Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

TwaziyÈm Vini AnperÈ Palpathin

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Anperè nan anpi espas Palpatine, li te pèdi kò l ', detwi pa zèklè fòs, kenbe lespri dyabolik li. Apre sa, li te deplase nan yon script nan yon bèl ti fi blond. Epi ankò reviv tou de lòd la nan fènwa ak anpi espas. Yon fwa ankò, batay espas feròs raj ant anpi a ak mouvman rezistans lan. Ansyen ewo retounen: Princess Leia, Princess Rey, Ahsoka Tana, ak nouvo Anakin - pitit gason Luke Skywalker, ak Azalea, pitit fi Princess Leia.

  TWAZIYÈM VINI ANPERÈ PALPATHIN.
  ANOTASYON
  Anperè nan anpi espas Palpatine, li te pèdi kò l ', detwi pa zèklè fòs, kenbe lespri dyabolik li. Apre sa, li te deplase nan yon script nan yon bèl ti fi blond. Epi ankò reviv tou de lòd la nan fènwa ak anpi espas. Yon fwa ankò, batay espas feròs raj ant anpi a ak mouvman rezistans lan. Ansyen ewo retounen: Princess Leia, Princess Rey, Ahsoka Tana, ak nouvo Anakin - pitit gason Luke Skywalker, ak Azalea, pitit fi Princess Leia.
  . CHAPIT #1
  Lòd la te toujou pa konplètman detwi. Epi lagè a te kontinye. Pifò nan flòt Anperè Palpatine a te chape tou ankourajman an. Epi kowalisyon rebèl la te kraze e li te kraze. Pitit fi Anperè Rei a, li te ale pwonmennen epi li pa t patisipe nan politik. Fiyanse li mouri. Li kite l 'sèlman yon koup - yon ti gason ak yon ti fi.
  Ak Princess Ray, yon kote nan outback la byen lwen, te kòmanse elve pitit li yo.
  Ak Anperè Palpatine te swe kò l ', ki te detwi pa reflete zèklè fòs. Men, nanm dyabolik li a pa t peri. Ak lespri anperè a nan anpi espas la te deplase nan yon lòt script.
  Natirèlman, anpil kwirase nan lòd la ak anpi a prese sèmante fidelite bay anperè a. Epi jeneral rebèl la te frape pa zèklè pouvwa epi yo te redwi a yon ti ponyen sann. Lòt yo imedyatman reyalize ke se te anperè a. Menm si klonaj la te yon jèn san bab.
  Palpatine se yon fòs enpresyonan.
  Apre sa, gen konkèt planetè. Pa gen okenn Jedi, ak planèt yo nan galaksi an divize. Sepandan, Palpatine gen yon pwoblèm. Klon yo pa dire trè lontan lè yo monte pa yon sith nwa infernal. Antouka klon gason.
  Epi Palpatine posede yon fanm. Kò fi yo pi fasil pou pote kouran yo nan pouvwa nwa, ak enprenabl pi dirab pase gason.
  Epi Palpatine te vin yon bèl fi. Ak ti fi sa a se enperatris tèribl nan galaksi an.
  Natirèlman, se pa tout bagay ki posib pou Imperial yo. Pou egzanp, Jabbas yo eseye goumen tounen. Yo mobilize tout fòs mafya galaktik la. Epi rebèl mouvman rezistans yo te vin jwenn yo.
  Isit la vini batay la desizif. Sou bò a nan Imperial yo se yon flòt gwo. Yo bati nouvo bato lè l sèvi avèk resous galaksi an. Robo konba patisipe nan batay yo, ak klon yo pi prekosye.
  Sou bò a nan rezistans a ak mafya a galaktik, fòs enpòtan yo.
  Men, sou bò a nan Palpatine plis pase twa fwa siperyorite la.
  Epi yo kòmanse pouse ak peze.
  Nouvo vanyan sòlda yo klonaj yo se bèl anpil, koube ak miskilè ti fi bikini.
  Se konsa, batay la pral grav ak fòs yo nan anpi a te vin non sèlman pwisan, men tou, bèl.
  Men premye, tankou yon belye mouton, gwo kwirase anpi an ap apwoche. Yo voye reyon lazè pwisan, konba.
  Ti fi klonaj kouri alantou zam yo. Ak pye atè, wonn, talon woz flash pa.
  Bèl filme. Ti fi yo, byenke klonaj, yo tout diferan, cheve yo se nan tout koulè nan spectre la. Ak kò ak misk trè enpòtan, ate, po an lò-oliv, ak tete wo, plen, ranch abondan.
  Ti fi sa yo trè bon konbatan. Isit la li krache soti yon moso nan hyperplasm soti nan yon kòf lou. Epi ankò destriksyon ak destriksyon starships sou tou de bò.
  Bato Imperial yo ap eseye kontoune rebèl yo lè l sèvi avèk fòmasyon nan kwasan an.
  Sou bò a nan Anperè Palpatine, yon avantaj dis fwa nan kwirase Grand ak kwirase òdinè. Ak flan pwisan li yo ap deplase pi pre.
  Batay la te vin pi dramatik. Kwazyè mouvman rezistans lan ap boule. Tout kalite antite etranje ap kouri sou pil yo. Dè santèn de sivilizasyon ak espès ap goumen anpi an.
  Palpatine toujou moun pa orijin. Kontrèman ak pwofesè li a - ki moun ki te nan yon ras diferan, byenke tou nan yon kalite umanoid.
  Anperè a nan lavni touye pwofesè li - lè li te vin nesesè, e petèt menm danjere.
  Lè sa a, Palpatine reyalize pouvwa san parèy ak konesans nan pouvwa. Epi lespri l te vin imòtèl. Ak kapasite nan fè mirak pi lwen pase pouvwa a nan Anpi Sith la ak nan tout istwa yo.
  Epi kounyeya, lespri pi gwo chèf nwa nan listwa abite nan kò yon ti fi klon trè bèl, wo, siwo myèl, ki pa gen anpil fanm.
  Epi mennen batay la. Empress la se tout pandye ak bijou ak Hamlet. Kontrèman ak lòt klon fi pye atè yo, janm Monarch Girl yo dekore ak soulye ki gen talon wo, ki gen anpil bèl pyè bèl ti fi.
  Men lòd pou deplase destriktè misil yo pi pre bò dwat la.
  Ti fi yo, flache toutouni, ate, janm grasyeuz, pote soti nan lòd la nan chèf la oswa petèt chèf la.
  Konbyen bèl ki genyen. Destriktè deyò sanble ak ponya byen file.
  Men, gwo kwirase yo se tankou balèn espèm - ki gen fòm dlo ak anpil zam.
  Fanm Palpatine bele:
  - Kraze, kraze ak dechire,
  Sa a se lavi, sa a se bonè!
  Kraze, kraze ak dechire,
  Nan gwo mwen konnen pouvwa a!
  Men yon gwo kwirase ki pran gwo domaj lè yo te frape pa yon misil ak chaj thermoquark. Sa a se yon souflèt vrèman devastatè ak pentch.
  Ti fi yo klonaj kouri soti nan flanm dife yo. Lang milti-koulè nan dife mòde bèl yo, pou toutouni, woz, pinga'w wonn ak yon pliye grasyeuz.
  Epi li sanble trè fre.
  Kwafur ti fi yo se swa fèy lò oswa kwiv wouj, men gen safi, ak emwòd, e menm takte. Epi yo balanse tankou bandwòl.
  Gèrye yo isit la yo trè bèl, e pwobableman, gason ta jis ale fou ak anpil bèl nan bikini.
  Yon lagè ap fè raj nan linivè a - pa gen tan pou santimantal. Ak yon lòt kote, yon kwirase rebèl ap boule. Ak bèt ki sanble ak zandolit, oswa zèb, yo boule.
  Isit la yo se de plis kwirase espas fè kolizyon. Nen aplati kòm fout. Ak klere tankou zèklè ki ka touye moun. Lè sa a, flanm dife a mouri.
  Ti fi-jeneral la souke zanno dyaman li yo epi li chante:
  - Dife! Dife! Ak nan silans zetwal!
  Ak nan kwazar pi wo a!
  Nan vag lanmè a, ak dife espas!
  Ak espas! Ak dife espas!
  Isit la fize thermopreon la te travay. Tankou yon eksplozyon supernova.
  Epi imedyatman plizyè bato te boule nèt. Epi dè santèn de veso yo te vire, yo vire tankou tèt yon timoun jete.
  Matris visye nan reyaksyon tèrmopreon an se yon zam infernal yon billions fwa pi fò pase yon bonm idwojèn.
  Empress Palpatine bele:
  - Pouvwa nwa Satan an,
  Pouvwa koule nan mond lan ...
  Ak nepe sakre nan lagè
  Kase sekrè a!
  Epi ankò, kòm li pran li, li pral eksploze ak pouvwa a nan mond lan. Ak destriksyon an se tou senpleman san mezi.
  Imperials yo gen siperyorite tou senpleman akablan an tèm de kantite a nan firepower. Epi li santi ke anyen pa ka anpeche yo.
  Isit la yo kontoune rezistans ki soti nan flan an ak dèyè.
  Ahsoka se yon ti fi vanyan sòlda ki goumen kont fòs siperyè anpi an.
  Li pran li epi li chante:
  - Anwo linivè a malere pandye,
  Klon sa ki mal k ap bouyi fènwa...
  Palpatine rayi rach li,
  File epi koupe tèt la ...
  
  Men, yon Jedi se pa yon pion ditou
  Epi pa janm mache anba jouk bèf la...
  Pral vire klon fènwa yo nan ti dife,
  Epi reponn a malis ak jantiyès!
  Ak ti fi a pral vire veso l 'ankò ankò, ak soti nan yon piki ki byen vize, ansyen elèv la nan Darth Vader, pral pran ak kraze nan foton yon kwazyè misil gwo nan anpi an.
  Klone ti fi, k ap mouri kriye epi chante:
  Gwo limyè nan anpi a
  Bay tout moun kontantman...
  Nan yon linivè san mezire,
  Ou p'ap jwenn pi bèl!
  
