre ollmhór.
  Thit na Breataine faoi bhuille aces chumhachtach, Gearmánach. Ní hamháin Marseille.
  Ábhar iontais mhíthaitneamhach don Bhreatain ab ea umar an Tíogair, a raibh armúr d"ardchaighdeán agus cumas láidir marthanachta aige. Mar sin chuir ionsaithe Rommel agus Iúil turraing mhór don Bhreatain.
  In ainneoin an teas, bhris na Gearmánaigh trí na cosaintí agus dhoimhnigh na céadta ciliméadar ar an t-aistriú, ag tógáil Alexandria. Agus ghabh Delta na Níle. I gcathanna, rinne an Ace umar Wittmann idirdhealú a dhéanamh idir é féin ar an Tíogair. Agus laoch nua sa Tríú Reich.
  Éirí Amach san Éigipt agus an réalta de Huffman, a bheidh go luath ar an dara.
  Ba laoch é Rudel freisin.
  Arís lán de shaothair na Gearmáine. D'ordaigh Rommel go sciliúil agus bhuaigh coireanna. Bhí níos lú Briotanach ann agus bhí siad níos measa i gcáilíocht ná an Wehrmacht.
  I gcathanna, rinneadh tástáil ar an lián ionsaí MP-44 freisin, a bhí ar an gceann is fearr ar domhan agus a bhí an-éifeachtach. Go ginearálta, bhuail na Gearmánaigh an Bhreatain ar gach slí agus thrasnaigh siad Canáil Suez agus níos faide go dtí an Iaráic agus Cuáit, leis an bPalaistín.
  Beagán níos luaithe, gabhadh Málta freisin. A bhí ina oibríocht an-mhaith. Níor tháinig Stalin chun cinn go fóill agus d'fhan sé. Ach chuir an ruaig ar na Breataine an scéal casta. Agus anois d'fhéadfadh na Naitsithe dul ar stailc ag an Chugais agus ó dheas.
  Go mall, sheol an tArm Dearg ionsaitheacht i gcoinne Kursk agus Orel i mí Mheán Fómhair. Ach bhí na Gearmánaigh ag súil leis agus d'ullmhaigh siad cosaint chumhachtach.
  Mar chosaint, d'éirigh leis na Gearmánaigh Ferdinands an tástáil freisin. Bhí an gunna féinghluaiste seo le armúr tosaigh an-chumhachtach éifeachtach chun umair a scriosadh.
  Gan olc i gcosaint agus "Panther". Chuir na Gearmánaigh in aghaidh go stubbornly. Chuaigh trúpaí Sóivéadacha chun cinn go han-mhall agus níorbh fhéidir leo dul isteach sa spás oibríochta.
  Bhí na Gearmánaigh in ann titim an tosaigh a sheachaint, agus cur i gcoinne. Agus an tArm Dearg chun cinn ach céad ciliméadar in dhá mhí, ach chuaigh Kursk agus Orel, agus, mar gheall ar an damáiste trom, stop. Agus ghlac na Gearmánaigh seilbh ar an Meán-Oirthear ar fad. Agus i mí na Samhna bhí siad in ann Giobráltar a ghlacadh le stoirm. Bhí Hitler fós ina luí ar Franco.
  Ina theannta sin, lagaíodh Sasana go mór mar gheall ar ghníomhaíocht an chabhlaigh fomhuirí namhaid. Agus bhí tionchar diúltach aige seo freisin.
  Thosaigh Churchill fiú ag claonadh i dtreo na síochána ar leith. Ach bhí Hitler ag iarraidh an Mór-Roinn Dhubh a chur faoi chois go hiomlán. Agus thairg sé sos cogaidh do Stalin ar feadh bliana.
  D'aontaigh ceannaire cuasach an APSS leis an sos seo. Bhí sé ag comhaireamh ar arm nua.
  Ach bhí a fhios ag Hitler cad a bhí ar siúl aige. Ghabh an Ghearmáin an Afraic, agus i samhradh na bliana 1944 thosaigh tuirlingthe sa Bhreatain. Agus an uair seo d'éirigh leis na Naitsithe gach rud a dhéanamh gan staonadh. Ghlac aerárthaí scaird ó na Naitsithe ceannasacht sa spéir. Agus bhí na trodaithe ME-309 agus TA-152-tiomáinte lián an-láidir. Agus léirigh an raidhfil ionsaí MP-44 é féin an-fionnuar sa tsraith mais.
  As na tancanna, ba chóir an Panther-2 a thabhairt faoi deara le scáthchruth níos ísle agus turret beag caol. Tar éis dó armúr agus armúr a chur leis, níor mheáchan an umar nua ach daichead a seacht tonna le hinneall naoi gcéad each-chumhacht. Agus bhí feidhmíocht tiomána maith aige, le gunna 88 mm 71EL, agus céad caoga milliméadar d'armúr tosaigh. Táirgeadh an Tíogair-2 i mbaisceanna beaga, mar gheall ar an bhfíric go ndearna cuma an Panther-2, nach raibh beagnach níos lú ná mar a bhí cosaint agus comhionann san armáil, le barraíocht ró-mhór i bhfeidhmíocht tiomána, an umar seo imithe i léig.
  Cosúil le "Tíogair" simplí. Ach an "Lion" -2 iompaigh amach a bheith ina meaisín níos rathúla.
  In sé, cuireadh an t-inneall agus an tarchur le chéile agus trasna. Mar thoradh air sin, thit an scáthchruth, agus tháinig an umar i bhfad níos éadroime. "Lion" -2 a raibh meáchan caoga a trí tonna aige. Gunna de 105 mm 70 EL, taobh-armúr 82 mm, armúr tosaigh de chabhail 150 agus 120 mm le fánaí. Agus tá forehead an túr 240 mm le fánaí.
  Agus inneall míle horsepower. Tá an carr, mar a fheiceann tú, ag rith agus cumhachtach i ngach slí. Bhí Lev 2 iontach.
  I mbeagán focal - gach Khan. Agus níl seans ar bith ag an mBreatain i gcoinne an Wehrmacht.
  Fuair píolótach Marseille le haghaidh seacht gcéad caoga aerárthach a bhí thíos leis dámhachtain nua: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Agus is úsáid an-fhionnuar de thallann é seo.
  I gceann coicíse thit an Bhreatain. Agus tógadh Londain. Agus theith Churchill faoi náire.
  Cé nach bhfuil deireadh leis an gcogadh go foirmiúil fós, tá an Astráil gafa ag na Seapánaigh cheana féin.
  Agus tharraing Ceanada siar go luath ón gcogadh. Rinne na Gearmánaigh Oibríocht Icarus freisin i mí Lúnasa, ag gabháil don Íoslainn. Agus anois ní raibh na Stáit Aontaithe in ann iad a fháil.
  Tar éis sin, thosaigh siad ag ullmhú ionsaitheacha nua i gcoinne an USSR. Ag brath ar aerárthaí scaird agus umair den tsraith "E". Chomh maith le hairm bhunúsacha nua cosúil le diúracáin bhailistíocha agus dioscaí.
  Shínigh SAM an tsíocháin leis an tSeapáin go luath. Agus ar 20 Aibreán, 1945, d'aontaigh an Tríú Reich agus tír na samurai ar chomh-chogadh. Agus thosaigh ionsaithe Fritz ar an 15 Bealtaine nuair a thriomaigh na bóithre.
  D'ullmhaigh an APSS ar feadh i bhfad agus thochail sé go leor daingnithe. Sa cheathrú bliain is daichead, bhí an chuma ar an Arm Dearg - an tosaitheoir roicéad Andryusha. Chomh maith leis sin sa tsraith tá umair T-34-85 agus IS-2. Agus aerárthaí LA-7 agus Yak-3. Mar sin féin, níor chuaigh an Yak-3 isteach i dtáirgeadh mais mar gheall ar an easpa duralumin ard-chaighdeán. Agus d'fhan an Yak-9 an príomh-Trodaire. Bhí LA-7 níos fearr ar luas, ach fós ní raibh sé níos lú ná na Gearmánaigh.
  Is é an rud is salach ná gur chaill an APSS a fheabhas cainníochtúil san aer. Tháirg na Gearmánaigh i bhfad níos mó aerárthach, scairdeanna san áireamh.
  In umair, tá buntáiste fós ag an nGearmáin i gcáilíocht. Tá an dá "Panther" -2 agus "Lion" -2 meaisíní níos airde agus níos cumhachtaí. Bhí an E-10 agus E-25 le feiceáil sa tsraith freisin. D"éirigh thar barr leis an ngunna deireanach féinghluaiste. Teaglaim de ghunnaí 88 mm i 100 EL. Armúr tosaigh 120 milliméadar ag fána mór, armúr taobh de 82 milliméadar le meáchan tríocha tonna le hinneall 900 horsepower, agus airde méadar go leith. Sea, bhí sé cheana féin meaisín ach Beast.
  Scaoil an gunna nua 12 bhabhta in aghaidh an nóiméid agus polladh gach umar Sóivéadach ó achar comhraic.
  Forbraíodh "Panther" -2, umar maith, ach "Panther" -3. Tá sí níos troime ag seasca a cúig tonna, ach is fearr a chosaint agus a armtha. Ach go dtí seo sa tsraith níl ach E-10 agus E-25 agus E-100 ollmhór. Fuair an umar deireanach inneall de 1,500 horsepower, a, le meáchan de 130 tonna, thug sé luas 40 ciliméadar ar an mhórbhealaigh. Tá taobh armúr an umair seo 210 mm slanted, agus tá an armúr tosaigh 250 mm fána. Agus dhá ghunna: 128 mm agus 75.
  Tugadh "Mammoth" ar an umar seo. Tá sé níos forbartha ná an "Maus", agus leagan amach dlúth. Cosaint an-mhaith ó gach uillinn. Umar cinn iontach agus go leor nimble.
  Ach fós costasach agus go leor trom.
  Fuair an USSR an IS-3 i mí na Bealtaine. Tá an meaisín seo cosanta go maith sa mhullach, ach tá feidhmíocht tiomána níos troime agus níos measa ná an IS-2 le armáil chomhionann. Agus níos costasaí agus níos deacra a mhonarú. I mí na Nollag 1944, thosaigh an SU-100 a tháirgeadh - gunna féinghluaiste níos praiticiúla ná samhlacha roimhe seo.
  Tá an USSR réidh. Ach ní go dtí an deireadh. Ina theannta sin, tá an tSeapáin ag dul chun cinn ón taobh thoir.
  Ní raibh údar maith ag XE-162 leis féin. Bhí sé deacair aerárthach a raibh tréithe eitilte den scoth aige agus atá saor, éasca le déanamh a bhainistiú agus ní raibh ach píolótaí ardcháilithe in ann eitilt air.
  Fíor, thaitin Huffman leis. Chun a stíl troid - an meaisín foirfe.
  B'fhearr le Marseille an ME-309, capall iontaofa, nó an TA-152 le hairm chumhachtacha. Bhí sé ina snípéir.
  Níl ME-262 dona freisin, ach níl sé fós iontaofa go hiomlán, ach go leor éifeachtach agus daingean.
  Scaoileadh an scaird ME-163 i leagan níos forbartha - trodaire roicéad beag, gan earball agus an-tapa. Ní carr olc ME-1100 le sciatháin a athraíonn scuabadh, ach éilíonn sé píolótaí ardcháilithe.
  Dea-charr ME-262 X, ar gach slí - luas den scoth níos mó ná 1100 ciliméadar in aghaidh na huaire, sciatháin scuabtha, cúig gunnaí aeir, innill inaistrithe, níos forbartha agus iontaofa, agus praiticiúil do ghnáth-phíolótaí a rialú. Ach ní go fóill sa tsraith.
  Na capaill oibre is mó de na ME-309 agus TA-152. Meaisíní scriú, ach an-diana, ard-luas, agus airm cumhachtach. Agus is tábhachtaí fós, tá go leor acu. Agus tá iallach ar an USSR fós a bheith ag brath ar an Yak-9, agus ar an PE-2, nach bhfuil an-mhaith, agus tréithe eitilte sách lag an IL-2, agus nach bhfuil i bhfad níos fearr ná an IL-10.
  Sea, tá na fórsaí neamhionann.
  Úsáideann na Gearmánaigh coisithe coilíneacha i gcathanna freisin. A bhfuil fadhbanna.
  Chomh maith leis an tSeapáin, chuaigh an Tuirc isteach sa chogadh freisin. Agus anois tá na Gearmánaigh, mar aon leis na Ottomans, ag dul chun cinn ó lasmuigh den Chugais. Agus is é seo an fhadhb fós.
  Tá an tArm Dearg daingean.
  Go ginearálta tá Hitler muiníneach as an bua. Níor tháinig na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh leis an Tríú Reich.
  Agus sheol na Gearmánaigh maslach i dtreonna straitéiseacha éagsúla ag an am céanna. Bhuail siad ó Leithinis Taman. Agus Rostov-on-Don, agus ó Kursk go Voronezh, agus go Moscó sa lár. Agus sa tuaisceart go Tikhvin, le haghaidh fáinne an dara Leningrad. Agus Karelia. Agus mar aon leis na dTurcach sa Transcaucasia. Agus go dtí an Iaráin.
  Agus san oirthear ionsaigh an samurai. An buille is mó go dtí an Mhongóil agus Primorye ó thalamh, agus go Vladivostok agus Petropavlovsk ón bhfarraige. bhrúigh siad go crua.
  Ar ndóigh, is scaipeadh fórsaí é ionsaí i dtreonna éagsúla.
  Ach tar éis an tsaoil, tá iallach ar an namhaid, chun é a bhualadh amach, spraeáil a dhéanamh. Agus tá go leor cúlchistí ag an Tríú Reich.
  Lena n-áirítear deighiltí ó gach cearn den Eoraip. D'aontaigh an tSualainn dul isteach sa chogadh, mura ndéanfaí é a shlogadh suas le Oibríocht Polar Bear. Sheol an Eilvéis rannán oibrithe deonacha freisin. Franco isteach go hoifigiúil ar an gcogadh, d'fhógair slógadh. Agus is fórsa suntasach é seo.
  Tar éis don Iodáil a lámha a scaoileadh, rinne sí slógadh breise agus chuir sí fórsaí móra soir. Chuaigh Salazar, faoi bhrú ó Hitler, isteach sa chogadh in aghaidh an USSR freisin. Chuir rialtais na Breataine agus na Fraince a bhí faoi fhorghabháil trúpaí. Bhí an Eoraip ar fad faoi airm - gach tír gan eisceacht.
  Ina theannta sin, páirteanna na Rúise Vlasov agus daoine eile .... Chomh maith le rannáin Arabacha agus hAfraice agus fiú Indiach agus Iaráin. Tá an oiread sin fórsaí bailithe. Ní raibh go leor airm do gach duine.
  D'aontaigh na Stáit Aontaithe fiú líon mór raidhfilí uathoibríocha agus meaisínghunnaí, agus gluaisteáin a thabhairt do na Gearmánaigh.
  In umair, bhí an Tríú Reich níos lú ná an APSS, ag cailleadh go dtí an t-ollmhór tríocha ceathair. Ach overtook i gunnaí féin-ghluaiste. Is féidir E-10 agus E-25 a tháirgeadh i bhfad níos éasca agus i gcainníochtaí ollmhóra. Agus is cinnte go bhfuil an umar Panther-2 is ollmhór níos fearr ná an T-34-85, go háirithe i armúr tosaigh agus airm, ach fós sách lag ar na taobhanna.
  Ghlac na Gearmánaigh, áfach, trí úsáid a bhaint as tionscal na Breataine, agus na Francaigh níos gníomhaí i dtáirgeadh umar, an APSS, le níos mó cumhachta. Agus d'fhorbair siad airtléire freisin. Ach ní raibh an tArm Dearg níos lú ná na gunnaí, agus thug sé seo roinnt seans.
  Ach sna coisithe, tá buntáiste ag an namhaid agus soghluaisteacht na trúpaí, freisin.
  Scaip an cinneadh ionsaí ar gach taobh láithreach cúlchistí an Airm Dhearg agus chuir sé an t-ordú amú. Is é an rud is bréan ná nach raibh aon ionchais ag an APSS, a raibh acmhainneacht eacnamaíoch agus acmhainní daonna mar thoradh air.
  D'éirigh an namhaid níos láidre agus d'fhéadfadh sé níos mó a chur leis, ach b'fhéidir nach ndearna an USSR.
  Sa lár, áit a raibh an chosaint is láidre, choinnigh an tArm Dearg amach. Ach sa Chugais, thit an tosaigh.
  Agus thit an taobh theas ar fad. Agus sa tuaisceart, ghlac na Gearmánaigh fós Tikhvin agus thug siad an artaire go Leningrad.
  Bhí lúcháir ar Hitler.... I rith an tsamhraidh, bhí na Gearmánaigh agus a gcomhrialtas in ann an Chugais a ghabháil go hiomlán agus an Volga a bhaint amach i réigiún Stalingrad agus Astrakhan. Agus i mí Mheán Fómhair, tógadh Stalingrad agus Astrakhan araon.
  Bhí an cogadh caillte go straitéiseach. Agus ghabh na Seapánaigh Mhongóil agus Primorye.
  Faoi na coinníollacha seo, thairg Stalin síocháin don Fuhrer ar aon téarmaí.
  D'éiligh Hitler géilleadh. Dhiúltaigh Stalin.
  Sheol na Gearmánaigh ionsaí feadh an Volga. Tógadh Kuibyshev, agus Saratov, Tambov ...
  I mí na Nollag, chuaigh na Gearmánaigh i dteagmháil le Ulyanovsk. Bhí sos sealadach ann. Ró-fhuar do na hArabaigh agus do shaighdiúirí dubha. Bhí Hitler ag iarraidh an cine bán a shábháil i gcathanna agus froze an ionsaitheacha go dtí an earrach.
  Sa séú bliain is daichead, tháinig na gunnaí féintiomáinte SU-100 mar phríomhfhreagairt na Sóivéide. Níos éasca a mhonarú ná an T-34-85 agus le hairm chumhachtach agus éifeachtach, ba chosúil gurb é an bealach is fearr amach é. Cé gur sa stair réadach ní raibh an SU-100 ró-ollmhór.
  Sa USSR, forbraíodh an IS-7 go pras; tá sé ró-chasta maidir le táirgeadh mais. Más rud é i bhfíor-stair, fiú ansin níor lig siad isteach sa tsraith é in aimsir na síochána, ansin nuair a bhíonn an namhaid in aice le Ulyanovsk agus tú ag buamáil aerárthach i gcónaí, ní féidir leat fiú do cheann a ardú.
  In ionad an IS-7, seoladh an SU-130 go pras isteach sa tsraith ar an chassis IS-2. D'fhéadfadh an meaisín seo ar a laghad rud éigin a dhéanamh i gcoinne na mastodons Gearmánacha. Thairis sin, chuaigh an Panther-4 isteach sa tsraith leis na Gearmánaigh, fiú níos troime, agus níos fearr a chosaint, agus Lev-3.
  I mBealtaine 1946, cuireadh tús le hionsaí nua de chuid na Naitsithe. Seachbhóthar Moscó, agus leis an storming an chaipitil féin. Leningrad fós i an fáinne.
  Bhí tiomáinte Blacks agus hArabaigh chuig an ionsaí. Agus doirteadh a lán fola.
  Stalin ordaigh - chun seasamh chun báis!
  Thit Ulyanovsk agus Kazan tar éis míosa troda. Ghlac na Gearmánaigh Orenburg agus Ufa freisin. Agus dhá mhí ina dhiaidh sin, thit Gorky City freisin. Agus bhí timpeallaithe Moscó.
  Bhuel, Stalin, ar ndóigh, theith agus i bhfolach sa tSibéir. Bhí Zhukov i gceannas ar chosaint Moscó. Bhí na troideanna an-dian. Moscó ar siúl go stubbornly.
  Ach bhí sí brúite. Ag an am céanna, shroich na Gearmánaigh an Urals. Thóg siad Sverdlovsk agus Chelyabinsk.
  Moscó ar siúl go fóill. Agus thit ach i mí na Nollag 1946. An cogadh, áfach, nach bhfuil, dar críoch fós ... Bhog an ceanncheathrú go Novosibirsk.
  Agus lean an streachailt ar aghaidh ansin.
  Thosaigh na Gearmánaigh ag dul chun cinn arís i mBealtaine 1947. Tá siad le feiceáil cineálacha níos forbartha teicneolaíochta. Agus san eitlíocht - Bombers tailless agus sa teicneolaíocht. Mheáigh an Panther-4 seachtó tonna fós le hinneall de chúig chéad déag capall. Forbraíodh an "Panther" -5 leis na hairm chéanna, ach meáchan caoga is cúig tonna agus inneall de 1800 horsepower. Tá an tiús céanna ag an armúr, ach tá na huillinneacha claonta réasúnach tar éis éirí níos mó.
  Bhí na chéad T-54 le feiceáil san Arm Dearg, ach tá sé seo cosúil le poultice marbh cheana féin.
  Marseille ar feadh míle downed aerárthach a fuair an Star of the Knight's Cross le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. I gcás míle go leith aerárthach, Réalt na Croise Ridire le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus ar feadh dhá mhíle eitleán, Réalt na Croise Ridire le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Bhí an tArm Dearg ar lasadh anois. Ach throid sí le neart mór. Fuair Kozhedub don chéadú aerárthach Gearmánach an ceathrú réalta óir de laoch an APSS. Bhí sé ar an gcéad duine a fuair dámhachtain den sórt sin don cheathrú huair. Ba é Pokryshkin an chéad laoch a fuair bás trí huaire. Ní raibh daoine eile in ann fás go fóill.
  Bhí meaisín nua á fhorbairt freisin, ach bhí sé ró-dhéanach cheana féin.
  Fuair na Gearmánaigh an MP-54, atá níos éadroime i meáchan agus foirfe.
  Bhí ME-362 le feiceáil freisin. Is carr deireadh ard é freisin. Faigheann Rudel na Duilleoga Darach Platanam agus Huffman.
  Bhí an cogadh ar...
  Agus seo é an samhradh míleata seo caite. Tá na Naitsithe ag dul chun cinn, ag sárú friotaíocht lag na trúpaí Sóivéadacha. Géilleadh aonad níos mó agus níos mó den Arm Dearg gan troid, níos mó agus níos mó tréigtheoirí. Thit Novosibirsk i mí Mheán Fómhair. Agus i mí na Nollag, críochnaíodh gabháil beagnach gach cathracha móra sa tSibéir agus san Áis Láir ag na Gearmánaigh agus na Seapáine.
  I mí an Mheithimh 1948, bhí áitiú Chukotka agus gach lonnaíocht suntasach níos mó nó níos lú den APSS. D'iompaigh an cogadh isteach i gcéim páirtíneach. I mí na Nollag 1948, maraíodh Stalin trí ionsaí roicéad. Agus ar deireadh, an 30 Eanáir, 1949, shínigh Beria comhaontú ar thabhairt suas an Airm Dearg agus trúpaí an NKVD mar mhalairt ar ollmhaithiúnas agus maithiúnas.
  Ach lean sorties ar leith de partisans.
  Chruthaigh na Stáit Aontaithe an buama adamhach agus tá sé as teacht anois. Mar sin féin, conquered ag an Tríú Reich agus an tSeapáin a díolama agus díolama níos mó ná glúin amháin. Mar sin tá an t-am le haghaidh na síochána tagtha. D"eitil na Gearmánaigh isteach sa spás le linn an chogaidh ar an V-4. Agus ar 20 Aibreán, 1955, thosaigh eitilt go dtí an ghealach le spásairí.
  Bhí trí Impireachtaí hegemonacha ar fud an domhain anois - an Tríú Reich, SAM, agus an tSeapáin. Mhair siad sách síochánta agus bhí siad san iomaíocht i ngeilleagar spáis agus san eolaíocht. Cé go raibh an domhan teetering ar tí cogadh núicléach. Ach bhí dóchas ann go socróimid síos agus go n-éireodh linn!
  COSANTA NA MHOScó AG Laochra ceannródaíocha
  ANÓTÁIL
  Léiríonn ceannródaithe, mar i gcónaí, an rang is airde agus aerobatics le linn an Chogaidh Mhór Patriotic.
  . CAIBIDIL #1
  Tá an cathlán de cheannródaithe óga faoi cheannas an bhuachalla síoraí Oleg Rybachenko ag troid chun Moscó timpeallaithe, príomhchathair an APSS, a chosaint.
  Tá buachaillí agus cailíní a bhfuil naisc dhearga acu, cosnochta agus gioblach ag troid in aghaidh an airm fhaisisteach.
  Tá na Naitsithe ag ionsaí ón aer.
  Tá tonnadóirí scaipthe thart agus tá blúirí iomadúla breactha ar na bealaí isteach go léir chuig na seasaimh Shóivéadaigh. Tá na crainn charred, na crainn beithe, charred cosúil le lasáin, cuma go háirithe touching.
  Tá an buachaill Oleg agus an cailín Margarita ag tochailt trinsí, ag brú a mbonn lom, cruaite, linbh ar easnacha na sluaiste.
  Deir an cailín:
  - Is maith a bheith neamhbhásmhar! Tá na Naitsithe ag buamáil sinn, ach níl eagla orainn.
  Chlaon an buachaill a cheann geal.
  - Cinnte nach bhfuil eagla!
  In aice leo, oibríonn leanaí eile, freisin cosnochta, leath-nocht, coirtithe agus tanaí, le sluaiste.
  Canann an cailín Marinka, agus í ag brú a sála cruinn lom ar láimh an tsluasaigh:
  - Tá ceannródaí réidh i gcónaí! Agus ar aghaidh gan a thuilleadh moille!
  Canann an buachaill Seryozhka, ag tafann a fhiacla:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan! Soak na Naitsithe sa leithreas!
  Tá leanaí réidh le troid go heroically. Cathlán iomlán de cheannródaithe. Agus tá siad an-cróga.
  Tá buachaillí agus cailíní réidh chun troid go dtí an deireadh. Agus tá siad ag dul chun troid.
  Coigeartaíonn Boy Petka slingshot baile.
  Tá na páistí réidh le troid. An-réidh.
  Seo iad na haerárthaí ionsaí Naitsíoch ag eitilt. Tá go leor acu agus tá cuid acu fiú na cinn is nua, imoibríoch.
  Tarraingíonn Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ar slingshot agus seolann siad rud éigin go hiomlán marfach ag an namhaid, is é sin mála pléascach guail.
  Beidh sé ag eitilt i stua agus bhuail ar dheis ag an aerárthach ionsaí. Pléascfaidh sé agus splatter i ngach treo le blúirí. Thosaigh cúpla eitleán sa chomharsanacht ag caitheamh tobac.
  Tá áthas ar leanaí agus go litriúil squeal. Ag bualadh leis na cosa lom.
  Agus cloistear squeak ionsaitheach.
  Seolann an buachaill ceannródaí Sashka agus an cailín Masha bronntanas marfach an bháis. Agus bhuail an meaisín Naitsíoch. Seolann Stormtroopers roicéid ag na ceannródaithe. Leanaí flickering le sála lom, liath ón deannach, scaipeann siad. Agus tine ar ais arís.
  Chuir buachaill Oleg Rybachenko tweet:
  - Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad,
  Beidh deireadh le faisisteachas....
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  An buachaill agus an cailín araon, amhail is dá mba ag lámhach ó bazooka iad. Agus tá eitleán Gearmánach eile stróicthe as a chéile.
  Shuigh Margarita a cosa lom, agus chan sí:
  - Buailfimid na faisisteach,
  Tá Dia agus an cerub linn!
  Exclaims Boy Seryozhka:
  Tá Stalin linn!
  Agus bhrúigh an leanbh cnaipe an bazooka lena bharraicíní loma!
  Seo é mar a scaoileann siad. Cloistear crónán. I gcéin is féidir leat a fheiceáil conas atá umair ag druidim.
  Is féidir leat a fheiceáil conas a thiteann na duilleoga ó na crainn. Agus mar a eitlíonn clods talún suas go dtí an barr.
  Agus conas a dhóitear an féar. Tá cos lom an chailín Lara dóite ag solas. Agus screams sí.
  Squeaks Lara:
  - Glóir don chumannachas!
  Cadhnraí dóiteáin ar fheithiclí Gearmánacha. Ach tine siad ó fad.
  Cailíní cosnochta-scaipeann baill Komsomol flickering le sála bándearg lom. Agus a thabhairt ar an teilgeáin. Seoladh rud éigin go hiomlán marfach.
  Agus sosanna tormáin.
  Spreagann Veronica, an ball Komsomol seo:
  - Buíochas le Dia Rod!
  Troideanna laochra go han-éadóchasach. Agus tá an ceannródaí grenades thrown ag na naimhde.
  Leanaí shoot ag an namhaid agus bhuail na Naitsithe. Tá amhais marbh ag titim.
  Chaith Alice, an cailín ceannródaíoch seo, líomóid lena bharraicíní loma. Buail an namhaid agus squeaked:
  - Don Bhandia Lada!
  Thug an buachaill Kai seal, ghearradh síos na Naitsithe agus squeaked:
  - Chun an athar ar aghaidh!
  Ghearr an cailín Glasha síos an Fritz agus squeaked:
  - Do Mháthair na Rúise!
  Agus lena bharraicíní loma, chaith sí grenade dúnmharaithe.
  Seo an áit a throideann na páistí ceannródaí go dian.
  Sheol Oleg agus Margarita mála guail arís as slingshot agus scrios siad an turret as an umar. Chuir an buachaill agus an cailín an curfá:
  - Chun solas an cumannachas!
  Chuir Oleg Rybachenko, buachaill thart ar aon bhliain déag, ach an-mhatánach, a shála lom ar an bhféar agus thosaigh sé ag tarraingt an phacáiste pléascach ar an sreang.
  Agus ansin "Leon" Hitler ghlac é agus stumbled ar rud éigin marfach, agus a rollóirí, tar éis a fuair scrios, chuaigh.
  Agus rolladh siad. Anseo agus an cailín, le caith líomóide, stróic sé ceann an Fritz agus rolladh sé feadh an fhéir. Agus d'eitil na fiacla amach as an duine.
  Margarita, lámhach, squeaked:
  - Chun an athar go dtí an deireadh!
  Agus sheol na huiscí ar a cos lom arís dúnmharú agus fionnuar.
  Agus tá na ceannródaithe thar a bheith dea-dírithe dóiteáin.
  Tá umair Gearmánacha ag bogadh isteach. Tá cuid acu nua agus squat. Dóiteáin siad go cruinn ag an namhaid. Níos cruinne, ní cruinn. Agus freagraíonn na ceannródaithe cosnochta. Agus scrios an namhaid.
  I gceannas ar Vailintín, chothaigh an cailín seo an tine:
  - Chun ár nAthair!
  Agus a ghearradh amach ar an namhaid le pléasctha marfach. Agus a lán de na coirp.
  Bíonn ceannródaithe ag troid cosúil le bogatyrs agus bogatyrs.
  Canann an Ceallach, an buachaill ceannródaí seo, ag baint speal as comhraic:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus caithfidh sÚil lom an linbh pacáiste pléascach suas.
  Seo iad na páistí anseo - tá siad an-bréan do Hitler.
  Is iad na trodaithe go deimhin óg, ach an-cogaidh. Níl aon bhealach chun cur i gcoinne iad.
  Thug an buachaill Maksimka seal freisin agus squeaked:
  - Beidh aoiseanna nua ann
  Beidh athrú ó ghlúin go glúin...
  Ach aon duine, agus riamh -
  Ná déan dearmad ar an ainm Lenin!
  D"aontaigh an cailín Veronica:
  - Ná déan dearmad agus ná logh!
  Agus arís caithfidh sé rud marfach lena chos lom.
  Tá an buachaill Seryozhka bhainistiú cheana féin a bheith i lámha na executioners Naitsíoch, agus trí miracle éigin d'éalaigh sé.
  Ach is maith cuimhneamh ar na ceisteanna, ar an gcéasadh agus ar an drochíde mídhaonna.
  Agus throid na Gearmánaigh féin ní hamháin, ach rinne siad atrocities cruálach freisin. Le linn na troda, bhí an líne tosaigh shuffled go minic. Mar sin thit an buachaill scout Seryozhka Panteleev isteach i gaiste.
  Tháinig buachaill dhá bhliain déag d'aois i gcomhghleacaí cásála Gearmánach, baineadh amach é agus chuardaigh sé leabhar nótaí agus piostal beag Meiriceánach.
  D'fhiafraigh oifigeach Gearmánach i Rúisis Serezha:
  - Ar mhaith leat buachaill beo?
  D'fhreagair Panteleev, ag ísliú a cheann:
  - Níl mé chun an milleán ar rud ar bith!
  Las an bhean a súile go fíochmhar agus dúirt go bagarthach:
  - Ní raibh tú i d'aonar... Cá ndeachaigh an bheirt chomrádaithe sinsearacha?
  Chroith Seryozhka agus d'fhreagair sé go drogallach:
  "Fiú dá mbeadh a fhios agam, ní déarfainn go fóill..." Ansin d"ardaigh an buachaill a cheann agus scairt. - Agus tú fós go luath deireadh!
  Rinne an bhean gáire fí.
  - Tá tú mícheart! Tá an Fuhrer dochreidte, agus inseoidh tú i bhfad níos mó dúinn!
  Tógadh cluaise i roinnt shorts bán amach sa sneachta. Bhí cos lom pricked ag dromchla fuar sleamhain le screamh oighreata, agus easnacha lom an buachaill tanaí, gobadh amach mar na barraí de chiseán, shiúil, unpleasantly tickling an Breeze fuar. Bhí an buachaill ag croitheadh ní hamháin as an fuar, ach freisin as eagla. Dhealraigh sé chomh helpless agus pathetic. Lean an bhean é, agus chrom an sneachta faoina buataisí.
  Chuimil Seryozhka a chuid boinn fuaraithe go neamhdheonach, beagán garbh, agus rinne sé iarracht céim a chur leis. Ach na lámha ceangailte taobh thiar den rópa twitched go neamhdheonach. Stad an buachaill. Bhí buicéid uisce oighir ullmhaithe cheana féin, sraith mhór de shlatanna úra. Tá raca garbh snoite ann, tine ar lasadh, ar a dtéitear tlúnna agus ar seiceadóir gránna náireach. Cat gan chroí a d"ullmhaigh don cheistiú le paisean.
  Earring céim siar agus dhún a shúile. Tháinig faitíos ar an bpáiste scout - an dtosóidís i ndáiríre á chéasadh mar seo, díreach sa fuar.
  Ach tá an chuma ar an scéal gur mar seo go díreach a bheidh sé, agus céasadh siad go poiblí iad - anseo tá an slua á thiomáint chuig an seó. Scairt gardaí na Gearmáine go bagarthach. Tá an gasúr fionn Rúiseach ag iarraidh go mór an crith a mhaolú, tá an sioc ar lasadh a shála cheana féin, ach, in ainneoin an fhuachta, thit allas síos ar chorp tanaí ach séimh an ghasúir.
  Idir an dá linn, thóg an bhean cás toitíní agus lastóir as a póca. Go mall las sí toitín, agus ansin go tobann go géar jabáil toitín ar lasadh faoi lann ghualainn géar an bhuachalla.
  Scread Seryozhka go neamhdheonach, agus bhí pollta sa srón. A yushka lag flowed. Agus rinne an bhean nathair sciob:
  - Inis dúinn go tapa, cá háit eile a bhfuil teagmháil agat, cad é an focal faire don thalamh faoi thalamh?
  A scairt an buachaill ar bharr a scamhóga:
  "Ní inseoidh mé duit ar aon nós!" Ní inseoidh mé go deo!
  D'ordaigh an bhean go géar:
  - Ansin fuck air!
  Bhí lámha Serezha ceangailte taobh thiar dá dhroim cheana féin, agus bhrúigh cúntóir an fhorghníomhaithe an buachaill go garbh. Bhí roinnt ban Ungárach ag caoineadh go báúil ina dteanga féin:
  - Ach! Ouch! Níl ann ach leanbh!
  - An-nocht sa fuar ....
  - An bhfuil sé ag dul a chéasadh!
  Ní raibh aon aithne ag Seryozhka ar an Ungáiris, ach d'fhoghlaim sé an Ghearmáinis a thuiscint go maith - ar shlí eile, cén cineál oifigeach faisnéise é mura bhfuil teanga namhaid ionchasach ar eolas aige! Ach chuir sé seo i bhfolach, ar ndóigh, os comhair na n-ionróirí, agus rinne sé iarracht cuma níos dúr ná mar atá sé. Bhuail duine de chúntóirí róbheaga an fhorghníomhaithe an masc de agus b'éigean dó é a bhaint de. Seryozhka feadóg i iontas. Ach cailín, le gruaig rua éadrom braided i pigtails tanaí, bhí sí mar chuid d'fhoireann carnavorous.
  An bhean óg Gearmánach, ag breith ar radharc an ghasúir, d"fhostaigh sí a teanga agus rinne sí hiss, i nGearmáinis:
  - Táim láidir! Brisfidh mé agus brisfidh mé amach do chnámha le tlúnna dearg-the!
  Bhreathnaigh Seryozhka ar na tlúnna agus d'éirigh sé geal. Más rud é, ó dhóiteán beag toitíní, go bhfuil gort an chraiceann chomh pianmhar agus chomh náireach sin faoin lann ghualainn, ansin cad a tharlóidh nuair a bhainfidh an t-iarann dearg boladh ifreann lena chorp?
  D'ordaigh an t-oifigeach baineann i dton ag tafann:
  - Tarraing an buachaill suas ar an raca!
  An cailín executioner, gan masc a chaitheamh, chaith sí duán ar rópa láidir a cheangail lámha an gasóga óga le duán. Eile níos mó ollmhór, i masc dubh, tharraing cúntóir an fhorghníomhaithe, le cabhair ó fheiste sníomh, an slabhra a raibh an hook ceangailte leis.
  Solúbtha mar acrobat, bhraith Seryozhka beagnach aon phian mar a lámhaigh a lámha suas agus a ghuaillí sníofa ar a chosa deiridh. Tar éis an tsaoil, ar ndóigh, bhí taithí fhairsing ag an scout ag dreapadóireacht trí na fuinneoga, ar feadh na bpíopaí simléir, agus fiú ghlac sé ceachtanna ó thaibheoirí sorcais. Mar sin féin, níor léirigh an seiceadóir cúnta neart cailín, chaith sé bloc go deas ar chosan an ghasúir agus ghearr sé na glais go daingean.
  Ag breith ar a grimace, in ainneoin a oirfidigh, bhí sé deacair a chur ar bhloc, agus i guaillí agus ligaments an buachaill, a raibh a meáchan níos mó ná dúbailt, lámhaigh le pian. Anois thosaigh an chéasta fíor.
  Chuaigh altra óg i cóta bán agus lámhainní rubair go dtí an gasúr. Chuir sí a lámh os comhair chroí an bhuachalla agus d'éist leis an gcuisle, agus ansin ag miongháire le lúcháir gharbh dúirt:
  - Tá sé croí an-láidir is féidir, mairfidh go leor!
  Rinne an t-oifigeach baineann histéireacht i Rúisis:
  - Abair an focal faire!
  Chuir Seryozhka, ag cuimhneamh ar an buachaill-Kibalchich, a, is dócha, an bourgeoisie a céasadh freisin nocht ar an raca agus d'éiligh a thabhairt amach an rún is tábhachtaí, misneach leis féin. Rud aisteach go leor, ach chuir fíorphian an eagla faoi chois agus thug sé neart chun cur i gcoinne an ghrain a bhí ag Hitler.
  Exclaimed an scout óg:
  - Ní inseoidh mé rud ar bith duit! Agus beidh Hitler leomh agus i gceist!
  D'ordaigh an bhean, a bhí i láthair cheana féin ag na fiosruithe go minic, agus go hiomlán aon chuma coinsiasa agus trua:
  - Cuan!
  Tógadh cailín óg an buachaill chun buille. Caithfidh sí a bheith ina saineolaí ar an iliomad príosúnach óg a chuimsiú. Tá sé in ann inflicting pian, ach ag an am céanna ní screwing suas chun báis, agus gan ligean amháin chun tumadóireacht a dheanamh ó ifreann an chéasadh isteach sa Paradise de iomlán "mhúchadh" de Chonaic.
  Thit na builleanna ar chúl tanaí Seryozhka ach sinwy, ag cromadh air mar shnáthaidí gualainn.
  Gortaítear sé, ach níor scread an buachaill, ag análú go mór agus ag oscailt a bhéal, i bpian. Sa chás seo, shamhlaigh sé an cath is déine, ina nglacann Malchish-Kibalchish páirt. In ionad Malchish-Kibalchish, troideann sé agus orduithe - Seryozhka. Ní troideann siad ach le bánna, ach le fíor-fhaisistigh.
  Seo slat de "Thigers" uafásach na Gearmáine, meaisíní a bhfuil a gcuma fiú thar a bheith creepy. Ach anois tá cuma cairtchláir orthu agus gearrann tú iad le sabre!
  Nuair a chonaic an t-oifigeach baineann nach raibh an buachaill, in ainneoin a shúile oscailte, go praiticiúil ag freagairt do bhuillí, d'ordaigh sé go dian:
  - Agus anois an brazier!
  Rith an cailín-chéasadh go dtí an brazier agus thóg amach crúsca ola olóige as tarraiceán. Agus ansin rith sí suas go dtí an buachaill, agus ag casadh a aghaidh le díspeagadh, thosaigh sé ag smearadh an buachaill ar boinn gharbh na gcos, nach raibh am a mhaolú tar éis samhraidh cosnochta.
  Bhí Seryozhka sásta fiú nuair a bhain siad léi í righin, cosa lom, lámha cailíneacha te, agus ola téite. Rinne an buachaill grunted go sásta, ach thaispeáin an seiceadóir neamhthrócaireach a dhorn dó agus dúirt i Rúisis briste:
  - Fry muid do shála buachaill! Beidh tú ag caoineadh cosúil le mac tíre!
  Chuimhnigh Seryozhka ar an scannán "Treasure Island" a d'fhéach sé sa phictiúrlann díreach ar an oíche roimh an gcogadh. Ansin, bhí cailín faoi cheilt a dhéanamh mar bhuachaill cábáin faoi bhagairt ag friochadh a sála. Chiallaigh sé rud éigin painful agus is cosúil nach bhfuil go maith. Ansin las Seryozhka, as fiosracht, coinneal agus thug sé a sháil chruinn, leanbhánach chuig an solas.
  Mar a d"éiligh sé ansin i nguth nár leis féin é! Bhí sé thar a bheith pianmhar agus, ar an tsáil, tháinig blister corcra suas, ar a raibh sé dodhéanta seasamh suas. Mar sin b'éigean don leanbh siúl ar feadh tamaill agus a chos dheas ar a bharraicíní. Tháinig an blister síos go tapa, áfach, ach d'fhan na cuimhní cinn.
  San fhómhar, nuair a bhí cosa an ghasúir cruaite go dtí an pointe calluses, rinne Sergei iarracht rith thar na gual. Mar sin bhí a fhios ag roinnt buachaillí ón Rómáin conas a dhéanamh. Mar sin féin, dódh fós é - is cosúil go raibh a rúin áitiúla féin acu anseo. Ach ar ghloine briste, d'fhéadfadh boinn callused, má dháileadh tú go cothrom do mheáchan, céim. Gan trácht ar rith ar chlocha sléibhtiúla géara. Tá sé seo beagnach an norm do Serezha.
  Chuaigh cuimhní ar seachrán ón nóiméad nuair a las tine bheag suas faoina chosa. Teicníc den sórt sin céasadh, sála lom Fry, go mall, ach painfully fada. Agus ní sruthán an ola craiceann tiubh, garbh na mbonn. Agus gortaíonn sé i ndáiríre an oiread sin, agus is tábhachtaí, méadaíonn an pian de réir a chéile, go dtí an pointe unbearable.
  Bhí na cúil, na taobhanna, na masa, agus fiú na cosa taobh thiar de Serezha slashed cheana féin go stripes fuilteacha. Ach bhraith an pian dull. B"fhéidir go ndeachaigh an meascán d"fhulaingtí éagsúla i leataobh láithreach, nó b"fhéidir go raibh misneach ag cuimhní cinn laochra ceannródaíocha.
  Ach is fíoras é i bhfíor-stair, gur beag duine de na leanaí a thit i mbraighdeanas faisisteach a scoilt agus a bhrath rúin le linn na ceiste. Roinneadh daoine fásta faoi chéasadh níos tapúla agus níos minice. Mar sin ní miotas é na ceannródaithe, gan lúbadh i ndungeons faisisteacha, ar chor ar bith!
  Ar dtús bhraith Seryozhka teas taitneamhach sna boinn, ach ansin thosaigh sé ag dó, amhail is dá mba dhoirteadh fiuchphointe uisce. Tá an pian an-dhó agus tharraing an gasúr suas a chosa go dian, ag tógáil bloc-ghearradh trom le foircinn chruach an rúitín. Láithreach, bhog an cailín céastóireachta, de réir dealraimh ag súil leis an rud céanna ón bpríosúnach, logáil trom isteach sa bhloc. Pian géar lámhaigh trína chuid hailt, ligaments, agus guaillí, rud a chuir an buachaill ag screadaíl.
  Anois treisíodh an chéasadh, baineadh amach a lámha go litriúil, agus dódh a chosa. Léigh Sergey Panteleev níos mó ná uair amháin conas a céasadh na páirtithe le linn na gceisteanna agus, ag an nóiméad ba dheacra, tháinig cailliúint comhfheasa chun tarrthála. Agus ansin titeann tú tríd cosúil le dungeon domhain.
  Ach bhí Seryozhka díreach idirdhealú ag ceann an-láidir agus ar an bhfíric nár chaill sé a chruthú, fiú buille maith a fháil ar an ceann. Sea, agus na executioners, is dócha gairmithe, tá a fhios conas a chéasadh.
  Gortaíonn sé go leor, agus ansin chinn an t-oifigeach baineann í féin spraoi a bheith aici. Tugadh barra dearg-te di ar an lasair, agus thosaigh sé ar é a dhó, sna háiteanna is íogaire, ar chorp sinewy an ghasúir.
  Agus ansin, chun na screams a choinneáil siar, sheinn Seryozhka, cosúil le fíorlaoch ceannródaí;
  Cosnóimid thú, a thíre mo ghrá,
  Fairsinge gan teorainn athar,
  Tá muintir na Rúise aontaithe leis an gcóisir -
  Tarraingíonn sioc patrúin ar an bhfuinneog!
  
  Tá carbhat dearg agam - bratach scarlet,
  Bhí sé ceangailte le bród agus coinsias!
  Bhí muid ag máirseáil i samhradh te,
  Soilsíonn tine chnámh Ruby an fómhar!
  
  Ach bhuail an Wehrmacht go tobann mar sledgehammer,
  Saighdiúir Sóivéadach, ná mairfidh an náire!
  Déanfaimid na fascists an-te,
  Agus Hitler salach!
  
  Is ceannródaithe sinn, uile aontaithe sna céimeanna,
  Is é troid ar son an Motherland ár sprioc!
  Tá saighdiúir na Rúise dobhraite i gcathanna,
  Agus atá ina Naitsíoch, i ndáiríre, ach stumpa!
  
  Téigh go dtí an tosaigh ar an glaoch ar an croí a fhios
  Cé gur theastaigh uathu gan na buachaillí a ligean isteach,
  Ach ná suí, táimid faoi ghlas ar an deasc,
  Is ar an tosach amháin a gheobhaidh tú cúig soladach!
  
  Cé go bhfuil ár gcuid féin ag cúlú trí thine,
  Ach creidimid go mbeidh an Wehrmacht a defeated!
  Tá ár gcuid trúpaí ag leá mar aon leamh,
  Ach a fhios ag Dia, d"fhógair sé abairt ar an Reich!
  
  Troideann an cailín cosnochta
  Bhain na buachaillí amach na srón go léir,
  Tá tír na gcómhairlí óga faoi bhláth,
  Agus táimid, i ndáiríre, Ridirí-iolar!
  Sheinn an gasúr, agus chuaigh an phian in olcas, níor chuir an brazier ná an miotal dearg-te isteach air, agus bhí an chuma air go raibh sciatháin mhóra iolair scaipthe ar a chúl.
  Faraor, sciob an cailín torturer amach fuip téite ag an tine, déanta as cruach, sreang deilgneach, agus thosaigh sé chun buille an buachaill ar an bloodied cheana féin agus briste ar ais.
  Ach chanadh Seryozhka le níos mó agus níos mó díograis;
  Beidh muid ag troid Nazism go deireadh,
  Ós rud é nach bhfuil rudaí níos tábhachtaí do na Rúiseach,
  Éan ag ardú ar fud an domhain le dath scarlet,
  Is seabhac anois ár n-nightingale daor!
  
  Tá an mháthair óg, ach cheana féin liath,
  Tá na naoimh ag taitneamh as na deilbhíní cosúil le snasta aghaidhe,
  Is tú mo thír dhúchais,
  Táim réidh duit troid chun báis!
  
  Fiach an Reich ifreanda a chrochadh ar an gcuing,
  Do ghabh seiftiúlacht gunna meaisín,
  Agus tá an trodaire spreagtha ag sprioc ard,
  D'ardaigh sé grenade agus téann go dtí an umar!
  
  Buachaill amháin agus é ag sileadh faoi chois,
  Cheana sioc ar maidin, ach tá tú cosnochta,
  Ach ní ceart do cheannródaithe caoineadh,
  Cé atá ina Coward cheana féin faoi Satan!
  
  Dá bhrí sin, níl aon áit - bíodh a fhios díomhaoin,
  Ní bheidh sé mar thoradh ach go dtí an ifreann an duibheagán,
  Exclaimed eile - ní ghlacaim eagla,
  Scaird gearrtha an eitleán spéir!
  
  Sea, tá éad ar an mbuachaill beag leis na píolótaí,
  Eitlíonn siad sa spéir - bain siad an dorchadas ...
  Agus níl agat ach raidhfil meirgeach,
  Tá tú i gceannas ar an snotty Deireadh Fómhair!
  
  Ach tá focal den sórt sin - caithfidh tú troid,
  Aon rogha eile, aon bhealach
  Uair amháin bhí muid leanaí simplí saor in aisce,.
  Ach tá na laochra fós beo, tá an villain beo!
  
  Cheana féin in aice le Moscó, tá an Wehrmacht olc ag bualadh gunnaí móra,
  Ó bhuamaí móra tá an domhan ar crith - dorchadas!
  Déanann tú cur síos ar phian an domhain - Pushkin ciallmhar,
  Tháinig ar an Domhan - eagla merciless!
  
  Nuair a thiomáineann sioc snáthaidí - i dteas an tsamhraidh,
  Déanaimid bríomhar sinn féin le fís bhog, iontach,
  Cé chomh maith is a bhí sé dúinn uair an aisling breacadh an lae,
  Rith siad cosnochta, trí na féara emerald!
  
  Lig an sneachta faoi bhun an linbh saor in aisce,.
  Ach warms Stalin an ceannródaí le creideamh!
  Agus ba mhór an gáire an freagra,
  An cúlú sin i gcruachás stoirme sneachta!
  
  Mar sin comhaireamh a fhios, ag fanacht le mammon reptile,
  Cuirimis deireadh le cumhacht, a naimhde borrtha -
  Anois tá an domhan ar crith
  Agus bhí an spéir clúdaithe le Clear d'iarann teilgthe!
  
  Níor bhris an sioc sinn, mar tá an spiorad te,
  Agus froze cluasa Fritz go crua ...
  Ach feiceann aon duine a bhfuil radharc na súl aige,
  Go mbainimid saighdiúirí an bruscar seo!
  Tá na Gearmánaigh a bhí ag céasadh Seryozhka Panteleyev tar éis a súile a shúileadh cheana féin leis an iarracht. An cailín céasadh blushed cosúil le hailse, agus braoiníní allais láib sileadh síos ar a aghaidh deas ach saobhadh le fearg frenzied. Bhí forghníomhaithe Hitler gan chumhacht roimh mhisneach an linbh agus a amhrán laochúil.
  Ó Moscó, an cosán chun rath Stalingrad saor in aisce,.
  Níos mó guys, ach is duine fásta an aigne,
  Táimid inár suí roimh an troid - lánúin óg,
  Os cionn linn tugann siad scáth, faoi náire na péine!
  
  Bhuel, cad a chreideann muid i gcumhacht briste,
  Go mbeidh an Volga mar uaigh an Fritz do chách ...
  Is fuath le Sodom teicnotrónach,
  Curtha isteach i Tartarus ag cumhacht na Sóivéide!
  
  Ní idol de phlastair shimplí é ár nDia,
  Mar thoradh ar na precepts go n-éireoidh Lenin,
  Caithfimid dul i ngleic leis an horde cruach,
  I ndánta, canfar feats!
  
  Bíodh a fhios agat go ngearrann an t-amhrán cruach seachas miotal,
  Is í an t-iolar is mó gan teaghráin bhreise!
  Guím nach n-imíonn ár gcumas,
  Ionas nach náire, stupidity-ficsean!
  
  Tar éis an tsaoil, tá go leor temptations sa saol seo,
  Uaireanta bíonn faitíos orm roimh mo shaol agus mé óg...
  Ach má bhíonn an namhaid ar leac an dorais agat,
  Ní hé sin le comhrac lámh le lámh a sheachaint!
  
  Tá an coire dúnta go daingean in aice le Stalingrad,
  O Volga a bhí ar siúl ar feadh an catha. .
  Ní féidir leat dul tríd an institiúid seo in absentia,
  Ag teastáil le haghaidh spiorad sádrála agus díothacht!
  
  Tiocfaidh muid fiú le brón go dtí deireadh na Bealtaine,
  Ní fhaca duine ar bith de na Slavs braighde na n-uachtach,
  Beidh an bua againn, tá a fhios agam go cinnte
  Siúlfaimid le hamhrán sna móinéir mhóra!
  
  Ach bhris an Wehrmacht síos - táimid ar an ionsaí,
  Bhí sé an-scary in aice le Kursk freisin ...
  Cossacks go dána le sabre agus hata saor in aisce,.
  Chaith siad iad féin ag an "Tiger", an Fritz buailte go cróga!
  
  Throid muid ann, mar is gá do cheannródaithe,
  Chaith siad buamaí, boilb sa spraeála ...
  Cé go bhfuil sé deacair, le sliogáin tá sé brú,
  Níor tháinig ach ár smaointe chun bua!
  
  Cad a rinne an "Tíogair" - chaith sé ar ais a fangs,
  "Panther", freisin, d'íslíomar an craiceann ...
  Táimid ag druidim leis an Dnieper - fómhar fiery,
  Cathain a bheidh muid i mBeirlín leat?
  
  Níl áit ar bith sa sclábhaíocht - gan Paradise,
  Ós rud é gur náireach cúl na Rúiseach a lúbadh,
  Bláth, bí lán go deo, imeall bán,
  Chun sliocht uasal a thabhairt suas!
  
  Anseo tá Kiev ina shiombail dár aontacht,
  Thóg muid cosnochta leis an stoirm!
  Ar son ghlóir na síochána, i ngrian an chumannachais,
  Come on, ionsaí ar an Wehrmacht, guys againn!
  
  Agus i Minsc, tógtha, chuaigh siad isteach sa Komsomol,
  Cé gur cinnte nár leor bliain,
  Ach bhuaileamar an Fritz go buile,
  Sin a d'aithin gach duine - is saighdiúirí Rúiseacha muid!
  
  Agus beidh sé riachtanach - rialaíonn muid na sléibhte,
  Tabharfaidh an eolaíocht neart - rud nach féidir a thomhas,
  Ba dheacair dúinn, bhí muid fuar, bhí ocras orainn,
  Ach ná géill don leisce nimhiúil!
  
  Seadh, níor fhill mórán d'ár n-ais ón gcath, .i.
  Tá na mílte fágtha, agus na mílte corp,
  Ach tá a fhios againn i mBeirlín, buailimid le daoine óga,
  Na mná céile níos sine wailed thar an uaigh!
  
  Is maith sin thugamar naimhde,
  Baineadh a leithéid de chumhacht gan teorainn,
  D'oscail Cumannachas achair naofa dúinn,
  Ar an mbealach, ag cur in iúl do Mháthair na Rúise!
  Sea, ansin léirigh Seryozhka an rang is airde agus bhí sé in ann éalú ó mbraighdeanas.
  Agus ní raibh ann ach gaisge rómhór an bhuachalla.
  Léirigh Oleg Rybachenko a scil agus é ag troid.
  Agus anois chaith cosa lom an ghasúir snáthaidí nimhiúla ar na Naitsithe. Agus thit na Naitsithe marbh.
  Ach chaith an cailín Margarita cúpla grenades lena toes nochta. Agus d"iompaigh umar faisisteach eile anonn.
  Sheinn an buachaill agus an cailín agus iad ag lasadh leis an namhaid;
  Creidimid san Athair Uachtarach,
  Ar thug na daoine Rod...
  Beidh muid dílis dó go deireadh,
  Don Motherland, ar son sonas agus saoirse!
  
  Go mbeadh an cumannachas sa ghlóir shíoraí,
  Cad a thugann go fial sonas don Cruinne ar fad ...
  'S ní rachaidh revanchism éadrócaireach thar,
  Déanaimis deireadh leis na scamaill agus imeoidh an drochaimsir!
  
  Go maire glóir an Teaghlaigh go deo,
  In ainm ár Motherland Rúis. .
  Aisling iontach a bhaint amach
  Nuair a Thagann Críost an Meisias!
  
  Is ceannródaithe muid, trodaithe cróga,
  Go raibh Lada linn go deo...
  Tá máithreacha agus aithreacha bródúil asainn,
  Is gá troid go cróga ar son Rúis an ghrá!
  
  Beidh an Dia Mór Bán linn,
  Críost, Svarog, Muire Naofa...
  Casfaimid na naimhde go léir díreach isteach san adharc,
  Ós rud é an Aryans reign sa Rúis!
  
  Chruthaigh an Cruthaitheoir an Domhan go cáiliúil,
  Scaip go briskly fairsinge spáis ...
  Tar éis an tsaoil, tá neart measartha aige,
  Farraigí cruthaithe, fásaigh, sléibhte!
  
  In Ainm Íosa, an Teaghlach glórmhar,
  Comhlíonann mian leis an imirt ...
  'S go luath beidh Paradise - tiocfaidh an t-am,
  Nuair a bhláthann gach rud i mí na Bealtaine radiantach!
  
  Ritheann cailíní cosnochta
  Níl eagla orthu roimh shríoga sneachta fíochmhar ...
  Socróidh siad kaput do Hitler go luath,
  Tar éis an tsaoil, tá na Rúiseach i gcónaí in ann troid!
  
  Cabhróidh Perun linn an troid a bhuachan,
  Agus leighisfidh an Bhandia Lada na créachtaí....
  Beidh muid go deo Motherland leat,
  Aislingíonn an Rúis troid go cróga!
  
  Is ceannródaithe sinn, a pháistí cróga,
  Sa tslat ionsaí ar an arrachtaigh faisisteach ....
  Maith sibh buachaillí agus cailíní
  Lean ar aghaidh le hobair na gcumannach glórmhar!
  
  
  Tabharfaimid ár gcroíthe don Motherland,
  Mar a thiomnaigh an Lenin iontach glórmhar ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Tar, creidim, go dtí an sprioc is mó!
  
  Ní féidir le duine ar bith buille creidim dúinn
  Ar an seans díoltas a fháil ar na sluaite ifreann...
  Bogaimid an Fuhrer go dána inár n-aghaidh,
  Brisfidh an Rúis an namhaid!
  
  Thóg na Naitsithe an buachaill ina phríosúnach ar bhealach éigin,
  Loisg siad na sála le tine le iarann ....
  Agus ar feadh míosa ar fad céasadh siad an buachaill,
  Ach ní raibh siad in ann fiú urlacan!
  
  Bhí leanbh gan cóiriú cosnochta ag dul a lámhachadh,
  Is é an sioc an ceann is láidre, tá na cosa cosúil le tine ....
  Shéid an ghaoth is luascadh na péine go foréigneach,
  Agus áit éigin bhuail an eitleán!
  
  Ach lean an buachaill ar aghaidh go dtí an deireadh,
  Cé gur fead an fuip go han-uafásach....
  Agus dúirt an ceannródaí leis an Fatherland slán -
  Níl gá le deora agus gan roar chun an duine!
  
  Scairt sé faoi dheireadh i aghaidh an Fritz,
  Agus fuair mé piléar naked sa chófra ...
  Dúirt siad - tá liopaí na mbuachaillí ag dul chun na bhflaitheas,
  Thit isteach i snowdrift ídithe cheana féin!
  
  Ach rinne na saighdiúrí dhíoghail air,
  Bhris siad an Fritz cosúil leis na gloine sin ...
  Agus chríochnaigh na Rúisigh suas i mBeirlín,
  Cé go bhfuil sé deacair dul i ngleic le faisisteach!
  
  Shiúil na cailíní cosnochta,
  Do dhorchaigh a gcuid sála ón bhféar...
  Agus cá ndeachaigh áilleacht chosa na Rúise,
  Tá síológa órga de spikelets ardaithe!
  
  I mbeagán focal, rinneamar an bua ar na Naitsithe,
  Chabhraigh Lada go mór linn le seo....
  Chríochnaigh an cath i mBeirlín -
  Ach tá an Fuhrer fórsa - Satan!
  Sheinn na páistí agus lean siad ag troid. Sea, tá siad trí go leor.
  Mar shampla, gabhadh Andreika ag aon bhliain déag d'aois.
  Bhí sé tumtha nocht agus gan chúnamh ar lá sioctha as poll oighir. Céasadh go poiblí iad freisin. Agus bhí daoine ag faire.
  Nuair a d"iompaigh an buachaill gorm ón bhfuacht, thosaigh siad á théamh le fuipeanna. Léim an corp tanaí childish tar éis gach buille. Ansin, thosaigh Andreika ag salann a dhoirteadh ar na créachtaí.
  Agus thug siad an tóirse go dtí na cosa léana, childish. Bhí boladh feola dóite air. Ansin tugadh an tine go cófra cnámhach an bhuachalla. Tá Andreika tanaí cheana féin agus tá sé ag screadaíl. Craiceann leanaí blistered, créachta dóite. Chaill an ceannródaí óg comhfhios arís agus arís eile de bharr turraing phianmhar.
  Clenched Andreika a chuid fiacla go mór. Ach fós ghlaoigh sé amach i bpian arís agus arís eile.
  Ansin thosaigh an seiceadóir a mhéara a bhriseadh ar chosa leanaí. Agus sa deireadh dóite siad réalta cúig phointe ar a cófra.
  Ansin mhúchadh Andreika ar feadh i bhfad.
  Tugadh cúpla lá don ghasúr chun sosa a dhéanamh agus é a chéasadh arís ar an raca. Bhuail siad ar a gcosa lom iad le fuip iarainn dearg-te. Ansin chuir siad tine ar an ghruaig ar an ceann.
  Céasadh siad an leanbh leath chun báis.
  Ceistíodh Lara freisin. Dúirt an cailín go cróga:
  - Ní bheidh mé a rá rud ar bith.
  Buaileadh í le sreang dheilgneach agus ansin tógadh amach isteach sa fhuacht í san oíche i léine amháin stróicthe agus fhuilteach. Gan cóiriú, cosnochta, le cúl slais, tógadh Lara tríd an bhfuacht searbh. Reoite an Gearmánach féin agus thug sé ar ais go dtí an bothán í chun é féin a théamh, ar an gcéad dul síos.
  D'fhulaing an cailín Lara go leor, ach lean sí uirthi. Mar sin ní dúirt sí aon rud ach arrogance.
  Ansin dódh an executioner faisisteach a cos lom, righin sa fuar, le poker a dhéanamh dearg as an teas. Chuaigh Lara ag caoineadh agus chaill sí comhfhios.
  Doirt siad tubán uisce oighreata uirthi agus dódh í, ag tabhairt beatha an dara sála cruinn nocht den chailín.
  Agus ar ndóigh tá sé an-éadrócaireach. Níor admhaigh Lara riamh. Céasadh í beagán níos déanaí le leictreachas. Gortaítear sé cinnte go leor.
  Ní raibh an cailín in ann an turraing leictreach a sheasamh agus thosaigh sé ag caint nonsense. Ansin tháinig Lara ar an smaoineamh a insint do na Naitsithe go raibh a fhios aici cá raibh an t-ór i bhfolach ag na páirtíneach.
  Agus mar sin tugadh scíth do Lara, chothaithe go maith agus tugadh cúpla instealladh neartaithe. Ansin thóg siad mé chuig an bhforaois. Agus thug an cailín iad chuig luíochán partisans. Agus le linn an cath, bhí sí ina sandal, agus rith sé ar shiúl tríd an sneachta.
  Stop na sála sa fuar fiú a ghortú agus níor ghortaigh na blisters an oiread sin.
  Mhair Lara. Ach ghabh na Naitsithe an buachaill Vadim a d'ainmnigh sí faoi chéasadh.
  Ba mhac an mháistir bhuirgó é Vadim agus ní raibh baint ar bith aige leis na páirtíneach.
  Ach bhí an buachaill undressed agus tiomáinte cosnochta tríd an sioc ina trunks snámha. Agus ansin chuir siad suas ar an raca é.
  Agus d'admhaigh sé gach rud, agus feall fiú a athair agus a mháthair. Ar ndóigh bhí siad céasadh freisin.
  Céasadh an buachaill Vadim ar feadh i bhfad. Agus ansin, mar aon le mo mháthair, thiomáin siad cosnochta agus tríd an sneachta tríd an gcathair ar fad. Crochadh comharthaí thart ar ár muineál: is páirtíneach sinn. Agus bhuail siad mná agus buachaillí ar an gcúl lom le fuipeanna.
  Agus crochadh ar ndóigh. Ach ní raibh an borgaire beo chun an forghníomhú a fheiceáil agus fuair sé bás faoi chéasadh.
  Bhí trua beag ag Lara do Vadim. Ach is dócha gur feall sé í.
  Níl a fhios ag cogadh aon trócaire.
  Agus anois tá cath fíochmhar faoi lán seoil. Agus titeann gach sliogáin agus buamaí nua go talamh.
  Agus troideann na ceannródaithe.
  Thug an buachaill Seryozhka, ag lámhaigh, faoi deara:
  Ní féidir leat ár n-amhrán a thachtadh, ní féidir leat é a mharú! Ní mharóidh tú!
  Conas a d"éirigh leis éalú? Beagán ádh anseo. Tá an-fhearg ar na Gearmánaigh go bhfuil an buachaill ag canadh le linn an chéasta, ghlac siad é agus níor chroch siad é. Agus shocraigh muid teacht suas le rud éigin níos sofaisticiúla.
  Agus roinnt chéasadh chun iarracht a dhéanamh go hiomlán mídhaonna.
  Bhí cead ag an mbuachaill bogadh beagán. Agus nimh siad é sa charr go campa an bháis le haghaidh turgnamh.
  Ach bhí an leanbh in ann bearna a aimsiú sa charr agus sleamhnú amach. Cruthaíodh an crack trí thimpiste as blúire de bhuama, agus níor tugadh faoi deara é. Agus in éineacht leis an cailín Seryozhka siúl ar shiúl. Agus bhí siad cosnochta agus fuair siad tríd an sneachta. Ach tá na páistí cruaite, bhí siad in ann an fuar a sheasamh. Agus shroicheamar an líne tosaigh.
  Sea, tá na Naitsithe ag brú go dian.
  Agus scaoiltear buamaí go han-mhinic. Agus cuirtear howitzers ar shuíomhanna na gceannródaithe.
  Freagraíonn na páistí trí tosú ag canadh arís;
  Is buachaill mé a rugadh i dtír naofa,
  Ar a dtugtar a fhios gan teorainn an Rúis ...
  Agus níl aon áit is fearr chun eolas ar an domhan ar fad,
  Agus is cuma conas a iarrann tú ar Dhia de chreideamh fíochmhar!
  
  Ach rugadh é aindiachaí ardent fhios
  Go ciniciúil, san aonú haois is fiche seo...
  Ba mhaith liom Paradise iontach a thógáil le mo lámh féin,
  Cá mbeadh na déithe ina ndaoine féin!
  
  Ach anois chuaigh mé isteach san fhichiú haois suaite,
  Agus bhí buachaill agam chun troid ann...
  Go gcloisfí éacht laoch na Rúise,
  Táimid Rúiseach i gcónaí in ann troid!
  
  Cónaíonn ár misneach sa chroí óg,
  Agus fiuchann mo chuid fola go foréigneach i mo veins ...
  D"oscail buaic cuntas gan teorainn,
  Táimid ag troid guys fiáin lá agus oíche!
  
  Chun glóir ár Rúis chróga,
  Cén grásta a thabharfaidh Lada ...
  Is féidir linn rámhaíocht go díograiseach le maidí rámha in Éidin,
  Gheobhaidh muid luach saothair gan teorainn!
  
  Seo é ár gcreideamh, agus an Dia cumhachtach Svarog,
  Agus an tintreach a chaitheann Perun féin ...
  Maidir linne, síneoidh an tslat shíoraí an mionn,
  Agus tá an bua ag fanacht i mí na Bealtaine radiantach!
  
  Is Rúiseach sinn, clanna móra na tíre,
  Creidim go mbeidh muid ag eitilt go Mars go luath ...
  Tá a fhios agam gur rugadh mé chun bua a chruthú,
  Bíodh bua ag Abel, ní Cain!
  
  Tabharfaimid ár gcroíthe ar son ár dTráithreachas,
  Freastal ar an Rúis le d'intinn agus beaignití ...
  Scaipfidh an cerub a sciatháin ón bparthas,
  Bogfaimid ar aghaidh leis na Naitsithe lenár dhorn!
  
  In aon rud gheobhaidh an namhaid seans,
  Ní thabharfaidh an Wehrmacht ar ár nglúine sinn ...
  Bhuail muid an Fritz ceart sa tsúil
  Chun an ghlóir na glúnta is tábhachtaí!
  
  Sa Rúis, gach laoch ó mhainistir,
  Tarraingíonn an leanbh na lámha chuig an meaisín ...
  Ordú Svarog - an Fuhrer a mharú -
  Tabharfaidh Lada luach saothair fial!
  
  Níl aon rud eile inár saol
  Níos costasaí tá an bhratach bua, scarlet, dearg ...
  Bhris an bád, scoilt an mada,
  Tá sé contúirteach troid lenár nAthair!
  
  Níl a fhios ag éinne cá bhfuil imeall na cruinne,
  Cá dtéann spásairí...
  Svarog an Rí is Airde, an rí uilechumhachtach,
  Agus gheobhaidh an ridire deontais uaidh!
  
  
  Ná bíodh eagla ort, ní bhrisfidh na faisisteacha sinn,
  Cé gur sa saol seo, leo na Stáit Aontaithe, le leoin ...
  Agus ní chuirfear isteach ar an saol, tá a fhios agam an snáithe,
  Ní bhuailfidh siad an tír dhúchais le buataisí!
  
  Tá neart míleata againn, creid
  Agus tá umair, eitleáin deamhain níos fuaire ...
  Buailfear beithíoch an fhaisisteachais,
  Tá an Fuhrer agus comhchoirí an Duce ar crochadh!
  
  Tá an bhratach dearg, is bratach an-láidir í seo,
  Spléachann sé cosúil le mála dearg ar fud na cruinne ...
  Chuir an ball Komsomol Fritz sa groin,
  Lena sála, nocht, agus ní bán!
  
  Creidim go dtiocfaimid isteach go Beirlín go luath,
  Le amhrán buaite de chumannachas cróga ...
  Agus scuabfaimid uainn na faisisteacha go léir,
  Ionas nach mbeidh aon bastards de revanchism!
  
  Agus ansin beidh Paradise i na cruinne,
  Tá trumpaí na gceiribí cumhachtacha ag seinnt...
  Troid ar son an Motherland agus dare,
  Leis an Rúis Rod agus táimid invincible!
  TRIALACHA AN PHRIONNSA BEAG
  Chríochnaigh Oleg suas sa túr sa chill chéanna le Natasha. Bhí culaith chostasach á caitheamh air, ach stróicthe in áiteanna é. Tógadh an claíomh agus na hairm go léir ar shiúl ag am na mbraighdeanas, agus cuardach rudely iad, ag tógáil airgid agus jewelry. Ach faoi láthair, d'fhág siad buataisí agus camisole. Agus tá tú i do shuí ar bheart tuí. Anois, is buachaill tú thart ar thrí bliana déag d'aois sa Mheán-Aois. Sin beagán níos lú ná dhá cheann déag don aonú haois is fiche. Ach tá an comhlacht oilte, déantar an prionsa, ar ndóigh, a fhorbairt trí chleachtaí fisiceacha agus fálú. Ach níl sé chomh láidir agus chomh tapa agus a bhí Oleg i flesh bás a fháil. Ach tá an comhlacht seo go maith freisin. Níos mó nó níos lú sláintiúil, gach fiacla slán, ach níos íogaire. Anseo, le linn na gabhála, rinne siad stiúdú air le bata agus, ar a cheann, d'ardaigh cnap meáchain.
  Tógadh an clogad órga uaidh. Agus chained ag an muineál go dtí an balla. Ach tá an slabhra fada agus is féidir leat a fháil ar bun. In aice leis tá a mháthair. Tá beagán athraithe ag Natasha. Nach bhfuil chomh leathan-shouldered agus matáin, cé go bhfuil an bhean caol agus láidir, freisin nach bhfuil ar cheann de na lag, cé nach cailleach bás a fháil. Beagán níos sine ná Natashka, thart ar tríocha bliain d'aois de réir caighdeáin nua-aimseartha, agus an-álainn, tá a aghaidh níos tairisceana agus níl sé chomh crua. Bean aibí, beagán níos gile ná Natashka, a bhí dorcha ó dhó gréine, agus tá a cuid gruaige fionn, ach ní gorm, ach beagán órga.
  Ba í an chéad áilleacht an ríocht, a rugadh ach beirt leanaí, agus dá bhrí sin, ag imirt spóirt, bhí sí in ann a choimeád ar bun figiúr girlish. De réir caighdeáin na Meánaoise, tá cuma iontach air!
  Go dtí go raibh an banríon robáil, gabhadh daoine speisialta agus dílis gan frithsheasmhacht in aghaidh. Agus tá sí jewelry, gúna an-daor, a lán de jewelry, chabots bróidnithe le péarlaí agus ór. Bean óg álainn, saibhir, agus lasmuigh go leor socair. Cé nach raibh sé i geimhle, agus bhí náire ar Oleg fiú a bheith slabhraithe cosúil le puppy, agus go raibh a chulaith stróicthe in áiteanna, pollta, agus bhí stains fola le feiceáil.
  Ach bhí siad ag iarraidh an prionsa a thabhairt beo, tar éis ordú dian a fháil de réir dealraimh, agus níor éirigh leo pioc, níor ghearr siad, ach ní raibh siad ach beagán stunned. Cé gur resisted an buachaill troid desperately.
  Ach is léir go bhfuil tástálacha níos déine ag fanacht leo amach anseo. Tá an bhanríon ina suí ar leaba le leaba cleite agus piliúir, in aice léi tá maid.
  Chuimhnigh Oleg ar an scannán: "The Lady and the Robber". Bhí bean álainn ann freisin, nó ina áit sin coinníodh an cailín i túr níos mó nó níos lú inghlactha, le leaba agus leaba cleite agus maid. Agus níor tógadh an jewelry ach amháin roimh an bhforghníomhú. Agus anois tá siad ag tabhairt aghaidh ar fhorghníomhú. Agus ní tuagh daonnachtúil an tsagairt, acht ar lasadh ar an gcuis ag an Ionchoisne. Ach amháin roimhe sin, beidh na torturers buille brutally amach an t-eolas atá de dhíth orthu faoi na saibhir an-, na seoda an choróin, agus is tábhachtaí, faoi aon iarsma naofa is féidir a thabhairt do na inquisitors cumhacht ollmhór, agus b'fhéidir cumhacht ar fud an domhain!
  Tháinig crith ar Oleg Rybachenko, chaill sé an nós a bhí aige, cé go raibh sé óg agus sláintiúil. Go míthaitneamhach, chuimil an collar cruach muineál an linbh. Agus go ginearálta tá sé uiríslithe suí ar slabhra, cosúil le madra. Agus bhí pearsantacht bheag agus prionsa aige, is é sin, ceann bródúil. Nuair a bhíonn tú seo agus tú féin agus ní tú féin go hiomlán. Agus tá sé uirísliú a bhraitheann cosúil le puppy.
  Breathnaíonn Natasha air. Níl sí go hiomlán léi - an chuma ar banríon. Agus an aigne, agus an dearcadh di agus di araon. Tá cuimhne an iar-iompróra ann. Ach witches laochra. Agus tá cuimhne dhúbailte agat. Agus Oleg Rybachenko, a bhí cheana féin i raon mór de mhisin agus línte éagsúla, agus an Prionsa, a bhfuil níos lú eachtraí, ach freisin ag aois trí bliana déag, tá a charachtar déanta den chuid is mó.
  Agus tá nósanna ann freisin. Mar shampla, tá suí ar tuí salach míthaitneamhach agus disgusting, tá culaith an phrionsa galánta agus sách glan. Agus tá, ba mhaith liom a ithe. Agus ní bheadh sé Gortaítear a ól. Agus cad a thabharfaidh siad do na príosúnaigh le n-ól?
  An gcoimeádfar iad ar arán agus ar uisce, cosúil le gnáthphríosúnaigh? Nó tabharfaidh siad rud éigin níos luxurious agus oiriúnach do ríthe.
  Anseo san úrscéal "Deich mbliana ina dhiaidh sin", sa Bastille, bhí na príosúnaigh chothaithe go maith. Ach b'fhéidir nach bhfuil ann ach aireagán ealaíne. Nó an bhfuil cothú maith ag daoine uaisle?
  Rinne Oleg osna agus d"fhiafraigh sé den Bhanríon Natasha:
  - An mbeimid réidh?
  Dhearbhaigh cailín na fola is Lúnasa go cinntitheach:
  -I gcónaí réidh!
  Theastaigh ón bprionsa buachaill rud éigin eile a rá, ach chuaigh doirse an tí sách mór. Chas duine éigin eochair an ghlais. Agus ansin d"oscail siad as miotal an-tiubh agus chuaigh an ceamara isteach. Roinnt gardaí príosúin móra oilte go speisialta, cúpla duine a cuireadh chun báis i róbaí chomh maith, beirt shagart i sultáin, agus bean i bhfeisteas na mainistreach.
  D"amharc an sagart is airde ar an bhanríon agus dúirt go tirim:
  - Tóg amach na jewelry agus amulets uaithi!
  Chuaigh bean i gcasóg mhainistreach i dteagmháil le Natasha, agus lámhainní déanta as leathar tanaí uirthi, dúirt sí go humhal:
  - Gabh mo leithscéal, a Shoilse, caithfidh mé tú a chuardach ionas nach gceilfidh tú aon amulet a chuireann cosc ar an diabhal aithrí a dhéanamh fiú faoin gcéasadh!
  Dúirt an sagart go géar:
  - Ní soilse, ach amhras i witchcraft! Má sheasann sí, coimeádfaidh na gardaí í!
  Dúirt Natasha go bródúil:
  - Ní fiú mé féin é!
  Thosaigh sí ag éirí de thalamh a jewelry. Chuimhnigh Oleg ar an úrscéal Ivanhoe. Le Rebecca, ansin, freisin, bhain siad go léir jewelry agus fabraicí oirthearacha geal. Ní raibh fágtha inti ach gúna bán, cosa beaga an chailín lom. Sea, is féidir a fheiceáil nach bhfuil sé an-taitneamhach siúl cosnochta ar thalamh garbh Sasanach do chailín ó theaghlach saibhir le boinn nach bhfuil cruaite. Nó b'fhéidir fuar. Dála an scéil, in oiriúnuithe Ivanhoe níl sé soiléir an bhfuil Rebecca cosnochta nó nach bhfuil.
  Ach n"fheadar an mbeidh an Bhanríon Natasha ar lár?
  Chuir an bhean rialta an tiara, na cluaise, na fáinní agus na bráisléid isteach i mála. Ansin d"iarr sí go béasach cead teagmháil a dhéanamh le Natasha féachaint an raibh aon rud i bhfolach aici.
  D'ordaigh an sagart go docht:
  Caithfidh sí a bheith undressed!
  Ghlas Natasha agus stampáil sí a cos ina bróg:
  - Conas dare tú!
  Do chrom an sagart:
  - Ba chóir duit a bheith scrúdú le haghaidh spotaí cailleach! Agus ná bíodh náire ort, beidh tú naked ag crochadh ar an raca le do mhac! Mura rud é, ar ndóigh, admhaíonn tú láithreach agus faigheann tú amach cá bhfuil na seoda i bhfolach!
  Bhí fearg ar Natasha:
  - Riamh!
  Chuaidh an sagart ar ais:
  - Coinnigh léi! Déanaimis cuardach níos críochnúla!
  Rug na gardaí an bhanríon go han-docht. Agus thosaigh an bhean rialta ina lámhainní ar a cóirséad a scaoileadh. Chuir Natasha in aghaidh go dian agus rinne sí iarracht ciceáil. Bhuail garda í go tobann ina héadan agus scread an bhanríon. Príosúnach le taithí a bhí sa bhean rialta agus scaoil sí a gúna go cliste agus stróic sí é. Ansin tháinig an blús agus sciorta. Mhothaigh Natasha náire. Is meascán de fearg é Oleg agus ag an am céanna sceitimíní ar dhéagóir, ina bhfuil bean álainn gan gúna. Anseo bhí na bróga stróicthe den bhanríon, agus ansin na stocaí. Cén cos galánta atá aici. Bhí cosa Natasha, cé go raibh siad álainn, mór, agus cruaite ó shiúil cosnochta leanúnach. Agus tá an banríon níos lú iad, agus i bhfad níos mó pampered.
  Seo stocáil amháin lied ansin ceann eile. Bhí sciorta eile saortha go deftly ag bean rialta. D'fhan an banríon cosnochta, agus i bra bróidnithe le diamonds, agus mionbhrístíní. Is é seo go léir éadaí an duine náireach Lúnasa.
  D'iompaigh an bhean rialta chuig an sagart, príomhfheidhmeannach na bhfiosraitheoirí de réir dealraimh. Bhí leisce air, ach chuaigh fear eile i sultán saibhir agus turban le emeralds isteach sa chill. Dúirt sé go fíochmhar:
  - Bhuel, cad a bhfuil tú ag fanacht, undress di a thuilleadh! Ní mór an cailleach a chuardach go dtí an deireadh!
  Ón banríon, bhain an bhean rialta an bra go cúramach, ansin tharraing sé as na mionbhrístíní. Nochtadh bosom Véineas. Bhí Natasha ag iarraidh é a chlúdach agus é a dhó go litriúil le náire. Ach bhí a lámha i seilbh jailers láidir oilte.
  Bhraith Oleg an sceitimíní is láidre ann féin. Bhí bean álainn undressed os comhair dhéagóir, agus sa Mheán-Aois, buachaillí, cé nach mór i stature, bhí an-fhorbartha. Sheas foirfeachta firinscneach an phrionsa suas agus d'ardaigh sé go dtí an teorainn. Bhí fonn orm mo lámha a úsáid mar sin, ach i láthair daoine eile is mór an náire é seo a dhéanamh.
  D'ordaigh an t-inquisitor sa sultán le emeralds:
  "Seiceáil Charles ar a corp le haghaidh marcanna cailleach ..."
  Tháinig an sagart aníos ina bhean nocht, álainn, chuairc. Bhí an bhanríon i gcónaí ag aclaíocht agus ag fálú, mar sin ní raibh an iomarca saille aici, agus bhí preas le feiceáil fiú, cé nach raibh sé chomh feiceálach agus a bhí ag Natasha ina corp roimhe. Tá sí go hálainn, ach taobh amuigh choinnigh an t-inquisitor aghaidh do-thruaillithe. Agus bhain a lámha agus a lámhainní beagnach leis an gcorp, agus ba ábhar spéise gnó é scrúdú na banríona. Ach craiceann mná óig, glan, mín, tairisceana, geal, mar is annamh a thiocfadh leis an bhanríon grianghortha agus gan í ann ach í, ionas nach bhfeicfí í.
  Ach bhí sé le feiceáil go soiléir nach mbeadh lochtanna agus stains uirthi. Mhothaigh Oleg go tobann gur tháinig laghdú ar a sceitimíní. Bhí sé fós ina chorp ró-bheag le bheith faoi léigear le hormóin agus le fulaingt go pianmhar nuair nach féidir iad a chaitheamh amach. Ach tá náiriú ar a mháthair agus scrúdaíonn na seiceadóirí í. Agus ní excites sé a thuilleadh, ach is cúis le fearg. Fearg stoirmiúil an bhuachalla is mó Lúnasa agus millte.
  Oleg, ag baint leasa as an bhfíric go bhfuil an slabhra ar an collar sách fada, léim suas agus a bhainistiú a bhaint amach lena chos go dtí an backside an inquisitor a bhí ag scrúdú a mháthair. Bhí an buille pianmhar, agus chuaidh an sagart. Bhuail sé a cheann, ach ní ceann láidir é i mbolg na banríona, agus chiceáil sí é lena glúin sa smig.
  D'éiligh an fiosraitheoir i sultán le emeralds:
  - Tóg an puppy seo agus doirt isteach air, le slata go maith!
  D'fhreagair an sagart thíos:
  - Ní féidir leat an duine i Lúnasa flog gan cinneadh cúirte!
  - Agus céasadh?
  D'fhreagair an sagart i gcogar:
  - Tá an chúirt tugtha cheana féin cead do chéasadh, ach gan ciorrú coil, agus gan ach faisnéis a fháil!
  Dúirt an Inquisitor go feargach:
  - Agus céasadh a fháil admháil i witchcraft?
  Do labhair an sagart go bog:
  - Tá seoda ag teastáil ón impire, agus geallfaidh sé fiú go scaoilfidh sé, an buachaill agus an bhean, má insíonn siad agus má thugann siad amach an bealach isteach chuig an taisce!
  Dúirt an Inquisitor sa Sultan go feargach:
  - Cén fáth a tharraingt? Déanaimis an bhanríon agus an prionsa a chéasadh anois! Thairis sin, níl siad ag iarraidh labhairt!
  Chlaon an sagart.
  - Ní dhéanann sé aon chiall a tharraingt! Chun a n-íoslach!
  Ghabh na gardaí Oleg agus thosaigh sé ag stróiceadh a chuid éadaí amach go garbh. Bhí siad an-láidir, de réir dealraimh roghnaithe go speisialta na príosúnaigh ab fhearr chun na príosúnaigh is luachmhaire a chosaint. Dá bhrí sin, go litriúil, bhain siad an camisole, an léine, na pants, na buataisí a stróiceadh. Bhí Oleg go hiomlán naked, ach amháin i shorts.
  Bhain siad a bhóna amach agus tharraing siad suas an staighre é in éineacht le Natasha. Shíl Oleg, is dócha, mar seo, sna shorts céanna, gur thug siad Malchish-Kibalchish go dtí seomra an chéasta. Mar sin féin, tá ceann tosaigh ag Oleg ar an bhfíorphrionsa, beidh sé ag mothú pian fíor, ach ní bhfaighidh sé bás i ndáiríre ar aon nós, ach bheadh sliocht an teaghlaigh ríoga i bhfad níos mó eagla ina áit, ós rud é nach féidir leis a chomhaireamh. ar chuntas Happy End le haghaidh. Fiú má insíonn tú rún, beidh siad fós ar an sruthán cosúil le sorcerer tú - ní gá aon duine finné breise.
  Níl an bóthar go dtí an íoslach ró-fhada, ar fad in aon túr. Do phríosúnaigh uasal thuas, tá áit na ceiste níos ísle.
  Cé gur chuala Oleg go raibh sé níos fearr gan féachaint ar na hionstraimí chéasta, d'fhan sé aisteach. Tá Arsenal an-saibhir den Inquisition. Agus cad nach raibh ach. Agus tlúnna, agus crúcaí, agus slata, agus druileanna, agus go leor nithe eile.
  Bhuail básaí rua, speisialtóir i gcéasadh leanaí, le Oleg. D'fhéach sí ar an dathúil, buachaill matáin, agus a súile aroused le lust voluptuous.
  Ag urghabháil cos lom galánta an bhuachalla dathúil, chothaigh sí:
  - Nach deas é buachaill chomh gleoite a chéasadh!
  Sciob sí go deas tlúnna dearg-the ón teallach agus chuir sí sála cruinn Oleg orthu. Ba uafásach an phian do bhonn neamhchrua an phrionsa agus chrom sé, ag cuimilt a chos le gol.
  Rinne an forghníomhaí baineann dearg gáire agus bhrúigh sé an t-iarann, dearg ón teas, go dtí boilg an ghasúir. Agus conas a bhuail le tosaithe sa groin. Rug Oleg a anáil.
  Agus Chlaon an dearg-cheann.
  - Fuck iad araon!
  Chéasadh ársa. Tá na lámha ceangailte taobh thiar dá ndroim agus wringed, rud a ghortaíonn go mór na hoiliúnaithe. Mhothaigh Oleg a shála dóite ar lasadh, agus chonaic sé blisters ar chraiceann a bolg. Ach chas siad a lámha agus tharraing suas é. Agus tarraingtear na hailt as na guaillí. Tá Natasha nó an bhanríon go hiomlán nocht. Agus tá sí, freisin, ceirteacha tarraingthe suas ar raca. Is féidir leat a fheiceáil conas a tháinig teannas ar mhatáin an chailín. Déanann Natasha iarracht ciceáil, ach níl a matáin chomh láidir, agus tá a scileanna fionnuara.
  Mothaíonn Oleg mar a áiríonn sé agus a lúbann sé, ach bíonn an seiceadóir ag gáire go géar agus na hailt casta agus cosa lom an ghasúir stróicthe den urlár. Anseo tá sé lifted suas. Cuirtear na cosa isteach sa bhloc, as a bhfuil meáchan breise agus i bhfad níos mó pianmhar.
  Mothaíonn Oleg a rúitíní á chlampáil isteach sna stoic. Tá siad trom agus tá crúcaí acu chun meáchain a chrochadh agus an t-íospartach a shíneadh. Clenched an buachaill a chuid fiacla níos deacra a choinneáil ó screadaíl. Caithfidh tú a bheith misniúil in aghaidh an chéasta.
  Inis duit féin nach gortaítear é i ndáiríre. Seo mar a bhí an buachaill a céasadh ag na Naitsithe. Thiomáin siad snáthaidí faoi na tairní, agus shamhlaigh sé go raibh sé ina pricking gráinneog.
  Nó Malchish-Kibalchish. Nuair a céasadh é, tugadh neart dó go raibh níos mó eagla fós ar a naimhde roimhe.
  Anseo chroch siad an meáchan in aice leis an hook. Éiríonn an pian sa chorp sínte níos láidre. Agus anseo tá an bhanríon naked, agus freisin í ar an dair. Tá Natasha ag fulaingt, caitheann sí a cuid fiacla agus déanann sí iarracht gan sleamhnú. Tá a craiceann chomh bán, ní olóige órga, coirtithe mar is gnách. Tá an bhean óg ag cur allais ón bpian, agus tá meáchain á crochadh uirthi freisin. Aimsirí coirp toned matáin na banríona.
  Mothaíonn Oleg arousing ann féin agus ardaíonn an foirfeachta firinscneach arís. An diabhal dearg ag gáire agus ag caoineadh:
  Tá an buachaill ar bís!
  Agus go tobann Strac a mionbhrístíní agus brú a liathróidí lena lámha. Agus tá siad chomh láidir.
  Ní fhéadfadh Oleg é a sheasamh agus yelled. A shúile dimmed ó turraing an phian. Is cosúil go bhfuil na huibheacha ar tí pléasctha. Is é an chéasadh sin i ndáiríre gur bhris na Ginearálta Sóivéadach síos freisin.
  Rinne an seiceadóir rua fios air:
  - Inis dom, cá bhfuil an bealach isteach chuig an státchiste?
  Chreach na scríobhaithe lena gcuid pinn, réidh le admháil stróicthe a scríobh ar an raca.
  Dúirt Oleg:
  - Sea, chuaigh tú ...
  Brúigh Dearg níos deacra agus d'éirigh Oleg amach. Dúisigh mé as buicéad uisce fuar. D'fhill an pian le comhfhios. Tá na ligaments sínte ar an raca, ach gortaítear go háirithe sa groin, agus na liathróidí leath brúite. sÚil sceartáin go hainnis tinn agus dóite. Crochann na forghníomhaithe meáchain bhreise, as a ndéantar an pian sna guaillí agus na ligaments a dhianú. Is cosúil go bhfuil na lámha agus na cosa ar tí éirí as.
  Déanann Oleg iarracht a chur ina luí air féin nach ligfidh siad dó stróiceadh, agus go dtiocfaidh deireadh leis an bpíosa go luath. Idir an dá linn, samhlaigh gur ceannródaí tú. Nó ... Anseo bhí Natasha sínte go maith agus thosaigh siad ag bualadh fuip air. Chuaigh na seiceadóirí isteach gan mórán mailís, gan deifir, chun an phian uasta a chur faoi deara. Is féidir Natasha a bhfuil taithí aici a fheiceáil thar na céadta bliain den saol agus tá na mílte misin foghlamtha chun pian agus mothúcháin a rialú, agus ní fiú moanáil. Thairis sin, aoibh gháire sé.
  Ardaíonn giúmar Oleg freisin. Ach cad má shamhlú tú go bhfuil pian taitneamhach? Is maith le roinnt daoine é. Ní saileach í, ach thit slat iarainn go tobann ar dhroim an bhuachalla, bhuail an ceann dearg í féin. Chroith corp an phrionsa. Oleg shudded agus grod:
  Bhuel, tá tú Satan!
  Bhuail an ceann dearg arís... Phléasc craiceann coirtithe an phrionsa... Doirteadh fuil amach.
  Ansin chrom sí:
  - Brazier faoi do chosa agus craiceann le fuip.
  Nuair a bhuailtear fuipeanna, níl sé chomh scanrúil sin. Ach bhí boinn loma na mbuachaillí smeartha le hola, agus cuireadh brazier faoina bráid. Do las an tine suas. Agus bhuail sruthanna te aer sála na bpáistí. Ar dtús ní raibh an pian chomh láidir. Ach an teas tógtha suas agus dóite níos deacra. Agus bhí an Bhanríon Natasha friochta freisin. Agus tá sé chomh hálainn nuair a bhíonn cosa seductive den sórt sin cailín trí thine.
  Mothaíonn Oleg aroused arís, cé go bhfuil a liathróidí ata as an brú láidir ag lámh an executioner baineann. Agus bhí an tógáil an-painful. Agus is beagnach nach bhfuil buille an fuip ar an gcorp faoi deara i gcoinne chúlra an phian a chuir tuilte ar ligaments sínte an chomhlachta, agus na sála rósta.
  Anseo phioc an ceann ruadh suas slat iarainn le foirceann dearg-the, agus mar a chuir sí i n-armpit Oleg é. Arís an pian, an buachaill twitches, agus dislocated beagnach a jaw ionas nach screadaíl.
  Meirgeann an gruagach, ag taispeáint fiacla móra cosúil le capall:
  - Inis dom cá bhfuil an bealach isteach chuig an státchiste!
  Agus do loisg sí é sa cheann eile, childish, armpit an prionsa. Ansin d"ísligh sí an tslat isteach sa teallach arís. Thosaigh mé ag teas. Oleg brú amach aoibh gháire, líonadh an pian an Prionsa corp childish, ach ba chúis leis freisin sceitimíní, as a raibh na mothaithe beagnach taitneamhach.
  Tar éis don diabhal ruadh an tslat a théamh go críochnúil, thóg sé amach é agus thug go h-éadan óg Oleg é, ag rádh:
  - Labhair puppy! Bhuel, cá bhfuil na seoda i bhfolach?
  D'fhreagair an buachaill go dána:
  - Cá háit? I Karaganda!
  Chuaigh iarann te i dteagmháil léi le leiceann mín, leanbhúil an ghasúir. Bhraith Oleg Rybachenko pian fiáin agus ag an am céanna eagla go ndéanfaí é a chrapadh. Agus bhí mé i ndáiríre a admháil. Ach ansin bhuail sé sa cheann mé. Beidh tú cosúil le ceannródaí ar an raca! Tar éis an tsaoil, níorbh fhéidir le céasadh iad a bhriseadh.
  D'éirigh an ceann dearg:
  - An labhróidh tú?
  Agus cheana féin bhí an leiceann eile díchumtha le pian le slat. Bhí Oleg ina thost. D'iompaigh bean an fhorghníomhaithe an sconna, agus las an fear brazier faoi chosa lom an ghasúir níos déine. Ansin, ar a comhartha, ghlac beirt fhorghníomhaithe cúnta ón teallach cheana fuipeanna speisialta déanta as sreang deilgneach, a tháinig chun bheith dearg te.
  Oleg shudded. Bhí cuma scanrúil air. Ach tar éis an tsaoil, is mothú láidir é pian, agus is féidir, le meon áirithe, a bheith taitneamhach.
  Samhlaigh go bhfuil tú buailte le broom sna folcadáin. Agus rinne an buachaill aoibh fiú nuair a thit an sreang deilgneach, dearg ón teas, ar a chorp a bhí buailte cheana féin.
  Ach nimhneach sé, gortaíonn sé go leor, agus tá tú literally i tsunami fulaingt. Don Mheán-Aois, tá an chéasadh fíor-fhionnuar. Agus bhí an Bhanríon Natasha buailte le sreang dearg-the. Agus bíonn miongháire uirthi freisin mar striapach nuair a théann cliant isteach ina cuid fobhrístí agus cuireann sí tic ar a púicín lena lámh.
  Ó smaointe den sórt sin, bíonn sceitimíní láidir ar an mbuachaill-Prionsa, agus fanann a foirfeacht fhirinscneach amach ar nós peig. Redhead feargach. Téann sé i dtreo an teallach, tógann sé stiall leathan iarainn ón tine le tlúnna speisialta. Agus tugann sé go dtí cófra an bhuachalla é. Bhain sí leis an gcraiceann lom, bhrúigh sí agus scaoil sí a cuid fiacla agus dúirt:
  - Bhuel, cad a ghortaíonn?
  D'fhreagair Oleg Rybachenko go dána:
  - Níl aon slí! Cosúil le bean pricked le awl!
  Agus fuair sé buailte le barr a bhróg sa groin. Is é an pian i ndáiríre láidir, ach spreag an buachaill é féin go raibh sé taitneamhach, agus dá bhrí sin ní raibh ag caoineadh, ní raibh shout, ach grinned.
  Tháinig fearg níos mó agus níos mó ar an gceann dearg. Rug sí ar na cloigíní dearga te ón tine agus rug sí ar an mbuachaill leis an smig. Ag sníomh. Ansin thosaigh sí ag briseadh buachaillí na leanaí ar a gcosa le tlúnna dearg-te. Agus ag an am céanna ag leanúint ar aghaidh ag Fry na sála.
  Oleg giggled hysterically. Bhí an phian chomh mór sin gur chuir sé ar mire mé. Ach bhraith an prionsa an sceitimíní is fiáine ann féin.
  Bhris cailín dearg-ruadh barra an ghasúir agus chroch sí:
  - An labhróidh tú? Cá bhfuil na seoda?
  D'fhreagair Oleg Rybachenko go dána:
  - Dún suas a monster dúr! Ní aithneofar do thaisce!
  Agus briseann sé a bharraicíní arís. Tháinig céasadh eile ar an gcláirseach rua, áfach. Mar sin chuir na seiceadóirí tonnadóir ina fhiacla agus cheangail siad píobán. Agus a ligean ar Doirt uisce fuar síos do scornach. Chomh maith leis sin chéasadh ársa agus éifeachtach. Anois tá do bholg ag swelling agus ag brú ar do bhrollach. Agus ag an am céanna, tógann an cailín executioner le gruaig fiery amach stiall eile d'iarann dearg-te. Agus cuireann sé ar bolg an ghasúir thar maoil é. Buaileann sé uisce, agus urinates go spontáineach.
  Agus tosaíonn an brazier ag hiss, a dhónn cosa lom an phrionsa.
  Tugann an ceann dearg comhartha do na seiceadóirí:
  - Sásta!
  Agus le tréaniarracht briseann sé an ladhar deiridh de chos lom an ghasúir. Ansin éiríonn sé:
  - Bastard, brisfimid thú!
  Agus tógann cailín an fhorghníomhaithe snáthaidí géara te dearga as teallach eile, agus tosaíonn sí ag priocadh an bhuachalla Oleg. Gortaíonn sé cosúil le ifreann. Ach leanann an buachaill ag grin. Cé gur ag an am céanna bhuail siad é le sreang dearg-te ar a dhroim agus a thaobh. Agus ansin sprinkle le huisce salann.
  Bhí sé amhail is dá bpléasc an phian is fiáine le buamaí. Ach fós, níl an Chonaic faded. Bhí an buachaill ró-thógtha agus mar sin níor mhúchadh sé. Agus bhí an pian meascán de pian agus pléisiúir. Cosúil le éigniú do bhean. Nuair a bhíonn pian agus orgasm aici ag an am céanna.
  Mar sin tá áthas ar Natasha, ag breith uirthi óna héadan, in ainneoin go bhfuil an brazier faoina cosa lom, agus an buille de shreang dearg-the ar a corp.
  Oleg dóite arís leicne na bpáistí, an uair seo le stríoc níos leithne. Agus cuir tine ar an armpits le tóirse. Thriall siad an corp tríd agus tríd le snáthaid fhada the dearg. Ansin pricked siad arís.
  Is féidir le plúr a bheith difriúil. Rinne an Inquisition iarracht. Mar sin chuir an executioner baineann slat dearg-te isteach sa chúigiú pointe. Is é an pian fiáin agus blinding.
  Agus anseo thug siad tóirse go gruaig an ghasúir agus chuir siad trí thine í. Tá sé seo downright scary.
  Oleg Rybachenko gruntly fuar.
  - Ná gol thar ghruaig bearrtha!
  Mar fhreagra air sin, glacfaidh an seiceadóir mná ceanndearg an buachaill ag an tsrón le tlúnna dearg-te, agus tarraingeoidh sé go géar. Oleg an buachaill ag tafann:
  - Bhí srón Aisteach Varvara stróicthe ag an margadh!
  Agus go deimhin tharraing siad amach leath a shrón, disfiguring an buachaill. Agus ansin d'ardaigh an tslat dearg-te sa asal níos airde ... Ar aghaidh chuig an boilg líonadh le huisce agus dóite tríd an bhlaosc.
  Chaill Oleg beagnach comhfhios as an turraing pian, ach d'éirigh leis coirt:
  - Ní bheidh mé a rá!
  Thóg an diabhal ruadh é agus thosaigh sé ar an mbuachaill a bhualadh le sreang dearg-the i bhfuadar fiáin. Ansin léim sí go dtí an brazier, agus sciob amach na tlúnna bán-te in oigheann speisialta, áit a dóite gual, agus teas speisialta cosúil le i foirnéise soinneáin.
  Go tobann rug an executioner baineann liathróidí Oleg Rybachenko le tlúnna bán-te agus tharraing sí. D'éalaigh an fhréamh fireann, agus gheobhaidh an buachaill-Prionsa turraing chomh pianmhar sin gur chaill sé a Chonaic. Agus níorbh fhéidir le gnáthchomhlacht an ró-ualach a sheasamh. D"eitil anam Oleg Rybachenko amach as feoil loit an bhuachalla a bhí céasta agus a bhí stróicthe go bás.
  Agus sa cheann neamhchorprach, ach in ann anamacha a smaointeoireacht agus a bhrath, chromadh amhrán;
  Thit i mbraighdeanas uafásach faisisteach,
  Tá mé ag snámh ar thonnta an phian uafásach!
  Ach ag cur fola, sheinn sé amhráin,
  Tar éis an tsaoil, tá an ceannródaí fearless cairdiúil leis an croí!
  
  Agus déarfaidh mé libh go daingean na seiceadóirí,
  A n-áthas nimhneach, poured tú amach go neamhbhalbh!
  Inseoidh an lag dhom coinneáil tostach,
  Tar éis an tsaoil, tá an pian excruciating agus go simplí uafásach!
  
  Ach tá a fhios agam, creidim go daingean
  Beidh Faisisteach a chaitheamh isteach sa duibheagán!
  Rachaidh scaird lasracha olca ort,
  Agus beidh gach a thit, rejoicing, a resurrected!
  
  Agus tá ár gcreideamh sa chumannachas láidir
  A ligean ar eitilt mar fabhcún, a ligean ar ardú os cionn na réaltaí go léir!
  Lig aibhneacha na meala fíon sreabhadh
  An domhan ar fad, cloisfidh an adharc ard comhairle!
  
  Agus an meaisín ag fáscadh go docht ceannródaí,
  Féach suas sa spéir, óg!
  Agus socraigh sampla dóibh siúd atá ag magadh,
  Tá do carbhat chomh geal le carnation!
  
  Motherland dom i gceist agat gach rud
  Máthair agus brí an tsaoil óg!
  A ligean ar an saol crua go dtí seo,
  Tá ár ndaoine ag fulaingt faoi olc fascism!
  
  Ach brú ar thoil an ghasúir rua,
  Spit in aghaidh le ifreann de meirleach swastika!
  Lig do na naimhde a shudded i fearg,
  Agus beidh siad a bheith defeated ag an Arm Dearg!
  
  tír naofa USSR,
  Cad a thug cumannachas do na pobail!
  Conas a thug máthair a croí dúinn,
  Ar son sonas, síocháin, dóchas agus saoirse!
  
  Cosnaíonn blonde cosnochta ALASKA
  ANÓTÁIL.
  Tháinig Alastar an Tríú i gcumhacht i 1966 agus chinn Alasca a chosaint ar arm na Breataine. Cuidíonn cailíní blonde áille agus bean rua a bhfuil draíocht aici agus modhanna éagsúla cogaidh chun tailte na Rúise a choinneáil i Meiriceá.
  . CAIBIDIL #1
  Tá Mirabela Magnetic arís ar mhisean fionnuar nua. An uair seo i saol Alexander III. Thairis sin, thosaigh an rí a rialú i bhfad níos luaithe ná i stair fíor. Ó maraíodh a athair Alexander II i 1866 i mí Aibreáin. Sa stair fíor, shábháil an rí trí sheans, ach níor oibrigh sé amach anseo.
  Agus ó 1866 a thosaigh Alastar cumhachtach an Tríú a rialú. Agus, ar ndóigh, ba é an chéad chéim a bhí aige ná díolachán Alasca a thoirmeasc. Agus tá sé ceart. Go hiontach, ní scaipeann an Rúis tsarist a críocha. Ní gá ach an fhírinne a chosaint anois ar na críocha sin. Agus nach bhfuil sé éasca.
  Ba chúis leis an gcinneadh seo ón sagart-sagart roinnt fearg i gciorcail eachtracha. Agus chinn an Bhreatain an Rúis a thástáil ar dtús.
  Rinne trúpaí na Breataine ionsaí ar dhúnfort beag le garastún beag bídeach Rúiseach in Alasca i Meitheamh 1868.
  Ar ndóigh, cuireadh Mirabela Magnetic, mar sheirbhíseach dílis de na déithe na Rúise, chuig an dún seo ar shuíomh na Rúise ar an domhan, agus bhí air páirt a ghlacadh sna cathanna chun críoch na Rúise a shealbhú.
  Cosnochta agus i shorts agus bra, d'ionsaigh an cailín ceallraí na Breataine, a bhí suite ar airde ceannais os cionn an dún. Bhí taithí nach beag ag Mirabela Magnitnaya cheana féin ar mhisin éagsúla na déithe uilechumhachtacha Rúiseacha a chomhlíonadh i gcruinne éagsúla. Sea, tá a leithéid de chinniúint an cailín-genius. Mar mhac léinn fásta, bhí sí ag iarraidh a bheith bás a fháil.
  Agus rinne na Déithe Demiurge Rúise bás a fháil, ach d'iompaigh í ina cailín críochnóra a fhreastalaíonn orthu agus ar mhuintir Mháthair na Rúise. Oireann sé seo go maith don chailín síoraí.
  teannann sí síos ar bhéal aon fhealltóir Sasanach agus scoilteann a scornach. Ní hé seo an chéad uair agus ní sa chéad mhisean a dhéanann sí é seo. Ón tús, a bhuíochas dá corp bás a fháil, bhraith an cailín síoraí seo go léir mar chluiche, agus dá bhrí sin níor mhothaigh sí aiféala agus míchompord ar bith ina hanam.
  Maidir léi, tháinig sé chomh nádúrtha ar bhealach éigin nach raibh an cailín ach sásta leis an gcéad rath eile.
  Anseo tá sí stróicthe go simplí as an ceann feighlí eile. Cuir aithne ar ár Sasanaigh: Alasca bhí agus beidh Rúisis!
  Mirabela Maighnéadach - tá an t-aireagóir seiftiúil agus is bisiúil seo sa CIS tar éis a bheith feargach le fada gur díoladh Alasca ar phingin! Ach ní mar sin atá Tsar Alexander the Third! Ní ghéillfidh an monarc seo orlach amháin de thalamh na Rúise!
  Glóir don Rúis agus tsars na Rúise!
  Bhog an cailín críochfoirt lena cúigiú lom Sasanach eile ar chúl a chinn. Bhris a mhuineál. Ansin chan sí:
  - Beidh Alasca linn go deo,
  Áit a bhfuil bratach na Rúise, tá an ghrian ag taitneamh ann!
  Aisling mhór a thabhairt fíor
  Agus tá guth na gcailíní an-sonrach!
  Sea, bheadh sé go deas dá gcabhródh na ceithre chailín cailleach legendary, álainn mar réaltaí, anois. Ba mhór an chabhair iad. Ach tá sé ceart go leor troid ina n-aonar.
  Anseo cuireann tú púdar gan toit agus nitroglycerin trí thine. Anois beidh an ceallraí Béarla ar fad ag eitilt isteach san aer.
  Chan Mirabela Magnetic:
  - Níl aon Motherland-Rúis níos áille,
  Troid ar a son agus ná bíodh eagla ort ...
  Níl tír níos sona sa chruinne,
  Is é an cruinne ar fad tóirse an tsolais Rus!
  Pléascann an cadhnra: cosúil le brúchtadh bolcán ollmhór. Caitheadh na céadta Sasanach in airde láithreach, agus phléasc siad ina bpíosaí beaga.
  Tar éis sin, thosaigh an cailín, ag sileadh dhá sabers, ag gearradh na Breataine. Ag an am céanna, screadfaidh an laoch-críochfort óg mar atá i mBéarla.
  Tá na hAlbanaigh ardaithe! Tá siad ag iarraidh an bhanríon a cuimilt!
  Seo mar a thosaigh sé... Bhí lámhach idir Sasanaigh eitneacha agus Albanaigh. Sea, a leithéid de shootout fiáin agus Savage.
  Agus chuaigh an leagan freisin. Chuaigh na hAlbanaigh agus na Breatnaigh i ngleic lena chéile.
  Throid na mílte saighdiúir ag léigear ar an dún anois leis an bhfuadar is mó.
  Roinn treabhadh maighnéadach Mirabela:
  - Gearr agus maraigh! Lámhaigh iad siúd!
  Lean an cath ar scála mór. Idir an dá linn, agus neart neamhchosúil aici, rug Mirabela isteach sa bhád roinnt bairillí nitroglycerin, agus chuir go ciúin í chuig an long chogaidh ba mhó Sasanach.
  Dúirt cailín an terminator:
  - Don Rúis, bronntanas díothú!
  Agus bhrúigh sí an bád ar shiúl lena cosa lom, girlish, a, ag luasghéarú, pounded isteach ar an taobh an armadillo. Bhris na Breataine ar bord a gcuid gunnaí go randamach agus níor bhain siad leas as.
  Agus is é anseo an toradh, conas ramming. Agus pléascfaidh roinnt bairillí nitroglycerin. Ina theannta sin, chuir an cailín bás a fháil in iúl dóibh chomh cruinn sin gur phléasc sé go hiomlán.
  Agus scrios den sórt sin ina dhiaidh sin. Agus ghlac an long-chath é agus thosaigh sé ag dul faoi uisce gan aon fhadhbanna.
  Agus báthadh na Breataine ar bord. Idir an dá linn, tá an cailín ar an cruiser cheana féin. Ghearr sé na mairnéalaigh le sabres, agus ritheann sí go dtí an teach rotha, casta a cosa lom.
  Gearradh mairnéalach agus squeaks go cáiliúil:
  - Glóir dár dtír álainn!
  Rúis iontach faoi tsar ciallmhar!
  Ní bheidh mé a thabhairt duit naimhde Alasca!
  Beidh a bheith stróicthe i bpíosaí rage boor!
  Agus ansin chaith an cailín grenade lena cosa lom agus scrios na Breataine as a chéile.
  Ansin bhris sí tríd go dtí an stiúrtha, agus lig dúinn dul ar an cruiser. Agus dhá long mhóra Sasanacha conas bualadh. Agus beidh an armúr orthu pléasctha. Agus lig tú féin doirteal agus sruthán ag an am céanna.
  Chan Mirabella:
  - Glóir don Rúis, glóir!
  Ritheann an cruiser ar aghaidh....
  Tsar Alastar Mór,
  Osclóidh cuntas le haghaidh bua!
  Tar éis sin, d'eitil an cailín Críochnaitheoir le léim amháin go ceann eile cruiser. Agus ann, freisin, thosaigh sí ag gearradh mairnéalach. Agus briseadh tríd go dtí an stiúrtha.
  Agus ansin, cas timpeall agus brúigh na longa.
  Chan an cailín terminator fiú:
  - Crios dubh,
  Tá mé an-socair...
  Crios dubh -
  Ní oileán é aon fhear!
  Crios dubh,
  Scaoileadh tintreach -
  Tá na Breataine go léir ina luí marbh!
  Agus tá Mirabela Magnetic ag brú na long le chéile arís. Is í an cailín seo an laoch is úire ar domhan!
  Agus léim arís, agus isteach ar cheann eile cruiser. Sea, tháinig droch-smaoineamh ar mháistrí na bhfarraigí - troid leis an Rúis. Go háirithe nuair a bhíonn cailín chomh dian agus éadóchasach ag troid.
  Mirabela Magnetic agus ansin chrom suas go leor Sasanach agus chas a long timpeall. Níos cruinne a gabhadh ó na Breataine. Agus d'aistrigh sí é chuig an ionsaí ar cruiser eile. Agus le roar fiáin rammed an namhaid.
  Bhí sé mar a tháinig dhá arrachtaigh le chéile agus aghaidh a thabhairt ar cháir fiáin. Agus gearrtha srón a chéile. Ansin scoop siad suas uisce farraige agus thosaigh siad ag dul faoi uisce, gan aon seans.
  Dúirt Mirabela Magnetic:
  - Glóir do Alastar III! Ádh mór a ríthe!
  Agus arís, lena bharraicíní loma, caithfidh sé suas buama le pléascáin. Agus an frigéad iomlán, tar éis dó poll a fháil, doirtil.
  Sea, ní raibh na Breataine, ar ndóigh, ag súil leis seo. Ar cheap siad go rachfaidís isteach in eachtra chomh fiáin sin?
  Mirabela maighnéadach bellowed:
  - Glóir don Rúis Mhór na tsars!
  Agus arís, beidh an cailín a ghlacadh agus a urghabháil an stiúradh an cruiser eile. Agus le cabhair ó chosa lom, girlish, casfaidh sé air, agus reithe an namhaid. Briseann dhá long síos le chéile, agus tachtadh i urlacan farraige!
  Tá cailín terminator ag screadaíl:
  - Chun na glóire an motherland na naomh!
  Agus arís tá léim fhada. Agus eitilt thar na tonnta. Tar éis sin, gearrann an cailín arís le sabers, briseadh tríd go dtí an Helm. Is laoch Críochnaitheach an-chomhraiceach agus ionsaitheach í.
  Crushes na mairnéalach Sasanach, agus canann:
  - Sparkles le réalta radiant,
  Tríd an dorchadas lúide. .
  Ár sár Tsar Alexander,
  Níl a fhios ag pian, gan eagla!
  
  Cúlaíonn na naimhde romhat
  Tá an slua ag caoineadh...
  Glacann an Rúis leat -
  A rialacha lámh mighty!
  Agus ghearr Mirabela Magnetic cuid mhaith de na Briotanaigh amach, agus bhrúigh siad na longa arís ar scála mór, lena n-éadan.
  Tá sé seo i ndáiríre cailín terminator. Breathnaíonn sé thart ar fiche bliain d'aois, ach méadar nócha ar airde, agus cé go bhfuil na matáin cruach teilgthe agus an faoiseamh cosúil le barraí seacláide.
  Agus má bhuaileann cailín den sórt sin, ansin ní bheidh aon mil ann.
  Agus anseo arís léim an cailín ó cruiser amháin go ceann eile. Agus arís, gan a thuilleadh moille, brúnn sé ar aghaidh iad.
  Agus screams dó féin:
  - Chun Rus na Romanovs!
  Go deimhin, tá an cailín terminator ar rolla. Taispeánfaidh sí a rang is airde do gach duine. Agus beidh sé a ghearradh agus a crush gach duine, cosúil le fathach le club.
  Seo léim eile, an uair seo ar armadillo.
  Tá sabres an chailín cosnochta ag obair arís. Déanann siad iarracht lámhach uirthi, ach ní bhuaileann na piléir an cailín bás a fháil, agus má bhuaileann siad, preabann siad as.
  Is maith a bheith i do chailín síoraí, ní hamháin go bhfuil tú óg, ach ní féidir leo tú a mharú ach an oiread. Anseo tá tú ag bualadh na Breataine.
  Gabhann tú an lámh in uachtar. Agus anois tá tú ag sníomh cheana féin é, agus anois tá dhá long chogaidh iomlán ann cheana féin, conas imbhualadh, agus tuairteála. Agus briseann siad miotail a eitilt fiú Sparks i ngach treo.
  Mirabela maighnéadach yells:
  - Chun an Rúis go mbeidh gach duine a bhriseadh as an adharca!
  Agus le sÚil lom cailíneach cruinn caithfidh sé bronntanas báis. An mbeidh briseadh an mais na Breataine agus téann an frigate eile go dtí an bun.
  Bhuel, tá ceithre chúrsóir eile fágtha. Tá sé soiléir nach seolfaidh na Breataine an cabhlach iomlán go cladach Alasca.
  Anseo gabhann Mirabela Magnetic roth stiúrtha eile. Agus ó gach cearn spins sé ar an namhaid. Agus anois tógann agus imbhuaileann an dá chúrsóir maidí rámha.
  Tá CREATHANNA, agus an pléasctha miotail. Agus tosaíonn an dá long ag dul go tóin poill go han-mhaith.
  Chan Mirabela Magnetic:
  - Ag an siopa "Beer-Water",
  Ina luí fear sona...
  Tháinig sé ó na daoine
  Agus chuaigh sé amach agus thit sé isteach sa sneachta!
  Anois, is gá duit a scrios an báid seo caite, agus a ghlacadh ar longa níos lú.
  Ansin déanfaidh na Breataine ar thalamh, tar éis bhás an chabhlaigh, géilleadh do thrócaire an bhuaiteora.
  Agus don Bhreatain, beidh sé seo ina ceacht den sórt sin nach ndéanfaidh siad dearmad go deo air. Agus beidh siad ag cuimhneamh freisin ar an Crimea, áit a poked siad a gceann le linn réimeas an Seanathair Nioclás an Chéad. Mar sin féin, ní raibh Nikolai Palych dul síos sa stair mar cheann iontach, ach iompaigh amach a bheith ina teip. Ach caithfidh a gharmhac glóir airm na Rúise a thaispeáint anois.
  Agus tá sé seo le cuidiú ó Mirabela Magnetic - cailín Críochnaitheoir an-fionnuar agus diongbháilte.
  Gabhann Mirabela stiúradh eile, agus brúnn an bheirt chúrsóirí Briotanacha in aghaidh a chéile. Agus gníomhaíonn sé go cinntitheach agus go fionnuar.
  Ansin exclaims cailín an terminator:
  - Téann na longa go dtí an bun,
  Le ancairí, seolta...
  Agus ansin beidh siad leatsa
  Cófra órga!
  Cófra órga!
  Agus léim eile, ó scriosadh ceithre longa cogaidh agus dosaen cúrsóirí, tá sé in am na frigéid a scriosadh. Caillfidh an Bhreatain go leor long.
  Agus ansin a thuiscint cad a chiallaíonn sé chun ionsaí Rúis.
  Sheinn cailín an Terminator:
  - Chun an t-iontas agus ár bua ar fud an domhain!
  Agus diallait sí roth stiúrtha an chéad fhrigéad eile, agus stiúrann sí an long chuig reithe, agus le buille cumhachtach, cosúil le soinneáin!
  Agus tógfar an dá shoitheach, agus brisfear iad, agus roinnfear iad ina bpíosaí. Agus tá sé iontach agus an-fionnuar.
  Léimeann Mirabela Maighnéadach arís, agus léimeann sí ar shoitheach eile. Agus as sin stiúrann sé an próiseas. Agus casann an long thart arís, agus imbhuaileann na frigéid.
  Arís eile, titeann an screech de mhiotal briste, pléascadh cumhachtach, agus na mairnéalach a mhaireann isteach san uisce.
  Deir Mirabella:
  - Chun rath ár n-arm!
  Agus arís cailín cróga san ionsaí. Rinne sí diallait frigéad nua. Agus a sheoladh chuig an destroyer.
  Imbhuaileann longa agus pléascann siad. Briseann an miotal agus scaoileann an tine suas san aer. Agus tá daoine ar lasadh beo.
  Seo an tromluí iomlán is measa riamh. Agus tá na Breataine ar lasadh cosúil le barbeques.
  I measc na marbh bhí buachaill cábáin, buachaill timpeall trí bliana déag. Is mór an trua, ar ndóigh, gur maraíodh a leithéid de fhear. Ach is cogadh é cogadh.
  Sheinn cailín an Terminator:
  - Beidh corps, sléibhte go leor! Tá an tAthair Chernomor linn!
  Agus chaith an cailín arís grenade lena cos nocht, a chuaigh go tóin poill long eile.
  Bhuail an cailín genius ceann an Aimiréil Breataine, mar a pléasctha a cheann cosúil le pumpkin buailte ag carn. Agus lena sála lom lódáil sí an fear mór dubh sa smig. Agus d'eitil sé anonn agus scaoil sé síos dosaen mairnéalach.
  Agus ansin chas an cailín an frigéad timpeall arís agus rammed a comharsa leis. tweeted go ionsaitheach:
  - Is réalta mhór mé!
  Agus arís, tá an cailín terminator ar an ionsaí. Diabhaltach agus sciobtha. Feiceann sé bolcán iomlán agus brúchtadh ollmhór cumhachta. Seo cailín genius invincible.
  Agus crushes gach duine gan trócaire. Agus anois tá an cailín-superman ag diallait frigate eile. Agus scriosann sé an namhaid gan mórán moille. Is réalta mhór í an cailín seo.
  Bhrúigh Mirabela Magnetic an dá long i gcoinne a chéile arís, agus d'éiligh sí ag barr a scamhóg:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus arís cailín-Trodaire cróga ar an ionsaitheacha. Sea, anseo tá tú ag troid ar bhealach nua. Ní cosúil le buille eile faoin Dara Cogadh Domhanda. Tá gach rud deas agus úr anseo. An Bhreatain a throid thar Alasca.
  Níl na Stáit Aontaithe téarnaimh fós ón gcogadh cathartha, agus níl teorainn choiteann acu leis an Rúis. Mar sin má tá ort dul i ngleic leis na Yankees, ansin i bhfad níos déanaí.
  Agus tá coilíneacht Cheanada ag an mBreatain agus tá teorainn choiteann ag an Rúis léi. Is gá mar sin ionsaí Shasana chumhachtach a athchur.
  Ach seo péire eile frigéid imbhualadh. Go luath ní bheidh aon rud fágtha de chabhlach na Breataine.
  Agus de thalamh, ní ionsaíonn tú Alasca an iomarca. Anseo tá an chumarsáid don Bhreatain sínte.
  Déanann Mirabela Magnetic na frigéid a bhrú le chéile arís, agus roars:
  - Ní gá eolaíocht a bheith ag bradach,
  Agus tá sé soiléir cén fáth ...
  Tá cosa agus lámha againn
  Agus lámha ...
  Agus an ceann, níl aon rud ag teastáil uainn!
  Agus bogfaidh ceann an chailín cosúil le mairnéalach Sasanach, go n-eitilfidh sé thart, agus go leagfaidh sé síos dosaen trodaithe.
  Tá Mirabela ar an ionsaí arís.... Anseo arís bhrúigh sí na frigéid i gcoinne a chéile. Agus briseann siad, dónna agus doirteal.
  adeir Mirabela:
  - Chun anam na Rúise!
  Agus anois aimsíonn sÚil bhabhta nocht an chailín cúl arís. Brúann sí an namhaid agus roars:
  - Don athar naofa!
  Agus le glúine lom cailíneach, amhail is dá mbeadh sé ag puntáil an namhaid sa bholg. Thóg siad é agus tháinig an stéig amach ó chúl a bhéal.
  Dúirt Mirabela Magnetic:
  - Ar son mór an athar!
  Agus chas sí an caschlár san aer, ag cuimilt na naimhde ina bpíosaí beaga lena cosa lom.
  Sea, milleann an cailín dashingly ... Bheadh sí féin i ngleic go héasca le naimhde.
  Ach bhí an chuma ar cheathrar cailíní cailleach. Agus freisin áilleacht cosnochta agus i bicíní.
  Agus a ligean ar crush na Breataine. Léimeann siad suas chucu féin, caitheann siad grenades le cosa lom cailíní, agus stróiceann siad an Bhreatain.
  Agus seo Natasha - cailín matáin i bicíní. Tógfaidh agus caithfidh sé diosca lena bharraicíní loma ... Gearrtar roinnt mairnéalach Sasanach amach, agus casann an frigéad timpeall agus reithí a chomhghleacaí.
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Alastar an Tríú sár-réalta!
  Deimhníonn Zoya an cailín seo le gruaig órga:
  - Superstar agus nach bhfuil fós sean ar chor ar bith!
  Ag caoineadh Augustine go borb ar na Sasanaigh, thug an soith rua seo amach, ag tafann a fiacla:
  - Beidh Cumannachas linn!
  Agus do thóg sáil lom an chailín agus do bhuaileadar an namhaid i muice an ghunna. Agus ghlac an frigate agus scoilt.
  Rinne Svetlana gáire, scaoil le gunna, bhrúigh an namhaid, sníomh, cosnochta an roth stiúrtha, ag tafann:
  - Ríthe linn!
  Scaip na cailíní láithreach, agus scrios siad an cabhlach go han-ionsaitheach. Bhuel, ar féidir leo cur i gcoinne. Rith na frigéid amach go tapa, agus anois bhí soithí níos lú á bhriseadh ina n-ionad.
  Sheinn Natasha, ag scriosadh na Breataine Bige:
  - Tá an Rúis clúiteach leis na céadta bliain mar naomh!
  Agus lena bharraicíní lom, caithfidh sé buama a scoilt an brigantine.
  Agus Zoya ag leanúint uirthi ag brú an namhad, d"éirigh leis:
  - Is breá liom tú le mo chroí go léir agus anam!
  Agus arís, lena bharraicíní loma, chaith sí pea. Scoilt an chéad long Sasanach eile sin.
  Ghlac Augustine an namhaid freisin agus chuir sé slam air. Bhris sí an long, chuaigh an soith rua go leor comhraic ón mBreatain. Agus sheiceáil sí:
  - Do Alastar III, a bheidh ina rí iontach!
  D"aontaigh Svetlana go héasca leis seo:
  - Beidh sé cinnte!
  Bhuail cos lom an chríochnóra fionn isteach ar thaobh na loinge Briotánach agus an oiread fórsa ann gur bhris an long Sasanach ina trí chuid.
  Mirabela an Maighnéadach, bhuail an cailín invincible seo an namhaid chomh crua freisin lena sÚil nocht, bhabhta, childish gur scoilt an briogantine agus go tóin poill beagnach láithreach.
  Sheinn cailín an Terminator:
  - Scuabfaimid an namhaid ar shiúl le buille amháin,
  Deimhneoimid an ghlóir le claíomh cruach ...
  Bhrúamar an Wehrmacht ar chúis mhaith,
  Na Sasanaigh ag imirt, brisfimid!
  winked Natasha agus dúirt le gáire:
  - Agus, ar ndóigh, déanfaimid é le cosa lom girlish!
  Agus chuaidh sála lom an chailín isteach i long Sasanach eile.
  D"eisigh Zoya, agus í ag tafann a cuid fiacla, go láidir:
  - Don chumannachas san incarnation ríoga!
  Agus thóg an cailín é lena bharraicíní lom agus chaith sí rud éigin a théann i bhfeidhm go básmhar ar na naimhde, ag scuabadh agus ag cuimilt leo.
  Ag cur brú ar na Sasanaigh, ghlac agus d'eisigh Augustine:
  - Glóir do Chríost agus don Teaghlach!
  Ina dhiaidh sin, chaith a cosa lom buama freisin, ag cuimilt fomhuirí eile as a chéile.
  Agus ansin scoilt an tsáil lom an brigantine le buille beacht. Agus rinne sí é an-gracefully.
  Tá Svetlana i ngluaiseacht ghníomhach freisin. Scriosann naimhde. Agus lena sÚil lom cuireann briogantine eile go dtí an bun.
  Agus caitheann an cailín lena bharraicíní loma arís agus le fury fiáin grenade. Is laoch iontach í.
  Seo Natasha i ionsaí tapa, agus an-ionsaitheach. Ionsaíonn sí go dian.
  Agus téann an long nua Sasanach go tóin poill nuair a bhuailtear í le buama a chaitear ar bharraicíní nochta an chailín.
  Chan Natasha, ag baint a cuid fiacla:
  - Tá mé superhuman!
  Chiceáil Zoya an briogantín sa tsrón lena glúine loma. Agus scoilt sé ina scoilteanna agus thosaigh sé ag dul faoi.
  Scoilt Mirabela Magnetic agus a sÚil lom an long níos lú Briotanach agus squeaked:
  - Do mo neart! Spréigh gach duine!
  Agus tá an buachaill arís ag gluaiseacht agus ionsaí ionsaitheach.
  Lean Augustine ar aghaidh ag gluaiseacht ar nós cobra a chuireann brú ar an mBreatain, agus thug amach le fonn:
  - Cumannachas! Is focal bródúil é seo!
  Agus chaith toes lom an chailín éadóchasach seo bronntanas scriosta eile.
  Agus chríochnaigh mais na Sasanach i gcónra, nó ag bun na farraige. Mar sin féin, cén cineál cónra dá stróicfí iad?
  Agus chuaigh an chuid eile fiú go tóin poill!
  Scairt Mirabela Maighnéadach, le gréin fhiáin, ar an mbriogantín, agus chuaigh sé trí thine amhail is dá mba rud é go raibh napalm air.
  Dúirt cailín an terminator:
  - Le haghaidh vodca ríoga!
  Agus mar a dhéanann sé gáire, agus tugann sé sÚil lom ar bord loinge na Breataine. Scoiltfidh sé agus bul-bul isteach i doimhneacht na farraige.
  Chaith Svetlana an buama lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Agus téann cailíní meara amach chun farraige ...
  Agus naimhde a ghearradh le sabers.
  Dhearbhaigh Mirabela Magnetic, ag brú na Breataine:
  - Eilimint farraige! Eilimint farraige!
  Seo mar a scar na laochra. Agus tá cailín na mac léinn chomh troid leo. Agus frisky ag an am céanna.
  Mirabela Lámhach maighnéadach ar an namhaid ó gunna na Breataine. Agus go tóin poill long eile, eisithe:
  - Aisling spáis! Go mbristear an namhaid!
  Scar na cailíní bandia agus an cailín léinn i buile ollmhór. Agus ghearr siad síos ar an namhaid, gan aon bhealach chun an Bhreatain a sheasamh brú.
  Mirabela go tóin poill long eile, mheabhrú go bhfuil i gceann de na Cruinne comhthreomhar, chinn an dwarf chun cabhrú leis na Gearmánaigh i ndearadh an "Tíogair" -2. Agus d'éirigh leis an genius teicniúil seo carr a dhéanamh le tiús armúr agus armála an "Tíogair Ríoga", ag meáchan ach tríocha tonna, agus méadar go leith ar airde!
  Agus cén fáth go bhfuil sé ina dwarf! Agus tá dearthóir Super! Ar ndóigh, le meaisín mar seo, bhí na Gearmánaigh in ann na Comhghuaillithe a ruaigeadh sa Normainn i samhradh na bliana 1944, agus san fhómhar stop a chur le maslaí an Airm Dearg a chuaigh tríd go Vársá.
  Níos measa ná an gnome, ní hamháin umair deartha. XE-162 iompaigh amach freisin a bheith an-rathúil agus éadrom, agus saor, agus éasca a bhainistiú. Agus iompaigh an buamadóir Yu-287 amach a bheith ina superman.
  Agus ansin bhí ar a gcúigear idirghabháil a dhéanamh. Agus mar sin chuaigh an cogadh ar aghaidh go dtí an seachtú bliain is daichead.
  Agus mura raibh cúigear acu ann, seans go mbeadh an bua ag an Fritz!
  Labhair Mirabela Magnetic ansin go dian i gcoinne na gnomes:
  - Tá siad níos measa ná elves!
  Go deimhin, bhí a leithéid de bhuailteoir elf ann. Rinneadh píolóta de chuid an Luftwaffe de, tar éis dó níos mó ná sé chéad caoga aerárthach, ar an dá thaobh, a lámhach ó fhómhar na haonú bliain is daichead go Meitheamh 1944. Fuair sé Crois Ridire na Croise Iarainn le Duilleoga Darach Airgid, Sord agus Diamaint nuair a scaoil an chéad cheann sa Luftwaffe dhá chéad aerárthach. Ina theannta sin, ar feadh trí chéad aerárthach downed fuair sé Ord an Iolair Gearmánach le diamaint. Le haghaidh ceithre chéad aerárthach downed, an chéad Ordú Ridire na Croise Iarainn, le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Maidir le cúig chéad aerárthach comórtha síos faoin 20 Aibreán, 1944, fuair an ELF Cros Mhór na Croise Iarainn - an dara ceann sa Tríú Reich tar éis Hermann Goering.
  Agus don 600ú aerárthach, bronnadh gradam speisialta air: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Ní dhearnadh an t-uafásach glórmhar riamh - feidhmíonn an draíocht mar talisman de na déithe. Agus d'oibrigh sé ina aonar mar a bheadh aerchór iomlán.
  Ach ní raibh aon éifeacht aige seo ar chúrsa an chogaidh. Agus thuirling na Comhghuaillithe sa Normainn. Agus go rathúil go leor, in ainneoin iarrachtaí is fearr an ELF.
  Bhuel, ansin chinn an t-ionadaí seo de mhuintir na sorcerers an bóthar a bhaint as an Tríú Reich. Thairis sin, cad a theastaíonn uaidh? An féidir do chuntais a thabhairt suas le míle? Cé a bheidh leis an namhaid!
  Chuaigh Mirabela go tóin poill briogantín eile, agus roar:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Cheana féin chuaigh cúigear acu go tóin poill beagnach gach long. Ar an gcorda deiridh, cuireadh cúig shoitheach le chéile ag an am céanna, rud a chuir deireadh le cabhlach Shasana.
  Chan Mirabela Magnetic, ag tafann a fiacla:
  - Beidh an Rúis clúiteach ar feadh na gcéadta bliain,
  Beidh athrú glúin ann go luath...
  I áthas, aisling iontach
  Beidh Alexander, ní Lenin!
  Is cosúil go bhfuil na cailíní sásta. Ar muir, tá Sasana buaite. Anois tá sé fós a chríochnú as an namhaid buailte ar tír.
  Agus theith an cúigear chun an namhaid a bhí mí-eagraithe agus leathbhriste cheana féin a ghearradh síos.
  Bhris na cailíní agus an buachaill an namhaid. Chrom siad le sabres é, agus chaith siad grenades ar an namhaid lena bharraicíní loma. Agus d'éirigh sé amach a bheith thar a bheith fionnuar.
  Chrom Natasha agus chanadh, tá a sabre chomh tapaidh agus fiche stróc in aghaidh an tsoicind. Sea, le luas den sórt sin, ní féidir le duine ar bith seasamh in aghaidh na witches. Is é seo a chiallaíonn cumhacht na déithe na Rúise!
  Ghluais Mirabela Magnetic lena sÚil lom ar an gclogad, agus bhris sí muineál ginearálta na Breataine, dúirt:
  - Ceann a dó trí ceathair!
  Chaith Zoya diosca géar, géar lena méar nochta agus dúirt sí le gáire:
  - Cosa os cionn arm níos leithne!
  Ghníomhaigh Augustine go han-ionsaitheach. Agus tá a cosa lom go tapa. Agus flutters gruaige copar-dearg cosúil le cath, bratach proletarian.
  Thóg an cailín é agus chan sé:
  - Is cailleach mé agus níl gairm níos áille ann!
  D'aontaigh Svetlana, ag gearradh siar ar a chéile comhraic:
  - Ní! Agus ní dóigh liom go ndéanfaidh!
  Agus chaith a cosa lom dagaí. D'eitil siad anonn agus ghearr siad dhá dhosaen Sasanach amach.
  Chuaigh an díothú de réir an phlean. Ghníomhaigh na cailíní agus an buachaill le fearg léir. Agus cruinneas iontach. Laochra thar a bheith brúite le aplomb fiáin.
  Mirabela maighnéadach, gearrtha i leath ginearálta eile, agus í ag feadaíl.
  Agus ghlac dosaen préacháin é agus thit siad de bharr taom croí. Thit sé síos, agus pollta poill i gceann leathchéad trodaire Sasanach.
  Seo é an troid! An coolest de troideanna!
  Terminator Girl bellowed:
  - Is laoch iontach mé! Is mise Schwarzenegger i sciorta!
  D"fhás Natasha go géar, agus stampáil sí a cos lom:
  - Is Terminator thú i bicíní!
  D"aontaigh Mirabella:
  - Is Terminator mé i bicíní a vomits gach duine!
  . CAIBIDIL #2
  Rinne Natasha, an cailín cosnochta seo i bicíní cinneadh:
  - Ionsaíonn muid na Breataine seisear againn! Níl an iomarca saighdiúirí againn in Alasca chun iad a ionsaí!
  D"aontaigh Mirabela Magnetic leis seo:
  - Cén fáth a bhfuil beaignití breise de dhíth orainn? Is é an rud is mó ná go bhfuil draíocht ann!
  Agus ní raibh ach matáin an-fheiceálach ag an gcailín síoraí, a d'fhéach go seachtrach timpeall fiche bliain d'aois ar aon nós, agus stampáil sí a cos lom, cailíneach.
  Tá Margarita, an cailín Críochnaitheach seo, ar dhuine de na daoine fásta freisin a d'aontaigh filleadh ar an óige ar mhaithe leis an neamhbhásmhaireacht agus gach cineál misin a dhéanamh.
  Chonnaic sí:
  - Ar deireadh rud éigin le déanamh! Cé chomh tuirseach is atá mé, tá sé morálta go háirithe dul i mbun tógála amháin!
  Dhearbhaigh Mirabela Magnetic, an cailín críochnóra bás seo go toilteanach:
  "Le bheith macánta, tá mé tuirseach de freisin!" Ba mhaith liom troideanna!
  Chan Natasha:
  - Faoin tá scaird na gealaí azure,
  Os a chionn tá gathanna órga na gréine...
  Ach tá sé ag iarraidh stoirme -
  Amhail is dá mbeadh síocháin sa stoirm!
  An laoch giggled, ag taispeáint fangs géar.
  Ní dúirt an seisear focal eile. Thóg sí agus d'ionsaigh sí na Breataine. Bhí arm na Breataine sách mór: céad caoga míle saighdiúir, atá in aon áit amháin go leor don naoú haois déag. Sea, déanfaidh mé iarracht an oiread céanna a bhailiú i gCeanada.
  Plus, ar ndóigh, cabhlach ollmhór, ó farraigí éagsúla.
  Mar sin féin, bhog an Armada go dtí poist na Rúise. Agus cé mhéad saighdiúir atá ag an Rúis ann? Céad uaire níos lú! Bhuel, tá na hoibrithe tógála ag teacht freisin.
  Ach anseo ghlac na sé leis na hairm draíochta na Breataine agus ionsaí.
  An uair seo, tá gunnaí meaisín, claimhte, agus an Arsenal draíochta tubaisteach ar fad ag na laochra síoraí óga.
  Agus conas a thug siad faoi scrios a leithéid de arm.
  Chaith Mirabela Magnetic a claimhte, ag gearradh síos na saighdiúirí Sasanacha. Ansin thug sí pléasctha de gunnaí meaisín, ghearradh síos opponents. Tar éis cosa cosnochta girlish, chaith na laochra grenade, stróic siad arm an Impireacht Lion.
  Agus ag deireadh an chéad tonn ionsaí, Mirabela whistled.
  Préacháin fainted, pollta bairr na saighdiúirí Sasanacha.
  Sheinn cailín an Terminator:
  - Is é an ceann is láidre ar domhan spiorad na Rúise!
  Bhain Margarita, an cailín síoraí seo, agus Críochnaitheoir na cumhachta millteach ollmhór freisin, le claimhte a mhéadaigh siad. Agus ansin thug sí pléasctha de gunnaí meaisín. Ansin sheol méara loma an linbh shíoraí bronntanas dúnmharaithe báis. Scrios sé aifreann naimhde na Rúise.
  Tar éis sin, feadfaidh cailín le gruaig órga cosúil le feadóg, agus caithfidh sí scamall iomlán préacháin ar chinn na Breataine. Iad siúd Pierce na bairr.
  Dúirt Marguerite:
  - Beidh an namhaid a bhrú chun deannaigh agus cleití!
  Natasha ar an maslach... Rith an cailín le gruaig gorm an muileann gaoithe lena claimhte ar dtús. Ansin thóg sí é agus lena bharraicíní loma chaith grenade a thugann bás do na Breataine. Ansin thug sí pléasctha de gunnaí meaisín.
  Ansin chaith sí amach a bra agus mar a flashlight lightning ó clúidín scarlet.
  Caitheadh capaill agus daoine suas láithreach agus stróicthe go stiallacha iad.
  Dúirt Natasha:
  - Ach Pasaran!
  Chaith an laoch Mirabela grenade marfach lena cos lom, cailíneach agus squeaked:
  - Is cailín fionnuar mé!
  Gheall Margarita, an cailín gan staonadh seo, agus a sála lom, bronntanas an bháis agus thug amach:
  - Agus is bean fhionnuar mé!
  Tá ionsaí te ar chailín Zoya a bhfuil gruaig bhuí uirthi. Agus ghlac sí pléasctha as gunnaí meaisín, agus ansin chrom sí le claimhte agus bhí fáiltiú féileacán. Chaith an cailín a bhí cosnochta bronntanas scriosta. Strac aifreann de shaighdiúirí Sasanacha óna chéile. Agus ansin scaoileadh an laoch nipple corcairdhearg pulsar scriosta. Agus sháraigh sé na Sasanaigh.
  Dúirt Zoya:
  - Tá mé mar sin, an coolest!
  Agus arís an laoch cosúil le slaise, an uair seo le tintreach ón navel. Tógfaidh agus loisgfidh sí cúpla céad Sasanach.
  Agus gáire air féin baring a fhiacla. Agus ó na fiacla seoltar lus na gréine go dall ar an namhaid.
  Tá Augustine sa troid freisin. Is é seo an coolest de na cailíní is deacra. Agus anois glacfaidh sí claimhte ag síneadh an ghearrtha. Ansin scaoil sé as a chuid gunnaí meaisín. Íosluchtaigh líne na Breataine. Tar éis sin, le toes lom, caithfidh sé grenade. A bhriseann na trodaithe Sasanacha cosúil le blotter.
  Agus tá anseo fiú níos fuaire ó scaoileann an nipple Ruby bronntanas dúnmharaithe an bháis. Agus cé mhéad opponents a éagumas.
  Ach as an navel bhabhta an ceann deirge, eitlíonn easghluaiseachta de lightning amach, agus scorches opponents cosúil le tóirse barbeque.
  Choin Augustine ag barr a scamhóg:
  - Beidh sé an-bhlasta!
  Tá Svetlana ceart ann. Tá sí i bhfuadar. Agus téann a claimhte trí na céimeanna mar umair, tríd na coisithe. Agus ansin, le gluaiseacht galánta, an automata ghearradh síos opponents. Agus nuair a oibríonn siní sútha talún, ansin tá sé seo go hiomlán chaos.
  Agus nuair a sceith an navel rud éigin atá fíor agus gan teorainn boladh an dúnmharaithe.
  Scairteann an laoch:
  - Is curadh mé!
  Mirabela Feadóg maighnéadach cosúil le fabhcún. Agus titim ar na Breataine cosúil le báisteach liath. Anseo beidh an cailín a ghlacadh agus a ghearradh le claimhte cosúil le siosúr. Agus ansin oibreoidh na meaisíní. Tá an laoch óg i turraing mhór. Agus tá sé seo níos fuaire fós, nuair a sheolann cos cosnochta, girlish dalta bronntanas báis.
  Rinne Mirabela squeaked:
  - Ar son mór-fheachtas an chumannachais!
  Is cailín an-ghníomhach agus dian í Margarita. Tugann sí pléasctha de gunnaí meaisín, gearradh síos na Breataine. Agus ansin chopping flesh le claimhte.
  Agus ansin le cosa lom seolfaidh sé a leithéid de tubaisteach.
  Agus beidh na laochra óga ag feadaíl. Agus beidh calóga tiubh den sórt sin de préacháin swooning titim ar na naimhde.
  Lasann Natasha le fíorchruinneas, agus roars:
  - Glóir do thír athar na dTsar!
  Scaoil an cailín pléasctha as gunna meaisín. Ansin slashed sí le claimhte, a ghearradh amach na trodaithe ar an Impireacht leon. Agus ansin, le toes lom, conas bronntanas scrios iomlán a chaitheamh.
  Agus ansin beidh pulsars astaithe ag siní scarlet. Agus ansin beidh a leithéid de tintreach millteach agus marfach ag eitilt amach as an navel bhabhta. Agus sruthán iomlán, saighdiúirí Sasanacha.
  Ach ba é an bronntanas is tubaisteach ná nuair a phléasc cailín le gruaig ghorm a mionbhrístíní, agus tornado millteach díothaithe draíochtúil ag eitilt amach as cúl Véineas.
  Is é seo an rud nach féidir leis na Breataine seasamh ar chor ar bith. Tógfaidh sé é agus cnag isteach i sceallóga agus cónraí é.
  Roared an laoch:
  - Glóir don athar Cosmaí agus ríoga!
  Bíonn Zoya ag troid le fuinneamh fiáin. Anseo rith sí an muileann le claimhte. Ansin thug sí pléasctha cruinn meaisínghunnaí. Thairis sin, gach piléar fired ag cailín an-álainn le gruaig an dath dandelion óg buailte ar dheis ar an sprioc agus ní raibh sé in vain. Agus ansin chaith méara lom na gcos galánta bronntanas eile báis. Agus d'éirigh sé amach a bheith an-chruinn agus dea-dírithe. Agus bhuail gach blúire den grenade draíochta, ath-inúsáidte díreach ar an sprioc.
  Agus ansin thóg sé an clúidín corcairdhearg agus scaoil sé as an cófra ar dheis ag an marcra, agus ó chlé ag an coisithe.
  Rinne Zoya tweet:
  - Glóir a Tsar Alexander!
  Ach d'eitil tintreach amach as an navel, ar dtús ar an coisithe, agus ansin ar an marcra. Iompaigh sé amach a bheith thar a bheith marfach agus cruinn.
  Agus seo é an corda deiridh, nuair a d'ardaigh tornado ó fochla álainn Véineas, ag cuimilt mionbhrístíní an chailín chogaidh. Agus scriostar an oiread sin Sasanach láithreach.
  Roars an trodaire baineann:
  - Do gheall Rúis!
  Dúirt Natasha, ag gearradh siar na saighdiúirí Sasanacha:
  - An Talamh Tairngire ar Iosrael ... Rúis ar a dtugtar beagán difriúil!
  Is laoch í Agaistín agus í ag gríosadh a cuid fiacla súilíneacha mar scáthán. Agus tá coiníní gréine ag eitilt uathu, a róstálann saighdiúirí Sasanacha. Feidhmíonn an cailín dearg teicníocht le claimhte, ag gearradh síos opponents. Ansin shoots sé as gunnaí meaisín, iad a ghearradh síos mar lomaire faiche. Agus nuair a eitlíonn grenade caite ag cos lom cruit deirge, agus a bhriseann na trodaithe Sasanacha.
  Agus ansin laochra an chulaith dhearg, agus í ag tógáil ón nipple Ruby, scaoilfidh rud éigin a thugann bás. Agus beidh pulsars fiáin pas a fháil.
  Thóg an cailín rud éigin as a navel, rud nach dtugann deis éalú, seoltaí agus blathers ag barr a scamhóga.
  - Chun an bua thar an naimhde na Rúise!
  Agus sa deireadh, má scriostar mionbhrístíní tanaí ó bhroinn na Véineas seolfar rud nár thug fiú am do na Breataine iad féin a thrasnú. Thuar sé síos crua.
  Ghlac Svetlana é agus slashed sé le claimhte cosúil le lanna an mhuilinn. Ghearr sí trí na trodaithe Sasanacha. Agus ansin scaoil sí a gunnaí meaisín. Gearr amach a lán de na naimhde. Thóg an cailín é agus sheol grenade lena méar chiseled a cosa lom. Agus stróic óna chéile mais na opponents. Agus ansin ó na siní sútha talún lámhaigh sí a leithéid de scaoileadh turrainge tintreach. Agus scaoil sí amach na trodaithe Sasanacha gan an trua is lú.
  Mar sin thóg sí as an navel agus chuir sí léas draíochta draíochta. Agus stróic sé ina phíosaí beaga iad go léir.
  Agus sa deireadh, thóg sí é, chaith sí amach a mionbhrístíní gorm, agus mar a sheolfadh sí stoirm iomlán ó íochtar Véineas, agus chuir sé tine leis an reisimint agus dóite go dtí an deireadh.
  Rinne Mirabela Magnetic slashed arís trí theicníc féileacán a dhéanamh ar dhaoine. Agus ansin scaoil sí pléasctha as gunna meaisín. Gearrtha síos na saighdiúirí Sasanacha. Chaith cosa lom an chailín roinnt grenades ath-inúsáidte. Agus stróic óna chéile an opponents.
  Agus ansin an laoch conas a feadóg. Agus ó thuas, thosaigh na préacháin ag doirteadh síos ar na Breataine le fórsa gan staonadh gunna meaisín easail. Agus conas mar a tholladh siad saighdiúirí Impireacht na Breataine lena ngob géar in éineacht lena gcuid clogaid.
  Sheinn cailín an Terminator:
  - Glóir don atharthar Rúiseach!
  Bhí Margarita, an cailín gan staonadh, ag sciobadh go díograiseach freisin, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Glóir don laoch Tsar Alexander!
  Agus le cosa lom glacfaidh agus caithfidh sé a leithéid sin dúnmharbh, amhail is dá dtitfeadh carn teine ó thuas.
  Agus beidh an cailín ag feadaíl arís... Agus titfidh na préacháin mar dhoirteadh marfach ar chinn na Breataine.
  Bíonn Natasha ag troid leis na coisithe le fuadar fiáin. Agus beidh sé claimhte a ghlacadh ag na Breataine agus thrash. Agus bainfidh sé naimhde as gunna meaisín. Agus nuair a chaitheann a sáil lom bronntanas báis, éiríonn sé thar a bheith fionnuar.
  Agus scaoilfidh an laoch gorm-dubh bronntanas díothaithe mórthaibhseach óna nipple scarlet. Agus friochadh na saighdiúirí Sasanacha beo.
  Ar ndóigh, is dóigh liom leithscéal as na guys, ach tháinig siad go dtí an talamh bunaidh na Rúise - Alasca. Agus tá sé deacair dul i ngleic leo, gan foréigean.
  Ach bhí Natasha, amhail is dá mba ag sileadh óna navel le scaoileadh cumhachtach leictreach, ag bualadh a chéile comhraic i praiseach fuilteach. Déanann sí go han-éifeachtach é.
  Ach tá an bheatha is tubaisteach ag fanacht le naimhde nuair a thagann siad ó bhroinn na Véineas, mar a ordaíonn an stoirm draíochta hipearplasmach. Tugann sé seo díothú iomlán.
  roars laochra:
  - Tá Cumannachas ag teacht!
  Zoya, i gceannas tine marfach ar an namhaid, as gunnaí meaisín, mionghearrtha le claimhte. Bhris sí líne iomlán Sasanach. Ansin le toes loma de chosa galánta chaith sí grenade marfach. Scar saighdiúirí Briotanacha as a chéile.
  Agus nuair a bhí na siní corcairdhearg ag spréachadh le bíogaí, ag brú cumhacht na Breataine, tháinig na Breataine tinn go hiomlán.
  Ach scaoil navel an chailín tintreach, a leáigh beaignití raidhfilí na trodaithe Sasanacha, agus a chuir orthu iad féin a chaitheamh tobac.
  Ach d'eitil an bronntanas díothaithe is cumhachtaí amach as fochla Véineas. Thóg sé na naimhde go léir láithreach agus dó. Agus d'fhág sé ach adharca agus cosa ó opponents. Go sonrach, boinn na buataisí.
  Rinne Zoya tweet:
  - Tiocfaidh Cumannachas - glóir don tsar!
  Bíonn Agaistín ag troid le fuadar ionsaitheach. Is cailín í, bhuel, cailín chomh troda sin nach féidir liom éinne a shábháil ina coinne. Tá a cuid gruaige copair-dearg ag sileadh sa ghaoth cosúil le bratach Lenin, agus téann siad chun an Pálás Geimhridh a stoirmiú. Beidh an laoch a thabhairt pléasctha ó gunnaí meaisín, agus tá gach piléar ceart de réir sprice. Agus gearrann sé le claimhte gan searmanais gan ghá.
  Agus nuair a toes lom an cailín Críochnaitheoir caith grenade na cumhachta is deadly. Agus scriosfaidh siad ina bpíosaí beaga, saighdiúirí uile na Breataine Bige a bhí ag croílár an scriosta.
  Ach d'oibrigh na siní ruby. Chomh maith leis sin tionchar marfach ar opponents. Cuidín amháin, agus é ag lonrú le seoda, sceite sceite ag na coisithe, agus an ceann eile ag marcra Impireacht na Breataine. Agus blazed literally le teas hellish.
  Chuir Augustine tweet:
  - Glóir do Motherland na Rúise!
  Agus anois, ó navel cailín le culaith dhearg, beidh tintreach ag eitilt amach. Agus beidh sé blaze feadh na céimeanna Sasana.
  Ghlan Natasha lena sála lom:
  - Tá tú thar barr!
  Scaoilfidh an vixen rua ó fhochla Véineas sruth dúnmharaithe de ghuairneán agus de ruathar draíochta:
  - Mo thír dhúchais an APSS!
  Bíonn Svetlana ag streachailt freisin le cineálacha ionsaitheach. Agus lena bharraicíní loma caitheann sé dioscaí tanaí, agus gearrann gach ceann acu dosaen cloigeann Béarla. lomann an laoch a cuid fiacla. Lámhach ó mheaisínghunnaí, gearrann sé naimhde le claimhte, agus iompaíonn sé ina praiseach fuilteach iad.
  Ach óna siní sútha talún, eitil léasar draíochta. Agus a ligean ar a rá go bhfuil sé i ndáiríre cool. Conas a lasracha ar an namhaid. Agus déanann na gathanna seo a chaitheann cíoch álainn an chailín amach dó iontach.
  An cailín i gcoitinne, a ligean ar a rá an superman laochra!
  Agus ón navel cruinn, tá na háilleacha cosúil le tintreach, ag lasadh amach imréitigh iomlána i gcéimeanna an namhaid.
  Squeak Svetlana:
  - Don Rúis, a bhfuil an coolest ar fad!
  Agus anois, óna bos álainn Véineas, eitlíonn sruth plasma draíochta raging amach agus titim ar na Breataine. Go litriúil dhó iad go luaithreach agus brandaí dóiteáin.
  Dúirt Svetlana:
  - In Ainm Chríost na Rúise!
  Dhearbhaigh Mirabela Magnetic, ag troid go dian agus ag slaiseadh le claimhte cosúil le héileacaptar i modh ionsaithe:
  - In Ainm Íosa, ár Rúisis, Bán, Dia Uilechumhachtach!
  Agus seolfaidh cos lom an chailín bronntanas díothaithe dá leithéid.
  Ina dhiaidh sin, beidh an cailín ag feadaíl arís mar a bheadh robálaí ann. Téann préacháin ó feadóg den sórt sin ar mire agus fann. Agus rug a gcuid beanna cloigeann Béarla.
  Nótaí Mirabel
  - Is fearr a bheith ina rí ar feadh uair an chloig ná mar sclábhaí ar feadh céad bliain .... Ach níl an fear ag iarraidh bás a fháil!
  Rinne Margarita gáire agus dúirt:
  - Sea, níl a fhios ag daoine iad féin cad ba mhaith leo!
  Rith an cailín an muileann gaoithe agus chaith sí grenade lena cos lom. Ansin flashed sí a fiacla pearly, ag rá:
  - Is mian le fear a bheith ina Dhia, ach níl sé ag iarraidh a íobairt!
  Agus Margarita, thug pléasctha de gunnaí meaisín. Ghearr síos a lán de na opponents. Agus ansin conas a feadóg. Agus thit na ravens ar chinn saighdiúirí Sasanacha, le toradh marfach.
  Dúirt an cailín le gáire:
  Tá gach rud as a dtagann bua iontach!
  Deimhnigh Mirabela Magnetic, tar éis muileann maraithe a dhéanamh, tar éis di cinn dosaen Sasanach a ghearradh síos:
  - Tóg suas ar an namhaid, ach ní gá na modhanna a chomhaireamh!
  Rinne Natasha teicníc féileacán lena claimhte. Ansin thug sí pléasctha an-dírithe, ag baint spíonta as a chéile comhraic. Ghearr sí iad mar im le scian. Agus d'fhuascail sí a fiacla péarlach. D"eitil bíomaí gréine óna fangaí, rud a stróic cinn na saighdiúirí Sasanacha. Agus rinne siad é go léir go bagarthach agus go diongbháilte.
  Ansin thóg agus sheol an cailín barraicíní lom líomóid. Cé acu, tar éis stróicthe, láithreach mhúchadh céad saighdiúir na Breataine. Agus gearr amach a ngéaga.
  Agus ansin léireoidh Natasha óna navel, agus í ag spréachadh le tintreach an bháis agus an scrios, an rang is airde. Agus d'oibrigh an navel an-, an-ionsaitheach, cur bás dosheachanta.
  Agus nuair a tháinig báistí d"fhuinneamh millteach draíochtúil ag cur báistí anuas ó fhochla Véineas, d"éirigh sé amach gur aeróbaice den scoth a bhí ann.
  choirt Natasha:
  - Chun bua naofa!
  Agus scaoilfidh clúidíní scarlet táoga catha a ghearrann an namhaid glan.
  Ach san ionsaí Zoya. Tá an cailín seo le gruaig órga chomh gníomhach agus súilíneach. Mar sin thóg sí é agus ó na gunnaí meaisín thug pléasctha an-dea-dírithe agus cruinn. Agus ansin slashed sí cúlbhuille lena claimhte. Buaileann buama báis marfach le caitheamh cosnochta. Agus ansin thóg sí clúidíní corcairdhearg mar a scaoilfeadh sí pulsair mharfacha na cumhachta foircneacha. Agus cuimilt laochra na himpireachta leon.
  Agus yell:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus seolfaidh sé tintreach fiáin ón navel go lasfaidh sé na naimhde go talamh.
  Agus ansin ardóidh an cailín ó fhochla Véineas tonn den chumhacht gan teorainn nach mbeidh ann ach eilimint fhiáin.
  Luaigh Zoya:
  - Don Rúis, a ríthe naofa!
  Agus ó fhiacla péarla scaoilfidh sé a leithéid de ghiorria d"fhuinneamh díothaithe go ndéanfaidh siad leath de reisimint Shasana a dhó. Agus conas a chuirfidh sé eagla ar na capaill nach bhfuil cailíní níos fuaire ann.
  Loisg Agaistín a cuid fiacla agus chuaigh sí ar a compánaigh. Ansin thóg sí é agus lena bharraicíní loma chaith bronntanas an bháis ar throdaithe Impireacht na leon. Scaoil sí pléasctha de mheaisín-ghunnaí, ansin rith sí muileann le claimhte, ag mionghearradh a chéile.
  Agus squealing:
  - Do chumannachas na Rúise!
  Agus ó na clúidíní Ruby scaoileadh bronntanas annihilation agus draíocht millteach. Go liteartha ag ithe naimhde beo.
  Agus nuair a d'eitil boltaí tintrí as a n-ingne a phléasc trí chéimeanna Sasanacha, agus leagadh iad go léir mar chorrán. Sea, agus friochta, cosúil le ceibeabanna i bpanna.
  Ach ó bhroinn Agaistín doirteadh sruth de dhó, fuinneamh ifreann. Agus mar a thosaigh sé ar gach rud a dhó, agus é a iompú ina luaithreach. Agus anois bhí reisimint iomlán Béarla, mar gheall ar an sreabhadh plasma draíochta, imithe.
  Do chrom an laoch ruadh air:
  - Do chumannachas na Rúise!
  Agus óna fhiacla péarúla conas a scaoilfidh sé coiníní na gréine. Agus beidh na trodaithe Sasanacha sin dóite agus leáfar a clogaid.
  Sin mar a thugann an deargcheann.
  Agus anseo tá Svetlana i cath. A leithéid de áilleacht uafásach agus dhó. Cé go bhfuil baint ag a cuid gruaige le sneachta.
  Thóg an laoch é agus arís sníomh na claimhte, gearradh tríd an opponents. Ansin scaoil sí as a gunnaí meaisín, agus go han-cruinn, beagnach marfach agus marfach. Chuaigh gach urchair díreach go dtí an sprioc.
  Ansin scaoil cosa lom an chailín bronntanais scriosta agus díothaithe.
  Strac siad go leor saighdiúirí de chuid Impireacht na Breataine.
  Ach pulsars díothaithe eitil ó na siní corcairdhearg. Sea, tá siad chomh marfach sin nach féidir liom iad a shábháil uathu. Agus bhí an oiread sin trodaithe Shasana friochta. Agus ghníomhaigh siad gan an trua is lú.
  Agus as an navel pléasctha sé le tintreach ar lasadh, níos mó go tobann ná an scaoileadh an atmaisféir. Agus dhó siad go léir ag an am céanna.
  Agus ansin thóg agus scaoil an cailín as a béal coiníní an scrios iomlán agus bás.
  Dóite go leor de opponents ....
  Agus is é seo an chaoi a n-eiteoidh tornado iomlán scriosta agus díothaithe as an bhroinn. Agus lasadh na trodaithe Sasanacha mar gur coinnle iad don Nollaig. Agus beidh sruthán gan an aiféala slightest.
  choirt Svetlana:
  - Glóir do thír athar an chumannachais tsarist!
  Deimhníodh Mirabela Magnetic le paisean:
  - Glóir do na laochra!
  Agus d'aistrigh an cailín bíomaí gréine óna fiacla freisin, rud a dhóigh go leor Sasanach.
  Ansin tógadh na cailíní cailleach, agus d'fhonn an defeat na opponents a bhrostú, scaoilfeadh siad gáis draíochta ón gcúigiú pointe. Agus froze na mílte Sasanach ag an am céanna. Agus ansin thit i trithí painful.
  Bhí Mirabela Magnitnaya agus Margarita Korshunova ag feadaíl le chéile, go sioncrónach, agus ghlac agus thit a lán préacháin agus vultures a tháinig chun piocadh ar chomhlachtaí na marbh, agus thit siad cosúil le calóga ar na Breataine. Agus pollta siad a gceann, agus clogaid, agus mar sin de tríd. Bhuail siad go dian é.
  D'eisigh Augustine arís ó fhochla Véineas tornado iomlán draíochta, a bhuail na comhraic, agus an chaoi a feadóg sé le grin fhiáin na bhfiacla nimhiúla.
  - Tá mé an genius an bháis!
  Agus beidh an seisear ar fad ag feadaíl arís ... Tá an míle Sasanach deireanach ón arm ollmhór críochnaithe lena bhfeadóg agus lena ndúnmharú fhuafar. Chuaigh siad isteach sna cónraí go litriúil.
  Ina dhiaidh sin, tá sé in am aistriú chuig cabhlach na Breataine. Scriosadh céad go leith míle Sasanach ar tír. Agus anois tá sé in am a ghlacadh ar an bhfarraige.
  Ritheann Mirabela Maighnéadach, ar éigean a dteagmháil léi na tonnta le sála lom bándearg, feadh na dtonn. Casann an cailín a claimhte, cuileoga chuig an armadillo is gaire di agus gearrann sí na mairnéalach lena claimhte. Ná déan dearmad a shoot as gunnaí meaisín.
  Agus caith a chosa lom grenades an-cruinn agus deadly. Agus is féidir leat a rá go bhfuil sé iontach.
  Agus sa deireadh, rug an cailín ar an stiúradh na loinge. Casadh long chogaidh chumhachtach, agus ag an am céanna imbhuaileann dhá long lena chéile ag luas iomlán. Bhí sé mar a tháinig dhá shléibhte le chéile ag an am céanna, agus thit an miotail, agus na landairí dóite. Agus thit na Sasanaigh mearbhall isteach san uisce. Agus báite ag na céadta.
  Mirabela conas feadóg a dhéanamh - chuaigh an t-iasc go bog agus thosaigh sé ag bualadh na mairnéalach Sasanach lena n-eireabaill sa muzzle.
  Sheas an cailín:
  - Glóir don tsarachas - táimid ag bogadh i dtreo an chumannachais!
  Chrom Margarita a comhraic, agus ghearr siad ina bpíosaí iad le claimhte, agus ghearr na Sasanaigh ar nós cabáiste, isteach sa treo. Agus a bharraicíní loma, chaith sí grenades ar an namhaid, agus bhuail sé a bhroinn. An cailín iompaigh amach a bheith i ndáiríre an-fionnuar agus invincible. Agus anois ghabh sí an stiúradh.
  Agus arís casann an dá chlaí iarainn Shasana thart agus imbhuaileann siad. Agus gnashing miotail, agus an titim de fathach. Agus tar éis na tuile.
  Tá Natasha i ionsaí fíochmhar freisin. Bhí sí ag obair le claimhte. Ansin gearrtha amach i ndiaidh a chéile. Agus le toes lom chosa na mban sheol sí buama.
  Ansan do rug sí ar an stiúradh, agus chuaidh sí an long-chath ar reithe. Ach ag an am céanna, níor dhearmad sí pulsar a lámhach ó nipple scarlet, ag cuimilt na mairnéalach óna chéile.
  Chroch an cailín:
  - Thunder agus tintreach!
  Rinne Zoya, ag scrios a chéile comhraic le claimhte agus ag lámhach as gunnaí meaisín, an bealach chun an stiúir. Chas sí an long chogaidh lena bharraicíní loma. rammed sé a chomhghleacaí is gaire.
  D'fhás Zoya.
  - Tá sé ar fheabhas!
  Agus scaoilfidh an nipple corcairdhearg pulsar eile.
  Agus seo Augustine i mbun aicsin. Chas sí ar na mairnéalaigh le claimhte, thug pléasctha, an oiread sin ionas nach eitil piléar amháin anuas. Bris tríd go dtí an sprioc. Casann an roth stiúrtha le méara lom freisin.
  Agus imbhuaileann an dá armadillos.
  Exclaimen an ruadh-ruadh ag barr a scamhóga:
  - Beidh Iolar ag troid ar son an athar!
  Tá Svetlana freisin ina máistir baineann sa chomhrac. Gearrann sé na Sasanaigh le claimhte. Ansin bainfidh sé síos le pléasctha as an meaisínghunna. Agus ansin le cosa lom caithfidh sé cúpla dioscaí tanaí.
  Rug an roth stiúrtha, iompaithe. Agus arís imbhuaileann na armadillos.
  Chroch an cailín ar bharr a scamhóg:
  - Oibrím iontais!
  Rinne Mirabela Magnetic, tar éis na Sasanaigh a ghearradh le claimhte, diallait ar long eile. Agus arís bhrúigh sí na armadillos le cas. Agus conas a dhéanfaidh an laoch feadaíl. Agus gur scaoil iasc eaglasta a lán mairnéalach síos san uisce.
  Is máistir cath í Margarita freisin. Gcéad dul síos, tá na Sasanaigh slashed le claimhte. Ansin tógann sé cosnochta é agus caitheann sé dioscaí dúnmharfacha. Agus tar éis an cailín, gan searmanais gan ghá, leathnaíonn an armadillo, agus reithí isteach ina naimhde.
  Ansin scread an cailín:
  - Beidh culaith na gcártaí thar barr!
  Is cailín í Natasha freisin, ní botún ar bith. Gearrtar trí na mairnéalaigh Sasanacha cosúil le blotter. Ansin grabs sé an Helm. Agus arís pushes armadillos. Ach nuair a eitlíonn bronntanas sár-aicme as an nipple scarlet, ansin is bás fíor é seo.
  Troideanna Zoya gan aon choimpléisc. Gearr síos braon Sasanach le claimhte. Chaith sí búmarang lena cos lom, ag gearradh a gcinn díobh. Agus ansin ghabh sí an stiúradh agus arís bhuail an dá long.
  Do chrom an laoch:
  - Rachaimid go dtí an reithe!
  Bean nach gcailleann í Augustine freisin. Thóg sí é agus lena bharraicíní loma rug sí ar an aimiréal sa tsrón agus chaith thar bord é. Agus ansin chrom sí gach duine le claimhte cosúil le sauerkraut. Agus ansin rug sí an stiúradh agus chas sí an long catha le reithe ifreann.
  Agus thosaigh siad ag dul faoi uisce le chéile.
  Is laoch é Svetlana ó bhrú fórsaí. Ghearr sí síos go leor mairnéalach Sasanach. Agus rug sí an stiúradh lena cosa lom, agus ramhra trí long Shasana láithreach agus d'éirigh leo a thuilte go héasca.
  Ansin dúirt sí:
  - Eotanáis jewelry éadaí!
  Gabhann Mirabela Magnetic long eile de chuid na Breataine agus imbhuaileann sí le creathach, sa chás seo cúrsóir, roaring:
  - Glóir don Motherland!
  Rinne Margarita diallait freisin ar long nua a bhí ag gluaiseacht. Agus líonadh sí suas le reithe dÚsachtach, scrios an namhaid.
  Agus ag caoineadh:
  - Tá Cruisers go tóin poill!
  Rinne Natasha diallait freisin agus bhrúigh sí an cúrsóir ar an ngnáthmhodh. Ag an am céanna, scaoileadh pulsar ón nipple scarlet freisin. Rammed sé an soitheach Briotánach ceart isteach sa taobh agus scoilt é.
  Do chrom an laoch:
  - Glóir do thír athar an chumannachais tsarist!
  Agus ansin beidh clot a chaitheamh amach as an bosom na Véineas, a láithreach faoi uisce dhá báid.
  Tá Zoya sa ghluaiseacht ionsaí freisin. Agus chas an roth stiúrtha. Déanaimis na Breataine a scrios agus na báid a bhrú, taobh le taobh. Agus ansin chaith sí buama lena bharraicíní loma, agus chuaigh go tóin poill long Sasanach eile.
  Ansin lean an cailín ar an scrios le tintreach ó siní sú craobh.
  Tá slánú an-ionsaitheach ag Augustine freisin. Gearr na Sasanaigh le claimhte. Agus ansin chaith sí blaosc lena cos lom, a, ag bualadh an stiúrtha, chas sé an cruiser Sasanach ionas gur imbhuail sé lena chomhghleacaí.
  Bhrúcht an nipple ceart Ruby tintreach a chuaigh go tóin poill an frigate, agus an briogantine chlé.
  Bhí an chruit dhearg thíos leis:
  - Glóir do ré an tsarism!
  Agus as an grotto na Véineas, cosúil le tsunami draíochta.
  Chuir Svetlana, freisin i eacstais fiáin, coirt:
  - Beidh an Rúis bua!
  Agus iompaigh sí long eile ina reithe, agus thosaigh sé ag briseadh miotail. Agus thosaigh an dá árthach ag dul faoi uisce agus ag pléascadh.
  Mirabella Magnetic feadaíl arís... Léim míle iasc suas agus láithreach slammed a n-eireabaill isteach ar an taobh an cruiser. Chlaon sé agus thosaigh sé ag dul go tóin poill.
  Agus ghabh an cailín críochfoirt cruiser eile, agus mar sin d'ordaigh sé go deftly lena cosa lom, cailínish, ag casadh an roth stiúrtha, gur chuaigh ceithre long go tóin poill uaidh láithreach.
  Agus bhrúigh Margarita dhá chúrsóir, tar éis dul faoi iad, agus d'fháisc sí:
  - Glóir don Motherland den saol ríoga!
  Agus chaith an cailín cúig piseanna lena bharraicíní loma, agus ag an am céanna phléasc cúig long d'Impireacht na Breataine mar caipíní faoi sledgehammer.
  Chlaon Natasha go faofa. Agus chaith sí sruth fuinnimh as a broinn Véineas. Báthadh cúpla cúrsóir agus gurgled:
  - Rúis chun cónaí faoi chumannachas!
  Chaith Zoya súnámaí fuinnimh amach óna broinn freisin, ag iompú na long ar ceal, agus rinne sí hiss ar:
  - Agus níos fearr fós faoin tsarism!
  Chuir Augustina sruth fuinnimh ar a naimhde lena siní ruby. Cuir roinnt long trí thine ag an am céanna. Bhuail sí an tintreach as a h-ingne agus d'éiligh sí:
  - Chun an curtsy ríoga!
  Idir an dá linn, bhrúigh Svetlana an dá chúrsóir Briotánach deiridh agus chuaigh cúpla long eile go tóin poill trí léasacha léasair draíochta a chaitheamh ó siní sútha talún. Ansin thóg sí é agus thug sé doirteadh tintreach é ó bhroinn Véineas agus scealptha:
  - Ar mhaithe le tsars na Rúise!
  Rinne Mirabela feadaíl arís ... Anois thosaigh na deilfeanna ag bualadh ar thaobhanna na soithí Sasanacha, ag cur iallach orthu rolladh anonn agus dul faoi.
  Sheinn an cailín:
  - Tá cumannachas níos airde tsarism!
  Chaith Margarita, an cailín cosnochta seo, piseanna eile ar an bhfrigéad Briotanach, agus chuaigh soitheach eile go tóin poill, ag bogadh a sála lom, vyaknula:
  - Agus ba iad na hamanna tsarist is fearr!
  D"aontaigh Mirabela, ag críochnú na Breataine, leis seo:
  - Ar ndóigh an chuid is fearr!
  Agus bhog an cailín a sála lom, cruinn isteach i mbogha an fhrigadaigh, agus chuir sé uirthi eitilt suas agus trí long eile a chur isteach.
  
  A cailin lom taoma GENGHIS KHAN
  Déanann an cailín trodaí deifir go cath Kalka chun cabhrú le rati na Rúise. Ritheann sí, ag splancadh a cosa lom, chiseled, coirtithe.
  Tá an cath ar an Kalka ríthábhachtach. Má bhuaileann tú an rati Mongol, ansin b'fhéidir nach mbeidh aon BATú leis an cuing Mongol-Tatarais ina dhiaidh sin. Ar aon nós, is ceacht é seo agus smaoineoidh sliocht Genghis Khan trí huaire roimh dul go dtí an Rúis.
  Téann Mirabela i gcabhair ar na trúpaí Rúiseacha agus canann go fonnmhar léi féin, a sála lom, cruinn, beagán deannaigh ag preabadh;
  Is mise an cailín is láidre ar domhan
  Cé a rugadh i íonachta...
  Níl mé níos áille ar an phláinéid -
  Beidh rath orainn i ngach áit!
  
  Go mbeadh clú agus cáil ar an Rúis mar gheall ar gach rud is iontach,
  An tír a bhuaigh an domhan ar fad ...
  Lig do dhaoine éirí níos suimiúla láithreach
  Is idol fíor é aon laoch!
  
  Cosnóidh mé an tír naofa
  Cá bhfuil ár sinsear, creid na cinn is láidre ...
  Faigh amach daoine go bhfuil an cailín cosnochta,
  Is iolar í, ní gealbhan!
  
  Bhí mé i mo bhall Komsomol i saol atá caite,
  Throid na Naitsithe go cáiliúl chomh géarchúiseach sin ...
  Agus bhí glór an chailín chomh glórach,
  Agus anam geal airy!
  
  Throid mé go cróga in aice le Moscó,
  Sa sioc bhí cailín cosnochta ...
  Agus smaoinigh ar mo bhrú chomh suaite,
  Bhris mé aghaidh Fritz le mo dhorn!
  
  Go glóir Íosa ár mbratach,
  Agus freisin an Dia is mó Svarog ...
  Lada is naofa linn go deo,
  Agus an Dia Bán is gile ar domhan!
  
  Is sinne na daoine a rugadh i solas na gréine,
  Spreag Yarilo muid le héacht ...
  Agus amhrán na gcailíní ag stealladh go foréigneach,
  Féuch, leathnaíonn an cerub a sciatháin!
  
  Lámhaigh mé ó gunna meaisín go cuí,
  Bronntanais a chaitheamh le cos lom ...
  Chaith mé mo líon ag an fhaisisteach,
  Breathnaíonn an cailín beagán sean!
  
  A laoch, measaim ó Dhia,
  Chruthaigh sé domhan ina bhfuil áilleacht ...
  In ainm an Svarog is mó,
  In anam na háilleachta, ripens áilleacht!
  
  chosain muid an Kremlin ó na Naitsithe,
  Bhí muid in ann gach duine a chomhaireamh ag an am céanna ...
  Ní thagann díshlógadh ó chailín,
  Agus bhuaileamar an Fritz ceart sa tsúil!
  
  Ar son glóire an chumannachais shíoraí,
  Throid mé cosnochta mar bhall Komsomol ...
  Scriosfaimid na tréada faisisteacha,
  Ionas nach géilleann cruach do naimhde na Rúise!
  
  Throid cailíní in aice le Stalingrad
  Tá Aleli cosúil le ruby ina siní ...
  Feicfimid cumannachas tugtha go luath,
  Gan eolas ar bith brón agus cumha!
  
  Is sinne na cailíní is fearr sa Motherland,
  Is ball Komsomol mé beagnach nocht ...
  Ach chomh brúite an Reich as gunna meaisín,
  Nach ndeachaigh na Gearmánaigh isteach inár gcuideachta!
  
  In ainm na Rúise is radiantaí,
  Creidim go mbeidh gach rud an-mhaith ...
  Íosa Mór creidim misean
  Cé knocking sliogáin chisel!
  
  In ainm ár dtír mháthar mhór,
  Beidh muid ag rith na fascists olc...
  Sea, stopfaimis tréada an phobail fhiáin,
  Fiú i ionsaí buile, a thief olc!
  
  Bíodh ainm Íosa ar lasadh mar ghrian
  Go dtuga máthair Mhuire mórshiúl mór...
  Do Lada an Uilechumhachtach, is clann sinn,
  Agus tú ag troid go cróga agus dare!
  
  In ainm ár dtír mháthar mhór,
  Cad a thug cumannachas i ngach áit ...
  Shineann naoimh ó na deilbhíní, feicim na aghaidheanna,
  In aon teaghlach amháin an Tiarna!
  
  In ainm an uilechumhachtach Svarog,
  Slánaitheoir Críost Uilechumhachtach...
  Ní mór dúinn a bheith cosúil le Dia an Teaghlaigh,
  Ar an Cruthaitheoir Infinite go léir!
  
  Sea, ardóidh an Rúis an bhratach thuas féin,
  Beimid níos láidre agus níos críonna...
  Cé go n-ionsaíonn Genghis Khan le géar,
  Ach tá muid cailíní fós níos cliste!
  
  Mar sin deirim libh daoine dar leat
  Freastal ar na Déithe Rúiseacha dílis dúinn ...
  Agus anamacha na Rúiseach a shábháil i gcath,
  Cé go mbuaileann sé Swarm ifreanda!
  
  Beidh an bua againn, tá a fhios agam go cinnte
  Beidh muid in ann a defeat na Naitsithe ar fad ...
  Ní bhrúigh Cain trodaithe an athar,
  Agus le roar formidable beidh an béar beo!
  
  Déanfaimid gach rud iontach fionnuar,
  Déanfaimid an bua ar Fritz agus Mongols go léir ....
  Tar éis an tsaoil, tá sé contúirteach troid le cailíní,
  Tá a fhios ag muintir na Rúise invincible!
  
  Taispeánfaimid go léir gránna bagarthacha, Brisfimid
  adharca Genghis Khan...
  In ainm na glóire gan teorainn,
  Go mbeadh cinniúint an-gheal ann!
  
  Sea, beidh muid ag troid go hálainn leis na cailíní,
  Taispeánfaimid an rang is airde ar domhan ...
  Is laoch mé, agus ní chreideann an t-anam fear grinn ...
  Agus beidh Dia luach saothair Críost do na victories!
  
  Brisfidh muid loinnir Genghis Khan,
  Ar Kalka beidh cailíní i gcath ...
  Ná cuir i gcoinne an bhuille ifreann,
  Is breá liom Íosa agus Stalin!
  
  Mar sin gearrfaidh mé na naimhde, creid gan áireamh,
  Is féidir liom iad a ruaigeadh cosúil le míoltóga ...
  Creid mé, tá jab crua againn,
  Cé go bhfuil an saol chomh leochaileach le snáithe síoda!
  
  In ainm Lada, a Mhuire bheannaithe,
  Cad a thug óige agus grá ...
  Is cailíní muid cosa lom saor in aisce,.
  Satailímis an namhaid i láib agus fuil!
  
  Tiocfaidh Críost agus ardóidh na mairbh
  Perun, Yarilo, Dia Bán, Svarog ...
  Tá siad ar cheann, tá a fhios ag daoine go hionraic
  Agus os cionn na cruinne tá an tslat Uilechumhachtach!
  
  I mbeagán focal, beidh ár sonas síoraí,
  Iontach agus iontach ar feadh na mblianta...
  Tá neamh agus talamh araon i gcumhacht tréan,
  Agus neamhbhásmhaireachta, agus óige go deo!
  Chan Mirabela go hálainn agus tá a corp an-mhatánach, coirtithe agus tarraingteach. Agus tá a cosa lom flash an-tarraingteach.
  Bhí an cailín beagán déanach, agus bhí an cath ar siúl cheana féin. Ach ansin rith áilleacht eile suas. Natasha, Zoya, Agaistín, Angelica, Svetlana. Agus tá sé seo cheana féin sé laochra. Agus tá na laochra an-fhionnuar, agus go fisiciúil an-láidir le guaillí leathana agus breasts ard.
  Seo seisear cailíní le comhlachtaí matáin agus thar a bheith dealbhaithe.
  Ghearr Mirabela lena claimhte, agus bhris sí na comhraiceoirí:
  - Glóir Impireacht Mhór na Rúise!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí diosca géar ar a raibh imill, agus ghearr sí na cinn amach.
  Ghearr Natasha síos na laochra Mongol, agus mharaigh sí na comhraic agus rinne sí squeaked:
  - Chun an Rúis go dtí an deireadh!
  Dúirt Zoya, agus í ag gearradh tríd na nukers, agus í ag tafann a cuid fiacla, ag gríosadh:
  - Ruby Genghis Khan!
  Chaith Augustine búmarang lena bharraicíní loma agus í ag dul trí naimhde Kievan Rus agus rinne sí squeaked:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Ghearr Angelica a chéile comhraic, agus lena sÚil nocht chaith sí grenade marfach le scrios agus cooed:
  - Don athar don Rúis!
  Svetlana, ag gearradh trí na laochra Mongol, agus ag caitheamh snáthaidí nimhiúla lena méara nochta, grunted:
  - Le haghaidh na bua coolest!
  Mirabela ghearradh síos ar an nukers namhaid le paisean mór, agus thosaigh an cailín díograiseach a chanadh;
  Rúis mhór - réimsí gan teorainn,
  Lig don talamh naofa sruthán idir na réaltaí ...
  Creidim nach bhfuil mothúcháin an chroí ag leá -
  Cosnóimid an teorainn ó imeall go himeall!
  
  Bíodh cumannachas inár dteach,
  A thug breith a Comrade Lenin ...
  Agus scriostar droch-namhaid an fhaisisteachais,
  In ainm na nglún is mó!
  
  Tar éis an tsaoil, is é an Motherland inár gcroíthe amháin,
  Agus go leor réaltraí amach anseo ...
  Lig mo thír a bheith clú ar feadh na gcéadta bliain
  Motherland ní hamháin gur cumhdaitheoir milis tú!
  
  Lig mo Athartha faoi bhláth
  Buailfimid Genghis Khan...
  Buaigh sé cuntas neamhtheoranta a oscailt-
  Chun na glóire tá aithne agam ar Ivan na Rúise!
  
  Is cailíní laochra muid chomh láidir
  Nach féidir leis an namhaid sinn a shárú ...
  Is iníonacha Svarog sinn agus clann mhac,
  In ann an Fuhrer a phuncháil san aghaidh!
  
  Creidim dúinn an bandia Lada
  A thug breith do go leor déithe ...
  Is teaghlach cairdiúil iad go léir,
  Cé acu i mo chroí tá aithne agam ar Rod!
  
  Agus Íosa uilechumhachtach na Rúise,
  Rugadh i iontach Orthodoxy. .
  Ar ndóigh, ní Coward ar chor ar bith é an demiurge,
  Tá an tUilechumhachtach socraithe i measc na ndaoine!
  
  Chun glóire Chríost Uilechumhachtaigh,
  Ardóimid ár claimhte géara ...
  An comhrac in aghaidh na Mongols go deireadh
  Ionas nach dtagann horde Batu go dtí an Rúis!
  
  Sea, le linn an gan teorainn i gcumhacht Rod,
  Cé a chruthaíonn na cruinne...
  Agus d'fhéadfadh sé a dhéanamh ach é
  Cad ach amazes dúinn Chonaic!
  
  Is daoine muid - seo é spás an spáis,
  In ann an cruinne a shárú ...
  Cé gur ardaigh tua Baty na tagann,
  Rúis le neart an Teaghlaigh sa chath gan athrú!
  
  Is breá le cailíní cosnochta,
  Rith go briskly tríd an snowdrifts oighreata ...
  Agus buailfidh siad an Mongol le dorn,
  Chun nach dare chun déileáil leis an athar!
  
  Ní féidir leat tír dhúchais níos áille a aimsiú
  Cé ionsaíonn siad an Rúis le tréad tromluí ...
  Níl an cailín níos mó ná fiche bliain d'aois,
  Tá samurai gearrtha síos aici cheana féin!
  
  Tá sí álainn agus classy
  An cailín a scriosann na Mongols ag magadh ...
  Lig Satan ionsaí ar an Domhan -
  Déanfaimid an namhaid a bhrú le ruaig chruach!
  
  Mar sin chrom mé mo chos lom,
  Agus chrom sí a sála lom sa smig...
  Tháinig mé ina cailín fionnuar
  Ní gá duit samovolok sa chás seo!
  
  Tá mo chlaíomh ag fleá mar chleite,
  Agus ghearr siad arm na Mongol chomh cáiliúil ...
  Go mbeadh mo rámh láidir,
  Scriosfar an namhaid go fiáin!
  
  Sea, níl ár Rúis níos áille le fáil,
  Ádh mór mar an ghrian os cionn an phláinéid. .
  Is féidir linn sonas a fháil dúinn féin,
  Agus cantar feats na heroism!
  
  Is tír radanta í an Rúis,
  Cad a thug cumannachas do na pobail...
  Tá sí tugtha dúinn go deo ag Kin,
  Don Motherland, ar son sonas, ar son saoirse!
  
  Athartha - tugaimid glóir don Tiarna Críost,
  Lig Maria agus Lada a bheith aontaithe ...
  Comrade Stalin ionad a athar -
  Tá muid Rúiseach invincible i cathanna!
  
  Is breá le pobail an domhain ar bhealach na Rúise,
  Tá muid ar cheann, creidim daoine i gcroí ...
  Creid mise, ná lúb sinn le dorn,
  Osclóidh muid an doras go spás go luath, tá a fhios agam!
  
  Le cosa lom beidh muid ag dul isteach Mars saor in aisce,.
  Go luath beidh muid ag máistreacht Véineas i valor ...
  Ní bheidh gach rud ach an rang is airde aithne,
  Agus beidh fear ina laoch ar bith!
  
  Sea, is Superman é Íosa
  Le Svarog, ardóidh an Rúis óna glúine ...
  Ní bheidh fadhbanna ag na guys,
  Glóirímis an Teaghlach in Infinity Ainm!
  Ní raibh ag na Mongóil ach tríocha míle agus seisear cailíní a chrom go han-cháiliúil orthu.
  Agus nuair a ghearr Mirabela ceann Sudubey amach, agus í ag caitheamh miodóg ghéar lena bharraicíní nochta, chuaigh na scálaí i dtreo trúpaí na Rúise ar deireadh.
  Dúirt Mirabela, agus na Mongóil á ghearradh aici:
  - I gcogadh, ba mhaith leis an ceannasaí de ghnáth a bheith i gceannas cosúil le leon, ach a bhuachan, níor chóir go mbeadh subordinate reithe!
  Thug Natasha faoi deara go láidir, ag gearradh tríd na nukers, agus ag cnagadh a gcinn gan aon fhadhbanna:
  - Is gualainn é polaiteoir ag tabhairt mil nimhe, agus suaitheadh geallúintí le blastán bréaga agus gan salann na fírinne!
  Ghearr Zoya suas na Mongols, agus chaith sí snáthaid nimhiúil lena cos lom:
  - Nuair a osclaíonn polaiteoir a bhéal, dúnann anam an vótálaí go docht!
  Ghearr Augustine na Mongóil amach, agus scar sé go dtí na diallaití iad:
  - Dá mhéad sléibhte órga a eitilt amach as béal an pholaiteora, is mó an seans go mbeidh sparán an vótálaí folamh!
  Rinne Angelica na Mongóil a ghearradh, agus a gceann a ghearradh amach, a gcuid gialla a bhriseadh le sála lom, nótáil go fonnmhar:
  - Is furasta do pholaiteoir sliabh órga a chuid geallúintí féin a dhreapadh, óir osclaíonn ardú den sórt sin don vótálaí titim isteach sa duibheagán!
  Lean Svetlana ar aghaidh, bhí na Mongols a tháinig slán ar shiúl cheana féin, agus bhí sí ag caitheamh snáthaidí lena bharraicíní lom, ag cooing:
  - Thug Dia cúis don chruthú don duine, agus polaitíocht chun pionóis!
  Tar éis sin, d'iompaigh an cath ar deireadh sa tóir ar naimhde. Ghearr Mirabela a chéile comhraic agus chan sí:
  - Tá laochra an dorchadais fíor-láidir,
  Rialaíonn olc an domhan gan a fhios ag an uimhir ...
  Ach is sibhse clann mhac Sátan,
  Ná briseadh an chumhacht Chríost!
  Agus Mirabela ag críochnú as na naimhde.
  Ag gearradh síos na Mongols deiridh, dúirt sí:
  - Tá namhaid neamhchríochnaithe cosúil le galar neamhchóireáilte - bí ag súil le seachghalair!
  Sa chath seo, bhuaigh na Rúiseach, ar ndóigh. Ach ní leor é seo. Is féidir leis na Mongols, tar éis dóibh a neart a bhailiú, dul go dtí an Rúis fós. Cé gur múineadh ceacht dóibh.
  Mar sin, fuair na seisear cailíní tasc ó na Déithe Rúiseacha Genghis Khan a mharú go dtí gur neartaigh sé é féin i Khorezm.
  Níl siad ach ag cur léigear ar sheanchaipiteal na himpireachta. B"fhéidir gurb í an t-aon chathair mhór a dhiúltaigh géilleadh. Agus anois tá na Mongols ag cur catha air.
  Mhol Natasha:
  - Ní mór dúinn Genghis Khan agus a chlann mhac a mharú. Ansin scarfaidh arm na Mongóile!
  Dheimhnigh Mirabella:
  - Níos mó gníomhaíochta - níos lú focal!
  Agus na cailíní - gach seisear ionsaigh an opponents. Agus gearrfaimis na Mongóil le claimhte a chuaigh níos faide, agus caithfimid bronntanais an bháis le héadaí loma.
  Scaip na laochra ... Agus ghearr siad trí imréitigh iomlána i suíomhanna an namhad. Agus conas a ghearrann siad iad.
  Thug Mirabela, ag slashing na Mongols, faoi deara:
  - Ní féidir linn a bheith defeated!
  Dheimhnigh Natasha, ag gearradh trí léigiúin na Mongols, seo:
  - Nuair a bhíonn muid aontaithe, táimid invincible!
  Agus d"aistrigh Zoya chuig na Mongóil lena sÚil nocht, á réabadh ina phíosaí go figiúrtha. Ansin squealed sí:
  - Creidim go mbeidh an Rúis a reborn!
  Rinne Angelica, ag gearradh trí chéile comhraic, squeaked:
  - Sin a bhfuil mé ag troid ar a son!
  Agaistín, ag brú an Mhongóil, roared:
  - Agus níl eagla orm roimh adversaries!
  D'eisigh Svetlana, ag mionghearradh naimhde le sult:
  - Beidh sin a chosaint Kievan Rus ar an gcur chuige i bhfad i gcéin!
  Agus na cailíní, ag gearradh síos na Mongols, canadh i curfá;
  Bhí Genghis Khan ag iarraidh an domhan a rialú saor in aisce,.
  Tá uaillmhianta aige lán de bhoscaí...
  Ag iarraidh a bhuail an athartha Kiev,
  Ach tiománfaimid díreach isteach sa chiste é!
  
  Is sinne cailíní iníon Svarog,
  Is féidir linn a defeat na Mongols ...
  I ngach croí tá cáithnín Dé,
  Ní sháróidh gadaí olc sinn!
  
  Creidim go mbeidh muid in éineacht le Íosa go luath
  Samhlaíonn sé an Dia is glórmhar ...
  Chun an ealaín iontach a shárú,
  Ionas gur féidir le gach duine i gcroílár na glóire!
  
  Ionsaíonn Genghis Khan go suairc,
  Tá a chuid gaiscí iontach...
  Rug mé an cailín ar an lasso,
  Laochra Nuker faoi stiúir!
  
  Beidh an Rúis, ar ndóigh, an-gheal,
  An mháthair-thír is íonaí ...
  Tá fiú na neamhchreidmhigh sásta ann,
  Cé uaireanta fadhbanna le Satan!
  
  Is é an ceann is mó an conqueror,
  An barbarian olc Genghis Khan seo ...
  Is fealltóir é a chrom ina anam,
  Ní bheidh muid conquered ag an Mongol Khan!
  
  Tá an namhaid, ar ndóigh, an-láidir,
  Tá a shliocht mar aigéan...
  Ach tá cuma stylish ar na cailíní,
  Buaite i gcroílár Genghis Khan!
  
  Is féidir linn cáithnín den domhan a conquer
  Déanaimis an slua magadh a shárú...
  Mar sin, i gCríost anam an idol,
  Brisfidh mé arm na Mongols!
  
  Is trodaire é Genghis Khan cé go hiontach,
  Ach creidim dom, brisfimid é ...
  Cé go dtéann an dragan le míle aghaidh,
  Deimhneofar glóir le claíomh cruach!
  
  Chosain an Rúis an tír léi féin,
  Ó ionraí an locust ifreann...
  Chlúdaigh sí cíoch a máthar -
  Phobail uile an Ghrian agus an Domhain!
  
  Dúirt na cailíní go daingean:
  Genghis Khan ní féidir leat cur i gcoinne saor in aisce,. .
  D'fhorbair bratach an athar go bródúil,
  Beidh tú pas a fháil sa scrúdú go daingean le cúig!
  
  Tá pointe ag claíomh na gcailíní,
  Cad atá níos láidre i na cruinne ní féidir a fháil ...
  Ná iompar na hainmhithe nonsens,
  Beidh muid in ann dul isteach ar an Paradise an ghrá!
  
  Níl aon rud níos fearr sa Motherland ná
  cailíní an domhain, an domhain, an diamaint ...
  Rúiseach, Tatars, Mordovians, Chukchi -
  Do gach duine agaibh, beidh Críost a thabhairt ar a shaol!
  
  Beidh gach rud go breá inár saol,
  tá an Horde Genghis Khan bás ...
  Armageddon Batu ní thagann,
  Ní bheidh Satan satailt ar na Rúiseach!
  Anseo chaith Natasha miodóg géar agus chríochnaigh Genghis Khan trí bhronntanas an bháis a chaitheamh lena bharraicíní loma.
  Agus ghearr Mirabela Magnetic ceann an mhic is sine de Genghis Khan Jochi.
  Mar sin, maraíodh an dá cheannaire is mó de na Mongols.
  Maraíodh an dara mac le Genghis Khan ag Agaistín, agus Zoya an tríú duine, buailte le bronntanais marfach an bháis.
  Ach bhris an ceathrú mac, Svetlana a muineál le buille lena cos lom.
  Sea, léirigh na cailíní seo an rang troid ab airde. Níl ach mac dlisteanach amháin ag Genghis Khan, Kulkan, ach is leanbh beag fós é. Mar sin tá an streachailt ar son cumhachta dosheachanta. Mar sin féin, tá ua Mengo freisin - an duine is sine ó Jochi agus cheana féin beagnach fear óg fásta.
  Tugadh sé chun críochnú as an solas-dearg Angelica. Ionas nach bhfanann ach leanaí beaga agus tá streachailt ar son ríchathaoir Genghis Khan.
  Mar sin ní bheidh na Mongols suas leis an bhfeachtas i gcoinne na Rúise. Agus is dócha go dtitfidh a n-impireacht as a chéile agus go dtitfidh siad isteach i mite.
  Mar sin féin, ar eagla na heagla, rinne na cailíní roinnt de na ceannasaithe is údarásaí de Genghis Khan a hack chun báis, ionas nach bhféadfadh aon duine an Rúis a shárú agus na Mongóil a aontú.
  Ina dhiaidh sin, flickering lom, sála cruinne ar ais chuig a gcuid ama.
  Ní raibh a fhios Kievan Rus an ionradh. De réir a chéile, tháinig comhdhlúthú na dTailte in ionad ilroinnt fheodach. Agus rinneadh é seo ag Alexander Nevsky, a bhfuil a bua thar na Sualainnigh agus Gearmánaigh neartaithe a údarás. Agus ós rud é nach raibh sé nimhithe, rialaigh sé ar feadh i bhfad, agus fiú a bhainistiú a bheith crowned, ag fáil an teideal impire agus rí. Roimhe sin, tar éis conquered an Pholainn, an Bhulgáir, agus na stáit go léir ar feadh an Volga. Tógadh Tsargrad freisin. Cruthaigh do Impireacht mór féin. Rud nár thit as a chéile, ós rud é gur neartaigh Nevsky an comharbas go dtí an ríchathaoir ó mhac go mac agus trí shinsearacht.
  Mar sin tháinig an ríshliocht ríoga. Kievan Rus ar aghaidh ag conquer. Bhí cumhachtaí aici nach raibh inchomparáide lena comharsana. Agus murab ionann agus an caliphate Ioslamach agus an Impireacht Genghis Khan, níor thit sé. Bhunaigh Alexander Nevsky lárú láidir ar Impireacht na Rúise, agus chuir sé teorainn le cumhacht na satrapaí, rud a fhágann gur féidir Kiev agus Constantinople a athsholáthar agus a chur faoi réir.
  Mar sin bhí gach rud go breá. Go dtí gur tháinig an domhan ar fad aontaithe agus comhdhlúthaithe.
  Agus seo, ar ndóigh, luathaithe dul chun cinn eolaíoch agus daoine eitil isteach sa spás i bhfad níos luaithe agus máistreacht ar na pláinéid an chórais gréine. D'éirigh an saol níos fearr agus níos fearr. Faoi na coinníollacha seo, chuimhnítear uaireanta ar Genghis Khan, agus tugadh faoi deara go bhféadfadh sé féin, freisin, impireacht mhór a chruthú mura mbeadh bac ag bandéithe na Rúise air.
  Tá scannáin déanta freisin...
  Agus nuair a d'fhorbair an eolaíocht agus nuair a bhain máistreacht amach rún an ama, ansin aiséirí Alexander Nevsky agus Genghis Khan ó mhairbh.
  D"imir siad fichille lena chéile. Thug Nevsky faoi deara:
  - Bhí tú conqueror fiú!
  Chlaon Genghis Khan.
  - thug mé ach do na iníonacha na Déithe na Rúise!
  Agus rinne sé réitigh .... Rinne an dá rialtóir ársa gáire agus dúirt:
  - Is gabha a sonas féin gach duine, ach braitheann gach rud atá ann ar domhan ar chumhachtaí níos airde, gan onóir a chomhaireamh!
  ALEXANDER AN CEATHRÚ DIA BEO
  An uair seo seoltar Mirabela chun cabhrú le hAlasdair an Ceathrú, mac Alastar Mór, an rí is legendary, sa chath.
  Níl ann ach buachaill deich mbliana d"aois. Agus baineann an chumhacht fíor san Impireacht leis an Regent.
  Níorbh fhéidir le Mirabela cuimhneamh ar ainm an ríoga. Agus do anois, rith sí ar feadh an gaineamh te an Mheán-Oirthear, casta a cosa lom, coirtithe agus galánta.
  Sea, ní raibh sé ina bhóthar éasca di. Dónn an gaineamh ar shála an chailín nocht go mór.
  Chun beagán seachráin a fháil chinn Mirabela a chanadh. Tar éis an tsaoil, ardaíonn an t-amhrán ton na beatha go sonrach:
  Agus tá guth na háilleachta iontach.
  Canann an cailín go lúcháireach;
  Is cailín cosnochta mé ag rith tríd an bhfásach
  Crá gaineamh te mo boinn ...
  Cad a tharla don áilleacht anois
  Cén fáth a bhfuil guth tromluí aici!
  
  Níl an domhan, dar ndóigh, creidim, milis,
  Creid dom, tá go leor fadhbanna faoin ngrian...
  Faraoir, tá blas míthaitneamhach fós ann,
  Agus tá a fhios ag cailíní fiaigh athruithe móra!
  
  Anseo sa ré shliocht, creid Alexander,
  Trodaire mór na Macadóine ó Dhia...
  An raibh cosúil le Cassandra nocht,
  An ceannasaí cumhachtach - creidim dom, maith thú!
  
  Ach fuair an rialóir, álainn mar an ghrian, bás,
  D'fhan a mhac beag ar an ríchathaoir ...
  Agus ar ndóigh, ní stróiceann tú préacháin leis seo,
  Cén leanbh ar an ríchathaoir, alas, go hiomlán ina n-aonar!
  
  Rinne an cailín go díograiseach iarracht é a chosaint,
  Coinnigh an aisling naofa ar an ríchathaoir ...
  Ionas nach rialaíonn an Impireacht an domhan beag,
  Léifidh mé paidir don Dia Uilechumhachtach!
  
  Anois táim ag rith cosnochta tríd an bhfásach,
  Tá sé an-painful do mo boinn trua ...
  Bhí an Impireacht faoi lánseol
  Go dtuga an Dia Uilechumhachtach cabhair, a cherub!
  
  Ruith mé mar sin go campa na nGréagach cogaidh,
  Tairgtear seirbhísí sa troid claíomh...
  "Toisc gur deartháireacha daonna sinn go léir
  Agus creidim go dána beidh muid ag briseadh an opponents!
  
  Cad é an cinniúint an Slav.
  Troid go dian, ná cuir mallacht ar chinniúint ...
  Más gá, cuirfimid bainc ar an namhaid,
  Osclaíodh an cuntas cheana féin rith fíneáil!
  
  Anseo tá mé ag troid ar son aontacht an domhain ársa,
  Ionas go rialaíonn an Tiarna Uachtarach Mór ...
  Tar éis an tsaoil, is cosúil le lyre Paradise, cathanna an athar,
  Ag cuimilt uaireanta an fheoil naofa!
  
  Sea, is laoch na tíre í an cailín, tírghráthóir,
  Ar son Impireacht na nGréagach ag troid le grámhar ...
  Cosnóidh mé an leanbh ársa ar an ríchathaoir,
  Toisc gur ó Dhia a tháinig sé, tá a fhios agat, a leanbh!
  
  Beidh saol an chine daonna glórmhar,
  Tá a fhios agam go mbeidh sé go hiontach agus beidh gach rud go breá ...
  Is Rúis dhúchais beagnach í an Mhacadóin,
  Caithfidh an bád a bheith leibhéalta má bhristear an reamh ann!
  
  Is gearr go dtiocfaidh Dia Íosa chugainn le grásta,
  Tabharfaidh sé slánú do chlann an chine daonna do chách ...
  Ionas go n-iompódh na Pobalánaigh na huaisle is críonna,
  Chun níos mó fadhbanna laethúla a réiteach!
  
  Glóir do Dhia, agus glóir do Íosa Críost,
  Gur rugadh an ghrian mhór sa spéir...
  Baineann sé leis an ealaín...
  Go mbeadh níos mó cumhachtaí cearta againn!
  
  Sin nuair a ardaíonn muid sna spéartha sna spéartha,
  Rachaimid suas os cionn na réaltaí chun Íosa a choinneáil...
  Déanfar gach duine a fuair bás san eacstais mhór a aiséirí,
  Mol an Muire Bheannaithe don Mhac!
  Chríochnaigh Mirabela ag canadh, agus mar a léim sí suas agus scrollaigh an caschlár san aer lena cosa lom. Agus gáire.
  Ansin chuimhnigh an cailín go raibh regent Alastar an ceathrú, Philip Arridea, a uncail agus deartháir Alastar Mór. Ach maraíodh é. Agus anois tá Antigonus One-Eyed ar an ríchathaoir. Tacaíonn sé le hAlasdair an Ceathrú.
  Agus Cassander, rialóir agus Satrap na Macadóine, ina choinne.
  Anseo tá cath le tarlú, ina n-imreofar Antigonus One-Eyed agus an Tsar Alastair ainmniúil an Ceathrú.
  Tá níos mó críocha agus trúpaí ag Antigonus One-Eyed. Tá an Mhacadóin féin agus an Ghréig ag Cassander - arm armtha níos eagraithe agus níos fearr.
  Mar sin is ionann na seansanna - agus is é an seans is lú a fhéadfaidh cinneadh a dhéanamh ar thoradh an chatha.
  Cé go bhfuil an scéal seo beagán difriúil ón gceann oifigiúil, ach go bhfuil na hamanna sean, níl a fhios ag aon duine i ndáiríre conas a bhí sé.
  Teitheann Mirabela go campa Antigonus One-Eyed. Agus geallann a sála cruinn cruinn.
  Tá peannairí agus bratacha an champa le feiceáil i gcéin cheana féin. Tá an t-arm mór. Comhair na tailte suas go dtí an India agus cuid den India. Tá leisce fós ar an Éigipt cén taobh le tabhairt.
  Antigonus agus Cassander troid ar son na cumhachta. Ach de bharr bua Antigonus is féidir an Impireacht a bhailiú ina dorn amháin arís, agus a mhalairt de chás ag Cassander á scaipeadh.
  Mar sin tá rogha Mirabela soiléir!
  Ritheann an cailín go dtí an campa. Stán laochra láithreach ar a matáin, coirtithe, i bicíní amháin.
  Ach níor leomh aon duine argóint a dhéanamh agus moill a chur air.
  Ritheann Mirabela, agus fágann a cosa lom lorg coise galánta sa ghaineamh.
  Titeann go leor laochra, go háirithe na cinn óga, ar a nglúine agus pógann siad na lorg coise seo go fonnmhar.
  Seo cailín álainn matáin ag siúl thar na pubaill. Bow laochra di.
  Agus póg a lorg arís. Is cailín í Mirabela atá díreach thar barr.
  Déanann trodaí óg iarracht í a bhreith ar a glúine lom. Agus thóg an cailín é agus chiceáil é.
  Thit sé agus crashed.
  Chan Mirabella:
  - Tuillte agam, tá tú tuillte agam
  Tá cailín tuillte agat!
  Tuillte, áilleacht le gunna,
  Ná peacaigh níos mó!
  Agus titeann gach duine ar a ghlúine roimhe.
  Ritheann an cailín suas go puball Antigonus. Tá sé chomh mór le pálás fíor.
  Agus tá go leor laochra anseo - ar a laghad dhá chéad míle don champa ar fad. Seo é an seangán.
  Ag an mbealach isteach, buaileann fíor-laochra Mirabela. Agus lig siad an cailín tríd.
  Anseo téann an laoch isteach sa phuball, agus téann sé níos faide, ag céim le cosa lom, galánta ar chairpéid lush.
  Tá sí arís, agus arís caillte. Agus bogha na cailíní díreach go dtí an choim. Agus tá cuma iontach ar gach rud.
  Anseo tá sí istigh sa phuball agus bhuail Antigonus léi. Fear sách mór le paiste súl.
  D'fhéach sé ar an cailín focal bandia álainn.
  Agus dúirt:
  - Tháinig tú chun grá!
  Chroith Mirabela a ceann agus chuir sí gliondar uirthi:
  - Tháinig mé a thabhairt duit bua!
  Chlaon Antigonus agus d'fhreagair:
  - Cad atá ar eolas agat faoi Cassandra!
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  Tá gaiste socraithe aige duit! Tá triúr saighdiúirí níos lú aige, ach tá siad níos eagraithe. Ach, má théann muid ón taobh nach bhfuiltear ag súil leis, is féidir linn bua cinniúnach a bhaint amach!
  D"fhiafraigh Antigonus go amhrasach:
  "Cad é má chuir Cassander é féin chugat?" Agus beidh tú mar thoradh orainn i gaiste!
  D'fhreagair Mirabela go muiníneach:
  - Ní bheidh Cassander in ann an Impireacht a aontú. Níl ann ach usurper. Is faoi riail mhac Alastar Mór amháin is féidir aontacht an stáit a chaomhnú. Agus cabhraím i gcónaí leo siúd a chuireann le haontacht an chine daonna!
  Chlaon Antigonus.
  - Ar bhealach éigin creidim thú! Bhuel, a ligean ar dul ag campáil!
  D'fhreagair Mirabela go láidir le fearg:
  - Rachaimid go dána chun catha ar son chumhacht Petrik,
  Agus i mbrionglóidí Dia Amon - aghaidheanna naofa!
  Ina dhiaidh sin thairg an cailín an t-arm a threorú, agus d'aontaigh Antigonus.
  Alasdar an Ceathrú é féin le feiceáil.
  Buachaill sách mór matáin a bhí ann. Gruaige fionn agus craiceann dorcha ó dhó gréine, ba léir go raibh an kid níos compordaí ag siúl cosnochta ná ag caitheamh sandals agus armúr.
  Ach anseo faigheann an buachaill ar an gcapall. Tá sé aon bhliain déag d'aois, ach is féidir leat a thabhairt ceithre déag nó cúig déag.
  Is féidir a fheiceáil go bhreathnaíonn sé ar Mirabela le spéis, agus dúirt:
  Cad iad na matáin atá aici!
  D'fhreagair an cailín le gáire:
  "Is laoch den scoth mé!"
  Chlaon an buachaill rí.
  - Ceart! Tar éis an bua, déanfaidh mé mo chéad bhean thú!
  Dúirt Mirabela le gáire:
  - I mo thuairimse, tar éis an bua, beidh mé a iompar chuig saol eile! Faraoir, is é mo sprioc cabhrú leat, ach níl aon chumhacht agam astu féin!
  D'ordaigh Alastar an Ceathrú:
  - Treoraigh isteach sa chath sinn!
  Agus chuir arm ollmhór Antigonus tús le feachtas. Bhí sé fiú elephants cogaidh.
  Thug Mirabela faoi deara go ionsaitheach, ag ráchairt an ghainimh te lena cosa lom, láidre:
  - Rachaimid go dána chun catha ar son chumhacht na Sóivéide!
  Agus ansin d'éirigh sé níos fearr:
  - Chun cumhacht na Macadóine!
  Cailín troda - ní féidir leat aon rud a rá ina coinne. Is soith ollmhór é seo i ndáiríre.
  Agus gluaiseann arm Antigonus agus Alastair timpeall trúpaí Cassander.
  Tá gluaiseacht mhór ann.
  Canann Mirabela ar fheachtas, agus as ainm fireann:
  Is mise Alastar, rí na nGréagach.
  Is é Darius rí na bPeirseach, bhuaileamar arís ar pháirc an chatha.
  
  Faoi Issa bhuail mé é Agus bhí glóir tuillte agam as sin, "Invincible" a fuair an t-ainm!
  
  Ansin d'aithin an domhan ar fad mé, ar a dtugtar "Dhiaga" orm, chruthaigh mé é le mo chlaíomh!
  
  Tháinig mé chun é a ruaigeadh Agus na tíortha go léir a nascadh Tá sé in am ag gach duine maireachtáil go síochánta le chéile! - - - Tá a chuid trúpaí os mo chomhair Ó eagla, rallied muid an córas Imrímid arís lenár gcinniúint!
  
  Tá siad beagnach seacht n-uaire níos mó ná sinn, Ach tá spréacha ag bualadh ó ár súile Creidim: ní bheidh na déithe fhágáil linn! - - - Chuaigh na naimhde chugainn i slua, Níl a fhios acu cad é córas Chuir sé a chuid saighdiúirí chun maraithe!
  
  Seo iad a mharcaigh ag eitilt, Is mian leo muid a scanradh Den sórt sin - ní dhéanfaidh siad ach an bua a fháil ar mharataigh! - - - Coimeádann an phalanx sa lár an líne, gheobhaidh siad bás ach ní fhágfaidh siad an cath measctha na Peirsigh suas os comhair a bhalla!
  
  Agus troid ceart. Troid fíochmhar, ach fan ort! Agus coinnigh an líne!Tá na Thracians ann! Ní hé seo an chéad uair dóibh!
  
  Ach tá an eite chlé cráite 'S ag cúlú le fada an lá, Is iarrann sí mo chabhair!
  
  Níl mé chun cabhrú leo.Tar éis an tsaoil, is troid é seo! Seasaim agus fanaim!Tá Teasalaigh ann! Creidim i gcinniúint!
  
  Buaileann scaoll sa lár, Is ár phalanx plódaithe leo, 'S a marcra ag rith go taoibh!
  
  Tá mo sprioc bainte amach anseo!D"oscail na déithe an doras dúinn!!Tá mé ag caitheamh marcra isteach sa bhearna seo!!! - - - Chrith an talamh is an deannach ag crith, 'S na spréacha ag bualadh faoi na crúba - An marcach trom sin ar foluain!
  
  Mo chomrádaithe iad go léir, Chaith siad an ghlaic chun cinniúint, Ba mhaith linn an domhan ar fad a chur faoi smacht!
  
  Coisithe - an rud is mó i cath, Rith tar éis an marcra sna céimeanna Invincible, cosúil le Achilles i cath!
  
  Braithim toradh an chatha.
  
  Ghearr muid isteach ina chuid trúpaí!Tá an bua an-ghar!Beidh ár gcath ag cuimhneamh ar feadh na gcéadta bliain!!!
  
  Tá a gharda cráite cheana féin, céad méadar os a chomhair! - - - Ar bhfaca sé os a chomhair sinn, Mar bhádaí borb, ní laoch, Ar eagla go bhfágann Darius an cath.
  
  Cad a Coward tá sé! Nár mhór é a choróin, agus tháinig deireadh lena chumhacht go léir!
  
  Cá bhfuil tú ag dul?! Rith! Cosain tú féin ón mbás, a Dhéithe! Cé chomh ridiciúil atá mo naimhde!
  
  Tá arm iomlán na bPeirseach ag rith cheana féin, táim lán de chath inniu, is liomsa leath an domhain anois!
  Anseo chríochnaigh an t-arm an feachtas agus chuaigh siad ar chúl Cassandra. Agus ansin bhí Mirabela ag fanacht leis an bhfionnachtain - chomh maith le trúpaí na Gréige agus na Macadóine, bhí Éigiptigh ann freisin.
  Sin an fáth a bhuaigh Cassander i bhfíor-stair, agus gabhadh agus maraíodh Alastar Ceathrú.
  Mar sin, tá Antigonus ach uair go leith níos mó saighdiúirí, a bhfuil an caighdeán is fearr ar an namhaid.
  Ach tá seasamh níos buntáistí aige agus iontas oirbheartaíochta ar a thaobh.
  Theith Mirabela chuig an ionsaí.
  Agus lena ceathrar cailíní a fheictear: an iníonacha na déithe.
  Agus déanaimis na naimhde a ghearradh.
  Bhí Mirabela i gceannas ar an muileann lena claimhte, ag gearradh síos na saighdiúirí Cassandra agus ag caoineadh:
  - Is brainse í bean a ripens is fearr sa humus debauchery, ach tá retribution ag fanacht leis ar aon nós!
  Chroch Natasha freisin le fuadar agus fearg. Bhris a céasadh nocht an laoch Gréagach's jaw, squeaking:
  - Is matamaiticeoir é polaiteoir a thógann agus a roinneann, agus déanann sé é le hearráid ollmhór ina phóca!
  Zoya, ag leanúint uirthi ag sracadh na coimhdeachta agus ag caitheamh cluichí nimhiúla lena bharraicíní nochta agus ag fiuchadh:
  - Chruthaigh Dia bean cosnochta agus óg, rinne Sátan, le cabhair ó pholaiteoirí, í a chroitheadh, agus chuir iallach uirthi titim ina hóige!
  Ghearr Angelica síos mais naimhde go ionsaitheach, agus bhí a cuid gruaige copar-dearg ag sileadh sa ghaoth mar bhratach proletarian.
  Agus chonnaic an cailín:
  - Is fearr do mhnaoi sála lom a bhualadh ná bróg a chaitheamh trí phósadh!
  Ghearr Svetlana a chéile comhraic agus ghearr iad agus squealed:
  - Is í bean an bláth is áille i ghairdín an Tiarna Dia, ach an bolb is gáirsiúla - itheann polaiteoir fireann gránna suas a gas!
  Rinne Mirabela, ag leanúint ar aghaidh ag gearradh na naimhde, squeaked agus d'eisigh:
  - Agus a cíoch á nochtadh aici, fágfaidh bean fear gan bríste agus stróicfidh sí trí chraiceann uaidh!
  Lean Natasha ar aghaidh go láidir, ag brú a cuid iomaitheoirí:
  - Is cinnte go bhfuil an cailín blonde álainn, níl ach an ceann geal ró-liteartha!
  Rinne Zoya, ag gearradh suas na laochra, dúirt Cassandra:
  - Ní cailín blonde ceann cothrom i gcónaí literally, ach i gcónaí figuratively an gnéas cothrom!
  Lean Angelica uirthi ag brú a comhraic, squeaked:
  - Cad é an difríocht idir polaiteoir agus striapach - leagann an dara ceann síos ar mhaithe le airgead faoi aon duine, agus leagann an chéad cheann síos leath de na vótóirí ar mhaithe le brabús ar aon mhodh!
  D'eisigh Svetlana, ag gearradh amach naimhde arm Cassandra, agus ag caitheamh búmarang lena bharraicíní loma:
  - Ar airgead, déanann striapach aon nonentity asal ina fhear, ina pholaiteoir, agus saor in aisce déanfaidh sé asal neamhshuntasach as fear ar bith!
  D'eisigh Mirabela, ag brú cineálacha éagsúla comhraic, agus ag briseadh a gialla lena sÚil lom, cruinn:
  - Éiríonn buachaillí ina bhfir i ndeireadh na dála, iompaíonn polaiteoirí ina ndeachtóirí i rith na mblianta, nó iompaíonn siad ina scéalta grinn!
  Ghearr Natasha, na naimhde, agus ghearr siad a gceann amach, ag caitheamh rudaí Briseadh lena méar nochta, squeaked:
  - Ní bhíonn an polaiteoir i gcónaí greannmhar, ach i gcónaí a joke siúlóide, agus clown saor in aisce!
  Agus Zoya ag briseadh suas gach cineál naimhde, d'éiligh sí:
  - Is minic a dhéanann an deachtóir a chuid ábhar deora a chaillfidh, ach i scéalta grinn is mian leis an tír ar fad é!
  Rinne Angelica, ag gearradh na Macadónaigh, squeaked:
  - Cé chomh húsáideach is atá deachtóireachtaí - nuair a bhíonn daoine ag tógáil, ag iarraidh lomadh mar chaoirigh, agus dúisíonn sionnach i gcinn caorach!
  Reáchtáil Svetlana muileann cogaidh, gearradh cinn agus chirped:
  - Má lomtar le h-aigne reithe thú, má tá seiftiúlacht an tsionnaigh agat, cuirfidh tú ar bhóna d"iomaitheoirí é!
  D'eisigh Mirabela, ag leanúint ar aghaidh ag scaradh na comhraic,:
  - Stróicfidh an sionnach trí chraicne as leon, agus scarfaidh sé amach chomh láidir, le darach agus le greamaitheach!
  Thug Natasha, agus í ag troid leis na palangists a bhí ag teacht chun cinn, faoi deara:
  - Is cuma cé chomh fada agus a bheidh teanga an pholaiteora, ní bheidh saol an vótálaí ach níos giorra as seo!
  Thug Zoya faoi deara go láidir agus í ag gearradh na naimhde:
  - Agus iad sa tóir ar Rúbal fada, giorraíonn polaiteoirí a dteangacha le haghaidh critice, ag cuimhneamh - is órga é an ciúnas!
  D'eisigh Angelica, ag gearradh trí na naimhde creeping,:
  - Tá tost órga, ach is minic i bpóca duine eile!
  Svetlana, ag gearradh trí na naimhde, choed:
  - Tarraingítear fear a bhfuil ceannlitir aige chuig an solas, fear, fear admhaítear, chuig na cinn gheala!
  Dúirt Mirabela, agus í ag leanúint uirthi ag gearradh síos arm an namhad:
  - Thug Dia aigne agus anam neamhbhásmhar don duine, chaith Satan an aigne thar an aigne, ag déanamh conablaigh den chorp!
  Bhuail Natasha, a chéile comhraic, ag tafann:
  - Is ainmhí é an fear a rialaíonn sionnach agus é ina leon in éadaí caorach!
  Scaipeadh na cailíní, ag gearradh síos arm Kassandra le héifeachtacht agus brú mór. Agus las a claimhte mar lanna lián.
  Thug Zoya faoi deara, agus í ag caitheamh piseanna le pléascáin mharfacha lena bharraicíní lom:
  - Aislingíonn fear go bhfuil cumhacht an Uilechumhachtaigh aige, ar mhaithe le spriocanna bonn moncaí a bhaint amach!
  D'eisigh Angelica an vixen dearg, ag scaradh na naimhde:
  - Ar ndóigh, is breá le Dia ár n-anamacha, ach ba mhaith linn mar sin go mbeadh grá ag an Uilechumhachtach dár gcorp freisin, ag seoladh ní hamháin leighis spioradálta!
  Chuir Svetlana, ag gearradh síos na naimhde, freisin, ag briseadh jaw an namhaid lena sÚil lom:
  - Chruthaigh Dia Éabha ionas go dtabharfadh sí sonas, agus rinne sí polaiteoir ionas go ghoidfeadh sé aislingí, ach ag an am céanna éirí as, cé gan áilleacht!
  Rinne Mirabela, ag gearradh trí chéile comhraic agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní nochta, squeaked:
  - Is cineál pickpocket é polaiteoir a chuireann teanga fhada in ionad mhéara deasa, agus a dhéanann i bhfad níos mó torainn agus é ag goid, rud a sháraíonn an cumas smaoineamh!
  D"aontaigh Natasha go hiomlán leis seo, ag brú na naimhde agus ag caoineadh:
  - Ní dhéanfaidh rialóir ar maith leis a bheith ag caint mórán i gcúrsaí praiticiúla, toisc go ngiorraíonn teanga fhada na lámha!
  Thug Zoya faoi deara go láidir, ag gearradh síos cuid eile de na naimhde, agus ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Cén fáth gur annamh a labhraíonn Dia Almighty le daoine - ionas nach n-éireoidh siad cosúil le polaiteoirí a bhfuil buinneach briathartha acu agus a chumhdaíonn impotence!
  Ghearr Angelica trí na naimhde agus lena bharraicíní loma, agus chaith sí marfóir ar an namhaid, agus sciob sí:
  - Labhraíonn an polaiteoir go leor, agus labhraíonn sé níos mó fós, ach téann a chuid focal thar chluasa an vótálaí, nach bhfuil bodhar ón gcaint dhíomhaoin!
  D'eisigh Svetlana, ag gearradh trí na naimhde, agus ag seoladh scrios lena bharraicíní lom:
  - Dá fhaide teanga polaiteoir, is ea is giorra aigne an vótálaí a vótáil dó!
  Thug Mirabela faoi deara, arís agus í ag caitheamh a barraicíní loma, buama marfach:
  - Maidir leis an vótálaí, tá teanga fhada polaiteoir ina nóis ar an muineál, a, áfach, sileadh ar an inchinn ar dtús, agus ansin púdair an ceann, púdar folamh eile!
  Dhearbhaigh Natasha go láidir, agus í ag baint na naimhde:
  - Is annamh a chomhcheanglaítear aigne ard le teanga fhada, ach is coitianta a bhíonn arrogance i gcás briathar nach bhfuil aon teorainneacha ar eolas aige!
  Dúirt Zoya go fonnmhar, ag tafann a cuid fiacla agus ag caoineadh mar a bheadh panther:
  - N- oireann teanga fhada go maith isteach i bpócaí, má chomhcheanglaítear í le heolas ar intricacies na seiceafachta!
  Dúirt Angelica, ag scaradh na naimhde, go fonnmhar:
  - Ní bheidh genius fíor ag caint ar feadh i bhfad, tá gortúlacht an deirfiúr na tallainne, agus genius is deartháir na conciseness!
  Svetlana, gearradh amach na phalangists, a theith cheana féin, coirt:
  - Ní hamháin gur comhartha gairid intinne í teanga fhada, ach freisin d'amaideacht gan deireadh!
  I mbeagán focal, rinne siad an ruaig ar arm Cassander, agus ghearr Mirabela a cheann go pearsanta.
  Ina dhiaidh sin, chuir na cailíní iallach ar na príosúnaigh a gcosa lom, chiseáilte, beagán deannaigh agus fola a phógadh.
  Rinne siad é go humhal agus lúbadh i dtrí bás.
  Athchóirigh Impireacht Alastar Mór aontacht. Agus do shoillsigh bratach na Macadóine arís.
  Ansin lean feachtais nua i gcoinne na nArabach, lena conquest. As sin go Piléir Earcail, le gabháil na Róimhe agus na Carthaigh. Agus go dtí an India lena conquest iomlán.
  Mhair Alastar an Ceathrú bliain ar feadh seachtó bliain agus d'éirigh leis an tSín a shárú, ag dul thar ghlóir a athar.
  Thug siad Alastar Mór mar ainm air. Ghabh sé na tíortha sibhialta go léir ar fud an domhain ársa. Agus d"éirigh impireacht ón Atlantach go dtí an tAigéan Ciúin. Ollmhór, cumhachtach agus rathúla.
  Beagán níos déanaí, tugadh ionradh ar an tSeapáin freisin. Agus ansin bhí conquered Meiriceá.
  Tháinig an Impireacht domhanda. Rialaigh an teaghlach Petrik é. Bhí an t-údarás chomh mór sin nach raibh aon éirí amach dáiríre ar na satrapaí. Agus anois dul chun cinn, tar éis dul thar ré na Meánaoise gruama, bhog sé isteach sa cheann tionsclaíoch láithreach.
  Agus ansin an réabhlóid thionsclaíoch. Agus tá eitiltí an chine daonna isteach sa spás míle bliain níos luaithe ná mar a bhí i bhfíor-stair.
  Agus san aonú haois is fiche, tá imeall na cruinne bainte amach ag an Impireacht. Cruthaíodh meaisín ama agus d"fhoghlaim siad conas na mairbh a aiséirí.
  aiséirí freisin Alastar Mór agus a mhac ba mhó.
  Seo mar a d"athraigh cúrsa stair an domhain. Agus bhí sé iontach don chine daonna.
  Samhlaigh Impireacht uilíoch ina bhfuil fiú daoine fada-marbh aiséirí, agus an t-aonú haois is fiche. Ina bhfuil níos mó ná dhá chéad tír ar fud an domhain, agus cothromú ar an á thuar cogadh núicléach.
  Agus tá coronaviruses éagsúla ag fánaíocht!
  Mar sin... Tá an éacht is mó bainte amach ag na cailíní ar mhaithe leis an gcine daonna forásach ar fad agus nach bhfuil an-fhorásach!
  
  Cabhraíonn cailín blonde leis an bPrionsa SVYATOSLAV
  Tá an cailín-laoch matáin agus i bicíní ritheann sé go dtí campa an Ard-Diúc Kiev Svyatoslav.
  Chuaigh arm an impire Rómhánach i dteagmháil le campa na Rúise. Tá buntáiste ag na Rómhánaigh i neart uair go leith. D'ardaigh siad arm mór.
  Svyatoslav chaill an tionscnamh. Chuir ruathair na Pechenegs, agus feall na mBulgáireach, a arm go mór. Agus anois tá tú chun troid outnumbered.
  Sa stair fíor, chuaigh Svyatoslav i mbun cosanta sa fortress. Ach ghearr cabhlach na Róimhe an soláthar do na Rúisigh feadh na Danóibe. Agus mar thoradh air sin, fuair siad bás beagnach go dtí gur aontaigh siad a fhágáil tar éis roinnt skirmishes, ar théarmaí deacra.
  Thuig Mirabela gurbh é an seans is fearr ná trúpaí na Róimhe a ruaigeadh láithreach agus dul go Constantinople.
  Ansin tacóidh na Bulgáraigh, agus na Gréagaigh, agus na hUngáraigh leis an mbuaiteoir Svyatoslav, agus críochnófar an Impireacht Byzantine!
  Agus beidh Tsargrad ina phríomhchathair ar stát mór na Rúise! Do Svyatoslav bhuaigh go leor. Réigiún an Volga go léir agus an Crimea, agus an Chugais Thuaidh, agus an Bhulgáir agus an Rómáin. Ach tar éis a bháis, bhí an conquered caillte. Agus tá na Pechenegs ag dreapadh an Volga cheana féin.
  Mar sin anois an tráth ríthábhachtach. Agus tá seans ann go mbeidh Kievan Rus ar an Impireacht is láidre agus is forleithne ar domhan, fiú roimh a bhaisteadh.
  Tá a fhios seo ag Mirabela agus téann sí chun catha.
  Ach cad a dhéanfaidh sí léi féin? B'fhéidir go dtiocfaidh cúigear trodaithe eile - buachaill agus ceathrar cailíní - iníonacha na nDéithe Rúiseacha, agus leanbh bás a fháil?
  Tá Mirabela san áireamh i ndáiríre.
  Ach ag rith flickering, lom, sála bándearg. Ag an am céanna, canann an cailín:
  - Táimid ag troid ar son na Rúise,
  Leis an ainm Svarog ...
  Ná bheith ina cailín bó
  Tá tú i gcroí Dé!
  Anseo ritheann sí níos gaire agus níos gaire don fortress, áit a bhfuil trúpaí na Rúise Svyatoslav suite.
  Gcéad dul síos, gearrann an cailín síos le claimhte dhá fheighlithe Rómhánacha a sheasann in aice leis an citadel.
  Chan Mirabela fiú:
  - Eitlíonn Motherland sa spéir ...
  In ainm Perun, ardóidh an Rúis arís!
  Sin i ndáiríre an fáth go raibh ar na Rúiseach glacadh le creideamh duine éigin eile? Go deimhin, tá sé i bhfad níos fearr do chuid féin agus geal a chreidiúint. Na Déithe Rúiseacha sin a thug aire do na Slavs agus a chuir lena rathúnas.
  Anseo ritheann an laoch suas go dtí an balla. Ar an mbarr tá seoltóirí.
  Feiceann siad áilleacht scríofa, órga agus tógann siad í mar bhandia.
  Thairis sin, tá Mirabela an-ard, go háirithe le haghaidh na n-amanna sin, agus matáin, ionas go ndéanfaí í a dhearmad mar ghnáthbhean.
  Agus mar sin thosaigh Mirabela ag cloí lena méar agus a cosa lom, ag dreapadh suas an balla. Agus d'fhéach sé an-deas.
  Tá an cailín an-álainn, agus tá a faoiseamh matáin an éad ar aon fhear.
  Is fíor iníon na déithe é seo.
  Dhreap Mirabela suas. Aoibh sí agus winked ag na sentries.
  Bhí na laochra ní ba ghiorra ná í, agus bhí ionadh orthu le matáin láidre agus domhain rianaithe an chailín.
  Thóg an laoch láithreach an tarbh ag na adharca:
  - Tóg go Prionsa Svyatoslav mé!
  Chlaon an duine ba shine de na laochra le féasóg liath:
  - Sea, a Bhandia, tá muid réidh!
  Thit beirt fhear óg ar a nglúin agus phóg siad cosa lom Mirabella. Chlaon an cailín le comhaontú.
  - Tá sé go hálainn!
  Ina dhiaidh sin, bhog sí, in éineacht le saighdiúirí, go lár an fortress, áit a raibh an prionsa mór Kiev Svyatoslav féin.
  Bhí Mirabela suairc agus ag canadh:
  - Beidh toradh fionnuar,
  Táimid ag dul go Tsargrad!
  Seo í, agus í ag bualadh a boinn loma ar na clocha duirle, shroich sí an foirgneamh ina raibh an ceannasaí cáiliúil Rúiseach ársa. Tá an phearsantacht legendary.
  Anseo istigh bhuail laochra nua léi. Mhothaigh siad Mirabela le haghaidh matáin láidre agus cófra. Ansin sciob siad amach romhainn.
  Ní raibh Svyatoslav imithe a chodladh fós agus bhuail sé le haoi ard. Bhí sé gearr, ach leathan-shouldered, le ceann shaved, a bhí crowned le forelock. Ní seanfhear céile aibí fós é, lán de neart agus d"fhuinneamh. D'fhéach sé ar Mirabela agus frowned. Níl sé taitneamhach nuair a túir bean thar tú.
  D'iarr sé uirthi le gáire a bhí faoi bhrú, mar a bhí cuma olc ar a súile:
  - Cad chuige a tháinig an áilleacht chugam?
  D'fhreagair Mirabela freisin le gáire, agus d'fhéach sé go cineálta:
  - Chun cabhrú leat defeat na Rómhánaigh iontach!
  Dúirt Svyatoslav le osna:
  - Ní réitíonn claíomh amháin tada, cé go bhfuil tú láidir, feicim laoch!
  Stampáil an cailín a cos lom agus d"fhreagair:
  - Ní mór dúinn ionsaí a dhéanamh ar na Rómhánaigh anois. Níl na fórsaí go léir bailithe acu fós, agus gheobhaidh siad treisithe. Láithreach bain agus téigh go Tsargrad!
  Chlaon Svyatoslav agus dúirt:
  - Shíl mé amhlaidh freisin. Ach tá an lámh in uachtar ag an namhaid!
  D'fhreagair Mirabela go loighciúil:
  - Oibríonn am inár gcoinne! Má dhéanaimid moille beagáinín níos faide, gearrfaidh cabhlach na Róimhe amach sinn feadh na Danóibe, agus ní bheidh treisithe ná soláthairtí againn. Agus ní bheidh ach fórsaí an namhaid ag fás!
  Dúirt Svyatoslav le osna:
  - Thuar ár n-oracal go gcaillfimid i gcath oscailte!
  D'fhreagair Mirabela go dian:
  "Nár cheap tú gur cheannaigh an basil an oracle seo?" Agus ní mhéadóidh an mhoill sin ach buntáiste Byzantium!
  Rinne Svyatoslav go gruama agóid:
  - Is annamh a bhí an oracle mícheart, agus thuar ár mbuanna roimhe seo, thar na Khazars agus daoine eile. Mar sin féin... An tusa, de sheans, iníon na ndéithe?
  Chlaon Mirabella.
  - Is féidir leat mé a thástáil i gcath le haon cheann de do chuid laochra!
  Bhuail Svyatoslav Mirabela sa bholg gan choinne. D'aistrigh an cailín go meicniúil, agus bhuail sí an prionsa lena ceann sa mhullach. Thit sé.
  Theith beirt ghaiscíoch arda ag Mirabela, ach léim an cailín agus bhuail sí iad lena sála lom.
  Bhuail na trodaithe...
  Chrom Mirabela síos agus chuir sé brú ar mhuineál Svyatoslav. Tháinig sé ar a chiall agus d'oscail sé a shúile.
  Ansin ghlaoigh sé, chuimil sé a forehead brúite:
  - Is é seo an Dia Dubh. Is iníon thú, de réir dealraimh, do Chernobog. Mar sin ar athraíodh a ionad, tá an ceann scoilteadh!
  D'fhreagair Mirabelle:
  - Is féidir liom potion a ghrúdú a dhéanfaidh do laochra níos láidre agus níos athléimní.
  Ansin beidh muid defeat cinnte an namhaid!
  Chlaon Svyatoslav, a cheann bearrtha le forelock:
  - Vari! Creidim thú!
  D'fhiafraigh Mirabella:
  - Roghnaigh roinnt fiailí agus beidh an potion réidh!
  Thug an tArd-Diúc cúpla dosaen cailín seirbhíseach di chun cabhrú léi.
  Chuaigh Mirabela, in éineacht leis, go dtí an garrán chun potion a bhailiú a mhéadaíonn neart agus seasmhacht na trodaithe. Ní raibh aon laochra Byzantine sa garrán fós.
  Ach bhí an cailín-laoch ar an airdeall. Agus ar chúis mhaith.
  Seo roinnt dosaen marcaigh a rinne iarracht ionsaí a dhéanamh ar na hóglaigh a bhí ag filleadh le ciseáin lán de luibheanna agus beacáin.
  Theith Mirabela chuig an namhaid i gcath. Agus a claíomh á ngearradh aici, ghearr sí trí chloigeann láithreach.
  Ansin, conas a ligean ar chop an adversaries. Níl sa cailín seo ach Críochnaitheoir i bicíní agus cosa lom.
  Bhuail a sála lom an laoch Byzantine sa smig. Tar éis dó eitilt, scaoil sé síos cúigear marcach namhaid láithreach.
  Rinne Mirabella tweet:
  - Tá mé an coolest ar fud an domhain, agus tá an cailín go sonrach cosnochta!
  Bhí sé seo i ndáiríre casadh iontach. Lean Mirabela uirthi ag slaiseadh a comhraic agus ag caitheamh shardaí gloine lena bharraicíní loma, ag bualadh a comhraic.
  Maraíodh na Rómhánaigh sin nach raibh am acu éalú. Agus bhuaigh Mirabela bua eile.
  Seo iad na cailíní casta cosnochta, tá sé te sna Balcáin sa samhradh, agus thug siad beacáin, caora agus féar. Agus thosaigh Mirabela i ndabhach mór ag grúdú geasa marfacha agus grá.
  Agus bhí boladh toirtín láidir ar fud an champa. Agus bhí cailín le gruaig órga ag corraigh gach rud lena cos lom, chiseled.
  Agus chabhraigh sé seo go leor.
  Ghrúdaigh Mirabela potion i gcoire agus chan;
  Rugadh mé san aonú haois is fiche,
  Ina bhfuil leictreonaic i ngach áit ...
  Agus creidim dom, nerves as cruach -
  Tá a fhios agat daoine eitil ar an ngealach!
  
  Cruthú iontach fear
  In ann glacadh leis agus an liathróid á imirt...
  Is sinne clann an ríomhaire glúine, an tIdirlíon
  Agus beidh muid ag dul ar stailc ag an aineolach!
  
  Cad atá a fhios agat a cheap muid
  Tá scáileán faoi iamh i méar beag amháin ...
  Feicfimid cumannachas tugtha go luath,
  Má dhóitear fiú tine olc!
  
  Creid dom, tiocfaidh ár gcuid ama
  Beidh rath ar thír na heolaíochta ...
  Bíodh bua ag Abel, ní Cain,
  D'oscail Buaigh cuntas neamhtheoranta!
  
  Creidimid inár máthair an Rúis saor in aisce,.
  Cad a rinne seal iontach ...
  Bhí na páirceanna uiscithe le drúcht ó phéarlaí,
  D'oscail Buaigh cuntas gan teorainn!
  
  Chun glóir Íosa agus Svarog,
  Buailfimid ár naimhde le chéile...
  In ainm an Uilechumhachtaigh, bíodh aithne ar an gClann,
  D'oscail muid arm iontach na Rúise!
  
  Sea, déanadh an grá toirneach i glóir mhór,
  Lig Lada bheith linn go deo...
  Rugadh sinn i gcumhacht spáis -
  Aisling iontach a thagann fíor!
  
  Bhí Lenin agus an Stalin iontach againn,
  Tsar Peadar mór, agus an stoirm Ivan. .
  Tá matáin againn, táimid tar éis éirí níos deacra,
  Sin é cinniúint an rati mór!
  
  Go n-éirí an t-athair sa chreideamh,
  An grá a thug dúinn...
  Bíodh an aimsir Bealtaine síoraí
  Agus ní chaillfidh ach fuil olc i gcath!
  
  Rugadh muid a dhéanamh scéal fairy a thabhairt fíor
  Chun glóir aingeal na Rúise, déithe ...
  Ionas go n-iompaíonn an droch-namhaid ina dheannach láithreach,
  Agus mionra bácáilte go fial!
  
  Ní chreidim nach mbeidh duine lag,
  Is é a chinniúint gach deamhain a conquer ...
  Faigh na dámhachtainí is mó
  Lig é a scrios i cath!
  
  Sea, níl a fhios ag ár namhaid fós an neart,
  Ach creidim go ndéanfar an Rúis arís...
  Cé go ndéantar leanaí, mná ionsaí,
  Beidh an bua againn - creidim ann agus ná bíodh eagla ort!
  
  Go raibh ár máthair-thír saor in aisce,.
  Go raibh sé sa ghlóir shíoraí go deo...
  Is ridirí sinn, creid mise, uasal,
  Níl eagla orainn roimh thrioblóidí agus blianta!
  
  I mbeagán focal, beidh muid logh go luath,
  Creidimid go mbeidh an bua againn ar an namhaid...
  Tiocfaidh fógra ó Dhia Sórt,
  Lig don cherub a sciatháin a scaipeadh!
  
  Ansin a ligean ar chríochnú cad a thosaigh muid
  Tógfaimid cathair nua níos láidre ná go léir...
  Agus beidh sé i bhfad níos fearr ná mar a bhí ar dtús,
  Déanfar an villain fionnuar a scriosadh ina phúdar!
  Chríochnaigh an cailín laochúil ag canadh. Agus anseo arís bhí gach rud sníofa sa choire, sparkled, agus bhí an potion réidh.
  Anois d'ól saighdiúirí na Rúise é. Bhí breis agus tríocha míle acu ann, mar aon leis na Bulgáraigh.
  Ghlac Svyatoslav sip den potion freisin. Bhí sé réidh le troid. In éineacht leis tá a dheartháir, Danilo i bhfad níos airde.
  Bhuel, cad é an cosán do na ridirí na Rúise. Cath mór fuilteach a bheidh anseo ar fad.
  D'ól Mirabela freisin, agus mhothaigh sí neart suntasach ag teacht chuici cheana féin.
  Ghlan an cailín a claimhte agus dúirt:
  - Tá sé níos fearr a bhuachan ag seasamh suas ná a chailleadh ar do ghlúine!
  Ina dhiaidh sin, d'ordaigh Svyatoslav cheana féin:
  - Bhuel, a bhráithre i gcath!
  Agus d'oscail na geataí, agus an scuad Rúiseach céim amach. Agus bhí sé ina arm lán de neart agus fuinnimh.
  Tá caoga míle trúpaí ag na Byzantines, agus chuaigh siad i líne freisin. Is cosúil go bhfuil sé níos líonmhaire, ach níl sé chomh misniúil agus chomh díograiseach ina spiorad.
  Bhailigh an t-impire Rómhánach é féin le scold. Agus mar sin ghlac an t-arm Byzantine agus bhog sé.
  Tá sí níos troime i armúr, agus tá buntáiste i marcra.
  Ach scoitheadh na marcaigh amach romhainn ritheann Mirabela Magnetic, lán le fuinneamh agus fonn chun troid. Tá an cailín anseo den scoth. Agus conas a imbhuailfidh sé leis na laochra Byzantine.
  Feidhmíonn sé buille léim dhá chos lom ag an am céanna, ag leagadh a chéile comhraic agus ag screadaíl:
  - Glóir d'amanna an rati Rúise!
  Ansin feadfaidh an cailín go bodhraigh ag barr a scamhóga. Sea, tá cuma fionnuar agus greannmhar air.
  Agus a claimhte conas a titim ar an naimhde, iad a ghearradh cosúil le rásúir. Seo é an cailín.
  Agus ansin tá laochra eile.
  Ghearr Natasha síos na laochra Byzantine le claimhte agus scairt:
  - Chun an Rúis Svyatoslav!
  Agus lena bharraicíní loma caithfidh sé snáthaid nimhiúil.
  Agus ansin téann Zoya chun catha. Saighdiúirí Byzantine gearrtha le éadóchas mór. Agus crushes iad le díograis ardent.
  Ritheann muileann le claimhte.
  Agus ghabh Angelica rua na Rómhánaigh agus scriosfaimis iad le fearg mhór agus brú éadóchasach.
  Agus oibríonn a sála lom freisin agus briseann sí gialla.
  Cailín roars:
  - In ainm Perun!
  Agus gearrtha Svetlana freisin le brú mór, ag scriosadh an namhaid.
  Agus treoraíonn sé an muileann le claimhte agus le squeals:
  - Chun cumannachas!
  Mirabela ag scaradh na Rómhánaigh, nótaí:
  - Más mian leat an domhan ar fad a fháil, líon do cheann le eagna agus do chroí le grá!
  Dúirt Natasha, ag gearradh síos ar na naimhde ó Byzantium:
  - Ní i gcónaí a mheallann croí órga airgead isteach i do phóca, ach ceadaíonn sé duit seoda iomadúla a fháil ar neamh, nach fiú pingin sléibhte na nótaí bainc i gcomparáid leo!
  Luaigh Zoya, agus na legionnaires á ghearradh aici:
  - Is deacair a thuiscint cén fáth a gceadaíonn Dia olc, ach is deacra fós cén fáth nach gceadaíonn duine maitheas ina chroí, agus trócaire ina ghníomhartha!
  Thug Angelica faoi deara, ag gearradh na Rómhánaigh, agus ag caitheamh dioscaí lena bharraicíní loma:
  - Ní fiú pingin na sléibhte órga ó bhéal na bpolaiteoirí, ach is mór an stór de chuid an domhain í pingin chopair, más leannán duine é!
  Thug Svetlana, agus é ag gearradh na dtrodairí Byzantine go géar, faoi deara:
  - Chruthaigh Dia fear le haghaidh sonas, ach cruthaíonn fear fadhbanna agus misfortune dó féin, ar mian leis a bheith ina Dhia an Cruthaitheoir!
  D'eisigh Mirabela, ag gearradh trí opponents le claimhte:
  - Cad ba mhaith le bean, ba mhaith le Dia, b'fhéidir sin an fáth a bhfuil fir Trioblóidí agus fadhbanna leanúnach, toisc go bhfuil bean touchy godlessly!
  Thug Natasha, ag scaradh na Rómhánaigh, faoi deara:
  - Nuair a bhíonn leanaí ag gáire le sonas, ní bhíonn tuismitheoirí ag gáire, agus mar sin ní raibh costas bronntanais greannmhar ar chor ar bith!
  Luaigh Zoya go loighciúil, ag baint na Byzantines amach agus á cnagadh lena cos lom:
  - Tá Dia i gcónaí ina Athair grámhar don duine, ach is minic a bhíonn cinniúint ina leasmháthair capricious!
  Augustine ag scaradh na Rómhánaigh, curtha leis go loighciúil:
  - Is deacair fiú sionnach cinniúint a mhealladh agus ní féidir Dia a mhealladh!
  Svetlana, slicing trí opponents, agus go ionsaitheach iad a bhrú, agus ag caitheamh pacáiste pléascach lena sÚil lom, d'eisigh:
  - Tá gach rud indéanta sa pholaitíocht, ach ní féidir leat fós Dia a mhealladh fiú uair amháin, cé go bhfuil tú cleachta le vótálaithe a threorú ag srón chun na héigríochta!
  Dúirt Mirabela, ag gearradh cabáiste ar a chéile comhraic, agus ag déanamh mionghearrthóga as na Rómhánaigh:
  - Is camóga móra mealltacha iad na polaiteoirí, ach neamhshuntasach i gcúrsaí na fírinne!
  Dúirt Natasha, ag leanúint uirthi ag gearradh siar go díograiseach ar a naimhde:
  - Cuireann an polaiteoir a chuid fangs i bhfolach, ach is maith leis a chuid fiacla a thaispeáint, go háirithe má bhíonn brains sicín ag an vótálaí!
  Dúirt Zoya, agus na Rómhánaigh á mbrú aici, go fonnmhar:
  - Ní dhéanann an polaiteoir bhfuil tuiscint ar chomhréir i gealltanais, ach cur i bhfeidhm teorainneacha dochta claonadh go nialas!
  D'fhógair Angelica, ag gearradh trí na naimhde, le fearg:
  - Tá cuimhne náid ag an bpolaiteoir do gheallúintí, ach tá an fonn chun bréag a Infinity!
  Dúirt Svetlana go ionsaitheach, ag gearradh cinn na Rómhánaigh amach:
  - Is féidir le polaiteoir a bhfuil a theanga tsunami iomlán a ardú, ach nuair a thagann sé chun oibriú lena cheann, tá socair iomlán!
  Rith Mirabela caschlár lena cosa lom, ag gearradh siar ar a chéile comhraic agus ag caoineadh:
  - Beidh meisceach oversleep, agus polaiteoir snore nuair a thagann sé chun an gealltanas a chomhlíonadh leis na súile meisce!
  Thug Natasha faoi deara ar dtús, ag gearradh siar na naimhde:
  - Is striapach é polaiteoir a ghlacann vótaí láithreach, ach ní thugann sé sásamh riamh!
  D"aontaigh Zoya, ag gearradh síos ar na Rómhánaigh, go hiomlán leis seo:
  - Tá uaillmhianta leon ag an bpolaiteoir, rud a thugann saol madra don vótálaí!
  Thug Angelica, ag troid leis na Byzantines, agus á mbrú, faoi deara go loighciúil:
  - Is breá le Dia fear fiú i bpeacaí, ní bheidh ach godlessness scrios an anam!
  Svetlana, gearradh amach na legionnaires cosúil le ribí rásúir ar féasóg, feadaíl:
  - Is bronntanas ó Dhia an toil in aisce, níl a fhios ag duine ach tairseach an choinsiasa!
  Rinne Mirabela, ag gearradh síos ar na Rómhánaigh tanaithe cheana féin:
  - Is í saoirse coinsiasa bronntanas an Teachta is Airde, is mallacht ó na daoine is ísle saoirse coinsiasa!
  Rinne Natasha, ag gearradh síos ar na saighdiúirí Rómhánacha, nó in áit na saighdiúirí Byzantine, achoimriú:
  " Thug Dia saor-thoil as an ngrá mór, ach roghnaigh an duine a chuid fola mór!"
  Chun í féin a dhéanamh níos suairc ar bhealach éigin, chan Zoya:
  Is cailín simplí Komsomol mé,
  Ceannródaí le déanaí ...
  Carraig ar rópa go deas sciobtha,
  Go leor mar a deir siad go bhfuil áilleacht milis!
  
  Ach thug an Fuhrer ionradh ar an Rúis daor,
  Tá gáire buile ag bagairt ar fhaisisteachas...
  Ach fós tá na cailíní níos deise ná go léir
  Tabharfaimid freagra ar an buille is insidious!
  
  Chun glóir ár máthair mhór,
  Gheobhaidh na buachaillí bás go dána ...
  Stopfaimis an chuid is mó de na Naitsithe fiáin,
  Beidh ár n-arm dochreidte!
  
  Thug an ball Komsomol tasc dom,
  Ina ionad sin, tabhair faisnéis chuig an gceanncheathrú,
  Mar sin brú tú do anáil
  Ionas nach raibh aon bhuafa sleamhain i mbrionglóid!
  
  Tá mé ag siúl cosnochta sa mhóinéar,
  Cé nach raibh siad as an nós ghoid siad an chathair,
  Go maith ar dtús, crua tar éis
  Tá sé costasach siúl cosnochta ar ghairbhéal!
  
  Tá na boinn coirtithe go trom ó chlocha,
  Agus tá an fhuil ag sileadh ó na gearrthacha...
  Ach tá bratacha an athar ar foluain go geal,
  Agus beidh grá an Tiarna linn!
  
  Mol an fathach Íosa
  Cé acu atá níos airde agus níos áille ná go léir ...
  Nuair a bhíonn na daoine agus an cóisir aontaithe,
  Déanaimis dea-ádh agus rath a cheiliúradh!
  
  Creidimid sa fhaisisteachas, brisfimid an cnámh droma,
  Ó gach cogadh ó manger. .
  Beidh bua i mBealtaine radanta,
  I Gehenna, a bheith i do villain!
  
  Go dtuga mo thír naofa glóir,
  Is iad buanna ghlóir mhí Dheireadh Fómhair ná toirneach...
  Cé go bhfuil an cailín i ceirteacha agus cosnochta,
  Tá sí ag fulaingt, a stór, ní in vain!
  
  Thugamar ár gcroíthe don Motherland,
  Chun glóir an óir, comhaireamh anamacha ...
  Chun rath, d'oscail siad an doras go tapa,
  Agus náirigh mailís agus cealg!
  
  Go mbeidh an Rúis mar hegemon an domhain,
  Íosluchtaigh ord chun na cruinne. .
  Tabhair luach saothair do gach namhaid le bua,
  Agus bog an saighdiúir ag magadh chuig an banríon!
  
  Go mbeadh mo Rúis i glóir uilíoch,
  Lig crainn úll faoi bhláth ann ar Mars ...
  Sa chumhacht Sóivéadach, dearg, buile,
  Déanfaidh na daoine an aisling a fhíorú!
  
  Déanfaimid an tAthair go hiontach,
  Ós rud é gurb iad baill Komsomol na daoine is fuaire ...
  Tacaigh le aghaidheanna na naomh ar na deilbhíní,
  Beidh an bua againn, rud a fhágann peaca inár gcroí!
  Maraíodh beagnach an arm Byzantine ar fad, agus theith a iarsmaí.
  Sa tóir ar an namhaid, d'eisigh Angelica:
  - Ní uibheacha scrofa é bronntanas Dé, ach an té a dhiúltóidh do ghrásta bíonn brains sicín fliuch aige agus é bog bruite!
  Bhog Svetlana an namhaid lena sÚil lom ar chúl a chinn agus squeaked:
  - Tugann Dia grásta d'aon duine, ach níl gach duine i ndán saibhreas a ghlacadh!
  Chuir Mirabela, ag scriosadh na naimhde, leis, ag urchosc a fiacla:
  - Féadfaidh an carr sleamhnáin a bheith ina carr sleamhnáin féin, b'fhéidir nach bhfuil sé a chuid féin, ach tá an áit ar an ríchathaoir i gcónaí duine éigin eile, toisc go bhfuil an pholaitíocht i gcumhacht, tá droch-aidhm!
  Agus na Rómhánaigh ag críochnú Natasha, dúirt sí go loighciúil agus i gceart:
  - Bíonn seacht n-Aoine sa tseachtain ag polaiteoir, agus mar sin bíonn sé i gcónaí ag iarraidh Dé Luain síoraí a shocrú dá vótálaithe, agus Domhnach soladach dó féin!
  Nótáil Zoe go ionsaitheach agus í ag gearradh cinnirí na Róimhe a bhí ag cúlú:
  - Is breá le polaiteoir comhairle a thabhairt do vótálaithe, ach tá dea-chomhairle costasach, agus ní fiú aon rud iad siúd a thugann polaiteoirí amach!
  Ghearr Angelica na Byzantines a bhí ag teitheadh, grunted:
  - Ní'l salann is milse ná salann na fírinne, agus ní'l mil is searbh 'ná mil na dtoghchán!
  Thug Svetlana, ag brú na trodaithe teitheadh, faoi deara, ag caitheamh diosca le foircinn ghéar lena cos lom:
  - Is féidir le Dia aon pheaca a mhaitheamh trí rannpháirtíocht a thaispeáint, ach tá duine dúr inexcusably má maitheann sé é féin neamhshuim indifferent!
  Rinne Mirabela achoimre ar an méid seo go léir, ag críochnú na Rómhánaigh deiridh:
  - Is féidir leat araon a chreidiúint i nDia agus gan a chreidiúint, ach amháin an chéad cheann a dhéanann íomhá den Uilechumhachtach dúinn, agus an duine deiridh, ainmhí ó chéim tosaíochta is ísle!
  Bhí an t-arm Byzantine buaite go hiomlán, agus anois níor chuir aon rud bac orainn bogadh go Constantinople.
  Tháinig méadú ollmhór ar arm Svyatoslav. Tháinig Gréagaigh, agus Bulgáraigh, agus Seirbigh, agus Ungáraigh agus fórsaí eile leis.
  Agus ansin lean an ionsaí ar an citadel cumhachtach.
  Rinne Mirabela ionsaí in éineacht leis na cailíní eile. Agus í ag gearradh siar ar chosantóirí Constantinople, lean an cailín ag magadh:
  - Chruthaigh Dia Éabha álainn agus óg ionas go mbeadh grá ag Adam di, ach an polaiteoir san anam daonna, mharaigh an óige an anam, agus disfigured an comhlacht chun ifreann!
  Thug Natasha, agus í ag scrios chosantóirí Constantinople, faoi deara:
  - Is maith a bheith ina bean óg le comhlacht, tá sé olc a bheith ina leanbh helpless nuair a thagann sé chun gnó!
  D'eisigh Zoya, ag gearradh siar ar a chéile comhraic, go réasúnach:
  - Deir an polaiteoir i bhfocail éagsúla go bunúsach rud amháin - tá cumhacht agam, agus tá núdail ar do chluasa, tá ríchathaoir agam, agus tá tú ag groanáil ó chorraíl!
  Dúirt Angelica, an cailín rua seo, arís agus í ag déanamh casadh géar lena claimhte:
  - Is polaiteoir nightingale a chanann go binn, ach tá nótaí fíor-éan scríofa ag Dia, agus nótaí polaiteora scríofa ag cos greim ghrafadóir airgid!
  Dúirt Svetlana go wittily, ag gearradh síos cosantóir eile de chuid Tsargrad:
  - Chinn Dia - is é an fear a mhac féin, ach rinne an polaiteoir leasmhac dílleachta den vótálaí!
  Chríochnaigh Mirabela, ag gearradh na n-naimhde go buile agus ag caitheamh snáthaidí nimhiúla lena bharraicíní nochta:
  - Is é an Tuismitheoir is grámhara an Dia Uilechumhachtach, cé nach bhfuil sé soiléir cén fáth go gcloiseann fear-leanbh go gortáilte ag an Athair Uilechumhachtach, i nduibhe na cruinne cruálach - fiú amháin cuimilt searbh linbh deora croí an ghrá!
  Tá deireadh leis an ionsaí cheana féin agus tá Tsargrad tar éis titim. Neartaíodh conquests Svyatoslav. Ina dhiaidh sin bhí feachtais san Iaráin agus san India. Agus ansin conquered na Rúiseach níos mó agus níos mó tailte nua. Pail agus Bagdad....
  D"eascair Impireacht ollmhór, ón Éigipt, na Balcáin, go dtí an tSín féin.
  Tar éis bhás Svyatoslav, áfach, bhí roinnt sealúchais. Ach ba é an duine ba shine an ua Yaroslav the Wise. Agus d'aontaigh sé an Impireacht arís, agus conquering an tSín.
  Sa Rúis, glacadh le reiligiún nua: Rodnoverie, i gceannas ar an Slat Cruthaitheoir agus an fhoirceadal neamh agus ifreann. Ach bhí pantheon iomlán déithe ag Rod fós - mic agus iníonacha.
  Ní bheidh aon deireadh leis an domhan, mar sin tá an Rúis síoraí agus is iad na Rúiseach daoine roghnaithe Dé.
  Mar sin rugadh scéal nua i Cruinne comhthreomhar.
  
  blonde cosnochta ag CABHRÚ AN DUINE VASILY III
  Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya, áfach, bhog isteach i scéal eile go luath.
  Chuir arm Vasily III léigear ar Kazan. Ní raibh an ceannasaí, áfach, an tsar féin, ach a dheartháir Dmitry. Laoch óg! Ach taithí!
  Ba é 1506, an chéad bhliain iomlán de réimeas Vasily the Third, a neartaigh Muscovy go suntasach agus a neartaigh lárnú an rialóra. Fíor, níl an iomarca buaite aige, ach tá uaillmhianta ollmhóra aige!
  Agus mar sin chinn Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya cuidiú leis an Ard-Diúc Rúiseach, agus fiú, go pointe áirithe, leis an Impire an chathair agus príomhchathair an Khanate a ghlacadh.
  Chuaigh an buachaill bás a fháil agus an cailín críochfoirt chun stoirme a dhéanamh ar Kazan, ag brandáil sabres. Throid siad cosúil le laochra. A bheith laochra bás a fháil ar athraíodh a ionad níos tapúla ná cheetahs. Agus le toes loma sheol siad dioscaí géara honed ullmhaithe roimh ré, a bhuail na Tatars ceart sa scornach.
  Rith Oleg agus Mirabela go tapa, agus tar éis éirí den bhalla, rinne siad muilte, ag gearradh síos cúig nó seisear trodaithe Tatairis.
  Ansin thosaigh siad a ghearradh opponents, agus iad a sheoladh, knocking síos dosaen nukers.
  Agus thit siad agus thit siad.
  Throid buachaill agus cailín cosúil le titans. Bhí siad idirdhealú ag a n-aclaíocht, agus rinne na claimhte swings déag i soicind. Agus mar sin ghearr siad síos ar an namhaid. Bhí airm speisialta ag na laochra óga: claimhte agus sabres ag an am céanna agus ghearr siad beagnach aon miotail agus feoil.
  Reáchtáil Oleg féileacán mór, ghearradh amach dosaen comhraic ag an am céanna agus roared:
  - Is scútar mór mé!
  Agus arís an buachaill i ionsaí buile.
  Agus seo an cailín Mirabela ag caitheamh grenade lena bharraicíní nochta agus ag squeaking:
  - Is glórmhar, dúchais-dílis, Orthodox é ár nAthair! Agus beimid in ann na Tatars a bhualadh, agus a bheith Kazan faoin Rúis!
  Agus arís ionsaíonn na laochra óga neamhbhásmhara. Agus troideann siad le frenzy buile. Tá easghluaiseachta fiáin smaointe agus fuinneamh frenzied acu.
  Lánúin óga ar an ionsaí. Agus titeann laochra Tatairis faoina buille. Agus is mór an spraoi iad na trodaithe a fuair neamhbhásmhaireacht agus a n-oibríonn siad amach a mbeatha shíoraí.
  Ghearr Oleg amach an Tatairis:
  - Céad, tar éis céad, reisimint i ndiaidh reisimint! Ridirí Rúisis gearrtha le claíomh! Creidim go dtiocfaidh an bua go luath! Osclaímid cuntas glórmhar!
  Chaith Mirabela diosca mór honta lena bharraicíní nochta agus chan sí:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Chaith Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo, dioscúrsa lena chos lom, linbh, ach an-láidir agus sheinn sé:
  - Cosantóirí an athar! saighdiúir Perunov!
  Mirabela Magnetic, ag leanúint ar aghaidh ag chop, ag canadh:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  An buachaill, ag gearradh síos na naimhde, hiss:
  - Bailíonn Laochra na Rúise in aláram!
  Seo mar a throideann leanaí laochúla - laochra iontacha! Tá paisean agus neart acu, le haghaidh legion iomlán.
  Nó b'fhéidir deich legions! Ag féachaint orthu, rinne an chuid eile de na saighdiúirí gáire suas, agus thosaigh siad ag bualadh thar bhallaí Kazan.
  Oleg, ag gearradh síos na Tatars, bellowed:
  - Chun Tsar Vasily III!
  Agus conas a chaithfidh sé diosca géar honed, conas a ghearrfaidh sé as dosaen opponents na Rúise.
  Agus arís casfaidh sé an féileacán, agus taobh thiar de an muileann. Gearr síos dosaen ag an am. Agus ansin glacfaidh an buachaill é, agus lena shála lom bogfaidh sé an khan sa smig.
  Beidh sé ag eitilt, agus flop ceart isteach sa choire tarra fiuchta.
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Bhuel, go hifreann leat!
  Thóg Mirabela an búmarang lena bharraicíní loma, ghearr sí cúig núicéirí agus roar sí:
  - Glóir don athar Tíre an Tsar Vasily!
  Dheimhnigh Oleg Rybachenko go díograiseach:
  - Beannaigh an Rúis naofa!
  Rinne Mirabela, ag gearradh síos na Tatars, hiss:
  - Ní hé seo an Rúis go fóill, ach Muscovy!
  Tá cuid shuntasach den bhalla gafa cheana féin ag saighdiúirí na Rúise. Tá siad ag insíothlú na cathrach féin cheana féin.
  Bhí an tArd-Diúc Vasily faoi scáth a shean-mhac Ivan the Terrible.
  Ach i stair fíor, ní raibh Kazan faoi bhráid dó. Agus anois tá an leanbh agus an cailín heroic ag athscríobh, agus ag cur leis an méid a theip ar sinsear na Rúise a dhéanamh.
  Ghearr Oleg Rybachenko ceithre cinn le buille amháin. Ansin mheall an buachaill búmarang agus a bharraicíní loma. Ghearr sé síos seachtar trodaithe eile agus sciob sé:
  - Ar bhealach éigin thiomáin siad isteach sa chónra, agus an ghoul is cumhachtaí,
  Bhí sé ag iarraidh a bite mo mhuineál, ach d'éirigh sé amach a bheith cosúil le cluiche!
  Agus beidh an laoch óg tinn de...
  Chas Margarita an scriú agus squeaked:
  - Is cobra mé réidh le léim!
  Agus arís seolfaidh sé búmarang marfach lena bharraicíní loma. Tá an cailín, a bheith cinnte, cosúil leis an bandia coolest.
  Tá an chuid is mó de Kazan gafa cheana féin. Cuireann laochra cróga stoirm ar phálás an uachtarach khan. Tá siad lán de rage agus sceitimíní fiáin. Is laochra deiridh iad Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya. Agus gach ceann dá luascáin, agus tonnann siad go han-mhinic - is coirp nua iad seo!
  Dúirt Oleg Rybachenko, ag troid:
  - Ach is féidir an cath seo a athrú go leor!
  D"aontaigh Mirabela go loighciúil:
  - bhuaigh Ivan an uafásach Kazan! Agus anois beidh a uncail Dmitry conquer di!
  Chaith an buachaill búmarang lena bharraicíní loma. Ghearr sé scornach na gcúig Tatairis agus choirt:
  - Don Rúis mhór agus spéir na Slavs!
  Is cailín álainn í Mirabela, deimhnithe go muiníneach:
  - Don Impireacht is Mó!
  Agus chaith an cailín lann ghéar chomh maith lena bharraicíní loma.
  Agus ghearr sí go leor nukers, agus chopped cé. Tá sí den sórt sin a áilleacht martial.
  Sin iontach Mirabela. Ar mhaithe le neamhbhásmhaireacht, d'aontaigh sí a bheith ina cailín i bicíní, ag tréigean a corp roimhe, agus a dhíoltar i sclábhaíocht. Ach ansin fuair sí neart superhuman den sórt sin! Agus creidim dom, ar ndóigh, tá sé thar barr di!
  Troideann an cailín agus troideann an buachaill agus titeann na naimhde. Tá siad briste agus lagú.
  Mar sin briseann na laochra cróga isteach sa seomra ríchathaoir, áit a bhfuil an Kazan Khan suite.
  Déanann sé iarracht imeacht, ach caitheann an buachaill réiltín lena chos nocht agus briseann sé cúl cloigeann Khan. Titeann an duine briste agus faigheann sé bás ...
  Ansin scriosann na maoir cogaidh an chuid eile de na Tatars. Mar sin féin, an dara ceann, tar éis chaill siad a mháistir, titim a n-arm agus a thabhairt suas.
  Mar sin thit Kazan. Anois tá an Rúis ardaithe go dtí na tailte seo. Shocraigh Ard-Diúc Muscovy Vasily cuid de na Tatars sa Rúis, agus shocraigh cuid de na Rúiseach i Kazan.
  Ansin d'éirigh sé níos fearr fós. Toghadh Ard-Diúc nua na Rúise ina Ard-Diúc na Liotuáine freisin. Ardaithe go dtí an ríchathaoir...
  Tá sé soiléir cén fáth - bhí an bua thar Kazan an-suntasach do gach duine. Agus thuig siad go bhfuil an Rúis an-láidir!
  Agus rinne na maoir cogaidh a ndícheall anseo. Thóg siad agus bhuail siad arm an príomh-iomaitheoir an Grand Diúc Vasily III. Agus do tógadh an t-iarratasóir féin agus do leagadh é le cloigeann an ghasúir agus an chailín.
  Agus rinne siad é seo trí dhioscaí a chaitheamh lena gcosa nocht i gcomhluadar, agus iad ag béicíl:
  - Ní mór Slavs a bheith aontaithe! Bímis go léir dochreidte!
  Agus ag léimnigh suas agus ag ruaigeadh chun báis an heitman, exclaimed na laochra óga:
  - Is laochra linn ré nua agus foirmiú fionnuar!
  Ina dhiaidh sin, phóg na príosúnaigh lorg lom na laochra óga, a d"fhág siad ar an sneachta úr. Agus beidh tú ag aontú go bhfuil sé an-fionnuar!
  Agus ansin turas go Astrakhan. Seo mar a tharraingíonn bua amháin daoine eile in éineacht leis.
  Bhog Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya, mar aon leis an Ard-Diúc seo, go Astrakhan.
  Bhuail buachaill agus cailín an chathair mhór seo. Throid siad, arís ag teacht ar an arm na Rúise tríd an dorchla ama.
  Agus arís ghearr siad iad féin, agus chaith siad an búmarang lena n-toin loma. Seo nuair a d"éirigh rudaí i bhfad níos éasca. Agus bhí an t-arm i gceannas Vasily an Tríú féin. Agus ba mhór an chumhacht a bhí aige. Tháinig trúpaí Ard-Diúcacht na Liotuáine freisin. Chuir siad stoirm ar an gcathair seo.
  Agus ghearr na páistí Críochnaitheoir iad féin agus chaith siad boomerangs, dioscaí, réaltaí. Chaith Oleg Rybachenko fiú cúpla grenades.
  Lena gcosa lom, chaith na laochra óga freisin réaltaí géara, tanaí, ach a bhí in ann roinnt scornach a ghearradh ag an am céanna.
  Agus is iad a chosa go fírinneach an embodiment of aclaíocht, agus tapa agus an-fiáin neart.
  Agus cailín ag caitheamh búmarang lena bharraicíní lom, ansin ní bheidh naimhde Moscó naofa Rúis mil ar chor ar bith!
  Ghlaoigh The Terminator Warriors in éineacht:
  - Glóir do Vasily the Third, an ceann is mó de na tsars Rúise!
  Agus arís bua iontach do ríocht na Rúise.
  Coróiníodh Basil an Tríú leis an teideal rí, agus aithníodh go hoifigiúil é mar impire. Tháinig a Impireacht ollmhór. Thosaigh Rúiseach ag dul isteach sa tSibéir freisin. Agus d'aithin an Khanate Criméaigh fiú é féin mar vassal na Rúise.
  Tar éis díbirt na cathrach, chuir Vasily III oibleagáid ar thiarna nua na heaglaise na dogmas a athrú agus polygamy a cheadú. Tharla sé seo go páirteach mar gheall ar cheangal Kazan, Astrakhan agus tailte Ioslamacha eile.
  Phós Vasily an Tríú féin láithreach an banphrionsa Liotuáinis Glinskaya agus an Tamara Tamara. Agus ansin freisin ar an gceathrú cailín.
  Thug an Sionad cead do na Rúisigh ceathrar mná céile a bheith acu. Agus bhain go leor prionsaí leas as seo.
  Tháinig deireadh leis an gcogadh leis an bPolainn le concas... Bhí arm na Rúise láidir agus i bhfad ní ba líonmhaire. Sea, chabhraigh Oleg agus Mirabela. Agus leis na laochra terminator seo, níl aon chéile comhraic uafásach.
  Agus tháinig Vasily an Tríú Rí na Polainne. Tá an Impireacht neartaithe. Ach tháinig Suleiman an Iontach ar ríchathaoir an Impireacht Ottomanach. Agus thug an rialóir seo ceannas ar an Ungáir. Chuir sé léigear ar Vín freisin.
  Ach bhris an Khanate Criméaigh leis an Rúis. Agus lean feachtas nua. D"éirigh thar barr le Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya anseo freisin ar ordú an bhandia cailleach ollchumhachtach. Ar ndóigh, le linn an ionsaí ar Perekop. Seo é an chuid is láidre de chosaint na Tatars Criméaigh. Ach tar éis an tsaoil, tá na laochra: Oleg agus Mirabela an-fionnuar!
  Agus conas a Rush siad, agus conas Rush siad! Agus conas a ghearrfaidh siad síos na Tatars. Agus le díograis fiáin tabharfaidh siad faoi.
  Agus chaith an buachaill réalta a raibh a bharraicíní loma, agus ghearr sé amach láithreach sé Tatars.
  Agus scaoil an cailín síos cúig le caith réiltín. Iompaigh na guys amach a bheith ag troid.
  Ghlan Oleg agus Mirabela cuid den bhalla. Ina theannta sin, d'oibrigh an airtléire freisin. Rinneadh go leor scrios ar na Tatars. Mar sin thit an Khanate Criméaigh.
  Ansin bhí cath leis an arm de Suleiman an Magnificent. An uair seo, sa stair fíor, ní raibh an sultán mór ádh. Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya ní hamháin maraíodh mais na dTurcach, ach freisin a gabhadh an Sultan.
  Chuir an Rúis iallach ar na Turcaigh na Balcáin a fhágáil. Agus do bhunaigh sí a daingneacha féin ann. Agus roghnaigh Iostanbúl freisin. Constantinople eascair arís.
  Stopadh Vasily III go sealadach. Conquest a bhí le díolama. D"aontaigh Livonia ómós a thabhairt do na Rúisigh, agus ghéill Narva do na sealúchais gan cogadh.
  D'ordaigh Vasily the Third, fiú amháin i 1535, cathair chalafoirt a thógáil ag béal an Neva. Rud éigin cosúil le Petersburg de Peadar mór. Fíor, bhog Basil an phríomhchathair díreach go Constantinople.
  Sa bhliain 1537 ghabh na Rúisigh Vyborg agus neartaigh siad iad féin ó thuaisceart na Sualainnigh, agus iad á mbuairt go hiomlán.
  Le linn an ionsaí ar Vyborg, Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya arís idirdhealú iad féin.
  Léim an buachaill agus an cailín go nádúrtha thar thairseach ama agus ghlac siad páirt san ionsaí.
  Anseo chaith Oleg búmarang lena chosa lom, bhuail sé dosaen comhraic agus sheinn sé:
  - Glóir don Rúis agus dá Tsar Vasily an Tríú!
  Chaith Mirabela rud marfach lena bharraicíní loma freisin agus d"eisigh sí go dána:
  - Don Rúis naofa agus an bhanríon unearthly!
  Ina dhiaidh sin, bhí an buachaill agus an cailín chomh scaipthe sin go ndearnadh glanadh iomlán de chorpáin na Sualainne.
  Sna blianta 1540-1541, ghabh trúpaí Rúiseacha an Áise Mion ó na Turcaigh freisin. Agus i 1545, agus freisin Mesopotamia agus an Phalaistín. Sa bhliain 1547 i mí an Mhárta, fuair an rí, agus é ar éigean ocht mbliana is seasca d'aois, bás. Bhí a réimeas dhá bhliain is daichead fada agus an-sásta leis an iliomad conquest ar an Rúis.
  Ainmníodh Basil an Tríú Basil Mór. Agus ar an ríchathaoir a bhí óg, ach de réir caighdeáin na Rúise, duine fásta Ivan Vasilyevich.
  Agus ós rud é gur mhair Vasily the Third níos faide ná mar a bhí sé i bhfíor-stair, seachnaíodh an suaitheadh boyar.
  Ar dtús chinn Ivan Vasilyevich go hiomlán faoi Livonia a subjugate, d'éirigh leis an gcogadh i 1550. Chuir airtléire chumhachtach na Rúise gach duine ar shiúl, agus gabhadh beagnach gach cathair go tapa.
  Ar ndóigh, ghlac leanaí terminator Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya páirt sna cathanna.
  Agus a gcosa loma leanbhaí, chaith siad gach rud géar agus pollta chomh díograiseach sin go bhfuair trúpaí Livonian bás i líon mór.
  Thairis sin, shoot laochra óga freisin go cruinn ó gunnaí móra agus mar sin go cruinn.
  Scaoil Oleg an buachaill Críochnaithe, agus chaith sé i láthair marfach a chosa nochta.
  Comhraic scaipthe agus squeaked:
  Tá mé scrios incarnate!
  Agus beidh an buachaill ag gáire agus roar:
  - Tá mé an mac athbheochan mór!
  Seolfaidh Mirabela, an cailín dian seo, marfóir lena bharraicíní loma, agus squeak:
  - Is mise iníon na bandéithe móra díothaithe!
  Agus arís na leanaí gáire agus lom a gcuid fiacla. Agus ansin eitilt mar sin suas go dtí an fortress. Agus mar sin beidh gach duine a ghearradh síos. Níl claimhte acu, níl acu ach liáin. Agus scrios siad na Livonians agus saighdiúirí eile de chuid arm na n-arm gan trua.
  Bíonn an buachaill agus an cailín cosnochta an t-am ar fad, fiú sa sneachta. Agus cuireann siad laochra bás mar seo fiú!
  Cén fáth nach bhfuil? Cén fáth bróga do na daoine sin a bhfuil coirp níos tapúla ná aon ainmhí, agus ar ndóigh ní féidir leo a logh nó a fháil tinn.
  Ansin throid Ivan an uafásach san Éigipt. Tar éis conquered i gceann cúpla bliain ar an iomlán thuaidh na hAfraice, lena n-áirítear Maracó. Ansin gabhadh Leithinis na hAraibe.
  Bhí an Ghearmáin ilroinnte, bhí an Ostair lag, bhí an Spáinn agus tíortha eile gnóthach le cogaí.
  Bhog an Rúis Tsarist trasna na hIaráine go dtí an India. Faoi 1590, bhí ionradh ar an India. Bhí cónaí ar Ivan the Terrible go dtí seasca a hocht mbliana d"aois agus fuair sé bás sa bhliain 1598. Agus tháinig Ivan an Cúigiú i gcomharbacht air. Lean an Rúis lena leathnú soir agus le gabháil na Síne. Cé go raibh an cogadh fada agus crua.
  Thóg sé trí chogadh a conquer an tSín.
  Níor chinntigh fiú rannpháirtíocht sna cathanna Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya bua láithreach.
  Sea, agus throid laochra óga i eipeasóid. Rachaidh siad isteach iad féin, gearrfaidh siad suas na Sínigh agus rithfidh siad ar ais arís.
  Ar ndóigh, d'fheidhmigh an buachaill agus an cailín go gníomhach agus go héifeachtach. Agus lena bharraicíní loma chaith siad go gníomhach réaltaí géara, dioscaí agus búmaranganna.
  Oleg Rybachenko hack pearsanta chun báis Aire Cosanta na Síne. Agus ansin conas a chaitheann sé grenade le cos boyish. Mar sin láithreach dhá dhosaen laochra buí chuig an saol eile, ag rá:
  - Glóir don Rúis, a léiríonn go deo sna haoiseanna cosán na cruinne!
  Agus glacfaidh an cailín Margarita é agus seolfaidh sí búmarang lena cos lom, atá marfach, nach bhfuil áit ar bith níos fuaire.
  Agus tar éis di an lámh in uachtar a fháil ar na comhraic, déanann an cailín squeaks:
  - Maidir leis an Rúis den sórt sin, bíonn tú ag troid agus ná bíodh eagla ort!
  Agus thosaigh an buachaill agus an cailín ag tonnadh níos déine fós.
  Fuair Ivan an cúigiú bás sa bhliain 1620, agus lean a mhac Ivan an séú cuid dá chuid oibre. Tar éis cogaí stubborn i 1640, bhí an tSín subjugated ar deireadh.
  Thosaigh Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnetic le feiceáil níos gníomhaí in áiteanna éagsúla cathanna agus cathanna.
  Agus ansin chaith an buachaill Oleg búmarang agus shéid sé as ceann an impire Síneach. Agus tháinig sé ina laoch!
  Agus chaith an cailín Mirabela grenade lena cos lom agus bhuail sí ceanncheathrú iomlán na gcomhraic.
  Agus ar ndóigh, a bhuíochas leis na leanaí neamhbhásmhara seo, bhuaigh an ceann is mó de bhua Impireacht na Rúise!
  Agus tar éis an bua ar an tSín, Moscó Rúis, níl aon duine beagnach eagla! Agus ní stopfaidh aon duine na Rúiseach agus ní bheidh an bua! Tá siad tar éis dul thar an pointe gan filleadh!
  Agus tháinig an Rúis níos láidre mar Impireacht mór. Rialaigh Ivan an Séú ar feadh deich mbliana eile go dtí gur ghabh sé an Chóiré agus an chuid is mó de Indochina.
  Ina dhiaidh, chuaigh Alastar Chéad suas an presto. Lean an rí nua lena iar-chúrsa conquest. Bhí Indochina conquered go hiomlán, agus longa na Rúise i dtír san Astráil agus thosaigh a iniúchadh ar an mór-roinn. Ina theannta sin, chuaigh na Rúiseach isteach in Alasca níos luaithe agus chuaigh siad chun cinn ar fud Cheanada ... Anseo tháinig siad ar an bhFrainc cheana féin, a fuair cobhsaíocht agus rathúnas faoi dheireadh Louis an ceathrú cuid déag, agus Sasana, a bhí ag méadú go tapa ar mhóiminteam.
  Ina theannta sin, lean an Rúis ar aghaidh ag iniúchadh na hAfraice agus ag tabhairt aghaidh ar fhreasúra ón mBreatain ansin freisin. Tháinig an tSualainn suas freisin agus rinne sí iarracht ionsaí a dhéanamh ar an Rúis.
  Ach bhí trúpaí na Rúise ar an airdeall, agus níor ghníomhaigh an Bhreatain agus an Fhrainc le chéile. Agus thug trúpaí Alastair Chéad an ceannas ar an stát seo.
  Ar ndóigh, ghlac an dá Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya páirt ann.
  Chaith laochra cosnochta dioscaí agus ghearr siad le claimhte fada cruaite.
  Tá siad chomh fionnuar agus dhochoiscthe ag baint leis.
  Chaith Oleg Rybachenko réalta ghéar agus a bharraicíní loma de chosa ghasúir, leag sé síos dosaen Sualainnigh agus sheinn sé:
  - Chun ghlóir na Rúise naofa!
  Chaith an cailín Mirabela rud marfach lena cosa lom agus hiss:
  - Ar son mór an Teaghlaigh invincible!
  Agus léimfidh na páistí le chéile agus buailfidh siad gobharnóir na Sualainne sa bhrollach lena sála lom.
  D'eitil sé anonn agus scaoil dosaen eile saighdiúirí namhaid síos.
  Tar éis bhás Alastair Chéad i 1675, chuaigh an Tsar Alexei, Céad mhac Alastair, suas ar an ríchathaoir. De ghnáth chuaigh an comharbas ar an ríchathaoir de réir sinsearachta na mac, agus ansin na garpháistí ón mac ba shine. Bhunaigh Vasily the Third é seo ionas nach mbeadh aon streachailt ar son an ríchathaoir ann níos déanaí. Le lárú láidir.
  Chas Alexei leis an bhFrainc i Meiriceá den chéad uair, agus leis an mBreatain san Afraic.
  Idir an dá linn, chuaigh trúpaí na Rúise isteach ar thailte na Gearmáine. D'éirigh go maith leis an ngabháil, toisc go raibh na prionsabail ilroinnte. Ghabh reisimintí Rúiseacha níos mó ná an Iodáil an Iodáil freisin. Ina dhiaidh sin bhí feachtas i gcoinne na Fraince. Tháinig deireadh le réimeas Louis the Sun King go neamhghlórach. Ghlac reisimintí Rúiseacha agus eachtrannacha leis an bhFrainc.
  D"éirigh thar barr arís le Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya.
  Throid laochra óga le claimhte agus chaith siad dioscaí ar shaighdiúirí namhaid. Maraíodh a lán de na saighdiúirí.
  Chaith an buachaill réalta ar an namhaid lena chos nocht, agus roar sé:
  - Is laoch superman mé!
  Chaith an cailín, freisin, lena bharraicíní loma, an diosca marfach agus feadóg:
  - Agus tá mé an embodiment de cosmos iontach!
  Agus conas a thaispeánfaidh sé a theanga fhada! Agus ansin conas sála lom a thabhairt i srón chomhaireamh na Fraince. An crack forehead sin.
  Agus beidh Oleg Rybachenko ag eitilt ar nós meteor ifreann, agus ghlac agus fuair bás cúpla dosaen Francach. Agus ansin an buachaill, amhail is dá mba pléascadh ó gunna a gabhadh le buckshot.
  Agus a chur ar a lán de na trodaithe. Bíonn siad i bpian agus faigheann siad bás!
  Agus na laochra Críochnaitheoir rush chun iad féin agus a ghearradh síos gach duine, amhail is dá mba iad féin aingil an bháis agus go bhfuil siad níos tapúla ná cheetahs.
  Ar bhealach éigin throid an Bhreatain ar ais ar muir agus d'iarr sí síocháin. Lean an Rúis ar aghaidh ag leathnú i Meiriceá. Ghabh a cuid trúpaí na coilíneachtaí Sasanacha agus Francacha go léir, agus shroich siad Meicsiceo.
  Críochnaíodh concas na hAfraice agus na hAstráile.
  Anois níor fhan ach an Spáinn agus a coilíneachtaí, agus an Phortaingéil lena coilíneachtaí, gan áitiú.
  Ach bhí an cogadh seo cheana féin do Pheadar Mór, a fuair cumhacht i 1700. Chuir an tsar nua, ní Romanov, ach Rurikovich, ag baint leasa as an ócáid mar ionsaí ar cheannaithe na Rúise, trúpaí isteach sa Spáinn agus sa Phortaingéil.
  Bhí meath ag teacht ar na tíortha seo cheana féin agus buaileadh iad go tapa. Thosaigh trúpaí na Rúise ag conquer coilíneachtaí freisin. Bhí siad araon níos líonmhaire agus níos fearr feistithe agus armtha. Bhí púdar gan toit agus sliogáin ardphléascacha ag arm na Rúise cheana féin, agus aerárthaí a chomhrac. Bhí fiú umair. Agus an chéad traenacha armúrtha. A rinne le tuiscint ar opponents.
  Bhí na chéad gunnaí meaisín le feiceáil in arm na Rúise freisin.
  Ach fiú anseo níorbh fhéidir Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya a thabhairt faoi deara. Caithfidh siad troid agus a neamhbhásmhaireacht a oibriú amach.
  Anseo caitheann an buachaill grenade arís lena chos lom. Agus do opponents cuimilt a shreds. Ina dhiaidh sin chan siad:
  - In ainm na Rúise sin a conquers an domhan ar fad agus an gcroí na ndaoine!
  An cailín, freisin, amhail is dá mba ag caitheamh cos lom, beag, ach láidir i dtéarmaí cumhachta pléascach, buama. Stróicfidh sé na Spáinnigh agus sciobfaidh:
  - Ar a shon sin go raibh sonas ag gach duine i gcónaí!
  Agus na leanaí ag caitheamh bronntanais an bháis lena gcosa nocht, canadh:
  - Go mbeidís óg go deo agus ár mblianta geala againn!
  Agus ina dhiaidh sin, mar chúiseamh le rud éigin go leor marfach. Agus tonnann siad a sabres mar sin.
  Sníonn an fhuil sin mar abhainn, agus fágann an domhan ar fad faoi do chosa!
  Seo iad na laochra! Bhuel, supermen díreach le cosa lom, atá beagnach naked sa teas agus fuar.
  Ach trodaithe den sórt sin den scoth! An branda agus an rang is airde! Anseo gearrann siad iad féin agus scriosann siad comhraic!
  Tá an buachaill agus an cailín cosúil le Archangels an díothaithe is fiáin, nach bhfuil aon bhacainní agus constaicí ar an mbealach chun buaiteanna agus éachtaí nua.
  Ar a mbealach, géilleann na cathracha, agus téann na háitritheoirí amach, agus póg siad priontaí cosnochta na laochra neamhbhásmhara agus móra.
  Bhí an Spáinn agus an Phortaingéil, chomh maith leis na coilíneachtaí, conquered go tapa. Agus níor fhan ach an Bhreatain.
  Ach sa bhliain 1725, tháinig trúpaí Pheadair Mhór i dtír air.
  Tá Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya, mar i gcónaí, chun tosaigh ar gach duine. Tá laochra óga bás a fháil agus léim in am.
  Lasann siad gunnaí meaisín agus iománaíonn siad grenades marfach lena n-toin loma.
  Ag cuimilt na Breataine, agus laochra eile.
  Oleg roars, lámhach agus baint:
  - Is laochra den Bráithreachas spáis muid!
  Chaith an cailín Mirabela grenade lena bharraicíní loma agus squealed:
  - Agus beidh muid ag defeat gach duine gan amhras!
  Ansin bhuail an cailín lena sÚil lom an Diúc Buckingham chomh dian sin gur bhris sí a muineál!
  Ghabh siad Londain agus ar deireadh chríochnaigh siad conquest an domhain.
  Dá bhrí sin d'eascair, Impireacht amháin. Fuair Peadar Mór bás sa bhliain 1735, agus chuaigh a gharmhac Peadar ar an Dara dul suas ar an ríchathaoir. Fós óg, ach rialóir cliste agus diana. Neartaigh an Rúis lárnú, tógadh monarchana agus bóithre. Eitleáin chuma, agus bhí sínte iarnróid níos mó agus níos gníomhaí.
  Rialaigh Peadar II ar feadh i bhfad agus go cobhsaí. Sa bhliain 1790 tháinig Peter the Third i gcomharbacht air. Bhí an tír rathúil, fós síochánta. Tá caint ar leathnú spáis cheana féin.
  Agus i 1817, tharla an chéad eitilt le foireann isteach sa spás. Sa bhliain 1820, rinneadh tsar ar Alastar II. Theastaigh ón rí nua forbairt níos gasta ar thaiscéalaíocht spáis agus spáis.
  Sa bhliain 1825, tharla an chéad eitilt go dtí an ghealach. Agus i 1845, eitil longa na Rúise go Mars. Agus i 1847 go Véineas. Sa bhliain 1850, go Mearcair, agus an chéad cheann eile do na satailítí de Iúpatar. Chuaigh cosmonauts na Rúise isteach sa phláinéid Plútón is faide i 1860.
  Seo mar a chuaigh forbairt an chórais gréine ar aghaidh. Agus i 1917, tharla an chéad eitilt lasmuigh den ghrianchóras. Chuaigh roinnt long réalta móra amach do Alpha Centauri.
  Agus i 1921, agus le Sirius ... Dála an scéil, fuair siad amach roinnt pláinéid réasúnta gnáth ann. Daichead bliain ina dhiaidh sin, bhí an chuma ar na chéad longa ag eitilt ar luas superluminal.
  Agus i 2017, den chéad uair, d'eitil cosmonaut Rúiseach go imeall an réaltra.
  Bhí sé iontach go ginearálta.
  In 2030, ceapadh meaisín ama... Agus bhog an chine daonna go dtí céim eile forbartha níos airde. Fiú má shuíonn na Rurikovichs fós ar an ríchathaoir, agus rialaíonn an monarcacht iomlán an Impireacht dhaonna.
  Mar sin féin, tá freasúra a áitíonn cibé an bhfuil an domhan Rúis gá le poblacht. Ach tá sí ciúin. Tá na daoine sásta leis an staid atá ann cheana féin, ós rud é go bhfuil an saol tar éis éirí go han-mhaith, agus gach bliain bíonn sé níos fearr.
  