  bwòs presye,
  De bout pou bout...
  Anpi a gaye
  Pisan, apa pou Bondye!
  Ti fi klonaj yo trè bèl, li la menm yon pitye lè yo boule nan yon kouran hyperplasmic.
  Empress Palpatine gwonde nan tèt poumon li:
  -Viktwa nou pral pre,
  Atak pwen!
  Ak isit la ankò, wokèt nan yon vakyòm ak detwi tout bagay. Ak repo infernal sa yo rive.
  Ahsoka Tana frape yon lòt machin. Fè li eksploze ak dè santèn de klon tankou fedatifis, gaye nan lè a, ak pepiman:
  - Ou wè yon siy nan syèl la,
  Vide sa boule...
  Dezi disparèt,
  Tout otou vanite!
  Starships Imperial te antoure rebèl yo nan prèske tout kote. Batay la te vin pi plis ak plis san.
  Men Anperè Palpatine, li gwonde:
  - Mwen pa te voye pou gremesi,
  Pote gras ou...
  An brèf, an brèf,
  Yon ti tan pale!
  Fè silans!
  Ak pinga'w li yo stomp sou metal.
  Genyen anpil milye de veso sou tou de bò yo. Apre sa, yo woule tankou vag yon tanpèt move.
  Ak vakyòm nan bouyi, ak metal la boule. Se konsa, anpil twou vid ki genyen alantou ak destriksyon. Te melanj lan nan pisanli ak chanterelle te kenbe nan pèlen an dife nan flanm dife a, epi li se tou dousman ak inevitableman boule.
  Yon ti fi ki soti nan yon lòt mond mouri epi chante:
  - Gèrye nan fènwa, vre, yo fò,
  Men, mwen pa pral rann tèt yo bay klon espas ...
  Nou fre, nou se malfini,
  Epi nou pral genyen kont farawon yo!
  Epi, koulye a yon bèt fi komik mouri, epi li regrèt dlo nan je. Tout bagay kòm yon antye pran plas anba dikte yo nan anpi an.
  Li depase tou de kantite twoup yo ak kalite zam yo. Lè sa a, gen tankou butting.
  Ahsoka Tana sonje konbyen ane de sa li te Padawan pou Anakin Skywalker.
  Ak sab lajè li kraze nan gwo kantite tou de mèsenè ak divès kalite bèt etranje.
  Men koulye a, fi a kont li. Lè sa a kreye yon pwoblèm. Anperè Palpatine se imòtèl. Ki jan yo detwi nanm li, ki ka antre nan nenpòt ki kò?
  Petèt li gen Horcruxes? Epi sèlman pa detwi yo, ou ka defèt mons sovaj sa a? Men, ki kote yo jwenn yo, ak konbyen ou ka chèche nan linivè a enfini?
  Ahsoka te santi tèt li te frape. Ak tanperati a nan kabin an sote sevè.
  E menm lè a te gen lafimen...
  Ahsoka pran li epi li di:
  - Gèrye inivèsèl la pa pè lanmò,
  Nou pa pè lanmò sou chan batay la...
  Avèk yon ord kochma pral goumen avèk kouraj,
  Ak yon fe tankou yon Knight pral akonpli!
  Ak yon ti fi ki soti nan yon sivilizasyon umanoid, ki jan li pral pran ak vire veso li.
  Epi lanse yon fize thermoquark nan bò kwirase a.
  Li souke tèt li. Plizyè gwo fò tou won k ap deplase yo te aplati nan yon fwa epi yo te vire sou.
  Yon fwa ankò ti fi klon yo kouri, talon wonn yo fè klere tankou miwa nan solèy la.
  Ahsoka te chante an kòlè:
  Oke, konbyen vwazen ou ka touye,
  Apre yo tout, yon moun fèt pou kontantman ...
  Manman an pa kite pitit gason l al devan,
  E menm nan ete a gen move tan nan lagè a!
  Kwazyè Imperial yo ap eseye kontre-atake. Ak nouvo, bato ki grav anpil ap monte.
  Grand kwirase a se pa sèlman yon veso. Sa a se yon vil antye volumineuz, nan fòm lan nan yon balèn oswa balèn. Epi li klè ke anyen pa ka konpare ak pouvwa sa yo.
  Ak anpi a gen dis fwa plis bato sa yo, epi yo pi gwo ak zam ki pi avanse.
  Ak rezistans a pa menm gen yon sèl kòmand - nenpòt moun ki nan sa ki anpil.
  Ahsoka se fòmèlman yon avyon de gè òdinè.
  Se vre, Princess ak Marshal Leia jwi anpil otorite.
  Li sanble gen trant-senk ane, men figi l ak ren li sanble ak yon jèn fi. Terib vanyan sòlda.
  Princess Marshal Leia, ki gen fòs kolosal, goumen tankou yon jeyan epi chante:
  - Youn, de -
  Chagren se pa yon pwoblèm!
  Ou pa ta dwe janm dekouraje!
  Kenbe nen ou ak ke anlè!
  Konnen ke limyè lanmou an toujou avèk ou!
  Ak isit la se Princess-marshal la, voye yon nwaj antye nan ti dron nan batay.
  Yo atake veso Imperial yo. Gen twou vid ki genyen ak destriksyon kolosal.
  Prensès Leia souri ak dan pèl. Li mete yon bikini plake lò.
  Ak dwèt yo fè nan janm grasyeuz peze bouton yo joystick ak lanse misil.
  Yon jèn fanm ki gen yon figi miskilè chante:
  - Petal flè frajil,
  Si li te kraze...
  Menm si mond lan ozalantou se mechan
  Mwen vle fè byen!
  Ak gèrye-marshal a, voye yon kado ki ka touye moun nan lanmò, avèk èd nan zòtèy fè.
  Atitid la nan Princess Leia, sepandan, kòmanse deteryore. Pitit gason l 'te touye mari l' ak Lè sa a, mouri tèt li nan men yo nan Anperè Palpatine. Ala yon mons terib anperè sa a ye!
  Krim li yo pa ka konte. Menm Princess Leia pa t fèt, ak mons sa a te touye prèske tout Jedi yo.
  Papa l Anakin te toujou yon timoun lè Palpatine te vin Chanselye Siprèm Repiblik la.
  Prensès Leia te fè sèman ke li ta goumen sa a despotism.
  Men, anperè a se pa tèlman fasil yo touye.
  Nou bezwen yon bagay efikas...
  Ahsoka Tana, ki soti nan yon lòt sivilizasyon ki pa imen. Li se yon ti fi trè bèl. Malgre ke li se sètènman yon anpil nan ane fin vye granmoun.
  Li te sove Anakin lè li te jèn toujou...
  Ak gras a fòs la, li te kenbe jèn etènèl.
  Ahsoka se yon konbatan trè fò. Isit la veso li a desann flanm dife yo epi ankò frape yon lòt fregat nan flòt espas anpi an. Fwa sa a, li se yon bato fin vye granmoun, e gen klon gason nan mask.
  Yo pa regrèt ditou. Li diferan lè tifi mouri. Se pa etonan fanm yo se sèks ki jis.
  Ahsoka choute ak talon pye l. Li gen janm tankou yon ti fi imen - sèlman po li se zoranj ak bann koulè wouj violèt. Menm moun yo fou pou li.
  Ahsoka se pèfeksyon. Soti nan yon souri nan yon sèl difisil - pi lwen pase lwanj.
  Ak nan kabann montre mirak.
  Ak nan batay - mirak kare.
  Gèrye a ak ansyen Padawan nan tan kap vini Darth Vader la kraze brigantine a ak yon fize epi chante:
  - Gèrye limyè a pa jemi nan doulè,
  Reyon lazè li pa pè ...
  Li pa pral nwaye nan yon twou nwa,
  Nan plasma zetwal, lespri l pa pral boule!
  Panse nan tèt mwen: li ta bèl detwi Anperè Palpatine, oswa pito nanm lanfè l 'yo. Men, ki jan fè sa? Yoda tou sanble gen yon lespri imòtèl. Li te parèt devan Luke, ak Leia, ak Ahsoka, e kounye a, li te kapab menm enfliyanse.
  Men, Yoda toujou limite. Kisa Palpatine ka fè?
  Ahsoka Tana te pran e li chante, li te frape destriktè espas la avèk èd zòtèy li yo:
  Tout bagay ka wa
  Tout ka wa...
  Ak sò tout tè a,
  Yo tèt pafwa!
  Men tou sa ou di
  Men tou sa ou di!
  Marye pou lanmou!
  Pa gen moun ki kapab
  Pa gen wa!
  Okenn moun pa kapab!
  Pa gen wa!
  Ak batay la gwan distribisyon ap devlope sou ogmantasyon an.
  Isit la de gwo kwirase te reyini ansanm, tankou lous, epi yo te kòmanse frape youn ak lòt epi krache misil.
  Pouvwa, jaden pwoteksyon fè kolizyon ak fann. Espas koube te klere. Zeklè te klere.
  Ti fi klonaj ak miskilè, kò curvaceous sou yon bò, ak dè santèn de ras diferan sou lòt la, deplase nan koridò yo, kwazyè gwo.
  Pye toutouni ak koube ti fi klon yo te frape metal chofe a.
  Jeneral anpi a rele byen fò:
  - Gwo plak pwotèj anpi a,
  Rebèl yo pa ka pase...
  Nou se bèt kòlè
  Epi nou pa ka bat!
  Anpil tifi klonaj sèvi ak zòtèy fè nan janm chiseled lè tire.
  Yo se vanyan sòlda tou senpleman etonan. Yo gen anpil cham ak enèji. Epi yo cho. Malgre mesye yo pa konnen. An reyalite, klon fi yo grandi pi vit pase gason. Anplis de sa, blesi yo geri rapidman, ak reyaksyon an ak vitès yo pi bon. Epi yo jis bèl.
  Anperè Palpatine renmen fanm. Apre sa, li se kounye a nan kò a nan yon fanm.
  Kite fè nwa a chante:
  Pa ka viv san klon
  Nan mond lan pa gen...
  Mwen se yon etwal klere
  Mwen pral voye lanmò ou-alo!
  Isit la se gwo kwirase rebèl yo bloke pa kat gwo bato enperyal alafwa.
  Prensès Marshal Leia te chante:
  Pa lage, pa lage, pa abandone...
  Nan yon batay, pitit gason zetwal nan yon Jedi, pa dwe timid!
  Souri, souri, souri
  Konnen ke tout bagay pral kwazar ak oke!
  Ak zòtèy pye yo nan yon jèn fanm deyò ki gen yon manton gason ak yon kò miskilè te lanse yon lòt kòmand pa peze bouton an.
  Ahsoka te fè yon klin, li te peze pedal la ak talon ti fi li a, li te kraze kote espas la, karavèl enperyal la epi l te chante:
  - Li pase tankou hyperplasm,
  Sou vag vid
  Voye yon fakti epi yo te chaje!
  Mwen gade dèyè pou m wè
  Èske li te gade dèyè...
  Pou wè si mwen gade dèyè!
  Prensès Leia fè yon clin d'oey epi li di:
  - Kenbe bèl!
  Epi, koulye a, vanyan sòlda rezistans yo atake ankò. Plis jisteman, yo sèvi ak taktik - yon atak, yon retrè.
  Apre sa, yon kwazyè limyè te fè aksidan sou kwirase Imperial la. Epi te gen yon eksplozyon.
  Vag destriksyon ak lanmò te swiv.
  Ahsoka te pran li epi li pepi. Pwent tete wouj li yo te ekspoze, k ap vole soti nan soutyen li:
  - Konpayi, konpayi, konpayi,
  Mwen gen yon baye!
  Epi ankò, talon pye ti fi a te voye yon lòt brigantin nan flòt enperyal la nan lanfè a.
  Ahsoka te mande si klon yo te gen nanm.
  Chevalye Jedi yo definitivman genyen li. Epi nou menm, lè nou bay fen yo, pa mouri pou byen!
  Gèrye-kamikaz ale nan batay. Yo sèvi ak veso veso ki dekonpoze, ki depi lontan yo te dekonfime ak mwatye pouri.
  Sa a se yon kat inatandi jete nan batay pa Princess Leia.
  Yon kalite diskisyon final wa yo!
  Prensès Leia te chante, li fè zòtèy li yo sanble ak yon fig frans:
  - Nanm, kè, bay,
  Nou se patri ki sen nou...
  Nou pral kanpe epi genyen
  E nou pap regrèt lavi!
  Ahsoka Tana tou bat lènmi an ak zòtèy toutouni li. Li te kraze dreadnought a ak yon frape trè egzat sou pwen pouvwa a, epi li chirpeman:
  - Ap tann pou viktwa, ap tann pou viktwa, ap tann pou viktwa ...
  Moun ki anvi kraze chenn yo!
  Tann viktwa, tann viktwa, tann viktwa
  Nou ka touye dragon an!
  Avèk antouzyasm, Princess Leia te jete soutyen li epi li peze deklanche a ak pwent tete Ruby li, li di:
  - Libète nou fè lwanj pou sen,
  Mwen renmen ou ak tout kè mwen ak tout nanm mwen...
  Peyi nou yo pa konnen avantur,
  Avèk nenpòt mwen konnen Horde la pral fè fas!
  . CHAPIT #2
  Ahsoka Tana goumen tankou yon pantè reyèl, sèlman pi plis efektivman. Epi li peze zòtèy toutouni li yo sou bouton joystick la. Epi li fè sa avèk anpil ladrès.
  Men, li klè ke rebèl yo toujou pèdi. Isit la nouvo rejiman anpi espas la antre nan batay la. Starships te jis lage nan faktori yo, ak nouvo tifi klonaj yo ap grandi nan yon vitès akselere. Apre sa, yo kouri ankò, flache fè, talon wonn yo.
  Prensès Marshal Leia bay lòd:
  - Ann deplase nan yon fason ki lòd!
  Men, li difisil pou akonpli li. Petèt li pral rive ke retrè a pral tounen yon vòl jeneral.
  Empress Palpatine, pandan se tan, so ak vire. Kò li nan yon ti fi ak cheve fèy lò plen ak enèji.
  Epi li chante:
  - Wa nou an se mesaje syèl la,
  Wa nou an se tankou yon demon fantom...
  Wa nou chwazi pa sò
  Wa nou an se ou sèlman!
  Ak anpil ti fi klonaj rele nan tèt yo nan poumon yo:
  - Lisifè! Lisifè! Lisifè!
  Ak pye toutouni yo, sexy, stomp sou metal. Ti fi sa yo se jis yon hyperclass.
  Klonaj ti fi soti nan ran ak dosye nan yon sèl bikini. Epi li bèl. Anplis, koulè bikini ki apèn kouvri kò yo diferan selon kalite twoup yo. Men, li trè mens, pa kache, miskilè, kò ate.
  Ti fi nan ran ofisye deja gen kèk dekorasyon. Plis ran an pi wo, plis abondan.
  Ak klon fi nan ran jeneral ak pi wo a gen bèl pyè koute chè sou braslè cheviy yo ak broch ak zanno ak bag.
  E an menm tan, tout moun eksepte Empress la gen pye atè.
  Premyèman, li pi abil pou vanyan sòlda fi. Epi ou ka sèvi ak zòtèy ou yo pou peze bouton, voye zam, pwan, epi fè anpil lòt bagay.
  Anperè a te gen yon lame bèl anpil. Jis kèk kalite mirak. Tankou maji yon jeni trè fò ak talan. Ak ti fi yo tout, san okenn eksepsyon, gen abs trè bèl ak Relief - ba chokola, ak sa a se super.
  Ak tete yo trè byen fòme, ate ak fèm.
  Empress Palpatine te pran li, li te chante yon fason assoudyan, li montre dan li ki klere tankou fwidmè ki pi rich la:
  Soumèt bay vas anpi a
  Linivè enfini dwe ...
  Epi nou pral fache anpil,
  Epi lafwa nan anperè a nesesè!
  Asistan Empress Palpatine Emmanuelle, tou fè dan l', li peze zòtèy pye l' sou bouton joystick yo. Te lanse yon kado ki ka touye moun nan lanmò - yon fize thermopreon vanyan sòlda.
  Epi choute ak fòs kòlè. Tankou yon kwaza ki te eksploze...
  Menm veso Imperial yo te yon ti kras domaje nan rupture a. Gwo fò tou won yo te chifonnen, zam bato yo fonn.
  Anpil kwazyè ak kwirase pèdi aklè ak enstriman optik.
  Emmanuel te note:
  - Se ace dyabolik la jete nan batay!
  Mouvman rezistans lan te pratikman kraze.
  Prensès Leia fè kòmantè:
  Nou dwe sove tout sa nou kapab!
  Ahsoka Tana goumen avèk kouraj, epi lage kado aniilasyon konbatif ak agresif. Starships yo nan anpi a, te resevwa domaj, oswa kèk kalite fizyon.
  Ti fi a, ansyen patnè Darth Vader tèt li, te aji dezespereman ak trè fre. Starships te eksploze, sous balèn yo, kouran hyperplasmic te eklate nan gwo kwirase.
  Ahsoka Tana pran li e li chante:
  - Mwen pa yon zanj epi mwen pa yon dyab,
  Detwi kont lan!
  Isit la se yon ti fi trè supèrb. Li sanble ak yon moun, men po li gen plizyè koulè, ak zòrèy li yo tankou pwoboscis. Men, li se reyèlman bèl ak atire.
  Ahsoka, ak yon souri zanj sa ki mal, ak zòtèy toutouni li peze bouton yo ak anpil detèminasyon.
  Ak yon zegwi pike radyasyon.
  Ahsoka te evite ke yo te frape pa yon misil ki ka touye moun. Li te tire epi boule yon twou nan vakyòm lan.
  Ti fi a boumonnen:
  Se pou tout kosmos la benyen nan dezòd
  Ak vakyòm nan ap souke soti nan repo ...
  Lènmi an pral frape pa fòs limyè,
  E nou pou tout tan ini ak jantiyès!
  Sitiyasyon an te parèt kritik, epi rebèl yo gaye.
  Lide a ki premye vini nan tèt ou lè yo bat.
  Emmanuel sou gurgling:
  - Ou poko ka ale!
  Ak ki jan li peze talon pye l 'fè, wonn, woz sou bouton an.
  Epi ankò yon fize vole, ki baze sou pwosesis la nan fusion preons. E tankou fout, konsa mèrdik.
  Emmanuelle pran li epi chante:
  - Yon siklòn terib te pase,
  Li twò ta pou planifye sèkèy kounye a...
  Yon ti fi konsa se yon souflèt kòlè,
  Souke syèl la, souke zetwal yo!
  Lè sa a, gèrye a te pran e li te montre lènmi an lang li trè long ak mòde. Li te tankou yon fleo kochè, li te klere ak ribi.
  Emmanuel, sa a super-marshal nan anpi a, se tou senpleman yon mirak. Empress la te renmen anpil karès li yo. An reyalite, lè de ti fi fwote youn kont lòt - li super!
  Klon vanyan sòlda peze vanyan sòlda yo rezistans. Isit la yo se bèt ki sanble ak vole agarik ak janm, eksploze. Epi yo boule tankou bouji nan yon tanp.
  Youn nan yo mete ajenou epi li di yon lapriyè-konfesyon lè l sèvi avèk yon kòd binè.
  Apre sa, li chante:
  - Ou ka boule an tèm de zetwal,
  Men, mwen pap sispann chante!
  Apre sa, ti fi agarik vole a ankò pran epi li montre twa lang yon fwa.
  Sa a se reyèlman fre ak estipid an menm tan an.
  Ahsoka Tana kouvri retrè flòt rebèl la. Epi li jis dezespereman bay tout sa ki pi bon sou veso li.
  Epi voye kouran ipèrplasma destriktif.
  Lè sa a, yon veso poukont yo parèt, yon konsepsyon espesyal anba kontwòl Princess Rey.
  Sa a pitit fi Anperè Palpatine pran batay la avèk kouraj. Li se bèl, cheve nwa, ak nwa soti nan yon tan.
  Princess Rei sanble yon ti fi bèl ak mens. Pye toutouni li ajil peze bouton joystick yo. Ak veso espasyèl la ap deplase lwen eksplozyon sipènova fize a soti nan fizyon an nan preons. Epi sa a se pouvwa dyab la.
  Prensès Rei pran li e li chante:
  - Nou gen fize, avyon,
  Lespri klere ki pi fò nan mond lan...
  Pilòt blan nan tèt la
  Lènmi an pral kraze nan pousyè epi desann!
  Epi kounyeya li peze deklanche a ak talon wonn li fè. Epi yon kouran destriksyon trè mòtèl deklanche. Ak vanyan sòlda gwo kwirase anpi an jwenn yon pike dife nan bò a.
  Epi li kòmanse boule ak eklate gwo nwaj lafimen nwa. Yo tankou jeni Fabulous chape soti nan boutèy yo. Plis jisteman soti nan twou yo nan yon bato jigantèsk. Sa a se souflèt nan yon ti fi bèl ak curvy - ki mwen dwe di tou senpleman - super!
  Prensès Rey, sote tankou yon vixen fache, epi li retire soutyen li, li pran epi peze bouton an ak pwent tete wouj li.
  Apre sa, li pran li, frape sou lènmi an ...
  Apre sa, li chante:
  - Vag limyè sove nou,
  Fè kè kontan Jedi!
  Ak ekip li a nan ti fi. Bèl vanyan sòlda nan bikini, prèske toutouni, bronze, pi fò nan yo blond.
  Prensès Rei di ak anpil eksitasyon:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan limyè, yon vanyan sòlda nan chalè ak van!
  Ak talon pye l 'ap pran l' ankò ak trè briskeman peze pedal la. Epi li vrèman mòtèl.
  Ahsoka Tana, ki te goumen tounen nan yon fason trè agresif ak efikas, ranmase epi griye:
  - Ki kote li te ye, ki lè li te ye,
  Nan anfans, oswa petèt nan yon rèv ...
  Nich vanyan sòlda Jedi pou renmen anpil la
  Swil nan sezon prentan an ...
  Epi ankò, pwent tete Ruby li yo ta peze ak fòs letal sou bouton yo. Yon ti fi trè agresif ak an menm tan an kalite yo te tounen soti.
  Prensès Marshal Leia te pran li, li te woule, li te montre dan kòn elefan li.
  Princess sa a jis etonan.
  Se konsa, rebèl yo tou frape flòt Imperial la ak yon fize thermopreon. Ak pike sa a se yon billions fwa pi gran pase tèribl, reyaksyon tèrmonikleyè a.
  Men, si li fè sa, Lè sa a, plizyè gwo kwirase ak anpil milye de ti fi klonaj boule.
  Mouri, bèl ti fi twitch ak jerk konsa touchan ak janm fè, chiseled yo.
  Princess Marshal la wè yon kwazyè rebèl anglouti nan flanm dife ble ak zoranj k ap antre nan yon dreadnought anpi. Ak kou a se tou senpleman kraze ak destriktif.
  Leia fè yon ti remarke avèk enjenye, li montre dan li:
  - Mwen se yon bèl fi
  Mwen se yon fi ki merite...
  Fòs ewoyik nou an,
  Fòs lespri ak volonte!
  Lè sa a, bote a pran l ', li fè yon clin. Je li yo tèlman safi ak briyan. Bèl ti fi Princess.
  Isit la bato Imperial yo, te fè fas ak yon sipriz dezagreyab tankou misil tèmik, ralanti yon ti jan.
  Yon sèl la difisil ale nan lut la, ak souf la nan lanmò ak bò nwa a nan fòs la, ki limyè a dezespereman reziste.
  Isit la, nan mitan rebèl yo, pitit gason an ilejitim nan Luke Skywalker ap goumen - yon ti gason sou douz Anakin.
  Ti gason an goumen, peze bouton yo ak pye fè pitit li yo ak voye kado agresif nan sò.
  Jenn gèrye a frape gwo kwazyè anpi a, li chante, montre ti dan li yo, men byen file, ak blan, chante:
  -Madichon Bondye ak ansyen,
  Lènmi an sèmante ankò...
  fwote mwen,
  Moulen an poud!
  Men, zanj lan pa dòmi
  Ak tout bagay pral travay deyò
  Epi tout pral fini byen!
  Ti gason Padawan an te peze yon bouton ak talon wonn li, li te tire yon fize fòs frape, epi li di:
  - Epi tout pral byen fini!
  Prensès Leia te note ak agresif, je emwòd ak safi li briyan, roulo:
  - Lanmò dragon lapli a!
  Padawan ti gason Anakin te dakò.
  - Dragon lapli a mouri!
  Epi kounyeya rebèl yo sou kont atak la. Ak bato de gè vole. Ti fi a toujou ap goumen.
  Nan ka sa a, li nan Azalea. Li se pitit fi Princess Leia.
  Yon vanyan sòlda ki pa t 'vle ak frè l' nan anviwònman an nan nouvo lòd Jedi nan yon sèl fwa. Men koulye a, li te rantre nan manman l '.
  Ansanm yo goumen kont lame a kolosal nan anpi a.
  Sepandan, Azalea se nan tèt li. Li te note ke li ta ka pi bon pou anpi a ini tout pèp, premye nan galaksi an, ak apre nan linivè a.
  Epi te gen lòd ak pouvwa kreyatif. Epi se pa dezòd la ak dezòd nan repiblik la, e menm plis konsa nan yon gwo anpil mond apre tonbe li a.
  Azalea te lanse yon bagay trè destriktif ak destriktif pou flòt anpi espasyal la ak zòtèy li yo.
  Apre sa, li wouli, li montre bouch li trè elegant ak séduizant:
  - Glwa pou fòs limyè yo!
  Princess Leia konfime pa voye yon destriktif, ajil ak k ap grandi tach nan hyperplasm nan lènmi an ak talon pye l '.
  - Glwa pou viktwa bò limyè fòs la!
  Ti fi sa yo isit la yo vrèman fre.
  Epi kounyeya mouvman rezistans lan ap rebati veso yo. Yo jere pou evite antre nan yon sak san espwa. Men, siperyorite a nan kantite ak fòs nan bato yo nan anpi a rete.
  Ahsoka Tana te fè yon ti remarke avèk lespri, li te peze bouton an ak pwent tete wouj li a epi li te voye kado anilasyon an:
  - Fòs yon moun sòt pi piti pase yon pyès lajan!
  Epi li fè yon clin d'œ sou zanmi l yo.
  Ak zòtèy toutouni li an mouvman. Epi frape lènmi an deyò.
  Prensès Rei, pandan y ap goumen ak opozan an, peze bouton an ak pwent tete frèz li epi li di:
  - Yon moun sòt fò ak misk li, lè yon moun entelijan pa gen pouvwa ak sèvo li!
  Padawan ti gason Anakin, fè ak timoun, bourade konpozisyon an asasen nan bouton.
  Ak plizyè boule, pulsar hyperplasmic krache soti nan yon fwa, ki boule kwazyè yo nan yon anpi vas.
  Jenn vanyan sòlda nan chante:
  - Si dèyè a se initil, ardeur militè pa pral ede, byen, epi si pa gen okenn ardeur, dèyè a pral ale nan lènmi an pou dine!
  Prensès Leia, frape lènmi yo ak adrwatman voye kado lanmò nan men fòs limyè yo, te pibliye:
  - Limyè diferan pou tout moun an tèm de plezi, pandan y ap fènwa se egalman degoutan pou tout moun!
  Se konsa, pitit fi Leia Azalea trè adrwatman bourade levye yo ak zòtèy toutouni li yo, frape soti destriktè a nan anpi a ak yon fize. Li te eksploze tankou yon pete nan gazolin, epi imedyatman pete nan flanm dife.
  Gèrye a sifle:
  - Byen pa toujou rekonpanse nan lavi, men sa ki mal ap asire w ap pini apre lanmò!
  Ahsoka Tana, tire sou vanyan sòlda yo nan anpi a, ak frape lènmi yo, ak presizyon gwo ak efikas, gwonde:
  - Byen byen vit bliye, sa ki mal yo sonje pou yon tan long, men bon zèv pote imòtalite, ak sa ki mal mennen nan oubli menm ak yon memwa long!
  Ti gason padawan nan chante:
  Li pa fasil pou w janti,
  Jantiyès pa depann de kwasans!
  Ahsoka te fè remake, ankò voye ak talon pye li, yon kado lanmò trè mòtèl ak letal:
  - Ti koulèv la se pi pwazon!
  Prensès Leia te voye yon kado asasen bay lènmi an, peze bouton an ak pwent tete wouj li a, bay:
  - Limyè bay - enèji, fènwa retire fòs, poukisa moun ale nan tonm yo tèt yo?!
  Anakin ti gason an di ak eksitasyon:
  - Poukisa moun yo souvan swiv fènwa a - pwoblèm ak lèd pwòp yo pa vizib nan fènwa a!
  Prensès Leia frape janm gracieux li yo ak dwèt li epi li gronde:
  - Fènwa kache lèd kòporèl nan je yo, men nan sa a nanm yon kannay se menm pi lèd!
  Azalea thumped ak yon pwent tete frèz, ak bat kwazyè anpi an trè byen.
  Warrior la te note:
  - Limyè a mete aksan sou enpèfeksyon yo, men an menm tan defòmasyon moral ou a fonn tankou glas nan yon chodyè, ak nan fènwa a ki kache wont la, ou vin menm plis fatra!
  Prensès Leia te note pandan l t ap filozofe:
  - Limyè se pa foton fasil, ak soti nan fènwa sèlman soufrans ak jemi!
  Apre sa, gran marshal la eksplozif lènmi an ak yon bagay trè kraze ak reyèlman destriktif.
  Apre sa, flanm dife yo te kòmanse, vale yon lòt kwirase nan espas ki la, san ak mechan anpi.
  Empress Palpatine te di sevèman:
  - Lanmò nan kò a pa terib pou gwo a, paske nanm nan pral jwenn yon bagay yo fè nan plan astral la!
  Gwo vanyan sòlda ak super-marshal nan anpi Emmanuel la te pran li epi li te trè mòtèl pile avèk èd nan dwèt toutouni li nan janm ajil li yo, epi li kriye:
  - Fènwa se pa absans limyè, se prezaj douvanjou!
  Apre sa, bèl ti fi klon sa yo pete ri.
  Ak janm yo fè, ajil nan bèl yo trè adrwatman jwe joysticks yo, epi yo fè li fre.
  Prensès Leia ap regroupe fòs yo. Li jere sove kèk nan fòs rezistans yo.
  Isit la se tout yon bann komèt k ap kouri. Yo kite ke ki detire tankou tren lamarye a.
  Ak tout bagay boule, tranble, ak literalman etensèl, ak chak etensèl se tankou mòn Everest.
  Prensès Leia di ak yon souri:
  Nou te montre anpil kouraj.
  Apre sa, mwen sonje tèt mwen nan kaptivite. Sitou lè, sou lòd Jabba, yo t ap mennen l pye atè atravè sab cho dezè a. Planèt la cho anpil pou moun. Epi sab la tèlman cho. Ak pye li, toutouni, san defans, poko fè tèt di.
  Natirèlman, li te trè douloure. Lè sa a, Princess Leia te boule plant li yo, epi yo te vin kouvri ak gwo ti anpoul. Chak etap literalman te eksploze nan doulè.
  Li difisil pou kwè ke li ka tèlman douloure pou mache pye atè. Men, se tankou mache sou yon chodyè wouj ki chofe.
  Men kounye a, zòtèy pye Princess Marshal Leia a ap peze bouton yo ankò epi voye yon kouran ansasen nan aniilasyon.
  Princess la, ki te siviv tou de lanmò nan planèt la ak vyòl piblik la pa yon horde antye nan bèt etranje, te pran l ', li chante:
  - Ti fi yo pa t oblije abandone,
  Reprimande pa fè jèn vòlè pè...
  Nou te toujou kapab goumen avèk kouraj,
  Fanm nan pral fonse tankou yon Jedi!
  Epi, koulye a wokèt vole nan opozan yo ankò, fwa sa a te lanse avèk èd nan pwent tete wouj nan pwatrin lan.
  Ahsoka Tana te kriye epi li di:
  - Li pral brav
  Ki moun ki pral frape dragon an!
  Ak nan lonbrit li vole yon zèklè ki gen pouvwa.
  Goumen tifi, trè éspirituèl ak agresif, ak kalite an menm tan an.
  Azalea te voye yon kado asasen nan aniilasyon nan flòt Imperial la, limen ak yon egzeyat devastatè ak gwonde:
  Fòs nou pa gen limit!
  Ahsoka konfime:
  - Limyè pi fò pase fènwa! Bon toujou triyonfe sou sa ki mal!
  Padawan ti gason Anakin te voye yon kado lanmò bay vanyan sòlda yo nan anpi a, ak pye fè pitit li yo ak chirpe:
  - Mechan yo fè konplo san,
  Men, ewo nòb la pi fò!
  Epi mechan an pral bat nan batay,
  Ak bon, kòm toujou, pral genyen!
  Prensès Leia te peze pwent tete ruby li a kont levye anilasyon an ak lanmò epi li te konfime:
  Natirèlman bon pral genyen!
  Epi gèrye a te fè kònen fregat enperyal la ankò lè li peze bouton an ak zòtèy pye li yo epi li chante:
  - Pa gen istwa ki pi kontan nan mond lan,
  Pase yon istwa sou yon limyè klere byen bèl!
  Azalea te kriye, li fè yon klin nan je safi li.
  - Mwen wè limyè a, ak zetwal la klere pral klere pou tout tan!
  Anakin konfime:
  = Natirèlman li pral!
  Ahsoka Tana gwonde.
  - Se pou chans pran lwen dragon an nan lapli!
  Prensès Leia te tire, li te itilize pwent tete ki gen koulè frèz li ankò, epi li te woule,
  Epi lapli ap tonbe deyò, epi lapli deyò a,
  Epi yon dragon sanglan ap vole sou li...
  Nou ri lè nou vle kriye
  Men, chèf mechan an pral kraze!
  Apre sa, rebèl yo te vole ale nan pwochen liy defans lan. Epi yo gen trè bon zam sou astewoyid yo.
  Empress Palpatine te pran yon poz tou. Flòt li a te soufri gwo pèt.
  Malgre ke li te gen yon avantaj akablan nan firepower.
  Avèk èd nan pwent tete wouj la nan pwatrin plen ak manyifik li, Supermarshal Emmanuelle te lanse yon lòt kado nan lanmò ak lanmò absoli, li pran l ', li wouli:
  - Nou dwe bay non tout planèt yo, nouvo nou yo!
  Li niche lang li, yon deklanche trè dous.
  Enperatris Palpatine, li tape talon wo ak dyaman li yo, li di avèk enjis:
  - Planèt? Poukisa ou enb konsa? Petèt imedyatman galaksi?
  Emmanuel di:
  - E menm pi bon pou tout linivè yo! Gen anpil nan yo!
  Empress Palpatine te dakò, epi bouch li plen ak dan pèl te louvri epi yon lang woz te vole soti.
  Chèf la chante:
  - Sa vle di bat bèl,
  Sa vle di bat ak diyite!
  Pouvwa nwa sa a nou
  Fòs lespri ak volonte!
  Epi isit la ankò, tankou yon supèrnova, yon bonm thermopreon limen. Epi planèt yo dechire, e jaden fòs yo ap tonbe.
  Isit la, yon rejiman antye nan rebèl boule - menm jan ak kwokodil dwat. Li literalman trivialman gaye nan ti foton.
  Kwokodil pa t 'gen tan yo santi doulè.
  Ahsoka Tana di tris ak yon soupi:
  -Nanm nou pral dekole tankou de avyon,
  Apre tou, yo pa ka viv san lòt!
  Ak zòtèy fè li ankò te lanse destriksyon an gwo ak destriksyon total pou anpi an.
  Azalea te tire tou, li te kraze kwirase a ak yon pwent tete koulè pavot, tout pwatrin li, epi li di:
  - Pou limyè lajwa etènèl!
  Padawan ti gason Anakin, lè l sèvi avèk dwèt toutouni li an timoun, te lanse destriksyon ak chirpe:
  Jiska lè sa a, nou jis timoun.
  Nou grandi, nou grandi...
  Se sèlman syèl la, sèlman van an
  Se sèlman kè kontan ki devan!
  Se sèlman syèl la, sèlman van an
  Se sèlman kè kontan ki devan!
  Princess Rey te dakò ak sa a, eksplozif pwochen kwazyè anpi a ak misil:
  - Lavi kè kontan devan! Si ou pa soti nan renmen!
  Ak tout ti fi vanyan sòlda yo chante:
  Mwen vle, mwen vle fè sa ki byen
  Limye limyè nan tout linivè san limit la,
  Nou gen chans pou nou moun
  Se pou nou tout nòb Jedi!
  . CHAPIT #3
  Te gen yon poz nan batay la. Tou de gwo flòt te sispann pou reparasyon ak repo.
  Soude buz, zèklè te pwovoke. Ekip reparasyon yo te kouri pou repare bato yo.
  Se konsa, travay la te okipe. Ak sòlda òdinè yo te kòmanse repoze.
  Ahsoka Tana ak Princess Rei te kòmanse jwe echèk lè yo reranje moso yo ak zòtèy yo fè.
  Natirèlman, gen pi plis kare ak divès kalite twoup pase nan echèk tradisyonèl yo.
  Ak figi yo sanble ap vivan an mouvman.
  Ahsoka Tana te fè remake:
  "Se konsa, ou ap di ke anperè a te boule nan zèklè nan pouvwa a?"
  Princess Rey konfime:
  "Mwen te detounen zèklè pouvwa yo ak epe m yo. Epi yo boule Palpatine. Men, menm zèklè nan pouvwa pa ka konplètman detwi nanm nan!
  Ahsoka Tana sijere:
  - Gen plis chans anperè a gen sèt horcruxes. Yo fè nanm li absoliman imòtèl epi yo anpeche l aspire nan domèn mò yo. E pa gen pwoblèm konbyen lajan ou touye anperè a, li pral kontinye deplase nan divès kò ak kaka nan tout linivè a.
  Epi ti fi a te kraze yon pion lè l te reranje cha lagè a ak dwèt li yo, ak janm gras li yo.
  Princess Rey te dakò:
  - Wi, li posib! Horkrèks pèmèt nanm nan rete pou tout tan nan mond sa a, ak abite kò divès kalite. Se sèlman lè w detwi yo, ou ka elimine pèsonalite Palpatine, omwen nan linivè sa a! Sinon li pral yon menas etènèl!
  Epi ti fi a te deplase obusè a ak pye atè li, bèl anpil, ate ak janm miskilè.
  Ahsoka Tana te fè remake lè li te deplase figurin nan ak pye li:
  -Linivè se gwo ak Horcruxes ka nenpòt kote. Nan prèske nenpòt sijè. Epi li pa fasil pou detwi yo. Isit la, tou, ou bezwen gen kèk kalite zam espesyal.
  Princess Ray te mande:
  "Ou se Ahsoka ki gen plis eksperyans. Èske w sonje jenn Darth Vader la, te goumen avè l 'kont lame a nan Konte Dooka. E kisa ou te manke nan lavi sa a, poukisa ou pat rantre ni youn ni lòt?
  Ahsoka Tana leve zèpòl li epi li reponn:
  - Mwen te gen pwòp fason mwen. Lè anpi a te parèt, mwen te deside wè sa ki t ap vini nan li. Tout moun tèlman fatige ak lagè ak dezòd, epi, nan kou, mwen te vle omwen kèk lòd elemantè!
  Prensès Rei te deplase janm banza a ak zòtèy li yo, epi li di ak dan li:
  - Sa a se yon pozisyon enteresan nan pwòp fason li yo. Malgre ke dezòd la admèt ak fatige. Men, anpi Palpatine a se pa syèl la ditou!
  Ahsoka Tana te note sevè, deplase talon pye l, figi jeneral la ak je safi briyan:
  - Nenpòt pouvwa se pa ideyal! Epi tout moun pa ka kontan!
  Te gen yon poz nan konvèsasyon an. Ti fi yo te deplase figurin yo ak zòtèy pye yo fè. Yo te tire, e yo te eseye pran plis selil.
  Jwèt la te jwe nan yon fason trè dinamik.
  Prensès Leia ak Azalea te jwe kat ak Anakin. Epi yo menm tou yo te diskite kesyon an - ki jan yo detwi Palpatine.
  Boy Anakin sijere:
  - Frape l 'ak yon chaj thermopreon. Lè sa a, pap gen anyen ki rete nan nanm Palpatine!
  Prensès Leia di:
  - Horcruxes bay imòtalite absoli. Menm zam ki pi pafè ak pwisan pa ka detwi yon nanm konsa. Li se yon bagay ki depase matyè òdinè. Se sèlman lè nou elimine Horcruxes yo nou ka defèt Anperè a!
  Pitit fi Azalea Leah te ajoute:
  - E menm sa a pa ase pou mete yon fen nan sa ki mal!
  Ak zòtèy toutouni li, Princess Leia voye kat modèl k ap deplase a epi li di:
  - Pa ase! Sa ki mal nan nivo konsyans chak moun! Men, mwen kwè nan triyonf ultim nan byen!
  Ti gason an, Anakin, voye yon kat jeyografik ak pye l fè pitit li a, epi yon fason ki lojik di:
  - San sa ki mal, li ta konplètman san enterè! Pa t ap gen plas pou ewoyis ak lit!
  Azalea chante ak anpil plezi:
  Avèk kouraj kanmarad nan etap,
  Ranfòse lespri nou nan batay la...
  Pou byen lwen wout la kontantman
  Ann fè limyè sou tèt nou!
  Prensès Leia te mande sou yon ton serye:
  - E kijan nou pral chèche Horcruxes?
  Azalea leve zèpòl li epi li reponn:
  - Nan teyori, ou bezwen gade nan achiv Jedi a. Ka gen kèk enfòmasyon itil la.
  Apre sa, ti fi a voye, ak zòtèy pye l ', yon kat ki chanje koulè nan vòl.
  Prensès Leia souke tèt li.
  - Wi! Nou bezwen jwenn achiv sa a. Men, Luke Skywalker sanble te boule l '!
  Lè sa a, Anakin ti gason an frape lè a ak pwen li, se konsa ke li menm sonnen, epi li gwonde:
  - Maniskri pa boule!
  Prensès Leia te dakò:
  - Li gen rezon! Ou ka retabli tout enfòmasyon ki nan achiv la. Pou bon konprann nan Jedi a pa gen sèlman yon reyalizasyon materyèl!
  Anakin Skywalker Jr sijere:
  - Kite m 'vole nan planèt la kote achiv Jedi a te ye!
  Prensès Leia di:
  - Nou tout prale la - senk nan eli yo ak moun ki genyen pouvwa a pral ale. Men, pou kounye a, goumen!
  Azalea remake, ankò voye yon kat ak dwèt li nan janm li trè bèl ak séduizant:
  - Omwen kèk siy! Men, e si nou pa jwenn anyen la?
  Prensès Leia te voye yon kat ak pye li epi li te deklare:
  - Lè sa a, rele lespri Yoda! Li se an kontak ak limyè a epi li dwe konnen anpil bagay ki pa aksesib a vivan an!
  Anakin ri epi li reponn:
  - Epi Yoda tèlman piti - pi piti pase mwen!
  Azalea te kriye:
  - Ti, men aleka!
  Prensès Leia te avèti:
  "Nou gen yon lòt batay devan nou. Epi ou bezwen sove omwen yon pati nan fòs rezistans yo nan batay la ak pouvwa siperyè anpi a! Ak senk nou yo dwe nan forefront!
  Anakin di avèk kouraj.
  Ti gason an wè yon mitray nan rèv li,
  Apre yo tout, yon tank pi chè pou li pase yon limousine ...
  Ki moun ki vle fè yon jounen travay nan yon jounen travay,
  Depi li fèt, li konprann - règ pouvwa!
  Ahsoka Tana deplase figi a ak pye l 'epi li dakò:
  - Wi! Natirèlman, règ pouvwa!
  Princess Rei elabore:
  - Limyè fòs!
  Ahsoka replike ak tristès nan vwa li.
  - Ay, pa toujou!
  Pitit fi Palpatine te fè remake:
  - Pa toujou, men pou tout tan!
  Epi tou de ti fi yo te bat plant yo yonn kont lòt.
  Men, isit la vini batay la ankò. Starships nan anpi a ap apwoche. Devan, dapre tradisyon, kwirase brit yo ap deplase, menm jan ak swa balèn ble oswa balèn espèm, men an menm tan an kloure ak anpil zam.
  Plizyè nouvo kwirase Grand te rive, jis bati nan yon vitès akselere nan faktori yo nan anpi a. Yo jete asye epi yo te sanble trè menasan.
  Bato zetwal yo te pwoche tou, yo te sanble ak ponya toutouni ak pwent byen file ak manch zèl. Yo menm tou yo te klere ak metal. An jeneral, Armada a nan anpi a te gen yon avantaj akablan nan kantite bato, e menm plis nan firepower.
  Omwen a, flòt anpi a nan ekipaj klonaj sitou fi te uit fwa pi fò.
  Epi li klè ke rebèl yo pral tou senpleman kouvri retrè a.
  Men, nan mitan yo, senk avyon de gè - kat ti fi ak yon ti gason - gen pouvwa grav. Lè sa a bay kèk chans kenbe deyò.
  Ahsoka Tana te tire sou kwirase ki t'ap pwoche bò kote l' ak zòtèy pye l 'li fè griyin,
  - Limyè fòs avèk nou!
  Kwirase Brit la te frape pa yon misil thermoquark ki te pete. Mas la nan gwo fò tou won ak kanon te boule ak kraze.
  Ti fi klonaj kouri lwen dife a, flache yo fè, talon wonn yo.
  Ahsoka chante:
  -Pou gwo limyè radyan an,
  Nou pral defèt peche nwa yo ...
  Yon bèl douvanjou ap vini
  Pitit fi ak pitit gason Jedi a!
  Prensès Rey te fè remake yon fason agresif pandan li te voye yon kado touye moun nan aniilasyon advèsè li a:
  - En de twa! Kraze dragon an!
  Se konsa, li te ekspoze pwent tete wouj li a epi li peze bouton an avèk li.
  Anakin, sa a bèl, bèl cheve, menm pi bèl pase papa Skywalker Jr., tire ak dwèt li yo, janm timoun li yo, epi li chante:
  Anfans, o anfans
  Anfans klere, rete avè m '..
  Anfans, o anfans
  Mwen se yon ti gason simen yon limyè fre!
  Epi ankò, gwo kwirase anpi nwa a te resevwa yon chapo. Plis jisteman, zam li te pete ak yon dife limen.
  Rebèl yo gen sèlman de gwo kwirase ki rete. Soufwans gwo preponderans nan lènmi an.
  Apre sa, yo pi piti pase enperyal yo ak enferyè nan fòs letal. Natirèlman, se yo ki premye moun ki detwi veso yo nan anpi a.
  Nan ti tribinal, avantaj fòs nwa yo pi piti. Ak Princess Marshal Leia ap eseye sèvi ak li.
  Isit la li tire ak zòtèy toutouni li. Trè byen frape kwazyè a nan anpi an. Fè fize li ak krak. Ak debri nan bato fize a boule nan plizyè koulè diferan.
  Prensès Marshal Leia chante:
  Se pou tout bagay anfòm nan linivè a,
  Kouran limyè yo pap janm fini...
  Avèk pouvwa li nan batay ki pa chanje,
  Ann jete vye ane yo nan jèn!
  Epi ankò, talon pye yo nan yon bèl, jèn fanm lanse yon tach boule ak dife soti nan kòf la.
  Gèrye a chipi ak kè kontan:
  - Nou se vanyan sòlda nan bèl limyè a,
  Ki moun ki bay mond lan kontantman...
  Desizyon yo danjere
  Ak anpil san limit nan etè a!
  Azalea konfime. Li wete soutyen l ', li eksploze ak gwo presizyon ak yon pwent tete Ruby.
  Li frape destriktè anpi nwa a epi li rele:
  - Pouvwa fènwa a gaye sou mond lan,
  Kay yo kache nan lonbraj lanfè...
  Ak vle manje sa ki mal ak yon fèt,
  Satan ap mache nan lari!
  E gèrye a fè yon clin d'œ sou konpayon li yo. Li ta dwe remake ke li se yon bote nan yon complexion trè konba.
  Ti gason Anakin tire ankò, peze bouton yo ak dwèt toutouni, pye yon timoun epi rele:
  - Anperè Palpatine
  Ou se yon salo ak yon mò!
  Anperè Palpatine -
  Seyè a fòs nwa yo!
  Ahsoka Tana fè remake agresif:
  - Viktwa ap toujou sèlman pou nou!
  Ak ti fi a frape lènmi an ak èd nan yon pwent tete frèz. Ak kraze yon anpil nan lènmi.
  Vanyan sòlda ki gen eksperyans. Isit la Princess Leia gen prèske katreven ane fin vye granmoun. Ak Ahsoka te deja yon vanyan sòlda ki renome anvan Leia te fèt. Li gen menm laj ak Darth Vader.
  Epi li te pase anpil lagè avè l.
  By wout la, Ahsoka jere yo goumen sou bò a nan rebèl yo nan fen anpil. Lè yo detwi Star Lanmò a fini, ak Anperè Palpatine tèt li.
  Lè sa a, Darth Vader te mouri tou. Plis espesyalman, koki kò li. Epi lespri a gratis.
  Epi li ka rele soti nan yon lòt mond. Obi Wan Kenobi Ahsoka sonje tou. Li te goumen avè l.
  Ahsoka te rete yon ti fi, pandan ke Obi Wan te gen laj. Leia sanble byen ak kè kontan.
  Men, li klè ke li gen figi a nan yon fanm ki gen matirite, epi li pa yon ti fi timid. Manton maskilen Marshal a, ideyal klasik, karakteristik strik.
  Nan ventyèm syèk la, sa a se sa fanm atletik sanble nan trant-senk. Figi Leia a se miskilè, prèske tifi, sèlman pi lou ak plis mas.
  Men, Ahsoka se Mens, ak po ki gen plizyè koulè, ak figi prèske yon timoun. Li pa te chanje nan dè dekad. Eksepte proboscis olye de zòrèy, kolorasyon an prèske menm jan ak yon moun.
  Ou ka menm san yo pa wè tèt la, panse ke sa a se yon ti fi ki soti nan fanmi imen an, sèlman li pentire po li nan zoranj, koulè wouj violèt, ak modèl jòn.
  Ak tete li se moun.
  Pwent tete Poppy-wouj peze sou bouton yo epi voye yon kouran dife nan destriksyon totalitè.
  Ahsoka chante pandan l ap goumen ak anpi a:
  - Mond lan se fènwa gwo twou san fon, tout mele,
  Se pou gen limyè - epi ann jete chenn peche yo!
  Lè sa a, yon lòt veso ènmi eksploze. Ak plis destriksyon ap fèt.
  Chak manm nan senk yo gen yon veso trè fò ak konba anba kontwòl.
  Menm yon ti gason ki gen onz oswa douz ane, Anakin kontwole machin li avèk èd nan zòtèy li yo ak men l 'nan kou.
  Anplis de sa, lòd yo ka bay mantalman.
  Anakin te fè yon remarke avèk anpil lespri:
  - Touye se yon peche, men kite lòt moun viv se konplètman ridikil!
  Apre sa, ti gason an peze bouton an ak talon fè pitit li.
  Epi koupe tout yon fregat brit.
  Bagay pwensipal lan isit la se jwenn dwa ...
  Padawan ti gason, tankou, toujou sou boul la.
  Princess Rey sipòte timoun nan terminator:
  - Vini non, pitit pitit Darth Vader, diy pou granpapa ou!
  Anakin te note, li t ap fè yon klin sou ti fi a epi li te sèvi ak zòtèy pye timoun yo ak dèksterite yon makak:
  Nan batay la ak ti gason sinha,
  Mwen pa abitye diskite!
  Mwen pa abitye diskite!
  Se pou ou merite
  Se pou ou merite!
  Etidyan sen!
  Sa a se yon ti gason - trè fre ak konpetan.
  Azalea se pitit fi Leia te note nan tire ak pwent tete Ruby nan pwatrin li, ak domaje dreadnought nan anpi a:
  - Frè mwen, nou pral genyen - Mwen kwè!
  Azalea ak Anakin se tout bon kouzen. Epi yo se konsa an n di batay.
  Azalea deja granmoun, Anakin toujou timoun. Men, talan yo se menmen.
  Goumen ak trè agresif ak nan menm tan an kalite koup.
  Azalea te tire, li sèvi ak pwent tete wouj li ankò, epi li di:
  - Yo te kenbe limyè a nan prizon pou yon bon bout tan,
  Pou yon tan long limyè a soufle fènwa a nan sa ki mal ...
  Jou nwa yo fini
  Lè redanmsyon an frape!
  Epi ti fi a fout ankò. Fwa sa a lè l sèvi avèk zòtèy yo fè nan janm grasyeuz l 'yo.
  Ahsoka souke tèt nan afimatif la.
  - Ou jis super!
  Epi li te voye tou yon lòt bato nan anpi fènwa a nan pwochen mond lan ak yon pwent tete Ruby.
  Azalea konfime, lè l sèvi avèk pwent tete frèz la nan tete plen, bronze li:
  - Epi ou gwo!
  Epi tou de bèl yo te fè yon klin youn ak lòt. Azalea trè bèl. Cheve li tankou yon blond siwo myèl. Ak Leia pi fonse.
  Yo tou de bèl, men se konsa diferan. Se yon wont frè li touye papa Solo.
  Yon pèt konsa.
  Men, soti nan lòt mond lan ou ka rele lespri a nan yon moun. Nan nenpòt ka, si moun sa a te yon pèsonalite klere, ak endividyèlman li pa t 'gen tan fonn nan fòs.
  Prensès Leia te pran lapenn tou pou pitit gason l 'ki te ale nan bò nwa fòs la. Epi pou mari pitit gason an te touye a.
  Bagay ki pi move se ke moun ki te konsidere kòm touye a koupab de sa a - Anperè Palpatine.
  Menm Darth Vader oswa Anakin Sioker li te yon timoun, ak Palpatine te deja yon senatè granmoun aje ak cheve gri.
  Men, konbyen ane mal sa a egziste? Okòmansman, Palpatine te defigire pa pouvwa zèklè. Lè sa a, li pèdi kò l 'pa deplase nan yon script.
  Epi kounyeya yo konplètman nan kò a nan yon ti fi. Epi li fè sa ki mal, li pa konnen okenn mezi, oswa menm limit pouvwa a.
  Vreman vre, Empress Palpatine se yon ti fi ki gen cheve trè byen klere ak yon Hatian, aparans ekspresif, lonje men l 'pi devan.
  Pati devan gwo kwirase a te louvri. Men bèl, grasyeuz Clone Empress la ak klou long yo te vizib.
  Epi isit la li ap gade.
  Natirèlman, flòt enperyal la se anpil fwa pi fò epi li pran sou. Men, senk vanyan sòlda yo nan mitan moun ki posede fòs la, gen yon rezistans trè fè tèt di.
  Ak lakòz gwo domaj nan flòt enperyal la.
  Klon Supermarshal Emmanuel frape pye l 'nan kòlè (tout ti fi klon eksepte enperatris la yo dezabiye soulye) epi gwonde:
  - Detwi yo, O pi gran nan pi gran an!
  Empress Palpatine sifle ak kòlè:
  - Se pou se konsa!
  Ak zèklè boulon pouvwa rale soti nan klou yo long nan bote a. Yo ogmante nan gwosè. Epi kounyeya yo grandi tankou yon zèklè.
  Emmanuelle te chante an kòlè:
  - Yo pa sove soti nan ekoulman,
  Madichon Jedi!
  Empress Palpatine te di sevèman:
  Yon sèl touye pi bon pase mil madichon!
  Fòs zèklè anvlòp veso yo nan senk konba a. Yo te tankou mouch nan yon twal dife.
  Ahsoka Tana rele:
  - Zeklè pouvwa se pa pè!
  Princess Rey te peze bouton an ak pwent tete wouj li a epi li te dakò ak sa a:
  - Mwen kenbe souflèt tout Sith yo an menm tan!
  Ak soti nan Anakin ki te gen mwens eksperyans zèklè frape. Epi yo boule talon pye timoun yo.
  Ti gason an rele:
  - Li fè mal!
  Azalea te di:
  - Pare ak sab lajè ou!
  Ti gason an kase dwèt li. Yo te gen yon sab lajè. Apre sa, jenn gèrye a bat zèklè.
  Pye timoun nan te fimen ak ti anpoul.
  Azalea te renmen li tou. Ti fi a te boule pa sèlman sou talon li, men tou sou tete toutouni li.
  Epi tou li te goumen ak yon nepe.
  Rès vanyan sòlda yo ki gen plis eksperyans tou enkli pwoteksyon, ke yo te antrene pa Jedi a san epe.
  Men, toujou, koule yo nan enèji negatif yo te tèlman fò ke enstriman optik ak aklè echwe. Ak barik zam yo te kòmanse defòme ak fonn.
  Prensès Marshal Leia te fè remake:
  - Ki pouvwa Dyab la! Li vinn pi fò toujou!
  Warrior Rey te dakò:
  - Nan destriksyon, bò nwa a louvri pi lwen pase posiblite yo. Se pa etonan li te toujou pi fasil pou touye pase resisite!
  Ahsoka Tana niche bouch li epi li te note:
  - Nou pral oblije fè bak. Retrè pou retounen, epi ak nouvo fòs yo rantre nan batay la ak bò nwa fòs la!
  Ti gason Padawan an reponn:
  - Fil la kase
  Epi menase limyè a pou l viv...
  Pou viv byen klere -
  Ewo a dwe mouri!
  Warrior Rey fè objeksyon:
  - Nou se yon senk inik! Tankou pwent yon etwal. Epi li pa tan pou defèt bò nwa fòs la!
  Marshal Princess la te bay lòd:
  - Ann ale! Batay la poko fini! Nou pral jwenn Horcruxes yo ak Dyab la enkarne yo pral detwi.
  Princess Rey te souke tèt li epi li te ajoute:
  - Men, senk nou yo pral kite chan batay la dènye!
  Ti fi a pran epi leve pye l'. Ak soti nan yon talon pye lage yon pulsar ki gen pouvwa.
  Li te vole nan direksyon gwo kwirase Empress Palpatine a. Se konsa, rankontre l 'ak kout zèklè.
  Men, entènèt ki antoure senk gwo veso yo te vin pi pal, enèji negatif la te febli.
  Ahsoka Tana fè kòmantè:
  - Mwen ka tire ankò!
  Ak vanyan sòlda nan ankò, kòm si mèrdik, avèk èd nan tete frèz li.
  Apre sa, yon souflèt devastatè pèse dreadnought Imperial la, sa ki lakòz li boule ak kraze.
  Azalea te griye, li te tire tou e li te inyore doulè plant li boule yo:
  - Se desten nou
  Nou pa ka viv otreman...
  Si Satan antre -
  Lè sa a, nou pral frape l 'tounen!
  Ti gason an Anakin tou te itilize janm li yo timoun, boule, men li pa pèdi mobilite, epi li chante:
  - Pouvwa fènwa a pap sispann,
  Pouvwa fènwa a pap genyen!
  Nou pral touye dragon an espyon,
  Dyab lanfè a pral bat!
  Prensès Leia konfime kòm li te pile sou flòt Imperial la.
  - Lènmi an pral bat, menm si li trè fò!
  Ahsoka Tana ankò pou ennyèm fwa a te lanse yon bagay ki trè asasen ak pwent tete wouj li a ak chirpe:
  - Nanm ou te aspire nan limyè a,
  Ou pral fèt ankò ak yon rèv...
  Men, si fènwa se desten ou
  Rete yon kochon!
  Empress Palpatine te fache anpil paske senk vanyan sòlda limyè yo pa t vle lage.
  Malgre ke boulon zèklè nan pouvwa yo ankò te lanse.
  Sepandan, High Marshal Emmanuelle te deplwaye yon bagay ki pi enpòtan ak ki ka touye moun: misil thermpreon la.
  Li te dirije li avèk èd nan dwèt toutouni nan janm li dexterous.
  Konte nan yon fize tankou sa a - san milya bonm atomik tonbe sou Iwochima. Se konsa, diferans lan pral terib. Lòt Overmarshal: Monika menm te bay lòd pou bato Imperial yo fè bak osi vit ke yo te kapab.
  Pou evite ke yo te frape pa yon eksplozyon sipènova devaste.
  Fize a pran yon distans. Men, pouvwa frape li te tèlman ke senk veso ki gen Jedi a te frape ak mo pay la te flannen. Apre sa, yo te baleye nan yon vag.
  Prensès Leia tweeted:
  - Vire sou pwoteksyon mantal! Nou dwe siviv!
  Ti gason an Anakin, ki ankò, ak fwa sa a pi plis boule pinga'w timoun yo, te chante:
  - Pa gen mo pou yon vanyan sòlda ki pi fre,
  Peze yon kouran limyè radyan nan pwatrin ou ...
  Mwen pare pou m bay lavi m pou jantiyès,
  Se pou zèv nou yo dwe fè lwanj!
  Malgre defans yo, tou de Anakin ak Azalea te boule anpil nan dife ipèplasmik la ak enèji infernal misil fizyon preon an. Yon kado konsa ta ka byen kraze planèt Latè.
  Ak rès ti fi Jedi yo te blese seryezman. Verite a se toujou nan yon limit pi piti pase konbatan yo pi piti.
  Anplis de sa, yo te gen yon pwoblèm nan je yo. Pa te gen okenn fòs ankò pou goumen, ak vanyan sòlda limyè yo apiye dèyè.
  Rès veso rebèl yo konplètman kouri nan diferan direksyon. Koulye a, batay la te finalman pèdi.
  Prensès Leia di:
  "Sanble nou pa ka rasanble plis pouvwa!"
  Princess Ray te deklare:
  Ann patizan!
  Anakin te deklare avèk kouraj, byenke li te wouj tankou kansè nan boule ak mesaj la te kouvri nan ti anpoul:
  - Chante patizan wouj douvanjou,
  Peyi mwen an, anpi klere!
  Azalea, ki te tou boule anpil, men ki te kenbe kouraj, reponn ak kòlè:
  - Anpi yo pa klere. Li kòrèk pou di: repiblik klere!
  Ti gason an Anakin, ki gen lang pa te pratikman afekte pa boule yo, te chante fè tèt di nan repons:
  - Ou pa bezwen yon oratè
  Long istwa kout...
  Mwen pral vin yon anperè
  Apre yo tout, yo pa pral long!
  Prensès Marshal Leia te deklare sevèman:
  - Twòp vanyan sou bò nwa fòs la louvri chemen an!
  Ahsoka Tana te fè remake:
  - Lè Anakin te vin Darth Vader, mwen te vle tou rantre nan anpi a. Men, lè sa a, mwen te panse ke de tout fason, yon moun ki fò menm jan ak mwen ta pi bonè oswa pita yo te trèt touye.
  Prensès Rey souke tèt.
  - Oh asire w! Ki feblès bò nwa fòs la? Li difisil pou nou nan li yon sendika egal-ego. Yo touye ak detwi youn ak lòt. Te gen anpil Jedi. Men sitki te gen yon règ nan de. Lè te gen twa nan yo, yon moun touye yon moun. Oswa elèv la touye pwofesè a.
  Anakin di:
  - Mwen pa pral separe ak mond lan!
  Azalea tweeted:
  - Pa pwomèt frè mwen chè,
  Pa pwomèt mwen cheri pou pran...
  Sinon, rezilta a pral trè move!
  Ti gason Padawan an reponn:
  - Mwen pa t bay yon mo - fò, men mwen te kenbe!
  Prensès Rei te deklare sevèman:
  "Nou pral jwenn Horcruxes yo, epi nou pral mete fen nan Sith ki pi pwisan ak kalifye nan istwa a nan linivè."
  Flòt la nan rezistans gaye nan diferan direksyon. Ak rezilta lagè a pa t klè.
  