  Sábhálann blonde Impireacht na n-uafásach IVAN
  Tá Mirabela Magnetic ar mhisean arís. An uair seo cuidíonn sí leis an tromchúiseach Ivan the Terrible.
  Sa chás seo, cosnaíonn sí Polotsk ó thaibhsí Stefan Batory.
  D'fhan an buachaill síoraí Oleg Rybachenko i Polotsk. Repulsed an ionsaí, ach bhí an scéal scanrúil i gcónaí. Ach ansin bhí an chuma ar Mirabela Magnetic agus ceathrar cailíní eile. Bhí an chuma orthu amhail is dá mba ó pholl sa spás. Bhí an cúigear cailíní cosnochta agus i bicíní, mar sin, tháinig an seisear draíochta le feiceáil.
  Feadóg an buachaill, a raibh cónaí air fada go leor agus a bhí fós ina mhac léinn de Mirabela Magnetic, a d'éirigh le cuairt a thabhairt ar aimsir Napoleon III cheana féin:
  - Buailimid arís é! Tá sé go hiontach!
  Dúirt Oleg Rybachenko go diongbháilte:
  - Agus cinnte athrú ar an gcúrsa na staire!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana a gcuid claimhte. Bhí na cailíní an-diongbháilte.
  Mhol Natasha:
  - Tá seisear againn anois... Buailfimid an campa Polannach!
  Thacaigh Oleg Rybachenko go héasca leis an smaoineamh seo:
  - Agus cad? Déanaimis trash! Is fórsa iontach sinn go léir le chéile!
  D"aontaigh Mirabela Magnetic go toilteanach leis seo:
  Is fórsa ollmhór muid!
  Agus brúitear a sála lom cockroach.
  Agus slapped na laochra a chosa lom, duine ar an taobh eile, mar dhaingniú.
  San oíche, shíolraigh seisear trodaithe cruaite ó bhalla chathair Pskov. Bhí siad ar aghaidh i dtreo champa na Polainne. Anseo, go foirmiúil, an arm na Polainne, ach i ndáiríre amhais ó gach cearn den Eoraip. Go háirithe a lán Gearmánaigh. Arm mór.
  Ach tar éis an tsaoil, tá na sé trodaithe fionnuar. Agus thóg na cailíní leis an mbuachaill na feighlithe agus bhain siad iad, ag caitheamh snáthaidí géara le méara a gcosa nochta. Thit sentries briste. Bhrannaigh na laochra baineanna a gclaidheamh agus thosaigh siad ag gearradh. Cosúil le tréad nathracha, d'ionsaigh siad an campa.
  Maidir leis na Meánaoiseanna, cé chomh neamhghnách - nuair a ionsaíonn cailíní i bicíní. Agus iad, Briseadh an namhaid, cuireann literally réimsí iomlána an bháis.
  Chroith Oleg Rybachenko a chlaíomh agus ghearr sé. Tar éis an buachaill a thonnadh ghearr an cornal díograiseach.
  Agus murmured:
  Beimid ag troid ar son na Rúise Naofa!
  Ghearr Mirabela Magnetic an pan saibhir ina dhá leath, agus briseadh srón an chomhairimh Ghearmánaigh lena sÚil lom, chirped:
  Níl eagla an bháis orainn ar pháirc an chatha!
  Rinne Natasha, ag gearradh síos na Polannaigh, na Gearmánaigh agus amhais eile, squealed:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach!
  Ag scrios arm na Polainne, agus amhais, Marusya, d'éiligh an cailín críochfoirt seo:
  - Faoin spéir réaltach, ní bheidh an bás a chur orainn!
  Agaistín, is í cailín an lián í. An incarnation is fearr de na fórsaí speisialta Sóivéadach, agus fiú roinnt mutant, chopping na Polannaigh - tweeted:
  - Beidh mé ag troid ar son mo Rúis naofa!
  Svetlana, ag casadh a claimhte, agus ag gearradh na ngearmánach, na Sualainnigh agus na Polannaigh, ag gol lena sÚil chruinn, chrom sí:
  - Luchtóidh mé an gunna meaisín cumhachtach!
  Bhí Natasha ag sní tríd na Polannaigh, na Gearmánaigh, agus na amhais uile ón Eoraip, agus fiú na dTurcach, ag gáire:
  - Naimhde scrios - gan a fhios agam an scáth eagla!
  An Agaistín lasrach, a cuid gruaige copar-dearg ag sileadh sa ghaoth mar bhratach Aurora, a dúirt:
  - Tá saol na cruinne ag féachaint ort!
  Marusya, seo blonde le gruaig órga, mar a chirps sí, léim suas ar a cosa lom:
  - Lig do léine sruthán i fola!
  Caitheann Mirabela diosca géar freisin lena bharraicíní loma, ag gearradh cinn na n-amhais agus an choirt:
  - Chun Ivan an uafásach!
  Bhuail Svetlana, agus í ag caoineadh go mór, a sáil lom isteach i mbolg an Phóil. Ansin chaith sí roinnt dioscaí lena bharraicíní loma, ag gearradh amach cúpla dosaen, ag béicíl:
  - Bás an athar le d'anam grámhar!
  Agus gáire na cailíní. Cad diabhal álainn agus sexy go bhfuil siad. Agus mór, agus teannta le matáin faoisimh. Agus caitheann siad snáthaidí lena gcosa lom, agus dioscaí tanaí - marú roinnt saighdiúirí ag an am céanna le ceann amháin.
  Agus téann siad go litriúil thar na coirp ...
  Agus fágann siad priontaí fuilteacha, galánta de chosa lom, cailíní.
  Agus gan ach seisear i gcoinne na mílte trodaithe. Ach tá scaoll i céimeanna na Polannaigh. Agus níl a fhios acu cé mhéad a d'ionsaigh iad. Agus tá siad go hiomlán craiceáilte. Thosaigh cuid acu fiú ag lámhach ar a chéile agus iad féin a ghearradh.
  Chaith Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo, buama baile lena chosa lom, agus roar i bPolainnis:
  - D'ionsaigh na Gearmánaigh! Tá na Gearmánaigh ag ionsaí orainn!
  Agus ansin chaith sé an buama arís agus yelled, an uair seo i nGearmáinis:
  - Polannaigh ionsaigh! Polannaigh ag ionsaí orainn!
  Phioc Mirabela sa Ghearmáinis:
  - Polannaigh ag ionsaí orainn! Tá na Polannaigh ag marú na nGearmánach!
  Agus cad a thosaigh: chuaigh amhais na Gearmáine i ngleic leis na Polannaigh. Agus chuaigh na Sualainnigh isteach sa massacre freisin. Bhí troid fuilteach ann. A bhí níos measa ag an luascadh na claimhte, agus sabres cailíní cosnochta, agus buachaill gan féasóg i shorts.
  Oleg Rybachenko yelled ag barr a scamhóga:
  - Nuair a bhíonn muid aontaithe, táimid invincible!
  Agus curtha leis i nGearmáinis:
  - Polannaigh Ruby!
  Ansin sa tSualainnis:
  - Chop na Polannaigh agus na Gearmánaigh!
  Ansin dúirt an buachaill cosnochta sa Pholainnis:
  - Gearr na Gearmánaigh agus na Sualainnigh!
  Bhí roar Mirabela freisin ag barr a scamhóga:
  - Gearr na Polannaigh agus na Sualainnigh!
  Agus lena sÚil lom, bhuail an cailín na naimhde sa smig.
  Agus chaith siad snáthaidí nimhiúla lena n-toes loma.
  Agus mhéadaigh an scaoll... D'fhás an sceal a chéile. Agus thosaigh an buachaill agus Natasha ag druidim faoi na guise, ag baint sraoille as na coirp dóibh féin, chuig puball Rí na Polainne, Stefan Batory.
  Ba é an rí seo an rialtóir Semigrad. Is é sin, leasrí Sultán na Tuirce ar an Ungáir. An interregnum sa Pholainn dragged ar. I measc na n-iomaitheoirí do ríchathaoir na Polainne bhí Ivan the Terrible. Mar sin féin, theip ar Ivan an ríchathaoir a ghlacadh. Bhí éifeacht ag freasúra thíortha an Iarthair, nach raibh ag iarraidh a leithéid de neartú géar ar an Rúis, freisin. Agus eagla na n-uaisle a saoirsí a chailleadh. Agus leisce Ivan the Terrible é féin - nach mbeidh mar thoradh ar iarghabháil na Polainne go n-ardóidh a ghadaí féin a gceann?
  In aon chás, imeacht stairiúil: níor tharla aontú na Rúise agus an Chomhlathais faoi riail Ivan Vasilyevich. Agus ghabh Stefan Batory ríchathaoir na Polainne go tobann. Faoin am seo, bhí an chuid is mó de Livonia gafa ag an Rúis. Agus sa seachtú bliain is seachtó, bhí beagnach gach ceann de Livonia, ach amháin i gcás Riga agus Revel, faoin Rúis.
  Stefan Batory, tar éis neart carntha, agus airgead a fháil le haghaidh an chogaidh ó Sultan Tuircis, agus na Vatacáine thosaigh feachtas i gcoinne na Rúise. Roghnú Polotsk mar an chéad sprioc. Agus faoin gcathair seo socraíodh cinniúint Chogadh Livonian. I stair fíor, ghlac na Polotsk Polotsk, tar éis a urghabhadh siad an tionscnamh agus thosaigh a bhuachan. Agus tá tubaistí do-áirimh tar éis titim ar an Rúis.
  Ach an uair seo i cath, sé iontach. Agus ní féidir leis na Polannaigh agus a gcuid amhais seasamh ina gcoinne!
  Agus chuaigh an massacre chomh fuilteach sin nach féidir a rá i scéal fairy, gan cur síos a dhéanamh air le peann. Cé go bhfuil, mar shampla, méarchlár leictreonach is féidir go leor.
  Oleg Rybachenko feadaíl agus choirt:
  - Tá na Polannaigh ag gearradh síos ar na Gearmánaigh!
  D'éiligh Mirabela Maighnéadach:
  - Tá na Gearmánaigh ag gearradh Polannaigh!
  Agus bhris sé isteach le Natasha go campa an rí. Rinne Stefan Batory iarracht é féin a threorú. Bhí sé gléasta go saibhir, agus bhí meascán de ghnéithe Oirthearacha agus Eorpacha.
  Chaith Oleg Rybachenko diosca géar, tanaí agus a chosa loma de bharr na gcos. D'eitil sé i stua, whistled thinly. Agus bhfostú Stefan Batory idir na súile. Créachtaíodh Rí na Polainne go básmhar agus thit sé le groan. Sea, ní raibh sé éasca don mhonarc. Níor mhair a réimeas i bhfad. Buachaill gnáth, cosnochta. Nó fiú ní gnáth go leor flunked air.
  Oleg Rybachenko ag canadh le háthas:
  - Is scaird trodaire mé, tá m'inneall trí thine! Is é neamh mo bhaile! Agus an t-ionsaí a bhualadh, is máistir fionnuar an bháis mé!
  Chaith Mirabela grenade lena bharraicíní loma, stróic sí líon mór amhais agus chrom sí:
  - Agus is cailín laochúil mé!
  Chuir Oleg Rybachenko scairt agus scairt sa Pholainnis:
  - Mharaigh na Gearmánaigh an rí!
  Agus ansin conas a roars sé arís:
  - Tá na Sualainnigh leis na Gearmánaigh ag an am céanna!
  Glaonn Mirabela ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid dhíoghail ar an rí!
  Agus ina dhiaidh sin, thosaigh dumpáil fíor idir na Polannaigh agus amhais. Gearradh go dtí an iomláine iad. Agus flogged go gníomhach a chéile, agus showered le urchair. Agus doirteadh mais na gcorp agus é stróicthe ina phíosaí. Agus fuair laochra bás na mílte.
  Agus ansin tá na cailíní agus beirt bhuachaillí mar a rinne siad iarracht. Bhí sé ina praiseach fíor. Agus is é sin an leagan iomlán. Agus flogged na Fritz, agus na Polannaigh, agus na Sualainnigh agus fiú na dTurcach. Agus chuaigh an grinder feola go dtí an rang is airde.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Tá Óir dorochtana ag na Sualainnigh ... Ar a laghad tá aigne acu! Gearrfaidh mé síos naimhde na Rúise! Agus a bheidh mé a mharú le claimhte!
  Agus scar na cailíní bealaí. Agus lig dóibh rudaí Briseadh a chaitheamh lena méara loma. Is iad seo áilleacht agus éin na heitilte is airde.
  Ghlac Oleg Rybachenko é agus sheinn sé le díograis:
  - Nach bhfuil míshuaimhneas eolach dom! Tá stór agam i mo bhrollach! Is laoch den scoth mé!
  Dúirt Mirabela, agus í ag coinneáil figiúr a hocht lena lámha:
  - Sála namhaid sa tsúil!
  Sheinn Natasha le díograis:
  - Agus Trodaire de chuid na cuideachta "Adidas"!
  Léim Marusya suas agus choirt:
  - Pegasus Capall!
  Agus conas a léimfidh na laochra, agus conas a rachaidh siad ag coirt. Agus tá borradh ag teacht ar a nguthanna, cosúil le guthanna na gcapall dubha!
  Rinne Augustine Fiery hissing:
  - Tá muid laochra .... - Chaith an cailín dosaen dioscaí lena méar nochta ag an am céanna, agus bhuail roinnt dosaen Polannaigh agus Gearmánaigh. - An buille is fuaire! Agus conas Ivan Krushila!
  Svetlana, dheimhnigh an Críochnaitheoir blonde seo:
  - Agus chuirfinn srian ar gach duine!
  Ansin chaith sí arís a bharraicíní lom, galánta, snáthaidí géara nimhithe.
  Agus arís heaps de opponents - Gearmánaigh agus Polannaigh.
  Chaith Mirabela pacáiste pléascach baile lena sÚil nocht, ag scaipeadh a chéile comhraic agus ag squeaked:
  - Don Rúis Mhór!
  Scaoil Natashka a cuid fiacla, scaoil sí roinnt bronntanas marfach lena cosa nocht, agus d"eisigh sí:
  - Déanfaimid troid ar domhan! Sa spéir agus sa dorchadas páirce!
  Oleg Rybachenko, mionghearrtha le claimhte sa dá lámh agus dioscaí a chaitheamh le cosa boyish, ag canadh:
  Tá an meaisín báis imithe as a meabhair...
  Lean Marusya, ag gearradh gach duine i ndiaidh a chéile, agus ag caitheamh dioscaí le méara galánta a cosa cailíneacha lom:
  - Tá dreigít ar foluain aici!
  Agaistín fíochmhar, hissed, ag caitheamh dioscaí a lasadh agus a hiss:
  - Agus Satan féin rialacha an domhain!
  Lean an gruagach Svetlana ag canadh le áthas:
  Agus déanaimis ár rath a cheiliúradh!
  Ghlac Natasha é agus bhí áthas uirthi:
  - Cogadh inniu....
  Chuir Marusya leis le aplomb, ag caitheamh snáthaidí agus dioscaí lena bharraicíní loma:
  - Amárach beidh síocháin!
  D'fhreagair an Agaistín fianmhar le fearg borb, hiss cosúil le nathair. Agus chaith a cosa lom a leithéid de shnáthaidí géara sin gur thóin siad gach duine go dtí an scornach:
  - Agus creidim Lucifer idol!
  Lean Svetlana ar aghaidh le ionsaí fiáin, buile:
  - Beidh muid ag troid ar an talamh sa spéir agus dorchadas pháirc!
  Thóg Mirabela an namhaid, agus í ag bualadh a ceann ar an namhaid, agus chrom sí:
  - Chun an ghlóir an Motherland agus dom!
  Sheinn Natasha, agus í ag caitheamh dioscaí le cabhair ó mhéara lom galánta cailíní:
  - Beidh muid ag troid go dtí an deireadh, beidh muid a chur ar ár gcroí buille i unison!
  Rinne Marusya gáire agus chrom sí, chrom na Polannaigh agus chaith púróga lena cosa lom.
  - Agus ansin moonshine do overclocking!
  Agaistín fíochmhar, ag cur snáthaidí marfacha, agus an rud a bhuaileann agus a bhriseann, hiss:
  - Agus ansin fíon - go dtí deireadh!
  Sheol an críochnóir blonde snáthaidí nimhiúla arís lena méara nochta, agus chrom sé:
  - Nó beoir ag stealladh fial!
  Ina dhiaidh sin, rinne an laoch áilleachta gáire, agus as a gáire pléascadh amhais Stefan Batory a n-eardrums.
  Dúirt Oleg Rybachenko go fonnmhar:
  - Gan cogadh níl síocháin, gan grá níl féasta!
  Natasha, ag caitheamh búmarangs le himill ghéar lena méara loma de chosa galánta, cailíneacha, agus í ag sméideadh:
  - Is breá le tarraingteacht na mban óige, airgeadas na bhfear!
  Marusya, ag splancadh aoibh gháire dazzling, agus ag caitheamh bronntanais an bháis lena cosa, thug amach:
  - Tá mná go maith san óige, fir a bhfuil airgead!
  An Agaistín lasrach, le gníomhaíocht na vixen, sceith sruthanna an bháis lena cosa nocht, hiss:
  - Is bláth í bean, is drone é fear ag dul go mil!
  Ghlan an blonde péarlach Svetlana, ag caitheamh na lanna lena sála loma, ag stealladh a fiacla:
  - Is maith a bheith ina bean, is olc a bheith ina bean!
  Rinne Oleg Rybachenko na Polannaigh agus na amhais a ghearradh síos, agus a chuid claimhte a luascadh mar lanna héileacaptair, ag caoineadh:
  - Bhí fear ceaptha a bheith in éineacht lena bhean, ach gan a bheith ina bean!
  Sheol Natasha a méar lom, ag lomadh búmarang, agus ag caitheamh a cuid gruaige gorm, ag tafann:
  - Is fireann an fear i gcónaí, ach is minic a thugann bitches chun beatha madra é!
  Chroith Zoya a cuid gruaige ar dhath na nduilleog óir, agus í ag sní le chéile, ag crathadh a cuid fiacla, agus ag caitheamh lena sála lom an rud a mharaíonn, nó níos measa, a bhriseann ina phíosaí:
  -Is fearr nuair a bhíonn fear ina fhear ná soith!
  Rinne Mirabela cleas le claimhte - dragan triarach, agus chaith sí miodóg lena bharraicíní lom, grunted:
  - Chun Motherland an domhain ar fad níos áille!
  D'éiligh Augustine, a raibh a gruaig copair-dearg ar sileadh cosúil le bratach proletarian, agus a cosa lom, chiseled torrents báis agus díothaithe:
  - Más mian le fear corp mná a bheith aige, caithfidh sé gnó fir a thosú!
  Svetlana, ag seoladh lena cosa lom, búmarang i bhfoirm swastika cúig phointe, chirped:
  - Is maith le fear corp mná a bheith aige - ach ní go litriúil!
  Thosaigh Oleg Rybachenko, buachaill a d'fhéach thart ar thrí bliana déag d'aois, ag canadh, ag cumadh go litriúil ar an mbealach:
  Rugadh mé in am órga
  Is é dul chun cinn an aonú haois is fiche...
  Agus tá corp an ghasúir óg,
  Tá sé an fear is láidre ar domhan!
  Ba ghasúr mé i ndomhan sona flaithiúil,
  Bhí an chuma air go raibh sé in ann sléibhte a bhogadh láithreach ...
  ní bhfuair mé amach: go bhfuil dhá uair a dó ceithre -
  Chun solais an cosán chun rath!
  Ach go tapa ar aghaidh go dtí an fichiú haois suaite,
  ina bhfuil an ghuairneán ina cogadh naofa...
  Scriosta as an seomra marmair -
  Agus rialaíonn an Satan mighty an liathróid!
  Sa Rúis, is é seo treibh na bhfathach,
  Is féidir linn sluaite pláinéid a chasadh...
  Nuair a bhíonn na daoine agus an cóisir aontaithe -
  Agus solas siad suas an bealach chun cumannachas!
  Anseo bhí an buachaill sa chogadh saor in aisce,.
  Agus tháinig Stalin oiriúnach dó ...
  D'fhan an laoch óg cosnochta,
  Nuair a d"ionsaigh faisisteach a thír dhúchais!
  Tá an talamh ar lasadh agus tá na péine ag fáil bháis
  Tá an pláinéad trí thine...
  Siúlann an buachaill tríd an sneachta cosnochta,
  Chun do bhrionglóid iontach cróga!
  Cad atá le déanamh, sé é féin, faraor, níl a fhios
  Ag casadh sa sneachta fuar, fíochmhar ...
  Bhuel, ar chúis éigin, déanann Cain bua,
  Gach rath ar na scumbags!
  Is féidir leat fanacht - tá a fhios agam go n-oibreoidh sé,
  Agus eitilt go tapa go Mars saor in aisce,. .
  Tá go leor meáchain caillte ag mo chailín
  Ach léirigh sí rang díreach sa chath!
  Rith sí cosnochta tríd an sneachta,
  Giotán an sioc a sála go buile ...
  Déanfaimid Adolf a scriosadh go cáiliúil as an pedestal,
  Agus a ligean ar stailc go tapa!
  Bhrúamar na Naitsithe ar ais ó Moscó,
  Chuaigh siad isteach i mBeirlín a bhí buailte le saighead ...
  Agus d'éirigh sé an-ghlan ar an phláinéid,
  Féuch, leathnaíonn an cerub a sciatháin!
  Rachaimid isteach i mBeirlín, tá a fhios againn go cinnte,
  Cé go bhfuil an faisisteach cunning agus éadrócaireach ...
  Agus beidh saoire againn i mí na Bealtaine radiantach,
  Nár mhór an t-ádhbhar dul go dtí an gaineamh!
  Déanfaimid fairsinge na cruinne a athbheochan,
  Agus beidh Paradise radiant ar an phláinéid ...
  Chun glóir an chruthaithe gan teorainn
  Buachaill leat troid agus dare!
  Chuir Mirabela Magnetic an-díograis leis, ag bacadh a cuid fiacla péarlach:
  - Cailín tú ag troid agus dare!
  Agus throid Oleg Rybachenko le rage frenzied, a bhí in éineacht le stuamacht sofaisticiúla. Chaith buachaill dathúil, an-mhatánach dioscaí géara lena mhéara loma, ag gearradh cinn shaighdiúirí na Polainne agus na Gearmáine.
  Agus bhrúigh na cailíní níos deftly, agus d'úsáid siad a cosa lom, galánta chun snáthaidí a chaitheamh agus bás a thabhairt. Mharbh laochra gach duine le claimhte agus rinne siad púdar iomlán fola agus cnámh. Agus ghearr siad, mionghearrtha, sheol siad snáthaidí géara, agus go leor dioscaí agus boomerangs.
  D'fhulaing na Polannaigh damáiste ollmhór agus tachtadh le fuil. Agus conas a chonnaic siad. Cosúil le fountains agus easanna de scarlet leacht flowed. Agus splashed, dóite, géaga caillte. Tharla sé seo go léir ag luas frantic, hairicín.
  Bhásaigh níos mó ná 60,000 trúpaí agus scriosadh iad.
  Oleg Rybachenko, agus é ag caitheamh dioscaí marfach le cosa loma cosa leanaí, agus é ag luí:
  - Tá na trúpaí réidh - máistreás! Scriosfaimid gach duine!
  D"eisigh Natasha, éirimiúil agus ag tafann a cuid fiacla:
  Scriosfaimid gach duine!
  Tar éis di an muileann a fháil, dúirt Mirabela:
  - Agus buail an adversary!
  Agus chuaigh na laochra a ghearradh gach duine, agus shred cosúil le scian gearrtha. Agus bhí na liáin seo ag díothú. Agus chan siad fiú:
  - Ach le bheith macánta! Déanaimis gach duine a dhíbirt!
  Na laochra de gach literally dóite a n-iomaitheoirí - go simplí a dhíbirt agus a dhéanamh cónraí iomlán. Agus waging figurative agus scrios leanúnach.
  Rinne Mirabela, an namhaid a ghearradh cosúil le slisní cáise, agus na cinn a ghearradh amach, squeaked:
  - Chun an Rúis agus an t-uachtarán nua na tíre!
  Bhí gruaig órga chailín ag Zoya, agus bhí sí i gceannas ar ruathar iomlánaíoch. Agus ag imirt lena biceps, dúirt sí:
  - Cad é nach mbeadh ina ghaiscíoch! Tá sé i gcónaí fiú a bhuachan!
  Agus arís, chaith na laochra cosa lom, lanna a bhuail opponents. Agus chruthaigh siad sruthanna fola.
  Splash na cailíní lena gcosa lom tríd na locháin scarlet, agus d'ardaigh siad carnáin scarletacha, marfacha.
  Dúirt Angelica Fiery go fonnmhar, ag seoladh roinnt lanna marfacha agus dúnmharaithe a bhí ag spraeáil le spriongaí le fuinneamh frantach, foréigneach. Agus d'ardaigh scamaill iomlána de deamhain crua agus buile gan teorainn.
  Dúirt an cailín go ciallmhar:
  - Déanaimis gáire agus a chairde! Agus buailfimid gach duine!
  Svetlana twisted isteach somersault, agus arís bhuail lena sála lom i an cófra ar cheann de na Polannaigh, gur iompaigh sé anonn, agus ag caitheamh a crúba ar shiúl, bhris an necks de roinnt dosaen duine.
  Exclaimed Svetlana le háthas:
  - Seo veicsín marfach! Seo é an buille!
  Rinne Mirabela, amhais agus droch-spiorad eile a ghearradh, iad a ghearradh le claimhte, agus smál eile de phrionsa na hUngáire a bhrú lena sála loma:
  - Is é mo bhuille an ceann is marbh sa domhan!
  Rinne Natasha gáire, agus í ag hastú braon gréine lena fiacla lasracha, dúirt sí:
  - Buann agus maraíonn grá!
  Agus rinne na cailíní go léir gáire, ach báthadh a gcuid gáire amach agus mharaigh a chéile comhraic.
  Ag an nóiméad sin, tháinig comhraiceoirí agus mílíste na Rúise amach as geataí Polotsk. Theith siad ar an namhaid lena n-neart go léir. Agus claimhte twisted go gníomhach.
  Faoin am seo, maraíodh an chuid is mó de na Polannaigh agus amhais. Agus na céimeanna tanaithe de opponents, a bhí ionsaí ag tonnta na trúpaí na Rúise. Bhí buille trúpaí na Rúise aireach. Ó na muskets, fired na Boghdóirí, ach go dtí seo ag seachaint rapprochement. Agus naimhde exterminated.
  Agus fós chaith na cailíní lanna agus búmarang lena gcosa nocht, agus scaoil siad a bhfiacla sneachta-bán. Lig siad fiú íomhánna scátháin amach, agus dalladh súile an opponents.
  Chaill na Lyakhs a n-imthacaí agus críochnaíodh iad le builleanna ó chlaíomh géaraithe. Agus ní raibh aon seans acu, gan trócaire. Bhí rud éigin marfach agus gan trócaire. Agus rud nach féidir a stopadh ag iarrachtaí daonna.
  Agus básaithe ag boghdóirí, agus mílíste agus leagan gan trócaire, ag na cailíní críochfoirt a dhéanann brú agus meileann.
  Iompraíonn laochra maith, agus gearrtha go crua. Agus roghnaíonn siad a scrios an spriocanna an taoisigh. Ghearr siad amach a gceann, ag caitheamh dioscaí. Nó gouge amach súile - le snáthaidí géar. Mar sin tá na cailíní ag gníomhú dána agus fionnuar. Meileann siad gan aon searmanas.
  Ghearr Mirabela trí a lán amhais agus filth eile, agus faoina claimhte, cinn cosúil le watermelons scaipthe le splashes scarlet i ngach treo.
  Adeir an cailín:
  - Mo rang is airde i na cruinne!
  Chaith Natasha grenade le casadh lena cos nocht, agus an dóigh a mbíonn sí lán le fuinneamh:
  - Tá muid an greatness an cosmos! Maróidh muid gach duine!
  Agus Zoya ag croitheadh a cuid gruaige órga, chuir sí ciorcal le foircinn ghéaraithe lena méara loma.
  Agus thug sí amach le fearg, nocht:
  - Tá mé cad a thugann agus a thógann amach!
  Chuir an Angelica lasrach bronntanas báis eile, agus dúirt go fonnmhar:
  - Is féidir le haon amadán mairfidh, ní féidir le gach Guy ciallmhar tairbhe!
  Thug Svetlana, witty agus súilíneach le gruaig pearly, aphorism amach:
  -Kill, in ann, agus leathcheann, nach bhfuil aiséirí faoi réir genius!
  Thug Oleg Rybachenko amach freisin ar bhealach an-bhunaidh:
  - An namhaid a ruaigeadh - maraíonn tú é, tú féin a ruaigeadh - tugann tú saol níos fearr duit!
  Chuir Mirabela leis, ag brú na naimhde le fonn:
  - Is fearr aon bheatha amháin a thabhairt do dhuine fiúntach ná míle scoundrels a mharú - is táirgiúla bláth a fhás ná míle feithidí a shatailt!
  Thug Natasha, ag gearradh síos na Polannaigh agus na hUngáraigh, faoi deara:
  - Ní hé an té láidir a mharaíonn, ach an té uilechumhachtach a aiséirí!
  Angelica rua, ag gearradh trí shaighdiúirí an Chomhlathais, vyaknula:
  - An té a chasfaidh a shrón ró-mhór roimh an troid, fanann sé lena shrón agus é ag roinnt trófaithe!
  Rinne Zoya, agus í ag dul tríd na comhraic, ag caitheamh grenade dúnmharaithe lena bharraicíní nochta, grunted:
  - Nuair a scoir fear de bheith ina moncaí - nuair a thosaigh sé ag aithris nach nádúr, ach pór angelic!
  Ghlac Svetlana, ag gearradh trí na naimhde, agus ag scaoileadh tintreach óna nipple scarlet, agus d'eisigh sé go fonnmhar:
  - Is pointe moot é cibé acu an raibh an fear ina moncaí, ach ina mhian chun tionchar an-mhór a bheith aige, is ainmhí tipiciúil é, agus fiú seans maith go hibernation!
  Dúirt Mirabela Magnetic, ag slaiseadh a comhraic le fearg agus ag críochnú na hionsaithe deiridh:
  - Is sionnach é polaiteoir a bhfuil uaillmhianta leon aige, modhanna muc, dochtúlacht asail, agus moncaí a bhfuil claonadh bradaíl air!
  Agus ansin grenade a chaitheamh le bonn bándearg lom, dúirt sí:
  - Más mian leat a bheith díreach cliste - creid na téacsleabhair, más mian leat a bheith níos críonna - ná muinín na polaiteoirí!
  Críochnaíodh arm Stefan Batory. Chuaigh arm na Rúise arís go Vársá. Agus reáchtáladh toghcháin don Sejm, áit ar tháinig Ivan an uafásach ina rí nua ar an gComhlathas.
  Tharla aontacht na bpobal Slavacha. Agus tháinig Livonia mar chuid den Rúis freisin. Ansin bhí bua thar an tSualainn agus an conquest Vyborg.
  Agus ansin shroich an gobharnóir Skopin-Shuisky Stócólm. Agus bhí conquered an tSualainn.
  D"éirigh an Rúis ina impireacht mhór trína radharc a iompú ar an taobh thoir. Agus tharla go leor conquests, chomh maith le tógáil cathracha. Ansin bhuaigh trúpaí na Rúise an Khanate Criméaigh, chomh maith le fortress Azov. Agus is éachtaí móra iad seo.
  Mhair Ivan an uafásach go dtí 1599, agus bhí a réimeas an-fhada agus, níos tábhachtaí fós, glórmhar. Tháinig an mac Ivan an Cúigiú chun an ríchathaoir, agus caomhnaíodh an dynasty Rurik ar an ríchathaoir. Leanadh le conquests agus feachtais.
  Ach sin scéal eile. Mura n-éireodh níos mó leis an Rúis tsarist, agus na Polannaigh, na hÚcránaigh, na Bealarúise agus na Rúiseach le chéile agus iad ag ruaig ar na naimhde go muiníneach. Mar sin de réir a chéile conquering an domhain ar fad, agus ag leathnú ó ríocht go ríocht!
  Agus d'fhan Ivan an uafásach i gcuimhne na ndaoine mar an ceann is mó de na tsars Rúise! Agus chuaigh sé síos sa stair mar an conqueror is mó, arís agus arís eile ag méadú ar chríoch an Impireacht na Rúise!
  
  Cailín ag CABHRÚ NA bPOLÓIN III
  Chuaigh an cailín Mirabela Magnetic isteach i saol an chogaidh Franco-Prúiseach, idir Bismarck agus Napoleon III. Sa stair fíor, bhuaigh an Ghearmáin agus chríochnaigh sí a aontú. Agus ansin ba chúis leis an Chéad Chogadh Domhanda agus thit an Impireacht na Rúise agus an dynasty Romanov.
  Ar ndóigh, bheadh sé níos fearr don Rúis mura mbeadh an Ghearmáin aontaithe agus nach bhféadfadh sí an ceann is fearr a fháil ar Napoleon III.
  Mirabela Magnetic, slapping a cosa lom ar an bhféar, bhí ag rith anois i dtreo na Fraince.
  Ba ghá rabhadh a thabhairt, in aice le Sedán, gur ullmhaigh na Prúiseach gaiste do Napoleon III agus gur ghabh siad na hairde ceannasacha.
  Cad is féidir a rá faoi Napoleon III? Rinne nia Napoleon Mór iarracht aithris a dhéanamh ar a uncail. Agus theastaigh uaidh impireacht chumhachtach a chruthú, agus d'fhéadfadh sé an Eoraip a shárú.
  Ar dtús d'éirigh leis. D'éirigh leo an Cogadh Criméaigh a bhuachan leis an Rúis. Fíor, ar chostas na gcaillteanas trom, ní bhfuair an Fhrainc féin gnóthachain chríochacha as seo. Ansin na cogaí in Indochina.
  Bua ar an Ostair, agus ceangal cúpla limistéar san Iodáil.
  Tuilleadh ní chomh rathúil. Níor gabhadh an Bheilg. Meicsiceo freisin.
  Cailleadh an deis chun cabhrú leis an Ostair sa chogadh leis an bPrúis.
  Agus anois an cogadh leis an nGearmáin chumhachtach.
  I stair fíor - an defeat iomlán na Fraince agus a ghabháil Napoleon III.
  Ach tá seans ag Mirabela, cailín cosnochta i bicíní, tubaiste a sheachaint. Agus gan ligean don Ghearmáin dul ag teorainneacha thiar na Rúise agus namhaid cumhachtach a fhorbairt.
  Ritheann Mirabela feadh cosán san fhoraois agus canann:
  - Más rud é, más fada, fada ...
  Más rud é, más rud é ar feadh an chosáin ...
  Léim Stomp agus rith!
  Ach b"fhéidir, b"fhéidir...
  Ach b'fhéidir, is féidir, is féidir!
  Is é sin go leor, is féidir go leor!
  Is féidir leat dul go dtí an Afraic!
  San Afraic, tá na haibhneacha chomh leathan
  Agus tá sléibhte na hAfraice chomh hard!
  Ó, crogaill, hippos!
  Ah, mhoncaí, míolta móra sperm!
  Ah, ah, agus an parrot glas!
  Ah, ah, agus an parrot glas!
  Anseo, leis an amhrán leanaí seo, léimeann sé go campa Napoleon III.
  Tá na Francaigh sách líonmhar agus tá an campa mór. Cé nach bhfuil smacht i gcomparáid leis na Prúiseach. Agus, b"fhéidir, tá na gunnaí as dáta, agus na héide ró-gheal. Agus go ginearálta, tá an t-arm níos measa ná na huaire Napoleon.
  Fíor, tá na Francaigh go maith ag troid le beaignití. Bhí an arm seo invented sa Fhrainc.
  Mar sin, is féidir leat troid beagnach ar théarmaí comhionann. Agus beidh an troid an-dian.
  Níor stop an cailín sa bicíní. Cé gur devoured na saighdiúirí léi lena súile.
  Is áilleacht annamh agus grásta an-lúthchleasach é Mirabela. Ritheann sí léi féin ag splancadh sála nocht, cruinn, bándearg.
  Agus anois ritheann sí suas go dtí an príomh-phuball, áit a bhfuil an impire na Fraince, Napoleon an Tríú, suite. Tá a chumhacht iontach. Cé go foirmiúil tá parlaimint agus Seanad. Ach i ndáiríre, tá Napoleon III beagnach gan teorainn.
  Agus anois tá sé lán de mhian an ruaig a chur ar na Gearmánaigh, agus cuid de dheisceart na Gearmáine a áireamh ina chomhdhéanamh.
  Ar ndóigh, tá sé i bhfad ó Napoleon an Chéad. Fuair sé bás cheana féin i mblianta Napoleon III, agus in aois a daichead chuir sé an Eoraip ar fad faoi cheannas.
  Ach creideann Napoleon III fós ina ghlóir. Thairis sin, tá an Fhrainc tar éis dul isteach san Afraic cheana féin, agus tá vanity ollmhór aici.
  Stopadh an cailín ag an mbealach isteach chuig an puball ag na gardaí agus d'iarr:
  "Cén gnó atá agat leis an Impire?"
  D'fhreagair Mirabela go macánta le súile sapphire:
  - Gnó príobháideach!
  Agus lig siad isteach í gan cheist. Is léir nach bhfuil ach ábhar pearsanta ag áilleacht den sórt sin don impire.
  Ghluais Mirabella, ag bualadh a cosa loma, galánta feadh na gcairpéid, timpeall an phuball agus é cosúil le méid puball sorcais. Ritheadh an garda í arís agus arís eile.
  Ar deireadh, chuaigh Mirabela isteach in oifig an impire. Dúirt Napoleon III láithreach:
  - Cad é an álainn!
  Chrom an cailín go dtí an monarc. Bhí Napoleon III meánaosta, gearr, agus ní raibh sé an-fheiceálach. Maol, agus ní cosúil le rialóir mór.
  Bhí Mirabela i bhfad níos airde ná é agus tá a cuma chomh geal.
  Bhreathnaigh Napoleon uirthi go greedyly, gurgling:
  - Tá áilleacht den sórt sin agat ... Just a miracle!
  Rinne Mirabela gáire agus d'fhreagair sí:
  Ceapann gach duine go bhfuil mé go hálainn. I gcás roinnt fir amháin, tá mé ró-mhór!
  Chlaon Napoleon, ag tafann a fhiacla bréagach.
  - Is breá liom mná móra! Is maith liom thú!
  Stampáil Mirabela a cos lom, coirtithe, mhatánach agus thug sí faoi deara, ag tógáil an tairbh láithreach:
  - Níor tháinig mé chun grá a dhéanamh leat! Agus ba mhaith liom a chur in iúl duit go bhfuil luíochán socraithe ag na Prúiseach ar do bhealach, agus go bhfuil siad ag fanacht leat dul isteach sa ghleann!
  D"ardaigh Napoleon a mhala agus d"fhiafraigh sé:
  - Conas atá a fhios agat sin?
  D'fhreagair Mirabela go dian:
  - Ar an gcéad dul síos, is gnách aghaidh a thabhairt ar na mban agus tú féin! Agus sa dara háit - tá a fhios agam!
  Napoleon éirí as.
  "Bhí premonition doiléir agam freisin, ach níor dheimhnigh m"eolas rud ar bith. Cén chaoi a bhfuil a fhios agat sin?
  Dúirt an cailín go loighciúil:
  - I ngach bean an Diabhal! Agus tá a fhios ag an Diabhal gach rud - tá sé beagnach Dia, ach amháin ar an taobh eile!
  Chlaon an tImpire.
  - Go loighciúil! Tá tú ró-álainn le bheith i do spiaire. Bhuel, ceart go leor ... rachaidh mé an bealach eile, dúirt na Ginearálta liom go bhfuil an plain faoi Sedan an-deacair le haghaidh ionsaí. Ach ba mhaith liom an oíche a chaitheamh leat!
  Dúirt Mirabella:
  - Daichead bliain de dhifríocht idir sinn!
  Go deimhin, tá Napoleon seasca dó bliain d'aois cheana féin. Agus tá sé maol agus ní shines le áilleacht. Ach tá an láthair maol ar an forehead fós beag, agus tá an chuma uasal. Tá na guaillí sách leathan, tá go leor orduithe le púróga ar an cófra.
  Thairis sin, tá na horduithe ní hamháin Fraincis, ach freisin Béarla, Rúisis agus daoine eile.
  Cé go bhfuil an Rúis fiú sásta leis an gcogadh leis na Francaigh, bhí laincisí ag an nGearmáin.
  D'ordaigh Napoleon:
  - Ciontach sinn!
  Rith na searbhóntaí suas agus doirt siad fíon isteach i gobáin airgid. Ansin rith siad ar shiúl, stomping a sála.
  Ghlac Napoleon sip agus thug do Mirabella é.
  Bhlais sí an fíon. Agus bhraith mé go raibh sé taitneamhach agus láidir.
  D"ól sí leath na gloine agus thug sí faoi deara:
  - Rud maith! Ach caithfidh tú na Prúcaigh a ruaigeadh ar dtús!
  D'iarr Napoleon:
  - An Francach tú?
  D'fhreagair Mirabela go macánta:
  - Ní!
  D'fhiafraigh an tImpire:
  - Agus cé hé túsa?
  Dúirt Mirabela go bródúil:
  - Tá mé Rúisis!
  Chlaon Napoleon le gáire.
  - Mar sin álainn agus Rúisis? Tá do chuid gruaige cosúil le órdhuille!
  Dhearbhaigh an cailín:
  - Tá mo chuid gruaige go hiontach!
  Mhol an tImpire:
  - B'fhéidir ansin beidh tú blas caviar dubh?
  Chlaon Mirabella le comhaontú.
  - Smaoineamh maith é sin!
  Agus shín an cailín amach le spúnóg órga chuig gloine caviar. Mhol an t-impire le gáire:
  - Bí mo is fearr leat! Déanfaidh mé Bandiúc as tú!
  Shrug Mirabella a guaillí agus d'fhreagair:
  - An-flattering ... Ach insíonn rud éigin dom nach mbeidh am agam a bheith i mo Bandiúc! Beidh mo mhisean níos giorra!
  Rinne Napoleon osna agus d'fhreagair sé:
  - Bhí grá agam duit, gan a fhios agam paisean roimhe seo,
  Bhí dúil mhór agam i gcroíthe, gan srianadh tá muid ag lagú ...
  Bhí grá agam duit ó chroí, chomh bog,
  Mar a thugann Dia duit - go mbeidh grá ag daoine eile ort!
  Chlaon Mirabela agus dúirt:
  - Is féidir leat a bheith ina monarc mór. Tá a fhios agat, is féidir liom tú a thabhairt ar chúl na Gearmánaigh, agus beidh an bua is mó agat!
  Bhí ionadh ar Napoleon:
  - An féidir leat é a dhéanamh?
  Rinne Mirabella tweet:
  - Gach an dodhéanta, b'fhéidir a fhios agam do cinnte!
  Chlaon an tImpire.
  - Tá tú álainn! Déanaimis Rince.
  D'éirigh Napoleon. Cé go raibh Mirabela cosnochta, bhí sí fós níos airde ná an monarc le ceann beagnach iomlán.
  Thosaigh siad ag rince. Ní raibh an cailín an-mhaith air. Ach chabhraigh Napoleon léi.
  Rinne Mirabella tweet:
  Breathnaímid go léir ar Napoleons
  Na milliúin daoine craiceáilte...
  Tá siad ag iarraidh freastal ar an aisling
  Agus d'iompaigh siad díreach isteach i gcluiche!
  D"fhreagair Mirabela go díograiseach trí amhrán a chanadh faoi Napoleon Bonaparte:
  Napoleon
  Chuaigh Napoleon chun troid i gcoinne na Rúise Mura ndeachaigh sé ach chun troid i gcoinne na Rúise, Theastaigh uaidh an domhan ar fad a rialú.
  
  Bhí sé ag iarraidh an domhan ar fad a rialú, Alastar, chun eagla a chur ar an Tsar.A Alexandra, bhí eagla air, shínigh mé litir ar ais chuige.
  
  A dhaoine uaisle, ár n-uaisle go léir, Bhí faitíos orthu, níl a fhios acu cad ba cheart a dhéanamh.
  Bhí eagla orthu, ach theith gach duine,
  Ó, tá, níl aon duine i Moscó, deartháireacha!
  
  Mar aon ní amháin, ní raibh eagla ar dhuine - Seo é Kutuzov, ceannasaí gach duine againn Mar aon ní amháin, ní raibh eagla ar dhuine amháin - Prionsa Kutuzov - seo é ár laoch!
  Chlaon Napoleon III.
  - Come on, canadh áilleacht!
  Lean Mirabela uirthi ag canadh, dán iomlán a chonaic sí uair amháin ar an Idirlíon:
  Tá mé i mo sheasamh san ollmhargadh... There-taram-taram-taram...
  Táim ag féachaint ar na seilfeanna, ní bhuailim le haon duine... Agus aingeal bán éigin, nach bhfuil ina sheasamh anseo gan tada, Deir liom go milis: "Bhuel, cad ba mhaith leat? ... Cad é?"
  
  Agus ón bhfuaim seo bíonn sé draíochtúil domsa, déanaim mumble ar rud éigin, ach ní chloisim mo bhabaí, deirim gurb é an troscadh, i bprionsabal, leighis, Ach i ndáiríre, chuirfeá rud éigin ar na seilfeanna ar a laghad .. .
  
  Agus ar an aingeal Lucy (sin an méid a thugann na daoine uirthi), Deir sí go leor go ciúin: "Tá-taram-taram-ann-ann !!!", Rud a chiallaíonn dócha nach fiú é, cosúil le ... Cad , a deir siad, beidh greim do scornach don ollmhargadh dúchais!
  
  ... Agus mé ag snámh arís i nirvana, ag gascadh go ramhar le haghaidh aeir le mo bhéal, Casadh gach rud bán-gorm-dearg, deatach liath ó gach
  
  
  
  
  
  taobh níor lig siad isteach iad ! ith gach rud suas ... Tá na marascail ag plódú taobh thiar de, ag caoineadh ocras ... Na gardaí níos tanaí - is mór an trua é breathnú orthu!
  
  Bíonn Bonaparte ar crith le caviar (is comhartha é seo, dála an scéil!), féachann sé ar na seilfeanna, agus critheann an caviar níos láidre ... Casann sé go Luce, cuireann sé glaoch ar Murat chugainn, Níos tanaí agus a fheictear, ardaíonn sé a mustache suas ...
  
  Tosaíonn an emperor: "A la ger, com a la laoch! Tá an t-arm an-ocras! Tá an t-arm an-ocras! Íocfaimid in ór! "Lucy, freisin i bhFraincis, go han-chiúin agus go socair, Deir: " Oscail an zenki! Tá gach rud sa bhfuinneog!",
  
  Agus an sean-gharda i hataí béar Chasáilte sa Halla Pollock agus gruth cáise ... Báthadh dóchas maith sna cáiseanna Pollack, Báthadh beaignití cruach i ngruth cáise ... An
  
  Leanann impire: "Is é an t-arm an-ocras! Ó, damnaigh tú ... sheri!", Cumhacht hypnotic go lurk a shúile, Tá gach rud dírithe ar Lucy, tá gach rud timpeall cheana féin ag caitheamh tobac ...
  
  Breathnaíonn an emperor menacingly - Breathnaíonn Lucy ar Murat, Agus Murat - is fear cróga é! Tarraingíonn sé a mustache aníos, casann an tImpire corcra - féachann Lucy ar Murat, Agus Murat - is fear cróga é, tarraingíonn sé a mustache aníos, itheann an tImpire lena shúile - féachann Lucy ar Murat, Agus Murat - is fear cróga é. , tarraingíonn sé suas a mustache.
  
  Agus an garda d'aois, le pian ar a n-aghaidh, "Pollock" shocraigh lena n-gunnaí An cornet ó Toulouse - an laoch Austerlitz - giotán an cáis ... agus calmed síos go deo ...
  
  An impire le caoin ard, agus Murat leis an caoineadh céanna, Agus na gardaí - freisin ag gol - fágann siad an siopa, Agus fánaíonn siad ina slua feadh bóthair sneachta-clúdaithe, Cursing gach rud ar domhan ... Tá Berezina chun tosaigh ... Sea, tá. .. Wee-wee ...
  
  Athraíonn an pictiúr arís: geallann gach rud timpeall arís, An deasc airgid céanna, an Lucy céanna, go ciúin agus go síochánta, mar i gcónaí Seasaim agus aoibh gháire, fásann m'anam níos teo , tuigim cad a tharlódh dá bhí bia anseo...
  
  Taispeáin aird Iarraim orthu leabhar gearáin nó moltaí a thabhairt, Buíochas a scríobh ar dhá leathanach Buíochas, buíochas, buíochas agus cúig...
  Dúirt Napoleon III:
  - Tá sé go hálainn!
  Agus thit an t-impire isteach ar chathaoir agus snored. D'fhéach Mirabela siar. Agus gan smaoineamh faoi dhó, ghlac sí agus dhoirt sí í féin níos mó fíona. Ghlac sí sip le háthas, agus thosaigh sé ag tarraingt air.
  Ansin slapped sí an impire ar an leiceann. Dúisigh Napoleon.
  Dúirt an cailín:
  - Tá sé in am, a Shoilse, trúpaí a bhailiú agus dul go cúl na Prúise!
  Chlaon Napoleon:
  - Bheadh sé sin deacair!
  D'fhreagair Mirabela:
  - Rachaimid go dána i gcath,
  Ar son chumhacht na Sóivéide...
  Brisfidh muid na Prúcaigh -
  A an t-amhrán seo!
  Chomhlíon Napoleon drogallach. Agus anois treoraíonn Mirabela é ar a lámh, agus déanann sí an trumpa bailiúcháin. Bhí am ag na trúpaí scíth a ligean cheana féin agus tá sé in am acu ainliú timpeallán a dhéanamh.
  Chun cur suas le Napoleon beagán, tugann an cailín laoch suathaireacht muineál dó. Agus mothaíonn Bonaparte Jr. sní isteach fuinnimh ann féin. Agus seo a thagann an arm mór na Fraince.
  Eisíonn Mirabela orduithe thar ceann an impire. Mar thoradh air sin, tá na trúpaí ag gluaiseacht, ach gan ceol agus drumadóireacht. Cé acu an-láidir. Tá an t-arm ag bailiú.
  Agus gníomhaíonn sé, ag bogadh ar feadh an hook, ag seachaint an airde. Gheall Mirabela í féin a fheiceáil amach ó na Francaigh. Agus scairteann sé go cineálta orthu. Tá an t-arm ag gluaiseacht.
  Rith an cailín ar aghaidh agus theith sí as, ag splancadh a sála lom, cruinn. Lean trúpaí í.
  Rith Mirabela agus canadh:
  - Má tá an fortress ar an mbealach,
  Thóg an namhaid...
  Is gá a sheachbhóthar ó chúl -
  Tóg í gan urchar!
  Seo mar a thug an cailín arm mór ar chúl na Prúise. Agus d'ionsaigh na Francaigh na Gearmánaigh, rud a chuir iontas orthu. Ionsaí buile agus éadóchasach a bhí ann.
  Chuaigh Mirabela agus beirt shabadóirí isteach sa chath.
  Ar dtús, bhí fáiltiú ag cailín laochúil sa mhuileann agus ghearr sí cinn cúpla saighdiúir Prúiseacha. Ansin thóg a sáil lom agus thuirling sí ar smig oifigigh Ghearmánaigh, ag brú a ghiall.
  Mirabela faoi bhun:
  - Scuabfaimid an namhaid ar shiúl le buille amháin,
  Deimhneofar glóir le claíomh cruach ...
  Ní bhuaileamar an Wehrmacht go neamhbhalbh -
  Bainimis na Prúiseach ina sceallóga!
  Agus mar sin bhog an cailín a glúine go dtí an smig an choirnéal Gearmánach. Agus ó buille láidir, bhris a mhuineál. Ba troid iontach é sin i ndáiríre. Agus is é an troid a theastaíonn uait.
  Rinne Mirabela teicníc féileacán lena claimhte, agus rinne sí gáire:
  - Áilleacht, áilleacht, is Prúiseach mé cosúil le cat!
  Agus bhuail a sála lom i léim an ginearál Gearmánach sa bhrollach. D'eitil sé suas ó buille láidir, agus rith sé isteach beaignití Prúiseach. D'éirigh sé seo amach a bheith iontach. Agus splashed fountains na fola.
  Chlaon Mirabela, ag baint a cuid fiacla:
  - Is mór mo neart, crúidhfimid an Phrúiseach!
  Chuir na Francaigh iontas ar na Gearmánaigh, agus bhrúigh siad go mór iad. Bhí breis agus dhá chéad míle saighdiúir in arm Bismarck. Agus is é seo an cath is mó ó "Cath na Náisiún". Ní Rush Napoleon an Tríú féin isteach i tiubh an cath, ach is fearr a threorú ó fad.
  Ní dhreapann Bismarck isteach i gcath freisin. Déanann sé iarracht na codanna ilroinnte Gearmánacha a thabhairt le chéile. Mar sin ní thagann laghdú ar an teannas.
  Gearradh Mirabela le dhá chlaíomh. Ina theannta sin, lena bharraicíní lom, caitheann sé miodóg ar an namhaid. Agus láithreach titim triúr Prúiseach ó chaitheamh dea-dírithe.
  Chan Mirabella:
  Tá cónaí orainn ar domhan ár n-athar
  Clann clainne Lada agus clann Dé...
  Agus eitilt ar chapall sciathán,
  Rúis le héachtaí móra na gcéadta bliain!
  Agus anois tá a claimhte cailíní hacked ag na Prúiseach. Agus arís, brisfidh sÚil bhabhta nocht an chailín an fhód ag ginearál Gearmánach eile. Ligean le rá an cailín seo - ach super.
  Agus anois tá sí ag éirí níos gaire agus níos gaire do Bismarck. Tá an cailín an-chinneadh. Agus caitheann sé buama nitroglycerin lena chumhacht go léir. Beidh sé ag eitilt ag agus conas a bheidh sé le do thoil Bismarck ceart i forehead an clogad.
  Agus bhí pléascadh cumhachtach ann. Bhí Bismarck ag an am céanna, mar aon leis na Ginearálta, stróicthe as a chéile.
  Agus tar éis a cheann a chailleadh, d'iompaigh arm na Prúise ina mhais neamhrialaithe láithreach.
  Agus rith na Gearmánaigh, ag caitheamh meirgí, gunnaí, agus soláthairtí. Chuaigh na Francaigh ar a thóir go fíochmhar. Agus thiomáin siad na Prúsaigh go dtí an teorainn féin. Go dtí gur thit beagnach gach ceann acu agus thit i mbraighdeanas.
  Tar éis sin, tá an cogadh tar éis bogadh go dtí críoch na Gearmáine cheana féin. Bhuaigh an Fhrainc cuid shuntasach den chríoch, suas go dtí an Elbe. Agus neartaigh sé a thionchar.
  Fuair Napoleon III bás go luath, ach fuair sé bás sa ghlóir. Agus tháinig Napoleon IV i gcomharbacht ar an ríchathaoir.
  Ní bhfuair an Rúis, i bpearsa na Gearmáine, namhaid láidir. Ach le linn an chogaidh leis an Tuirc i 1877, arís bhog an Fhrainc go dtí an Crimea. Cuireadh iachall ar Alastar II sna coinníollacha seo na Balcáin a fhágáil. Agus ghabh an Fhrainc an Iodáil freisin ... Ach chuaigh an Bhreatain, buartha faoi hegemony na Napoleons, isteach sa chogadh.
  Tharraing an troid ar aghaidh agus mheall sé an Eoraip ar fad. Chuaigh an Ostair isteach sa chogadh freisin.
  Agus thosaigh an Rúis, cheana féin faoi Alastar an Tríú, arís cogadh leis an Tuirc. Agus ós rud é nár chuir aon duine isteach uirthi, ghabh sí Iostanbúl, an Áise Mion, agus na tailte go dtí an Éigipt, chomh maith leis an Iaráic, ag teacht ar an Aigéan Indiach.
  Ansin conquered Alastar an Tríú Iaráin. Ag dul síos sa stair a thuilleadh mar shíochánaí, ach mar conqueror. Tá an Rúis tar éis fás go láidir. Lean an Fhrainc agus an Bhreatain ar aghaidh leis an gcogadh. Mhol Napoleon an ceathrú ceann comhghuaillíocht go dtí an Rúis.
  D'aontaigh Nicholas II, a fuair an bás anabaí Alexander III le hoidhreacht.
  Rinne an Rúis ionsaí ar choilíneachtaí na Breataine san India, sa Phacastáin agus san Éigipt. Ina theannta sin, rinne fórsaí talún na Rúise ionsaí ar an Ostair-Ungáir agus an Phrúis.
  Bhí trúpaí na Rúise agus na Fraince i gceannas ar an Eoraip. Fuair an Rúis na tailte Slavacha go léir di féin agus chuaigh na teorainneacha ar feadh an Oder, agus beagnach go Vín.
  Mar sin dar críoch an chéad rannán den domhan. Ansin rinne an tSeapáin ionsaí ar an Rúis. Ach bhí na Rúiseach láidir agus réidh. Ina theannta sin, tá cabhlach cumhachtach acu freisin, ní hamháin san Aigéan Ciúin, ach san Aigéan Indiach. Mar sin bhain an tsarist Rúis Nioclás II amach go muiníneach iad.
  Tháinig an tSeapáin ina cúige sa Rúis.
  Ansin, mar aon leis an bhFrainc, rinne an Rúis tsarist Nicholas II an Afraic a roinnt. Ina theannta sin, ghabh na Rúiseach freisin an tSín, agus an Fhrainc go hiomlán an Téalainn agus Indochina. Agus ansin shealbhaigh na Rúisigh agus na Francaigh an Astráil.
  Roinneadh an leathsféar thoir ar fad idir an Rúis agus an Fhrainc.
  Ach bhí críocha neamháitithe fós sa Leathsféar Thiar, agus go príomha sna Stáit Aontaithe, ach is scéal eile é a gconcas. Agus tá Mirabela Magnetic déanta go maith - ach cailín sármhaith!
  
  Troideanna AN RÚIS Putin san Afganastáin
  ANÓTÁIL
  Theip ar ionsaithe 11 Meán Fómhair, 2011. Agus anois tá an Rúis Putin ag troid san Afganastáin. Tá na cathanna fíochmhar, tá na scálaí ag luascadh. Ar ndóigh, léiríonn ionadaithe ó na fórsaí speisialta baineann heroism speisialta - déanann an gnéas cothrom an Mujahideen a thrasheen.
  . CAIBIDIL #1
  Ar eagla na heagla, dhíbir na Meiriceánaigh daoine amhrasacha óna dtír agus níor tharla ionsaí sceimhlitheoireachta ar 11 Meán Fómhair, 2001. Agus anois tá arm na Rúise ag troid leis an Taliban.
  Tá na troideanna an-dian. Agus bhuamáil siad seasaimh na Mujahideen.
  Tá ceathrar cailíní Rúiseacha sa spéir: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Agus tá siad ag buaileadh go gníomhach le dushmans.
  Agus brú siad méara a gcos lom ar chnaipí an luamháin stiúrtha. Seo iad na cailíní ag troid. Cé atá in ann beagnach rud ar bith a dhéanamh.
  Agus bhuail siad na dushmans fuath. Tá cogadh leis an Taliban. Den chuid is mó tá an Rúis ag buamáil. Ach tá aonaid talún ann freisin a throideann le naimhde.
  Agus lena n-áirítear ar an bhfeithicil turgnamhach T-95.
  Agus troideann Natasha, Zoya, Augustina, agus Svetlana freisin.
  Agus tá siad ag bualadh na Mujahideen freisin ...
  Tá an cogadh ar siúl le roinnt blianta anuas. Tá uachtaránacht Putin ag teacht chun deiridh. Agus murab ionann agus an scéal roimhe seo, tá intrigue. I ndáiríre, cé a bhuaigh? Níl ag éirí go maith leis an ngeilleagar. An cogadh dragged ar an dá sa tSeisnia agus san Afganastáin. Tá sé lán fadhbanna. Níl praghsanna ola agus gáis chomh hard agus a bhí siad i bhfíorstair. Mar sin éilíonn na cumannaithe níos mó.
  Thug Natasha Korshunova, ag lámhaigh as umar, faoi deara:
  - Anseo tá muid ag cogadh, ach nach bhfuil na hionchais le feiceáil!
  Chlaon Zoya le gáire.
  - Ní hé seo ár cogadh! Agus cén fáth a ndéanaimid cuach sna sléibhte seo?
  d'fhreagair Augustine:
  - Dún do bhéal!
  Ar aghaidh agus suas, agus ansin ...
  Tar éis an tsaoil, is iad seo ár sléibhte -
  Cabhróidh siad linn!
  Cabhróidh siad linn!
  D"aontaigh Svetlana leo seo:
  - Creidim go mbeidh siad cabhrú!
  Agus scaoil an T-95 teilgeán trom eile ag an Mujahideen. Agus do bhris sé go maith iad, a leithéid de bhuille millte.
  Agus gearradh síos blúirí dushmans ardphléascacha.
  Thapaigh Natasha a sÚil bándearg lom agus chan sí:
  - Táimid ag dul chun cinn don Chumannachas Naofa,
  Agus caith grenades cosnochta!
  Agus tá na cailíní ionsaitheach i gcath ...
  Agus friochadh an Mujahideen ar bhealach éigin ar shála ball amháin de chuid Komsomol. Gafa agus go dtí an bonn lom le iarann dearg-te. Agus caithfidh mé a rá gur ghortaigh sé an oiread sin.
  Agus roared an cailín ó fhulaingt agus squealed ...
  Agus ansin bhris a bharraicíní loma na dushmans le tlúnna. Seo é an polasaí atá acu.
  Thóg Zoya é agus roar sí:
  - Cogadh, cogadh, cogadh,
  Lig sé roar furiously ar fud an domhain ...
  Téann céimeanna agus orduithe níos tapúla -
  Nuair a phléascann sliogáin lá agus oíche!
  Agus le sála lom, conas brúigh ...
  Dúirt Augustine le gáire:
  - Ní dhéanfaidh aon duine satailt ar na cailíní!
  Mar sin chuir siad iachall go mór ar an bhfear gaiscíoch a chosa lom a phógadh,
  Cosa galánta. Agus thug sé póga dóibh.
  Mhothaigh Augustine a teanga ag lí a sála lom, cruinn, bándearg.
  Agus chonnaic sí:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan - bogfaidh mé na naimhde sa leithreas!
  Agus ag gáire faoi bharr mo scamhóga arís!
  Anseo bhí na cailíní san Afganastáin fíochmhar.
  Anseo chuir Tamara agus Veronica iachall ar a gcuid sála loma dusty chun an Mujahideen a gabhadh a lí. Agus ansin peed siad orthu. Agus conas a fhaigheann siad blasted ó tosaitheoir grenade - dushmans stróicthe.
  Thug Tamara faoi deara go láidir:
  - Tá muid an coolest ar domhan!
  D"aontaigh Veronica:
  - Ní éiríonn sé níos fearr!
  Agus rug na cailíní ar na fir lena bharraicíní loma faoi na srón agus rinne siad plumaí dóibh.
  Is áilleacht den sórt sin iad. Agus mar fhreagra, má gabhadh iad, friochta siad a sála.
  Ar ndóigh leanann an cogadh ar aghaidh le céimeanna éagsúla ratha.
  Déanann trúpaí na Rúise an Mujahideen a bhrú. Agus íocann siad siúd mar fhreagra cogadh mianach.
  Agus an bonn siad freisin trúpaí na Rúise. Beidh an echelon a ísliú, nó beidh rud éigin eile a séideadh suas.
  Agus scaoil siad síos héileacaptair le lainseálaithe. Tá an méid a dhéanann siad thar a bheith éifeachtach.
  Mar fhreagra, déanann na cailíní magadh ar an Mujahideen. Agus déanann go leor rudaí áilleacht lick le teangacha.
  Dúirt Stalenida agus í ag tafann a fiacla:
  - Craolann fear droch-dhuine feadh na gcarraigeacha,
  Punt dó le napalm!
  Ní spárálann tú iad
  Maraigh an bastard seo...
  Conas bugs leaba a bhrú -
  Buail cosúil le cockroaches!
  Mar sin chuaigh na cailíní i mbun gnó...
  Alenka, mar shampla, lena cathlán cosnochta i bicíní, conas a gheall sí laochra Allah a scrios.
  Agus fuair sí ionfhabhtaithe cosnochta, agus tá preas faoisimh den sórt sin ag na cailíní. Agus tá sála na gcailíní cruinn agus bándearg.
  Caitheann Alenka grenade lena bharraicíní lom agus roars:
  - In ainm an USSR!
  Ghig Anyuta, ghearr sé síos an Mujahideen agus squeaked:
  - Tá an APSS imithe le fada! Tá an Rúis ann!
  Chaith Alla pacáiste pléascach suas lena sála lom, cruinn agus squeaked:
  - Ar son an athar agus a eitilt sa ghlóir!
  Agus gáire an cailín. Agus arís tabharfaidh sé seal, agus thar a bheith aptly.
  Maria, ag lámhach freisin, agus ag caitheamh suas grenade le fórsa marfach, chirped, bac a fiacla:
  - Chun na bua is mó!
  Olimpiada, ag scriobláil ar an Mujahideen, agus á mharú go han-chruinn agus ag caitheamh líomóide lena bharraicíní nochta, squeaked:
  - Le haghaidh bronntanais iontach!
  Bhris Matrena spooks freisin agus squeaked:
  - Glóir don Rúis, agus beidh Hercules ina mesiah!
  Marusya, ag leagadh amach na naimhde, agus ag caitheamh bronntanas báis ar an namhaid lena cos lom, d'éiligh:
  - Do Mháthair na Rúise!
  Seo iad na cailíní troid anseo.
  Agus greimíonn siad ar na gialla agus a mbarraicíní lom faoi na srón. Seo mar a bhrúnn siad iad.
  Agus í ag scriobláil as meaisínghunnaí Natasha, d"éirigh sí:
  - Ar ár gceart!
  Agus conas a ghlacfaidh an áilleacht agus gáire.
  Seo chugaibh na cailíní - all the girls girls...
  Oibríonn Alice agus Angelica mar snipers. Is cailíní an-álainn agus troid iad.
  Agus bhuail siad ó raidhfilí go han-chruinn. Ní féidir le beagnach aon duine déileáil leo.
  Alice, má shoots sí, ansin ar dheis sa tsúil. Agus stailc thar a bheith cuí.
  Ansin thug sí faoi deara:
  - Táimid ag troid go cróga!
  Chaith Angelica, an bhean ard mhatánach, rua seo grenade, stróic sí an Mujahideen agus squeaked:
  - Don Rúis naofa!
  Chaith Alice an fionn a bharraicíní loma, snáthaid nimhiúil, pollta ceannasaí na míleatach hAfganastáine agus squeaked:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus arís lámhaigh síos droid ó raidhfil.
  Dúirt Angelica:
  - Agus leathnaigh an mboilgeog go dtí go bpléasc sé!
  D"aontaigh Alice leis seo:
  - Ní mór duit fios a bheith agat ar an tomhas de gach rud! Tar éis an tsaoil, tá an phláinéid cruinn!
  Agus gáire na cailíní, baring a gcuid fiacla.
  Go deimhin, anseo tá siad ag troid, agus nach bhfuil sé ar eolas le haghaidh cad.
  Cogadh na hAfganastáine - eipeasóid a dó!
  Mar sin féin, bhí an cogadh Seisniach, le athrá. An chéad defeat, ansin díoltas.
  Ach don Afganastáin, bhí Putin ag iarraidh díoltas a ghlacadh. Sáraíonn tú éachtaí na gceannairí Sóivéadacha chun an Afganastáin a shárú.
  Chaill siad an cogadh don Afganastáin!
  Ní éireoidh ach leis an gceist? Súil amháin do chailíní troda!
  Bhris na cailíní an namhaid le díograis mhór ...
  Bhí cosa galánta, coirtithe, matáin agus lom na gcailíní gaisciúla ag spalpadh tríd na locháin teo a raibh grian mhí Aibreáin ag baint leo.
  Bhí na laochra Komsomol nite báistí álainn, cosúil le sióga sióga, cé go scríobtha uafásach, wounded i cathanna, titmouses corcra ar aghaidheanna neamhchiontach. Le linn an cath, dóite nó stróicthe beagnach gach éadaí de laochra glamorous na Rúise mór, agus rith siad leath-nocht, agus tóirsí gruaige: Galina, cosúil le duille óir, Angelin, cosúil le lasracha an bolcán erupting Vesuvius, clúdaithe a matáin caol, rollta ar ais cosúil le braonta mearcair .
  Taobh thiar bhí páirc ina raibh corpáin agus trealamh briste, iad go léir buailte le buamaí, cráitéir agus créachta doimhne, trinsí fágtha ó thionchar eitleáin diosca anaithnid.
  Cabúl féin, cosúil le comhlacht cráite ag galar do-leigheas, spewed amach clubanna de dubh, ach ag an am céanna, amhail is dá mba deatach lifeless. Thrasnaigh bíseanna déanta as adaimh ábhar dóite agus trasnaigh siad sa spéir i ornáid satanach.
  Thug an laoch Angelina Siberian faoi deara:
  - Déanann Fiú nádúr iarracht chun béim a chur ar ár laige daonna agus helplessness roimh na heilimintí!
  Rinne Galina, ag splancadh uisce ar an lochán le buille láidir, agóid:
  - Tá an bronntanas ag daoine chun ár réaltacht féin a chruthú. Tar éis an tsaoil, tá an intinn go bunúsach níos láidre ná na matáin. Cad iad matáin? Snáithíní próitéine díreach ina n-idirghníomhaíonn fórsaí leictreamaighnéadacha.
  D'fhéach Angelina suas ar an spéir. Ba chosúil gur chuir na guairneáin deataigh tús le cath beag eatarthu féin. Amhail is dá mba roinnte na deamhain cumhacht thar na cruinne. Na sruthanna imbhuail, trasnaithe, ansin déanta suas de chineál ar ornament, ansin, ar a mhalairt, blurred sa spás.
  Thruail Angelina a cos lom trí thimpiste ar bharr blúire miotail agus, ag stopadh, chrom sí:
  "Damn é, tá mé i dtrioblóid domhain!" Cé chomh géar is féidir a bheith!
  Dúirt Galina go fealsúnach:
  - Is éard atá sa domhan ar fad na snáthaidí, ach amháin le haghaidh maireachtála is cosúil go bhfuil sé sleek, mar gheall ar an Chonaic shod! - Agus cuireadh a shonrú. - Is féidir linn a bheith gléasta agus undressed ag strainséirí, ach táimid "bróg" amháin!
  Chaith Angelina a raidhfil suas go huathoibríoch agus scaoil sí an obstinate a bhí ag iarraidh gach duine a fhliuchadh, a bhí ar an bhfód chun bualadh leis an bhfear salach. Mujahideen le aghaidh briste thit a raidhfil as a lámha agus groaned asal. Do phreab an laoch Sibéire:
  - Bheadh tú fionnuar, ach éirí olc! Is é seo a thugann seirbhís do sheikhs!
  Chaith Galina í féin ar an talamh ar a boilg agus scaoil sí pléascadh dírithe. Trí Mujahideen socraithe síos go réidh ar an féar earrach úr. Dúirt Angelina go réasúnta:
  - Theastaigh uathu talamh na Rúise, mar sin fuair tú é, cé go raibh teorainn seasta!
  Gháir Galina go smior:
  - Faigheann rialóirí atá ag iarraidh spásanna gan teorainn go docht de réir na teorann, airgead le haghaidh a n-uaigh! Ach, ar an drochuair, tá saoránaigh curtha faoi thalamh chomh minic!
  Dúirt Angelina go dáiríre:
  - Tá an bás go holc, ach is measa fós an saol faoin cuing ... Dá truime an cuing, is deacra é a chaitheamh amach. - Ansin chuimhnigh an diabhal fiery. - Ach anois tá féasta bua á cheiliúradh againn, tá gach rud ag dul go maith, agus fiú príomhchathair dhochoiscthe an Tríú Caliphate - tá Cabúl ar ár gcosa!
  Dúirt Galina le ton tuirseach:
  - Agus cad é an pointe. Beidh sé riachtanach meileann níos déanaí, mar níor shamhlaigh muid riamh! An dóigh leat anois go ndéanfaidh na hAfganastáine gach rud dúinn? Cailín naive tá tú!
  Chuir Angelina in aghaidh seo le réasún:
  - Má ruaigimid ár bpríomh-namhaid, saorfaidh sé seo acmhainní le haghaidh tuilleadh streachailte! Caithfidh tú féin é seo a thuiscint.
  In ionad freagra a thabhairt, d'fhéach Galina ar an bpáirc trinse atá suite os a comhair. Cé mhéad fear, idir Rúisis agus hAfganastáine, a fuair bás air? Níl an domhan ifreann, ach is cinnte nach bhfuil ar neamh. I sé, b'fhéidir, fiú is dóichí - rudaí ollmhóra ar an domhan thíos i gceannas. Tar éis an tsaoil, múineann orthodoxies eaglaise go ndéantar mionlach neamhshuntasach a shábháil.
  Agus tá tromlach na ndaoine, mar gheall ar pheacaí a nádúir, doomed chun crá.
  Bhí Galina i gcónaí irritated agus dhiúltaigh a leithéid de postulate de na Scrioptúir Naofa. Sin i ndáiríre cad a mheasann an orthodox pheaca? Is fiú go nádúrtha an dúil atá ag gach duine beo gairm bheatha agus barr feabhais a bhaint amach. Ach nach iarmhairt nádúrtha é seo ar nádúr an duine? Agus an dlí doshannta na héabhlóide.
  Mar shampla, dá mbeadh an tArm Dearg á dtreorú ag teagasc Chríost - buaileann siad thú ar an leic dheas, cas ar chlé, cén chaoi a dtiocfadh deireadh leis an atharthar Sóivéadach ar fad.
  Chuaigh cailíní Komsomol ar seachrán ar bhosca pillín na hAfganastáine a bhí scriosta go neamhiomlán agus cuireadh iallach orthu luí síos faoi thine dírithe.
  Dúirt Angelina, agus í ag cuimilt an fhéir lena boinn loma, toisc go raibh a sáil an-itchy, dúirt:
  - Uaireanta caithfidh tú a bheith ag fulaingt ... Ach éiríonn fiú plúr gnáthamh, a bhfuil, i ndáiríre, an rud is measa!
  D"athraigh Galina a seasamh, le lámhaigh cruinn shéid sí leath cloigeann an Mujahideen a bhí ag tabhairt orduithe i ton ag tafann agus ag caoineadh:
  - Úsáideann Wahhabism modhanna neamh-aeistéitiúla: cúig le duine. Agus má tá níos lú acu, ansin cúlaíonn sé ar ais!
  Dúirt Angelina go brónach:
  - Cad ba mhaith leat macántacht ón sionnach?
  D'fhreagair Galina go brónach:
  - Aontaigh, mar ba mhaith leat a chreidiúint i rud éigin álainn! Fiú macántacht sionnach, nó uaisleacht mac tíre!
  B'éigean do chailíní Komsomol sracfhéachaint suas go dtí na boscaí pill a bhí fágtha ar na ceithre cinn. Tactic ársa crawling, a d'úsáid ban-laochra i gcath. Agus ní mór dom a rá, ní gan rath.
  Thóg Angelina anuas cúigear saighdiúir Taliban a bhí ag iarraidh a sracfhéachaint amach as an bhfolach i pléasctha amháin, agus dúirt go áthasach:
  - Bhuaigh arm na Rúise, mar i gcónaí. Fiú má tá buntáiste ag an namhaid!
  Rinne Galina, ag scaoileadh pléasctha smididh, gáire mar fhreagra:
  - Ní bheidh buntáiste riamh ag Mujahideen. - Ansin leagadh síos dhá cheann le lámhaigh amháin, dúirt sí. - Ní bheidh Anois!
  Is ar éigean a bhí am ag Angelina a ceann a lacha ó thionchar an luchta. Gearradh fiú snáithe de chuid gruaige fiery amach, shard uilleach. Exclaimed an dearg-haired Komsomol laoch:
  - Tá gearradh gruaige anseo saor in aisce, cé go bhfuil an leithreas costasach le déanamh!
  D'fhreagair Galina, ag gáire trína deora, a cara:
  - Tá a fhios agat, nach bhfuil sé seo greannmhar ar chor ar bith ... Go ginearálta, i gcás báis, beidh leanúint ar aghaidh, is é sin an cheist?
  Lig Angelina uirthi go raibh ionadh uirthi:
  - Agus cad é, i ndáiríre, fuss? Tar éis an tsaoil, níl aon phian, tuirse nó taithí i gceist le neamhláithreacht, ar a laghad. Mar sin tá sé i bhfad níos binne ná ár saol de thrialacha leanúnacha! - Agus ansin leis an diabhal fiery. - Tá an saol tástáil leanúnach ar an cosán caol, ach tá fadhbanna bia, ár mian chun cónaí ar bhealach mór!
  Sular fhreagair Galina í, chonaic Galina an Mujahideen agus aghaidh mongrel uirthi agus chuir sí brú réidh ar an truicear deireadh lena scúpáil. An laoch Komsomol, ag croitheadh a gcuacha dearga, gáire:
  - Tá a fhios agat, is fearr le gach duine gan eisceacht an saol ná rud ar bith. Ciallaíonn sé seo, fiú amháin inár n-intinn féin, go bhfuil charm do-thuairiscithe!
  Rinne Galina gáire, le hiarracht shoiléir:
  - Lena n-áirítear beo agus ag fulaingt! - D'éirigh an laoch órga Komsomol ar sos agus chuir sé leis i nguth níos ciúine gan imní. - Ach an bhfuil sé indéanta an solas a thuiscint gan an scáth a fhios agam. Agus bliss fhios aon pian. Tá gach solas ar eolas trí dualism!
  D"aontaigh Angelina go páirteach:
  -Má labhairt linn mar sin, ansin bhí orainn a bheith defeated ag an Mujahideen d'fhonn a thuiscint go fírinneach blas an bua. - Bhog an ball diabhaltach Komsomol fíochmhar a dhorn, scoilt blúire den leac. - Chomh maith leis sin, tar éis an tsaoil, dualism: caillte agus buaite! Bíonn an bua i gcónaí searbh le caillteanais, ach milis le duaiseanna - ní fhaigheann an bua ach searbhas, agus blas goirt an chuing "préimh"!
  Níorbh fhéidir le Galina, ag glanadh an radharc optúil, cuidiú ach aontú:
  - Sea, ar ndóigh, tá dualism áirithe i láthair i ngach rud. Mar chineál, bheadh Déity, gan dóchas, gnáthamh gan an Diabhal.
  Rinne Angelina deifir, gan an tine a stopadh, chun a cara a cheartú:
  - Leis féin, ciallaíonn an téarma Diabhal sa tSean-Ghréigis clúmhilleadh. Is é sin, rinneadh iarracht sa Bhíobla freasúra in aghaidh Dé a chur i láthair ar an mbealach is fí.
  Spreag Galina súil Mujahideen eile ó sniper, a cara:
  - Tá sé seo dubh PR. Ag iarraidh do rátáil a ardú trí do chéile comhraic a ísliú?
  Thug Angelina faoi deara go loighciúil:
  - Ar ndóigh, úsáideann gach duine i gcumhacht a chuid acmhainní riaracháin féin chun drochmheas a thabhairt ar a chéile comhraic. Tá patrún áirithe sa mhéid seo, ní fonn cumhacht a thabhairt ar shiúl, agus pribhléidí a chailleadh le umar. Dá bhrí sin, a bheith ag súil sa Bhíobla sainmhíniú oibiachtúil ar an achrann idir Dia agus Satan ar a laghad naive.
  Rolladh Galina fiú a súile gorm ar a forehead:
  - Ar ndóigh, ní féidir oibiachtúlacht a éileamh ó na húdaráis. Ach tá an cheist cé hé Satan. An t-aingeal is foirfe ag iarraidh níos mó saoirse a thabhairt don chruthú, nó... An té a tháinig chun bheith ina athair don olc agus don fhulaingt?
  Chlaon Angelina go brónach.
  - Tá pian agus fulaingt tar éis éirí chomh nádúrtha don chine daonna go bhfuil amhras tromchúiseach orm gurb é Lucifer a rugadh dóibh ... Ar aon chuma, gan dúil Dé Uilechumhachtach, ní dócha go n-éireodh le bheith cruthaithe ar a laghad . ..
  Tar éis do Galina piléar marfach a sheoladh isteach sa droichead cam ar shrón an Mhújahideen, chuaigh sé i ngreim agus é clúdaithe le fuil láithreach. D"aontaigh an laoch láithreach:
  - Sea, is ionann an t-olc agus na fadhbanna go léir a chuirtear i leith an Diabhal agus a bheith ciontach ag an fhuip a bhuaileann ná ag an té a bhuail é.
  Bhuail Angelina í féin, ag bualadh an namhaid le pléasctha gearr, agus chuir sí cnap ar an aghaidh warped is gaire, agus dúirt sí ina dhiaidh sin:
  - Tá an analaí seo a leanas níos oiriúnaí anseo: snoite an t-úinéir bata as adhmad, buille an daor leis, agus ansin deir - tá an bata olc iomlán, agus tá an t-úinéir iomlán maith!
  Thiontaigh Galina timpeall gan chuimhneamh, agus chuir cnámh briste cnámh collar an chailín pian uafásach ar na hailt inflamed. Chroch an laoch a forehead beagán, ach níor chrom sé go dtí moans. Ina theannta sin, bhuail sí, amhail is dá mba ag imirt scidilí, trí Mujahideen síos. Thit ceann de na hAfganastáine faustpatron cocked, mar thoradh air sin, d'imigh an tosaitheoir.
  Bhí an chuma air go raibh scairt tine ag lasadh tríd an gcoincréit, agus d"eitil splinters as coirp, cnámha, feoil stróicthe suas.
  Amhrán Galina, ag gáire, ag magadh í féin (ní mhairfidh tú sa chogadh gan ghreann, nó ar a laghad ní choimeádfaidh tú do shíol i ndea-shláinte):
  - Cén pian, pian maith: cluiche i gcoinne bhiotáille na Naitsithe; céad - nialas!
  Rinne an bheirt chailíní áille gáire go hard, os ard .... Agus is cosúil gur chuir gáire pollta isteach ar an Mujahideen scanraithe sin gur éirigh an lámhaigh óna taobh fliuch láithreach. Bhí an ciúnas chomh tobann agus chomh trom sin gur bhuail sé na laochra ar na cluasa. Fiú is dócha nach raibh an pléascadh ar an roicéad V-5 sa cloigeann chomh marfach!
  . CAIBIDIL #2
  exclaimed Angelina:
  - Ní dhéanfaidh aon ní screams chomh piercingly faoi chaillteanais mar lull míleata!
  Dúirt Galina go neirbhíseach a cluas lena cos nocht, agus í ag cur le héirim doshéanta:
  - Tá fuaimeanna an chatha bodhar, ach éiríonn tú bodhar nuair nach dtugann tú faoi deara deireadh an gunna!
  Rinne an Mujahideen an tasc níos éasca gan choinne - chaith siad amach na ceirteacha bána agus thosaigh siad ag béicíl ag barr a scamhóga:
  - Bin Laden kaput! A Bin Laden!
  Ní fhéadfadh an laoch Sibéire seasamh in aghaidh an aphorism arís:
  -Déileálann na daoine le droch-rialóir cosúil le beoir, ba mhaith leo é a fheiceáil fuar agus ar an mbord, ach tá siad réidh chun íoc as é, ní hamháin le píosa páipéir!
  Dúirt Galina go mín faoi seo:
  - Nuair a bhíonn an rialóir olc, tá sé luaite go maith i scéalta grinn! Agus nuair a bhíonn go leor scéalta grinn ann, éiríonn an saol níos mó spraoi! Agus fadaíonn gáire an saol! Is é sin, le ceannairí useless: tá an saol cosúil le scéal leanúnach: fada, cheerful, uafásach, ach i gcónaí sásta a fhios ag an leanúint!
  Rinne Angelina giggled go neirbhíseach.
  - Agus ní raibh a fhios agam cén fáth a rialaíonn ríthe mediocre de ghnáth chomh fada!
  Géilleadh beagnach céad caoga Mujahideen. Ina measc bhí ar a laghad tríocha buachaill ó deich go sé bliana déag d'aois, an chuid is mó i shorts agus cosnochta, a raibh in ann a buille a ghlúine coirtithe lom sna trinsí. Ag radharc na gcailíní álainn ar éigean atá clúdaithe le ceirteacha tattered, blush na buachaillí agus íslíonn a gceann, ach ag an am céanna leanann siad ag scealpadh ar na laochra eerily álainn.
  Leagann Mujahideen-Afghans síos a n-arm agus mearbhall orthu, ní fiú dóibh a bheith ann gur mór an náire leath den chath a mheas géilleadh do bheirt chailíní an-óg, atá créachtaithe go fóill. Cé chomh scanraithe is atá siad.
  Bhí an chuma ar dhuine de na buachaillí, ag scríobadh go neirbhíseach a bhonn salach ar an bhféar, gur chuir sé splint isteach ina shála lom, agus dúirt sé i Rúisis bhriste:
  - Ní sheolann aintíní mé go dtí an tSibéir, ansin reoiteoimid ár srón, ár mhéara agus ár gcosa!
  Dúirt Angelina go feargach:
  "Seolfaimid ar aon nós é, agus sa chaoi is nach n-éireoidh do chosa lom sa sneachta, buailfear go dian thú gach uair le maidí ar do chosa lom.
  Chrith an buachaill-mujahid leis an eagla, agus pléascadh isteach deora cosúil le cailín. Rinne Galina deifir chun an leanbh a chompord:
  - Tá tú fós ró-bheag. Is dócha, déanfar tú a achoimriú faoi chatagóir na sibhialtach. Ar eagla na heagla, déarfaidh tú nach bhfuil tú dháréag fós, is cinnte nach dtabharfaidh siad chuig an gcampa thú.
  Stop an buachaill mhílíste go tobann de roaring agus i níos ísle ton gutha, ag iarraidh aithris a dhéanamh ar dhuine fásta, dúirt:
  Ní fhágfaidh mé mo chomrádaithe! Tá gach duine saor in aisce nó le chéile i gcampa comhchruinnithe!
  Bhí ionadh ar na cailíní faoin misneach gan choinne a bhí ag an mbuachaill, tháinig Angelina suas agus stróic a ceann:
  - Maith thú, cuirfear chun sochair duit é ... Ach ná bíodh eagla ort, oibreoidh an chuid is mó de na Mujahideen a gabhadh sa chuid Eorpach den Rúis, ag athchóiriú monarchana agus talmhaíocht, agus do do leanaí beidh bia maith, níos fearr ná Taispeánfar do chártaí agus na scannáin is fuaire.
  Bhí na buachaillí faoi chuing tanaí go deimhin, léirigh cuid acu fiú cnámha leicne, agus thaispeáin triúr fear nocht don choim faoi chraiceann tanaí trí gach rib, agus d"éirigh a n-arm chomh tanaí sin gurbh iontach an chaoi ar shealbhaigh siad pátrúin na hAfganastáine iontu. Tá laghdú tagtha le roinnt míonna anuas ar na ciondálacha bia i dTríú Caliphate an Taliban, a tugadh amach ar chártaí ciondálacha, go dtí gur bheag an bás atá tagtha ar an daonra. Thairis sin, is é an t-earrach go traidisiúnta an t-am is gann den bhliain le haghaidh táirgí.
  Mhothaigh Galina leithscéal as na guys seo, leanaí "superhumans", a bhfuil cuma lag, ocrach cosnochta orthu anois. Rum sí ina pócaí, fuair sí barra beag seacláide Meiriceánach iontu agus baineadh geit as.
  Bhí an bronntanas a fuarthas faoi Léas Iasachta ró-bheag, agus bhí tríocha dó buachaillí (tá an chuid eile i bhfad níos sine, in éide míleata nó dóiteáin, unshaven, an-mí-thaitneamhach, hunched os a chionn, a dhéanann cuma orthu cosúil le fir d'aois!), Tá Ní bheidh go leor seacláide do gach duine.
  Tabhair do dhuine amháin agus daoine eile a chiontú? Nó caith go leor? Is é an dara ceann de ghnáth ar an mbealach amach, ach sa chás seo d'fhéadfadh sé cosúil ridiculous. Nó roinn sé thíl idir na trodaithe is lú.
  Ba chosúil gurbh é Galina Lomonosova an ceann is cothroime, agus tar éis dó barra seacláide a bhaint amach, bhain sé an clúdach go cúramach, roinn na slices, agus thug sé do na páistí Afganastáin is lú agus is tanaí iad.
  Bhí an chuma ar an iar-Mujahideen i ndáiríre a bheith briste. Ní raibh aon duine acu rushed, ní raibh iarracht, pounce nó a thabhairt ar shiúl an arm. Fíor, chuir cuid acu mallacht de chineál éigin trína gcuid fiacla, ach chomh luath agus a ghlac cailíní Komsomol céim ina dtreo, thit na spooks ina dtost láithreach agus bhrúigh siad a gceann isteach ina gcuid guaillí, amhail is dá mba ag súil le buille.
  Rinne Galina fiú snort le díspeagadh neamhthréith:
  - Tá sé riachtanach go cringed superhumans. Agus cá bhfuil a spiorad Moslamach indestructible an Taliban?
  Nuair a sciob Angelina toitín ó dhuine de na buachaillí, agus é á chaitheamh isteach san fhéar, é a mhúchadh lena mhéara de chiseled, cé go raibh sé clúdaithe le scríobacha, cosa, scairt:
  - Do dhuine a chaitheann toitíní, ag tógáil rath sa saol, ró-mhinic sos deataigh a ghlacadh!
  Dheimhnigh Galina go héasca:
  - Sin an méid a aontaím le Bin Laden, níor chóir go mbeadh fíorlaoch Mujahideen: ól, deatach agus caithfidh sé a bheith dílis!
  Tar éis na focail seo, na buachaillí gruama, réidh le pléasctha i deora tráth ar bith, pléasctha i gáire cairdiúil, agus gach rud ag an am céanna d'éirigh ar bhealach níos éasca ar an anam.
  Nuair a thug laochra Komsomol na príosúnaigh cogaidh ar láimh don aonad Rúiseach is gaire duit, rinne Angelina feisteas do Galina, ag socrú cineál splint ar chnámh collar briste. Mhol an dochtúir allamuigh láithreach go luíonn an laoch síos ar shínteán agus go gcaithfeadh sé roinnt laethanta ina n-aonar. Dhiúltaigh an laoch Komsomol an moladh seo le díspeagadh, cé gur thuig sí, ar an drochuair, go raibh go leor saighdiúirí in Arm na Rúise a ghabhfadh air láithreach. Bhí a guth géar, cosúil le glór múinteora scoile ag magadh faoi dhalta faillíoch:
  - Uair an chloig dár bua a chailleann, na laethanta deiridh is lúgha den chogadh? Sea, is é seo an pionós is cruálach a shamhlú. Agus nach mian leat a sniper is fearr a bhaint d'Arm na Rúise?
  D'iompaigh an dochtúir pale, d'éirigh a aghaidh scothaosta dull, bhí comhartha an bhinse os comhair a súl ... Galina, ag féachaint ar a eagla ach os ard, cosúil le cailín beag, gáire agus bualadh bos a lámh ar a gualainn:
  - Bhuel, ná déan é sin! Is fuath liom féin iad siúd a scríobhann séanta níos mó ná Mujahideen. Ionas go...
  Agus an cailín, feadaíl, d'fhág ...
  Ní raibh an fáinne timpeall Cabúl sách dlúth go fóill, bhris aonaid ar leith na hAfganastáine ó na coirí go dtí nóid chosanta a bpríomhchathrach. Gearradh amach an treo ó dheas, ach sa tuaisceart, áit ar thosaigh an ionsaithe ach ar 20 Aibreán, agus cuireadh moill freisin ar thrasnú sroicheann iomlána íochtair Abhainn na hAfganastáine, bhí bealaí éalaithe fós ag an Mujahideen.
  Cuireadh ina luí ar Bin Laden Cabúl a fhágáil, rith ó dheas, ansin clúdach a ghlacadh i bhfomhuireán. Bhí cabhlach fomhuirí na hAfganastáine, mar gheall ar a chaillteanais go léir, fós ar an gceann is suntasaí ar domhan, agus bhí níos lú fomhuirí comhraic ann ná na cabhlaigh eile ar fad ar domhan le chéile!
  Ach bhí siad rúnda don mhór.
  Ach ba chosúil go raibh Bin Laden chomh meabhrach briste lena fiasco polaitiúil agus míleata féin gur shocraigh sé glacadh le bás. Ní raibh sa deachtóir hysterical ar chor ar bith ach cineál uaisle agus ní bólacht a bhí ann, réidh le rud ar bith a dhéanamh ar mhaithe le moill a chur ar chruinniú le seanbhean a bhfuil a anáil níos fuaire ná an nítrigin leachtach, agus a bhfuil a greim dosheachanta. Mar sin féin, d'fhógair sé seo go poiblí, ach cad a cheap sé i ndáiríre ...
  Tugtar teanga do pholaiteoir cliste a chuid smaointe a cheilt, ach níos minice ná a mhalairt, is léir ó chaint an pholaiteoir a nochtann stuaim gan chiall!
  Bíonn Natasha ag troid go dian freisin. Agus a sáil chruinn lom, amhail is dá mba rud é go dtabharfaidh sí isteach i láthair díothaithe, agus beidh grenade ag eitilt thart agus ag cuimilt an Mujahideen go críochnúil.
  Chlaon an cailín:
  - Aon dó Trí Ceathair cuig! Tháinig an bhean amach a lámhach!
  Agus Zoya ag scriobláil ar na dushmans, agus ag baint anuas as céimeanna iomlána na míleatach, d"éirigh sí:
  - Creidim go dúiseoidh an domhan ar fad,
  Beidh deireadh le faisisteachas....
  Agus beidh an ghrian ag taitneamh
  An bealach don chumannachas a shoilsiú!
  Bhris Augustine líne ar na trodaithe Afganacha, agus ghearr sé an líne iomlán.
  Agus chonnaic sí:
  - Glóir don chumannachas sa Rúis!
  Dúirt Svetlana le gáire:
  Tá caipitleachas againn!
  Agus chaith an cailín pea marfach lena sÚil lom.
  Ansin choed sí:
  - Beidh daoine a bheith sásta
  Sonas go deo...
  An rialtas Sóivéadach -
  Tá an chumhacht iontach!
  Chaith Natasha grenade, agus iompaigh sí an umar Mujahideen, a bhí déanta as adhmad, agus chrom sí:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus ghlac na laochra é agus feadóg. Agus thosaigh na préacháin a thit isteach i swoon ag titim ón spéir.
  Agus poll siad cinnirí na Mujahideen lena n-gob. Agus polladh siad a turban agus mar sin de.
  Rinne Zoya squeaked, winking:
  - Glóir don Rúis, le dara teacht an chumannachais!
  Bhí na cailíní an-ghreannmhar. Agus sparkled literally iad.
  Rinne Augustine gáire a fiacla:
  - Bí clú agus cáil ar an athar - atá ag cogadh leis na spooks!
  Agus thóg an cailín as an bazooka cosúil le lupanet. Agus tá a chumhacht iontach ach marfach.
  Ghlac Zoya é agus rinne sí gáire:
  - Beidh bua ar shaighdiúirí Bin Laden!
  Agus thug an laoch seal an-dírithe. Agus bhuail gach piléar an sprioc.
  Ansin chrom na cailíní:
  - Anois táimid ar ais ag an pharáid,
  An tine de Bolshevism sa chófra ...
  Briogáid cumannach -
  Lenin romhainn!
  Dheimhnigh Svetlana, ag baint speal as a chéile comhraic agus rinne sí tweetáil:
  - Le haghaidh aerobatics!
  Agus thóg an cailín agus lámhaigh síos eitleán namhaid. Agus, rinne sí go han-mhaith é.
  Thug Natasha faoi deara go ionsaitheach, ag baint a cuid comhraic síos, agus ag squealed, ag baint a cuid fiacla:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus seo an cailín, conas atá sí hammering ag an namhaid. Agus ansin séideadh an umar as an túr, agus bhí an miotail stróicthe as an chabhail agus chuaigh na rollóirí i ngach treo.
  Rás siad agus sníomh ar an bhféar, agus dhó gach rud. Agus bhuail ceann de na rollóirí an Mujahideen sa bholg agus ghearr sé ina dhá leath é.
  Dúirt Natasha le wink:
  - Ar son an athar, a bhfuil an coolest ar fad!
  Agus tugann an laoch casadh thar a bheith cruinn. Tá na troideanna anseo dian agus fuilteach.
  Léim Dushmans. Dealraíonn sé go bhfuil siad literally gan líon.
  Tá na hAfganastáine ag iarraidh síocháin agus rialachas aontaithe. Ach anois tá an Rúis ar a gcríoch arís. Agus tá cathanna fíochmhar ann san Afganastáin chinniúnacha seo.
  Thug Zoya, lámhach, faoi deara:
  - Glóir do aimsir an chumannachais mhóir!
  Agus beidh an cailín a chaitheamh líomóid lena bharraicíní lom le cumhacht dúnmharaithe.
  Agus cuimilt do opponents as a chéile.
  Dúirt Augustina agus í ag baint na Mujahideen síos:
  - Glóir dár ndílseacht agus dár gcreideamh!
  Léim an ceann ruadh suas agus rith sé go dtí na spooks. Bhí a cuid gruaige copair-dearg ar foluain mar bhrat catha. Is féidir leat a fheiceáil láithreach - is é an cailín an méid is gá duit.
  Agus anois buailfidh an cailín lena sÚil naked, bándearg, cruaite smig ginearál hAfganastáine. Agus briseadh a ghiall. Ansin chonnaic an áilleacht:
  - Chun éachtaí iontacha Impireacht na Rúise!
  Arís, tá an troid san Afganastáin an-dian agus fuilteach. Aifreann de chineálacha éagsúla scrios agus bás timpeall.
  Mirabela, ag cur builleanna brúite ar spooks as an aer agus ag ardú clubanna iomlána de chlocha agus de mhiotal, le iarann leáite, cooed:
  - Is mise an píolótach is láidre!
  Bhí amhras ar Akulina Orlova:
  - Níl, tá mé an láidre!
  Agus freisin conas a bhuailfidh sé an namhaid le fórsa millteach mór le roicéad.
  Dúirt Anastasia Vedmakova go han-ionsaitheach, ag seoladh sliogáin le cumhacht millteach ollmhór óna haerárthach ionsaithe.
  An cailín, brúite a sÚil bándearg lom, coed:
  - Beimid ag troid ar son an athar,
  A ligean ar póg!
  Agus d'éirigh lenár traein armúrtha dlús a chur leis!
  Bhí fiacla péarla agus béal an-álainn ag Akulina Orlova. Agus tá a teanga an-bándearg agus galánta, in ann iontais a oibriú.
  Chonnaic an cailín:
  - Ná bíodh náiriú na Slavs ort,
  Beidh muid ag satailt ar an Taliban le sliabh ...
  Ní fhulaingfimid maslaí níos mó -
  Déanaimis an namhaid a bhrú lenár gcosa lom!
  Ar ndóigh, tá na cailíní an-greannmhar agus séiseach. Tá an oiread sin draíocht acu agus scéalta grinn éagsúla.
  Chuimhnigh Mirabela ar an gcaoi ar ligh teanga an fhir cheo a boinn chrua, dheannach de chosa lom an chailín.
  Agus cé chomh ticklish agus taitneamhach é.
  Sheinn an cailín:
  Tá muid ar an duine is láidre ar domhan
  Soak muid na naimhde go léir sa leithreas ....
  Ní chreideann an Fatherland i deora -
  Agus tabharfaimid buille inchinn do na oligarchs olc!
  Chuir Natasha Sokolovskaya, píolótach ó Lucifer, tweet:
  - Glóir don Rúis, na tíortha is mó!
  Agus le sála lom, conas brúigh. Is cailíní iad seo i ndáiríre le gáire tromluí. Agus má eitlíonn fórsa marfach na roicéid amach as a n-innill ilchuspóireacha, ansin ardaíonn trinsí agus umair!
  Tá cailíní i gcogadh na hAfganastáine, ar ndóigh, rud éigin speisialta agus uathúil.
  Seolann Stalenida roicéid de chumhacht ollmhór, marfach ag an Mujahideen.
  Agus laochra Allah a Taliban á scarúint óna chéile. Sea, léirigh an ghluaiseacht seo a hinmharthanacht. An oiread sin blianta ag troid leis an Rúis.
  Stalenida agus Veronika, ag bualadh a mbonn lom, dusty ar an ngaineamh, rolladh suas scardadh.
  Agus arís cuileoga rud an-marfach. Agus ag iompar go leor scrios.
  Sheinn Steelenida:
  - Glóir dár Motherland álainn!
  Ansin conas an teanga a ghlacadh agus a thaispeáint. Agus beidh a sÚil lom brúigh an cnaipe truicir.
  Thóg agus tharraing Victoria agus Veronica suas rud a bhí lán de neart agus cumhacht ollmhór scriosta.
  Agus ansin d'oibrigh meaisín gáis na Rúise. Agus dó páirceanna iomlána le dushmans.
  Bhí glúine seacláide-daite ag na cailíní - mar sin coirtithe. Agus tá sé i ndáiríre an-sexy. Tá craiceann beagnach na gcailíní dubh, agus tá an ghruaig fluffy, ar a mhalairt, éadrom, agus beagán órga.
  Seo roinnt áilleacht iontach.
  Agus má sheolann siad rud éigin... Bíonn cailíní áille ag lonrú le allas, agus is cosúil go bhfuil a gcraiceann coirtithe á dhoirteadh as cré-umha.
  Cé chomh a fheictear é seo.
  Chuir Steelenida, ag scrios na hAfganastáine, squeaked:
  - Tá m'arm láidir, cosnaíonn sé an domhan!
  D'fhreagair Tamara é seo:
  - B'fhéidir i gceist agat - ár n-arm!
  Sheinn Veronica agus Victoria agus iad ag lasadh spooks na hAfganastáine:
  - Níl sé ró-luath ...
  Nílimid ag iarraidh a bheith san arm!
  Ó, ó, ó -
  Nílimid ag iarraidh a bheith san arm!
  Níl guys ró-chrua do ghrá!
  Agus conas a gáire na háille.
  Bhuail Tamara a chéile comhraic agus squeaked:
  - Chun an cumannachas is mó i na cruinne!
  Sheinn Nicoletta, agus í ag caochadh a glúine lom:
  - Deir caipitleachas nach bhfuil,
  Is é an sóisialachas ár bhfreagra!
  Agus an cailín arís, amhail is dá mba ag caitheamh fórsa marfach, scrios ollmhór ar grenade.
  Bíonn Alenka agus a foireann ag troid le go leor spooks.
  Troideanna an cailín le díograis mhór. Troideanna cosúil le ollphéist. Taispeánann sé a rang ollmhór agus squeaks:
  - In ainm smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  D'fhreagair Anyuta le gáire:
  - Sa Rúis anois caipitleachas! Ionas go...
  Chaith Alenka scrios ollmhór lena sÚil nocht agus chrom sí:
  - Sóisialachas beo!
  Thug Allah le cuma sásta faoi deara:
  - Beidh ré an chumannachais mhóir ann!
  Agus arís, de réir mar a phléascann an seal dúnmharaithe.
  Cooed Maria, le cuma thar a bheith sásta, agus bhrúigh an Mujahideen, a crawls cosúil le locusts:
  Bíodh ré chumannachais ann!
  Agus arís, conas bronntanas dúnmharaithe báis a chaitheamh.
  Dúirt Olympias go han-ionsaitheach, agus é ag leagan amach na sluaite Taliban, agus ag caoineadh:
  - Ar son an greatness na Rúise cumannach!
  Agus arís, mar a chaitheann cailín a cos lom a leithéid de scrios gan fasach.
  Marusya, ag polladh na naimhde, agus iad a bhaint as an gunna meaisín, agus ag imirt le tíleanna an phreasa, squeaked:
  - Don Rúis naofa!
  Nuair a ghearr Matryona tríd an namhaid, agus é á ghearradh, d'éirigh léi:
  - Ar son Dé Perun!
  Dheimhnigh Elena:
  - Agus do Svarog!
  Ghearr Alla síos líne dushmans agus roar:
  - Agus ná déan dearmad ar an Máthair iontach na Déithe Lada!
  Dúirt Maria, agus í ag leagan amach an Mujahideen:
  - Tá móráltacht ár Motherland i ngach rud!
  Olympias conas a leabú ó lainseálaí grenade, agus stróiceadh as a chéile na naimhde agus squeak, ag barr a scamhóga:
  - Buaimid gan eisceacht!
  D"aontaigh Anyuta go hiomlán leis seo:
  - Sea, tá ár bua dosheachanta!
  Agus do thóg an laoch é, agus d'oibrigh an tsáil lom.
  Agus as umar na hAfganastáine - bhí an túr stróicthe.
  Chan Matryona le gáire:
  - Beidh gach rath linn!
  Leanann na cailíní ar aghaidh ag troid le mujahideen gan líon cosúil le ionsaí de scamall locusts.
  Cé mhéad acu atá anseo - a great many.
  Ach tá go leor cailíní ann freisin. Agus tá siad an-álainn.
  Chuaigh Viola agus Malvina i ngleic le dushmans na hAfganastáine go han-cháiliúil. Agus déanaimis iad a bhrú le brúidiúlacht.
  Chuaigh Viola i ngleic fiú, ag caitheamh grenade roicéad-ghluaiste lena cos lom:
  - Tá mé ag scriosadh gach rud!
  Agus conas a thabharfaidh sé seal cruinn dea-dírithe don Mujahideen.
  Thug Malvina faoi deara, agus í ag scríobh go han-chruinne ar spooks freisin:
  - Ár bua sa chogadh naofa!
  Agus arís caithfidh sé grenade le cabhair ó shála lom.
  Is iad seo na cailíní - an onóir is airde dá rang.
  Bhí bua ag Viola fiú:
  - Beidh cathair ar Véineas agus Mars freisin!
  D"aontaigh Malvina leis seo go héasca:
  - Beidh crainn úll faoi bhláth ann!
  Bhí áilleacht an-mhór idirdhealú ag na cailíní agus bhí meas ollmhór orthu.
  Ach anseo arís, tá Gerda as measc na n-amhais ag bogadh ar an umar.
  Agus tá an laoch cosnochta agus i bicíní freisin.
  Agus tá sí ar umar speisialta - fionnuar - "Leopard" -3. Agus is carr mór é seo, caithfidh mé cumhacht a rá.
  Agus léi, tá na cailíní beagnach naked freisin.
  Caitheann Gerda lena bharraicíní lom agus squeals:
  - Glóir do ré na dteicneolaíochtaí nua!
  Agus conas a tairní sé an namhaid.
  Agus pléascfaidh teilgeán ilroinnte ardphléascach de chumhacht millteach ollmhór.
  Eitilt an Mujahideen lena lámha agus a gcosa stróicthe amach chuig treoracha i bhfad i gcéin.
  Shéid duine acu a cheann i gclogad. Caitheadh suas í agus ciceáil suas í.
  Agus chaith an cailín Aurora an ceann cabáiste seo lena cos lom.
  Ansin squeak an cailín:
  - Is é ár rith an coolest!
  Agus thug sí seal an-chruinn agus dea-dhírithe. As a baineadh amach dosaen Mujahideen.
  Bhí aoibh gháire ar Aurora:
  - Tá crainn úll faoi bhláth, beidh stobhach againn!
  Gerda ar an umar brúite dushmans. Agus bhí sí, agus a cairde, shots ó dhá ghunna de chineál dúnmharaithe.
  Bhris Charlotte, agus í ag brú a bharraicíní loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha agus d"éiligh sí:
  - An pantomaim cáiliúil Cheops!
  Ansin pléascfaidh an áilleacht amach ag gáire.
  Dúirt Christina, ag fucking na hAfganastáine le gunna meaisín:
  - Go raibh Dia linn!
  Dúirt Magda go loighciúil:
  - An bhfuil cailíní murky cosúil linne ag teastáil uaidh cosnochta?
  Gerda coed:
  Tá cumhacht iontach ag teastáil uaim!
  Agus conas a bhuaileann sé an namhaid le diúracán deadly. Agus chuaigh mais na marbh agus an scriosta láithreach.
  Thug Charlotte faoi deara agus í ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena sÚil lom:
  - Tá sé cosúil le arm Lucifer!
  Tar éis sin, sparkles an áilleacht le fiacla Pearl.
  Céasadh Mujahideen ceann de na cailíní. Smearaigh siad a boinn loma le hola lus na gréine, agus bhunaigh siad brazier. Agus thosaigh an lasair ag lí sála lom, cruinn an chailín.
  Agus bhí sé chomh iontach. Agus caressed literally a aonair.
  Chuir Gerda go feargach:
  Rósta muid sibh ar fad!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Táimid ar dtús i súile an bhiotáille - beidh orainn a fheiceáil! Agus ansin beidh muid Fry iad go léir agus iad a ithe!
  Laochra ar ndóigh ag airde iontach.
  Anseo thosaigh siad ar an Mujahideen a bhrú le boilb. Agus d"éirigh go han-mhaith leo. Fola poured ó faoi na rollóirí, agus na cnámha crunched. Bhí cuma iontach ar gach rud.
  Dúirt Gerda le gáire:
  - Is cobra rabid mé!
  Agus arís, amhail is dá mba i biotáillí, thrashes sé. Seo é a creidiúint.
  Agus tá buama i ndiaidh buama á leagan ón aer. Agus ní thugann siad trócaire don phacáiste iomlán seo den Taliban.
  Chas Charlotte ag na píolótaí trí Skype agus squeaked:
  - Go mbainfear amach ár gclár stoirmiúil!
  D"aontaigh Christina leis seo:
  - Ar ndóigh beidh sé!
  Agus sa spéir, Albina, amhail is dá mba hammering ag spooks. Agus beidh sé ina chúis le go leor scrios.
  Ansin chirs sé:
  - Is dragan fionn fíor mé!
  Agus seolfar Alvina ón aer cosúil le roicéad, agus bainfear na naimhde.
  Ansin beidh sé roar:
  - Chun ré an cumannachas ollmhór!
  Dúirt Albina, ag ciceáil na mbiotáille as an aer:
  - Agus ní iontach ach an oiread!
  Cailíní, ar ndóigh, le samhlaíocht.
  Lean an cogadh idir an APSS agus an Afganastáin ar aghaidh ...
  Lámhaigh Natasha ar shaighdiúirí Impireacht na Taliban, go litriúil ghearr sí síos iad agus chan...
  Go raibh an ghrian i gcónaí
  Go mbeadh neamh i gcónaí...
  Go mbeadh máthair i gcónaí -
  Go mbeinn i gcónaí!
  Agus seolfaidh an cailín, lena bharraicíní nochta, grenade dúnmharaithe ag na hAfganastáine. Agus beidh mais laochra an Impireacht Ioslamach a stróicthe as a chéile.
  Bíonn Zoya ag seinm agus ag canadh freisin:
  - Bí glóir, glóireofar thú, is tú ár nDomhan!
  Ár bhforaoisí agus ár bpáirceanna dúchasacha!
  In ainm an Uilechumhachtaigh,
  Is tusa ár dteaghlach, naofa!
  Agus lena bharraicíní loma, caithfidh sé rud chomh marfach ar an Mujahideen freisin.
  Sea, bhí fadhb thromchúiseach ag laochra na himpireachta bunúsacha.
  Lean an Agaistín rua ar aghaidh ag gearradh na Mujahideen agus ag sméideadh, ag baint a gcuid céimeanna síos:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus mar a chaitheann sé bronntanas báis lena bharraicíní loma de chumhacht dúnmharaithe, ag cuimilt naimhde as a chéile.
  Agus cuireann Svetlana freisin rud éigin marfach leis na naimhde, agus scriosann sé an comhlacht.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Glóir do mo Motherland!
  Agus caithfidh sé féin, freisin, bronntanas díothaithe lena bharraicíní loma d"fhórsa marfach.
  Níl na cailíní seo ach uafásach.
  Tá na laochra baineanna tar éis dul i mbun na hAfganastáine, agus sceallóga ag eitilt ó Impireacht na Taliban.
  Thug Natasha, ag lámhach ar an Mujahideen, agus a ghearr síos iad, faoi deara:
  - Molfaimid Dia leis an Ainm Svarog!
  Agus gan stró, conas bronntanas dúnmharaithe díothaithe a sheoladh.
  Tá na cailíní i ndáiríre mar tháscaire ar na haerobatics is airde.
  Bhrúigh Zoya a clúidín scarlet ar an gcnaipe bazooka, bhuail slam ar an Mujahideen agus squeaked:
  - Don APSS!
  Agus beidh Augustine a ghlacadh freisin agus a buille na trúpaí buí. Agus bainfidh sé agus sciobfaidh sé go leor Mujahideen:
  - Ach chun cónaí mar a rinneadh cheana, ach chun cónaí de réir Brezhnev!
  Tá mé balbh, tá mé balbh, ní féidir liom!
  Agus a bharraicíní loma, seolfaidh sé rud an-mharfach arís. Seo é an cailín.
  Agus tá Svetlana, freisin, sa chath ina bhratéad an-troda. Agus troideann sé go éadóchasach. Agus tá sé in ann a ghearradh amach ar mhais na militants chun cinn as an Impireacht Ioslamach Taliban.
  Agus roars an cailín:
  - Glóir don chumannachas Svarog!
  Agus deimhníonn daoine eile:
  - Glóir don chumannachas!
  . CAIBIDIL #3
  Elizabeth lámhach ar an namhaid. Agus úsáideann freisin bharraicíní lom. Tá umar maith aici, atá in ann opponents a tholladh tríd. Agus ní mór an cailín seo a rá, díreach
  sár-aicme.
  Agus scaoil sí, agus buaileann sí naimhde.
  Agus canann:
  - I mbuaidh smaointe neamhbhásmhara an chumannachais,
  Feicimid todhchaí ár dtíre...
  Agus bratach dhearg ár dtíre,
  Beimid dílis i gcónaí gan staonadh!
  Lasann Ekaterina an namhaid freisin, buaileann sé tríd agus tríd, agus briseann trí túir na ngluaisteán. Ansin scread sé:
  - Glóir don chumannachas Lada!
  Agus úsáideann freisin bharraicíní lom.
  Tá Elena ag lámhaigh ar an Mujahideen freisin. Bualadh an Impireacht Taliban. Buaileann sé í tríd agus tríd, agus squeals:
  - Is é ár gcúis ceart!
  Agus buaileann Euphrosinia naimhde go han-chruinn freisin. Agus canann:
  - In ainm smaointe iontach! Beidh an villain a defeated!
  Agus freisin conas winks sé ag a chuid comhpháirtithe.
  Agus conas a léimfidh umar Elizabeth. Agus scriosaimis na trúpaí Mujahideen. Agus bhí sé fiáin.
  Bhí na cailíní ag canadh agus ag gáire:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Agus arís lámhaigh siad an-cruinn.
  Ba iad seo na cailíní - rud atá uait!
  Agus sháraigh siad na naimhde - Mujahideen go cáiliúil.
  Anseo sa spéir, thug na cailíní dushmans freisin.
  D'aistrigh Anastasia Vedmakova, ag lámhach eitleáin, chuig spriocanna talún. bhrúigh sí iad agus squealed:
  - Tá muid cailíní cróga, cróga. cróga,
  Tá buachaillí curacha an-ghleoite againn!
  Meileann muid te iad
  Agus ansin spit againn, thar an ghualainn chlé!
  D'eisigh Akulina Orlova, comhraic fucking:
  - Agus tú ar an mbóthar!
  Agus leag sé síos an Mujahideen cosa lom.
  Bhuail Mirabela Magnetic trúpaí an Taliban freisin agus chrom sí ar a cuid fiacla:
  - Beidh go leor bua!
  Agus thosaigh a bharraicíní lom ag bogadh.
  Ba iad seo na cailíní - díreach superclass!
  Throid Alenka agus a fhoireann leis na Mujahideen. Agus d'fhéach sé an-fuanúil.
  Choinnigh na cailíní an chosaint agus chaith siad bronntanais scriosta ar shaighdiúirí Impireacht na Taliban a bhí ag teacht chun cinn agus a mbarraicíní lom.
  Thug Alenka bronntanas díothaithe lena sÚil nocht agus sheinn sé:
  - Alek, chaillfidh deora an tsonais!
  Thaithnigh Anyuta bronntanais an bháis lena bharraicíní loma agus í squeaked:
  - Mar a chanann a hanam cruit!
  Bhuail Alla freisin trína clúidín scarlet a bhrú ar chnaipe an bhasúca agus thug amach:
  - Drip, drip, drip, agus súile gorm Alenka, deora ag titim ar an spear!
  Chiceáil Maria le cabhair óna barraicíní loma agus squeaked:
  - Ceart ar an sleá! Agus mummy!
  Olympias, freisin, conas a gáire, agus a fhiacla péarlach lom.
  Is cailín annamh áilleacht agus charm í.
  Ag an am céanna, déanann an laoch giggles agus squeals:
  - Glóir do ríthe an chumannachais!
  Agus lena sála lom géillfidh sé do bhronntanas dúnmharfach an bháis.
  Tá fonn ar Marusya troid freisin...
  Agus scriobhálann sé ag an Mujahideen le déine mór as gunnaí meaisín. Agus caitheann sé bronntanais an bháis lena sála lom.
  Agus deir:
  - Don chumannachas iontach!
  Buaileann Matrena saighdiúirí impireacht na Taliban freisin. Mows iad le déine mór. Agus exclaims, winking:
  - Le haghaidh bua den scoth!
  Dearbhaíonn Alenka go ionsaitheach, ag gearradh síos ar an namhaid:
  - Is é ár Rúis an chéad cheann agus iontach!
  Agus caitheann sé freisin bronntanas dúnmharfach díothaithe lena chos lom.
  Dearbhaíonn Anyuta le magadh, gearradh síos ar shaighdiúirí Mujahideen:
  - Glóir don Arm Dearg!
  Agus throws arís ar an namhaid, bronntanas killer de díothú.
  Agus beidh Allah tús a opponents scrios. Agus freisin a bharraicíní lom crush na naimhde go maith.
  Agus cuileoga bronntanas an bháis a chaitear le cosa lom.
  Agus is cailín an-troda í Maria freisin i gcath. Agus tá a cuid shots an-chruinn agus bhuail siad an namhaid le ráthaíocht.
  Agus is carachtar troid é an cailín seo freisin.
  Shoots féin agus squeals:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Buaileann Olympias an namhaid. Buaileann sé síos an Mujahideen agus deir sé le gáire:
  - Glóir dár Motherland!
  Agus arís, déanaimis buaileadh ar na hAfganastáine.
  Agus le toes lom chun bronntanais an bháis a chaitheamh ag opponents.
  Seo iad na cailíní in arm na Rúise.
  Agus shoot siad ag an namhaid, bhuail siad go sonrach air.
  Tá Marusya ag lámhaigh ar an namhaid freisin. Agus déanann sé go han-mhaith é.
  Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Glóir don CPSU!
  Agus winks leis na súile corcra.
  Agus throws arís bronntanas scrios leis na cosa lom. Tá an cailín seo díreach iontach.
  Tá Marusya álainn, agus beagnach nocht.
  Matrena shoots freisin ag an namhaid, agus an-cruinn. Buaileann sé é agus squeaks, ag bac a fhiacla:
  - Neamh agus Talamh - mo ghrá!
  Agus freisin an cailín conas a soak an namhaid le cabhair ó na sÚil lom na cosa.
  Is breá le cailíní a mharú - is cailíní iad seo!
  Troideann Stalenida go dian freisin i gcoinne na Mujahideen.
  Agus seolfaidh an cailín seo roicéad ag saighdiúirí Impireacht Taliban. Agus conas a scriosfaidh sé mais saighdiúirí na hAfganastáine. Seo cailín - a ligean ar a rá go díreach cad is gá dúinn.
  Steelenida coed:
  - Don athartha - an USSR!
  Troideann Veronica freisin le naimhde go dian. Agus caith bronntanais mharfacha an bháis le toes lom.
  Agus cé go squeals an cailín:
  - Don chumannachas iontach!
  Tá Victoria ag troid. Mar sin bhrúigh sí a cosa lom, coirtithe ar an lainseálaí agus mar a bhuail sí an Mujahideen. Chroith sí as a chéile iad agus chrom sí:
  - Muinín mo athar!
  Agus Seraphim mar soinneáin ar an namhaid. Conas a leagfaidh sé síos agus a scriosfaidh sé aifreann Mujahideen, ag tafann:
  - Chun ár nAthair!
  Níl sna cailíní seo ach miracle.
  Oleg Rybachenko, troideann an buachaill bás a fháil leis na cailíní freisin. Tá sé ina trodaire fíor, agus coolest ar fud an domhain.
  Gearrann an buachaill saighdiúirí na hAfganastáine le claimhte agus caitheann sé bronntanais chucu le cabhair óna bharraicíní nochta.
  Agus cé go canann sé:
  - Má tá an fortress ar an mbealach,
  Thóg an namhaid...
  Is gá a sheachbhóthar ó chúl -
  Tóg í gan urchar!
  Agus arís an buachaill agus an cailín, mar aon leis, Margarita mar a feadóg mhór.
  Agus na préacháin, tar éis taom croí, titim ar an cinn na saighdiúirí Mujahideen.
  Gearrann Margarita Korshunova an Mujahideen le claimhte, tá an cailín géar seo ag squeaks:
  - Glóir do ríthe an chumannachais!
  Agus arís déanfaidh sé a chos lom a thonnadh, agus snáthaidí nimhiúla a chaitheamh ar naimhde.
  Is iad na páistí seo na fíor-arrachtaigh.
  Oleg Rybachenko, ag scriobláil ar a chéile comhraic, agus é ag tabhairt amach:
  - Mura raibh ann ach ceann iomlán!
  Beidh muid i gCabúl go luath,
  Sin go léir atá ann dó!
  Dheimhnigh Margarita é seo agus í ag cur as dá comhraic:
  - Sea, beidh muid i gCabúl!
  Agus mar a thógfaidh sé bronntanas an bháis lena shála lom.
  Is iad na páistí seo na fíor-arrachtaigh.
  Agus troideann siad mar laochra óga. Cé go bhfuil cuma orthu ach dhá bhliain déag d'aois. Ach ní fhéachann siad ach le leanaí.
  Anois tá Bin Laden ina ollphéist go gcuireann siad eagla ar pháistí. Mar a bhí roimhe seo, bhí eagla orthu roimh Hitler. Agus tá sé seo, ar ndóigh, suimiúil agus loighciúil freisin.
  Agus d'éirigh leis na Mujahideen in áiteanna áirithe ding isteach i gcríoch na Rúise.
  Sin an fáth gur Mujahideen iad agus go bhfuil líon láidir acu.
  Sna sráidbhailte a gabhadh, ghlac trúpaí an Impireacht Taliban agus gan leisce cinneadh a flog agus buille na mná agus leanaí go léir le bataí ar na sála, agus go simplí faoi ghlas suas fir fásta.
  sruthán i seideanna. Go deimhin, tá siad contúirteach, agus ní gá daonchumhachta a bheith ag na Mujahideen. Agus is féidir mná a éigniú. Agus tógadh na fir agus bhrúigh siad isteach sa scioból. Cé a resisted
  lámhachadh ar an láthair iad. Caitheadh na déagóirí go léir a raibh a mustaches ag briseadh tríd cheana féin freisin isteach sna botháin, in éineacht le fir fásta, le gásailín. Go deimhin, is féidir leo troid cheana féin.
  Thóg an Mujahideen é agus chuir trí thine é. Agus do loisceadh na fir beo. Agus buachaillí nach raibh níos sine ná ceithre bliana déag agus bhí na mná go léir, beag beann ar aois, undressed agus thosaigh a flog le fuip.
  Agus ansin buille ar na sála le bataí bambú. Thit roinnt leanaí níos óige agus roinnt mná d'aois a crúba ó turraing an phian. Buaileadh daoine eile ionas nach raibh siad in ann an fód a sheasamh.
  Agus tá a chosa lom ata.
  Ansin phioc na Sínigh suas iad agus thiomáin siad le beaignití ina dtreo. Is créatúir éadrócaireach iad seo.
  Agus mar sin cuireadh tús le hordú nua faoi rialú an Taliban.
  Agus níl anseo ach an tús.
  Tá barraíocht iolrach ag na Mujahideen sna coisithe, ach tá eitlíocht i bhfad níos laige agus trealamh ar chaighdeán níos lú agus níos measa agus airm throma. Déantar go leor umair Afganacha as
  crann. Agus ní dhéanann sé sin níos láidre iad.
  Seo Gerda, ina carr, an-cháiliúil crushes saighdiúirí an Impireacht Taliban. Agus bhuaileann sé iad le déine mór. Agus oibríonn a gunna.
  Bhuail Gerda cosa an chéile comhraic lena bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Glóir d'amanna an chumannachais i measc na nGearmánach!
  Scaoil Charlotte freisin lena cosa lom agus squeaked:
  - Glóir do laochra an chumannachais!
  Thóg Christina é agus bhuail sí an namhaid, ag brú an cnaipe lena nipple scarlet agus squeaked:
  - Agus glóir dár Motherland!
  Agus Magda conas an namhaid a bhualadh, ag baint úsáide as a bharraicíní nochta agus ag cothú:
  - Ról ár Motherland feadh na gcéadta bliain!
  Agus freisin bhuail an namhaid.
  Agus tá siad seo ag troid háille - rang super agus hyper.
  Laochra den phróifíl is leithne agus ón tástáil chomhrac.
  Tá Albina agus Alvina, píolótaí comhraic ón nGearmáin, ag bualadh an Mujahideen freisin.
  Agus déanann siad é le díograis mhór.
  Agus úsáideann siad bharraicíní lom.
  Scaoileann Albin eitleán hAfganastáine sa spéir agus squeals:
  - Chun cumannachas i dtíortha forbartha!
  Scaoil Alvina síos an t-eitleán lena bharraicíní loma agus dúirt leis:
  - Agus i bhforbairt freisin!
  Cailíní a bhí iontu seo i ndáiríre - rud atá uait!
  Agus crush an Mujahideen. Agus anois tá eitleáin na hAfganastáine lámhaigh síos sa spéir.
  Agus ansin bogann siad ar aghaidh go dtí spriocanna talún.
  In éineacht leo tá Helga, cailín blonde an-álainn freisin.
  Agus thrash an namhaid.
  Agus gearr amach an t-eitleán lena bharraicíní loma agus cú:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus leagfaidh Albina síos carr na hAfganastáine, ligfidh sé dó agus cuirfidh sé leis:
  - Chun na fairsinge is mó!
  Agus gearrfaidh Alvina aerárthach ionsaithe Mujahideen agus tabharfaidh sé amach:
  - Don bandia Hera!
  Agus glac gáire.
  Déanann Helga freisin, gan smaoineamh ar an iomarca, na hAfganastáine a bhrú agus a roars:
  - Glóir dár dTráthair iontach!
  Agus knocks síos naimhde go han-oiriúnach.
  Agus tá Natasha agus a foireann fíochmhar.
  Scriosann siad an Mujahideen ina maiseanna móra. Agus agus iad ag canadh:
  - Agus cuileoga ar each sciathán,
  Rúis ó na mílte bliain i bhfad i gcéin!
  Buaileann Zoya an namhaid freisin le cabhair óna héadaí agus a blathers:
  - Don Rúis ina rialaíonn Déithe na Rúise!
  Chuir Augustine le gáire, ag brú na naimhde. agus sála lom a úsáid chuige seo:
  - Don APSS!
  Agus freisin conas lámhaigh a chur leis trí bhrú an nipple scarlet ar chnaipe an bazooka.
  Agus Svetlana freisin exterminates go sonrach naimhde.
  Agus úsáideann freisin bharraicíní lom. Agus ghearrann sé go leor Mujahideen.
  Agus tú ag canadh:
  - Tá cónaí orainn ar Domhan ár n-athar,
  Is clann glórmhar iad garchlann Svarog!
  Bhrúigh Natasha an cnaipe bazooka le nipple ruby agus leag sí amach umar Mujahideen, d'eisigh:
  - Agus muid ag eitilt ar chapall sciathán,
  Táimid sna mílte bliain i bhfad i gcéin!
  Bhain Zoya an Mujahideen amach i bpléascanna. Agus corpáin á carnadh aici ó shaighdiúirí na hImpireachta Ioslamaí, d"éirigh sí:
  Rúis gáire
  Agus adeir agus ag canadh...
  I ngach aois, sin an fáth go bhfuil sé an Rúis!
  Agus í ag scriobláil ar na naimhde, thug Augustine faoi deara go han-ionsaitheach, ag caitheamh grenade lena sÚil lom:
  - Beidh muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Agus freisin conas a bhuaileann sé an Mujahideen. Agus láithreach gearr síos líne iomlán acu.
  Agus Svetlana exterminates freisin na saighdiúirí an Impireacht Ioslamach. Agus ar bharraicíní cos na cumhachta millteach, caitheann sé bronntanais, agus canann:
  - Glóir do ré an chumannachais chreidmhigh,
  Creidim nach mbeidh pacifism againn!
  Agus brúigh an cailín cnaipe an bazooka agus bainfidh sí an nipple sútha talún go críochnúil.
  Agus anseo tá áilleacht eile ag troid.
  Mar shampla, Jane Armstrong. Ba chóir a thabhairt faoi deara freisin cailín áilleacht an-suimiúil agus troid.
  Brúiteann sé an Mujahideen brú agus, ag squeaking, deir:
  - Seo chugainn an samhradh!
  Bhris an cailín ar na hAfganastáine, ghearr síos iad agus choiligh:
  - Chun an athar agus saoirse go dtí an deireadh!
  Gertrude blasted freisin ag an namhaid. Scaoil sí síos umar Mujahideen agus squeaked:
  - Don chumannachas iontach!
  Agus seolfaidh Malanya rud marfach ag an namhaid. Bainfidh sé ina phíosaí é agus squeak:
  - Tá mé ag dul go dtí an féar!
  Agus beidh Monica ag brú ar an namhaid le rud éigin marfach agus chirp, ag bacadh a fiacla:
  - Breathnóidh mé ar an spéir shoiléir agus tuigim go bhfuil cónaí orm!
  Thóg Jane é agus choed:
  - Beidh clog ag glaoch sa spéir!
  Sá Gertrude isteach sa namhaid agus squeaked:
  - Beidh sé ag cur báistí torrentially!
  Malanya conas madra a dhéanamh ar an namhaid le squeal:
  - Tá mé ag dul go dtí m'óige!
  Bhris Monica ar an Mujahideen, bhris sí carr an namhad agus chan sí:
  - Báisteach samhraidh domsa!
  Tá na cailíní seo díreach iontach!
  Thug Natasha faoi deara go láidir, ag lámhach naimhde agus bia:
  - Is laochra móra Svarog muid!
  Agus caithfidh sé bronntanas marfach báis ar an namhaid lena bharraicíní.
  Thóg Zoya é agus phléasc sí an namhaid le pléasctha uathoibríoch. Bhuail sí síos é agus chrom sí:
  - Don Rúis Svarog!
  Agus chaith sí bronntanas an díothaithe lena bharraicíní nochta.
  Augustine, freisin, cosúil le slap ar an namhaid. Agus beidh toes lom caith bronntanas killer de díothú. Stróicfidh sé an namhaid as a chéile agus squeak:
  - Chun an ghluaiseacht i dtreo cumannachas!
  Agus buaileann Svetlana freisin an namhaid cosúil le shuganet. Agus briskly múch an namhaid. Agus glacfaidh a sála lom, agus gheobhaidh bronntanas marfach an bháis. Agus buailfidh a lán naimhde.
  Agus ansin canann an cailín:
  - Is é ár dtuairim an chuid is mó comhraic,
  Tháinig mé cailín, an-fionnuar!
  Tá na cailíní sin díreach iontach.
  Cuireann Natasha í féin ar bhealach an-chomhraiceach.
  Ach troideann Oleg Rybachenko freisin go dian.
  Agus ghearr an buachaill an Mujahideen le claimhte agus squeaks:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus caitheann sé bronntanas dúnmharaithe an bháis ar a bharraicíní.
  Tá an leanbh seo díreach iontach.
  Agus Margarita Korshunova, buailte go críochnúil ar naimhde. Agus leis an toes lom de na cosa de na naimhde milleann.
  Ansin scread sé:
  - Is sár-chailín mé!
  Agus arís, le méara lom, conas a sheoladh cluichí géar agus nimhiúil ag an namhaid.
  Agus ansin tógfaidh na páistí é agus feadaíl. Agus cuirtear an t-uafás préacháin ar strae láithreach agus titeann sé ar na naimhde, ag briseadh tríothu. Agus éiríonn na skulls lán de phoill.
  Ligean le rá seo mar a chuaigh an disassembly i ngleic.
  Agus leanaí, go hoibiachtúil ag labhairt, ag troid agus bás a fháil.
  Chan Oleg Rybachenko, ag gearradh an Mujahideen ina phíosaí.
  Bhí sé chomh álainn
  Tar éis éirí Fear an sclábhaí an comhchoiteann!
  Agus arís, le toes lom, seolfaidh an buachaill bronntanas marfach an bháis chuig naimhde gan mórán searmanas. Is killer fíor é seo.
  Ghlac agus chan Oleg Rybachenko:
  - Ta, ta, ta, táimid ag tabhairt cat linn!
  Agus arís, le toes lom, an slams marfach ag an namhaid. Agus tá sé an-ionsaitheach.
  D"eisigh Margarita, ag brú na naimhde, agus á baint le seatanna dea-dhírithe:
  - Glóir do ré cumannachas na Rúise!
  Agus arís chaith sí bronntanas marfach ar an namhaid lena bharraicíní loma.
  Anseo tógfaidh na páistí arís é agus feadaíl. Agus thit aifreann préacháin ar chinn na saighdiúirí Síneacha. Seo mar a chuaigh a ndíothú iomlán.
  Agus tá na páistí lán díograis agus fonn chun troid i ndáiríre.
  Shoots Alenka ar an namhaid agus squeaks:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus caithfidh sé bronntanas báis le cos lom chiseled.
  Ligean le rá go bhfuil na cailíní seo an-troda.
  Scribbleálann Anyuta ar an namhaid agus squeals go bodhra:
  - Chun ár Motherland iontach.
  Agus lena shála loma caithfidh sé suas an rud a thugann scrios agus bás.
  Agus múchann Alla na naimhde le pléasctha. Gearrann sé go leor Mujahideen síos, agus caitheann sé grenades lena bharraicíní loma agus a squeaks:
  - Le haghaidh buanna móra nua!
  Agus freisin conas a bhuail le pléasctha marfach.
  Ach cuireann Maria síos ar a naimhde freisin le speal marfach. Agus le sála lom, caitear rud éigin an-millteach ar na naimhde. Agus adeir a chuid fiacla:
  - Beidh an Rúis mar chraobh!
  Agus beidh na Cluichí Oilimpeacha, freisin, buille an namhaid le fuinneamh iontach. Agus tabharfaidh sé anuas dorn dúnmharaithe, nó sledgehammer, ar an namhaid. Agus bain úsáid as freisin toes lom.
  Agus roar:
  - Chun an Rúis is naofa!
  Agus bares a fhiacla i Grin.
  Tá Marusya i riocht troda freisin agus í ag sciobadh, ag cur bac uirthi:
  - Stróicfidh mé Mujahideen ina phíosaí thú!
  Agus lena bharraicíní nochta caitheann sé an bronntanas báis is mó dá bhfuil ann.
  Agus beidh Matryona, amhail is dá mba ag naimhde, casúr. Agus beidh sé Gortaítear go mór di. Agus tiománfaidh sé go leor Mujahideen isteach i gcónra Matryona. Agus squeak, ag baint a fhiacla:
  - Tá mé an troid is mó ar domhan!
  Agus gáire.
  Seo iad na cailíní anseo - tá guth na n-áille sona.
  Brúiteann Stalenida a chéile comhraic, scriosann sé an Mujahideen agus roars:
  - Chun an ósta mór na déithe na Rúise!
  Agus caithfidh sé freisin grenade lena bharraicíní loma.
  Agus beidh briseadh an mais an Mujahideen.
  Is iad seo na cailíní - an rang is airde agus super.
  Casann Veronica maidí rámha agus scairteann:
  - Chun an athar, ár máthair!
  Agus arís gearrann carr na hAfganastáine a bharraicíní loma.
  Scrios Victoria saighdiúirí swarthy. Baineann sé iad mar speal agus ag gáire go géar, a deir:
  - Chun ár nAthair gan teorainn!
  Agus le toes lom, caitheann arís bronntanas an bháis.
  Agus tá Seraphim cosúil le lúpán de na Mujahideen freisin. Agus ón bazooka spíonfaidh sé bronntanas an bháis tríd an gcnaipe a bhrú le clúidín scarlet.
  Seo é - bean ag troid.
  Agus murmurs:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Agus tá Alice agus Angelica fós ag troid. Is snipers iad na cailíní seo. Agus scaoil siad ar na Sínigh le fórsa marfach mór.
  Agus buail ar dheis ar an sprioc le cruinneas iontach.
  Ag an am céanna, roars Alice:
  - Is mise an duine is láidre ar domhan!
  Agus gan stró, conas a ghlacfaidh sé agus a sheolfaidh sé bronntanas díothaithe, ag scrios an Mujahideen.
  Agus buailfidh Angelica an t-arm swarthy freisin. Agus bain úsáid as bharraicíní lom. Agus brúann sé an truicear le clúidín scarlet a chliabhrach agus mutters:
  - Glóir do mo shaoghal!
  Agus freisin conas a gáire.
  Seo iad na cailíní, is cailíní iad na cailíní go léir.
  Canann Alice go bríomhar agus go gníomhach, ag lámhach an namhaid:
  - Tá ár dtalamh glóire,
  Is daoine muid go léir - teaghlach dúchais!
  Agus caithfidh Alice, freisin, grenade dúnmharaithe a chaitheamh lena toes nocht.
  Agus buaileann Angelica naimhde freisin. Agus caitheann sé bronntanais an bháis le toin loma.
  Ag an am céanna, canann an cailín rua:
  - Glóir dár APSS!
  Agus caitheann a sála lom grenade marfach.
  Seo iad na cailíní - dearg agus fionn.
  tá an oiread sin sna cailíní agus chomh speisialta, fionnuar agus fíor.
  Rinne Steelenida, ag lámhach ar an namhaid, agus ag déanamh seatanna dea-dírithe le cabhair óna bharraicíní nochta, go fonnmhar:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Agus arís brúite sí an cnaipe leis an nipple Ruby a cíche.
  Is cailín an-greanna agus fionnuar é Stalenida. Agus tá an oiread sin paisean agus toil aige le neart.
  Sheinn an cailín:
  - Is é Stalin glóir an chatha,
  Stalin ár n-eitilt óige saor in aisce,. .
  Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Rinne Veronica, ag lámhach ar an Mujahideen agus á ndíothú go gníomhach iad, squeaked:
  Ag troid agus ag buachan leis an amhrán,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Rinne Victoria, lámhaigh ar na trúpaí hAfganastáine, chirped:
  - Tugtar sciatháin mhóra dúinn,
  Tugtar misneach iontach dúinn...
  Fórsa feirme comhchoiteann Stalin,
  Glóir don tír Sóivéadach!
  Agus chaith an cailín bronntanas dúnmharaithe báis lena cos lom.
  D'eisigh Seraphim, ag gearradh síos an Mujahideen gan searmanais gan ghá:
  Is é Stalin glóir an cath,
  Stalin ár n-eitilt óige saor in aisce,. .
  Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Phioc Steelenida suas le gáire é, ag canadh:
  - Ag troid agus ag buachan le hamhráin,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Agus mar sin ghlac na laochra i ndáiríre le díothú an Mujahideen gan arrogance agus fuss gan ghá. Caithfidh mé a rá gur háilleacha an-troda iad.
  Chlaon Stalenida, ag tafann a fiacla:
  - Ag troid leis an amhrán agus a bhuaigh,
  Tá ár muintir ag leanúint Stalin!
  Seo iad na cailíní troid anseo.
  Dúirt Veronica le gáire:
  - Beidh ár bua sa chogadh naofa.
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Mar sin anseo tá na cailíní ach an blas is airde agus coolest iontu.
  Thug Victoria faoi deara, ag buaileadh leis na cailíní:
  - Is é seo ár cath deiridh agus cinntitheach!
  Agus arís, conas a thrashes sé an namhaid.
  Agus bhuail le toes lom.
  Tá na cailíní ach iontach.
  Agus cailíní a bhfuil grá acu troid i ndáiríre an oiread sin.
  Dúirt Steelenida:
  - Agus is fánach an Taliban a bheith i gcónra!
  D"aontaigh Victoria leis seo:
  - beidh! Agus tá an Bin Laden seo i bhfad níos contúirtí ná Hitler!
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Sea, tá i bhfad níos mó saighdiúirí aige!
  Thug Seraphim faoi deara go feargach, ag baint na Mujahideen síos i bpléascanna:
  - Ba mhaith leis an líon a ghlacadh!
  Dúirt Steelenida go muiníneach:
  - Ní bheidh tú a ghlacadh!
  Agus d'fhuascail sí fiacla péarlach.
  Ansin chaith sí grenade scriosta lena bharraicíní loma le fórsa marfach.
  Thug Victoria faoi deara le aoibh gháire, ag bac a fiacla:
  - Glóir don chumannachas!
  Agus arís chaith sí bronntanas marbhánta an bháis lena bharraicíní.
  Bhuail Veronica an namhaid agus rinne sí gáire:
  - Glóir don chumannachas agus dár gcóisir!
  Thug Seraphim faoi deara:
  Agus glóir do chúis Lenin!
  Agus chuir sé bronntanas díothaithe isteach sa namhaid.
  Agus sin mar a scar siad na cailíní seo. Agus mar sin buailtear na Mujahideen.
  Dúirt Alyonka, agus é ag baint na saighdiúirí hAfganastáine síos, le fearg:
  - Chun na héachtaí is airde de Cumannachas!
  Agus arís cuileoga grenade caite ag toes lom.
  Agus anseo gníomhaíonn Anyuta an-ionsaitheach i gcoinne an namhaid.
  Agus mows síos naimhde le brú marfach. Gearrtar amach iad mar a bheadh corrán. Agus screadaí:
  - Chun ghlóir an APSS!
  Triail agus screadaí Alla na Mujahideen:
  - In ainm Perun!
  Agus caithfidh sé freisin bronntanais marfach ar an namhaid lena bharraicíní nocht.
  Dúirt Maria ionsaitheach agus í ag gearradh síos ar a chéile comhraic:
  - Ar mhaithe le rialú an APSS!
  Agus chomh maith leis sin, conas a éileoidh láithreacht mharfach an bháis, agus éagothroime air.
  Agus na Cluichí Oilimpeacha, mar a thógann sé ar naimhde, beidh sé buailte agus squeak:
  - Chun an athar go dtí an bua is airde!
  Agus freisin seolfaidh a cosa lom bronntanas marfach díothaithe.
  Seo cailín - déanaimis a rá - ultra!
  Agus do thóg Matríona na Muiahideen, agus maraíodh iad. Agus d'fheidhmigh sé le brú ollmhór.
  Agus chan an laoch:
  - Táimid brúite ag cuing an Horde!
  Agus rinne Marusya, ag gogáil a chéile comhraic agus á baint mar speal marfach, doiléir amach:
  - Táimid brúite ag cuing an infidel!
  Agus rinne Olympias, ag gearradh síos biotáillí olc na hAfganastáine, squeaked:
  - Ach goil sé inár bhféitheacha,
  Chuir Alenka, ag lámhach ar an namhaid, leis:
  - An spéir na Slavs!
  Agus aoibh gháire ar Anyuta:
  - Agus ó chósta na farraige,
  Go dtí an Kolyma oighreata!
  Dúirt Alla dearg go muiníneach:
  - Seo go léir ár Domhan,
  Seo go léir dúinn!
  Dúirt Maria, ag lámhach comhraic, leis:
  - Táimid go léir!
  Agus le caith a toes loma, scaip sí a lán Mujahideen.
  Seo iad na cailíní ag troid. Agus iontu an brú, a ligean le rá - super.
  Thug Alenka faoi deara, ag gáire isteach ina dhorn:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Chuir Anyuta le gáire:
  - Glóir do Lenin!
  D'eisigh Alla, ag lámhach an Mujahideen:
  Ceannródaithe anseo agus ansiúd
  Can amhrán do Lenin!
  Agus chaith sí grenade marfach lena bharraicíní loma.
  Seo cailín troid den sórt sin Maria. Agus crushes an Mujahideen le brú ollmhór.
  Agus tá siad scuabtha literally ar shiúl le broom.
  Maria ag scriobláil ar na naimhde, squeaked:
  - Tá muid ceannródaithe - iníonacha cumannachas!
  Agus arís, conas le caith ar an namhaid, cuid mhór de na pléascáin.
  Thug Olympias faoi deara, ag gearradh amach an namhaid, cosúil le féar le corran:
  - Is laoch den scoth mé!
  Agus tá a cosa lom, chiseled cosúil le fucking Mujahideen, ollmhór agus millteach.
  Seo iad na cailíní. Ligean le rá go bhfuil siad iontach.
  Dúirt Alenka:
  - Is ceannródaithe muid agus canaimid amhráin do Lenin!
  Ceartaigh Ann:
  - Ní hea, is baill Komsomol muid! Agus canaigí amhráin do Stalin!
  Thug Alla faoi deara go láidir, ag lámhach an namhaid:
  - Beidh muid in ann deireadh a chur leis an namhaid,
  Agus beidh saoire dorn ann!
  Agus Muire, ag lámhach ar an namhaid, a ghearradh síos ar an namhaid, agus bhí mais Mujahideen soak.
  An cailín squeaked, gáire:
  - Don Rúis agus spás!
  Rinne Olympias gáire go bodhraigh agus rinne sé geit.
  - Chun ár Motherland iontach!
  Agus lena bharraicíní lom, caithfidh sé bronntanas báis le fórsa marfach.
  Rinne Marusya gáire, agus thug sí faoi deara go láidir:
  - Chun an bua thar an Afganastáin.
  Matrena giggled le aplomb:
  - Glóir don CPSU!
  Agus conas a thaispeánfaidh an teanga!
  Seo iad na cailíní fionnuar.
  Agus caitheann Oleg Rybachenko an Mujahideen le claimhte agus le roars:
  - Don APSS iontach!
  Agus lena bharraicíní lom, an buachaill, amhail is dá shuging ag an namhaid.
  Agus chirps:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Laghdaíonn Margarita na hAfganastáine agus squeals:
  - Chun ár nAthair!
  Agus le toes lom, seolfaidh an cailín snáthaidí nimhiúla. Agus scornach an Mujahideen bata siad.
  Agus beidh an cailín ag canadh:
  - Beidh mo mhór-chumannachas linn!
  Agus beidh na leanaí ag feadaíl arís, agus na mílte préachán faoi luascadh cloigeann Mujahideen.
  
  PÓSADH RIARACH NAPOLEON BONAPARTE
  Phós Napoleon Bonaparte deirfiúr Alexander I. Bhí an pósadh seo tairbheach don dá impireacht. Bhí gaol ag an dá emperors. Agus in ionad cogadh gan chiall lena chéile, bheartaigh siad an Tuirc a urghabháil.
  Níl na hOttomans, ar ndóigh, ina n-iomaitheoirí ar arm na Rúise-na Fraince, agus tógadh Constantinople le linn feachtas amháin. Ansin bhí turas go dtí an Áise Mion agus an Éigipt. Tonna gabhálacha nua.
  Napoleon conquered freisin an Iaráin. Chuaigh Lár na hÁise go dtí an Rúis. Agus ansin ina dhiaidh sin turas go dtí an India. Ghabh Bonaparte mór a lán den Domhan.
  Ach sa bhliain 1825, fuair Alastar an Chéad bás. Constantine recantine. Agus bhí Nicholas I ag tabhairt aghaidh ar éirí amach na Decembrists.
  Agus faoi chois brutally é. Agus ansin chinn Napoleon a mhac agus gaol leis an Tsar Alexander an chéad cheann ar an ríchathaoir na Rúise, in ionad Nicholas an usurper.
  Agus bogadh láidir a bhí ann. Bhí arm ollmhór ag an bhFrainc, in éineacht leis na coilíneachtaí. Agus measadh Napoleon a genius. Agus, ar ndóigh, bhí sé ag brath ar bua tapa.
  Agus ní raibh Kutuzov ann. Briseadh na trúpaí Rúiseacha, go háirithe na ginearáil ab fhearr a d'iompaigh amach a bheith ina Decembrists, agus gabhadh nó chun báis.
  Tháinig deireadh le feachtas Napoleon nuair a gabhadh Moscó agus St Petersburg.
  Chuir an impire deireadh le serfdom, agus ghlac na daoine go dearfach é.
  Tháinig an mionlach áitiúil le chéile freisin agus cuireadh Napoleon II ar an ríchathaoir.
  Agus deich mbliana ina dhiaidh sin, reáchtáladh reifreann agus rinneadh an cumasc deiridh den dá impireacht.
  Mhair Napoleon go dtí 1838 agus fuair sé bás in aois a seasca a naoi. Bhí a réimeas an-ghlórmhar, agus bhí na conquests sáraithe ag duine amháin.
  Sa bhliain 1831, d'éirigh le Napoleon teacht i dtír sa Bhreatain agus bhuaigh sé é freisin. Ansin ghabh sé na coilíneachtaí i Meiriceá agus d'éirigh le cogadh a dhéanamh leis na Stáit Aontaithe.
  Tháinig Napoleon II, fear óg ard, fionn, ina impire nua. Bhí sé sean go leor cheana féin chun leanúint ar aghaidh le hobair a athar agus an chuid eile den domhan a shárú.
  Bhí tailte fiáine ann freisin agus an tSín, an tSeapáin, agus na coilíneachtaí sin i Meiriceá nach raibh am ag na Francaigh iad a ghabháil.
  Bhí an cogadh go ginearálta faoi dheachtú an Impireacht nua. Rialaigh Napoleon II go dtí 1880 agus d'éirigh leis beagnach an domhan ar fad a shárú. Ansin chuaigh Napoleon III suas an ríchathaoir. Agus rug sé ar na tailte fiáine seo caite, ag neartú an Impireacht.
  Tá an phláinéid ar fad anois ar cheann. Tá ré an rathúnais tagtha. Is annamh a bhris éirí amach, agus mar sin bhí an saol go maith. Agus mhair na reiligiúin go síochánta. Ach níos mó agus níos mó faoi cheannas atheism, leis an cult de phearsantacht an impire.
  Agus tharla an chéad eitilt le foireann isteach sa spás i 1930. Tháinig forbairt níos tapúla ar eolaíocht in aon Impireacht amháin. Agus ansin go dtí an Ghealach, ansin go Mars agus ar fud an chórais gréine.
  Agus i 2001, thosaigh an chéad eitilt le foireann chuig an réalta Sirius. Agus is dul chun cinn ollmhór é seo don chine daonna.
  Sea, bhí Napoleon in ann daoine a aontú agus an domhan ar fad a conquer. Agus thug sé seo breith ar mhúnla cumhachta agus geilleagair níos foirfe.
  Bhuaigh genius Napoleon ... Agus d'éirigh an domhan i bhfad níos sona ... Cheana féin i 2021, ní hé an eipidéim coronavirus atá ag siúl timpeall an Domhain, ach tá cathracha á dtógáil ar na pláinéid chomharsanachta, agus tá sé foghlamtha ag gaschealla conas a ghníomhachtú. sa chaoi is go n-éiríonn leo athnuachan daonna a dhéanamh. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Agus cheana féin déantar fir óga ar na seanfhir, agus déantar cailíní de na sean-mhná. Agus bhí sé ach ar bhealach Super!
  Is scéal é seo ... Ní cosúil le réaltacht olc, nuair a fhaigheann daoine ceachtar den choróinvíreas, nó triomach, nó, os a choinne sin, báisteach throm. Agus i bhfad, i bhfad níos mó.
  Níl aon ord ar domhan - atá lán de chogaí agus de chruachtaí.
  Agus i saol an Impireacht domhanda Napoleon - cheana cumannachas. Níl aon bhochtáin, tá post ag gach duine, agus tá gach duine lán. Déanann gach páiste staidéar ar scoil ar ríomhairí nó ar an Idirlíon. Go ginearálta oibríonn go leor acu go hainmniúil amháin.
  Níl ach ceithre huaire an chloig oibre lá, agus trí lá saor in aghaidh na seachtaine le bunch de laethanta saoire.
  Go leor robots i dtionscail déantúsaíochta agus seirbhíse. Tá go leor jabanna ann ina gcuireann tú rudaí is maith leat ar an ríomhaire.
  Tháinig sé go maith chun cónaí. Tugtar gluaisteáin saor in aisce, nó gluaisteáin cosúil le héileacaptair beaga le mótair leictreacha. Tá mótair níos forbartha agus neamhdhíobhálach don chomhshaol.
  Agus cad é nach bhfuil ... tá bróga reatha ag leanaí fiú agus lena gcabhair is féidir leat eitilt tríd an aer.
  Chaill an choireacht beagnach go hiomlán, agus thosaigh fiú troideanna gladiator a shocrú mar a bhí sa Róimh ársa.
  Tá na farraigí le feiceáil ar an nGealach cheana féin, agus cathracha móra tógtha ag luas luathaithe. Agus ar Mars freisin, agus ar Véineas. Tá máistreacht ag monarchana cheana féin ar Mhearcair ar fhuinneamh na gréine. Cé chomh maith is a d"éirigh sé toisc gur phós Napoleon Bonaparte deirfiúr Alastar Chéad!
  
  
  MÁ TOSAÍODH AN COGADH I DTÍ CHEAD A TRÍ
  Níor ionsaigh Hitler an USSR i 1941. Chinn sé leanúint ar aghaidh ag troid san Iarthar i gcoinne na Breataine. Ina theannta sin, tar éis forghabháil na hIúgslaive agus an tuirlingt ar oileán na Créite, bhí faitíos ann nach mbeadh am ag na Gearmánaigh go fánach an chuideachta a chríochnú san oirthear - roimh an bháisteach fuar agus trom.
  Mar sin roghnaíodh cosán difriúil. I mí Iúil, bhris na Gearmánaigh bunáit mhíleata na Breataine i Málta agus thug siad trúpaí i dtír ann. Neartaigh siad grúpáil Rommel freisin. Tógadh Tolbuk stoirm. Agus ansin thosaigh an ionsaí ar an Éigipt.
  Ag an am céanna, tógadh Giobráltar ag stoirme i mí Mheán Fómhair. Ina dhiaidh sin, thosaigh na Naitsithe ag aistriú trúpaí díreach go dtí an Afraic.
  Chinn an Fuhrer go bhféadfaí céad caoga rannán Gearmánach a úsáid ar bhealach níos réasúnach, agus in ionad an USSR, an Meánoirthear, an India agus an Afraic a urghabháil.
  Cheana féin i mí Dheireadh Fómhair, ghlac ocht rannán de Rommel agus aonaid Iodálach an Éigipt.
  Agus ansin thosaigh an ionradh ar an Iaráic, an Phalaistín, Cuáit. Bhí na Gearmánaigh ag bogadh níos mó agus níos mó trúpaí go dtí an Afraic. Stalin fanacht go deo.
  I rith an gheimhridh, conquered na Gearmánaigh an Meánoirthear agus bhog sé go dtí an Iaráin. Tharla sé seo ag an am céanna le dul isteach i gcogadh na Seapáine, a rinne ionsaí ar na Stáit Aontaithe ar Chuan Peiriú.
  Agus ghlac réimsí móra.
  In earrach na bliana 1942, bhí na Gearmánaigh san India cheana féin. Agus ghabh siad an tuaisceart ar fad agus cuid de lár na hAfraice.
  Agus i rith an tsamhraidh agus an fhómhair conquered siad an chuid eile den Mhór-Roinn Dubh.
  Agus bhí sé fionnuar.
  Cuireadh tús le léigear aeir agus ionsaí ar an mBreatain ó aerárthaí.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid as acmhainní agus as saothair na gcríoch a bhí faoi chois.
  Agus bhrúigh siad Sasana mar mála pollta.
  Bhí aerárthaí Yu-188 níos cumhachtaí agus níos airde. Nuashonraíodh trodaithe freisin.
  chuma aces nua - seach-aicme a brúite na Breataine sa spéir.
  Agus ansin, ag féachaint go raibh siad míshásta, thairg Churchill síocháin don Tríú Reich ar aon théarmaí.
  Bhí na Stáit Aontaithe réidh freisin chun géilleadh don Ghearmáin agus don tSeapáin. D'aontaigh an Fuhrer stop a chur leis an gcogadh, ach ar an gcoinníoll go n-íocfaí cúiteamh mór. Agus ag cur coilíneachtaí san Afraic agus san Áis freisin.
  Tar éis sin, thosaigh na Gearmánaigh ag ullmhú feachtas i gcoinne an USSR. Ar ais sa daicheadú bliain, cuireadh tús le forbairt teaghlach umar de ghlúin nua, agus cinn an-trom.
  Eadhon - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" agus beagán imithe i léig "Tíogair". Faoi Mheitheamh 1943, ní raibh ach an Panther agus an Tíogair sa tsraith. Tá an chuid eile de na meaisíní fós á thástáil. Rinneadh nuachóiriú ar an T-4 freisin, tar éis dó airm níos cumhachtaí a fháil, agus an T-3.
  Ní raibh am ag na Gearmánaigh a n-arm a athfheistiú. Tá an trodaire ME-309 is nua díreach tar éis tosú ag teacht. Fíor, sa tsraith bhí Focke-Wulf - meaisín cumhachtach armála agus luas. Yu-288 freisin díreach tosaithe chun dul isteach ar an tsraith.
  Tháirg an USSR níos mó ná dhá mhíle dhéag umar agus líon beag gunnaí féinghluaiste i dhá bhliain. De réir sonraí oifigiúla, baineadh an iomarca den Tríú Plean Cúig Bliana. Táirgeadh aerárthaí in ord níos mó ná ocht míle déag. Na mílte gunnaí agus moirtéal. Chomh maith le thart ar mhilliún gunnaí submachine. Aistríodh an t-arm go meaisínghunnaí.
  Bhí an T-34-76 i seirbhís, agus roinnt cineálacha eile umar. Go háirithe, an tsraith KV. Mighty KV-3, KV-4, KV-5. Ag an am céanna, mheáchan an KV-3 seasca is ocht tonna, agus an KV-4 céad agus ocht tonna, an KV-5 céad tonna. Cé gur léirigh cleachtas fíor gur minic a bhriseann umair throma síos agus nach bhfuil siad an-éifeachtach sa chomhrac.
  Chomh maith leis an T-34-76, tháirgtear an umar-rianta rothaí A-20 freisin, éabhlóid an BT roimhe seo, agus bhí an T-29 rianaithe rothaí freisin, ach le trí gunnaí.
  Armúr sách lag. Go ginearálta, bhí an cabhlach umar láidir.
  Níos mó ná tríocha is trí mhíle umar, agus líon beag gunnaí féin-ghluaiste, chomh maith le dingeacha.
  Fíor, bhí cuid de na fórsaí sa Chianoirthear, nuair a scaoil an tSeapáin a lámha agus d'ullmhaigh d'ionsaí in éineacht leis an Tríú Reich.
  Níl Samurai an-láidir in umair, ach tá go leor coisithe acu. an choilíneach san áireamh.
  I Meitheamh 1941 bhí cúig mhíle naoi gcéad umar ag an Tríú Reich in aghaidh fiche agus dhá mhíle Sóivéadach. Tá an cóimheas idir a haon agus a ceathair, thart ar.
  Fíor, bhí cinn trófaí ann freisin, ach is ar éigean a úsáideadh iad. San iomlán, tá fiche rannán umar ag na Gearmánaigh. Sa dara leath den aonú bliain is daichead, níor táirgeadh ach 1800 umar, le caillteanais bheaga, ach le caitheamh agus cuimilt. Sa dara sprioc is daichead, dódh sé mhíle umar. Buíochas den chuid is mó le hiarrachtaí Speer. Agus chuaigh an Tríú Reich i ngleic leis an APSS i dtéarmaí líon na ngluaisteán a tháirgtear in aghaidh na bliana. Sea, tá an caighdeán imithe suas. Le feiceáil sa tsraith "Tiger" agus uasghrádaíodh T-4, agus T-3. Ar an oíche roimh ionradh an USSR, shroich scaoileadh na n-umair míle feithicil in aghaidh na míosa, chomh maith le gunnaí féinghluaiste. Chuaigh an Panther isteach sa tsraith, a sháraigh an chuid is mó de na feithiclí Sóivéadacha agus an T-34-76 i armúr agus armáil forehead. Ní raibh an umar seo go dona, mar a bhí an T-4 le gunna 75-milliméadar agus caliber 48 EL, freisin níos fearr ná an tríocha ceathair. Agus an "Tíogair" féin, freisin meaisín, cé go bhfuil sé as dáta, ach formidable.
  Ach cé go raibh an Tríú Reich níos lú i líon iomlán na n-umar. Fíor, thug an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe rud éigin do na Gearmánaigh. Go háirithe, na Shermans, a bheag nó a mhór inchomparáide i armúr tosaigh agus armúr leis na Sóivéadach tríocha ceathair, agus na Sasanaigh Churchills, cosanta go maith ag armúr. San iomlán, níos mó ná dhá mhíle go leith de na umair.
  Ina theannta sin, bhí umair Iodálacha ag na Gearmánaigh freisin, ach bhí umair laga, agus líon áirithe cinn Tuircis, a dhíoltar go príomha leis na Stáit Aontaithe.
  Thug na Gearmánaigh líon iomlán na n-umar go dtí ocht míle dhéag, chomh maith le gunnaí féinghluaiste. Ag an am céanna, tá níos mó ná tríocha is trí mhíle umar fós ag an USSR. Ach má thógaimid an ceann is déanaí, ansin beidh níos mó ag na Gearmánaigh cheana féin.
  Cé nach raibh an APSS fós ag troid agus ag obair ar ráillí le linn na síochána agus go raibh sé níos lú ná na Gearmánaigh sa teicneolaíocht is déanaí, a tháirgtear in aghaidh na míosa. Go háirithe i gunnaí féin-ghluaiste, a tháirgtear go leor, go háirithe éadrom - "Hunter".
  Thairis sin, tá an ACS seo sách maith agus soghluaiste.
  Leis seo is féidir linn deich míle umar Seapánach a chur leis. Ach is gnách go mbíonn siad éadrom, agus tá cuid acu ag cogadh leis an tSín.
  Go ginearálta, tá paireacht dlúth in umair. Ina theannta sin, níl máistreacht déanta ag na foirne ar chuid de ghluaisteáin na nGearmánach, go háirithe na Panthers. Mar sin, go ginearálta, is féidir linn paireacht a rá san ábhar seo.
  Ach níos measa ná i daichead a haon. Ansin bhí na Gearmánaigh níos lú ná mar a bhí siad. Agus ní raibh a n-umair, na feithiclí KV agus T-34, penetrate go praiticiúil.
  Agus bhí orainn troid cheana féin - go díreach ar dhá thaobh. Agus níl ach comhghuaillíocht amháin ann: an Mhongóil.
  I gcúrsaí eitlíochta, tá rudaí níos measa fós. Is cosúil go bhfuil an USSR láidir i líon na n-aerárthaí. Ach thug na Gearmánaigh suas eitlíocht i gcainníocht, ag brú ar an mBreatain. Agus d'fhorbair siad scil an aces - go háirithe Marseille. Fuair an píolótach seo, tar éis dó dul thar trí chéad aerárthach íoslaghdaithe, láithreach bonn ar dhá Ordú de Chros Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach, claimhte agus diamaint.
  Sa dara bliain is daichead, tháirg na Gearmánaigh níos mó ná fiche agus ocht míle aerárthach. Don chéad leath den daichead a tri, cheana féin fiche míle, agus bhí siad in ann teacht suas leis an APSS san iomlán. Leis na meaisíní cáilíochta is fearr.
  Go háirithe an ME-309 is nua, a raibh seacht bpointe lámhaigh aige, lena n-áirítear trí gunnaí aeir 30-milliméadar.
  Aontóidh tú gur cumhacht iontach é seo. Chomh maith le Focke-Wulf. Is buamadóir é an Yu-188 nach bhfuil comhionann leis.
  Ní mór an eitlíocht Seapáine a chur leis seo. Rud a thug buntáiste inláimhsithe do chumhachtaí an Ais.
  Tá an-taithí ag aces na Seapáine freisin. Agus tá a gcuid trodaithe lúfar.
  Mar sin, sa spéir, tá barraíocht ag na Cumhachtaí Ais maidir le líon agus cáilíocht na bhfórsaí.
  Ina theannta sin, d'aistrigh Meiriceá agus an Bhreatain líon áirithe dá n-aerárthaí. Tá buamadóir Mheiriceá B-29 agus an trodaire Airacobra láidir go háirithe. Is dócha go bhfuil an trodaire Mustang níos measa. Níl aige ach sé ghunna meaisín. Ach beidh sé níos fearr freisin ná na cinn Sóivéadach. Is aerárthach ionsaí maith Meiriceánach é P-51 freisin.
  Go ginearálta, ag cur san áireamh teicneolaíocht an Iarthair, na Gearmánaigh agus na Seapáine superiority sa spéir agus tá líon agus cáilíocht agus taithí a chomhrac níos airde fós.
  Mar sin sa spéir, is dócha, beidh an ais chun tosaigh go hiomlán.
  Airtléire beagán níos fearr. Tá go leor gunnaí agus moirtéal ag an APSS. Bhí timpeall céad míle i mí an Mheithimh den aonú bliain is daichead in aghaidh daichead a hocht míle de na Gearmánaigh agus an comhrialtas. Ar ndóigh, lean na Gearmánaigh orthu ag táirgeadh gunnaí, ach fós féin níor íoc siad cogaí maslacha ró-mhór. Mar sin anseo bhí buntáiste ag an APSS. Plus freisin "Katyusha".
  Bhí gunnaí móra gáis ag na Naitsithe, ach ní raibh siad i gcainníochtaí ró-mhór.
  Mar sin faoi láthair, tá airm an APSS níos láidre. Cé go bhfuil na gunnaí Gearmánacha 88 mm b'fhéidir na cinn is fearr ar domhan. Go leor a tháirgtear. Agus níl Katyusha an-láidir i gcosaint. Agus ní ró-chruinn.
  Mar sin, an t-iarmhéid na cumhachta, conas a rá anseo, níos mó nó níos lú, agus is féidir leat a shealbhú ar do chosaint.
  Agus neartaíodh an chosaint. Críochnaíodh Líne Molotov i dhá bhliain bhreise. Agus bhí líne Stalin ar ais. Mar sin is féidir leat a shealbhú ar.
  Sna coisithe, d'athraigh cothromaíocht na cumhachta freisin ... shlógadh an APSS.
  Agus tar éis na haonú bliana daichead, mar a raibh cúig mhilliún go leith saighdiúir aige, thug sé a líon go cúig mhilliún déag.
  Ba mhór an scála slógtha.
  Ach imscaradh fórsaí móra sa Tríú Reich. Go leor rannáin eachtracha, trúpaí coilíneach, arm satailíte. Agus bhí cúig mhilliún fichead coisithe ag na Gearmánaigh, agus cúig mhilliún ag na Comhghuaillithe. Is corrlach mór é tríocha milliún san iomlán. Fíor, níl na rannáin choilíneacha oilte go han-mhaith, ach le ceannasaithe na Gearmáine.
  Tá na Gearmánaigh ar airde ard ag na rannáin SS go ginearálta. Tá taithí fhairsing mhíleata ag cuid den Wehrmacht. Agus maidir leis seo, tá na Naitsithe láidir. Ina theannta sin, tá buntáiste ollmhór ag na Gearmánaigh maidir le soghluaisteacht. Anseo tá táirgeadh na hEorpa, agus soláthairtí ón mBreatain agus ó na Stáit Aontaithe Mheiriceá. I líon na ngluaisteán, na ngluaisteán agus na trucailí sna Gearmánaigh, is é an buntáiste seacht go hocht n-uaire.
  Agus tá níos mó gunnaí submachine acu. Lena n-áirítear iad siúd a seachadadh ó Mheiriceá agus ón mBreatain.
  Go ginearálta, tá na Naitsithe sna coisithe láidir. Agus shlógadh an tSeapáin deich milliún eile i gcoinne an USSR, gan na codanna eile a chomhaireamh i gcoinne na Síne.
  Mar sin i dtéarmaí daonchumhachta, tá buntáiste mór ag na cumhachtaí Ais. Agus ina soghluaisteacht freisin.
  Tá cabhlach na Seapáine i bhfad níos láidre ná an tAigéan Ciúin Sóivéadach.
  Tá buntáiste mór ag na Gearmánaigh i líneálacha freisin.
  Ach ní go dtí seo i iompróirí aerárthach agus longa móra. Ach níl an APSS láidir anseo ach an oiread.
  Tá an Iodáil ag go leor long, áfach. Go ginearálta, tá an namhaid i bhfad níos láidre ar muir freisin.
  Tá barraíocht áirithe ag an APSS, atá níos lú san aer, cáilíocht agus cainníocht, in airtléire, níos cainníochtúla ná cáilíochtúil. In umair, tá sé beagán níos láidre i gcainníocht, ach níos measa i gcáilíocht. Agus go ginearálta, fiú amháin in umair, is féidir leis an namhaid a bheith níos láidre. Sna coisithe, tá sé níos ísle ó thaobh líon agus soghluaisteachta. Farae gunna coilíneach is ea go leor codanna den Tríú Reich, mar atá na Seapánaigh. Ach sa USSR, níl gach slógadh oilte i gceart. Tá níos mó taithí comhraic ag na Naitsithe. Fíor, tá na trúpaí Sóivéadacha i gcosaint mhaith.
  Tugann cosaint sách cumhachtach, innealtóireacht deis do go leor coisithe a choinneáil siar.
  Tá go leor meaisínghunnaí agus gunnaí móra ann agus méadaíonn sé seo stamina freisin.
  Dhá líne Molotov agus Stalin, agus an tríú ceann á thógáil taobh thiar dóibh.
  Ar an iomlán, tá seasamh an APSS gan dóchas go straitéiseach. I gcogadh cniotála, luath nó mall, sárófar a satailítí, atá níos fearr ó thaobh geilleagair agus acmhainní de ná an Tríú Reich, lena n-áirítear an Tuirc agus an tSeapáin le coilíneachtaí.
  Tá súil amháin i gcás cogadh fada, go bhféadfaidh an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe an dara tosaigh a oscailt.
  Bhuel, arm miracle eile ...
  In aon chás, déantar an geall ar chosaint daingean. Agus a chaitheamh síos agus stop a chur leis an namhaid.
  Stalin, áfach, fiú roimh an chogaidh ag iarraidh dul i mbun caibidlíochta. Mar shampla, géilleadh cuid den chríoch do na Gearmánaigh. Nó a thairiscint ar léas toibreacha ola.
  Nó b'fhéidir cúiteamh a íoc - i ngrán, ola, óir, gual, nó fiú earraí stánaithe?
  Níl Hitler, áfach, ag iarraidh síocháin. Tá sé seo intuigthe - is bagairt ionchasach é arm an APSS. Cosúil leis an idé-eolaíocht chumannach. Mar sin is naimhde marfacha iad.
  Agus tá an Fuhrer ag iarraidh cogaidh.
  Aislingíonn Hirohito díoltas ar Khalkhin Gol freisin. Agus tá sé ag iarraidh fairsinge na Sibéire.
  Sea, agus sna Stáit Aontaithe, ní miste le go leor troid i gcoinne an APSS.
  Ach cé nach dtugann Hitler cuireadh dóibh. Tá cothromaíocht na cumhachta uafásach ... Agus cad atá le déanamh?
  Tá Stalin, ar ndóigh, ag iarraidh go rúnda dul i mbun caibidlíochta leis na Breataine agus na Meiriceánaigh.
  Ach dúirt siad leis: Lean ar aghaidh le do chumhacht go léir, agus ansin feicfimid. B'fhéidir gur féidir linn cabhrú. Agus ní bheidh muid i mbaol é.
  I mbeagán focal, bhí cogadh dosheachanta.... Agus tá fadhbanna fós ann - níl an tArm Dearg an-mhaith ag cosaint é féin. Mhúin sí chun troid ar chríoch eachtrach agus ionsaí, ní a chosaint.
  Ach fós ghabh na Gearmánaigh leath an domhain agus tá a fhios acu conas a lán a dhéanamh.
  Ar 22 Meitheamh, 1943, thosaigh an cogadh. Ní raibh sé gan choinne, ach fós go tactically d'éirigh sé amach a bheith tobann. Láithreach, caitheadh go léir fórsaí an Fritz ar an namhaid.
  Agus réidh a scrios an namhaid.
  Sna huaireanta tosaigh, tharla sé go raibh na Gearmánaigh láidir san aer. Agus go bhfuil go leor trúpaí ardleibhéil acu. Agus go bhfuil an "Tíogair" umar cinn an-mhaith, cé go bhfuil sé imithe i léig. Agus an fórsa formidable de ME-309 agus Yu-288.
  Sea, theith an armáid seo, agus bhuail a gcuid trúpaí Sóivéadacha in aghaidh stubborn.
  Troid unfolded feadh na teorann ar fad. Agus chuaigh siad go príomha faoi dheachtú an Wehrmacht. Dhreap siad cosúil le feithidí, amhais iomadúla.
  Mar a tharla sé, bhí na daingnithe suite ró-ghar don teorainn agus ní raibh go leor doimhneachta cosanta acu. Thairis sin, agus is tábhachtaí, is iad seo botúin na n-ard, nach raibh mórán taithí acu, agus níor thuig siad i ndáiríre conas an chosaint a choinneáil.
  Agus bhí spiorad míleata go leor aonad, go háirithe san Úcráin, lag.
  Agus ba é ollghéilleadh agus tréigthe an riail. Go háirithe in Iarthar na Úcráin.
  Agus san Transcaucasia, mar a raibh na Turcaigh agus na Gearmánaigh ag dul ar aghaidh, bhí an t-arm coigríche gan staonadh. D'éirigh leis an namhaid briseadh tríd agus timpeall ar Yerevan. Ach níor thug an chathair féin suas.
  Tógadh Batumi, tar éis deich lá de throid stubborn. Bhí na Gearmánaigh in ann na mílte ciliméadar a threá isteach i gcosaintí na Sóivéide sna laethanta tosaigh. Agus gearrtha amach Bialystok ... Agus bhí coire le feiceáil faoin Lion. Agus cé gur lú an dul chun cinn a rinne na Naitsithe sa chéad choicís ná mar a rinne siad sa bhfíor-stair sa daicheadú bliain, ba dheacair do na trúpaí Sóivéadacha an tionscnamh a urghabháil. Mar sin tá an namhaid níos láidre.
  Más rud é sa dara bliain is daichead a bhí buntáiste ag na Gearmánaigh i gcoisithe, ní raibh ach sna laethanta tosaigh. Agus ansin chuaigh an buntáiste ar aghaidh chuig an Arm Dearg. Ní raibh aon rud le slógadh anseo.
  Agus d'éirigh le dingeanna a bheith contúirteach ... Agus mar sin bhí na Gearmánaigh in ann briseadh tríd go Minsc le cathanna. Agus tá sé seo tromchúiseach cheana féin.
  Thosaigh troid fíochmhar sa chathair féin. D"ordaigh an Fuhrer dul ar aghaidh agus gan géilleadh. Agus d'ordaigh Stalin - ní céim siar!
  Mí tar éis thús an ionsaithe, bróidnigh na Gearmánaigh go dtí an Berezina, agus ghlac Minsc ... Chuaigh siad i dteagmháil Zhitomir.
  Bhí na Seapánaigh in ann timpeallú Vladivostok. Agus is éileamh tromchúiseach é seo freisin ar a thaobh. Gabhadh cuid shuntasach den Mhongóil freisin.
  Ghabh na Gearmánaigh freisin, mar aon leis na satailítí, an Mholdóiv, agus thosaigh siad ag druidim le Odessa. Agus tá sé fionnuar.
  Mhothaigh Stalin an-míchompordach. Agus do thuig sé a doom, i gcoinne comhrialtas den sórt sin.
  Arís thairg sé síocháin. Ach ní raibh an Fuhrer, ar ndóigh, ag iarraidh. Agus lean na Gearmánaigh orthu ag dul chun cinn ...
  Sa deireadh, chinn Stalin an chosaint a choinneáil ar an Dnieper.
  Dhá mhí tar éis thús an chogaidh, shroich na Naitsithe an Dnieper, agus sa lár fiú chuaigh Smolensk.
  Bhí Yerevan, timpeallaithe ag na dTurcach, fós ag coinneáil amach ... bhí cás an-chontúirteach cruthaithe.
  Stalin ar a dtugtar cruinniú den arm. An riachtanas is gá rud éigin a dhéanamh. Mura gcosnaíonn tú ach tú féin, níl i gceist le cailliúint ach ceist ama.
  Thairg Zhukov dul ar stailc san ionad. Cé nach raibh na fórsaí go leor ... Cheana féin Lúnasa ...
  Bhí na chéad umair Lev le feiceáil ag an tosach. Ripened siad le haghaidh úsáide comhraic beagán níos déanaí. Bhí an meaisín seo trom ar nócha tonna, agus le gunna cumhachtach. Tá an chosaint tosaigh soladach: céad agus caoga milliméadar de mhullach an chabhail le fánaí, agus dhá chéad daichead milliméadar de mhullach an túir. Choinnigh umar den sórt sin feithiclí uile an APSS, agus polladh a ghunna 105 mm le fad bairille 70 EL fiú an KV-4 le armúr tosaigh 180 mm.
  Is arm fíor-thromchúiseach é seo. Ach an iomarca meáchain, ar ndóigh, rinne sé deacair a ainliú agus luas. Sea, níor scaoil an gunna ach cúig shots in aghaidh an nóiméid. Fuair na Gearmánaigh umar cumhachtach, ach ní raibh sé an-phraiticiúil le húsáid.
  Bhí an "Tíogair" -2 le feiceáil freisin. D'éirigh an carr seo níos fearr i dtéarmaí praiticiúla ná mar a bhí sé sa fhíorstair. Ós rud é an t-inneall de míle horsepower cruthaíodh agus a chur i bhfeidhm. Agus le meáchan seasca is ocht tonna, d'éirigh leis an meaisín seo a bheith sách soghluaiste agus tapa agus níor bhris sé síos chomh minic.
  Thosaigh "Panther" -2 ag teacht freisin. Mheáigh sé caoga a trí tonna, ach rinne an t-inneall 900 each-chumhacht suas é. Bhí an gunna 71EL 88-milliméadar ar fad láidir go leor agus bhí polladh armúr, cruinn agus tapa-adhaint sásúil, nó fiú go maith, chun umair namhaid a throid.
  Léirigh na feithiclí seo a leibhéal i gcathanna. I mí Mheán Fómhair, timpeallaithe na Gearmánaigh ar deireadh Smolensk. Pal agus cathair Tallinn. Chuaigh na Gearmánaigh agus a ngasúir choilíneach, mar aon leis na satailítí, i dteagmháil le Leningrad.
  Tháinig go dtí an Crimea. Kiev, a sheas ar chnoc agus a bhí treisithe go maith, fós ar siúl ar ...
  Tháinig Deireadh Fómhair ... Bhí sé ag cur báistí agus mhoilligh gluaiseacht na Naitsithe.
  Níorbh fhéidir deireadh tapa a chur leis an gcogadh. Stop na Seapánaigh freisin, ag cur bac ar Vladivostok, ag gabháil don chuid is mó den Mhongóil, agus ag bainistiú Khabarovsk a ghlacadh.
  Tá cinneadh déanta ag na Gearmánaigh go dtí seo gan dul ar an rampage, ach aerárthaí a bhrú. Thairis sin, bhí forbairtí scaird maith. Agus d'fhéadfadh buamadóirí an fhoirmithe nua buama le beagnach saoirse ó phionós.
  Sea, agus diúracáin ballistic, tá sé seo freisin cumhacht mhór scrios.
  Fíor, tá siad costasach, agus níl cruinneas iontach acu.
  Ach tá cuma an-gheallta ar bhomadóirí scaird.
  Agus sheol na Gearmánaigh ionsaithe aer. D'fhéadfadh an t-aerárthach nua Yu-488 agus TA-400 buama a dhéanamh ar mhonarchana an USSR sna Urals agus lasmuigh de na Urals. Is é an Yu-488 nua an chéad bhuamadóir sraitheach Gearmánach le ceithre inneall.
  Murab ionann agus an Meiriceánach B-29, tá limistéar sciatháin níos lú aige agus luas níos mó. Agus tá sé inneall ag an TA-400 i gcoitinne agus tá an chumhacht ollmhór.
  Chuaigh na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí ar an gcosaint ar deireadh i mí na Samhna. Ní raibh siad ach ag troid agus ag buamáil. Bhí ionsaí aer.
  Agus bhí go leor cailíní álainn sna cathanna.
  Anseo, tá criú Elizabeth ag troid ar an umar T-34-76. Cailíní in ainneoin an fuar i bikinis agus cosnochta.
  Tá siad ag bogadh, agus ina gcoinne tá an Panther. Luathaíonn an Trodaí Euphrosyne an umar le cabhair ó shála lom cruinn agus canann:
  - Chun smaointe an chumannachais
  Go dána dul i cath
  Agus arm an fhaisisteachais
  Brisfimid!
  Ní féidir "Panther" sa mhullach a tholladh. Agus caithfidh tú a fháil gar di chun a fháil ar bord. Imríonn cailíní le matáin an phreasa. Tá a n-umar ag druidim go tapa leis an namhaid.
  Lámhach Panther. Cuileoga diúracán de fhórsa marfach, ach na ceithre Dodgers is tríocha.
  Deir Catherine:
  - A tactic risky!
  Lasann gunnaí na Panthers cúig bhabhta déag sa nóiméad. Agus tá sé an-deacair duillín go dtí an t-achar atá ag teastáil.
  Canann na cailíní:
  - Agus san airde réaltach agus ciúnas sléibhe,
  Sa tonn farraige agus tine buile!
  Agus tine buile, agus buile, agus buile!
  Agus anois duillíní a n-umar idir an "Panthers" agus tinte orthu ar an taobh.
  Seo iad na cailíní ag troid. Agus tá gluaisteáin trí thine. Ar dtús polltar panther amháin, ansin pollta ceann eile.
  Thóg Elena é agus chrom sí:
  - Glóir dár Motherland - an APSS!
  Agus arís na cailíní i ngluaiseacht tapa an umair. Agus cnag amach an "Tíogair". Is léir go bhfuil siad fionnuar.
  Sheinn Elizabeth le háthas, agus í ag brú a héadaí loma:
  - Agus téann siad chun cath - na cailíní cosnochta,
  Eilimint mhór, eilimint fionnuar!
  Laochra cad atá le rá - ar an mbarr!
  Buille naimhde leis na swiftness de panthers. Ní chuirfidh aon duine stop leo.
  Agus sa spéir Anastasia Vedmakova, tá sí fós ina thief. Tá na cailíní seo ach creepy.
  Agus cé chomh ionsaitheach agus gan searmanas a throideann siad.
  Mar sin thóg an cailín é agus lena bharraicíní loma léirigh an gunna aerárthaigh agus bhuail sé an namhaid.
  Ansin chirped sí:
  - Tá mé an bhean coolest!
  Agus leanann an troid ar aghaidh ...
  Roars Akulina Orlova, comhraic a ghearradh:
  - Tá sár-chailín agam!
  Agus mows arís síos ar an namhaid. Seo iad na cinn a goideadh.
  Agus déanann sí rolla dúbailte ag bualadh ME-309, rud atá deas fionnuar.
  Seo iad na laochra a thugann siad solas don Luftwaffe.
  Scaoileann Akulina Orlova eitleán namhaid lena bharraicíní loma agus squeaks:
  - Glóir don APSS!
  Tá Mirabela Magnetic sna céimeanna freisin, níl ann ach míorúilt-mharfóir. Agus buaileann an píolótach seo na Naitsithe go muiníneach le bairille triple agus squeaks:
  - Chun na smaointe is mó de communism ar phláinéid Domhan!
  Bhí sé seo fíor-fhionnuar.
  Feidhmíonn an triúr cailíní mar a bhí siad ag goid agus go bhfuil siad an-comhraic i airde agus méid.
  Tá an geimhreadh tagtha cheana féin. Agus sioc... Tá an tArm Dearg ag iarraidh dul chun cinn.
  Ach tá an namhaid níos mó nó níos lú réidh le haghaidh an gheimhridh. An uair seo, an Wehrmacht, ar eagla na heagla agus ar feadh na tréimhse fuar, stocáilte éadaí agus bia.
  Fíor, tá na trúpaí coilíneach an-fhuar agus míchompordach.
  D"éirigh leis an Arm Dearg Smolensk a scaoileadh saor agus na Naitsithe a bhrú ar ais trasna an Dnieper san Úcráin.
  Ach tá an namhaid láidir, agus tá a aerárthach rampant. Agus buamaí, buamaí, agus buamaí arís!
  Agus anois scaird-trodaithe i cath. Agus in ionad an Focke-Wulf, an meaisín TA-152 níos forbartha. Agus is fadhb mhór é seo, ar ndóigh, freisin.
  I gcúrsaí eitlíochta, tá na Gearmánaigh agus na Seapánaigh araon láidir. Fuair Marseille le haghaidh ceithre chéad aerárthach downed ardghradam - Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus ar feadh cúig chéad bronnadh Crois Mhór na Croise Iarainn air.
  Bhí an píolótach seo i ndáiríre ach legendary. Agus níl ann ach tromluí do phíolótaí Sóivéadacha.
  Dúirt Stalin fiú:
  - Diabhal dubh é! Agus tá sé in am é a sheoladh chuig ifreann!
  Sea, tá an cogadh ar siúl. Sa gheimhreadh, baineadh amach roinnt rath, ach ní raibh aon phointe cinntitheach ann.
  Is fíor, ní raibh an scaird-trodaire ME-262 an-iontaofa agus éifeachtach. Agus tá an t-inneall i bhfad ó foirfe. Ach tá an TA-152 i bhfad níos praiticiúla ná an Focke-Wulf. Agus úsáidtear an meaisín seo fós ní hamháin mar throdaire, ach freisin mar aerárthach ionsaithe agus buamadóir tosaigh.
  An carr iompaigh amach a bheith ilchuspóireach agus tromchúiseach. Go dtí seo, níl ach an Yak-9 le feiceáil sa USSR, atá simplithe, agus tá an MIG-3 scortha.
  San earrach, de réir mar a leáigh an sneachta agus na Naitsithe ag dul chun cinn arís, d'éirigh sé níos teo.
  Agus throid trúpaí an deiscirt níos toilteanaí nuair nach raibh aon sioc ann. Bhí an troid fíochmhar.
  Throid an tArm Dearg go dian. Ach bhí na fórsaí neamhionann. Bhain na Gearmánaigh úsáid as an Panther-2 mar an umar is mó ollmhór, meaisín le hairm chumhachtacha agus cosanta go maith ar an forehead. Agus tá "Tiger" -2 réasúnta freisin.
  Ghlac an Maus páirt sna cathanna freisin.
  Cé go bhfuil an meaisín seo ró-throm agus mall. Agus tógadh an umar "Lion" as táirgeadh i ndáiríre.
  Fós sa tsraith a bhí an nua-aimseartha T-4. Agus tá an T-3 tógtha as an táirgeadh cheana féin.
  Tá fadhbanna ag an USSR freisin ... Is gá an tsraith KV a nuachóiriú. Agus tá sé fós neamhéifeachtach.
  Níl an chuma ar IS-2 fós. Ach chuaigh an T-34-85 isteach sa tsraith. Agus tá sé seo go ginearálta loighciúil.
  Agus tógadh umair throm go hiomlán as táirgeadh. D'ordaigh Stalin geall a dhéanamh ar ollmhór amháin T-34-85. A bhfuil go ginearálta loighciúil. Cé nach ndearna an meaisín seo "Panther" -2 é sa mhullach. Ach d'fhéadfadh sé a bhuail an taobh.
  Sa samhradh, bhí scaird-bhuamairí Gearmánacha Arado le feiceáil, rud nach bhféadfadh trodaithe Sóivéadacha teacht suas leo fiú. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Ghlac na Naitsithe Smolensk, Vyazma, Rzhev, agus Kalinin.
  Leningrad faoi bhac ... Go dtí deireadh an tsamhraidh, ní raibh Moscó ach céad ciliméadar ar shiúl.
  Ach throid an tArm Dearg go han-chrua. Chríochnaigh na Seapánaigh gabháil na Mongóile agus rinne siad ionradh ar Lár na hÁise.
  D"éirigh an scéal thar a bheith casta.
  Chaith Stalin toirneach agus tintreach, agus anois agus ansin thit isteach hysteria. Ach níor chabhraigh sé sin mórán.
  D"éirigh an scéal níos mó agus níos deacra. Sa titim, d'athraigh na Gearmánaigh a bplean agus chas siad ó dheas, i dtreo an Chugais.
  Tógadh Orel, Kursk, agus i mí Dheireadh Fómhair Voronezh ... Faoi dheireadh mhí na Samhna, d'éirigh an tArm Dearg ar ais níos faide ná an Don agus chuaigh sé i bhfostú ann. Cailleadh críocha suntasacha.
  Agus bhí brú na Naitsithe ag dul i méid.
  Go háirithe buamadóirí scaird a fhaigheann é. Agus bite siad an-deacair.
  Ach troideann cailíní Sóivéadacha ag airde ard.
  Tá na Gearmánaigh ag iarraidh briseadh isteach go Leningrad. Ionsaí ar Novgorod. Ach sheas an ceathrar cailíní cróga ina mbealach.
  Chaith Natasha grenade ar na Naitsithe lena cos lom agus chan sí:
  - Sin céart...
  Sheol Zoya bronntanas báis lena sÚil nocht agus dúirt sí:
  - Namhaid...
  ghéill Augustine do rud éigin millteach agus squeaked:
  - Ceapann...
  Chaith Svetlana grenade lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Cad...
  Chaith Natasha cúpla líomóid lena cosa nocht agus d'éiligh sí:
  - Rúisis...
  Ghéill Zoya freisin do rud fuinniúil agus marfach, squeaking:
  - Bainistithe...
  Sheol Augustine an marbh, muttering:
  - Namhaid....
  Ghlac Svetlana arís leis an millteach agus leis an vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha seal agus squeaked:
  - EDS...
  Bhris Zoya freisin ar na heachtrannaigh dhubha a d"earcaigh agus a d"fhostaigh na Naitsithe:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus le fearg:
  - Go...
  D'éirigh Svetlana le grin panther:
  - V...
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Troid...
  Chaith Zoya bronntanas an bháis lena méar nocht agus chrom sí:
  - Ionsaithe!
  Chlaon Augustine isteach agus gáire:
  - Naimhde...
  Thug Svetlana braon grenades lena boinn loma, agus mar a scairteann sí ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid...
  Nail Natasha an pléasctha agus hissed:
  - Ar buile...
  Ghearr Zoya na Naitsithe amach agus squeaked:
  - Buille!
  Loisc Augustine arís, agus d'éiligh:
  - Ar buile...
  Ghlan Svetlana agus í ag magadh:
  - Buille!
  Chaith Natasha grenade arís lena cos lom, galánta:
  - Scriosfaimid na Naitsithe!
  Ghlac Zoya é agus rinne sí gáire:
  - An cosán sa todhchaí don chumannachas!
  Agus chaith líomóid lena bharraicíní loma.
  
  Laochra ag canadh ag barr a scamhóga;
  Tír mhór an USSR,
  Cé acu is fuaire i na cruinne ...
  Tharla milliún fadhbanna comhairimh
  Ach is é ár ngnó obair agus cruthú!
  
  Creid nach mbuafaidh an namhaid an tír,
  Cé acu atá níos áille agus níos láidre ná go léir ...
  Cuirfimid sciath iontaofa ar bun go luath,
  Agus creidfimid ar deireadh níos cliste ...
  
  Sea, chinn Uncail Sam cabhrú leat,
  Chuig na Naitsithe tar éis an t-athrú cumhachta sa Reich ...
  Agus d'athnuadh cumhacht na Naitsithe,
  Tá an namhaid ag iarraidh an APSS a stróiceadh!
  
  Anois caithfimid troid dáiríre
  Leis na Naitsithe go bhfuil na láidre ag dashing ...
  ach buailfimid faoi bholg na naimhde,
  Chun glóir ár máthair Rúis!
  
  Ní féidir leat an Rúisis a bhriseadh saor in aisce,.
  Tá a fhios againn conas, is breá linn troid go cróga ...
  Anseo shocraigh an Wehrmacht ionsaí a dhéanamh orainn,
  Ach is féidir é titim ach amháin agus ní wring amach!
  
  Sa Rúis, gach laoch ó mhainistir,
  Tarraingíonn an leanbh a lámha chuig an gunna...
  Lig sé a bheith ina sorcerer an-chliste
  Cé a chruthaigh an phláinéid seo!
  
  Do Hitler, ná tóg Moscó ar an bhfiacail,
  Bhuaileadh sé go crua sa smig...
  Cén fáth ar dhreap sé isteach sa Rúis, ní thuigim,
  Is lag dó bacach a mharú le claíomh!
  
  Sea, in aice le Moscó fuair an namhaid bashing,
  Thug na cailíní sála lom dó ...
  Is féidir leat a fheiceáil nach bhfuil sa Fuhrer ach moron -
  Chuir Kohl isteach ar chumannachas thug!
  
  Seo chugainn na ceannródaithe le hamhráin,
  Ar an ionsaí le buille druma ...
  Lig an Fuhrer a kaput anois,
  Agus beidh muid ag tiomáint an Fritz i bhfoirmiú chuing!
  
  Tá an buachaill cosnochta ar snowdrift,
  Céim ar aghaidh gan eagla...
  Tiomáinfear na Naitsithe isteach sa chónra go luath,
  Agus beidh rósanna faoi bhláth i mí na Bealtaine radiantach!
  
  Agus beidh cábáin ag Hitler go luath,
  Rachaidh sé isteach sa tuama. agus a chomharba Goering...
  Cuirfimid an Fuhrer ar an duán go luath,
  cé go mbíonn giolcach trom deilgneach ann uaireanta!
  
  Cruthóimid domhan iontach na Rúise,
  Ina rialóidh an Rúis, creidim dom ...
  Níor leomh Shakespeare a leithéid de rud a chumadh,
  Cé ionsaíonn siad an Rúis le brú na diabhal!
  
  Tá brú cruálach Hitler le feiceáil,
  Tá a iar-chomhghuaillí ag cabhrú leis ...
  Ní haon ionadh go gcloistear caoineadh na gcailíní,
  Ní bheidh aon áit le feiceáil go luath i Paradise!
  
  Sea, d'athraigh Uncail Sam an bealach,
  Agus umair, eitleáin a sheoladh chuig na Naitsithe ...
  Ina mhian, tá na Yankees iontach fionnuar,
  Chun níos mó cumannaithe a thiomáint isteach sa chónra!
  
  D"éirigh sé níos measa, cé go Stalingrad,
  Bhris mé beagnach gach taobh de na Naitsithe ...
  D"éirigh a leithéid d"ailíniú gan stad,
  Faoin spéir seo, cinnte glan!
  
  Bhuel, cad atá le déanamh - tá na cailíní as lámh a chéile,
  I bhfolach ó Fuhrer an Horde i cathanna ...
  Agus ní oireann buataisí do chailíní,
  Tá a fhios acu i gcónaí conas troid!
  
  Do chailíní, níl frosts uafásach,
  Nuair a throid siad in aice le Moscó saor in aisce,.
  Bhí siad beagnach nocht agus cosnochta,
  Ag caitheamh grenade le do chos lom!
  
  Mar sin cad a bhí uait Goering,
  Bhuel, shíl mé go gcuideodh na Yankees leat ar an bpointe boise ...
  Agus chuir sé caos iomlán,
  Agus ní dhéanann na cailíní ach caoineadh le fearg fhiáin!
  
  Tá cathanna fuilteacha go leor,
  Cailíní a fhios creidim go deo gan a thabhairt suas ...
  Ní bheidh nialais againn ar na cuntais,
  Agus cuirtear RPG cumhachtach i mála droma!
  
  Is áilleacht iad laochra
  Tá Lada í féin réidh le troid ar a son ...
  Tá colúir íonachta naofa acu,
  Bíodh go simplí an dámhachtain is airde ann!
  
  Sea, creidim go dtiocfaidh Dia na bhFórsaí Svarog,
  Agus ardóidh na mairbh sa chath ...
  Agus séideadh adharc ghlórmhar an tseilg,
  Agus beidh na buaiteanna an chuid is mó macánta!
  
  Ní bheidh brón ar domhan níos mó saor in aisce,.
  Agus triomóidh na deora searbha ...
  Mairfimid i dteaghlach aonair a fhios-
  Agus beidh na diabhal olc bás go simplí!
  
  Buachaillí ceannródaíocha go dána isteach sa chath,
  lads cosnochta rith tríd an sneachta ..
  Creidim go mbeidh an Rúis i gcónaí leat,
  Cé uaireanta beidh saucers a bhriseadh!
  
  Aiséirí Dia Íosa na daoine tite go léir,
  Agus rialóidh sé leis an Dia Bán ...
  Ardóimid go dána sciath don athar,
  Beidh sé de dhualgas glórmhar freastal ar an Rúis!
  
  Sea, tá Sam cuthach, go simplí seòlta,
  A mhianta thar a bheith intuigthe...
  Tá sé tentacles go Moscó anois póstaer,
  Agus trialacha olc ag fanacht leis an athar!
  
  Ach tá Lada agus an Tiarna Peiriún linn,
  Agus Lenin, Stalin, agus an Trotsky is críonna...
  Cé acu, de réir dealraimh, a chrom an t-arm,
  Agus an nightingale Vysotsky is tábhachtaí!
  
  Go hachomair, beidh slua Dé naofa ann,
  Buafaimid cath an namhaid ...
  Agus caith a lán dhorn láidir suas,
  Chun an ghlóir an saighdiúir is mó!
  
  Ionsaíonn cailíní cosnochta
  Ritheann siad agus ní bhíonn siad ag troid, tá a fhios acu an sioc ...
  Ná tarraing i gcath iad, breithnigh iad le fórsa,
  Know shines an scarlet i bhfianaise an rós!
  
  I mbeagán focal, trodaithe ar son a dtír dhúchais,
  Freastal i disinterestedness bródúil ...
  Bíodh seanaithreacha agus aithreacha bródúil,
  Agus ón spéir ní bhíonn tú ag súil le bronntanais ar phingin!
  Chaith Natasha líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Ón spéir...
  Chaith Zoya grenade lena méar nochta freisin agus dúirt:
  - Réiltín...
  Sheol Augustine bronntanas an bháis lena cos nocht agus sheinn:
  - Geal...
  Chaith Svetlana grenade freisin, le cabhair ó chos lom, agus d'eisigh:
  - Criostalach!
  Thug Natasha seal agus rinne hiss ar:
  - Mise duit...
  Sheol Zoya bronntanas an bháis lena méar loma, ag hiss:
  - Amhrán...
  D'éirigh Augustine lena sÚil nocht, rud a thugann bás agus squeaked:
  - Beidh mé ag canadh...
  Lean Natasha ar aghaidh, ag canadh go ionsaitheach:
  - Faoi....
  Chaith Zoya pacáiste pléascach lena cos lom, ag scaipeadh na Naitsithe agus ag squeaked:
  - Dúchasach...
  Thug Augustina braon grenades lena sÚil nocht, thug amach:
  - Stalin!
  Ghlac agus scaip Augustine na línte, agus d'eitil a cosa loma le scrios feadh an Fritz:
  - Scoiltfimid na comhraic!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena sÚil nocht, braon grenades, agus squeaked:
  A ligean ar crush na fascists!
  Agus lean an ceathrar orthu ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Bhí an "Tíogair" Gearmánach -3 ag gluaiseacht. Meaisín le gunna 128 mm. Agus shoots féin.
  Agus chaith na cailíní grenades. an bonn do na Naitsithe. Agus scaoil siad ar ais. Dhreap siad ar aghaidh. Tá na tancanna ag rolladh arís. Bogtar an "Leopard" Gearmánach is déanaí -1. Gluaisteán an-soghluaiste.
  Ach ghabh a chailíní anonn agus leag amach é. stróic siad meaisín soghluaiste le hinneall tuirbín gáis ina phíosaí. Agus shéid siad ina píosaí di.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Táimid ag troid go hiontach!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - An-fionnuar!
  Dúirt Augustine go ciallmhar:
  - Beidh an bua againn!
  Agus sheol sí grenade frith-umar lena cos lom. Cailín láidir. Agus tá an oiread sin wit aici.
  Sheol Svetlana bronntanas báis freisin lena bharraicíní a chos lom, agus bhuail sí an namhaid. Cailín an-ionsaitheach, dath na cornflowers súile. Tá a leithéid de éirim aici, agus sliocht na nirt!
  Thug Natasha seal agus rinne sí gáire:
  - Don Rúis naofa!
  Lámhaigh Zoya go gníomhach, agus rinne sí gáire, ag taispeáint fiacla péarla:
  - Is laoch mé den leibhéal sin nach gclisfidh ar shiúl!
  Loisg Augustine freisin. Ghearr na Naitsithe síos orthu agus ghríosaigh siad:
  "Is laochra mé uaillmhian iontach!"
  Agus nocht sí a cuid fiacla péarla!
  Dhearbhaigh Svetlana:
  - Uaillmhianta an-mhór!
  Tá na cailíní ag troid le fada an lá. Agus ar ndóigh d'éirigh leo saothair mhíleata. Tá siad fíor-áilleacht taibhseach. Meon den scoth. Agus shoot siad den chéad scoth.
  
  Beagán difriúil FAOI ROOSEVELT
  Fuair Franklin Roosevelt bás i bhfad níos luaithe, i casadh aisteach cinniúint ar 30 Eanáir, 1943. Cé gur measadh Henry Wallace a bheith ina chléireach, d"éirigh sé amach go raibh sé i bhfad ní ba idéalaí agus d"éiligh go ndéanfadh Stalin, mar mhalairt ar chúnamh míleata, leasuithe polaitiúla agus ollmhaithiúnas do na príosúnaigh pholaitiúla go léir.
  Chuir imoibriú crua Stalin, a bhí díreach tar éis bua mór a bhaint amach ag Stalingrad, agus a bhraith an-dian agus láidir, fearg ar Wallace, agus d'fhógair sé go gcuirfí deireadh le cúnamh míleata don USSR. Bhí ról diúltach, agus seasamh na Churchill, nach raibh ag iarraidh an dul chun cinn tapa ar an Arm Dearg san Eoraip agus solúbthacht gan choinne Adolf Hitler, a d'fhógair an reo ar an "réiteach deiridh na ceiste Giúdach." Bhí an Fuhrer in ann daoine ciallmhara a chur ina luí ar an gcomhshaol, lena n-áirítear, rud aisteach go leor, príomhfheidhmeannach an Tríú Reich, Himmler.
  D'oibrigh an argóint: nach mbeidh na Giúdaigh dul áit ar bith, agus má chailleann tú an cogadh, is féidir leat a chailleadh gach rud agus do-aisghabhála. Bhuel, tar éis an bua a fháil san Oirthear, beifear in ann labhairt leis na comhghuaillithe ar bhealach difriúil.
  Ar aon nós, froze na Stáit Aontaithe oibríochtaí míleata, an Bhreatain freisin, agus cé go foirmiúil fiú nár fógraíodh sos cogaidh go hoifigiúil, iompaigh an choimhlint san iarthar amach a chiorrú. Rud a chuaigh chun sochair an Wehrmacht, ar ndóigh. Chuir cabhlach fomhuirí na Gearmáine stop leis na ruathair, d'éirigh na Comhghuaillithe suas, ag cur stop leis an bhuamáil straitéiseach.
  Ghabh trúpaí Sóivéadacha, mar a bhí i bhfíor-stair, Kursk go luath i mí Feabhra ar an 8ú, agus Belgorod ar an 9ú. Ar 15 Feabhra, thosaigh an t-ionsaí ar Kharkov, rud a d'fhág trúpaí na Gearmáine, ag seachaint imchiorcail. Níos luaithe fós, d"fhág na Naitsithe Rostov-on-Don.
  Ar 18 Feabhra, tháinig Hitler go pearsanta chuig an gceanncheathrú. Thug sé cumhachtaí nua do Mainstein. Ina theannta sin, aistríodh treisithe go tapa ón Iarthar. Gcéad dul síos, ar ndóigh, eitlíochta. Níor ghlac an tosaigh thiar an t-aerárthach chomh beag sin - beagnach leath an aerárthaigh. Cuireadh roinnt rannáin a bhí beartaithe le haistriú go dtí an Afraic ar iarnród chuig an Oirthear. Ina theannta sin, aistríodh gach foirm a bhí réidh le haghaidh comhrac ón bhFrainc agus ó na Balcáin, agus sa Ghearmáin féin, dhearbhaigh an Reichstag slógadh iomlán agus cogadh.
  Ar 19 Feabhra, d'ordaigh Mainstein don 4ú Arm Panzer ionsaitheacht a sheoladh chun stop a chur leis na trúpaí Sóivéadacha dul ar aghaidh trí Pavlograd. Ar 22 Feabhra, bhí Pavlograd áitithe. Cuireadh de chúram ar ghrúpa Kempf na bealaí chuig an Dnieper a chosaint ó thuaidh trí Krasnograd nó Dnepropetrovsk, nó trí Poltava nó Kremenchug.
  Murab ionann agus an stair fíor, d'éirigh leis na Gearmánaigh i bhfad níos mó. A bhuí le tabhairt isteach a n-arm aeir go léir isteach sa chath, bhí buntáiste acu san aer arís. Ina theannta sin, ghlac níos mó trúpaí talún páirt sa ionsaithe, lena n-áirítear 30 umar nua Tíogair, a chuaigh i bhfostú go neamhghlórach i ngaineamh na hAfraice sa bhfíor-stair.
  D'éirigh leis na Gearmánaigh timpeallú Kharkov sé lá níos luaithe ná an scéal fíor, ar 8 Márta, gabhadh Belgorod ag an Fritz, agus gabhadh Belgorod ar an t-aistriú 9 lá roimhe sin - ar an 10 Márta.
  D'éirigh leis na Naitsithe freisin Kursk a ghabháil le swoop, ag dúnadh fáinne eile ar 14 Márta. Ar 18 Márta, ghabh an Fritz Stary Oskol freisin. Mar sin féin, chuir an leá agus an fhriotaíocht laochúil a bhí ag na trúpaí Sóivéadacha cosc ar na Naitsithe rath a fhorbairt. Ach d"éirigh níos suntasaí de chaillteanais an Airm Dheirg sna coirí ná mar a bhí i bhfíor-stair, agus gearradh siar ar an Kursk Bulge i Márta 1943.
  Bhí rath Mainstein tromchúiseach, ach teoranta, mar sin ní raibh na Naitsithe in ann fiú gach a chaill siad le linn oibríocht Voronezh-Kastornoe a thabhairt ar ais. Cé anois nach raibh tinneas cinn orthu a thuilleadh - an Kursk Bulge. Ach chruthaigh sé seo fadhbanna breise: cén áit agus conas ionsaí?
  Cé gur iompair na Comhghuaillithe go héighníomhach, bhí geilleagar na Gearmáine an-ghníomhach gan chiall. Tháinig méadú faoi dhó ar tháirgeadh umair agus gunnaí féinghluaiste laistigh de thrí mhí, ag teacht ar 1,200 feithicil in aghaidh na míosa, lena n-áirítear na "Tigers", "Panthers" is déanaí - go mór níos fearr i gcumhacht comhraic le trealamh Sóivéadach. Ach bhí ar na foirne fós máistreacht a fháil ar na tancanna nua, agus tinnis a n-óige a thabhairt chun cuimhne.
  Agus níl sé éasca treoracha a roghnú don ionsaitheach. Is féidir leat bogadh ar aghaidh go Moscó, agus arís iarracht a dhéanamh díoltas a bhaint as Stalingrad, briseadh tríd go dtí an ola Caucasian. D'fhéadfadh Leningrad, áit a bhfuil sé deacair do na Sóivéadaigh treisithe a aistriú, a bheith ar cheann de na spriocanna.
  D'fhan na Gearmánaigh trí mhí, shábháil fórsaí agus umair nua, earcaigh oilte. Cheana féin san arm agus nach bhfuil buachaillí ceithre bliana déag d'aois neamhchoitianta, tá go leor rannáin eachtracha curtha le chéile. Shroich neart an Wehrmacht uasmhéid de 10.5 milliún saighdiúir agus oifigeach, fiú le laghdú beag ar chaighdeán na trúpaí.
  San aer, troideadh cathanna le rath éagsúil. Mhéadaigh na Naitsithe táirgeadh aerárthach, agus ghníomhaigh siad ar bhealach níos gníomhaí.
  A n-aces, mar riail, roghnaigh a n-áit cath, agus rinne siad iarracht gan a bheith páirteach sa chath, torthaí a thabhairt i líon.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil an Focke-Wulf, cé go níos lú ná aerárthach Sóivéadach i maneuverability, ach an luas ard le linn Léim cead dó chun éalú nuair a fhágáil ar an eireaball, agus airm cumhachtach a shoot síos ar an aerárthach as an chéad chur chuige. Mar sin níorbh fhéidir an buntáiste a bhaint as na Naitsithe go hiomlán, agus bhí aces Gearmánach níos mó taithí acu, le hairm níos cumhachtaí, i gceannas ar an aer.
  Chinn Hitler mar sin féin ionsaí a dhéanamh ar an Chugais, ach ar bhealach beagán difriúil. Eadhon, a dhéanamh Stalingrad an príomh-treo, agus a sheoladh grúpaí arm "A" agus "B" ann. Níl an réiteach, ar ndóigh, optamach, ach tar éis cailleadh an droichid Rzhev, ag dul ar aghaidh go Moscó, bheadh ar na Gearmánaigh líne cosanta an-chumhachtach a shárú.
  Ar chostas Leningrad, níor thug an t-ionsaí ar an gcathair dhaingean don Tríú Reich fiú má d'éirigh leis, díbhinní cinntitheacha.
  Mar sin tá sé fós le bogadh ó dheas. Chuaigh Stalin chun tosaigh ar Hitler mar sin féin, agus ar an 22 Meitheamh, chuaigh trúpaí Sóivéadacha ar an ionsaí i dtreo Oryol agus Kusk. Bhain an chúis leis na tactics feithimh a thréigean le hiompar éighníomhach an chomhghuaillithe: gan síocháin, gan cogadh. Cad eile a d'fhéadfaí a fhulaingt, ach ... D'aistrigh an ganntanas duralumin, chomh maith le táirgeadh aerárthach Gearmánach de shíor ag méadú, tionscnamh níos mó agus níos mó chuig an Luftwaffe de réir a chéile.
  Ina theannta sin, bhí buamadóir Yu-188 an-mhaith ag na Naitsithe cheana féin, a d'fhorbair luas a bhí níos fearr nó ar a laghad nach raibh níos lú ná na Yaks, agus fiú tástáil rathúil ar an Yu-288. D'fhéadfadh an carr deireanach, chomh maith leis an DO-217 sraitheach, a bheith ina bhuamadóir straitéiseach an-mhaith. Agus mar sin, tháinig eitlíocht na Gearmáine ina fhachtóir thar a bheith neamhfhabhrach do na trúpaí Sóivéadacha.
  Ar an láimh eile, bhí Hitler leisce ort leis an ionsaitheacha, agus mar sin lean foirmiú rannáin umar nua agus oiliúint foirne. Mar gheall ar an easpa buamála, scaoileadh na Tigers agus Panthers níos mó ná mar a bhí siad i bhfíor-stair, agus b'éigean máistreacht a fháil orthu.
  D'éirigh leis na Gearmánaigh ullmhú don chosaint ina iomláine, níorbh fhéidir iontas a ghlacadh orthu. Mhair an troid ar feadh breis agus mí. Tháinig trúpaí Sóivéadacha i ngleic le teicneolaíocht nua Gearmánach, agus d'éirigh sé amach go raibh na "Panther" agus "Tíogair" i gcathanna a bhí ag teacht chun cinn ord méide níos láidre ná feithiclí Sóivéadacha. Níor thug Butting seans ceart don T-34 agus KV an bua a fháil. Ina theannta sin, níl máistreacht déanta fós ar tháirgeadh feithiclí le gunna 85-mm níos cumhachtaí, agus níorbh fhéidir an "Panther" agus an "Tiger" 76-mm a ghlacadh go ceann.
  Níor tháinig trúpaí Sóivéadacha ach i gceantair áirithe chun cinn suas le cúig chiliméadar déag agus d"fhulaing siad caillteanais ollmhóra. Bhí na Gearmánaigh in ann dul ar an counteroffensive. I measc na gceannasaithe, ba chóir a thabhairt faoi deara Rommel, núíosach ar an bhfronta thoir, ach ar a dtugtar go forleathan san Iarthar. D'éirigh leis é féin a chruthú go maith sa chath leis na Sóivéadaigh.
  Bhí na Gearmánaigh in ann, ag forbairt frith-ionsaithe, teacht ar an Don. Ach ansin, in ionad dul ar aghaidh go Moscó, chas siad ó dheas.
  Ba mhian leis an Fuhrer díoltas a fháil ar Stalingrad. Ba chóir a thabhairt faoi deara go ndeachaigh sé seo chun sochair do na Gearmánaigh fiú ar dtús. Níor chreid Stalin sa rogha Oibríocht Blau a dhéanamh arís agus d'aistrigh sé a chúlchistí go léir níos gaire do Moscó. Mar thoradh air sin, chuaigh na Naitsithe, ag bogadh feadh an Don, isteach sna trúpaí Sóivéadacha ó chúl.
  Mar sin féin, bhí an tArm Dearg difriúil cheana féin. Ghníomhaigh na ginearáil Sóivéadacha, a fuair taithí ar chomhrac, níos sciliúla, agus d'éirigh na saighdiúirí féin go suntasach. Ní raibh na Fritz in ann an Don a thrasnú agus briseadh tríd go Stalingrad. An t-uasmhéid a bhfuil bainte amach acu, gabháil Rostov-on-Don, agus rochtain ar an abhainn feadh a réise iomlán. Fíor, chaill na trúpaí Sóivéadacha Voroshilovgrad, Donets, agus críocha suntasacha, ach níorbh fhéidir leis na Naitsithe a ghabháil le linn feachtais an tsamhraidh agus an fhómhair, fiú an méid a d'éirigh leo a dhéanamh i 1942. Rud a mheas Stalin rath áirithe. Má choinnímid i gcuimhne go raibh an APSS anois ag troid ar cheann amháin.
  Tháinig laige ar an mbagairt ón tSeapáin de réir mar a bhuail Land of the Rising Sun mar thoradh ar bhua san Aigéan Ciúin. Agus cé nach bhféadfadh an APSS a bheith ró-eagla ar an gCianoirthear.
  Sa gheimhreadh, thosaigh frith-ionsaithe an Airm Dearg. Is léir gur tháinig go leor umair Ghearmánacha sa fhuacht agus sna sruthanna sneachta isteach, agus chuir socrú céimnithe na rollóirí bac ar an bhfonnadh. Ach níorbh fhéidir rath iomlán a bhaint amach anseo. Brúigh na Gearmánaigh beagán sa lár, agus theip orthu ar an Don, ach níorbh fhéidir réigiún Leningrad, mar gheall ar chosaint ró-chumhachtach an namhaid, a shaoradh. Chomh fada agus a coinníodh an imshuí. D'fhoghlaim na Gearmánaigh go leor freisin, ach bhí siad ídithe cheana féin as an gcogadh. Iarracht a bhí sa samhradh dár gcionn ar thionscnamh an Fritz a thapú. Ach arís ní raibh na Naitsithe in ann teacht ar an Don. Tháinig deireadh leis an ionsaí ar Leningrad le teip.
  Tá athruithe tar éis tarlú i SAM. Tactic fanacht-agus-féach, chaill Wallace an toghchán uachtaránachta go Poblachtach Cheney. Ach lean an comharba ar aghaidh ag iompar éighníomhach. Díreach cosúil leis na Saothair a tháinig in áit Churchill a bhí i gceannas ar an mBreatain. I ngeimhreadh na bliana 1945, bhí trúpaí Sóivéadacha in ann briseadh trí chosaintí Wehrmacht sa lár agus dul ar aghaidh go Smolensk agus fiú áitiú sa chathair seo. Ach bhí scaird-aerárthach an namhad i gceannas ar an aer agus stop maslach na trúpaí Sóivéadacha. Agus i Márta agus Aibreán, bhuaigh an Fritz ar ais an méid a bhí caillte acu. I samhradh na bliana 1945, rinne na Gearmánaigh iarracht ionsaithe a fhorbairt i gcoinne Moscó ag baint úsáide as umair "E" agus scaird-bhuamairí agus na chéad fheithiclí comhraic diosca-chruthach ar domhan.
  Ar an láimh eile, aithníodh diúracáin bhailistíocha mar airm ró-chostasach agus neamhéifeachtúla. D'éirigh leis na Gearmánaigh dul i dtreo Moscó, ach bhí deireadh an fhómhair tagtha cheana féin, agus d'úsáid na Meiriceánaigh airm adamhach agus chuir siad iallach ar an tSeapáin a chaipitliú.
  Agus buama adamhach aige, d"éiligh Cheney go gcuirfeadh an dá thír síocháin i gcrích.
  Ach ní raibh Stalin agus Hitler in ann aontú ar bhealach ar bith. Ní raibh aontacht sna Stáit Aontaithe ach an oiread, áit ar chreid go leor ciorcail frithghníomhaithe gur cheart don dá thaobh leanúint ar aghaidh ag marú a chéile chomh fada agus is féidir.
  Ach ó d'éirigh leis na Naitsithe, an uair seo ghearr siad amach Leningrad ar deireadh agus chuaigh siad céad ciliméadar go Moscó, thosaigh na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain ag cuidiú leis an APSS trí sholáthar Léas Iasachta a atosú.
  Sa gheimhreadh, thosaigh trúpaí Sóivéadacha ag brú na Naitsithe arís, ach níorbh fhéidir leo Leningrad a dhíbhlocáil. Thit cathair Lenin, ach cuireadh na Fritz ar ais beagán ón bpríomhchathair. Bhí cúnamh ón Iarthar measartha agus d'fhéadfadh sé a bheith cinntitheach. Ach bhí na Gearmánaigh tuirseach traochta agus traochta.
  Chuaigh samhradh 1946 i bhfeidhm le mionathruithe suímh. Agus sa gheimhreadh, d'éirigh le trúpaí Sóivéadacha roinnt rath a bhaint amach, ag leagadh an Fritz ó Rzhev agus Vyazma agus ag brú orthu, fiú beagán, chuig an Don.
  In earrach na bliana 1947, fuair Adolf Hitler bás agus, ar an 18 Bealtaine, síníodh armistice le hidirghabháil na Stát Aontaithe agus na Breataine. Bhí na coinníollacha sách deacair don APSS agus ní raibh siad an-fhabhrach don Ghearmáin. An Úcráin, an Bhealarúis, tháinig na tailte go léir a bhí i seilbh an Wehrmacht ina gcríocha sainordaithe faoi chomhrialú na Stát Aontaithe, na Breataine, na Gearmáine agus na satailítí.
  D'éirigh an Tríú Reich cosúil leis an Aontas Eorpach, agus na críocha Sóivéadacha faoi áitiú, cosúil le cosantóirí, lena n-áirítear Leningrad. Fuair Don stádas mar chríoch shainordaithe, neamhspleách ar an USSR agus go foirmiúil neamhspleách, ach i ndáiríre le tionchar mór ó na Stáit Aontaithe.
  Mar sin, laghdaíodh críoch na Rúise Sóivéadach go mór. Cuireadh iachall ar Stalin aosta agus lag an pholaitíocht a fhágáil. Thit a údarás go géar, agus scoilt a Entourage.
  Tar éis éirí as Stalin, bhí an Chugais - an tSeoirsia, an Airméin, an Asarbaiseáin - scartha go luath ón APSS. Agus cúpla bliain ina dhiaidh sin, agus Lár na hÁise. Mar sin, díbríodh an Rúis chuig ról mionchumhachtach, cé gur le hairm núicléacha a bhí sé. I gcomparáid leis an stair fíor, iompaigh St Petersburg, Smolensk, Pskov, agus roinnt réigiún eile san Iarthar amach a bheith sainordaithe.
  Agus go luath na réigiúin an Chugais Thuaidh, daonra go príomha ag Muslims, scartha freisin. Sa Ghearmáin, tar éis bhás Hitler (is dócha gur chabhraigh an Fuhrer le fágáil), fuair an andúileach drugaí Goering bás go luath. Maraíodh Himmler freisin. An níos measartha Speer urghabhadh chumhacht. Cúpla bliain ina dhiaidh sin, athchóiríodh an córas ilpháirtí, agus d"éirigh na Naitsithe i bhfad níos measartha.
  I ndeireadh na dála, tháinig na Stáit Aontaithe chun smacht agus smacht a fháil ar an domhan. Ní raibh an APSS anois acu mar iomaitheoir, agus ní fada go raibh cumhacht ag na Cumannaigh. Sa tSín, rialacha pro-Mheiriceánach rialtas, ar fud an domhain Ioslamach an rud céanna. Tá ré forlámhas iomlán Mheiriceá tagtha...
  Ach níor thug sé seo sonas don chine daonna, cé go raibh na Meiriceánaigh, tar éis dóibh hegemony a bhunú ar an Domhan, in ann eitilt go Mars ar ais san fhichiú haois, ina theannta sin, d'fhorbair dul chun cinn agus teicneolaíocht fiú níos tapúla ná mar a bhí i ndáiríre. Ba é an éifeacht ná go raibh smacht ag na Stáit Aontaithe anois ar eolaithe ó gach cearn den domhan. Ach ní haon rún é gurbh í an iomarca rúndachta a chuir bac ar fhorbairt na heolaíochta daonna.
  I gciall áirithe, tá sé níos sábháilte ná mar a bhí i bhfíor-stair. D"fhéadfadh airm na Stát Aontaithe agus a gcuid satailítí sceimhlitheoirí agus antoiscigh a bhrú ar aon áit ar domhan gan eagla a bheith orthu roimh chúisimh nach bhfuil siad ceart go polaitiúil. Is féidir idirghabhálacha daonnúla a dhéanamh, agus domhandú eacnamaíoch agus polaitiúil éifeachtach. Ní miste ar bith antoiscigh reiligiúnacha a bheathú chun comhraic pholaitiúla a threascairt - is féidir é seo a dhéanamh le hidirghabháil shimplí.
  Mar sin, go pointe áirithe, is cosúil gur bhuaigh an domhan trí bheith unipolar i gcomparáid le fíor-ilpholach. Ach ansin chonaic Vasily Terkin cinniúint duine singil ...
  D"éirigh Anna Kazei (Comhtharlú sloinnte suimiúil agus is dócha nach bhfuil ann, cé go bhfuil an beart ar siúl san aonú haois is fiche!) ón stáisiún traenach agus lean ar aghaidh de shiúl na gcos. Tá an traein galánta, le gluaisteáin sruthlínithe, ach tá an stáisiún féin ar cheann de na cinn is cúige. Fómhar te Úcráinis a bhí ann - samhradh Indiach, nuair a bhí gúnaí órga ar ghuaillí beithe, agus foraoisí agus groves cóirithe i scarlet ríoga. Tá nádúr álainn, agus níl bean fós gan charm, cé go bhfuil sí tríocha cúig bliana d'aois ar a laghad, agus tá gruaig liath ag taispeáint tríd cheana féin.
  Tá Anna Kazei brónach, mar sin téann sí ar dháta lena leanaí ... chuig príosún saothair chrua. Cad atá faoi chaibidil ag an mbreitheamh ar chuir buachaill 12 bliain d"aois agus cailín 15 bliana d"aois pianbhreith 99 bliain sa phríosún air? An é sin a dhéanann tú le leanaí míshásta? Agus rinne siad cad é? Bhuel, scrios siad na fógráin leis na fógraí. Sea, ghearr siad sreanga teileafóin agus Idirlín chun dul i ngleic le contagion thionchar Mheiriceá.
  Tá gluaiseacht in Oirthear na hÚcráine - "Patriotic Friotaíocht". Ní hea, ní sheolann siad fíor-chogadh eadarnaíoch, mar a bhí le linn an Dara Cogadh Domhanda. Go bunúsach, is bolscaireacht agus sabotage ar scála beag iad a bhfriotaíocht gan taismigh daonna. Mar sin bhí a leanaí ag iarraidh dúshlán a thabhairt do tyranny an Iarthair tríd an sreang a ghearradh arís agus arís eile.
  Ach bhí siad in ann iad a scannánú ar fhíscheamara, agus tá go leor "well-wishers" ann freisin. Cúisíodh na guys as sabotage agus fiú sceimhlitheoireacht, chomh maith le damáiste tromchúiseach a dhéanamh don gheilleagar. Agus naisc ag aois óg, chuir siad imthosca maolaithe san áireamh - thug siad beagnach céad bliain de shaothar crua.
  Rith an chúirt go han-tapa, agus níor chlaon an dlíodóir ach ar an ionchúisitheoir le comhaontú. Sea, agus dúnadh an próiseas féin. Thairis sin, bhí leid ag Anna go mbeadh an t-ádh fós ar a leanaí dá mbeadh a fhios acu, agus go mbeadh naisc acu leis an talamh faoi thalamh, nach mbeadh siad in ann an chéad chéasadh a sheachaint, agus ansin pionós an bháis. Mar sin féin, ní céasadh é bheith i mbun saothair chrua féin.
  Tá cosa Anna fite fuaite le seanbhróga. Iompraíonn sí backpack iomlán le cláir a cheadaítear a dhéanamh ach uair amháin sa bhliain. Agus leanaí trua, is dócha, nach bhfuil ró-fionnuar sa phríosún.
  Tá na ciontaigh ina seasamh ar an mbóthar, mar sin níl siad i gcampa na beairice, tá siad sínte ar feadh an mhórbhealaigh. Déanann na patróil gáire ag Anna, agus sroicheann siad isteach sa mhála droma lena lámha, ag baint bia amach. Líon an póilín mór ó mhuintir na háite an ispíní ceirbheacs isteach ina bhéal láithreach. In ainneoin go foirmiúil Úcráin, mar a bhí, tá na tréithe statehood, lena n-áirítear an tofa Rada, ach tá níos mó bratacha Mheiriceá ná na cinn buí-gorm.
  Bíonn buachaillí faoi ocht mbliana déag ag obair ar leithligh ó dhaoine fásta. Tá an lá te, grianmhar, stiallacha, tá léinte príosúin fillte i gcarn ar leith, agus comhlachtaí tanaí, sinewy, seacláid ó ghrian na déagóirí, sheen le allais. Tá cuid acu ag ráchairt clocha agus gairbhéal ar na rianta iarnróid le suaitheadh leathan, tá cuid eile ag tarraingt ráillí, tá cuid eile ag plánáil agus ag sábhadh lomáin.
  Tá buachaillí ó dheich go seacht mbliana déag d'aois, agus tá cuma níos óige ar chuid acu. Agus conas is féidir le duine nach bhfuil trua acu dóibh, má tá an dlí Angla-Shacsanach chun tosaigh san Úcráin shainordaithe, nuair a bhíonn dliteanas coiriúil infheidhme maidir le daoine fásta ó deich mbliana d'aois?
  Ansin chuir an póilín in iúl d"Anna, a raibh a mála droma suntasach níos éadroime - cá háit a lorgódh a mac Marat (b"fhéidir nach comhtharlú thaisme ainmneacha anseo freisin!). Sea, tá sé deacair di meáchan den sórt sin a iompar, ach fós tá sí ceangailte. Agus ní cúis áthais é an faoiseamh seo, mar tá na ciondálacha anseo gann agus tá na guys tanaí.
  Agus seo é a mac. Shuigh sé a chosa lom, i mbríste stríocacha os cionn na glúine, ar chlocha géara agus bhrúigh sé bairille coincréit. Agus í ag féachaint ar an cosnochta, agus í ag análú go trom ar Marat, thuig Anna go raibh sé féin á neartú le hiarracht dochreidte toil. Is cosúil go bhfuil ceann shaved i gcoinne chúlra na guaillí tanaí mór, agus tá gruaig fhionn i gcoinne chúlra cloigeann uilleach coirtithe beagnach dofheicthe. Ó cad is cosúil an buachaill go hiomlán maol. Tháinig an wrinkle ar an forehead níos suntasaí níos doimhne. As a bhfuil, más rud é nach raibh sé ar an stature beag agus guaillí caol, bheadh an chuma ar na buachaillí i bhfad níos sine.
  Tá Marat ag obair, agus maoirseoirí borrtha ag fánaíocht in aice láimhe, ag béicíl agus ag scairteadh sciúirsí leathana rawhide. Is é seo an obair chrua, merciless. Chun luas oibre den sórt sin a sheasamh, ba chóir duit do scíth a ligean ar feadh cúpla soicind ar a laghad, agus luí síos ar an mbairille chun scíthe a thabhairt do do dhroim sinewy, slashed fuip. Mar sin féin, nuair a dhóitear é, de ghnáth ní ghearrann sé an craiceann.
  Níl sé de cheart ag Anna teacht go dtí an sos lóin ag an obair. Mar sin caithfidh tú féachaint agus fanacht.
  Deora na máthar go maith suas go neamhdheonach. Tá cosa an bhuachaill clúdaithe le bruises, bruises, bruises, clúdaítear na boinn le calluses. Gach earrach, samhradh agus fhómhar, cuirtear iallach ar chiontaigh óga oibriú cosnochta. Deir siad go bhfuil sé níos dexterous agus níos fearr fós do bhuachaillí i bpríosún. Go deimhin, is é seo an geilleagar Meiriceánach notorious. Thairis sin, caitheann bróga stíl an Iarthair amach ró-tapa. Agus mar sin, a Dhia, go bhfanann buataisí faoi úinéireacht an stáit ar a laghad le haghaidh an gheimhridh - ar an dea-uair tá an aeráid tar éis teacht chun cinn agus níl aimsir sneachta chomh fada sin.
  Ach anois tá iallach ar na buachaillí ráillí troma a tharraingt. Bhuel, cá bhfuil Maratika. Tá sé tanaí mar giolcach, sin mar a léiríonn na heasnacha tríd ón gcraiceann coirtithe, agus titeann an boilg ó theannas. Ciorcail dorcha faoi na súile, deir siad nach bhfuil saothair chrua éasca do bhuachaill beag. An mbeidh sé in ann síneadh amach fiche bliain, agus ina dhiaidh sin beifear in ann ceart dlíthiúil achomhairc a chomhdú?
  Ach ní mór dúinn ómós a thabhairt do Marat, leagann sé an t-iarnród deftly, agus nuair a fheiceann sé a mháthair, gáire sé mar fhreagra. Tá an wrinkle ar an forehead smoothed amach agus is léir gur buachaill é seo fós a fhaigheann spraoi in aon chás...
  Feadaíl an fuip agus dónna go pianmhar Marat. Déanann an mháthair screadaíl, déanann sí iarracht sracadh ar an bhfeitheoir ar an bpóilín, rug an t-ambal ar ghualainn í, ag stopadh di:
  - Ná dare! Ionsaí ar jailer i líne na dleachta... Sa chás is fearr, dosaen!
  Tá Anna níos corraithe cheana féin:
  - An bhfuil sé de cheart acu leanaí a bhualadh de réir an dlí?
  D'fhreagair an póilín go macánta:
  - Tugtar tomhas éigeantach de thionchar fisiciúil ar choirpigh air seo. Tá gearán go hiomlán useless!
  Chlaon an bhean go trom, agus rinne sí iarracht a súile a bhaint de a mac ionas nach mbeadh sé chomh crua. Tá an chuid eile de na buachaillí ag sciobadh chomh maith. Tá beagnach gach ceann acu cosnochta, gan ach cúpla ceann de na cinn is sine i roinnt frapaí baile ar ndóigh. Agus tá gach duine bearrtha maol, gan eisceacht. Nuair a tháinig duine acu níos gaire le cloch ar a ghualainn, chonaic Anna a uimhir pollta.
  Uafás - an bhfuil seo ag a mac?
  Tá an sos lóin gearr - de réir an dlí, ní mór do chiontaigh a bheith ag obair dhá uair an chloig déag ar a laghad in aghaidh an lae, ach i ndáiríre tiomáintear ceithre bliana déag go sé bliana déag orthu. Fíor, braitheann go leor ar dhéine na hoibre. Mar shampla, ní dócha go mbeidh fiú duine fásta in ann caoga cileagram meáchain a iompar, ó urlár amháin go ceann eile ar a ghualainn.
  Ach, mar shampla, is féidir leat cadás a bhailiú níos faide. De ghnáth bíonn cailíní ag obair ar phlandálacha, agus mar sin tá sé níos deacra go fisiciúil do bhuachaillí.
  Ar feadh lóin, cothaítear na buachaillí le rís; san Úcráin, tá sé tar éis fréamhú go han-mhaith agus is bia próitéine an-luachmhar é. Chomh maith leis sin cuireann siad beagán bainne le arán agus gairleog - ionas go gortaíonn siad níos lú. Tá an bia sláintiúil go leor, ionas nach bhfeiceann na buachaillí, cé nach leor, béal bearna. Seo iad úlla agus liomóidí.
  Cé go bhfuil ocras air Marat, a mhíníonn dá mháthair:
  - Tá nós, agus ciallmhar - a roinnt ar na cláir do na buachaillí!
  Bhí ionadh ar Anna
  - ciallmhar?
  Mhínigh buachaill níos sine, le tatú ilchasta ar a lámh agus cros ar a chliabhrach, go muiníneach:
  - Cinnte! Níos minice ná uair sa bhliain, ní féidir leat aistriú a fháil ach amháin le haghaidh barryk mór. Agus ní féidir leat é a choinneáil. Tá an oiread sin againn agus téann athluchtú de shaghas éigin ar aghaidh an t-am ar fad!
  D'aontaigh Anna agus, nuair a bhuail sí a mac ar a dhroim, bhraith sí stríoca agus scríobacha úra agus leighis cheana féin. D'fhiafraigh Mam dá mac:
  - An mbuaileann siad go minic?
  Chuir Marat aoibh gháire air agus d'fhreagair sé:
  - Déanann siad iarracht gan ghortú. Ní bhuaileann duáin agus orgáin ríthábhachtacha.
  Lean Anna lena ceist:
  - Nach bhfuil sé fuar siúl cosnochta?
  D'fhreagair an buachaill go macánta:
  - Ar ndóigh, sa sráidbhaile rith siad cosnochta ach amháin ar laethanta te, ach anseo tá siad kicked amach go dtí go dtagann an sneachta, agus is féidir a shábháil ... Ach.
  Rinne an buachaill leis an gcros idirghabháil arís:
  - Tá mé anseo le cúig bliana! Tá sé ceart go leor, ag obair lasmuigh, ag ithe bia sláintiúil, is féidir leat a bheith cruaite agus gan fiú casacht! Mairfimid mura bhfaighimid bás!
  Dúirt Marat, agus é ag baint na ispíní go cúramach:
  - Ar ndóigh, mairfidh muid, agus b'fhéidir go bhfaighidh muid saoirse!
  Anseo thuig Anna go tobann go raibh na hábhair comhrá ídithe. Chónaigh Marat a shaol, bhí sí ina cónaí uirthi. Agus tá sé míchuí comhbhrón a dhéanamh leis an buachaill, ní dhéanfaidh sé ach cion. Cé go bhfuil seansanna Marat gar do nialas a fheiceáil. Sea, agus eagraigh éalú ó réimse na fantaisíochta. Thairis sin, fiú má ritheann tú ar shiúl, ansin sa domhan nua-aimseartha, conas is féidir leat a cheilt faoi thalamh ar feadh ró-fhada? Tá an teicneolaíocht ag dul chun cinn, agus is dócha go bhfuil a gcomhrá á thaifeadadh, agus b'fhéidir fiú le híomhá físeáin.
  Chuir Marat ceist ar an madra Polkan, agus tar éis dó freagra a fháil, thit sé ina thost. Bhreathnaigh Anna ar a mac go feasach. Feicimid é, bhí sé ag iarraidh fiafraí níos mine faoina dheirfiúr, ach bhraith sé nach raibh cumarsáid déanta ag a mháthair léi fós. Tá an sos lóin gearr, agus i gceann cúig nóiméad tosóidh na buachaillí Trudovik ag obair arís.
  Shín Anna slipéir cniotáilte chuig a mac:
  - Cuir ort mo stór!
  D'fhreagair Marat i gcogar:
  - Gan a bheith ceaptha... Ba chóir go mbeadh gach buachaill mar an gcéanna sa phionós. Agus siúl cosnochta go dtí go bhfuil sioc ar cheann de na foirmeacha pionóis! Ní dhéanfaidh siad ach iad a dhó. Is fearr a ligean dó clúmhilleadh nuair a fhásann mo dheartháir beag suas.
  Ar deireadh stróic Mam cosa cruaite a mic a leag síos, agus phóg sí iad in ainneoin an deannaigh. Ansin bhí póg deiridh ar an forehead, agus faoi scairt bhagrach an maor, d'éirigh sí agus i gceannas ar an slí amach. Ansin stop sí. Eagraíodh an obair le réasúntacht Mheiriceá: d'oibrigh na ciontaithe go crua ionas go ndeachaigh an t-ualach chuig grúpaí matán éagsúla. Ansin forbraíonn an obair agus an corp, bíonn sé níos comhréire agus éiríonn na príosúnaigh tuirseach níos lú, rud a chiallaíonn gur féidir leat i bhfad níos mó brú a bhaint astu.
  Tá lámha Marat horny cheana féin le calluses, agus tá sé go leor muiníneach ag luchtú an bróg. Tá an corp tanaí, ach sinewy, agus tá lámha tanaí láidir. Ní féidir, b'fhéidir go mairfidh siad i saothair chrua ar feadh i bhfad. Mar sin tá sé ró-luath an buachaill a adhlacadh.
  bhrúigh an choimhdeacht go garbh Anna agus scairt:
  - Tá d'am suas! A ligean ar a fháil amach anseo! Agus mar sin chuaigh mé thar an teorainn!
  Is cosúil go bhfuil cosa na mná an-trom. Chun tosaigh tá cuairt ar an tSiúr Marinka. Ceart anois tá sé ag fulaingt an fhómhair, agus ní mór dúinn a ghabháil leis an am. Is maith nach bhfuil an deartháir agus an deirfiúr ró-fhada ar shiúl.
  Tá caipiteal Mheiriceá chun tosaigh san Úcráin, mar a dhéanann oifigigh eachtracha, dála an scéil. Maireann na daoine coitianta iad féin go measartha, ach titeann rud éigin orthu freisin. Ar aon chuma, tá na ceirteacha saor, agus tá cuma caorach dhubh ar Anna ina cuid éadaí nua bochta.
  Mar sin féin, tá cailíní óga ciontaithe ina ngúnaí stiallacha cosúil le príosúnaigh i gcampaí Naitsíoch. Is féidir iad a fheiceáil ón gcarr traenach. Cuirtear go leor cailíní isteach sa phríosún mar gheall ar imghabháil cánach simplí, rud a thugann deis dóibh oibriú. Mar sin, tá go leor oibrithe éigeantais sna réimsí.
  Bhí an t-ádh ar Anna, bhí na cailíní díreach tar éis achar mór a chríochnú agus roimh an gceann nua téann siad cosnochta ar feadh deich vear eile. Mar sin is féidir leat labhairt le Marina. Ní raibh cuma chontúirteach ar an ngarda ar chailín tanaí, cosnochta, i gúna stríocach le huimhir agus sloinne ar a cófra, agus shiúil sé, ag cur a ghunna meaisín ar a ghualainn. Tá Marinka, cosúil le Marat, beagán níos airde agus i bhfad níos tanaí ón gcruinniú deireanach. Fós féin, ní raibh aon fhadhb le bia sa sráidbhaile Úcráinis.
  Anseo déantar iad a chothú de réir an ghnáis, is léir nach leor iad, le haghaidh obair dhian agus chrua den sórt sin. D"admhaigh Marina ceist a máthar:
  - Sea, ba mhaith liom a ithe! Gabhaimid fiú péisteanna talún, nighimid iad agus deataigh iad ar bhealach speisialta, agus uaireanta ithimid amh iad. Ocras!
  Chuir Anna ceist faoi shláinte. D'fhreagair Marina go macánta:
  - Ar dtús, pian na matáin go leor, bhí an codladh go háirithe tinn, ach anois bhí mé páirteach. Níl aon rud eile - oibrímid san aer úr agus ar domhan. Beidh sé níos measa sa gheimhreadh, tá na meaisíní i ndáiríre crua agus tedious.
  Dúirt mamaí, ag cuimhneamh ar an muileann sníomh:
  - Agus dusty!
  Chuir Marat ceist ar Marat. D'fhoghlaim mé go raibh an buachaill sláintiúil, agus fiú tar éis cúpla mí de shaothar crua, d'éirigh sé go fisiciúil níos láidre agus tempered. Rejoiced. Tá an deartháir níos óige seacht mbliana d'aois cheana féin, agus tá sé láidir freisin. Tá m'athair i mbun saothair chrua áit éigin sa tSibéir anois, agus baineadh an ceart chun comhfhreagras a dhéanamh de. Níl a fhios ach go bhfuil sé fós beo, i gcás báis bheadh fógra.
  Dúirt Marina le osna:
  "Mura mbeadh sé ag dul do m"athair, b"fhéidir nach mbeinn sa ghnó seo!" Is tromluí do shaol ar fad i gúna stríocach, agus fiú dul go dtí an leithreas i ndiaidh a chéile agus amhráin!
  Rinne Anna iarracht aoibh gháire, ag rá:
  - Mura bhfuil aon tuairimí, tar éis fiche bliain, de réir an dlí, is féidir leat a sheoladh achainí ar scaoileadh go luath!
  Chroith Marina a ceann.
  - Sna chéad fiche bliain, de ghnáth ní dhéanann siad pardún, cé is moite de thuillteanais gan íoc ... Bhuel, má nochtann tú éalú nó comhcheilg! - Laghdaigh an cailín a malaí gréine tuartha go bagrach go dath cruithneachta ró-aibí. - Ach ní bheidh mé ag dul go dtí an séanadh!
  Bhreathnaigh Anna ar a hiníon. Misneach, cosúil le smig Marat, gnéithe rialta, beagán pointeáilte. Ag an deireadh, tá gruaig na gcailíní bearrtha maol, ach d'éirigh leo fás beagán cheana féin. Thosaigh gcuacha bána órga fiú ag curl beagán. Cailín sách ard, agus in ainneoin a tanaí, ní cosúil go bhfuil sí cnámhach nó uilleach ar chor ar bith.
  D"fhiafraigh Anna dá hiníon go neamhdheonach:
  - Agus go bhfuil tú ... Nach ndearna siad iarracht tú a éigniú?
  Tháinig crith ar aghaidh Marinka, agus d"fhreagair sí go ciúin:
  - Ní gan é, ach ... Tá Meiriceánaigh fós reiligiúnach agus ní spreagann siad é ... Gan cead na n-údarás níos airde. Ach is féidir leat clárú go hoifigiúil i drúthlann agus beidh bliain amháin den téarma dul go dtí dhá!
  Níor iarr Anna. Bhí a fhios aici nach gcuirfí isteach ar Marka ach amháin trí sheirbhísí dá leithéid a thairiscint. Tháinig croí na mná níos deacra fós. D'fhreagair an cailín le gáire:
  - Ná bí brónach... Bíonn seans i gcónaí! Tá níos mó, sa saol tá go leor spraoi.
  Agus do sheinn an áilneacht mhallaighthe, agus na cailiní pioctha suas i gcuibhreann;
  Cad a tharla don bride tairisceana
  Tá mé ag fulaingt le anam dubh!
  Ag cuimhneamh ar a aghaidh álainn,
  Cad a choimeádfaidh mé nuair a théim i gcath!
  Bhí cailíní cosnochta ag canadh thar ceann an fhir, grá álainn, agus d'fhéach sé go leor nádúrtha agus álainn.
  Is cuimhin liom conas a chuaigh an cosán gan deifir,
  Trí sráidbhailte síochánta, talamh gan rath!
  Tá éadaí cliste ort
  Céim éasca agus bealach chuig na mainistreacha!
  
  Agus aibíonn féar órga ar an ngort,
  Chuir an ghaoth an ceo ar fad!
  Beidh Orthodoxy sa ghlóir shíoraí,
  Solas an dóchais i bpaidreacha na gCríostaithe!
  
  Cosa lom ar na bóithre
  An cailín agus mé repent na bpeacaí!
  Bow síos agus creidim sa Dia Naofa
  Déanfaidh sé do shaol a mheá ar na scálaí!
  Póilíní áitiúla den chuid is mó a bhí sna gardaí agus d"éist siad go fabhrach leis na cailíní. Chuaigh príosúnaigh dheasa isteach sa stráice, agus níor tharla ach an méid sin, agus iad ag scáth thoirní.
  Agus nuair a le peal guth ón ríchathaoir,
  Ní fiú duit dul isteach i Mo Paradise!
  Mar gheall ar bheannaíocht an spéir
  Níl sé ar fáil, ná fiú aisling!
  
  Tá tú peacach i dtrioblóidí ísle salacha,
  Ba cheart cloí agus cloí leis na céadta bliain!
  Ní luach ach misneach i mbuanna,
  Cosúil le comhleá d'arm amháin na Rúise!
  
  Ní théann ár saighdiúir go tithe tábhairne,
  Ag ól vodca, tá sé disgusted - olc!
  Is é an laoch is láidre - stoirm an domhain!
  Cé a dhreap isteach sa Rúis, scriosfaimid isteach an cac!
  
  Céim mo chailín síos an cosán
  Taobh thiar de na guaillí de scrip stróicthe!
  Tugann sí aire dá buataisí
  Thug mé gach rud go bins Dé!
  Bhí comhluadar ag na cailíní go léir - róbaí agus cosa lom a bhí iontu. Tá an chuid is mó acu cheana féin cailíní ard agus mór, ach fós tá cailíní an-bheag le cinn shaved. Fágann siad na lorga beaga, lom céanna. Cailleann Anna cuimilt go neamhdheonach - na príosúnaigh truamhéalacha den réimeas conquiscador. Agus cé acu díobh ar cuireadh chun oibre go crua iad ar feadh ceithre huaire déag nó sé huaire déag agus iad ag obair go dian?
  Agus boladh cheana féin, dhó dubh,
  A Horde scuabtha tríd na sráidbhailte!
  Bhí an tír ar fad stróicthe as a chéile
  I luaithreach agus fothracha na cathrach!
  
  Sin nuair a bhí an cailín feargach,
  - Ní hea, ní ceist dul i bhfolach san íoslach é!
  Agus chun tosaigh leis an paisean go léir a d'iarr,
  Mar gheall ar a dtugtar Íosa!
  
  Thug siad eitleán di, chun na Naitsithe a bhualadh,
  A eitilt, glorifying Críost seo!
  A bheith te sa spéir saor in aisce,.
  Chun na spéartha a dhúnadh ar an Fritz!
  
  Sea, throid sí lena neart go léir,
  Agus ghuigh sí roimh íocón an uilc!
  Ní raibh sé ag iarraidh a bheith i mbraighdeanas ag an uaigh
  Exterminated an ní reiptílí, an líon!
  Ar na focail seo, rinne na cailíní, fiú amháin an chuid is mó acu, gean a ardú agus a luas a luasú. Bhí Anna ag stuáil cosnochta sa láib te freisin. Agus bhí áthas uirthi. Tá sé cosúil go bhfuil tú ag filleadh ar do óige féin. Déanann púróga móra bóithre tic a chur ar an mbonn lom, agus scoireann tuirse uaidh seo, agus léiríonn sé áthas. Agus cé go bhfuil an-bhrón ar leanúint ar aghaidh leis an rómánsaíocht, bíonn miongháire ar Anna.
  Ach sa chath deiridh d'éirigh sé go dona,
  Ar chúis éigin, pléasctha an umar gáis!
  Déan trócaire, guí, táim ag caoineadh ar Dhia,
  Is mór an trua má tá na cailíní trí thine!
  
  D'fhreagair Íosa mé go géar
  D'fhulaing mé ar do shon, d'fhulaing mé!
  'S creid mise anois - níl cónra ann,
  An Almighty resurrected an tite!
  
  Agus anois tá do Bride ar neamh
  Is maith í, do chaith sé deoir féin!
  Creid dom, tá áit ann duitse freisin
  Déanfaidh tú do bhrionglóid a fhíorú!
  
  Just a fhios - ag freastal ar an Rúis,
  Is é seo an bealach chun Dia a shásamh!
  Cad a bheith sásta an phláinéid ar fad saor in aisce,.
  Is gá freastal ar an Motherland leis an fortress ar fad!
  
  Is é an príomh-pheacaíocht ná an tír dhúchais a iompú,
  Ná téigh go dtí scolding - luí síos sna toir!
  B'fhearr liom ról maolán trua,
  Gan a fhios agam áilleacht an Tiarna!
  
  Mar sin imigh leat agus bainigí díoltas ar na Naitsithe,
  Labhair Íosa amhlaidh ominously!
  Imeoidh an deatach isteach san aer cumhra,
  Beidh am le haghaidh na síochána!
  
  Faoi Tsar Vladimir Kirillovich Romanov
  Mar sin, ar 20 Aibreán, 1946, thosaigh an Dara Cogadh Domhanda III. Rinne an Ghearmáin, an Iodáil agus an tSeapáin ionsaí ar arm na Rúise tsarist. Agus arís, d'éirigh an rud is míthaitneamhach amach - níor éirigh leis na ginearáil ná tráth cinntitheach, tosaigh na stailce.
  Bhí Von Bock ag briseadh tríd ón bPrúis Thoir, Mainstein ag brú ón deisceart, agus an finscéal Rommel ag dul chun cinn sa lár.
  Fíor, d'éirigh le arm na hIodáile a bheith neamheagraithe agus ní raibh sé an-réidh le haghaidh comhrac, ach throid na samurai go han-rathúil. Chuaigh an Ghearmáin Naitsíoch isteach sa chogadh, shlóg sí, agus tar éis trí seachtaine de throid stubborn, shroich a trúpaí an Vistula agus ionsaí Vársá.
  Ach ansin mhoilligh an luas síos. Bhí fáinne cosanta an-chumhachtach á chosaint ag Vársá, níos cruinne, ceithre lána a bhí beagnach dothuigthe ag an am céanna, agus d'iompaigh an chathair féin ina dhaingean. Bheadh sé níos réasúnaí príomhchathair ríocht na Polainne a fhágáil faoi bhac agus bogadh ar aghaidh, ach d"áitigh Hitler gan fortresses neamháitithe a fhágáil ar chúl na Gearmáine agus d"ordaigh sé an chathair a thógáil trí stoirme ar aon chostas.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara go raibh Fuhrer an Tríú, cé gur bhain sé amach na héachtaí is mó agus conquests phenomenal le linn a réimeas, go dona tinn le siondróm Parkinson. Agus mar thoradh air sin, ní raibh sé in ann réaltacht a bhrath go leordhóthanach.
  Bhí an cath do Vársá ina eipeasóid eipiciúil den Dara Cogadh Domhanda III. Tar éis do na Naitsithe níos mó ná milliún dhá chéad míle a maraíodh agus a gortaíodh a chailleadh, ghlac siad príomhchathair ríocht na Polainne sa deireadh, ach chaith siad ceithre mhí go leith d'am luachmhar air.
  Mar sin, theip ar an iarracht ionsaitheacha a fhorbairt ar an taobh thoir. Fíor, bhí na Gearmánaigh in ann aontú san Oirthear Prúise agus áitiú an chuid is mó de ríocht na Polainne - Vársá agus Krakow. Ach tar éis Prág a ghabháil, rinneadh slaig le hiarracht ionsaí a dhéanamh ar an tSlóvaic le brag.
  D'fhéadfadh Hitler troid i hysterics oiread agus a theastaigh uaidh, ach shábháil an Tríú Reich. Mar sin féin, níor tharla ríomh na nGinearál Rúiseach le haghaidh blitzkrieg agus ionsaí ar Bheirlín.
  I ngeimhreadh na séú bliana is daichead, an seachtú bliain is daichead, leanadh den chogaíocht. Rinne na Gearmánaigh iarracht dul chun cinn agus chaill siad. Thug aonaid na Rúise faoi roinnt oibríochtaí ionsaitheacha aireach. D'athghabh siad réigiún Klaipeda agus na réigiúin thiar den Liotuáin a ghabh na Gearmánaigh.
  San Afraic, sa gheimhreadh, bhí reisimintí na Rúise in ann an méid a cailleadh i rith an tsamhraidh a thabhairt ar ais agus a gcuid línte bunaidh a bhaint amach. Agus in áiteanna áirithe fiú ding isteach i sealúchais na hIodáile.
  Nuair a chuaigh barr an earraigh thart, sheol na Gearmánaigh ionsaí mór nua ón Eoraip. Rinne siad an príomh-geall ar umair thar-trom a mheá níos mó ná céad tonna. Ba chóir a thabhairt faoi deara nach raibh ach seasca tonna ag an umar Rúise is mó "Alexander"-4, agus, ar ndóigh, d'éirigh leis na Gearmánaigh buntáiste a bhaint as armúr armála.
  Ach bhí míbhuntáistí ann freisin maidir le húsáid mastodons. Go háirithe nuair a bhí sé riachtanach bacainní uisce a shárú.
  Ní raibh aon dearcadh amháin i gceannaireacht an tsarist - umair super-trom a tháirgeadh ina n-aonar nó gan a bheith.
  Tharla na cathanna is treise sa spéir. Chinn aerárthach scaird cé a mbeadh barraíocht aeir acu. Go dtí seo, tá paireacht cháilíochta choibhneasta coinnithe. B'fhéidir go raibh fiú na Gearmánaigh beagán chun tosaigh ar arm na Rúise i gcáilíocht, ach beagán níos lú i gcainníocht.
  Ina theannta sin, ní raibh údar maith le cinneadh Hitler táirgeadh diúracán ballistic a mhéadú. Níor ghabh airm daor, ach nach raibh go leor cruinn, leithscéal leo féin. Cé, mar shampla, ní féidir é a ghairm go hiomlán neamhéifeachtach. Má bhunaíonn saboteurs nó spiairí beacon, ansin fuair sé a spriocanna go han-soiléir. Sea, agus bhí diúracáin chúrsála ag fáil cruinn cheana féin.
  Umar meánach na Rúise "Peter" - 5, i dtéarmaí iomláine na saintréithe, iompaigh amach a bheith ar an fheithicil is fearr ina rang le meáchan níos lú, nach bhfuil níos lú i saintréithe comhraic leis an níos costasaí "Panther" - 3.
  Cárta eile sa Ghearmáin a bhí an umair-longa cogaidh "Rat", "Monster", "Ailigéadar". Mar mhodh chun cinn oirbheartaíochta, tá meaisíní den sórt sin láidir, ach tá sé beagnach dodhéanta ionsaitheacha a fhorbairt lena gcabhair.
  In ainneoin a saintréithe eitilte den scoth, níor úsáideadh aerárthaí diosca ach amháin i dtaiscéalaíocht agus mar bhuamálaithe ard-airde. D"fhéadfaidís ardú go dtí tríocha ciliméadar ar airde agus aló thar Moscó, ach níor bhain an carr as an buntáiste a bhainfeadh as é a úsáid mar throdaire mar gheall ar mharthanacht lag sa chomhrac agus ar chostas ard.
  Is é an chúis atá leis an marthanacht íseal ná fáinne na n-inneall scaird ardchumhachta, buille amháin ar an inneall agus cailleann an diosca cobhsaíocht. Thairis sin, ní fhéadfadh méid an aerárthaigh a bheith níos lú ná tríocha méadar ar trastomhas.
  Iompaigh sé amach a bheith ina rud toirtiúil agus costasach.
  Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn go huaineach go luath san earrach, i rith an tsamhraidh, agus go dtí lár an fhómhair. Chosain arm an tsarist go stubbornly agus thochail siad isteach ... D'fhulaing trúpaí an Tríú Reich caillteanais ollmhóra an-troma, agus níor tháinig siad chun cinn ach ó céad go céad caoga ciliméadar. Agus san Afraic, idir an dá linn, thiomáin arm na Rúise, tsarist, le tacaíocht na ndaoine dúchasacha, na hIodálaigh amach as an Aetóip agus an tSomáil, áitiú Tripilí sa Libia.
  In éineacht le frosts, tá an t-am tagtha do na Ginearálta Rúiseach an méid a cailleadh roimhe seo a fháil ar ais. Ach fiú ní raibh an neart acu fós chun na cathanna a bhriseadh go cinntitheach. Faoi dheireadh mhí an Mhárta 1948, ní raibh na Gearmánaigh ach brú ar ais go dtí a seasaimh bhunaidh. Ach san Afraic, cuireadh brú ar na hIodálaigh amach as an Libia, agus tá siad tar éis dul isteach sa Túinéis cheana féin. Is léir go ndeachaigh trúpaí na Rúise chun cinn san Afraic Mheánchriosach.
  I mí na Bealtaine, bhí na Gearmánaigh agus a n-arm comhghuaillithe ag dul chun cinn cheana féin. Bhí cogadh agus traochta ann. Anseo tá buntáiste suntasach ag an Rúis maidir le hacmhainní daonna.
  Arís, tá rath na Gearmáine beag. Ach bhuail cabhlach an tsarist an tSeapáin as roinnt oileánra muirí móra agus thiomáin sé amach an samurai go déanach san fhómhar - ag cur an Indinéis ar bhróga na bhfabhcúntóirí.
  Sa gheimhreadh, sheol arm na Rúise gan choinne ionsaitheacht mhór sna hAlpa sneachta. Ba é an plean a bhí ann ná an Iodáil a dhíchumasú go buan, agus iallach a chur ar na Gearmánaigh a gcuid fórsaí a scaipeadh ar bhealaí nua.
  D"íoc an tobannacht agus an éirim as. Thit an Róimh ag deireadh mhí Eanáir. Tá finscéal na cathrach ina raibh ríchathaoir an Phápa suite agus caidreamh siombalach ceangailte leis leis an sreangán deilgneach is déine.
  Cuireadh brú ar na Gearmánaigh arís thar an Vistula... Ach níos tábhachtaí fós, i lár mhí Aibreáin, d'éirigh an Iodáil saor go hiomlán. Mura rud é, ar ndóigh, is féidir an t-athrú go dtí ceann de na cúigí Rúiseacha le satrap arna cheapadh ag an Monarch Uathlathach a mheas mar saoirse.
  Ach i 1949, bhí an Ghearmáin Naitsíoch ag troid beagnach ina haonar cheana féin. Brúdh an tSeapáin ar ais isteach ina máthair-thír, agus lean an Spáinn agus an Phortaingéil ag fanacht. Agus bhí a seansanna cumhachta sa carnage seo ag titim.
  Ach nuair a chuaigh an Tríú Reich i rith an tsamhraidh, agus na cúlchistí deiridh á scríobadh suas, tar éis dul i gcion arís, dhearbhaigh an deachtóir Portaingéileach Salazar cogadh ar an Rúis. Bhí Tolya buartha faoi rath trúpaí na Rúise san Afraic - bhí Boston i seilbh acu cheana féin, agus chuaigh siad i dteagmháil le teorainneacha na hAfraice Theas agus Angóla. Is anseo a d"imir SAM a ról. Thug an Truman insidious le fios nach gcaillfeadh an chumhacht is cumhachtaí i bhforbairt eacnamaíoch a cuid cumhachta féin agus nach gceadódh sé don Rúis hegemonyacht dhomhanda a bhunú.
  In aon chás, léirigh Generalissimo Franco srianadh, ach ní raibh Salazar. Chruthaigh na Portaingéile fadhbanna nua d'arm na Rúise a chuaigh isteach san Ailgéir nuair a osclaíodh aghaidh nua ag na Portaingéile.
  Ach i rith an tsamhraidh ag tús an fhómhair, theip ar na Gearmánaigh aon rud suntasach a bhaint amach. Rith siad isteach i gcosaint go domhain. Agus níorbh é an ollumar is troime ar domhan "Monster" -3, a shroich meáchan 10 míle tonna, agus caighdeán buama 2000 milliméadar, ach míthuiscint thar a bheith costasach. In ainneoin an iliomad gunnaí frith-aerárthach, bhí sé scriosta ag aerárthaí ionsaithe na Rúise, inflict stailceanna aeir dána.
  Nuair a tháinig lull an gheimhridh, d"aistrigh arm na Rúise brú na troda go dtí an Afraic.
  Ní raibh na Portaingéile, trúpaí coilíneach ró-láidir. Chuaigh arm na tsarist, le tacaíocht ó na hArabaigh agus an daonra áitiúil, chun cinn. Sa gheimhreadh, shaor siad Angóla, ghearradh amach na Gearmánaigh ón Afraic Theas agus Madagascar. San earrach, tháinig méadú níos mó ar an troid san Algiers agus Camarún. Thacaigh na Naitsithe ar shiúl, ach bhí sé thar a bheith deacair dul chun cinn a dhéanamh. Ach fós rath tar éis rath.
  Agus san Eoraip bhí lull, ach amháin i gcás cathanna aeir.
  I 1950, lean an Rúis Uathlathach ag méadú táirgeadh arm. Bhí buntáiste rómhór aici ó thaobh acmhainní de. Tháinig an Astráil faoi smacht stát na Rúise ar deireadh.
  I rith an tsamhraidh, theith an Fritz, bhrúigh, chaith na mílte diúracán ballistic ag seasaimh na Rúise, fiú rinneadh sliogáin de Moscó ag baint úsáide as Fau raon leathnaithe. Ach bhain siad amach beagnach rud ar bith. Stánaithe agus as anáil.
  Agus chríochnaigh ordú an tsarist go mall ag ithe na hAfraice ... Lean na cathanna do Mharacó ar aghaidh go dtí deireadh Feabhra 1951. Ach ar an láimh eile, bhí cumarsáid an Tríú Reich ar an mór-roinn dubh briste ar deireadh.
  D'fhan an Afraic Theas agus Madagascar fós amach, agus in earrach na bliana 1951 sheol arm na Rúise ionsaí i gcoinne na Nigéire chun an leibhéal tosaigh a réiteach.
  I samhradh na bliana 1951, rinne na Gearmánaigh iarracht arís dul chun cinn ... Agus bhrúigh na Rúiseach ar an Afraic, agus bhrúigh siad an tSeapáin le haerárthaí. Chosain Samurai an cathair go heisiach, ach ní raibh sé ag iarraidh síocháin a dhéanamh go stubbornly.
  Níos tábhachtaí fós, faoi dheireadh an fhómhair, tháinig an Afraic Mheánchriosach ar fad faoi smacht Impireacht na Rúise tsarist. Anois an Tríú Reich, d'fhan i ndáiríre faoi smacht, ach amháin na tailte buailte Iarthar na hEorpa.
  Ba é 1952 an bhliain ionsaitheach a rinne trúpaí Rúiseacha ar Madagascar agus ar an Afraic Theas, chomh maith le ceannas an aeir ag eitlíocht na Rúise. I mí Mheán Fómhair 1952, thit an socrú deireanach Gearmánach ar an mór-roinn dubh. Is féidir a fheiceáil go bhfuil anois, an spiorad Prúiseach tagtha amach ar deireadh.
  Ag tuiscint dóibh nach raibh siad dóchasach ina seasamh, shínigh an tSeapáin géilleadh trom i mí na Samhna. Gearradh cúiteamh ollmhór ar Land of the Rising Sun agus tugadh trúpaí Rúiseacha isteach.
  Cé gur choinnigh an tImpire Hirohito a theideal foirmiúil, fuair an tSeapáin í féin i spleáchas soithíoch ar an Rúis.
  Agus ar 1 Eanáir, 1953, thosaigh trúpaí na Rúise ar a n-ionsaithe cinntitheach san Eoraip ar deireadh. Níor theastaigh ó Adolf Hitler, a bhí tinn go dona, cloisteáil faoin tsíocháin, nó faoi ghéilleadh onórach de shaghas éigin. Cé go bhfuil sé le feiceáil cheana féin don tsúil naked - tá an Ghearmáin thar a bheith ídithe.
  Agus fuair arm na Rúise umair nua foirfe "Peter" -7 agus "Alexander" -10 le cosaint dinimiciúil agus sliogáin cleite. Agus theith sí ar shiúl go dtí na réaltaí. Go sonrach, Beirlín.
  Bhí an troid in Oirthear na Prúise thar a bheith righin. Bhí Koenigsberg timpeallaithe go luath i mí Feabhra, agus níor thit sé ach i mí Aibreáin.
  I mí Eanáir-Feabhra, tiomáineadh na Gearmánaigh amach as an gceantar idir an Vistula agus an Oder. I mí an Mhárta, ghlac na Rúiseach Vín, agus i mí Aibreáin Bhaváir.
  Bhí stormed Beirlín freisin i mí Aibreáin - an mhí seo iompaigh amach a bheith chomh sásta don Rúis tsarist. Agus tháinig deireadh leis an ionsaí le titim na príomhchathrach faisisteach. Ní dhearna Hitler féinmharú. Fuair sé bás i mBonn, de bharr go leor dá tinnis doleigheasta.
  Ach freisin ag íoróin aisteach de chinniúint nó Pallas capricious, tharla sé seo ar 30 Aibreán. Fíor, ní 1945, ach 1953. Ach is léir nach ndeachaigh na hocht mbliana breise a thug Nemesis dó chun sochair an bastaird demoniac. Níl ach níos mó fola agus níos mó báis.
  Agus d'fhulaing Hitler é féin ar feadh tréimhse níos faide fós ná mar a bhí sé i bhfíor-stair.
  Thit an tabhairt suas freisin ar dháta comhchosúil, 9 Bealtaine, 1953. Mar sin cuireadh deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda.
  Mhair sé beagán le cois seacht mbliana. D'éiligh sé níos mó ná céad fiche milliún saol daonna. Tá sé deacair a ríomh go beacht. Bhí an Eoraip gan fhuil. D'fhulaing an Rúis damáiste ollmhór freisin, do thír le fás daonra bliantúil de níos mó ná trí faoin gcéad, níl sé seo marfach.
  Ach ghlac fiú Tsar Vladimir an Tríú céim nach bhfacthas riamh roimhe - dleathach sé polygamy. Rinne Fiú an Eaglais Cheartchreidmheach lamháltas san ábhar seo, rud a ligeann do Chríostaí ceathrar mná céile a bheith aige.
  Agus go ginearálta, rinneadh athbhreithniú ar an catechism ar go leor saincheisteanna, chun freastal ar réaltachtaí nua-aimseartha.
  Ghlac an Rúis smacht iomlán ar an Afraic, chomh maith le sealúchais bídeacha Spáinneacha, bhí an Astráil, an Ostair, tailte Gearmánacha feadh an Oder, an Iodáil san áireamh, agus sealúchais uile samurai agus Gearmánaigh san Áise agus san Aigéan Ciúin.
  Roinn an Fhrainc, an Bheilg agus an Ísiltír an Ghearmáin, ag fágáil na Gearmánaigh amháin Beirlín agus cuid den talamh timpeall uirthi. Agus ag an am céanna d'aithin siad iad féin mar vassals na Rúise.
  Neartaigh toradh an chogaidh seo seasamh Vladimir III a thuilleadh.
  Tá an t-am tagtha le haghaidh cobhsaíochta coibhneasta. D'fhorbair na SA ina n-aonar, agus bhí airm núicléacha acu. Agus carntha Tsar Vladimir Romanov freisin Arsenal réasúnta. Bhí an Rúis ag díolama a sealúchais, agus ní raibh fonn ar leith uirthi rud éigin eile a shárú.
  Thairis sin, an seoladh satailíte pléasctha amach, agus ansin an eitilt fear isteach sa spás - tharla sé freisin i 1961, ach amháin ar 9 Bealtaine, ach bhí dhá cosmonauts Rúise Oleg agus Natasha ar bord ag an am céanna. Agus bhí an eitilt féin curtha ar fáil níos grandiosely.
  I 1969, d'eitil an Rúis agus na Stáit Aontaithe go dtí an ghealach ag an am céanna. Agus bhí sé ina cinn fíor sa spás.
  D'fhorbair breis leathnaithe i bhfad níos tapúla ná mar a bhí i bhfíor-stair. I 1981, leag cos cosmonaut Sóivéadach cos ar Mars, agus i 1984 ar Véineas. Thosaigh na chéad lonnaíochtaí rialta a thógáil ar an nGealach. Tháinig Mearcair chun bheith ina staid nua do dhaoine i 1991.
  Ní raibh an bhliain dár gcionn chomh taitneamhach do na Rúiseach. Fuair an Tsar is mó Vladimir Kirillovich bás. Ba é a réimeas an ceann is faide do dynasty Romanov agus do stair iomlán na Rúise: seasca dó bliain! Agus seo, ní mór a admháil, iompaigh amach a bheith blianta de éachtaí móra, fiú amháin más rud é go raibh siad chun íoc as praghas ollmhór dóibh.
  Toisc nach raibh aon mhac fireann i Vladimir Kirillovich, tháinig coinbhleacht dhlíthiúil chun cinn. Chinn an rí féin go simplí é - d'fhógair sé a iníon Máire an comharba. agus ban-oidhre. Is féidir le monarc uathlathach rud ar bith a dhéanamh, tá sé os cionn an dlí agus an dlí féin. Ach d'éirigh ionadaithe ó bhrainse sinsearach Nicholas II. Ina theannta sin, d'fhág Mikhail Alexandrovich Romanov sliocht. An mac ar dtús, agus ansin, ó fuair bás an sliocht sách óg, agus an ua. Mar sin, d'eascair iomaitheoir eile don ríchathaoir, cheana féin trí líne Alastar III.
  Bhí boladh an chogaidh chathartha ar an ábhar... Ach... Tar éis slógaí agus pléití stoirmeacha sa Seanad, glacadh le comhréiteach. Fógraítear mac óg Mhuire, Seoirse an Chéadaoin, ina impire. Agus go dtí go dtagann sé in aois, rialacha comhairle comhrialtas, a chuimsíonn na fasaigh is mó go léir ón teaghlach impiriúil.
  Ar sin, socraíodh gach rud.
  Sa bhliain 1993, tháinig cosmonaut Rúiseach i dtír don chéad uair ar cheann de ghealacha Iúpatair. Tá an pláinéad ollmhór féin i bhfad ró - mórchóir dofhulaingthe, nach mbeadh tú ag iarraidh fiú namhaid. Ar sé, cupán caife a mheá, le sledgehammer!
  Bhí an chomhairle Regency ann freisin tar éis do Sheoirse an chéad dul isteach sa ríchathaoir mar mhonarc inniúil go dlíthiúil. D'fhan an uathlathas unshakable. Cé go bhfuil an fás na litearthachta agus feasachta an daonra - i 2000 thug siad oideachas meánscoile éigeantach uilíoch, agus ba chúis le fonn go hiomlán nádúrtha le haghaidh níos mó saoirse pholaitiúil agus ionadaíocht i struchtúir cumhachta an daonra sibhialtach iomlán an Impireacht na Rúise. Agus beidh níos mó Síneach agus Indians ann ná Rúiseach.
  Ina theannta sin, sa chás seo, ní fhéadfadh an uaisle dul chun daonlathú agus foirm parlaiminte rialtais. D'fhéadfadh uaisle na Rúise a bheith tuaslagtha, agus is cinnte go mbeadh siad tuaslagtha i dtonn na ndaoine coitianta agus na n-eachtrannach.
  Agus mar sin tháinig an monarc ar an ríchathaoir chun bheith ina ráthóir fíor - cobhsaíocht agus ceannas an náisiún lárnach.
  Agus i 2012, tharla an imeacht is mó - an phláinéid is faide i gcéin den ghrianchóras, Plútón, faoi bhráid spásairí na Rúise! Agus ó Véineas, seirbheáladh na chéad glasraí agus torthaí a fhástar ar phláinéid unearthly ag bord an mhonarc.
  
  NÁ TAISTIL DISCÍ BÍDÍ
  ANÓTÁIL
  Thit diosca thaisme le holagram a nocht Adolf Hitler an t-eolas ar an todhchaí, a d'éirigh amach a bheith an-chontúirteach don domhan. Diúltaíonn an Fuhrer go sealadach ionsaí a dhéanamh ar an USSR agus de thuras na huaire d'ionsaithe san Iarthar.
  . CAIBIDIL #1
  Thit an taistealaí ama tiomántán beag crua de thimpiste agus holagram air. Agus bhí stair an phláinéid Domhain ann. Agus thit sé isteach i lámha an SS, agus do chornail an-chliste. Agus bhí sé in ann dul tríd go Himmler agus Hitler. Agus ghlac siad é agus d'fhéach siad ar an holagram. Agus tháinig siad conclúidí.
  Gcéad dul síos, ar ndóigh, chinn Hitler. Fuair sé eolas anois ar an gcaoi a rachadh an cogadh.
  Agus, ar ndóigh, rinne mé roinnt coigeartuithe. Go háirithe, níor stop sé na tancanna in aice le Duker. Agus thug sé an ruaig ar na Sasanaigh. Sea, agus chuaigh an Fhrainc i gceannas cúpla lá roimhe sin, mar bhí eolas maith ag na Naitsithe ar líon agus ar dhiúscairt na trúpaí.
  Ach is é an rud is suimiúla a thuilleadh ... chinn Hitler trúpaí a thabhairt i dtír sa Bhreatain agus é a conquer. Agus ba chosúil gur bogadh láidir é. Mar sin roimhe sin, bhí amhras ar an Fritz. Is Anglaphile mór é Hitler féin, agus chuir sé san áireamh go dáiríre comhghuaillíocht na Breataine Bige agus an Tríú Reich in aghaidh an USSR. Ach an uair seo bhí gach rud soiléir.
  Ina theannta sin, bhí a fhios ag Hitler go cinnte nach mbeadh sé indéanta dul i mbun caibidlíochta leis an mBreatain, agus bhí an APSS an-láidir go míleata agus rinne sé cúlchistí ró-ghasta. Mar sin níl sé chomh héasca sin déileáil leis. Agus ní mór duit cabhlach umar cumhachtach a chruthú ar dtús, i gcoinne tríocha ceathair.
  Agus fós a fháil ar acmhainní na coilíneachtaí Béarla. Agus is é seo an rud is mó - ansin beidh cúlchistí agus cumhacht gan líon ag an Tríú Reich. Agus ar ndóigh tá na Breataine níos laige anois. Níor áiríodh na trúpaí a cailleadh in aice le Duker.
  Ina theannta sin, bhí faisnéis chruinn ag Hitler anois faoi chosaintí cósta na Breataine agus thuig sé níos fearr conas cogadh aeir a sheoladh. Ina theannta sin, cheap an Fuhrer Speer Aire Armálacha agus Lónadóireachta, agus thug sé cumhachtaí éigeandála dó - d'fhonn geilleagar an Tríú Reich agus na tíortha áitithe a aistriú chuig bonn cogaidh. Agus tá méadú mór tagtha ar tháirgeadh na n-arm sa Ghearmáin - go háirithe aerárthaí. Mar sin bhí sé indéanta an cath aeir don Bhreatain a bhuachan, agus an tuirlingt a dhéanamh. Agus ar ndóigh tá sé an-, an-fionnuar.
  Bhí i bhfad níos mó ar eolas ag Hitler anois faoina chuid comhraic. Agus chinn dá bhrí sin a dhearbhú cogadh iomlán i bhfad níos luaithe, agus sular thosaigh an Tríú Reich a chailleadh. Is léir go bhfuil na comhghuaillithe láidir. Agus cé nach bhfuil an Wehrmacht bogtha síos leis an APSS, ba cheart deireadh a chur leis an mBreatain. Bain sult as an nóiméad.
  Ag an am céanna, ar ndóigh, aistrigh an t-uaslíon monarchana go trí shifts agus bain úsáid as oibrithe eachtracha. Agus ar ndóigh tá sé seo tromchúiseach go leor. Agus fomhuireáin níos mó a thógáil. Cuimhnigh go raibh sé indéanta ag an am céanna a bhuaigh an cogadh fomhuirí.
  Bhí na Gearmánaigh ag cur lena n-acmhainneacht ar luas níos tapúla. Agus brúite na Breataine sa spéir. Ina theannta sin, dhéileáil siad le buille millteach, ag gabháil Málta thar barr amach. Agus bhí sé sin tábhachtach freisin. Labhair Hitler go dian le Franco agus chuir iallach air trúpaí na nGearmánach a ligean tríd agus stoirm a chur ar Ghiobráltar. Ina dhiaidh sin, theith an Fritz go dtí an Afraic i dtréada. Agus bhí an brú ar an mBreatain ag dul i méid.
  Agus dhealraigh sé go raibh na Breataine aon seans ... I bprionsabal, ar an mbealach go bhfuil sé. Níor tháinig na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh go hoscailte. Agus tharla an tuirlingt i mí Mheán Fómhair, tar éis d'fhórsaí uachtaracha an Luftwaffe an eitlíocht Briotanach a chur faoi chois. Bhí an ról cinniúnach ag iarrachtaí Speer, a cheap Hitler i mí na Bealtaine agus a d'ordaigh an geilleagar a aistriú go bonn cogaidh. Agus d'éirigh leis. Bhain an Tríú Reich móiminteam amach go tapa agus a choimpléasc míleata-tionsclaíoch. Cheadaigh cumais mhonarchana aerárthach na Gearmáine táirgeadh nócha is céad aerárthach in aghaidh an lae. Agus ní fhéadfadh an Bhreatain cur i gcoinne a leithéid de chumhacht.
  Chomh maith le beart láidir eile ó thaobh Hitler chun ligean do mhná troid sa spéir.
  Agus seo Albina agus Alvina - tá dhá áilleacht cosnochta i bicíní ag troid san aer.
  Tá siad an-fionnuar ag cur brú ar na Breataine.
  Scaoileann Albina eitleán Briotanach lena bharraicíní loma agus squeals:
  Stróicfimid gach rud ina phíosaí!
  Déanann Alvina an namhaid a ghearradh freisin lena sÚil nocht agus squeals:
  - Beidh sé ár bua!
  Sea, má tá na cailíní ag troid beagnach naked, ansin beidh sé tromchúiseach. Agus mar sin beidh an namhaid a stróicthe chun píosaí nach mbeidh sé cosúil go leor do dhuine ar bith. Cé chomh láidir atá cailíní cosnochta i bikinis.
  Agus má thosaíonn siad ag squeal agus roar cheana féin, ansin is bac iomlán é seo.
  D"eisigh Alvina, ag leagadh carr Sasanach eile:
  - Ní féidir linn a bheith defeated!
  Rinne Albina, ag gearradh siar ar an Sasanach, squeaked freisin:
  - Tá muid an láidre!
  Is cinnte go bhfuil na cailíní fionnuar. Rinne Marseille go maith freisin. Thug Hitler aird ar leith air. Agus nochtadh an feiniméan seo den Ace, a shocraigh roinnt taifead sa Dara Cogadh Domhanda, i bhfad níos luaithe.
  Is é an rud is tábhachtaí, ar ndóigh, tuirlingthe ar thalamh. Bhí réamhaisnéis chruinn aimsire ag na Gearmánaigh, agus eolas ar chosaint an chósta, mar sin d'éirigh go han-mhaith leis an tuirlingt.
  Ghníomhaigh na Naitsithe go muiníneach. Ghlac cathlán cailíní an SS "Wolves" páirt sa chath. Níor throid na laochra baineanna ach i bicíní agus cosnochta, rud a chuir invincible orthu. Agus is cinneadh an-nochtadh agus fionnuar é seo, caithfidh mé a rá.
  Lean na Naitsithe orthu ag ionsaí ... Agus láithreach gabhadh cinn droichid ar ithir na Breataine agus iad ag bogadh.
  Bhuail Gerda agus Charlotte a gcos lom trí locháin an fhómhair, scaoil siad ar na trúpaí Sasanacha agus d"éirigh leo:
  - Sa chogadh naofa, beidh ár bua! Bratach Imperial ar aghaidh - glóir do na laochra tite!
  Agus léirigh cailíní eile, ag caitheamh grenades lena gcosa nocht, a n-aicme is airde, ag roaring:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn
  Ní dhéanfaidh aon rud an ruaig orainn!
  Go dána scriosfaimid an namhaid,
  Is monolith í ár n-uacht!
  Agus go deimhin ní raibh na cailíní ach iontach. Agus go deimhin - tá na cailíní seo super!
  Agus nuair a bhain siad amach na bras freisin, agus léirigh siad a leithéid de ionsaí gan lúbadh, d'éirigh sé i ndáiríre - thar barr!
  Gerda, ag lámhach ar a chéile comhraic, squeaked:
  - Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  Agus lena sÚil lom chaith sí grenade. Agus scrios a lán de na naimhde.
  Chaith Charlotte, freisin, líomóid lena bharraicíní loma, stróic sí mais naimhde agus d'éirigh léi:
  - Do chumannachas Aryan!
  Troideann Christina freisin ag gearradh síos ar a chéile comhraic agus roars:
  - Don Mháthair Prúise!
  Chaith Magda bronntanas dúnmharach báis lena sála lom, coed:
  - Le haghaidh clocha míle iontach agus éachtaí!
  Is cosúil go bhfuil na cailíní ag raging go críochnúil. Agus léiríonn siad a rang. Agus suntasach go leor.
  Cá bhfuil sé in aghaidh fhoireann na gcailíní, go háirithe má scrios siad a gcuid bras - cuir i gcoinne!
  Cailíní, ar ndóigh, má léiríonn siad rang, léireoidh siad go mór é.
  Agus conas a roar siad ag barr a scamhóga.
  Sea, cá bhfuil an Tríú Reich ina choinne seo le cur i gcoinne ...
  Ach ar deireadh, sheachnaigh an Fritz Londain. Agus bhog sé ar a cearnóga.
  Agus éalaíonn Churchill go Ceanada.
  Ghéill na Breataine Londain chun scrios a sheachaint. Agus go ginearálta resisted sách lag. Agus do buaileadh iad le chéile.
  Thit Sasana. Cuireadh rí ar son na Gearmáine ar an ríchathaoir agus bunaíodh rialtas faoi cheannas an Phríomh-Aire Mosley.
  Ansin thosaigh an conquest na coilíneachtaí Shasana. Agus bhí na Gearmánaigh ag ullmhú chun máirseáil soir. Agus bhailigh siad umair nua. Uasghrádaíodh an T-4 le haghaidh gunna níos cumhachtaí. Agus fuair an T-3 gunna le bairille níos faide.
  Ar ndóigh, chas Churchill a eireaball idir a chosa agus thosaigh sé ag iarraidh ar na Stáit Aontaithe dul isteach sa chogadh. Ach chaill Meiriceá a mhian a fheiceáil cé chomh láidir agus a bhí na Naitsithe.
  Agus tá roinnt athruithe tagtha ar an teicneolaíocht. Chuir na Gearmánaigh, ag déanamh an "Tíogair", an t-inneall agus an tarchur le chéile agus i mbloc amháin agus trasna, rinneadh an túr níos lú agus níos cúinge, agus athraíodh an undercarriage go ceann níos éadroime agus níos praiticiúla.
  An "Tíogair" mar thoradh air sin iompaigh amach a bheith níos lú ná dhá mhéadar, agus a mheá níos lú ná tríocha is ocht tonna. Agus, le hinneall de seacht gcéad horsepower, sholáthair dó le soghluaisteacht maith. Agus bhí an chosaint níos fearr fós, ós rud é go raibh an armúr suite faoi na fánaí. Agus mar sin nach bhfuil an umar a ghlacadh go simplí.
  Bhí an carr seo gan mheaitseáil.
  Tar éis an Bhreatain a chaipitliú agus a ghéilleadh, cuireadh tús leis an bpróiseas chun na coilíneachtaí a ghabháil.
  Ní raibh am ag na Gearmánaigh ionsaí a dhéanamh ar an USSR in earrach na daichead a haon. Agus i rith an tsamhraidh ba léir nach mbeadh siad in am roimh an gheimhreadh!
  Mar sin chinn Hitler gan dul go dtí an Rúis faoi láthair. Agus ós rud é gur féidir leis na Stáit Aontaithe buama adamhach a chruthú, ní mór duit iad a mhaolú ar dtús. Cé nach bhfuil sé éasca Meiriceá a fháil thar lear. Ach caithfidh tú...
  Ar an gcéad dul síos, rinne na Gearmánaigh i mBealtaine 1941 Oibríocht Icarus chun an Íoslainn a ghabháil. Agus bhí sé dána agus cliste. Ansin go dtí an Ghraonlainn agus as sin go Ceanada.
  Bhí comhrá ann - an mbeadh Stalin ag iarraidh dul isteach sa chomhrialtas Axis? Agus freisin dul chun cogaidh leis na Stáit Aontaithe? Bhí an temptation, ar ndóigh, iontach. Ach choinnigh Stalin an comhsheasmhacht ... agus níor chuir sé isteach sa chogadh.
  Agus bhí na Gearmánaigh ag fáil gar do SAM. Bhuaigh an tSeapáin cabhlach Mheiriceá ag Cuan Peiriú agus ghabh sí go leor talún. D"éirigh leis na Gearmánaigh an India a ghabháil freisin. Agus ba é a n-aistriú láidir.
  Hitler ordaigh an carnadh na trúpaí san Airgintín agus sa Bhrasaíl. Agus a bhailiú fórsaí ollmhór ann. Agus bogadh trí Cheanada freisin. Chuir an tSeapáin bac ar SAM agus ar Isthmus Phanama. Agus thosaigh siad ag cur brú ar na Meiriceánaigh ón dá thaobh.
  Bhí na Gearmánaigh in ann a chur ina luí ar an Airgintín agus ar an mBrasaíl dul isteach sa chogadh in aghaidh na Stát Aontaithe. Ba mhór an t-údarás a bhí ag an Tríú Reich. Tá geilleagar láidir i Meiriceá, ach arm sách lag. Agus tá sé á bhrú go mór. Agus an fharraige, chuaigh na Seapáine beagnach an cabhlach ar fad. Agus bhí Meiriceá faoi ionsaí ón gcabhlach fomhuirí. Agus an-chumhachtach defeats bhrú na long cumhachtach agus iompróirí aerárthach. A scrios freisin gach duine.
  Ghlac Hitler an namhaid le brú agus thosaigh sé ag brúchtadh cosúil le briseoir cnámh. Agus ghortaigh sé.
  Agus tá na cailíní ag brú na Meiriceánaigh sa spéir. Agus tá an umar "Tíogair" sa leagan nuachóirithe tar éis éirí carr fionnuar. Agus bhuail sé gach duine mar a bheadh seaimpín.
  Hitler, mar a deir siad, is terminator killer. Agus is laochra marfacha den sórt sin iad na cailíní sa Wehrmacht agus buaileann siad an namhaid.
  Mar shampla, thug dhá phíolótach ón Tríú Reich - Albina agus Alvina A - cearnóg orthu, scóráil siad cuntais go han-briste. Cé gur measadh Marseille an curadh. Faoi Mheitheamh 1943, thug sé ceithre chéad carr ina chuntas agus mar thoradh air sin fuair sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus is é seo an cúigiú céim.
  Ach bhí Albina agus Alvina ag teacht suas leis cheana féin. Níos mó ná trí chéad feithiclí síos an ceann, fuair siad Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Ach anois bhí siad ag druidim le ceithre chéad cheana féin. Agus ní raibh siad chun stop a chur.
  Bhrúigh Albina a bharraicíní loma ar pedals an rotha stiúrtha agus chrom sí:
  - Glóir don Athair Mór!
  Agus lámhaigh síos cúpla eitleán Meiriceánach.
  Alvina, ag leanúint ar aghaidh ag tine, chomh maith trashed. Lámhaigh sí dhá eitleán de chuid Arm na SA lena cosa lom agus d"éirigh sí:
  Tá muid an embodiment an fuath!
  Scar na cailíní bealaí. Tá siad an-lúfar i cath.
  Loisg Albina a gunna agus rinne hiss ar:
  - Glóir don Motherland - fuip!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Glóir ollmhór!
  Chuir na Gearmánaigh brú an-dian ar na Meiriceánaigh. Agus ghlac siad cáilíocht a n-eitlíochta.
  Forbairt mhaith a bhí san E-50. D'éirigh an umar seo amach le gunna armúr-thoil agus tine mear. Agus le cosaint tosaigh maith.
  Ní hé an Sherman Meiriceánach a rival. Agus Pershing freisin. Bhí an E-50 ina beithíoch de mheaisín.
  Sa tríú bliain is daichead a tháinig na Gearmánaigh fúthu sa Ghraonlainn, agus chruthaigh siad cos isteach i gCeanada. Ag an am céanna, bhuaigh taidhleoireacht na Gearmáine an Bhrasaíl ar a taobh, in éineacht leis an Airgintín, a bhí géilliúil le fada. Agus thosaigh an cur chun cinn ó na cinn droichid theas.
  Ba bhliain chinniúnach í 1944. Rinne trúpaí Gearmánacha agus Seapánacha ionradh ar Mheicsiceo, agus ghabh siad beagnach gach ceann de Cheanada, ag ionradh Alasca freisin. Agus ansin aistríodh an chogaíocht go dtí na Stáit Aontaithe ar deireadh. Ar a chríoch, thosaigh cathanna fíor ar siúl.
  Agus ar ndóigh, léirigh umair na Gearmáine an tsraith E iad féin a bheith an-chontúirteach agus feithiclí a chomhrac. Cá bhfuil na Meiriceánaigh os a gcomhair. Tá an neart sin ag na faisisteach.
  Go háirithe nuair a bhíonn foireann umar Gerda ag ionsaí agus ag brú trúpaí SAM.
  Tá carr sraithe E-50 aici, lúfar agus gasta. Tá fad bairille 100 EL aici agus caliber gunna 105 mm. Má gouges gunna den sórt sin.
  Bhrúigh Gerda an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, scaoil sí teilgeán, ag bualadh go cruinn ar an namhaid agus squeaked:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Chuaigh Charlotte, an cailín rua seo i bhfeidhm ar na Meiriceánaigh freisin, agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus chrom sí, ag tafann a cuid fiacla:
  Glóir dár trúpaí invincible!
  Thapaigh Kristina a cosa nimle chiseled lena méara nochta agus d"éiligh sí:
  - Glóir do laochas an Wehrmacht!
  Agus úsáid á baint aici as méara fada galánta a cosa lom, bhuail Magda agus squealed freisin:
  - Glóir don Wehrmacht invincible!
  Agus glacfaidh ceathrar cailíní é agus roarfaidh siad ar bharr a scámhóga:
  - Is fíor-iolar muid, agus lán de heroism! Agus muid ag eitilt mar éin, a chlann mhac an Motherland cróga!
  Bhris Gerda arís lena bharraicíní loma. Bhuail sí an carr Meiriceánach agus hissed:
  - Ní hea, ní mic, ach iníonacha!
  Scaoil Charlotte an carr Meiriceánach, stróic sé a turret agus rinne sí gáire:
  - Ar ndóigh, tá iníonacha an-laoch!
  Chas Christina a chéile comhraic. Thriall sí an namhaid tríd agus tríd, agus hissed, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Is sinne fíor-mheaisíní an bháis!
  Bhris Magda ar an namhaid freisin. Bhris sí armúr an namhad, chrom sí barróg an namhad agus d"éiligh:
  - Agus is muid na meaisíní is foirfe ar domhan!
  Agus bhí na cailíní ag caoineadh le curfá:
  - Glóir don Ghearmáin, glóir, tá na tancanna ag luascadh ar aghaidh! Fáiltíonn Rannáin an Tríú Reich roimh na daoine cróga!
  I mbeagán focal, bhí ag éirí go maith leis na Gearmánaigh, agus bhí a gcuid trúpaí ag scóráil bua amháin i ndiaidh a chéile.
  Tá geilleagar láidir ag na Stáit Aontaithe, ar ndóigh, ach chaill siad ó thaobh na teicneolaíochta de. Go háirithe umair agus scaird aerárthaí. Bhí an ME-262 X ag na Gearmánaigh cheana féin i dtáirgeadh sraitheach, agus bhí an t-aerárthach seo in ann maireachtáil ar luas níos mó ná 1150 ciliméadar san uair, agus é armtha le cúig aerárthach gunna 30-mm. Ní féidir le Meiriceánaigh cur i gcoinne a leithéid de mheaisín.
  Bhí éan XE-262 ag na Gearmánaigh freisin, éasca le déanamh, beagnach iomlán déanta as adhmad, an-éadrom agus inaistrithe. Ach bhí an XE-262, mar gheall ar a mhais ró-íseal agus a luas ard, deacair freisin a bhainistiú agus bhí píolótaí ardoilte ag teastáil. Ach bhí sé iontach do stíl Huffman, a d'oibrigh i rapprochement. Agus ag raon gar brúite sé na Meiriceánaigh.
  Ach seachas Marcel, bhí beirt chailíní ann freisin: Albina agus Alvina. Sháraigh siad trí chéad aerárthach síos an ceann agus fuair siad Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Crosa Knight le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint go dtí seo ach Huffman, a lámhaigh síos níos mó ná cúig chéad aerárthach, agus Rudel, an t-aerárthach ionsaí legendary, knocked amach níos mó ná cúig chéad umar, agus spriocanna talún go leor eile. Agus seacht n-eitleán déag níos mó.
  Sa Tríú Reich, cheadaigh siad freisin an séú céim de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint, dóibh siúd a shroicheann míle aerárthach downed, nó an líon céanna umar briste.
  I gCrois an Ridire seo ba cheart céad diamaint ar a laghad a bheith ceangailte, agus ba mhó é ná Crosaí Ridirí eile. Mar sin ní hamháin go raibh an dámhachtain onórach, ach freisin costasach.
  Albina agus Alvina ag eitilt ar fud an spéir. Scaoileann siad a n-eitleáin Yankee agus canann siad trína bhfiacla:
  - Cailíní álainn,
  Cairde iontacha...
  Daoine iontacha a bheadh ann -
  Agus ciceanna iontacha!
  Dhírigh Albina an gunna aerárthaigh le cabhair óna bharraicíní lom, thumped an Meiriceánach agus squeaked:
  - Soilse na súl cheerful!
  Agus winked ag a páirtí. Ghearr sí as a comhghleacaí. Bhris sí an namhaid ina phíosaí ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Ar son an chumannachais agus ár mbuanna glórmhara!
  Chóirigh Albina a páirtí, ag lámhach an eitleáin Yankee:
  - Do chumannachas Aryan!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Idir an dá linn, lean an cogadh ar aghaidh. Ba léir go raibh na Meiriceánaigh ag cailleadh go dtí an namhaid is fearr sa teicneolaíocht agus oiliúint, agus fiú ag baint úsáide as rannáin eachtracha.
  Go háirithe, tá príomh-umar Sherman ag na Yankees. Bhuel, cá bhfuil sé i gcoinne an príomh-Ghearmánach E-50. Bhí armúr tosaigh 250 milliméadar ag meaisín na Naitsithe, armúr taoibh 170 milliméadar, agus meáchan seachtó tonna le hinneall 1200 each-chumhacht le treisiú innill.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara nach bhféadfadh an Sherman dul isteach fiú ar thaobh na Gearmáine, ós rud é go bhfuil armúr an E-50 ag fána. Níor ghlac fiú an Sherman le gunna seacht dtroigh déag, an Firefly, Gearmánach ar bord. Ach ní raibh an umar seo ollmhór.
  Agus ghlac na Gearmánaigh go muiníneach umar Mheiriceá ó chúig chiliméadar ar shiúl. Thairis sin, tá scáthchruth ard aige. Bhí Pershing beagán níos fearr ag na Meiriceánaigh. Ach ní raibh an umar seo chomh ollmhór leis an Sherman, agus fós níor leor a ghunna 90-mm le haghaidh troid éifeachtach.
  Ní fhéadfadh ach "Supershing" dul isteach sa Ghearmáin E-50 isteach sa taobh. Is é an leas a bhaint as gunna agus caliber de 90 mm agus fad bairille de 73 EL. Ach ar an láimh eile, níl an ráta dóiteáin ach ceithre bhabhta in aghaidh an nóiméid i gcomparáid le dhá cheann déag don E-50 Gearmánach, agus tá an meáchan caoga tonna ró-mhór le haghaidh inneall 500 each-chumhacht. Sea, agus níl an armúr leordhóthanach. I forehead phríomh-mastodon na Gearmáine, níor bhris na Meiriceánaigh tríd fós. Agus bhí E-75 ag an Fritz freisin le gunna caliber 128 mm agus tiús armúr taobh 210 mm faoi fhánaí, le cosaint níos fearr fós agus inneall 1500 each-chumhacht.
  Mar sin ón tús, bhí na Stáit Aontaithe ag cailleadh. Ní fhéadfadh ach an t-umar T-93, gunna féinghluaiste níos cruinne ar mheáchan nócha a trí tonna, le tiús armúr tosaigh 305 mm agus gunna 155 mm, dul i ngleic leis na maistíní Gearmánacha ceann ar aghaidh.
  Ach ní raibh tábhacht le feidhmíocht tiomána an ghunna féinghluaiste seo, mar a bhí ráta na tine. Agus scrios na Gearmánaigh é le haerárthaí.
  Mar sin ní raibh na Meiriceánaigh ina n-iomláine ag déanamh go maith, agus bhí siad ag dul amú gan dóchas.
  Agus tháinig trúpaí na Gearmáine níos gaire agus níos gaire do Nua-Eabhrac agus Washington.
  Phléadáil Roosevelt le Hitler ar son na síochána.
  Ach níor theastaigh ón Fuhrer ach géilleadh iomlán gan aon choinníollacha. Bhí Washington timpeallaithe. Agus chuir na Naitsithe tús le ionsaí ar chaipiteal SAM.
  Throid criú umar Gerda le haghaidh níos gile amárach. Agus bhuaigh sé gan aon fhadhbanna.
  Thosaigh an cailín fiú ag lámhach ní hamháin lena toes lom, ach freisin le siní scarlet a breasts. Agus chabhraigh sé go leor.
  Bhris Charlotte freisin trína siní ruby a bhrú ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus chirping:
  - Is mór an cumannachas nach iasc é, ach míol mór!
  Thug Christina, ag lasadh, ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha, faoi deara:
  - Agus táimid Beidh Gearmánaigh a thógáil ar an mó de Cumannachas!
  D'eisigh Magda, ag lámhach clúidín corcairdhearg ar a comhraic, go ionsaitheach:
  - An cumannachas is gile! Ach ní suas, céim síos!
  Gerda ag pointeáil an gunna agus a bharraicíní loma, agus ag casadh an howitzer Meiriceánach le lámhaigh dea-dírithe, dheimhnigh:
  - Do chumannachas Aryan!
  Tar éis titim Washington, tháinig Meiriceá capitulated go luath. Agus tharla sé ar 31 Eanáir, 1945.
  Tá an Dara Cogadh Domhanda thart. Agus tháinig Hitler chun cumhachta ag an am céanna le caipitliú Mheiriceá.
  Ba chosúil go raibh tréimhse fhada síochána ann. Go deimhin, tá deireadh le gach cogaí, tá na Stáit Aontaithe gafa, agus cad eile a d'fhéadfadh a bheith uait? Ach bhí superpower amháin níos mó le coilíneachtaí: an tSeapáin. Agus bhí Hitler ag iarraidh é a shárú, chomh maith leis an APSS.
  22 Meitheamh, 1945 thosaigh an ionradh ar an arm an Tríú Reich sa USSR.
  Cad is féidir leis an Arm Dearg brath air faoi na coinníollacha seo? Tá na fórsaí an-mhíchothrom cheana féin.
  Ach is cosúil, tá roinnt ríomhanna fós ag Rúiseach agus náisiúntachtaí eile.
  Agus troid siad i ndáiríre crua.
  Tá Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ag troid leis na Naitsithe.
  Cailíní go traidisiúnta cosnochta agus i bikinis. Agus seo é a gcreideamh. Troid siad le ferocity fiáin.
  Dúirt Natasha, ag lámhaigh as gunna meaisín:
  - Cad a bhfuil muid go maith ag, go bhfuil a fhios againn conas troid!
  D"aontaigh Zoya, ag lámhach an namhaid:
  - Is féidir linn!
  Agus chaith grenade lena bharraicíní nochta.
  Rinne Augustina scribble ar na Naitsithe le gunna meaisín, agus le sceitimíní an-mhór, yelled, ag caitheamh grenade lena sÚil lom:
  - Tá mé an destroyer an olc!
  Svetlana, freisin lámhaigh ar an namhaid, agus lámhach go cruinn, lomadh síos na naimhde agus chaitheamh mála pléascáin lena cos lom, mar gheall ar a d'iompaigh an umar os a chionn, d'eisigh gríosaitheach:
  - Meileann mé an Tríú Reich go púdar!
  Agus d"fhostaigh an cailín a teanga amach arís.
  Seo iad na laochra. Leo is féidir leat troid i gcoinne beagnach aon ollphéist. Agus fiú Hitler.
  Sheinn Natasha, ag lámhach na Naitsithe, agus ag cosaint Moscó:
  - Táimid brúite ag cuing an hord,
  Táimid faoi chois ag cuing an infidel ...
  Scaoil Zoya, ag lámhach an Fritz, agus ag seoladh a héadaí loma lena cosa, feadóg dhúnmharfach:
  Ach boilsíonn sé inár veins
  Neamh na Slavs. .
  Lean Augustina, ag lámhach na Naitsithe, agus ag gníomhú go fuinniúil, ag tabhairt grenade lena sÚil nocht:
  Agus ó na cladaí iontacha,
  I gcladach Kolyma. .
  Chan Svetlana le paisean fiáin, ag imirt le matáin a cosa, agus thug na tíleanna preas amach:
  Seo go léir ár Domhan,
  Seo go léir dúinn!
  Agus seo na cailíní, ní mór dom a rá, bhí an-chonaic agus ionsaí ollmhór.
  Ní féidir le duine ar bith iad a stopadh, ní féidir le haon rud iad a shárú. Déanann sí-wolves olc an namhaid a threascairt, cuireann tigresses olc fáilte roimh na laochra.
  Nó b'fhéidir heroines. Seo iad na cailíní gambling ar an eitilt is airde éan.
  Agus má throideann siad, ansin ó chroí ....
  Agus Alenka lena criú ar an umar KV-13. Meaisín atá réidh chun seasamh in aghaidh na cumadóireachta pirimideacha Gearmánacha. Buaileann an cailín leis an namhaid, agus canann:
  - Ár n-umair, níl ann ach míorúilt,
  Ó fhásaigh go farraigí thuaidh!
  Stróicfimid as a chéile thú, creid Iúdá,
  Beidh an Beast uafásach a scrios!
  Dhearbhaigh Anyuta le fury, ag lámhaigh freisin ar an namhaid le cabhair a bharraicíní loma:
  - Stróicfidh mé an namhaid agus meileann mé ina phúdar iad.
  Ghlac Alla seal ag muirearú ar an namhaid le cabhair óna bharraicíní lom agus rinne sí gáire:
  - Ar son mór-mhaitheas an chumannachais dhearg!
  Bhuail Maria an namhaid freisin, ag déanamh urchar dea-dírithe lena géag íochtair lom agus roar:
  - Le haghaidh bua álainn!
  Bhog Marusya freisin, le cabhair óna barraicíní loma, an namhaid, amhail is dá mbuailfeadh sé é, agus d'éirigh sí:
  - Chun na smaointe is airde de cumannachas!
  Throid na Cúigear na Naitsithe cosúil le Críochnaitheoirí.
  Agus throid píolótaí Sóivéadacha sa spéir freisin. Go háirithe, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Throid siad cosúil le laochra baineann eipiciúil. Ag baint úsáide as bharraicíní lom, sheol siad teilgeáin aeir. Bhuail siad na naimhde go han-oiriúnach.
  Bhrúigh Anastasia a clúidín scarlet ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, bhuail sí an faisisteach agus rinne sí gáire:
  - Glóir do smaointe an chumannachais!
  Lámhaigh an namhaid ag baint úsáide as clúidíní sútha talún, an leath-nocht Akulina coed freisin:
  - Glóir do Laochra an APSS!
  Is cailíní te agus láidir iad seo. Conas a throid siad cosúil le beithigh fíor. Agus tá paisean sárdhaonna agus neart ollmhór acu.
  Sheinn Anastasia, ag brú na Naitsithe:
  - Os cionn an phláinéid trua crochadh,
  An olc Fritz an dorchadas saor in aisce,. .
  Is fuath leis an áititheoir a thua,
  Géaraigh agus gearr amach do cheann!
  
  Ní saighdiúir é, áfach,
  Agus ná siúl go deo faoin cuing ...
  Déanann sé naimhde olc ina mbrandaí tine,
  Beidh an rialtóir ar an saol!
  Agus ansin tá Elizaveta ar ghunna féinghluaiste SU-100. Meaisín le gunna 100 mm níos cumhachtaí ná an T-34-85 agus réidh chun naimhde a throid.
  Cailíní san umar, ar ndóigh, i bicíní amháin.
  Bhrúigh Elizabeth an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, ag lámhach go cruinn ar an namhaid, agus chrom sí:
  - Chun an Rúis an cumannachas!
  Ansin fired Ekaterina ina dhiaidh sin, ag baint úsáide as an clúidín scarlet a cófra a shoot.
  Bhuail sí umar na Naitsithe agus choil sí:
  - Chun rath i bhfoirgneamh Cumannachas!
  Bhris Elena freisin ar a céile comhraic agus a héadaí loma uirthi. Bhain sí an bairille d'umar pirimideach, rinne sé ar fad go hoiriúnach.
  Ansin chirped sí:
  - An gile a bheidh againn communism!
  Ansin lupanula agus Euphrosinia, cé go bhfuil sí de ghnáth ach tiománaí. Ach bhuail an cailín go han-chruinn, ag bualadh as an muzzle an umar Naitsíoch.
  Ansin choed sí:
  - Is gile ár gcumann ná an ghrian!
  Tá na cailíní ar an umar cosnochta agus i bicíní cuma an-álainn agus fuinniúil. Agus tá breasts acu le siní scarlet den sórt sin.
  Elizabeth chan le delight;
  Déanaimis an cuing a bhrú, creid an faisisteachas,
  Bogfaidh mé sléibhte más gá...
  Beidh ré ann, ré an chumannachais,
  Beidh mé ag eitilt chun na bhflaitheas le amhrán!
  Agus arís, beidh an cailín lena nipple scarlet brúigh an cnaipe luamhán stiúrtha agus buail na Naitsithe.
  Mar sin ní bhfaighidh an Fuhrer beagán é.
  Le cailíní den sórt sin, is léir go bhfuil an USSR fós beo, agus ní féidir le Hitler é a bhriseadh chomh héasca.
  Cé go bhfuil na Gearmánaigh ag dreapadh ar aghaidh ...
  Tá Gerda ag troid ar umar E-50 U, ansin beidh crush marfach ann. Agus mar sin tá gach duine buailte air.
  Brúann sé cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma, agus bhuaileann sé trí fichid a ceathair agus roars:
  - Maidir le Cumannachas, an Aryan mór!
  Troideann Charlotte, agus cuireann sí diúracán marfach agus squeals lena toes loma freisin:
  - Tá sé sin go hiontach!
  Thóg Christina é agus bhuail sí é le cabhair óna barraicíní loma ar an namhaid le léim mharfach agus cooed:
  - Le haghaidh bua iontach!
  Agus Magda, freisin, cosúil le lupánet le léim dúnmharfach, le cabhair ó sála lom, lupanula as gunnaí meaisín agus growled:
  - Do supermen!
  Mar sin tá an tArm Dearg daingean as seo.
  Anseo tá Agatha agus Adala ag troid ar diosca. Rialaíonn laochra an meaisín le cabhair ó luamhán stiúrtha, agus imscarann siad an t-aonad is cumhachtaí seo. Agus mar sin crush siad opponents. Agus bhuail siad le gathanna teasa ón aer. Go litriúil scrios an chumhacht na n-iomaitheoirí.
  Agatha, lámhaigh ar an namhaid, roars:
  - Mad mo paisean!
  Agus le sÚil lom, cruinn, amhail is dá mba brú.
  Dearbhaíonn Adala, ag lámhach naimhde, go muiníneach:
  - Tá sé ach cumhacht!
  Agus úsáideann sé freisin a bharraicíní lom i gcoinne an namhaid.
  Scaip na cailíní i ndáiríre. Agus den sórt sin, a ligean le rá háille troid díreach.
  Mar sin tá sé an-deacair don APSS cur i gcoinne a leithéid de chumhacht.
  Bíonn Albina agus Alvina ag troid freisin agus ag leagadh a naimhde agus a mbarraicíní lom. Agus an-ominous.
  Agus briseann na cailíní an t-Arm Dearg agus roar:
  - wolves bán huddle i paca,
  Ní mhairfidh na speicis ach ansin...
  An bás lag - maraítear iad ...
  Fuil naofa a ghlanadh!
  . CAIBIDIL #2
  Tá na Gearmánaigh agus a gcomhghuaillithe ag brú ar an Arm Dearg. Agus scrios an Rúis.
  Ach troideann cailíní Sóivéadacha mar chúiteamh freisin. Agus léiríonn siad a n-aicme is airde.
  Léimeann Anastasia Vedmakova isteach san eitleán. Tógann sé isteach san aer é, siúlann sé go righin agus roars:
  - Don chumannachas iontach!
  Troideanna an cailín i mionbhrístíní ina n-aonar. Agus tá sé an-álainn.
  Agus bhain Akulina Orlova a bra fiú, agus ní throideann ach bórd. Agus tá an cailín an-fionnuar.
  Is sár-chailín í Akulina, agus le cabhair óna barraicíní loma buaileann sí an namhaid agus squeals:
  - Glóir don chumannachas!
  Ní raibh Mirabela Magnetic ag caitheamh ach trunks snámha. A leithéid de cailín álainn agus troid. Agus conas a squeals sé:
  - Tá cailín agam atá thar barr!
  Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom, pollta sé an namhaid.
  Is iad seo na cailíní agus an-cool agus frisky. Agus mar sin déanann siad an comhrialtas faisisteach ar fad a threascairt ar icicles cosúil le club.
  Ach fós tá an Wehrmacht ag dul chun cinn.
  Ansin bhuaigh na ceithre cailíní an ghlóir legendary. Cé gur thosaigh a gcosán glórmhar i gcoitinne sa daicheadú bliain. D'áitigh Himmler ar an bhFuhrer triail a bhaint as cathláin na mban i gcathanna, ó Aryans a bhí oilte go speisialta.
  Léirigh an troid nach nasc lag iad mná ar chor ar bith agus go bhfuil a fhios acu conas troid go maith. Agus ag an am céanna iompróidh caillteanais níos lú ná fir. Throid na laochra freisin sna coisithe, ag bualadh a gcos lom ar ghaineamh te fhásach an tSahára. Agus máistreacht na umair. Tar éis tástáil a dhéanamh ar an "Tíogair", i gcathanna leis an mBreatain.
  Bhí cinniúint umar Panther suimiúil. Sa fhíor-stair, bhí ról mór ag an umar is fearr seo agus an dara ceann is mó den Tríú Reich sa Pantsval. Mar mhalairt air sin, ní raibh an "Panthers" beagnach ag troid. Ní raibh am acu stoirm a chur ar chathair na Breataine. Níos airde agus cumhachtach "Panthers" -2 chuaigh isteach sa tsraith le haghaidh cathanna i gcoinne na Stáit Aontaithe Mheiriceá.
  Agus anois tá "E" -50 níos cumhachtaí agus níos foirfe faighte ag na ceithre cinn, idirdhealú ag airm agus cosaint láidir.
  Mhothaigh na laochra an-mhuiníneach. Is é rialú an umair an ceann is nua-aimseartha le luamhán stiúrtha. An carr is déanaí. Fiú an t-inneall tuirbín gáis. Ach tá neart "Panthers" -2 ann freisin. Ní hionann tríocha ceathair agus meaisín den sórt sin.
  Bhí Gerda ina shuí i gcathaoir uilleach. Bhí sí bikini. Cailíní a úsáidtear cheana féin chun troid leath-nocht. Loisg gaineamh te an fhásaigh a gcos lom, phrioc púróga na sléibhte a mbonn lom. Ach níor bhris na laochra ar chor ar bith agus níor chuimil siad ina bpúdair.
  Rinne ceannasaí na foirne, ar bronnadh go leor duaiseanna orthu, hiss:
  - Agus anois tá an Rúis inár gcoinne! Tá eachtraí agus buanna nua ag fanacht!
  Chroith sí a ceann bán mar sneachta. blonde nádúrtha, an-álainn agus tanned.
  Charlotte smirked.
  Bhí gruaig chopair-dearg ar an gcailín seo a dóite mar lasair. Chomh maith leis sin áilleacht, le tan cré-umha. I bikini, coirtithe, matáin. Le cosa lom, stomping ar ghaineamh te agus clocha géara.
  Dúirt an diabhal fiery:
  - Is dócha gurb iad na Rúisigh ár gcéilí comhraic is fanatical!
  D"ardaigh Christina a guth. Tá a cuid gruaige copar-buí, ar lasadh cosúil le lasair freisin, ach le lí órga. Agus an tan céanna, matáin, agus áilleacht. Léiritheach agus ag an am céanna aghaidh mhín. Agus bikini. Cosa atá stampáilte ar feadh na mílte ar dhromchla crua agus dhó, ach nach bhfuil a ngrásta agus a línte mín caillte. Tá na toes loma bearrtha go néata agus an-lúfar.
  D'fhiafraigh an cailín rua:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  D'fhreagair Magda ar a son. Tá gruaig bhán-óir ar an gcailín seo, blonde meala. An-álainn, matáin, le aghaidh sainráiteach, agus súile sapphire-emerald. Tá na cosa cruaite freisin, le sála babhta agus toes díreach. B"fhéidir go bhfuil an aghaidh is tairisceana ag Magda, beagnach meek, ainneoin a smig misniúil. Breathnaíonn Gerda, mar shampla, níos déine. Beagán níos boige ná Christina, agus beagán claon cosúil le cailleach Charlotte.
  Dúirt Magda:
  - Tá córas iomlánaíoch acu mar atá againne. Tá siad níos déine mar sin!
  Rinne Gerda aoibh agus d'fhreagair:
  - Is cuid de dhramh-mhiotal iad umair Shóivéadaigh. Níor cheart go mbeadh eagla orainn rompu!
  D'fhreagair Magda go bog:
  - Sa tsraith KV, tá sé lán de mastodons. Go háirithe KV9.
  Na cailíní giggled. Ba "shaothar" an umar deireanach i ndáiríre - an meaisín is troime le trí gunnaí: dhá 152 mm agus ceann 122, le meáchan trí chéad tonna, agus armúr tosaigh 200 mm. Ceann de na samhlacha is nár éirigh leo i dtógáil umar. Níorbh fhéidir umar den sórt sin a iompar ar chor ar bith. Agus níl sa charr ach cur amú airgid! Chuaigh an KV-10 isteach sa tsraith freisin - meaisín le trí ghunna 107 mm agus meáchan dhá chéad tonna, ar chineál an scriostóra umar.
  Ní hé an smaoineamh is fearr dhá ghunna a chur ar an umar. Agus fiú níos mó ná trí. Seo Stalin, ar ndóigh, léirigh tyranny. Agus isteach go mór leis an tír. Mar sin féin, forbraíodh umar ó shraith Isov freisin. Ach freisin ollmhór agus trom. Is é an t-aon difríocht ón tsraith KV ná iarracht an armúr a shocrú ag fána réasúnach. Ach ní raibh an tArm Dearg pá cogaidh, agus dá bhrí sin ní raibh an teicníc feabhsaithe i bhfad. Agus ní raibh aon chleachtas comhraic ann maidir le meaisíní a úsáid.
  Go ginearálta, d'úsáid na Gearmánaigh ceithre bliana de mhoill i gcomparáid leis an stair fíor níos torthúla.
  Bhrúigh Charlotte, a bhfuil gruaig rua uirthi, a barraicíní loma ar an luamhán stiúrtha. Breoslaithe ag buncair na teorann. Bhuail sliogán 105mm an gunna Sóivéadach agus chas sé thairis é. Thosaigh an fhoireann comhraic ag cuimilt, agus na sliogáin ag maidhm.
  Sciob an cailleach rua:
  - Is ridire uafásach mé - ar do ghlúine Savages! Scuabfaidh mé naimhde an athar ó aghaidh an domhain!
  Agus grin na bhfiacla péarla, agus gealbhan na súl emerald. Tá na cailíní i ndáiríre den scoth.
  Rinne Christina giggl agus d'fhreagair:
  Anois beidh mé ag shoot!
  Agus fired freisin ag an namhaid. Lámhaigh gunna 76mm Sóivéadach. Bhuail an sliogán ar mhullach fána an E-50. Agus ricocheted amach. Ghlaoigh sé i gcluasa na gcailíní.
  Bhuail Gerda a cosa lom agus rinne sí gáire:
  - Cad a sliocht!
  Agus scaoil sí í féin an chéad urchar eile ... lámhaigh umair Gearmánacha sa limistéar daingne Sóivéadach. D'oibrigh an E-100 freisin. D'éirigh an meaisín seo amach freisin mar dhíorthaigh den Luch. Ní smaoineamh an-mhaith é do umar dhá ghunna. Tá an E-100 scortha cheana féin.
  Ina áit sin, cuireann modhnuithe ionsaí ar an tsraith "E" isteach sa tsraith. Ach tá an ceann seo fós ag obair. Agus tinte teilgeáin.
  Giggles Charlotte go suairc agus croith sí a cos lom.
  - Is stát uafásach é cogadh, ach meallann sé cosúil le cluiche!
  Agus lámhaigh an cailín, agus an-oiriúnach.
  Christina nocht a fiacla pearly. Is panther feoiliteoir, creiche í.
  Tá gunnaí Sóivéadacha ag lámhaigh, agus os a gcomhair tá páirceanna mianach. Tá teil-tancanna Gearmánacha ag bogadh. Agus oibríonn na buamadóirí ionsaí le roar fiáin.
  Rollaíonn cuaillí teorann timpeall. Bhí tagann Hitler trasna na teorann.
  Dúirt Magda nach raibh sí ró-ghlic, agus í ag cnagadh cosnochta ar an armúr:
  - Scuabaimid ar shiúl cosaint láidir, ach panicles cruach!
  Na laochra winked ar a chéile. Bhí cosaint na Sóivéide cumhachtach go leor. Go háirithe go leor min. Agus chuir sé seo moill ar na Gearmánaigh. Ach fós d"éirigh leo dul ar aghaidh.
  D'oibrigh Bombers ar phoist Sóivéadacha, agus tháinig aerárthaí ionsaí ó thuas freisin. Rushing isteach i doimhneacht chosaint an Arm Dearg agus TA-400, ar cheann de na modhnuithe is formidable de na Bombers. Suas le sé inneall, lena n-áirítear cinn scaird. Agus tá siad ag buamáil agus ag scrios cathracha Sóivéadacha.
  Gerda, lámhach, dúirt le smirk:
  - I cath, tá muid ainmhithe, ach leis an aigne an fear!
  Agus fired arís. Scriosadh gunna Sóivéadach. Go ginearálta, is cailín é seo den echelon is airde. Agus tá sé chomh fionnuar.
  An E-50 fired ag poist Sóivéadach, é féin beagnach gan damáiste a fháil. Thug armúr fána an ghluaisteáin le cruach stroighne ricochets den scoth. Níorbh fhéidir le sliogáin Sóivéadacha na Gearmánaigh a scríobadh i gceart fiú.
  Chuimhnigh Christina ar thástálacha an "Tíogair". Ansin ba é an chéad umar Gearmánach olltáirgthe é. Ní fhéadfadh aon cheann de na sliogáin damáiste a dhéanamh don Tíogair. Thit na Breataine faoina buille. Ach seo gunna seacht dtroigh dhéag, pollta sa mhullach. Ansin fuair na cailíní bás beagnach. Agus do chuimhnigh an laoch so air. Cé chomh gar agus a bhí siad don chailleach cnámhach leis an speal, agus í ag mothú a anáil oighreata.
  Chuimil an cailín a bonn lom i gcoinne an choirnéil. Theastaigh uaithi léim amach as an umar agus rith. Is laoch chomh díreach í.
  Chan Christina le aplomb:
  - Ceo gorm, agus gach uile cheal!
  Rinne na laochra giggled... Bhí a bhfíseán an-sexy agus erotic.
  Agus d'oibrigh an gunna agus fired. Níor smaoinigh sí fiú ar stopadh. Sheol gach duine sliogán i ndiaidh a bhlaosc. Na seasaimh Sóivéadacha a bhriseadh ina sceallóga agus ina blúirí.
  Chualamar amhrán ó na callairí taobh thiar;
  Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí
  Tá an saighdiúir réidh le haghaidh rud ar bith ...
  Agus deannach cosúil le cairpéid,
  Táimid ag éirí as an mbealach!
  Agus ná stop
  Agus ná athraigh cosa -
  Tá ár n-aghaidh ag taitneamh
  Buataisí lonracha!
  Agus arís titeann cumhacht scaird-bhuamair ar sheasaimh na Sóivéide. Agus arís, scriostar agus limistéir daingne iomlána caite. Agus na gunnaí ag eitilt amach i ngach cineál treoracha.
  Tá roinnt dosaen umar Gearmánach ag lámhaigh ag an am céanna agus ag scriosadh gach rud.
  Mothaíonn Gerda cosúil le Bagheera amuigh ag fiach. Anseo tá an chéad líne cosanta Sóivéadach scriosta cheana féin. Ach tá saighdiúirí an Airm Dearg fós ag snámh agus ag lámhach ar na Gearmánaigh.
  I measc na gcomhraiceoirí tá ceannródaithe freisin. Chuaigh Leinínigh óga isteach go deonach san Arm Dearg. Tá an chuid is mó de na buachaillí cosnochta agus i shorts. Caitheann siad iad féin, fuss.
  Agus tá na ceannródaithe ag fáil bháis ...
  Charlotte, i gceannas ar an tine, growled:
  - Agus na ceannródaithe, sin é an rud, bhí an tír ar fad ag faire!
  Bhris sí ar na Rúisigh, agus Christina, hiss go venomously:
  - Breathnaímid cosúil le fabhcún, ardaíonn siad cosúil le hiolair!
  Agus arís lig sí amach aoibh gháire fiery. Cailíní álainn...
  Bhog roinnt umar Gearmánach faoin talamh. Agus bhí siad le feiceáil i gcúl na trúpaí Sóivéadach, is cúis le scaoll agus gunnaí meaisín scribble. Léirigh na Naitsithe cosúil le mosquitoes as tromluí.
  Chonaic E-50 gluaiseacht tríocha ceathair tríd an optaic. Scaoil Gerda a cuid fiacla agus thosaigh sé ag pointeáil an bharaille. Meaisín Sóivéadach le túr beag T-34-76 agus an-soghluaiste. Bain triail as an gceann seo agus é a fháil. Tá go leor taithí ag an gcailín cheana féin, ach tá an carr Sóivéadach fós murab ionann agus an Sherman Mheiriceá.
  Agus tá an fad go dtí an Rúisis beagnach cúig chiliméadar.
  Scrataíonn an cailín a sála lom, cuireann Charlotte tic idir a h-abair. Na cailíní ag gáire.
  Ansin lámhachann Gerda sa charr Rúiseach. Luachra an bhlaosc an-dlúth, beagnach scratching an armúr ... Ach fós caite. Buaileann Gerda an miotal lena dhorn agus í ina crá.
  Insíonn Magda dá páirtí:
  - Buail tú an cór! Beidh sé níos éasca a fháil ann!
  Tugann Gerda an luamhán stiúrtha chuig Magda agus cogar:
  - Mar sin a dhéanann tú é féin!
  Sheinn Magda go fonnmhar:
  - Tá an domhan sa phortach, tá an domhan sa phortach ... - Thóg an cailín an luamhán stiúrtha lena méar loma agus bhrúigh sí an cnaipe, ag leanúint uirthi ag canadh. - Tá an domhan le feiceáil sa porthole!
  Agus bhuail a diúracán ach bun an umar Sóivéadach. Phléasc an carr agus scoilt. Thosaigh sé ag dó... phléasc sliogáin Shóivéadaigh taobh istigh den bhroinn.
  Chroith Magda a méar loma agus chroch sí:
  - Féach conas a fuair mé é! Agus deir tú...
  Rinne Charlotte hissed, ag bacadh a fangs.
  - Labhraímid arís, i dteangacha éagsúla!
  Tháinig gluaisteáin nua Shóivéadaigh le feiceáil. Tríocha ceathair a chuaigh ar dtús. Gluaisteáin shochorraithe agus iomadúla. Ansin bhog muid ón tsraith BT. Is cineál bolb rothaí atá as dáta é seo. Bhí na T-26s antediluvian ag dul chun cinn freisin, nach bhfuil in ann ach amháin armúr Gearmánach a scríobadh. Tháinig HFanna níos cumhachtaí agus níos troime chun cinn ag an deireadh. Agus a lán de na saighdiúirí coise.
  Bhí Christina ag gáire agus ag caoineadh:
  Bhuel, taispeánfaimid iad!
  D'oscail feithiclí Gearmánacha tine ó achar fada, ag iarraidh na coisithe Sóivéadacha a phionnadh go talamh. Scrios siad freisin umair agus créatúir bheo eile.
  Bhí aerárthach ionsaí Sóivéadach le feiceáil sa spéir freisin: an Ilys cáiliúil. Rinne siad ionsaí ar fhoirmiú na nGearmánach. Chuaigh trodaithe Hitler i dtreo iad. Dumpáil fíor a bhí ann. Trodaithe Gearmánacha XE-262, an-nimble agus nimble le maneuverability. Ionsaíonn siad teicneolaíocht Sóivéadach, ag brú mar iarann.
  Charlotte fired arís. Chuaigh mé isteach sa BT Sóivéadach, agus d'fhás sé:
  - Ní scéal fairy é an liricí seo ... Beidh an scéal fairy chun tosaigh!
  Stop E-50 agus léirigh sé frith-ionsaí na Sóivéide. Chaith an t-ordú gan taithí an cúlchiste umar chuig an marú. Agus bhuail gluaisteáin na Rúise - cosúil le sicíní i pluck. Agus throid siad go críochnúil.
  Loisg Gerda urchar, bhris sé an forehead de na tríocha ceathair agus hiss:
  - Cad é an Cruthaitheoir - ifreann lucht créachtaithe!
  Charlotte fired freisin, tar éis teacht ar an sprioc, bhog na gluaisteáin Sóivéadach i líne dhíreach, agus na cailíní a bhainistiú a shoot. Agus go ginearálta, seo ceithre cinn de na feiniméin.
  Sheinn an cruit rua:
  - Maraíonn ár nimh gach duine!
  Agus lean na laochra ag tine, ag baint a gcuid fiacla chomh láidir agus chomh mór le capaill.
  Chuir Christina tweet le aplomb:
  - Maraíonn ár nimh gach duine!
  Bhuail Magda na ceithre fichid, agus chroch sí:
  - Is é seo ár thoradh!
  D'fhág Veronica, Oksana agus Natasha, chomh maith le cailíní eile, an imchiorcal. Ordaíodh don chathlán cailíní cúlú ar chúl, toisc nach raibh mórán airm frith-umar ag na laochra. Bhí taithí ag Stalenida Pavlovna ar an gcogadh, ag fónamh mar oibrí deonach sa Spáinn. Agus thuig mé nach bhféadfadh na trúpaí teorann seasamh in aghaidh umair an tsraith "E". Chaill na cailíní, áfach, roinnt iompróirí amach, ach d'fhulaing siad féin caillteanais.
  Anois scaip an cathlán agus d'éirigh sé as.
  Bhí Veronica, Oksana agus Natasha, tar éis dóibh a gcuid buataisí a chaitheamh amach, ag fágáil cosnochta, agus iad i blúsléinte éadroma. Níl trúpaí Sóivéadacha réidh chun colúin umar trom a athchur. Agus níl aon rud le briseadh tríd an umar E-50. Is é an t-aon seans ná damáiste a dhéanamh do na rianta. Ach sa mheaisín seo, tá na rollóirí suite ar chairteacha ar leithligh, agus tá sé an-deacair iad a dhíchumasú.
  Bhog na cailíní soir tríd an choill, agus i ngrúpaí beaga. Bhreathnaigh siad an-dathúil. Tucked siad a gcuid pants, agus i léinte éadrom amháin. Fada, fionn, gruaig beagán chatach flowed síos. Cuireann an féar tic go suairc ar chosa lom, agus uaireanta tagann cnapáin trasna. Breathnaíonn gach rud thar a bheith erotic. Léiríonn breasts trí léinte tanaí.
  Arsa Veronica agus í ag rámháil an fhéir lena cos nocht, le crá:
  - Diabhal é - tá an cogadh díreach tosaithe, agus cheana féin caithfidh tú cúlú!
  Freagraíonn Oksana, a raibh a gruaig fhionn rud beag rua, agus a cuid fiacla ag gáire:
  - Agus ní raibh aon seachmaill speisialta agam! Hitler conquered beagnach an domhan ar fad ... Bain triail as le slua den sórt sin, is féidir leat é a láimhseáil!
  Chroith Natasha a cuid gruaige sneachta-bán agus dúirt:
  - Ba mhaith le gach duine a shásamh ... Tá sé deacair déileáil leo! Níl sé éasca a bheith dílis!
  Chlaon Veronica. Tá a cuid gruaige chomh órga agus álainn. Tá sí ar fheabhas.
  Ach ghabh Victoria suas leo. Cailín rua. Tá gruaig cosúil le tine. Agus chomh poigneach. Shéid an ghaoth agus, is cosúil, tá an bhratach proletarian ag sileadh, gruaig lasrach den sórt sin.
  Bhain Victoria a léine amach agus nocht sí a torso. Bhí a cíoch lán, bhí a siní scarlet, cosúil le poppies. Laoch álainn. Agus tá a corp láidir oilte nochta.
  Rinne Natasha gáire agus scaoil sí a torso freisin, ag tabhairt faoi deara:
  - Agus tá ár gcomhlachtaí álainn ... Níl againn ach Amazones!
  Chroith Veronica a ceann.
  - Nach bhfuil sé ró-radacach - an cófra a nochtadh! Ní mór duit na rialacha cuibheas a leanúint!
  Chroith Victoria a ceann agus chroith sí a gcuacha dearga.
  - I sochaí cumannach - rialacha na moráltachta, tá an coincheap coibhneasta. - Chroith an cailín a cíoch lom, bhí a siní scarlet ag lonrú go mealltach. - Ní peaca é a bheith nocht. Níos cruinne, tá coincheap an pheaca sagairt, ach is é ár gcreideamh saoirse ó mhoráltacht bourgeois!
  Dhearbhaigh Natasha, agus í ag croitheadh a bust lush agus leaisteach:
  - Níos gaire don dúlra! Níos gaire do nádúrtha! Agus nudity nádúrtha!
  Aoibh Oksana freisin agus nocht a torso. Go deimhin, i teas an tsamhraidh, cé chomh taitneamhach é nuair a bhíonn na breasts lom. Agus séideann an ghaoth iad. Tá cailín álainn, agus nudity ag teacht. Tá na cailíní go léir lúthchleasaíochta, le figiúirí, cuma an-chomhchuí ar chomhlachtaí naked na laochra.
  Cailíní álainn ag siúl ar an cosán. Tá siad chomh gleoite agus an-tarraingteach.
  Veronica chirped, chroitheadh a ceann.
  Ach nach bhfuil sé taitneamhach ó thaobh aeistéitiúil ar bith!
  Chroith Victoria a ceann go diúltach.
  - Ní! Tá coirp iontach againn! Agus táimid naked ach iontach!
  Chlaon Natasha, agus léim suas, dúirt:
  - Bhí sé go maith a bheith nocht ... Anseo tháinig Ilyich le gunna!
  stróc Oksana a cófra agus squeaked:
  - Go deimhin, tá mo bust super!
  Sheinn Victoria go díograiseach:
  - Ó, a chailíní, agus tá muid Raiders! Sparán, sparán, agus sparán! Tá dollar feicthe againn - sléibhte óir!
  Sheinn Natasha le gáire agus í ag croitheadh a cíoch lom:
  - Bhíodh siad nocht, cosnochta, olc!
  Agus phléasc an ceathrar acu ag gáire. Chas na cailíní lena gcosa lom, d"ardaigh siad a sála lom. Laochra álainn. Taobh thiar díobh tá málaí droma agus raidhfilí ionsaithe PPSh. Laochra gleoite, an-iontach.
  Dúirt Veronica go bog:
  - Roimh Dhia, tá muid go léir comhionann ... Agus beidh orainn freagra a thabhairt le haghaidh debauchery!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí go diongbháilte:
  - Níl aon dia! Seo scéal fairy!
  Victoria, ag croitheadh a cíocha nocht, coirtithe, exclaimed go díograiseach:
  - Bhí Dia invented ag na cumhachtaí ar an saol seo a choinneáil ar na daoine faoi réir!
  Chroith Veronica a ceann órga go diúltach.
  Cé a chruthaigh na cruinne ansin?
  Rinne Victoria gáire agus d'fhreagair sí:
  - Fásann na cruinne féin mar dhuilleoga ar chrann. Fásann siad as rud ar bith. Nuair a bhí i bhfad gan teorainn thosaigh crann sa chruinne ag fás ón tús, agus ó shin i leith tá go leor cruinne le feiceáil.
  Rinne Natasha gáire agus bhain sí a teanga amach, ag rá:
  - Tá sé te! An féidir linn ár pants a bhaint?
  Thacaigh Victoria leis an smaoineamh:
  - Is iontach an smaoineamh é!
  Agus fuair na trí chailíní go léir d'aon toil réidh lena pants, ag fanacht ina mionbhrístíní. Agus cad iad na comhlachtaí láidre agus matáin atá acu. Níl ort ach iontach, agus aerobatics.
  Sheinn Oksana le háthas:
  - Tá aeróga ar an choileach, tá mionbhrístíní nocht ag an gcailín!
  Ní raibh fágtha ach Veronica agus a pants rollaithe suas agus a léine uirthi. D'fhreagair sí go huafásach:
  - Nach maith a bheith nocht mar sin! Cad a tharlaíonn má fheiceann siad sinn!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí:
  - Agus lig dóibh a fheiceáil fiú! Is breá liom fir a ghríosú!
  Rinne Victoria giggled, chroith sí a pluide beagnach lom, d'fhreagair:
  - Tá fir truflais - ach scum!
  Agus ag bualadh fungas úr le cos lom, dúirt sí:
  - Nach deas é stail a thógáil agus é a chur ar marcaíocht!
  Dúirt Oksana le gáire:
  - Nuair a thugann siad aire duit, bíonn sé go deas... Go háirithe má tá na fir óg dathúil...
  Chuir Natasha i gcuimhne do na cailíní:
  - Cuimhnigh, rug muid ar an buachaill. Páiste iontach, agus cinnte go bhfuil foirfeacht iontach aige thar a chuid blianta!
  Lamh Victoria a liopaí agus dúirt le lust ina glór:
  - Bheadh sé iontach é a sheiceáil amach!
  Labhair Veronica go feargach:
  - Cad iad na rudaí olc a deir tú! Ní féidir leat magadh a dhéanamh ar mhothúcháin daoine mar sin! Go háirithe nuair a thagann sé go Gearmáinis, ach buachaill!
  Rinne Oksana gáire agus d'fhreagair sé:
  - Gabh mo leithscéal, ach tá mo chroí chomh salach ...
  Dheimhnigh Natasha go héasca:
  - Tá na Gearmánaigh ag dul chun cinn, agus ba mhaith liom aisling a dhéanamh faoi rud éigin go maith! Mar shampla, faoi na buachaillí!
  Mhol Victoria le gáire:
  - Agus cad má ghabháil leat i ndáiríre fir? Bhí sé chomh iontach!
  D"fhreagair Veronica go géar:
  - Tá mná maisithe le modesty, ní ciapadh sotalach!
  Chroith Victoria a ceann fiery diúltach. Bhuail sí a cosa nocht agus chroch sí:
  - Ní! Níl ann ach níos mó pléisiúir, ag roghnú fear í féin agus ag tarraingt isteach sa leaba í. Chroith an diabhal dearg a gcuacha copair-dearg agus lean ar aghaidh. - Sin é a leagan sna toir ar mhaithe le pléisiúir, agus gan dul síos an aisle.
  Dúirt Veronica go géar:
  - Is comhartha amadán é gnéas gan chúis! - Agus chuir. - Tá sé seo contrártha leis na noirm na moráltachta cumannach!
  D"easaontaigh Victoria:
  - Dúirt Lenin féin - ba chóir go mbeadh mná céile coitianta!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Bhuel, ní féidir liom a rá gur chaith mé mé féin ag na fir mar sin, ach is deas an ról gníomhach a imirt! Más mian leat féin a roghnú le haghaidh a bhuail! Ach inár gcuid féin ní thagann sé chuige sin.
  Chlaon Victoria le comhaontú.
  - Sea, níl againn ach cailíní ... Ach is féidir leat a fháil thar an gclaí! - Chirped an cailín le sásamh iontach. - Peasants, muzhiks... Tá ár bhfear ag sní go díograiseach ar a bolg!
  Chroith Veronica a ceann go diúltach.
  - Ní dúirt Lenin riamh é sin!
  Exclaim Natasha ag agóid:
  - Ní hea, sin é go díreach a dúirt Vladimir Ilyich! Faoi chumannachas, beidh gach rud i gcoiteann, lena n-áirítear mná céile!
  Rinne Victoria gáire agus gáire:
  - Tá mná go maith... Tá fir níos fearr fós! Eh, a ghabháil, a bheith raped ann ag cuideachta ar fad.
  Na cailíní gáire i unison. Agus dúirt Victoria, ag gáire, leis:
  - Agus ansin bhuail siad é le bunanna raidhfil! Agus chuirfí na sála trí thine le lasair bhog agus a sprinkle le corbite!
  Chiceáil Natasha cnap lena cos lom agus chrom sí:
  - Bíonn áthas ar shála nuair a bhuailtear iad le bambú! Anseo sa tSín, buaileadh cailíní agus buachaillí le maidí ar a mbonn lom. Agus thaitin siad é!
  Sheinn Victoria le fonn:
  - Cén chéasadh i Hollywood! Ach cait, ní daoine!
  Dúirt Veronica go ciallmhar:
  - Anseo beidh tú ag dul go dtí ifreann ... Beidh tú a chéasadh, agus beidh do shála a dhó, ní hamháin le bambú, ach freisin le dearg-te iarann!
  Chan Natasha, agus í ag teannadh lena dhorn go docht:
  - Fitheach dubh ag an gcéad gheata eile!
  Lean Victoria, ag croitheadh a cíocha lom, le clúidíní scarlet:
  - Cliabhán, cuacha, béal stróicthe!
  D'fhreagair Oksana, a bhfuil a bhrollach nocht freisin, agus a cromáin á chroitheadh aige:
  - Cé mhéad uair tar éis an troid mo cheann!
  Thacaigh Veronica leis an ríogacht, agus í ag cur a cosa lom:
  - Ón bloc mionghearrtha plódaithe eitil mé áit ....
  Bhuail Natasha go buile agus í ag croitheadh a cíoch lom:
  - Cá bhfuil an Motherland! Lig dóibh screadaíl ghránna!
  Rinne Victoria spanked agus squealed, casadh a cromáin, ar éigean clúdaithe ag mionbhrístíní trédhearcach:
  - Agus is maith linn í, fiú mura bhfuil sí go hálainn!
  Cheist Oksana, ag magadh a glúin lom coirtithe:
  - Bastards muiníneach!
  Dúirt Veronica le osna:
  - Tá muid gardaí teorann Sóivéadach. Agus táimid ag caint cosúil le whores fál. An bhfuil sé sin indéanta...
  Sheinn Victoria mar fhreagra:
  - Go raibh maith agat Stalin-cheannaire! Chun súile dúr, folamh! Ós rud é go bhfuil muid cosúil le malaí, ní féidir leat maireachtáil!
  Bhagair Natasha ar an diabhal dearg lena dhorn:
  - Nu, ní tú mar sin con! Beidh tú i rannóg speisialta!
  Dúirt Victoria go muiníneach:
  - Go gairid beidh na Gearmánaigh ag teacht go Moscó ... Agus cheana féin beidh Stalin a ghlacadh i cage!
  Rinne Oksana gáire agus rinne sé agóid:
  An síleann tú go bhfuil toradh an chogaidh ar lár?
  D'fhreagair Victoria go dáiríre:
  - Conas eile? Tá níos mó ná leath den domhan faoi fhorghabháil Hitler, chomh maith leis an tSeapáin agus a coilíneachtaí. - Stampáil an cailín go feargach a cos galánta, lom. - Agus níl umair réasúnta againn fiú! Is scigaithris gluaisteáin é an tsraith KV. Is léir go bhfuil T-34 ró-bheag. Ach níor cruthaíodh umar gnáth! Agus beidh sliogáin pollta armúr níos measa ná cinn na Gearmáine!
  Chlaon Natasha go trom agus gorgled:
  - Ní mór dúinn aontú leis seo! Faraoir, tá ár n-umair fós chomh neamhfhoirfe. Cad faoi KV? Sea, briseann siad...
  Thit na cailíní ina dtost agus thit a spraoi as.
  Go deimhin, léirigh na chéad uair an chloig den chogadh cheana féin nach bhfuil giarbhosca go hiomlán iontaofa ag an T-34-76, agus níos mó fós ná an tsraith KV. Agus cad atá salach, an níos troime an umar, an níos laige tá sé in oiriúint do ghluaiseacht. Agus ní leor armúr tosaigh 200 mm chun sliogáin fiú gunna Panther-2 88 mm a shealbhú, agus ní sliogáin an E-50.
  Mar a tharla sé gan choinne, tá gluaisteáin na Gearmáine ord méide níos láidre i armúr tosaigh agus an cumas a ghlacadh hit. Agus tá teicneolaíocht Sóivéadach ag teip go soiléir.
  Mar sin féin, sa stair fíor, bhuaigh na Gearmánaigh sa chéad uair an chloig agus laethanta. Ach ní raibh siad den sórt sin líon na n-umar agus aerárthach, agus scaird-aerárthaí formidable. Agus ní raibh aon charranna níos troime ná fiche dó tonna. Go ginearálta, d'éirigh na Gearmánaigh amach a bheith ionadh lag sa daicheadú bliain. Agus ag an am céanna, ba é an rud atá aisteach ná comhraic níos láidre a shárú. Agus anois? Gach cártaí trump de na Naitsithe: taithí a chomhrac, soghluaisteacht trúpaí níos fearr, an cumas chun briseadh isteach cosaintí - tar éis treisithe. Agus ní hé an Fuhrer trí mhíle go leith solas, agus umair welter, ach deich míle trom. Agus aerárthaí scaird, nach bhfuil, i bprionsabal, lián a rival.
  Agus tá an tArm Dearg oilte níos fearr fós le hionsaí ná le cosaint. Agus mhúin siad do na saighdiúrí an namhaid a bhualadh ar a chríoch féin, agus gan a chuid féin a chosaint. Ar ndóigh, tháinig feabhas ar roinnt rudaí. Críochnaíodh líne Molotov. Is móide é seo cheana féin. Tá an líne chosanta i dtéarmaí innealtóireachta i bhfad níos láidre ná mar a bhí sa daicheadú bliain.
  Ina theannta sin, is fearr fós na trúpaí a shlógadh ná mar a bhí i bhfíor-stair. Agus ullmhaithe a repel an buille. Ach fós níl oiliúint i gcosaint an-mhaith. Níl an spiorad ró-ionsaitheach. Eitlíochta Gabhann frankly. Agus ní féidir leibhéal oiliúna na bpíolótaí a chur i gcomparáid leis an nGearmáinis. Ach tá taithí chomh iontach sin ag na Fritz.
  Tá cothromaíocht na cumhachta i bhfad níos measa ná mar a bhí sé san aonú bliain is daichead. Ansin bhí ceithre huaire níos mó umar agus aerárthach ag an APSS, agus thit sé síos fós. Agus anois? Anois tá buntáiste ag na Gearmánaigh i gcáilíocht agus i gcainníocht. Thairis sin, in umair, tá an caighdeán ó, cé chomh suntasach ar thaobh na Naitsithe. Sea, agus eitlíocht freisin.
  B'fhéidir gurb é sin an fáth go bhfuil na ceithre chailíní chomh Doirbh.
  Ní thosaíonn laochra ar chor ar bith.
  Thug Natasha faoi deara, ag céim ar fhréamhacha na gcrann, agus ag mothú tingle ina cosa lom:
  - Tá ár ndroim léirithe againn do na naimhde! Nó b"fhéidir go mbeadh sé níos fearr seasamh suas agus bás a fháil le dínit!
  Chroith Victoria a ceann dearg.
  Cad a athróidh ár mbás? Ní bheidh ach na Naitsithe brag faoi bua nua!
  D"aontaigh Veronica:
  - Ceart! Ní chuirfidh ár mbás ach laurels faisisteacha! Agus ba cheart duit na hairm is déanaí a fháil agus na Naitsithe a chomhrac.
  Dúirt Oksana go amhrasach:
  - Ach mar? I gcoinne an E-50, gan airm!
  . CAIBIDIL #3
  Thit na cailíní ina dtost ... Agus i ndáiríre, cén cineál umar é an E-50? Meaisín le leagan amach dlúth, faoi bhun dhá mhéadar agus uillinneacha móra claonta an armúr. Cineál foirfeachta i dtógáil umar.
  Glúin nua de mheaisíní le cobhsaitheoir hiodrálach gunna. Agus tá an armúr claonta agus na taobhanna, agus an forehead, agus deireadh. Cineál squat. I bprionsabal, is é an pointe lag bun an chabhail, má fhaigheann tú idir na rollóirí. Ach ní mór é seo a bheith ar eolas freisin. Ina theannta sin, crochadh na Gearmánaigh ar boilb agus scáileáin - ag tabhairt cosaint dhúbailte.
  Mar sin fuair an Fritz an umar barrmhaith, rud nach bhféadfadh an SU-100, atá fós ina ghunna annamh féinghluaiste, a ghlacadh.
  Le linn poist Shóivéadaigh a scealladh, baineadh úsáid as gunnaí móra gáis agus buamadóirí.
  Ach anois, eitil aerárthach ionsaí thar na cailíní. Bhagair siad go soiléir na háille a adhlacadh.
  Más rud é amháin go raibh siad in ann iad a fheiceáil, ar ndóigh.
  Dúirt Natasha agus í ag bualadh a héadan:
  - Is mná soithí sinn go léir - níl an Fuhrer fionnuar!
  Agus arís chuir sí gáire i dtreo na Naitsithe.
  Dúirt Victoria go loighciúil agus go grinn:
  - Ní hé an chéad Trodaire é, ní fiú an dara!
  Thug Oksana faoi deara go dáiríre:
  - A "Panther" -2 ar bord is féidir go leor a ghlacadh. Níl ach 82 mm armúr aici faoi fhána beag. Ní bheidh sé ina fhadhb dúinn!
  Rinne Veronica gáire agus mhol sí:
  - B'fhéidir gur féidir linn umar den sórt sin a dhéanamh ...
  Bhí na cailíní ag siúl ar feadh roinnt uaireanta gan stad. Tá an t-am imithe thart meán lae. Is féidir leat a stopadh agus a ithe. Ní raibh na daoine san APSS beo ró-éasca, ach tháinig feabhas ar an staid sa gheilleagar. Díoladh cuid de na hearraí ar phraghsanna an-íseal ar chandam, cuid acu ar phraghsanna arda tráchtála.
  Bhí an tríú plean cúig bliana 1938-1942 ró-chomhlíonta go foirmiúil fiú. Baineadh é seo amach, áfach, trí fhad an lae oibre a mhéadú, agus pionóis thromchúiseacha as neamhláithreacht. Níos foirmeálta fós, tá an chéad dá phlean cúig bliana ró-chomhlíonta, ach i ndáiríre ní mar sin atá an scéal. Mar gheall ar an ardleibhéal boilscithe bhíothas in ann na staitisticí a ionramháil.
  Ach d'fhorbair an tír go tapa go leor. B'fhéidir nach bhfuil sé chomh tapa agus de réir staitisticí oifigiúla, ach ... Bhí na figiúirí ag fás. Bhí monarchana á dtógáil, tháinig méadú ar tháirgeadh go háirithe san innealtóireacht mheicniúil. Seafta méadaithe agus airm.
  Talmhaíochta breise. Tar éis an meath tosaigh de bharr an chomhbhailithe, thosaigh feirmeacha comhchoiteanna ag obair. Táirgeadh níos mó agus níos mó tarracóirí, leasacháin, agus uirlisí éagsúla. D'ardaigh feirmeacha comhchoiteanna de réir a chéile. Pleanáladh an ceathrú plean cúig bliana beagán níos measartha, mar is amhlaidh is airde an leibhéal. An níos deacra é a ardú leibhéal seo! Ach chuaigh an daichead agus an ceathrú bliain is daichead, go hoifigiúil ar a laghad, de réir an phlean. Nó fiú beagán chun tosaigh. Spreagadh obair ragoibre go gníomhach freisin. agus cineálacha éagsúla iasachtaí.
  Chuir an talmhaíocht beagán eile leis, agus dá bharr seo bhíothas in ann praghsanna chandam bia a reo agus an teorainn ar scaoileadh bia a mhéadú. Tá pá tar éis dul suas beagán.
  Ar ndóigh, sa USSR, níl gach rud chomh foirfe agus ar na scáileáin scannáin, ach d'éirigh an saol níos fearr de réir a chéile. Bhí an chuma ar rothair, agus fiú sa cheathrú bliain is daichead na chéad teilifíseáin dubh-agus-bán. Lámhaigh siad freisin an chéad scannán daite faoi Stalin, ar ndóigh. Scaoileadh an carr "Moskvich" isteach sa tsraith. Cuireadh táirgeadh bia stánaithe agus milseáin, táirgí milseogra leis. Le feiceáil ar díol agus cuisneoirí ar amóinia.
  Is é sin, sa USSR bhí athruithe chun feabhais. Agus ní raibh an NKVD chomh fairsing a thuilleadh agus a bhí sa seachtú bliain tríochad agus tríochad. Ar ndóigh, ní raibh na daoine ag iarraidh cogadh. Agus bhí eagla ar na Gearmánaigh.
  Bhí tionscal trom ardfhorbartha agus innealtóireacht mheicniúil ag an USSR cheana féin. Ach de thuras na huaire, ní raibh am acu an t-arm a athlánú le gluaisteáin. Cé, ar ndóigh, i gcomparáid leis an daichead-aonú bliain, tá an trealamh tar éis fás de réir méide. Agus shroich méid an airm féin aon mhilliún déag - dhá oiread níos mó ná sa daichead a haon. Agus bhí an geilleagar ag streachailt chun coimeád suas.
  D'éirigh le Stalin tionscal láidir a chruthú, ach bhuaigh an Fuhrer an iomarca, agus níorbh fhéidir déileáil leis. Bhí na hacmhainní go hiomlán neamh-inchomparáide.
  Ach bhí stobhach maith á dtáirgeadh cheana féin sa USSR. Agus d'ith na cailíní é le pléisiúir, in éineacht le oinniúin agus arán.
  Dúirt Natasha go feargach, feoil choganta:
  - Bhuel, cén fáth nach ndeachaigh an Fuhrer go dtí an tSeapáin fós! Agus tar chugainn!
  D'fhreagair Victoria, agus í ag slamáil a cos lom go crua ar an tsnag:
  - Stupidity impenetrable!
  Mhol Oksana:
  - I mo thuairimse, an Fritz underestimate dúinn! Ach i ndáiríre, ní mór dúinn pacáiste Hitler seo go léir a bhriseadh ina phíosaí!
  Dúirt Veronica le osna:
  - Ní raibh an t-ádh linn ... Cé go bhféadfadh an cogadh a bheith tosaithe sa daichead a haon. Sin iad na ráflaí ar ais ansin!
  Chlaon Victoria le comhaontú, agus chroith sí a cófra lom, ag hiss:
  - Is dócha mar sin! Ach de réir dealraimh, chuir an Iúgslaiv, agus rath na Breataine in aghaidh na hIodáile mearbhall ar phleananna Hitler. Ach, i ndáiríre, chuaigh sé chun sochair an Fritz fiú.
  Bhris Natasha an seangán lena méara loma de chosa galánta, agus chrom sí ar aon intinn:
  - Cinnte! Sa aonú bliain is daichead, bheadh an Tríú Reich, gan umair throma agus airtléire roicéad, go hiomlán sábháilte dúinn. Ba mhaith linn dared dó ... Agus mar sin d'ardaigh an Fritz an barra.
  Chlaon an cailín go trom.
  Bhreathnaigh Victoria ar Natasha. Ar a breasts lom, leaisteacha agus shíl mé: "mar sin féin, cad a áilleacht," cé chomh iontach a bheadh sé caress di. Ach níor dúirt sí os ard é - tá sé fíor mhígheanasach.
  Dúirt Veronica go loighciúil:
  - Níl giúmar foshuiteach ag an stair ... Ach go ginearálta, b'fhearr dul ar stailc sa daicheadú bliain, nuair a chuaigh na Naitsithe chun cinn ar an bhFrainc. Ansin i láthair na huaire - ní tharlaíonn níos áisiúla!
  Victoria snorted contemptuously.
  - Agus briseadh an comhaontú? Ní aontóidh Stalin leis seo! Thug sé a bhriathar onóra gan ionsaí!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Ó, cé chomh uasal dúinn!
  Chríochnaigh na cailíní a n-arán, stobhach, agus oinniúin. D'ól siad bainne géar ó fhleascáin. Bhogamar ar aghaidh.
  Áit éigin a bhí hum na n-inneall. Bhí umair Gearmánacha ag bogadh. Ina measc tá an E-100 is mó. D'éirigh le Speer níos mó eiseamail ollmhóra a dhiúltú. Ach i ndáiríre, cén fáth a bhfuil gá le umar dhá bairille? Is fearr dhá umar a dhéanamh níos éadroime le bairillí éagsúla ná ceann amháin le dhá cheann, ach trom.
  Tá E-100 as táirgeadh freisin, ach is féidir é a fháil fós sa tsraith. Ina theannta sin, is breá le Hitler freisin mastodons, agus d'ordaigh sé an tsraith iomlán a choinneáil ó E-5 go E-100.
  Meaisín E-75 go leor ollmhór le 128 mm agus meáchan ochtó tonna. Aontaithe leis an E-50 i armúr. Is ar éigean gurb é an tsamhail is fearr, go praiticiúil beidh sé níos measa fós. "Royal Lion" le gunna 210 mm, agus meáchan céad tonna.
  Dhreap na cailíní crann giúise ard agus féach ar na tancanna. "Royal Lion" a bhuíochas leis an inneall 1800 horsepower, go leor cumhachtach mastodon agus nimble. Tá an E-100 feistithe le inneall cumhachtach freisin. Tá an Shturmlev ag gluaiseacht freisin, le tosaitheoir roicéad cumhachtach 500-milliméadar. Tá sé ar cheann de na meaisíní cinn is éifeachtaí.
  Bhí cinniúint umar Lev féin débhríoch. Tháinig sé os comhair an "Panther", agus d'éirigh leis troid sa tSualainn, san Eilvéis, agus le linn an tuirlingthe sa Bhreatain féin.
  Bhuaigh Hitler an Eilvéis agus an tSualainn araon, chuir sé comhaontuithe sclábhaithe i bhfeidhm ar an Spáinn agus ar an bPortaingéil. Cuireadh iallach orthu siúd a n-airgeadra náisiúnta a thréigean agus an marc a ghlacadh. Dá bhrí sin, a thagann faoi thionchar caipitil na Gearmáine.
  Bhí umar "Lion" ceaptha le húsáid i gcoinne Mheiriceá. Ach ní raibh carr ró-throm, le gunna a dhóthain gasta, oiriúnach don arm. Tugadh tosaíocht don "Panther" -2 níos forbartha. Shásaigh an fheithicil seo an míleata lena arm, agus is fiú go mór an fheidhmíocht tiomána, go háirithe an armúr tosaigh. Tháinig "Panther" -2 mar umar bua sa chogadh leis na Stáit Aontaithe. Agus baineadh úsáid as "Lion" thar a bheith annamh. Ní raibh an "Tíogair" freisin umar an-táirgiúil, ar éigean a bhí am chun solais i cathanna deireadh na daichead a dó bliain. Agus tá "Tiger" -2 as dáta, ar éigean a bhfuil am aige le feiceáil. Ní raibh an "Panther" -2 nuachóirithe, le meáchan caoga tonna, níos lú ná an "Tigr" -2 maidir le cosaint agus armáil, agus bhí sé níos fearr i bhfeidhmíocht tiomána le meáchan ocht tonna déag níos lú.
  Tá sé léirithe ag cleachtas comhraic go bhfuil an "Panther" -2 i bhfad níos fearr ná an "Sherman" i gcáilíochtaí comhraic, ag polladh na feithicle seo ó achar fada, suas le trí chiliméadar go leith, agus go bhfuil sé dodhéanta go praiticiúil sa mhullach agus gan ach in aice leis. raon atá leochaileach ar an taobh. Agus tá sé sin i bhfad ó bheith amhlaidh do gach samhlacha Sherman.
  Chaill Meiriceá aerárthaí scaird Gearmánacha agus Panthers, chomh maith leis an E-25 níos luaithe - gunna uathúil féinghluaiste, ach méadar go leith ar airde.
  Tá na Stáit Aontaithe caipitlithe...
  stróic Natasha a clúidín sútha talún féin. Agus le gáire beaming dúirt sí:
  - Mé tú! Sé, sí - le chéile an tír ar fad!
  Thug Victoria tacaíocht do:
  - Le chéile teaghlach cairdiúil! I bhfocal, táimid céad míle I!
  Rinne Oksana gáire agus, ag tagairt do na mastodons, dúirt:
  - Tá umar "E" an-ghearr agus squat. Beidh sé deacair é a fháil.
  Sheas Veronica go brónach:
  - Dia linn!
  Rinne Natasha gáire agus gáire:
  - I Meiriceá don tír ar fad, i Meiriceá don tír ar fad, i Meiriceá don tír ar fad - tá na deiseanna comhionann!
  Fiery Victoria giggles and roars:
  - Tá na deiseanna comhionann le haghaidh sraitheanna éagsúla den tsochaí!
  Agus conas ba mhaith leat. Agus tá a fiacla álainn mar a léiríonn siad.
  Dúirt Oksana:
  - Nuair a bhriseann na Gearmánaigh amach, beidh sé an-dona dóibh as a mbunáiteanna soláthair!
  Rinne Veronica gáire agus mhol sí:
  Guímis ansin!
  Rinne Natasha snort go díspeagadh agus chroith sí a ceann.
  - Ní! Is baill Komsomol muid, rud a chiallaíonn gur aindiachaithe sinn!
  Thug Victoria foláireamh láidir:
  - Agus is aindiachaí cathach mé go ginearálta! Agus níl aon Dia ann - is fíric leighis é seo!
  Dúirt Veronica go cúramach:
  Ach ní féidir leat é a chruthú!
  Phléigh Victoria a súile emerald go ionsaitheach mar fhreagra. Agus hissed le grin:
  - Is féidir liom! Má tá Dia ann, caithfidh sé a bheith freagrach. Ciallaíonn sé aire a thabhairt do dhaoine. - Bhuail an cailín ruadh go tréan an stoc péine lena cos lom. - An féidir aigne iontach chosmaí a shamhlú nach mbeadh aon aird aici ar a cruthú!
  Dheimhnigh Natasha go héasca:
  - Sin é! Tar éis an tsaoil, tá muid do Dhia mar leanaí don Athair, agus is cuma linn fúinn!
  Dúirt Veronica go cúramach:
  Ach cuireann fiú athair comhbhách pionós ar a pháistí...
  Rinne Natasha gáire mar fhreagra.
  - Ach ná déan iad a mhionathrú!
  Dúirt Victoria go feargach:
  - Tá i ndáiríre modhanna aisteach de upbringing i do Dhia! Thóg sé, mar shampla, agus báthadh an cine daonna go léir agus fiú ainmhithe neamhchiontach. Éiríonn an cheist, cén cineál modhanna faisisteach?
  Chuir Oksana leis le gáire:
  - Agus go ginearálta, crá síoraí i ifreann ... Tá sé seo freisin overkill soiléir, ós rud é nach féidir aon mhodhanna ceartais údar chéasadh!
  Leath Veronica a lámha i mearbhall, agus dúirt le osna:
  - Sílim freisin go bhfuil tuile Noah overkill. Ach líonadh an Domhan le peaca roimh shúile Dé ...
  gáire Victoria:
  - Sea, thosaigh na páistí ag pranks a imirt. Phioc Athair suas meaisínghunna agus scaoil sé iad siúd a bhí ag gol, ag fágáil ach iad siúd a shuigh níos ciúine ná an t-uisce, faoin bhféar. An ceann ruadh nocht a cuid fiacla móra. - Tá a leithéid a fhaightear analaí!
  Shrug Veronica a guaillí agus dúirt go bog:
  - Ní sagart mé chun freagraí a thabhairt ar cheisteanna den sórt sin. Ach is dóigh liom go raibh cúiseanna ag Dia leis sin.
  Rinne Victoria gáire agus dúirt:
  - Sea ... Ar chúis thit siad gan chúis ar bith, ach chonaic siad gach duine amhail is dá mba imithe!
  Mhol Natasha:
  - B'fhéidir nach bhfuil sa Bhíobla ach scéal fairy Giúdach. Cén fáth ar chóir dúinn a chreidiúint ann?
  Léirigh Oksana a tuairim:
  - Ní mór duit, ar aon nós, do onóir a choinneáil. Agus ná háirigh tú an iomarca ar pharaisiún iarbháis!
  Rinne Victoria gáire agus dúirt:
  - Sea... Is breá le sagairt scéalta a insint! Agus nach bhfuil an-tarraingteach!
  Dúirt Veronica go ciúin:
  - Ach tá Íosa Críost go leor íomhá tarraingteach!
  Victoria giggled agus chroith a ceann.
  - Ní phósfainn a leithéid de shíochánaí!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Sea, caithfidh fear seasamh suas dó féin ... Agus cad a mhúineann an Bíobla? Buaileann siad thú ar an leic dheas - cas ar chlé!
  Theastaigh ó Veronica a rá, ach is léir go raibh náire uirthi. Agus ansin chuir Victoria isteach é:
  - Moráltacht an-aisteach. Ceachtar múineann Dia dúinn grá a thabhairt do naimhde, nó báthann sé an cine daonna go léir láithreach. Agus conas is féidir é seo a mhíniú?
  D'fhreagair Natasha í féin:
  - Sílim go raibh an Bíobla scríofa ag físairí cumasacha!
  Chuir Veronica i gcoinne seo go neamhbhalbh:
  - An té a bhreathnaíonn air... Ach seachas Dia a bheith ann níl sé dodhéanta cuma na Cruinne a mhíniú. - Ansin cheered an cailín suas. Rith sí a cos lom, chiseled feadh an choirt agus lean. - Cibé rud a d'fhéadfadh duine a rá, ach tá sé dodhéanta a fháil nó a chumadh leagan níos diongbháilte de thionscnamh na Cruinne, ach amháin i gcás conas a chruthaigh Dia é!
  Shrug Natasha a gualainn agus d"fhiafraigh sí:
  - Agus bunchúis an chuma ar Dhia?
  Rinne Veronica osna agus d"fhreagair sí, ag cailleadh muiníne:
  - Aicsiom é seo cheana féin... Ba cheart glacadh leis trí chreideamh go bhfuil Dia ann. Agus go bhfuil sé ann go deo agus nach bhfuil aon chúis leis.
  Chroith Natasha a ceann go diúltach.
  - Glacadh le creideamh réamh-shíoraíocht Dé? Ach is féidir liom a thairiscint glacadh le creideamh le síoraíocht na cruinne, ach gan an Uilechumhachtach ...
  Dúirt Veronica go loighciúil:
  - Breathnaíonn sé cosúil le leithscéal. Conas atá an t-ábhar síoraí seo, agus cén áit ar tháinig sé?
  Chuaigh Victoria ar ais láithreach:
  - Agus cad é loighciúil - tá Dia síoraí ... Agus cén áit ar tháinig sé!? Níos luaithe fós omnipotent agus omniscient?
  D"fhreagair Veronica le éadóchas:
  - Bhí sé ann i gcónaí ... Glacaimid leis de chreideamh! Agus conas is féidir é seo - dothuigthe!
  Dúirt Natasha:
  "Go deimhin, táimid ar chomhchéim anseo. Bhí ar ábhar teacht i réim ar bhealach éigin. Agus a tharlaíonn an unthinkable. - Rinne an cailín grinned agus faoi deara go muiníneach. - Ach fós féin, tá an cheist cad chuige a bhfuil an oiread sin olc ar domhan oscailte.
  I ndáiríre tá go leor le argóint faoi ...
  Ar aon nós, chuir fórsaí teicniúla níos lú, níos lú taithí agus níos measa i gcoinne na Naitsithe.
  Más rud é i stair fíor sa daichead-aonú bliain bhí buntáiste ceithre huaire ag an USSR in umair, le feithiclí ar chaighdeán níos fearr, anois tá níos mó mastodon ag na Gearmánaigh cheana féin agus tá siad níos éifeachtaí. Agus tá scaird-aerárthaí ag na Gearmánaigh agus freisin níos mó i líon agus cáilíocht. I stair fíor, bhí ceithre huaire níos mó aerárthach ag an USSR. Fíor, b'fhéidir go bhfuil an caighdeán ar thaobh an Luftwaffe. Bhí gluaisteáin as feidhm níos lú ná na cinn Ghearmánacha. Agus ní raibh na cinn is nuaí gan athbhrí freisin. Ach anois tá aerárthach scaird ag na Gearmánaigh cheana féin, nach bhfuil na haerárthaí lián Sóivéadach iomaitheoirí.
  Ar ndóigh, d'éirigh leo línte cosanta a thochailt, ach tá an oiliúint sách lag. Fós féin tá an tArm Dearg maslach go príomha. Ábhar amháin eile is ea nach bhféadfadh na Gearmánaigh na trúpaí a ghlacadh gan choinne. Ach is é an buntáiste a bhaineann leis ná go bhfuil buntáiste cainníochtúil acu i ngach rud, agus níos mó taithí comhraic i ndáiríre ná mar a bhí sa daichead a haon.
  Plus thuigeann fós ar an líon fórsaí. Agus tá sé chomh deacair cur i gcoinne. Sa dara bliain is daichead den APSS, tar éis slógtha, sháraigh sé an Wehrmacht ina líon, ach ní raibh sé níos ísle ná cáilíocht na coisithe agus soghluaisteacht ghinearálta. Anois, ar chostas cáilíochta, níl gach rud soiléir. Tá go leor rannáin choilíneacha sa Wehrmacht, nach bhfuil an-réidh le haghaidh comhraic. Ach ar an láimh eile, lián ionsaí maith MP-44, agus go leor trealaimh. Agus sa phláinéid seo, tá an namhaid a bheith níos láidre fós. Chuir an APSS, ar ndóigh, freisin, ach ní raibh an oiread sin.
  Tá beagnach an domhan ar fad i gcoinne na Rúise. Agus anseo tá na seansanna i bhfad níos lú ná sa daichead a haon.
  Thug Albina faoi deara, tar éis dó roinnt eitleáin a lámhaigh síos:
  - Anseo táimid ag bualadh, buailte, ach níl na bainc le feiceáil ...
  Rinne Alvina gáire agus d'fhreagair:
  - Táimid ag druidim leis an Dnieper cheana féin agus beidh cath mór ...
  Lean na laochra bicíní lena n-dul chun cinn. Sheachnaigh na Naitsithe an Brest Fortress agus phlug siad an coire. Umar E-50, ag bogadh soir.
  Sheinn Gerda go fonnmhar:
  - Is cailín deas mé! Briseann mé naimhde go léir mar icicles ... Agus sa fuar, cosnochta, dána, go fiú Sparks dhoirteadh ó faoi mo chosa!
  Rinne Charlotte giggl, bhuail sí tríocha ceathair isteach sa chorp agus d'éiligh go fonnmhar:
  - Níl aon chúis a bheith in amhras an Motherland! Tá laochra níos déine ná fir!
  Bhrúigh Christina an cnaipe lena cos lom freisin, agus rinne sí feall go borb, agus í ag leagadh gunna na Sóivéide. Mar sin tháinig fiú an stoc as:
  - Tá ioncaim ard mar bheanna sléibhe!
  Loisg Magda a gunna ceann ar cheann. Bhí sé 105 mm agus marfach sa mhodhnú is déanaí, bhí sé go leor mear-tine, lámhaigh deich shots in aghaidh an nóiméid.
  Bhrúigh an cailín a méar loma agus dúirt sí:
  - Céatadán i líne na todhchaí tugtha ...
  Bhuail Gerda umar na Sóivéide, bhrúigh sé an armúr agus dúirt:
  - Feicfidh tú duit féin!
  Thumped sí agus Charlotte, ag baint úsáide as a toes loma, le roar fiáin, frantic:
  - Tá an Fatherland níos gaire dúinn anois!
  Bhris Christina freisin, ag baint úsáide as méara a cosa lom, coirtithe, ag eisiúint:
  - Beannaigh an ghrian linn!
  Bhuail Magda freisin, agus bhrúigh sí a sÚil nocht. Bhris sí an gunna Sóivéadach ina blúirí ar snámh, ag canadh:
  - Is é Motherland an ceann is láidre!
  Agus roar na laochra mar buabhaill sa seamlas. Is breá le ceathrar fear. Oireann sé go mór dóibh. Cén fáth nach bhfuil? Tá siad chomh álainn agus ionsaitheach. Agus grámhar. Agus is madra é an fear, ach beckon. Agus beidh gach rud agat, lena n-áirítear airgead. Agus tá na mná seo an-láidir go fisiciúil. Agus díolama siad foirfeacht fireann le meon buile. Agus pléisiúir leanúnach.
  Ní gá fanacht bliain iomlán le fear - agus fós gheobhaidh orgasm tú!
  Thóg Gerda é agus roc, ag lámhaigh ar na Sóivéadaigh tríocha a ceathair, agus stróic sé síos an túr:
  - Is ridire fíor díothaithe mé!
  Chroith Christina amach a teanga agus chroch sí go bagarthach:
  - Agus is é mo grin mar sin de Panther!
  Labhair Charlotte go ionsaitheach, ag croitheadh a dorn agus ag brú an luamhán stiúrtha lena héadaí loma.
  Agus tá athruithe móra amach romhainn!
  Ghlan Magda agus d'éiligh:
  - Tá muid an embodiment hetaera!
  Rinne Gerda gáire agus d'fhreagair sé:
  - Cé chomh maith is atá sé nuair a thugann lámha fir óga dathúla aire duit!
  Agus shamhlú an cailín conas a bhí a bosa ag sála ar siní sútha talún. Tá sé i ndáiríre chomh iontach. Agus ticklish agus spreagúil. Agus an-deas.
  Bhris Gerda ar an SU-85 Sóivéadach. crashed sí an carr, agus chirped, slapping a cosa lom ar an armúr:
  - Ah, na mban darach, na mban darach!
  Dhearbhaigh Charlotte go láidir, ag sileadh a leicne agus ag croitheadh a cíoch iomlán.
  - Dub! Darach! Dua na mban!
  Agus conas a thógfaidh sé é agus gáire ... Mar má tá na cloig ag glaoch. Agus tá a ghuth chomh radiantach.
  Agus ba é a íospartach gunna Rúiseach 76-milliméadar. Tá na hairm go leor ársa.
  Rinne Christina gáire agus squealed:
  - Beidh mé roar agus a bhriseadh!
  Agus lena méar loma, threoraigh sí teilgeán ar charr namhaid freisin.
  Cé chomh álainn atá sí. Tá óir agus copar go hiontach!
  Tá Magda go hiomlán órga, agus í ag canadh le díograis:
  - Tá an hurdy-gurdy fós ag caoineadh ...
  Ansin chas sí timpeall na Sóivéide tríocha a ceathair agus lean sí ag canadh go brónach.
  - Tá sí ina strainséir i mBeirlín!
  Gerda chirped mar fhreagra. Bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus scaoil sí ciarsúr Sóivéadach.
  - Is é Beirlín príomhchathair an domhain!
  Chuaigh Charlotte i mumble le aplomb mar fhreagra:
  - Agus is é Londain príomhchathair Pháras!
  Agus tairní ar an T-26 Sóivéadach. Meastar gur umar é an meaisín, cé nach bhfuil sé mór.
  Thóg Christina é agus thug uaidh é, ag sníomh an rothar lena cosa lom:
  - Agus is é Páras príomhchathair na Róimhe!
  Ansin, chomh luath agus a bhíonn sé ag gáire ... Agus leis na súile emerald druilfidh sé trí na laochra go léir i ndiaidh a chéile. Agus grin ag an am céanna, agus sparkle le fiacla. Ach ar chor ar bith conas a rachaidh sé a ghlacadh agus casúr ar umair Sóivéadach. Scarfaidh sé leath den túr ag na ceithre cinn is tríocha.
  Agus tar éis di, glacfaidh Magda é agus lasfaidh sé grenade é. Is é sin, diúracán. De réir SU-76. Cheana féin go soiléir carr as dáta, ach fós liostaithe.
  Agus chirped:
  - Agus is é an Róimh príomhchathair Miami!
  Tá sé thar a bheith greannmhar. Ach d"éirigh na cailíní ró-thógtha. Níor thug siad faoi deara conas a chuaigh cúpla saighdiúir de chuid an airm Shóivéadaigh suas chucu le cuacha grenades frith-umar agus shéid siad suas na rianta. Agus conas a thógfaidh sé agus pléascadh. Phléasc na rollóirí agus chaill an E-50 a shoghluaisteacht.
  Bhuel, cad a tharlaíonn...
  Tá go leor umar ag na Naitsithe agus tá siad i bhfad níos forbartha ná na cinn Sóivéadacha. Agus tá foirne níos mó taithí acu.
  Ar ndóigh, tá go leor saighdiúirí eachtracha ann, rud a chruthaíonn roinnt fadhbanna, ach níl sé scanrúil. Ach tá líon na trúpaí an-láidir. Agus ní féidir leat argóint ina choinne.
  Níor leor an líon sa daichead a haon don Fritz. Is beag umar a bhí ann ach go háirithe. Agus chuir sé seo cosc orthu troid.
  Albina agus Alvina ar aerárthaí ionsaí poured buamaí ar an namhaid. An tArm Dearg, faoina bhuille, shuddered agus bás.
  Albina, ag scaoileadh bronntanas eile báis, squeaked:
  - Le haghaidh athruithe cinntitheach agus bua!
  Dheimhnigh Alvina go héasca agus í ag lámhach agus í ag brú a bharraicíní loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha:
  - Ar an bhfíric gur eitil siad as a gcosa ó rath an Tríú Reich.
  Chuaigh na píolótaí Gearmánacha Gertrude agus Adala, ag bualadh a gcos lom, isteach i XE-328 dhá shuíochán, isteach i meaisín scaird - is ollphéist é seo le deich ngunnaí aeir.
  Bhí an bháisteach díreach imithe agus d'fhág na cailíní rianta galánta, an-soiléir dá gcosa lom.
  Bhí siad chomh mealltach sin gur chaith na déagóirí a bhí ag freastal ar an aerpháirc na lorg coise lom lena súile, agus thosaigh fiú na buachaillí ag ardú foirfeachta. Go ginearálta, bhí go leor píolótaí - léirigh an troid go bhfuil mná, faoi choinníollacha comhionanna, dhá uair an ráta marthanais ná fir. Agus ciallaíonn sé sin go bhfuil siad éifeachtach. Agus ní duine den sórt sin é Hitler, ar ndóigh, chun trua a thabhairt do dhuine ar bith.
  Sa Tríú Reich féin, tugadh isteach polygamy go hoifigiúil - an ceart chun ceithre mná céile. Tá sé seo an-phraiticiúil. Ach ní ró-oiriúnach do thraidisiúin Chríostaí. Ní haon ionadh go bhfuil faisisteachas ag lorg foirm nua reiligiúin. Áitíonn Hitler go bhfuil sé aondiachas, ach chomh speisialta - le pantheon de págánacha, déithe Gearmánacha ársa. Ar ndóigh, cuirtear Hitler é féin sa phanteon seo thar aon rud eile mar theachtaire agus mar theachtaire an Dé is Airde.
  Mar sin is breá leis an Fuhrer, ar ndóigh, é féin a chothú go mór.
  Seolann Gertrude agus Adala a n-aerárthach ionsaithe ilchuspóireach isteach sa spéir, ar féidir leo ról trodaire a imirt freisin.
  Tá laochra an-mhuiníneach. Níl scaird-aerárthaí ag na Rúiseach, agus ní dócha go mbeidh siad in ann seasamh le marú tigresses an spéir.
  Dúirt Gertrude:
  - Is ridire mé ar sruthán ar lasadh ...
  Dheimhnigh Adala go díograiseach, ag cur a cuid fiacla:
  - Agus beidh mé checkmate gach duine!
  Rinne na cailíní gáire. Bhrúigh siad a sála lom ar na pedals, agus chaith siad an t-aerárthach scairdionsaithe.
  Bhí sé fós dorcha, ach bhí stríoc solais ag taispeáint san oirthear cheana féin. Feadaíl na cailíní... Bhí fairsinge na Rúise ar snámh fúthu cheana féin. Bhí na mná cogaidh ag gáire agus ag buaileadh lena chéile. Tá siad chomh extravagant agus álainn.
  Anseo éiríonn gluaisteáin Sóivéadach amach i dtreo iad. Is dócha gurb é an scriú Yak-9 an meaisín is mó olltáirgthe i measc na heisiúintí is déanaí. Gan a bheith ró-armtha, ach réasúnta saor agus gan mórán armúr. MIG-5, níos tapúla, le gunnaí meaisín. Is múnla níos luaithe é MIG-3. Is dócha gurb é LAGG-7 an t-éan is tapúla agus is armtha. Sa mhodhnú is déanaí, tá oiread agus trí ghunna 20-mm.
  Ach is meaisíní lián-tiomáinte iad seo go léir - níor cruthaíodh scaird-aerárthaí. Agus mothaíonn na Gearmánaigh an-mhuiníneach.
  Lasann Gertrude deich gunnaí móra aeir. Bhuail siad 30mm agus dhá ghunna 37mm. Ritheann siad mar ghuairneáin lasracha trí aerárthaí Sóivéadacha. Mar sin féin, déanann na píolótaí dearga iarracht Dodge agus téigh go dtí an eireaball.
  Tá Adala ag ainliú faoi láthair. Ní féidir leat carr Gearmánach a thógáil go ceann ar aghaidh, ach tá sé deacair dul isteach sna heireabaill. Maidir leis an APSS, níl an t-ionsaí gan choinne. Tá gunnaí frith-aerárthach seolta cheana féin. Glow sliogáin phléasc sa dorchadas.
  Tá néaróg áirithe ag na Gearmánaigh. Dhealraigh sé go raibh an oiread sin feicthe acu cheana féin nach gcuirfeadh aon rud iontas ort, ach ... Tá píolótaí Sóivéadacha cróga agus níl eagla orthu roimh chaillteanais. Ní dhéanfaidh aon ní a scanradh orthu. Ach ní leor taithí. Tagann eitleán Gearmánach go héasca as an tumadóireacht agus scaoileann sé an carr Sóivéadach. Briseann ceann eile ina phíosaí.
  Tá cumhacht airm na Gearmáine an-mhór. Is comhpháirt é seo ina bhfuil buntáiste ollmhór ag an Fritz ar an Rúis. Ach is mór an luas a bhíonn ag na Naitsithe.
  Luathaíonn Adala agus briseann sé ar aghaidh. Agus lasann Gertrude roicéid ar an namhaid. Faigheann na fiacla comhairle. Tá roinnt lón lámhaigh dírithe ar theas nó ar fhuaim.
  Cogar Adala:
  Ní mharóidh siad sinn!
  Casann na cailíní a gcarr... Déanann siad iarracht a bheith fionnuar. Agus ansin reithíonn trodaire Sóivéadach aerárthach scaird-ionsaí Gearmánach in aice láimhe. Agus conas a thosaíonn sé ag cuimilt, agus scoilt. Spéir agus aer araon.
  Dúirt Gertrude:
  - Bás buile!
  Bhí mearbhall soiléir ar na laochra, agus is féidir iad a rammed mar sin.
  . CAIBIDIL #4
  Tháinig buille uafásach ar Vladivostok síochánta (sa Chianoirthear, níor tugadh isteach dlí airm). Rinneadh an chuid is mó de longa Chabhlach an Aigéin Chiúin a dhí-armáil i gcalafoirt, aistríodh go leor mairnéalach chuig an bhfronta thiar freisin. Ar thaobh amháin, bhíothas ag súil le hionsaithe Land of the Rising Sun, ach go praiticiúil d'éirigh sé amach nach rabhthas ag súil leo. Rinne an Ginearál Yamamoto geall ar stailc comhuaineach leis na fórsaí go léir a d'fhéadfaí a úsáid. Ní raibh am ag Meiriceá, a bhí sách tapa, an chuid is mó de chabhlach na Seapáine a chur faoi uisce, agus bhí cumhacht thar a bheith iontach ag longa cogaidh.
  Bhí captaen na chéad chéime, Vasilchikov, díreach ag an am seo roimh ré, ag imirt cártaí le hoifigigh eile an chabhlaigh. Bhí na guys fós óg go leor, fágadh anseo iad chun a chinntiú nach raibh na longa lobhadh go hiomlán. Ba é Vasilchikov an t-aon duine acu a boladh púdar gunnaí, aistríodh é ó Leningrad mar gheall ar an ngá atá le cóireáil le haghaidh niúmóine trom, gafa i gcathair an-scamallach. Bhain captaen na chéad chéime, nó má aistríodh go fórsaí na talún é, an cornal, taitneamh as ciúnas Vladivostok, a sráideanna faoi bhláth. Rith an gheimhridh, rith Aibreán le háthas, bhí sé iontach, te, ní raibh Meitheamh sa lár, ach sa chrios trópaiceach. Na hoifigigh ól beagán, an vodca maith sa siopa mara, de réir chaighdeáin an lae inniu (boilsciú réamh-chogaidh dímheas ar an Rúbal), beagnach níos saoire ná bainne.
  Mar sin féin, bhí an giúmar millte ag an nuacht nach dtiocfadh an chéad carbhán eile le stobhach Meiriceánach, agus mar thoradh air sin chuaigh an sneaic suas i bpraghas, agus in ionad an laofheoil Texas tairisceana, bhí orainn an t-iasc a bhí leadránach cheana féin a ithe le picilíní. . Rinne na hoifigigh iarracht arís agus arís eile an comhrá ar ábhar an chogaidh a aistriú agus d'iarr siad labhairt faoi chathanna áirithe, ach d'fhan Vasilchikov ina thost agus chuir sé an comhrá ar an taobh eile. Ar deireadh, nuair a fuair siad é faoi dheireadh, rinne sé tafann:
  - Cuirfidh siad chuig an tosaigh tú, mar sin aithneoidh tú máthair Kuz'kin. Tuig nach boladh cumhrán é an púdar gunna, ach boladh coirp!
  Léim leifteanant cabhlaigh an-óg (a bhí díreach tar éis epaulettes a fháil, tar éis leathbhliana oiliúna, a tháinig sé díreach ón scoil):
  - Sin é an té atá uainn! Mná! Bean álainn! Cén fáth a bhfuil muid ag suí linn féin, toisc go bhfuil an chathair iomlán de chailíní uaigneach.
  Mhol na buachaillí:
  - Ar ndóigh, a ligean ar dul breathnú do chailíní.
  Sheinn an t-oifigeach rómáns:
  - Nach maith é luí síos ar an bhféar, agus cad é an rud blasta le n-ithe! Déan socrú sa teach folctha, agus cuir glaoch ar na cailíní óga!
  A scairt Vasilchikov ar an óige raging:
  - Tá cuirfiú taobh amuigh agus tá na cailíní ina gcodladh tar éis obair chrua! Níl an t-ádh ar gach duine áit den sórt sin a fháil do thieves, áthasach nuair a bhíonn allas agus fuil ag stealladh timpeall.
  Cheangail an t-oifigeach:
  - Ní boladh de bhiotáille a bhíonn ag púdair gunna, ach boladh coirp, ach amháin do dhaoine príobháideacha, tá maisc gháis ag na ceannasaithe le scagaire!
  Vasilchikov frown.
  - Fealsamh! Go tipiciúil Spinoza, níl le déanamh ach foghlaim conas an truicear a tharraingt le do theanga! Agus beidh sé: pah! Gráinne! Gráinne!
  Rinne na hoifigigh gáire, thosaigh fiú na fuinneoga ag crith. Dúirt Vasilchikov leis:
  - Is iontach do theanga nuair is beag aigne do chéile comhraic!
  Dúirt an t-oifigeach sóisearach:
  "Go leor de sin, a ligean ar deoch!"
  Roared an chuid eile de na trodaithe:
  - Sin ceart, Doirt é! Go dtí go breacadh an lae, ar ndóigh, beidh go leor vodca againn, ach beidh go leor sneaiceanna ann go hIfreann freisin!
  Agus dhoirteadh uisce fiery isteach spéaclaí! Sea, mar sin thosaigh sé ag goil agus froth, gáirsiúil, amhráin gáirsiúil sounded.
  Chas an doras oscailte go tobann, agus an seomra chuma a bheith blasted ag hairicín. Léim cailín ard fiery suas go dtí na hoifigigh, agus d'fhéadfadh sí go léir scáinte balla brící le buidéal vodca neamhchríochnaithe. Adeir an cailín:
  - Alcólaigh agus boraí! Tá an tír ar fad ag obair, nó ag troid, tá áthas ort mar mhuca. Dearmad ar choinsias agus onóir! Ní haon ionadh go ndúirt Lenin: is í an meisce an rud is measa de gach nduine, an millteach ar leith atá uirthi i mbéal an phobail!
  Bhí an t-oifigeach sóisearach go leor ar meisce cheana féin, a shúile ag sméideadh, agus chrom sé ar ais, ag breith ar bhuidéal folamh:
  - Soith leat a fháil amach anseo! Anois beidh mé!
  Bhuail an cailín go hachomair ladhar a tosaithe faoi na glúine. Bhí cuma éadrom ar an mbuille, gan scóip ann, ach ghlaoigh an fear óg air agus chuaigh sé go tóin poill. Thit an buidéal agus bhris. Gasped gach duine, exclaim Vasilchikov:
  - Sea, is iad seo comharthaí Anna Vedmakova, píolótach Ace sa Spáinn agus san Fhionlainn. Tá gruaig legendary aici, dath na tine! Fáilte romhat, a Cheannaire Scuadrún...
  Chlaon an Witcher.
  - Tá mé fós i céim mhór, agus an chéad phíolóta Ace bronnadh an réalta ar an laoch an APSS. Just a tháinig ina Trodaire MIG-5. Cé go bhfuil an chuid eile den scuadrún ar an bhfronta thoir. Tugadh treoir dom ... Bhuel, ní haon cheann de do ghnó é a tugadh treoir dom. Ar aon chuma, is gá dom do scriostóir chun bratach Mheiriceá a ardú láithreach agus dul chun farraige.
  Bhí ionadh Vasilchikov:
  - Cén fáth linne?
  Phléasc súile glasa an Witcher.
  - Toisc go bhfuil an carr a rinneadh i Stáit Aontaithe Mheiriceá. Seachadadh chugat é faoi Léas Iasachta, agus ansin ná déan ach mo chuid orduithe a leanúint.
  Vasilchikov grimaced:
  - Cloíonn an cornal leis an mór-roinn, agus fiú ó roinn eile. Tá an t-údarás agat.
  Choinnigh Vedmakova amach doiciméad le séala an NKVD agus síniú Leas-Chathaoirleach an Cheanncheathrú agus Cathaoirleach Chomhairle na nDaon-Choimisinéirí, ceann na bpóilíní rúnda - Marshal Beria.
  - Tuigeadh! Agus gan a thuilleadh moille, ní ghéillfidh tú ach domsa! Cad a tharlóidh ar shlí eile, ní bheidh mé a rá: nach bhfuil tú cúig bliana d'aois!
  Do chrom Vasilchikov:
  - Maith! Tá an scriostóir ag bogadh, ní gá ach na mairnéalach a ardú ón mbeairic agus seol a dhéanamh i dhá uair an chloig.
  Rug Vedmakova ar an oifigeach óg leis an ghruaig, bhí sí ina ceann níos airde ná é agus go soiléir níos láidre:
  - A stór agus a drunkard! Cén fáth a bhfuil a leithéid d"fhoireann scortha agat! Breathnaíonn an fear seo níos mó cosúil le buachaill cábáin ná mar oifigeach. B'fhéidir ar dtús, é a shéideadh suas go maith ionas go dtiocfaidh na leannlusanna ar fad amach.
  Bhí náire ar Vasilchikov:
  - Is é seo Pasha Kolobkov. Cuireadh chuig cúrsaí é go díreach ó Scoil Suvorov, de réir clár giorraithe. Tá sé fós ina bhuachaill go leor, i dhá mhí tá a lá breithe sé bliana déag d'aois.
  Witcher grimaced:
  - WOW! Ag cúig bliana déag agus cheana féin oifigeach! Sin a dhéanann luasghéarú! Agus ní raibh a fhios agam go raibh milks ag fáil teidil cheana féin.
  Vasilchikov shrugged a ghualainn.
  - Ó thaobh cumannach de, fásann leanaí suas go luath! Thairis sin, tharla scéal dó, mar a scríobh sé an scéal is fearr faoi chosaint iontach Moscó, agus thug Zhukov faoi deara é seo agus thug sé comhairle dó an buachaill a aistriú ó dhaltaí chuig oifigigh.
  Tháinig feabhas ar an Witcher:
  - Maith! Nach olc nach amadán é, ach gan ól níos mó! Is féidir liom boladh a dhéanamh air, agus tá mo shrón cosúil le madra, díreach faoin mbinse! I ndáiríre, íocfaidh tú as é. Fear meánaosta cheana féin, ach é féin.
  Rinne Vasilchikov casacht:
  - I ndáiríre, tá mé tríocha dó, ach tá mé wounded sé huaire cheana féin sa Spáinn agus san Fhionlainn, mar sin is cosúil go bhfuil mé sean ...
  Bhí Vedmakova ag iarraidh rud éigin a rá mar fhreagra, nuair a bhris roar monstrous go tobann an ciúnas roimh an lá. Bhí sé mar go raibh bolláin throma ag titim ón spéir, pléascadh gloine na fuinneoige láithreach. Bhuaileadh blúiríní clocha sneachta ar an mbord agus fiú tuirlingt i lámha agus aghaidheanna na n-oifigeach ar meisce. Adeir Witcher:
  - Gach duine amach láithreach.
  Ghlaoigh Vasilkov mar fhreagra, an oiread sin ionas gur beagnach a stróic sé a chorda gutha:
  - Seo sliogán dhá orlach déag! Is cosúil go bhfuil longa cogaidh na Seapáine ar an bhfiach, ciallaíonn sin.
  Bhuail Vedmakova, ina crá, an balla lena tosaithe:
  - Thosaigh, ach ní mar a bhí beartaithe againn! Níl ar chor ar bith! Diabhal, ní mór dúinn láithreach an scuadrún a thabhairt go dtí an fharraige agus an cabhlach na tíre mhoncaí caol-eyed dul faoi.
  Dúirt Vasilchikov:
  - Níl airm ach ar mo scriostóir agus ar chúpla trachanna beaga. Níl freagra againn fiú.
  Thaispeáin Vedmakova a dhorn:
  - Bhuel, ba chóir go mbeadh airtléire cósta agat! Tar éis an tsaoil, níor cuireadh gach duine chuig an bhfronta thiar, chomh maith le heitlíocht. Tar éis an tsaoil, táthar ag caint ar feadh na mblianta gur féidir leis an tSeapáin dul isteach sa chogadh tráth ar bith.
  Bhí Vasilkov ag iarraidh rud éigin a rá, ach arís rumble sé, blúirí báistí síos. An siren wailed, rabhadh a thabhairt do theacht na n-aerárthaí. D'éirigh Vasilchikov suas agus scairt sé thar roar an Witcher:
  - Tá eitlíocht againn, agus tá cadhnraí cósta, fiú mura bhfuil siad i sraith iomlán, ar fáil. A ligean ar a fhreagairt!
  Chuaigh an píolótach ag caoineadh agus í ag rith tríd na sráideanna:
  - Ba mhaith liom a rith go dtí mo Trodaire agus plandáil na Japs, ní bheidh sé cosúil go leor. Beidh siad fós ag íoc as Tsushima, agus Muden.
  D"aontaigh Vasilchikov:
  - Sea, íocfaidh siad! Sea, fiú le céatadán!
  Bhí pléascanna agus an chirp belated na gunnaí frith-aerárthach. Go ginearálta, tógadh an chuid is mó den aerchosaint Vladivostok amach ar ais sa daichead a haonú bliain, a neartú an chosaint Moscó (Bhíothas ag súil go mbeadh Hitler ar stailc, ach ansin rith sé!), Mar sin, na pointí iolracha an mosquito. Ní raibh an chuma air gur thug -house of the country of the Rising Sun mórán airde ar "torann" den sórt sin. Buamadóirí tumadóireachta Seapáine thit "bronntanais" earraigh le screech piercing. Cuireadh an buille ar an gcathair agus ar an gcabhlach. Níl na heitleáin Seapáine ró-mhór, ach nimble, ach tá na longa cogaidh, ar a mhalairt, go mór. Go dtí seo, tá na Meiriceánaigh a bhainistiú a doirteal ach dhá áilleacht den sórt sin, agus na marthanóirí, chomh maith leis na báid, a bhí ag milleadh an chósta. Bhí cosúlacht láidir aige le hionsaí millteanach Land of the Rising Sun ar 27 Eanáir 1904. Ach ansin ní raibh aon eitlíocht.
  Mhothaigh Vasilchikov go raibh sé ag plúchadh ó rith. Ní superman é, ach fear simplí le scamhóga ghalraithe, gafa i gcúinsí deacra. Agus i Vedmakova níor rug sí mórán air. N'fheadar cén aois atá sí, ar éigean níos mó ná tríocha, tá a cíoch mór, agus a guaillí leathan mar iad siúd de fear.
  Chas Vedmakova timpeall go tobann agus chrom sí a lámh:
  - Ná rith seanfhear, lean mé! - D'éiligh sí chomh láidir sin gur bhuail an tonn fuaime a cluasa. - Faigh an scriostóir amach chun farraige a luaithe is féidir.
  Phléasc rumble in aice láimhe, smionagar báistí síos, thit ceann acu go díreach ar Vedmakova, agus rug sí go meicniúil é lena lámha. Mhothaigh an cailín píolótach cosúil le cúl báire a bhuaigh pionós go rathúil, bhí an blúire cruinn, te agus d'fhéach sé cosúil le liathróid. Go tobann bhraith Anna rud éigin leacht ag sileadh síos a lámha. D'fhéach an cailín ar an blúire, agus ansin fiú a laochra iarainn, cruaite ag trí bliana de chogadh (In éineacht leis na Spáinneach), nausea tháinig suas go dtí a scornach. Bhí ceann babaí ina lámha aici. Cailín bocht (is féidir é seo a fheiceáil ó na pigtails gearr, le súile gouged amach. Chuir Vedmakova a ceann go cúramach ar an asfalt scáinte agus thrasnaigh í féin:
  - Ní raibh tú ag am a pheaca, gan maireachtáil! Mar sin féin, níl aon peacach níos mó ná Dia, mar sin níl aon pheaca is mó ná neamhshuim i fulaingt leanaí.
  Arís, roar, agus blúirí, bhuail duine an cailín sa tosaithe, scratching an craiceann. Bhí Vedmakova ag iarraidh cheana féin casadh timpeall agus Rush chomh tapa agus a d'fhéadfadh sí chuig an rúidbhealach, áit a raibh a MIG ag fanacht go foighneach leis an gcósta ionsaitheach, ach ...
  Go géar mar lann miodóg, chonaic radharc an ghaiscíoch gruaim do-fhulaingthe pian ar aghaidh an chaptaen den chéad ghrád Vasilchikov, nuair a d"eitil a chuid uachtarach den chorp stróicthe suas ag an tonn soinneáin. Is ar éigean a tháinig an cailín í féin ar an mblúire. Cheana sí ag aon am amháin cheana féin, ar bhealach éigin hooked a leiceann, fiú le linn an cath aeir sa Spáinn. Mar thoradh air sin, d'fhan scar domhain, a, ar feadh i bhfad, millte a chuma. Fíor, sa tSibéir tugadh isteach í le sorcerer an-láidir amháin, a, le cabhair ó ointments agus agairt biotáillí, a bhainistiú a leigheas amhail is dá mba riamh, an chréacht seo agus cúpla eile. Mar sin, thug Vedmakova a neamhchiontacht dó, agus é ag cur an-áthas ar mhná ar an eolas. Tar éis sin, ghlac an cailín an deis slightest a bite an sonas an ghrá le fear, a bhí an-deacair a dhéanamh in amanna sanctimonious Sóivéadach, fiú amháin lena áilleacht Satanic agus an cumas chun tempt. Ní hé an pointe, ar ndóigh, an oiread sin a chur ina luí ar an bhfear, ach a chinntiú nach bhfaighidh eagraí an pháirtí eolas faoi seo. Agus tá an oiread sin scammers de gach stríoc go snitch, ar snitch agus snitch, a thiomáineann orthu. Mar sin ní bheidh tú ag luasghéarú i ndáiríre má tá do ghairm bheatha daor duit. Ach timpeall ceithre mhí ó shin, nuair a bronnadh réalta an laoch uirthi, as an gcúigiú eitleán faisisteach is fiche a lámhaigh síos i ndiaidh a chéile: bhuail sí i mBeria. Agus sa mionlach Sóivéadach ar fad ní raibh aon bhean níos mó ná ceann de na póilíní rúnda agus follasach.
  Rith Vedmakova cosúil le rúidbhealach. Thairis sin, rud a tharlaíonn go hannamh di, mheasc sí suas an tsráid i gcathair neamhchoitianta, agus mar thoradh air sin níor mhéadaigh sí ach an t-achar.
  Theith an píolótach agus mheabhraigh sé: bhí Beria airgtheach sa leaba, ach ní raibh a blas, maol, bolg, ní Apollo. Mar sin níor tháinig sé ina leannán riamh. Go ginearálta, is áibhéil shoiléir é ráflaí gur éignigh Beria mná. Más rud é go ndúradh le gnólacht nach bhfuil, ní raibh an dara fear den Impireacht Dearg, mar riail, dul i muinín comhéigean. Cé a dares ó na cailíní gan a rá le monster den sórt sin? executioner na Rúise uimhir a haon!
  Ach anseo tháinig sí ina rúndiamhair de Lavrenty Palych. Go ginearálta, bhí sí ar cheann de na chéad oibrithe deonacha mná a throid sa Spáinn. Déanta na fírinne, is beag píolótaí Sóivéadacha a ghlac páirt sa chogadh cathartha seo. Is cosúil nár theastaigh ó Stalin féin go háirithe bua na sóisialaithe. Agus is é an rud atá loighciúil, sa Fhrainc, bhuaigh na sóisialaithe, a bhí cosúil le cléibh, agus níor chuaigh an caidreamh leis an APSS ach in olcas. Ach ag an am céanna, ós rud é gur faisisteach agus bourgeois é Franco, agus gur cosúil go bhfuil rialtas mhuintir na Spáinne ar chlé, níorbh fhéidir neamhaird iomlán a dhéanamh ar iarratais ar chabhair. Sea, bhí ar phíolótaí Sóivéadacha taithí a fháil, trealamh nua a thriail. Ar dtús, chuaigh an cogadh ar aghaidh le rath éagsúil, ach ansin d'éirigh le arm Franco, le tacaíocht na n-aonad Iodálach agus Gearmánach, an Chatalóin a ghabháil. Bhí an cath san aer comhionann ar dtús, ach ansin bhí an chuma ar an Messerschmitt cáiliúil. Sa chéad chath aeir, bhraith Vedmakova cumhacht an aerárthaigh seo i gcomparáid leis an IL-16. Go háirithe, thug luas, difríocht céad ciliméadar in aghaidh na huaire, deis do na píolótaí faisisteach a roghnú dóibh féin cén áit, conas agus cathain le dul isteach sa chath. Ar an dara dul síos, d'fhéadfadh armáil gunna aeir 20 mm sraithadhmaid IL-16 a scaoileadh achar fada, agus shealbhaigh an ME-109, a raibh armúr tosaigh piléardhíonach aige, seatanna ó ghunna meaisín 9.6 mm de chuid trodaire Sóivéadach. Dá bhrí sin, d'fhonn Messer a mhilleadh, bhí sé riachtanach ceachtar ionsaí ón taobh thiar, nó má bhí an t-ádh ort dul isteach san inneall, nó sa ghloine radhairc. Ba chóir a thabhairt faoi deara go raibh cumarsáid i bhfad níos fearr ag na Gearmánaigh freisin agus gur ghníomhaigh siad ar bhealach níos comhchuí. Lámhachadh Vedmakova síos faoi dhó, agus ar an tríú huair gortaíodh go dona í agus glacadh príosúnach. Bhí na hamanna crua mar sin, ach ó tharla go raibh an cogadh caillte cheana féin, thit Maidrid, Hitler, mar chomhartha dea-thola, agus ag pleanáil comhghuaillíocht le Stalin, d'ordaigh príosúnaigh Shóivéadaigh filleadh ar a dtír dhúchais. Chaith Vedmakova ach mí i mbraighdeanas, cuireadh in ospidéal í d'oifigigh, chothaithe agus aire mhaith. Níor bhuail nó nár éignigh éinne, b"fhéidir go ndearna na Naitsithe agus réimeas Franco iarracht iad féin a thaispeáint don domhan ar fad mar dhaonnaithe seachas an tíoránach fuilteach: Stalin! Ach tar éis filleadh ar a tír dhúchais, de na hiarphríosúnaigh chogaidh ar fad, níor fhan ach Vedmakova amháin i gcoitinne.
  Is fíor gur baineadh di an t-ordú a tugadh don aon trodaire Iodálach amháin a bhí thíos leis. Ach d'fhan sí san arm, agus fiú ghlac páirt sa chogadh leis an bhFionlainn. Ní raibh ach 118 sraithadhmad as feidhm ag tír Suomi ina cabhlach aerárthach. Ní raibh an cailín beagnach páirteach i gcathanna aeir, bhí sí ag gabháil níos mó i dtaiscéalaíocht, fuair sí ordú, is cosúil go bhfuil aon eitleán amháin, lámhaigh sí síos mar sin féin, ach níor chomhaireamh é.
  Mar sin féin, níl taiscéalaíocht oíche dona freisin, is ábhar tábhachtach é don arm. Ar ndóigh, toisc gur mhair an cogadh leis na Fionlannaigh céad agus a cúig lá déag, agus na trúpaí Sóivéadacha leathchiliméadar in aghaidh an lae ag dul chun cinn, ní fhéadfadh sé ach cur isteach a chur faoi deara. Ansin lig Beria in iúl di go raibh cóimheas na gcaillteanas idir cúig agus duine i bhfabhar thír Suomi. Fíor, briseadh líne Mannerheim trí ionsaí tosaigh, agus is éacht é sin freisin. Tagann Vyborg le bronntanais - áfach, níor tógadh é, ach d'fhág na Fionlannaigh é tar éis síniú an chomhaontaithe síochána. Bhí an cogadh buaite, cé gur íoc le abhainn na fola. Is minic a rinne Vedmakova cumarsáid leis an lucht créachtaithe, coisithe agus tancaeir. Go ginearálta, bhí leibhéal eagraíochta an Airm Dearg i bhfad ó foirfe. Cé, mar shampla, rinne an umar KV-2 tuiscint láidir ar an gcailín. D'fhéadfadh a chuid howitzer 152mm dugouts a bhriseadh agus cadhnraí a shochtadh. Bhí aerárthaí Sóivéadach nua MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU agus eile ann freisin. Fuair Vedmakov an MIG, ainmnithe i ndiaidh Mikoyan. Bhí feidhmíocht eitilte den scoth ag an aerárthach, agus an uasteorainn airde is mó i measc na bhfabhcún Sóivéadacha. Fíor, thosaigh an t-aerárthach seo ag teacht go litriúil ar an oíche roimh an gcogadh, ní raibh ach cúpla uair an chloig eitilte ag an gcuid is mó de na píolótaí, agus cuireadh iad ag na cinn is nuaí, neamhfhorbartha. Ach d"eitil Renfort níos mó taithí fós an IL-16 as dáta, aerárthach a raibh luas barr fiche ciliméadar níos ísle ná an buamadóir Yu-88. Mar sin is cosúil go bhfuil go leor eitlíochta ann, ach má ghlacann tú a cháilíocht ...
  Ní raibh ionsaí na Gearmáine go hiomlán gan choinne. Bhí ráflaí go raibh an cogadh á ghrúdaireacht ag dul i gcúrsaíocht ó mhí Eanáir. Dréachtaíodh thart ar cúig mhilliún saighdiúir cúltaca san arm, leathnaíodh an téarma seirbhíse míleata go ceithre bliana, tarraingíodh umair suas go dtí an teorainn. Agus ag an am céanna bhí siad ag tochailt trinsí go gníomhach, níor sheas arm mór sa pháirc, amhail is dá mba rud é gur thóg siad amach é agus gur eagraigh siad é ionas go mbeadh sé níos éasca do na Gearmánaigh ár dtrúpaí a timpeallú agus a scrios. Bhí sí sna fortifications. Is fíor, i mí na Bealtaine bhí ráfla go raibh cinneadh déanta agus saoradh na hEorpa ar tí tosú. I bprionsabal, Vedmakova, má bhuail Stalin Hitler níos luaithe, ní bheadh sí ag rá ach go raibh maith agat. I gcás aon tír, agus go háirithe an Rúis, tá sé nádúrtha go leor fás ar chríoch, iarracht a dhéanamh ar leathnú. Rialóir conqueror, is teideal oinigh é seo... Agus go ginearálta, is é cuspóir deiridh an chumannachais ná réabhlóid dhomhanda, Aontas Sóivéadach don phláinéid ar fad, agus é ag súil le leathnú isteach sa spás. Tar éis an tsaoil, ní féidir leisce ort ar feadh i bhfad agus ligean do na Naitsithe airm a chruthú a bheidh in ann an daonnacht a scrios. Ar an láimh eile, cén leathcheann a chaithfidh tú a bheith, go bhfuil sé chomh dúr an t-arm agus an tír a ionadú. Na trúpaí a choinneáil san fhoirm is leochailí, gan aird a thabhairt ar na sonraí go léir faoin ionsaí atá le teacht? Dhá mhí roimh thús an chogaidh, d'ionsaigh asarlaí aithnidiúla í go ndéanfadh na sluaite faisisteach ionradh ar an APSS ar an lá is giorra den bhliain! Agus sheol sé bonn cosanta chuici, ag tabhairt foláireamh nach mbeadh Vedmyakova i mbaol báis ná gortaithe, agus é uirthi. Agus cad! I gceann cúpla lá, tá naoi n-aerárthach faisisteach is fiche lámhaigh síos cheana féin, lena n-áirítear dhá Yu-488s, agus ceann Yu-287, dála an scéil, tá an buamadóir deireanach chomh nimble gur ar éigean a d'fhéadfadh an MiG-5 teacht suas leis. . Tar éis sin, d'impigh Vedmyakova le haghaidh gluaisteán den mhodhnú is déanaí. Cad mar gheall ar an marcach agus an capall. I measc na mban Sóivéadach, tá sí ar an gcéad cheann i líon na ngluaisteán downed, agus i measc na bhfear, an chéad cheann de na chéad. Mar sin thug siad an mór. Chomh tapa, cosúil le scéal fairy. Ach tá bua an Tríú Reich fíor go leor. An cas san Afraic sa daichead a haon, agus ansin an slí amach as an gcogadh na allies féideartha a capitulated go dtí an Tríú Reich, agus anois freisin ionsaí iontas ag an tSeapáin. Tá an dara ceann dona go ginearálta, ach ní marfach. Sea, daonra na Seapáine, thart ar céad milliún nó fiú beagán níos mó anois! (Ní raibh aon daonáireamh ann le fada an lá, ach tá an ráta breithe an-ard, agus go dtí seo, gan srianta ar bheartas déimeagrafach, tá an méadú níos mó ná san APSS). Agus má chuirimid freisin an réimeas Puipéad leis an "impire" Síneach i Manchuria, ansin tá sé seo eile tríocha go daichead milliún (ní raibh aon duine a chomhaireamh i ndáiríre ann ar feadh i bhfad). Ina theannta sin, tá trí chéad milliún coilíneachtaí conquered.
  Fíor, tá cuid de na trúpaí Seapánacha ag cur bac ar an tSín, ach anois is dóichí go síneofar an tsíocháin le Chiang Kai Shek, nó ina áit sin, tá an méid atá fágtha aige tar éis caipitliú, agus in éineacht le Meiriceá beidh siad i gcoinne Arm Dearg Mao cheana féin beag.
  I Manchuria féin, tá thart ar deich milliún Seapánach cheana féin, agus trí mhilliún dhá chéad míle saighdiúir "Sínis". Is é neart iomlán na bhFórsaí Armtha Seapánach ná timpeall seacht milliún is fiche, ach tá siad scaipthe ar fud na hÁise, agus fiú sna Stáit Aontaithe, nó is trúpaí féinchosanta iad ceithre mhilliún acu agus tá siad ar na cnámharlaigh. Tá a lán umar ag an tSeapáin, gan ach dhá mhíle is fiche go leith, agus i Manchuria féin, timpeall deich míle. Agus tá na tancanna féin lag, níos measa ná na samhlacha Gearmánacha 1941. Ní bheidh an Chi-Ha is mó in ann dul i bhfód ar armúr an T-34 fiú ag raon gar, agus is féidir lenár gcarr scór níos mó ná ciliméadar ar fad. Is í an fhírinne fíor, an T-34, amas cruinn ó 500 méadar. Cuireadh moill ar ath-armáil le snáthoptaice, agus tá an infheictheacht fós lag. Ach is umair iad seo, agus níl eitlíocht na Seapáine dona. Tá an fhírinne beagán níos measa ná Gearmáinis, agus Meiriceánach, ach níl ansin ach beagán. Níl an difríocht níos mó ná sé mhí. Le linn na troda in aice le Khalkhin Gol, scaoil píolótach Ace Seapánach amháin (damnaigh é, d'eitil a ainm deiridh as a cheann, bhí an chuma air go hiomlán balbh sa mheilteoir feola seo), scaoil sé 41 aerárthach Sóivéadach go dtí go raibh sé críochnaithe. Mar sin cad é faoi? Tá eitlíocht mhaith ag an tSeapáin, agus tá leibhéal oiliúna aces ard. Is fíor gur smaoineamh níos moille é athchóiriú le haerárthaí nua le linn an chogaidh ná mar a dhéantar i dtíortha eile. Cén fáth? B'fhéidir mar gheall ar an bhfíric nach bhfuil go leor acmhainneacht thionsclaíoch ag tír an Rising Sun chun ionsaí na Stát Aontaithe a aisiompú ag an am céanna, a tháirgeann níos mó ná dhá chéad aerárthach in aghaidh an lae, agus máistreacht a dhéanamh ar mhúnlaí nua. Bhuamáil na Meiriceánaigh an tSeapáin go mór, scrios siad monarchana, dódh cathracha. Níl sé chomh dian, áfach, go dtí go mbíonn na hoileáin i bhfad rófhada ar shiúl, ní raibh am acu dul i gcóngar, agus anois, nuair a chuaigh siad i gceannas ar an Tríú Reich, ní dhéanann siad buama ar chor ar bith. Agus conas déileáil le cumhacht den sórt sin. Tá cabhlach na Seapáine i bhfad níos láidre ná an tAigéan Ciúin, neamhiomlán atá ann faoi láthair. Chomh fada is nach bhfuil sé báite, ní féidir fiú smaoineamh ar an bua. Ach anseo tá an arm talún ... Sa Far East, in aice leis an teorainn, tá go foirmiúil seachtó is dhá rannán, thug Beria an fhaisnéis seo di faoi rúndacht mhór, chomh maith le trí rannán teorann níos mó, agus dhá rannán den NKVD. Dealraíonn sé a bheith go leor, ach tá siad foireann iomlán de réir an líon rialta, ach amháin na trúpaí an NKVD. Tá stáit aimsir na síochána ag na rannáin atá fágtha. Ciallaíonn sé seo go bhfuil buntáiste mór ag an tSeapáin i coisithe, eitlíocht, agus fiú in umair. Bhuel, in umair, ar ár gcuid tá sé cúiteamh ag superiority cáilíochtúil, agus tá an chuid eile i bhfad níos measa. Cé go má ghlacann tú arm beag, tá an tSeapáin taobh thiar freisin i líon na gunnaí meaisín, tá gunnaí den chuid is mó aici. Mar sin féin, tá rannáin an Chianoirthir feistithe go dona le gunnaí fo-inneall. Níl go leor meaisíní ann do gach duine. Mar sin ... Maidir le cáilíocht, níl aon fheabhas ar na coisithe, ach, níos measa fós, aistrítear na hoifigigh is fearr go léir chun tosaigh na Sóivéide, anseo ní dhéantar na trúpaí is measa, mar riail, a mhúchadh, a bhfuil íosmhéid acu. den oiliúint mhíleata. Ciallaíonn sé seo go dtosaíonn an cogadh, i staid thar a bheith neamhfhabhrach don USSR. Agus ní chaithfear cúpla cúlchiste nuabhunaithe ar an taobh thoir ...
  Witcher poked go tobann isteach sa conflagration. Bhí an t-ospidéal cathrach a buamáil amach trí thine. Tá an pictiúr fíor apocalyptic, agus mná, leanaí, agus seandaoine ag lasadh beo. Anseo thit an leanbh ceart isteach sa tine, agus go léir timpeall bhí roar uafásach agus moans.
  Mhothaigh Vedmakova trumpaí na n-ardaingeal ina ceann agus chaith í féin isteach sna lasracha. Lamh teangacha tine lámha nochta an chailín agus a aghaidh oscailte, ach d'aistrigh an píolótach chomh tapa sin gur éirigh léi greim a fháil ar an leanbh, á tharraingt amach as cuimsiú an scriosta.
  Léim an cailín amach, ag mothú ach beagán itch ar a craiceann, chaith sracfhéachaint ar an leanbh. Faraoir, bhí sé ró-dhéanach, an buachaill suffocated, ag tarraingt lasracha isteach ina scamhóga, dó ar a aghaidh cruinn. Tá blisters stróicthe den sórt sin ar an gcraiceann níos boige ná bachlóga Nóinín. Adeir Witcher:
  - Anseo tá sé chaos daonna!
  Bhuail sí carn truflais lena tosaithe, agus ina dhiaidh sin theith sí chun cabhrú le cé eile a d"fhéadfaí a shábháil. Bhí sé cosúil le damhsa cobra idir dóirí gáis, an cailín wriggled an-aisteach agus rince. Loisg sí í féin, leáigh a buataisí, bhí a tunic charred, ach lean sí ag troid go stubbornly ar son gach deora linbh, ar gach buille croí beag, do gach saol leochaileach, ach mar sin riachtanach don tír! Thit na buataisí as a chéile, agus anois rinne an cailín rince trí guairneáin an lasair, a cosa lom, a fheictear. Mairtíreach a bhí inti, ach ní hé amháin gur bean rialta í ag céasadh í féin le troscadh agus le fuip, rud nach dtéann chun sochair do Dhia ná do dhaoine, agus í ina mairtíreach a shábhálann saolta ar leith. Clúdaíodh cosa an phíolóta cailín le sraith de blisters beaga, ach bhog siad fiú níos tapúla agus níos cruinne ó phian.
  Thóg captaen na seirbhíse leighis buataisí móra as a mhála, agus scairt uirthi:
  - Tóg iad, go tapa iad a chur ar! Beidh tú a bheith chomh crippled.
  D'fhreagair an píolótach láithreach:
  - Is fearr a bheith i do chliabhán go fisiciúil ná a bheith i do anchúinse morálta! Ní soicind duit féin, gach rud le haghaidh an tosaigh, gach rud le haghaidh bua!
  D'fhreagair captaen na seirbhíse leighis:
  - Is fear fíor Sóivéadach!
  Chuir an cailleach mallacht ar:
  - Agus cad is fiú duit daoine a shábháil!
  Chlaon an captaen.
  - Tá próistéisí agam, in ionad cosa!
  Vedmakova, ag tarraingt amach cailín eile le aghaidh leath-scorched agus gan aithne, scairt:
  Cé chomh cruálach is atá Dia!
  Shrugged an captaen.
  Ní ar Dhia atá an locht, ach ar dhaoine!
  Chuir Vedmakova in aghaidh:
  - Is é seo an rud céanna le rá - ní ar na tuismitheoirí atá an milleán, ach na páistí!
  Bhí an captaen ag iarraidh rud éigin a rá, ach tháinig na scamaill deataigh isteach ina scornach, agus casacht go feargach air.
  Bellowed an cailín cosnochta:
  - Is cailleach mé agus níl gairm níos áille ann!
  Agus ag tabhairt sála lom di, lean sí:
  - Bíodh beannachtaí agus bouquet sa chónra olc ar Adolf!
  Chuaigh na buamálacha i léig, ach lean an sliogáil ar aghaidh. Tá soláthar réasúnta sliogáin ag gunnaí na loinge, áfach, bhí an tine dírithe níos mó anois ar shoithí Sóivéadacha dí-armála. Thuig Yamamoto go ndéanfadh ceannasacht ar muir an tionscnamh sa chogadh seo a aistriú go dtí an tSeapáin ar feadh i bhfad. Agus chun longa a thógáil, tá an próiseas costasach agus fada, cé go bhfuil, mar shampla, fomhuirí, b'fhéidir, níos éasca a stampáil. Ní mór é seo, ar ndóigh, a chur san áireamh freisin, ach tá sé tábhachtach an struchtúr a bhriseadh. Mhothaigh Aimiréil Yamamoto, an fear is cumhachtaí sa tSeapáin tar éis an Impire Hirohito, mar dhia. A dhia fíor, agus mar sin mhúin reiligiún na tíre ar an Éirí Amach Sun gurb é an bealach is fearr chun díothú ná cumas míleata! Agus anois d"fhéadfadh an ceannasaí mór an spás timpeall air a chéasadh agus a mhaslú go treallach.
  Os cionn Vladivostok tá scamaill tiubh, dubh deataigh ar feadh go leor ciliméadar; is saoráidí stórála ola agus iostaí breosla trí thine iad. Na céadta, na mílte daoine dóite, ifreann, bhuel, ina dhiaidh sin, conas nach féidir leat a bhraitheann cosúil le dia a rinne díoltas ar na Rúiseach feadh na gcéadta bliain de náiriú, tá daoine mór iallach a huddle i sraith oileán chomh beag i gcomparáid le. fairsinge na Rúise. Anois tá cabhlach na Rúise ag dul faoi, agus murab ionann agus Cuan Peiriú, ní fhágfaidh siad soitheach amháin.
  Le linn Chath Khalkhin Gol, mhol Yamamoto buille den chineál céanna a sheachadadh do Vladivostok, ar dréachtaíodh plean mionsonraithe dó. Ach rinne Hitler síocháin le Stalin gan choinne. Go ginearálta, leathcheann Hitler, a chuir tús le massacre na nGiúdach agus mar sin chuir sé ina choinne féin an Pholainn agus tíortha an Iarthair. Agus cén fáth go raibh gá aige leis? Ag iarraidh saibhreas Giúdach a fháil? Ach bhí sé níos fearr a bheith ar dtús cumhachta domhanda, defeating an APSS, agus b'fhéidir ansin tíortha eile. Is é an Iarthair níos éasca a bhuachan mar gheall ar an bhfíric go bhfuil a mentality i bhfad níos lú tréithrithe ag fanaticism agus claonadh chun féin-íobairt. An bhfuil ar a laghad cás amháin ar eolas de phíolótaí Meiriceánacha ag ramáil. Fíor, bhí cúpla imbhualadh, ach is dócha gur timpiste é seo.
  Tá na Rúiseach fanatical, rud atá aisteach, toisc nach gceadaíonn an creideamh Cheartchreidmheach an féinmharú, agus ní mheasann sé ar chor ar bith gur féidir le duine bealach a thuilleamh chun Paradise le cleasanna arm. Go ginearálta, tá teagasc Chríost, ina thuairim, thar a bheith dúr agus neamhphraiticiúil. Léigh sé Yamamoto an Bíobla agus rinne sé iontas ar an striapachas a bhí ag daoine chun a leithéid de Dhia pacánta a mheas. Mar shampla, múineann sé: buaileann siad tú ar an leiceann ceart - cas ar do chlé, iarrann siad léine amháin - tabhair dhá, grá do namhaid! Ní féidir ach le duine le meabhairghalar Dia a mheas. Níl a leithéid de reiligiún maith ach amháin do sclábhaithe, vasail faoi bhanna. Agus caithfidh gur chreid an Eoraip ar fad agus leath an domhain.
  Fíor, níor chuir teagasc Íosa, in ainneoin go ndiúltaíonn sé prionsabal an Sean-Tiomna, súil le haghaidh súl, agus múineann tú grá do naimhde, cosc ar na Breataine ó conquering an tríú cuid den phláinéid ar fad, ag cruthú an Impireacht is fairsinge i stair an chine daonna. Agus tá sé seo in ainneoin an reiligiúin na Breataine, áit a bhfuil Dia luaite fiú sa amhrán náisiúnta. Aisteach go leor, déanann uachtaráin na Stát Aontaithe mionnú ar an mBíobla, ach mar sin féin rinne siad cathracha na Seapáine a bhuamáil le buamaí napailme, ag lasadh na mílte ban agus leanaí beo. Ina theannta sin, mharaigh siad an pobal sibhialta, ní trí thimpiste, ach d'aon ghnó, ba é an tactic seo an pobal sibhialta a sceimhle: an bonn a bhaint as acmhainní daonna agus eacnamaíocha.
  Ach níor bhuamáil na Seapánaigh na Stáit Aontaithe ar dtús, roimh ionradh na nGearmánach, le linn an chogaidh ar fad níor bhris ach buamadóir amháin tríd agus maraíodh, gan ach seisear sibhialtach. Agus cuireann siad cruálacht speisialta i leith na samurai freisin. Tar éis an tsaoil, d'fhéadfadh sé Yamamoto, dá mba mhian leis, briseadh tríd le buamadóirí go cathracha SAM, go háirithe tar éis an defeat an chabhlaigh Yankee in aice le Cuan Peiriú. Sea is bastards morálta iad na hEorpaigh. Tá tuiscint shaobhadh, creideamh, teagasc agus gan déanamh acu!
  Ní mar sin sa tSeapáin! Is é an rud a mhúintear dúinn cad a dhéanaimid. Níl a leithéid de rud ann agus Dia á rá cas an leiceann eile, ach d'aon ghnó mharaigh a sheirbhísigh leanaí beaga. Sea, go ginearálta, ní féidir leis an gcreideamh go bhfuil Dia amháin agus Uilechumhachtach a bheith fíor. Dá mbeadh sé ina aonar, ar ndóigh dhéanfadh sé cúram go n-adhradh daoine é i gceart, i gcreideamh agus i bhfírinne, agus go mbeadh aon fhoirceadal amháin acu. Agus mar sin guíonn gach duine mar is mian leis, cad a theastaíonn uaidh. Agus tá an domhan ró-ghránna agus mícheart le cruthú ag aon Dia Uilechumhachtach. Tar éis an tsaoil, déanann aon rialóir freagrach sa chéad áit a dícheall chun ord agus ceartais. Ba mhaith leis an láidir, ciallmhar, uasal, macánta a bheith sa chéad áit, agus an chuid eile ceachtar ceart iad féin, ag fás go fisiciúil agus go spioradálta, nó ... Mar sin féin, má tá Dia an Almighty agus an Cruthaitheoir na cruinne, ansin bheadh sé. ní chruthú freaks coirp agus meabhrach.
  Tar éis an tsaoil, cén fáth a gcuirtear iallach ar an impire uaireanta laigí daoine a sheasamh mar a thugtar air? Toisc nach bhfuil aon bhealach eile amach aige, ní féidir leis freaks a iompú ina bhfear dathúil agus ina n-óglach dána i bhfaiteadh na súl. Ach dá bhféadfainn, dhéanfainn láithreach é! Faraoir, caithfidh mé glacadh lena bhfuil agus déileáil leis an ábhar daonna a fuair mé mar shainchomhartha. Ach óna bhfuair sé í ceist eile. Sea, agus tá laigí ag an impire féin: níl ann ach fear - tá sé ag dul in aois, tinn, decrepit. Aisteach go leor, is minic a chónaíonn impire diaga níos lú ná gnáthsheirbhíseach, tá níos lú scileanna arm aige ná an chuid is mó de na Ginearálta agus go leor saighdiúirí. Bhuel, cad atá ann ó Dhia Uilechumhachtach. Ach níl bán níos fearr! I stair iomlán na hEorpa, ní raibh aon conqueror níos uafásach agus rathúil ná Hitler. Sea, is siombail é de chumas míleata na ndaoine bána! Agus, mar sin féin, an ceannasaí is mó de gach tráth agus daoine nach bhféadfaí, a chríochnú fiú an giomnáisiam, a fháil oideachas dara leibhéal, atá éigeantach sa tSeapáin!
  . CAIBIDIL #5
  Thairis sin, níor glacadh Hitler isteach san arm, ar chúiseanna sláinte. Is aisteach an rud é go raibh an díogras seo ar chult an nirt, an leon cogaidh, chomh lag sin go fisiciúil nach fiú sa Ghearmáin, áit a bhfuil post míleata ag gach post, nár glaodh air mar dhuine príobháideach. Cé chomh díghrádaithe atá an Eoraip.
  Mar sin féin, ní raibh meánoideachas ag Stalin, duine eile de pholaiteoirí is suntasaí ár linne, ach bhí sé ina nugget. Agus go suimiúil, níor dréachtaíodh é isteach san arm freisin, ar chúiseanna sláinte. Suimiúil, comhtharlúint, ní raibh meánoideachas ag beirt namhaid mhailíseach, níor glaodh orthu chun seirbhís mhíleata ar chúiseanna sláinte, bhí aithreacha ólta acu, agus d"oibrigh athair Hitler mar ghréasaí ar dtús freisin!
  Seo a leithéid de chomhtharlú, aisteach, ominous. Ní mar sin atá Göring, comharba oifigiúil Hitler. Is de theaghlach aristocrats é, bhí sinsear Goering ina leas-rialóir iarbhír na Gearmáine, Bismarck. Dá bhrí sin, Churchill: aristocrat, ó theaghlach uasal, agus plutocrats Mheiriceá, (an tUachtarán Roosevelt rud ar bith níos mó ná saighdiúir, fuair siad go tapa teanga coitianta leis.
  Theastaigh uathu a chur in ionad Hitler leo, ach níor oibrigh sé amach. Hitler conquered iad go léir! Fear gnó, oligarch, uasal agus pragmatach é Goering. Tá sé níos fearr ná Hitler in ann fórsaí frith-Bholshevikacha agus frith-Rúiseacha an domhain ar fad a aontú. Tá Meiriceá agus an Bhreatain ag iarraidh deireadh a chur leis an Rúis, beag beann ar an réimeas rialaithe, ach na Cumannaigh, a shéanann coincheap na maoine príobháidí, ba mhaith leo deireadh a chur chomh dona sin. Is leasc leo fiú súil dall a dhíriú ar neartú iomarcach na Gearmáine agus go gcuirtear iallach orthu féin dul isteach sa Tríú Reich.
  Mar sin féin, tá an Ghearmáin ina iomaitheoir geopolitical, ach ina iomaitheoir faoi chuimsiú na rialacha caipitlíocha agus uaisle an chluiche, agus Bolshevik Rúis go hiomlán eachtrannach agus naimhdeach. Is ábhar iontais fiú gur thairg Churchill féin cabhair do Stalin, in ainneoin a fhuath fhrith-chumannachais, thraidisiúnta Shasana ar an Rúis.
  Ar ais i 1941, bhí mé ag iarraidh Rúis Stalin a chur i gcoinne na Gearmáine Hitler. Go pianmhar, chuir na Gearmánaigh brú air. Tar éis an tsaoil, is capall cogaidh í an Ghearmáin faoi na dearganna a bhaineann leis an gcarbad Sóivéadach, agus is crios páirtíneach síoraí é an APSS faoi na donnáin. Tar éis an tsaoil, ní dhéanfaidh na Bolsheviks fanatical iad féin a réiteach, agus beidh siad ag dul i ngleic le cogadh eadarnaíoch fadálach, a ídíonn an Tríú Reich ionas go n-imeoidh gach aisling maidir le forleathnú breise mar tuar ceatha tar éis stoirme! An Rúis faoin nGearmáin, níos fearr ná an Ghearmáin faoin Rúis! Agus é seo á thuiscint, tá sé soiléir cén fáth go ndeachaigh Churchill agus na Stáit Aontaithe, tar éis defeat míleata agus géilleadh, chun rapprochement leis an Tríú Reich.
  Is Yamamoto pragmatist, bhí sé i gcoinne an chogaidh leis na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain. Ach spreag an dá Impireacht féin an tSeapáin trí lánchosc a chur ar sholáthar táirgí peitriliam. Tar éis an tsaoil, níl a toibreacha féin ag tír an Rising Sun, agus go leor amhábhar eile. Bhí na Seapánaigh i mbun caibidlíochta, bhí na Meiriceánaigh ag foirceannadh éilimh níos mó agus níos mó náirithe.
  Agus ag an am céanna, ní raibh na Yankees, ag spreagadh an chogaidh, ag tabhairt aire ar chor ar bith an t-arm agus an cabhlach a thabhairt chun ullmhacht a chomhrac. Bhí an temptation ró-mhór, ach níos mó ná sin bhí súil agam go raibh Moscó ar tí titim agus an Ghearmáin, agus go dtiocfadh a comhghuaillithe chun tarrthála. Ina theannta sin, bhí dóchas ann nach mbeadh na Stáit Aontaithe, agus iad fós ina dtír réasúnta daonlathach, ag brath go mór ar thuairim an phobail, dá dtarraingeodh an cogadh ar aghaidh, nach mbeadh siad ag iarraidh fuil a dhoirteadh ar oileáin daoine eile. Go deimhin, cén fáth go bhfaigheadh gnáthfhear Meiriceánach ar an tsráid cónraí since lena ghaolta, mura bhfuil muid ag caint faoi chríoch na Stát Aontaithe féin a chosaint, agus fiú cánacha míleata sách mór a íoc! B'fhéidir gurb é sin an fáth a chaill an Rúis tsarist, go raibh níos mó saighdiúirí aici, ach níor mheas muintir na Rúise Manchuria ina gcríoch, agus ní raibh siad ag iarraidh íoc le fuil agus allas ar mhaithe le leasanna teibí. Faraoir, ní dheachaigh Hitler go Moscó, go páirteach mar gheall ar a bheith neamhullmhaithe don Gheimhreadh crua, agus go páirteach mar gheall ar shaintréithe fanaticism na Bolsheviks.
  Ní raibh mé ag iarraidh taithí a fháil air féin.
  Mar sin féin, ní hamháin na Bolsheviks, tá seans maith ag muintir na Rúise féiníobairt a dhéanamh le haghaidh spriocanna móra. Tar éis an tsaoil, rinne an fear Rúiseach Messer an chéad reithe aeir. Is fiú an t-ionadh nach ndearna sé é seo ar mhaithe leis na huaireanta Paradise, ach ar mhaithe leis an athar. Cé go bhfuil ... Messer go páirteach ina amadán, toisc go bhfuil sé ina mháistir aerobatics, aireagóir, dearthóir, agus ar ndóigh ceann beo a thabharfadh leas i bhfad níos mó don Motherland. B'fhéidir nach bhfuil na Yankees chomh mícheart, agus an prionsabal á mhacasamhlú: is é an rud is mó sa chath ná maireachtáil! Tar éis an tsaoil, ní féidir leis na mairbh a mharú a thuilleadh!
  Chrom roinnt cailíní leath-nocht, lom-chíche isteach.
  Dúirt an tAimiréal Naumo:
  - Tá níos mó ná dhá thrian den lón lámhaigh úsáidte againn cheana féin. Tá na gunnaí an-te, déantar iad a dhoirteadh le buicéid uisce!
  Rinne Yamamoto crois lena mhéar san aer agus dúirt i nguth íseal, beagán hoarse:
  - Sílim go seasfaidh na gunnaí leis an tríú cuid deiridh de na sliogáin. Cé nach bhfuil, bain amach suas le nócha a cúig faoin gcéad.
  Shrug an tAimiréal Naumo agus chaith allais óna mhullach.
  - An fiú é an ceann is fearr a thabhairt ar an gcéad lá?
  Clenched Yamamoto a dhorn.
  - Costais! Ar ndóigh is fiú é! Chuireamar iontas ar na Rúisigh, mar a bhí i 1904, na Gearmánaigh i 1940, ach gearrfaidh Stalin an t-ordú go mór agus ní tharlóidh sé seo arís. Mar sin is gá úsáid a bhaint as an bhfíric gur thit eireaball an dragan ina chodladh. I ndáiríre, tuigim Stalin, tharraing an cogadh leis an nGearmáin a aird chomh mór sin gur stop sé ag tabhairt aire don Chianoirthear. Agus tá eagla ar a lucht coimhdeachta gan ceannaire an tionscnamh a ghlacadh. Anseo chailleamar ár buille. Chomh maith leis na Meiriceánaigh. Ba léir do chách go raibh an t-ábhar á réiteach, na scamaill ag bailiú, bhuailfeadh toirneach go luath, ach ...
  Rith siad, flashing cosnochta, sála bhabhta an cailín. Bhí siad ar mhisean tábhachtach.
  Bhain Naumo lámh le claíomh na samúraí a bhí ar crochadh ar a chrios, nó mar a thugtar air go coitianta freisin:
  - Gníomhaíonn Rúiseach go déanach i gcónaí! Ní bheidh an cogadh ró-fhada agus beidh muid ag teacht ar an Urals.
  D'ardaigh Yamamoto a shúile go dtí an spéir.
  "Go gcabhródh na déithe linn leis seo, ach ní dóigh liom é sin!" Foghlaimíonn siad go tapa, léirigh Khalkhin Gol go bhfuil leibhéal na Rúiseach níos airde ná le linn an chogaidh 1904-1905. Ina theannta sin, inseoidh mé rún duit. Chuidigh ár ngníomhaire rúnda i Vladivostok beagán nach raibh sliogáin ag an airtléire cósta sách cumhachtach, agus níor éirigh leis an aerárthach éirí de thalamh in am. Is é seo an cogadh rúnda.
  Bhí ionadh ar Naumo:
  - Agus cén áit ar fhéach SMERSH agus an NKVD?
  Yamamoto chuckled, chroitheadh a mhéara.
  "Tá na Renfort is measa sa Rúis ag freastal anseo sa Chianoirthear, iad siúd a bhfuil eagla orthu bás a fháil ar an bhfronta Sóivéadach-Gearmáinis ag déanamh a ndíchill ar Vladivostok. Dá bhrí sin, anseo, tá sé i bhfad níos éasca teacht ar fhealltóir nó amadán ag an mbarr, chomh maith le duine féinseirbhíse. Agus tá an NKVD i dtaithí ar chomhcheilg samhailfhadú a nochtadh nach dtugann sé faoi deara fíor-fhealltóirí a thuilleadh. Mar sin is féidir go leor a bheith ag obair. Dála an scéil, má chuaigh roinnt ginearálta anonn go dtí an taobh na Gearmánaigh, in ainneoin an bhfíric go bhfuil a dteaghlaigh, gaolta agus cairde faoi bhagairt a fhorghníomhú le haghaidh seo, ansin is féidir go leor a bribe duine éigin as an mbarr. Nó é a úsáid sa dorchadas, atá níos fearr fós.
  Mar sin tá go leor oibre déanta againn. Táimid Seapáine tréithrithe go ginearálta ag críochnúlacht i smaoineamh ar oibríochtaí míleata, agus ag cur san áireamh na rudaí beaga.
  Chuimil Naumo smál a katana.
  - Ceart! Ach taispeánann náire Khalkhin Gol mothú searbhasach agus crá láidir! Conas a d'fhéadfaimis...
  Comhdhlúite Yamamoto:
  - Bhí níos mó Manchus ná na Seapáine, agus go ginearálta tá sé dodhéanta a bhuachan i gcónaí. Caithfidh mé a thabhairt faoi deara, mar sin féin, níor throid na haonaid is fearr ar ár taobh, agus bhí buntáiste mór ag na Rúiseach san eitlíocht agus in umair.
  Leath-tharraing Naumo a katana.
  - Níl údar maith againn! Ní dhéanfaidh samurai tagairt choíche do lann dull agus do chapall tuirseach, a lán naimhde, agus arm lag!
  Ceartaigh Yamamoto:
  - Samurai, ar ndóigh ní, ach fear, ar an drochuair tá! De ghnáth déanann daoine botúin!
  Bhí seachrán ar Yamamoto agus scairt sé rud éigin isteach sna píopaí, agus ansin lean ar aghaidh:
  - Agus tá a fhios agat, thairg mé dul ar stailc sa Rúis i mBealtaine 1942. D"fhéadfadh sé seo cosc a chur ar dhul chun cinn an chéad Fritz.
  Chlaon Naumo.
  - Go deimhin! Ach throid muid na Stáit Aontaithe agus an Lion na Breataine.
  Thapáil Yamamoto an teach rotha lena mhéar.
  - Tá! Fíor, ach bhuail na Stáit Aontaithe sna fiacla, chaill an Bhreatain a coilíneachtaí, agus bhí an Ghearmáin sách daingean. Theastaigh uainn an oiread fórsa agus ab fhéidir a tharraingt ó Iarthar na Rúise chun é a dhéanamh níos fusa don Wehrmacht dul ar an ionsaí in aghaidh na Breataine Bige gan eagla roimh stab sa chúl ag Stalin. - D'ól an t-aimiréal an mhaithe a thairg cailín cosnochta i sciorta gearr agus lean sé ar aghaidh. - Bhí an buille beartaithe do Bhealtaine, faoin am a raibh na bóithre ag triomú, ach chuir na Meiriceánaigh cosc air.
  Tharraing Naumo a katana agus slais san aer é:
  - Bás go SAM! Cuireann siad isteach ar an tSeapáin i gcónaí.
  Smired Yamamoto go glic.
  - Ní i gcónaí, ar ndóigh, mar shampla, nuair a throid muid leis an Rúis den chéad uair, chabhraigh na Yankees linn go leor le hiasachtaí, chomh maith le soláthairtí arm. Rinneadh breis is leath dár gcabhlach le hairgead na Stát Aontaithe agus na Breataine Bige, agus ag a longchlóis féin. Mar sin ní i Meiriceá olc i gcónaí, ach ní sa chás seo.
  D'fhiafraigh Naumo le iontas:
  - Agus cén fáth?
  Rith siad thar admirals na Seapáine arís, ag splancadh sála lom an chailín seirbhíseach.
  Rinne Yamamoto condescended a mhíniú:
  - Bhris tréad de bhuamadóirí fadraoin anonn go Tóiceo, agus dhéileáil siad le buille corrach don phríomhchathair, ag baint úsáide as buamaí napailme. Na céadta tithe adhmaid dóite síos, agus d'ordaigh an impire ar aon chostas a bhogadh crios rialaithe ar shiúl ó na caipitil. Agus ar an gcéad dul síos, a ghabháil leis an casta chomhrac na boinn Mheiriceá ar an oileánra Medei, is gaire do na cnámharlaigh Seapáine. Faraoir, níor éirigh linn, agus mar sin thosaigh muid ag cailleadh an cath don Aigéan Ciúin. Is maith an rud é go raibh an eagna againn ag an am céanna comhghuaillíocht a thabhairt chun críche go tapa leis an Tríú Reich agus éirí as an saol beag. Seachas sin, ní fhágfaí fothracha ár gcathracha fiú.
  Léim na cailíní cosnochta fiú suas, ag croitheadh a gcuid bréid dubh agus dearg.
  thonn Nauma a chlaíomh san aer:
  Bheadh an bua againn ar aon nós! Mar sin tá sé fíor-riachtanach a thabhairt do Hitler na hOileáin Fhilipíneacha tar éis an chogaidh? Péarla seo de choróin na Seapáine, Singeapór dochreidte, faoi bhláth Hong Cong, an Indinéis, toibreacha ola de na coilíneachtaí Béarla a gabhadh, agus Guine na Fraince, Indochina, Burma, An Téalainn. Agus i bhfad níos mó, cad atá le labhairt faoi ní casadh an teanga. Tar éis an tsaoil, táimid ag seasamh ar an teorainn leis an India, ar an tairseach a ghabh an Fuhrer - an Astráil. Agus tabhair suas é go léir gan troid, cosúil le Coward...
  Chuir Yamamoto isteach:
  - I measc na Whites, freisin, tá cliste! Ní haon ionadh an Impire ina oifig, a chur bust de Napoleon. Ach bhí Caesar eile, a dúirt sé: tá sé níos deacra a choinneáil ar an conquered ná a bhuachan. Sa chás seo, baineann sé seo linn ar an gcéad dul síos. Ag an gcéim seo, ní raibh aon rogha againn. Shocraigh muid cuid a choinneáil ionas nach gcaillfí gach rud, ceannasacht san áireamh.
  D"atáirgeadh Nauma an figiúr a hocht leis an gclaíomh:
  Tuigim le m'intinn, ach le mo chroí!
  Sheas Yamamoto suas agus bhuail sé a chomhghleacaí ar a ghualainn.
  - Sea, ní gá duit a bheith trína chéile, sa chás seo, má fhágann muid, ansin a thabhairt ar ais. Déanfaimid an bua ar an APSS agus rachaimid go dtí an Tríú Reich arís i gcoinne SAM agus na Breataine, ach buailfimid iad mar aon leis na Gearmánaigh agus pasta cheana féin. Agus ansin cuirfimid ar ais gach rud, móide beidh muid ag gabháil freisin an India, an Astráil, Alasca agus suas go dtí ... Beidh sé le feiceáil ann, tar éis an tsaoil, beidh orainn acmhainní na Rúise tSibéir, agus beidh Meiriceá titim i dúlagar arís. Ní mór é seo a thuiscint!
  Arís eile, Chlaon na cailíní cosnochta leis an gcead is mó. Tá siad chomh álainn, tanned, bhí cuid de na cailíní fiú le gruaig fionn, agus matáin.
  Chuir an t-Aimiréal Nauma, le gluaiseacht beagnach do-airithe, an katana i bhfolach ina truaill agus, ag lisping, dúirt:
  - Tá an todhchaí go maith, ach tá an láthair níos fearr! Éist ar iompróirí aerárthach, tá an soláthar iomlán buamaí ídithe, agus ar ...
  D'ordaigh Yamamoto go hachomair:
  - Tar ar deic agus breathnaigh thart, i leath uair an chloig casfaimid timpeall agus fágfaimid chuig an mbonn is gaire dúinn.
  Bhí Nauma ag feadaíl trína shrón:
  - Éist leis an gceannasaí!
  Léim an t-aimiréal amach, ag coinneáil an dorais chun é a choinneáil ó slamming. Sula raibh a lorga básaithe, shleamhnaigh scáth amach an doras, shiúil sí ar bharrach agus chaith sí amach an brat. Rinne Yamamoto gáire.
  - A Mhuire Armstrong, tá tú chomh tobann agus i gcónaí!
  Thit sruth solais ar an gcréatúr, ag taispeáint é ina ghlóir go léir. Bhí sí ina figiúr blonde, nimfeach, breá comhréireach, ach le aghaidh mná aibí ina tríochaidí. Beagán níos airde ná Yamamoto, i bróga leathair bróidnithe le emeralds agus sapphires chun dath na toinne a mheaitseáil, le boinn bhog. Tar éis di na clúdaigh a chaitheamh amach, bhí sí i gculaith shnámha agus bhog sí mar dhamhsóir Indiach.
  Stop Yamamoto an bhean:
  - Rince níos déanaí! Idir an dá linn, éist liom go cúramach, conas a d"fhreagair uachtarán puipéad na Stát Aontaithe mar chuid den Tríú Reich, Henry Truman, lenár moladh stádas stáit neamhspleácha foirmeálta a thabhairt do na críocha saortha ar fad?
  D'fhreagair Armstrong ina glór milis:
  - Dúirt sé go raibh sé féin agus Churchill ina choinne. Leanfaidh gach coilíneacht de bheith ina coilíneachtaí, agus fanfaidh an tSín roinnte. Dála an scéil, dúirt Truman má chuidíonn an tSeapáin le réimeas Chai Kang Shi, féadfaidh sé é a shábháil - iarrfaidh sé go pearsanta ar Hitler go raibh sé amhlaidh. I mbeagán focal, tá do bhunáiteanna agat i Manchuria, chomh maith leis an réimeas, agus fiú rud éigin a fháil sa tSín mórthír. Go háirithe, lamháltais agus rochtain ar amhábhair.
  Yamamoto aoibh.
  - Is dea-scéal é! An bhfuil a fhios ag rialtas puipéad na SA gur bhuail muid an APSS? Nó nach bhfuil fós?
  Rinne Armstrong ciorcal lena méar.
  - Tá a fhios aige cheana féin! Go dtí seo, ní raibh aon imoibriú oifigiúil, ach tá Truman bhainistiú cheana féin a exclaim: go maith Japs!
  Chuir Yamamoto fearg air agus chuir sé a malaí go feargach.
  - Níl muid Japs dó, ach na Seapáine, náisiún de laochra agus fir ciallmhar, agus ní aoirí agus ciontaigh cosúil leis na Meiriceánaigh. Cé, ar ndóigh, go bhfuil sé seo go maith, ciallaíonn sé nach mbeidh aon chonstaicí ann do ionsaitheacha go domhain isteach sa tSibéir.
  Bhog an bhean a cosa go spraíúil ar an urlár:
  - Tá an tSibéir go maith - tá sé mór, saibhir! Agus ag an am céanna, tá an tSibéir dona - tá sneachta agus fuar ann!
  Yamamoto pursed a liopaí.
  - Níl eagla ar an saighdiúir Seapánach roimh sioc. Is é seo an croílár an cód Bushido: ná breathnú ar an saol éasca duit féin, ach deacrachtaí a shárú. Ní haon ionadh go bhfuil siombail an samurai - Carbán crucian! Bíonn an t-iasc seo ag snámh i gcónaí i gcoinne an tsrutha.
  Bhí ionadh ar Armstrong:
  - Carbán? A leithéid de iasc neamhdhíobhálach. An bhfuil na deamhain fíor, uafásacha den apocalypse samurai i gcomparáid leo féin le minnow, atá friochta i bpanna, agus ní le tíogair ná le leon.
  Yamamoto scaipeadh a lámha.
  - Níl aon leoin sa tSeapáin! Agus is cat ró-thairgthe é an tíogair, níl misneach aici. Tá a fhios agat, ar cheann de na príomhthástálacha ar samurai, ag deich mbliana d'aois, tugtar isteach é i cage le tíogair agus caithfidh sé píosa feola úra a bhaint as an beithíoch. An Zenki sin hatched, nach gcreideann tú?
  Chroith Armstrong a ceann.
  "Ní chreidim gur féidir le buachaill deich mbliana d"aois tíogar a láimhseáil, fiú má tá an claíomh is géire ina lámha aige.
  Chuir Yamamoto a lámh go réidh ar dhroim an chailín agus stróic sé a craiceann lom, velvety.
  - Thuig tú. Téann mac samurai isteach sa chliabhán leis an tíogar gan claíomh ná arm ar bith. Caithfidh sé a intinn láidir agus a chumhacht toiliúil a úsáid lena chur ina luí ar an tíogair a bhia a thabhairt dó!
  Exclaimed Armstrong:
  - Sea, tá sé ach dochreidte! Is é Samurai an diabhal fíor! An raibh tú sa chill sin freisin?
  D'ísligh Yamamoto a shúile.
  - Ar an drochuair níl! Is é seo an saincheaptha de na ré ársa! Ach más mian leat, beidh muid ag caith tú i cage? Abair gur mhaith leat dul isteach sa chliabhán leis an tíogair?
  Ghlan Armstrong, a lámha coirtithe, áille Gréagacha fillte thart ar mhuineál an aimiréil. Osclaíodh liopaí le cuireadh:
  - Má tá an tíogair tú, ansin tá mé réidh fiú le haghaidh ifreann! Cé gur measa Paradise ná ifreann gan tú, a samurai mo ghrá.
  Bhrúigh Yamamoto an bhean ar shiúl go tobann agus scairt:
  - Anois, ní mór dom achoimre a dhéanamh ar thorthaí an ruathar ar an APSS le admirals eile, chomh maith le fáil amach conas atá rudaí ar an talamh. Níl aon am chun taitneamh a bhaint as pléisiúir na mban. Tuigeann tú: am ar bith! Ní ghlaoidh mé ort ach tráthnóna. Dála an scéil, ní chuireann gearrtha cúng mo shúile agus an craiceann buí isteach orm.
  Armstrong rollta a cromáin.
  - Ní! A mhalairt ar fad! Mar sin fiú níos rómánsúil agus neamhghnách! Is Seapánach tú, is Meiriceánach mé: cine buí agus bán, aingeal agus deamhan! Tá an chodarsnacht seo dÚsachtach! Is breá le formhór na mban an bunaidh agus ní maith leo an chuid eile.
  Doirt Yamamoto dó féin leath gloine de mhaithe measctha le "Ginn" agus, slogtha i gceann thit swoop, relaxed:
  - I ndáiríre, shíl mé go raibh mná níos coimeádaí ná fir. An bhfuil go leor fionnachtana eolaíocha déanta ag baineannaigh?
  Chaith Armstrong a ceann agus chroith sé a gruaig fhionn, dúirt:
  - Is é an fionnachtain is tábhachtaí do bhean fionnachtain fear nua, ach amháin ar an gcoinníoll gur leabhar é, ní raidió! Agus nach cainteoirí iad samurai!
  Bhí trill hysterical de clog, flashed solas glas. Doirt an t-aimiréal leath gloine eile dó féin, snort i Rúisis, agus d'ith líomóid smeartha le mil. Ligh sé a bheola agus thaispeáin sé gilitín claíomh samurai:
  - Mharaigh mé go pearsanta níos mó ná céad duine, ar a laghad fiche acu mná óga! Beidh tú a bheith ar an is áille de na híospartaigh.
  Bhagair Armstrong, ag gobadh amach teanga corcairdhearg Yamamoto:
  - Tá triúr mac agam agus déanfaidh siad díoltas ort féin agus ar do theaghlach, Aimiréil!
  Ní raibh an chuma ar an scéal go raibh Yamamoto ciontach in aon chor.
  - Thug sí breith do thriúr leanaí ...
  - Cúig! Ceartaigh Amstrong.
  Go háirithe cúig! Agus choinnigh an cailín waist?
  Chaith an bhean a cos thar a muineál:
  - Is Meiriceánach mé agus deir sé sin go léir!
  Chlaon Yamamoto agus hissed:
  - Anois beidh buachaill ag teacht chugat, tá sí ina Trodaire ninja an-láidir. Freastal air ar an gcaighdeán is airde. Tuig?!
  Chlaon Armstrong comhaontú.
  - Is breá liom daoine óga... Tá súil agam go bhfuil sé dathúil?
  D'fhreagair na Seapánaigh go muiníneach:
  - Níos mó fós! Beidh tú mhaith é!
  Agus d'fhág go daingean an cábáin. Ina áit sin, bhí buachaill le feiceáil beagnach láithreach. Breathnaíonn sé timpeall trí bliana déag nó ceithre bliana déag d'aois, an-matánach, cosnochta agus ag caitheamh shorts. Tá sé an dathúil, le gruaig fionn.
  Bhí áthas ar Armstrong... nach mbeadh uirthi déileáil le seanchúinse éigin.
  Ach d"fhéach an buachaill go feargach agus go hachomair air i mBéarla:
  - Faigh undressed!
  Rinne an bhean aoibh agus dúirt:
  - B'fhéidir beagán níos rómánsúil!
  D'fhreagair an buachaill ag slapping di san aghaidh. Leic an bhean dóite. Chlaon an spiaire go trom agus thosaigh sé ar a cuid éadaí a bhaint. Faraoir, ní tús an-geallta.
  Scaoil an buachaill a fhiacla, chaith sé a shorts amach, agus nocht sé foirfeacht fireann meáchain.
  Hissed sé, ag gáire:
  - Luí síos!
  Le osna, luigh Lady Armstrong ar a druim agus scaipeadh a cosa. Chuaigh an buachaill faoi bhrú agus é an-rudely isteach inti, agus thosaigh sé ag casúr cosúil le gunna meaisín. Gan focail, gan focail saor in aisce,. .
  Bhí an spiaire ina fraochÚn taithí cheana féin, agus ní raibh sí gortaithe. Ar a mhalairt, tá jolts géar beagnach taitneamhach. Mar sin spreag siad í, agus thosaigh fochla Véineas ag líonadh le taise. Ansin thosaigh sé suas go hiomlán, agus bhí éisteacht le moans voluptuous.
  Tógtar na mban garbh, ach is pléisiúr é seo freisin. Agus anseo tá tú clúdaithe ag tonn de orgasm.
  Stopann an buachaill ag pógadh go tobann, rug sé an ghruaig ar Mhuire Armstrong le forneart, agus lúbann sé síos nocht chun a foirfeachta. Osclaíonn an spiaire a béal agus buaileann an scaird a teanga. Ní hé an chéad uair ach an oiread. Agus tá an gruel bán ón mbuachaill milis, agus an-taitneamhach don bhlas. Luíonn Armstrong a bheola le fíor-phléisiúr.
  Ansin leans an ninja óg é féin i dtreo a bosom lena aghaidh, agus tosaíonn ag obair go selfless. Casann Armstrong le tonn eile eacstais agus roars mar bíosún i seamlas. Caithfidh sí foirfeacht a ghabháil lena béal scarlet. Agus a bheith ag obair le teanga bándearg. Go dtí go brúchtann an tobair bán agus milis arís.
  An oiread sin spraoi. Agus tá an ninja óg, matáin, agus fionn gan staonadh. Tá a fhuinneamh do-tomhaiste agus thar fóir. An Trodaire oirirc seo agus an fathach leaba. Agus gruaig fionn ... Just a bhfuil gach rud Super agus an rang is airde.
  Chuaigh an E-50 deisithe chun catha. Mar sin féin, bhunaigh na Rúisigh daingnithe go leor, agus bhí ar na Gearmánaigh cosaintí a shárú go domhain. Rinne laochra an ceallraí a scriosadh go modhúil.
  Las Gerda, ag briseadh an gunna Sóivéadach, agus ansin le gáire ina glór dúirt:
  - Buailfimid daoine, agus buailfimid na buicéid!
  Chan Charlotte a gcuacha copair-dearg amach:
  - Tá muid, ó, robálaithe! Robálaithe!
  Agus an cnaipe luamhán stiúrtha á brú lena méar lom, sheol sí teilgeán, ag briseadh buncair na Sóivéide.
  Agus ansin d'fhás Christina go bodhra:
  - Bang Bang! Agus tá tú marbh! Na mairbh! Na mairbh!
  Agus brúann sé cos galánta freisin le méar lom, ag cur an namhaid chuig cnag.
  Agus ansin bhí Magda. Seo é an cailín. Brúnn sé an luamhán stiúrtha freisin le bharraicíní a choise lom, agus mar a bhuaileann sé.
  - Ó, cibé duine a fheiceann sinn beidh sé gasp láithreach!
  Gerda suairc, chroitheadh a cíocha iomlána, bhuail sí ar na ceithre cinn is tríocha, agus d'éirigh léi:
  - Agus do dhuine beidh sé boladh friochta!
  Bhrúigh Charlotte a méar loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha, agus rinne sí smideadh mar a bheadh gealbhan:
  - Agus coinnímid rud éigin inár n-uchd!
  Strac Kristina gunna Sóivéadach le blaosc agus mheirg, smacking a liopaí scarlet:
  - Ná tar in aice linn...
  Bhrúigh Magda an cnaipe lena méar lom freisin. Shéid sí tríocha ceathair agus yelped:
  - Ná tar in aice linn!
  Agus casfaidh Gerda, an beithíoch ionsaitheach seo, a bhfuil gruaig fhionn air, casúr le teilgeán freisin, agus pléascfaidh na ceithre cinn is tríocha mar shrón dornálaí faoi dhorn pollaire. Agus beidh an laoch whine:
  - Maróidh muid é!
  Agus arís pléascfaidh na cailíní i deora agus shoot, gan aon aiféala nó sos.
  Ghlac Charlotte go fonnmhar:
  - Is robálaí iontach mé...
  Agus freisin conas a bhuaileann sé howitzer Sóivéadach. Ní raibh ach páirteanna ag eitilt i dtreonna difriúla.
  Tá Christina ag screadaíl. Agus é ag brú a mhéar lom ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus an chirps:
  - Agus tá iníon na deamhain marbh!
  Déanann Magda tairne freisin trína cosa lom a bhrú ar rud buailte, briseann sí umar Sóivéadach agus tugann sí amach:
  - Agus ní measartha!
  Gerda nocht a cuid fiacla, lasadh a cuid fiacla. Shamhlaigh sí fear óg dathúil. Chomh brawny, Lúthchleas Gael, le faoiseamh muscle, agus foirfeachta firinscneach mór. Agus mar a chlaon sí anonn agus fillte a liopaí scarlet timpeall a chroí, jade bíogach. Cé chomh delicious é, cosúil le uachtar reoite seacláide. Agus an t-uachtar reoite seacláide sin a líonn tú amach le do theanga. Agus tá sé chomh deas, chomh spreagúil.
  Ó, cé chomh deas má théann fear óg eile isteach léi ón taobh thiar. Agus rachaidh an tslat pulsating, jade isteach i bhfochla tais na Véineas. Agus cé chomh iontach is atá sé.
  Chroith Gerda fiú le languor. Cé chomh suairc agus aoibhinn ba chuma léi.
  Scaoil an cailín an gunna Sóivéadach. Agus chrom sí go fonnmhar, ag stampáil a cos lom:
  A bhuachaillí, is fút féin atá sé...
  Bhuail Charlotte freisin agus bhris sí umar na Rúise, agus í ag blathers, ag croitheadh a busta iomlán:
  - Sábháil an domhain ó thine!
  Chroith Christina a cuid gruaige copar-buí. Rinne sí gáire fiery, chirping:
  - Táimid ar son na síochána, ar son cairdeas, ar son aoibh gháire an domhain ....
  Chuir Magda cliceáil ar an luamhán stiúrtha lena méar nocht. Bhris sí umar na Sóivéide agus d"fhás sí:
  - Le haghaidh cruinnithe croíúil eatarthu!
  Bhí cuma an-cheolmhar ar na laochra. Agus conas a nocht siad a gcuid fiacla. Agus tá siad wink agus squeal.
  Samhlaíonn Charlotte fear freisin. Óga, ach le féasóg. Mar caresses sé a cíoch. De réir mar a chuireann féasóg tic leis an chliabhrach, ritheann gruaig chatach thar sútha talún aibí na clúidíní. Agus tic sé í, agus póg a cíoch. Cuir ciorcal timpeall ar an nipple milis, mil le do theanga. Is é sin an idyll. Agus má bhuaileann an fear fós a theanga isteach i bhfochla Véineas. Cén blas!
  Shoots agus squeals Charlotte:
  - Agus beidh an claíomh a bheith géar!
  Ar ndóigh, déanann na cailíní, cé go bhfuil áilleacht, gníomhas salach - maraíonn siad saighdiúirí Sóivéadacha. Ach múintear iad mar sin ón luath-óige. Is mac tíre neamhthrócaireach iad.
  Agus is dóigh leo go bhfuil an ceart acu. Tá an tógáil agus an dearcadh céanna acu. Thosaigh na cailíní ag troid ar ais i gceann daichead, cuid dá gcathlán "mac tíre", fiú níos luaithe. Agus cuimhnigh go neamhdheonach na chéad chéimeanna. Nuair nach raibh tú ach sé bliana déag. Agus bhí cuma iontach, álainn rómánsúil ar gach rud timpeall.
  Mar sin féin, tá siad fós sách óg!
  D"eitil dhá dhosaen eitleán Sasanach thar na cailíní faoi cheilt, is dócha nár thug siad aon rud faoi deara, agus bhí siad ag tosú ag tuar taobh thiar de na spéire cheana féin, nuair a chualathas fuaimeanna amhrasacha nua go tobann. D'ordaigh Madeleine:
  Luigh gach duine síos agus ná bog!
  Reoite na cailíní, bhí siad ag fanacht le rud éigin. Agus ansin tháinig iompróirí éadroma agus trucailí le feiceáil ón taobh thiar den dumhcha. Judging ag an dearadh, táirgeadh Béarla agus Mheiriceá. Bhog siad go mall i dtreo príomhchathair na Túinéise. Bhí Madeleine beagán tógtha. Chreid sí go raibh an líne tosaigh fós i bhfad ar shiúl, rud a chiallaíonn nach mbeadh am ag na Breataine láithriú go fóill. Nó in áit, níor chóir dóibh a thaispeáint suas. Agus ansin tá colún iomlán. Cé go bhfuil, b'fhéidir, níos lú ná cathlán ... Cé hiad féin, tá grúpa cath de shaghas éigin, ag seachaint na bhfásach gan tosaigh leanúnach, ag iarraidh rummage tríd an gcúl. Dealraíonn sé go bhfuil sé loighciúil, cé go bhfuil sé éasca le teicneolaíocht iad a fheiceáil sa bhfásach. In aon chás, ní mór duit a tharchur chuig do chuid féin ar an raidió, ach ná tine a oscailt. Thairis sin, níl ach céad acu, agus tá níos mó ná trí chéad Sasanach!
  Dúirt Gerda le Charlotte:
  - Tá Béarla acu! Seo an chéad uair dom iad a fheiceáil gar!
  D'fhreagair an cara rua, agus é sách neirbhíseach freisin:
  - Ní dhéanfaidh aon ní speisialta! Agus tá an oiread sin blacks ina measc!
  Go deimhin, bhí ar a laghad leath de na Breataine blacks. Agus bhog an colún go mall, agus bhí na blacks fós howling rud éigin ... Tá siad ag éirí níos dlúithe agus níos dlúithe ...
  Ansin níorbh fhéidir nerves ceann de na cailíní é a sheasamh, agus bhuail sí le gunna submachine. Sa soicind chéanna, d'oscail an chuid eile de na laochra tine, agus Madeleine coirt belated:
  - Pli!
  Baineadh roinnt dosaen Sasanach amach láithreach bonn, chuaigh ceann de na trucailí trí thine. D'oscail an chuid eile de na Breataine tine gan idirdhealú. Ghabh Madeleine an nóiméad agus d'èigh:
  - Caith grenades maslacha le chéile!
  Caitheann cailíní ó chathlán SS mionlach "She-wolves" grenades i bhfad agus go cruinn. Agus go bhfuil siad oilte ó óige, agus chuaigh siad freisin trí theicníc speisialta. Seo é nuair a bhíonn tú ag traenáil le sruth, beagán moille leis an chaitheamh agus tú le scaoileadh. Chaith Gerda agus Charlotte a gcuid bronntanais freisin. Agus tá na Briotanaigh corraithe agus bun os cionn ... Tá sé greannmhar. Shoot siad go randamach, agus na blacks yell fós i dteanga dothuigthe. Seo chugaibh cúpla scumbas...
  Agus caitheann Gerda agus caitheann, agus é ag canadh freisin:
  - Is tromluí é daltaí an SS! Léim amháin - buille amháin! Tá muid sí-wolves - is é ár modh simplí! Ní maith linn an cat a tharraingt faoin eireaball!
  Fásann Charlotte freisin mar fhreagra. Na urchair fired ag a shatter i blúirí den cloigeann. Agus gouge siad amach na súile. Seo fear dubh amháin scanraithe, mar a bheidh sé bayonet a pháirtí fionn sa taobh. Spitfidh sé fuil mar fhreagra. Charlotte ag canadh:
  - Aingil ifreann ghruama réaltach! Dealraíonn sé go scriosfar gach rud sa chruinne! Is gá eitilt isteach sa spéir le fabhcún tapa! A chosaint ó bhás an anam!
  Gníomhaíonn na Breataine ar bhealach neamheagraithe, is saighdiúirí coilíneacha an chuid is mó díobh: Negroes agus Indians, hArabaigh. Titeann siad, ag reo, nó, ar a mhalairt, léimeann siad suas go géar agus tosaíonn siad ag ruaigeadh cosúil le giorriacha buile. Mar sin féin, shootann na cailíní go cruinn, agus na grenades, cé nach bhfuil na blúirí ag eitilt i bhfad, ach go dlúth! Anois níl mórán naimhde fágtha. Bíonn Madeleine ag screadaíl as Béarla, tá a glór chomh bodhra glórach sin nach fiú píosa béil uait:
  - Géilleadh agus déanfaimid do shaol a shábháil! I mbraighdeanas beidh bia maith, fíon agus gnéas agat!
  D'oibrigh sé láithreach agus ós rud é go bhfuil siad ag tabhairt suas cheana féin ... Lámha suas agus ...
  Bailíodh caoga príosúnach, agus gortaíodh a leath díobh. D'ordaigh Madeleine:
  - Maraigh an lucht créachtaithe!
  . CAIBIDIL #6
  Mar sin féin chuaigh Stalenida Pavlovna isteach i gcath mhíchothrom le grúpa cailíní. Níl na fórsaí i ndáiríre mar an gcéanna ... Ach d'ionsaigh na laochra iompar an Fritz. Níl sé chomh armúrtha go mór agus níos leochailí.
  Cosnochta, cailíní leath-nocht chuir tine ar na Naitsithe. Tar éis dó a bheith buailte, chuaigh an t-iompróir trí thine. Ansin, bhuail na laochra iompar eile amach. Rinne sé deatach agus crack. Rinne an tríú iompróir pearsanra armúrtha iarracht imeacht. Ach leag Natasha amach é le tosaitheoir grenade gafa. Tar éis sin, críochnaíodh mastodon beag.
  Thosaigh laochra ina dhiaidh sin ag piocadh suas trófaithe. Léirigh Oksana an grenade sruthlínithe le gáire:
  - Leagan Gearmáinise!
  Victoria, ag baint úsáide as a cuid fiacla, exclaimed:
  - Agus tú ag féachaint ar Negros!
  Go deimhin, i measc na marbh bhí blacks, agus Indians, agus hArabaigh! Níl ach cúpla bán ann. Thóg na laochra na hairm ó mhairbh. Rinne siad a gcuid pócaí a ruaigeadh freisin ag lorg airgid. Bhí marcanna Gearmánacha ar pháipéir agus ar bhoinn mhiotail freisin.
  Go dtí seo, tá an marc fós ar an airgeadra is cumhachtaí ar domhan. Agus fiú tar éis an conquest na hAfraice le tacaíocht ór.
  Na laochra, ag bualadh a gcos lom, chiseled, goideadh na corpáin. Agus luchtaithe síos le hairm.
  Ansin chuamar ar ais go dtí an foraois. D'iarr Stalenida ar an gceathrar:
  - Bhuel, conas? An ndeachaigh tú?
  Bhrúigh Victoria a cófra amach agus d"fhreagair go bródúil:
  - Sea, rith muid beagán, ach níl aon rud speisialta ...
  Mhol Stalinida:
  "B"fhéidir gur féidir linn scoilt suas arís agus dul soir?"
  Mhol Natasha go measartha:
  - Agus má chruthaíonn tú díorma páirtíneach?
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Níl ... Tá ordú dúinn cúlú, taobh thiar den líne tosaigh. Dála an scéil, cad atá ar eolas agat faoi chúrsa na troda?
  D"fhreagair Veronica le osna:
  - Go dtí seo, rud ar bith ... Níl aon raidió againn, níl aon ...
  Chuir Stalenida isteach, ag rá go dáiríre:
  - Beidh an cogadh fada agus crua. B'fhéidir nach mbeidh gach duine in ann maireachtáil air. Sa chás seo, ba cheart dúinn ...
  Bhí an misneach ag Veronica cur isteach:
  - Cuimhnigh Dia?
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Is cumannach agus aindiachaí mé ... Agus deir eagna tíre fiú: muinín i nDia agus ná déan botún duit féin!
  Rinne Victoria squeak:
  - Thit an cailín seo faoi thionchar dóp creidimh. Agus is dóigh liom mar sin: nach bhfuil i nDia ach illusion, ach is illusion an-dochar é seo, cuireann sé bac ar an intinn!
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Meas ar chreideamh duine eile Vic... Go ginearálta, ar ndóigh, is iad na creidmhigh a chaithfidh a chruthú go bhfuil Dia ann!
  Stampáil Natasha go feargach a cos nocht agus d"fhreagair:
  - Agus cad atá ann a chruthú! Má admhaíonn Dia go bhfuil beagnach an domhan ar fad gafa ag na faisisteacha, ansin cén cineál Dé é seo!
  D"fhás Victoria go géar.
  - Bhuel, a chruthú go bhfuil Dia Vera. Seachas an argóint ramhar go gcaithfidh gach rud a bheith ina chéad chúis!
  Strain Veronica a forehead, chuimil sí bonn lom, beagán fola-dhaite ar an bhféar agus thug amach:
  - Bhuel, a mhíniú nach raibh aon saol, ach d'fhorbair sé agus fiú fear le feiceáil?
  Dúirt Steelenida go bog:
  - Teoiric na héabhlóide... Téann gach rud ó simplí go dtí níos casta agus níos foirfe. Agus tá sé seo cruthaithe ag sraitheanna geolaíochta a bheith ann. - Rith bean óg a ladhar lom trasna an fhéir agus chrom sí. - Anseo, mar shampla, tá tréimhsí geolaíochta éagsúla ann, agus déantar é seo a mheas de réir iontaisí.
  Veronica shrugged.
  "Ní saineolaí ar Chríochas mé. Agus ní bhfaighidh tú leabhair den sórt sin sa USSR. Ach tá oibreacha thar lear áit a gcruthaítear, i ndáiríre, nach bhfuil an eolaíocht contrártha le reiligiún. Agus achoimre ar an mbonn eolaíoch chun staidéar a dhéanamh ar an mBíobla. Go háirithe faoin Bhíobla tuar!
  Rinne Victoria gáire agus dúirt:
  - Déantar na tairngreachtaí seo go haisghníomhach. Níl aon lámhscríbhinní den Bhíobla agus den Sean-Tiomna níos sine ná an deichiú haois AD. Mar sin níl aon bhealach a chruthú ar an tuar!
  Dheimhnigh Natasha go bríomhar:
  - Cinnte mar sin... Gan Chreideamh, tá do chreideamh bunaithe go príomha ar chreideamh dall agus...
  Mhol Victoria go héasca:
  - Eagla roimh bhás! Cad speculates aon reiligiún!
  Shrug Veronica a guaillí agus d'fhreagair sí:
  Cén fáth nach bhfuil eagla an bháis ar aindiachaithe? Agus go bhfuil rud éigin eile le súil acu?
  Bhuail Victoria craobh cosnochta, bhris sí é agus mhol:
  - Bhuel, mar shampla, is féidir linn a chreidiúint i an aiséirí ag an chumhacht na heolaíochta. Agus tá sé seo iontach freisin!
  Chas Natasha a súile agus dúirt go brionglóideach:
  - Sin é! Samhlaigh todhchaí cumannach. Níl aon airgead ann, ach flúirse earraí in aisce. Lena n-áirítear gluaisrothair ar féidir leat eitilt isteach sa spás. Agus déantar aon tháirgí - cácaí, uachtar reoite, pineapples, cearca coill, agus mar sin de a fhás go sintéiseach. Robots i ngach áit. Ní oibríonn daoine ach dhá uair sa lá, agus ansin ní thugann siad ach orduithe do na meicníochtaí. Agus i lá.
  Na cailíní, ag caint, shiúil, a thomhas gach rud lena chosa lom. Tá siad luchtaithe le gunnaí meaisín éagsúla agus bazookas. Dosaen áilleacht ar fad.
  Agus lean Natasha ag rá:
  - Agus an tionscal siamsaíochta is saibhre. Ach pléisiúir. Mar shampla, teilifíseáin dath, agus tú ag féachaint láithreach dosaen cartúin. Agus a lán de na nithe. Meaisíní Sliotán, cluichí ríomhaireachta, róbait éagsúla... Agus fiú straitéisí. Cosúil, mar shampla, tá tú ag imirt mar Stalin agus defeat Hitler. Fiú má tá acmhainneacht an domhain ar fad aige....
  Lean Victoria ar aghaidh go aislingeach, do Natasha:
  Agus tá na tithe chomh hálainn. Tá teachín ag gach ceann acu le tobair agus gairdín. Agus mura bhfuil go leor áit do dhaoine ar an Domhan, ansin áitíonn siad Véineas, an Ghealach, Mars agus pláinéid eile. Go háirithe, cruthaíodh spásárthaí le luasanna superluminal, nó fiú busanna aistrithe náid. Seo é nuair a théann tú ar an mbus, agus iompraítear tú chuig an spás amuigh, nó fiú saol eile. Seo mar a bheannaíonn centaurs, nó elves iontach, leat. - Rug an cailín ar dragonfly ina pailme, thug chun a cluas é, agus ag éisteacht, lean ar aghaidh ag labhairt. - Agus mar shampla, an iontais na hinnealtóireachta géiniteach. Níl aon aois ann. Breathnaíonn gach fir nach sine ná fiche, chomh maith le cailíní. Gach sláintiúil agus matáin, le boladh taitneamhach, úr. Tá cailíní i gcónaí sláintiúil, gan menstruation. Seans nach mbeidh gá le leanaí a iompar, go dtógfar iad i gcibear-bhroinn.
  Thacaigh Natasha leis seo le gáire:
  - Agus beidh na crainn le feiceáil, ar a bhfásfaidh milseáin, uachtar reoite, súracáin, cácaí - cosúil le torthaí. Agus is féidir iad a ithe gan braon saille. Agus beidh áthas ar gach duine gluaisteáin nua a bheith agat ar féidir leat eitilt. Agus chuig mór-roinn eile agus go Mars, agus go dtí réaltra in aice láimhe fiú!
  Mhol Steele:
  - Agus ansin beidh daoine a bheith difriúil, le superpowers. Beidh sé seo, ar ndóigh, ina móide. Agus beidh na mairbh a aiséirí, agus ní bheidh siad cuimhneamh gur chreid duine uair amháin i scéalta Bhíobla!
  Bhrúigh Victoria agaric eitilt lena cos nocht agus d"fhás sí:
  - Sea, cinnte! Bhuel, i ndáiríre, cad a dhéanann an Bíobla gealltanas? An bhfuilimid ag teacht go dtí an druma fiú, nó in áit fuaimeanna an orgáin? Agus ní bheidh feoil ann fiú!
  Leath Veronica a lámha agus dúirt:
  - Cad é do thuiscint? Ach sna Scrioptúr Naofa, ní luaitear an luach saothair go cinnte. Agus táimid ag tógáil ar an druma, is tuairimíocht é seo!
  Victoria giggled agus bhfostú amach a teanga. Tar éis di a thabhairt faoi deara:
  - Bhuel, tá ... Agus cad a tharlóidh ann? Rud gan pheaca? Agus cad faoi thoil saor in aisce, conas gan é?!
  D'fhreagair Veronica go ciúin, ag caolú a súile beagán:
  - Fanfaidh toil saor in aisce, ach ní bheidh aon pheaca ann. - Chuimil an cailín a cos lom ar an gcaonach agus lean sí. - Beidh sé indéanta mar go mbeidh daoine fuath pheaca. Níl gach duine, ach an righteous shábháil. Ciallaíonn sé seo, nuair a bhaintear Satan agus fachtóirí greannaitheacha, caillfidh peaca a tharraingteacht agus laghdóidh sé comharthaí athfhriotail.
  Victoria whistled, bhog sí sÚil lom, cruinn isteach sa stoc de beithe. Agus dúirt sí go bog:
  - Agus conas is féidir leat fuath pheaca, má thugann sé an oiread sin pléisiúir. Anseo, mar shampla, le fir, go háirithe na cinn óga. Nuair a chosnaíonn siad thú, nuair a chuireann siad tic ort, nuair a shuathfaidh siad do shála. Tar éis an tsaoil, is mór an pléisiúr é teagmháil na gcomhlachtaí matáin a bhraitheann. Agus deir tú gur peaca é!
  Bhí fearg ar Veronica:
  - Agus tá sé mímhorálta gnéas a bheith agat le fir éagsúla!
  Dúirt Steelenida go feargach:
  - Le bheith macánta, ní puritan mé ach an oiread, ach ... Fós féin, tá cód morálta cumannach ann agus ba cheart iarracht a dhéanamh é a urramú. Agus ná bréag síos faoi gach duine a beckons!
  D'fhreagair Victoria go dána:
  - Is maith liom a bheith gníomhach. Agus is maith liom fir a chuardach agus a mhealladh mé féin. Ansin déan grá dóibh ar an mbealach is mian leat. Nach álainn sin. Bhuel, cén fáth ar chóir dúinn a bheith measartha, in ionad ár bhfear a chumadh dúinn féin!
  Dúirt Stalin go fuar:
  - Le do chuma nach bhfuil sé deacair! Ach tar éis an tsaoil agus a mharú, tá tú i bhfad!
  Rinne Victoria iarracht an comhrá a atreorú beagán:
  - In aon chás, tá a fhios agat an todhchaí cumannach, daoine saor in aisce agus ciallmhar, i bhfad níos fearr ná an riail Dé, ag ceadú an bua an fhaisisteachais, nó daonnachta báite i tuile. - Bhrúigh an diabhal fial an stól buaf agus coise loma coise deise aici agus lean ar aghaidh. - Ní maith liom go pearsanta a bheith i mo chónaí i ríocht anfhlaith a ghlaonn na Giúdaigh ar a mhuintir, agus conas a tharlaíonn sé gur strainséirí an chuid eile?!
  D'fhreagair Steelenida go dáiríre:
  - Is féidir leat a mhaíomh mar gheall ar an aigne níos airde ar feadh i bhfad, ach sa Bhíobla ... An bhfuil sé loighciúil a mheas ina revelation Dhiaga?
  D'fhreagair Victoria go muiníneach:
  - Ar ndóigh ní! Cruálacht an tSean-Tiomna, pacifism míréasúnta an Nua - shannadh pribhléidí do dhaoine amháin ... Nach áiféiseach é?
  Bhuail Veronica an stumpa lena méar loma agus í ina crá. Chuaigh sí i bpian agus d"fhreagair:
  - Mar sin, tar éis an tsaoil, a deir Pól: Is é ár dteagasc ina bhac do na Giúdaigh, madness do na barbarians! Ní féidir le aigne pheacach é seo a thuiscint!
  Rinne Victoria gáire agus dúirt i nguth líofa:
  - Ní féidir an Rúis a thuiscint leis an intinn,
  Ní féidir é a thomhas le harsín coitianta...
  Tá éirí speisialta aici -
  Ní féidir le duine a chreidiúint ach sa Rúis!
  Dúirt Steelenida, ag ardú a malaí go géar:
  - Agus anseo Rúis roimh Chríostaíocht. Na milliúin, chreid na céadta milliún duine i nDia. Ina measc bhí aigne den scoth. Ar nós Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Agus bhí a gcúiseanna féin acu lena chreidiúint. Táimid, ina dhiaidh sin, i gcoinne seachmaill! - Bhuail an bhean óg craobh tite lena cos láidir, lom, bhris sí é agus lean ar aghaidh. - Tá muid ag cloí le aindiachas eolaíoch agus creidimid go bhfuil gach duine gabha a sonas féin! Agus nach bhfuil sé riachtanach chun a chreidiúint go mbeidh an dea-uncail Íosa teacht agus gach duine a thógáil, a réiteach ár gcuid fadhbanna go léir! Teastaíonn bainistíocht eolaíoch ar an bpláinéad seo agus leathnú isteach sa spás! Agus ná déanaigí gach uile shórt dóchais d'áiteanna neamhaí, nó d'iaranna!
  Bhí Victoria ag gáire agus ag caoineadh:
  - Agus ní dhiúltóidh mé don harem fireann!
  Dúirt Steelenida go géar:
  - Bhuel, tá tú dearg-ruadh agus licent... Cé a d'ardaigh tú?
  D'fhreagair Victoria go magadh:
  -Nuair a athair Carlo, agus nuair a aon duine ar chor ar bith!
  Bhuail Stalenida an cuileán lena dhorn agus rinne sé hiss ar:
  - Tá sé le feiceáil ... Mura bhfuil aon Dia ann, ní chiallaíonn sé seo ar chor ar bith gur chóir go mbeadh duine vulgar agus dissolute!
  D'fhreagair Victoria go macánta:
  - Cosúil! Tuigeann tú mar é!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - D'fhógair Cumannachas comhionannas an dá ghnéas. Agus ciallaíonn sé sin an ceart atá ag bean fear a lorg í féin. Mar shampla, is dóigh liom go bhfuil sé gnáth go leor fear a roghnú a thaitníonn leat! - Bhuail an cailín an muisiriún péisteanna lena cos lom agus lean ar aghaidh. - Agus tá sé gnáth go leor chun grá guys éagsúla ag an am céanna. Tar éis an tsaoil, tá siad difriúil agus cuireann gach ceann acu cúram ort ar bhealaí éagsúla, rud atá an-deas!
  Dúirt Veronica go bog é:
  - Beidh tú sruthán i ifreann ar a leithéid de óráidí agus gníomhais!
  Rinne Steelenida gáire agus dúirt:
  - Níl moráltacht an chumannachais chomh dian leis an gceann Críostaí. Agus má iompraíonn tú féin mar seo, ansin... is dóigh liom nach mbuailfidh tú le faomhadh! Nach bhfuil gach duine againn ... drúthlann!
  Dúirt Victoria go dáiríre:
  - Cén fáth hypocrisy pórú? Chuir an Chríostaíocht seo srianta éagsúla ar mhná. Lena n-áirítear, mar an toirmeasc, grá níos mó ná fear céile amháin. - Bhuail an diabhal ruadh go feargach an cnap lena chos nocht, chaith sí níos airde é. Agus lean sí. - Agus communism proclaimed nach bhfuil aon Dia! Agus ciallaíonn sé sin go bhfuil gach rud ceadaithe! Agus is féidir linn bean a bheith ina n-éan saor in aisce ar thóir an ghrá. Ag roghnú na fir sin a sheachadann pléisiúir i bhfad níos mó. Agus is é seo an pointe is mó!
  Chroith Stalenida an ceann dearg lena hinnéacs:
  - Ní hé seo an rud is mó don bhall Komsomol! Go ginearálta, is é an rud is tábhachtaí ná seirbhís don athardai agus cúis Lenin. Agus ní an cuardach le haghaidh pléisiúir don chomhlacht! Ní mór duit é seo a thuiscint!
  D"fhreagair Victoria go himníoch:
  - Is beithíoch mé agus leaba i gcath! Mar sin, ná gearán a dhéanamh liom!
  Scig an diabhal ruadh:
  - Is sár-chailín mé!
  Chuir Veronica isteach go timid:
  - Is é an mhoráltacht an Cumannachas agus an Chríostaíocht amháin: an duine nach bhfuil ag obair, nach bhfuil sé ann!
  Thaispeáin Victoria eolas ar an mBíobla:
  - Agus dúirt Íosa: ná bíodh imní ort faoi do arán laethúil ... Bí cosúil le héin na foraoise.
  Dúirt Stalenida go láidir:
  -Rugadh Cumannachas go príomha ar an séanadh na luachanna Críostaí. Agus tá roinnt comhthreomhar is féidir go leor. Mar sin tá bratach dhearg ag na Naitsithe freisin, mar atá againne!
  Bhrúigh Victoria an t-eitilt agaric lena cos lom, chuimil sí a sála lom, cruinn ar an gcaonach agus dúirt:
  - Tá cánacha móra ag an Tríú Reich ar chaipiteal príobháideach, agus céatadán ard de mhaoin an stáit. Tá sóisialachas páirteach acu, ach pribhléidí do na Gearmánaigh! - Ghearr an cailín duilleog as beithe, agus rinne gáire, leis. - Go ginearálta, faoi chreideamh, tá amhrán greannmhar agam. Ar mhaith leat dom é a dhéanamh?
  Chlaon Stalenida a ceann geal go toilteanach, leag sí síos brainse lofa lena cos lom, galánta, agus chrom sí:
  - Can bláth, ná bíodh náire ort!
  Agus sheinn Victoria go fonnmhar;
  Cad a bhí i gceist ag an Tiarna?
  Sé, ina gcónaí i gcéin uafásach ...
  Nuair a tugadh an t-ordú oibre,
  Ionas nach bhfanfaimid i mbrionglóid.
  
  Cé go bhfuil feisteas ríoga iontach,
  Ach níl aon duine níos géire ann....
  Cruthaíonn an bhochtaineacht pointe-bán -
  Is é ár saol na fulaingthe eipiciúil!
  
  Agus ní hé Adam atá an locht
  Fear simplí Sóivéadach, Rúiseach ...
  Shiúil nocht, gan náire a cheilt,
  Cosúil le proletarian faoin tsarism!
  
  Thug Dia bia dó - teorainn,
  Féarach i ngan fhios do na forcanna ...
  Agus más mian leat níos mó, beidh tú buailte!
  Agus ól le pailme do láimhe gan buidéil.
  
  D'fhulaing Adam a leithéid de chinniúint,
  I roinnt Paradise creepy, leadránach!
  Ach d'eitil an nathair ar a sciatháin,
  Thuig sé: fulaingíonn duine ...
  
  Tá bealach le fáil amach as na toir,
  Tóg cathair, a thabhairt sliocht!
  Ionas nach rachfá tríd an téarma grove,
  Uaireanta is gá duit perfidy!
  
  Ghoid mé an eochair draíochta ó Paradise saor in aisce,.
  Gnáthamh Eden a fhágáil ...
  Anseo gheobhaidh tú aisling cailín
  Ar a laghad is féidir leat bás a fháil sa domhan thíos!
  
  Sea, ar ndóigh tá an baol ann, a bhuachaill,
  Ní bronntanas é an pláinéad seo ...
  Ach beidh aithne agat ar choinsias, onóir,
  Agus gheobhaidh tú, tá a fhios do péire!
  
  Fuair Adam an eochair seo -
  D'oscail na geataí agus d'fhág Paradise.
  Do chaith an peacach a lán neart,
  Stepping ar chlocha na sléibhte móra ...
  
  Anseo feiceann sé an geata arís -
  Agus arís bhí an nathair sciathánach le feiceáil ...
  Dúirt sé: Is Sátan maith mé -
  D"oscail an bolt leis féin...
  
  Chuaigh Adam isteach agus feiceann sé -
  A leithéid de mhíorúilt péinteáilte...
  Cailín nocht taobh thiar den chnoc,
  Is mias órga é cuid de phoirceallán.
  
  Ach cé chomh maith
  Adam ní raibh an buachaill in ann cur ina choinne!
  Agus póg a béal
  Níos binne ná mil!
  
  
  D'fhreagair sí é -
  Cumasc coirp in eacstais stoirmiúil ...
  Ní hea, ná cuir mallacht ar Satan -
  Guys le feiceáil i pheaca!
  
  Phreab Dia amach as Paradise iad, ach...
  Tháinig an phláinéid a bhaile.
  Cé go bhfuil grian amháin ag daoine,
  Ach tháinig an sliocht na mílte!
  
  Sea, bhí sé an-deacair
  Tuilte, triomaigh agus geimhreadh.
  Ach is maidhm chumhachtach an aigne,
  Fear tar éis éirí créatúr láidir!
  
  Conas is féidir aingeal eitilt
  Conas a scriosann sléibhte deamhan faoiseamh!
  Cruthaigh bóthar, áit a bhfuil an cosán -
  Teacht ar aon phointe ar an talamh.
  
  Agus tá spás spáis uait -
  Beidh muid in ann a conquer freisin.
  Mar sin ní pianbhreith é ár bpeaca,
  Ní hea, ná labhair nonsense pop!
  
  Ná peaca - níl aon dul chun cinn,
  Gineann smaointe gluaiseacht!
  Freagra amháin ar an seanmóir:
  Ní gá dúinn duine eile Paradise!
  Bhuaileas le chéile na cailíní. Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil guth Victoria láidir, lán-fhuaim, an-taitneamhach. Agus bhí na laochra fíor-shuimiúil sa dán seo.
  Mhol Steelenida le gáire:
  - Nuair a bheidh an t-am ann, seinnfidh tú an t-amhrán seo ag an staidiam!
  Chlaon Victoria le haontú agus mhol sí:
  - Agus ag an am céanna beidh muid a cheadú an dámhachtain!
  An cailín dearg-haired giggled agus theastaigh chun siúl ar a lámha. Ach tá an iomarca arm aici.
  Bhí na cailíní ag siúl fada go leor agus bhí siad tuirseach. Shuigh síos chun lón a fháil. D'oscail siad trófaí bia stánaithe agus stobhach. Jaws tuillte go bríomhar. Tá na laochra go léir óg, sláintiúil, matáin.
  Dúirt Natasha le gáire:
  "I measc na ndaoine a mharaítear linn, is eachtrannaigh nach mór gach ceann acu. Tá na Gearmánaigh ag caitheamh arm eachtrannach inár gcoinne!
  Chan Victoria as áit:
  - Agus tá ár n-arm ar chlé, agus ár n-arm ar dheis ... Is maith dúinn troid le deoch!
  Bhreathnaigh Stalenida go géar ar an gceann dearg agus dúirt:
  - Is cailín spraíúil thú... Caithfimid thú a phósadh!
  Chroith Victoria a ceann.
  - Cén fáth fear céile? Is fearr dosaen lovers a bheith agat!
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Níl sé suimiúil cumarsáid a dhéanamh le fear amháin ar feadh i bhfad - bothers sé! Tá sé níos fearr nuair a bhíonn buachaillí éagsúla agat!
  Mhol Oksana:
  - B'fhéidir an chéad uair eile a thógfaimid príosúnach Gearmánach... Agus déanfaimid magadh air!
  Rinne Steelenida gig ar agus dúirt:
  - Bhuel, a chailíní atá airgtheach ... Agus ní dhéanfadh sé dochar dúinn an teanga a ghabháil!
  Agus Natasha ag baint a cuid fiacla go fíochmhar, dúirt:
  - Muzhiks, muzhiks... Tá tú an-, an-dona, ár muzhiks! A bhuachaillí! A bhuachaillí! Buailfear ár bhfear ag cailíní!
  Phléasc na cailíní amach ag gáire... D'ól siad beagán as na fleascáin alcóil caolaithe. Tá cúpla áilleacht snored fiú.
  Ach d"fhás Stalenida:
  - Eirigh! An té a chodlaíonn maróidh muid é!
  Léim na cailíní suas agus shín siad amach i teaghráin. Rattled siad a n-arm agus flashed a gcuid fiacla. Háilleachtaí taibhseach. Agus wink lena súile sapphire. Tá siad ag iarraidh beagán ar a laghad, ach cleasanna a imirt. Suigh ar chapall.
  Agus mar sin máirseáil arís agus stomp do chosa lom. Cé go bhfuil cuma an-álainn ar na cailíní. Tá an oiread sin áilleacht acu. Agus matáin, comhlachtaí láidre cailíní.
  Natasha, ag siúl, faoi deara:
  - Go dtí go réiteoimid fadhb na n-umar Naitsíoch, níl aon rud le déanamh againn i gcoinne na saighdiúirí Fuhrer!
  Mhínigh Victoria:
  - Bhí tú ag iarraidh a rá nach saighdiúirí, ach meaisíní! Agus go ginearálta, níl aon fháiltiú i gcoinne scrap mura bhfuil aon scrap eile ann!
  Agus bhuail an diabhal ruadh lena chos lom ar stumpa fada lofa. D'ardaigh scamall bruscar agus deannaigh.
  Dúirt Veronica go humhal:
  - Gach toil Dé!
  Dúirt Stalenida go feargach, agus í ag cur a sála lom ar an gcloch dhumhach:
  - Ní! Beidh gach rud a bheidh ar ár Bolshevik!
  Agus a súile sparkled literally le fearg!
  Dúirt Victoria go géar:
  - Scriosann Hitlerite Giúdaigh gan searmanais gan ghá. Cén fáth nár sheas Dia suas ar son a mhuintire?
  D"fhreagair Veronica go suairc:
  - peacaí...
  Chan Victoria, ag stampáil a cosa lom:
  - Ó, peacaí, peacaí... Ná peacaigh gabhar! Ná peaca gabhar! Buailfidh an fíniúna! Buailfidh an fhíniúin bhán!
  Agus rug áilleacht an ruaille ar an bhféileacán lena mhéara lom, agus d"ardaigh sí a cos, ag taispeáint a cairde.
  - Seo iad na míorúiltí a tharlaíonn inár bhforaoisí!
  D'fhreagair Veronica go fonnmhar le gáire:
  - Feiceann tú áilleacht... Agus deir tú nach é seo cruthú Dé!
  Rinne Victoria coirt:
  -Is é creideamh codlaidín na ndaoine! Agus tá an féileacán go hálainn chun é féin a cheilt níos fearr mar bhláthanna!
  Dúirt Steelenida go feargach:
  - B'fhéidir go leor faoi reiligiún? An bhfuil sé níos fearr ligean do Vera a insint duit conas a iompróidh sí féin má chuirtear chuig faisnéis í?
  Shrug Veronica a guaillí agus d'fhreagair:
  - Beidh mé humhal!
  Bhí Natasha ag iarraidh rud éigin a rá, ach rinne an cailín torann anuas uirthi. Scaird stormtroopers rushed ag. Go leor cruach agus vultures an-chreach-lorg. Chrom siad agus shéid siad gal. Tá a lán de na gunnaí, agus na Gearmánaigh shoot an-ionsaitheach.
  Steeleed ordaithe:
  - Disguise!
  . CAIBIDIL 7
  Bhí Elizaveta Petrova, leifteanant óg de na trúpaí teorann, balbh. Bhí ráflaí faoi ráig chogaidh fhéideartha ar siúl le dhá mhí. Ach mar an gcéanna, ar bhealach éigin ní raibh mé in ann é a chreidiúint ... Agus í ina cailín cliste, níor bhain Elizabeth an force majeure pretentious den fhoirceadal oifigiúil - go raibh an tArm Dearg níos láidre ná go léir. Throid a uncail i gcogadh na Fionlainne, bhí sé gortaithe agus labhair sé go paiseanta faoina dhul chun cinn.
  - Shreabh ár n-umair go mall mar ghlóthach as pan. Chuaigh QMS iontach ar aghaidh, le dhá muzzle, seasca tonna an ceann. Cineál reithe chun cosaint a bhriseadh. Agus conas a rumble siad! Tá toirneach cosúil le squeak luch i gcomparáid le roar an tairbh. Agus faoi na boilb tá potholes. Cúpla lá ó shin bhí leá, bhí an domhain dubh clúdaithe le screamh oighir. Gluaiseann na tancanna níos moille agus níos moille, glacann an marcra suas leo. Na mílte marcach, ní mór iad a choinneáil siar ionas nach scoith siad na tancanna. Agus chun tosaigh, leag na Fionlannaigh mianaigh agus chuir siad bairillí ola faoi thalamh. Go leor dár n-umar dóite cosúil le coinnle. Radharc uafásach, go háirithe san oíche go luath Polar, gásailín agus ola a dhoirteadh, measctha le huisce leá. Bhí faitíos ar na capaill agus tháinig siad i gcomharbacht ar na capaill, dódh iad, agus chuaigh avalanche beo chuig na coisithe. Is uafásach an radharc é, ní fhéadfadh na humair stopadh ná casadh timpeall. Sea, agus chuir an t-ordú cosc orainn stopadh.
  Má théann tú ar aghaidh ach amháin - briseadh an namhaid. Agus phléasc na tancanna agus dódh iad, rinne na marcra satailt ar a gcoisithe féin. Phl an maslach, ba chosúil, thit na réaltaí ón spéir.
  An uncail casacht suas fola agus stop. Ghlac sé sip de céad gram agus lean sé.
  - Mar sin, gan taiscéalaíocht, gan clúdach aeir, bhí tuilte againn. Throid siad ar feadh an gheimhridh agus leath de Mhárta, bhris siad tríd an daingnithe, ach dhá chéad míle dár saighdiúirí ní bheidh aon áthas ar an bua. Tá an solas imithe amach dóibh go deo.
  D'fhiafraigh an cailín le iontas:
  - An oiread sin i ndáiríre?
  Chlaon an uncail.
  - Go beacht, dar liom, níl a fhios ag aon duine, ach tógadh na corpáin amach ag echelons. Bhí sé creepy. Cuireadh iachall orainn na cosaintí a stoirmeadh, agus ghearr na Fionlannaigh síos ár gcéimeanna. Just a madness fiáin.
  stammered Elena agus d'iarr:
  - Agus cad, nach bhfuil muid chomh láidir?
  D'fhreagair an t-uncail:
  - Níl neart an umair sa armúr, ach i gceann an tancaer!
  Chlaon an cailín.
  - Iontach a dúirt tú!
  Chuimhnigh Elizabeth ar an gcomhrá seo ar feadh i bhfad. D'fhiafraigh sí de cén sórt umair a bhí ag na Gearmánaigh agus na Fionlannaigh. Ní raibh aon umair ag an bhFionlainn, áfach, ach amháin i gcás dosaen umar éadrom trí thonna. Agus na tancanna Gearmánacha, ó bhí aithne ag m"uncail orthu, dúradh leis ó chol ceathrar a chuaigh go dtí an Ghearmáin sa daichead a haon. Go ginearálta, ní raibh a theicníc na Naitsithe ag an am sin tógtha.
  - Umar T-1, meáchan ach cúig go leith tonna, tá luas 57 ciliméadar in aghaidh na huaire. Armúr urchairdhíonach, trí mheaisínghunna. Bhuel, rachaidh sé i gcoinne na coisithe, ach tá an meaisín chomh lag.
  Ach nach bhfuil sí ina haonar? - D'fhiafraigh an cailín go himníoch.
  - Tá T-2s, T-3s, T-4s, agus T-5s ann freisin!
  Elizabeth aoibh.
  - Agus cé acu díobh is láidre?
  - T-5! Tá dhá ghunna aige 75 mm agus 37 mm, ceithre mheaisínghunna. Sea, is umar dathúil é seo, tugann na Gearmánaigh "Werewolf" air. - Leath an t-uncail a airm, luascadh iad mar muileann gaoithe.
  - Agus an luas? - Aisteach, d'iarr an cailín!
  - Caoga ciliméadar ar an mhórbhealaigh, go ginearálta, go leor. Go ginearálta, tá an umar suimiúil, le turret sruthlínithe. An chuid is fearr de na bunú na tógála umar faisisteach. Uncail sighed. - Fíor, níl ár T-28, agus go háirithe an T-34, níos measa, agus tá gunnaí ár n-umair níos cumhachtaí fós.
  Mhol an cailín:
  - Cad a tharlaíonn má chruthaímid umair nua, níos fuaire.
  D'fhreagair an t-uncail:
  - Níl aon rud níos fuaire ná an KV-2, is cumhacht den sórt sin é, ach tá an KV-3, agus an KV-4, agus go háirithe an KV-5 ann freisin. Meáchan céad agus fiche tonna an ollphéist deiridh agus tá sé ar tí dul isteach sa olltáirgeadh. Sin nuair a bhuailfear na Gearmánaigh mar shlabhra muiléad.
  Ghéill an cailín go pointeáilte:
  - Más mian leat cailín a rug, labhair faoi airm, ach más mian leat a fhágáil go deo - labhair faoi airm Sóivéadach!
  Bhí an t-uncail ciontach:
  - Cén fáth a bhfuil teicníc olc againn?!
  Rinne an cailín magadh:
  - Ach tá na sonraí ar sé rangaithe. Deir siad gur féidir leat téarma a fháil le haghaidh lua amháin ar chaighdeán gunna umar.
  Chroith an t-uncail a cheann.
  - Bréagach! I gcás a leithéid de trifle, níl aon duine i bpríosún!
  Rinne an cailín grimaced.
  - Conas a rá! Agus níor tharla sin.
  Dúirt Uncail:
  - Inseoidh mé duit faoin T-34, is é 76 mm caighdeán na n-arm. Agus is é 52mm an armúr, ar eagla go bhfuil tú ag smaoineamh.
  An cailín snorted contemptuously.
  - Ba mhaith liom an miracle seo a fheiceáil. An dtaispeánfaidh tú?
  D'fhreagair an t-uncail go drogallach:
  - Taispeánfaidh mé duit más mian leat! Mar sin féin, d'iarr Voroshilov ugliness an umar seo. Buíochas le Marshal Kulik as ucht a chur i bhfeidhm a éileamh. Sea, bhí meas pearsanta ag Stalin ar an umar seo. Faoi thús an daichead a trí, tá sé beartaithe céad is dó dhéag rannán umar a threalmhú leis.
  Bhí ionadh ar an gcailín:
  - Umar amháin?
  - Ní! Chomh maith leis sin KV agus T-80, áfach, tá an umar seo éadrom, is éard atá i gceist agam T-80. Is féidir leis snámh i ndáiríre!
  Bhí ionadh ar an gcailín:
  - Snámh? Tá sé suimiúil!
  - Tá trí mhíle trí chéad umar amfaibiach againn. - Dúirt Uncail é le bród, ansin ísliú a ghuth le cogar. Ná habair le duine ar bith, is rún ollmhór é. Má blabbed tú, d'fhéadfá deireadh suas taobh thiar barraí. Féach: ní ghiorraíonn aon rud an saol mar theanga fhada.
  Thit Elizabeth ina tost láithreach: dhá lá ó shin, tharla scéal míthaitneamhach dá cara maith. Seo a leanas a tharla. Bhí tráthnóna amharclainne ann, bhí an-spraoi ag gach duine, ach ar ndóigh d"ól siad. Sheinn trumpaí, bhíodh cailíní agus buachaillí ag rince. Mar sin ba mhian le Yashka Klopov, fear suaimhneach agus ceannaire fáinne, magadh a imirt. Rith mé suas go dtí an balla áit ar crochadh portráid de Stalin. Portráid lán-bhalla, geal, inleagtha le mósáicí. D'fhéach Stalin óg, timpeall cúig bliana is tríocha d'aois, gan níos mó, dathúil. Ní raibh fiú an forehead chomh híseal agus fána mar an bunaidh. Sheinn Yashka an harmonica, ansin chaith sé isteach sa halla é.
  - Ó, Yuli, Yuli, Yuli! Is amhrán matuli é!
  Cé a d'iarr magadh:
  - Agus cad chuige a bhfuil tú ag canadh faoi do mháthair, má tá d'athair os do chomhair?
  Rinne Yashka gáire mar fhreagra agus chan sé:
  - Díshealbhaíodh m'athair anchúinse sa sráidbhaile! Rialaíonn m'athair, athair na ndaoine, sa Kremlin naofa!
  Bhí gach duine ag gáire, ag bualadh bos a lámha agus ag feadaíl. Idir an dá linn, thóg Yashka rialóir as a chrios agus, ag gáire, dhearbhaigh:
  - Ba mhaith liom srón athair na náisiún a thomhas!
  D"fhiafraigh an lucht éisteachta sa churfá:
  - Cén fáth?
  Yashka, ag imirt le rialóir, purred:
  - Toisc go bhfuil croí mór ag Stalin! An ceann is mó ar domhan! Mar sin ba chóir go mbeadh an srón is mó!
  Mar fhreagra, gáire cairdiúil agus feadaíl:
  D'éirigh Yashka suas ar tiptoe, chuir sé rialóir, chas sé cúpla uair. agus ag gáire dúirt:
  - Caoga a trí ceintiméadar! Tá sin iontach! Tá sé i ndáiríre an ceann is mó!
  Bhí gach duine ag gáire arís, ag pointeáil mhéara. Ar an iomlán, d"éirigh go geal leis an oíche. Chroith Elizabeth a ceann le crá, ag tiomáint na cuimhní ar shiúl. Tógadh Yashka ar shiúl le breacadh an lae, ar an mbealach go dtí an tonnadóir dubh, bhuail daoine i seaicéid leathair é le clubanna agus dhorn. An aghaidh óg, cheerful iompú isteach i praiseach fuilteach. Elizabeth chonaic seo, toisc go raibh siad go léir chothromú go speisialta suas chun breathnú ar an ghabháil. Ansin labhair an t-oifigeach polaitiúil, yelled go leor agus faoi bhagairt. Gabhadh cúigear eile ar an láthair, níor leomh aon duine cur ina gcoinne. Chuimhnigh Elizabeth air seo, bhí a grá díograiseach don chóisir ar crith.
  Ach, fiú anois, má rinne an namhaid iarracht ar Stalin, thairg sí a cíoch gan leisce!
  D'fhiafraigh an cailín dá uncail:
  - An tír láidir í an Fhrainc?
  D'fhreagair sé:
  - Sea, láidir! In éineacht leis an mBreatain, tá smacht acu ar an tríú cuid den domhan! Agus na coilíneachtaí á gcur san áireamh, níl daonra na Fraince níos lú ná an USSR.
  Elizabeth whistled.
  - Agus chaill cumhacht den sórt sin!
  Scríob Uncail barr maol a chinn:
  - Sea, chaill mé! Ar fad i mí go leith, buaileadh ceithre chumhacht Eorpacha! Ní raibh bua mar Hitler ag Napoleon ná ag Alastar Mór fiú.
  D'iarr Elizabeth i gcogar:
  Cén sórt Hitler é?
  Uncail shrugged.
  - Ní fhaca mé é! Sna portráidí, chonaic tú é féin. Deir siad ar an meán airde, néaróg, itheann feoil dhaonna, go háirithe Is maith a ghearradh amach na mban breasts!
  Elizabeth Chroith a ceann.
  - Ná feadóg! Is vegetarian é Hitler!
  D'easaontaigh an t-uncail.
  - I spiorad, tá sé cannibal tipiciúil! D"ordaigh Rem a chara is fearr a ghearradh ina dhá phíosa le sreang dheilgneach. Cén fáth nach ollphéist carnivorous! Tar éis don Fhrainc a ghéilleadh, d'ordaigh sé céad míle Giúdach a bhí ina gcónaí i bPáras agus a thimpeallacht a dhó beo. Mar thoradh air sin, bhí stench uafásach! Ina theannta sin, níor spáráil na Naitsithe fiú leanaí beaga. Tar éis an dóite, d"urinigh an SS go defiantly ar an luaithreach! Deir siad go bhfuil baint phearsanta ag Hitler leis an gcéasadh agus leis an gcéasadh!
  Dúirt Elizabeth:
  - An rialóir na ndaoine a thógann arán as an executioner, bailíonn salann ar a thóin!
  Chroith an t-uncail a cheann, thóg amach toitín, thóg puff. Bhí a fhios aige conas tobac a chaitheamh go han-suimiúil, ag séideadh fáinní deataigh. D"éirigh a radharc níos suairc:
  - Tá a fhios agat cad atá eagla orm!
  D'fhreagair an cailín le guth íseal:
  - I mo thuairimse, rud ar bith!
  Rinne deartháir an athar agóid, ag tógáil clúimh ghearra:
  - Níl ach daoine frostbitten eagla ar rud ar bith! Maidir le gnáthdhuine, ní náireach ar chor ar bith é taithí a fháil ar eagla! Go háirithe má tá sé réasúnta, agus nach bhfuil an oiread sin dó féin agus do dhaoine eile.
  Chlaon an cailín go cinntitheach.
  - Seo aontaím!
  Stop an uncail ag caitheamh tobac, chroith sé a cheann, amhail is dá mba síneadh a mhuineál:
  - Tá a fhios agat, tá ráflaí ann go bhfuil na Naitsithe ag cruthú arm uafásach nua. Buama atá in ann cathracha iomlána a scriosadh isteach i ndeannach nimhiúil. Agus ní bheidh aon éalú uaidh.
  Rinne Elizabeth snortously contemptuously:
  - Bluff bolscaireachta tipiciúil Goebbels!
  Chlaon an t-uncail go domhain, cosúil le walrus faoi uisce:
  - Ó níl! Is é seo an eolaíocht! Airm a rá go bhfuil eolaithe fíor go leor! Tháinig sé fiú suas le ainm - an buama adamhach! Mar sin is dóigh liom gur fearr gan fanacht go dtí go dtiteann a leithéid d"arm uafásach isteach i lámha na Naitsithe, chun an Ghearmáin a ionsaí ar dtús!
  Shudded Elizabeth, amhail is dá mba ó turraing leictreach:
  - Ach tá sé mímhacánta an comhaontú síochána a shárú. Tá comhaontú neamh-ionsaitheachta againn leis an nGearmáin, conradh cairdis agus teorainneacha!
  Dúirt an t-uncail go searbhasach:
  - An raibh meas ag na Naitsithe ar na comhaontuithe riamh? Cuimhnímis ar a laghad an Pholainn, nó an Bheilg agus an Ísiltír! Dúirt Hitler é seo fiú: is íobairt tipiciúil í an macántacht, ar altóir na háisiúlachta!
  D'fhreagair an cailín le díograis:
  - Ní Hitler é Stalin!
  D'aontaigh an t-uncail, ach chuir sé a mhalairt trasna go trastomhais:
  - Ar ndóigh, agus sin an fáth go gcaithfidh tú dul ar stailc ar dtús! Ní dhéanfaidh sliocht a logh dó as moill! Ionsaí neart triples, cosaint leath iad!
  Dúirt Elena:
  - Beidh ár n-arm ar na cinn is ionsaitheacha ar domhan má bhuaileann an namhaid! Agus ansin arís agus arís eile sí é níos airde fós. - Ach amháin má bhuaileann an namhaid!
  An t-uncail squinted go glic:
  - Tugtar ceann gairdín ar cheann a bhfuil lann gearrtha air, agus tagann braislí díolaíochta as! Ní hea, is dóigh liom gur cheart go mbeadh Hitler críochnaithe fiú nuair a chuaigh a thairne go Páras.
  Stampáil an cailín a cos lom (bhí buataisí in aice leis!), d"fhreagair:
  - B'fhéidir go bhfuil an ceart agat!
  Chuimhnigh Elizabeth ar an gcomhrá seo ar feadh i bhfad. Chruthaigh ráflaí faoi chomhchruinniú trúpaí Naitsíoch, go háirithe sa Pholainn, sáruithe leanúnacha na teorann Sóivéadach ag aerárthaí na Gearmáine, agus na gabhálacha minice i measc na trúpaí atmaisféar néarógach. Ag an am céanna, spreag na hoifigigh pholaitiúla go gníomhach: ní bheidh aon chogadh ann! Mar sin féin, bhí fórsaí breise á dtarraingt suas go dtí an teorainn, go háirithe fórsaí armúrtha! Go háirithe, chonaic Elizabeth an umar KV-3 is déanaí den chéad uair, le dhá ghunna agus meáchan seachtó cúig tonna. Múnla turgnamhach a bhí ann, ar cheart, mar a dúirt duine éigin, a thástáil i gcathanna. Mar sin féin, níor thaitin an cailín leis an umar, a bheith ró-throm, bhí sé idirdhealú ag maneuverability íseal, bhris droichid, rothlú an túr go mall. Ina theannta sin, mar gheall ar chaighdeán mór na gunnaí, d'fhulaing an ráta dóiteáin agus bhí an cruinneas sách íseal! Mar sin féin, spreag a leithéid de umar cumhachtach muinín. An t-inneall díosail de 850 horsepower rumbled terribly, d'fhéach sé cosúil le brúchtadh bolcánach, tá gluaisteáin na Gearmáine i bhfad níos ciúine. Thug an cailín cuma amhrasach ar an ollphéist agus chas sí timpeall, ar a sála ...
  Ócáid uafásach ab ea maidin an 22 Meitheamh, 1945, caitheadh fórsaí móra faisisteacha ar an APSS. Elizabeth, áfach, ar dtús ní raibh taithí turraing. Thairis sin, tá focail an uncail faoin buama adamhach atá á chruthú ag na Naitsithe fite fuaite go domhain i mo chuimhne. B"fhéidir níos fearr fós, d"ionsaigh Hitler anois, nuair atá cruthú oll-arm fós i bhfad ar shiúl! Tá sé níos fearr a threascairt tíogair nuair nach bhfuil sé tar éis fás fangs fós! Cé go bhfuil an cineál Fuhrer ina thíogair, in áit jackal. Ach beidh an sadder deireadh an fhaisisteachais!
  Tógadh Elizabeth suas sa leaba, agus cóirithe sí go tapa, chuaigh an chuid eile dá gcomrádaithe-i-arm agus deartháireacha i arm.
  Sheachaid na Naitsithe an príomhbhuille ar chúl an ghrúpa Bialystok. Rinne colúin armúrtha agus meicnithe cumhachtacha, laistigh de dhá uair an chloig, daichead ciliméadar a dhoimhniú. Agus mar a bheadh an t-ádh air, níor thochailt fiú na trinsí go róchúramach.
  Níor tugadh aon sliogáin airtléire, agus b'éigean do na cailíní bualadh leis na Naitsithe le raidhfilí agus grenades. Anseo le feiceáil umair Hitler agus iompróirí pearsanra armúrtha. Bhí E-50s ag bogadh ar aghaidh, agus iad armtha le ceithre mheaisínghunna agus gunna caliber 105-milliméadar. Beagán níos lú ná na tancanna E-50 Sh, le sliogáin ilroinnte ardphléascacha agus gunnaí móra de chailibre 150, 180 agus tosaitheoir roicéad 380 mm.
  Taobh thiar díobh tá Panther-2s níos leochailí, ach fós do-thruaillithe, le gunnaí 88mm.
  Elizabeth bhraith láithreach helpless. Cad is féidir léi a dhéanamh, armtha le raidhfil Moskin amháin agus cúpla grenades frith-phearsanra? Tá umair Ghearmánacha ag stealladh tine inneall-ghunna ar na coisithe Sóivéadacha, tá sliogáin ag pléascadh. Titeann cailíní fola agus fir óga in aice láimhe. Bhí cosa séidte ag fear amháin eile gan féasóg. Screams sé agus síneann sé a lámha le Elizabeth, a bhfuil méara ar iarraidh. Pléascanna arís, Messers Gearmáinis 262 le feiceáil san aer, ansin aerárthach ionsaí scaird XE-183. Ó fad, níl siad an-scanrúil agus cosúil le cuileoga, ach nuair a bhíonn siad ag eitilt níos dlúithe, casann siad isteach i vultures.
  Tá umair na Gearmáine ag éirí níos dlúithe agus níos dlúithe, nathracha le swastikas ag foluain os a gcionn. Ag an am céanna, fuaimeanna shiansach grandiose Wagner. Breathnaíonn gach rud thar a bheith bagrach, fiú nach bhfuil na tancanna, dála an scéil, ró-mhór, péinteáilte ionas go mbeidh siad cosúil le hainmhithe creiche. Go háirithe a lán de na aghaidheanna nocht. Mothaíonn Elizabeth uafás ainmhithe, teastaíonn uaithi rith, éiríonn a cosa nimhneach, ach...
  Conas is féidir le duine Rúiseach (Agus tá Belarusians agus Rúiseach amháin agus na daoine céanna), feall agus eagla.
  Caitheann Elizabeth grenade. Caitheann sí i bhfad, agus lámh láidir aici, agus buaileann sí an E-50. Reoann an umar ar feadh nóiméad agus freagraíonn sé láithreach. Cloistear pléasc bodhrach, caitear an cailín san aer, agus clúdaíonn tonn dorchadais a comhfhios...
  Bhraith Elizabeth í féin ag tumadh isteach i linn dhomhain - páirc dhubh, agus ní raibh ach súile dóite na réalta ag caochaíl ominously. Agus tú ag tumadh, tá an brú ar an cófra ag éirí níos láidre, tá sledgehammers ag cnagadh sa cheann, agus éiríonn gach buille níos mó agus níos mó pianmhar agus trom! Ar deireadh, baineann a corp leis an mbun, fuaraíonn cúl a cinn, ba mhaith leis an gcailín léim suas agus ní féidir léi bogadh. Timpeall anseo - ag an am céanna, tá squeak le cloisteáil ó gach taobh, roinnt créatúir bheaga rustle. Mothaíonn Elizabeth a croí ag bualadh go fiáin ina cófra. Ní chaitear ar francaigh, atá mór le coiníní agus ildaite, le barrachas de lí fola. Ritheann siad agus tosaíonn siad ag cuimilt. Screadann Elizabeth agus... Tagann sí ar a céadfaí.
  Beirt shaighdiúirí Gearmánacha grope an cailín, ansin go tobann tóg a cuid gruaige:
  - Splanc! Éirigh soith!
  Éiríonn Elizabeth, croith sí. Casann an cailín a ceann, tá sé trom. WOW! Ach is cosúil go bhfuil gach rud slán.
  Tá na Gearmánaigh ag tógáil colúin de phríosúnaigh, fir agus mná ar leithligh. Bhí iontas ar Elena fiú gur ghéill an oiread sin. Níl roinnt mná, níos mó ná caoga, an lucht créachtaithe le feiceáil, is cosúil gur chríochnaigh na Naitsithe go simplí as daoine den sórt sin. Ag brú bunanna na gcailíní (tá beagnach gach saighdiúir baineann óg agus dréachtaithe le déanaí), thiomáin siad ar aghaidh. Bhí sé te go leor, bhí a gcuid tunics stróicthe ag roinnt mná agus rinne siad "flaunted" i léinte.
  D'fhiafraigh Elizabeth den Chaptaen Valentina Sinitsa, bhí cúpla bruises mórthaibhseach ar a aghaidh:
  - Nu agus go Valya anois?
  D'fhreagair an captaen, cailín deas dearg-ruadh fiche ocht mbliana d'aois:
  - Tá sé ceart go leor, má tá an oíche dorcha, ansin beidh muid ag rith ar shiúl!
  Scrúdaigh Elizabeth í féin:
  - Sílim go bhfuil! Níl an mbraighdeanas do na daoine Sóivéadach! Dealraíonn sé nach bhfuil aon damáiste, rinne na blúirí trócaire ar mo chorp! Níl sé ach buzzing i mo cheann.
  D'fhreagair Valentina:
  Is cosúil go bhfuil tú ag stunned! Brr! Ach ní thuigim féin conas a chríochnaigh mé i mbraighdeanas. An gunna submachine jammed, agus na cailíní eile a thabhairt suas. Mar thoradh air sin, fuair mé gafa cosúil leis an amadán deireanach!
  Chlaon Elizabeth.
  - Sea, tús maith leis an gcogadh! Sula raibh am aici fiú Gearmánach amháin a mharú, glacadh príosúnach í. Uafás fiáin! Cad a tharlóidh mura bhfuil muid in ann éalú?
  D'fhreagair Valentina:
  - Tá a fhios agat go bhfuil tú thar a bheith álainn! Golden-haired le figiúr foirfe. Ní fhaca mé cailín níos áille ná tú féin!
  Elizabeth waved sé as.
  - Cén fáth a bhfuil na moltaí seo de dhíth orm! Agus ní fear thú ach an oiread!
  Dúirt an captaen:
  - Is féidir leat a bheith raped go simplí!
  Tógadh Elizabeth aback.
  - Conas a éigniú?
  Bhí iontas ar Valentina:
  - Nach bhfuil a fhios agat?
  Elizabeth dúnta a súile.
  - Teoiriciúil, ar ndóigh tá a fhios agam, ach ...
  Valentina frowned.
  - An ndearna tú iarracht riamh le fear?
  Elizabeth Chroith a ceann diúltach.
  - Ar ndóigh ní! Go ginearálta, níor cheart do chumannach lobhadh go morálta agus grá a dhéanamh lasmuigh den phósadh!
  Valentina shrugged.
  - Conas a rá! I mo thuairim, is ábhar pearsanta é seo do gach duine! Ina theannta sin, tá gach fir difriúil, agus faigheann tú sásamh astu ar do bhealach féin. Níl sé chomh furasta buille faoi thuairim a thabhairt anseo, ach éiríonn an fear céile leadránach go tapa.
  Chuir cailín Komsomol ag siúl ar dheis agóid:
  - Maidir le duine, is é an rud is mó ná cumarsáid spioradálta, agus ní instincts ainmhithe!
  Thug Valentina ordóg suas.
  - Ná déanaimis labhairt faoi ábhair mhígheanasach! B"fhéidir gurbh fhearr dúinn labhairt faoin gcóisir, agus an cumannachas a thógáil!
  Elizabeth ag iarraidh rud éigin a rá, mar a lean an t-ordú - an colún a stopadh.
  Bhí siad díreach os comhair ardán coincréite, a thiomáin cúpla trucailí agus carr suas. Ag an am céanna, bhí colún eile de mhná géarleanúint le feiceáil. Judging ag na héadaí, bhí siad sibhialtaigh.
  Chuaigh Gearmánach murtallach amach as carr Gearmánach péinteáilte khaki. Bhí aghaidh mhíthaitneamhach, drochshaven aige le smig thriarach, agus gunna meaisín aisteach le bairille dúbailte ar a ghualainn. Ach rinne an caipín, ar a raibh an feathal ag taitneamh - dhá boltaí tintreach, feall ar fhear SS. Tháinig an faisisteach amach os comhair na gcailíní agus d'ordaigh sé i Rúisis briste:
  - Leibhéalta suas! Aird!
  Na cailíní sínte amach go huathoibríoch, oiliúint mhíleata tionchar. Chuaigh ceann de na cailíní i ndáiríre leisce ort, agus fuair sé cnap ar an bpápa.
  Rinne an t-oifigeach SS grunted go sásta, d'fhéach sé ar chosa na mná agus d'ordaigh:
  - Gach duine, bain díot do chuid buataisí!
  Na cailíní shuddered, a tormáin scuabtha trí na sraitheanna. Gheolaigh an Gearmánach ramhar go misniúil agus labhair sé gan liosta:
  An té a dhiúltóidh, déanfar é a chrochadh! - Agus ansin go tobann caoin formidable. - Splanc! Scoil!
  Thosaigh na cailíní ar a gcuid bróga a bhaint. Elizabeth bhraith a lámha ag gluaiseacht go huathoibríoch. Dealraíonn sé amhail is dá mbeadh sé de nós aici cloí leis na arrachtaigh fhaisisteacha. Thóg sí amach tosaithe amháin, ag mothú lena cos lom, teas taitneamhach na pábhála coincréite. Ansin cuir an dara ceann go cúramach ar bhuataisí leathair nua a eisíodh le déanaí (ní bheidh buataisí tarpaulin le feiceáil ach amháin ag deireadh an chogaidh). Bhí screams ann. Léim cailín óg nach sine ná sé bliana déag amach agus d'èigh:
  - Ní bheidh mé ag shoot boobies! Bíodh sé níos fearr na mairbh a bhaint díom!
  Thug an borov Gearmánach comhartha, rug beirt fhear arda SS ar an gcailín agus tharraing siad chuig an chroich a ullmhaíodh roimh ré í.
  Lig na cailíní-príosúnach cogaidh osna amach, ach ní raibh fonn ar éinne cur ina choinne, is léir go ndeachaigh turraing na mbraighdeanas i bhfeidhm.
  - Hook í! - A scairt faisisteach saille. - Ná lig dó bás láithreach! Beidh a fhios ag an diabhal conas cur i gcoinne.
  Bhí éadaí an chailín óig stróicthe, chuir an fear SS fiú todóg isteach i clúidín bándearg na háilleachta. Scairt an cailín agus scairt:
  - Cuimhnigh orm, is é mo ainm Tanya! Bás a fhaisisteacha!
  Dúirt oifigeach an SS:
  - Sracadh amach a teanga!
  Léim Mordovian suas go dtí an cailín agus naprún salach crumpled agus tlúnna ina lámha. Chuir Naitsithe eile brú ar leicne an chailín, ag oscailt a béal. Rinne sí iarracht cur i gcoinne. ach tá na fórsaí ró-mhíchothrom. Doirteadh an fhuil as béal an chailín, agus chaill sí féin comhfhios ón turraing phian. Chaith an ollphéist faisisteach a theanga stróicthe amach agus shatail sé lena bhróg. Chroch na Naitsithe an cailín nocht go sciobtha ar duán loinge géar. Lig sí amach caoin lag, agus crith, an pian breise a thabhairt di. Scríobhadh Bliss ar aghaidheanna na Naitsithe, an mothú dochreidte sin de shástacht bhrónach nuair a ghortaíonn tú do chineál féin. Fiú má tá sé ina cailín álainn le gruaig blonde. Anseo, tá sadism measctha le gné gnéasach.
  Elizabeth dúnta a súile ionas nach a fheiceáil arbitrariness den sórt sin. Idir an dá linn, tháinig colún de phríosúnaigh, mná sibhialtacha, chucu. Chuir na Naitsithe iachall orthu a gcuid bróga a bhaint díobh freisin. Tógadh na mná óga, gan aon duine ag breathnú níos mó ná tríocha cúig nó faoi bhun sé bliana déag. Mná láidre Bealarúisis, den chuid is mó gruaig chothrom, gorm-eyed, taitneamhach-lorg, fola-agus-bainne.
  D'ordaigh an t-oifigeach saille arís:
  - Bain éadaí seachtracha!
  Blushed Elizabeth go tobann, ach cad a tharlaíonn má fhágann na Naitsithe í go hiomlán nocht? Agus tá na méara ag díchnaipe an tunic cheana féin. Bíonn mná sibhialta ag caoineadh agus ag caoineadh, amhail is dá gcuirfí chun báis iad. Tá leanbh ar cheann acu. Sníonn na Naitsithe as a lámha é. Bíonn luachra ar an mháthairbhean agus í sáfa sa bholg le bayonet. Titeann sé, croitheadh le caoin croí-rending. Ritheann an t-oifigeach SS chuig an leanbh, caitheann sé faoina chosa é agus tosaíonn ag satailt. Agus déanann sé ionas nach bhfaighidh sé bás láithreach, ag briseadh arm agus cosa íogair.
  Bíonn an mháthair ag caoineadh agus á tarraingt go dtí an chroich chun crochadh ar dhuán agus í fós beo. Ar an mbealach, cuimilteann siad a gcuid éadaí go píosaí agus builleann siad iad le bunanna raidhfil. Ansin tarraingíonn siad an bhean lofa go dtí an deireadh, agus iad ag gáire go suairc, amhail is dá mba stoned le marijuana.
  a dúirt Elizabeth:
  - Agus an bhfuil teorainn lena n-atrocities! Cé a rugadh dóibh, bean nó mac tíre!
  Dúirt Valentina le paisean:
  Ní bheidh muid logh agus ní dearmad! Íocfaidh na Naitsithe go dathúil as gach ceann dá n-uafás.
  D'fhreagair Elizabeth:
  - Ní leor é seo do na Naitsithe go léir sa Ghearmáin.
  Rinne Valentina magadh:
  - Cad atá fós, ansin go dtí an tSeapáin!
  Ní raibh an príomh-Naitsíoch socair síos go fóill, buile dóite ina súile dull, twisted a bhéal beag:
  Anois tá mé ag rabhadh duit! Tabharfaimid go dtí críoch na Gearmáine tú. Iad siúd a iompar go maith beidh áit mhaith acu, bia, agus sa todhchaí, saoránacht oinigh Mhórcheantar na Gearmáine. Ach má éalaíonn éinne, ordóidh mé fiche gialla a dhó beo do gach teifeach. An dtuigeann tú mé! - Treisíodh roar an villain. - Agus anois feicfidh tú go soiléir cad a chiallaíonn sé gan géilleadh don Fuhrer.
  Chuaigh na Naitsithe i gcolún de mhná sibhialtacha agus roghnaigh siad dosaen de na mná ba ghránna. Bhí siad tarraingthe unceremoniously ag an ghruaig agus knocked isteach i gcarn. Ina dhiaidh sin, thosaigh na fir SS ag casadh na mná le sreang deilgneach. Rinne siad dianiarracht éalú. Mar fhreagra, fuair siad bunanna ar na guaillí agus sa chófra (rud nár chaill an chonaic).
  chuckled an t-oifigeach saille.
  - Bhuel, anois tóirse dóibh! Lig dóibh "taitneamh a bhaint as" an pian!
  Agus arís gúcaí idiotic na mbeithíoch faisisteach. Tharraing triúr fear ón SS a raibh fiseolaíochtaí meathlaithe orthu an umar den ghásailín agus rinne siad an clúdach a dhíscriú. In ainneoin an achair, tháinig boladh doiléir breosla ar Elizabeth. Dealraíonn sé gur gásailín íseal ochtáin é a dhíorthaítear ó phróiseas hidrealú guail. Maidir leis an trealamh iomadúla, ní raibh go leor ola nádúrtha ag an Fuhrer, fiú ag cur san áireamh soláthairtí an APSS agus na coilíneachtaí hAfraice áitithe, agus mar sin léirigh fisiceoirí an Tríú Reich seiftiúlacht. Bhí peculiarity ag an gásailín seo, teocht dócháin níos ísle i gcomparáid leis an gceann is gnách, agus freisin ar an bhfíric gur thosaigh sé ag reo cheana féin ag naoi céim faoi bhun náid. Le himeacht ama, beidh tionchar aige seo ar chúrsa an chogaidh. Agus iad sáite le sreang dheilgneach mhiotail, chroch mná a lámha go dian (iad siúd a raibh iad saor), agus iad ag miongháire agus ag taispeáint a dteanga, scairt siad rud éigin i nGearmáinis.
  . CAIBIDIL #8
  Tá go leor amas faighte ag umar E-50 cheana féin. Ach rith na laochra isteach i bairille iomlán de nitroglycerin. Phléasc an umar, rud a shéid go hiomlán as na rollóirí go léir. Agus bhí na laochra gan carr. Agus umar eile á lorg acu, chuaigh na háilleachtaí isteach i gcuimhní an-suimiúla ar an aonú bliain is daichead.
  Faraoir, níorbh fhada go raibh aisling chomh taitneamhach le Gerda. Éirí suas arís agus aclaíocht a dhéanamh. Mar sin féin, níor smaoinigh na cailíní ar choimpléasc faoi seo. D'oibrigh siad fiú le díograis ar leith. Chinn Madeleine, idir an dá linn, an ghníomhaíocht fhisiciúil a éagsúlú beagán agus baineadh leas as na cailíní chuig cairteacha speisialta ar a raibh na tancanna ina seasamh. Dúirt ceannasaí na cuideachta SS go sona sásta:
  - Anseo a chailíní, sábhálfaimid breosla gann, agus cuirfimid oiliúint ort. Cineál nua ualaigh, le luach feidhmeach!
  Nuair a bhíonn cailíní in oireann snámha ag tarraingt umair, agus fiú sweating faoin ghrian scorching, is radharc fionnuar é. Ach caithfidh na cailíní a gcosa lom a chur ar an ngaineamh agus ar chlocha géara. Seas suas agus ná tabhair suas....
  Rug Gerda a anáil le deacracht, dúirt sé go fealsúnach:
  - Tá sé go hálainn, ar ndóigh, ach... Sin mar atá muid anois cosúil le sclábhaithe na Sean-Éigipt. Táimid ag tarraingt an t-ualach is troime freisin, ach ar a laghad ní bhuaileann siad sinn le fuip!
  D'aontaigh Charlotte.
  - Ar ndóigh, ní dhéanann siad buille, ach ní dhéanann sé sin níos éasca! Cé nach bhfuil - níl ann ach folláine in éineacht le tógáil meáchain!
  Rinne Gerda iarracht an comhrá a iompú go hábhar eile:
  - Cad is dóigh leat, mura bhfaigheadh Alastar Mór bás chomh hóg sin, go ngabhfadh sé an Róimh, agus ansin an domhan ar fad?
  D'fhreagair Charlotte tar éis sos, ag croitheadh a cuid allais:
  - Tá sé deacair a rá... Tar éis an tsaoil, bheartaigh sé feachtas i gcoinne na hArabaigh doiléire... Ach ar ndóigh bhí seans aige! Cé gur cheart dúinn a bheith sásta nár éirigh leis!
  - Cén fáth?! - Bhí ionadh ar Gerda, ag díriú an strap agus chuimil sí a gualainn.
  D'fhreagair Charlotte, ag gáire faoina fiacla:
  - Mar gheall ar Hitler sa chás seo, go mbeadh sé ró-deacair a surpass air. Agus mar sin rachaidh dhá mhíle bliain eile thart agus cuirfear ceist cé hé an ceannasaí ab fhearr agus ba mhó a bhí ann riamh agus na pobail le freagra aonchiallach - Fuhrer na Gearmáine!
  Phóg Gerda an strap níos deacra:
  - Sea, tá dul thar Adolf Hitler cheana féin Napoleon ... Beidh sé seo a bheith soiléir go háirithe: nuair a chur orainn an Éigipt, gur theip Napoleon! Agus ansin, an bealach ar fad go dtí an India .... Ach an rud is mó, ar ndóigh, is é an tuirlingthe sa Bhreatain ...
  Dhearbhaigh Charlotte go daingean:
  - Cad é nach ndearna Napoleon: dul isteach i Londain, déanfaidh an Wehrmacht faoi cheannaireacht Adolf Hitler! Níl sé ach suimiúil, an gcuirfimid tús le ionradh na Rúise, roimh nó tar éis?
  Dúirt Gerda go amhrasach:
  - Sílim go bhfuil sé níos fearr tar éis ... Napoleon, dála an scéil, scriosta an arm ar fad sa Rúis. Ach ní Francaigh muid. Ní laochra an-chumasacha iad froganna!
  An blonde mighty, ag tarraingt ar an strap leo, chuaigh isteach i gcomhrá. Bhí cuma an-íseal ar a guth, cosúil le guth fir, cé go raibh an figiúr baininscneach agus tarraingteach:
  - Sea, tá na Francaigh beagán cowardly, ach tá a n-teicníc olc ar bith. Chonaic mé mar a tholladh an Ziz-35, le saoirse ó phionós, armúr na T-4anna Gearmánacha. Mhothaigh mé fiú náire as ár dtrealamh ... Mar sin rinne "Matildas" na Breataine. Is féidir le grenade a gcuid boilb a bhriseadh, ach briseadh tríd an armúr ... gunnaí 88-milliméadar thóg sé, ach ní mór dúinn fíorbheagán acu. Tá sé fós ach amháin a bhuail an rianta agus díluailithe ... Go ginearálta, tá na Breataine freisin láidir san eitlíocht ...
  Chroith Gerda anseo, agus in ainneoin an teas, bhraith sí fuarú:
  - Mar sin is féidir leo sinn a fháil sa bhfásach agus buamaí a chaitheamh ag na tancanna!
  Chonnaic an banlaoch fionn:
  - Ní féidir ach le buamairí tumadóireachta a bhfuil taithí acu dul isteach san umar. Mar sin is beag an dóchúlacht go dtitfimid orthu. Thairis sin, creidim inár n-ádh.
  Bhí sos pianmhar. Baineadh leas as dosaen cailín mac tíre chuig gach cart le umar. Bhog siad ina dhá cholún bheag, cailíní mhatánacha coirtithe den sórt sin ... Cé chomh hálainn a bhí sé ... Agus bhí cuma bándearg ar na dumhcha i ndath na gréine. Tírdhreach iontach....
  Ní fada ó na cailíní, bhí an SS Colonel Dess, le dosaen tiománaithe Arabacha agus dhá thugs móra, ag bogadh tríd an bhfásach. Cuireadh cosa an ghasúir trí thine agus cuireadh go trócaireach ar asal é. Chuaigh an náire ar an gCoirnéal Dass, mar gheall ar an easpa uisce, ní raibh na iománaithe fánacha nite agus bhí drochbholadh orthu. Agus d'éirigh an lá amach a bheith te, fiú ag caighdeáin chósta na hAfraice, mar a thug an ghaoth anáil ifreann as an Sahára. Mar sin bhí orm allais. Ba chosúil gur bóthar fada a bhí ann. Bhraith Dess mar leathcheann iomlán. Is féidir leis cúpla lá a chailleadh mar gheall ar bhuachaill a luíonn as trí bhosca. Agus gheobhaidh sé freisin smachtbhanna araíonachta, toisc go raibh sé as láthair ... Fíor, ní dhéanann na trúpaí Gearmánacha plean chun ionsaí sna laethanta amach romhainn, agus fiú anseo, ar an teorainn leis an Libia agus an Túinéis, tá cúil sách domhain. Bhuel, is féidir leat smaoineamh i gcónaí ar chúis leis an neamhláithreacht... Ach is cearrbhach é fós, agus... Níl saint ar bith níos láidre ná na hargóintí cúise.
  Dess turais sa scáth ar camel, ól araka dáta íseal-alcól. Cé go bhféadfadh an deoch seo a bheith níos láidre ná schnapps, ach sa teas seo tá sé féinmharaithe. Níl an tírdhreach thart timpeall suimiúil agus tá roinnt míonna seirbhíse éirithe leadránach cheana féin. Tá Dess ag iarraidh a shamhlú cé mhéad taisce is féidir a bheith ag sheikh... Tá an Túinéis suite in aice leis an Ailgéir, agus is minic a bhíonn foghlaithe mara i bhfolach ann. Bhuel, ba mhinic na foghlaithe mara, nó príobháideach i seirbhís an tSultáin Turcach, ina sheikhs féin. Ina theannta sin, tá mianaigh óir sa Túinéis, agus rinneadh emeralds a mhianadóireacht. Fíor, le teacht na Fraince, d'éag eastóscadh emeralds amach ... Cén fáth? Mar gheall ar mhonaplacht na Breataine, an drogall a bhí ann praghas emeralds Indiach a laghdú, rud a chuir iallach ar an bhforbairt reo i gcoilíneachtaí na Fraince. Agus rinneadh an t-ór a mhianlú den chuid is mó in áiteanna éasca, agus bhí siad ró-leisciúil le mianaigh dhomhain a thochailt ... Shíl Dess, tar éis an tsaoil, gurbh iad na Francaigh an náisiún is laziest agus is suaibhreosach san Eoraip. Cé nach féidir a rá gur drochlaochra iad seo ... Thug Napoleon Bonaparte, mar shampla, an Eoraip i gceannas, agus ní féidir é seo a bhaint amach le saighdiúirí gan úsáid. Agus i ndáiríre, cad a bhí ingenious Napoleon? Tactic simplí, aistriú tapa, stailc le do chumas, seachaint ón gcliathán agus iarrachtaí chun dul ar chúl ... Má d'fhorbair Frederick Mór na tactics líneacha is déanaí agus is éifeachtaí, ansin rinne Napoleon aithris go simplí ar Alastar Mór . .. Sea, d'éirigh le tactics den sórt sin, ach socraigh cé a luadhfadh trúpaí ar bith de chuid Macadóin nó Napoleon a bhí ag gluaiseacht go tapa, nó a mbrúfaí agus a maraíodh iad ar an mórshiúl. Sa deireadh, ag Waterloo, rug Blucher agus Wellington Bonaparte ar a ainliú contúirteach. Tá sé cosúil le punch gearr chun freastal ar dornálaí leathan-luascadh. Agus leagadh Napoleon amach... Dála an scéil, níor bhuaigh trúpaí na Rúise Bonaparte sa chath, ach ghlac siad le cabhair ón sioc ginearálta, eipidéimí agus páirtíneach.
  Cad a cheapann sé de Hitler? Ar dtús, ar ndóigh, bhí smaointe ann nach raibh sa Fuhrer ach corporal agus upstart, mac le gréasaí iar... B'fhearr leis an sean Hindenburg sna toghcháin uachtaránachta, cé gur thuig sé go raibh fear ochtó bliain d'aois. go simplí ní raibh sé in ann déileáil go fisiciúil le dualgais deachtóra! Ach níor thaitin Hitler leis na boicht - ó dhúchas de bhunadh! Ach ansin, nuair a ceapadh Adolf ina Sheansailéir ar an Reich, thug sé a vóta do na Sóisialaithe Náisiúnta fós, toisc nach raibh fórsa soladach eile den eite dheis fágtha. Sea, chuaigh na stoirmeoirí, go deimhin, chuaigh an t-arm ar fad i bhfeidhm air. Ach bhí amhras ann go gcoinneodh Hitler cumhacht, go háirithe le linn géarchéime, dúlagar uafásach, nach gclisfeadh an Ghearmáin go hiomlán.
  Ach thosaigh Hitler, ón tús, ag tabhairt faoi ord crua a athchóiriú, ag cur cosc ar na Cumannaigh, agus ansin ar pháirtithe eile. Scaipeadh na ceardchumainn, ag cur tosaigh saothair ina n-áit. Bhí sé ina dheachtóir fíor, le córas aon-pháirtí. Agus d'ardaigh an geilleagar, ath-fheistithe ar an arm. Ach fós féin, níor aontaigh Dess le gach rud a rinne an Fuhrer. Mar shampla, cén fáth ar chóir acmhainní móra den sórt sin a chaitheamh ar an gclár: "Obair trí Joy!" agus oibrithe a thabhairt ar saoire, go dtí an Iorua, an Fhrainc, agus fiú na hOileáin Chanáracha. Nach mbeadh sé níos fearr cúpla monarchan umar breise nó fiontair déantúsaíochta aerárthach a thógáil leis na cistí seo? Nó tóg an tionscadal Volkswagen, carr daoine - cé mhéad umar a d'fhéadfaí a thógáil amach ... Go ginearálta, rinne Hitler iarracht suí ar dhá chathaoir, an caighdeán maireachtála a ardú, agus an t-arm a nuachóiriú. Mar sin féin, má théann tú sa tóir ar dhá ghiorria, ní bheidh tú a ghabháil. Bhí baint ag Dess le príomh-eacnamaí an Tríú Reich, Stach, agus bhí a fhios aige go maith ar shaintréithe ginearálta gheilleagar na Gearmáine. Chuaigh an Ghearmáin isteach sa chogadh leis an bPolainn, agus ní raibh ach armlón aici ar feadh trí seachtaine (!) de dhianchogadh. Ansin bheadh na comhghuaillithe ar stailc, bheadh brandaí dóiteáin fágtha ón Tríú Reich. Chuir Hitler tús leis an ionsaí i gcoinne na Fraince, ag tabhairt an dá umair agus gunnaí, pearsanra agus aerárthaí! Ach bhuaigh sé na froganna gan fiú flinching. Ansin an t-ionsaí ar Shasana ... Anseo miscalculated Hitler, bhí sé riachtanach a chríochnú as an Bhreatain faoi Duker, agus ansin ar ais i mí Iúil, ag baint úsáide as na longa an chabhlaigh ceannaíochta na Gearmáine (agus ní raibh sé beag), trúpaí talún ar na hoileáin. Ansin bheadh sé ina mháistir ar an gcás. Ach ní leomh an Fuhrer, b'fhéidir eagla go rachadh longa na Breataine ar an líne go tóin poill iompair le trúpaí ... Ach tá an líne bun go bhfuil ag an nóiméad sin scaoll agus mearbhall sa Bhreatain, agus bhí breathnú ar an bhfarraige i gceart. disorganized, go raibh seans an-mhór, mar amanna le haghaidh tuirlingthe iontas tapa. Bhuel, ar talamh, ní raibh aon rud le cur ina choinne ag Sasana. Go cáilíochtúil ar a laghad... Ach chaill Hitler am, agus i mí Mheán Fómhair dúirt Churchill frása stairiúil: tá seasamh Hitler thar cionn agus... gan dóchas. Ina dhiaidh sin chuaigh Dess féin le hintleacht na Breataine. Cé gur chaill an Fuhrer an cath do Shasana, bhí cóimheas na gcaillteanas thart ar dhuine le duine, agus má ghlacaimid leis go raibh timpeall fiche cúig faoin gcéad ina n-eitleáin lámhaigh síos ag airtléire frith-aerárthach, ansin bhí aces na Gearmáine níos fearr fós ná na cinn Shasana. . Sea, agus níl na heitleáin ar bith níos measa, b'fhéidir fiú an ME-109 (F) agus níos fearr ná an tréad leon. Ar aon nós, san Afraic tá cothromaíocht na cumhachta agus na gcaillteanas san aer níos fabhraí fós ná sa Bhreatain. Chuir an bhliain 1940, a thosaigh chomh hiontach sin, go leor díomá leis sa deireadh. Chailleamar go leor aces agus aerárthach láidir, agus fiú comhghuaillíocht Mussolini buaileadh go náireach sa Ghréig. Ach bhí buntáiste chomh mór sin aige i neart. Agus ansin ag tús na bliana bhí sé ina bummer, chaill an Iodáil an Aetóip, an tSomáil, an chuid is mó de Libia, agus ina theannta sin, i ngach cathanna, bhí na Breataine go mór (roinnt uaireanta!) outnumbered. Gabhadh na céadta mílte pasta. Bhuel, conas gan a chreidiúint go bhfuil an Tríú Reich ag titim as a chéile go luath, go háirithe i gcomhthéacs cúnaimh mhéadaitheach do naimhde na Gearmáine ó na Stáit Aontaithe. Ach ansin, arís, chuaigh na scálaí i dtreo an Tríú Reich. Rug Rommel na Breataine agus ghabh Kollencourt, ansin an Iúgslaiv, thit an Ghréig i gceann coicíse, agus ina dhiaidh oileán na Créite. Bhí Dess sásta fiú do na Gearmánaigh, ach bhí eagla ar nochtadh freisin. Mar sin féin, imní eile anois is ea an ndéanfaidh na Gearmánaigh ionsaí ar an APSS. Dúirt Shtach go raibh cinneadh déanta cheana féin ag Hitler i bprionsabal, ach nach raibh na dátaí deiridh soiléir fós. Is minic a dtugtar 22 Meitheamh air, dáta géilleadh na Fraince ...
  Ní dócha go seasfaidh an Ghearmáin an cogadh, ar dhá thaobh, mura rud é, ar ndóigh, críochnaíonn sé sa daichead a haon agus roimh an gheimhreadh ... Agus sa gheimhreadh, níl na Gearmánaigh réidh ar chor ar bith le dul i ngleic ... Stalin capitulates, ansin ... Mar sin féin, fiú amháin más rud é nach bhfuil siad ag am Má tá na Gearmánaigh Moscó a ghlacadh, ansin ní dócha go mbeidh na Rúiseach a bheith in ann a chruthú ghrúpa teicniúil chumhachtach go leor. Sin cé mhéad arm a scaoil siad le linn an chéad chogadh domhanda? I gcomparáid leis an nGearmáin, tá sé go hiomlán zilch! Mar sin, ní dócha go gcuirfidh na Rúisigh iontas orainn le rud ar bith eile seachas maiseanna móra coisithe.
  Cad eile is féidir a bheith? Is dócha go mairfidh an cogadh ar feadh roinnt blianta eile agus go gcríochnóidh sé i gcrannchur. Ní bheidh an Bhreatain in ann an oiread sin trúpaí a bhailiú chun na codanna iontacha dea-oilte den Wehrmacht a shárú, agus ní dócha go mbeidh an Ghearmáin in ann na hoileáin dhochoiscthe a chur faoi chois le haerárthaí agus le cabhlach, agus beidh na Stáit Aontaithe teoranta do chúnamh eacnamaíoch. . Tar éis an tsaoil, ní thuigfidh an layman Meiriceánach cén fáth go gcaithfidh na Yankees bás, mar gheall ar chineál éigin na hEorpa. Bhuel, tá muintir na Rúise stubborn, beidh siad páirtíneach, tarraingeoidh an cogadh ar aghaidh, ach ní bheidh go leor neart acu chun dul ar ionsaitheacht cinntitheach. Is dócha, ní bheidh an Bhreatain in ann a shealbhú Afraic Thuaidh ... I mbeagán focal, is é an toradh is dóichí go bhfuil an Tríú Reich ar Impireacht mór, ach ní ar fud an domhain, ach tá ...
  Is é seo go díreach a bhí Dess ag iarraidh: tá an ruaig ar an mBreatain agus gabháil na n-oileán lán le nochtadh (cé go bhféadfadh am a bheith ag an tseirbhís rúnda an comh-aireachta comhad agus an fhianaise ar fad a scrios, ach ansin cé chomh-ádh!). Ar ndóigh, níor theastaigh uaim a ghuí go gcaillfeadh an Tríú Reich, is é sin, a thír dhúchais leis an réimeas, rud a d"oir go maith d"fhear an SS. Bhí tarraingt an ceann is fearr!
  Sníonn carbhán beag feadh an ghainimh. Chan duine de na drovers Arabacha amhrán caoineadh. Ag an am céanna ag cuimhneamh go minic Allah. Cheap Dess ansin, cén fáth a measann na Moslamaigh go bhfuil sé ceart agus maith dóibh féin ainm Allah a fhuaimniú chomh minic agus is féidir? Anseo sa Chríostaíocht, ar a mhalairt - ní cuimhin leis an ainm Dé in vain! Anseo rinne na Giúdaigh dearmad fiú an t-ainm fíor a n-Dia - tar éis an tsaoil, tá Jehovah foirm níos déanaí de fuaimniú ... Go ginearálta, ní raibh Dess mhaith an Bíobla agus an Críost lag, bhí sé ionadh fiú conas a cogadh na Rómhánaigh, an mór Impireacht le cult an nirt d'fhéadfadh glacadh den sórt sin go bunúsach pacifist fhoirceadal? Fiú más rud é nach raibh an pacifism na Críostaíochta isteach ar iompar na cogaí, ach an bunús an-an fhoirceadal ... Grá do namhaid - ba chóir gur dhiúltaigh an mionlach Rómhánach, agus ní amháin ar an mionlach.
  Ach ghlac an Chríostaíocht fréamh, agus níor chuir fiú titim Impireacht na Róimhe isteach air: ghlac na barbarians leis an bhfoirceadal seo freisin, in ainneoin a mínádúrthachta go léir. Cé, ar ndóigh, níor lean siad go háirithe é. Mar shampla, níor chuir an tsíochánaíocht isteach ar orduithe míleata a bheith ann. Go háirithe, na trampillers, a, dála an scéil, a úsáidtear freisin an swastika agus a mheas airgead a bheith a n-Dia! Mar sin deir siad rud amháin agus rud eile a dhéanamh! Bhí Hitler ina leith seo i bhfad níos comhsheasmhaí! Cad a deir sé, a dhéanann sé! Gan ráitis hypocritical, faoi ghrá do chomharsa!
  Is iontach an rud é, áfach, gur mhair córas na heaglaise, a tógadh ar mheabhlaireacht agus bréaga, ar feadh na gcéadta bliain! Agus fiú dul chun cinn ach beagán bhainistiú a chroitheadh a bhunsraitheanna.
  Áit éigin i gcéin bhí fuaim na n-inneall le cloisteáil; judging ag an ton - bhí sé ar an eitleán. Dess, áfach, ag súil go ó chuir siad ar capes, go ndéanfadh na Breataine iad a botún hArabaigh agus ní oscailt tine. Léirigh garda mór, Hans, raidhfil frith-umar, as a bhfuil, dála an scéil, is féidir, ar uairibh, trodaire a shoot síos (cé nach bhfuil sé gan deacracht, i dtéarmaí bualadh!).
  Ach ní raibh na heitleáin le feiceáil, d'eitil siad anuas... Ina dhiaidh sin thosaigh na hArabaigh ag canadh go caoineadh arís... Bhris Dess a piostal, an oiread sin gur ghlac cluas an fhir swarthy. Thit an Arabach san eagla. Agus chuir an SS Coirnéal mallacht ar:
  - Stop ag caoineadh seaicéil! Go ciúin, rave, ach níos tapúla!
  Phioc na tiománaithe fánacha a gcomhpháirtí gan trua agus lean siad ar a mbealach. Cé gur éirigh a n-aghaidh níos scamallaí, ní raibh fonn ar éinne grumble... Stróic an SS Colonel bairille an piostal (déanta dála an scéil ar ord speisialta!), rud a bhí ina argóint iontach... Ar aon nós!
  N'fheadar má dhéanann na Rúiseach ionsaí orthu ar dtús, an mbeidh na Gearmánaigh in ann ionsaí den chineál céanna ar arm na hÁise a sheasamh? Sa Chéad Chogadh Domhanda, d'fhulaing na Rúiseach caillteanais ollmhóra, i bhformhór na gcásanna ghníomhaigh siad thar a bheith dúr, ach fós chuir siad bac ar fhórsaí móra Kaiser na Gearmáine ... Agus ansin, fiú amháin faoi Brusilov, thug siad solas do na hOstairigh síos an draein ... Mar sin, ní droch-chat é an cogadh dóibh ... Agus más cuimhin leat an seacht mbliana d'aois ... Thug fiú Frederick Mór isteach in arm na Rúise bast! Ní hea, níor cheart na Rúisigh a mheas faoina luach ar bhealach ar bith, rinne an réimeas cumannach iomlánaíoch iad níos láidre fós! D'ardaigh Stalin leibhéal smachta na dtrúpaí Sóivéadacha, táirgeadh tionsclaíoch agus soláthar. Éilliú brúite go láidir, rud a chiallaíonn nach é seo am Nicholas II anois! Mar sin is namhaid an-chontúirteach é an APSS, b"fhéidir marfach fiú, go háirithe má bhuaileann sé ar dtús! I gcogaíocht nua-aimseartha, tá tábhacht mhór ag fachtóir an iontas, mar atá, go deimhin, le linn cogaí na seaniarsmaí. Cad a tharlaíonn má chailleann muid, ansin, murab ionann agus an Chéad Chogadh Domhanda, ní bheidh aon díoltas! Ní cheadóidh na tíortha buaiteacha é seo a dhéanamh a thuilleadh .... Cé go má thosaíonn cuimilte idir an APSS agus an Iarthair, toisc nach bhfuil an leathnú chomh tréitheach den chumannachas ná an fhaisisteachais, beidh sé ... Beidh rath ar shibhialtacht nua Gearmánach. ar chorpáin na gcaipitlithe tugtha agus na comisinéirí oirthearacha . An té a bheidh inár n-aghaidh beidh sé fós linn! Agus b"fhéidir go mbeidh comhrialtas mór frith-Bholshevik ann!
  D'fhiafraigh Hans, ina thost go dtí an sráidbhaile, den chornail:
  "B'fhéidir stop agus ceistiú an buachaill addicted arís?"
  Chroith Dess a cheann feargach sa diúltach.
  - Ní dhéanann sé aon chiall! Ní bheidh aon rud nua le rá aige.
  - Ansin b'fhéidir go mbeidh lón againn, i mo bholg, ag caoineadh blizzard?
  Bhí ionadh ar an SS Colonel:
  Cad ba mhaith leat a ithe sa teas seo?
  Chlaon Hans.
  - Ba mhaith liom a ithe i gcónaí!
  D'fhéach Dess ar an ghrian, bhí sé tar éis an buaicphointe a thrasnú cheana féin, bhí sé go deimhin tar éis a ceathair a chlog agus bhí sé in am stad a chur air. Na hArabaigh ith ar leithligh a bailíodh i gciorcal, ní raibh an triúr de na Naitsithe disdain feola agus beoir. Mar sin chimed siad, Dess fiú ar feadh tamaill ghearr dearmad é féin i aisling ....
  Agus chonaic mé rud éigin craiceáilte... Roinnt feithidí, beag ar dtús, agus ansin ag fás agus ag éirí níos scanrúla... Agus bíonn a ngiail go hiondúil monstrous, a leithéid de dheformity utter! Mhothaigh an cornal é féin ag suffocating, jerked convulsively agus dhúisigh suas. Ní hea, bhí gach rud socair, beirt shaighdiúirí SS iarainn ar an airdeall, agus ansin arís ar an mbóthar.
  Bhí Gerda agus Charlotte i mbun an obair is deacra ar feadh an lae, agus ansin thit a chodladh cosúil leis na mairbh agus plunged isteach ina saol.
  Bhí holagram ollmhór ann le staidiam inar tharla troideanna gladiator nua-aimseartha. Bhí an staidiam ollmhór agus na milliúin daoine ann. Bhí an fharraige meáite ar siúl. Bhí cath idir an gladiator baineann Gerda agus créatúr leath-chliste as sraith na ndomhan dorcha, an réaltnéal deannaigh.
  Tháinig Gerda amach ar dtús. Cailín bríomhar, solúbtha a bhí inti, le hairdo sneachta-bán-pearl. Rinne an laoch triathróid, ag casadh timpeall an réimse. De réir saincheaptha, ní raibh sí ag caitheamh ach bra tanaí agus mionbhrístíní, go sonrach ionas nach bhféadfaí an arm a cheilt. Agus mar sin bhí sí leath-nocht chun troid le solas amháin. Mar sin féin, tá airm den sórt sin éifeachtach go leor freisin. Níl coinníollacha an chatha ar na clocha is compordaí, leath-radaighníomhacha ag glow faoi chosa lom galánta an chailín. Déanann sí, ar ndóigh, aoibh gháire, ag iarraidh gan an pian a bhrath.
  Tá Gerda faoi léigear le fuinneamh, léimeann sí arís agus déanann sí suirí faoi chúig.
  - Sin mise!
  Agus míníonn a cara gan staonadh Charlotte dá fear:
  - Roimh an troid, rinneadh an cailín seo a scanadh go cúramach, níor cheart go mbeadh sliseanna amháin nó rud éigin leictreonach inti. Seiceálann siad an phósadh freisin le haghaidh láithreacht draíocht duine eile. Is é sin, is féidir le gladiator brath ar a chorp amháin, nó ar aigne géar. Mar sin féin, ní raibh Gerda ina amadán agus ina shimplí.
  Cad a bhí amhras orm? - Cuireadh ceist air ag breathnú cosúil le fear óg Apollo.
  - Ní! Ach tá suanbhruith cúig huaire, gan leictreonaic, ina tháscaire ar an dea-fholláine. Mar sin, tá iontas ar gach duine, an bhféadfadh do ghleacaíocht rud éigin mar sin a dhéanamh? Charlotte winked slyly.
  - D'fhéadfadh triúr, cúig ní! Sea, agus léim sí an-ard le rith gearr! - Leathnaigh an laoch óg a lámha níos leithne.
  - Is é sin an chumhacht! Cumhacht an Tríú Reich agus i saolta eile.
  Idir an dá linn, bhí geallta á ndéanamh. Cé go dall go dtí an chuma ar an namhaid. Is cosúil go raibh aithne agus grá ag Gerda beag beann ar chine nó speiceas.
  Rith an cailín gladiator suas agus rinne sí corrshamhail sé huaire ar dtús, agus ansin ceann seacht n-uaire. Ansin chrom sí ar an lucht féachana. Bhí a matáin swayed cosúil le ripples na farraige, go ginearálta, d'fhéach an cailín go hiontach: Amazon tipiciúil. Mar sin féin, tá sé níos éasca réalta a leagadh síos le cloch ná cailín gránna a aimsiú san Impireacht Mhór Spáis sa Ghearmáin.
  - Tá mná inár sráidbhailte: a bhfuil grá agus onóir, beidh siad stop a chur le capall galloping, dul isteach i both ar lasadh. can Charlotte.
  Bhí formhór mór na ngeallta neamhthuairiscithe i bhfabhar Gerda. Fíor, bhí an chuid is mó den phobal ag fanacht lena chéile comhraic a bheith i láthair.
  Agus d'fhan. Scar na geataí ollmhóra, agus thosaigh conablach mór ag sní amach ar an ardán. Dineasár fíor a bhí ann, cosúil le éanlaith, ní raibh ann ach níos mó ná tríocha tentacle. Agus ollmhór, ar a laghad ochtó tonna, armúr tiubh. Fathach an domhain ainmhithe.
  Na milliúin scornach, yelled, squealed, chirped, líonadh le nightingale. De réir dealraimh chuaigh an fathach i bhfeidhm orthu.
  - Geall cliste! - Rumbles an ríomhaire.
  - Ar cé! - Tá an lucht féachana ag canadh.
  - Is é an t-ainm Friplodof! Cosa Nostra!
  Rinne iogalacts de gach stripes geallta ar leibhéil éagsúla. Anseo sa excitement geall siad, ag tabhairt an t-ábhar do na milliúin. Roinnt díobh siúd a chuir geall dorcha ar an gcailín Gerda: rinne siad an geall a ath-idirbheartú, ar feadh méid níos mó fós! Chuaigh Cosa Nostra i bhfeidhm orthu!
  Fógraí ina dhiaidh sin.
  - Tá caoga ocht troid ag an gladiator Gerda agus nialas buaite, tá céad ochtó is ceithre troid ag Cosa Nostra agus níl aon duine fágtha beo. Cuir do geallta!
  Rinne na cailíní ó chathlán SS "Wolves" geallta freisin, ach rinne gach duine seachas an ceannasaí géar Madeleine moladh do Gerda. Mar sin tá na geallta aon-Thaobh.
  Tá tuairim ar leith ag Haupmann Madeleine, mar ba chóir a bheith, ionas nach seasann an boss amach i gcoinne a cuid fo-cheannairí. Thuig na cailíní é seo go han-mhaith, níor mhiste leo go háirithe.
  Ní dúirt ach cara Charlotte go gruama:
  Is fearr airgead a chailleadh ná cailín den sórt sin a bhrath. Tá an t-airgead sin meatach, is ar éigean a chothófar éinne le páipéar suarach ...
  - Bhuel, tá sé go maith má tá tú disinterested mar sin! B'fhéidir gur mhaith linn troid? Chaol Madeleine a mala go géar.
  - Ní miste liom! - a dúirt an mac tíre sona Berta. - An féidir liom a iompar go dtí an halla gladiatorial?
  "Níl draíocht chumhachtach den sórt sin againn fós." Chuir Charlotte ina aghaidh le frown. - Bainistigh chun srian a chur le do mhian: maraigh na naimhde go léir gan mhoill, mar go dtiocfaidh díoltas ar aon nós, ní féidir daoine a scrios mar eallach!
  - Dúirt réasúnta! - Dúirt a cara Apollo.
  Fuaim comhartha sa réimse, agus thosaigh an troid: an dineasáir ollmhór Cosa Nostra léim ar aghaidh. Ó thionchar mais ollmhór den sórt sin, creathadh sciath leath-radaighníomhach an fháinne.
  Dúirt Charlotte:
  - Tá ainm ar leith air. Cén fáth Cosa Nostra?
  Blonde le tint corcra beag, chuir Berta leagan chun cinn:
  -B'fhéidir go bhfuil sé seo mar gheall ar an bhfíric go raibh Cosa Nostra ina mafia neamhghnách fionnuar i sraith teilifíse ársa amháin, ag cruthú a ndomhan fíorúil féin de dhineasáir chun na cruinne a ghabháil!
  - Agus mar sin cad é? Níor thuig Charlotte.
  - Agus d'fhéach na iogalacts, agus bhí siad tógtha. - Níl sé cinnte go leor a mhol Bertha.
  Tá gach rud dodhéanta indéanta sa Cruinne! Go gcuirfimid ár neart gan athrú! can Charlotte. - Agus ní bheidh na saighdiúirí an Reich cúlú go deo, tá sé cosúil le réalta geal - urghabháil an chuimhneacháin.
  Ní raibh Gerda le taithí (go tobann bhí cuimhne aisteach aici) in aon deifir ionsaí a dhéanamh. D'fhan sí leis an ollphéist, léim go dtí an taobh nó díreach beagán nuair a tháinig sé chun achar contúirteacha agus iarracht a threascairt. Bhí an Beast an-tapa, ach mar gheall ar an mais mór bhí sé támh, agus go minic caillte.
  Rinne Gerda, ina dhiaidh sin, staidéar ar a chuid hainlithe, má bhuaigh an namhaid céad ochtó is ceithre cath, ansin ciallaíonn sé go bhfuil láidreachtaí aige freisin. Fíor, thit an chuid is mó de na troideanna, is dócha, ar na hainmhithe céanna leis féin.
  Nuair a imbhuaileann dhá arrachtaigh chomh dúr agus an ceann is mó a bhuaigh.
  Mar sin féin, ní mór duit breathnú go géar, tá go leor tentacles ann agus tá siad géar, cuartha cosúil le ramrod, b'fhéidir nimhiúil.
  Imríonn matáin phreas Gerda, sníomhann sí cosúil le cobra le fuaimeanna phíb an fhakir. Tá a bhrollach ar crith, agus buaileann buachaill dathúil Charlotte é féin ag smaoineamh go bhfuil sé ag iarraidh í a fheiceáil ina hiomláine, nocht cosúil le bandia na Sean-Ghréige.
  Chaill an ollphéist arís agus arís eile, ach níor mhoilligh sé. Ba léir gur créatúr ifreann a bhí ann, réidh le dul sa tóir ar an gcailín le modhúlacht meaisín.
  Léim Gerda arís, ag séideadh póg don slua. Thosaigh figiúr an trodaí ag taitneamh as an allais a tháinig amach. Bhí sé cosúil le cré-umha snasta agus snasta.
  - Sea, cailín cliste! - Déanta le admiration Berta. "Ní miste liom bheith ag damhsa sa réimse mé féin.
  - Agus ní ba mhaith liom a dhiúltú! - Ag labhairt di mar sin, bhí Guy lúthchleas Gael Charlotte ar beag cunning. Is cinnte gur bhraith sé sceitimíní agus fonn troda. Ag an am céanna, bhí sé ar an eolas faoin mbaol a bhaineann le himbhualadh le fathach.
  Dúirt Charlotte go ionsaitheach:
  - Ní throidim níos measa ná í!
  Réir dealraimh, tar éis féachaint ar na gluaiseachtaí chuig ábhar a croí, léim Gerda cosúil le dreoilín teaspaigh. Phléasc a scáthlán solais, gearradh amach tentacles le swoop. D'eitil siad i dtreonna difriúla, ag splancadh fola gorm agus donn. Thit cúpla braon ar chosa lom, swarthy an chailín. Laghdaigh an craiceann leaisteacha, chroith an baineann gladiator amach é, ach d'fhan dónna.
  - Wow, tú bastard nimhiúil. - Shiúil a cosa callánacha fad-fhulangacha thar an dealga agus cneácha ar lasadh, corp an ollphéist. D'éirigh leis an gcailín céim a dhéanamh, mar sin ní raibh sí ag gouge a cos.
  Dúirt Berta le fíor-mheas:
  - Sáróstach! Cosúil le genius ag seinm uirlisí ceoil. Bheadh sé go deas cumadóireacht a dhéanamh.
  Rinne leannán Charlotte gáire.
  - Agus níor cheart an teoiric sin a bheith taobh thiar de chleachtas.
  An ollphéist twisted, is cúis leis an cailín chun léim as a droim. Rolladh sí arís agus arís eile san aer, popping amach as faoi bhreathnú dosaen súl criostalach an ollphéist.
  Léim Berta fiú le háthas:
  - Táim réidh! Tá! - Exclaimed sí.
  - Cá-áit! Cad as duit agus cá bhfuil tú? - rinne sé aithris ar Charlotte.
  D'ionsaigh Gerda an dineasáir arís. Chinn sí gníomhú i bpléascanna gairide agus b'fhearr di a bheith buailte ag nimh. Feidhmíonn an scáthlán soilsithe ar phrionsabal brúchtadh na bhfótón i leathspás cobhsaí, rud a fhágann gur féidir gach rud a ghearradh go litriúil le híosmhéid caiteachais fuinnimh. Úsáideann an cailín é. Fíor, sa chás seo, gearrtar an claíomh gladiatorial le fuinneamh íosta, rud a chiallaíonn nach ngearrann sé chomh crua agus go tapa agus a theastaigh ón trodaire. Agus go ginearálta, cén cineál troid é nuair a bhuaileann comhpháirtí amháin an ceann eile. Is gá go raibh deis ag an gcarachtar diúltach freisin, ar shlí eile ní rachaidh an pobal chuig léirithe den sórt sin. Is rud suarach é an t-ádh...
  An uair seo, rinne Gerda botún beag. Bhí na tentacles sa lár i bhfad níos tapúla ná iad siúd ar thaobhanna an ollphéist. Ceann acu stabbed sa cófra, gearradh tríd a bra. Chroith breasts lom, scrúdaigh buachaill Charlotte a siní ruby, ag taitneamh go geal i bhfianaise ghriananna éagsúla eachtrannach.
  Buille eile ina dhiaidh: Ghearr Gerda péire tentacles as, ach gearradh an taobh deas dá cófra, splancadh fola cailíneach.
  Ghearr an gladiator baineann tentacle eile amach agus léim as an mbacainn.
  Chun é a bharrú, thosaigh teocht na clocha duirle ag ardú. De réir dealraimh, bhí siad ag iarraidh na comhraiceoirí a bhrú ar aghaidh chuig rapprochement níos dlúithe agus shéanadh gasta.
  Níorbh fhéidir le Gerda stop a chur, fiú ar feadh soicind, bhí a cosa lom ar lasadh, agus iad ag blistering amhail is dá mba ar raca meánaoiseach.
  Dúirt buachaill Charlotte le iontas:
  Cén fáth nár chaith an cailín sandals? -Tar éis an tsaoil, beidh a cosa iontach sruthán!
  Mhínigh Charlotte:
  - A leithéid de nós! Go ginearálta, caithfidh gladiator pian a fhulaingt, go háirithe más bean é. Bíonn áthas ar an lucht féachana nuair a bhíonn siad siúd a bhíonn ag troid cráite.
  - Brón Cosmaí! - Achoimre ar "Apollo".
  Ní raibh sé níos éasca ar bith don chailín. Bhí uirthi í féin a chaitheamh ag an ollphéist arís. An uair seo, bhí a cuid íospartaigh súile na créatúir na réaltbhuíon dorcha. D'inis taithí don gladiator baineann gur minic a bhíonn an inchinn suite níos gaire do na súile. Ó cad é? Ós rud é go bhfuil sé riachtanach an iomarca faisnéise a phróiseáil nach bhfuil lagú cainéal tarchurtha fada. Dá bhrí sin, rinne an laoch, nach bhfuil eolach ar struchtúr an chréatúr, iarracht an inchinn a aimsiú.
  Ceann i ndiaidh a chéile, bhuail ceithre súl, ach fuair cúpla scratches í féin. An ollphéist roared, amhail is dá mba bhraith sé pian freisin. Agus murab ionann agus duine, ní raibh sí chun é a fhulaingt.
  Thug Charlotte é seo faoi deara agus bhain sí aphorism amach:
  - Dá airde an roar - dá ciúine an aigne, dá airde an ton - dá ísle an fhaisnéis!
  - Nóta ceart! D'aontaigh Apollo. - Ní Rooster an ceannasaí is mó den scoth!
  Céim ar ais Gerda, bhuail lunge eile de na tentacles ainmhí ró-ghasta an tíl an phreasa, briseadh tríd, beagnach go dtí an iomaire. Is féidir a fheiceáil gur fhulaing fiú an boilg. Ar ámharaí an tsaoil bhí sé folamh, ní bheadh aon duine ró-ithe roimh troid.
  Anois thuig an gladiator go bhféadfadh sí an cath a chailleadh go maith, in ainneoin rath sealadach. D'éirigh na clocha chomh te sin gur bhraith fiú an ollphéist a teas trí na cnámha ar na cosa. Níor éirigh Gerda ach le folláine láidir a géaga. Rinne an cailín, go minic cosnochta, rince ar iarann dearg-te, ag léiriú stamina an-mhór. Fíor, d'fhéadfadh na clocha duirle seo níos mó teasa a thabhairt, cosúil le himoibreoir núicléach, mar gheall ar radaíocht leath-radaighníomhach.
  Mar sin níor fhág an misneach an áilleacht, in ainneoin gur tháinig bagairt an bháis fíor. Agus i troid mar seo, ní féidir leat a thabhairt suas. Nó in áit, is féidir leat, ach sa chás seo is é an náire is láidre don saol.
  D'iarr Apollo ar Charlotte:
  - Agus gur féidir leis an toradh ach bás?!
  - Chomh fada agus is eol dom Gerda, ní dhéanfaidh sí aon rogha eile di féin!
  - Misneach, ní bheidh tú ag rá rud ar bith, ach d'éirigh liom titim i ngrá léi le mo chroí go léir agus anam! É sin ráite, thóg an buachaill anáil dhomhain.
  Ní raibh an cailín in ann seasamh agus arís léim isteach ar an bhlaosc, touching a cosa dóite. Chaith cúpla buille láidir, rinne cúpla jumps. Anois thosaigh sí ar somersaults a dhéanamh, mionghearrtha ar an eitilt.
  - An té nach bhfuil gile féileacán aige, ní éalóidh sé á bhrú le líontán! - D'inis sí frása atá éirithe sciathánach ó aimsir ársa. Mar sin throid an Rubber Fox, an file dornálaí, fós. Chuir sé a shaol i mbaol freisin, ach go pointe níos lú ní raibh comhraic chomh tromchúiseach, agus is tábhachtaí, chomh deacair aige.
  Spreag Charlotte í, ag caoineadh go croíúil:
  - Gearr a bolg. I gcuid de na créatúir seo, tá an inchinn suite díreach in aice leis an boilg.
  Dúirt Apollo:
  - An bhfuil aon rud is féidir leat a dhéanamh chun cabhrú léi? Cosúil le draíocht?
  Charlotte Chroith a ceann.
  - Ní oibríonn draíocht sa réimse. An bhfuil sé rud éigin neamhghnách agus thar a bheith láidir.
  "Níl máistreacht agam ar dhraíocht na dtonn go fóill!" - Chlaon an fear óg dathúil scríofa.
  - Ach tá aithne agam uirthi go breá. - An ELF, gan choinne wormed isteach ina gcuideachta, boasted. - Tá na daoine agus draíocht amháin!
  Léim Gerda cúpla uair eile, ansin go tobann d'eitil lann amach, bhog sé ró-thapa, gan ligean dó preabadh. Is ar éigean go raibh am ag an gcailín a lámh a chur suas. Ó buille uafásach, bhris an lann agus an lámh araon, sháigh lámh an gladiator.
  - Seo chugat eile! - D'fhreagair sí, ag cuimilt an allais ó aghaidh Bert. - Cad a tharlóidh anois.
  Ghlaoigh Charlotte ar an gcailín Gerda.
  - Léim faoi! Is cosúil gur cuimhin liom áit a bhfuil lárionad nerve ag na créatúir seo.
  - Abair léi! exclaimed leannán Charlotte.
  - Dodhéanta! - Gearr amach an cailín dearg-haired fiery.
  Ghearr Gerda í féin níos measa fós, rith scar domhain trasna a héadan, ghearr a leic. Arís eile, bhí sí hooked. Rinneadh damáiste don lámh, ach bhí an ceann ceart, áit a raibh an claíomh, fós á oibriú.
  Bhí an lucht éisteachta ag caoineadh amach, agus bhí an tromlach, rud a bhí scanrúil, ag tabhairt aghaidh ar an ollphéist! Is cosúil go bhfuil sé tuirseach de bhua leanúnach Gerda. Bhí an cailín, is cosúil, i dtaithí go maith ar an grá an slua, bhí sé seo míthaitneamhach. Ar feadh nóiméad chaill sí a luas, as a raibh sí pionós a ghearradh láithreach, bhris an tentacle a cos, amhail is dá mba snoite ó marmair donn.
  Thit luas Gerda agus d'éirigh sí as a cúl, ag fáil buille eile a bhris cnámh a collar. Bhí pian ar a héadan, ach scairt an laoch tríd an gcrónán:
  - Ní bhrisfidh mé!
  Thit an cailín go taobh ar na clocha duirle dearga-te, ag briseadh cúpla easnacha, tháinig boilgeoga fola amach as a béal. Bhí creathadh ann, sheas an ollphéist le hochtó tonna conablaigh ar chos sláintiúil, ag brú na háilleachta. Smoke billowed as an cailín, agus thosaigh sí a convulse.
  Scairt Apollo:
  - Tá sí ag fáil bháis! An bhfuil deireadh leis?
  Sniffed Berda a srón agus é ag guairneáil.
  - Is dócha go bhfuil! A chailín, tá tú ag fáil bháis, is mór an trua thú!
  Dúirt Charlotte agus a héadaí:
  - Ní leispiach tú, a Berta?
  - In aon chás! - Chun a focail a chruthú, chlaon an cailín ceann Apollo agus phóg go daingean ar a liopaí é.
  Chrom an fear óg síos uirthi mar fhreagra. Nuair a bhíonn tú póg mar seo i ndáiríre paiseanta - tá sé ach a miracle.
  - Féach go cúramach! - Chuir Charlotte isteach ar eitilt a gcuid paisean, áfach, ní raibh aon titim éad ina ton.
  Go deimhin, lúb an béal ollmhór dineasáir mutant thar an cailín. Agus ag an nóiméad sin, le hiarracht éadóchasach dheireanach, chaith an gladiator an claíomh isteach sa bhearna idir an spéir agus an scornach. Shleamhnaigh sé istigh. Theith na gáis a bhí carntha sa bholg, tháinig tine as an mbéal, agus chaith an tonn soinneáin an cailín ar shiúl. Bhris an Cosa Nostra ina roinnt píosaí, d'eitil an fheoil scorched as.
  Bhí an cailín, tar éis an dá chosa agus arm a chailleadh, ina luí gan aithne. Robots le feiceáil in aice léi. Bhí íomhá den bhrollach le feiceáil ar an scanóir, buille dhá chroí le deacracht, ach go cothrom i gcorp sláintiúil baineann.
  - Mhair an Gladiator Gerda agus bronntar an bua uirthi! Mar sin, beidh an chéad léiriú eile i gceann trí nóiméad! - Os ard, ach gan aon mhothúcháin d'fhógair an ríomhaire.
  - Geallta imir! - Scairt duine éigin, go soiléir guth tionscnaimh unearthly.
  Tógadh an méid a bhí fágtha de Gerda suas.
  Mar sin féin ghuil "Apollo" (bhuel, cé a shíl)
  - Agus beidh an cailín fós crippled go deo?
  Chroith Charlotte a ceann chomh bríomhar sin gur eitil roinnt spéaclaí fíona as:
  - WOW! Tá éachtaí ár míochaine chomh maith sin go mbeidh sé chomh maith i gceann cúpla uair an chloig agus nach mbeidh an damáiste is lú fós ann. Bhuel, inis dom, a ghasúr dúr, cá bhfaca tú cripples linn.
  . CAIBIDIL #9
  D'fhiafraigh Elizabeth go géar:
  - An gcuirfear trí thine iad!
  D'fhreagair Valentina le fearg:
  - Ní hea, lig dóibh dul! Sea, tabharfaidh siad cácaí don mbóthar!
  Ghuil Elizabeth cosnochta:
  - Agus tá sé fós chomh cruálach! Bhuel, ceart go leor, fir, ach mná, cén fáth a bhfuil siad ag fulaingt an oiread sin!
  Mhol Valentina:
  - Tá na Slavs ag teastáil ó na Gearmánaigh, mar sclábhaithe amháin. Caithfidh eagla a bheith ar sclábhaí agus géilleadh dó! Is dictate é seo atá bunaithe ar eagla! Agus d'fhonn imeaglú, ní mór duit a ghortú!
  Elizabeth cos lom spléach le súile gorm:
  - Agus chun fearg is gá duit a ghortú!
  Bhris lasair amach, níor leath an tine chomh tapa agus is le gásailín gnáth, theith na mná, ag iarraidh an sreang a bhriseadh, sileadh fola óna gcorp stróicthe le snáthaidí.
  Dhealraigh sé don Elizabeth cosnochta go raibh am creeping ionadh go mall, cosúil le serpentine, shéid gaoth úr, agus an comhlacht, ar éigean clúdaithe le léine éadrom, tháinig fuar.
  Sa deireadh shlog na lasracha na martyrs baineann go léir, d'éirigh a gcuid caoineadh i bhfad níos airde. Clúdaíodh an craiceann ar na súile le blisters agus scafa amach. Bhí boladh an dóite ag éirí níos láidre agus níos láidre. Bhí sé tinn agus deora ag sileadh ó shúile na gcailíní. Ghlaodh an príomh-faisisteach le gáire glic:
  - Má ritheann aon duine ar shiúl, beidh mé sruthán tú go léir! Heil! Heil Hitler, an rialtóir is mó de na cruinne!
  Thóg saighdiúirí Faisisteacha armónaic as a gcuid criosanna agus d'imir siad go háraithe iad! Ina theannta sin, ní raibh na Naitsithe ag fulaingt ó easpa éisteachta iomlán. Ach rinne sé sin an ceol níos sinister fós.
  An t-oifigeach saille roared i Rúisis:
  - Tá ceol, ceol, ceol ag stealladh! Is é sin brónach, ansin análaithe timidly! An té a dhéanann rince go suairc ar an bhfonn a shoilsíonn an t-anam! Tá ceol ag stealladh, ceol, ceol, brònach ar shiúl, stop na Gearmánaigh ó bhrón! Óg gan teorainn, síoraí, as a bhfuil fonn ar dhuine maireachtáil!
  Ghlaodh a chúntóir, oifigeach rua,:
  - Tá gach duine ag damhsa! Bhuel, bitches rince nó beidh mé sruthán tú go léir!
  Thosaigh na cailíní ag teagmháil timidly lena gcosa nochta. An príomh-faisisteach yelled os ard, waving a airm:
  - Beo! Bhuel bitches agus whores, teacht ar!
  Thosaigh na cailíní ag bogadh i bhfad níos tapúla i discord, ach ní raibh cuma rince cultúrtha air, ach ina áit sin ba rince fiáin de chuid na Papuans, cósta Paragua!
  Rith na Naitsithe suas chuig na mná agus bhuail siad ina n-aghaidh lena dhorn, ag squealing rud éigin croí-rendingly agus grunting.
  Rinne an príomh-faisisteach geáitsíocht. Thug buachaill i bhfoirm Hitler Youth buidéal coinneac leis! Tharraing an mhuc saille díreach ón scornach, théigh an leacht daichead céim ar an mbolg. D'fhiafraigh Borov den bhuachaill, go néata:
  - Tá ceithre cinn déag agat cheana féin, cead agam duit aon fraochÚn a shoot!
  Bhí díomá le feiceáil ar aghaidh an bhuachalla.
  - Agus shoot díreach! Tá sé ró-bhog! exclaimed sé.
  An bastard saille grunted.
  - Cad ba mhaith leat a dhéanamh léi?
  Chrom an buachaill:
  - Scriú chun báis, agus ansin a chuirtear trí thine!
  - Ceart go leor, tar ort! Ach níos tapúla, ní mór na bodóga seo a thiomáint go dtí an Ghearmáin in am.
  Ghluais an buachaill, ag taitneamh le buataisí dazzling, tiubh snasta, feadh líne na mban. Gáire sé wickedly agus aoibh cruelly. Ó am go chéile, stop na Naitsithe óga agus chiceáil siad seo nó an bhean sin sa bholg, ach ní dhearna sí rogha.
  Elizabeth prayed do dhuine anaithnid - ach ní dom! Ach stop an óige díreach os a comhair agus dúirt lena mhéar:
  - Is é seo mo fraochÚn!
  Elizabeth froze, trembling fealltach, agus a aghaidh coirtithe iompú pale. Rinne an príomh-faisisteach agóid gan choinne:
  - Naoi!
  Bhí cion ag an mbuachaill faisisteach:
  - Agus cad chuige sin?
  D'fhreagair Borov:
  - Tá sí ró-dheas! Just a cailín iontach, is féidir leat a thabhairt do roinnt ginearálta agus a fháil ar a lán airgid.
  D"aontaigh an Hitlerite óg go drogallach:
  - Ceart go leor! Díreach mar gur dhiúltaigh tú do mo chéad iarratas, céasadh mé beirt fheallmharfóirí!
  Thiontaigh an buachaill ar siúl go tapa agus roghnaigh sé beirt chailíní níos óige. An uair seo bhí sé faoi dheifir, ar eagla nach ndéanfaí an chreach dleathach a tharraingt amach.
  Léim na cailíní amach ar an gcearnóg iad féin, b"fhéidir go raibh siad ag súil go ndéanfadh buachaill dathúil trócaire orthu dá mbeidís submissive. An óige snorted derisively.
  - Imigh ar do ghlúine agus póg mo bhuataisí!
  Thit na cailíní agus chrom siad. Phóg siad go muiníneach an craiceann snasta, ag boladh boladh láidir céir daor. Rug sliocht Hitler Youth go tobann ar na cailíní ag an ghruaig agus d'ardaigh siad le forneart:
  - Cad bitches! - An buachaill hissed i Rúisis. - Tuirseach maireachtála! Anois undress láithreach!
  Thóg na cailíní a gcuid éadaí go frantically, ag fágáil mionbhrístíní amháin. D'ordaigh an sadist óg:
  - Luí síos! Ar teanntáin!
  Leagann na cailíní síos go dílis, agus dhaingnigh na cúntóirí SS a lámha agus a gcosa i stoic speisialta. Rith an buachaill a mhéara thar shála bándearga seductive na gcailíní, nach raibh am acu fós le deannach. Go tobann mhothaigh sé sceitimíní láidir agus d'éiligh sé go croíúil:
  - A fuip throm dom!
  Thug na cearca an fuip ar láimh. Ní raibh sé éasca, ach bhí sé comhdhéanta de shreang dearg-te, dearg-te le réaltaí géar. Tá amas le arm den sórt sin i bhfad níos íogaire.
  Caitheadh Elizabeth cosnochta i bhfiabhras nuair a smaoinigh sí ar cad a bhí ag fanacht léi. Seo é an gréin monstrous an fhaisisteachais, nuair a iompaíonn daoine i beithigh. Agus na torments hellish de monsters a chaill mothúcháin daonna bunúsacha.
  Bíonn an fuip ag feadaíl go ominously agus ag titim ar chúl nocht, cothrom na gcailíní. Gearrann buille don chnámh tríd an gcraiceann agus an fheoil. An faisisteach óg purred sásta, bhraith sé cosúil le Dia fíor. Sea, ba dhiagacht uilc é, agus toil dhoscriosta, gan aon mhothúchán ba lú de thrócaire. Mar sin féin, in Óige Hitler mhúin siad gur laige í an trua! Is é an trua ná droch-mhothúchán nach fiú Aryan fíor. Ní leor an namhaid a mharú, ní mór é a chur ag fulaingt agus a náiriú ar an mbealach is measa! Is náisiún inferior cosúil leis na Giúdaigh iad na Slavs, agus tá marú Slav cosúil le madra rabid a mharú. Cad is coinsias - gaiste ifreann ar an anam, invented ag Giúdaigh agus fealsúna Rúise. Níl aon aiféala ar eolas ag fíor-Aryan, ní chuireann ach rud amháin isteach air, gur mharaigh sé cúpla namhaid! Ach bean nó leanbh a chéasadh go cruálach: an léiriú is airde de chumas Aryan.
  Phléasc na mionbhrístíní faoi bhuillí na sreinge dearg-te agus d'éirigh siad as na masa. Rinne na cailíní screadaíl ar dtús, ach bhí an buachaill láidir i ndiaidh a chuid blianta agus d'éirigh siad socair go tapa, ag cailleadh comhfhiosachta ó turraing uafásach. Mar sin féin, ní raibh na executers Naitsíoch ag caillteanas, thug siad síos ar na cinnirí na háille óga réamh-ullmhaithe buicéid uisce oighir (ag baint úsáide as cuisneoir campála). Idir an dá linn, théigh an brónach óg an tsreang ar an tine arís agus thug sé anuas ar chosa lom an chailín í. Agus arís squeals uafásach, screams, ina raibh aon rud daonna.
  D'fhéadfadh Elizabeth seasamh ar éigean ar a chosa, dhealraigh sé áit a bhféadfadh an neart teacht ó go mairfidh a leithéid de rud. Bhí sé rud éigin gan an bhrí slightest, i bhfad níos faide ná an duine. Tá sé aisteach conas a d'fhéadfadh buachaill den sórt sin gleoite, beagnach leanbh, é seo a dhéanamh. Is dochreidte a mhéid a dhéanann faisisteachas a dhífhoirmiú ar anamacha, fiú ar anamacha leanaí. Mar sin críon an dearcadh atá ar ghlúin iomlán!
  Thit na cailíní ina dtost arís, agus doirteadh uisce orthu arís. Mar sin féin, in ainneoin na n-iarrachtaí go léir, d'éirigh cries an chéasta níos ciúine agus níos ciúine. Ó ghualainn go cosa, ní raibh aon spás maireachtála fágtha ag na martyrs trua. Ar deireadh, d'éirigh an buachaill tuirseach, chaith sé an allais óna mhullach agus scaip sé áthas trína fhiacla i dtreo cholún na mban trua.
  - Tuirseach! Is féidir leat iad a dhó!
  Níor bhog na cailíní stróicthe a thuilleadh, is dócha gur sháraigh an fhulaingt beart áirithe. Rith na Naitsithe suas go dtí an gásailín trua, nach raibh ag sileadh go flaithiúil go háirithe, é a chur trí thine. Níor bhog na cailíní fiú, cé gur go mall a d'ith an tine a gcuid feola le gusto.
  Faoin am seo, bhí screadaí na ndaoine mí-ámhara dóite beo, arbh é an t-aon locht a bhí orthu ná go raibh siad ceaptha a bheith ina léiriú soiléir ar thoil dhosheachanta an Naitsíochais, tar éis dul i léig freisin!
  Chaith an bastard ramhar a dhorn cam.
  - Bhuel, whores! Tá súil agam go dtuigeann tú cén fáth a bhfuil punt ag luascadh! Agus anois tógfar an mháirseáil chuig a cinniúint nua céim ar chéim.
  Sheas na mná gan gluaiseacht, chomh suaite is a bhí siad ag an cruálacht, an radharc nightmarish.
  Tharraing an buachaill faisisteach, gan smaoineamh faoi dhó, piostal amach agus, ag gáire go tapaigh, scaoil sé an cailín sa chos:
  - Chuala tú, dúradh leat máirseáil!
  An lámhaigh awakened na mná, bhraith Elizabeth lámha milis Valentina ar a guaillí.
  - Seol mo chomrádaí dílis, chun díoltas a ghlacadh, ní mór duit maireachtáil!
  D'fhreagair an cailín go cróga:
  - Agus swear mé beidh mé ag maireachtáil!
  Idir an dá linn, bhí bastard óg ag lámhach cailín writhing, tite. Ag an am céanna, rinne sé iarracht a lámha agus a cosa lom a mharú. Ní raibh mé ag iarraidh an cailín a chríochnú láithreach, mar tá sé i bhfad níos taitneamhaí éisteacht le screams pian ná gáire.
  D'fhan an cailín ana-chréachtaithe ina luí ar an mbóthar, níor chríochnaigh an faisisteach óg, agus rug siad léi cois an easnacha le duán agus tharraing siad chuig an chroich í.
  Stróic an fear SS saill an buachaill ar an ceann:
  - Mo chara daor! Tá tú díreach cosúil leis an Fuhrer mar leanbh! Agus tá a fhios agat, bhí troid ag an Adolf mór le cailín sa chéad ghrád cheana féin. Mar sin thug sé féin agus beirt dá chairde luíochán uirthi ar an mbealach abhaile. Rug siad uirthi agus cheangail siad suas í, thosaigh siad ag magadh fúithi. Loisg siad le tine í, bhris cnámha, goug amach a súile, agus ansin líonadh Adik óg a scornach le haigéad sulfarach a tógadh ó na ceachtanna ceimice. Ní raibh Hitler ansin ach sé bliana d"aois, agus cheana féin bhí sé in ann gníomhas misniúil a dhéanamh arbh fhiú fear céile Aryan.
  D"fhiafraigh an grimacing Naitsíoch óg:
  - An raibh an cailín Giúdach?
  - Níl, Slav! Thit an Ostair-Ungáir as a chéile mar gheall go raibh na Gearmánaigh feall ar na Slavs, gur gheall Fuhrer iad a fhréamhú! - Rith Borov a lámh thar a scornach. - Go ginearálta, tá indulgence tuillte ag mhoncaí, ach ní dhéanann na Slavs!
  D"ardaigh fir an SS a gcuid lapaí in éineacht:
  - Heil Hitler!
  Shiúil mná óga, cosnochta, leath-chóirithe go gasta feadh an bhóthair. Chuaigh na Naitsithe ar rothair tionlacain speisialta ceithre roth (ionas nach gcuirfí amú gásailín ar fhodhuine a bhí á dtionlacan). Elizabeth, shocked ag na atrocities agus mímhoráltacht suaitheanta na Naitsithe, bhí ciúin ar feadh na chéad cúpla uair an chloig, ní raibh sí ag smaoineamh fiú ar rud ar bith, ach shiúil leath ina chodladh. Bhí an chuma ar na cailíní eile freisin nach raibh fonn orthu labhairt, ar ábhair tuata ar a laghad.
  Cé go raibh na cailíní cosnochta ag siúl ar asfalt mín atá leagtha amach ar ithir Sóivéadach, bhraith a gcosa níos mó nó níos lú compordach. Ach tar éis dóibh pas a fháil sa chuaille scriosta, chríochnaigh siad ar chríoch na Polainne ... Bhí an bóthar clúdaithe le gairbhéal mín, agus gairbhéal géar ag tochailt i gcosa lom na gcailíní. Le blianta beaga anuas, ní raibh Elizabeth in acmhainn siúlóidí cosnochta go minic, bhraith sí go luath conas a thosaigh a sála lom ag cuimilt agus ag bácáil go neamhthrócaireach. Chun aird a tharraingt uirthi féin, labhair sí le Valentina:
  - Agus anois cad a dhéanaimid?
  D'fhreagair an captaen go ciúin tar éis sos:
  - Ní féidir linn rith, nó marófar na cailíní go léir! Ag an am céanna, ní neart go mairfidh sé seo ach an oiread!
  Mhol Elizabeth:
  - Cad a tharlóidh má eagraímid éalú do gach duine?
  Chlaon Valentina.
  - Nílim ach ag smaoineamh air! Níl sé ach deacair go teicniúil é sin a dhéanamh. Féach cé mhéad garda atá thart.
  Dúirt Elizabeth frása Suvorov:
  - Bíonn siad ag caoineadh ní de réir uimhreach, ach de réir scile!
  D'fhreagair Valentina:
  - Ba é ceann de na príomhchúiseanna le bua Suvorov an tuilleamh comhraic is fearr agus oiliúint fhisiciúil na trúpaí Rúiseach. Go háirithe, níor mhúin na trúpaí Turcach bayonet agus comhraic lámh-le-láimh, agus mar sin chuaigh siad i léig go tapa. Ach leis na Francaigh, bhí sé níos deacra, go háirithe ó bhí an bayonet invented sa Fhrainc.
  D'fhreagair Elizabeth go diongbháilte:
  - Ach bhuaigh siad!
  - Sea, bhuaigh siad! Ach le bheith macánta, níl sé chomh héasca agus a deir siad i téacsleabhair! Valentina sighed. - Tá praghas an bua ró-chostasach, is féidir leis trófaithe a dhíluacháil!
  dúirt Elizabeth:
  - Nach bhfuil muid ag caint faoi trófaithe. Is é an trófaí is mó sa chogadh ná saol sábháilte! Go ginearálta, mar a dúirt Stalin, níl aon inscne ag saighdiúir!
  Mhol Valentina:
  - Bí i do bhuachaill ansin agus beidh tú ag mothú níos fearr!
  Elizabeth winced.
  - Ní miste liom féin bheith i mo ghasúr, tá na buachaillí i bhfad níos saoire!
  Feadaíl Valentina.
  - Cén fáth?
  - Mar go bhfuil a gcosa níos gairbhe, agus dónna sé dom mar a bheith ag siúl ar ghual! - Elizabeth squeaked.
  D'fhreagair Valentina:
  - Agus tá mothú agam amhail is dá mbuaileann siad mé ar na sála le bataí ar feadh i bhfad agus go crua, ach caithfidh mé a fhulaingt. Is féidir go gcuirfear moill ar ár mbraighdeanas agus nach bhfuil fós. Chuala mé go dtugtar bróga do mhná i gcampaí tiúchana ach amháin nuair a bhíonn sneachta ann, agus fiú ansin tá siad déanta as adhmad.
  Rinne Elizabeth cosnochta:
  - Níl bróga adhmaid do chosa cailíní ach céasadh, uair amháin, nuair a bhí mé fós ina chailín scoile i músaem, chuir mé air agus shiúil mé ar feadh an dorchla. Bíonn siad chomh míchompordach agus go dtiteann siad as an t-am ar fad.
  Ceartaigh Valentina:
  - Agus cuimil siad a gcosa go uafásach, agus téann siad go dona iad sa gheimhreadh! Tá bróga bast i bhfad níos fearr, tá siad níos teo agus níos boige araon!
  Bhí na mná sna sráidbhailte níos crua agus ní raibh siad ag gearán, cé go raibh mná na mbailte tosaithe cheana féin a fheiceáil braon fola, ag priontáil rianta de chosa galánta óige ar an gairbhéal.
  D'eitil tréad trodaithe ME-109 trasna na spéire, rinne siad rásaíocht ar airde réasúnta íseal agus d'fhéadfá an swastika a fheiceáil ar na sciatháin fiú.
  Dúirt Elizabeth:
  - N'fheadar cá bhfuil ár MiGanna glórmhar?
  D'fhreagair Valentina go drogallach:
  - Sílim nach bhfuil siad líonta! Go ginearálta, tá nuachta suimiúil ag na Gearmánaigh, buamaí miniature, is féidir iad a chur ar fionraí fiú ó sciatháin na trodaithe. Titeann siad go talamh cosúil le clocha sneachta. Ní ghlacfaidh an umar é, ach i gcoinne coisithe nó aerárthaí, go háirithe cinn éadroma mar an IL-26, tá sé éifeachtach go leor.
  Dúirt Elizabeth:
  - Is cosúil go bhfuil, freisin, "rudaí beaga" den sórt sin ar tí dul i dtáirgeadh. Ní dhearnamar beagán é. Go ginearálta, oidhreacht throm an chórais tsarist, athstruchtúrú an tionscail ó ráillí caipitlíocha go sóisialach.
  Chuir Valentina leis:
  - Plus cogadh cathartha! San aonú bliain is fiche, thit táirgeadh tionsclaíoch seacht n-uaire i gcomparáid leis an tríú bliain déag. Fuair na milliúin daoine bás, bhí an tír scriosta agus, murab ionann agus an rialtas tsarist, níor thug éinne iasachtaí dúinn. Ar ndóigh, ní raibh mórán ama againn. Rug Hitler orainn faoi láthair nuair a bhí an t-arm díreach ag tosú ar umair fíor-éifeachtacha a athfheistiú.
  D"aontaigh Elizabeth cosnochta:
  - Anseo tá an ceart agat! Rinneamar go leor, ach ní dhearnamar mórán. Oibríonn an Eoraip ar fad don Wehrmacht. Eoraip! Agus bhí an Rúis tsarist ag cailleadh an chogaidh, in ainneoin gur shealbhaigh an Ghearmáin na príomhfhórsaí san Iarthar. Anois táimid i staid crappy.
  Agus cathain a thiocfaidh ár n-umair go dtí an Eoraip?
  D'fhreagair Valentina:
  - Is mian liom go raibh sé go luath! Ach throid mé san Fhionlainn freisin, mar sin níl mé chomh lán dóchasach, níl ár n-arm sách réidh le haghaidh cogaidh.
  Chuaigh cailín óg le straps ghualainn sáirsint shóisearach isteach i gcomhrá:
  - I mo thuairimse, i dhá sheachtain beidh ár n-umair shaorann Vársá, agus i mBeirlín mí!
  Chroith Valentina a ceann, ag scaipeadh a mane dearg.
  - Ba mhaith liom é a chreidiúint, ach... Bhí ceithre thír Eorpacha déag i seilbh na Naitsithe in achar an-ghearr. Ansin conquered siad Afraic agus an Bhreatain. ionradh ar an Meán-Oirthear agus an India. Agus ansin thug siad aghaidh ar Mheiriceá, in éineacht le Ceanada. - Stampáil an cailín go feargach a cos lom, leag sí síos ar na clocha. - Labhraíonn sé seo ar neart an-mhór an Wehrmacht, agus ar feadh trí mhí go leith bhí muid gnóthach le arm beag bídeach na Fionlainne. Tá a fhios agam go díreach cad é cogadh. Níl, sa chás seo, tá an namhaid i bhfad níos láidre ná dúinn!
  Bhí mearbhall ar an gcailín óg
  - Mar sin, is féidir linn a chailleadh?
  D'fhreagair Valentina:
  Go bunúsach tá, ach ...
  An cailín sandal squeaked:
  - Cad ach...
  D'fhreagair Valentina cosnochta:
  - Beidh na Naitsithe féin ina n-uachtair uaighe féin! Féach cé chomh brúidiúil atá siad. Is gearr go n-ardóidh gach rud ó mhuir go muir ina gcoinne. Beidh Fiú na ceannródaithe troid i gcoinne an fhaisisteachais, beidh an talamh sruthán faoi na cosa ar an invaders. Tachtfaidh na Naitsithe ina gcuid fola féin. Botún marfach a bheadh sa chinneadh acu ionsaí a dhéanamh ar an APSS. - Chrom an cailín arís gan í a spáráil lom, íslitheach, dearg ó chos úr tan. - Nó in áit, beidh tubaiste agus faisisteach a scuabadh as aghaidh an phláinéid!
  D"aontaigh Elizabeth:
  - Ní féidir leis an vaimpír Hitler éalú ón gcuaille Crann Creathach! Ach anois, cé mhéad dár gcathracha a scriosfar agus sráidbhailte a dhó. - Chas an cailín go feargach a muineál láidir, thosaigh gruaig órga ag bogadh. - Agus is amadáin muid ar an eolas faoin stailc atá le teacht, níor thochail muid trinsí fiú!
  Chlaon Valentina cosnochta le comhaontú.
  - Sílim go mbeidh Pavlov a lámhaigh!
  Elizabeth waved sé as.
  - Sea, nach bhfuil sé faoi Pavlov! Go ginearálta, b'éigean do Stalin an t-ordú chun an t-arm a thabhairt chun lán-ullmhacht a chomhrac a thabhairt go pearsanta.
  Chlaon Valentina go bríomhar.
  - Is cinnte go bhfuil an ceart agat! Ach de réir dealraimh bhí an ceannaire ag iarraidh moill a chur ar thús an chogaidh go dtí an ceann deireanach, go háirithe ós rud é nach raibh an Wehrmacht réidh don gheimhreadh, agus má bhuaigh muid ar a laghad mí, ní raibh an Wehrmacht chomh iontach sin. Agus faoin séú bliain is daichead nó an seachtú bliain is daichead, bheadh ár n-arm i bhfad níos láidre. Is é an rud atá ag déanamh imní dom ná seasamh na SA agus na Breataine áitithe. Is féidir leo, tar éis tabhairt suas onórach leis an nGearmáin, agus fiú cuid den chríoch Shóivéadach a fháil. - Stampáil an cailín í lom, scríobtha agus leag síos sÚil chruinn, dheannach. - Ina theannta sin, féadfaidh an tSeapáin iarracht díoltas a bhaint as an defeat i Manchuria.
  Deir siad go bhfuil ionsaí déanta aici ar ár Vladivostok cheana féin. Agus ansin beidh muid féin i fáinne leithlis.
  Tuirseach cosnochta Elizabeth groaned, stepping ar méaróg géar, thosaigh a cos a bleed cosúil le rhinestone, agus a mhéara brúite whined níos mó. Shíl sí: nach bhfuil na Naitsithe, b'fhéidir, lig dóibh i bróga nua agus dea-chaighdeán, cé mhéad fonn a náiriú agus inflict pian. Go deimhin, sa Rúis, measadh go raibh cosa lom mar chomhartha bochtaineachta, ní gan chúis go raibh tramp cainte ann - is é sin, beggar. Tá sé le feiceáil anois an mbeidh sí in ann stop a chur, tar éis di a lapaí lom, galánta a bheith briste agus gortaithe. Agus má thiteann sé, cad a tharlóidh dó?
  Amhail is dá mba in éineacht lena focail, scairt ceann de na cailíní óga a raibh cosa briste fuilteacha uirthi:
  - Ní féidir liom é a dhéanamh níos mó!
  Agus squatted sé síos, síneadh a cosa fad-fulaingt ar aghaidh. Thiomáin na Naitsithe suas chuici agus dhoirteadh gásailín ar cheann an chailín. Léim sí suas go tobann, ach bhí sé ró-dhéanach, níos éadroime tréigthe flared suas, bhí an bhean trua engulfed i lasair dhó.
  An cailín, yelling, rushed a rith, bhí scaipthe na captives eile go dtí an taobh. Tar éis dó an colún a scoitheadh, thit an mairtíreach, chaill sé comhfhios, chuir sruthanna na lasrach na scamhóga trua, agus bhí an bás uafásach! Tháinig caoineadh uafásach ina dhiaidh:
  - Splanc! Scoil! Lagging bitches bás!
  Chuir na cailíní in éadóchas céim leis. Elizabeth groaned go bog agus limped, a cosa lom, gearrtha ag pléascadh le pian, amhail is dá mba ó lámh dearg-te iarann. Ach bhí sí, cosúil le cailíní eile, fastened.
  Chun beagán seachráin a fháil, dúirt Elizabeth cosnochta:
  - An féidir linn an Internationale a chanadh?
  Chroith Valentina a ceann.
  - Beidh na arrachtaigh shoot dúinn go léir! Bí foighneach! Éiríonn cosa lom, go háirithe daoine óga cosúil linne, garbh go tapa. Mairfimid agus mairfidh muid. Beidh an bua ag an Arm Dearg. Fiú má thógann na caipitlithe go léir airm inár n-aghaidh! Tar éis an tsaoil, ón taiga go dtí farraigí na Breataine, is é an tArm Dearg an ceann is láidre ar fad!
  Elizabeth clenched a dhorn.
  - Ach níl spiorad na Rúise níos láidre,
  A gcuid fothracha féin déanfaimid athbheochan!
  Laochra na Rúise a ghlacadh an claíomh go luath
  Seasfaimid agus buailfimid arís!
  Tar éis sin, d'éirigh sé níos éasca ar bhealach éigin, agus fiú an pian dó sna cosa fuilteacha d'éirigh sé níos laige.
  Bhí an ghrian ag dul síos, bhí na Naitsithe ag éirí níos mó agus níos mó neirbhíseach agus ag impí ar na cailíní dul ar aghaidh.
  D'éirigh sé níos úire, shéid an ghaoth aghaidheanna allais go suairc. Dúirt Elizabeth cosnochta:
  - Is cosúil go bhfuil an ghrian fiú dúinn!
  Valentina aoibh forcefully.
  - Tá grian an chumannachais i gcónaí dúinn!
  Bhí na scáthanna ar an mbóthar ag dul i méid, ag éirí níos dorcha agus níos dorcha. Las na Naitsithe lóchrainn, rud a rinne cuma a gcuid rothair i bhfad níos rúndiamhaí, bhí tuiscint ar rúndiamhra ann. Shamhlaigh Elizabeth cheana féin nárbh iad seo na Naitsithe, ach arrachtaigh uafásacha. Cineál de Viy nó ghouls go leor-Thaobh. Rud aisteach go leor, ach chuir sé sin na Naitsithe scanrúil agus, mar a bhí, neamhréadúil. Poveselev - d'oscail an dara gaoth, thosaigh Valentina ag canadh amhrán:
  - Ar na cosáin anaithnid, tá diabhal i sandals ag damhsa! Bhuel, d"ith Koschei an iomarca anraith cabáiste!
  Rinne Valentina aoibh gháire.
  Tá tú iontach mar i gcónaí!
  Ar deireadh, bhí túr comhartha le feiceáil i gcéin, agus bhí tithe le feiceáil, le blackouts. Mar sin tá deireadh lena dturas. Bhí an chuid is mó de na cailíní ídithe cheana féin, bhí siad ag an líne dheireanach de ídiú fisiceach agus níor coinníodh ach amháin ar an instinct marthanais.
  D'iarr Elizabeth ar Valentina amhail is dá mbeadh a fhios aici:
  - An dtabharfaidh siad beatha dúinn?
  An captaen jokingly, cé go raibh sé deacair di, d'fhreagair:
  - Maidir leis na Gearmánaigh, tá muid cosúil le eallach, agus níor gheall aon duine go mbeifeá ag tabhairt beatha don eallach ar an mbealach!
  D'fhreagair Valentina cosnochta go feargach:
  "Ansin gearrfaidh mé scornach Hitler!"
  Cúpla céad céimeanna níos measa, stróicthe ina bpíosaí, cosa lom, agus thosaigh na cailíní á dtreorú isteach i gcampa speisialta. Is cosúil go raibh sé ullmhaithe roimh ré do phríosúnaigh chogaidh, d'fhéadfaí beairicí adhmaid a fheiceáil sa dorchadas, túir le sreang deilgneach freisin. Thosaigh mná ag pórú orthu, ag iarraidh sibhialtaigh agus míleata a chur ar leithligh. Mar sin féin, bhí na príosúnaigh chomh tuirseach sin nár smaoinigh siad fiú ar éalú. Níor thit siad ach ar na buncanna adhmaid garbh. Bhí áthas an domhain ar Elizabeth, agus í ag dul ar an bhféar trampled lena cosa brúite fola. Ar deireadh, is féidir léi titim ina chodladh. Ach nuair a bhí sí ag dul isteach sa bheairic cheana féin, léim beirt fhear ón SS suas chuici agus bhris siad go neamhshearmónach í.
  - I gcomhair Cad? - A scairt an cailín.
  - Rúisis Schwein! Lean an áit a n-insítear dóibh!
  Treoraíodh Elizabeth amach as an gcampa, agus mar sin rith siad na túir, agus na geataí iarainn. Ar dtús, shíl an cailín go raibh siad ag iarraidh í a lámhach, ach ansin bhí eagla uirthi go ndéanfaí í a chéasadh. Cad a tharlóidh má cheapann na Naitsithe go bhfuil rún tábhachtach ag an gcailín?
  Tógadh go dtí an teach mór í a bhí maisithe le bas-fhaoiseamh leoin. Is aisteach an rud é gur chuir radharc ar eastát saibhir suaimhneas ar Elizabeth, ní raibh sé cosúil le siléir chéasta gruama na Meánaoise. Mar sin féin, is féidir leis na arrachtaigh seo a chéasadh agus a chéasadh áit ar bith agus an oiread agus is mian leo.
  Treoraíodh í isteach san fhoirgneamh, bhain cosa lom an chailín leis an gcairpéad lush, veilbhit agus báthadh ann.
  Flash solas geal leictreach. Tháinig fear i srónbheannach, ag tabhairt sracfhéachaint mhíchúramach ar an gcailín, d"ordaigh:
  - Nigh a cosa!
  Bhí Elizabeth ina suí ar chathaoir agus thug maid néata babhla airgid uisce léi. Bean de bhunadh í, Pol Bealarúisis a bhí inti agus bhí aithne aici ar an Rúisis. Tumadh a cosa brúite isteach i mbabhla uisce dorcha, chuimil sí go réidh iad. Bhí cosa girlish Elizabeth radharc trua. Go litriúil ní raibh aon áit chónaithe fágtha orthu, leagadh na méara síos. Agus, mar sin féin, bhí cosa na háilleachta Bealarúisis álainn, agus b'fhiú banphrionsa nó bandia na Gréige iad.
  Nigh an cailín an deannach agus an fhuil go réidh, chuimil sí gach méar. Ansin, le comhbhá ina glór, d'fhiafraigh sí:
  - Tá sé cosúil go bhfuair tú go leor, a stór?
  D'fhreagair Elizabeth:
  - Bhí sé níos deacra ag daoine eile! Níl faic agam le gearán a dhéanamh faoi chinniúint!
  Chlaon an Pol.
  - Creidim do thír na Sóivéide go dtiocfaidh deireadh go maith le gach rud!
  Chuir fir an SS isteach ar an gcomhrá agus, ag piocadh suas Eilís, tharraing siad isteach í sa halla a bhí feistithe go hiontach. An cailín resisted languidly, chaith siad í, slamming an doras agus, láithreach, cosúil le taibhse, le feiceáil torc saille. Cheana féin roimh colic san inchinn, guth coitianta hissed:
  - Bhuel, birdie, beidh tú submissive!
  Rinne Elizabeth iarracht léim ar ais, ach d'éirigh na Naitsithe a bhí an-chiallmhar, níos aclaí. Léim sí go tobann chuig an gcailín agus stróic sí a léine, ag nochtadh dhá bhrollach sách mór agus clúidíní ag díriú aníos. Chiceáil an cailín é sa groin lena glúin, ach bhí an faisisteach ag súil leis seo, mar sin féin, ní fhreastalaíonn laglings sa SS agus chuir sí an t-ionsaí ar siúl.
  - Resist, beidh sé níos mó spraoi fós!
  Theith an torc ramhar uirthi arís, ag stróiceadh iarsmaí a cuid éadaí, go háirithe a pants, ach go tobann ghlaoigh sí go croíúil:
  - Sea, bite tú fós soith.
  Leath-nocht Elizabeth éalú agus rushed go dtí an doras os coinne, súil aici go b'fhéidir nach mbeadh aon saighdiúirí mar sin. D'oscail sí é agus láithreach fuair buille láidir ar an smig. Tháinig déagóir matáin le torso nocht os a comhair. I dó, chun a uafáis, d'aithin sí an sadist óg ó Óige Hitler. Aoibh sé wickedly le fiacla bán.
  - Agus tá tú temperamental!
  An fear saille SS squeaked:
  - Tugaim cead duit é a úsáid liom! Is duine fásta tú cheana féin agus tá sé in am iarracht a dhéanamh ar an gcorp baineann!
  D'fhreagair an Hitlerite óg:
  - Níl mé éigniú Rúiseach fós.
  D'éirigh Elizabeth tinn, mar gheall ar an bhfíric go bhféadfaí í a éigniú, bhí náire ar leith ar an déagóir onóra a bhaint. Ag dhá bhliain is fiche, choinnigh sí a neamhchiontachta, agus anois, ní mór di scaradh le beannaitheacht ní lena fear beloved, Sóivéadach, ach le cibé meathlaithe nach bhfuil feicthe ag an domhan fós. Bhí an cailín ag screadaíl croíúil, ach d'ionsaigh faisisteach mór agus ní raibh aon leanbh beag í ag an am céanna. An torc mheá ar a laghad ceann amháin go leith centners, agus an Elizabeth tuirseach bhraith cé chomh tapa agus a bhí a iarsmaí de waning.
  Ag an am céanna, brúite an sadist óg a lámha agus pinched a breasts. Ag seo caite thit sí, agus an ollphéist thóg garbh í, leis an delicacy de torc i teas. Bhí pian uafásach ag Elizabeth, agus í ag titim isteach in ifreann!
  . CAIBIDIL #10
  Socraíodh an umar do na laochra, agus lean siad ar aghaidh lena n-dul chun cinn go doimhneacht na seasaimh Sóivéadach. Na háille fired ag umair na Rúise, agus chirped, nocht a gcuid fiacla.
  Ghearr Gerda na ceithre cinn is tríocha le blaosc agus chrom sé:
  "Is laoch den scoth mé!"
  Tar éis sin, conas pléasctha tú amach ag gáire ... Tá sé an cailín iontach. Laoch an aerobatics is airde. Agus rud beag olc, agus fraochÚn ... A killer olc de guys maith.
  Brúfaidh Charlotte an cnaipe luamhán stiúrtha freisin lena bharraicíní loma agus tabharfaidh sí amach:
  - Is breá liom umair a scriosadh!
  Agus scoiltfidh ceithre cinn is tríocha na Sóivéide gan a thuilleadh cainte. Tá na túir leagtha agus pollta tríd.
  Christina fired gan dochar. An uair seo, bhí an t-íospartach ar a méar loma ina howitzer Sóivéadach 152-chaighdeán. Is caliber go leor olc é. Ar ndóigh, ní sháróidh sé armúr tosaigh gluaisteán Gearmánach, ach croithfidh sé go maith. Agus leagfaidh na cailíní a gcluasa.
  Arsa an laoch órga-dearg:
  - Tá mé den sórt sin áilleacht, aisling cosnochta!
  Agus ansin chuir Magda nail freisin é. Chomh maith leis sin laoch, más rud é nach ó Dhia, ansin cinnte ó Satan. Agus seo in ainneoin a religiosity go léir.
  Agus is cailín álainn í. Agus an-sexy, ach ag an am céanna cúthail.
  Chan Magda, ag cnagadh a cos lom agus ag casadh a fabhraí fada dubha:
  - Tar éis an tsaoil, ní tharlaíonn sé ar fud an domhain go bhfuil umair briste sa buffet!
  Rug Gerda a cuid fiacla agus hissed, súilíneach leis na súile emerald, leagadh amach arm eile:
  - beidh mé Superman! Agus sruthán mé gach duine!
  Agus arís, lena mhéara, brúigh sé agus croith an bunker Sóivéadach. Cailín ionsaitheach. Bain triail as seo agus surpass! Tá cumhacht dochreidte aici!
  Scaoil umar Gearmánach an ceallraí. Bhí na Naitsithe imithe go domhain cheana féin isteach sna seasaimh Shóivéadaigh, ag druidim le Minsc. Ach tá go leor línte cosanta ann, agus seasann an tArm Dearg go stubbornly. Tá an oiread sin tochailte anseo. Mar sin go héasca isteach sa spás oibriúcháin agus ní bhriseann tú amach. Damn, tascanna deacra a réiteach.
  Tá cásanna de reithí umar cheana féin. Go háirithe, déanann BTanna ardluais, ach lag armúrtha, a dícheall i gcónaí chun reithe. Mar sin ní féidir leo teicneolaíocht na Gearmáine a ghlacadh. Bhí cás ann nuair a thit Yaks freisin ar cholúin na Gearmáine le trealamh.
  Scior Charlotte, ag bualadh an chadhnra Sóivéadach:
  - Cad go léir mar an gcéanna dúr na Rúiseach. Níl, chun capitulate láithreach, ach tá siad i gcoinne ...
  D"fhreagair Christina é seo go loighciúil, ach ar dtús, agus í ag brú lena ladhar lom, d"iompaigh sí an gunna Sóivéadach 100-mm:
  - Is daoine praiticiúla iad na Meiriceánaigh, ach fiú ní raibh siad capitulate inár gcoinne láithreach! Mar sin, conas eile a rá cé atá dumber. Táimid fós chomh fada sin ó Moscó!
  Bhrúigh Magda an cnaipe luamhán stiúrtha lena ladhar lom agus dúirt go muiníneach:
  - A ligean ar a fháil ann! Beidh muid ann cinnte, agus luath go leor!
  Feadóg agus chan Gerda, ag oscailt a liopaí scarlet:
  - Táimid ag máirseáil ar Moscó, agus feicimid fascism i gcéin ... Go gairid buailfidh mé Lenin, agus gabhfar Comrade Stalin!
  Tar éis don chailín a méar loma a bhrú arís ar an gcnaipe luamhán stiúrtha. Agus cé chomh sloppy. D'eitil gunna Sóivéadach 85 mm suas agus a rothaí stróicthe.
  Charlotte fired, freisin, agus aptly go leor. Ag an am céanna hissed sé go mailíseach:
  - Fágfaidh mé a gcuid gunnaí sa spéir! Agus tógfaidh mé an ghealach anuas ón spéir!
  Ina dhiaidh sin, d'éirigh le gunna Sóivéadach eile a bheith scoilte mar gallchnó faoi sledgehammer.
  Sea, tá an gunna Gearmánach 105-mm an-mharfach, fiú. Ach thosaigh na háille sna coisithe. Agus táimid tríd go leor leis. Agus cén fáth nach raibh ach a gcosa lom ag treabhadh. Ba é an t-aonú bliain is daichead. Nuair a bheidh a lán cinneadh déanta. Ní raibh toradh an chogaidh réamhshocraithe. Agus chuaigh na laochra i gcoinne fórsaí móra na Breataine Bige. Ní raibh máistreás na bhfarraigí chun géilleadh go fóill, agus chuir sí ina coinne go géarchúiseach.
  Is é seo a chuimhnigh Gerda agus í ag ionsaí líne cosanta an-chumhachtach eile de chuid na Sóivéide. Ach nuair a bhí siad fós sách óg, shiúil siad mar sin, agus rinne siad seo. Cé mhéad spraoi a bhí acu ansin!
  Pictiúir ar snámh roimh shúile Gerda, amhail is dá mba i scannán;
  D'fhreagair Apollo:
  - Níl áit ar bith! In ár saol sona níl aon agus ní féidir a bheith cripples! Mar gheall ar an Tríú Reich a conquered an domhain a thabhairt do gach duine sonas!
  D'ardaigh na cailíní a lámha le beannacht cheerful.
  - Heil Zind! Ar ndóigh, sonas! Ba mhaith linn go maith... Dhá sciathán bán ar fud an domhain! Tá solas inár n-anamacha, an breacadh an lae is gile - ní féidir le Shakespeare cur síos a dhéanamh!
  Faraoir, ag dúiseacht arís... Dhúisigh Gerda, ag mothú an phian is fiáin ina corp... Níl sé éasca tiomáint tríd an bhfásach agus umair a tharraingt, fiú má mheastar gur sárfhear thú. Nó Aryan fíor - gan trócaire ar naimhde an Reich! Níor ghortaigh Charlotte, áfach, agus chrom sí fiú:
  - A leithéid de phian! Cén pian - an Tríú Reich i gcoinne na Yankees - céad is nialas!
  Rinne Gerda iarracht í féin agus a cara a chothú:
  - Ba chóir go mbeadh Superman de réir Nietzsche gan trócaire le daoine eile, ach níos mó fós leis féin!
  "Ba mhaith liom go bhféadfainn brú ar Friedrich Nietzsche é féin a rith trasna an ghainimh agus an umar a tharraingt," a dúirt Charlotte le grumble.
  D'aontaigh Gerda.
  - Sea, aontaím: nach raibh ag fulaingt, ní bheidh sé a thuiscint!
  Tar éis an bhricfeasta, chuir Madeleine áthas ar na cailíní:
  - Anois rith simplí, ar ndóigh le ualach. Tá an ghníomhaíocht mhéadaithe de na Breataine tuartha a bheidh, ar ais a n-vultures, mar sin tá sé níos fearr gan umair riosca. Tar éis an tsaoil, is cuma cé chomh fionnuar is atá tú a chailíní, ní bheidh tú in ann an umar a tharraingt níos tapúla ná mar a théann siad leo féin!
  Rinne Gerda grumble go feargach:
  "Ar ndóigh ní iompraíonn tú é féin!
  Bhí Madeleine ar buile, nó lig sí uirthi go raibh sí ar buile:
  - Buail caoga le bata ar shála an chailín dúr seo!
  Theith na mac tíre sí chun ord an mháistir a chomhlíonadh. Luigh Gerda síos go géilliúil agus chuir a cosa loma, galánta isteach sa ghléas a bhí ullmhaithe aici roimh ré. Bhí sé ina falaka! Ghlac an cailín anáil dhomhain, agus í ag iarraidh gan a anró mheabhrach a bhrath. Chuaigh Madeleine í féin i dteagmháil lena híospartach, rinne sí teagmháil lena sála cruaite, gan a bheith dusty fós. Chliceáil sí a teanga agus dúirt:
  - Comhair na buillí!
  Le haghaidh beating, roghnaigh Madeleine club speisialta, rubair, ach le slat cruach taobh istigh. Is cailín í an ceannasaí í féin freisin, ach mar gheall ar a figiúr ollmhór, lúthchleasaíochta, is cosúil go bhfuil sí níos sine ná a blianta, sniff sí an rubar agus bhuail a cara go géar é.
  - Uair amháin! - Dúirt Gerda i ton fulaingt.
  Bhuail Madeleine Gerda ar na sála níos deacra fós.
  - Dhá! - Arsa an cailín.
  Lean ceannasaí na cuideachta SS den fhorghníomhú. Rinne sé iarracht na blows a dháileadh go cothrom ionas go raibh an pian uasta, ach ag an am céanna seachnaítear ciorrú. Gerda chomhaireamh, ag iarraidh aird níos lú a thabhairt ar na boinn flaming. Nuair a rith sí cosnochta tríd an sneachta, ní raibh an phian níos lú, ach d'fhulaing an cailín agus níor mhoilligh sí, ag tuiscint go raibh a slánú go beacht i luas. Seachas sin, gheobhaidh tú frostbite, a bheith ina cripple agus dul chun dramhaíl. Mar sin tá sé riachtanach, ansin is gá a bheith ina Aryan fíor agus mairfidh, faghartha misneach. Go ginearálta, níl aon phian mar sin! Is é seo an illusion. Go deimhin, chum na Zionists pian, laige agus seanaois! Ach i ndáiríre, tá an fear i ndán a bheith ina dhia, nó ina shárfhear! Ach an bhfuil an sárfhear ag caoineadh, fiú mura bhfuil tú ach cailín sé bliana déag d'aois, nár phóg fear riamh. In aon chás!
  Ag comhaireamh caoga (níor chuaigh glóir do Providence ar strae!), stad Madeleine agus dúirt:
  - Óige! Níl pionós amháin air a thabhairt duit críochnaithe. Rithfidh tú cosnochta tríd an bhfásach gan na boinn a bhealadh le huachtar cosanta. Múinfidh an pian breise ceacht duit!
  Chlaon Gerda go géilliúil.
  - Go raibh maith agat ceannasaí.
  Go deimhin, ní raibh an cailín sásta go háirithe, agus ghortaigh sé a reáchtáil mar sin, agus gan uachtar cosanta bhí sé níos pianmhar, ach bhí sí ag súil go mairfidh sí. Tá boinn láidre aici, níor chaith cailíní mionlach bróga ach amháin le linn paráidí, nó dá mba ghá an iomarca ama a chaitheamh sa fuar, níos faide ná seasmhacht an chomhlachta. Ach is aisteach an rud é, is beag nár éirigh na cailíní tinn le hardening chomh mór sin ... Nó b'fhéidir go bhfuil sé nádúrtha! I laethanta na Rúise Tsarist, bhí mortlaíocht naíonán ard, ach ba leanaí agus daoine thar a bheith sláintiúil iad siúd a tháinig slán! Bhuel, anois chun rith cosnochta ar ghaineamh te an fhásaigh... Conas is féidir léi é a sheasamh!
  Ó, ó, ó, cé chomh pianmhar, ach a ligean ar ní frown, ach aoibh gháire. Má aoibheann an leanbh: b'fhéidir go n-oibreoidh gach rud amach!
  Sheinn Gerda fiú go lán-fhuaimneach, an guth ag stealladh ar fud an fhásaigh:
  Ar an t-ádh is cara mídhlisteanach thú,
  Deirfiúr riachtanas agus toil!
  Cé chomh gearr nóiméad fóillíochta saor in aisce,.
  Cé go bhfuil an fonn a bhuachan i gcónaí!
  