  
  
  AMELIN NAN PÈ MÈVIL
  ANOTASYON
  Ti fi a jwenn tèt li nan yon Fairyland, kote li gen yo wè yon anpil nan desen anime ak tout bagay ki enteresan ak espas.
  . CHAPIT #1
  Amelina te mache sou brik jòn nan wout la, ak ale ak flè kaka kleren te grandi alantou li. Kabann flè yo te byen konsève ak flè yo te klere ak tout koulè lakansyèl la.
  Ak Amelina tèt li tounen yon ti fi sou douz. Apre sa, li souflete pye l'. Se te yon kalite istwa fe.
  Men bri a vini. Yon lapen nan yon rad ak yon chapo te kouri sou wout la. Li pran yon mont sou yon chèn nan pòch li, li gade kouri a epi li gwonde:
  - Oh, jan mwen an reta! Yo kale m ', zòrèy mwen ak moustach yo pral tèlman endesan!
  Amelina kouri dèyè lapen yo, li di:
  - Èske ou vle eared - akselere sevè?
  Lapen ki te nan chapo a te grawouye:
  - Epi Duchesse a ka fache!
  Epi yo kouri desann ale a deja ansanm. Amelina, k ap trankilye ak talon woz, li mande:
  - Poukisa ou blan?
  Lapen gwonde:
  - Poukisa mwen blan? Ah, li ta pi bon yo dwe gri, epi yo pa kouri ak chita!
  Amelina pran li epi li di:
  - Si ou vle fò, kouri! Si ou vle entelijan, kouri! Si ou vle an sante - kouri!
  Lapen an grin dèyè, fè yon clin.
  - Ou pa bezwen pè move nouvèl,
  Nou reponn nan kouri nan plas!
  Kouri sou tèren an se yon konsilyasyon komen!
  Ti fi a ak lapen an kontinye kouri. Devan toudenkou parèt yon pye bwadchenn ak yon gwo twou. Lapen an plonje la, epi Amelina vole dèyè li.
  Ti fi a sote, li santi l tonbe, rad li louvri tankou yon parachit.
  Amelina te kòmanse desann tou dousman, tankou si nan yon rèv. Lapen an vole yon ti kras pi ba epi li chante:
  - Epi li kouri tout jounen an tankou yon lapen fou,
  Pwobableman, nan pè, mwen te vin yon lapen trè blan ...
  Amelina reponn li chante:
  - Konbyen yo dwe lach - Mwen pa konprann,
  Yon vanyan sòlda fò pou batay fèt ...
  Laperèz se yon feblès ak Se poutèt sa -
  Ki moun ki te pè deja bat!
  Apre sa, ti fi a, ak zòtèy pye l ', ranmase yon tas ak yon bagay apetisan kanpe sou bò a nan pi a. Apre sa, mwen goute li. Li te yon ti jan tankou siwo myèl. Epi Amelina te chante:
  - Donk paw papi lou,
  Si papa pran paw sa a,
  Li pa pral siwo myèl ditou!
  Lapen an griye, li souke zòrèy li:
  - Sou tè a pou kèk rezon moun
  Yo mache ap bat pye yo
  Ki se tou de estipid ak fò anpil lèd!
  Amelina te wè yon gato sou etajè a. Se konsa bèl ak flè ak seriz. Ti fi a lonje men l ba li.
  Gato a toudenkou te gen yon bouch, epi li pepi:
  - Devine devinèt la!
  Apre sa, gato a tonbe sou plato an ajan epi li flote ansanm ak ti fi a.
  Amelina souke tèt.
  -Ann!
  Gato, pepi, chante:
  Poukisa bouk kabrit gen twa kòn?
  Ti fi a, ki te kontinye tonbe tou dousman nan pi a, te mande ak sipriz:
  Èske yon kabrit gen twa kòn?
  Cake te ri epi li reponn:
  - Wi, yon antye twa tankou tèt yo nan koulèv Gorynych la!
  Amelina ri epi li reponn:
  - Paske katriyèm kòn kabrit la te koupe pa Ilya Muromets!
  Gato a ri epi li reponn, li montre dan li kouvri ak yon kouch chokola:
  - Non! Finist te koupe kòn kabrit la - Falcon klè!
  Ti fi a lonje men l sou gato a epi li chante:
  - Gato, ou se sourit mwen,
  Ak yon po dous, mwen pral manje ou!
  An repons, pwodwi gastronomik la chante:
  - Farin san relèv,
  Estipid nan lanfè...
  Lanfè pa gen pwoblèm!
  Amelina ankò te eseye trape yon gato apetisan ak bèl, men men ti fi a te kontinye glise pase.
  Cake te souri.
  - Pa detire bra ou - detire janm ou!
  Lè sa a, Amelina, san reflechi de fwa, mete branch pi ba li yo an aksyon. Epi li kenbe gato a ... Li, krache krèm, rele:
  - Yo pa manje gato ak pye atè! Ann mete kouto an lò ak fouchèt la an aksyon!
  Amelina gade alantou. Tout bagay te pandye sou mi pi a. Ki gen ladan fwèt lou ki ka itilize pou kondwi elefan, pa couverts.
  Amelina di:
  - Kote kouver yo?
  Gato sifle:
  - Ki kote? Nan Karaganda!
  Ti fi ki soti nan Amerik la reponn ak dezòd:
  - Mwen pa konnen yon vil konsa!
  Gato chante ak plezi:
  - Peyi natif natal mwen an lajè,
  Gen anpil forè, jaden, ak rivyè nan li ...
  Mwen pa konnen okenn lòt peyi
  Ki kote yon nonm respire konsa lib!
  Amelina gade mi yo. Isit la ou ka wè etajè yo ak gen bank sou yo. Byen kèk krich diferan. Ki gen ladan konfiti ak siwo myèl.
  Amelina te eseye pran bokal la ak men l, men li echwe. Yo te glise nan mitan dwèt mwen tankou ologram.
  Men, lè ti fi a te sèvi ak pye l', li te pwan yon bokal konfiti avèk anpil obstination. Li pote l' nan bouch li.
  Li te pran sant vrèman bèl tou.
  Amelina te kòmanse bwè frèz bon gou ak melanje ak mas fig frans. Epi li te tèlman bon gou ke ti fi a te chante:
  - Peyi lajwa, peyi lajwa,
  Ki moun ki pral di m ', ki moun ki pral montre ...
  Kote li ye, kote li ye!
  Lapen di ak yon lè sevè, souke chapo li:
  - Li danjere pou timoun yo manje anpil bagay dous!
  Amelina te ofanse:
  - Mwen se yon fanm granmoun, pa yon timoun!
  Lapen an ri epi li reponn:
  - Klè! Lè w ap deplase nan yon istwa fe, granmoun vin timoun! Men, apre tout, jan Karl Marx te di - ke yo te detèmine konsyans?
  Amelina ri epi li reponn:
  - Karl Marx? Eske se li ki rete sou do kay la?
  Lapen an ri epi li te note, li montre dan li yo, ki te gen anpil gwo:
  - Non, Carleson ap viv sou do kay la. Ak Karl Marx se ... - Lè sa a, lapen an ezite, li te ajoute ak yon griyen. - Nou konnen youn lòt etranje. Men, pa konnen sou mwen, nou vin jwenn mwen yon etranje, men byen lwen tèlman sèlman nan yon rèv!
  Amelina ri epi bele:
  Nou te chita sou do kay la
  Oswa petèt menm pi wo...
  Oswa petèt A, mwen, B -
  Chita sou tiyo a!
  Ak ti fi a ankò kole figi l 'nan konfiti a epi li te kòmanse niche kaka a juicy, dous. Ak atitid li te vin pi klere.
  Men Carleson vini. Tankou yon ti gason gra ak yon motè sou do l '. Li vole soti bò pi a, li vire epi li mande:
  - Bonjou madam madam!
  Amelina reponn ak yon ri:
  - Bonjou, timoun ki gen yon motè!
  Carleson te ofanse, kaprisyeuz frape bouch li:
  - Mwen pa yon timoun piti! Mwen se yon nonm ki an plen fleri!
  Ti fi a te dakò.
  - Mwen pa yon timoun tou - aparans ap twonpe!
  Ti gason ki gen motè a chante:
  - Timoun ap fini lè,
  Se sèlman nan istwa fe pou tout tan!
  Ti gason yo ap grandi
  Ki moun ki pral gaye kote!
  Amelina ri epi li reponn:
  - Anfans pou tout tan nan fantezi!
  Lapen te fè yon ti remarke:
  - Ou gen anfans nan tèt ou, epi mwen gen emoroid konstan!
  Amelina ri epi li di:
  - Kisa ou di - se fòt ou,
  Epi machin nan pare pou ou!
  Lapen an bouke, li montre dan li:
  - Nou pa foals, nou pa foals...
  Lè sa a, nonm nan gwo zòrèy griyen nan rim:
  - Nou se lapen!
  Amelina di, li fè yon klin pou nouvo zanmi l lan:
  - Distribiye mask lapen, elefan ak alkòl!
  Gato fè remake ak yon souri:
  - Mwen kite grann mwen, mwen kite granpapa mwen, epi mwen kite lapen an, epi mwen kite bèt nan bwa, e menm glise lwen lous la!
  Lapen an reponn:
  - Nan lafimen sa a, tankou si nan lanfè,
  Ou reponn mwen!
  Pou tout tan poukont ou, poukisa ou ye -
  Kote lous ou ye?!
  Amelina te mete pye l anfans nan lè a epi li chante:
  - Mwen se zanmi ak yon lous, mwen se zanmi ak yon lous,
  Mwen pral kite san pè...
  Si mwen ak yon zanmi,
  Si mwen ak yon zanmi
  Yon lous san yon zanmi!
  Lapen an soufle ak meprize.
  - Lous la pral chire ou! Sanble ou poko grandi!
  Amelina di ak yon soupi:
  - Ak nan sezon fredi a ak nan ete a nan mirak san parèy,
  Pral gen anfans yon kote, men se pa isit la!
  Pye atè nan flak dlo ki klere bò kouran an
  Ti gason an pral kouri, epi mwen pral avè l '!
  Te gen yon poz. Amelina, ki moun ki te vin yon ti fi nan yon rèv, piti piti koule desann. Li pa t byen konprann sa k t ap pase a. Lapen an te kontinye tòde ak bougonnen:
  - Mwen tankou yon chwal kondwi,
  Chemen an vrèman move!
  Amelina ri... Men li vole pase kouver ki pandye yo. Anplis de sa, kouto, kiyè, ak fouchèt se te bèl travay an lò.
  Ti fi a, ak zòtèy pye li yo, pran kouto ak fouchèt ki te klere nan mitan fènwa a, epi li gwonde:
  - Nou pral premye gade gato a nan je yo,
  Apre sa, nou pral fri li epi manje li!
  Gato kriye nan repons:
  - Pa manje bon ti fi!
  Amelina, ki kontinye tonbe, li mande sezi:
  - Ki jan li ta dwe ye?
  Gato a chante ak yon vwa klè:
  Ann gade modèl ou yo, roz,
  Apre sa, nou pral koupe ou epi manje ou!
  Amelina ri epi li di:
  - Se vre! Nice!
  Lapen an briye soti nan plas li:
  - Pa chita sou yon kòd lonbrik,
  Pa manje tat la!
  Gato lojikman te fè remake:
  - Ak sa yo rasi? Mwen te fè yo dwe manje!
  Amelina, kenbe yon kouto ak yon fouchèt ak zòtèy pye l ', li te eseye jwenn yon gato. Apre sa, li twitched.
  Lapen pran l, li gade mont li ankò epi li di yon fason filozofik:
  Pa satisfè kòm dabitid
  Moun nan tan yo
  Lè sa a, nou kouri dèyè l 'pou gremesi,
  Nou ralanti san anyen!
  Amelina lojikman te note:
  - Ak sitiyasyon an ki deja egziste, moun yo toujou satisfè.
  Lapen dakò.
  - Li byen imen!
  Gato te vin komik, epi li di:
  - Man, man, man,
  Limyè ak espwa pèp la...
  Konte syèk la tanpèt pral fini byento,
  Epouvantay ou jaden!
  Amelina te eseye poste gato a ankò. Men, li klèman pa t 'kapab. Gato a vole leve, li pa te bay.
  Kote yo nan pi a ankò déja soti deja abitye ti gason an gra ak motè a. Li te kenbe yon bokal konfiti nan men l ', figi ti bebe l' te andwoupe ak krèm.
  Ti gason ki rete sou do kay la di:
  - Gato isit la te tounen trè fè tèt di!
  Amelina te dakò ak sa a:
  - Wi, manje fè tèt di!
  Carleson chante:
  - Manje, manje, manje chofe,
  Rantre vant ou - li nan istwa san sans!
  Epi ti gason ki gen motè a te pran gato a nan kou a. Li tòde e li te eseye libere. Men, aparamman Carleson te konnen kèk sekrè epi li te jere kenbe li.
  Gato tweeted:
  - Ou, nan kou, yon kanibal,
  Men moun pa bezwen manje...
  Paske kanibal la
  Moun ka anwiye!
  Carleson di ak yon souri:
  - Ou moun?
  Cake di ak yon souri:
  - Mwen ka pale!
  Ti gason ki gen motè a di:
  - Jako pale tou!
  Gato rele:
  - Mwen gen entèlijans tou!
  Ti gason Carleson nan ri epi li di:
  - Ki sa ki senk senk?
  Cake reponn imedyatman.
  - Vennsenk!
  Amelia te fè remake:
  - Wi, gen yon èt rasyonèl twò mechan!
  Gato purred:
  - vant plen,
  Anplis de sa soud!
  Carleson souke tèt epi li mande:
  Ki diferans ki genyen ant kònèy ak kònèy?
  Gato gonfle ak boumonnen:
  - Li se yon kònèy, epi li se yon kònèy!
  Carleson ri:
  - Non! Sa yo se diferan espès, petèt manje ou pou li?
  Gato reponn:
  - Ak nan dégéné a fèmen pou lòt moun,
  Cook a rasire - pa dwe timid ...
  Avèk sa a apeti kanivò
  Ou pral vale lespri mechan yon lòt moun!
  Amelina sigjere, li pran yon fouchèt ak yon kiyè nan men l:
  Ann pa tèlman mechan anvè yon èt rasyonèl. Petèt li pi bon yo desine l 'tou de bra ak janm?
  Carleson te raple:
  - Ou pat vle fè jèn?
  Amelina ri epi li reponn:
  - Kotolèt danjere, pou yon atlèt,
  Epi sèlman kouri kondui nan pwa!
  Lapen byen lojikman te deklare:
  - Isit la lapen kouri anpil -
  E konbyen tan li ap viv?
  Carleson souri epi li remake:
  -Men yon tòti dousman, men li viv yon bon bout tan!
  Amelina pran li e li chante:
  Trennen nan labou tanpèt,
  Sifas la lis nan yon letan fin vye granmoun ...
  Ah, li te tankou Pinokyo,
  Mwen lach, grosye!
  Carleson te vle bay yon bagay ale, kòm yon lòt karaktè parèt. Oke, wi, sa a se Winnie the Pooh, yon lous trè batay.
  Epi li te vole sou yon balon epi li gwonde:
  - Mwen nan dife
  Ki lakòz gwo grangou...
  Mete tout pouvwa raj nan kou a
  Pou kounye a nanm Winnie jèn!
  Carleson lonje men l epi li di:
  - Vinny, ou ka chante yon bagay ki pi lirik?
  lojikman Winnie Pooh te deklare:
  - Ke mwen gen syur nan tèt mwen pou mwen chante pou anyen!
  Amelina ri, epi zòtèy toutouni li te pwan nen mawon lous la.
  Lous la bougonnen, li libere tèt li ak yon enbesil byen file:
  - Non! pa dwe sòt!
  Amelina ri epi li di:
  - Wi, mwen pa t kenbe ou!
  Carleson lojikman te deklare e menm chante:
  - Pa gen moun ki ka kenbe l ',
  panse li yo ap trase dwat nan distans la ...
  Petèt mwen se yon freak
  Mwen vide konpot...
  Men, mwen pa santi m regrèt pou pen manje maten!
  Lapen di, bat zòrèy li:
  - Non! Sa se reyèlman yon nonm ak yon motè ap eseye chante!
  Amelina mande:
  - Èske w sezi ke li chante, oswa ke li chante pou gratis?
  Carleson chante ankò nan repons:
  Chante a ede nou bati ak viv,
  Kite yon nonm chante yon bon chante...
  Ak moun ki mache nan lavi a ak yon chante,
  Li pap janm disparèt nenpòt kote!
  Lapen sijere nan pwòp fason lojik li:
  "Petèt li pi bon pou divize gato a an kat?" Lè sa a, kè kontan yo pral mityèl epi yo pa pral vin gra?
  Gato a gurgled agresif:
  - Mwen pa bezwen quartering! Li tèlman inimen!
  Amelina te sijere ankò:
  - Èske vrèman pa gen majik santi-tip plim nan Fairyland ajoute bra ak janm nan gato a?
  Lapen nan ri epi li reponn:
  - Ou ka jwenn sa a si ou kontinye tonbe nan pi a. Malgre ke li depann anpil sou ka a!
  Carleson te raple:
  -Mwen yon fwa jere yo jwenn yon motè pou tèt mwen, ak pou tout tan rete yon ti gason, tankou Peter Pan!
  Lapen an fè yon grimas.
  - Fè trankil! Lè sa a, yon lòt senkyèm manje pral vole nan gato a!
  Amelina di:
  - Lapen pa manje gato!
  Bèt zòrèy la di:
  - Ti fi edike pa kouri pye atè!
  Amelina reponn ak yon soupi:
  - Ebyen... mwen pa egzakteman yon fi!
  Lapen sifle:
  - Se konsa, pi mal la lè yon adilt flauns fè, pinga'w woz!
  Carleson reponn:
  - Li endesan pou lapen mache nan yon chapo ak gan!
  Bèt zòrèy la kriye:
  - E poukisa sa?
  Winnie the Pooh mete isit la:
  - Sanble premye arè a ap tann nou nan sezon otòn la! Ann sispann diskite. Epi depi gato a ka vole, Lè sa a, li pa bezwen bra ak janm!
  Pwodwi gastronomik la chante:
  Pirat pa bezwen syans
  Epi li klè poukisa...
  Nou gen janm ak bra
  Epi tèt la pa itil nou!
  
  TWA MOUSKETÈ REFÈ
  ANOTASYON.
  Adaptasyon Ameriken nan Twa Mousketè yo nan yon istwa altène. Natirèlman, tout bagay se pi fre pase Dumas, ak eleman nan majik, ak maître Japonè a.
  . CHAPIT #1
  Adaptasyon ekran Twa Mousketè yo nan yon nouvo fason. Dartagnan se toujou sèlman yon timoun nan apeprè douz ane fin vye granmoun, ak lòt ti gason yo mousketè yo se sèlman yon ti kras pi gran pase trèz oswa katòz.
  Ak nan kou, yo nan bout pantalon ak pye atè, jan li ta dwe pou adolesan nan tan lontan. Apre sa, yo vle sove larenn lan soti nan machinasyon yo nan kadinal la. Men, yo te opoze pa trètr ak byen granmoun milady a, ak Constance Bonacieux tou se yon ti fi.
  Gen yon anpil nan batay nan fim sa a, ak voye krèm glase, gato, ak kalite trè modèn. Men, lè mesye yo te antoure pa gad yo nan kadinal la, Lè sa a, nan men yo nan Dartagnan te yon mitray trè enpresyonan ak gwo kalib bal eksplozif. Li te difisil pou ti gason an kenbe yon kolos konsa e li te ede pa Porthos ki pi wo ak pi miskilè nan mitan adolesan.
  Lè sa a, si li deja frape, Lè sa a, gad kadinal la koupe desann plizyè douzèn. Apre sa, tet kèk gad yo desann epi woule sou zèb la.
  Epi li pi komik lè ti gason mousketè yo eksploze lènmi yo ak yon lanse flanm dife. Yo repoze pye yo atè, ak ki jan yo ta pran li ak chaje l ak yon avyon touye moun.
  Ti gason sa yo jis etonan.
  Kat ti gason yo, nan kou, pa t 'chita toujou. Li te pran e li te kaptire yon bato zèl ke li te fèt dapre desen yo nan Leonardo Da Vinci. Mesye sa yo fre anpil.
  E avèk yo, ti fi a pye atè Constance Bonacier. Li pral pran li epi voye yon pulsar dife ak tèt li ak talon pye l '. Epi imedyatman mas vanyan sòlda kadinal la boule nan flanm dife.
  Epi kadinal la pa t arete wa a dapre kanon an. Epi sa a se vre yon koudeta militè.
  Kat ti gason mousketè ak yon ti fi goumen kont yon lame tout antye. Epi yo pa sèlman opoze pa moun, men tou pa ork.
  Natirèlman, fim nan antye ka Se poutèt sa dwe tire nan style la nan Etazini - fre ak efè espesyal.
  Ak kat ti gason ki gen douz oswa katòz ane, pye atè ak nan bout pantalon, atake fò a. Epi avèk yo gen yon ti fi ki gen cheve ki klere tankou fèy lò.
  Ti gason an Dartagnan trese de nepe majik nan yon fwa, koupe nan opozan yo.
  Lè sa a, janm yo fè, ate nan yon ti gason sou douz disip voye yon pwa nan lanmò.
  Li te eksploze ak yon koup douzèn ork gaye nan moso san.
  Ti gason mousketè chante:
  - Ki jan nou te viv, batay,
  Epi yo pa pè lanmò
  Se konsa, depi koulye a, ou menm ak mwen pral viv!
  Ak nan syèl la zetwal
  Ak silans mòn...
  Nan vag lanmè a ak dife kòlè!
  Ak kòlè, ak kòlè dife!
  Yon adolesan bèl, miskilè, Porthos, goumen ak lestomak nu epi li sanble ak Apollo.
  Porthos koupe ak epe byen file ork yo ak gad kadinal la. Li se yon ti gason trè fò.
  Isit la, ak zòtèy fè, yon timoun nan bout pantalon lanse yon boomerang. Epi koupe tèt ork yo.
  Porthos pran li, li chante:
  Sa vle di viv bèl
  Sa vle di viv byen...
  Fòs ewoyik nou an,
  Fòs lespri ak volonte!
  Ak talon pye a nan yon ti gason fò pral frape jeneral la ork nan manton an. Ak tout dan yo pral vole soti.
  Athos se yon ti gason ki pi piti, anviwon trèz ane. Men, avèk yon figi trè ekspresif ak nòb, kwake timoun.
  Se konsa, li pran e li te fè yon resepsyon papiyon ak nepe. Epi koupe kèk ork.
  Ak zòtèy yo fè nan pye jenn vanyan sòlda yo te voye yon kado trè dezas nan aniilasyon. Timoun sa a jis etonan. Epi li chante pi byen toujou.
  Ti gason mousketè a di:
  - Kite nòb raj,
  Bouyi tankou yon vag ...
  Nou se lame pèp la
  Nou genyen desten!
  Epi ti gason-Konte a fè yon clin d'oeil bay tokay li yo.
  Aramis se jeneralman osi jèn ke Dartagnan ak sanble sou douz ane fin vye granmoun. Trè bèl, ti gason blond.
  Aramis koupe advèsè yo ak nepe epi fè dan li chante:
  -Dyab la fè lagè kont Senyè Bondye a,
  Lènmi an te goumen ak mechanste, insidiously ...
  Men, Kris la kraze Satan ak lanmou,
  Sou kwa a, pwouve verite ou!
  Ak zòtèy yo fè ti gason mousketè a jete yon bagay ak kraze brize.
  Ak mas ork yo te vin dechire epi moso vyann shaggy te fimen trivialman.
  Lè sa a, bèl ti gason an te chante:
  Bondye mwen, ki jan ou bèl ak pi bon kalite,
  Mwen kwè ke jantiyès ou se enfini...
  Ou te bay lavi gloriye w sou kwa a
  Epi kounyeya w ap boule nan kè m pou tout tan!
  Constance tou goumen. Li sanble se yon adolesan, epi li mete zam. Se sèlman janm ti fi a ki fè ak grasyeuz.
  Li te voye yo yon kado destriksyon. Chire yon mas nan vanyan sòlda lanfè ak bèt fourur, griyman:
  - Glwa pou larenn lan!
  Aramis, ti gason selèb sa a te twonpe yon ork. Li tonbe, ak yon kas kòn pèse de nan tokay li yo alafwa.
  Jenn gèrye a mande:
  - Epi fè lwanj Seyè a?
  Ti fi a Constance te pran l ', li ak dwèt fè l' nan janm grasyeuz li jete kado asasen an nan aniilasyon. Dechire yon mas ork, epi answit chante ak yon vwa klè:
  Ou se Senyè bote, lajwa, lapè ak lanmou,
  Reyalizasyon yon limyè san limit, klere ...
  Ou koule san presye sou kwa a,
  Sove pa sakrifis la enfini nan planèt la!
  Senk vanyan sòlda yo te goumen tankou yon pake tig oswa pantèr. Yo te timoun, men yo te timoun mons. Ki jan yo kraze tout lame sa a nan bèt fourur ak gad kadinal la.
  Espesyalman lè yon lanse flanm parèt nan men ti gason yo. Apre sa, yo pran l' nan men li, yo bat li ak yon gwo flanm dife wouj.
  Dartagnan, ti gason terminator sa a te chante:
  - Loraj ronble, gen ti fuse,
  Eripsyon...
  Men epòk sa ki mal la vini -
  Lame a ap galop Gengis Khan!
  Porthos, si li frape, frape konsa. Li pa yon ti gason ankò, men yon adolesan, yon ti gason-ewo. Fanm deja ap gade l ak lanvi. Epi li bèl anpil, ki soulajman misk li genyen, plak la près, anba po ate. Ak figi a toujou timoun, bèl. Isit la Portom leve yon barik antye nan nitrogliserin. Ak ki jan yo lanse li nan ork yo.
  Li gronde ak fòs terib epi yon batayon antye nan bèt pwal sou tout kò yo te literalman dechire kòm si yo te voye yon grenad nan bave a.
  Constance chante:
  - Epi youn, ak de ak, twa ak, senk!
  Mwen pral repete pou yon tan long!
  Kwè mwen, mwen pap chanje lide,
  mwen pral jete dout Porthos sou kote!
  Ak ti fi a ankò te lanse ak zòtèy pye l ', yon pwa ak yon eksplozif ki ka touye moun.
  Dartagnan, koupe ork yo ak gad kadinal yo ak nepe li yo, epi, nan tèt poumon li, pral gwonde:
  - Mwen se pi gwo konbatan an
  Epi an n jis di - byen fè!
  Epi ti gason an ak zòtèy toutouni li se tankou voye yon kado nan aniilasyon. Ak anpil ork te mouri.
  Porthos frape ork la ak yon talon ti gason nan vant lan. Li te vole sou e li te tire yon douzèn bèt fourur.
  Ti gason Porthos te chante:
  - Fil la kase
  Yon move lanmò menase nou!
  Pou moun viv
  Ork dwe mouri nan batay!
  Athos, ti gason sa a nan bout pantalon toudenkou kase dwèt li ak yon ralonj majik parèt nan yo.
  Jenn vanyan sòlda nan pran li epi li tire yon pulsar batay soti nan pwent ralonj li. Ak dechire yon anpil nan opozan. Apre sa, yo melanje, epi ork yo te kòmanse boule tankou bwa dife tranpe nan souf. Men kou Athos.
  Ti gason konte a chante:
  - Gen nan Peyi Wa ki nan ork -
  Letan labou...
  Gen bèl ti flè nan fleri!
  Gen bèl ti flè nan fleri!
  Flè!
  Aramis te note ak yon ri, kraze ork yo ak nepe l ', epi voye zegwi pwazon ak zòtèy yo fè nan pye timoun.
  Epi ti gason an chante:
  - Latè a jenere pou nou menm moun k'ap fè peche,
  Epi syèl la plen menas...
  Nou se yon fanmi zanmitay moun -
  Roses santi bon anpil anvan yon tanpèt loraj!
  Men mousketè yo.
  Epi, nan kou, Constance se yon ti fi terminator. Li deja gen yon boutfeu nan men li. Ak zòtèy fè jete yon grenad aniilasyon miniature.
  Jenn vanyan sòlda nan chante:
  - Grandè franse yo rekonèt planèt yo,
  Nou kraze ork yo ak yon kout nepe ...
  Nou renmen ak apresye pa tout nasyon nan mond lan,
  Malgre ke atake - yon horde nan krikèt!
  Ak boutfeu a se yon zam grav ... Li pa klè ki kote li soti nan fim sa a estipid pou adolesan.
  Men milady ap eseye atake yo. Li sou yon grifon se yon lyon ki gen zèl. Ak vanyan sòlda nan men li kenbe yon baton majik. Ak ki jan li eksplozyon soti nan li ak yon pulsar asasen.
  Se sèlman talon pye ti gason yo ki te flannen, epi plant yo te fè, yon ti kras pousyè, yo te boule.
  Men, ti gason an te chante nan repons:
  - Paradi pa vizib nan lafimen anplasman an,
  Epi kò a te abitye ak lanfè a ...
  Nou rele nan atak yon banzai fre,
  Ann goumen avèk kouraj!
  Lady Winter ki soti nan grifon an te bat ak pulsar ak zèklè epi li gwonde nan tèt poumon li:
  - Pa epanye ti gason yo,
  Touye bann salo yo...
  Ki jan yo kraze pinèz
  Boule tankou ravèt!
  Dartagnan, an repons, lanse yon ponya ak yon pye fè, pye yon timoun. Li te vole nan direksyon pou milady sou yon trajectoire kase.
  Majisyèn pè a gwonde:
  -Oh mesye, wi ou se raiders,
  Anrejistre kòm astwonòt ak pilòt!
  Porthos te montre pwen li, li rele:
  - Mwen pral chire bouch mwen, mwen pral pike blinker!
  Constance korije vanyan gason an ak yon souri:
  - Pa fè sèman, ti gason, ou obsèn,
  Reprimande se rezilta yon enpas etènèl!
  Aramis te dakò ak sa a:
  - Yon dam ta dwe trete tankou yon fanm ... Ak yon fanm renmen afeksyon!
  Lady Winter te souri menasan. Yon bonm gwosè yon anana parèt nan men li. Ak sou li, lèt "A" te klere menasan.
  Dartagnan chante an kòlè:
  Pa gen okenn ganyan nan dènye lagè a
  Ak pou p ap sove anba yon vole nan misil ...
  Poukisa w ap mete bonm nan asenal la?
  Yon toubiyon pral monte, ak yon move siklòn!
  Constance pran zòtèy pye ti fi a epi li lanse yon ti pwa.
  Lady Winter te ri nan sa.
  - Tantativ pathetic!
  Ti fi a avèk kouraj reponn:
  - Moun ki vle yon bonm ap jwenn li nan fwon an!
  Lè sa a, pwa a toudenkou pran ak ogmante nan gwosè. Li te gonfle tankou yon ti wonn jigantèsk. Ak veso sa a, tankou yon balèn predatè, te vale pa Lady Winter.
  Dartagnan di, li montre dan li:
  - Reyinyon sa a pa gen anyen tankou senp chans,
  Fwa sa a tout bagay te diferan!
  Constance te pran li avèk antouzyasm, epi li mete talon wonn li fè sou tè a. Epi yon vag tsunami te ale, frape ork yo ak gad yo nan kadinal la.
  Epi ti fi a kontinye chante:
  - Peyi nou an p ap tounen yon dezè,
  Malgre ke nou ap kouri, nou se pye atè pa san!
  Lady Winter te kenbe nan yon ti wonn, epi toudenkou menm retresi nan gwosè.
  Ork yo te woule epi tou te jele ansanm ak gad yo. Ak senk gwo vanyan sòlda yo te ajoute yon etap.
  Men Kadinal Richelieu li menm. Li se tankou yon gwo arenyen tout an nwa. Epi tou ki jan li pral eseye fout nan repons ak yon pulsar.
  Epi pulsar la gwo, tankou yon elefan. Ak mouch, ogmante nan gwosè.
  Constance chante nan dezespwa:
  - Sen fi, mwen ale,
  Ou Dartagnan moun fou -
  Ak pou gremesi moute sou kadinal la!
  Porthos, an repons, pral kole epe li nan nen li. Ak ki jan li pral pran ak etènye ....
  Pulsè ki tankou ti mòn lan ap vole. Ak vole tounen, diminye nan gwosè. Se konsa li tonbe sou kadinal la. Ak tèribl, aktyèl chèf nan Lafrans tounen wòch nan yon fwa. Lè sa a, wòch la pete, Tonben nan sab.
  Epi senk moun ki t ap goumen yo vole, yo vire, yo lage zèklè nan je yo, yo t ap chante;
  Li lè, li lè, ann rejwi nan lavi nou,
  Bote ak gode a, lam chans lan ...
  Bye, bye, souke plim yo sou chapo a,
  Nou chichote sò a plis pase yon fwa, nou chichote sò a plis pase yon fwa,
  Nou chichote sò - kòk! Kòk!
  . NOUVO TURN MAINSTEIN
  Mainstein te rive konvenk Hitler ke Operasyon Sitadèl pa t ap travay, paske Lame Wouj la te pare pou repouse kou a. Ak Alman yo nan dènye moman an chanje plan yo epi yo te lanse yon atak sou Donbass la. Apre sa, yo jere yo trape twoup Sovyetik yo pa sipriz.
  Epi ale nan Don a. Prese transfere fòs, Lame Wouj la jete twoup yo nan batay dirèkteman nan echèl yo. Pèt yo te palpab.
  Men, nan kou, sa a se pa bagay prensipal la.
  Nan batay la sou Panther a, kat ti fi Alman goumen. Natirèlman, yo te pye atè ak nan bikini. Men, si yo te deja tire, Lè sa a, dwa sou sib.
  Gerda te peze gachèt la ak zòtèy pye li yo, li frape yon trant-kat epi li woule:
  - Mwen se yon gwo mesaje louf,
  Mwen pa pral kwè nan batay la vetiy!
  Charlotte konfime:
  - Ann pa fè vetiy!
  Epi tou tire ak èd nan zòtèy fè.
  Wi, ekipaj la te komik. Pa gen ti fi sa yo, pa gen moun ak anyen pa pral sispann.
  Epi, koulye a Kristina tou thrashed, kraze nan gwo kay won an nan KV Sovyetik la. Ti fi yo separe nan pouvwa cosmic ak toubiyon. Gen yon pasyon klè nan yo.
  Magda te tire tou nan vire, epi tou ak zòtèy li yo fè. Ak nan yon distans li kraze nan yon obusy Sovyetik. Men ti fi a.
  An jeneral, batay la te montre kòm yon karikatura ...
  Gerda menm rale soutyen li nan pwatrin li, li rale deklanche ak pwent tete wouj li. Ak yon pwojektil ki pèse blende kouri nan direksyon sib la destriktif.
  Lè sa a, li souflete pwent tete wouj li a, ekspoze pwatrin li ak Charlotte, kout pwen nan machin Sovyetik la.
  Se konsa, li te lanse yon pwojektil destriktif ak pwent tete Ruby Christina a, avèk presizyon frape sib la.
  Epi nan fen, ekipe Magda a ak frèz li, tete anfle tou te travay.
  Ti fi nan batay mete deyò ...
  Li sanble komik. Men, Alman yo toujou rive nan Don. Yo te reyalize siksè nan ete a pa lanse yon ofansif alantou Kursk ak nan direksyon Voronezh.
  Siksè sa a te enfliyanse tou kou aksyon nan Lwès la. Te aterisaj la nan Sicily ankò reta. Ak tan an nan Mediterane a pa trè bon.
  Se konsa koudeta a nan peyi Itali pa t 'rive. Mussolini toujou sou pouvwa, ak Alman yo pa detounen fòs yo nan Lwès la.
  Nan mwa Out, Alman yo te kaptire Kursk, nan fen a anpil yo te pran Voronezh. Pèt Lame Wouj la te gwo. Men, rezèv nouvo nan pousantaj la te antre nan batay la. Ak yon jan kanmenm Alman yo sispann ...
  Lè sa a, otòn, lapli. Tank Alman lou "Panthers", "Tigers" ak zam pwòp tèt ou "Ferdinanda" te kòmanse bloke.
  Ak ti fi yo sou Panther yo pa tèlman konfòtab. Deja nan yon bikini yo ap friz.
  Gerda, sepandan, pou kè kontan te chante:
  - Si pa te gen sezon fredi,
  Nan vil ak vilaj...
  Nou pa janm konnen
  Jou kontan sa yo!
  Epi ankò, zòtèy toutouni li rale deklanche a epi pèse machin Sovyetik la.
  Charlotte di ak yon ri:
  - Oh, jèl, jèl,
  Pa friz mwen
  Pa friz mwen
  Mwen sou yon chwal!
  Epi tou tire ak zòtèy fè. Li se yon ti fi super, nan kou.
  Malgre ke, nan kou, li gen relasyon ki pi konbatif ak gason.
  Men, Christina te tire fwa sa a avèk èd nan yon pwent tete wouj, rale soutyen l 'ak griye:
  -Sa pap fè yon wont pou fi a,
  Vann tèt ou pou rubles...
  Frost-voivode patwouy,
  Bypasse byen li yo!
  Magda te tire tou ak yon pwent tete rubi e li wouli, li wè ki jan trant-kat Sovyetik la t ap boule:
  - Mwen posede richès,
  Ou pa ka konte yo, menm konte yon syèk ...
  Ki moun ki touye mwen pa regrèt
  Ou sòlda pa baye!
  Epi gèrye a pral fè yon klin sou patnè li yo ankò. Kat ti fi yo se nan kou selèb, ak an menm tan an ate ak miskilè.
  Lè frima yo te finalman frape ak nèj te rasanble, inisyativ la te pase nan men Lame Wouj la.
  Isit la, ti fi Sovyetik yo te distenge tèt yo nan batay.
  Alenka ak batayon li ap kouri al atake. Natirèlman, malgre jèl la ak snowdrifts, ti fi yo pye atè ak nan yon sèl bikini. Ak kèk menm kite tèt yo sèlman kilòt.
  Alenka tire soti nan yon mitray. Bal li yo dwat sou sib. Lè sa a, ti fi a, kòm li pran li, ak zòtèy pye l ', lanse yon boomerang ki ka touye moun. Ak tèt la nan advèsè ak anpil fasilite demoli.
  Gèrye a t'ap chante, li te montre dan li tankou bèl grenn pèl nan kolye larenn lan:
  - Odyans lan ap tann - figi lapenn,
  Lajan pa konte - mwen se yon asasen!
  Anyuta te frape twoup Alman yo ak zèklè nan pwent tete wouj li a epi li te woule:
  - Ou pa gen rezon! Nou se vanyan sòlda nòb, pa asasen!
  Alla wouj, ki gen cheve tèlman cho ak dife ke li ka boule yon rejiman antye, pral tou limen soti nan pwent tete Ruby ak ti fimen lafimen, epi yo pral woule ak boule yon konpayi antye nan lènmi an menm tan.
  Gèrye a te chante:
  -Mwen te trè janti.
  Mwen renmen moun ak tout kè mwen...
  Anba siy malfini ble a
  Kouwòn ou a - dore!
  Maria tou ekri nan yon mitray ak jete min lafimen ak chimi ak zòtèy pye l '. Sa a se ti fi yo - yon pasaj eksepsyonèl.
  Epi gèrye a chante:
  - Gen sakura nan chak apatman,
  Li vole tankou yon move flèch...
  Nou mouye Nazi yo nan twalèt la,
  Epi panse nou se tankou yon zegwi!
  Olympics yo ekri sou Nazi yo nan yon mitray. Li se yon ti fi ewo gwonde:
  - Zegwi mwen yo, zegwi byen file tankou bal!
  Natirèlman, Alman yo te gen yon moman difisil nan fim nan - yo te byen peze nan.
  Sa a se prese lanmò a...
  Ak isit la se sèn nan ak pyonye a. Ti gason an te dezabiye nan bout pantalon l ', li ak men l' mare, yo te mennen pye atè nan jèl la. Epi fwete ak fwèt....
  Ti gason an ap plenn epi li fè yon etap pi devan. Sa mechan anpil...
  Ak isit la se yon fanm Alman Margaret jwe amonika a. Fè pyonye a yon clin d' œil epi li di:
  - Poukisa janm ti gason an frèt?
  Pyonye a reponn:
  - Si ou te renmen manman ti gason an,
  Nan jèl la, pye atè, ale nan chérie!
  Fanm Alman an ri e li di an bon Ris:
  - Oke, tanpere pyonye a! Li trè bon pou sante!
  Epi ti gason an, pye atè ak prèske toutouni, yo te mennen pi lwen nan nèj la.
  Lè sa a, yo montre yon nouvo batay ak vanyan sòlda Sovyetik yo. Li evidan li se jis yon istwa fe.
  Margarita, te kraze opozan yo, te montre dan li, te groyen:
  - Gen yon kote pou fe nan mond lan!
  Ak zegwi pwazon yo gaye nan pye fè ti fi a, frape Nazi yo ak avyon yo ak tank yo.
  Natasha tou jete zòtèy pye l ', asasen epi kriye:
  Nou pap janm bliye e nou pap janm padone.
  Ak nepe li yo te ale nan fachis yo nan moulen an.
  Zoya, koupe lènmi yo, griye:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Ak nouvo zegwi gaye nan pye l '. Ak sa ki nan je a, sa ki nan gòj sòlda Nazi yo ak avyon.
  Wi, li te klè ke vanyan sòlda yo te vin eksite ak kòlè.
  Augustine, koupe sòlda blan ak tank, griye:
  - Se fè volonte nou an!
  Ak yon nouvo kado ki ka touye moun vole soti nan pye li. Epi tonbe takni ak konbatan blan.
  Svetlana koupe mouye a, nepe li yo tankou zèklè.
  Nazi yo ap tonbe tankou grap.
  Ti fi a jete zegwi ak pye l' ak griyin:
  - Pou Manman Larisi pral genyen!
  Margarita tou kraze opozan.
  Pye atè li ap tranble. Nazi yo ap mouri an gwo kantite. Warrior rele:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Lè sa a, ti fi a pral pran epi koupe ...
  Mas la nan kadav nan sòlda fachis.
  Men, Natasha se sou ofansif la. Li koupe Nazi yo ansanm ak tank yo, epi li chante:
  - Larisi se gwo ak klere,
  Mwen se yon fi trè etranj!
  Ak disk vole soti nan pye atè li. Ki moun ki te wè gòj Nazi yo. Wi, sa se yon fi.
  Zoya nan ofansif la. Koupe sòlda mawon ak tou de men yo. Krache soti nan yon tib. Apre sa, li voye zegwi ki ka touye moun ak zòtèy pye l '- tire desann tank ak avyon.
  Epi an menm tan li chante pou tèt li:
  - Oh, blodgeon ann ale,
  Oh, pi renmen mwen an pral ale!
  Augustina, koupe Nazi yo ak ekstèmine sòlda mawon yo, kriye:
  - Tout erise ak nan po yon bèt,
  Li kouri al jwenn polis revòlt ak yon klib!
  Ak zòtèy fè l 'yo, li pral lanse nan lènmi an, yon bagay ki pral touye yon elefan, e menm plis konsa yon tank.
  Apre sa, kriye:
  - Chen mawon!
  Svetlana sou ofansif la. Koupe, koupe Nazi yo. Ak pye atè, li lanse kado lanmò sou yo.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Li kraze yon anpil nan konbatan ak squeals:
  - Yon gwo viktwa ap vini!
  Epi ankò ti fi a nan yon mouvman sovaj.
  Ak pye atè li lanse zegwi ki ka touye moun, detwi tank ak avyon.
  Margarita ale nan ofansif la. Kraze tout lènmi nan yon ranje. Nepe li yo pi di pase lam moulen van. Ak zòtèy toutouni ap voye kado lanmò, tank ak avyon ap boule.
  Ti fi a se sou ofansif la. Ekstèmine vanyan sòlda mawon san seremoni.
  Ak so chak kounye a epi lè sa a, ak Torsion!
  Ak kado anilasyon an vole soti nan li.
  Epi Nazi yo menm tonbe mouri. Ak tout pil kadav yo rasanble.
  Margarita kriye:
  - Mwen se yon Cowboy Ameriken!
  Epi ankò pye atè li voye zegwi a.
  Lè sa a, yon douzèn plis zegwi!
  Natasha sou ofansif la tou trè fre.
  Li voye ak pye atè, li krache nan yon pay.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon lanmò briyan! Tout sa ou dwe fè se mouri!
  Epi ankò bote nan mouvman.
  Zoya tanpèt yon blokaj nan kadav Nazi yo. Ak boumerang destriksyon tou vole soti nan pye atè li.
  Ak vanyan sòlda mawon yo kontinye tonbe ak tonbe.
  Zoya rele:
  - Ti fi pye atè, ou pral genyen!
  Ak yon douzèn zegwi vole soti nan talon pye ti fi a. Ki dirèkteman nan gòj Nazi yo fouye.
  Yo tonbe mouri.
  Oswa pito, konplètman mouri.
  Augustine nan ofansif la. Kraze twoup mawon yo. Yo pote nepe li nan de men. Epi li se tankou yon gwo vanyan sòlda.
  Yon tònad pase nan twoup fachis yo.
  Ti fi ak cheve wouj gwonde:
  - Lavni an kache! Men, li pral viktorye!
  Ak sou ofansif la, yon bote ak cheve dife.
  Augustine gwonde nan yon ekstaz sovaj:
  - Bondye lagè yo pral chire tout bagay!
  Ak vanyan sòlda nan ofansif la.
  Ak pye atè li voye yon anpil nan zegwi byen file, pwazon.
  Svetlana nan batay Se konsa briyan ak batay. Pye toutouni li jete anpil bagay ki ka touye moun. Pa yon gason, men lanmò ak cheve blond.
  Men, si li kraze, Lè sa a, ou pa ka sispann li.
  Svetlana chante:
  - Lavi pa pral siwo myèl,
  Sa so nan yon dans wonn!
  Kite rèv la rive vre -
  Bote fè yon nonm tounen yon esklav!
  Ak nan mouvman an nan ti fi a pye atè gen plis ak plis raj.
  Margarita se yon ti fi tanpèt nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi alafwa yon santèn Nazi ak dis tank yo pral jete.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Apre sa, li pral kouri moulen an ak nepe - barik yo nan tank vole nan diferan direksyon.
  Natasha akselere mouvman li yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda mawon yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi Larisi.
  Epi ann ekstèmine Nazi yo nan yon vitès akselere.
  Natasha se yon fi Terminator.
  Li pa panse pou l sispann ak ralanti, ak tank ak avyon ale pèdi.
  Zoya nan ofansif la. Epe li yo sanble koupe vyann ak sòs salad metal. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ki gen gòj kase, kouche alantou nan ti mòn nan kadav, osi byen ke tank kase ak avyon ki tonbe.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze pa yon santèn Nazi. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Nazi ak yon douzèn tank te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustine chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Nazi yo. Ak mas la nan konbatan mawon te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo.
  Senk yo te fache. Te fè yon batay sovaj.
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gran an touye konbatan mawon yo.
  Margarita tou nan batay la. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank ak menm avyon.
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya an mouvman e li koupe anpil vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Margarita te chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò jete yon kaskad letal nan zegwi sou Nazi yo ak tank yo, kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon mil Nazi imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame mawon, anpi infernal la ap fonn devan je nou.
  Natasha nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Epi anpil Nazi ap mouri e avyon ap tonbe.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya nan yon mouvman sovaj. Atak Nazi yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Kraze nan opozan, ak kouman yo gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Apre sa, li pote soti yon moulen sovaj ak nepe, bale lwen tank. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi kounye a, nepe li yo an aksyon epi yo koupe vyann ak metal.
  Svetlana tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Le pli vit ke yo koupe, se konsa mas la nan kadav yo chaje, ak avyon ak tank ap tonbe.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso.
  Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan mawon. Epi koupe gwo twou vid ki genyen.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Natasha nan ofansif la se menm plis kòlè. Se konsa bat Nazi yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha pran li epi chante:
  - Kouri sou tèren an se yon rekonsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas tèt lame mawon an te woule e tank yo t ap boule.
  Li se yon bote batay. Bat tèt ou tankou yon Armada jòn.
  Zoya an mouvman, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy, fè tank ak avyon eksploze.
  Zoya pran li epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha rele byen fò:
  Donk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Apre sa, li pral frape yon anpil nan avyon de gè, koupe gwo fò tou won nan tank.
  Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière pwoletè k ap vole. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard!
  Augustine pran li epi sifle:
  - Pral gen yon tèt towo bèf - konbatan yo pa pral fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Margarita, te voye yon ponya ak pye l, li te kraze tourèl tank la, te konfime:
  - Ti fi gwo ak fre!
  Augustine fasilman dakò ak sa a:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pral mòde nenpòt moun!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pral lanse yon sèl asasen.
  Svetlana nan batay se pa enferyè a opozan. Pa yon ti fi, men fini ak tankou yon sòsyè nan flanm dife.
  Epi rele:
  - Ala yon syèl ble!
  Augustine, lage yon lam ak pye l ', koupe tourèl tank la, konfime:
  - Nou pa sipòtè vòl!
  Svetlana, koupe lènmi yo ak tire desann avyon, chirpe:
  - Yon moun sòt pa bezwen kouto....
  Zoya fè yon griy, li voye zegwi ak janm li tou nwa e li:
  - Ou pral bay li manti nan twa bwat!
  Natasha, koupe Nazi yo, te ajoute:
  - Epi fè avè l 'pou yon pyès lajan!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran ak sote. Yo tèlman san ak fre. An jeneral, yo gen anpil eksitasyon.
  Margarita te chante:
  - Kou a fò, e nèg la gen yon enterè...
  Margarita sifle an repons:
  - Nou touye tout moun - ak pye atè!
  Ti fi a se vre tankou yon terminateur aktif.
  Natasha chante nan ofansif la:
  - Lagè Sen!
  Ak vanyan sòlda la te lanse yon byen file disk-boomerang. Li te vole nan yon arc, koupe yon anpil nan Nazi ak gwo fò tou won tank.
  Zoya te ajoute, li kontinye ekstèminasyon an:
  - Se pral viktwa nou!
  Ak nouvo zegwi vole soti nan pye atè li. Apre sa, yo frape yon anpil nan avyon de gè ak avyon.
  Ti fi blond la di:
  - Checkmate advèsè a!
  Epi li montre lang li.
  Augustine, t ap balanse janm li epi li t ap voye svastika ki te byen file, li di:
  - Drapo Imperial pi devan!
  Svetlana fasilman konfime:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Apre sa, ti fi yo t'ap rele byen fò nan inison, kraze Nazi yo:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi, koulye a yon disk ap vole soti nan pye yo fè vanyan sòlda yo. Yo chire vyann epi yo demoli gwo fò won tank yo.
  Epi rèl ankò:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Natasha vole nan lè a. Dechire opozan yo ak vyolan zèl, epi li bay:
  - Nou se chen mawon, fri lènmi an!
  Ak nan dwèt li yo, yon disk trè trè danjere pral vole soti.
  Ti fi a menm tòde nan Ecstasy.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pinga'w nou renmen dife!
  Wi, ti fi yo vrèman sexy.
  Li fè yon clin d'oe sou vanyan sòlda yo. Yo ri ak fè dan yo an repons.
  Natasha koupe Nazi yo epi li di:
  - Nan mond nou an pa gen lajwa, san lit!
  Natasha te dakò:
  - Si pa gen fòs, lè sa a wi...
  Men, nou vanyan sòlda yo toujou an sante!
  Ti fi a te voye zegwi sou lènmi an ak zòtèy pye li yo, li te fè eksploze yon pil tank, li chante:
  - Sòlda a toujou an sante,
  E pare pou aksyon!
  Apre sa, Natasha ankò koupe lènmi yo, demoli gwo fò tou won yo nan tank yo.
  Zoya se yon ti bebe trè vit. Isit la li te lanse yon barik antye nan Nazi yo. Ak chire yon koup de mil nan yon sèl eksplozyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pa sispann, pinga'w nou yo briyan!
  Ak yon ti fi nan dantèl konba!
  Augustine nan batay tou pa fèb. Se konsa bat Nazi yo. Kòm si soti nan yon grap chèn frape soti.
  Ak koupe opozan - chante:
  - Fè atansyon, li pral itil
  Pral gen yon tat nan sezon otòn la!
  Dyab la rouj vrèman chari nan batay tankou yon dyab nan yon snuffbox.
  Ak isit la se ki jan Svetlana goumen. Epi Nazi yo jwenn li nan men li.
  Men, si li frape, li pral frape.
  Soti nan li, ti gout san vole soti.
  Svetlana te remake sevèman lè ti gout metal te vole soti nan pye li, ki te fonn kran yo ak gwo fò won tank yo:
  - Glwa pou Larisi, anpil menm glwa!
  Tank yo kouri devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Isit la ti fi yo te pran Nazi yo. Se konsa, yo koupe ak graje. Pa vanyan sòlda, men reyèlman pantèr ki te kase chèn lan.
  Margarita, kraze lame mawon an epi koupe tank yo, pran:
  Nou tankou towo!
  