  Chun breith a thabhairt do leanbh - é a chloisteáil ag caoineadh,
  Níl a fhios ag wolves go luath i ndán!
  Naimhde a thiomáint ar dtús - ní mór duit a bheith faoi iontas,
  Lig mo fhíon boil i rage!
  
  Do mhaighdean, is é an claíomh an chéad sólás,
  Beidh sé a thabhairt di creideamh i céim frisky!
  Agus áit éigin tá hairicín ifreann ag ragús,
  Léirímid grá don athar Tíre i véarsa!
  
  I véarsaí nár scríobhadh le huisce láibeach,
  Agus iad siúd a bled Trodaire!
  Ach beidh am againn saol iontach a chaitheamh,
  Nuair a bheidh an tAthair uilechumhachtach grámhar!
  
  Ach ná bí ag brath ar an Athair
  Toisc go bhfuil muid beagnach daoine fásta!
  Agus más mian linn sciar níos fearr láithreach,
  Nuair nach bhfuil éagóir adh!
  
  Troid ar son gach cluas ar an bhfaiche
  Do gach péarla agus duilleog!
  Laochra go fíochmhar,
  Is é an mana simplí: troid agus troid!
  
  Níl aon rath gan streachailt - tá an domhan amhlaidh
  Cad gan na torthaí a spíonadh más caonach iad na lámha!
  Chuir an srón brú ar an scornach níos mó fós,
  Thiomaigh an fhoinse go tobann gan chuimhneamh!
  
  Ach thug an Motherland sárchumhachtaí dúinn,
  Is laoch tú, ridire fear nua!
  Cad a bhí te agus milis dúinn,
  I gcroílár na maighdean a choimeád go deo!
  Chríochnaigh an cailín ag canadh, bhí a cairde ag canadh léi... chrom sí ar an ngaoth agus rith sí ar aghaidh. Mar a tharlaíonn uaireanta, álainn, síocháin, fiú nuair a ghortaíonn sé. Agus cén fáth go mbeidh sí ag rith go dtí an deireadh, mar gheall ar ghaiscíoch ... Agus nach bhfuil laoch Gearmánach fiú píosa iarainn, ach rud éigin níos deacra ná cruach! Agus is éard atá i gceist le groan dó é féin a bhrath!
  Ní raibh cead ag na cailíní a scíth a ligean le haghaidh lóin, agus go luath thit an triúr mac tíre gan aithne. Phioc siad suas le criosanna agus tarraingíodh, deich ag an am céanna. Bhí Gerda cosnochta ina measc siúd ar baineadh leas astu. Cé chomh brúidiúil ar lasadh boinn loma an chailín agus go raibh pian ar a laonna, ach ní raibh sí ag caoineadh ach an oiread. Ní raibh ach an teanga ata le tart, agus ba phianmhar í a labhairt. Agus leath uair an chloig ina dhiaidh sin, thit cúig laochra ag an am céanna. Ina dhiaidh sin, fógraíodh sos agus bhí cead ag na cailíní uisce a ól. Agus ansin lean an ifreann deonach-éigeantach ar aghaidh ...
  Theip ar na cailíní an bonn a bhaint amach, agus b'éigean dóibh an oíche a chaitheamh i gceart sa bhfásach. Shín na laochra rópaí gruagacha timpeall orthu, agus ina dhiaidh sin luigh siad síos lena chéile, ar chóta báistí. Thit muid isteach i mbrionglóid ... chonaic Gerda arís rud éigin cath;
  Anseo tá sí féin agus na laochra eile ag marcaíocht ar chapaill. Tá cathanna áille ag fanacht leo amach romhainn, na hamanna glórmhara sin nuair a bhí luach ar mhisneach agus onóir, agus gach duine ina ridire ... Gach duine a throid, ar ndóigh, gan teicnící Íosánacha den sórt sin, nuair a bhuamáil coisithe ón aer. Agus ansin tá airm le ciumhais chothromaithe a bheag nó a mhór ann agus go leor deiseanna chun gaisce a léiriú.
  Méadaíonn a rás galánta agus cuireann sé leis an luas. Ag luasghéarú de réir a chéile, shroich na capaill luas iontach. Seo é an "Seacht-League Step" cáiliúil den Tríú Reich! Nuair nach capall é capall, ach cad atá iontach agus sciathán. Bhí an chuma ar ghruaig na marcaigh a bheith reoite san aer agus sínte amach i dtraenacha órga, péarla, emerald ... Agus gan ach uaireanta, crith siad go neirbhíseach in am leis an ngluaiseacht, cosúil le teaghrán tanaí giotár.
  Na comhlachtaí cumhachtach matáin de na capaill sínte amach i fada, amhail is dá mba leisciúil, jumps, agus ansin fillte beagnach i leath, cosúil le spriongaí ollmhór, a bhrú amach as an talamh arís. Léim ina dhiaidh ceann i ndiaidh a chéile, impulses rithimeacha, synchronously i ngach ainmhí den díorma. Bhí meas ag Gerda: bhí gluaiseachtaí na gcapall chomh saor sin, amhail is nach gcuirfeadh aon rud bac orthu. Cé, ar ndóigh, curvy le matáin feiceálach, leath-naked laochra chuma a bheith mar chuid de na capaill, cé chomh deftly shuigh siad. Bhuail na háille ar na taobhanna lena sála loma, agus na capaill, ag déanamh dearmad go raibh naimhde bréige ag luascadh ina ndiaidh, chuaigh siad isteach sa leath-rith leath-eitilt draíochtúil seo!
  Shamhlaigh Gerda go raibh sí ag eitilt ina trodaire ... Mar a theastaigh uaithi ag an nóiméad sin a bheith ina píolótach agus eitleáin Briotanacha a stialladh - ag tabhairt báis go dtí an Ghearmáin.
  Tharraing an díorma go pras isteach sna pasáistí bushy. Bhí banlaochra meallacach ar na capaill tosaigh ag cromadh, ag breathnú go géar chun tosaigh agus ag dul i bhfolach taobh thiar de mhuineál cuartha na n-ainmhithe. Is áilleacht mhatánach iad ar fiú na catwalks is mó le rá, ba iad na chéad daoine a d'aimsigh an namhaid, agus iad i mbaol titim faoi dhoirteadh marfach. Scar oileáin na gcraobhacha a bhí fite fuaite go docht anois agus arís go tobann, ag nochtadh pasáistí nua, cosúil le grinneall abhann. Bhí mac tíre na scuadrún marcra ag sileadh anuas orthu le tonn sholúbtha, mar shruth dorcha ag lasadh le cruach.
  Shamhlaigh Gerda colún umar ag dul go Páras. Ansin throid an Ghearmáin ina haonar, i gcoinne trí impireachtaí le sealúchais choilíneacha: Sasana, an Fhrainc agus an Ísiltír, chomh maith leis an mBeilg ... Dhiúltaigh an Franco hypocritical an dara tosaigh a oscailt agus fiú bhí caibidlíochtaí ar leith ar siúl aige faoi cad a gheobhadh sé dá dtiocfadh sé isteach sa chogadh in aghaidh. an Ghearmáin. Chuir Mussolini tús le comhfhreagras rúnda le Churchill faoina rachadh cathracha Gearmánacha ar aghaidh go dtí an Iodáil dá n-osclófaí an dara ceann, an taobh ó dheas, agus chuir Stalin an chuid ba bhréagaí níos mó agus níos mó rannáin nua i bhfeidhm. Bhí na Sóivéadaigh ag grúpáil dorn cumhachtacha umar (Tháinig an fhaisnéis seo chun solais go tobann in inchinn Gerda). Más rud é go raibh na scálaí i léig, agus na trúpaí Naitsíoch stop, ansin ... D'fhéadfaí a fháil ar roinnt réimsí ag an am céanna agus titim isteach i suíomh straitéiseach caillte. Ach iompaigh Hitler amach a bheith ina genius, ní hamháin bhuaigh sé, ach bhuaigh go tapa. Chuaigh sé ar chúl agus scrios sé ar dtús cuid amháin de na trúpaí Comhghuaillithe, agus ansin cuid eile. Agus cé go raibh níos mó gunnaí, saighdiúirí agus umair ag na hIartharaigh, chuir sé iallach orthu capitulate! Sea, agus ní raibh an croí sin ag na comhghuaillithe, an spiorad faisisteach speisialta sin (ní rud ar bith é an faisisteachas, ón bhfocal fascinator-bundle!). Mar sin chaill siad nuair a chuaigh na trúpaí taobh thiar dá línte ...
  An spiorad iompaigh amach a bheith níos láidre ná ábhar, agus is féidir leat ionsaí le neart níos lú! Cén fáth nár bhuaigh an Chéad Chogadh Domhanda? B"fhéidir toisc nach raibh an oiread muiníne ag an bpobal i réimeas an Kaiser agus a bhí rialtas Hitler ... Agus ní raibh na sean-Ghinearáil chomh sciliúil sin, agus bhí orthu troid ar dhá thaobh ...
  Go tobann mhothaigh Gerda conas, cosúil le gathanna luí na gréine, go raibh droch-bhreathnuithe tiubhaithe - agus má ionsaíonn an Rúis dearg, agus arís beidh siad faoi bhuille dúbailte? Fíor, anois níl príomhfhórsa coise na Fraince ann a thuilleadh, rud a chiallaíonn go mbeidh sé níos éasca. Ina theannta sin, tá na Gearmánaigh aontaithe agus bailithe, rallied thart ar an smaoineamh geal Sóisialach Náisiúnta. Ní raibh siad chomh aontaithe riamh!
  Theith níos mó agus níos mó oileáin thrang anuas ar luas ard agus imithe i gcéin. Bhí na toir féin glas flannbhuí, le snáthaidí cruinn cosúil le crúcaí éisc. Tá siad go léir ag iarraidh greim a fháil ar na capaill le crúba, agus tá na duilleoga cosúil le aghaidheanna creiche, rud éigin mar seo in ealaíontóirí meánaoiseacha péinteáilte diabhal! Bhí bréid tiubh, lasracha dearga an chailín laochúil Madeleine ag rince san aer os comhair aghaidh Gerda. Ghlac an cailín dírithe na criosanna rialaithe leis an dá lámh, ach bhí sé fós iallach as na sraitheanna tosaigh. Ar bhealach neamhfheiceálach, chuaigh beirt ghaiscíoch eile i bhfostú ar an dá thaobh. Marcaigh serene, petrified agus ag an am céanna paradoxically soghluaiste, caol, galánta agus ag an am céanna cumhachtach. Breathnaíonn aghaidheanna coirtithe dorcha, agus gruaig fhada ag sileadh, os a choinne sin, gealaíonn sé i bhfianaise trí ghrian ag leagan síos. Tá laochra dian, súile emerald, sapphire, ómra, turquoise sparkle. Mar sin féin, in aghaidheanna na gcailíní, tá rud éigin childish, naive, as a bhfuil tú ag iarraidh a bheith i dteagmháil léi. Is í Gerda, a gcomrádaithe agus deirfiúr, ach má bhraitheann na gcomrádaithe laige nó feall ar a taobh, marófar ar an láthair iad! Agus cad a ordaíonn Madeleine dóibh ... comhlíonfaidh siad gan cheist!
  Chuaidh na gealaí isteach agus d'eirigh na gealacha ina n-áit. Ceann i ndiaidh a chéile, chomh geal agus ildaite, de dhathanna éagsúla ... Cé chomh áille bláthanna faoi bhláth sa spéir, agus bláthanna as an Gairdín Eden!
  Feadóg na gaoithe i mo chluasa, aroma taitneamhach na gcorp sláintiúil girlish, measctha le allas capall toirtín agus luibheanna cumhra. Agus áit éigin amach romhainn, tá naimhde iomadúla i bhfolach. Shiúil lanna ghualainn an ainmhí, cumhachtach agus fiú faoin gcailín, ar an dá thaobh den chliabhán. Chuir radharc na matán a bhí ag dul go modhúil agus ag titim rud éigin i gcuimhne do Gerda go doiléir. Ach seo rud nár chuimhin leis an laoch. Sea, agus ba chosúil go raibh am fealltach imithe ...
  Áit éigin i bhfad taobh thiar de, ar éigean a bhí le cloisteáil i lapaí clawed, bhí screams le cloisteáil, caoineadh neamhghnách géar na ngouls, fáinneáil miotail, squeals rollta hibridí camel agus asail. Sheinn an glaoch mall trumpa. Sin Charlotte cosúil, faraor, tá sé riachtanach a eitilt i mar sin, salach leis an ghouls. Ach is measa i bhfad iad!
  Ach - hooray! - Beagnach láithreach thug na marcaigh tosaigh Madeleine rabhadh. Ní féidir liom na focail a dhéanamh amach - ach tuin chainte ghéar spleodracha. Ag leanúint treoracha na lámha, thug Gerda faoi deara cinnirí ghouls eachtrannach ag ardú os cionn na toir ar dheis chun tosaigh, céad caoga fathom shiúl. D'fhás siad amhail is dá mba ó áit ar bith - nach lú ná céad figiúirí dlúth. Bhí marcaigh le feiceáil freisin - poncanna dorcha ar dhroim ainmhithe ollmhóra.
  Detachment Madeleine láithreach agus go haonfhoirmeach athrú treo - amhail is dá mba ealta éisc darted go dtí an taobh. Bhí na capaill, ba chosúil, fós ag brú ar aghaidh, cé gur ar éigean a bhí sé seo indéanta. Agus d'fhreagair na gouls ar bhealach éigin go mall leis an namhaid, rud a chuir ar chumas Madeleine dul timpeall agus iad a scoitheadh. Agus ag an nóiméad sin, nuair a dhealraigh sé go raibh an chontúirt imithe, chualathas caoineadh nua an tsúil. Tháinig an dara grúpa namhaid an uair seo ón taobh clé - nach lú ná ochtó créatúir ollmhór. D"iompaigh scoite wolves sí, ar éigean cúig dhosaen laoch air, cosúil le capall scátálaí, ag seachaint troid. Agus arís ghníomhaigh an namhaid go mall, amhail is dá mba rud é nach raibh sé ag coinneáil suas leis na teifeach a bhí ag sileadh.
  Thuig Gerda go tobann go raibh siad á stiúradh go simplí, rud a thug go dtí áit ullmhaithe éigin iad. Botún mór tubaisteach a bheadh ann an cosán seo a leanúint. Rinne an laoch óg iarracht a rá:
  - Bígí cúramach a chairde! Is é a bheith intuartha ná a bheith inphionóis!
  Ach báthadh a caoin éadóchasach amach... Agus mhothaigh Gerda cosnochta í féin gan chumhacht. B"fhéidir gur mar seo a mhothaigh an Fuhrer nuair a cuireadh in iúl dó go raibh an cath aeir don Bhreatain caillte! Níl an cogadh ach ag tosú, áfach.
  Ach thuig Madeleine gach rud cheana féin agus chuaigh sí ar an gcailín:
  - An gaiste foirfe nuair a cheapann an t-íospartach gur buailteoir iad! - Agus ag gearradh síos craobhóg le claíomh, a dúirt sí. - Is éard is robáil idéalach ann nuair a bhíonn cliant ina chara agam sa phróiseas robála!
  Ag breathnú thart, thug Gerda faoi deara le faitíos go raibh an dá ghrúpa ag leanúint cúrsaí comhthreomhar i gcéin, ar dheis agus ar chlé. Cosúil le foircinn gearrtha na siosúr, réidh le artaire oscailte a ghearradh.
  - Cad as ar tháinig na fanaí seo? - I nguth an cailín d'fhéadfaí a chloisteáil rage agus éadóchas. - Sea, fiú i gcainníochtaí den sórt sin!?
  Tar éis dó an treo ina raibh na naimhde á dtiomáint a mheas, rinne Gerda iarracht áit an luíocháin a fháil amach. Ach os comhair a "bád" maireachtála níos mó agus níos mó oileáin nua bushy chuma, na dathanna éagsúla, ag gluaiseacht cosúil leis na tonnta na farraige ar an dromchla a scaipeadh breosla díosail, ildaite, rud a léiríonn sruthanna an tsolais ar feadh cúig Gealacha. Agus ba é sin a rinne sé deacair nascleanúint a dhéanamh.
  Ag ainliú idir na toir, thosaigh na capaill ag léiriú na chéad chomharthaí tuirse. Bhí a gcorp clúdaithe go flúirseach le cúr tais, d'iompaigh na pluideanna troma dorcha ar na himill, chuir an boladh géar irritils na marcaigh. Chuimil Gerda a sÚil nocht bándearg ar a druim, mhothaigh sí duillín te craiceann capaill. Is é an rud is mó gan luas a chailleadh!
  Ag teacht chun cinn a bhrath, rinne Gerda cosnochta iniúchadh ar an trealamh comhraic. Tá roinnt beart sleá gearr agus fada ceangailte laistigh de rochtain na marcaigh. Thíos dóibh tá dhá scimitar Arabacha, fadaithe agus beagán cuartha. Ach cosaint ó saigheada ... Tá siad beagnach naked, i bicíní, is féidir iad a lámhaigh go hIfreann! Nach bhfuil sé amaideach dul isteach sa chath go praiticiúil nocht nuair a bhíonn an namhaid ag bagairt ort saigheada a lámhach. Agus cad a bhí na ceannasaithe ag smaoineamh? Chuimhnigh mé gur thit Charlotte ar bhealach éigin: "An umar Francach Ziz-35 is ollmhór, nach féidir a shárú sa mhullach! Agus ar an drochuair, tá ár n-umair cosúil le blotter scoile!"
  Ach ba chosúil gur thuig Madeleine an bhagairt, agus rinne sí deifir a chur ar a suaimhneas:
  - Tá ár gcraiceann smeartha le potion cailleach, a chosnóidh i bhfad níos fearr ná armúr!
  D'fhreagair Gerda go magadh:
  - Tá an té a cheapann faoi chosaint le linn an chatha go hiomlán gan chosaint i gcoinne scaoll!
  Mar sin féin thug Madeleine rabhadh:
  - Ar na súile, na cluasa, agus an chuid uachtarach den mhuineál, tá an potion níos laige. Mar sin bígí ag faire amach, seans go mbeidh tú gafa!
  D'fhreagair Gerda go suairc:
  - Tuigim go ... Ach force majeure, tá sé freisin force majeure san Afraic. Cad is féidir leat a dhéanamh!
  Bhuail fuaimeanna fada an t-aer, cosúil le creathach na clocha mionúsacha. Le hintiúlacht éigin, thuig Gerda gurbh é caoin Madeleine a bhí ann. Chuaigh na cailíní álainn ag tafann mar fhreagra, agus ina dhiaidh sin d'ardaigh na laochra a n-sabers láithreach - cuid acu ina láimh dheis, agus cuid eile ina láimhe clé, agus sleá freisin. Chroith Gerda a scimitar freisin ag maíomh:
  - Is cailín cráite mé!
  Go tobann, chonaic Gerda Charlotte ag réabadh trasna orthu, le raon beag áilleachta: tá bravo iontach!
  Ag an nóiméad céanna, flashed línte cothrománacha os comhair dhá chéad jumps. Ansin chuir na díormaí coisithe de ghouls agus gouls bac ar an imréiteach a raibh na laochra Gearmánacha ag gabháil leo. Ní raibh níos mó craobhacha taobh anseo, ba chúis leis an sliocht seo díreach chun báis. I gathanna slanting de mheascán de luí na gréine agus gealach, chumhdaithe céimeanna iomadúla an namhaid le gach dathanna an tuar ceatha le feiceáil ón cruach.
  Chroith roar nua Madeleine an spás, agus roinntear díorma na gcailíní ina dhá ghrúpa, rud a shleamhnaigh láithreach chuig na taobhanna. D'aistrigh siad óna chéile, ag brú i gcoinne imill eile an imréitigh. exclaimed Gerda:
  - Alastar Mór i bicíní!
  Tar éis dóibh an pointe a bhaint amach leis an leithead is lú de na toir, léim na laochra ar aghaidh tríd na hoileáin ghlasa. Ar an toirt bhí caoineadh buan, amhail is dá mbeadh craiceann na hasail, as a raibh an-aer ag luascadh mar phána fuinneoige. Thuig Gerda go tobann gur chuala sí groans ní hamháin lena cluasa, ach freisin trína cosa fada ag fulaingt, girlish. Dealraíonn sé gur ghortaigh siad freisin, mar a bhí balbh don laoch le linn an reáchtáil cosnochta, ar cheann dearg-te, ionas gur féidir leat fiú ubh sicín a bhácáil ar ghaineamh an fhásach. Bhuel, mar a deir an ciallmhar: tá difríocht idir capall agus fear sa mhéid is nach ndéantar an marcach a chinneadh trí vótáil, agus nach dtugann aon chumais deis diallait a dhéanamh ar an marcach! Nó eile: tá ceithre chosa ag capall, rithfidh sé níos tapúla ná fear, ach déanfaidh sé a chuid crúba a shíneadh níos luaithe freisin!
  Ritheadh na toir i nóiméad, agus na capaill arís eitil amach isteach sa spás oscailte. Tháinig scratches fola fada le feiceáil ar a gcorp. Ag cur san áireamh méid na gcosa seo, bhí na scratches an-doimhneacht; cosúil leis na Sínigh (náisiún dícheallach!) trinsí!
  Thosaigh na marcaigh timpeall go pras ag glanadh a n-arm, chomh maith le stiallacha leathair, ag clúdach na gcapall leo. Ionas gur chosain craiceann cóirithe, gránach, súilíneach na capaill.
  Fuair Gerda cosnochta amach, go míthaitneamhach di féin, go raibh a méar éirithe awkward. Ar chúis éigin, sleamhnaíonn siad as na snaidhmeanna, go maith, tá an abyss leo, clúdóidh sé ar aon nós!
  Ar mire, cosúil le lasair dóiteáin feadh bhrainsí tirim an léim, chuaigh sí isteach i gcéim chriticiúil. Tháinig suaimhneas ar an dúlra féin, agus é reoite i radharcra suaite. Chaith na spéire an luminary, san iarthar bhí gach rud péinteáilte le pailéad fola agus socair oighreata. Chun tosaigh san oirthear, bhí an spéir aistrithe ag tosú ag éadromú cheana féin, ag iompú ina dath geal ócar. Ach fiú amháin i gcoinne an chúlra seo, bhí an chuma ar scáthanna, bás, agus céimeanna de ghouls agus gouls gleaming le iarann go lurk.
  Créatúir uafásacha gránna, ag féachaint go bhfuil a luíochán ag sileadh timpeall na gcliathán, agus iad rushed as a n-áiteanna. Scaipeadh figiúirí clumsy de laochra coise go tapa óna seasaimh, ag tumadh isteach sna pasáistí sna toir. Ina n-áit, nochtadh sraitheanna leathana de chuaillí pointeáilte a thochailt isteach ar uillinn - airm i gcoinne laochra Gearmánacha is dócha. Detachments gléasta de saoir taobh thiar, ag tabhairt faoi deara ainliú Madeleine, luas breise, ag iarraidh teacht suas leis na fugitives. Bhí gach ceann den dá dhíorma marcra namhaid i bhfad níos mó ná an grúpa laochra freasúra agus d'fhéadfadh brath ar rath áirithe in imbhualadh. Ach tá ghouls trom, agus tá hibridí camel-asal i bhfad níos moille. In ionad crapadh, níor mhéadaigh an t-achar ach amháin. Agus cad a rinne comparáid idir capall, camel agus asal i dtéarmaí luais!
  Dúirt Gerda go fealsúnach:
  - Is féidir leat a bheith unpretentious agus hardy, ach ní ba chóir duit a bhrath an domhain mar camel agus a thaispeáint stubbornness asal!
  Ag casadh thart, thug an laoch faoi deara nach raibh beirt, ach trí ghrúpa de marcach, á leanúint acu. Chiallaigh sé seo go raibh an chuma orthu nach raibh aon treo eile acu ach bogadh i dtreo an luíocháin. Má chlaonann sé, ansin beidh ort chun troid le líon níos fearr ar an namhaid. Bhuel, tá a fhios ag na hi-wolves cad is mian leo, ní an chéad uair a throid siad. Is ar neamhní a cheapann an namhaid go dtarraingeoidh sé isteach i ngaiste iad. A mhalairt ar fad, gheobhaidh siad am agus beidh siad in ann ainliú. Ansin chuimhnigh Gerda ar mar a bhí sí féin ag rince cosnochta ar shreang dheilgneach. Gortaítear é freisin, ach bhí sé níos uafásach fós titim ar na gual ag lasadh thíos, agus níos tábhachtaí fós, bhí sé níos náireach. Mothaíonn a sála lom, cruinne, leanbhaí an pointe cruach ag greamú isteach, beagnach ag polladh na gcalláis atá líonta ar na clocha géara. Ach fós, i gcomparáid le tine, tá sé beagnach cosúil le massage.
  Fiú sular thosaigh an troid, ghabh Madeleine an tionscnamh, ag déanamh sármhaitheasa ar an namhaid. Agus nuair a bhíonn gouls agus gouls do opponents, tá sé níos mó náireach a thabhairt dóibh i tactics. Agus bhí Gerda ag iarraidh a chreidiúint go raibh a gcuid gluaiseachtaí oirbheartaíochta gan choinne don namhaid. Ós rud é go ngearrfaidh ceannairí na naimhde as an gilitín. Agus go bhfuil an Ghearmáin thar aon rud eile, cosúil le smaointe geala an Tríú Reich!
  - Scuad ar an airdeall! - Thug glór ard Madeleine Gerda ar ais chun réaltachta. - Anois chop.
  Bhí méara an chailín fós ag fidléireacht leis na ceangail. Mar sin beifear in ann an capall a fhágáil naked. Go ginearálta, i gcogadh, mar atá i gcogadh. Lig do na plátaí an compánach dílis a chlúdach, rud a chuirfidh srian beagán ar a soghluaisteacht. Thar leathar cóirithe, chuaigh plátaí cnámh dorcha i sraitheanna geoiméadracha, mheirg siad, ag cromadh go tirim sa ghaoth. As a gcloigín, d'éirigh an cailín cheerful.
  Bhí na marcaigh ag déanamh ullmhúcháin deiridh don chath. Bhuail na cailíní rumpa na gcapall lena gcosa nocht agus thosaigh siad ar a gcuid sleá a scaoileadh. Ag leanúint dá shampla, mheáigh Gerda leath-nocht go sona ina lámh seafta fada, garbh le barr miotail ghéar. Bhuail an laoch a liopaí - sleá mhaith!
  Bhí taithí ag an laoch cosnochta matánchleasach Gerda ar marcaíocht capall cheana féin, agus bhraith sí sách muiníneach. Cosúil le Amazon i marcra na Macadóine, ní grabbing, gach nóiméad, le haghaidh criosanna tacaíochta.
  Ag scaoileadh an crios, bainistíonn an cailín fiú cothromaíocht a choinneáil le cabhair ó roinnt matáin lao. Anois bhí sí réidh chun iad a thabhairt do Charlotte (bhris a cara go fóill tríd!) agus chaith sí féin sleá, is cuma cé chomh fada agus a mhair an cath.
  Agus lean Madeleine uirthi ag ainliú... I gceann an Gerda cosnochta, álainn, an-sexy, bhí an t-amhrán ag seinm arís, chomh craiceáilte agus spreagúil, ach ag an am céanna tragóideach agus brónach...
  Seinneann tonnta mar chaoirigh san fharraige,
  Tá mé nocht sa réimse ag troid le claíomh!
  Chaith sí súil bhródúil ar an namhaid,
  Trioblóidí agus pian géar - rud ar bith!
  
  Tar éis an tsaoil, rugadh mé uair amháin, sclábhaí dícheadúnaithe,
  Tharraing sí clocha, chroith sí bolláin ar a druim!
  Le bheith i teannas, i bhfulaingt, an eilimint dhúchais,
  Bíonn na guaillí á gcasadh le fuip ó fhorghníomhaithe dána!
  
  Tá duine saibhir agus dozing ar an scáth le beoir,
  Casaim casúr faoi shruth scorching!
  Is nós chomh uafásach sin é
  Ní mór duit a imbibe chách géilleadh do na huaisle le bainne!
  
  Ach ádh - más féidir leat, cuir ádh ort,
  Dhíol an cailín ó na mianaigh agus cuireadh chun cath!
  Agus shoillsigh sé mé le soilsiú iontach,
  Ní hamháin gur sclábhaí í, ach bean fhionnuar!
  
  Ach creid mise, ní tharlaíonn sonas gan teorainn,
  Tá namhaid uafásach gafa, agus tá mé wounded!
  Ghearr siad ina phíosaí mé i gcath olc,
  A Dhia, cuireadh bille orm - rith pionós!
  
  Ach ní ghéillim, bím ag troid le mo neart deiridh,
  Sea, mharaigh sí daoine, chuir sí mallacht ar na déithe!
  Seo, ar ndóigh, anois aithrím go géar,
  Ní féidir liom teacht ar na focail cearta anseo!
  . CAIBIDIL #11
  Ghlac na cailíní faoi cheannas Stalenida troid eile. Ach níor chuaigh sé chomh maith anseo. D"fhulaing an díorma caillteanais.
  Fuair triúr cailíní bás, gortaíodh an chuid eile den dosaen trodaithe de dhéine éagsúla, agus is ar éigean a d"fhéadfaidís briseadh as. B"éigean beirt chailíní a iompar fiú. Faraoir, is é seo cogadh. Ní i gcónaí is féidir gach duine a mhilleadh. Ina theannta sin, bhí umair an-diana sa cholún, gunnaí féinghluaiste E-5 níos cruinne. Is cosúil go bhfuil siad beag, ach an-teanntach. Agus ansin tháinig an t-aerárthach ionsaí scaird in am.
  Agus taobh thiar dóibh héileacaptair diosca-chruthach. Déan iarracht cur i gcoinne chumhacht den sórt sin. Ní raibh ach triúr íospartaigh eile as dháréag - d'fhéadfadh duine a rá, d'éirigh go saor. Ach leag na Naitsithe níos mó ná fiche. Seo mar a d"éirigh an troid amach.
  D'imigh na laochra, ar strae, ag iarraidh lena n-neart. Dúirt Natasha, an cailín mischievous seo:
  - Nach mór an trua é do na cailíní ... Is fiú an trua é ... Ach cén fáth nach gcuirfí guys chuig ár gcathlán?
  Snarled Stalenida, go feargach ag brú a cos lom thar an Maybug:
  - Cé aige a bhfuil cad ... Agus níl agat ach fir ar d'intinn!
  Bhí cion ag Victoria agus dúirt:
  - Mise freisin! Conas is mian leat a bheith caressed ag Guy. Mothaigh do bhrollach i do lámha...
  Do tharraing an diabhal ruadh lann féir, do ghearr é agus do chonnairc sé:
  - Ó, tá mo bhuachaillí fionnuar... Tá sé go maith nach bhfuil tú aerach... Is breá liom iad siúd a fuck cailíní... Tar éis an tsaoil, superman macho ón chliabhán!
  Bogadh Steelenida beagán agus aoibh:
  - Sea... Éiríonn sé beagán níos mó spraoi. Agus conas atá Natasha do chara?
  D'fhiafraigh an cailín blonde, gan tuiscint, arís:
  - Cén cara?
  D'fhreagair Major go muiníneach:
  - Andreyka! Tar éis an tsaoil, bronnadh Zhukov air freisin!
  Chlaon Natasha go trom agus shrug sí a guaillí.
  - Ar an drochuair, níl a fhios agam ...
  Idir an dá linn caitheadh Andreika (Agus ba é seo an buachaill aithnidiúil agus an ceannródaí laoch acu) isteach sa chásmháthair. Fágadh an buachaill créachtaithe faoi cheangal, agus fiú slabhraithe go dtí an balla ag an muineál. Cé mhéad a bhí eagla ar na Naitsithe roimh leanaí na Rúise. Bhí sé tais sa chásmháthair, cailín slabhraithe go dtí an balla crochadh nach bhfuil i bhfad ón buachaill. Go hiomlán naked, bhí a corp créacht leanúnach, bruises, pisugi, laghduithe, dó, céasadh an cailín. Bhí sí gan aithne agus gan ach moaned go bog.
  Bhreathnaigh an buachaill ar na ballaí. Bhí an príosún ársa, tógtha ar ais in amanna an tsarist, bhí na ballaí tiubh, bhí fuinneog bheag díreach faoin uasteorainn faoi urchosc. Mhothaigh Andreika é féin ní hamháin ina phríosúnach, ach ina phríosúnach ársa. Mar an reibiliúnach tíre mór le rá Stenka Razin, bhíothas ag súil go ndéanfaí é a chéasadh agus a fhorghníomhú.
  Ghuigh Andreika, an féidir leis, buachaill aon bhliain déag d'aois, an chéastóireacht a sheasamh? Nach gcloisfeadh sí mar chailín! Tar éis an tsaoil, ní faoin gceannródaí atá sé ag caoineadh agus ag caoineadh. An Andreika cosnochta, scríobtha iompaithe timpeall, ghortaigh an chréacht go mór, bhí a uillinn ceangailte, bhí air dul timpeall ar bhealach éigin chun é a dhéanamh níos éasca, an uillinn a athrú. An pian uafásach subsided ar feadh nóiméad.
  Tá stench uafásach sa chill. Tá an t-urlár dhaite le fuil congealed. Tá cnámha gnawed scaipthe. Daoine? Tá sé scanrúil fiú, is féidir leat go leor príosúnach a fheiceáil ag dul tríd an gcill seo. Fíor, shíl Andrey go raibh na Naitsithe tar éis Grodno a ghabháil le déanaí. Agus cathain a d"éirigh leo praiseach a dhéanamh mar sin? An íospartaigh níos sine iad? Mar shampla, an NKVD? Bhuaigh an buachaill. Iompaigh sé amach macánta horror! Cé chomh deacair é sa dungeon. Níl aon duine ann chun labhairt leis, is cosúil go bhfuil an cailín i prostration iomlán. Rinne na forghníomhaithe í a chéasadh cosúil le laochra na seaniarsmaí. Just a wondering cén fáth? Cén t-olc a d"fhéadfadh cailín óg a chur faoi deara do na Naitsithe? Mar sin féin, tá Andreyka, freisin, ach buachaill agus thosaigh sé a mharú, ag troid leis an biotáillí olc. Chuir na Naitsithe a náisiún os cionn náisiúin agus daoine eile. Dá bhrí sin legitimized siad olc agus fulaingt! Ní hea, ba cheart do ghnáthdhuine aindlí den sórt sin a chomhrac. Ina theannta sin, níl na Gearmánaigh féin saor, tá siad laincisí ag an gaireas totalitarian. Déanann sé, ar gach bealach is féidir, an tionscnamh agus an léiriú is lú ar mhothúcháin an duine a stail.
  Tagann faisisteachas ón bhfocal bunch. Déanann sé daoine a chniotáil go neamhthrócaireach, agus iad a iompú ina sclábhaithe slabhraithe. Cumannachas, ina dhiaidh sin, elevates fear, tugann sé neart nua, agus spreagann an tóirse na beatha. Tá difríocht shuntasach ann. Is cumannachas idirnáisiúnta é agus tá sé uilíoch. Ní ardaíonn Hitlerism ach náisiún amháin, agus ní an cine daonna ar fad. Is é seo a míbhuntáiste. Ach tar éis an tsaoil, tá fréamhacha coitianta ag daoine, atá cruthaithe go bitheolaíoch. Tá sliocht sách sláintiúil agus torthúil ag na daoine dubha agus bána céanna. Is é Andreika, mac Rúiseach agus Bealarúisis, inmharthana go leor, nach bhfuil ina moron ar chor ar bith, agus réidh chun troid i gcoinne an fhaisisteachais.
  Ar ndóigh, d'éirigh Pavel amach a bheith níos láidre agus d'éirigh leis éalú ó na naimhde, tar éis dó go leor Gearmánaigh a mharú. Ghníomhaigh sé Andreika mar lag, glacadh príosúnach é. B'fhéidir gur cheart duit an piléar deireanach a choinneáil duit féin. Cé go bhfuil sé marbh, ní féidir leis Gearmánach amháin a mharú a thuilleadh! Agus mar sin tá sé beo, cé go bhfuil sé ag fulaingt.
  Chosnochta Andrey scríobtha a chos beagán scorched ar chloch tais, Ilza fuair an pointe is painful, dóite le toitín, ionas go mbeidh blister déanta. Ach rud ar bith, buachaill cróga, ní bheidh sé bhriseadh. Ar a mhalairt, ba chóir go mbeadh an pian ina spreagadh as a dtiocfaidh méadú ar a mhisneach. Agus ní bhrisfidh an ceannródaí go deo. Go ginearálta, is bua sealadach é bua na nGearmánach. Buailfear iad luath nó mall, mar a chailleann an t-olc go maith i gcónaí. Ar ndóigh, is féidir agóid a dhéanamh nach mbuaileann an mhaitheas ach amháin i scéalta fairy, ach sa saol tá gach rud níos deacra. Ach níl fiú i scéal fairy ach léiriú ar an réaltacht. Tar éis an tsaoil, tá go leor a bhí ina aisling anois ina réaltacht. Shíl Andrey: b'fhéidir go bhfuil sé i ndán dó bás a fháil? Cad is féidir go leor! Ach an bhfuil eagla an bháis air? Má bhuann an cumannachas, ansin déanfar é féin agus laochra eile na tíre Sóivéadach a aiséirí le haghaidh saol sona nua síoraí. Ansin beidh sé beo i ndomhan gan brón, crá, bás agus olc! Is é an rud is mó ná go bhfuil an bua deiridh buaite! Tar éis an tsaoil, ach amháin sa chás seo, déanfar na laochra tite go léir a aiséirí!
  Agus tiocfaidh ríocht an chumannachais! Domhan ina dtiocfaidh na brionglóidí is rúnda. Cruinne den sórt sin ina bhfuil úinéireacht ag duine ar gach rud atá ann, rud nach féidir le duine ach aisling a dhéanamh de, agus ní fiú brath ar rath i gcónaí. Seo é, domhan casta agus ilghnéitheach. Agus ansin beidh saol eile a n-arm a oscailt don duine. Bhuel ansin! Is féidir go bhfuil fairsinge móra an chosmos olc freisin! Déanfaidh sé fuath agus crá ar eachtrannaigh bheo. Ach tabharfaidh an caipitleachas saoirse dóibh freisin! Brisfidh sé bannaí na sclábhaíochta agus na náirithe. Tiocfaidh am agus uair na saoirse, soillseoidh sé an domhan lena solas radanta! Agus beidh siad caith amach cuing an dorchadais, na pobail an dorchadais, agus beidh an duine conquer an saol na cruinne! Agus beidh cuimhne ag na garpháistí gan a chreidiúint go raibh cónaí orthu sa dorchadas faoi sháil iarainn. Chaith muid na comharthaí de Beast olc, agus anois táimid ag siúl sa chreideamh íon agus naofa!
  Bhí ionadh ar Andreika fiú cé chomh maith agus a tháinig a chuid smaointe. Tá rud éigin speisialta agus uathúil mar gheall orthu. Mar a tharla le linn an chogaidh chathartha, nuair a bhí véarsa mar phríomharm na proletariat, agus b"fhéidir go raibh prós, b"fhéidir, fiú tar éis diomailt agus faillí a dhéanamh. Anois tá an file i mbraighdeanas, agus na cleití agus an lire, go figiúrach, i slabhraí. Mar sin féin, ní thugann sé suas, agus tá sé ag tnúth le todhchaí níos gile. Agus braitheann an méid a bheidh ann ar gach duine. Níl a leithéid de rud ann is duine a chinneann agus a phlandáil gach rud.
  Dúirt Andreyka:
  - Braitheann an todhchaí orainn! Fiú nuair is cosúil nach mbraitheann aon rud orainn!
  Do casadh an buachaill air, rinne sé iarracht na slata a mheilt. Tá an ghairm seo tedious agus deacair, ach tá seans éigin go n-éireoidh i gcónaí. Thosaigh Andreika, ag sárú an phian uafásach, é féin a chuimilt in aghaidh an bhalla. Is é an rud is mó gan caoineadh, gan do laige a thaispeáint. Tá sé ina cheannródaí, agus dá bhrí sin an embodiment an misneach. Tá tú chun troid, mar sin beidh sé ag troid, agus beidh sé an bua cinnte! Chun ghlóir an athartha Sóivéadach.
  Chuimil an buachaill go stubbornly, ag an nóiméad sin tháinig an cailín ar a céadfaí agus muttered:
  - Ar an bhfaiche glas, léim bunnies gorm!
  Agus ansin thit sí i oblivion arís. Dúirt an buachaill:
  - Míshásta! Bhí sí céasadh ag na faisisteach damanta! Ach creidim nach mbeidh díoltas i bhfad amach romhainn! Tá am bua thar arrachtaigh an chine daonna ag druidim. Chas an buachaill agus sheinn sé:
  Agus beidh an bhratach ar lasadh ar fud an phláinéid,
  Tír naofa, níl aon níos áille sa Cruinne!
  Agus más gá, gheobhaidh muid bás arís,
  Ar son an chumannachais, ar son ár mórchúise!
  Péine nite thar an buachaill arís, bhog sé beagán ar shiúl ón mballa agus thosaigh sé ag jerk a cheann.
  Ansin chualathas creacan agus chuaigh cúigear fear arda SS isteach sa chill. Gan smaoineamh faoi dhó, chiceáil siad an buachaill lena buataisí agus rug siad air:
  - Tar soith!
  Thuig Andreika nach raibh sé úsáideach cur i gcoinne. Bhí a bhóna unfastened. Bhuail siad mé cúpla uair níos mó agus d'iompair mé ar mo lámha. Bhí an chuma ar an buachaill a bheith gafa i slaghdán oighreata: áit a raibh sé á iompar. An bhfuil an ceann is measa ag dul a tharlóidh anois?
  Go deimhin, bhí an buachaill á tharraingt áit éigin thíos staighre. Agus oddly leor, d'éirigh sé níos teo. Go tobann bhraith Andreika i bhfad níos cheerful: cá bhfuil ár gceann, níor imigh! Rachaidh sé amach as an praiseach seo freisin.
  D'iompair siad suas an staighre é, á ísliú go mall! Faoi dheireadh mhothaigh an buachaill go raibh an taise tar éis dul i bhfeidhm ar an triomacht. D'iompair na seiceadóirí an leanbh isteach i seomra sách fairsing. Fíor, d'fhéach na ballaí ominous, crochadh iad le hionstraimí éagsúla agus cruth iontach. Chonaic an buachaill roinnt teallaigh blazing agus contraption rac-chruthach. Bhí go leor marcanna sínte agus rudaí éagsúla céasta ann freisin. Go tobann mhothaigh Andreika tromluí ina bholg, rud éigin sáite!
  Seo eagla! Thuig an buachaill nár cheart i gcás ar bith géilleadh dó!
  Andrey cosnochta teannas suas. Sa halla shuigh cornal SS agus bean a raibh aithne uirthi cheana féin, an té a ghlac páirt i ngabháil an bhuachalla. D'iompaigh an ceannródaí Andreika pale, is léir go bhfuil cinniúint dheacair ag fanacht leis má tá siad chun leanbh a cheistiú, seiceálaithe inveterate. Ní thabharfadh sé isteach chucu go deo, fiú dá gcaithfidís béicíl gan smaoineamh, ní fuaim! Ach amháin más féidir leis é a láimhseáil.
  D"fhiafraigh an SS Colonel:
  - Ainm!
  Bhí Andrew ina thost. Las siad dó le fuip. Tá stríoc dearg ar a chúl. Coirnéal SS, arís agus arís eile:
  - Abair ainm babaí!
  D'fhreagair Andreika éadóchasach le mailís:
  - Is mise Stalin beag!
  Rinne an Coirnéal SS snort.
  - Sin é ton na soith! Dealraíonn sé go bhfuil sé ag iarraidh caidreamh níos déine.
  Dúirt Ilsa:
  - Fry muid sála an linbh.
  D"fhiafraigh an SS Colonel:
  - Ainmnigh do chomhpháirtithe agus sa chás seo ligfimid duit dul!
  D'fhreagair Ruslan, mar laoch ceannródaí fíor:
  - Is iad na daoine Sóivéadach ar fad mo chomhpháirtithe, ón sean-fhear go dtí an leanbh!
  Feadóg an SS Colonel:
  - Sea, is créatúr stubborn tú! Ní thuigeann tú gur féidir linn tú a mharú!
  Súile gorm gealánacha, d'fhreagair Andrey:
  - Is féidir leis na Naitsithe a mharú, ach is é an rud nach féidir leo a dhéanamh ná dóchas na neamhbhásmhaireachta a bhaint!
  Ghlaoigh an Coirnéal amach:
  - Tosaigh!
  Casadh cosnochta agus créachtaithe, roghnaíodh Ruslan suas, gearradh na rópaí agus stróiceadh na bindealáin go neamhdhearfach. Gasped an buachaill. Lámha thabhairt ar ais, agus é féin a thabhairt chuig an raca. Chaith siad rópa thar a lámha. Ghlaoigh an Coirnéal amach:
  - Casadh siúntaí an bhrait!
  An rópa sínte go dtí an barr an-. Mhothaigh Andreika pian ifreanda ina ghualainn chréachtaithe, agus chrom sé:
  - Mam! Sin uafásach!
  An Coirnéal grinned.
  - Labhróidh tú!
  Chroith Andreika a cheann geal:
  - Ní!
  Chuir na buachaillí geimhle trom ar a gcosa lom, na cnámha ina guaillí ag géarú ón mbrú uafásach. Doirteadh fuil amach. Bhí an phian uafásach, d"iompaigh an ceannródaí Andrei pale, bhí a chliabhán clúdaithe le perspiration, chualathas groan ainneonach taobh thiar a bhéal, ach fós fuair sé an neart chun a rá:
  - Ní! Agus arís níl!
  Chuir Ilsa ramrod cruach sa teallach agus dúirt le grin:
  - A bhuachaill a chara, admhaíonn, agus tabharfaimid seacláidí duit.
  Créachta a scairt Andrei:
  - Ní! Níl do ersatz salach ag teastáil uaim!
  scread Ilsa:
  - Bhuel, tú féin agus soith!
  Ansin thóg sí amach ramrod dearg-te as an lasair agus plung isteach sa chréacht é. Ní raibh a leithéid de phian ag ceannródaí Andreika roimhe seo, ghlac sé a anáil, chaill sé comhfhios ó turraing.
  Thosaigh Ilsa, mar fhorghníomhaí le taithí, ag suathaireacht a leicne agus a mhuineál, thug sé an buachaill chuig a céadfaí go tapa.
  - Ná bí ag súil go bhfaighidh an brat oblivion i turraing choigilte!
  D"ordaigh an SS Colonel:
  - Rósta a shála.
  Las na executers SS láithreach tine beag, thosaigh an lasair a lick an álainn, cosa lom an linbh. Idir an dá linn, plung Ilsa an ramrod dearg-te isteach sa chréacht arís. Chuir an dochtúir SS druga speisialta instealladh don bhuachaill le go mbraithfeadh sé pian níos géire agus go gcaillfeadh sé comhfhios níos moille. Anois bhí an ceannródaí Andreika scuabtha anonn ag aigéan gan teorainn na fulaingte, níos measa fós ná ifreann Dante. Thosaigh beirt fhorghníomhaithe eile ag tiomáint bioráin bhána te faoi tairní an bhuachalla.
  Mhothaigh Andreika, faoi léigear ag fulaingt uafásach, é féin ar tí titim iomlán. Ach go tobann, leath delirious, bhí an íomhá de Stalin le feiceáil os a chomhair:
  - Cad atá le déanamh príomhfheidhmeannach? - D'iarr an buachaill.
  Agus d'fhreagair Stalin, agus é ag gáire faoi fhiacail bhána:
  - Agus cad eile is féidir le ceannródaí a dhéanamh sa chás seo! Ná caoin! Tóg anáil dhomhain agus canadh.
  Chuir an ceannródaí Andreika aoibh gháire air:
  - Éist leis an gceannaire!
  Tháinig teannas ar an mbuachaill agus, trí fhórsa, briseadh, ach ag an am céanna, sheinn sé le guth soiléir láidir, ag déanamh cumadóireachta díreach ar an turas:
  Thit i mbraighdeanas uafásach faisisteach,
  Tá mé ag snámh ar thonnta an phian uafásach!
  Ach ag cur fola, sheinn sé amhráin,
  Tar éis an tsaoil, tá an ceannródaí fearless cairdiúil leis an croí!
  
  Agus déarfaidh mé go daingean na seiceadóirí libh,
  A n-áthas olc, poured tú amach go neamhbhalbh!
  Inseoidh an lag dhom coinneáil tostach,
  Tar éis an tsaoil, tá an pian excruciating agus go simplí uafásach!
  
  Ach tá a fhios agam, creidim go daingean
  Beidh Faisisteach a chaitheamh isteach sa duibheagán!
  Rachaidh scaird lasracha olca ort,
  Agus beidh gach a thit, rejoicing, a resurrected!
  
  Agus tá ár gcreideamh sa chumannachas láidir
  A ligean ar eitilt mar fabhcún, a ligean ar ardú os cionn na réaltaí go léir!
  Lig aibhneacha na meala fíon sreabhadh
  An domhan ar fad, cloisfidh an adharc ard comhairle!
  
  Agus an meaisín ag fáscadh go docht ceannródaí,
  Féach suas sa spéir, óg!
  Agus socraigh sampla dóibh siúd atá ag magadh,
  Tá do carbhat chomh geal le carnation!
  
  Motherland dom i gceist agat gach rud
  Máthair agus brí an tsaoil óg!
  A ligean ar an saol crua go dtí seo,
  Tá ár ndaoine ag fulaingt faoi olc fascism!
  
  Ach brú ar thoil an ghasúir rua,
  Spit in aghaidh le ifreann de meirleach swastika!
  Lig do na naimhde a shudded i fearg,
  Agus beidh siad a bheith defeated ag an Arm Dearg!
  
  tír naofa USSR,
  Cad a thug cumannachas do na pobail!
  Conas a thug máthair a croí dúinn,
  Ar son sonas, síocháin, dóchas agus saoirse!
  Seo mar a d"iompar an ceannródaí laoch go misniúil. Agus bhí sé fiú a theideal, mar cheannródaí fuaimeanna sé bródúil as. Seo go díreach conas ba chóir do gach buachaill Sóivéadach iad féin a iompar.
  Idir an dá linn, dhreap na cailíní isteach i tiubh an mothar. Las siad tine bheag agus athnuachan iad féin. Níorbh fhéidir le beirt den naonúr cailíní siúl, agus tar éis garchabhair a thabhairt dóibh, agus iad ag bandáil, thug siad alcól trófaí dóibh ionas nach gcuirfí isteach ar na créachtaí agus go dtitfeadh na cailíní ina gcodladh.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Tá gach rud inár saol coibhneasta. Mar shampla, is nimh é alcól den chuid is mó, agus cneasaíonn sé ag an am céanna. Tá na cailíní ina gcodladh! Agus d"éirigh sé i bhfad níos éasca dóibh!
  Dúirt Victoria go ciallmhar:
  - Tá gach rud ar domhan coibhneasta ... Agus nach bhfuil Dia aingeal, agus nach bhfuil an Diabhal diabhal!
  D'fhreagair Veronica go feargach:
  - Cén cineál blasphemy ... Cad é seo faoi?
  Dúirt an diabhal ruadh go loighciúil:
  - Agus faoi sin ... Sa Bhíobla, ní labhraíonn Dia ach teanga an fhoréigin. Amháin ansin Noah is fiú rud éigin. Agus an diabhal? Mar ábhar na fírinne, ní chloistear mórán mar gheall air. In aon chás, fiú sa Bhíobla, tempts Satan níos mó ná mar a mharaíonn sé!
  Thug Natasha faoi deara go réasúnach:
  - Is breá le Dia foréigean. Rinne an Rí Dáiví cogaí brúidiúla. D"ordaigh Sól Dia náisiún iomlán a dhíbirt gan eisceacht: mná, leanaí agus beostoc san áireamh! Tá sé aisteach a bheith ag caint faoi trócaire... Nach gceapann tú?!
  Theastaigh ó Veronica a rá, ach níor tháinig aon rud go maith chun cuimhne. Go deimhin, níl aon rud speisialta le clúdach. Maidir le tuile Noah, shíl sí í féin go leor. Agus ní raibh sí in ann teacht ar mhíniú, ar a laghad réasúnach, ar cruálacht den sórt sin. Ní raibh Dia scrios an pheaca, cheana Ham, lit suas, agus ní raibh Noah naomh ar chor ar bith. Agus ní hé Ham, ach Haamam a bhí mallaithe. Níl sé soiléir freisin. Go ginearálta, tá an Bíobla iomlán seo, go háirithe an Sean-Tiomna, lán de mhíthuiscintí. Mar shampla, mharaigh Éilís daichead is dó leanaí as a leithéid de mhaslaí go raibh sé ag spochadh as a mhaol.
  Tá sé seo go soiléir overkill! Déan é seo le leanaí. Agus tá sé deacair é seo a mhíniú.
  Bhí leisce ar Veronica í féin sa chreideamh. Ní raibh a fhios agam fiú cén creideamh ba cheart glacadh leis. Níor thaitin Orthodoxy liom i bhfad ró-: a lán de na héifeachtaí seachtracha, splendour, ach bhí gach rud fuar ar bhealach. Ach ní raibh na Baptists a thabhairt freisin scíthe agus síocháin. Cosúil leis nó nach ea, ach éilíonn reiligiún in aon chás creideamh. Agus bhí cailín cliste ag iarraidh go mbeadh gach rud loighciúil agus go dtagann gach foircinn le chéile.
  Chun gach rud a dhéanamh cosúil go réasúnach agus ceart. Agus mar sin ... Fiú an fhoirceadal torments ifreann síoraí cosúil iomarcach. Is é an rud is measa faoi ifreann ná ré na bpionós: beidh ifreann ann i gcónaí. Agus rachaidh na billiúin de bhlianta thart, agus beidh peacaigh fós ag fulaingt agus ag fulaingt. Agus tá sé uafásach! Cad is eternity ann? Tá sé níos fusa ag moncaí le dallóga an Bíobla a chlóscríobh ar mhéarchlár ná fanacht leis an tsíoraíocht.
  Is ceist ar leith í an chéastóireacht in ifreann. Ní peaca é Hitler a chéasadh níos faide agus níos deacra. Ach cad a tharlaíonn má théann déagóir go hifreann? Go ginearálta, conas is féidir duine a shábháil má pheacaíonn sé. Fiú más rud é nach trí ghníomhartha, ansin ag focail nó smaointe! Agus cad é an peaca?
  Mar gheall ar Victoria go bhfuil Veronica ina tost, mhéadaigh sé an brú:
  - Sea, agus i Revelation John ... Chomh luath agus a thosaigh an saol ar an Domhan a fheabhsú, conas is féidir linn a fhorghníomhú Doirt ar an Domhan phláinéid. Agus mar sin crá an cine daonna go léir. Agus cad is féidir a rá?
  D"fhreagair Veronica go géar:
  - Rachaidh tú go hifreann - beidh a fhios agat!
  Chuir Steelenida stop leis an gcruachás:
  - Codladh go léir! Tá go leor oibre fós romhainn!
  Dhún na cailíní a súile go toilteanach. Tá an oíche sa samhradh te go leor, agus na laochra cuachta le chéile agus thit a chodladh ar a chéile.
  Shamhlaigh Veronica go raibh sí i ndomhan todhchaí na todhchaí. Siúlann tú síos an tsráid, agus bogann na cosáin mar abhainn. Agus gluaisteáin ildaite ag eitilt os a chionn. Agus tá gach áit lán de cheannródaithe le ceangail dearga. Agus tá na leanaí seo ag eitilt agus ag casadh cosúil le leamhain. Agus aoibh gháire gach duine, grins.
  Chroith Veronica a lámha agus d"eitil sí. Tá sí cosúil le féileacán, agus is féidir leat flapping a sciatháin a chloisteáil. Agus tú ag eitilt leat féin, ag eitilt ... Agus tá dathanna geala den sórt sin timpeall. Tá na tithe ollmhór, ildaite, péinteáilte cosúil le cácaí. Agus a lán de na dealbha - ainmhithe fabulous éagsúla. Tá gach rud chomh álainn. Tá ceann de na foirgnimh cosúil le cáca cáise atá studded le diamaint. Agus saucers ag eitilt revolve around é. Glow siad oráiste, agus tugann siad glare dazzling.
  Foirgneamh eile i bhfoirm seacht gcrannán ina seasamh ar bharr a chéile. Ina theannta sin, tá dath difriúil ar gach portán, agus bíonn na crúba ag spréachaint le clocha lómhara. Agus an t-aerárthach: álainn sin agus galánta. Níl cruth seasta ag cuid acu, ach bogann siad sa spás cosúil le blotaí.
  Tá daoine eile, ar a mhalairt, struchtúrtha. I gcuimhne ar gcáithnínísneachta, cruth geoiméadrach den sórt sin impeccable. Cén fáth nach áilleacht agus an embodiment aeistéitic.
  Ach ardaíonn an foirgneamh díreach san aer, agus cosúil le hiolar le sciatháin róchóirithe, ach amháin amhail is dá mba de chriostail é. Agus shines an gob níos gile ná Diamond, agus b'fhéidir fiú an ghrian.
  Agus cad mar gheall ar an struchtúr ag an mbarr, a bhfuil aquarium iomlán le hainmhithe mara iontach. Agus iasc le scálaí airgid agus eití fada, órga. Agus tá an oiread sin créatúir eile amuigh ansin. Agus, freisin, amhail is dá studded le seoda. Agus smugairle róin ag tabhairt dathanna uile an tuar ceatha.
  D'eitil cailín i carbhat dearg suas go Veronica. Ionadh a d'fhiafraigh sí:
  - An duine fásta thú?
  D'fhreagair Veronica le gáire:
  - Sea, cén fáth?
  Rinne an Ceannródaí gáire agus d"fhreagair sé:
  - Ní dhéanfaidh aon ní go maith! Más duine fásta tú, ansin glacfaidh an hyperdragon tú.
  Veronica feadóg.
  - Cé! Agus shíl mé gur cumannachas tú!
  Chlaon an cailín sa cheangal dearg go brónach, agus d'fhreagair sé os ard:
  - Tá cumannachas i ndáiríre againn! Tá táirgí saor in aisce, tá earraí saor in aisce, tá gach rud ann. Ó chonsóil cluichí go clogaid fhíorúla. - Chlaon an cailín, agus chroith sí trédhearcach, slipper criostail, chirping. - Féach ar an gcrann seo.
  Go deimhin, in aice leis an bhfoirgneamh i bhfoirm ceithre asters seasamh ar bharr a chéile, d'fhás crann darach le duilleoga órga. Agus d'fhás sé cácaí, cácaí agus táirgí cócaireachta éagsúla. Mar sin clúmhach agus álainn.
  Mhol Veronica le meas:
  - Tá sé sin go hiontach! Cén crann...
  Chlaon an ceannródaí agus bhí císte le feiceáil ina lámh. Chlaon an cailín.
  - Bain triail as! Tá sé blasta!
  Shlog Veronica feoil mhilis an cháca. Bhí an blas i ndáiríre chomh milis, taitneamhach, amhail is dá mba cheaptha teasa a bhláth sa bhéal. Agus cé chomh iontach is atá sé ar fad.
  D"admhaigh Veronica go macánta:
  - Níor ith mé aon rud níos fearr riamh!
  Rinne an Ceannródaí miongháire, agus í ag tafann a fiacla péarla, d"fhreagair sé go feargach:
  - Agus ar an mbealach céanna, ag an tromlach d'aois, níos cruinne, nuair a bhíonn muid déagóirí, an hyperdragon devours. Is é seo go beacht tragóid ár ndaoine iontacha!
  Dúirt Veronica go cinntitheach, cheangail sí a dhorn agus chiceáil a cos lom san aer:
  - Déanfaidh mé díoltas ar an dragan! Tá mé réidh chun troid leis!
  Chrom an ceannródaí méara a láimhe deise. Agus bhí claíomh géar le feiceáil san aer. Mór agus súilíneach. Géar-imeall, agus a lann dóite mar a bhí sé déanta de réaltaí.
  Choinnigh Veronica amach a lámh. Chuaigh an claíomh isteach leis féin, agus chuir an laoch brú air. Dúirt sí le spleodar:
  - Beidh mé ag troid ar son na Motherland... Le cúnamh Dé, ar mhaithe leis na daoine!
  D'fhreagair an ceannródaí go feargach, agus fiú spréach astaithe as a cuid fiacla péarla:
  - Níl aon dia! Is claontachtaí daonna iad seo ar fad!
  Chlaon Veronica go trom.
  - Ó! Arís... Agus seo é an ríocht gan dia...
  D'fhreagair an cailín go bríomhar:
  Níl ríocht againn! Tá daonlathas againn! Rialaíonn an Seanad agus an Chomhdháil, agus toghtar dhá chonsal, buachaill agus cailín, ag an bpobal go léir go ceann bliana. - Bhuail ceannródaí a bróg isteach sa bhfolús, an oiread sin go raibh fáinne ann. Ansin chroak sí. - Is é an Cumannachas cumhacht na ndaoine, agus ní cultas duine ar nós Stalin!
  D"aontaigh Veronica go páirteach:
  - Cheadaigh Stalin i ndáiríre é féin a mholadh i bhfad ró-! Caithfidh sé a bheith beagán níos measartha ar a laghad!
  Chroith an Ceannródaí a carbhat scarlet agus scairt, ag caitheamh suas a lámh dheas:
  - Tá ceannródaí réidh i gcónaí! Maróidh muid gach eallach!
  Níorbh fhéidir le Veronica cur i gcoinne iarraidh:
  - Agus cén aois thú?
  Rinne an cailín aoibh agus d'fhreagair go béasach:
  - Dhá chéad fiche a cúig!
  Veronica whistled agus rolladh a súile.
  - Sea?
  Rinne an cailín aghaidh thromchúiseach agus dúirt:
  Táimid ag fás suas go han-mhall! Ó bhreith go dtí ionsú ag an dragan, pas beagán níos mó ná míle bliain!
  D"éiligh Veronica, agus í ag bualadh a fabhraí dubha dubha:
  - Tá sé díreach cosúil le óige síoraí! Cosúil i scéal fairy!
  Dúirt Pioneer go brónach:
  - Is scéal fairy é seo, gan ach scéal an-uafásach ... Mura mbeadh sé ar an dragan, bheadh muid bás a fháil go ginearálta agus ní bheadh a fhios seanaois!
  Dúirt Veronica go pointeáilte:
  - Is Cumannachas ríocht na hóige síoraí!
  Chroith an cailín a ceann órga agus chroith sí:
  "Anois, le do thoil rud éigin a chanadh dúinn!" Chun é a dhéanamh níos mó spraoi!
  Ó gach taobh, thosaigh leanaí ag eitilt suas go Veronica. Buachaillí, cailíní, álainn ar fad, i éadaí galánta. Agus ghlaoigh siad le guthanna airgid, chomh taitneamhach, agus go haoibhinn álainn.
  - Can bláth! Ná bíodh náire ort! Tá tú díreach iontach!
  Agus thuirling Veronica ar an gcosán gluaiseachta, agus ag damhsa air lena cosa lom, galánta, ag seinm a glór go díograiseach agus go hiontach, chan sí;
  Is mise iníon thír an tsolais agus an ghrá,
  An cailín Komsomol is áille ...
  Cé go dtógann an Fuhrer rátáil ar fhuil,
  Uaireanta mothaím awkward!
  
  Seo céad bliain iontach glórmhar Stalin,
  Nuair a bheidh gach cearn ag sparkle agus sparkle ...
  Fear bródúil leathadh a sciatháin -
  Agus tá bua ag Abel, tá Cain imithe!
  
  Is í an Rúis mo thír dhúchais
  Cé go mothaím corruair uaireanta...
  Agus is teaghlach amháin an Komsomol,
  Cé go cosnochta chun dul ar feadh an chosáin géar!
  
  Ionsaigh géar Faisisteachas an Motherland,
  Fanann an torc seo ar buile a fhiacla...
  Doirt napalm buile as an spéir,
  Ach tá Dia agus an iontach Stalin linn!
  
  Is é an Rúis an APSS Dearg,
  Atharthar iontach...
  Go neamhbhalbh scaip a chrúba, a dhuine uasail,
  Is cinnte go mairfimid faoin chumannachas!
  
  Cé go bhfuil an cogadh mór tosaithe saor in aisce,.
  Agus doirteadh a lán fola...
  Seo tír iontach ag scríobh,
  Ó deora, conflagrations agus pian mór!
  
  Ach creidim go n-athbheoimid an tAthair,
  Agus ardóimid bratach na Sóivéide os cionn na réaltaí ...
  Os ár gcionn tá cerub órga-eite,
  Go hiontach, an Rúis radanta!
  
  Is é seo mo thír dhúchais
  Níl aon duine sa chruinne ar fad, tá sé níos áille ...
  Cé go bhfuil pingin Satan tagtha ar rith,
  Méadóidh ár gcreideamh níos láidre sna fulaingtí seo!
  
  Mar a rinne Hitler féin-fhógair,
  D'éirigh leis an Afraic a ghlacadh ar fad ag an am céanna ...
  Cá bhfuil an oiread sin neart ag an fhaisisteachas
  Tá ionfhabhtú scaipthe ar fud an Domhain!
  
  Sin é an méid a ghabh an Fuhrer go leor,
  Agus ní tomhaiseann sé fiú ...
  Cad a chruthaigh swarm meirleach,
  Os a chionn, tá bratach scarlet ar foluain tromluí!
  
  Tá fritzes den sórt sin láidir anois,
  Níl "Tigers" acu, ach tá umair níos measa ...
  Agus bhuail Adolf le sniper sa tsúil -
  Tabhair na bainc níos láidre do na Naitsithe!
  
  An rud nach féidir linn a dhéanamh, déanfaimid magadh,
  Cé go bhfuil cailíní cosnochta sa fuar ...
  Tá muid ag tógáil leanbh an-láidir,
  Agus scarlet, rós álainn!
  
  Cé iarracht an namhaid, Rush go Moscó,
  Ach d"éirigh na cailíní lomnochta ina seasamh...
  Buailimis le gunna meaisín as speal,
  Saighdiúirí ag lámhaigh gaolta!
  
  Déanfaimid an Rúis thar aon rud eile,
  Tír atá níos áille i Cruinne na Gréine ...
  Agus beidh rath cinnte,
  Beidh ár gcreideamh ag fás níos láidre i Orthodoxy!
  
  Agus creid na mairbh, déanfaimid na cailíní a aiséirí,
  Trí chumhacht Dé, nó bláth na heolaíochta...
  Beidh muid conquer na fairsinge na cruinne,
  Gan an mhoill ar fad, leamhas vile!
  
  Beidh muid in ann an Motherland a dhéanamh fionnuar,
  Lig dúinn ríchathaoir na Rúise a ardú os cionn na réaltaí ...
  Is tusa an Fuhrer mustachioed,
  Cad a shamhlaíonn é féin gan gnéithe an uilc mar an Meisias!
  
  Déanfaimid an athar mar fathach,
  Cad a tharlóidh, cosúil le monolith amháin ...
  Sheas an cailín suas le chéile ar an sreangán,
  Tar éis an tsaoil, tá ridirí invincible i cathanna!
  
  Sábháil an Motherland mór
  Ansin gheobhaidh tú luach saothair ó Chríost ...
  Is fearr don Uilechumhachtach an cogadh a bhriseadh,
  Cé go uaireanta caithfidh tú troid go cróga!
  
  I mbeagán focal, beidh na cathanna bás go luath síos,
  Cuirfear deireadh leis na cathanna agus na caillteanais...
  Agus is iolair mhóra na ridirí,
  Ós rud é ó bhreith go léir saighdiúirí!
  
  
  
  
  
  Paisean Impire DIOLECTANUS
  Níor éirigh an tImpire Diolektan as, ach d'fhan sé ar an ríchathaoir agus rialaigh sé Impireacht mhór na Róimhe. D'éirigh leis ní hamháin an Róimh a chomhdhlúthú, ach an bua a fháil ar Parthia. Ina theannta sin, bhí mac ag Diolektan a fuair an ríchathaoir le hoidhreacht - bhunaigh dynasty Diolektan. Mhair an t-impire é féin a bhunaigh an Ceannasach ar feadh seachtó a haon bliain, agus bhí sé in ann cobhsaíocht a athbhunú go hiomlán agus an Impireacht a athbheochan. Lean a mhac Octavian le cúrsa an rathúnais agus an fhairsingithe. Ba é an rud is tábhachtaí ná nach raibh an t-impire Constantine le feiceáil agus níor tháinig an Chríostaíocht idé-eolaíocht agus reiligiún an stáit.
  Agus tá sé seo dáiríre... De réir a chéile, thosaigh reiligiún Chríost ag dul in olcas agus ag lagú. Agus sa Róimh, rinneadh paganachas roinnt nuachóiriú.
  An príomh-Dia chuma - Chronus, a chruthaigh an dá déithe eile agus na cruinne.
  D'fhorbair an Impireacht Rómhánach ... Níor tháinig an Aois Dorcha riamh. Agus d'fhorbair an eolaíocht i bhfad níos tapúla ... Agus cheana féin i 1200 AD, ó bhreith Chríost, nach raibh a cheiliúradh go nádúrtha, ach bhí an lá na gréine, an chéad eitilt daoine go dtí an ghealach ar siúl. Agus tríocha bliain ina dhiaidh sin, thosaigh Impireacht domhanda na Róimhe ag eitilt go Mars.
  Bhog Oleg Rybachenko go dtí an tréimhse seo i meaisín ama, níos cruinne le cabhair ó grenade ama. Bhí sé am atá caite leibhéal malartach. Áit nár scoir ach Diolektan roimh a chuid ama. Agus bunaíodh dynasty nua, glórmhar.
  Ach níl ann ach 1230. Agus an 1 Bealtaine, cuirfear tús le turas cúig long réalta go Mars.
  Tá an Domhan phláinéid ar fad faoi smacht an Impireacht Rómhánach. Ar ndóigh, ord agus rathúnas reign. Agus tá dlí na Róimhe i réim freisin. Agus is í an Róimh féin príomhchathair an domhain!
  Oleg Rybachenko - gnáth-bhuachaill de thart ar dháréag i shorts agus torso nocht, siúl tríd na sráideanna na cathrach.
  Tá an Róimh seo an-álainn. Tá roinnt sráideanna sa chathair seo ag gluaiseacht cheana féin, agus tá asfalt ag sileadh. Aoibh gháire an buachaill Oleg. Tá sclábhaíocht fós ann sa tSean-Róimh, agus b"fhéidir go bhfuil dul amú air mar sclábhaí óg.
  Taisteal tríd an gcathair agus gluaisteáin. Ní hamháin ar innill dócháin inmheánaigh, ach ar innill leictreacha. Agus tá sé i bhfad níos glaine agus níos praiticiúla. Tá gluaisteáin den chuid is mó teardrop-chruthach agus an-galánta. Tá na dathanna geal agus an-suntasach.
  Téann an buachaill Oleg chuige féin agus feadóg, ag baint suilt as an aer úr agus as radharc na dtithe arda le póstaeir fógraíochta. Cathair nua-aimseartha le skyscrapers ollmhór. Ach cuma siad go láidir cosúil le palaces agus go bhfuil siad an-álainn. Ildath le GEMS saorga.
  Thóg Oleg é agus lena mhéara loma ina chosa loma ghabh eitilt agus chrom sé:
  - Cumannachas, cumannachas,
  Díreach suas ní síos!
  Bhí ceann de na gluaisteáin a bhí ag dul thart cosúil le míol mór gorm. ocus tobar arda do brisedh as a mhullach. Agus a scairdeanna shimmered le diamonds. Bhreathnaigh sé go hálainn. Rith cailín anuas, i tunic gearr, agus cosa lom. Go ginearálta bhí na leanaí cosnochta. Tá an aimsir te, agus tá an asfalt cosúil le scáthán agus ní stain sé na boinn. Is leanaí fíor, cosnochta iad siúd a bhfuil stádas sóisialta íseal acu. Caitheann na saibhre sandals.
  Ritheann buachaillí daor i shorts timpeall, coirtithe agus matáin, ag scuabadh na sráideanna.
  Cé go bhfuil siad chomh glan. Tá na robots le feiceáil cheana féin.
  Tá sclábhaíocht ag fáil bháis sa Róimh. Díláithríonn an teicníc sclábhaithe. Tá go leor portráidí den Sár-Impire, chomh maith le Diolektan agus a mhac Oktovin. Ghlac an dara ceann go leor tíortha, lena n-áirítear an tSín.
  Tháinig ocras ar Oleg agus chuaigh sé go dtí an meaisín. Squeak sé:
  - A bhuachaill daor, caithfidh tú íoc chun uachtar reoite a fháil!
  Thóg Oleg ceirbheacs ríoga amach agus dhírigh sé ar an scanóir!
  Mar fhreagra air sin, squeak, agus dornán de bhoinn athraithe airgid, chomh maith le uachtar reoite i seacláide.
  Thosaigh Oleg Rybachenko ag lick an uachtar reoite, agus smacking a liopaí, choed:
  - Dia duit Motherland! Agus an tSean-Róimh!
  Bhí solemnity san aer. Tá sé díreach fógartha go bhfuil cúig long seolta go Mars go rathúil. Agus sin i gceann cúpla seachtain beidh siad ag eitilt.
  D'ith Oleg uachtar reoite. Agus lena shála lom, cruinn, cruaite, bhrúigh sé na colbhaí ar an mbríce. Bhí sé lúbtha beagán, ní raibh sé leochaileach, ach athléimneach.
  Chríochnaigh an buachaill a uachtar reoite agus bhog sé ar aghaidh. Mar shampla, is féidir leat breathnú ar chúl an fhoirgnimh i bhfoirm cairéad le peitil aster. Agus déanaimis a rá go bhfuil sé go hiontach.
  Tá na cairéid níos mó leath mhíle ar airde. Tá rud éigin le feiceáil anseo i ndáiríre.
  Léim Oleg suas agus chas sé an caschlár san aer. Bhí sé an-dathúil, agus ghlaoigh duine de na mná a raibh cuma uirthi a bheith sna daichidí:
  - Tar chugam!
  Rith an buachaill suas chuici ... Thosaigh an bhean ag strócadh a cófra coirtithe, mhatánach, ag rá:
  - A ghasúr álainn thú, a mhala, agus do mhala dorcha. B'fhéidir gur féidir leat mo siní cíche a lick?
  Rinne Oleg aoibh agus d'fhreagair sé:
  - Is féidir liom! Ach chuige seo tá bonn óir agat!
  Chlaon an bhean.
  - Oibrigh go dian le do theanga agus gheobhaidh tú é!
  Agus bhain sí as a gúna. Bhí a bhrollach mór agus lush. Phóg Oleg í agus thosaigh sé ag lick an nipple lena theanga. Tá sé taitneamhach go leor, cé go bhfuil an bhean beagán sean do bhuachaill. Cé go bhfuil an oiread sin blianta ag Oleg cheana féin go bhfuil an líon caillte aige. Ach fós buachaill síoraí.
  Idir an dá linn, bhraith an bhean air, agus fiú brúite foirfeachta fireann. Agus tá an buachaill an-mhór. Agus conas a thosaigh sé ag ardú ina seasamh.
  Agus d'éirigh sé suas an cnoc ...
  Díreach ansin tháinig beirt phóilíní agus scairt siad:
  - Ná déan grá ar an tsráid!
  Chaith an bhean píosa óir chuig Oleg agus dúirt:
  - Tá m'fhear céile ag glaoch orm ar an gcill go práinneach! Ach buailfimid le chéile arís, buailfimid le chéile gan dabht!
  Oleg aoibh. Cé mhéad míle ban a bhí aige. Agus bhí gach duine sásta. Thairis sin, cad é an buntáiste a bhaineann le bheith amuigh faoin aer? Mothaíonn mná eile a bhfuil leanbh acu i bhfad níos sine agus go n-íocann siad go toilteanach airgead le haghaidh gnéis. A bhfuil an dá tairbheach agus an-taitneamhach a bhraitheann cosúil le striapach fireann. Is dócha go bhfuil a lán daoine in éad leis. Tá sé an-mhaith nuair a shoot mná tú.
  Ceart go leor, a ligean ar a fheiceáil ar an chathair super. Mar shampla, foirgneamh a bhfuil ballaí ór air agus cuma choróin air. Ligean le rá go bhfuil sé an-fionnuar. Nó struchtúr eile atá cosúil le crann Nollag. Agus ag an am céanna, tá an oiread sin bréagáin agus garlands air, ach droch-blas. Agus tá gach rud chomh álainn agus faisnéiseach.
  Phioc an buachaill a luas beagán, a sála lom, cruinn flashed.
  Bhreathnaigh Oleg mar, mar shampla, go raibh cailín sclábhaí flogged. Bhí sí go hiomlán naked, agus na buachaillí i bríste a bhí whipping ón dá thaobh. Bhain go leor dosaen duine sult as radharc a bhaint as sclábhaí nocht á bhualadh le fuip. Chuir cuid de na buachaillí fiú a lámha ina pants. Agus bhí sé ach ridiculous.
  Thóg Oleg é agus chan sé:
  - Buille, buille, buille eile, buille eile, agus anois,
  Tá cailín naked bhuailtí, agus is féidir leo a pollta sa bhéal!
  Sea, bhí sé greannmhar. Bhí na cailíní flogged agus buailte ar a chúl, taobhanna, agus sála lom. Agus d'fhéach sé an-léiritheach agus fionnuar.
  Mhothaigh Oleg Rybachenko ardú ina phants arís. Bean sna tríochaidí, álainn go leor, air. Agus nuair a rith an buachaill, agus matáin an-cabhraithe, suas, tafann sí:
  - Tar ort, déan grá dom!
  Chlaon Oleg... Chaith an bhean a tunic ar ais agus scaipeadh a cosa caol. Buachaill síoraí gan smaoineamh isteach faoi dhó é, agus thosaigh sé ag obair. Chualathas moan milis.
  dúirt Oleg:
  - Pá!
  Chaith sí bonn óir chuige le portráid den impire. D'oibrigh an buachaill.
  Oleg, áfach, chun cuimhne conas a bhí sé i scoil speisialta, a bhí faoi scrúdú ag altraí, bhí sé chomh beoga cuimhne.
  Agus fiú níos gile nuair a bhí sé sa Róimh, ach le locht beag nuair a d'éirigh sé i bhfad níos lú agus níos laige. Bhí sé seo ina ifreann de eachtraíochta.
  Oleg Rybachenko ar aghaidh ag dreapadh. Chuaidh sé fhad leis an gcosán agus shiúil sé thart ar sheanchrann mór. Chun an dara féarach a bhaint amach ar bhealach gearr, bhí sé riachtanach dreapadh níos airde suas an sliabh, agus ansin, tar éis é a shlánú, téigh go dtí cosán eile. Bhí an buachaill ag siúl le breis agus uair an chloig. D"éirigh an fheirm inar fhás sé aníos, ach d"fhan sé ina sclábhaí ar feadh a shaoil, sách beag. Bhí sé le feiceáil go soiléir, ach chuaigh an leanbh ar seachrán gan breathnú siar. Níor fhéach sé mar sin ariamh nuair a bhí sé ar an mbóthar. Thaitin sé níos fearr ar an mbealach seo: gan breathnú agus gan smaoineamh ar an míthaitneamhach, fiú uafásach, a fágadh ina dhiaidh.
  Na lizards basked ar na clocha míne. Chuaigh na snáthaidí móra i gciorcal thar an bhféar. Lucha crawled faoi scáth na péine agus crann duillsilteach.
  "Sna réimsí leathana ar feadh go leor laethanta bhí mé ag súil i measc na gcapall, i measc na gcaorach a d'fhan mé ar maidin, thit mé i mo chodladh le gabhar in aice liom," bhí focail amhrán aoire i gcuimhne Oleg Rybachenko. Chuala sé é míle uair ina shaol gearr gan dath. Agus bhí cúpla amhrán níos cosúla ar eolas aige.
  Bhí boilg an ghasúir, beagnach i gcónaí cráite ag an ocras, socair ag an uair seo. Bíonn an leanbh cleachta le dearmad a dhéanamh ar bhia nuair nach raibh aon bhia ann. Ba ghearr gur cuimhne i bhfad i gcéin an méid a d"ith sé ar maidin. Bhí orainn dul ar feadh an lae agus ar feadh na hoíche. Tar éis dó na haoirí a shroicheadh tráthnóna, bhí an leanbh ceaptha filleadh ar an bhfeirm ar maidin.
  Bhí éin ag canadh thart, agus an ghrian agus an ghaoth éadrom cares gruaig tiubh Oleg Rybachenko le teas. Ciúin an chuid is mó den mhaidin, fuair an buachaill sclábhaí an neart chun canadh gan tuiscint. I fuaimeanna an bhrón, fite fuaite go clumsily as focail, fuair sé suaimhneas anois. De réir a chéile, tháinig níos lú brónach ar amhrán an linbh. Bhí nótaí áthais inti, nádúrtha i chuimhneacháin slándála agus síochána. Shiúil an buachaill ar aghaidh, gan aird ar bith. Glade lán le caora, uisce fionnuar in aice leis an sruthán agus sonas rúnda sclábhaí - bhí uaigneas ag fanacht leis.
  Ag tiús na sútha craobh fiáin, stop an leanbh. Gan scor de chromadh, thosaigh sé ag piocadh agus ag ithe caora géara. Ní dhéanfaidh aon ní buartha dó anois. Trí bliana ó shin, mar leanbh, fuair sé an áit seo lán de phléisiúir blas an oiread sin.
  Mheall caora aibí dath dorcha. Ní raibh siad mór, agus bhí na thickets dlúth. Chosain siad a gcuid torthaí le dealga géar. Rinne an leanbh iarracht gan é féin a scríobadh. Tharraing sé amach sméar amháin i ndiaidh a chéile as scamall glas prickly. Sútha craobh leáigh ar an teanga. Doirt sé sú géar sa bhéal. Líonadh mo nostrils le boladh milis.
  Bhog an buachaill ó tor amháin go ceann eile. Go tobann bhraith sé scoirfidh fuaimeanna motley na feithidí. Lámh láidir go tapa ag duine éigin, ag briseadh tríd an tor, rug sé air. Thóg ceann amháin lapa fireann trom an leanbh ar a mhuineál, agus chlampáil an ceann eile a bhéal go pianmhar. Lámha géar tharraing Oleg Rybachenko. Mhothaigh sé pian ón iliomad scratches a bhí á fháil aige. An sean tunic scáinte.
  Bhí corp an ghasúir láithreach taobh thiar de tor. D'iompair fórsa coimhthíoch é go trócaireach trí na tiubha dealga.
  Chuaigh dhá shúil dhearga dhomhain isteach in aghaidh an chuing scanraithe. Dhealraigh sé don leanbh go raibh siad ag gobadh amach as féasóg dearg. Bhí liopaí tiubh an fhir brúite le chéile go docht. Tháinig an t-aghaidh níos uafásach fós. D'fhéach sé cosúil le ollphéist mighty, boladh deataigh, allas agus feoil dóite. Thar léine buí-liath chaith sé blaosc garbh leathair agus plátaí adharc fuaite air. Crochadh claíomh trom óna chrios. "Robálaithe!" a bhí faitíos ar an leanbh. "Robálaithe iad seo!" Bhí a chroí pléasctha amach.
  "Gotcha, a Rómhánaigh," a dúirt an fear féasóg le glór íseal. - Come on, guys! Níos tapúla, in ainm an tintreach Perun! Bog!
  - Conas giorria a ghabháil. Tá a fhios agat, sealgair!
  - Bhí a fhios agam go mbeadh an t-ádh linn. Bhí comharthaí den sórt sin, cinn maith, - chuir ceann eile, guth hoarse. - Chonaic sliogán turtar...
  Súile an linbh gafa flickered. Thug an leanbh faoi deara trí mheirleach eile. Tháinig beirt acu chuige, ag déanamh a mbealach tríd na toir. D'iompair siad dairteanna ar a ngualainn. Thuig an buachaill - bhí an bheirt seo ag fanacht leis sa bhféar. Dá n-éireodh leis éalú ó ghreim na féasóg rua, stadfaidís an teifeach gan mórán iarrachta. Bhí an tríú ceann ina sheasamh ar thaobh na láimhe deise den thug ag brúchtadh Oleg Rybachenko. Ina lámha bhí bogha agus péire saigheada. De réir cuma uafásach na ndaoine a ghabh é agus an chaint dothuigthe, rinne an buachaill buille faoi thuairim nach raibh sé i measc na n-ábhar ag Christian Byzantium.
  - Barbarians! rinne sé iarracht mumble i horror.
  Chuala an leanbh go leor scéalta uafásacha ó na haoirí faoi dhaoine a tháinig ó gach cearn den Danóib chun goid agus marú. Dúradh, ag titim isteach i rage, go n-iompaíonn siad isteach i wolves agus is féidir leo siúl fiú faoi uisce. Dúirt siad freisin go bhfuil na barbarians in ann iompú isteach i nathracha agus crawl áit ar bith. I gcónaí go tobann san ionsaí, santach don chreiche, an savages na finscéalta aoire maithiúnas rud ar bith agus ní raibh aon duine beo. Chuala Oleg Rybachenko freisin go n-ólann daoine fiáin fuil na gCríostaithe agus go ndéanann siad leanaí a íobairt. Rug uafás mire an buachaill ar an toirt, a luaithe a thuig sé cé leis a raibh sé. "Sábháil mé, a Thiarna!" - flashed trí cheann an linbh. Bhí an chros adhmaid ar an cófra ceaptha chun a chuspóir a chomhlíonadh: a chosaint ó thrioblóid. Conas a d'fhéadfadh sé a bheith ar shlí eile?
  "Rómhánach," chuckled an óige bán-haired, ísliú a ga.
  "Tá an-trua aige," a dúirt trodaí eile, a raibh a teampaill clúdaithe le muiceanna fionn. - Cosúil le luch. Ní dhéanann sé ach squeak.
  "Tá, tá a bhéal clamptha," a splanc barbarian óg le fáinne airgid. - Ba mhaith liom a fheiceáil conas a dhéanann tú squeak le do bhéal dúnta.
  - Féach, ní dhearna sé é - fear cróga.
  - Go leor snotty. Ní oireann áit ar bith.
  Chuir Oleg Rybachenko isteach ar a chuid cuimhní cinn. Tar éis don bhean taithí a fháil ar roinnt orgasms láidre, d'éirigh sí traochta agus thit ina chodladh.
  Thóg an buachaill sparán na mbonn óir uaithi agus bhog sé ar aghaidh. Tháinig feabhas ar a ghiúmar... Anois b'éigean dó dul ar aghaidh beagán ama.
  Céad bliain eile imithe i 1330... Tá an cine daonna socraithe cheana féin sa ghrianchóras. Agus tá luas an tsolais bainte amach ag spásárthaí cheana féin agus tá siad ag iarraidh córais réalta a iniúchadh.
  D'fhás an Róimh ina cathair ollmhór. Agus tá na milliúin aerárthach sa spéir.
  Ritheann Oleg Rybachenko síos an tsráid agus feiceann sé go leor buachaillí agus cailíní ag sracadh air ó thuas.
  Tá na foirgnimh thart timpeall orthu níos mó agus níos géire fós. Agus tá gach rud chomh álainn.
  Oleg Rybachenko ag canadh go sona sásta;
  Is ridirí muid - claíomh agus tine,
  Déanaimis iad a stróiceadh as a chéile mar ainmhithe!
  Eiseoidh muid sonrasc - tá fíneáil tar éis teacht suas,
  Ná bheith inár ridire parrot!
  
  Beidh muid fionnuar cosúil le hiolair
  A ligean ar sweep away biotáillí olc éagsúla ag an am céanna!
  Cuir aithne ar chlann mhac an athar,
  Caithfimid ár ndúshlán don tsíoraíocht síos!
  
  Cé chomh álainn an chogaidh rage
  ina bhfuil daoine ag lasadh...
  Tháinig Satan ón domhan thíos dúinn,
  Taobh thiar dó freaks faisisteach slat!
  
  Beidh muid a thabhairt do na cailíní crua in aghaidh,.
  Brisfimid na Naitsithe cosúil le craobh ...
  Agus ansin beidh ár saighdiúir ina mháistir,
  Bíodh rósanna na Bealtaine faoi bhláth go hiontach!
  
  A bhaint amach, tá muid in ann a fhios go leor,
  Ardaigh do chumhachtaí os cionn na réaltaí ...
  Agus is mar sin a throideann an laoch mór agus leomh,
  Déanfaimid uaigheanna bagarthacha!
  
  Féach, beidh laoch ansin,
  Tá gach rud nua agus cosúil le maple ...
  Agus creidim go rachaidh trioblóid orainn i gcath,
  Bí i do ridire, i do Trodaire seasoned!
  
  Anseo, le buille cumhachtach, ghearr sé síos reisimint iomlán,
  Agus leis, bhí dhá reisimint sáithithe ...
  Agus Fuhrer an dragúin ionas go mbeidh an t-olc marbh,
  Agus táimid míle glórmhar chuig na réaltaí!
  
  Anseo lig an Kaiser cuimilt as eagla,
  Guím do thrócaire!
  Tá neart fórsaí foréigneacha againn,
  Beidh muid i gúna iomlán!
  
  Nuair a théimid isteach sa Bheirlín seo le trí dhath,
  Agus Dia Nicholas a bheith ina Dhia,
  Socróidh na daoine an cosán in éigríocht fórsaí,
  Ná breitheamh an monarc chomh dian sin!
  
  Ní rachaidh trioblóid an athar mar sin chun báis,
  Beidh an ghrian iontach ...
  Scaipfidh olc an Kaiser,
  Lig don chroí buille i languor!
  
  Le cailín álainn, pasaimid cáiliúil,
  Trí mheán ár fairsinge Rúisis!
  Agus beidh sé iontach dúinn leis an teaghlach le chéile,
  Creidim go dtiocfaidh an sonas go luath!
  
  GAIRM NUA BOBBY FISCHER
  D'aontaigh Bobby Fischer athmheaitseáil le Boris Spassky. Agus bhí na Meiriceánaigh in ann, mar eisceacht, briseadh tríd an díoltas seo, ach de réir na sean-rialacha. Ach bhí an duaischiste ard - taifead i stair na fichille. Agus tharla an cluiche i SAM. D'éirigh le Boris Spassky roimh an gcluiche seo a bheith ina laoch don APSS. Agus dhreap sé suas na rátálacha arís. Agus anois troideann Bobby Fischer arís. Agus tá sé seo an-suimiúil.
  Rinne Bobby Fischer a chéad aistriú leis an saighdiúir D-2, D-ceithre. Agus chuir sé an úrnuacht i bhfeidhm, ag fáil buntáiste go tapa agus a bhuaigh. Sa dara cluiche, thug Spassky E-dhá, E-ceithre. D'imir Fischer, as an nós, an Chosaint Sicileach, agus is é an t-iontas an Dragon Variation. Roimhe seo, níor thángthas ar a leithéid de mhalairt i gcleachtas Fischer. Agus mar sin d'fhorbair Bobby ionsaí láidir i gcoinne an Rí Spassky agus chríochnaigh sé an t-ábhar le checkmate.
  Agus sa tríú cluiche, arís, iontas - Fischer ar ais chuig E-dhá - E-ceithre. Ghlac Spassky leis an dúshlán agus chuaigh sé le haghaidh an éagsúlacht oscailte agus tháinig faoi ionsaí tubaisteach. Réir dealraimh, ní raibh sé ag súil le aclaíocht den sórt sin ó Fischer. Agus sa chluiche líne, d"imir Spassky féin D-dhá, D-ceithre. Ar bhain Fischer úsáid as Cosaint Indiach an Rí, agus is léir gur tháinig feabhas air. Agus rammed Spassky arís. Agus sa chúigiú cluiche, roghnaigh Fischer oscailt Reti gan choinne. Is léir nach raibh Spassky ag súil leis seo. Agus fuair sé sách tapa post deacair, agus ansin go hiomlán caillte.
  Sa séú cluiche, chaith Spassky arís: E-dhá, E-ceithre. Chuige seo, ghlac Fischer an leagan Chelyabinsk den tSicileach, rud a d'éirigh chomh maith le iontas agus a chuir an ruaig ar Spassky. Agus sa seachtú, chuaigh Fischer ar ais go dtí E-dhá - E-ceithre. Agus ar an leagan oscailte a thóg sé agus a chur i bhfeidhm Gambit an Rí. Agus cinneadh dian a bhí ann. Thit Spassky arís faoi ionsaí tubaisteach agus chaill sé ... Agus roghnaigh an t-ochtú Fischer arís an leagan Dragon, agus conas a chuirfeadh sé brú ar an gcomhraic. Agus arís ionsaí Neamhlonrach.
  Ní raibh Spassky in ann a chuid nerves a rialú a thuilleadh agus bhí sé sáraithe ag neamhshuim.
  Bhris Fischer scór trí cinn déag air - náid, taifead iomlán do chluichí craobhchomórtais an domhain. Agus nuashonraigh sé a rátáil taifead ELO.
  Tharla a leithéid de chath uafásach agus iontach.
  Anois tá an oiread sin féinmhuiníne faighte ag Bobby Fischer nár rith sé ó Anatoly Karpov. Agus ghlac sé leis an dúshlán - a imirt ar chluiche le deich bua.
  Thosaigh an t-achrann idir Anatoly Karpov agus Bobby Fischer. Achrann is mó riamh idir dhá phearsa i stair na fichille, rud nár tharla riamh cheana.
  Measadh gurb é Fischer an ceann is fearr leat sa chéad chluiche. Bhí an bua a rinne sé ar Boris Spassky roimhe seo iontach.
  Ach tá Karpov níos óige agus níos cobhsaí ó thaobh meabhrach de.
  Mar sin féin, tá gach rud coibhneasta. Fischer sa chéad chluiche, ag imirt bán, ionadh. Chuir mé oscailt Sokolsky i bhfeidhm, rud a mheastar nach bhfuil sé ceart go leor. Ach bhí ról ag fachtóir an iontas agus sceitimíní tosaigh Karpov. Agus d'éirigh le Bobby Fischer an buntáiste a fháil, rud a tharla i ionsaí iontach.
  Sa dara cluiche, thréig Karpov an t-aistriú E-dhá, E-4 cheana féin agus bhog sé an C-saighdiúir ar aghaidh ... D'fhreagair Fischer E-5, agus chuaigh sé chun píosa a imirt. Bhí Karpov fós neirbhíseach agus chuaigh sé i dtrioblóid mhór ama agus bhí sé faoi ionsaí trom ó Fischer agus cailleadh arís. Sa tríú cluiche, chuaigh Bobby ar ais go dtí E-dhá, E-ceithre. Roghnaigh Karpov an rogha oscailte. De réir dealraimh eagla na Sicileach. Ach níor éirigh leis. Tháinig Fischer arís ar bhealach chun an troid a ghéarú agus fuair sé ionsaí láidir ar an rí. Agus bhuaigh sé arís...
  Is léir go bhfuil Anatoly Karpov imithe i bhfad ró-... Mar sin féin, sa chéad chluiche eile Karpov imir E-dhá, E-ceithre ... Fischer imir an Defense Sicileach agus a athrú is fearr leat ar an Naidrof.
  Anatoly Karpov tháinig faoi ionsaí, ach fós éadóchasach a chosaint féin, d'éirigh leis a repel an ionsaí, agus le deacracht mhór a shábháil ar an cluiche gan saighdiúir.
  Sa chúigiú cluiche, d'imir Fischer C-dhá agus C-ceathair freisin, i stíl Karpov. Bhí an streachailt géar, ach rinne Karpov botún i dtrioblóid láidir ama agus fuair cara ...
  Sa séú cruinniú, d'éirigh le Anatoly Evgenievich tarraingt a dhéanamh arís, ach chaill E-dhá, E-ceithre as an seachtú cruinniú. Cúig nialas a bhí sa scór, rud a léirigh an t-uafás sármhaitheasa a bhí ag Bobby Fischer. Ba chóir a thabhairt faoi deara go raibh na Filipinos buartha go mbeadh an cluiche craobh an domhain ró-ghearr. Ach ag tosú ón seachtú cruinniú, sheas Karpov níos mó agus níos mó stubbornly. Ocht tarraingt ina dhiaidh sin. Go dtí gur bhain Fischer úsáid as treisiú tábhachtach sa tSicil, níor bhris sé trí Anatoly Karpov ... Tháinig an scór sé - náid ... Ach choinnigh Karpov air. Agus ar deireadh, ag imirt dubh, bhris Anatoly Evgenievich an scór ar deireadh. Chuaigh Fischer i bhfad rófhada, agus é ag cur as don líon mór tarraingtí, rinne sé an iomarca ionsaí a íobairt, agus, ar ndóigh, d'éirigh le Karpov sleamhnú amach agus fanacht le buntáiste ábhartha ró-mhór. Ach ansin bhuaigh Bobby an t-ochtú sraith is fiche, tríochadú, tríocha dó agus tríocha a ceathair chun an cluiche a chríochnú le scór deich a haon ina fhabhar. Sa chéad chluiche, cailleadh Anatoly Karpov le scór tubaisteach.
  Tar éis an chluiche seo, d'fhill Bobby Fischer ar tournaments. D"imir sé go han-mhaith leo. I gceann acu, bhris sé taifead Alekhine fiú, ag briseadh sé phointe go leith ón dara háit.
  D'imir Fischer cluiche le Tal freisin, agus bhí sé brúite le scór tirim ocht - nialas. Díoltas a bhaint as Tournament na nIarrthóirí a chailleadh.
  Ach d'imir Anatoly Karpov go maith i gcomórtais freisin. Agus bhí sé in ann dul tríd an timthriall iomlán arís, cluichí a bhuachan agus Fischer a bhaint amach. Arís eile, is é Bobby Fischer an ceann is fearr leat chun geall a dhéanamh.
  Ach an uair seo b'éigean do Fischer aghaidh a thabhairt ar fhriotaíocht níos doichte ó Anatoly Evgenievich. Mhair an cluiche daichead a haon, bhuaigh Fischer deich, Karpov trí - agus na trí cinn i gcoinne an Dragon, a d'imir Bobby do dubh.
  Mar sin ghearr Anatoly Karpov an Dragon, agus thaispeáin sé gur féidir agus gur cheart Fischer a throid.
  D'imir Fischer arís. Ghlac sé páirt san Oilimpiad agus i 1980 bhí sé in ann taifead Keres a bhriseadh trí na ceithre chluiche déag ar fad ar an gcéad chlár a bhuachan.
  I 1981, bhí cluiche nua le Karpov. An uair seo d"éirigh le Fischer an bua a fháil le scór deich - ceathair. Agus mhair an cluiche ocht gcluiche is daichead.
  Agus i 1984 bhí cluiche arís. Agus an uair seo bhí an scéal chomh dian. Bhí Fischer ina daichidí cheana féin. Ach fós chrom sé ar gach duine agus bhuaigh sé gan stró. Agus shroich Anatoly Karpov a bhuaic. Agus mar sin thosaigh an cath fíochmhar ...
  Ar dtús, ghlac Fischer an lámh in uachtar. Tháinig sé ceithre nialas. Ansin bhuaigh Fischer pointe, ansin arís Karpov. Ansin bhí Fischer, agus daichead a hocht cluiche a rith, agus ina dhiaidh sin sos de thrí mhí. Roghnaíodh an teorainn den chéad uair. Agus sé scór a dó do Bobby Fischer. Tar éis an cluiche arís. Bhuaigh Karpov an naoú cluiche is daichead. Ansin chaill sé an dara caoga agus an tríú caoga. Agus bhuaigh Bobby an séú cluiche caoga, rud a d"fhág go raibh an scór naoió a trí, ach rinne sé blunderly rudely sa seachtú caoga. Agus chaill sé le bán agus seasca dó, chaill sé seasca a seacht go dubh. Agus caillte sa seachtó, agus fiú bán. Ocht naoi gcinn a bhí sa scór... Tar éis sraith tharraingtí agus bua Fischer sa seachtú hochtú cluiche, tháinig deireadh leis an gcluiche is faide i stair na fichille.
  Ansin ardaíodh an cheist ó chealú an chluiche gan teorainn. Bhí go leor ag iarraidh é.
  Ach go dtí seo níl ach cinneadh déanta ag FIDE an teorainn a laghdú go dtí sé chluiche is tríocha.
  Bhuaigh Karpov uair amháin cheana féin i gcluiche Garry Kasparov. Bhuaigh sé le scór ceithre - nialas. Ach d'éirigh an dara cluiche amach a bheith níos righin.
  Ghlac Karpov an lámh in uachtar ar dtús - dhá - náid, ach rinne sé blundered sa chluiche déag, ansin chaill sé an séú cluiche déag, agus tar éis dó an naoú cluiche déag a bhuachan, ghlac Kasparov an lámh in uachtar. Ach buaigh sa dara fiche, Karpov chomhionannú. Agus an ceathrú háit is fiche buaite aige le bán, bhuaigh sé an ceart ar chluiche nua cúigiú le Bobby Fischer.
  I 1987, cluiche nua i gcoinne Bobby Fischer, atá beagnach daichead a cúig bliana d'aois. Ach ní chaitheann Bobby, ní ólann sé, imríonn sé spóirt agus tá sé fós i gcruth fisiceach iontach. Is curadh domhanda sé huaire é cheana féin, ní raibh ach Lasker níos iolraí.
  Is sár-chomhrac é an cúigiú troid le Karpov. Tá Bobby Fischer réidh mar i gcónaí, ach léirigh an cluiche deireanach nach bhfuil a fheabhas thar barr...
  Lean an troid ar aghaidh i gcomhrac dian. Tar éis ceithre chluiche is fiche, bhí an scór ceithre - ceithre, ansin sa seachtú cluiche is fiche, thug Anatoly Karpov an lámh in uachtar ar an gcéad uair sa chluiche le Fischer. Bhí an chuma ar an scéal go raibh ceint ar tí tarlú, ach... Bhuaigh Fischer ceithre cinn sa chéad chúig troid eile... Agus tháinig an scór ocht - cúig ina fhabhar... Ansin ceithre tharraingt eile agus bhí an teorainn ídithe. An cúigiú cluiche den achrann is eipiciúil i saol na fichille sa stair. Agus tháinig Bobby Fischer, cosúil le Emmanuel Lasker, ina churadh domhanda seacht n-uaire. Ach téann gach rud i dtimthriallta. Tá Garry Kasparov, imreoir fichille óg an-gheallta, imithe isteach sa pholaitíocht. Sea, perestroika, córas ilpháirtí. Ní raibh am ag Garry Kimovich a bheith ina churadh domhanda, agus ós rud é nach tusa an chéad duine, níl an fichille chomh suimiúil leis an bpolaitíocht, agus níor imir sé i gcluichí na n-iarrthóirí. Agus chaill Anatoly Karpov an Vishy Anand óg gan choinne. Bhuel, cé mhéad is féidir leat i ndáiríre a bhuachan go léir na cluichí. Thairis sin, d'éirigh leis an Indiach a phiocadh suas an eochair do chosaint Caro-Kann, atá deacair a chothromú do Bobby Fischer.
  Agus anois tháinig an cruach agus an tine le chéile i cath. Cúig bliana is fiche an difríocht aoise idir an dá imreoir fichille. Tá Bobby Fischer fós iontach agus láidir agus Anand óg i 1990. Cluiche deacair a rá a laghad.
  Tá Vishy Anand thar a bheith cumasach ar ndóigh, ach níl cobhsaíocht aige. Tar éis ocht gcrannchur, bhuaigh sé an naoú cluiche, ach chaill an deichiú ceann a shuaimhneas nuair a chuaigh sé i gcion ar úrscéal tosaigh. Ansin chaill sé sa dara háit déag. Agus thit sé faoi greim daingean Fischer sa dóú tráthchuid déag. Shéid mé é sa tríú déag. Chaill Vishy in ainneoin an bhuntáiste san oscailt agus an ceathrú cluiche déag, chaill sé na seansanna as cúig cinn déag agus chaill sé an séú háit déag. Chaill mé mo sheansanna sa seachtú háit déag agus chaill mé an t-ochtú háit déag ... Agus ansin an fichiú cluiche. Agus an tríú fiche agus an ceathrú fiche tar éis críochnú an chluiche. Bhuaigh Bobby Lasker agus bhuaigh sé scór deich chun a haon. Agus is curadh é Bobby Fischer fós. I 1993, bhí a chluiche le Short ar siúl, a bhuaigh sé i gcoinne an Karpov. Cé go raibh Bobby Fischer caoga bliain d"aois, bhí sé i gcruth. Conas a bhuail sé Short. Tar éis cúig chluiche déag, bhí an scór ocht - nialas i bhfabhar Fischer. Ach bhain Short an scór amach sa séú tráthchuid déag. Ach ansin chaill sé an tríú cluiche is fiche agus fiche.
  Agus chríochnaigh freisin deich - ceann amháin. D"imir Bobby Fischer cluiche ansin i 1996. Throid Gatta Kamsky leis cheana féin. Bhí an t-imreoir fichille seo níos mó ná tríocha bliain níos óige ná Fischer. Agus an-teanntach. Bhí go leor ag iarraidh cluiche crua. Ach ar dtús, bhí Bobby Fischer muiníneach chun tosaigh le cúig phointe. Sé cinn a bhí sa scór. Ach ansin léirigh Gatta Kamsky cáilíochtaí troda maith. Níor mhair cluiche amháin dá gcluiche níos lú ná daichead bogadh.
  Seacht a bhí ar an scór - trí cinn tar éis ceithre chluiche is fiche... Ansin sraith de dheich gcinn de tharraingt. Agus bhuaigh Gatta Kamsky arís, ach sa séú cluiche is tríocha, thug Bobby Fischer an lámh in uachtar ar. Bhuaigh Bobby Fischer arís... Agus i 1999, cluiche eile le Vladimir Kramnik - difríocht tríocha dó bliain - is bearna mhór í seo. Agus tá Bobby Fischer caoga sé bliana d"aois cheana féin. Tá sé seacht mbliana is fiche ar an ríchathaoir cheana féin, agus tá sé ar tí taifead Lasker a bhriseadh. Agus seo. Tuilleadh
  Curadh domhanda deich n-uaire - níor tharla sé seo riamh roimhe seo i stair na fichille.
  Is imreoir fichille seanaoise é Bobby Fischer, ar ndóigh, ach mar sin féin d"éirigh leis an teorainn de thríocha sé chluiche a chur ar ceal tar éis an tsaoil. Agus rinne Uachtarán nua FIDE Kirsan é seo cheana féin. Ach cad ... Beidh rud éigin an-suimiúil.
  Ina theannta sin, beidh an cluiche seo beagnach an ceann deireanach, ach díoltas má bhuann Vladimir Kramnik, agus ansin beidh an córas knockout dul níos faide.
  Agus mar sin thosaigh an cluiche... Agus ón tús, iontas - faoi stiúir Vladimir Kramnik. Tar éis cúig chluiche déag bhí an scór dhá cheann - náid i bhfabhar Vladimir Kramnik. Ach ansin bhuaigh Fischer trí chluiche as a chéile agus bhí siad chun tosaigh. Ach throid Vladimir crua. Agus d'éirigh leis an scór a chothromú sa aonú cluiche is fiche... Ansin shíneadh sraith tharraingtí amach... Go dtí gur bhuaigh Bobby Fischer sa dara cluiche is daichead... Sa seachtú daichead, rinne Vladimir Kramnik ceiliúradh ar a bhua , agus san ochtú daichead, Bobby Fischer arís.
  Ceathair a bhí ar an scór - cúigear i bhfabhar Bobby Fischer tar éis briseadh trí mhí a fhógairt. Bhí na himreoirí fichille ag sosa. Ba é Bobby Fischer an ceann is fearr leat fós. Tá an cluiche arís. Chríochnaigh na chéad cluichí i gcraobhchomórtas. Níor bhuaigh Kramnik ach sa seachtú cluiche is seasca ar deireadh. Cúig - cúig a bhí sa scór. Ansin, i seachtó a seacht, rinne Kramnik an lámh in uachtar a fháil ar Fischer arís agus chuaigh sé chun tosaigh. Ach chothromaigh Bobby an scór sa nócha séú cruinniú agus tháinig sé chun cinn - sé - sé. Cuireadh an cluiche seo ar athló arís ar feadh trí mhí, rud atá ar taifead cheana féin. Thug Bobby Fischer faoi deara: is é seo mo troid is stubborn.
  Seo é cluiche chraobh an domhain, a thosaigh arís trí mhí ina dhiaidh sin. Tarraingíonn sraith eile. I gcluiche 120, bhuaigh Bobby Fischer ar deireadh ... I gcluiche 135, chothromaigh Vladimir Kramnik. Agus tar éis céad daichead is a ceathair, ba é an scór seacht seacht. Ina dhiaidh sin, lean an cluiche ar aghaidh arís tar éis briseadh trí mhí. Agus ansin cluiche eile, suas le céad nócha dara cluiche. Agus ní raibh ar an scór ach ocht - ocht. Ansin arís sos de thrí mhí. Agus arís an cluiche ... Tar éis dhá chéad daichead cluiche, tháinig an scór: naoi naoi.
  Seo a tháinig an streachailt fíochmhar go dtí an chéad bua. Tar éis trí mhí eile de sos. Agus mar sin d'imir siad... Sraith crannchur. Agus seo é an dá chéad ochtó a hochtú bhaisc. D'imir Bobby Fischer do White agus d'fhill sé ar E-yes, E-4. Agus ghlac Kramnik leis an dúshlán. Agus roghnaigh an Defense Sicileach.
  Troid brúidiúil a bhí ann go dtí an pointe díothaithe iomlán. A leithéid de mhalartú brúidiúil buille ina dhiaidh sin. Ach tá sé ar buile, le dúnmharuithe na bhfigiúirí. Ar dtús, bhí an buntáiste ag White, ach ansin ghlac Black an tionscnamh, agus bhí bua thar a bheith ann. Agus ar deireadh, bhuaigh Vladimir Kramnik, tháinig deireadh le hegemony Bobby Fischer. Agus bhí sé ach go hiontach!
  Agus bhris Bobby Fischer taifead Lasker.
  Agus ní raibh aon am chun rematch a imirt. Chuaigh an cás isteach i gcóras knockout. Sea, agus tá Bobby Fischer cheana féin le fada, agus níl sé ag iarraidh a imirt níos mó. Cé go nglacann sé páirt i gcomórtais.
  Bhuaigh Fischer cúpla comórtas... Agus scoir sé den imirt.
  Ghlac Garry Kasparov páirt i dtoghcháin uachtaránachta na Rúise i 2000 agus 2004. Agus i 2008 ní raibh sé pas a chlárú. Ina dhiaidh sin, d'aistrigh sé go dian i gcoinne Vladimir Putin. Ba é Vladimir Kramnik curadh an domhain le tamall, ach ansin chaill sé an cluiche do Vishy Anand.
  Agus ansin tháinig an réimeas Carleson. I 2010, d'imir Bobby Fischer agus Anatoly Karpov cluiche eile. An uair seo le rialú ama níos giorra: leath uair an chloig in aghaidh an chluiche. Agus tar éis ceithre chluiche is fiche, taifeadadh cluiche tarraingthe.
  Agus mar sin dar críoch a n-eipiciúil troid na cluichí ... Fischer fuair bás go luath ... Mar sin d'fhan sé ina finscéal i saol na fichille. Chuaigh Garry Kasparov ar imirce go SAM. Ach in 2022, fuair Vladimir Vladimirovich Putin bás gan choinne agus d'fhill Garry Kasparov.
  Sa Rúis, imeachtaí nua, athruithe, agus go leor fachtóirí éagsúla... Mikhail Mishustin scaoileadh Navalny as an choilíneacht, agus d'fhógair cúrsa i dtreo feabhas a chur ar an gcaidreamh leis na Stáit Aontaithe...
  Agus d'éirigh sé amach freisin a bheith an-suimiúil. Ar deireadh, d'fhág Lukashenka freisin. Agus bhris Wladimir Klitschko taifead Saoiste. Agus bhí sé ina éacht, ach super.
  Sa Rúis, glacadh le roinnt leasuithe ar an mbunreacht, rud a d'fhág go raibh sé níos oscailte don domhan. Cheana féin ag sochraide Vladimir Putin, bhuail Biden agus Mishustin agus d'aontaigh siad go mbeadh an Rúis agus na Stáit Aontaithe ina gcomhpháirtithe cairdiúil, agus b'fhéidir comhghuaillithe. Ansin gheall siad cruinniú mullaigh a thionól le doirse oscailte. Tháinig an domhan níos mó agus níos cobhsaí agus níos fearr. Ghlac go leor daoine go dearfach le bás Vladimir Putin. Sea, agus sa Rúis, bhí áthas ar dhaoine - fuair siad saoirse ar deireadh.
  Thug Vladimir Zhirinovsky, ag glacadh páirte arís i rás na huachtaránachta, faoi deara:
  Tá an ré marbh, is fada beo an ré!
  Theith Alexander Lukashenko go dtí an tSín... Ach d'fhan Kolka sa Rúis. Tá an domhan ag athrú chun feabhais.
  
  NÍ GÁ NA COMÓNACH ZYUGANOV
  I dtoghcháin uachtaránachta 1996 sa Rúis, bhailigh Yeltsin an líon is mó vótaí sa chéad bhabhta. Agus chuaigh an Ginearál Lebed, an tríú háit, anonn go taobh an uachtaráin reatha. D"éirigh seasamh na gcumannach gan dóchas. Agus ar a laghad d'éirigh sé amach ar feadh ceithre bliana chaill siad cumhacht. Sa chuid is tábhachtaí den uachtaránachta. Ach chinn cumannach cliste amháin ó ghardaí Zyuganov nach raibh in Gennady Andreevich féin ach saighdiúir measartha nach raibh i gceist ag an gcóisir ach beagán. Agus anois tá sé ag dul ar an mbealach.
  Agus ar 1 Iúil, 1996, fuair Gennady Zyuganov bás de bharr pléascadh buama. Agus d'athraigh sé go leor. Go háirithe, de réir an dlí, thosaigh an feachtas toghcháin ar bhealach nua, agus bhí sé ceaptha a bheith ar siúl laistigh de cheithre mhí. Agus bhí sé riachtanach leathmhilliún sínithe a bhailiú cheana féin. Mar sin chuaigh gach rud ciorcal iomlán arís.
  Agus bhí dáta na dtoghchán le fógairt ag Comhairle na gCónaidhm. Agus ar ndóigh go dtí deireadh mhí Dheireadh Fómhair.
  Rinne sycophants Yeltsin iarracht a bua a dhearbhú ar bhonn thorthaí an chéad bhabhta freisin, ach theip orthu.
  Os a choinne sin, d'fhógair Comhairle na gCónaidhm 29 Deireadh Fómhair, 1996, mar dháta le haghaidh toghcháin uachtaránachta nua. Mar sin tá an scéal ag dul in olcas go mór. Ar ndóigh, d'fhógair Vladimir Zhirinovsky agus Grigory Yavlinsky go raibh siad ag iarraidh troid arís. Ar ndóigh, ba cheart go mbeadh iarrthóir ó na Cumannaigh ann freisin, ach cé hé? Bhí streachailt inmheánach ann. Tá fadhbanna le Yeltsin freisin - theip ar a shláinte agus bhí ceathrú taom croí air. Ach is léir nach raibh an mionlach ag iarraidh Alexander Lebed a bhrú. Níl sé cinnte an mbeidh an deachtóir nua inbhainistithe. B'fhéidir tús a stróiceadh na snáitheanna nasctha.
  Tá Alexander Lebed in oifig cheana féin ... Sin é an scéal. Fíor, d'ainmnigh na Cumannaigh Valentin Kuptsov. Ní hé an rogha is fearr: fiú níos sine ná Zyuganov, ach ar a laghad ní maol. Agus leis an chumhacht buailte an Pháirtí Cumannach. Chuaigh Rutskoi chuig post mar ghobharnóir ar réigiún Kursk. Gach ordú le hordú. Lean an t-achrann idir na cumannaithe agus an páirtí rialaithe. Níl ach Yeltsin leath marbh cheana féin. Agus d"athraigh an Páirtí Cumannach an capall. Tháinig Mylov in ionad Shilov. Agus fós féin, bhí an dá cheannaire cumannach devoid carisma agus ní raibh hyped Laochra fada.
  Ach Vladimir Zhirinovsky, tar éis feidhmíocht nár éirigh leo, fuair an dara seans. Agus chuir sé sin an-mhisneach air. Agus thosaigh sé ag scold Yeltsin i bhfad níos gníomhaí.
  Agus chuaigh an dara ceann fós le toghcháin nua. Tá tús curtha leis an dara babhta den fheachtas toghcháin.
  Níl Valentin Kuptsov díreach fuinniúil, ach taobh thiar dó tá cumhacht na bpáirtithe clé. Agus bailíonn sé sínithe go tapa. Tá Yavlinsky, tar éis dó an ceathrú háit a fháil, ag iarraidh níos mó. Agus Vladimir Zhirinovsky ar buile.
  Thairis sin, tá an chúis le fáil. Chuir na Seisniaigh stoirm ar chathair Grozny agus shínigh Lebed tabhairt suas náireach. Agus is cúis iontach iad na comhaontuithe seo do Zhirinovsky teacht orthu.
  Vladimir Bryntsalov a thuilleadh chuaigh go dtí an pobalbhreith, is cosúil go raibh sé clú agus cáil go leor. Agus thosaigh Vladimir Zhirinovsky ag caitheamh amach capaill arís, agus thosaigh aird na meán cumarsáide ag aistriú dó. Agus ansin diúltaíodh clárú do Vladimir Volfovich freisin, ag dearbhú go raibh na sínithe falsa. Agus freisin go leor scannal.
  Vladimir Zhirinovsky chuaigh ar an ardú ... Bhog sé cosúil le tíogair scaoileadh saor. Agus scannal ina dhiaidh sin scannal... Mar thoradh air sin, chuaigh Valentin Kuptsov isteach sa scáileanna, agus bolscaireacht laghdú d'aon ghnó na toghcháin chun achrann idir Vladimir Zhirinovsky agus Boris Yeltsin. Mar sin bhí an chuma ar gach duine níos brabúsaí agus níos sábháilte. Ina theannta sin, léiríodh Vladimir Volfovich mar an dara Hitler agus bagairt mhór ar an Iarthar. Agus ní mór é seo a rá go dáiríre.
  Seo a leithéid de scarecrow a ghlacadh agus a úsáid chun do críocha féin. Agus ba chóir Valentina Kuptsova a neamhaird a oiread agus is féidir. Ba é seo an tactic chomh cunning de Boris Eltsin. Níos cruinne, an fhoireann Boris Eltsin.
  Agus Vladimir Zhirinovsky, ag imirt in éineacht leis an bpobal, i gcomparáid é féin le Hitler. Ag tabhairt faoi deara nach raibh fiú meánoideachas ag Hitler, agus bhain Vladimir Zhirinovsky céim amach ó Ollscoil Stáit Moscó le dioplóma dearg. Is laoch den sórt sin é, Vladimir Volfovich. Thairis sin, má tá Hitler, gan aon oideachas dara leibhéal, conquered an Eoraip ar fad i mí go leith, ansin beidh sé Zhirinovsky ghabháil leis an domhan ar fad i dtrí mhí, agus beidh na pobail go léir an phláinéid Domhan ag obair don Rúis!
  A leithéid de impulse cathach, ar ndóigh, mheall, agus ag an am céanna eagla.
  Vladimir Zhirinovsky raged agus níos mó agus níos mó ...
  Agus le pléisiúr d'imir sé ról an scarecrow, agus éagsúil níos mó agus níos mó. Agus d'fhás an rátáil de Vladimir Volfovich ag Raidió Rí Rá. Thaitin a chuid míleatachta go leor, go háirithe daoine óga. Agus croitheadh uafásach na dhorn.
  Agus bhí Yeltsin ar chógas ... Agus is annamh a bhí sé le feiceáil go poiblí, agus ba léir go raibh sé deacair dó bogadh.
  Bhí iarrthóirí uachtaránachta eile - nach bhfuil chomh feiceálach sin. Ní raibh ról acu. Níor chuaigh Shakum, Vlasov, Fedorov chuig na vótaíochtaí. Fuair Tuleev post an Aire Gnóthaí CIS, agus níor ghlac sé páirt sna toghcháin freisin. In ionad Tuleev, tháinig Pyotr Romanov chun bheith ina fhostaidéar do na Cumannaigh. Agus tá sé seo an-tromchúiseach freisin.
  Tá roinnt Daonlathaithe tar éis dul isteach san uachtaránacht. Chomh maith le Yavlinsky, chinn Konstantin Borovoy freisin triail a bhaint as a lámh. Agus bhí sé in ann sínithe a bhailiú le haghaidh clárúcháin freisin. Ar a laghad tháinig sé ina leas. Agus a bhainistiú a chlárú. Ní raibh mórán aithne ar dhaoine eile cheana féin agus ní raibh siad geal.
  Mar sin cheana féin ghlac Vladimir Zhirinovsky ról an phríomhfhear cairpéad. Ní cosúil leis an uair dheireanach nach raibh mac an dlíodóra cosúil leis féin! Ní hea, an uair seo bhí Vladimir Zhirinovsky trí thine agus fhoirceannadh mar ifreann. Agus labhair siad faoi an t-am ar fad.
  Agus is é an ceann a labhraíonn siad faoi an ceann a vótáil siad ar a son ... Ach Yeltsin ar bhealach éigin, ar chúiseanna sláinte, ní raibh beagnach corraithe aige féin. Ach chuaigh siad i mbun feachtais ar a shon. Tá go leor físeáin curtha.
  Is é sin, rinneadh Yeltsin ina laoch fíorúil. Agus tá sé fionnuar ... Cosúil le duine faoi mhíchumas le ceithre taomanna croí climbs isteach san uachtaránacht. Ach tá ráflaí éagsúla ann faoi Yeltsin. Agus a lán imní...
  Agus ní féidir toradh na dtoghchán a thuar... Cé go ndeir siad go leor faoin bhfíric go bhfuil an tsíocháin i réim anois sa Chugais, i ndáiríre, tharla caipitliú náireach ann.
  Chuir Vladimir Zhirinovsky é féin i gcomparáid go neamhbhalbh le Hitler níos mó agus níos minice agus fiú go soiléir bhain sé taitneamh as ...
  Mar sin mhéadaigh gach rud...Ag an am céanna, síníodh comhaontuithe le Maskhadov agus Yandarbiev. Bhí Lebed anois in údarás agus i mbun feachtais ar son Yeltsin. Níl ach níos lú agus níos lú cainte faoi Yeltsin féin. Fíor, nuair a bhíonn siad á instealladh le drugaí, beidh sé fós ag teacht amach agus a rá roinnt stupidity agus ansin i bhfolach arís.
  Sea, tá sé cineál greannmhar. Mar a thosaigh na toghcháin ag dul de réir na scéime shiza. Agus labhraíonn Alexander Lebed faoi Yeltsin i bhfad níos minice ná mar a fheictear Yeltsin féin.
  Téann an t-am thart ... agus tá 29 Deireadh Fómhair, 1996 ag druidim níos dlúithe ...
  Anseo sa Bhealarúis, tá Lukashenka ag déanamh coup freisin i stíl Yeltsin. Téann gach rud i dtreo an uathlathais.
  Agus tá an deachtóir nocht!
  Mar sin féin, is cuma cé chomh deacair a rinne bolscaireacht Yeltsin, agus na meáin seo go léir, iarracht an t-uachtarán reatha, breoite agus comhréiteach agus an Fuhrer nua Vladimir Zhirinovsky a thabhairt isteach sa dara babhta, níor oibrigh sé amach fós. De réir thorthaí an chéad bhabhta, bhí Valentin Kuptsov sa dara háit, le corrlach de ach trí faoin gcéad ó Eltsin. Agus bhí Zhirinovsky sa tríú háit. Tá sé soiléir nach raibh an leath-marbh Boris Nikolaevich ach tarraingt go fisiciúil an feachtas toghcháin, agus nach bhféadfaí a bhuachan sa chéad bhabhta. Ach is cosúil go dteastaíonn seo ó na húdaráis. Agus anois tá an scéal méadaithe go mór.
  Vladimir Zhirinovsky aghaidh rogha deacair. Tacaigh leis na cumannaithe, nó Yeltsin go dona tinn. Thairg na cumannaithe post an phríomh-aire do Vladimir Volfovich agus cúig shuíochán sa rialtas. Ach ní raibh Boris Yeltsin ag iarraidh rud ar bith a thabhairt ...
  Agus is gá ... Ach thuig Vladimir Zhirinovsky má bhuaigh na cumannaithe, ansin d'fhéadfadh gach rud filleadh ar an gcóras aon-pháirtí arís. Dá bhrí sin, ní raibh Valentin Kuptsov ag iarraidh a bhuachan. Bhí a leithéid de chás deacair damanta, cibé áit a gcaitheann tú é, gach áit a dtéann tú.
  Agus ní raibh mé ag iarraidh dul ar chomhghuaillíocht leis na cumannaithe, agus níl Yeltsin ag iarraidh rud ar bith a thabhairt.
  Sa deireadh, chuir Vladimir Zhirinovsky beagán leisce ort, ach chinn sé mar sin féin go mbeadh sé deas a bheith ina phríomh-aire. Agus d"iarr sé ar a thoghthóirí vótáil do Valentin Kuptsov.
  Agus i mí na Samhna 1996, an dara babhta de toghcháin. Chun na trioblóide ar fad, le Eltsin, thosaigh sé féin agus Lebed ag labhairt nonsense neamhbhalbh, agus thit an ráta malairte Rúbal i gcoinne an dollar go mór.
  Chuaigh Valentin Kuptsov go dtí an dara babhta i gcomhar le Vladimir Zhirinovsky. Agus tháinig sé seo chun bogadh a sheanmháistir ...
  Reáchtáladh na toghcháin i gceann trí seachtaine ... buaileadh Yeltsin agus d'athraigh an rialtas.
  Tháinig Vladimir Zhirinovsky ina phríomh-aire, agus tháinig Valentin Kuptsov ina uachtarán... Agus tháinig Páirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise i gcumhacht.
  Agus anois tá tús curtha le ré nua. Cé gur cumannach go foirmiúil é Valentin Kuptsov, lean sé ar aghaidh leis an gcúrsa roimhe sin. Níl ach na oligarchs athraithe. Bhuel, ghlac sé freisin agus chuir sé ar ceal an teorannóir i reifreann i dhá théarma. Bhí praghsanna ola ag ardú, thosaigh téarnamh eacnamaíoch, agus bhuaigh Valentin Kuptsov an toghchán uachtaránachta go héasca ... Bhí beartas eachtrach measartha agus níor dhreap Dairbhre ar an rampa. Ach níor tháinig sé isteach i NATO ach an oiread... Mar sin chuaigh gach rud ar feadh na ngnáththonnta. Ní raibh Valentin crush an fhreasúra, ní raibh i bpríosún an oligarchs, agus bhí rud éigin cosúil le seanathair cineálta ... Bhuaigh sé an toghchán uachtaránachta i 2000 i mí na Nollag. Agus 2004. Agus 2008. Agus i 2012 ...
  Bhí Valentin Kuptsov ag dul in aois agus lig sé dul goid... Agus shocraigh sé a chomhluadar. Agus bhuaigh sé i 2016 gan aon fhadhbanna, ach ... In 2020, tháinig an coronavirus. Agus tá Valentin Kuptsov cheana féin ochtó is trí bliana d'aois. Agus don chéad uair, chroith swamp stagnant na Rúise cumannach é féin. Agus den chéad uair bhí míshuaimhneas tromchúiseach ann, agus mais-ionfhabhtú. Agus ansin thosaigh sé ag croitheadh an Rúis.
  Agus sa gheilleagar le blianta fada, fás beagnach nialas. Agus bhí níos mó agus níos mó cosúil le Valentin Kuptsov le Brezhnev nach maireann. Agus bhí sé ag ullmhú le haghaidh a bua iomlán. Ach bhí na toghcháin ar siúl faoin bhfeadóg agus torann, agus agóidí mais.
  Mhothaigh Valentin Kuptsov go raibh a ríchathaoir ar crith... Agus thosaigh an deachtóir nach féidir a athsholáthar a dhéanamh ar trúpaí a chaitheamh ar na reibiliúnaithe.
  Agus chuir sé na hagóidí faoi chois ar bhealach éigin, agus toghadh é don seachtú téarma as a chéile.
  Bhí imeachtaí éagsúla ar fud an domhain freisin. Ní raibh aon Maidan san Úcráin, ós rud é go raibh Viktor Yanukovych sách dílis don Iarthar.
  Ba é Vitali Klitschko curadh dornálaíochta an domhain beagán níos faide. Beidh sé defeat an Stevenson éigeantach, agus ansin trí dhornálaithe. Fanacht go dtí deireadh 2016. Bhuamadóir cré-umha níos leithne a bhuaigh an teideal curadh domhanda eatramhach. Agus ansin fuair sé le hoidhreacht Vitali Klitschko, a chríochnaigh a ghairm bheatha. Bhain Wyder leas as an troid níos déanaí. Agus bhí an taifead bainte amach aige níos faide fós, daichead a cúig troid...
  Bhuaigh Wladimir Klitschko Tyson Fury an uair seo, agus ansin Glazkov. Ansin Brown eile, agus triúr dornálaí eile... Ach ní fhéadfadh an troid le Weider tarlú... Agus chaill Wladimir Klitschko fós le Anthony Joshua, ach ní in 2017, ach in 2019.... Fós féin, tá an dá aois agus an namhaid ocras, óg, feargach. Mar sin, cé gur leag Wladimir Klitschko roinnt taifead, níorbh fhéidir leis a bheith ina curadh domhanda gan amhras. Cé go bhfuil níos mó bainte amach ag an dá dheartháir ná mar a bhí i bhfíor-stair.
  Agus bhí a ngairmeacha beatha níos faide agus níos mó bua. Shocraigh Wladimir Klitschko go leor taifead agus chuaigh sé isteach i halla na Laochra. Mheas go leor gurb é an dornálaí trommheáchain ab fhearr riamh é.
  Níor chuir Garry Kasparov deireadh lena ghairm bheatha fichille freisin. Agus fiú in ainneoin a aois shuntasach, in 2016 bhí sé in ann imirt sa chluiche do chraobh an domhain le Carleson, agus laghdaigh sé fiú príomh-am an chluiche go dtí cluiche ceannais.
  Bhí athruithe eile ann freisin. Tar éis dhá théarma Yanukovych in 2020, glacadh agus toghadh Vitali Klitschko mar uachtarán nua na hÚcráine.
   Mar sin, don chéad uair i stair an domhain, tháinig curadh dornálaíochta an domhain ina uachtarán ar an tír... Agus tá sé seo suimiúil freisin... Tá rialacha do-bhainte Lukashenka sa Bhealarúis le fada an lá, ach bhí corraíl agus círéibeacha ann freisin. Agus gealltanais leasuithe agus athrú ar an mbunreacht. Mar sin ná cuir i bhfabhar leis an deachtóir - is gearr go dtiocfaidh deireadh le haon tíorántacht.
  Sa Chasacstáin, d"fhág Nazarbayev, agus go dtí seo tá sé socair, ach amháin an coronavirus.
  Forbraíodh an vacsaín sa Rúis go déanach. Fós féin, tá an rialtas sean agus támh. Agus tá Valentin Kuptsov ag éirí níos gealtachta. Agus tá siad ag tacú leis cheana féin.
  Sna Stáit Aontaithe, bhuaigh Donald Trump an dara téarma. Bhuail an coróinvíreas Meiriceá níos lú ná mar a bhí i bhfíor-stair, agus ní raibh aon éirí amach dubh ann ach an oiread. Thairis sin, níl na Stáit Aontaithe agus an Rúis in achrann, mar sin níor bhrúigh meáin Trump chomh crua sin ach an oiread.
  Mar sin tá Donald Trump ina dhara téarma... Agus dhiúltaigh Wladimir Klitschko oibriú i rialtas a dhearthár Vitali, a tháinig chun bheith ina uachtarán, agus chuaigh sé i mbun a ghairm bheatha sa dornálaíocht agus thosaigh sé arís. Agus le titim na bliana 2021, bhuail sé go héifeachtach White, a raibh an teideal curadh domhanda eatramhach aige. Mar sin luascadh Wladimir Klitschko ar thaifead Saoiste. Agus tá sé seo le moladh.
  Go háirithe ós rud é gur bhuail sé Tyson Fury cheana féin. Agus bhí rí na gypsies ag caint faoi dhíoltas cheana féin.
  Theastaigh uaidh cúiteamh a fháil, agus é ag súil nach mar a chéile Wladimir Klitschko a thuilleadh.
  Agus is brewing troid suimiúil é seo. Agus, láithreach do na ceithre criosanna go léir. Agus ní raibh sé seo riamh ag Wladimir Klitschko le bheith mar chraobh domhanda i ngach leagan ag an am céanna. Agus tá Wladimir Klitschko ag troid le leon eilifint.
  Agus i mí an Mhárta 2022, tharla an duel idir Wladimir Klitschko agus Tyson Fury. Agus ní mór an troid seo a rá ach super. Agus bhí mothú soiléir brewing.
  D"ullmhaigh Wladimir Klitschko go críochnúil agus bhí sé spreagtha mar nach raibh riamh roimhe. ocus dorignetar uile hairm ann, ocus ruc paisin.
  Agus mar sin thosaigh an troid le jebbs lámhach. Ach ghníomhaigh an Vladimir seo i bhfad níos éagsúla. Agus bhuail sé lena lámh dheas ar an gcorp. Ní raibh Tyson Fury ag súil leis seo. Ní dhearna Wladimir Klitschko é seo riamh. Agus d'oibrigh Vladimir Vladimirovich amach freisin buille iontach lena lámh chlé don chorp. Agus díreach chuig an ae.
  Bhuel, ní raibh Tyson Fury ag súil le meallta den sórt sin nuair a bhuail siad an t-ae lena n-neart. Agus chaill, agus fuair buille tromchúiseach agus thit. Agus d'éirigh sé i ndáiríre a fháil ar bun, ach tuislithe.
  Agus chríochnaigh Vladimir Vladimirovich Klitschko as Tyson Fury. Agus bhí sé bua iontach agus sensational.
  Ní hamháin gur bhris Wladimir Klitschko taifead Saoiste, ach i measc na gcatagóirí meáchain go léir bhí an curadh iomlán is sine ar domhan. Agus ar ndóigh is sár-éacht é seo! Ach is féidir leat cosaint a shealbhú freisin agus díoltas a thabhairt do Tyson Fury. Ach amháin le haghaidh a lán airgid. Is mian le Tyson Fury é.
  Agus tairgeadh Wladimir Klitschko táille thaifead i stair na dornálaíocht níos mó ná trí chéad milliún dollar. Agus tá sé ina troid dÚsachtach. Tá sé seo go ginearálta an-fionnuar.
  Agus i mí Mheán Fómhair 2022, tharla an t-athmheaitseáil faoi dheireadh. Tá an comhrac díreach iontach. Bhuail an dá dornálaí ollmhóra a chéile. Agus bhí sé ina troid thar féidearthacht.
  Agus bhuaigh Wladimir Klitschko arís, sa troid is iontach agus fuilteacha i stair na dornálaíochta gairmiúla. Agus bhí sé ach go hiontach!
  Bhris Wladimir Klitschko taifead Saoiste eile i gcosaint teidil freisin.
  Agus an 4 Nollaig, 2022, d"fhág Valentin Kuptsov go deonach post uachtarán na Rúise in aois a cúig bliana is fiche. Agus thug slí do Renfort níos óige.
  Agus mar sin imrothlaíonn an scéal, i ndomhan nach raibh áit ar bith ag an seanduine Gennady Zyuganov.
  
  MURA DEARBHAÍONN TÚ COGADH AR AN RÚIS
  Rinne an Ghearmáin rud beag níos cliste sa Chéad Chogadh Domhanda, go háirithe an Rí Wilhelm II. Níor dhearbhaigh sé cogadh ar an Rúis. Agus bogadh fíor-láidir a bhí ann. Nicholas II leisce ort. Agus mar sin ghabh trúpaí na Gearmáine, gan aird a tharraingt orthu ag an dara aghaidh thoir, an Bheilg i gceann deich lá. Agus ansin chuaigh siad timpeall Pháras, ag cur isteach an fáinne é. Agus do briseadh na trúpaí Angla-Fhrancacha, agus do ghéilleadh go páirteach.
  Agus ní raibh an Rúis tsarist isteach sa Chéad Chogadh Domhanda. Bhí an Fhrainc ar áitiú. Agus d'ionsaigh an Ostair-Ungáir an Iodáil ... Agus ansin bhí na fórsaí neamhionann.
  Ach ar muir, bhí an Bhreatain in ann cabhlach na Gearmáine a ruaigeadh. Agus ghlac an cogadh san Iarthar le carachtar fada. Thosaigh trúpaí na Tuirce agus na Gearmáine ag dul chun cinn ar an Éigipt. Agus bhuaigh siad. Ansin ghabh na Gearmánaigh coilíneachtaí san Afraic. Ba é gabháil Ghiobráltar an phríomhláthair. Ar mhaithe leis seo, ghabh trúpaí Gearmánacha seilbh ar an Spáinn. Bhí arm Impireacht na gCeilteach, i gcoinne na nGearmánach, an-lag. Agus ghabh siad Giobráltar in ionsaí go tapa agus go tapa.
  Ina dhiaidh sin, chuir siad bac ar an mbealach isteach do scuadrún Shasana agus thosaigh siad ag gabháil don Afraic.
  Anseo agus an Rúis tsarist, tar éis beagán machnaimh, dhearbhaigh cogadh ar an mBreatain. Go deimhin, is féidir leat grab Iaráin, agus an India, agus cuid de Indochina. Agus gan caillteanais mhóra. Agus ghabh arm Wilhelm an Phortaingéil agus a coilíneachtaí go léir agus ghabh seilbh uirthi. Agus is bogadh an-dána é seo, agus an-sgriosach.
  Agus bhog an Rúis tsarist, tríd an Iaráin, go dtí an India agus níos faide chun na hÁise. Agus ghabh an tSeapáin freisin agus d'ionsaigh an Bhreatain. Agus tá sé seo tromchúiseach cheana féin. Thosaigh siad ag brú ar na Breataine cosúil le maistreadh im in uachtar géar. Agus níl anseo ach an tús. Anseo, sheol na Gearmánaigh fomhuireáin freisin - go fortunately, tá go leor acmhainní acu. Agus thosaigh siad ag cur le stailceanna buamála ar Londain agus ar Shasana féin, ag déanamh sceallóg. Ghníomhaigh cumhacht Wilhelm ar bhealach comhraic. An-cosúil le comhrac. Dhealraigh sé gur beag níos mó agus go mbeadh an Bhreatain a thabhairt ar a glúine. Ach ansin chuaigh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh. Agus tá sé seo tromchúiseach cheana féin. Ghlac an Rúis Tsarist an India, an Iaráin, agus an chuid is mó de Indochina. Thóg an tSeapáin rud éigin san Áise. Ina dhiaidh sin, chuaigh na samurai i gcogadh leis na Stáit Aontaithe. Níor tháinig an troid ar muir.
  Agus sheol an Ghearmáin ionsaí aeir agus fomhuirí ar an mBreatain.
  Iompaigh an Rúis amach a bheith sa suíomh is buntáistí - a gabhadh go leor beagnach gan chailliúint agus anois thosaigh a díolama a coilíneachtaí nua ...
  Agus ghlac an Chéad Chogadh Domhanda ar charachtar fadálach.
  Bhuaigh na Seapánaigh ar muir ar dtús na Meiriceánaigh nach raibh chomh taithí agus oilte. Ach ansin na Stáit Aontaithe, ag baint úsáide as cumhacht eacnamaíoch, a scaoileadh go leor longa agus fomhuirí thosaigh a urghabháil an tionscnamh.
  Ach bhí na Gearmánaigh, a raibh smacht acu ar an Afraic agus ar an Eoraip ar fad beagnach: ghabh an Ostair-Ungáir an Iodáil, tar éis trí bliana de chogaíocht fomhuirí, bhí siad in ann, tar éis trí bliana de chogaíocht fomhuirí, cabhlach Shasana a leagan amach, agus ceannas a ghlacadh ar muir, dul i dtír sa chathair.
  Throid na Breataine go dian, umair a úsáidtear sna cathanna. Ach bhí a gcuid féin ag na Gearmánaigh cheana féin.
  Agus i Meán Fómhair 1918, thit Londain. Agus mar sin lean na Breataine ar aghaidh leis an gcogadh ó Cheanada. Agus rinne an Ghearmáin ionsaí ar SAM. Agus lean an Chéad Chogadh Domhanda le searbhas mór.
  Threshed sa chéad 1919 eile, fomhuirí Gearmánacha na Meiriceánaigh agus iarracht chun é a fháil. Ach buailtear an tSeapáin ar muir, agus tá na Stáit Aontaithe thar lear. Go dtí seo, níorbh fhéidir Meiriceá a bhaint amach ar eitleáin. Agus ní mór duit cabhlach ollmhór a thógáil go tapa.
  Agus d'iompaigh na cathanna isteach aer agus uisce ...
  Rith 1919 agus 1920 gan mórán athraithe, le cathanna ar muir. D"fhulaing na Stáit Aontaithe caillteanais mhóra, ach thóg siad longa nua go pras. Caillte agus an Ghearmáin, chomh maith leis na coilíneachtaí, agus an tSeapáin ... I 1921, d'aontaigh an Rúis tsarist, faoi bhrú ó na Gearmánaigh, dul isteach sa chogadh. Anois, beagnach, bhí an Leathsféar Thoir ar fad i gcoinne na SA.
  Sheol na trúpaí tsarist ionsaí in Alasca i ngeimhreadh na bliana 1922 . Agus ba bogadh láidir é, ós rud é go bhfuil an chríoch beagnach gar, go deimhin, tá teorainn leis.
  Bhí umair maith le feiceáil san arm tsarist, deartha ag mac Mendeleev. Chomh maith leis na chéad héileacaptair ar domhan, agus na buamaí is cumhachtaí le sé agus ocht n-innill.
  Agus tá an Rúis tsarist anois ina rival iontach ...
  Agus anois, ar an umar trom "Peter" - ceann de na chéad cheann i measc na cinn bulging, tá foireann Alenka ag troid.
  In ainneoin sioc Márta Alasca, troideann na cailíní cosnochta agus i bicíní amháin. Agus tá an umar an-chumhachtach sa Rúis.
  Scaoileann Alenka arm cumhachtach agus an-mharfach, agus deir sé le gáire:
  - Don rí faigheann siad bás mar laochra, do pholaiteoir gan rí ina cheann, casann siad ina gcorp i rith a saoil!
  Thug Anyuta faoi deara le wink ag a comhpháirtithe éadrócaireach agus freisin ag bualadh an namhaid le gunna:
  - Níl aon rud níos dúr ná bás a fháil do dhuine neamhfhiúntach, ach is measa fós bás a fháil ar smaoineamh áiféiseach!
  Bhuail Alla freisin le fórsa ollmhór, ag bogadh a sála lom isteach i srón an ghunna agus d'éiligh:
  - Is é an rialóir is mó rud ar bith os comhair Dé, agus an polaiteoir is macánta, squalor morálta os comhair duine fíor!
  Thug Maria pléasctha de mheaisín-ghunnaí, agus ghearr sí síos na naimhde go han-ionsaitheach:
  - Is é an sneachta bán, ach casadh sé dubh ó toghcháin tionscail, tá duine a rugadh glan, ach foghlaimíonn a bheith ina muc, tar éis dul isteach sa pholaitíocht!
  Dhearbhaigh Matrena, ag brú na Meiriceánaigh a bhí ag ionsaí uirthi le paisean fiáin:
  - Déanann an polaiteoir iarracht é féin a chur i láthair bán agus clúmhach, ach i ndáiríre tá sé deilgneach cosúil le cactus, ach ní san fhásach, ach i lár foraoise atá lán de dharach agus stumpaí sáfa!
  Rinne Marusya scribble ar an namhaid, agus scaoil sí as gunna freisin, ag scriosadh buncair Mheiriceá agus ag squeaked:
  - Más mian leat maireachtáil mar fhear bán, déan rudaí dorcha le neamhscrupalacht mídhaonna!
  Thóg Olimpiada é agus bhrúigh sí a sála lom ar na pedals, ag iarraidh a umar cumhachtach a bhrostú agus d'éirigh léi:
  - Ní bhraitheann maireachtáil mar dhuine bán ar dhath an chraiceann, ach ar an méid ábhar liath sa cheann, agus ar an gcumas geal sa chumas daoine a amadán!
  Agus pléascfaidh an cailín-laoch amach ag gáire ...
  Tá arm an tsarist ag bogadh trasna Alasca... Agus faoi dheireadh earrach na bliana 1922, tá sé tagtha isteach i gCeanada cheana féin.
  Sna cathanna, d'iompaigh amach nach raibh arm an tsarist lag ar chor ar bith. Agus tá na cailíní ag troid sa spéir ar scairdeanna trodaire.
  Scaoil Anastasia Vedmakova síos eitleán Meiriceánach, ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus squeaked:
  - Ní féidir an sonas a thógáil ar fhuil, ach le cabhair airgid is féidir leat ar a laghad seachmall na folláine a thógáil!
  Thóg Akulina Orlova é agus dhírigh sí an gunna meaisín ar an sprioc lena bharraicíní agus bhuail sé isteach sa namhaid, d"eisigh:
  - Is féidir leat aontacht a shádráil le hiarann agus le fuil, ach creimfidh fuil, cosúil le haigéad, aon mhiotal, ach beidh grá ceangailte le slabhra den sórt sin nach bhrisfidh sé tíotáiniam!
  Bhuail Margarita Magnitnaya, agus ghearr sí an namhaid, agus rinne sé sruthán agus sciobadh:
  - Chruthaigh an diabhal polaitíocht ionas go bhfaigheadh daoine beagán dóchais ó na nightingales, agus go leor gob ó na roosters, agus líon do-áirithe trioblóidí plódaithe ag préacháin pholaitiúla!
  Is laochra an-ciallmhar iad cailíní, ina bhfuil an oiread teasa agus brú mór.
  Tá Alice agus Angelica ag lámhach agus ag baint na naimhde amach freisin.
  Bhris Alice, ag leagadh an namhaid agus d'eisigh:
  - Rugadh Satan nuair a gheall polaiteoir an dodhéanta ar dtús fiú don Dia Uilechumhachtach!
  Chaith Angelica grenade de chumhacht millteach lena bharraicíní loma, stróic na Meiriceánaigh agus squeaked:
  - Ní fhaca éinne Dia riamh, ach lasann an deachtóir ar an scáileán an t-am ar fad, agus tá sé ag iarraidh a bheith cosúil leis an Almighty freisin, cé go bhfuil cuma níos mó air féin le fuirseoir cainteach!
  Chaith Alice an grenade deadly arís lena cos lom agus chirped, grinning a fiacla:
  - Níl aon duine níos láidre ná an Dia Uilechumhachtach, ach ar an meán tá an polaiteoir níos fearr ná an Diabhal, agus tá sé in ann rud éigin a gheallúint thar chumhacht an Uilechumhachtaigh!
  Thóg Angelica an pacáiste pléascach lena sÚil nocht agus chaith sí suas é, agus chrom sí go ionsaitheach:
  - Má cheapann duine nach bhfuil aon Dia, ag féachaint ar ár saol, ansin déan cinnte láithreach go bhfuil an Diabhal ann - ag féachaint ar na polaiteoirí!
  Tá Victoria agus Veronika ag troid anseo freisin.
  Chaith Victoria a cos lom, chiseled, agus stróic sí aifreann comhraic ina bpíosaí stróicthe:
  - Tá níos lú coinsiasa ag polaiteoir ná mar a bhíonn móilíní i bhfolús, ach tá níos mó geallúintí ná titeann san fharraige!
  Thug Veronica faoi deara, ag lámhach an namhaid, agus scaoil sí búmarang lena bharraicíní lom agus vyaknula:
  - Níl clocha tirim ar bith san abhainn, daoine macánta sa pholaitíocht, ag mothú comhbhá i measc deachtóirí, agus gearrfar pionós orthu siúd a vótálann dóibh siúd a iompraíonn cloch ina gcroí!
  Tá Stalenida ag troid anseo san arm tsarist freisin. Agus leis an nipple scarlet a cófra bhrúigh sí an cnaipe agus squeaked:
  - Is féidir leat na titeann go léir san fharraige a chomhaireamh, na réaltaí go léir sa spéir, ach tugann polaiteoirí an oiread sin gealltanais toghcháin amach nach bhfuil a fhios ag fiú an Dia Uilechumhachtach omniscient an líon cruinn!
  Thrasnaigh Tamara trúpaí na Yankee freisin. D"iompaigh sí umar Maccabee le buille beacht agus rinne sí:
  - Nuair a athshocraíonn deachtóir téarmaí an rialtais, bíonn claonadh ag luachanna saoil na n-ábhar atá faoi rialú den sórt sin go nialas, agus laghdaítear gealltanais go dtí rud ar bith!
  Throid na Ceathrar Mór anseo freisin.
  Scaoil Natasha tintreach óna nipple scarlet, dhó na saighdiúirí Yankee agus choed:
  - Tar éis duit téarmaí na deachtóireachta a athshocrú, ní bheidh tú in ann aon rud a scriosadh, agus ní bheidh cuimhne agat ar choireanna agus ar bhotúin an tíoránaigh!
  Phléasc Zoya pulsar plasma draíochta ó nipple sútha talún agus squeaked:
  - Tá club ina lámha ag an deachtóir, ach fós féin beidh sé ar an duine nach féidir a thiomáint isteach i stalla eallaigh!
  Bhuail Augustine freisin le léasacha draíocht an chatha óna siní scarlet agus choed:
  - Ní thug Dia adharca muice, deachtóir uilechumhachtach, polasaí saoirse ó phionós, ach bean den óige shíoraí, ach tá seans ag gach duine a bhfuil tuillte acu a fháil!
  Scaoil Svetlana, agus í ag gol, blot tubaisteach óna siní sútha talún, a bhí scriosta go hiomlán, agus dúirt:
  - Tá fanga ag mac tíre, tá crúba ag leon, tá eireaball ag sionnach, tá teanga ag polaiteoir, tá ceann ag fear, agus tá muc lousy i dtrioblóid - ní fhásann adharca!
  Mar sin tá an ceathrar ag troid ar nós na gcailíní thar barr...
  Agus sa spéir, tá Albin agus Alvin buailte ag na Stáit Aontaithe don Ghearmáin. A chailíní freisin, cad is féidir liom a rá - sár-aicme!
  Agus í ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha lena cosa lom, scaoil Albina síos eitleán Meiriceánach agus chuaigh sí:
  - Cothaítear an mac tíre ag cosa gasta, tá an bhean nocht agus cosa caol, cráiteann an mac tíre an t-íospartach le fangs, builleann mná chun báis le teangacha fada!
  Alvina, ag brú an namhaid, agus ag cnagadh síos ag brú a sála lom, thóg é agus coed:
  - Cuireann rith leis an saol, ach cén fáth a bhfuil cónaí ar ghiorria chomh beag? Toisc nach ritheann sé, ach ritheann sé ar shiúl, agus an té a ritheann uaidh ní bheidh sé ag fulaingt ó fad saoil!
  Na cailíní, ar ndóigh, crush na Meiriceánaigh sa spéir go hiomlán. Tá Ceanada gafa cheana féin, agus cathanna ar siúl ar chríoch Mheiriceá féin. Anseo tá an fhriotaíocht fíochmhar, ach níl sé córasach go leor. Ach go léir mar an gcéanna, na Gearmáine agus na Rúise, agus ansin na haonaid Seapáine ag dul chun cinn. Tá gearrthóg SAM fíor. Agus anseo, ar ndóigh, tagann na cailíní ar dtús mar trodaithe.
  Dúirt Nicholas II faoi seo:
  - Tá mná sa Rúis againn,
  Go dtiomáineann siad eitleán le magadh ...
  Go bhfuil gach duine sa chruinne níos áille,
  Shatter an namhaid i bpíosaí!
  
  Tá siad a rugadh a bhuachan
  Chun an Rúis a ghlóiriú ar feadh na gcéadta bliain ...
  Tar éis an tsaoil, ár sinsear,
  Bhailigh siad arm dóibh láithreach!
  Go deimhin, tá sé seo idir fionnuar agus comhraic ... Ar deireadh, tá an comhrialtas druidim Nua-Eabhrac agus Washington. Agus na Stáit Aontaithe capitulated. Díreach 25 Nollaig, 1922. Chuir sin deireadh leis an gCéad Chogadh Domhanda.
  D'éirigh an domhan níos ciúine, agus athdháileadh na coilíneachtaí. Na tíortha conquered-buaiteoirí digested. Bhí téarnamh geilleagrach gasta ar fud an domhain. D'fhorbair an Rúis go háirithe go tapa. Cé, ar ndóigh, ní féidir aon tsíocháin shíoraí a bheith ann ...
  Tá cogadh nua ar bun idir an Ghearmáin, an Ostair-Ungáir, a bhfuil coilíneachtaí faighte, agus an Rúis. Is é an rud atá tábhachtach anseo ná cén taobh ina bhfuil an tSeapáin.
  Teastaíonn ó na Gearmánaigh an bua a fháil ar na samúraí dá taobh féin, agus na Rúisigh ag iarraidh bua a fháil ar a taobh féin. Agus braitheann go leor ar seo - cé a bheidh ina bhuaiteoir.
  Bhuel, is scéal eile é an Dara Cogadh Domhanda. Ach le cailíní troid agus diana den sórt sin, ní féidir leis an Rúis, i bprionsabal, a chailleadh. Mar sin bíodh ár gcailíní glórmhar!
  
  Kursk DUT GAN DARA TÚS
  I gceann de na Cruinne comhthreomhar, bhuaigh an tSeapáin Cath Midway - mar ba chóir go mbeadh sé le dóchúlacht nócha faoin gcéad. Agus ansin a gabhadh an oileánra Haváís. Bhuail Samurai an India freisin. Chun a choilíneacht is mó a shábháil, b'éigean do Churchill cuid de na trúpaí a aistriú ón Éigipt. A ba chúis leis an bhfíric go bhfuil an oibríocht "Tóirse" Cuireadh siar.
  Mar sin féin, níor chuir sé seo isteach ar chúrsa an chogaidh san oirthear. Bhí an bua ag na Gearmánaigh ag Stalingrad. Bhí an tArm Dearg ag dul chun cinn san Úcráin, ach ansin d'athchóirigh Mainstein an scéal i bpáirt. Agus bhí an líne tosaigh mar an gcéanna leis an tríú bliain is daichead i stair fíor.
  Ach san Éigipt, bhí Rommel fós ag fanacht le hathneartaithe, lena n-áirítear na tancanna Tíogair - tríocha píosa branda nua agus ceithre rannán Gearmánach eile agus ocht roinn Iodáilis. Agus d"éirigh leis na Briotanaigh a bhí fós lag a shárú trí Chanáil Suez a bhaint amach. Faoi na coinníollacha seo, thairg Churchill i mí Aibreáin 1943 sos cogaidh do na Gearmánaigh ar feadh bliana. Mhol Roosevelt, a bhuail na Seapánaigh ar muir, agus na Stáit Aontaithe de réir a chéile ag méadú ar líon na bhfomhuireán Gearmánach, sos cogaidh ar feadh na mblianta freisin. Agus laghdaigh buamáil an Tríú Reich an déine níos luaithe fós.
  Mar sin ghlac an Tríú Reich smacht ar thuaisceart na hAfraice, agus scaoil sé a lámha san iarthar.
  Agus freisin d'fhan superas Johann Marcel beo. Agus is buntáiste mór é seo freisin don Tríú Reich.
  Mar sin, chuir Hitler Operation Citadel ar athló arís chun tuilleadh fórsaí a dhíriú ann agus buntáiste a bhaint as an teicneolaíocht.
  I ndeireadh na dara bliadhain daichead do scaoil trí chéad aerárthach síos Marseille, agus chuige sin fuair sé arís Ridir na Croise Iarainn, agus duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint air.
  Ina dhiaidh sin aistríodh é chuig an bhfronta thoir. Rud a d'éirigh i bhfad níos fuaire agus níor éirigh chomh maith sin le Marseille.
  Ach lean sé air ag troid agus ar feadh cúig chéad aerárthach faoi shamhradh na bliana 1943 fuair sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Ina theannta sin, fuair Marseille Corn Platanam Luftwaffe le diamaint ar feadh ceithre chéad aerárthach. Chomh maith leis sin faoi Lúnasa ag tabhairt
  Fuair líon na n-aerárthach síos go dtí sé chéad Marseilles cros óir le fiúntas míleata le diamaint. An chéad cheann i measc shaighdiúirí an Tríú Reich chun dámhachtain den sórt sin a bhaint amach.
  Níor thosaigh ionsaithe na Naitsithe ar an Kursk Bulge ach ar an 1 Lúnasa, 1943. Bhí roinnt cúiseanna leis an moill. Lena n-áirítear an fonn a thástáil na umair is déanaí i cath. Agus ní hamháin ar a dtugtar i stair fíor: "Tiger", "Panther", agus "Ferdinand". Ach an "Lion", a bhí na Gearmánaigh in ann a sheoladh isteach sa tsraith, ar an gcúis gur tar éis an bua ag Midway, tháinig an bhuamáil ar an Tríú Reich i bhfad níos laige, agus bhí go leor acmhainní ag an Fritz a thabhairt ar an "Leon" umar go táirgeadh sraitheach. Beagán níos luaithe, críochnaíodh obair ar an "Tíogair" -2. Sa fhíor-stair, d'fhéadfadh sé a bheith seolta sé mhí roimhe sin isteach i dtáirgeadh mais, ach chuir ionchas an Panther -2 cosc air. Sa chás seo, thug Hitler an tsuiteáil níos tapúla "Tiger" -2 a threorú isteach i sraith. Agus an Panther -2 a dhéanamh níos foirfe, ionas nach mbeadh sé ró-mheáchain le cosaint níos fearr agus go mbeadh sé níos ísle i scáthchruth. Agus ar ndóigh Luch. An meaisín seo, freisin, mar gheall ar an bhfíric go raibh na comhghuaillithe isteach ar na Gearmánaigh níos lú, agus ansin stop go hiomlán ag cur isteach, cruthaíodh freisin i bhfoirm miotail níos luaithe, agus d'éirigh chun dul isteach i sraith bheag.
  Mar sin bhí na Gearmánaigh i mbun seirbhíse cheana féin ar 1 Lúnasa: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" agus "Ferdinand". Thairis sin, d'fhéach an "Tíogair" cheana féin, cosúil leis an "Ferdinand", beagán as dáta. Agus an "Lion" meá nócha tonna, cosúil le "Tíogair" méadaithe -2. Níl ach an armúr taobh 100mm níos tiús ag na fánaí, agus tá an gunna 105mm tiubh ag fad bairille 70EL. Fíor, léirigh cathanna fíor gur gunna 88-mm é seo le 71 el agus níos tapúla agus níos fearr, cé go bhfuil cinn níos cumhachtaí ag an Lion, ach níl ach cúig shots in aghaidh an nóiméid in aghaidh ocht, agus móide, ar ndóigh, soláthar níos lú sliogáin.
  Is lúide é an méadú ar chaighdeán freisin ...
  Go ginearálta, bhailigh na Gearmánaigh fórsaí ollmhóra ... Agus bhí siad in ann ardcheannas aeir a fháil. Agus chruthaigh an tArm Dearg cosaint chumhachtach. Bhí níos mó umair, coisithe, gunnaí, agus go háirithe aerárthaí ag na Gearmánaigh ná mar a bhí i bhfíor-stair. Ach go léir mar an gcéanna, chomh maith le cúlchistí an Steppe Front, bhailigh an APSS níos mó ná dhá mhilliún saighdiúirí agus oifigeach, cúig mhíle go leith umar, thart ar tríocha míle gunnaí agus lainseálaithe, agus thart ar thrí mhíle aerárthach. Agus ag an am céanna, cosaint an-fhorbartha i dtéarmaí innealtóireachta.
  Bhailigh na Gearmánaigh le chéile leis na comhghuaillithe níos mó ná milliún go leith saighdiúir, ceithre mhíle go leith umar, sé mhíle dhéag gunnaí agus lainseálaithe gáis, agus timpeall ceithre mhíle aerárthach.
  Mar sin, ní raibh barraíocht ag an Fritz ach san aer, rud a thug toradh do fhórsaí talún. Go háirithe i airtléire. Ach ar an láimh eile, bhí céatadán níos mó de gunnaí beaga den scoth ag an APSS. Bhí buntáiste mór ag an Fritz in umair throma agus gunnaí féinghluaiste. Ina theannta sin, bhí leibhéal ginearálta soghluaisteachta arm na Gearmáine níos airde. Bhí buntáiste ag na Gearmánaigh i líon na ngluaisrothar agus na trucailí, agus na ngluaisteán. Ina theannta sin, tá deireadh beagnach tagtha le seachadtaí Léasa Iasachta.
  Mar sin tá na fórsaí sách gar i leibhéal, agus níl toradh an chatha soiléir. B'fhéidir go bhfuil na Gearmánaigh ar chaighdeán níos fearr, ach fuair na trúpaí Sóivéadacha go leor taithí comhraic freisin. Go leor rannáin SS.
  An t-arm dearg ar na cosantóirí. Mar sin tá na seansanna thart ar caoga caoga.
  Ar 1 Lúnasa, d'éirigh leis na Gearmánaigh roinnt iontas oirbheartaíochta a bhaint amach, ach ní straitéiseach. An uair seo, bhí na Naitsithe in ann dul i ngleic leis an Arm Dearg trí fhaisnéis mhícheart a shleamhnú, agus níor tharla an t-ullmhúchán airtléire.
  Ansin bhog na arrachtaigh faisisteach.
  Ar an umar "Lion", marcaíonn criú baineann Gerda. Tá na cailíní réidh le troid. Preabann sliogáin as armúr a n-umar cosúil le piseanna. Ní féidir leat aon rud a chur ar a mhullach.
  Scaoil Gerda urchar lena bharraicíní loma agus deir:
  - Tá polaiteoir den sórt sin cacamas go bhfuil sé is fearr chun cinn in uiscí trioblóideacha feachtas toghcháin!
  Teann Charlotte ina diaidh agus buaileann sí gunna na Sóivéide freisin, ag rá go ionsaitheach:
  - Is maith le polaiteoirí, cosúil le leanaí, go leor a chumadh, ach murab ionann agus leanaí, déanann siad vótálaithe ina ndílleachtaí intinne!
  Lupanula ó na gunnaí meaisín an umar "Lion" agus Christina, faoi deara:
  - Úsáideann an polaiteoir a theanga fhada mar líontán chun vótóirí a ghabháil le héirim na snáthaidí móra!
  Scaoil Magda amach as an gunna freisin, ag cooing:
  - Is polaiteoir striapach a bhfuil a teanga ró-fhada chun pléisiúir a thabhairt, agus a cosa ró-ghearr chun í a bhrú go dtí an barr!
  Agus throid eitleáin Gearmánacha sa spéir. An uair seo, tháinig an ME-309 isteach sa tsraith, ós rud é nár bhuamáil na comhghuaillithe agus d'éirigh sé níos éasca aistriú chuig aerárthach nua, níos forbartha agus níos cumhachtaí a tháirgeadh.
  Bhí luas suas le 740 ciliméadar in aghaidh na huaire ag an ME-309, arb é sin go leor feithiclí faoi thiomáint lián, agus trí ghunna aer 30-mm, agus ceithre ghunna meaisín 14-mm. Seacht bpointe lámhaigh do Trodaire aon suíochán go leor.
  Ar ndóigh, tá Johann Marcel níos faide ná an iomaíocht, ach d'oscail beirt chailíní Gearmánacha, go simplí na píolótaí den scoth, a ngairmeacha beatha: Albina agus Alvina. Agus tá siad go hálainn, agus troideann siad ar an Kursk Bulge cosnochta agus i bicíní.
  Chaill Albina carr Sóivéadach ar an eitilt agus squeaked:
  - Ba mhaith leis an polaiteoir a bheith ina neamhaí, ach tá sé bródúil as na spéartha, ach i ndáiríre tá sé ina diabhal ón domhan thíos!
  Thug Alvina faoi deara go láidir, ag lámhach eitleán eile ón Arm Dearg:
  - Bíonn gob le bogadh ag polaiteoir agus teanga le piocadh léi, ach níl na sciatháin ag an éan cleiteach seo chun éirí os cionn a chuid fadhbanna féin!
  Lámhaigh Albina Yak Sóivéadach arís sa spéir agus chuaigh sí:
  - Is iolar é polaiteoir, agus níl sé chomh dona má tá sé gan sciathán, tá sé i bhfad níos measa má tá sé ina choileach gan inchinn!
  Ghlac agus sheol Alvina sliogáin eitlíochta ar an namhaid agus chothaigh sí:
  - Tá polaiteoir, cosúil le bean, capricious, agus is breá leis é féin a thabhairt suas ar airgead, ach níl sé in ann ach arrachtaigh i gceannas a bhreith, gabhair sa ghairdín, agus muca ina phóca!
  Rinne na cailíní sceallóga as eitlíocht Shóivéadaigh ...
  Ghearr Albina ar ME-309 an carr Sóivéadach as agus thug sé faoi deara:
  - Tá an teicníc gan lámha an duine marbh, agus gan brains maraíonn sé an cruthaitheoir!
  D"aontaigh Alvina leis seo go toilteanach, agus í ag lámhach buamadóir líne tosaigh Sóivéadach le cabhair óna héadaí loma:
  - Más reithe é an ceannasaí, ansin ní chuideoidh aon teicníc, fiú sionnach invented, duel a bhuachan le duine nach cnocadóir é!
  Cailíní sa spéir Throid siad leis an Arm Dearg cosúil le greamaitheach. Bhí na Gearmánaigh in ann ding isteach i seasaimh na trúpaí Sóivéadacha. Agus sa chéad dá lá chlúdaigh muid cúig nó fiche ciliméadar.
  Ghlac umar "Maus" páirt sna cathanna don chéad uair. Tá foireann cailíní ann freisin, faoi stiúir Adala.
  Meáchan céad ochtó is ocht tonna sa charr Gearmánach. Tá sé seo go leor leor de réir meáchain. Agus bogann sé go crua.
  Scaoil Adala a gunna 128mm ar línte agus ar chuas na Sóivéide:
  - Má tá polaiteoir i gcónaí muc, ansin deachtóir ar a laghad uaireanta leon, ach ag an am céanna sracadh sé as píosaí saille as an vótálaí!
  D"aontaigh Agatha, lámhaigh a gunna 75mm, agus úsáid á baint aici freisin as a héadaí loma:
  - Níl saighdiúir ar bhealaí áirithe ach saighdiúir ar chlár fichille, ach is féidir leis a bheith ina ghinearál, ina pholaiteoir, fiú más duine tábhachtach é, fanfaidh sé go deo ina mheascán de sionnach agus de mhuc!
  Chas cailín an tancaeir Matilda amach le gunnaí meaisín agus chrom sí ar a cuid buachaillí:
  - Tá dhá phríomh-naimhde ag duine: bochtanas agus seanaois, ach dá bhféadfaí an chéad cheann a shárú ag cuid, ansin ón dara ceann níl ach slánú amháin - bás!
  Viola, cailín álainn freisin, agus í ag tiomáint umar, choed, baring a fiacla, dath na péarlaí:
  - Beirtear an rí agus an sclábhaí araon ag bean le pian, ach tugann an pholaitíocht feall do na vótóirí le crá dofhulaingthe!
  Doiminice, ag cabhrú le diúracán trom a luchtú isteach in arm cumhachtach, dúirt go loighciúil go leor:
  - Nuair is mian le Dia pionós a ghearradh go héadrom, baineann sé aigne an rialóir ar feadh téarma amháin uachtaránachta, ach más mian leis an Uilechumhachtach pionós a ghearradh i ndáiríre, ansin vótálaithe a bhaint de rogha réasúnta do gach cuideachta!
  Agus beidh an cailín pléasctha amach ag gáire. Agus buailfidh siad trúpaí na Rúise go críochnúil.
  "Maus", tá an umar mór ar ndóigh, agus cosanta go maith ó gach uillinn. Ach daor, trom, mall. Ach sliogáin uaidh Doirt cosúil le piseanna. Maidir leis seo, tá an umar seo oiriúnach le haghaidh briseadh agus tá sé ceadaithe ar aghaidh. Thóg sé díreach é agus shéid sé é féin suas ar mianach.
  Dúirt Agatha go suarach:
  - Nuair a bhíonn trioblóid ama ag Dia, ní bhíonn dóthain ama ag vótóirí le aithreachas a dhéanamh dá rogha polaiteoirí!
  Bhris Adala a gunna ag seasaimh na Sóivéide, ag sileadh an howitzer thar, agus hissed:
  - Fiú má tá an vótálaí seacht réise ina mhullach, toghfaidh sé polaiteoir go fóill le seacht n-Aoine sa tseachtain, agus lá saor síoraí i gcomhlíonadh geallúintí toghcháin!
  Dúirt Matilda, ag scriobláil ó mheaisínghunnaí, ag sníomh ar an "Maus" chuig saighdiúirí Sóivéadacha agus ag marú na Rúiseach:
  - Is fearr rí amháin a bheith ar an ríchathaoir, seacht nainí leanbh gan súil, seachtar buachaill cumhacht gan rí i a gceann!
  Rinne Viola iarracht an umar a tharraingt amach as an bpáirc mhianaigh, ag claonadh ar a cosa nocht agus thug sí faoi deara:
  - Is fearr fiú an tíorántacht ná anarchy iomlán, maróidh mac tíre mór amháin níos lú ná milliún mosquitoes atá sáithithe le ionfhabhtú!
  Thug Dominika, ag tabhairt isteach do theilgeán trom eile, go réasúnach agus go ciallmhar faoi deara:
  - Bíonn eagla ar an eilifint roimh luchóg bhig, tuitfidh deachtóir uafásach na himpireachta braon beag bídeach nimhe, agus leagfaidh bacillus beag síos billiún duine!
  Chuaigh an "Maus" cumhachtach i bhfearas droim ar ais ar bhealach éigin. Bhí na Naitsithe réidh le haghaidh buanna nua nó vice versa bashing.
  The Kursk Bulge rumbled agus sparkled ... Agus tá na cathanna anseo chomh cruálach agus buile.
  Cosúil le sreafaí laibhe ag brúchtadh. Agus ná stad, ná athraigh cosa ...
  Shine ár n-aghaidh, buataisí sparkle ...
  Fuair Hitler nuacht ón tosaigh gach uair an chloig. Ní dheachaigh an ionsaithe go díreach de réir an phlean, ach chuaigh na Naitsithe i mbun. Umar "Luch" léirigh a survivability. Mar atá Leo. Ach go ginearálta, níl gluaisteáin super-trom an-mhaith. Ní raibh "Panther", mar gheall ar laigí na taobhanna, an-dian. Ach measadh go raibh an "Tíogair", a measadh, mar gheall ar a chruth cearnach, imithe i léig, ach bhí cuma mhaith go leor. B'fhéidir an chuid is fearr de gach umair na Gearmáine. Agus ba é seo, ar ndóigh, fionnachtain bheag ar an Kursk Bulge.
  Sa spéir, ghabh na Gearmánaigh ceannas. Agus bhí Johann Marcel, mar a bhí i gcónaí, ag taitneamh, ag leagadh na mórán Rúiseach. Ach ar ndóigh léirigh na cailíní Albina agus Alvin iad féin go láidir. Thosaigh réalta nua Ace Huffman ag ardú freisin. Agus scrios Rudel freisin umair Sóivéadach in aerárthach ionsaí. Agus bhí Helga le feiceáil ar an Focke-Wulf freisin. Is Ace an-láidir í an cailín freisin.
  Dhearbhaigh sí fiú, ag bualadh umar Sóivéadach eile:
  - Éilíonn fichille loighic, intuition agus intleacht a bhuachan, sa pholaitíocht is minic meanness amháin go leor, cé go bhfuil bua i gcónaí Pyrrhic!
  D"aontaigh Rudel leis seo, bhí sé fós óg agus gan a bheith cráite go fóill:
  - Is cosmhail laoch cogaidh le Sátan, mura le forneart é, ansin trí mhisneach agus déanann sé luachair ar dhia an chogaidh!
  Tá na Gearmánaigh, ar ndóigh, ag troid go dian. Ach troideann an tArm Dearg freisin mar chóimhiotal tíotáiniam. Agus ní thugann na trodaithe Sóivéadacha aon chéim amháin, gan troid.
  Tá Alenka i mbun cath lena fhoireann freisin chun tosaigh ar an taobh Naitsíoch. Agus is breá leis na Gearmánaigh an namhaid a bhriseadh ar an mbealach seo.
  Chaith Alenka buama le cos lom d"fhórsa marfach agus d"éirigh sé le gáire:
  - Tá duine a rugadh leis an fonn a fhios eagna, ach amháin gabhar a rugadh le féasóg, agus fiú nach bhfuil sé sin litriúil i gcónaí!
  D"aontaigh Anyuta, agus í ag déanamh lámhaigh ar na Naitsithe, leis seo, ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Ba mhaith le fear neart tarbh a bheith aige, ach déanann aigne an asail é ina reithe le haghaidh barbeque!
  Alla, ag lámhaigh ar an namhaid, agus ag caitheamh pacáiste pléascach lena bharraicíní nochta, vyaknula:
  - Níl aon rud dodhéanta le dul chun cinn, ach sonas a thabhairt do gach duine, tá sé gan chumhacht, mar gheall ar omnipotence envy daonna agus selfishness!
  Bhuail Maria an namhaid freisin, bhris sí an t-umar go maith le caith a cos nochta agus í:
  - Is fiú an Dia Uilechumhachtach gan chumhacht sonas a thabhairt do gach duine, mar sin níor aimsigh fiú an Almighty antidote do cháilíochtaí den sórt sin: nuair nach leor gach rud do dhuine, agus is cosúil go bhfuil gach rud níos fearr le comharsa, lena n-áirítear a bhean chéile!
  Chaith Marusya as an gcathlán cailíní cosnochta seo lán grenades lena boinn loma agus coed:
  - Ní fíor-áthas nuair a bhíonn gach rud atá uait agat, ós rud é go bhfuil sé seo neamhréadúil fiú le haghaidh billiúnaí, ach nuair a stopann tú in éad le do chomharsa - cé gur minic gur fantaisíocht é seo!
  Sheol Matrena, an cailín matánach coirtithe seo, nach raibh inti ach mionbhrístíní, pacáiste guail a bhí lán de dhúchas agus de phléascach lena cosa lom, agus chuas:
  - Dhealraigh sé go raibh sé níos éasca an ruaig a chur ar éad comharsan agus breathnú go géar ar a bhean chéile, ach uaireanta tá sé níos éasca titim ar an spéir ar an talamh ná stop a bheith in éad le rath duine eile!
  Is cailín iontach laochúil í Olympias a thóg agus a chaith bairille iomlán de phléascáin, a scar mais na bhfaisistéirí agus fiú a d"iompaigh umar Panther anonn agus a chrom:
  - Conas is féidir leat féiniúlacht a shárú ionat féin - stop ag cuimhneamh gur moncaí é do shinsear, ach cuimhnigh gur ar íomhá agus ar chosúlacht Dé a cruthaíodh thú agus gur rugadh don Uilechumhachtach thú, agus gurb é do phríomhsprioc ná freastal ar na neamhaí!
  Ach dhírigh Stalenida, mar aon leis an Tamara cosnochta agus Veronika, gunna 203-mm. Agus mar a phléascann sé as é ar an Luch. Teoiriciúil, is féidir a leithéid d'arm Pierce fiú an ollphéist, ach ... Níl an diúracán, cé go trom, armúr-piercing, agus ricochets as an armúr an ollphéist. Ach 250 mm de mhiotal claonta sa mhullach. Is é sin cruthú smaoinimh innealtóireachta an Tríú Reich.
  Dúirt Steelenida le gáire:
  - Tá duine ag dul ar aghaidh ó moncaí go omnipotence, tá polaiteoir ag bogadh suas an dréimire gairme ó mhadadh sionnach, go deachtóireacht muc!
  Chuir Victoria, Veronica agus Tamara, agus iad ag luí ar a gcosa lom, teilgeán céad cileagram isteach sa ghunna, agus thosaigh siad á stiúradh.
  Dúirt Victoria, an cailín álainn seo i bicíní, ag tafann a cuid fiacla, go fonnmhar:
  - Tá go leor fadhbanna ag fanacht le duine sa saol, ach tar éis bháis, tá an t-anam fós gan áit a fháil dó féin, ní cheadaítear peacaí ar neamh, agus beidh roosters peck in ifreann!
  D"aontaigh Veronica leis seo freisin, agus í ag cur a sála lom ar an bhféar dath emerald:
  - Is deacair uaireanta an corp a chaitheamh, agus tá an t-anam gan meáchan, má chónaigh tú go peacach, ní bhfaighidh tú teach i Paradise!
  Tamara le gáire, ag bac a cuid fiacla, dearbhaithe go loighciúil, ag séideadh spréacha óna fiacla:
  - Is maith le fear féachaint ar chosa loma na mban, agus is maith le bean a bheith ag tiomáint, tar éis bróga a chur suas go dtí a cluasa roimhe seo, agus trí craicne fear a bheith stróicthe faoina sála!
  Chuir Stalenida a cuid fiacla le gáire bán-fhiacail agus an-ionsaitheach, agus í ag ligean a sála lom, cruinn, faoi deara:
  - Tá sé i bhfad níos taitneamhaí fear faoi shála mná ar bhróg ghalánta ná faoi bhróg deachtóra, go háirithe más bróg bhasta le hintleacht é!
  Rinne Victoria gáire agus í ag seoladh an teilgeáin i stua agus dúirt:
  - Is ainmhí crochta é polaiteoir i gcónaí, ach mar a bhíonn camall aige, ní raibh sé ach ag iarraidh spit a chur orainn!
  Dhearbhaigh Veronica go ionsaitheach, winking agus ráite go hálainn, le dínit mhór:
  - Caitheann an polaiteoir orainn mar chamall, ach ag an am céanna tá sé ag iarraidh ar ár ndroim lúbadh mar chromáin i bogha chun a neamhshuntasach!
  Thug Tamara faoi deara go láidir, ag tarraingt suas teilgeán ollmhór millteach eile:
  - Is galtán an fhásaigh é camal, agus is é is polaiteoir ann, muc a iompaíonn talamh bláthanna ina thailte fásaigh!
  Ar an tríú lá, chuaigh na Gearmánaigh chun cinn beagán níos mó. Thosaigh "luchanna", "Lions", "Tigers" agus "Panthers" ag briseadh síos níos minice. Bhí go leor fuss leo.
  Thug Gerda faoi deara trí diúracán a sheoladh ó ghunna i gcoinne buncair Shóivéadaigh. Bhí an gunna Gearmánach níos cumhachtaí anseo níos éifeachtaí ná sliogáin bheaga an Panther.
  - Dá truime feoil fear, is amhlaidh is deacra dó a bheith ina mheáchan i súile mná mar uirlis chun taitneamh a bhaint as an gcorp!
  Thug Charlotte faoi deara, ag seoladh diúracán marfach ag seasamh na trúpaí Sóivéadacha:
  - Tá an inchinn bog faoi lámh, ach tá cumhacht níos treáite acu ná na dhorn iarainn theilgthe!
  Bhris Kristina ar an namhaid, leag sí amach na trúpaí Sóivéadacha agus chrom sí ar a cuid fiacla:
  - Má tá do cheann cnámh soladach, ansin beidh an staid sa saol a bheith leochaileach!
  Bhuail Magda ar an namhaid, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, bhris sí é, ag casadh an gunna Rúiseach uirthi, agus dúirt:
  - Níl aon daingneacht níos mó ag duine ná a bhotúin féin a aithint, ach do pholaiteoir tá sé seo gan úsáid, mar go gcloiseann sé go leor go comhfhiosach, agus go bhfuil dul amú ar an vótálaí agus é á roghnú!
  Tá cailíní den sórt sin nach féidir leat argóint leo ...
  Tá beirt snipers ban Alice agus Anzhelika ag troid freisin ón taobh Sóivéadach.
  Bhuail siad ar na Naitsithe freisin.
  Las Alice agus dúirt, ag winning ar a páirtí:
  - Más martinet darach tú, ba chóir duit a bheith mar an ginearál céanna tambóirín, cosúil le rí naked, ónar baineadh na sliseanna!
  Agus lena bharraicíní loma chaith sí grenade, ag cuimilt na Naitsithe as a chéile.
  Buaileann Angelica an Fritz freisin, agus géilleann sí lena sÚil nocht do scrios an bháis agus squeaks:
  - Ní féidir leis an bpolaiteoir ina leithleachas fiú aon rud úsáideach a ghealladh don vótálaí, mar ní féidir ach an sliabh órga, nach fiú pingin é, a bhrú!
  Bhris Alice go cruinn ar an namhaid arís, chaith sí ceann marfach le méara a cos nochta, agus squeaked:
  - I bréaga, nach bhfuil an polaiteoir comhionann, i údar leis an teip an gealltanas a chomhlíonadh, tá sé ina virtuoso ar chor ar bith!
  Déanann Angelica giggles, agus laghdaítear go leor faisisteach sa líne, agus cuileoga grenades as bonn lom na háilleachta. Cailín roars:
  - Tá an polaiteoir ag iarraidh bréag a sciobadh sciar an leon, agus muc ar mhaithe le píosaí sailleacha, ach níl sé ag ligean air féin gur leon é, ach fíor-mhuc!
  
  BHEIL MHÍNIÚ CHAMPÓR KarpoV
  Sa bhliain 1984 d"éirigh le Anatoly Karpov an ceann is fearr a fháil ar Garry Kasparov ar an gcluiche do chraobh an domhain sa tríocha haonú cluiche. Agus chríochnaigh an cluiche le scór de shé - nialas i bhfabhar Anatoly Karpov. Ba é an tríú cás i stair na gcluichí fichille do chraobh an domhain, a chríochnaigh le scór tirim, nuair a theip ar an gcraobh domhanda a bhí i réimeas cluiche amháin a bhuachan.
  Bhí Anatoly Karpov in ann Bobby Fischer agus ELO a shárú freisin. Bua iontach a bhí ann - ceann le bheith bródúil aisti.
  Frustrachas, tháinig dúlagar ar Garry Kasparov agus d"éirigh sé as imirt fichille.
  Lean Anatoly Karpov dá léirithe. I 1986, bhí duel aige le Sokolov. Chuaigh an cluiche freisin ón tús go dtí cúl amháin, tar éis aon chluiche déag tháinig an scór: ceithre nialas i bhfabhar Karpov. Agus gan ach an tríú cluiche déag Sokolov, ag baint úsáide as nuachta gan choinne, a bhainistiú a soak an scór. Ach chríochnaigh Karpov fós as a chéile comhraic sa chluiche ceathrú ceannais déag agus san ochtú háit déag. Ba é Karpov ba mhó a bhí i gceannas ar an gcluiche seo. Agus is curadh domhanda cúig huaire é Karpov mar Mikhail Botvinnik.
  Ach i 1988, tharla duel le Yusupov. Measadh gurb é Anatoly Karpov an ceann is fearr leat. Níl sé fiú sean fós. Agus bhí Yusupov amú cheana féin do Sokolov, a bhí beagnach go hiomlán defeated ag Karpov. Agus go ginearálta, níor measadh go raibh sé ina lúthchleasaí den sórt sin den scoth. Agus i dtéarmaí rátála, thit sé i bhfad taobh thiar Karpov. Ach bhí Garry Kasparov fiú chun tosaigh air roimh an gcluiche tubaisteach.
  Ach d'éirigh an troid amach a bheith i bhfad níos stubborn. Tharla an ceint ón tús, nuair a bhí Yusupov i gceannas. Ansin chothromaigh Karpov agus bhí sé chun tosaigh sa deichiú cluiche. Ach bhuaigh an tríú Yusupov déag agus chothromaigh sé an scór. Agus bhain sé chluiche dhéag bua thar cuimse ar Karpov leis an gCosaint Sicileach, ag cur gambit nua i bhfeidhm.
  Agus céim ar aghaidh! Bhí sé cruálach!
  D"éirigh le Karpov fiú an scór arís ach amháin sa dara cluiche is fiche... Ansin bhog sé ar aghaidh sa seachtú cluiche is fiche. Agus an t-aonú cluiche is tríocha buaite aige, d"éirigh leis an scór a dhéanamh cúig uaire a trí ... Lean an cluiche ar aghaidh le diansheasmhacht iontach go dtí gur chuir Anatoly Karpov pointe buaite sa chluiche daichead a haon.
  Bhí an cluiche ar an gceann is faide i stair na fichille - daichead a haon cluiche, agus an-stubborn. Agus fuair Yusupov údarás agus meas agus a leithéid de fhrithsheasmhacht dho-thruaillithe do churaidh an domhain.
  Agus sháraigh Anatoly Karpov Mikhail Botvinnik trí bheith ina churadh domhanda sé huaire.
  I 1990, d'imir Anatoly Karpov arís cluiche do chraobh an domhain. Agus ina choinne tá Vishy Anand. Imreoir óg fichille ón India. Difríocht ocht mbliana déag. Beidh Karpov daichead go luath. Agus tá a chéile comhraic fós aon bhliain is fiche d'aois agus beidh sé go luath fiche a dó. Conas a mheabhrú Kasparov. Agus níl rátáil Anand dona. Agus tá buanna móra i gcomórtais.
  Agus mar sin tosaíonn an cath fíochmhar. Mar a bheifí ag súil leis, b'imeacht neamhghnách a bhí sa chluiche le Anand. Agus beidh brawl tromchúiseach ann.
  Go deimhin, ar dtús mhalartaigh Karpov agus Anand builleanna. Ansin ghlac Karpov an lámh in uachtar... Sa séú cluiche déag chothromaigh Anand... Sa seachtú cluiche is fiche bhí Krapov chun tosaigh arís... Ansin chothromaigh Anand an scór arís sa chluiche tríocha dó... Sa daichead a dó. an chéad chluiche bhí Karpov chun tosaigh arís. Agus bhuaigh sé an seachtú cruinniú is daichead, ach bhuaigh Anand san ochtú daichead ... Ina dhiaidh sin, don chéad uair i stair na fichille, fógraíodh sos ar feadh trí mhí, an ceann is faide i stair an chluiche.
  Sa chluiche seo léirigh Anand scil iontach sa chosaint. Agus bhí sé marcáilte ag taifead, agus ceann domhanda.
  Tar éis trí mhí thosaigh an cluiche arís... Tar éis cluiche ceannais a fháil sa naoú cluiche is daichead, bhuaigh Anand an caogadú. Agus bhí an scór cothrom... sé cinn déag de tharraingtí eile ina dhiaidh sin, go dtí gur bhuaigh Karpov an seachtú cluiche is seasca ar deireadh. Agus tá an sárchluiche thart ar deireadh.
  Sa bhliain 1992, rinne Anatoly Karpov iarracht taifead Lasker a bhriseadh maidir le líon na gcluichí craobhchomórtais domhanda a bhuaigh. Agus rinneadh an Sasanach Gearr ina iomaitheoirí. Ní raibh a mheas ar chor ar bith is fearr leat agus bhí rátáil sách íseal.
  Ach chaill Anatoly Karpov dhá chluiche ag tús an malartú blows, bhí an luaidhe dhá phointe. Sa tríú cluiche déag, bhí Short in ann an scór a mhéadú ceithre le haon. Agus bhí sé ina ceint cheana féin. Sa cheathrú cluiche is fiche, bhuaigh Short arís, rud a thug an scór go cúig a haon. Agus anois tá an seachtú tráthchuid is fiche de Karpov ag dúnadh na bearna. Ach sa dara cluiche is tríocha, scórálann Short an séú cúl agus beidh sé ina chraobh dhomhanda. Ag an am céanna, le scór an-áititheach - sé - dhá! Seo cluiche thar a bheith sensational iompaithe amach.
  Ach de réir rialacha FIDE, tá an ceart ag Karpov athmheaitseáil. Thairis sin, téann an cluiche suas le sé bua, agus níl aon bhac don chraobh.
  Agus bhí díoltas á iarraidh air, ainneoin braistint Short. Agus i 1993, tarlaíonn an t-athmheaitseáil.
  Bhuaigh Anatoly Karpov ar dtús, ansin chaill. Bhuaigh sé trí chluiche as a chéile ansin. Cluiche eile ansin... Cúig scór a bhí sa scór... Bhuaigh Short cúl pointe amháin ansin... Ach sa seachtú cluiche is fiche, chuir Anatoly Karpov an bua chun cinn. Agus arís bua thar cuimse. Agus tháinig an scór sé - dhá, ach cheana féin i bhfabhar Karpov.
  Agus é sin á dhéanamh, tá taifead Lasker briste - rud atá an-fhionnuar.
  I 1994, cluiche nua ag Anatoly Karpov. An uair seo is é Gatta Kamsky a chéile comhraic. Tá an t-imreoir fichille óg agus an-stubborn. Is é an difríocht idir aois agus fiche trí bliana. Agus ní mór a rá go bhfuil rival tromchúiseach ag Karpov.
  Níor thosaigh an cluiche go han-mhaith do Kamsky. Tar éis fiche cluiche, bhí an scór cúig - ceann i bhfabhar Karpov. Ach bhuaigh Kamsky an dara cluiche is fiche, an ceathrú cuid is fiche, agus an séú háit is fiche - ag laghdú na bearna sa scór. Agus imríodh na cluichí go léir sa chluiche seo de réir an rialaithe ama. Bhuaigh Karpov an seachtú cluiche is fiche agus rinneadh curadh domhanda naoi n-uaire de. Is toradh iontach é seo i stair na fichille.
  Dúirt Anatoly Evgenievich go gcaithfidh tú a bheith i do churadh domhanda deich n-uaire ar a laghad le go mbeidh sé ina chiall agus ina thaifead agus ina fhigiúr cruinn.
  Ach i 1996, throid Anand arís le Anatoly Karpov. An uair seo, tá an rátáil is airde ar domhan ag an Indiach. Agus tá sé ag ardú. Agus tá Anatoly Karpov daichead a cúig cheana féin, agus cuimhníonn gach duine conas a throid siad sé bliana ó shin. Beidh an troid dian.
  Imríodh na chéad sé chluiche i streachailt fíochmhar. Bhuaigh na himreoirí fichille dhá chluiche an ceann... Sraith crannchur ina dhiaidh sin agus bua Anand sa tríú cluiche déag. Bhuaigh Vishy an séú cluiche déag ansin... Agus an ceathrú ceann is fiche sa tSicil... Sa seachtú háit is fiche, dhún Karpov an bhearna... Ach bhuaigh Anand an dara cluiche is tríocha. Agus sa séú cluiche is tríocha, bhris na hIndiaigh trí chosaint Karpov agus tháinig sé ar an gceathrú curadh domhanda déag.
  Tar éis dó an cluiche a chailliúint le scór sé - trí cinn, chinn Anatoly Karpov imirt mar dhíoltas. Nua, an uair seo an tríú cluiche do chraobh an domhain.
  Más rud é i bhfíor-stair fichille bhí an achrann Karpov-Kasparov ar an gceann is mó riamh, ansin anseo tá Ananda-Karpova.
  Tá céad is trí chluiche imeartha cheana féin, lena n-áirítear cluiche barraíochta de seasca a seacht duel. Seachas na cinn tournament. Agus ansin tá an tríú cluiche gan teorainn.
  Tá Anatoly Karpov, ar ndóigh, réidh chun leas a bhaint as an gceart chun athmheaitseála. ocus is ann so arís cath dá ridire cloic ocus daga.
  Is í an bhliain 1997 - tá Karpov daichead a sé bliana d'aois. Agus ní tasc éasca é cluiche a bhuachan gan teorainn. Ach caithfidh tú a bhuachan.
  Thosaigh an troid go cúramach... Chríochnaigh an chéad ocht gcluiche le cluiche tarraingthe. Ansin bhuaigh Anand... Bhuaigh Vishy an seachtú cluiche déag ansin agus chuaigh sé chun tosaigh le scór a dó go nialas... Bua eile sa tríú cluiche is fiche.... Agus gan ach sa seachtú cruinniú is fiche, bhris Anatoly Karpov an scór. Ar bhealach éigin, sa seachtú cluiche is fiche, bíonn an bua i gcónaí ag Anatoly Evgenievich. Agus seo iad na cluichí nua... Níl Ann agus níl aon deifir air... Sa dara cluiche is daichead a bhuann sé as an seachtú háit is daichead. Agus cuireann Black pointe buaite amach san ochtú háit is daichead.
  Seo mar a chríochnaigh an cluiche, an tríú taifead agus an t-achrann deiridh idir an dá genius.
  D'admhaigh Anatoly Karpov go bhfuil a chuid ama imithe thart, agus tá sé sásta go ndeachaigh sé síos sa stair mar chraobh domhanda naoi n-uaire agus sealbhóir taifead sa spórt seo. San iomlán, bhí Karpov mar churadh domhanda ar feadh fiche bliain, sa dara háit amháin ag Lasker.
  Agus chuir Garry Kasparov suim sa pholaitíocht. Bhí sé ina bhall den chomhairle. Chruthaigh a pháirtí féin - "Smaoineamh ar an Rúis". Sa bhliain 2000, rith sé le haghaidh uachtaránacht na Rúise agus ghlac sé an áit dheireanach. Agus go luath d'fhág sé polaitíocht gníomhach, tar éis post a fháil san Aireacht Gnóthaí Eachtracha.
  Agus is é Vishy Anand curadh nua an domhain ó 1996 i leith. D'éirigh leis na Hiondúigh fanacht amach go dtí 2014 - ocht mbliana déag - ní raibh ach níos mó ag Lasker agus Karpov! Ach bhí Anand, ag imirt cluichí gach dhá bhliain, in ann dul thar Karpov i dtéarmaí líon na gcluichí agus iolrachas na craobhchomórtais. Bheith ar an gcraobh domhanda deich n-uaire sa stair agus trí chluiche déag de chraobh an domhain a imirt.
  Go dtí gur tháinig Carleson ina áit.
  Bhí an tionchar ar stair an domhain suntasach. Toisc go bhfuil na cruinne difriúil, agus aistríonn gach rud beagán. Bhuail Garry Kasparov Vladimir Zhirinovsky sa Duma Stáit, agus chaill sé a údarás dá bharr. Agus i 1995, rith na toghcháin don Duma Stáit in ionad an Pháirtí Liobrálach Daonlathach - KRO. Agus d'athraigh sé go leor. Go háirithe nuair a tháinig sé chun vóta a impeach Yeltsin. Bhí go leor vótaí ag an Duma Stáit seo, agus tharla an impeachment. D'fhág Yeltsin agus tháinig Yevgeny Primakov i gcomharba air. Agus níor tharla feiniméan Vladimir Putin. D'éirigh Putin é féin as a phost mar stiúrthóir ar an FSB
  isteach i ngnó. Ach níor éirigh go han-mhaith leis. Agus mar sin d'fhan sé ina oifigeach beag ar a dtugtar.
  D'fhóin Yevgeny Primakov dhá théarma mar Uachtarán agus in 2008 thug sé an ríchathaoir do Luzhkov. Rialaigh sé go dtí 2016. Chomh maith leis sin dhá théarma, agus tar éis dó tháinig Gennady Zyuganov uachtarán. Beartas na Rúise a bhí níos suaimhní, ní raibh Meiriceá bulaíocht ... San Úcráin, sheirbheáil Yanukovych dhá théarma agus i 2020 chaill an Poroshenko billionaire. Vitali Klitschko boxed beagán níos faide ná stair fíor ... Beidh Stevenson bua, agus trí dhornálaithe níos mó, lena n-áirítear Alexander Povetkin. Agus níor fhág sé ach i 2016, ag diúltú troid le buamadóir cré-umha.
  D"fheidhmigh Wladimir Klitschko rud éigin níos rathúla. Bhuaigh Tyson Fury, agus ansin Glazkov, agus Brown. Ach fós féin, agus é daichead a haon d"aois, chaill sé ar Anthony Joshua. Ach bhí sé in ann taifead Joe Louis a bhualadh. Agus is é seo freisin a ghnóthachtáil den scoth i spóirt.
  D'fhan an Crimea mar chuid den Úcráin. Tá an domhan níos ciúine agus níos síochánta. Níor thaispeáin ISIS suas. Ní raibh aon ionsaí sceimhlitheoireachta ar 9/11. Sa deireadh chaill an Taliban an chomhghuaillíocht thuaidh agus ghlac siad smacht ar an Afganastáin. Agus anois tá an tsíocháin. Chuaigh Lukashenka, tar éis dó dhá théarma a sheirbheáil i 2006, i gcomhréir leis an mbunreacht, isteach i bpinsean onórach. Agus rinneadh uachtarán ar an iar-Phríomh-Aire Sidorsky. Agus d'fhóin sé freisin ar dhá théarma i agus i 2016 aistrigh cumhacht chuig Korotkevich.
  D'éirigh gach rud amach níos fearr ná mar a bhí i bhfíor-stair. Ar fud an domhain, níor bhris fiú an ionfhabhtú coronavirus amach. Agus is cinnte gur éacht maith é seo.
  Bhí seal beagáinín difriúil ag gairm fichille Bobby Fischer. Phioc an ollphéist fichille, tar éis dó a bheith buaite ag Spassky i 1992, agus d'imir sé cluiche le Ljubojevic. Bhuaigh sé é i stíl níos tubaisteach. Ansin bhuaigh sé Korchnoi ... D'imir sé freisin le Ivanchuk, an uair seo i gcrannchur. Agus i 1999 bhí sé ar chluiche le Karpov suas le deich bua. Le táille ollmhór.
  Fiú murar teideal an domhain é, spreag an cluiche seo suim mhór.
  Bhuaigh Bobby Fischer an chéad chluiche... Ansin sraith de dheich tarraingt agus bhuaigh sé Karpov mar fhreagra... Sraith eile tarraingthe ansin... Go dtí gur bhuaigh Fischer an ceathrú cluiche is fiche, agus bhuaigh Karpov an seachtú háit is fiche. Ansin bhuaigh Fischer as an gcluiche tríocha dó. Bhuaigh Karpov an t-aonú daichead.
  Ansin mhalartaigh siad buille sa seachtú agus daichead agus an t-ochtú tráthchuid. Agus tháinig an scór cúig - cúig ... Ansin quieuit an dá veterans fichille ar feadh trí mhí. A ullmhú chun leanúint leis an troid. Agus is féidir i ndáiríre an líon is mó seasca a seacht gcluiche a bhuachan in aghaidh Anand sa chluiche seo.
  Agus is é an táille a ghearrfar ar an gcluiche chomh maith ná an táille is airde riamh. Céad milliún dollar ... Agus ar ndóigh ar chluiche fada i gcathracha éagsúla an chuid is mó brabúsach. Mar sin, coinníonn Bobby Fischer leis na hionchais trí é seo nó an cónaic sin a chaitheamh amach. Agus scannail á socrú anois is arís.
  Ceachtar beidh sé ag teacht i clogad, nó beidh na Karpovs cúisigh é a úsáid psychics. Agus ansin ar go leor bealaí eile. Agus chuir sé ar spéaclaí scáthánaithe, eagla ar cuma hypnotic.
  Ní haon eisceacht é an naoú baisc is daichead. Thosaigh Fisher, gléasta i gculaith Santa Claus, ag dáileadh bronntanais. Agus d'fhéach sé go leor greannmhar. Chríochnaigh an cluiche i gcraobhchomórtais... Ansin dhá tharraingt déag eile...
  Sa chluiche seasca dó, d'fhill Fischer arís ar an aistriú E-2 - E 4, agus Karpov arís roghnaigh Karo-Kan. D"éirigh le Fischer borradh ionsaithe a aimsiú agus fuair sé an buntáiste. Mhair an cluiche beagnach céad bogadh go dtí gur éirigh Karpov as a riocht gan dóchas... Sa seachtú cluiche is seasca, d'éirigh le Anatoly Karpov an scór a chothromú. Ansin, ón ochtú cluiche seasca, bhí an taifead roimhe Karpov agus Anand briste ... Agus an tsraith is faide de fiche tarraingt i stair na cluichí fichille sínte. Go dtí gur bhuaigh Bobby Fischer sa chluiche ochtó hochtú agus ghlac sé an lámh in uachtar. Sé - seacht a bhí ar an scór ... Agus arís nócha sé cluiche agus briseadh eile trí mhí, sraith tharraingt. Clúdaíodh an cluiche is faide i stair na fichille ar an teilifís. Agus sceith a lán de na scéalta grinn. Mar shampla, nuair a bhí an liosta iomlán de na cluichí sa chluiche Fischer-Karpov luchtaithe, b'éigean an clog a athrú - stack leabhar chuaigh go dtí crios ama eile.
  Thosaigh an cluiche arís... Bhuaigh Fischer arís sa 100ú cluiche, sé scór - ocht i bhfabhar Fischer. Agus tá sé seo tromchúiseach. Ach lean Karpov ar aghaidh mar charraig. Agus sa 111ú cluiche, d'éirigh leis an bhearna a dhúnadh... Sraith crannchur ansin... Agus bhuaigh Karpov an 131ú cluiche, cothromú an scór. Tarraingíodh suas le céad daichead a ceathair cluiche ansin. Agus sos trí mhí arís... Cluiche fada mar sin, agus an scór fós ocht n-ocht. Agus anois, trí mhí ina dhiaidh sin, tá sé ar ais. An cluiche fichille is faide i stair an domhain.
  Agus tá sé seo an-tromchúiseach. Agus go leor fionnuar agus sollúnta. Agus neart ollmhór éachtaí le feiceáil.
  Agus anois tá an cluiche do chraobh an domhain ag atosú... Bhí Fischer ag magadh fiú nach mbeadh daoine áirithe beo chun deireadh a chur leis an achrann seo. Agus d'éirigh an troid amach a bheith an-suntasach.
  Ba í an tsraith nua tarraingtí an ceann is faide i stair na fichille, rud a chuir bac ar ghnóthachtáil an chluiche seo roimhe seo. Agus ní bhuaigh Anatoly Karpov ach amháin i gcéad seasca-aonú cluiche. Ní raibh ach céim amháin fágtha le tógáil. Ach sa chluiche céad nócha dó, scóráil Bobby Fischer bua eile i dtreo an deireadh agus tháinig naoi gcinn ar an scór! Agus arís sos ar feadh trí mhí.
  Agus mhair an cluiche is faide sa stair go dtí an chéad bua.
  Agus tá sé go ginearálta Super - agus hyper! Díreach mar atá sna scannáin! Agus níl aon rud i gcomparáid!
  An uair seo d'imir Fischer agus Karpov an cúigiú cuid den chluiche i Moscó. Agus ní mór é a rá figuratively - super! Agus is é an cluiche chomh iontach agus troid.
  Tá an cluiche Craobh an Domhain arís. Níos cruinne, níl ann ach cluiche céad milliún dollar, an ceann is mó taifead ar domhan. Agus chuaigh sé faoi bhrú mór.
  Níos cruinne, lean sraith tarraingt arís. An tsraith is mó i stair na fichille. Daichead a seacht páirtí. Cé nach féidir a rá nach raibh aon streachailt iontu. Agus Bobby Fischer agus Anatoly Karpov crochadh níos mó ná uair amháin ar an imeall.
  Ach tarraingíonn daichead a seacht. Troid fíochmhar - gan an comhréiteach is lú. Gan trócaire ar bith. Agus ag an am céanna gan fhuil agus gan bua ó thaobh amháin nó eile. Ach seo chugainn an dá chéad daicheadú cluiche deireanach den chluiche seo. Ansin is féidir sos de thrí mhí. Ó, cá háit a mbeidh an seicheamh amháin? Is mór an t-suim i gcónaí sa chluiche, agus tá go leor daoine ar mian leo é a óstáil.
  Tá go leor ag iarraidh go leanfar leis an seónna seo, is sár-mharatón é seo. Agus seo iontach, cluiche inimitable. A tháinig chun bheith díreach Super.
  Ach tá pleananna eile ag Bobby Fischer. Is léir nach bhfuil sé ag iarraidh dul i ngleic le Karpov arís.
  Agus ina chluiche deiridh, bán, tá sé réidh deireadh a chur leis. Agus cad? Ádh mór Trodaire!
  Tháinig Bobby Fischer suas le plean nua i gcoinne Karpov. Sea, tá an t-aistriú E - Dhá - E ceithre dearmad cheana féin arís. Agus anois is é Karpov an rogha. Tar éis di scoitheadh ó oscailtí oscailte agus oscailtí dúnta a imirt beagnach an t-am ar fad, thosaigh Anatoly Karpov ag smaoineamh. Theastaigh uaim Caro-Kann a imirt... A chosaint choróin agus thóg sé suas an C-saighdiúir, ach bhog sé é dhá chearnóg. Bíodh Cosaint na Sicile ann agus fíor-throid... Bíodh toirneach catha lán fola fíor sa chuid deiridh de chluiche Moscó.
  Cuimil Bobby Fischer a lámha go sásta. Tháinig sé suas le plean an-bunaidh. Gan caisleáin a dhéanamh, thosaigh saighdiúir taobh an rí ag caitheamh isteach sa chath, ag brú ar aghaidh go dian orthu.
  Ghlac Anatoly Karpov leis an dúshlán seo. Agus bhí sé réidh chun troid freisin. Cé go raibh an chuma ar imirt Fischer a bheith frithshuímh.
  Throid an dá opponents an-dian. Bhí Fischer in ann buntáiste a fháil sa spás. Agus ag sacrificing saighdiúir a fhorbairt ionsaí láidir. Agus Anatoly Karpov i dtrioblóid, rinne sé roinnt botúin agus fuair checkmate. Mar sin tháinig deireadh go han-éifeachtach leis an gcluiche ar airgead mór. Mhair sé dhá chéad daichead cluiche agus d'éirigh sé amach a bheith ina thaifead i stair an domhain fichille ar fad. Agus b'fhéidir go ginearálta an cluiche is faide i saol an spóirt agus daonnachta.
  Ba troid é sin i ndáiríre ... Agus is é an troid a theastaíonn uait!
  Chuaigh Fischer agus Karpov isteach i stair an domhain de gach spóirt leis an gcomórtas is faide. Agus ceann de na táillí is airde i saol an spóirt. Ní fhéadfadh ach dornálaithe gairmiúla níos mó a fháil, agus ag an am sin ní raibh aon táillí den sórt sin ina measc.
  Fuair Bobby Fischer dhá thrian den airgead duaise mar bhuaiteoir. Agus thuill Anatoly Karpov le trian níos mó ná ina chluichí roimhe seo. Agus ar ndóigh baineann sé taitneamh as. Ina dhiaidh sin, níor fheidhmigh Bobby Fischer a thuilleadh, agus fuair sé bás go luath. D'imir Anatoly Karpov ó am go chéile, ach gan mórán rath. Bhuail siad le Kasparov i 2010, áfach. Níor imir Harry le fada an lá agus cuireadh oiliúint air. Ach d'aois Anatoly Karpov freisin.
  Mar sin bhí na seansanna beagnach cothrom.
  Chuaigh an cluiche suas le sé bua ... Chomh maith leis sin gan teorainn agus ar a lán airgid. Cé go bhfuil sé níos measartha ná le Fischer.
  Ar dtús, d'imir Anatoly Karpov, a d'imir go leor le cúig bliana is fiche ó troid le Kasparov, agus mar thoradh air sin bhí sé chun tosaigh.
  Tar éis na chéad naoi gcluiche, bhí an scór trí - nialas i bhfabhar Karpov. Bhuaigh Anatoly Evgenievich an chéad chluiche. Garry Kasparov, ag imirt dubh, thosaigh láithreach a íobairt agus dul chun deacrachtaí. Agus sa chéad chluiche bhí iontas go leor. Rinne Karpov an chéad aistriú - E-dhá - E - ceithre, rud a bhí annamh ina chleachtas. Agus ghlac Garry Kasparov le Cosaint na Sicile ar dtús agus dhiúltaigh sé, agus thosaigh sé ag bogadh go huile is go hiomlán. Ar dtús, chaith sé an F-saighdiúir chun cath, ansin d'imir sé leis an ridire, agus arís, mar fhreagra ar aistriú Karpov, chaith sé an saighdiúir chomharsanacht. Agus ansin ghlac Karpov ceann eile. Cé gur bhuaigh Garry Kasparov luas, fágadh dhá ghealladh síos é agus rí lag.
  Ba é seo gambit bunaidh Kasparov. A cheadaítear sa chás sin chun deacrachtaí a fháil. Ach ba dhá ghealladh é an tsuim a fuair sé agus ní raibh an rí slán sábháilte. Agus ní leor luas amháin do Black le buachan. Agus tá buntáiste mór ag Bán sa lár. Karpov, ar ndóigh, thiontú a bhuntáiste. Ach chaill Kasparov... Tarraingíodh siar ansin agus bhuaigh Karpov ar White sa seachtú agus sa naoú cluiche.
  Bhí an chuma ar an scéal go raibh an stair ag teacht arís, ach sa tríú cluiche déag i gCosaint na Sicile, chuir Kasparov mír nua i bhfeidhm agus d'imir sé gambit níos cruinne. Agus d'éirigh leis an scór a mhothú tar éis an tsaoil ... Agus dhún an séú tráthchuid déag an bhearna freisin. True, sa seachtú Karpov bhainistiú chun an bhearna a mhéadú arís go dtí dhá phointe. Agus don seachtú cluiche is fiche, ba é an scór a bhí ann ná dhá - cúig. Agus tá sé seo tromchúiseach cheana féin. Ba chosúil go raibh Anatoly Karpov ag iarraidh an t-aonú cluiche is tríocha a bhuachan, díreach mar a bhí an uair dheireanach. Ach an uair seo níor oibrigh sé. Agus bhuaigh Kasparov an cluiche tríocha dó. Ina theannta sin, mhair an cluiche go dtí an seachtú cluiche is daichead, a shéid Karpov tuirseach agus scothaosta cheana féin. Agus an t-ochtú háit is daichead, nuair a dúisigh Garry Kimovich óna chodladh, chothromaigh sé an scór.
  Ansin bhí sos trí mhí ann... Bhí scíth ag Anatoly Karpov, agus seo iad le Harry i streachailt shearbh. Imríonn Anatoly Bán. Agus roghnaíonn Karpov oscailt Reti. Rud nár imir riamh cheana. Déanann Kasparov iarracht freisin imirt lasmuigh den chanóin. Agus faigheann sé post deacair... Chuaigh an cluiche ar aghaidh ar feadh i bhfad. Bhí Harry i gceannas ar an gcosaint le beachtas pinpoint. Agus tar éis níos mó ná trí chéad bogadh, fuair sé crannchur. Ina dhiaidh sin bhí sraith ocht gcrannchur déag, ag bualadh táscaire an chéad chluiche... Agus ar deireadh, sa chluiche bán, d'éirigh le Harry briseadh trí chosaint Caro-Kann. Bhronn sé dhá fhigiúr. D"imir fírinne amháin beagnach láithreach. Ansin tháinig an ionsaí ar an rí. Sa deireadh, checkmate Anatoly Karpov. Agus ar deireadh a bhaint amach díoltas diongbháilte. Fiú más rud é le corrlach íosta, ag pointe amháin, roimh chailliúint tirim. Ach fós féin, tar éis ceathrú céad bliain, ghlac Garry Kasparov díoltas fós. Agus tá a údarás an-ard.
  Spreag bua Garry Kasparov Korchnoi dúshlán a thabhairt do Anatoly Karpov freisin. Agus ar ndóigh bhí urraitheoirí ann a thairg táille iontach le haghaidh cluiche suas le sé bua. Tá Korchnoi fiche bliain níos sine ná Karpov. Ach oibríonn sé go han-mhaith in ainneoin a aois chun cinn. Agus mar sin cuireann dána díoltas. Agus in 2013, bhí cluiche nua an-suimiúil suas le sé bua ar siúl.
  Viktor Korchnoi vs Anatoly Karpov. Agus tá sé ar fheabhas! Bhí an cluiche ar siúl i Nua-Eabhrac.
  Thosaigh troid chrua ón gcéad chluiche. Thosaigh Karpov le E dhá agus E ceithre. D'imir Korchnoi an chosaint is fearr le Karpov gan choinne: Caro-Kann. Agus tháinig an t-ábhar go tapa chun a tharraingt. Ansin tháinig Korchnoi chomh maith. Chríochnaigh an chéad dá chluiche déag le cluiche ceannais. Agus ansin d"imir Viktor Korchnoi an Chosaint Sicileach agus an Athrú Naidroff sa tríú cluiche déag. Agus mar thoradh air sin, i streachailt ghéar, d'éirigh leis bua diongbháilte a fháil do Korchnoi. Bhí streachailt frithpháirteach ann le go leor íospartaigh, agus ionsaí álainn.
  Sa séú cluiche déag, agus fiú le White, bhuaigh Korchnoi arís, agus mhéadaigh sé an bhearna agus an buntáiste go dtí dhá phointe. Ag cur san áireamh go bhfuil Korchnoi ochtó is dó bliain d'aois, tá, tá sé ina imreoir fichille den scoth! Agus sa cheathrú cluiche is fiche, rinne Korchnoi bua a cheiliúradh: an scór trí - náid ina fhabhar, agus ba chosúil go mbeadh ceint, agus bua thar na bearta ag an veteran. Ach tar éis dó an seachtú cluiche is fiche a bhuachan, d'éirigh le Karpov a chothromaíocht mheabhrach a chur ar ais. Ansin bhuaigh sé sa chluiche tríocha haon le bán. Agus sa 32ú cluiche, chuir sé an Sicileach Defense agus an Dragon Variation i bhfeidhm ar an oscailt oscailte gan choinne.
  Ag cur san áireamh gur gnách gur bhuaigh Karpov an Dragon Variation ag imirt do Bhán, ba cheart cinneadh den sórt sin a mheas gan choinne. Agus bhí Karpov in ann an tionscnamh a urghabháil i streachailt fíochmhar agus cara galánta a sheachadadh.
  Ghlan an scór go measartha tapa. Ach chaill Anatoly Karpov a ghníomhaíocht arís agus tharraing sraith tharraingt fada ar aghaidh. Go dtí go raibh ocht gcluiche is daichead thart agus tháinig briseadh trí mhí.
  Bhí go leor lucht leanúna míshásta leis an bhfíric nach raibh an dá trodaithe ró-fonn chun troid.
  Ach tar éis an tsosa, an cath arís ... Korchnoi thosaigh a ghlacadh rioscaí níos mó a iarraidh le haghaidh trioblóide. Agus sa chluiche caoga dó, bhuaigh sé an bua céanna.
  Agus arís ghlac sé chun tosaigh ... Ach sa caoga trian Korchnoi íobairt iomarca agus chuaigh i bhfad ró-agus bhí defeated. Bhí an scór cothrom... Sraith crannchur ansin... D'iompair an bheirt imreoirí fichille go héighníomhach. Agus is sa nóchadú cluiche amháin a bhuaigh Karpov ar deireadh. Bhí an scór ceithre - cúig. Agus tá sé seo tromchúiseach. Tar éis nócha sé cluiche bhí sos arís ar feadh trí mhí.
  Achrann an-dian a bhí i gcluiche Korchnoi-Karpov. Tar éis an tsosa, thosaigh an cluiche arís. Sa 101ú teagmháil, bhí an Dragon arís, ach an uair seo bhí borradh faoi Korchnoi. Agus mar sin fuair sé an tionscnamh. Agus bhí sé in ann ionsaí dhochoiscthe ag baint leis a fhorbairt ar an rí dubh.
  Arís tháinig an tréimhse tarraingthe. Cúig a cúig a bhí sa scór. Ach fós féin, bhí an cluiche deireanach, céad daichead a ceathair ón timthriall seo, cinntitheach.
  Chuaigh Karpov ar ais go dtí E-two-E-4. Agus ar an athrú oscailte a mhol Korchnoi, chuir sé i bhfeidhm gan choinne Gambit an Rí. Agus carachtar Korchnoi ar eolas aige, rinne Karpov buille faoi thuairim go roghnódh sé an leanúint is prionsabálta agus go nglacfadh sé leis an gambit. Ach chuige seo bhí i ndán aige - úrnuacht láidir. Agus thosaigh cath fíochmhar agus ionsaitheach. Agus d'éirigh an t-ionsaí ar an rí dubh an-láidir. Mar thoradh air sin, chríochnaigh Korchnoi gan píosa. Ach ar feadh daichead a cúig bogadh eile throid sé go dian go dtí an checkmate an-.
  Mar sin níor tharla an iarracht díoltas a bhaint as Karpov. Ach ar an láimh eile, thuill Korchnoi go leor airgid, agus thuill meas ar a streachailt uncompromising.
  Ach ansin d"éirigh Anand as a bheith ina chraobh dhomhanda agus in 2020 d"eagraigh Anatoly Karpov cluiche craobh an domhain arís idir é, suas le deich bua, ach le teorainn de dhaichead a hocht gcluiche. Faoin am seo bhí Anatoly Karpov imithe i léig ar deireadh, agus bhí Vishy Anand fós láidir agus i gcruth den scoth. Bhí an cluiche ar siúl i Moscó. I mbliana ní raibh aon choróinvíreas ann agus bhí gach rud go maith.
  B"fhéidir nach do Karpov... Bhí ceannas ag Vishy Anand ar an duel agus bhuaigh sé cluiche i ndiaidh an chluiche... An uair seo níor éirigh le Anatoly Karpov frithsheasmhacht righin a chur suas agus, tar éis dó an ceathrú duel is fiche a chailleadh le White, chríochnaigh an comórtas le scór deich - nialas i fabhar Anand. Sa chluiche seo, rinne Karpov iarracht Dragon trí huaire le Black agus d'imir sé leis. Agus chuaigh an troid go dtí sprioc amháin. Is sa séú cluiche déag le White amháin a fuair Karpov seans an bua, ach arís theip sé orthu.
  Mar sin níorbh fhéidir an cuntas a ghlanadh ...
  Dúirt Anatoly Karpov go raibh a pháirt glactha aige cheana féin agus go raibh sé ag iarraidh ... dul i mbun polaitíochta ar bhealach níos dáiríre. Go háirithe, ghlac Zyuganov, gan an teorannóir a chealú i dhá théarma agus ceithre bliana, an nialasú céanna. Chuir sin go leor fearg sa tsochaí. Chuimhnigh siad go raibh Yeltsin, agus Primakov, agus Luzhkov teoranta do dhá théarma. Cén fáth ar chinn Gennady Andreevich eisceacht a dhéanamh as féin? Thairis sin, níl Genka níos óige ná iad. Mar sin féin, thagair Zyuganov go bhfuil Biden fiú níos sine ná é. Cé nach bhfuil droch-shampla fiú a athrá. Ach tá Gena ach fanatic na cumhachta. Agus níl sé ag iarraidh imeacht.
  Agus chinn Anatoly Karpov rith mar uachtarán. Agus bhog sé isteach i gcumhacht cosúil le umar. Mar an gcéanna, tá sé níos óige ná Zyuganov, agus ar feadh fiche bliain bhí sé ina laoch fichille domhanda.
  Agus anois, sna toghcháin uachtaránachta sa Rúis in 2024, tá Gennady Andreevich Zyuganov ag rith ar feadh tríú téarma. Fiú má tá sé ochtó bliain d'aois. An t-uachtarán agus an rialtóir is sine i stair na Rúise. Sáraíodh an dá Luzhkov agus Primakov. Agus climbs an t-uachtarán fós ar feadh an tríú téarma. Agus cé atá de dhíth air? Rinne sé cúpla leasú ar an mbunreacht, lena n-áirítear nár cheart go mbeadh an t-íosphá agus an pinsean níos lú ná an pá maireachtála. Agus chuir sé a spriocdhátaí ar ceal. Dreapann féin ar an tríú.
  Agus tá na toghcháin daonlathach. Is féidir le páirtithe sa Duma Stáit an t-uachtarán a ainmniú agus mar sin de. Ach don chuid eile, bailigh dhá mhilliún síniú in aghaidh na míosa.
  Bhuel, ghlac Zyuganov é agus chrom sé a cheann isteach san uachtaránacht ar feadh tríú téarma. Ach chuaigh Anatoly Karpov chun cath. Agus d'éirigh leis dhá mhilliún síniú a bhailiú. Zhirinovsky arís rushing as an LDPR. Fíor, tá ceann eile tagtha ar aghaidh cheana féin ó Yabloko - níos óige. Ón Phátrúnacht chun cinn freisin óg. Agus billiúnaí óg eile, agus Anatoly Karpov.
  Tá geilleagar na Rúise stagnant. Agus Gennady Zyuganov buartha go leor gach duine. Mar sin níl toradh na dtoghchán soiléir. Is fíor, tá dul chun cinn mór ag an uachtarán reatha i bhfoirm acmhainní riaracháin. Agus ar ndóigh na meáin rialaithe. Ach ní leor é seo, ar ndóigh, a bhuachan go muiníneach as an gcéad bhabhta. Cé go bhféadfadh sé a bheith go leor. Níl na hiomaitheoirí an-láidir. Ach amháin ó "athardai - an Rúis ar fad", is é an rival gobharnóir tromchúiseach ar Chríoch Krasnodar agus feidhmeannach gnó an-láidir, agus ag an am céanna óg. Bhuel, tá Zhirinovsky ach sean-clown. Agus níor bhailigh Yabloko mórán. Ní bhfaighidh an billiúnaí an iomarca ach an oiread, go háirithe ós rud é gur Giúdach é. Cad faoi Anatoly Karpov? Ba é an chéad iontas ná gur éirigh leis dhá mhilliún síniú a bhailiú. Is é an dara ceann ná gur thosaigh iar-churadh fichille an domhain ag fáil céatadáin dhaingne i suirbhéanna Idirlín éagsúla. Agus tháinig sé mar iontas do gach duine.
  Agus ansin ghlac Anatoly Karpov an dara háit gan choinne le linn an fheachtais toghcháin.
  Agus tháinig sé ina ceint beag. Nó b'fhéidir nach bhfuil chomh beag. Ansin, níos deacra fós. Chuaigh Zyuganov, a bhí sean cheana féin, ar shiúil an eitleáin. Agus thosaigh a rátáil ag titim. Agus chuaigh an geilleagar in olcas. Agus tá gach duine tuirseach den Pháirtí Cumannach i gcumhacht.
  I mbeagán focal, thosaigh Anatoly Karpov, atá fós i gcruth fisiceach maith, ag cur leis. Agus d'fhás a rátáil go tapa. Agus sa chéad bhabhta bhí ceint. Ní hamháin gur theip ar Zyuganov an bua a fháil ar an aistriú, ach ní raibh ach trí faoin gcéad buailte ag Anatoly Karpov freisin. Agus is cinnte gur ceint mhór é. Agus beidh an troid an-dian. Thacaigh Zhirinovsky, ar ndóigh, leis an bpáirtí rialaithe agus Zyuganov. Anseo, thug ionadaí an athar, a ghlac an tríú háit, tacaíocht do Karpov gan choinne. Tá an billiúnaí sa chúigiú háit, freisin do Anatoly Karpov. Agus tá sé an-fionnuar.
  Agus anois na toghcháin agus an dara babhta. Agus arís ceint. Bhuaigh Anatoly Karpov Gennady Zyuganov. Lig an buntáiste a bheith beag, ach fós. Don chéad uair, cailleadh uachtarán reatha. Agus ar ndóigh is ceint an-mhór é seo.
  San Iarthar, moladh bua Anatoly Karpov. Agus an-foréigneach. Labhair siad faoi smaointeoireacht nua, agus go dtiocfaidh ré an chumannachais sa domhan ar fad agus áthas agus sonas go luath. Agus go luath beidh sé ach iontach cé chomh taitneamhach é a bheith i do chónaí ar fud an domhain ...
  Dúirt Anatoly Karpov gurb é an chéad rud a chaithfidh an Rúis a dhéanamh ná dul isteach i NATO agus san Aontas Eorpach. Agus beidh sé ina éacht iontach agus iontach. Agus go luath beidh aontas na bpobal bán go léir. Tá bean dubh tagtha chun bheith ina huachtarán nua ar na Stáit Aontaithe. Agus ba chéim fhorásach é seo freisin. Agus an cosán chuig bráithreachas ar fud an domhain.
  Agus Vladimir Vladimirovich Putin, idir an dá linn, fuair bás go ciúin in ospidéal príosúin. Cuireadh i bpríosún é mar gheall ar gadaíocht agus imghabháil cánach. Seo mar a d"éirigh an domhan amach...
  Agus bhuaigh Anatoly Karpov an t-aonú cluiche is tríocha dá gcluiche i 1984 i gcoinne Garry Kasparov. Tá a leithéid de mhíorúiltí ag tarlú sa saol seo...
  Sea, lig deireadh le ré Vladimir Putin go luath.
  
  MAINSTEIN'S A GHLACADH AGUS A CHUR SA CHOGADH
  I mí na Samhna 1943, le linn frith-ionsaí Mainstein, a rinne na trúpaí Sóivéadacha a ruaigeadh, bhí na Gearmánaigh in ann níos mó a bhaint amach. Agus go léir mar gheall ar ordaigh Stalin Zhitomir a choinneáil ar aon chostas, agus cosc ar dul ar an gcosaint. Mar thoradh air sin, bhí na Gearmánaigh in ann Kiev a ghabháil arís, agus timpeall ar na haonaid Sóivéadacha, agus ansin iad a scriosadh. Ina theannta sin, bhí an aimsir tirim, agus bhí na Gearmánaigh in ann úsáid níos éifeachtaí a bhaint as a gcuid Tigers agus Panthers a bhí níos líonmhaire cheana féin. Mar thoradh air sin, d'fhulaing na trúpaí Sóivéadacha defeat ollmhór.
  Chaith Stalin fórsaí nua isteach sa chath ina dhiaidh sin. Dhreap aonaid Sóivéadacha trasna an Dnieper. Ach ní raibh siad réidh, ach ghrúpáil na Naitsithe. Agus an-sciliúil faoi chois na haonaid Sóivéadach. I mí Eanáir, bhí an cath don Dnieper, agus aistríodh trúpaí Sóivéadach i líon mór. Ach repulsed maslach an Airm Dearg in aice le Leningrad, agus plódaithe ina fhuil féin. Is é an chúis gur aistríodh cuid de na fórsaí chuig an Dnieper agus baineadh úsáid as go mí-éifeachtach.
  I mbeagán focal, bhí na Gearmánaigh in ann a shealbhú amach sa gheimhreadh agus defeat a sheachaint. Tá an líne tosaigh cobhsaithe. Stalin fós stubbornly iarracht a bhriseadh isteach sa Dnieper, ach níor éirigh leis.
  Ghlac na Naitsithe roinnt céimeanna. Go háirithe, bearta maidir le cogadh iomlán agus úsáid saothair. Bhí méadú ar tháirgeadh na n-arm sa Tríú Reich. Bhí aerárthaí scaird agus diúracáin FAA le feiceáil freisin. Cé nach bhfuil sé an-éifeachtach ...
  Ní raibh an tArm Dearg riamh in ann cosaint an Fritz ar an Dnieper a shárú. Bhí Stalin buartha go bhféadfadh Meiriceá agus an Bhreatain teacht go dtí an Eoraip níos luaithe, rinne sé bogadh ridire: thairg sé sos cogaidh do Hitler ar feadh sé mhí. D'aontaigh an Fuhrer, ach faoi réir scoir an chogaidh eadarnaíoch.
  D'aontaigh Stalin leis seo freisin. Agus ar 1 Bealtaine, 1944, bhí lull ar an bhfronta thoir.
  Rinne na Comhghuaillithe iarracht fós teacht i dtír sa Normainn. Ach an uair seo tháinig deireadh leis an iarracht le bua millteach. Agus is mór an tubaiste é breis agus milliún saighdiúir Meiriceánach agus Briotánach a cailleadh ag príosúnaigh amháin. Tar éis bua an tsamhraidh, lean ionsaithe na Gearmáine san Iodáil. A ba chúis freisin le defeat na allies agus a ghabháil Napoli chéad, agus ansin an tSicil.
  Faoin am ar tháinig deireadh leis an armistice ar 1 Samhain, 1944, bhí smacht iomlán faighte ag na Gearmánaigh ar iarthar na hEorpa arís. Faoi na coinníollacha seo, thairg Stalin síneadh a chur leis an sos cogaidh ar feadh sé mhí eile ... d'aontaigh Hitler. Bhí an Bhreatain buailte ag diúracáin bhailistíocha agus scaird-bhuamairí den aicme Arado. San aer, sheol na Gearmánaigh aerárthach ilchuspóireach in ionad an Focke-Wulf TA-152 isteach i sraith. A iompaigh amach a bheith an-éifeachtach. Agus an chuid is fearr i ngach slí. Sea, agus léirigh an XE-162 a saintréithe eitilte is fearr agus éifeachtacht iontach sa chogadh.
  Agus ciallaíonn móide cabhlach fomhuirí an Tríú Reich. A báthadh go han-éifeachtach naimhde uile an fhaisisteachais. Agus go háirithe fomhuireáin miniature do dhuine amháin. Fuair na cinn sin go héifeachtach na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain araon.
  Tar éis bhás Uachtarán na Stát Aontaithe Roosevelt, thairg an tUachtarán nua Truman sos cogaidh láithreach do Hitler agus malartú príosúnach. D'aontaigh an Fuhrer leis seo. Agus chuir na comhghuaillithe leis an nGearmáin ó 1 Bealtaine, 1945 i gcrích scor den chogadh ar feadh tréimhse trí bliana. Bhí malartú príosúnach cogaidh ann, agus athbhunaíodh caidreamh eacnamaíoch. Ach ar an taobh thoir, thosaigh an cogadh arís le fuinneamh athnuaite. Ar an 22 Meitheamh, 1945, sheol na Naitsithe ionsaitheacht sa lár. Don chéad uair, ghlac umair E-100 de ghlúin nua agus gunnaí féinghluaiste E-10 agus E-25 páirt sna cathanna. Bhí an umar E-50 fós á fhorbairt. Ach bhí an chuma ar an Panther-2 sa tsraith le turret níos lú agus scáthchruth íseal le hinneall de 900 horsepower agus meáchan caoga tonna. Bhí sé fionnuar cheana féin. Bhí an fheithicil Gearmánach nua "Panther"-2 agus "Panther" F cosanta níos fearr agus níos mó armtha.
  Cosúil le gunnaí féin-ghluaiste den tsraith E ... Agus scaird aerárthach de ghlúin nua. Agus an tArm Dearg san ionad caved i ... Bhí na Gearmánaigh in ann briseadh trí línte cosanta éagsúla. Ach ansin cuireadh stop leo fós. Ghlac an SU-100 páirt sna cathanna. Mar sin féin, bhí siad sách lag i gcoinne an E-100. Bhí na Gearmánaigh in ann timpeall ar Smolensk beagnach go hiomlán, ach choinnigh an chathair féin amach go dian.
  Stalin ordaigh chun seasamh chun báis. Tá na Gearmánaigh bogtha síos sa lár. Bhí suas le dhá chéad rannán ag an USSR anseo agus bhí poist aige. Mar sin féin, tá barr inláimhsithe ag na Naitsithe i gcáilíocht na raidhfilí ionsaithe, agus san aer le scairdinnill.
  Sna spéartha ghabh an Luftwaffe ceannas. Maidir le táirgeadh aerárthach, ghlac Tríú Reich an USSR suas, agus sháraigh sé go mór é i gcáilíocht. Go háirithe i samhlacha imoibríocha. Bhí cuma san aer ar XE-262 X níos airde, le sciatháin scuabtha, ina turraing mhór do phíolótaí Sóivéadacha. Bhí luas os cionn 1100 ciliméadar san uair ag an meaisín seo agus cúig ghunna aerárthaigh 30-mm. Ar ndóigh, níorbh fhéidir le haerárthaí Sóivéadacha cur i gcoinne a leithéid de rud. Chomh maith le scaird-bhuamairí nach bhfuil ach dodhéanta teacht suas leo.
  Stop na Gearmánaigh i bhfómhar na bliana 1945 . Agus rinne an tArm Dearg iarracht dul ar aghaidh arís. Ach tháinig mé trasna ar chosaint chumhachtach. Bhí gunnaí féinghluaiste an-mhaith ag an Fritz ón tsraith E. Agus an titim, bhí an chuma ar an gcéad mhodhnú ar an E-50. Bhí an carr cosúil leis an Tiger-2, ach le turret níos lú agus níos cúinge le tosaigh 200mm agus taobhanna 100mm. Bhí taobhanna beagán níos tiús aici: 100 mm agus forehead 150 mm faoi fhánaí móra. Bhí an focharráiste níos éadroime agus níos foirfe freisin. Agus bhí an t-inneall agus an tarchur suite i mbloc amháin, rud a laghdaigh airde an ghluaisteáin agus a shábháil ar an crankshaft. Bhí an gunna níos faide agus 100 EL agus 88mm den chaighdeán.
  Ainmníodh E-50: "Panther" -3. Sháraigh a meáchan seasca tonna, ach rinne an t-inneall de 1200 horsepower cúiteamh dó seo. Bhí "Panther" -3 le bheith mar phríomh-umar na Gearmáine - an ceann is ollmhór. Tá an T-34-85 is tábhachtaí fós ag an USSR sa tsraith, nach raibh fiú gar don cheann Gearmánach. Agus déantar an IS-3 agus an IS-4 níos déanaí a tháirgeadh i mbaisceanna beaga.
  Chuaigh an geimhreadh thart i gcomhrac comhionann - chuir na Gearmánaigh ionsaitheacht na Sóivéide siar.
  Ach ní dhearna siad aon dul chun cinn ach an oiread.
  In earrach na séú bliana is daichead, thosaigh ionsaitheacht na dtrúpaí Gearmánacha, i réigiún Smolensk. Bhí an troid an-trom ann.
  Don chéad uair, ghlac foireann umar Gerda páirt sa chath. Chuaigh siad isteach sa chath ar 20 Bealtaine agus throid siad ar an gcéad umar turgnamhach "Tiger" -4. Bhí 250 mm d'armúr tosaigh agus 170 mm d'armúr taoibh ar an meaisín seo, seachtó tonna a mheá, agus bhí airde níos lú ná dhá mhéadar aige. Agus le gunna de 105 mm le fad bairille de 100 EL. "Tíogair" -4 ón tsraith nialasach le inneall de 1500 horsepower - tuirbín gáis. Agus tá sé deacair carr den sórt sin a ghlacadh ó aon uillinn.
  
  Lámhaigh Gerda le cabhair a bharraicíní loma ar an namhaid agus chrom sé:
  - Ní cúram ár n-arm!
  Dúirt Charlotte le osna, ag briseadh trí cheithre cinn is tríocha na Sóivéide:
  - Níl na Rúiseach ag iarraidh a thabhairt isteach! Tá siad chomh dian!
  Dúirt Christina:
  - I mbliana ní mór dúinn a ghlacadh Moscó! Tá airm nua againn!
  Phléasc Magda coisithe na Rúise le gunnaí meaisín agus dúirt leis:
  - Sea, tá a leithéid de dioscónna againn! Is gearr go mbeidh Stalin ar bís!
  Go deimhin, ní raibh dioscaí an Tríú Reich lag a thuilleadh. Agus bhris siad an t-Arm Dearg go críochnúil.
  Anseo ar cheann acu, Gertrude, agus í ag brú cnaipí an luamháin lena méar nocht, scaoileann sí aerárthach Sóivéadach agus squeals:
  - Tháinig Pinocchio ó log, agus d'éirigh leis a bheith ina fhear, duine a chreideann go dtabharfaidh polaiteoir darach, agus bainfidh siad sceallóga uaidh go deo!
  D"úsáid Eva a barraicíní loma freisin agus í ag ramáil carr Rúisise eile:
  - Nuair a nochtadh an chéad adhaltranas i stair an chine daonna, nuair a fuair na heolaithe amach gur moncaí é ár sinsear!
  Dúirt Gerda, freisin, ag lámhaigh as gunna, agus a cuid fiacla á bhualadh:
  - Ní féidir íomhá agus cosúlacht an Tiarna Dia a chreidiúint ach in aon ghné amháin, ag féachaint ar an gcaoi a n-imoibríonn polaiteoirí go neamhshuimiúil le pléadálacha na vótálaithe!
  Phléasc Charlotte ina diaidh agus bhuail sí gunna na Sóivéide, ag dearbhú, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Ní maith le polaiteoir ach ioncam a chur lena phóca féin, ach ar shlí eile ní féidir leis ach é a thógáil amach agus a roinnt, agus déanann sé an dara ceann go mímhacánta i gcónaí!
  Bhris Kristina pléasctha de ghunnaí meaisín, ghearr sí síos ar dhosaen saighdiúir Sóivéadacha agus rinne slad:
  - Níl an deachtóir saor do na daoine, ach tá anarchy fiú níos costasaí chun dul i leataobh, cé go gcosnaíonn sé rud ar bith!
  Dúirt Magda go ionsaitheach, ag ruaigeadh a cuid fiacla ar dhathanna péarla agus ag spochadh go ionsaitheach:
  - Is fearr deachtóir cliste ná anarchy dÚsachtach, ionas gur féidir leat seasamh, ach ní féidir leat rince ar an lasair ar feadh i bhfad!
  Le linn na troda, bhí na Gearmánaigh faoi dheireadh mhí an Mheithimh 1946 in ann an fáinne timpeall Smolensk a dhúnadh.
  Go dtí seo, bhí an píolótach Gearmánach Huffman chun tosaigh san aer. As cúig chéad aerárthach a urchar anuas, bronnadh an Cúigiú Rang de Chrois Ridirí na Croise Iarainn air le Duilleoga Darach Órga, Sord agus Diamaint.
  Ach ghabh Albina agus Alvina suas leis. Throid an bheirt chailíní seo i bicíní agus cosnochta, rud atá éifeachtach go leor. Agus throid siad go éadóchasach, le brú mór.
  Lámhaigh Albina trí eitleán Rúiseacha le pléasctha amháin agus choraigh sí, ag bac a cuid fiacla:
  - Is polaiteoir pug beag a dhéanann iarracht a gceannas ar eilifint ollmhór daoine, ach amháin a thiomáineann sé isteach i siopa poircealláin de gealltanais briste!
  Thug Alvina seal freisin le cabhair óna barraicíní lom, agus rinne sí gáire:
  - Geallann polaiteoir arán mil don vótálaí d'ambrosia na n-óráidí milis, ach ní fhaigheann sé ach poll donut agus núdail lofa ar a chluasa!
  Cailíní mar a deir siad sa sú, cé go ifreanda. Bíonn siad ag troid go dian!
  Ach tá píolótaí Sóivéadacha ag troid i gcoinne na Naitsithe freisin.
  Ghearr Anastasia Vedmakova eitleán na Naitsithe agus hisses:
  - Geallann an polaiteoir aibhneacha meala le bruacha glóthacha, ní thugtar ach cuileoga-vótálaithe ó milseáin dá leithéid ar aghaidh lena gcos!
  Dúirt Akulina Orlova, ag bualadh an Fritz agus ag baint úsáide as a bharraicíní loma ag an am céanna:
  - Má tá go leor gealltanais milis ag polaiteoir, ansin nuair a thagann sé i gcumhacht ní bheidh sé cosúil go leor d'aon duine, agus ní bheidh an saol dul amach a bheith mil!
  Mirabela maighnéadach, ag troid go dian san aer, chirped:
  - Is féidir le Dia gach rud a dhéanamh, ní féidir leis polaiteoir a dhéanamh macánta, agus is féidir a gheallúint toghcháin a chomhlíonadh!
  Léirigh na cailíní a rang den scoth. Ach fós féin, tá na Naitsithe beagnach dodhéanta a stopadh.
  Tar éis thimpeallacht Smolensk, chuaigh an Fritz chun cinn go Vyazma. Agus as sin chuaidh siad ó dheas go tobann.
  Ghlac cineálacha éagsúla arm páirt sna cathanna. Ní raibh an umar T-54 réidh fós le haghaidh olltáirgeadh, agus ina ionad sin, méadaíodh táirgeadh an SU-100 go gníomhach, le hairm níos cumhachtaí, ar a laghad in ann na umair Naitsíoch is déanaí a choinneáil siar agus a tholladh, fiú amháin más rud é. an taobh.
  Ba é an buntáiste a bhain le gunnaí féinghluaiste, chomh maith le hairm níos cumhachtaí, ná éascaíocht táirgthe. Go deimhin, tá gunnaí féinghluaiste thart ar an tríú cuid níos saoire ná umair le turret rothlach. Agus tá gunna níos cumhachtaí agam agus scáthchruth níos ísle. Is buntáiste mór é seo ar ndóigh. Cé, ar ndóigh, i roinnt bealaí beidh umar agus turret is féidir a rothlú níos fearr. Ach i gcogadh cosantach a d"aistrigh an APSS go dtí, áit ar féidir tine a lasadh ón taobh thiar de luíochán, níl an gunna féinghluaiste ar aon bhealach níos lú ná an umar i dtéarmaí éifeachtúlachta. Mar sin thosaigh an SU-100 a tháirgeadh i gcainníochtaí atá ag méadú i gcónaí. Ach scoireadh den IS-3, agus tháirgtear an IS-4 i gcainníochtaí beaga. Agus tá sraith de IS-7 níos cumhachtaí i gceist go ginearálta. Mar sin faoi láthair, tá an SU-100 tar éis éirí ina tharrtháil a d'fhéadfadh bac a chur le húsáid sciliúil an Panther-3 agus bhí sé contúirteach freisin don Tíogair-3, atá níos troime, ach atá faoi chosaint níos fearr.
  Loisg Elizaveta gunna 100-milliméadar, pollta an "Panther" -2 Gearmánach agus coed:
  - Más jackal é polaiteoir atá ag iarraidh cumhacht, is tíogar é deachtóir oilte, ach is fearr leis an mbeirt fós éadaí caorach a ghléasadh cosúil le mac tíre!
  Bhris Ekaterina an namhaid ar a seal freisin agus rinne sí gurgled:
  - Níl aon pholaiteoir ann le anam íon, ach buaileann siad le pócaí folamh, as nach féidir leo ach muc a chur!
  Bhris Elena a gunna freisin nuair a bhí a seal ann agus thug sí faoi deara, ag baint a sála lom ar an armúr:
  - Is féidir póca folamh a líonadh le hairgead, ní dhéantar ach bearrthaí min sáibh ó gheallúintí bréige na bpolaiteoirí a líonadh isteach i gceann folamh!
  Scaoil Euphrosinia urchar ina dhiaidh sin freisin. Triomú sheas i luíochán agus bhí sé áisiúil chun dóiteáin. Ansin dúirt sí:
  - Má tá min sáibh i do cheann, is stumpa iomlán tú, as a mbaintear bearrtha gach lá agus cé nach bhfuil leisciúil!
  Na cailíní anseo frolic go maith agus léirigh a temper. Agus d'oibrigh a dtriomú go hiontach.
  Ach fós bhí orm tabhairt isteach. Bhog na Gearmánaigh agus bhog siad ar aghaidh. Agus bhí an chuma ar na fórsaí ró-mhíchothrom. Agus ní hamháin chuma. Bhain na Naitsithe úsáid as trúpaí a tarraingíodh ó gach cearn den Eoraip agus ó na poblachtachtaí iar-Shóivéadacha. I measc rudaí eile, throid na satailítí freisin. Lena n-áirítear an Spáinn agus an Phortaingéil, a bhí ag iarraidh a fháil coilíneachtaí nua ar chostas an USSR. Agus bhí sé i ndáiríre fadhb ollmhór.
  Cé gur cosúil go bhfuil na tíortha seo beag. Cé go bhfuil coilíneachtaí ag an bPortaingéil freisin.
  Tá na faisisteacha ag dul ar aghaidh ó dheas anois agus tá rath orthu i ndiaidh ratha.
  Tá an Tíogair-4 á thástáil anois i modhnú nua níos forbartha le hinneall 1800 each-chumhacht. Agus tugann sé seo, le meáchan seachtó tonna, feidhmíocht tiomána maith don mheaisín Naitsíoch.
  Lámhaíonn Gerda go cruinn lena arm marfach, ag baint úsáide as a bharraicíní agus roars lom:
  - Rugadh an polaiteoir freisin ar bhean, ach tá a mháthair fíor bréag, agus tá a athair ina diabhal a éilíonn gur onóracha Dhiaga!
  Scaoil sí as an gunna le cabhair óna barraicíní loma agus Charlotte, ag cooing ionsaitheach:
  - Is é an cogadh baininscneach, agus exterminates a lán daoine, toisc go bhfuil sé polaiteoir - fear céile - anchúinse!
  
  Tar éis di, fired Christina, is cailíní iad seo le gruaig órga-dearg, ag tabhairt faoi deara:
  - Tá aghaidh an-baininscneach ag an gcogadh, tá muga bréag ag an bpolaiteoir a scaoil amach é!
  Bhris Magda an gunna ceann ar cheann freisin, rud a rinne sí i mód uathoibríoch - deich n-urchar in aghaidh an nóiméid agus dúirt:
  - Tá an sionnach meánach ina anam, ach go hálainn ina bhlaosc, agus is cosúil le cac an polaiteoir, agus an t-anam cosúil le scrotum!
  Bhog na Naitsithe timpeall an Dnieper. Agus d'éirigh leo Orel a ghlacadh beagnach láithreach agus briseadh isteach sa Donbass.
  Stalin bhí freaking amach ... Ach go dtí seo ní raibh sé in ann faic a dhéanamh. I gcathanna, cé go raibh teicneolaíocht na Gearmáine níos láidre, agus na Naitsithe ag feabhsú a n-aerárthaí scaird.
  Sháraigh Albina agus Alvina an ceann cúig chéad aerárthach síos i mbeagán ama, agus fuair gach ceann acu Crosaire an Ridire de Chrois an Ridire agus duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint!
  D'éirigh le Albina roinnt aerárthach Sóivéadach a ghearradh amach i bpléasc amháin:
  - Is ainmhí beag é an sionnach, ach cuireann sé ainmhithe móra le hintiúlacht asail i bhfostú le maoile agus le leithscéal!
  Bhain Alvina úsáid as a barraicíní loma, Yak Sóivéadach eile, LA-7 ina dhiaidh sin agus PE-2:
  - Ní hé an sionnach an creachadóir is mó, ach má tá brains sicín agat, déanfaidh sé an Beast a shlogadh le buille eilifint agus neart bullish!
  Sea, i gcoinne cailín den sórt sin, ní féidir cur i gcoinne aerchumhacht na Rúise. Níl iontu seo ach diabhal caipitil, an rang is airde den chogadh. Agus chuir na Naitsithe brú i ndáiríre ar an Rúis.
  Tá Gertrude agus Eva ag eitilt ar diosca. Úsáideann beirt chailíní scaird laminar sásar eitilte. Agus ar luas ard reithe siad eitleáin Sóivéadach. Agus ar eitilt íseal-leibhéal, is féidir leat ceallraí, nó fiú umar, a thiomáint isteach sa talamh le scaird laminar. Nó roinnt umair.
  Gertrude, ag brú gluaisteáin Sóivéadach, a dúirt:
  - Sa chogadh ba mhaith leat a bheith ag éisteacht le tralaí tromluí, ach sroichfidh tú do chluas ach préachán na préachán, crógach ulchabhán, agus mar is fearr tormáin chuach nach maróidh siad thú inniu!
  bhuail Eva saighdiúir eile amach, agus ansin chaith sí na blianta diosca chun an cadhnra a chur isteach sa talamh agus í a squeaked:
  - Ag tabhairt a vóta don rooster, is cinnte go rachaidh an vótálaí féin síos agus casfaidh sé a thóin!
  D"aontaigh Gertrude leis seo:
  - Níos fearr gan a rá!
  Chuir Eva leis go loighciúil:
  - Polaiteoir-rooster torannach, ach ina óráidí ní féidir leat a chloisteáil nótaí an chúis, agus nightingale na fírinne!
  D"aontaigh Gertrude, ag brú cúpla umar Sóivéadach isteach sa talamh le scaird laminar:
  - An rooster, freisin, cosúil leis an iolar ó ghéineas na n-éan, ach ar an gcéad dul síos pecks vótálaithe leis an smaoineamh sicín!
  Mhéadaigh brú na Naitsithe ...
  Tháinig an troid ar son Kursk.
  Tá na Gearmánaigh ag iarraidh briseadh isteach go Voronezh. Tá Kursk á ionsaí le fórsaí móra. Ach sheas an ceathrar cailíní cróga ina mbealach.
  Chaith Natasha grenade ar na Naitsithe lena cos lom agus chan sí:
  - Sin céart...
  Sheol Zoya bronntanas báis lena sÚil nocht agus dúirt sí:
  - Namhaid...
  ghéill Augustine do rud éigin millteach agus squeaked:
  - Ceapann...
  Chaith Svetlana grenade lena bharraicíní loma agus squeaked:
  - Cad...
  Chaith Natasha cúpla líomóid lena cosa nocht agus d'éiligh sí:
  - Rúisis...
  Ghéill Zoya freisin do rud fuinniúil agus marfach, squeaking:
  - Bainistithe...
  Sheol Augustine an marbh, muttering:
  - Namhaid....
  Ghlac Svetlana arís leis an millteach agus leis an vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha seal agus squeaked:
  - EDS...
  Bhris Zoya freisin ar na heachtrannaigh dhubha a d"earcaigh agus a d"fhostaigh na Naitsithe:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus le fearg:
  - Go...
  D'éirigh Svetlana le grin panther:
  - V...
  Chaith Natasha grenade lena cos nocht agus d"éiligh sí:
  - Troid...
  Chaith Zoya bronntanas an bháis lena méar nocht agus chrom sí:
  - Ionsaithe!
  Chlaon Augustine isteach agus labhair:
  - Naimhde...
  Thug Svetlana braon grenades lena boinn loma, agus mar a scairteann sí ag barr a scamhóga:
  - Déanfaimid...
  Nail Natasha an pléasctha agus hissed:
  - Ar buile...
  Ghearr Zoya na Naitsithe amach agus squeaked:
  - Buille!
  Loisc Augustine arís, agus d'éiligh:
  - Ar buile...
  Ghlan Svetlana agus í ag magadh:
  - Buille!
  Chaith Natasha grenade arís lena cos lom, galánta:
  - Scriosfaimid na Naitsithe!
  Ghlac Zoya é agus rinne sí gáire:
  - An cosán sa todhchaí don chumannachas!
  Agus chaith líomóid lena bharraicíní loma.
  Ghlac agus scaip Augustine na línte, agus d'eitil a cosa loma le scrios feadh an Fritz:
  - Scoiltfimid na comhraic!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena sÚil nocht, braon grenades, agus squeaked:
  A ligean ar crush na fascists!
  Agus lean an ceathrar orthu ag lámhach agus ag caitheamh grenades. Bhí an Gearmánach E-75 ag bogadh. Meaisín le gunna 128 mm. Agus shoots féin.
  Agus chaith na cailíní grenades. an bonn do na Naitsithe. Agus scaoil siad ar ais. Dhreap siad ar aghaidh. Tá na tancanna ag rolladh arís. Bogtar an "Leopard" Gearmánach is déanaí -1. Gluaisteán an-soghluaiste.
  Ach ghabh a chailíní anonn agus leag amach é. stróic siad meaisín soghluaiste le hinneall tuirbín gáis ina phíosaí. Agus shéid siad ina píosaí di.
  Dúirt Natasha le gáire:
  Táimid ag troid go hiontach!
  D"aontaigh Zoya leis seo:
  - An-fionnuar!
  Dúirt Augustine go ciallmhar:
  - Beidh an bua againn!
  Agus sheol sí grenade frith-umar lena cos lom. Cailín láidir. Agus tá an oiread sin wit aici.
  Sheol Svetlana bronntanas báis freisin lena bharraicíní a chos lom, agus bhuail sí an namhaid. Cailín an-ionsaitheach, dath na cornflowers súile. Tá a leithéid de éirim aici, agus sliocht na nirt!
  Thug Natasha seal agus rinne sí gáire:
  - Don Rúis naofa!
  Lámhaigh Zoya go gníomhach, agus rinne sí gáire, ag taispeáint fiacla péarla:
  - Is laoch mé den leibhéal sin nach gclisfidh ar shiúl!
  Loisg Augustine freisin. Ghearr na Naitsithe síos orthu agus ghríosaigh siad:
  "Tá mé ina laoch uaillmhianach iontach!"
  Agus nocht sí a cuid fiacla péarla!
  Dhearbhaigh Svetlana:
  - Uaillmhianta an-mhór!
  Tá na cailíní ag troid le fada an lá. Agus ar ndóigh d'éirigh leo saothair mhíleata. Tá siad fíor-áilleacht taibhseach. Meon den scoth. Agus shoot siad den chéad scoth.
  Tá Elizaveta agus a criú ar an SU-100 ag troid go han-dian agus an-cróga freisin.
  Bhris Elizabeth gunna 100-milliméadar freisin, ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus ag caoineadh a cuid fiacla:
  - Tá a fhios ag an bpolaiteoir cleasanna ar chúl a láimhe chun vótálaithe a mhealladh, ach tá sé go hiomlán aineolach ar choincheapa mar bheart agus coinsias!
  Dúirt Ekaterina go han-ionsaitheach, ag lámhach go hoiriúnach ar na naimhde, agus ag béicíl:
  - Tá an mhéar is tábhachtaí ag an bpolaiteoir lena mhéar innéacs, ach ní féidir leis ach fadhbanna a mhúscailt leis, agus ní féidir leat scoilteanna ó ghealltanais toghcháin neamhchomhlíonta a lick le do theanga!
  Thug Elena faoi deara go han-ionsaitheach, ag bualadh comhraic le sÚil lom:
  - Tá an polaiteoir go hiomlán neamhliteartha maidir le cruthú, ach tá a fhios aige de chroí na leithscéalta go léir as teipeanna!
  Thug Euphrosinia faoi deara freisin, ag lámhach agus ag baint úsáide as méara lom na gcosa chiseled:
  - Sa pholaitíocht, cosúil le fichille, tá gluaiseachtaí láidir agus lag, ach níl aon rialacha soiléire ann do gach píosa, agus beidh buntáiste ag an té a sháraíonn ord na mbogann!
  Bíonn na laochra baineanna ag troid le sárfhórsaí na Naitsithe cosúil le titans ón Olympus dearg. Agus léiríonn siad neart ollmhór misneach agus heroism. Agus fós tá siad fós ag canadh.
  Bhí Kursk in ann an ionsaí na Naitsithe a choinneáil siar beagán ... Tá na laochra agus na ceithre cáiliúla ag troid mar sin. Níor adhlacadh siad ach an ceannródaí Seryozhka, a bhí stróicthe ina phíosaí, agus dúirt sé le chéile:
  - Ní fhaigheann saighdiúirí cróga bás, toisc nach féidir an spiorad a mharú, ní mhaireann na polaiteoirí a scaoil an cogadh beo, mar nuair is muc é an corp siúil, ní fiú fásra é!
  Ina dhiaidh sin, troid eile, agus cathanna fíochmhar de chailíní misniúla.
  Chaith Natasha líomóid lena cos lom agus chan sí:
  - Ón spéir...
  Chaith Zoya grenade lena méar nochta freisin agus dúirt:
  - Réiltín...
  Sheol Augustine bronntanas an bháis lena cos nocht agus sheinn:
  - Geal...
  Chaith Svetlana grenade freisin, le cabhair ó chos lom, agus d'eisigh:
  - Criostalach!
  Thug Natasha seal agus rinne hiss ar:
  - Mise duit...
  Sheol Zoya bronntanas an bháis lena méar loma, ag hiss:
  - Amhrán...
  D'éirigh Augustine lena sÚil nocht, rud a thugann bás agus squeaked:
  - Beidh mé ag canadh...
  Lean Natasha ar aghaidh, ag canadh go ionsaitheach:
  - Faoi....
  Chaith Zoya pacáiste pléascach lena cos lom, ag scaipeadh na Naitsithe agus ag squeaked:
  - Dúchasach...
  Thug Augustina braon grenades lena sÚil nocht, thug amach:
  - Stalin!
  Bhí na Gearmánaigh bogtha síos sna cathanna ar an gcathair dhochoiscthe ag Kursk, ach bhí siad in ann timpeall ar an gcathair go hiomlán. Agus fired siad air ag baint úsáide as gunnaí féin-ghluaiste "Shturmlev" agus "Sturmmaus". Is iontach an neart atá ag na Naitsithe.
  Mar sin féin, throid fiú leanaí beaga i gcoinne na Naitsithe. Chaill buachaillí agus cailíní pacáistí pléascacha seiftithe ag umair Ghearmánacha, gunnaí féinghluaiste, agus coisithe.
  Throid na ceannródaithe go misniúil. Bhí a fhios acu cad a bhí i mbraighdeanas faisisteach.
  An cailín Marka, mar shampla, thit isteach i clutches na Naitsithe. Ola siad a cosa nocht agus chuir siad in aice leis an brazier í. Bhí teangacha lasrach beagnach ag ligh sála lom, cruaite an chailín as siúl fada cosnochta. Lean an chéasadh ar feadh thart ar cúig nóiméad déag, go dtí go raibh na boinn clúdaithe le blisters. Ansin, bhí cosa lom an chailín gan cheangal. Agus arís chuir siad ceisteanna. Bhuail siad mé le píobáin rubair ar mo chorp nocht.
  Ansin rith siad an sruth... Bhí Marinka céasadh go dtí deich caillte Chonaic le linn na ceiste. Agus ansin lig siad a scíthe. Nuair a bhí na cosa loma beagáinín corrach, bhí siad smeartha le hola arís agus tógadh an brazier aníos arís. Is féidir céasadh den sórt sin a athdhéanamh go minic. Agus céasadh le sruth, agus fuip le píobáin rubair.
  Céasadh Marka ar feadh sé mhí. Go dtí go ndeachaigh sí dall agus iompú liath ón gcéasadh. Ansin chuir siad í beo sa talamh. Níor chuir sé piléar amú fiú.
  Ceannródaí Vasya, bhuail na Naitsithe le sreang dearg-te ar a chorp nocht.
  Ansin dódh sála lom le stiallacha dearg-te iarainn. Ní fhéadfadh an buachaill seasamh yelling, ach fós ní raibh betray a gcomrádaithe.
  Thuaslag na Naitsithe beo é in aigéad hidreaclórach. Agus is pian uafásach é seo.
  Arrachtaigh den sórt sin iad na Fritzes seo ... Céasadh ball Komsomol le iarann. Ansin chroch siad ar raca é, thóg siad suas é agus chaith síos é. Ansin, thosaigh siad ag sruthán le crowbar dearg-te. Bhí na cíoch stróicthe amach le forceps. Ansin bhí an srón stróicthe literally as le greamairí dearg-te.
  Céasadh an cailín chun báis... Bhris siad a méar agus a cos go léir. Cuireadh bac ar bhall eile de chuid Komsomol, Anna. Agus nuair a fuair sí bás, dhó siad le tóirsí.
  I mbeagán focal, rinne na Naitsithe magadh faoi mar ab fhearr a d"fhéadfaidís agus mar ba mhian leo. Rinne siad céasadh agus céasadh ar gach duine.
  Bhí Natasha agus a foireann fós ag troid sa imcirclement. Bhain na cailíní úsáid as a gcosa lom, galánta sa chath, agus chaith siad grenades. Throid siad in aghaidh fórsaí uachtaracha na Fritz. Thionóil siad iad féin go misniúil, agus ní raibh siad chun cúlú.
  . CAIBIDIL #3
  Bhí an fhómhar go luath tirim agus te. Bhris na Naitsithe tríd sa deisceart, agus rinne siad iarracht dul timpeall. I dtéarmaí teicniúla, tá a gcuid fórsaí armtha i bhfad níos láidre. Agus is buntáiste soiléir é seo do na Naitsithe. An chuid is fearr agus takni agus eitleáin agus rudaí. Agus tá dioscónna an-mharfach.
  Agus baineann na Gearmánaigh leas as seo. Tá ceannaire amháin fós acu - an Fuhrer do-bhainte amach! Agus tá buntáistí ag baint leis seo. Agus tá laochra baineann an-álainn agus diana ann freisin, rud a thugann buntáiste.
  Tá Gerda, Charlotte, Kristina agus Magda ag marcaíocht ar umar rang U-100. Tá an fheithicil seo níos dlúithe, do cheathrar den chriú. Agus tá a chuid arm buamadóir scaird agus gunna uilíoch 88-milliméadar 100 EL - scriostóir umar.
  Téann laochra agus feadóg mhór dóibh féin.
  Lasann Gerda gunna fada. Punches isteach sa taobh ó achar T-34-85 agus chirps:
  - Tabharfaimid ár gcroíthe ar son na máthairthíre,
  Agus beidh muid Fry Stalin agus é a ithe!
  Scaoil Charlotte a tosaitheoir roicéad. Chlúdaigh sí an buncair Sóivéadach agus squeaked:
  - Tá muid invincible!
  Thóg Christina é agus chrom sí, ag tarraingt an truicear lena sÚil lom:
  - Gheobhaidh muid sa dá cheann é!
  Dolbanula agus go hoiriúnach agus Magda. Scrios sé na gunnaí féinghluaiste Sóivéadach SU-152. Agus chonnaic sí:
  - Beidh am, beidh bua teacht!
  D"éirigh Gerda as agus í ag lasadh:
  - Ní féidir le duine ar bith stop a chur linn!
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Ach Pasaran!
  Chuaigh an beithíoch rua tríd an Chéad Chogadh Domhanda ar fad le Gerda, ag tosú ón bPolainn, agus ag críochnú le maslach na Bealtaine seo, lena n-áirítear an t-ionsaí ar Smolensk agus ainlithe timpealláin eile. Chonaic an diabhal ruadh a lán rudaí.
  Agus réidh le troid go dtí an deireadh!
  Shoots Christina freisin, agus nocht a fiacla. Tá a cuid gruaige órga dearg. Sa chogadh, ní théann cailíní in aois, agus fiú, b'fhéidir, éiríonn siad níos óige! Tá siad chomh fíochmhar agus grámhar. lom siad a gcuid fiacla.
  Agus ní poll amháin sna fiacla.
  Tá dath an órdhuille ar ghruaig Magda. Agus freisin grinning go gníomhach. Cailín fionnuar. Tá grásta chomh ionsaitheach sin aici agus fuinneamh míle capall.
  Gerda, cailín le gruaig bán, shoots, agus ráitis le gáire:
  - Tá go leor maith agus gránna ar domhan ... Ach diabhal é, cé chomh fada agus a tharraing an cogadh seo ar aghaidh!
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Agus go deimhin, tarraingíonn an dara cogadh domhanda ar aghaidh ró-fhada. Gach troideanna agus troideanna... Tá sé thar a bheith tuirsiúil!
  Bhog Christina a cos lom ar feadh an armúr agus yelped:
  - Ach nach bhfuil an Bhreatain defeated fós!
  Bhris Magda ar na Rúisigh agus rinne sí caoineadh:
  - Ní mór A a defeated! Seo é ár gcreideamh!
  Sciath Gerda, ag lámhach ar na Rúisigh, ag urchosc a fiacla eabhair:
  - Tá bua ag teastáil uainn!
  Fucked agus Charlotte, bellowed:
  - Ceann do gach duine, ní bheidh muid ag seasamh suas le haghaidh an praghas!
  Christina an dearg-ruadh agus beithíoch órga squealed:
  - Ní! Ná seasaimis!
  Bhuail Magda a liopaí scarlet, ag gáire:
  - Ní théann muid go dtí an siopa ar an bpraghas!
  Agus d'éirigh an chláirseach órga-gheal.
  Bhuail Gerda umair na Rúise freisin. Buail an carr agus dúirt:
  - Tá muid ar an duine is láidre ar domhan!
  Dúirt Charlotte leis, ag canadh:
  - Naimhde go léir soak sa leithreas!
  Thacaigh Christina le impulse an amhráin:
  - Ní chreideann an Fatherland i deora!
  Lean Magda uirthi ag canadh:
  - Agus beidh muid a thabhairt go léir na Communists san inchinn!
  Agus na cailíní winked ar a chéile. Go ginearálta tá umar maith acu. Ach ó achar tá sé deacair briseadh tríd an IS-4 sa mhullach. Ach armúr tosaigh 250 mm tiubh. Ach tar éis an tsaoil, tá teilgean deacair ag na Gearmánaigh, ach le croí úráiniam. Agus tá go leor blacks san arm. A throideann le fury frenzied. Agus ní féidir le gach duine dul san iomaíocht leo.
  Bíonn cleachtadh ag cailíní ar throid cosnochta. Fiú sa Pholainn, ní raibh siad ach i gceann bikini, agus cosnochta.
  Nuair a thagann an t-aon lom i dteagmháil leis an talamh, déanann sé athnuachan. B"fhéidir gurb é sin an fáth nach mbíonn aois ag cailíní! Cé go bhfuil am ag rith amach! Laochra, a ligean ar a rá ach an-laoch.
  Tá an oiread sin éacht déanta acu, ach troideann siad ar nós gnáthshaighdiúirí. Agus i gcónaí ach amháin i bikini, agus cosnochta. Sa gheimhreadh, tá sé taitneamhach fiú dóibh spank le cosa lom ar snowdrifts.
  Seinneann Gerda agus canann:
  Beidh muid ag dul trí tine agus uisce!
  Scaoil Charlotte leis na Rúisigh lena buamadóir agus dúirt:
  - Glóir do mhuintir na Prúise!
  Bhris Christina freisin, agus squeaked:
  Beidh muid ag rialú an phláinéid!
  Thainic Magda agus dheimhnigh:
  - Déanfaimid cinnte!
  Bhuail Gerda an teilgeán arís agus squeaked:
  "Ní chuirfidh fiú napalm stop linn!"
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  - Agus fiú an buama adamhach, nach bhfuil muid eagla!
  shush Christina agus d'fhreagair:
  - Theip ar na Meiriceánaigh buama adamhach a chruthú! Is bluff é!
  Exclaimed Magda ag barr a scamhóga:
  - Ní féidir leis an domhan éalú ón ordú Gearmánach nua!
  Chuaigh na Gearmánaigh i mí Mheán Fómhair chun cinn timpeall Kursk ón deisceart. Tá a gcolúin umar láidir agus tá go leor coisithe earcaithe san Afraic agus sna tíortha Arabacha. Glactar leis an uimhir Fritz.
  Ina theannta sin, bhí an Ghearmáin armtha le dioscónna dosháraithe ag arm beag.
  Eitlíonn beirt chailíní Albina agus Alvina leo féin ar shásra eitilte den sórt sin. Tá siad dosháraithe a bhuíochas leis an scaird láidir laminar. Ach ní féidir leo tine a chur ina n-aonar. Ach a bhuíochas leis an luas ollmhór is féidir leo scoitheadh agus reithe aerárthaí Sóivéadach.
  Dúirt Albina, ag lúbadh síos a diosca:
  - Teicneolaíocht iarainn, cinnte riachtanach agus an-úsáideach!
  Gig Alvina, nocht a fiacla agus hiss:
  - Ach tá gach rud arna chinneadh ag an spiorad!
  Dúirt Albina:
  - An chuid is mó nach bhfuil ceachtar go beacht an spiorad troda!
  Tá an dá chailín blonde agus i bicíní. An-álainn agus cosnochta. Nuair a bhíonn laoch gan bróga, bíonn an t-ádh léi. Anois tá na cailíní chomh ildaite agus taibhseach.
  Agus sula dtéann tú i ngleic, beidh na háilleacha cinnte ag obair leis an teanga le foirfeacht fireann. Tá sé chomh deas agus fuinniúil. Is breá le mná trodaí ól as soitheach draíochta. Is féasta fíor na feola é seo dóibh.
  Sin cé chomh maith is atá na cailíní.
  Lámhaigh Alvina dhá cheann de na liáin Yak-15 Sóivéadach is déanaí agus rinne sí tweetáil:
  - Glórmhar ár bhfiach!
  Dheimhnigh Albina an reithe agus d"eisigh sí:
  Agus ní bheidh sé an ceann deireanach!
  Chaill Alvina trí aerárthach ionsaithe eile de chuid na Sóivéide, agus bhrúigh sí:
  - Sin é mar a cheapann tú go bhfuil grá ag Dia don Ghearmáin?
  Chroith Albina a ceann gan amhras.
  - Is cosúil nach bhfuil an oiread sin!
  Rinne Alvina gáire agus d"fhiafraigh sí arís:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  Ramil Albina dhá charr Sóivéadach agus squeaked:
  Tá an cogadh imithe ar aghaidh ró-fhada!
  Dúirt Alvina go loighciúil:
  - Ach táimid ag teacht!
  Rinne Albina grinn agus scairt:
  - Mar sin beidh an bua teacht!
  Lámhaigh Alvina ceithre aerárthach Sóivéadach ag an am céanna, le ainliú dána agus squeaked:
  - Tiocfaidh cinnte!
  Bhí sé riachtanach meabhrúchán a dhéanamh ar Albina:
  - Tar éis Stalingrad, níor chuaigh an cogadh de réir na rialacha ...
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Tá sé cinnte i gcoinne na rialacha!
  Bhí Albina squeaked i gcruachás:
  - Thosaigh muid a chailleadh!
  Bhí Alvina squeaked le crá:
  - Cinnte bhfuil!
  Ramil Albina roinnt feithiclí Sóivéadacha eile agus squeaked:
  - Nach fadhb í sin dúinne?
  Lámhaigh Alvina cúpla scairdeanna trodaire Rúiseacha agus rinne sé doiléir:
  Cheapamar go raibh an scéal gan dóchas!
  Rinne Albina gáire feoiliteach agus hissed:
  - Cad a fheiceann muid anois?
  Chuir Alvina tweet le aplomb:
  - Rud doshaothraithe agus uathúil!
  Ghlan Albina a fiacla péarlach agus d"fhreagair:
  - Ós rud é go bhfuil an bua ag an Tríú Reich!
  Chaill Alvina cúpla aerárthach ionsaithe níos mó Sóivéadach agus thug sé amach:
  - Ní mór a bhuachan i ndáiríre!
  Rinne na cailíní grimaced. Ag am amháin d'oibrigh siad, agus go hoifigiúil i drúthlann saighdiúir. Go leor fir a rith trí iad féin, agus ní amháin ar an cine bán. Agus thaitin sé go mór leo. Bhuel, cé chomh taitneamhach is atá sé do na comhlachtaí. Ach ansin tháinig na whores faoi ionsaí Sóivéadach. Tógadh príosúnach iad. Bhuel, cheap na hotties go raibh siad ag dul a bheith raped. Agus seo an diabhal dhá!
  Rinne siad ar na fraocháin trinsí agus trinsí a thochailt. Agus níor thaitin sé go mór leis na sióga oíche roimhe seo. Mar sin bhí siad go léir in ann éalú. Mheall siad na feighlithe.
  Agus mhionnaigh siad díoltas ar na Rúiseach.
  Agus throid siad i gcoinne na Rúise. Seo iad an diabhal...
  Dhumpáil Albina roinnt carranna Rúiseacha eile agus labhair sí:
  - Is féidir leat maireachtáil fós le fir!
  D"aontaigh Alvina leis seo go héasca:
  - Níl sé indéanta fiú, ach tá sé riachtanach!
  Scaoil Albina a fiacla agus d"fhreagair:
  - Ach fós... Is milis é a mharú.
  Agus scaoil na cailíní síos cúig charr Sóivéadach eile le gluaiseacht diosca.
  Rinne Alvina gáire agus dúirt:
  - Agus nuair a bhíonn sé searbh?
  Bhuail Albina sé ghluaisteán eile agus d'fhreagair sí:
  - Pósfaidh mé tar éis an bua! Agus breith a thabhairt do dheichniúr leanaí!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Agus chan siad;
  Is ridirí chreidimh an fhaisisteachais sinn,
  Déanaimis trodaithe an chumannachais a ghlanadh isteach sa deannach!
  Agus conas a gáire siad, rocking a sléibhte bán-barr.
  Bhí na Naitsithe in ann Kursk a sheachbhóthar agus ghlac siad Belgorod. Bhí bagairt ar Leningrad freisin. Tá an cás ríthábhachtach go ginearálta. Cé nach tubaisteach. Ach ní raibh an iomarca cúlchistí fágtha ag an USSR. Agus ní fios cé mhéad níos faide a bheidh an Rúis in ann a choinneáil amach. Sea, agus tá na Gearmánaigh bled agus traochta.
  Ach tá ceathrar cailíní ag na Krauts agus con den sórt sin.
  Loisg Gerda a gunna agus bhuail an IS-4 ag bun an chabhail, agus chrom sí, ag caochadh a súile saphir:
  - Ní hea, tar éis an tsaoil, is breá le Dia an Ghearmáin! Beidh an bua againn cinnte!
  D"aontaigh Charlotte go héasca leis seo:
  - Ní féidir linn a chailleadh! Rachaimid amach go Kalinin go luath, agus beidh Moscó le caith súil!
  Scaoil Christina a clúidín péarlach agus d"éiligh sí:
  - A ligean ar a fháil ann, beidh am chun Vladivostok!
  Thug Magda faoi deara le brón:
  - Agus na Seapáine a bheith defeated cheana féin. Tá sé seo an-tromchúiseach, tá comhghuaillíocht tábhachtach caillte againn.
  Leag Gerda umar nua Sóivéadach amach agus squeaked:
  - Is féidir linn a dhéanamh gan iad!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Má aoibheann an leanbh, b'fhéidir go n-oibreoidh gach rud amach!
  Thug Christina amach i rím:
  - Pléascann dobhareach ó aoibh gháire!
  Thacaigh Magda léi:
  - Tá béal an-greedy ag an gcailín!
  Agus thóg na laochra é agus pléasctha amach ag gáire. Tá fuinneamh súilíneach acu, d"fhéadfadh duine a rá, agus go flúirseach!
  Bhris Gerda arís ar na feithiclí Sóivéadacha agus dúirt:
  - Beidh an chéad haois eile linne!
  Chlaon Charlotte isteach freisin agus dheimhnigh:
  - Beidh eitiltí isteach sa spás!
  Dheimhnigh Christina é seo go héasca:
  - A ligean ar eitilt isteach sa spás!
  Scaoil Magda as tosaitheoir buama agus thug amach:
  - Ina shuí i eitleán réalta!
  Bhain Gerda a teanga amach agus squeaked:
  - San aois nua, rialóidh Impireacht an Tríú Reich!
  Dhearbhaigh Charlotte le gáire ionsaitheach:
  - Agus an ceathrú freisin.
  Tar éis sin, d'iompaigh an áilleacht an umar Sóivéadach timpeall arís.
  Chuir Christina, an laoch diabhalta seo, súilíneach le fiacla piléir, squeaked:
  - Sea, bíodh ordú nua ann! Agus glóir don Impireacht Mhór!
  Dheimhnigh Magda le fury frenzied:
  - Glóir don Impireacht!
  Las Gerda arís agus dúirt:
  - Glóir dúinne freisin!
  Agus is cosúil go bhfuair an cailín é.
  Gvozdanula agus Charlotte. Agus an-oiriúnach. Thriall mé umar Sóivéadach díreach isteach sa taobh. Ansin chirped sí:
  - Táimid ag troid ar son ordú nua!
  Dhearbhaigh Magda, ag lámhach agus ag bualadh comhraic:
  - Agus gan amhras ar bith déanfaimid é a bhaint amach!
  Thainic Gerda arís, agus go han-oiriúnach agus thug amach:
  - Déanfaimid a bhaint amach le corrlach mór!
  Agus sparkled sí le sapphire, agus súile an-geal.
  Bhuail Charlotte freisin, bhuail sé an carr Rúiseach agus d'éiligh, seo diabhal sí le gruaig oráiste:
  - Ní bheidh i ngach rud ach aerobatics!
  Bhí fearg ar Magda freisin. Bhris sí an T-44 agus squeaked:
  - Agus an fhoireann sa todhchaí!
  Anseo, áfach, bhí fadhbanna ag na cailíní. Bhí an chuma ar an IS-9. Tá an carr an-mhór. Agus tá gunna 152-milliméadar aici le bairille fada. B'fhéidir Gearmánach a bhriseadh tríd.
  Chaol Gerda a súile agus chuir sé ceist ar Charlotte:
  - An féidir leat é a chlúdach le buamadóir?
  D'fhreagair an ceann dearg:
  - Ar ndóigh tá seans ann ... Ach ní leor cruinneas an bhuamálaí!
  Mhol Christina go paiseanta:
  - An bhfuil cead agam triail a bhaint as mo ghrafpháipéar 88?
  Dúirt Gerda go amhrasach:
  - Tá armúr tosaigh 400 mm ag an IS-9 seo ag fána mór. Ní féidir leat é a ghlacadh!
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  -I dtigh diabhail! Agus shíl mé nach raibh a leithéid de umar ag na Rúisigh! Níl ach ráflaí!
  Dúirt Magda:
  Shíl mé freisin gur fabht a bhí ann! Ach feicimid nach bhfuil sé seo amhlaidh! Agus tá bairille na Rúise chomh fada sin!
  Chan Gerda, ag cnagadh a sála lom ar an urlár armúrtha:
  Beidh muid ag troid gan eagla!
  Dhearbhaigh Charlotte dearcadh a páirtí:
  - Beidh muid a ghearradh ní céim siar!
  Mhol Christina:
  - Agus cad a tharlaíonn má tá tú cnag amach umar Sóivéadach le hit cruinn de bhlaosc sa bairille?
  Bhí amhras ar Gerda:
  - An féidir leat é sin a dhéanamh, i bhfad uait?
  Dheimhnigh Christina:
  - Má thugann tú lasair an lastóra go dtí mo bhoinn loma, táim ábalta bualadh go han-mhaith!
  In ionad a fhreagairt, chliceáil Gerda ar a níos éadroime. Chas Christina a cos lom agus a sála lom, beagán cruaite, ag lasadh i bhfianaise na lasracha.
  Thug Gerda tine go bonn an chailín. Bhí boladh dóite ann. Boladh an-taitneamhach, cosúil le shish kebab grilled.
  a dúirt Christina:
  - Agus go dtí an dara sÚil!
  Ansin las Magda an tine. Bhí an dá theanga lasrach ag lí anois ar boinn loma cailín an-álainn agus rua.
  Ansin yelped Charlotte agus nocht a cíoch. Gan searmanas ar bith, thóg sí é agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple scarlet. Scaoil an gunna go huathoibríoch.
  D"eitil an sliogán leis féin, agus thuirling sí ar dheis i mbairille meaisín mórthaibhseach Sóivéadach.
  Cosúil le eilifint ollmhór gearrtha as stoc fada. Tar éis dó buille géar a fháil, chuir umar na Sóivéide stop leis an ngluaiseacht. Bhí sé amhail is dá mbeadh claíomh bainte as a lámha.
  Go whores ádh!
  Chan Charlotte, ag gáire go sona:
  - Ní thabharfaidh ach eagla dúinn a chairde! Ní spreagann ach pian tú chun oibre!
  Chuir Gerda leis go díograiseach:
  - Ba mhaith liom níos mó agus níos mó a crush do aghaidh dúr!
  Ba chosúil go raibh laochra an Tríú Reich thar a bheith sásta!
  Agus níor chuaigh an umar IS-9, cosúil leis an IS-7, isteach sa tsraith, bhí sé an-chostasach agus deacair feithiclí a mhonarú.
  Ach ar an SU-100, troideann criú Elizaveta go cróga. Lámhaíonn an cailín lena bharraicíní loma agus deir:
  - Is olc é aghaidh an pholaiteora, faoi mhasla maith, tá a chuid cainte amuigh cliste go binn, ach leaven na buile!
  Thug Catherine faoi deara, agus í ag cur tine an-dírithe ar an namhaid, agus í ag baint úsáide as a barraicíní lom:
  - Is fear deonach é polaiteoir as a mheabhair a fhulaingíonn na vótóirí nach bhfuil a n-intinn caillte acu fós!
  Bhris Elena, freisin, le cabhair óna barraicíní loma, agus thug sí faoi deara le gáire vixen:
  - Ní víreas é an madness, ach níl aon rud níos tógálaí ná madness na bpolaiteoirí!
  Ghlac Euphrosinia é freisin agus bhuail sé é le cabhair ó chos lom, chiseled ag an namhaid agus squeaked:
  - Más mian leat a fháil díomá - vótáil ar son polaiteoir a thugann charm!
  Tá na cailíní ar an SU-100 ag troid go han-mhaith. Agus shoot siad le cruinneas iontach.
  Elizabeth, lámhaigh arís, brú ar a sÚil lom, faoi deara:
  - Tá piléar déanta as luaidhe trom agus bog, tá slabhra brionnaithe óir níos láidre ná tíotáiniam, mar sin ní spreagann sé an fonn é a chuimilt, agus tá piléar óir níos marfach ná luaidhe, mar go ndéanann sé dodhéanta bualadh a sheachaint!
  Bhuail Ekaterina freisin, ag baint úsáide as bharraicíní fada nimble a cosa lom, agus dúirt:
  - Má dhéantar piléar muscaeid a dhoirteadh ó luaidhe, cén sórt caca a mhúnlaítear ó pholaiteoir marfóir morálta?!
  Bhris Elena go cruinn freisin agus dúirt sí le gáire fiáin, ag briseadh an "Panther" -3:
  - Gheobhaidh an dúil is mó i measc na ndaoine Daidí na Nollag ar an ríchathaoir, ach níos minice faigheann Baba Yaga, an cannibal, nó an nathair Gorynych gan rí ina cheann é!
  Thóg Euphrosinia é freisin agus, ar a seal, scaoil sí urchar ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus thug amach:
  - Teastaíonn ó dhaoine Daidí na Nollag le mála gan íochtar ar an ríchathaoir, ach faigheann siad cat i mála nó mac tíre in éadaí caorach!
  Léirigh na cailíní troid an-mhaith ... ach leanann na Naitsithe ag briseadh tríd an Don. Agus seachaint na trúpaí Sóivéadach ó dheas. Voroshilovgrad tar éis titim cheana féin.
  Agus i Krasnodon arís na Naitsithe. Agus nuair a lámhachadh na gardaí óga ann.
  Agus arís feiceann daoine na Gearmánaigh, agus d'fhill an tromluí ... Glacadh roinnt daoine ina bpríosúnaigh i Krasnodon. Cuireadh chun báis na fir láithreach. Agus shocraigh siad beirt bhall Komsomol agus buachaill Andreika a chéasadh.
  Bíodh dea-chéasadh ann.
  Cuireadh buachaill timpeall ar dháréag ar dtús. Ar dtús le fuip, agus ansin le sreang. Ansin thóg siad é agus chuir siad ar an raca é. Chas siad ailt an phionta, agus thosaigh siad ar a shála lom a dhó le slat dearg-the. Ansin cuireadh iarann, blazing le teas, i bhfeidhm freisin ar an buachaill cófra lom. Chéasadh siad an ceannródaí go maith.
  Rinne bean an fhorghníomhaithe an buachaill dathúil a chéasadh le pléisiúr, agus í ag rá go ciallmhar:
  - Is maith leis an polaiteoir glacadh le pian na vótálaithe go morálta, ach beidh sé ina sadist fíor, tar éis cumhacht a fháil ní figuratively!
  Dhearbhaigh a páirtí Stella le gáire, ag briseadh rib an bhuachalla le tlúnna dearg-te:
  - Ní féidir comparáid a dhéanamh faoi bhrón idir an seiceadóir is cruálach, a bhriseann cnámha an íospartaigh le tlúnna, agus polaiteoir a chasann inchinn an vótálaí lena theanga!
  Agus pléasctha na cailíní amach ag gáire le cuma an-sásta ...
  Bhí bharraicíní an ghasúir briste le tlúnna dearga ón teas. Ansin brúitear na heasnacha. Agus rinne siad go han-éadrócaireach é. Laochra cad atá le rá ainmhithe.
  Dúirt Ilsa agus í ag baint a cuid fiacla go raibh sí níos gile ná an sneachta:
  - Is fearr agus is daonnachtúla a bheith i d"fheisire agus a chinn a ghearradh amach le tua ná mar a bhíonn ag polaiteoir a osclaíonn a bhéal agus a shileann seile nimhiúil ar a inchinn!
  Dhearbhaigh Stella é seo go muiníneach, ag stampáil a cosa lom ar an urlár fuar cloiche:
  - Déanann an seiceadóir a dhualgais agus oibríonn sé ar tháille mheasartha, ní oibríonn an polaiteoir ach lena theanga, geallúintí faoi chomaoin aige don vótálaí, agus trí chraiceann á stróiceadh as nach fiú pingin briste!
  Tá an buachaill trua á chéasadh ag na cailíní.
  Agus tá na píolótaí Sóivéadacha ag troid sa spéir, agus léiríonn siad a misneach agus a n-laochra gan lúbadh.
  Scaoil Anastasia witchakov eitleán Gearmánach agus d'eisigh sí:
  - Níl sé brabúsach do shaighdiúir cúlú i gcath - beidh siad ag lámhach air sa chúl, níl aon chúis leis an vótálaí chun vótáil sna toghcháin, beidh siad bhuail air sna duáin!
  Ghearr Akulina Orlova an carr Gearmánach amach freisin agus chrom sí ar a cairde, cé nach bhfeiceann siad í sa trodaire LA-7:
  - Sa pholaitíocht, a menagerie iomlán: wolves, muca, sionnaigh, seaicéid, asail, uaireanta fiú uaireanta leoin a thagann trasna, ach tá daoine fiú fear, agus fiú féasóg agus le mála de bronntanais!
  Rinne Mirabela Magnetic, an meaisín Naitsíoch a ghearradh amach, a cuid fiacla a bhualadh, le gáire:
  - An deachtóir meabhlaireachta is mó ar an ríchathaoir, déanann sé fiú beagán i bpionós, ach i ngníomhas maith cuireann sé bróga iomlána air!
  Cruann na cailíní na Naitsithe sa spéir. Ach faraor, tá na Naitsithe ag stoirmiú Voronezh cheana féin agus is cosúil nach féidir srian a chur orthu.
  Bíonn Natasha ag troid i Kursk agus ag rá go fonnmhar, ag troid mar chríochnóir:
  - Chun a chreidiúint gur focal Dé é an Bíobla, tá sé cosúil le bheith ag smaoineamh ar charn seangán comhionann le pirimid Cheops, cosúlacht fhoirm i bhfad i gcéin, agus ábhar go hiomlán neamhchinntitheach, samhlaíonn gach seangán é féin ina pharaoh, faoi chuing sclábhaithe amháin, agus ní ríchathaoir!
  Phléasc na cailíní amach ag gáire i ndiaidh na bhfocal seo. Agus thóg as a gcuid bras. Thosaigh sí a cithfholcadh a chéile breasts le siní scarlet le póga. Toisc go bhfuil sé chomh deas agus iontach. Is laochra fíor iad.
  Dúirt Natasha go cinntitheach:
  Is cinnte gur scéal fairy é an Bíobla!
  Dúirt Augustine go loighciúil:
  - Ní gá foilsiú a thabhairt do Dhia, trí scéal fairy Giúdach! Is é mo Dhia pearsanta an tslat Uilechumhachtach! Chun glóir an Teaghlaigh Uachtarach, beidh muid ag troid!
  Agus exclaimed gach ceathrar cailíní, throwing a cosa lom suas:
  - Glóir don Rúis iontach!
  Ó chuaigh imshuí Kursk ar aghaidh, d'fhulaing an ceathrar cailíní ó fhuacht agus ó ocras, cosúil le hiarsmaí an gharastúin Shóivéadaigh. Dá bhrí sin, níl aon rud iontas ar an bhfíric go bhfuair na cailíní ordú an imchiorcal a fhágáil.
  Ón bhfuil siad i rud ar bith ach shorts, coirtithe, cosnochta, dul chun cinn.
  Ritheann siad chucu féin, agus déanann siad seatanna aonair, mar ba cheart cartúis a shábháil.
  Agus thug na Naitsithe anuas orthu go litriúil seafta iomlán tine. Ach níl na cailíní gan chúis ach i mionbhrístíní tanaí. Mar sin ní thógann urchair iad. Agus Rush siad, a bheith go hiomlán dosháraithe. Agus cosnaíonn cosa lom freisin cailíní go foirfe i gcath.
  Bhris Natasha, leag sí síos an faisisteach agus roar sí:
  Tá Stalin linn!
  Loisg Zoya freisin, thug sí blúire den bhuidéal lena cos lom. Dhumpáil sí dhá Fritz agus yelped:
  - Stalin ina chónaí i mo chroí!
  Loing Augustina freisin, agus a sheachadadh le aplomb:
  - In ainm na Rúise!
  Agus thaispeáin sí a teanga. Agus dump sí an faisisteach.
  Nail Svetlana, bhuail na Naitsithe, agus chirped:
  - In ainm an chumannachais!
  Cheathrar cosnochta, i mionbhrístíní tanaí amháin de chailíní, theith siad trí sheasaimh na Naitsithe. Bhí beagnach aon éadaí ag na laochra. Níl ach mionbhrístíní de dathanna éagsúla: dubh, bán, dearg, gorm.
  Agus is draíocht é seo freisin, ag atreorú urchair agus blúirí. Bain triail as na cailíní seo le do lámha nochta! Níl iontu ach áilleachta den scoth!
  Agus cad breasts. Tá siní cosúil le sútha talún. Agus an-seductive. Go ginearálta, tá na cailíní álainn sin, agus beagnach naked.
  Chuir Natashka, ag lámhach, í féin i láthair ag ceant na sclábhaithe. Mar an veil tar éis veil a bhaint di. Nochtann siad comhlacht láidir, matáin, girlish. Agus seasann sí léi féin, ag díriú go bródúil ar a guaillí, ag ardú a ceann, ag taispeáint nach bhfuil náire ar bith uirthi. Is cailín den rang is airde í. Le breacadh an lae neart, agus ní ag dul in aois.
  Nuair a shiúlann bean cosnochta, éiríonn sí níos óige, agus fanann sí óg go deo. Is é an rud is mó ná íosmhéid éadaí, agus gnéas leanúnach le fear. Níos cruinne le fir éagsúla agus b'fhearr óga. Chun a bheith níos óige.
  Shamhlaigh Natasha í féin a bheith nocht ag margadh na sclábhaithe, agus bhí sceitimíní uirthi. Amhail is dá mba rud é go bhfuil ceannaitheoirí ag mothú é, agus ag dreapadh isteach sna háiteanna is íogaire lena lámha. Cé chomh iontach is atá sé a bheith ina sclábhaí. Ach tá an harem aon spraoi. Níl aon fir, ach eunuchs. Agus ba mhaith liom go leor agus le cinn éagsúla.
  Ah, a mhná bochta an harem. Cé chomh mí-ádh atá tú le fir. Cé mhéad is féidir leat a bheith ag fulaingt ó staonadh! Ach ní raibh Natashka ag iarraidh srian a chur ar instincts an tsiorc.
  Lámhaigh an cailín an faisisteach agus dúirt:
  - Tá mé Críochnaitheoir!
  Bhris Zoya freisin, ag caoineadh:
  - Agus is laochra den scoth mé!
  Thóg Augustine agus leag sé síos triúr faisisteach agus chirped:
  - Bhí Stalin linn!
  Svetlana scoite suas. Bhuaigh sí ceathrar faisisteach agus sciob sí:
  - Tá Stalin linn!
  Lámhaigh Natasha síos roinnt amhais den Tríú Reich, chaith sí cloch lena cos nocht agus rinne sí squeaked:
  - Beidh Stalin inár measc i gcónaí!
  Rinne Zoya gáire agus d"fhuascail sí a teanga, ag sciobadh:
  - Ar mhaithe le mór-roinn na Rúise!
  Chaith Augustine braon de ghloine fuinneoige lena méar nocht, ghearr scornach an fhaisisteach ar oscailt agus squeaked:
  - Chun ár slat Slavach nua!
  Agus gáire...
  Bhris Svetlana ar na Naitsithe, ghearr sé roinnt trodaithe agus d'eisigh:
  - Don Rúis naofa!
  Thainic Natasha na Naitsithe. Thug sí grenade lena sála lom, rud a sheol na Naitsithe chuici. Scaip buille beacht an Fritz agus an vyaknula:
  - Chun Svarog!
  Ansin bared sí a aghaidh, ina bhfuil an oiread sin grásta agus Fury an Panther.
  Thóg Zoya é agus rith sí tairne meirgeach lena bharraicíní loma. Thriall sí súile oifigeach Naitsíoch, agus chirped:
  - Chun an Dia Bán!
  Ghlac Augustine agus ghéill sí dá sála loma le pacáiste pléascach. Scaip sí an Fritz cosúil le blúirí gloine, agus squeaked:
  - Le haghaidh ordú nua na Rúise!
  Thóg Svetlana é agus chaith sé lena bharraicíní loma, marfach, pollta an Fritz agus choirt:
  - Chun teach na Rúise!
  Throid an ceathrar cailíní go dian, agus throid siad go han-ionsaitheach. D'éirigh na Gearmánaigh agus a gcuid amhais siar. Tacaíocht suas os comhair na cailíní. Cá bhfuil na Naitsithe i gcoinne an Airm Dearg.
  . CAIBIDIL #4
  Chaith Natashka bronntanas an bháis arís lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Tá an oiread sin caos ar domhan nach féidir le duine a chreidiúint i nDia cóir, ach tá an oiread sin polaiteoirí neamhscrupallacha ann nach bhfuil aon amhras faoi an Diabhal a bheith ann!
  Thug Zoya faoi deara go ionsaitheach, thug sí seal, ag baint na Naitsithe síos, agus lena bharraicíní loma sheol ceann dúnmharaithe - yelping:
  - Cén fáth a saolaítear bean - ar mhaithe le lúcháir agus todhchaí fear, cén fáth ar rugadh polaiteoirí ionas go mbeidh a fhios ag daoine brón agus go dtuigeann siad nach bhfuil todhchaí ar bith acu!
  Chaith Augustine, fiacla chomh géar le fiacla mac tíre, mála pléascach lena sÚil nocht agus dúirt:
  - Tugann bean breith ar an saol ina crá féin, tugann polaiteoirí breith chun báis trí vótálaithe a chéasadh!
  Phléasc Svetlana isteach sa namhaid freisin, agus scrios sé go leor naimhde, ag magadh:
  - Tá dhá cheann ag maide, agus polaiteoir a chuireann iallach air féin foirceann amháin a roghnú as an bata, damnation go deo, ná vótóirí míchúramach!
  Léim Natasha isteach i gcuibhreann, d"iompaigh sí anonn lena sála lom agus d"éiligh sí:
  - An polaiteoir ar an podium toirneach cosúil le toirneach, ach is féidir le vótálaithe nach bhfuil a cheann druma stailc ach lena n-stupidity féin!
  Choed Zoya, ag brú na Naitsithe:
  - Más mian leat a bheith tofa chun an ríchathaoir, a bheith i do rí nocht, a bhailiú vótálaithe gan rí i do cheann!
  Dúirt Augustine go críonna, ag dúnadh a súile saphir, agus ag seoladh bronntanas báis lena h-abair loma:
  - Nuair a bhíonn polaiteoir ina rí nocht agus gan rí ina cheann, téann na vótóirí le "slad", agus le muc ina n-uchd!
  Thug Svetlana seal freisin, ghearr sí síos ar mhais na Naitsithe, sheol sí scrios lena cosa lom agus rinne sí smideadh:
  - Is amhránaí le glór duine eile é polaiteoir ina stór, ach rinneadh a fhuaimrian le súil a bheith ag screadaíl faoi chruth trill oíche!
  Cuimhnigh ar an Fritz Stalingrad. Mar a bhuail na cailíní suas ansin iad. Throid siad cosnochta agus i bicíní freisin. Is iad seo na héadaí is éifeachtaí. Ní stopfaidh aon duine na cailíní nuair a bhíonn siad leath nocht. Agus caitheann siad bronntanais scriosta le cosa lom.
  Chaith Natashka píosa criadóireachta lena méara loma. Chroch sí cloigeann ginearál Gearmánach, agus chan sí:
  - In ainm Mháthair na Rúise!
  Thóg Zoya agus chaith sí brat lena méar loma, pollta tríd an fhaisisteach agus scairt:
  - Sea, do mo theach!
  Sheol Augustine, le tiomáint cosnochta. Ghearr sí amach seisear Naitsithe agus squeaked:
  - Maidir le Stalin!
  Ghlac Svetlana sliocht nua freisin, leag sí síos an Fritz agus squeaked:
  - Chun saol nua!
  Anois bhí criú Gerda ag dul ar aghaidh i dtreo Vyazma. Deich gciliméadar go dtí an chathair. Ach tá friotaíocht an Airm Dearg ag fás. Tá umair nua IS-6 Sóivéadach ag dul chun catha, le gunnaí móra 105-milliméadar níos cumhachtaí agus armúr níos tiús. Fíor, níl mórán meaisíní den sórt sin ann fós.
  Bhuail Charlotte, agus í ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena cos nocht, armúr an umair Shóivéadaigh díreach ag an acomhal. Bhuail carr an Airm Dearg go cruinn, in ainneoin a chosaint níos fearr i gcomparáid leis an IS-4.
  An diabhal dearg giggled agus dúirt:
  - Tá an t-arm is láidre againn!
  Dúirt Christina le smirk:
  - Agus beidh muid níos láidre ná go léir!
  Agus bhrúigh sí a cosa freisin ar chnaipí an luamháin stiúrtha lena méara loma. Buail an carr Sóivéadach. Is cailín an-chliste í. Chuimhnigh Christina ar conas a rinne sí cleasanna. Conas a rinne mé grá do Shah na hIaráine. Sea, tá sé sin fionnuar go leor!
  Agus murmur an laoch:
  - Don Ghearmáin iontach!
  Bhris Magda, an blonde seo le gruaig órga, ar na trúpaí Sóivéadacha agus labhair:
  - Chun an bua naofa!
  An cailín, lámhaigh, shíl le crá. Chaill na Gearmánaigh a seans le linn an Chéad Chogaidh Dhomhanda. Agus cén fáth ar chuir siad bac ar phlean an ionsaí ar Pháras agus trí chór a aistriú go dtí an Prúise Thoir? Bhíothas in ann an chríoch san oirthear a íobairt go sealadach, ach Páras a ghlacadh agus fadhb na Fraince a réiteach ar an mbealach is radacaí.
  Ach ní dhearnadh é sin. Agus go ginearálta níorbh fhiú cogadh a fhógairt ar an Rúis. Cinnte ní bheadh leomh ag Nicholas II dul chun cogaidh le namhaid chomh láidir leis an nGearmáin. Agus cén fáth go raibh sé riachtanach troid ar dhá thaobh? B'fhéidir, bhíothas in ann dul ar stailc ag an Rúis, gan aird a thabhairt ar an bhFrainc agus an Bheilg.
  Agus go ginearálta, dar le Magda, b'éigean ionsaí a dhéanamh ar an Rúis nuair a bhí an cogadh leis an tSeapáin bacach uirthi. Sa chás seo, d'fhéadfadh Nicholas II a bheith dar críoch suas gan tacaíocht na Breataine agus na Fraince. Chuirfeadh sé brú ar na hOstairigh, agus na dTurcach, agus na hIodálaigh, agus an Ghearmáin agus an tSeapáin.
  Ní dhéanfaidís ach an Rúis a threascairt. Agus ní dhéanfadh sí faic.
  Ina áit sin, fuair an Ghearmáin cogadh ar dhá thaobh, i gcoinne cumhachtaí níos láidre. Lena n-áirítear an tSeapáin, agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá, agus an Iodáil.
  Mar sin rinne Wilhelm mí-ríomh. D'éirigh Hitler níos fadradharcaí, ag déanamh na síochána leis an APSS agus ag ruaig ar an bhFrainc.
  Ach bhí na Gearmánaigh i rith an Chéad Chogadh Domhanda gafa idir charraig agus áit chrua. Go ginearálta is fear caillte na himeartha é an Tsar Nicholas II. Ach bhí a Impireacht mór, trí oiread an daonra de na Gearmánaigh. Agus d'éirigh sé thar a bheith deacair cur i gcoinne na Rúiseach.
  Tar éis níos mó fórsaí a bheith aici, b'ionann an Rúis agus an tsarist ar feadh beagnach leath d'fhórsaí talún an Entente. Agus bhí sí i ndán a bhuachan. Murach an coup míleata a tharla i St Petersburg, ní dócha go bhféadfadh an Ghearmáin a bheith slán. Ach tharla rud uafásach do na Rúisigh - thit an monarcacht. Tá an té anointed Dé imithe. Agus d'éirigh sé go dona!
  Agus do na Gearmánaigh, faoiseamh, áfach, fós chaill an Ghearmáin.
  Chuaigh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh agus bhí siad an-láidir. Agus is tábhachtaí umair. Bhris siad na Gearmánaigh go litriúil lena mais cruach.
  Bua náire. Agus, pé rud a déarfadh duine, b"fhéidir gurbh é an tabhairt suas an bealach is fearr amach. Chaill an Ghearmáin a comhghuaillithe go léir, bhí sé brúite ag umair. Ní raibh aon seans fíor a bhuaigh.
  Sea, agus d'fhéadfadh an Rúis Bolshevik an dara tosaigh a oscailt san oirthear.
  In aon chás, bhí an cinneadh chun capitulate deacair, ach iachall.
  Chuimhnigh Magda ar an gcaoi ar cuireadh isteach uirthi mar gheall ar phíosa aráin a ghoid sa seomra bia. D'admhaigh an cailín ansin agus fuair sé beagán níos lú fuipeanna. Agus bhí sí in ann an pionós a fhulaingt ina tost. Ní raibh sí ag caoineadh ná ag caoineadh. Cé, nuair a bhuaileann siad ar an gcúl lom, gortaítear é.
  Bhris Gerda, pollta an umar Sóivéadach agus d'fhás sé:
  - Rugadh invincible!
  D"aontaigh Charlotte leis seo:
  -Ní féidir le duine ar bith stop a chur linn!
  Chrom Christina agus scairt:
  - Ná ar domhan!
  D'éirigh Magda go bodhraigh:
  - Agus sa chéad domhan eile - freisin!
  D'fhág na ceithre laochra an imcirclement. Wandered sí beagán tríd an swamps, agus chan merrily;
  D'iompaigh an ghealach corcairdhearg,
  Nuair a bhuail na tonnta i gcoinne na gcarraigeacha.
  "Rachaimid, a áilleacht, marcaíocht,
  Tá mé ag fanacht leat le fada an lá."
  