  . CRAVE GRAN-GRANDFON TAMERLANE
  ANOTASYON
  Aterisaj bèl ti fi ki soti nan vennyèm syèk la ede gran-pitit pitit Tamerlane kenbe pouvwa a, epi anplis, pave wout la pou ekspansyon anpi an.
  . CHAPIT #1
  Apre lanmò Tamerlane nan 1405, yo te deklare gwo-pitit pitit li Muhammad Jahangir siksesè li. Li te toujou yon ti gason sou nèf, e li te gen yon regent. Ak Alenka te vin men dwat Tamerlane, epi li te vin premye madanm li.
  Pou tout tan jèn fi se te yon sòsyè ki te gen pouvwa kolosal. Epi li te vin chèf aktyèl la nan anpi gwo kòmandan an.
  Alenka se yon ti fi ewoyik byen lwen tèlman vire soti yo dwe konekte ak fè lagè ak divès kalite satrap nan Tamerlane.
  Isit la se premye gwo batay li.
  Lènmi an gen yon gwo lame. Men, Alenka pa jennen.
  Isit la li pèsonèlman mennen konbatan yo sou atak la. E avèk li yon ekip sòsyè ki adore Bondye Toupisan an Rod.
  Isit la Alyonka balanse nepe li yo, fè yon resepsyon - yon moulen, ak koupe tèt yo nan Mujahideen yo.
  Gèrye a sifle... Kòk yo endispoze ak pèse tèt yo nan vanyan sòlda yo kale nan rebèl yo.
  Alenka te voye yon boomerang ak zòtèy pye li yo, li koupe tèt yo, bay militan yo epi li chante:
  - Mwen se yon gwo sultan,
  Ak nan batay yo ataman an!
  Anyuta tou koupe lènmi. Koupe tèt yo ak nepe sòsyè li.
  Lè sa a, ak yon pye fè, tankou si voye yon bagay letal.
  Epi chante:
  - Nou tout kapab
  Nou fre...
  Ak anpil atansyon -
  Nou pye atè!
  Apre sa, ti fi a pral pran epi montre lang long li.
  Lè sa a, l'ap krache sou lènmi an, l'ap fè yon clin d'œil ak je safi.
  Alla wouj la tou goumen. Cheve kwiv-wouj li bay ti fi a yon resanblans ak flanbo a nan yon chanpyon Olympic.
  Nepe li kenbe yon resepsyon - yon papiyon.
  Lè sa a, dwèt yo fè nan janm séduire jete zegwi pwazon ki pèse lènmi.
  Allah pran li e li chante:
  - Mwen kwè ke nou pral pi fò pase tout moun,
  Mechan an pral detwi an sann!
  Maria tou goumen. Nepe li yo tankou lam yon elikoptè ki gen gwo vitès. Se konsa, tout bagay se san pitye koupe.
  Ak talon pye a lanse yon pake eksplozif ak destriksyon.
  Warrior Maria te chante:
  Gade eklips nan syèl la
  Sa a ti fi siyen!
  Olympics yo tou batay. Nepe li yo tankou travès limyè, ki alonje. Epi koupe lènmi yo sou tèren an.
  Talon ti fi a te voye yon bonm lou, e gèrye a te chante:
  - Mwen pi fò pase tout moun nan mond lan,
  Ann fè li pi vit!
  Ak pwent tete wouj li yo te ekspoze, ak ki jan yo ta dwe mato pa zèklè. Ak yon santèn lènmi yo te griye.
  Lènmi an te bat. Ak kase nèt ak san kondisyon.
  Yon koup plis viktwa ki pi piti, ak rès satrap yo prese rekonèt otorite nan eritye a jèn.
  Muhammad Jihangir te genyen nan fason sa a te kapab ranfòse pouvwa li sou anpi an. Malgre ke li te chèf piman fòmèlman. Bèlmè-gran-grann li vrèman te dirije.
  Anpi Timurad la te gwo. Men, toujou, li pa t 'kontwole lemonn antye.
  Alenka te fè premye vwayaj li nan peyi Zend - pou pran rejyon sid li yo.
  Ti fi a, kòm toujou, te goumen pèsonèlman, ak kat zanmi li yo.
  Alenka touye dè santèn de moun.
  Pafwa pandan batay la, li wete soutyen li. Ak pwent tete Ruby te voye zèklè. Ki te boule pa lènmi an ak tout rejiman.
  Sepandan, lòt ti fi, espesyalman gwo olenpik yo, te kapab kale soti nan pwent tete wouj ak char yon anpil nan lènmi.
  Kidonk pèsonn pa ka reziste tifi sa yo.
  Lend te konplètman konkeri nan 1408. Epi anpi a te ranfòse.
  Lè sa a, te swiv yon kanpay kont peyi Lejip. Epi ankò viktwa, defèt nan opozan ak kaptire.
  Alenka, ak zòtèy toutouni li, jete pwa espesyal, nan ki te gen yon eksplozif trè destriktif.
  Ak chire lènmi.
  Men, Alla ak Olympias te pran l, e Emir peyi Lejip la, te pwan men l ak pye l ak zòtèy pye l, trivially dechire l.
  Lè sa a, ti fi yo ri nan tèt poumon yo epi yo chante:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Ann pa blag sou sa!
  Ann dechire l!
  Ann kraze li apa!
  Apre batay la, ti fi yo te fòse kèk moun ki te siviv yo pou yo pwostène tèt yo epi yo bo pye yo fè tèt di, san yo.
  Se konsa, vizir peyi Lejip la mete ajenou epi li bo pye Alenka a.
  Ti fi a te pwan nen li ak dwèt li nan janm li. Epi peze fò.
  Moun ki gwonde...
  Alenka leve l 'ak pye li epi ak fòs vyolan li jete l' ale, nan yon distans de jaden an nan yon flèch longbow.
  Èske w gen konkeri peyi Lejip la, Genghisides yo te ale pi lwen ... Èske w te rive jwenn ak kaptire Maròk.
  Alenka poko ale nan Ewòp. Regard li vire sou bò solèy leve. An reyalite, Lachin te debarase m de pouvwa a nan Mongòl yo e gen li te nesesè yo retabli pouvwa yo.
  Nan 1415, yon kanpay kont Lachin te kòmanse. Mohammed te deja yon granmoun byen e li menm li te dirije kanpay la.
  Men, an reyalite, Alenka te kontwole lame li a. Li sanble se yon bèlmè-gran-grann ak yon ti fi etènèl. Sepandan, sa pa vle di ke Alenka pa t 'fè sèks.
  Li menm li te chwazi pi bèl, miskilè jenn gason pou tèt li, e li te fè lanmou nan plizyè fason, e an menm tan ak plizyè.
  Oke, li te padone, tankou kat lòt sorcier yo. Tout senk vanyan sòlda sa yo te irézistibl.
  Isit la yo ap fè fas ak yon gwo lame nan Lachin.
  Alyonka premye fè yon teknik zèklè ak nepe.
  Ak anpil chèf vanyan sòlda yo nan Anpi selès la te vole.
  Lè sa a, Alenka jete plizyè disk ak bor dyaman ak zòtèy pye l 'yo, epi chak nan yo touye yon douzèn opozan.
  Ti fi a koupe ak nepe epi li chante:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan klas ki pi wo a,
  Ak jwe vòlè kesye a!
  Lè sa a, Anyuta te pran ak koupe ak nepe, bay teknik la "sepie", koupe yon anpil nan opozan, apre sa li te chante:
  - Mwen se ti fi ki pi koul
  Nou pral selebre siksè!
  Lè sa a, vanyan sòlda nan tèribl montre lang li.
  Epi ki jan li krache tankou yon poto dife.
  Se konsa, nan yon fwa de san Chinwa yo te boule.
  Wouj Alla te nan tout eksitasyon. Li koupe Chinwa yo, koupe tèt yo tankou yon razwa.
  An menm tan an, vanyan sòlda yo jete yon pwa nan aniilasyon ak fòs mòtèl ak zòtèy yo fè. Apre sa, li chire anpil opozan, epi li chipi, montre dan li:
  - Pou Gran Larisi!
  Maria, t ap diseke opozan yo, epi li te fè resepsyon demwazèl la, li reponn ak yon griyen nan dan li:
  - Pou gwo espas!
  Epi ankò li jete kado ki ka touye moun nan aniilasyon ak zòtèy li yo fè.
  Olympias tou koupe lènmi ak nepe. Yo tankou lam moulen van. Apre sa, yo koupe Chinwa yo, yo koupe tèt yo.
  Olympias te bay yon pakèt antye nan grenad ak talon fè wonn li. Epi li te eksploze, voye yon batayon antye nan yon lòt dimansyon.
  Ti fi a pran li epi li chante:
  - Glwa nan espas espas,
  Ase pale sòt!
  Apre sa, tout senk bèl, fò, ak irézistibl ti fi sòsyè ki jan yo sifle. Ak kòk yo, nwaj antye, pran yon atak kè, epi yo tonbe etoudi ak pèse nan kran yo nan sòlda Chinwa.
  Isit la se yon bagay fre.
  Alenka chante:
  - Lagè a pral trè fre,
  Viktwa nou chire nòt la!
  Ti fi yo, nan kou, bat Chinwa yo tankou nwa ak yon mato. Sa a se sa tifi terminateur yo ap koupe, pa bliye voye gwo, kado ki ka touye moun nan lanmò ak zòtèy pye yo fè.
  Isit la Alenka rale soutyen li. Apre sa, pwent tete wouj li yo te ekspoze, ak tete plen li te vin tèlman sedwi.
  Epi, koulye a zèklè pral vole soti nan sen klere li. Tonbe sou Chinwa yo, ak fòs sovaj.
  Alenka te voye yon kado lanmò ansasen ak zòtèy pye li yo, te chire yon gwo mas opozan an ti moso epi li chirpe:
  - Glwa kominis!
  Apre sa, li dechire men yon jeneral Chinwa, epi konsa li vole, li pèse je yon lòt diyitè ak dwèt endèks li.
  Anyuta te deklare avèk sajès, kraze lènmi yo:
  Nou se bèl fi!
  Apre sa, li tou ekspoze tete li, li retire soutyen li. Lè sa a, soti nan pwent tete yo Franbwaz, zèklè frape. Epi te gen destriksyon total.
  Ak Chinwa yo te byen boule, epi literalman te fini nan yon sèkèy byen fon. Plis jisteman, yo pa pral jwenn yon sèkèy.
  Ti fi yo te òganize yon masak kolosal pou Chinwa yo. Se konsa, anpil moun sòt mouri.
  Anyuta pran li, li chante, li montre dan li:
  - Mwen se fanm ki pi fò,
  Mwen bezwen vyole!
  Alla tou patisipe nan batay. Li se tankou yon ti fi difisil ak san.
  Ak zòtèy toutouni li yo te voye zegwi pwazon ak destriktif. Sa a se ti fi a terminateur wouj-chveu.
  Apre sa, li fè tete. Ak soti nan pwent tete Ruby la li pral pran ak eksplozyon ak fòs destriktif kolosal. Yon batayon antye nan sòlda Chinwa boule.
  Ak isit la se Alla, ki gen cheve kwiv-wouj, tankou banyè a nan pwoletè yo, k ap flote nan van an.
  Apre sa, ti fi a pran l ', li chante, montre dan li:
  -Pi gwo peyi nou an se
  Viris Satan an pral detwi!
  Maria tou goumen ak agresyon ak balanse ki ka touye moun, kouche lènmi, epi literalman kònen tèt yo.
  Ak nepe ti fi a yo trè byen file, tankou razwa, epi yo pwodui touye moun total.
  Maria te voye yon bagay ak zòtèy li yo ki te pote lanmò total e li te woule:
  - Pou patri a - gwo Manman nou an!
  Lè sa a, gèrye a pran tete plen li, li mete deyò. Epi yo te pran pwent tete frèz li yo epi yo bat yo ak pulsar ki gen gwo pouvwa destriktif.
  Ak anpil lènmi yo te detwi nan yon fwa ke nan Lachin anpil timoun te trivially òfelen.
  Maria pran li, li fè dan li, li di:
  - Nou se pou lapè pou amitye,
  Pou souri mond lan...
  Pou cordiality nan reyinyon yo!
  Olympias - ti fi ewo sa a nan batay se tankou yon bèt reyèl, ak trè, trè agresif.
  Li pran epi ak plant li yo jete tout yon barik eksplozif. Pou sa, ti fi a menm te oblije tonbe sou do l.
  Lè sa a, Olympias te fè tete plen li yo, ki se gwosè a nan melon.
  Ak gèrye a te pran li, epi, tankou yon kaskad antye nan pulsar, yo pral chaje twoup yo nan Lachin. Ak konbyen sòlda jòn ki te mouri an menm tan.
  Ti fi a ki gen yon fizik optimis te pran li ak eksplozyon li ak gwo fòs ak enèji nan dife. Sa a se kote li vin vrèman cho. Epi tè a ap boule, tankou si napalm te vide sou tèt Chinwa yo. Ak anpil ap boule la... Yon jeneral Chinwa, li te boule vivan, jere yo chante.
  Epi imedyatman, senk ti fi sifle, epi yon gwo nwaj kòk te tonbe soud, epi yo te pèse tèt Chinwa yo.
  Ti fi yo aliyen nan Pentagòn lan, epi yo pral fè aksidan ak enèji dyabolik.
  Men, lòt ti fi tou rantre nan batay la kont Chinwa yo. Anastasia Vedmakova parèt sou avyon atak la.
  Apre sa, li te pran l ', li te lanse destriksyon avèk èd nan yon janm fè, ciseled, epi detwi tout yon batayon Chinwa ak yon lans fize.
  Anastasia chante:
  - Youn, de, twa, kat, senk -
  Sòsyè a te kòmanse touye!
  Ak vanyan sòlda nan ak pwent tete wouj nan pwatrin li peze bouton joystick la, ak fize a vole ankò, ak yon vitès fenomenn ak voye yon gwo kouran destriksyon ak lanmò.
  Akulina Orlova te pran li epi tou li fè tete. Epi li pran li, li peze zòtèy li sou bouton joystick la.
  Ak yon fize pral dekole ak yon fòs enkonpreyansib, cosmic.
  Epi kounye a sèlman kòn ak janm rete nan batayon Chinwa a.
  Akulina Orlova pran li, li di:
  - Gwo pouvwa Svarog,
  Nou pral wè pouvwa a, pouvwa Bondye!
  Ak vanyan sòlda nan peze talon koube li fè, wonn, woz, ak anpil grasyeuz sou pedal la.
  Detwi yon bonm vakyòm, voye yon rejiman antye nan Chinwa nan mò yo ye a.
  Apre sa, li ajoute:
  - Larisi se twòp, pa vle,
  Lè sa a, ou pral jwenn yon paradi trè fre!
  Mirabela Magnetic se tou yon ti fi trè enèjik. Epi gèrye a te pran li epi li peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye li. Ak ki jan li slams nan lènmi an ak yon so agresif.
  Ak mas Chinwa yo pral boule nan yon fwa epi yo pral tounen sann.
  Mirabela pran li, li peze bouton joystick la ak yon pwent tete frèz, epi li pral pran li, yon fize pral vole.
  Ak anpil konbatan te boule nan yon fwa, epi yo te ale nan senbolik lanfè oswa nan syèl la, oswa petèt menm nan yon kote kote istwa fe yo deja pi fre pase nenpòt fantezi imen.
  Mirabela pran li, li chante:
  Pouvwa nou tèlman gwo
  Ann detwi tout Lachin...
  Nou pral bati pou laj yo -
  Nan syèl la, lanmè ak sou tè a!
  Tout twa avyon atak, tankou si yo te fout twoup Chinwa yo. Ak wokèt yo nan ti fi yo espesyal, ki kapab itilize ankò, gras a majik fò.
  Ak dè milye de vanyan sòlda nan anpi selès la ale nan zansèt yo.
  Lè sa a, Natasha te pran l ', li tire wokèt ak zegwi pwazon nan avyon atak li a.
  Moun sa yo pral vole pa, ak nan yon sèl fwa yon anpil nan opozan yo pral detwi san okenn seremoni.
  Ak siprèm diyitè Lachin nan premye fwa te pran ak boule nan yon dife kòlè ak san pitye.
  Natasha te chante ak antouzyasm:
  Ki jan nou te viv, batay
  E pa pè lanmò...
  Se konsa, depi koulye a, ou menm ak mwen pral viv ...
  Ak nan syèl la zetwal
  Ak silans mòn -
  Vag lanmè ak dife kòlè,
  Ak nan kòlè, ak kòlè dife!
  . CHAPIT #2
  Ti fi yo kraze yon sèl lame nan Lachin. Men, yon lòt gwo ord nan Anpi Selès la apiye nan direksyon yo.
  Alenka, nan adisyon a nepe, tou te fè mitray. Epi ann majigriyi an Chinwa ak tou de men an menm tan. Ak byen ekstèmine lame a nan Anpi selès la.
  Ti fi a te sou dife.
  An menm tan an, li wete soutyen li epi li ekspoze pwent tete wouj li yo. Ti fi sa a jis etonan.
  Ak nan sen rosebud li yo te vole yon fòs ki ka touye moun nan zèklè.
  Ak yon batayon antye nan Chinwa yo te boule ak detwi.
  Alyonka pran li, li chante, li montre dan li:
  - Nou pral kraze tout Chinwa yo an miyèt moso,
  Destriksyon nan pouvwa nou an!
  Anyuta tou scribbles nan lènmi yo. An menm tan an, li sèvi ak espesyal, endijèn mitray. Sa yo se jis destriksyon totalitè advèsè yo. Epi drese tout ti mòn nan kadav.
  Ak anpil Chinwa yo te detwi nan yon ti tan.
  Anyuta te jete yon kado nan aniilasyon ak zòtèy fè li. Epi dechire yon mas sòlda Chinwa.
  Lè sa a, ti fi a soti nan pwent tete wouj li yo, kòm li pran sou konbatan yo nan anpi selès la, lupanet.
  Ak tout rejiman lènmi an pral boule nan yon fwa.
  Lè sa a, Anyuta pepi:
  - Nan kòlè nou, nou kraze Lachin,
  Mwen kwè, nan kou, nou pral genyen tout moun!
  Goumen ti fi Alla tou goumen ak espontane agresif.
  Epi cheve li yo tèlman wouj ak limen tankou flanm dife nan Enkizisyon an.
  Gèrye a te pran li ak zòtèy toutouni li jete kado touye moun nan lanmò. Chire anpil Chinwa.
  Menm tèt yo woule nan diferan direksyon.
  Apre sa, vanyan sòlda ki soti nan pwent tete Ruby pral chaje ak yon liy antye nan pulsar. Se konsa, yo pran epi boule de rejiman antye Chinwa.
  Gèrye super-klas la pran li e li chante:
  - Nou pral defèt lènmi yo, mwen konnen pou asire w,
  Nou pa pral kite Lachin pran sou tout mond lan!
  Epi ti fi wouj la pran l, li sifle nan twou nen li trè bèl.
  Ak nen yo nan tout senk yo trè elegant.
  Ak janm yo se konsa séduire ak ajil, epi yo pa jwenn sal ditou. Gèrye yo isit la se nan vire eksepsyonèl. Apre sa, yo gen yon cham inik, ak yon je ak yon ofansiv. Kont yon ti fi konsa, konsidere ke nenpòt lame, menm tankou Lachin, pa pral reziste!
  Yon ti fi ak cheve an lò, Maria, goumen trè danjere. Ak janm li fè, chiseled jete bagay trè letal ak destriktif.
  Men, si tou pwent tete frèz travay. Ak nan men yo zèklè ak kolosal fòs mòtèl pral tonbe.
  Ak yon lòt rejiman Chinwa yo pral boule nan yon fwa.
  Maria pran li, li chante, li montre dan li:
  - Mwen se yon fi, ou konnen, cheri,
  Bèl nan tout fason!
  Bèl nan tout fason!
  Soti nan tout moun, nan tout kote!
  Epi li pral krache tou sou lènmi an. Apre sa, krache li tounen yon tach hyperplasmic, elaji, deplase, ak yon batayon antye nan sòlda Chinwa yo te detwi.
  Olympias, ti fi ewoyik sa a ak fòs fizik kolosal. Ak janm li yo byen gwo, ate, pye atè, ak nan menm tan an elegant ak séduire.
  Epi pwatrin lan se tankou yon mam plen lèt, tankou sa ki pi solid ak gwo Buffalo.
  An menm tan an, pwent tete yo tankou ti boujon Poppy, se konsa klere, juicy ak séduire.
  Se pa etonan Olympics yo anvan batay la se asire w ke ou pran retrèt ou ak yon douzèn fò, jèn gason, ak fè lanmou ak yo.
  E sa bay plis lajwa ak fòs.
  Epi, koulye a boulon zèklè vole soti nan li pwisan, séduire, gwo tankou pwent tete tomat. Epi anplis, nan yon kaskad antye, kòm si se te yon vag tsunami.
  Epi imedyatman dè milye de Chinwa mouri nan agoni terib, elektrisite byolojik li yo.
  Olympics chante:
  Pa gen pitye, pa gen pitye,
  Pa gen pitye pou lènmi an!
  Gout, gout -
  Mwen nan atak la!
  Lè sa a, gèrye a pran l, li montre lang long li, tankou fwèt yon siveyan.
  Ak lang sa a li jete yon lollipop, nan ki yon patikil nan antimatyè. Kòm yon rezilta, de rejiman Chinwa alafwa te boule atè a, epi yon souflèt kraze yo te bay Anpi selès la.
  Deja, senk ti fi te pran li epi, san plis, yo pral sifle. Ak kòk yo kòmanse gen kriz epileptik. Yo vire nan lè a tankou boumrang, kouri desann. Epi bèk yo koupe zo bwa tèt sòlda Chinwa yo nan lanmò.
  Olympias te note, li t ap gwonde tankou yon pantè epi li te dekole dezenk li yo ki trè long ak pwisan nan dèyè bouch li.
  Li se, nan kou, yon ti jan nan yon vanpir. Sèlman fang li swa deplase nan, oswa, okontrè, avanse pou pi devan.
  Epi vwa Olympias la byen fò:
  - Nou pral definitivman kraze lènmi yo,
  Vwa ti fi a se anchan, kaptivan ...
  Nou te pran Lachin byen,
  Nou pa sèlman spektatè!
  Alenka, ou bezwen di ti fi a sa ou bezwen ...
  Epi li gen nati agresif nan vòl reyèl.
  Alenka te pran li ak nan pwent tete wouj li yo li te eksploze ak fòs kòlè ak dife, epi yo pa konnen pitye pulsars.
  Chak nan boul dife sa yo gen yon kantite ekstraòdinè enèji. Ak Chinwa yo jwenn frape pa kòn yo trè byen.
  Alenka te fè remake:
  - Se la nou te kòmanse reglemante popilasyon an nan planèt Latè!
  Anyuta soti nan pwent tete Franbwaz la, te bay zèklè Chinwa yo. Apre li te resevwa yon bal nan mozayik laprès la, li jis ri:
  - Ou bay manti! Ou pa pral pran li!
  Alenka te dakò ak anpil konfyans:
  - Pa pran li!
  Olimpiada te pran li epi ak talon wonn li fè, tankou ak yon mato, li frape nan machwè jeneral Chinwa a, epi li bouke:
  - Pou yon nouvo Sovyetik san tsarism ak lidèchip!
  Maria te dakò, bate nan yon pwent tete frèz ak yon kado lanmò trè destriktif ak fatal:
  - Wi, wa a twò chè pou manje!
  Epi li fè yon clin d'œ sou zanmi l yo.
  Men, pou kounye a, yo fòmèlman konkeri Lachin, pou rezon espesyal.
  Alla, ti fi ki gen cheve wouj e ki bèl anpil, te pran l, li chante, li montre dan li trè blan ak pèl:
  - Nan wayòm li an, dragon an,
  Tout bagay vivan ak klere detwi ...
  Gen sèlman yon plenn,
  Jete chèn fatra moun!
  Epi gèrye a te pran li nan pwent tete rubi a tankou zèklè. Epi ankò li pral etenn Chinwa yo, ak nivo yo nan yon ti ponyen sann dife.
  Alla pran li, li chante, li montre dan li epi li fè yon klin:
  - Soti nan move dragon an,
  Genus la te sove Latè...
  Ak limyè syèl la -
  Li kite moun!
  Epi gèrye a pral fè yon klin sou patnè li yo ankò ...
  Oke, senk yo konprann Lachin ap bat ak antouzyasm fòmidab.
  Men, isit la li te antre nan batay la - Albina ak Alvina. Yo se ti fi trè bèl ak blond an menm tan an.
  Yo vole sou avyon konba, tankou avyon atak. Apre sa, yo voye yon chaj letal apre chaj.
  Sa yo se ti fi yo - yo di ke super vle di pa di anyen.
  Apre sa, yo peze bouton yo nan joystick la ak pwent tete wouj yo epi yo voye misil trè kraze ak pouvwa letal kolosal.
  Ak anpil destriksyon ap fèt nan Lachin. Dyondyon antye leve soti nan aniilasyon an nan sòlda yo nan Anpi selès la.
  Albina premye tire ak zòtèy toutouni li. Epi krache yon kado kolosal, destriktif nan aniilasyon.
  Apre sa, li aplike pwent tete ruby nan tete a. Ak Chinwa yo ankò te vin trè difisil.
  Albina pran li, li chipi, li montre dan li epi li chante:
  Nou pral nan kominis byento
  Peyi mwen an leve...
  Retire sèlman vòlè a
  Ak yon kabrit chòv!
  Apre sa, ti fi a pran e li montre lang li trè long ak ajil.
  Avèk yo, li te trè fanatik nan niche baton yo pulsasyon, jad. Li te jwi li anpil.
  Alvina tou pa kont sèvi moun. Ak pi fò nan tout ou jwenn plezi lè ou pran lajan nan men gason. Li vrèman se tankou yon plezi ak gou.
  Alvina pran li epi chante:
  - Fè lajan, fè lajan
  Bliye sou dòmi ak parès...
  Fè lajan, fè lajan
  Rès la se tout fatra!
  Ak vanyan sòlda nan ankò peze pwent tete frèz la sou bouton an, ak kado a nan aniilasyon te eklate ak fòs ki ka touye moun ak mas la nan Chinwa yo te detwi.
  Ti fi sa yo, nan kou, trè fre.
  Albina di patnè li:
  - Ou se yon vanyan sòlda fre!
  Alvina reponn lojikman:
  - Menm jan ak ou!
  Epi Alvina te voye yon lòt kado anilasyon ak èd zòtèy li yo.
  Epi pepi:
  - Pral gen nouvo laj
  Pral gen yon chanjman jenerasyonal...
  Men pesonn pa janm
  Pa bliye objektif la klere!
  Ti fi yo ankò peze ansanm ak talon pye yo fè sou pedal yo. Epi ankò mas Chinwa yo te touye.
  Sa vrèman gwo.
  Men, nan batay, ak Anastasia Vedmakova. Li trè aktif ak agresif sou avyon an atak.
  Li menm chante ak yon ri:
  - Apre ou fin li de liy nan revòlvè a,
  prese epi touye sa ki mal la ...
  Raging sa ki mal, dyab nan lanfè,
  Nonm chòv la te kòmanse ekstèmine moun!
  Apre sa, Anastasia Vedmakova te pran l ', li fè yon klin nan patnè li yo. Li se yon vanyan sòlda trè bèl, epi tou wouj-chveu.
  Ak tout Chinwa yo ki te frape pa misil li yo te chire an ti moso.
  Men, nan batay la ak Akulina Orlova. Ti fi a ap goumen ak rapid tankou yon cobra.
  Ak avyon atak li sote tankou yon chip sou vag yo pandan yon tanpèt.
  Akulina kraze Chinwa yo. Liv yo ak zòtèy pye l 'yo.
  Pandan ti fi a ap chante:
  - Chòv, chòv, chòv,
  Destine M'enerve...
  Men poukisa, pou fèmen plak la chòv,
  Ou bezwen pwoblèm?
  Lè sa a, ti fi a te tire ankò, men fwa sa a lè l sèvi avèk pwent tete apetisan li tankou yon frèz mi.
  Mirabela te pran li tou epi li peze bouton yo ak zòtèy li. Apre sa, li frape Chinwa yo ak wokèt.
  Se konsa, anpil lènmi te mouri.
  Ti fi a pran li, li chante, li fè dan li:
  Yon gwo lagè ap fè raj
  Lagè san rezon...
  Satan te lage
  Epi lanmò te vini avèk li!
  Pilòt fi yo bat Chinwa yo trè aktivman. Apre sa, yo voye wokèt boule tout rejiman yo. Apre sa, yo tou lage bonm ak zegwi ak boul, ki montre fòs ekstraòdinè ak entèlijans. Gèrye sa yo di - klas!
  Men, nan batay la kont Chinwa yo ak Elizabèt, ak twa zanmi sou tank la. Ekipaj yo te surnome - E-4, tankou ti fi bèl bagay ladan l.
  Natirèlman, vanyan sòlda yo nan kilòt pou kont li.
  Ak ate, ak anpil miskilè.
  Elizabeth te peze pye l' toutouni, chisele sou bouton an. Li voye yon pwojektil ki gen yon fòs mòtèl kolosal epi li te woule:
  - Mwen se ti fi ki pi fò nan mond lan!
  Ak anpil Chinwa yo te detwi pa pwojektil ki ka touye moun sa a.
  Sa yo se ti fi yo ki renmen touye.
  Elena se tou yon ti fi nan kilòt sèlman ak yon blond. Ak an jeneral, nan cha sa a, tout kat bèl yo se blond. Jis yon ti kras diferan tout koulè nan cheve.
  Ak nan kou, bèl ak busty.
  Elena peze pwent tete wouj li yo sou bouton joystick yo. Atiri te tire ak kokiy vole.
  Se konsa, yo pa gen yon sèl senp, men ak kat zam.
  Ti fi yo, mwen dwe di, yo trè kè kontan ak tou senpleman supèrb.
  Elena te chante, li te montre dan li:
  - Mwen se yon jèn fi ki rele Carlo,
  Mwen pa jwe souvan, men li se gwo!
  Ekaterina te tou peze pwent tete frèz li yo sou bouton joystick la, li te reyaji ak yon min ki destriktif epi li chirpe:
  - Mwen bay tout kliyan ak yon dyaman souri,
  Ann ale wout la nan limyè - pa konnen erè a!
  Euphrosyne tou se pa yon miss nan batay. Premyèman, li te peze bouton joystick yo ak zòtèy li yo toutouni, epi li te voye yon pwojektil fragmantasyon letal, ki gen gwo eksplozif.
  Apre sa, li peze pwent tete Ruby li yo sou bouton yo epi li koupe opozan li yo nan lanmò. Apre sa, li te woule, li te voye bal nan mitrayil, epi li te fè dan l, ak dek lou:
  - Chen mawon yo se bèt ki pi fre,
  Chire tout moun apa, pa konnen pitye!
  Epi tout kat ti fi pran li epi yo rele:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay, ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ann dechire l, dechire l!
  Ann dechire l!
  Ann dechire l!
  Sa yo se ti fi yo ak tank la voye kokiy nan fòs ki ka touye moun ak scribbles soti nan mitray. Pa gen okenn fason pou reziste sioux Falls sa yo. Yo gen pouvwa a nan kòlè, flanm dife a nan pasyon ak konfyans nan viktwa. Epi an menm tan, yo tou kole talon sal wonn yo nan figi Chinwa yo kaptire yo epi yo fòse yo niche ak lang yo.
  Gason renmen li ak rayi li an menm tan. Ak ti fi yo se jis gwo.
  Sepandan, Chinwa yo pa meprize tòti. Yo te kenbe yon ti gason an trèz, Ileyka. Apre sa, yo te kòmanse entèwoje ak predileksyon.
  Ti gason an te silans okòmansman. Apre sa, yo dechire rad sou li, yo mete l sou yon zen ak men l mare dèyè l. Epi yo te kòmanse monte pi wo.
  Jwenti ti gason an te tòde, e Ileika te plenn. Epi li te vin pi wo ak pi wo.
  Bouro a rale pye ti gason an. Apre sa, li woule sou li ak rèl nan gwo doulè.
  Chinwa yo te ri epi yo te kòmanse montre dwèt. Yo leve Ileyka menm pi wo. Kòd la te deja pi sere. Jiska plafon an. Yon ti gason dekouraje, toutouni te pandye sou yon etajè, pye atè l ap tranble.
  Lè sa a, kòd la tonbe nan yon fwa. Kò ti gason an tonbe atè.
  Epi sèlman nan etaj la menm kòd la lonje ankò. Te gen yon rèl inimen nan doulè enkwayab. Ileika malfini ak twitched.
  Epi bouro yo te ri. Yo pa t menm poze kesyon, men yo te tou senpleman tòti timoun nan.
  Lè sa a, Chinwa yo te pwan ti gason an nan pye l ', li peze yo desann. Yo mete sou blòk la, byen fèm blocage li. Ouvèti yo nan blòk la te fè, epi yo te fè espesyalman pou timoun yo. Ak fiks byen fèm.
  Lè sa a, bouro yo te kòmanse pann pwa sou zen yo. Yo te repare ti gason an. Li te pandye toutouni, swe, ak misk ki fatige, ak yon tèt blond, ak yon figi trese nan soufrans.
  Lonje ti gason an, Chinwa yo te kòmanse bat li ak yon fwèt. Yo te fè li ak anpil plezi.
  Ti gason an gwonde ak jemi... Yon souf te soti nan gòj li. E bouro yo te konnen sèlman yo t ap ri.
  Po a sou do ti gason an pete nan premye kou yo fò. San koule ak melanje ak swe. Ti gason an te rele epi li te eseye trese.
  Men, sa te fè li menm plis douloure.
  Epi li t ap tranble ak kriye.
  Lè sa a, bouro yo, san yo pa reflechi de fwa, yo te kòmanse anpile bwa dife mens anba pye Ileyka a.
  Epi de fanm ak je etwat pran yon boutèy lwil oliv. Apre sa, yo te kòmanse wile plant ti gason an, fè tèt di nan mache long pye atè.
  Ileyka plenn:
  "Mwen p'ap di anyen de tout fason!"
  Medam yo te ri epi yo te bat bourik ti gason an ak men yo.
  Lè sa a, yo te fini grese plant timoun nan callused, men san pousyè anvan tòti a.
  Lè sa a, bouwo a pote yon flanbo epi limen dife a. Flanm dife a leve ak predatè niche talon an fè tèt di toujou, wonn, timoun.
  Ileyka kriye ankò. Dife fè mal... Bouro a mete pokè a epi li kòmanse chofe anba pye ti gason an. Yon lòt tòtiyan pran yon baton fè wouj ki chofe nan chemine a. Apre sa, li te kòmanse bat jenn Ileyka ak yon baton wouj soti nan chalè a sou do bronze, miskilè li.
  Ti gason an te soufri anpil. Men, toujou li rele ak fòs li:
  - Wow, mwen pap di! Oh, mwen pa pral di! Ay, manman, manman - mwen p'ap di!
  Bouro yo griye plant ti gason an epi yo bat li sou do. Lè sa a, youn nan yo pran yon moso fè nan chemine a. Li mete metal wouj la sou pwatrin ti gason an epi, li te souri yon fason kanivò an Ris kase, li mande:
  - Kisa ki fè mal?
  Ti gason an di:
  - Mwen pa pral di!
  Malgre ke sant vyann boule a vin pi fò. Yon lòt tòtiran te ranmase pensèt, nan fen ki te chofe nan chemine a.
  Epi li te kòmanse kase dwèt ti gason an sou pye li. Li te kòmanse ak ti dwèt la, li devise li ak yon crunch.
  Ileyka dezespereman rele byen fò:
  - Ah-ah-ah-ah! Mwen pap di!
  Bouro a premye kase dwèt ti gason an sou pye dwat li, epi apre li deplase sou bò gòch la. Li te yon timoun trè gwo ak fò. Men, mwen te eseye kraze dwèt mwen pi dousman ke posib.
  Lè dènye a krake, gwo zòtèy pye gòch la, fin itilize nan tòti a, Ileyka pèdi konesans nan chòk doulè a.
  Yon bokit dlo glas te imedyatman vide sou li. Ti gason an te vin nan sans li. Apre sa, yo te kòmanse bat li ankò ak yon baton wouj cho sou do a.
  Plant yo tou te fri ak dife. E an menm tan, bouro yo pote de flanbo nan pwatrin Ileika ki te deja boule.
  Ti gason an t ap rele yon bagay ke li pa t ka konprann mo yo.
  De bouro tou te pote flanbo anba bra li. Epi li se tou tèlman douloure, ak jis ensipòtab soufrans.
  Ileyka kriye ak plenyen, men li te toujou posib pou fè konnen sa ki pa atikile:
  - Mwen pa pral di!
  Bouro a pote flanbo a nan bourik toutouni ti gason an, li te vin pi douloure toujou. Men, Ileiko te rele kanmenm:
  - Mwen pa pral di!
  Lè sa a, fanm tòtiyan an pran yon flanbo nan men l ', li leve sou pwent pye epi li tire yon flanm nan cheve blond ti gason an sou tèt li. Apre sa, seksyon blond limyè yo te pran ak te kòmanse. Dife te vale tèt Ileika.
  Fanm nan ri epi li di yon fason agresif:
  - Mwen se yon dyab dyabolik!
  Tèt timoun nan, anglouti nan flanm dife, tonbe sou bò. Li te evidan ke kò a te sispann trese.
  Bouro a vide bokit dlo glas ki te prepare a ankò.
  Men, timoun ki boule a pa t deplase.
  Fi tòtiyan an te mete men l sou pwatrin ti gason an ki gen ti anpoul ak swi. Li kenbe l pou yon ti tan epi li gurgled ak anmèd:
  - Panse dèyè!
  Gwo bouro a di ak anmèdman:
  - Fè twòp li! Oke, blag avè l '! Pa gen yon sèl viktim ankò!
  Se konsa, Alenka te kapab goumen ak gwo kòlè, kidonk li te konprann ke kòz yo te jis.
  Se konsa, ti fi a te pran ak bat nan pwent tete wouj yo ki gen anpil fòs ak zèklè ki ka touye moun. Yo literalman boule Chinwa yo, yo pa ba yo ni yon chans yo siviv ni menm yon grate sou ti fi yo.
  Lè sa a, Alenka jete yon pwa trè danjere ak destriktif nan lanmò ak zòtèy li yo fè.
  Ak tout batayon sòlda Chinwa sa yo chire.
  Alenka pran li e li chante:
  - Glwa cosmic nou an,
  Pouvwa a pral ankò nan kè kontan!
  Anyuta te pran tou e li te fè yon resepsyon poulp ak epe. Koupe yon anpil nan sòlda Chinwa. Koupe tèt yo san pitye.
  Lè sa a, ak zòtèy toutouni li, li jete zegwi ki ka touye moun yo. Moun k ap vole yo frape Chinwa yo pou yo touye.
  Lè sa a, pwent tete Franbwaz Anyuta a eksplozyon nan lènmi li yo ak batman destriktif ak destriktif.
  Anyuta t'ap chante, montre dan li ki te klere tankou bèl grenn pèl:
  - Byento pral gen paradi sou planèt la,
  Nou pral konkeri menm Lachin!
  Ak vanyan sòlda nan te pran li ak ki jan li sifle ...
  Kòk yo devlope tibilans nan sèvo a. Apre sa, yo tonbe tankou lagrèl, kout pwen an kran sòlda Chinwa yo.
  Alla rouj te fè yon klin sou patnè li a, epi li te deklare, li te bat je emwòd:
  - Lagè Sen
  Viktwa nou pral...
  Bay Satan lanmò
  Sa a se konvèsasyon nou an!
  Ak yon ti fi ki gen cheve kwiv-wouj pral jete dwèt fè l 'nan janm li, ak gwo pouvwa destriktif, yon pwa nan lanmò. Ak mas Chinwa a pral pete.
  Apre sa, ti fi a pral chaje tou nan pwent tete Ruby li yo ak boulon zèklè letal.
  Sa yo imedyatman boule de batayon Chinwa.
  Alla pran li, li chante, e li fè yon klin pou patnè li yo:
  - Mwen gwo
  Yon ti fi nan pi wo lòd la ...
  Pou mwen, yon nonm se jis yon janbon,
  Achte nouvo byento!
  Maria te fè yon klin tou pou patnè li yo epi li di:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou
  Ti fi a pral lage tout rejiman an!
  Ak vanyan sòlda nan ak zòtèy toutouni li jete yon kado trè destriktif ak destriktif nan aniilasyon.
  Lè sa a, Maria pral pran li epi bat pulsar soti nan pwent tete frèz. Moun sa yo pral vole epi pa gen de konpayi Chinwa - sèlman chabon rete.
  Maria pran li, li chante, krache yon ti tach nan magoplasm:
  - Yon dife boule nan nanm mwen,
  Epi dife a ap rache nan tèt mwen...
  Mwen pral mete raj konnen an souflèt
  Leve pi wo - banyè limyè a!
  Ak ti fi a pral sifle ankò ... Pòv kòk, tankou yon ultrason se fatal pou zòrèy yo.
  Ki jan goofing sou zòrèy yo, ak defèt konplè ak ekstèminasyon.
  Ti fi gen tankou yon teren baskètbòl nan tèt yo.
  Plis jisteman, pa ti fi yo, men kònèy la ...
  Yo tonbe atè. Pwensonaj tèt Chinwa.
  Maria pran li, li chante, li montre dan li:
  - Tonbe atè, atè, atè,
  Ou gen dwa sa a...
  Devan ti fi a pye atè, pwostène,
  Nan labou oswa nan labou, li pa enpòtan!
  Olympias, ti fi a ewoyik sipòte patnè li, epi tou ki jan li krache. Yon tach gwo ak grandi nan plasma majik vole soti dèyè bouch ti fi a. Li tonbe e li vale tout yon rejiman nan Anpi Selès la.
  Apre sa, ti fi-ewo a te pran ak jete janm li ak zòtèy pye l 'yo, yon kado nan kraze ak boule aniilasyon.
  Li te eksploze tankou yon ti bonm atomik. Epi yon lòt rejiman Chinwa te boule. E menm zo yo pa te kite, nan dè milye de vanyan sòlda yo nan Anpi Selès la.
  Olympias te note, li te dekouvwi gwo denk li yo, tankou sa yo ki nan yon tig dan sable:
  - Men toujou pi fò pase mwen,
  Pa gen pèsonn nan mond lan, pa gen pèsonn nan mond lan!
  Lè sa a, tete li te sanble yo emèt yon kado nan pouvwa touye kolosal nan pwent tete gwosè yon tomat bon.
  Apre sa, Olympics yo, kòm li pral bay soti:
  - Epi fanm nan pran li nan yon moman, nan gòj la an menm tan!
  Lè sa a, tout senk ti fi te pran li epi sifle nan yon fwa ... Ak kònèy la pral tèlman soud ke yo pral literalman monte sou fwon yo ak pwòp je yo. Ak woule nan sèkèy reyèl.
  Olympias te montre dan li, li gwonde tankou yon ipopotam, te deklare:
  - Pa gen plas pou feblès,
  Pa gen plas pou moun ki fèb yo!
  Ak isit la ankò ti fi yo ki jan yo sifle ... Ak kòk yo tonbe, ak kran Chinwa yo pèse byen ...
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova - timoun sa yo p'ap janm fini an ap goumen ankò ak demontre gwo abilite yo.
  Isit la se ti gason an Oleg, li te pran ak kenbe nepe l 'yo, ki imedyatman alonje resepsyon an nan machaon la.
  Ak mas Chinwa yo te koupe.
  Lè sa a, ti gason an jete yon disk espesyal byen file ak dwèt yo nan janm fè, timoun li yo ... Li vole sou yon tanjant ak koupe tèt yo nan yon santèn Chinwa.
  Timoun imòtèl la pran li epi li chante san pwoblèm mwen tap:
  - Mwen se yon gwo moun
  Oswa jis yon zanj...
  Mwen jis genyen tout moun
  Nan yon batay feròs!
  Margarita Korshunova tou koupe Chinwa yo, ba yo pa gen okenn chans, oswa piti piti piti.
  Vanyan sòlda nan klas siplemantè te pran l 'ak nepe nan lènmi yo tankou yon eksplozyon. Epi yon fason senbolik koupe tèt yo.
  Epi yo pral pran epi woule tankou tèt chou.
  Lè sa a, ti fi a ak zòtèy toutouni li pral voye yon pwa ki gen pouvwa destriktif kolosal. Ak yon anpil nan Chinwa pral kònen moute nan yon fwa.
  Apre sa, li chante:
  - Nan mond lan nan fòs cosmic,
  Ann vin pi fò pase dragon an...
  Pou dedomajman pou gwo Larisi,
  Mechan an chòv pral peri!
  Apre sa, ti gason an ak ti fi a soufle soti machwè yo nan yon fwa epi yo pran yon souf. Apre sa, te gen yon siflèt trè sourd.
  Kòk yo te frape pa yon jè chòk ak tonbe nan yon knockout. Apre sa, yo tonbe tankou lagrèl sou tèt kale Chinwa yo. Yo tonbe epi yo mouri, san okenn altènatif.
  Ak vanyan sòlda yo nan anpi selès la te touye anpil milye.
  Oleg ak Margarita te di nan inison:
  - Mond lan ta dwe respekte nou epi yo dwe pè,
  Eksplwatasyon sòlda yo pa konte kantite...
  Larisi yo te toujou kapab goumen,
  Pral gen yon flèch trè byen file!
  . CHAPIT #3
  Ti fi yo evoke yon enstalasyon espesyal pou tèt yo - yon flamethrower ak douz barik. Li dwe di - trè seryezman. Lè sa a, Alyonka peze bouton an ak pwent tete wouj li.
  Epi li te travay, kouran dife vide desann sou Chinwa yo. Epi li se yon pèfòmans trè pikan e ki ka touye moun.
  Ak vanyan sòlda yo nan anpi selès la ap boule, tankou si yo te bouji sou yon pye bwa Nwèl la.
  Alenka pran li e li chante:
  - Bonjou mwen an,
  Ak bouquet ki pi klere!
  Fucked sou Chinwa yo pa peze pwent tete Franbwaz nan pwatrin lan ak Anyuta. Li se yon ti fi nan pi wo kilti ak klas la.
  Men, si li chante, li pral kraze l.
  Ak Chinwa yo pa gen yon batayon antye - yo boule nan sann dife.
  Sa a ki kalite fi li ye - trè fre.
  Men, Alla wouj la se menm pi fre. Ak pwent tete Ruby li peze ak gwo fòs ak enèji sou bouton yo.
  Ak isit la li travay.
  Epi li vrèman boule tout bagay atè ...
  Alla wè ki jan Chinwa yo t'ap boule ak mouri, li chante:
  - Mwen se ti fi ki pi fò nan mond lan,
  Ak konkeri tout aspè nan etè a!
  Epi talon pye li te voye yon mouvman devastatè lanmò. Isit la li se yon ti fi - fre!
  Allah te di ak yon ri:
  - Fenomenal pouvwa mwen an...
  Maria te tire, li peze bouton an ak yon pwent tete frèz epi lojikman te objeksyon, li montre dan li:
  - Se pa ou, men pa nou!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran li epi ri, ak aplonm difisil. Apre sa, yo tou de pran epi sifle.
  Kòk yo te frape pa yon vag ultrasons sou sèvo yo. Yo te konfonn.
  Ak bèl plim yo te kòmanse tonbe epi pèse tèt vanyan sòlda Chinwa yo.
  Ti fi sa yo jis etonan!
  Olympics yo trè agresif. Li, tou, pral peze gwo li, tankou yon pwent tete zoranj sou bouton an. Ak ki jan li pral krache soti yon kaskad touye moun nan lanmò ak destriksyon.
  Ak anpil Chinwa nan yon fwa pran epi boule. Yo te byen boule.
  Olympias pran e chante:
  - Mwen se ti fi ki pi fò nan mond lan,
  Mwen ka fasilman kraze advèsè...
  Nou naje sou rivyè etè kontinyèl,
  Jent la pap ka kraze dragon an!
  Ak vanyan sòlda yo soti nan pwent tete yo nan tete, ki jan yo thrash ak zèklè asasen sa yo, ki se jis laterè.
  Kapitalman boule batayon Chinwa yo. Men tifi yo. Ak zòtèy toutouni yo ap voye kado aniilasyon ak fòs terib.
  Olympics yo te pran ak sifle ...
  Ak yon siflèt li imedyatman fè desann plizyè milye kòk atè a, kout pwen Chinwa yo nan lanmò.
  Vanyan sòlda yo, nan kou, yo kontan. Epi yo ri.
  Tout senk bèl yo tèlman belijeran ak éspirituèl.
  Isit la ankò, Albin ak Alvin ap atake soti nan lè a, sou avyon konba. Ak ki jan yo pral voye wokèt nan pouvwa destriktif kolosal, ki kònen moute ak chire tout bagay.
  Albina te pran l, li chante, li peze gachèt la ak pwent tete wouj li:
  - Mwen se pi gwo eroin nan mond lan!
  Alvina tou sonnen, peze pwent tete ruby li sou pwatrin li, epi li chipi, montre dan li:
  - Non, nou se pi eroin nan mond lan!
  Ak ti fi yo chante nan inison:
  Mwen, ou, li, li - ansanm tout peyi a,
  Ansanm fanmi zanmitay
  Nan pawòl nou
  San mil mwen!
  Ak ti fi yo ki jan yo ri, ak pinga'w fè sou levye yo.
  Ak bonm vole sou Chinwa yo. Natirèlman, Anpi selès la pa ase chans pou fè fas ak ti fi ki sèlman goumen nan kilòt.
  Anastasia Vedmakova se tou nan syèl la. Ak ti fi sa a, ki deja gen plis pase yon santèn ane, men li pa gen laj, paske li se yon sòsyè.
  Ak vanyan sòlda ki gen yon pwent tete Ruby pral peze bouton an. Epi imedyatman misil yo konba pral vole nan sib la.
  Ak yon rejiman antye Chinwa, totalman detwi.
  Anastasia Vedmakova te note, li te pase kwen men l sou gòj li:
  - Gen yon gwo purge!
  Akulina Orlova te dakò ak sa a, li t'ap bat lènmi an, li te montre dan li, ki pi blan pase premye nèj la:
  - Gen yon bale nan zòn nan!
  Ak ti fi a pral ankò peze pwent tete frèz la nan bouton an joystick, epi voye yon fize ki ka touye moun.
  Mirabela Magnetic te pran e te kriye byen fò nan lènmi an ak èd nan zòtèy fè li. Ak yon fize letal pral kalòt Chinwa yo. Epi te gen destriksyon total ak destriksyon.
  Sa a se Mirabela - jis super. Ak ti fi a se tankou kaflete lènmi an ak yon pwent tete frèz.
  Ti fi yo te pran li, yo chante, yo tape talon wonn yo:
  - Nou pral fasil efase tout moun,
  Pou pouvwa Sovyetik yo...
  Epi nou pral kraze nou tout
  Pou chante sa a!
  Gèrye yo se konsa gouge nan lènmi an ak wokèt yo. Epi li vrèman trè danjere.
  Isit la yo se ti fi yo ki gen janm fè, chiseled.
  Anastasia Vedmakova, kraze lènmi an, wouli:
  - Zo bwa tèt la so briyan nan mitan lannwit,
  Vle fè yon ti fi fou...
  Ak vale viktim inosan ak yon koulèv,
  Se jis yon konplikasyon!
  Akulina Orlova frape lènmi an ak yon pwent tete Ruby. Li te frape lènmi an nan lanmò, pa ba l 'mwen chans nan ak boule yon batayon antye nan Chinwa.
  Lè sa a, Akulina pran li, li chante:
  - Yon fi la, yon fi la,
  Lavi se yon manti konplè!
  Ak gèrye a voye yon kado asasen nan aniilasyon nan lènmi an ak talon wonn li.
  Apre sa, li di:
  - Mwen pral detwi tout Chinwa yo, mwen pral montre figi fi mwen an!
  Isit la yo se ti fi yo - pye atè ak bèl ak séduire, janm trè chiseled.
  Anastasia Vedmakova lage yon ti bonm, detwi opozan li yo ak chirpe:
  - Glwa pou gran patri nou an!
  Men Alice ak Angelica nan batay. Yo bat Chinwa yo ak fizi tirè pwofesyonèl. An jeneral, ti fi yo bèl bagay.
  Alice tire, kout pwen nan senk Chinwa alafwa epi kouli:
  - Nan imansite bèl peyi a,
  Tanpered nan batay ak travay...
  Nou te konpoze yon chante lajwa
  O gran zanmi ak lidè!
  Epi gèrye a jete zòtèy li yo, yon kado ki ka touye moun pou lanmò. Ak chire yon anpil nan opozan.
  Angelica kraze lènmi tou. Li te pèse kat lènmi ak yon sèl kout bal e li rele:
  - Nou pral sètènman defèt tout moun, epi pral gen kominis!
  Ak gèrye a ankò jete kado asasen an nan aniilasyon ak zòtèy toutouni li. Ak anpil Chinwa yo te detwi nan yon fwa.
  Li te jis tankou gwo.
  Tou de ti fi yo bèl anpil. Alice se blond epi Angelica wouj. Yo jeneralman jis gwo.
  Apre sa, yo tire sou lènmi yo nan epè nan horde la.
  Alice pran li epi li chante:
  - sèk solè,
  Syèl toutotou...
  Se desen yon ti fi!
  Epi gèrye a pran l ak talon pye l, li voye yon pake chabon eksplozif. Ki te pran yon anpil nan konbatan Chinwa ak chire.
  Angelica te note ak yon ri, li te fè dan li, ki te gen tankou gwo bèl grenn pèl:
  - Li jis gwo!
  Epi tou dwèt yo fè nan ti fi a wouj-chveu pral lanse sak eksplozif ak yon melanj agresif nan destriksyon.
  Isit la yo se ti fi yo - voltige eksepsyonèl. Yo montre pi gwo ak pi agresif klas yo.
  Alice pran li epi li pepi, li montre dan li:
  Mwen te trase sou yon moso papye
  Sèk siyen sou tablo a!
  Epi ankò, pye toutouni li, grasyeuz, voye yon bagay ak fòs trè mòtèl.
  Ak yon mas destriksyon - touye Chinwa yo.
  Angelica wouli ak yon clin.
  - Tout pral konsa - mayifik!
  Epi talon li toutouni, wonn, woz kloure tankou yon klou ...
  Gèrye, nan kou, pa pèmèt Chinwa yo akable yo ak yon vag. Epi yo tout rale.
  Nimewo a nan vanyan sòlda nan anpi selès la se gwo. Apre sa, yo tout se branch ak branch, epi mwen atake ak pasyon nan pi gwo.
  Angelica bat men li epi li chante:
  - Grandè Ris la rekonèt planèt la,
  Fachis te kraze ak yon kout nepe...
  Nan powèm tifi yo, viktwa chante,
  E mwen kwè yo pral bati kominis!
  Ak gèrye a pral pran li ak krache ... Ak yon tach nan plasma majik grandi nan yon fwa, li kouvri Chinwa yo.
  An n mete l konsa - ti fi yo se sa ou bezwen.
  Alenka ap tire sou Chinwa yo ak mitray. Apre sa, li koupe yo ak epe...
  Men, lè yon zam machin parèt nan men l 'tankou pa maji. Epi li kite yo dechire lènmi yo.
  Se konsa, Alenka koupe Chinwa yo, pa ba yo piti piti piti.
  Ak ti fi a jete yon kado touye moun nan lanmò ak zòtèy pye l ', li gaye vanyan sòlda yo nan anpi selès la.
  Apre sa, li chante:
  - Mwen se ti fi ki pi fò nan mond lan,
  Cool mèt nan etè tè a!
  Anyuta konfime sa a:
  - Wi, fre mèt!
  Apre sa, li pran pye yo ak zòtèy pye l ', li jete kado touye moun nan lanmò, epi li kouche anpil Chinwa nan yon fwa.
  Isit la se tankou yon ti fi.
  Epi tou soti nan pwent tete wouj yo ki jan li pral chaje zèklè. Ak vanyan sòlda yo nan anpi selès la woule alantou tankou grap zèb.
  Anyuta pran li e li chante:
  - Glwa pou epòk tsar Ris la,
  Ou lènmi moun kraze!
  Se konsa tifi travay. Ak Alla se yon bèlte wouj-chveu ak yo. Ak soti nan pwent tete yo Ruby ekzamine zèklè mourir. Epi li pote lanmò total.
  Allah chante, souri:
  Pa kase zèl bèl ti fi a,
  Pa gen pitye nan mwen epi yo pa dekontrakte ...
  Mwen pa renmen vyolans ak enpotans,
  Sa se jis yon pitye pou Kris la kloure sou kwa a!
  Li se tankou yon vanyan sòlda konbatif ak agresif plen ak enèji.
  Maria, tou, pral chaje yon pulsar soti nan pwent tete frèz. Li pral boule yon mas de konbatan Chinwa ak coo:
  - Sa a se pouvwa espas mwen an!
  Ak je li klere ak zèklè.
  Ak pye atè pral jete yon kado nan aniilasyon. Ti fi sa yo se klas ki pi wo a.
  Olympics gouye lènmi an. An menm tan an, li te itilize tou pulsar dife nan gwo pwent tete li yo.
  Ti fi a ewo te travay ak gwo akselerasyon. Li pa t bay pèsonn yon ti chans.
  Ak gèrye a jete kado trè destriktif nan lanmò ak zòtèy pye l '.
  Epi pandan li t ap chante:
  - Motherland ak lame se de poto,
  Sou ki planèt la kanpe...
  Nou pral pwoteje tete nou, nou se peyi ou,
  Tout pèp la chante lame ou a!
  Yon fwa ankò, pwent tete tomat li yo lanse kado ki gen pouvwa touye kolosal.
  Elizabeth soti nan tank la ap tire tou. Li tire, li peze pwent tete wouj li yo sou bouton yo, epi li kriye:
  - Mwen pa pi fò, mwen pral chire tout moun an miyèt moso!
  Epi li fè yon klin sou patnè li yo.
  Elena te dakò ak sa a, peze bouton an ak pwent tete wouj li a ak yon pwojektil krache soti nan barik la, chire Chinwa yo:
  - Pou peyi nou an nan kominis!
  Apre sa, ti fi vanyan sòlda nan fè yon clin je safi li yo.
  Catherine te note, voye kado asasen nan lanmò reyèl bay opozan li yo:
  - Kominis se yon syans!
  Yon fwa ankò li peze bouton an ak pwent tete Ruby li.
  Euphrosyne te deklare pandan y ap goumen ak anpil tèt di kont lènmi an, ak lè l sèvi avèk pwent tete frèz:
  - Lafwa nou nan yon avni briyan pa refize sot pase a bèl pouvwa nan anpi nou an!
  Elizabeth te fasilman dakò ak sa a:
  - Menm jan yo te fè lwanj wa a, se konsa nou pral fè lwanj!
  Epi gèrye a te montre yon lang long.
  Ekaterina remake, tire nan ka sa a, peze bouton joystick la ak zòtèy pye li:
  - Ak soti nan rivaj Chudsky yo,
  Pou Kolyma glas la,
  Tout sa a se Latè nou an,
  Tout sa se nou!
  Euphrosinia bat, ankò lè l sèvi avèk pwent tete frèz la ak rouli, fè yon klin:
  - Gwo fòs mwen
  Mwen pral kraze kwokodil la!
  Ak ti fi yo ap atake. Pami yo gen Natasha ak Zoya.
  Isit la ti fi yo te pran soti nan obus la kòm yon chaj nan tankou yon kado destriktif nan lanmò.
  Natasha pran li epi chante:
  - Bonm vole ak wokèt,
  Pi gwo PR...
  Nan chante pèp la chante,
  Yon souflèt terib frape!
  Zoya agresif te deklare:
  - Yon souflèt pwisan - bon!
  Apre sa, li pran l ', li peze zòtèy pye l' sou bouton yo. Sa yo se tout bèl masyal.
  Oleg Rybachenko sou miray la. Yon ti gason imòtèl, kap gen anviwon douz an, voye zegwi ak zòtèy li. Ak frape Chinwa yo avanse. Douzèn nan yon fwa.
  Lanse zegwi ak Margarita ak dwèt fè. Ti fi a detwi opozan ak grin:
  - Gwo fòs mwen!
  Epi li goumen avèk kouraj.
  Natasha tou lanse yon boomerang pwisan ak zòtèy fè li. Ki jan yo kraze opozan ak krake:
  - Nan non gwo glwa!
  Lè sa a, Zoya koupe Chinwa yo ak epe, epi an menm tan an voye zegwi ak pwazon ak pye l '. Epi li chante pou tèt li:
  - Nan imansite a nan Larisi,
  Nou ka sove tout moun!
  Epi ankò nepe yo tonbe sou opozan yo. Men, si yo koupe, Lè sa a, san okenn pitye.
  Men, lè Aurora te kòmanse detwi, ak jete boomerang ak zòtèy toutouni li, Lè sa a, sa a se konplètman destriksyon. Ak Chinwa yo touye tonbe anba kou yo nan dyab wouj la.
  Epi ti fi a gwonde:
  - Mwen pral kraze ak chire tout bagay!
  Ki jan li pral pran ak koupe ak de nepe!
  Ak nan talon pye l 'yon disk byen file ak piercing vole. Sa a se jeneralman yon ti fi nan lanmò total.
  Ak isit la se Svetlana nan batay la desizif. Ki jan ann toumante Chinwa yo, epi koupe yo an ti moso ak epe.
  Ti fi a woule papiyon an, epi sèt vanyan sòlda nan Anpi selès la te rache nan lanmò.
  Apre sa, zegwi byen file, pwazon vole soti nan zòtèy fè. Epi etone Chinwa yo.
  Oleg Rybachenko goumen ak vanyan sòlda jòn. Nepe li yo tranble tankou yon elis.
  Ti gason an chante ak plezi:
  - Mwen pral pi fò chanpyon mondyal la,
  Nou pral bat Amerik, Lachin!
  Epi ankò ti gason an lanse jwèt byen file ak dwèt fè l 'nan janm timoun yo. Ak de douzèn touye Chinwa tonbe nan yon fwa.
  Isit la se tankou yon batay. Nan istwa reyèl, tsarist Larisi nan tan pre-Petrine pèdi yon pati nan teritwa li yo. Men, isit la chevalye Ris yo ap goumen epi yo pa pral bay nan.
  Oleg Rybachenko goumen ak chante:
  - Men, nou se chevalye plen ak lespri Ris la,
  Bouyi yo p'ap janm tande plenn toufe nou!
  Epi ankò ti gason an lanse trè byen file, ak pwazon fò, bouyi pa sorcier, zegwi trè mens!
  Ti fi Margarita a bò kote l. Epi tou janm li voye zegwi sa yo ki ka touye moun. Ak men yo koupe Chinwa yo atake. Gèrye a detwi advèsè yo, li chante:
  - Mwen tèlman fre, tankou yon move lespri nan tout peyi ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Chèf tout peyi!
  Natasha tou koupe Chinwa yo epi chante:
  - Nan dimanch maten byen bonè nan aswè, nou p'ap kite Satan genyen!
  Ak zegwi ki ka touye moun tou vole soti nan pye atè li.
  Apre sa, Zoya detwi lènmi yo. Ak soti nan ti fi sa a, vib nan enèji kolosal sanble eman.
  Ak boumrang ak zegwi byen file vole soti nan pye atè bote a.
  Gèrye kriye:
  - Mwen se yon gwo rèv pye atè ak bote!
  Epi ankò, li pral voye yon bagay ki trè danjere nan opozan li yo.
  Men, lè Aurora kouri yon moulen epi koupe Chinwa yo, Lè sa a, sa a se pi gwo anilasyon an.
  Lè sa a, rous la pral jete zegwi piercing ak zòtèy fè li. Ak vanyan sòlda jòn mouri yo tonbe.
  Men, lè Svetlana lupanet. Ak an menm tan an, yon pakèt antye nan zegwi vole soti nan janm fè li, ki pèse ak touye tout bagay.
  Ak vanyan sòlda yo kriye:
  - Se konsa, konsa, se konsa - jwenn yon fachis nan yon jounen travay!
  Apre sa, pye l 'yo pral ankò jete ki ka touye moun nan Chinwa yo.
  Natasha, koupe vanyan sòlda jòn ak nepe, fè remake:
  - Ak Nazi yo li te tou de pi fasil ak pi difisil!
  Svetlana, apre yo fin pase moulen an, te fè remake:
  - Epi li toujou fasil avèk nou tifi!
  Aurora, te repwodui resepsyon fanatik la, epi li gronyen:
  - Ou pap anwiye avèm ditou!
  Ak yon pike ki ka touye moun vole soti nan pye l '.
  Epi Zoya pral pran li epi kriye:
  - Nou pa ravèt, nou se ti fi - nan gwo glwa!
  Epi ankò yon bagay pral vole soti nan pye l ', epi li pral frape lènmi an.
  Ti fi yo te pran travay la nan kè.
  Fò sa a se prèske sèl fò Ris nan zòn nan. Gen yon koup plis vil sou konstriksyon. Li bon ke Chinwa yo pa t 'poke tèt yo sou Amur la. Men, Larisi nan istwa reyèl te pèdi yon moso nan teritwa li yo. Yon dinasti trè agresif sou pouvwa nan peyi Lachin. Sepandan, ti fi yo se sa ki kapab mete rejiman Lisifè a nan vòl.
  Oleg Rybachenko koupe Chinwa yo. Epi pandan ti gason an ap chante:
  - Klas ki pi wo a pral ...
  Lè sa a, yon boomerang jete nan pye fè ti gason an vole ak yon rèl:
  - Porcupine a pral koupe tout moun!
  Margarita tou voye sou lènmi an sa ki se yon asasina. Li kraze l an miyèt moso, li di:
  - Mwen se yon rèv pye atè ak yon gwo bote!
  Epi pye li pral voye disk sovaj.
  Next nan batay la se Natasha. Epi li tou voye nan lènmi an sa ki divize opozan yo.
  Apre sa, li fè li trè malen.
  Ak pye l 'ap voye zegwi regilye, ki ka touye moun.
  Apre sa, Zoya nan batay. Apre sa, li tou voye jete nan lènmi an, tout kalite swastika ak boumerang.
  Epi koupe lènmi an.
  Lè sa a, kòm li pase:
  - Glwa pou bon wa a!
  Men, nan batay ak Aurora. Li tou detwi lènmi ki soti nan Lachin. Men, si li voye, li pral jete ak fòs letal.
  Epi pandan y ap chante:
  - Wi, nan non peyi Ris la!
  Epi, tou, chaj ki ka touye moun vole soti nan pye atè li.
  Svetlana tou pa kite lènmi an desann. Ak nan pye l 'mouch yon bagay ki pote evidan lanmò.
  Epi gèrye a chante:
  - Nou pap janm abandone! Pwoblèm pa pral vini nan Larisi!
  Epi ankò, Chinwa yo pral fè mal. Apre sa, li pral pran li san seremoni epi koupe li.
  Sis vanyan sòlda ak vanyan sòlda frape difisil. Li koupe lènmi an, li jete pye atè.
  Oleg Rybachenko, koupe Chinwa yo, chante:
  - Star avyon de gè, kòn ou soufle pou gremesi -
  Peyi ou a byen lwen nan tout bèl pouvwa dout...
  Flanm dife batay la tranble ant liy yo -
  Nan yon jwèt yon sèl-side san règ!
  Ak yon lòt boumerang vole ak pye ti gason an, ki koupe gòj yo nan yon douzèn Chinwa.
  Ti gason an, jan nou wè, se yon konbatan.
  Epi Margarita tou nan batay. Se konsa, pye l' ap travay. Li ekstèmine lènmi san okenn dout trè fre.
  E nepe li yo tankou bouyi.
  Gèrye a kriye:
  - Se pou gen glwa!
  Natasha tou tire ak pye atè li, epi li lanse mòtèl la. Ak an menm tan an li aktivman koupe ak nepe.
  Bip an menm tan:
  - Antouraj mwen an se yon ekipaj leta!
  Next nan batay la se Zoya. Epitou yon dyab nan nivo ki pi wo nan aniilasyon. Ki jan yo kenbe yon papiyon ak nepe. Apre sa, li pral pran ak jete eleman frape ak pye atè.
  Apre sa li pase:
  - Lame a kontan - avanse!
  Ak yon liy antye nan bizote Chinese Falls.
  Ti fi a chante pou tèt li:
  - Zoya renmen touye! Ah, sa Zoya!
  Epi isit la se Aurora nan yon ofansif rapid. Oswa pito defans agresif. Ak ak èd nan pye fè frape soti lènmi.
  Ak an menm tan li squeaks. Epi lè sabre li yo pase tankou lam yon kiltivatè, Lè sa a, twa douzèn Chinwa yo pral chire an miyèt moso!
  Epi Aurora ap rele:
  - Accords Harmony, drapo a nan Larisi trè fyè!
  Epi, koulye a talon pye l 'ap anfòm jeneral Chinwa a nan manton an. Li pral pran epi tonbe.
  Zoya agresif nan konba. Li koupe lènmi l yo, li rele:
  - Nou pral doute epi touye tout moun!
  Ak pye atè, ponya sa yo vole.
  Svetlana tou pa kite pèsonn desann. Epi detwi lènmi, tankou si yon kouto koupe zèb. Chinwa yo ap echwe.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Fou zegwi! Soti nan lakou a!
  