  "Téim leat go toilteanach,
  Is breá liom tonnta farraige.
  Scaoil an seol
  Tógfaidh mé féin an roth."
  
  "Rialaíonn tú an fharraige oscailte,
  Áit nach féidir linn an stoirm a láimhseáil.
  In aimsir chomh craiceáilte
  Ní féidir muinín a bheith agat as na tonnta."
  
  "Dodhéanta? Cén fáth, a stór?
  Agus san am atá caite, cinniúint san am atá caite,
  An cuimhin leat, a fhealltóir fealltach,
  Conas a bhí muinín agam asat?"
  
  D'iompaigh an ghealach corcairdhearg,
  Nuair a bhuail na tonnta i gcoinne na gcarraigeacha.
  "Rachaimid, a áilleacht, marcaíocht,
  Tá mé ag fanacht leat le fada an lá."
  Bhí na cailíní ag canadh agus ag bualadh bos orthu féin. Dúirt Augustine agus í ag gáire ar choirnéal a béil:
  - Sea, thugamar go leor do na Naitsithe. Bhí an troid glórmhar agus do go leor an ceann deireanach!
  Rinne Natasha gáire.
  - Tá tú díreach cosúil le Maugi!
  Rinne Augustine gáire agus d'aontaigh:
  Bhí Mowgli ar fheabhas!
  Dúirt Zoya le gréin fiacla:
  - Ní mór dúinn teacht ar bhealach chun fórsaí uachtaracha an Wehrmacht a shárú!
  Mhol Svetlana:
  - Cineál éigin de ghás sárchumhachtach!
  Sheinn Agaistín, ag bualadh a cosa lom sna locháin:
  Gáis, gáis, gáis, gáis! Críochnóimid na naimhde go léir ag an am céanna!
  Mhol Natasha:
  Canaimis rud éigin eile!
  Agus na cailíní ag canadh i unison;
  D'iompaigh an ghealach corcairdhearg,
  Nuair a bhuail na tonnta i gcoinne na gcarraigeacha.
  "Rachaimid, a áilleacht, marcaíocht,
  Tá mé ag fanacht leat le fada an lá."
  
  "Téim leat go toilteanach,
  Is breá liom tonnta farraige.
  Scaoil an seol
  Tógfaidh mé féin an roth."
  
  "Rialaíonn tú an fharraige oscailte,
  Áit nach féidir linn an stoirm a láimhseáil.
  In aimsir chomh craiceáilte
  Ní féidir muinín a bheith agat as na tonnta."
  
  "Dodhéanta? Cén fáth, a stór?
  Agus san am atá caite, cinniúint san am atá caite,
  An cuimhin leat, a fhealltóir fealltach,
  Conas a bhí muinín agam asat?"
  
  D'iompaigh an ghealach corcairdhearg,
  Nuair a bhuail na tonnta i gcoinne na gcarraigeacha.
  "Rachaimid, a áilleacht, marcaíocht,
  Tá mé ag fanacht leat le fada an lá."
  Chríochnaigh na cailíní an t-amhrán agus d'iompaigh siad ina suirí. Tar éis an tsaoil, tá mais acu i gcinn geal. Trí fionna agus ceann ruadh. Cailíní fionnuar.
  Chuimhnigh Augustine, agus í ag rith, mar a d'imir sí billiards. Cinnte ní airgead. Agus ós rud é nach raibh rud ar bith aici ag an am sin, ansin chuir an cailín ar blowjob, in aghaidh cúig rúbal. Agus bhuaigh an chéad cluiche. Thairis sin, d'imir mé cosnochta, rud a chabhraigh go leor. Ansin d"imir sí cluiche eile leis an ngadaí cáiliúil.
  Agus bhuaigh arís. Ansin cluiche eile le dúbailt ar na geallta. Bhí an cailín an-chliste. Agus bhí an t-údarás coiriúil ar meisce freisin. Faoi dheireadh, tharraing sé gunna amach agus thosaigh sé ag lámhach. Ag tógáil an airgid a bhuaigh Augustine, imithe, flashing a sála lom. Sea, tá na fir seo chomh neirbhíseach. B'fhéidir i ndáiríre gan imirt leo, ach airgead a dhéanamh trí ghrá a dhéanamh?
  D'fhéadfadh Augustine a bheith ina chónaí go maith i Moscó, ach bhí an cailín, tar éis an choilíneacht, fonn air dul chun tosaigh. Theastaigh uaithi troid. Ina theannta sin, bhí sí á mealladh chun exploits. Is é a bheith ina banlaoch chomh cool!
  Ní mór duit freisin a bheith in ann cártaí a imirt ar airgead. Bhí Augustine meallta ar bhealach éigin ag crooks, agus bhí orthu lick. Bhuel, is féidir leat a shamhlú gur mil é seo agus gur mhaith leat féin nach mbeadh sé chomh disgusting. Ach a bheith ag obair ar an limber, mar sin de ghnáth is pléisiúr é do she-diabhal temperamental dearg-haired. Shroich sí orgasm le haon fhear. Mar sin i Moscó rinne sí airgead go héasca agus go taitneamhach di féin.
  Is mór an trua, ach rinne an cogadh a choigeartuithe féin. Bhain Augustine úsáid as a cuid draíocht fiú sa taiscéalaíocht. Agus do mhealladar na fir go léir i ndiaidh a chéile. Agus ba bhreá léi iad a spochadh. Go háirithe na cinn níos óige. Thaitin an diabhal é. Mar sin féin, in ainneoin an iliomad dámhachtainí, chuaigh na cailíní go dtí an captaen fós, agus ní raibh ach Natasha tháinig chun bheith ina mór.
  Na Naitsithe, tar éis titim Smolensk, forleagtha Vyazma. Lean an chathair ar aghaidh go stubbornly. Sa tuaisceart, d'éirigh leis na Naitsithe Novgorod a ghlacadh, agus chuaigh siad i dteagmháil le Leningrad. Cuireadh an scéal in olcas nuair a tháinig an tSualainn isteach sa chogadh. Theastaigh ón tír seo éadálacha críocha ón Rúis freisin. Agus chuimhnigh siad ar na cogaí roimhe seo, go háirithe Séarlas an Déag. Chomh maith leis sin imeachtaí suntasacha na ré ársa. Agus bhí rannáin na Sualainne le feiceáil ag an tosaigh, agus bhog siad go Petrazavodsk agus Leningrad ó thuaidh. Prut trúpaí na Fionlainne-na Sualainne agus na Gearmáine le heachtrannaigh. Agus ná stop is cosúil leo.
  Cailíní Sualainnis álainn ag eitilt ar eitleáin. Bíonn Gringeta agus Gertrude, dhá G, ag troid ina mbeirteanna. Is cailíní an-cróga iad. Agus álainn. Eitilt siad leo féin ar an ME-462, scaird-trodaithe ceannaithe ó na Gearmánaigh. Mar is gnách le cailíní i gceann bikini agus cosnochta.
  Is airm an-chumhachtacha é meaisín na Gearmáine. Tá seacht ngunnaí aeir aici. Ceann amháin 37mm agus sé 30mm. Rátálann trodaithe Sóivéadach MIG-15 i gcoinne. Airm beagán níos laige: gunna aeir 37 mm agus dhá aerghunna 23 mm. Is é sin, tá na fórsaí an-mhíchothrom.
  Lasann Gringeta gunnaí móra aeir. Buaileann sé scaird trodaire Sóivéadach agus squeaks:
  - Is é seo ár aerobatics!
  Buaileann Gertrude a carr den chéad rith freisin agus squeaks:
  - Do Charles an dóú cuid déag!
  Go deimhin, tá an diabhal blonde thar a bheith annoying gur chaill an tSualainn an cogadh leis an Rúis. Faoi Ivan the Terrible, bhí na Sualainnigh in ann Narva, agus roinnt bailte Rúiseacha ar an gcósta a ghlacadh. Ach ansin rinne an Rúis, faoi Fedot an chéad, a cuid tailte a cailleadh i gcogadh Livonia a athghabháil. Fíor, d'éascaigh an bhfíric gur throid an Pholainn ar thaobh na Rúise é seo.
  Ach ansin bhí na Sualainnigh le linn réimeas Shuisky in ann cathracha na Rúise a conquer. Ansin a ghlacadh Novgorod. Faoi léigear Pskov. Ach gan rath.
  Ansin bhí an cogadh idir an Rúis agus an Pholainn. Ar an glic, ghabh na Sualainnigh an chuid is mó de na stáit Bhaltacha agus Ríge. Roimhe sin, bhí tailte san Eoraip conquered.
  An tSualainn tar éis éirí cumhacht domhanda. Tá a uasmhéid bainte amach aige.
  Ach sa Rúis, tháinig Peadar Mór i gcumhacht agus thosaigh sé ag tógáil impireacht mhór. Bhí an Pholainn, an tSacsain, an Danmhairg agus, ar ndóigh, an Rúis i gcoinne na Sualainne. Tá fórsaí neamhionann.
  Ach bhí Séarlas an Déag, ag sé bliana déag d"aois, in ann an Danmhairg a ruaigeadh agus iad ag bogadh, agus ansin in aice le Narva d"ionsaigh sé sárfhórsaí na Rúise agus bhuaigh sé bua iontach.
  Ach ní raibh Peadar Mór briste ag teip. Bhailigh sé fórsaí nua agus chuaigh sé ar an ionsaitheacha, ag baint leasa as go raibh Séarlas an dóú cuid déag ag cogadh leis an bPolainn.
  Ach bhuaigh na Sualainnigh an Pholainn. Agus níor chabhraigh cur chuige trúpaí na Rúise. Bhí Peadar Mór réidh fiú don tsíocháin, ag filleadh ar na bailte agus Narva conquered ag na Rúiseach go dtí na Sualainnigh.
  Ach bhí Séarlas an dóú cuid déag diongbháilte. Mar sin féin, d"éirigh le Peadar Mór taoide an chogaidh a iompú. D"imir sé a ról nár thacaigh muintir na Polainne agus na hÚcráine le Séarlas an Déag. In aice le Poltava, d'fhulaing na Sualainnigh an bua deiridh. Conas a tharla sé? Bhí na Rúisigh in ann na Sualainnigh a chaitheamh síos trí iad féin a neartú taobh thiar de na amhrasta. Agus ansin socraíodh gach rud ag counterattack marfach.
  Bhí ról diúltach ag créacht Charles XII roimh an gcath freisin.
  Tar éis Narva, ghabh an Rúis an tionscnamh go hiomlán. Agus bhí sí in ann an ruaig a chur ar na Sualainnigh fiú ar muir. Cé acu an-, an-annoying.
  Fuair Séarlas an dóú cuid déag bás le linn léigear dhúnfort na hIorua. Agus tháinig deireadh leis an gcogadh go luath nuair a bhain na Sualainnigh amach. Fíor, d'aontaigh Peadar Mór, faoi bhrú ó thíortha Eorpacha, a chuid éadálacha críocha a chur ar bhonn foirmiúil mar cheannachán. Tá go leor críoch caillte ag an tSualainn, lena n-áirítear san Eoraip. Agus cheana féin faoi Alexander an chéad, bhí an Fhionlainn conquered freisin ag na Rúiseach.
  Ar ndóigh, tá an tSualainn offended agus ag iarraidh díoltas. Mhéadaigh an scéal, go háirithe tar éis bua na Naitsithe sna toghcháin pharlaiminteacha. Agus tá an cogadh anois do na Sualainnigh le comhthreomhar stairiúil.
  Ionsaíonn Gertrude an meaisín Sóivéadach agus canann:
  - Bhí cónaí ar Anton an ceathrú...
  Laghdaíonn Gringeta an trodaire Yak-15 agus roars:
  Rí glórmhar a bhí ann...
  Leag Gertrude Rúisis síos agus chan sé:
  - D'airigh sé fíon go hifreann ....
  Déanann Gringeta iarracht dul isteach sa charr Sóivéadach agus caoineadh:
  - Cad a chraic a tharla uaireanta!
  Sheinn Gertrude:
  - Tili bom! Tili bom!
  Agus an cailín bhfostú amach a teanga bándearg.
  Bhí áthas ar na cailíní ... Throid siad go hiontach. Throid siad mar iolair. Agus níor chúlaigh siad riamh.
  Rith Gringeta cosnochta tríd an sneachta. Agus bhí sí ina cailín groovy den sórt sin. Agus chuimhnigh sí ar a exploits. Mar a bhí siad cosnochta agus i bicíní ag fiach le béar bán. A bhí an-siamsúil.
  Bhí cailíní leath-nocht ag lámhach beithíoch fiáin le bogha. Bhuail siad agus rinne siad an beithíoch roar.
  Ansin rith siad ar shiúl, flashing sála girlish dearg as an fuar. Bhí na cailíní go hálainn. Beagnach naked, ach an-cróga. Agus rinne siad iad féin a sheilg, agus iad gan eagla.
  Ansin, nuair a fuair an béar créachtaithe bás, rósta na cailíní a chuid feola agus rinne siad féasta. Bhí sé chomh iontach. Shnámh na cailíní sa pholl agus chuir siad sneachta ar a chéile. Ansin rith siad fliuch tríd an snowdrifts. Tá sé ar fad chomh iontach agus cool.
  Bhí Gertrude agus Gringeta ar thóir píolótaí Sóivéadacha anois. Chuimhnigh siad an príomh-riail: is gá troid beagnach naked agus cosnochta, agus ansin ní bheidh an cailín a lámhaigh síos. Tugann neart den sórt sin do laochra nuair a bhíonn siad beagnach gan éadaí. Sin é an fáth nach bhfuil aon duine conquered an domhan ar fad sa Mheán-Aois?
  Toisc nár mheas siad neart na gcos lom, baineann. Agus tá cailíní cosnochta an-fhionnuar agus láidir! Nuair nach mbíonn bróga ar bith ag cailín, faigheann a bonn lom fuinneamh an domhain.
  Is é seo an neart ollmhór na laochra.
  Lámhaigh Gertrude eitleán Sóivéadach agus rinne sé tweet:
  - Tá cailíní cosnochta níos fuaire!
  Bhuail Gringeta freisin i Rúisis, agus squeaked:
  Níl bróga ag teastáil ó chailíní!
  Agus faire ar an dó, Trodaire na Rúise, ag titim síos.
  Shíl mé cé chomh iontach is atá sé rith cosnochta, agus trí snowdrifts, agus tríd an bhfásach. Éiríonn bonn chosa an chailín an-leaisteach agus durable, agus ní crack ag an am céanna. Mar sin ná bí buartha faoi fhadhbanna. Sa Rúis, tá geimhreadh crua go ginearálta, agus beidh sé deas a reáchtáil sa sneachta. Is í cailín an phasáiste is airde í.
  Agus cé chomh galánta agus atá uathúil álainn cosnochta, cos cailíneach ar shneachta? Agus na méara, agus an chos, agus seo go léir le chéile? Cé chomh iontach is atá sé nuair a chéimíonn cosa chiseled ar dhromchla bán, agus iad féin coirtithe. Agus tá gruaig blonde ag na cailíní, is blondes fionnuar den sórt sin iad.
  Agus is breá leo é nuair a phógann fir iad ar a sála lom.
  Scaoil Gringeta carr Sóivéadach eile síos agus tweeted:
  - Glóir don Motherland, Glóir!
  Lámhaigh Gertrude trodaire Rúiseach agus d'eisigh sé:
  - Tá Charlemagne linn!
  Níl na cailíní ach iontach, agus tá an oiread sin áilleacht uathúil acu. Is féidir leat dul ar mire leis na cailíní seo. Agus a gcorp, chomh matáin agus taitneamhach.
  Ba bhreá le Gringeta a bheith stróicthe ag fir. Bhí sé chomh taitneamhach di. Agus tá a craiceann mín, leaisteach, amhail is dá snasta. Seo é an cailín.
  Agus is breá liom an massage.
  Anois scaoil sí síos eitleán Rúiseach agus roar sí:
  - Tá mé cosúil le béar!
  Agus thaispeáin sí a teanga!
  Loisc Gertrude arís agus chirped:
  Is tigresses muid!
  Agus rinne na cailíní i unison lúb marbh. Go ginearálta is laochra fionnuara den sórt sin iad. Tá siad lán le paisean agus bua na huachta. Agus tá an craiceann sin coirtithe, cosúil le cré-umha.
  D"éirigh leis na laochra troid san Afraic agus sna coisithe. Cé acu atá an-mhaith le haghaidh blondes. Agus d'éirigh siad chomh álainn agus chomh swarthy.
  Sheinn Gertrude:
  - blonde nádúrtha! Ar ais matáin!
  Dheimhnigh Gringeta:
  - Buaimse na pobalbhreitheanna ar fad!
  Tá laochra Sóivéadacha ag troid ar son Vyazma, a bhí timpeallaithe ag na Naitsithe ó bheagnach gach taobh. Agus troid heroically.
  Natashka, áfach, ag caitheamh grenade lena cos lom, squeaked:
  - Níl an bua le seachaint!
  Thug Zoya seal freisin. Sheol sí grenade lena cos lom. Lámhaigh síos na Naitsithe agus squeaked:
  - Ní féidir dhá bhás a bheith ann!
  Thug an cas agus Augustine. Chaith an diabhal ruadh an grenade lena chois nocht agus chrom sé:
  - Beidh an chéad haois eile linne!
  Svetlana fired freisin pléasctha. Leag sí síos braon de Fritz, agus gurgled:
  - Saolaítear muid le haois nua!
  Agus thaispeáin sí a teanga!
  Tá na cailíní an-mhórálach. Tá siad an-álainn, agus coirtithe, trí blondes agus ceann dearg, le matáin tirim agus rilífe.
  Maith sibh a chailíní...
  Shíl Natasha agus í ag lámhaigh, ós rud é nach bhfuil an Bíobla an focal Dé, ansin is gá na Rúiseach eile, reiligiún níos foirfe. Chun fás i spiorad agus fírinne!
  Agus cad a d'fhéadfadh a bheith níos fearr ná creideamh sa Teaghlach Uachtarach!
  Agus chrom an laoch:
  - Creid é nó ná creid, beidh doras an tslánaithe ar oscailt!
  Lámhaigh na cailíní, ar ndóigh, ar na Naitsithe ó gach gunnaí agus marfach marfach. Agus má bhuaileann siad é, ansin ní bheidh sé cosúil le duine ar bith.
  Laochra ar féidir leo léim, agus a chanadh agus a léim ....
  Agus ansin siúl ar a gceann ...
  Thug Natasha seal agus thug sí faoi deara le gáire agus le hintleacht:
  - Tá croí amháin agus dhá lámh ag fear, ach imíonn polaiteoir lena lapaí ar feadh ceithre agus é gan chroí!
  Rinne Zoya, lámhach ar na naimhde agus iad a leagadh le fórsa fiáin, agus thug sí faoi deara le gáire ionsaitheach:
  - Níl ach tír dhúchais amháin, croí amháin, agus bua amháin, ach tá trí chéad polaiteoir-aithreacha ann nach féidir ach an vótálaí a dhílleacht!
  Thug Augustine faoi deara le paisean mór, ag goug an namhaid i fearg fiáin, agus ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Is cuma cé mhéad nialais a chuireann tú leis, ní bhfaighidh tú fíorfhigiúr, ach amháin go dtoghfar polaiteoir ag daoine le nialas faisnéise!
  Dúirt Svetlana le gáire, scrios sí na Naitsithe, agus chaith sí pacáiste pléascadh lena sÚil lom:
  - Sa uimhríochtúil, ní chuirfear torthaí leis trí nialais a chur leis; sa pholaitíocht, má chuirtear intleacht nialasach i measc na vótálaithe leis an rátáil!
  Cuireann cailíní móiminteam an-millteach i ndáiríre.
  Agus ní féidir leis an Fritz dul trí áilleacht den sórt sin ... troideann Alenka lena cathlán freisin.
  Caitheann an cailín grenade le cos lom chiseled agus deir:
  - Ní féidir le genius amháin a chruthú nach bhfuil Dia ann, ach nach bhfuil aon choinsiasa ag polaiteoir, is léir fiú don leanbh!
  Bhris Anyuta pléasctha as gunna meaisín, agus chaith sé bronntanas báis freisin le fórsa marfach, ag cooing:
  - Polaiteoir a rugadh i mbliain na muc, beag beann ar an dáta breithe, is cannibal é polaiteoir a rugadh i mbliain an tíogair, agus níl baint ar bith ag an mbliain leis!
  Dúirt Alla go láidir, agus í ag caitheamh grenade le cabhair óna bharraicíní loma:
  - Sa pholaitíocht, iompaíonn palaces isteach i muca, agus íslíonn na leoin go leibhéal na gcaorach, agus ní bhíonn ach sionnach ina fhear!
  Lean Maria uirthi ag mionghearradh a chéile comhraic le neart troda ollmhór, d"éirigh sí as a cuid fiacla:
  - Déanfaidh polaiteoir aon phálás muice a iompú agus aon fhírinne a iompú, agus in éadaí caorach ar bith fanfaidh sé ina mhac tíre cannibal!
  Thug Olympias faoi deara go loighciúil, ag déanamh tine dea-dírithe ar an namhaid, ag baint na gcéimeanna:
  - Níl aon ghaolta sa pholaitíocht, cé gur deartháireacha coiníní do pholaiteoir iad na vótóirí, agus is é an Diabhal é féin a athair féin!
  Bhris Alyonka pléasctha ar na Naitsithe, ghearr siad síos iad, agus chaith sí grenade fórsa marfach lena bharraicíní, ag caoineadh:
  - Is maith le polaiteoir go minic gealltanais a dhéanamh le féasóg, ach do vótálaithe is gabhar é cheana féin!
  Thug Anyuta, ag lámhach comhraic le cruinneas iontach, agus ag caitheamh grenades lena méar nochta, faoi deara:
  - Is magadh siúil le féasóg agus gabhar fíor é polaiteoir, ach ag an am céanna is muc níos mó fós é, a dhéanann sceallóg as na vótóirí, ag cuimilt píosaí sailleacha!
  D'fhreagair Alla go borb, le gáire fiáin, agus winking le aplomb hellish agus roaring:
  - Is gnó an-salach í an pholaitíocht, nigh polaiteoirí a lámha greamaitheacha, ach amháin le sruthanna tiubh fola na vótálaithe!
  Thug Maria seal freisin agus ghearr sí síos aifreann Fritz agus a gcuid saighdiúirí fostaithe agus rinne siad gáire:
  - Cé nach boladh an t-airgead, tá boladh an bhribéir náireach, agus bíonn sé tinn go háirithe nuair a chuireann sé muc mhór air mar mhalairt ar a lán airgid!
  Dúirt Olimpiada go géarchúiseach agus í ag buaileadh a súile sapphire agus emerald:
  - Is gabhar é an polaiteoir, toisc go bhfuil a chuid gealltanais le féasóg, agus dá bhrí sin is breá leis greenery airgid, agus toisc go n-adharcann sé na vótálaithe i gcónaí!
  Le cumhacht buailte den sórt sin de na cailíní, tá sé deacair do na Naitsithe a defeat fiú leis na umair is déanaí. Ach fós tóg siad ar aghaidh agus bata.
  Nuair a bhíonn siad ag lámhach, úsáideann siad na lainseálaithe gáis is déanaí, agus rud éigin eile níos cumhachtaí agus a chomhrac.
  Agus ansin tosaíonn siad go ginearálta chun suí ar chapall bán. Seo é an Shturmlev i cath. Agus is arm an-tromchúiseach é seo. Agus tá "Sturmmaus" níos contúirtí agus níos tromchúisí. A leithéid de gunna fiáin agus ifreanda. Agus má bhuaileann sí, ní bheidh aon trócaire uaithi. Is fórsa millteach ollmhór é seo.
  Níl na cailíní a ritheann an Sturmmaus beagnach naked i rud ar bith ach mionbhrístíní. Agus ag an am céanna an-nimble agus nimble. Na cinn is féidir a dhéanamh beagnach rud ar bith.
  Agus chomh luath agus a bhuaileann siad na trúpaí Sóivéadacha, ní bheidh an t-Arm Dearg cosúil go leor.
  
  Troideanna EMMANUEL I STALINGRAD
  Mar sin chuaigh Emmanuelle síos i mbun gnó arís agus ligh sé slata brúidiúla na elves. Agus le linn di é seo a dhéanamh, d'fhorbair scéal difriúil.
  I 1944, maraíodh Hitler ar 20 Aibreán. Rinneadh Seansailéir ar an Tríú Reich de Speer, Fuhrer agus an tArdcheannasaí Rommel.
  Agus dhearbhaigh na comhghuaillithe sos cogaidh agus thosaigh siad ag caibidlíocht leis an rialtas nua. Ba é an réamhchoinníoll ná deireadh a chur le cinedhíothú na nGiúdach, agus deireadh a chur le dlíthe ciníochais an Tríú Reich.
  D"aontaigh Rommel é seo a dhéanamh go foirmiúil, ach níor scaoil sé na Giúdaigh amach, ach d"aistrigh sé ó na campaí iad go dtí na mianaigh agus monarchana míleata. Cuireadh deireadh le buamáil an Tríú Reich agus d'ardaigh scaoileadh na n-arm go mór. An Panther-2 súil leis le fada le hairm níos cumhachtaí agus cosaint níos fearr le feiceáil freisin i dtáirgeadh mais. Rinne an t-inneall 900-horsepower cúiteamh ar mheáchan méadaithe an umar, agus bhuail an gunna 88-milliméadar feithiclí Sóivéadach ó achar.
  In ionad roicéad FAA, d'ordaigh Rommel an XE-162, trodaire scaird saor agus éifeachtach. Thug sé seo deis do na Naitsithe barraíocht aeir a bhaint amach.
  Bhí TA-152 ina aerárthach uilíoch an-mhaith freisin, a úsáideadh mar throdaire, aerárthach ionsaithe, agus buamadóir tosaigh. Agus is carr maith é an ME-262, cé go bhfuil sé deacair a mhonarú agus go bhfuil éigeandáil ann. Mar sin ghlac na Gearmánaigh go dáiríre le nuachóiriú an airm.
  Ina theannta sin, mheas Rommel i gceart go ndéanfadh an tArm Dearg an príomhbhuille ar an mBealarúis. Léirigh sonraí faisnéise go raibh treisithe á n-aistriú ró-shoiléir ar an taobh theas agus go rúnda sa lár.
  Bhí rogha deacair ag Rommel: bhí sé beagnach dodhéanta an Bhealarúis a choinneáil, áit a raibh go leor swamps agus partisans, fiú le líon mór trúpaí.
  Ansin chinn Rommel ionsaí a dhéanamh ar an Úcráin féin. Cinneadh láidir a bhí ann agus an rud is tábhachtaí gan choinne don cheannas Sóivéadach. Tá go leor umair ag na Naitsithe, agus tá an "Tíogair" sa cinn sách láidir, cosúil leis an "Tíogair" -2 agus "Panther" -2, atá, áfach, díreach tar éis tosú ag teacht ar an tosaigh.
  Tar éis do Rommel an aghaidh thiar a nochtadh, agus chruinnigh sé a fhórsaí go léir sa deisceart. Agus chuaigh sé ar an maslach.
  Chuaigh na Gearmánaigh ar an ionsaí ar oíche an 15 Meitheamh, agus bhí siad in ann an tArm Dearg a ghlacadh trí iontas! Agus d"éirigh leo briseadh tríd an gcosaint. Agus chuaigh siad chun cinn go muiníneach, agus ghlac siad cathair i ndiaidh cathrach.
  Seachadadh na builleanna ó iarthar na hÚcráine agus na Moldóive. Treoracha inréimneach. Agus go dtí seo chuaigh gach rud de réir dheachtú Rommel.
  Bhí buntáiste ag na Gearmánaigh cheana féin in umair ar an bhfronta thoir. Tá na IS-2 agus T-34-85 nua díreach tar éis tosú ag teacht, agus tá laghdú tagtha ar tháirgeadh feithiclí níos sine. Cé gur shroich scaoileadh "Panthers" agus "Tigers" leibhéil arda. Thairis sin, bhí an bosca-mhaith "Tíogair" simplí go leor le chéile agus umar an-éifeachtach.
  D'éirigh leis na Gearmánaigh coire ollmhór a fhoirmiú, rud a scar de bharr roinnt buille beag. Agus sa deisceart bhí tubaiste. Chealaigh Stalin an stailc san ionad, agus d'ordaigh sé é a athchóiriú, ag aistriú fórsaí ó dheas.
  Tá an cinneadh seo mall beagán. Agus níorbh fhéidir an tubaiste a sheachaint. Ní raibh ach cuid de na trúpaí Sóivéadacha in ann éalú ó na coirí. Bhí an damáiste an-suntasach.
  Stalin freaked amach agus bhí buile. D'éiligh sé dul chun cinn ... Ach ghníomhaigh Rommel go han-sciliúil. Ar cheann de bhearta láidre an Fuhrer nua bhí díscaoileadh na rannáin SS, agus méadú ar oifigigh ghnáth-aonaid an Wehrmacht ar a gcostas. Agus cheadaigh sé seo cáilíocht an airm a ardú go suntasach.
  Ba bheart tábhachtach eile é earcú ban le haghaidh seirbhíse míleata. Agus go háirithe san eitlíocht agus umar, chomh maith le haonaid sniper. Bhí tionchar dearfach ag an gcinneadh seo ar chúrsa na troda freisin. Agus thosaigh an chéad rath.
  Bhí cáil ar leith ar ghrúpa Gerda ar an Panther.
  Bhí an laoch bán-gheal iontach fionnuar agus greannmhar. Tá sí réidh chun troid le frenzy buile.
  Anseo scaoil Gerda leis an namhaid ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Níl an dlí scríofa chuig an diabhal!
  Leag a sliogán síos go cruinn turret na ceithre fichid. Go deimhin, cur chuige hairicín a bhí ann i leith gnó.
  Bhris Charlotte freisin, ag brú an clúidín scarlet ar a cófra i gcoinne an truicir agus squeaked:
  - Tá muid diabhal mighty!
  Dhírigh Christina an gunna freisin. Bhain na cailíní úsáid as a mbarra loma le lámhach. Fortunately, fired an Panther cúig bhabhta déag in aghaidh an nóiméid. Agus is féidir léi gunnaí agus umair Shóivéadaigh cosúil le grán le nunchucks a bhualadh síos.
  Seo carr Rúisis eile trí thine.
  adeir Christina:
  "Tá mé diabhal diabhal a sheds fola!"
  Lámhaigh Magda freisin lena sála lom, rud a rinne sí go han-mhaith, agus dúirt sí go sona sásta:
  - Is diabhal Trodaire mé!
  Sea, tá na cailíní seo i ndáiríre rud éigin monstrous.
  Cosúil leis na laochra nua Albina agus Alvina. Roghnaigh siad aerárthach TA-152 dóibh féin agus rinne siad seilg ag an am céanna ó spriocanna aeir agus talún.
  Rinne siad é go díograiseach agus go ionsaitheach.
  Lámhaigh Albina eitleán Sóivéadach agus chuaigh sí:
  - Agus tá mé ionsaí monstrous!
  Ina dhiaidh sin, le cabhair ó bharraicíní lom, pollta sí freisin umar arm an USSR.
  Bhuail Alvina carr Rúiseach sa spéir freisin agus chrom sí, ag tafann a fiacla i smirk:
  - Ár bhfoireann diabhal!
  Agus freisin go muiníneach as an TA-152 pollta an díon umar Sóivéadach.
  Tá na cailíní i ndáiríre ar an gcatha, is é seo rud éigin ...
  Chaill na Naitsithe níos mó ná céad rannán Sóivéadach agus ghabh siad an tionscnamh.
  Thosaigh siad ag bogadh i dtreo Kiev, agus bhí buntáiste suntasach. Ar an láimh eile, chuaigh Stalin aníos agus roared, ag tabhairt orduithe contrártha. Cé go bhfuil toiliú agus
  Ní raibh.
  Ghníomhaigh Rommel go muiníneach agus chruthaigh sé coirí. D'éirigh leis a ainliú agus a bhuachan, ag seachaint na seasaimh Sóivéadacha. Agus buailte ar an oíche, agus ag baint úsáide as cleasanna éagsúla.
  Arís eile bhí an tionscnamh ar siúl ag na Gearmánaigh. Agus anois tá siad thrasnaigh cheana féin ar an Dnieper, agus cheana féin ann bhuaigh siad bua tar éis bua.
  Níor stad na Naitsithe ach le báisteach an fhómhair agus uisciúcháin. Ach bhí an chuid is mó de Úcráin athghabháil. D'éirigh leis na Naitsithe fiú Kharkov a ghlacadh. Bhí tréigthe ag an Arm Dearg agus Kiev.
  Rinne Rommel iarracht dul ar stailc san ionad freisin. Ach anseo bhí na trúpaí Sóivéadacha cheana féin in ann ullmhú le haghaidh cosanta agus léirigh stamina. Agus cheana féin léirigh na cailíní Sóivéadach a rang.
  Throid Elizave agus a criú ar an IS-2.
  Bhí na cailíní i bicíní agus cosnochta freisin. Agus throid siad go mór le ferocity.
  Bhris Elizabeth a héadaí loma agus squeaked:
  - Is tíogair mór mé!
  Scrúdaigh Ekaterina an oiread sin go ndearna an diúracán cur síos ar stua, agus polladh an Panther agus d'éiligh:
  - Uimh Coward focal!
  Phléasc Elena an namhaid freisin, bhris sí trí umar na giniúna comhraic agus rinne sí gáire:
  - Gan caipitleachas!
  Bhris an Euphrosinia ionsaitheach freisin, ag eisiúint:
  Sea leis an sóisialachas!
  Throid na píolótaí baineanna san aer freisin.
  Bhuail Anastasia Vedmakova an t-eitleán agus tweeted:
  - Ní Paradise é an saol ar domhan!
  Agus winked ag a companions.
  Bhuail Akulina Orlova carr Gearmánach arís lena bharraicíní loma agus chuaigh sí:
  - Rialóidh Cumannachas an phláinéid!
  Bhris Mirabela Magnetic Messerschmid lena sÚil nocht agus chrom sí:
  - Le haghaidh bua mór!
  Agus winked sí ag a comhpháirtithe, fiú mura bhfaca siad í.
  Thug Akulina Orlova faoi deara:
  - Níl arrachtaigh scaird ina bhac dúinn ...
  Go déanach san fhómhar agus sa gheimhreadh, chinn na Gearmánaigh seasamh ar an gcosaint. Agus bhí an tArm Dearg ag dul ar aghaidh cheana féin. Chinn Stalin dul ar stailc san ionad. Mar sin féin, murab ionann agus Hitler, rinne Rommel an dara agus an tríú líne de chasadh níos láidre ná an chéad cheann, rud a laghdaigh éifeacht ullmhúcháin airtléire.
  Bhí na Gearmánaigh in ann an ionsaí Sóivéadach a bhualadh sa lár. Don chéad uair, ghlac gunnaí féinghluaiste E-10 agus E-25 páirt i gcathanna Eanáir. Bhí siad beag, le scáthchruth íseal agus suíomh an innill chomh maith leis an tarchur trasna, agus an giarbhosca ar an mótar féin. Agus tá sé an-táirgiúil.
  Is gunna féin-ghluaiste an-phraiticiúil agus éasca le monarú an E-10, ach 1.4 méadar ar airde. Agus is é an E-25 ach 1.5 méadar, agus gan ach beagán níos troime le gunna Panther agus inneall de seacht gcéad horsepower. Bhí cosaint mhaith ag an gcarr seo: forehead 120 mm, taobhanna 82 mm faoi fhánaí. Agus léirigh a chéad úsáid chomhrac éifeachtacht agus soghluaisteacht iontach.
  Throid Margaret agus Helga ar an E-25 agus bhuail an namhaid an-cháiliúil. Tháinig an bua ar an namhaid tar éis an defeat i tuile.
  Margaret fired ag an meaisín Sóivéadach. Phun sí é agus dúirt:
  - Beidh gach rud a bheith díreach super!
  Bhris Helga teilgeán freisin le cabhair óna barraicíní loma agus rinne sí gáire:
  B'fhéidir hyper...
  Bhuail an laoch go muiníneach tríd an umar IS-2 agus feadóg trína nostrils.
  Repulsed an ionsaitheacha na trúpaí Sóivéadach sa gheimhreadh. Ach ansin arís cogadh agus cath. Thosaigh na Gearmánaigh ag dul chun cinn i mí an Mhárta.
  Bhí buille a gcuid trúpaí i dtreo Kursk. Ghlac E-100s páirt sna cathanna freisin. Bhí an carr seo cosanta go han-mhaith ó gach uillinn, agus ag an am céanna réasúnta soghluaiste in ainneoin an meáchan trom. Agus sa cinn léirigh a éifeachtacht.
  Ag an am céanna, chuaigh na Gearmánaigh chun cinn ar an oíche ag baint úsáide as feistí fís oíche. Bhí na Fritz in ann briseadh trí chosaintí an Airm Dhearg agus ghabh siad Orel, Kursk, Belgorod. Tá go leor rath bainte amach againn. Chuaigh muid i dteagmháil le Voronezh i lár mhí Aibreáin.
  Mhothaigh Rommel muiníneach. Dhealraigh sé go bhfuil beagán níos mó agus go mbeadh bua iomlán. Ach thug na comhghuaillithe ultimatum: deir siad deireadh a chur leis an gcogadh. Agus na héilimh chéanna do Stalin.
  Ar 10 Bealtaine, 1945, fógraíodh armistice. Ansin cuireadh tús leis an gcaibidlíocht. Thairg SAM agus an Bhreatain a gcuid idirghabháil. Mí ina dhiaidh sin, cuireadh an tsíocháin i gcrích. Fuair an Ghearmáin an Úcráin gan Crimea, an Bhealarúis, na Stáit Bhaltacha, an Mholdóiv, agus cuid den ithir Don dubh mar mhalairt ar Kursk, Orel agus Belgorod. D'athchóirigh an Fhionlainn na hiar-theorainneacha, ach d'fhill réigiún Petrazavodsk. Fíor, mar mhalairt ar chúiteamh airgeadaíochta ón APSS. Fuair an Iorua críoch bheag freisin in aice le Murmansk, a chuaigh isteach i gcónaidhm leis an Tríú Reich.
  Cruthaíodh an tAontas Eorpach - a chuimsigh na tíortha go léir a bhí áitithe ag na Gearmánaigh agus na satailítí, chomh maith le hiar-phoblacht an USSR. Lean Rommel agus Speer beartas measartha agus d"fhógair siad go hoifigiúil comhionannas gach náisiún agus cine. Tháinig na Euroreich chun cinn.
  Ach bhí an daonlathas teoranta. Mar sin féin, tháinig páirtithe seachas na Naitsithe i láthair agus bunaíodh oifig roghnach an uachtaráin. Rinneadh Rommel den chéad uachtarán ar an Aontas Eorpach. Rialaigh sé ar feadh ceithre théarma cúig bliana go dtí gur éirigh sé as i 1966 chun áit a dhéanamh do na cinn is óige. Ansin glacadh an leasú ar dhá théarma Uachtarán an Aontais Eorpaigh.
  Fuair Stalin bás i Márta 1953. Tháinig Khrushchev i gcomharbacht air tar éis streachailt ar son cumhachta. Bhí an fichiú comhdháil. Agus bhí Stalin níos measa fós ag a mhuintir féin. Ansin, áfach, chuaigh rudaí beagán difriúil. Chaill an USSR an Dara Cogadh Domhanda, agus bhí a ról sa domhan níos lú. Faoi na coinníollacha seo, níor shamhlaigh siad fiú cumannachas a thógáil. Ní raibh Nikita Khrushchev scriosta, ach rialaigh go dtí a bás i 1971. Agus ní Brezhnev a tháinig i gcomharbacht air, ach Shelepin. Ba iad na Gearmánaigh na chéad daoine a eitilt isteach sa spás, agus go dtí an ghealach freisin. Ansin, i 1980, d"eitil an tAontas Eorpach go Mars. D'aontaigh na Euroreich tíortha uile na hEorpa agus cuid den USSR, agus rialaigh siad sealúchais san Afraic agus san Áis freisin. Iompaigh sé seo amach a bheith ina stát an-láidir. Agus bhí sí, tar éis scoitheadh na Stáit Aontaithe, an hegemon domhanda. Níor ardaigh an tSín agus an tSeapáin riamh. Bhí an dara ceann i seilbh na Meiriceánaigh agus bhí cogadh eadarnaíoch. Lean cogadh cathartha agus caipitleachas fiáin ar aghaidh sa tSín.
  Tá an domhan éirithe níos Eoracentric. Agus níor thit an córas coilíneach. Mar sin chríochnaigh Emmanuelle sa bhliain 1984. Tá na Cluichí Oilimpeacha ar siúl sa Róimh.
  Téann an cailín Emmanuelle go dtí an chathair mhór. Tá gach rud an-ghlan agus slachtmhar.
  Emanuel ag canadh:
  - Is laoch Rómhánach mé ar ghlúine na n-iníonach!
  Naimhde Nero Scuabfaidh mé aghaidh an domhain!
  Tháinig Olga Rybachenko, an cailín seo le feiceáil in aice le Emmanuelle, ag teacht chun cinn cosúil le diabhal as bosca snaoise agus d'éirigh léi:
  - Cad é go léir, dar leat? Diabhal dhá!
  Chroith Emmanuel:
  - Cad eile?
  D'fhreagair Olga le smirk:
  - Agus ansin ... Cad a dhéanann cheapann tú go mbeidh na allies réiteach Stalin agus Rommel. Sin díreach a mhalairt! Go deimhin, tá an méid seo a leanas i bhfad níos fíor!
  I lár mhí na Bealtaine 1945 thosaigh na Gearmánaigh ar an ionsaí. Tháinig Stalingrad an príomh-threo. Tháinig na príomh-chathanna chun cinn feadh an Don agus níos faide ar aghaidh chuig an Volga.
  Chuaigh na Naitsithe i dteagmháil le Stalingrad go luath i mí Iúil agus cuireadh tús le cath mhór.
  Ghlac cathlán sniper na mban faoi cheannas an Chaptaen Natashka Kaktusova seasamh cosantach sna fothracha ar Shráid Volodarsky. Cailíní le gunnaí meaisín agus raidhfilí, ceangailte le bundles de grenades, i bhfolach taobh thiar de na fothracha.
  Tá Natasha í féin i dtiúin spotaí thar a corp nocht, i bprístí gearra agus cosnochta. Cailín álainn agus curvy, le cromáin láidir, waist tanaí, gruaig ghearr faoi leath-bhosca. Is é an aghaidh an-léiritheach, le smig manly, súile gorm leathan óna chéile. D'iompaigh gruaig dhonn éadrom liath le deannach, cófra ard, cuma crua. Tá an Captaen Natasha ag troid le breis agus dhá bhliain agus in ainneoin a óige tá go leor feicthe aici. Tá cosa an chailín clúdaithe le gearrthacha agus bruises. Tá cailín níos aclaí chun bogadh cosnochta ná buataisí garbha agus clumsy.
  Mothaíonn an t-aonar lom an creathadh is lú san ithir, tugann sé rabhadh faoi chomh gar do mhianach, agus cuireann an mháthairchré féin seasmhacht leis. Ar thaobh amháin, tháinig cruas ar chosa an chailín, agus ní raibh eagla orthu ar mhiotail te, nó ar bhrablach géar na bhfothracha, ach ar an láimh eile, níor chaill siad íogaireacht agus solúbthacht, rabhadh a thabhairt trí ghluaiseacht na gluaiseachta. umair.
  Tá grenade á shealbhú ag Sweet Natashka agus pacáiste pléascadh ceangailte leis. Is gá a crawl go dtí an umar formidable Gearmánach "Lion", uisciú na sráideanna le gunnaí meaisín.
  Crawls Mirabela in aice léi. Chomh maith leis sin cosnochta, agus mar sin d'iompaigh na cailíní go léir sa chathlán as buataisí, ag déanamh aithrise ar a gceannasaí. Géaraíonn a boinn dusty agus í ag sní ar na ceithre cinn. Tá gruaig bhuí Mirabela messy agus fada... Beagán frizzy. Tá an cailín í féin caol, tanaí, beag i stádas. Is féidir í a dhearmad fiú mar chailín, le guaillí caola agus ceann atá cosúil le mór.
  Ach tá go leor taithí ag Mirabela cheana féin. D"éirigh léi cuairt a thabhairt ar bhraighdeanas faisisteach araon, tar éis di teacht slán ó chéasadh éadrócaireach, agus ó mhianaigh, ónar éirigh léi éalú, trí mhíorúilt dhothuigthe éigin. Ach ag féachaint ar a héadan linbh, tairisceana, ní féidir a rá go deo gur buaileadh í le maidí rubair ar a sála, ritheadh sruth trína corp.
  Mirabela shoots ... Titeann saighdiúir den Tríú Reich, sa chás seo Arabach, marbh, a bhéar ag ardú gaineamh agus brablach.
  Sleamhnaíonn Natashka braon grenades faoi charn bruscair. Anois beidh "Lion" nócha tonna ag sní anseo agus ag séideadh suas é. Tá súile gorma an chailín ag lasadh cosúil le sapphires ar a héadan, go smior ó dhó gréine agus ó dheannach.
  Tugann taithí le fios go n-athróidh umar dea-chosanta suíomh anois. Tá armúr taobh 100 mm ag "Lion", agus fiú ar uillinn. Ní féidir le tríocha ceathair briseadh tríd, níl ach seans ag Keveshes trom. Ach tá boilb an sprioc. Is é an rud is mó ná an carr a bhaint de shoghluaisteacht ...
  Lasann Svetlana pléasctha as gunna meaisín... Titeann saighdiúir, níl a fhios ag éinne cén náisiúntacht atá aige. Na Gearmánaigh, tar éis conquering, fiú amháin más rud é go morálta don chuid is mó, an chuid is mó den Leathsféar an Oirthir, cherish an fhuil Aryan agus caith trúpaí coilíneach i cath: hArabaigh, Afracach, Indians, Asians éagsúla, agus na hEorpaigh. Tá méadú tagtha freisin ar líon na bPolann - atá i dtaithí ón chliabhán go bhfuil fuath acu don Rúis Bolshevik. Tá náisiúnaithe Úcráinis, agus Don Cossacks, agus Sisinis, agus an Khaganate Caucasian ar fad ag troid anseo. D'ardaigh Rommel idirnáisiúnta iomlán.
  Go leor naimhde...
  Seachnaíonn Svetlana an tine meaisín-ghunna go deas. An piléar beagnach scoilte, dubhaithe ó deannaigh, cruinn, sÚil girlish. Mhothaigh an captaen álainn fiú tic faoin gcaoi a raibh bronntanas mór le rá ag eitilt. Thrasnaigh an cailín í féin, ag cogar:
  Ní chuirfidh fiú piléar stop linn!
  Sroicheann Mirabela ar ais... Cailín eile Angelica - an-dearg, os cionn an mheánairde, agus matánach, in ainneoin na ciondálacha gann. Cailín an-deas freisin, le cromáin luxurious, waist tucked suas, ní ghualainn leathan baininscneach, agus breasts arda.
  Bíonn Angelica ag troid ina cuid shorts, tá an tunic stróicthe go stiallacha, agus mionbhriseadh go deannaigh, agus ní sheachadtar éidí nua trasna an Volga. Na bac le Dia níos mó armlón, agus braon bia, a aistriú do na trúpaí Sóivéadacha traochta.
  Mar sin tá Angelica beagnach nocht, scríobtar a cosa, go háirithe a glúine. Bhuail píosa shrapnel bonn na coise deise, agus gortaítear é, is deacair siúl.
  Casann Angelica gruaig rua, dusty, beagnach nocht a aghaidh deas, ach ag an am céanna crua. Deir an cailín, ag lámhach:
  - Tá an Tiarna, Moscó agus Stalin os cionn linn!
  Agus gearrann sí siar na Naitsithe atá ag ionsaí, is ar éigean a bhíonn am aici rolladh siar.
  De bharr na bhfothracha agus na sráideanna cúnga tá sé deacair d"umair mhóra na Gearmáine casadh timpeall. Seo beagnach dhá chéad tonna "Luch" agus ní féidir leo pas a fháil ar chor ar bith ...
  Mar a bhí súil ag Svetlana, thiomáin "Lev" beagán, agus adhlacadh é féin i gcarn truflais. Bhí pléascadh ann. Phléasc an bolb, eitil cúpla rollóirí damáiste as.
  Stop an umar créachtaithe agus d'eitil blaosc as a bharaille...
  Áit éigin rumbled i gcéin, ag fágáil na fothracha. Blonde Svetlana, cosúil le nathair hissed:
  - Sin é mo ríomh! Osclaíodh cuntas...
  Tá iachall ar an gcailín-chaptaen arís sracadh uaidh. Ní féidir leis na Gearmánaigh ná a gcuid satailítí a fheabhas teicniúil a úsáid sa bhrablach. De bharr an locht a bhí ar Hitler righin, cuireadh tagann an Tríú Reich síos i gcathanna suímh i gcathair sách mór agus láidir.
  Caitheann Mirabela grenade. Iallach a chur orthu corraíl a dhéanamh ar na Gearmánaigh nó na hArabaigh a bhí thíos leis, ag casadh anonn. Stróic duine de na míleataigh Naitsíoch as a lámh, agus crochta air, uaireadóir Sasanach le compás.
  Deir Mirabela le gáire:
  - Cad a thaispeánann an compás duit - an bealach chun ifreann!
  Agus croith cailín álainn píosa criadóireachta greamaitheach as a sála deannaigh.
  Smeachann Angelica uirthi freisin, lena cíoch iomlán, daingean. Tá na siní beagnach dubh ó shalachar agus itchy. Agus iarracht a nigh. Arís caithfidh tú tochailt nuair a bhíonn na gunnaí fo-inneall Gearmánacha ag scriobláil. Agus crawl ar bhealach plastunski.
  Coinníonn cathlán na gcailíní a seasaimh, cé go bhfuil sliogán ann. Agus stróiceann siad sliogáin throma, agus titeann buamaí ón spéir ... Ach ní bhrisfidh aon rud misneach heroines Sóivéadacha.
  Anseo feiceann Svetlana conas a shreapann an Panther. Bhuel, níl an umar seo chomh scanrúil a thuilleadh.
  Is féidir leat é a phuncháil isteach sa taobh. Sneezed an cailín, spit amach an deannach a chuaigh isteach ina béal galánta. Thóg sí grenade ina lámh, ualaithe le pacáiste pléascadh. Caithfidh tú sneak suas nach dtugtar. Ach tá an oiread sin deataigh thart.
  Thosaigh Angelica ag sreap suas, ag luí ar an draein lena bharraicíní agus a huilleoga loma. Bhí sí cosúil le cat ag stalcaireacht luch. Chuimhnigh an cailín ar an gcogadh ón samhradh uafásach sin den aonú bliain is daichead, nuair a rinne an Wehrmacht ionradh go fealltach ar fhairsinge an APSS. Nach raibh an cailín, beagnach an cailín scanraithe? Ar dtús tá, ach ansin éiríonn tú i dtaithí air. Agus feiceann tú cheana féin go bhfuil pléasctha seasta sliogáin mar ghnáththorann.
  Agus anois phléasc sé an-dlúth. Slap an cailín ar a boilg. Ritheann blúirí ó thuas mar ealta beacha fiáine. Cogar Angelica le liopaí chapped:
  - In ainm an chirt, a Thiarna!
  Cuireann an cailín dlús lena crawl agus caitheann sí grenade le pacáiste pléascach ceangailte. Cuileoga an bronntanas i stua. Cloistear pléascadh, armúr taobh níos tanaí an Panther ar iasacht. Tosaíonn umar na Gearmáine ag dó, maidhmíonn an trealamh comhraic.
  Cogar Svetlana le gáire:
  Go raibh maith agat a Thiarna Íosa! Creidim ach i duit! Guím leat i d'aonar!
  Briseann an panther. Scriosta, tá stoc fada curtha i brablach. Tá an armúr tosaigh, scoite ón taobh armúr, cosúil le scoop.
  Deir Svetlana, a bhfuil a súile, ar a aghaidh donn ó dheannach agus dó gréine, ag súil le bláthanna arbhair:
  - Dá mhéad darach atá ag an namhaid is ea is láidre ár gcosaint!
  Tá Angelica an-sexy, ina mionbhrístíní dubha, agus naked, dusty, comhlacht láidir. Tá an cailín an-chliste. Is féidir léi blúiríní gloine a chaitheamh lena bharraicíní loma.
  Anois chaith sí rud géar lena cos galánta clúdaithe le deannach. Agus bhfostú, ceart sa scornach ar faisisteach. Bhí Angelica álainn ag caint:
  - Agus tá mé siombail gnéas, agus siombail an bháis!
  An cailín, tar éis a crawled sí arís, lámhach. Faoi stiúir an tine agus Svetlana.
  Tar éis don chaptaen áilleacht, Natasha, an faisisteach a ghearradh síos, dúirt sé:
  - Is slabhra é an saol, agus is iad na rudaí beaga atá ann ná naisc ...
  Bhris Mirabela, ghearr ceann Fritz ar oscailt agus dúirt leis:
  - Tá sé dodhéanta gan tábhacht a chur ag gabháil leis an nasc!
  Svetlana, arís ag lámhach go cruinn, croaked:
  - Ach ní féidir leat dul i dtimthriallta ar trifles ...
  Bhris Mirabela go cruinn agus chuir leis:
  Seachas sin, clúdóidh an slabhra tú!
  Bíonn Emmanuel agus Olga Rybachenko ag troid go cróga anseo freisin.
  Tá an bheirt chailíní an-chomhraic. Agus caitheann siad grenades lena n-toes loma.
  Dúirt Emmanuel le gáire:
  - Agus anseo, freisin, nach bhfuil an cath lag!
  D"aontaigh Olga Rybachenko, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Ní lag! Ach éiríonn sé níos measa!
  Choed Emmanuelle, winking a súile sapphire.
  - Beidh gach rud a bheith díreach super! Rachaimid chuig an coronavirus!
  Agus beidh an laoch ag gáire. Agus scian á chaitheamh le méara lom, cuirfidh sé an Panther isteach sa taobh.
  Bhuail Olympias, agus í ag caochaíl le laonna coirtithe, as tap-rince lena cosa lom, áille. Sheinn an cailín:
  - Tá aghaidheanna na Rúise Naofa ag caochaíl ón íocón ... Dia do bhac ort míle Fritz ar a laghad a mhothú! Agus má dhéanann duine buzz níos mó ná faisisteach, ní bheidh aon duine, creidim dom, cáineann tú as sin!
  Ansin athlódáil sí an raidhfil frith-umar agus scaoil sí arís. Phúca an t-iompróir Gearmánach deatach arís.
  Rinne an cathlán cailíní damáiste suntasach ar an Fritz. Ach d"fhulaing sé caillteanais freisin. Anseo bhí cailín amháin stróicthe ina dhá leath, agus bhí a aghaidh amhlaidh, in ainneoin an deannaigh, pale.
  Tá an chuid is mó de Stalingrad gafa ag na Naitsithe cheana féin, ach níl a bhfuil fágtha den chathair ag iarraidh a thabhairt isteach agus a thabhairt suas.
  Svetlana, Idir an dá linn, ag iarraidh a bhriseadh tríd an "Tíogair". Carr cumhachtach Gearmánach, fuair grenade sa taobh, ach níor ghéill sé. Casadh timpeall chun gunna a chur ar lasadh. Caithfidh an cailín polladh isteach sa talamh, agus brablach a dhéanamh, ionas nach mbeidh sí brúite ag an tonn soinneáin a scaoileann an lá inniu.
  Cogar Svetlana go bog:
  - Mam, daid, tá brón orm!
  Chaith Mirabela grenade ar an Tíogair, a phléasc ar a forehead. Sheas an cailín:
  - Maidir leis an bhfíric go bhfuil an teagasc solas sa gheimhreadh san earrach ... arís mé gan eisceacht go bhfuil Rommel bastard plague!
  Bris Angelica radharc na Naitsithe, agus doirt uisce orthu le pléasctha, faoi bhrú:
  - Sa chiste, chonaic mé an Fuhrer anois! Agus chiceáil sí an fear bocht ceart sa tsúil!
  Chaith an cailín le gruaig rua grenade ag an umar lena méara loma. Bhuail sé an bairille ... Lean pléascadh agus mangled muzzle an "Tíogair".
  Thóg an Gearmánach cowardly é agus ar ais ar shiúl.
  Snort Svetlana trína nostrils:
  - A linne, ní bheidh mise toradh!
  Ghearr Mirabela síos mercenary Hitlerite le piléar agus chan sé:
  - Agus nach bhfuil an villain magadh! Lámha agus cosa, castaíonn sé rópaí na Rúise! Doirteann sé a fhiacla isteach sa chroí... Ólann sé an tír dhúchais go dtí an bun!
  Svetlana, giggling, choirt:
  - An Fuhrer yells wildly, deora é féin suas!
  Bhris Mirabela agus chuir sí leis:
  - Bhuel, clúimh báis, grins!
  Tá "Shtumrtiger" níos contúirtí fós le feiceáil. Scriosann sé foirgnimh agus buncair iomlána. Thairis sin, ní chuireann sé chuige na seasaimh na trúpaí Sóivéadach. Coinníonn meaisínghunnaí Gearmánacha an carr faoi chlúdach.
  Feiceann Svetlana go bhfuil sé neamhréadúil dul gar do shuíomhanna an Fritz. Ach sa spéir Focke-Wulfs. Cuileoga ceann de na meaisíní seo níos gaire do na poist Sóivéadacha. Oscail na cailíní tine uirthi.
  Caitheann Angelica grenade, agus deir go feargach:
  - I bás domhain - níl aon maithiúnas!
  Tar éis sin, tugann an cailín seal as an gunna meaisín. Rollaí ar ais go tapa. Tiomáineann umar Gearmánach réasúnta nua "Panther" -2 le turret beag agus scáthchruth níos ísle suas go tapa.
  Caitheann roinnt cailíní grenades sa charr Gearmánach. Tar éis di na bronntanais a fháil, reoiteann sí agus ní bhíonn sí in ann casadh timpeall.
  Feadóg Angelica, ag hiss:
  - Seo ionsaí nua! Beidh muid ag cuimilt a béal!
  An Panther-2 snarled agus fired a arm níos cumhachtaí.
  Scoilt an colún tine an t-aer, agus rinne sé an t-atmaisféar a théamh agus a leictrealú láithreach.
  Rinne Angelica giggled, d'eitil na sliogáin thar an cailín leath-nocht. Chroith an ceann dearg gan náire a cromáin agus dúirt:
  - Agus defeated Newton na naimhde, chaith amach an cuing as an ríchathaoir! Fritz d'aithin sé a dhlí Newton!
  Bhí Stalingrad ar fad gafa i gcoinbhleacht, nuair a bhí an chuma ar theangacha tine an spéir a lí agus spréachaí corcra, oráiste agus scarlet a splancadh! Agus tá gach spréach cosúil le taibhse ag éalú ó chaisleán ifreann.
  Svetlana, ag leagadh síos trodaire Gearmánach, flashed a súile gorm, canadh:
  - Cad atá tú ag whining droch chailleach? Creid dom, níl ach ospidéal síciatrach ag caoineadh ort!
  Sheinn Mirabela i gcantán, ag lámhach na Naitsithe:
  - Cé chomh maith is atá sé luí síos ar an bhféar agus an Fritz a bhualadh ar a cheann! Socraigh poultice don Fuhrer, agus seol urchair as gunna meaisín!
  Gig an cailín go fiáin agus rolladh anonn ó a boilg go dtí a droim. Rinne mé rothar le cosa. A grenade eitil suas. An Focke-Wulf ag eitilt, tar éis dó shrapnel a fháil faoi na bolg, briskly soared níos airde. Is féidir a fheiceáil gur bhuail blúirí géara é. Ghlac an créatúr faisisteach tine, agus thosaigh sé ag cailleadh píosaí sciatháin briste.
  Chonaic Svetlana mar a bhí Fokke ag cailleadh airde, croaked:
  - Sin semaphore! Tá tua ar crochadh ar bord!
  Phléasc an t-eitleán Gearmánach, ag scaipeadh smionagar ar gach cearn den spéir. Agus cá ndeachaigh an ace faisisteach. Rinne mé mo sheal deiridh. Chuaigh an executioner chun luaithreach, ní an píolótach!
  Bhí Mirabela ag sraothartach, ag scaipeadh deannaigh agus dúirt:
  - Chun a bheith nó gan a bheith? Ní ceist í!
  Chaith Angelica píosa gloine lena cos arís, an oiread sin ionas gur bhuail sé an tsúil amach ag Fritz, trí chúl a chinn:
  - Tá mé armada umar! Agus ní mór duit a chóireáil!
  Rinne na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí iarracht dul ar aghaidh, ag caitheamh grenades os a gcomhair. Níor oibrigh tactics den sórt sin i gcoinne cailíní. Seo a leanas Emmanuelle imscaradh catapult, agus mar a bhuail sí an namhaid mar fhreagra.
  Bhí an cailín scríbhneora thíos leis:
  - Daidí na Nollag ag cuimilt béal Rommel!
  Mar gheall ar lucht na catapult, ag polladh isteach sa slua Naitsithe, scaip siad, agus ag an am céanna rolladh anonn san aer. Thit Fritz, agus bhris sé ar bhrablach na mballaí.
  Umar "Tiger" -2, tar éis dó a chothromaíocht a chailleadh, imbhuail sé leis an "Lion". Ó, a Leva, cá bhfuil d'ainm iontach?
  Rinne Svetlana aoibh agus d'fhreagair:
  - Maith thú Emmanuel!
  Chroch an cailín-scríbhneoir go tréan:
  - Tá Emmanuelle réidh i gcónaí!
  Chroith an cailín a cos lom mar fhreagra.
  Thosaigh an cailín-captaen ag tairne arís. Agus chuir Olympias tic ar chos caol Emmanuelle, cé chomh deacair is atá sé anois! Ní haon ionadh go bhfuil an cailín eagla a rith tríd an conflagrations.
  Dúirt Mirabela agus é ag canadh:
  - Tá an óige go maith - tá an tseanaois go dona!
  D"aontaigh Angelica, an ceann dearg suairc seo:
  Níl aon rud níos measa ná seanaois! Is é seo go deimhin an staid is disgusting ar fad is féidir!
  Agus rinne an cailín léim le coup. Shamhlaigh sí grandmas disgusting ar feadh nóiméad. Ní hea, ná déan comparáid idir, seanbhean le cailín. Agus cad áilleacht, i gcomhlachtaí caol.
  Thóg Angelica é agus chan sí:
  - Sreabhadh i ndiaidh bliana, blianta i gcarbhán,
  Cuimil cailleach henna i moirtéal...
  Agus cad mar gheall ar mo figiúr caol,
  Ní thuigim conas atá an óige imithe!
  Phléasc Svetlana a súile, leag sí an Gearmánach síos le buille sa groin agus dúirt:
  - Ní! Fós féin, i gcogadh tá a leithéid de charm - fanacht go deo óg! I gcónaí ar meisce!
  Chuir Olympias lucht nua sa catapult. Is é seo an rud cosúil le moirtéal maith. Sheas an cailín:
  - Ná pas, ach pas!
  Shuiteáil Emmanuelle a cos caol ach nimh agus chroch sí:
  - aghaidh Fritz!
  Agus d'eitil grenade, mar aon le pacáiste pléascadh, faoi lán seoil isteach i seasaimh na Naitsithe.
  Sea, níor tugadh Stalingrad dóibh. Don tríú mí ó dheireadh mhí an Mheithimh, tá an t-ionsaí ag dul ar aghaidh, ach níor éirigh leis an gcathair gach rud a ghlacadh. Ar earnálacha eile den tosaigh, d'éirigh leis na Naitsithe, ach ní ar an gceann seo.
  Loisg Svetlana a piostal agus rinne sí caoineadh:
  - Tá gach rud dodhéanta, a tharlaíonn sé a bheith indéanta ... Níl aon ghá a dhéanamh ar an Cruinne an-chasta!
  Agus bhuail an umar gáis de gluaisrothar. Phléasc an meaisín, agus shoilsigh guairneáin lasracha an tírdhreach deatach. Agus bhí an Gearmánach stróicthe óna chéile ag cos fiery.
  Scairt an cailín captaen:
  - Is breá liom olc a mharú! Agus is é seo an maith is airde!
  Bhris Mirabela na Gearmánaigh le pléasctha agus rinne sí hiss ar:
  - A ligean ar imirt torcáin!
  D'oscail Angelica tine, níos cruinne. Fágadh cúpla dubh ina luí ar spallaí clúdaithe le sleá:
  - Maraigh an namhaid! - Dúirt an cailín.
  Sheinn Mirabela go spraíúil:
  - Tar éis dom Rommel a phéinteáil le lipstick, Mainstein le hairspray, tarraingeoidh mé isteach i mbraighdeanas na banphrionsa thú, déanfaidh an madra dílis thú a chnagadh!
  Svetlana, lámhaigh, hissed:
  - Tar sa tráthnóna, Adolf, hang tú féin ... Stop fooling do cheann! Tar isteach sa tráthnóna, eitilt ar nós gyrfalcon - chun na Naitsithe a bhualadh go dian!
  Dúirt Mirabela le fearg, agus í ag cnagadh an chlogaid de cheann an stoirmeora:
  - Is féidir linn! Agus beidh muid!
  Chuir na cailíní ó chathlán "Lenin" stop le dul chun cinn na trúpaí eachtracha. Bhog Fritz ar aghaidh, ag caitheamh corpáin isteach sa spás go litriúil. Níor chabhraigh an umar "Lev", a raibh súil leis, ach an oiread. Seo modhnú ar an meaisín le gunna 150 mm.
  Buaileann Angelica cloch atá greamaithe dá nipple. Tá breasts álainn agus iomlán den sórt sin ag an gcailín. Caitheann an cailín grenade lena cos. Tá an cos níos láidre ná an lámh, agus téann an caith níos faide.
  "Lion" fuair bearna sa bolb, agus stop. Lámhaigh as a bhéal cumhachtach. Tormáin agus titim.
  Arsa Angelica, ag spochadh,:
  - Ní bhíonn an laoch Rúiseach ag caoineadh i bpian!
  Agus shoots an cailín arís. Agus déanann sé go han-mhaith é. An faisisteach leaning amach as an túr thiteann ar ais.
  Deir cailín rua, beagnach nocht:
  - I vain creideann an namhaid gur éirigh leis a bhriseadh na Rúiseach! Cé a dares, ionsaíonn sé i cath, beidh muid buille fíochmhar na naimhde!
  Agus rollaíonn Angelica matáin an phreasa, rud a bhfuil an-chabhraithe aici.
  Ó, cé chomh hálainn is atá na cailíní! Níl mé ag iarraidh go bhfaighidh duine acu bás.
  Rith Stalenida... Cailín an-álainn, le gruaig fhionn, bhán. Ar bhealach éiríonn léi iad a smearadh le potion de chineál éigin ionas nach n-éireoidh siad salach.
  Tá an cailín an-álainn, le figiúr na Véineas, ach níos mó toned agus cabhraithe. Éadaí uirthi, ach bra agus mionbhrístíní. Tá gach rud eile stróicthe cheana féin. Ach cé chomh galánta is atá na cosa! Ní cailín é seo, ach séala na foirfeachta, coróin na háilleachta.
  Bogann sí ar bhealach speisialta, cosúil le iora. A chosa lom agus flicker, agus sála, fanann ionadh glan. Shoots Stalenida, agus faigheann an faisisteach ulcer ina bhrollach.
  Deir an cailín:
  - Is é an dílseacht don tír dhúchais an focal is airde!
  Dúirt Angelica le gáire:
  - Tóg amach do bra agus fan cosúil liomsa i shorts!
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Níl sé seo oiriúnach!
  Chroith Angelica a cromáin, las sí go cuí, agus chan sí:
  - Tá rud éigin neamhghnách ag ball Komsomol! Tá sé an-mhígheanasach ag siúl lom-chested mar sin!
  Rinne Steelenida gig ar agus dúirt:
  - Cén fáth a thabhairt áthas ar an Fritz, breathnú ar ár n-áilleacht!
  D'fhreagair Angelica go cinntitheach:
  - Tá ár n-áilleacht marbh!
  An cailín cruach giggled agus fired ag an TA-200. Chuaigh an carr Naitsíoch trí thine. Agus d'éiligh an fionn álainn:
  - Bás don olc!
  Rinne Angelica gáire.
  - Agus tá an saol go maith!
  Nuair a chonaic Steelenida go raibh na Gearmánaigh ag titim, d'fhás sé:
  - Is é seo an luach is airde! Ná ní dóigh leis na Naitsithe go bhfuil tú bua!
  Canann Angelica:
  - Ag fanacht le bua! Tá bua ag fanacht... Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh! Ag fanacht le bua! Ag fanacht le bua! Beidh muid in ann a defeat na Naitsithe!
  Cailín álainn, agus a cíocha nocht ar crith. Go maith le torso lom sa teas, atá treisithe ag an tine.
  Bhreathnaigh Svetlana i bhfad níos diongbháilte anois. Bhris sí ar an Fritz le gunna submachine, agus coirt:
  - Déanfaidh mé tú a choilleadh!
  Agus go deimhin fuair na Naitsithe bronntanais agus cónraí marfach! Agus thaispeáin an cailín figiúr dóibh, déanaimis toes lom a thógáil. Agus feadóg cosúil le nightingale-robÚlaí. Agus trí mhéara na bhfoircinn níos ísle.
  Tá an captaen cailín an-chliste. Agus súilíneach. Agus ní cruálach ar chor ar bith. Uaireanta bíonn trua aici freisin do shaighdiúirí an namhad, a bhféadfadh leanaí a bheith acu a chaoinfidh ar son a n-aithreacha marbh.
  Tiomáineann Svetlana, áfach, smaointe den sórt sin uaithi féin, agus mar sin ba mhaith leat caoineadh uathu. Ach níorbh iad na Rúisigh a tháinig go dtí na Gearmánaigh a robáil agus a mharú. Ní hea, is iad seo na Gearmánaigh agus bhris pacáiste ionsaitheach eachtrannach ó gach cearn den domhan isteach i fairsinge na Rúise.
  Thrasnaigh Svetlana í féin agus fired ag an Fritz, a bhí ag iarraidh a fháil go ciúin in aice le seasaimh an Fritz na Rúise ... a shúil agus inchinn, a bhí knocked amach ag piléar, leaked amach.
  Rinne an cailín-captaen aoibh agus dúirt, go fonnmhar:
  - Súil dhíreach go súl, ceann le ceann!
  Svetlana lámhaigh go cruinn, agus bhuail gluaisrothar le taobhcharr. Thosaigh an carr ag cuimilt, agus d'eitil an gunna meaisín amach, rolladh arís agus arís eile. Ansin chuaigh a muzzle isteach sa brablach.
  Chuimil an cailín bonn lom, dusty ar an brablach. Agus dhírigh sí arís. Bhí a aghaidh cheerful, óg grinned in áit grinned. Sheinn an cailín:
  - Ní hea, dúirt muid leis na fascists, ní bheidh ár ndaoine a fhulaingt go arán cumhra na Rúise a dtugtar an focal ford!
  Rinne Mirabela lámhaigh an-chruinn, as a d'éirigh an Focke-Wulf suas, agus chirped:
  Maidir le scoundrel, ar ndóigh, tá an rogha soiléir,
  Ar feadh dollar, tá sé réidh chun feall ar an Rúis ...
  Ach tá fear na Rúise chomh álainn
  Go bhfuil sé réidh a shaol a thabhairt don Motherland!
  Rinne an cailín corrshúil agus thaispeáin sí an fhige do na Naitsithe, agus scrollaigh sí, agus níor bhain na piléir leis an áilleacht.
  Le feiceáil Angelica, chaith an áilleacht seo, beagnach nocht, agus grimy cosúil le diabhal, grenade ag an am céanna le dhá chosa. Agus sheiceáil sí:
  - Is é an rud atá agam ... Fritz i taobh géar!
  Ceartaigh Olympias Angelica:
  - Géar, sa taobh, agus ní ar an taobh géar!
  Rinne an cailín giggled agus chroith sí a breasts watermelon, agus sheol grenade ag baint úsáide as grenade le pacáiste pléascadh. Bhí an "Tíogair" buailte ag an muzzle, agus tháinig an saothar ealaíne cam seo.
  Ina dhiaidh sin, chuaigh an créatúr Naitsíoch siar. Thosaigh sí ag sracadh mar a bheadh turtar gafa i dtine.
  Sheinn Svetlana, ag buaileadh go suairc:
  - Agus tá an "Tíogair" ag cúlú agus na Gearmánaigh i bhfolach!
  D"aistrigh an Príomh-Chathlán faoi ionsaí, stailceanna aeir agus gunnaí troma. Anseo bhuail na buamadóirí scaird, d'ardaigh géaróga briste, dearg-te isteach sa spéir. Agus bhí na clocha trí thine. Go fortunately, ní bhfuair aon cheann de na cailíní bás, ach chuaigh fir go dtí an chéad domhan eile - nach bhfuil an oiread sin brón orthu! Agus anamacha ag eitilt - cuid acu chun na bhflaitheas, agus cuid eile go hifreann! I gcás go bhfuil diabhal le pitchforks ag fanacht cheana féin dóibh siúd nach raibh a chreid in Íosa.
  Is é Angelica an duine is gnéasaí de na laochra i buile: bhuel, an féidir leis na Naitsithe óna "Sturmtiger" seasamh na trúpaí Sóivéadacha a thine i ndáiríre agus na laochra dearga a mharú?
  Agus rug an cailín ar grenade lena cosa nocht agus sní isteach i cascades of somersaults. Agus sníomh níos tapúla agus níos tapúla. Agus ansin, lena neart, chaith sí bronntanas an bháis isteach i béal leathan an Stormtiger. Na cosa nocht, coirtithe na háilleachta flashed, agus an grenade eitil isteach sa muzzle leathan. Agus an meaisín cumhachtach plódaithe ar dtús, agus ansin rushed. Caitheadh suas dhá "Royal Tigers" a sheas ar thaobh an "Sturmtiger" agus scaipthe i dtreonna difriúla. Bhí na rollóirí stróicthe uathu, agus thit siad síos, ag eitilt cosúil le muince briste na banríona.
  Chaith an tonn soinneáin Angelica, agus d'eitil an cailín bun os cionn. Agus bhí sí iompú anonn, rocked agus thrown. Ach tháinig an áilleacht i dtír mar sin féin, brablach géar, agus clocha brúite arna dtógáil isteach ina boinn loma. Bhí an cailín i bpian, agus fiú tríd an gcos calloused, pollta an rinn.
  Ach fuair Angelica an neart chun seasamh suas agus yell:
  - Beidh tú fascists a bheith sa luaithreach!
  Caitheadh Svetlana agus cailíní eile suas le tonn pléascach, agus fiú brúite beagán. Ach fuair aon cheann de na laochra áille bás. Bhuail na cailíní le hairicín agus tine dea-dírithe. Na Naitsithe a léim amach agus feithidí ionsaitheacha eile ag léigear ar an APSS a chur faoi chois.
  Sheinn Mirabela le díograis mhór:
  - Agus nuair a thógann an trumpa an Tiarna sinn chun cath, beidh muid cairde leis an Komsomol! Agus de réir toil Iehova, beidh mé ag glaoch rolla na bhflaitheas!
  Sheinn Angelica an deannach as a boinn fuilteacha:
  - Lenin, cóisir, Komsomol! Táimid ag seoladh an Fuhrer go dtí an madhouse!
  Thosaigh na cailíní ag gáire go bodhra, agus dúirt Emmanuelle le faitíos agus le crá:
  - Agus mo catapult, nach bhfuil chomh cruinn - cosúil leis na cosa lom agus láidir Angelica!
  Dúirt Olympias agus í ag imirt le matáin a láimhe:
  - Bhuel rud ar bith! Tá tú fós ag smaoineamh. Rud níos fuaire!
  
  NÁ buama AN BHREATAIN
  Níor bhuamáil Hitler cathracha Shasana agus d"éirigh leis an cath aeir do Shasana a bhuachan. Ina theannta sin, fuair Speer post mar Aire Armálacha agus Lón lámhaigh an Reich chomh luath le Bealtaine den daicheadú bliain. Agus mar thoradh air sin, thosaigh táirgeadh aerárthach ag méadú go tapa.
  Agus ar an 4 Samhain, 1940, tháinig tuirlingt gan choinne ach dána sa Bhreatain. Rud a chuir iontas ar na cosaintí cósta. Agus bhí na Gearmánaigh in ann na cinn droichid a ghabháil trí líon mór saighdiúirí Briotanacha a ghlacadh ina bpríosúnaigh. Agus ansin rath a fhorbairt láithreach.
  Bhí bua mór buaite agus thit cúl ar Shasana sa daicheadú bliain. Lean an cogadh ar aghaidh ar feadh tamaill. Theith Churchill go Ceanada agus rinne sé iarracht frithsheasmhacht a eagrú ansin. Agus shealbhaigh na Gearmánaigh coilíneachtaí iomadúla Shasana le trúpaí. Agus ansin ionsaigh an tSeapáin na Stáit Aontaithe. Agus bhí ar an Tríú Reich leas a bhaint as féin.
  Níl sé éasca Meiriceá a fháil - tá sé scartha ag an aigéan. Ach chruthaigh na Gearmánaigh ceann droichid i Meiriceá Laidineach agus thosaigh siad ag dul chun cinn a gcuid fórsaí as sin. Agus thosaigh siad ag teannadh ar an bhfáinne timpeall na Stát Aontaithe.
  Sa tríú bliain is daichead, bhí an Panther, an Tíogair, agus an Lion umar ag na Naitsithe sa tsraith. Ní raibh an carr seo caite i bhfíor-stair, ach anois bhí i bhfad níos mó acmhainní ag na Naitsithe. Mar sin féin, níor thug an "Lion" le meáchan nócha tonna, agus gunna ró-chumhachtach i gcoinne na "Shermans", údar ró-mhór dó féin. Cosúil leis an umar Maus. Más rud é i dtástálacha léirigh an meaisín seo torthaí sásúla, ansin i bhfíor-stair thosaigh sé ag briseadh síos.
  Bhí an ceann a fuarthas ó Mheán Fómhair daichead a tri sa tsraith Panther-2 beagán níos fearr. Go leor trom ar caoga a trí tonna, ach le hinneall de naoi gcéad capall, bhog sé go maith. Agus thángthas ar a gunna 88-milliméadar i 71 EL na Shermans ó cheithre chiliméadar.
  Fuair Gerda ceann de na chéad athruithe ar Panther-2 agus throid sé na Meiriceánaigh i gCeanada.
  Deireadh Fómhair 1843 a bhí ann. In ainneoin fionnuaracht an fhómhair, bhí na cailíní cosnochta agus i gceann bikini.
  D'fhéadfadh "Panther" -2 ó achar fada bualadh, agus bhí cosaint mhaith forehead aige. Agus tá a taobhanna cosanta níos fearr ná na taobhanna de Panther simplí; ní féidir leat bazooka nó gunna beag-chaighdeán a ghlacadh.
  Ach chun bualadh ó achar fada ní mór duit cruinneas phenomenal a bheith agat.
  Agus is dócha go scaoileann Gerda lena bharraicíní loma le bualadh. Déanann an diúracán cur síos ar stua agus pollann sé umar American Grant ó cheithre chiliméadar.
  Cailín roars:
  - Níl againn ach diabhal!
  Le cabhair óna bharraicíní loma, lámhaigh Charlotte freisin, ag rá go ionsaitheach:
  - Is muc i gculaith ghlan é polaiteoir, agus sionnach i gcruth na neamhchiontachta naofa!
  Bhris Kristina ceann ar cheann, rud a rinne sí go cuí agus go sásta, ag briseadh go beacht tríd an Sherman agus ag cooing:
  - Is breá leis an bpolaiteoir bheith ag tafann go glórach agus ag geallúint go deafeningly, ach nuair a bhíonn ort an gealltanas a chomhlíonadh, ní chloisfidh tú ach leithscéalta!
  Bhuail Magda an namhaid freisin le diúracán an-mharfach, polladh éadain an turret umar agus chrom sé:
  - Is fearr polaiteoir a gheallann díomhaointeas a bhualadh ná an ordóg a bhualadh nuair a chailleann tú do phost!
  Agus phléasc an cailín amach ag gáire ... Agus arís scaoil sé as an gunna. Mar sin ní féidir leis na Stáit Aontaithe an Tríú Reich a shárú go héasca.
  Ach tá ábhar daonna ag an Fritz, agus tá an teicníc níos láidre. Mar shampla, tá an ME-309 iontach, nach bhfuil fáiltiú ina choinne, agus nach bhfuil aon éalú uaidh. Tá armáil an-chumhachtach ag an meaisín seo: trí ghunna aerárthach 30-milliméadar, agus ceithre ghunna meaisín ceithre-milliméadar déag atá ina gcodanna marfach freisin. Mar a oiread agus is seacht bpointe fiery - cool!
  Is ollphéist é ME-309, go háirithe má tá sé á reáchtáil ag cailíní. Sa chás seo, dhá áilleacht: Albina agus Alvina. Tá an dá blondes cosnochta agus i bicíní amháin.
  Agus conas a rachaidh siad i ngleic leis na Meiriceánaigh. Níl ach blúirí ag eitilt i dtreonna difriúla.
  Ag brú an truicear lena bharraicíní loma, scaoil Albina agus scaoil sé eitleán Meiriceánach, ag cooing:
  - Is striapach saor é polaiteoir a théann i bhfad ró-fhada, agus a thugann ní hamháin ionfhabhtú venereal don fheoil, ach eascraíonn bacillus neamhchinnteachta san anam freisin!
  Anseo freisin brúnn Alvina an pedal lena sÚil nocht, casúir agus chirps an-oiriúnach ag barr a scamhóga:
  - Is iad striapacha saor na cinn is daoire - go háirithe má tá siad polaitiúil!
  Sea, tá a fhios ag na cailíní seo a bhfiúntas agus déanann siad spiorad agus comhpháirt ábhartha an choimhdeachta go críochnúil.
  De réir a chéile sháraigh na Gearmánaigh Meiriceá. Anseo tá raidhfil ionsaithe MP-44 nua acu cheana féin, rud a scriosann na Meiriceánaigh go críochnúil. Tá an raidhfil ionsaithe seo gan dua. Agus tugann sé buntáiste cinntitheach don Wehrmacht.
  Agus tá na cailíní ag troid sna coisithe: Margaret agus Helga. Úsáideann siad foirm speisialta freisin: troid cosnochta agus i bicíní. Agus tá sé an-éifeachtach.
  Bhris Margaret pléasctha ar na Meiriceánaigh, agus sheol sí urscaoileadh fórsa ollmhór, marfach lena bharraicíní loma. Agus chrom sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Is striapach í polaiteoir go ngeallann sí pléisiúir neamhaí saor in aisce, ach nach gcuireann sí ach muc sa leaba!
  Dúirt Helga agus í ag brú ar an namhaid le cruinneas agus cruinneas iontach:
  - Ní féidir le polaiteoir ach a thógáil amach agus a roinnt sa uimhríochtúil, agus tar éis dó a bheith ina dheachtóir, is féidir leis téarmaí an rialtais a athshocrú freisin!
  Agus rug an cailín agus chaith sí lena cos lom bronntanas mór millteach chun báis.
  Dúirt Margaret, agus í ag lámhaigh a raidhfil ionsaithe:
  - Is cuma nuair a athshocraíonn deachtóir na téarmaí rialacha, bíonn sé níos measa nuair a laghdaítear gach gnóthachtáil go nialas gan slat tomhais!
  Agus caithfidh an cailín bronntanas díothaithe freisin lena bharraicíní nochta.
  D'eisigh Helga, ag gearradh siar ar na Meiriceánaigh san ionsaithe agus á ngearradh amach i gcéimeanna díreach agus iad ag gluaiseacht:
  - Nuair is nialas é gnóthachtálacha na deachtóireachta, athshocraítear téarmaí an rialtais go nialas!
  Agus glacfaidh na cailíní é agus déanfaidh siad gáire, agus iad ag tafann a bhfiacla go geal le péarlaí.
  Thit Toronto agus Québec fiú roimh an gheimhreadh ... Agus sa gheimhreadh, tharla an troid sna Stáit Aontaithe cheana féin. Bhí na fórsaí neamhionann ... Cé go raibh buntáiste mór ag na Meiriceánaigh, mar gheall ar fhad na cumarsáide agus geilleagar cumhachtach, i méid an trealaimh. Ach bhí siad inferior i gcáilíocht.
  In earrach na ceathrú bliana is daichead, thosaigh scairdfheithiclí páirt a ghlacadh i gcathanna aeir en masse: ME-262 agus XE-162, nach raibh aon opponents comhionann acu.
  Bhí an "Lion" -2 is nuaí le feiceáil sna umair, inar chuir na Gearmánaigh, den chéad uair i dtógáil umar, an tarchur agus an t-inneall i mbloc amháin agus trasna, agus an giarbhosca ar an inneall féin, agus chun tosaigh - ag aistriú an túr ar ais. Bhí scáthchruth níos ísle ag an Lion-2, ina theannta sin, d'éirigh an undercarriage níos éadroime, agus d'éirigh an turret amach a bheith níos cúinge le gunna scoth 88-mm - tá 105 fós iomarcach le haghaidh umair Mheiriceá. "Lion" -2 iompaigh amach a bheith soghluaiste agus cosanta go maith. Ar an gcatha, ghabh sí an tionscnamh láithreach mar an umar is fearr ar domhan.
  Níor throid an APSS tar éis an chogaidh leis an bhFionlainn le haon duine fós. Ní dheachaigh a fhorbairt ar thógáil umar ar an mbealach is táirgiúla. Bhí an chuma arrachtaigh KV, le scálaí ollmhóra agus roinnt gunnaí. Ní féidir ach an T-34 a dtugtar umar rathúil. Cé nach bhfuil cumhachtach go leor.
  Ina theannta sin, bhí an chuma ar fhorbairt umair rothaí-rianaithe sa USSR. Is mótarbhealach é Serie A cheana féin. Agus a lán de na gluaisteáin eile.
  Ar an láimh eile, d'fhoghlaim na Gearmánaigh troid agus fuair siad go leor taithí comhraic. Faoi dheireadh an tsamhraidh, bhí níos mó ná leath de chríoch na SA gafa ag na Naitsithe cheana féin. I mí Mheán Fómhair, cuireadh tús leis an ionsaí ar Nua-Eabhrac agus Washington.
  Tá Gerda ag troid cheana féin i Lev-2. Bhí seasca tonna ag an bhfeithicil seo, ach bhí taobh-armúr níos tiús 100 mm ag na fánaí, agus gunna 88 mm le fad bairille 100 EL. Agus bhí an armúr tosaigh faoi fhánaí móra níos tibhe freisin. Tá an comhlacht 150 mm agus 45 céim, agus tá an forehead 200 mm agus tilted freisin.
  Níor ghlac gunnaí Meiriceánacha armúr tosaigh umar den sórt sin. Agus ba bheag iad siúd a d"fhéadfadh dul isteach sa taobh agus ní raibh siad ar umair.
  Sheol Gerda teilgeán le cabhair óna bharraicíní loma, bhris an Sherman agus thug sé faoi deara:
  - Oibríonn an polaiteoir lena theanga, tarraingteach go fuinniúil don chroí, ach mar thoradh air sin tugtar na focail go léir san ae!
  Charlotte fired ag na Meiriceánaigh, agus iompaithe thar an buille cruinn an howitzer agus grunted:
  - Dá mheon aigne an rialóir, is ea is géire tuagh a sheiceadóir!
  Bhris Christina an namhaid arís, bhris sí umar eile as a chéile agus d"éiligh:
  - Má athshocróimid téarma an deachtóra, déanfar suim shlachtmhar don vótálaí!
  Ghluais Magda anseo ar an namhaid freisin, agus bhris sé an gunna frith-aerárthach, ag muttering:
  - Is maith leis an rialóir labhairt go cruinn, más rud é amháin chun teipeanna eloquent a chur ar neamhní!
  Agus chuir na cailíní arís diúracán de fhórsa ollmhór marfach!
  Sa spéir, freisin, tá cathanna tromchúiseacha faoi lán seoil, agus an-fuil.
  Chaill Albina ar ME-262 carr Meiriceánach eile agus squealed, ag baint a cuid fiacla:
  - Tá an deachtóir vulture ceart i gcónaí, toisc go bhfuil go leor cearta aige, gan teorainneacha, agus ní féidir leis an vótálaí a bhfuil cearta éan aige ach eitilt thar an tródaim!
  Ghearr Alvina, ar ME-262, trodaire Meiriceánach freisin agus mhol sé go fonnmhar:
  - Más mian leat a bheith i do iolar, stop ag eitilt le cearta éan!
  Tá na Naitsithe ag cur isteach ar an Teach Bán cheana féin. Triúr cailíní: Déanann Helga, Margaret agus Frida a mbealach go dtí an cruinneachán chun a bratach a chrochadh ann.
  Tá laochra cosnochta agus i bicíní amháin. Siad sneak agus troid.
  Chaith Helga grenade lena cos nocht, agus scaoil sí pléasctha as a gunna meaisín, ag cooing:
  - Is minice daoine a bhfuil cearta éan acu agus an nós préacháin a chomhaireamh mar choncaigh is minice!
  Bhris Margaret go ionsaitheach agus lena bharraicíní loma chaith sí bronntanas díothaithe agus squeaked:
  - Go dtí go bhfaighidh tú amach conas préacháin a chomhaireamh, beidh tú ag eitilt le cearta éan agus intleacht sicín!
  Ghearr Frieda síos roinnt saighdiúir dubh Yankee agus coed, ag caitheamh grenade tubaisteach lena bharraicíní lom:
  - Le cearta éan ní bheidh tú ag éirí amach sa spéir, ach beidh tú ag eitilt isteach san Inferno faoi mar sicín i pluck!
  Tá cailíní ninja na Seapáine ag troid leis na Meiriceánaigh freisin. Tá siad ag brú ó Land of the Rising Sun.
  An cailín gorm ninja slashed na Meiriceánaigh le claimhte. Chaith sí bronntanas an bháis lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Má tá brains sicín, cearta éan agus uaillmhian coileach agat, ansin beidh cleití ag eitilt le ráthaíocht!
  Bhain an cailín ninja buí úsáid as a claimhte chun na Meiriceánaigh a ghearradh síos agus rinne sí squeaked, ag caitheamh bronntanas díothaithe lena sÚil lom:
  - An té a bhfuil brains sicín aige, déanann sé préacháin a chomhaireamh agus ní lorgaíonn sé ach cearta éan!
  Sheol an cailín dearg ninja búmarang lena bharraicíní loma, ag gearradh cinn na naimhde agus ag squeaked:
  - An té a dhéanann a lán préachán a chomhaireamh, faigheann sé fadhbanna gan áireamh!
  Ghlac an cailín ninja bán bronntanas an bháis lena nipple scarlet agus d'yelped:
  - Préacháin a chomhaireamh, tá an baol ann go mbeidh trioblóid agat ag crocadh, ag cuimilt do shrón, gheobhaidh tú pluck mar sicín!
  Ar deireadh, ghlac an Teach Bán ar láimh. Thit Nua-Eabhrac agus Washington araon go luath i mí Dheireadh Fómhair.
  Agus ar an 8 Samhain, 1944, tháinig na Stáit Aontaithe agus Meicsiceo capitil go dtí an tSeapáin agus an Tríú Reich.
  Bhí sos sealadach ann. Bhí ar an Tríú Reich na sealúchais a dhíleá agus ullmhú do chogadh nua. Fuair an tSeapáin go leor freisin.
  Bhí Stalin ag ullmhú le haghaidh cogaí freisin, ach ní raibh sé oiriúnach in áit ar bith. Bhí gach rud socair.
  Sheol na Gearmánaigh tógáil umair den tsraith E. Chomh maith leis sin sa chúigiú bliain is daichead, fuarthas eitleáin diosca an-rathúil, rud a d'fhéadfadh casadh a dhéanamh in aon chogadh. Bhí airm núicléacha á bhforbairt freisin. Mar sin féin, sa APSS, chaith Stalin le hiontas, agus níor thug sé airgeadas beagnach. Bhí dearcadh Hitler amhrasach freisin. Ach sa tSeapáin, rinneadh roinnt oibre.
  Fuair Intleacht an Tríú Reich faisnéis go raibh rud éigin bainte amach ag na Seapánaigh.
  Tar éis cruinniú pearsanta idir Hitler agus Stalin, rinneadh cinntí maidir le cogadh comhpháirteach i gcoinne na Seapáine.
  Bhí Stalin, ina sheanaois, ag iarraidh glóir ceannasaí den scoth a fháil, agus tar éis leisce chinn sé comhghuaillíocht mhíleata a thabhairt chun críche leis an nGearmáin. B'fhearr le Hitler, a d'éirigh go pearsanta le cairde a dhéanamh leis an deachtóir dearg, dul i ngleic leis an tSeapáin freisin. Ina theannta sin, tá go leor coilíneachtaí aige agus tá sé fós ina arm réasúnta siar. Cé go leor, agus fanatical. Ní rabhthas ag súil le siúlóid éasca dá leithéid.
  Ar 20 Aibreán, 1950, thosaigh cogadh mór i gcoinne na Seapáine leis na coilíneachtaí, agus an USSR, agus an Tríú Reich.
  Chuaigh an tArm Dearg chun cinn as Manchuria. Gan aon taithí ar oibríochtaí maslacha, i gcoinne chosaint chumhachtach na Seapáine, chuaigh na trúpaí Sóivéadacha chun cinn go mall agus le caillteanais mhóra.
  Tá Elizaveta ag troid le samurai ar an umar T-54 is nuaí. Tá an carr Sóivéadach níos airde ná na samhlacha roimhe seo, ach tá sé le feiceáil le déanaí. Agus tá gunna 122-milliméadar aici, agus tá sí féin an-trom - caoga is cúig tonna.
  Mhéadaigh Stalin méid agus mais na n-umar, gan aon taithí aige ar an gCogadh Mór Patriotic.
  Thaitin sé gach rud mór agus toirtiúil.
  Cosúil leis an tsraith KV, bhí roinnt samhlacha, mar shampla an KV-14, níos mó ná trí chéad tonna.
  Thuig na Gearmánaigh, ar a mhalairt, go raibh meáchain mhóra neamhéifeachtach agus go raibh soghluaisteacht ag teastáil ón umar. Agus tháinig an pyramidal AG-50 mar phríomh-mheaisín. Bhí uillinneacha claonta réasúnach aige i ngach treo.
  Agus ní féidir le gunnaí Sóivéadacha a threáitear é ó aon uillinn. Ag an am céanna, níl an meáchan ach caoga tonna agus is é an t-inneall 1800 horsepower ná tuirbín gáis. Is carr foirfe é an AG-50 dá chuid ama agus an-tapa, uaireanta céad ciliméadar in aghaidh na huaire ar an mhórbhealaigh.
  Agus suiteáladh an gunna le déanaí le bairille gearr, ach brú ard, atá in ann dul i bhfeidhm ar gach carr. Agus níor ghá an caliber 88 mm a athrú. Go deimhin, tá an caliber níos lú agus tá an soláthar sliogáin níos mó agus tá an ráta tine an gunna níos airde. Agus is aicsiom é seo cheana féin. Os a choinne sin, tá calibers móra i duel umar níos measa ná cinn bheaga.
  Is é an AG-50 an ollphéist atá ag brú na Seapáine. Níl ach umair den tsraith E ag na samurai, agus fiú ansin na samhlacha luatha, i bhfad ó na samhlacha is úire den mhodhnú seo.
  Ach tá Elizabeth fós ag marcaíocht ar T-54 agus ag déanamh lámhaigh lena toes loma.
  Buail an namhaid agus chirped:
  - Samhlaíonn an anfhlaith é féin ina leon, ach itheann sé carrion mar hiena, is breá leis an gcogadh, ach níl sé ag iarraidh strap saighdiúir a tharraingt, is breá leis muc a leagan, agus é a ithe le giblets!
  Nocht Ekaterina a clúidín scarlet, slammed isteach sa namhaid tríd an cnaipe a bhrú lena boob agus yelped:
  - Má tá tú cráite le d'intinn, ansin ní bheidh an próistéise an oideachais cabhrú leat!
  Bhuail Elena freisin le cabhair ó shála lom agus choil:
  - Is fearr leon gan oideachas ná reithe deimhnithe!
  Bhris Euphrosinia ar a seal freisin, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus rinne sí:
  - Bíonn buille láidir ina láimh ag dornálaí, ach buaileann polaiteoir a inchinn lena theanga, fiú agus é féin sách lag sa chloigeann!
  Tá an t-ionsaí ar gach taobh. Tá píolótaí Sóivéadacha ag troid freisin. Tá an MIG-15 le feiceáil cheana féin, ar féidir leo dul san iomaíocht le feithiclí Seapáine, agus is dócha go mbeidh na cinn Gearmánacha níos fearr, go háirithe i luas agus armáil.
  Troideanna Anastasia Vedmakova sa spéir go mór muiníneach.
  Buaileann sé dhá charr Seapánach agus squeaks:
  - Tá dhá lámh ag dornálaí agus roinnt meascán punanna, tá teanga amháin ag polaiteoir, athchóireáil gan stad ar amhráin a bhfuil an chuspóir céanna acu go bunúsach!
  Dúirt Akulina Orlova, ag lámhach go trócaireach ar an namhaid, agus ag cur amach go hiomlán:
  - Cosnochta, cuireann an cailín í féin ar fhear, á stialladh féin - fágfaidh sí gan bríste é, agus ag scaipeadh a chosa, cuirfidh sí greim ar a scornach le greim báis!
  Dúirt Mirabela Magnetic, ag gearradh eitleáin Seapánacha, agus ag gníomhú le hionsaí figiúrtha:
  - A bhean, ag leathadh a cosa, squeezes mammoths chun fear a squeeze amach braonacha órga!
  Throid na cailíní le gníomhaíocht iontach agus bhog siad ó thaobh go taobh, ag seachaint shots dea-dírithe ar an namhaid.
  Rinne píolótaí Gearmánacha ciapadh ar na Seapánaigh freisin.
  Ghearr Albina ceithre ghluaisteán amach ag an am céanna i bpléasc amháin agus d"oibrigh sí go díograiseach:
  - Cosa mná lom, fir nach bhfuil aon cheann acu a dhífheistigh go foirfe!
  Thóg agus ghearr Alvina cúig eitleán Seapánacha le pléasctha amháin agus squeaked:
  - Is fearr cosa lom cailín a phógadh ná a bheith i do bhróg bhasta iomlán uaigneach!
  Throid Gerda ar umar AG-50 taobh le Charlotte. Throid an dá chailín go han-mhuiníneach.
  Bhris Gerda ar an namhaid, bhris an carr Seapánach agus chrom sí, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Tá adharca litriúil ag an tarbh, agus gheobhaidh fear gan sláinte bullish adharca figiúrtha!
  Rinne Charlotte lámhaigh dea-dírithe freisin, pollta tríd an namhaid agus thug faoi deara:
  - Fear ar cuireadh cosa lom baineann air - bróg basta iomlán!
  Tá Christina agus Magda ag troid ar an AG-50 freisin, agus tá siad ag troid go dian.
  Scaoil Christina urchar agus chrom sí:
  - Más bróg bast é fear, tá sé i ndán dó a bheith faoi shála agus ina thramp!
  Fearg Magda freisin, agus go han-chruinn, agus bhris sé howitzer an namhad, squeaking:
  - Ní mó namhaid fear ná easpa misnigh agus is mó fadhb ná farasbarr mianta!
  Agus lean na cailíní orthu ag bualadh an samurai.
  Bhrúigh siad níos deacra agus níos deacra iad ar réimsí éagsúla.
  Throid Alenka agus a foireann ar an umar IS-3 is déanaí. Tá an meaisín seo ó shraith níos nua-aimseartha le gunna 130-milliméadar, sa chás seo ceann amháin agus meáchan ochtó tonna.
  Tá cúigear ball foirne ann - cailíní go léir. Agus is iontach sin.
  Bhris Alyonka an gunna le cabhair óna bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Is moncaí lustful é an fear le urlabhra affection, ach beidh an stupidity na cailíní cripple!
  Bhris Anyuta arís ar a seal, tholladh sé an carr Seapánach agus rinne sé gáire:
  - Má threabhann tú asal le d'intinn mar asal don sionnach, má tá giorria spioraid agat, bainfear trí chraiceann de do hata!
  Thug Alla lámhaigh cruinn le cabhair ó clúidín scarlet a bhrúigh sí an cnaipe agus squeaked:
  - Is féidir leat seanadóir a dhéanamh as capall, ach ní féidir leat treabhadóir macánta a dhéanamh as polaiteoir!
  Phic Maria freisin ar an namhaid, le cabhair a bharraicíní loma, agus chirped:
  - Is é an bealach is éasca chun seanadóir a dhéanamh ná ó dhuine a bhfuil a fhios aige conas capall a dhéanamh ar a laghad, ach ar chúis éigin in aon pharlaimint tá a lán asal, agus fiú cinn leisciúil!
  Bhris Olympias freisin lena sÚil nocht agus d"eisigh:
  - Mura bhfoghlaimíonn tú marcaíocht ar chapall, beidh tú i do rí nocht!
  Léirigh na cailíní an rang is airde i gcathanna. Agus mar sin shroich na trúpaí Sóivéadacha ar feadh leathbhliana den troid Port Artúr. Bhí an chathair seo clúdaithe ag na Seapánaigh ón bhfarraige.
  D"éirigh le Sakhalin Theas a ghabháil arís freisin.
  Mar sin, baineadh díoltas as na buaiteanna roimhe seo ón tSeapáin. Thairis sin, bhí an díoltas fós páirteach i seilbh Port Arthur ...
  Thosaigh a léigear.
  Airtléire trom Sóivéadach bombarded an fortress. Na cailíní fired howitzers.
  Bhris Alice agus Angelica an sliogán i ndiaidh an bhlaosc.
  Bhris Alice agus dúirt:
  - In aon chomórtas tá roinnt cluichí agus torthaí deiridh, ach amháin sa pholaitíocht tá resets leanúnach agus comhaireamh comhthreomhar!
  Chuir Angelica a sála lom ar foscadh, agus thug sí blaosc, agus chrom sí:
  - Sa dornálaíocht, tá buille íseal inphionóis beag beann ar dhath na lámhainní, sa pholaitíocht tugann siad bua, go háirithe mura bhfuil na lámhainní bán!
  I rith na bliana troda, chaill an tSeapáin a coilíneachtaí go léir. Agus anois tháinig na cathanna chun cinn don chathair féin.
  Agus na laochra áille druidim Tóiceo.
  Agus ghlac na tancaeir Sóivéadacha Port Arthur ar deireadh.
  Dhírigh Elizabeth an gunna lena bharraicíní loma. Loisg sí ar an namhaid agus squeaked:
  - Níl an fear i bhfad ón gibbon, más rud é nach bhfuil ag intleacht, ansin ag lust, is é an fireann moncaí tipiciúil!
  Bhris Ekaterina ar an namhaid freisin, ag baint úsáide as a sála lom, agus dúirt le gáire:
  - Tá foirfeacht amháin agus dhá lámh ag fear, ach tá bean ag lorg foirfeachta í féin le lámha raking agus dínit mighty!
  Thug Elena, ag lámhach ar na Seapánaigh, agus ag casadh howitzer eile le cabhair óna barraicíní nochta, faoi deara:
  - Éiríonn le clowns sa sorcas gáire sláintiúil agus spraoi, is cúis le geansaithe sa pholaitíocht comharsa mhíshláintiúil agus díomá!
  Tá na cailíní, mar a fheiceann tú, ag brú na Seapáine go críochnúil. Leis sin, ar ndóigh, beidh Port Arthur ag titim gan amhras.
  Troideann Anastasia Vedmakova sa spéir os cionn na Seapáine, agus tugann sí a shliocht don namhaid, ag canadh:
  - A haon, a dó, a trí, cuimilt an samurai as a chéile!
  Agus cuireann sé aphorism in iúl, an-oiriúnach:
  - I bhfichille, is minic a bhíonn aistriú an ridire ag seiceáil le chéile, sa pholaitíocht, bíonn an vótálaí i gcónaí le chéile le gluaiseacht an ridire!
  Thug Akulina Orlova, ag brú na samurai sa spéir, agus ag winning lena súile sapphire, faoi deara:
  - Chuaigh béar ar chluas an drochcheoltóra, labhraítí cluasa vótóirí dúr - sionnaigh pholaiteoirí!
  Ghearr Mirabela Magnetic carr eile as Land of the Rising Sun as seal agus thug sí faoi deara:
  - Tugann beirt charachtair láidre ach éagsúla breith ar phléasc, beirt chliste, ach is daoine difriúla iad a n-eascraíonn genius!
  Thóg na cailíní suas sa spéir os cionn an samurai.
  Thug Albina, ag leagadh eitleáin na Seapáine síos, ag gáire a cuid fiacla, faoi deara go ionsaitheach, winking:
  - Rugadh leanaí ó ghrá dhá inscne, rath ó mheascán de dúthracht agus tallann!
  Chiceáil Alvina, freisin, an samurai lena sÚil nocht, agus chrom sí, ag tafann a fiacla:
  - Is mian le fir mac ó mhná áille, agus tá mná ag iarraidh iníonacha ó fhir chliste, is é an tátal a bhaineann le sliocht sláintiúil a dteastaíonn áilleacht agus faisnéis, ach cén áit ar féidir leat meascán de mhaitheas den sórt sin a fháil!
  Ach tá an troid chun tosaigh cheana féin do Tóiceo. Tá na Gearmánaigh agus cathláin aonair Sóivéadacha ag cur catha ar phríomhchathair na Seapáine. Tá Bealtaine 1951 sa chlós, tá gach rud faoi bhláth go litriúil. Agus an-álainn agus saibhir.
  Ach tá an chathair Tóiceo damáiste go dona. Tá codanna den Wehrmacht ag dul chun cinn air, agus tá na cathanna an-dian agus neamhchothrom.
  Troideanna Gerda ar an AG-50 taobh le Charlotte. Creideann na cailíní seo ina bua go paiseanta.
  Lámhaíonn Gerda lena bharraicíní loma, ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha agus deir:
  - Is é an rud a theastaíonn ó bhean ná an rud a theastaíonn ó Dhia, ach tá mianta fir cosúil le mian moncaí!
  Bhuail Charlotte an namhaid freisin, bhuail sí an turret den charr Seapánach agus squeaked:
  - Chruthaigh Dia bean mar bhláth don áilleacht, bhí gá le fear mar humus chun planda aoibhinn a bheathú!
  Ar an umar AG-50 eile, tá cailíní ag troid freisin, nach bhfuil iontu ach arrachtaigh fuilteacha den scoth. Is laochra an-chomhraiceach agus ionsaitheach iad, ach ag an am céanna milis.
  Bhris Christina lena méar loma agus a cosa chiseled agus dúirt le gáire:
  - Is rós í bean, ach i bhfad ó phlanda, is rooster é fear, ach ní sciathánach, ach ainmhí adharcach tipiciúil!
  Chuir Magda gáire as an namhaid le diúracán marfach agus squeaked:
  - Fear a choiligh mar éan, ach gan sciathán, a dhoirteann mar nightingale, ach ní amhránaí, geallann sléibhte ór bean, ach ní fiú pingin sa leaba!
  Tá cailíní Sóivéadacha rannpháirteach freisin i stoirmiú Tóiceo. Go háirithe, an fhoireann Alenka. D'aistrigh siad go dtí IS-4 níos cumhachtaí agus níos trom, le gunna 85mm eile.
  Ach d"fhan na cúig cinn is airde mar a chéile.
  Bhris Alenka le cabhair óna barraicíní loma agus chrom sí, ag tafann a fiacla:
  - I ngeallúintí an pholaiteoir, geallann an t-impire, i gcomhlíonadh an rí nocht, an ghealach ón spéir, agus faigheann na vótóirí beatha madra!
  Dúirt Anyuta go ionsaitheach, ag seoladh diúracán as gunna agus ag bualadh go cruinn ar an namhaid:
  - Ní fhéachann rialóir cliste le deify féin, ach déanann sé iarracht saol daonna a thabhairt don toghthóir!
  Phléasc Alla an namhaid, agus é mar aidhm bronntanas báis lena chos lom chiseled agus thug amach:
  - Is féidir fiú leathcheann ar an ríchathaoir go leor a phlandáil, ach baintear fómhar saibhir le aigne nach bhfuil ró-throm!
  Scaoil Maria shots freisin, gan ach meaisínghunnaí an uair seo, bhuail sí go leor comhraic agus d'eisigh:
  - An deachtóir a phlandálann go leor agus a dhoirteann fola, suífidh sé i lochán agus roar i bpian!
  Thug Olimpiada, bréan freisin, brú ar na truicear lena boinn loma, agus go ionsaitheach, faoi deara:
  - Aon vótálaí a vótálfaidh do pholaiteoir a ghaireann capall go minic, beidh sé á urghabháil ag feers!
  Tá an t-ionsaí ar an bpálás impiriúil ar siúl cheana féin. Tá na Seapáine deiridh críochnaithe go maith.
  Tá Emmanuelle páirteach sa troid cheana féin. Ar ndóigh, tá sí beagnach naked, ag caitheamh ach mionbhrístíní.
  Scaoil sí bolta tintreach óna nipple scarlet agus choed:
  - Is meascán é polaiteoir de mhac tíre in éadaí caorach, sionnach le trill milis an nightingale, muc i cóta nua eireaball, ach beidh tú i do chónaí leis ar nós madraí!
  Bíonn Helga ag troid freisin, ag cur isteach ar shuíomhanna na Seapáine agus ag caoineadh, ag bacadh a cuid fiacla, agus ag caitheamh grenade lena cos lom:
  - Tá sé amaideach vótáil ar son mac tíre in éadaí caorach, b'fhéidir gur caora iomlán é!
  Thug Margaret seal agus, ag socrú bratach an ionróra ar chruinneachán an pháláis impiriúil, thug sí faoi deara:
  - Is fearr sionnach i n-éadaí caorach ar ríchathaoir ná reithe i gcóta bébhar, is mó maith a dhéanfaidh an camán cliste ná an t-amadán macánta!
  Cheangail Emmanuelle an t-éadach dearg faoi dheireadh agus chrom sé go feargach:
  - Ní fhulaingíonn an ríchathaoir fuacht agus tafann, agus ní modh é chun eagla a mhaolú, ach rialaíonn an rialtóir go rude, tugann sé foraitheanta do phléadálacha bodhar!
  Bhí an bua ag an tSeapáin. Agus tar éis a chaipitlithe, fuair an USSR deisceart na Sakhalin ar ais, fuair sé druim Kuril, Manchuria, Port Arthur, an Chóiré Thuaidh, agus ar deireadh neartaigh sé é féin sa Mhongóil.
  Ghlac an Tríú Reich seilbh ar gach rud eile. Agus arís bhí tréimhse na síochána. Ghlac an Tríú Reich seilbh ar an gcuid eile den domhan agus reáchtáladh reifreann i 1959 chun monarcacht agus impireacht dhomhanda a bhunú.
  Rinneadh impire de Hitler. Sa APSS, tar éis bás Stalin ar 5 Márta, 1953, tháinig Nikolai Voznesensky, acadúil agus genius, ina cheannaire nua. Agus faoi dó, thosaigh airm nua a chruthú sa USSR.
  Nuair a fuair Hitler bás i Márta 1963, thosaigh streachailt cumhachta sa Tríú Reich i measc mac inseamhnaithe saorga iomadúla Adolf.
  Agus chuir Arm Dearg an USSR tús le feachtas saoirse san Eoraip ar orduithe Nikolai Voznesensky. Agus ar 1 Bealtaine, 1963, tháinig cathanna fíochmhar chun cinn.
  Ach sin scéal eile, conas a shábháil Arm Dearg an APSS an domhan ó fhaisisteachas.
  
  BAREFOOT banphrionsabal
  Idir rí na Fraince, Louis an ceathrú duine déag agus rí na hIorua, Seoirse an chéad cheann, tugadh comhaontú i gcrích. Dar leis, an iníon Sheoirse an chéad a phós mac Louis an ceathrú bliain. Agus bhí áilleacht den sórt sin aige, álainn mar an ghrian, le gruaig dath an sneachta. De réir an nós, phós siad sách luath an uair sin, agus chuaigh an cailín trí bliana déag d'aois ar an mbóthar leis an conmhaigh. Chuaigh iníon uchtaithe an rí, Stella, leo freisin. Bhí sí olc, ach bhí a fhios aici conas ligean go maith. Agus álainn go leor, cé go bhfuil gruaig dhubh air.
  Gabhadh í le linn feachtais i gcoinne na nomads ó dheas. Bhí fuath agus éad ar Stella iníon an rí Gertrude. Ach lig sí uirthi gurbh í a cara is fearr. Agus bhí plean cunning ina ceann. Ar an gcéad amharc, tá sé neamhréadúil ionad na banphrionsa agus aithris a dhéanamh uirthi. Seolann siad ar long mór le gardaí onórach agus bronntanais. Ach tá pointe lag ag Gertrude. Breathnóidh sí, cosúil le hionadaithe a dynasty, go naofa mionn, fiú neamhfhabhrach dóibh féin.
  Mar sin le linn comhrá le Stella (tugadh an t-ainm seo uirthi cheana féin i ríocht na hIorua!), mhionnaigh Gertrude, le croí a máthar, go gcomhlíonfadh sí aon mhian a cara dá shábháil sí a saol.
  Ansin bhí Stella corrach amach ón gcósta cheana féin, le linn stoirme éadroime chuir sí ceaig de púdar gunnaí trí thine agus shéid sí suas an long. Agus d"ullmhaigh sí féin bád roimh ré. Fuair na mairnéalaigh go léir, a chuir iníon olc an Chabháin dope san fhíon, bás. Agus níor shábháil ach Gertrude, le cabhair óna deirfiúr ainmnithe, ar ndóigh. Tharraing sí na banphrionsaí ar bord.
  Agus d'éiligh sí go gcomhlíonfaí a mionn. Dheimhnigh Gertrude. Agus dúirt Stella go feargach:
  - Déanaimis gúnaí a mhalartú leat. Anois beidh tú i mo sheirbhíseach, agus beidh mé féin i mo banphrionsa.
  Ghuil Gertrude go goirt, ach b"éigean an mionn seo a choinneáil. Ní mór é a shárú, ar shlí eile beidh croí na máthar briste i bpíosaí. Agus ghabh iníon an Khan a áit.
  Nuair a shroich sí an pálás, d'fhógair Stella gur iníon Sheoirse í, agus í ag maireachtáil go míorúilteach i longbhriseadh. Agus b'éigean do Gertrude é seo a admháil le bogha.
  D"ordaigh Stella an iar-bhanphrionsa a chur go dtí an Chorsaic chun caoirigh a thréadú. Mar sin líomhnaítear dared sí í, agus nach bhfuil sí ag iarraidh a fheiceáil in aice léi.
  Bhí Gertrude ina seasamh sna seomraí nuair a ordaíodh di dul go dtí an seomra garda. Ordaíodh di ansin a gúna daor banóglach a thógáil amach agus cultacha aoire a ghlacadh. Bhí an-náire ar an banphrionsa agus phléasc sí deora. Ansin d'fhág na saighdiúirí an teach garda, agus thug an sean sorn di ach éadaí nite, ach a d'fhéadfadh a bheith briste agus paistí agus clogs adhmaid, ag rá:
  Seo roinnt éadaí agus bróga duit. Tá sé te sa Chorsaic agus rachaidh tú i dtaithí air.
  Nuair a thuig Gertrude go raibh an fhriotaíocht gan úsáid, d'athraigh sí a cuid éadaí go mall. Bhí na clogs garbh ró-mhór di agus chaith an cailín amach iad agus chinn sí gurbh fhearr siúl cosnochta. Thairis sin, bhí sé iontach aimsir na Bealtaine. Is é seo an Fhrainc, lena aeráid i bhfad níos míne.
  Ordaíodh don chailín dul isteach i gcarráiste le barraí ar na fuinneoga. Bhí sí ceaptha an banphrionsa a bhí ina haoire a sheachadadh ar deoraíocht iomlán mí-onórach sa Chorsaic.
  Théadh clocha duirle na pábhála suas agus dódh go pianmhar cosa na banphrionsa, gan taithí aici ar siúl cosnochta. Agus bhí bonn lom an duine Lúnasa irritated go míthaitneamhach ag gharbh an dromchla.
  Bhí roinnt buachaillí bochta ag sníomh timpeall uirthi, agus mhothaigh Gertrude náire go mór gurbh í iníon na ríthe a bhí ag siúl cosnochta mar bhacach i ngúna d"aois, paistí.
  Bhí an bhanphrionsa beggar blush ó náiriú agus fiú ar feadh tamaill ghairid rinne sí dearmad go raibh a sála bándearga bogtha á mbácáil ag an gcosán deilgneach. Agus gortaíonn sé an oiread sin do chosa an bhanphrionsa, a bhí, is dócha, cosnochta ach amháin i bathtub déanta as óir íon studded le diamonds.
  Agus anois tá boinn nocht, tairisceana na háilleachta óg cráite ag clocha cruálach, géara, te na cosán.
  Go hádhúil don chailín, bhí an carráiste ag fanacht léi cheana féin. Léim sí isteach é gan fhriotaíocht. Agus chuala sí feadóg pollta, gáire agus exclamation na buachaillí:
  - Tá siad ag tabhairt an gadaí!
  Bhí náire ar an banphrionsa. Is coirpeach í anois freisin. Tá sí i bhfad níos sine ná an Bourbons. Agus caithfidh sí suí taobh thiar de bharraí, trína dtéann an solas isteach ar éigean. Brónach agus brónach. Agus is tábhachtaí fós, ní féidir aon rud a dhéanamh. Má thosaíonn sí ag screadaíl gur iníon rí í, ní chreidfidh aon duine í.
  Agus cuireann sála loma an chailín ar na pleancanna darach.
  Agus adeir an banphrionsa beag. Níor thug an tiománaí agus an gendarmes aird ar bith ar a deora. Bhuel, tá an príosúnach ag gol, cad eile is féidir léi a dhéanamh? Rinne an ghairm na gendarmes a mhaolú agus rinne siad dian orthu.
  Ghuigh Gertrude agus chuimhnigh sé ar na fáiltithe searmanais sa phálás nuair a chrom gach duine di, agus bhraith sí bródúil agus gá.
  Tar éis roinnt uaireanta an chloig de suí ar bhinse lom, chuaigh an cailín pian ar ais. Agus thosaigh sí ar a dhorn a bhualadh in aghaidh balla an charbaid armúrtha. Tar éis a chinneadh go bhfuil an cailín ag iarraidh dul amach, scaoil na gendarmes an banphrionsa. Nuair a bhí sí saor in aisce, ghlac sí roinnt céimeanna taobh thiar de na toir, agus ... ar ndóigh, thosaigh sí ag rith. Ba mhian léi éalú ó na gendarmes chun í a chur ar deoraíocht. Ach bhain na móna crua a chosa lom, agus ní raibh na póilíní in aon deifir. Bhog siad amhail is dá mba ag gluaiseacht mall. Nó b'fhéidir go raibh siad ag iarraidh cailín pampered a mhúineadh. Agus tá sé seo i ndáiríre chéasadh don banphrionsa, ar an bhfíric go raibh an cailín sráidbhaile ach rith taitneamhach.
  Rith Gertrude limping níos mó agus níos mó, agus a cosa tangled, lom, knocked síos boinn dóite literally. Ar deireadh, ní raibh sí in ann é a sheasamh, thit ar a glúine agus crawled ar gach ceithre, agus roaring croí-rendingly.
  Rith na gendarmes i ndiaidh an chailín anois go tapa. Rug siad uirthi faoi na hairm. Bhí an cailín ag croitheadh go suarach a cosa gearrtha agus pollta, ag impí gan a bheith buailte.
  Ghlac na gendarmes trua leis an banphrionsa agus níor eisigh siad ach cúpla slapaí solais. Fíor, geallann an chéad uair eile a flog brutally má dhéanann sí iarracht éalú arís. Cé gur ordaigh Stella go gcaithfí leis an iar-bhanphrionsa mar chéim speisialta vile, bhí áilleacht annamh an Gertrude sneachta-bán i dteagmháil léi fiú na seirbhísigh neamhthrócaireach, rud nach raibh ach béim bhreise ag an ngúna beggarly uirthi.
  Ní dhearna an cailín iarracht rith a thuilleadh. San oíche chodail sí sa stábla, ceangailte ag a cos le téad tiubh le lap gruaige an gendarme. Ag tuiscint nach bhféadfadh sí imeacht chomh héasca agus go raibh sí an-tuirseach ar an gcéad dul síos, chodail an cailín ar feadh na hoíche, beagnach gan aird a thabhairt ar stench an stábla.
  Agus an lá dár gcionn, bhí orm arís a bheith ag fulaingt ar charráiste príosúin ag luascadh ar gach luas, ar a n-iompraítear coirpigh contúirteacha go háirithe.
  Mar sin ní raibh an infheictheacht mar gheall ar na barraí tiubh beagnach aon chailín an-leamh. Agus rinne sí iarracht cuimhní cinn a mhúscailt inti féin, ar a laghad a saol laethúil a ghealú ar bhealach éigin.
  Mar shampla, fáiltiú sollúnta, nó nuair a thug a hathair stail folaíochta di. Chomh bán sneachta lena gruaig, níos gile ná sneachta. Nó chapaillíní beag dappled. Bhí dúil mhór aici capaill. Cad mar gheall ar a capall? Is dócha go bhfuil sé réitithe cheana féin lena úinéir nua. Ba iníon Khan í Stella, agus bhí an ealaín dhúchasach aici maidir le cumarsáid a dhéanamh le capaill. Ní hea, níl Gertrude ar aon dul léi san ábhar seo.
  Agus ghuil an cailín go searbh arís. D'éirigh gach rud amach go han-dona. Agus go neamhdheonach dozed sí amach. Shamhlaigh sí go raibh sí ag buachailleacht caorach agus ag dul thar an ngeata. Agus tá ceann gearrtha a capall dílis sneachta-bán curtha orthu. Go tobann tagann an ceann ar an saol agus deir:
  - Agus is banphrionsa cosnochta tú ag féarach. Dá mbeadh a fhios seo ag do mháthair, bhrisfeadh a croí!
  Thosaigh Gertrude agus dhúisigh sé. Tháinig sí níos brónach fós. D'éirigh sé amach nach bhféadfadh sí aon rud a insint do dhuine ar bith, ní hamháin toisc go ndearna sí mionn, ach mar gheall ar an eagla go bhfaigheadh a máthair amach faoi seo. Agus tá sé chomh uafásach.
  Agus whimpered an cailín arís. Is fíor-nóiméad fulaingthe do-fhulaingthe é seo. Agus gortaíonn an cúl freisin. Tá luí ar bhinse príosúnach adhmaid míchompordach, agus ní thabharfaidh aon duine pillow di.
  Nuair a stad siad san oíche ag an teach ósta, d'éirigh sé i bhfad níos éasca. Don dinnéar, tugadh an iar-banphrionsa ach mug bainne agus arán dubh úr. D'ith an cailín ocrach go tapa é go sona sásta agus d'iarr sí tuilleadh. Mar fhreagra, bhog siad a liopaí, ag déanamh a roar bitterly arís.
  D'fhreagair an gendarme go foirmiúil:
  - Cuirfidh an t-ionchúisitheoir!
  Ina dhiaidh sin, an leath-star Gertrude leagan síos ar an féar agus cuachta suas. Agus ní raibh mé in ann codladh ar feadh i bhfad. Chuir boladh na stáblaí tick ar na nostrils, lanna triomaithe féir ag piocadh corp an chailín go míthaitneamhach. D'fhulaing an cailín ó insomnia. Bhí sí de shíor ag caitheamh agus ag casadh, agus an rud bocht traochta i rith na hoíche.
  Ar maidin níor tugadh di ach arán agus uisce. Ach dhealraigh sé neamhghnách blasta don chailín ocrach, cé gur ar éigean a bhog a giall ó thuirse. Cheana féin sa charráiste príosúin, thit Gertrude ina chodladh. Bhí a áit chónaithe swayed cothrom feadh an bhóthair. Ach níor luigh fiú an croitheadh ach an cailín tuirseach.
  Ar capaill idirmhalartaithe, theith an t-iompar le barraí tapa go leor. Agus anois rushed siad go dtí an fharraige tráthnóna. Chaith siad an oíche ag an teach ósta freisin. Thug an ban-óstach cineálta faoi deara go raibh an cailín bán agus thug sí sciathán sicín di.
  Rinne an fheoil an boilg níos troime agus thit an banphrionsa ina codladh.
  Ar maidin, bhí tástáil nua ag fanacht léi. Caitheadh an cailín den fhuil ba mhó Lúnasa isteach sa bholg, go dtí na lachan. Chroch siad Gertrude go pianmhar lena ngob agus scríob siad lena lapaí. Bhí sé ró-painful agus disgusting. Agus boladh na lachan disgusting. Bhí sí á tabhairt, mar seo, i gcliabhán le héanlaith chlóis go dtí an Chorsaic, áit chúluisce. Phléasc an cailín isteach deora arís. Ach ansin d'éirigh sí amú, agus shíl mé nach bhfuil na lachan chomh scanrúil tar éis an tsaoil.
  Mar gheall ar bholadh na n-éan, níor mhothaigh an bhanphrionsa mar a bhí sé ag ithe ar chor ar bith agus thosaigh sí ag beathú na lachan le cion aráin an phríosúin.
  Ansin stróic sí iad go réidh. Stop na lachain ag spíonadh agus tháinig gean orthu. Ansin thosaigh an banphrionsa ag súgradh leo. "Is é seo an rí," a dúirt Gertrude leis an lachan is mó. "Ach beidh tú" ar an bhanríon. Bhain an cailín úsáid as teaghráin as a gúna gruagach agus tattered chun iad a mharcáil.
  Agus tá an cluiche seo a bheith suimiúil. Fuair cuid de na lachain stádas prionsa, cuid de na diúc. Agus thosaigh Gertrude fiú ag traenáil na lachain a rinne cairdeas. Ansin thit sí ina codladh leo i gculaith.
  D'éirigh mé as an bhfíric go raibh ceann de na lachain ag tic leis an t-aonach, beo cheana féin, ón tástáil cosnochta. Stróic an cailín an lacha ar an withers agus thit a chodladh arís.
  Ar ndóigh, téann an bád go dtí an Chorsaic níos moille ná carráiste príosúin ar chapaill spártha. Fuair Gertrude ocrach an neart fós chun ciondálacha príosúin a roinnt le lachan agus maireachtáil ar aon dul le tréad éan. Chaith na lachan as an snáithe, agus chuir an banphrionsa air arís iad. Nuair a throid na sicíní, shamhlaigh sí go raibh ionsaí ar an bpálás agus go raibh na robálaithe ag ionsaí an garda ríoga.
  D'fhás samhlaíocht an chailín níos saibhre agus níos saibhre. Ní raibh sí, a bhí ina banphrionsa sotalach agus squeamish, faoi deara a thuilleadh ar an stench sa chliabhán, agus ní raibh dímheas nuair a eisfhearadh lachain rud éigin, agus ní raibh an cage glanadh go minic. Agus uaireanta bhí orm mé féin a mhaolú taobh thiar de bharraí. A leithéid de casadh cinniúint gan choinne: is tú banphrionsa nach bhfuil an ríocht is lú, an t-athair ar ríchathaoir an dá thír sa Danmhairg agus san Iorua, tá sealúchais san Eoraip. Agus anois tá tú cosúil le beggar salach, ina suí, gan dul amach, i cage le sicíní. Agus éiríonn tú féin unwashed agus salach.
  Nuair a tháinig siad ar an oileán, chaith na gendarmes, díreach sa gúna, an cailín isteach i cinn te. Tá an Mheánmhuir tar éis téamh cheana féin, ach i bprionsabal fuaraíonn sé i rith an gheimhridh. Tá sé an-taitneamhach snámh ann. Agus sciúradh ó gnaws cheallacha. Agus pricked na gardaí an cailín le maidí agus gáire uirthi. Níor sheol Gertrude an fharraige riamh roimhe. Ós rud é san Iorua nó fiú an Danmhairg, fiú sa samhradh tá an t-uisce fuar. Ach ar an láimh eile, bhí taithí gheal aici ar splancadh i linn snámha le cladach óraithe. Mar a thaitin léi é, go háirithe sa gheimhreadh. Luíonn snowdrifts timpeall, agus sa phálás ollmhór, ársa tá sé te, agus sa linn féin téitear an t-uisce ag geyser.
  Ach tá sé chomh fairsing anseo, agus ba mhaith liom é a thógáil agus seol amach. Snámh leat chun an toil agus eachtraí nua a mhothú. Mhothaigh Gertrude go tobann gur tháinig scum an phian agus an náiriú uirthi.
  Ach faraor, níor mhair an sonas i bhfad. B"éigean don chailín dul i dtír. Agus tóg ar chapall, áit a cheangail an gendarme í leis an croup. Loisg gaineamh na trá a cosa lom, agus ghlaoigh an banphrionsa amach. Ansin fuair sí í féin bolg ar chapall, atá thar a bheith pianmhar agus unpleasant, go háirithe má tá an t-ainmhí galloping.
  Ar ámharaí an tsaoil, ní raibh an cosán ró-fhada - is oileán measartha beag í an Chorsaic. Ach go léir mar an gcéanna, dhúisigh an cailín, chroitheadh ar rump an chapaill ar feadh roinnt uaireanta, agus fiú thit isteach i frill. Tugadh go dtí an taobh theas den oileán í, chuig feirm cúige. Bhí an t-úinéir talún dian Nemesis ina chónaí ansin san eastát. Bean mhíthaitneamhach, ramhar a bhí inti. An-stiny. Bhí a clós sách beag, agus bhí Nemesis í féin ina cónaí ar deoraíocht iarbhír.
  D"oscail an gendarme an pár agus d"fhógair sé an t-ordú:
  - Cuirtear pianbhreith ar an gcailín seo Stella, ó rugadh íseal, ar ordú ón rí chun deoraíocht shíoraí ar oileán na Corsaice, i bhfairsinge na bhfeirmeacha. Caithfear í a ghléasadh agus a chothú ar nós cailín droch-ghrád, agus í a bheith flogáilte ar eagla na heagla. Is é an post atá aici ná caoirigh a thréadú, nó post éigin eile atá chomh huafásach. Beidh sí anseo go dtí a bás nó ordú eile ón rí! Go maire sé! Louis an ceathrú Rí déag!
  Chlaon Nemesis a smig ramhar agus d"fhreagair go gruama:
  - Tá a lán caoirigh againn agus ní féidir leis an mbuachaill dul i ngleic leo. Lig Stella cabhrú leis!
  Chrom na gendarmes, agus iompraíodh Gertrude isteach sa scioból go litriúil. Tar éis croitheadh ar chapall, tá an cailín ró-bhriste agus tuirseach.
  D"ordaigh Nemesis don stábla:
  - Feed ar bhealach níos measartha di. Go n-éirí an codladh leat inniu. Ar maidin amárach tá sí chun cúram a thabhairt do chaoirigh agus do ghabhair.
  Thug an stábla cácaí, bainne gabhair don bhanphrionsa, agus in ainneoin toirmeasc an ósta, mil. D'fhéach an cailín daor pale agus briste go pianmhar trua. Bhí Gertrude chomh tuirseach nach bhféadfadh sí ithe agus chodail sí tríd an dara leath den lá agus ar feadh na hoíche.
  Agus do shamhlaigh sí gur creach sluagh Khan ríoghacht na h-Ioruaidhe, agus do gabhadh a muintir uile. Agus tarraingíodh an banphrionsa suas ar an raca, ag casadh a hailt. Thuig Gertrude í féin gur aisling a bhí anseo, ach bhí sí chomh tuirseach agus traochta ar an mbóthar nach bhféadfadh sí agus nach raibh sí ag iarraidh múscail. Mar sin chroch sí ar an raca, ag tabhairt le fios di féin nár ghortaigh sé ar chor ar bith, agus níor bhácáil an tine faoina cosa lom ar chor ar bith. Ansin shamhlaigh sí gur thit sí ina codladh i mbrionglóid, díreach agus a hailt twisted ar an raca. Agus cheana féin eile, fís tuar ceatha, ag rith ar an bhfaiche, léim le bunnies. Tá gach rud éadrom agus airy.
  Feictear an t-aingeal is gile, a léiríonn comharthaí casta Gertrude, agus fásann sé ar bhealach an cholúin. Agus adeir aingeal mór cheana féin:
  - Is mairtíreach tú, rud a chiallaíonn go bhfuil Paradise tuillte agat!
  Agus treoraíonn an t-ardaingeal Gabriel féin an cailín, ar feadh na scamaill níos boige ná an fluff, go dtí an ríchathaoir neamhaí.
  Agus taispeánann an Tiarna Uilechumhachtach Dia Íosa ann palaces iontacha na bhflaitheas go bhfuil pálás na gCríoch Lochlann agus fiú na Fraince Versailles cáiliúla céimnithe i gcoinne a chúlra.
  Dhúisigh an cailín as an dteagmháil le spúinse fionnuar ar a aghaidh. D"oscail sí a súile go drogallach. Conas nach raibh mé ag iarraidh a bhriseadh ar shiúl ó na pictiúr de Paradise, agus filleadh ar an scioból stinking. Fíor le tuí bog.
  Os a chomhair sheas buachaill, thart ar bhliain níos óige ná Gertrude. Coirtithe sa ghrian Corsaiceach beagnach dubh, ach a eyebrows, fabhraí agus gruaig sách fada, ar a mhalairt, dóite amach, agus tháinig chun bheith bán cosúil le cruithneacht overripe. Bhí an buachaill rud ar bith ach pants gearr, lean, agus wiry, le deas, aghaidh taitneamhach, agus aoibh le fiacla sláintiúil. Thuig Gertrude láithreach gur buachaill maith a bhí ann agus rinne sé aoibh gháire air.
  Dúirt an buachaill:
  - Is é mo ainm Eric. Nó fiú an t-aoire Eric. - Ansin d'fhéach an buachaill ar ais agus dúirt go ciúin. - Caithfidh tú a bheith i do dhuine uasal agus go bhfuil tú ar deoraíocht?
  Bhí náire agus blushed ar an banphrionsa. An bhfuil sí cosnochta, i gúna atá iompaithe ina tatters, a admháil gur iníon na ríthe í, agus fuil fiú Charlemagne féin ag sileadh inti? Sea, tá sé thar a bheith náire.
  D'fhreagair Gertrude le guth crith:
  - Ní hea... Cad as a bhfuair tú é?
  Dúirt Eric go bog:
  - Gendarmes, gardaí éagsúla, a thug tú, agus léadh amach foraithne pearsanta an rí. Bhuel, nach bhfuil rudaí eile le déanamh ag Louis an ceathrú duine déag i ndáiríre chun ordú a eisiúint, do chailín beggar éigin? Ina theannta sin, tá tú ró-pale, tá do lámha agus do chosa bog, agus is féidir leat a fheiceáil go bhfuil tú tar éis do boinn a bhaint. Ar ndóigh is duine uasal thú.
  Osna Gertrude go trom agus d'fhreagair:
  - Sea, tá mé ... Ar bhealach nach bhfuil mé féin ag iarraidh a mheabhrú cé mé!
  Chlaon Erik go brónach agus dúirt:
  -Ná bíodh náire ort. Is mac mé freisin do dhiúc a cuireadh chun báis ar chúisimh tréasa. Ag cúig bliana d'aois bhí mé ar deoraíocht go dtí an fheirm is faide ar shiúl sa Chorsaic. Ar dtús bhí mé mar chúntóir don aoire, iníon an Chuntaois. Ansin, d'aibigh sí, agus chuaigh sé chun saothair chrua. Beidh mé anseo, freisin, go dtí go mbeidh mé sé bliana déag. Ansin is dócha go mbeinn ag súil le Toulon agus le galleys. Mar sin faoi láthair, is féidir leat taitneamh a bhaint as Paradise.
  Shudded Gertrude agus d'iarr sé ar an buachaill:
  An ndearna tú iarracht éalú uait féin?
  Chroith Eric a cheann go diúltach.
  "Níl áit feirme amháin ann le deich míle, agus tá madraí páirce den scoth ag an tiarna talún, agus maireann ceathrar póilíní le taithí go buan. Gheobhaidh siad cinnte dúinn. Rinne mé iarracht éalú liom féin agus fuair sé seo.
  Léirigh an buachaill branda ar a ghualainn, i bhfoirm na litreach "K", agus lean sé le sigh trom:
  - Níl sé fós chomh dona is atá i saothair chrua, nó i bpríosún faoi thalamh. Análaimid aer úr, géilleann caoirigh agus gabhair dom, ní hé an bia is measa ar domhan. Nuair a éireoidh linn, beidh sé i bhfad níos measa má ...
  Chuaigh Gertrude suas agus d"fhiafraigh sé den bhuachaill:
  - Ar eagla na heagla?
  D'fhreagair Eric le gáire.
  "Mura n-ordaíonn an rí mé a thabhairt isteach san arm in áit na galleys. Tá sé deacair ansin freisin, ach tá an deis a bheith cáiliúil agus céimeanna oifigeach a fháil le haghaidh feats míleata. Ó shaothar crua, níl ach bealach amháin go dtí an reilig!
  Bhí an banphrionsa ag iarraidh é seo a fhreagairt, ach bhí aghaidh codlatach an eachaire le feiceáil. Adeir sé go hoarsely:
  - An bhfuil tú ag iarraidh lashes a fháil. Tá sé ró-dhéanach cheana féin, tá sé in am an t-eallach a thiomáint amach!
  Shín an buachaill a lámh amach don bhanphrionsa.
  - A ligean ar dul ... Cé nach! Tá mé ag ciceáil amach mé féin, agus tú ag ithe cácaí le bainne agus mil. Is díoltas annamh é mil agus níl ach trua agat.
  Agus a shála loma á lasadh aige, d"imigh an buachaill amach an doras. Bhí Eric chomh lúfar leis an ngaoth.
  Agus bhraith Gertrude, a bhí gannchothaithe le roinnt laethanta cheana féin, ocras an-láidir inti féin agus phreab sé go sanntach ar cháca mór agus ar ghloine bainne. Tar éis di ithe agus ólta, ní bheadh diúltaithe aici níos mó. Ach b"éigean an buachaill a leanúint.
  An féar sa chlós prickled mo chosa unpleasantly, ach bhí sé fós infhulaingthe. Ach nuair a sheas Gertrude suas ar na hiomairí creagach, agus na clocha géara, nach raibh fós am a te suas ar maidin, pricked na cosa lom an banphrionsa, screamed an cailín agus cúlú go dtí an féar. Ghearr sí freisin beagán ar a cosa, a bhí tús curtha le leigheas, ach bhí sé fós indéanta chun siúl ar sé, fiú le deacracht.
  Shiúil Eric thar na púróga agus an gairbhéal go héadrom agus le gáire. Go ginearálta, is gnách go mbíonn aoibh gháire ar bhuachaillí, mura ndéanann aon rud díobháil dóibh. Bhí sé chomh te sin, níor chaith mac an diúc rud ar bith ach shorts, mála línéadaigh, ina rug sé amárach é féin agus a chailín, agus rud éigin eile. Thiomáin Eric na caoirigh agus na gabhair, bhog sé ag rith, agus níor sheas sé. Fuair an buachaill áthas sa ghluaiseacht, léim suas agus síos anois agus arís. Ach Gertrude tugadh gach céim le plúr.
  Ionas nach ndéanfaí céim ar na púróga, chuaigh na banphrionsaí ar leataobh feadh an fhéir go dtí an geata. Ansin bhí uirthi rith ar an mbóthar géar gairbhéal.
  Nuair a chonaic Eric deacrachtaí an chailín, rug sé faoin lámh í agus d'iompair ag rith í. Ag cur san áireamh go raibh Gertrude níos airde ná an buachaill, agus nach raibh an t-am aige fós chun fás tanaí, go dtí leibhéal an chnámharlaigh, ansin léirigh Eric a láidreacht nach beag. Ní raibh a athair, freisin, ró-ard, ach bhí sé idirdhealú ag neart, gan fás heroic.
  Sheas an cailín ar an bhféar agus bhí eagla uirthi céim bhreise a ghlacadh. Agus thiomáin Eric tréad iontach caorach agus gabhar chuig féarach sléibhe. Bhog an buachaill go tapa, agus fiú rinne somersaults, áiteamh ar na hainmhithe ar. Bhí Eric cosúil le haoire a rugadh, soghluaiste agus solúbtha. Ghéill ainmhithe dó, agus bhog siad go tapa
  Ag glacadh anáil dhomhain, lean Gertrude iad. Lasmuigh den chlós, bhí an féar níos airde agus níos deacra siúl air. Bhí na gais, ag lúbadh faoi mheáchan an chailín, pricked go mór faoi shála agus boinn íogair eile na banphrionsa. Ghuigh Gertrude agus d'fhulaing sé, agus níor éirigh leis ag iarraidh teacht suas leis an tréad ag fágáil na sléibhte. Ach bhí a fórsaí néaróg ídithe agus stop an cailín agus ... Thosaigh sí ag roar arís, deora flowed síos a leicne, a bhí tar éis fás tanaí, ach ní raibh caillte go hiomlán fós a roundness taitneamhach. Ina theannta sin, d'éirigh an craiceann pale amh ó ghrian mhín an deiscirt.
  Neamhghnách do Snow White faoi luminary sa Chorsaic, go háirithe i mBealtaine.
  Scairt Gertrude le faitíos:
  - Eric!
  D'fhreagair an buachaill a caoin láithreach:
  - Fan áit a bhfuil tú, beidh mé ceart ann!
  Agus ar nós fia sléibhe, do rith mac an diúc ar lánluas. Dhéanfadh sé reathaí den scoth.
  Bhreathnaigh Eric ar chosa scríobtha Gertrude, agus a lámha agus a aghaidh deargtha, d"ordaigh:
  - Téigh ar mo dhroim!
  D'fhiafraigh an banphrionsa go cúramach:
  "Nach mbeidh sé deacair ort, a Dhiúc óg?"
  Chroith an buachaill a cheann go diúltach.
  - Sea, cad nonsense. Ina áit sin, oiliúint!
  Gertrude shuigh ar a mhuineál. Ró-chrua, cé go ghualainn sách leathan, nach bhfuil an-chompordach chun suí. Ach tá sé níos fearr ná an chéasadh "buataisí Spáinnis" a fhulaingt, fiú má tá sé ar féar ard, lush Corsaiceach. Agus is buachaill an-láidir é Eric, siúlann sé go héasca agus tá sé breá cothrom. Agus bhain sé duilleog as crann pailme agus chlúdaigh sé Gertrude ón ngrian gan trua.
  Nuair a d"fhiafraigh Gertrude le mac an diúc cén fáth a bhfuil sé chomh láidir sin, d"fhreagair:
  "Oidhreachtúil... Ina theannta sin, agus mé ag ullmhú le dul isteach san arm ríoga, iompraíonn mé púróga troma le haghaidh oiliúna.
  Dúirt an banphrionsa le himní:
  - Nach scaipfidh caoirigh agus gabhair agus tú ag siúl?
  Dhearbhaigh Eric dá chailín nuachumtha:
  - Ní! Tá píob agam, faoina fhuaimeanna enchanting tagann siad le chéile.
  Agus thóg an buachaill uirlis iontach amach as a sparán agus thaispeáin sé do Gertrude é.
  Bhain an banphrionsa go réidh é agus dúirt:
  - Tá fliúit álainn agat. Ar ghearr tú tú féin é?
  Chroith Eric a cheann go diúltach.
  - Ní! Tá sé seo fós ó mo pháirtí ar chlé. Sí, tá an píopa déanta as adhmad an-mharthanach agus is féidir go deireanach ar feadh na mblianta.
  Exclaimed Gertrude le iontas:
  - WOW! An dtarlaíonn sé mar seo...
  Dúirt an buachaill:
  - Anois rachaimid amach ar an bhfaiche agus cuirfidh mé ar mugaí thú. Is féidir leat an staighre a ghlacadh ansin freisin. Is féidir liom gach rud a láimhseáil mé féin.
  I nguth crith, d'fhiafraigh an banphrionsa de mhac an diúc:
  "Caithfidh tú díspeagadh a dhéanamh orm mar gheall ar a bheith i do sissy. Ní féidir liom siúl cosnochta ar an talamh fiú.
  Chuaigh Eric ar ais uirthi agus dúirt:
  - Bhí mé ann freisin. Bhris mé mo chosa go pointe na fola ar an gcéad lá. Ach thuig mo chailín mé agus bhraith sé trua dom. Beidh tú ag dul i dtaithí air go luath. Níl bróga ar eolas agam le seacht mbliana, agus mar a fheiceann tú, mothaím go hiontach!
  - Seacht mbliana! - shudded Gertrude, ag samhlú cé chomh fada is a d'fhéadfadh a deoraíocht tarraing ar aghaidh. Agus an uair seo ar fad beidh sí cosnochta agus ag siúl i gúna bocht. Agus beidh a boinn boga boga ina crúba capall. Agus ní bheidh sé spraoi fiú.
  Dúirt Eric, ag glacadh scáth a chuid focal:
  "Nuair a bheidh tú ag fás suas, is féidir tú a chur chuig teach na mbocht, nó chuig plandáil i gcoilíneacht theas. Mar sin is fearr leat taitneamh a bhaint as an saol seo.
  Mar fhreagra, pléasctha an banphrionsa i Tears. Agus thuig an buachaill go blurted sé amach pas eile faux. Ach níor mhúin mac an diúc eitic ar deoraíocht. D'imir Eric an píob chun a mhacasamhail a shuaimhniú agus chun caoirigh agus gabhair a bhailiú. Bhí an ceol iontach, agus shimmered tríd an aer cosúil le sruthanna de leamhain. Gertrude stop ag caoineadh. Rinne sí aoibh agus fiú thosaigh sí ag canadh. Agus bhí an chuma ar an nasc níos mó spraoi di.
  Shuidh an cailín síos ar na mugaí, agus chuaigh i bhfolach ón ngrian agus dozed amach. Lean an buachaill ar aghaidh ag léim agus ag rith, ansin rushed go dtí an sruth. Ag dúiseacht, shiúil an banphrionsa go cúramach ar féar bog. Ní raibh sé chomh pianmhar a thuilleadh, agus bhí an cailín in ann cúpla ciorcail a dhéanamh. Don lón, thug an buachaill a bainne agus iasc triomaithe le císte, agus cúpla torthaí. Ní raibh, ní raibh ocras orthu. Thairg Eric eitilt go dtí an cladach, agus chuir sé a dhroim in ionad tuirlingthe.
  San fharraige agus go deimhin is pléisiúr é splancadh. Shnámh mac an diúc go hiomlán nocht, agus chinn Gertrude nach raibh aon rud le náire air, fuair Gertrude réidh le ceirteacha. Bhí sí ag foirmiú figiúr fásta cheana féin, thosaigh cófra beag agus cromáin ag seasamh amach. Rinne Eric iarracht tactfully gan stare, ach d'fhéach sé ar ais ó am go chéile. Do dhúisigh fear beag annsin. Ach fós féin splanc siad cosúil le leanaí agus bhain siad taitneamh as an uisce. Nuair a chuaigh an ghrian síos, chuir Gertrude, le mór aiféala, air a ceirteacha stróicthe, nach raibh ró-ghlan agus, ag dreapadh ar dhroim Eric, chuaigh abhaile.
  Ní raibh an lá ina iomláine leadránach, cé go raibh an craiceann íogair dóite i roinnt áiteanna, agus san uisce tá sé go hiomlán imperceptible. Ach ar chúis éigin, seachnaíodh dónna tromchúiseacha.
  Mhínigh mac an diúc di:
  - In áit seo na farraige, tá an t-uisce leighis. Ní thugann sí barróg do do chraiceann.
  Ní raibh Gertrude ag iarraidh dul ar ais fiú. Cad a tharlaíonn má yells an hostess ag di, nó fiú ordú chun flog di.
  Ach bhí Nemesis gnóthach le rud éigin, agus níor thug sé aird ar an tréad fiú. Rinne an stábla na gabhair agus na caoirigh go léir a chomhaireamh go deifir, agus dhún sé na haoirí óga sa scioból. Tar éis an aer úr, bhí an stench faoi deara, ach chuir Eric fleasc de bhláthanna úra earraigh in aice le ceann na banphrionsa agus thit an cailín ina chodladh le gáire ar a liopaí.
  Bhí an lá dár gcionn cosúil leis an gceann roimhe sin. Cé go raibh orm éirí go luath, agus dul a chodladh go déanach, níor bhac ar éinne éirí as a chodladh i rith an lae. Tá an bia sách bocht, ach rinne Eric iascaireacht agus lorg cnónna agus torthaí san fhoraois. D"fhéadfá snámh san fharraige gach lá agus súgradh san aer úr. In ionad ifreann, chuaigh a muga Gertrude isteach i bparthas simplí patriarchal. Gan obair chrua. Aeráid mhuirí éadrom agus te, íosmhéid feithidí annoying, agus bia simplí agus blasta, agus uaireanta snámha san fharraige.
  De réir a chéile, d'fhoghlaim an banphrionsa siúl cosnochta. Ar dtús ar féar, ansin ar ghaineamh agus carraigeacha. Thosaigh a cosa tairisceana ag géarú go tapa, agus smearadh an buachaill iad le ola éisc ionas nach mbeadh na calluses nua-chruthaithe ag scoilteadh agus ag tochas. Mar a bhí roimhe seo, chuaigh Gertrude thart ina cheirteacha nó beagnach nocht san aer úr, ag scor go hiomlán de bheith faoi náire Eric. Mar sin féin, bhí siad níos mó cosúil le deartháir agus deirfiúr. Rinne siad frolicked go leor, d'imir siad, d'inis siad scéalta grinn scary dá chéile.
  Bhí samhlaíocht shaibhir ag Eric, agus bíonn sé suimiúil i gcónaí labhairt leis. Agus níor tháinig sé chun sochair dóibh ach go raibh siad ina leanaí sa seachtú haois déag. Fiú agus é ina dhuine uasal, nó ina chnámh ríoga, ní raibh aon eolas ag Gertrude ar ríomhairí, ná ar an teilifís, ná ar an Idirlíon, nó ar eitleáin, ná ar go leor torthaí eile ar an dul chun cinn. Agus dá bhrí sin ná bí ag fulaingt óna n-éagmais.
  Cad eile atá in easnamh uirthi? Want a marcaíocht ar chapaillíní? Mar sin, chun na críche seo, beidh gabhar oiriúnach. De réir a chéile chuaigh Gertrude i dtaithí ar ainmhithe, agus d"fhéadfadh sé diallait go héasca ar ghabhar. Agus ní raibh sí ina Coward. Nach bhfuil sé drogallach ag caoineadh, ach gur racht mhothúchánach é. Tá an fharraige te agus milis ar do láimh agus is féidir leat splancscáileán an t-am ar fad. Níl an obair chrua níos mó spraoi. Tá go leor bia, an t-iasc céanna le do líonadh a ithe, agus tá a fhios ag Eric conas cluas den scoth a chócaireacht a líonn tú do mhéara, is féidir leat aon rud mil a fháil. Ar aon nós, ní féidir a rá gur fhulaing Gertrude deoraíocht.
  Ina ionad sin, ar a mhalairt, thaitin léi cheana féin a bheith ag rith cosnochta ar chlocha géara te, agus an masseur a bhraitheann le bonn callused, agus ó am go chéile cliceáil ar an fuip ar ainmhithe.
  Ar ndóigh, uaireanta bhí easpa cumarsáide ann. Tá go leor daoine sa phálás, agus gach cineál nannies, ach anseo beagnach an t-am ar fad a bhíonn Eric leat. Ach go dtí seo níl sé dofhulaingthe. Ní raibh an t-am ag an buachaill aoire a bheith leamh, ní raibh am ag Gertrude fós a thuismitheoirí a chailleann go bás, agus iasc éagsúla a bheith leadránach. Uaireanta, ar ndóigh, bhí mé ag iarraidh císte, taosrán, nó seacláid a ithe. Ach fiú sa phálás, níor ith sí é chomh minic sin, mar bhí a tuismitheoirí buartha faoina sláinte. Agus uaireanta chuaigh Eric isteach sa pantry agus ghoid sé milseáin. Mar sin ní féidir a rá go raibh Gertrude ina shuí ar chionmhálacha an aoire amháin.
  Mar sin rith an tsamhraidh go sona sásta agus tháinig an fhómhar. Bíonn na laethanta níos giorra, bíonn na hoícheanta níos faide agus níos fuaire. Ach tá an fharraige fós te agus tá na laethanta spraoi.
  Tá saol míchúramach ag Gertrude faoi láthair. Cé go bhféadfadh an geimhreadh a bheith fionnuar, agus ní bheadh snámh san fharraige chomh compordach a thuilleadh. Ach rud ar bith, ní bhfaighidh siad bás, agus beidh siamsaíocht eile ann.
  Ach chuir Stella tús le gníomhaíocht stoirmeach, tar éis di an prionsa a phósadh. Fiú iontas do chailín an aois chéanna le Gertrude. D"éirigh le Stella dul i gcion go mór ar a hathair céile, Louis an ceathrú duine déag. Bhrúigh sí an rí gréine chun cogaidh eile ar gach bealach is féidir. Ba é an Spáinn agus gach ceann de, chomh maith leis na coilíneachtaí Portaingéile, a aisling a conquer. Agus ansin agus Sasana a subdue. Ina theannta sin, tá an Rí Séamas lag agus tá tacaíocht na Fraince ag teastáil uaidh. Agus bheadh sí D'fhéadfadh Stella suí síos le haghaidh an ríchathaoir na Spáinne.
  Mar gheall ar an iliomad cásanna, tá Stella tosaithe cheana féin chun dearmad a dhéanamh faoi Gertrude. Go dtí gur chuir an t-ambasadóir a tháinig ón Iorua i gcuimhne dom í. Bhí iníon an Khan ag súil go raibh a hiar-mháistrí ag fulaingt go mór ar deoraíocht, nó b'fhéidir go raibh lámha leagtha aici cheana féin. Dá mbeadh a fhios aige ar an réaltacht, is cinnte go mbeadh sé imithe as a riocht. Cad atá fíor-mhaith agus spraoi don banphrionsa.
  Ach ní raibh sí suas go dtí é. Ach anois bhí leisce ar Stella. Anois tá an oiread sin airgid aici go bhfuil sé éasca marú gairmiúil a fhostú a mharóidh an cailín agus ar an mbealach sin finné contúirteach a bhaint. Ach níor leor do Stella a hiarpháirtí agus a máistreás a mharú. Sin a theastaigh uaithi - an banphrionsa bródúil a náiriú agus a náiriú.
  Ionas nach dtéann sí chuig Paradise Críostaí, cosúil le mairtíreach óg, ach go bhfulaingíonn sí ar feadh i bhfad i bhfíor-ifreann na bochtaineachta. Agus cad í an ghairm is dímheasúla, mura aoire? Níl, ní mharóidh sí Gertrude, ach ba cheart saol na banphrionsa a dhéanamh níos deacra. Agus chun na críche seo, seolfaidh iníon an Khan mercenary speisialta ar cheart dó fanacht na banphrionsa a dhéanamh níos hellish fós, agus ag an am céanna cuir in iúl do Stella ó am go chéile.
  Ní mór duit ach do chuid ama a ghlacadh agus duine a aimsiú a bhfuil samhlaíocht aige, agus a bhfuil post colm aige, a dhéanfaidh, gan marú, cripple, ach a thabharfaidh Gertrude chuig an uaigh ar dtús, agus í a scipeáil trí ifreann go dtí an deireadh.
  Tá sé go luath i mí na Nollag sa Chorsaic. Tháinig sé níos fuaire go suntasach, agus fiú ar maidin bhí sioc ar na púróga. Gertrude siúl amach cosnochta, agus shivered. Cé chomh tobann a d'athraigh an aimsir. Fiú inné bhí sé níos mó ná fiche céim i rith an lae, agus tá sé seo inghlactha. Agus anois tá an fuacht séideadh isteach ón tuaisceart, agus tá sé éirithe sioc. Fillte an banphrionsa í féin i scairf downy, ach d'éirigh a cosa lom an-láidir. Choinnigh sí ag léim suas agus síos, agus rinne sí iarracht teacht ar chloch níos géire. Nuair a thit an teocht go mall, tháinig an cailín láidir nádúrtha i dtaithí air agus níor bhain sí míchompord tromchúiseach a thuilleadh. Déanann cosa lom oiriúnú freisin don aeráid atá ag dul in olcas. Ach nuair a léim sí go géar, iompaíonn sé ina chéasadh.
  D'iompaigh cosa Eric crua fiú dearg, cosúil le cosa gé. D'iarr an buachaill ar an groom:
  - An féidir péire bróga ar a laghad a bheith ann don chailín? Is féidir léi logh!
  D'fhiafraigh fear an stábla den ghasúr le amhras:
  - Agus tú féin? An féidir leat é féin a sheasamh?
  Dúirt Eric go muiníneach:
  - Tá a fhios agat, mé casachtach riamh, cé go léir an gheimhridh seo caite shiúil mé cosnochta. Ach tá sí fós ina cailín, agus ní cruaite, cosúil le mná tuathánach áitiúla ó óige wounded.
  Chlaon an stábla le haontú.
  - Beidh mé ag iarraidh ar an hostess.
  Agus chuaigh fear mór trom isteach sa teach. Agus nóiméad ina dhiaidh sin d'eitil sé amach amhail is dá mbeadh squealing, squealing:
  - Cosc an bhean é! Níl sé curtha ag cur sneachta go fóill agus caithfidh an bheirt agaibh a bheith cosnochta! Seachas sin, beidh tú buailte sa stábla!
  Ghlac Eric anáil dhomhain agus dúirt:
  - Ceart go leor! Mar sin a bheith, a ligean ar dul!
  Tar éis dó an t-eallach a thiomáint amach go tapa, thug an buachaill cuireadh don bhanphrionsa suí ar a dhroim arís. Agus thosaigh sé féin ag suathaireacht go bríomhar cosa lom an chailín, cruaite agus cruaite ón bhfuacht. Bhí Gertrude crith ón bhfuacht, ach théadh sé suas go tapa, go háirithe ó tháinig an ghrian amach agus fuair an ghaoth bás. Agus thosaigh mac an diúc, ag cuimilt duilleoga ó chrainn phailme, ag déanamh buataisí arda don bhanphrionsa.
  Sheinn Gertrude go suairc:
  - Bhuel, cén fáth nach maireann an samhradh ar feadh na bliana, cén fáth go bhfuil an sioc ag dó na sála go dona orainn!
  Dúirt Eric go fealsúnach:
  - Ionas nach mbíonn na cosa ró-bhog, tá cloch ann, agus mar sin ná cuirfimid bascadh sa gheimhreadh. Agus tá sí milis go leor.
  Ar a shon sin, tar éis dul amach ar an bhfaiche, do las an buachaill teine, agus do théigh sé suas leó agus le mil, ag cur iallach air an bhanphrionsa ól:
  - Ní féidir leat logh. Níl aon dochtúirí anseo. Agus tá rud éigin le leigheas ag na gendarmes.
  Fuil Gertrude ar a rith, agus, clúdaithe le seálta olla agus duilleoga, dozed an cailín amach sa ghrian.
  Ansin dhúisigh mé nuair a bhí sé dorcha cheana féin. D'éirigh sé níos fuaire, ach fós infhulaingthe. Mar sin, sí, i buataisí homemade, agus i duilleoga, chuaigh i ndiaidh Eric, a bhí, amhail is dá mba rud ar bith a tharla, ag rith leath-nocht. Ach amháin má chaith sé T-léine thar torso matáin. Níl, níl aon duine ag tógáil an bhuachaill.
  Bíonn geimhrí sa Chorsaic, go háirithe ag an rinn theas, an-éadrom. Bhí na laethanta ina dhiaidh sin i bhfad níos teo. Agus rith Gertrude arís, go háirithe tar éis éirí gréine, cosnochta ar na púróga, agus ar a laghad uair amháin sraothartach. Níor chuir sé sneachta ach oíche Nollag. Ní raibh an t-eallach á thiomáint amach an lá sin, agus don chéad uair le fada an lá, chríochnaigh an buachaill agus cailín suas i dteach an máistir. Chinn Nemesis saoire a shocrú di féin, agus dá bhrí sin d'ullmhaigh siad gach cineál rudaí di. Agus rinne Eric agus Gertrude fónamh di ag an mbord. Bhí Nemesis cheerful. Ina aice léi shuigh aoi a ndearna an bhanphrionsa mist ar dtús ar fhear óg. Éadaí na bhfear, gruaig ghearr fionn agus smig manly. Ansin, ó fhigiúr agus ó mhodh na milady, thuig Gertrude gur bean agus bean álainn a bhí ann, timpeall cúig bliana is fiche d'aois, nó fiú níos óige.
  Ach in ainneoin a áilleacht, tá sí cheana féin cuma crua na súile cruach, agus lámha láidir, le knuckles iomlán de dhorn. Cosúil le trodaire sráide.
  Aoibh sí ar Gertrude, aoibh gháire leathan le bán, shining, agus fiacla móra. Ach bhí a shúile fós fuar agus crua. Agus léi, bhraith an cailín roinnt naimhdeas dea-fholaithe.
  Dúirt an bhean, áfach, i nguth cairdiúil agus gean:
  - Lig do na leanaí seo suí síos ag an mbord agus lón a bheith acu linn. Ar mhaith leat cáca i ndáiríre, Stella?
  Sea, le déanaí shamhlaigh Gertrude níos mó agus níos minice faoi cácaí agus brioscaí le huachtar, a d'ith sí ina pálás. Níor leor é i ndáiríre di. Agus ar eagla go n-athródh an aintín deas seo a raibh dhorn an marfóra uirthi, léim an bhanphrionsa láithreach ar an gcathaoir a tairgeadh di. Shuigh Eric síos beagán srianta. Theastaigh uaidh freisin an cáca a bhlaiseadh.
  Bhreathnaigh an bhean ar Gertrude. Phioc sí suas go cúramach an forc agus scian. Agus d'fhéach sí ar an bhean, ní daring a ghearradh í féin.
  Dúirt Milady go bog:
  - Gearr amach an leanbh oiread agus is mian leat, agus lig don buachaill ithe freisin.
  Gertrude thosaigh a ghearradh, rinne sí é go cúramach, de réir etiquette. Bhreathnaigh an bhean ghaiscíoch ar a gluaiseachtaí go dlúth. An buachaill, a bhí bhainistiú cheana féin chun dearmad dea-bhéasa ar feadh beagnach ocht mbliana de bheith ina aoire, ghníomhaigh níos mó rudely, ach freisin, tar éis an sampla a pháirtí, ghlac scian agus forc ina lámha. Agus fuair salach i uachtar cumhra.
  Agus d'ith Gertrude go han-chúramach, ag iarraidh gan a bheith salach. Tar éis sos fada, bhraith an cailín ar deireadh an blas unforgettable de brioscaí agus uachtar seacláide ar a teanga. Cé chomh iontach is atá sé cáca a ithe, nach raibh am aici dearmad a dhéanamh ar a bhlas.
  D'fhiafraigh Milady go réidh den chailín san Ioruais:
  - Caithfidh gur señora uasal thú?
  D'fhreagair Gertrude go huathoibríoch, agus é ina luí:
  - Ní!
  Rinne an bhean aoibh carnabhail agus dúirt:
  - Ach tugann do áilleacht agus do bhéasa tú ar shiúl. Mar sin Gertrude!
  An banphrionsa shudded agus feall féin:
  - Cad é an t-ainm atá ar eolas agat?
  Aoibh Milady agus lean i Ioruais:
  - Ná bíodh eagla ort... Nuair a thairg an t-impostor dubh do leanúint agus do shaol a mhilleadh, shíl mé láithreach go raibh an scéal neamhghlan. Cén fáth a bhfuil sé ag an bhanphrionsa agus ag bean chéile an phrionsa choróin díoltas a dhéanamh ar an mbairille chomh suaimhneach sin? Thairis sin, chuala mé faoi do theaghlach. Is Lochlannach tú agus beagnach gach fionn. Agus is brunette dubh é, ní cosúil lena athair ar chor ar bith. Mar sin féin, d"éirigh léi mealladh a dhéanamh ar Louis sa cheathrú háit déag agus tá an seanfhear seo ceann i ngrá léi. Mar sin shíl mé - glacfaidh mé tairiscint eile agus sruthán mé liom féin.
  Osna Gertrude go trom agus dúirt:
  "Mhionnaigh mé ar chroí mo mháthar gan a rá le duine ar bith!"
  Chlaon Milady a ceann agus dúirt go bog:
  - Míníonn sé seo do chiúnas, ach... Luath nó mall, nochtfar dallamullóg Stella agus... Ní féidir léi a ceann a bhaint de.
  Rinne an banphrionsa aoibh, ach ansin rinne sí gáire mar a dúirt sí:
  - Ní chreidfidh aon duine gur iníon ríoga í begar cosnochta.
  Chaith Milady na hamhrais go daingean.
  - Is féidir linn litir a scríobh chuig d'athair agus tabharfaidh sé cuairt go pearsanta ar chúirt Louis XIV. Ansin réitítear gach fadhb ag an am céanna. Níl le déanamh agat ach cúpla focal a scríobh ar phár, agus beidh Stella críochnaithe!
  Gertrude perked suas agus d'fhéach sé ar Eric. Is cosúil nach raibh eolas aige ar an Ioruais, agus níor thug sé aird ar an gcomhrá. Cé nár mhothaigh an banphrionsa go dona sa deoraíocht, níor theastaigh uaithi cur le riail Stella a thuilleadh. Agus chinn an cailín:
  - Scríobhfaidh mé litir chuig m'athair!
  Rinne Milady aoibh leathan agus dúirt leis an gcailín:
  - Rachaimid go seomra eile. Tá peann agus dúch réidh.
  Gertrude chuaigh i ndiaidh an bhean ghaiscíoch. Bhog cosa lom na banphrionsa beagnach go ciúin, agus bhí buataisí na milady ag greadadh. Tá sé greannmhar, ach breathnaíonn an duine ríoga cosúil le beggar i ceirteacha, i gcoinne chúlra bean i éadaí fear.
  Ina shuí, thum Gertrude a peann isteach sa tobar dúigh. Ní raibh a fhios aici cad a scríobh go sonrach. Thairis sin, bhí an mionn fós i bhfeidhm, agus ní raibh sí ag iarraidh é a bhriseadh. Mar sin féin, is féidir leat é a dhéanamh.
  Nuair a thuig Milady an chúis leis an leisce, spreag:
  - Scríobh go simplí: A Dhaid, is breá liom tú go mór agus ba mhaith liom tú a fheiceáil. Tar go Páras go luath, Gertrude, a bhfuil grá agat.
  Thrasnaigh an bhanphrionsa í féin agus thum sí an peann cúpla uair sa tobar dúigh agus scríobh sí síos cúpla focal. Ansin chuir mé mo phéinteáil ...
  Phioc Milady suas a raibh scríofa aici, chuir i gclúdach litreach é, agus shéalaigh sé é. Ansin phóg sí an banphrionsa slán, ag cogar:
  - Déanfar an litir a sheachadadh chuig an seoladh. Agus Stella, déileálfaimid le buille an bháis.
  Agus creaking le dubh, buataisí lonracha, d'fhág an bhean cobra an seomra, an túr, ar fheirm iargúlta.
  Dúirt Gertrude tar éis milady:
  - Dia linn!
  
  
  AN Bhanríon SNEACHA AGUS AN GHEARMHAR FOSFAR
  Ba é an cailín an Gerda céanna ón Bhanríon Sneachta, agus san earrach, chomh luath agus a leáigh an sneachta, chuaigh sí as baile chun cuardach a dhéanamh ar a deartháir ainmnithe Kai. Thóg sí léi mála beag bia, agus chuir sí uirthi a bróga dearga, an rud ba luachmhaire a bhí aici. Bhí an ghrian ag taitneamh agus bhí aimsir iontach an earraigh ann. Shiúil Gerda go brisg agus fead sé amhrán:
  Táim ag siúl ar bhóthar fada
  Ar lorg mo dheartháir caillte...
  Agus creidim go bhfaighidh mé Kai
  Cé nach paiste é an buachaill.
  
  Tá an bóthar an-deacair
  Tá géara agus machairí ann...
  Ach bíodh a fhios agat go dtiocfaidh aisling fíor -
  Go deo le mo dheartháir táimid ar cheann!
  
  Má chaithfidh mé bheith cosnochta,
  Ar an gcloch agus ar na fánaí sneachta...
  Agus tarraingeoidh mé le fórsa é,
  Is é mo dheartháir an chuid is fearr!
  
  Tá an bóthar crua, creidim dom
  Uaireanta bíonn wolves ag caoineadh chomh creiche ...
  Is féidir le gach ainmhí a ghortú
  Agus tá an chloch faoi chois géar!
  
  Ach Kai, creidim, gheobhaidh mé,
  Póg a dathúil...
  Rachaidh mé tríd an bhfuacht is an sneachta,
  Cuireann sneachta mo chos lom ar lasadh!
  
  Sea, tá an cosán crua, chreideann tú
  Agus tá ocras ar Gerda...
  Seachain caillteanais feadh na slí
  Buaileann croí an chailín go himníoch!
  
  Ach rachaidh mé thar an gaineamh agus an sneachta saor in aisce,.
  Agus cabhróidh mé leat, creid Kaya ...
  Ní peaca é grá a thabhairt do bhuachaill
  Beidh mé ag siúl tríd an sneachta cosnochta!
  
  Ach tiocfaidh deireadh an bhóthair
  Mo dheartháir a fheiceáil i solas nua...
  Osclóidh mé cuntas glórmhar ar bhua,
  Beidh an phláinéid a bheith níos teo!
  Shiúil Gerda feadh an chosáin, agus chuimil a cosa i mbróga úrnua. Dúirt an cailín léi féin:
  - Is fada an bóthar go dtí mo dheartháir, agus satailfidh mé síos na bróga nua dearga seo ina gceirp. Tógfaidh mé pictiúir níos fearr díobh! Cheana féin te!
  Thóg Gerda a bróga agus a stocaí agus chuir i bhfolach a mála cnáimhe. Go deimhin, bhí sé níos éasca siúl cosnochta agus níos taitneamhaí. Phioc an deannach ar an mbóthar na cosa. Níl teaghlach Gerda saibhir agus sa séasúr te d'imir an cailín cosnochta go minic. Ach tar éis an gheimhridh, agus í ag cur sneachta sa Danmhairg, tháinig a cuid boinn i buataisí feilte. Agus gan dul ach an chéad chúpla nóiméad, bhí an bóthar creagach taitneamhach. Ansin thosaigh boinn naked an cailín ag whine agus Gortaítear.
  D"fhág Gerda bóthar creagach na hEorpa agus shiúil sé feadh féar úr an earraigh. Mar sin bhí sé i bhfad níos lú deilgneach. Cé nach bhfuil siúl chomh áisiúil.
  Shiúil an cailín chuici féin agus chrom sí rud éigin arís. Ansin d'ith sí arán as a sparán.
  Ar deireadh, tháinig sráidbhaile chun tosaigh. D'fhéadfadh Gerda, ina gúna simplí agus cosnochta, pas a fháil le haghaidh beggar, ach bhí cuma ró-ghlan uirthi. Tá sí fionn agus álainn, a aghaidh fiú beagán níos dorcha ná a cuid gruaige sneachta-bán.
  Tháinig sé, ag dul isteach sa sráidbhaile, a fhágáil ar an féar bog, agus arís pricked an gaineamh agus gairbhéal de na bóithre a cosa. Ach bhí leanaí an tsráidbhaile ag sileadh a gcuid sála lom, dusty cheana féin le neart agus neart, agus ghearr Gerda a cuid fiacla agus níor theastaigh uaithi pas a fháil le haghaidh sissy.
  Chuir an cailín ceist ar na páistí faoi Kai.
  D'fhreagair duine de na buachaillí:
  Agus is mise Kai!
  Rinne Gerda gáire agus chroith sí a ceann.
  - Ní tusa an Kai!
  Phléasc an buachaill a shála lom, dusty agus imithe.
  Nuair a thuig Gerda go bhféadfaí moill a chur le cuardach a dearthár, d'fhiafraigh sé an raibh an obair i gceist.
  Dúirt úinéir amháin go raibh sé tedious deich buicéad a iompar le haghaidh béile.
  Thóg Gerda an cuing, phioc suas dhá bhuicéad agus d'iompair. Is deacair go leor do chailín buicéid mhóra a iompar. Bhí boinn loma a chosa trí thine go litriúil.
  Ach shiúil sí agus scairt sí, ag gríosadh a cuid fiacla. Sa chathair, ní raibh Gerda i dtaithí ar obair chrua, cé go raibh baint éigin aici leis an obair tí freisin.
  Thug an cailín na buicéid seo caite literally staggering. Agus thit beagnach iad. Ach ag análú go trom, d'iompair sí go dtí an póirse é.
  Thug an t-úinéir screamh aráin di agus dúirt:
  - Más mian leat, is féidir liom tú a ghlacadh mar maid!
  Chroith Gerda a ceann, ag análú go trom.
  - Ní!
  Agus flickering le sála dubha ar an deannaigh, rith sí amach as an sráidbhaile. Le deacracht shroich sí an stoc féir is gaire agus thit isteach ann agus í i ídithe go hiomlán. Ansin rug codladh uirthi.
  Agus bhí nightmares...
  Gerda bocht, clinking le geimhle trom ag ruaigeadh a cosa, wanders isteach i bpríosún i bPáras. Chuir siad iad freisin sa Chatelet, i gcill fuar, boladh, áit a bhfuil an dá chailín beag gafa goid agus mná níos sine suí le chéile, ach beagnach gach duine acu óg.
  Cothaíonn siad vodca náireach agus sean-arán duit. Mar sin is féidir leat níos mó ná bliain amháin a chaitheamh i gcoinníollacha mídhaonna.
  Ach toghairmtear Gerda lena cheistiú. Smearann siad a gcuid sála le hola, agus iompraíonn siad brat lasrach chun a gcosa. Screams an cailín i bpian agus cailleann Chonaic. Agus tá uirthi an milleán a ghlacadh as dúnmharú duine uasal.
  Leanann an chéasadh ar feadh roinnt laethanta, tá an leanbh flogged, crochadh ar raca, ach léiríonn Gerda misneach dochreidte. Ní aithnítear aon rud. Agus ansin cuirim buataisí Spáinnise i bhfeidhm air.
  Fáscadh boird cosa leanaí, agus tiomáineann an executioner i dingeacha. Tar éis an chéad bhuille, cailleann an cailín comhfhios. Ach doirt siad uisce fuar uirthi, rud a chuir iallach uirthi teacht ar a céadfaí. Ansin buille siad na boird arís. Is é an pian ach uafásach. Wheezes Gerda, agus tagann sé amach le caoin fiáin.
  Bíonn an seiceadóir ar meisce ag gríosadh.
  Cuireann an t-idirghabhálaí an cheist arís:
  - Mharaigh tú an Vicomte de Jouzac?
  Freagraíonn Gerda le osna:
  - Ní!
  Geallann an t-imscrúdaitheoir:
  - A Fhorógra, ding eile di! Níos tiús!
  Agus seo a leanas arís buille, as a shudders an comhlacht ar fad ar an cailín. Ritheann deora ó shúile Gerda, tá banlaoch Andersen an-ghortaithe, ach ní admhaíonn sí.
  Geallann an t-idirghabhálaí:
  - Sea Admhaím dúinn! Níl iontu seo ach focail!
  Faigheann Gerda an neart go tobann chun freagra soiléir a thabhairt:
  -Tá focail ar nós na gaoithe, ag sníomh muilinn a thugann plúr do na ciallmhar, agus plúr do na h-amaidí!
  Glaonn an t-idirghabhálaí:
  - Dhá dingeacha eile!
  Agus arís cuileoga an casúr ... na cnámha, géarchor cosa leanaí, as an turraing pian cailleann an leanbh arís Chonaic. Déantar Gerda a athbheochan le buicéad uisce fuar oighir ón cellar. Agus leanann siad an chéasta sofaisticiúla agus ag an am céanna clumsy. Anseo i vice ag an am céanna clampann siad, mhéara lámha an chailín. Squeeze an vise. Fanann Gerda arís. An uair seo ar feadh i bhfad. Ní féidir fiú buicéad uisce a athbheochan.
  Tá an cailín ina luí i gcathaoir chéasadh, í bán agus folach.
  Dúisigh Gerda suas. Bhuel, tá tromluí aici. Mar sin féin, tar éis obair chrua agus aistear fada, bíonn a cosa lom an-bhuíoch agus tinn. Tá boinn nocht, dusty an chailín scáinte agus gortaítear seasamh orthu. Trí fhórsa, chuir Gerda iallach uirthi féin seasamh suas, agus bhog sé ar a scór. Knocked síos cosa gortaithe, ach an cailín clenched a fiacla níos deacra, agus shiúil sa fiáin. Cé gur phléasc gach céim le pian fiáin.
  De réir a chéile, áfach, théigh an corp suas, agus chuaigh an phian in olcas. Cé go raibh na cosa, agus go háirithe na laonna, an-tuirseach ó thuirse, agus bhí an t-aon lom, a leagadh síos tinn ó phúróga beaga ar an mbóthar.
  Shiúil an cailín trína neart agus fiú chuir sí céim ... Chuaigh an ghrian thart meán lae. Tá sráidbhaile nua le feiceáil. Gerda, limping, isteach air. Bhí a veins tingled le teannas.
  Shroich an cailín a lámh amach agus d'fhiafraigh sí de go deo:
  - Tabhair dom arán, le do thoil.
  Thug duine de na mná píosa pancóg di, screamh seanchara do chara, an tríú práta.
  Threisigh Gerda a neart beagán. Agus shuigh ar an mbinse ar feadh tamaill. Tháinig buachaill suas chuici agus d'fhiafraigh sé:
  - Cá bhfuil tú ag dul a chailín?
  D'fhreagair Gerda go macánta:
  - Táim ag lorg mo dheartháir ainmnithe Kai!
  Shrug an buachaill a ghualainn agus d'fhreagair:
  - Dhá Kai agus ní mór dúinn sa sráidbhaile. Tá an t-ainm coitianta. Agus tá an domhan mór. Agus tá do chosa clúdaithe le fuil.
  Osna Gerda go trom agus d'fhreagair:
  - Tá a fhios agam é. Ach ní féidir liom mo chara a bhrath!
  Dúirt an buachaill:
  - Tá rud éigin i do mhála agat!
  Chlaon Gerda.
  - Sea, tá bróga dearga aici!
  D'iarr an buachaill le gáire
  - Daor?
  Chlaon an cailín.
  - Tá! Shábháil Mamó suas ar feadh sé mhí!
  D'fhiafraigh an buachaill le iontas:
  Cén fáth nach dtéann tú chucu?
  D'fhreagair Gerda go macánta:
  - Sin an fáth nach dtéann mé mar go bhfuil siad daor! Is féidir leis an cosán a bheith fada agus titim siad as a chéile.
  Mhol an buachaill:
  - Díol iad agus is féidir leat bia a cheannach feadh na slí!
  Chroith Gerda a ceann.
  - Ní! Ní fhaca Kai iad! Ba mhaith liom a thaispeáint suas iontu!
  Chlaon an buachaill le comhaontú.
  - Tuigim! Tóg pingin copair! Go gairid sroichfidh tú an chathair, beidh do dhóthain ann le haghaidh builín aráin. Ní Just a dhéanamh iarracht a ghoid. Cé gur leanbh tú, cuirfidh siad i bpríosún tú agus cuirfidh siad isteach ort!
  Chroith Gerda a ceann.
  - Ní ghoidfidh mé rud ar bith go deo!
  Ansin d'éirigh an cailín as an mbinse agus stomped. Gortaítear a cosa, dódh a cosa, ach b"éigean di leanúint ar aghaidh leis an dualgas.
  Roimh thitim na hoíche, ní raibh am aici an chathair a bhaint amach, agus chaith sí an oíche arís i stoc féir.
  An uair seo bhí a codladh níos suaimhní.
  Chuir iníon an fhorghníomhaithe Gerda i bhfolach i gciseán agus d'iompair amach as an gcill í. Rinne sí deifir ar an Chatelet a fhágáil go dtí go raibh na captives caillte. Agus rith an cailín leis an mbagáiste.
  D'imigh iníon an fhorghníomhaithe le Gerda ar a bealach go deisceart na Fraince, ag súil le dul amú ansin. Shiúil sí ina bróga leathair, Gerda stomped cosnochta in aice léi. Ach ansin, ón mbóthar creagach, thit bróga an chailín as a chéile agus is ar éigean a d'fhéadfadh sí seasamh ar a cosa fuilteacha. Bhí sé beagán níos éasca do Gerda, ós rud é go raibh boinn garbh uirthi ar dtús, de réir dealraimh, in ainneoin an athnuachan láidir, choinnigh corp an chailín cuimhní ar thástálacha san am atá caite.
  Measadh go raibh iníon an fhorghníomhaithe ó theaghlach saibhir agus de ghnáth chaith sí bróga, mar is gnách i measc na dteaghlach neamh-bhocht i bPáras. Agus ní raibh a t-aon girlish i dtaithí ar chlocha, púróga, bóithre clochach na Fraince. Ach léirigh an cailín, tar éis di a cosa a bhriseadh san fhuil, misneach agus ní raibh sí ag gearán. Phóg Gerda, ar ball, a cosa ar a cosa fuilteacha agus laghdaigh an phian, thit iníon an fhorghníomhaithe ina codladh.
  De réir a chéile, leighis a cosa agus bhí clúdaithe le screamh crua. Ghléas iníon an fhorghníomhaora í féin agus í ina cónaí ar déirce, níor fágadh Gerda ach le ceirteacha. Don gheimhreadh, bhog an cailín agus an cailín go dtí an Iodáil. Níl aon frosts, agus níos mó nó níos lú bearable. Ach tá a saol tar éis éirí mar shaol na vagabonds. Is é sin, an-trom agus ocras. Agus ní raibh solas ar bith sa saol seo. Bhí iníon an fhorghníomhaithe go leor, ach ní raibh sí álainn ar chor ar bith agus go hiomlán emaciated, tháinig sí ina giolcach.
  Agus thosaigh Gerda ag spreagadh na slí ar chanadh;
  Bhí Gerda Kaya ar lorg cosnochta,
  Chuaigh mé tríd an snowdrifts crua ...
  Tar éis an tsaoil, tá a anam órga,
  Cosúil le sneachta bán radiant!
  
  Níorbh fhéidir groom a aimsiú
  Agus fuair sí go dtí na Naitsithe go hiomlán ...
  Ó, a chailín bocht Gerda,
  Nach mór an náire é a fhulaingt!
  
  Ag caoineadh ullmhaithe raca,
  Ag scaipeadh tine faoi do chosa ...
  Friochann siad an cailín mar iasc,
  Ach tá a fhios i spiorad go bhfuil sí cosúil le iolar!
  
  Agus d'fhulaing fulaingt mhór
  Céasadh agus céasadh gan líon...
  Arna chlúdach le ómós trua,
  Chun cailín a dhéanamh caoin!
  
  Cosa lom lick le lasracha,
  Buail an cailín go foréigneach!
  Anseo faoin cruinneachán i bPáras dian,
  Treoraíonn siad Gerda ina gúna go dtí an tine!
  
  Maireann cailín crua an chéasta,
  Agus gáirí i bhfianaise na marbh...
  Ní iarrfaidh sí bás -
  Tástáil ar a gualainn!
  
  Is féidir leis an chéasadh a sheasamh
  Tá tú i foighne mar gheall ar an idéalach ...
  Rugadh ár Gerda sa Rúis,
  Orthodoxy de chroí!
  Cé go mbrisfidh siad a cnámha le sceartáin,
  Buaileann pointe géar cófra bán ...
  Agus cosa lom ar an ngual,
  Chuir siad Gerda, mar sin pian - ná breathe!
  
  Téann cailín go bródúil go dtí an tine,
  Cé go bhfuil an aghaidh clúdaithe le fuil, bruises ...
  Gáire amach os ard le háthas
  Cé go bhfuil na lámha agus na cosa i slabhraí!
  
  Agus ba chosúil nach raibh aon éalú ann
  Lasann lapa an fhorghníomhaithe an tine...
  D'iarr Dia maithiúnas
  Cé teangacha tine sínte amach chuici!
  
  Tá an corp ar lasadh ag lasair buile,
  Agus Gerda ag osna i bpian, screams...
  Ach tá an bhratach fós ar foluain san anam,
  Agus ag croílár an monolith-duubt!
  
  Beidh séadchomhartha ag cailín an tsolais,
  Agus beidh an Rúis ag cuimhneamh ar a hiníon ...
  Beidh Gerda an cróga á chanadh
  Tiocfaidh an lá agus imeoidh an oíche!
  Bhí Gerda, i gcónaí ocrach, cosnochta agus i gceirbeacha, ag spalpadh timpeall na hIodáile. Bhí súil aici fós a deartháir Kai a aimsiú. Ar chúis éigin, bhí sí á lorg i ndeisceart na hEorpa, agus ní ag an bPol Thuaidh.
  Agus anois bhí sí ag druidim le Napoli cheana féin. Ní fada ón gcathair bhí pálás mór agus an-álainn.
  Shuidh an cailín síos ar charraig. Agus thosaigh sí ag caoineadh faoi bhrón domhain.
  Tháinig buachaill suas chuici. I éadaí saibhir agus bróga leathair paitinne. Is cosúil go raibh sé an aois chéanna le Gerda. Agus d'iarr go ciúin:
  - Cén fáth a bhfuil tú ag caoineadh beggar?
  D'fhreagair an cailín go macánta:
  - Le blianta fada anois tá mé ag lorg mo dheartháir ainmnithe Kai, agus shiúil mé leath an domhain cosnochta!
  Dúirt an buachaill go amhrasach:
  - Blianta fada? An bhfuil tú á lorg ó in infty?
  Chroith Gerda a ceann agus d'fhreagair:
  - Bhuel ní hea! Tá mé i bhfad níos sine ná táim!
  Rinne an buachaill aoibh agus d'fhreagair:
  - Is breá liom a bheith ag éisteacht le scéalta! Inis dom do scéal!
  Thosaigh Gerda ag cur in iúl, go macánta agus gan maisiúchán.
  D'éist an buachaill léi, agus d'éist ... Ansin d'fhreagair sé:
  - Níl a fhios agam an bhfuil sé fíor nó nach bhfuil, ach b'fhéidir gurb é Kai ár bprionsa!
  Gerda feadaíl.
  - Sea?
  Chlaon an buachaill le comhaontú.
  - Is seirbhíseach mé i bpálás an phrionsa, agus tá a fhios agam gur ó na daoine coitianta mo thiarna! Roghnaigh ár banphrionsa féin fear óg a chaithfidh a bheith ina genius agus luí uirthi le rud éigin!
  Chlaon an cailín le comhaontú.
  - Sea, d'fhéadfadh Kai! Tá sé an-chliste agus bunaidh iontach! Uaireanta scríobh sé dánta mar seo a tháinig leanaí ó gach cearn de Chóbanhávan agus d'éist sé, ag moladh!
  Chlaon an buachaill.
  - Creidim thú! Buachaill cosúil liomsa a bhí sa phrionsa i ndáiríre! Tháinig sé fiú cosnochta agus a chur ar buataisí, ach amháin ag an mbealach isteach chuig an Pálás. Agus d'éirigh sé amach ach iontach. Ag cur san áireamh go raibh slua iomlán daoine ann a bhí ag iarraidh pósadh, rinne sé dul i gcion!
  D'fhiafraigh Gerda:
  An bhfuil gruaig fhionn agus súile gorma air?
  Chlaon an buachaill a bhí dubh air féin.
  - Tá! Agus thaitin sé leis an rí freisin, nach Iodáilis é, ach go labhraíonn sé ár dteanga go foirfe!
  Dheimhnigh Gerda:
  - Bhí ár seanmháthair ina múinteoir teangacha iasachta. Agus Kai ó bhí a fhios againn ó aois an-óg! Is cinnte dó!
  Dúirt an buachaill seirbhíseach:
  - Tá an t-ádh ort ar deireadh!
  Stampáil an cailín a cos lom.
  - Tóg go dtí an prionsa mé!
  Shrugged an buachaill.
  - Ní ligfidh na gardaí an cailín isteach i ceirteacha agus cailín cosnochta ... Ní dhéanfaidh siad ach tú a chaitheamh isteach i dungeon!
  Chroith Gerda agus squeaked:
  - Cad atá le déanamh?
  Mhol an buachaill:
  - Rinne mé staidéar ar na nooks agus crannies go léir sa phálás. Treoróidh mé faoi rún tú. Nuair a bhíonn sé oíche, an bealach ar fad go dtí an seomra leapa. Agus beidh tú i dteagmháil láithreach leis an Prionsa!
  Chlaon an cailín.
  - Aontaím!
  Dúirt an buachaill:
  - B'fhéidir gur cheart duit gúna agus bróga nua a fháil. Cuireann tú iontas ar Kai san fhoirm seo!
  Chroith Gerda a ceann.
  - Tá sé níos éasca siúl cosnochta gan torann! Thairis sin, lig do mo dheartháir a fheiceáil cad a tháinig mé!
  Chlaon an buachaill.
  - Suigh ar an gcarraig! Tabharfaidh mé bia duit. Tá tú chomh tanaí agus ocrach. Agus ansin beidh muid ag dul!
  D'aistrigh an cailín a cosa lom go neirbhíseach, ag crith le mífhoighne. An bhfuil stríoc an droch-ádh thart, agus an bhfeicfidh sí a deartháir níos sine Kai arís?
  Ar shiúil sé féin cosnochta ón Danmhairg go deisceart na hIodáile freisin? Buachaill bocht. Tá boinn loma aici, cé gur cailín í, cosúil le crúba capaill ó bhóithre na hEorpa líonta le clocha géara. An dá fuar agus teas, taithí sí agus endured gach rud.
  Thug an buachaill cúpla cáca uachtar as an chistin di, cos sicín.
  D'ith Gerda go ramhar é.
  Bhí sé dorcha cheana féin... Nigh an cailín a cosa lom sa sruthán go cúramach. Ach b'fhiú roinnt céimeanna a ghlacadh, de réir mar a d'éirigh na boinn garbh deannaigh arís. D'fhéach an buachaill chomh cliste.
  Threoraigh sé í trí pholl rúnda sa chlaí, agus bhog sé léi trí na sráideanna cúil.
  Bhí gach rud cosúil le scéal fairy ... an Iodáil, agus an Pálás inar thóg an buachaill í. Agus shíl sí gurbh é an prionsa seo a deartháir ainmnithe Kai. Ach go deimhin ní bheidh na gardaí ligean cailín cosnochta i ceirteacha tríd.
  Thug an buachaill seirbhíseach í go seomra leapa an phrionsa. Thóg sé féin as a bhróga, sa phálás, ionas nach mbeadh torann a dhéanamh, agus shiúil na leanaí cosnochta ar feadh na conairí, deftly seachaint na gardaí.
  Uaireanta flashed pictiúir daite ar feadh na ballaí, a bhí aisling greannmhar.
  Agus sa bhláth órga, chodail an prionsa óg, agus ar a thaobh dheis, an banphrionsa.
  Bhí an prionsa dathúil, ach beagán róthrom ó na féastaí luxurious sa phálás, agus níos sine ná Kai. Ach thuig Gerda láithreach nach é a bhí ann.
  Agus dhúisigh an lánúin Lúnasa.
  Bhí eagla orthu ar dtús, agus ghabh na gardaí na páistí. Ach ansin d"iarr an bhanphrionsa ar chailín tanaí fionn a scéal a insint.
  Chuir Gerda gach rud in ord. Lena n-áirítear cur síos ar chéasadh brúidiúil i bpríosún sa Fhrainc.
  Dúirt an banphrionsa go báúil:
  Lig di fanacht linn!
  D"aontaigh an Prionsa:
  - Seo é an scéal is iontach dár chuala mé riamh!
  Agus cuireadh leis:
  - An chuid is mó den bhealach tríd an Eoraip, mharcaigh mé capall fós. Agus ach amháin nuair a thit sí, bhí chun dul ar scór. Is maith freisin go bhfuil cead ag na buachaillí inár mainistir bróga a chur orthu ach amháin sa fuar, agus ní raibh mo chosa bog. Ach mar an gcéanna, leag mé síos mo chosa agus bacach. Shiúil sí an Eoraip cosnochta ó cheann ceann go deireadh!
  Dúirt an banphrionsa go láidir:
  Beidh sí ina bean-i-feithimh is fearr liom! Agus a bheith dá réir seo! Agus an buachaill a thug í, deich mbuille le maidí agus le sálaibh, mar shárú ar an eitic, agus fiche bonn óir go bhfuair sé cara nua dúinn!
  Chrom an seirbhíseach óg agus d'fhreagair sé:
  - Tá tú chomh cothrom!
  Chrom an cailín agus d'iarr:
  - Is fearr maidí rámha a thabhairt dom ar na sála! Is é mo locht ar fad anseo!
  Rinne an Prionsa aoibh agus d'fhreagair:
  - Buailfidh siad thú le maidí leo féin! Chun dul isteach mídhleathach isteach sa phálás ! Níl ionainn ach rialóirí!
  Dheimhnigh an banphrionsa:
  - Agus sí, freisin, deich buille le maidí ar a sála nochta!
  Chlaon Gerda go trom. Luigh sí ar a druim agus chuir na seirbhísigh a cosa lom i lúba. Ach d'éirigh sé amach nach raibh sé chomh scanrúil.
  Bhuail siad í le craobhóg tanaí, díreach le taispeáint, agus níor ghortaigh boinn chrua Gerda, ach rinne siad tic.
  Ach buaileadh an buachaill le bata solúbtha, agus bhí sé gortaithe go mór. Ach clenched sé a fhiacla go docht, agus twitching, d'éirigh leis a choinneáil siar a screams. Agus ansin d'éirigh sé agus limped go mór ar an dá chosa.
  Arís, fuair Gerda fadfhulaingt an t-ádh ticéad. Rinneadh seirbhíseach do phrionsa uasal den chailín. D"éirigh sí ina bean tí, í gléasta le síoda agus veilbhit. An scéal de réir Andersen arís agus arís eile é féin, ach beagán i leagan eile. Ar an gcéad lá chuimil Gerda a cosa ina buataisí nua, agus thuig sé nach bhfuil sa rachmas ach binneas. Agus i síodaí tá sé beagán te i samhradh na hIodáile. Agus níl na miasa is exquisite chomh maith nuair a bhíonn boilg iomlán agat.
  Cuireann sé brú agus cuireann sé isteach ar siúl ...
  Ina theannta sin, bhí ar Gerda teangacha iasachta, dea-bhéasa, gach cineál etiquette agus eolaíocht a fhoghlaim. Agus níl sé seo chomh suimiúil ar chor ar bith le saol tramp a threorú.
  Tá fiú mo cheann ar crith.
  Rinne Gerda iarracht dul i dtaithí air, d"fhulaing sí ar feadh i bhfad. Anseo tá bliain caite. Agus bhí an chuma ar an scéal cheana féin go raibh sí tarraingthe isteach sa rithim sceirdiúil seo de shaol na mban onórach.
  Agus go bhfuil drogall uirthi dul áit éigin cheana féin agus rud éigin a lorg.
  Ach sa scáthán os a chomhair a rinne sí an searmanas, tháinig a deartháir ainmnithe Kai go tobann. Níor fhás an buachaill ar chor ar bith, agus níor athraigh sé thar na blianta fada de scaradh, ach d'éirigh sé ró-pale le gorm míshláintiúil. I gcaisleán na Banríona Sneachta, bhí an chuma air go raibh sé ag reo, agus bhí sé fós ag iarraidh an focal a chur le chéile: "Eternity" ón oighear.
  Agus gan é, tá sé ina phríosúnach.
  Ach ní raibh an chuma air go raibh sé in ann. Agus cén chaoi ar shuí i gcaisleán oighir le blianta fada anuas, fiú mura mbraitheann tú an slaghdán?
  Agus nach bhfuil aon leanaí eile in aice láimhe?
  Mhothaigh Gerda go raibh a deartháir ainmnithe thar a bheith míshásta. Níl ach oighir agus béir gheala timpeall, déanann tú sórtáil trí floes oighir súilíneach cosúil le diamaint. Fiú ag cur san áireamh gur froze croí an deartháir ainmnithe, tá sé soiléir fós go bhfuil sé an-sásta. Agus is leis an Bhanríon Sneachta amháin is féidir leat labhairt, ach is annamh a bhíonn sí sa chaisleán oighir.
  
  Scread Gerda agus chinn ar rith. Chuaigh sí go dtí a seomra. Buataisí fágtha go hionraic, gúna daor agus fo-éadaí tanaí. Chóirigh sí a cuid iar-, iompú isteach i tatters, ach stóráil go cúramach gúna. D'éirigh sí cramped, agus nocht a cosa os cionn a glúine. Tá an cailín tar éis fás suas, agus tá an chuma uirthi go bhfuil sí trí bliana déag d'aois, ach i ndáiríre tá sí deich mbliana níos sine. Cá fhad a bhí sé ó chuaigh sí ar lorg a dearthár faoi mhionn? Ar feadh trí bliana déag, más rud é nach níos mó.
  Phóg an cailín an crucifix, agus mar sin, cosnochta, chuaigh sa tóir ar a deartháir ainmnithe. Ar a laghad bhí a fhios aici anois go raibh sé i bhfad ó thuaidh. Ar an mbealach bhuail gardaí léi. Nuair a chonaic siad Gerda cosnochta agus i gcruachás, bhí ionadh orthu:
  - An bean tí thú? Cén sórt cuma atá ort?
  Deir Gerda:
  - Fearg mé mo phrionsa, agus d'ordaigh sé dom dul go dtí na ceithre treoracha, sna ceirteacha céanna go ndeachaigh mé go dtí an tseirbhís.
  Dúirt an garda go trua:
  - Cnagfaidh tú síos do chosa go léir, tabharfaidh mé péire bróga duit ar a laghad. D'fhás m'iníon as iad, agus beidh siad díreach ceart duit!
  Chaill an cailín siúl cosnochta, rud atá chomh deas nuair a bhíonn na boinn garbh.
  D'fhreagair Gerda go measartha:
  - Ní raibh sé tuillte agam... Coinnigh é nó díol é!
  Chroith an fear féasóg a cheann.
  - Bhuel, ní féidir liom! Tá bóithre na hIodáile ró-chrua agus carraigeach do chosa lom an chailín. Ina theannta sin, tá tú scoite cheana féin ón dromchla crua. Tá sé fós i mí na Bealtaine, agus ní bheidh sé fuar go luath, ach le haghaidh na hoíche tabharfaidh mé blaincéad caol duit chun tú féin a chlúdach ... Go dtí go bhfaighidh tú úinéirí maithe nua!
  - Go raibh maith agat! a d'fhreagair Gerda.
  Ní raibh sí ag iarraidh an garda a mhaslú.
  Thóg sí lena leathar, agus bróga nach raibh caite beagnach - de réir dealraimh níor chaith a hiníon iad ach ar laethanta saoire, agus scarf nua caol, praiticiúil freisin. Ghabh sí buíochas leis an ngarda bog-hearted. Bhí na bróga compordach go deimhin, beagán ró-mhór, ach gnáth. Bhí sé compordach siúl iontu.
  Ach chomh luath agus a chas sí an cúinne, bhain an cailín a bróga de agus chroch sí thar a gualainn iad. Theastaigh uaithi siúl cosnochta, sos a ghlacadh ó bhróga an pháláis. Ar dtús bhí sé taitneamhach siúl, chuir deannaigh an bhóthair tic i mo shála lom. Ach ansin, thosaigh easpa nósanna fada ag dul i bhfeidhm. D"éirigh boinn an chailín níos boige agus ní ba bhoige, agus ba ghearr gur bhraith sí géire na gcloch agus ar lasadh. Agus go ginearálta, mothaíonn gach tiúbair den chos lom, ina bhfuil na calluses imithe, pianmhar.
  
  Ach ní raibh náire ar Gerda, a d"éirigh léi crochadh ar an raca ina saol nach raibh chomh gearr sin cheana féin. Tar éis an tsaoil, ní gortaítear siúl cosnochta ar bhóthar creagach chomh mór le do shála a róstadh i brazier. Fiú dá mba rud é go ndearna sí, an maid onórach, í féin a mhaslú ar feadh bliana. Ní dhéanfaidh aon ní is féidir léi é a sheasamh.
  Agus gheobhaidh Kaya, ar gach uile bhealach.
  Faoi dheireadh an lae, bhí cosa lom an chailín ag fuiliú, ach níor thug sí suas agus thit a chodladh i stoc féir. Agus chuaigh an lá dár gcionn arís ar bhóthar creagach.
  Agus shiúil sí tríd an bhfórsa, fiú má phléasc a cosa le pian le gach céim.
  Níor thóg Gerda bia léi, agus b"éigean di déirce a ithe. Seirbheáladh cailín deas i ceirteacha go toilteanach.
  Ar dtús bhí Gerda ag iarraidh bróga leathair a dhíol nó iad a mhalartú le haghaidh bia, ach ansin d'athraigh sí a meon. Tháinig coarsened a cosa go han-tapa, agus ní raibh bróga ag teastáil uathu, go háirithe sa séasúr te. Ach bhuail sí le beirt bhuachaillí beaga a bhí ag fáil bháis go litriúil leis an ocras.
  Ní fhéadfadh Gerda iad a fhágáil.
  Chothaigh an cailín iad leis an méid a bhailigh sí i mála, ansin dhíol sí iad i siopa ceannaí ar lascaine mhór, ar ndóigh, bróga beagnach nua. Cheannaigh muid bia agus d'fhág muid é do na buachaillí, chomh maith le scairf síos.
  Ná lig do na buachaillí reoite.
  Ar ndóigh, d'iompair Gerda ar bhealach flaithiúil Críostaí. Thairis sin, bhí an samhradh ann, agus ar an oíche ní raibh gá le clúdach le scairf. Ach nuair a tháinig deireadh le páirceanna flaithiúla na hIodáile, chríochnaigh an cailín a bhí ag siúl ó thuaidh sna hAlpa. Agus tá sé fós te i rith an lae, ach fuar san oíche. Agus tá na sráidbhailte i bhfad níos annamh, caithfidh tú ocras.
  Agus púróga an-ghéar ar na bóithre, tochailt isteach calluses úra aon chailín.
  Uair amháin sa samhradh, bhuail sioc sléibhe agus reo na tatters. Phreab an cailín agus ar deireadh stróic sí a gúna. Bhí sí nocht agus gan chosaint. Bhí orm, agus na ceirteacha á gcoimeád orm féin, dul ar luas tapa. Ní féidir leat codladh naked san oíche - ifreann fíor. Níor chodail Gerda an lá agus an oíche ar fad, ach ar maidin chuaigh sí síos beagán níos ísle agus théadh sí suas, chodail. Ansin shiúil sí arís ar feadh na hoíche, agus faoin dinnéar an lá dár gcionn tháinig sí go dtí feirm sléibhe.
  D'aontaigh an t-úinéir éadaí simplí agus sean a thabhairt do Gerda, ach mar chúiteamh rinne sé air adhmad a ghearradh ar feadh dhá sheachtain iomlána agus uisce a iompar i buicéid le cuing.
  Agus ní hamháin dóibh féin, ach freisin dá gcomharsana.
  D'oibrigh an cailín go crua chun ídiú, agus níor ith sí ach arán sean agus bainne géar. Thug an t-úinéir cuireadh di fanacht, ach rinne Gerda bréag, ag rá go raibh sí ag déanamh oilithreachta. Go drogallach, thug an dorn sléibhe cineál éigin saicéadach poll di, ach ar a laghad níl tú nocht. Agus níor chaith sé fiú píosa aráin ar an mbóthar.
  Cé go stuffed an cailín í féin le calluses ar a lámha.
  Bhí ar Gerda imeacht le boilg folamh. Agus sna sléibhte, tá na sráidbhailte annamh, agus tá na hAlpa féin mór, ar bharr na sléibhte, fiú sa samhradh tá sneachta ann. Strac an cailín ón ocras féar, seamair, cóin ghiúise gnawed. I gceann deich lá, bhí sí fuaite le bheith ina aon chraiceann agus cnámha. Ní fhéadfadh fiú an iora seasamh in aghaidh, agus d'ith amh.
  Agus fiú gnawed an craiceann.
  Ansin bhuail mé ar an bhfeirm arís. D'oibrigh sí go dian ann ar feadh trí lá, ach ansin d'ith sí, agus thug siad di beagán le haghaidh an bhóthair. Ach an chuid is mó ar fad sna highlands fuair an oíche fuar. Chodail an cailín i rith an lae, san oíche stomped sí, lena cosa lom, calloused, ar chlocha géara. Uaireanta bhí na wolves ag caoineadh, arís agus arís eile thit Gerda isteach sa abyss agus beagnach thit, ach choinnigh cinniúint í. Cé go bhfuil eagla nach beag chun dul tríd na sléibhte agus san oíche. Agus ocras...
  Ach ar a laghad tá a fhios aici cá háit le dul.
  Nuair a thrasnaigh Hannabal na hAlpa go dtí an Iodáil, fuair leath dá arm agus na heilifintí go léir bás. Agus anseo déantar an t-aistriú ag cailín beag, go maith, fiú le blianta, agus le cailín fásta.
  Lamhálann na mac tíre a priontaí galánta cosnochta a d"fhág a cosa i bhfad ag fulaingt.
  Nuair a bhí Gerda cheana féin ar an imeall, chuaigh sí ar an mbealach ar fheirm eile, agus arís bia. D'éirigh leis an úinéir a bheith níos cineálta agus thairg sé cóta craiceann caorach agus bróga do na cailíní, ach dhiúltaigh Gerda, ag rá go raibh sí i dtaithí ar chlocha agus fuar cheana féin, agus go dtéann cosa lom i bhfad níos éasca ná mar a bhíonn sí luchtaithe i bróga. Thug an t-úinéir mála iomlán bia don bhóthar.
  Bhí coinsias aige.
  Ar ndóigh, chuir sé seo síos ar an gcailín, ach lig sé di dul ar feadh cúpla seachtain eile gan stad. Bhí na hardtailte ag teacht chun deiridh, bhí na sléibhte ag dul in ísle brí. Agus thrasnaigh Gerda an chuid ba dheacra den turas: barr na nAlp.
  Agus is éacht é seo cheana féin.
  Anois bhí sí san Eilvéis, áit a bhfuil sé beagán níos boige, agus tá feirmeacha níos coitianta. Do chruaigh an t-aistriú Gerda, agus níor ghlac sí slaghdán sna sléibhte, agus níor ghlac sí fiú slaghdán. Nach bhfuil grá ag na Déithe don lag ina spiorad, ach luach saothair a thabhairt don láidir.
  Sea, agus níor loic na wolves ach lorg lom an chailín, ach níor leomh siad pounce.
  Shiúil Gerda agus shiúil, stad sé ar fheirmeacha, d'oibrigh sé, uaireanta chanadh. Tá an saol imithe taitneamhach agus eolach uirthi. Thosaigh na laethanta ag dul níos tapúla agus níos deacra. Cinniúint go dtí seo a chosaint ar an cailín ó dhaoine olc, robálaithe agus rapists. Mar sin féin, níl Gerda chomh beag a thuilleadh, agus d'fhéadfadh rapists a mhealladh. Ach go dtí seo d'oibrigh gach rud amach.
  Thug cumhachtaí níos airde aire di ...
  Anseo rith an cailín freisin an Eilvéis, ag dul isteach sa Bhaváir. Tá an samhradh tar éis barr an chinn a rith cheana féin, ach tá sé fós an-te ar an plain, fiú san oíche. Agus nach bhfuil na bóithre chomh creagach. Ba mhór an pléisiúr an siúl. Tháinig sráidbhailte trasna go minic, agus ní raibh aon fadhbanna le bia. Ag obair go páirtaimseartha, shábháil Gerda airgead di féin, agus nuashonraigh a gúna le haghaidh gúna níos galánta agus nua. Ach b'fhearr léi siúl cosnochta, go háirithe ó d'éirigh an t-aonair níos deacra ná buataisí.
  Agus ní beagnach reoiteann na cosa fiú san oíche agus tar éis an bháisteach.
  Ach rith am. Bhog an cailín ó thuaidh. Tá an samhradh thart agus tá an fhómhar tagtha. Doirt báisteach fhuar síos, agus fuair Gerda í féin i dtuaisceart na Gearmáine. Bhuail sí a cosa lom tríd na locháin oighreata, rud a mhothaigh fuarú beag. Ach tá Gerda chomh eolach cheana féin gur shocraigh sí gan bróga a fháil, gan í féin a theorannú do scairf olla amháin. B'fhearr léi arís an oíche a chaitheamh, i rith an lae amháin, agus stomp san oíche.
  Thairis sin, tá sé níos teo a chodladh i rith an lae, agus ní reofaidh tú ag gluaiseacht.
  Mar sin chuaigh sí thar an tuath sách dlúth sa Ghearmáin agus chuaigh sí chun na farraige.
  Bhuail sí a cos lom san uisce....
  Níl áit le dul níos faide ar tír, agus níl sé réadúil snámh trasna na farraige. Bhí an Danmhairg ó dhúchas ag an Danmhairg. Go tobann bhí an cailín ag iarraidh filleadh ar a dúchais Cóbanhávan. B"fhéidir go bhfuil a seanmháthair fós beo. Ina theannta sin, níl sé soiléir conas dul ar aghaidh níos faide.
  Ach shuigh Gerda síos ar mhúróg cois farraige agus, tar éis dó smaoineamh, dhiúltaigh sé don smaoineamh filleadh. Mura bhfuil aon bhealach eile amach, ansin ba chóir duit a fháil ar long ag dul ó thuaidh, teacht ar an oighear agus ansin bogadh go dtí an Pol Thuaidh. Mar, is dócha, tá caisleán na banríona sneachta suite ann.
  Greann an slaghdán, go háirithe san oíche, an cailín, ach ní féidir léi a toil a bhriseadh.
  Bhuel, más gá, gheobhaidh sí long den sórt sin, ach go dtí an calafort anois.
  
  Jung AR AN long AMAZON
  Is buachaill cábáin é Edmond D'Artagnan ar long bradach Amazon anois. Níl sa chriú iomlán ach cailíní álainn. Tá siad ar fad i sciortaí gearr agus oireann mairnéalach. Tá siad seo striped agus curly. Agus is é an banríon bradach a gceannaire: Charlotte de Condé.
  Tá sí cosnochta freisin, ach tá a rúitíní maisithe le bráisléid nathair óir leis na súile emerald. Agus ar na chaol na láimhe tá bráisléid studded le diamonds. banríon an-álainn, agus matáin, láidir.
  Is buachaill é Edmond. I pants gearr agus le torso naked, coirtithe, matáin, tarraingíonn sé an rópa. Rollaí sé níos déine. Sea, is buachaill an-ionsaitheach é seo. Shuigh sé a chosa lom ar an gcrann agus casadh air.
  Cailíní curl timpeall air. Tarraingíonn beirt an seol, a cosa lom, matáin, coirtithe aimsir.
  Chan Edmond d'Artagnan:
  Ní gá pirates eolaíocht
  Agus tá sé soiléir cén fáth ...
  Tá cosa agus lámha againn
  Agus tá an ceann useless dúinn!
  Tá cúig céad déag cailín ar brigantine. Agus tá siad fiú beagán cramped. Tá an brigantine féin an-álainn agus péinteáilte. Tá na seolta comhdhéanta de dhearaí daite agus de shíoda mín.
  Stróic Edmond an seol lena chos leanbh agus rinne sé gáire gan scata. Agus boladh na cailíní cumhrán daor, amhail is dá n-oibríonn siad iontais i jewelry.
  Caitheann cuid acu seodra agus ornáidí freisin. Tá siad go léir coirtithe, agus tá an chuid is mó fionn. Tá go leor redheads ... Háille iontach.
  Shocraigh an buachaill an seol, agus d'ardaigh sé níos airde. D'éirigh an crann suas agus dóite go taitneamhach cosa lom, cruaite an ghasúir.
  Chonaic Edmond seolta i gcéin go tobann agus rinne sé feadaíl. Bhí sé chomh iontach. Bhí eachtra beartaithe.
  Agus d'ordaigh an buachaill óg cábáin:
  - Feicim galún romhainn!
  Thosaigh na cailíní ag fuss agus thosaigh siad ag bogadh. Anois bhí creach acu.
  Fíor, níl ach dhá ghunna déag ar an mbriogantine. Tá galún mórthaibhseach i méid.
  Go gairid roimhe seo, ghlan na cailíní srón a gcuid brigantine ó fhásanna. Agus shiúil sé go han-tapa. Chun a gluaiseacht a bhrostú, d"ordaigh Charlotte de Condé seol breise. Agus tá méadú suntasach tagtha ar luas an bhriogantine.
  Níor athraigh Gallion cúrsa. Is féidir a fheiceáil go raibh an chuma ar an long bradach beag dóibh. Go deimhin, ní raibh ach ocht gcinn is daichead ag gunnaí ar bord an ghalúin, gan áireamh an deireadh agus an bogha. Sea, tá siad níos mó i gcaighdeán.
  Luaigh cúntóir an chaptaen agus rí na bhfoghlaithe mara, Emmanuel, le himní:
  "D'fhéadfadh siad go maith doirteal dúinn!"
  Stampáil Charlotte a cos lom ar an deic agus dúirt go cinntitheach:
  - Ní! Ní féidir leat sinn a bháthadh chomh héasca sin!
  scairt Edmond ón deic uachtarach:
  - Chun cath! Cailíní go dána isteach sa chath!
  Bhí fearg ar Emmanuelle:
  - Wow, a diabhal! A ligean ar a fháil síos!
  Chomh lúfar le moncaí, léim an buachaill as. A sála lom, bándearg flashed.
  D'iarr Charlotte le wink:
  - Ar mhaith leat leanbh troid?
  D"fhás Edmund mar fhreagra:
  - Ba mhaith liom i ndáiríre!
  Thacaigh Emmanuelle dearg leis an mbuachaill gan choinne:
  - Tá an galún seo líonta le lasta, sin é chomh deacair a ghluaiseann sé! Gan aon booty mór!
  D"aontaigh Charlotte:
  - Sleamhnaimis feadh an deireadh thiar, tá bogha cúng againn, agus tóg ar bord an namhaid!
  Edmond, léim suas, canadh:
  - Ní hé an diabhal é féin do dheartháir -
  Chop naimhde bradach!
  D'ordaigh Charlotte, agus í ag stampáil a sála lom ar dharach an deireadh thiar:
  - Lean seolta an bhuachalla cábáin!
  Bhog an brigantine níos gaire. Rinne Gallion iarracht casadh timpeall. Ach bhog sé i ndáiríre crua. D'aistrigh an briogantine ag an nóiméad lámhaigh ó na gunnaí, agus fuair beagnach aon damáiste. Fíor, bhuail lámhaigh amháin an bogha, agus lámhaigh an ceann eile síos an seol.
  Ach bhí sé beagnach aon éifeacht ar an luas. Tharraing na cailíní níos mó páipéir láithreach agus mhéadaigh siad a luas.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  Is laochra an tsolais muid!
  Agus í ar bís lena cairde...
  D'fhreagair Emmanuelle:
  - Níos cruinne ar an domhan thíos!
  D'ullmhaigh na cailíní crúcaí roimh ré. D"éirigh leo dul chun tosaigh ar an ngallán in iarracht an taobh eile a chasadh. Tá na gunnaí luchtaithe sách mall, ach bheadh eitleán ag an mbriogantine gar do mharfach. Ach d'éirigh leis an gcailín Gertrude shoot as an gunna, agus bhris sé rudder géar an galún, mar gheall ar a mhoilligh sé síos agus chroith é féin. Anseo chas na cailíní na seolta páipéir ar uillinn eile, ionas nach ligfidh siad dóibh imbhualadh ró-ghéar. Agus do chuadar an brigantine go réidh. Bhí na crúcaí ceangailte go docht, agus sádráil le hola greamaitheach.
  Laochra bradach ionsaí i avalanche. Phléasc a sála cruinn lom. Agus ar bord an galón, throid laochra i armúr cré-umha ina gcoinne.
  Bhí dhá oiread acu ann, ach is léir go raibh siad níos lú ná na hAmónaigh áille ó thaobh oirfidigh.
  Charlotte í féin a bhí i gceannas ar an ionsaí, reáchtáil muileann gaoithe le dhá sabres agus knocked ceann de legionnaire namhaid. An ceann bearded rolladh ar ais.
  De Conde, bhog an bhanríon bradach a sÚil lom go smig an choimhdeachta agus chrom sí:
  - Chun sonas bradach!
  Throid an buachaill Edmond freisin. Tá siad beag, ach lúfar. Agus mar sin gearrann sé naimhde le sabres.
  Anseo rolladh an dara ceann, ag fágáil fola ar an deic. Spáinnigh (tá, tá sé cosúil le Spáinnigh - swarthy, féasóg, i armúr agus buataisí arda in ainneoin an teas!) Desperately resist.
  Ghearr Edmund ceann eile amach agus é ag déanamh ainliú deas cliathánach agus chrom sé:
  - Do Athos!
  Agus arís bhuail sé an namhaid sa smig lena sála lom. Agus bhí an buille go maith, d'eitil an fhód.
  Roared an buachaill:
  - Do Porthos!
  Bhí spiorad an-troda ann, cosúil le fiuchphointe uisce i taephota.
  Ghearr Emmanuelle í féin, agus bhog sí a glúine lom go dtí an boilg. Mar sin guideadh fuil as béal an namhad.
  Chonnaic an cailín:
  - Chun an bráithreachas bradach!
  Agus arís, conas a thógfaidh sé é agus a ghearrfaidh sé le claimhte, amhail is dá mba ó aisiompú ...
  Chaith Charlotte na féileacáin lena sabers agus chirped:
  Tá casadh nua á dhéanamh agam
  Tá mé aingeal, píolótach an Antichrist!
  Agus conas a bhogfaidh sé a sháil lom chuig an namhaid san anáil an-.
  Thuair Edmond suas. Agus corpán mór Spáinneach, agus é ag eitilt thar bord agus ag báthadh ann.
  Thóg an buachaill é agus chan sé:
  - Is mór an trua é nach bhfuil a fhios ag éinne
  Agus níl a fhios againn féin fiú ...
  Cé mhéad óir atá de dhíth orainn
  Cé mhéad airgid atá uainn!
  Agus ghearr Edmond síos comhraic eile. Dhreap cailíní bradach isteach sa chath, agus chrom siad gach duine cosúil le cabáiste. Bhí paisean agus fonn ollmhór bua acu.
  Rinne Emmanuelle hack, a beirt scipéir ag splancadh mar lanna lián. Agus d'fhéach sí cailín thar a bheith comhraic agus ionsaitheach.
  Agus fuair an tsáil chruinn lom smig eile d"oifigeach Spáinneach. An ceann sin ó bhuille brúite, agus é ag eitilt, ag briseadh crann thar bord.
  Chan Emmanuelle:
  - Robaimid carbháin,
  Robaimid gallions....
  Ní thugtar cuntas orainn -
  Is cuma liom faoi na dlíthe ar fad!
  Agus thit an cailín ar a druim, agus chiceáil oifigeach mór eile lena chosa, agus d'eitil sé thar bord i armúr trom. Agus plunged isteach an sáile, uisce farraige.
  Dúirt Emmanuelle:
  - Bhuel, as an scriú!
  Thacaigh Charlotte léi:
  - Briseann toirneach arís
  An rialóidh an cnámh!
  Agus léimfidh an cailín agus buailfidh sí an namhaid lena sála lom sa chófra. Phléasc a ghaireas ó bhrú láidir, agus rith an fhuil as a bhéal mar thobar.
  Chan Charlotte de Condé:
  - Séid, buille, tuilleadh, buille, Buille
  eile agus anois ...
  Tá bronntanas agam i gcathanna,
  Maróidh mé anchúinse thú!
  Agus tá an cailín arís ag slashing le claimhte. Gearr amach cinnirí eitilt arís.
  Bhíodh Charlotte ag baint suilt as:
  - Tá ár bratach dubh thar aon rud eile!
  Nuair a chonaic roinnt Spáinneach go raibh siad ag troid le cailíní bradacha, thit siad gan dóchas ar a nglúin agus d'impigh siad le trócaire.
  Chuir na cailíní iallach orthu a gcosa lom, chiseled a phógadh ar dtús, agus ansin chaith siad thar bord iad.
  Rinne Charlotte de Condé squeaked:
  - Chun rath iontach!
  Agus arís, conas a bhogann sé a shála lom díreach isteach i srón an chéile comhraic. Agus brúite air ionas go raibh poll le feiceáil i gcúl a chinn. Agus ó ann dhoirteadh tobair fola.
  Ach tá deireadh leis.
  Bhuaigh na foghlaithe mara, agus thit na saighdiúirí Spáinneacha deiridh ar a nglúin, ag iarraidh trócaire.
  Dúirt Charlotte de Condé le gáire:
  - Cuirimis thar bord iad, is gá na héisc a ithe freisin! Agus ansin déanfaimid cuardach ar na boilgeoga agus na cábáin.
  Chomhlíon na cailíní go toilteanach an t-ordú. Níor cheadaigh siad ach fir a gcuid boinn lom a phógadh sula bhfuair siad bás, rud atá an-taitneamhach do chailíní. Agus chaith isteach san fharraige iad.
  Dúirt Edmond go fealsúnach:
  - Cé leis pióga agus donuts,
  Agus cé a bhuaileann agus a bhuaileann!
  Ina dhiaidh sin, bhog na cailíní tríd na cábáin sa tóir ar chreiche.
  I gcábán an chaptaen fuair siad bean uasal timpeall ar tríocha cúig agus cailín cúig bliana déag. Bhí siad i gúnaí daor agus bróga le maisiúcháin.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Is féidir leat airgead fuascailte a ghlacadh. Nó an fearr leat an lúb?
  D'fhreagair an senora le osna:
  - Déan trócaire ar do iníon!
  Chlaon an Bhanríon Pirate.
  - Is féidir liom í a thabhairt chuig mo fhoireann! Má aontaíonn sí a bheith páirteach, ansin le do thoil!
  Chroch an cailín:
  - Bí i bradach?
  Chlaon Charlotte de Condé.
  - Mar is mian leat! Éiríonn fuascailt an iomarca. Díolfaimid níos fearr tú leis an bplandáil sugarcane!
  Ghlan an cailín mar fhreagra:
  - Aontaím a bheith i do filibuster!
  Dúirt Emmanuel:
  - Tá sí ró-tairisceana, agus dúinne ní bheidh ann ach ualach. B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr dul thar bord!
  Dúirt Edmond le gáire:
  - Ní maith le mná a mharú!
  Dúirt Emmanuel go loighciúil:
  - Níl sé go maith fir a mharú freisin! Is créatúir bheo iad fós! Agus tá páistí acu!
  Chlaon an buachaill musketeer.
  - Sea, tá sé seo ceart! Leanaí ag caoineadh ar daidí. Agus níor shíl mé cé chomh náireach is atá sé é a mharú!
  Thug Emmanuelle faoi deara le gáire:
  - Ach caithfidh tú!
  Chonnaic an buachaill Musketeer:
  - Is breá liom tú an saol! Agus tá súil agam go bhfuil sé frithpháirteach!
  Chlaon Charlotte de Condé.
  - Tógaimid chuig ár bhfoireann tú! Cad atá le déanamh leis an gceann is sine?
  Mhol an bhean óg:
  - Is féidir leat airgead fuascailte mór a ghlacadh dom! Tá sé seo go díreach!
  Dúirt an Bhanríon Pirate:
  - A lán de fuss leis an airgead fuascailte. Molaim an méid seo a leanas... Díolfaimid í ag ceant na sclábhaithe. B'fhéidir go gcríochnóidh sí ar na plandálacha, agus mar sheirbhíseach intíre, rud a bheidh i bhfad níos éasca di!
  Dúirt Senora:
  - Déan trócaire...
  Dúirt Charlotte go láidir:
  - Tóg gach rud luachmhar uathu!
  Thóg na foghlaithe mara na jewelry go léir ón gcailín agus ón mbean, agus stróic siad na bróga, agus ansin na héadaí costasacha go léir. Tugadh sciorta gearr agus culaith mairnéalach don duine is óige. Agus an hoodie bán níos sine, ag fágáil cosnochta agus cosnochta.
  Chuaigh an duine is óige isteach sna Amazons. Cuireadh iachall uirthi láithreach oiliúint agus fál le háille. Ach níor leor sin... Thosaigh siad ag piocadh í mura raibh sí ag bogadh go tapa go leor.
  Agus ansin bhog na Amazones isteach sa shealbhú agus trí nooks agus crannies éagsúla. Agus ar an bpointe boise do sgreadadar le háthas: tháinig siad trasna bairillí lán d"ór, agus níos mó ná sin. Go háirithe perca agus caife.
  Sheinn na laochra láithreach, ag bualadh bos a lámha:
  - Is laochra den scoth sinn,
  Scriosfaimid gach rud ...
  Buail an tambóirín -
  Chun maireachtáil furiously!
  Laochra agus, go deimhin, catagóir ollmhór na háilleachta. Agus a chosa lom díreach flash. Agus tá siad matáin agus tanned.
  Is iontach na seoda ar an ngalán. Ach anseo a thagann an t-aláram. Tháinig cruiser tionlacain freisin. Long chogaidh chumhachtach le céad iomlán gunnaí. Is léir go raibh sé socraithe chun galún lán d'ór a chosaint.
  Bhí an cruiser ollmhór ag luascadh suas ar na cailíní.
  Rinne Charlotte gáire agus d'ordaigh:
  - Ardaigh gach seol - téigh ar bord!
  D"aontaigh Emmanuel:
  - Níl aon rogha eile againn!
  Exclaimed Edmond ag barr a scamhóga:
  - Déanta as criú cailíní cruach,
  Téann sé i slua chun dul ar bord!
  Na cailíní, ag fágáil roinnt áilleacht ar an galún a gabhadh agus lán de booty, ghlac poist ar an briogantine.
  Anois ón slánú raibh ach i luas. Ní joke ar bith é an cruiser céad gunna. Is féidir leis iad a bháthadh mar kittens. Tá brigantine le dhá ghunna déag ina choinne cosúil le lann féir.
  Bhí an baol ann go rachadh sí faoin mbás sula sheolfadh sí chuig an mbádóir mór, a raibh a gunnaí in ann seatanna de chúig phunt meáchain a chaitheamh, agus é sách fada.
  Chomh maith le céad gunna ar na taobhanna, tá gunnaí géara agus bogha-ghunnaí ag an gcuas cogaidh den chéad scoth seo.
  Ansin tháinig smaoineamh tríd an mbuachaill Edmond:
  - A ligean ar comhartha go bhfuil muid ag tabhairt suas!
  Rinne Emmanuelle snort go contemptuously.
  - Náiriú roimh seo?
  Dúirt Jung go loighciúil:
  - Tá poll sa tsrón againn, agus is fusaide an long seo a láimhsiú ná galún mór-ualach. Beimid báite go fánach. Agus mar sin ardaíonn muid an bhratach bán, agus tiocfaidh siad chun foireann na duaise a scaoileadh. Agus tógfaimid ar bord iad.
  D"aontaigh Charlotte de Condé, ag stampáil a cos lom:
  - Ceart! Creidim freisin nach fiú an baol a bheith ann arís agus b"fhearr an bhratach bhán a ardú!
  Rinne Emmanuelle snort go contemptuously.
  - Taispeáin meatacht?
  Rinne Charlotte de Conde agóid go loighciúil:
  - Níos cruinne, cuir an cleas i bhfeidhm!
  Rinne an t-Emanuelle ruadh gáire agus chrom a ceann lasrach:
  - Cuir cleas? Cad a aontaím!
  Agus mar sin tharraing Edmond an t-éadach bán suas. Tá an brigantine beag, tá an cruiser dhá uair déag i méid, nó fiú níos mó. Agus tá criú míle duine aige. In aghaidh céad go leith Amazon. Níl ach cailín cosnochta amháin fiú deichniúr Spáinneach clumsy i cath. Mar sin tá deis ag áilleacht.
  Tharla sé do Charlotte, cad a tharlóidh dá scaoilfimid an galún agus go n-úsáidfimid luas agus inaistritheacht an bhriogantine chun éalú ón bhfathach? Is cinnte go bhfuil seans acu. Thairis sin, tá an iomarca naimhde ar an cruiser cath den chéad scoth. Agus ní féidir leat a dhéanamh gan chailliúint.
  Ach is chuige sin atá cailíní, troid go cróga agus buachan.
  Rinne Charlotte de Conde figiúr a hocht lena claíomh agus squeaked:
  - Beidh muid réidh a bhuachan, agus má ní mór dúinn bás!
  Ambasadóir cruise ó chroílár i gcéin. Bhain sé an seol as an mbriogantine. Feadóg Emmanuelle. Bhí a fhios acu conas a shoot ar an cruiser, agus anois d'fhéadfadh na cailíní a fháil go dona. Chaill siad an deis dul chuig an long chun ionsaí a dhéanamh uirthi.
  Ach d'oibrigh an ríomh ar an saint na Spáinnigh. Agus a n-cruiser, chonaic an bhratach bán ardaithe, bhog sé i dtreo an brigantine. Le fírinne, b"fhéidir gur ghabh foghlaithe mara seoda roimhe seo, agus cén fáth nach ndéanfaí brabús astu? Bheadh sé go deas.
  Ghluais an cruiser i dtreo an bhriogantín. Chan Edmond le gáire:
  - A Rí go bhfaigheadh roinnt airgid,
  Tá áthas orm a bheith gléasta suas i ceirteacha!
  Dúirt Emmanuelle agus í ag stampáil go feargach ar a cos lom, coirtithe:
  - Agus cad chuige seo? Nóinín fánach!
  Dúirt an buachaill:
  - Cabhraíonn an t-amhrán linn tógáil agus maireachtáil!
  Chlaon an ceann ruadh le haontú agus chan sé:
  - Is spraoi é siúl trasna na spásanna oscailte le hamhrán,
  Trí na fairsingí, trí na fairsinge!
  Agus ar ndóigh tá sé níos fearr a buille le crowbar,
  Crowbar níos fearr, crowbar níos fearr!
  Agus é ag tafann a fhiacla, phioc Edmond:
  - Bhuailteoir amháin, dhá bhuailteoir
  wobbles sé...
  Buailteoir amháin, beirt bhuailteoir -
  Tá sé ina luí!
  Chuir Charlotte, an bhanríon bradach sin leis, ag stampáil a cosa lom:
  - Bord amháin, dhá bhord,
  Tá an cónra á tógáil....
  Phioc Emmanuelle suas é, léim suas:
  - Spatula amháin, dhá spatula,
  Tá an poll ag tochailt!
  Agus bhí na cailíní bradacha go léir ag canadh in éineacht:
  - Is spraoi é siúl trasna na spásanna oscailte le hamhrán,
  Trí na spásanna, trí na spásanna...
  Agus ar ndóigh tá sé níos fearr naimhde a bhualadh le crowbar,
  Crowbar níos fearr, crowbar níos fearr!
  Agus anois chuaigh an cruiser chuig an brigantine. Thosaigh crúcaí á chaitheamh uaidh. A cheangal níos déine.
  Agus thosaigh na laochra i n‑armúr copair agus cré-umha ag titim amach ar dheic an bhriogantín. Chrom sé ar bhuataisí troma iarainn saoirsithe. Agus cé go raibh na Spáinnigh agus na creachairí gléasta go breá, tá stench míthaitneamhach á iompar acu.
  D'ordaigh Charlotte, agus í ag buaileadh lena cairde:
  - Ionsaí!
  Agus d'ionsaigh na cailíní an namhaid le buile na panthers ocrach. Ghearr siad síos ar an namhaid le frenzy fiáin.
  Rith Emmanuelle muileann gaoithe lena claíomh, ghearradh síos cúpla ceann Spáinneach agus squeaked:
  - Chun na bhfoghlaithe mara ar an ngealach!
  Rinne Edmond, an buachaill seo, na naimhde a ghearradh síos, squeaked:
  - Do D'Artagnan!
  Agus slashed an buachaill le fury fiáin ar leopard beag - na legionnaires Spáinneach.
  Bhog Charlotte a sÚil lom go smig an ghinearáil Spáinneach agus chothaigh sí:
  - Chun ár bua!
  Bhris an buille gialla an tSasannaigh.
  Rinne Charlotte de Condé sceal:
  - Chun ár dhorn mighty!
  Agus glacfaidh sé agus bogfaidh sé an namhaid lena dhorn sa smig. Agus arís beidh an cnámh a ghlacadh agus a bhriseadh.
  Chlaon Emmanuelle, ag tafann a fiacla péarla:
  - Faigheann daoine bás ar son miotail!
  Agus lena sÚil lom bhog sí an namhaid isteach sa ghiall eile. Agus bhris sé lena neart go léir.
  Thug Edmond faoi deara, tar éis fáiltiú féileacán a dhéanamh, agus naimhde a ghearradh amach, ag buaileadh ar na cailíní:
  - Tá sé níos fearr fós nuair a bhuaigh siad!
  Chuaigh na cailíní chun cinn ar an namhaid, ag bogadh le brú fiáin agus frenzy. Bhí an oiread sin buile agus ionsaitheachta iontu go raibh a gcorp coirtithe ag glioscarnach le allas. Agus dhealraigh sé cailíní matáin le plátaí an phreasa cosúil le seacláidí amhail is dá greased le im.
  Chrom Edmond air, agus é ag giolcaireacht síos namhaid eile:
  - Cócó agus caife! Beidh tú a chur in ionad spóirt agus buntáistí!
  Ghearr an cailín le matán tigress namhaid eile agus chuaigh sí:
  - Ghoid muid dÚsachtach!
  Agus lena shála lom bogfaidh sé an namhaid sa tsúil. Thóg sé é agus scoilt an cloigeann. Agus d'eitil na brains amach.
  Rinne Emmanuelle a claimhte a shníomh freisin agus thit trí cloigeann láithreach. Chlaon an Trodaí:
  - Le haghaidh bua ar scála mór!
  Agus tá a sÚil lom, cruinn den chailín cosúil le buille i dteampall an ghinearálta. Titfidh an ceann sin agus splancfaidh triúr trodaithe eile ón taobh isteach san uisce.
  Bíonn Charlotte ag troid le searbhas mór freisin. Agus laghduithe ar na naimhde mar casúr.
  Bíonn fáiltiú lucht leanúna ag Banríon na bhFoghlaithe Mara. Gearrtar as a chéile comhraic agus canann, ag tafann fiacla móra:
  - Bhí meas ag daoine ar an mBanríon,
  Thit na buachaillí go léir sa chlós i ngrá!
  Agus is maith le Charlotte a opponents slashing arís. Agus gearrtha roinnt naimhde in aon turas amháin.
  Thóg Emmanuelle é agus chan sé:
  - Is cailín ranga mé - sármhaith!
  Agus chrom sí a claimhte arís, ag gearradh na gcéilí comhraic ina dhá leath. Agus is iad a claimhte na píolótaí uachtaracha an rásúir.
  Déanann na cailíní ionsaí agus gearrtha. Tá siad i bhfad níos tapúla ná na Spáinnigh. Chaith go leor de na háilleachta a veisteanna amach agus tá siad ag troid le cófra lom. Agus sin mar a théann sé do chailíní. Agus léiríonn siad iad féin - thieves gan íoc.
  Chas Charlotte le teicníc Kolovrat agus roar sí, ag caitheamh na cinn gearrtha thar bord lena cos lom:
  - Tá cailín den scoth agam!
  Dúirt Emmanuelle, ag gearradh síos ar a chéile comhraic le claimhte atá níos géire ná rásúir:
  - Tá mé hyper!
  Agus freisin le cos lom chiselled, chaith sí a cinn san uisce. Ceann de na cinnirí clogad leagadh síos saighdiúir namhaid. Thit sé agus báthadh. Mar sin, ná tóg na cailíní a thaispeáint as.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  - Is mise an rang is airde!
  Tá Edmond ar buile arís.
  Agus gearrann an buachaill mar hack, ag gearradh amach cinnirí comhraic. Agus ghlac a lán acu agus fágadh gan cinn cabáiste iad.
  Chan D'Artagnan an duine is óige:
  Ach cén fáth,
  Tá sé dodhéanta maireachtáil san intinn!
  Ach cén fáth,
  Ní féidir leat muinín a chur ar dhuine ar bith!
  Ach cén fáth! Ach cén fáth!
  Emanuel ag piocadh naimhde le brú fiáin, agus ag aistriú go tapa ó thaobh go taobh. Rollaigh cinn na Spáinneach leagtha agus chaith na cailíní suas iad lena gcosa lom. Agus chan na laochra, le díograis an tíora go bhfaca siad an t-uan:
  - Tá an snáithe briste
  Bás olc ag bagairt orainn...
  Agus d'fhonn maireachtáil -
  ní mór don Laoch bás!
  Thug Emmanuelle faoi deara, ag caitheamh ceann eile suas lena bonn nocht, agus ag leagadh an namhaid:
  - Ach cén fáth,
  Chun grá a bhláth ...
  Caithfimid fuil duine a dhoirteadh!
  Ach cén fáth!
  An laoch giggled, bac a fiacla pearly. Tá áilleacht den sórt sin ag troid anseo.
  Thug Emmanuelle faoi deara agus í ag gearradh siar ar a chéile comhraic ar nós páirín:
  - Beidh an greatness an phláinéid a bheith linn!
  Agus ritheann an muileann arís le claimhte. Is áilleacht éadóchasach í.
  Thug Charlotte de Conde faoi deara gur ghearr sí a naimhde, agus ghearr sí a cinn le sÚil lom na peile:
  - Beidh gach rud ceart go leor!
  Beidh gach rud ceart go leor!
  Tá a fhios agam é! Agus mé a mharú!
  Agus arís, agus é féin ar éigean, caitheann sé bronntanas dúnmharaithe báis. Agus tá sé an-fionnuar.
  Ghlac Charlotte, an bhanríon bradach seo é agus chothaigh sí:
  - Do mo thír dhúchais,
  Déanaimis na bastards a mharú!
  Agus chaith an cailín, lena bharraicíní loma, miodóg géar, a ghearr cinn roinnt saighdiúirí Spáinneacha amach.
  In ainneoin barr uimhriúil na foirne cruiser, chuaigh na cailíní i léig. Tá siad chomh lúfar, lúfar agus cróga. Braitheann siad cumhacht ollmhór.
  Chrom Emmanuelle an namhaid ar nós cabáiste, agus thóg sé é agus chan sé:
  - fairsinge ollmhóra spáis,
  Ní bheidh tú tuirseach de grá saor in aisce,. .
  Rollaimid foraoisí agus sléibhte ina dhorn,
  Ós rud é go bhfuil Svarog féin ardaigh!
  Agus an cailín arís, amhail is dá ghearradh muileann le claimhte, agus a ghearradh amach a lán de na naimhde, i paisean troid.
  Sheinn Edmond le háthas, é ag cur brú ar a chéile;
  -Ní fios an focal "Coward" i Gascony.
  -Níl a fhios agam an claíomh má tá tú mícheart -Tá an blas is fearr ar domhan ag Gascons -Ní maith linn aon rud ach glóir.
  
  Aghaidh cheeky, speisialta le bheith - Seo chugat Gascon gan locht Creid dom, a dhuine uasail, ní bheidh tú ag fanacht i bhfad beidh Páras fós a aithint D'Artagnan!
  
  Gan ghlóir, ní féidir liom bheith i bPáras, Tá mo shaol ar fad imithe, tá sé in am aire a thabhairt don chinniúint - Mar sin, cén aois thú, a leanbh? - Ó, a lán, a dhuine uasail, a lán - timpeall dhá bhliain déag! namhaid: -An bhfuil do lámh daingean? - is gné dhílis é seo den gliú cáiliúil Gascon, Agus bhí mé díreach chomh dána nuair a d'aithin Páras Emanuel sa áilleacht.
  
  Burgúine, Normainn, Seaimpín nó Provence, Agus tá tine i do veins freisin, Ach dea-ádh, a Dhia, nach bhfuil suas chun tú a Chomh fada is go bhfuil Gascony ar fud an domhain!
  Agus tú sa domhan bán ...
  Agus tú ar an solas bán ...
  Chomh fada is go bhfuil Gascony ar fud an domhain!
  Mar sin ghearr siad anuas na bastards seo agus chuir siad bruscar ar na bóithre le corpáin. Agus bhí fola ar an deic uile. Bhí cosa lom na gcailíní chomh galánta sin agus chuir siad sceitimíní agus áthais orthu agus tú ag féachaint orthu.
  Sheinn Edmond le háthas:
  - cosnochta, ach cosnochta,
  Faoi toirneach Iúil agus faoi fhuaim na surfála ....
  Cosnochta, ach cosnochta
  Tá cead againn imirt leat!
  Léirigh Emmanuelle go ionsaitheach, ag gearradh na gcéilí comhraic agus ag déanamh muileann eile lena claimhte:
  - Caithfidh buachaillí buaileadh a fhulaingt agus dul i dtaithí ar chruachás ón óige!
  Agus d'aistrigh an laoch arís sála lom an namhad go dtí an smig. Agus thuairt sé, bhuail sé cúigear saighdiúirí Spáinneacha eile thar bord.
  Thug Charlotte de Conde faoi deara:
  Tá an diabhal anseo, tá an diabhal ann
  Is bréag iomlán é an saol!
  Agus winked ag a comhpháirtithe unlucky. Agus ghearr siad síos ar an namhaid le searbhas ollmhór. Agus ansin ní féidir le duine ar bith cur i gcoinne iad.
  Dúirt Edmond agus é ag gearradh síos comhraic eile:
  - Daidí na Nollag le broom,
  Tá Daidí na Nollag iontach!
  Agus rinne an buachaill teicníc muileann gaoithe arís le claimhte, as ar thit cinn leagtha. Dála an scéil, bhí na claimhte cosúil le sabers. Agus is féidir sabres agus claimhte araon a thabhairt orthu.
  Bhog Edmond a shála lom isteach i smig an namhad freisin agus bhris sé a ghiall, rud a chuir iallach air titim.
  Leis sin sheinn sé le feall;
  Cad a deir daoine
  Is cuma linn ...
  Ná téigh go dtí karate -
  Tháinig sé mígheanasach!
  Lean an buachaill ar aghaidh ag gearradh go gníomhach, ag cur an dá chlaíomh sabre ag an am céanna. Agus ag cur ceann i ndiaidh a chéile.
  Dúirt Emmanuelle agus í ag luascadh a claimhte mar shnáthaidí, ag bualadh a sciatháin agus ag caoineadh:
  - Ruby, ach ná gearrtha ort féin!
  D"aontaigh Edmond leis seo go héasca, ag cur as do na comhraic:
  Má tá tú ar meisce, ná lig ort!
  Agus casfaidh an buachaill an caschlár agus buailfidh sé an t-oifigeach sa smig lena shála lom. Sé, mar a bheadh saic, a ghlacadh agus titim.
  Dúirt Edmond go ionsaitheach ina ghlór:
  - Beoir agus caviar, deoch go maidin!
  Agus gáire an buachaill, sásta lena joke. Go deimhin, is féidir leat a rá gur leanbh é - super! Agus ritheann, agus jumps, agus tonnta a dhorn. Agus má bhogann sé a sháil lom sa srón, ansin ní féidir aon duine cur i gcoinne. Beidh cnag iomlán ann.
  Ar an láimh eile, gníomhaíonn Edmond leis an neart agus an ionsaitheacht gan teorainn. Buachaill craiceáilte - ná habair tada!
  Chroch Emmanuelle, ag gearradh síos ar trodaithe práinneacha Impireacht na gCeilteach, agus í ag stealladh a cuid fiacla:
  - Ach níl mé ag iarraidh, níl mé ag iarraidh trí ríomh! Agus ba mhaith liom é le haghaidh grá, le haghaidh grá!
  Charlotte de Conde, ag scaradh na comhraic, agus á bhrú isteach i gcíste, caoineadh, ag séideadh tintreach óna nostranna:
  - Saoirse, saoirse! Tabhair dom saoirse! Beidh mé ag eitilt suas mar éan!
  Cailín ag troid - ná habair tada! Tá paisean fiáin gan srian air. Agus seasamh stáitse comhraic.
  Dúirt Edmond go loighciúil go leor, ag gearradh síos ar na chéad iomaitheoirí eile, nó ar an saighdiúir trua:
  - Ní bheidh Dia a thabhairt, mura rud é ar ndóigh againn féin nach blunder!
  Thóg Charlotte de Conde é agus léim suas. Bhog sí a cos lom thar chinn na saighdiúirí Spáinneacha. D"iompaigh sí isteach i gcnagadh iomlán iad agus choil sí iad, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Halo na neamhbhásmhaireachta - rac brónach,
  Eagla na háirimh - don téarma reatha!
  Bhraith an laoch an-chomhraiceach agus damanta pumpáilte suas agus armtha.
  Agus má bhogann sé arís, ansin beidh mais opponents a ghlacadh as a crúba agus titim. Agus oireann sé go maith do Charlotte.
  Chaith Edmond an miodóg lena bharraicíní loma agus é ag slad ar an namhaid, agus chrom sé:
  - Raging Eagle -
  Briseadh an leon...
  Scaipeadh sciatháin -
  Sátan uafásach!
  Agus tógfaidh an buachaill arís é agus bainfidh sé le claimhte é. Agus beidh sé a chur síos ar a lán de na ceannairí namhaid ag an am céanna.
  Is é an buachaill troda mac Charlie D'Artagnan. Tá a mhíleatacht iontach. Agus tá nádúr na troda thar cionn ....
  Maraíodh an chuid is mó de shaighdiúirí na Spáinne cheana féin. Agus ar ndóigh, is móide ollmhór é seo.
  Cuid acu, ag féachaint cheana féin nach féidir na Amazones a stopadh, titim ar a nglúin, nó fiú titim go hiomlán ar a n-aghaidh. Agus póg siad boinn chos lom na gcailíní. Agus tá sé thar a bheith iontach. Go deimhin, ní féidir aon rud a stopadh agus a defeat laochra den sórt sin.
  Agus é ag gearradh na n-eachtrannach, dúirt Emmanuelle:
  -Agus ní stopfaidh
  Agus ná athraigh cosa ...
  Tá ár n-aghaidh ag taitneamh
  Buataisí lonracha!
  Agus arís caitheann an cailín muileann an-réasúnta le claimhte. Agus gearrtha amach cinn mar cabáiste. Agus gníomhaíonn sé an-ionsaitheach, tfu, chomh fada agus is féidir leat an abairt annoying a dhéanamh arís - thar a bheith ionsaitheach!
  B'fhéidir rud éigin nua a chur i bhfeidhm - mar shampla, gan teorainn ionsaitheach!
  Agus ansin beidh sé ar chor ar bith - Ku!
  Choed Charlotte de Condé le wink:
  - Ní thógann siad piléar agus bayonet araon dúinn!
  Agus tá a sála lom cruinn cosúil le casúr i gclogad adharcach an Aimiréil Spáinneach. Eitleoidh sé bun os cionn agus leagfaidh sé roinnt trodaithe armúrtha amach agus imeoidh siad isteach san uisce. Agus d'ardaigh tar éis a n-titim hairicín fiuchphointe.
  Dúirt an laoch le gáire:
  - Ní chuireann siad i gcónra faoi dhó iad, beidh an Fuhrer kaput!
  D'fhiafraigh Emanuel:
  - Agus cé hé an Fuhrer?
  Rinne Charlotte de Conde gáire agus d"fhreagair:
  - Tá sé ina cheannaire Gearmánach!
  D'fhiafraigh an diabhal ruamhar agus é ag gol arís:
  - B'fhéidir go gciallódh tú Barbarossa?
  Dúirt an banríon bradach le gáire capall:
  - Níl, is éard atá i gceist agam an madra Barbosa!
  Dúirt Edmond, ag gearradh síos na laochra armúrtha:
  - Is fuath liom bulaithe! Chrochfainn na madraí go léir láithreach!
  Chuaigh Emmanuelle siar go capricious, ag ucht a fiacla:
  - Níl an milleán ar mhadraí as rud ar bith!
  Agus arís, cosúil le sála lom, bogfaidh sé an namhaid as an smig. Fáiltiú banal, ach éifeachtach. Agus má dhéanann sé, beidh sé an-balbh.
  Thug Charlotte faoi deara go raibh a ABS tíl ag flexiú.
  Agus ghlac sí é agus ag canadh, winking, agus a súile flickered cosúil le soilse tráchta.
  Dúirt De Conde:
  - Tógfaimid gach duine agus marú!
  Chan Edmond ag barr a scámhóga, ag tafann a fhiacla:
  - Maróidh mé thú! Gearrfaidh mé síos sibh go léir go luath!
  Chrom Emmanuelle a chéile comhraic, squeaked:
  - Gearrfaidh mé síos thú go léir go luath!
  Tógfaidh cailín eile é agus labharfaidh sé:
  - Maróidh mé thú!
  Léirigh Charlotte go ionsaitheach, ag gearradh síos ar a comhraic mar speal:
  - Gearrfaidh mé, buailfidh mé, mar sin féin ní bheidh tú beo!
  Is cosán contúirteach é cogadh, mar a deir siad, tá a fhios ag gach duine a d"éirigh leis. Ní féidir leat a fháil amach, ní féidir leat léim amach - thacht Othello an cailín go cáiliúil!
  Agus ansin léiríonn na cailíní, nuair a théann siad ar bord an cruiser, ord feidhmíochta siamsúil.
  Dúirt Charlotte le gáire:
  Seo mar a mharaimid!
  Thug Emmanuel faoi deara:
  - Ach onóir na coróin fichille ar an léarscáil -
  Ní féidir leat éalú defeat!
  Agus chaith an cailín grenade baile lena bharraicíní nochta. Agus stróic óna chéile a lán de na naimhde.
  Agus anois tá naoi gcinn déag de shaighdiúirí an chúrsálaí maraithe. Agus titeann na laochra marthanacha ar a n-aghaidh, agus na cailíní greamaithe a gcos lom ina n-aghaidh. Déanann siad lick tú do shála agus póg. Agus cuireann siad ceisteanna ag an am céanna: cé mhéad braon atá san fharraige, cé mhéad réalta atá sa spéir, cé mhéad ribí atá ag gipseach ina ceann.
  Mura n-oireann freagra na gcailíní dóibh, déanann siad, gan searmanais gan ghá, na príosúnaigh a bhriseadh le claimhte cosúil le damháin alla le snáthaidí. Agus caith thar bord iad.
  Rug Emmanuelle srón an ghinearáil lena bharraicíní nochta agus bhrúigh sí go crua. Ansin dúirt sí:
  - Cé hé mac d'athar, ach ní do dheartháir?
  Mheall an ginearál:
  - Bród...
  Rinne Emmanuelle gáire agus dúirt:
  - Tá an freagra mícheart! Ionas go...
  Agus thóg an cailín é agus chiceáil thar bord é. D'eitil sé amach agus flopped isteach san fharraige. Agus báthadh beagnach láithreach ina armúr.
  Cheered na cailíní agus giggled, baring a gcuid fiacla. Bhí a súile sapphire nó emerald. Agus winked siad ag a gcuid comhpháirtithe.
  Agus de réir a chéile chaith na príosúnaigh thar bord. Ní raibh gá leo. Bhí an airgead fuascailte diomaibhseach, agus tá an stró iomlán.
  Bhrúigh Edmond a chuing thar bord freisin agus dúirt:
  - Is minic a bhíonn an saol éagórach! Fuair míle guys bás agus cad é?
  D'fhreagair Emmanuelle le gáire:
  - D'fhonn áit ar domhan phláinéid a ghlanadh!
  An buachaill Musketeer squeaked:
  - Glan, glan, glan
  Is trua an scuab simléir!
  D"aontaigh Emmanuel leis seo:
  - Sea, ní mór an scuab simléir a ithe freisin!
  Nuair a chríochnaigh na príosúnaigh dheireanacha, chuir na cailíní an cúrsóir isteach sna sruthanna uisce ... Níos cruinne, dúirt Charlotte go loighciúil:
  - Níl an ollphéist seo ag teastáil uainn, an féidir linn é a dhoirteadh?
  Mhol Edmond le gáire:
  - Is mór an trua a leithéid d'áilleacht a bháthadh, b'fhéidir gur fearr í a dhíol?
  Dheimhnigh Emmanuelle go bríomhar:
  - B'fhéidir go bhfuil sé níos fearr a dhíol i ndáiríre?
  Rinne Charlotte gáire agus dúirt:
  - Is féidir leat é a dhíol ar ais le coróin na Spáinne! Tá a lán gunnaí ag an mbáidreoir! Is féidir ceann atá i bhfoirm unicorn a phiocadh suas duit féin. Agus an chuid eile beidh muid a dhíol ar a lán airgid.
  Agus Chlaon na cailíní go bríomhar i gceadú.
  
  Cliceáil anseo le haghaidh STALIN'S AGUS TEACHT NA POBADACH
  Toisc gur polaiteoir diabhail é Stalin, ghlac sé leis na Gearmánaigh agus chuir sé in iúl dó go raibh na Breataine ag dul i mbun Oibríocht Tóirse in aghaidh Rommel san Éigipt. Agus thug sé na sonraí do na Gearmánaigh agus dáta beacht na hoibríochta. Mar thoradh air sin, rinne Rommel beart go luath. Agus athghrúpáil na trúpaí ar na cosanta. Sea, d"éirigh le Hitler cúpla rannán a aistriú ón bhFrainc, áit a raibh sé socair fós.
  Rinneadh ionsaí na Breataine san Éigipt a aisiompú ar deireadh thiar le caillteanais ollmhóra don Bhreatain. Agus tar éis defeat na Breataine, níor aontaigh Roosevelt leis an tuirlingthe i Maracó, ag áitiú go mbeadh caillteanais na Meiriceánaigh ró-mhór, agus gurb é an rud is mó do na Stáit Aontaithe ná an tSeapáin a ruaigeadh. Bhí iarmhairtí forleathana ag teip Oibríocht Torch. Ní raibh tionchar aige ar an oibríocht "Ring", in aice le Stalingrad, ach mar sin féin sniffed na comhghuaillithe amach gur scaoil siad an t-eolas do na Gearmánaigh ar orduithe Stalin. Agus bheartaigh siad na coscáin a chur ar an gcogadh san Iarthar le haghaidh a leithéid de mheon.
  Thuig Stalin go raibh an USSR ar a laghad chun tosaigh ar na Balcáin, agus mar sin rinne sé é ionas gur chaill an Bhreatain san Éigipt. Ach rinne sé gannmheas ar fhéidearthacht sceitheanna agus ar dhíograiseacht Churchill. Cé acu i ndáiríre tar éis gur thosaigh sabotage an dara tosaigh. Agus d'éirigh leis a chur ina luí ar na Meiriceánaigh seo.
  Bhí cúrsa an chogaidh san oirthear thart ar mar a chéile agus a bhí i bhfíor-stair. An defeat na nGearmánach in aice le Stalingrad, thit an tosaigh, agus frith-ionsaí Mainstein suímh athchóirithe go páirteach. Agus sos fada ar an Kursk Bulge, nuair a bhí an dá thaobh carnadh neart.
  Go dtí an uair seo, tá na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain tar éis gearradh siar ar bhuamáil na críche arna rialú ag an Tríú Reich. Agus bhí scaoileadh na n-arm níos mó ná mar a bhí i bhfíor-stair. Agus bhí na Gearmánaigh in ann na pleananna a chomhlíonadh le haghaidh táirgeadh "Panthers" agus "Tigers", agus fiú ró-chomhlíonadh an leagan nua-aimseartha den T-4. Mar sin tháinig siad chun an cath le fórsa mór. Ina theannta sin, níor aistrigh an Tríú Reich rannáin bhreise go dtí an Afraic, agus go dtí an tSicil, agus go dtí na Balcáin agus go dtí an Fhrainc.
  Agus bhí na Gearmánaigh in ann níos mó coisithe agus umair a chur, agus go háirithe aerárthaí.
  Sa samhradh, bhí an ME-309 is déanaí le feiceáil i dtáirgeadh sraitheach, le luas níos mó agus airm chumhachtacha: trí gunnaí móra aerárthach 30-mm agus ceithre gunnaí meaisín. Agus is é an luas 740 ciliméadar in aghaidh na huaire, i gcoinne 600 do trodaithe Sóivéadach. Mar sin is léir go bhfuil na fórsaí neamhionann.
  Chuir Hitler moill roinnt uaireanta ar Operation Citadel. Agus i mí Iúil chuir mé siar é freisin, agus mar sin bhí mé ag iarraidh an ME-309 agus an ollphéist is nuaí "Maus" a thástáil i ngníomh. Léirigh an umar seo torthaí sásúla i dtástálacha, agus bhí fonn ar Hitler é a thástáil i gcath. Agus seiceáil freisin an umar Lev, a forbraíodh in éineacht leis an Panther agus a bhí cosúil leis i gcruth an chabhail agus an turret, ach i bhfad níos mó le gunna scoth 105 mm EL 70.
  Mar gheall ar na pleananna seo a bhí ag an bhFuhrer, cuireadh an Citadel ar athló arís. Agus ar 1 Lúnasa, 1943, tar éis do Stalin a fhoighne a chailleadh, d'ordaigh don Arm Dearg é féin a chur chun cinn.
  Seachadadh an príomhbhuille i dtreo Orel. Chuaigh siad chun cinn freisin i dtreo Kharkov agus Belgorod.
  Ach bhí na Naitsithe réidh chuige seo. Agus cathanna fíochmhar unfold.
  Throid criú umar Gerda ar an Panther. Ba é an chéad bhaisteadh cailíní dóiteáin. Ach roimhe sin, bhí taithí acu ar theicneolaíocht nua a thástáil agus bhí cruinneas iontach acu.
  Is ar éigean a cuireadh Hitler ina luí deis a thabhairt do na cailíní iad féin a thaispeáint i gcath fíor. Agus rinne siad go sásta an t-iontaobhas a chosaint.
  Throid laochra i gceann bikini agus cosnochta. Thug sé sin draíocht ar leith dóibh. Agus bhí sé ach iontach.
  Bhuail Gerda as an gunna ag baint úsáide as a bharraicíní loma, bhuail sé tríocha ceathair agus d'éiligh:
  - Is áilleacht mhór mé!
  Dhírigh Charlotte, an charmer rua, an gunna freisin, lena cosa lom. Bhí sé a n-trádmharc - a shoot lena chosa. Agus tollann gunna an Panther ceithre cinn is tríocha sa mhullach ó dhá chiliméadar agus scaoileann sé cúig bhuille déag sa nóiméad. I mbeagán focal, umar iontach le haghaidh an chogaidh le umair. Agus rud éigin níos measa i cinn agus sa troid in aghaidh coisithe.
  Seo cailín i bikini fired. Thriail sé an carr Sóivéadach sa mhullach agus roared:
  - Is mise Robin Hood!
  Bhris Cristina ina dhiaidh sin. Bhain sí úsáid as sála lom, agus caithfidh mé a rá gur gluaiseacht an-láidir é. Agus chonnaic sí:
  - Beidh an cogadh naofa ár bua!
  Agus sa deireadh, agus í ag baint úsáide as a bharraicíní loma, chiceáil an blonde meala Magda freisin.
  Agus bhuail sí arís na trí fichid ceithre, cooing:
  - Seo lámhach cruinn - tá sé soiléir do gach duine mar dhá uair dhá!
  Go ginearálta d'fhéach laochra cosúil le cailíní sárleibhéil.
  A n-"Panther" sheas i luíochán camouflaged go cúramach agus bhuail na umair chun cinn Sóivéadach.
  D'oibrigh na Ferdinands freisin. Throsh siad go gníomhach, agus ní raibh siad in ann iad a pollta sa mhullach ag gunnaí Sóivéadacha.
  Bhí eitleáin ag troid sa spéir. Tá ME-309 díreach tosaithe ag dul isteach in aonaid chomhraic. Ach tá dhá phíolótach Gearmánach - Albina agus Alvina máistreacht cheana féin ar an meaisín, agus tá siad ag troid go rathúil ar sé. Thairis sin, is háilleacha iad freisin - cosnochta agus i bicíní.
  Chaill Albina carr Sóivéadach ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus chuaigh sí:
  - Chun éachtaí móra agus cinntí dána!
  Alvina, ag treorú tine cruinn, agus ag leagadh a chéile comhraic, ag brú a sála lom ar an gcos, ag caoineadh:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! Ní dhéanfaidh aon rud an ruaig orainn!
  Agus an bheirt chailíní conas roar:
  - Beidh wolves olc ag cuimilt an namhaid!
  Sea, ní féidir leis an diabhal dul i ngleic le cailíní den sórt sin. In aon chás, is é an smaoineamh an-mhaith a ligean do na cailíní troid.
  Léirigh na cathanna go raibh umair na Gearmáine láidir agus éifeachtach i gcosaint. Agus sin leis na tactics cearta, nach bhfuil Focke-Wulf olc ach an oiread. Mar gheall ar a armáil chumhachtach bhí sé indéanta shoot síos ó aon rith amháin, agus a luas ard agus tú ag tumadóireacht chun éalú ar eagla dul ar chúl.
  Mar sin, go ginearálta, bhí údar maith ag geall na Gearmáine ar chosaint ghníomhach. Mhair an troid ar feadh níos mó ná mí, agus ní raibh a dtoradh cinnte. Bhí na Gearmánaigh in ann an ionsaitheacht a aisiompú, agus chaill an tArm Dearg i bhfad níos mó, go háirithe in umair.
  Ach bhí pinched na Naitsithe freisin, agus ní raibh leomh chun ionsaí Kursk ...
  An troid froze go dtí an gheimhridh. D'athlíon an tArm Dearg an damáiste agus chuaigh sé ar an ionsaithe ach ar an 24 Nollaig. Ach d'éirigh leis na Naitsithe ullmhú faoin am seo, agus fórsaí suntasacha a tharraingt suas. Níor tógadh an t-iolar riamh, agus bhí na Naitsithe in ann cur ina choinne. Coinníodh Belgorod freisin. Bhí na Naitsithe in ann ionsaithe an Airm Dearg in aice le Leningrad a chealú. Bhí an geimhreadh ina iomláine marcáilte ag an bhfíric go raibh na Naitsithe den chéad uair in ann an ionsaitheacha Sóivéadach a choinneáil agus a repulse ar fad.
  Bhí éifeacht anseo ag obair faisnéise is fearr an Fritz, agus ullmhúchán níos críochnúla don gheimhreadh. Nach ndearna na Gearmánaigh beagnach dul chun cinn sa tríú bliain is daichead, agus go raibh siad in ann níos mó fórsaí a shábháil faoin am fuar. Plus, an feall ar an allies, a chuir na coscáin ar an cogadh san Iarthar. Agus ní raibh na Gearmánaigh ag fulaingt damáiste as an bhuamáil, agus an dara tosaigh.
  Ina theannta sin, bhí cogadh iomlán ag iompar torthaí. Tháinig méadú dhá uair go leith ar tháirgeadh na n-arm sa tríú bliain is daichead sa Tríú Reich. Faoi dheireadh na bliana, bhí na Gearmánaigh gafa leis an APSS maidir le líon na n-aerárthach a raibh caighdeán níos fearr acu, ar cóimhéid in umair agus gunnaí féintiomáinte, chomh maith le barr cáilíochtúil.
  Mar sin anois ní raibh siad níos lú ná an APSS i dteicneolaíocht. Ina theannta sin, bhí an chuma ar raidhfil ionsaí den scoth MP-44, nach raibh aon chomhionann ann. Agus thosaigh sé seo ag athrú cúrsa na gcathanna i bhfabhar an Tríú Reich.
  Fíor, san earrach fuair an APSS umair nua IS-2 agus T-34-85, ach sheol na Gearmánaigh umair Tiger-2 agus Panther-2 níos airde sa tsraith freisin. Ina theannta sin, fuair umair na Gearmáine, i gcodarsnacht leis an scéal fíor, innill níos cumhachtaí. Bhí "Tiger" -2 i 1000 horsepower, agus "Panther" -2 i 900 agus anois an Fritz i bhfeidhmiú armála agus tiomána, agus armúr tosaigh agus iontaofacht theicniúil ar a ndícheall.
  Bhuel, tháinig fadhb thromchúiseach ar aerárthach scaird na Gearmáine. Faoi samhradh na bliana 1944, bhí níos mó ná míle comhraiceoir scaird ME-262 ag troid cheana féin sna céimeanna, nach raibh aon luas comhionann acu, i roinnt cineálacha maneuverability, luasghéaraithe, agus fiú marthanacht.
  True, cé go bhris an carr síos agus crashed minic go leor. Ach fuair píolótaí bás chomh minic - a bhuíochas sin do fheistí díshealbhaithe nua.
  Tháinig éabhlóid freisin ar an Focke-Wulf TA-152 le sé ghunna aerárthaigh agus luas 760 ciliméadar san uair agus inaistritheacht níos fearr.
  Sa USSR, tá fadhbanna san eitlíocht fós. Mar gheall ar an nganntanas duralumin agus scor soláthairtí alúmanaim faoi léas iasachta, níor seoladh an tsraith Yak-3 agus LA-7. Agus de thuras na huaire, eitilt píolótaí Sóivéadach as dáta Yak-9 agus LA-5. Agus aerárthaí scaird fós nach bhfuil boladh.
  Agus ar an 22 Meitheamh, 1944, thosaigh ionsaitheacht Gearmánach nua i gceantar an Kursk Bulge. Bliain ina dhiaidh sin, cuireadh tús le hOibríocht Citadel mar sin féin. Agus bhris cath mór amach.
  An uair seo, tá buntáiste mór san aer ag na Fritz. Ach i líon na n-umar, thart ar chomhionannas le barr cáilíochtúil na Gearmáine. Tá airtléire beagán níos láidre ag an APSS i dtéarmaí cainníochta. Comhionannas coisithe. Tá meaisínghunnaí níos fearr ag na Gearmánaigh i ndáiríre, ach is eachtrannaigh iad cuid shuntasach de na coisithe. Mar sin féin, níl cáilíocht oiliúna na saighdiúirí sa USSR chomh hard le par. Tá leibhéal na soghluaisteachta i measc na nGearmánach níos airde. Thairis sin, ní dhéanann na comhghuaillithe gluaisteáin a sholáthar go praiticiúil. Mar sin troid mar seo ...
  Tá na Gearmánaigh níos láidre i gcoitinne, ach tá innealtóireachta agus cosaint an-fhorbartha ag an Arm Dearg.
  I mbeagán focal, fuair mé speal ar chloch. Chuaigh na Gearmánaigh sa chéad choicís den troid beagán isteach sna seasaimh Shóivéadaigh, tar éis dóibh suas le tríocha go cúig chiliméadar is tríocha a thaisteal agus stop siad.
  Mar sin, ar feadh coicíse eile rinne siad iarracht dul chun cinn, ach gan aon leas a bhaint as. Agus bhain siad rud ar bith amach. Ina dhiaidh sin, chuaigh an tArm Dearg chun cinn.
  Tharraing na Gearmánaigh siar go dtí a seasaimh bhunaidh, arís throid an dá arm beagán, ach níor éirigh leo faic a bhaint amach. Mar sin stad siad.
  Chuaigh an Fhómhar i bhfeidhm in iarracht an Airm Dearg dul chun cinn a dhéanamh, ach níor éirigh leis. Chomh maith le sa gheimhreadh. Bhí na Gearmánaigh ar an gcosaint san aimsir fhuar. Agus d'fhéadfadh siad resist. Tá an cúigiú bliain is daichead tagtha.
  Tá scaird-bhuamairí Arado ag na Naitsithe sa spéir, agus TA-400, agus lián ceithre inneall Yu-488, agus scaird-Throdaire XE-162, a bhfuil an inaistritheacht agus an luas is fearr i measc na n-aerárthaí ar fad.
  Agus bhí umair den tsraith E le feiceáil ar thalamh. Ar an gcéad dul síos, ar ndóigh, príomhfheithicil an ghlúin nua E-50. Le meáchan an "Tíogair" -2, tá leagan amach i bhfad níos dlúithe aige, tá an airde uair go leith níos lú, tá an túr beag, tá an undercarriage níos éadroime agus níos foirfe. D'fhág sé seo go raibh sé indéanta an armúr a dhéanamh i bhfad níos tiús agus ag fánaí níos mó, le hinneall gás-tuirbín de 1,500 each-chumhacht agus meáchan seachtó tonna. Bhí armúr tosaigh 250 mm ag an umar seo le fánaí, armúr taobh 170 mm, freisin le fánaí, gunna 105 nó 88 mm le fad bairille 100EL, agus luas réasúnta. Tá an t-inneall agus an tarchur bloc amháin agus trasna, agus tá an giarbhosca ar an mótar.
  Iompaigh sé amach a bheith ina carr iontach. Agus mar sin sheol na Gearmánaigh ionsaí ar an taobh theas i samhradh na bliana 1945 .
  Agus ansin ar deireadh, tháinig an Tuirc, tar éis dó cuid mhór de threalamh Mheiriceá agus Gearmánach a cheannach le haghaidh creidmheasa, isteach sa chogadh.
  Agus thosaigh bratach theas an Airm Dearg ag titim. Agus ní raibh ach umar IS-3 nua amháin ag an APSS, atá, áfach, ró-chostasach agus deacair a mhonarú le bheith ollmhór.
  Cé gur féidir leis an leas a bhaint as an IS-3 a dtugtar cosaint forehead láidir ar an umar. Mar sin féin, i gcoinne an E-50, a athainmníodh an "Tíogair" -3, agus a bhfuil an chuma air a shocraigh an míleata ina chosaint, ní tharraingíonn sé.
  D'éirigh go maith le ionsaí na nGearmánach sa deisceart, cé go raibh cosaint an-chumhachtach agus innealtóireacht le sárú. Ach bhí aerárthach an-láidir ag na Gearmánaigh cheana féin, agus dá bhrí sin d"éirigh níos mó nó níos lú lena gcuid cinn. Le ceannas san aer is féidir pointí áirithe a bhaint de. Ina theannta sin, fuair an Fritz lainseálaithe gáis níos airde, atá an-éifeachtach maidir le briseadh trí chosaintí agus atá in ann an namhaid a shochtadh. Ba chóir a thabhairt faoi deara go raibh gunnaí meaisín níos airde ag an Fritz, agus go leor iompróirí agus trealamh éagsúla, lena n-áirítear gluaisrothair.
  Níl sé éasca a leithéid de chumhacht a sheasamh.
  Plus, trodaithe iontach ... Lámhaigh beirt chailíní Albina agus Alvina síos níos mó ná cúig chéad aerárthach an ceann sa spéir, agus fuair siad gach cúig chéim de Chrois Ridire na Croise Iarainn. Lena n-áirítear an líon is airde: le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Bhí an-áthas ar laochra a throid cosnochta agus i bicíní in aon aimsir.
  Agus scaoil siad anuas eitleáin Sóivéadacha cosúil le gealbhain as slingshot. Mar nach raibh siad comhionann sa spéir.
  Scaoil Albina a gunnaí móra sa charr Sóivéadach, leag sí síos é, ag gáire:
  - Is diabhal mé!
  Ghearr Alvina dhá charr Rúiseacha amach ag an am céanna agus squeaked:
  - Tá mé bás incarnate!
  Mar sin, bhí an sceith nightmarish le feiceáil sa spéir. Agus i rith an tsamhraidh i lár an fhómhair, a shárú an friotaíocht stubborn an Arm Dearg, shroich na Gearmánaigh Stalingrad.
  Agus tháinig cath fíochmhar chun cinn, rud nach raibh ar eolas ag an bpláinéad roimhe seo.
  . Tá cathanna Stalingrad faoi lán seoil. Trúpaí Sóivéadach ag troid heroically. Ní céim siar é ... Agus seo guys agus cailíní stubborn anseo. Ghlac cathlán sniper na mban faoi cheannas an Chaptaen Natashka Kaktusova seasamh cosantach sna fothracha ar Shráid Volodarsky. Cailíní le gunnaí meaisín agus raidhfilí, ceangailte le bundles de grenades, i bhfolach taobh thiar de na fothracha.
  Tá Natasha í féin i dtiúin spotaí thar a corp nocht, i bprístí gearra agus cosnochta. Cailín álainn agus curvy, le cromáin láidir, waist tanaí, gruaig ghearr faoi leath-bhosca. Is é an aghaidh an-léiritheach, le smig manly, súile gorm leathan óna chéile. D'iompaigh gruaig dhonn éadrom liath le deannach, cófra ard, cuma crua. Tá an Captaen Natasha ag troid le breis agus dhá bhliain agus in ainneoin a óige tá go leor feicthe aici. Tá cosa an chailín clúdaithe le gearrthacha agus bruises. Tá cailín níos aclaí chun bogadh cosnochta ná buataisí garbha agus clumsy.
  Mothaíonn an t-aonar lom an creathadh is lú san ithir, tugann sé rabhadh faoi chomh gar do mhianach, agus cuireann an mháthairchré féin seasmhacht leis. Ar thaobh amháin, tháinig cruas ar chosa an chailín, agus ní raibh eagla orthu ar mhiotail te, nó ar bhrablach géar na bhfothracha, ach ar an láimh eile, níor chaill siad íogaireacht agus solúbthacht, rabhadh a thabhairt trí ghluaiseacht na gluaiseachta. umair.
  Tá grenade á shealbhú ag Sweet Natashka agus pacáiste pléascadh ceangailte leis. Is gá a crawl go dtí an umar formidable Gearmánach "Tíogair" -3, uisciú na sráideanna le gunnaí meaisín.
  Crawls Mirabela in aice léi. Chomh maith leis sin cosnochta, agus mar sin d'iompaigh na cailíní go léir sa chathlán as buataisí, ag déanamh aithrise ar a gceannasaí. Géaraíonn a boinn dusty agus í ag sní ar na ceithre cinn. Tá gruaig bhuí Mirabela messy agus fada... Beagán frizzy. Tá an cailín í féin caol, tanaí, beag i stádas. Is féidir í a dhearmad fiú mar chailín, le guaillí caola agus ceann atá cosúil le mór.
  Ach tá go leor taithí ag Mirabela cheana féin. D"éirigh léi cuairt a thabhairt ar bhraighdeanas faisisteach araon, tar éis di teacht slán ó chéasadh éadrócaireach, agus ó mhianaigh, ónar éirigh léi éalú, trí mhíorúilt dhothuigthe éigin. Ach ag féachaint ar a héadan linbh, tairisceana, ní féidir a rá go deo gur buaileadh í le maidí rubair ar a sála, ritheadh sruth trína corp.
  Mirabela shoots ... Titeann saighdiúir den Tríú Reich, sa chás seo Arabach, marbh, a bhéar ag ardú gaineamh agus brablach.
  Sleamhnaíonn Natashka braon grenades faoi charn bruscair. Anois luasfaidh Lev-2 nócha tonna anseo agus séideadh suas é. Tá súile gorma an chailín ag lasadh cosúil le sapphires ar a héadan, go smior ó dhó gréine agus ó dheannach.
  Tugann taithí le fios go n-athróidh umar dea-chosanta suíomh anois. Tá armúr taobh 150 mm ag "Lion", agus fiú ar uillinn. Ní féidir le tríocha ceathair briseadh tríd, ní bhíonn an deis ach ag triomadóirí troma. Ach tá boilb an sprioc. Is é an rud is mó ná an carr a bhaint de shoghluaisteacht ...
  Lasann Svetlana pléasctha as gunna meaisín... Titeann saighdiúir, níl a fhios ag éinne cén náisiúntacht atá aige. Na Gearmánaigh, tar éis conquering, fiú amháin más rud é go morálta don chuid is mó, an chuid is mó den Leathsféar an Oirthir, cherish an fhuil Aryan agus caith trúpaí coilíneach i cath: hArabaigh, Afracach, Indians, Asians éagsúla, agus na hEorpaigh. Tá méadú tagtha freisin ar líon na bPolann - atá i dtaithí ón chliabhán go bhfuil fuath acu don Rúis Bolshevik. Tá náisiúnaithe Úcráinis, agus Don Cossacks, agus Sisinis, agus an Khaganate Caucasian ar fad ag troid anseo. D'ardaigh Hitler idirnáisiúnta iomlán.
  Go leor naimhde...
  Seachnaíonn Svetlana an tine meaisín-ghunna go deas. An piléar beagnach scoilte, dubhaithe ó deannaigh, cruinn, sÚil girlish. Mhothaigh an captaen álainn fiú tic faoin gcaoi a raibh bronntanas mór le rá ag eitilt. Thrasnaigh an cailín í féin, ag cogar:
  Ní chuirfidh fiú piléar stop linn!
  Sroicheann Mirabela ar ais... Cailín eile Angelica - an-dearg, os cionn an mheánairde, agus matánach, in ainneoin na ciondálacha gann. Cailín an-deas freisin, le cromáin luxurious, waist tucked-up, ní ghualainn leathan baininscneach, agus breasts arda.
  Tá Angelica ag troid ina shorts, tá an tunic stróicthe go stiallacha, agus ag mionú go deannaigh, agus ní thugtar éide nua trasna an Volga. Na bac le Dia níos mó armlón, agus braon bia, a aistriú do na trúpaí Sóivéadacha traochta.
  Mar sin tá Angelica beagnach nocht, scríobtar a cosa, go háirithe a glúine. Bhuail píosa shrapnel bonn na coise deise, agus gortaítear é, is deacair siúl.
  Casann Angelica gruaig rua, dusty, beagnach nocht a aghaidh deas, ach ag an am céanna crua. Deir an cailín, ag lámhach:
  - Tá an Tiarna, Moscó agus Stalin os cionn linn!
  Agus gearrann sí siar na Naitsithe atá ag ionsaí, is ar éigean a bhíonn am aici rolladh siar.
  De bharr na bhfothracha agus na sráideanna cúnga tá sé deacair d"umair mhóra na Gearmáine casadh timpeall. Seo beagnach dhá chéad tonna "Luch" agus ní féidir leo pas a fháil ar chor ar bith ...
  De réir mar a bhíothas ag súil le Svetlana, thiomáin "Lev" -2 beagán, agus adhlacadh é féin i gcarn truflais. Bhí pléascadh ann. Phléasc an bolb, eitil cúpla rollóirí damáiste as.
  Stop an umar créachtaithe agus d'eitil blaosc as a bharaille...
  Áit éigin rumbled i gcéin, ag fágáil na fothracha. Blonde Svetlana, cosúil le nathair hissed:
  - Sin é mo ríomh! Osclaíodh cuntas...
  Tá iachall ar an gcailín-chaptaen arís sracadh uaidh. Ní féidir leis na Gearmánaigh ná a gcuid satailítí a fheabhas teicniúil a úsáid sa bhrablach. De bharr an locht a bhí ar Hitler righin, cuireadh tagann an Tríú Reich síos i gcathanna suímh i gcathair sách mór agus láidir.
  Caitheann Mirabela grenade. Iallach a chur orthu corraíl a dhéanamh ar na Gearmánaigh nó na hArabaigh a bhí thíos leis, ag casadh anonn. Stróic duine de na míleataigh Naitsíoch as a lámh, agus crochta air, uaireadóir Sasanach le compás.
  Deir Mirabela le gáire:
  - Cad a thaispeánann an compás duit - an bealach chun ifreann!
  Agus croith cailín álainn píosa criadóireachta greamaitheach as a sála deannaigh.
  Smeachann Angelica uirthi freisin, lena cíoch iomlán, daingean. Tá na siní beagnach dubh ó shalachar agus itchy. Agus iarracht a nigh. Arís caithfidh tú tochailt nuair a bhíonn na gunnaí fo-inneall Gearmánacha ag scriobláil. Agus crawl ar bhealach plastunski.
  Coinníonn cathlán na gcailíní a seasaimh, cé go bhfuil sliogán ann. Agus stróiceann siad sliogáin throma, agus titeann buamaí ón spéir ... Ach ní bhrisfidh aon rud misneach heroines Sóivéadacha.
  Anseo feiceann Svetlana conas "Panther" -3 crawls. Bhuel, níl an umar seo chomh scanrúil a thuilleadh.
  Is féidir leat é a phuncháil isteach sa taobh. Sneezed an cailín, spit amach an deannach a chuaigh isteach ina béal galánta. Thóg sí grenade ina lámh, ualaithe le pacáiste pléascadh. Caithfidh tú sneak suas nach dtugtar. Ach tá an oiread sin deataigh thart.
  Thosaigh Angelica ag sreap suas, ag luí ar an draein lena bharraicíní agus a huilleoga loma. Bhí sí cosúil le cat ag stalcaireacht luch. Chuimhnigh an cailín ar an gcogadh ón samhradh uafásach sin den aonú bliain is daichead, nuair a rinne an Wehrmacht ionradh go fealltach ar fhairsinge an APSS. Nach raibh an cailín, beagnach an cailín scanraithe? Ar dtús tá, ach ansin éiríonn tú i dtaithí air. Agus feiceann tú cheana féin go bhfuil pléasctha seasta sliogáin mar ghnáththorann.
  Agus anois phléasc sé an-dlúth. Slap an cailín ar a boilg. Ritheann blúirí ó thuas mar ealta beacha fiáine. Cogar Angelica le liopaí chapped:
  - In ainm an chirt, a Thiarna!
  Cuireann an cailín dlús lena crawl agus caitheann sí grenade le pacáiste pléascach ceangailte. Cuileoga an bronntanas i stua. Cloistear pléascadh, armúr taobh níos tanaí an Panther ar iasacht. Tosaíonn umar na Gearmáine ag dó, maidhmíonn an trealamh comhraic.
  Cogar Svetlana le gáire:
  Go raibh maith agat a Thiarna Íosa! Creidim ach i duit! Guím leat i d'aonar!
  Panther-3 leathnaíonn. Scriosta, tá stoc fada curtha i brablach. Tá an armúr tosaigh, scoite ón taobh armúr, cosúil le scoop.
  Deir Svetlana, a bhfuil a súile, ar a aghaidh donn ó dheannach agus dó gréine, ag súil le bláthanna arbhair:
  - Dá mhéad darach atá ag an namhaid is ea is láidre ár gcosaint!
  Tá Angelica an-sexy, ina mionbhrístíní dubha, agus naked, dusty, comhlacht láidir. Tá an cailín an-chliste. Is féidir léi blúiríní gloine a chaitheamh lena bharraicíní loma.
  Anois chaith sí rud géar lena cos galánta clúdaithe le deannach. Agus bhfostú, ceart sa scornach ar faisisteach. Bhí Angelica álainn ag caint:
  - Agus tá mé siombail gnéas, agus siombail an bháis!
  An cailín, tar éis a crawled sí arís, lámhach. Faoi stiúir an tine agus Svetlana.
  Tar éis don chaptaen áilleacht, Natasha, an faisisteach a ghearradh síos, dúirt sé:
  - Is slabhra é an saol, agus is iad na rudaí beaga atá ann ná naisc ...
  Bhris Mirabela, ghearr ceann Fritz ar oscailt agus dúirt leis:
  - Tá sé dodhéanta gan tábhacht a chur ag gabháil leis an nasc!
  Svetlana, arís ag lámhach go cruinn, croaked:
  - Ach ní féidir leat dul i dtimthriallta ar trifles ...
  Bhris Mirabela go cruinn agus dúirt leis:
  Seachas sin, clúdóidh an slabhra tú!
  D'ullmhaigh cailín eile Olimpiada, freisin an-álainn, in éineacht leis an gceannródaí Olezhka Koltsov, mianach ar shreang. Bhrúigh an bheirt acu í... Chuaigh booger corrach isteach i bolb an "Tíogair"-3. Agus conas a phléascfaidh an carr Gearmánach seo, a bhfuil barrachair fhada air.
  Dúirt an buachaill fionn Olezhka:
  - Ár Rúis, tá buicéad agat!
  Agus is ar éigean a bhí an t-am aige léim siar, ag splancadh, le sála dubha, leagaithe, ón díon ag titim.
  Stróic Olympias muineál an bhuachalla agus dúirt:
  - Tá tú an-chliste!
  Rinne an ceannródaí a bhealach chun tosaigh agus chuaigh sé isteach i gcathlán na mban. Tá an buachaill an-chruthaitheach freisin. Mar shampla, rinne sé eitleáin chun aerárthaí ionsaithe faisisteacha a lámhach. Nuair a ardaítear na Focke-Wulfs, nó TA-152s, cloistear roar thar a bheith bodhar.
  Buaileann na Gearmánaigh le tionlacan ar shiansach Wagner. A leithéid de cheol maorga.
  Arsa Olympias le crá:
  - Tá siad fós ag iarraidh eagla a chur orainn!
  Sheinn an buachaill ceannródaí le pathos:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Ní thógfaidh an bás sinn faoin spéir réaltach!
  Beidh an Rúis naofa ag troid go dian,
  Luchtaigh mé an gunna meaisín cumhachtach!
  Is bean tuathánach tipiciúil í Olympias, cailín ard matán, le cromáin agus guaillí leathana. Le linn na troda bhí éadaí stróicthe ina ceirteacha, tá na cosa láidre lom, tá an ghruaig fite fuaite ina dhá bhréid agus í á dhustáil go mór.
  Níl Olezhka ach ocht mbliana d'aois, tanaí ó mhíchothú, buachaill scríobtha agus salach, i rud ar bith ach shorts. D'iompaigh gruaig nádúrtha bán an bhuachaill liath, agus taispeánann na heasnacha trí chraiceann tanaí, coirtithe agus salach. Cosa knocked síos terribly, agus i dó, bruises, le blisters. Fíor, choinnigh cinniúint an leanbh ó ghortuithe tromchúiseacha.
  I gcoinne a chúlra, is cosúil go bhfuil na Cluichí Oilimpeacha mór agus saill, cé nach bhfuil an cailín saille ar chor ar bith, ach le feoil láidir oilte ar na cnámha. Ina theannta sin, ní raibh an chuma ar an scéal go ndeachaigh an t-ocras i bhfeidhm ar a figiúr mór agus mór.
  Shoots an cailín ó raidhfil trom frith-umar. Ní féidir gluaisteáin Ghearmánacha a tholladh sa mhullach, ach tá seans sna rianta.
  Agus thosaigh an "Lion" -2 hefty, tar éis dó pléascán trom a fháil sa undercarriage, ag séideadh deataigh cosúil le caiteoir trom.
  Oleg Koltsov ag canadh le mailís:
  - Stinky Fritz gan smaoineamh, lit toitín ag an mbealach isteach! Ar ndóigh, chuaigh sé i dtrioblóid mhór!
  Bhuail Olympias, agus í ag caochaíl le laonna coirtithe, as tap-rince lena cosa lom, áille. Sheinn an cailín:
  - Tá aghaidheanna na Rúise Naofa ag caochaíl ón íocón ... Dia do bhac ort míle Fritz ar a laghad a mhothú! Agus má dhéanann duine buzz níos mó ná faisisteach, ní bheidh aon duine, creidim dom, cáineann tú as sin!
  Ansin athlódáil sí an raidhfil frith-umar agus scaoil sí arís. Phúca an t-iompróir Gearmánach deatach arís.
  Rinne an cathlán cailíní damáiste suntasach ar an Fritz. Ach d"fhulaing sé caillteanais freisin. Anseo bhí cailín amháin stróicthe ina dhá leath, agus bhí a aghaidh amhlaidh, in ainneoin an deannaigh, pale.
  Tá an chuid is mó de Stalingrad gafa ag na Naitsithe cheana féin, ach níl a bhfuil fágtha den chathair ag iarraidh a thabhairt isteach agus a thabhairt suas.
  Svetlana, Idir an dá linn, ag iarraidh a bhriseadh tríd an "Tíogair" -3. Carr cumhachtach Gearmánach, fuair grenade sa taobh, ach níor ghéill sé. Casadh timpeall chun gunna a chur ar lasadh. Caithfidh an cailín polladh isteach sa talamh, agus brablach a dhéanamh, ionas nach mbeidh sí brúite ag an tonn soinneáin a scaoileann an lá inniu.
  Cogar Svetlana go bog:
  - Mam, daid, tá brón orm!
  Chaith Mirabela grenade ar an Tíogair-3, a phléasc ar a forehead. Sheas an cailín:
  - Maidir leis an bhfíric go bhfuil an teagasc solas sa gheimhreadh san earrach ... arís mé gan eisceacht go bhfuil Hitler bastard plague!
  Bris Angelica radharc na Naitsithe, agus doirt uisce orthu le pléasctha, faoi bhrú:
  - Sa chiste, chonaic mé an Fuhrer anois! Agus chiceáil sí an fear bocht ceart sa tsúil!
  Chaith an cailín le gruaig rua grenade ag an umar lena méara loma. Bhuail sé an bairille ... Lean pléascadh agus mangled an muzzle an "Tíogair" -3.
  Thóg an Gearmánach cowardly é agus ar ais ar shiúl.
  Snort Svetlana trína nostrils:
  - A linne, ní bheidh mise toradh!
  Ghearr Mirabela síos mercenary Hitlerite le piléar agus chan sé:
  - Agus nach bhfuil an villain magadh! Lámha agus cosa, castaíonn sé rópaí na Rúise! Doirteann sé a fhiacla isteach sa chroí... Ólann sé an tír dhúchais go dtí an bun!
  Svetlana, giggling, choirt:
  - An Fuhrer yells wildly, deora é féin suas!
  Bhris Mirabela agus chuir sí leis:
  - Bhuel, clúimh báis, grins!
  Tá "Shtumrtiger" níos contúirtí fós le feiceáil. Scriosann sé foirgnimh agus buncair iomlána. Thairis sin, ní chuireann sé chuige na seasaimh na trúpaí Sóivéadach. Coinníonn meaisínghunnaí Gearmánacha an carr faoi chlúdach.
  Feiceann Svetlana go bhfuil sé neamhréadúil dul gar do shuíomhanna an Fritz. Ach sa spéir Focke-Wulfs. Cuileoga ceann de na meaisíní seo níos gaire do na poist Sóivéadacha. Oscail na cailíní tine uirthi.
  Caitheann Angelica grenade, agus deir go feargach:
  - I bás domhain - níl aon maithiúnas!
  Tar éis sin, tugann an cailín seal as an gunna meaisín. Rollaí ar ais go tapa. Tiomáineann umar Gearmánach réasúnta nua "Panther" -4 le turret beag agus scáthchruth níos ísle suas go tapa.
  Caitheann roinnt cailíní grenades sa charr Gearmánach. Tar éis di na bronntanais a fháil, reoiteann sí agus ní bhíonn sí in ann casadh timpeall.
  Feadóg Angelica, ag hiss:
  - Seo ionsaí nua! Beidh muid ag cuimilt a béal!
  An Panther-4 snarled agus fired a arm níos cumhachtaí.
  Scoilt an colún tine an t-aer, agus rinne sé an t-atmaisféar a théamh agus a leictrealú láithreach.
  Rinne Angelica giggled, d'eitil na sliogáin thar an cailín leath-nocht. Chroith an ceann dearg gan náire a cromáin agus dúirt:
  - Agus defeated Newton na naimhde, chaith amach an cuing as an ríchathaoir! Fritz d'aithin sé a dhlí Newton!
  . CAIBIDIL #3
  Bhí Stalingrad ar fad gafa i gcoinbhleacht, nuair a bhí an chuma ar theangacha tine an spéir a lí agus spréachaí corcra, oráiste agus scarlet a splancadh! Agus tá gach spréach cosúil le taibhse ag éalú ó chaisleán ifreann.
  Svetlana, ag leagadh síos trodaire Gearmánach, flashed a súile gorm, canadh:
  - Cad atá tú ag whining droch chailleach? Creid dom, níl ach ospidéal síciatrach ag caoineadh ort!
  Sheinn Mirabela i gcantán, ag lámhach na Naitsithe:
  - Cé chomh maith is atá sé luí síos ar an bhféar agus an Fritz a bhualadh ar a cheann! Socraigh poultice don Fuhrer, agus seol urchair as gunna meaisín!
  Gig an cailín go fiáin agus rolladh anonn ó a boilg go dtí a droim. Rinne mé rothar le cosa. A grenade eitil suas. Tar éis dó shrapnel a fháil faoin bolg, d'ardaigh an eitilt Focke-Wulf-3 go tapa níos airde. Is féidir a fheiceáil gur bhuail blúirí géara é. Ghlac an créatúr faisisteach tine, agus thosaigh sé ag cailleadh píosaí sciatháin briste.
  Chonaic Svetlana mar a bhí Fokke ag cailleadh airde, croaked:
  - Sin semaphore! Tá tua ar crochadh ar bord!
  Phléasc an t-eitleán Gearmánach, ag scaipeadh smionagar ar gach cearn den spéir. Agus cá ndeachaigh an ace faisisteach. Rinne mé mo sheal deiridh. Chuaigh an executioner chun luaithreach, ní an píolótach!
  Bhí Mirabela ag sraothartach, ag scaipeadh deannaigh agus dúirt:
  - Chun a bheith nó gan a bheith? Ní ceist í!
  Chaith Angelica píosa gloine lena cos arís, an oiread sin ionas gur bhuail sí an tsúil amach go dtáinig sé amach ag Fritz, trí chúl a chinn:
  - Tá mé armada umar! Agus ní mór duit a chóireáil!
  Rinne na Gearmánaigh agus a gcuid satailítí iarracht dul ar aghaidh, ag caitheamh grenades os a gcomhair. Níor oibrigh tactics den sórt sin i gcoinne cailíní. Anseo imscaradh Olezhka Koltsov catapult, agus mar a bhuail sé an namhaid mar fhreagra.
  Bellowed an buachaill ceannródaí:
  - Daidí na Nollag ag cuimilt béal Hitler!
  Mar gheall ar lucht na catapult, ag polladh isteach sa slua Naitsithe, scaip siad, agus ag an am céanna rolladh anonn san aer. Thit Fritz, agus bhris sé ar bhrablach na mballaí.
  Umar "Tiger" -3 chaill sé a chothromaíocht, imbhuail le "Lion". Ó, a Leva, cá bhfuil d'ainm iontach?
  Rinne Svetlana aoibh agus d'fhreagair:
  - Maith thú Olezhka!
  D'fhás an buachaill go ionsaitheach.
  - Tá ceannródaí réidh i gcónaí!
  Chroith an cailín a cos lom mar fhreagra.
  Thosaigh an cailín-captaen a tairne arís. Agus chuir Olympias tic ar chos caol Seryozhka, cé chomh deacair is atá sé! Ní haon ionadh nach bhfuil eagla ar an mbuachaill rith trí na tinte.
  Dúirt Mirabela agus é ag canadh:
  - Tá an óige go maith - tá an tseanaois go dona!
  D"aontaigh Angelica, an ceann dearg suairc seo:
  Níl aon rud níos measa ná seanaois! Is é seo go deimhin an staid is disgusting ar fad is féidir!
  Agus rinne an cailín léim le coup. Shamhlaigh sí grandmas disgusting ar feadh nóiméad. Ní hea, ná déan comparáid idir, seanbhean le cailín. Agus cad áilleacht, i gcomhlachtaí caol.
  Thóg Angelica é agus chan sí:
  - Sreabhadh i ndiaidh bliana, blianta i gcarbhán,
  Cuimil cailleach henna i moirtéal...
  Agus cad mar gheall ar mo figiúr caol,
  Ní thuigim conas atá an óige imithe!
  Phléasc Svetlana a súile, leag sí an Gearmánach síos le buille sa groin agus dúirt:
  - Ní! Fós féin, i gcogadh tá a leithéid de charm - fanacht go deo óg! I gcónaí ar meisce!
  Chuir Olympias lucht nua sa catapult. Is é seo an rud cosúil le moirtéal maith. Sheas an cailín:
  - Ná pas, ach pas!
  Shuiteáil Olezhka a chos tanaí ach nimiúil agus choirt:
  - aghaidh Fritz!
  Agus d'eitil grenade, mar aon le pacáiste pléascadh, faoi lán seoil isteach i seasaimh na Naitsithe.
  Sea, níor tugadh Stalingrad dóibh. Don tríú mí ó dheireadh mhí Lúnasa, tá an t-ionsaí ag dul ar aghaidh, ach níor éirigh leis an gcathair gach rud a ghlacadh. Ar earnálacha eile den tosaigh, d'éirigh leis na Naitsithe, ach ní ar an gceann seo.
  Loisc Svetlana a piostal agus rinne sí caoineadh:
  - Tá gach rud dodhéanta, a tharlaíonn sé a bheith indéanta ... Níl aon ghá a dhéanamh ar an Cruinne an-chasta!
  Agus bhuail an umar gáis de gluaisrothar. Phléasc an meaisín, agus shoilsigh guairneáin lasracha an tírdhreach deatach. Agus bhí an Gearmánach stróicthe óna chéile ag cos fiery.
  Scairt an cailín captaen:
  - Is breá liom olc a mharú! Agus is é seo an maith is airde!
  Bhris Mirabela na Gearmánaigh le pléasctha agus rinne sí hiss ar:
  - A ligean ar imirt torcáin!
  D'oscail Angelica tine, níos cruinne. Fágadh cúpla dubh ina luí ar spallaí clúdaithe le sleá:
  - Maraigh an namhaid! - Dúirt an cailín.
  Sheinn Mirabela go spraíúil:
  - Tar éis Hitler a phéinteáil le lipstick, Mainstein le hairspray, tarraingeoidh mé isteach i mbraighdeanas na banphrionsa thú, déanfaidh an madra dílis thú a chnagadh!
  Svetlana, lámhaigh, hissed:
  - Tar sa tráthnóna, Adolf, hang tú féin ... Stop fooling do cheann! Tar isteach sa tráthnóna, eitilt ar nós gyrfalcon - chun na Naitsithe a bhualadh go dian!
  Dúirt Mirabela le fearg, agus í ag cnagadh an chlogaid de cheann an stoirmeora:
  - Is féidir linn! Agus beidh muid!
  Chuir na cailíní ó chathlán "Lenin" stop le dul chun cinn na trúpaí eachtracha. Bhog Fritz ar aghaidh, ag caitheamh corpáin isteach sa spás go litriúil. Níor chabhraigh an umar "Lev", a raibh súil leis, ach an oiread. Seo modhnú ar an meaisín le gunna 150 mm.
  Buaileann Angelica cloch atá greamaithe dá nipple. Tá breasts álainn agus iomlán den sórt sin ag an gcailín. Caitheann an cailín grenade lena cos. Tá an cos níos láidre ná an lámh, agus téann an caith níos faide.
  "Lion" fuair bearna sa bolb, agus stop. Lámhaigh as a bhéal cumhachtach. Tormáin agus titim.
  Arsa Angelica, ag spochadh,:
  - Ní bhíonn an laoch Rúiseach ag caoineadh i bpian!
  Agus shoots an cailín arís. Agus déanann sé go han-mhaith é. An faisisteach leaning amach as an túr thiteann ar ais.
  Deir cailín rua, beagnach nocht:
  - I vain creideann an namhaid gur éirigh leis a bhriseadh na Rúiseach! Cé a dares, ionsaíonn sé i cath, beidh muid buille fíochmhar na naimhde!
  Agus rollaíonn Angelica matáin an phreasa, rud a bhfuil an-chabhraithe aici.
  Ó, cé chomh hálainn is atá na cailíní! Níl mé ag iarraidh go bhfaighidh duine acu bás.
  Rith Stalenida... Cailín an-álainn, le gruaig fhionn, bhán. Ar bhealach éiríonn léi iad a smearadh le potion de chineál éigin ionas nach n-éireoidh siad salach.
  Tá an cailín an-álainn, le figiúr na Véineas, ach níos mó toned agus cabhraithe. Éadaí uirthi, ach bra agus mionbhrístíní. Tá gach rud eile stróicthe cheana féin. Ach cé chomh galánta is atá na cosa! Ní cailín é seo, ach séala na foirfeachta, coróin na háilleachta.
  Bogann sí ar bhealach speisialta, cosúil le iora. A chosa lom agus flicker, agus sála, fanann ionadh glan. Shoots Stalenida, agus faigheann an faisisteach ulcer ina bhrollach.
  Deir an cailín:
  - Is é an dílseacht don tír dhúchais an focal is airde!
  Dúirt Angelica le gáire:
  - Tóg amach do bra agus fan cosúil liomsa i shorts!
  Chroith Steelenida a ceann go diúltach.
  - Níl sé seo oiriúnach!
  Chroith Angelica a cromáin, las sí go cuí, agus chan sí:
  - Tá rud éigin neamhghnách ag ball Komsomol! Tá sé an-mhígheanasach ag siúl lom-chested mar sin!
  Rinne Steelenida gig ar agus dúirt:
  - Cén fáth a thabhairt áthas ar an Fritz, breathnú ar ár n-áilleacht!
  D'fhreagair Angelica go cinntitheach:
  - Tá ár n-áilleacht marbh!
  An cailín cruach giggled agus fired ag an TA-200. Chuaigh an carr Naitsíoch trí thine. Agus d'éiligh an fionn álainn:
  - Bás don olc!
  Rinne Angelica gáire.
  - Agus tá an saol go maith!
  Nuair a chonaic Steelenida go raibh na Gearmánaigh ag titim, d'fhás sé:
  - Is é seo an luach is airde! Ná ní dóigh leis na Naitsithe go bhfuil tú bua!
  Canann Angelica:
  - Ag fanacht le bua! Tá bua ag fanacht... Iad siúd a bhfuil fonn orthu na geimhle a bhriseadh! Ag fanacht le bua! Ag fanacht le bua! Beidh muid in ann a defeat na Naitsithe!
  Cailín álainn, agus a cíocha nocht ar crith. Go maith le torso lom sa teas, atá treisithe ag an tine.
  Bhreathnaigh Svetlana i bhfad níos diongbháilte anois. Bhris sí ar an Fritz le gunna submachine, agus coirt:
  - Déanfaidh mé tú a choilleadh!
  Agus go deimhin fuair na Naitsithe bronntanais agus cónraí marfach! Agus thaispeáin an cailín figiúr dóibh, déanaimis toes lom a thógáil. Agus feadóg cosúil le nightingale-robÚlaí. Agus trí mhéara na bhfoircinn níos ísle.
  Tá an captaen cailín an-chliste. Agus súilíneach. Agus ní cruálach ar chor ar bith. Uaireanta bíonn trua aici freisin do shaighdiúirí an namhad, a bhféadfadh leanaí a bheith acu a chaoinfidh ar son a n-aithreacha marbh.
  Tiomáineann Svetlana, áfach, smaointe den sórt sin uaithi féin, agus mar sin ba mhaith leat caoineadh uathu. Ach níorbh iad na Rúisigh a tháinig go dtí na Gearmánaigh a robáil agus a mharú. Ní hea, is iad seo na Gearmánaigh agus bhris pacáiste ionsaitheach eachtrannach ó gach cearn den domhan isteach i fairsinge na Rúise.
  Thrasnaigh Svetlana í féin agus fired ag an Fritz, a bhí ag iarraidh a fháil go ciúin in aice le seasaimh an Fritz na Rúise ... a shúil agus inchinn, a bhí knocked amach ag piléar, leaked amach.
  Rinne an cailín-captaen aoibh agus dúirt, go fonnmhar:
  - Súil dhíreach go súl, ceann le ceann!
  Svetlana lámhaigh go cruinn, agus bhuail gluaisrothar le taobhcharr. Thosaigh an carr ag cuimilt, agus d'eitil an gunna meaisín amach, rolladh arís agus arís eile. Ansin chuaigh a muzzle isteach sa brablach.
  Chuimil an cailín bonn lom, dusty ar an brablach. Agus dhírigh sí arís. Bhí a aghaidh cheerful, óg grinned in áit grinned. Sheinn an cailín:
  - Ní hea, dúirt muid leis na fascists, ní bheidh ár ndaoine a fhulaingt go arán cumhra na Rúise a dtugtar an focal ford!
  Rinne Mirabela lámhaigh an-chruinn, as a d'éirigh an Focke-Wulf-3 suas, agus chirped:
  Maidir le scoundrel, ar ndóigh, tá an rogha soiléir,
  Ar feadh dollar, tá sé réidh chun feall ar an Rúis ...
  Ach tá fear na Rúise chomh álainn
  Go bhfuil sé réidh a shaol a thabhairt don Motherland!
  Rinne an cailín corrshúil agus thaispeáin sí an fhige do na Naitsithe, agus scrollaigh sí, agus níor bhain na piléir leis an áilleacht.
  Le feiceáil Angelica, chaith an áilleacht seo, beagnach nocht, agus grimy cosúil le diabhal, grenade ag an am céanna le dhá chosa. Agus sheiceáil sí:
  - Is é an rud atá agam ... Fritz i taobh géar!
  Ceartaigh Olympias Angelica:
  - Géar, sa taobh, agus ní ar an taobh géar!
  Rinne an cailín giggled agus chroith sí a breasts watermelon, agus sheol grenade ag baint úsáide as grenade le pacáiste pléascadh. Bhí an "Tíogair" -3 buailte ag an muzzle, agus tháinig an saothar ealaíne cam seo.
  Ina dhiaidh sin, chuaigh an créatúr Naitsíoch siar. Thosaigh sí ag sracadh mar a bheadh turtar gafa i dtine.
  Sheinn Svetlana, ag buaileadh go suairc:
  - Agus tá an "Tíogair" ar ais ar shiúl, agus na Gearmánaigh i bhfolach!
  D"aistrigh an Príomh-Chathlán faoi ionsaí, stailceanna aeir agus gunnaí troma. Anseo bhuail na buamadóirí scaird, d'ardaigh géaróga briste, dearg-te isteach sa spéir. Agus bhí na clocha trí thine. Go fortunately, ní bhfuair aon cheann de na cailíní bás, ach chuaigh fir go dtí an chéad domhan eile - nach bhfuil an oiread sin brón orthu! Agus anamacha ag eitilt - cuid acu chun na bhflaitheas, agus cuid eile go hifreann! I gcás go bhfuil diabhal le pitchforks ag fanacht cheana féin dóibh siúd nach raibh a chreid in Íosa.
  Is é Angelica an duine is gnéasaí de na laochra i buile: bhuel, an féidir leis na Naitsithe óna "Sturmtiger" seasamh na trúpaí Sóivéadacha a thine i ndáiríre agus na laochra dearga a mharú?
  Agus rug an cailín ar grenade lena cosa nocht agus sní isteach i cascades of somersaults. Agus sníomh níos tapúla agus níos tapúla. Agus ansin, lena neart, chaith sí bronntanas an bháis isteach i béal leathan an Stormtiger. Na cosa nocht, coirtithe na háilleachta flashed, agus an grenade eitil isteach sa muzzle leathan. Agus an meaisín cumhachtach plódaithe ar dtús, agus ansin rushed. Caitheadh suas dhá "Royal Tigers" a sheas ar thaobh an "Sturmtiger" agus scaipthe i dtreonna difriúla. Bhí na rollóirí stróicthe uathu, agus thit siad síos, ag eitilt cosúil le muince briste na banríona.
  Chaith an tonn soinneáin Angelica, agus d'eitil an cailín bun os cionn. Agus bhí sí iompú anonn, rocked agus thrown. Ach tháinig an áilleacht i dtír mar sin féin, brablach géar, agus clocha brúite arna dtógáil isteach ina boinn loma. Bhí an cailín i bpian, agus fiú tríd an gcos calloused, pollta an rinn.
  Ach fuair Angelica an neart chun seasamh suas agus yell:
  - Beidh tú fascists a bheith sa luaithreach!
  Caitheadh Svetlana agus cailíní eile suas le tonn pléascach, agus fiú brúite beagán. Ach fuair aon cheann de na laochra áille bás. Bhuail na cailíní le hairicín agus tine dea-dírithe. Na Naitsithe a léim amach agus feithidí ionsaitheacha eile ag léigear ar an APSS a chur faoi chois.
  Sheinn Mirabela le díograis mhór:
  - Agus nuair a thógann an trumpa an Tiarna sinn chun cath, beidh muid cairde leis an Komsomol! Agus de réir toil Iehova, beidh mé ag glaoch rolla na bhflaitheas!
  Sheinn Angelica an deannach as a boinn fuilteacha:
  - Lenin, cóisir, Komsomol! Táimid ag seoladh an Fuhrer go dtí an madhouse!
  Thosaigh na cailíní ag gáire go bodhra, agus dúirt Olezhka le faitíos agus le crá:
  - Agus mo catapult, nach bhfuil chomh cruinn - cosúil leis na cosa lom agus láidir Angelica!
  Dúirt Olympias agus í ag imirt le matáin a láimhe:
  - Bhuel rud ar bith! Tá tú fós ag smaoineamh. Rud níos fuaire!
  Thit Stalingrad tar éis an tsaoil ag deireadh mhí na Nollag 1945 . Ag an am seo, sa Chugais, mar sin féin, na Gearmánaigh agus Oileáin na dTurcach aontaithe. Agus tháinig staid chriticiúil chun cinn.
  Cad ba cheart don Arm Dearg a dhéanamh sa chás seo?
  Sheol Stalin ionsaitheacht san ionad. Agus d'iompaigh an troid i dtreo Smolensk. Oíche Chinn Bhliana, troideann criú Elizabeth san umar IS-3. Bíonn cailíní ag troid go misniúil agus go dána.
  Agus ghlac siadsan, freisin, le gluaiseacht straitéiseach Gerda, in ainneoin an chill a bhí ag troid i mbicíní agus cosa lom.
  Is meaisín é an IS-3 atá cosanta go maith sa mhullach, ach níl an gunna láidir go leor fós. Agus chun briseadh tríd an umar Gearmánach is mó "Tiger" -3, ní mór duit a bhuail go díreach Butt idir an chabhail agus an túr. Agus ní féidir ach an ceathrar cailíní-tancaeir legendary seo a dhéanamh.
  Elizabeth fired lena toes lom. Thriall sí an "Panther" Gearmánach le blaosc agus chirped:
  - Chun spiorad na Rúise!
  Bhuail Ekaterina an namhaid freisin, ag brú a sála lom agus thug sí faoi deara go díograiseach:
  - Chun cumannachas!
  Ansin bhuail sí lena cairde!
  Bhog Elena an diúracán chuig an namhaid freisin, ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus d'éiligh sí:
  - Chun éachtaí tírghrá!
  Agus sa deireadh, fucked Euphrosinia, ag baint úsáide as freisin na méara a cosa lom, a bhfuil ach super.
  Agus sheiceáil sí:
  - Ar feadh na gcéadta bliain amach anseo!
  Tá an ceathrar cailíní an-mhaith ag troid. Agus shoots sé go han-mhaith.
  Ach tá sé an-deacair briseadh trí chosaintí na Naitsithe. Tá a n-umair níos láidre agus níos forbartha, agus tá a gcuid gunnaí níos éifeachtaí, gan a bheith níos ísle ó thaobh líon. Déan iarracht é seo a bhriseadh.
  Agus sa spéir, bíonn píolótaí mná Sóivéadacha rannpháirteach i gcathanna neamhchothroma. Ina measc, tá triúr cailíní - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - an ceann is láidre.
  Thug Anastasia faoi deara fiú, agus í ag leagadh an Focke-Wulf Gearmánach le cabhair óna bharraicíní lom:
  - Tá na Naitsithe láidir, ach nílimid lag!
  Thug Akulina faoi deara go loighciúil, ag foirceannadh a sála lom, agus ag brú an TA-152 agus ag coothú:
  Déanann an rud nach maraíonn muid níos láidre sinn!
  Rinne Mirabela Magnetic gáire agus í ag gearradh ME-262 agus ag coed,
  - An t-aistriú is láidre nach bhfuil tú ag súil leis!
  Throid triúr laochra san aer, gan a fhios acu cén trua agus amhras faoina gcearta...
  Ach anseo, freisin, d'éirigh an scéal níos casta... Faoin earrach, thit an Chugais ar deireadh, agus cailleadh toibreacha Baku.
  D'éirigh go maith leis na Gearmánaigh in aice le Leningrad freisin. Bhí siad in ann Tikhvin a thógáil agus an dara fáinne a dhúnadh ar fud na cathrach. Agus d'éirigh sé níos measa fós.
  D'éiligh Hitler dul chun cinn i Moscó i samhradh na bliana 1946. Agus bhí an avalanche faisisteach sweating.
  Tá dul chun cinn á dhéanamh ag na Naitsithe i réigiún na hÁise Láir. Tá cás an-deacair tagtha chun cinn beagnach i ngach áit.
  Agus tá na Naitsithe ag sileadh timpeall Moscó ó thaobhanna éagsúla cheana féin.
  Ansin Oleg Koltsov agus na cailíní isteach sa chath arís, ag cuidiú leis an Rúis, nó in áit an USSR.
  Ansin chuaigh an cailín cosnochta Margarita isteach leo. Chomh maith leis sin rinneadh cailín de thart ar dhá bhliain déag de scríbhneoir mná fásta mar mhalairt ar neamhbhásmhaireacht agus comhlíonann sé misean.
  Chuaigh laochra ón aonú haois is fiche i ngleic arís le Naitsithe na fichiú haoise.
  Tá an iomarca saighdiúirí san Impireacht donn faisisteach. Sreabhann siad mar abhainn gan teorainn.
  Oleg Koltsov, ag gearradh na Naitsithe le claimhte, idir choisithe agus umair roared:
  - Ná tabhair suas!
  Agus diosca géar ag eitilt ó chos lom an ghasúir!
  Margarita, ag brú ar a chéile comhraic, ag bacadh a cuid fiacla, grunted:
  - Tá áit le haghaidh feat ar domhan!
  Agus snáthaidí nimhiúla scaipthe ó chos lom an chailín, ag bualadh na Naitsithe agus a n-eitleáin agus umair.
  Chaith Natasha a barracha loma freisin, go dúnmharaithe agus caoineadh:
  Ní dhéanfaimid dearmad agus ní logh go deo.
  Agus chuaigh a claimhte trí na faisisteach sa mhuileann.
  Rinne Zoya, ag gearradh na naimhde, squeaked:
  - Chun ordú nua!
  Agus snáthaidí nua scaipthe óna cosa lom. Agus cad atá sa tsúil, cad atá i scornach na saighdiúirí agus na n-aerárthaí Naitsíoch.
  Sea, ba léir go raibh na laochra ag éirí corraithe agus ar buile.
  Ag gearradh anuas saighdiúirí agus umair bhána ag Augustine, d'éirigh sé:
  - Beidh ár iarann!
  Agus cuileoga bronntanas nua marfach óna cos lom. Agus takni titim agus trodaithe bán.
  Gearrann Svetlana an muilneoir, tá a claimhte cosúil le tintreach.
  Tá na Naitsithe ag titim mar sheabair.
  Caitheann an cailín snáthaidí lena cosa lom agus squeaks:
  - Do Mháthair beidh an Rúis an bua!
  Téann Oleg Koltsov chun cinn i gcoinne na Naitsithe. Buachaill Terminator ag gearradh trúpaí donn.
  Agus ag an am céanna, caitheann toes cosa lom an bhuachalla snáthaidí le nimh, cuimilteann siad trunks agus scaoileann siad eitleáin.
  Roars an buachaill:
  - Glóir don Rúis sa Todhchaí!
  Agus gearrann sé ceann agus muzzle gach duine ag gluaiseacht.
  Margarita crushes opponents freisin.
  Tá a cosa lom ar foluain. Tá líon mór na Naitsithe ag fáil bháis. Gáire laoch:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus ansin beidh an cailín a ghlacadh agus a ghearradh ...
  Aifreann na gcorp saighdiúirí faisisteacha.
  Ach tá Natasha ar an maslach. Gearrann sé síos na Naitsithe chomh maith leis na tancanna, agus canann:
  - Tá an Rúis iontach agus radiantach,
  Is cailín an-aisteach mé!
  Agus dioscaí ag eitilt óna cosa lom. Cé a chonaic scornach na Naitsithe. Sea, is cailín í seo.
  Tá Zoya ar an maslach. Chopping saighdiúirí donn leis an dá lámh. Spitting as feadán. Agus caitheann sé snáthaidí marfach lena bharraicíní loma - scaoileann sé umair agus eitleáin.
  Agus ag an am céanna canann sé leis féin:
  - Ó, a bludgeon a ligean ar dul,
  Ó, beidh mo chuid is fearr leat dul!
  Augustina, ag gearradh síos na Naitsithe agus ag díothú na saighdiúirí donna, squeals:
  - Gach shaggy agus i gcraiceann ainmhí,
  Theith sé go dtí na póilíní círéib le club!
  Agus lena bharraicíní lom, seolfaidh sé ar an namhaid, rud a mharóidh eilifint, agus níos mó fós umar.
  Agus ansin squeak:
  - Wolves!
  Svetlana ar an ionsaitheacha. Ciorruithe, slashing na Naitsithe. Agus é cosnochta, seolann sé bronntanais an bháis orthu.
  Ritheann muileann le claimhte.
  Bhris sí go leor trodaithe agus squeals:
  - Tá bua mór ag teacht!
  Agus arís tá an cailín i ngluaiseacht fiáin.
  Agus seolann a cosa lom snáthaidí marfach, ag scriosadh umair agus eitleáin.
  Léim Oleg Koltsov suas. Bhí an buachaill ag béicíl i gcuibhreann. Chopped suas go leor de na Naitsithe sa léim.
  Chaith sé na snáthaidí lena mhéara loma agus ghuigh sé:
  - Bí clúiteach as mo mhisneach álainn!
  An buachaill conas a feadaíl agus a thabhairt síos ar na saighdiúirí ar an Impireacht Naitsíoch, préacháin stunned. Iad siúd a fuair urghabháil thit isteach i swoon, agus pollta na skulls an Fritz.
  Agus arís tá an buachaill i cath.
  Téann Margarita ar an maslach. Shreds naimhde go léir i ndiaidh a chéile. Tá a claimhte níos déine ná lanna muileann gaoithe. Agus toes lom ag caitheamh bronntanais an bháis, tá umair agus eitleáin ar lasadh.
  Tá an cailín ar an maslach. Exterminates laochra donn gan searmanas.
  Agus jumps anois agus arís, agus twists!
  Agus bronntanais díothaithe ag eitilt uaithi.
  Agus titeann na Naitsithe féin marbh. Agus carnann tulacha iomlána corp suas.
  Squeaks Margarita:
  - Is buachaill bó Meiriceánach mé!
  Agus arís chaith a cosa lom an tsnáthaid.
  Agus ansin dosaen snáthaidí níos mó!
  Agus tabharfaidh an tsáil lom bronntanas an bháis!
  Natasha ar an ionsaitheacha freisin an-fionnuar.
  Agus caith leis cosa lom, agus spits as tuí.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Tá mé bás spleodrach! Níl le déanamh agat ach bás!
  Agus arís áilleacht ag gluaiseacht.
  Stoirmíonn Zoya bac ar chorpáin Naitsíoch. Agus tá búmaranganna scriosta ag eitilt óna cosa lom.
  Agus coinníonn na laochra donn ag titim agus ag titim.
  Screadann Zoya:
  - Cailín cosnochta, beidh an bua agat!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó shála lom an chailín. Cé acu go díreach isteach sa scornach an tochailt Naitsithe.
  Titeann siad marbh.
  Nó in áit, go hiomlán marbh.
  Augustine ar an ionsaitheacha. Crushes trúpaí donn. Iompraítear a claimhte ina dhá lámh. Agus is laoch iontach í.
  Téann tornado trí na trúpaí faisisteacha.
  Cailín le gruaig rua:
  - Tá an todhchaí i bhfolach! Ach beidh an bua!
  Agus ar an ionsaitheacha, áilleacht le gruaig fiery.
  roars Augustine san eacstais fiáin:
  - Beidh na déithe cogaidh ag cuimilt gach rud!
  Agus an laoch ar an ionsaitheacha.
  Agus caitheann a cosa lom lán de shnáthaidí géara nimhiúla.
  Svetlana i cath Agus mar sin súilíneach agus troid. Caitheann a cosa lom an oiread sin rudaí marfach amach. Ní fear, ach bás le gruaig fionn.
  Ach má bhriseann sé, ní féidir leat é a stopadh.
  Svetlana ag canadh:
  - Ní bheidh an saol mil,
  An léim sin i rince bhabhta!
  Lig an aisling a thabhairt fíor -
  Déanann áilleacht fear ina sclábhaí!
  Agus i ngluaiseacht an chailín cosnochta tá rage níos mó agus níos mó.
  Oleg Koltsov sa ionsaitheacha ag luasghéarú. Buaileann an buachaill na Naitsithe.
  Caitheann a chosa lom snáthaidí géara - ag cuimilt umair agus eitleáin.
  Squeaks an laoch óg:
  - Stróicfidh an Impireacht mheabhair gach duine as a chéile!
  Agus arís tá an buachaill ag gluaiseacht.
  Agus arís feadaíonn sé, as a bhfaigheann na préacháin taom croí agus titim as a chéile amhail is dá mba rud é go leagfaí síos iad.
  Is cailín stoirmiúil í Margarita ina cuid gníomhaíochta. Agus thrashes na naimhde.
  Anseo sheol sí lena cos lom, piseanna le pléascáin. Pléascfaidh sí, agus ag an am céanna cuirfear céad Naitsithe agus deich n-umar suas.
  Screadann an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn ar aon nós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte - eitilt bairillí na n-umar i dtreonna difriúla.
  Chuir Natasha dlús lena gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra donn. Agus ag béicíl:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus díoimid na Naitsithe ar luas luathaithe.
  Is cailín terminator í Natasha.
  Ní cheapann sé a stopadh agus a mhoilliú agus umair agus eitleáin dul amú.
  Tá Zoya ar an maslach. Is cosúil go raibh a claimhte ag gearradh sailéad feola agus miotail. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus mais daoine le scornach briste, ina luí timpeall i dumhaí corp, chomh maith le umair briste agus aerárthaí downed.
  Is cailín craiceáilte é Augustine. Agus brúiteann sé gach duine mar gur róbat é ó hipearplasma.
  Níor bhris sé céad Naitsí cheana féin. Ach picks gach rud suas an luas. Agus roars an laoch fós.
  - Tá mé invincible! An ceann is úire ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht san ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Naitsithe agus dosaen umar stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  chan Augustine:
  - Ní bheidh tú leomh a urghabháil ár dtalamh!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach. Agus ní thugann sé aon ghram amháin faoisimh. Cluiche Wild Terminator Cailín.
  Agus gearrann sé na naimhde agus scriosann sé na Naitsithe. Agus tá mais na trodaithe donn cheana féin tar éis titim isteach sa díog agus ar feadh na mbóithre.
  Bhí an seisear ar buile. Déanta troid fiáin.
  Tá Oleg Koltsov ar ais i mbun aicsin. Agus téann sé chun cinn, ag croitheadh an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Naitsithe marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána na gcorp fuilteacha.
  Cuimhníonn buachaill karate ar straitéis fiáin. Áit, freisin, bhí capaill agus daoine measctha le chéile.
  Oleg Koltsov squeaks.
  - Mairg ón aigne!
  Agus beidh go leor airgid!
  Agus an buachaill terminator sa ghluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus gnólacht "Adidas"!
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus do marbhadh an líon ba mhó díobh na trodaithe donn.
  Agus ansin feadaíl an buachaill troda, agus arís eile luíonn na mílte préacháin stiúgtha thart, ag bualadh comhraic mar bhiodóga.
  Tá Margarita sa troid freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a bain roinnt de na opponents agus umair agus fiú eitleáin.
  . CAIBIDIL #4
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a chuir isteach cheana féin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra donn gearrtha aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana ar soghluaiste Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Léimeann agus léim Oleg Koltsov.
  Scaoileann buachaill cosnochta braon snáthaidí, buaileann sé umair anuas, agus canann:
  - A ligean ar dul ag campáil, a oscailt cuntas mór!
  Tá an laoch óg ar a dhícheall.
  Ar ndóigh, níl sé sean go leor, ach is cosúil le leanbh é. Ach an-láidir agus matáin.
  Oleg Koltsov ag canadh:
  - Ná bíodh an cluiche de réir na rialacha - brisfimid tríd an fraera!
  Agus arís, d'eitil snáthaidí marfach agus Bris as a chosa lom.
  Agus arís, feadóg fhiáin, ag leagadh síos go maith préacháin iomadúla a bhriseann trí chéile comhraic.
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí arís ag na Naitsithe agus a gcuid umair, ar lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Bealtaine rósanna faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaitheann an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Naitsíoch suas san aer láithreach. Sea, tá arm na himpireachta donn, ifreann ag leá os comhair ár súl.
  Natasha i cath. Léim cosúil le cobra. Pléascann naimhde. Agus tá an oiread sin Naitsithe ag fáil bháis agus eitleáin ag titim.
  A n-cailín agus claimhte, agus grán ar an gual, agus sleánna. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag bualadh comhraic.
  Zoya saor in aisce,. Ionsaíonn na Naitsithe. Briseann iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an banlaoch snáthaidí lena méar loma. Briseann trí opponents, agus conas a roar:
  Tá ár bua iomlán idir lámha!
  Agus déanann sé muileann fiáin le claimhte, ag scuabadh umair ar shiúl. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh cobra Augustine ar an maslach. Is tromluí í an bhean seo do gach tromluí.
  Agus má ghearrann sé é, ciallaíonn sé go ngearrfaidh sé é.
  Tar éis sin, glacfaidh agus canfaidh an ceann ruadh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i mbun aicsin agus gearrtha trí fheoil agus miotail.
  Téann Svetlana ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon choscáin ag an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrann siad, mar sin tá mais na gcorp bruscair, agus tá eitleáin agus umair ag titim.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus anois eitlíonn pea marfach uaithi.
  Oleg Koltsov, arís céad de na Naitsithe, ag iompar meteor, gearrtha amach. Agus beidh sé a phiocadh suas buama agus é a chaitheamh.
  Beag i méid, ach marfach ...
  Conas a bhriseadh i bpíosaí beaga.
  Rinne an buachaill terminator caoineadh:
  - Óige stoirmiúil meaisíní uafásacha!
  Is iad na daoine Rúise invincible!
  Agus beidh an buachaill feadóg ag baint úsáide as a bharraicíní lom.
  Déanfaidh Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearr síos go leor trodaithe donn. Agus gearradh bearnaí móra.
  Screadann an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buail le fuinneamh athnuaite.
  Tá Natasha ar an ionsaí fiú níos mó ar buile. Mar sin bualadh na Naitsithe. Níl sé an-mhaith dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Is comhréiteach é rith ar an láthair!
  Agus pléasctha an cailín laochra isteach an opponents le easghluaiseachta den sórt sin de blows.
  Agus caithfidh sé dioscaí cosnochta.
  Anseo rith sí an muileann. Rollaigh mais chinn an airm donn siar agus bhí na tancanna ar lasadh.
  Is áilleacht troda í. Buille duit féin armada buí den sórt sin.
  Tá Zoya ag bogadh, ag brú gach duine gan eisceacht. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail a chéile comhraic. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí, déanann umair agus eitleáin pléascadh.
  Thóg Zoya é agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Scairt Natasha le háthas:
  Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus as a cosa lom, conas a bheidh an lann eitilt. Agus buailfidh sé go leor trodaithe, ag gearradh amach túir ó umair.
  Augustine ar bogadh. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. Cosúil le bratach proletarian fluttering. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí comhraic - amhail is dá rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, bastard diabhal!
  Ghlac Augustine é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh ceann tairbh ann - ní rachaidh na trodaithe ar mire!
  Agus anseo brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  Oleg Koltsov grumble. .
  - Cad atá uait! Seo an cailín!
  Dhearbhaigh Margarita, agus í ag caitheamh miodóg lena cos lom, ag briseadh den turret umar:
  - Cailín mór agus fionnuar!
  D"aontaigh Augustine go héasca leis seo:
  - Is laoch mé a chuirfidh greim ar aon duine!
  Agus arís, le toes loma, seolfaidh sé ceann dúnmharaithe.
  Svetlana i cath nach bhfuil níos lú ná opponents. Ní cailín, ach a chríochnú le cailleach den sórt sin i lasracha.
  Agus screams:
  - Cad spéir gorm!
  Dheimhnigh Augustine, ag scaoileadh lann lena chos lom, ag baint an turret umar as:
  - Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Svetlana, ag gearradh suas naimhde agus ag lámhach eitleáin, chirped:
  - Ní gá scian a bheith ag amadán ....
  Ghlan Zoya agus í ag caitheamh snáthaidí lena cosa lom coirtithe:
  - Beidh tú bréag dó ó thrí boscaí!
  Dúirt Natasha, ag gearradh síos ar na Naitsithe:
  - Agus a dhéanamh leis ar feadh pingin!
  Agus beidh na laochra a ghlacadh agus léim. Tá siad chomh fuilteach agus fionnuar. Go ginearálta, tá go leor sceitimíní orthu.
  Breathnaíonn Oleg Koltsov i gcath - an-stylish.
  Sheinn Margarita:
  - Tá an buille láidir, agus tá suim ag an bhfear ...
  Sheol an buachaill karate cuma lián héileacaptair lena chos. Ghearr sé cúpla céad cloigeann ó na Naitsithe agus umair, squeaked:
  - Go leor spórtúil!
  Agus an dá - buachaill agus cailín i openwork iomlán.
  Oleg, saighdiúir donn gearrtha, gurgled:
  - Agus beidh bua mór dúinn!
  Sheis Margarita mar fhreagra:
  - Maraíonn muid gach duine - le cosa lom!
  Tá an cailín go deimhin ina Críochnaitheoir gníomhach den sórt sin.
  Sheinn Natasha san ionsaithe:
  - Cogadh naofa!
  Agus sheol an laoch géar diosca-boomerang. D'eitil sé i stua, ghearradh síos a lán de na Naitsithe agus túir umar.
  Chuir Zoya leis, ag leanúint leis an díothú:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus d'eitil snáthaidí nua óna cosa lom. Agus bhuail siad go leor trodaithe agus aerárthaí.
  Dúirt an cailín blonde:
  - Seiceáil an comhraic!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Augustine, waving a cosa agus ag caitheamh swastikas géar-imeall, gurgled:
  - Bratach Imperial ar aghaidh!
  Dhearbhaigh Svetlana go héasca:
  - Glóir do na laochra tite!
  Agus ghlaoigh na cailíní le chéile, ag brú na Naitsithe:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus anois tá diosca ag eitilt ó chosa lom na laochra. Tá feoil stróicthe agus túir umar á scartáil.
  Agus caoineadh arís:
  - Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  D'eitil Natasha isteach san aer. Scar a chéile comhraic agus vultures sciatháin, agus eisíodh:
  - Tá muid sí-wolves, Fry an namhaid!
  Agus óna mhéara lom, beidh diosca an-mharfach ag eitilt amach.
  Casann an cailín fiú i eacstais.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Is breá lenár sála tine!
  Sea, tá na cailíní i ndáiríre sexy.
  Dúirt Oleg Koltsov:
  - Ó, go luath, tugann slándáil!
  Agus winked ag na laochra. Gáire siad agus lom a gcuid fiacla mar fhreagra.
  Ghearr Natasha síos na Naitsithe agus squeaked:
  - Inár saol níl aon áthas, gan streachailt!
  D'fhreagair an buachaill:
  "Uaireanta ní bhíonn spraoi ag troid ach oiread!"
  D'aontaigh Natasha:
  - Mura bhfuil aon neart, ansin tá ...
  Ach tá laochra againn i gcónaí sláintiúil!
  Chaith an cailín snáthaidí ar an namhaid lena bharraicíní loma, shéid sí suas aifreann umar, agus sheinn sí:
  - Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí,
  Agus réidh le haghaidh gnímh!
  Tar éis sin, ghearr Natasha síos na naimhde arís, ag scartáil túir na n-umar.
  Is leanbh an-ghasta í Zoya. Anseo sheol sí bairille iomlán ag na Naitsithe. Agus stróic sé cúpla míle ó aon phléasc amháin.
  Ansin squealed sí:
  - Ná stop, tá ár sála súilíneach!
  Agus cailín i lása chomhrac!
  Agaistín i cath freisin nach bhfuil lag. Mar sin bualadh na Naitsithe. Amhail is dá mba ó sheaf de slabhraí knocks amach.
  Agus a chéile comhraic - canann:
  - Seachain, beidh sé úsáideach
  Beidh pie sa titim!
  Bíonn an diabhal rua ag treabhadh i gcath mar dheamhan i mbosca snaois.
  Agus seo é mar a throideann Svetlana. Agus faigheann na Naitsithe uaithi é.
  Agus má bhuaileann sí, buailfidh sí.
  Ó sé, splancscáileán fuilteacha eitilt amach.
  Thug Svetlana faoi deara go géar nuair a d"eitil splancscáileán miotail óna cos lom, rud a leáigh na skulls agus túir na n-umar:
  - Glóir don Rúis, go mór fiú ghlóir!
  Umair rush ar aghaidh...
  Rannáin i léinte dearga -
  Beannachtaí na Rúise!
  Anseo chuaigh na cailíní i mbun na Naitsithe. Mar sin déantar iad a ghearradh agus a stialladh. Ní laochra, ach i ndáiríre panthers a bhris an slabhra.
  Oleg Koltsov i cath agus ionsaithe na Naitsithe. Buaileann sé gan trua iad, gearrann sé trí na tancanna, agus sciorraíonn sé:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Phioc Margarita, ag brú an airm donn agus ag gearradh trí na humair:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Ghlac Natasha é agus rinne caoineadh, ag gearradh síos na trodaithe donn in éineacht leis na tancanna:
  - Tá bréag as lámh!
  Strac Zoya na Naitsithe óna chéile, squeaked:
  - Ní hea, ní as lámh!
  Agus, freisin, glacfaidh agus scaoilfidh sé réiltín lena chos nocht agus críochnóidh sé go leor faisisteach.
  Thóg Natasha é agus squeak sí:
  - Tá ár teilifís ar siúl!
  Agus cuileoga bundle marfach snáthaidí óna cos lom.
  Chomh maith leis sin scrios Zoya na Naitsithe agus a n-umar, d'éirigh léi:
  - Is monolith é ár gcairdeas!
  Agus arís den sórt sin caith go doiléir na ciorcail i ngach treo. Is cailín é seo - díothú íon opponents.
  Tógfaidh an cailín agus a bharraicíní loma trí bhúmarang agus seolfaidh sí iad. Agus d'éirigh na coirp as seo níos mó fós.
  Tar éis sin, tabharfaidh an áilleacht amach:
  - Ní thabharfaimid trócaire ar an namhaid! Beidh corp ann!
  Agus arís eitlíonn an rud marfach amach as an tsáil lom.
  Dúirt Augustine go loighciúil freisin:
  - Ach ní corp amháin, ach go leor!
  Ina dhiaidh sin, thóg an cailín é agus shiúil cosnochta tríd an locháin fuilteacha. Agus mharaigh sí a lán de na Naitsithe.
  Agus conas a roars sé:
  - Aifreann dúnmharú!
  Agus anois buailfidh sé a cheann ar an nginearál Naitsíoch. Bris a cloigeann agus tabhair amach:
  - Banzai! Beidh tú ag dul chun na bhflaitheas!
  Tá Svetlana ar buile leis an maslach, go háirithe ag leagadh umair, squeaks sí:
  - Ní bheidh tú a spared!
  Agus dosaen snáthaidí ag eitilt as a méar lom. Mar a bhriseann sí trí gach duine, na heitleáin titim. Agus go mór iarracht fiú an laoch a stialladh agus a mharú.
  Oleg Koltsov squeaks.
  - Casúr glórmhar!
  Agus caitheann an buachaill réalta chomh fionnuar freisin i bhfoirm swastika lena chos lom. hibrideach casta.
  Agus thit mais na Naitsithe.
  roared Oleg:
  - Banzai!
  Agus tá an buachaill arís i ionsaí fiáin. Ní hea, ní bhíonn ach cumhacht ag baint leis, agus tá bolcáin ag gol!
  Agus feadóg fitheach ag titim ar chinn na Naitsithe, bodhar.
  Margaret ag gluaiseacht. Sracadh sé bolg gach duine.
  Déanfaidh cailín lena cos caoga snáthaid a chaitheamh amach ag an am céanna. Agus maraíodh an mais ag gach cineál na naimhde, knocked amach idir umair agus eitleán.
  Chan Margarita i dtéarmaí cheerfulness:
  - A haon a dó! Ní fadhb í an ghráin!
  Níor chóir duit a bheith discouraged riamh!
  Coinnigh an srón agus an eireaball níos airde le píopa.
  Bíodh a fhios agat go mbíonn cara fíor leat i gcónaí!
  Is cuideachta den sórt sin ionsaitheach é seo. Bíonn an cailín ag caoineadh agus ag screadaíl:
  "Beidh Uachtarán Dragon ina chorp!"
  Níl sa cath Natasha ach Críochnaitheoir de chineál éigin. Agus roaring gurgled:
  - Banzai! Faigh go tapa é!
  Agus d'eitil grenade as a cos lom. Agus tá na Naitsithe cosúil le tairní. Agus bainfidh sé go leor mastodons agus meaisíní sciathánacha, ifreanda.
  Seo é an laoch! Do gach laochra - a ghaiscíoch!
  Tá Zoya ar an maslach freisin. A leithéid de soith buile.
  Agus do thóg sí é agus ghuidh sí:
  - Is é ár n-athair an Dia Bán é féin!
  Agus gearrann sé muileann triple ag na Naitsithe!
  Agus do chuaidh Augustine siar:
  - Agus tá mo Dhia dubh!
  Go deimhin, is é an ceann dearg an embodiment an-an deceit agus meanness. Do naimhde, ar ndóigh. Agus do chairde, tá sí ina stór.
  Agus conas leis an toes lom beidh sé a ghlacadh agus a chaitheamh. Agus a lán de na heaps de laochra an Impireacht donn, chomh maith lena n-umair agus aerárthaí.
  a scairt an ceann ruadh:
  - Tá an Rúis agus an Dia dubh taobh thiar dúinn!
  Laoch le cumas comhraic an-ard. Níl, faoi seo tá sé níos fearr gan meddle. De réir mar a scriostar túir na n-umar agus sciatháin aerárthach faisisteach.
  duirt Augustine:
  - Déanfaimid gach fealltóir a bhrú ina phúdar!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe. Sea, ní hé seo an cailín fiery go díreach rud is féidir a thabhairt síocháin. Mura bhfuil an tsíocháin marfach!
  D'eisigh Svetlana, ag brú na naimhde,:
  - Beidh muid sweep tú i líne!
  Dhearbhaigh Augustine:
  - Maróidh muid gach duine!
  Agus óna cosa lom, cuileoga bronntanas an díothaithe iomlán arís! Agus phléasc an oiread sin umar agus eitleán ina sceallóga beaga láithreach.
  Chan Oleg Koltsov mar fhreagra:
  - Beidh banzai iomlán ann!
  D'eisigh Agaistín na Naitsithe lena lámha lom, iad a ghearradh le claimhte, snáthaidí a chaitheamh lena bharraicíní loma, ag scriosadh umair agus eitleáin:
  - Go gairid ag labhairt! Go gairid ag labhairt!
  Rinne Natasha, ag scriosadh na laochra donn, squeaked:
  - I mbeagán focal - banzai!
  Agus déanaimis opponents a ghearradh le searbhas fiáin.
  D'eisigh Oleg Koltsov, ag gearradh síos ar a chéile comhraic:
  - Ní Síneach an gambit seo,
  Agus creidim dom, is é Téalainnis an tús!
  Agus arís, d'eitil diosca géar miotail-ghearrtha ó chos lom an bhuachalla. Ghearr sé amach túiríní na n-umar agus eireabaill an aerárthaigh.
  Sheinn Margarita, ag gearradh síos laochra na himpireachta donna agus armúr na n-umar:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid sa chath ...
  Ná déanaimis magadh leis sin -
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Rinne siad jab maith ansin leis na Naitsithe... Agus chaill an Rúis Shóivéadach an Impireacht donn le linn stoirmeacha Moscó.
  Ní raibh deireadh leis an gcogadh go fóill, ach bhí deis ag an USSR cheana féin na Naitsithe a ruaigeadh. Mar sin b'éigean don seisear cur isteach arís ar chur i gcrích a misean iontach fionnuar.
  Oleg Koltsov fiú ag canadh i áthas;
  Is ceannródaithe muid - laochra an athar,
  Cé a rugadh faoi chomhartha mhí Dheireadh Fómhair ...
  Ní bheidh aiféala orainn saol don Rúis,
  Go glóir le bratach dhearg an rí!
  
  Is breá linn agus tá a fhios againn conas troid go dian,
  Bhris na Naitsithe go díograiseach na adharca ...
  Tá grenades againn i satchel fairsing,
  Nach bhfuil an saol daor dúinn ceannródaithe!
  
  Is breá linn ár dTír Naofa,
  Cad a chruthaigh Cumannachas formidable ...
  Seo cailín Komsomol ag siúl cosnochta tríd an sneachta,
  Agus tá an faisisteach ag iarraidh sinn a thabhairt anuas!
  
  Throid mé go díograiseach le Naitsíochas in aice le Moscó,
  Agus ghearramar síos na naimhde go léir le corran ...
  Cén fáth ar tugadh an Wehrmacht seo do na Rúisigh,
  Buailfidh mé le mo dhorn é!
  
  Is ceannródaí mé agus faoin Moscó mhór,
  Throid sé mar ghaiscíoch ollmhór...
  Cuireadh stop leis an bhfaisisteachas go fiáin,
  Tiarna Uachtaraí Cineál amháin atá againn!
  
  Níl aon imill ar athbheochan na Rúise,
  A Stalin Mhór, d"ardaigh sé ónár nglúin sinn...
  Svarog mór, an Meisias is airde,
  Agus idéal radiantach Lada!
  
  Is ceannródaithe muid, buachaillí, cailíní,
  Is breá linn troid - seo é ár gcinniúint ...
  Agus adeir guth bhall Komsomol,
  Cé go reigns chaos fuilteacha!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais Svarog,
  Agus las an cumannachas an bealach...
  Ní theastaíonn Dia olc ó cheannródaithe,
  Ní bheidh an namhaid in ann sinn a lúbadh ina dhorn!
  
  Tá umar fionnuar againn le armúr fánaithe,
  Tá sé chomh furasta don Fritz gan briseadh tríd,
  Le grá do Lada, a chailín uasail,
  Chun creachadóir a iompú ina chluiche!
  
  Moscó ag troid le daoine a chosaint,
  Agus ansin bhí an Stalingrad mór....
  Feicfimid cumannachas tugtha go luath,
  Pas agus aithne ar an pharáid i mBeirlín!
  
  Sea, tá Stalingrad bródúil as an bhfocal seo,
  Is ceannródaithe cosnochta muid i gcruachás sneachta...
  Brisfidh muid adharc bó dúr
  Agus beidh muid ag tiomáint Hitler díreach chuig an cónra!
  
  Bíodh a fhios agat nach lúbfaidh an tAthair go deo,
  Ní féidir srian a chur lena hintinn ...
  Go n-éirí an ghrian go deo ar an Rúis,
  Agus beidh an gadaí fealltach a brúite!
  
  Léirigh siad misneach ag Stalingrad,
  Bhí muid in ann stop a chur leis na Naitsithe ...
  Tá a leithéid de impudence ag na Rúisigh, bíodh a fhios agat,
  Agus beidh na naimhde dul ach nialais!
  
  Is féidir leis an Rúis eitilt go Mars
  Agus a chruthú greatness éagsúla ...
  Agus ar ndóigh beidh gach rud iontach fionnuar,
  Cé go bhfuil an saol chomh leochaileach le snáithe síoda!
  
  Níl a fhios ag spiorad na Rúise i gcathanna an bhacainn,
  Tá cumhacht Perun aige ...
  Táimid ag fanacht le luach saothair ó na déithe,
  Agus shines an eilimint, creidim an rune!
  
  Cén chaoi nach bhfuil a fhios ag spiorad na Rúise aon bhua?
  Creid dom, beidh sé ag satailt ar gach rud ...
  Is mian linn ceannródaithe díoltas an oiread sin ...
  Invincible mar arm an athar!
  
  Tá beagnach buaite againn
  Bíodh solas i nglóir an chumannachais...
  Throid ár sinsir ar son an Motherland,
  Buailfimid le áthas agus breacadh an lae go luath!
  
  Gan tír dhúchais, níl aon saol ag ceannródaithe,
  Tá siad ag iarraidh troid ar a son...
  Agus cad ba mhaith leat a dhuine uasail olc?
  Ar chóir dúinn saol sclábhaithe a sholáthar?
  
  Ní bheidh, beidh Fuhrer na Rúiseach faoi sclábhaíocht,
  Beidh muid crush dó mar doll ...
  Tar éis an tsaoil, is féidir le ridirí na Rúise troid,
  Agus tá an cerub órga-eite linn!
  
  Níl aghaidh ar ár dTír Mhór faoin domhan,
  Ar nós na réalta is gile...
  Rinne tú idol dom,
  Ní bheidh mé páirteach leat go deo!
  
  Is ceannródaí mé agus buachaill cosnochta
  Ritheann sé sin le sála lom tríd an sneachta ...
  Agus áit éigin tá coinín bán gleoite ag léim,
  Cé a bhrisfidh adharc an namhaid!
  
  Ní fios don cheannródaí i gcath na n-amhras,
  Níl sé ina clown, ach tá a fhios agat an Críochnaitheoir ...
  Tiocfaidh na faisisteacha bréige, creid an díoltas,
  Agus beidh an cumannachas ina Paradise geal!
  
  Conas a thiocfaidh an ré,
  Ina bhfuil gach laoch ón mbainisteoir ...
  Troid go dtí do anáil dheireanach
  A scrios an fíochmhar a fhios ag an villain!
  
  Scairteann réaltaí an chumannachais go geal,
  Ré an tsolais, níl níos mó áille ar domhan ....
  Brúfaimid cuing an fhaisisteachais chreidimh,
  Agus beidh Hitler ina Rúisis don dinnéar!
  
  Creidimid umair cruach den sórt sin,
  Nach rachaidh a bhlaosc panther isteach ...
  Déanaimis iaidín do chréacht ár mbuachaillí,
  Agus arís téann an ceannródaí isteach sa chath go cróga!
  Bhuel, cad a fuair na Naitsithe crua,
  Níor shíl siad go bhféadfaimis an bua a fháil....
  Is cosúil go bhfuil aithne againn ar chumannachas ar feadh na mílte,
  Agus is féidir linn an Wehrmacht a bhualadh le magadh!
  
  In ainm ár dtír dhúchais thréan,
  Ceannródaí bródúil as an ionsaí...
  Cé go bhfuil scamaill ar crochadh os cionn an Motherland,
  Déanaimis sampla buaiteach a shocrú do gach duine!
  
  Creid nach stopfaidh an namhaid an aisling,
  Buailfimid na faisisteach go léir arís...
  Ní chreidfidh an t-olc a bheith i gceannas ar an ríchathaoir,
  Cruthóimid ordú domhanda nua!
  
  Beidh gach rud go breá sa Fatherland, tá a fhios agat
  Is buachaill mé, ach i gcath mar Robin Hood,
  Ar dtús, níor scríob mé ach ar an deasc,
  Agus anois creidim an-fiú fionnuar!
  
  Is féidir leis an Rúis na Naitsithe a stróiceadh le bayonet,
  Buailfidh sí arm ar bith ...
  Agus do na ceannródaithe maireachtáil faoin chumannachas ...
  Tar éis an tsaoil, is monolith láidir é ár gcairdeas!
  
  Ní ghéillfimid don Fritz in aon rud,
  Is féidir linn ár naimhde a ruaigeadh trí magadh a dhéanamh...
  Agus mar sin bhuaileamar na Naitsithe le club,
  Roars stoirme sneachta, sneachta ag casadh ina guairneáin!
  
  Níl a fhios ag an Rúis go bhfuil a fhios ag na Naitsithe trócaire,
  Tá sí invincible láidir ...
  Gheobhaidh siad sabre go daingean i muineál na mbastard,
  Agus beidh Satan a scrios!
  
  Ná creid go bhfuil Hitler invincible,
  Cé go bhfuil an chumhacht de ifreann, a mheas a bailíodh gach rud ...
  Nuair a bhíonn na daoine agus an cóisir aontaithe,
  Strac muintir ár Wehrmacht a shreds!
  
  Tá cáil ar an Rúis leis na céadta bliain mar naomh,
  Bhris sí na Tigers cosúil le miotail ...
  Scaipeadh ó cheann ceann go ceann,
  Níor shamhlaigh ach fear óg tír den sórt sin!
  
  Bhuaigh muid cosúil le fathaigh
  Tá a fhios ag naimhde mionghearrtha le claíomh ...
  Tá muid Rúiseach dobhraite i gcathanna,
  Déanfaimid an bua ar opponents an athar!
  
  Creid dom, ní chuirfidh aon rud stad orainn
  Agus tá a fhios agat nach mbeidh an bua ...
  Cuirfimid an Fuhrer ar an ceann,
  Tá claíomh géar agus sciath cruach againn!
  
  Sa domhan ar fad níl aon Rúis níos áille saor in aisce,.
  Beidh ré an tsolais aige ar feadh na mblianta...
  Beidh síocháin agus sonas ar gach glúin,
  Teastaíonn lámh dhaingean ón Athair!
  
  Mar sin agus tú ag imirt i mBeirlín,
  Smearfaimid an Wehrmacht mar luaithreach san fhuil ...
  Is é sin an t-am ar theorainn na Paradise,
  Agus in éineacht le Lada reigns grá!
  
  DOMKI cailín céastóireachta
  Rinneadh luíochán ar cheannaire ceann de na Amazones de na foirne Domka. Throid sí go cróga, ach ordaíodh do bhoghdóirí Moscó an cailín laoch a ghlacadh beo. Agus casadh siad an laoch le lassoes.
  Ansin cuireadh an cailín i gcliabhán. Bhí an teach shackled lámh agus cos.
  Voivode Yuri Dolgorukov féin le feiceáil. D'fhéach sé ar an gcailín chained agus scairt:
  - Gan aghaidh a thabhairt ar robálaí i róbaí luxurious chun siúl!
  Strac na seiceadóirí éadaí síoda an chailín, pendants péarla, agus bróga le crúba airgid. Agus nocht siad Domka go hiomlán. Agus go deimhin, tá an cailín ach álainn - laoch. Tá na matáin láidir agus cabhraithe, cófra ard, cromáin luxurious, waist tanaí. Tá an ghruaig fada, chatach, bán le sneachta le beagán buí. An-álainn, cailín mór.
  Voivode Yuri Dolgorukov ligh a liopaí agus ordaigh tirim.
  - Cuir faoi ghlas í i gcill ar leith. Slabhra timpeall na n-arm, na cosa agus an muineál. San oíche, déanfaidh mé féin a ceistiú a dheisiú.
  Dúnadh an teach i dungeon fuar, ag caitheamh ach burlap stróicthe. Bhí ocras ar an gcailín, chuimil na geimhle agus na coiléar a rúitíní, a lámha agus a muineál láidir. Cailín an-láidir, iarracht a scaoileadh ar an slabhra. Ach anseo bhí an cruach deartha go soiléir chun eilifint a shealbhú. Tá gach nasc sa slabhra chomh tiubh le ordóg fear mór. Ní raibh am ag na ballaí fós fliuchadh agus tá siad chomh láidir le tíotáiniam.
  Thapáil an cailín an balla lena sÚil nocht. Thosaigh mé ag cuimilt an nasc i gcoinne an nasc. Ach bhí an cruach cruaite go maith agus níor ghéill sé. Chlaon an teach go trom. Bhí céasadh ag fanacht léi. Agus sin, ar ndóigh, a thógann misneach. Buailfidh siad, agus dódh, agus sínfidh siad agus brisfidh siad.
  Iarrfar ar Domku cár chuir na robálaithe na seoda i bhfolach agus mar sin de. Caithfidh tú a bheith crua mar charraig.
  Anseo céasadh siad buachaill scout amháin. Loisg na marbhóirí an fear maol beo. Ach níor thug Sanka ar shiúl suíomh an díorma reibiliúnach. Agus mar sin fuair sé bás martyred.
  An mbeidh Domka in ann é a sheasamh agus gan groan. Agus níos mó fós ná an áit ina bhfuil na seoda i bhfolach a thabhairt amach.
  Ansin tháinig an oíche agus tarraingíodh an cailín as an íoslach. Thosaigh an cheistiú go dian. Chuir siad suas ar an raca láithreach é. D'ardaigh siad an cailín go dtí an tsíleáil, bhí an seomra chéasta suite sa túr. Agus bhí an tsíleáil ard. Nuair a scaoileadh an rópa, d'eitil an laoch síos. Matáin láidre agus ligaments láidir an cailín iompaithe amach. Ghuigh Domka go bog ón bpian dofhulaingthe, ach choinnigh sí siar a scread.
  Ansin scrios na seiceadóirí an burlap uaithi.
  Agus thosaigh siad a bhualadh lena n-neart go léir le fuipeanna. Níor ghéill craiceann láidir an chailín-laoch láithreach. Rinne na seiceadóirí iarracht le neart agus le príomhchúis. Buaileann siad as gach cearn. Chroch corp an chailín.
  D"ordaigh an príomhchrá:
  - Deisigh do chosa!
  Bhí géaga loma an chailín clampáilte sa bhloc. Agus ansin chroch siad an t-ualach. Tháinig teannas ar chorp matáin Domka.
  Mhéadaigh na executioners an meáchan. Agus tógadh sreang dearg-te as na teallaigh.
  Thosaigh siad ag fuip an cailín le stiallacha dóite miotail.
  Domka clenched a fiacla níos deacra. Análú sí go trom. Theip ar an bpreas faoiseamh ó phian, ach bhí an cailín tostach.
  D'fhéach Yuri Dolgorukov air seo... Mhothaigh sé rud beag buartha nach raibh an t-íospartach ag screadaíl agus ina sheasamh. Thaitin an figiúr.
  Thug an gobharnóir an t-ordú go pearsanta:
  - Agus anois Fry sála lom an cailín!
  Chuir na seiceadóirí beart adhmaid scuabtha sáithithe sulfair ag cosa an ghaiscíoch. Agus chuir siad trí thine é. An lasair ligh na sála baineann creiche. Bhí boinn Donka garbh, cosúil le boinn bean tuathánach, ach fós beo. Ina theannta sin, le míonna beaga anuas, chaith an taoiseach buataisí, agus a calluses ar a cosa bog beag.
  Bhí an phian fiáin agus tháinig súile an ghaiscíoch amach. Ach bhí sí ciúin. Agus do rith braon fola ó choirnéal a bhéil. Thosaigh an cailín ag breathe níos deacra fós, agus sileadh meascán fola agus allas óna corp.
  boladh sé friochta, cosúil le barbeque. Yuri Dolgorukov, irrititated ag ciúnas an chuing, sciob é féin te dearg-te tlúnna as an teallach. Agus rug an cailín ag an nipple sútha talún. Mar fhreagra ar Domka relish spit ar an rialtóir.
  Thosaigh Yuri ag bualadh le tlúnna ar an cófra, roared:
  - Briseadh a bharraicíní! Agus bhuail níos deacra.
  Thosaigh na seiceadóirí ag briseadh a méara le tlúnna dearg-the. Raked tormentor eile suas an teas faoin raca. Bhuail siad an cailín le sreang. Bhí Domka ina tost, cé gur chosain sé iarracht titanic di. Bhí an Chonaic beagán suaite ó phian fiáin, ach ní raibh sé ag iarraidh an laoch a fhágáil. D"fhulaing sí agus d"fhulaing sí.
  Sa deireadh, sháraigh Yuri Dolgorukov tóirse ar lasadh idir a cosa. An pian pollta le snáthaid te, ó na sála go dtí cúl an chinn. Agus chaill an cailín comhfhios ar deireadh.
  Dúirt an dochtúir a bhí i láthair ag an gcéasadh:
  - Go leor don lá inniu! Ní mhothaíonn sí faic a thuilleadh.
  D'ordaigh an gobharnóir go géar:
  - A chillín! Leanfaimid orainn amárach!
  Tógadh an teach as an raca, chuir siad ar sackcloth, ar tattered, dóite, comhlacht stróicthe agus arís chaith isteach san íoslach é. Lámha agus cosa geilte.
  Luigh an cailín ar an tuí lofa. Tháinig sí chuici féin, ag mothú pian dian. Bhí roinnt francaigh ag dul timpeall ar Domka cheana féin.
  Bhí an cailín láidir go leor fós agus rug sí ar an francach lena lámh. brúite. Ansin, gan aird a thabhairt ar an bpian, thit sí ina codladh.
  Shamhlaigh sí go raibh Stenka Razin ag dul isteach i Moscó lena arm. Tá gach arm ríoga buaite. Tá bua buaite. Agus bíonn áthas ar na daoine nuair a bhuaileann siad leis na Cossacks.
  Domka gallops in aice leis an ataman. Galánta, álainn, bródúil.
  Agus na drumaí buille, na trumpaí hum. Bua agus bua na reibiliúnach.
  D"éirigh an teach as creathach an chaisleáin agus shudded. Flashed sé trí mo cheann: beidh siad ag céasadh arís.
  Ach bhí sé fós go luath. Thug an príosúnach arán agus sos uisce:
  - Ar an soith!
  Agus leag sé é ionas go ndeachaigh uisce ar chorp an laoch-laoch.
  Tá ardú tagtha ar an teach. Bhí gort ar bharraicíní briste, cosúil le scríobacha agus dónna. D'ith an cailín an t-arán. D'ól mé roinnt uisce agus bhraith mé níos mó fuinnimh. Dhírigh sí a méar, agus shíl sí go bhfásfadh a cartilage briste le chéile agus níor tharla aon rud uafásach. Tá a fhios aici conas dónna a bhaint agus créachta a leigheas le cabhair ó potion. Gan rian a fhágáil. Is é an rud is mó ná an chéasadh a fhulaingt, agus ansin ... Chuimhnigh Domka cuma an ghobharnóra agus shíl sé go gcéasfadh siad í ar feadh i bhfad agus go foirneach. Bhuel, ná lig di briseadh.
  Rinneadh Domka a chéasadh gach lá ar feadh dhá sheachtain as a chéile. Fíor go cúramach agus le roinnt cúraim. Dhóite siad, shín, casadh, buille, céasadh. Phreacan siad le snáthaidí, agus d'ardaigh siad, ag caitheamh ar an raca. Bhí boinn loma na gcos á róstadh i gcónaí. Mhothaigh an cailín pian ar fud a colainne. Doirteadh salann ar a wounds, rud atá an-painful.
  In ainneoin seo, níor thug Domka suas. Le cabhair óna gcuid gruaige bán, cosúil le seagal ró-aibí, sábhálann siad geimhle. Rinne sí é go ciúin, agus i gcónaí.
  Is féidir cruach aisteach, ach fiú cruaite, a mheilt le gruaig. Bhí pian ina chónaí ionat Domke. Tá pian i ngach áit, níl aon fhuil fágtha, níl aon veins gan teagmháil le pian. Nuair a dhóigh siad í agus nuair a bhuail siad í, mhothaíodh rud éigin eile. Ach nuair a tharraing an fhulaingt an t-iomlán ar fad, chuaigh sé i laige.
  Bhí Domka fós ina cailín laochúil. Bhagair na marbhóirí go loisgfidís an chailleach, agus ní bheadh aon tuagh daonnachtúil ann. Bhuel, cad a bhí Domka réidh le haghaidh seo.
  Mar sin féin, níor fhág dóchas éalaithe í. B'fhéidir go mbeidh am aici na slabhraí a ghearradh. Ró-olc go bhfuil an fhuinneog ach ró-chúng. Ní bhfaighidh tú tríd chomh héasca sin.
  B'fhéidir stiúdú an jailer agus éalú ina chuid éadaí? Is cailín mór í, agus tá masc ar a aghaidh ag an ngarda. B'fhéidir gur féidir leat a fháil amach? Ar ndóigh, tá sé deacair seasamh ar chosa cripte, ach tiocfaidh sé.
  Díreach chun déileáil leis na slabhraí.
  Seo a chuaigh príomhfheidhmeannach Samos isteach inti:
  - Dia duit áilleacht!
  D'fhreagair an teach go míbhéasach:
  - Níl an executioner go maith, mar sin tú bás!
  Rinne Samosa grinned.
  - Thug mé rud éigin deas duit!
  Rinne Domka gáire agus d"fhiafraigh sé arís:
  - Agus cén fáth an t-óstán? Gual te?
  D'fhreagair Samosa le gáire:
  - Ar mhaith leat cónaí?
  Chlaon an teach a slabhraí, agus d'fhreagair sé le gáire:
  - Cad ceist! Ar ndóigh ba mhaith liom!
  Dúirt an príomhfheidhmeannach:
  - Cuireann Gobharnóir Mór Yuri Dolgorukov cailleach ar fáil duit chun anathema Stenka, agus robálaithe Cossack a thréigean. Déan aithrí agus déanfaidh an rí trócaire ort. Gearrfar saothair chrua ort, ach rachaidh tú chuig eastát an ghobharnóra, áit a gcónóidh tú mar bhanphrionsa!
  Rinne an teach gáire agus dúirt:
  - Agus cá gcuirim na seoda i bhfolach, nach bhfiafróidh siad díom?
  D'fhreagair Samosa go múinte:
  - Tá a dhóthain dá shaibhreas féin ag an ngobharnóir! Beidh tú gean leis, gheobhaidh tú idir an saol agus sonas. Agus mar sin ... Amárach beidh tine ag fanacht leat. Thairis sin, beidh an tine mall agus ní bheidh tú dóite láithreach. Beidh tú ag fulaingt ar feadh roinnt uaireanta, naked os comhair an slua. Agus ansin beidh do luaithreach a mheascadh le aoileach capall agus toirchithe leis ar na páirceanna. Glan?
  Rinne Domka aoibh gháire arís, in ainneoin an chéasta brúidiúil, d'éirigh a cuid fiacla go léir slán, agus dúirt:
  - Ar mhaith liom a bheith ceanúil le mo ghobharnóir cráite? Cé mhéad mianta atá aige!
  Dúirt Samosa go gruama, ag ísliú a ghutha:
  - Dá mba mise tusa, d"aontóinn. Ní féidir leat rith ó dhóiteán.
  Chlaon Domka agus cheangail sé a slabhra:
  - Tá sé loighciúil ... An glacadh le fear eile nó lasair. Agus ní fios fós cé a bheidh ag an mbarr ...
  Bhuail an cailín a lámha agus d'fhreagair:
  - Táim réidh le bheith geanúil leis an ngobharnóir. Ach ní thréigeann mé Stenka Razin agus na Cossacks! Go háirithe go poiblí!
  Shrug Samosa a ghualainn agus dúirt:
  - Ach ansin ní bheidh an ceannasach in ann pardún a thabhairt duit. Agus mar sin... Níl iontu seo ach focail. Tá an t-éirí amach curtha síos cheana féin. Tá Stenka Razin i mbraighdeanas agus cuirfear chun báis é go luath. Agus anois tá sé á chéasadh díreach cosúil leatsa. Agus is cuma faoi do thréigean!
  D'iarr Domka le breathnú brónach:
  - B'fhéidir lig dom smaoineamh?
  D'fhreagair Samosa le cuma mhíshásta:
  "Tá do dhó sceidealta don lá amárach." Ar a mhéad, caithfidh tú freagra a thabhairt roimh an lá amárach. Idir an dá linn... Ar mhaith leat an oíche a chaitheamh i leaba ghlan bhog agus gan slabhraí?
  Chroith Domka a ceann go bródúil, d'éirigh a cuid gruaige bán, beagán órga, níos salach, ach ní raibh gruaig liath amháin le feiceáil. D'fhreagair an cailín go géar:
  - Is fearr liom an dungeon. Ceapann sí níos fearr!
  fead Samosa.
  - Bhuel, tá tú bródúil as! Is annamh a fheiceann tú fear mar sin! Tá a fhios agat, molaim duit ithe mar an duine. Neartaigh do neart. Agus emaciated ansin ar arán agus uisce.
  Rinne an teach gáire agus d'fhreagair sé:
  - Bhuel, is féidir leat a ithe! Anseo ní chuireann mo phrionsabail isteach.
  Tháinig an seiceadóir cúnta le feiceáil. Thug sé tráidire gé rósta, pióg, agus gloine vodca leis.
  Chlaon an teach. Agus dúirt go suairc:
  - Féilte den sórt sin nach mian leat bás a fháil!
  Dúirt an cúntóir:
  - Ba mhaith liom smaoineamh ar an anam!
  Chlaon Domka comhaontú agus admhaigh:
  - Sea, bhí mé le fir, agus níos mó ná uair amháin. Lena n-áirítear Stepan Razin iad féin. Mar sin tá ifreann ag fanacht liom ar aon nós.
  Thóg an cailín ocrach an pióg agus gé rósta sách mór. Go bríomhar thosaigh feoil a gnaw.
  D'fhiafraigh Samosa den chailín:
  - An dóigh leat go bhfuil an ifreann seo ann?
  Dúirt Domka go loighciúil:
  - Má tá torments sa saol seo, cén fáth nár chóir dóibh a bheith i saol eile?
  Chlaon Samosa agus chrom sé a smig lena dhorn.
  - Loighciúil... Is féidir liom an executioner a fheiceáil in ifreann.
  Rinne an teach gáire agus mhol sé:
  - Agus cén fáth? Níl tú ach ag leanúint orduithe. Mharaigh mé daoine freisin. Throid ar son na fírinne... Tá an fhírinne coibhneasta! Má bhaineann tú as roinnt boyars, amárach beidh na atamans Cossack céanna a bheith níos measa ná na uaisle roimhe! Uaireanta cheapann tú, cad é sonas?
  Mhol Samosa, go simplí agus go réasúnach:
  - Tá sonas i gcónaí coibhneasta! Anseo tá ocras ort ag ithe gé agus faoi láthair tá tú sásta!
  Chlaon an teach le comhaontú.
  - Sea, tá sé seo ceart! Gé maith... An é sin an chaoi a dtugann siad beatha dóibh siúd ar cuireadh pianbhreith báis orthu i gcónaí?
  D'fhreagair Samosa go drogallach:
  - Cosúil nuair. Ach geallann an gobharnóir iontach Dolgorukov féin saol milis duit faoina choimirce. Agus itheann tú féin agus rejoice!
  D"fhiafraigh Domka le gáire agus le ton comhbhách:
  - An féidir pardún a thabhairt do Stenka Razin?
  Chroith Samosa a cheann.
  - Ní! Is coirpeach ró-mhaith é!
  Mhol Domka ansin:
  "B"fhéidir go ndiúltóidh mé pardún má chuirtear chun báis sinn, mar aon le Stepan, le tua amháin.
  Chroith Samosa a cheann go diúltach.
  - Ní hea... Níl sé de dhíth ar an ngobharnóir! Bhuel, lig ort go bhfuil grá agat dó, ar shlí eile is féidir le bean chomh cunning leat éalú i gcónaí!
  Lean Domka ar aghaidh ag coganta ar an éan agus an pie. Sniffed sí ag gloine vodca. Mar sin féin, níor thaitin ól leis an gcailín. Agus ag canadh go suairc:
  - Tá gach rud dodhéanta, is féidir, i na Cruinne, táimid ag tástáil ach amháin i teagasc mórálta nó siamsaíocht!
  
  Paisean do Jeanne Dorcha
  Le linn an sortie, dhún na fealltóirí an geata d'aon ghnó chun an cailín a fhágáil taobh amuigh. Agus rinne sí, gearrtha amach le dornán de dhaoine, throid go dian. Gan amhras, bheadh an Maid of Orleans tar éis titim ina arm, mura rud é ar mhaithe le hordú catagóiriúil Diúc na Burgúine - an cailleach a ghlacadh beo.
  Bhí Jeanne gortaithe go dona ag sleá sa ghualainn, bhí scratches domhain ar a aghaidh, agus cnap mór ar a forehead. Créachtaithe le saighead agus lámh dheas. Bhí polladh bicep láidir.
  Agus bhí sí stripped go dtí an nocht, ag fágáil ach amháin i ceirteacha homespun, chained siad léi ag a lámha le slabhraí, ag tarraingt suas an barr. Cosa loma Bean Uí Orleans, gan ach a bharraicíní loma ag baint leis an urlár fuar cloiche, sála cruinne suas go dtí an barr. Agus bhí sí féin ar crochadh i ndáiríre ar an raca. Bhí an phian sa ghualainn lucht créachtaithe agus an lámhaigh tríd an lámh uafásach. Mar sin féin, cailín láidir, lúthchleasach, clenching docht a fiacla, a bhainistiú a choinneáil siar a groans - cé go raibh an phian ar tí dul amú comhfhiosach.
  D'éirigh le gruaig Jeanne fionn gan choinne, cé gur gnách í a phéinteáil mar brunette nó ceann dearg. Tá an muineál cumhachtach, ní baininscneach, ach déantar an cófra a fhorbairt, cosúil le matáin comhlacht láidir. Ar ndóigh, is ar éigean a rinne sí troscadh, mar is gnách scríobh uirthi i leabhair. Ach anois, go deimhin, níor thug siad beatha di agus níor thug siad di ach í a ól ionas nach bhfaigheadh sí bás. Maidir le cailín créachtaithe, is fíor-chéasadh é fionraí den sórt sin.
  Thug Diúc na Burgúine cuairt ar Joan ar an tríú lá amháin. An cailín láidir, in ainneoin a hailt twisted, breathed go cothrom. Thairis sin, thosaigh fiú créacht dhomhain ar an ghualainn ag éirí níos fearr, agus ar an biceps dhún sé. Bhí an oiread sin beogachta sa chailín seo. Bhí francaigh ag sníomh timpeall a cosa galánta láidre, ach níor leomh aon duine greim a fháil.
  Bhreathnaigh sí ar an diúc le súile soiléire. Ní léann siad pian ná eagla, ach amháin díspeagadh domhain. Bhí náire ar an Diúc agus é á rá go múinte.
  - Gabh mo leithscéal, Milady Jeanne. Ní raibh a fhios agam gur caitheadh chomh cruálach sin leat.
  Agus adeir an diúc. "Bain a geimhle agus déan ár dtionlacan go dtí áit níos fiúntaí.
  Go deimhin, tá an-drogall ar an uasal é féin a bheith i dungeon fuar, tais agus, níos tábhachtaí fós, boladh.
  Baineadh na slabhraí de Jeanne, agus in ainneoin an phian uafásach a pollta í nuair a d'ísligh an cailín a lámha, ní raibh an cailín ó Orleans, fiú amháin, wince. Níor mhéadaigh ach na daltaí go mór, rud a léirigh cé chomh pianmhar is a bhí a hailt brúidiúil.
  Diúc lig Jeanne dul ar aghaidh. Shiúil an cailín go muiníneach. Chaill sí roinnt meáchain, ach d'fhan sí matáin agus láidir. Beagnach chomh hard leis an diúc, agus ag cur san áireamh go bhfuil sé ag caitheamh sála, ansin b'fhéidir fiú beagán níos airde ná é. Ar ndóigh, tá a aghaidh álainn, ach tá a aoibh gháire ró-dhian agus firinscneach.
  Ag dul suas an staighre, thairg an diúc go cineálta fíon daor agus sean a ithe agus a ól. Nigh an maid, ina dhiaidh sin, cosa Jeanne agus thug léi slipéir. Ach bhí siad beag. Mar gheall ar an gcruth galánta agus chiseled, bhí an chuma ar cosa coirtithe an naoimh sa todhchaí níos lú ná mar a bhí siad i ndáiríre. Dhiúltaigh Jeanne, áfach, go tobann éadaí a athrú, ag dearbhú le réasún:
  "Más príosúnach mé, is amhlaidh a dhéanfaidh ceirteacha do phríosúnach. Agus más aoi mé, ansin tá sé de cheart agam an caisleán a fhágáil!
  D"ordaigh Diúc na Burgúine do na seirbhísigh imeacht. Go pearsanta, ag stealladh Jeanne isteach i mbabhla agus ag tairiscint sneaiceanna, dhearbhaigh sé:
  - Muinín dom! Go deimhin, is mise do phríosúnach!
  Rinne an inghean cogaidh aoibh gháire agus sháigh sí a gobán. Ansin d'ith sí píosa fianna agus thug sí faoi deara:
  "Ní tusa an chéad fhear a ghlac mé i bpríosún!"
  Mhol an Diúc tósta, agus ansin dúirt:
  - Níl mo chearta chun an ríchathaoir níos lú agus fiú níos mó ná iad siúd atá ag Karl.
  Rinne Jeanne aoibh gháire go condescendingly agus dúirt:
  - Ar mhaith leat dreapadh isteach i bhfiántas na pedigrí? An amhlaidh go dtugann iníon Philip Long an ceart chun ríchathaoir na Fraince do do theaghlach?
  Chroith Diúc na Burgúine a cheann go bríomhar agus dheimhnigh:
  - Ó cinnte! Tar éis an tsaoil, deir an dlí Salic go bhfuil an talamh roinnte go simplí i measc na mac sa teaghlach, agus nach bhfuil baint ar bith aige le comharbas ar an ríchathaoir!
  Dúirt Jeanne go loighciúil:
  - Ansin tá brainse ó Louis the Grumpy. Tá cearta níos mó acu ar an ríchathaoir!
  Rinne an Diúc agóid, cé nach raibh sé cinnte:
  - Agus gur bhain Joan, cumann na bpiaraí an ceart chun na ríchathaoireach. Lena n-áirítear mar gheall ar amhras faoi a thionscnamh.
  Rinne an inghean Orleans gáire agus thaispeáin sí a léirthuiscint:
  - Mar sin d'fhaomh Cumann na bPiarsach an dlí Salic.
  Bhí an argóint láidir. Ghlaoigh an diúc ar na searbhóntaí arís agus d'éiligh sé bia níos tromchúisí. Dealraíonn sé nach bhfuil Jeanne chomh simplí agus a bhreathnaíonn sí. Agus ní hamháin gur bean óg tuathánach láidir í seo a bhfuil cuma capall curaíochta uirthi. Is duine i bhfad níos oilte é seo, cé gur sa pholaitíocht é.
  Smaoineamh mealltach ar chéastóireacht a chuaigh trí m'intinn. Ach bhí an cailín, mar a bhí díreach feicthe aige, an-mhaith ag pian leanúnach. Agus ní mór dó Zhanna, ar an gcéad dul síos, mar chomhghuaillíocht.
  Thug an diúc rud éigin le n-ithe do Jeanne, agus ansin tháinig sé isteach ón taobh eile:
  "Cé chomh héagothrom a chaitheann an rí leat. Tá an oiread sin déanta agat dó go bhfuil teideal an diúc tuillte agat go hiomlán. Ach is bean bhocht tuathánach thú fós. Cloíonn tú leis an arm, ach níl rud ar bith ann don anam!
  Dúirt Jeanne go brónach:
  - Tá na naoimh sásta ar bheagán!
  Rinne an diúc gáire go héigeantach agus dúirt:
  - Geallairí airgid is ea an chuid is mó de na naoimh agus de na pápaí nach bhfuil cuardach fós le déanamh orthu. Agus mar shampla, na cardinals ..... Níl a fhios agat an saol fós!
  D'fhreagair Jeanne é seo go réidh:
  "Creidim, tá a fhios agam chomh maith leatsa, a Dhiúc. Agus ní thugann an t-eolas seo áthas orm!
  Bhí níos mó soiléireachta ag teastáil ón Diúc:
  - Ach aontaíonn tú nach bhfuil aon rud faoi chomaoin agat ag an rí agus nach bhfuil aon oibleagáidí agat air?
  - Ní hea don Rí - Sea le Dia! - D'fhreagair Jeanne ceo níos spreagúla fós.
  D'fhreagair an Diúc le gáire:
  - Agus tá an tsíocháin ag teastáil ó Dhia. Agus b'fhearr leis an domhan a bheith bunaithe ag ár dteaghlach iomadúla agus láidir, agus ní ag Valois. Go háirithe dúinne an Bhreatain. Ní féidir ach lenár ríshliocht teacht ar réiteach leis!
  Dúirt Jeanne le mothúchán gan choinne:
  - Ní roghnaigh mé Carl toisc go bhfuil sé níos fearr ná tú. Agus déanann an cailín an rogha uair amháin agus do gach duine! Agus tá mairtíreach i bhfad níos fearr ná betrayal!
  An Diúc plódaithe beagnach. D'ól sé níos mó fíona, ag draenáil an goblet go dtí an deireadh. Fearg líonadh air. Lean an bhagairt.
  - Ordóidh mé tú a chéasadh!
  D'fhreagair Jeanne go stubbornly:
  - Ní mó chéasadh ná éisteacht le do gheallúintí!
  - Fuck í! - D'ordaigh an Diúc bagarthach agus seirbhísigh agus executioners, cheana féin ag tnúth le siamsaíocht, pléasctha isteach sa seomra.
  
  Seachas sin, ní fhéadfadh sé a bheith: d'ordaigh an Diúc Burgúine na céasadh é a bhriseadh as. Dungeon an-saibhir le huirlisí éagsúla céasta. Agus marbhuer ón Spáinn, leath Moor. Ach labhraíonn sé Fraincis go deas:
  - An é seo ceannaire arm na froganna? - Rinne an thug craiceann dorcha gáire go bodhra agus thug sé faoi deara. - Cíocha maithe, clúidíní cosúil le sútha talún, pluide láidre - díreach i gceart le haghaidh fuip agus raca!
  Ní raibh Jeanne Darc ach ag sní go díspeagadh: sular thug sí chuig an executioner í, baineadh an Maid of Orleans agus rinneadh cuardach críochnúil uirthi. Níl sé an-taitneamhach nuair a bhraitheann salach, lámha fireann an comhlacht ar fad, agus fiú tóg isteach in áiteanna pearsanta agus thart ar wrinkle orthu. Mhothaigh Jeanne d'Arc, a bhí go dtí le déanaí faoi réir daoine teidil, an-náire. Bhí an bandage stróicthe uaithi agus bhí créacht dhomhain lacerated ar a gualainn. Ba chúis léi roinnt pian. D'fhéach an seiceadóir uirthi le pléisiúr, beidh sé indéanta fulaingt bhreise a bhaint as an gcailín mar gheall ar ghortú.
  Ag bualadh a liopaí tiubha, dúirt an céasadh:
  - Cad! Let tús leis an raca! Nó ar mhaith leat rud éigin a insint dúinn?
  Amharc Jeanne d'Arc isteach sa chúinne: shuigh beirt scríobhaithe, réidh chun gach fianaise a scríobh síos di. In aice láimhe bhí dochtúir agus roinnt cúntóirí don executioner. Ullmhaíodh an raca roimh ré. I nguth daingean, dúirt an Maid of Orleans:
  - Scríobh an méid seo a leanas!
  Thosaigh na scríobhaithe láithreach ag scríobh. Adeir an cailín:
  - Amadán cruinn Diúc na Burgúine! Tá geall géaraithe ag fanacht air!
  Bhuail execution Moor í ina aghaidh:
  - Go Leor! Ar an raca cailín dána.
  Rug an tsrón lámha mhatánacha Maid of Orleans agus thosaigh sé ag ardú, ag casadh a hailt. Bhí an phian sa ghualainn lucht créachtaithe uafásach, ach bhrúigh Jeanne gan lúbadh amach aoibh gháire. Cé go raibh a cnámha leathan do chailín óg, cráite ó chroitheadh géar, ní raibh fiú matán scoite ina héadan álainn.
  Lámha twisted ag na hailt, cosnochta galánta, cosa girlish as an talamh. Crochadh an cailín legendary san aer. Dhaingnigh cúntóirí an fhorghníomhaithe ualach trom ar a gcosa láithreach.
  D'fhéach an seiceadóir go cúramach ar chorp an íospartaigh. Ón bpian uafásach sa ghualainn, theip ar an bpreas faoisimh, thosaigh an comhlacht matáin cailínish, tannáilte, aitíopúla don Mheán-Aois, ag cur allais. Sea, mothaíonn sí pian, ach cén seasmhacht is gá chun aoibh gháire bán-fiacail ag an am céanna.
  D'iarr an céasadh:
  - Ainmnigh ainmneacha do chúntóirí sa champa Burgúine!
  D'fhreagair Zhanna trí spitting. An executioner, cé go raibh sé buailte, níor bhog sé fiú, smirk imir ar a aghaidh gránna, féasóg, beagnach dubh:
  Mar sin táimid ag imirt balbh. Maith go leor cailín, beidh mé ag cabhrú leat.
  Thóg an seiceadóir amach ramrod agus greamaithe isteach sa chréacht é, agus ina dhiaidh sin thosaigh sé ag casadh. D'iompaigh aghaidh an chailín dearg, thosaigh allas ag draenáil agus ag sileadh uaidh, laghdaigh na matáin go neamhdheonach, bhí anáil trom, eatramhach, amhail is dá mba tar éis fadtréimhseach. Ach ionadh, níor fhág an aoibh gháire ar a liopaí.
  Druileáil an seiceadóir go dtí an deireadh, agus ansin tharraing sé amach go géar é: chúngaigh daltaí súile an Maid of Orleans, ach d'éirigh an gáire níos leithne fós!
  - Bean láidir! A laoch fíor! Tá sé ceart go leor, déanfaidh mé screadaíl ort. - Thosaigh an céasadh an ramrod a théamh ar dhóiteán geal dearg, bhain cúntóir an kata na tlúnna as an lasair. D'iompaigh an chuid biting dearg ón teas.
  B"fhéidir go gcaillfeadh an duine ba chróga misneach, ach d"fhéach Jeanne air amhail is dá mbeadh bord le miasa scaipthe roimhe.
  Chan an seiceadóir, go diaga bréagach,:
  - Cosa na mban, Fry beagán!
  Ag tógáil na tlúnna ina lámha, bhain an céasadh leis an iarann dearg-te go dtí sÚil bhabhta an chailín, a bhí beagán dusty. Roghnaigh sé na háiteanna is íogaire ar bhun an Maid of Orleans. An boladh na feola dhó wafted tríd an seomra. Tharraing an seiceadóir lena shrón é:
  - Tá sé an-deas!
  Ghníomhaigh an céasadh go cúramach, ag dáileadh na dónna go cothrom ar an mbonn ar fad. Nuair a bhíonn an teas ró-láidir, dónn sé ní hamháin an craiceann, ach freisin na deirí nerve, mar sin sa chás seo, tá gá le scil iontach chun pian a chur faoi deara. Zhanna iompar heroically, níor utter a groan, rud a ghortú a súile agus sileadh allais, ach aoibh gháire a bhí ar a aghaidh.
  An executioner, Idir an dá linn, thosaigh a bhriseadh a mhéara.
  - Go réidh, beidh tú cailín a bheith an-sásta!
  Dúirt Jeanne le díspeagadh:
  - Agus cad? Mar fhear ní féidir leat!
  Bhí airm fhada an fhorghníomhaithe láidir. Méara crackled, thosaigh an chéasta leis an mhéar beag. Nuair a bhriseann iarann te tairní agus mhéara, tá sé monstrous. Cloistear géarchor. Féachann Jeanne le casadh, ach tá a cosa ceangailte go daingean, agus tá gach nasc den slabhra chomh tiubh le ladhar mhór. Fiú amháin a matáin, cruaite ag saothair tuathánach agus cathanna trom, nach bhfuil in ann a bhriseadh chomh láidir laincisí cruach.
  Tar éis dó a mhéar bheag a bhriseadh, d'éirigh leis an seiceadóir grunted in áit:
  - Is duine breá mé! Is cailín tú, glacann tú sásamh!
  Jeanne snortly stoically.
  - Ní dona, ach tá an t-iarann ró-fhuar!
  D'fhreagair an seiceadóir:
  - Tá sé ceart go leor! Róstafidh mé thú!
  Bhris an torturer go mall, casadh a mhéar lár thart ar a ais. Méara áille na hóige Orleans, fada, fiú, galánta. Tá na cnámha láidir, níl sé éasca a bhriseadh, agus sweated an executioner fiú as an iarracht. Tháinig coirnín allais as a mhullach caol agus thit sé ar na laonna dearga te. Boladh cosa cailín óg agus láidir an-deas. Is cúis mhór áthais é grá den sórt sin. Agus tá céasadh níos fearr fós. Anois is casadh ladhar mhór na coise lom é. Is é an fhírinne, ní leor é a bhriseadh.
  Chuaigh Jeanne i bhfolach go feargach, ag tafann go feargach:
  - Bhuel, cé chomh lag! Ní féidir leat cnámh a bhriseadh!
  D'fhreagair an seiceadóir go deimhneach:
  - Ná rud ar bith, beidh tú ag cabhrú!
  Shleamhnaigh cúntóir ollmhór an chéasta gléas speisialta. Ordóg brú, bhí crack le cloisteáil. Bhris an mhéar, dúirt an seiceadóir le sásamh:
  - Agus anois an chos chlé!
  Tá próiseas an chéasta an-taitneamhach. Cnámha ó conas a scoilteann siad, agus fiú dónna craiceann dóite. Maireann an cailín legendary, agus fiú bhfostú a teanga amach, spochadh na flers.
  Deir an seiceadóir le caress faoi bhrú:
  - Má admhaíonn tú gach rud, betray do comhghleacaithe, cuirfimid stop leis an chéasadh agus beidh muid ag caitheamh leat.
  D'fhreagair Jeanne sa tóin neamhshuimiúil a tugadh di le deacracht den sórt sin:
  - Cad é do phian dom!
  Tar éis dó a bharraicíní a bhriseadh, bhí an seiceadóir ag iarraidh lámha a choinneáil, ach chuir an dochtúir stop leis:
  - Beidh ar an soith seo rud éigin eile a shíniú, mar shampla, aitheantas a thabhairt do Dhiúc na Burgúine mar Rí na Fraince, mar sin fág do lámha leat féin.
  D"aontaigh an seiceadóir go héasca:
  - Sea, fágaimis é le haghaidh milseog! Agus anois buailfimid í le fuip!
  Thóg cúntóir an chéasta fuip as an lasair, as slabhraí tanaí bána ón tine. Chroch Jeanne a súile agus scairt go híorónta:
  - Bhuel, tá sé seo folctha iontach!
  D'fhreagair an seiceadóir le gáire:
  - Broom álainn! Beidh tú an-sásta agus beidh tú craiceáilte!
  Chas Kat agus pollta. Chuaigh trithiú trí chorp cumhachtach Zhanna.
  - An maith leat?
  D'fhreagair an Maid of Orleans, ina glór ró-íseal do chailín:
  - Agus cad? Go breá! Ach anseo tá an buille lag!
  Bhuail cúntóir an fhealltóra isteach arís. Dúirt an seiceadóir, amhail is dá mba i nguth amhránaíochta:
  - Dhá-ah-ah!
  Buille eile, agus comhaireamh síos binn:
  - Trí! Ceathair!
  Cuireann an cailín brú ar a matáin bhoilg, tá sí ag iarraidh an executioner a bhualadh, ach ní féidir léi é a fháil.
  - Tar níos gaire dom! Jeanne screams.
  Bíonn Flayer ag spochadh as í:
  - Sea, tá tú chomh maith!
  De réir a chéile, déanann an cúl, na guaillí agus na masa, an laoch is cáiliúla de gach am agus gach duine, isteach i praiseach fuilteach leanúnach clúdaithe le dónna. In ainneoin na crá dofhulaingthe, tá Jeanne fós ag breathnú go stócach, agus an chéad cheist eile:
  - Inis dom cá bhfuil tú i bhfolach na seoda a goideadh uainn? - Roars mar liopard sneachta:
  - I do féasóg spit!
  Ghlac an seiceadóir greim ar na tlúnna dearg-te arís agus rug leis an clúidín scarlet ar a cófra, agus d"iompaigh sé thart é!
  An Maid of Orleans, chroitheadh allas fuilteach, brú amach as féin:
  - Caress scagtha!
  Lean an executioner den chéasadh leis an gcíoch eile. Go tobann, chroith cloigeann fionn Zhanna agus chaill sí comhfhios.
  Scairt an dochtúir le faitíos:
  - Chlaon!
  Chuir an seiceadóir a lámh chun a mhuineál:
  - Bhuel ní hea! Buaileann an croí go muiníneach! Leanúint ar aghaidh?
  Chroith an dochtúir a cheann.
  - Go leor don lá inniu! Níl aon áit chónaí air. Ní dóigh liom go bhfaighidh tú aon rud uaithi.
  Chlaon an seiceadóir le crá gan cheilt.
  - Ní scread mé riamh! Carachtar láidir, cé go bhfuil an comhlacht baineann an-painful. Ach tá a matáin cosúil le matáin fear an-láidir.
  Dúirt an dochtúir go ciúin agus fiú ag breathnú thart:
  - Chuir na Sasanaigh pianbhreith uirthi chun é a dhó ag an gcuis. Ba cheart go mbeadh go leor neart ag an diabhal seo chun an scafall a dhreapadh léi féin. Mar sin, nigh Jeanne agus cuir i slabhraí í sa chill is mó cosanta faoi gharda trom.
  Chlaon an executioner go fonnmhar.
  - Anseo tá na saighdiúirí go léir gardaí nua, amhais. Le hordú pearsanta Dhiúc na Burgúine, athraíodh na Francaigh go léir, mar sin ní bheidh aon chomhchoirí ag Jeanne! Bhuel, ansin, faoi choimhdeacht athneartaithe, cuirfimid í ar shiúl agus é a dhó sa chearnóg lárnach. Ó, conas a bheidh áthas orm an tóirse a thabhairt go dtí na cosa spraíúla ach chomh meallta sin.
  D'fhreagair an dochtúir go fuar:
  - Má shíníonn Zhanna na páipéir riachtanacha, gheobhaidh sí bás go tapa. Seachas sin, beidh an tine mall, de réir a chéile ag caitheamh a corp álainn!
  Tháinig Jeanne ar a céadfaí agus dúirt sí go feargach:
  - Ná fan!
  Mar fhreagra air sin, ghlac an seiceadóir tlúnna úra dearg-te agus rug sé go géar ar an gcréacht oscailte ina ghualainn leis. brú sé níos deacra: Chaill an cailín Chonaic arís. Bhí sí doused le huisce oighir. Ansin thóg siad as an raca é. Rinne an seiceadóir grumble:
  - Bhuel, soith! Níl a fhios agam cad eile a shílim! B'fhéidir í a éigniú le crowbar te?
  Chroith an dochtúir a cheann go diúltach.
  - Smaoineamh maith, ach tá rud éigin níos fearr déanta ag Diúc na Burgúine. Sí, maighdean naofa, sula gcuirfear chun báis í os comhair an tslua ar fad, a éigniú ag do bheirt chúntóirí. Díoltas an-sofaisticiúil a bheidh anseo!
  Bhuail an executioner a lámha.
  - Sea, tá sé chomh iontach! Agus feicfidh mé?!
  - Feicfidh an chathair ar fad! - Gheall an dochtúir.
  Rinne an seiceadóir rince:
  - Ó, tá tú dearg-te tlúnna, agus dearg-te carnations ar an lasair! Is breá liom cailíní a chéasadh agus bogha a thabhairt don Diúc-Rí sa chrios! - Buataisí, brionnaithe le hiarann, drumaí dashingly ar an urlár cloiche.
  Tógadh Jeanne go dtí an dungeon, agus, ag fágáil ina seasamh, í slabhraithe le crois. Agus timpeall a chur suas garda iontaofa!
  
  EDMOND DARTAGNAN AGUS JULIAN AN FREAGRACH
  I mbrionglóid, chonaic an buachaill Edmond D'Artagnan rud éigin neamhghnách ...
  Anseo bhí sé in aice le Julian an Apostate. Thit an t-impire Rómhánach cáiliúil sa chath leis na Parthians i gcruachás deacair. Ach throid oidhrí Caesar go misniúil agus thiomáin siad na Parthians ar ais. Ach bhí an t-impire é féin timpeallaithe ag díorma beag, ag iarraidh go dian briseadh tríd go dtí a chuid féin.
  Léim Edmond Dartagnan amach ar an ngaineamh te. Thuig an buachaill Críochnaitheach láithreach nach raibh sé seo ina aisling go leor, go háirithe ós rud é go raibh na blisters ar na boinn nach bhfuil leigheas go hiomlán fós tar éis a bheith pianmhar. Ach níl aon am ann chun argóint a dhéanamh - ba cheart an t-impire a shábháil!
  Lámhaigh an buachaill-saoiste cúigear Parthians a bhí faoi léigear cheana féin ar an impire le buille amháin i léim. Ansin, roghnaigh Oliver Twist an dá chlaíomh go han-deftly agus thosaigh sé ag scold. Thit na chéad cheithre laochra Peirseacha agus a gceann gearrtha amach. Ansin chaith an buachaill an miodóg lena mhéara loma, agus casadh sé i lár na heitilte agus ghearr scornach na dtrí saighdeoir.
  Exclaimed Dartagnan Edmond joyful:
  - Is troid fir é!
  Ansin chuaigh sé ar ionsaitheacha cinntitheach. Bhí luascáin a chlaíomh cosúil le lomaire faiche. Ghearr siad síos gach duine i ndiaidh a chéile, agus scar siad géaga na bPeirseach. Seo ceann mór de na Parthians ag iarraidh a fháil ar an impire é féin a lámh a chailleadh. Agus ansin an ceann.
  Chaith Edmond Dartagnan cúig miodóg ón gclár cas lena chosa láithreach, agus ghearr sé síos sraith iomlán boghdóirí. Ansin adeir sé:
  - Uair an fhortún! Tá sé in am a imirt!
  Agus tug a chlaidheamh gearradh gruaige d'arm Pharthian. Ghor ceannaire an airm, rí na Peirse, Indemon, an zenki. Ghearr buachaill leath-nocht, matáin gach duine as a chéile agus chuir sé gach bealach chuig Julian le corpáin. Ní fhacadar rígh Parthia a leithéid sin d'fhearg riamh roimhe. Agus spreag an fhíric nach bhfuil anseo ach ógánach gan feasóg eagla thromchúiseach.
  Go tobann, chinn na Déithe fíorphágánacha cuidiú leis an tSean-Róimh, agus in ionad cúlú, d'fhill Julian reiligiún a sinsear ar an Domhan! Agus anois tá sé Earcules nó mac Earcail ag troid leis an arm Parthian.
  Agus bhí Dartagnan Edmond ag éirí níos mó agus níos mó i buile. Chaith sé rudaí troma agus géara. Bhuail sé agus bhris sé naimhde na Sean-Róimhe, agus ba chuma le tintreach dhochoiscthe ag baint lena claimhte. Spreag an buachaill terminator an chuid eile de na Rómhánaigh. Ag béicíl: Earcail! Earcail linn! Ruith siad ar na Parthians, ag dúbailt a neart faoi thrí. Throid an t-impire é féin.
  Ní raibh Julian ach beagán os cionn an mheánairde, ach dea-thógtha agus dathúil. Tráth a bháis, ní raibh sé ach tríocha dó bliain d'aois, agus ní fios cad a bheadh ag fanacht leis an Impireacht Rómhánach dá mbeadh cónaí ar an apostate níos mó. Ach anois, is cosúil, tá na Parthians tar éis bogadh ar ais, agus thosaigh siad ag dul siar.
  Agus chuir an chuid eile d'arm na Róimhe teas leis. Rinne an Rí Indemon iarracht taoide an chatha a iompú, agus le míle roghnaíoch d'aistrigh sé isteach sa chath. Ach ba é seo a botún marfach.
  Tharraing Edmond Dartagnan aird ar cheann an-mhór - níos airde ná Ratslayer, airde fear, i gcoróin agus guaillí, cosúil le wardrobe sa phost slabhra órga. Agus thuig an buachaill, ag féachaint conas a éisteann siad le horduithe an rialtóra seo: tá sé in am gníomhú. Agus do phioc sé suas an bogha a thit an Peirsis. Tharraing sé go tapa é lena chos, ionas go mbeidh an bowstring beagnach pléasctha. Agus ansin scaoil sé saighead, meabhrach in éineacht lena eitilt.
  Agus ag rámhadh, do lotadh gaing deilgneach rí arda Parthia 'na mhuineal, ag briseadh na h-artaire carotid. Agus meáchan ollmhór aon go leith, nó fiú dhá centners, crashed an rialóir ó eilifint dréacht.
  Bás an rí, ar ndóigh, buille millteanach don arm. Go háirithe nuair a rinne an t-oidhre níos óige iarracht ceannas a ghlacadh, mar a chuir Edmond Dartagnan saighead air. Mar thoradh air sin, d'éirigh an comhraic seo amach a bheith ina scairp pollta. Chonaic na Rómhánaigh an t-impire ag réabadh chun catha, agus anois bhí siad ag scairt: Apalló, tá Apollo linn!
  Agus bhuail Edmond Dartagnan na Parthians lena lámha agus lena chosa lom leanaí, ag baint úsáide as teicnící ar léigh sé fúthu i leabhar Síneach a aistríodh go Laidin.
  Agus d'iompaigh an t-arm barbarach seo ina eitilt mórdhíola. Anois bhí na Rómhánaigh ar thóir Parthia agus sa chine mac tíre seo ní raibh aon cheist maidir le maithiúnas agus trócaire. Is mairg dóibh siúd a teitheadh, agus is mairg dóibh siúd a theitheann ó na Rómhánaigh faoi dhó.
  Bhí arm an Oirthir ag leá os comhair ár súl, agus na reisimintí Laidineach, legions agus cohóirt dosheachanta. Iarann agus láidir, briseann siad agus scriosann siad gach rud, agus maraíonn siad na huaisle ...
  An buachaill, ar an láimh eile, flashed le sála lom, bándearg, agus rith muileann le claimhte, gearradh síos cúig opponents ag an am céanna.
  Bua iomlán. Titeann na Parthians a mhaireann ar a nglúin agus impíonn siad trócaire.
  Tháinig Edmond Dartagnan chuige ar ghlaoch an impire. D'fhéach sé air go affectionately. I am ársa, tá daoine beagán níos ísle ná sna céadta bliain níos déanaí, agus i aisling samhlaíonn an buachaill é féin a bheith níos sine. Mar sin, de réir caighdeáin Rómhánacha, is cosúil go bhfuil an buachaill Dartagnan ceithre bliana déag, cúig bliana déag d'aois. Is é sin, is féidir é a mheas cheana féin mar fhear, cé gan féasóg. D"fhéach Julian ar a scratches agus a bruises agus d"fhiafraigh sé le gáire leathan:
  - Tá tú dia?
  D"fhreagair Edmond Dartagnan go macánta agus go cothrom:
  - Is duine mé!
  Chlaon Julian go trom agus d"fhreagair sé go macánta freisin:
  - Is mór an trua ... An-brón orm!
  Chuir sé seo fearg ar an mbuachaill críochnóra, agus d'fhreagair sé go dian:
  - Níl aon rud le brón! Fear fuaimeanna seo bródúil!
  Chlaon Julian go faofa agus chuir sé an buachaill ar a ghualainn:
  - Bhuel dúirt! Fuaimeann an fear seo bródúil, agus caithfidh sé a bheith bródúil as, agus ní cré i lámha potaire!
  Murmured an arm i ceadú. Thosaigh an sagart máirseála ag ullmhú seirbhíse paidir págánach ar ócáid an bua. Chinn Julian na seanchultacha a athbheochan. Is é ceann acu adhradh Iúpatar, Mars agus Mithra. Cé gur léir gur gá an creideamh págánach a nuachóiriú. Tá smaointe éagsúla molta anseo. Tar éis an tsaoil, tá teagasc ann cheana féin faoi na Champs Elysées - Paradise do laochra agus do dhaoine laochra, pundits. Mar sin cén fáth nach ndéanfaí é a theagasc go hoifigiúil. Beidh tú umhail don impire, beidh tú in ann idirdhealú a dhéanamh idir tú féin sa tseirbhís agus gheobhaidh tú harem duit féin sa chéad domhan eile, agus ceiliúrfaidh tú féilte uaisle ann, a bheith óg agus láidir go deo! Mar sin, cén fáth an mionlach ansin an fhoirceadal Chríost?
  Dúirt an buachaill bródúil Edmond Dartagnan, nár thaitin an Chríostaíocht thraidisiúnta go mór leis, agus é dhá chroí agus cruálacht:
  - Is é an fear é féin gabha a sonas féin, agus is é an Potter a rath!
  Shín Julian amach a lámh don bhuachaill, chroith sé go croíúil í, agus mhol sé go macánta:
  - Bí mo mhac agus oidhre! Tá tú ciallmhar thar do bhlianta, agus tá neart sárdhaonna agat!
  Ina dhiaidh sin, bhain an t-impire fáinne na gCesar as a chrios. De ghnáth caitheann an t-impire an fáinne seo le cibé duine a roghnaíonn sé a bheith ina chomharba air, agus is comhartha uchtála é de ghnáth.
  Chuir Edmond Dartagnan an fáinne ar a mhéar innéacs agus dúirt le díograis:
  "Tá súil agam gur fiú a bheith i do mhac an impire..."
  Bhuaigh Julian arm Parthian agus leag sé léigear arís ar a bpríomhchathair láidir. Cuireadh fáilte roimh chuma Edmond Dartagnan le háthas. Phóg an t-impire Rómhánach an buachaill agus d'ardaigh sé leis na lámha láidre os a chionn, ag rá:
  - Buíochas le Dia! Shíl mé cheana féin go raibh tú marbh!
  D"fhreagair Edmond, nuair a thuig sé nach bhfuil an fhírinne chomh furasta sin a mhíniú, agus é ag stampáil a chosa nochta, d"fhreagair:
  - Le bheith macánta, is é do Shoilse m'athair fíor, is é seo Apollo agus uaireanta tugann sé mé go dtí Olympus agus go saol eile ionas nach n-éireoidh mé ró-chleachtadh le daoine!
  Bhí ionadh an impire, a leasainm sa stair fíor mar apostate,:
  - An bhfaca tú Olympus?
  Ba bhreá le Edmond Dartagnan, cosúil le gach buachaill a bhí forbartha go hintleachtúil, a bheith ag cumadh agus mar sin deimhníodh go héasca:
  - Tá!
  Mhol Julian le moladh:
  - Agus chonaic mé Iúpatar!
  D'fhreagair an buachaill-ridire, agus é ag miongháire le fiacla péarla:
  - Deir mo sheanathair Iúpatar Dia duit! Agus gach rath oraibh! Ionas go mbeidh an Impireacht Rómhánach - conquered an domhan ar fad! Agus na cruinne ar fad!
  Exclaimed an impire ag barr a scamhóga:
  - Go raibh maith agat na déithe! Go dtabharfaidh siad bua!
  Mhol an buachaill oighre láithreach gan mhoill a chur ar an ionsaí, mar go raibh an ceantar thart scriosta agus go raibh sé ró-dheacair do na trúpaí Rómhánacha bia agus deoch a fháil dóibh féin.
  Chuaigh Edmond, armtha leis an mbogha Rómhánach is fearr, a d'fheabhsaigh sé freisin, ag seilg. Tá sé níos fearr chun smaoineamh ar an bplean ionsaí, féachaint ar an fortress féin agus ag an am céanna naimhde a mharú.
  Edmond Dartagnan fired ó i bhfad ar ghaiscíoch le cleití scarlet ar a clogad. Mar fhreagra, d'eitil scamaill saigheada ag an mbuachaill. Ach níor thug an laoch óg an aird is lú orthu: níor shroich siad fós, agus bhuail siad go fionnuar comhraic, agus é féin, le céim tapa, anois agus arís, ag dul ar siúl, shiúil timpeall an bhalla.
  Bhí an chathair mór go deimhin, nach raibh i bhfad níos lú ná an Róimh, agus timpeallaithe ag ballaí arda. Ní fhéadfadh Trajan the Great agus go leor conquerors eile é a thabhairt isteach ina gcuid féin. Ach tá anseo i ndáiríre an fórsa is mó de Parthia. Conquer í, agus féadfaidh do tiarnas na Róimhe síneadh chomh fada leis an India.
  Thug an buachaill Edmond faoi deara go raibh ballaí na cathrach beagnach i ngach áit, mór, tiubh agus garbh. Chun cathair den sórt sin a thógáil, is gá duit a lán staighre fada, agus níl sé cinnte go bhfaighidh tú iad. Tá an chosaint beagán níos laige, áit a bhfuil an chathair nite ag an abhainn, tá sruth stoirmiúil ann. Is féidir an abhainn a atreorú, ach tógfaidh sé ar a laghad dhá mhí d'obair chrua. Mar sin, cad iad na bealaí eile?
  Mar shampla, buille suas an balla agus briseadh tríd an bhearna! An bealach is éasca, ach is gá duit pléascáin. Ach ní fada ón gcathair tá foraois mhórthaibhseach. Agus le roinnt scile, is féidir pléascáin a dhéanamh as ... min sáibh, ag cur na mianraí agus na salainn is simplí leo. Agus lena sála lom, bhraith an buachaill go raibh mianraí agus salainn den sórt sin san ithir.
  Is fearr an bonn a bhaint den chuid is airde den bhalla, áit a bhfuil an líon is mó saighdiúirí namhaid bailithe. Anois beidh aiféala ar na Parthians go raibh fonn orthu dul i gcoinne na Róimhe ar chor ar bith.
  Tar éis do Edmond Dartagnan ceithre chuisle a lámhaigh, d"fhill ar ais go dtí an campa agus chuir sé an méid seo a leanas in iúl do Julian go sona:
  - Na déithe inis dom conas a ghlacadh an fortress! Ach lig do do laochra freastal ar ár dóiteán!
  D'ordaigh an t-impire Rómhánach go docht:
  - Géill mo mhac agus tú ag géilleadh dom!
  Agus chuir an t-arm, a chonaic Edmund Dartagnan i mbun aicsin, cúirtéis ar ais. Agus bhí an buachaill, an Tsesarevich, ag tabhairt orduithe go gníomhach. Ar dtús is gá duit na crainn a ghearradh síos ar dtús agus meileann go mín. Agus beidh sé ina fhórsa marfach iontach fionnuar i gcoinne naimhde na Sean-Róimh.
  Ní mór duit a lán de min sáibh a mheascadh le mianraí, agus ansin gheobhaidh tú buama cumhachtach ó ré ársa. Ba cheart go n-oibreodh sé i bhfad níos éifeachtaí ná púdar gunna, agus ní níos measa ná nitroglycerin. Is é seo i ndáiríre an buachaill terminator Ceapadh. Thairis sin, ghearr Edmond é féin síos go pearsanta an fhoraois, agus mheilt sé lomáin ina sciatha agus ina min sáibh.
  Scairt torso matáin nocht an ghasúir le allas, agus bhí an chuma ar an scéal gur caitheadh an buachaill i gcré-umha.
  Ag creidiúint in toil na déithe, d'oibrigh arm na Róimhe go cairdiúil, go comhchuí agus go fuinniúil. Tógadh min sáibh agus sciatha adhmaid cumhachtacha go tapa. Fíor, rinne na Parthians iarracht sortie a dhéanamh.
  Tharraing Edmond Dartagnan a dhá chlaíomh go sámh, agus an marcshlua ag gabháil as an luíochán. Bhí timpeallaithe cúpla míle Peirsis. An buachaill-ridire fucking a gceannaire lena chos sa jaw, iachall air a chailleadh a lán de na fiacla. Agus ansin d'oibrigh a péire claíomh mar a bhí siad rásúir. Agus bhí na Parthians i mála, agus timpeallaithe ag an arm is valianta ar domhan.
  Sea, bhí go leor barbarians ag troid anois san arm Rómhánach, ach rinne sé seo níos láidre, ag ionsú fuil úr agus teicnící nua troda.
  D"éirigh le Edmond Dartagnan níos mó ná daoine eile sa ghearradh seo. Agus ar an ábhar sin, chuaigh an leanbh isteach i linnte móra fola chun na saighdiúirí Rómhánacha a spraeáil. Agus thaitin sé leo, d'éirigh sé amach go bhfaigheann siad grásta diaga, neart agus dea-ádh ó mhac Apollo féin.
  Díreach mar a bhí go leor daoine sa Róimh lúcháir nuair a d'fhill na cults págánacha d'aois. Agus le mór-áthas ghuí siad go Fortune agus Iúpatar.
  Dheimhnigh an buachaill Críochnaitheoir, ag gearradh na Peirsigh ina dhá leath le luascadh amháin, go dtugann creideamh na bpágánach cumhachtaí ollmhóra cosmacha. Agus gur féidir le beagnach aon duine, más mian leis, a bheith ina dhia, agus míorúiltí a oibriú!
  Ar an láimh eile, ba chosúil go raibh an Chríostaíocht ró-naimhdeach do phléisiúir na beatha agus dá bhrí sin mítharraingteach. Thairis sin, an mbeidh an mhórshiúl sin ann fós? Agus an bhfaca aon duine a bhfuil cónaí orthu sa cheathrú haois an Críost aiséirí?
  Sea, tá sé an-deacair a chreidiúint i omnipotence an duine céasadh, trua, fiú amháin le haghaidh aigne scagtha. Agus níos mó ná sin fós ag na barbarians, nó na Rómhánaigh, a raibh meas acu ar chult an nirt agus a raibh an chros ina náire dóibh. Chun an Dia uilechumhachtach é féin a uirísliú chun báis ar an gcrois - ba chosúil gur buile é ar chor ar bith agus go gcreidfeadh sé i ...
  Agus tá a ndéithe simplí, intuigthe, daonna ... Agus níor thairg aon duine go mór in aghaidh na cultas athbheochan!
  Agus anois na laochra ríse, fiú mura bhfuil a leath acu Laidineach, ach barbarians go díograiseach i gcrích orduithe an impire agus a Mhac agus Mac Apollo.
  Ar an oíche, tá go leor min sáibh agus mianraí ullmhaithe cheana féin. Níor fhan Edmond Dartagnan go breacadh an lae, ach d"ordaigh sé an cart a aistriú go dtí lárphointe chosaint an namhad láithreach.
  Agus do chuaidh capaill Pharthian leis an lasta marfach go dtí túr na ríogh. Thiomáin siad ar aghaidh iad, ag lasadh an stoc ceann agus na cosa le tóirsí lasta agus buille ó fuipeanna fada. Agus cé gur oscail na Peirsigh lámhaigh gan idirdhealú isteach i ndorchadas na hoíche, bhí sé ró-dhéanach cheana féin.
  D'fhonn a ghuth a mhéadú, rinne Edmond Dartagnan scairt trí adharc práis ollmhór:
  - Go gcomhlíonfar ainm na nDéithe! Go dtuga Iúpatar cúnamh!
  Phléasc sé ionas gur bhuail fiú cúpla míle ó chinn na Róimhe a gcuid clogaid as a gceann. Ach d"fhulaing na Parthians míle uair níos mó. Caitheadh an príomh-foscadh ón tonn soinneáin níos airde, agus d'ardaigh na ballaí. Maraíodh na céadta saighdiúir Peirsis ar an láthair, agus fiú níos mó crippled ...
  Thit Edmond Dartagnan, a bhí faoi bhrú ag an soinneáin freisin, ar a ghlúine, ach léim sé suas láithreach. Do chonnairc an buachaill-ridire arís:
  - Agus anois ionsaí chairde! Chun glóir ár nDé Apollo!
  Agus theith sé ar dtús, ag splancadh cosnochta, agus deannach greamaithe d'fhuil na sála gasta. Agus do chuaidh 'na dhiaidh san arm na Róimhe uile, gan líon, ar aon nós, i n-áirde.
  Ba é Edmond Dartagnan an chéad duine a shroich suíomh na Parthians agus dhreap sé go tapa faoin mballa tite. Bhí sceitimíní an-mhór ar an mbuachaill terminator. Ghearr sé gach duine i ndiaidh a chéile, cé go raibh sé soiléir cheana féin go raibh an Parthians chaill an cumas chun cur i gcoinne i ndáiríre. Thit a meanma, agus tháinig galú ar gach fonn cur i gcoinne na Rómhánaigh. Ach fós féin, lean an díothú ar aghaidh, agus bhí ollmhargadh ann.
  Bhuail an buachaill críochnóra ceann de na Peirsigh uasal lena shála loma sa smig agus bhris sé a ghiall agus a mhuineál. Thit sé díreach isteach sa choire tarra fiuchta a bhí ullmhaithe ag na Parthians a dhoirteadh ar cheann na Rómhánaigh ionsaitheach.
  Doirteadh roisín agus thit roinnt Peirseach, eagla orthu, isteach sna coireanna freisin agus rósta beo iad iontu.
  Sheinn Oliver Twist, ag brandáil a chlaíomh, agus ag gearradh trí imréitigh eile, bailéad iomlán:
  Is ridire na Róimhe mé agus an claíomh...
  Tá an Tiarna glaoite orm chun catha!
  Fuair an domhan executer ag an am céanna,
  Agus molann tú Fortune níos fearr!
  
  Cinneadh an aisling mhór a athbheochan
  Tá an fear sin tar éis éirí láidir cosúil le Dia!
  Agus thit i ngrá, eagna, áilleacht,
  Ina bhfuil an Rush na gcroí isteach miotail chorprófar!
  
  Ní págánach, a bhí Caesar,
  Ní raibh a fhios aige a chomhionann sa rati...
  Agus an Róimh le glóir radanta,
  Defy eagla-Satan!
  
  Beidh gach rud dul chuig deannaigh
  Ach níl ach an spiorad bás a fháil!
  Faigh neart i bhfocail
  Rud nach insíonn dúinn os ard!
  
  Creid mise, ní corp é duine,
  Is é an chuid is fearr, saol i gcónaí ...
  Níl ga na glóire imithe amach ...
  Réalta i gcroí an ghrá!
  
  Agus cad é fola
  Tugann sí an saol dúinn...
  As pian tá grá
  Agus fan ar aghaidh léi!
  
  Creid nach bhfuil tú lag
  Agus bhí sé láidir ina spiorad!
  Go n-imeodh an daor san fheoil,
  Láimhseálfaimid an tsrian!
  
  Nuair a bheidh tú conquer an gealtachta
  Agus beidh an t-uafás fiáin bás ...
  Ansin ardaíonn tú os cionn na díonta,
  Déithe ag comhaireamh na n-aghaidheanna!
  
  Tiocfaidh Olympus, las an tine,
  Agus beidh solas...
  Ach ná déan teagmháil leis an laoch lag,
  Cliant oftailmeolaí...
  
  A shataileann péist bheag,
  Tá sé féin gan luach ina chroí!
  Agus mo paisean mór
  Faoi eireaball dhá sceallóga piobar!
  
  I mbeagán focal, Belobog teacht,
  Beidh mé ina Apollo ...
  Trasnóimid nialais le peann,
  Tá na milliúin taobh thiar dínn!
  Agus le gach buille den mhatánach, buachaill cosúil le Hercules, thit duine éigin. Agus thumped na Persians ar a nglúin agus scread croí-rendingly chun trócaire.
  Bhí príomhchathair Parthia tar éis titim, agus bratach na Róimhe ar foluain uirthi anois.
  Thit na príosúnaigh ar a n-aghaidh agus phóg siad rianta galánta chosa lom an bhuachalla a rinne saothair Earcail.
  Thóg Edmond Dartagnan an eochair don Áise ina lámha láidre agus chuaigh sé suas go dtí an Impire Julian. Ghabh sé buíochas leis an oidhre agus thug sé ar ais dó é, ag rá: "Glóir d'Apolón."
  Tógann Julian caipiteal nua. Thosaigh Edmond ag brionglóid freisin faoi gach rud amhail is dá mbeadh beagán luathaithe, cosúil le scannán ... Anseo bhuail sé arís leis an Impire Julian. An ríocht Parthian, as a raibh an oiread sin fadhbanna defeated na Rómhánaigh, agus Julian, ar a dtugtar cheana féin Mór, cinneadh a thabhairt ar ais Babylon.
  Bhí cuma Edmond Dartagnan, mac ainmnithe an impire agus a measadh mar mhac Apollo, faoi deara ag na Rómhánaigh mar chomhartha de na déithe.
  Os comhair an bhuachaill, sprinkled an Vestal Virgins peitil róis. Chrom Edmond orthu lena chosa lom, agus go bródúil ag gobadh amach a chliabhrach, mháirseáil sé mar bhuachaill. Chuir na peitil tic go suairc ar a sála lom, agus d'ardaigh an meon uaidh seo. Chroith Julian lámh an ghasúir, é sáite ó shaothar míleata, ag rá:
  - Ó a mhic! D'ordaigh mé ó na seoda a gabhadh ó na Parthians dealbh órga a chaitheamh duit, ag cur emeralds isteach in ionad súile! Ós rud é gur mac Apollo tú, ansin tá tú cosúil le Dia na háilleachta agus na healaíne míleata!
  D"fhreagair Edmond Dantes go measartha, agus é ag trasnú a lámha thar chliabhrach matáin dhéagóir láidir:
  - Tá mé díreach cosúil le dia, a bheith ina fhear!
  Chlaon Julian ar an mbuachaill láidir, cosúil le Apollo go mór ina ógántacht, agus d"fhógair:
  - I do chuid féin agus in ómós do thús athbheochan na Bablóine, socróimid troideanna gladiator!
  Dúirt Edmond ó chroí:
  - Níos lú fola! Ní íobairt atá de dhíth ar ár ndéithe, ach misneach agus crógacht!
  D"aontaigh Julian leis seo:
  - Go maire sé! Ach ní mór do na Parthians sin nár éirigh as iad féin bás a fháil i gcathanna gladiatorial ionas nach gcuirfí trioblóidí nua ar an Róimh!
  D"fhreagair Edmond D"Artagnan, Jr. é seo:
  Lig do na déithe a gcinniúint a chinneadh! Ná lig do mhná ná do leanaí páirt a ghlacadh iontu seo!
  D'fhreagair Julian go débhríoch:
  - Iad siúd nach bhfuil contúirteach dúinn, ní ghlacfaidh siad páirt i rince an bháis!
  Bhí an dealbh a caitheadh le Edmond D'Artagnan fiú níos airde ná méid an tsaoil, agus na súile emerald dóite. Ina lámha, bhí dhá chlaíomh ag an buachaill-deity le lanna cruach agus leicne maisithe le rubies. Bhí na matáin faoisimh comhsheasmhach go leor leis an mbunaidh.
  Ansin bhí féasta sumptuous, agus cheana féin le linn na féile bhí an chéad troid gladiator. Throid beirt Parthians go cúramach nite agus oiled. D'ionsaigh siad a chéile le claimhte. An ceann is mó caillte roinnt blows an claíomh sa cófra agus boilg, titim ar an gaineamh. D'éirigh an troid amach a bheith fleeting agus beagnach gach na Rómhánaigh, míshásta le toradh den sórt sin, chlaonta a mhéara síos - críochnaigh sé! Oliver staon. Ní raibh sé ag iarraidh a bheith cruálach nó trócaireach.
  An Parthian gan sreangán coinsiasa stabbed a compatriot. Ar seo, i ndáiríre, tháinig deireadh leis na léirithe gladiatorial. Go dtí deireadh na féile, nuair a chan Julian, cosúil le Nero, amhrán, glaodh na saighdiúirí arís go dtí an staidiam. An uair seo bhí sé beirt déagóirí.
  Throid siad fada go leor, ag cur go leor créachta ar a chéile. Agus sa deireadh, ídithe go hiomlán, pollta siad cófra a chéile lena n-Cordaí agus froze.
  Stampáil Edmond a chos lom agus dúirt go míshásta:
  - Gheall tú d'athair nach mbeadh aon leanaí sa duel gladiatorial!
  D'fhreagair Julian go cinntitheach, ag bualadh a dhorn ar an mbord:
  - Agus nach bhfuil na leanaí! Tá siad ceithre bliana déag cheana féin!
  Chuir an toradh seo díomá áirithe ar na Rómhánaigh, agus chuir siad ruaig ar na comhraiceoirí marbh.
  Ní dhearna Edmond agóid. Níor mheas sé féin leanaí ceithre bliana déag d'aois. Más féidir le buachaill a bheith le bean cheana féin, ansin ní leanbh é!
  Seadh, agus ins na laethibh sin sna bliantaí sin i nGasconaidh do phósadar agus do phósadar. Tá Seaniarsmaí agus na Meánaoiseanna ar cheann!
  Thosaigh troideanna Gladiator an lá dár gcionn.
  Throid na Parthians lena chéile. Bhí buile orthu, á gcaitheamh féin agus á sá. Doirteadh go leor fola agus allais.
  Cheana féin sa chéad chath, throid fiche duine ar gach taobh. Iad siúd a tháinig amach ar dtús le loincloths glas, agus an dara ceann le cinn buí. Chuaigh an cath ar aghaidh le rath éagsúil. Bhuaigh na cinn glasa, agus níor fhan ach triúr ar a gcosa, agus gortaíodh go dona fiú iad siúd.
  Bhí an dara duel beagán níos lú fuilteach ná an chéad cheann.
  An uair seo bhí cúig fear déag ar gach taobh. Roinnt i bindealáin oráiste, cuid eile i gorm. Buataisí troma clatter i gcoinne an gaineamh. Tá na gladiators féin leath-nocht, tá go leor gruaige, mar sin tá an seónna barbaric agus aimsir. Bhí an chuma air go raibh Orange níos láidre, cé go raibh an troid iomaíoch i gcoitinne. Bhí malartú stubborn de blows, sileadh fola.
  Bhí an dá thaobh ag luascadh mar ghaoth na dtonn.
  Bhí Orange níos láidre, agus sheas cúigear laochra ar a gcosa. Agus na daoine gorma sin a bhí ina gcarn, ach a maraíodh, níor thug na Rómhánaigh pardún dóibh.
  Bhí na cathanna faoi lán seoil. Anseo, mar shampla, trí leoin agus cúig Parthians le claimhte mhaol. Bhí an banya fuilteach ... An uair seo rinne an t-ádh aoibh ar na leoin, ach amháin na hainmhithe, freisin, agus tugadh na claimhte do na captives gearr, meirgeach agus gan a bheith géaraithe ar feadh i bhfad.
  Ansin chuaigh déagóirí isteach sa fháinne, gan ach miodóga acu. Bhí an oiread sin screadaíl, screadaíl, bite ann. Fite fuaite siad i gculaith agus stabbed a chéile lena pointí, butted, kicked. Bhí buile ar na buachaillí nár fhéach siad fiú ar cé a bhí ar an bhfoireann. Mharaigh siad a chéile, gortaíodh iad agus chríochnaigh siad ar an láthair.
  Shroic duine acu fiú croí an duine eile as a bhrollach mhatánach, rud a chuir bás ar an dara ceann de bharr turraing thromchúiseach.
  Cé chomh deacair agus disgusting go bhfuil sé, ach ag an am céanna spreagúil fuilteacha. Nuair a bheidh tú taithí meascán de spleodar, pléisiúir agus ag an am céanna disgusting, nuair a bhíonn déagóirí nocht, sweaty, fuilteacha agus gearrtha crá agus greim a chéile le hairm.
  Agus i am ársa, rugadh go leor leanaí, agus tá líon mór buachaillí rannpháirteach i troideanna gladiator. Is earraí níos lú luacha iad agus níl siad chomh trua. Go minic bíonn sclábhaithe óga ag troid go hiomlán naked, agus i gcónaí cosnochta.
  Tá mná gladiators freisin beagnach i gcónaí cosnochta, ach amháin i gcás an ceann is cáiliúla acu. Chuir cailíní den sórt sin ar sandals galánta chun béim a chur ar a stádas níos airde.
  Níl sé ceaptha do sclábhaithe bróga a chaitheamh go dtí go sroicheann siad fásta, ach amháin i aimsir fuar tugtar bróga adhmaid garbh dóibh ionas nach lúbann eallach luachmhar as an fuar. Agus má tá leanbh láidir go nádúrtha agus is féidir leis an sneachta a sheasamh, is fearr é a fhágáil gan tunic. Caitheann leanaí na Rómhánaigh saor in aisce, agus go háirithe na patricians, sandals nó slipéir, agus buataisí in aimsir fhuar, ionas nach mbeidh siad chomh cosúil le sclábhaithe.
  Tá Edmond D'Artagnan, ar ndóigh, mar mhac an dia Apollo, os cionn claontachtaí dá leithéid. Ach is cosúil go ndearna roinnt captives Parthian, ag féachaint ar an buachaill i shorts ina n-aonar ina suí in aice leis an impire, mistated dó kozhnik oinigh agus whispered.
  Agus tá éisteacht Edmond an-ghéar, agus níl sé taitneamhach nuair a smaoiním ort mar sin. Chuaigh beirt sclábhaithe leath-nocht i dteagmháil leis an bprionsa agus thosaigh siad ag déanamh suathaireacht thaitneamhach do chosa lom an ghasúir. Mothaíonn sé chomh maith a bheith i dteagmháil léi ag cailíní na hÁise. Réir dealraimh, freisin a gabhadh sclábhaithe sa Parthia conquered.
  Níor fhan ach duine amháin de na déagóirí ar a chosa, nach bhféadfadh, áfach, seasamh suas díreach mar gheall ar go leor créachta agus sheas sé ar gach ceithre.
  Bhí an chéad troid eile beagán níos coimhthíocha. Ceithre crogaill in aghaidh dhá dhosaen Parthians le maidí. Agus ní raibh ach tua amháin ina lámha. Theith ailigéadar ar na príosúnaigh, agus bhuail siad le maidí mar fhreagra. Theith roinnt Parthians. Is ainmhí thar a bheith scanrúil é an crogall. Mar a chliceálann an béal, mar sin fuair an Parthian bitten bás i fiacla den sórt sin.
  Agus tá a chosa caillte cheana féin ag an laoch eile, agus an lámh eile. Agus itheann na crogaill gladiator go mór le relish.
  Ghearr Peirsis ard le tua an ailigéadar le tua. Níor fhreagair sé fiú: d'éirigh a leithéid de chraiceann láidir amach. Agus buaileann gach rud i ndiaidh a chéile agus luachra chun gach duine a thit faoi na fangs a ithe.
  Bhí an chuma ar an praiseach fuilteach. Agus thosaigh sé ag scaipeadh thar gaineamh agus gairbhéal.
  Thosaigh Edmond D'Artagnan ag suirí le cailíní sclábhaithe... Agus dhúisigh sé!
  
  AN TRÍÚ COGADH DOMHANDA I gCÚIG CEACHT A CÚIG
  ANÓTÁIL
  Rinne Stalin ionsaí fealltach ar na comhghuaillithe agus chuir sé tús leis an tríú cogadh domhanda. D'éirigh go maith leis na trúpaí Sóivéadacha ar dtús, ach is féidir an sonas sa chogadh a athrú.
  . CAIBIDIL #1
  Ar 30 Bealtaine, 1945, thosaigh cogadh nua idir an tAontas Sóivéadach agus fórsaí na gComhghuaillithe. Chinn Stalin gur cheart an tIarthar a bhaint as sula bhfuair sé buama adamhach.
  Agus thosaigh an cogadh. Bhí timpeall seacht milliún saighdiúir agus oifigeach ag an APSS chun tosaigh. Bhí thart ar an líon céanna coisithe de chineálacha éagsúla san Iarthar. Agus tíortha éagsúla. Tá níos mó ná fiche míle umar agus gunnaí féinghluaiste ag na comhghuaillithe i gcoinne cúig cinn déag de chuid Shóivéadaigh. Fíor, tá IS-2 trom ag an APSS, cé nach bhfuil beagnach aon arrachtaigh den sórt sin ag na comhghuaillithe. B'fhéidir, ach amháin i gcás fiche umar Tortila a mheá ochtó tonna. Ach tá "Pershings" ag na comhghuaillithe, atá níos fearr ná an T-34-85 in armúr agus armúr tosaigh, agus "Churchills", atá i bhfad níos fearr armúrtha ná tríocha ceathair.
  Tá freisin, cé nach bhfuil "Supershing" ollmhór le gunna cumhachtach agus fad-bairille 90-milliméadar ar fad bairille 73 EL agus armúr tosaigh níos tiús. Is carr an-chontúirteach é freisin. Ach an chuid is mó ollmhór "Sherman". In armúr agus armáil, tá an umar seo gar do tríocha is a ceathair. I infheictheacht, fiú níos fearr i optaic. Is iad na luasanna gar, mar atá an meáchan. Tá "Sherman" i ndáiríre ard agus níos lú cobhsaí, tá sé níos deacra é a cheilt. Ach tá sé i bhfad níos ciúine ag gluaiseacht. Tá T-34-85 i bhfad níos airde.
  Fíor, tá cúlchiste cumhachta mór ag an gcarr díosail Sóivéadach, agus dónn sé níos lú.
  Roinnt Shermans - "Firefly" atá feistithe le gunna seacht-déag-chos agus sháraíonn an tríocha a ceathair agus armúr-pholl cumhacht an gunna. Ach ní hé seo an chuid is mó ollmhór.
  Go ginearálta, is cosúil nach bhfuil na comhghuaillithe níos laige ar an talamh. Tá go leor gunnaí meaisín agus gunnaí fo-inneall acu.
  Ach tá na coisithe Sóivéadacha níos crua agus tá níos mó taithí acu ar chomhrac trom leis an namhaid. Maidir leis seo, tá an tArm Dearg láidir.
  San eitlíocht, tá barr feabhais na bhfórsaí ar thaobh na gComhghuaillithe. Go háirithe sa buamadóir. Agus go háirithe in aerárthaí ceithre-inneall. Is fearr le trodaithe Sóivéadacha inaistritheacht na bhfeithiclí comhghaolmhara, ach níos lú ná an armáil agus an luas.
  Ar ndóigh, is cearrbhachas é cinneadh Stalin ar an gcéad amharc. Ach tá aces Sóivéadach níos fearr agus níos táirgiúla ná cinn an Iarthair. Agus is tábhachtaí fós, bhí mé ag brath ar iontas.
  Agus is cumhacht iontach é seo nuair a ionsaíonn tú go tobann. Agus ansin bhí an tArm Dearg in ann na comhghuaillithe a ghabháil le iontas. Agus déanaimis iad a thrash.
  Bhí buille tobann agus an-láidir anseo.
  Chuaigh trúpaí Sóivéadacha sna laethanta tosaigh ar fad isteach.
  Throid criú Elizabeth ar an SU-100, agus chuir siad sliogán i ndiaidh a chéile.
  An cailín brúite a bharraicíní lom ar an luamhán, agus amhail is dá mba pléasctha sí le fórsa deadly.
  Seo iad na mná atá uait.
  Agus gearrtha siad go hálainn i bprátaí.
  D'eisigh Elizabeth, ag brú trúpaí na gcomhghuaillithe:
  - Tá áthas orainn, an rang is airde!
  Bhuail Ekaterina le cabhair óna cos lom, chiseled agus squeaked:
  - Chun lúcháir a dhéanamh ar an mbua agus gan searbhas na bua a caoineadh, is gá duit allais na dúthrachta agus spréach na tallainne!
  Chlaon Elena, ag tafann a cuid fiacla agus ag ruaigeadh:
  - Mothaíonn saighdiúir ina chroí nuair a théann sé ar an ionsaí, agus cuireann polaiteoir a bhí san ae le fada é chun maraithe!
  Bhrúigh Efrosinya a sála lom ar an gcos, chuir sí teilgeán d"fhórsa marfach agus d"eisigh:
  - Uaireanta tugtar cuairt ar an saighdiúir ag amhras faoi inniúlacht an ordaithe, ach níl an polaiteoir, gan amhras, inniúil, go bhfuil an cumas bréag!
  Thráigh an SU-100 gach umar comhghaolmhar go muiníneach ó achar fada agus léirigh sé a éifeachtacht.
  Chiceáil Elizabeth le cabhair óna barraicíní loma agus squeaked:
  - Is mac iolair é saighdiúir a bhuaileann naimhde agus a shruthaíonn sa spéir, is mac le sionnach é polaiteoir a shit ar a cheann is muca ar an gclaí!
  Bhuail Ekaterina le cabhair ó sháil nocht, chruinn, bándearg agus cooed:
  - I gcath, bhuail an cróga é sular thosaigh an troid, chaill an bórd gan dul isteach sa chath, rinne an polaiteoir cheated fiú roimh roinnt na trófaithe!
  Rinne Elena gáire, bhrúigh sí a clúidín scarlet síos, chuir sí díothú marfach agus sciob sí:
  - I gcath, bíonn fórsaí i gcónaí neamhionann, tá duine níos láidre, tá duine níos laige, agus tá gach duine chomh maith ag imirt polaitíochta!
  Buaileann Efrosinya, freisin, lena bharraicíní agus a cúnna loma, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Sa chath, scriobhálann saighdiúir as gunna meaisín, agus cuireann polaiteoir sna drumaí cúil a theanga gan leas!
  Thug Elizabeth faoi deara agus í ag lasadh ar umair Allied:
  - Ní gá saighdiúir a spreagadh le héacht - bíonn sé réidh i gcónaí, agus cuirfidh polaiteoir an milleán ort tráth ar bith!
  Bhuail Ekaterina, le cabhair a sála lom, umar eile agus squeaked:
  - Tá naoi saol ag saighdiúir, cosúil le cat, agus tá milliún masc ag polaiteoir, cosúil le diabhal!
  Le gníomhaíocht iontach scaoil Elena teilgeáin marfach ar an namhaid agus squeaked:
  - Tá saighdiúir, fiú má tá sé tinn go fisiciúil, sláintiúil ó thaobh meabhrach de, agus bíonn an-chraic ag polaiteoir i gcónaí le fonn pianmhar an vótálaí a sciúradh!
  Thug Efrosinya faoi deara go ionsaitheach, ag seoladh sliogáin de fhórsa marfach le cabhair óna bharraicíní lom:
  - Ní féidir le róbait éirí tinn, ní ghéilleann fíor-shaighdiúirí, agus ní féidir le polaiteoirí ó nádúr cabhrú ach an sceab!
  Lean an meaisín ar aghaidh ag díothú na gcomhghuaillithe. Ina theannta sin, tholg triomú gunnaí agus coisithe namhaid araon.
  Agus throid píolótaí Sóivéadacha sa spéir freisin.
  Na ceithre áilleacht ionsaí sa spéir. Throid siad cosúil le fathaigh i bicíní agus cosnochta.
  A leithéid de chailíní álainn agus troid.
  Bhris Natasha Sokolovskaya an namhaid as a trodaire, bhuail an carr agus choed:
  - Is laochra é laoch trí huaire, is muc é polaiteoir milliún uair!
  Bhris Anastasia Vedmakova an scian lena méar loma freisin agus chrom sí:
  - Is fear é saighdiúir ar dtús, agus sa dara háit is laoch é, is muc sa chéad chéim é polaiteoir, agus sionnach sa dara háit!
  Thug Akulina Orlova, ag brú na Naitsithe, agus ag baint úsáide as a bharraicíní lom, faoi deara:
  - Is féidir le bean cosnochta aon fhear coise a scoitheadh, is furasta a cos gan bhróga, is deacair maireachtáil gan inchinn!
  Ghlac Mirabela Magnetic é agus chuir sí bronntanas báis le cabhair óna barraicíní loma agus d"éirigh léi:
  - Ní náire ar bhean a sála nochtach a bhlaistiú, is measa i bhfad é dá gcrochfadh fear thú agus go mbainfidh sé trí chraicne as!
  Throid an cailín san aer go éadóchasach agus go sciliúil. Lámhaigh siad eitleáin chomhghuaillithe.
  Bhuail Natasha, trodaí i bicíní, carr namhaid eile amach le cabhair óna héadaí loma agus rinne sí gáire:
  - Is féidir le polaiteoir a shlogadh mar umar, ach tá a armúr cosúil le glóthach buinneach briathartha!
  D'eisigh Anastasia, ag lámhach lena bharraicíní loma agus ag bualadh an namhaid:
  - Is féidir le saighdiúir míolta a fháil ar fheachtas, ach tá polaiteoir atá sa chúl cheana féin ina mhíle aoiligh de réir gairme, agus fiú muca an t-am ar fad!
  Bhuail Akulina, laoch dian, an namhaid ag baint úsáide as a sÚil chruinn lom agus thug amach:
  - Is é atá i gceist le polaiteoir ná caoirigh as nach bhfaighidh tú olann le haghaidh buataisí feilte, ach déanfaidh tú féin anraith cabáiste a shlógadh le bróga bast!
  D"aontaigh Mirabela go hiomlán leis seo, agus chrom sí isteach lena cos lom chiseled:
  - Tugann muc feoil agus bagún do dhaoine, agus ní dhéanann polaiteoir muc ach núdail a chrochadh ar a chluasa agus cáis a chur i luchóg!
  Bhain Natasha úsáid as an teicníc bairille, scaoil sí eitleán eile agus squeaked:
  - Is leite soladach agus hodgepodge geallúintí í óráid an pholaiteora, agus beagán níos mó cáise ó ghiall luiche dó, ní cúis le bia den sórt sin ach othras díomá!
  Rinne Anastasia gáire agus, ag caitheamh a súile ar dhath sapphire, ag gáire go fonnmhar, dúirt:
  - Is breá leis an saighdiúir mná agus an Motherland, tá an polaiteoir féin cosúil le bean capricious agus is breá le cumhacht ar an Motherland!
  Dúirt Akulina go ionsaitheach, ag ruaigeadh a súile emerald agus ag baint úsáide as a cosa lom:
  - Bíonn saighdiúir ag iarraidh éacht a bhaint amach agus a bheith ina laoch, faigheann polaiteoir deis i gcónaí ciall a bhaint as agus luach saothair a fháil!
  Dúirt Mirabela agus í iontach éirimiúil agus íontach agus í ag stealladh a cuid fiacla:
  - Mura ndéanann saighdiúir na réaltaí a chomhaireamh, ansin luath nó mall déanfaidh sé iad a thuilleamh ar strapaí gualainn, ach ní raibh cros ar a uaigh tuillte ag polaiteoir, ag glacadh leis gur réalta é féin!
  Ar eitleáin, scóráil na cailíní billí go tapa. Ach ar ndóigh bhí an troid fíochmhar.
  Bhris trúpaí Sóivéadacha sna laethanta tosaigh go domhain trí na cosaintí agus chuaigh siad isteach i bpoist namhaid.
  Bhí umar IS-3 díreach tar éis tosú ag teacht ar an tosach. Tá turret an-mhaith ag an meaisín seo - go háirithe i dtéarmaí armúr tosaigh. Fíor, tá an umar féin trí thonna níos troime ná an IS-2 le fonnadh agus inneall den chineál céanna.
  Tá Alenka ag tiomáint an ghluaisteáin seo le cailíní eile. Agus tá an umar ag troid do-thruaillithe sa mhullach ar son gunnaí na gcomhghuaillithe.
  Le cabhair óna bharraicíní loma, scaoil Alenka leis an namhaid, scoilt armúr an Sherman agus rinne sí gáire:
  - Ní i gcónaí a fhaigheann saighdiúir áit faoin ngrian, ach tá a anam geal, glacann polaiteoir áit lonrúil uaireanta, ach bíonn an diabhal féin ina spiorad!
  Bhris Anyuta a meaisínghunnaí freisin agus dúirt go fonnmhar:
  - Tá an saighdiúir ag lorg glóire agus ba mhaith leis maireachtáil, tá náire aimsithe ag an bpolaiteoir cheana féin agus ba mhaith leis maireachtáil ar bhealach mór!
  Sheol Alla, an cailín rua seo le neart buile, teilgeán le cabhair óna barraicíní nochta agus squeaked:
  - Beannaíonn saighdiúir, agus fanann sé le honóir, sciorrann polaiteoir muc, agus fanann sé féin ina torc mangy!
  Bhrúigh Maria, an cailín seo le gruaig órga, an luamhán lena sÚil nocht, ag seoladh bronntanas marfach an bháis agus ag sméideadh:
  - Ní cheadaíonn seirbhís an tsaighdiúra bolg a fhás, ach tar éis dó bolg a chailleadh, faigheann laoch neamhbhásmhaireachta i gcroí na ndaoine, agus ní fanann polaiteoir, tar éis dó bolg a oibriú, ach amháin san ae!
  D'eisigh Olympias, ag bualadh an namhaid lena shála loma:
  - Ní spárálann an saighdiúir an boilg agus ní bhíonn bolg aige mar go bhfuil grá ag na cailíní orainn, tá an polaiteoir ag crith le boilg agus ag obair suas an mhamaí, agus mar gheall air seo tá fuath ag na vótóirí dúinn!
  Tá na cailíní, mar a fheiceann tú, difriúil go hiomlán. Agus tá siad ar an umar IS-3 raging cosúil le fathaigh.
  Agus buail trúpaí na gcomhghuaillithe.
  Chroith Churchill agus Truman a gceann. Mar sin d'éirigh sé amach defeat tubaisteach ar a gcuid trúpaí. Bhí an tArm Dearg tar éis an Réine a bhaint amach cheana féin, ag déanamh roinnt coirí.
  Mar sin féin, níl gach rud cinneadh déanta fós. Preasáin eitlíochta na gComhghuaillithe. Tá Bombers an-chumhachtach agus tá cumhacht marú ollmhór.
  Is gnách go mbíonn an B-29 an-chontúirteach le dhá ghunna meaisín déag. Tá sé chomh héasca nach féidir leat stop a chur leis.
  Agus tapa go leor. Inchomparáide i luas le Yak. Ní féidir leat a ghlacadh díreach.
  Tá na cailíní, caithfidh mé a rá, an-ionsaitheach agus álainn san eitlíocht Shóivéadaigh, agus ní féidir leat iad a stopadh chomh héasca. Is féidir leo shoot síos aon eitleán.
  Fiú an B-29 formidable, a bhfuil cumhacht marfach. Agus bhuaileann sé gach duine síos.
  Shuigh Stalenida, mar shampla, ag stiúradh an eitleáin freisin. Agus scaoil sí síos carr Meiriceánach óna LA-7, ag cooing:
  - Tá cailín cosnochta níos sona ná cailleach a bhí faoi bhrú ag na charlatans, ag tabhairt gealltanais don óige shíoraí agus saibhreas, ach in ionad craiceann óg, bhí trí chraiceann stróicthe!
  Bhrúigh an cailín an truicear lena bharraicíní loma, leag sí síos namhaid eile agus squeaked:
  - Níl an saighdiúir sách ginearálta go fóill, nach bhfuil sé níos lú ná dó i ingenuity agus misneach, nach bhfuil an polaiteoir Satan go leor, ach d'fhonn meanness a dhéanamh, tá sé fós rud éigin le foghlaim ón diabhal!
  Is cailín an-fhionnuar agus frisky í Steelenida.
  Anseo tá sí ag bualadh an eitleán namhaid. Casann sé amach le cruinneas ollmhór é agus deir:
  - Tá sáil na mban nocht cruinn agus mealltach, na ríthe nocht a dtagann polaiteoirí os ár gcomhair nuair a bhíonn an masc stróicthe, cruinn sa chaint, ach náireach!
  Taispeánann an laoch a aerabatics agus a scrios. Agus is dócha nach leor é seo.
  Comhghuaillithe atá brúite ag ár trodaithe. Ach níl trúpaí SAM ag troid chomh dona sin ach an oiread.
  Shoot saighdiúirí ó Mheiriceá go leor cruinn. Tá a gcuid daoine armtha, ó óige agus tá a fhios acu conas bualadh le gunnaí agus raidhfilí. Agus tá gunnaí submachine maith ag na Meiriceánaigh.
  Tar éis éifeacht an iontas beagán blunted, thosaigh caillteanais an Airm Dearg ag méadú.
  Fós féin, is tíortha láidre iad Meiriceá agus an Bhreatain le go leor coilíneachtaí.
  Agus fiú san aer troideanna boil ar bhonn comhionann.
  Agus níl píolótaí na gcomhghuaillithe dona.
  Ghlac Natasha Sokolovskaya, ag troid, agus ag baint úsáide as a barraicíní lom, é agus d'eisigh sé go fonnmhar:
  - Ní rugadh píolótach le sciathán, faigheann sé sciatháin sa troid, ní rugadh polaiteoir le srón, ach fágann sé vótálaithe le srón gan deacracht!
  Anastasia, ag leagadh síos carr eile, chirped, bac a fiacla pearly agus winning:
  - Cruthaítear scil an tsaighdiúra go cráifeach, is cúis le críonnacht na vótálaithe de bharr na mianta polaitiúla!
  Thug Akulina faoi deara, ag lámhach le cabhair óna méara loma dá cosa chiseled:
  - Níl saighdiúir ina mháistir go fóill, ach foghlaimíonn sé ó chath go cath, ní aingeal é polaiteoir a thuilleadh, agus tá sé ag dul in olcas ó fheachtas toghcháin amháin go ceann eile!
  D'eisigh Mirabela, ag gearradh amach na naimhde le cabhair ó phléascanna an-dírithe agus cruinn:
  - Ní féidir le sclábhaí a rugadh le sracaireacht eitilt, ach tá sclábhaí in ann eitilt ó bhreith go dtí an ríchathaoir má tá buanseasmhacht an chnocáin aige, faisnéis ulchabhán agus dearcadh iolair!
  Chaill siad gluaisteáin go cáiliúl ... Bhris an tArm Dearg tríd go dtí an Róimh. Chuir cumannaithe na hIodáile beannú go díograiseach orthu ansin. Agus go leor náisiúntachtaí eile.
  Cuireadh tús le feachtas saoirse an Airm Dearg san Eoraip. Agus d'fhorbair sé go han-rathúil. Cé go raibh na caillteanais an-mhór.
  Mí tar éis thús an ionsaithe, bhí trúpaí Sóivéadacha ag druidim le Páras cheana féin.
  Ní fhéadfadh fiú bombardú ollmhór iad a stopadh. Bhí dul chun cinn mall ach seasta ann. Agus bhí na caillteanais in-aisghabhála.
  Bhí athlánú máirseála, earcaithe agus saighdiúirí ón Eoraip.
  Throid na Polannaigh, na Rómhánaigh agus na hUngáraigh leis na comhghuaillithe freisin. Bhí ionsaitheacht ollmhór ar siúl.
  Is léir go raibh na Meiriceánaigh agus na Breataine ag cailleadh, ach lean siad leis an gcogadh ...
  Ar 3 Iúil, 1945, chuaigh trúpaí Sóivéadacha isteach i bPáras. Thosaigh troid fíochmhar sa chathair.
  D'fhulaing na comhghuaillithe caillteanais do-athleasaithe cheana féin agus chuir siad ina gcoinne go mall. Tharla an defeat na n-arm an Iarthair beagnach ag luas blitzkrieg. Bhí Stalin an-sásta.
  Sea, tá sé i gceist, ar ndóigh, ach praiticiúil. Agus bhí trúpaí na Stát Aontaithe agus na Breataine ag iarraidh a ghabháil go dian.
  Agus chuaigh cuntas na bpríosúnach isteach sna milliúin, agus tá géarghá leis an lucht saothair sna campaí fós.
  Dúirt Joseph Stalin go ciallmhar:
  - Is é an bua is láidre sa chogadh, agus is é an chumhacht is mó i cunning, mar sin beidh an sionnach i gcónaí i mbun os cionn an leon!
  Mar sin féin, ní hé sin go léir. Chun tosaigh ar an mBreatain, atá cosanta ag cabhlach an-chumhachtach.
  
  Ionsaíonn an fomhuireán Sóivéadach "Pioneer" le criú cailíní na Breataine.
  Seolann an cailín Nicoletta torpedo chuig an Sasanach le cabhair óna bharraicíní lom agus squeals:
  - Ní thógann an saighdiúir é trí fhórsa mar trí intleacht, is í an inchinn an chuid is láidre den chorp, cé nach bhfuil matáin ar bith aige, agus is í an teanga is mó dochair, cé go taobh thiar de na fiacla!
  Thug Tamara, freisin, torpedo a sheoladh le fórsa marfach lena bharraicíní nochta, faoi deara:
  - Neartaíonn an saighdiúir a chrios le go mbeidh sé níos fusa é a rith, cuireann an pholaitíocht ar na vótálaithe a gcreasa a dhéanamh níos doichte, agus scaipeann siad!
  Scaoil Aurora torpedo freisin ar an namhaid agus squeaked:
  - Tá sciatháin spioradálta ag saighdiúir agus iolar ina anam, tá pingin mhuice ag polaiteoir ina spiorad, agus anam níos measa ná muc!
  Tar éis sin, déanfaidh na cailíní gáire agus tógfaidh siad rud éigin greannmhar agus canadh, chun glóir na Rúise.
  Agus ar ais go dtí an troid ...
  Casadh sé amach a bheith ina cogadh iomlán. Tá an Fhrainc gafa cheana féin, agus tá an tArm Dearg tar éis na Piréiní a thrasnú. Tá uair an chloig bua ag éirí níos dlúithe agus níos dlúithe.
  Seo iad na cailíní ag deireadh mhí Iúil i Maidrid.
  Cuirtear iallach ar shaighdiúirí gafa a gcosa lom a phógadh. Déanann siad é le díograis.
  Deir Zoya le gáire:
  - Lamhaíonn teanga fir sála lom mná go toilteanach, ach ligeann fir dúr fós iad féin a bheith faoi bhrú ag polaiteoirí teanga-cheangailte!
  Dúirt Augustine, a raibh a chosa lom le póga ag fir, go réasúnach:
  - Tá teangacha fada ag polaiteoirí, ach lámha an-ghearr chun gealltanas na mbeal gan toise a chomhlíonadh!
  Dúirt Svetlana, a raibh a boinn loma, beagán deannaigh ach galánta, á n-úsáid ag beirt ógánach:
  - Cé a bhfuil an intleacht aige, cuileoga ag piocadh óráidí meala na bpolaiteoirí, agus a bhfuil saint na bhfrancach aige, deifir chun cáis a shaoradh i mousetrap!
  Agus na cailíní pléasctha amach ag gáire, bhí sé an-spraoi agus taitneamhach ina bhealach féin ...
  Throid Oleg Rybachenko freisin le fórsaí na gComhghuaillithe. Chaith an buachaill grenade le fórsa marfach lena bharraicíní nochta agus dúirt:
  - Is annamh a bhíonn polaiteoirí ina amadáin, a mhalairt ar fad, is amaidí is minicí iad siúd a chaitheann a nglór mar pholaiteoir mellifluach, ag cur an baol ann go mbuailfí cluas leo, agus go bhfágtar gan bríste iad!
  Margarita Korshunova, ag troid le arm cumhachtach, agus freisin ag caitheamh bronntanais an bháis lena bharraicíní loma, thug amach, ag urchar a fiacla:
  - Is pickpocket é féin an polaiteoir, agus is fear póca é, agus níl aon bhun ar a phóca, ach ní thig leis a fháil amach ach fige do na vótálaithe!
  
  Rinne an buachaill agus an cailín gáire agus chuir siad a gcuid fiacla péarúla agus an-spioráide amach.
  Thug Oleg Rybachenko grenade lena sháil lom, faoi deara:
  - Bíonn an t-ionróir ag satailt ar an talamh lena chuid buataisí, agus an bhean ag satailt ar an bhfear lena cosa lom, an talamh ag caoineadh faoi phian, an fear ag caoineadh faoi áthas!
  Thug an cailín Margarita seal agus lean sí:
  - Níl an saighdiúir ag iarraidh a mharú, ach déanann sé a dhualgas go coinsiasach, tá tart ar an polaiteoir chun fola, agus nach bhfuil fiú unsa coinsiasa!
  Throid leanaí agus léirigh siad a scileanna troda is airde.
  Tá Giobráltar faoi stoirm cheana féin ag an Arm Dearg.
  Alice agus Angelica troid. Tá na cailíní, ar ndóigh, beagnach naked i mionbhrístíní tanaí agus coirtithe amháin.
  Chaith Alice bronntanas dúnmharaithe báis lena cos lom, chrom sí ar umar Challenger agus rinne sí:
  - Ní hamstar le stocaireacht é saighdiúir, agus ní gopher le dul i bhfolach, agus ní francach le gnaw leis féin, ach bíonn fiacla leon aige go fírinneach nuair a throideann sé ar chúis chóir!
  D'éiligh Angelica, ag scaoileadh pléasctha marfach agus ag seoladh bronntanas báis lena sÚil lom:
  - Is aonad comhraic é saighdiúir, níl sa pholaiteoir ach náid cathach!
  Dúirt Alice, ag ionsaí agus ag lámhach:
  - Ní saighdiúir nó laoch é polaiteoir, ach maraíonn sé go han-éifeachtach le teanga fhada agus deineann sé an díon as a insí!
  Ghearr Angelica anuas saighdiúirí na gcomhghuaillithe, agus chrom síos iad, agus rinne sí feall, ag tabhairt bronntanas báis lena sÚil nocht:
  - Baineann an deachtóir bearrthaí as na stumpaí freisin le teanga fhada, sábh eloquence!
  Thaispeáin na cailíní dá rang. Thit Giobráltar. Phóg na Breataine a gabhadh cosa lom an chailín.
  Dúirt Alice go loighciúil go leor:
  - Is í an chnámh is láidre an teanga, muna bhfuil sí ceangailte le teanga!
  D"aontaigh Angelica go hiomlán leis seo, agus í ag breith cosa duine de na príosúnaigh sa tsrón lena méar nocht:
  - Má tá polaiteoir teanga-cheangailte, ansin i polemics ní bheidh sé cnámha a bhailiú!
  Rinne Alice giggled, agus thug sí faoi deara go ionsaitheach, súile sapphire winking:
  - Tá polaiteoir fós go bhfuil torthaí, ní bheidh sé ripen chun beatha na vótálaithe, ach lofa ón nóiméad go bhfuil sé ar taispeáint le haghaidh meastóireachta trí vótáil!
  Dúirt Angelica agus í ag tafann a fiacla péarla:
  - Tá polaiteoir torthaí a, ag stealladh amach an sú na eloquence, vótálaithe i glasraí!
  Agus bhog na cailíní - ceann amháin lom i gcoinne an chinn eile.
  Dúirt Oleg Rybachenko go fealsúnach:
  - Tá buidéal leath-lítear vodca níos maraí ná dosaen Hitler, mar sin déanaimis deoch ar an bhfíric nach maraíonn alcól ach na Rúiseach!
  Ina dhiaidh sin, sheinn na baill Komsomol i curfá;
  Cailíní glórmhar an Komsomol,
  Dílis don chairt sa chogadh mór ...
  Tá guth na n-áilleacht go binn,
  Níl aon duine níos áille ar domhan!
  
  Beidh ár Motherland álainn,
  Tógfaimid cumannachas geal...
  Tá sé contúirteach troid i gcoinne na Rúiseach,
  Tá fascism olc scriosta ag an am céanna!
  
  Throid muid uair amháin in aice le Moscó saor in aisce,.
  Bhí frosts dian.
  Bhí Hitler i léig le Satan
  Agus anois tá nialais ag an Fuhrer!
  
  Cuidíonn Maria agus Lada linn,
  Sáraíonn naimhde go cróga ...
  Níl áilleacht ar bith níos fearr ná sinn,
  Phléasc an béar i buile!
  
  Cé go bhfuil an sioc ag dul in olcas go dian,
  Ritheann baill Komsomol cosnochta...
  Is minic gur mór an trua bualadh le Iúdás,
  A ligean ar Punch iad in aghaidh!
  
  Do chailíní, glaoch amháin chun troid,
  Dare a thaispeáint cath fíochmhar ...
  Ball Komsomol gan anam maoláin,
  Níl sa scrúdú staitisticí ach cúig cinn!
  
  Beidh rang cailín iontach a thaispeáint
  Deimhneofar glóir le claíomh cruach ...
  Tá muid níos fuaire fós ná na deamhain dubha,
  Bainimis an Mujahideen ina phíosaí!
  
  Ná déan trócaire ar an bhFuhrer
  Cailíní sa ghlóir shíoraí go deo...
  Beidh réalta ann dúinn, creid i luach saothair,
  Agus aisling iontach a thagann fíor!
  
  Ní bheidh muid glúine
  Ná lúb na ridirí i mbraighdeanas ...
  Is é ár múinteoir Lenin críonna,
  Déanaimid breithiúnas de réir aigne ar ndóigh!
  
  Níl aon athartha - tá Motherland níos daoire,
  Croith an cumannachas an domhan...
  Bhuail siad an Fuhrer ina aghaidh,
  Fuair fascism olc sledgehammer!
  
  Tá a fhios againn conas troid go cróga,
  Beimid in ann na constaicí ar fad a thógáil le stoirm ...
  Caitheann cailín RPG i satchel,
  Scríobh mé síos m'uimhir i mo leabhar nótaí!
  
  In aice le Moscó, tugadh na Naitsithe go daingean,
  A n-umair dóite cosúil le coinneal...
  Agus d'imthigheadar uainne,
  Gearrann cailín Komsomol as a ghualainn!
  
  Ní thugaimid trócaire do Hitler,
  Scríobhann meaisín uathoibríoch an chailín ...
  Ritheann gach duine amach ag cailleadh na bastards,
  Is monolith é daingne spiorad na Rúise!
  
  Tá diúracáin marfach againn,
  Éiríonn eitleán os cionn na réaltaí...
  Cantar gníomhais laochra,
  Rushed mar iolair ag eitilt!
  
  Tá muid ag rith a chailíní Komsomol,
  Rugadh gach olc a rith...
  Barra ár gcosa lom,
  Le caith grenades dea-dírithe!
  
  Cad a chreideann faisisteach a gheobhaidh tú
  Beidh tú ar an tine cosúil le damháin alla. .
  Beidh deamhain crá sa domhan thíos,
  Cé a sheirbheáil Adolf - Satan!
  Faigheann reiptílí olc ar na adharca,
  Tá gunna meaisín an chailín ag scribble...
  Creid sinn, táimid fíor-áthas ar na haíonna,
  Agus tá claíomh agus sciath iontaofa againn!
  
  Chuaidh an cailín an muileann
  Mujahideen gearrtha go deas ...
  Bhí sé chomh mór sin dírithe ar an muzzle,
  Ach scuabtha sí ar shiúl lena tine!
  
  Níl arm níos láidre sa Rúis
  Ná ó chailíní cosnochta agus i shorts ...
  Ná iompar hypocrite, tá tú nonsens,
  Beidh tú ag rith amach uathu sa toir!
  
  Tá solas bán ag lasadh mar thintreach,
  Agus réalta ag lonrú...
  Chuir an phríomhchathair in aghaidh an hord,
  Moscó a thug Dia dúinn!
  
  Stalingrad agus is éacht iontach é seo,
  Is fathach é gach laoch Rúiseach ...
  Ullmhaímid cónra do na Naitsithe,
  Tar éis an tsaoil, tá an Tiarna i gcónaí Aon linn!
  
  Cumhacht gan teorainn na cruinne
  Déanaimis bláthú i gcreideamh na Paradise...
  Is é ár ngnó obair agus cruthú,
  éiríonn linn scrúduithe ar feadh cúig!
  
  Moladh Lada agus Maria,
  Tá siad naofa, a mháithreacha na déithe ...
  Níl aon bhac ar bhaill Komsomol anois,
  Ar mhaithe lenár sinsir agus ár n-aithreacha!
  
  Tógfaimid Paradise ar an phláinéid go luath,
  Ní bheidh aon bhrón agus naimhdeas ann ...
  Tar éis an tsaoil, is fiú ridire na habairte,
  Ag léiriú an onslaught an Horde olc!
  
  Eagla agus aithrí, namhaid an Tiarna,
  Beidh tú a chaitheamh díreach go dtí ifreann. .
  An té a thug adhradh don domhan thíos
  Beidh go deo i lasracha!
  
  Onóir Adolf agus as seo i gcruachás,
  Goilleann sé an oiread sin a bheith ag caoineadh in ifreann...
  Beidh eolaíocht ann do na haingil,
  B'fhearr leat Hitler ná Críost!
  
  Agus le haghaidh an genius Komsomol Stalin saor in aisce,.
  Is é seo an idéalach uilíoch ...
  D'éirigh a nerves níos láidre fós,
  Shamhlaigh mé a leithéid de mhórúlacht!
  
  Ag teacht go luath ré an chumannachais
  Déanfaidh cumhacht na heolaíochta na mairbh a aiséirí...
  Ní thiocfaidh taga na hathbheochana,
  Tá adharc buaite cré-umha ag screadaíl!
  Chríochnaigh baill Komsomol ag canadh, agus chinn Oleg Rybachenko freisin canadh ar a chuid féin, cosúil le fear óg síoraí.
  Ar longa réalta d'éirigh an buachaill,
  Tá sé ag iarraidh dul san iomaíocht leis an namhaid i cath ...
  Cé go bhfuil caos reigns i na cruinne,
  Ach Blaster cumhachtach i bhfolach i satchel!
  
  Trodaire mór na Rúise laoch,
  Is féidir claíomh a bhogadh agus tú ag imirt...
  Cé go bhfuil cuma ógánach foirfe air,
  Tá an chumhacht seething te Bealtaine!
  
  Tá sé ag iarraidh troid mar chraobh
  Líonfaidh go leor olc ón phláinéid suas ...
  Cé go n-ionsaíonn milliún hord,
  Ach molfaidh an ceannasaí tú le bua!
  
  Is fear mearaí é buachaill i gculaith spáis,
  Gearrfar claíomh an hipearplasma ina shealainn...
  Is minic a rith mé cosnochta tríd an sneachta,
  Ionas nach satailttear ar an Rúis le buataisí!
  
  An fhírinne fíor inár gcroíthe
  Táimid bródúil as ár gcinn a ardú...
  An spiorad a bhíodh in aithreacha bána,
  Cuirfimid leite a fhios!
  
  Tá cumhacht an athar chomh mór sin
  Nach leomh don Wehrmacht dul i ngleic leis,
  Rúis, aithne mhór ar feadh na gcéadta bliain,
  Agus ná iompar nonsens!
  
  Déanaimis fónamh do Dhia go dílis
  In aon ghnó, déanaimid cruthú ...
  Ná bíodh brón ort a chailíní,
  Beidh ár gcomhfhios go hálainn!
  
  Ní hea, fanfaidh mé i gcath, a throdaire,
  Fiú má bhím i mo cheannródaí...
  Is é Íosa mo dheartháir is athair is sine,
  Doirt a ghrásta le doirteadh flúirseach!
  
  Tugann an Rúis bouquet de Paradise dom,
  Tá clocha sa spéir ag dealramh cosúil le diamaint ...
  Cantar éacht saighdiúra i ndánta,
  Gheobhaidh muid áit fhlaithiúil i Paradise!
  
  Ní bheidh, beidh muid amaideach dána,
  Déanaimis an domhan úr álainn ...
  Tá an sealgair olc anois ina chluiche,
  Tá sé an-chontúirteach argóint a dhéanamh linn!
  
  Tá ár gcailíní chomh maith sin
  Bíonn fiacla cosúil le péarlaí...
  Beidh muid ag rince leo ó chroí,
  Buaileann tintreach ór ón spéir!
  
  Tá arm cumhachtach againn
  Tógann muid báid le gunnaí móra fiú ...
  Glóir don Rúis fíor-onóir,
  Déanfaimid a lán leite gréisceach a chócaireacht!
  
  Go ginearálta, is saighdiúir cróga é an buachaill,
  Agus buailfidh sé na naimhde ag imirt ...
  Dhírigh an buachaill an radharc ar an meaisínghunna,
  Beidh an phláinéid Eden agus Paradise!
  
  Anois agus an Eoraip buailte linn, ní mór dúinn teacht go Meiriceá agus teacht i dtír sa Bhreatain.
  Ach tá cabhlach cumhachtach ag Sasana agus SAM. Agus tá an USSR ar muir i bhfad níos laige, agus níl sé chomh héasca sin an Bhreatain a ghabháil.
  Tá cogadh fomhuirí ann. Anseo tá an USSR ag iarraidh fomhuirí Gearmánacha a úsáid. Ar ndóigh, ní leor féin a bhuachan.
  Ach d"éirigh leis na Gearmánaigh an chuid is mó dá gcuid fomhuirí a chur faoi uisce.
  Tá criúnna ullmhaithe go práinneach do na marthanóirí.
  Tá an cogadh tar éis dul i méid, agus tá an dara sraith cathanna níos drámatúla fós romhainn.
  . CAIBIDIL #2
  Arís Oleg Rybachenko d'fhill Déithe na Rúise ar mhisean an Tríú Cogadh Domhanda.
  Tháinig an bhliain 1946 ... Bhog an cath go dtí an fharraige agus isteach san aer. Chomh fada agus a bheidh an Bhreatain féin amach.
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova troid san Afraic. Déanann siad iarracht na coilíneachtaí a shaoradh.
  Ritheann buachaill a bhreathnaíonn dhá bhliain déag, chomh maith le cailín, atá thart ar an aois chéanna, tríd an dufair.
  lom, cruinn, sála cosa leanaí flash. Tá na guys réidh le troid agus tá fonn orthu troid.
  Oibríonn Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova amach an neamhbhásmhaireacht trí mhisin a chur i gcrích ar thosaíochtaí an Tríú Cogadh Domhanda. Agus tá siad sásta troid.
  Seo iad leanaí bás a fháil ar an bonn de na Breataine. Agus i buile ionsaí siad reisimint iomlán de opponents.
  Caitheann Oleg Rybachenko grenade lena bharraicíní agus deir:
  - Buaileann buachaill a bhfuil sÚil lom air fiacla namhaid, is madra gan fiacail a bhíonn ag caoineadh ar an ngealach go fóill duine fásta atá curtha faoi bhrú na polaitíochta!
  Beidh bronntanas dúnmharaithe an bháis á chaitheamh ag an gcailín deiridh Margarita Korshunova freisin lena bharraicíní nochta agus squeak:
  - Tagann glóir Ard le saighdiúir ní héasca, ach tá sí cliste, ach polaiteoir anois agus ansin ritheann isteach i scannail arda de notoriety!
  Leanaí le neart iontach brúite na Breataine, agus léirigh a n-aicme uachtarach.
  Agus throid guys eile freisin le brú mór san Afraic.
  D'eitil Dimka agus Danka, chomh maith le guys eile ó Chathlán Sóisearach an Airm Dearg, go dtí an Afraic. D'fhéadfadh suas le dhá chéad paratroopers armtha a iompar ar an sé-inneall Sóivéadach. Ach bhí cathlán iomlán de thrí chéad trodaire den éagsúlacht is óige de na Stalin Eaglets. Trí chéad buachaillí de thart ar dhá bhliain déag d'aois, is cosúil go fóill go leor srón séidte, ach i ndáiríre bhí siad buachaillí roghnaithe go speisialta a fuair cheana féin nach bhfuil oiliúint mhíleata lag.
  Theastaigh ó Stalin an oiread déagóirí agus ab fhéidir a bheith páirteach sa chogadh. San Afraic, tá príomhfhórsaí na Breataine buaite cheana féin, cé go bhfuil garastúin láidre fós sa tSúdáin. True, nach bhfuil na trúpaí coilíneach go hiomlán iontaofa, agus go deimhin, na haonaid na Breataine .... Nach bhfuil siad chomh maith armtha, go háirithe le umair, déan iarracht conas trealamh a aistriú ar fud an cathair. Dá bhrí sin, tá an baol caillteanais mhóra i buachaillí íosta. Tá sé ceaptha a bheith ag leibhéal na gcleachtadh traidisiúnta oirbheartaíochta, agus gheobhaidh an ghlúin níos óige taithí ar chogadh.
  Tá a fhios ag Dmitry agus Danka go maith ar an nGearmáinis (an namhaid a líomhnaítear), chomh maith le Béarla, Spáinnis agus Fraincis. Tá a scoil mionlach freisin agus ba chóir go mbeadh leanaí Sóivéadacha, go teoiriciúil, ar na cinn is cliste.
  Chroith an buachaill Sóivéadach, as measc na gceannairí de réir dealraimh, Maxim Tankov ard matán lámha agus dúirt go hionraic:
  - Ní raibh muid ag súil go bhféadfadh Belarusians a bheith chomh láidir agus chomh cliste. Mar shampla, spit ár mbealach, cosúil le Rúiseach den chéad scoth! Agus tá Gearmáinis níos fearr fós!
  Dúirt Dimka go measartha:
  - Agus cad é mar sin iontas. B'fhéidir go gcaithfimid troid, ach má théann tú isteach sa taiscéalaíocht agus nach bhfuil an Ghearmáinis ar eolas agat, cé mhéad faisnéise a bhaileoidh tú?
  D'aontaigh Maxim.
  - Tá sé fíor! Ach go ginearálta, ba ghnách leis na Gearmánaigh a mhúineadh gur fo-dhuine na Rúise tú. Slavs, is dócha gur céim idirthréimhseach é seo idir moncaí agus fear. Is é sin, i dtéarmaí forbairt na hintleachta, tá Rúisis beagán níos airde ná peataí. Cad iad na leathcheann a bhí ag na Naitsithe!
  Chlaon Danka a dhorn go feargach:
  - Sea, is féidir liom a leabú le haghaidh focail den sórt sin.
  D'fhreagair Maksimka:
  - Níl ormsa ach rogha na n-arm. Agus lámhainní ar siúl agat, is tú curadh an Leath Dhomhanda, ach cad faoi troid nunchaku?
  Bhí ionadh ar Danka:
  - Agus cad é?
  Bhí an leanbh mionlach Sóivéadach ag iarraidh freagra a thabhairt, ach bhí Dimka chun tosaigh air:
  - Tá sé seo i uirlis talmhaíochta, atá sa tSín cnag amach sheaves. Chuir na Mongóil-Tatarais cosc ar na Sínigh airm a iompar, mar sin d'iompaigh siad an gléas neamhdhíobhálach seo amach ina chlub marfach. Forbraíodh córas iomlán comhraic ar nunchucks. Ansin ghlac na Seapánaigh é ag deireadh an naoú haois déag. Is dócha, chuaigh sé uathu go dtí trúpaí an APSS.
  D'fhreagair Maxim:
  - Ní cinnte ar an mbealach sin. Thug an Stalin mór cuireadh do roinnt gurus ón tSín deich mbliana ó shin, ag ordú go mbeadh scoil chomhrac lámh-le-láimh an Aontais Shóivéadaigh ar an gceann is airde ar domhan. Níor chóir smaoineamh go bhfuil muid ag daoine Sóivéadach, a bheith ar an náisiún is airde, nach bhfuil ag iarraidh rud ar bith a fhoghlaim ó dhaoine eile. Éilíonn ár scoil mhíleata Shóivéadaigh an t-uasmhéid breithniú ar an bhfachtóir daonna.
  Chlaon Danka.
  - Agus Bealarúisis freisin. Dúirt Stalin - go gcinnfidh teicneolaíocht le linn na tréimhse atógála gach rud! Agus ansin, sa dara plean cúig bliana, d'fhorbair sé an smaoineamh - cadres a chinneadh gach rud!
  Dúirt Dimka a mhalairt:
  - Caithfidh mé a rá nach bhfuil gach rud ceart go leor leis an bhfachtóir daonna. Mar shampla, tá leibhéal oiliúna teicniúla na saighdiúirí tite chun deiridh. Ach i gcoitinne.
  Mhol Max:
  - Ar mhaith leat Stalin-Khash a imirt?
  Bhí ionadh ar bhuachaillí Sóivéadacha:
  - Agus cad é?
  Bhuail Maksim.
  - An aireagán deireanach ar an Stalin Mór. Cosúil le fichille, a imrítear ní ag beirt, ach ag ceithre, dhá ar dhó. Ach ar bhord amháin de cheithre chéad cealla. Tá umair ann, agus gunnaí féinghluaiste agus longa cogaidh. San iomlán, tá daichead ag gach figiúr, agus céad seasca san iomlán. Bogann cuid acu cosúil le fichille, ní ghluaiseann daoine eile. Chomh maith le roinnt nuálaíochtaí eile ... Mar shampla, is féidir umar agus long chogaidh a lámhaigh síos ach amháin le tancanna, gunnaí féinghluaiste agus Naisc, agus coisithe le chéile, nó má shroicheann siad líne áirithe, neartaíonn siad a n-arm. Go ginearálta, tá an cluiche an-deacair, ní ar chor ar bith cosúil le fichille.
  - Taispeáin di. - D'iarr Danka.
  Thóg Maksimka clár fillte as a mhála droma. Bhí sé insí agus go leor dlúth. Déantar figiúirí a mhaighnéadú. Daichead comhionann an ceann. Tá an bord féin sách coimeádach, dronuilleog. Tá na rialacha suimiúil, go háirithe, ní bhuaileann beagnach gach píosa mar a bhogann siad, ach amháin i gcás umair. Is féidir leo an dá bhuille agus siúl le gabháil.
  De réir mar a bheifí ag súil leis, is é an píosa is láidre an long cogaidh, is é an ceann is laige an trodaí éadrom. Bhí gunnaí féin-ghluaiste anseo, agus a raibh suim acu in aerárthaí, agus ceann amháin ag an am, ach ar an láimh eile, aerárthach ionsaithe, trodaire, buamadóir, agus seaplane. Chomh maith le longa cogaidh, tá scriosóirí ann freisin. Tá na coisithe éagsúil freisin, meicnithe, simplí agus marcra. Is é sin, níl sé éasca na rialacha a thuiscint. Thug Dimka faoi deara láithreach:
  - Ní hea, ní féidir an tóir a bhí ar an gcluiche fichille seo. Tá leibhéal na deacrachta díreach os cionn an barr!
  D"aontaigh Maksim:
  - Sea, ní bheidh sé éasca straitéis a fhorbairt anseo. Agus ní féidir leat leabhair chliste a scríobh. Ach tá sé seo go beacht do na Aryans dearg!
  D'aontaigh Danka.
  - Sea, d'Aryans na Rúise Bán! Eirigh ag imirt!
  Thug Dima rabhadh:
  - Is beag pléisiúir a bheidh ann!
  Thug Maksimka cuireadh do bhuachaill eile agus tar éis dó cúpla a chruthú, thosaigh sé ag imirt i gcoinne na mbuachaillí. Sa chás seo, roghnaigh mé donn. Tá Dimka agus Danka dearg go nádúrtha!
  I ndáiríre ní raibh an cluiche spreagúil ar dtús, ach ansin ghlac na buachaillí páirt. D'urghabh Dimka, mar strategist a rugadh, an tionscnamh agus thosaigh sé ag brú na naimhde as an gcliathán. I gcluiche an Fuhrer, go ginearálta, ní raibh aon rí ann, agus d'fhéadfaí an ceanncheathrú a dhíláithriú gan seal a chailleadh.
  Ach ní raibh cead ag na buachaillí imirt. Fuaimeadh aláram...
  - Ionsaí aeir!
  Theith na buachaillí láithreach chuig na portholes. Cé go raibh na fuinneoga cúng, ní raibh tú in ann a fheiceáil go han-mhaith tríothu, agus bhí fiú crush.
  Eitleáin tuirlingthe eitil i gcolún, agus ar ndóigh le coimhdeacht na trodaithe dea-armtha.
  Ní raibh níos mó ná dosaen Sasanach ann. An Spitfires, go bhfaca gur oscail na Rúiseach tine níos mó ó gunnaí meaisín, ag iarraidh a bhuail ó achar fada. Ach fuair siad an freagra iad féin. Thosaigh trí aerárthach den Aerfhórsa Ríoga ag caitheamh tobac, agus theith an chuid eile.
  Na buachaillí whistled os ard, ach gan aon duine mhionnaigh graostacht - smacht. Ach chrom siad ar aghaidh lena gcuid buataisí agus scaoil siad roinnt scéalta grinn goirt.
  Ar ndóigh, ní féidir leis an iompar dul ar thóir na trodaithe, is ord méide é an difríocht i luasanna, agus mar sin bhí ar na buachaillí suaimhneas agus filleadh ar a ngnó. Thosaigh roinnt acu fiú brú-ups a dhéanamh ón urlár, cuid eile ag déanamh an phreasa.
  Ach bhí an oiread sin spreagtha ag Dimka gur chan sé:
  A chara Stalin,
  Is fathach thú - a genius cumhachtach!
  Agus endowed le cumhacht na talún,
  Ar shiúl le guairneáin na taibhsí olc!
  
  Tá domhan nua geal á thógáil againn;
  Ina bhfuil - an príomh-proletarian!
  Bíodh a fhios agaibh go mbuailfimid na spéartha
  Déanaimis iomann do roar an Arias!
  
  Seo muid ag máirseáil chun cogaidh:
  Mar thoradh ar an hike chun saoirse!
  Ar son ár dtíre álainn
  Chun bronntanas gan teorainn na n-éachtaí!
  
  Níl an neart in umair, ní in armúr,
  Tá sí i bhfear saor!
  Níl spiorad sa sclábhaí borb,
  Cé atá i ngéibheann go deo!
  Ach níl sa sclábhaí ach campa d"anama;
  Tá an neart i gcónaí chun an cuing a chaitheamh amach!
  Briseadh slabhra na marbhóirí,
  Ní gá codladh mar go bhfuil sé dubh ar chairt!
  
  Nuair a bhreathnaíonn tú dínit;
  Cuirfidh tú iallach ar gach duine cuntas a thabhairt leat!
  Tar éis an tsaoil, is fear thú, ní bréaga,
  Ní fealltóir é saighdiúir a bhfuil aghaidh maoláin air!
  
  Tiocfaidh sé, tá a fhios agam solas íon,
  I gcás nach ndéanann sé ábhar, agus tá gach rud go hálainn!
  Cá bhfuil an freagra ar aon cheist,
  Áit nach bhfuil aon duine plódaithe in áit ar bith!
  
  Oibrigh go dian chuige seo
  Ní mór duit staidéar a dhéanamh agus obair!
  Samhlaigh an saol mar seo
  An chéad imní atá uirthi!
  Chríochnaigh Dimka ag canadh agus éist leis an bualadh bos, agus lean an eitilt ar aghaidh ...
  Lean Natasha Sokolovskaya agus cailíní eile ag troid sa spéir.
  Bhrúigh Natasha a barra loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha, agus scaoil sí eitleán Sasanach, agus chrom sí:
  - Is laoch an tsolais é saighdiúir, is cuma cén smaoineamh a throideann sé ar a son, is fuath leis an bpolaiteoir an dorchadas, is cuma cén bratach a bhíonn aige!
  Phléasc Anastasia Vedmakova freisin le preab iontach ar an taobh, ag leagadh a chéile comhraic, ag caoineadh:
  - Is cuma cén bratach a bhfuil an saighdiúir faoi, is é an rud is mó go bhfuil misneach ar lasadh ina chroí, is cuma cén dath a bheidh ar an dath, beidh sé go borb i ae an vótálaí!
  Lean Akulina Orlova ar aghaidh ag troid, ag caitheamh a heitleáin ó thaobh go taobh. Thiontaigh carr iontach.
  Agus ansin scaoil sí síos an namhaid agus chirped:
  - Tá níos mó measa tuillte ag saighdiúir faoi dhrochbhrat ná ag polaiteoir faoi na mana cearta, ach beag beann ar an mbazaar, ag leagan muc!
  D'ordaigh Mirabela Magnetic, le cabhair óna barraicíní loma, a eitleán idir na sruthanna tine agus d'eisigh:
  - Is Paradise é Cumannachas a thógann daoine fiú ar an domhan le lámha calloused, ach polaiteoirí muc iompú an phláinéid i ifreann, scriosann an maith le teangacha fada!
  Throid na cailíní le paisean iontach. Agus d'fheidhmigh siad go han-mhaith.
  Throid Oleg Rybachenko arís leis na Breataine agus na Meiriceánaigh, agus gearradh siar ar na naimhde a chan sé:
  - Is sliabh é saighdiúir don Motherland i gcónaí, ní mhoillíonn polaiteoir ach cloch dhumhach, is hurray muice é a throdaire, ionas nach gcrapann sé an iomarca!
  Mharaigh Margarita Korshunova na saighdiúirí comhghuaillithe lena claimhte, ag dul thar muileann maraithe agus rinne sí sciobadh:
  - Is féidir le bean a bheith ina saighdiúir maith go ciúin, agus is bean bhréan chainteach í polaiteoir, fiú ina pants!
  Atógadh an cathlán, ar a raibh trodaithe an Red Eaglet, trí chéad buachaill dhá bhliain déag d"aois, ar an láthair agus aistríodh níos faide ó dheas é. Ar dtús, tiomáineadh na buachaillí cúpla ciliméadar i gcarranna, ach ansin is cosúil go n-athraigh an bhainistíocht a n-intinn agus chinn siad reáchtáil marthanais a shocrú do na buachaillí.
  Cuireadh iachall ar na buachaillí a undress, fágtha i roinnt shorts míleata, agus mar sin beagnach nocht agus cosnochta le satchels ar a ghualainn, a reáchtáil ó dheas.
  Ar ndóigh, bhí cead acu iad féin a smearadh le grianscéithe nua, cothrom éifeachtach, agus ní raibh an bealach ag rith tríd an bhfásach, ach trí féar níos boige agus níos lú dóite, mar a rith sé ar feadh Abhainn na Níle, agus timpeall foinse lán-sileadh. , d'fhás féar agus crainn, ach fós bhí an tástáil is deacra. Chun go raibh orm teitheadh, i gcoinníollacha teasa Meán Fómhair na hAfraice fiáin, agus fiú le gunna submachine, chomh maith le backpacks le soláthairtí.
  Ar ndóigh, bhí buachaillí sa chathlán, a ionadaíonn an dath an náisiúin Sóivéadach agus a bhfuil oiliúint fhisiceach réasúnta, ach fós.
  Tógadh na laochra óga agus d'ordaigh a gceannasaí, an giolc céanna agus iad, cé go bhfuil siad ard go leor, le matán Apollo:
  - Bhuel, bro! Tá a fhios agam go mbeidh sé deacair duit, ach is fiach fiacha! Caithfimid caoga ciliméadar a chlúdach faoin tráthnóna! Sin ordú.
  Dúirt Dima:
  - Hmm tá! Fuaimeann an focal ordú seo cosúil le litriú! Ní féidir neamhaird a dhéanamh air.
  Dúirt Danny:
  - Tá mé sásta geall nach ndéanfaimid é!
  Chuir Maxim Tankovy in aghaidh:
  - Tá sé de dhualgas orainn a chomhlíonadh, mar tá muid Aryans dearg! Agus is Bealarúisigh tú freisin, Aryans má scríobhann tú síos sa chathlán is fearr "Red Eaglet".
  Tá mála droma taobh thiar a chúl, chomh maith le lón lámhaigh, uisce agus sádráil, ocht gcileagram déag, chomh maith le gunna submachine trí chileagram. Fiche haon cileagram, tá sé deacair do dhuine fásta má shiúlann tú ar feadh i bhfad, agus ansin rith, agus fiú faoin ghrian scorching.
  Chuimil Dimka a chos lom leanbhaí ar an bhféar. Bhí na buachaillí díograiseach maidir le fáil réidh leis na bróga, ag caitheamh buataisí leathair (tá an leathar i ndáiríre saorga, ach níl sé de chineál éigin kirzach fós), tá sé deacair a reáchtáil anseo. Bheadh Keds nó bróga leadóige níos fearr, ach i gcoinníollacha na Rúise Sóivéadach cogaíochta is só é seo, agus chinn siad gan na buachaillí a mhilleadh.
  Fuaim ordú, agus na saighdiúirí ón Red Eaglet rushed a rith, agus iad ag iarraidh a choimeád ar bun cuma chuma.
  Shéid gaoth úr ón Níle, agus í ag séideadh go suairc thar torsos matánacha na mbuachaillí. Bhí siad beagán i gcuimhne ar titans sna déaga a bhí réidh le stoirm a chur ar an spéir. Rith siad go tomhaiste ag análú, beagnach go ladhar. Chun tosaigh bhí Danka ab airde, agus ar ndóigh ard, cé go raibh seisear buachaillí, lena n-áirítear an ceannasaí, níos airde ná é. Bhí ar Dimka, nach raibh ach beagán os cionn an chaighdeáin, a d'aois aon bhliain déag d'aois dul i léig, beagnach ag an deireadh. Fíor, bhí buntáiste ag baint leis seo, níos lú seans ann na sála a bhrú, nó cicéir a fháil le cos. Is é an duine is óige anseo, ach is cinnte nach bhfuil an duine is laige nó níos dúr fós.
  Tá an t-ualach sofheicthe, ach fós inghlactha, agus tá taithí ag gach duine ar jogging le ualach. Fiú amháin le go leor meáchain, nuair a d'iompair siad, mar shampla, comhpháirtí ar a ghualainn.
  Faoi chosa lom an chosnochta, ó am go chéile géarchor siad isteach i gcraobhacha briste de chrainn phailme nó cóin, uaireanta tá plandaí deilgneach ann a ndéanann na buachaillí iarracht a fháil timpeall. Tá an féar téite, tirim go minic, ach is cinnte nach sruthán cosúil le gaineamh Desert. Go ginearálta, is féidir leat maireachtáil go fóill, ach ardaíonn an Ghrian agus intensifies an teas.
  Ard Maxim, thart ar an airde chéanna le Danka, agus ritheann siad ghualainn le gualainn. Iarrann buachaill Rúiseach ar bhuachaill Sóivéadach:
  - Bhuel, anois tá tú ag cogadh! Ar ndóigh, níl boladh an púdar gunna agam go fóill, ach tá gach rud amach romhainn. An bhfuil aon chineál sceitimíní ort?
  D'fhreagair Danka go macánta:
  - Fós! - Agus chuir. - Go hionraic, níl!
  Rinne Maksimka snort go contemptuously:
  - Déanaim! Beidh mé macánta, sea! Bhuel, cad de na buachaillí de mo aois is féidir go dleathach dul chun cogaidh. Troid, shoot, marú, séideadh suas, a ghabháil. Tar éis an tsaoil, is grá é seo. Tar éis an tsaoil, bhí tú féin agus Dimka ag iarraidh mothú mar laochra beo, chun éalú ón ngnáthamh!
  D'fhreagair Danka:
  Ní gnáthamh é ár saol. Go ginearálta, tá sé an-suimiúil a bheith ina cheannródaí, fiú ina cheannaire agus ina lúthchleasaí.
  Mar sin cén fáth ar chláraigh tú linn? An bhfuil eagla ort go maraítear nó go gclisfear ort? - Maksimka spochadh go searbh.
  Dúirt Danka:
  - Sin an fáth a chláraigh mé chun a thaispeáint nach féidir le Bealarúisis troid níos measa ná na Rúiseach. Agus ansin scríobhann an domhan ar fad agus labhraíonn sé faoi do chuid bua ...
  Hans gáire.
  - Bhuel, tá! Maidir lenár mbuanna, glóir ar fud na cruinne. Agus is ar éigean gur féidir leatsa a Bhealarúisigh arm beag bídeach na Gearmáine a bhrú sna bogaí le modhanna páirtíneach. Níl aon rud agat le brag faoi!
  D'fhreagair Danka:
  - Tá Khalkhin Gol againn freisin!
  Rinne Maksimka snort go contemptuously:
  - Mion-skirmish áit san Áise. Agus tá an Eoraip glactha ag ár guys cheana féin, agus beagnach gach ceann den Afraic agus san Áise. Agus beidh muid ag gabháil Meiriceá, tá sé in am againn spit!
  Phléasc súile Danka go feargach:
  - Tá teangacha fada ag polaiteoirí agus uaillmhianta gan toise, ach chun an Domhan a urghabháil, tá na lámha gearr, agus tá an intinn níos lú fós!
  Maksim gáire.
  - Agus conas a chuireamar iallach ort Conradh Brest-Litovsk a shíniú? Thug tú talamh dúinn, comhairigh suas go dtí an Dnieper, agus bíodh trí oiread beaigín agus sabre agat. Cad is féidir a rá faoin Bealarúisis mar shaighdiúir sa chás seo?
  Stampáil an buachaill a chos lom agus chrom sé i rím:
  -Ná brag faoi theicneolaíocht cruach, má tá do spiorad cosúil le glóthach, ansin thug na Savages bó finne le club, ar neamh agus ar domhan!
  Bhí Danka ag iarraidh Maxim a bhualadh sa smig, agus a neart mar chraobh "leath an domhain" aige, is cinnte go mbeadh sé tar éis an leanbh sotalach Sóivéadach a leagadh amach, ach ... ní raibh mé ag iarraidh an líne a bhriseadh agus socrú a dhéanamh troid. Sea, agus níl sé go maith dorn a úsáid le linn na conspóide. Ach amháin sa chás seo, is dóichí go ngabhfar é, agus ní bheidh am aige a thaispeáint nach bhfuil na Bealarúisigh ag troid níos measa ná na Rúiseach. Mar sin, chuir Danka ina choinne go socair:
  - Bhuaigh muid Belarusians tú faoi Sigismund II, agus fiú thóg Moscó. Agus nuair a d"ordaigh Napoleon Mór dúinn, ba Bhealarúisigh agus Polannaigh leath dá arm, agus sa Chéad Chogadh Domhanda bhí ceannródaíocht Brusilovsky ann. Agus rinneamar Belarusians é. Agus níor ghlac na Gearmánaigh Páras ach an oiread, toisc gur bheag nár ghabh ár trúpaí sa Bhealarúis Koenigsberg.
  D'fhreagair Maksimka:
  - Ach mar sin féin, sna cathanna deiridh leis na Gearmánaigh, bhí tú defeated!
  Chuir Danka in aghaidh le réasún:
  - Faoin tsar, bhí tionscal ar gcúl, go háirithe sa réimse míleata-theicniúil. Agus anois, tá tionscal tromchúiseach forbartha againn. Mar shampla, chonaic tú an umar KV-2. Tá sé feistithe le howitzer 152 mm. An bhfuil aon rud mar sin ag Meiriceánaigh?
  Maksim gáire.
  - Bhí ciarsúir ag na Francaigh ar umair S-2 fiú níos mó ná an caighdeán 155 milliméadar, ach níor chuir na Gearmánaigh bac ar na Gearmánaigh an ruaig a chur ar na froganna, agus an trealamh níos laige ná mar atá anois. Is é príomh-neart an Airm Dhearg ná barrúlacht an fhachtóra daonna!
  Rinne Danny scread a aghaidh.
  - Agus cén fáth a gceapann tú go bhfuil buntáiste agat os cionn linne sa fachtóir daonna, má tháinig tú chun bheith i do chraobh "leath an domhain"? Agus an ruaig a chur ar an chuid is fearr de do guys?
  Dúirt Maksimka go réasúnta:
  - Eisceachtaí bán rus uaireanta a dhearbhú ach na rialacha. Go deimhin, beagnach i gcónaí! Anois, mura nglacfaimid feiniméin aonair, ach leibhéal na hoiliúna míleata ina iomláine, ansin anseo ...
  Bhí fearg ar Danka:
  - Níl a fhios agat cén leibhéal oiliúna comhraic atá againn agus conas a reáchtáiltear na cleachtaí in arm Sóivéadach sa Bhealarúis. Mar sin ní gá tuairimíocht a dhéanamh!
  Dúirt Maksimka go loighciúil:
  - Sa Spáinn, bhí comórtas idir an scoil mhíleata Sóivéadach ón Bhealarúis, an fhoirceadal agus an ceann Sóivéadach ón Rúis. Rinneamar ár dtrealamh agus ár n-arm a thástáil. Is é an toradh an bua ar ár scoil mhíleata, agus ealaín straitéiseach, agus comhdhlúthú an réimeas cumannach de réir Stalin. Mar sin throid muid cheana féin le do guys agus bhuaigh!
  Dúirt Danka go brónach:
  - Bhí i bhfad níos mó trúpaí agat ná sinne! Níor ghlac tú ach an méid!
  - Ní déarfainn é sin. - D'ísligh Maksimka a cheann cóir le gearradh gruaige gearr agus thit sé ina thost, thosaigh na chéad chomharthaí tuirse le feiceáil agus d'éirigh sé deacair é a labhairt.
  Is é an chuid is measa, ar ndóigh, an teas. Chuaigh an ghrian go dtí an buaic gan stad. Ní raibh aon duine de na buachaillí cleachta léi. Is tíortha thuaidh iad an Bhealarúis agus an Rúis, agus sa samhradh is annamh a théann siad os cionn tríocha céim. Agus is é seo an Afraic i mí Mheán Fómhair, agus tá an Breeze stop ag tarraingt ó na Níle.
  Thosaigh cosa na mbuachaillí ag prick le féar tirim, agus ansin go tobann tháinig deireadh leis, agus clúdaíodh ciliméadar iomlán le gairbhéal dóite. Bhí sé an-painful, roinnt de na buachaillí gan srian ró-squealed. Sileadh allas uathu agus sileadh le hiss ar an gairbhéal te. Rinne Dimka agus Danka, agus an chuid is mó de na buachaillí eile iarracht aoibh gháire a dhéanamh agus gan a n-anguish a bhrath. Bhí siad ag smaoineamh ar rud éigin eile. Mar sin, shamhlaigh Dimka go raibh a chosa lom lite ag lasair ar an raca, agus bhí siad ag iarraidh rún tábhachtach stáit a bhaint uaidh. Agus caithfidh sé é a fhulaingt agus gan a thaispeáint go bhfuil sé gortaithe nó scanraithe. Ina theannta sin, d'fhás na buachaillí suas i gcoinníollacha crua agus ní raibh a gcuid sála chomh pampered, cé go dóite an file agus gairbhéal dubh, ach ní an oiread sin gur scafa an craiceann garbh amach.
  Ba ghearr gur lean strócanna teasa. Beagnach ag an am céanna, tháinig laghdú ar roinnt buachaillí róthéite, agus b'éigean iad a phiocadh suas ar shínteán fillte éadrom.
  Thug Dimka faoi deara dó féin go bhfuil trealamh maith ag na Gearmánaigh, go ginearálta. An féidir go bhfaighidh tú gléas san Arm Dearg chun an lucht créachtaithe a iompar ó duralumin, atá i bhfolach go héasca i backpack ag an am céanna.
  Ach tá sé níos deacra a reáchtáil le ualach breise i do lámha, agus do shála lom sruthán níos láidre, de réir mar a mhéadaíonn an brú. Mar sin tá siad saghas i ifreann deonach-éigeantach. Shíl Dimka fiú: conas a d"fhreagair a chomrádaithe le tástáil den sórt sin, bheadh gach duine tar éis maireachtáil.
  Cuireadh raon leathan de ghairbhéal dearg-te, dubhaithe le chéile le féar tirim triomaithe. Ina theannta sin, thug an ceannasaí na buachaillí ar shiúl ó na Níle de réir a chéile, chun dul isteach i lonnaíochtaí na hÉigipte a sheachaint.
  Arís, thosaigh cuid de na buachaillí ag titim as a chéile agus na buachaillí, ídithe nó sáite ag an gclub gréine, chlúdaigh siad a gceann le ceirt sáithithe in uisce, agus chuir siad ar shínteán iad. D'éirigh roinnt daoine a d'fhulaing stailc éadrom roimhe seo agus lean siad orthu ag rith.
  Ach bhí neart na ngasúr óg ag dul i laghad, agus bhí beagnach leath as ord.
  Ar deireadh, dúirt an ceannasaí, freisin tuirseach go leor:
  - Ordaím do gach duine sosa! Táimid tar éis an teorainn a shroicheadh! Clúdaigh tú féin le sunshades, deoch uisce le fínéagar agus seacláid. Ansin luífidh tú síos chun cleachtaí análaithe a dhéanamh!
  Exclaimed na buachaillí i curfá lag:
  - Táimid réidh chun aon ordú a chomhlíonadh!
  In ainneoin an grianscéithe, d'iompaigh craiceann an linbh dearg agus brúite. Bhí sé míchompordach a luí ar an féar tirim prickly, agus na buachaillí a chur ceallafán faoi iad féin.
  Shocraigh Dimka agus Oleg síos in aice lena chéile sa phuball céanna. Bhí an chuma ar na buachaillí beagán triomaithe suas, agus dhorchaigh an craiceann. Cosa lom dóite agus tochas go dona, b'éigean na cosa a ardú ionas go sileadh an fhuil agus d'éirigh sé beagán níos éasca ar a laghad.
  Dúirt Danny:
  - Ar an bhfíric nach bhfuil an cogadh mil, bhí a fhios againn é, ach ní a mhéid céanna!
  Gheall Dimka gloomily:
  - Tá sé fós bláthanna. Má fheiceann tú fuil agus má fhéachann tú ar do chéad chorp, tuigfidh tú nach rud ar bith iad seo go léir ag rith timpeall ar dhromchla te!
  Tharraing Danka a bholg isteach agus dúirt:
  - I leabhair, ar ndóigh, scríobhann siad faoi conas a mhothaíonn sé nuair a mharaíonn tú duine den chéad uair. Fiú duine olc agus do namhaid, réidh a scaoileadh an Inní. Ach fós tá sé ..
  Dúirt Dima:
  - I leabhar Boussenard "Captaen Daredevil", bhí freisin cathlán iomlán de suckers a throid leis na Breataine. Cuireann rud éigin i gcuimhne dúinn. Ach níl fadhb na síceolaíochta, a deir siad, conas mar atá duine a mharú, ach i dteagmháil léi go hachomair nuair a ghearr piléar síos trí thimpiste drumadóir óg. Agus mar sin go ginearálta tá dearcadh sách suaibhreosach i leith an bháis. Dealraíonn sé nach fiú cogadh a bheidh ann, ach saoire!
  Chuir Danka ina choinne go loighciúil:
  - Leabhar é seo do pháistí agus do dhéagóirí; atá leamh de bheith ag léamh faoi eispéiris shíceolaíocha. Agus tá an deireadh chomh dona, fuair beagnach an cathlán de milksops ar fad, agus ní raibh scríofa a leanúint!
  Dúirt Dima:
  - Ach seo leabhar den sórt sin go bhfuil aiféala ort cé chomh tapa agus dar críoch sé. Ach i bhfad níos minice tarlaíonn sé an bealach eile timpeall, go mbíonn tú cráite go litriúil ag iarraidh é seo nó an obair sin a shárú!
  - Má tá an t-úrscéal Leo Tolstoy "War and Peace" agat, níl aon amhras ach go bhfuil Olezhek ceart! D'aontaigh Danka.
  Rinne an páirtí óg agóid ansin:
  - Sa leabhar "Cogadh agus Síocháin" tá intrigue, roinnt scéalta, agus carachtair nochtadh go mion. Níl, níl sí folamh. Ní leadránach ar bith! Cé go bhfuil ar ndóigh i dtús i bhfad ó na cinn is suimiúla.
  D'aontaigh Danka.
  - Sea, tá sé sin ceart ... peacaíonn go leor scríbhneoirí le plota sluggish, nuair, sula gcuirtear tús leis an ngníomh is suimiúla, éiríonn leat leabhar a bhfuil cuma leadránach air a chaitheamh amach.
  Tar éis ligean do na buachaillí fanacht amach ó bhuaic na gréine, tá an ceannasaí aoibhinn Vladimir Wolverine, leanbh an-mhatánach thart ar cheithre bliana déag d'aois i gcuma. Tá an aghaidh álainn, ach dian, childish agus fásta ag an am céanna. Tá Vladimir féin fós ó Krasny Orlyonok, ach is é a phrionsabal ceannais ná gur chóir go mbeadh an t-óg faoi cheannas na n-óg. Agus ní chuireann an bhfíric nach bhfuil aon taithí ag Wolverine agus go bhfuil sé fós ina leanbh bac ar dhuine ar bith. Is é an rud is mó ná gur Aryan dearg é agus go n-ordaíonn sé na hAryans Sóivéadacha, rud a chiallaíonn go bhfuil sé in ann an dodhéanta a dhéanamh do ghnáthdhaoine. Agus cad? Tá siad á dhéanamh!
  Rith arís, dearmad a dhéanamh ar pian, tuirse, buachaillí a bhfuil náire fiú (den sórt sin a upbringing!), Chun cuimhneamh mam, daidí, nó smaoineamh ar rud éigin tairisceana. Seo é nuair a bheidh an cumas chun fulaingt ag fulaingt, agus an tástáil féin a blessing mór.
  Ritheann laochra óga gan smaoineamh ar easumhlaíocht, agus má tá aon rud ag teastáil uathu, is troid é!
  Tá an teas fós an-láidir, agus arís ritheann na buachaillí amach ar an gairbhéal prickly te. Agus ní fheiceann sé an deireadh fiú. Éiríonn an phian dofhulaingthe agus ní féidir le go leor de na laochra óga groan na pian a choinneáil siar a thuilleadh.
  Ansin thosaigh Dimka ag canadh amhrán a chum sé ar an dul, máirseáil fíor:
  Ba mhaith linn saoirse a bhaint amach do dhaoine:
  Aisghabh an réalta tráthnóna ó neamh!
  Tar éis an tsaoil, is é an mhaith an sprioc a thugann feachtais do gach duine;
  Dúirt an Tiarna, Beidh mé ag teacht le arm!
  
  Ach is é ár gcreideamh creideamh an chumannachais,
  Is é ár cosán crua, ach go luath beidh muid ag teacht!
  Phreab an caipitleach, lán de chiniceas,
  Ach beidh muid crush an reptile leis an claíomh!
  
  Tógaimis domhan do shliocht na todhchaí;
  Chun an aisling a thabhairt fíor!
  Ionas gur ghlaoigh an spól le bonn fáinneach,
  Troid ar son na Rúise, go dána agus dare!
  
  Tá a fhios againn an gnó, cuirimid tús le creideamh,
  Lig don phláinéid bláth!
  Ionas go mbíonn gach mí mar bhláth i mBealtaine,
  Ionas go mbeidh an Domhan ar fad ina cheann!
  
  Ansin ní bheidh aon cogaí agus gníomhais olc,
  Agus beidh sonas agus saoirse ag gach duine!
  Sea, tá go leor aindiacha ifreanda ar fud an domhain,
  Ach tá dul chun cinn i réiteach fadhbanna!
  
  I fear, is é an chúis neart;
  Matán atá inti, ach matán cliste!
  Agus ionnas nach leagfadh an créatúr sinn go léir,
  Ní mór dúinn firmness, beidh go dtí an deireadh!
  
  Cad atá le déanamh mura bhfuil na fórsaí cheana féin go leor;
  Nuair a bhíonn an namhaid láidir, uimhir teicníc!
  Cá bhfaighidh muid an léiriú ar Paradise,
  Nuair a bhíonn an marcra ag rith!
  
  Sea, cá bhfuil an cheist; agus in aigne agus croí,
  Nuair a dhéanann an aigne cinntí!
  Ní gá casadh thart arís,
  Agus bí socair, daingean mar mhiúil!
  
  Bainfidh tú amach do sprioc má leanann tú de réir a chéile
  Seo ráthaíocht ár ndaoine naofa!
  Tá na daoine Sóivéadach an-ciallmhar agus bródúil;
  Dó an Tiarna le bronntanais, creidim, a thiocfaidh!
  
  Ar ndóigh a Dhia, ní uncail le féasóg é,
  Agus tá sé dul chun cinn, eolaíocht, aigne, inchinn!
  Ag freastal orainn le bóthar an athartha,
  Ionas go n-ardaíonn duine chun cumhachta!
  . CAIBIDIL #3
  Chríochnaigh Dimka an t-amhrán spraíúil, agus cheadaigh na buachaillí Sóivéadach é le feadóga agus gáire.
  Bhí sé níos mó spraoi a reáchtáil, cuireadh níos mó fuinneamh ... Agus go luath tháinig deireadh leis an gairbhéal agus chuaigh féar bog, rud a tháinig chun bheith ina aoibhnis do chosa na leanaí dóite, buachaillí misniúla.
  Dúirt Danny:
  - Deir siad go gcabhraíonn amhrán linn maireachtáil, ach níor dúradh faic faoi go n-éadaíonn sé ualach trom taobh thiar dár ndroim freisin!
  D'fhreagair Dima:
  - Fiú le linn na sibhialtachta Sean-Éigipte, bhí sé ar eolas faoi éifeacht saoil an cheoil ar an gcorp an duine, agus amhráin freisin. Mar shampla, cuireadh iallach ar sclábhaithe beaga agus mná sclábhaithe nach raibh in ann oibriú go héifeachtach fós sna páirceanna agus sna cairéil canadh chun sclábhaithe fásta a spreagadh. Tar éis an tsaoil, tháinig a leithéid d'eolaíocht Valliology ón Éigipt.
  Scairt an Ceannasaí Vladimir:
  - Atógáil le haghaidh fáis! Agus ná bí ag caint!
  D'atheagraigh na buachaillí laochra láithreach, agus ansin rith ina dtost.
  Tá an ghrian imithe cheana féin i luí na gréine (san Afraic Thuaidh i mí Iúil bíonn sé dorcha níos luaithe ná sa lána lár.). Bhí an stad gar cheana féin, nuair a tháinig comhartha ina dhiaidh sin go tobann.
  - Tá gach duine ina luí síos agus faoi cheilt a dhéanamh!
  Mar a tharla sé amach ar chúis. Bhí torann i bhfad i gcéin amach romhainn. Agus bhí na buachaillí ag obair go gníomhach le sluasaidí sapper, ag caitheamh féar orthu féin. Bhí sé dorcha go leor cheana féin...
  Dúirt Maksimka:
  - Is dócha, is linne é! Tá sé rófhada go dtí an líne tosaigh fós, toisc go bhfuil dul chun cinn maith déanta ag an Arm Dearg.
  Dúirt Danny:
  "Ach ní ghortaítear ealaín na cheilte a fhoghlaim!" I bhfíor-chogadh, beidh sé seo áisiúil!
  D"aontaigh Maksim:
  - Sea, riamh, ach tá mé cinnte go bhfuil sé linn!
  Rinne Vladimir gáire:
  "Focal amháin eile agus beidh mé shoot tú ar an láthair!" Tá gach duine ag fanacht! Agus déan pomegranates.
  Mar ba léir go luath bhí dul amú ar Maksimka. Chonacthas umair na Breataine. Mar sin féin, bhí na buachaillí ina suí go ciúin i luíochán: cad a tharlaíonn má bhí siad a gcuid féin ar fheithiclí gafa.
  Cé go bhfuil na tancanna ag dul ó thuaidh. Níl ach ceithre cinn acu, trí cinn éadrom agus ceann deacair le briseadh "Matilda" -3. Is fadhb mhór é an umar deireanach, toisc nach féidir le grenades ach damáiste a dhéanamh dá rianta. Is féidir na scamhóga, ar an láimh eile, a bhualadh le caitheacha cruinne isteach sa díon nó isteach sa deireadh. Má bhriseann Matilda -3 na rianta, is féidir léi caillteanais a chur ar na buachaillí lena dhá ghunna meaisín agus gunna.
  Ní raibh Vladimir ag iarraidh a chairde bás cheana féin ar an dara, nó in áit, fiú ar an tríú lá tar éis teacht go dtí an Afraic. Fíor, d'fhéadfadh gunnaí meaisín amas cruinn a dhíchumasú. Ach is í an cheist, cé acu umair iad seo? Go tobann, trófaithe gafa cheana féin ag na Gearmánaigh?
  D'ordaigh Vladimir:
  - Príobháideach Red Eaglet Dimka. Téigh amach chuig na tancanna gan airm agus satchel agus faigh amach cé hiad féin!
  a dúirt Dimka:
  - Éist leis an gceannasaí!
  Leath-nocht i shorts dubha, bhí an buachaill swarthy ó uachtar cosanta, agus a cheilt a chuid gruaige fionn chuir sé ar chineál éigin turban ó nuachtáin. Anois d'fhéach sé cosúil le gnáth, leanbh lag Arabach. Ní dócha go dtógfar é ar son namhaid.
  Ghluais na humair ar luas suaimhneach, ag bogadh isteach i bhfearas ina ndearna na hinnill an méid is lú torainn, rud a d'ardaigh amhras freisin. Ag léim suas dóibh, chrom Dimka a lámha go bríomhar agus d'yall i mBéarla briste.
  - Tá mianaigh! Tá mianaigh!
  Stopadh na tancanna, ceann clogad sáinnithe as an Matilda agus guth feargach i mBéarla d"fhreagair:
  - Cén fáth arapchonok, ba mhaith leat?
  Do ghlaoidh an buachaill beag:
  - Chuir na Rúiseach mianaigh ar an mbealach! Bí cúramach trúpaí ríoga!
  Tháinig ceann eile ón strap ghualainn, chuala mé an freagra:
  Lig do na Rúiseach olc sin bás! Le linn tá an Rí Seoirse agus an Churchill invincible. Abair, cá bhfuil puppy mianaigh?
  Rith Dimka suas leo:
  - Taispeánfaidh mé duit mo thiarna! Anois íosfaidh muid iad!
  - Tar suí anseo! - Ordaithe, ag breithiúnas ag na epalettes, ina choirnéal d'Arm Umar Ríoga na Breataine!
  Scrambled an buachaill suas an túr, ag mothú coolness taitneamhach an armúr ar a chosa lom, blistered bídeach. Ansin chlaon sé ar ais agus thosaigh sé ag taispeáint na Breataine ar an mbealach.
  Bhí cúigear acu ann, agus bhí sé beagán plódaithe sa tuiréad nach raibh chomh fairsing san umar meánach Matilda-3. Ansin chinn Dimka a bheith ina laoch. Shroich a lámha oilte, deasa, cosúil leis na lámha a bhí ag poc póca gairmiúil, isteach ina gcuid criosanna agus thóg sé gunnáin. Bhain na ordóga na fiúsanna amach láithreach.
  Ar ndóigh, bhí sé olc, ach bhí an temptation chun an "feat" a chur i gcrích chomh láidir gur scaoil Dmitry cúpla uair ó gach gunnán, agus é mar aidhm faoin lann ghualainn chlé.
  Ó achar den sórt sin, tá sé deacair a chailleann, agus ní féidir ach le fear uaigneach, nó an bótach deireanach, veist le piléar a chur air agus é ina shuí in umar. Baineadh geit as an gcoirnéal, agus mhothaigh sé an muzzle de piostal taobh thiar de scruff an muineál. Dúirt an buachaill, sa chanúint Londain ghlan:
  - Más mian leat maireachtáil, a ordú do na trí umar eile a thabhairt suas! Seachas sin, scriosfaidh ár gcathlán iad mar aon leis na foirne!
  Gabhadh an cornail uaigneas:
  - Cé tusa?
  D'fhreagair Dimka go macánta:
  - Do sheans deireanach le maireachtáil! Beidh trí umar solais a bombarded le grenades agus beidh tú a chéasadh trí thine. Gheobhaidh daoine bás! Áireoidh mé go trí cinn, bíodh an t-ordú agat dóibh géilleadh agus éirí as an gcarr, nó scaoilfidh mé thú i bhfeoil do chos agus déanfaidh mé an t-iarratas arís ón tús! A haon a dó...
  An Coirnéal whined.
  - Aontaím! Ná maraigh sinn!
  Dhearbhaigh Dimka go bródúil:
  - Ní mharaíonn muid príosúnaigh na Rúise! Agus ansin tar éis caipitliú na Breataine, is féidir leat fónamh arís sna Fórsaí Ríoga nua, athnuaite sa Bhreatain.
  Thug an Coirnéal an t-ordú i nguth crith. Dhreap na tancaeir go géilliúil as na tancanna, ag leagan síos a n-arm. Rith go leor de na buachaillí Gearmánacha is mó, ag caitheamh a gcuid féar duaithníochta, i dtreo iad, ag ullmhú chun an chéad bhaisc príosúnach ina saol a fháil.
  Throid Oleg Rybachenko freisin le trúpaí coilíneach, SAM agus an Bhreatain.
  Throid an buachaill agus an cailín as ionsaí an namhad.
  Chaith Oleg grenade marfach lena bharraicíní loma, chas sé an carr Briotanach timpeall agus chrom sé:
  - Polaiteoir, meileann nonsense, as nach bhfuil plúr le haghaidh aráin, ach plúr soladach, le núdail ar an chluasa na vótálaithe!
  Dúirt Margarita freisin, ag tafann a cuid fiacla, agus ag géilleadh do phacáiste pléascach an bháis lena sÚil lom:
  - Is ridire é saighdiúir a throideann dragan, ach tá an dragan seo sa chúl i ndáiríre agus níl seacht gcloigeann aige, ach milliún maisc, agus líon neamh-uimhir de smuit muc!
  Throid na páistí go fíochmhar. Gluaisteáin a chur trí thine agus grenades a chaitheamh le toes nochta.
  Oleg, lámhach, faoi deara:
  - Ní mór do shaighdiúir, ionas nach mbeidh sé ina sicín spíonta, a bheith ina ghé, beidh polaiteoir, chun na vótálaithe a fhriochadh ar bharbaiciú, sásta piss, ní ar bhealach comradely!
  Margarita, ag caitheamh buama lena sÚil nocht, d"éirigh sí:
  - Níl sna saighdiúirí ach buachaillí, ach fásann siad ó chath go cath, bíonn polaiteoirí, beag beann ar aois, ó fheachtas toghcháin amháin go ceann eile, níos mó fós ag gealtacht!
  Bíonn leanaí le bronntanas na neamhbhásmhaireachta ag dul i ngleic cosúil le titans. Ach sa spéir tá cailíní fós ag troid.
  Ghearr Natasha an carr as na comhghuaillithe, bhrúigh sí é, ag baint úsáide as a toes loma le haghaidh vodca, agus squeaked:
  - Is féidir le saighdiúir a bheith gan féasóg, ach laoch glórmhar, agus ní féidir le polaiteoir ar aon nós gan a eireaball a fhágáil!
  Rinne Anastasia cic freisin, leag carr Sasanach síos, agus chrom sí go ionsaitheach:
  - Tá brionglóid ag an mbuachaill a bheith ina laoch iolair, ach ní léir cén áit a dtagann polaiteoirí-muca chomh salach sin go bhfuil sé náireach aisling a dhéanamh fúthu!
  Thug Akulina faoi deara go ionsaitheach, ag brú na cnaipí lena bharraicíní nochta agus ag coothú:
  - B"fhearr le buachaill trodaire a rugadh ag rith cosnochta sa sneachta ná ligean dó féin a bheith sáite sa pholaitíocht agus é a iompú ina bhróg feilte!
  Dúirt Mirabela go ionsaitheach, agus í ag slamáil a sála loma ar na pedals agus ag cothú:
  - Ní sicín plúchta í bean nocht, bainfidh sí bríste fir ar bith agus iompóidh sí fiú rialóir sotalach ina rí nocht!
  Bíonn na cailíní ag troid le díograis mhór agus léiríonn siad rang den scoth.
  Agus léiríonn na buachaillí i gcathláin uile scil agus daingne ag síormhéadú;
  Tar éis dóibh na tancanna agus na Briotanaigh a ghabháil, thug na buachaillí anonn iad go dtí an lonnaíocht is gaire dóibh, agus ina dhiaidh sin ordaíodh dóibh bogadh níos faide ó dheas go dtí an chathair ársa Éigipteach Mehu.
  Bhí na buachaillí arís cosnochta, agus i shorts spóirt, le ualach, ar siúl ar feadh an deilt, i gcás inar minic féar bog alternated le ithir creagach.
  An lá dár gcionn tar éis an rith roimhe sin, bhí matáin trodaithe óga Red Eaglet an USSR i bpian trom. Go háirithe na laonna, a bhí, cosúil le haibhneacha, clúdaithe le féitheacha a bhí tagtha amach, na ndroim, agus boinn brutally scorched agus stróicthe de lom, cosa childish.
  Mhothaigh go leor de na buachaillí an-dona, agus ar dtús ní fhéadfadh an cathlán piocadh suas le luas tapa. Ceannasaí Vladimir Wolverine, freisin, dála an scéil, mar an gcéanna le gach duine eile, cosnochta agus traochta, a scairt, faoi bhagairt a shoot, ach ní fhéadfadh fuip an guys. Is fíor, mar sin féin, d"éirigh sé as, ag gearradh as cnapán de ghruaig fhionn le piléar chuig duine de na buachaillí is mó a raibh faitíos air. Tar éis sin, chuaigh an rith beagán níos fuinniúla.
  Bhí an pian uafásach, bhí na boinn lom te, ach tar éis cúpla ciliméadar d'éirigh sé níos éasca, d'oscail an dara gaoth, agus théigh na matáin a bhí sáithithe in aigéad lachtaigh agus níor ghortaigh siad an oiread sin níos mó.
  D'fhulaing Dimka agus Danka freisin, cé go raibh, b'fhéidir, níos lú ná na guys eile, toisc go raibh a n-oiliúint faoi threoir gúrú níos mó ná riamh. Agus go ginearálta, tá buanseasmhacht ghéiniteach tréithrithe ag guys Slavacha. Mar sin féin, an Aryans freisin.
  Sheachain na buachaillí lonnaíochtaí ar gach bealach ab fhéidir le linn an rith. Agus nuair a tháinig an teas dofhulaingthe, luigh siad síos faoi na sciatháin gréine.
  Dúirt Dimka, a bhí ina luí le Danka:
  - Sea, tá guys láidir! Go ginearálta, má thagann sé le cogadh idir Bealarúisis agus Rúiseach, beidh am crua againn! An-daingean!
  D'fhreagair Danka:
  - Ullmhaíonn siad daoine óga go han-mhaith, ach ní hé seo tromlach na n-aonad. Ina theannta sin, tá níos mó againn fós ná Aryans dearga.
  Dúirt Dima:
  - Tá thart ar céad milliún Rúiseach iad féin san Eoraip amháin, ach tá trúpaí de chomhghuaillithe na Rúise Sóivéadach. Ina theannta sin, is féidir leo na milliúin reisimintí Arabacha agus Negro a úsáid inár n-aghaidh freisin. Tá na fórsaí neamhionann, go háirithe má tá na Cumannaigh fréamhaithe sa deireadh san Afraic agus san Áis.
  Danka winced.
  - Agus cad é an chonclúid?
  Dima sighed.
  - Dá mba mise an t-iolar Cruach, bhuailfinn ar dtús.
  Ansin chuaigh buachaillí Gearmánacha eile isteach sa chomhrá, agus bhí orm éirí as. Next, an t-ordú a dhéanamh cleachtaí análaithe. Ansin, nuair a subsided an ghrian, arís ag rith tríd an tír-raon is affectionate. Agus do ghabhadar sciar an leó den oidhche.
  Bhí an aisling trom, bhí na matáin cramped ró-pianmhar ó phian, agus bhí cosa na guys ar lasadh ar tine mall. Ba é an lá dár gcionn, mar gheall ar thuirse carntha, an ceann is deacra. Thuig fiú Vladimir é seo agus lig sé dá fhoireann bogadh go luas tapa.
  Rinne na guys, áfach, iarracht a shealbhú ar, ach thit triúr buachaillí síos fós. Moill ar an luas síos, agus na guys óga ar deireadh ghlac céim. Ansin shocraigh Dimka iad a spreagadh le hamhrán:
  Shéid an adharc ceannródaíoch thar an athar,
  I tá sé glaoch chun dul chun cinn chun éachtaí - óige!
  Is é ár gcreideamh creideamh an chumannachais,
  Agus ní bheidh eagla ort ar an namhaid olc!
  
  Ceannródaithe beidh muid ag troid
  Don Rúis agus saoirse cosúil le hiolair!
  An eitleán - lonraíonn an sciathán le péint snasta,
  Is mic Shóivéadaigh ár bpíolótaí!
  
  Tá an carbhat dearg, dath na fola doirte;
  Tá an domhan cruálach, tá sé á rialú ag airgead agus cogadh!
  Ba mhaith linn sip, saor-thoil a thabhairt do gach duine,
  Ionas go rollaíonn dorchadas na hórde isteach sa domhan thíos!
  
  Ceannródaí, is deartháir níos óige tú fiú do na cumannaithe,
  Ar mhaith leat domhan a thógáil ina mbeidh sonas do gach duine!
  Ionas go n-iompraíonn an dath neamhaí torthaí sa saol,
  Chun fulaingt agus fadhbanna a sheachaint!
  
  Ar an mbealach, áfach, cogaí agus cruálacht,
  Teannas agus uaireanta crua!
  Tá an gunna meaisín trom agus laghdaíonn sé an elbow,
  Agus tá an pailme callous, maidí rámha mór!
  
  Ach níl a leithéid de fhocal ar eolas againn - laige,
  Níl a leithéid de fhocal againn - níor mhaith liom!
  Ní thiocfaidh seanaois do shaighdiúirí Sóivéadacha,
  Beidh mé ag eitilt isteach sa spás ar roicéad!
  
  Tugann sé neart agus neamhbhásmhaireacht dúinn;
  Ach eolaíocht, solas gan teorainn!
  Agus ardóidh siad siúd a thit, creid
  Go n-éirí an t-ádh linn agus go n-éireoidh go geal linn!
  Chuir an t-amhrán suas na trodaithe óga, agus d'athraigh siad go tapa.
  Mar sin féin, nuair a shroich an ghrian a buaic, bhí orm sosa arís. Ina dhiaidh sin, d'éirigh sé do-fhulaing agus ghlac na buachaillí céim. An bóthar a bhí excruciating agus a gcuid cosa knocked síos bleed, agus an agony bhí beagnach unbearable.
  Ar an mbealach, go fortunately, tháinig mé trasna abhainn ag sileadh isteach sa Níle, agus léim na buachaillí ann. Theastaigh uathu a gcuid fulaingthe a mhaolú. Ansin bhí sé an-deacair na buachaillí a thiomáint amach as an uisce. Bhí ar Vladimir pléasctha a thabhairt as gunna submachine thar na cinn.
  Ba é an bealach eile a bhí cosúil le hidirthréimhse den gheilleagar faoin maorlathas: painful, agus unhurried.
  Shroich siad an chathair tar éis meán oíche, ar éigean ag bogadh a gcos. Tógadh go dtí an beairic iad agus na buachaillí, carntha ar bunanna adhmaid, gan fiú iarracht a dhéanamh dinnéar a bheith acu.
  Bhí na brionglóidí trom, lán d"uafás, ach ní raibh mé in ann cuimhneamh ar rud ar bith ... Dhúisigh Dmitry cúpla uair agus chaith sé lámha na mbuachaillí a bhí suite go docht. Bhí sé ag éirí stuffy, dúnadh na barraí ar na fuinneoga, agus d'fhéach sé cosúil le coilíneacht ógánach tipiciúil theas.
  Ach ar maidin bhí na buachaillí ag fanacht le dea-scéal: bhronnfadh an Marshal féin, an tUasal Rokossovsky, dámhachtainí orthu. Tar éis grúpáil trúpaí Gearmánacha a roinnt, ceapadh trúpaí na Gearmáine agus na hIodáile, a bhí ceaptha chun ionsaí a dhéanamh ar an tSúdáin ón Éigipt agus níos faide ó dheas, i gceannas ar Rokossovsky mór le taithí. Bhain an mharascail cath seo taitneamh as muinín iomlán an iar-Stalin, agus mar sin sannadh é chun an grúpa arm Sóivéadach is cumhachtaí "Center", a bhí ceaptha go háirithe a ghlacadh i bPáras.
  Toisc nach raibh aon éide oiriúnach le haghaidh trodaithe óga an Red Eaglet, línéadaigh siad leath nocht, beagnach dubh ó uachtar cosanta agus dath gréine úr na hAfraice. Tá na buachaillí triomaithe suas beagán le cúpla lá anuas agus tá siad tosaithe ag breathnú cosúil le sclábhaithe Arabacha ó na cairéil, ach cuma bródúil.
  Bhí an searmanas bronnta ócáideach, gan aon stró agus searmanas.
  Bhí Konstantin Rokossovsky féin ard, tanaí, le aghaidh óg, ach dea-chaitheamh cheana féin. Ceannasaí tipiciúil Polannach, le cuma ghéar. D'fhógair sé go simplí:
  - Mar gheall ar an misneach a léirigh an cathlán le linn na máirseála éigeantais agus ghabháil na Breataine, bronn ar an gcathlán Red Eaglet an APSS, le ribín speisialta le iolar cré-umha go dtí caighdeán an aonaid. Tá an ceannasaí, ina dhiaidh sin, bronntar an bonn cré-umha "Díchill agus Misneach!".
  Bhuail na fir a lámha le chéile, agus lean an marascail cath:
  - Bronntar Ord na Glóire den dara rang ar an Príobháideach Dmitry Rocketny, as a chuid seiftiúlacht, laochais agus intleacht, a bhuíochas dá rug sé an cornal de na trúpaí Ríoga. Mar sin, ag aon bhliain déag d'aois, ba é ár n-aoi ón mBealarúis an faighteoir ab óige den dámhachtain seo ó gach duine a bronnadh tar éis do Stalin teacht i gcumhacht.
  Lean Oleg Rybachenko ag déanamh cleasanna lena chailín.
  Chaith an buachaill diosca géar honed lena bharraicíní loma, ghearr sé cinn na Breataine agus squeaked:
  - Fásann buachaill ina shaighdiúir, agus cé a bhí ina pholaiteoir ina óige má d'fhás muc mhór mar sin as?
  Dúirt Margarita, ag troid agus ag marú comhraic, go loighciúil, ag gearradh siar ar a chéile comhraic:
  - Tá striapach macánta le cliaint - airgead mar mhalairt ar phléisiúir, agus tá polaiteoir ina liar iomlán, vótaí agus cánacha mar mhalairt ar díomá fórsa!
  Chaith Oleg Rybachenko bronntanas marfach lena sÚil nocht, scaip sé a chéile comhraic agus d"éirigh sé as:
  - Is striapach an-chostasach é polaiteoir, ónar féidir leat ní hamháin tsifilis na hinchinne a fháil, ach muc i do phóca freisin!
  Ghlac Margarita Korshunova é agus thug sí seal, ghearr sí anuas ar aifreann comhraic agus rinne sí smideadh:
  - Is cineál striapach é polaiteoir a scarann trí chraiceann ó na vótóirí agus ionfhabhtaíonn sí tríd an teilifís iad in ionad a cuid éadaí a bhaint di!
  Throid Natasha sa spéir. Agus léirigh a cairde ann freisin sampla dá aindlí i neart.
  Chaog Natasha eitleán Sasanach agus chrom sí, ag cur a cuid fiacla péarlach:
  - Ní théann tú isteach san abhainn chéanna faoi dhó, ach is féidir bastaird a bhíonn de shíor ag muiceoil a atoghadh dosaen uair!
  Ghlac Anastasia é agus dúirt go han-chiunta, agus leag sí amach an t-eitleán le cabhair óna barraicíní loma, squeaked:
  - Ní maith le hainmhithe agus le leanaí bia gan salann, ach cén fáth a dtiteann daoine fásta le haghaidh cainte milis polaiteoirí a bhfuil salann na fírinne orthu!
  Thug Akulina Orlova faoi deara go ionsaitheach, ag gearradh amach eitleán Sasanach eile agus vyaknula:
  - Tá salann na fírinne searbh, ach tá cumhacht leighis aige, tá urlabhra polaiteoir milis, ach is cúis le diaibéiteas an aigne!
  Mirabela Magnetic, gearradh amach meaisín eile, mór agus mór de na comhghuaillithe, agus eisíodh:
  - Ní mian le duine a bheith ina saighdiúir, ach tosaíonn gairm san arm le daoine príobháideacha, níl polaiteoir ag iarraidh imirt de réir na rialacha, agus treoraíonn sé gairm bheatha sa pholaitíocht gan aindlí!
  Tá cailíní, ar ndóigh, an-álainn agus sexy. An t-am ar fad a throideann siad cosnochta agus i gceann bikini.
  Steals iontach den sórt sin.
  Tá an SU-100 ag troid san Afraic freisin. Ar ndóigh, tá sé an-te, agus tá na cailíní i roinnt mionbhrístíní tanaí.
  Bhain Elizabeth úsáid as a barraicíní loma ar an namhaid agus d"eisigh sí:
  - Is asal mór é polaiteoir a mhaslaíonn daoine aeracha é féin, agus níl aon fhearacht aige!
  Ekaterina, thumped ag an namhaid, agus freisin ag baint úsáide as a sÚil lom, choed:
  - Ní bhfaighidh saighdiúir bás faoi dhó, ach beidh polaiteoir feall trí huaire, agus mheabhlaireachta milliún uair!
  Thug Elena faoi deara go fonnmhar, agus í ag ciceáil a toes loma ar an namhaid ionsaitheach:
  - Ní tharlaíonn dhá bhás, agus ní féidir leat do bhróga a bhaint díot le cosa lom, ach éiríonn le polaiteoirí marú an t-am ar fad, agus trí chraiceann a sracadh!
  Bhuail Efrosinya diúracán ag an namhaid freisin agus squeaked, ag bac a fiacla:
  - Níl eagla ar an gcailín rith cosnochta sa sneachta, tá eagla uirthi nach n-iompódh an groom ina bhróg dúr mothaithe, agus é ag caitheamh a chluasa!
  Throid laochra san Afraic agus nuair ab fhéidir, agus ghin siad míorúiltí.
  Agus san Afraic, níor tharla imeachtaí níos lú spreagúil agus suimiúla.
  Lean cathlán de bhuachaillí cosnochta ón bhFabhcún Dearg lena n-rith uafásach chun maireachtáil ... Bhí sé ina ifreann nach mór a rith chun na bhflaitheas tuillte. Agus pian, agus plúr, roimh blis.
  Tar éis an tsearmanais bhronnta, áfach, bhí na buachaillí chomh spreagtha sin gur rith siad an dara leath den lá agus den oíche, beagnach gan stad agus dearmad a dhéanamh ar thuirse.
  Rinne Vladimir cinneadh: beidh siad ag codladh i rith an lae, agus ar an oíche, nuair nach sruthán an ghrian, déanfaidh siad máirseálacha éigean. Go ginearálta, tá buachaillí anseo, mionlach cruaite, agus ní dhéantar tástálacha den sórt sin den chéad uair. Ach anois nach bhfuil an teas sin hellish. An chuid is mó réasúnach sa chás seo, nuair a bhíonn an ghrian ag a buaic, luí faoi na sciatháin agus codlata soundly.
  Bhí meas ag Danka ar an athdháileadh seo:
  - Ní minic a bhíonn máirseálacha éigean oíche san Arm Dearg. Ní mór dúinn freisin a fháil amach conas troid sa dorchadas!
  D"aontaigh buachaill cosnochta Dimka:
  - San oíche, tá sé níos deacra a ionsaí, ach tar éis an tsaoil, beidh siad iad féin a chosaint freisin balbh. Agus tá súil againn gur féidir linn an dá rud a dhéanamh.
  Bhí na laethanta ina dhiaidh sin i bhfad níos deacra... An uair dheireanach, ar dhíograis na ngasúr, chuir siad bac ar theorainneacha na n-orgánach, agus anois bhí an chuma ar an scéal go raibh gach snáithín muscle á thuar go straitéiseach ag baint úsáide as napalm.
  Ní raibh siad in ann fiú srian a chur lena gcuid groan, agus ba chosúil go raibh sé ina thréad laonna óga á pricked.
  Chun a gcomrádaithe nua a spreagadh, chan Dimka:
  Tugann an Tiarna tobair uisce do na beo,
  Crainn phailme órga agus rósanna faoi bhláth i Paradise!
  Chun a bheith ina réaltacht, gur aisling i aisling,
  Ní mór dúinn troid, ní chaillfidh deora cosúil le mná!
  
  Go dtugaidh Dia an t-eagla go hifreann,
  Agus an té atá cróga beidh sé ina fhear céile uilechumhachtach!
  Anseo tá na réaltaí ar an Kremlin ar lasadh,
  Cuirtear an bealach in iúl leis an méid a thug an tEternal One dúinn!
  Táimid ag tógáil cumannachas cáiliúil,
  Is é ár bprionsabal simplí - níos tapúla, níos airde agus níos láidre!
  Ionas nach dtiteann ár rátáil síos,
  Ba chóir dúinn daoine a bheith níos misniúla agus níos cliste!
  
  Tar éis an tsaoil, is fear é gach laoch,
  Caithfidh duine smaoineamh gur créatúr lag é!
  Tugann an intleacht meáchan dúinn:
  Agus beidh na cruinne a chur faoi bhráid na spásairí!
  
  Is mór an trua go bhfuil aontacht i bhfad ar shiúl:
  Tá go leor tíortha, daoine, náisiúin agus reiligiúin!
  Ach caithfidh duine smaoineamh go domhain;
  Déanfaimid deireadh leis na slabhraí egoism!
  
  Ní hé an cogadh ar a shon sin;
  Chun náiriú agus crá a dhéanamh ar áitritheoirí an phláinéid!
  Agus an cuing a bhriseadh ó dhaoine,
  Canfar cupáin faoi na heachtraí seo!
  
  Ansin beidh muid mar an teaghlach ar fad le chéile;
  Cá bhfuil gach duine ar domhan, deartháir agus deirfiúr daor!
  Nuair nach bhfuil fuss gairme;
  Agus is nós é altrúchas agus cuidiú lena chomharsa!
  
  Ní bheidh aon bhás agus gan fadhbanna;
  Beidh fear cumhachtach ann, creidim,!
  Sháraigh tú do leisce
  Glac raidhfil agus mála droma le ualach!
  Tar éis a leithéid d"amhrán, chuaigh laochra óga an Fhabhúin Dheirg suas go géar agus tháinig tonn nua díograise agus fuinneamh os a gcionn. Mar sin mhair siad na laethanta seo, agus nuair a tháinig bláth air agus thosaigh sé ag bácáil, thit siad ina gcodladh.
  Shamhlaigh Dimka faoi rud éigin speisialta... Chríochnaigh sé i ndomhan ina raibh sé ar neamh, agus tharraing sé seo a shúil ar an gcéad dul síos. Eadhon, d'imir na luminaries peile. Thairis sin, ba hibridí iad seo de watermelons striped agus crogaill i bhfoireann amháin, agus meascán de cucumbers agus rhinos ar an taobh eile.
  Shuigh Dimka síos ar mhéaróg agus rinne sé iarracht smaointe a bhailiú le chéile scaipthe i ngach treo cosúil le tréad staileanna te. Tar éis an tsaoil, ní fhéadfaidh sé a bheith ionas go n-imríonn na luminaries peil, agus fiú ag glacadh le foirmeacha dochreidte den sórt sin nach bhfuil ar chor ar bith tréithe fíor-fhlóra agus fána.
  Go ginearálta, de réir dhlíthe na fisice go léir, tá na réaltaí ceaptha a bheith sféarúil, rud nach féidir a chroitheadh go bunúsach! In aon chás, má fhreagraíonn na tairisigh fhisiceacha don chruinne ina gcónaíonn daoine. Agus mar sin is tomhas bunúsach doshamhlaithe é seo!
  Cuireadh isteach ar smaointe buachaill cliste ag cuma ainmhí beag dothuigthe. Ba ábhar iontais anseo é freisin gur tháinig an créatúr, mar a bhí, as aer tanaí, cosúil le héisc ag teacht as poll oighir. Dála an scéil, bhí an ceann ina iasc, ach an comhlacht i bhfoirm uair an chloig as an tsaighead. Thairis sin, ar an dhiailiú, in ionad na n-uimhreacha a léiríonn na huaireanta, tá roinnt hieroglyphs neamh-mhilsithe i bhfoirm líníochtaí. Sea, agus tá na saigheada féin níos mó ná dosaen agus rothlaíonn siad ar luasanna éagsúla.
  Feadaíl Dimka:
  - Blimey! Cé tusa?
  Meascán éisc agus clog aláraim iontach a d"fhreagair i Rúisis gan choinne:
  - Agus Iáítí, agus cé hé thusa, a bhán-gheal?
  - Duine! D'fhreagair Dima.
  Rinne Yahita giggled an-tanaí cosúil le mosquito:
  - Is féidir liom a fheiceáil go bhfuil tú daonna. Tá suim agam sa phost, ainm, slí bheatha!
  Bhí imní mhór ar Dimka:
  - Cad mar gheall ar dhaoine i do domhan?
  Chlaon Yahita.
  - Sea, ar ndóigh tá! Tá sé deacair fiú domhan a fháil nach mbuailfeá le príomhaigh gan ghruaig. Cé go bhfuil daoine an-difriúil i ngach áit, tá láidir agus forbartha cosúil le archangels, agus tá Savages primitive! Níl cuma air mar ionadaí don domhan forbartha, cosnochta, beagnach nocht, ach ní féidir duine a thabhairt air ach an oiread ...
  Níorbh fhéidir le Dima cur i gcoinne iarraidh:
  - Agus cén fáth nach bhfuil?
  Mhínigh Yahita:
  "Tá do shúile an-chliste, cosúil le súile saoi, agus ní leanbh ó threibh primitive!"
  Rinne Dimka argóint iomlán réasúnta:
  "Agus cad chuige, dar leat, go gcaithfidh na savages a bheith dúr." Tar éis an tsaoil, chun maireachtáil gan blasters núicléach-pumpáilte i measc na n-ainmhithe níos mó agus fanged, is gá duit ingenuity dáiríre agus seiftiúlacht phraiticiúil!
  D"aontaigh Yahita:
  - Ceart! Ach conas a bheadh a fhios ag an Savage faoi Blaster núicléach-pumpáilte, cé go de réir caighdeáin na n-ardaingeal daonna is é seo an aois cloiche cheana féin. Inis dom, cé tú féin de réir poist agus cén tasc a cuireadh anseo chugat?
  Rinne Dimka iarracht freagra díreach a sheachaint:
  - Tá gach rud inár Cruinne coibhneasta: go háirithe poist! Cad mar gheall ar an tasc? Sea, nílim ach ag taisteal na cruinne. Tar éis an tsaoil, tá na réaltaí atá ag imirt peile chomh neamhghnách agus suimiúil!
  Ceartaigh Yahita, thosaigh na saigheada ar dhromchla a torso trédhearcach ag rothlú beagán difriúil:
  - Is é seo an pheil, ach cluiche go hiomlán difriúil. Féach, anseo tá sciatháin ag na liathróidí, agus tá trí cinn acu ag an am céanna, agus níl an geata le feiceáil! An bhfuil sé cosúil le do pheil dhaonna ó ré ársa?
  B"éigean do Dimka aontú:
  - Ní Ar ndóigh... Cé go bhfuil, chomh luath agus a d'fhéach mé, d'eascair an cumann le peile láithreach. Tar éis an tsaoil, tá cosúlacht de chineál éigin ann! Fiú mura bhfuil sé foirmiúil!
  Yahita waved sé as.
  - Seo iad na cumainn ... Ní dhéanann siad ach mo cheann a ghortú agus tarlaíonn troideanna. Ach inis dom, nach saboteur tú ar feadh uair an chloig?
  - Go foirmiúil níl! D'fhreagair Dimka go meicniúil.
  Chroith Yahita a cos.
  - Ansin lean mé. Taispeánfaidh mé rud éigin suimiúil duit!
  D'éirigh Dmitry Rocket suas agus bhog sé, lean í, mar a fuair aisling go tobann áit éigin agus an comhartha a ardú sounded.
  Na buachaillí, ar éigean quieuit, rith arís leis an ualach, anseo bhí siad cheana féin aon roghanna le haghaidh scíthe. Chuaigh an phian géar sna matáin níos lú, agus d'éirigh na cosa a leagadh righin, níor phléasc siad le fulaingt a thuilleadh, ach d'éirigh go han-mhaith leo, agus leathnaigh an whining ar fud na gcosa, agus d'oscail an tríú agus an ceathrú anáil sna scamhóga.
  Toisc go raibh Danka ar an duine is láidre go fisiciúil, d'fhulaing sé go pointe níos lú, agus bhraith sé leamh fiú: bhí sé ag iarraidh troid, ach mar a bheadh an t-ádh air, níor lámhachadh aon lámhaigh amháin ... Anseo, rinne Dmitry, mar a bhí i gcónaí an t-ádh, a feat cinematic, thóg an cornal agus Ord na Glóire thart ar a mhuineál. Níl an dámhachtain féin daor, cad a thógann tú as iarann agus sraith tanaí de nicil ionas nach meirge, ach níl patrún stampáilte mór. Is é an rud is mó, ar ndóigh, gradam. Bhí naimhde tromchúiseacha ag an USSR freisin.
  Le linn an Chéad Chogaidh Dhomhanda sealadach, d'éirigh le Hitler ceithre ordú a thuilleamh, lena n-áirítear cros iarainn den chéad chéim, rud annamh do chorparálta simplí. Sea, bhí sé ina shaighdiúir thar a bheith cróga agus cliste, cé go n-úsáidtear a ainm anois chun eagla a chur ar leanaí.
  Ach is féidir leo rith gan sprioc i rith an tsamhraidh agus an fhómhair, nuair a thiteann an t-ádh fós amach.
  Tháinig na buachaillí ar deireadh trasna na háite cath le déanaí, bhí an corps na saighdiúirí na Breataine marbh, don chuid is mó a bhí sé Negroes agus hArabaigh. Feoil marbh i teas den sórt sin triomaithe go simplí agus níor thosaigh sé ag lobhadh. Bhí blúirí miotail, cásálacha sliogán ina luí, ach d"éirigh le Rúisigh néata na hairm a gabhadh ar fad a phiocadh suas. Ach fós bhí an t-ádh le duine de na buachaillí, agus phioc sé suas scian fillte báite. Agus rinne Meiriceánach. Ar an teitheadh, thaispeáin sé dá chairde:
  - Sin é mo trófaí!
  D'éirigh siad as mar fhreagra:
  - Fuarthas rud éigin le brag faoi! Is fearr leat Sasanach a mharú!
  D'fhreagair an t-olc:
  - Agus ní bheidh sé seo amhlaidh! Sin díreach chun teacht ar na naimhde! Agus ní mór duit a reáchtáil fiú níos tapúla!
  Ach rith na laethanta seo gan troideanna, rud atá, dála an scéil, go leor nádúrtha don chuid is mó de na cogaí. Tar éis an tsaoil, le linn coinbhleachta, bogann tú níos mó ná mar a shiúlann tú. Díreach cosúil le aces, tá an chuid is mó sorties folamh, go háirithe idir cathanna móra agus oibríochtaí maslach. Sular thit sé ina chodladh, dúirt Danka le Dimka:
  - Tá a fhios agat, an bán Tiger cub (leasainm Dmitry), nach bhfuil an cogadh ar chor ar bith chomh rómánsúil mar a léirítear sa scannán Red Devils, nó Captaen Daredevil, agus i gcásanna eile. Bhraitheann tú roinnt díomá. Ní hea, ar ndóigh, níl mé beag agus tuigim nach ionann an phictiúrlann agus an fhíor, ach fós....
  D'éirigh Dimka go dúshlánach:
  - B'fhearr linn labhairt faoi seo i mí, ach faoi láthair, meditation agus dul a chodladh. Caithfidh mé, áfach, gur guys fiúntacha iad ár gcomrádaithe nua. Coinníonn siad go maith!
  . CAIBIDIL #4
  Lean an cogadh ar aghaidh gan mórán déine. San Afraic, nach bhfuil na trúpaí Mheiriceá agus na Breataine an-láidir, ach tá na fairsinge ollmhór, agus an jungle agus deserts, agus go leor aibhneacha agus swamps.
  Sea, tá an Mór-Roinn Dubh ollmhór, agus déan iarracht é a ghabháil go tapa. Mar sin chuaigh an cogadh ar aghaidh ar feadh i bhfad.
  Agus nach bhfuil an Bhreatain féin ar an mór-roinn chomh furasta a fháil. Is fadhb ollmhór í seo.
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova troid cosúil le titans óga. Agus tá bua glórmhar buaite acu. Troid siad le opponents an-láidir, cé nach bhfuil ró-iomadúla.
  Mar sin féin, cá bhfuil na Meiriceánaigh, na Breataine, agus a gcuid trúpaí coilíneach roimh na feiniméin leanaí bás a fháil.
  Thug Oleg Rybachenko faoi deara, ag gearradh amach líne eile comhraic, agus ag caitheamh piseanna le frithábhar agus a bharraicíní lom:
  - Éiríonn saighdiúir i gcogadh níos óige agus níos aibí ag an am céanna, polaiteoir i troid faoi cheilt, fásann sé sean agus aibíonn, ag dul faoi uisce ag an am céanna go leibhéal Beast fiáin!
  Thóg Margarita, an cailín troda seo, é agus sheol sí diosca lena bharraicíní loma a ghearr a cinn agus a thug faoi deara:
  - Is coinscríobh príobháideach é saighdiúir agus déantar gairmí sa chogadh, níl a fhios ag polaiteoir na spriocdhátaí, agus gairmí chun bua a thabhairt!
  An buachaill agus cailín comhraic brúite go hálainn. Agus ghearr siad amach iad gan a thuilleadh moille.
  Ghlac Oleg é agus sheol sé rud éigin níos mó ná marfach agus millteach lena sála lom - ag rá:
  - Ba chóir go mbeadh saighdiúir breochloiche, ach gan dul chun cloch ina chroí, is fada go raibh cloch in ionad croí ag polaiteoir, ach tá cruas rubair aige!
  D'eisigh Margarita, ag gearradh síos saighdiúirí na Breataine, agus an iliomad laochra dubha, ag caitheamh bioráin ghéar lena bharraicíní:
  - Tá saighdiúir maith i cath cosúil leis an Diabhal - go bhfuil sé riachtanach a chur amach as an tine, polaiteoir oilte i meanness é Satan féin, agus comhlíonadh na geallúintí píobán tipiciúil!
  Ghníomhaigh siad go han-mhaith agus an-ghreannmhar i gcoinne an namhad agus scrios siad na haonaid Briotanacha. Bhuel, ní hamháin ar ndóigh go bhfuil siad.
  Tar éis do Oleg na naimhde a ghearradh síos, d'éiligh sé:
  - Is féidir le saighdiúir bás ar pháirc an chatha, ach is fearr é ná imeacht faoi shruth bréaga milis ó bhéal na bpolaiteoirí le linn aimsir na síochána!
  Margarita, ag brú ar a chéile comhraic gan líon, nach raibh an oiread sin fágtha acu, áfach, thóg agus chaith buama buama lena méar loma agus squeaked, ag tafann a fiacla:
  - A rugadh ina ghaiscíoch, gheobhaidh sé bás ina laoch, a tháinig chun bheith ina pholaiteoir, ina bastard marbh cheana féin, agus ina chorp siúil!
  Throid leanaí trodaí cosúil le fathaigh fíor agus fathaigh smaointeoireachta.
  Ach iompaigh Elizabeth agus a criú umar amach a bheith ar bith go leor, agus pearled tríd an jungle. Cé go bhfuil an cumas tras-tíre céanna ag an SU-100 agus atá ag an tríocha ceathair, níl sé éasca fós tiomáint tríd an dufair.
  D'éalaigh Elizabeth agus dúirt sí, ag tabhairt seal di:
  - Is é an pholaitíocht nuair a deir siad rud amháin, ciallaíonn sé rud eile, déan an tríú, casadh sé amach an ceathrú, ach téann sé fós i leataobh agus tá sé fós ina abomination san ae!
  D"aontaigh Catherine leis seo go loighciúil:
  - Níl aon deartháireacha sa pholaitíocht, ach tá a lán de na gaolta bochta, níl aon prionsaí fairy-scéal, ach farasbarr de ríthe nocht, níl aon fhírinne fiú ar feadh nóiméad, ach beidh go leor bréaga ar feadh níos mó ná glúin amháin!
  Thug Elena faoi deara go láidir le gáire fiacla go bhfuil siad ag gealadh cosúil le péarlaí agus go bhfuil siad go hálainn:
  - Tagann grá nuair nach mbíonn tú ag fanacht, fanann polaiteoirí nuair nach nglaonn tú!
  Thug Efrosinya faoi deara, agus í ag buaileadh a súile sapphire agus ag cnagadh ar a armúr lena méara loma:
  - Tá gach aois submissive don ghrá, is féidir le polaiteoirí láimhseáil gach meanness!
  Fuair na cailíní beagán leamh, thosaigh siad ag canadh fiú, rud an-ábhartha;
  Iontas, iontas!
  Go maire tú an t-iontas!Ionta, iontas! Go maire an t-iontas!
  
  Samhlaigh a leithéid de chás - Gach rud a tharlóidh duit, tá a fhios agat roimh ré Níl gá ansin le imní, amhras, Soláthróidh gach rud ar domhan sceideal.
  
  Agus dúshlán againn boredom Mar gheall ar, mar gheall ar Tá sé dodhéanta do dhuine ar bith chun cónaí ar fud an domhain gan iontas.
  
  Iontas, iontas! Go maire an t-iontas Iontas, iontas! Go maire an t-iontas!
  
  Soláthraíonn do sceideal siúil, Soláthraíonn do mhéadú Chonaic., Agus ar ndóigh, méadóidh méanfach, Agus líonfaidh plódú na cruinne.
  
  Agus dúshlán againn boredom Mar gheall ar, mar gheall ar Tá sé dodhéanta do dhuine ar bith chun cónaí ar fud an domhain gan iontas.
  
  Iontas, iontas! Go maire an t-iontas Iontas, iontas! Go maire an t-iontas!
  
  Agus dúshlán againn boredom Mar gheall ar, mar gheall ar Tá sé dodhéanta do dhuine ar bith chun cónaí ar fud an domhain gan iontas.
  
  Iontas, iontas! Go maire an t-iontas Iontas, iontas! Go maire an t-iontas!
  Ach bhí laochra eile, an cathlán de bhuachaillí ó Red Eaglet an USSR, i bhfad níos ádhúla. Agus go raibh na buachaillí réidh cheana féin le caoineadh le leadrán: gan aon chathanna, gan aon eachtraí, gan ach rith! Ar deireadh fuair siad rabhadh go raibh cathlán Briotanach a bhí ar chomhchéim, a bheag nó a mhór, chun tosaigh.
  D'ordaigh Vladimir dóibh luí síos agus ansin crawl a chur ar a bolg. Rinne na buachaillí go díreach é sin. Is cosúil gur thug na Breataine faoi deara iad, agus láithreach, gan fanacht leis an gcur chuige, d'oscail siad tine. Ach is léir go ndearna siad deifir, níor gortaíodh ach ceann amháin de fabhcúin óga Stalin sa ghualainn, agus níor éirigh leis an gcuid eile ach rolladh ar ais. Ní raibh an tír-raon le haghaidh troid chomhionann go leor tipiciúil, go léir clúdaithe le toir agus thickets. Aonaid na Breataine fired go gníomhach, ach ní go cruinn. Níor fhreagair trodaithe Red Eaglet chomh minic, ach i bhfad níos éifeachtaí. D'éirigh le níos mó buachaillí iad féin a cheilt, ag cur cótaí báistí khaki orthu agus ag bogadh go ciúin. Na Breataine, ina dhiaidh sin, a bhí ró-neirbhíseach, agus i gcónaí lig dóibh féin chun cinn.
  D'éirigh go háirithe le Dimka Rocket. Dhreap sé go tapa, cosúil le goosebumps, isteach ar chúl na Breataine (an uair seo beagnach go heisiach whites throid ina gcoinne, rud a chiallaíonn trodaithe i bhfad níos marthanaí nach mbeadh scaipthe ó caoineadh na sirens), agus lámhaigh iad cosúil le spriocanna i gailearaí lámhach. D'oibrigh an raidhfil uathoibríoch go foirfe, agus lean líon na n-íospartach ag méadú!
  Ach, faraor, d"fhulaing na buachaillí caillteanais freisin, go háirithe nuair a thosaigh an malartú le grenades a chaitheamh. Bhí ceann de na buachaillí cróga stróicthe oscailte ag blúire den bholg, agus an stéig crawled amach. Eile brúite an cnámh cos, freisin an-unpleasant. Ach ní raibh an cath ach ag lasadh suas, agus ba mhó i bhfad na Sasanaigh damanta, éadrócaireach ná mar a cheap na Leinínigh óga ar dtús. Bhí an oiread sin screams agus groans ón dá thaobh.
  Ansin shocraigh Dimka, tar éis dó éisteacht, an ceannasaí. Sasanach mór a bhí ann, cornal le guth domhain freisin. Chuaigh sé i bhfolach i dtrinse a bhí á thochailt roimhe seo.
  Rinne an buachaill fionn gáire agus go tapa, cosúil le víobaire beag, tar éis dó na Sasanaigh a bhain timpeall air a bhaint de, chuaigh sé go dtí an trinse. Buille ar chúl a chinn le miodóg agus thit an cornal ina thost, hiss as a bheola, mar a bheadh bonn cairr pollta. Tar éis sin, an buachaill, ag cur bunch de duilleoga crumpled chun a bhéal, roared i nguth den chineál céanna.
  Anseo bhí an rún ar an bhfíric go raibh na duilleoga sáithithe i sú greamaitheach (d'ullmhaigh Dimka seo roimh ré, cé go raibh súil aige eagla a chur ar na savages, ach ansin bhí an éifeacht Pinocchio, nuair a fhéachann tú le haghaidh rud amháin, ach casadh sé amach rud éigin. eile, ach casadh sé amach rud éigin go hiomlán difriúil, ach freisin úsáideach!).
  Is cuma cé chomh uafásach agus a bhí guth an cheannasaí, d"oibrigh sé i mBéarla as a riocht:
  - Tá ag gach duine seasamh suas, agus rith céim siar máirseáil!
  Agus d'oibrigh sé! Léim na Breataine suas, agus ina dhiaidh sin bhí pléasctha de ghunnaí fo-inneall agus raidhfilí uathoibríocha ag cur báistí anuas orthu. Ar ndóigh, nuair a fheiceann tú a leithéid de chaillteanais, rithfidh tú gan ordú ... Ritheann saighdiúir cróga na Breataine go dtí a sála, agus na buachaillí, ag caochadh, glas nimhiúil ón bhféar, cosnochta, sála cruinne, Rush ina ndiaidh, agus iad ag lámhach. an dul!
  Anois troid a bhí ann! Díothú iomlán agus ag an am céanna éifeachtach! Le tóir fíochmhar.
  Scairt Vladimir ag barr a scamhóga:
  - Maidir liom féin trodaithe ar aghaidh! D'oscail muid cuntas anseo!
  Sheinn na buachaillí eile:
  - Thug Stalin sciatháin chruach airm dúinn, agus in ionad croí, mótair lasracha!
  Dúirt Vladimir leis:
  - Níos airde agus níos airde agus níos airde! Déanfaimid ár ndícheall eitilt ár n-éan, agus i ngach lián breathes, an suaimhneas ár teorainneacha!
  Conas a bhí a fhios ag na Gearmánaigh amhráin den sórt sin? Más fearr le Dimka a chuid féin a chumadh, ansin chuir a chara Danka, ar a mhalairt, an méid a bhí comhdhéanta cheana féin, a raibh tóir orthu agus a raibh aithne mhaith air ...
  Mar sin féin, chuaigh Dimka, a bhí ina phríomhbhuaiteoir an uair seo, as an áireamh agus chan sé a amhrán féin:
  Mionnaimid do Stalin Mhór;
  Onóir a choinneáil agus troid go dtí an deireadh!
  Toisc go bhfuil a chumhacht cosúil leis an ghrian saor in aisce,.
  Toisc gur tír é solas Dé!
  
  Cosnóimis an athar Tíre ó achrann;
  Lion na Breataine upturned ag an eireaball!
  Tógfaimid sonas ar an phláinéid;
  Mar a d'ordaigh an Tiarna naofa Críost!
  
  Rialóidh comhionannas agus bráithreachas;
  Beidh an spéir gorm íon!
  Tar éis an tsaoil, tá an ceart agat troid ar a son,
  Tá cosán an tsóisialachais ann don aos óg!
  
  Motherland Rúis álainn,
  Is Stalin ceannaire ó Dhia a tugadh dúinn!
  Cá bhfuil na bláthanna sa pháirc is áille,
  Nuair nach féidir leis an bhfocal boor smál!
  
  Tá gach rud sa tír ag fás, tá sé leathan;
  Tá oighear agus móinéir lush ann!
  Ór fhásaigh ón taobh thoir
  Blizzard airgid agus péarlaí!
  
  Tá Kremlin ar phláinéid an luminary ar fad;
  Ach níos mó fós go tobann tá an chumhacht ionainn!
  Anseo "Katyusha" lit suas an spéir;
  Amhail is dá mba thug an t-archangel féin súil!
  
  Tá pobail uile an Motherland aontaithe;
  Níl aon fadhbanna folamh againn eatarthu!
  Níor lúb an Rúis faoi chuing an chúil;
  Theip ort an talamh a ghlacadh, a dhuine uasail!
  
  Ionas nach bhfuil scéalta grinn oiriúnach a thuilleadh,
  Is daoine uaisle muid freisin!
  Nach bhfuil Rúiseach plódaithe ar an phláinéid,
  Tá uisce milis ag stealladh ón spéir!
  
  Tá páirceanna ollmhóra ag fás;
  Tá an colossus cosúil le beach mheala na gcroí!
  Thug Dia áit do na Rúisigh i bparthas féin,
  Agus coróin de laurels a thabhairt duit!
  
  Tháinig gach ní umhal don duine,
  Ní fhéadfadh ach bród srian a chur!
  Ach ná bí deireadh na haoise daonna;
  Osclaíonn spás an doras dúinn!
  Mhol na buachaillí an fheidhmíocht iontach go bríomhar agus go faofa. Scaoil Vladimir fiú préachán síos le lámhaigh dea-dírithe ó piostal, agus dúirt Danka:
  - Agus tá tú go hiontach, Dimka - go bunúsach ní dhéanann tú ach do chuid féin a chanadh agus a chumadh!
  Dúirt an maestro óg:
  - Agus is é seo an rud is luachmhaire nuair a chruthaíonn tú féin, agus ná déan arís cosúil le parrot!
  Rinneadh na caillteanais a ríomh go tapa ... Faraoir, scar triúr buachaillí leis an díorma go deo, bhí cúigear eile gortaithe chomh dona sin go gcaithfí iad a iompar, agus gortaíodh cúig dhuine is fiche go measartha faoina gcumhacht féin, nó faoi sholas ...
  Maraíodh níos mó ná ocht gcéad daichead duine ag na Breataine .... Ar an iomlán, tá an cóimheas inghlactha go leor! Ach ní raibh an príosúnach, ach amháin i gcás mór amháin den tseirbhís leighis. Maraíodh gach duine eile...
  Danka quipped:
  - Táimid ag dulling gunnaí meaisín ar feadh i bhfad, sawed agus leag síos na mílte cúig chéad Sasanach!
  Chuir Vladimir isteach air:
  - Stoptar, an mbeidh? Fuair triúr dár bhfear bás. Tá mé ag smaoineamh ar iad a adhlacadh anseo, ar an gcatha, nó iad a iompar chuig mo chuid aonad ionas gur féidir iad a adhlacadh de réir nós Chríost!
  Bhí ionadh ar Danka:
  - An bhfuil ardmheas ag an APSS ar Chríost? Tar éis an tsaoil, deir tú féin agus Stalin féin i gcónaí - Is lag agus sladmhargadh é Críost agus ní Aryan!
  D'fhreagair Vladimir go socair:
  - Braitheann sé ar cén cineál Chríost ... Níl an ceann sa Bhíobla ar Aryan agus pacifist! An ceann ina gcreidimid, is é sin, gan an Scrioptúr Naofa mar a thugtar air, níl ann ach an t-Aryan dearg céanna! Agus ní hamháin Aryan dearg, ach freisin duine thar a bheith misniúil! Ní mór duit é seo a thuiscint.
  D'aontaigh Dima.
  - Tá Íosa Bhíobla agamsa freisin, a mhúineann gan cur i gcoinne an uilc agus gan a bheith cosúil le scum na leicne ar chor ar bith. In amanna tsarist bhí sé mar sin cheana féin, mar sin cad é? Bhuail sé, go háirithe, an máistir an tuathánach, smashed a aghaidh i fola, bhris a easnacha ar an raca, agus an fear trua go simplí guí ar son an máistir. Ach an ndearna sé seo pingin níos fearr ar an úinéir talún?
  D'fhreagair Danka é féin do chách:
  - Ar ndóigh ní! Ní mór olc a chomhrac ar ais láithreach! Toisc gur lasair é an t-olc; as a bhfuil an gásailín is fearr foighne, agus na cluichí is fearr ná neamhshuim agus féiniúlacht!
  Chuir Vladimir isteach go mór orthu:
  - Tá an méid atá le rá agat soiléir cheana féin, go hiomlán d'aon duine réasúnta. Mar sin, ní gá aon rud sa bhreis a mhíniú agus a mhúineadh dúinn. Go ginearálta, Rúiseach, tá a fhios agam náisiún a loves réasúnaíocht fealsúnach agus boltology i stíl Dostoevsky. Idir an dá linn, beidh tú Oleg agus Danka a iompar an sínteadóir le Peter, mar sin tá sé an ceann is troime acu siúd a maraíodh. Anois déanaimis máirseáil...
  Bhí na buachaillí spreagtha agus spreagtha ag an gcéad bua, fíor mhíleata, agus bhí comhlachtaí cruaite tosaithe cheana féin a chur in oiriúint don teas agus strus. Ní raibh ann ach spraoi! Mar sin rith agus frolic...
  D'iarr Danka ar Dmitry ar an teitheadh:
  - Ach tá tú kid chun cinn, is féidir leat a rá eolaí ... Cén fáth a bhfuil an Chríostaíocht in ann a bhaint amach rath den sórt sin ar fud an domhain, dar leat. Agus seachas sin, an loighic sa fhoirceadal seo, ní cuarc!
  D'fhreagair an buachaill gruagach, tar éis dó smaoineamh ar feadh tamaill:
  - Is cuimhin liom an dochtúir na n-eolaíochtaí propaganda Goebbels dúirt: chun a chreidiúint i bréag, caithfidh sé a bheith mór. Chun a athinsint, chun an fhoirceadal a chreidiúint, ní mór é a bheith gan aon loighic! Nó níos cruinne fós: chun go gcreidfí i reiligiún, ní mór é a bheith gan loighic agus tuiscint choiteann!
  Chlaon Danka agus é ag rith.
  - Tá sé seo fíor go páirteach, ach fós ... Tá a lán rudaí inár saol gan loighic agus brí, ach níl aon rath bainte amach ag an gCríostaíocht, agus ní féidir é seo a mhíniú le paradacsa amháin!
  Dúirt Dima:
  - Tá fachtóirí éagsúla agus acmhainn riaracháin na ndaoine atá i gcumhacht, ós rud é gur bhain siad leas as seirbhísigh chách, a bhí meallta ag an gcreideamh i saol eile níos fearr agus gan iad ag iarraidh rud ar bith ar domhan a athrú. Agus ar ndóigh, laige na sclábhaithe, a thuig go raibh siad ró-lag agus disorganized chun seasamh in aghaidh an legions na Róimhe Eternal. Agus mar sin de... Íomhá an-rómánsúil Íosa Críost. Fógra nach gnáthdhuine é Íosa. Measann an tríú cuid den chine daonna gurb é an Dia Uilechumhachtach é a tháinig chun solais san fheoil. Agus níl sé seo indéanta ach do dhuine le bronntanas speisialta de charm.
  Is cosúil gur thuig an buachaill Sóivéadach a bhí ag rith ar dheis ar an teanga Bealarúisis agus rinne sé idirghabháil:
  - Agus anseo tá gach rud i bhfad níos éasca! Is é an bhrí gur ghlac Dia Uilechumhachtach é féin ar fhoirm dhaonna ar mhaithe le daoine, d'ardaigh sé an chros. Tá an gníomh féin chomh neamhréasúnach, dothuigthe ag gach duine, deacair a mhíniú, ach ag an am céanna is aoibhinn gur thit daoine ar a shon. Ina theannta sin, tá an duine flattering. Cén fáth flattering? Toisc go bhfuil sé ina fhear, tharlaíonn sé go bhfuil a leithéid de luach ollmhór go bhfuil an cruthaitheoir na cruinne féin ag fulaingt ar a son agus a thugann a shaol! Agus tá sé go hiontach go ginearálta!
  D'aontaigh Danka.
  - Sea, tá sé dothuigthe! Is é an Cruthaitheoir na Cruinne céasadh agus céasadh, agus guíonn sé ar son a executioners! Cé atá in ann é seo a shamhlú? Cad a d'fhéadfadh a bheith níos mó?
  D'aontaigh Dima.
  - Ní dhéanfaidh aon ní! Tar éis an tsaoil, ba é nádúr paradoxical an tSoiscéil féin ba chúis leis gur chreid siad ann, daoine críonna san áireamh, agus iad ag tuiscint go raibh sé dodhéanta a leithéid de rud a chumadh! Go háirithe, bhí an Impire Constantine á threorú ní hamháin trí ríomh praiticiúil: ní raibh sé brabúsach. Ní raibh Críostaithe ar an tromlach san Impireacht Rómhánach. A mhalairt ar fad, mionlach éadóchasach a bhí iontu, ina theannta sin, mionlach éighníomhach agus síochánta. Agus bhí na pagans, ar a mhalairt, tromlach ionsaitheach. Mar sin b"fhéidir gur chreid an tImpire Constantine... Thairis sin, chreid sé ó chroí, agus nuair a ghlac sé leis an gCríostaíocht, ghlac sé baol marfach dó féin...
  Rinne Danny snort go contemptuously:
  - Ní thuigim, cad a bhí i mbaol marfach anseo?
  Mhínigh Dimka go foighneach:
  - Maidir leis na Rómhánaigh bródúil, ní raibh sna Críostaithe ach seict Ghiúdach. Is é sin, níor mheas siad fiú iad mar dhaoine, ach is reiligiún náisiúnta iad na Déithe Oilimpeacha, fiú má fhaightear iad ar iasacht ó na Gréagaigh. Is é sin, tharlaíonn sé go ndeachaigh an Impire Constantine i gcoinne a sinsear agus a thimpeallacht araon. Ina theannta sin, tá an Chríostaíocht tréithrithe ag puritanism, agus ní raibh na Rómhánaigh i dtaithí ar iad féin a theorannú ar bhealach ar bith. Is é sin le rádh, go beacht mínádúrthacht na Críostaíochta, an t-é go gcuireann an creideamh so isteach ar mhórán de thaitneamhachtaí an tsaoil, agus ba é sin an baol mór ina ghlacadh. Mar sin, níor thug ach an t-ádh i gcúrsaí míleata cead do Konstantin cos a fháil, lena n-áirítear cúnamh na croise ar na sciatha!
  Dúirt Danny:
  - Díreach mar a bhunaigh Ioslam é féin ar bhayonets, nó in áit ar claimhte agus sleá! Deimhníonn sé seo arís - tá an ceart ag an té atá láidir! Is fearr na hargóintí dorn láidre!
  Rinne Dima gáire.
  - B'fhéidir nach bhfuil sé greannmhar ... Ach tá sé tragóideach nuair nach bhfuil meas ar leith ar an intinn. Cé go bhfuil i vain roinnt daoine a cheapann go bhfuil déagóirí meas ach neart coirp. Tá siad tréithrithe freisin ag eile, lena n-áirítear luachanna intleachtúla!
  Thit na buachaillí ina dtost... Tá an chaint, ar ndóigh, suimiúil, ach go dtí seo níl na hábhair ach foluain san aer. Ní hé an creideamh an t-ábhar is coitianta i gcomhráite buachaillí. Mar sin, b'fhéidir iarracht a dhéanamh comhrá a dhéanamh faoi umair?
  D'fhiafraigh Danka de Dima:
  - Agus cad a cheapann tú faoi cháilíocht trealamh míleata na Gearmáine? Go háirithe an chuid vaunted den panzvale?
  D'fhreagair an buachaill go loighciúil:
  - Ar bhealach ar bith, deimhníonn cleachtas go bhfuil umair na Gearmáine láidir agus éifeachtach! Cad eile is féidir a rá anseo? Agus táscairí den sórt sin mar arm, armúr, inneall, agus an toradh: buailte cumhacht, cosaint, inneall, ar ndóigh, atá tábhachtach, ach ag an am céanna tánaisteach. Ar ndóigh, mura bhfuil aon aces umar fíor!
  Chuir Danny fearg air.
  - Cad ba mhaith leat a rá nach bhfuil aces umar againn?
  Rinne Dima aoibh gháire go neamhchiontach cosúil le bean rialta:
  - Agus cén áit ar cheart dóibh a bheith? Níor throid ár n-umair Bealarúisis le umair fós. Ní raibh beagnach aon umair ag tír Suomi Finns, bhí an tSeapáin ar Khalkhin Gol leo freisin le srón gugulkin. Ní raibh am acu é a fhás - rud gan amhras! Mar sin tá sé useless chun labhairt ar an ábhar seo le haghaidh anois.
  Rinne Danny scread a aghaidh.
  - Sea, ní mór dúinn aon rud go háirithe go hiontach agus ní! Mar sin is féidir íoslaigh an NKVD a shásamh le haghaidh corraithe frith-Shóivéadacha.
  Chucked Dimka go bog.
  - Ach anseo creidimid agus beidh muid ar an gcéad! B'fhéidir go bhfaighfimid crosa ridire fiú, mar gur rugadh Rúiseach dúinne le buachan!
  Chuir an buachaill Sóivéadach isteach go feargach:
  -Ó níl! Táimid Aryans rugadh a bhuachan. Tar éis an tsaoil, is é an t-aon rud a chabhraigh leat go dtí seo ná nach bhfuil ár n-arm iompú go dtí an Oirthear go fóill. Ach a luaithe a bheidh an Bhreatain i gceannas, feicfidh tú ár n-umar ar pharáid sa Kremlin.
  Cheangail Danka na Naitsithe óga:
  - Mar trófaithe cogaidh, ar ndóigh. Sea, fiú agus colúin na bpríosúnach ag dul ar aghaidh faoin gcoimhdeacht! Seo mar a fheicfidh tú Moscó!
  Cuireadh cosc ar troid a bhagair briseadh amach mar gheall ar scairt bhagrach Vladimir:
  - Stoptar! Danka tú le haghaidh pionós teanga fada ... In ionad oíche codlata, seasann tú faoi garda, ar feadh na hoíche le satchel ar do dhroim. Agus beidh rud éigin mar seo...
  Bhí Danka ag iarraidh dreapadh isteach sa bhuidéal, ach chuir Dimka ar a suaimhneas é:
  - Is ortsa atá an locht. Tar éis an tsaoil, tá muid aíonna de thír chairdiúil, agus tú insult a chuid saighdiúirí ... Gabh mo leithscéal agus breathnú ar an tact oiriúnach le haghaidh aoi!
  Bhí Danny ina thost. Ní raibh sé ag iarraidh botún a admháil nó coinbhleacht a mhúscailt. Agus mhol Dima:
  - An féidir leat rud éigin a chanadh mar chomhartha athmhuintearais?
  D'fhreagair an ceannasaí:
  - Ní hea, ní hé seo an t-am!
  - Ansin, an féidir liom seasamh sa gharda oíche in éineacht le mo chara Danka?
  Vladimir arís agus go réasúnta agóid:
  - Agus beidh sé mícheart, dó beidh siamsaíocht gan ghá ... Ligean le duine a bheith leamh agus ag smaoineamh go crua ... - Stop an ceannasaí óg cathlán agus beagnach insinuatingly d'iarr:
  - Cuireann tú iontas orm. Cá bhfuair tú a leithéid de chumais mhíleata dochreidte? Bíonn tú ag troid mar superman ó ghreannáin Mheiriceá, cad é do rún?
  Bhí mearbhall ar Dimka:
  - Bhuel, cén fáth go bhfuil sé Superman ... Tá gach rud, i bprionsabal, laistigh de chumais duine. Sin an chéad uair a tháinig mé os comhair na n-umar. Rinne siad dearmad orm le haghaidh buachaill Arabach, rud a bhí dochreidte agus neamhghnách. Ansin chreid siad an scéal, freisin go nádúrtha, go maith, ba mhaith leis an kid airgead a thuilleamh agus cabhrú leis na Breataine. Bhuel, ar ndóigh, ní féidir le gach duine piostail a bhaint as a chrios, is féidir leis a dhéanamh go neamh-intuartha gan a bheith gafa, ach tá aon "pinch" fiú amháin in aois óg go leor in ann. Bhuel, tá aon duine agaibh in ann ceithre thancaer daingean a lámhach as dhá phiostail. Agus ní haon ionadh é gur ghéill an cornal láithreach, tar éis dó taithí a fháil ar an gcogadh leis an mBreatain. Seo trí mhilliún Francach géilleadh beagnach gan troid agus ina suí i daingnithe den scoth, a bhfuil i bhfad níos mó iontas. I mbeagán focal, an chéad chros den dara rang, a fuarthas go leor go loighciúil, rinne mé cad a d'fhéadfadh aon kid ó do chathlán a dhéanamh i mo áit. Agus níl an dámhachtain féin uathúil; le linn an Chéad Chogaidh Dhomhanda, bronnadh beagnach céad agus sé mhíle saighdiúir agus oifigeach é. Mar sin cén fáth ar chóir dom mé féin a ardú go mór!
  D"aontaigh Vladimir go páirteach:
  - Ar thaobh amháin, is cosúil go bhfuil sé amhlaidh, ach ... Le linn an dara troid, ní raibh tú cosúil le gach duine eile. Go háirithe, ní raibh na Breataine cosúil a thabhairt faoi deara tú, agus bhuail tú offhand gan aidhm, ach ag an am céanna gan iarraidh. Agus níl gach duine in ann aithris a dhéanamh ar ghuth an choirnéil!
  Rinne Dimka agóid:
  - Ní féidir, is féidir le gach duine an dara ceann a dhéanamh má úsáideann tú gléas le haghaidh athshondas. Múinfidh mé seo duit más mian leat. Maidir le lámhach gan chailleann, ansin lámhaigh tú an-decently. Is féidir an teideal Voroshilov Rifleman a thabhairt d"aon trodaire ó do chathlán. An bhfaca na Sasanaigh mé? Mar sin níor thug siad faoi deara na trodaithe eile ach an oiread, chaill muid an triúr acu a maraíodh, rud a chiallaíonn gur chlúdaigh na laochra seo a súile go soiléir!
  - Ceathrar marbh cheana féin! - cheartaigh Dimka an guth ón taobh thiar. - Alexander fuair bás, faraor, an cogadh.
  Bhí Vladimir tuirseach dá leithéid de chomhrá, agus scairt sé:
  - Rush níos tapúla, ar shlí eile ní chuirfimid in iúl don chuid eile.
  Ar an mbealach, fuair Trodaire eile a gortaíodh go dona bás, ach na trodaithe rushed go dtí sráidbhaile Arabach mór. Tugadh cúnamh éigeandála dóibh siúd nach raibh in ann éirí. Tar éis sin, labhair Vladimir le cornal Arm Dearg an APSS, ag míniú an scéil dó agus ag insint dó faoin gcath atá caite. D"ordaigh sé beirt shaighdiúirí de chuid an Airm Dheirg a sheoladh le treoraithe Arabacha lena sheiceáil. Mar sin féin, thaispeáin Vladimir grianghraf dó le carn de Shasana a maraíodh agus dúirt:
  - Is féidir leat muinín dúinn, nach bhfuil foghlamtha againn go fóill bréag!
  - Ach d'fhoghlaim a chumadh! - Go gruama agus gan mórán áthas d'fhreagair an cornal.
  Ach sin rud ar bith nach raibh Vladimir náire agus rinne sé cur síos ar an eachtra is déanaí chun an ginearálta a tháinig. Chroith sé lámha leis agus gheall sé luach saothair a thabhairt dóibh siúd a rinne idirdhealú. Tar éis sin, cuireadh na trodaithe óga a chodladh sa bheairic.
  Mar sin féin, Vladimir Wolverine, a bhaint amach go raibh sé ró-stuffy sa bheairic, d'ordaigh a creep ar an tsráid ... Know nach bhfuil ár guys eagla ar umair, salachar agus míolta móra. Cuireadh Danka ar garda. Chuir siad clocha duirlinge ina mhála droma, mar gheall ar níos mó meáchain agus pionós níos déine. Mar sin féin, rinne Vladimir deifir, agus é ag gáire chun an bosca pionóis a chonsól:
  - Ach ní bheidh tú a bhaint as ár n-dámhachtainí agus tuillteanais coitianta. Ní chuirimid pionós araíonachta ort, rud atá tairbheach duit!
  D'fhiafraigh Danka, amhail is nach dtuigeann sé:
  - Cén fáth go bhfuil sé tairbheach?
  Mhínigh Vladimir Wolverine go simplí:
  - Is cúis iontach é láithreacht smachtbhannaí araíonachta le diúltú dámhachtain fiúntais mhíleata a thabhairt. Agus is mian leat, ar ndóigh, Crois San Seoirse, nó ord éigin eile, a thaispeáint nuair a fhilleann tú ar do thír dhúchais.
  Chroith Danka a cheann go feargach.
  - Sea, aon mhian?
  Vladimir crookedly, cosúil le flounder grinned:
  - Sea... Ní chreidim é, mar is dócha go dtosóidh do chairde ag fiafraí cén fáth a bhfuil crosa iarainn ag do chara, ach nach bhfuil? Cén fáth ar fágadh tú gan luach saothair, b"fhéidir gur throid tú go dona!
  Chuir Danka cuma neamhshuimiúil air:
  - Is cuma liom. Tá dámhachtainí Sóivéadacha i bhfad níos luachmhaire ná trinkets Gearmánacha, fiú cros ridire le diamaint! Ionas go!
  - Bhuel, stop fear bródúil Bealarúisis! Creidim go gcosnóidh tú do choinsias. - D'fhág Vladimir Wolverine go ciúin. Fágtar rianta de chosa lom buachaill dhá bhliain déag d'aois, ach sách mór dá aois.
  . CAIBIDIL #5
  Oleg Rybachenko lean a misean suimiúil. Scriosann sé féin, in éineacht leis an gcailín Margarita, bonn Sasanach eile.
  Thug an buachaill críochnóra grenade lena shála lom agus dúirt:
  - Is ollphéist é polaiteoir agus é ag ceapadh gur fear dathúil é, ach ní féidir le haon lón lámhaigh sócúil pingin mhuice agus fangaí mac tíre a cheilt!
  D"éiligh an cailín trodaí, ag caitheamh bronntanas dúnmharaithe báis lena méar nocht:
  - Is ollphéist é saighdiúir freisin ar bhealach éigin, toisc go maraíonn sé ar an gcatha, ach murab ionann agus polaiteoir, bíonn sé ar chomhchéim, ach cailleann an vótálaí i gcónaí!
  Oleg Rybachenko, ag seoladh grenade le fórsa marfach agus a bharraicíní loma agus a chéile comhraic scaipthe, yelled:
  - Tá bean ag iarraidh grá agus sonas di féin agus dá teaghlach, is spéis le polaiteoir go príomha daoine eile a mhilleadh, agus tá grá airgid aici!
  Rug Margarita bronntanas báis lena bharraicíní loma d"fhórsa marfach agus thug amach:
  - Tá bean cosúil le rós: cumhráin alluring, cuma geal, dealga géar, agus cad is cosúil le polaiteoir, buailte le stench, cuma trua, agus cactus géar?
  Dúirt an buachaill Críochnaitheach, ag brú ar a chéile comhraic, agus súile sapphire ag buaileadh:
  - Tá bean an embodiment na háilleachta agus íonachta, cé nach bhfuil idéalach i gcónaí, ach polaiteoir a bheith i gcónaí ar an gcaighdeán meanness agus ugliness!
  Dúirt an Terminator Girl le gáire:
  - Ní minic a bhíonn buachaill cosnochta ag iompar mí-iompair agus téann sé isteach ina phóca, mar a dhéanann polaiteoir rudaí olc agus cuireann sé muc ann!
  D'oibrigh leanaí neamhbhásmhara fíor-míorúiltí, agus bhí siad sármhaith.
  Mar, áfach, agus na píolótaí cailín a bhuaigh an cath aer don Bhreatain.
  Bhuail Natasha síos carr Sasanach ag úsáid a cosa lom agus squeaked:
  - Is breá leis an leanbh a bheith ag súgradh le hairm, ach tá sé go hálainn, is breá leis an bpolaiteoir iad a chreachadh, ach in ionad eagla, spreagann sé disgust agus gáire!
  Thug Anastasia faoi deara go ionsaitheach, ag leagadh carr namhaid eile:
  - Mar a deir na heolaithe, tháinig fear ó moncaí, polaiteoir, cé go bhfuil gaol ag príomhaí tipiciúil, go háirithe daoine rathúla, le seadóg!
  Thug Akulina Orlova faoi deara go láidir, ag leagadh síos comhraic eile le teicníc bairille:
  - Tá nádúr cruthaitheach Dhiaga ag duine, ach tá polaiteoirí crucify go bhfuil siad ach diabhal ag nádúr agus a chruthú chaos!
  D'eisigh Mirabela Magnetic, ag gougáil eitleáin namhaid, agus ag gearradh síos iad amhail is dá mba le tonn fean:
  - Is é an polaiteoir an Diabhal sa flesh, ach ní an tiarna ifreann, ach an cruthaitheoir an underworld ar an Domhan, ina bhfuil an diabhal a fháil as rialú agus chaos a chruthú!
  Is arrachtaigh baineanna iad na cailíní, ar ndóigh, agus tugann siad adharca do mosquito iomlán na gcomhghuaillithe nó do ealta mosquitoes.
  Idir an dá linn, tá roinnt cailíní álainn ón APSS á ndíol leis an Shah Iaráin sa harem.
  Cuireadh coirp na laochra faoi shuathaireacht freisin, agus ní ag maids, agus ní fiú eunuchs, ach ag sclábhaithe matáin matáin. Ón teagmháil a rinne siad, d'éirigh na cailíní an-sult as agus d'éirigh siad i bhfad níos tarraingtí agus níos tarraingtí.
  Agus rinne an Angelica rua agus an blonde Alice dearmad ar modesty agus íonaithe go voluptuously faoi baint sciliúil na bhfear óg. Réamhobair a bhí ann chun comhargántaíocht a dhéanamh dóibh le bheith spraíúil agus chomh tarraingteach erotic agus ab fhéidir.
  Déanaimis an "cleachtadh" a chríochnú, nite na cailíní arís agus gléasadh suas iad. Chuir siad orthu bróga le sála arda agus clocha lómhara ar a gcosa, agus tiaras le seoda ar a gcuid gruaige. Bhí iontas ar Angelica fiú:
  - Nach mór an trua é don úinéir sinne a mhaisiú mar sin? Tar éis an tsaoil, is fiú fortún na púróga seo, agus ní fios cé mhéad a thabharfaidh siad dúinn!
  Chuir an príomhoide ar a suaimhneas iad:
  - Le linn an mhargadh, beidh tú go hiomlán naked agus a dhéanamh rince cosnochta. Is é sin, dá ndíolfaí i gculaith Éabha thú, ní bheadh snáithe ort. Agus gach rud eile, is féidir leis an gceannaitheoir a cheannach ar tháille bhreise.
  Alice blushed, náire.
  - Mar sin ní mór dúinn a bheith go hiomlán nocht os comhair paca fir?
  Chlaon an maid.
  - Cinnte! Is é seo an saincheaptha ársa. Ní mór go mbeadh a fhios ag an gceannaitheoir gach rud faoina sclábhaithe. Gach na lochtanna, má tá siad, ar ndóigh, tá virtues. Ar ndóigh, tá go leor cailíní trína chéile go mór, toisc nach bhfuil siad in úsáid fiú a bhaint as an veil os comhair na bhfear. Ach ní dhéanaimid indulgence.
  Angelica, anseo bhí sé aisteach:
  - Agus má eagraíonn an daor ó náire tantrum?
  D'fhreagair eunuch ollmhór agus ramhar sa phost slabhra liath le deannach agus turban sólásach don chailín:
  - Agus bímid ag caint leo roimh an gceant, ag míniú nach é seo an cás nuair is gá duit a bheith náire, ach ar a mhalairt, ba cheart duit humhlachas a thaispeáint. Seachas sin, fanann pionós. De ghnáth oibríonn sé agus bíonn na sclábhaithe ciúin. Maidir leatsa, cé gur virgins tú, is cosúil go bhfuil tú cleachta le siúl leath-nocht, is féidir leat a fheiceáil le do dath gréine, mar sin bí foighneach. Má dhíoltar isteach i harem Shah tú, beidh sé ar an gceann is fearr ar fad is féidir.
  Rinne Alice curtsy beag.
  - Thug tú sólás dúinn!
  Clúdaíodh na cailíní le roinnt clúdaigh tréshoilseach, a bhí le baint, ionas gur léirigh corp an sclábhaí a díoladh ag an gceant a chuid charm de réir a chéile.
  De réir caighdeáin Arabacha, bhí Alice agus Angelica divas arda, bhí siad spréite le incense, agus arís eile a ligean síos, cuachta a gcuid gruaige iontach ionas go mbeadh sé titim thar a ghualainn, i lár na comhargántaíochta.
  Bhí an dá ghaiscíoch socair, chuir an saol, an cogadh agus an oiliúint crua orthu, rud a chiallaíonn nach raibh aon chúis le dul anchúinse. Cad iad na claontachtaí agus piseoga dóibh? Agus níl aon rud le náire orthu as a gcorp.
  Seo chugaibh an comhartha agus cuireadh na sclábhaithe go dtí an ceant. Anseo, dála an scéil, i sála arda, nár úsáideadh na cailíní, chuir siad srian mór ar a gcosa, agus bhí sé míthaitneamhach go raibh an sock pinched agus b'ionann é agus meáchan iomlán na gcomhlachtaí láidre, girlish.
  Mar sin bhí sé ag siúl cheana féin, rud éigin cosúil le chéasadh inquisitorial, áfach, i leagan níos séimhe.
  Bhailigh a lán daoine, áit a raibh ceantanna, do na boicht. Dhíol siad mná, leanaí, fir. Ach bhí sé ar pedestal oscailte le hearraí ar chaighdeán íseal nó ar luach íseal. Bhí mná, áfach, undressed neamhthrócaireach agus groped os comhair gach duine, iad siúd a rinne iarracht a cheilt buailte le fuipeanna. Éisteadh le moans, agus bhí go leor caoineadh. Sea, agus léirigh screams fulaingt uaireanta. Bhí sé scanrúil go háirithe do na leanaí a fágadh gan tuismitheoirí, a tógadh nocht go dtí an ceant agus anois is arís chuaigh na ceannaitheoirí isteach ina mbéal le méara neamhnite agus pinn siad iad. Mar sin, bhí an caoineadh ar an mórchóir, cosúil le feadóg fuip. Ina theannta sin, stank sé freisin séarachais éagsúla, i roinnt áiteanna d'fhéadfadh duine a fheiceáil cácaí fágtha ag asail. Níor mhill ach péire de ghluaisrothair shabby, dhaite glasa tírdhreach meánaoiseach na trádála sclábhaithe.
  Dúirt Alice go géar:
  Cé chomh náireach é seo. Caitheamh cosúil le hainmhithe.
  Chuir Angelica leis:
  - Tá súil agam nach bhfuil sé seo dúinn?
  Chuir an t-eiteach ar a suaimhneas leis na cailíní:
  - Ní hea, díolfar sa phálás thú, ar son daoine saibhre. Dála an scéil, má tá cosa an chailín tuirseach de na bróga, tabharfaidh rickshaw turas duit.
  Sea, tugadh carráistí d"ógánaigh arda Arabacha agus shuigh na mná tí orthu. Ina dhiaidh sin, an choimhdeacht as an garda, rothair a fuarthas gan choinne. Gheall an t-eunuch mór:
  - I gceann nóiméad beidh muid ag teacht ar an sprioc geal!
  An uair seo ní raibh an muzzle bréag. Bhí an pálás inar tugadh na cailíní isteach mór, sólás, le dealbha agus tobair.
  Ach is é an rud is mó ná an áit le haghaidh comhargántaíochta, i gcuimhne ar stáitse amharclainne. Agus anseo, freisin, bhí fanacht i líne. D'fhiafraigh Angelica fiú:
  - An lárionad mór de thrádáil na sclábhaithe é?
  Dúirt an tArd-Eunuch:
  "Is mórionad é seo do thrádáil na mban sclábhaithe. Díoltar fir in áiteanna eile den chuid is mó. Mar dála an scéil, agus buachaillí, le haghaidh sólás ...
  Bhí an tairiscint gníomhach, bhailigh an pobal go leor agus iad ar fad i bhfeisteas oirthearach luxurious. Ní raibh ach cúpla duine i bhfeisteas na hEorpa, ach ar an iomlán ba chulaith go leor a bhí ann. Bhí go leor torann, agus na cailíní a tógadh go dtí an ardán bhí ceachtar nochta de réir a chéile, nó láithreach a tógadh amach naked.
  Seo ceann acu, mar sin féin, sheas in aghaidh an náiriú agus chaith stríoc. Rug sí mar bhogha ag an seamlas, agus í á craiceann beo. Thug na gardaí gagged di agus d'iompair amach as an seomra í. Dúirt an Príomh-Eunuch:
  "Bogfaidh siad iad ionas nach ndéanfaidh siad damáiste don chraiceann, b'fhéidir go róstaeoidh siad na cosa i brazier freisin ionas go mbeidh na boinn clúdaithe le blisters beaga, agus is féidir raca freisin. Caithfidh an bhean teacht ar a céadfaí. Tá tú mar an gcéanna má chaitheann tú amach na "capaill" gheobhaidh tú pionós cruálach, gan ciorrú coil agus déanfar tú a dhíol arís.
  D'iarr Angelica fós:
  - Má caithimid tantrum arís!
  Dúirt an eunuch go géar:
  - Ansin, beidh tú a bheith impaled, cinniúint mar sin tempt!
  Nuair a tugadh na cailíní amach chuig an ardán faoi dheireadh, bhraith siad níos mó faoisimh ná eagla.
  Léigh bainisteoir an cheant:
  - Dhá charmers óga, maighdean, paiseanta, oilte chun grá ar an mbealach an Iarthair, ach ní raibh a fhios fós fir. Blonde agus fiery a dhíoltar mar péire. Is é an praghas tosaigh ná cúig mhíle piastres óir.
  Mar fhreagra air sin, chualathas sceithirí míshásta i Araibis:
  - Taispeáin dúinn a n-aghaidh! Cad divas.
  Sheas na eunuchs, ina seasamh ar na taobhanna, an veil ó na cailíní agus chlúdaigh siad a gcuid fiseolaíochta, ag lasadh le sceitimíní. Shudded Gerda go neamhdheonach, bhí an smaoineamh go mbeadh sí anois stripped nocht os comhair cúpla céad fear lustful chomh disgustful gur iompaigh a aghaidh tairisceana scarlet, agus léim a súile sapphire.
  Agus scread an lucht féachana le háthas agus shiúlaimid:
  - Seacht míle piastre.
  - Ocht míle!
  - Deich míle!
  - Dhá mhíle dhéag! a scairt fear le féasóg liath i turban glas maisithe le emeralds.
  D'fhiafraigh Angelica den eunuch:
  - Agus cé mhéad dhá mhíle dhéag piastres má aistrítear go airgead Eorpach?
  Bhí an taithí agus an t-oideachas céanna ag an eunuch:
  "Tá sé thart ar céad fiche míle dollar SAM. Bhuel, thart ar an ráta céanna má chomhaireamh tú in ór!
  Alice chothromú a liopaí.
  - Mama Mio, is iad seo trí umar trom M-16.
  Ceartaigh Angelica:
  - Níl, i bhfad níos mó!
  Fear fíor ard, sách tirim, le srón aquiline agus turban scarlet, ar fáil chomh mór le cúig mhíle go leith piastres.
  Do labhair an t-árd-eunuch:
  - An ceann seo i turban scarlet, Ali-Topal é féin, soláthraí don harem Shah na hIaráine. Níl sé cleachta le tairiscintí a chailleadh.
  Eisíodh fear saibhir i turban glas le emeralds:
  - Seacht míle déag piastres, ar feadh cúpla uair an chloig ...
  Ansin d"éirigh fear óg gan turban, ach i bhfeisteas Eorpach, agus d"éiligh sé:
  - Ocht míle déag piastres! Is fiú dom na mná seo, an Raja Malik Indiach.
  Bhí sos sealadach ann ... bhí na fir ag luí ... Dúirt an fear saibhir sa turban emerald leis an bprionsa:
  - Agus ba mhaith leat airgead a thabhairt ar feadh dhá steals, leis ar féidir leat a cheannach destroyer?
  D'fhreagair an prionsa go feargach:
  - Ar mhaith leat a chodladh le long iarainn?
  Idir an dá linn, chaith na eunuchs na clúdaigh ó na cailíní a chlúdaigh a gcíoch sféarúil galánta. Na siní sparkled cosúil le bachlóga bándearg. Trádála athbheochan. Doirt duine de na sheikhs dornán diamaint as a sparán agus dúirt:
  "Cuirim fiche míle piastún ar fáil dóibh!" Is fiú iad!
  - Fiche míle! - Tairiscint fear i turban glas.
  - Dhá mhíle is fiche! An prionsa ag caoineadh.
  - Cúig mhíle is fiche! - Curtha ag soláthraí an Shah.
  Chuaigh buzz tríd na sraitheanna, ach níor stop an comhargántaíocht. Rith an sheikh suas go dtí an seodóir agus chroith sé amach a raibh sa sparán go léir agus d'iarr:
  - Amharc ar na diamaint seo!
  Bhris sé amach:
  - Fiche ocht piastres!
  D'éirigh an Sheikh as:
  - Is liomsa iad, a bheirt chailíní!
  Chuir an prionsa ón India ina choinne:
  - Níl mianach! Tríocha míle piastres!
  Bhí sos arís. Smaoinigh trí chéad míle dollar SAM, is méid ollmhór é seo do na hamanna sin. Tá go leor ag tosú ag smaoineamh an fiú é an oiread sin a leagan amach do na cailíní.
  Ar chomhartha, chaith na eunuchs amach na caillí a chlúdaigh bolg na sclábhaithe, agus ansin bhain siad amach na diadems, ag scaipeadh a gcuid gruaige iontach ... D'athnaigh na ceantanna arís, chuaigh díonta na bhfear.
  - Tríocha trí!
  - Tríocha cúig!
  - Tríocha a naoi!
  - Daichead a haon míle!
  Sos .... Agus ansin d'eisigh soláthraí an shah:
  - Daichead a cúig míle piastres. Agus tugaim rabhadh don chuid eile go ndéanfar an té a ainmníonn an tsuim agus nach féidir leis a íoc ina iomláine a shlogadh go poiblí agus a dhíbirt as an gceant faoi náire.
  Bhí na sheikhs rud beag díspreagtha... Ansin ní raibh a leithéid de shreabhadh flúirseach peitrodollar ann, agus ní raibh am ag an dollar féin dímheas a dhéanamh go fóill, agus mar sin bhí an méid an-mhór. Agus tabhair mar sclábhaí í ...
  Ach ní raibh na cártaí trumpa go léir leagtha amach ag an bPríomh-Eoin fós, agus d'eitil an brat deiridh a chlúdaíonn na cromáin agus na cosa ó na cailíní. Agus ansin brúigh na studs saor na cosa ó na bróga ard-heeled. Lean an t-ordú:
  - Rince!
  Má tá bean ag damhsa, níl sé cosúil ar chor ar bith nuair a bhíonn sí ina seasamh. Tar éis an tsaoil, ní dealbh é seo a thuilleadh, fiú má tá sé álainn, ach ag maireachtáil flesh crith. Agus na cailíní, ar bís go láidir ag náire, agus ag an am céanna ag an piquancy an staid, rince an-fuinniúil.
  - Caoga míle! groaned an fear sa turban glas.
  - Caoga cúig míle! - Níor thug soláthróir an harem suas.
  - Seasca! - A scairt duine de na sheikhs.
  - Seasca a cúig! - Cuireadh soláthraí an tseic leis.
  - Seachtó! - a scairt úinéir an turban emerald.
  - Ochtó! - Chuir soláthróir an shah isteach agus chuir sé leis. - Seiceáil do chothromaíocht trua, is féidir leat a fháil fuip.
  The last huckster wilted ... A rann ina dhiaidh:
  - A hAon, dhá ... - Tá sos, go tobann athraíonn duine éigin a n-intinn ... Alice whispered (yes, nuair a bheidh sé deireadh ar deireadh! Tá mé aindiachaí-Komsomol ball réidh chun guí chun Allah!). - Trí! Díolta le soláthraí harem Shah.
  Láithreach chaith siad brat thar na cailíní agus literally iad a iompar amach as an ceant ina n-arm. Chuir sin deireadh le "lá saothair" na laochra. Níos cruinne, ní go fóill. Lódáil siad an leantóir fíor a ceannaíodh i Meiriceá agus thug siad go Tehran é. Bhí na cailíní féin fós, i ndáiríre, naked, ach clúdaithe le scaraoidí leapa agus atá suite ar toilg. Tugadh fiú béilí gourmet dóibh, agus fágadh na gardaí lasmuigh. Luigh síos agus bain sult as, a stór.
  Dúirt Alice le iontas:
  - Tá sé fós aisteach! Íocadh méid comhionann le fiche umar trom SAM linn. Is ádh é sin agus dollar óir nach bhfuil dímheasta go fóill ag boilsciú. Agus fós, gan aon bród, ní bhraithtear rud éigin!
  Chlaon Angelica.
  - Is luach é ór i gcónaí, ach nuair a dhéantar barraí an chliabháin de, ba mhaith leat é a lascainiú!
  Mhol Alice:
  - B'fhéidir beidh muid ag imirt sna cathracha. An n-ainmnímid an chathair, agus ansin ceann eile ionas go dtosóidh sé ag deireadh an cheann roimhe sin?
  Chroith Angelica a ceann go diúltach.
  - Tá sé cheana féin de chineál ar squishy. B'fhéidir gur féidir leat smaoineamh ar rud éigin eile. Cad iad na smaointe?
  Fuair Alice:
  - Agus ansin déanaimis push-ups ina dhiaidh sin. An té a bhriseann ar dtús, cailleann sé!
  D"aontaigh Angelica go héasca:
  - Anseo téann sé! Ag an am céanna, déanfaimid na hairm agus na cófra a oiliúint. Agus ansin fuair ár gcosa ualach leordhóthanach, ach ní raibh aon lámha ann!
  Cé go raibh na cailíní ag spraoi, bhí sé te san Afraic freisin....
  Bhí cathlán APSS Red Eaglet ag bogadh ó dheas ... Is iad na daiseanna agus na máirseálacha éigeantais iad. Bhí na buachaillí tarraingthe cheana féin isteach sa rithim suffocating agus exhausting a rith tríd na fásaigh agus jungles. Agus feadh na slí, bhí orainn friotaíocht míleata na Breataine a shárú.
  Go háirithe, seicphointe le dhá thúr gunna meaisín. Anseo bhí orm shoot beagán sular úsáideadh na grenades. Ní raibh aon chaillteanais ann...
  Ach ansin bhí sé níos deacra fós, cuireadh ocht n-umar agus ceithre ghunna féinghluaiste sa talamh, agus timpeall orthu bhí coisithe, gunnaí meaisín, saighdiúirí a bhfuil taithí acu, trinsí arna dtógáil le heicseagán. Níl sé chomh furasta sin a ghlacadh anseo, cineál limistéar daingnithe ag crosbhealach trí bhóthar a théann agus a nascann an tSomáil, an tSúdáin agus an Aetóip.
  Ní raibh sé éasca a bheith gar, lámhaigh an limistéar tríd agus gearradh síos an fhoraois timpeall. Nuair a thuig Vladimir eachtrúlacht an ionsaí, bhí sé ar tí glaoch ar an eitlíocht chun cabhair a fháil, ach thairg Dimka Rocket cuma catapult a thógáil agus cúpla beart grenades frith-umar a chaitheamh.
  - Ní gá aird a tharraingt ar an eitlíocht dhearg, go háirithe ós rud é go bhfuil ar a laghad cúig ghunna cumhachtach frith-aerárthach de chaighdeán 90-milliméadar ag an namhaid, gan níos mó gunnaí aeir a chomhaireamh. Tá outpost namhaid beag anseo, agus ballistas léigear ag teastáil i gcoinne na outposts.
  Bhí roinnt amhras ar cheannasaí an chathlán buachaillí agus dearg Aryans Vladimir anseo, ceart go leor, i measc rudaí eile:
  - An dóigh leat gur féidir leat éirí amach cruinn go leor?
  Dhearbhaigh Dimka, agus é ag brú ola phailme agus roisín in éineacht lena chairde:
  - Sea, is dóigh liom, is rud beag fós é shooter Voroshilovsky. Sea, agus is é Voroshilov féin an laoch is primitive. Tabhair dom an luaidhe.
  Rinne an buachaill an-mhachnamh roimh an lámhaigh, agus chuir sé gásailín measctha le hola phailme agus roisíní, ar chuir siad aol agus carbide leo, leis na grenades. Agus ansin, tar éis dó a ríomh a dhéanamh, thrasnaigh sé é féin, thug beannú ceannródaí, agus fired handhand:
  - Anseo gheobhaidh tú nedolvyat!
  lámhaigh amháin, ansin ceann eile ag béicíl:
  - Don motherland do Stalin!
  Ó thaobh an namhaid, a roar, screams, groans.
  D'ordaigh Dimka arís:
  - Eitleán eile!
  Na groans, an roar, d'éirigh na lasracha níos láidre, bhí shouts i mBéarla: surrender!
  An uair seo bhí breis agus cúig chéad príosúnach ann, agus Sasanaigh gheala den chuid is mó a bhí iontu. Tá sé deacair a chreidiúint gur bhris na guys seo díreach sé mhí ó shin sárfhórsaí na nIodálach san Aetóip agus san Iodáil féin. Ach anois tógadh iad mar a bheadh tréad truaighe caorach.
  Thiomáin buachaillí cosnochta, scríobtha, ach suairc na príosúnaigh, gan aird a thabhairt ar na clocha agus na dealga faoina gcosa. Agus sheinn Dimka Rocket fiú:
  Tá an tír naofa don chumannachas;
  Las tú tóirse an phláinéid ar fad!
  Íosluchtaigh bratach Stalin,
  Cé a thug sonas den sórt sin do leanaí!
  
  Tá raidhfil ag gach duine againn
  Tá a fhios againn saothair mhíleata onórach!
  Tar éis an tsaoil, luachra an t-amhrán juicy, os ard,
  Lastuas le solas dearg réalta!
  
  Tugaimid áthas, sonas don domhan ar fad,
  Go workaholic bhí an t-úinéir!
  Saill caipitleach a fhreagairt,
  Tá an proletarian ascended an ríchathaoir!
  
  Ár bhrat scarlet, dath na fola ar ndóigh;
  Tá cumhacht an Tiarna Críost le fios ann!
  Agus beidh orthu go leor pian a fhulaingt,
  Táimid faoi stiúir na naomh ó íocón na n-aghaidheanna!
  
  Agus ansin ní bheidh na guys a fheiceáil Paradise,
  Beidh muid resurrected ag eolaithe le smaointe ciallmhar!
  Ansin bualadh le bláthanna céim saighdiúir,
  Faoi chumannachas thar cionn!
  
  Is é an Tiarna a cheap Comrade Stalin;
  Riail an homeland agus mar thoradh ar bua!
  Tá ár gcosán go dtí an barr an-chúltach,
  Agus is tú an ceannaire iontach do gach rud sa fhreagra!
  
  Beidh aontacht ár beannacht do na pobail,
  Cé a bhainfidh tairbhe as bayonet Leninism!
  Leáfaidh gathanna te na saoirse an oighear floe,
  Faoin mbratach scarlet, kumach!
  
  Anseo tá na tancanna ag cuimilt a chéile de choisithe,
  Agus gach sórt bórd, gan focal, géilleadh!
  Is é sin an laochas atá ag buachaillí na cuideachta cróga;
  Nach potaí agus saucers iad na heitleáin sin!
  
  Tá glóir mhór ag fanacht - creid
  Iad siúd a bhfuil meas acu ar an Rúis os cionn an tsaoil!
  Osclaímid na doirse radanta isteach sa spás,
  Ionas nach mbeidh aon leisce ag lobhadh!
  