  BOXING AK POLITIK KOOL RING LA
  Sergei Lyakhovich te genyen yon match boksè kont Sherron de Beers. Li te frape l 'sou linèt yo, epi li pa t manke souflèt la knockout.
  Epi li te fè premye defans tit li.
  Sa a te mennen nan kèk chanjman nan orè batay la an jeneral. Olye pou yo yon defans obligatwa kont Chagaev, Nikolai Valuev ak Sergei Lyakhovich deside premye goumen pou inifye tit yo pwa loud.
  Batay sa a ta vrèman enteresan. Sergei Lyakhovich gen yon sèl defèt, Nikolai Valuev gen karant-sis viktwa nan yon ranje. Epi li se pi renmen an klè.
  Ak fon an pri pou batay sa a pou tou de boksè se yon rekò dis milyon dola pou de.
  Batay la te pran plas nan USA a ... Ay, odyans lan te wont. Sergei Lyakhovich blese men dwat li ak pèdi tout douz wonn sou pwen. Men, Nikolai Valuev pa t klere tou. Apre sa, li pa t 'kapab voye advèsè l' swa nan yon knockout oswa menm yon knockdown.
  Men, li te ini tit yo ak jere yo genyen karant-sètyèm viktwa nan yon ranje.
  Batay la ak Chagaev te repwograme. Lè sa a, Chagaev devlope enflamasyon ak Valuev te gen yon batay ak yon lòt, opozan pa twò byen li te ye. Epi li pa twò konvenk bat li sou pwen. Lè sa a, batay la ak Sultan Ibragimov. Batay la te tounen trè konpetitif. Anpil moun te menm kwè ke Sultan Ibragimov te genyen li. Pa yon desizyon separe, jij yo poutan bay viktwa a Valuev. Apre sa, li mare ak Rocky Marchiali nan kantite viktwa nan yon ranje - karantnèf.
  Lè sa a, defans obligatwa kont Ruslan Chagaev... Men ankò batay la tonbe nan. Epi ankò Ruslan Chagaev ak yon aksidan ak soti nan jwèt la.
  Jeyan Ris la te fè batay senkantyèm anivèsè li (sòf si, nan kou, yon sèl konte lefèt ke yon batay nan Valuev te deklare valab!) kont Ruiz. Se te yon revanch. Nan premye a, Valuev pa t 'genyen konvenkan pa yon desizyon divize. Lè sa a, dezyèm batay-rematch la.
  Anpil moun te panse ke Nikolai Valuev ta amelyore rezilta li. Ak sa ki ta fre ... Men ankò, jeyan Ris la pa gade pi bon an, ak ranport yon viktwa trè kontwovèsyal sou pwen, epi ankò pa yon desizyon separe nan jij yo.
  Lè sa a, yon lòt batay ak Holyfield. Konbatan sa a se yon lejand vre. Men, li deja gen karannsis ane, e pèsonn pa kwè nan chans li yo. Ak Nikolai Valuev gen senkant viktwa nan yon ranje epi yo pa yon sèl defèt. Li te kraze rekò Rocky Marchiali a epi li kenbe de senti chanpyona pwa loud.
  Yon fwa ankò batay la ... Epi ankò Nikolai Valuev diman fòse soti yon viktwa sou pwen.
  Epi tou pa yon desizyon separe nan jij yo. Men, li amelyore dosye l ', senkant-yon viktwa nan yon ranje! Ou pral dakò ke sa a se trè fre.
  Ak isit la tou se yon defans volontè kont David Haye. Nikolai Valuev pa gen yon sèl defèt depi 1993. Men li ankò nan batay...
  Yon fwa ankò yon lut, kote Nikolai mato a pa klere epi li se enferyè a lènmi an nan vitès.
  Men, li kenbe gwo. Montre rezistans. Epi kòm yon rezilta, jij yo ankò bay Nikolai Valuev viktwa a, desizyon separe. Ak nan kou trè kontwovèsyal ...
  Men, dosye Rocky Marchil la te mete ajou. Senkant-de viktwa nan yon ranje.
  Ak yon nouvo opozan te planifye: Vitali Klitschko, ki moun ki vle jwenn de senti nan yon fwa nan yon batay inifikasyon.
  Men, negosyasyon yo byento bloke. Vitali Klitschko te goumen ak Sosnovsky.
  Ak Nikolai Valuev te goumen ak Morek, yon boksè fò, men li te bat anpil fwa.
  Ak viktwa sa a nan Nikolai Valuev, ki te deja senkant-twazyèm nan yon ranje, te tounen soti yo dwe konvenkan epi ankò san yo pa detrisyon ak sou pwen, pa yon desizyon separe nan jij yo.
  Sepandan, dosye a te mete ajou. Ak Nikolai Valuev pa te konnen defèt pou sèz ane - yon dosye pou pwa loud. Ak senkant-twa viktwa nan yon ranje - yon dosye nan mitan tout kategori pwa.
  Ak batay la ak Vitali Klitschko ak inifikasyon nan tit pa t 'pran plas.
  Nikolai Valuev te jwenn yon timè benign nan tèt li epi li te oblije mete fen nan karyè boksè li.
  David Haye ak Wladimir Klitschko te goumen pou senti l yo. Ak Klitschko Jr te genyen.
  Men, Nicholas II, kòm yon boksè, ki fòmèlman kraze rekò Rocky Marchiali, epi ki posede de senti, epi ki pa janm te bat, te deja nan tout bèl pouvwa konsiderab.
  Ak olye pou yo Ini Larisi, Nikolai Valuev deside kreye pwòp pati li. Li te rele li "Gwo so a". Apre sa, li te jere sansasyonalis antre nan Duma Eta a nan 2011. Apre sa, li te patisipe nan eleksyon prezidansyèl yo nan 2012. Epi ankò yon sansasyon, dezyèm plas, ak yon sòti nan dezyèm tou an kont Vladimir Putin.
  Blimey! Nikolai Valuev te vin tounen yon nouvo, klere, etwal politik. Pèp la te vin bouke ak vye bouzen politik yo, epi li te ale pou yon nouvo politisyen ak boksè.
  Vladimir Putin, sepandan, te kapab defèt Nikolai Valuev nan dezyèm tou an, men avantaj li yo te tounen byen piti.
  Men, kominis yo, akòz echèk nan Zyuganov, te gen yon koudeta ak Sergei Udaltsov te vin nouvo prezidan Pati Kominis la.
  Nonm sa a jèn ak enèjik te fè yon tanpèt reyèl kont Vladimir Putin. Ak eksitasyon an te grav anpil. Eklatman an mas ak lapolis. Itilizasyon klib yo. Bat e menm viktim nan mitan prizonye yo.
  Se konsa, Sochi Olympics yo te anile. Lè sa a, Maidan la te pran plas nan Ikrèn. Yanukovych te ranvèse. Putin, nan kondisyon enstabilite entèn, pa t 'kòmanse sezi Crimea. Epi pa te gen okenn lagè nan Donbass la.
  Ikrèn, ki te dirije pa Poroshenko, te sou ogmantasyon an.
  Vitali Klitschko, ki te entèwonp karyè li nan boksè, deside retounen.
  Epi kounye a li jere frape soti Stevenson. Epi vin chanpyon pwa loud la pou katriyèm fwa, repete dosye Hollyfield la. Lè sa a, Vitali te fè yon lòt defans kont Criss Areola. Tankou yon batay se yon tire revanj ak ankò frape soti opozan an.
  Men, lè sa a, akòz kantite travay la nan majistra a nan Kyèv, li te fòse yo mete fen nan karyè bèl pouvwa li.
  Wladimir Klitschko, byenke pa totalman konvenk, te kapab defann tit li kont Tyson Fury. Apre sa, li frape konpatriyòt li Glazkov. Apre sa, li te kenbe yon defans kont Brian. Epi li te kraze rekò Joe Louis pou plis viktwa nan chanpyona.
  Men, gen yon lòt senti ankò. Te genyen pa Denotay Wyder. Boxer sa a inik - tout karyè li fèt ak knockouts pou kont li. Otan karant knockouts nan yon ranje - sa a fre! Ak Wladimir Klitschko deja gen karant-yon ane fin vye granmoun. Ak nan kou lut inifikasyon sa a te eksite yon enterè fòmidab.
  Ak pou premye fwa depi batay la ak Pyè, Wladimir Klitschko se pa pi renmen an enkonteste.
  Men, isit la se batay la ak Denotheus. Echanj knockdown. Men, viktwa a nan fen a, menm si pa yon desizyon separe nan jij yo, Wladimir Klitschko.
  Se konsa, Wladimir Klitschko pou premye fwa nan divizyon pwa loud inifye tout kat senti prensipal yo. E sa se yon reyalizasyon inik...
  Wladimir Klitschko te gen yon lòt revanch ak Wyder, fwa sa a li te kapab frape l 'soti epi montre ke laj se pa yon antrav nan espò. Parker tou te genyen.
  Men, answit, nan sezon otòn 2018, a laj de karannde an, li te pèdi Anthony Joshua nan yon lut dramatik.
  Se te yon batay super ... Wladimir Klitschko pa te pèdi nan plis pase katòz ane, men Anthony toujou jere yo pran li ak genyen tout kat senti.
  Sèl konsolasyon Vladimir Klichkov se ke omonim li Vladimir Putin te pèdi tou eleksyon 2018 yo. Anplis, li pa t 'Nikolai Valuev ki te genyen, pou moun mòd la te deja pase, men kominis la - Sergey Udaltsov.
  Rezon ki fè yo defèt la te ke akòz tonbe nan pri lwil oliv ak gaz, sitiyasyon ekonomik Larisi a vin pi mal. Ak efè a nan okipasyon an nan Crimea a pa t 'kapab travay. Se konsa, tout bagay te diferan. Kominis yo tounen. Epi ankò sou Kremlin an drapo Wouj la.
  Wladimir Klitschko, sepandan, rekòmanse karyè li. Pa te gen okenn kowonaviris nan mond lan, e an 2020 gwo boksè a te kapab bat Ruiz Jr. epi vin chanpyon mondyal ankò. Apre sa, li te defann tit li nan men Ruiz Jr. Men, revanch la te ankò pou Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, ki te kraze anpil rekò, te anonse retrèt li ankò.
  Malgre ke li jere yo mete yon lòt dosye - yo vin pi ansyen chanpyon nan mond absoli.
  Ak sa a se tou yon reyalizasyon gwo.
  Lè sa a, Vitali Klitschko te gen yon batay egzibisyon ak Hollyfield.
  Mond lan te ale poukont li.
  Oleksandr Usyk te vin nouvo chanpyon pwa loud nan mond lan ak yon viktwa sansasyonalis sou Anthony Joshua. Apre sa, li defann tit la kont li.
  Men, Wladimir Klitschko te retounen san atann nan sezon otòn 2022. Epi li te goumen ak Usyk, pou dedomajman pou yon lòt dosye.
  Ak batay sa a bat tout reyalizasyon anvan yo nan dram ak koule.
  Ak Wladimir Klitschko ankò sansasyonalis te genyen. Epi ankò pran posesyon tout sentiwon yo. Epi pou katriyèm fwa li te vin chanpyon mondyal la.
  Se vre wi: nan boksè, eroism pa gen laj.
  Lavi kontinye kòm dabitid, men vre ewo pa janm vin granmoun!
  
  HITLER METE MEN JWIF YO
  ANOTASYON
  Adolf Hitler te vin eklere e li te sispann pèsekite jwif yo. Kòm repons, Alye yo te konkli yon trèv endefini ak Twazyèm Reich la. Epi kounye a, Sovyetik la dwe goumen sou yon sèl devan, ak fòs yo trè inegal.
  . CHAPIT #1
  Pa egzanp, yon monn kote Etazini te ofri Hitler yon kontra nan mwa mas 1943: li sispann pèsekisyon jwif yo, an retou alye yo deklare yon trèv endefini. Führer a, pèdi batay pou Lafrik, epi yo te bat nan Stalingrad, fòse yo dakò. Oke, Etazini gen pwòp kalkil li - kite tou de diktatè ak peyi totalitè detwi youn ak lòt. Lè sa a, Sovyetik la se yon jan kanmenm twò rezolisyon avanse.
  Gade tounen nan Ewòp anvan US la vire moute. Grann Bretay se natirèlman san Amerik, youn pa vle goumen. E anplis, Churchill tou pè arive wouj yo an Ewòp.
  Nan ti bout tan, nou te dakò. Hitler te sispann pèsekite ak ekstèmine jwif yo, e alye yo te sispann tout bonbadman ak batay apati 1ye avril. Men, sa a se pa tout, nan kou. Sou vrè, yo te kòmanse vann yon bagay bay Nazi yo. Ak Sovyetik la kounye a pa t 'resevwa èd gratis, men li te kapab achte sèlman pou lò.
  Te gen yon kalm konplè nan Lwès la. Nan lès la, lagè a te sitou nan lè a. Sou tè, tou, pandan yon poz. Alman yo te prepare yon ofansif sou Kursk Bulge a, Lame Wouj la te kanpe sou defans la ak fouye nan tè a.
  Men, trèv la nan lwès la chanje yon bagay. Premyèman, Alman yo te vin pi fò nan lè a, prèske mwatye nan avyon yo te deja distrè pa Lwès la.
  Dezyèmman, Hitler pa t tèlman prese atake. Li te reyèlman te vle Tiger-2 a, lyon an, ak espesyalman sourit la yo dwe teste nan batay.
  "Tiger" -2 te kòmanse antre nan pwodiksyon an mas anvan nenpòt lòt moun tounen nan mwa me. Men, li te gen yon pi lejè, mwens pwoteje tourèl Porsche. "Maus" sèlman nan mwa jen te teste, ki te montre rezilta satisfezan. Travay sou tank "Lyon an" rekòmanse nan yon nouvo fason. Men, li te nesesè yo refè machin nan, anba yon motè ki pi pwisan soti nan Maus la, ak ranfòse zam la nan kote sa yo. "Maus" ak "Lyon" evidamman pa t 'kenbe ak ofansif la, ak "Tiger" -2 toujou bezwen fòmasyon ekipaj ak deplwaman seri. Anplis de sa, tou de Jagdpanther ak Panther-2 prese devlope yo te lanse nan seri a. Dènye machin nan te gen zam ki sanble ak Panther a, men zam bò ak devan yo te pi epè, ki te ogmante pwa a. Men, "Panthers" -2 yo pa t 'kontinye ak kòmansman batay la.
  Pasyans Stalin te kase, epi nan dat 5 out 1943, Lame Wouj la li menm te ale nan ofansif la.
  Fwa sa a, siperyorite twoup Sovyetik yo nan nimewo yo te mwens pase nan istwa reyèl. Alman yo te kapab retire twoup yo nan Afrik, ak plis fòs yo te transfere soti nan Ewòp. Espesyalman te ajoute zam anti-avyon. Wi, e te gen plis tank, ak lage total de zam, san bonbadman alye yo, te vin pi wo.
  Ak defans la fò. Alman yo espesyalman fò nan sid la, kote Mainstein ak fòs prensipal yo ye. Lame Wouj la te eseye avanse, men san siksè. Atak li yo te sispann prèske imedyatman. Wi, ak Alman "Tigers", "Panthers", "Ferdinands" yo trè fò nan defans, ak pi mal nan atak.
  Sou direksyon Oryol, Alman yo te yon ti jan pi fèb. Ak Lame Wouj la, okontrè, te bay souflèt prensipal la jisteman. Se konsa, plis te reyalize.
  Men, tout menm bagay la tou, defans Alman yo devlope nan tèm jeni, tank ak zam pwòp tèt ou montre tèt yo ekselan nan defans, ak sa ki enpòtan, Larisi yo pa gen okenn siperyorite nan syèl la. Olye de sa, okontrè, byenke Focke-Wulf la pa t 'byen jistifye tèt li, men Me-109 nan modifikasyon "G" la se yon bon workhorse, e sa ki pi enpòtan, gen yon anpil nan li. Ak aces yo trè fò. Koulye a, Huffman te vin nouvo zetwal k ap monte nan Luftwaffe la. Wi, ak Alman yo gen li pi fasil ak gaz, kèk nan pwodwi lwil oliv yo vann pa Etazini ak Grann Bretay. Ak alye yo pa bonm Woumani, ak plant gazolin sentetik tou.
  Pandan ke nan lè a, li pa posib yo pran li. Se vre, aces Sovyetik yo goumen byen ak Focke-Wulf la, espesyalman depi machin nan te vin gen yon domaj evidan - tank gaz yo pa plen ak gaz inaktif epi li pi fasil yo mete dife. Se vre, machin nan tèt li se byen pwisan ak zam ak, ak taktik yo dwa, ka danjere. Epi kòm yon bonm devan, li pa move, li pote de fwa plis bonm ke PE-2 la.
  Lame Wouj la avanse tou dousman. Nazi yo te kenbe nan chak koloni e yo te gen yon defans nan pwofondè. Wi, e menm nouvo fòs yo te rale nan batay. Isit la se yon pè nan "sourit", te patisipe nan batay la. Men, toujou, yon mwa ak yon mwatye pita, Lame Wouj la antoure Orel, ak twoup Alman yo te kite vil la. Ledge Oryol la te koupe, men jiskaprezan siksè Lame Wouj la te limite a sa. Espwa yo te asosye ak sezon fredi. Lè kapasite konba Alman yo te tonbe sevè.
  Stalin te fè yon apèl epi li te note ke pandan ete a Alman yo pa t pran menm yon pous nan peyi Sovyetik, ak Lame Wouj la repran malfini a ak peze Fritz la, ak nan move tan frèt nouvo viktwa ap tann nou.
  Vreman vre, ekipman Alman ak sòlda yo goumen pi fèb nan sezon fredi. Lame Wouj la te kapab kraze nan defans yo nan Fritz la nan sid la, ak avanse nan Dnieper la. Siksè te reyalize tou nan sant la. Toupre Leningrad, yo te bat Nazi yo tou an janvye epi yo te libere vil la. Se vre, sezon prentan te rive, ak Fritz yo te kapab sispann Lame Wouj la sou Dnieper la.
  Tan an te frèt, bèl yo te rive jis sou vennsenk desanm nan. Lanèj ap fè nèj ak van an ap soufle boukl. Apre sa, yo pa chwazi kote ki pi cho pou tèt yo - toupre Leningrad.
  Lè yo rive, ti fi yo nan bikini yo te bay tèt yo yon jog nan snowdrifts yo. An reyalite, aryen vre yo dwe montre ke yo pa pè okenn, menm frèt ki pi grav la. Ansanm ak yo, yon ti gason NINJA ki te rive soti nan Japon, ke tout moun te rele Karas, kouri met deyò.
  Timoun sa a te vin pi popilè paske li te patisipe nan operasyon espesyal. Pleasant karakteristik oriental, ansanm ak cheve blond eritye nan men yon papa enkoni, te fè ti gason an bèl anpil.
  Ti fi yo menm te fè je sou li an repons, byenke Karas, petèt, se poko yon koup pou yo. Men, soulajman nan misk la, tankou yon fil, kouri, se konsa ke menm tigrès sa yo fè tèt di ak eksperyans pa ka kenbe moute ak li.
  Ti fi yo apre yo fin akouche, nan baz fòmasyon an, konplètman reprann fòm yo, men se pa tout devni selèb yo bay yo kenbe tèt ak tankou yon vitès glas.
  Stella, ki moun ki, tankou Magda von Singer, te jere goumen Larisi yo, te fè remake:
  - Frost ak nèj se alye prensipal yo. Se konsa, pa gen anyen ki pi fre pase Britanik yo!
  Magda te fè sa byen:
  - Mwen pa ta di sa. Larisi yo pi fò, ak inite yo pratikman pa janm fè bak!
  Stella, li te fè tètchaj pandan y ap fè djògin, ri epi li te fè remake:
  Men, sa se plis yon feblès pase yon plis. Mwen pa konprann ditou metòd kòmandan ak kontwòl twoup yo tankou kreyasyon detachman baraj ak ekzekisyon kòmandan inite k ap fè retrèt yo.
  Gerda te vire tèt li pandan l t ap kouri epi l t ap detire, li dakò:
  - Natirèlman, yon bon vanyan sòlda pa pral soti nan bwa a. - Isit la blond ti fi a, sepandan, te fòse yo admèt, gritting kè l '. - Men, Larisi yo ap goumen byen si yo te deja kenbe soti pou de ane edmi. Nou ta renmen vitalite yo!
  Clara soufle ak meprize.
  - Nou, ou di?
  Gerda ri, li di:
  Nou se elit la! Espesyalman Marseille!
  Ace a pi bon nan tout tan ak pèp, malgre entèdiksyon an kategorik nan Hitler, ki moun ki te vle senbòl sa a nan envensibilite konsantre sèlman sou travay ansèyman - apre tout, li te toujou yon lyetnan jeneral, kanmenm te pete nan devan an.
  Oswa pito, Führer la grasye pèmèt li retounen si Alman yo te santi mal yon kote.
  Nazi yo, nan kou, jis nan ka, ranfòse defans la ak prepare pou sezon fredi a, men yo fòtman doute ke Larisi yo ta gen resous yo pou gwo echèl aksyon ofansif.
  Sepandan, entèlijans te travay. Sa vle di, enfòmasyon sou ofansif kap vini an pou libere Tikhvin kanmenm koule soti. Anplis, twoup Sovyetik yo te kòmanse yon preparasyon zam pwisan, jis nan tan pou Nwèl la.
  Katyushas yo te bat, e menm yon koup nan premye Andryusha gwo pouvwa lans avyon yo. Ak gwonde a te konsa ke pye atè, ti fi mwatye nan frizè yo kenbe li.
  Erezman, tande yo ekselan e je yo klere ak etensèl.
  Yonn gade lòt, ti fi yo te rive nan konklizyon an:
  - Ebyen kounye a nou pral goumen byen!
  Epi, ti gason Ninja Karas la di:
  - Travay mwen pral antre nan Leningrad ak eksplore tout bagay la. Ou twò bèl pou eskout!
  Magda te panche sil li yon ti kras, li reponn:
  - Epi ou menm tou. Men, si Larisi yo sanble etranj, aksan ou a?
  Karas lojikman te fè remake:
  - Lè ou pale Ris twò kòrèkteman, li trayi yon etranje nan ou pi plis. Nan nenpòt ka, mwen kouri, epi ou, byen kraze yo sou flan an.
  Ti fi yo kouri al nan tank yo. Apre yo tout, yo se tank tank tès yo. Apre sa, yo te chwazi pou tèt yo, yon bagay nouvo. Plis jisteman, menm de tank inisyasyon nan yon fwa, ki ta dwe teste nan devan an.
  Savwa, "Weasels", machin ki gen de manm ekipaj ak yon silwèt ki ba anpil. Modèl yo trè premye nan tank nan yon nouvo jenerasyon, kote Alman yo, an reyalite, seryezman angaje nan konpak Layout la. Ak kèk konesans enteresan nan jesyon. An patikilye, transmisyon elektrik la ak kote bwat la monte nan motè a. Ak tankè yo tèt yo te aktyèlman kouche. An menm tan an, transmisyon an ak motè yo te mete nan do a, ak ti fi yo te alèz sitiye sou vant yo. Ak pye yo peze angrenaj yo ak bouton nan do a, ak men yo, okontrè, deplase alèz lè yo deplase. Se chèz la ki pi koub fè sou lòd ak kopi fòm nan kò yo. Vrè, pa gen okenn gwo kay won - li te tounen soti yo dwe pwòp tèt ou-lanse zam, ak tèlman ba ke woulèt yo sitiye deyò.
  Natirèlman, kanon an pa ka vire, men li ka vire yon ti kras. Oke, tank la li menm famezman vire alantou aks li yo, epi konsa konpanse pou mank nan yon tourèl.
  Magda te eksplike ti fi konpayon yo:
  - Se konsa, san yon tourèl, tank yo pi bon mache ak pi ba. Isit la nou ka ajiste wotè a, bese jiska 1.2 mèt ak ogmante jiska 1.5. Prèske tankou patizan, nou rale nan yon fason plastunsky.
  Avèk yon pwa nan 12 tòn, machin nan te gen ekselan blende frontal nan 82 milimèt nan yon ang nan enklinasyon nan 40 degre soti nan orizontal la nan tèt la. Anba a piti anpil. Kote sa yo pwoteje pi mal, 60 milimèt, men woulèt yo tèt yo toujou kouvri. Motè 400 puisans la bay ekselan pèfòmans kondwi. Anplis de sa, kote woulèt yo ak sispansyon an fè li posib pa sèlman diminye silwèt la, men tou, anplis, bay ekselan kapasite kwa-peyi nan snowdrifts.
  Renmen li oswa ou pa, men yon menajri pi lou, kòmanse ak Panther a, pi lou ak maladwa. Ak sou snowdrifts yo ak sèkèy konplètman.
  Gerda, ki moun ki te etabli ak patnè depi lontan Clara, epi envolontèman li te santi malèz nan bwat la restrenn, kontra enfòmèl ant ak oblong nan tank la. Malgre ke, nan kou, nou dwe peye lajan taks bay lefèt ke machin nan ak zam T-4 la ak pi bon zam la anfòm nan pwa a nan 12 tòn. Terminator blond la te fè remake:
  - Tank ki pi konfòtab yo te "Tiger" ak "Lyon". Nan machin sa a, menm nou menm ti fi yo gen yon tan difisil vire alantou.
  Clara reponn:
  - Men pwoteksyon. Tankou dènye "Panther", ki sèlman depi Novanm te kòmanse antre nan twoup yo ak yon kòk 60-milimèt. Se vre, fwon an fèmen pi bon pase pa nou ak 120 milimèt, men ou toujou bezwen antre nan li. Nan yon ang tankou pa nou an, yon kanon 85-milimèt ap rikoche menm lè tire a bout vid.
  Gerda grate pye l dèyè zòrèy li, men mouvman sa a te toujou pouse chosèt li sou do kay la an pant, epi li di:
  - Larisi yo, nou te avèti, ka gen tank ak yon kalib 122-milimèt. Entèlijans pa dòmi!
  Clara te di avèk konfyans, li gonfle machwè li epi li te trese bouch li an kòlè:
  - Entèlijans nou, kòm toujou, se sou tèt. Se sèlman nou te fèmen nan yon bwat restrenn.
  Nouvo motè ki gen 400 cheval, jan enstriksyon yo te di, te kapab ranfòse pou yon ti tan ak yon melanj dlo-metal oswa nitwojèn. Nan ka sa a, tank la ka kouri pou plizyè minit nan yon vitès ki gen plis pase 100 kilomèt.
  Sovyetik yo te antre nan yon dekouvèt, anvan sa, krible tout tranche yo ak bunkers nan Nazi yo. Men, Nazi yo te retire pi fò nan twoup yo nan dezyèm ak twazyèm liy yo. Apre sa, yo te eseye rankontre enfantri a ak dife zam ak ranje machin-zam.
  Devan, nan kou, yo te deplase tank. Piske T-34-85 ki pi pwisan an pa t 'ankò antre nan pwodiksyon an mas, T-34-76 ki pi piti ak plis mobil atake. Yo, kèlkeswa pèt yo, te monte sou liy tranche a epi yo te itilize ekselan pèfòmans kondwi yo nan nèj la.
  Ak isit la se machin Alman yo ap eseye reponn. T-4 a deja sispann, men plizyè nan tank sa yo toujou nan sèvis. Etranj ase, yo deplase pi byen nan snowdrifts pase nouvo monstr. Moun sa yo toujou bezwen mennen nan netwaye nèj la ki te bouche ant pist yo. Li menm komik jan Fritz bouyi dlo nan chodyè epi vide l sou ray yo pou vye kwout sa a soti.
  Menm pi bon tank Alman an "Lyon" menm soufri ak woulèt sa yo. Vrè, nan plis modifikasyon yo, franse yo te deja pran sa a an kont, ak machin nan tèt li se kapab bat yon trant-kat. Men, sa a se sèlman, relativman pale, tèlman senp.
  Men, yon koup nan tank Alman toujou deplase. Men rès la, ki jan yo di... Nan tèt la! Vrè, ki soti nan "Lyon" tank yo fre eseye frape T-34-76 a soti nan yon distans ki long. Li ta dwe remake ke yo bay frajilite nan zam la nan tourèl la jete Sovyetik ki fèt, malerezman, gen yon chans frape.
  Mank eleman alyaj yo tèlman grav ke menm zam 50 mm Fritz yo danjere. Sepandan, frape soti nan yon ti kanon 37 mm tou lakòz efondreman ak koule nan zam, oswa kòk la ak fant tourèl yo.
  Fraktibilite relatif nan "trant-kat la" te mennen nan lefèt ke lide a nan re-ekipe "Panthers yo" ak yon zam ki pi pwisan te ranvwaye jouk pi bon moman. Oswa, pi jisteman, sa ki pi mal yo - si IP yo ale nan seri a. Men, byen lwen tèlman, IS-1 a pa te vin tounen yon seri mas. Men, enfòmasyon yo te deja koule nan kont IS-2 la. Depi anpil jeneral te deja konprann ke Sovyetik la te prèske fini, epi yo pa t 'jwenn li wont trayi peyi yo pou lajan. Se konsa, kantite espyon yo, ki gen ladan nan Staff Jeneral la, te grandi anpil.
  Isit la se yon modifikasyon lou nan "Lyon an" ak yon kanon 128 mm. Li eseye rive nan trant-kat ak grif long li. Men, eseye epi antre.
  Sepandan, tankè Sovyetik yo deside atake Fritz yo tèt yo. Se pou, menm konsidere to a nan dife nan zam Wehrmacht yo, sa a se swisid.
  Isit la "Lyon an" jere yo detache gwo kay won an, ak kat zanmi vole ale tankou pijon nan pwochen mond lan. Men, lòt tank yo menm plis aktivman kouri soti. Isit la atizan yo te file moute yon jan kanmenm ranfòse motè dyezèl, ke yo, byenke pou yon ti tan, men san okenn melanj, akselere tank la nan 70 kilomèt. Kite motè a kraze apre sa. Men, isit la nèg dezespere vini sou atak la, ki pa gen okenn retounen. Oke, kisa? Si otreman li enposib pou viv, Lè sa a, bliye sou siviv.
  Epi, koulye a, tankou yon move lespri ki soti nan mond lan nèj, tank la Sovyetik, chwazi viktim ki pi chè li yo, belye mouton lou ak letal "Lyon". Machin Alman an te fèk kòmanse kite anga a.
  Kou a fò, mizo machin Sovyetik la koube. Lion an se pito ba, ak kòk yo nan tou de machin yo aplati. Lè sa a, motè Alman an devan eksploze. Apre sa, dife a kòmanse, ak vòl la nan Nazi yo nan kale pi ba a.
  Se pa tout, nan kou, tank Sovyetik yo te kapab kraze nan distans ramming. Zouti Fritz yo travay ak moulen. Men, nenpòt moun ki te reyisi, ki jan li pral frape!
  Gerda ak Klara te yon ti kras devan zanmi yo epi yo te nan limit yo lè machin Sovyetik yo te deja vizib. Oke, ou ka tire, men li pi bon jwenn pi pre. Soti nan senk kilomèt, menm zam nan frajil nan yon trant-kat se pwoblèm pran.
  Fiery Clara te fè remake sou plan filozofik:
  - Se toujou konsa. Pa ka tire nan yon distans!
  Gerda reponn:
  - Ou kapab si ou fè atansyon ase!
  Men, jiskaprezan sitiyasyon an pa fòse yo louvri dife nan distans ki long. Ak diman nenpòt moun ki pral remake yo, yon tank pentire blan. Ki jan machin nan bon. Pa gen moun ki pral blame chasi a.
  Epi wi, woulib la se lis. Machin Sovyetik yo tou pa move, epi isit la yo te deja rache nan premye liy defans Alman an epi yo kraze nan dezyèm lan. Epi move tan an pa vole, yon tanpèt nèj monte, ak anpil avyon Wehrmacht yo koupe.
  Lè ou konsidere feblès nimerik nan avyasyon wouj la, ak mank nan egi nan gaz, pa ka gen pi bon move tan.
  Kite Fritz la kache. Deja, kèk nan yo menm te kòmanse balanse vye rad blan. Hitler pral kaput.
  Gerda tire soti nan de kilomèt. Nan prensip, sa a se pa ankò yon defèt pou asire w, men wè konbyen Alman Larisi yo jere enfim, Lè sa a, sa ou dwe atann. Anplis, trant-kat yo menm mwens obstiné pase nan kòmansman lagè a, epi yo poko jere yo devlope nouvo depo. Se konsa ke...
  Terminator blond la te trè enkyete lè li te rale deklanche zam la. Li te deja pèdi abitid tire vivan, byenke li te kontinye pratike nan tir ak chenn pandan gwosès, osi byen ke premye mwa yo nan manje. Men, aparamman, li pi fasil pou goumen nan yon bikini ak pye atè, ou vin youn ak machin nan. Koki a frape, ak deformation gwo kay won an. Non, li pa t pran dife, men li te toujou oblije sispann, zanmi. Epi kounyeya yon lòt viktim.
  Clara chichote:
  - Ki moun ki abitye goumen pou viktwa. L'ap ale nan kavo a avèk nou.- Gerda tire, ak gèrye wouj la korije. "Oswa pito, nou tout pral mennen lènmi nou yo nan tonm ansanm.
  Snow White Terminator la koupe fache:
  - Si pa gen enspirasyon, pa distrè ak yon chante!
  Clara mande:
  - Chante li tèt ou! Ou tèlman kapab.
  Epi Gerda, tire, chante;
  Peyi a ak lame a se de poto,
  Sou ki planèt la repo!
  Nou pral pwoteje ou ak tete nou,
  Tout pèp la chofe lame ou a!
  