  Don Motherland, tá gá le éacht;
  Agus déanfaimid é a thiomnú di, creid linn!
  Agus tá an droch-fhaisisteachas buailte cheana féin,
  Chun glóir, onóir, áthas - glúnta!
  Chanadh Dimka cosúil le maestro fíor agus na buachaillí Sóivéadach in éineacht leis ... Agus níor thug aon duine aird ar an ionsaí i gcoinne totalitarianism, nach raibh go hiomlán oiriúnach sa chuideachta seo. Agus cad, go foirmiúil, nach bhfuil an Rúis Sóivéadach totalitarian, ach daonlathach!
  Ní raibh ach Danka ag cogar lena liopaí:
  - Bhuel, a thabhairt duit Dimka!
  Tugadh na príosúnaigh ar láimh sa bhonn is gaire, agus na buachaillí freed rushed ar. Go dtí seo, níor stop siad. Bhí ar Marshal Rokossovsky dul an bealach ar fad go dtí an Afraic Theas. Agus déan iarracht mar seo, téigh tríd an Afraic ar fad. Thairis sin, tá i bhfad níos mó trúpaí Briotanacha in oirthear mhór-roinn na hAfraice ná mar atá san Iarthar. Sea, agus san Aetóip, ní mór duit a áireamh leis na reibiliúnaithe, agus prionsaí éagsúla ar son na Breataine.
  Mar sin caithfidh na buachaillí atá ag troid rith thar dealga agus púróga, gan smaoineamh ar scíthe. Anseo a thagann scar eile, an uair seo ag treibh áitiúil, reibiliúnach.
  Ní raibh an cath sin gan fhuil, do leagadh aon leinbh ó'n "Bur" ag bualadh ar dheis sa mhullach. Fíor, fuair na Súdáine é freisin, gearradh síos ceithre chéad iad, ag baint úsáide as grenades ilroinnte agus iad a chur chun eitilte.
  Gortaíodh triúr leanaí chomh dona sin go raibh orthu iad a iompar ar shínteáin.
  Sula ndeachaigh sé a chodladh, dúirt Dimka le Danka, a bhí beagán scríobtha freisin ag shrapnel ar sciath a bhrollach leathan:
  "Feiceann tú, tá spraoi ag baint le cogadh. Agus cathanna, tá íospartaigh, agus grá!
  D'aontaigh Danka.
  - Sea, anois aontaím, tá grá, agus íospartaigh. Cé go bhfuil sé níos fearr nach raibh aon taismeach ar ár gcuid ar chor ar bith.
  D'éirigh Dimka go glic:
  - Ó... Tá a fhios agat, éilíonn sé seo draíocht. Ach muinín dom, beidh sé a fháil níos fearr.
  An lá dár gcionn a rith díreach chomh dian, rinne roinnt marcach iarracht iad a ionsaí, ach bhí na buachaillí ar an airdeall, agus an uair seo sheachain siad caillteanais, ag leagan síos céad caoga cineálacha ionsaí. Ina measc siúd a maraíodh bhí beirt oifigeach Briotanach. Agus mar sin de réir a chéile tháinig borradh faoin gcogadh. Ba léir nach siúlóid a bhí anseo, agus ní máirseálacha éigeantais amháin.
  Mar sin shroich siad daingean na Breataine in aice le Bakhchi. Ach ní raibh beagnach aon ghá le troid. Rinne dosaen nó níos mó saighdiúirí Briotanacha iarracht iad féin a bhacaireacht sa bhuncair, ach caitheadh amach iad le substaintí nimhiúla sa bhaile. Fuair roinnt Briotanach bás ar an láthair, agus bhris an chuid eile amach, áit a raibh siad ceangailte.
  Ach gabhadh an trealamh go leor de ghnáth, agus na hArabaigh a bailíodh chun an pointe a chosaint ghlac mionn dílseachta don Aontas Sóivéadach.
  . CAIBIDIL #6
  Tá Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ar a mbealach go dtí an Afraic Theas cheana féin.
  Tá siad ag scrios an bhunáit Shasana sa Namaib agus, mar i gcónaí, i buille mór. Guys gránna den sórt sin.
  Chaith an buachaill grenade fórsa marfach agus millteach ar na Breataine agus squeaked:
  - Tugann Dia breithiúnas ar shaighdiúir agus am, is bastard é polaiteoir gan triail, agus níl a fhios ag a aindlí gan fráma ama!
  Dúirt an cailín go ionsaitheach agus í ag seoladh bronntanas báis lena méara loma de chosa chiseáilte:
  - Ní lorgaíonn an saighdiúir síocháin, agus ní bhuaileann an stoirm ach an oiread, beidh an polaiteoir ag adhlacadh a shaothair, tá an parasite an-éad!
  Sheol Oleg Rybachenko grenade arís ag an namhaid, ag caitheamh grenade lena sÚil nocht leanbhúil agus d'eisigh:
  - Bíonn saighdiúir ina ghaiscíoch go neamhdheonach uaireanta, agus níl sé ag iarraidh a mharú, ach comhlíonann sé dualgas naofa don Motherland, agus is fealltóir deonach é polaiteoir ar maith leis muc, gan oibleagáidí a chomhlíonadh do vótálaithe!
  Ghearr Margarita an namhaid amach le pléasctha dea-dírithe, ag cuimilt an taobh istigh, ag rá:
  - Réitíonn saighdiúir puzail i gcathanna, déanann polaiteoir teaglaim aisteacha, ní féidir leis an t-ábhar a réiteach go síochánta!
  In áiteanna eile, rinne cailíní éachtaí.
  Rinne Alice agus Angelica brú-ups na mílte uair, ach ag cur allais ar fad, níor theastaigh uathu géilleadh dá chéile. Mar fhocal scoir, mheas na cailíní go réasúnta go raibh a ndóthain faighte acu, agus bheadh a neart fós in áisiúil. Mar sin tá sé níos fearr a gcuid eile.
  Dúirt Angelica:
  - Agus tá tú féin agus mé cosúil le mná sráidbhaile na Rúise, is é sin, stubborn. Cad atá le déanamh againn anois?
  Rinne Alice magadh:
  - Féileacáin is dócha...
  Stop an leantóir agus thug na cailíní bia arís ar thráidirí órga. Tar éis workout brúidiúil le push-ups, bhí na laochra an-ocras. Phléasc siad go ramhar ar bhia agus ar dheoch ... D'ith siad cácaí, agus seacláid, agus torthaí le mil ... Agus níor thug siad faoi deara conas a chuaigh an codladh is troime os a gcionn.
  iompaithe ina ceoldráma gallúnaí fíor: an tsraith aisling ar aghaidh;
  Chuir dóchas nua ar meisce croíthe na marcaigh is áille araon. Agus mharcaigh siad ar a gcapall iontach - megagnome.
  Dúirt Angelica go suairc:
  - Tá a fhios agat, toisc go bhfuil sé sa saol fantaisíochta seo, go bhfanann duine ina chruinne d'iarann tundering!
  D"aontaigh Alice, agus í ag tafann a cuid fiacla péarlach:
  - Go deimhin tá sé! Scíth a ligean agus bain do anam.
  Labhair an Diabhal Dóiteáin amach:
  - Mura raibh an cogadh ann, ba cheart é a chumadh, agus murab ionann agus an Dia Uilechumhachtach, bheadh cuma níos sochreidte ar an scéal fairy seo!
  D"éirigh Alice:
  - Buille faoi thuairim mé, tá! Ach a fhios agam cé chomh mór is atá Stalin inár dtír, is féidir go leor a chreidiúint go bhfuil an Dia is Airde ann!
  Angelica le cuma stuama agus soiléirithe go leor go loighciúil:
  - Ach, mura rud é, ar ndóigh, nach bhfuil an Dia Almighty Íosa Críost!
  Alice sighed go mór.
  - Tá sé níos éasca a chreidiúint i impotence an Diabhal ná i omnipotence Íosa!
  Nuair a d"éirigh dorchadas na hoíche go dtí dusk slaodach roimh breacadh an lae, chuir stiall aisteach dorcha bac ar an gcosán. D'fhéach sí go cianda cosúil le python chonaic. Hefty, breac agus le cuair aisteach, shín na bolláin i líne gan teorainn tríd an féar tais, garbh.
  exclaimed Alice:
  "Seo, is dócha gurb é seo teorainn sealúchais thiarna an domhain thíos!"
  - Ní hea, ná bíodh eagla ort, a dhubh gheal, níl inti ach sean-theorainn! Exclaimed Angelica go sona sásta. - Anois, tá muid beagnach, go maith, tá súil agam mar sin de - díreach sa bhaile!
  An laoch fionn cosnochta grimaced.
  - Agus tá tú fós lán de dóchas do na tonsils an-!
  Do chiontaigh an laoch lasrach:
  - Cé hé a labhair cheana féin faoi dóchas, gan chúis!
  Ní raibh aon duine cosanta ar na clocha caonach, agus ar an taobh eile bhí sé chomh folamh agus ar an taobh an Impireacht na trolls olc agus ghouls. Scríob Alice a sliogán le méara a coise nochta agus feadóg:
  - Tá sé fionnuar anseo, áfach! Nó in áit brónach!
  Ar ndóigh, níor thug trasnú na dteorainneacha seo, cosúil leis an abhainn le déanaí, aon ráthaíochtaí, ach fós bhraith na teifeach radanta beagán níos ciúine.
  Dúirt Angelica go fileata é:
  - Seo é an talamh geallta, ach ní Iosrael!
  - Agus cén fáth a bhfuil an teorainn nua leagtha amach chomh aisteach sin? - D'iarr Alice, ag leanúint lena radharc radiant carn de bholláin. - Tá sé níos áisiúla, is dócha, ná ar chlocha nó nach bhfuil go léir mar an gcéanna i láthair?
  Dúirt Angelica leis:
  - Cén fáth ar gá é seo a fhios agat?
  Alice shrugged.
  - Sea, chomh aisteach. Is newbie mé sa saol seo. Fiú mura féidir leat a bheith bródúil as!
  - Níor leagadh teorainn na cloiche le haghaidh ghouls nó laochra. Roimhe seo, bhí tailte de biters cnámh - trolls killer fí agus an-láidir. Chuaigh an cogadh le trolls, elves, ghouls, agus cockroaches tíogair ar aghaidh leis na céadta bliain. Bhí arm na créatúir éagsúla ollmhór - shroich siad na céadta mílte! Chomh luath agus a bhuaigh siad roinnt victories, trolls cnámh-biting, shroich an foothills an-agus beagnach scriosta Peach-Amber - agus tá sé seo, tar éis an tsaoil, príomhchathair na Talún an Ghrá agus Dóchais, a bhfuil a Solas Radiant agus foinse fuinnimh i seilbh an. Croí na Cruinne! - Angelica eisithe.
  Exclaimed Alice, clasping a lámha:
  - Cad uafás! Mar sin bhí na cruinne agus an iliomad domhan faoi bhagairt?
  Chuir an laoch fíochmhar a cara ar a suaimhneas:
  "Ach tá a neart triomaithe sna sléibhte. Ansin, i mbliain mhaith, mar sin féin, rinne ár laochra, mar aon leis na elves, arm na trolls olc a chealú agus bhuail siad go dtí an ceann deireanach. Bhí a féar dóite ar fud, áitiú na cathracha agus leighis. Agus aistríodh an teorainn ón teorainn go teorainneacha an tuaiscirt!
  Alice giggled.
  - WOW! Ach tá scéalta den sórt sin tipiciúil, beagnach do gach scéal fairy!
  D'fhreagair Angelica go loighciúil:
  - Agus cad is scéal fairy, más rud é nach embellished beagán leis an saol
  - Ba mhaith leat a rá gur shábháil na laochra na cruinne ... - Gerda thosaigh a thuiscint cén fáth nach raibh Angelica cuma difriúil ó na bandéithe na ré ársa, a léirigh na Gréagaigh ina dealbha.
  Shleamhnaigh an laghairt ar dhathanna ómra thar a méar, rud a chuir slad ar an gcladach.
  - Is de shliocht na déithe agus na bandéithe ársa iad na laochra go léir. Sin é an fáth go bhfuil domhan Paradise anseo le fada an lá. Ach dúirt Lucifer: go leor cairde! Bhuel, chinn na gouls anois go bhfuil meath tagtha ar na hAryans, sin an fáth a d'ionsaigh siad Impireacht na Cirt agus na Sonas ...
  Chríochnaigh Angelica agus rug sí ar an laghairt go deas lena bharraicíní loma.
  d"airigh Alice:
  - Ó, sea. Mar sin, ní mór dúinn degenerated freisin ... Cé a bheadh ag caint, ag féachaint ar an trolls anchúinse agus áilleacht ár cailíní agus elves araon!
  D'fhreagair Angelica go ciallmhar:
  Tá a gcoincheap áilleacht féin ag gach náisiún.
  D'aontaigh Alice. Léim sí den meigeagnome agus rinne sí corrcheann san aer.
  - Sea, tá a chuid féin ag coincheap na háilleachta do gach náisiún agus speiceas. Is ionadh anois go bhfuil na tuairimí ar fheirg mar an gcéanna do chách, gan eisceacht. Tá feiniméan den sórt sin ann. Dála an scéil, de ghnáth nuair a deir siad cailín, cuireann siad ceann álainn, agus nuair a bhíonn seanbhean gránna!
  Rinne Angelica corrcheann freisin, agus chaith sí a claíomh:
  - Sea, tá rud éigin mar sin ... Gach duine, meabhrach duit, is breá le daoine óige agus tá eagla orthu roimh sheanaois. Is tarlú chomh tipiciúil é seo. Ní féidir, áfach, aontú go bhfuil sé nádúrtha.
  Anseo cuireadh isteach ar chomhráite na gcailíní, léim beithíoch eile amach os a gcomhair, sean-tíogair choileach a bhí ar an eolas cheana féin. Fíor, bhí sé ina aonar, ach le dhá claimhte an-fhada, agus fiú sciath.
  - Nu go mbeidh cailíní-laochra troid?
  Ghlac Angelica céim ina leith:
  - Ar ndóigh, creidim dom, ní bheidh muid cúthail! Agus ní raibh eagla ort teacht chugainn i d"aonair!
  Chuir Tiger-cockroach in aghaidh:
  - Ní hea, a áilleacht cosnochta, níl mé i m'aonar.
  Alice whistled.
  - Bhí a fhios agam nach mbeadh tú leomh chun troid go macánta. Is dócha gur thug tú an t-arm leat?
  Chuir Tiger-cockroach in aghaidh:
  - Ní hea, táim i m'aonar, ach tá mo dhéithe dorcha liom, a chabhróidh liom tú a ruaigeadh. Ach beidh muid ag troid, tá súil agam go macánta - duine ar cheann!
  D"aontaigh Alice le fonn sofheicthe:
  - Ar ndóigh, a bheith macánta. Agus ós rud é gur fionn mé, agus go gcabhraíonn na déithe dorcha leat, ansin ba chóir go dtitfeadh rogha comhraic ormsa!
  Go ciúin, go tobann, Angelica, amhail is dá mba stróicthe comhla ag brú, iompaithe timpeall agus dóite Alice le cuma thar a bheith míthaitneamhach. D'éalaigh hiss dothuigthe ó bhéal an laochra.
  Bhí ionadh ar an laoch fionn:
  - Cad é atá tú, a chara?
  "Ní maith liom a bheith ag caint leat," a dúirt an Diabhal Fiery ar deireadh go breá oighreata. - Is dóigh liom tú mar áit folamh.
  Rinne Alice iarracht a cara a chur ar a suaimhneas:
  - Agus fós is é mo rogha! Angelica a bheith ina tírghráthóir, ní egoist, comhsheasmhach ag freastal ar an Aontas Sóivéadach ...
  Phligh Angelica amach:
  - Ceart go leor, troid! Agus buaigh, más féidir leat, ar ndóigh, agus creidim ionat!
  Ruith an cockroach tíogair láithreach ar an laoch blonde. Is cosúil go ndearna siad iarracht í a ghlacadh go místuama, ag súil nach raibh iompróir na gruaige fionn téite fós. Ach bhí Alice, is cosúil, réidh le haghaidh seo. In aon chás, sracadh a cisteoir is géire oscailt bolg an ollphéist cheana féin sa chéad soicind den cath. Spreag Angelica a cara:
  - Sin céart! Feiceann tú san fhoirm!
  Adeir an namhaid go borb:
  - Sea, is créatúr bán-ghruaig thú!
  Chas an cockroach tíogar ró-leathan agus d'infheistigh sé lena neart go léir, rud a bhain Alice leas as go foirfe, ag gearradh amach scuab an ionsaitheora. Ansin chuir sí in iúl:
  - Tá an luascadh leathan, ach tá an dearcadh cúng!
  D'ionsaigh an choileach tíogair mar fhreagra, ag iarraidh ciceáil lena géaga níos ísle freisin. Ach ghearr an Críochnaitheoir blonde a ghlúin go han-deftly, rud a chuir iallach ar an namhaid stagger. Cheadaigh Angelica arís:
  - Tá sé seo go leor i stíl an Aontais Shóivéadaigh invincible. Anois críochnaigh sé go tapa.
  Phreab Alice ar a creach mar a bheadh tornado sna trópaicí, is ar éigean go raibh am ag an tíogair-cockroach troid ar ais agus ní haon ionadh é go raibh a cheann gránna scartha ón gcorp go luath. Mar sin tháinig deireadh leis an gcath...
  Chuir Angelica a smaointe in iúl:
  - Is léir an dodhéanta agus is féidir a fhios agam do cinnte! Tá sé dodhéanta a bheith i do mhaighdean gan Smál go deo!
  Ansin chuir Alice ceist ar a cara le iontas:
  - Agus cad chuige, nuair a bhí mé ag iarraidh troid leis, gur ghlac tú chomh fuarchúiseach é, amhail is dá mba chleas nimhneach éigin é. Tar éis an tsaoil, tá an ceart agam!
  Chuaigh Angelica i ngrá.
  - Agus mo cheart míniú a dhiúltú duit. Ach tiocfaidh an t-am agus beidh a fhios agat gach rud!
  Chlaon Alice go mór, ach níor bhac a cara le ceisteanna.
  Bhí siad ina dtost go dtí éirí gréine. De réir a chéile fuaraigh Angelica síos agus cuireadh cosc uirthi ar bhealach éigin. Tháinig méadú níos géire ar na hieroglyphs ar armúr an mheigeagán luascadh de réir mar a d'fhás an cruth níos géire. Nuair a ghlanadh sé, d'fhéadfadh Alice a fheiceáil go mion ar an gcathair ar an taobh deas den abhainn, scaipthe amach os a gcomhair, le tonnta ar an dath sú oráiste. Ach chuir an feathal ollmhór i bhfeidhm ar leith, é snoite as clocha leathlómhara, le mionsonraí iontacha, agus b"fhéidir beocht le súgradh chiaroscuro na maidine an bunfhaoiseamh beag draíochta seo. Leathnaigh an t-éan a bhí suite go ceartingearach sciatháin leathana lúbtha agus chas sé a cheann i bpróifíl.
  Léirigh na súile bulging dea-shainithe radharc na súl géar, agus bhí an gob claonta creiche thar a bheith géar. Ach bhí an rud is mó iontas thíos. Bhí gach cleití den sciathán ina éan beag freisin, agus go léir le chéile tháinig siad ina scaradh reoite d'éin laochra, ag féachaint go dílis ar a rialóir mór, amhail is dá mba ag fanacht le hordú ... Cumhacht, dílseacht agus ullmhacht le haghaidh ionsaí toirt. bhí in iúl masterfully. Bhreathnaigh Alice ar an gcomhartha cumhachtach seo le fada an lá, ag smaoineamh ...
  Cuireadh isteach ar chodladh na gcailíní, mar a bhíothas ag súil leis, ach tharla sé, níl sé seo ar chor ar bith ar an mbealach a phleanáil na cairde. Dhúisigh siad i halla iontach ollmhór de phálás iontach álainn, áit a raibh gach rud beag ina shárshaothar ealaíne domhanda, áit a raibh an t-aer cumhra agus éin Paradise ag canadh.
  Shruth sruthanna uisce milis, splancscáileán linn snámha lán de Champagne, agus na ballaí i bpatrúin. Bhí an bheirt chailíní iad féin ina luí ar leapacha arda cleite, ar leapacha Banríona fiúntach Sheba. Bheadh gach rud iontach go ginearálta mura mbeadh na slabhraí órga ag cur bac ar chaol na láimhe agus rúitíní na gcailíní. Bhí a gcorp iontach, álainn nocht, draíochta, mar a bhí, céasadh ar a leapacha. Is amhlaidh atá staid na sclábhaithe uiríslithe agus iontach radanta.
  Angelica sighed go domhain.
  "Mar sin ní raibh a fhios agam gur féidir le cage a bheith órga, ní hamháin sa chiall fhigiúrach.
  Mhol Alice a cara:
  - Ní féidir ach an Shah a bheith chomh mór agus chomh luxurious Palace. Mar sin, i ndáiríre, shroich siad a sprioc agus shroich siad a gceann scríbe!
  Rinne Angelica aoibh milis.
  - N'fheadar cén sórt shah é?
  Amhail is dá mba mar fhreagra ar an gceist a bhí splanc, agus fear mór, féasógach, ag féachaint timpeall caoga nó caoga cúig bliana d'aois, ag dreapadh amach as an linn champagne. Bhí sé leathan-chested agus leathan-shouldered, áfach, le paunch. Bhí neart nádúrtha iontach ann, ach bhí na matáin ag snámh le saill ó stíl mhaireachtála díomhaoin agus gluttony. Bhí an fear seo nocht, ní raibh ach talisman luachmhar ar slabhra ina mhaisiú ar fad, ach ní raibh aon amhras ann, seic a bhí ann. Sea, agus bhí an talisman ar an cófra ina siombail de chumhacht ríoga.
  Ar ndóigh, chonaic siad grianghraf an chailín den shah, cé go raibh an chuma air níos óige ann, agus bhí a féasóg níos giorra.
  Bhí an Shah díreach tar éis snámha a sheaimpín, ach shiúil sé go seasta, cuma rialóir muiníneach air. Agus ar ndóigh, ní fhéadfadh an uair an chloig nua don harem dul thar a aird. Ar an gcéad dul síos, chuaigh rialóir uathlathach (gan teorainn fhoirmiúil) na hIaráine i dteagmháil le Alice. Shuigh a lámh ghruaige ar rúitín an chailín agus stróic sé go réidh é. D'fhéach an blonde ar an Shah le cuma neamhshuimiúil, ach ansin thosaigh a corp ag feall agus bhí náire ar a leicne.
  An maighdean mhaighdean thú? - D'iarr an tighearna ar Gerd.
  D'fhreagair an blonde le deora ag fás suas ina súile:
  - Tá, máistir!
  An Shah aoibh wryly.
  - Bhuel, tá sé sin go hiontach. Anois beidh tú a bheith ina bean, tar éis a fuair tú an chéad taithí a fháil ar shliocht an Messenger de Allah mar rí sa tríochadú glúin.
  Bhí deora fíor ag sreabhadh síos leicne scarlet Alice:
  - Tá sé chomh pianmhar agus cruálach, a dhuine uasail. Tá eagla uafásach orm faoi seo!
  Chuir Shah a lámh leathan ar chromán luxurious an chailín agus thosaigh sé ag suathaireacht, ag maolú:
  - Ná bíodh faitíos ort! Is leannán oilte mé. Beidh an pian gearr, cosúil le greim mosquito, agus ansin beidh tú ag plungadh isteach i aigéan pléisiúir.
  Lean Alice, agus gan an scáth slightest de ligean, go caoin. Ba uafásach an rud é go gcaillfí neamhchiontacht an duine. Go háirithe le haghaidh Críostaí puritanical cosúil léi.
  - Níl, le do thoil ... Is fear ollmhór, ollmhór tú, lig dom féin ...
  - Cad fúithi féin? Bhí ionadh ar an Shah.
  - Déanfaidh mé féin diallait do dhínit is fiú Tíotán agus déanfaidh mé é go cúramach agus go sciliúil go mbeidh sé go maith duit féin agus domsa. Guím ort ar son Allah!
  Bhí náire ar an Shah, bhraith sé go mór leithscéal as an cailín neamhchiontach, a bhí cosúil leis an aingeal is mó a fheictear, agus d'ordaigh sé:
  - Scaoil í!
  Chroith an dá gharda eunuch a lean an Shah a n-eochairshlabhraí go seasta agus d'oscail siad na glais go tapa ar airm agus rúitíní an chailín fhionn. Mar sin go mall d'éirigh sí agus aoibh an Shah. Do ghlaoidh sé chuige:
  - Bhuel, tar ort, a ghearraí, léim ar mo phionna.
  Léim Alice i ndáiríre agus bhuail sí an Shah ar an smig lena huillinne. Thit fear ollmhór ... Ní raibh ach am ag na eunuchs gasp a dhéanamh, mar bhrúigh cos lom Alice an ceann ar dheis le sÚil chruinn isteach sa plexus gréine, rud a d'fhág turraing láidir pian a leag a anáil agus a d'éirigh léi a scread. Shín an t-eunuch ar chlé amach le sabre, ach thit buille air, bhuail Alice an teampall le talisman meáchanach stróicthe ó mhuineál an cheannasaí.
  An uair seo bhí sé marfach... Bhuail an laoch fionn ar chúl ceann an dara eunuch é, agus é lúbtha ó phúca le plexus gréine. Mar sin, scriosadh an garda is gaire don Shah. Ghlaoigh Angelica ar Alice le guth íseal:
  - Tóg na heochracha agus scaoil go tapa mé!
  D'fhreagair an terminator blonde:
  - Ní fadhb ar bith é seo! Anois!
  Ní raibh sé deacair na slabhraí a oscailt, ós rud é nach raibh aon roghanna speisialta anseo le eochair agus eochair. Go ginearálta, bhí na cailíní sách shackled ní mar gheall ar eagla an fheallmharú, ach d'fhonn a imirt.
  Nuair a d"éirigh Angelica saor, thosaigh an Shah díreach ag ardú a chinn, ag iarraidh teacht chucu féin tar éis titim throm. Bhain an diabhal fiery dhá miodóg as crios an eunuch a maraíodh. Chaith sí ceann chuig Alice, agus an dara ceann, ag léim suas, bhain sí scornach an Shah:
  - Bhuel, rialóir na Peirsise agus na hIaráine, an t-uathlathas cumhachtach... Ar mhaith leat do shaol a shábháil agus do shaol na gcéadta míle de do chuid ábhar, chomh maith le neamhspleáchas na tíre a chaomhnú agus, ar ndóigh, do chuid pearsanta cumhacht?
  Chuaigh an seah go mór isteach i gcruachás agus chuir sé mearbhall air:
  - Bhuel, cé nach bhfuil sé ag iarraidh ... Teastaíonn ó gach duine é!
  Phléasc an Diabhal Fiery a súile emerald go dian:
  - Mar sin a dhearbhú láithreach cogadh ar an mBreatain agus comhghuaillíocht a dhéanamh leis an Aontas Sóivéadach!
  D"fhéach an shah, ag tafann go minic, orthu, agus faoi dheireadh tháinig breacadh an lae air:
  - Mar sin, tá tú spiairí Sóivéadach. Pé asal mé, chuir lust dall orm, ach bhí orm buille faoi thuairim cé tú féin. An féidir le gnáth-mhná Eorpacha a leithéid de chomhlachtaí matáin agus tirime a bheith acu ...
  Angelica shrugged.
  - Gach rud a dhéantar chun an níos fearr. Mar shampla, tá trúpaí an APSS dofheicthe, agus gan dabht go mbeadh d"arm lag-armtha agus droch-oilte, in ainneoin a líon mór go léir, buailte. Agus roinnt rannáin na Breataine atá suite ar do chríoch, ró-bheagán cabhrach. Mar sin tá seans iontach agat do chumhacht, do shaibhreas a choinneáil agus fáil réidh le tutelage na Breataine ar deireadh. Nó faigh bás faoi náire... Cuimhnigh, is brónaí mé, agus ar dtús gearrfaidh mé as do dhínit, rud atá pianmhar agus náireach.
  - Agus nach gcuireann céasadh mo lucht forghníomhaithe eagla oraibh? - Ní leor go muiníneach muttered an Shah.
  Alice giggled mar fhreagra.
  - Agus bhí a fhios acu go maith cad a bhí ar siúl acu trí aontú lena leithéid de thasc. Ní ghéillfimid beo, agus má ghabhtar sinn, déanfaimid iarracht an chéasadh a iompróidh cosúil le fíorbhaill Komsomol. Agus is ionann do bhás agus an tasc a chur i gcrích cheana féin, ós rud é nach mbeidh frithsheasmhacht arm na hIaráine díchaipitithe chomh eagraithe sin a thuilleadh, agus tá go leor i do chiorcal i bhfabhar comhaontas leis an Rúis Shóivéadach.
  Dúirt Shah beagán níos mó, ag leisce ort ar mhaithe le cuma, go daingean agus go daingean:
  - Chuir tú ina luí orm! Go maith, cogadh do Shasana, aontas don APSS!
  Dúirt Angelica go géar:
  - Dearbhóidh tú cogadh go hoifigiúil, ionas nach mbeidh aon mheabhlaireacht ann, leanfaimid tú agus leat an t-am ar fad. Ag cur san áireamh ár n-áilleacht, ní bheidh sé seo ina chúis le haon amhras. Agus a choinneáil i gcuimhne go bhfuil mo chara agus mé féin a chaitheamh miodóg chomh masterly agus muid ag troid nó shoot.
  - Sea! - Labhair Shah go h-iontach.
  Chaith Angelica anseo le forneart miodóg agus a bharraicíní loma. Tar éis dó tríocha méadar a eitilt, bhí an chuma air go raibh sé ag briseadh torso féileacán a bhí cuachta ar sheanphortráid. Bhí ionadh ar an Shah, a raibh radharc na súl géar air, cé chomh cruinn agus a d'éirigh corp beag na feithide a polladh. adeir sé arís:
  - Chuir tú ina luí orm! Déanfaidh mé gach rud duit ... Ach más mian leat, tabharfaidh mé cófra óir duit le haghaidh oíche an ghrá, agus cúige is saibhre na hIaráine?
  D'fhreagair Angelica láithreach:
  - Aontaigh, ach amháin ar an gcoinníoll a chothabháil sláine ...
  pá laghdaithe Shah:
  - Ansin ach amháin le haghaidh cófra óir, áit a mbeidh go díreach lárionad de na miotail lómhara. Fanfaidh do neamhchiontacht, ach déanfaidh tú gach rud eile mar a ordaím!
  D'fhreagair an diabhal fiery ar son Alice agus ar a son féin:
  - Ar ndóigh, aontaímid, ach amháin tar éis gach searmanais agus foirmiúlachtaí oifigiúla a bheith tugtha faoi deara! Cogadh na Breataine, comhghuaillíocht leis an USSR, nó an Rúis Shóivéadach. Seo é an réamhriachtanas.
  Bhí an comhaontú leis an máistir séalaithe le croitheadh láimhe ...
  Ina theannta sin, go ginearálta ní raibh sé chomh suimiúil a thuilleadh, d'fhógair an Shah Jihad na Breataine go hoifigiúil agus d'aithin comhghuaillíocht agus pátrúnacht an APSS ar an Iaráin, rud a d'éirigh ina vassal de chuid na Rúise Sóivéadach. Ní dhearna aon duine gar dó agóid, agus gabhadh láithreach toscairí agus ionadaithe na Breataine.
  Bhuel, thrasnaigh an grúpa arm "Vostok" Bagramyan agus Konev an teorainn i Persia ....
  Críochnaíodh an tasc go rathúil, agus ní raibh eagla ar na cailíní ach amháin ag oíche an ghrá a bhí le teacht leis an Shah. Cé chomh balbh is atá sé d'óglaigh óga, fiú mura mbaintear a neamhchiontacht leo.
  Mar sin féin, chun í féin agus a cara a chothú, shocraigh Alice an t-amhrán a bhí díreach cumtha aici a dhéanamh:
  Cailín ciúin modhúil a bhí inti,
  Shamhlaigh mé go raibh mo theach féin agam!
  Go dtuitfeadh gáire na bpáistí go smior,
  Ionas go raibh an béar tame san fhoraois!
  
  Theastaigh uaim páirc shíochánta aibí,
  Fluff na spikelets órga!
  Ionas nach eol don tsuaite go deo,
  Agus nach raibh aon naimhde!
  
  Ach seo chugainn ruathar na Tatairis,
  Agus clatter na crúba brionnaithe!
  Bhuel, cá bhfuil tú reisimint de trodaithe hussar;
  Cad atá cáil ar a chuid mionn?
  
  Cá bhfuil na ridirí, is fathaigh thú,
  Ach cén fáth nach bhfuil aon chosaint ann?
  Seo é ár dtír dhúchais aonair;
  Dó te, solas ifreann!
  Treoraíonn siad mé isteach sa chuing cosnochta,
  De réir cóin, brainsí agus steppes!
  Agus gearrann siad a ndroim le fuip,
  Cé chomh deacair é caoineadh i slabhraí!
  
  Muineál namhaid girlish le lasso,
  Brúite agus ba mhaith leis a strangle!
  Anseo i ríocht an droch-shultán,
  Tháinig mé i gcluiche te!
  
  Ar dtús sa réimse d'fhulaing mé
  Chaith na málaí scairt sting!
  Ach d'fhás áilleacht
  Tar éis an tsaoil, a Dhia flaithiúil ceannasach!
  
  Seo é a thaitin leis an Tiarna;
  Chuir siad chuig an seraglio mé!
  Ann, ag mothú neart fear,
  Thosaigh mé a shásamh go léir an bruscar!
  
  Know náiriú den sórt sin
  Déan an comhlacht is milse a thrádáil!
  Is fearr an díothacht a fhulaingt,
  Ionas nach leagann mo mháthair féin!
  
  Cad atá ag fanacht ag deireadh an bhóthair, níl a fhios agam
  Scars seanaois agus an executioner!
  Ach níl áit don striapach ar neamh,
  Tá sé fós amháin - go docht ag caoineadh!
  Agus san Afraic, bhí imeachtaí ann freisin a théann i bhfeidhm ar chúrsa reatha na staire.
  Throid Cathlán an Iolair Dheirg le cúpla sceir eile, agus bhí lull gairid ina dhiaidh sin. Sa tSúdáin, rinneadh garastúin na Breataine a scrios nó a chaipitliú, ach sa tSomáil ar leithligh, ach bhí pócaí frithsheasmhachta a bhí ag dul in olcas go tapa fós smoldering. Bhuel, ó dheas, mháirseáil colúin soghluaiste, agus níor chuir ach droch-riocht bóithre na hAfraice, agus fadhbanna le soláthar breosla, moill ar an ngluaiseacht.
  Ach d'éirigh lena gcathlán, ar a dtugtar "Cheetahs" go neamhoifigiúil, idirdhealú a dhéanamh air féin, agus is cosúil gur thug fiú an ceannaire Stalin aird orthu. Bíodh sin mar atá, lean an t-ordú: luach saothair a thabhairt do na buachaillí agus iad a aistriú go dtí an Fhrainc, ar eitleán iompair.
  Chuir an nuacht is déanaí an-áthas ar na Gearmánaigh go háirithe: chiallaigh sé, is dócha, go dtabharfaí deis dóibh troid ar son cathair na Breataine féin. Agus tá sé seo i bhfad níos onóraí ná troid san Afraic ollmhór, ach leath-fiáin.
  Bhronn Cath Marshal Konstantin Rokossovsky féin an cathlán a rinne idirdhealú, ar ndóigh. Ach ós rud é go bhfuil beagnach trí chéad duine sa díorma iomlán, tá sé costasach é a cheiliúradh leat féin, bhronn cailíní speisialta adjutant na réaltaí iarainn den dara grád. D'athraigh na buachaillí i éide, rinne siad iarracht le feiceáil níos airde agus níos aibí, agus ag an am céanna bulaíocht, pouted ...
  Bhronn Marshal an USSR féin dhá cheann go pearsanta. Ceannasaí Vladimir agus go háirithe idirdhealú Dmitry. Fuair siad cinn an-luachmhar, go háirithe ó thaobh an gradam de réalta Laoch na Chéad Rang. Ní raibh am ag an suaitheantas seo fós dímheas a dhéanamh ar mhinicíocht na dámhachtana, agus do na buachaillí - is cúis mhórtais é seo go ginearálta!
  Cé, ar ndóigh, bheadh cros ridire níos mó le rá, agus fiú níos mó i méid.
  Ach dúirt Dimka le Danka:
  - B'fhearr liom réalta óir laoch an APSS ná Crois an Ridire!
  D'fhreagair a chara:
  - Agus cé a theastaíonn tras, go háirithe le haghaidh uaigh!
  Ag an searmanas bronnta, d'imir banna míleata máirseáil, agus rinne na cailíní rince tíre Rúiseach, ag tógáil a gcosa lom, galánta in ainneoin na n-aistrithe deacra.
  Ar seo, áfach, tháinig deireadh leis go léir, cuireadh na guys i bhfoirmiú chuig iompar cumhachtach. Bhí Konstantin Rokossovsky fiú feargach faoi seo:
  - An fiú é an oiread sin gásailín a dhó ar mhaithe le cathlán diúil a bhogadh. Sa Fhrainc, tá go leor rannáin pearsanra, ó throdaithe taithí acu, ionas nach gcuirfear leanaí isteach sa chéad stailc eile.
  Mhol an ginearál Aidiúvach ar an ócáid seo:
  - Anseo I mo thuairimse, fachtóirí éagsúla. Ar dtús: b'fhéidir go gcreideann Stalin go bhfuil sé ag tabhairt ómós do throdaithe óga ar an mbealach seo. Agus go deimhin bheadh an-chraic ar na buachaillí dá dtarlódh stoirmiú Londain gan iad. Ar an dara dul síos: ar an bhfíric go bhfuil na buachaillí ag troid cosúil le laochra ba chóir go múinte ár ndaoine fásta agus a chur faoi deara le mothú ar timidity i na Breataine. Agus ar an tríú dul síos: b'fhéidir go dtiocfaidh deireadh leis an tríú cogadh domhanda i gceann cúpla seachtain, agus bheadh sé deacair gan ligean do na trodaithe oirirce an corda buaiteach deireanach a imirt!
  D"fhéach mharascail comhraic an APSS ar an bpéacóg ag caitheamh a eireaball go neamhghlan agus dhearbhaigh sé:
  -Cad? B"fhéidir go bhfuil an ceart agat! Cuireann sé isteach orm freisin gur sheol siad go dtí an Afraic te mé, áit nach bhfuil ann sa samhradh ach plúr, in ionad an Foggy Albion a stoirmiú. Agus cé go ndéanaim iarracht é seo a cheilt, gortaíonn sé go leor fiú. Anseo tugadh Zhukov marshal mhór, ach cad é an cheist?
  D'fhreagair an ginearál go glic:
  - De réir cosúlachta níor lig sé dó féin cinntí áirithe de chuid Stalin a cháineadh!
  Bhí sé compordach go leor san iompar, bhí ceol ag seinm, bhí tobáin ann le bláthanna úra a roghnaíodh. Bhí spraoi ag na buachaillí ag imirt cártaí, dúradáin, fichille le haghaidh push-ups agus suí-ups... Bhí an eitilt sách fada, agus bhí luas cúrsála na n-aerárthach iompair is mó sa Dara Cogadh Domhanda beagán níos lú ná trí chéad ciliméadar in aghaidh an uair.
  D'imir Dimka agus Danka cúpla cluiche i bhfichille Fuhrer a bhí ar eolas cheana féin, ach ansin d'éirigh siad tuirseach de. Bhí cuma primitive ar na cártaí anseo, ach cén fáth nach imirt fichille traidisiúnta Indiach i stíl blitz.
  Bhí uaireadóir beag na hEilvéise i bhfeidhm agus, geall le trí nóiméad in aghaidh an chluiche, d"fhéadfadh duine a dhóthain a imirt.
  Mar sin féin, fiú anseo bhuaigh Dimka an t-am ar fad, ach obscenely éasca. Agus gur léigh an buachaill teoiric na n-oscailtí ag luas tapa, faisnéiseoir iomlán, agus fiú smaoineamh ar a chuid féin. Reáchtáil sé an cath agus réitigh sé an cás le ionsaí cúplála. Ní raibh a fhios ag daoine eile an teoiric, agus ní raibh luas ard ríomha acu.
  Buille aon-thaobh a bhí ann i stíl blitz, agus mar thoradh air sin, thosaigh troid fiú nuair a sheol duine de bhuachaillí arda na Gearmáine píosaí ag Dimka. Le buille cruinn dá dhorn, go pointe buailte an smig, thug sé ar an namhaid titim.
  Thosaigh sé, bhí sé, dumpáil, sheas cuid de na guys suas le haghaidh an laoch réalta Dimka, agus roinnt ar a gcuid féin ...
  Chuir idirghabháil an cheannasaí, Vladimir, a d'oscail dóiteáin ar na trodaithe le cúr bán ó mhúchtóir dóiteáin, stop leis an marú.
  Ina dhiaidh sin, chroith na buachaillí lámha agus chan Dimka, mar chomhartha athmhuintearais, an t-amhrán:
  Tá áilleacht iontach ag ár nAthair;
  Blooms sé go hiontach - gairdín geal joyful!
  Cathanna tromchúiseacha - uaireanta olc;
  Ach ní mór duit a defeat na adversaries!
  
  Tar éis an tsaoil, is measa an bua ná bás,
  Níl aon saol, tá a fhios i sclábhaíocht iomlán!
  Biotáillí olc hellish - ní mór a scriosadh,
  Chun solais, réalta i gcroílár an dóchais!
  Tá na gunnaí ag roaring, tá na saigheada uathoibríoch,
  Mar sin bhris an long chogaidh ina píosaí!
  Lig na saighdiúirí bleed
  Tá an domhan siúcra, tá an troid fíor!
  
  Tá máithreacha ag caoineadh - tá mic tar éis titim,
  Seafta na sochraidí - sruth stoirmiúil!
  Gheobhaidh duine céimí talún,
  Beidh duine éigin i gcliabhán le groan!
  
  Fios sa chogadh - bayonet cosúil le deartháir ainmnithe,
  Is minic a bhíonn sé ina chosaint uaireanta!
  Má bhuaileann do mheaisín,
  Mar sin, oibrigh cosúil le club!
  
  Tailte na Rúise, foraoisí agus móinéir:
  Boladh chamomile, boladh sútha talún!
  Sreabhann fola mar eas chuig mo lámh,
  Bhuel, ar na coirp, bláthann carnations!
  
  Caithfimid é seo ar fad a chosaint.
  Chun na páistí a chur ag gáire os ard!
  Chun pas a fháil sa scrúdú ar a cúig,
  Ionas nach mbeidh ort dul AWOL!
  
  Go gairid sa deireadh, tá an pian thart,
  Creidim go mbainfidh daoine amach neamhbhásmhaireacht!
  Cé a d'éirigh le maireachtáil, maith thú,
  Beidh áthas orainn: creid mé, creidim dom!
  Chríochnaigh Dimka an t-amhrán agus mhol gach duine é go díograiseach agus d'aon toil.
  Ina dhiaidh sin, chaill an t-amhránaí fionn Dmitry Rocket, a bhí ceart go polaitiúil, cluiche fichille agus rinne sé céad bhrú-ups. Ar seo calma siad síos.
  Sa tSicil, bhí orainn athbhreosla a dhéanamh fós, agus d'éirigh leis na buachaillí peil a imirt ina dhiaidh sin. Fíor, ar bhealach an-aisteach, níos gaire do Mheiriceá, is é sin, le pushes agus turais, ná leis an mBéarla. Agus bhí i bhfad níos mó daoine ag imirt ag an am céanna ná i gcluichí caighdeánach.
  Ach dála an scéil, bhí sé níos mó spraoi agus úsáideach ó thaobh scileanna míleata. Agus is é an wrestling sin bunús na troda gan rialacha.
  Ansin an eitilt arís, go Páras ... Ní raibh aon eachtraí speisialta, agus an díbhordáil ar siúl san oíche.
  Tháinig na buachaillí amach éadrom, tar éis salon te nocht go dtí an choim, ag iarraidh faoiseamh matáin inmhaíte a léiriú. Ach tar éis dó an Afraic, is cosúil go bhfuil Páras san oíche fionnuar. Tá na buachaillí ag crith agus ag tarraingt ar an éide pháirce SS.
  Tar éis sin, tá cead acu siúlóid ghearr a dhéanamh timpeall na cathrach luxurious. Dúirt Dmitry go ciúin lena chara Danka:
  - Cathair aoibhinn, go háirithe an Túr Eiffel. A ligean ar tóg air agus a fheiceáil Páras ó radharc éan.
  Chlaon Danny le haontú.
  - Bheadh sé sin an chuid is fearr! Tá a fhios agat, shíl mé go raibh Moscó níos fearr agus níos áille ná aon chathair seachas Páras... Ugh, cuirfidh siad i bpríosún sinn as seo! Moladh do na naimhde caipitlíocha!
  Chaol Dimka a shúile go glic:
  - Níl aon duine le tuairisc a thabhairt dó ... Agus is féidir leo mo chur i bpríosún mar gheall ar réalta iarainn den chéad chéim. Ceart go leor, a ligean ar dul go dtí an túr!
  Bhí bac ag an mbealach isteach, níor chreid Dimka go raibh tras iarainn fíor den chéad chéim ag trodaire óg den sórt sin. D'fhéach Danka, go ginearálta, i bhfad níos diongbháilte. Ach d'oibrigh gach rud amach agus ligeadh na guys isteach saor in aisce. Dhreap siad na céimeanna go tapa go dtí an barr agus ansin bheartaigh siad spraoi a bheith acu ag siúl ar a lámha feadh an uchtbhalla. Agus go bhfuil an cleas a dhéantar de ghnáth ag tricksters ar airgead, rud a chiallaíonn ...
  Iompaigh sé amach greannmhar, faoi tú go bhfuil abyss, isteach a fhéachann tú fearlessly, agus soilse go leor. Nuair a tháinig an Fuhrer isteach, bhí an oiread sin muiníne ag na Gearmánaigh gur mhúch siad an smál go hiomlán. Mar sin bhí Páras álainn gan dabht, agus má fhéachann tú air bun os cionn, ansin faoi dhó. Agus rinne na buachaillí gáire agus labhair siad ar an dul.
  . EPILOGUE
  Tá tús curtha cheana féin le trúpaí a thabhairt i dtír sa Bhreatain. Agus bhí sé cosúil le borradh tornado - tobann agus láidir.
  Throid Oleg Rybachenko ar eitleán agus leag an buachaill síos go muiníneach ar naimhde san aer.
  Agus throid an cailín Margarita Korshunova in aice leis.
  Bhí an tandem de bheirt leanaí neamhbhásmhara dobhraite. Agus d'éirigh leo go litriúil. Agus rinne siad an ghabháil, tar éis na gabhála.
  Agus scaoil siad síos na Breataine ag na céadta. Bhí na heitleáin trí thine agus fuair gach sliogán den ghunna aerárthaigh a sprioc.
  Agus chuaigh na longa Sasanacha go tóin poill, ag tachtadh ar na tonnta.
  Ag an am céanna, chanadh leanaí terminator ...
  Tá roicéid, eitleáin againn,
  An spiorad Rúisis is láidre sa domhan ...
  I gceannas ar na píolótaí is fearr -
  Beidh an namhaid a defeated: chun luaithreach agus síos!
  Throid gnáth-shaighdiúirí freisin leis na Breataine. Angelica agus Alice go háirithe. D'ionsaigh laochra tine agus sneachta-bán an namhaid, baineadh iad as gunnaí fo-mheaisín, ghlac siad naimhde i bpríosún ...
  Níor tharla ach ceann amháin de na chuimhneacháin a bhí contúirteach do na laochra, nuair a chuaigh umair na Breataine ar an gcuntar. Ach níor shábháil na cailíní ina gcoinne. Gcéad dul síos, bhris siad na rianta le caith dea-dírithe de grenades carnach, agus ansin, gan aird ar an lámhaigh na n-aiseanna sapper, twisted an muzzles na feithiclí is gaire agus bhris an optaic.
  Anseo bhí Alice wounded fiú sa ghualainn, ansin rinne an pian ach an mac tíre Rúisis buile. Go ginearálta, le tua sapper is féidir go leor muzzle umar a chasadh nó a ghearradh, agus níos mó fós ná gunna meaisín.
  Theith na cailíní chuig na tancanna, agus bhuail siad iad chomh mór sin gur thosaigh scaoll tromluí sa cholún Béarla iomadúla. Bratacha bán nó díreach scaifeanna eitil níos mó ná cúpla dosaen gluaisteáin ... Agus mar sin d'aon toil, amhail is dá mba thug siad ordú.
  Rinne Angelica gáire mar chailín sneachta i sraith ghrinn:
  Bhuel, sin é go díreach a mbeifeá ag súil leis! Tá deireadh tagtha lena snasta oscionntach!
  Mhol Alice:
  - Nó b'fhéidir go rachaimid isteach san umar mar is gnách agus muid ag marcaíocht? Mar sin beidh sé go hiontach?
  Chroith Angelica a lámh.
  - Ceart go leor! Déanaimis! Rachaimid go Londain!
  Agus shuigh na cailíní, i stíl Hollywood Western, síos sa mheaisín trom is cumhachtaí M-36 a ceannaíodh i Stáit Aontaithe Mheiriceá. Agus chuaigh muid ag iarraidh gach rud a bhrú, a bhriseadh, a mheilt.
  Throid cathlán APSS ó Krasny Orlyonok go cróga agus go sciliúil freisin. Na buachaillí ionsaigh i bhfoirmiú scaoilte, agus thiomáin cheana féin an colún na bpríosúnach cogaidh, ansin ceangailte suas iad agus arís rushed isteach an ionsaí le sála flickering blackened le láib (buachaillí cosnochta dul ar an ionsaí i bhfad níos dexterously!), agus a sheachaint póga deadly ó urchair. Mar sin féin, eagla orthu ag caoineadh na mbonn, ag ceol Wagner, agus ag sliogáil ollmhór, níor chuir na Briotanaigh i gcoinne nó níor scaoil siad ar chor ar bith nó rinne siad iarracht lámhach chomh minic agus ab fhéidir gan aidhm.
  D'éirigh le Dimka, agus é ar bís, eitilt dhéphlána Béarla dhá shuíochán a scaoileadh ó raidhfil, d'éirigh sé suas agus, ag fágáil traenach, bhuail sé an talamh. Vladimir ceadaithe:
  - Seat dea-dhírithe... An féidir leat an Spitfire a thabhairt anuas?
  - Más féidir liom é a fháil! - Dúirt Dimka go muiníneach.
  Tar éis leathuaire, tháinig trí Spitfires trasna láithreach. Agus chuaigh siad "go traidisiúnta" chuig a sinsir. Scrios ceann acu Danka, agus scrios Dimka dhá cheann láithreach. Ní raibh am ag trodaithe Rúise eile íospartaigh a roghnú - bhí na buachaillí Bealarúisis níos tapúla.
  Mar sin féin, don chuid eile de na buachaillí bhí spriocanna agus cuspóirí heroism. Ar an drochuair, ní fhéadfadh sé a dhéanamh gan caillteanais, mar a dhreap na buachaillí isteach sa tiubh de.
  Sa tráthnóna, fuair Oleg Rybachenko an deis féachaint ar an cath umar. T-44 i gcoinne feithiclí na Breataine. In ainneoin an barr uimhriúil na Breataine, an dearadh Oleg Rybachenko (i ndáiríre modhnú ar an T-54!), Scriosta umair namhaid gan fadhbanna. Chabhraigh gunna leath-uathoibríoch, infheictheacht den scoth, optaic, agus níos tábhachtaí fós, armúr do-thruaillithe go hiomlán, chun ceannas a fháil ar an gcatha. Agus ní keveshka leath-dall é seo duit, is meascán é seo de genius teicniúil na Rúise agus na Prúise.
  Sea, bhí na túir stróicthe ó na Matildas, Churchills, Pershings, agus níl aon rud le rá faoi umair eile. Bhí an cath chomh haontaobhach sin gur thréig cuid de chriúnna na Breataine a gcuid umar go cowardly agus thosaigh siad ag scaipeadh ...
  Bhuail Oleg Rybachenko a liopaí cosúil le ceannaí a fuair brabús dochreidte gan choinne:
  - Tá sé seo fionnuar! Ní dhearna mé botún i roghnú umar. Rachaidh dosaen rannán den sórt sin leis na meaisíní iontacha seo ar aghaidh go Meiriceá i mí, nó fiú níos tapúla!
  Cheana féin san oíche tháinig an troid chun cinn do Londain féin. Mar gheall ar leibhéal an-ard soghluaisteachta na dtrúpaí Sóivéadacha, agus friotaíocht lag na Breataine, móide achar réasúnta gearr, bhíothas in ann an caipiteal a bhaint amach chomh tapa sin. Bhí an oíche te, cathanna an scrios...
  Is cathair mhór í Londain, le go leor bruachbhailte, dúnta, sean-fhoirgnimh éagsúla. Tá na Sasanaigh fós an-láidir, agus ranna an Gharda Ríoga ag troid go cróga. Ach seo iad na mílístí iomadúla, a raibh dhá mhilliún go leith acu, agus a raibh baint ag Churchill agus a lucht leanúna lena leithéid de dhóchas ard, nár thug siad údar maith leo féin.
  Scaipeann na mílíste chuig a dtithe nó géilleann siad en masse. Agus níor léirigh go leor acu suas ag an bpointe bailiúcháin ar chor ar bith. Is buille den sórt sin aon-Thaobh.
  Ar maidin an seachtú Lúnasa déag, ba léir go raibh trúpaí Gearmánacha i seilbh roinnt cheathrú de Londain cheana féin. Bhí cumarsáid leis na haonaid caillte cheana féin, cé go ndearna Churchill iarracht a rá ar an raidió nach bhfágfadh sé Londain choíche. Cén fáth go bhfuil sé níos fearr fós...
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Fan anseo Churchill! Ansin gan tú, is cinnte go mbeidh an Bhreatain i gceannas go hiomlán. Agus fiú mura ndéanann sé capitulate, déanfar é a scriosadh go hiomlán. Ní rogha é seo a thuilleadh.
  Ag a haon a chlog tráthnóna, bhí bratach dhearg le corran agus casúr ar foluain os cionn Pálás cáiliúil Buckingham. Agus tá sé seo cheana féin ina siombail an bua deiridh dlúth.
  Is féidir a fheiceáil go beagnach díreach ina dhiaidh sin, thosaigh bratacha bán a chaitheamh amach i réimsí eile de phríomhchathair na Breataine. Dúirt Rokossovsky leis an raidió:
  - Ní hamháin go bhfuil na briogáidí hEilvéise capitulating, ach tá siad réidh freisin chun an mionn dílseachta a ghlacadh chun an ceannaire Stalin agus an Rúis Mhór Shóivéadaigh!
  D'ordaigh Oleg Rybachenko go hachomair:
  - Glacaigí leo, agus déanaigí réidh an chuid eile de thailte Shasana a áitiú, smaoinigh ar Londain atá againne.
  - Tá neart go leor againn do gach rud ceannasaí iontach! Dúirt Rokossovsky go muiníneach. - Is fiú na céadta Sasanach duine dár saighdiúirí! - Bhí uttered an frása seo caite, tá an mharascail páirce níos mó muiníne!
  Anseo bhraith Oleg Rybachenko comhartha aird go tobann: b'éigean dó idirghabháil a dhéanamh. a scairt an buachaill:
  - Dealraíonn sé go bhfuil Winston Churchill ag rith uaidh ... Bhuel, cad tá mé tar éis dó ...
  Go deimhin chinn Churchill imeacht. Luaigh ionadaithe óna lucht coimhdeachta go réasúnta nach bhféadfaí Londain a choinneáil a thuilleadh, agus go bhféadfaí leanúint leis an gcomhrac in aghaidh an Tríú Reich ó SAM, nó ó Cheanada, arb é Tiarnas na Breataine é. Agus mar sin ní rachaidh a bhás nó a mbraighdeanas ach chun tairbhe Hitler ...
  Bhí sé réasúnach, ach ní raibh aon seans a fháil amach as an buachaill ginearálta ...
  Gan searmanas ar bith, scaoil Oleg Rybachenko ocht scaird trodaire de Chonmhaigh phearsanta an Phríomh-Aire a bhí uair uafásach. Níor thug an t-ard-ghasúr aird fiú ar a dtine feallmhar meaisín-ghunna. Ansin leag sé amach péire inneall de línéar ard-airde ceithre-inneall an chinn stáit. Thosaigh an carr mór airde a chailleadh. D'eitil cúigear paratroopers amach as an bhroinn. Oleg Rybachenko tumtha i ndiaidh dóibh. Mar gheall ar fhís ghéar an bhuachalla, bhíothas in ann aghaidh scanraithe cheann na Breataine Bige a fheiceáil, agus cumhachtaí éigeandála aige.
  D"fhéadfaí Churchill, ar ndóigh, a mharú, agus bheadh sé sin go deas, ach is fearr fós é a ghabháil. Agus é a ghlacadh go pearsanta ...
  Bainistíonn Oleg Rybachenko, ag baint úsáide as cumas sciatháin an Aurora feabhsaithe chun an scuab a athrú, a charr a thabhairt i dtír ar an bhfaiche i bpáirc i Londain. Léimeann an ginearál amach agus ritheann sé sa treo ina bhfuil Churchill ag iarraidh rith. Sála cosnochta, childish an splanc buachaill. Lámhaigh siad ar Oleg Rybachenko, dónn ceann de na hurchair a thaobh go míthaitneamhach ...
  Chuir an buachaill mallacht ar:
  - I dtigh diabhail!
  Cuirtear iallach ar Oleg Rybachenko urchair a sheachaint agus freagairt lena raidhfil uathoibríoch. Titeann na Sasanaigh ina dtost, tá na "bronntanais" a sheol an buachaill ginearálta cruinn neamhthrócaireach. Ritheann Oleg Rybachenko níos tapúla fós, rud a fhágann buíon iomlán d"fhir na Breataine a ghearr urchair...
  Is léir go bhfuil an t-intiúlacht mar thoradh ar an saol, seo Churchill é féin agus a chuid airí. Ní dhéanann siad iarracht fiú lámhach ar ais, snámhann siad chomh tapa agus is féidir leo. Ag baint úsáide as na féidearthachtaí a bhaineann le matáin óga bás a fháil go dtí an líon is airde agus hormóin fireann, a tháirgeann an comhlacht go treallach, téann Oleg Rybachenko, fear atá go hiomlán fo-ordaitheach, orthu. Stailceanna ar an deireadh nerve: leagadh ministir amháin amach, an dara, an tríú ... Mar sin bhí Churchill féin díluailithe ....
  Cuireann Oleg Rybachenko an Príomh-aire atá buailte ar a ghualainn agus glaonna ar na trúpaí chun cabhair a fháil.
  Anseo, tá saighdiúirí Sóivéadacha i bhfoirm arm an USSR ag sracadh air cheana féin. Cloistear exclamations scanraithe:
  - Is fear créachtaithe tú!
  Breathnaíonn Oleg Rybachenko ar a thaobh fola agus gáire:
  - Is bruscar é! Cén chaoi a bhfuil sé an oiread sin naimhde a mhilleadh agus gan a fháil fiú scratches. Ní raibh sé cothrom! - Chuir an buachaill-ginearálta síos an Churchill díluailithe. - Anois, thar a cheann, fógróimid tabhairt suas trúpaí na Breataine. Sílim go bhfuil duine againn atá in ann aithris a dhéanamh ar a dhord. Agus mura bhfuil, déanfaidh mé mé féin é!
  Deich nóiméad ina dhiaidh sin ghlaoigh Konstantin Rokossovsky agus dúirt:
  - D'fhógair Rí Seoirse III na Breataine go raibh deireadh leis an bhfriotaíocht agus thug sé ordú géilleadh, agus rinne sé iarratas orainn freisin trócaire a thaispeáint don náisiún mór Angla-Shacsanach.
  D'iarr Oleg Rybachenko, ar éigean a cheilt a áthas ó Rokossovsky:
  - An dtuigeann tú fiú cad a chiallaíonn sé sin?
  Dhearbhaigh an marshal cath go muiníneach:
  - Ar ndóigh tuigim! Tá an bua againn, tá Sasana tar éis géilleadh, agus tusa, an Fear is Mó de na Laochra Óg, tar éis Churchill féin a ghabháil go pearsanta.
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Ceart! Ach ní amháin sin! Anois beidh tú mar an chéad cheannasaí i stair an Aontais Shóivéadaigh a gheobhaidh an dámhachtain is airde den Impireacht Dhearg: Star of the Grand Diamond Order "Victory", mar a gheall mé duit.
  Rinne Konstantin Rokossovsky agóid:
  - Ach baineann an príomhfhiúntas sa bua seo leatsa, an buachaill mór Críochnaitheach. Agus is é seo an réalta a bhfuil sé tuillte agat é a chaitheamh!
  Dhearbhaigh Oleg Rybachenko go bródúil:
  - Agus domsa, formheasfaidh an Chomhairle Uachtarach dámhachtain eile nach bhfacthas riamh roimhe: Réalta Mhór an Ordaithe Diamond "Bua"! Agus a bheith dá réir seo!
  Agus an buachaill-ginearálta, stampáil a chosa lom childish, an chréacht ar a thaobh imithe go hiomlán, ag canadh;
  Is ceannródaithe muid - laochra an athar,
  Cé a rugadh faoi chomhartha mhí Dheireadh Fómhair...
  Ní bheidh aiféala orainn saol don Rúis,
  Go glóir le bratach dhearg an rí!
  
  Is breá linn agus tá a fhios againn conas troid go dian,
  Bhris na Naitsithe go díograiseach na adharca ...
  Tá grenades againn i satchel fairsing,
  Nach bhfuil an saol daor dúinn ceannródaithe!
  
  Is breá linn ár dTír Naofa,
  Cad a chruthaigh Cumannachas formidable ...
  Seo cailín Komsomol ag siúl cosnochta tríd an sneachta,
  Agus tá an faisisteach ag iarraidh sinn a thabhairt anuas!
  
  Throid mé go díograiseach le Naitsíochas in aice le Moscó,
  Agus ghearramar síos na naimhde go léir le corran ...
  Cén fáth ar tugadh an Wehrmacht seo do na Rúisigh,
  Buailfidh mé le mo dhorn é!
  
  Is ceannródaí mé agus faoin Moscó mhór,
  Throid sé mar ghaiscíoch ollmhór...
  Cuireadh stop leis an bhfaisisteachas go fiáin,
  Tiarna Uachtaraí Cineál amháin atá againn!
  
  Níl aon imill ar athbheochan na Rúise,
  A Stalin Mhór, d"ardaigh sé ónár nglúin sinn...
  Svarog Mór, an Meisias is airde,
  Agus idéal radiantach Lada!
  
  Is ceannródaithe muid, buachaillí, cailíní,
  Is breá linn troid - seo é ár gcinniúint ...
  Agus is é guth ball Komsomol sonórach,
  Cé go reigns chaos fuilteacha!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais Svarog,
  Agus las an cumannachas an bealach...
  Ní theastaíonn Dia olc ó cheannródaithe,
  Ní bheidh an namhaid in ann sinn a lúbadh ina dhorn!
  
  Tá umar fionnuar againn le armúr fánaithe,
  Tá sé chomh furasta don Fritz gan briseadh tríd,
  Le grá do Lada, a chailín uasail,
  Chun creachadóir a iompú ina chluiche!
  
  Moscó ag troid le daoine a chosaint,
  Agus ansin bhí an Stalingrad mór ....
  Feicfimid cumannachas tugtha go luath,
  Pas agus aithne ar an pharáid i mBeirlín!
  
  Sea, tá Stalingrad bródúil as an bhfocal seo,
  Is ceannródaithe cosnochta muid i gcruachás sneachta...
  Brisfidh muid adharc bó dúr
  Agus beidh muid ag tiomáint Hitler díreach chuig an cónra!
  
  Bíodh a fhios agat nach lúbfaidh an tAthair go deo,
  Ní féidir srian a chur lena hintinn...
  Go n-éirí an ghrian go deo ar an Rúis,
  Agus beidh an gadaí fealltach a brúite!
  
  Léirigh siad misneach ag Stalingrad,
  Bhí muid in ann stop a chur leis na Naitsithe ...
  Tá a leithéid de impudence ag na Rúisigh, bíodh a fhios agat,
  Agus beidh na naimhde dul ach nialais!
  
  Is féidir leis an Rúis eitilt go Mars
  Agus a chruthú greatness éagsúla ...
  Agus ar ndóigh beidh gach rud iontach fionnuar,
  Cé go bhfuil an saol chomh leochaileach le snáithe síoda!
  
  Níl a fhios ag spiorad na Rúise i gcathanna an bhacainn,
  Tá cumhacht Perun aige ...
  Táimid ag fanacht le luach saothair ó na déithe,
  Agus shines an eilimint, creidim an rune!
  
  Cén chaoi nach bhfuil a fhios ag spiorad na Rúise aon bhua?
  Creid dom, beidh sé ag satailt ar gach rud ...
  Tá díoltas an-mhór orainn ag ceannródaithe...
  Invincible mar arm an athar!
  
  Tá beagnach buaite againn
  Bíodh solas i nglóir an chumannachais...
  Throid ár sinsir ar son an Motherland,
  Buailfimid le áthas agus breacadh an lae go luath!
  
  Gan tír dhúchais, níl aon saol ag ceannródaithe,
  Tá siad ag iarraidh troid ar a son...
  Agus cad ba mhaith leat a dhuine uasail olc?
  Ar chóir dúinn saol sclábhaithe a sholáthar?
  
  Ní bheidh, beidh Fuhrer na Rúiseach faoi sclábhaíocht,
  Beidh muid crush dó mar doll ...
  Tar éis an tsaoil, is féidir le ridirí na Rúise troid,
  Agus tá an cerub órga-eite linn!
  
  Níl aghaidh ar ár dTír Mhór faoin domhan,
  Ar nós na réalta is gile...
  Rinne tú idol dom,
  Ní bheidh mé páirteach leat go deo!
  
  Is ceannródaí mé agus buachaill cosnochta
  Ritheann sé sin le sála lom tríd an sneachta ...
  Agus áit éigin tá coinín bán gleoite ag léim,
  Cé a bhrisfidh adharc an namhaid!
  
  Ní fios don cheannródaí i gcath na n-amhras,
  Níl sé ina clown, ach tá a fhios agat an Críochnaitheoir ...
  Tiocfaidh na faisisteacha bréige, creid an díoltas,
  Agus beidh an cumannachas ina Paradise geal!
  
  Conas a thiocfaidh an ré,
  Ina bhfuil gach laoch ón mbainisteoir ...
  Troid go dtí do anáil dheireanach
  A scrios an fíochmhar a fhios ag an villain!
  
  Scairteann réaltaí an chumannachais go geal,
  Ré an tsolais, níl níos mó áille ar domhan ....
  Brisfimid cuing an fhaisisteachais chreidimh,
  Agus beidh Hitler ina Rúisis don dinnéar!
  
  Creidimid umair cruach den sórt sin,
  Nach rachaidh a bhlaosc panther isteach ...
  Déanaimis iaidín do chréacht ár mbuachaillí,
  Agus arís téann an ceannródaí isteach sa chath go cróga!
  Bhuel, cad a fuair na Naitsithe crua,
  Níor shíl siad go bhféadfaimis an bua a fháil.
  Is cosúil go bhfuil aithne againn ar chumannachas ar feadh na mílte,
  Agus is féidir linn an Wehrmacht a bhualadh le magadh!
  
  In ainm ár dtír dhúchais thréan,
  Ceannródaí bródúil as an ionsaí...
  Cé go bhfuil scamaill ar crochadh os cionn an Motherland,
  Déanaimis sampla buaiteach a shocrú do gach duine!
  
  Creid nach stopfaidh an namhaid an aisling,
  Buailfimid na faisisteach go léir arís...
  Ní chreidfidh an t-olc a bheith i gceannas ar an ríchathaoir,
  Cruthóimid ordú domhanda nua!
  
  Beidh gach rud go breá sa Fatherland, tá a fhios agat
  Is buachaill mé, ach i gcath mar Robin Hood,
  Ar dtús, níor scríob mé ach ar an deasc,
  Agus anois creidim an-fiú fionnuar!
  
  Is féidir leis an Rúis na Naitsithe a stróiceadh le bayonet,
  Buailfidh sí arm ar bith ...
  Agus tá na ceannródaithe beo faoin chumannachas ...
  Tar éis an tsaoil, is monolith láidir é ár gcairdeas!
  
  Ní ghéillfimid don Fritz in aon rud,
  Is féidir linn ár naimhde a ruaigeadh trí magadh a dhéanamh...
  Agus mar sin bhuaileamar na Naitsithe le club,
  Roars stoirme sneachta, sneachta ag casadh ina guairneáin!
  
  Níl a fhios ag an Rúis go bhfuil a fhios ag na Naitsithe trócaire,
  Tá sí láidir dochreidte ...
  Gheobhaidh siad sabre go daingean i muineál na mbastard,
  Agus beidh Satan a scrios!
  
  Ná creid go bhfuil Hitler invincible,
  Cé go bhfuil an chumhacht de ifreann, a mheas a bailíodh gach rud ...
  Nuair a bhíonn na daoine agus an cóisir aontaithe,
  Strac muintir ár Wehrmacht a shreds!
  
  Tá cáil ar an Rúis leis na céadta bliain mar naomh,
  Bhris sí na Tigers cosúil le miotail ...
  Scaipeadh ó cheann ceann go ceann,
  Níor shamhlaigh ach fear óg tír den sórt sin!
  
  Bhuaigh muid cosúil le fathaigh
  Tá a fhios ag naimhde mionghearrtha le claíomh ...
  Tá muid Rúiseach dobhraite i gcathanna,
  Déanfaimid an bua ar opponents an athar!
  
  Creid dom, ní chuirfidh aon rud stad orainn
  Agus tá a fhios agat nach mbeidh an bua ...
  Cuirfimid an Fuhrer ar an ceann,
  Tá claíomh géar agus sciath cruach againn!
  
  Sa domhan ar fad níl aon Rúis níos áille saor in aisce,.
  Beidh ré an tsolais aige ar feadh na mblianta...
  Beidh síocháin agus sonas ar gach glúin,
  Teastaíonn lámh dhaingean ón Athair!
  
  Mar sin agus tú ag imirt i mBeirlín,
  Smearfaimis an Wehrmacht mar luaithreach isteach san fhuil...
  Is é sin an t-am ar theorainn na Paradise,
  Agus in éineacht le Lada reigns grá!
  
  DÉAGSÚLA AR bheagán AGUS NÍ FÉIDIR LEAT A DHÉANAMH GAN TALAMH TÍREACHTA!
  Níor éirigh Chamberlain as mar Phríomh-Aire na Breataine agus d"éirigh leis síocháin onórach a thabhairt chun críche le Hitler. Chinntigh an Fuhrer dosháraitheacht shealúchais choilíneach na Breataine. Mar chúiteamh, d'aontaigh an Bhreatain aitheantas a thabhairt do gach rud a d'éirigh leis an Tríú Reich a ghabháil. Lena n-áirítear coilíneachtaí na Fraince, na Beilge agus na hÍsiltíre. Agus tá sé seo go leor. Ghabh Hitler ansin an Iúgslaiv agus an Ghréig.
  Ar 22 Meitheamh, 1941, rinne sé ionsaí ar an USSR. Ar thaobh amháin, choinnigh na Gearmánaigh níos mó láidreachta, go háirithe san eitlíocht: níor cailleadh trí mhíle aerárthach sa chath ar shármhaitheas aeir sa Bhreatain. Gan na caillteanais i limistéar na Meánmhara a chomhaireamh, agus atreorú na bhfórsaí eitlíochta.
  Ina theannta sin, ní raibh orainn trúpaí a aistriú go dtí an Afraic go fóill. Bhí an Iodáil sásta le gabháil na hAetóipe, chomh maith le roinnt sealúchas na Fraince agus na Beilge san Afraic. Agus bhí a dóthain aici.
  Throid Rommel mar sin ar an bhfronta thoir. Bhí an chuma ar an scéal mar sin go raibh seans níos lú fós ag an APSS ná mar a bhí sa fhíorstair. Tar éis an tsaoil, tá na Naitsithe i bhfad níos láidre gan an dara tosaigh.
  Ach ar an láimh eile, d'éirigh le Stalin slógadh ginearálta a fhógairt, agus d'ullmhaigh na trúpaí le haghaidh cosanta. Mar thoradh air sin, chuaigh siad isteach sa chogadh ar bhealach níos eagraithe agus bhí siad in ann, tar éis dóibh cúlú ón Dnieper, an chosaint a chobhsú agus a choinneáil ann. Ghlac an cogadh le carachtar an Chéad Chogadh Domhanda ansin. Tá an líne tosaigh neamhghníomhach, cosaint chumhachtach agus ní féidir ionsaitheacha a fhorbairt.
  Tá na cathanna fuilteach, ach neamhéifeachtach. Chuaigh Gearmánaigh agus Rúisigh i léig i gcathanna suímh. Agus ní fhéadfadh aon duine a chéile a bhriseadh.
  Throid an Wehrmacht agus na trúpaí Sóivéadacha araon ar na cosantóirí. Agus ní raibh umair na Gearmáine láidir go leor agus éifeachtach go leor chun briseadh tríd, agus na cinn Sóivéadach freisin.
  Ach i 1944, fuair na Naitsithe aerárthaí scaird agus thosaigh siad ag brú go láidir ar fhórsaí na Sóivéide.
  San aer, bhí buntáiste ag na Naitsithe san aonú bliain is daichead. Ansin, de réir a chéile ag scaoileadh níos mó aerárthach, thosaigh eitlíocht Shóivéadaigh ag seasamh a chomhionannú.
  Ach ansin, tar éis an chogaidh iomlán a dhearbhú agus cumhacht a thabhairt do Speer, an tAire Armála agus Armas, le cumhachtaí éigeandála, thosaigh táirgeadh arm ag méadú. Agus chuir na Gearmánaigh isteach i dteicneolaíocht aerárthach scaird agus roicéad.
  Ach ós rud é go raibh an líne tosaigh ar an Dnieper agus go raibh sé fós i bhfad ó Moscó, níor chuaigh clár diúracáin an FAA isteach sa tsraith. Go deimhin, ní fhéadfadh na Gearmánaigh ach lámhach ag Leningrad ón Muir Bhailt. Mhínigh saineolaithe do Hitler go raibh diúracáin bhailistíocha ró-chostasach, agus go raibh scairdbhuamadóir lán-chuimsitheach níos saoire agus níos fearr. Go deimhin, bhí go leor breosla ag na Gearmánaigh, agus chuaigh an scaird-bhuamadóir nua Arado isteach sa tsraith agus thosaigh sé ag buamáil poist Sóivéadacha.
  Ní raibh an lián-tiomáinte TA-152, aerárthach cumhachtach armúrtha Trodaire-buamadóir agus ionsaithe ilchuspóireach armúrtha go dona ach an oiread - capall oibre fíor. Agus tá an luas de 760 ciliméadar in aghaidh na huaire réasúnta, agus tá paraiméadair eile san áireamh freisin airm. Bhí an gunna aerárthach Gearmánach 30 mm éifeachtach agus bhí sé in ann aerárthach Sóivéadach a thabhairt anuas le buille amháin.
  Rud atá tábhachtach go háirithe sa chomhrac i gcoinne aerárthaí ionsaí IL-2. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Thosaigh na Gearmánaigh ag brú go gníomhach aerárthaí ón aer agus cuireadh tús le ionsaithe aer.
  Tháinig an fhómhar go háirithe deacair, nuair a thosaigh an trodaire XE-162 le tréithe eitilte den scoth agus éasca le monarú ag dul isteach go mór sa tosaigh. Sea, tá sé seo tromchúiseach!
  D'ordaigh Stalin an freagra a fháil. Ach le linn dó a bheith sa APSS, bhí forbairt scaird-aerárthaí chun deiridh. Níor tháirgtear an Yak-3 i gcainníochtaí móra, bhí an chuma ar an LA-7, a bhí, áfach, fós níos lú ná na feithiclí scaird TA-152, ME-309 agus Gearmánach.
  Ba amhlaidh a bhí an cás chun tosaigh. In umair an APSS, ba iad na príomhfheithiclí an T-34-85 agus IS-2, na Gearmánaigh "Panther" -2 agus "Tiger" -2. Bhí gluaisteáin na Gearmáine beagán níos fearr ná mar a bhí siad i bhfíor-stair mar gheall ar innill níos cumhachtaí. Bhí inneall de 900 horsepower ag "Panther" -2, a raibh meáchan caoga a trí tonna aige, agus bhí 1000 horsepower ag "Tíogair" -2, le meáchan seasca is ocht tonna. Mar sin bhí an dá umar sách soghluaiste, le gunna cumhachtach 88-milliméadar i fad bairille 71 EL, agus cosanta go maith sa mhullach. Agus a bhuíochas le hacmhainní na gcoilíneachtaí, bhí go leor eilimintí cóimhiotalacha ann agus bhí umair na Gearmáine iontaofa go leor i bhfeidhm. Agus polladh siad feithiclí Sóivéadach ó aon achar oiriúnach le haghaidh comhraic.
  Bhí trealamh maith ag na Gearmánaigh a bhí níos fearr ná na Sóivéadaigh i ndualanna umar, ach ní raibh siad in ann an bua.
  Mar sin féin, chuir cuma na n-aerárthaí scaird mearbhall ar chártaí Stalin. Agus cad atá le freagairt cé nach raibh sé soiléir.
  Ach sa tréad seabhac Sóivéadach tá triúr cailíní iolair. Agus bheartaigh siad adharca a thabhairt don Tríú Reich.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova agus Mirabela maighnéadach.
  Agus mar sin ghlac siad agus chuaigh siad i cath leis na Naitsithe.
  Deir Anastasia, ag lámhach eitleán Gearmánach:
  - Má tá an deachtóir le mianach cunning athshocrú a théarmaí go nialas, ciallaíonn sé seo go bhfuil an vótálaí a fuarthas bas arís!
  Thug Akulina, ag gearradh siar na Naitsithe, faoi deara:
  - Bíonn laoch i gcónaí ag troid ar son cúis chóir, agus tógann polaiteoir na trófaithe ar fad ar chlé!
  D"aontaigh Mirabela leis seo:
  - Caitheann trodaí lena lámh chlé ar chúis chóir, agus tógann polaiteoir lena theanga na héachtaí ar fad ar chlé!
  Scaoil Anastasia, le cabhair óna barraicíní loma, eitleán Gearmánach agus d'eisigh:
  - Is é an cogadh a mhalairt ar an aigéan an ghrá, ach éilíonn sé freisin Fountain fola!
  Bhris Akulina, ag brú a sála lom, cruinn agus dheimhnigh:
  - Ní Dia sa neart é laoch, ach aingeal san uaisle!
  Chlaon Mirabela le haontú, agus tar éis di an Fritz a leagadh, dúirt sí:
  - Tá clogad iarainn, bayonet cruach, agus croí óir ag an saighdiúir, ach níl meas ag an bpolaiteoir air fiú as pingin chopair!
  Throid na cailíní go éadóchasach agus go muiníneach sa spéir. Lámhaigh siad síos na Naitsithe, agus léirigh siad a scil.
  Agus ná bíodh imní ort go bhfuil an chuma air go bhfuil eitleáin na Gearmáine níos fearr agus níos éifeachtaí ná na cinn Sóivéadacha.
  Is é an rud is mó go bhfuil i gceannas ar an USSR, álainn agus cliste, beagnach naked i gceann píolótaí bikini.
  Ina measc tá Natasha Sokolovskaya, ace den chéad scoth.
  Agus a toes loma, leag Natasha síos carr Gearmánach agus squeaked:
  - Is minic a thiomáintear saighdiúirí chun maraithe mar chaoirigh, ach is leoin an croí iad, agus is gnáthchaora é polaiteoir a roars mar leon!
  Phléasc Anastasia an namhaid le blaosc aerárthaigh, pollta an eitleán Tríú Reich agus squeaked:
  - Is féidir le saighdiúir a bheith chomh maith eagla an bháis, ach fós tá sé níos mó eagla ar an míonóir, agus polaiteoir ag crith ar feadh a shaoil, ach chaill sé a onóir i bhfad ó shin!
  Thug Akulina faoi deara, ag stiúradh tine an-dírithe agus muiníneach ar an namhaid:
  - Ceiliúrann na saighdiúirí, tar éis dóibh an namhaid a ruaigeadh, an bua a cheiliúradh, déanann an polaiteoir, tar éis dó an vótálaí a mhealladh, an bócach a cheiliúradh!
  Bhuail Mirabela go han-oiriúnach na Naitsithe lena bharraicíní nochta agus d"éiligh:
  - Is féidir le buachaill a bheith ina laoch maith, ach ní fhásfaidh polaiteoir go deo le bheith freagrach do na vótálaithe!
  Dúirt Natasha, ag lámhach na Naitsithe agus á cnagadh amach:
  - Is fearr a bheith i do ghasúr cosnochta ná ligean do na polaiteoirí do bhróga a chur ort agus d"óige a ghoid!
  Chuaigh Anastasia i ngleic leis na Naitsithe agus dúirt:
  - Is bláth iontach í cailín atá in ann éirí as, ach ní chailleann sí a cumhráin choíche, is carn aoileach é polaiteoir, is féidir leis an ríchathaoir a dhreapadh, ach ní dhéanfaidh sé ach níos mó stink!
  Thug Akulina faoi deara go láidir, ag taispeáint a cuid fiacla péarla, agus stiúrann sí gunna an aerárthaigh lena bharraicíní loma:
  - Is fíorfhear é saighdiúir, is bean ghruamach í polaiteoir!
  Chas Natasha a barraicíní loma, ag brú an luamháin i gcoinne a comhraic, agus rinne sí hiss ar:
  - Bíonn buile uasal ar shaighdiúir cosúil le roar leon, agus tá hysteria vile ag polaiteoir, is é an focal bleating reithe!
  Thug Akulina faoi deara go ionsaitheach, ag splancadh a siní scarlet, agus ag lámhach go cruinn ar an namhaid:
  - Is annamh a bhíonn lá saor ag saighdiúir, ach bíonn seacht n-Aoine sa tseachtain ag polaiteoir, agus ceiliúrann a vótóirí a lá breithe ar an Luan!
  Bhuail Natasha an Fritz ag brú a sála nochta agus thug sí amach le gáire, ag tafann a fiacla:
  - A shaighdiúir, tar éis titim, tá wrung amach, tá polaiteoir i gcónaí ag titim go morálta agus wrinting amach ina phóca!
  Bhuail Anastasia an namhaid, ghearr sé amach é, ghearr sé síos go litriúil é, agus rinne sí gáire:
  - Uaireanta cuirtear iallach ar shaighdiúir dul tríd an láib agus é fós ina fhear, agus is muc é polaiteoir in éadaí glana agus é ag caitheamh le Köln!
  Thug Akulina faoi deara, ag gearradh amach na heitleáin Naitsíoch, agus a easghluaiseachta millteach pléasctha:
  - Tugann saighdiúir onóir agus fanann sé le honóir, sciorrann polaiteoir muc agus fanann sé ina mhuc!
  Chaill Mirabela a chéile comhraic, é a ghearradh amach ar nós rásúir, agus ag baint úsáide as a cosa lom freisin, rinne sí caoineadh:
  - Bíonn cnaipí i ndiaidh a chéile ag saighdiúir, tá cnap cosúil le torc ag polaiteoir!
  Ghearr Natasha na Naitsithe go láidir as agus chothaigh sí:
  - Cluineann an saighdiúir páistí cróga, agus seolann polaiteoirí chuig ospidéil shíciatracha!
  D'fhreagair Anastasia, le héirim iontach, ag buaileadh agus ag lámhach ar an namhaid:
  - Deirtear go bhfuil fear de shliocht moncaí, ach is féidir polaiteoir a fheiceáil láithreach agus d'fhan sé ina mhuc!
  Akulina, ag brú an namhaid, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, coed:
  - Rinne Labour fear as moncaí, agus d'iompaigh an pholaitíocht faoi cheilt sionnach ina mheascán de mhuc!
  Thug Mirabela faoi deara go láidir, agus í ag seoladh cascades de urchair luaidhe le cabhair óna barraicíní lom:
  - Oibríonn an t-oibrí agus uaireanta ólann sé alcól, bíonn an polaiteoir mhuiniompair, agus vomits buinneach briathartha i gcónaí!
  Dúirt Natasha go géarchúiseach, ag seoladh easghluaiseachta báis agus scriosta le fórsa marfach:
  - Fásann saighdiúir ó chath go cath, polaiteoir ó feachtas toghcháin amháin go ceann eile, níos mó agus níos mó a iompú isteach i striapach!
  D'eisigh Anastasia, ag seoladh bronntanais báis go ionsaitheach chuig na Naitsithe le fórsa dúnmharaithe:
  - Ar lasadh súile saighdiúra le sceitimíní óige trodaire, tá hata polaiteoir ar lasadh mar a bheadh gadaí, le neamhshuim an chinicigh dóite!
  Rinne Akulina wink, pléasctha le blaosc aerárthaigh, le cabhair óna bharraicíní loma, agus squeaked:
  - Tá rogha ag saighdiúir: cófra i gcrosanna nó ceann sna toir, agus níl ag polaiteoir i dtoghcháin ach crosa atá clúdaithe le mianta, vótálaithe agus cinn cabáiste!
  Thug Mirabela, ag lámhach ar an namhaid, ag baint úsáide as a cosa lom, chiseled, faoi deara:
  - A shaighdiúir, fiú stádas beag le misneach, fathach, polaiteoir, fiú le seasamh ard - coinsiasa pygmy!
  Ghig Natasha agus chuir sí bronntanas báis eile, agus d"eisigh sí an namhaid go muiníneach:
  - Teastaíonn corp mná ó shaighdiúir mar bhronntanas le haghaidh éacht, agus cuireann polaiteoir an tír ar fad ar an ailse!
  Sheol Anastasia, le cabhair óna barraicíní loma, bronntanas dúnmharaithe báis, bhrúigh sí eitleán an namhad agus d"éiligh:
  - Bíonn am agus áit i gcónaí ag saighdiúir le haghaidh éacht, ach ní féidir é a chur i gcrích i gcónaí, is cinnte go mbeidh am ag polaiteoir atá i dtrioblóid i gcónaí muc a chur ar a cheann!
  D'eisigh Akulina, ag brú na nGearmánach le cabhair óna bharraicíní loma, agus ag urchosc a fiacla Eabhair:
  - Is é an polaiteoir an t-aon chréatúr gan sciathán sa nádúr a shitseann ar cheann gach duine!
  Chuir Mirabela isteach go láidir, ag scriosadh a comhraic lena cosa marfacha agus sexy gan aon fhadhbanna:
  - Tá a fhios ag gach buachaill scoile go ndéanann ceithre cinn faoi dhó, nach ndéanann ach polaiteoirí, in ionad uimhreacha a iolrú, deighilt leanúnach ina phóca!
  D"atáirgeadh Natasha seal ar a trodaire inaistrithe, ag brú na créatúir fhaisisteacha agus vyaknula:
  - Foghlaimíonn saighdiúir trí chnapanna a líonadh, déanann polaiteoir iarracht na vótálaithe a chur i dtaithí ar an smaoineamh gur féidir leat rath a fháil má bhuaileann tú an ordóg!
  Thug Anastasia, ag seoladh teilgeáin de fhórsa marfach, le cabhair ó sháil lom, chailíneach, faoi deara:
  - Is Trodaire é gach saighdiúir, níl an difríocht ach i leibhéal, is striapach é gach polaiteoir, níl an difríocht ach i gcéim pimp!
  Dúirt Akulina le gáire, ag tafann a fiacla agus ag buaileadh:
  - Is saighdiúir i bpáirt le bás, ós rud é go gcailleann sé freisin fola, is polaiteoir scoundrel iomlán, ós rud é go sileadh ar a inchinn!
  Bhuail Mirabela an namhaid, ag baint úsáide as a méar loma, a cosa chiseled agus thug amach:
  - Má thugtar cuireadh don ghinearál chun bainise, faigheann an saighdiúir cuireadh chun an Motherland a shábháil ionas go n-imrítear póstaí i dtír saor in aisce!
  Throid na cailíní go han-mhaith. Agus chabhraigh heroism ginearálta an Airm Dhearg chun titim iomlán den tosach a sheachaint.
  I mí Eanáir, rinne Arm Dearg na Sóivéide iarracht dul chun cinn, ach níor éirigh go suntasach leis.
  Mar sin d"éirigh mé bogtha síos i ndlúthchosaint an Wehrmacht. Agus ansin i mí an Mhárta rinne na Gearmánaigh iarracht freisin briseadh tríd. Bhí gunna féinghluaiste E-25 acu le gunna Panther, agus airde 1.7 le hinneall seacht gcéad each-chumhacht agus meáchan sé thonna is fiche. Gluaisteán soghluaiste - ní déarfaidh tú rud ar bith. Ach ní cuiditheach an-.
  Sa samhradh, thosaigh feithiclí nua ag teacht isteach sa dá arm. Tá cosaint níos fearr ag an Red IS-3 sa mhullach, sa Ghearmáin E-50 agus E-75, agus E-100. Léirigh na cathanna, áfach, nach raibh an teicneolaíocht nua Gearmánach foirfe go leor. An E-50 iompaigh amach a bheith ach beagán níos éadroime agus cosanta níos fearr ná an Tíogair-2. Fíor, bhí turret aige cheana féin, agus bhí an focharráiste níos éadroime agus níos éasca. Ina theannta sin, gunna níos pollta armúr de 88 mm in 100 EL. Mar sin is cosúil nach bhfuil aon rud sa charr. Agus chuir an E-50 in ionad an Panther-2 mar an príomh-umar.
  Bhí an E-75 ró-throm - níos mó ná nócha tonna, ach níos fearr a chosaint le gunna 128-mm. Agus chruthaigh an umar seo roinnt fadhbanna. Agus tá an E-100 fiú níos troime agus níos costasaí. Mar sin féin, níor thaitin an umar seo go mór leis an arm.
  Níos mó tóir a bhí an E-50 le hinneall de suas le 1250 horsepower - sách lúfar agus cosanta go maith sa mhullach.
  Sa USSR, tá moill ar fhorbairt an umar T-54 nua, agus go dtí seo tá an príomh-umar T-34-85, atá beagán as dáta. Agus ní fhéadfadh sé ach an E-50 a threá isteach sa taobh, agus d'éirigh an E-75 amach a bheith go hiomlán dosheachanta dó.
  Sa samhradh, chuaigh na Gearmánaigh chun cinn beagán sa lár. Agus san fhómhar chuaigh na cathanna do Smolensk.
  Bhí na cathanna faoi lán seoil an-sturdy. Trúpaí Sóivéadach iarracht counterattack.
  Mar sin féin, Smolensk heroically chosaint bhainistiú a choinneáil. Agus tháinig an gheimhridh.
  Tá sé deacair ... Na Gearmánaigh, ar ndóigh, tá a gcuid aces super rang sa spéir. Mar shampla, Marseille, a fuair ar feadh míle downed aerárthach an Star of the Knight's Cross na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid le claimhte agus diamonds.
  Sea, is cás uathúil é seo nuair a ceapadh dámhachtain nua do phíolóta iontach agus bhí trí chéim eile ann di.
  Nuair a shroich Marseille dhá mhíle aerárthach a bhí thíos leis, bronnadh Star of the Knight's Cross of the Iron Cross air le duilleoga darach órga le claimhte agus diamaint.
  Agus ar feadh trí mhíle aerárthach downed, réalta Chros Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam le claimhte agus diamaint.
  Is Trodaire é seo i ndáiríre, trodaire do gach trodaithe.
  Tháinig an séú bliain is daichead freisin ... Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn arís san earrach. Tá scaird-aerárthaí níos forbartha acu. Bhí an E-50 le feiceáil freisin i modhnú le hinneall agus tarchur i mbloc amháin, agus tháinig sé níos ísle i scáthchruth agus laghdaigh a meáchan go caoga tonna.
  Ach níor chabhraigh sé seo leis na Gearmánaigh a bhuachan. Bhí an cogadh ar chomhchéim. Ní raibh údar maith ag dioscaí leo féin. Bhí siad ró-chostasach, agus i mbaol tine arm beag.
  Is é an t-aon buntáiste atá acu ná ardluais agus airde eitilte, rud a chabhraigh níos mó nó níos lú sa taiscéalaíocht agus sa bhuamáil.
  Ach fiú nach bhfuil an iomarca.
  Chuaigh an séú bliain is daichead thart freisin, bhí an seachtú daichead ag dul chun cinn ... Bhí na Gearmánaigh ag dul chun cinn sa séasúr te, na trúpaí Sóivéadacha sa fuar.
  Agus níor thug an bhliain seo rud ar bith do dhuine ar bith. Bhí T-54 ag an Arm Dearg, ach ní raibh an E-50 Gearmánach níos measa, agus fiú níos mó soghluaiste ...
  Faoi dheireadh na bliana thug Marseille a chuntas chuig ceithre mhíle aerárthach, agus fuair sé ordú nua: Réalta Chros an Ridire, an Chrois Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint dhubha.
  Sea, is é seo an ceathrú céim freisin - diamaint dhubh, agus cinn an-luachmhar!
  Chuaigh an t-ochtú bliain is daichead ar aghaidh freisin ina malartuithe diana.... Agus cé go bhfuil gach rud cobhsaí ...
  Agus an naoú bliain is daichead a rith ... Tá trodaire MIG-15 ag an USSR sa tsraith ...
  Thug Marseille a chuntais chuig cúig mhíle aerárthach. Agus fuair sé Ordú nua Réalta Mhór Chrois Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Agus nach bhfuil na cailíní Sóivéadach a chailleann freisin ....
  Tá an bhliain 1950 caite cheana féin ... Tá na Gearmánaigh ar crochadh agus tá an tArm Dearg i líne tosaigh seasta freisin.
  Umair Sóivéadacha T-54 agus IS-7 i gcoinne an E-50 U agus E-75 U. Rinne na Gearmánaigh a gcuid gluaisteán freisin le hinnill i mbloc amháin mar aon leis an tarchur agus trasna. Agus bhí an E-50 níos fearr ná an T-54 maidir le feidhmíocht tiomána agus armúr tosaigh. Agus cúpla i gcumhacht armúr-piercing an gunna. Ach fós ní raibh na Gearmánaigh in ann an bua.
  Mar sin ritheadh an bhliain 1951 freisin ... Agus níl aon chiall.
  Fuair Marseille ar feadh sé mhíle aerárthach Réalta Mhór Chrois Ridirí na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Agus tá sé deas fionnuar!
  Mar sin féin, scóráil Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela cuntais shuntasacha.
  Thairis sin, troideann siad ag baint úsáide as toes lom agus iad féin i bicíní.
  A chailíní cad is gá duit. .
  Agus is mar sin a chuaigh an bhliain 1952 thart... Tá an líne tosaigh neamhghníomhach freisin.
  Ach i Márta 1953, faigheann Stalin bás. Agus tá sé seo tromchúiseach. Ach d"éirigh leis an gceannaire mór uacht scríofa a fhágáil, áit ar fhógair sé Lavrenty Palych Beria mar chomharba air. Agus is cinneadh mór é seo.
  Mar sin, níor thit an tosaigh Sóivéadach, agus lean an cogadh ar chomhchéim.
  Tá 1953 thart...
  Fuair Marseille Réalta Mhór Chrois Iarainn na Ridirí ar feadh seacht míle aerárthach le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Ghnóthaigh an cailín ardghradaim di féin freisin.
  Tá sé 1954 cheana féin... Tá am ag dul ar aghaidh ar an domhan i braon. Nó b'fhéidir níos go tobann.
  Agus ní fhéadfaidh na Gearmánaigh ná na Rúiseach aon rud a athrú go suntasach.
  Mar sin i 1955, tá na Naitsithe ag dul chun cinn. Agus cosnaíonn na trúpaí Sóivéadacha iad féin i rith an tsamhraidh. Agus go déanach san fhómhar, tá an tArm Dearg féin ag iarraidh ionsaí.
  1956 atá ann cheana féin.
  Fuair Marseille le haghaidh ocht míle aerárthach Réalta Mhór Chrois an Ridire le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint dhubha.
  22 Meitheamh, 1956 marcáilte díreach cúig bliana déag den Chogadh Mór Patriotic. Agus, ar ndóigh, tá caint ar an tsíocháin le fada an lá. Tá Lavrenty Beria réidh le haghaidh comhréitigh. Ach diúltaíonn Adolf Hitler go stubbornly comhréiteach.
  Creideann Hitler fós i arm miracle, agus tá fonn chun troid go dtí an deireadh.
  Plus, ar ndóigh, an tSeapáin ...
  Faoi Thír an Ghrian Éirí Amach? Tá sí ag cogadh leis an tSín le fada an lá. Agus anseo is féidir troid ar feadh tréimhse éiginnte cheana féin. Ní féidir le ceachtar taobh dul i mbun. Ní fhéadfaidh an tSín ná an tSeapáin an bua a fháil ar a chéile i ndáiríre. Cé go bhfuil na Síne ag fulaingt caillteanais níos mó.
  Agus mar sin chuaigh Muller go dtí an Impireacht Celestial le misean speisialta. Cuir ina luí ar na samurai teacht i ngleic leis an Impireacht Neamhaí. Chun titim ansin ar an Rúis, agus ar deireadh an fhadhb seo a réiteach fada!
  Cuireadh tús le misean Muller i Meán Fómhair 1956... Go ginearálta, d'aontaigh na Seapánaigh le síocháin agus deighilt na réimsí tionchair. Ag an nóiméad seo, áfach, thug Molotov, ar orduithe Beria, cuairt ar an tSín. Agus chuir sé ina luí ar an Impireacht Neamhaí leanúint leis an gcogadh leis na samurai.
  Níorbh fhéidir lámha na Seapáine a scaoileadh. Agus lean an cogadh idir an USSR agus an Tríú Reich.
  Ritheadh agus ó 1956 ... 1957 tagtha ...
  Rinne na Gearmánaigh iarracht dul chun cinn arís i mí na Bealtaine, agus bhí umair pirimideacha nua den rang AG acu. Agus tá sé seo tromchúiseach. Agus thug cruth na pirimide armúr claonta ó gach uillinn. Agus bogadh dáiríre a bhí ann.
  Bhí na Naitsithe in ann briseadh trí chosaintí na Sóivéide agus timpeall ar Smolensk. Agus ansin, ag forbairt rath sa tuaisceart, téigh chuig Leningrad, agus tóg Vyazma sa lár.
  Tá an scéal tar éis éirí thar a bheith deacair. Agus tá tús curtha cheana féin leis an ionsaí ar Moscó.
  Agus sna coinníollacha seo, d'fhan dóchas amháin, do Oleg Rybachenko agus tuirlingt na ndaoine a thit.
  Agus anseo tá an buachaill terminator é féin agus na cailíní ar a ndícheall.
  Agus tá na Naitsithe ag sileadh timpeall Moscó ó thaobhanna éagsúla cheana féin.
  Ansin chuaigh Oleg agus na cailíní isteach sa chath arís, ag cuidiú leis an Rúis, nó leis an APSS.
  Ansin chuaigh an cailín cosnochta Margarita isteach leo. Chomh maith leis sin rinneadh cailín de thart ar dhá bhliain déag de scríbhneoir mná fásta mar mhalairt ar neamhbhásmhaireacht agus comhlíonann sé misean.
  Chuaigh laochra ón aonú haois is fiche i ngleic arís le Naitsithe na fichiú haoise.
  Tá an iomarca saighdiúirí san Impireacht donn faisisteach. Sreabhann siad mar abhainn gan teorainn.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh na Naitsithe le claimhte, roar coisithe agus umair araon:
  - Ná tabhair suas!
  Agus diosca géar ag eitilt ó chos lom an ghasúir!
  Margarita, ag brú ar a chéile comhraic, ag bacadh a cuid fiacla, grunted:
  - Tá áit le haghaidh feat ar domhan!
  Agus snáthaidí nimhiúla scaipthe ó chos lom an chailín, ag bualadh na Naitsithe agus a n-eitleáin agus umair.
  Chaith Natasha a barracha loma freisin, go dúnmharaithe agus caoineadh:
  Ní dhéanfaimid dearmad agus ní logh go deo.
  Agus chuaigh a claimhte trí na faisisteach sa mhuileann.
  Rinne Zoya, ag gearradh na naimhde, squeaked:
  - Chun ordú nua!
  Agus snáthaidí nua scaipthe óna cosa lom. Agus cad atá sa tsúil, cad atá i scornach na saighdiúirí agus na n-aerárthaí Naitsíoch.
  Sea, ba léir go raibh na laochra ag éirí corraithe agus ar buile.
  Ag gearradh anuas saighdiúirí agus umair bhána ag Augustine, d'éirigh sé:
  - Beidh ár iarann!
  Agus cuileoga bronntanas nua marfach óna cos lom. Agus takni titim agus trodaithe bán.
  Gearrann Svetlana an muilneoir, tá a claimhte cosúil le tintreach.
  Tá na Naitsithe ag titim mar sheabair.
  Caitheann an cailín snáthaidí lena cosa lom agus squeaks:
  - Do Mháthair beidh an Rúis an bua!
  Oleg Rybachenko dul chun cinn i gcoinne na Naitsithe. Buachaill Terminator ag gearradh trúpaí donn.
  Agus ag an am céanna, caitheann toes cosa lom an bhuachalla snáthaidí le nimh, cuimilteann siad trunks agus scaoileann siad eitleáin.
  Roars an buachaill:
  - Glóir don Rúis sa Todhchaí!
  Agus gearrann sé ceann agus muzzle gach duine ag gluaiseacht.
  Margarita crushes opponents freisin.
  Tá a cosa lom ar foluain. Tá líon mór na Naitsithe ag fáil bháis. Gáire laoch:
  - Le haghaidh teorainneacha nua!
  Agus ansin beidh an cailín a ghlacadh agus a ghearradh ...
  Aifreann na gcorp saighdiúirí faisisteacha.
  Ach tá Natasha ar an maslach. Gearrann sé síos na Naitsithe chomh maith leis na tancanna, agus canann:
  - Tá an Rúis iontach agus radiantach,
  Is cailín an-aisteach mé!
  Agus dioscaí ag eitilt óna cosa lom. Cé a chonaic scornach na Naitsithe. Sea, is cailín í seo.
  Tá Zoya ar an maslach. Chopping saighdiúirí donn leis an dá lámh. Spitting as feadán. Agus caitheann sé snáthaidí marfach lena bharraicíní lom - scaoil umair agus eitleáin.
  Agus ag an am céanna canann sé leis féin:
  - Ó, a bludgeon a ligean ar dul,
  Ó, beidh mo chuid is fearr leat dul!
  Augustina, ag gearradh síos na Naitsithe agus ag díothú na saighdiúirí donna, squeals:
  - Gach shaggy agus i gcraiceann ainmhí,
  Theith sé go dtí na póilíní círéib le club!
  Agus lena bharraicíní lom, seolfaidh sé ar an namhaid, rud a mharóidh eilifint, agus níos mó fós umar.
  Agus ansin squeak:
  - Wolves!
  Svetlana ar an ionsaitheacha. Ciorruithe, slashing na Naitsithe. Agus é cosnochta, seolann sé bronntanais an bháis orthu.
  Ritheann muileann le claimhte.
  Bhris sí go leor trodaithe agus squeals:
  - Tá bua mór ag teacht!
  Agus arís tá an cailín i ngluaiseacht fiáin.
  Agus seolann a cosa lom snáthaidí marfach, ag scriosadh umair agus eitleáin.
  Léim Oleg Rybachenko suas. Bhí an buachaill ag béicíl i gcuibhreann. Chrom a lán de na Naitsithe sa léim.
  Chaith sé na snáthaidí lena mhéara loma agus ghuigh sé:
  - Bí clúiteach as mo mhisneach álainn!
  Agus arís tá an buachaill i cath.
  Téann Margarita ar an maslach. Shreds naimhde go léir i ndiaidh a chéile. Tá a claimhte níos déine ná lanna muileann gaoithe. Agus toes lom ag caitheamh bronntanais an bháis, tá umair agus eitleáin ar lasadh.
  Tá an cailín ar an maslach. Exterminates laochra donn gan searmanas.
  Agus jumps anois agus arís, agus twists!
  Agus bronntanais díothaithe ag eitilt uaithi.
  Agus titeann na Naitsithe féin marbh. Agus carnann tulacha iomlána corp suas.
  Squeaks Margarita:
  - Is buachaill bó Meiriceánach mé!
  Agus arís chaith a cosa lom an tsnáthaid.
  Agus ansin dosaen snáthaidí níos mó!
  Natasha ar an ionsaitheacha freisin an-fionnuar.
  Agus caith leis cosa lom, agus spits as tuí.
  Agus screams ag barr a scamhóga:
  - Tá mé bás spleodrach! Níl le déanamh agat ach bás!
  Agus arís áilleacht ag gluaiseacht.
  Stoirmíonn Zoya bac ar chorpáin Naitsíoch. Agus tá búmaranganna scriosta ag eitilt óna cosa lom.
  Agus coinníonn na laochra donn ag titim agus ag titim.
  Screadann Zoya:
  - Cailín cosnochta, beidh an bua agat!
  Agus tá dosaen snáthaidí ag eitilt ó shála lom an chailín. Cé acu go díreach isteach sa scornach an tochailt Naitsithe.
  Titeann siad marbh.
  Nó in áit, go hiomlán marbh.
  Augustine ar an ionsaitheacha. Crushes trúpaí donn. Iompraítear a claimhte ina dhá lámh. Agus is laoch iontach í.
  Téann tornado trí na trúpaí faisisteacha.
  Cailín le gruaig rua:
  - Tá an todhchaí i bhfolach! Ach beidh an bua!
  Agus ar an ionsaitheacha, áilleacht le gruaig fiery.
  roars Augustine san eacstais fiáin:
  - Beidh na déithe cogaidh ag cuimilt gach rud!
  Agus an laoch ar an ionsaitheacha.
  Agus caitheann a cosa lom lán de shnáthaidí géara nimhiúla.
  Svetlana i cath Agus mar sin súilíneach agus troid. Caitheann a cosa lom an oiread sin rudaí marfach amach. Ní fear, ach bás le gruaig fionn.
  . CAIBIDIL #7
  Ach má bhriseann sé, ní féidir leat é a stopadh.
  Svetlana ag canadh:
  - Ní bheidh an saol mil,
  An léim sin i rince bhabhta!
  Lig an aisling a thabhairt fíor -
  Déanann áilleacht fear ina sclábhaí!
  Agus i ngluaiseacht an chailín cosnochta tá rage níos mó agus níos mó.
  Tá Oleg sa ionsaitheacha ag luasghéarú gach rud. Buaileann an buachaill na Naitsithe.
  Caitheann a chosa lom snáthaidí géara - ag cuimilt umair agus eitleáin.
  Squeaks an laoch óg:
  - Stróicfidh an Impireacht mheabhair gach duine as a chéile!
  Agus arís tá an buachaill ag gluaiseacht.
  Is cailín stoirmiúil í Margarita ina cuid gníomhaíochta. Agus thrashes na naimhde.
  Anseo sheol sí lena cos lom, piseanna le pléascáin. Pléascfaidh sí, agus ag an am céanna cuirfear céad Naitsithe agus deich n-umar suas.
  Screadann an cailín:
  - Tiocfaidh bua chugainn ar aon nós!
  Agus beidh sé ag rith an muileann le claimhte - eitilt bairillí na n-umar i dtreonna difriúla.
  Chuir Natasha dlús lena gluaiseachtaí. Gearrann an cailín síos na laochra donn. Agus ag béicíl:
  - Tá bua ag fanacht ar Impireacht na Rúise.
  Agus díoimid na Naitsithe ar luas luathaithe.
  Is cailín terminator í Natasha.
  Ní cheapann sé a stopadh agus a mhoilliú, agus umair agus eitleáin dul ar strae.
  Tá Zoya ar an maslach. Is cosúil go raibh a claimhte ag gearradh sailéad feola agus miotail. Screadann an cailín ag barr a scamhóga:
  - Tá ár slánú i bhfeidhm!
  Agus caitheann toes lom snáthaidí den sórt sin freisin.
  Agus mais daoine le scornach briste, ina luí timpeall i dumhaí corp, chomh maith le umair briste agus aerárthaí downed.
  Is cailín craiceáilte é Augustine. Agus brúiteann sé gach duine mar gur róbat é ó hipearplasma.
  Níor bhris sé céad Naitsí cheana féin. Ach picks gach rud suas an luas. Agus roars an laoch fós.
  - Tá mé invincible! An ceann is úire ar domhan!
  Agus arís, an áilleacht san ionsaí.
  Agus as a bharraicíní lom, eitlíonn piseanna amach. Agus bhí trí chéad Naitsithe agus dosaen umar stróicthe as a chéile ag pléascadh cumhachtach.
  chan Augustine:
  - Ní bheidh tú leomh a urghabháil ár dtalamh!
  Tá Svetlana freisin ar an maslach. Agus ní thugann sé aon ghram amháin faoisimh. Cluiche Wild Terminator Cailín.
  Agus gearrann sé na naimhde agus scriosann sé na Naitsithe. Agus tá mais na trodaithe donn cheana féin tar éis titim isteach sa díog agus ar feadh na mbóithre.
  Bhí an seisear ar buile. Déanta troid fiáin.
  Tá Oleg Rybachenko ar ais i mbun aicsin. Agus téann sé chun cinn, ag croitheadh an dá chlaíomh. Agus ritheann an buachaill terminator an muileann. Tá na Naitsithe marbh ag titim.
  Aifreann na gcorp. Sléibhte iomlána na gcorp fuilteacha.
  Cuirtear straitéis fhiáin i gcuimhne don scríbhneoir buachaill. Áit, freisin, bhí capaill agus daoine measctha le chéile.
  Oleg Rybachenko squeaks.
  - Mairg ón aigne!
  Agus beidh go leor airgid!
  Agus an buachaill terminator sa ghluaiseacht nua. Agus beidh a chosa lom a ghlacadh rud éigin agus é a chaitheamh.
  Roared an buachaill genius:
  - Máistir-rang agus gnólacht "Adidas"!
  D'éirigh le seó iontach fionnuar a bheith ann. Agus cé mhéad Naitsithe a maraíodh. Agus do marbhadh an líon ba mhó díobh na trodaithe donn.
  Tá Margarita sa troid freisin. Crushes airm cainéal agus cruach agus roars:
  - Reisimint turrainge mór! Táimid go léir ag tiomáint isteach sa chónra!
  Agus tá a claimhte hacked ag na Naitsithe. Tá mais na trodaithe donn tar éis titim cheana féin.
  Do chrom an cailín:
  - Tá mé níos fuaire fós ná panthers! Cruthaigh go bhfuil gach duine an chuid is fearr!
  Agus ó shála lom an chailín, beidh cosúil le pea le pléascáin chumhachtacha, ag eitilt amach.
  Agus stailc ag an namhaid.
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a bain roinnt de na opponents agus umair agus fiú eitleáin.
  Agus tá Natasha in údarás. Agus buaileann sí comhraic, agus ní thabharfaidh sí í féin d"aon duine de shliocht.
  Cé mhéad Naitsithe a chuir isteach cheana féin.
  Agus tá a fiacla chomh géar. Agus tá na súile sapphire. Is é seo an cailín - an executioner is mó. Cé go bhfuil a comhpháirtithe go léir aici - executioners!
  Tá Natasha ag screadaíl:
  - Táim as mo mheabhair! Beidh pionós ort!
  Agus arís, gearrfaidh an cailín a lán Naitsithe síos le claimhte.
  Tá Zoya ag bogadh agus tá go leor laochra donn gearrtha aici.
  Agus cosa lom snáthaidí a chaitheamh. Maraíonn gach snáthaid roinnt Naitsithe. Tá na cailíní seo iontach álainn.
  Agaistín chun cinn agus crushes opponents. Agus ag an am céanna, ní dhéanann sé dearmad a yell:
  - Ní féidir leat éalú an cónra!
  Agus tógfaidh an cailín a fiacla agus bainfidh sí a cuid fiacla!
  Agus tá an ceann dearg amhlaidh ... Gruaige ag sileadh sa ghaoth, cosúil le bratach proletarian.
  Agus tagann gach rud literally as fearg.
  Svetlana ar soghluaiste Anseo ghearr sí go leor skulls agus túir umar. Laoch a scaoil a cuid fiacla.
  Léiríonn teanga. Agus ansin spits ó tuí. Ansin caoineadh sé:
  - An mbeidh tú marbh!
  Agus arís, eitilt snáthaidí marfach óna cosa lom, a bhuail coisithe agus aerárthaí.
  Léimeann agus léim Oleg Rybachenko.
  Scaoileann buachaill cosnochta braon snáthaidí, buaileann sé umair anuas, agus canann:
  - A ligean ar dul ag campáil, a oscailt cuntas mór!
  Tá an laoch óg ar a dhícheall.
  Tá sé sách sean, ach tá cuma leanbh air. Ach an-láidir agus matáin.
  Oleg Rybachenko ag canadh:
  - Ná bíodh an cluiche de réir na rialacha - brisfimid tríd an fraera!
  Agus arís, d'eitil snáthaidí marfach agus Bris as a chosa lom.
  Sheinn Margarita le háthas:
  - Ní dhéanfaidh aon ní dodhéanta! Creidim go mbeidh an tsaoirse breacadh an lae!
  Chaith an cailín easghluaiseachta marfach snáthaidí arís ag na Naitsithe agus a gcuid umair, ar lean:
  - Beidh an dorchadas imithe! Bealtaine rósanna faoi bhláth!
  Agus a luaithe a chaitheann an laoch piseanna lena bharraicíní loma, d"eitil míle Naitsíoch suas san aer láithreach. Sea, tá arm na himpireachta donn, ifreann ag leá os comhair ár súl.
  Natasha i cath. Léim cosúil le cobra. Pléascann naimhde. Agus tá an oiread sin Naitsithe ag fáil bháis agus eitleáin ag titim.
  A n-cailín agus claimhte, agus grán ar an gual, agus sleánna. Agus snáthaidí.
  Ag an am céanna, roars sé freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh bua!
  Agus gheobhaidh an ghlóir na Rúiseach!
  Caitheann bharraicíní lom snáthaidí nua, ag bualadh comhraic.
  Zoya saor in aisce,. Ionsaíonn na Naitsithe. Briseann iad i bpíosaí beaga.
  Caitheann an banlaoch snáthaidí lena méar loma. Briseann trí opponents, agus conas a roar:
  Tá ár bua iomlán idir lámha!
  Agus déanann sé muileann fiáin le claimhte, ag scuabadh umair ar shiúl. Is cailín cosúil le cailín é seo i ndáiríre!
  Ach chuaigh cobra Augustine ar an maslach. Is tromluí í an bhean seo do gach tromluí.
  Agus má ghearrann sé é, ciallaíonn sé go ngearrfaidh sé é.
  Tar éis sin, glacfaidh agus canfaidh an ceann ruadh:
  - Osclóidh mé na skulls go léir! Is aisling iontach mé!
  Agus anois tá a claimhte i mbun aicsin agus gearrtha trí fheoil agus miotail.
  Téann Svetlana ar an ionsaitheacha freisin. Níl aon choscáin ag an gcailín seo. Chomh luath agus a ghearrann siad, mar sin tá mais na gcorp bruscair, agus tá eitleáin agus umair ag titim.
  Roars an terminator blonde:
  - Cé chomh maith a bheidh sé! Cé chomh maith a bheidh sé - tá a fhios agam é!
  Agus anois eitlíonn pea marfach uaithi.
  Oleg arís céad de na Naitsithe, ag iompar Meteor, gearrtha amach. Agus beidh sé a phiocadh suas buama agus é a chaitheamh.
  Beag i méid, ach marfach ...
  Conas a bhriseadh i bpíosaí beaga.
  Rinne an buachaill terminator caoineadh:
  - Óige stoirmiúil meaisíní uafásacha!
  Déanfaidh Margarita é seo arís i gcath.
  Agus gearr síos go leor trodaithe donn. Agus gearradh bearnaí móra.
  Screadann an cailín:
  - Is é Lambada ár rince ar an gaineamh!
  Agus buail le fuinneamh athnuaite.
  Tá Natasha ar an ionsaí fiú níos mó ar buile. Mar sin bualadh na Naitsithe. Níl sé an-mhaith dóibh cur i gcoinne cailíní den sórt sin.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Is comhréiteach é rith ar an láthair!
  Agus pléasctha an cailín laochra isteach an opponents le easghluaiseachta den sórt sin de blows.
  Agus caithfidh sé dioscaí cosnochta.
  Anseo rith sí an muileann. Rollaigh mais chinn an airm donn siar agus bhí na tancanna ar lasadh.
  Is áilleacht troda í. Buille duit féin armada buí den sórt sin.
  Tá Zoya ag bogadh, ag brú gach duine gan eisceacht. Agus tá a claimhte mar siosúr an bháis.
  Tá an cailín ach álainn. Agus caitheann a cosa lom snáthaidí an-nimhiúil.
  Buail a chéile comhraic. Prós siad a scornach agus déanann siad cónraí, déanann umair agus eitleáin pléascadh.
  Thóg Zoya é agus squeaked:
  - Mura bhfuil uisce sa sconna...
  Scairt Natasha le háthas:
  Mar sin is ortsa atá an locht!
  Agus lena bharraicíní lom caitheann sé rud éigin a mharaíonn go maith. Is cailín cailíní fíor é seo.
  Agus as a cosa lom, conas a bheidh an lann eitilt. Agus buailfidh sé go leor trodaithe, ag gearradh amach túir ó umair.
  Augustine ar bogadh. Swift agus uathúil ina áilleacht.
  Cén gruaig gheal atá uirthi. Cosúil le bratach proletarian fluttering. Is vixen fíor an cailín seo.
  Agus gearrann sí comhraic - amhail is dá rugadh í le claimhte ina lámha.
  Ceann Dearg, bastard diabhal!
  Ghlac Augustine é agus rinne sé hiss ar:
  - Beidh ceann tairbh ann - ní rachaidh na trodaithe ar mire!
  Agus anseo brúite sí arís a lán de na trodaithe.
  Oleg Rybachenko grumble. .
  - Cad atá uait! Seo an cailín!
  Dhearbhaigh Margarita, agus í ag caitheamh miodóg lena cos lom, ag briseadh den turret umar:
  - Cailín mór agus fionnuar!
  D"aontaigh Augustine go héasca leis seo:
  - Is laoch mé a chuirfidh greim ar aon duine!
  Agus arís, le toes loma, seolfaidh sé ceann dúnmharaithe.
  Svetlana i cath nach bhfuil níos lú ná opponents. Ní cailín, ach a chríochnú le cailleach den sórt sin i lasracha.
  Agus screams:
  - Cad spéir gorm!
  Dheimhnigh Augustine, ag scaoileadh lann lena chos lom, ag baint an turret umar as:
  - Nach bhfuil muid ag tacú le robáil!
  Svetlana, ag gearradh suas naimhde agus ag lámhach eitleáin, chirped:
  - Ní gá scian a bheith ag amadán ....
  Ghlan Zoya agus í ag caitheamh snáthaidí lena cosa lom coirtithe:
  - Beidh tú bréag dó ó thrí boscaí!
  Dúirt Natasha, ag gearradh síos ar na Naitsithe:
  - Agus a dhéanamh leis ar feadh pingin!
  Agus beidh na laochra a ghlacadh agus léim. Tá siad chomh fuilteach agus fionnuar. Go ginearálta, tá go leor sceitimíní orthu.
  Breathnaíonn Oleg Rybachenko an-stylish i gcath.
  Sheinn Margarita:
  - Tá an buille láidir, agus tá suim ag an bhfear ...
  Sheol an buachaill genius lena chos cuma lián héileacaptair. Ghearr sé cúpla céad cloigeann ó na Naitsithe agus umair, squeaked:
  - Go leor spórtúil!
  Agus an dá - buachaill agus cailín i openwork iomlán.
  Oleg, saighdiúir donn gearrtha, gurgled:
  - Agus beidh bua mór dúinn!
  Sheis Margarita mar fhreagra:
  - Maraíonn muid gach duine - le cosa lom!
  Tá an cailín go deimhin ina Críochnaitheoir gníomhach den sórt sin.
  Sheinn Natasha san ionsaithe:
  - Cogadh naofa!
  Agus sheol an laoch géar diosca-boomerang. D'eitil sé i stua, ghearradh síos a lán de na Naitsithe agus túir umar.
  Chuir Zoya leis, ag leanúint leis an díothú:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus d'eitil snáthaidí nua óna cosa lom. Agus bhuail siad go leor trodaithe agus aerárthaí.
  Dúirt an cailín blonde:
  - Seiceáil an comhraic!
  Agus thaispeáin sí a teanga.
  Augustine, waving a cosa agus ag caitheamh swastikas géar-imeall, gurgled:
  - Bratach Imperial ar aghaidh!
  Dhearbhaigh Svetlana go héasca:
  - Glóir do na laochra tite!
  Agus ghlaoigh na cailíní le chéile, ag brú na Naitsithe:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn!
  Agus anois tá diosca ag eitilt ó chosa lom na laochra. Tá feoil stróicthe agus túir umar á scartáil.
  Agus caoineadh arís:
  - Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur orainn!
  D'eitil Natasha isteach san aer. Scar a chéile comhraic agus vultures sciatháin, agus eisíodh:
  - Tá muid sí-wolves, Fry an namhaid!
  Agus óna mhéara lom, beidh diosca an-mharfach ag eitilt amach.
  Casann an cailín fiú i eacstais.
  Agus ansin murmurs sé:
  - Is breá lenár sála tine!
  Sea, tá na cailíní i ndáiríre sexy.
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Ó, go luath, tugann slándáil!
  Agus winked ag na laochra. Gáire siad agus lom a gcuid fiacla mar fhreagra.
  Ghearr Natasha síos na Naitsithe agus squeaked:
  - Inár saol níl aon áthas, gan streachailt!
  D'fhreagair an buachaill:
  "Uaireanta ní bhíonn spraoi ag troid ach oiread!"
  D'aontaigh Natasha:
  - Mura bhfuil aon neart, ansin tá ...
  Ach tá laochra againn i gcónaí sláintiúil!
  Chaith an cailín snáthaidí ar an namhaid lena bharraicíní loma, shéid sí suas aifreann umar, agus sheinn sí:
  - Bíonn an saighdiúir sláintiúil i gcónaí,
  Agus réidh le haghaidh gnímh!
  Tar éis sin, ghearr Natasha síos na naimhde arís, ag scartáil túir na n-umar.
  Is leanbh an-ghasta í Zoya. Anseo sheol sí bairille iomlán ag na Naitsithe. Agus stróic sé cúpla míle ó aon phléasc amháin.
  Ansin squealed sí:
  - Ná stop, tá ár sála súilíneach!
  Agus cailín i lása chomhrac!
  Agaistín i cath freisin nach bhfuil lag. Mar sin bualadh na Naitsithe. Amhail is dá mba ó sheaf de slabhraí knocks amach.
  Agus a chéile comhraic - canann:
  - Seachain, beidh sé úsáideach
  Beidh pie sa titim!
  Bíonn an diabhal rua ag treabhadh i gcath mar dheamhan i mbosca snaois.
  Agus seo é mar a throideann Svetlana. Agus faigheann na Naitsithe uaithi é.
  Agus má bhuaileann sí, buailfidh sí.
  Ó sé, splancscáileán fuilteacha eitilt amach.
  Thug Svetlana faoi deara go géar nuair a d"eitil splancscáileán miotail óna cos lom, rud a leáigh na skulls agus túir na n-umar:
  - Glóir don Rúis, go mór fiú ghlóir!
  Umair rush ar aghaidh...
  Rannáin i léinte dearga -
  Beannachtaí na Rúise!
  Anseo chuaigh na cailíní i mbun na Naitsithe. Mar sin déantar iad a ghearradh agus a stialladh. Ní laochra, ach i ndáiríre panthers a bhris an slabhra.
  Tá Oleg i mbun cath agus ionsaíonn sé na Naitsithe. Buaileann sé gan trua iad, gearrann sé trí na tancanna, agus sciorraíonn sé:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Phioc Margarita, ag brú an airm donn agus ag gearradh trí na humair:
  Táimid cosúil le tairbh!
  Ghlac Natasha é agus rinne caoineadh, ag gearradh síos na trodaithe donn in éineacht leis na tancanna:
  - Tá bréag as lámh!
  Strac Zoya na Naitsithe óna chéile, squeaked:
  - Ní hea, ní as lámh!
  Agus glacfaidh sé féin agus scaoilfidh sé réiltín lena chos lom agus críochnóidh sé go leor faisisteach.
  Thóg Natasha é agus squeak sí:
  - Tá ár teilifís ar siúl!
  Agus cuileoga bundle marfach snáthaidí óna cos lom.
  Chomh maith leis sin scrios Zoya na Naitsithe agus a n-umar, d'éirigh léi:
  - Is monolith é ár gcairdeas!
  Agus arís den sórt sin caith go doiléir na ciorcail i ngach treo. Is cailín é seo - díothú íon opponents.
  Tógfaidh an cailín agus a bharraicíní loma trí bhúmarang agus seolfaidh sí iad. Agus d'éirigh na coirp as seo níos mó fós.
  Tar éis sin, tabharfaidh an áilleacht amach:
  - Ní thabharfaimid trócaire ar an namhaid! Beidh corp ann!
  Agus arís eitlíonn an rud marfach amach as an tsáil lom.
  Dúirt Augustine go loighciúil freisin:
  - Ach ní corp amháin, ach go leor!
  Ina dhiaidh sin, thóg an cailín é agus shiúil cosnochta tríd an locháin fuilteacha. Agus mharaigh sí a lán de na Naitsithe.
  Agus conas a roars sé:
  - Aifreann dúnmharú!
  Agus anois buailfidh sé a cheann ar an nginearál Naitsíoch. Bris a cloigeann agus tabhair amach:
  - Banzai! Beidh tú ag dul chun na bhflaitheas!
  Tá Svetlana ar buile leis an maslach, go háirithe ag leagadh umair, squeaks sí:
  - Ní bheidh tú a spared!
  Agus dosaen snáthaidí ag eitilt as a méar lom. Mar a bhriseann sí trí gach duine, na heitleáin titim. Agus go mór iarracht fiú an laoch a stialladh agus a mharú.
  Oleg Rybachenko squeaks.
  - Casúr glórmhar!
  Agus caitheann an buachaill réalta chomh fionnuar freisin i bhfoirm swastika lena chos lom. hibrideach casta.
  Agus thit mais na Naitsithe.
  roared Oleg:
  - Banzai!
  Agus tá an buachaill arís i ionsaí fiáin. Ní hea, ní bhíonn ach cumhacht ag baint leis, agus tá bolcáin ag gol!
  Margaret ag gluaiseacht. Sracadh sé bolg gach duine.
  Déanfaidh cailín lena cos caoga snáthaid a chaitheamh amach ag an am céanna. Agus maraíodh an mais ag gach cineál na naimhde, knocked amach idir umair agus eitleán.
  Chan Margarita i dtéarmaí cheerfulness:
  - A haon a dó! Ní fadhb í an ghráin!
  Níor chóir duit a bheith discouraged riamh!
  Coinnigh an srón agus an eireaball níos airde le píopa.
  Bíodh a fhios agat go mbíonn cara fíor leat i gcónaí!
  Is cuideachta den sórt sin ionsaitheach é seo. Bíonn an cailín ag caoineadh agus ag screadaíl:
  "Beidh Uachtarán Dragon ina chorp!"
  Níl sa cath Natasha ach Críochnaitheoir de chineál éigin. Agus roaring gurgled:
  - Banzai! Faigh go tapa é!
  Agus d'eitil grenade as a cos lom. Agus tá na Naitsithe cosúil le tairní. Agus bainfidh sé go leor mastodons agus meaisíní sciathánacha, ifreanda.
  Seo é an laoch! Do gach laochra - a ghaiscíoch!
  Tá Zoya ar an maslach freisin. A leithéid de soith buile.
  Agus do thóg sí é agus ghuidh sí:
  - Is é ár n-athair an Dia Bán é féin!
  Agus gearrann sé muileann triple ag na Naitsithe!
  Agus do chuaidh Augustine siar:
  - Agus tá mo Dhia dubh!
  Go deimhin, is é an ceann dearg an embodiment an-an deceit agus meanness. Do naimhde, ar ndóigh. Agus do chairde, tá sí ina stór.
  Agus conas leis an toes lom beidh sé a ghlacadh agus a chaitheamh. Agus a lán de na heaps de laochra an Impireacht donn, chomh maith lena n-umair agus aerárthaí.
  a scairt an ceann ruadh:
  - Tá an Rúis agus an Dia dubh taobh thiar dúinn!
  Laoch le cumas comhraic an-ard. Níl, faoi seo tá sé níos fearr gan meddle. De réir mar a scriostar túir na n-umar agus sciatháin aerárthach faisisteach.
  duirt Augustine:
  - Déanfaimid gach fealltóir a bhrú ina phúdar!
  Agus wink ag a chomhpháirtithe. Sea, ní hé seo an cailín fiery go díreach rud is féidir a thabhairt síocháin. Mura bhfuil an tsíocháin marfach!
  D'eisigh Svetlana, ag brú na naimhde,:
  - Beidh muid sweep tú i líne!
  Dhearbhaigh Augustine:
  - Maróidh muid gach duine!
  Agus óna cosa lom, cuileoga bronntanas an díothaithe iomlán arís! Agus phléasc an oiread sin umar agus eitleán ina sceallóga beaga láithreach.
  Chan Oleg mar fhreagra:
  - Beidh banzai iomlán ann!
  D'eisigh Agaistín na Naitsithe lena lámha lom, iad a ghearradh le claimhte, snáthaidí a chaitheamh lena bharraicíní loma, ag scriosadh umair agus eitleáin:
  - Go gairid ag labhairt! Go gairid ag labhairt!
  Rinne Natasha, ag scriosadh na laochra donn, squeaked:
  - I mbeagán focal - banzai!
  Agus déanaimis opponents a ghearradh le searbhas fiáin.
  D"eisigh Oleg Rybachenko, ag gearradh siar ar a chéile comhraic:
  - Ní Síneach an gambit seo,
  Agus creidim dom, is é Téalainnis an tús!
  Agus arís, d'eitil diosca géar miotail-ghearrtha ó chos lom an bhuachalla. Ghearr sé amach túiríní na n-umar agus eireabaill an aerárthaigh.
  Sheinn Margarita, ag gearradh síos laochra na himpireachta donna agus armúr na n-umar:
  - Agus cé a gheobhaidh muid sa chath,
  Agus cé a gheobhaidh muid sa chath ...
  Ná déanaimis magadh leis sin -
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Déanaimis é a stróiceadh!
  Rinne siad jab maith ansin leis na Naitsithe... Agus chaill an Rúis Shóivéadach an Impireacht donn le linn stoirmeacha Moscó.
  Ní raibh deireadh leis an gcogadh go fóill, ach bhí deis ag an USSR cheana féin na Naitsithe a ruaigeadh. Mar sin b'éigean don seisear cur isteach arís ar chur i gcrích a misean iontach fionnuar.
  Chan Oleg Rybachenko fiú slán;
  Is ceannródaithe muid - laochra an athar,
  Cé a rugadh faoi chomhartha mhí Dheireadh Fómhair...
  Ní bheidh aiféala orainn saol don Rúis,
  Go glóir le bratach dhearg an rí!
  
  Is breá linn agus tá a fhios againn conas troid go dian,
  Bhris na Naitsithe go díograiseach na adharca ...
  Tá grenades againn i satchel fairsing,
  Nach bhfuil an saol daor dúinn ceannródaithe!
  
  Is breá linn ár dTír Naofa,
  Cad a chruthaigh Cumannachas formidable ...
  Seo cailín Komsomol ag siúl cosnochta tríd an sneachta,
  Agus tá an faisisteach ag iarraidh sinn a thabhairt anuas!
  
  Throid mé go díograiseach le Naitsíochas in aice le Moscó,
  Agus ghearramar síos na naimhde go léir le corran ...
  Cén fáth ar tugadh an Wehrmacht seo do na Rúisigh,
  Buailfidh mé le mo dhorn é!
  
  Is ceannródaí mé agus faoin Moscó mhór,
  Throid sé mar ghaiscíoch ollmhór...
  Cuireadh stop leis an bhfaisisteachas go fiáin,
  Tiarna Uachtaraí Cineál amháin atá againn!
  
  Níl aon imill ar athbheochan na Rúise,
  A Stalin Mhór, d"ardaigh sé ónár nglúin sinn...
  Svarog mór, an Meisias is airde,
  Agus idéal radiantach Lada!
  
  Is ceannródaithe muid, buachaillí, cailíní,
  Is breá linn troid - seo é ár gcinniúint ...
  Agus is é guth ball Komsomol sonórach,
  Cé go reigns chaos fuilteacha!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais Svarog,
  Agus las an cumannachas an bealach...
  Ní theastaíonn Dia olc ó cheannródaithe,
  Ní bheidh an namhaid in ann sinn a lúbadh ina dhorn!
  
  Tá umar fionnuar againn le armúr fánaithe,
  Tá sé chomh furasta don Fritz gan briseadh tríd,
  Le grá do Lada, a chailín uasail,
  Chun creachadóir a iompú ina chluiche!
  
  Moscó ag troid le daoine a chosaint,
  Agus ansin bhí an Stalingrad mór ....
  Feicfimid cumannachas tugtha go luath,
  Pas agus aithne ar an pharáid i mBeirlín!
  
  Sea, tá Stalingrad bródúil as an bhfocal seo,
  Is ceannródaithe cosnochta muid i gcruachás sneachta...
  Brisfidh muid adharc bó dúr
  Agus beidh muid ag tiomáint Hitler díreach chuig an cónra!
  
  Bíodh a fhios agat nach lúbfaidh an tAthair go deo,
  Ní féidir srian a chur lena hintinn...
  Go n-éirí an ghrian go deo ar an Rúis,
  Agus beidh an gadaí fealltach a brúite!
  
  Léirigh siad misneach ag Stalingrad,
  Bhí muid in ann stop a chur leis na Naitsithe ...
  Tá a leithéid de impudence ag na Rúisigh, bíodh a fhios agat,
  Agus beidh na naimhde dul ach nialais!
  
  Is féidir leis an Rúis eitilt go Mars
  Agus a chruthú greatness éagsúla ...
  Agus ar ndóigh beidh gach rud iontach fionnuar,
  Cé go bhfuil an saol chomh leochaileach le snáithe síoda!
  
  Níl a fhios ag spiorad na Rúise i gcathanna an bhacainn,
  Tá cumhacht Perun aige ...
  Táimid ag fanacht le luach saothair ó na déithe,
  Agus shines an eilimint, creidim an rune!
  
  Cén chaoi nach bhfuil a fhios ag spiorad na Rúise aon bhua?
  Creid dom, beidh sé ag satailt ar gach rud ...
  Tá díoltas an-mhór orainn ag ceannródaithe...
  Invincible mar arm an athar!
  
  Tá beagnach buaite againn
  Bíodh solas i nglóir an chumannachais...
  Throid ár sinsir ar son an Motherland,
  Buailfimid le áthas agus breacadh an lae go luath!
  
  Gan tír dhúchais, níl aon saol ag ceannródaithe,
  Tá siad ag iarraidh troid ar a son...
  Agus cad ba mhaith leat a dhuine uasail olc?
  Ar chóir dúinn saol sclábhaithe a sholáthar?
  
  Ní bheidh, beidh Fuhrer na Rúiseach faoi sclábhaíocht,
  Beidh muid crush dó mar doll ...
  Tar éis an tsaoil, is féidir le ridirí na Rúise troid,
  Agus tá an cerub órga-eite linn!
  
  Níl aghaidh ar ár dTír Mhór faoin domhan,
  Ar nós na réalta is gile...
  Rinne tú idol dom,
  Ní bheidh mé páirteach leat go deo!
  
  Is ceannródaí mé agus buachaill cosnochta
  Ritheann sé sin le sála lom tríd an sneachta ...
  Agus áit éigin tá coinín bán gleoite ag léim,
  Cé a bhrisfidh adharc an namhaid!
  
  Ní fios don cheannródaí i gcath na n-amhras,
  Níl sé ina clown, ach tá a fhios agat an Críochnaitheoir ...
  Tiocfaidh na faisisteacha bréige, creid an díoltas,
  Agus beidh an cumannachas ina Paradise geal!
  
  Conas a thiocfaidh an ré,
  Ina bhfuil gach laoch ón mbainisteoir ...
  Troid go dtí do anáil dheireanach
  A scrios an fíochmhar a fhios ag an villain!
  
  Scairteann réaltaí an chumannachais go geal,
  Ré an tsolais, níl níos mó áille ar domhan ....
  Brisfimid cuing an fhaisisteachais chreidimh,
  Agus beidh Hitler ina Rúisis don dinnéar!
  
  Creidimid umair cruach den sórt sin,
  Nach rachaidh a bhlaosc panther isteach ...
  Déanaimis iaidín do chréacht ár mbuachaillí,
  Agus arís téann an ceannródaí isteach sa chath go cróga!
  Bhuel, cad a fuair na Naitsithe crua,
  Níor shíl siad go bhféadfaimis an bua a fháil.
  Is cosúil go bhfuil aithne againn ar chumannachas ar feadh na mílte,
  Agus is féidir linn an Wehrmacht a bhualadh le magadh!
  
  In ainm ár dtír dhúchais thréan,
  Ceannródaí bródúil as an ionsaí...
  Cé go bhfuil scamaill ar crochadh os cionn an Motherland,
  Déanaimis sampla buaiteach a shocrú do gach duine!
  
  Creid nach stopfaidh an namhaid an aisling,
  Buailfimid na faisisteach go léir arís...
  Ní chreidfidh an t-olc a bheith i gceannas ar an ríchathaoir,
  Cruthóimid ordú domhanda nua!
  
  Beidh gach rud go breá sa Fatherland, tá a fhios agat
  Is buachaill mé, ach i gcath mar Robin Hood,
  Ar dtús, níor scríob mé ach ar an deasc,
  Agus anois creidim an-fiú fionnuar!
  
  Is féidir leis an Rúis na Naitsithe a stróiceadh le bayonet,
  Buailfidh sí arm ar bith ...
  Agus tá na ceannródaithe beo faoin chumannachas ...
  Tar éis an tsaoil, is monolith láidir é ár gcairdeas!
  
  Ní ghéillfimid don Fritz in aon rud,
  Is féidir linn ár naimhde a ruaigeadh trí magadh a dhéanamh...
  Agus mar sin bhuaileamar na Naitsithe le club,
  Roars stoirme sneachta, sneachta ag casadh ina guairneáin!
  
  Níl a fhios ag an Rúis go bhfuil a fhios ag na Naitsithe trócaire,
  Tá sí láidir dochreidte ...
  Gheobhaidh siad sabre go daingean i muineál na mbastard,
  Agus beidh Satan a scrios!
  
  Ná creid go bhfuil Hitler invincible,
  Cé go bhfuil an chumhacht de ifreann, a mheas a bailíodh gach rud ...
  Nuair a bhíonn na daoine agus an cóisir aontaithe,
  Strac muintir ár Wehrmacht a shreds!
  
  Tá cáil ar an Rúis leis na céadta bliain mar naomh,
  Bhris sí na Tigers cosúil le miotail ...
  Scaipeadh ó cheann ceann go ceann,
  Níor shamhlaigh ach fear óg tír den sórt sin!
  
  Bhuaigh muid cosúil le fathaigh
  Tá a fhios ag naimhde mionghearrtha le claíomh ...
  Tá muid Rúiseach dobhraite i gcathanna,
  Déanfaimid an bua ar opponents an athar!
  
  Creid dom, ní chuirfidh aon rud stad orainn
  Agus tá a fhios agat nach mbeidh an bua ...
  Cuirfimid an Fuhrer ar an ceann,
  Tá claíomh géar agus sciath cruach againn!
  
  Sa domhan ar fad níl aon Rúis níos áille saor in aisce,.
  Beidh ré an tsolais aige ar feadh na mblianta...
  Beidh síocháin agus sonas ar gach glúin,
  Teastaíonn lámh dhaingean ón Athair!
  
  Mar sin agus tú ag imirt i mBeirlín,
  Smearfaimis an Wehrmacht mar luaithreach isteach san fhuil...
  Is é sin an t-am ar theorainn na Paradise,
  Agus in éineacht le Lada reigns grá!
  
  Eachtraí NUA Mhac Stenca Razin
  Gabhadh buachaill timpeall trí bliana déag in éineacht lena athair. Is reibiliúnach clúiteach é Old Man a chaillfidh sruthanna fola. Ach tá an mac fós ina leanbh. Cén ceann a iarraidh air.
  Ach mheas cúntóir Kornil ar an iar-ataman míleata difriúil. Agus thairg sé an buachaill a cheistiú le paisean - agus go tobann tá a fhios aige cá bhfuil seoda a athar.
  Tugadh mac Stenka Razin go dtí an cellar chéasta. Rinne an buachaill iarracht breathnú díreach agus é féin a shealbhú go bródúil. Cé go raibh sé scanrúil istigh. Crochadh ionstraimí céastóireachta, tá an teallach blazing. Sealbhóirí i gclogaid dhearga.
  Chuaigh Samosa suas go dtí an buachaill, chroith sé a lámh amach, chroith sé a bhóna agus d"fhiafraigh sé go bagarthach:
  - Inis dom cár fholaigh an tyatka na seoda, lig dó dul saor. Ní hea - déanfaimid céasadh!
  D'fhreagair Grishka, mac Stenka Razin, go cróga:
  - Ní inseoidh mé rud ar bith duit! Agus níos mó fós duit!
  Rinne Samosa coirt:
  - Céasadh an Tomboy!
  Agus tharraing sé go pearsanta an collar, stróiceadh an caifín as an buachaill. Bhí undressed Grishka agus tarraing ar an raca. Rinne an buachaill dianiarracht ciceáil ar ais. Ach díluailithe Grishka le taithí executioners le buille ar an muineál. Ansin cheangail siad a lámha ina dhiaidh agus thosaigh siad ar an rópa a ardú. Chroch an buachaill a fhiacla. Rug an seiceadóir ar an mbuachaill ag an torso agus chroith sé é, ag casadh a chuid alt. Grishka breathed go trom, ach choinnigh ar ais gol.
  An diabhal, ag deachtú do na scríobhaithe, slurred:
  - Abair leis an ngadaí, cá raibh d'athair-i-dlí i bhfolach na seoda.
  D'fhreagair an buachaill le díspeagadh ina ghlór:
  "Fiú dá mbeadh a fhios agam, ní déarfainn!
  D"ordaigh Samosa don seiceadóir:
  - Cuan! Deich mbuail le cúram!
  Bhuail an execution go seasta. Chroith corp Grishka. Ag an deichiú buille, froze an chéasadh. Agus d'fhéach sé ar Samosa. Le linn an fhorghníomhaithe, bhí an buachaill ciúin, biting a liopaí.
  Diacach, slurred:
  - Abair a gadaí, cá raibh an tyatka i bhfolach na seoda?
  a scairt Grishka:
  - Ní bheidh mé a rá!
  Bhí Samosa ag caoineadh:
  - Cúig bhuille gan sábháil!
  Thug an seiceadóir síos ar an mbuachaill buille le luascán, chroitheadh a chorp ar fad. Grishka screamed, ach giotán a liopaí. Tháinig an dara buille ina dhiaidh. Chomh maith leis sin dána agus láidir. Lean Grishka de bheith ina thost. Agus arís an tríú buille, sileadh fola as an craiceann gearrtha.
  Chuir Samosa fearg ar an mbealach a bhí an buachaill á bhuaileadh. Ar ndóigh, b"fhéidir nach mbeadh a fhios ag an mac cár chuir Stenka an taisce i bhfolach. Agus fiú, b'fhéidir, seoda fíor. Ach caithfear an buachaill a cheistiú. Agus léan rúin uaidh.
  Tar éis an cúigiú stróc, sileadh an fhuil go gníomhach.
  Chuir an diacon an cheist arís. Bhí Grishka ina thost.
  D'ordaigh Samosa:
  - Dóigh a shála.
  Thóg an seiceadóir amach píosa d'iarann dearg-the agus thug go boinn loma an ghasúir é. Shuddered sé, twisted, agus .... Chonaic caillte.
  Shíl Adala gurbh smaoineamh maith é ligean do Pheadar é seo ionas nach maródh sé na daoine gan arm agus na sean. Ní dhearna Peadar go maith. Agus cad é mar a bheadh sé i gcath teagmhála fíor? Nach mbeadh tú cúthail?
  Bhí a fhios ag mac Stenka Razin Grishka, dála an scéil, cá raibh ceann de sheoda a athar i bhfolach, ach bhí sé ina thost. Tugadh chuige féin é trí bhuicéad uisce oighir a dhoirteadh. Ansin d"ordaigh Samosa:
  - Cauterize an dara sÚil le iarann!
  An uair seo níor éirigh leis an mbuachaill bás a fháil, rinne sé iarracht casadh a dhéanamh, ach bhí cosa lom Grishka gafa sa bhloc.
  Dúirt Samosa:
  - Cúig lashes eile, gan aon chúram!
  Tar éis an cúigiú buille, chroith ceann geal an bhuachalla, agus chaill Grishka comhfhios.
  Mhol cléireach a bhfuil taithí aige sa ghnó céastóireachta:
  - Lig dó dul! Leanann an leanbh ar ais go fóill!
  Dúirt Samosa go géar:
  - Faigh an puppy! Wipe sé le vodca agus é a chur ar an leaba... Lig dó dul! Amárach leanfaimid leis an gcéasadh!
  Baineadh Grishka as an raca agus chuimil na gearrthacha le meascán alcóil agus uisce. Chuaigh an buachaill i gcruachás: dón vodca. Ansin tugadh brat te do Grishka agus é faoi ghlas i gcill téite. Ach ar eagla na heagla, shlabhra siad an buachaill faoin muineál le slabhra agus lig siad dó codladh. Chodail an buachaill ar a bholg, bhí an leaba bog. Céasadh ag na seiceadóirí, is minic a fhaigheann na híospartaigh bás, agus bhí Samosa ag iarraidh a fháil amach cá raibh Stenka i bhfolach a chuid seoda.
  Tar éis ligean do Grishka dul agus a chodladh, an lá dár gcionn tarraingíodh an buachaill arís go dtí an seomra céastóireachta. Chuir siad suas ar an raca arís é. Bhí joints sínte Grishka cheana féin níos painful. Crochadh meáchain ar chosa na mbuachaillí. Chun na matáin a shíneadh níos mó. Ansin thug an executioner, miongháire, iarann dearg-te agus é a chur chuig cófra Grishka. Gritted an buachaill a fhiacla i pian excruciating.
  Samosa faoi bhun:
  - Labhair thief!
  Boladh sé de dhó. Mhéadaigh boladh na feola rósta. Súile Grishka ar squinted ó turraing an phian, agus an buachaill arís caillte Chonaic. Thóg an seiceadóir an t-iarann as a chliabhrach agus dúirt:
  - A lad láidir ...
  Bhí Samosa ag caoineadh:
  - Is gá é a scoilt ... Brazier chun na cosa!
  Smearaigh an seiceadóir boinn an ghasúir le hola agus lasadh brazier i bhfad uaidh. Cheana féin bhí sála scorched an-painful. Bhí an buachaill ag análú go trom. Thit sé meascán de allais agus fola, gnashed a fhiacla, ach d'fhan sé ina thost. Cé gur chosain sé go daor air. Bhí na hiarrachtaí éadóchasach.
  D'éirigh Samosa go fíochmhar:
  - Labhróidh tú! Hey, bey ghualainn!
  Scaoil an seiceadóir buille ar Grishka. Ar an deichiú buille, chaith cloigeann an bhuachalla go lag agus thit sé. Níor tháinig an buachaill ar a chuid céadfaí láithreach, fiú tar éis buicéad uisce a dhoirteadh air. Bhuail Samos Grishka ina aghaidh agus d'ordaigh:
  - Tuilleadh buille!
  Dúirt Duke:
  - Gheobhaidh an lom bás ....
  Bhí Samosa ag caoineadh:
  - Crap! Faigh amach as an raca é! Lean ort amárach!
  Baineadh Grishka arís as an ngléas céastóireachta agus tógadh go dtí an seomra é. Bhí an buachaill ag streachailt agus ag twitched. Thit mé isteach i codlata trom, mealltach. Ansin dhúisigh sé suas agus adeir. Ach chomh luath agus a tháinig an jailer le feiceáil, thit sé ina thost agus d'fhéach sé air go feargach. Chaith sé arán le kvass chuig an leanbh. Ní raibh deis ar bith ag an mbuachaill éalú, go háirithe ó bhí an muineál slabhraithe air.
  An lá dár gcionn, céasadh Grishka beagán difriúil. Thóg siad suas mé isteach sa tsíleáil, ardú a lámha ar an raca, agus ansin lig dom dul. A leithéid de phian fiáin
  stopann análaithe. Tógadh an buachaill trí huaire go dtí gur chaill sé Chonaic.
  Tar éis sin, bhuail an seiceadóir arís le fuip, agus dhó an boilg le iarann dearg-te. Tar éis an buachaill a chéasadh go críochnúil, scaoileadh saor é agus tugadh chun na cille é. Theip ar na forghníomhaithe aon rud a bhaint amach.
  An lá dár gcionn, tarraingíodh Grishka suas ar raca, bhí brazier kindled faoina chosa lom, agus bhí buailte sreang dearg-te ar a dhroim agus masa. Chaill an buachaill comhfhios arís agus arís eile le linn an chéasta, ach tháinig sé ar a chuid céadfaí. Go dtí go raibh na executers féin tuirseach, stop a chur leis an chéasadh.
  An lá dár gcionn, bhí an buachaill sínte amach, agus thosaigh an seiceadóir a bharraicíní a bhriseadh le tlúnna dearg-te, agus freisin crush a easnacha. Scairt Grishka arís agus arís eile, ach freagraíodh na héilimh chun rud éigin a rá le hísealú.
  Agus arís fuair sé fuip.
  Dhá sheachtain a rith. Tá comhlacht childish Grishka ídithe cheana féin ag céasadh. Tá pian i ngach áit. Níl aon fhuil fágtha, gan aon fhéith gan phian. Ar dtús, nuair a bhuail siad é agus dóite é, bhí sé ag iarraidh na pléascanna ina chorp a ruaigeadh agus a mhilleadh. Ach nuair a tharraing an phian an bunbhrí iomlán, d'éirigh sé as.
  Chonaic Samosa féin go raibh an seans ag Grishka rud éigin a bhaint amach ag dul in olcas roimh a shúile. Bhain na seiceadóirí triail as leigheas nua. Fuaireamar plúr. Bhí gruaig Grishka bearrtha amach, agus thosaigh uisce fuar ag sileadh ar bharr a chinn. Tá an chéastóireacht brúidiúil agus éifeachtach. Tar éis cúpla uair an chloig, mothaíonn sé cosúil le buamaí ag pléascadh san inchinn. Bhí Grishka beagnach dall agus bodhar. Níor chuala sé a thuilleadh na focail a labhair an executioner agus Samosa.
  Thug siad suas, arís dragged ar an raca. Gan a bhaint amach nach raibh i bpian ar bith don ghasúr ach sólás - rud a tharraing aird ar ulcer níos uafásach san inchinn.
  Ón tine agus lashes brightened sna súile.
  Tháinig Grishka ar a chiall agus bhí sé in ann na seiceadóirí a fheiceáil. Anseo cuireann an céasadh meáchain ar an mbloc ina raibh cosa an ghasúir clampáilte. Éiríonn an phian sna lámha agus sna guaillí níos measa, ach seachnaíonn sé ón ifreann san inchinn.
  Roars Samosa ag barr a scamhóga. Tá gruaig rua air, agus féasóg air:
  - Inis don puppy, áit ar chuir an t-athair seoda i bhfolach!
  Croith Grisha a cheann. Mar fhreagra seo a leanas, buille chroitheadh an comhlacht, buille siad crua. Téann seiceadóir eile, faoi chos lom an ghasúir, ar an raca. Creepy, ach nach bhfuil chomh scary.
  Seo chugat Kornila, seanathair Stenka Razin agus iar-cheannaire airm. Aois, le féasóg liath. Tá cuma comhbhrón fiú le leanbh céasta ina radharc. In aice láimhe tá boyar i hata bébhar. Is léir go bhfuil sé te sa seomra céastóireachta. Agus ar aghaidh leas soiléir i céasadh an buachaill. Leanann an chéasadh. Go tobann bhraith Grishka borradh neart ann féin agus chan sé:
  Is tú Razin mo rí agus athair,
  D'ardaigh na daoine i gcoinne an chuing ...
  Creidim go dtiocfaidh deireadh leis an bhfulaingt
  Beidh boyars ann, gan ach fuipeanna agus fige!
  
  Tá an tuathánach, an t-oibrí anois faoin cuing,
  Tá an proletarian simplí brúite ag na boyars ...
  Ach creidim go gcuirfimíd amach gach súgán fola,
  Canaimis míle arias dár dTír Mháithreach!
  
  Tar éis an tsaoil, i ngach clós an t-íospartach de na boyars groans,
  I ngach áit tá geallta agus raca ...
  Tá siad níos measa fós, a mheas an infidel,
  Céasadh, jerk i gcrá!
  
  Ach chuaigh Razin trí chathanna,
  Na lámha agus na cosáin riachtanacha go léir ...
  Le bua tháinig ár Cossack saor in aisce,.
  A cuimilt na sagairt boyar!
  
  Níl, tá a fhios agat, amhras, creid linn,
  Tar éis an tsaoil, táimid ar son na ndaoine, gan amhras ...
  Anois tagann uair an léargais,
  Ar son glóire na nglún eile...
  
  Is tú Razin na saoirse agus na honóra - an ceannaire,
  Shiúil sé tríd ár Rúis ...
  Ba mhaith liom tú a bheith i gceannas orainn,
  Agus níos fearr ná an mesiah uilíoch!
  
  Sea, creid ansin an ceartas
  Beidh ga solais i gcónaí...
  Agus beidh beithíoch stróicthe as a chéile ag iosta,
  Bígí linn don breacadh an lae!
  
  Tá an cath faoi Simbirsk - an streachailt,
  Tá a fhios againn laochra foréigneacha buile!
  Agus creidim cinniúint a bheith ina buaiteoir,
  Iarraim ort brains a thabhairt do na barraí!
  
  Cé go bhfuair Razin bás go laochúil sa chath,
  Ach go síoraí a aghaidh naofa ...
  Tar éis an tsaoil, is ridire é gan dabht, marcach,
  Agus beidh, creideann tú an Kremlin i nóiméad tógtha!
  
  Cuir deireadh le sclábhaíocht agus cuing na mbuachaillí,
  Agus beidh an ghrian ag ardú os cionn an phláinéid. .
  Ag fulaingt, beidh an dallamullóg imithe go deo,
  Agus cantar Razin i ndánta!
  Cé go raibh an buachaill ag canadh, d'éist gach duine, na seiceadóirí agus an "lucht féachana", froze. Ach ag na focail dheireanacha, phléasc Samosa agus d"éiligh sé ag barr a scamhóga:
  - Cuan! Maraigh é!
  Scaoil an seiceadóir buille buile ar an mbuachaill. Cheana féin ag cailleadh comhfhiosachta, dúirt Grishka:
  - Beidh muintir na Rúise saor!
  Tógadh an buachaill fuilithe den raca agus tugadh ar shiúl é. Chaith Samosa an t-allas óna mhullach agus rinne sé hiss ar:
  - Go Leor! Go leor linn! Ceathrú an bastard agus go n-éireoidh leis!
  Dúirt Cornila go neamhchinnte:
  - An bhfuil sé ceart ceathrú leanbh a dhéanamh? Sea, fiú go poiblí? B'fhéidir strangle dó sa chill?
  D'fhás Samosa, ag bualadh a shála ar an urlár.
  - Ní! Rith! Agus go poiblí - trí cheathrú!
  Dhearbhaigh an boyar, clenching a dhorn:
  - Go maire sé! Ceadaím pianbhreith an bháis!
  Rinne Samosa aoibh olc.
  - Tá siad ceathrú Grishka! Tabharfaimid amach an síol Razin go léir!
  Anseo bhí seachrán Adala. Tá sí iachall a thabhairt ar an ordú a shoot. Agus tá Toronto á bhualadh ag roicéad buamadóir fiche tonna. Tugann bás agus uafás. Leanann Adala an t-eireaball lasrach lena súil mhear.
  Ó, is mian liom go raibh sí ina píolótach. Conas iontach agus rómánsúil. Seo a leithéid de píolótach-Raider.
  Tá an spéir an-fionnuar .. An cailín tilted a ceann agus thosaigh sé ag cuimhneamh ar a laghad rud éigin go maith. Ach níor tháinig aon rud chun cuimhne. Chomh maith leis an scéal mar gheall ar an mac Stenka Razin.
  Leagan an buachaill ar an leaba, agus twisted ina chodladh, delirious. Tá sé deacair a chodladh nuair a bhíonn do chorp ar fad wounded, agus tá an ulcers corroded freisin le salann agus vodca. Is crá iad na cúig lá déag seo caite. Céasadh san oíche agus delirium trom i rith an lae.
  Shamhlaigh an buachaill a athair. Spreag Stepan láidir agus láidir a mhac:
  - Coinnigh ort kid! Cuimhneoidh na daoine ort, mar a ghlac tú leis an mbás!
  D'fhreagair Grishka in delirium:
  - Agus cad é ag fanacht liom bás?
  Dúirt Stepan go muiníneach:
  - Tá ár dtodhchaí ceo. Agus ní fios cad atá amach romhainn. Ach beidh do chuimhneacháin dheireanach sa saol an ceann is tábhachtaí. Ná bíodh leisce ort! Sábháil misneach!
  Níor fhreagair Grishka go muiníneach:
  - Beidh mé daingean... Ach is daidí tú... An bhfuair ár gcúis cheart bás?
  Dhearbhaigh Stepan i nguth thunderous:
  - Bhuel, ní féidir liom! Is féidir leo mé a fhorghníomhú, ach tiocfaidh Razin eile, agus Razin eile ina dhiaidh, agus ní bheidh ár naimhde in ann aon rud a dhéanamh leis seo! Beidh na céadta bliain nua, beidh athrú na glúnta ... Ach beidh Lenin, an tiarna stoirme, teacht le haghaidh Razin!
  Dúirt Grishka, a bhfuil muinín aige freisin:
  - Creidim go dtiocfaidh tú ar ais!
  Dhúisigh an buachaill. Chuaigh an corp go géar agus bhí an craiceann amh. Bhí creathadh ag an doras agus chuaigh an seiceadóir isteach sa chill.
  Dúirt an cráiteoir mór go caoin:
  - Dia duit Grishka!
  D'fhreagair an buachaill, ag mothú an neart ann féin go tobann:
  - Níl an executioner go maith, mar sin tú bás!
  Chlaon an tormentor go maith-naturedly.
  - Agus is puppy cróga tú. Chonaic mé agus céasadh cinn éagsúla... Ach ní fhaca tú aon duine cosúil leatsa! Chomh beag, ach breochloiche fíor!
  D'fhreagair Grishka go measartha:
  - Tá spiorad m'athar agam!
  Mhol an seiceadóir le gréin:
  Déanaimis margadh...
  Ghlan an buachaill an slabhra, agus fuair sé an neart chun éirí as an leaba agus suí suas. D"fhiafraigh Grishka le spéis:
  - Cén déileáil?
  Mhol an seiceadóir i gcogar:
  - Imigh leat, insíonn tú dom cá bhfuil stór d'athar, agus mise ... bainfidh mé den bhóna agus seolfaidh mé amach i mála thú.
  Grishka leisce ort ar feadh nóiméad. Go deimhin, cad má tá tú mheabhlaireachta an executioner. Inis dó áit bhréagach, agus urghabháil an nóiméad tú féin agus a reáchtáil ar shiúl. Sábháil do shaol agus fág do naimhde le srón? Bhí an temptation go hiontach. Ach chuimhnigh an buachaill ar a athair. Cunning agus deceit a cheannach do shaol? Ní mór dó bás a fháil le dínit ar an scafall!
  Chroith Grishka a cheann bearrtha, clúdaithe le ballóga agus bumps:
  - Ní!
  Rinne an céasadh gáire agus dúirt:
  - Amárach beidh tú a chur chun báis! Tá sé sin cinnte ... Ní bheidh aon chéasadh níos mó, agus níl aon daoine eile réidh le cur i gcrích!
  Grishka shudded, ach d'fhreagair go cróga:
  - Bhuel, beidh siad a fhorghníomhú ... Táimid go léir mortals!
  Chuir an seiceadóir gáire leis:
  "Ní bheidh tú díreach a bheith beheaded!" Agus caith ar an roth é! Ghearr siad amach ar dtús na lámha, ansin na cosa, agus gan ach ansin an ceann. Ar mhaith leat é seo?
  Shudded an buachaill, d'éirigh sé níos gile, agus muttered:
  - Ós rud é go bhfuil cinniúint mar seo ... ní dhéanfaidh mé iarracht ach glacadh le bás le dínit!
  Rinne an seiceadóir gáire agus dúirt:
  - Tá d'athair tugtha go Moscó cheana féin. Tá siad fós ag céasadh tú níos mó go tobann. Agus ansin tá an roth le quartering ag fanacht freisin. Agus tusa ... Is mór an trua go bhfuil siad á gcur chun báis! Is buachaill láidir tú, agus bheadh sé go deas tú a chéasadh níos mó!
  D'fhreagair Grishka go dian:
  - Sa domhan eile, beidh tú a chéasadh!
  D'fhág an seiceadóir an chill. Agus chas Grishka thart agus bhuail sé a smig lena dhorn. Thug sé bealach chun pian sna féitheacha sínte ar an raca. B'fhéidir in vain go bhfuil sé amhlaidh? B'éigean críonnacht a thaispeáint agus an seiceadóir a mhealladh. Agus amach romhainn, ag fanacht air ...
  Is ar éigean a thóg an buachaill agus d'fhéach sé ar a lámh clúdaithe le pisugi agus dónna? An gearrfar í? Grishka fhéach sé ar a cos. Chomh maith leis sin go léir buailte suas, dóitear na boinn, bristetar na méara. Ach is dócha go mbeidh sé in ann an scafall a dhreapadh mar an gcéanna. Agus gearrfaidh siad a chosa agus a lámha amach agus ar deireadh a cheann. Agus ansin beidh an anam ag eitilt chun na bhflaitheas ...
  Tá sé fós ina leanbh, agus ní raibh am chun peaca. Ritheadh an tástáil tine agus lash. Is dócha go bhfuil Paradise tuillte go maith romhainn, nó sa chás is measa, fanacht gearr sa purgadóir. N'fheadar an dtabharfaidh siad cuireadh do shagart le haghaidh admháil? Mar sin féin, is cuma leis níos mó. Níor mhothaigh Grishka aon pheaca taobh thiar dó agus ní raibh eagla air anois roimh an gcruinniú dosheachanta le Dia. Agus tá sé go maith i bparthas, gairdín iontach, áit a bhfuil an samhradh síoraí ann, agus aingil ag seinnt cruiteanna. Cén fáth nach bhfuil áit tuillte ag buachaill a d"fhulaing an chéasadh is déine?
  Is fearr é ná crochadh ar raca nuair a bhíonn do chraiceann stróicthe ag fuip agus do mhéara briste le iarann dearg-te. Anseo fanfaidh tú i do ghasúr go deo, agus beidh tú óg agus sláintiúil go deo.
  Bhí cnag ar an doras. Bhí an chuma ar chailín le tráidire, agus dhá garda, chomh maith le Samosa. Rinne an ollphéist gáire agus dúirt:
  - Don uair dheireanach i do shaol, ith puppy maith! Tá Cornila flaithiúil! Agus ansin beidh siad gearrtha amach do lámha agus cosa!
  D'fhreagair Grishka go dian:
  - Agus beidh tú a phionósú ... Ní ar an Domhan, ach ar neamh!
  Bhí Samosa ag caoineadh:
  - Daidí! A ligean ar a fheiceáil conas a scream tú ar an roth!
  Dúirt Grishka go misniúil:
  - Tugann Bás uaireanta neamhbhásmhaireachta, agus betrayal oblivion!
  Bhuail Samosa an doras go feargach agus d'imigh sé. Níor fhan ach an executioner. Beagnach Chlaon Grishka air:
  - Seo iad na féilte a cheiliúradh againn! Agus nach bhfuil tú ag iarraidh a bás!
  D"fhiafraigh an seiceadóir le cuma stuama den bhuachaill:
  - Ar smaoinigh tú ar d'anam?
  D'fhreagair Grishka go macánta:
  - Ní bhraithim peacaí i mo dhiaidh chun aithrí a dhéanamh.
  Chlaon an executioner ar seo.
  - Bhuel, rejoice maol. Bíodh gloine fíona ag an am céanna. Is dócha an chéad cheann i do shaol.
  Thosaigh Grishka ag ithe an ghé. Tar éis gruel an phríosúin, bhí cuma an-bhlasta ar an mbia. Bhí sé rud beag pianmhar don ghasúr a chogan, ach ba chosúil go raibh an fheoil milis. Agus shlogtar go gníomhach.
  Dúirt an seiceadóir:
  - Mura bhfuil do dhaidí Kornila, ní bheadh féastaí den sórt sin faighte agat.
  D'iarr Grishka le breathnú tromchúiseach:
  - Cad atá uaidh?
  D'fhreagair an céasadh go macánta:
  - Faigh stór Stepan. Seachas sin ní bheadh sé tar éis bogadh.
  D'fhreagair Grishka le ton neamhshuimiúil:
  - Lig na seoda ina luí sa talamh. Agus freastal ar éirí amach sa todhchaí!
  Dúirt an seiceadóir le meas:
  - Bhuel, tú féin agus iolair! A laoch fíor! Bhuel, guím rath ort!
  Agus d'fhág an céasadh an buachaill. Mhothaigh Grishka go trom tar éis dó gloine fíona láidir a ithe agus a ól. Dhún a shúile agus thit an buachaill ina chodladh. Shamhlaigh sé cathanna, agus cineálacha éagsúla eachtraí. Amhail is gur ridire síscéalta é a ghearrann síos na mílte trodaithe.
  Waving ar dheis - an tsráid, an lána ar chlé!
  Agus ansin marcaíonn sé dragan. Cosúil le laoch na síscéalta...
  An mhaidin dár gcionn bhí dúiseacht Grushka. Chodail an buachaill go maith don chéad uair agus bhraith sé níos aoibhne. Phioc na seiceadóirí suas é. Cuir ar chorp lucht créachtaithe, sackcloth. Agus phioc siad suas é agus thug chun báis é. Chonaic Grishka péint sa breacadh an lae, agus sleánna géara.
  Shiúil an buachaill sna faireoga, rud a bhí míchompordach. Thóg siad amach isteach sa chlós é. Bhí sé deacair ag cosa lom an ghasúir seasamh ar na clocha duirle. Ach Grishka, gritting a fhiacla, a chur suas leis, agus iarracht chun seasamh díreach. Cé gur tugadh gach céim de na cosa dóite le pian. Agus mar sin chuaigh sé amach go dtí an cearnach.
  Chonaic daoine an buachaill. Shaved, díreach clúdaithe i abrasions agus bruises, le lom, cosa dóite, emaciated.
  Spreag Grishka trua seachas fuath. Go leor, go háirithe na mná, sighed i comhbhrón.
  Rug an buachaill orthu agus dúirt:
  - Cosúil, áit a bhfuil linne, ní raibh imíonn siad!
  Agus bhog sé ar aghaidh. Ní raibh aon eagla ar leith. Bhí Grishka cinnte nach raibh ifreann tuillte aige. Agus tá neamh i bhfad níos fearr ná a bheith ann earthly, cruálach.
  Bhí an áit fhorghníomhaithe timpeallaithe ag Boghdóirí roghnaithe, Moscó. Go leor gardaí agus Cossacks homely. Dhealraigh sé nach raibh siad ag forghníomhú leanbh ar chor ar bith, ach stát coiriúil de chomhréireanna cosmaí.
  Dhreap an buachaill gan staonadh, go tuisleach, suas an dréimire, é ag siúl leis na cosa dóite, ar phleananna darach.
  Ar an mbloc chopping glittered tua ollmhór, géaraithe. Shiúil marbhadóir ollmhór i gúna dearg timpeall. Bhí roth ann freisin a bheartaítear a cheathrú.
  Thrasnaigh Grishka é féin. Tá sé an-phianmhar do chuid arm a bhogadh.
  Thosaigh an herald ag léamh an chúisimh:
  - Tá mac Stenka Razin Grishka seo ciontach: as seoda a chothú, as deighiltí reibiliúnaithe a eagrú, as forghníomhú agus robálacha boyars, as foréigean in aghaidh mná, agus mar sin de. Dá bhrí sin, cuirtear pianbhreith air chun ceathrún ar an roth agus anathema shíoraí. Bealtaine an phianbhreith a chur i gcrích.
  Grishka shuddered, ach d'fhan sé ina seasamh agus a choinneáil díreach. Rinne an diacon sciota:
  - Bhuel, an bhfuil an gadaí réidh chun aithrí a dhéanamh os comhair na ndaoine?
  Shíl Grishka. Sea, tá rud éigin aige chun aithrí a dhéanamh de. Chrom an buachaill agus dúirt:
  - Logh don Cossacks Don. Táim ciontach os do chomhair nár shaor mé thú ó chuing na mbuachaill.
  D'éiligh Samosa go géar:
  - Rith leis go luath!
  Theith cúntóirí an fhorghníomhaithe go dtí an buachaill. Shroich Grishka an phian ina lámha, agus stróic sé a shaicéadaí féin. Osclaíodh na pláigh agus na créachtaí a rinne na marbhóirí os comhair na ndaoine. Ansin chastar lámha Grishka agus caitheadh ar an roth é.
  D'ardaigh an seiceadóir tua os cionn an ghasúir. "Tá sé ar tí tosú," a cheap Grishka.
  Ach ag an nóiméad sin d'fhuaim an bugle, agus d'fhógair an herald:
  - Trócaire ríoga! I bhfianaise thús Gregory, cuirtear díolachán i sclábhaíocht in ionad phionós an bháis! Go maire sé! Tógadh an buachaill ón scafall agus tugadh go dtí an seomra é. Thosaigh saol nua do Grishka.
  Ar dtús thug siad leite dó agus thug siad bainne dó le n-ól. Bhí an buachaill slabhraithe thart ar a mhuineál agus cead a luí ar an tuí. Tháinig an dochtúir. Thosaigh sé a wipe an wounds le vodca. Gortaítear sé, ach bhí Grishka ciúin.
  Thug an dochtúir faoi deara:
  - Tá an buachaill dian, beidh sé beo mar madra!
  Tar éis dó ithe, thit Grishka ina chodladh go fuaimiúil ... Bhí gach cineál tromluí aige.
  An lá dár gcionn, thug siad bia dó arís agus thug siad uaidh é, ag cur geimhle ar a lámha agus ar a chosa. Bhí an buachaill nocht, ach caitheadh clóca anuas air.
  Bhí gardaí agus Samosa in éineacht leis.
  Cosa lom podzhili le beagán agus bhí sé níos éasca chun céim. Rinne Grishka iarracht ligean air nach raibh sé gortaithe. Agus chaith sé suas le bród a cheann bearrtha, agus coinleach gruaige fionn cheana féin ag fás.
  Bhí sé faoi stiúir síos an tsráid, agus passers-by d'fhéach sé thart. Bhí an aimsir te agus grianmhar.
  Rinne Grishka iarracht éirí as. Bhuel, isteach sa sclábhaíocht, mar sin cad é? Níl eagla air roimh an obair! Fiú má tá tú chun dul go dtí an cairéil, beidh sé seasamh é agus a reáchtáil ar shiúl. Gheobhaidh bealach. Nó ardaigh éirí amach cosúil leis an Spartacus legendary.
  Treoraíodh an buachaill isteach i bhfoirgneamh cloiche agus tógadh suas staighre é. Bhí cosa lom blistered linbh taitneamhach fuaraithe ag an coolness cloiche.
  Anseo tugadh isteach sa seomra é. In aice leis an doras, bhí beirt ghaiscíoch matánacha, lom-lom, ina seasamh. Ansin, bhí lampa ar lasadh, agus tolg iontach. Bhí bean i bratóg agus róba ina suí air. Agus in aice láimhe bhí seirbhísigh mhatánach agus cúpla maid. Thairis sin, bhí siad naked go dtí an choim, agus sciortaí gearr, ach sandals agus freisin le aghaidh dúnta. Ach ag an am céanna, tá na breasts naked agus tá na siní tinted.
  An cuma ar an cíoch lom ba chúis le Grishka sceitimíní iontach agus blushed sé. Tá a aois díreach nuair a léiríonn fir óga spéis sa ghnéas eile. Agus tá radharc na gcíche áille óga chomh spreagúil.
  Bean i veil luxurious agus gúna iontach coed:
  - Undress dó!
  Bhí cóta báistí Grisha stróicthe. Bhí sé go hiomlán naked. Agus foirfeachta fireann, forbartha go hiomlán cheana féin, bhfostú amach, agus as a raibh sé chomh náire. An buachaill a bhí dea-thógtha, matáin, agus comharthaí iomadúla de chéasadh, fiú thug charm dó.
  Rinne an bhean gáire, ag féachaint ar sceitimíní Grishka. Agus chonnaic sí:
  - Maith an buachaill! Feicim go bhfuil tú réidh go leor.
  D'fhreagair Grishka Samos a bhí in éineacht leis:
  - Is fiú céad rúbal óir é, a bhean uasail!
  Ag an am, bhí sé seo méid mór. D"fhéadfaí capall maith a cheannach ar feadh trí rúbal.
  Rinne an bhean gáire agus d'fhreagair:
  - Tá sé fós ina leanbh, agus tá go leor sclábhaithe i margaí na Tuirce! Gan meas ort féin agus mar is maith liom an buachaill seo, íocfaidh mé caoga rúbal dó!
  Dúirt Samosa:
  - Teastaíonn ón gobharnóir go n-oibreodh mac reibiliúnach go dian i gcairéil sa Chrimé, nó sa Tuirc! Níl sé ag iarraidh i ndáiríre go mbeadh ciontach ógánach, in ionad fuip an fheitheoir, áthas ar khansha lustful!
  Rinne an bhean gáire agus d'fhreagair:
  - Sea, tuigim ... Stenka Razin millte a lán de na fola ar do shon agus ba mhaith leat a chúiteamh ar a mhac! Cuirfidh mé sólás ort, is maith liom buachaillí áille a chéasadh agus a náiriú. Agus nuair a éireoidh mé tuirseach de, cuirfidh mé chuig na mianaigh é!
  Tugaim seachtó is cúig rúbal agus seo é mo fhocal deiridh!
  Chlaon Samosa.
  - Comhaontaithe go hiontach!
  Go deimhin, ní dócha go bhfaighidh buachaill ídithe trí bliana déag níos mó ná cúpla rúbal ag ceant. Agus bhí a fhios ag gach duine gur breá leis an khansha lár-aois buachaillí álainn a chéasadh agus a chéasadh. Thairis sin, d'adhraigh sí feoil óg. Ach nuair a bhí féasóg ag na buachaillí, dalladh iad, baineadh a dteanga amach, agus cuireadh chuig na mianaigh iad, áit a bhfuair siad bás go mall ach go cinnte.
  Mar sin ní féidir leat a rá go raibh an t-ádh ar Grishka. Ach níl ach tús le heachtraí an laoch óig ... Agus tá an ceann is suimiúla amach romhainn!
  
  Umar GO Moscó - SEANCHAS CAILLTE AR AN WEHRMACHT
  Níor thug Hitler trúpaí na Gearmáine ó dheas. Ina áit sin, d"aistrigh sé fórsaí breise ón bhFrainc agus ó na Balcáin, ag cur aonaid Bhulgáireacha agus Iodálacha ina n-áit. Mar thoradh air sin, d'éirigh leis an Fritz Moscó a ghabháil láithreach, gan ligean don chosaint a chomhdhlúthú, agus roimh thús leá an fhómhair.
  D"éirigh le Stalin éalú, ach ghabh agus scrios na Naitsithe cuid den rialtas. Tar éis titim Moscó, thairg Stalin síocháin do Hitler ar théarmaí ar bith - gan ach an caipiteal a thabhairt ar ais.
  D'aontaigh an Fuhrer Moscó a thabhairt ar ais. Ach mar chúiteamh, fuair na Gearmánaigh an Chugais, an Úcráin ar fad, an Crimea, na Stáit Bhaltacha, Karelia, agus sa tuaisceart go Arkhangelsk, ag fágáil ach an Rúis le Leningrad le conair. Ina theannta sin, bhí ar an gcuid eile de chríoch an APSS cúiteamh ollmhór a íoc. Agus tá sé seo tromchúiseach.
  Ar ndóigh, dhearbhaigh Hitler é féin an buaiteoir. Agus chas sé go dtí an Bhreatain - deir siad go mbeidh rud éigin a throid nó cur suas leis? Seachas sin, tógfar na coilíneachtaí go léir uait. Ach roghnaigh an Churchill stubborn cogadh, ag brath ar acmhainní SAM.
  Cé gur ionsaigh an tSeapáin Meiriceá ón taobh eile, agus tar éis Chuan Peiriú, ghabh na samurai an tionscnamh.
  Ar an bhfarraige, bhain na Seapánaigh níos oilte an lámh in uachtar ar na Yankees.
  Thug Hitler ultimatum do Franco. Agus d'aontaigh sé ligean do na trúpaí Gearmánacha dul go Giobráltar. Gabhadh an citadel, agus theith trúpaí an Tríú Reich go Maracó. Briseadh agus gabhadh bunáit na Breataine i Málta. Ina dhiaidh sin, ghabh trúpaí Rommel, tar éis treisithe a fháil, an Éigipt.
  Ar talamh, bhain na Gearmánaigh go muiníneach as na Breataine. Ní raibh siad á gcoinneáil siar ag an bhfronta Sóivéadach a thuilleadh. Agus sa dara bliain is daichead, ghabh na Gearmánaigh an Afraic go léir, chomh maith leis an Meánoirthear, agus an India.
  Agus leag siad amach ionsaí a dhéanamh ar an mBreatain chomh luath leis an mbliain seo chugainn ... Agus ar dtús, maslach ón aer. Agus a lán buamála...
  Faoi na coinníollacha seo, is gá duit bogadh láidir de chineál éigin! Fuair Hitler buamadóirí Yu-288. Bhí sé ina ollphéist sciatháin ag iompar ceithre tonna de buamaí i riocht gnáth agus sé i leagan athlódála. Agus is é an luas sé chéad caoga ciliméadar in aghaidh na huaire.
  Is tromluí é an carr seo don Bhreatain. Cosúil leis an trodaire ME-309 nua, a bhfuil tromluí do na SA agus an Bhreatain.
  Tá go leor ag na Gearmánaigh sa chogadh seo. Ceann de na cúiseanna a bhí leis an mbua tapa ar an APSS ba ea nuachóiriú an umair T-4 freisin, a fuair gunna fada bairille 75-mm agus a bhí in ann an armúr T-34 a bhriseadh ina blúirí. Sea, d'iompaigh an Fritz láidir amach go raibh Moscó ag gluaiseacht. Agus bhí an T-4 le bairille níos faide freisin ina argóint chinntitheach agus ina chárta trump.
  Ina theannta sin, mar thurgnamh i gcoinne an APSS sa daicheadú bliain, ghlac foireann umar an chailín álainn Gerda páirt sna cathanna. Ceathrar laochra: dhá fhionn agus dhá cheann dearg.
  Throid siad ar an T-4, leag siad amach umair Sóivéadacha agus rinne siad magadh.
  Agus í ag bualadh an ghluaisteáin Shóivéadaigh lena bharraicíní loma, squeaked Gerda:
  - Is féidir le saighdiúir chonnlaigh a fhás, ach a bheith taitneamhach do bhean, agus is cuma cé chomh réidh agus a shaothraíonn sé, taispeánann polaiteoir an mothúchán póg le reiptín!
  Chlaon Charlotte isteach freisin, ag brú an luamháin lena sÚil nocht agus ag rá:
  - Is iolar é saighdiúir le céim gealbhain, is sicín fliuch le céim turcaí é polaiteoir!
  Bhuail Kristina umar na Rúise, tholg sí é agus thug sí faoi deara, ag cosc a cuid fiacla:
  - Cé nach bhfuil an saighdiúir geal i bhfoirm, agus uaireanta déanann sé orduithe dúr, ach murab ionann agus an polaiteoir-parrot, ní chanadh sé ó ghuth duine eile!
  Dúirt Magda go fonnmhar, ag piocadh ar an namhaid le cruinneas iontach agus ag polladh trí umair na Sóivéide:
  - Is oibrí cogaidh é saighdiúir, agus doirteann polaiteoir cac ó thuas, agus é ina dhrón ramhar ar an gcúl!
  Agus beidh na cailíní ag gáire agus a gcuid fiacla pearly a thaispeáint. Is léir nach féidir leis an APSS cur i gcoinne soithí dá leithéid. Agus ní éireoidh le arm na Rúise an Wehrmacht a ruaigeadh. Agus go ginearálta, tá go leor cathanna faoi lán seoil anseo.
  Bhí idirdhealú géar fós ag na cailíní sna cathanna do Moscó.
  Gerda, ag lámhach lena bharraicíní loma, ag gáire go géar, ag gáire:
  - Bíonn saighdiúir cróga fiú nuair a bhíonn sé amaideach, bíonn polaiteoir cowardly, fiú agus é ina choileach!
  Bhuail Charlotte freisin an umar Sóivéadach agus squeaked:
  - Is polaiteoir uasal é saighdiúir, ach níl sé saor, agus go bunúsach is sclábhaí paisin é!
  Chroch Christina freisin, le gréin fiacla péarla:
  - Is leon é saighdiúir, cé go bhfuil sé gearr go fóill, agus tá an pholaitíocht ina sionnach agus é ró-fhásta cheana féin!
  Dúirt Magda, agus í ag seoladh diúracán go láidir lena sÚil nocht, dúirt:
  - Is cosmhail saighdiúir le haingeal in ifreann, agus is polaiteoir féasta muc le linn pláigh!
  Dúirt Gerda go han-ionsaitheach, agus é ag leanúint ar aghaidh ag bualadh agus ag leagadh tuiréid umar Rúiseach:
  - Bíonn buachaill cosnochta níos compordaí ag rith sa sneachta ná mar a bhíonn polaiteoir ag imeacht idir na cleasa!
  Ghlac Charlotte, ag lámhaigh na gunnaí Sóivéadacha, é agus squeaked:
  - Tá buachaill, fiú amháin sa fuar nocht, níos sona ná seanfhear i láib chaint polaiteoir!
  Chuir Christina sliogáin chuig an namhaid, caoineadh:
  - Nach bhfuil an oiread sin eagla ar bhean a bheith nocht agus cosnochta, is go gcuirfidh polaiteoir fireann í, agus go scriosfaidh sé trí chraiceann!
  Dúirt Magda, le aoibh gháire cailín álainn agus sexy:
  - Bíonn cuma uaigneach ar bhean, ach is beag a chuireann fíor-eagla uirthi, is iontach an cuma ar an deachtóir fireann, ach seachnaíonn sé óna scáth féin!
  Dúirt Gerda go ionsaitheach, ag leagadh gunna Rúiseach eile:
  - Is órga an tost do dheachtóir, ach amháin má fhulaingíonn na hábhair gan ghruama a dteanga a chur ina bpócaí!
  Bhris Charlotte carr Sóivéadach le blaosc agus squeaked:
  - Dearbhaíonn an deachtóir go bhfuil sé crua mar charraig, ach i ndáiríre níl sa tíoránach ach dúr cloch!
  Bhuail Christina an namhaid le cruinneas iontach, agus bhuail sí na ceithre cinn is tríocha:
  - Buaileann cailín a cosa síos nuair a ritheann sí cosnochta thar chlocha géara, bíonn mearbhall ar pholaiteoir nuair a bhíonn sí ag brúchtadh idir sruthanna!
  D'fhreagair Magda go h-éirimiúil, agus í ag baint a cuid fiacla:
  - Is féidir le sála lom baineann a polladh le géar, bróg ó polaiteoir Ní bheidh vótálaí pollta fiú ag wit!
  Thug Gerda faoi deara go loighciúil, ag stiúradh tine an-chruinn agus dírithe:
  - B"fhearr le bean siúl cosnochta sa fuar ná bheith faoi bhróg le hóráidí fial na bpolaiteoirí!
  Bhris Charlotte go láidir ar umar na Sóivéide agus squeaked:
  - Sa fuar, ní bheidh croí te fuarú síos, agus óráid fiery de polaiteoir ní te!
  Rinne Christina hammered go gníomhach ar an namhaid, leag síos an túr agus squeaked:
  - Tá lasair ina chroí ag tírghráthóir, agus gan ach cac ina ae ó pholaiteoir!
  Dúirt Magda go dearfach agus le gréin a cuid fiacla:
  - Tá croí fial an tírghráthair ag saighdiúir, agus tá boilg ostrais truaillithe agus scornach python sanntach ag polaiteoirí!
  Phléasc Gerda isteach i umar Sóivéadach, shéid sé den turret agus dúirt:
  - Coinníonn saighdiúir onóir - cosnaíonn sé go leor, díolann polaiteoir gan náire, nach fiú pingin briste, ach cosnaíonn sé trí cinn go daor!
  D"aontaigh Charlotte leis seo, rud a bhris amach howitzer Sóivéadach eile:
  - Tá cóta mór liath ar an saighdiúir, agus go leor ábhar liath ina cheann, tá gruaig mhac tíre liath ar an bpolaiteoir, agus tá sé ag dréim le bheith ina chairdinéil liath!
  Dúirt Cristina go ionsaitheach, ag seoladh diúracán le fórsa marfach:
  - Cuireann polaiteoirí ar mhaithe le focal dearg saighdiúirí chun fola a dhoirteadh, agus ar mhaithe le gnó dubh - feall siad grá!
  Tar éis do Magda gunna na Rúise a bhriseadh, dúirt sé:
  - Is féidir le saighdiúir an corp a stain, ach fanann sé íon ina anam, agus ní chuideoidh aon seomra folctha le polaiteoir salachar spioradálta a ní!
  Bhris Gerda an carr Sóivéadach lena bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Caithfidh saighdiúir drochdhaoine a mharú ar mhaithe leis an Motherland, maraíonn polaiteoir gach rud maith le huaillmhian ar mhaithe leis féin!
  Charlotte le aggressiveness mór, ag bualadh an namhaid, agus briseadh tríd an armúr an umair, thug amach:
  - A saighdiúir, nach bhfuil marú dúnmharfóir, polaiteoir tuar dóchais inti - ní chomhlíonadh!
  Thug Christina faoi deara go láidir, ag briseadh trí howitzer eile:
  - Uaireanta déanann saighdiúir an dodhéanta gan é féin a shábháil, ní dhéanann polaiteoir aon rud dá bhféadfadh gan féin-leas ina phóca féin, gan daoine eile a shábháil!
  Bhuail Magda an umar T-34 agus í ag úsáid a barraicíní loma agus bhí sceitimíní uirthi:
  - Is leon é saighdiúir nach bhfuil faoi cheannas reithí, is sionnach é polaiteoir nach ndéanann ach reithí le brains sicín géilleadh!
  Chuir Gerda, le cabhair óna bharraicíní loma, teilgeán eile d"fhórsa marfach agus d"éiligh:
  - Ní féidir le saighdiúir a bheith ina leon i gcónaí, ach is é an rud is mó gan a bheith ina asal as a n-íslíodh trí chraiceann!
  Thug Charlotte faoi deara go loighciúil, ag seoladh diúracán isteach sa howitzer Sóivéadach le cabhair a sála lom agus squeaking:
  - Ní i gcónaí a iompraíonn saighdiúir mar a bheadh aingeal, ach i ndoimhneacht a anama tá sé dírithe ar Dhia, déanann polaiteoir óráidí angelsacha i gcónaí le geallúintí Paradise, ach ar dhromchla an spioraid is léir go bhfuil sé tiomanta. a Satan!
  Dúirt Christina go loighciúil go leor, ag tafann a fiacla agus ag ruaigeadh a súile emerald:
  - Is féidir saighdiúir a fhágáil gan buataisí le linn an chatha, ach cuireann polaiteoir bróga air, in aon chás!
  Sheol Magda teilgeán freisin le cabhair ó mhéara lom de chosa chiseled agus d'eisigh:
  - Caitheann saighdiúir éide duaithníochta chun maireachtáil ar son an athar, agus is chameleon é polaiteoir chun an vótálaí morálta a mharú chun an ríchathaoir a urghabháil!
  Tógadh Moscó, agus ina dhiaidh sin chas na Naitsithe ó dheas, ag seachaint Kiev.
  Cuireadh an tArm Dearg i léig tar éis titim na príomhchathrach.
  Ach in aon áit amháin, rinne umair Sóivéadacha iarracht fós frith-ionsaí a dhéanamh ar na Gearmánaigh.
  Sheol Gerda teilgeán le cabhair óna bharraicíní loma agus squeaked, ag bac a fiacla:
  - Luachra saighdiúir catha mar mhadra ag torc, polaiteoir sa chúl, coirt lán agus muca!
  Bhris Charlotte go cruinn ar charr na Rúise freisin agus dúirt sí go láidir:
  - Is maith do shaighdiúir a bheith láidir mar darach agus é ag bualadh leis an namhaid, is measa é a bheith dúr mar stumpa agus é i dteagmháil le polaiteoir!
  Chroch Christina an namhaid trína sála lom a bhrú ar bhonn an luamháin agus í ag caoineadh:
  - Gearrann an seiceadóir cinn le tua, saighdiúir sa scornach le bayonet, sileadh polaiteoir ar an inchinn lena theanga, agus strangles taobh thiar a mhuineál le focail ghreamaitheacha!
  Bhuail Magda le ton ionsaitheach, chuir sí bronntanas báis marfach chuig umar na Rúise agus squeaked:
  - Is fearr do shaighdiúir a bheith ina mhac tíre borb ná ina choinín cowardly, go háirithe agus é ag bualadh le boa constrictor polaitiúil!
  Bhuail Gerda le cruinneas an-mhaith, agus bhuail sé na ceithre cinn is tríocha le squeak:
  - Féadfaidh saighdiúir a bheith fíochmhar ó thaobh cuma, ach i ndoimhneacht uan meek, is gnáth-mhuc é polaiteoir a bhfuil cuma angelic air!
  Charlotte behaved an-ionsaitheach, agus grinned a aghaidh, agus ag an am céanna pounded blaosc ag an namhaid, le cabhair ó, ar ndóigh, mhéara lom de chosa chiseled, ag eisiúint:
  - Bíonn saighdiúirí i gcónaí cróga, fiú ag cúlú ní dhéanann siad ach ainliú oirbheartaíochta, bíonn polaiteoirí i gcónaí cowardly, fiú nuair a ionsaí, déanann siad cleas straitéiseach!
  Bhuail Christina an namhaid agus scaoil sí a cuid fiacla, agus dúirt le gáire:
  - Troideanna saighdiúir le daoine comhionann agus láidir le hordú, ionsaíonn polaiteoir an lag, ag a treallacht féin!
  Bhrúigh Magda an namhaid isteach i mbonn an turret umar le fuinneamh iontach, ag baint úsáide as a barraicíní loma agus d"éiligh sí:
  - Ní saighdiúir fíor i gcónaí dea-rugadh, ach i gcónaí a chomhlíonadh a dhualgas, polaiteoir, fiú le pedigree ríoga, ní i gcónaí a chuid geallúintí a chomhlíonadh!
  Throid na cailíní san Afraic agus san Áis araon, ag taispeáint i ngach áit gur laochra iontacha iad.
  Agus i mí Feabhra daichead a trí, ina dhiaidh sin tuirlingt san Astráil. Agus ansin an t-ionsaí ar an Afraic Theas.
  Mar sin, bhain na Naitsithe amach beagnach gach coilíneacht agus tiarnas Briotanach.
  D'iarr Churchill go cowardly ar son na síochána. Dhiúltaigh Hitler, agus mar sin ghlac sé gach rud cheana féin. Agus i mí an Mheithimh 1943, tháinig tuirlingt amfaibiach sa Bhreatain ina dhiaidh sin.
  Ceathrar cailíní álainn: Gerda, Charlotte, Christina agus Magda. Marcaíocht siad i umar turgnamhach - "Panther" -2.
  Tá cailíní cosnochta ar ndóigh agus i bicíní.
  D'eitil a n-umar as na stoic agus chuaigh siad go dtí an cósta. Is umar maith é "Panther" -2 i bprionsabal. Is é 100 mm armúr tosaigh an chabhail, is é 120 mm an turret, tá na taobhanna 60 mm, agus is é 88 mm 71 EL an príomh-ghunna. Buaileann gunna den sórt sin umair na Breataine, fiú Churchills, i bhfad i gcéin.
  Bhrúigh Gerda an cnaipe gunna agus bhuail sé umair na Breataine, le cabhair óna bharraicíní loma.
  Bhuail sí sa charr agus sheinn sí:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Charlotte, an vixen ionsaitheach sin. Chomh maith leis sin fired ag an namhaid. Bhris sí trí armúr tosaigh an Churchill agus ghlan sí:
  - Ar ár bua glórmhar!
  Agus lámhaigh sí freisin le cosa lom.
  Ansin chirped an cailín:
  - Bhuel, buailfidh mé thú!
  Is lámhaigh an-chruinn í Christina. Bhris sí an armúr le haghaidh an scrios a thug siad roinnt airgid.
  Laoch rua le gruaig órga chirped:
  - Don Tríú Reich!
  Agus arís, le cos lom, sheol sí rud marfach. Agus cá bhfuil na Breataine i gcoinne na nGearmánach. Tá trealamh níos láidre ag an Fritz, pearsanra níos fearr.
  Ansin fired Magda, agus ghearr na comhraic. Agus lena cos lom chuir sí an gunna in iúl don namhaid. Agus fired le fórsa brúidiúil.
  Do chrom an laoch agus do chrom sé:
  - Chun an chumhacht níos airde ar fud an domhain!
  Bhí an cailín chomh spleodrach anseo. Agus sháraigh opponents. Sea, go neamhbhalbh, chuaigh an Príomh-Aire Churchill i dteagmháil leis an Tríú Reich. Cé leis a chuaigh sé suas ina choinne? Buille millteanach a bhí ann.
  Ar ndóigh, níl fáiltiú in aghaidh Gerda. Is cailín an-neart í.
  Agus arís scaoilfidh sé lena chos lom, agus scriosfaidh sé mais na Breataine.
  Ansin, scaoilfidh Charlotte lena bharraicíní lom. Agus ansin bhuaileann sé ag Cromail freisin. Sea, faigheann na Briotanaigh an adharc go críochnúil.
  Chaill Charlotte.
  - Tá mé an duine coolest ar domhan!
  Shoots Christina freisin go cruinn ar naimhde. Is cailín í a bhfuil an-acmhainneacht aici. Agus má shoots sé, shoots sé.
  Agus tá a sliogáin a sheol cosa lom chomh marfach. Agus do ghlaoidh an laoch:
  - Chun na héachtaí is airde!
  Thóg Magda é freisin agus bhuail sé na Breataine go dtí an iomláine. Ag baint úsáide as do chosa lom. Bhuaigh trúpaí na Breataine agus squeaked:
  - Beidh sé ar fad chomh iontach!
  Ansin thaispeáin an laoch a teanga.
  I mbeagán focal, tá na cailíní anseo an-fionnuar. Agus ní dúr ar chor ar bith. Agus le sála lom díríonn siad bairillí ar umair Shasana agus gunnaí féinghluaiste.
  I mbeagán focal, d'éirigh leis an tuirlingthe. Bhuail na Gearmánaigh na Breataine san aer freisin. Léirigh an trodaire ME-309 nua a fheabhas iomlán ar an namhaid. Cosúil le Focke-Wulf. Rud a chuir eagla ar na Breataine.
  I mbeagán focal, nuair a bhí timpeallaithe Londain. Agus rinne Churchill iarracht éalú. Ach ní raibh sé ann.
  Lámhaigh beirt phíolóta ban Gearmánacha Albina agus Alvina na heitleáin choimhdeachta go léir agus chuir siad iachall ar línéar Churchill teacht i dtír. B'éigean don phríomh-aire bródúil dul ar a ghlúine agus cosa lom na háille a phógadh. Phóg sé Churchill, cosa Albina agus Alvina araon. Agus cosa, agus méara, agus sála. Ina dhiaidh sin, a chailíní - cuireadh iallach ar Phríomh-Aire na Breataine a n-bosoms de Véineas a lick. A raibh grá ag na cailíní.
  Sin é an chaoi a bhfuil siad assholes.
  Tá an Bhreatain tar éis titim. Agus an Fritz ar chapall bán, bua.
  D"fhógair Adolf Hitler go sollúnta:
  - Ghlac mé níos mó ceannlitreacha ná Genghis Khan!
  Tá sé fós ach amháin a defeat na Stáit Aontaithe. Ach tógann sé seo roinnt ama.
  Rith 1944 ar fad mar mhalartú ar bhuillí sna cathanna aeir agus cabhlaigh. Tháinig feabhas ar fhomhuireáin na Gearmáine agus tháinig feabhas orthu ná na cinn Mheiriceánach. Nó ina áit sin, bhí siad níos fearr cheana féin, ní raibh ach a n-airdeall ag éirí iomlán.
  Mhéadaigh an Fuhrer, mar a deir siad, a mhóiminteam. Bhí scaird-trodaithe ME-262 agus fomhuireáin faoi thiomáint ag sárocsaíd hidrigine le feiceáil i dtáirgeadh sraitheach. Mar sin tá go leor acmhainní ag an Fritz anois. Agus folaíonn sé sin daoine.
  Tógadh an long chogaidh Bismarck arís ar luas luathaithe. Seoladh i Márta 1944 é. Bhí an long nua faoi dhó chomh mór ó thaobh díláithrithe de ná an long a bhí ann roimhe sin agus trí oiread airm níos cumhachtaí. Tógadh iompróirí aerárthach freisin, agus cinn an-chumhachtacha.
  Seoladh iompróir aerárthach a bhí in ann céad agus fiche aerárthach a iompar agus a bhfuil cabhlach sruthlínithe aige i mí Eanáir 1945.
  Bhí an Tríú Reich ag ullmhú chun léim. Tháinig an bhliain 1945... Bhí caillteanais mhóra ar loingeas Mheiriceá. Agus brúite an tSeapáin freisin ón iarthar ar na Stáit Aontaithe. Tháinig aerárthaí Gearmánacha níos mó agus níos foirfe, mhéadaigh na billí aces.
  Mar shampla, thug dhá phíolótach ón Tríú Reich - Albina agus Alvina A - cearnóg orthu, scóráil siad cuntais go han-briste. Go dtí seo, tá an taifead i seilbh Huffman. Faoi Mheitheamh 1945, thug sé ceithre chéad carr ina chuntas agus mar thoradh air sin fuair sé Crosaire Ridire an Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus is é seo an cúigiú céim.
  Ach bhí Albina agus Alvina ag teacht suas leis cheana féin. Níos mó ná trí chéad feithiclí síos an ceann, fuair siad Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Ach anois bhí siad ag druidim le ceithre chéad cheana féin. Agus ní raibh siad chun stop a chur.
  Bhrúigh Albina a bharraicíní loma ar pedals an rotha stiúrtha agus chrom sí:
  - Glóir don Athair Mór!
  Agus lámhaigh síos cúpla eitleán Meiriceánach.
  Alvina, ag leanúint ar aghaidh ag tine, chomh maith trashed. Lámhaigh sí dhá eitleán de chuid Arm na SA lena cosa lom agus d"éirigh sí:
  Tá muid an embodiment an fuath!
  Scar na cailíní bealaí. Tá siad an-lúfar i cath.
  Loisg Albina a gunna agus rinne hiss ar:
  - Glóir don Motherland - fuip!
  D"aontaigh Alvin leis seo:
  - Glóir ollmhór!
  Chuir na Gearmánaigh brú an-dian ar na Meiriceánaigh. Agus ghlac siad cáilíocht a n-eitlíochta.
  Forbairt mhaith a bhí san E-50. D'éirigh an umar seo amach le gunna armúr-thoil agus tine mear. Agus le cosaint tosaigh maith.
  Ní hé an Sherman Meiriceánach a rival. Agus Pershing freisin. Bhí an E-50 ina beithíoch de mheaisín.
  Shocraigh na Gearmánaigh sa chúigiú bliain is daichead sa Ghraonlainn, agus chruthaigh siad cos isteach i gCeanada. Ag an am céanna, bhuaigh taidhleoireacht na Gearmáine an Bhrasaíl ar a taobh, in éineacht leis an Airgintín, a bhí géilliúil le fada. Agus thosaigh an cur chun cinn ó na cinn droichid theas.
  Bhí an bhliain 1946 cinntitheach. Rinne trúpaí Gearmánacha agus Seapánacha ionradh ar Mheicsiceo, agus ghabh siad beagnach gach ceann de Cheanada, ag ionradh Alasca freisin. Agus ansin aistríodh an chogaíocht go dtí na Stáit Aontaithe ar deireadh. Ar a chríoch, thosaigh cathanna fíor ar siúl.
  Agus ar ndóigh, léirigh umair na Gearmáine an tsraith E iad féin a bheith an-chontúirteach agus feithiclí a chomhrac. Cá bhfuil na Meiriceánaigh os a gcomhair. Tá an neart sin ag na faisisteach.
  Go háirithe nuair a bhíonn foireann umar Gerda ag ionsaí agus ag brú trúpaí SAM.
  Tá carr sraithe E-50 aici, lúfar agus gasta. Tá fad bairille 100 EL aici agus caliber gunna 105 mm. Má gouges gunna den sórt sin.
  Bhrúigh Gerda an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, scaoil sí teilgeán, ag bualadh go cruinn ar an namhaid agus squeaked:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Chuaigh Charlotte, an cailín rua seo i bhfeidhm ar na Meiriceánaigh freisin, agus í ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus chrom sí, ag tafann a cuid fiacla:
  Glóir dár trúpaí invincible!
  Thapaigh Kristina a cosa nimle chiseled lena méara nochta agus d"éiligh sí:
  - Glóir do laochas an Wehrmacht!
  Agus úsáid á baint aici as méara fada galánta a cosa lom, bhuail Magda agus squealed freisin:
  - Glóir don Wehrmacht invincible!
  Agus glacfaidh ceathrar cailíní é agus roarfaidh siad ar bharr a scámhóga:
  - Is fíor-iolar muid, agus lán de heroism! Agus muid ag eitilt mar éin, a chlann mhac an Motherland cróga!
  Bhris Gerda arís lena bharraicíní loma. Bhuail sí an carr Meiriceánach agus hissed:
  - Ní hea, ní mic, ach iníonacha!
  Scaoil Charlotte an carr Meiriceánach, stróic sé a turret agus rinne sí gáire:
  - Ar ndóigh, tá iníonacha an-laoch!
  Chas Christina a chéile comhraic. Thriall sí an namhaid tríd agus tríd, agus hissed, ag baint úsáide as a cuid fiacla:
  - Is sinne fíor-mheaisíní an bháis!
  Bhris Magda ar an namhaid freisin. Bhris sí armúr an namhad, chrom sí barróg an namhad agus d"éiligh:
  - Agus is muid na meaisíní is foirfe ar domhan!
  Agus bhí na cailíní ag caoineadh le curfá:
  - Glóir don Ghearmáin, glóir, tá na tancanna ag luascadh ar aghaidh! Fáiltíonn Rannáin an Tríú Reich roimh na daoine cróga!
  I mbeagán focal, bhí ag éirí go maith leis na Gearmánaigh, agus bhí a gcuid trúpaí ag scóráil bua amháin i ndiaidh a chéile.
  Tá geilleagar láidir ag na Stáit Aontaithe, ar ndóigh, ach chaill siad ó thaobh na teicneolaíochta de. Go háirithe umair agus scaird aerárthaí. Bhí an ME-262 X ag na Gearmánaigh cheana féin i dtáirgeadh sraitheach, agus bhí an t-aerárthach seo in ann maireachtáil, luas níos mó ná 1150 ciliméadar in aghaidh na huaire, agus armtha le cúig aerárthach gunna 30-mm. Ní féidir le Meiriceánaigh cur i gcoinne a leithéid de mheaisín.
  Bhí éan XE-262 ag na Gearmánaigh freisin, éasca le déanamh, beagnach iomlán déanta as adhmad, an-éadrom agus inaistrithe. Ach bhí an XE-262, mar gheall ar a mhais ró-íseal agus a luas ard, deacair freisin a bhainistiú agus bhí píolótaí ardoilte ag teastáil. Ach bhí sé iontach do stíl Huffman, a d'oibrigh i rapprochement. Agus ag raon gar brúite sé na Meiriceánaigh.
  Ach seachas Huffman, bhí beirt chailíní ann freisin a ghníomhaigh: Albina agus Alvina. Sháraigh siad trí chéad aerárthach síos agus fuair siad Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Crosa Knight le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint go dtí seo ach Huffman, a lámhaigh síos níos mó ná cúig chéad aerárthach, agus Rudel, an t-aerárthach ionsaí legendary, knocked amach níos mó ná cúig chéad umar, agus spriocanna talún go leor eile. Agus seacht n-eitleán déag níos mó.
  Sa Tríú Reich, cheadaigh siad freisin an séú céim de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint, dóibh siúd a shroicheann míle aerárthach downed, nó an líon céanna umar briste.
  I gCrois an Ridire seo ba cheart céad diamaint ar a laghad a bheith ceangailte, agus ba mhó é ná Crosaí Ridirí eile. Mar sin ní hamháin go raibh an dámhachtain onórach, ach freisin costasach.
  Albina agus Alvina ag eitilt ar fud an spéir. Scaoileann siad a n-eitleáin Yankee agus canann siad trína bhfiacla:
  - Cailíní álainn,
  Cairde iontacha...
  Daoine iontacha a bheadh ann -
  Agus ciceanna iontacha!
  Dhírigh Albina an gunna aerárthaigh le cabhair óna bharraicíní lom, thumped an Meiriceánach agus squeaked:
  - Soilse na súl cheerful!
  Agus winked ag a páirtí. Ghearr sí as a comhghleacaí. Bhris sí an namhaid ina phíosaí ag baint úsáide as a bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Ar son an chumannachais agus ár mbuanna glórmhara!
  Chóirigh Albina a páirtí, ag lámhach an eitleáin Yankee:
  - Do chumannachas Aryan!
  Agus pléasctha an bheirt chailíní amach ag gáire.
  Idir an dá linn, lean an cogadh ar aghaidh. Ba léir go raibh na Meiriceánaigh ag cailleadh go dtí an namhaid is fearr sa teicneolaíocht agus oiliúint, agus fiú ag baint úsáide as rannáin eachtracha.
  Go háirithe, tá príomh-umar Sherman ag na Yankees. Bhuel, cá bhfuil sé i gcoinne an príomh-Ghearmánach E-50. Bhí armúr tosaigh 250 milliméadar ag meaisín na Naitsithe, armúr taoibh 170 milliméadar, agus meáchan seachtó tonna le hinneall 1200 each-chumhacht le treisiú innill.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara nach bhféadfadh an Sherman dul isteach fiú ar thaobh na Gearmáine, ós rud é go bhfuil armúr an E-50 ag fána. Níor ghlac fiú an Sherman le gunna seacht dtroigh déag, an Firefly, Gearmánach ar bord. Ach ní raibh an umar seo ollmhór.
  Agus ghlac na Gearmánaigh go muiníneach umar Mheiriceá ó chúig chiliméadar ar shiúl. Thairis sin, tá scáthchruth ard aige. Bhí Pershing beagán níos fearr ag na Meiriceánaigh. Ach ní raibh an umar seo chomh ollmhór leis an Sherman, agus fós níor leor a ghunna 90-mm le haghaidh troid éifeachtach.
  Ní fhéadfadh ach "Supershing" dul isteach sa Ghearmáin E-50 isteach sa taobh. Is é an leas a bhaint as gunna agus caliber de 90 mm agus fad bairille de 73 EL. Ach ar an láimh eile, níl an ráta dóiteáin ach ceithre bhabhta in aghaidh an nóiméid i gcomparáid le dhá cheann déag don E-50 Gearmánach, agus tá an meáchan caoga tonna ró-mhór le haghaidh inneall 500 each-chumhacht. Sea, agus níl an armúr leordhóthanach. I forehead phríomh-mastodon na Gearmáine, níor bhris na Meiriceánaigh tríd fós. Agus bhí E-75 ag an Fritz freisin le gunna caliber 128 mm agus tiús armúr taobh 210 mm faoi fhánaí, le cosaint níos fearr fós agus inneall 1500 each-chumhacht.
  Mar sin ón tús, bhí na Stáit Aontaithe ag cailleadh. Ní fhéadfadh ach an t-umar T-93, gunna féinghluaiste níos cruinne ar mheáchan nócha a trí tonna, le tiús armúr tosaigh 305 mm agus gunna 155 mm, dul i ngleic leis na maistíní Gearmánacha ceann ar aghaidh.
  Ach ní raibh tábhacht le feidhmíocht tiomána an ghunna féinghluaiste seo, mar a bhí ráta na tine. Agus scrios na Gearmánaigh é le haerárthaí.
  Mar sin ní raibh na Meiriceánaigh ina n-iomláine ag déanamh go maith, agus bhí siad ag dul amú gan dóchas.
  Agus tháinig trúpaí na Gearmáine níos gaire agus níos gaire do Nua-Eabhrac agus Washington.
  Phléadáil Truman le Hitler ar son na síochána.
  Ach níor theastaigh ón Fuhrer ach géilleadh iomlán gan aon choinníollacha. Bhí Washington timpeallaithe. Agus chuir na Naitsithe tús le ionsaí ar chaipiteal SAM.
  Throid criú umar Gerda le haghaidh níos gile amárach. Agus bhuaigh sé gan aon fhadhbanna.
  Thosaigh an cailín fiú ag lámhach ní hamháin lena toes lom, ach freisin le siní scarlet a breasts. Agus chabhraigh sé sin go leor.
  Bhris Charlotte freisin trína siní ruby a bhrú ar an gcnaipe luamhán stiúrtha agus chirping:
  - Is mór an cumannachas nach iasc é, ach míol mór!
  Thug Christina, ag lasadh, ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha, faoi deara:
  - Agus táimid Beidh Gearmánaigh a thógáil ar an mó de Cumannachas!
  D'eisigh Magda, ag lámhach clúidín corcairdhearg ar a comhraic, go ionsaitheach:
  - An cumannachas is gile! Ach ní suas, céim síos!
  Gerda ag pointeáil an gunna agus a bharraicíní loma, agus ag casadh an howitzer Meiriceánach le lámhaigh dea-dírithe, dheimhnigh:
  - Do chumannachas Aryan!
  Tar éis titim Washington, tháinig Meiriceá capitulated go luath. Agus tharla sé ar 31 Eanáir, 1947.
  Tá an Dara Cogadh Domhanda thart. Agus tháinig Hitler chun cumhachta ag an am céanna le caipitliú Mheiriceá.
  . CAIBIDIL #2
  Ba chosúil go raibh tréimhse fhada síochána ann. Go deimhin, tá deireadh le gach cogaí, tá na Stáit Aontaithe gafa, agus cad eile a d'fhéadfadh a bheith uait? Ach bhí superpower amháin níos mó le coilíneachtaí: an tSeapáin. Agus bhí Hitler ag iarraidh é a shárú freisin.
  20 Aibreán, 1953 cuireadh tús le cogadh nua le haghaidh an athroinnt ar fud an domhain. Bhí an APSS fós i bhfoirm teasctha. An míleata a tháinig i gcumhacht tar éis Stalin, a chur Voznesensky mar an rialtas foirmiúil príomh. D'éirigh leis an gceannaire seo geilleagar na Rúise a athchóiriú go páirteach. Agus thairg sé rannpháirtíocht an APSS do Hitler sa chogadh in aghaidh na Seapáine. D'aontaigh sé, ach ar an gcoinníoll nach mbeadh an Rúis ar ais ach Primorye, Oileán Sakhalin agus an slabhra Kuril, a gabhadh roimhe sin ag an samurai.
  Mar sin fuair Voznesensky deis nua an APSS a athbheochan, agus an Impireacht a athshlánú go páirteach.
  Tháinig an troid faoi lánseol.
  Throid Alenka agus a foireann ar umar nua turgnamhach T-11. Bhí an carr seo trom agus cosanta go maith. Shroich a armúr tosaigh 300 milliméadar le meáchan meaisín seasca is ocht tonna agus gunna caliber 130-mm. Idir an dá linn, tá an príomh-umar T-54 fós sa USSR, rud nach bhfuil dona ar chor ar bith freisin.
  Agus tá Alenka agus a páirtí ag lámhaigh ó ghunna cumhachtach ó achar fada. Na Seapáine, ar ndóigh, tá a gcuid carranna féin. Go háirithe, anseo tá an E-75, cóipeáilte ó mhúnla na Gearmáine faoi cheadúnas. Ach tá an umar seo beagán as dáta cheana féin.
  Agus bhuaileann Alenka amach é ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Agus cuireann sí an diúracán díreach ó cheann ceann.
  Chlaon an cailín:
  - Glóir do ré an chumannachais! Glóir do Lenin i gcroíthe!
  Go deimhin, is áilleacht é seo den chaighdeán is airde.
  Shoots Anyuta freisin, ag baint úsáide as a mhéara loma de chiseled cosa agus squeaks:
  - Is laoch an-fhionnuar mé, agus tá sé cosúil le bábóg clockwork!
  Alla tinte freisin ar a seal. Bhuail an cailín seo an samurai agus dúirt:
  - In ainm an tsolais, teas agus gaoithe!
  Agus, ar ndóigh, ag baint úsáide as cosa lom.
  Agus ansin thuirling Maria. Is cailín í a bhfuil neart spioradálta iontach aici. Smash sí umar Seapánach agus chirped:
  - Don chumannachas mighty!
  Agus ghéill dá sála lom.
  Agus sa deireadh fired sí le cabhair ó chos lom agus Marusya. Bhuail an cailín leis an namhaid agus hissed:
  - Glóir do ré an domhain níos fearr!
  Agus conas a whistles sí ... Tá sé seo i ndáiríre cailín an-cool.
  Tá obair iontach á déanamh ag criú umar na Sóivéide agus ag piocadh suas billí. Cailíní ar ndóigh a ghlacadh go tapa chun tosaigh. Tá an carr is fearr acu don Arm Dearg freisin.
  Agus tá Gerda ag troid ar umar pirimideach. Tá an carr seo níos forbartha cheana féin agus níl ach beirt bhall foirne aige.
  Tá siad, mar aon le Charlotte, ag lámhaigh ar na Seapáine, agus tá siad thar a bheith éifeachtach.
  Bhrúigh Gerda na cnaipí luamhán stiúrtha agus bhuail sé an carr Seapánach, ag hiss:
  - Agus d'eitil an samurai go talamh faoi bhrú cruach agus tine!
  Bhris Charlotte uirthi freisin, ag baint úsáide as méara loma a cosa chiseled, agus hissed:
  - Ach ár Wehrmacht ón taiga go dtí na farraigí na Breataine, tá gach ceann acu na milliúin uair níos láidre!
  Tá Magda agus Christina ag troid i ndabhach pirimideach eile.
  Tá cailíní Terminator thar a bheith comhraic agus ollmhór i neart.
  Agus mar sin shoots Christina, ag baint úsáide as a toes lom agus punches na Seapáine.
  Ansin scread sé:
  - Ár ré le buanna romhainn!
  Shoots Magda freisin ar an namhaid. Scarann sé an túr as na samurai agus squeals:
  - Agus tá na héachtaí ag fanacht níos fuaire fós!
  Agus arís, le toes lom, brabús sé as an gcóras, scartáil naimhde.
  Sea, tá cailíní a stopfaidh capall galloping agus dul isteach i both ar lasadh.
  Sháraigh na laochra an namhaid agus de réir a chéile ghlac siad aníos.
  Bhí an tSeapáin ag cailleadh. Agus d'úsáid na Gearmánaigh arm iontach - dioscónna.
  Ní raibh a fhios ag na saucers eitilte seo comhionann.
  Anseo tá Agatha agus Adala ag troid ar diosca. Rialaíonn laochra an meaisín le cabhair ó luamhán stiúrtha, agus imscarann siad an t-aonad is cumhachtaí seo. Agus mar sin crush siad opponents. Agus bhuail siad le gathanna teasa ón aer. Go litriúil scrios an chumhacht na n-iomaitheoirí.
  Agatha, lámhaigh ar an namhaid, roars:
  - Mad mo paisean!
  Agus le sÚil lom, cruinn, amhail is dá mba brú.
  Dearbhaíonn Adala, ag lámhach naimhde, go muiníneach:
  - Tá sé ach cumhacht!
  Agus úsáideann sé freisin a bharraicíní lom i gcoinne an namhaid.
  Scaip na cailíní i ndáiríre. Agus den sórt sin, a ligean le rá háille troid díreach.
  Is ar éigean atá aon rud fágtha den tSeapáin.
  Bhí The Land of the Rising Sun amú. Agus faraor, bhí an chuma air beagnach gan dóchas.
  Thug na samurai aghaidh ar fheabhas teicneolaíochta. Agus aimhreas an-tromchúiseach ó thaobh na pleanála oibríochtúla de.
  Chaill an tSeapáin an Rúis ina cuid ama, ach anois bhí sé ag dul amú le comhghuaillíochtaí.
  Ag an deireadh, sheol an Tríú Reich fiú stailc núicléach ar na hoileáin, agus tháinig an talamh ar an ghrian ag ardú.
  Mar thoradh air sin, críochnaíodh conquest na tailte ollmhóra. Mar sin féin, throid an Tríú Reich beagán níos mó i Meiriceá Laidineach, agus rinne sé urghabhálacha breise ar an gcríoch.
  Ach nuair a bhíonn an domhan ar fad faoin Tríú Reich, tá an APSS atá fós saor ag spochadh as an Fuhrer.
  Agus ar 20 Aibreán, 1957, tosaíonn ionsaí i gcoinne na Rúise. Agus tá fórsaí ollmhóra ag dul chun cinn ar an APSS.
  Cad is féidir leis an Arm Dearg brath air faoi na coinníollacha seo? Tá na fórsaí an-mhíchothrom cheana féin.
  Ach is cosúil, tá roinnt ríomhanna fós ag Rúiseach agus náisiúntachtaí eile.
  Go háirithe ar Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova. Imscartar buachaill agus cailín dhá bhliain déag d"aois le misean speisialta chun cabhrú leis an APSS maireachtáil agus buachan.
  Seo iad na páistí agus ceathrar cailíní demiurge leo!
  Agus troid siad i ndáiríre crua.
  Tá Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ag troid leis na Naitsithe.
  Cailíní go traidisiúnta cosnochta agus i bikinis. Agus seo é a gcreideamh. Troid siad le ferocity fiáin.
  Dúirt Natasha, ag lámhaigh as gunna meaisín:
  - Cad a bhfuil muid go maith ag, go bhfuil a fhios againn conas troid!
  D"aontaigh Zoya, ag lámhach an namhaid:
  - Is féidir linn!
  Agus chaith grenade lena bharraicíní nochta.
  Rinne Augustina scribble ar na Naitsithe le gunna meaisín, agus le sceitimíní an-mhór, yelled, ag caitheamh grenade lena sÚil lom:
  - Tá mé an destroyer an olc!
  Svetlana, freisin lámhaigh ar an namhaid, agus lámhach go cruinn, lomadh síos na naimhde agus throwing mála pléascáin lena cos lom, mar gheall ar a d'iompaigh an umar os a chionn, d'eisigh gríosaitheach:
  - Meileann mé an Tríú Reich go púdar!
  Agus d"fhostaigh an cailín a teanga amach arís.
  Chaith Oleg Rybachenko bronntanas an bháis ar an namhaid le cos childish de chumhacht dúnmharaithe agus d'eisigh:
  - Úsáideann saighdiúir uaireanta striapach le linn a laethanta saoire, úsáideann polaiteoir i gcónaí striapach a úsáideann vótálaithe ag an obair agus ag an gcuid eile!
  Chuir Margarita deireadh leis na créatúir fhaisisteacha, agus chuir sí bronntanais dhúnmharfacha an bháis ar lár:
  - Íocann saighdiúir le striapach an méid a thuilleann sé lena chuid fola, is striapach é polaiteoir é féin agus íoctar é as fuil na vótálaithe a mhilleadh!
  Is mná cogaidh agus leanaí ollphéist iad seo. Leo is féidir leat troid i gcoinne beagnach aon ollphéist. Agus fiú Hitler.
  Sheinn Natasha, ag lámhach na Naitsithe, agus ag cosaint Moscó:
  - Táimid brúite ag cuing an hord,
  Táimid faoi chois ag cuing an infidel ...
  Scaoil Zoya, ag lámhach an Fritz, agus ag seoladh a héadaí loma lena cosa, feadóg dhúnmharfach:
  Ach boilsíonn sé inár veins
  Neamh na Slavs. .
  Lean Augustina, ag lámhach na Naitsithe, agus ag gníomhú go fuinniúil, ag tabhairt grenade lena sÚil nocht:
  Agus ó na cladaí iontacha,
  I gcladach Kolyma. .
  Chan Svetlana le paisean fiáin, ag imirt le matáin a cosa, agus thug na tíleanna preas amach:
  Seo go léir ár Domhan,
  Seo go léir dúinn!
  Agus seo na cailíní, ní mór dom a rá, bhí an-chonaic agus ionsaí ollmhór.
  Agus is laochra den scoth iad na leanaí síoraí básaithe Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova freisin.
  Chaith Oleg Rybachenko pacáiste pléascach agus a bharraicíní loma d"fhórsa marfach agus feadaíl.
  Thit préacháin sáite agus balbh ar na Naitsithe, rud a polladh barr a gcinn.
  Dúirt Oleg Rybachenko:
  - Shoots saighdiúir, a sheoladh piléar chuig an namhaid sa chófra, mharaíonn polaiteoir, shleamhnaigh muc isteach ina phóca, agus bile san ae!
  Chaith Margarita Korshunova, freisin ar dtús, agus a barraicíní loma, bronntanas báis le fórsa marfach. Agus beidh sé ag feadaíl freisin, ag tabhairt anuas fitheach ar an namhaid, briseadh tríd na túir na n-umar.
  Chlaon an cailín:
  - Bíonn saighdiúir i gcath gártha, níl polaiteoir ina thost freisin, ach má bhuailtear laoch sa chath, ansin toisc nach bhfuil caoin, faraor, ina sciath!
  Ní féidir le duine ar bith iad a stopadh, ní féidir le haon rud iad a shárú. Déanann sí-wolves olc an namhaid a threascairt, cuireann tigresses olc fáilte roimh na laochra.
  Nó b'fhéidir heroines. Seo iad na cailíní gambling ar an eitilt is airde éan.
  Agus má throideann siad, ansin ó chroí ....
  Agus Alenka lena criú ar an umar T-13. Meaisín atá réidh chun seasamh in aghaidh na cumadóireachta pirimideacha Gearmánacha. Lámhaíonn an cailín an namhaid, agus canann:
  - Ár n-umair, níl ann ach míorúilt,
  Ó fhásaigh go farraigí thuaidh!
  Stróicfimid as a chéile thú, creid Iúdá,
  Beidh an Beast uafásach a scrios!
  Dhearbhaigh Anyuta le fury, ag lámhaigh freisin ar an namhaid le cabhair a bharraicíní loma:
  - Stróicfidh mé an namhaid agus meileann mé ina phúdar iad.
  Ghlac Alla seal ag muirearú ar an namhaid le cabhair óna bharraicíní lom agus rinne sí gáire:
  - Ar son mór-mhaitheas an chumannachais dhearg!
  Bhuail Maria an namhaid freisin, ag déanamh urchar dea-dírithe lena géag íochtair lom agus roar:
  - Le haghaidh bua álainn!
  Bhog Marusya freisin, le cabhair óna barraicíní loma, an namhaid, amhail is dá mbuailfeadh sé é, agus d'éirigh sí:
  - Chun na smaointe is airde de cumannachas!
  Throid na Cúigear na Naitsithe cosúil le Críochnaitheoirí.
  Phléasc Oleg Rybachenko an muileann lena chlaíomh, ghearr sé na Naitsithe agus chrom sé:
  - Ní réalta i gcónaí saighdiúir, ach ní théann glóir a shaothair i léig le himeacht na gcéadta bliain, bíonn polaiteoir i gcónaí ag iarraidh ról an luminaire, ach clúdaítear a infamy le múnla!
  Chrom Margarita Korshunova freisin le cabhair ó theicníc féileacán agus squeaked:
  - Oibríonn an saighdiúir le bayonet géar agus stabs coinsiasa maith, buaileann an polaiteoir ordóga le cabhair teanga a géire gan coinsiasa!
  Agus na leanaí-terminators conas a feadaíl agus a thabhairt síos ar na Naitsithe préacháin go docht stunned.
  Agus throid píolótaí Sóivéadacha sa spéir freisin. Go háirithe, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Throid siad cosúil le laochra baineann eipiciúil. Ag baint úsáide as bharraicíní lom, sheol siad teilgeáin aeir. Bhuail siad na naimhde go han-oiriúnach.
  Bhrúigh Anastasia a clúidín scarlet ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, bhuail sí an faisisteach agus rinne sí gáire:
  - Glóir do smaointe an chumannachais!
  Lámhaigh an namhaid ag baint úsáide as clúidíní sútha talún, an leath-nocht Akulina coed freisin:
  - Glóir do Laochra an APSS!
  Is cailíní te agus láidir iad seo. Conas a throid siad cosúil le beithigh fíor. Agus tá paisean sárdhaonna agus neart ollmhór acu.
  Sheinn Anastasia, ag brú na Naitsithe:
  - Os cionn an phláinéid trua crochadh,
  An olc Fritz an dorchadas saor in aisce,. .
  Is fuath leis an áititheoir a thua,
  Géaraigh agus gearr amach do cheann!
  
  Ní saighdiúir é, áfach,
  Agus ná siúl go deo faoin cuing ...
  Déanann sé naimhde olc ina mbrandaí tine,
  Beidh an rialtóir ar an saol!
  Idir an dá linn, chaith Oleg Rybachenko cúpla piseanna díothaithe lena bharraicíní nochta agus chan sé:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh, iallach a chur ar hearts a buille i unison!
  Agus ansin dúirt an buachaill terminator:
  - Is féidir le saighdiúir an iomarca fíona agus cac é féin a ól, ach ní dhéanfaidh sé, cosúil le polaiteoir, buinneach béil a dhoirteadh gan tomhas ar meisce!
  Thóg Margarita Korshunova agus slashed le claimhte i bhfoirm lián ag na naimhde, iad a ghearradh amach.
  Agus chrom sí, ag bualadh a h-aghaidh:
  - Tá cailín cosnochta réidh le rith i ndiaidh a leannán gan eagla, ach leis an eagla a ligeann don vótálaí é féin a chur faoi chróga ag polaiteoirí!
  Agus ansin tá Elizabeth ar an umar T-55. Meaisín le gunna 105-milliméadar níos cumhachtaí ná an T-54 agus réidh chun naimhde a throid.
  Cailíní san umar, ar ndóigh, i bicíní amháin.
  Bhrúigh Elizabeth an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, ag lámhach go cruinn ar an namhaid, agus chrom sí:
  - Chun an Rúis an cumannachas!
  Ansin fired Ekaterina ina dhiaidh sin, ag baint úsáide as an clúidín scarlet a cófra a shoot.
  Bhuail sí umar na Naitsithe agus choil sí:
  - Chun rath i bhfoirgneamh Cumannachas!
  Bhris Elena freisin ar a céile comhraic agus a héadaí loma uirthi. Bhain sí an bairille d'umar pirimideach, rinne sé ar fad go hoiriúnach.
  Ansin chirped sí:
  - An gile a bheidh againn communism!
  Ansin lupanula agus Euphrasia, cé go bhfuil sí de ghnáth ach tiománaí. Ach bhuail an cailín go han-chruinn, ag bualadh as an muzzle an umar Naitsíoch.
  Ansin choed sí:
  - Is gile ár gcumann ná an ghrian!
  Tá na cailíní ar an umar cosnochta agus i bicíní cuma an-álainn agus fuinniúil. Agus tá breasts acu le siní scarlet den sórt sin.
  Elizabeth chan le delight;
  Déanaimis an cuing a bhrú, creid an faisisteachas,
  Bogfaidh mé sléibhte más gá...
  Beidh ré ann, ré an chumannachais,
  Beidh mé ag eitilt chun na bhflaitheas le amhrán!
  Agus arís, beidh an cailín lena nipple scarlet brúigh an cnaipe luamhán stiúrtha agus buail na Naitsithe.
  Mar sin ní bhfaighidh an Fuhrer beagán é.
  Le cailíní den sórt sin, is léir go bhfuil an USSR fós beo, agus ní féidir le Hitler é a bhriseadh chomh héasca.
  Agus le buachaillí den sórt sin agus cailín cosúil le Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova, fiú níos mó ná sin.
  Chuaigh an buachaill Críochnaitheach amach lena claimhte agus squeaked:
  - Polaiteoir, is sionnach é seo, a bhfuil na vótálaithe ina gcónaí ar choop sicín, ach ag ithe feola na ndaoine a bhfuil faisnéis sicín acu, is cinnte go sleamhnóidh polaiteoir muice!
  Chaith Margarita Korshunova cúpla piseanna díothaithe lena bharraicíní nochta agus chrom sí:
  - Bíonn saighdiúirí ag troid le coiligh a leagann uibheacha órga, ar son na dTurcach Ghinearálta a itheann polaiteoirí sionnach!
  Rinne Oleg Rybachenko feadaíl, ag leagadh préacháin ar chinn na bhfaiseoirí a bhí ag teacht chun cinn agus ag gáire:
  - Ritheann an saighdiúir ar an ionsaí, a chreidiúint i bua, an polaiteoir sa chúl, in aon chás, beidh an milleán ar an Trodaire as imeacht ó phrionsabail!
  Bhuail Margarita Korshunova na préacháin freisin le feadóg, agus scrios sí iad, ag tabhairt anuas ar chinn an Fritz iad, agus í ag sciobadh:
  " Éiríonn saighdiúrí uaireanta, toisc go bhfuil an sonas inathraithe, ach tugtar an pholaitíocht ar láimh i gcónaí, bíonn a sonas i podlyanka agus muc ag sleamhnú!
  Reáchtáil Oleg Rybachenko an muileann gaoithe arís lena chlaíomh agus rinne sé caoineadh:
  - Tá buachaill cosnochta ró-chliste chun ligean do pholaiteoir é a thiomáint faoina shála!
  Reáchtáil Margarita Korshunova fáiltiú machaon le claimhte agus squeaked:
  - Nuair a bhuailtear clocha géara ar chosa lom cailín, gortaíonn siad croí fir, ach buaileann polaiteoirí a chuireann iallach orthu anraith cabáiste a sileadh le bróga bast ae na vótálaithe!
  Géill Oleg Rybachenko, agus a sháil lom ghasúr, do láthair dhúnmharfach an bháis agus d"éiligh:
  - Níl saighdiúir ag lorg báis, ba mhaith leis maireachtáil, níl polaiteoir ag lorg slí chun a ghealltanais toghcháin a chomhlíonadh - ba mhaith leis airgead tirim a dhéanamh ar vótálaithe!
  Thóg Margarita Korshunova é agus chaith sí diosca tanaí lena cosa lom, ag baint túir na n-umar amach agus roar sí:
  - Bíonn saighdiúir óg ina chroí i gcónaí, fiú ag casadh liath, seanpholaiteoir bradacha ina shuí san ae, agus diabhal maol fiú le gruaig tiubh!
  Bhuail Oleg arís le claimhte i stíl machaon agus squeaked:
  - I am ársa, bhí saighdiúir claíomh, ansin tháinig sé ag meaisín gunna chun é a dhéanamh níos éasca a naimhde a mharú, agus polaiteoir ag an am a bhí teanga airm - go bhfuil sé dodhéanta a chumadh níos deadly!
  Dúirt Margarita Korshunova go ionsaitheach agus í ag bualadh le fearg fhiáin ar an namhaid:
  - Is cineál meaisín cogaidh é saighdiúir, ach tá sé fós ina fhear, níl aon rud daonna sa pholaitíocht - is meicníocht chogaidh é i gcoinne argóintí réasúnta!
  D'oibrigh siad go gníomhach agus le díograis troid na titans óga.
  Ach tá na Gearmánaigh agus a n-arm ag brú.
  Tá beirt chailíní ag eitilt ar Yu-888: Isabella agus Zaira, blondes álainn. Scaoileann siad buamaí. Ach ansin is cosúil an Yak-23 ón taobh.
  Stiúrann Isabella, le cabhair óna barraicíní loma, an gunna aeir agus lasann sé an meaisín Sóivéadach. Ansin cuir luas. Níl an Yak-23 ró-ghasta ar aon nós, agus anseo tá sé i leagan ró-ualaithe, agus ní féidir leis teacht suas le carr na Gearmáine.
  Bhuail na cailíní an ghloine lena sála nochta agus squeak:
  - Bí cáiliúil, tá ár n-arm naofa!
  Agus conas a thaispeánfaidh na teangacha!
  Agus tháinig an carr Sóivéadach trí thine ó dhá gunnaí aerárthach cúil, agus ghabh tine, uiscí a dhéanann na méara lom de chosa girlish.
  Chlaon Zaira, ag baint a cuid fiacla:
  - Nigh mé na saighdiúirí dearga go léir!
  Agus wink súile gorm. Agus féachann sí an chuid is mó comhraic agus dian.
  Agus mar is breá léi fir óga álainn.
  Mar sin féin, tá a fonn a mharú i bhfad níos mó.
  Nuair a thuirling na Gearmánaigh tar éis na buamála, d"ól Zaira roinnt beorach. Agus chuir Isabella, i dteannta le beoir, gliomach freisin. D"ith na cailíní go sona sásta. D'fhág siad cosa galánta, lom, lorg coise ar reo an aerpháirc. Chaith na buachaillí a n-áille beagnach nocht le cuma ocrach agus náire. Cé chomh álainn atá cailíní agus ag an am céanna uafásach.
  D"fhiafraigh Isabella de Zaira:
  - An dóigh leat go dtiocfaidh deireadh leis an gcogadh go luath?
  Thug Zaira faoi deara:
  - Ní roimh an samhradh! Go dtí go nglacfaimid Moscó, ní bheidh na Rúiseach capitulate!
  Dúirt an blonde emerald-eyed:
  - Agus tar éis titim Moscó, is féidir troideanna a bheith ann fós!
  D'aontaigh an blonde le gruaig gorm:
  - Is féidir leo! Ach ní troideanna a bheidh ann a thuilleadh, ach agony!
  Agus gáire na cailíní, d'ith an gliomach, agus arís i gcath ... Cé go raibh an aimsir sách eitilt. Agus d'fhág a gcosa lom lorga galánta, lom.
  Thug Isabella faoi deara:
  - Tá gach rud álainn, fiú rianta!
  Chlaon Zaira.
  - Tá cailíní Gearmánacha foirfe!
  Agus bhí an dá áilleacht olc ag canadh i curfá:
  - Is foirfeacht an Reich,
  Is foirfeacht an Reich ...
  Ó aoibh gháire go chomhartha
  Thar aon ní eile moladh!
  Ó cad beannacht
  Bíodh a fhios agat go bhfuilimid foirfeachta
  Bíodh a fhios agat go bhfuilimid foirfeachta
  Bíodh a fhios agat go bhfuilimid iontach!
  Agus arís, scaoiltear buamaí ar phoist Shóivéadaigh. Agus tá daoine ag fáil bháis. Faigheann go leor daoine bás de bharr sceallóga agus buamála. Agus ó shots de lainseálaithe gáis, agus feistí marfach eile.
  Is cailíní an-álainn iad Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova. Tá blianta fada ag Anastasia cheana féin, ach ní théann sé in aois, agus tá cuma an-úr agus óg, ach amháin go láidir forbartha, déanann matáin mhóra í breathnú níos sine. Agus níl aon wrinkles nó líonta ag a aghaidh, le craiceann íogair, tannáilte. Agus tá Akulina fós óg le blianta. Tá an dá áilleacht ar fheabhas. Is aces den rang is airde iad. Ina theannta sin, tá Pokryshkin, tar éis do Friedrich Wolf a bheith lámhaigh síos dó, an-sciobtha agus ní dhéanann sé níos mó cineálacha a thuilleadh.
  Ainlíonn Anastasia bairille stróicthe. Agus bhuaileann sé ME-362 atá beagán as dáta. Ina dhiaidh sin, squeaks an cailín laoch:
  - Tá muid ag iolair ag rith sa spéir!
  Ainlíonn Akulina, nathair sionnach, agus gearrann sé eireaball an Focke-Wulf-5 agus chirps:
  - Tá an Rúis taobh thiar dúinn! Tá an Rúis taobh thiar dúinn!
  Is cinnte go bhfuil na cailíní ar an ardú. Níor chuir siad fiú bras ar roinnt mionbhrístíní tanaí a throideann siad. Ach cabhraíonn sé go leor sa chomhrac. Tar éis an tsaoil, méadaíonn sé éifeachtúlacht an tionchair a bhíonn ag guairicí dúnmharfacha.
  Déanann Anastasia ainliú arís. An uair seo tá comhraic níos tromchúisí aici ná ME-462, a bhfuil ocht bpointe dóiteáin aici. Lena n-áirítear ceithre aerárthach gunnaí caliber 30 mm. Agus ar ndóigh is comhraic tromchúiseach é seo. Ligeann airm chumhachtacha duit an namhaid a ghearradh amach in aon turas amháin. Agus níl ach gunna aeir amháin agat...
  Mar sin féin, caitheann Anastasia a heitleán go taobh deftly, ag bogadh ar shiúl ó na scairdeanna luaidhe eitilte. Sea, níl ach cumas gunna 20-milliméadar aici. Ach má tá tú shoot ag an eireaball.
  Chan Anastasia le gáire:
  - Tháinig Junkers chuig mo eireaball,
  Ach ansin chaith sé tobac...
  Go truamhéileach caoineadh na scriúnna,
  Ní fiú crosa ar a n-uaigheanna de dhíth orthu,
  Beidh crosa síos ar na sciatháin!
  Rinne Akulina giggled agus ghearr sé Yu-588, ag cooing:
  - Le haghaidh bua spraoi!
  Agus thaispeáin sí a fiacla péarlach. Is iad na cailíní anseo an doirteadh troid is leithne agus is colossal.
  Cuireann Anastasia an Yak-23 ar leataobh. Tá siad ag iarraidh í a bhualadh síos arís. Brúigh ME-462, tá an carr tromchúiseach.
  Sheinn Anastasia go buile:
  - Agus feicim tromchúiseach,
  I aisling Ivan an uafásach. .
  Dáileadh talamh sa tSibéir,
  An Rúis dhúchais tú!
  Agus bhuaileann an laoch an carr Gearmánach arís. An chéad sracadh a sciathán. A dhéanann tú luas a chailleadh. Agus ansin téann sé go dtí an eireaball. Tá seans maith ag na Gearmánaigh éirí as mar gheall ar ardluais an tumadóireachta. Ach ní i gcoinne na Witchers. Toisc go bhfuil sí ina ace den scoth!
  Tá Akulina i gcath fíochmhar freisin. Seasann an cailín a sála lom ar na pedals agus canann:
  - Ná bíodh náiriú na Slavs ort,
  Go n-éirí libh go léir i gcoinne na nGearmánach...
  Ná cuirimis maslaí ar bith níos mó
  Déanaimis an namhaid a threascairt le lámh chruach!
  Seo é an Airacobra -5 ina choinne. Meaisín láidir: ceithre ghunna meaisín, agus dhá ghunna aer 37-milliméadar. Seolann Akulina a carr mar sled síos cnoc, ag seachaint sliogáin aerárthach. Agus tumthaí faoin bolg. Brúnn sé an truicear lena bharraicíní loma ... agus buaileann sé go díreach an sprioc leochaileach.
  Agus lasann an carr Meiriceánach suas.
  Sheinn Akulina le díograis:
  - Chun bua na smaointe neamhbhásmhaireachta an chumannachais!
  Troideanna Anastasia freisin go maith. Seo iad trí Mustangs ina choinne. Is cosúil nach bhfuil siad chomh iontach leis an ME-462, a bhfuil a gcuid gunnaí móra aeir in ann titim le buille amháin. Níl ag an Mustang, an trodaire Meiriceánach, ach meaisínghunnaí. Ach ar an láimh eile, tá sé cinn acu, sách mór i gcaighdeán 14-milliméadar.
  Caithfidh Anastasia a ainliú. Scratch scaird urchair an sciathán beagán. Ach tá buille faoin gcur chuige agus tá an trodaire Meiriceánach trí thine.
  Sheinn Anastasia:
  - Teach ar mire trí thine,
  Déanfaidh na deamhain crá gan deireadh
  Gheobhaidh fear peacach a chuid
  An té a adhradh Satan!
  Agus seo carr amháin eile de chuid na Stát Aontaithe a tugadh suas ... Agus is iarratas sách tromchúiseach é seo, ar ndóigh.
  Tá an carr Yankee deireanach ag iarraidh éalú. Sáraíonn "Mustang" an Yak-23 i luas agus bainistíonn sé briseadh amach. Íosluchtaigh Anastasia i bhfad i gcéin.
  Agus fuair Meiriceánach. Ach sé, puffing lena eireaball, d'éirigh chun a fháil amach as an cath.
  Thug Anastasia faoi deara:
  - Bang Bang! Chaill! D'éirigh an coinín liath as!
  Throid Akulina leis an R-71 freisin. Feithicil chumhachtach le hocht meaisínghunna agus gunna aeir 37mm. Agus freisin ag ainliú, cuireann sé sciathán an ghluaisteáin seo trí thine ... Agus téann sé ar chúl, shoots.
  Sheinn Akulina:
  Tá an ghrian ag gáire
  Shines go geal do leanaí...
  Agus chaith arís a carr go dtí an taobh. Lámhach ag Yu-288. Tá an meaisín seo as dáta, ach fós ag troid. Gearmáinis, ag iarraidh a sneak amach. Ach ní féidir leis a cheilt ar an gcailín a bhíonn ag brú go fuinniúil ar na pedals lena sála lom, cruinne agus téann an carr trí thine.
  Dúirt Anastasia le gáire:
  - Sin é an chaoi a bhfuil eagla orthu orainne!
  Agus Focke-Wulf eile clúdaithe!
  Dúirt Akulina go feargach agus é ag lámhaigh:
  - Ba chóir go mbeadh meas ag an domhan orainn, bíodh eagla ort,
  Ní féidir gníomhais na gcailíní a chomhaireamh...
  Tá baill Komsomol chomh maith ag troid,
  Beidh Satan a scrios!
  Agus winked an laoch ar a páirtí. Cé nach féidir leat é a fheiceáil ...
  Tá na háille ar ais. Agus tá sé contúirteach. Anseo a thosaíonn ME-462 sa tóir orthu. Shoots...
  Tá na cailíní ag bogadh. Gluaisteán contúirteacha Gearmánach. Rinneadh damáiste do sciathán Akulina agus chuaigh an crann trí thine.
  Chuaigh a chailín chuig an rúidbhealach. Fuair an Witcher é freisin ... Agus tholladh sé an fuselage agus sceitheadh ola amach, rud a rinne damáiste beag don inneall.
  Cuirtear iallach ar na cailíní an eitilt a thréigean faoi láthair. Tá a gcuid carranna á dtógáil.
  Agus rith sé cosnochta tríd an sneachta. Sín a gcorp láidir agus matáin.
  Tá an bheirt chailíní coirtithe. Redhead, a bhfuil a chuid gruaige sa ghaoth cosúil le bratach an APSS, agus blonde.
  Fiafraíonn Anastasia dá páirtí:
  - Bhuel, cén chaoi a mbuailfimid na Gearmánaigh, dar leat?
  D'fhreagair Akulina go hionraic le osna:
  - Más rud é amháin na Gearmánaigh ... An domhan ar fad caipitlíoch ar mhótair!
  Chlaon an dearg-cheann sa dearfach.
  - Tá an namhaid an-láidir. Ach cad a raibh tú ag súil leis?
  Is é an cogadh fíochmhar, ach tá an creideamh na laochra i bua unshakable, agus le daoine den sórt sin is féidir leat bogadh sléibhte agus defeat Hitler.
  
  Níor thug an Fuhrer seans don Bhreatain faoin diúc
  Níor stop Hitler na trúpaí faoi Dyuker. Agus buaileadh arm na Breataine go páirteach agus gabhadh go páirteach. Chuir sé seo turraing ollmhór ar na Breataine. Agus mar thoradh air sin, glacadh le tairiscint síochána Hitler. Bhí na coinníollacha measartha. D'fhill na Breataine ar an Tríú Reich na coilíneachtaí Gearmánacha a gabhadh roimhe seo, agus na tailte a tógadh ón Tuirc roimhe seo. Agus d"aithin siad freisin an méid a bhí buaite cheana féin agus mar sin buaite acu.
  Tar éis do Hitler go leor Francach, Beilge, Ollainnis a ghabháil agus a chuid coilíneachtaí a cailleadh roimhe seo a thabhairt ar ais, tháinig sé ar a suaimhneas go sealadach. Bhí sé riachtanach tailte nua a dhíleá.
  Bhí an Ghréig ar áitiú freisin san aonú bliain is daichead, agus an Iúgslaiv. Ach sin deireadh an chogaidh...
  Ní raibh aon deifir ar an bhFuhrer máirseáil soir. Ní raibh Stalin spochadh na géanna, ar a laghad ní go fóill. Ach lean an Tríú Reich ag ullmhú do chogaí. Agus i 1944, bhain an cás leis an aighneas faoi thuaidh Bukovina. D"éiligh an Fuhrer go dtabharfadh Stalin na tailte seo ar ais go dtí an Rómáin, toisc nár bhain siad le Impireacht na Rúise roimhe seo.
  D'éirigh Stalin, nach raibh mórán foirne aige faoin am seo céad agus a fiche rann umar, agus d'éirigh sé stubborn. Ba thír í an USSR a raibh athchóiriú déanta aici cheana féin agus is argóint thromchúiseach í caoga míle umar.
  Ar an láimh eile, bhí Hitler ag cur chun cinn scaoileadh Panther-2 agus Tiger-2, umair níos forbartha le hairm chumhachtacha. Fíor, bhí innill níos cumhachtaí ag na meaisíní seo ná mar a bhí i bhfíor-stair. Níl scaird-aerárthach an Tríú Reich go dona, ach tá sé díreach tosaithe freisin ag scaoileadh.
  Tá barraíocht ag an APSS i líon na n-aerárthaí.
  Fíor, tá níos mó daonchumhachta ag Hitler, lena n-áirítear trúpaí coilíneachta, agus acmhainneacht eacnamaíoch níos airde i gcoitinne.
  I mbeagán focal: ar 22 Meitheamh, 1944, thosaigh cogadh nua. Chuir an dá thaobh ionsaí ar a chéile. Chuaigh an troid ar aghaidh i gceantair na teorann agus d'éirigh go maith leo. B"fhéidir gur chaill an tArm Dearg a sheans trí ghníomhú go neamhchinnte. B"fhéidir go raibh leisce ar Stalin féin cé acu ar cheart dó dul go domhain i seasaimh na Naitsithe.
  Ar aon nós, bhí na Gearmánaigh in ann dul beagán níos doimhne isteach i gcríoch na Sóivéide agus cuireadh stop leo. Troideanna raged sa spéir. Bhí scaird ME-262 gan sárú ó thaobh luais de, agus é armtha go láidir, ach ní raibh sé iontaofa go leor san eitilt. Bhí an ME-309 beagán níos éifeachtaí, le armáil an-chumhachtach, trí gunnaí móra 30 mm, agus ceithre ghunna meaisín le luas ard 740 ciliméadar san uair.
  Bhí na Gearmánaigh ar an iomlán níos láidre san eitlíocht agus bhí a gcuid aces níos fearr ná na cinn Sóivéadach. Ach níl sé chomh soiléir sin. Tháinig deireadh leis an gcogadh ró-ghasta don Ghearmáin agus ní bhfuarthas aon taithí.
  Léirigh na cathanna go raibh an tsraith KV d"umair throma as dáta go morálta agus go fisiceach. "Panther" -2 bhí le bheith ina umar maith. Agus tugadh tosaíocht di. Ní raibh an T-34 olc, ach cheana féin as dáta. Táirgeadh umair rianaithe rothaí neamhéifeachtúla fós san APSS. Mar sin bhí malartú buille idir dhá arm neamhfhoirfe ...
  Sa gheimhreadh, froze an líne tosaigh ... In earrach na bliana 1945, rinne trúpaí Sóivéadach iarracht dul chun cinn, ach chuaigh siad bogtha síos i gcosaint an Wehrmacht. Bhí an troid fós ar siúl feadh na teorann. Bhí paireacht na bhfórsaí thart timpeall. Ach d"fhéadfadh an scéal dul in olcas. Rinne na Gearmánaigh dianiarracht an tSeapáin a tharraingt isteach sa chogadh freisin.
  Chuaigh an samurai bogged síos sa tSín, in ann a swallow iomlán mar seo, ró-ramhar agus píosa mór.
  Ach tá an scéal cobhsaithe. Agus mhol Hirohito sos cogaidh do Chiang Kai-shek mar rogha. Agus deighilt sealadach de réimsí tionchair chun a lámha a scaoileadh sa tuaisceart. Tuirseach de chogadh fada, d'aontaigh na Síne.
  Agus anois tá fíorbhagairt tagtha chun cinn go n-osclóidh an tSeapáin an dara tosaigh cheana féin ag deireadh mhí na Bealtaine 1945. Agus tá i bhfad níos mó acmhainní daonna agus eacnamaíocha ag an nGearmáin fhaisisteach, mar aon le satailítí agus coilíneachtaí, ná mar atá ag an APSS. Agus tá sé ag méadú táirgeadh na n-arm níos mó agus níos mó. Ina theannta sin, tá teicneolaíocht níos forbartha ag na Gearmánaigh ná an APSS, go háirithe in aerárthaí scaird!
  Tá Stalin ag iarraidh bealach a fháil amach as an staid seo. Ceangail, mar shampla, an Bhreatain leis an gcogadh. Ach tá fadhbanna aici féin sna coilíneachtaí, go háirithe san India. Sea, níl na Stáit Aontaithe ag iarraidh dul i ngleic leis an Tríú Reich agus an tSeapáin. Thairis sin, ní dhearna Hitler oll-chosaint i gcoinne na nGiúdach, agus ní raibh cáil fós air mar ollphéist i súile an Iarthair.
  Mar sin theip ar iarrachtaí chun comhghuaillithe nua a aimsiú. Ar an láimh eile, bhí an tSeapáin fonn díoltas a dhéanamh ar Khalkhin Gol agus rath an am atá caite a dhéanamh arís. Agus tar éis sos cogaidh a thabhairt chun críche sa tSín, scaoileadh fórsaí breise uaithi. Agus níl na samurai tagtha isteach sa chogadh leis an mBreatain agus na Stáit Aontaithe fós.
  Agus ar an 30 Bealtaine, ba cheart don tSeapáin cogadh a fhógairt ar an APSS agus ionsaí a dhéanamh feadh imlíne iomlán na teorann, agus buille millteach a láimhseáil freisin do bhunús na Sóivéide i Vladivostok, rud atá thar a bheith contúirteach. Agus ba chóir go mbeadh buille trúpaí na Seapáine láidir.
  Rinne an tImpire Hirohito maoirsiú pearsanta ar na hullmhúcháin deiridh don ionsaí thuaidh. An plean ginearálta ar fáil le haghaidh ionradh ar an Mhongóil agus Primorye ... Tá sé loighciúil go ginearálta a sheachaint forcing an lán-flowing Abhainn Amur, agus i ndáiríre a úsáid do superiority uimhriúil, go háirithe sa Mhongóil.
  Ba é an t-aon imní a bhí ann ná staid an chabhlaigh umar i dtír an Rising Sun. Cé go bhfuil umair éadroma á n-aistriú ón gcathair go dtí an mhór-roinn... Cuireann siad súil mhór ar líníochtaí umar T-4 na Gearmáine le gunna sách fada bairille. Mar gheall ar mheáchan éadrom cúig thonna is fiche, agus armúr tosaigh cumhachtach tá an fheithicil oiriúnach le húsáid chomhrac.
  Ach ní mór é a tháirgeadh fós i gcainníochtaí mais. Tá smaointe eile ann freisin - chun an T-34 a chóipeáil ... Go fortunately, tá doiciméadú ann dó. Just a shuiteáil gunna Gearmánach - tá sé ballistics níos fearr.
  D'ordaigh an t-impire é féin an dá umar a chur i dtáirgeadh a luaithe is féidir. Ach an uair seo, agus tá sé ní hamháin go leor. Tosóidh sé ag cur sneachta nó fiú báisteach throm agus beidh tú ag troid leis an diabhal nó dhó ... True, tá cosáin eile indéanta freisin. Sea, agus is féidir leis an Mhongóil troid fiú roimh an titim sneachta ...
  Ach beidh an príomhról a imríonn coisithe, marcra ... San iomlán, tá ceithre mhilliún coisithe sa chéad echelon, tá cuid shuntasach cheana féin taithí a chomhrac, earcaigh dea-oilte eile - an tSeapáin Tá dréacht-chúlchiste ollmhór. Is beag umar - beagán níos mó ná dhá mhíle, agus tá gach éadrom ... Ní féidir roinnt a dtugtar fiú umair - dingeacha. Níl mórán iompair ann ach an oiread, ní féidir é a chur i gcomparáid leis an Wehrmacht ... Cé go bhfuil dóchas ann nach bhfuil na Rúisigh i gceart leis seo ach an oiread. Tá níos mó ná cúig mhíle aerárthach sa chéad líne, áfach, tá buamadóirí, mar riail, ar leibhéal oirbheartaíochta, ach tá buamadóirí tumadóireachta ann nach bhfuil níos lú ná an Yu-87. Go ginearálta, níl an cabhlach eitlíochta níos laige ná an ceann Gearmánach sa daichead a haon, ach amháin leis an analóg Yu-88, tá an tSeapáin freisin níos measa ná an ceann na Gearmáine.
  Ach rud ar bith, tá go leor amhábhar ann, tá go leor lucht saothair ann, ní féidir le Meiriceá iad a fháil. Beifear in ann, tar éis na coilíneachtaí a dhíleá, trúpaí a sholáthar ag an leibhéal is airde.
  Ach tá sé seo sa todhchaí, ach do anois ... Chun anois, is cosúil, beidh ort a íoc caillteanais mhóra le haghaidh gach céim! Sa tSeapáin, níl an-luach ar shaol saighdiúir. Meastar go bhfuil an bás mar bhua, rogha iontach!
  oileáin athlonnaithe, áit a bhfuil céad milliúnú náisiún cramped, moráltacht éadrócaireach, cód Bushido. Fágann sé rian agus, féachann tú ar dhaoine ar sheangáin. Cheapann tú cé mhéad acu is féidir leat a íobairt fós ionas nach gcaillfidh tú an cogadh.
  Gan toilteanach a bheith i ról an scavenger. Agus déantar an ganntanas fear a chúiteamh le polygamy - tar éis an tsaoil, nach bhfuil siad srianta ag moráltacht Chríostaí!
  Mar sin cheana féin sa chéad echelon tá fórsaí comhionann leis an Wehrmacht san eitlíocht agus coisithe (le meicniú níos measa, ach ar a laghad nach bhfuil níos lú i misneach!), Fíor, in umair agus airtléire, beidh na Seapáine a bheith noticeably níos laige ná an Wehrmacht an. daichead a haon.
  Ach ar an láimh eile, tá an t-impire cinnte de seo agus cuirfear i bhfad níos lú fórsaí suas ina gcoinne. Ina theannta sin, mar gheall ar easpa seirbhíse míleata uilíoch le fada, tá ganntanas oifigeach rialta ag na Gearmánaigh. Ní raibh a fhios ag an tSeapáin an mí-ádh seo. Ciallaíonn sé seo go bhfuil an pearsanra míleata, go háirithe daoine meánaosta, ullmhaithe níos fearr i dTír an Éirí Amach ná a gcomhghleacaithe Gearmánacha. Agus i gceann cúpla mí, tosóidh umair "Karas" a chóipeáiltear ón T-34, ach le gunna níos fearr, ag teacht i gcainníochtaí mais. Agus ansin beidh siad ag caint leis an Tríú Reich ar chomhchéim!
  Mar sin tá Hirohito, go ginearálta, tar éis gach rud a chinneadh cheana féin. Tá an dáta socraithe don 30 Bealtaine. Sa tSeapáin, meastar gur uimhir chomhchuí 30, cosúil le mí na Bealtaine. Níl ann ach saoire agus am le tosú. Agus beidh na príomhghníomhaíochtaí ullmhúcháin críochnaithe faoin dáta seo.
  Tá go leor ninjas baineann sa phálás impiriúil. Comhlíonann siad défheidhm, ag freastal ar an impire agus ag cosaint go hiontaofa Dialacht oifigiúil na Seapáine.
  Tá na cailíní anseo difriúil, ar ndóigh tá níos mó mná Seapánacha, ach tá redheads, blondes, mná donn-haired. Tá na héadaí éagsúil freisin, agus an-saibhir, agus measartha, agus ní ar chor ar bith i bicíní. Tá siad aontaithe ag an bhfíric go bhfuil gach ceann acu, gan eisceacht, óg, álainn, scátálaithe agus ... cosnochta. Sa tSeapáin, tá sé de nós ag maids siúl mar seo i dtithe nó palaces. Ach ní fir iad, ar ndóigh... Téann siad siúd a fhreastalaíonn ar an mbuachaill, nach bhfuil cúig bliana déag d'aois fós aige, cosnochta freisin.
  Tá an Pálás féin luxurious; le seachtainí beaga anuas, tá táirgí fionnaidh éagsúla, craicne agus trófaithe curtha leis.
  Agus le hordú ón impire, tá siad ag tógáil ceann nua fiú ... Chinn Hirohito foirgneamh a thógáil in onóir na bua - foirgneamh a mhéadaigh airde an Túr Eiffel faoi dhó. Ach cé go bhfuil siad faoin bpálás is mó ar domhan, tá oibrithe na Síne ag glanadh an tsuímh. Deacrachtaí aimsir an chogaidh, cé go bhfuil raidhse oibrithe ann anois, tá sé tábhachtach nach sreabhann amhábhair atá i bhfad níos gann. Chun mianaigh a fhorbairt, athchóiriú na cinn a bhí roimhe seo a athghabhadh ón mBreatain agus ó SAM ...
  Chuaigh Yamamoto isteach san impire agus chrom sé go domhain, ag iarraidh an tsláinte iontach... Níos faide ar aghaidh, comhrá gnó amháin.
  Mhol an t-Aimiréal Mór an méid a tharla cheana féin i bPort Artúr a athrá i 1904, nuair a d'ionsaigh cabhlach na Seapáine bonn cabhlaigh Impireacht na Rúise go fealltach ar 27 Eanáir.
  Ach an uair seo bhí sé beartaithe dul ar stailc le fórsaí na longa cogaidh agus iompróirí aerárthach, go maith, ar ndóigh, le cabhlacháin áitiúla, scriostóirí. Tá neart cabhlach na Seapáine an-mhór: rud a chiallaíonn go gcaithfidh siad fós é a úsáid. D'ardaigh ceisteanna go fóill, cé acu a bhuail Petropavlovsk-Kamchatka?
  Dúirt Hirohito:
  - D'fhonn plandáil láithreach ag an bpointe seo, tiocfaidh sé chun cuid de na fórsaí a bhaint as cosaint an oileánra Haváís, agus is é seo an baol go gcaillfear an pointe is ríthábhachtach de chosaint an Aigéin Chiúin!
  Spreag Yamamoto muinín:
  - Ar thaobh amháin, tá an ceart ag do Shoilse, ach ... Níl go leor fórsaí móra ag na Yankees anois chun ionsaí a dhéanamh. Ní dócha go mbeidh siad leomh a rush anois, go háirithe ag cur san áireamh go bhfuil seachtain ó shin go tóin poill dhá cheann eile dá n-iompróirí aerárthach le cabhair ó chailíní ninja. - Luaigh an tArd-Aimiréal go dtí an spéir. - Níl aon rud acu chun srian a chur orainn, agus chun tacú leis an ionsaí ar Haváí ón aer. Agus ní thógtar iompróirí aerárthach agus longa cogaidh go tapa. - Cé go bhfuil Mankurt Guy dÚsachtach, ach d'fhonn dó a bheith úsáideach sa chás seo ...
  D'fhreagair an t-impire go ciallmhar:
  "Ach sin go díreach an fáth a bhféadfadh sé iarracht a dhéanamh a sheans a ghlacadh. Mar shampla, chun teacht i dtír ar longa ceannaíochta, cé go bhfuil go leor tonnáiste long traidisiúnta ag na Stáit Aontaithe.
  Luaigh Yamamoto an méid seo go loighciúil freisin:
  - Lig dó iarracht! D"éirigh lenár saighdiúirí coise greim a fháil cheana féin agus tá a n-éirim agus a ngoile ar eolas ar fud an domhain. Ní bheidh cead ag naimhde a ghabháil i bhfad. Agus ansin fillfidh ár longa cogaidh agus ár n-iompróirí aerárthach agus gearrfaidh siad an soláthar ... Agus beidh na mílte corp agus príosúnach nua ann. Agus sa chás seo, treiseoidh rannáin inmheánacha níos mó fós i Meiriceá, agus is féidir fiú cogadh cathartha mionlach!
  Thaitin an tátal sin le Hirohito. Chuir an tImpire an tArd-Aimiréal ar a ghualainn go cairdiúil:
  - Agus cad? Go deimhin, chomh fada agus is eol dom na Meiriceánaigh, níl a fhios acu conas tuirlingtí tapa a dhéanamh ar chósta neamhullmhaithe. Mar sin tá gaiste ag fanacht leo!
  Chuir Yamamoto le gáire:
  - Agus is é an chéad chéim eile ná léim isteach i gCanáil Phanama!
  D'fhreagair Hirohito:
  - Ní hea, Aimiréil. Ní shealbhóidh muid an taom. Is féidir le Meiriceá milliún saighdiúir a chaitheamh isteach le Shermans nua, agus gan dabht na fórsaí is laige a chaitheamh isteach san fharraige. Ina theannta sin, is féidir le caipitlithe na Stát Aontaithe fós an tAigéan Ciúin a fhágáil, ach ní chaillfidh siad Panama riamh, áit a dtagann amhábhair ó Mheiriceá Theas. Is é seo a n-comhartha chun troid go dtí an deireadh. Agus mar sin tá dóchas ann go dtarraingeoidh Haváí a gcuid fórsaí go léir le maighnéad, meileann muid trúpaí na SA go dtí go gcuirfidh tuairim an phobail agus cruatan an chogaidh impireacht Orlan ina chaos. - Ghlac an tImpire cúpla sip caife dubh agus chuir sé leis. - Do na Stáit Aontaithe, is forneart do-leithscéalach é Meiriceá féin, ach tá Haváí, seachphost, ar chríoch eachtrach. Cuirimis srian leis an arddor go mbuailfear an namhaid is tábhachtaí. Bhuel, ansin beidh muid ag titim ar na Stáit Aontaithe ó dhá thaobh. Ná déan dearmad, chun an dara tosaigh a oscailt beidh gá le fórsaí a íoslaghdú ar cheann acu.
  D"aontaigh Yamamoto i bpáirt:
  - Ar ndóigh, is é an tuaisceart an rud is tábhachtaí dúinn, go háirithe ó thaobh ionchais fadtéarmacha. Ach go praiticiúil ní chuireann sé bac ar na longa. Tar éis titim Vladivostok, i bhfianaise na haimsire crua, ní chuirfidh an méid a fhanfaidh leis na Rúisigh aon aird orainn a thuilleadh. Agus ansin is féidir oibríochtaí míleata níos gníomhaí i gcoinne na SA!
  Dhearbhaigh Hirohito:
  - Ar ndóigh beidh siad! Is tusa mo lámh dheas agus tacaíocht an ríchathaoir!
  Dúirt an t-impire, ag féachaint ar na mná áille,:
  - Ach anois tá na haonaid ar an talamh ag tabhairt faoin misean Tír an Éirí Amach a ardú agus beidh siad i gceannas ar an gcogadh. Mar sin beidh sé riachtanach focail scaradh a thabhairt dár saighdiúirí coise!
  Rinne Yamamoto deifir le cur i gcuimhne don impire:
  - Ach mhol sé dul ó thuaidh siar i gceann daichead a haon ... Cé, is dócha, ní raibh an togra seo aibí fós ag an am sin!
  Dhearbhaigh Hirohito:
  - Ceart! Táimid ullamh anois do chogadh fada ó thuaidh. Tá an dá ola agus Báicsítí, miotail, gual, saothair... Tá gach rud le troid againn le fada agus go rathúil. Táimid tar éis éirí níos láidre, agus táimid i bhfad níos ullmhaithe ná mar a bhí sa daichead a haon. I mbeagán focal, Yamamoto - dul agus buaigh!
  Tar éis dó an ceannasaí Seapánach is cáiliúla, Hirohito a thionlacan, shocraigh sé éisteacht ar dtús le hamhrán a rinne ninjas baineanna. Bhuel, ansin tá comhrá taitneamhach agam le ginearáil na bhfórsaí talún. Níl ach cúpla lá fágtha.
  In ainneoin gur tháinig an bhagairt ar ionsaí ón tSeapáin míleatach fíor go leor tar éis chuairt Ribbentrop go Tóiceo, le cabhair ó bhreabaireacht agus tréas, chuir gníomhairí Mikado ina luí ar ordú Vladivostok gan na trúpaí a chur ar ullmhacht iomlán don chomhrac. Agus mar thoradh air sin, tá claíomh Damocles tugtha isteach cheana féin, agus tá siad ag féasta sa bhialann.
  Rug an Maor Vinogradova an ghruaig ar an oifigeach óg, bhí sí ina ceann ní b"airde ná é féin agus is léir go raibh sí níos láidre:
  - A stór agus a drunkard! Cén fáth a bhfuil a leithéid d"fhoireann scortha agat! Breathnaíonn an fear seo níos mó cosúil le buachaill cábáin ná mar oifigeach. B'fhéidir ar dtús, é a shéideadh suas go maith ionas go dtiocfaidh na leannlusanna ar fad amach.
  Bhí náire ar Bhaile Átha Cliath:
  - Seo Pasha Shoigu. Cuireadh chuig cúrsaí é go díreach ó Scoil Suvorov, de réir clár giorraithe. Tá sé fós ina bhuachaill go leor, i dhá mhí tá a lá breithe sé bliana déag d'aois.
  Rinne Vinogradova grimaced go míthaitneamhach:
  - WOW! Ag cúig bliana déag agus cheana féin oifigeach! Sin a dhéanann cogadh! Agus ní raibh a fhios agam go raibh milks ag fáil teidil iomlána cheana féin.
  Shrugged Dubinin.
  - I gcogadh, fásann leanaí suas go luath! Thairis sin, tharla scéal dó, mar a scríobh sé an scéal is fearr faoi chosaint Moscó, agus thug Zhukov faoi deara é seo agus thug sé comhairle dó an buachaill a aistriú ó dhaltaí chuig oifigigh.
  Tháinig Vinogradova níos cineálta leis na focail seo:
  - Maith! Nach bhfuil sé dúr. - Bhagair sí cosúil le dalta scoile staidéar lena méar. - Go ginearálta, ní dona, ach ní ól níos mó! Is féidir liom boladh a dhéanamh air, agus tá mo shrón cosúil le madra, díreach faoin mbinse! - Bean láidir, aibí, ach ní caillte lúthchleasaíocht chéile agus úire, jabbed a méar ag an choirnéal. "I ndáiríre, íocfaidh tú as seo. Fear meánaosta cheana féin, ach é féin a iompar.
  Casacht go feargach ar Dubinin:
  "I ndáiríre, tá mé tríocha a trí, ach tá mé wounded seacht n-uaire cheana féin, mar sin táim sean ...
  Bhí Vinogradova ag iarraidh rud éigin a rá mar fhreagra, nuair a bhris roar monstrous go tobann an ciúnas roimh an lá. Bhí sé mar go raibh bolláin throma ag titim ón spéir, pléascadh gloine na fuinneoige láithreach. Bhuaileadh blúiríní clocha sneachta ar an mbord agus fiú tuirlingt i lámha agus aghaidheanna na n-oifigeach ar meisce. D'éiligh Vinogradova mar cheannasaí:
  - Gach duine amach láithreach.
  Ghlaoigh Baile Átha Cliath mar fhreagra, an oiread sin gur stróic sé a chorda gutha beagnach:
  - Seo blaoscanna dhá cheann déag agus ocht n-orlach déag! Is cosúil go bhfuil longa cogaidh na Seapáine den tonnáiste is mó ar an bhfiach, rud a chiallaíonn.
  Bhuail Vinogradova an balla lena tosaithe. Ó poke le savvy, dála an scéil, tosaithe trófaí, scáinte an tíl:
  - Thosaigh, ach ní mar a bhí beartaithe againn! Níl ar chor ar bith! Diabhal, ní mór dúinn láithreach an scuadrún a thabhairt go dtí an fharraige agus an cabhlach na tíre mhoncaí caol-eyed dul faoi.
  Ag titim ar gach ceithre cinn, dúirt captaen na chéad chéime (Otherwise Coirnéal):
  - Níl airm ach ar mo scriostóir agus ar chúpla trachanna beaga. Níl freagra againn fiú.
  Léirigh Vinogradova dorn trom:
  - Bhuel, tú féin agus asail! An laoch baineann le gruaig gorm cosúil le tsunami raging. - Ach ba cheart go mbeadh airtléire cósta agat! Tar éis an tsaoil, níor cuireadh gach duine chuig an bhfronta thiar, chomh maith le heitlíocht. Tar éis an tsaoil, táthar ag caint ar feadh na mblianta gur féidir leis an tSeapáin dul isteach sa chogadh tráth ar bith.
  Dubinin wounded go cothrom cheana féin, bhí sé ag iarraidh a rá, ach arís rumble sé, blúirí báistí síos. An siren wailed, rabhadh a thabhairt do theacht na n-aerárthaí. Le deacracht mhór, d"éirigh Dubinin suas agus scairt sí, ag cur bac ar tormáin Vinogradova:
  - Tá eitlíocht againn, agus tá cadhnraí cósta, fiú mura bhfuil siad i sraith iomlán, ar fáil. A ligean ar a fhreagairt!
  Chuaigh an píolótach ag caoineadh agus í ag rith tríd na sráideanna:
  - Ba mhaith liom a rith go dtí mo Trodaire agus plandáil na Japs, ní bheidh sé cosúil go leor. Beidh siad fós ag íoc as Tsushima, agus Muduen.
  D"aontaigh Shoigu, a raibh leath dá chluas gearrtha amach aige:
  - Sea, íocfaidh siad! Sea, fiú le céatadán!
  Bhí pléascanna agus an chirp belated na gunnaí frith-aerárthach. Go ginearálta, tógadh an chuid is mó d'aerchosaint Vladivostok amach ar ais sa daicheadú bliain, chun cosaint Moscó a neartú, agus mar sin ní raibh an chuma ar an iliomad aird a thabhairt ar phointí iolracha choilíneacht mosquito thír an Rising Sun. a leithéid de "torann". Buamadóirí tumadóireachta Seapáine thit "bronntanais" earraigh le screech piercing. Cuireadh an buille ar an gcathair agus ar an gcabhlach. Níl na heitleáin Seapáine ró-mhór, ach nimble, ach tá na longa cogaidh, ar a mhalairt, go mór. Anseo, tá an ceann is mó acu fiú cramped san aigéan, fad trí chéad méadar, agus gunnaí de milliméadar 460. Go dtí go d'éirigh leis na Meiriceánaigh aon cheann de na háilleacha seo a dhoirteadh, agus na marthanóirí, chomh maith leis na báid, scrios an chósta. Bhí cosúlacht láidir aige le hionsaí millteanach Land of the Rising Sun ar 27 Eanáir 1904. Ach ansin ní raibh aon eitlíocht.
  Mhothaigh Baile Átha Cliath go raibh sé ag plúchadh ó rith. Ní superman é, ach fear simplí le scamhóga ghalraithe, gafa i gcúinsí deacra. Agus níor ghlac Victoria mórán leis. N'fheadar cén aois atá sí, is ar éigean a fhéachann sí níos mó ná tríocha, tá a cíoch mór, agus a guaillí leathan cosúil le fear.
  Chas Vinogradova timpeall go tobann agus chrom sí a lámh:
  - Ná rith seanfhear, lean mé! - D'éiligh sí chomh láidir sin gur bhuail an tonn fuaime a cluasa. - Faigh an scriostóir amach chun farraige a luaithe is féidir.
  Phléasc rumble in aice láimhe, thit smionagar, thit ceann acu go díreach ar Vinogradova, agus ghabh sí go meicniúil é lena lámha. Mhothaigh an cailín Críochnaitheoir cosúil le cúl báire a bhuaigh cic pionóis go rathúil, bhí an blúire cruinn, te agus d'fhéach sé cosúil le liathróid. Mhothaigh Angelica go tobann rud éigin leachtach ag sileadh síos a lámha. D'fhéach an cailín ar an blúire, agus ansin fiú a laochra iarainn, cruaite ag trí bliana de chogadh (In éineacht leis na Spáinnigh), tháinig nausea ar a scornach. Bhí ceann babaí ina lámha aici. Cailín bocht (is féidir é seo a fheiceáil ó na pigtails gearra, le súile gouged amach. Chuir Vinogradova a ceann go cúramach ar an asfalt scáinte agus thrasnaigh í féin:
  - Ní raibh tú ag am a pheaca, gan maireachtáil! Mar sin féin, níl aon peacach níos mó ná Dia, mar sin níl aon pheaca is mó ná neamhshuim i fulaingt leanaí.
  Arís, roar, agus blúirí, bhuail duine an cailín sa tosaithe, scratching an craiceann. Bhí Vinogradova ag iarraidh cheana féin casadh timpeall agus luascadh chomh tapa agus ab fhéidir léi chuig an rúidbhealach, áit a raibh a MIG ag fanacht go foighneach leis an gcósta ionsaitheach, ach...
  Go géar mar lann miodóg, chonaic radharc an ghaiscíoch gruaim do-fhulaingthe pian ar aghaidh an chaptaen den chéad ghrád Vasilchikov, nuair a d"eitil a chuid uachtarach den chorp stróicthe suas ag an tonn soinneáin. Is ar éigean a tháinig an cailín í féin ar an blúire. Cé gur cailín í, don chéad uair chuaigh sí i mbun airm sa saol sibhialta. Ag aon am amháin cheana féin, rug sí ar a leicne, fiú le linn an chatha idirnáisiúnta sa Spáinn. Mar thoradh air sin, d'fhan scar domhain, a, ar feadh i bhfad, millte a chuma. Chomh maith leis sin a ghabháil agus an cornal a sheoladh chuig campa tiúchan. Fíor, bhí sé sa tSibéir ag suíomh logála a tugadh isteach í le sorcerer an-láidir amháin, a, le cabhair ó ointments agus agairt biotáillí, a bhainistiú a leigheas, amhail is dá mba riamh, an chréacht seo agus go leor eile. Scars a fuarthas le linn na cathanna leis na Seicigh Bán, trúpaí Kolchak, Denikin, Wrangel. Agus mhúin sí go leor di, agus mar sin bhain Vinogradova, is cosúil, leis an gcineál daoine a roghnaíodh.
  Fuair sí an deis imeacht roimh an sceideal ag baint úsáide as charms baineann, agus mar sin tugadh faoi ollmhaithiúnas í in ainneoin an ailt deacair. Ní hé an pointe, ar ndóigh, an oiread sin a chur ina luí ar an bhfear, ach a chinntiú nach bhfaighidh eagraí an pháirtí eolas faoi seo. Agus tá an oiread sin scammers de gach stríoc go snitch, ar snitch agus snitch, a thiomáineann orthu. Mar sin ní bheidh tú ag luasghéarú i ndáiríre má tá do ghairm bheatha daor duit.
  Ciallaíonn sé seo go bhfuil buntáiste mór ag an tSeapáin i coisithe, eitlíocht, agus fiú in umair. Bhuel, in umair, ar ár gcuid tá sé cúiteamh ag superiority cáilíochtúil, agus tá an chuid eile i bhfad níos measa. Cé go má ghlacann tú arm beag, tá an tSeapáin taobh thiar freisin i líon na gunnaí meaisín, tá gunnaí den chuid is mó aici. Mar sin féin, tá rannáin an Chianoirthir feistithe go dona le gunnaí fo-inneall. Níl go leor meaisíní ann do gach duine. Mar sin ... Maidir le cáilíocht, níl aon fheabhas ar na coisithe, ach, níos measa fós, aistrítear na hoifigigh is fearr go léir chun tosaigh na Sóivéide, anseo ní dhéantar na trúpaí is measa, mar riail, a mhúchadh, a bhfuil íosmhéid acu. den oiliúint mhíleata. Ciallaíonn sé seo go dtosaíonn an cogadh, i staid thar a bheith neamhfhabhrach don USSR. Agus cuirfear go leor cúltaiscí nuabhunaithe ar an taobh thoir...
  Vinogradova poked go tobann isteach sa conflagration. Bhí an t-ospidéal cathrach a buamáil amach trí thine. Tá an pictiúr fíor apocalyptic, agus mná, leanaí, agus seandaoine ag lasadh beo. Anseo thit an leanbh ceart isteach sa tine, agus go léir timpeall bhí roar uafásach agus moans.
  Mhothaigh Vinogradova trumpaí na n-ardaingeal ina ceann agus chaith í féin isteach sna lasracha. Lamh teangacha tine lámha nochta an chailín agus a aghaidh oscailte, ach d'aistrigh an píolótach chomh tapa sin gur éirigh léi greim a fháil ar an leanbh, á tharraingt amach as cuimsiú an scriosta.
  Léim an cailín amach, ag mothú ach beagán itch ar a craiceann, chaith sracfhéachaint ar an leanbh. Faraoir, bhí sé ró-dhéanach, an buachaill suffocated, ag tarraingt lasracha isteach ina scamhóga, dó ar a aghaidh cruinn. Tá blisters stróicthe den sórt sin ar an gcraiceann níos boige ná bachlóga Nóinín. Dúirt Vinogradova:
  - Anseo tá sé chaos daonna!
  Bhuail sí carn truflais lena tosaithe, agus ina dhiaidh sin theith sí chun cabhrú le cé eile a d"fhéadfaí a shábháil. Bhí sé cosúil le damhsa cobra idir dóirí gáis, an cailín wriggled an-aisteach agus rince. Loisg sí í féin, leáigh a buataisí, bhí a tunic charred, ach lean sí ag troid go stubbornly ar son gach deora linbh, ar gach buille croí beag, do gach saol leochaileach, ach mar sin riachtanach don tír! Thit na buataisí as a chéile, agus anois rinne an cailín rince trí guairneáin an lasair, a cosa lom, a fheictear. Mairtíreach a bhí inti, ach ní hamháin gur bean rialta í ag céasadh í féin le troscadh agus le fuip, rud nach dtéann chun sochair do Dhia ná do dhaoine, agus í ina martyr-fighter a shábhálann saolta ar leith. Clúdaíodh cosa an chailín laochra le sraith de blisters beaga, ach bhog siad fiú níos tapúla agus níos cruinne ó phian.
  Thóg captaen na seirbhíse leighis buataisí móra as a mhála, agus scairt uirthi:
  - Tóg iad, go tapa iad a chur ar! Damhsa tú ar an lasair, mar sin beidh tú a bheith i do cripple.
  D'fhreagair laoch a raibh céim mhór aige láithreach:
  - Is fearr a bheith i do chliabhán go fisiciúil ná a bheith i do anchúinse morálta! Ní soicind duit féin, gach rud le haghaidh an tosaigh, gach rud le haghaidh bua!
  D'fhreagair captaen na seirbhíse leighis:
  - Is fear fíor Sóivéadach!
  Chuir Vinogradova, ag satailt síos ar an lasair, mallacht:
  - Agus cad a bhfuil tú i do sheasamh, daoine a shábháil!
  Chlaon an captaen.
  - Tá próistéisí agam, in ionad cosa!
  Ghlaoigh Vinogradova amach, cailín eile a raibh aghaidh leathscorched uirthi agus gan aithne uirthi, go buile:
  Cé chomh cruálach is atá Dia!
  Shrugged an captaen.
  Ní ar Dhia atá an locht, ach ar dhaoine!
  Rinne Vinogradova agóid go han-réasúnta agus go muiníneach:
  - Is é seo an rud céanna le rá - ní ar na tuismitheoirí atá an milleán, ach na páistí!
  Bhí an captaen ag iarraidh rud éigin a rá, ach tháinig na scamaill deataigh isteach ina scornach, agus casacht go feargach air.
  Chuaigh na buamálacha i léig, ach lean an sliogáil ar aghaidh. Tá soláthar réasúnta sliogáin ag gunnaí na loinge, áfach, bhí an tine dírithe níos mó anois ar na soithí Sóivéadacha dí-armáilte. Thuig Yamamoto go ndéanfadh ceannasacht ar muir an tionscnamh sa chogadh seo a aistriú go dtí an tSeapáin ar feadh i bhfad. Agus is próiseas costasach agus fada é longa a thógáil, cé go bhfuil, mar shampla, fomhuirí, b'fhéidir, níos éasca a stampáil. Ní mór é seo, ar ndóigh, a chur san áireamh freisin, ach tá sé tábhachtach an struchtúr a bhriseadh. Mhothaigh Aimiréil Yamamoto, an fear is cumhachtaí sa tSeapáin tar éis an Impire Hirohito, mar dhia. A dhia fíor, agus mar sin mhúin reiligiún na tíre ar an Éirí Amach Sun gurb é an bealach is fearr chun díothú ná cumas míleata! Agus anois d"fhéadfadh an ceannasaí mór an spás timpeall air a chéasadh agus a mhaslú go treallach. Os cionn Vladivostok tá scamaill tiubh, dubh deataigh ar feadh go leor ciliméadar; is saoráidí stórála ola agus iostaí breosla trí thine iad. Na céadta, na mílte daoine dóite, ifreann, bhuel, ina dhiaidh sin, conas nach féidir leat a bhraitheann cosúil le dia a rinne díoltas ar na Rúiseach feadh na gcéadta bliain de náiriú, tá daoine mór iallach a huddle i sraith oileán chomh beag i gcomparáid le. fairsinge na Rúise. Anois tá cabhlach na Rúise ag dul faoi, agus murab ionann agus Cuan Peiriú, ní fhágfaidh siad soitheach amháin.
  Le linn Chath Khalkhin Gol, mhol Yamamoto buille den chineál céanna a sheachadadh do Vladivostok, ar dréachtaíodh plean mionsonraithe dó. Ach rinne Hitler síocháin le Stalin gan choinne. Go ginearálta, leathcheann Hitler, a chuir tús le massacre na nGiúdach agus mar sin chuir sé ina choinne féin an Pholainn agus tíortha an Iarthair. Agus cén fáth go raibh gá aige leis? Ag iarraidh saibhreas Giúdach a fháil? Ach bhí sé níos fearr a bheith ar dtús cumhachta domhanda, defeating an APSS, agus b'fhéidir ansin tíortha eile. Is é an Iarthair níos éasca a bhuachan mar gheall ar an bhfíric go bhfuil a mentality i bhfad níos lú tréithrithe ag fanaticism agus claonadh chun féin-íobairt. An bhfuil ar a laghad cás amháin ar eolas de phíolótaí Meiriceánacha ag reáchtáil? Fíor, bhí cúpla imbhualadh, ach is dócha gur timpiste é seo. Tá na Rúiseach fanatical, rud atá aisteach, toisc nach gceadaíonn an creideamh Cheartchreidmheach an féinmharú, agus ní mheasann sé ar chor ar bith gur féidir le duine bealach a thuilleamh chun Paradise le cleasanna arm. Go ginearálta, tá teagasc Chríost thar a bheith dúr agus neamhphraiticiúil. Léigh sé Yamamoto an Bíobla agus rinne sé iontas ar an striapachas a bhí ag daoine chun a leithéid de Dhia pacánta a mheas. Mar shampla, múineann sé: buaileann siad tú ar an leiceann ceart - cas ar do chlé, iarrann siad léine amháin - tabhair dhá, grá do namhaid! Ní féidir ach le duine le meabhairghalar Dia a mheas. Níl a leithéid de reiligiún maith ach amháin do sclábhaithe, vasail faoi bhanna. Agus caithfidh gur chreid an Eoraip ar fad agus leath an domhain. Fíor, níor chuir teagasc Íosa, in ainneoin go ndiúltaíonn sé prionsabal an Sean-Tiomna, súil le haghaidh súl, agus múineann tú grá do naimhde, cosc ar na Breataine ó conquering an tríú cuid den phláinéid ar fad, ag cruthú an Impireacht is fairsinge i stair an chine daonna. Agus tá sé seo in ainneoin an reiligiúin na Breataine, áit a bhfuil Dia luaite fiú sa amhrán náisiúnta. Aisteach go leor, déanann uachtaráin na Stát Aontaithe mionnú ar an mBíobla, ach mar sin féin rinne siad cathracha na Seapáine a bhuamáil le buamaí napailme, ag lasadh na mílte ban agus leanaí beo. Ina theannta sin, mharaigh siad an pobal sibhialta, ní trí thimpiste, ach d'aon ghnó, ba é an tactic seo an pobal sibhialta a sceimhle: an bonn a bhaint as acmhainní daonna agus eacnamaíocha. Ach níl na Seapánaigh tar éis na Stáit Aontaithe a bhuamáil go fóill. Ach beidh siad! Agus cuireann siad cruálacht speisialta i leith na samurai freisin. Tar éis an tsaoil, d'fhéadfadh sé Yamamoto, dá mba mhian leis, briseadh tríd le buamadóirí go cathracha SAM, go háirithe tar éis an defeat an chabhlaigh Yankee in aice le Cuan Peiriú. Sea is bastards morálta iad na hEorpaigh. Tá tuiscint shaobhadh, creideamh, teagasc agus gan déanamh acu! Ní mar sin sa tSeapáin! Is é an rud a mhúintear dúinn cad a dhéanaimid. Níl a leithéid de rud ann agus Dia á rá cas an leiceann eile, ach d'aon ghnó mharaigh a sheirbhísigh leanaí beaga. Sea, go ginearálta, ní féidir leis an gcreideamh go bhfuil Dia a hAon agus Uilechumhachtach a bheith fíor. Dá mbeadh sé ina aonar, ar ndóigh dhéanfadh sé cúram go n-adhradh daoine é i gceart, i gcreideamh agus i bhfírinne, agus go mbeadh aon fhoirceadal amháin acu. Agus mar sin guíonn gach duine mar is mian leis, cad a theastaíonn uaidh. Agus tá an domhan ró-ghránna agus mícheart le cruthú ag aon Dia Uilechumhachtach. Tar éis an tsaoil, déanann aon rialóir freagrach sa chéad áit a dícheall chun ord agus ceartais. Tá sé ag iarraidh ar an láidir, ciallmhar, uasal, macánta a bheith sa chéad áit, agus an chuid eile ceachtar ceart iad féin, ag fás go fisiciúil agus go spioradálta, nó ... Mar sin féin, má tá Dia Almighty agus an Cruthaitheoir na cruinne, ansin ní bheadh sé. freaks coirp agus meabhrach a chruthú. Tar éis an tsaoil, cén fáth a gcuirtear iallach ar an impire uaireanta laigí daoine a sheasamh mar a thugtar air? Toisc nach bhfuil aon bhealach eile amach aige, ní féidir leis freaks a iompú ina bhfear dathúil agus ina n-óglach dána i bhfaiteadh na súl. Ach dá bhféadfainn, dhéanfainn láithreach é! Faraoir, caithfidh mé glacadh lena bhfuil agus déileáil leis an ábhar daonna a fuair mé mar shainchomhartha. Ach óna bhfuair sé í ceist eile. Sea, agus tá laigí ag an impire féin: níl ann ach fear - tá sé ag dul in aois, tinn, decrepit. Aisteach go leor, is minic a chónaíonn impire diaga níos lú ná gnáthsheirbhíseach, tá níos lú scileanna arm aige ná an chuid is mó de na Ginearálta agus go leor saighdiúirí. Bhuel, cad atá ann ó Dhia Uilechumhachtach. Ach níl bán níos fearr! I stair iomlán na hEorpa, ní raibh aon conqueror níos uafásach agus rathúil ná Hitler. Sea, is siombail é de chumas míleata na ndaoine bána! Agus, mar sin féin, an ceannasaí is mó de gach tráth agus daoine nach bhféadfaí, a chríochnú fiú an giomnáisiam, a fháil oideachas dara leibhéal, atá éigeantach sa tSeapáin!
  Thairis sin, níor glacadh Hitler isteach san arm, ar chúiseanna sláinte. Is aisteach an rud é go raibh an díogras seo ar chult an nirt, an leon cogaidh, chomh lag sin go fisiciúil nach fiú sa Ghearmáin, áit a bhfuil post míleata ag gach post, nár glaodh air mar dhuine príobháideach. Cé chomh díghrádaithe atá an Eoraip.
  Mar sin féin, ní raibh meánoideachas ag Stalin, duine eile de pholaiteoirí is suntasaí ár linne, ach bhí sé ina nugget. Agus go suimiúil, níor dréachtaíodh é isteach san arm freisin, ar chúiseanna sláinte. Suimiúil, comhtharlúint, ní raibh meánoideachas ag beirt namhaid mhailíseach, níor glaodh orthu chun seirbhís mhíleata ar chúiseanna sláinte, bhí aithreacha ólta acu, agus d"oibrigh athair Hitler mar ghréasaí ar dtús freisin!
  Seo a leithéid de chomhtharlú, aisteach, ominous. Ní mar sin atá lámh dheas Goering Hitler. Is de theaghlach aristocrats é, bhí sinsear Goering ina leas-rialóir iarbhír na Gearmáine, Bismarck. Fear gnó, oligarch, uasal agus pragmatach é Goering. Feiceann siad freisin go bhfuil sé indéanta dóibh an Fuhrer ina seilbh a athsholáthar. Tá Meiriceá agus an Bhreatain, freisin, cé go rúnda, ag iarraidh deireadh a chur leis an Rúis, beag beann ar an réimeas rialaithe, ach ba mhaith leo deireadh a chur leis na Cumannaigh, a shéanann coincheap an mhaoin phríobháidigh, an oiread sin go dtugann siad fiú súil dall ar an neartú iomarcach. na Gearmáine.
  Mar sin féin, tá an Ghearmáin ina iomaitheoir geopolitical, ach ina iomaitheoir faoi chuimsiú na rialacha caipitlíocha agus uaisle an chluiche, agus Bolshevik Rúis go hiomlán eachtrannach agus naimhdeach. Is ábhar iontais fiú é gur thairg Churchill féin cúnamh do Stalin ón daichead a haon, seo lena fhuath frith-chumannach, traidisiúnta, Sasanach ar an Rúis. Tar éis an tsaoil, is capall cogaidh í an Ghearmáin faoi na dearganna a bhaineann leis an gcarbad Sóivéadach, agus is crios páirtíneach síoraí é an APSS faoi na donnáin. Tar éis an tsaoil, ní dhéanfaidh na Bolsheviks fanatical iad féin a réiteach, agus beidh siad ag dul i ngleic le cogadh eadarnaíoch fadálach, a ídíonn an Tríú Reich ionas go n-imeoidh gach aisling maidir le forleathnú breise mar tuar ceatha tar éis stoirme! An Rúis faoin nGearmáin, níos fearr ná an Ghearmáin faoin Rúis! Agus é seo á thuiscint, tá sé soiléir cén fáth go bhfuil SAM agus an Bhreatain ag lorg bealach amach as an gcogadh.
  Is pragmatach é Yamamoto, bhí sé ag cogadh leis na SA agus an Bhreatain. Ach spreag an dá Impireacht féin an tSeapáin trí lánchosc a chur ar sholáthar táirgí peitriliam. Tar éis an tsaoil, níl a toibreacha féin ag tír an Rising Sun, agus go leor amhábhar eile. Bhí na Seapánaigh i mbun caibidlíochta, bhí na Meiriceánaigh ag foirceannadh éilimh níos mó agus níos mó náirithe.
  Agus ag an am céanna, ní raibh na Yankees, ag spreagadh an chogaidh, ag tabhairt aire ar chor ar bith an t-arm agus an cabhlach a thabhairt chun ullmhacht a chomhrac. Bhí an temptation ró-mhór, ach níos mó ná sin bhí súil agam go raibh Moscó ar tí titim agus an Ghearmáin, agus go dtiocfadh a comhghuaillithe chun tarrthála. Ina theannta sin, bhí dóchas ann nach mbeadh na Stáit Aontaithe, agus iad fós ina dtír réasúnta daonlathach, ag brath go mór ar thuairim an phobail, dá dtarraingeodh an cogadh ar aghaidh, nach mbeadh siad ag iarraidh fuil a dhoirteadh ar oileáin daoine eile. Go deimhin, cén fáth go bhfaigheadh gnáthfhear Meiriceánach ar an tsráid cónraí since lena ghaolta, mura bhfuil muid ag caint faoi chríoch na Stát Aontaithe féin a chosaint, agus fiú cánacha míleata sách mór a íoc! B'fhéidir gurb é sin an fáth a chaill an Rúis tsarist, go raibh níos mó saighdiúirí aici, ach níor mheas muintir na Rúise Manchuria ina gcríoch, agus ní raibh siad ag iarraidh íoc le fuil agus allas ar mhaithe le leasanna teibí. Faraoir, níor ghlac Hitler Moscó, go páirteach mar gheall ar a neamhullmhaithe don gheimhreadh crua, agus go páirteach mar gheall ar shaintréithe fanaticism na Bolsheviks. Mar sin féin, ní hamháin na Bolsheviks, tá seans maith ag muintir na Rúise féiníobairt a dhéanamh le haghaidh spriocanna móra. Tar éis an tsaoil, rinne an fear Rúiseach Messer an chéad reithe aeir. Is fiú an t-ionadh nach ndearna sé é seo ar mhaithe leis na huaireanta Paradise, ach ar mhaithe leis an athar. Cé go bhfuil ... Messer go páirteach ina amadán, tar éis an tsaoil, tá sé ina mháistir ar aeróbaice, aireagóir, dearthóir, agus ar ndóigh ceann beo a thabharfadh leas i bhfad níos mó don Motherland. B'fhéidir nach bhfuil na Yankees chomh mícheart, agus an prionsabal á mhacasamhlú: is é an rud is mó sa chath ná maireachtáil! Tar éis an tsaoil, ní féidir leis na mairbh a mharú a thuilleadh!
  Dúirt an tAimiréal Naumo:
  - Tá níos mó ná dhá thrian den lón lámhaigh úsáidte againn cheana féin. Tá na gunnaí an-te, déantar iad a dhoirteadh le buicéid uisce!
  Rinne Yamamoto crois lena mhéar san aer agus dúirt i nguth íseal, beagán hoarse:
  - Sílim go seasfaidh na gunnaí leis an tríú cuid deiridh de na sliogáin. Cé nach bhfuil, bain amach suas le nócha a cúig faoin gcéad.
  Shrug an tAimiréal Naumo agus chaith allais óna mhullach.
  - An fiú é an ceann is fearr a thabhairt ar an gcéad lá?
  Clenched Yamamoto a dhorn.
  - Costais! Ar ndóigh is fiú é! Chuireamar iontas ar na Rúisigh, mar a bhí i 1904, na Gearmánaigh i 1941, ach gearrfaidh Stalin an t-ordú go mór agus ní tharlóidh sé seo arís. Mar sin is gá úsáid a bhaint as an bhfíric gur thit eireaball an dragan ina chodladh. I ndáiríre, tuigim Stalin, tharraing an cogadh leis an nGearmáin a aird chomh mór sin gur stop sé ag tabhairt aire don Chianoirthear. Agus tá eagla ar a lucht coimhdeachta gan ceannaire an tionscnamh a ghlacadh. Anseo chailleamar ár buille. Chomh maith leis na Meiriceánaigh. Ba léir do chách go raibh an t-ábhar á réiteach, na scamaill ag bailiú, bhuailfeadh toirneach go luath, ach ...
  Bhain Naumo lámh le claíomh na samúraí a bhí ar crochadh ar a chrios, nó mar a thugtar air go coitianta freisin:
  - Gníomhaíonn Rúiseach go déanach i gcónaí! Ní bheidh an cogadh ró-fhada agus beidh muid ag teacht ar an Urals.
  D'ardaigh Yamamoto a shúile go dtí an spéir.
  "Go gcabhródh na déithe linn leis seo, ach ní dóigh liom é sin!" Foghlaimíonn siad go tapa, léirigh Khalkhin Gol go bhfuil leibhéal na Rúiseach níos airde ná le linn an chogaidh 1904-1905. Ina theannta sin, inseoidh mé rún duit. Chuidigh ár ngníomhaire rúnda i Vladivostok beagán, nach raibh sliogáin ag an airtléire cósta sách cumhachtach, agus níor éirigh leis an aerárthach éirí de thalamh in am. Is é seo an cogadh rúnda.
  Bhí ionadh ar Naumo:
  - Agus cén áit ar fhéach SMERSH agus an NKVD?
  Yamamoto chuckled, chroitheadh a mhéara.
  "Tá na Renfort is measa sa Rúis ag freastal anseo sa Chianoirthear, iad siúd a bhfuil eagla orthu bás a fháil ar an bhfronta Sóivéadach-Gearmáinis ag déanamh a ndíchill ar Vladivostok. Dá bhrí sin, anseo, tá sé i bhfad níos éasca teacht ar fhealltóir nó amadán ag an mbarr, chomh maith le duine féinseirbhíse. Agus tá an NKVD i dtaithí ar chomhcheilg samhailfhadú a nochtadh nach dtugann sé faoi deara fíor-fhealltóirí a thuilleadh. Mar sin is féidir go leor a bheith ag obair. Dála an scéil, má chuaigh roinnt ginearálta anonn go dtí an taobh na Gearmánaigh, in ainneoin an bhfíric go bhfuil a dteaghlaigh, gaolta agus cairde faoi bhagairt a fhorghníomhú le haghaidh seo, ansin is féidir go leor a bribe duine éigin as an mbarr. Nó é a úsáid sa dorchadas, atá níos fearr fós. Mar sin tá go leor oibre déanta againn. Táimid Seapáine tréithrithe go ginearálta ag críochnúlacht i smaoineamh ar oibríochtaí míleata, agus ag cur san áireamh na rudaí beaga.
  Chuimil Naumo smál a katana.
  - Ceart! Ach taispeánann náire Khalkhin Gol mothú searbhasach agus crá láidir! Conas a d'fhéadfaimis...
  Comhdhlúite Yamamoto:
  - Bhí níos mó Manchus ná na Seapáine, agus go ginearálta tá sé dodhéanta a bhuachan i gcónaí. Caithfidh mé a thabhairt faoi deara, mar sin féin, níor throid na haonaid is fearr ar ár taobh, agus bhí buntáiste mór ag na Rúiseach san eitlíocht agus in umair.
  Leath-tharraing Naumo a katana.
  - Níl údar maith againn! Ní dhéanfaidh samurai tagairt choíche do lann dull agus do chapall tuirseach, a lán naimhde, agus arm lag!
  Ceartaigh Yamamoto:
  - Samurai ar ndóigh ní, ach fear ar an drochuair tá! De ghnáth déanann daoine botúin!
  Bhí seachrán ar Yamamoto agus scairt sé rud éigin isteach sna píopaí, agus ansin lean ar aghaidh:
  - Ní lúbfaidh samurai i ndáiríre! Téann sé a reithe agus i gcoinne an sruth.
  Chlaon Naumo.
  - Go deimhin! Ach throid muid na Stáit Aontaithe agus an Lion na Breataine.
  Thapáil Yamamoto an teach rotha lena mhéar.
  - Tá! Fíor, ach bhuail na Stáit Aontaithe na fiacla, chaill an Bhreatain a coilíneachtaí, agus bhí an Ghearmáin i dtrioblóid. Theastaigh uainn an oiread fórsaí agus ab fhéidir a tharraingt siar ó Iarthar na Rúise chun é a dhéanamh níos fusa don Wehrmacht dul ar an ionsaitheach. Bhí an buille beartaithe do mhí na Bealtaine, faoin am a raibh na bóithre ag triomú, ach chuir na Meiriceánaigh cosc air.
  Tharraing Naumo a katana agus slais san aer é:
  - Bás go SAM! Cuireann siad isteach ar an tSeapáin i gcónaí.
  Smired Yamamoto go glic.
  - Ní i gcónaí, ar ndóigh, mar shampla, nuair a throid muid leis an Rúis den chéad uair, chabhraigh na Yankees linn go leor le hiasachtaí, chomh maith le soláthairtí arm. Rinneadh breis is leath dár gcabhlach le hairgead na Stát Aontaithe agus na Breataine Bige, agus ag a longchlóis féin. Mar sin ní i Meiriceá olc i gcónaí, ach ní sa chás seo.
  D'fhiafraigh Naumo le iontas:
  - Agus cén fáth?
  Rinne Yamamoto condescended a mhíniú:
  - Bhris tréad de bhuamadóirí fadraoin anonn go Tóiceo, agus dhéileáil siad le buille corrach don phríomhchathair, ag baint úsáide as buamaí napailme. Na céadta tithe adhmaid dóite síos, agus d'ordaigh an impire ar aon chostas a bhogadh crios rialaithe ar shiúl ó na caipitil. Agus ar an gcéad dul síos, chun coimpléasc chomhrac na mbonn Meiriceánach a ghabháil ar oileánra Midway, is gaire do chnámharlaigh na Seapáine. Agus d"éirigh linn!
  thonn Nauma a chlaíomh san aer:
  Bhuaigh muid fós!
  Chuir Yamamoto isteach:
  - I measc na Whites, freisin, tá cliste! Ní haon ionadh an Impire ina oifig, a chur bust de Napoleon. Ach bhí Caesar eile, a dúirt sé: tá sé níos deacra a choinneáil ar an conquered ná a bhuachan. Sa chás seo, baineann sé seo linn ar an gcéad dul síos. D"atáirgeadh Nauma an figiúr a hocht leis an gclaíomh:
  Tuigim le m'intinn, ach le mo chroí!
  Sheas Yamamoto suas agus bhuail sé a chomhghleacaí ar a ghualainn.
  - Sea, ní gá duit a bheith trína chéile, sa chás seo táimid ag fágáil chun filleadh. Déanfaimid defeat an APSS agus arís caith ag na Stáit Aontaithe Mheiriceá agus na Breataine, ach cheana féin mar aon leis na Gearmánaigh agus pasta.
  Chuir an t-Aimiréal Nauma, le gluaiseacht beagnach do-airithe, an katana i bhfolach ina truaill agus, ag lisping, dúirt:
  - Tá an todhchaí go maith, ach tá an láthair níos fearr! Éist ar iompróirí aerárthach, tá an soláthar iomlán buamaí ídithe, agus ar ...
  D'ordaigh Yamamoto go hachomair:
  - Tar ar deic agus breathnaigh thart, i leath uair an chloig casfaimid timpeall agus fágfaimid chuig an mbonn is gaire dúinn.
  Bhí Nauma ag feadaíl trína shrón:
  - Éist leis an gceannasaí!
  Léim an t-aimiréal amach, ag coinneáil an dorais chun é a choinneáil ó slamming. Sula raibh a lorga básaithe, shleamhnaigh scáth amach an doras, shiúil sí ar bharrach agus chaith sí amach an brat.
  
  CAD BA CHÓIR A DHÉANAMH I ndáiríre!
  Scéal eile inar tharla aon ionsaí sceimhlitheoireachta ar 11 Meán Fómhair 2001. Seans idirghabháil. Tar éis faisnéis oibriúcháin a bheith acu go bhfuil Islamists Bin Laden ag ullmhú ionsaithe sceimhlitheoireachta sna Stáit Aontaithe, díbríodh gach Islamists amhrasta as Meiriceá. Agus níor tharla an t-ionsaí. Agus tar éis feallmharú Ahmad Shah Massoud, thosaigh an Taliban ar an gComhghuaillíocht Thuaidh a bhriseadh. Agus d"ordaigh Vladimir Putin ionsaí a dhéanamh ar an Taliban chun bua iomlán na gcomhghuaillithe san Afganastáin a sheachaint.
  Ar dtús, ar ndóigh, na buamálacha. Agus ansin thosaigh fórsaí talún na Rúise a aistriú go dtí an Afganastáin. Tá Vladimir Putin fós sách óg, ceann te, agus ba mhaith leis a bheith cáiliúil. Déan díoltas ar bhua náireach an USSR san Afganastáin.
  Agus de réir a chéile d"fhás an cogadh, a thosaigh i mí Dheireadh Fómhair 2001 le buamáil seasaimh agus bunáiteanna Taliban, ina choimhlint ar scála iomlán. Thairis sin, ní raibh an tIarthar agus an domhan Ioslamach leisce ort cabhrú leis an Taliban agus Al-Qaeda. Agus ghlac an cogadh ar charachtar an-fhada.
  Agus anois tá Snezhana ag troid san Afganastáin ar an umar T-95 is déanaí. Tá an fómhar 2012 ag teacht. Tháinig Vladimir Putin ina uachtarán arís. Agus tugadh an t-ordú deireadh a chur leis an gcogadh atá ar siúl le breis agus deich mbliana. Agus go háirithe sa deireadh a ghabháil nó a mharú Osama bin Laden.
  Tá Snezhana, Alice agus Anzhelika ag troid le chéile in umar. Cuireann siad tine ar an Mujahideen as a gcarr.
  Brúnn Snezhana a barra loma ar na cnaipí luamhán stiúrtha. Buaileann sé an namhaid agus screeches:
  - Féadfaidh saighdiúir a bheith ina fhia naive, ach ní bheidh sé ina giorria cowardly mura bhfuil sé ar bun ag polaiteoir muc!
  