  Nwaj yo fre, ak chalè a klere,
  Mitrayòl la fwote zepòl sòlda nan!
  Pou tout tan peyi nou la avèk ou,
  Ann fouye yon kavo pou mechan an!
  
  Wi, pafwa figi fòtin mechan,
  Bal la fè efò pou pèse kè nou!
  Li te retire yon ti kras, epi konbatan an mouri,
  Louvri pòt Seyè a bay ewo a!
  
  Nan syèl la san fon nou gen lapè,
  Paradi, gèrye beni pa klere!
  Lapè nan patri a mwen pote avè m ',
  Pitit nou yo pral goute fwi viktwa a!
  Pandan l t ap chante, Gerda te bat nèf tank ankò, sa ki te amelyore nòt li anpil.
  Apre sa, Clara chante:
  fè siy wotè zetwal yo,
  Atire nan distans kontinuèl!
  Ak moun nou yo nan mond lan nan panse,
  Rèv yon Icarus vole!
  
  Je m fikse sou syèl la
  Li difisil pou manyen esfè a...
  Soti nan premye vis Achimèd yo -
  Planed yo long ak fatigan!
  Lè sa a, ti fi a pa t 'kapab reziste epi yo te kòmanse montre ak tire tèt li. Tanker Sovyetik yo pa t 'fè atansyon sou vaksen yo, byenke zam pwòp tèt ou-propulse Magda a tou ansanm. Toujou, nan yon blizzard ou pa ka reyèlman wè ki kote, ki sa ak ki jan li frape. Anplis de sa, tou de tank yo te chita epi yo te vin prèske pa distenge ak nèj yo. Wi, ak nouvo zam la te plis évident, ak nan fen a te gen yon silansye ak yon priz limyè. Sa a se machin ki pi trètr yo te tounen soti pa Fritz la.
  Syèl la vin pi mal. Avyon ME-262 la te parèt, ki te gen yon vitès trè wo, e li te trè difisil pou tire l. Focke-Wulf a, ak espesyalman modifikasyon li TA-152, te vin pi vit ak pi pafè.
  Ak ME-309 la parèt, yon machin trè bon. Li gen kat mitray ak twa kanon lè 30mm a yon gwo vitès 740 kilomèt alè. Men, sa a se pa limit la kont background nan nan modifikasyon ki pi avanse.
  Nan ete a, Lame Wouj la te eseye avanse nan sant la, men li pa t 'kapab reyisi. Alman yo te kapab fwa sa a dekouvwi plan Stalin a. Wi, ak Dnieper la te vin tounen yon fwontyè serye nan defans. Nan batay, yon "Panther" -3 ki pi avanse parèt ak yon kanon 88-mm ak yon motè 850 puisans. Li te pwouve yo dwe yon tank ekselan nan defans, epi li pa move nan kont atak.
  Kantite avyon ki te tonbe pou kwa Knight an te ogmante a yon santèn, se konsa as Alman yo te fè nòt pi popilè.
  Ofansif la te fini nan defèt Lame Wouj la, epi Nazi yo te pran Smolensk ankò. Se vre, nan sezon fredi Lame Wouj la tounen vil sa a tounen. Liy devan an te jele sou Dnieper la.
  Alman yo te deplwaye lage nan avyon jè ak te vin siperyorite lè.
  Karannsenkyèm ane a te pase nan batay pozisyon. Liy devan an te vin inaktif, tankou nan Premye Gè Mondyal la. Fritz yo kounye a gen tank nan seri "E", ki toujou byen kri.
  An 1946, avyon disk yo te kòmanse obsève devan Nazi yo. Men, machin sa yo twò chè, ak byen vilnerab, yo diferan sèlman nan vitès trè wo, ak kapasite nan jwenn gwo wotè. Yo te itilize nan rekonesans ak bonbadman nan yon distans.
  XE-162 te tounen difisil pou jere epi li pa t 'viv jiska atant. Men, yon modèl ki pi avanse ME-262 "X" parèt, ki te montre gwo vitès, pi bon manyabilite ak zam tèribl.
  Nazi yo toujou domine syèl la...
  Isit la Oleg Rybachenko kenbe tèt li sou lefèt ke sa a se pa yon istwa fe, men linivè ki pi reyèl. E ke sis yo pral gen goumen isit la. Jis nan tan pou nouvo ane a 1947, yo nan lòd yo kraze do a nan Nazi yo ak yon manevwe desizif.
  Malgre nèj la, Magnificent Sis yo te prèske toutouni, men chaje ak maji batay.
  Oleg Rybachenko koupe ak nepe, koupe nan tank Nazi yo, Lè sa a, voye yon grenad ak yon pye fè timoun, chire Fritz la epi li di:
  - Glwa pou gwo peyi Sovyetik la!
  Margarita Korshunova tou te tire yon pete ki byen vize, koupe Nazi yo, ak Lè sa a, koupe ak nepe. Apre sa, ak yon pye fè, li te lanse yon kado nan destriksyon.
  Ti fi a rele:
  - Glwa kominis!
  Natasha te ale nan ofansif la. Li te bay yon pete nan mitray, frape desann Fritz la. Lè sa a, li koupe tank yo ak nepe li yo. Apre sa, apre zòtèy yo fè nan pye yo te bay kado a nan aniilasyon.
  Epi nan fen, soutyen li pete ak zèklè vole soti nan pwent tete wouj li yo.
  Natasha di:
  - Mwen se chanpyon linivè a!
  Zoya tire nan yon mitray. Li fame sekle desann Nazi yo. Nepe li yo, alonje, koupe nan tank yo. Ak pi popilè pye li yo te voye mesaj lanmò.
  Men, soutyen li tou pete, ak pulsar infernal vole soti nan pwent tete wouj.
  Zoya tweeted:
  - Glwa pou peyi a! Glwa!
  Isit la nan atak la ak Augustine. Tankou yon ti fi agresif. Li jete ak pye l 'sa ki pote lanmò. Apre sa, li te vire, koupe lènmi yo, epi answit li kouri yon moulen ak epe. Nan fen a, soutyen li te pete tou, ak pwent tete Ruby yo te vole mòtèl, pa bay yon chans pou siviv egzeyat. Ak Alman yo te gen yon tan trè difisil. Se te tankou yon klib dife te pase sou tèt yo.
  Augustine kase:
  - Kominis ki pi sakre nou an!
  Svetlana te fè yon resepsyon ak nepe - yon papiyon. Li koupe toutrèl tank yo. Lè sa a, ti fi a pran epi voye yon anpil nan mitray. Lè sa a, zòtèy toutouni li yo te voye destriksyon ak aniilasyon. Lè sa a, soutyen an pete ankò, e kounye a, boul yo boule tonbe sou Nazi yo.
  Svetlana wouli:
  - Mwen se pi fò nan mond lan! Lènmi yo tranpe tout nan twalèt la!
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a p'ap janm fini an, koupe ak nepe. Lè sa a, li te bay yon pete nan mitray. Apre sa, ak janm fè, timoun, li jete yon kado touye moun nan lanmò, chire Fritz la. Apre sa, ti gason terminator la sifle... Plizyè milye kòk te bat avyon Alman yo paske yo te pè. Montre acrobatics ki pi wo a.
  Margarita Korshunova tou rache ak nepe li yo, koupe gwo fò tou won yo nan men Nazi yo. Lè sa a, ti fi a te bay yon pete nan mitray, kouche Nazi yo. Lè sa a, dwèt yo fè nan pye timoun yo jete yon kado trè letal nan destriksyon. Epi yo dechire Fritz la.
  Ak nan fen, ki jan ti fi a pral sifle... Ak dè milye de kòk fou pral fè aksidan sou avyon fachis, vire yo nan epav ak sann dife.
  Natasha pa slouch tou. Apre sa, li koupe ak nepe, epi li voye yon kado lanmò ak zòtèy pye l '. Lè sa a, kòm soutyen an pete, ekoulman nan lanmò ap kouri soti nan pwent tete wouj yo.
  Epi yo mete Nazi yo nan yon dezòd ki ka touye moun...
  Oleg Rybachenko te note:
  - Sa a se bonjou Ris nou an!
  Natasha konfime:
  - Epi nou pral montre resepsyon an gratis!
  Zoya tou koupe Nazi yo ak epe. Epi pa kite yo rale deklanche a. Ak nepe yo kenbe yon resepsyon papiyon. Ak gwo fò won yo chire soti nan tank yo ap vole. Zoya di:
  - Glwa pou patri a!
  Ak zòtèy toutouni li yo pral lanse yon kado devastatè nan destriksyon reyèl ak inexorable.
  Lè sa a, tankou yon pike wouj-cho pral vole soti nan pwent tete Franbwaz la ke li pral byen tranpe yon anpil nan Fritz.
  Men, soti nan lonbrit la li pral bay nan ak zèklè ...
  Zoya rele:
  - En de twa!
  Augustine lanse ak nepe li yo, koupe tèt fachis yo, epi konfime:
  - Siye lokalizatè a!
  . CHAPIT #2
  Ak pye atè, ti fi a te lanse yon lòt kado nan aniilasyon. Dechire fachis yo. Apre sa, pwent tete Ruby sikonbe nan pulsar la chire machin nan.
  Ak jan lonbrit li krache zèklè ki touye Nazi yo. Ak kapab griye yon batayon antye.
  Ak isit la se Svetlana Fritz bat, ak aji tankou yon robo konba reyèl. Epi pye li yo ap voye yon lòt pati nan destriksyon.
  Epi pwent tete wouj yo voye yon kouran plasma majik ak yon tsunami. Ki se menm plis pase mòtèl.
  Ak ki jan lòt bagay ak lonbrit la sou armada yo Nazi pral pran ak letal jete inik.
  Svetlana gwonde nan tèt poumon li:
  - Sa a se super hit mwen an!
  Oleg Rybachenko riri. Pou egzanp, tank limyè Alman an E-25. Li peze vennsis tòn, li reprezante zam ak epesè zam Panther la. An total, Alman yo mete motè a ak transmisyon ansanm ak atravè kòk tank la. Wotè "Panther" la te prèske mwatye. Ak prèske double pwa a. Ak pwoteksyon an menm vin pi bon, akòz pant lan pi gwo nan zam la.
  Sa a, nan kou, ka pa renmen ou. Avèk motè a dènye nèfsan puisans, machin Alman an trè mobil.
  Li jis flite vit.
  Ti gason an sifle ankò. Kòk yo pran nan yon vag epi yo fè yon atak kè epi yo tonbe sou tèt Nazi yo. Epi mete advèsè yo.
  Men, Lè sa a, lòd la son, ak sis yo manyifik, flache pye atè, wonn, pinga'w woz, kite pozisyon yo Sovyetik.
  Epi imedyatman Alman yo ale nan ofansif la. Apre sa, yo kraze nan defans yo, kwense nan pozisyon Sovyetik, ankò ki antoure Smolensk. Ak sa a se yon reklamasyon grav.
  Nan kaptivite te de pyonye nan trèz ane Petka ak Sashka. Nazi yo te dechire rad yo nan men ti gason yo epi yo te kondwi yo nan nèj la nan bout pantalon yo. Sou twou nèj yo te gen mak pye fè timoun yo prizonye yo. Pyonye yo te kondwi nan mitan lannwit pou yon demi èdtan. Li te fevriye e li toujou frèt. Lè sa a, yo te pran prèske toutouni nan joupa a chofe pou senk a dis minit, ak Lè sa a, ankò nan frèt la.
  Ti gason yo te soufri anpil e yo te gen po wouj tankou kribich. Pa gen anyen reyalize, Nazi yo elve yo sou etajè a. Ak anba pye yo toutouni, timoun yo te limen dife.
  Se konsa yo fout. Petka ak Sasha, yo pa kapab sipòte touman an, te kòmanse rele. Men, pa gen anyen ki defini pa bouro yo te di. Byenke yo te koupe pyonye yo ak fil fè.
  Alman yo tou tòtire fanm Komsomol yo, fòse yo mache pye atè ak nan bout pantalon sèlman nan nèj la.
  Alman yo te gen tank trè tèribl nan seri "E" epi yo pa t 'kapab fasil fè fas ak yo. Espesyalman E-75 a, ki te parfe pwoteje soti nan tout ang, men an menm tan an byen mobil.
  Li te sanble tankou ki domaj de machin nan sèlman douz tòn chak ka lakòz? Sepandan, nan ka sa a, pèsonèl deside tout bagay. Ti fi yo pratikman pa t 'manke, byenke se pa tout frape yo te vin trè danjere. Twa oswa kat fwa blende an pant nan trant-kat yo rikoche, ak apeprè yon douzèn jij ki te lakòz domaj nan divès degre, men nan kalite a ki fasil pou ranje nan jaden an. Men, sou senkant, nan zam bon jan kalite pòv nan machin Sovyetik, soufri seryezman.
  Pou egzanp, trant-kat kòmandan an te kòmanse chire lè minisyon an te eklate. Yo te jete gwo kay won an byen lwen, ak mizo a tounen yon volan. Moun te mouri tou.
  Tank Sovyetik yo te reyalize kiyès ki t ap pike yo epi yo te eseye kontrekare atak.
  Ti fi Tiger yo trè ki gen anpil moun, men chaj la minisyon nan 82 kokiy se byen konparab ak Panther la. Malgre ke minisyon yo repoze sou nen an, ak ti fi yo kale koupe koud yo sou yo. Men, toujou gen yon bagay yo tire sou, epi lè apwoche, li pi fasil frape Larisi yo.
  Gerda kwaze byen vit epi li voye yon lòt tank pou bouyon, li chichote:
  - Bondye padonnen m! Sa yo se mesye brav, men youn nan kòmandan yo se byen fou!
  Clara remake, li chichote yon fason isterik:
  - Si yo vini abò nou, Lè sa a, nan fen a!
  Vreman vre, trant-kat yo te tire sou mouvman an, kouvri nan lafimen, tranble nan tranbleman an. Natirèlman, frape yo ra, vaksen yo pa kòrèk, men tank la ap buz.
  Fwon an toujou parfe pwoteje ak zam la, tou sa yon moun ka di, se nan kalite siperyè, simante. Ak sa vle di ke sifas la nan ogmante dite bay yon ekselan, jis tankou yon so lapen, detant.
  Men tou, li bèbè anndan, se menm jan ak monte nan yon tanbou epi yo pral bat li ak klib lou.
  Se vre, kabin an te vin cho anpil nan frape yo, men lè w nan yon bikini, li la menm bèl apre plonje nan snowdrifts yo. Men, li pi plis dezagreyab ke yon kokiy Sovyetik frape tabliye a dwat nan pist la. Sa a se pou pèfòmans nan kondwi nan machin nan, tankou yon baton anba je a. Malgre ke, bay woulèt yo pa echèk, men yon kabwa separe, tank la ka toujou deplase. Vire epi kite. Sa a ta dwe fèt pi bonè. Se konsa, pwoteksyon nan sevè a se pi fèb. Ak ang enklinezon an pi piti. Si li frape, li ka kraze. Zam Ris yo pa fèb konsa.
  Gerda te chichote, yon lòt fwa ankò lage kado lanfè a nan kanon semi-otomatik la:
  - Men, Pasaran!
  Malgre ke mo sa a, pi jisteman, deviz nan kominis yo Panyòl, pou vanyan sòlda yo tig Alman pa gade nan tout apwopriye. Apre yo tout, Nazi yo te goumen sou bò a nan Franco. Malgre ke, apre tout, pafwa sòlda yo vle adopte ke trik nouvèl lòt moun.
  Lè te tire, Klara yon ti kras vire zam nan pwòp tèt ou Laska, kraze roulo dwat la ak yon pwojektil te kreye yon pwoblèm pou yo nan sans sa a.
  Tank Sovyetik yo pa t 'kosè vit atravè nèj tankou yo te fè sou otowout la, men tou, so rapid yo entèfere ak je a, epi yo te vit.
  Isit la kokiy yo aktyèlman vide nan pwen-vid.
  Epi Gerda tire nan gwo vitès, tranpe nan swe. blende pant
  rebondisman sou fwon an, men si yo frape yo pwen-vid sou kote sa yo ...
  Clara rele:
  - E menm si mwen tonbe nan fon lanmè a nan lanfè - mwen pa pral retounen nan bèso a!
  Ti fi yo tire nan fen a, men kokiy yo prese soti nan kote sa yo ak pèse, kraze woulèt yo. Blende a krake epi machin nan pran dife.
  Gerda deside:
  - Nou mine machin epi kite!
  Clara di ak kè sere:
  - Ou vle kite fè?
  Gerda di:
  - Gen bagay ki pi enpòtan pase metal, pou egzanp, ankadreman!
  Clara rache yon ti kamera epi li di:
  - Men, exploit nou yo pral anrejistre pou tout tan!
  Ak tout dwèt li, Gerda vire levye ki te deklanche eksplozif la, ki kapab kraze tank eksperimantal la nan baz yo. Ti fi a tigress te regrèt anpil detwi tankou yon travay nan atizay, men ki sa ou ka fè si otreman vanyan sòlda Sovyetik yo, ki moun ki pa ka refize kouraj, pral sezi teknoloji inik.
  Se konsa, yo fè kònen Laska a epi yo plonje nan snowdrift la pou sove lavi inik yo.
  Magda von Singer ak Stella tou pa t 'vle fè bak, ak machin yo te dechire pa kokiy egzat. Sa a se sò - Pallas yo san pitye nan nenpòt lagè. Lè ou gen pou fè bak, kite kè ou. Men, ti fi yo goumen abilman, ak jere yo sèvi ak moute chaj la minisyon prèske tout antye. Men koulye a, yo te oblije twou tankou koulèv nan yon snowdrift epi gen eseye chita soti nan zam yo inexorable Sovyetik.
  Lè ou swe ak nan yon bikini, Lè sa a, k ap grenpe nan pwofondè yo nan nèj la se pa lide ki pi bèl. Men, konbyen fwa nan monn nou an ou fè sa ki fè ou plezi. Nan nenpòt ka, pou egzanp, dife a seryezman te gen tan, tire nan fen Stella, boule plant yo nan pye l '. Men, ti fi a ki soti nan sa a te vin pi ankòlè epi li rele:
  - Onè ak kouraj pa pwa yo pa vann!
  Magda, ki te tou mete dife, menm po bronze li te kouvri ak ti anpoul, di:
  - Dife se chalè, pa dife!
  Tank Sovyetik, sepandan, te fè travay la pi fasil. Nan yon raj, yo te tire abandone "Weasels" yo san okenn pitye, mete plizyè douzèn kokiy nan metal la kase. An menm tan an, yon pati nan tankè yo apiye soti nan kale yo ak, tankou yon kaskad nan yon kaskad dlo, zèl yo nan machin Alman yo tèt yo ak moun ki te kondwi lang obsèn.
  Magda fè yon grimas, li remake:
  - Yo, Bolchevik yo, nan kou, yo brav, men trè enkilti!
  Stella, krache nèj nan bouch li, san atann te montre jistis piman bouk:
  - Ou panse gèrye nou yo pi bon?
  Magda te fè yon remak nan yon blag:
  - Natirèlman, li pi bon si nou genyen. Kokas la se deja nou an, pi lwen nan Moskou se sèlman yon koup la san kilomèt. - Epi blond siwo myèl la te fè gwo denk long li yo. - Oswa ou vle fè diskou nan trayizon?
  Stella, ki te deja wè ase nan tout bagay ak tout moun, sèlman leve yon sous pousyè nèj ak pye l ', li ri, remake:
  - Pafwa silans se kalite ki pi terib nan trayizon.
  Lannwit, blizzard ak snowdrifts te bay kat ti fi yo yon bon chans pou yo siviv. Anplis, li pa t 'rive nan lènmi an penyen nèj la epi gade pou move lespri janm fè nan snowdrifts yo. Se konsa, vanyan sòlda yo, antere l 'nan yon snowdrift, chita deyò, ak tank yo Sovyetik deplase sou, devlope yon zouti. Malgre ke plis pase yon santèn machin yo te kite kouche alantou kase, deformation kòm yon rezilta nan aksyon yo nan ti fi yo tig.
  An jeneral, twoup Sovyetik yo te reyalize kèk siksè nan premye jou yo ak jere yo konsiderableman antre nan fòmasyon lènmi yo.
  Demiurge kopi a espesyalman mete aksan sou Pyè Degtyarev:
  - Oke, nan ka sa a, nou ap jwe jwèt la onètman, ak evènman yo ap devlope jan yo ta dwe devlope.
  Enjenyè Kolonèl la te fè remake:
  - Ay... Sa a se sèlman yon siksè taktik.
  Vreman vre, le pli vit ke move tan an te pèmèt, anpil vyolan fachis te desann. Dominasyon Fritz nan lè a te vrèman yon lyen fèb pou Lame Wouj la. Kounye a, Nazi yo te kapab etenn ofansif Sovyetik la ak gwo atak lè. Apre sa, yo te gen pratikman anyen yo opoze.
  Men, ewoyik Lame Wouj la toujou kontinye genyen nan kondisyon difisil sa yo.
  Fritz te fè bak nan Tikhvin tèt li e li te eseye jwenn yon pye nan vil la. Natirèlman, kay ak zòn rezidansyèl yo, nan tèt yo, se deja yon defans seryezman kont twoup Sovyetik avanse yo.
  Kat brav yo nan ti fi tig yo jere yo fè bak nan Tikhvin. Men, yo te oblije pran mitray pou defann vil la. Ak pou tankè, sa a se pa al pran plezi ki pi bèl.
  Clara, ki te tire tounen soti nan enfantri a avanse, voye yon lòt sòlda wouj nan pwochen mond lan, eksprime tèt li:
  - Nou pa monstr? Epi nou vle jwenn yon trezò!
  Tikhvin te resevwa gwo domaj pandan kaptire vil la pa Alman yo.
  Koulye a, Fritz te sele barikad yo epi li te espere bati yon liy defans ki pa ka pa ka kraze.
  Gerda louvri dife ak vaksen sèl - li te nesesè pou konsève pou katouch yo. Twoup Sovyetik yo pèdi twòp tank, se poutèt sa enfantri a te ale nan atak la.
  Natirèlman, pa te gen ase transpòtè pèsonèl blende nan modèl Sovyetik. Se poutèt sa, yo pèl sòlda yo pou yo touye. Epi yo te rankontre pa mitray ak mitray. Kat yo te tire byen ak adrwatman kache nan barikad yo.
  Gerda mete yon lòt sòlda Sovyetik atè epi li chante:
  - Nou bezwen akonpli yon feat of bra - sinon pa pral gen okenn pwen nan viv!
  Batay la te gaye toupatou nan vil la. Ak bonm yo te deja lapli desann soti anwo, espesyalman depi move tan an amelyore notables, ak Fritz la te gen yon tèt kòmanse.
  Gerda, ki te fache, te jete ponya li ak dwèt gras li yo epi li di:
  - Batay nou an pral viktorye, otreman li enposib!
  Clara, ki te tire pa pi mal, te ajoute nan repons:
  - Yon viktwa, men yon gwo!
  Gerda, te koupe plizyè konbatan nan yon ti pete, te ajoute:
  Men defèt pa janm piti!
  Zam sovyetik pwòp tèt ou te tire sou Tikhvin, atiri ak syèj te rale moute yon ti kras pita. Fritz ranfòse defans la ak presyon lè a. Twoup Sovyetik yo rale nouvo avyon.
  Aparans nan lejand Marseille la chanje dramatikman balans pouvwa a.
  Gwo ace a te vole ME-309 a, yon zam trè pwisan an tèm de zam. Ak literalman baleye tout moun nan chemen li yo. Menm nan lame Sovyetik la, yo espesyalman te avèti ke tankou yon mons parèt nan lè a.
  Marcel li menm pa t konsidere tèt li kòm yon move, anpil mwens kòm yon moun mechan. Li te kwè ke, batay Lame Wouj la, li te sèlman akonpli devwa sakre li anvè Matènèl la. Anplis, anpil reyalite sou atwosite Nazi yo pa te konnen l '. Wi, ak twòp te atribiye nan lagè a.
  Men, isit la se premye, apre retounen an, batay superass la. Vole bonm Sovyetik, avyon atak ak avyon de gè. Yo klèman vle bay yon batay feròs nan inite yo tè nan Wehrmacht la. Men Marcel wè tout bagay sa yo epi li ouvri dife nan yon distans senk oswa sis kilomèt, e menm sifle nan nen li.
  Machin Sovyetik ak aces brav toujou pa t 'reyèlman wè lènmi an, kòm avyon yo te kòmanse eksploze, ak zèl yo kraze. Marseille te tire san vize, men entwitif. Li te sanble konnen davans kote chak pilòt ta vole ak dirije mons zèl li. Se konsa, li te tounen soti ke yon jenn gason ak yon figi timoun baleye Armada a zèl.
  Nouvo ane a, byenke glacial, te tounen soti yo dwe cho. Twoup Sovyetik yo, dezespereman ak fè tèt di atake, yo te eseye pran Tikhvin. Fritz fè tèt di defann tèt yo, ap eseye rete nan vil la, kote atè a kouche, manje inpignable Leningrad. Anplis de sa, li te sou prestij la nan twoup Alman yo, ki moun ki jwenn li difisil ak wont abandone gwo vil yo.
  Tan an, malerezman, amelyore, ak anpil bonm lènmi, espesyalman masiv Yu-288 la, pike pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo ak bonbade kominikasyon.
  Avyon Sovyetik Yak-9 ak Lagg-5 yo te anpil enferyè a lènmi an tèm de zam ak vitès. An patikilye, ME-309, tankou yon dragon, frape pi fèb machin Sovyetik yo. Anplis de sa, Alman yo te devlope taktik doub wingman an, ki te fè li posib pou efektivman itilize avantaj nimerik yo ak redwi kèk nan pwoblèm manyablite nan machin yo obstiné, lou ame, men lou Alman nan dènye Focke ak ME. Anplis de sa, jè ME-262 yo te kòmanse parèt sou fwon yo, byenke machin sa a poko konplètman fyab teknikman, osi byen ke yon modifikasyon pi lejè, plis manyabl ak pi bon mache nan HE-162 la. Dènye machin nan te pi fasil pou fabrike ak teknikman plis serye pase jè Messerschmites. Men, pou jesyon li yo, pilòt nan kalifikasyon olye segondè yo te obligatwa. Ki yon ti jan depresyasyon kalite sa yo pozitif nan devlopman sa a kòm pwa a ki ba nan avyon an - sèlman 1.6 tòn vid, pri ki ba nan pwodiksyon ak pi bon manyabilite nan mond lan.
  Men, as Alman sa yo ki te metrize machin sa a te fè lwanj pou li. Patikilyèman siksè te Huffman, pilòt nimewo de, apre Marseille, ki te rete deyò. Depase rezilta a nan 300 machin ki te tonbe, Huffman te resevwa yon gwo prim - Kwa Knight an Lakwa an fè, ak fèy pye bwadchenn, nepe ak Diamonds. Taktik li nan apwoche nan yon minimòm, ak Lè sa a frape ak vole tounen se pi bon an sou HE-162 la. Se konsa, Huffman te pwouve yo dwe yon mèt eksepsyonèl nan konba sere. Malgre ke, rezilta Marseille a nan 3117 avyon ki te desann se toujou irealizabl.
  Anplis, 2 janvye 1944, pilòt lejand sa a te parèt nan syèl la, poutan li te konvenk Hitler, raple ke twoup Alman yo te nan yon move eta, ak ekipman Alman ki pi pwisan te byen klè pase nan nèj la. Se konsa, li nesesè bay ekipman pou lè a ki antoure Tikhvin, kote twoup Alman yo te etabli ak bonm tout apwòch yo nan vil la.
  Nan premye jou a, Marseille te fè sis sortie e te tire plis pase yon santèn avyon Sovyetik. Se vre, nan dat 4 janvye, move tan an te deteryore sevè. Yon tanpèt nèj leve, ak twoup Sovyetik yo pran aspè vil la.
  Kat bèl ti fi yo te pito goumen ansanm - zepòl a zepòl. Akoz frèt la, yo te fòse yo mete sou kamouflaj ak goumen an blan.
  Karas ti gason Ninja a tou te vin pote sekou. Timoun Terminator Intrepid la pa t 'pè frèt la ak goumen nan bout pantalon pou kont li. Sèl sous chalè li se te krèm kamouflaj, ki te fè po chokola boule l 'blan anba nèj la ki te kontinye tonbe, ki kouvri tout lari yo. Anplis, li te itilize jete, disk metal trè mens ak yon nepe katana nan batay. Men, nan kou, li te tire ekselan, ak nan zam kaptire. Sepandan, ti fi yo tou pa t 'manke lè l sèvi avèk fizi otomatik yo.
  Zam sa yo pi egzak pase mitrayèt, epi sa ki pi enpòtan, plis serye. Sepandan, fizi atak MN-44 yo, kòm yon règ, pa t 'kite Alman yo desann. Nan twazyèm sezon fredi a, machin lagè Alman ki byen lwil la te pare. An patikilye, menm nan yon tanpèt nèj, Focke-Wulf ak ME, lè l sèvi avèk chofaj, jere yo fè piki douloure, byenke limite, sou twoup Sovyetik yo.
  Gerda, ki te tire nan men, te eseye pa gade nan direksyon kote sòlda Sovyetik yo te tonbe. Anpil nan konbatan yo te trè jèn, disèt oswa sèz ane. Te enfantri a rekrite pa glisman teren, rato moute tout resous yo. Vrèmanvre, anpil bagay te pèdi.
  Men, nan mitan Fritz yo plen ak etranje. An patikilye, soti nan Syèd, nan ki Nazi yo te genyen nan eleksyon ki sot pase yo, epi sèlman pozisyon nan wa a kenbe soti nan antre louvri nan lagè a ak Sovyetik la.
  By wout la, te gen yon tantativ asasina sou Kolontai jis nan Jou Nwèl la. Anbasadè Sovyetik la te blese anpil, epi doktè yo ap goumen pou lavi li. Deja de divizyon ak kat brigad soti nan Sweden te rive kòm volontè. Rasanbleman ak mach mas k ap mande lagè fèt nan peyi a menm. Epi yo mete pòtrè Hitler ak Karl douzyèm lan.
  Se konsa, Syèd antre nan yon lagè dirèk se yon kesyon de tan. Espay ak Pòtigal deja nan lagè, men yo voye twoup pi lwen nan sid. Epi, koulye a nan sezon fredi, yo jeneralman eseye monte yon kote pi lwen pase Kokas. Kò brezilyen an, aparamman, pare pou fè yon so nan Azi Santral, kote mouvman Basmachi a deja flannen ak yon vigè renouvle.
  Men, sa yo se tout detay, divizyon Vlasov yo ap goumen tou nan Tikhvin. Mesye sa yo goumen sa ki mal, reyalize ke nan kaptivite yo ap tann pou tòti terib ak yon bouk inevitab. Ak sa ki sou Alman yo? Yo pral tou gen yon tan difisil, anpil pral mouri nan Siberia, men yo toujou yo pa pral pann aveugles.
  Gerda, chanje clip la epi koupe sòlda yo abiye ak manto gri, pou tout Larisi yo pa gen ase wòb kamouflaj, imajine sa ki ta ka tann yo nan ka kaptire. Epi li te souri nan potansyèl la pou yon avanti sexy, fre. Vrè, Lè sa a, nan Siberia li pral vin pi mal. Kòm jèl sa a vin, chalè flamethrower se menm pi bon. Isit la nan dezè a, yo byen vit te abitye ak sab la cho epi yo kouri pye atè, men li pa t 'fonksyone konsa. Apre yon koup la èdtan nan yon bikini nan frèt la, li te kòmanse souke e li te nesesè yo chofe nan beny lan. La, jèn gason ki soti nan batayon elit SS la chofe kò yo ak kou yon bale Spruce. Oke, pa sèlman, nan kou, ak yon bale,
  gen mesye chwazi, bèl aryen, sa ou bezwen!
  Yo te konplètman pèdi timidite ansyen yo, oswa petèt, okontrè, yo te akeri looseness nan yon macho fi. Men koulye a, yo oblije fè bak yon ti kras - fantasy Sovyetik yo, ranpli apwòch yo ak kadav, pwoche twò danjere e yo te kòmanse voye grenad.
  Li te nesesè yo kraze distans la pou yo pa tonbe anba lagrèl la fwagmantasyon.
  Magda te resevwa yon ti koupe nan yon shrapnel epi, an repons, te tire uit bal nan twa segonn. Sòlda Sovyetik yo te kouri, prèske san yo pa kraze, sèlman yon ti kras akoupi epi, clip la te jwenn viktim li yo. Egzeyate uit jij ak Stella. Fanm agresif mawon te eksprime tèt li:
  - Pou moun fou brav yo, nou chante yon chante!
  Men, sòlda Sovyetik yo, aparamman, deside pwouve ke sa a se bon konprann nan lavi. Mitrailleur atak Alman an bat ak tout fòs li, ak kout li yo sanble yo inyore. Malgre ke sòlda yo tonbe, moun ki siviv kontinye kouri e menm voye grenad prèske pwen-vid, byenke sa a ka fè pi bonè.
  Krusyen an trè abilman lanse disk, koupe de oswa twa sòlda ak yon sèl. Lè sa a, li atake ak nepe li, ki koupe mitray ak fizi fasil, tankou alimèt!
  Ti gason ninja a toujou piti anpil, li sanble onz oswa douz ane, men li tèlman vit. Yo pa gen tan swa antre nan li oswa defann tèt yo. Timoun nan te leve epi antrene depi li fèt, voye epe nan ti bebe a, fòse yo debouche ak koupe riban, tranpe nan yon twou glas, mete chat ki resevwa fòmasyon espesyal. Oke, ak plis ankò, vire yon ti gason jenetikman don nan yon machin lanmò reyèl. Manman l 'se yon ninja vennsenkyèm jenerasyon, papa l' se yon pwisan majisyen Siberian ak yon lènmi ideolojik nan Sovyetik yo, "Sovyetik" otorite yo. Ekselan jenetik ak fòmasyon ak majik - fè ti gason an pi bon an nan mitan ninja yo. Ak nan kou, Anperè Hirohito, yo nan lòd yo montre Alman yo ke yo pa supermen yo koul, men gen nèg di nan Japon, voye ti gason an nan devan Alman-Sovyetik la.
  Ak Karas (pwason karp senbolize fyète ak vitalite samurai a!) te tounen yon vanyan sòlda merite.
  Pou egzanp, ak dwèt fè l ', yon ti kras wouj nan anpil èdtan nan yo te nan frèt la anmè kou fièl, li jete yon disk asye pi mens pase yon cheve. Ak nan men yo nan de nepe nan yon fwa, se konsa ke li ta pi fasil koupe liy epè nan lènmi. Ki jan terib timoun sa a terminator se, ki sa ki kapab, pou premye fwa, sòlda Sovyetik yo, yo te san defans anba kou yo nan nepe ak lanse disk, apiye tounen, fè eksperyans pè reyèl.
  Ti fi yo, yo te chanje klip, yo te kòmanse travès menm pi vit, oswa pito, okenn kote.
  Kadav fantasy yo te anpile nan ti mòn. Yo prèske imedyatman jele nan frèt la, ak plis sòlda moute yo. Se konsa yo te monte epi yo pa t konte ak pèt yo. Men, Ninja a te antre nan batay la epi ankò, kòm si vag nan pè yo te emèt.
  Yon atak dezespere fè raj pou prèske yon jounen antye. Twoup Sovyetik yo, nan pri a nan pi gwo pèt yo, te okipe yon koup de ka, pouse Alman yo nan yon kantite liy. Men, sipò nan fèb nan atiri (avyasyon Alman nan ansyen tan yo bonbade ray tren yo, prive yo nan pwovizyon) ak yon anpil nan viktim nan mitan inite yo avanse, fòse mouvman an nan enfantri a dwe tanporèman sispann.