  Deimhníonn Alice, ag lámhaigh, go héasca freisin:
  - Is féidir go sroichfidh saighdiúir céim iolair, mura n-íslíonn an polaiteoir muc é ina ghé!
  Dúirt Angelica, le héirim fhiáin, agus í ag brú a coise loma ar chnaipí an luamháin stiúrtha:
  - Ní comhshaighdiúirí iad na muca-polaiteoirí, go háirithe más fabhcúin iad!
  Scaip na cailíní go maith mar sin. Agus shruth a n-umar agus bhrúigh sé na Mujahideen go léir a tháinig trasna ar an mbealach. Agus brúite sé le boilb, agus scribble as gunnaí meaisín.
  Thug Snezhana faoi deara:
  - Saighdiúir a fhaigheann bás ar pháirc an chatha ní bhfaighidh sé bás go deo, tá a anam i nglóir neamhbhásmhar, polaiteoir a sheolann laoch chun báis, fear marbh sa saol, mar nach bhfuil anam ag muca!
  Alice, ag stealladh báisteach luaidhe agus úráiniam ar an Mujahideen, chirped, ag urchosc a fiacla:
  - Rialaíonn polaiteoirí an t-arm, agus iad ag iarraidh roar cosúil le leoin, ach i ndáiríre ní chloistear ach tafann madraí agus grunting muice!
  Bhrúigh Angelica an cnaipe luamhán stiúrtha lena sÚil nocht, ag lasadh le tine agus d"eisigh sí go láidir:
  - Is minic a chuireann saighdiúir a cheann i mbaol mar gheall ar nicile muice na bpolaiteoirí, is cuma cén!
  Bhuail Snezhana an namhaid freisin, bhrúigh sé é, ag gáire cosúil le strainer ag tabhairt amach:
  - Is féidir le saighdiúir a bheith ina ghé cóir, agus é fós ina iolar, agus ina pholaiteoir ina sionnach sármhaith, le croílár na muice!
  Rinne Alice giggled agus dúirt sí, ag splancadh a cuid fiacla péarlach:
  - A shaighdiúir, cé go uaireanta gé, ach cleití i gcónaí ag eitilt uaidh, agus polaiteoir muca, ach tá uisce cosúil le huisce i gé uaidh!
  Bhuail Angelica léi, agus í ag brú a bharraicíní loma ar na cnaipí agus squeaked:
  - Bíonn an saighdiúir ag treabhadh mar chapall, agus ní dhéanann an ginearál ach tairbh uaireanta!
  Bhrúigh Snezhana an luamhán lena sÚil nocht freisin, bhris sí an namhaid agus chrom sí:
  - Sa chogadh, bás saighdiúirí an chuid is mó ar fad - nach bhfuil gach ceann acu uasal, ach gach laoch, agus polaiteoirí sroicheann na torthaí - nach bhfuil siad cliste, ach tá gach scoundrels!
  Bhrúigh Alice na cnaipí luamhán stiúrtha, agus a méara loma lena cosa galánta, ghearr sí an namhaid amach agus rinne sí squeaked:
  - Is coileach troda é saighdiúir óna n-eitíonn cleití, agus is meaigín bastaird folamh é polaiteoir, ag astú buinneach ó bhéal!
  Bhrúigh Angelica cnaipe an luamháin stiúrtha lena nipple scarlet le sceitimíní fiáine, ghearr sí na spooks agus thug amach:
  - Tá saighdiúir aon am a nigh, ach boladh sé uaisle, agus polaiteoir, is cuma cé mhéad a ghlacann tú folcadh, tugann sé ar shiúl gabhar, agus buinneach ó bhéal!
  D'fhreagair Snezhana le gáire, agus bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple Ruby agus ghearr an Mujahideen amach:
  - Snasaíonn saighdiúir a chuid buataisí le céir, agus nigh polaiteoir a lámha le gníomhais shalach!
  Rinne Alice gáire agus thug sí faoi deara an cnaipe luamhán stiúrtha a bhrú le clúidín cíche sútha talún:
  - Is annamh a fhaigheann saighdiúir dámhachtainí le haghaidh éachtaí, cuireann polaiteoir muc ar na saighdiúirí an t-am ar fad!
  Rinne Angelica tine a bhí dírithe go han-mhaith ar na spooks, agus iad a ghearradh mar shaothróir, agus d'fhás sí:
  - Bíonn ocras ar an saighdiúir i gcónaí de bharr easpa feola, cé go gcuireann an polaiteoir go rialta muc air agus crochtar núdail ar a chluasa!
  Scaoil Snezhana a cuid fiacla agus í ag lámhaigh ar an Mujahideen. Bhrúigh sí iad trí chnaipí an luamháin stiúrtha a bhrú lena bharraicíní loma, ach ag an am céanna chrom sí:
  - Ó thacar de vitimíní agus glasraí, ní fhaigheann saighdiúir ach mustaird agus piobar ó óráidí na bpolaiteoirí, agus muiceoil tríú úr ó fheoil, agus ar an tríú ach poll donut!
  Rinne Alice gáire agus bhuail sí, agus í ag brú cnaipí an luamháin stiúrtha lena sÚil lom, chruinn:
  - Déanann an saighdiúir an t-ordú, tugann an ginearál orduithe, an polaiteoir ag doirteadh buinneach ó bhéal ach ithreacha éide na saighdiúirí!
  D"aontaigh Angelica go mór leis seo, agus í ag gearradh scuainí iomadúla míleatach san Afganastáin:
  - Bíonn eagla ar shaighdiúir uaireanta, ach níl eagla air, bíonn polaiteoir de shíor ag swaggering, ach ní shíneann ach a theanga fhada chun ionsaí!
  Thug Snezhana faoi deara go ionsaitheach, ag lámhach saighdiúirí na hAfganastáine ag dul chun cinn orthu, ag baint úsáide as a sáil lom:
  - Ní éide saighdiúra millte ag salachar trinse, ach ag teangacha na bpolaiteoirí a bhíonn de shíor ag muc!
  Chuir Alice an-spraoi leis, ag dúnadh a súile sapphire, agus ag brú an Mujahideen:
  - Ní thógann an piléar saighdiúir, ní lasann an tine, agus ní bheidh an laoch báite san uisce, ach tá an baol ann tachtadh i buinneach briathartha na polaiteoirí a sheol chuig an marú é!
  Chuir Angelica leis, agus í ag brú an cnaipe luamhán stiúrtha lena nipple ruby agus ag cooi agus ag baint an Mujahideen síos:
  - Ní marú saighdiúir a executioner, polaiteoir ag gealladh saol neamhaí nach aingeal!
  Agus bhrúigh umar an dearadh marfach Rúise na dushmans hAfganastáine, tuilte iad le urchair beaga le croíthe úráiniam.
  Thug Snezhana faoi deara, ag gearradh amach Mujahideen iomadúla, brú na hAfganastáine.
  - Ligeann Dia don chogadh na daoine is cróga chun na bhflaitheas a chur in iúl, agus intriacht pholaitiúil chun an rud is brí le hifreann a bhaint amach!
  Thug Alice faoi deara go láidir, agus í ag cur na dushmans amach ag dreapadh cosúil le buaf ar na cramps, ag caoineadh:
  - Bíonn dorchadas ann ionas go bhfeicfear gile an tsolais, polaiteoir nimhneach ag cur in iúl do dhaoine uaisle go bhfuil siad faoi lé!
  D"aontaigh Angelica go toilteanach leis seo, ag scrios na naimhde, agus ag ionsaí na Mujahideen:
  - Is muc mhór é polaiteoir a chothaíonn ní le blonag, ach le anraith le cat, agus núdail dá chluasa!
  Dúirt Snezhana go ionsaitheach, ag lámhach spooks, agus ag tógáil dumhaí corp:
  - Níor chóir go mbeadh saighdiúir ina giorria, ní thagann bua chun cowards, níor chóir go ginearálta a bheith ina muc - na cinn saille féin a cheadaítear chun barbeque!
  D"aontaigh Alice go toilteanach leis seo, agus í ag baint na naimhde, amhail is dá mba rud é go mbainfí bearrthaí as crann:
  - Bíonn eagla an bháis ar an saighdiúir freisin, ach cuireann eagla an bháite i gcac polaitiúil é go dtí an líne tosaigh, ar shiúl ó na muca cúil!
  Angelica, ag lámhach na dushmans, agus ag rialú gunnaí an umair lena bharraicíní loma, squeaked:
  - Ná bíodh eagla ort a chailleadh an comhlacht sa chogadh, toisc go bhfuil an spiorad bás a fháil, ach ní mór duit a bheith eaglach a subordinate an anam le polaiteoir, mar sin muca i gcumhacht a mharú go léir is fearr!
  D'oscail Snezhana, agus é ag scriobláil go láidir ag an Mujahideen, an sheikh Arabach a throid ar thaobh na míleatach hAfganastáine agus a ghlan:
  - Tá sé éasca d'anam a chailleadh, tá sé níos éasca fós do chorp a chailleadh, ach trí do shaol a thabhairt ar son do Mháithreachais gheobhaidh tú an chuimhne shíoraí is luachmhaire ag daoine, neamhbhásmhaireacht i gcroílár an Dé is Airde!
  Dhearbhaigh Alice agus í ag caitheamh sliogáin chuig an namhaid lena méara loma de chosa galánta:
  - A shaighdiúir, tar éis dó a chorp a chailleadh i gcath, gheobhaidh sé cuimhne shíoraí, muc pholaiteoir sa chúl, é féin faoi bhréag náire shíoraí!
  Dúirt Angelica go ionsaitheach, ag baint an Mujahideen síos agus ag baint úsáide as clúidíní scarlet agus iad ag lámhach:
  - Caitheann an corp amach le blianta, ach ní théann heroism na ndaoine a thit i gcathanna céimnithe sna céadta bliain!
  Thug Snezhana, ag gearradh siar saighdiúirí na hAfganastáine, agus ag carnadh dumhaí corp, faoi deara:
  - Tá corp duine ar feadh tamaill, tá an t-anam go deo, ní stopfaidh an saighdiúir ag freastal ar an Motherland, beidh an ginearál ag béicíl, beidh an polaiteoir ag muc, ach ní ghlanfaidh an Tiarna Dia cruinne na n-olc!
  
  D'eisigh Alice, ag scríobh ar na spooks ag teacht chun cinn ó gach taobh, agus iad a ghearradh mar corran cluasa:
  - Ó lámhach na ngunnaí a chluasa, ó óráidí milis na bpolaiteoirí coinsiasa bodhar agus mothú dóchais!
  Thug Angelica faoi deara, ag leagan amach an Mujahideen, go raibh siad chomh gníomhach sin ag dreapadh ar shuíomhanna trúpaí na Rúise, agus rinne sé doiléir:
  - Ní béar bán é an creachadóir is mó, ach polaiteoir-muc le hanam dubh!
  Mhúch na cailíní an Mujahideen an lá ar fad, ach rith siad amach as trealamh comhraic. Agus d'fhill siad ar an mbonn. D'athbhreoslaigh siad agus d'athlíon siad an soláthar urchair: beag, ach costasach agus le croí úráiniam. Chomh maith le cineálacha speisialta sliogáin a mhéadaigh cumhacht marfach.
  Agus ar 4 Samhain, 2012, díreach in am le haghaidh saoire sa Rúis, rushed siad arís i gcoinne na dushmans ar an umar T-95, ag iarraidh a bhuachan bua mór.
  Thug Snezhana, ag seoladh dóiteáin dea-dhírithe, ag baint úsáide as méara lom, cosa chiseled, ag leagadh na militants, faoi deara:
  - Is creachadóir carnivorous polaiteoir, ach scavenger, agus as a aoileach, ní rósanna ag fás, ach amháin an giúmar faded!
  Dúirt Alice, ag bualadh an namhaid, ag baint úsáide as a barraicíní loma, agus ag gearradh siar ar a chéile comhraic:
  - Is minic a bhíonn fiacla lofa ag polaiteoir agus iompraíonn sé ón taobh thiar dá bhéal, agus ní cheiltíonn díbhollaí na héiliúlachta mbualtrach na mbriathra!
  Thumpáil Angelica an namhaid, ag baint úsáide as a cosa lom, chiseled freisin, agus coed:
  - Is mac tíre é an polaiteoir le fiacla bréagacha, ach le fíortheanga fhada, a bhfuil go leor muc ann!
  Scaoil Snezhana pléasctha marfach ag spooks na hAfganastáine agus exclaimed joyfully:
  - Ar eagla go gcuireann polaiteoir a theanga isteach i bpócaí na vótóirí, níl sé chomh dona sin, is measa é go gcaitheann sé a theanga!
  Thug Angelica faoi deara, agus í ag lámhaigh ar na míleataigh Afganacha, agus á ngearradh amach go brúidiúil gan trócaire, agus í ag caitheamh le pléascanna úráiniam:
  - Níl sé chomh scanrúil sin má éiríonn le polaiteoir pinginí a bhaint as pócaí na vótóirí, is measa é nuair a chuireann sé muc inti!
  Bhuail Alice freisin, agus í ag brú a clúidín scarlet ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, agus ag urchosc a cuid fiacla, dúirt le fonn:
  - Is féidir le saighdiúir deora a bhriseadh as a anam go léir tar éis dó a chomrádaithe a chailliúint, ní féidir le polaiteoir gan anam ach deora crogall a chaillfidh!
  Ba é umar T-95 U an tsamhail is nua-aimseartha, le soláthar mór sliogáin agus cineálacha eile cartúis. Throid na cailíní go maith, ach lean an cogadh san Afganastáin ag titim amach.
  Tá an cogadh ar aghaidh agus taispeánann na cailíní an rang is airde dá n-aeróbatics. Agus léiríonn siad samplaí de réaltachtaí bua.
  Agus tá siad an-ionsaitheach.
  Bhuail Snezhana an Mujahideen, leag sí amach a mais ag baint úsáide as a bharraicíní nochta agus sciob sí:
  - Bíonn lapaí-sluaiste agus rácaí ag an bpolaiteoir i bpinginí na vótálaithe le cabhair a theanga, ag folmhú a phócaí ionas go mbeidh áit éigin ann le muc a ghreamú!
  Alice, scribble ar dushmans, agus ag gníomhú di le excitement fiáin, nocht a fiacla, faoi deara:
  - Bíonn geallúintí deasa ag na polaiteoirí, ach bíonn baint ag an teanga leo maidir le leithscéalta as neamhsheachadadh!
  Dúirt Angelica, ag leagadh amach an Mujahideen ag teacht ó gach taobh, cosúil le cockroaches greamaitheacha:
  - Tá teanga sholúbtha ag an bpolaiteoir, ach tá cnámh chrua ina scornach ag na vótóirí!
  Lean Snezhana ag gearradh tríd an Mujahideen le scairdeanna urchair úráiniam, á ngearradh amach mar ghráinní ó chluasa, ag tabhairt faoi deara:
  - Is ospidéal síciatrach iomlán é an pholaitíocht, fásann piorra ar saileach!
  Bhris Alice sliogán ardphléascach ar na dushmans san Afganastáin, agus iad á ngearradh go docht agus ag caoineadh:
  - Tá sláinte bó ag teastáil ó shaighdiúir, agus níor cheart go mbeadh an aigne ina caoirigh, ionas nach mbeidh na muca ag treabhadh!
  Dúirt Angelica, agus í ag leanúint ar aghaidh ag lasadh a chéile comhraic agus ag léiriú cruinneas sármhaitheasa:
  - Is maith na cosa frisky a bheith agat ar pháirc an chatha, ach níor cheart go n-éireodh leat go leibhéal na giorria, ionas nach mbeidh sionnach ag caitheamh ort agus ag muiceoil!
  Scriobhlaigh Snezhana ar an namhaid amhail is dá mbeadh sé ag stealladh báisteach luaidhe agus úráiniam, agus squeaked:
  - Ní mór do bhean a bheith ina láir, freisin, gan a bheith ina n-aigne, ar shlí eile beidh fear ag treabhadh, agus cuirfear í go dtí an mane!
  Alice, lámhaigh ag na spooks a dreapadóireachta, féasóg fluttering, idir liath agus dubh agus dearg, roared:
  - Ní dúr an bhean a bhfuil aghaidh láir air, ach an té a ligeann di féin a bheith treabhadh le muc!
  D"aontaigh Angelica é seo a dhearbhú, agus í ag cur as do na fórsaí míleataigh Afganacha a ionsaí, le roar:
  - Dá ligfeá duit féin a bheith ag treabhadh le muc, chaithfeá collar fad is a fhanann an aigne mar chaoirigh!
  Bhuail Snezhana go brisg amach tulach an Mhújhídeen agus d"fháisc sé:
  - Is féidir le polaiteoir treabhadh ní hamháin le haigne caorach agus brains sicín, más muc é le cunning sionnach, agus intleacht an ghráinneog!
  Agus gáire, ag taispeáint a theanga bándearg fada.
  Anseo bhuaileann an cailín a céile comhraic arís lena barraicíní loma.
  Bhuail Alice ag an Mujahideen, ghearr sí a ceann amach, pollta a boilg le pléasctha agus squeaked:
  - Labhraíonn an polaiteoir go cruinn, ach óna chuid óráidí sa dúiche, fiú liathróid rollta, ach amháin nach gcuireann ach cácaí muiceola isteach!
  Rinne Angelica giggled agus chuir cúiseamh marfach millteach ar an namhaid, grunted:
  - Má chloíonn polaiteoir a smig leis an vótálaí, is cinnte go bhfágfar na daoine gan pingin!
  Thug Snezhana faoi deara go fonnmhar, agus í ag tafann a cuid fiacla, go bhfuil siad ag taitneamh níos gile ná péarlaí i ngathanna na gréine:
  - Ligean do pholaiteoir a theanga a bhualadh isteach i sparán, fágtar thú agus srón ar a líne le muice, agus gan bríste!
  Rinne Alice, ag lámhach spooks, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus thug sí amach go hintinneach:
  - Tá teanga fhada polaiteoir cosúil le lasso thart ar a mhuineál, ach is féidir leat é a chaitheamh amach ní ag ciceáil do crúba, ach ag aigne géar agus intleacht!
  Phléasc Angelica ag an Mujahideen le pléasctha urchair úráiniam, líon réasúnta díobh agus squeaked:
  - Coinneoidh teanga polaiteoir, cosúil le lasso, muineál tairbh, má tá meon caorach ag an vótálaí!
  Snezhana faoi deara aggressively, winking ag a gcomhghleacaithe. Agus ag an am céanna leanúint ar aghaidh ag lámhach go han-chruinn ar na dushmans:
  - Déanann teanga mná cúram dá cluasa, bíonn gath nimhiúil ag polaiteoir a shileann nimh ar a hinchinn!
  Thug Alice faoi deara, ag gearradh síos na spooks ag ionsaí uirthi, gur dhreap siad cosúil le seangáin ar tua:
  - Tá an polaiteoir ag sileadh báisteach órga na geallúintí toghcháin ar an brains na vótálaithe!
  Thug Angelica, agus í ag bualadh sa Mujahideen, ag baint úsáide as a cosa lom galánta, faoi deara:
  - Sa pholaitíocht, tá triomach leanúnach ann chun gealltanais toghcháin a chomhlíonadh, ach ar an láimh eile, bíonn an chaint ag sileadh de shíor, agus ag sileadh ar na brains!
  Dúirt Snezhana, agus é ag stealladh sruthanna lasrach ó lasracha, agus ag lasadh na Mujahideen beo:
  - Is breá le polaiteoir cosúil le béar mil milis na n-óráidí, ach in ionad geimhridh bíonn sé ag muca ar feadh na bliana!
  Dheimhnigh Alice freisin, ag buaileadh go dian ar na cailíní, agus ag cur as do na spooks:
  - Más maith leat éisteacht le hóráidí milte na bpolaiteoirí, ansin bainfear trí chraiceann uait mar a bheadh béar!
  Agus lena bharraicíní lom, cuirfidh an blonde fheictear seo brú ar na cnaipí luamhán stiúrtha.
  Thug Angelica faoi deara, í ag buaileadh go ionsaitheach, ag baint a cuid fiacla péarlach amach, agus ag baint spooks amach:
  - Tá mil cumhra ag an linden, agus tá an mhil ó bhéal na bpolaiteoirí, cé go bhfuil sé soladach linden, ag plúchadh!
  Bhris Snezhana umar ionsaí na Mujahideen. Ag an am céanna, ar ndóigh, d'úsáid sí a toes loma agus roared:
  - Is minic a bhíonn polaiteoir, cosúil le sionnach, cunning, uaireanta insíonn sé an fhírinne má tá sé brabúsach, ach ag an am céanna bainistíonn sé a scriú suas fiú chun aimhleasa féin!
  Thóg Alice é agus chrom sí é le cabhair ó siní scarlet a cófra agus coed le grin fiacla a sparkled mar scáthán:
  - Is áit í an pholaitíocht a n-éiríonn leo i gcónaí a sciúradh, is é an vótálaí amháin a scuabann an cac le sruth fuilteach na réabhlóide!
  Gig Angelica arís, agus nocht sí a fiacla péarla le gáire piranha, agus cailín rua a bhí inti, thug sí faoi deara:
  - An focal polaiteoir agus an focal réasúnta, le chéile ach amháin leis an Chomh maith leis an tríú - bastard!
  Choed Snezhana, ag brú go leor Mujahideen, iad a leagadh amach mar spéaclaí sniper, agus gan dearmad a dhéanamh coo:
  - Is féidir le polaiteoir i gcarachtar gach rud a bheith aige seachas coinsiasa agus onóir, ach folaíonn sé é féin go coinsiasach, cé go mímhacánta!
  Dúirt Alice go fonnmhar freisin, a súile glioscarnach le sapphires, a toes loma thar a bheith lúfar:
  - Geallann an polaiteoir sliabh óir chun na bhflaitheas chun réalta a lasadh, ach ní thugann sé solas órga, le solas den sórt sin, ní bheidh an vótálaí ag fanacht le breacadh an lae!
  Lean Angelica an-ghreannmhar freisin, ag brú na Mujahideen. Ag an am céanna, d'úsáid an áilleacht siní ruby a bhrollach. Agus rinne sí go han-álainn é.
  Agus rinne sí caoineadh arís, mar shábh le píopa scafa:
  - Tá níos mó maisc ag an bpolaiteoir ná na réaltaí sa spéir, ach níl siad ar fad ach chun é a dhéanamh níos éasca don pholaiteoir sionnach muc!
  Agus lean an umar ag sleamhnú agus ag sileadh, ag leagadh agus ag lasadh na militants. Bhí na troideanna beagnach aon-thaobh. Ach d'fhulaing an Rúis caillteanais fós. Agus bhí níos mó agus níos mó acu.
  Tá blianta fós imithe ... Tá an bhliain 2018 tagtha ... Agus tá an cogadh san Afganastáin fós ag dul ar aghaidh agus níl sé ag iarraidh moilliú. Agus tá go leor saighdiúirí curtha cheana féin.
  Snezhana agus Mirabela dóiteáin ag suímh an Mujahideen ó aerárthach ionsaithe. Agus tá siad scriosta aggressively. Agus tá na foraoisí ar lasadh en masse. Leánn volleys an Tornado sléibhte.
  Leanann an cogadh ar aghaidh.
  Dúirt Snezhana le gáire:
  - Is cuid den sionnach an polaiteoir, cuid den mhac tíre, cuid den eilifint i siopa poircealláin, giorria cowardly ar bhealaí áirithe, ach is muc iomlán é i ndáiríre!
  Sheol Mirabela roicéad le fórsa marfach le cabhair óna barraicíní lom, ag tabhairt faoi deara:
  - Is breá leis an bpolaiteoir uisce a bhualadh i moirtéal lena theanga - slí bheatha atá gan úsáid ag vótálaithe, ach a thugann ioncam don pholaiteoir i bhfoirm cúr cainte díomhaoin!
  Tar éis na bhfocal seo, thosaigh na cailíní ag gáire agus ag lomadh a gcuid fiacla. Agus wink ar a chéile.
  Agus seol roicéid i sruthanna, agus sléibhte a bhriseadh ina brablach. Agus ag canadh:
  - Tugadh ordú an sráidbhaile a chreathadh go talamh,
  Chuir volleys tornadoes na sléibhte trí thine...
  Is féidir a fheiceáil gur shéid duine éigin ár gcárta,
  Bhuel, go hifreann leis na comhráite seo!
  Agus lena sála lom, cuireann na cailíní fórsa marfach an roicéad arís, agus scriosann siad suíomhanna na dushmans.
  Tá an cogadh fós ar siúl... Agus níl deireadh ar bith leis. Tá an ghluaiseacht frith-chogaidh ag fás sa Rúis. Ba mhaith le gach duine deireadh a chur leis. Ach tá an tUachtarán Putin stáin...
  Mar sin, cé go bhfuil an Rúiseach ag troid, agus tá sé soiléir go bhfuil i bhfad níos suimiúla eachtraí ag fanacht linn.
  
  Obsession GENGHIS KHAN
  Bhí Genghis Khan obsessed leis an smaoineamh neamhbhásmhaireachta dó féin go pearsanta. Agus ní hé an eagla a thiomáin iad. Thuig an Mongol mór, tar éis a bháis, go mbeadh go leor mac agus garmhac ag sní sa streachailt ar son cumhachta, agus go scoilteadh an Impireacht ollmhór ina gcodanna éagsúla agus go dtitfeadh meath. Ba léir go raibh conquest Alastair Mhór ar na Mongols leochaileach.
  Cé mhéad atá sa Mhongóil sin? Cad is féidir leo a dhéanamh chun é a choinneáil ar fad? Bhí impireacht speisialta de dhíth orainn...
  Bhí an bheatha shíoraí ag teastáil ó Genghis Khan, agus bhí na mílte teachtairí ar fud an domhain ag lorg elixir na beatha síoraí, nó rud éigin cosúil leis.
  Ach thug duine de theachtairí Genghis Khan an Déantán "Scáthán an Irbis". Bhí genie cumhachtach ann a thoiligh beatha shíoraí a thabhairt do Genghis Khan. Ach gach bliain, tá nócha a naoi maighdean le híobairt don spiorad diabhal. Agus ba phraghas chomh hard é ar neamhbhásmhaireacht Genghis Khan.
  Ach choinnigh an genie a fhocal agus d'fhill an óige ar Genghis Khan. Tar éis conquest na Síne a chríochnú, chuaigh an ceannasaí seo go dtí an India. An uair seo bhog na Mongols timpeall agus bhí siad in ann an tír iontach te seo a shárú. Ansin chuaigh Genghis Khan go Bagdad agus ghabh sé é freisin, marú beagnach gach fir.
  Ina theannta sin, bhain na Mongóil an Meánoirthear agus réigiún Volga amach.
  Cuireadh tús le feachtas mór i gcoinne na Rúise... Sa chás seo, bhí arm na Mongol-Tatarais níos líonmhaire agus níos fearr fós. Agus bhí siad in ann Novgorod a ghabháil, tar éis máistreacht a fháil air le stoirm.
  Bhí conquered Kievan Rus freisin. Agus ansin poured na sluaite de Mongols isteach san Eoraip.
  An uair seo, bhí níos mó neart agus teicneolaíocht níos fearr ag an Impireacht. Agus do bhriseadar na hUngáraigh agus na ridirí eile. Thóg siad Vín agus Beirlín araon, agus shroich siad an Iodáil, gafa freisin. Shroicheamar tailte na bhFrancach freisin. Tógadh Páras freisin.
  Agus ansin bhog na hordes, ag teacht ar an bhfarraige dheireanach. Ansin turas chuig na Piréiní agus gabháil na Spáinne. Agus ansin bogadh ar aghaidh go dtí an Afraic. Ar dtús, le concas ó thuaidh na Mór-Roinne Duibhe. Ach ansin bhog na Mongols ó dheas feadh na Níle agus trasna an fhásaigh.
  Mar sin, gabhadh na tailte go léir den bhealach talún sa leathsféar thoir.
  Ach níor chríochnaigh sé ansin. Na Mongols tógtha cabhlach, agus conquered níos mó agus níos mó críocha nua ...
  Rinne na hIndiaigh iarracht cur i gcoinne, ach bhí cuid de massacred iad, agus fuair roinnt bás den ghalar. D'aithin na marthanóirí údarás na Mongols.
  I mbeagán focal, faoi dheireadh an tríú haois déag, d'eascair Impireacht Mongol ar fud an domhain, faoi cheannas Genghis Khan.
  Inti, fuarthas go leor airgid ar iasacht don lucht bainistíochta ón tSín, agus rud éigin ón tSean-Róimh. Cuireadh tús le tógáil córas pirimideach cumhachta, tír ollmhór agus riaradh satrapaí. Mar sin, tháinig córas láraithe speisialta chun cinn ar scála domhanda.
  Forbraíodh eolaíocht agus leigheas freisin. Rinneadh a lán rudaí ar son na ndaoine i bhforbairt na talmhaíochta agus na ceardaíochta. Tháinig níos mó agus níos mó measctha ar phobail an phláinéid Domhain. Agus rugadh cumann nua.
  Sa todhchaí, fuair gach áitritheoir ar an Impireacht saoránacht agus sclábhaíocht imithe.
  Agus ar deireadh, tá tús curtha le ré an leathnú spáis. Ní raibh mórán cumhachta ag Genghis Khan ar phláinéid amháin agus theastaigh i bhfad níos mó uaidh.
  Agus fós gach bliadhain do hiodhbairt naoi n-óg is fichid don Diáidh ifrinn.
  Agus roghnaíodh iad le go leor speisialta. Bhí náisiúntachtaí agus speicis éagsúla ag na cailíní. Agus shiúil siad chomh cosnochta i sciortaí gearr bán agus stiall tanaí fabraice ar a cófra.
  Is ionann daonra Impireacht Genghis Khan agus na billiúin duine. Agus tá lonnaíochtaí ar an nGealach cheana féin, agus tá longa réalta i dtír ar Mars agus Véineas. Invent eolaithe agus roicéid fótóin in ann dlús a chur le luas an tsolais.
  Agus ag an am céanna, íobairt siad don spiorad hellish gur fhan Genghis Khan go deo óg agus sláintiúil.
  Níor chuir Vladimir Rybachenko, buachaill cróga, matáin trí bliana déag, suas leis seo. Go háirithe nuair a roghnaíodh a dheirfiúr mar an t-íospartach. Agus chinn buachaill trí bliana déag díoltas a ghlacadh ar Genghis Khan.
  Ach cad is féidir leis a dhéanamh ina aonar i gcoinne arm iomlán? Agus conas a defeat an ollphéist?
  Chinn an buachaill dul i gcomhairle leis an sorceress. Agus chuaigh sé isteach san fhoraois dhlúth, crochta a sneakers ar cuaille.
  Shiúil an buachaill feadh an bhóthair agus chan;
  Is cinnte go bhfuil laochra an dorchadais láidir,
  Rialaíonn olc an domhan gan a fhios ag an uimhir ...
  Ach sibhse a chlann mhac Sátan -
  Ná briseadh an chumhacht Chríost!
  Mar sin féin, tá cosc ar reiligiún na Críostaíochta. Agus níl ach Dia amháin ag gach duine - Genghis Khan é féin!
  Bhuel, agus a leithéid de Dhia, mar a chapall. Mar sin féin, tá capaill, murab ionann agus Genghis Khan, marfach, agus athraítear iad de réir mar a théann siad in aois.
  Vladimir Rybachenko siúl, slapping a chosa leanbh. Agus ansin tháinig tíogar fiaclach sámh agus sé lapaí amach chun bualadh leis. Níl an fhoraois anseo simplí, ach draíochta.
  Chrom an buachaill chuig an gceann ollmhór, cosúil le heilifint ach beithíoch níos faide agus d'iarr sé:
  - Lig dom dul go dtí an sorceress?
  D'fhreagair an tíogair ollmhór fiaclach le fána:
  - Freagair trí cheist - ansin ligfidh mé isteach tú!
  D'iarr an buachaill Vovka le gáire:
  - Cad a tharlóidh mura bhfreagraím?
  Chuaidh an tíogar fiaclach ag tafann:
  "Ansin, beidh mé ag cuimilt sé as a chéile!"
  Dúirt Vladimir Rybachenko go loighciúil:
  - Ní féidir dhá bhás a tharlú, ní féidir duine a sheachaint!
  An tíogair sabre-fiacail bellowed:
  - Cad é an duine is misniúla eagla roimh, agus nach bhfuil an bótach deiridh a shéideadh a mustache?
  jabbed an buachaill a dhorn isteach i smig an linbh. Bhuel, is rúndiamhair é. I ndáiríre cad? B'fhéidir bás?
  Sheinn Vladimir Rybachenko:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Níl eagla an bháis orainn ar pháirc an chatha ...
  Chun go mbeidh an Motherland Naofa ag troid,
  Agus beidh an bua ag fáil bháis fiú!
  Bhí roar an tíogar fiaclach go ionsaitheach:
  - Léifidh tú filíocht nó freagróidh tú ceisteanna!
  Theastaigh ón mbuachaill an tíogar a chaitheamh: cá bhfuil do choinsias, ach ansin chuaigh sé i gcion air, agus d"éirigh an buachaill amach:
  - Coinsias! Tá eagla an choinsiasa ar fiú an duine is cróga!
  Chlaon an tíogair sabre fiaclach go drogallach agus dheimhnigh:
  - A hAon - náid i do dtús báire! Bhuel, cad mar gheall ar an cheist eile.
  Bhí an mastodon ag sníomh agus ag caoineadh mar ollphéist:
  - Cé hé an duine is áille ar domhan?
  Stampáil an buachaill a chos lom agus chas sé thart. Is í an cheist go deimhin an ceann is deacra. Ach tá an freagra i mo cheann!
  Chuir Vladimir Olegovich amach:
  - Níl aon fhírinne níos córa, is áille aon bhréag!
  Bhí an tíogair sabre fiaclach croaked arís le míshásamh:
  - Sin ceart, puppy ... Feicim go bhfuil tú ach Trodaire Super! Ceart go leor, a ligean ar dul go dtí an tríú riddle.
  Chlaon an buachaill a cheann geal.
  - Déanaimis!
  An tíogair sabre-fiacail bellowed:
  - Cad é an tapúla ar domhan!
  Vladimir shrugged. Bhí sé ag iarraidh a rá go bhfuil an fótón. Ach cén fáth ar chuimhnigh mé go bhfuil eolaithe ag forbairt ultrafótóin chun eitilt ar luasanna superluminal. Sea, ní hé seo an méid a theastaíonn uait. Agus is cosúil go ngluaiseann gravitons níos tapúla ná luas an tsolais.
  Bhuail Vladimir Oleg a mhullach lena dhorn agus d'fhreagair sé:
  - Tá smaoineamh duine níos tapúla, agus níos tapúla ná aon ghathanna!
  Phléasc an tíogair sabre fiaclach amach ag gáire, agus d'fhreagair sé a chuid fiacla ag gáire:
  - Go loighciúil! Tá tú óg, tá tú trí náid i bhfabhar! Is féidir leat dul!
  An buachaill ag stuáil a chosa lom ar an mbóthar brící buí, ag cromán...
  Agus i gciúnas na sléibhte, agus na réalta ar airde,
  Sa tonn farraige agus tine buile ...
  Agus i tine buile, agus buile!
  Agus léimfidh an leanbh suas agus bainfidh sé an cloch dhumhach lena chos lom. Ach tá sé pianmhar go leor.
  Do chrom an buachaill:
  - Cad pian, cén pian - an Impireacht na Genghis Khan - céad - nialas!
  Ansin cheap sé, cad a tharlóidh má fhaigheann an tArd-Impire Mór Genghis Khan bás? An rachaidh sé chun tairbhe na daonnachta? Tar éis an tsaoil, san Impireacht domhanda, maireann daoine go maith. Tá post ag gach duine, agus tá gach duine lán, níl aon eipidéimí ann, tá go leor galair imithe, fiú vacsaíníodh ailse. Tá básmhaireacht íseal, rud a chuir srianta fiú ar an ráta breithe. Tá carr ag beagnach gach duine. Tá teicneolaíocht tagtha chun cinn, ansin an t-iomlán Trí lá sa tseachtain saor! Agus tá an tionscal siamsaíochta mór. Agus thug daoine cuairt ar phláinéid uile an chórais gréine, agus cheana féin ar Mars tá na chéad chathracha.
  Sheinn an buachaill Vovka Rybachenko;
  Tá an ghrian ag taitneamh os ár gcomhair
  Ní saol, ach grásta...
  Dóibh siúd atá freagrach as dúinn
  Tá sé in am a thuiscint
  Dóibh siúd atá freagrach as dúinn
  Tá sé in am a thuiscint!
  Is páistí beaga muid
  Ba mhaith linn siúl!
  Ach anois thosaigh a sála loma ar lasadh beag. Tá an bríce buí te. Ach ní féidir leat bróga a chaitheamh: is féidir le leanaí siúl ar an gcosán buí nó cosnochta, nó i bróga draíochta. Is iad seo na rialacha na foraoise draíochta. Agus gan draíocht, ní féidir leat do dheirfiúr a shábháil.
  Maireann an buachaill, agus fiú lomann a fhiacla ... Is ceannródaí fíor é nach lúbann.
  Shíl an leanbh é féin a dhíspreagadh ó na brící a bhí ag stánadh ar a shála, an é sin an fáth a raibh na Mongols in ann an domhan ar fad a shárú? Go bhfuil siad ar fad níos láidre nó níos cliste? Agus cén fáth a ndeachaigh an neamhbhásmhaireacht go Genghis Khan - a rinne cruálacht roimhe seo.
  Bhuel, ar ndóigh ní anois. Tá dlíthe ann a shéimhítear ó ghlúin go glúin. Mar shampla, cuireadh deireadh le pionós an bháis brúidiúil. Ansin tá teorainn le húsáid céastóireachta agus pionós corpartha. Mar shampla, buailtear leanaí sna scoileanna fós le maidí ar a gcuid sála lom mar gheall ar mhí-iompar. Ach seachadann leanbh den aois agus an meáchan céanna na blows leat, agus tá bata le plaisteach solúbtha agus leaisteach. Tugann sé pian, ach ní chuireann sé isteach ar boinn leanaí.
  Cé go bhfuil leanaí buailte fós ar na sála agus masa i scoileanna, ach ní minic. Uaireanta chuir siad díreach i gcúinne é.
  Tá pionós an bháis tar éis éirí annamh freisin. Agus de ghnáth déantar é go poiblí. Ach ní dhéantar iad a fhorghníomhú ró-mhinic.
  Cé gur chonaic Vladimir conas a crochadh triúr cailíní. Chuaigh siad go dtí an scafall i sciortaí bán an-ghearr agus breasts ar éigean clúdaithe le snáithe éadach. Agus ar ndóigh cosnochta.
  De ghnáth déantar mná agus mionaoisigh a fhorghníomhú cosnochta, agus beagnach nocht. Agus is gnách go ndéantar fir fásta a fhorghníomhú laistigh. Déantar leanaí a fhorghníomhú go poiblí freisin chun críche imeaglaithe. Thairis sin, taispeántar an forghníomhú ar scáileáin datha, agus ceanglaítear ar leanaí scoile féachaint air. Ach tá sé seo ag éirí níos annamh. Tá coireacht ag titim. Tá teicneolaíocht ag forbairt, agus tá sé i bhfad níos deacra ag duine a rinne mí-iompar freagracht a sheachaint.
  Mhothaigh Vladimir Rybachenko ar deireadh go raibh an teas sna brící ag ísliú.
  Sheinn an buachaill le háthas:
  - Ritheann rianta feadh an chuair,
  Buachaillí cosnochta...
  Tuirseach de capaill a adhlacadh
  Ba mhaith liom mo sonas a spochadh!
  Agus phioc an buachaill suas:
  - Sciob! Tá sé imithe áit éigin!
  Thóg sé dom!
  Agus os comhair an bhuachaill bhí bothán ar chosa sicín. Mór agus álainn. Sheas sí díreach ar ais go dtí an kid.
  Chuir Vladimir Rybachenko an lámh in uachtar ar:
  - Hut, both, cas do dhroim leis an bhforaois, romham!
  D"iompaigh an bothán... Bhog sé go héasca agus gan smál. D"oscail an doras agus sheas cailín amach. Agus blonde nádúrtha álainn den sórt sin.
  Bhreathnaigh sí ar an mbuachaill i shorts, cosnochta agus fionn, coed:
  - Tá a fhios agam cén fáth a tháinig tú! Ar mhaith leat do dheirfiúr a shábháil?
  D'fhreagair an buachaill trí a chuid fiacla a bhualadh:
  - Ní hamháin! Ba mhaith liom freisin mo phláinéid a shábháil ó despotism Genghis Khan!
  Gig an ban-draoidheacht agus d'fhreagair:
  "Tá jab deacair déanta agat, a bhuachaillí. An-deacair, ach... cabhróidh mé leat má fhreagraíonn tú an cheist.
  Chlaon Vovka.
  - Mar dhalta ar scoil, ba ghnách liom ceisteanna a fhreagairt!
  D'fhiafraigh an bhanaltra blonde, agus í ag tafann a fiacla:
  - Cad é níos daoire ná céad rúbal?
  Rinne an buachaill aoibh agus d'fhreagair:
  - Dhá chéad céad rúbal míle!
  Rinne an draíodóir fionn gáire agus dúirt:
  - Bhuel, tá sé an-simplí. Ach anseo tá tú ar an mbóthar. Chun tosaigh, ar thaobh amháin, an bhfuil do mháthair, ar an taobh eile, do chara is fearr - cé a chaithfidh a bheith brúite?
  D'fhreagair Vladimir Olegovich Rybachenko go muiníneach:
  - Coscáin!
  Chlaon an sorceress fionn.
  - Alainn! An-mhaith! Ansin an cheist, beidh mé ag iarraidh ort níos deacra: cén fáth nach bhfuil Dia Almighty a dhéanamh ar gach duine sásta!
  Rinne an buachaill feadóg agus dúirt:
  - Nu agus ceist! Níl a fhios ag fiú na diagóirí is seasoned an freagra air!
  Chlaon an sorceress fionn.
  - Cad a cheap tú gur féidir leat gach rud a fháil chomh héasca sin?
  D'fhreagair an buachaill le osna:
  - Ceart go leor, bainfidh mé triail as ...
  Chroch an buachaill a chliabh leanbaí agus chrom sé a chosa lom, rinne sé iarracht díriú. Bhraith sé míchompordach i ndáiríre ... Cosúil go raibh sé píosa feola ar Hook, nó rud éigin níos measa. Go ginearálta, is beag ceartais atá ar domhan. Sin a bhí ina genius liteartha Alexander Sergeevich Pushkin, agus fuair sé bás i duel ag aois tríocha a seacht. Agus cé mhéad úsáideach a d'fhéadfadh sé a dhéanamh don chine daonna? Agus níl aon rud le rá faoin Lermontov óg, bhí sé ag fáil móiminteam liteartha. Agus tá sé annoying colic sa taobh.
  Agus ansin tháinig breacadh an lae air go tobann: tá sé tábhachtach gan an oiread sin freagra a thabhairt i gceart agus atá sa rím.
  Dúirt an buachaill go socair:
  - Is féidir le Dia sonas a dhéanamh mura bhfuil tú go dona le d'intinn! Cén fáth nach bhfuil sonas do gach duine - ní mór duit tart chun athrú!
  Feadóg an bhanaltra blonde agus dúirt:
  - Sin é d'intinn! Maith thú, is buachaill iontach thú! Dá bhrí sin, comhairleoidh mé duit!
  Stampáil an buachaill a chos lom agus squeaked:
  - Go raibh maith agat!
  D'éirigh an cailín cailleach agus d'fhreagair:
  - Is gá "Scáthán an Irbis" a bhriseadh agus ansin lúbfar Genghis Khan agus cuirfear deireadh lena réimeas!
  Shrug Vovka a ghualainn agus dúirt:
  - Tá sé seo go maith! Ach níl an scáthán chomh furasta a bhriseadh, tá sé cosanta!
  Chlaon an cailín cailleach.
  - Sea, tá sé cosanta níos láidre ná Genghis Khan. Ach is féidir liom do dheirfiúr a shábháil ón íobairt! Is féidir leis an genie sa scáthán seo íobairt a dhiúltú do Akulina Rybachenko má bhuaileann tú ceann de arrachtaigh ifreann. Beidh foireann agat ... Má bhaineann tú amach do sprioc, ní hamháin go sábhálann tú do dheirfiúr, ach beidh tú féin in ann áit Genghis Khan a ghlacadh!
  D'fhiafraigh an buachaill le dóchas ina ghlór:
  - Agus nach mbeidh ort óigh a mharú ar mhaithe leis an bheatha shíoraí?
  Chlaon an sorceress fionn.
  - Ní hea, a ghasúir! Ní gá! Gheobhaidh tú cumhacht uile an scátháin Irbis, agus tá a chumais iontach.
  Dúirt Vladimir Rybachenko:
  - Chun rialú a dhéanamh ar an Domhan phláinéid agus gach Daonnachta cool! Ach is freagracht mhór é freisin!
  Chlaon an sorceress fionn.
  - Ceart! Ach tá go leor rudaí is féidir leat a dhéanamh do dhaoine! Ach mar sin féin, ba mhaith leat a shábháil ar do dheirfiúr, nach bhfuil?
  Chlaon an buachaill terminator.
  - Sea, tá mé réidh! Réidh le haghaidh oibre agus cosanta!
  Thóg an cailín cailleach an buachaill ar láimh agus thug sé chuig an scáthán é, ag nodaireacht:
  Anois tá misean agat!
  Bhí an scáthán ollmhór agus lonraigh le dathanna uile an tuar ceatha, agus shimmered literally.
  D'fhreagair Vovka le gáire:
  - Ní mór ubh a fhiuchadh ar feadh cúig nóiméad déag le bheith fionnuar, agus tá pionta i gcónaí réidh!
  Chlaon an buachaill, d'ardaigh sé a chos lom, coirtithe, agus go daingean ghlac céim isteach sa anaithnid.
  
  CObhsaíocht Stailín NÓ GAIRMÍNÍ Diúltaítear
  Fuair Hitler seans eile. Chuir Stalin fearg ar an mbagairt ar Zhitomir cosc ar trúpaí a tharraingt siar as sin agus d"éiligh sé go leanfaí leis an ionsaitheach ar an taobh deas den Úcráin ar an oíche roimh a chuairt ar Tehran. Agus mar thoradh air sin, thit na trúpaí Sóivéadacha isteach sa choire, agus go hiomlán defeated. Agus d'athghabh na Naitsithe Kiev, agus chuir siad timpeall ar na trúpaí Sóivéadacha lasmuigh den Dnieper. Agus bhí siad in ann cosaintí a thógáil ar feadh an Dnieper ann. Mar thoradh air sin, tharraing an cogadh ar. Chealaigh Stalin an ionsaitheacha sa tuaisceart in aice le Leningrad, agus d'aistrigh sé trúpaí ó dheas. Ach cinneadh iarchurtha a bhí ann cheana féin. Níorbh fhéidir cinn droichid a ghabháil thar an Dnieper arís. Agus thóg na Naitsithe fortress ann agus chuir siad ina gcoinne. Ba mhór an caillteanas a bhain leis an Arm Dearg, agus cuireadh an chogaíocht ghníomhach ar athló go dtí an samhradh. Cé go raibh an tionscnamh ag na Gearmánaigh. Agus i mí an Mheithimh, tháinig deireadh leis an teacht i dtír sa Normainn do na Comhghuaillithe i dtubaiste iomlán agus cailleadh na Comhghuaillithe, a chaill níos mó ná leathmhilliún saighdiúir agus oifigeach agus a lán trealaimh mar phríosúnaigh.
  Tháinig an cath don Chrimé ar aghaidh freisin. Bhí na Gearmánaigh daingnithe go maith, agus bhí siad in ann an fhriotaíocht a dhéanamh níos doichte. Agus thosaigh an ionsaitheacha sa lár agus i dtreo Leningrad le moill. Nuair a bhí na Gearmánaigh, tar éis dóibh na comhghuaillithe a shárú, bhí siad in ann trúpaí a aistriú ón Iarthar.
  Bhí na Gearmánaigh in ann ionsaithe na dtrúpaí Sóivéadacha a dhíbirt. Go háirithe, bhí aerárthach ionsaithe ilchuspóireach TA-152 an-rathúil acu, a d'fhéadfaí a úsáid mar chapall oibre ag an tosach. Bhí sé níos forbartha ná an Focke-Wulf agus i bhfad níos fearr ná iad i dtéarmaí tréithe eitilte. Ach ag an am céanna, freisin, le armúr láidir, agus airm chumhachtach. Tháinig TA-152 chun bheith ar an aerárthach Gearmánach is ollmhór, in ionad scaird-aerárthaí a imscaradh, nach bhfuil bonneagar Luftwaffe réidh lena aghaidh ar aon nós. Tá an ME-262 fós ina aerárthach neamhiontaofa, agus d'ordaigh an Fuhrer, ar chomhairle na saineolaithe, é a thabhairt chun críche agus gan é a chur i dtáirgeadh go fóill. Is cosúil gur carr maith é XE-162, ach deacair a thiomáint agus freisin nach bhfuil oiriúnach le haghaidh táirgeadh mais.
  Taobh thiar den TA-152 is féidir leis a bheith ina bhuamadóir tosaigh, ina aerárthach ionsaithe, agus ina throdaire. Tá a luas de 760 ciliméadar in aghaidh na huaire níos airde ná sin de na trodaithe is fearr de na Comhghuaillithe agus an USSR. Agus is iad na hairm na cinn is cumhachtaí i measc feithiclí aon suíochán, armúr láidir. Agus ó thaobh maneuverability de, tá sé níos fearr ná an Focke-Wulf, agus tá sé gan mórán de na heasnaimh a bhí ag an gcarr roimhe seo. Mar sin fuair na Gearmánaigh an t-aerárthach is fearr ar domhan faoi thiomáint lián, arb é an oll-trádála é. Agus ní gá na línte táirgeachta a athbhreithniú go háirithe - is de theaghlach Focke-Wulf é agus a éabhlóid.
  Sa spéir, bhraith na Gearmánaigh níos mó muiníne. Agus ar thalamh ní raibh siad chomh dona.
  D'éirigh réasúnta maith leis na gunnaí féinghluaiste E-10. Le scáthchruth íseal daichead ceintiméadar bhí sé indéanta an carr a chur i meáchan íseal de dheich tonna. Tarchur agus inneall i mbloc amháin agus trasna, agus gan ach beirt bhall foirne. Fíor, níor thaitin le Hitler tiús an armúr: ní leor a forehead seasca milliméadar ar an taobh tríocha milliméadar. Agus ar an forehead, mhéadaigh an tiús go dtí ochtó is dhá milliméadar, ar an taobh, caoga agus dhá milliméadar. Agus mhéadaigh meáchan an mheaisín go cúig tonna déag.
  Ach le hinneall de 400 horsepower, tá sé seo sásúil. Agus chuaigh an cogadh níos rathúla. SAU E-10 á thaispeáint féin mar mheaisín éifeachtach agus daingean. Ní raibh a armúr cumhachtach le claonais mhóra sa mhullach briste trí fhormhór na gunnaí Sóivéadach. Agus d'éirigh sé amach a bheith ina chabhair mhór.
  Mar sin féin ghlac na trúpaí Sóivéadacha an Crimea, ach ní raibh siad in ann briseadh trí chosaintí na Gearmáine in áiteanna eile. Agus d"fhan Leningrad i imshuí de thuras na huaire.
  Chuaigh an troid ar aghaidh go dtí an geimhreadh ... I mí Eanáir, rinne na trúpaí Sóivéadacha iarracht dul chun cinn arís, ach bhí a buille plódaithe. Sa tsraith, fuair na Gearmánaigh Panther F níos airde le turret caol agus scáthchruth níos ísle. Bhí a armúr thicker agus níos mó sloped ná Panther rialta. Agus tá an t-iomlán fiú beagán níos lú a bhuíochas le leagan amach níos dlúithe. Mar thoradh air sin, níor sháraigh carr na Gearmáine an forehead le tríocha ceathair, agus bhí deis aige i gcoinne an IS-2, agus ag an am céanna d'fheabhsaigh a fheidhmíocht tiomána fiú.
  Iompaigh sé amach a bheith níos láidre agus thicker, agus armúr taobh. Anois ní raibh sé tógtha ag raidhfilí frith-umar, agus daichead a cúig. Agus seo, ar ndóigh, cinneadh suntasach a rinne na Gearmánaigh níos láidre ná riamh.
  Mar sin bhí siad chun tosaigh ... I mí an Mhárta, sheol na Naitsithe ionsaí san Iodáil agus ruaig siad na comhghuaillithe ... Agus thiomáin siad na Breataine agus na Meiriceánaigh amach as an tSicil i mí Aibreáin ...
  Chuir Uachtarán nua na SA Truman sos cogaidh ar fáil don Fuhrer, i bhfianaise ghníomhaíocht na bhfomhuireán Gearmánach agus na gcaillteanas trom i gcabhlach Mheiriceá. Reoite na Gearmánaigh an clár V-diúracán, agus bhí siad, ar an láimh eile, fomhuirí faoi thiomáint ag sárocsaíd hidrigine - an-éifeachtach. D"fhulaing SAM agus an Bhreatain araon caillteanais ollmhóra.
  Mar sin theip ar na tuirlingthe sna hOileáin Fhilipíneacha i gcoinne na Seapáine. Chuaigh longa catha Thalamh an Éirí Amach faoi iompar Mheiriceá. Agus ansin ar thaobh an samurai, tháinig an ninja isteach sa chogadh. Agus is laochra den scoth iad seo.
  Agus níos mó fós ná na laochra, aerobatics!
  Tar éis an defeat an bonn SAM san Astráil, tháinig an ninja níos gníomhaí. Tá trodaithe iontach ag Meiriceá nach bhfuil aon rud le cur ina choinne. Tá buamadóirí troma agus iompróirí aerárthach araon gan chumhacht in aghaidh arm na nsupermen dofheicthe. Is fadhb mhór í seo atá os comhair na stáit agus na Breataine. D'ionsaigh Tíogair Dóiteáin, chomh maith le trodaithe garbh, bonn na SA i gCuan Peiriú. In éineacht leis, ghlac an trodaire baineann invincible, Azumi, páirt san ionsaí freisin. Bean Seapánach mhealltach, rua. Tá Azumi an-álainn, le guaillí leathana, breasts ard, cromáin láidir. Bíonn a cosa lom an t-am ar fad, sa teas agus sa fhuar, ach an-álainn, chiseled agus galánta. Tá na toes fada agus prehensile.
  Is breá le Azumi a cosa lom a úsáid chun dioscaí a chaitheamh. Bean uafásach, tigress fiery - agus paiseanta sa leaba. Go traidisiúnta bíonn cailíní ninja cosnochta, oilte ó naíonán agus níl siad chomh contúirteach ná fir. Go hálainn!
  Mhothaigh na Meiriceánaigh láithreach é. Nuair a dhéanann siad aithris ar dheilfeanna, téann ninjas i dteagmháil leis an uisce. Úsáid siad le haghaidh mianadóireacht iompróirí aerárthach agus longa cogaidh, pléascach speisialta, atá míle uair níos cumhachtaí ná TNT. Ag snámh faoi bolg na loinge, rinneadh liathróid bheag le maighnéad orthu, thart ar mhéid gallchnó. Seo iad na cailíní!
  Snámh ninja beagnach go ciúin. Ní féidir iad a fháil faoi uisce. Scáthanna dothuigthe. Ansin leagann siad pléascáin de chumhacht ollmhór, ach dlúth.
  Agus ansin a thagann an ionsaí ar an mbonn. Baintear fairtheoirí i gcodán soicind. Eitilt dioscaí géara so-aitheanta. Agus scornach agus necks a ghearradh. Tá saighdiúirí Meiriceánacha ag fáil bháis sula ndéanann siad screadaíl fiú. Ansin arís eitilt an dofheicthe. Caitheann cailíní cluichí lena méara loma. Tá a gcosa neamhghnách lúfar.
  Tá an bonn faoi ionsaí ó gach taobh. Pléascann eitleáin, lasann lasair mhór chorraitheach. Agus tá an suíomh ar fad clúdaithe láithreach leis. Tosaíonn na céadta gluaisteán ag cuimilt ag an am céanna. Bhí sé amhail is dá mbeadh tine ealaíne ollmhór imithe. Agus ag an am céanna, d'oibrigh an adhainte in innill carburetor.
  Agus gach rud ina chorraí, ag sileadh, ag pléascadh láithreach ... Iompraítear geisrí fiery go hard sa spéir. Cloistear rollaí na toirneach diabhail ... Tá gach rud ar an toirt, ar bhealach éigin measctha suas ag an am céanna. Agus is cosúil go dtéann an domhan as fithis, agus tá an chuma ar ghrian nua. Ach ní síochánta, ach míleata, agus ifreanda. Tá daoine trí thine, tá gluaisteáin trí thine, agus pléascann siad. Agus caitheann na cailíní ninja i bhfad ar shiúl piseanna pléascacha lena méara lom de chosa galánta. Ach tá sé seo fíor tionchar demonic. Agus éisteacht le briseadh, tá pandemonium ann. D'éirigh le roinnt eitleáin briseadh ón stiall choincréite fós, ach bhuail siad ar an dromchla agus thosaigh siad ag cuimilt. Lán le bás, pian agus scrios.
  Fuair na mílte saighdiúirí Meiriceánacha agus Briotanacha bás sa chéad nóiméad den chath. Agus ní raibh an troid féin cosúil le cath, ach le díothú iomlán. Agus báisteach síos, agus báisteach síos ar seasaimh Mheiriceá, bás agus luaithreach ...
  Bhí longa cúrsála agus longa cogaidh stróicthe óna chéile freisin, scoilt iompróirí aerárthach ina dhá leath. Bás iomlán gan trócaire ar an bhfarraige freisin. Sí gach duine a thit isteach ina brat te, loiscthe, scriosadh i púdar.
  Te, teangacha dearga ligh eitleáin, miotal leáite, go hiomlán gach rud dóite. Fiú cloch...
  Chuir Ninja fíor-ghuairneán ar siúl, nó ina áit sin ní guairneán, ach hairicín! Nó fiú tornado. A fhágann taobh thiar amháin cnámharlaigh charred agus luaithreach.
  Is bean an-álainn í Azumi, ach marfach. Caitheann sí snáthaidí lena méar loma, agus buaileann sí comhraic na Seapáine. Cé atá in ann seasamh in aghaidh an ninja?
  Agus nuair a phléascann báid agus longa cogaidh, briseann cruach agus tíotáiniam. Tá an tíogair dóiteáin sásta. Tá gach rud ag dul de réir a phlean. Anseo a thiteann an líne beveled na saighdiúirí Mheiriceá.
  Tacaíonn Azumi lena páirtí. Agus cuireann sé bás.
  Mar sin féin, tugann an bhean óg faoi deara:
  - Bhuail na Rúisigh na Gearmánaigh go dian ag Stalingrad. Mura gcabhróimid, caillfidh ár gcomhghuaillithe!
  Chaith an áilleacht trí shnáthaid lena cos lom, pollta siad muineál naonúr saighdiúir de chuid Arm na SA ag iarraidh éalú ó ifreann. Ar dhromchla na farraige, agus iad ag iarraidh gan stró a bheith tarraingthe isteach sa ghuairneán, shnámh mairnéalach Mheiriceá.
  Chríochnaigh an ninja iad ag slashing le dhá chlaíomh ag an am céanna agus dioscaí a chaitheamh. Bhí mná na Seapáine an-ghníomhach: caol agus láidir. Agus d"úsáid siad a gcosa lom le lámhach.
  D'fhreagair Yamato go muiníneach:
  - Buailfimid sa Rúis freisin! Beidh Khalkhin Gol a dhíoghail!
  Agus rith an ninja super a lámh tríd an aer, rith tonn tsunami. D'ardaigh sé cosúil le guairneán de hairicín, agus shlogtar suas na mairnéalach floundering ar an dromchla le béal greedy.
  Chuaigh buamadóir B-29 i gciorcal thar na ninjas. Phioc Azumi teaghrán an chrosbhogha mionsamhla lena cosa lom. Scaoileadh pléascáin chontúirteacha. Bhí an carr stróicthe literally as a chéile ... Na blúirí scaipthe cosúil le umair gháis le pléascáin. Agus lámhaigh síos roinnt trodaithe. Rinne Azumi giggled, chuimil sí a cos lom, galánta ar an bhféar agus chrom sí:
  - Is cailín iontach agus sármhaith mé!
  Thóg an tíogair dóiteáin é agus hissed:
  - Iontach iontach! Déanfaimid smearadh ar na Rúiseach seo freisin, cosúil leis na Meiriceánaigh!
  Gháir Azumi agus scaoil sí a fanaí...
  Chríochnaigh na ninjas as na heitleáin dheireanacha agus bhog siad amach ón oileán. Ní mór duit a smash an chuid eile de na boinn. Cuimhneoidh Meiriceánaigh an lá seo ar feadh i bhfad. Beidh aiféala orthu gur chuir siad imshuí ola i gcoinne Land of the Rising Sun, rud a chuir iallach ar na Seapánaigh troid. Agus tharla sé go tobann, cé go bhfuil an tSeapáin deich n-uaire níos lú ná Meiriceá ó thaobh geilleagair de, tá fórsaí speisialta chomh iontach sin aici nach bhfuil aon rud le cur ina choinne!
  D'ionsaigh na ninjas foirmiú iompróra eile. D"eitil siad suas ar drones ón aer agus scaoil siad buamaí beaga ach marfach. Óstáin ifreann a d'eitil isteach i bpíopaí agus i bhfoirnéisí long.
  Agus shéid siad suas na soithí go léir i ndiaidh a chéile. Lean an scrios ar aghaidh ag luas hairicín. Agus go tóin poill grúpa iompróir aerárthach clúdaithe ag báid agus longa cogaidh. Agus bhí siad clúdaithe le piseanna ifreann an bháis. Cé acu, armúr fuaite, stróic miotail.
  Bhí tinte raged os cionn na farraige, agus bhí gach rud ag caitheamh tobac. D'ardaigh deatach aigéadach isteach san aer agus sníomh sé cosúil le cornaí dubha cobras, ag astú fiacla nimhiúla réidh le sní tríd an atmaisféar.
  Agus seo go léir rince, droimneach, ól isteach san aer ... Ninjas astaítear pléascáin, agus ag fágáil an t-iompróir aerárthach is forbartha agus nua-aimseartha slán, ionsaigh a chriú. Ansin baineadh úsáid as claimhte katana, agus chaith cailíní ninja snáthaidí lena méara loma. Agus rinne siad é chomh máistreacht sin gur mharbh snáthaid amháin triúr nó ceathrar ar an toirt.
  Rinne na cailíní ionsaí agus chanadh:
  - Nach bhfuil muid feithidí olc, superninja - gearrtha againn plaiceanna! Buanna follasacha - gabh chun é!
  Agus bhog siad i ndáiríre cosúil le suaitheantas na toinne. Ghearr Azumi síos an t-aimiréal lena claíomh, agus é á ghearradh ina dhá phíosa déag trí luascáin. Fuil spattered profusely, tuilte an deic. Rinne Azumi tweet:
  - Beidh tú i gcónra! gearrfaidh mé thú!
  Agus maraíodh aimiréal eile. Agus do fhág sí a cuid fiacla mar sin. Ní raibh eagla ar ninjas roimh shots. Urchair eitil uathu. Ní raibh a fhios acu laige, tuirse agus trua. Bhí siad cosúil le héin ar sciatháin, nó fiú scairdinnill.
  Bhuail Azumi a cosa lom, ag fágáil lorg coise galánta ar an deic. Is laoch iontach í. Ach tá na cailíní eile go hiontach freisin.
  Gabhtar an t-iompróir aerárthach agus, imscartar é, tá sé á thabhairt chuig calafoirt na Seapáine. Teastaíonn iarann uathu freisin.
  Tá sé thar a bheith deacair seasamh in aghaidh arm na samurai agus ninja. Is supermen iad. Agus tá a gcuid brú dhochoiscthe ag baint leis.
  Agus arís leanann éachtaí agus gabhálacha. Ninja iad féin a iompar cosúil le robálaithe farraige elusive. Panic i Meiriceá. Níl aon bhealach chun seasamh in aghaidh an dofheicthe.
  Tar éis an tsaoil, is fórsaí speisialta é seo nach dtugann eitlíocht agus airtléire faoi deara fiú cur chuige na laochra cróga. A hang cosúil le scamaill dubha, agus tonnta a claimhte, caith dioscaí ag eitilt ar feadh ciliméadar agus pollta aon miotail.
  Níl Ninja mar an gcéanna sa Mheán-Aois. Tá an teicneolaíocht is déanaí aige ar a mhéar. Agus brúiteann sé gach duine a théann ina bhealach.
  Agus tá lull ar an bhfronta Sóivéadach-Gearmáinis. Tá na Gearmánaigh ag ullmhú maslach ar an Kursk Bulge. Ní hé an smaoineamh is cliste ionsaí a dhéanamh ar shuíomhanna réamhdhaingnithe, agus an namhaid níos airde. Ach is beag rogha atá ag an nGearmáin.
  Buaileadh na Gearmánaigh san Afraic, agus cuirtear iallach orthu buanna eile a lorg.
  Laghdaigh rathúlacht na Seapáine, áfach, déine na n-aer-ruathair ar shaoráidí míleata-tionsclaíocha an Tríú Reich. Mar thoradh air seo tháinig méadú ar tháirgeadh arm i gcomparáid leis an bhfíor-stair. Faoi Chath Kursk, tá níos mó "Panthers" agus "Tigers" ag na Fritz, chomh maith le haerárthaí. A chruthaíonn fadhb áirithe.
  Ach fós féin tá an tArm Dearg níos láidre. Cuireann Hirohito ceist atá réasúnta go leor:
  - An gcabhróimid le comhghuaillíocht na Gearmáine?
  Labhair an chuid is mó de lucht míleata na Seapáine i bhfabhar an dara tosaigh a oscailt. Fíor, le rannpháirtíocht ninja. Tá Meiriceá tar éis a hiompróirí aerárthach agus longa móra dromchla a chailleadh. Bhí sé dodhéanta oibríochtaí maslacha a dhéanamh san Aigéan Ciúin. Agus tá lámha na Seapáine gan cheangal. Ina theannta sin, ghabh na ninjas iad féin ceithre iompróir aerárthach gan damáiste. Agus scrios siad a lán de na plánaí. Gabhadh roinnt long mór freisin. Go ginearálta, d'éirigh leis an gcuideachta.
  Nó in áit sraith cuideachtaí. A bhí marcáilte, ag rath iontach. Tá Meiriceá imithe as an gcogadh. Níos cruinne, thairg sí sos cogaidh, ar théarmaí ar bith.
  D'éiligh an tSeapáin: stop a chur le buamáil an Tríú Reich, agus cabhair ón APSS. Bhí ar na Stáit Aontaithe freisin tionchar a imirt ar an mBreatain chun deireadh a chur leis an gcogaíocht ar an mbealach seo. D"aontaigh na Breataine leis an bpeaca ina dhá leath. D'aontaigh na Comhghuaillithe sos cogaidh leis an Tríú Reich agus malartú príosúnach.
  Chuir Hitler an t-ionsaí ar an Kursk ar athló arís. Chinn sé ar dtús níos mó fórsaí agus umar a bhailiú ón bhfronta thiar. Agus do chuid trúpaí a neartú.
  Ach ansin, an 15 Iúil, d'ordaigh Stalin ionsaí ar Orel agus Belgorod.
  Idir an dá linn, ghoid an ninja iompróirí Meiriceánacha le umair Sherman nua. Agus bhí Azumi, mar aon leis na cailíní, in ann oibríocht i bhfad níos dána a chaitheamh amach. Ghoid sí ó mhonarchana na Breataine trí chéad caoga de na umair is fearr na Breataine "Churchill", le armúr feabhsaithe, agus iad a iompar go dtí an Ghearmáin. Bhí na Sasanaigh ag fáil bháis faoi chlaíomh na gcailíní. Ina theannta sin, chaith na háilleacha go han-chruinn snáthaidí géara lena mhéara lom, ag marú na trodaithe. Agus cad atá le rá? Bhí ionadh ar na Breataine.
  Ina theannta sin, tharraing cailíní ón tSeapáin dhá fheithicil le gásailín. Cad é an bronntanas is fearr le haghaidh an Tríú Reich saor in aisce,.
  Dá bhrí sin, an Arm Dearg ó thús a bhíonn friotaíocht stubborn.
  I gcathanna cosanta, bhí "Ferdinand" beagnach ina scriostóir umar an-mhaith. Agus cosúil leis an "Tíogair" agus "Panther". Ní raibh an carr deireanach, cé gur bhris sé síos go minic, chomh suntasach i gcathanna cosanta.
  Tháinig Azumi, idir an dá linn, chun tosaigh. Agus throid sí go pearsanta i gcoinne na Rúiseach sa treo is contúirtí Oryol. Ansin chuaigh tríocha ceathair Sóivéadach chun catha.
  Thóg an bhean Seapánach, in éineacht lena páirtí, amach píosaí pléascáin chomh beag bídeach le grán eorna. Agus thosaigh siad ag baint úsáide as a mhéara cailínn, nimble chun na gráinní a chaitheamh ar na tancanna. Phléasc gluaisteáin Sóivéadacha agus rolladh anonn le roar bodhra.
  a scairt Azumi:
  - Banzai!
  Bhí a compánach cosnochta ag caoineadh:
  - Déanfaimid an phláinéid a iompú isteach i Paradise!
  Agus chaith sí grenade beag bídeach ... phléasc gluaisteáin Sóivéadach. Bhí brag agus spréacha ag eitilt agus an bheirt tríocha ceathair ag imbhualadh i lár an aeir. Agus ansin conas a phléasc an trealamh comhraic. Agus beidh na gluaisteáin ag crumble cosúil le péarlaí dubha.
  Sheol Azumi cúpla grán beag bídeach arís, lena mhéara chiseled, lom, agus chirped:
  - Bheirim bás!
  Ghlaoigh a cara cosnochta, agus bronntanais mharfacha á gcaitheamh aici freisin:
  - I mbeagán focal - banzai!
  An dá áilleacht pléasctha amach ag gáire. Agus arís, le cosa lom, caithfimid na gráinní seo le pléascáin charnacha. Agus scriosadh gach rud go hiomlán. Seo HF dosaen níos mó rolladh os a chionn. Agus boilb stróicthe amach, rollóirí briste sníofa ó thuas. Agus iad féin a rolladh, ag briseadh. Agus iad ag lámhach síos na saighdiúirí Sóivéadacha ag dul ar an ionsaí.
  Agus tá an dá chailíní ninja ag giggling. Anseo, úsáidtear snáthaidí beaga géara freisin, a réabann cailíní cosnochta timpeall lena gcosa. Agus tagann ionsaí na dtrúpaí Sóivéadacha amach. Na haonaid Rúise, tar éis fhulaing damáiste suntasach, stad agus reo.
  Agus na bandits cosnochta ag gáire... Tá siad ag gáire mar panthers!
  Nuair a chonaic Truman go raibh boladh an ábhair cosúil le ceirisín, thairg sé sos cogaidh don Tríú Reich ar théarmaí ar bith. Agus d"aontaigh Churchill leis sin.
  D'éiligh Hitler go dtabharfaí na príosúnaigh chogaidh go léir ar ais go dtí an Ghearmáin agus an Iodáil agus go gcuirfí tús le trádáil arís.
  Ach caithfidh na comhghuaillithe, más mian leo a muintir a thabhairt ar ais, iad a fhuascailt. D"aontaigh Truman agus Churchill leis seo, cé go drogallach.
  Tá na fascists tar éis treisiú. I mí na Bealtaine, d'éirigh siad as ionsaitheacha eile de na trúpaí Sóivéadacha sa lár. Agus ar 22 Meitheamh, ag baint úsáide as umair den tsraith E, rinne siad iarracht dul chun cinn.
  Forbraíodh an chéad umar E-50 ró-ghasta agus níor éirigh go hiomlán leis. Ba é a mheáchan beagnach seasca is cúig tonna le tiús an armúr "Ti" ra "-2, cé go bhfuil fánaí beagán níos mó. Agus bhí an fheidhmíocht tiomána níos fearr: luathaigh an t-inneall go dtí 1200 horsepower nuair a treisíodh é. A mhéadaigh a luas agus a maneuverability araon. Bhí an gunna 88-milliméadar ar dtús i 71 EL, rud a d'oir go maith do na Gearmánaigh.
  Fíor, ó mhí na Bealtaine 1945, thosaigh an IS-3, a bhí cosanta níos fearr sa mhullach, a tháirgeadh san APSS, agus spreag sé seo na Gearmánaigh chun gunna pollta armúr níos forbartha a shuiteáil.
  Níor tháinig forbairt ar ionsaithe na nGearmánach i Meitheamh agus Iúil. Tar éis dó céad ciliméadar dul chun cinn agus tar éis caillteanais throma a fhulaingt, cuireadh stop leis an Fritz. Ansin tháinig an tArm Dearg...
  Ach freisin gan rath i bhfad. Chobhsaigh an líne tosaigh ... Agus ansin d'éirigh sé neamhghníomhach go hiomlán.
  Tháinig an-tóir ar SU-100 na Sóivéide mar scriostóir umar inghlactha. D'fhan an T-34-85 mar an umar is mó ollmhór, agus go dtí seo ní raibh an T-54 á fhorbairt ach chun é a athsholáthar.
  Faoi dheireadh na bliana 1945, bhí ME-262 X níos airde sa spéir ag na Gearmánaigh, a raibh luas os cionn 1100 ciliméadar san uair, sciatháin scuabtha, agus innill níos iontaofa le hairm chumhachtacha: cúig aerghunna. D'fhéadfadh cuma an aerárthaigh seo barr feabhais aeir a thabhairt don Luftwaffe.
  Chuir Hitler san áireamh é seo. Agus freisin ar bhuamadóirí scaird chun an APSS a bhriseadh. Agus ní mór dom a rá, go dtí seo ní raibh freagra ag an Rúis Shóivéadach.
  Tar éis dóibh iarrachtaí an Airm Dearg dul chun cinn a dhéanamh i rith an gheimhridh a chealú, ag deireadh mhí na Bealtaine 1946, chaith na Gearmánaigh a gcuid umar isteach san ionsaí arís. Tháinig modhnú níos forbartha ar an E-50 le suíomh an innill agus an tarchur i mbloc amháin agus trasna. Ní raibh an umar seo ach dhá mhéadar i scáthchruth, agus ag an am céanna mheáigh sé daichead is cúig tonna. Tá a luas tar éis fás, agus maneuverability agus feidhmíocht tiomána. Agus bhí an gunna lámhaigh níos tapúla ag 12 bhabhta in aghaidh an nóiméid, agus armúr-pholladh ag fad bairille 100 EL. Agus ar ndóigh, tháinig sé seo ina fhadhb don Arm Dearg.
  D'éirigh leis an E-50 a bheith ina umar rathúil i modhnú nua, cosanta go foirfe sa mhullach, ach lag ar na taobhanna. Cé gur ag luas ard gluaiseachta, níl sé seo chomh suntasach a thuilleadh.
  Mar sin féin, thosaigh an tosaigh Sóivéadach ag sag ... Bhí Stalin an-imní faoi seo. Bhí na Gearmánaigh fiú in ann Smolensk a ghlacadh, agus chuaigh siad i dteagmháil le Moscó ... Fíor, ansin stop Hitler agus chuir sé stoirm ar Leningrad. Ach repulsed an maslach.
  Rinne na Gearmánaigh damáiste mór agus mhoilligh siad ...
  Agus ansin fómhar, agus ansin geimhreadh crua. Mar sin ní ábhar gáire.
  Tá an bhliain nua 1947 tagtha ... Sa USSR, críochnaíodh obair ar an T-54 ar bhealach éigin, ach níor chuaigh an meaisín seo isteach sa tsraith. Agus tá moill mhór tagtha ar chúrsaí.
  Tháinig na Gearmánaigh le chéile. Bhí a n-umar nua E-75 cosanta go han-mhaith ó gach uillinn. Is é 250 mm an forehead, tá na taobhanna 170 mm, agus tá an gunna 105 mm i 100 EL, is é an t-inneall míle cúig chéad horsepower. Is é seo an chumhacht le meáchan seachtó is cúig tonna.
  Agus cuirimis brú ar na trúpaí Sóivéadacha ... Mar fhreagra, fuair an USSR an IS-7, ach níorbh fhéidir táirgeadh mais an umar seo a bhunú. Agus ar ndóigh, níl sé seo go maith.
  Go dtí seo, sa spéir, níl ach méadú tagtha ar bhuntáiste na Naitsithe. Bhí an chuma ar dhioscaí comhraic, a raibh cumhacht mór millteach acu. Agus bhrúigh siad umair agus eitleáin araon.
  In aon chás, bhí an diosca dosháraithe d'arm beag. Agus d'fhéadfadh sé cnag síos mórán de na eitleáin Sóivéadach gan dul damáiste.
  Bhí píolótaí Gearmánacha i gceannas ar an spéir. Bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn ar Huffman le claimhte duille órga darach agus diamaint ar feadh ceithre chéad aerárthach a bhí thíos leis. Agus ar feadh cúig chéad fuair sé Crois Mhór na Croise Iarainn. Rud nach raibh ann ach Goering. Agus seacht gcéad caoga aerárthach downed Crois Ridire an Iarainn le claimhte duille darach platanam agus diamonds. Éacht ollmhór a bhí ann...
  Bhí na Gearmánaigh ag dul ar aghaidh arís go Moscó. Ach bhí an chosaint Sóivéadach forbartha go mór agus throid na trodaithe go seasta. Cloíodh go leor daingnithe .... Bhí na Gearmánaigh in ann Vyazma agus Rzhev a ghlacadh ar chostas na gcaillteanas trom, ach thacht siad ... Agus arís tharraing an troid ar aghaidh go dtí deireadh an fhómhair ... Agus ansin geimhreadh agus an 1948 nua ...
  Agus i aimsir fuar, bhí an tArm Dearg ag dul chun cinn cheana féin, ach gan rath mór.
  Agus sa samhradh d'ionsaigh na Gearmánaigh. Ach níor éirigh leo dul chun cinn suntasach a bhaint amach ... Sa gheimhreadh, chuaigh an tArm Dearg chun cinn ...
  Tá an bhliain 1949 tagtha. Tá T-54 tar éis éirí ollmhór ar deireadh. In ionad an IS-7, bhí an SU-130 le feiceáil sa tsraith, a bhí níos éadroime agus níos éasca le déanamh. Agus is tábhachtaí fós, chuaigh an trodaire scaird MIG-15 isteach sa tsraith. Cé acu, a bheith macánta, cé go níos lú ná na Gearmánaigh d'fhéadfadh, a thaispeáint fós ar a laghad rud éigin.
  Scóráil Huffman míle aerárthach a fuair bás agus fuair sé dámhachtain speisialta: Crois Mhór Chrois an Ridire le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Agus ba chás annamh a bhí ann nuair a chruthaigh siad dámhachtain do laoch ar leith.
  Thug Hitler faoi deara gur fíor Aryan é Huffman. Agus gan trócaire ar naimhde an Reich, agus go mbeidh bua.
  Ach polladh idir na Gearmánaigh agus na trúpaí Sóivéadacha ar feadh na bliana ar fad, ach níor ghlac aon duine le haon rud.
  Agus tháinig an bhliain 1950 ... Arís, malartú buille agus líne neamhghníomhach na cosanta ... Agus mar sin chuaigh an bhliain 1951 .... Tá sé cosúil le gach rud i rut. Agus arís, malartuithe brúidiúla de blows .... Agus líne tosaigh reoite. Agus rith 1952 sa quagmire slaodach céanna.
  Níor athraigh bás Stalin i Márta 1953 aon rud suntasach. Ghlac Marshal Beria áit an Generalissimo, agus ceapadh é ina chomharba oifigiúil. Agus tosaigh reoite arís. Agus ní raibh ach an umar IS-10 le feiceáil sa USSR. Ach níl sé seo chomh suntasach.
  Tá an bhliain 1954 caite freisin .... Tá na Gearmánaigh agus na Rúisigh tagtha chun stop a chur leis. Agus theip ar an arm nua Super. Fuair Huffman le haghaidh dhá mhíle aerárthach downed Crois Mhór Chrois an Ridire le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Mar sin ritheadh an bhliain 1955 freisin i massacre brúidiúil ...
  Agus tháinig an bhliain 1956... Bhí 22 Meitheamh díreach cúig bliana déag ó cuireadh tús leis an gCogadh Mór Patriotic. Agus ar deireadh mhol Adolf Hitler sos cogaidh dó féin.
  Chuaigh an idirbheartaíocht ar aghaidh ar feadh i bhfad agus sé mhí ina dhiaidh sin cuireadh síocháin i gcrích. Chuaigh an teorainn feadh na líne tosaigh. Seo nuair a chríochnaigh sé ar fad. Athraíodh na príosúnaigh - rud ar bith. Gan slánaíochtaí, ach rug an Tríú Reich rud éigin ...
  Mar sin féin, bhí bled bán na hEorpa. Nuair a fuair Hitler bás i Márta 1958, thit an Tríú Reich as a chéile. Agus thug an APSS a chríocha roimhe seo ar ais. D"athchóirigh Lavrenty Beria an geilleagar agus threoraigh sé an tír, mar a dúirt sé, don chumannachas, bhuel, sin scéal eile. Mar sin féin, i mí an Mhárta 1969, fuair Beria bás, agus tháinig Shelepin i gcomharbacht air ... D'fhorbair an APSS go tapa agus thug an deachtóireacht chumannach dian chun tosaigh é - ag scoitheadh SAM!
  
  Dá n-imeodh FRANKLIN ROOSEVELT NÍOS LUAIDHE
  Fuair Franklin Roosevelt bás i bhfad níos luaithe, i casadh aisteach cinniúint ar 30 Eanáir, 1943. Cé gur measadh Henry Wallace a bheith ina chléireach, d"éirigh sé amach go raibh sé i bhfad ní ba idéalaí agus d"éiligh go ndéanfadh Stalin, mar mhalairt ar chúnamh míleata, leasuithe polaitiúla agus ollmhaithiúnas do na príosúnaigh pholaitiúla go léir.
  Chuir imoibriú crua Stalin, a bhí díreach tar éis bua mór a bhaint amach ag Stalingrad, agus a bhraith an-dian agus láidir, fearg ar Wallace, agus d'fhógair sé go gcuirfí deireadh le cúnamh míleata don USSR. Bhí ról diúltach agus seasamh na Churchill, nach raibh ag iarraidh an dul chun cinn tapa ar an Arm Dearg san Eoraip, agus an tsolúbthacht gan choinne Adolf Hitler, a d'fhógair an reo ar an "réiteach deiridh na ceiste Giúdach." Bhí an Fuhrer in ann daoine a chur ina luí ón timpeallacht, lena n-áirítear, rud aisteach go leor, príomhfheidhmeannach an Tríú Reich, Himmler.
  D'oibrigh an argóint: nach mbeidh na Giúdaigh dul áit ar bith, agus má chailleann tú an cogadh, is féidir leat a chailleadh gach rud agus do-aisghabhála. Bhuel, tar éis an bua a fháil san Oirthear, beifear in ann labhairt leis na comhghuaillithe ar bhealach difriúil.
  Ar aon nós, froze na Stáit Aontaithe oibríochtaí míleata, an Bhreatain freisin, agus cé go foirmiúil fiú nár fógraíodh sos cogaidh go hoifigiúil, iompaigh an choimhlint san iarthar amach a chiorrú. Rud a chuaigh chun sochair an Wehrmacht, ar ndóigh. Chuir cabhlach fomhuirí na Gearmáine stop leis na ruathair, d'éirigh na Comhghuaillithe suas, ag cur stop leis an bhuamáil straitéiseach.
  Ghabh trúpaí Sóivéadacha, mar a bhí i bhfíor-stair, Kursk go luath i mí Feabhra ar an 8ú, agus Belgorod ar an 9ú. Ar 15 Feabhra, thosaigh an t-ionsaí ar Kharkov, rud a d'fhág trúpaí na Gearmáine, ag seachaint imchiorcail. Níos luaithe fós, d"fhág na Naitsithe Rostov-on-Don.
  Ar 18 Feabhra, tháinig Hitler go pearsanta chuig an gceanncheathrú. Thug sé cumhachtaí nua do Mainstein. Ina theannta sin, aistríodh treisithe go tapa ón Iarthar. Gcéad dul síos, ar ndóigh, eitlíochta. Níor ghlac an tosaigh thiar an t-aerárthach chomh beag sin - beagnach leath an aerárthaigh. Cuireadh roinnt rannáin a bhí beartaithe le haistriú go dtí an Afraic ar iarnród chuig an Oirthear. Ina theannta sin, aistríodh gach foirm a bhí réidh le haghaidh comhrac ón bhFrainc agus ó na Balcáin, agus sa Ghearmáin féin, d'fhógair an Reichstag slógadh iomlán agus cogadh.
  Ar 19 Feabhra, d'ordaigh Mainstein don 4ú Arm Panzer ionsaitheacht a sheoladh chun stop a chur leis na trúpaí Sóivéadacha dul ar aghaidh trí Pavlograd. Ar 22 Feabhra, bhí Pavlograd áitithe. Cuireadh de chúram ar ghrúpa Kempf na bealaí chuig an Dnieper a chosaint ó thuaidh trí Krasnograd nó Dnepropetrovsk, nó trí Poltava nó Kremenchug.
  Murab ionann agus an stair fíor, d'éirigh leis na Gearmánaigh i bhfad níos mó. A bhuí le tabhairt isteach a n-arm aeir go léir isteach sa chath, bhí buntáiste acu san aer arís. Ina theannta sin, ghlac níos mó trúpaí talún páirt sa ionsaithe, lena n-áirítear 30 umar nua Tíogair, a chuaigh i bhfostú go neamhghlórach i ngaineamh na hAfraice sa bhfíor-stair.
  D'éirigh leis na Gearmánaigh timpeallú Kharkov sé lá níos luaithe ná an scéal fíor, ar 8 Márta, gabhadh Belgorod ag an Fritz, agus gabhadh Belgorod ar an t-aistriú 9 lá roimhe sin - ar an 10 Márta.
  D'éirigh leis na Naitsithe freisin Kursk a ghabháil le swoop, ag dúnadh fáinne eile ar 14 Márta. Ar 18 Márta, ghabh an Fritz Stary Oskol freisin. Mar sin féin, chuir an leá agus an fhriotaíocht laochúil a bhí ag na trúpaí Sóivéadacha cosc ar na Naitsithe rath a fhorbairt. Ach d"éirigh níos suntasaí de chaillteanais an Airm Dheirg sna coirí ná mar a bhí i bhfíor-stair, agus gearradh siar ar an Kursk Bulge i Márta 1943.
  Bhí rath Mainstein tromchúiseach, ach teoranta, mar sin níorbh fhéidir leis na Naitsithe fiú gach rud a chaill siad le linn oibríocht Voronezh-Kastornoe a thabhairt ar ais. Cé anois nach raibh tinneas cinn orthu a thuilleadh - an Kursk Bulge. Ach chruthaigh sé seo fadhbanna breise: cén áit agus conas ionsaí?
  Cé gur iompair na Comhghuaillithe go héighníomhach, bhí geilleagar na Gearmáine an-ghníomhach gan chiall. Tháinig méadú faoi dhó ar tháirgeadh umar agus gunnaí féinghluaiste laistigh de thrí mhí, ag teacht ar 1,200 feithicil in aghaidh na míosa, lena n-áirítear na "Tigers", "Panthers" is déanaí - go mór níos fearr i gcumhacht comhraic le trealamh Sóivéadach. Ach bhí ar na foirne fós máistreacht a fháil ar na tancanna nua, agus tinnis a n-óige a thabhairt chun cuimhne.
  Agus níl sé éasca treoracha a roghnú don ionsaitheach. Is féidir leat bogadh ar aghaidh go Moscó, agus arís iarracht a dhéanamh díoltas a bhaint as Stalingrad, briseadh tríd go dtí an ola Caucasian. D'fhéadfadh Leningrad, áit a bhfuil sé deacair do na Sóivéadaigh treisithe a aistriú, a bheith ar cheann de na spriocanna.
  D'fhan na Gearmánaigh trí mhí, shábháil fórsaí agus umair nua, earcaigh oilte. Cheana féin san arm agus nach bhfuil buachaillí ceithre bliana déag d'aois neamhchoitianta, tá go leor rannáin eachtracha curtha le chéile. Shroich neart an Wehrmacht uasmhéid de 10.5 milliún saighdiúir agus oifigeach, fiú le laghdú beag ar chaighdeán na trúpaí.
  San aer, troideadh cathanna le rath éagsúil. Mhéadaigh na Naitsithe táirgeadh aerárthach, agus ghníomhaigh siad ar bhealach níos gníomhaí.
  A n-aces, mar riail, roghnaigh a n-áit cath, agus rinne siad iarracht gan a bheith páirteach sa chath, torthaí a thabhairt i líon.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil an Focke-Wulf, cé go níos lú ná aerárthach Sóivéadach i maneuverability, ach an luas ard le linn Léim cead dó chun éalú nuair a fhágáil ar an eireaball, agus airm cumhachtach a shoot síos ar an aerárthach as an chéad chur chuige. Mar sin níorbh fhéidir an buntáiste a bhaint as na Naitsithe go hiomlán, agus bhí aces Gearmánach níos mó taithí acu, le hairm níos cumhachtaí, i gceannas ar an aer.
  Chinn Hitler mar sin féin ionsaí a dhéanamh ar an Chugais, ach ar bhealach beagán difriúil. Eadhon, a dhéanamh Stalingrad an príomh-treo, agus a sheoladh grúpaí arm "A" agus "B" ann. Níl an réiteach, ar ndóigh, optamach, ach tar éis cailleadh an droichid Rzhev, ag dul ar aghaidh go Moscó, bheadh ar na Gearmánaigh líne cosanta an-chumhachtach a shárú.
  Ar chostas Leningrad, níor thug an t-ionsaí ar an gcathair dhaingean don Tríú Reich fiú má d'éirigh leis, díbhinní cinntitheacha.
  Mar sin tá sé fós le bogadh ó dheas. Chuaigh Stalin chun tosaigh ar Hitler mar sin féin, agus ar an 22 Meitheamh, chuaigh trúpaí Sóivéadacha ar an ionsaí i dtreonna Oryol agus Kusk. Bhain an chúis leis na tactics feithimh a thréigean le hiompar éighníomhach an chomhghuaillithe: gan síocháin, gan cogadh. Cad eile a d'fhéadfaí a fhulaingt, ach ... D'aistrigh an ganntanas duralumin, chomh maith le táirgeadh aerárthach Gearmánach de shíor ag méadú, tionscnamh níos mó agus níos mó chuig an Luftwaffe de réir a chéile.
  Ina theannta sin, bhí buamadóir Yu-188 an-mhaith ag na Naitsithe cheana féin, a d'fhorbair luas a bhí níos fearr nó ar a laghad nach raibh níos lú ná na Yaks, agus fiú tástáil rathúil ar an Yu-288. D'fhéadfadh an carr deireanach, chomh maith leis an DO-217 sraitheach, a bheith ina bhuamadóir straitéiseach an-mhaith. Agus mar sin, tháinig eitlíocht na Gearmáine ina fhachtóir thar a bheith neamhfhabhrach do na trúpaí Sóivéadacha.
  Ar an láimh eile, bhí Hitler leisce ort leis an ionsaitheacha, agus mar sin lean foirmiú rannáin umar nua agus oiliúint foirne. Mar gheall ar an easpa buamála, scaoileadh na Tigers agus Panthers níos mó ná mar a bhí siad i bhfíor-stair, agus b'éigean máistreacht a fháil orthu.
  D'éirigh leis na Gearmánaigh ullmhú don chosaint ina iomláine, níorbh fhéidir iontas a ghlacadh orthu. Mhair an troid ar feadh breis agus mí. Tháinig trúpaí Sóivéadacha i ngleic le teicneolaíocht nua Gearmánach, agus d'éirigh sé amach go raibh na "Panther" agus "Tíogair" i gcathanna a bhí ag teacht chun cinn ord méide níos láidre ná feithiclí Sóivéadacha. Níor thug Butting seans ceart don T-34 agus KV an bua a fháil. Ina theannta sin, níl máistreacht déanta fós ar tháirgeadh feithiclí le gunna 85-mm níos cumhachtaí, agus níorbh fhéidir an "Panther" agus an "Tiger" 76-mm a ghlacadh go ceann.
  Níor tháinig trúpaí Sóivéadacha ach i gceantair áirithe chun cinn suas le cúig chiliméadar déag agus d"fhulaing siad caillteanais ollmhóra. Bhí na Gearmánaigh in ann dul ar an counteroffensive. I measc na gceannasaithe, ba chóir a thabhairt faoi deara Rommel, núíosach ar an bhfronta thoir, ach ar a dtugtar go forleathan san Iarthar. D'éirigh leis é féin a chruthú go maith sa chath leis na Sóivéadaigh.
  Bhí na Gearmánaigh in ann, ag forbairt frith-ionsaithe, teacht ar an Don. Ach ansin, in ionad dul ar aghaidh go Moscó, chas siad ó dheas.
  Ba mhian leis an Fuhrer díoltas a fháil ar Stalingrad. Ba chóir a thabhairt faoi deara go ndeachaigh sé seo chun sochair do na Gearmánaigh fiú ar dtús. Níor chreid Stalin sa rogha Oibríocht Blau a dhéanamh arís agus d'aistrigh sé a chúlchistí go léir níos gaire do Moscó. Mar thoradh air sin, chuaigh na Naitsithe, ag bogadh feadh an Don, isteach sna trúpaí Sóivéadacha ó chúl.
  Mar sin féin, bhí an tArm Dearg difriúil cheana féin. Ghníomhaigh na ginearáil Sóivéadacha, a fuair taithí ar chomhrac, níos sciliúla, agus d'éirigh na saighdiúirí féin go suntasach. Ní raibh na Fritz in ann an Don a thrasnú agus briseadh tríd go Stalingrad. An t-uasmhéid a n-éachtaí, a ghabháil Rostov-ar-Don, agus dul amach san abhainn ar feadh a réise iomlán. Fíor, chaill na trúpaí Sóivéadacha Voroshilovgrad, Donets, agus críocha suntasacha, ach níorbh fhéidir leis na Naitsithe a ghabháil le linn feachtais an tsamhraidh agus an fhómhair, fiú an méid a d'éirigh leo a dhéanamh i 1942. Rud a mheas Stalin rath áirithe. Má choinnímid i gcuimhne go raibh an APSS anois ag troid ar cheann amháin.
  Tháinig laige ar an mbagairt ón tSeapáin de réir mar a bhuail Land of the Rising Sun mar thoradh ar bhua san Aigéan Ciúin. Agus cé nach bhféadfadh an APSS a bheith ró-eagla ar an gCianoirthear.
  Sa gheimhreadh, thosaigh frith-ionsaithe an Airm Dearg. Is léir gur tháinig go leor umair Ghearmánacha sa fhuacht agus sna sruthanna sneachta isteach, agus chuir socrú céimnithe na rollóirí bac ar an bhfonnadh. Ach níorbh fhéidir rath iomlán a bhaint amach anseo. Brúigh na Gearmánaigh beagán sa lár, agus theip orthu ar an Don, ach níorbh fhéidir réigiún Leningrad, mar gheall ar chosaint ró-chumhachtach an namhaid, a shaoradh. Chomh fada agus a coinníodh an imshuí. D'fhoghlaim na Gearmánaigh go leor freisin, ach bhí siad ídithe cheana féin as an gcogadh. Iarracht a bhí sa samhradh dár gcionn ar thionscnamh an Fritz a thapú. Ach arís ní raibh na Naitsithe in ann teacht ar an Don. Tháinig deireadh leis an ionsaí ar Leningrad le teip.
  Tá athruithe tar éis tarlú i SAM. Tactic fanacht-agus-féach, chaill Wallace an toghchán uachtaránachta go Poblachtach Cheney. Ach lean an comharba ar aghaidh ag iompar éighníomhach. Díreach cosúil leis na Saothair a tháinig in áit Churchill a bhí i gceannas ar an mBreatain. I ngeimhreadh na bliana 1945, bhí trúpaí Sóivéadacha in ann briseadh trí chosaintí Wehrmacht sa lár agus dul ar aghaidh go Smolensk agus fiú áitiú sa chathair seo. Ach bhí scaird-aerárthach an namhad i gceannas ar an aer agus stop maslach na trúpaí Sóivéadacha. Agus i Márta agus Aibreán, bhuaigh an Fritz ar ais an méid a bhí caillte acu. I samhradh na bliana 1945, rinne na Gearmánaigh iarracht ionsaithe a fhorbairt i gcoinne Moscó ag baint úsáide as umair "E" agus scaird-bhuamairí agus na chéad fheithiclí comhraic i gcruth diosca ar domhan.
  Ar an láimh eile, aithníodh diúracáin bhailistíocha mar airm ró-chostasach agus neamhéifeachtúla. D'éirigh leis na Gearmánaigh dul i dtreo Moscó, ach bhí deireadh an fhómhair tagtha cheana féin, agus d'úsáid na Meiriceánaigh airm adamhach agus chuir siad iallach ar an tSeapáin a chaipitliú.
  Agus an buama adamhach aige, d"éiligh Cheney go gcuirfeadh an dá thír síocháin i gcrích.
  Ach ní raibh Stalin agus Hitler in ann aontú ar bhealach ar bith. Ní raibh aontacht sna Stáit Aontaithe ach an oiread, áit ar chreid go leor ciorcail frithghníomhaithe gur cheart don dá thaobh leanúint ar aghaidh ag marú a chéile chomh fada agus is féidir.
  Ach ó d'éirigh leis na Naitsithe, an uair seo ghearr siad amach Leningrad ar deireadh agus chuaigh siad céad ciliméadar go Moscó, thosaigh na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain ag cuidiú leis an APSS trí sholáthar Léas Iasachta a atosú.
  Sa gheimhreadh, thosaigh trúpaí Sóivéadacha ag brú na Naitsithe arís, ach níorbh fhéidir leo Leningrad a dhíbhlocáil. Thit cathair Lenin, ach cuireadh na Fritz ar ais beagán ón bpríomhchathair. Bhí cúnamh ón Iarthar measartha agus d'fhéadfadh sé a bheith cinntitheach. Ach bhí na Gearmánaigh tuirseach traochta agus traochta.
  Chuaigh samhradh 1946 i bhfeidhm le mionathruithe suímh. Agus sa gheimhreadh, d'éirigh le trúpaí Sóivéadacha roinnt rath a bhaint amach, ag leagan amach an Fritz ó Rzhev agus Vyazma agus ag brú orthu, fiú beagán, chuig an Don.
  In earrach na bliana 1947, fuair Adolf Hitler bás agus, ar an 18 Bealtaine, síníodh armistice le hidirghabháil na Stát Aontaithe agus na Breataine. Bhí na coinníollacha sách deacair don APSS agus ní raibh siad an-fhabhrach don Ghearmáin. An Úcráin, an Bhealarúis, tháinig na tailte go léir a bhí i seilbh an Wehrmacht ina gcríocha sainordaithe faoi chomhrialú na Stát Aontaithe, na Breataine, na Gearmáine agus na satailítí.
  D'éirigh an Tríú Reich cosúil leis an Aontas Eorpach, agus na críocha Sóivéadacha faoi áitiú, cosúil le cosantóirí, lena n-áirítear Leningrad. Fuair Don stádas mar chríoch shainordaithe, neamhspleách ar an USSR agus go foirmiúil neamhspleách, ach i ndáiríre le tionchar mór ó na Stáit Aontaithe.
  Mar sin, laghdaíodh críoch na Rúise Sóivéadach go mór. Cuireadh iachall ar Stalin aosta agus lag an pholaitíocht a fhágáil. Thit a údarás go géar, agus scoilt a Entourage.
  Tar éis éirí as Stalin, bhí an Chugais - an tSeoirsia, an Airméin, an Asarbaiseáin - scartha go luath ón APSS. Agus cúpla bliain ina dhiaidh sin, agus Lár na hÁise. Mar sin, díbríodh an Rúis chuig ról mionchumhachtach, cé gur le hairm núicléacha a bhí sé. I gcomparáid leis an stair fíor, iompaigh St Petersburg, Smolensk, Pskov, agus roinnt réigiún eile san Iarthar amach a bheith sainordaithe.
  Agus go luath i réigiúin an Chugais Thuaidh daonra go príomha ag Muslims scartha freisin. Sa Ghearmáin, tar éis bhás Hitler (is dócha gur chabhraigh an Fuhrer le fágáil), fuair an andúileach drugaí Goering bás go luath. Maraíodh Himmler freisin. An níos measartha Speer urghabhadh chumhacht. Cúpla bliain ina dhiaidh sin, athchóiríodh an córas ilpháirtí, agus d"éirigh na Naitsithe i bhfad níos measartha.
  I ndeireadh na dála, tháinig na Stáit Aontaithe chun smacht agus smacht a fháil ar an domhan. Ní raibh an APSS anois acu mar iomaitheoir, agus ní fada go raibh cumhacht ag na Cumannaigh. Sa tSín, rialacha pro-Mheiriceánach rialtas, ar fud an domhain Ioslamach an rud céanna. Tá ré forlámhas iomlán Mheiriceá tagtha...
  Ach níor thug sé seo sonas don chine daonna, cé go raibh na Meiriceánaigh, tar éis dóibh hegemony a bhunú ar an Domhan, in ann eitilt go Mars ar ais san fhichiú haois, ina theannta sin, d'fhorbair dul chun cinn agus teicneolaíocht fiú níos tapúla ná mar a bhí i ndáiríre. Ba é an éifeacht ná go raibh smacht ag na Stáit Aontaithe anois ar eolaithe ó gach cearn den domhan. Ach ní haon rún é gurbh í an iomarca rúndachta a chuir bac ar fhorbairt na heolaíochta daonna.
  I gciall áirithe, tá sé níos sábháilte ná mar a bhí i bhfíor-stair. D"fhéadfadh arm na Stát Aontaithe agus a gcuid satailítí sceimhlitheoirí agus antoiscigh a bhrú ar aon áit ar domhan gan eagla a bheith orthu nach gcuirfí i leith na polaitíochta iad. Is féidir idirghabhálacha daonnúla a dhéanamh, agus domhandú eacnamaíoch agus polaitiúil éifeachtach. Ní miste ar bith antoiscigh reiligiúnacha a bheathú chun comhraic pholaitiúla a threascairt - is féidir é seo a dhéanamh le hidirghabháil shimplí.
  Mar sin, go pointe áirithe, is cosúil gur bhuaigh an domhan trí bheith unipolar i gcomparáid le fíor-ilpholach. Ach ansin chonaic Vasily Terkin cinniúint duine singil ...
  D"éirigh Anna Kazei (Comhtharlú sloinnte suimiúil agus is dócha nach bhfuil sé de thaisme, cé go dtarlaíonn an ghníomhaíocht san aonú haois is fiche!) as an stáisiún traenach agus lean ar aghaidh de shiúl na gcos. Tá an traein galánta, le gluaisteáin sruthlínithe, ach tá an stáisiún féin ar cheann de na cinn is cúige. Fómhar te Úcráinis a bhí ann - samhradh Indiach, nuair a bhí gúnaí órga ar ghuaillí beithe, agus foraoisí agus groves cóirithe i scarlet ríoga. Tá nádúr álainn, agus níl bean fós gan charm, cé go bhfuil sí tríocha cúig bliana d'aois ar a laghad, agus tá gruaig liath ag taispeáint tríd cheana féin.
  Tá Anna Kazei brónach, mar sin téann sí ar dháta lena leanaí ... chuig príosún saothair chrua. Cad atá faoi chaibidil ag an mbreitheamh ar chuir buachaill 12 bliain d"aois agus cailín 15 bliana d"aois pianbhreith 99 bliain sa phríosún air? An é sin a dhéanann tú le leanaí míshásta? Agus rinne siad cad é? Bhuel, scrios siad na fógráin leis na fógraí. Sea, ghearr siad sreanga teileafóin agus Idirlín chun dul i ngleic le contagion thionchar Mheiriceá.
  Tá gluaiseacht in Oirthear na hÚcráine - "Patriotic Friotaíocht". Ní hea, ní sheolann siad fíor-chogadh eadarnaíoch, mar a bhí le linn an Dara Cogadh Domhanda. Go bunúsach, is bolscaireacht agus sabotage ar scála beag iad a bhfriotaíocht gan taismigh daonna. Mar sin bhí a leanaí ag iarraidh dúshlán a thabhairt do tyranny an Iarthair tríd an sreang a ghearradh arís agus arís eile.
  Ach bhí siad in ann iad a scannánú ar fhíscheamara, agus tá go leor "well-wishers" ann freisin. Cúisíodh na guys as sabotage agus fiú sceimhlitheoireacht, chomh maith le damáiste tromchúiseach a dhéanamh don gheilleagar. Agus naisc ag aois óg, chuir siad imthosca maolaithe san áireamh - thug siad beagnach céad bliain de shaothar crua.
  Rith an chúirt go han-tapa, agus níor chlaon an dlíodóir ach ar an ionchúisitheoir le comhaontú. Sea, agus dúnadh an próiseas féin. Thairis sin, tugadh le tuiscint do Anna go mbeadh an t-ádh fós ar a leanaí dá mbeadh a fhios acu, agus go mbeadh naisc acu leis an talamh faoi thalamh, nach seachnóidís an chéad chéasadh, agus ansin pionós an bháis. Mar sin féin, ní céasadh é bheith i mbun saothair chrua féin.
  Tá cosa Anna fite fuaite le seanbhróga. Iompraíonn sí backpack iomlán le cláir a cheadaítear a dhéanamh ach uair amháin sa bhliain. Agus leanaí trua, is dócha, nach bhfuil ró-fionnuar sa phríosún.
  Tá na ciontaigh ina seasamh ar an mbóthar, mar sin níl siad i gcampa na beairice, tá siad sínte ar feadh an mhórbhealaigh. Déanann na patróil gáire ag Anna, agus sroicheann siad isteach sa mhála droma lena lámha, ag baint bia amach. Líon an póilín mór ó mhuintir na háite an ispíní syrvelad isteach ina bhéal láithreach. In ainneoin go foirmiúil Úcráin, mar a bhí, tá na tréithe statehood, lena n-áirítear an tofa Rada, ach tá níos mó bratacha Mheiriceá ná na cinn buí-gorm.
  Bíonn buachaillí faoi ocht mbliana déag ag obair ar leithligh ó dhaoine fásta. Tá an lá te, grianmhar, stiallacha, tá léinte príosúin fillte i gcarn ar leith, agus comhlachtaí tanaí, sinewy, seacláid ó ghrian na déagóirí, sheen le allais. Tá cuid acu ag ráchairt clocha agus gairbhéal ar na rianta iarnróid le suaitheadh leathan, tá cuid eile ag tarraingt ráillí, tá cuid eile ag plánáil agus ag sábhadh lomáin.
  Tá buachaillí ó dheich go seacht mbliana déag d'aois, agus tá cuma níos óige ar chuid acu. Agus conas nach féidir le duine trua a bheith acu as a n-aghaidh má tá an dlí Angla-Shacsanach chun tosaigh san Úcráin shainordaithe, nuair a bhíonn dliteanas coiriúil infheidhme maidir le daoine fásta ó aois a deich?
  Ansin chuir an póilín in iúl do Anna, a raibh a mála droma suntasach níos éadroime - cá háit a lorgódh a mac Marat (b"fhéidir nach comhtharlú ainmneacha anseo é freisin!). Sea, tá sé deacair di meáchan den sórt sin a iompar, ach fós tá sí ceangailte. Agus ní cúis áthais é an faoiseamh seo, mar tá na ciondálacha anseo gann agus tá na guys tanaí.
  Agus seo é a mac. Shuigh sé a chosa lom, i mbríste stríocacha os cionn na glúine, ar chlocha géara agus bhrúigh sé bairille coincréit. Agus í ag féachaint ar an cosnochta, agus í ag análú go trom ar Marat, thuig Anna go raibh sé féin á neartú le hiarracht dochreidte toil. Is cosúil go bhfuil ceann shaved i gcoinne chúlra na guaillí tanaí mór, agus tá gruaig fhionn i gcoinne chúlra cloigeann uilleach coirtithe beagnach dofheicthe. Ó cad is cosúil an buachaill go hiomlán maol. Tháinig an wrinkle ar an forehead níos suntasaí níos doimhne. As a bhfuil, más rud é nach raibh sé ar an stature beag agus guaillí caol, bheadh an chuma ar na buachaillí i bhfad níos sine.
  Tá Marat ag obair, agus maoirseoirí borrtha ag fánaíocht in aice láimhe, ag béicíl agus ag scairteadh sciúirsí leathana rawhide. Is é seo an obair chrua, merciless. Chun luas oibre den sórt sin a sheasamh, ba chóir duit do scíth a ligean ar feadh cúpla soicind ar a laghad, agus luí síos ar an mbairille chun scíthe a thabhairt do do dhroim sinewy, slashed fuip. Mar sin féin, nuair a dhóitear é, de ghnáth ní ghearrann sé an craiceann.
  Níl sé de cheart ag Anna teacht go dtí an sos lóin ag an obair. Mar sin caithfidh tú féachaint agus fanacht.
  Deora na máthar go maith suas go neamhdheonach. Tá cosa an bhuachaill clúdaithe le bruises, bruises, bruises, clúdaítear na boinn le calluses. Gach earrach, samhradh agus fhómhar, cuirtear iallach ar chiontaigh óga oibriú cosnochta. Deir siad go bhfuil sé níos dexterous agus níos fearr fós do bhuachaillí i bpríosún. Go deimhin, is é seo an geilleagar Meiriceánach notorious. Thairis sin, caitheann bróga stíl an Iarthair amach ró-tapa. Agus mar sin, a Dhia, go bhfanann buataisí faoi úinéireacht an stáit ar a laghad le haghaidh an gheimhridh - ar an dea-uair tá an aeráid tar éis téamh suas agus níl aimsir sneachta chomh fada sin.
  Ach anois tá iallach ar na buachaillí ráillí troma a tharraingt. Bhuel, cá bhfuil Maratika. Tá sé tanaí mar giolcach, sin mar a léiríonn na heasnacha tríd ón gcraiceann coirtithe, agus titeann an boilg ó theannas. Ciorcail dorcha faoi na súile, deir siad nach bhfuil saothair chrua éasca do bhuachaill beag. An mbeidh sé in ann síneadh amach fiche bliain, agus ina dhiaidh sin beifear in ann ceart dlíthiúil achomhairc a chomhdú?
  Ach ní mór dúinn ómós a thabhairt do Marat, leagann sé an t-iarnród deftly, agus nuair a fheiceann sé a mháthair, gáire sé mar fhreagra. Tá an wrinkle ar an forehead smoothed amach agus is léir gur buachaill é seo fós a fhaigheann spraoi in aon chás...
  Feadaíl an fuip agus dónna go pianmhar Marat. Déanann an mháthair screadaíl, déanann sí iarracht sracadh ar an bhfeitheoir ar an bpóilín, rug an t-ambal ar ghualainn í, ag stopadh di:
  - Ná dare! Ionsaí ar jailer i líne na dleachta... Sa chás is fearr, dosaen!
  Tá Anna níos corraithe cheana féin:
  - An bhfuil sé de cheart acu leanaí a bhualadh de réir an dlí?
  D'fhreagair an póilín go macánta:
  - Tugtar tomhas éigeantach de thionchar fisiciúil ar choirpigh air seo. Tá gearán go hiomlán useless!
  Chlaon an bhean go trom, agus rinne sí iarracht a súile a bhaint de a mac ionas nach mbeadh sé chomh crua. Tá an chuid eile de na buachaillí ag sciobadh chomh maith. Tá beagnach gach ceann acu cosnochta, gan ach cúpla ceann de na cinn is sine i roinnt frapaí baile ar ndóigh. Agus tá gach duine bearrtha maol, gan eisceacht. Nuair a tháinig duine acu níos gaire le cloch ar a ghualainn, chonaic Anna a uimhir pollta.
  Uafás - an bhfuil seo ag a mac?
  Tá an sos lóin gearr - de réir an dlí, ní mór do chiontuithe a bheith ag obair dhá uair an chloig déag ar a laghad sa lá, ach i ndáiríre tá siad tiomáinte ceithre bliana déag go dtí sé bliana déag. Fíor, braitheann go leor ar dhéine na hoibre. Mar shampla, ní dócha go mbeidh fiú duine fásta in ann caoga cileagram meáchain a iompar, ó urlár amháin go ceann eile ar a ghualainn.
  Ach, mar shampla, is féidir leat cadás a bhailiú níos faide. De ghnáth bíonn cailíní ag obair ar phlandálacha, agus mar sin tá sé níos deacra go fisiciúil do bhuachaillí.
  Ar feadh lóin, cothaítear na buachaillí le rís; san Úcráin, tá sé tar éis fréamhú go han-mhaith agus is bia próitéine an-luachmhar é. Chomh maith leis sin cuireann siad beagán bainne le arán agus gairleog - ionas go gortaíonn siad níos lú. Tá an bia sláintiúil go leor, ionas nach bhfeiceann na buachaillí, cé nach leor, béal bearna. Seo iad úlla agus liomóidí.
  Cé go bhfuil ocras air Marat, a mhíníonn dá mháthair:
  - Tá nós, agus ciallmhar - a roinnt ar na cláir do na buachaillí!
  Bhí ionadh ar Anna
  - ciallmhar?
  Mhínigh buachaill níos sine, le tatú ilchasta ar a lámh agus cros ar a chliabhrach, go muiníneach:
  - Cinnte! Níos minice ná uair sa bhliain, ní féidir leat aistriú a fháil ach amháin le haghaidh barryk mór. Agus ní féidir leat é a choinneáil. Tá an oiread sin againn agus téann athluchtú de shaghas éigin ar aghaidh an t-am ar fad!
  D'aontaigh Anna agus, nuair a bhuail sí a mac ar a dhroim, bhraith sí stríoca agus scríobacha úra agus leighis cheana féin. D'fhiafraigh Mam dá mac:
  - An mbuaileann siad go minic?
  Chuir Marat aoibh gháire air agus d'fhreagair sé:
  - Déanann siad iarracht gan ghortú. Ní bhuaileann duáin agus orgáin ríthábhachtacha.
  Lean Anna lena ceist:
  - Nach bhfuil sé fuar siúl cosnochta?
  D'fhreagair an buachaill go macánta:
  - Ar ndóigh, sa sráidbhaile rith siad cosnochta ach amháin ar laethanta te, ach anseo tá siad kicked amach go dtí go dtagann an sneachta, agus is féidir a shábháil ... Ach.
  Rinne an buachaill leis an gcros idirghabháil arís:
  - Tá mé anseo le cúig bliana! Tá sé ceart go leor, ag obair lasmuigh, ag ithe bia sláintiúil, is féidir leat a bheith cruaite agus gan fiú casacht! Mairfimid mura bhfaighimid bás!
  Dúirt Marat, agus é ag baint na ispíní go cúramach:
  - Ar ndóigh, mairfidh muid, agus b'fhéidir go bhfaighidh muid saoirse!
  Anseo thuig Anna go tobann go raibh na hábhair comhrá ídithe. Chónaigh Marat a shaol, bhí sí ina cónaí uirthi. Agus tá sé míchuí comhbhrón a dhéanamh leis an buachaill, ní dhéanfaidh sé ach cion. Cé go bhfuil seansanna Marat gar do nialas a fheiceáil. Sea, agus eagraigh éalú ó réimse na fantaisíochta. Thairis sin, fiú má ritheann tú ar shiúl, ansin sa domhan nua-aimseartha, conas is féidir leat a cheilt faoi thalamh ar feadh ró-fhada? Tá an teicneolaíocht ag dul chun cinn, agus is dócha go bhfuil a gcomhrá á thaifeadadh, agus b'fhéidir fiú le híomhá físeáin.
  Chuir Marat ceist ar an madra Polkan, agus tar éis dó freagra a fháil, thit sé ina thost. Bhreathnaigh Anna ar a mac go feasach. Feicimid é, bhí sé ag iarraidh fiafraí níos mine faoina dheirfiúr, ach bhraith sé nach raibh cumarsáid déanta ag a mháthair léi fós. Tá an sos lóin gearr, agus i gceann cúig nóiméad tosóidh na buachaillí Trudovik ag obair arís.
  Shín Anna slipéir cniotáilte chuig a mac:
  - Cuir ort mo stór!
  D'fhreagair Marat i gcogar:
  - Gan a bheith ceaptha... Ba chóir go mbeadh gach buachaill mar an gcéanna sa phionós. Agus siúl cosnochta go dtí go bhfuil sioc ar cheann de na foirmeacha pionóis! Ní dhéanfaidh siad ach iad a dhó. Is fearr a ligean dó clúmhilleadh nuair a fhásann mo dheartháir beag suas.
  Ar deireadh, stróic Mam cosa cruaite a mac, leag sí síos iad, agus phóg sí iad in ainneoin an deannaigh. Ansin bhí póg deiridh ar an forehead, agus faoi scairt bhagrach an maor, d'éirigh sí agus i gceannas ar an slí amach. Ansin stop sí. Eagraíodh an obair le réasúntacht Mheiriceá: d'oibrigh na ciontaithe go crua ionas go ndeachaigh an t-ualach chuig grúpaí matán éagsúla. Ansin forbraíonn an obair agus an corp, bíonn sé níos comhréire agus éiríonn na príosúnaigh tuirseach níos lú, rud a chiallaíonn gur féidir leat i bhfad níos mó brú a bhaint astu.
  Tá lámha Marat horny cheana féin le calluses, agus tá sé go leor muiníneach ag luchtú an bróg. Tá an corp tanaí, ach sinewy, agus tá lámha tanaí láidir. Ní féidir, b'fhéidir go mairfidh siad i saothair chrua ar feadh i bhfad. Mar sin tá sé ró-luath an buachaill a adhlacadh.
  bhrúigh an choimhdeacht go garbh Anna agus scairt:
  - Tá d'am suas! A ligean ar a fháil amach anseo! Agus mar sin chuaigh mé thar an teorainn!
  Is cosúil go bhfuil cosa na mná an-trom. Chun tosaigh tá cuairt ar an tSiúr Marinka. Ceart anois tá sé ag fulaingt an fhómhair, agus ní mór dúinn a ghabháil leis an am. Is maith nach bhfuil an deartháir agus an deirfiúr ró-fhada ar shiúl.
  Tá caipiteal Mheiriceá chun tosaigh san Úcráin, mar a dhéanann oifigigh eachtracha, dála an scéil. Maireann na daoine coitianta iad féin go measartha, ach titeann rud éigin orthu freisin. Ar aon chuma, tá na ceirteacha saor, agus tá cuma caorach dhubh ar Anna ina cuid éadaí nua bochta.
  Mar sin féin, tá cailíní óga ciontaithe ina ngúnaí stiallacha cosúil le príosúnaigh i gcampaí Naitsíoch. Is féidir iad a fheiceáil ón gcarr traenach. Cuirtear go leor cailíní isteach sa phríosún mar gheall ar imghabháil cánach simplí, rud a thugann deis dóibh oibriú. Mar sin, tá go leor oibrithe éigeantais sna réimsí.
  Bhí an t-ádh ar Anna, bhí na cailíní díreach tar éis achar mór a chríochnú agus roimh an gceann nua téann siad cosnochta ar feadh deich vear eile. Mar sin is féidir leat labhairt le Marina. Is cosúil nach raibh an chuma ar an scéal gur cailín tanaí cosnochta í, i gúna stríocach le huimhir agus sloinne ar a cófra, don choimhdeacht, agus shiúil sé, ag cur a ghunna meaisín ar a ghualainn. Tá Marinka, cosúil le Marat, beagán níos airde agus i bhfad níos tanaí ón gcruinniú deireanach. Fós féin, ní raibh aon fhadhb le bia sa sráidbhaile Úcráinis.
  Anseo déantar iad a chothú de réir an ghnáis, is léir nach leor iad, le haghaidh obair dhian agus chrua den sórt sin. D"admhaigh Marina ceist a máthar:
  - Sea, ba mhaith liom a ithe! Gabhaimid fiú péisteanna talún, nighimid iad agus deataigh iad ar bhealach speisialta, agus uaireanta ithimid amh iad. Ocras!
  Chuir Anna ceist faoi shláinte. D'fhreagair Marina go macánta:
  - Ar dtús, pian na matáin go leor, bhí an codladh go háirithe tinn, ach anois bhí mé páirteach. Níl aon rud eile - oibrímid san aer úr agus ar domhan. Beidh sé níos measa sa gheimhreadh, tá na meaisíní i ndáiríre crua agus tedious.
  Dúirt mamaí, ag cuimhneamh ar an muileann sníomh:
  - Agus dusty!
  Chuir Marat ceist ar Marat. D'fhoghlaim mé go raibh an buachaill sláintiúil, agus fiú tar éis cúpla mí de shaothar crua, d'éirigh sé go fisiciúil níos láidre agus tempered. Rejoiced. Tá an deartháir níos óige seacht mbliana d'aois cheana féin, agus tá sé láidir freisin. Tá m'athair i mbun saothair chrua áit éigin sa tSibéir anois, agus baineadh an ceart chun comhfhreagras a dhéanamh de. Níl a fhios ach go bhfuil sé fós beo, i gcás báis bheadh fógra.
  Dúirt Marina le osna:
  "Mura mbeadh sé ag dul do m"athair, b"fhéidir nach mbeinn sa ghnó seo!" Is tromluí do shaol ar fad i gúna stríocach, agus fiú dul go dtí an leithreas i ndiaidh a chéile agus amhráin!
  Rinne Anna iarracht aoibh gháire, ag rá:
  - Mura bhfuil aon tuairimí, tar éis fiche bliain, de réir an dlí, is féidir leat a sheoladh achainí ar scaoileadh go luath!
  Chroith Marina a ceann.
  - Sna chéad fiche bliain, de ghnáth ní dhéanann siad pardún, cé is moite de thuillteanais gan íoc ... Bhuel, má nochtann tú éalú nó comhcheilg! - Laghdaigh an cailín a malaí gréine tuartha go bagrach go dath cruithneachta ró-aibí. - Ach ní bheidh mé ag dul go dtí an séanadh!
  Bhreathnaigh Anna ar a hiníon. Misneach, cosúil le smig Marat, gnéithe rialta, beagán pointeáilte. Ag an deireadh, tá gruaig na gcailíní bearrtha maol, ach d'éirigh leo fás beagán cheana féin. Thosaigh gcuacha bána órga fiú ag curl beagán. Cailín sách ard, agus in ainneoin a tanaí, ní cosúil go bhfuil sí cnámhach nó uilleach ar chor ar bith.
  D"fhiafraigh Anna dá hiníon go neamhdheonach:
  - Agus go bhfuil tú ... Nach ndearna siad iarracht tú a éigniú?
  Tháinig crith ar aghaidh Marinka, agus d"fhreagair sí go ciúin:
  - Ní gan é, ach ... Tá Meiriceánaigh fós reiligiúnach agus ní spreagann siad é ... Gan cead na n-údarás níos airde. Ach is féidir leat clárú go hoifigiúil i drúthlann agus beidh bliain amháin den téarma dul go dtí dhá!
  Níor iarr Anna. Bhí a fhios aici nach gcuirfí isteach ar Marka ach amháin trí sheirbhísí dá leithéid a thairiscint. Tháinig croí na mná níos deacra fós. D'fhreagair an cailín le gáire:
  - Ná bí brónach... Bíonn seans i gcónaí! Tá níos mó, sa saol tá go leor spraoi.
  Agus do sheinn an áilneacht mhallaighthe, agus na cailiní pioctha suas i gcuibhreann;
  Cad a tharla don bride tairisceana
  Tá mé ag fulaingt le anam dubh!
  Ag cuimhneamh ar a aghaidh álainn,
  Cad a choimeádfaidh mé nuair a théim i gcath!
  Bhí cailíní cosnochta ag canadh thar ceann an fhir, grá álainn, agus d'fhéach sé go leor nádúrtha agus álainn.
  Is cuimhin liom conas a chuaigh an cosán gan deifir,
  Trí sráidbhailte síochánta, talamh gan rath!
  Tá éadaí cliste ort
  Céim éasca agus bealach chuig na mainistreacha!
  
  Agus aibíonn féar órga ar an ngort,
  Chuir an ghaoth an ceo ar fad!
  Beidh Orthodoxy sa ghlóir shíoraí,
  Solas an dóchais i bpaidreacha na gCríostaithe!
  
  Cosa lom ar na bóithre
  An cailín agus mé repent na bpeacaí!
  Bow síos agus creidim sa Dia Naofa
  Déanfaidh sé do shaol a mheá ar na scálaí!
  Póilíní áitiúla den chuid is mó a bhí sna gardaí agus d"éist siad go fabhrach leis na cailíní. Chuaigh príosúnaigh dheasa isteach sa stráice, agus níor tharla ach an méid sin, agus iad ag scáth thoirní.
  Agus nuair a le peal guth ón ríchathaoir,
  Ní fiú duit dul isteach i Mo Paradise!
  Mar gheall ar bheannaíocht an spéir
  Níl sé ar fáil, ná fiú aisling!
  
  Tá tú peacach i dtrioblóidí ísle salacha,
  Ba cheart cloí agus cloí leis na céadta bliain!
  Ní luach ach misneach i mbuanna,
  Cosúil le comhleá d'arm amháin na Rúise!
  
  Ní théann ár saighdiúir go tithe tábhairne,
  Ag ól vodca, tá sé disgusted - olc!
  Is é an laoch is láidre - stoirm an domhain!
  Cé a dhreap isteach sa Rúis, scriosfaimid isteach an cac!
  
  Céim mo chailín síos an cosán
  Taobh thiar de na guaillí de scrip stróicthe!
  Tugann sí aire dá buataisí
  Thug mé gach rud go bins Dé!
  Bhí comhluadar ag na cailíní go léir - róbaí agus cosa lom a bhí iontu. Tá an chuid is mó acu cheana féin cailíní ard agus mór, ach fós tá cailíní an-bheag le cinn shaved. Fágann siad na lorga beaga, lom céanna. Cailleann Anna cuimilt go neamhdheonach - na príosúnaigh truamhéalacha den réimeas conquistador. Agus cé acu díobh ar cuireadh chun oibre go crua iad ar feadh ceithre huaire déag nó sé huaire déag agus iad ag obair go dian?
  Agus boladh cheana féin, dhó dubh,
  A Horde scuabtha tríd na sráidbhailte!
  Bhí an tír ar fad stróicthe as a chéile
  I luaithreach agus fothracha na cathrach!
  
  Sin nuair a bhí an cailín feargach,
  - Ní hea, ní ceist dul i bhfolach san íoslach é!
  Agus chun tosaigh leis an paisean go léir a d'iarr,
  Mar gheall ar a dtugtar Íosa!
  
  Thug siad eitleán di, chun na Naitsithe a bhualadh,
  A eitilt, glorifying Críost seo!
  A bheith te sa spéir saor in aisce,.
  Chun na spéartha a dhúnadh ar an Fritz!
  
  Sea, throid sí lena neart go léir,
  Agus ghuigh sí roimh íocón an uilc!
  Ní raibh sé ag iarraidh a bheith i mbraighdeanas ag an uaigh
  Exterminated an ní reiptílí, an líon!
  Ar na focail seo, rinne na cailíní, fiú amháin an chuid is mó acu, gean a ardú agus a luas a luasú. Bhí Anna ag stuáil cosnochta sa láib te freisin. Agus bhí áthas uirthi. Tá sé cosúil go bhfuil tú ag filleadh ar do óige féin. Déanann púróga móra bóithre tic a chur ar an mbonn lom, agus scoireann tuirse uaidh seo, agus léiríonn sé áthas. Agus cé go bhfuil an-bhrón ar leanúint ar aghaidh leis an rómánsaíocht, bíonn miongháire ar Anna.
  Ach sa chath deiridh d'éirigh sé go dona,
  Ar chúis éigin, pléasctha an umar gáis!
  Déan trócaire, guí, táim ag caoineadh ar Dhia,
  Is mór an trua má tá na cailíní trí thine!
  
  D'fhreagair Íosa mé go géar
  D'fhulaing mé ar do shon, d'fhulaing mé!
  'S creid mise anois - níl cónra ann,
  An Almighty resurrected an tite!
  
  Agus anois tá do Bride ar neamh
  Is maith í, do chaith sé deoir féin!
  Creid dom, tá áit ann duitse freisin
  Déanfaidh tú do bhrionglóid a fhíorú!
  
  Just a fhios - ag freastal ar an Rúis,
  Is é seo an bealach chun Dia a shásamh!
  Cad a bheith sásta an phláinéid ar fad saor in aisce,.
  Is gá freastal ar an Motherland leis an fortress ar fad!
  
  Is é an príomh-pheacaíocht ná an tír dhúchais a iompú,
  Ná téigh go dtí scolding - luí síos sna toir!
  B'fhearr liom ról maolán trua,
  Gan a fhios agam áilleacht an Tiarna!
  
  Mar sin imigh leat agus bainigí díoltas ar na Naitsithe,
  Labhair Íosa amhlaidh ominously!
  Imeoidh an deatach isteach san aer cumhra,
  Beidh am le haghaidh na síochána!
  
  INRIGUES NA HIMMLER AGUS AN FUHRER LE STRAITÉIS
  Ghlac an Dara Cogadh Domhanda le carachtar níos faide mar a chinn an Fuhrer in ionad an chláir diúracáin FAA chun infheistíocht a dhéanamh i Trodaire daoine. Tá an meaisín éadrom, saor agus éasca le monarú. Agus tháinig an XE-162 isteach sa tsraith ar ais i 1943. Ag an am céanna, d'éist Hitler le Rommel agus tharraing sé trúpaí Gearmánacha agus Iodálacha ón Afraic. Mar thoradh air sin, choinnigh na Gearmánaigh ocht ranna a cailleadh i stair fíor agus go leor trealaimh, chomh maith le fórsa Iodálach suntasach.
  Mar thoradh air sin, bhí an tSicil clúdaithe níos fearr ag trúpaí, agus tháinig deireadh le tuirlingt na gcomhghuaillithe i defeat.
  Ar an Kursk Bulge, chuir Hitler moill freisin ar an gcúlú, sa chás seo, mar gheall ar mhian leis an Tíogair-2 agus an Panther-2 araon a thástáil i gcath. I mí Lúnasa, ar deireadh, d'ordaigh Stalin ionsaí ar threoracha Oryol agus Kharkov.
  Bhí teicníocht chosanta níos éifeachtaí ag na Gearmánaigh, agus rinne siad go leor daingnithe a thochailt.
  Ach bhí an lámh in uachtar ag an Arm Dearg sna fórsaí. Go háirithe faoi deara sa treo Oryol. Ach chuaigh an tArm Dearg chun cinn go han-mhall. I dtreo Kharkov, bhí na Gearmánaigh fiú in ann an ionsaitheacha a repulse sa deisceart, áit a raibh Mainstein gceannas. Ar Oryol, tharraing na cathanna ar aghaidh go dtí deireadh an fhómhair, ach tógadh Oryol fós. Agus d"éirigh leo.
  Ach caillteanais an-trom, knocking amach a lán dá gcuid trúpaí. Ansin bhí sos. Rinne trúpaí Sóivéadacha suas as an damáiste. Bhí na Gearmánaigh ag tochailt isteach... Bhí táirgeadh na n-umar ag dul i méid... Ní dheachaigh an Panther-2 i dtáirgeadh. Níor thaitin le Hitler gur tháinig méadú suntasach ar mheáchan an umair. Agus ansin níor tháinig an umar amach mar a theastaigh ón Fuhrer. Agus is é an t-inneall fiú níos cumhachtaí nach bhfuil réidh. Is umar an-chumhachtach é an Tíogair-2, ach tá a mheáchan trom chomh maith lúide. Ach le tancanna, níl múnla foirfe déanta fós ag na Gearmánaigh. Is meaisín é "Panther" i ndáiríre níos fearr ná an T-34-76, go suntasach. Ach tá umar T-34-85 níos cumhachtaí agus níos forbartha ag an APSS ar a bhealach, atá cheana féin i bhfad níos lú ná an Panther i armúr tosaigh agus gunnaí pollta armúr.
  Tá na Gearmánaigh ag iarraidh rud éigin níos foirfe a chruthú. Is é "Panther" príomh-umar na Gearmáine armúr ar bord sách lag.
  Agus tá laige amháin ó raidhfilí frith-umar agus iad ag lámhaigh ar na taobhanna.
  Tá aerárthaí agus trodaithe láidir ag na Naitsithe. Go háirithe tá na XE-162s an-láidir agus saor an-dian agus is féidir leo naimhde a bhrú sa spéir.
  Agus thosaigh na comhghuaillithe ag brú san aer. Agus ar ndóigh an tArm Dearg freisin.
  Sa gheimhreadh, áfach, thosaigh trúpaí Sóivéadacha ag dul chun cinn agus ag brú na Naitsithe i lár ...
  Tháinig na cathanna chun solais sa spéir ... Go han-mhaith chuaigh XE-162 i dteagmháil le Huffman, a scóráil go muiníneach agus a mhéadaigh móiminteam. Bhí a fheidhmíocht níos airde ná mar a bhí sé i bhfíor-stair.
  Ach sa gheimhreadh, thug na Gearmánaigh isteach ... I mí na Nollag, thosaigh an chogaíocht arís le fuinneamh athnuaite. San fhómhar agus sa gheimhreadh, d'éirigh sé níos deacra d'umair na Gearmáine dul i ngleic. Agus d'eascair go leor fadhbanna le socrú an chassis i bpatrún táiplise. Chuir sneachta agus láib clogged idir na rincí, agus reo i rith na hoíche, isteach ar an ngluaiseacht. Umair Sóivéadach, dul thar an namhaid i soghluaisteacht, anois agus ansin a sheachadadh stailceanna iontas, ag gníomhú di ar phrionsabal an ruathar agus cúlú.
  Thit aghaidh na Gearmáine sa gheimhreadh. Chaill na Naitsithe Kharkov, Belgorod, agus an chuid is mó de na Donbass. Ach fós féin, ní raibh a n-éirí amach chomh millteach agus a bhí i bhfíor-stair. Gan an dara tosaigh go hiomlán, bhí tionchar ag líon mór na n-umar a úsáideann an Fritz, lena n-áirítear na Tigers trom, cumhacht mór na heitlíochta, go háirithe aerárthach ionsaí Focke-Wulf an-éifeachtach. Ina theannta sin, ghlac na haonaid Iodálach páirt freisin sna cathanna, nach raibh chomh dona sin, measctha leis na cinn Gearmánacha.
  Bhí éifeacht ag ealaín mhíleata Mainstein agus Rommel freisin.
  Bhí na Naitsithe tiomáinte amach as an Donbass, ach bhí siad in ann a fháil cos isteach ar línte breise, ag coinneáil cuid den bhruach chlé Úcráin. I mí an Mhárta, shroich trúpaí Sóivéadacha, tar éis cúlchistí breise a chaitheamh isteach sa chath, an Dnieper in áiteanna áirithe, ach theip orthu an abhainn a bhrú.
  Ina theannta sin, níor éirigh chomh maith le ionsaí an Mhárta in aice le Leningrad. Bhí na Gearmánaigh, ag brath ar dhaingne láidre, fós in ann seasamh faoin gcathair. Agus na trúpaí Sóivéadacha, ag fulaingt ganntanas cúlchistí: na príomhfhórsaí bhris tríd sa deisceart, ach ding ar fad suas le tríocha ciliméadar i réimse an ionsaí corónach.
  Ach pé scéal é, chuaigh an tArm Dearg chun cinn arís, agus na Naitsithe brú ar ais. Agus níor chabhraigh fiú olltáirgeadh "Panthers" agus "Tigers" leis na Naitsithe. Agus bhí an chuma ar an APSS IS-2, agus T-34-85. Fíor, d'fhorbair an Fritz freisin an "Panther" -2 le túr beag, agus an "Tíogair" -2 de chruth níos airde agus airm.
  Ach ba é an rud is mó a cheangail an Fritz a ndóchas ná aerárthaí scaird agus an ME-262. Faoi Mheitheamh 1944, bhí breis agus míle de na scaird-trodaithe seo acu cheana féin. Bhí súil ag Himmler ardcheannas aeir a bhaint amach agus a arm míorúilteach a úsáid.
  Thuig Stalin gur cheart dó ionsaí a dhéanamh. Crochadh príomhbhuille arm na Sóivéide sa lár. Thosaigh Oibríocht Bagration ar 22 Meitheamh, 1944. Bhí Smolensk fós faoi smacht na Gearmáine, agus forbraíodh línte cosanta Fritz i dtéarmaí innealtóireachta. Sea, agus níorbh fhéidir iontas oirbheartaíochta a bhaint amach. Bhí an namhaid ag súil leis seo. Mar sin féin, níor chuir an Fritz i gcoinne. Bhí a líne cosanta, cé nach raibh sé láithreach, ach briste. Bhí éifeacht freisin ag cumhacht ullmhúcháin airtléire Shóivéadaigh agus heroism na saighdiúirí Sóivéadacha.
  Ach níl na Gearmánaigh chomh simplí sin. Rinne siad an dara líne cosanta agus go háirithe an tríú ceann is cumhachtaí. Murab ionann agus Hitler, d'éist Himmler le comhairle na saineolaithe, agus d'úsáid sé línte níos leaisteach. D"fhan an cóimheas caillteanais suntasach i bhfabhar na nGearmánach, agus bhain siad úsáid fhairsing as a dhorn armúrtha. Ba chóir a thabhairt faoi deara gur chruthaigh an "Panther"-2 a bheith ina umar an-láidir, le armúr forehead den scoth agus gunna cumhachtach pollta armúr. Mar chosaint, tá an umar seo inghlactha go leor.
  Tá an gunna nua féin-ghluaiste E-10 Gearmánach, le scáthchruth an-íseal agus meáchan íseal, le feidhmíocht tiomána den scoth, cruthaithe go maith freisin. Léirigh ME-262 freisin inmharthanacht, luas den scoth agus airm chumhachtacha. D'fhéach an HE-162, chomh maith leis an buamadóir Arado, éifeachtach freisin.
  Faoin 8 Lúnasa, rinne trúpaí Sóivéadacha Smolensk a shaoradh, ach faoi dheireadh na míosa bhí a gcumais ionsaitheacha ídithe go hiomlán acu, gan an cath don Bhealarúis a thosú. Bhí an bua fós i bhfad ar shiúl. Ach ní raibh na Gearmánaigh in ann aon rud a bhaint amach, agus go mall ar ais ar shiúl.
  Mar sin féin, tháinig deireadh le cogadh an chineáil ar an dá thaobh. Ach lean an APSS ag déanamh suas as an damáiste. Ach tháinig feabhas suntasach ar na Gearmánaigh san aer. Ní fhéadfadh an Yak-3 agus LA-7 Sóivéadach nua ach go páirteach a chúiteamh as an mbearna san eitlíocht scaird.
  Na Gearmánaigh, ag baint úsáide as a fheabhas cáilíochtúil san eitlíocht, ba mhó a bhí i gceannas ar an aer. Agus i dtógáil umar, thosaigh an umar E-sraith ról mór a imirt. Níos cruinne, de thuras na huaire gunnaí féin-ghluaiste - an E-25 le gunna 88-mm, an E-50 le gunna 105-mm. agus an E-10 le gunna 75-mm ón Panther.
  Tar éis dóibh scíth a ligean ar feadh cúpla mí ag tús mhí na Samhna 1944, d"athchrom trúpaí Sóivéadacha ar a n-ionsaithe i dtreo Leningrad. An uair seo, bhí faisnéis na Gearmáine ar an mbarr, agus bhí tionchar freisin ag úsáid na n-eitleáin scairdspiaireachta is déanaí le optaic an-chruinn. D'éirigh leis na Gearmánaigh an comhchruinniú trúpaí Sóivéadacha a oscailt chun a gcuid fórsaí a tharraingt suas.
  Ach fós féin, agus sneachta agus sioc ann, bhí sé thar a bheith deacair do na Naitsithe a gcuid tosaigh a choinneáil. Tar éis troid thar a bheith fuilteach, i mí Eanáir 1945 thit imshuí i Leningrad. An chathair iompaigh amach a bheith thrown síos ag laincisí ... Agus d'éirigh go hiontach nua de na trúpaí Sóivéadach.
  Fíor, i lár Eanáir ní raibh sé indéanta cinn a fhorbairt. Thuig an iomarca trúpaí Sóivéadacha caillteanais. Ach fós féin, faoi thús mhí Feabhra, bhí na Fritz brú ar ais go dtí an Dnieper, agus bhí siad ag cailleadh críche i ndiaidh críche.
  I mí an Mhárta, áfach, sheol Mainstein, a raibh cos ar bolg aige fós ar bhruach clé na hÚcráine, mórionsaí. Rinne na Gearmánaigh ionsaí ar an oíche ag baint úsáide as feistí fís oíche níos forbartha ar umair, chomh maith leis an bhforbairt is déanaí ar an "Lion", feithicil squat le muzzle fada, cumhachtach. Ina theannta sin, baineadh úsáid ollmhór as an E-50 agus na Sturmtigers - airm cinn an-chumhachtacha.
  Don chéad uair ó frithionsaí Mainstein i mí an Mhárta 1943, bhí na Gearmánaigh in ann rath suntasach a bhaint amach, ghabháil Poltava, Petrazavodsk, réigiún Kherson, scrios an Crimea, agus fiú dul isteach i Kharkov. Bhí an t-ordú Sóivéadach, ag ath-imscaradh cúlchistí go dian, in ann stop a chur le dul chun cinn an Fritz agus fiú iad a thiomáint amach as Kharkov i mí Aibreáin, ach chuir caillteanais ró-throma cosc ar an rath a fhorbairt. Bhí an dá thaobh traochta go leor faoi Bhealtaine 1945.
  Thairg Himmler síocháin ar théarmaí measartha do Stalin: coinníonn gach duine an méid a d"éirigh leis a ghabháil, malartaíonn muid príosúnaigh do chách. Ní gá slánaíocht a íoc, agus tá caidreamh trádála á athchóiriú.
  Dhiúltaigh Stalin, áfach, coinníollacha den sórt sin. Agus chuir sé in iúl go raibh sé ullamh géilleadh do na Gearmánaigh go críochach níos mó ná na teorainneacha ar 1 Meán Fómhair, 1939.
  Sa chás seo, bheadh ar na Gearmánaigh amháin tarraingt siar go dtí an Iarthar. Agus tar éis blas na bua a bhraith, dhiúltaigh Hitler an rogha seo. Ina theannta sin, tháinig fórsaí frithghníomhacha i gcumhacht sna Stáit Aontaithe, rud a bhrúigh na faisisteacha radacacha ar gach bealach is féidir chun cogaidh chun críche buaite.
  Agus i mí an Mheithimh 1945, thosaigh an chogaíocht arís le fuinneamh athnuaite. Rinne trúpaí Sóivéadacha ionsaí ar na Naitsithe san Úcráin. Cuireadh tús le malartú buile. Ar ámharaí an tsaoil don Arm Dearg, ní raibh scaird laminar ag na Gearmánaigh san eitleán diosca, agus mar thoradh air sin, níor tharla a ngluaisteán a bheith sách daingean agus éifeachtach. Cé go raibh a saintréithe eitilte go hiontach.
  Ní ró-rathúil a bhí na Gearmánaigh agus an umar E-100. Ró-throm le leagan amach as dáta, níor chomhlíon an mastodon seo leis na hionchais. Cé go raibh an gunna, ní mór é a ligean isteach, idirdhealú ag a ráta tapa tine. Ach ní mór go mbeadh an "Lev" -2 go hionraic níos fearr ná na samhlacha umar Sóivéadacha go léir, fiú an IS-3. Ach ní féidir le rí na mbeithíoch amháin an cogadh a bhuachan.
  Chuaigh an troid san Úcráin ar aghaidh le rathúlacht éagsúla, d"athraigh go leor cathracha lámha arís agus arís eile. Chuir na Gearmánaigh tacaíocht ar shiúl le maslach a fhorbairt sa lár, ach chuaigh siad i gcion ar chosaint frith-umar a bhí sáithithe go mór le airtléire agus fuair siad bogged síos. Chuaigh an samhradh ar fad i riocht cothromaíochta dinimiciúil. Ach i mí Mheán Fómhair, thosaigh trúpaí Sóivéadacha a n-ionsaitheacha. Cé go raibh an t-aer fós i gceannas ar an Luftwaffe.
  Na cathanna raged le righneas gan staonadh. Ach i mí Dheireadh Fómhair, capitil an tSeapáin tar éis buamáil adamhach nua.
  Mar sin, scaoil míleata na Stát Aontaithe agus na Breataine a lámha. Glacadh le teagasc na cabhrach comhghaolmhar neamh-belligerent. Thosaigh trúpaí, oibrithe deonacha, trealamh agus trealamh a sholáthar don Tríú Reich. Ag an am céanna, chuaigh an Spáinn, an Phortaingéil, an Airgintín, agus ansin roinnt tíortha eile, go háirithe an Tuirc agus an tSualainn, isteach sa chogadh leis an USSR faoi bhrú Mheiriceá.
  Bhí an scéal ag teasú...
  Thosaigh arm na Tuirce, sáithithe le Shermans agus Pershings, ag briseadh tríd an teorainn theas Sóivéadach. D"éirigh leo i mí na Samhna 1945 timpeall ar Yerevan agus an chuid is mó de Batumi a ghabháil. Bhris aonaid Ghearmánacha isteach i Kharkov arís, ag áitiú na cathrach fad-fhulangach seo. Crochadh siad thar an taobh theas de na haonaid Sóivéadach. Bhí an scéal ag bagairt.
  D'éiligh Stalin an líne tosaigh a chothromú. Ach níor tháinig aon athrú ar fiú an geimhreadh amach romhainn, de réir mar a mhéadaigh bombardú na gcathracha Sóivéadacha go suntasach. Mhéadaigh an brú ón Iarthar.
  I rith gheimhreadh na bliana 1946, níorbh fhéidir ach Kharkov a athghabháil agus na Gearmánaigh a bhrú i lár, ag teacht ar an Dnieper arís. Ach san earrach, bhí an troid flared suas le bhfeice. Thosaigh na Gearmánaigh, ag baint úsáide as umair Mheiriceá agus na Breataine, ag dul chun cinn sa deisceart.
  Agus bhí na cailíní ag troid...
  Agus throid siad le misneach iontach agus bhí na buachaillí lán le díograis troda agus bhí eachtraí acu.
  - Canann tú go maith Dimka! Petka faoi deara agus patted a chara ar an ghualainn.
  Ach anois ní mór dúinn ... - Anseo hesitated an buachaill faoi thalamh agus d'fhéach sé inquiringly ar an spéir. Bhí an chuma air go raibh sé ag lorg leideanna ansin. Bhí an chuma ar na trí ghrian go wink ar an leanbh i unison.
  Chuir Larisa cailín Komsomol a méar chun a liopaí agus dúirt go ciúin:
  - Ná déan torann. Táimid ró-fheiceálach. Ba cheart duit teacht níos gaire don eastát is gaire duit agus meascadh leis na hoibrithe.
  exclaimed Dimka le díograis:
  - Smaoineamh iontach! Socróimid éirí amach Spartak nó Emelyan Pugachev anseo!
  Dúirt Larisa go brónach:
  - Is fusa é a dhéanamh i bhfocail ná mar a dhéantar go praiticiúil ... Ach ná caill dóchas a bhuachaillí. Leanaimis mé...
  Na guys go fuinniúil ag bualadh a gcuid boinn lom bogadh feadh thaobh an bhóthair. Bhí an féar an-ticklish, cuma bog, ach ní fada go raibh cosa na mbuachaillí agus an cailín ag tochas amhail is gur shiúil siad ar neantóga. Agus bhí mé i ndáiríre a gáire. Amhail is dá mba rud é go bhfuil tú á iompar go dtí an tsáil le cleití ostrais.
  Ní gá a rá, tá sé greannmhar, ach tar éis thart ar deich nóiméad - tá sé dofhulaingthe cheana féin agus cosa lom, deargadh ó ticling, rinne siad iad féin amach ar an asfalt. Tá sé i bhfad níos éasca dul anseo, cé go leanann sé ag cos ar bolg sna sála de bharr táimhe.
  Dúirt Petya, i measc rudaí eile:
  - Rud a théann muid, téigh ... Agus ní athraíonn aon rud timpeall orainn. Mar má táimid ag fánaíocht timpeall i gciorcal?
  D'aontaigh Dima.
  - Sea ... Tá rud éigin chomh bewitched le feiceáil anseo ...
  Tháinig mearbhall ar Larisa agus dúirt:
  "Diabhal... Cibé an dtaitníonn sé leat nó nach dtaitníonn sé leat, beidh orainn éirí den chassis seo más mian linn rud ar bith a fheiceáil.
  Dúirt Petka:
  - Nó roimh ré ... Cé acu, áfach, is é an rud céanna!
  Chuaigh na buachaillí go drogallach ar an bhféar arís. Chuimhnigh Dimka mar a gabhadh é cúpla bliain ó shin. Ansin thiomáin na Gearmánaigh é, fós ina leanbh go leor, cosnochta tríd an sneachta. Ar ámharaí an tsaoil, bhí an misneach aige ansin gan scoilt. Is dócha, ní raibh an chuma air go raibh leanbh fionn agus a chosa dearg cosúil le cosa gé contúirteach don Fritz. Bhí sé flogged go maith agus a chaitheamh amach as an bpríosún. Cé gur ag an am sin bheadh Dimka maraíodh Gearmánaigh cheana féin ar a chuntas.
  Ag siúl cosnochta sa sneachta ní raibh sé chomh scanrúil sin ar bhuachaill crua. Cé, nuair a stiffened a chosa ar deireadh agus stop sé ag mothú rud ar bith, bhí sé scanraithe dáiríre: go tobann bheadh sé fós neamhbhailí. Mar sin féin, shiúil na naoimh cosnochta ar feadh na bliana, agus ní bhfuair siad bás, agus níor thit a méar amach. Mar sin b'fhéidir nach fiú scaoll. Thosaigh na cosa ag dul in olcas i mbothán te nuair a théadh siad suas. Tá an chéastóireacht, ar ndóigh, trom, agus is breá leis na Naitsithe é. Is breá leo go háirithe mná agus leanaí a thiomáint isteach sa sneachta. Is gnách go ndéantar fir aosach a chéasadh ar bhealach difriúil.
  Dimka, ag cuimhneamh ar conas a slapped sé ar an sneachta, agus taobh thiar dó a bhí bhrú le bayonet ag faisisteach, aoibh. D'fhulaing sé é, mar sin mairfidh sé an tic. Thairis sin, cé gur cailín é Larisa, siúlann sí go muiníneach, agus fiú céim ar chéim.
  Chuir Petka ceist spéisiúil ar bhall Komsomol chun aird a tharraingt ar an tochas crua sna boinn:
  Cad a cheapann tú faoin aondiachas?
  Rinne Larisa gáire agus dúirt go glic:
  - Ceist mhaith do dhuine atá sean go leor chun dul isteach sa Komsomol ...
  Dúirt Dimka, a raibh suim aige san ábhar seo freisin:
  "Níl aon chúis againn creidiúint i nDia Uilechumhachtach amháin. Agus más ea, is hoax é an t-aondiachas!
  Thug Larisa faoi deara le amhras:
  - Mar sin, i ndáiríre aon chúis? Thug Tomás na hAithne cúig chruthúnas go raibh Dia ann.
  Chuaigh Petka suas agus phrioc suas a chluasa:
  - Cén fhianaise? Chuala mé freisin go bhfuil cúigear acu, ach níl a fhios agam cad a chuir siad iontu féin?
  D'fhreagair Larisa é seo le gáire, agus í ag scríobadh an fhéir lena boinn ag sní go trócaireach:
  - An Chéad... Tá bunchúis ag gach rud. Má tá sicín ann, ansin bhí ubh as a raibh an sicín le feiceáil, agus má bhí ubh ann, ansin bhí an sicín a leag é. Caithfidh bunchúis den chineál céanna a bheith ann don chruinne. Chreid Tomás na hAithne go bhfuil a leithéid de bhunchúis leis an Dia is Airde!
  Chuimil Petka a shála itchy ar stoc crann sleamhain, amhail is dá mba clúdaithe le scálaí, agus d'iarr sé ceist naive agus ag an am céanna childishly ciallmhar:
  - Más gá céad chúis le gach rud, ansin cad a tháinig chun bheith ina chéad chúis do Dhia?
  Shrug Larisa a guaillí agus dúirt:
  - Sea, is é seo an ceann is leochailí i dtógáil Thomas na hAithne. Éilíonn sé glacadh le Dia trí chreideamh mar an chéad chúis, ach ag an am céanna ní mhíníonn sé cén fáth go bhfuil na chéad chúiseanna riachtanach don Chruinne féin, ach nach bhfuil riachtanach dá Cruthaitheoir.
  Mhol Dimka, ag léim cosúil le moncaí:
  - Is féidir go bhfuil a Chruthaitheoir féin ag Cruthaitheoir na cruinne, agus a chuid féin ag an gCruthaitheoir seo, agus mar sin de ad infinitum ...
  Chroith Petka a cheann go diúltach.
  - Níl, tá sé seo áiféiseach ... Dúirt an múinteoir ar scoil: tá an t-ábhar síoraí agus tá sé á chlaochlú i gcónaí, rud a fhágann go n-eascraíonn saol na cruinne. Agus ar an gceist faoi cé a sheol an meicníocht claochlaithe, freagraíonn sí - nádúr!
  Chuir Dimka smaoineamh an-suimiúil in iúl arís:
  "Is é an dúlra mar sin Dia!" Ós rud é go...
  Bhí Petka sásta focal abstruis a chur isteach:
  - Pantheism! Tá sé seo nuair a chomhlachú tú an Dhiaga agus nádúr?
  Larisa ag léim suas go neirbhíseach, d'fhiafraigh sé den bhuachaill:
  - Agus conas a dhéanann tú a shamhlú tú féin é?
  Shrug Petka a ghualainn le mearbhall agus d'fhreagair:
  - Ar bhealach éigin níl aon smaoineamh agam!
  Dima, dúirt an frása a léamh sa leabhar ag Alexandre Dumas: "Tríocha bliain ina dhiaidh sin."
  - Tá Dia ar dhromchla gach ruda ...
  Bhí na buachaillí ina dtost. D"éirigh an comhrá ró-uaibhreach do dhéagóirí Sóivéadacha ceithre bliana déag d"aois. Ansin dhreap siad áit nár thuig siad féin.
  Sea, agus dar críoch an fhoraois ... Réimsí sínte. Thug fís ghéar Dimka faoi deara go raibh comharbas de phiasúin ag obair go dian sa pháirc. Moill ar an buachaill síos. Tháinig siad amach ar an gcosán, agus tháinig laghdú beag ar an tochas luibhe. Is féidir leat dul ionas nach dtabharfar faoi deara iad ón bpáirc.
  Scrúdaigh scout géar-eyed Larisa ní hamháin na hoibrithe, ach freisin triúr ridirí i culaith ghorm ag féachaint ar an obair, chomh maith le roinnt ainmhithe reatha. Dúirt Dimka le iontas:
  - Sea, is madraí trí chinn iad seo!
  Rinne Petka feadaíl agus hiss:
  - Is féidir le madra greim a dhéanamh, ach amháin ó shaol madra ...
  D'aistrigh Larisa a súile agus thosaigh sé ag breathnú níos géire. Is beag a bhí a fhios aici féin faoin saol seo. Bhí rud éigin le bheith ionadh faoi. Gcéad dul síos, ní raibh aon daoine fásta i measc na peasants. Ní raibh ach leanaí ag obair, ach freisin, rud atá aisteach, gan a bheith níos óige ná deich mbliana d'aois, agus gan a bheith níos sine ná ceithre bliana déag. Cosúil le duine, beagnach gach fionn, fionnach nó dearg éadrom, b'fhéidir ach cúpla cinn dorcha.
  Guys chomh deas, droch-chóirithe, ar fad cosnochta gan eisceacht. Go leor cosúil leis na Meánaoiseanna. Go dtí seo tá lorgsholas briste ar crochadh, agus tá rud éigin cosúil leis, cosúil le scairdeitleán leath-dhíchumtha, le feiceáil sa pháirc. Níl ach trí ridirí an garda, agus na céadta leanaí tuathánach, ach tá siad go léir cloí. Breathnaíonn na páistí cheerful, sláintiúil, tanned, oibríonn siad le díograis. Is é sin spraoi, canann siad fiú rud éigin.
  Tá sé seo beagán i gcuimhne ar an agitation an cath ó na páirceanna, nuair a bhíonn leanaí scoile ag cabhrú leis na sinsir.
  Is iad na huirlisí saothair is primitive: sluaiste, rácaí, speal. Gan meicniú. Bhain na cailíní leas fiú iad féin chuig an céachta agus tarraing iad féin é, in ionad capaill.
  Dúirt Petka le fearg:
  - Wow - dúshaothraithe!
  Dúirt Dimka, ag meabhrú ar shaothar liteartha:
  - An cuimhin leat conas a bhí sé le Leo ... Is é sin, gabh mo leithscéal, chuir Alexei Tolstoy réabhlóid ar siúl ar Mars ...
  Ghig Petka agus mhol sí:
  - Níl ann ach triúr againn agus triúr ridirí. A ligean ar sneak suas orthu, iad a shoot, agus a dhéanamh achomharc réabhlóideach!
  Chroith Larisa a ceann go diúltach.
  - Ní ligfidh madraí trí-cheann dúinn sracfhéachaint orainn, agus bíonn bogha ag na laochra, agus b'fhéidir go scaoilfidh siad go cruinn go leor. Anseo tá sé riachtanach cinneadh a dhéanamh leis an intinn.
  D'fhéach Dimka ar Larisa agus dúirt:
  - Tá tú tar éis éirí as fás beagán ... Anseo is féidir linn fós meascadh leis na buachaillí agus a fháil amach cad é cad ...
  D"aontaigh an cailín le aghaidh deas:
  - Sin ceart, téigh chucu le taiscéalaíocht ... go pearsanta ní thuigim mórán anseo!
  Do gasóga gairmiúla, is fadhb deacair é dul timpeall ar mhadraí trí chinn, ach is féidir a réiteach. Mar sin féin, chinn na buachaillí, ionas nach gcuirfí suas le greann gan ghá, gníomhú go folach agus go nádúrtha.
  Ach ansin thug Petya faoi deara go tobann:
  - Cad mar gheall ar an bhacainn teanga? Beidh siad greim beo orainn!
  Mhol Larisa Petka:
  - Ach ná bí buartha... Conas a thuigfimid a dteanga, agus a cheapfaidh siad go bhfuil a dteanga á labhairt againn.
  Mhol Dima:
  - Agus ansin déanaimis rith suas go dtí na ridirí, agus a rá gur cuireadh muid ó sráidbhaile in aice láimhe chun cabhair a fháil. Beidh sé i bhfad níos nádúrtha ar an mbealach sin.
  Chaith Larisa a lámh go dímheasúil.
  - Bain triail as ... Tá súil agam go n-éireoidh leat. Ní Just a dhéanamh overplay!
  Thosaigh na buachaillí, gan smaoineamh faoi dhó, ag rith. Bhí an plean ró-shimplí.
  D'fhill na guys agus Larisa ar an réaltacht arís le brón mór. Chríochnaíomar sa phríosún arís, agus an rud is salach ar fad, chonaic na Gearmánaigh go raibh an Tríonóid inspioráideach, ghlac siad le ceistiú iad. An uair seo céasadh siad le brazier. Smearaigh siad boinn loma an chailín agus an ghasúir le hola, agus chuir siad lasair the i bhfad uait. Is féidir le céasadh den sórt sin a mhaireann cúig nóiméad déag nó fiche nóiméad agus a bheith an-phianmhar. Ach ní raibh na cosa crippled, agus ar feadh roinnt laethanta d'fhéadfaí an chéasadh a dhéanamh arís. D'fhulaing an triúr acu an lasair seo a bhain beagnach na sála, agus ansin thosaigh Larisa ag canadh;
  Bhí mé i mo chailín ar an raca,
  An gnáth Komsomol cosnochta...
  Tar éis an tsaoil, is teaghlach amháin iad Stalin, Lenin,
  Agus mothaím míchompordach ina measc!
  
  Céasadh siad cailín i mbraighdeanas,
  Bhí sála bácáilte le tine dearg-te ...
  Ach níor ghéill mé, creid an namhaid -
  Níor thug na naoimh ach cumannachas don chailín ...
  
  Tógaimis Paradise i na Cruinne
  Lig don guth sreabhadh an-sonorous ...
  Buachaill ná bíodh brónach agus ná bí leamh
  Ritheann cailíní cosnochta tríd na locháin!
  
  Creidimid sa troid a gheobhaidh muid an Wehrmacht,
  Cé nach cosúil go bhfuil an beart ar eolas ag faisisteachas ...
  In éineacht leis tá Sam ó ifreann, cherub olc,
  Agus mar sin caillteanas ollmhór!
  
  Chinn an caipitleachas faisisteachas a thabhairt,
  A n-arm, umair, caipitil ...
  Táimid brúite ag an diabhal agus an gadaí gan trócaire,
  Traitors Tá geallta mil, bananaí!
  
  Ach cad ba cheart dom a dhéanamh má tá mé i mbraighdeanas
  Chuir na cufaí na lámha go docht ...
  Crochadh mé nocht ar an raca ar feadh uair an chloig,
  Agus na meáchain ar na cosa lom crochadh ...
  
  Ach níor ghéill an cailín dá naimhde,
  Mar nach ndearna na faisisteacha olc céasadh ...
  Bíodh náire Hitler air,
  Is laochra cogaidh sinn, ní síochánaithe!
  
  Tá mé á threorú beagnach nocht a bheith lámhaigh,
  Agus faoi na cosa cosnochta snowdrifts ...
  Is léir nár theastaigh sin ón Tiarna.
  Tá mé i bhfianaise an nuashonrú banphrionsa!
  
  Srón cailín fillte thart ar a muineál,
  Agus tarraingíodh an cailín suas go docht ...
  Sea, tá an pionós ar siúl cheana féin ar son peacaí,
  Agus tá siad ag fanacht leis na Naitsithe, tá a fhios ag an urchair teilgthe!
  
  Ach cad é, pléasctha an ponytail,
  Agus thit cailín as an chroich ...
  Post cáiliúil reiptín faisisteach briste,
  Agus ionsaí páirtíneach - rudaí beaga!
  
  Buaileadh ar ais mé, tá mé sna céimeanna arís,
  Troidim go cróga le faisisteach...
  Is breá liom Íosa agus Stalin
  Agus ní bhraitheann mé leithscéal as an vile Adolf!
  
  Cheana féin i mBeirlín, tá a fhios ár n-umair
  Agus saoradh leath na hEorpa láithreach...
  Beidh Paradise ar an phláinéid ar fad go luath,
  Níl ach céim amháin go dtí an cumannachas, ní míle!
  Bhí na Naitsithe, agus iad ag tabhairt aghaidh ar a leithéid de mhisneach, as a stuaim féin. Cúpla uair eile bhuail siad na cailíní agus na buachaillí ar a ndroim le sreang dearg-te agus sheol siad ar ais chuig an casemate iad.
  Bhí an aimsir te agus bhí sé taitneamhach sa chill. Ach anois bhí na boinn lom i blisters ar lasadh go mór, agus an cúl, gearrtha le sreang dearg-te, pian.
  Mhol Larisa Petka agus Dima:
  - Feiceann tú, le gach uair nua, go bhfuil sé níos éasca agus níos éasca dúinn an chéasadh seo a fhulaingt. Anois beidh am againn chun sosa agus codladh.
  Dúirt Dima:
  - Ag an áit is suimiúla, cuireadh isteach ar ár n-aisling. Cé chomh annoying.
  Chuir Petka a mhuinín in iúl:
  Ach an uair seo, creidim go n-éireoidh linn!
  Chuir Larisa a lámha ar mhuineál na mbuachaillí agus thosaigh sí ag gríosú. Theastaigh uaithi freisin a bheith go tapa, i ndomhan nua, óna bhféadfaí slánú a thabhairt go dtí an APSS.
  Thit na buachaillí i aisling, ach ní fhaca siad ar chor ar bith cad ba mhaith leo a fheiceáil.
  Is é sin, conas a dhéantar cailíní a chéasadh agus a thiomáint ar dtús cosnochta sa sneachta, agus ansin i gual te.
  Mar sin féin, tá sé seo cheana féin scéal indíreach ... Blúire eile de aisling le Hitler flashed by.
  Ní hamháin gur léirigh Hitler gur mhian leis eitilt an chéad scairdbhuamadóir ceithre-inneall Ju-487 a urramú ar luas os cionn 1100 ciliméadar san uair, ach suí go pearsanta i gceannas an aerárthaigh. Chuir Kurt Tank, a mhaoirsíonn an fhorbairt a rinne na Francaigh, go láidir ina choinne seo:
  - Tá an meaisín, tar éis saothair titanic, díreach corpraithe i miotail. Ní féidir linn beatha an Fhuhrer a chur i mbaol.
  Thacaigh Field Marshal Kissilring le Tank:
  - Is é seo beagnach an chéad eitilt a dhéanfaimid ag breacadh an lae an 27 Meitheamh, 1947. Tá buaicphointe ag an gcarr - limistéar sciatháin réasúnta beag, rud a laghdaíonn tarraing aerdinimiciúil agus a ligeann don bhuamadóir straitéiseach luasghéarú go 1200 ciliméadar in aghaidh na huaire. Ach méadaíonn an t-ualach ar na sciatháin go mór agus is baol é seo!
  Ní raibh Hitler féin ró-fonn chun dul ar an ragairne, ach ligeadh cuimhneamh ar a mhisneach a shliocht. Bhí an Fuhrer féin, vegetarian, ag súil go gcuirfí as a riocht é. Tá carr nua ag teastáil go géar ó na Gearmánaigh, níos mó fós ná sin ionas gur cheart na Stáit Aontaithe a bhualadh i réimse na bhforbairtí sin.
  Cuireadh moill chomh fada agus a bhí sé ar thionscadal an Umar TA-600 le hocht n-inneall. Ní fhéadfadh an luas a bhí beartaithe ar dtús de 860 ciliméadar san uair a bheith oiriúnach don Fuhrer a thuilleadh. Mar sin, bhí sé riachtanach é a athdhéanamh freisin trí scairdinnill a shuiteáil go comhthreomhar. Anois ba cheart go n-ardódh luas an mheaisín go 1220 ciliméadar in aghaidh na huaire, rud a sholáthróidh deis aon phointe sa USSR a bhuamáil le beagnach saoirse ó phionós, ach tógfaidh sé go leor ama an meicníocht a atógáil.
  Tháinig fadhbanna áirithe chun cinn le armáil an mheaisín. Chreid na saineolaithe go réasúnta go raibh 16 (!) Gunnaí aeir a raibh 13 - 30 mm acu cheana féin i bhfad ró.
  Meaisín eile, atá réidh freisin le haghaidh éirí de thalamh an 7 Meán Fómhair, ba ea an XE-377. Ba cheart go gcuirfí an buamadóir seo in ionad an XE-277 nár éirigh go han-mhaith leis roimhe seo.
  Bhí an smaoineamh maidir le tumadóireacht throm agus buamadóir scaird a chruthú an-chasta i dtéarmaí dearadh. Cé go brabúsach. Nuair a bhíonn tú ag tumadóireacht, tá cruinneas an bhuamála i bhfad níos airde ná ó eitleán cothrománach, agus is féidir le líon beag aerárthach áiseanna straitéiseacha agus tionsclaíocha a dhíchumasú.
  Buamadóir ard-airde a bhí i XE-277, fiú mura scaird é fós. Dhreap sé 15 ciliméadar agus d"fhéadfadh sé cathracha a bhuamáil le saoirse ó phionós.
  Ach ag an am céanna, choinnigh an carr an cumas chun tumadóireacht a dhéanamh, cosúil leis an XE-177, gan titim amach ó ró-ualaí.
  An dearadh is déanaí XE-377, atá cheana féin ina scaird-leagan den buamadóir agus an-formidable, in ann a leibhéalta go leor cathracha agus sráidbhailte agus go héifeachtach scrios saoráidí tionsclaíocha.
  Bhí meaisíní geallta níos fearr ná a gcomhghleacaithe i Meiriceá agus sa Bhreatain, rud a chuir ar Hitler mar a bheadh turcaí ró-chothaithe le brioscaí, i gcoinne chúlra na sicíní tuaithe ag coganta muiléad. Ach sa chás seo, chomh maith le meaisíní nua a bhreithniú, bhí an Fuhrer buartha faoi fhadhb níos práinní? Cá háit le dul ar stailc le bata eitlíochta agus armúrtha? Cé go bhfuil bata cumhachtach aige, ach ...
  Dúirt Nimitz go géar:
  - Creideann ár strategists gur chóir go mbeadh cuid de na fórsaí bogadh ó dheas chomh maith leis an stailc i dtreo Moscó, ag forbairt ionsaitheacha freisin i dtreo Alma-Ata agus Kuibyshev!
  D'fhreagair Hitler, gan mórán díograise:
  - Tá sé seo pléite againn cheana féin níos mó ná uair amháin! Thángamar ar an gconclúid, cé go bhfuil sé neamhfhóirsteanach, ach bainfimid amach i dtreonna éagsúla.
  Chlaon Nimitz comhaontú agus dúirt leis:
  - Ina theannta sin, toghcháin don Rada hÚcráine Ba chóir a bheith ar siúl i ngach réigiún. Lena n-áirítear Voroshilovgrad agus Donetsk, áit a foirmíodh criosanna páirtíneach. Ní féidir parlaimint bheag a bheith againn!
  D'fhéach Mainstein, gan breathnú suas, trí dhéshúiligh - conas a bhí an Yu-487 ceithre-inneall ag dul in airde ansin agus thug sé faoi deara ag an am céanna:
  - Ba chóir tús a chur leis an maslach tráth nach déanaí ná 20 Iúil ... Tá na coinníollacha aimsire an-phráinneach dúinn. Má tharraingíonn friotaíocht na Rúiseach ar aghaidh, ansin ... Tosóidh sé ag cur báistí, agus fiú níos mó ná sin, beidh titim sneachta ag titim, agus beidh orainn aire a thabhairt dár marthanas féin cheana féin.
  Dúirt Hitler go muiníneach:
  - Cuirfear tús leis an ionsaithe ar 21 Iúil. Faoin am seo beidh gach rud réidh. Seachadfar builleanna ag an am céanna i gcúig áit. Ó thrí threoir, díríodh an t-ionsaí ar phríomhchathair na Rúise, ina dhá cheann, i dtreo na hÁise Láir agus Kuibyshev. Go ginearálta, sainítear treoracha. Ní mór an APSS a chur as feidhm roimh an Athbhliain. Mura bhfuil go hiomlán, ansin ar a laghad don chuid is mó.
  Anseo cuireadh isteach ar íomhá an aisling fiáin, agus d'éirigh na leanaí arís ar a mbealach.
  
  MISEAN RÍOGA AGUS AN-CHATH
  Rinne grúpa cailíní misean - ag cosaint an phointe is leochailí i seasamh na trúpaí Rúiseacha, tsarist le linn an chéad chogadh domhanda.
  Dúirt Natasha fiú:
  Cruthaíonn nóiméad caillte i gcath sclábhaíocht leis na céadta bliain!
  Agus roghnaigh na cailíní umar an-ionsaitheach agus cumhachtach dóibh féin agus ghlac siad ar an nGearmáin Kaiser.
  Lean na cailíní ar an umar ag scrios na Gearmánaigh, agus lámhaigh na coisithe. Níos cruinne, scaoil Alice as gunnaí meaisín, agus scaoil Natasha as gunnaí móra. Bhí Maksimka ag tiomáint umar ardluais, agus rinne Anzhelika, mar an bhean is sláintiúla agus is mó, go gníomhach, cosúil le cobra ag damhsa le fakir, sliogáin a lasadh.
  Ach anois bhí an ceathrú braisle cadhnraí briste, agus ansin tháinig deireadh le soláthar sliogáin tríocha cileagram. Mar sin féin, tá níos mó ná leath de na gunnaí Gearmánacha comhchruinnithe sa réimse seo scriosta cheana féin. Chomh maith leis sin rith amach as ammo. Fuair daichead míle Gearmánach a mbás, ach bhí an lón lámhaigh ídithe.
  Anois ba chóir do na cailíní é a líonadh suas. Ach déan iarracht teacht ar an gcaighdeán ceart san aonú haois is fiche. An rud céanna le ammo. Stop an umar, agus na laochra, in éineacht le Maxim, ionsaigh an cúigiú braisle cadhnraí.
  Bhí Angelica thar a bheith sásta faoi seo, mar sin anois, in ionad sliogáin a thabhairt go humhal, is féidir léi í féin a thaispeáint ina háilleacht ar fad!
  Anseo bhuail Angelica buille millteanach lena cos lom ar fhód saighdiúir Kaiser na Gearmáine. D'eitil sé suas as an buille agus lámhaigh síos cúigear saighdiúirí Gearmánacha eile.
  Thionóil Natashka an caschlár freisin, agus bhuail Alice, ag imeacht ón lámhaigh, an Fritz sa groin go pianmhar. B"fhearr le Maxim an Gearmánach a bhualadh lena dhorn.
  Ceathairéad laochra: chuaigh triúr cailíní síoraí agus buachaill isteach i suíomhanna trúpaí an Kaiser mar shnáthaid. Léim siad lena sála loma thar an uchtbhalla agus rinne siad diallait ar na meaisínghunnaí Gearmánacha. Agus dhoirteadh a scairdeanna piléar féin ar an Fritz.
  Líon líon na gcorp amhras na dtrúpaí Gearmánacha Kaiser. An ceathairéad, a bhí rushed go tapa go dtí an pointe daingne, raged anois tríd mar a bheadh ealta de tigers fiáin. Ní raibh na Gearmánaigh ag súil gur cailíní agus buachaillí leath-nocht álainn tú, cuirfear brú orthu mar sin. Agus gur féidir le urchair spitting eitilt gan chailleann.
  Agus d"iompair na laochra, mar aon leis an mbuachaill, gunnaí meaisín, ribíní taobh thiar díobh, agus scaoil siad gan trócaire ar an namhaid.
  Sheinn Maxim, an buachaill síoraí athléimneach seo:
  - Tá tart fola orm! Tá mé gan trócaire! Is ridire Rúiseach mé - Barmaleya!
  Is bean rí-phrionsa í Angelica a bhfuil aghaidh an-taitneamhach uirthi, smig chróga agus snáitheanna gruaige lasracha a chuir, nuair a bhuail na Gearmánaigh iad, iad a dhó sa chiall is liteartha den fhocal. Chuir an cailín-ridire leis i chant:
  - Agus ní gá dom! Sin seacláid! Gan marmaláid! Buail Fritz le buille! Buail Fritz le buille!
  Agus nuair a bhuail a cosa móra gan grásta, bhí cloigeann saighdiúirí an Kaiser briste go nithiúil! Ina theannta sin, chaith na cailíní agus an buachaill rudaí cruach ar a gcéilí comhraic lena bharraicíní nochta. Mar sin, bhuail siad an Fritz le cuacha iomlána de bhillí scorched.
  Mar sin léim siad go dtí an ceallraí, as a scaoil na Gearmánaigh trúpaí na Rúise. Agus bhain pléascanna an mheaisín-ghunna na gunnadóirí go léir amach láithreach.
  Agus chuir na laochra na boscaí lón lámhaigh lena gcosa trí thine. Agus thosaigh siad ag scrios na cadhnraí.
  Bhí foirne comhraic stróicthe, scaipthe le tinte ealaíne, marú na Gearmánaigh leis na céadta agus na mílte.
  D'fhan an ceathairéad féin dosháraithe. Ní fhéadfaidís é a bhualadh ná iad a cheangal le beaignití: draíocht láidir! Agus shiúil na laochra agus shiúil agus bhain siad, amhail is dá mba saothróir ag siúl tríd an thickets. Agus chuaigh na laochra go léir ag fánaíocht, agus ag fánaíocht, agus ag léimneach, ag bualadh teorainneacha nua an scriosta amach.
  Chanadh an ceathrar acu in aontíos fiú;
  Is ridirí muid - claíomh agus tine,
  Déanaimis iad a stróiceadh as a chéile mar ainmhithe!
  Eiseoidh muid sonrasc - tá fíneáil tar éis teacht suas,
  Ná bheith inár ridire parrot!
  
  Beidh muid fionnuar cosúil le hiolair
  A ligean ar sweep away biotáillí olc éagsúla ag an am céanna!
  Cuir aithne ar chlann mhac an athar,
  Caithfimid ár ndúshlán don tsíoraíocht síos!
  
  Cé chomh álainn an chogaidh rage
  ina bhfuil daoine ag lasadh...
  Tháinig Satan ón domhan thíos dúinn,
  Taobh thiar dó freaks faisisteach slat!
  
  Beidh muid a thabhairt do na cailíní crua in aghaidh,.
  Brisfimid na Naitsithe cosúil le craobh ...
  Agus ansin beidh ár saighdiúir ina mháistir,
  Bíodh rósanna na Bealtaine faoi bhláth go hiontach!
  
  A bhaint amach, tá muid in ann a fhios go leor,
  Ardaigh do chumhachtaí os cionn na réaltaí ...
  Agus is mar sin a throideann an laoch mór agus go leór,
  Déanfaimid uaigheanna bagarthacha!
  
  Féach, beidh laoch ansin,
  Tá gach rud nua agus cosúil le maple ...
  Agus creidim go rachaidh trioblóid orainn i gcath,
  Bí i do ridire, i do Trodaire seasoned!
  
  Anseo, le buille cumhachtach, ghearr sé síos reisimint iomlán,
  Agus leis, bhí dhá reisimint sáithithe ...
  Agus Fuhrer an dragúin ionas go mbeidh an t-olc marbh,
  Agus táimid míle glórmhar chuig na réaltaí!
  
  Anseo lig an Kaiser cuimilt as eagla,
  Guím do thrócaire!
  Tá neart fórsaí foréigneacha againn,
  Beidh muid i gúna iomlán!
  
  Nuair a théimid isteach sa Bheirlín seo le trí dhath,
  Agus Dia Nicholas a bheith ina Dhia,
  Socróidh na daoine an cosán in éigríocht fórsaí,
  Ná breitheamh an monarc chomh dian sin!
  
  Ní rachaidh trioblóid an athar mar sin chun báis,
  Beidh an ghrian iontach ...
  Scaipfidh olc an Kaiser,
  Lig don chroí buille i languor!
  
  Le cailín álainn, pasaimid cáiliúil,
  Trí mheán ár fairsinge Rúisis!
  Agus beidh sé iontach dúinn leis an teaghlach le chéile,
  Creidim go dtiocfaidh an sonas go luath!
  Agus chríochnaigh na laochra scrios an daingean seo. Fírinne
  Angelica, fuair an laoch bíosún seo créacht bheag i gcumhacht
  gualainn. Áit éigin pollta fós beagán a chosaint. Bhuel, ní bhíonn an Magomatrix foirfe i gcónaí.
  Alice dóite a cosa beagán freisin. Ní chuireann an cailín álainn, cé go gortaítear é, difear dá cruinneas ar chor ar bith.
  Agus leanann an cath. Ag caitheamh ribíní folmha amach, cosúil le boas scriosta, lódáladh na cailíní iad féin le meaisínghunnaí gafa agus boscaí lón lámhaigh. D"aimsigh Angelica an pian ina gualainn go háitiúil, agus lódáil sí an t-umar le soláthairtí go lántoilleadh. Ina dhiaidh sin, léim Maksimka isteach, agus bhog an meaisín cumhachtach ar aghaidh chun na Naitsithe, nó in áit saighdiúirí an Kaiser, a scrios.
  An kid síoraí brúite go simplí na céadta saighdiúir le boilb. Ina dhiaidh sin, le chéile, d"oscail Alice agus Natasha tine ó mheaisínghunnaí a gabhadh ar mharcaigh agus coisithe na Gearmáine. Chuaigh an díothú ar aghaidh chomh tapa sin go mbeadh éad ar Rambo ar bith. Ach thiomáin a ngrúpa isteach sa séú limistéar daingne. Ann agus shocraigh taispeántas tinte ealaíne nua. Agus chomh maith le lámhach ó mheaisínghunnaí, bhí na cailíní fós ag caitheamh sliogáin a gabhadh ón Fritz lena gcosa.
  Agus í i mbun troda eacstais, thosaigh Angelica ag screadaíl ag barr a scamhóga;
  An té a chreideann sa neamhbhásmhaireacht, maireann sé go deo, mar sin amháin iad siúd a chreideann ina mbás féin faigheann sé bás go fírinneach!
  Uaireanta is maith don sealgair nár tháinig an cluiche trasna, mar tá a armúr cosúil le páipéar, agus slabhraí an gaiste cosúil le snáithe tanaí!
  Is í foighne an eochair chun bua mura gcomhcheanglaítear í le huaisleacht in aghaidh an uilc!
  Bíonn an bás, cosúil le fraochÚn poirt, ar crochadh thart ar gach duine, ach ní thagann sé ach amháin dóibh siúd a bhfuil ceann níos géire ná sparán acu!
  Is tomhas sármhaith é fad pedigree ridire ar airde na n-imeachtaí agus an mhórúlacht biotáille!
  Níl an namhaid críochnaithe freisin, díreach mar is minic nach ndéantar an galar a leigheas, ach amháin más féidir leis an dara ceann imeacht leis féin gan a bheith leigheasta, níl aon bhealach ann chun deacrachtaí a sheachaint ó dhiúltú neamhchríochnaithe!
  B"fhéidir go mbeadh ciall fós ag teitheadh, ach níl aon slánú ag eitilt gan chiall!
  An Coward fuair bás sula bhfaca sé an chéad piléar, beidh an cróga a bheith ar an chéad uair sa saol, in ainneoin na urchair!
  Is féidir gortú coirp a cheartú trí rath beag na heolaíochta daonna, ach tá an Chúis Uachtarach uaireanta gan chumhacht roimh cheartú deformity morálta!
  Is é cogadh an cineál buile a n-ullmhaíonn daoine cumasacha agus críonna le haghaidh, agus nach féidir ach le fíor-athbhreithnithe a sheachaint!
  Níl aon scíthe iomlán fiú san uaigh, níl aon scíthe iomlán fiú i aisling, rud a chiallaíonn go bhfuil sé dodhéanta a fháil tuirseach a thuilleadh!
  Inár saol, ní thugtar rud ar bith do rud ar bith, fiú geallta fiú le haghaidh pingin briste!
  Tá an diabhal péinteáilte go mímhaiseach, ach is é an rud is uafásach sa neamhghlan an cumas nimh a sheirbheáil i bhfillteán deas!
  Bíonn boladh dóite ag cogadh, ach uaireanta bíonn boladh i bhfad níos measa ag diúltú cogaidh!
  Níl aon troideanna leadránach i ndáiríre, níl ann ach oiriúnú scannán meánach de chathanna go dtí an pointe colic ridiculous!
  Stoirmeacha teaghlaigh, cosúil leis an ghaoth sna seolta, tá an long ar crith, ach bac le Dia suaimhneas iomlán!
  Ní imríonn Coward haca, ach cailleann sé, ag eitilt as an saol le poc!
  An té a throideann go maith, féadann sé an méid a bhuaigh sé a choinneáil go foirfe, más féidir leis a saint a laghdú chun sástachta!
  Ní féidir leat rath pearsanta a thógáil ar chnámha, fiú más iarsmaí na sinsear iad na cnámha agus iad glóir ag gníomhais san am atá thart!
  Ní cnámha amháin iarsmaí na sinsear, ní glóir éacht ach fuaim!
  Is fearr bua gránna ná caillteanas álainn, mar is féidir leis an buaiteoir an réaltacht a mhaisiú i gcónaí!
  Ní féidir leis na mairbh a sáith a ithe, ach ní bhíonn na mairbh ag greim ar chor ar bith!
  Is onórach an bua ar namhaid láidir, is fiú go mór an bua ar namhaid daingean!
  Léirigh na Gearmánaigh i ndáiríre go bhfuil a fhios acu conas bás a fháil ... Ach ar bhealach éigin dúr! Agus ní fhaigheann laochra na Rúise bás ar chor ar bith, ach buachan le heroism stuama. Agus má thosaigh siad a ghearradh síos ar an namhaid, ansin le díograis iontach. Agus i ndáiríre ní féidir iad a stopadh! Tá avalanche maireachtála gan lúbadh agus napalm draíochta. Tá na gunnaí meaisín a gabhadh scaoilte cheana féin, agus tá an ceathairéad ag luchtú criosanna nua a gabhadh ón namhaid.
  Cailíní, mar a deir siad i gcásanna den sórt sin: púdar gunna, nach bhfuil a chailleann! Bogann siad i rinc scátála lasracha den sórt sin go gcaitheann a gcuid sála go litriúil.
  Seo iad na saoistí baineann. Tá siad ag bogadh go dtí an seachtú pointe daingnithe deiridh, tar éis dóibh níos mó ná ochtó cúig míle marcach agus coisithe a scrios cheana féin.
  Bíonn trúpaí an Kaiser ag fuiliú agus ag eascairt. Tarraingíonn a gceathairéad invincible ar bump go flúirseach. Agus níl an bump féin níos lú ná Mearcair, nó fiú Mars.
  Agus scarann na laochra Críochnaitheora an chéad cheann eile agus an rud neamhghnách cosúil le buidéal vodca ó alcólach, de réir ceallraí. Níl siad chomh lag go bhfuil aon amhras nó aiféala orthu. Nuair a bheidh an sprioc a leagtar a bhuachan, bua, ansin beidh sé a bhuachan. Agus más rud é nach bhfuil an namhaid a thabhairt suas, ansin an níos measa don namhaid!
  Chuaigh Angelica í féin isteach sa lámhaigh, tar éis dóibh ionsaí arís ag cúlchiste marcra, ag rá:
  - Dúirt Goebbels le fios go raibh na Rúisigh, ag dul chun cinn, ag caitheamh corpáin chuig poist na Gearmáine. Agus anois feicimid cé atá i ndáiríre ina chorp agus ag lobhadh.
  Dúirt Alice le meas:
  - Agus fós tá na Gearmánaigh cróga! Dreapann siad isteach i gcath cosúil le kamikazes na Seapáine:
  Rinne Natasha gáire, ag tabhairt faoi deara:
  - Agus tá a n-éirí amach ag fanacht nach lú éadrócaireach ná an tSeapáin!
  Chuimhnigh Maksimka ar rud éigin:
  - Dhiúltaigh mé anois an ceathrú réalta de laoch an APSS, ag creidiúint go ndearnadh an chuid eile de na cailíní a cheated go héagórach ... Agus anois tá cait ag scríobadh m'anam!
  Dheimhnigh Alice, gan stop a chur le lámhaigh ó roinnt meaisínghunnaí ag an am céanna, ag baint úsáide as an dá lámh agus na cosa chun na Gearmánaigh a lámhach, le osna throm:
  - Is dóigh liom freisin nach bhfuil mé ar mo shuaimhneas ... An oiread sin dúnmharuithe mar gheall ar ár locht ainneonach!
  Thosaigh Angelica arís ag screadaíl croíúil agus bodhra:
  -Deceit tortuous, ach tá an fhírinne díreach, an fhírinne an chéad, mar riail, mar thoradh ar an sprioc níos tapúla má tá sé sinuosity gan bends agus smeartha le ola na geallúintí saille!
  Ach tugann foighne agus obair, cosúil le lánúin phósta, rath, áfach, faoi choinníoll fanacht fada agus cur chuige le grá!
  Is maith eagna na hÁise, is olc í eagna na hÁise!
  Tá leon amháin in ann míle caora a chur chun eitilte, ach tá reithe amháin leon in ann míle dá dheartháireacha a reithe!
  Sa chogadh, ní fhoghlaimíonn duine go tapa go mbeidh iontas air, ach amháin b'fhéidir go bhfuil sé fós beo agus nach bhfuil sé tréigthe!
  Is é an rud is uafásach sa chogadh eagla, rud nach féidir leat a laghdú go dtí an gnáthrogha!
  Chun a bheith i do phuipéadóir ar amharclann na beatha, ní mór duit fáil réidh le heaspa cabhrach an phuipéid ar a laghad i ndáileadh róil sa chistin!
  Sa chogadh, níl sa tsíocháin ach aisling, ach is aisling í atá lán de thromluí marfach!
  Is é Misneach rópa crúcaí na seiftiúlachta a mheallann ádh ar pháirc an chatha!
  Ní féidir géire na teanga a ghéarú trí chlocha na hintinne maol!
  Ní féidir leat sonas a thógáil ar mheabhl, ach is féidir leat cinn sona a thógáil ar mheabhl!
  Ná críochnaigh an namhaid, nach bhfuil an réimse weeded le fiailí, beidh an fómhar na bua spoil an tares de sabotage agus sabotage!
  Cosáin foirceannadh díreach mar thoradh ar an sprioc, ach amháin an duine nach bhfuil cuma sidelong!
  Má tá tú numb le brains, ansin leanann cuar na cinniúint díreach chuig leac réidh na huaighe!
  Is mór an onóir a bheith i do bhúistéir i gcogadh, ach is mó an t-ábhar mímhacánta a bheith i do bhúistéireacht!
  Ní hamháin go dtiteann cófraí móra go glórach, ach táimid ag brú le doiléire ollmhór!
  Tugann go leor cnámharlach i closets na gcomhcheilgeoirí iad féin ar shiúl mar stench de lobhadh a mharaíonn an meatacht!
  Is féidir le haon amadán seacht gcuileog a shlógadh, ach gan ach seacht réise ar a mhullach is féidir leis aon bhréag amháin a thabhairt amach!
  Sa chogadh, tá sé cosúil le teach folctha, agus an teas agus an allas agus cnámha pian, ach murab ionann agus an seomra gaile, dá airde a dhreapadh tú, is lú ardor fós!
  Tá an fhírinne i gcónaí banal, ach is cinnte go bhfaighidh an duine cunning bealach chun é a shaobhadh ar bhealach bunaidh!
  Tugann an comhrac in aghaidh an uilc breith ar éacht, tugann maith gan éacht breith ar boredom!
  Caithfidh an taidhleoireacht a bheith caolchúiseach, ach is é an subtlety seo géire na gclaidheamh a dhaingníonn ár n-éilimh!
  An bhfuil scéal níos brónaí ar domhan ná scéal Romeo agus Juliet? Ach is siolla an-chonspóideach é seo, a chairde, toisc gur choinnigh a muintir a n-óige!
  Chun stiúdú nach bhfuil fós a bhuachan, ach má tá an namhaid ionadh i ndáiríre, a mheas ansin go bhfuil sé defeated cheana féin!
  Ní mór dúinn ómós a thabhairt do Angelica, rud a d'éiligh sí a bhí measartha grinn agus mealltach agus, go dtí an pointe. Déanaimis é, is cú con í an cailín go deimhin.
  Tar éis an seachtú daingean a shárú, chuaigh na cailíní críochfoirt ar thóir roinnt cadhnraí níos lú. Anois tá siad fíor-áthas ar a rath. Rug an fhírinne ar Maksimka agus bhí pian mór ina láimh dheis ag an mbuachaill ginearálta.
  Dúirt an Eternal Youth:
  - Ní amadán é an piléar, ach póga le searbhas dúr!
  Phóg Angelica a fear céile go blasta mar fhreagra, agus dúirt sí:
  - Bí i do bhuachaill laoch uimhir a haon! Tar éis Stalin!
  Dúirt Natasha, ag ísliú a súile go measartha:
  - Ach fós, ná déanaimis dearmad ar Koba, shábháil sé mé! Agus is fíorbhuabhall tusa, Angelica.
  An diabhal rua scowled agus gro:
  - Agus nach bhfuil do dath gruaige nádúrtha!
  Rinne bean chéile Stalin gáire agus chrom sí:
  - Cad é nádúrtha nach bhfuil coiriúil! Agus bhí mé i gcónaí tarraingthe chun na coireachta! Ní haon ionadh gurb é mo fhear céile an príomhmharfóir!
  D'fhéach Alice thart agus dúirt sí le cogar:
  - Aontaím leis seo!
  D'eitil na laochra suas agus thosaigh siad ar na cadhnraí a bhualadh arís agus a ghearradh síos ar chúlchiste na rannóige, agus rinne Angelica screadaíl arís ag barr a scamhóga:
  -Is é an difríocht idir faisnéis agus cunning i minicíocht na húsáide, siad cheat i gcónaí, is minic a iarracht a bheith cliste freisin, ach is beag duine a chónaíonn ar an aigne!
  Is féidir leis an eolaíocht gach rud a theastaíonn ó dhuine a dhéanamh, ach ní gach rud ar féidir le duine a bheith ag iarraidh!
  Is minic a chailleann a cheann, atá ró-leisciúil le ransú smaointe a dhéanamh!
  Déanfaidh ardor te tírghrá na gcroí fuarú uaillmhianta na n-ionsaitheoirí a ardaíonn an claíomh go dtí an athar!
  Is féidir leat ingne a thiomáint le ceann iarann teilgthe, ach gan ach srón a chur ar do mhuineál!
  An té a shábhálann ar bhreabaireacht is mó a chailleann.
  Níl na daoine seasta ina fearg, ach i bhfad níos comhsheasmhaí i adhartha cult.
  Shábháil maith, ní bheidh tú a fháil go maith, go háirithe má tá frugality iompú isteach i stinginess!
  Mar sin déanaimis deoch ar an bhfíric go bhfuil ár gcuid fadhbanna i gcónaí measartha, agus níl a fhios ag éadálacha an beart!
  Déan dearmad go deimhin go bhfágann na nótaí fola ar an fhuil, mar ní dhéantar dearmad ar fhuil agus ní leigheasann coilm an anama!
  Ní bhíonn siad ag troid ina n-uimhreacha, ní chailleann siad ach agus titeann siad ina chodladh le líon na gcorp!
  Seacht amadáin troid olc, troideanna an t-ochtú ceann cliste le maith!
  Ní mór buille don namhaid a sheachadadh in am, ach é a chur in ionad an chíor fiacla i gcónaí as am!
  Agus gnó á thosú agat, ná bí ag súil go dtiocfaidh deireadh leis i díomhaointeas!
  Ghearr roinnt daoine nótaí bainc, gearrann daoine eile gruaig daoine dúr, ach is cuma leis an gcuid is mó de na scammóirí cad é olann muice!
  Is féidir le tua an fhorghníomhaithe na hairteagail is tairbhiúla den bhunreacht a ghearradh síos, ach amháin má bhí cleite iolair inscríofa orthu, agus ní sicín fliuch!
  Tá do léine níos gaire do do chorp, agus tá an rópa níos gaire do do mhuineál, go háirithe má tá sé á stóráil ag duine nach rugadh i léine!
  Ligeann andúile santach duit an craiceann a sracadh ar do bhuataisí, le bróga "bast" lena n-ús mharsantach féin!
  Tá sé deacair an áth a scoutadh, ach is furasta é a bháthadh san uisce!
  Thaitin an ginearál Maksimka leis an abairt dheireanach chomh mór sin gur éiligh sé:
  - Tá mé ag brionglóid faoi dheatach na conflagrations le roinnt laethanta cheana féin ... Tá mé chomh leisciúil, fiú ró-leisciúil a báthadh mé féin!
  Thiomáin an umar thar an gceallraí. Ina dhiaidh sin, d'iompaigh na laochra chuig cúlchiste marcra na hOstaire. Thosaigh na hOstairigh, a bhí buailte ag buille, ag scaipeadh. Níos mó ná seastán, rinne coisithe na hUngáire ionsaí ar umar na Rúise.
  Thosaigh na cailíní a lámhach go desperately ar ais. Bhuail piléar ó raidhfil leaptha bearna chumhachtach Angelica, agus thosaigh an laoch ag béicíl arís. Thairis sin, dhoirt sí aphorisms sciathán ar dheis agus ar chlé:
  -Ní hé an t-eolas solas beacon amháin a thugann léargas ar an mbealach do na trúpaí ionsaí, ach léas léasair scorching a dhónn suímh an namhaid!
  Ní thugtar breithiúnas ar na buaiteoirí, is é an breitheamh é féin an buaiteoir, nach féidir achomharc a dhéanamh ach amháin ar bhonn dhlí an retribution agus díoltas!
  Is olc an bás, ach níos mó sa phróiseas ná sna hiarmhairtí!
  Ar dtús is seó ildaite é aon tubaiste, ach is scáth fuilteach é an dathú i gcónaí, agus máirseáil sochraide ag gabháil leis an bhfuaimrian!
  Más rud é nach raibh tubaistí againn, ní bheadh aon feats ann, agus gan feats, tá an saol cosúil le anraith gan piobar!
  Déanann cogadh, cosúil le piobar, do shúile uisceach, ach ní fhágann sé go bhfuil an saol neamhshuntasach!
  Is féidir leat maithiúnas a iarraidh ar an té a ghlac leis an mbás, ach ní féidir leat leithscéal a ghabháil as an té a chuireann an bás a mharú!
  Chun an namhaid a mheas faoina luach is ea an léacht roimh an scrúdú a mheas faoina luach, níl ann ach measúnú - is cinnte go dtrasnóidh péire de dhá gheall ar a chéile, ag cruthú cros uaighe!
  Cé a cheadaíonn bearrtha a bhaint de féin, a bhfuil an fhaisnéis de stumpa agus comaoin darach!
  Tá gach cruinniú sa chogadh cosúil le dáta le grá amháin, ní féidir dearmad a dhéanamh, tá sé dodhéanta a bheith déanach agus an-meanúil a imghabháil!
  Cunning agus ríomh: conas a thugann fear céile agus bean chéile bua - is é macántacht an tríú breise!
  Má chruinníonn scamaill os cionn an cheannasaí, tá sé seo níos fearr ná nuair a tanaí reisimintí amach faoi cheannasaí!
  Níl an náire le brath ar eagla, ach nuair a cheadaíonn tú duit féin a bheith faoi chois dó go dtí go gcaillfidh tú do chiall ar dhualgas!
  Nuair a bhíonn tú láidir, cuma lag; nuair a bhíonn tú lag, cuma láidir! Tá an riail seo de mheabhlaireacht go maith le haghaidh cogaidh, ach níor cheart don rialóir laige a thaispeáint, fiú má tá an fearg lán de chnámha, agus tá an neart cosúil le luch!
  D'éirigh le cúpla saighdiúir coise Magyar fiú a fháil laistigh d'achar caithimh grenade. Sula maraíodh iad, chaith siad bronntanais, agus arís hooked trodaithe an cheathrar.
  Gortaíodh gach duine, agus ghreann na háilleachta a bhfiacla ó chorraíl mhór, ag mallacht go géar.
  Ach tá an ionsaí repulsed. Agus is féidir leat an umar a imscaradh arís. Agus ní fadhb é an bhfíric go bhfuil an breosla tagtha chun críche. Tá alcól trófaí oiriúnach go leor le haghaidh athbhreoslaithe.
  Tar éis an tsaoil, tá sé cosúil leis sa joke sin - beidh gach rud ag dul mura n-éireoidh sé!
  Ina dhiaidh sin, thosaigh an ceathairéad buile ag bogadh arís. Alice, áfach, ag scaradh thug candy seacláide don cailín seirbhíseach. Bhí sí ró-eagla agus adeir.
  Ag bualadh an chailín trua ar an ceann, gheall Alice di:
  - Soláthróidh troideanna na Rúise saol réasúnta duit, agus ní bheidh ocras ort agus cosnochta.
  Chlaon chomh buíoch agus gheall sé:
  - Beidh mé ag guí ar do shon!
  Ach tar éis na heachtra iomráiteach seo, rinne na laochra deifir arís chun trúpaí na Gearmáine agus na hOstaire a scriosadh.
  Tá an chéad echelon chun cinn dá 126 míle saighdiúirí agus na céadta na n-arm scriosta cheana féin, ach ba chóir, cé go bhfuil am, defeat an chuid eile de na finscéalta namhaid.
  Mhothaigh Natasha ag an am seo nach bhfanfadh siad go deo, agus mar sin rinne sí deifir lena neart, ag scaipeadh an umair.
  Anseo rinne siad ionsaí ar chúltaca an namhad, cór coisithe Gearmánach ar fad, a aistríodh ón bhfronta thiar go dtí an taobh thoir. Ba mhaith leis na Gearmánaigh an Rúis Tsarist a tharraingt siar ón gcogadh, ach déanfaidh siad mí-ríomh air seo, agus b'fhéidir go bhfuil mí-ríomh déanta acu cheana féin.
  Ach ba chóir an defeat pleanáilte a dhéanamh fíric. Agus thit na laochra ar an namhaid le fórsa sizzling. Ach anseo gearradh Angelica arís le shrapnel sa bhrollach agus sa bholg.
  Ag seo, thosaigh an laoch cumhachtach a yell;
  - Is minic a casann sé isteach i gcnámharlach nach bhfuil cnámh droma na hoiliúna comhraic aige!
  D'fhonn gan a bheith díothach ag madraí naimhdeach, ní mór duit pláta a ithe i ngnóthaí míleata!
  Ná bíodh eagla ort roimh geimhle faisisteach, má tá tú in ann do chuid smaointe a cheangal le broom íonúcháin!
  Ní hionann an damhsa agus an damhsa sa mhéid is go rinceann siad go fonn duine eile, agus sa rince roghnaíonn tú do rithim féin!
  Bíonn gníomhartha i gcónaí níos fearr ná focail, mar tá bunús níos láidre acu ná aer a chroitheadh!
  Is maith a bheith i do ridire i gcogadh, gan margáil ar mhisneach, ach níor cheart ach an chivalry a bheith réasúnach, cosúil le cunning siopadóir!
  Is é an dúnmharú an t-aon chineál peaca, a mbraitheann a mheastóireacht ar an bhfoirm: abomination agus valor le toradh amháin!
  Tá an chontúirt i ngach áit, ach bíonn sé deacair nuair a bhíonn an aigne ag eitilt sa réalta!
  Is é an tabhairt suas an rud deireanach, fágann sé i gcónaí tú an-mhór!
  Is féidir leat a bhuachan fós gan riosca, ach is féidir leat leas a bhaint as torthaí an bua má shealbhaíonn tú an cat mór seo, cosúil le tíogair le mustache!
  Is féidir leat dul amú ón saothróir, ach gan do cheann a chailleadh ag fáil deontas don chéad cheann eile!
  Níl aon cásanna gan dóchas ann, tarlaíonn sé nach bhfuil aon bhealach isteach chuig suíomh buntáisteach!
  Is féidir leat fiú rith ar shiúl ó do scáth féin, do choinsiasa féin a mhealladh, ach ní féidir leat a cheilt ón rud nach bhfuil aon smacht agat air!
  Is annamh a bhíonn airgead aige, a bhfuil a spiorad aistrithe go minic!
  Tugtar gach rud inár saol trí chomhrac, ní thagann ach fadhbanna gan fadhbanna!
  Déantar an t-aistriú ó fhágáil a idirdhealú ag an bpointe teachta ag an gceann deireanach is é an áit dheireanach le dul!
  Teastaíonn intleacht agus teicníocht chun eochairpholl mar bhean!
  Níl stupidity i gcónaí intuartha, ach i gcónaí inphionóis!
  Uaireanta téann coir chun tairbhe don chine daonna, agus ní thugtar luach saothair as a bheith ina héacht ach, mar riail, tar éis bháis!
  Is féidir le Dia Uilechumhachtach rud ar bith a dhéanamh, ach fiú ní féidir leis dul thar fear le uaillmhian agus le samhlaíocht ildaite!
  Rud eile nach féidir le Dia dul thar an duine, é cráite na cainte díomhaoin, is fearr leis an Uilechumhachtach cruthú le briathar, agus gan súgradh le focail!
  Is gnách go mbíonn neamh neamhshuim nuair a iarrann tú cabhair, ach is riail é seo nach ndearbhaíonn ach na heisceachtaí!
  Tá go leor atá ag iarraidh a bheith déithe, ach ní dhéanann an crucifixion ghlacadh an scuaine!
  Is maith focal géar, ach is fearr fós súil ghéar a bheith agat chun cloch a chaitear chugat le léiriú géar a thabhairt faoi deara!
  Is éard is tramp ann ná duine a ligeann dó féin a bheith faoi bhrú ag daoine aisteacha!
  Chun eitilt ní mór duit a bheith ag obair go crua, a eitilt isteach, ach sos a ghlacadh ón obair!
  Nuair a bhíonn an hata bollaí folamh, eitlíonn sé suas ní le gaoth fhoréigean, ach le fuil fuar!
  Is líonra í an fhealsúnacht chun daoine simplí suaibhreosacha a ghabháil, ach ní bhraitheann ach na cealla inti ar mhinicíocht na n-imní cheirbreacha!
  Is minic duine, tar éis éirí ina dhia, ar a laghad beagán céasadh daoine!
  B'éigean an cór a scrios ina pháirteanna, ag athlíonadh a threalamh comhraic. Ach ar an láimh eile, léirigh na laochra scil mhíleata iontach.
  Bhí Natashka gortaithe freisin, ach níor aoibh an laoch ach:
  - Is saighdiúir gan chréacht é mar dhuine saibhir gan phóca!
  D"aontaigh Maksimka, a bhí faoi ghruaim freisin:
  - Ó chréacht coirp tá sé pianmhar Infhulaingthe, ach nuair a bhíonn tú cráite go morálta, ní féidir é a fhulaingt!
  Anois chuaigh an chuid is mó den chorp go dtí an chéad domhan eile. Ach tá dhá rannán marcra ar an ionsaí.
  Lámhach Angelica, roars arís;
  - An bheannacht is mó de dhéantús an duine, an intuarthacht de thoil Dé, tá sé freisin ar an measa de mallachtaí, mar sin thiomáineann sé dúinn i Paradise ghnáthamh!
  Ní bhíonn boladh ar airgead, ach ní bhíonn aon bholadh ar an airgead ach bíonn sé chomh mór sin go gcaitheann lucht gnó culaith nua!
  Trí shábháil ar chairde, is féidir leat mamaí a líonadh, ach déanfaidh folús an anama do chaipiteal féin ina namhaid!
  Is cosúil le fear gan tír dhúchais anchúinse gan pósadh!
  Tá sé deacair maireachtáil, ach is féidir, go bhfuil sé dodhéanta maireachtáil, ach tá sé éasca!
  Sábhálann pingin rúbal ó stuama, bailíonn pingin pingin as ceann praiticiúil, agus sábhálann pingin sanntach agus pingin srón!
  Claíomh dhá imeall, ach éiríonn sé gan tús i lámha an fhir a iompaíonn ina moncaí!
  Nuair a bhíonn tú i do bhainisteoir féin, ní féidir ach le hintleachta tosaigh na féiniúlachta tú a chur i leataobh!
  Tá sé deacair fáth a fháil le fáil, ach cé chomh héasca is atá sé cúis a fháil gan tabhairt!
  Go bhfuil ár saol cluiche ina bhfuil na rialacha arna gcinneadh ag an láidre, agus is é an ciste duais an chuid is mó cunning!
  Is fearr rath deacair ná teip éasca, cé go gcaithfear ádh a lorg, agus tá an bua i gcónaí faoi do chosa!
  Bí i do Beast, ach ní ainmhí!
  Tá sé chomh héasca go leor geallúint a dhéanamh agus gan a bheith in ann gach rud a fháil!
  Ólaimid ar an bhfíric nach bhfuil ach muid ag comhcheilg, agus an chuid eile i bhfostú iontu!
  Ina dhiaidh sin, d'ídigh Angelica tobair na eloquence agus thit sé ina thost, ag tairneáil na n-naimhdeas ina dtost. Agus nach lú éifeachtach le haghaidh sin. Mar sin ní fada go mbeidh adharca agus cosa ar na cabhlacha. Fíor, tá na cailíní ag éirí níos mó agus níos mó créachtaithe, agus tá an buachaill síoraí Maxim ag fulaingt freisin.
  Réir dealraimh, tá an maitrís draíochta cosanta a imíonn blúirí agus urchair ag lagú. Agus mar gheall air seo, níl ag éirí chomh maith sin don cheathairéad cathach. Ach tá cór an Fritz Kaiser ag leá de réir a chéile. Tá na marcra ag ionsaí.
  Tar éis do Alice blúire a fháil ina gualainn mhatánach, dúirt sí:
  - Tá go leor rudaí míthaitneamhach ar fud an domhain ... Agus is é an rud is salach más rud é ar an ócáid seo nach féidir liom breith ar aphorism sciathán.
  Mhol an buachaill-ginearálta, a fuair blúire sna sála:
  - Tá go leor trioblóidí ann, tá naimhde níos airde ná an díon, ach tá an hata bowler le lashes fós ag briseadh nuair a bhíonn cara inferior agus nach bhfuil ard-winged!
  Patted Alice an buachaill ar an ghualainn agus buíochas ó chroí leis:
  - Go raibh maith agat! Anois tá a fhios agam conas a cheer mé féin suas!
  Exclaimed Angelica, a bhí slashed cheana féin le blúirí ionas nach raibh aon áit ina gcónaí ar a corp mór matáin:
  - Is fearr boladh corp do namhaid, agus is feces é cumhrán na Fraince!
  Rinne Natashka, agus é ag baint an chéim dheireanach coisithe den namhaid, agóid:
  - Ach cén fáth? Is féidir leat sniff! - Agus ansin, ag tiomáint gunnaí meaisín lena cosa, chuir sí ingne leis na saighdiúirí coise. - Ach tá an chumhradóireacht de mo aireagán pearsanta i bhfad níos fearr!
  D"aontaigh Maksimka, a d"éirigh go dona leis:
  - Uathúil! Boladh diaga!
  Nuair a thiormaigh ionsaí na marcach, bhí orthu an t-aerionsaí a bhualadh. Mar sin féin, scaoileadh eitleáin síos go héasca ag pléasctha de ghunnaí móra meaisín. Ach arís, bhí gortuithe i measc an cheathairéad. Cé go rinne siad iarracht gan ligean d'aerárthach an Kaiser ar raon gar. Ach amhail is dá mbeadh urchair á mealladh chucu.
  Rinne Maksim, tar éis cúpla créacht nua, whined and growled:
  - Is léir go bhfuil do Chernobog ag déanamh dochar dúinn!
  Phócaigh an diabhal ruadh Angelica an buachaill go dian ar an taobh créachtaithe lena cos staidéar agus hiss:
  - Ná cráite an Mac is sine den Teaghlach!
  Ní raibh Alice ró-chinnte:
  - Go deimhin, shíl mé gur Belobog an mac is sine ag Rod. Rugadh an chéad solas agus chaith scáth!
  Rinne Angelica, ag gearradh amach cúig eitleán i bpléasc amháin, agóid:
  - Ar dtús bhí dorchadas, agus sa dorchadas bhí ga solais Belobog ag taitneamh!
  Tar éis do Natasha an dosaen eitleán deireanach a ghearradh síos, dúirt sé:
  - Agus is é mo thuairim go raibh Belobog agus Chernobog mar hypostases an Teaghlaigh Uilechumhachtaigh, mar aon le Lada Love, ann i gcónaí agus beidh siad ann go deo!
  - Amen! - Chríochnaigh Maxim an Fritz deiridh agus chaill sé a chruthú ó go leor créachta.
  
  Fear dúsachtach OLEG RYBACHENKO
  Arís bhí an chuma air go raibh sé ag splancadh i ndomhan eile, ógánach craiceáilte, agus d"éirigh sé ina bhuachaill sna déaga, é fós úr, aghaidh glan, agus é gearr ó thaobh stádais de, ach le guaillí leathana agus cófra... Buachaill tuairim is ceithre bliana déag d"aois barr na hógántachta, tráth an chéad ghrá agus osna.
  Ach ag an am céanna, ní raibh ach seirbhíseach sa Tsarist Rúis ag tús an fichiú haois, nuair nach raibh deireadh le serfdom ... Conas a d'fhéadfadh sé seo tarlú?
  Athrú beag sa stair - an Ginearál Skobelev legendary: rugadh é fiche bliain roimhe sin, agus mar thoradh air sin bhí ról tábhachtach aige i gCogadh na Criméaigh - in ionad an Menshikov mediocre agus defeating fórsaí tuirlingthe na dTurcach, na Fraince, na Breataine agus na Sairdíne. i gcodanna. An Rúis defeated an comhrialtas, a thit go luath. Agus ghabh trúpaí na Rúise Kars, Erzurum, Tangorg. Cuireadh iallach ar an Impireacht Ottomanach síocháin dheacair a thabhairt i gcrích, ag géilleadh don Airméin agus go leor tailte, lena n-áirítear an Loch Nice cáiliúil. Ach, ar fhírinneacht na n-éileamh sna Balcáin i bhfianaise staid na hOstaire agus na Prúise, b'éigean an Tsar Nioclás a dhiúltú. Tá sé contúirteach dul i ngleic leis na Gearmánaigh, go háirithe ós rud é go bhféadfadh na Breataine agus na Fraince sa chás seo dul isteach sa chogadh le fuinneamh athnuaite.
  Mar sin féin, fuair an Bhulgáir roinnt neamhspleáchais teoranta, agus fuair na Críostaithe comhionannas foirmiúil i gceart in éineacht le saoránaigh an Impireacht Ottoman. Fuair Eaglais Cheartchreidmheach na Rúise roinnt talún agus Iarúsailéim.
  Sa Fhrainc, thosaigh éirí amach in aghaidh Napoleon III, ach tar éis roinnt cathanna fíochmhar, mar sin féin d'éirigh leis an impire cumhacht a choinneáil, ach mar lamháltas, chuir sé teorainn leis an mbunreacht.
  Le tamall anuas, lean an cogadh le Shamil sa Chugais, ach tar éis dó a chaipitliú, tháinig méadú arís ar an Rúis i Lár na hÁise. Ag an am céanna, síníodh conradh teorann a thairbheach don Rúis leis an tSín lagaithe. Ina theannta sin, fuair Nicholas the First fiú níos mó talún ná mar a fuair sé i bhfíor-stair a mhac Alastar Fuascailteoir. Mar sin bhí údarás arm na Rúise i bhfad níos airde anois.
  Bhí cogadh ann leis an Iaráin, a chríochnaigh le conquest a réigiúin thuaidh, suas go dtí an phríomhchathair Tehran...
  Ní dhearna Nicholas the First féinmharú; mhair sé dhá bhliain déag níos mó ná mar a bhí sé i bhfíor-stair - fuair sé bás i 1867. Faoin am seo, bhí údarás gan dabht ag arm na Rúise, agus tháinig Skobelev ina mharascail pháirce agus ina shealbhóir go leor orduithe.
  Ní raibh Alexander II, ar a mhalairt, ádh, agus maraíodh é deich mbliana roimhe sin i 1871, go litriúil ní raibh ach cúpla seachtain ar iarraidh sular fógraíodh an forógra a chuir deireadh le serfdom. Ar ndóigh, níor shínigh Alastar an Tríú, a mhac agus frithghníomhaí an forógra.
  Bhí tionchar dearfach ag corónú níos luaithe ar shláinte Alastar III - stop sé ag ól nuair a tháinig sé ina rí, agus mhair sé níos faide ná mar a bhí sé i bhfíor-stair. Bhí cogadh rathúil ag an Rúis idir 1877-1878 leis na Turcaigh, agus tharla an deighilt dheireanach den Impireacht Ottomanach idir na cumhachtaí móra. Fuair an Rúis Iostanbúl nó Constantinople, an Iaráic agus rochtain ar an Aigéan Indiach, an Fhrainc, an tSiria agus an Phalaistín, agus an Bhreatain Éigipt leis an tSúdáin.
  Mar sin, d'imigh an Impireacht Ottomanach ón léarscáil gheografach. Go gairid, leachtaíodh an méid a bhí fágtha den Iaráin freisin, agus tar éis díospóidí agus cuideachtaí fada, roinneadh an Araib Shádach freisin. Tháinig polaiteoirí na Breataine chun cinn agus leathnaigh a n-impireacht choilíneach, agus ghlac an Rúis agus an Fhrainc a gcuid dola - ag brú an domhain Ioslamach. D'éirigh leis an Iodáil áitiú ar an Libia, agus ar na Francaigh Mharacó. Chuaigh deisceart na hIaráine go dtí an Bhreatain, agus an lárionad go dtí an Rúis.
  Go gairid, roinneadh an Afganastáin freisin: chuaigh na réigiúin thuaidh a raibh Úisbéicigh agus Táidsícigh ina gcónaí orthu go dtí na Rúiseach, agus na réigiúin theas le Pashtuns chuig na Breataine.
  I mbeagán focal, i ndeisceart na Rúise shroich an teorainn a leathnú agus roinnte gach rud idir na Breataine agus na Fraince.
  Is aisteach go leor, ach chuaigh an ruaig sa chogadh leis an Rúis chun tairbhe na Fraince, agus mar sin thacaigh an réimeas tsarist le Napoleon III agus níor lig sé do na Prúiseach cogadh a thosú agus an Ghearmáin a aontú ar deireadh.
  Ach d'fhás ról Impireacht na hOstaire ... Choinnigh na hOstairigh tuaisceart na hIodáile - ní fhéadfadh an Fhrainc lag cogadh a dhéanamh leo. Ansin chuir an Ostair i gceangal na gcríoch theas. Rinne na Prúiseach iarracht an bád a charraig, ach tar éis dó imeacht beag, thug Napoleon an Tríú tacaíocht do na hOstairigh agus chuir sé ruaig ar na reisimintí Gearmánacha. Thacaigh Nioclás I go láidir le Impireacht na hOstaire freisin.
  Tar éis deighilt na hImpireachta Otamánach, fuair na hOstairigh a bpíosa freisin - an Bhoisnia agus an Heirseagaivéin, chomh maith le tuaisceart na Seirbia. Agus an Bhaváir agus tailte theas na Gearmáine á gcur san áireamh, rinneadh Impireacht na hOstaire ar an stát is mó san Eoraip ó thaobh críocha agus daonra de. Ach bhí an chiall ag an Impire Franz Joseph gan a bheith ag argóint leis an Rúis, a bheith i gcomhghuaillíocht léi.
  Níor tharla aontú na Gearmáine - ach d'éirigh Impireacht na hOstaire ollmhór agus cumhachtach, ag iompú na Prúise ina comhpháirtí sóisearach. D'fhan an Iodáil ilroinnte freisin. True, "Uachtarán" Garibaldi reigned i Napoli, ach na hOstaire agus na Fraince bac a cosán go dtí na Stáit Phápa. Agus ní fada go raibh Ríocht na Sairdíne roinnte idir an Ostair, an Fhrainc agus an Bhreatain.
  Tar éis bás Napoleon III, thosaigh Napoleon IV ag rialú a mhac.
  Thosaigh an caidreamh idir an Ostair agus an Fhrainc ag dul in olcas arís, mar d'éirigh i bhfad níos fearr le Impireacht Napoléon ná na Gearmánaigh na coilíneachtaí a leathnú.
  Bhí cogadh leis an tSeapáin freisin. Faoin am seo, bhí an iontach Skobelev bás cheana féin, ach a chuid mac léinn - go háirithe Brusilov iompaithe amach a bheith nach lú cumasach, agus tá an t-iarmhéid na cumhachta don tSeapáin i bhfad níos measa ná i stair fíor - tá an Rúis níos mó i gcríoch, agus tá an t-arm. dea-oilte agus gairmiúil. Is fíor, níl gach rud in ord san armáil: mar sin féin, laghdaíonn serfdom sní isteach saothair ón tuath. Ach fós, cad is leor.
  Agus tá líon na serfs ag laghdú de réir a chéile. Cé go dtarlaíonn sé seo i dtimthriallta, méadaíonn sé uaireanta mar gheall ar dhámhachtainí. Agus is breá le Alastar an Tríú bhfabhar. Tar éis an defeat na Seapáine, bunaíodh Zheltorossia freisin.
  Faoi mhí an Mhárta 1911, bhí Alastar an Tríú bás i mí na Nollag 1909 - tháinig Nicholas II i gcomharbacht ar an ríchathaoir agus tá sé ag rialú don dara bliain, tá an chorónú ar siúl le déanaí.
  Tá oidhre ag Nikolai cheana féin - agus sláintiúil, mar sin dhiúltaigh an tAthair Alexander an bhean Gearmánach marfach agus fuair sé Bride níos fearr. Ach tá an t-ainm Alexei ag an mac a rugadh i 1904 freisin.
  Is impireacht mhór í an Rúis, fiú níos fairsinge ná mar a bhí sí i bhfíor-stair, agus ó aimsir na dTrioblóidí beagnach níor chaill sí a críoch i gcogaí, agus níor chaill sí cogadh amháin i ndáiríre, ach amháin i gcás cathanna agus cuideachtaí aonair.
  Ach is cuma leis an bhfíorbhuachaill impiriúil atá ceithre bliana déag d'aois agus a bhfuil guairneáin bhána air. Nuair a bhíonn sneachta fós ann, agus má tá tú ag tarraingt lomáin throm cosnochta, agus go deimhin tá tú ina sclábhaí: duine ar féidir leis an úinéir a bhualadh, a náiriú, a dhíol, go maith ... de réir an dlí níl aon cheart aige a mharú, ach i ndáiríre. tá siad fós flog chun báis, ansin beidh aon rud a tharlóidh don mháistir!
  Ach ar an láimh eile, seo í an óige: is beag nach mbíonn sé fuar ag boinn loma, gharbh a bheith ag sileadh sa sneachta, agus mothaíonn tú i bhfad níos suáilcí agus níos úire ná nuair a bhí tú i bhfad ó bheith i do sheanscríbhneoir den scoth. Mar sin féin, i láthair na huaire ag iompú isteach i buachaill bás a fháil, Oleg Rybachenko ní raibh fós caoga bliain d'aois, mar sin a mheas tú féin decrepit thar aon bheart cheana féin bust ollmhór.
  Ach i ndáiríre, ní cosúil go bhfuil tuirse ó obair chrua pianmhar, ach taitneamhach, agus is féidir leat tosú ag damhsa fós tar éis dó a bheith dorcha agus ...
  Díreach ansin tháinig an bhean i láthair agus thug sí cuireadh dó lena lámh chuici. Níl, níl sí sean, níl sí daichead fiú, ach tá cuma mhaith uirthi, b'fhéidir gur féidir glaoch a chur uirthi álainn. Maidir le buachaill tíre, is cosúil go bhfuil sí beagnach cosúil le seanbhean. Agus ní hé seo ar chor ar bith conas a shamhlú Oleg Rybachenko a chéad ghrá.
  Bhí brionglóidí difriúil. Cailín óg, tuaithe le bréid fhada fionn agus bláthfhleasc ar a ceann. Anseo tá sí cosnochta le boladh luibheanna earraigh barróg air, agus póg siad ar na liopaí. Níos cruinne, póga sé go delicious ...
  Agus anseo léiríonn an bhean í féin tionscnamh ionsaitheach, gan a bheith ag spreagadh an dúil is lú, ach ag cruthú eagla amháin. Ach dúisíonn caresses garbh, agus lámh dea-groomed i pants, nádúr firinscneach déagóir atá go héasca sceitimíneach agus cuireann sé freagra air. Tá sé drochbhéasach agus ainmhíoch freisin, rud a thaitníonn go mór leis an mbean phortach, dála an scéil.
  Ansin mothaíonn tú olc agus thar a bheith disgusting. Is cosúil gur fraochÚn fireann tú: gan grá, gan gean, gan meas.
  Ach ní féidir leat diúltú ach oiread - nó beidh tú buailte, agus go minic chun báis!
  Ní dhearnadh idirdhealú ar an mbean le buíochas: níor thug sí rud ar bith, níor luaíocht ar bhealach ar bith, agus níor scaoileadh fiú í ón ngnáthobair. Maidir léi, níl sé ach ainmhí, nó sclábhaí le haghaidh sólás leaba.
  Ní raibh creideamh reiligiúnach idirdhealú ag Oleg Rybachenko féin, ach fós, tar éis dó grá a dhéanamh di, baisteadh é agus spásáil. Is trua...
  Ach an uair seo, cuireadh isteach ar copulation náireach na n-ainmhithe ag cuma Victoria fiery dearg, a d'aistrigh an bhean lena shin sa jaw, agus ansin ghearradh an echidna olc ina leath le buille amháin.
  Ansin chas sí chuig an iar-bhuachaill Zhukov cheana féin, agus le gluaiseacht míchúramach amháin shaor sí í féin as an bikini, le feiceáil go hiomlán naked, raking suas an sneachta a d'eascair ó áit éigin san eastát te lena cosa lom, lena chos galánta chuaigh sí. i dtreo dó, whispering languidly:
  - Ba mhaith liom tú agus grá agam duit!
  Oleg Rybachenko chlaon i dtreo di agus ... An fharraige, te mar bainne úr, plopped síos. Snámh sé ina aonar anois ann, agus níl ina thimpeall ach tonnta corcra agus spéir na hoíche. Agus braitheann tú chomh maith sin go dtiteann tú i do chodladh fiú ... i mbrionglóid!
  Mhothaigh an buachaill críochnóra cosúil le macho óg fíor, sár-aicme.
  Ach cad ... Glacfaidh an buachaill páirt sa Chéad Chogadh Domhanda.
  Tar éis do na Kaiserites a ruaigeadh in Oirthear na Prúise, chuir na Rúisigh léigear ar Koenigsberg. Sa deisceart, d'fhorbair an troid níos rathúla fós. Tógadh Lvov agus Przemysl ar an aistriú. Agus freisin Krakow le buille cumhachtach ón bPolainn.
  Rollaigh na Gearmánaigh isteach. Bhí umar na Rúise "Luna"-2 éifeachtach san ionsaí. Buaileadh an Ghearmáin in aice le Páras freisin. Agus diúltaíodh é.
  Bhí an Kaiser go suairc. Bhí trúpaí Rúiseacha ag bogadh i dtreo an Oder, agus bhí siad ag druidim le Búdaipeist cheana féin. Agus brúite an namhaid. Ghéill aonaid na hOstaire i reisimintí, agus go minic do bhuille na drumaí.
  Ba léir nach bhféadfaí an tosaigh a shealbhú. Agus ansin d'oscail an Iodáil tosaigh nua i gcoinne na nGearmánach. Agus thosaigh sé ag dul chun cinn sa deisceart.
  I mbeagán focal, ba theip ar an Fritz é.
  Chuaigh cathlán na gcailíní ar aghaidh i dtreo an Oder.
  Chaith laochra grenades lena gcosa lom. Agus ghearr siad síos na Gearmánaigh le gunnaí meaisín.
  Anseo sa saol seo a reáchtáladh an cogadh i bhfad níos rathúla ná mar a bhí i bhfíor-stair. Tá eolas tógtha cheana féin. Tá na Gearmánaigh ag rith. Tá barraíocht mhór ag arm na Rúise sna coisithe agus marcra. Níl aon rud ag na Gearmánaigh, go ginearálta, i gcoinne umair éadrom na Rúise.
  Agus an Ard-Tsarist, muiníneach i bua, agus an giúmar na ndaoine, a ligean ar a rá mar sin - mór.
  Caitheann Veronica grenade lena cos lom. Scaipeann na Gearmánaigh agus squeaks:
  - Lig an Rúis a bheith thar aon rud eile!
  Shoots Victoria freisin. Caitheann sé grenade lena chos lom agus squeaks ar bharr a scamhóga:
  - Bíodh saol na todhchaí againne!
  Thairis sin, an cailín álainn cheana féin Juliana shoots í féin gan aon searmanas.
  Agus caitheann sé grenade lena chos lom freisin. Agus bhí na Fritz an-scaipthe.
  Chlaon an cailín:
  - Is tigress rabid mé!
  Agus ansin Anna, freisin, amhail is dá lámhaigh. Agus lena chos lom, seolfaidh sé grenade an-obliquely, ag briseadh na n-aonad Kaiser cosúil le gloine.
  Agus deir:
  - An síceolaíocht na bua! Daonlathas na Cinniúint!
  Agus ansin seolfaidh Matryona bosca iomlán de phléascáin. Agus conas a shéideadh sé suas saighdiúirí an Kaiser ar. Agus roar:
  - Don Rúis in airde spáis!
  Tá beirt chailíní níos áille ag marcaíocht ar umar solais Luna-2. Gluaisteán maith le dhá ghunna meaisín. Níl an armúr ró-tiubh, ach coinníonn sé gunnaí meaisín. Tá an cruth sruthlínithe. Tá na cailíní Olga agus Zhenya suite taobh istigh, ag cúlú agus ag scríobh dóibh féin faoi na Gearmánaigh.
  Ní carr dona - luas daichead ciliméadar san uair. Tréscaoilteacht den scoth. Agus bolb.
  Líonann cailíní saighdiúirí Gearmánacha le luaidhe agus canann;
  Tá tú gealgháireach ar feadh míosa, a athair,
  Nach bhfuil tú Shine mar an gcéanna
  Ní mar an gcéanna, not the same
  Gach tú i bhfolach taobh thiar de na scamaill
  Tá tú clúdaithe le scamall bagarthach!
  Mar a bhí againn sa Rúis Naofa.
  Sa Rúis naofa, i Moscó cloch.
  Bhí an Kremlin i gcathair ghlórmhar,
  In aice le Ivan, in aice leis an Mór,
  San ardeaglais a bhí in Arkhangelsk,
  Mar a bhí ag an gcór ceart:
  Saighdeoir óg ina sheasamh ar an gclog,
  Ag seasamh ar an gclog ag guí chun Dé,
  Glaonn sé agus an abhainn ag sileadh
  Goil - sreabhann sruthanna deora,
  Buaileann sé an berdysh le seafta,
  Berdysh le seafta ar an talamh tais:
  "Is gealach thú, a mháthair thais,
  Scaipeann tú amach i ngach treo
  Osclaíonn tú suas, bord cónra,
  Cas timpeall, damask óir!
  Éiríonn tú, éiríonn tú, a Shéamuis Orthodox,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Féach ar do theaghlach
  Go dtí an Rúis Naofa, a Mháthair Moscó,
  Moscó-máthair, dílleachta!"
  Canann na cailíní leo féin agus cuireann siad brú ar na Gearmánaigh. Siúil siad thar chorpáin agus fágann siad rian fuilteach le boilb. Seo iad na cailíní. Chomh maith leis sin taobh istigh den umar tá siad beagnach naked, sna mionbhrístíní céanna agus cosnochta. Ach cailíní an-deas.
  Agus tá na Gearmánaigh ag fulaingt caillteanais ollmhóra as a gcuid dóiteáin. Tá gunnaí meaisín trom agus mear-adhaint. Agus tá na cailíní an-chliste. Bhí an tsarist arm feistithe go maith.
  Tá eolaithe Seapánacha ag obair don Rúis freisin. Seo é an buamadóir Ilya Muromets is cumhachtaí ar domhan ag an am sin ag eitilt chun na Gearmánaigh a bhuamáil. An chéad aerárthach ar domhan le ceithre inneall. Ocht meaisínghunna agus dhá thonna buamaí. Seo é an carr.
  Agus freisin i criú an cailín. Agus beagnach naked, in aon chulaith snámha. Tá sé an-deas agus sexy.
  Trodaí ceannasaí buamadóir Ilya Muromets, Valentina. An-álainn agus curvy blonde. Ní mór an carr a mhoilliú agus buncair na Gearmáine a chlúdach le caith buama cruinn.
  Tá saighdiúirí Kaiser láidir agus smachtaithe. Lámhaigh siad ar ollphéist na Rúise. Ach na laochra trash mar fhreagra. Scuabadh ocht nguinne meaisín coisithe na Gearmáine go litriúil. Tá saighdiúirí stróicthe Arm na Gearmáine ag titim.
  I gceannas ar an tine, bíonn an gruaig órga Lada ag caoineadh go feoiliteoir. Thóg an cailín a bra fiú chun díriú níos fearr. Agus croith sí a cófra lom. Just a áilleacht iontach. An oiread sin grásta agus beachtas ann. Tá Lada í féin tanaí, ach sinewy, agus tá an waist tanaí, cosúil le foiche.
  Tá Galina ag lámhach meaisínghunnaí ar na Gearmánaigh freisin. Is cailín álainn agus curvy í freisin. Le cosa lom brúite sé na truicear. Agus tá an aghaidh chomh deas. Ní laoch, ach cailín iontach.
  Deir Galina ag gáire:
  - Go glóir athair an rí!
  Ionsaitheach agus taibhseach, le gruaig órdhuille, deimhníonn Lada:
  - Scuabaimis Iúdás le fuisce!
  Brúnn Valentina a cos lom ar an gcos. Titeann buama tona ar buncair Ghearmánach. Is cumhacht marfach é seo. "Ilya Muromets", luasghéaraíonn sé ionas nach ndéanann na blúirí teagmháil leis. Pléascann an buncair, ag tógáil colún deataigh suas.
  Molann na cailíní i gcomhluadar:
  - Buail! Thug siad an Fritz!
  Agus spank le gliondar le cosa lom. Sea, is cailíní iad seo atá in ann na Gearmánaigh a ruaigeadh. Bíonn siad ag troid le haislingí ar dhomhan nach maróidh daoine daoine choíche. Mar shampla, má conquers an Impireacht tsarist Nicholas II an domhan ar fad. Ach is eintiteas uathúil í an Rúis atá in ann a bheith ina Impireacht shíoraí! Toisc gur féidir leis an dynasty Romanov rialú feadh na gcéadta bliain. Agus tar éis an Impire Pól, ar deireadh, fuair an Rúis cobhsaíocht agus ghlac gach duine ar deireadh le dlisteanacht an dynasty.
  Agus anois, tá an Tsar Nioclás II, a bhuaigh an tSeapáin, ag briseadh droim láimhe leis na Gearmánaigh.
  Ceann de bhearta láidre an rí ná mná a earcú isteach san arm. Agus is í bean na Rúise an laoch is uafásach ar domhan! Nach bhfuil sé!?
  Anseo, mar shampla, ar an trodaire Sokol, luachra an píolótach Alice. Cailín álainn den sórt sin, blonde le teagmháil dearg ina cuid gruaige. Cailín caol, beagnach nocht.
  Cosnochta cófraí an cos, agus ainlithe. Agus ansin shoots sé é féin. Lámhaigh síos carr Gearmánach le gunna meaisín den scoth. Déanann sí sruthán agus deir:
  - Rugadh mé don tseirbhís ríoga! Tá an cailín fionnuar go leor, agus le fuil gorm, husáir!
  Agus luasghéaraíonn sé luas an "Gorm". B'fhéidir gurb é eitleáin na Rúise na cinn is fearr ar domhan.
  Agus cheana féin ag an tosaigh, bhí umar níos troime agus níos airde cruthaithe ag mac an Mendeleev mór. Meaisín le dhá ghunna mear-thine agus sé ghunna meaisín. Agus bainistíonn cailíní colossus den sórt sin freisin.
  Agus tá umar Rúiseach ag teacht, ag scrios na Gearmánaigh. Thairis sin, le inneall díosail cumhachtach, agus go leor passable agus lúfar.
  Na cailíní san umar ag canadh;
  Ár Rúis is ionúin le Dia,
  Talamh rachmasach flaithiúil...
  Bhuel, tá na monarchs níos áille, níos áille -
  Athair Nioclás!
  Agus crushes na rianta umar na saighdiúirí Gearmánacha. Go litriúil tá intestines ag sreapadh amach cheana féin agus sruthanna sreabhadh fola ó na boilb.
  Deir ceannasaí an umair, Tatyana Krupskaya:
  - Sea, beidh an bua againn don Rúis!
  Dála an scéil, tá an cailín de theaghlach banphrionsa, ach troideann sí i mionbhrístíní amháin. Ach ceann chomh gleoite. Tá neart inmheánach iontach aici.
  Le cos lom, brúnn an cailín an pedal agus deir sí, ag tafann a cuid fiacla agus ag gáire.
  - Is tú an Tsar Nicholas is mó!
  Agus tá na laochra cinnte go sroichfidh siad Beirlín ar umar den sórt sin. Agus tá muinín na laochra agus na laochra uile ag fás níos láidre.
  Ghlac Natasha le díograis, agus thosaigh sí ag cumadh agus ag canadh. Cheered an chuid eile de na cailíní;
  Chun an Rúis naofa ár gcrann a chomhrac,
  Is cailíní muid le croíthe ollmhóra...
  Theastaigh faisisteach na talún Sóivéadach
  Ach le Rod is trodaithe aontaithe sinn i gcónaí!
  
  Go mbeadh ár Rúis faoi ghlóir shíoraí,
  Ní bheidh an teachta Genghis Khan conquer dúinn. .
  Troid ar son an Motherland agus ná bíodh eagla ort,
  Beidh muid crush ar bith infidel!
  
  Lúbaimid na faisisteacha foréigneacha san adharc,
  Creid dom, ní sháróidh aon duine an Rúis ...
  Tar éis an tsaoil, tá Íosa an Dia is Airde linn,
  Agus ná iompar nonsense Fritz!
  
  Tá a fhios ag gach duine go dtugtar an tAthair dúinn,
  Le haghaidh bua buile i ngan fhios don dorchadas...
  Do scaoil an Sátan uafásach a fhiacla,
  Léine sáithithe san fhuil!
  
  Do bhall Komsomol níl aon fhocal coward,
  Do chailíní, níl bacainní suntasacha ...
  Cuideoidh Dia bán linn Íosa,
  Beidh neamhbhásmhaireachta an luach saothair is airde!
  
  Throid muid go cróga in aice le Moscó,
  Cé go n-úsáideann na Gearmánaigh fórsa dochreidte ...
  Throid leath naked cosnochta
  Agus creidim go mbeidh an bua ag fanacht go cinnte!
  
  Saol mór na laochra na Rúise,
  Agus ní thabharfaidh sé isteach choíche do na Naitsithe ...
  Ligfidh muid an Fritz isteach go buile,
  Cad nár ardaigh dregs an-salach!
  
  Sea, Hitler, tá tú ciotach agus stuama,
  In ann fiú níos mó ná leath an domhain a ghlacadh ...
  Ach is iolar cróga é Stalin freisin,
  Ná déan idol duit féin!
  Níl a fhios ag baill Komsomol ar bith cúlú,
  Níl eagla orthu fiú roimh sioc ...
  Agus beidh an Fritz iompú isteach i gcluiche go luath,
  Tar éis an tsaoil, tá na Rúiseach i gcónaí in ann troid!
  
  Is í an Rúis tír dhúchais an ghrá,
  Agus tabharfaidh sé bronntanas cumannachais...
  Ní gá rátáil a thógáil ar fhuil
  Le grin de revanchism shameless!
  
  Sea, tá an Fuhrer ag iarraidh muid a ghlacadh ag an scornach,
  Agus tilt an Rúis ar fud an scafall ...
  Ach táimid ag troid furiously ar feadh cúig
  Tar éis an tsaoil, tá Stalin linn le clóca agus hata!
  
  Is laoch iontach é, tá a fhios ag gach duine
  Agus beidh baill Komsomol cosnochta i gcónaí...
  Agus beidh muid ag bogadh Hitler sa féasóg,
  Tá ár gcuid braids ar lasadh le teas geal!
  
  Is iad na laochra ár gcinniúint,
  Scriosfaimid an Panther ollmhór ...
  Cé gur chruthaigh Adolf anord olc,
  Cuirfimid an norm agus an beart in iúl dó!
  
  Níl aon Stalin níos cliste agus níos láidre saor in aisce,.
  Tá sé ina cheannaire ar thír an mhóraimh mhóir...
  Agus bhuail tú an Fritz níos láidre, cailín
  Tar éis an tsaoil, táimid aontaithe i gcónaí i gcathanna!
  
  Chun éachtaí a dhéanamh déanaimid sraith iomlán,
  Ag díriú ar na réaltaí mar éan sciobtha...
  Agus beidh toradh ard,
  Cailíní den sórt sin, iolair bródúil!
  Shroich trúpaí Rúiseacha an Oder. Tá go leor bua buaite cheana féin ag arm tsarist Nicholas II. Tógadh go leor cathracha na hOstaire-Ungáir, troideadh cathanna i mBúdaipeist. Cá háit eile ar chuir na hUngáraigh i gcoinne. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, an Bhratasláiv, agus roinnt lonnaíochtaí eile.
  D"fhulaing na Gearmánaigh caillteanais mhóra agus d"éirigh siad as. Ghéill na hOstairigh reisimintí iomlána agus fiú rannáin. Agus leis na bratacha ardaithe faoi na ceolfhoirne. Lean an cogadh ar aghaidh, amhail is dá mba i scéal fairy - go taitneamhach le doirteadh fola beag agus i gcríocha iasachta.
  Cé gur iondúil gur annamh a bhí an t-ádh ar an Rúis le linn na gconcais. Agus tugadh beagnach gach cogaí agus bua do na Rúiseach le doirteadh fola mór.
  B"fhéidir gur tugadh Prophetic ar Oleg mar go raibh sé in ann iallach a chur ar Byzantium géilleadh gan fuil?!
  In aon chás, d'éiligh Nicholas II ról an Duine is Mó.
  Chuaigh na cailíní amach go dtí an Oder. Tá an fómhar tagtha cheana féin. Cairpéid órga na duilleoga.
  Laochra stomped ar na cairpéid. Agus plunged isteach san uisce.
  D'fhiafraigh Veronica, ag splancadh san abhainn, do Victoria:
  - An dóigh leat go dtabharfaidh an tsar talamh do na tuathánaigh tar éis an chogaidh?
  Chroith an cailín ceannais a ceann.
  Cén fáth a bhfuil talamh ag teastáil ó na tuathánaigh?
  Rinne Veronica gáire agus dúirt:
  Sea, ní féidir leo é a láimhseáil ina n-aonar. Ach tá feidhmeannaigh láidir gnó ann a d"fhéadfadh tarraingt.
  D'fhreagair Victoria go géar:
  - Anseo beidh siad a dhíol ar an talamh ar cairde. B'fhéidir go mbeidh sé níos fearr ar an mbealach sin.
  Thiontaigh Juliana anonn san uisce agus dúirt:
  - Is dócha gur fearr do na húinéirí talmhan an talamh do bheith acu. Is féidir leo feirmeacha móra a rith agus tarracóirí a úsáid. Is é táirgeadh príobháideach ar scála mór an ceann is éifeachtaí!
  D"aontaigh Veronica go drogallach:
  - B'fhéidir. Ach cruthaíonn sé seo breisluach!
  Rinne Juliana gáire agus dúirt:
  - Ach tá an éifeachtacht iontach!
  Dúirt Victoria, a raibh céim an choirnéil aici, le gáire:
  - Spreagann sé forbairt. Agus cad é an pointe talamh a thabhairt do tuathánach, agus fiú óltóir. Is é an t-úinéir talún a chothaíonn leath an domhain le arán na Rúise! Tá ár dtír an-saibhir!
  D"aontaigh Veronica leis seo:
  - Sea, tá an Rúis saibhir agus tá an saol ag éirí níos fearr! Mar shampla, oibríonn mo dheartháir i monarcha Putilov mar shaoiste. Agus tá tuarastal de thrí chéad rúbal aige, gan bónais a chomhaireamh.
  Rolladh Victoria anonn agus, le moladh, bhuail sí a cos lom ar an uisce agus bhí greim aici:
  - Sin a deir sé! Tá an Rúis ag ardú! Agus go luath beidh sé níos láidre fós!
  Shnámh na cailíní san Oder, agus bhí comhrá ócáideach acu. D'fhiafraigh Anna de na cailíní:
  Cad a cheapann tú atá ag fanacht linn tar éis bháis?
  Rinne Juliana aoibh agus d'fhreagair:
  - Atheists rá - nach bhfuil ann. Agus múineann reiligiún - rachaidh an t-anam chuig Dia, agus cinnfidh sé cá háit le dul chun neamh nó ifreann.
  D"fhiafraigh Veronica do Juliana:
  - An dóigh leat go bhfuil Dia ann?
  Bhuail an cailín an t-uisce lena cos lom, d'ardaigh tonn agus d'fhreagair:
  - Go hionraic, níl a fhios agam. Tá argóintí ann ar son agus i gcoinne Dé. - Splash an cailín arís agus thug sé faoi deara. - Ar ndóigh, níl aon fhreagra ar an gceist seo, ach is féidir leat a thabhairt ar éagsúlacht na hargóintí.
  D"aontaigh Victoria leis seo:
  - Cinnte an-difriúil. Agus cad atá ann chun labhairt faoi. Sílim go pearsanta go bhfuil ós rud é bua againn, ansin Dia, ar ndóigh, ann! Ach bhí amanna nuair a fuair muid féin faoi na Mongol-Tatarais. Agus is í an cheist ansin - cá raibh an Dia is Airde?
  Dúirt Juliana le gáire neamhchiontach:
  - Ach tá rud i bhfad níos measa ná an cuing Mongol-Tatarais!
  Bhí ionadh ar Victoria
  - Cad é atá níos measa ná cuing Mhongóil-Tatairis?
  Dúirt Juliana i ndáiríre:
  - Seanaois! Cad a d"fhéadfadh a bheith níos measa ná an tseanaois!?
  D"aontaigh Victoria:
  - Sea, beidh sé go dona!
  Bhí na cailíní ina dtost. Ba mhór an náire dóibh labhairt faoi. Thóg na cailíní é agus léim amach as an uisce fuar. Rith siad chun iad féin, flashing bhabhta, sála lom.
  Rith Marusya leo agus d"fhiafraigh sé le gréin:
  - Ach n'fheadar, cén fáth a bhfuil seanaois de dhíth orainn? Caithfear a rá mídhaonna!
  D"aontaigh Victoria leis seo go héasca:
  - I ndáiríre mídhaonna! Is fearr a bheith go deo óg agus sláintiúil!
  Bhí na cailíní groovy agus greannmhar, sníomh i somersaults.
  Veronica le gáire agus, ag gáire, mhol:
  - Sea, is é ár n-arm cailíní láidre! Agus beidh muid i gcruth iontach!
  Agus winked an cailín ar a cairde. Phléasc siad go léir amach ag gáire le gáire, harpies.
  Mhol Juliana:
  - Faighimis uisce beo agus éirímid fíor-bhásmhar! Beidh sé an-fhionnuar!
  Na cailíní grinned agus winked ar a chéile.
  Mhol Victoria ansin, ag tafann a fiacla, ag tabhairt faoi deara:
  - Sea, bheadh sé go deas bealach a fháil gan dul in aois. Cé chomh maith agus álainn a bheadh sé!
  Shamhlaigh an cailín domhan le roinnt áilleacht agus fir óga. B'fhéidir níos fearr fós gan féasóg, ionas go mbeidh na aghaidheanna níos áille agus níos gleoite.
  D"fhreagair Veronica le osna:
  - Sea, is é seo an rud is iontach is féidir a bheith ar fud an domhain! Is mian linn óige agus solas síoraí.
  Agus rinne an cailín gáire, agus í ag tafann a fiacla péarlach.
  Léim Victoria suas agus mhol sí:
  Cuirimis deireadh i ndáiríre le seanaois! Tá sé seo do-ghlactha go ginearálta! Níor chóir go n-aois do chomhlachtaí daonna!
  Sheinn Veronica, ag gáire agus ag léim:
  - An tUasal Coirnéal, ná dul in aois! Nach fearr bás a fháil don Rúis! Ar mhaithe le valor agus onóir - níl mé ag kidding! D'fhreagair sé - go bhfuil mé dearg? Níl mé ag iarraidh!
  Rinne na cailíní gáire níos airde fós. Tá sé an-álainn.
  Mhol Juliana le gáire:
  - Agus déanaimis athnuachan ar na sean-mhná go léir! Ionas go sparkles gach rud mar an ghrian!
  D'aontaigh Victoria, ag léim suas níos airde:
  - Don Motherland agus Nicholas the Great!
  Labhair Anna, an laoch ruadh seo, amach:
  - Ach go léir mar an gcéanna, ní dhéanann na mná rialta, in ainneoin na paidreacha, a bheith níos óige. Cé go bhfuil spiorad naofa acu. Mar sin tosaíonn tú ag smaoineamh, cá bhfuil ceartas Dé?
  Ghlac Victoria anáil dhomhain agus d'fhreagair:
  - Seasann groan ar fud an domhain ... Cá bhfuil tú an t-úinéir, cén áit?
  Chan Veronica le fury:
  Tá go leor daoine iontacha ann
  A bhfuil a gníomhais beo ar feadh na gcéadta bliain ....
  Tá go leor éan aghaidh soiléir,
  Cad a dtugtar immortals!
  
  Agus na laochra sna heipicí,
  Bhuaigh siad an Horde láithreach ...
  Bhéarfaidh an Rúis cumhacht mhór,
  Beidh Basurman i cath ag cuimilt!
  
  Ach iolar ceann dúbailte,
  Riail an Tsar Nikolai glórmhar. .
  Tá sé radanta faoin spéir,
  Guí tú ar a son, dul chun é!
  
  Impire na Rúise ar fad
  Cad a thóg suas an cineál tíre ...
  An misean fíor
  Chun dul chun cinn agus antiquity!
  
  Bhuaigh na Seapánaigh i gcathanna
  Buaileadh na Gearmánaigh láithreach...
  Tá guth na gcailíní go binn,
  Nikolay ár dTiarna!
  
  's ní ghéillfidh ár rí sa chath,
  Agus fathach mór á thógáil...
  Buaileann sé na naimhde go dian,
  Agus d'éirigh sé amach a bheith ina ailíniú furious!
  Phioc na cailíní amhrán álainn in éineacht. Is amhránaithe iontacha agus lán-chomhlachta iad. Tá amhrán chomh hálainn acu.
  Sea, cailíní iontach.
  
  ROGHA NUA STEPAN RAZIN
  Fuair Stenka Razin regalia oinigh agus lipéad chun reign ar an Don ón tsar. Agus in ionad cogadh cathartha gan úsáid, i gcoinne an rí dlisteanach, thug sé faoi fheachtas i gcoinne Azov agus, a bhuíochas le scil agus cleasanna, d'éirigh leis an chathair seo a ghabháil.
  Tá an t-ionsaí ar Azov ar cheann de na gníomhais is glórmhar de chuid Stepan Timofeevich. Ina theannta sin, d'éirigh leis na Cossacks iarrachtaí ionsaithe a dhéanamh arís agus arís eile na dTurcach. Sa deireadh, d'aithin na Ottomans Azov.
  Ina dhiaidh sin, chuir Stepen Timofeevich tús le cogadh mór i gcoinne na hIaráine. Agus ghníomhaigh sé go han-sciliúil. Bhí go leor gnáth-Peirsigh agus Asarbaiseáin ar a thaobh. Agus chuaigh an cogadh ar aghaidh don Rúis tsarist de réir cás fabhrach. Chuaigh Stenka Razin go dtí an tAigéan Indiach, agus shroich sé an India. Ansin throid sé i Lár na hÁise. Tsar Alexei Mikhailovich cónaí níos faide. Fós féin, ghiorrú an cogadh cathartha i stair fíor saol an rialóir. Tháinig Peadar Mór ar an ríchathaoir ag aois níos aibí, agus bhí an Rúis in ann suaitheadh círéibeacha Streltsy, agus go leor coinbhleachtaí eile, a sheachaint. Agus chríochnaigh Stenka Razin conquest na hÁise Láir agus cuid den India ... Lena n-áirítear Abhainn Indus ...
  Fuair an Rúis críoch ollmhór. Ina theannta sin, tá méadú tagtha ar a dhaonra ...
  Chuir Peadar Mór tús le cogadh leis na Sualainnigh. Ón tús, chuaigh sé níos rathúla, ós rud é go raibh arm na Rúise níos láidre agus níos iomadúla ná mar a bhí i bhfíor-stair. D'éirigh leis Narva a ghlacadh agus an rí Sualannach Séarlas an dóú cuid déag a ruaigeadh. Agus an Baltach a urghabháil láithreach ... ní raibh am ag Stenka Razin troid san ochtú haois déag. Agus chuaigh sé síos sa stair mar cheannasaí is mó den seachtú déag.
  Ghlac Peadar Mór, tar éis an bua ar na Sualainnigh, an Chomhlathas freisin. Agus rinneadh tsar Polannach air... Ag an am céanna thóg sé St. Petersburg. Mhair Peadar Mór níos faide. Mhair Alexei Mikhailovich níos mó ná sé bliana is daichead, ag fáil bháis i 1676. Agus níos faide - seasca is sé bliana. Agus fuair sé bás i 1696. Bhí Peadar trí bliana fichead d'aois cheana féin, agus ní raibh am aige an droch-nós d'fhagháil agus fíon agus beoir a ól i mbuicéid. Agus mhair an chéad impire na Rúise níos faide.
  Agus tháinig a gharmhac Peadar II i gcomharbacht air sa bhliain 1742 . Bhí sé sé bliana fichead d'aois agus níor ól sé ná deatach. Le linn shaol a athar, fuair Peter the Great tógáil níos déine, d'fhág sé cosc ar chaitheamh tobac tobac, agus bhí teorainn le díol alcóil freisin.
  Agus níor ól Peadar an Dara hól... Ní hamháin gur éirigh lena sheanathair Peadar Mór an Pholainn a chur i gceangal, ach chomh maith leis sin chríochnaigh sé conquest na hIndia agus bhuaigh sé an tSín Manchurian. Chuir sé cuid den Impireacht san áireamh ina chumadóireacht. Peter the Great bhainistiú a conquer cuid den Tuirc, tar éis bhuaigh an Crimea, cuid shuntasach de thuaidh chósta na Mara Duibhe.
  Ansin tháinig cogaí nua. Peadar an Dara, tar éis an defeat na Tuirce lagaithe, agus fiú a ghabháil a críocha san Éigipt, agus trúpaí Rúiseach shroich Maracó. Agus gabhadh freisin ag Peadar an dara agus an Meánoirthear. Ansin bhí cogadh san Iarthar, leis an bPrúis. Briseadh Frederick II, agus chuimsigh an Rúis an Phrúis Thoir agus na tailte taobh leis an Oder. Agus go luath imithe Prúise ar fad. Bhí sí roinnte. Agus sa bhliain 1780, fuair Peadar II bás. Agus leanann an Tsar nua Peadar Tríú an cogadh san Oirthear... Bhuaigh sé sa deireadh an tSín lag agus an Chóiré. Agus ansin go Indochina.
  Ach ansin tá réabhlóid sa Fhrainc. Déanann an Rúis neamhaird air seo... Ach anois tagann Napoleon an Chéad Uair i gcumhacht. Fógraíonn sé é féin ina impire agus cuireann sé tús le cogaí. Fuair Peadar an Tríú bás sa bhliain 1810 agus tháinig Peadar an Ceathrú i gcomharbacht air.
  Chuaigh an rí seo isteach sa chogadh in 1812 le Napoleon Bonaparte. Agus laistigh de chúpla bliain conquers sé an Fhrainc agus an Eoraip ar fad a bhainistiú Napoleon a conquer .... Bogann Peadar an Ceathrú san Afraic agus i Meiriceá freisin. Déanann a chuid trúpaí conquest tar éis conquest. Ach tá an Bhreatain fós do-leithscéalach... Sa bhliain 1830 fuair Peadar an Ceathrú bás agus déantar a mhac Alastar Céad ar an tsar nua. Chríochnaigh an rí nua táthcheangail na hAfraice agus bhuaigh sé an cogadh do na Stáit Aontaithe. Bhí cogaí Rúiseacha i Meiriceá Laidineach ar son coilíneachtaí dlíthiúla. Tháinig na Rúisigh i dtír san Astráil freisin. Sa bhliain 1864, ghabh an Rúis Meiriceá go léir chomh fada le Panama. Fuair Alastar I bás sa bhliain 1867 agus tháinig a mhac Alastar II i gcomharbacht air. Agus i 1871, tháinig an tuirlingt sa Bhreatain ar deireadh. Agus tá gabháil príomh-namhaid na Rúise i gcrích. Agus faoi dheireadh an naoú haois déag, bhí conquest an Domhain phláinéid críochnaithe ar deireadh ...
  Agus tháinig deireadh le stair an mhisin ba mhó chun críche aontacht an chine daonna.
  Bua glórmhar ... Agus i 1901, d'eitil fear ar fud na cruinne ar dtús. Agus i 1909, thug daoine cuairt ar an ngealach. Agus i 1925, thuirling spásairí ar Mars. Agus ansin laistigh de dheich mbliana agus ar gach pláinéid eile den Domhan.
  Agus bhí sé an-suimiúil é sin a dhéanamh. Agus thosaigh Impireacht na Rúise ag tógáil longa réalta le haghaidh leathnú spáis. Agus i 1980 bhí an chéad eitilt go Alpha Centauri, le eitilt thart ar an réalta agus ar ais. Agus i 1991, thosaigh eitilt go ceann de na pláinéid timpeall an réalta Sirius. Agus láithreach eitil seacht longa réalta.
  Tógann sé tamall fada fós eitilt. Dá bhrí sin, ghlac na foirne déagóirí. Agus ionas nach n-éireodh leo leamh, thug siad isteach staid codlata saorga. Thairis sin, tá tú ag codladh agus ag aisling, agus ag an nóiméad seo tá do chorp ag bogadh. Tá siad fós ina ndéagóirí ceithre bliana déag d'aois, ach fásann siad deich n-uaire níos moille sa stát seo, agus, ar ndóigh, téann an dul in aois freisin mar gheall ar mhoilliú próisis fiseolaíocha dhá uair déag níos moille.
  Tá buachaillí agus cailíní fós ag imirt rud éigin suimiúil, agus tá siad ag eitilt go phláinéid an réalta Sirius chun teacht i dtír agus iad ag teastáil tríocha bliain. Agus ní rachaidh siad i dtír ar an bpláinéad seo ach amháin i 2021.
  Agus tá cluichí an-suimiúil ... Leanaí imirt, ar an gcéad dul síos, ar ndóigh, cogadh, agus ina measc tá cosmonauts Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova i maitrís codlata saorga fabulous, nuair a bhíonn aon illusion atáirgeadh go héasca, agus ar an gcéad dul síos, straitéis stairiúil agus shooter i duine amháin.
  Agus seo iad na Polannaigh ag dul ar an ionsaí. Ordaíonn an rí go pearsanta don arm. Agus ansin bhailigh céad míle trodaithe, de réir caighdeáin an tseachtú haois déag armada ollmhór.
  Lámhaigh Oleg Rybachenko bogha. Briseann sé trí oifigeach Polainnis, agus láithreach tarraingíonn bogha agus tinte. Margarita Korshunova i gceannas ar an tine. Lasann sí go han-chruinn freisin. Agus is tábhachtaí fós, shoot leanaí bás a fháil go han-tapa, gan a thabhairt ar an namhaid an deis chun maireachtáil ar an ionsaí.
  Oleg Rybachenko, ag seoladh saighead, ag canadh i ndiaidh na saigheada:
  Beimid ag troid go cróga ar son na Rúise,
  Ridire na Rúise, ní féidir leis a bheith eaglach!
  Is cú é an buachaill go deimhin. Agus roghnaigh sé bogha speisialta dó féin, is annamh a bhíonn a leithéid de bowstring cad a tharraingeoidh laoch fásta leis an dá lámh. Agus na páistí shoot spraíúil, agus ar ndóigh, bhuail na Polannaigh cheana féin ó dhá mhíle ar shiúl. Agus Gortaítear siad go leor. Mar sin féin, tá i bhfad níos mó amhais, go háirithe Gearmánaigh, ná Polannaigh.
  Chuimhnigh Oleg Rybachenko, ag lámhach ar naimhde, ar an stair. Cé chomh maith agus a thosaigh an cogadh seo don Rúis. Agus ar an gcéad dul síos a bhuíochas sin do Bogdan Khmelnitsky. Bhuaigh na Rúisigh na Polannaigh, agus shroich siad sean teorainn Kievan Rus. Ach anois tá fórsaí na Rúise scaipthe, agus tá sé thar a bheith tábhachtach an Bhealarúis a choinneáil le líon beag saighdiúirí.
  Agus beidh siad i ngleic leis na heitmans rebellious, agus cas go Vársá. Nó críochnaigh amach na Sualainnigh. Cé acu atá láidir.
  Oleg Rybachenko ag lámhach... Tá na Polannaigh tar éis dul suas go dtí an balla cheana féin agus tá dréimirí á gcur suas acu. An bhfuil chun iad a ghearradh le claimhte. Margaret leis.
  Oleg screams:
  - Is féidir liom é a láimhseáil mé féin! Agus ritheann tú go dtí an áit a bhfuil sé níos deacra!
  Tá ionsaí na bPolann go dian. Cé go bhfuil an chathair daingnithe go maith, agus na Belarusians áitiúla ag troid in éineacht leis na Rúiseach.
  Is é an rud is mó go bhfuil an namhaid níos mó i líon, i gcoinne an mhílíste le speal agus adharca. Ach ansin na ballaí arda agus an heroism na ndaoine.
  Ritheann Oleg Rybachenko an muileann le claimhte, ag gearradh síos cúig Polannaigh agus deir:
  - Chun ár bua!
  Agus caitheann an buachaill snáthaidí lena bharraicíní loma. Mar sin ghlac dosaen Polannaigh é agus fuair siad bás.
  Leanann an buachaill Críochnaithe ag gearradh Polannaigh agus ag canadh:
  - Glóir do smaointe na Rúise iontach,
  Déanfaimid an bua tríd an domhan ar fad a imirt ...
  Rinne réaltaí cosúil le péarlaí clúdach,
  Beidh Svarog mar idol dom!
  Leanbh troid, agus an-belligerent. Agus má ghearrann sé, déanfaidh sé é a ghearradh le fórsa éadóchasach.
  Is cailín deas í Margarita freisin. Fuair sí neamhbhásmhaireachta agus tá sí á comhlíonadh anois. Agus le toes lom chosa leanaí, caitheann sé snáthaidí an-mharfacha. Agus bhuaileann sé opponents chun báis.
  Agus an oiread sin buachaill agus cailín naimhde leagtha síos. Is é seo a dhéanann supermen.
  Gearrann Oleg Rybachenko na Polannaigh agus déanann sé praiseach fuilteach díobh. Agus gearradh an sailéad feola.
  Ag an am céanna, canann an buachaill:
  - Glóir don Rúis go deo na ndeor,
  Déanaimis troid ar son ár dtír...
  Agus ní gá dúinn focail dúr iomarcacha,
  Nach bhfuil muid dúr - thit síos agus wring amach!
  In áit eile ghearrann Margarita Korshunova na Polannaigh anuas, agus canann sí ag sciobadh agus ag scalladh a cuid fiacla:
  - Níl eagla an bháis ar an laoch Rúiseach,
  Níl eagla an bháis orainn ar pháirc an chatha ...
  Beidh muid ag troid ar son an Motherland Naofa,
  Agus tá a fhios agam go mbeidh an bua agam go cinnte!
  Déanann leanaí bás a chomhrac ar bhealach nach féidir le duine ar bith iad a stopadh, nó iad a bhrú.
  Chonaic na páistí campa codlata, múchta nó fós ag lasadh tinte, go leor capall faoi gharda.
  Chaith Oleg Rybachenko snáthaid le cos an linbh lom, briseadh trí chloigeann an fheighlí agus squeaked:
  - Glóir don chumannachas agus don tsarachas!
  Chaith Margarita snáthaid marfach freisin, polladh an namhaid agus rinne sí gáire:
  - Glóir go mór-mhór na ré!
  Bhog leanaí básaithe agus iad ag seachaint na naimhde sa champa. Gcéad dul síos, is gá duit a líonadh suas an rí agus dhá hetmans, agus ansin beidh sé dul níos éasca.
  Téann cosa lom leanaí go ciúin thar a chéile comhraic. Seo é puball an Rí Mór. Tá Hetman in aice láimhe. Agus an buachaill agus an cailín a ghearradh síos ar an amhais agus Polannaigh. Thóg siad é chomh docht, agus le frenzy fiáin den sórt sin, amhail is dá mba iad a mhuirearú i ndáiríre le haghaidh bua.
  Rinne an buachaill agus an cailín an dá chlaíomh draíochta a hackáil, a ghearr tríd an miotal mar pháipéar blotting, agus a mhéadaigh na mílte méadar. Agus ghníomhaigh siad thar a bheith gníomhach, amhail is dá mba rud é go raibh siad ag gearradh gruaige le rásúir.
  Chaith Margarita agus a cos lom dosaen snáthaidí tanaí, ag leagan síos a comhraic agus ag gáire:
  - Agus beidh an bhratach ag taitneamh os cionn na cruinne ...
  Dúirt Oleg Rybachenko, ag dul tríd na Polannaigh, go láidir leis:
  - Níl aon tír naofa sa Cruinne níos áille!
  Chaith Margarita dosaen snáthaidí tanaí arís lena cos nocht, ag brúchtadh a comhraic chun báis, agus d'éirigh léi:
  - Agus más gá, beidh muid bás arís!
  Thug an buachaill críochnóra, Oleg Rybachenko, ag gearradh na naimhde, faoi deara:
  - Beidh sé resurrect i Rodnoverye, ár gcreideamh!
  Agus throid siad leis na Polannaigh, agus le gardaí pearsanta an rí. Bhí an buachaill terminator an-éifeachtach. Agus ansin chaith an leanbh grenade min sáibh lena chos nocht agus roar:
  - Glóir don Motherland!
  Agus scar mórán Polannaigh agus Rí na Polainne é féin as a chéile!
  Ghearr Margarita Korshunova an heitman ina dhá leath. Chlaon an cailín, ag tafann a fiacla:
  - Beidh mé an curadh iomlán an domhain!
  Léiríonn leanaí i ndáiríre an scil is airde sa chath. Níor tháinig a leithéid de chath amach.
  Oleg Rybachenko yells ag barr a scamhóga sa Pholainnis:
  - Mharaigh na Gearmánaigh an rí! Buail an Fritz!
  Tá Margarita ag béicíl cheana féin i nGearmáinis:
  - D'ionsaigh Polannaigh sinn, bhuail siad na Polannaigh!
  Agus tá an cailín dashing fonn chun troid freisin. Agus laghduithe Polannaigh. Agus idir an dá linn, thosaigh an skirmish. Ghearmánaigh, Polannaigh agus amhais eile mionghearradh agus lámhaigh ar a chéile. Anseo chaith Margarita, le cos an linbh lom, buama agus stróic sí an diúc Gearmánach. Mhéadaigh sé seo an scéal. Agus chuaigh an cath ar aghaidh níos mó agus níos gaiste.
  Chuaigh a chéile massacre, agus extermination. Mharaigh siad a chéile, gan amhras, agus trua. Fuair laochra bás na mílte.
  D'oibrigh Oleg Rybachenko agus Margarita Magnitnaya le claimhte amhail is dá mba rud é go raibh siad ag sileadh cosúil le lucht leanúna. Agus gearrtha trí naimhde na Rúise i gcainníochtaí móra.
  Chaith Margarita snáthaidí lena cos lom, bhuail sí na Polannaigh, agus dúirt le gáire:
  - Tá sár-chailín agam!
  Chaith Oleg Rybachenko snáthaidí freisin lena mhéara lom de chosa leanaí, bhuail sé a chéile comhraic agus squeaked:
  - Bhuel, as an scriú!
  Agus arís, thosaigh na leanaí ag cuimilt suas na trúpaí Polannacha agus amhais, ionas go bleed siad amach literally. Agus léirigh na laochra óga na scileanna aerobatics agus comhraic is airde. Tá siad chomh fíor-fhionnuar.
  Oleg Rybachenko, ag gearradh síos ar naimhde na Rúise, ag canadh:
  - Agus téann siad chun farraige, guys dashing!
  Chaith Margarita na snáthaidí arís lena cos lom agus d"éirigh sí:
  - Eilimint farraige! Eilimint farraige!
  A laoch, mar is gnách, den aicme is airde, is trodaire í. Agus ná bac léi nach bhuachan.
  Gearrann Oleg arm na Polainne, agus go tobann feadaíonn sé. Agus d'fhan na mílte préacháin, ag polladh cloigeann na bPoll agus na bhfairseoirí.
  Thóg Margarita freisin é agus feadóg, agus thug sí anuas préacháin ar na naimhde freisin. Fuair siad taomanna croí agus thit mar a leagadh capaill chun báis.
  Chonnaic an cailín:
  - Glóir dár Motherland Rúis!
  Agus arís mheall a cosa lom grenade guail marfach. Agus conas a pléascfaidh sé, agus bainfidh sé a lán de na naimhde.
  Chan Margarita, ag baint a cuid fiacla:
  - Glóir don Atharthar cróga,
  Go maire muid faoin chumannachas!
  Agus rith an cailín muileann gaoithe lena claíomh, gearrtha trí mhais opponents agus squeaked ar barr a scornach:
  - Dia duit communism naofa!
  Agus bhuail a sála lom ar mhullach an diúc Gearmánaigh, ag briseadh cloigeann an namhaid.
  Dúirt Marguerite:
  - A ghlóir an athar, saor ar feadh na gcéadta bliain!
  Agus tógfaidh an cailín arís é agus feadaíl ag barr a scamhóga ... Agus beidh tagann na préacháin iomlán ag titim ar na Polannaigh.
  Agus tá siad Pierce literally ceart tríd.
  Chlaon Oleg Rybachenko go faofa, ag gearradh na Polannaigh lena chlaíomh mar mhuileann:
  - Is curadh domhanda iontach mé!
  Agus ansin chaith toes loma an bhuachalla grenade guail arís, ag cuimilt a chéile comhraic.
  Go deimhin bhí an buachaill an-daingean agus fionnuar. Agus nailed naimhde na Rúise gan trua ar bith.
  Margarita, ag brú na naimhde, squeaked:
  - Skidded, skidded áit éigin, skidded dom!
  Agus anois beidh an cailín, agus a bharraicíní loma, caith bronntanas an bháis le fórsa marfach.
  Agus cuimilt céad Polannaigh. Agus roar ar bharr a scamhóga:
  - Don Rúis naofa!
  Agus tabharfaidh sáil an linbh lom isteach i láthair an scriosta.
  Lean Oleg Rybachenko ag troid, ag canadh:
  - Glóir do smaointe an chumannachais! Ar son na beatha agus na saoirse!
  Agus lena shála loma ghéill an buachaill do bhronntanas an díothaithe...
  Ag an nóiméad sin, rinne saighdiúirí Rúiseacha sortie ó Brest. Agus d'ionsaigh siad arm na bPolann a bhí gan fhuil agus faoi dhrugaí cheana féin. Iad siúd nach raibh in ann an buille bhrúite a sheasamh, theith na saighdiúirí Rúiseacha.
  Ritheann Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova chuig arm na Rúise. A sála lom, agus iad ag flicker.
  Dúirt Margarita le gáire:
  - Is leanaí síoraí tú féin agus mé féin ... Tá sé chomh rómánsúil!
  D"aontaigh Oleg leis seo:
  - Sea, an-rómánsúil. Go deimhin, mar ghasúr, mhothaigh mé láithreach borradh fuinnimh agus suairc ionam féin. Comhlacht óg, agus fiú superman. Agus mothaíonn tú nach bhfuil aon imní ort agus gan aon fhadhbanna!
  Léim Margarita níos airde, leag sí síos cnap lena sÚil nocht agus thug sí faoi deara:
  - Sin fadhb ar bith!
  Thug Oleg faoi deara, ag rith níos faide:
  - Sin cad atá go maith nuair a bhíonn tú i do ghasúr i gcorp. Is féidir leat aon joke, aon vulgarity, fíor aon stupidity, agus beidh gach duine ag gáire. Agus ní cheapfaidh aon duine gur amadán tú.
  Rinne Margarita gáire agus dúirt:
  - B'fhéidir ... Cé go bhfuil a bheith ina cailín síoraí annoying. Tá sé níos éasca do ghasúr, ach ní domsa!
  Rinne Oleg gáire agus thug sé faoi deara:
  - Bhuel, rud ar bith, tá muid bás a fháil. Luath nó mall beimid ag maireachtáil go dtí an todhchaí agus foghlaim conas a athrú ár gcomhlachtaí ann!
  D"aontaigh Margarita leis seo:
  - A ligean ar fhoghlaim. Agus is féidir le fear a bheith ina bean, agus is féidir le bean a bheith ina fear!
  Dhearbhaigh Oleg:
  - Agus ní bheidh aon fadhbanna le mionlaigh gnéis!
  Ar an mbealach, tháinig na leanaí bás a fháil ar fud díorma Sualainnis. Chrom an buachaill agus an cailín síos iad gan mórán searmanas. Bhí sé thar a bheith éasca.
  Agus rith siad ar aghaidh.
  Rush leanaí neamhbhásmhara, flashing a sála lom, cruinn. Agus tá siad ag caint arís.
  Nótaí Terminator Boy:
  - Anseo sa scannán "Highlander", bhí eipeasóid freisin le neamhbhásmhaireachta a fháil. Agus is cinnte go bhfuil sé fionnuar cúig chéad bliain a chónaí. Tá roinnt daoine tar éis maireachtáil níos faide ...
  Thug Margarita Magnitnaya faoi deara le gáire:
  - Agus conas a dhéanann sé an iomarca ar an psyche? Cuimhne na gcéadta bliain!
  Rinne Oleg Rybachenko gáire agus dúirt:
  - Ró-ualaí ... Go deimhin! Ach má tá tú i gcorp an linbh, ansin feiceann tú gach rud i bhfad níos éasca!
  Thug Margarita faoi deara le gáire:
  - Maraíonn tú an oiread sin daoine anseo, agus feiceann tú é seo amhail is dá mba chluiche ríomhaire é. Mothú ar bith pian, aon turraing, gan náire!
  Rinne Oleg gáire agus thug sé faoi deara, ag gáire:
  - Sea, go deimhin, slap mo chosa lom, childish ar linnte fola, agus tá sé seo go maith agus spraoi!
  
  ARÍS ATHRUITHE DE BHÓTHAR GACH rud
  Mar thoradh ar bhua na Seapáine ag Cath Midway ghlac Land of the Rising Sun an tionscnamh ar láimh ar deireadh. Bhí na samúraí in ann an oileánra Haváí a ghabháil agus bhuail siad na Stáit Aontaithe ar muir. Agus thug siad ionradh ar an India.
  Chun a choilíneacht is mó a choinneáil, d'aistrigh an Bhreatain cuid de na trúpaí ón Éigipt.
  Níor tharla Oibríocht Tóirse dá bharr. Agus d'éalaigh Rommel an ruaig. Ach ar an láimh eile, bhí tubaiste fós ag na Naitsithe in aice le Stalingrad. Agus thit an tosaigh sa gheimhreadh de daichead a dó - daichead a trí. Ach ar an láimh eile, bhuaigh counterattack Mainstein i neart. Ós rud é nár sheol Hitler treisithe chuig an Afraic, ghlac roinnt rannán eile páirt i bhfrithionsaithe na Naitsithe. Agus go háirithe san eitlíocht bhí cóimheas níos fabhraí. Ina theannta sin, chuir na Stáit Aontaithe teorainn iarbhír ar bhuamáil an Tríú Reich. Agus ní raibh aon tuirlingt i Maracó.
  Na Naitsithe, a bhfuil fórsaí níos mó, lena n-áirítear na umair is déanaí: "Tíogair" agus "Panther", brúite taobh na trúpaí Sóivéadach. Agus bhí siad in ann timpeallú agus a ghlacadh ní hamháin Kharkov agus Belgorod, ach freisin Kursk. Ba láidre an ruaig ar an Arm Dearg, agus ba mhó na caillteanais i bhfad. Agus b'airde an rath a bhí ar na Naitsithe mar gheall ar na deighiltí nár aistríodh go dtí an Afraic, ionas go gclisfeadh siad go héagórach sa Sahára. Agus bhí tríocha umar Tíogair nua in ann cumhacht buailte a chur leis, agus gan dul i bhfostú sa ghaineamhlach. Ina theannta sin, bhí líon iomlán na n-umar Gearmánacha mór, mar ní hamháin nár aistrigh na Gearmánaigh trealamh go dtí an Afraic, ach tháirg siad go suntasach níos mó feithiclí freisin.
  Toisc gur thit déine bhuamáil mhonarchana an Tríú Reich. Ní dhearna na Meiriceánaigh níos láidre buama go praiticiúil, agus ní raibh na Breataine ina n-aonar in ann déileáil le damáiste suntasach a dhéanamh.
  Bhí iarmhairtí eile ag atreorú cuid d"fhórsaí na Breataine go dtí an India. Ní bhfuair an píolótach agus an sár-Ace Hans Marcel bás i dtimpiste, ach ghlac sé páirt sna cathanna ar an bhfronta thoir. Ba mhór an turraing a bhí aige do na píolótaí Sóivéadacha. Tugadh Hans Marcel ar a dtugtar an diabhal dubh. Agus bhí sé ina sniper aer iontach.
  Chuir a chuma san oirthear turraing. Faoi dheireadh mhí Mheán Fómhair 1942, sháraigh Hans Marcel céad caoga aerárthach a lámhaigh síos. Agus faoin mbliain nua bhí dhá chéad caoga aerárthach bainte amach aige. Mar a fuair sé Ordú an Iolar Gearmánach le diamaint. A tugadh de ghnáth do státairí amháin.
  Ar feadh trí chéad aerárthach, bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn ar Hans Marcel le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint. Agus bhí sé cool...
  I gcás ceithre chéad aerárthach, ba é Hans Marcel an chéad duine a fuair Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Agus ar feadh cúig chéad bronnadh Ard-Chrois na Croise Iarainn air, duais nach raibh aige ach Hermann Goering.
  Scóráil Marseille cáil ar an bhfronta thoir. Agus rinne sé seilg agus rushed go litriúil ar eitleáin Sóivéadacha ...
  Ach ansin tháinig leá an earraigh agus an troid froze literally.
  Bhí sos oibriúcháin ann. Sa Tríú Reich, ar ais i mí Feabhra, d'fhógair siad slógadh iomlán agus fórsaí carntha. Sa USSR, carntha siad neart freisin ...
  Go teoiriciúil, ba chóir do na Gearmánaigh dul chun cinn i rith an tsamhraidh, ach cén áit? Ní raibh mé ag iarraidh dreapadh in aice le Stalingrad arís.
  Tá treo Moscó ró-dhaingean. Cibé áit a théann tú, tá olc i ngach áit. Agus chinn an Fuhrer dul ar stailc ag ... an Éigipt. Agus bain an Bhreatain amach as an gcogadh. Níl na Stáit Aontaithe ag cogadh a thuilleadh. Bhí an ríomh bunaithe ar acmhainní a fháil ar an Mór-Roinn Dhubh agus ar an Meánoirthear. Agus d"fhéadfadh sé seo an Tríú Reich a dhéanamh dochreidte!
  Sheachaid trúpaí na Gearmáine a gcéad bhuille go Málta. Ba é an úsáid a bhaint as maiseanna móra aerárthach, agus ansin an tuirlingthe le rath bua. Don chéad uair i gcathanna, baineadh úsáid as an buamadóir Yu-288 agus an trodaire ME-309. Agus is tionchar ollmhór é seo, fíor-mharfach.
  Agus go deimhin, tá Málta gafa agus tá sé i bhfad níos éasca trúpaí a aistriú go dtí an Afraic. Agus ansin sa Spáinn, chuir Hitler brú ar Franco. Agus mar sin féin thoiligh sé na trúpaí a ligean go Giobráltar. Agus do gabáil an citadel ag stoirm. Agus d'éirigh go hiontach leis an ionsaí seo. Ina dhiaidh sin, thosaigh fórsaí móra na Naitsithe a aistriú go Maracó, agus bhí siad ag urghabháil an Mhór-Roinn Dhubh.
  Agus i mí Lúnasa, thosaigh ionsaithe móra na Naitsithe san Éigipt. Ghlac an dá "Tigers" agus "Panther" agus "Lions" agus "Ferdinands" páirt sna cathanna. Agus freisin an umar "Lion". Ní raibh an carr seo, áfach, údar maith. Ach iompaigh na "Tigers" amach a bheith ina turraing fíor do na Breataine. Bhris na Naitsithe trí na cosaintí agus bhuaigh siad na Breataine. Tógadh Alexandria freisin, agus shroich na Naitsithe Canáil Suez. Agus is buanna móra iad seo.
  Ansin rinne na Naitsithe ionradh ar an Meánoirthear. Fuair siad tacaíocht ó buille cumhachtach agus na dTurcach. Agus d"éirigh leis na Naitsithe an Iaráic agus Cuáit, agus an Araib Shádach a ghabháil. Shroich siad an Iaráin, ach ansin bhog trúpaí an USSR i dtreo.
  D'fhan Stalin ar feadh i bhfad ... Ach ar 1 Meán Fómhair, 1943, thosaigh ionsaithe ar an taobh theas. Bhí an troid thar a bheith fíochmhar. Ach bhí na Gearmánaigh réidh agus ag brath ar chosaint go domhain. Ag an am céanna, throid siad go dian, agus mar shampla, bhí an Panther ina mheaisín an-éifeachtach i gcosaint. A laige: níl miondealuithe minice agus armúr taobh sách tanaí chomh suntasach i gcath cosanta. Chomh maith le droch-chaighdeán reáchtáil "Ferdinand". Agus léirigh an "Tíogair" é féin sa ionsaitheacha agus sa chosaint - meaisín uilíoch.
  Ní raibh an ME-309 is nuaí go dona ach an oiread, agus bhí a luas agus a armáil ar a ndícheall. Cé go bhfuil beagán níos measa le maneuverability, ach leis na tactics cath ceart, nach bhfuil sé seo chomh suntasach. Bhí go leor gunnaí frith-aerárthach ag na Gearmánaigh freisin. Agus cosaint dea-eagraithe le líne tosaigh réasúnta cothrom.
  Lean an troid ar aghaidh go dtí deireadh an fhómhair agus ní raibh an tArm Dearg in ann dul ar aghaidh ach idir deich agus cúig chiliméadar déag. Agus d'fhulaing caillteanais trom.
  Chríochnaigh iarracht na trúpaí Sóivéadacha dul chun cinn san ionad freisin le teip. Choinnigh na Gearmánaigh cosaint daingean, agus neartaigh siad go críochnúil. Ina theannta sin, bhí an dara agus an tríú líne cosanta níos láidre ná an chéad cheann. Rud a lagaigh beagán ar an tionchar a airtléire Sóivéadach.
  Faoin gheimhreadh, bhí smacht glactha ag na Gearmánaigh ar leath na hAfraice agus an Mheánoirthir. Ach is é an ceann is suntasaí ná ionsaí na Seapáine sa Chianoirthear. Agus seachrán fórsaí suntasacha an Airm Dearg. Agus tharla an bhrú de na trúpaí Sóivéadacha. Ina ionad sin, atreoraíodh fórsaí suntasacha an Tríú Reich.
  Sa gheimhreadh, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn arís sa lár agus sa deisceart, chomh maith le in aice le Leningrad. Mar sin féin, rinne tosaigh na Seapáine é níos éasca do na Gearmánaigh a chosaint. In ainneoin an tsioca, chuaigh Samúraí suas go buile ar aghaidh, agus d"aistrigh sé fórsaí suntasacha.
  Agus chríochnaigh na Naitsithe conquest na hAfraice san earrach agus sa gheimhreadh, agus bhí acmhainní ollmhóra acu. I mí na Bealtaine, thit an Iaráin freisin, agus i mí an Mheithimh, ghabh na Gearmánaigh leath na hIndia nach raibh áitithe ag na Seapánaigh agus d'aontaigh siad leo.
  Throid na Naitsithe "Panther" -2 le gunnaí 88-mm agus meáchan caoga a trí tonna, le hinneall de 900 horsepower, agus "Tiger" -2 le inneall míle horsepower. Bhí tréithe tiomána inghlactha ag na gluaisteáin seo.
  Mar gheall ar easpa bombardú beagnach iomlán bhíothas in ann tosú ag obair ar innill níos cumhachtaí níos luaithe agus é a chríochnú. Cé nach raibh an "Panther" -2 agus "Tiger" -2 fós foirfe go leor, dhéileáil siad leis an ról comhraic. D'éirigh an Sóivéadach T-34-85 agus IS-2 amach a bheith níos laige ... Agus ní raibh siad in ann an tionscnamh a urghabháil.
  Sa samhradh, rinne an tArm Dearg iarracht dul chun cinn san ionad, ach thit sé isteach i gaiste agus buaileadh go hiomlán é. San aer, bhí na Naitsithe cheana féin sa tsraith ME-262, agus TA-152 agus cineálacha arm cumhachtach eile. Bhí úinéireacht iomlán acu ar an tionscnamh. Tar éis dóibh dul thar an APSS i dtáirgeadh aerárthach, mhéadaigh na Gearmánaigh a fheabhas cáilíochtúil freisin. Agus bhuail siad an tArm Dearg sa spéir mar chop.
  Fuair Marseille Crois Ridire na Croise Iarainn ar feadh seacht gcéad caoga aerárthach, le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint. Is duais speisialta é seo chun idirdhealú a dhéanamh ar an laoch. Agus bronnadh Réalt na Croise Ridirí na Croise Iarainn ar mhíle aerárthach Marseille a bhí thíos le duilleoga darach platanam, claimhte agus diamaint.
  Bhí sé ina finscéal agus ina Dhia fíor i rith a shaoil. Agus as a cheann, cheap Stalin luach saothair milliún rúbal óir.
  Ach faraor, bhí sé dodhéanta a defeat dó.
  I gcás dhá mhíle aerárthach thíos, fuair Hans Marcel Réalta Chros an Ridire, an Chrois Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint.
  Ba é sin an sár-Ace.
  Tar éis an defeat na trúpaí Sóivéadach sa lár, chuaigh siad go Moscó agus rith isteach i líne cosanta Mozhaisk.
  Ansin d'ordaigh an Fuhrer dul ar aghaidh sa Chugais. Agus d"oscail an Tuirc líne tosaigh ansin freisin.
  I rith an fhómhair agus an gheimhridh 1944 agus tús na bliana 1945, ghabh na Naitsithe an Chugais freisin... Tháinig an cúigiú bliain is daichead... Ag deireadh mhí an Mhárta, thosaigh an Fritz ag dul chun cinn feadh an Volga i dtreo Saratov agus Kuibyshev.
  I gcathanna, glacadh leis na umair Naitsíoch is déanaí ón tsraith E cheana féin, agus an Luftwaffe raged sa spéir. Bhí an chuma ar an scéal nach raibh seans ag an USSR a thuilleadh.
  Agus ón taobh thoir dhreap an tSeapáin.
  Bhí an APSS ag pléascadh na seams. Bhí a dhaonchumhachta ag dul i laghad go tapa i gcogadh ar dhá thaobh.
  Chuir Stalin, faoi na coinníollacha seo, ar an eolas faoi éadóchas an scéil, síocháin ar aon théarmaí.
  D"aontaigh Hitler, ar choinníoll gur tugadh na Stáit Bhaltacha, an Úcráin, an Bhealarúis, an Chugais agus níos faide ar aghaidh leis an teorainn feadh an Volga, tailte feadh Mhoscó, chomh maith le Karelia agus Leningrad suas go Astrakhan, agus gach rud a bhí gafa cheana féin ag na Gearmánaigh i Lár. Áise. Agus chuaigh siad isteach sa Chasacstáin cheana féin.
  Fuair an tSeapáin a píosaí sa tSibéir freisin.
  D'aontaigh Stalin leis seo, toisc gurbh é seo an t-aon deis chun an APSS a shábháil agus Moscó a choinneáil.
  Ina theannta sin, bhí ort fós cúitimh a íoc leis an Tríú Reich ar feadh nócha is naoi mbliana. Agus is rud an-náireach é sin. Agus tógadh cúlchistí óir an APSS go dtí an Ghearmáin.
  Tá go leor caillte ag an Rúis, ach bhí sé in ann maireachtáil go páirteach ar a laghad. Agus chinn Hitler, buartha faoi thionscadal Makhkhent, deireadh a chur leis na Stáit Aontaithe.
  I mí Lúnasa 1945, síníodh conradh síochána leis an USSR. Agus anois chas na Naitsithe a n-aghaidh ar na Stáit Aontaithe.
  Rinne Meiriceá iarracht i ndáiríre buama adamhach a chruthú, ach bhí a cuid oibre mall. In earrach na bliana 1946, thosaigh na Naitsithe ag tuirlingt sa Ghraonlainn agus i gCúba.
  Agus aistríodh cuid dá bhfórsaí go dtí an Airgintín. I gCúba, thacaigh an daonra áitiúil leis na trúpaí Gearmánacha agus d'éirigh leis an teacht i dtír. Thosaigh na Fritz agus na Seapánaigh ag teannadh an fháinne. Bhog siad ar fud Mheiriceá Laidineach. Chuaigh an Bhrasaíl isteach sa chogadh ar thaobh an Tríú Reich. Chuaigh an scéal in olcas.
  I rith an tsamhraidh, d'iompaigh an troid thart ar Cheanada, áit a ndearna an Fritz iarracht ceann droichid a chruthú.
  Throid Gerda agus a criú ar an E-50 i leagan feabhsaithe. Seasca cúig tonna a mheáigh an carr. Tá gunna caliber 105 mm aici agus fad bairille 100 EL aici.
  Is é 250 mm an armúr tosaigh, agus is é 170 mm an armúr taobh. Bhí inneall 1500 horsepower ag an umar seo agus feidhmíocht tiomána den scoth.
  Mar sin níl aon rud ag na Meiriceánaigh le cur ina choinne seo. Ní raibh an Sherman as dáta, cé go raibh sé ollmhór, maith go leor chun go raibh aces umar na Gearmáine in ann scóráil leis. Tá an Pershing beagán níos fearr, ach tá a ghunna fós sách lag i gcoinne leagan amach feabhsaithe an E-50. Agus ní raibh ach "Supershing", nach umar an-ollmhór, deis a bhriseadh isteach ar an taobh agus in aice leis an umar ina mharcaigh Gerda agus a criú.
  Lámhaigh cailín ón Tríú Reich lena bharraicíní loma ar an gcnaipe luamhán stiúrtha, ag bualadh umar Meiriceánach agus ag cúú:
  - Tá cailín den scoth agam!
  Scaoil Charlotte freisin umair Mheiriceá agus d'aontaigh:
  - Agus tá tú hyper!
  Bhris Christina arís agus í ar a barraicíní loma ag an gcarr Yankee agus squeaked:
  - Seo straitéis an chluiche mhóir!
  Bhris Magda freisin le cabhair óna barraicíní loma ar a cosa galánta agus dúirt:
  - B'fhearr duit cailíní labhairt faoi Dhia!
  Bhris Gerda arís agus í ag úsáid a sála lom agus dúirt:
  - Má fhéachann tú, ní gá dúinn an Bíobla. Is Aryans muid, ní Giúdaigh. Agus níor cheart dúinn slad ar leibhéal na gcaorach nó na ngabhar!
  Chlaon Christina go bríomhar, ag seoladh diúracán eile lena bharraicíní lom:
  - Ar ndóigh ní! Go háirithe sa Bhíobla, beidh an t-uan aoire na náisiúin shábháil le slat iarainn. Cad a theastaíonn uainn sonas?
  D'fhreagair Magda go feargach:
  - Agus cad ba mhaith leat sa tine géine?
  Rinne Charlotte gáire agus d'fhreagair sí, ag lámhaigh ar na Meiriceánaigh lena bharraicíní lom:
  - Is féidir leat smaoineamh ar rud éigin níos uafásach ná tine! Agus go bhfuil na fiosraitheoirí a dhólann witches ag an ngeall sadists fánach!
  Dhearbhaigh Magda go diongbháilte, agus í ag brú cnaipe an luamháin stiúrtha lena sÚil lom:
  - Tá sé an-éadrócaireach! Agus níl aon chreideamh acu!
  Bhris Gerda an gunna Meiriceánach, agus thug sé faoi deara:
  Cé aige a bhfuil creideamh fíor?
  D'fhreagair Magda le osna:
  - Is beag duine den sórt sin!
  Agus fired arís le cabhair ó mhéara lom de chosa chiseled.
  Sea, tá na cailíní anseo agus sna díospóireachtaí láidir. Agus is féidir leo a lán agus wink a thaispeáint lena súile sapphire.
  Agus tá an cogadh ar siúl. Agus tá cathanna sa spéir. Tá Albina agus Alvina ag bailiú billí agus lámhachadh go leor eitleán go pearsanta cheana féin.
  Agus níl a fhios ag a n-ionsaitheacht aon teorainn.
  Sheol Albina, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, bronntanas marfach an bháis agus rinne sí gáire:
  Glóir do ghrá Chríost!
  Ghearr Alvina an carr Meiriceánach amach freisin agus dúirt sí:
  - Cad é airy agus glan!
  Agus thug na cailíní seal arís ag lámhach síos eitleáin SAM.
  Ach tá sé seo cosúil le cogadh cogadh. Cheana féin i rith an tsamhraidh, gabhadh cuid de Cheanada. Agus ansin rith an fhómhair.
  Chuir na Gearmánaigh stoirm ar Toronto. Gníomhaíonn siad go fuinniúil. Beidh umair agus gunnaí meaisín acu níos fearr ná cinn Mheiriceá. Le feiceáil ag an Fritz agus Tiger-3. Éabhlóid meaisín an E-75. Cumhachtach freisin: armúr tosaigh de thrí chéad milliméadar, armúr taobh dhá chéad. Agus tá an gunna 128 mm ar fad le bairille 100 EL. Agus léirigh umar den sórt sin go maith é féin. Fiú má tá sé i bhfad ró-chumhachta.
  Chuaigh Fritz chun cinn agus ghlac sé cathair i ndiaidh cathrach.
  Sa gheimhreadh, leagann siad amach cheana féin ón taobh thuaidh go dtí críoch Mheiriceá. Agus ansin bhris siad friotaíocht stubborn na Yankees.
  Ní raibh seans ag Meiriceá. Ach níor oibrigh an buama adamhach.
  Buamáil Meiriceánaigh TA-400s trom. Níos cumhachtaí fós TA-500s a scrios ocras agus áiseanna míleata.
  Faoin earrach, bhí Ceanada go hiomlán agus cuid de na Stáit Aontaithe gafa ag na Gearmánaigh cheana féin. Agus i rith an earraigh féin, ghlac siad Philadelphia, agus go leor críocha eile.
  Gabhadh níos mó ná an tríú cuid de SAM agus Alasca. Agus bhí Meicsiceo conquered, freisin, ag trúpaí Mheiriceá agus Seapáine.
  Sa samhradh, lean ionsaithe na Naitsithe ar aghaidh. Agus bhí seans na Stát Aontaithe ag leá díreach roimh ár súile.
  I mí Lúnasa, thosaigh na Naitsithe ag stoirmiú Nua-Eabhrac. Ghlac soicéirí eitilte páirt sna cathanna.
  Anseo throid duine acu Eve agus Agatha. Bhí beirt chailíní álainn i bicíní ag tiomáint carr cumhachtach.
  D'eitil scaird laminar timpeall uirthi agus ní raibh sí doghlactha d'airm bheaga. Agus d'úsáid na cailíní iad féin gathanna teasa agus iad ag lámhach.
  Bhrúigh Oíche Shamhna an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, ag spochadh gathanna teasa, ag lasadh naimhde mar lasair agus ag crith:
  - Glóir don Tríú Reich!
  Bhuail Agatha ag barr a scamhóga freisin, agus í ag lasadh lena bharraicíní lom:
  - Go mbuafaimid!
  Tá an cailín thar a bheith ag troid agus álainn. Agus conas a thrashes sé naimhde le léasair.
  Agus leáfaidh gathanna teasa umar Meiriceánach eile.
  Agus ar tír, ionsaíonn Gerda. Chomh maith leis sin cailín troid.
  Agus anois tá sí féin agus a criú san ionad cheana féin. Agus Preab sliogáin as an turret umar. Agus buailfidh na cailíní iad féin ar na Yankees. Agus scriosfaidh siad scamall iomlán daoine agus gníomhóidh siad leis an ionsaí go léir. Tá laochra chomh frisky agus con, le cosa lom chiseled.
  Canann siad fiú, ag tafann a gcuid fiacla. Is iad seo áilleacht troid an Tríú Reich. Agus shoot siad go maith go leor. Agus poll siad na naimhde cosúil le snáthaidí le ola tríd agus tríd.
  Tá Nua-Eabhrac tar éis titim cheana féin. Géilleann na SA agus a gcuid trúpaí.
  Mar sin tá leathanach eile staire iompaithe. Dealraíonn sé a bheith ina bua ... Ach tar éis tamaill gabhálacha Hitler Meiriceá Laidineach.
  Agus ar 20 Aibreán, 1953, tosaíonn sé cogadh leis an tSeapáin agus a coilíneachtaí. Tá buntáiste ag fórsaí an Tríú Reich sa teicneolaíocht.
  Agus ionsaí siad le hairm chumhachtacha. Lena n-áirítear saucers eitilte do-leochaileach.
  Tá Albina agus Alvina ag troid ar eitleán dioscó. Tá siad ag troid cailíní, ach deir siad cad eile. Agus le toes loma brú siad na cnaipí ar an luamhán stiúrtha.
  Anseo tá siad ar an maslach dhó trúpaí Seapáine.
  Eitlíonn gathanna teasa cosúil le cairpéad. Agus déanann na cailíní gáire leo féin. Agus croith a gcuid breasts le siní scarlet.
  Chan Albina fiú:
  Ní stopfaidh éinne sinn, ní bhuafaidh éinne sinn!
  Agus lena sÚil lom brúite sí cnaipí an luamháin stiúrtha, ag bualadh a chéile comhraic. Is cailín den sórt sin í, a rugadh ó mhac tíre.
  Brúnn Alvina cnaipí an luamháin stiúrtha lena bharraicíní loma freisin, agus cuireann squeals uirthi:
  - Do mo chumhacht Cosmaí, beidh muid ag tiomáint an uachtarán feirme comhchoiteann chuig an uaigh!
  Agus bua ag cara!
  Sea, tá na laochra an-nimble agus tapa cosúil le tintreach. Tá siad trí thine.
  Aidhm Albina lena cos lom agus lasann sí léas teasa. Burns opponents agus squeaks:
  - Do mo bua mór!
  Sea, tá na cailíní anseo den scoth agus den rang. Is féidir leo rudaí a dhéanamh nach féidir le daoine eile. Agus crush siad na Seapáine, le fuinneamh franzied sí-wolves.
  Ach ní hamháin na Gearmánaigh agus arm eachtrannach eile a mharaíonn samurai.
  Chuaigh an USSR, atá faoi cheannas Beria anois, isteach sa chogadh freisin. Anseo, dála an scéil, fuair Stalin, trína chéile ag an mbua in aghaidh an Tríú Reich, bás níos luaithe i Márta 1951. Agus d'éirigh le Beria cumhacht a urghabháil. Agus anois, fiú tar éis é féin a neartú, tá sé san fhoireann chéanna le Hitler.
  Agus ionsaíonn siad na samurai le chéile.
  Agus tá criú Elizabeth ag troid leis na Seapánaigh i Primorye. Tá an cailín an-troda agus gníomhach.
  Siad, ar ndóigh, troid cosnochta agus i bikinis. Agus Samurai buailte, le díograis.
  Agus é fós ag canadh;
  Agus leanann an troid arís
  Agus tá an croí imníoch sa chófra ...
  Agus tá Lenin chomh óg
  Agus tá mí Dheireadh Fómhair óg romhainn!
  Agus anois scaoileann Elizabeth, ag baint úsáide as a barraicíní loma, as gunna an umair T-54 ag carr Seapánach agus pollta chun báis í.
  Ansin choed sí:
  - Glóir do ré an chumannachais!
  Bhuail Ekaterina an namhaid freisin ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Thruil sí umar na samurai, agus thug sí faoi deara go láidir:
  - Níl aon tír níos glórmhar ná ár dtír!
  Lámhaigh Elena ar an namhaid agus rinne sí:
  - Beidh ré an chumannachais ar an Domhan!
  Bhain Euphrasia, agus í ag baint úsáide as a bharraicíní loma freisin, agus bhuaileadh sí:
  "Bás don olc Uachtarán-Satan!"
  Ní mór a rá gurb iad na laochra anseo den rang is airde agus comhraic.
  Agus sa spéir, tá Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova ag fáil cuntais.
  Lámhaigh Anastasia trodaire Seapánach agus chan sí:
  - Agus cailíní cosnochta ag eitilt sa spéir!
  Akulina, ag gearradh amach an samurai, le cabhair ó chosa lom, chirped:
  - Gné Cool! Gné fionnuar!
  Imríonn laochra le matáin an phreasa. Tá siad in ord foirfe agus tá siad in ann an cogadh a bhuachan le magadh.
  Lámhaigh Anastasia eitleán eile, thóg sé é agus choed:
  - Beidh a ghabháil fionnuar na naimhde agus a n-bua!
  D"aontaigh Akulina leis seo, ag leagadh an namhaid agus a bharraicíní loma:
  - Déanaimis bealach iomlán a shocrú!
  Cuireadh brú ar na Seapánaigh...
  Anseo, tá an umar Sóivéadach LP-10 páirteach sa chath, ar a bhfuil na cailíní ó fhoireann Alenka ag troid.
  Agus troideann siad i gcarr mór le gunna 130mm.
  Caitheann Alenka lena bharraicíní agus a chirps lom:
  - Is é seo an glory an cumannachas!
  Bhris Anyuta a chéile comhraic freisin. Buail an namhaid agus squeaked:
  - In ainm smaointe nua!
  Agus slapped freisin a sála lom.
  Bhrúigh Alla an cnaipe luamhán stiúrtha le clúidín scarlet. Bhuail sí an samurai agus d'éiligh sí:
  - Ar son mór-shluaigh na tíre!
  Maria, ag lámhaigh ar an namhaid, squeaked:
  - Chun aontacht na Rúiseach ar fud an domhain!
  Agus d'úsáid sí clúidín sútha talún freisin le haghaidh lámhach.
  Agus buailfidh na Cluichí Oilimpeacha an namhaid. Bainfidh sé go leor trodaithe agus chirp:
  - Chun an Rúis, an chuid is mó naofa ar fud an domhain!
  Agus freisin le sÚil lom a thabhairt isteach ar an namhaid.
  Caithfear a rá go bhfuil na cailíní thar a bheith meargánta. Agus tá toughness ollmhór acu.
  Ar ndóigh, ní féidir leis an tSeapáin brú den sórt sin a sheasamh.
  Thairis sin, d'úsáid an Fritz airm núicléacha freisin. A iompaigh amach a bheith ina turraing iomlán.
  Tháinig deireadh leis an gcogadh i sé mhí.
  Fuair an APSS na tailte a bhí caillte aige arís, agus bhain an Tríú Reich amach na samúraí agus a gcoilíneachtaí go léir.
  Hitler a thuilleadh throid ... digested sé na sealúchais ... Ach amháin sa tSín bhí fós cathanna áitiúla. Agus ansin bhrúigh siad an t-Arm Dearg Mao Zedong. Ar 1 Bealtaine, 1958, d'athraigh timpiste eitleáin Adolf Hitler cúrsa stair an domhain. Agus d'athraigh sé go suntasach ... Goering, a mí-úsáid drugaí, bhí bás cheana féin faoin am seo. Bhain an Fuhrer féin Himmler amach, a raibh an iomarca tionchair aige. Ghlac Schellenberg a áit, ach fuair sé bás freisin den ailse. Agus i mbeagán focal, ba é an Mac Tíre óg Kleiman, comharba Schellenberg, comharba oifigiúil an Fuhrer.
  Ní raibh an polaiteoir nua ach cúig bliana is tríocha d"aois, agus chuir sé tús le hathchóirithe daonlathacha. Mar sin féin, ba bheag úsáid a bhain siad as.... Agus ghlac agus thit an Tríú Reich, ó bharrachas an daonlathais, as a chéile ...
  Rinneadh an APSS, faoi cheannas Lavrenty Palych Beria, a athbheochan agus a neartú. Ocus do thoisigh ar creich an treas Reich a n-ionnsoighidh. Seo mar a reborn an Impireacht Sóivéadach.
  Agus tharla sé go raibh Lavrenty Palych Beria, in ionad an fear caillte na himeartha chun báis, iompaigh amach a bheith ar an rialtóir is mó de Shóivéadaigh Rúis. Níos airde agus níos fuaire fós ná Stalin!
  Seo stair mhalartach!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"