  Malgre risk pou taktik sa yo, tank yo te jete nan batay. Li te nesesè yo kraze lènmi an toupre Tikhvin jiskaske Fritz la, lè l sèvi avèk avantaj yo nan teknoloji, debloke vil la.
  Ak nan atak sa a, yo te pran yon desizyon olye ki riske - yo sèvi ak IS-2 tank la. Yon machin ki fèt espesyalman kòm yon tank zouti. Depi yon zam pwisan, akòz to ki ba li yo nan dife ak relativman pòv presizyon nan dife, se mal adapte pou batay tank lòt moun, men li ka avèk siksè detwi sib san zam.
  Se konsa, menm si tank nan kondisyon iben yo se bonm swisid, ou bezwen kraze nan pozisyon, menm ak fwon ou.
  Trant-kat ap deplase an premye. Machin relativman lejè epi yo pa gwo kouri nan yon lari etwat. Grenad ak cocktèl Molotov te tonbe sou twati yo. Lè sa a, tank degize gazolin ak napalm te eksploze. Men, gwo pèt pa t 'sispann tank yo nan Sovyetik la. Yo, pèdi dè santèn de machin, te kraze nan sant vil la, epi yo te antre nan yon echanj fè tèt di nan kou. Menm faustpatrons yo efikas ki te kraze blende bò fèb nan trant-kat yo pa t 'pè sòlda Sovyetik la.
  Twa lame tank yo te jete nan batay alafwa. Stalin menm deside abandone dezyèm grèv la nan direksyon Voronezh, pou dedomajman pou yon viktwa desizif sou Tikhvin ak sove "Bèso Revolisyon an". Menm si gaz yo bay nan yon limit strik, lwil oliv Caucasian pèdi pou yon koup la èdtan kondwi yon jou, ak devlopman nan nouvo jaden pran tan ak lajan, resous imen, ki anpi Sovyetik la, mare pa yon lagè sou de fwon, manke anpil.
  Men, Tikhvin se atè Leningrad la ak wout lavi a, ak pi enpòtan an, li se yon senbòl nan lefèt ke twoup Sovyetik yo ka e yo kapab defèt anpil ak byen ame fachis. Donk, ann pa bat pri a...
  IS-2 tank la sanble enpresyonan, li sanble tou tankou yon trant-kat, se sèlman tourèl la deplase pi devan menm plis. Natirèlman, barik nan tèt li se epè ak long, pa konparab ak T-34-76 la, ki toujou domine chan batay la. Pandan tout mwa janvye a, efò T-34-85 T-34-85 yo pral pwodwi pa plis pase yon santèn.
  Vrè, vilnerabilite nan fwon nan gwo kay won an se frape: plat epi yo pa twò epès blende.
  Karas, ki t ap voye ti grenad eksplozif ki gen anpil pouvwa sou tank yo, kouri al jwenn tifi yo epi li sijere:
  - Ann pwan IS-2 a epi monte li?
  Magda te sipòte lide a:
  - Natirèlman, ann monte! Nou te rate kabin an.
  Gerda te avèti ti gason an:
  - Tank sa a gen kat mitray!
  Karas te fè yon klin sou ti fi yo, li remake:
  - Se konsa li bon. Byento enfantri a pral atake ankò, epi ou pral koupe l '!
  Magda te bay ti gason ninja a.
  - Fè vit, terminator!
  Pinga'w woz te klere tankou zèl moustik, jenn ti kabrit la karate kouri pi vit pase chanpyon olenpik sprint la. Pou kòmanse, li jete yon ti pake ak yon pake lafimen nan IS tèribl la. Yon reyaksyon pete, lafimen epè koule soti. An menm tan an, jè nwa gaye nan diferan direksyon, avegle machinn yo.
  Lè Karas te koupe plizyè fantasy, li te vole tankou yon pave lage nan yon balista epi li te monte gwo kay won an. Avèk yon zen espesyal, li te retire kale a epi li jete kouvèti lou a tounen. Pli lwen, tout bagay se senp: yon koup nan balanse ak de nepe, ak senk manm nan ekipaj la nan yon tank lou separe nan tèt yo. Nan reveye nan l ', ti fi yo tou vole nan, ki moun ki te jete kamouflaj fouri yo, ankò te fini nan yon bikini. Oke, li fè cho nan tank la pandan w ap kondwi. Yon motè dyezèl 520 puisans chofe metal byen. Wi, plant fèm fè santi machin nan tèt li pi bon pase nan bòt sezon fredi espesyal ak plant striye kawotchou sentetik. Sèvis trimès Alman an te pran an kont eksperyans nan sezon fredi piman bouk epi li te kreye yon nouvo minisyon, nan ki janm yo nan frèt la pa tèlman frèt. Lè sa a, vrèman yon wont, Fritz yo te pran bòt santi yo nan men popilasyon lokal la epi rale yo sou tèt yo. Oswa vlope nan foula fouri.
  Karas te bo Magda orevwa sou bouch li epi li di:
  - Ebyen tank la se pou ou! Mwen pral goumen kote mwen konnen ki jan yo touye pi byen.
  Gerda te bo ti gason an ak admirasyon sou talon ki glise, elastik la epi li di:
  - Ou se yon mirak!
  Stella te ajoute:
  - Estanda aryen an!
  - Mwen konnen! - Manmo a di epi li vole soti nan frèt la ak yon sèl so soti nan kale mwatye ouvè a. Lè sa a, kouvèti a tonbe ak yon aksidan ... Ak ti fi yo te gen opòtinite pou yo goumen sou zam yo nan lènmi an. Ak zam la vrèman pwisan. Se sèlman Lev-3 ki te parèt dènyèman, oswa kòm li te rele tou, "Royal Lion" ak yon kanon 128 mm, se pi fò. Men, tank sa a toujou nan fwon yo nan kopi sèl. Li te montre pandan selebrasyon 8 Novanm nan Führer ki te genyen demon. Natirèlman, pandan ke li poko nan seri a. Kòm nan chemen an, IS-2 a, ki se sibi premye kouri-an li yo.
  Se konsa, lwen, menm tankè Sovyetik yo pa te tire yon sèl piki nan yon zam, aparamman chwazi sib yo pou asire w.
  Stella te fè remake ak sarcastik, li vire mekanis lan:
  - Oh, tenten ... Pa gen okenn automatisation isit la ak tout bagay dwe fè manyèlman.
  Gerda, ki te manje chen an nan yon plan, te fè remake:
  - Ak je a se gallim, ak vizibilite pa enpòtan. Yo pa trè bon nan vize.
  Magda, li manyen angrenaj yo ak pye l', li vire bwat la, li remake:
  - E ankò, konpare ak trant-kat la, gen kèk pwogrè. An patikilye, chanje angrenaj se pi fasil. Kabin nan sere, men plis oswa mwens ou ka deplase. Minisyon, sepandan, piti. Vennwit jij...
  Gerda lojikman te fè remake:
  - Pou tire nan yon kantite limite nan bunkers, li ka ase, men pou yon batay tank plen véritable, li klèman pa ase.
  Clara te jwenn yon bagay ki bon nan tank la:
  - Men zam mitrayòl la anlè! Kat machin zam ka bay bon pwoteksyon. Lè sa a, mwen gade "sourit" sa a - gen sèlman de "krache" nan li pou yon machin konsa.
  Stella, akselere motè a, konfime:
  - Se sa! Èske zam sa a pou yon tank lou san katreven tòn konsa?
  Magda, tankou yon pantè ki touye yon boufalo, gronde:
  - Poul ri!
  Motè dyezèl di akselere tank la. Li ka wè ke IS-2 a toujou ap kondui sou gran wout la, men lè nan wout, sant gravite li deplase pi devan pral gen yon efè. Men, pa gen anyen, osi lontan ke ou ka detann epi chwazi yon objektif ki merite pou tèt ou.
  Magda ouvri tourèl tank la pou l ka wè pi byen.
  Ak isit la se yon lòt IS-2, li se yon bon lide yo sèvi ak tank sa yo pi masiv. Dèyè l 'yo gen twa plis ISs, men youn ak yon pi lejè 85 mm kanon. By wout la, pi danjere a, kòm li se kapab pran machin nan nan fwon an, ak frape pi vit.
  . CHAPIT #3
  Magda deside tire nan yon distans de kilomèt. Li bay lòd sou yon ton minè:
  - Tire egzakteman sou fwon gwo kay won an ... Epi ... Ou konprann!
  Machin nan sispann, kòm pa te gen okenn lis, ak Gerda, plenyen sou bon jan kalite a pòv nan optik yo, ki, pou asire w, te poli pa adolesan ki pa antrene, pwente barik la. Ti fi yo te ede chaje yon kokiy ki peze yon liv edmi. Gèrye blond la te mete yon souflèt li sou poto a epi li te eseye santi machin yon lòt moun. Apre yo tout, li pa t janm tire nan kanon sa a, modèl 1931, anvan. Pwisan, men demode, ak yon pwojektil pwenti, rikoch-sansib. An jeneral, zam la, nan kou, pa te planifye pou tank yo. Men, aparamman, modifikasyon anti-tank zam 107 mm, ki te devlope an 1940, te vin twò enfidèl e yo te oblije abandone. Ak isit la li nesesè nan kondisyon nan vizibilite pòv soti nan yon distans de 2000 mèt frape sib la. Wi, epi li pral difisil pou lènmi an reponn ak frape, men ...
  Gerda te bo kloti zam la, byen vit gade deyò, li pran yon ti ponyen nèj ak lang li, li vale l, li poze talon pye l sou levye yo epi... tire!
  Li te bay anpil ke li pike ponyèt mwen ak ti towo bèf mwen epi li te pran sant lafimen.
  Prezan an te vole nan yon arc long ak ... IS-2 a, ki te mache devan, sispann, te kòmanse fimen, ak Lè sa a, chaj minisyon an te kòmanse pete.
  Magda ak kè kontan reponn:
  - Se sa nou te ba yo! - Ak lojikman, plis jisteman, konsèp ki pa lojik konfizyon, li te ajoute. - Se pa yon nonm ki pentire yon zam, men se zam yon moun!
  Gerda grogne:
  - Rechaje!
  Ak ti fi yo tansyon moute. Natirèlman, isit la yo pa yon "Tiger", yo dwe swe, men li pi plezi nan fason sa a, espesyalman depi yon tank kanpe refwadi byen vit. Iron, apre tou, se yon bon kondiktè.
  Dezyèm fwa Gerda tire pi vit ak plis konfyans. IS yo te kontinye deplase, epi, aparamman, yo poko kalkile kote zam yo te tire. Wi, ak sispann se pa nan koutim Ris la. Depi gen yon lòd ... Ak dezyèm koki a se deja konfyans frape sib la.
  Gerda niche bouch li epi li kòmande:
  - Ak twazyèm lan isit la.
  Avèk yon gwo reta, katriyèm IS-1 la louvri dife nan mouvman an. Epi, etranj ase, li frape, byenke soti nan yon distans konsa soti nan yon machin k ap deplase li se prèske enposib, men vaksen deside tout bagay! Sepandan, distans la pou zam 85 mm la twò gwo, pi lwen pase limit la pénétration. Men, te gen yon gwo gronde nan gwo kay won an, ak blende nan devan an twou. Gerda te voye nan repons yon katriyèm "lèt-pake" ki peze yon liv ak yon mwatye ... Fwon tank IS-1 la fann ak lang zoranj te monte byen wo nan syèl la. Ak isit la se yon lòt IS-2, li se yon bon lide yo sèvi ak tank sa yo pi masiv. Dèyè l 'yo gen twa plis ISs, men youn ak yon pi lejè 85 mm kanon. By wout la, pi danjere a, se konsa kapab pran machin nan nan fwon an, ak frape pi vit.
  Nan sezon prentan an, Alman yo te pran Smolensk ak pwoche bò kote Vyazma ak Rzhev. Lè sa a, yo toudenkou vire nan sid Donbass la. Epi se te yon mouvman trè inatandi ak pwisan. Lame Wouj la pat gen tan reyaji. Ak Nazi yo te kaptire tout bò gòch-bank Ikrèn lan. Epi nan fen ete a nou rive nan viraj Don a. Se sèlman nan sezon otòn la, twoup Sovyetik yo te kapab diman sispann Nazi yo.
  Alman yo tou ankò bloke Leningrad soti nan sid la, koupe oksijèn an.
  Ak nan nò a, Finns yo te deja eseye avanse.
  Poze sezon fredi a te rive. Nan Sovyetik la, tank T-54, pi byen pwoteje ak plis ame, te antre nan pwodiksyon an. Men, IS-4 ak IS-7 pa t 'kapab pwodwi an mas nan pwodiksyon an. Malgre ke IS-7 a se yon machin ki kapab konbat mastodon Hitler yo, li twò difisil pou fabrike, espesyalman nan kondisyon lagè.
  Karannwityèm ane a te make nan mwa fevriye pa yon tantativ Lame Wouj la avanse nan sant la, ki te repouse. Alman yo, lè l sèvi avèk divizyon etranje ki soti toupatou nan Ewòp, te fò. Anplis, disk yo te vin pi avanse, epi kounye a li pa tèlman fasil tire yo desann. Ak Nazi yo devlope avyon jè. Trè fò. Ak nouvo avyon de gè ME-362 la tou senpleman choke pilòt Sovyetik yo. Ak nan seri a nan avyon jè, Sovyetik la pa t 'genyen.
  Nan mwa me, yon gwo ofansif Nazi yo te kòmanse, kontoune Moskou. An menm tan an, Latiki tou te antre nan lagè a, louvri fwon sid la nan Transcaucasia. Epi batay yo te kòmanse ak vigè renouvle.
  Men, gen bèl tifi ki goumen ak kòlè; an patikilye ekipaj la nan Elizabeth.
  Isit la se yon ti fi nan yon bikini, peze pye l 'sou deklanche a, ak yon pwojektil vole soti nan yon kanon 100-milimèt.
  Yon vanyan sòlda ki soti nan Sovyetik voye li tèlman malen ke tank la Alman E-50, malgre zam pwisan li yo, te frape.
  Catherine te note ak agresif, montre dan li:
  - Nou se pi fò nan mond lan!
  Ak yon talon fè pandan li peze sou pedal la.
  Elena tou tire sou lènmi an, kraze Panther-4 la ak cooed.
  - Pou Sovyetik la!
  Euphrosinia pral fè tete li, retire soutyen li, ak jan li pral bat ak yon pwent tete wouj, epi li pral chante, montre dan li:
  - Granmoun Makhno,
  Gade deyò fenèt la...
  Li fè nwa deyò, li fè nwa!
  Ak ti fi yo pral chante nan inison, montre dan yo:
  - Nou se pi fò nan mond lan, Nou pral
  tranpe tout lènmi yo nan twalèt la ...
  Patri a pa kwè nan dlo nan je,
  Epi nou pral bay move dragon an yon sèvo!
  Isit la - sa yo se ti fi - jis yon klas nan hyper ...
  Ete gentan rive. Yon fwa ankò, batay difisil. Rive nan fen mwa Out 1948, Alman yo fèmen bag la alantou Moskou.
  Pyonye yo te goumen tou dezespereman.
  Ti gason an, Olezhka, te voye yon grenad ak pye fè pitit li a, li chante:
  - Men premye degel,
  Nan rèv mwen mwen wè Stalin...
  Ak chaje ak kadav -
  Larisi natif natal mwen!
  Petka, ti gason an, te tire sou Nazi yo, chante:
  - Si mesye yo sou tout tè a,
  Menm lè a yo te kapab embed dragon an!
  Ak talon pye l 'fè, timoun nan te lanse yon sitwon ansasen.
  Yon lòt pyonye nan bout pantalon, Seryozhka, pral tire sou Nazi yo, kouche yon ofisye Nazi. Lè sa a, pye atè, timoun, li pral jete kado anilasyon an nan lanmò.
  Sa yo se timoun - anpil batay.
  Ti gason an pyonye Sashka, fout Nazi yo, li te sèlman douz ane, ak koupe Fritz la, chante:
  - Nan viktwa lide imòtèl kominis yo,
  Nou wè avni peyi nou...
  Ak banyè wouj la - patri a bèl pouvwa,
  N ap toujou rete fidèl dezenterese!
  Ak yon timoun toutouni, ak talon yon timoun, pral voye yon pake eksplozif, chire Alman yo apa.
  Se konsa, yo te desann nan biznis, trè agresif. Ak reyèlman nan yon fason konbatif, ki te tounen soti yo dwe trè fre.
  Timoun yo, nan kou, se konbatan nan klas ki pi wo a, men Moskou se antoure ak koupe.
  Epi Nazi yo deja avanse nan Kokas. Soti nan sid la prese Latiki.
  Epi li santi li vrèman enposib pou reziste lènmi.
  Men, ti fi goumen, tankou timoun tankou eroin gwo.
  Espesyalman Oleg Rybachenko. Ti gason Terminator sa a se jis, ann di, yon jèn vanyan sòlda ak devni selèb.
  Yon ti gason ki te gen anviwon douz ane nan aparans, te voye yon grenad ki gen fòs mòtèl, li te chire Nazi yo, epi li te chante:
  - Pou Gran Larisi
  Ti gason yo pral goumen...
  Nou se gwo mesi yo
  Ann kraze Fritz la!
  Margarita Korshunova - tou yon ti fi trè batay, tou te bay yon vire Nazi yo.
  Lè sa a, li voye yon kado nan aniilasyon ak pye fè pitit li a, dechire Fritz yo ak Tirk yo, apre sa li chante:
  - Glwa pou Peyi Sovyetik la,
  Ou se yon egzanp pou limanite!
  Apre sa, timoun yo pral pran li epi sifle. Kòk yo te endispoze ak tonbe, pèse tèt Nazi yo. Epi li te sanble vrèman fre.
  Oswa petèt li pa t 'gade, men aksyon an leve.
  Ti gason ak ti fi a te fre anpil.
  Yo gen anpil pasyon ak pouvwa.
  Kokas la deja sou wout pou l tonbe, epi li vin pi plis ak plis dramatik.
  Ak Alman yo se rampant ak sèvi ak tòti. Ti fi pyonye Alman yo espesyalman renmen tòtire.
  Isit la se Gerd ak Charlotte, yon ti gason sou trèz, dezabiye. Epi yo te kòmanse chatouye pyonye a. Seryozhka ri ak ronron. Lè sa a, Gerda te pote brikè a nan talon wonn ti gason an. Flanm dife yo niche plant pyonye a yon ti kras ki graj. Li te kriye nan doulè. Te gen ti anpoul.
  Ti fi Alman yo ri:
  - Li pral trè fre!
  Epi yo te kòmanse fwe ti gason an ak fwèt. Li te jemi epi li te kòmanse rele. Espesyalman lè ti fi yo te kòmanse pote flanbo ak dife nan pye l '. Lè sa a, pyonye yo te aplike yon fè wouj cho nan pwatrin li a epi ti gason an pèdi konesans.
  Wi, vanyan sòlda Alman yo sou tèt. Toumante yon ti gason se nan lòd bagay sa yo.
  Tòti, sepandan, pa sèlman ti gason, men tou manm Komsomol. Ti fi yo te dezabiye epi yo te mennen sou etajè a. Gen yo rale moute, fòse yo vout ak literalman writhe nan bèl doulè. Epi anba pye tifi yo, yo mete dife nan brasero a, menase pou yo chase plant yo.
  Ki jan manm Komsomol yo te kriye nan doulè sovaj ... Ala mechanste tout bagay te ye. Epi Nazi yo te respire odè vyann ki boule nan twou nen yo epi yo te ri, youn te bat lòt sou ranch yo epi yo te rele:
  - Heil Fuhrer! Nou pral touye tout moun!
  Epi ankò tòti ak tòti moun. Li espesyalman enteresan pou tòtire pyonye yo. Yo bat ti gason yo jouk yo mouri, epi yo vide sèl sou blesi yo epi yo fè yo plenn. Wi, li trè anmèdan.
  Men, lè yo tou sèvi ak yon fil cho. Sa fè li pi douloure.
  Epi Nazi yo te deja pran Makhachkala. Epi yo ap deplase nan direksyon teritwa Azerbaydjan. Epi yo te deja antoure ak bloke Erevan. Apre sa, yo tanpèt dezespwa nan Batumi ak tout bagay. Epi li agresif.
  Marshal Rokossovsky prèske mouri tèt li. Yo te santi ke twoup Sovyetik yo te anba presyon epi yo te tonbe. Kantite moun ki rann tèt yo ak dezètè ap grandi. Ak anpil pilòt vin deprime.
  Malgre ke Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova toujou ap evite defèt. Ti fi yo goumen avèk kouraj ak dezespereman.
  Anvan batay la, Anastasia pran retrèt ak twa mesye yo nan lòd yo rasanble fenomenn pouvwa cosmic nan tèt li.
  Ak vrèman chaje kapital. Epi ann dezespereman kraze lènmi yo.
  Ak pandan w ap itilize zòtèy fè.
  Epi li te rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon gwo chanpyon mondyal!
  Ak ki jan ak yon talon pye li pral peze sou levye a.
  Akulina Orlova se tou yon arsele dezespere nan batay. Ak lè l sèvi avèk zòtèy pye l 'yo, li kraze avyon Wehrmacht.
  Isit la li te tire desann ME-109 K a. Machin sa a se petèt deja demode, men li te siviv yon seri de modifikasyon. Epi sou li ou ka goumen avèk siksè.
  Akulina Orlova, aji ak kòlè sovaj, chante:
  - Bonjou gwo kominis! Fachis pral bat!
  Epi ankò ak yon talon fè, men ki jan li pral peze.
  Sa yo se kèk ti fi fou.
  Men, fòs trè inegal nan Kokas la. Malgre ke yo kwè ke gen moun yo tout malfini. Men, pesonn pa ka reziste yon fanm Ris.
  Ak vanyan sòlda yo se konsa agresif ak fre. Avyon ap tire malgre siperyorite kalitatif yo.
  Akulina Orlova te chante:
  Sèk solè...
  Ak frape lènmi an ak èd nan zòtèy fè.
  Anastasia Vedmakova, pouse bouton yo ak pwent tete wouj li yo epi frape Nazi yo, kontinye:
  Alman yo alantou...
  Akulina di, li koupe yon lòt avyon Alman:
  - Hitler te ale nan entèlijans!
  Anastasia te tonbe pou Nazi yo kontinye:
  tonbe nan yon twou...
  Akulina, tire avèk presizyon, ri:
  - Mwen kase janm mwen...
  Vedmakova te tire anpil e avèk presizyon, te note:
  - Epi li di orevwa!
  Epi ti fi yo gwonde nan koral:
  -Se pou toujou gen vodka,
  sosis ak aran...
  Tomat konkonm,
  Se nan fen Hitler!
  Akulina, ankò voye yon kado lanmò bay Nazi yo, fè remake:
  - Aktyèlman, ou dwe chante; Rommel fini!
  Vedmakova, vize yon kanon ak kokiy lè ak dwèt li, te dakò:
  - Natirèlman - Hitler - sa a se deja yon etap pase!
  Kote pa gen okenn enfliyans pèsonèl nan posede Hitler a, twoup Sovyetik yo ap eseye òganize kèk kalite rezistans. Men, li trè difisil. Men, yo toujou fè tout sa ki posib ak enposib.
  Epi timoun yo goumen tou. Epi pyonye yo ale nan batay. Ki rankontre lènmi an ak cocktèl Molotov, ak vaksen soti nan zam.
  Ti gason ak tifi, grate ak grate, kòm toujou, nan batay. Apre sa, yo goumen avèk kouraj ak trè dezespereman.
  Konbyen nan pitit yo ki mouri epi yo kite dechire.
  Pilòt Alman Gertrude ak Adala, souflete pye yo, moute nan yon XE-328 de-seater, nan yon machin jè - sa a se yon mons ak dis kanon lè.
  Lapli a te fèk pase epi ti fi yo kite tras grasyeuz, trè klè nan janm yo fè.
  Yo te tèlman séduizant ke adolesan ki t ap sèvi nan tèren avyasyon an te devore mak pye yo ak je yo, e menm ti gason yo te kòmanse anfle pèfeksyon. An jeneral, te gen anpil pilòt - batay la te montre ke fanm, nan kondisyon egal, gen de fwa pousantaj siviv pase gason. E sa vle di yo efikas. Epi Hitler-Rommel, oswa pito Field Marshal Führer, nan kou, se pa tankou yon moun ki gen pitye pou nenpòt moun.
  Nan Twazyèm Reich la li menm, poligami te prezante ofisyèlman - dwa pou kat madanm. Sa a se trè pratik. Men, pa twò anfòm nan tradisyon kretyen yo. Se pa etonan ke fachis ap chèche yon nouvo fòm relijyon. Führer-Field Marshal la ensiste ke li dwe monoteyis, men se konsa espesyal - ak yon panteon nan payen, ansyen bondye jèrmanik. Natirèlman, Hitler-Rommel tèt li nan panteon sa a mete pi wo a tout kòm yon mesaje ak mesaje Bondye ki anwo nan syèl la.
  Se konsa, Führer la, nan kou, renmen kiltive tèt li anpil.
  Gertrude ak Adala lanse avyon atak multipurpose yo nan syèl la, ki ka jwe tou wòl yon avyon de gè.
  Gèrye yo gen anpil konfyans. Larisi yo pa gen avyon jè, epi yo pa gen anpil chans pou yo ka kenbe tèt ak ofansiv la nan tigrès yo nan syèl la.
  Gertrude grogne:
  - Mwen se yon chevalye nan yon kouran k ap boule ...
  Adala konfime avèk antouzyasm, li montre dan li:
  - E mwen pral mat tout moun!
  Tifi yo pete ri. Yo peze talon pye yo sou pedal yo, epi yo vire avyon atak jè a.
  Li te toujou fè nwa, men yon ti limyè te deja parèt sou bò solèy leve. Ti fi yo sifle... Vwa Larisi te deja flote anba yo. Fanm vanyan sòlda yo ri ak yon klin youn ak lòt. Yo tèlman maten ak bèl.
  Ak pye atè, nan kou, san yo pa chaje tèt ou ak yon bagay sa yo nesesè pou yon ti fi nan yon lagè tankou soulye.
  Ak sansiblite nan avyon an ogmante anpil fwa.
  Isit la machin Sovyetik dekole nan direksyon yo. Vis Yak-9 a se petèt machin ki pi pwodwi an mas nan mitan dènye degaje yo. Pa twò ame, men relativman bon mache epi ak ti zam. MIG-5, pi vit, ak mitray. MIG-3 se yon modèl pi bonè. LAGG-7 se pwobableman zwazo ki pi rapid ak pi ame. Nan dènye modifikasyon an, gen otan ke twa 20-mm kanon.
  Men, sa yo se tout machin elis-kondwi - avyon jè yo pa te kreye. Ak Alman yo santi yo trè konfyans.
  Gertrude tire dis kanon lè. Yo frape 30mm ak de zam 37mm. Yo kouri tankou yon toubiyon dife nan avyon Sovyetik. Sepandan, pilòt wouj yo eseye Dodge epi ale nan ke la.
  Adala ap manevwe nan moman sa a. Ou pa ka pran yon machin Alman tèt-sou, men antre nan ke yo plen. Pou twoup yo nan Sovyetik la, atak la se pa inatandi. Zam anti-avyon yo te deja lanse. Kokiy ki eksploze klere nan fè nwa a.
  Alman yo ap fè eksperyans yon sèten nève. Li te sanble ke yo te deja wè anpil ke ou pa ta dwe sezi pa anyen, men ... pilòt Sovyetik yo brav epi yo pa bezwen pè pèt. Pa gen anyen ki fè yo pè. Men, eksperyans pa ase. Avyon Alman an fasil soti nan plonje a ak lans desann machin Sovyetik la. Kraze yon lòt an miyèt moso.
  Pouvwa zam Alman yo trè gwo. Sa a se yon eleman nan ki Fritz yo gen yon gwo avantaj sou Larisi. Men, vitès Nazi yo se kolosal.
  Adala akselere ak kraze pi devan. Epi Gertrude tire wokèt sou lènmi an. Konsèy yo resevwa pa dan. Gen kèk minisyon ki vize chalè oswa son.
  Adala chichote:
  Yo p'ap touye nou!
  Ti fi yo vire machin yo... Yo eseye fre. Lè sa a, yon avyon de gè Sovyetik ram yon avyon atak Alman ki tou pre. Ak ki jan li kòmanse chire, ak fann. Tou de syèl ak lè.
  Gertrude di:
  - Lanmò fache!
  Vanyan sòlda yo te klèman konfonn, epi yo ka rammed konsa.
  Tank yo ap deplase nan direksyon fwontyè a. Ekipaj la lejand nan Gerda, Charlotte, Christina ak Magda.
  Kat vanyan sòlda jere yo kouvri tèt yo ak tout bèl pouvwa pa goumen tou de Britanik yo ak Ameriken yo. Pandan ostilite yo ak Amerik, bèl yo metrize tank Panther-2 la. Pa yon move machin, siperyè Sherman yo tou de nan zam ak nan zam devan. "Pershing" pita pratikman pa t 'gen tan fè lagè. Wi, epi li pa yon rival li pou "Panther" -2 la.
  Lè sa a, kat ti fi yo te genyen t'ap nonmen non an lejand. Malgre ke an jeneral chemen bèl pouvwa yo te kòmanse nan karannyèm ane a. Himmler te konvenk Fuhrer a eseye batayon fanm nan batay, ki soti nan Aryen ki te resevwa fòmasyon espesyal.
  Batay la te montre ke fanm yo pa ditou yon lyen fèb epi yo konnen ki jan yo goumen byen. E an menm tan pote mwens pèt pase gason. Vanyan sòlda yo te goumen tou nan enfantri a, souflete pye yo sou sab cho nan dezè Sahara a. Ak metrize tank yo. Èske w gen teste "Tiger la", nan batay ak Grann Bretay.
  Sepandan, ti fi Sovyetik sou SU-100 la ap goumen tou byen.
  Malgre ke pozisyon Larisi a sanble san espwa. Men, vanyan sòlda yo, ansanm ak Elizabèt, goumen tankou malfini.
  Ekaterina peze levye a ak zòtèy toutouni li. Voye yon pwojektil ki pèse machin Nazi E-50 la nan bò a epi li gwonde:
  - Pou gwo kominis wouj ak wouj!
  Elena te bat kanon an tou lè l sèvi avèk janm li ki toutouni. Li avèk presizyon frape tank lènmi an.
  Ti fi a di:
  - Pou bèl Larisi mwen an!
  Euphrasia agresif te fè remake, ki mennen yon dife trè byen vize:
  - Glwa pou peyi nou!
  Epi li tou sèvi ak janm fè, chiseled.
  Machin Sovyetik la trè fò ak batay. Epi li tire trè byen.
  SU-100 a kapab antre nan E-50 nan bò a. Men, ti fi yo menm kraze nan fwon li, antre nan yon lure oswa fen-a-fen. Apre sa, yo koupe nan metal.
  Elizabeth, sèvi ak zòtèy toutouni li, tire sou lènmi an. Epi pepi:
  - Soti nan kouran ble a...
  Ekaterina te tire tou, fwa sa a te pouse levye a ak pwent tete wouj li a epi li te woule:
  Rivyè a kòmanse...
  Elena, yon souri agresif ak sifle, bay:
  Bon, amitye a kòmanse...
  Epi li tou peze levye a ak talon pye l.
  Euphrasia te woule, tire sou lènmi an:
  - Ak yon souri!
  Ti fi yo travay sou SU-100 trè aktivman. Epi detwi ekipman lènmi yo.
  Ak nan katye yo nan Baku, pyonye yo ap fouye tranche. Gen nèg diferan nasyonalite. An patikilye, anpil tèt klere tranbleman. Gen timoun wouj ak nwa ak blond.
  Yon sèl bagay ini yo: lafwa nan triyonf kominis la ak pye atè. Li klè ke se pa tout moun ki gen soulye pandan lagè a, ak Se poutèt sa, kòm yon siy nan solidarite, tout timoun etale talon fè wonn yo. Ivè nan Transcaucasia se byen modere, epi lè w deplase ak travay ak pèl, frèt la pa tèlman terib.
  Timoun yo travay ak antouzyasm, epi chante:
  Leve dife, nwit ble,
  Nou se pyonye - pitit travayè...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Ak isit la vini alam la ankò. Ti gason ak tifi sote nan fon an nan tranche a. Ak kokiy yo deja kòmanse pete soti anwo: atiri lènmi ap travay.
  Pashka mande Masha:
  - Bon, ou panse nou pral siviv?
  Ti fi a reponn avèk konfyans:
  - Nou pral reziste omwen yon fwa, nan lè ki pi difisil!
  Pioneer Sasha lojikman te note:
  Ewoyis nou an inebranlab.
  Ti gason an tape plant li sou wòch yo. Li ka wè ke ti gason an plen tèt li ak calluses solid.
  Ti fi a Tamara di:
  Nou pral goumen san pè
  Nou pral koupe pa yon etap tounen ...
  Kite chemiz la tranpe ak san -
  Plis lènmi, vire Knight an lanfè!
  Ti gason Ruslan, yon pyonye ak cheve nwa, te note:
  Syèk pase, yon epòk ap vini,
  Nan ki pa pral gen soufrans ak manti ...
  Goumen pou sa jiska dènye souf ou -
  Sèvi Peyi ou, ou menm ak kè!
  Ti gason an Oleg, mens ak bèl cheve, chirped, vèsè:
  Non, vijilan a pa pral fennen,
  Regards yon falcon, malfini...
  Vwa pèp la sonore -
  Chucho a pral kraze koulèv la!
  
  Stalin ap viv nan kè m
  Pou nou pa konnen tristès,
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Ti gason yo ak tifi yo bat bravo nan inison.
  Men koulye a, avyon atak avyon yo deja vole ak jete bonm. Epi sa a se yon antre agresif.
  Oleg ak Sasha leve yon fistibal ak lanse yon kado lanmò. Ak barik la te frape pa yon avyon atak Nazi.
  Ti fi a Natasha te chante:
  - Komsomol la se pa sèlman laj,
  Komsomol se desten mwen!
  Mwen pral konkeri espas, mwen kwè
  Ann viv pou tout tan!
  Ahmed, yon ti gason pyonye ki soti Azerbaydjan, te reponn ak yon souri:
  - Ou poko manm Komsomol Natasha!
  Ti fi a fache frape pye l 'li reponn ak yon vwa melodi;
  Bò kote papa yo, ak yon chante kè kontan,
  Nou kanpe pou Komsomol...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Oleg tou mete so sou pye li, timoun, epi li bele:
  Pi fò mato peze proletè a,
  Soti nan men Titàn kraze jouk bèf la ...
  Nou pral chante mil aria pou Peyi nou an,
  Ak limyè pou pitit pitit, bon!
  Timoun yo kontan. Ak an reyalite, Alman yo bonbade, epi sèlman yon ti fi te resevwa yon fragman nan talon fè wonn li fè, woz.
  Pioneer rele byen fò, men answit mòde lèv li.
  Se konsa yo te pare pou repouse atak la. E deja gen tank ak Nazi yo. Twòb E-100 yo ap deplase. Sa yo machin pwisan ak danjere.
  Yo gen pwoteksyon konsa. Ke ou pa ka pase nan nenpòt ang. Ou pa ka frape li nan yon sèl ang. Chans la sèlman se kraze tren yo.
  Timoun yo pare pou goumen, ak balanse pye yo. Isit la yo sou yon fil pouse pakè ak eksplozif endijèn anba tren yo nan Nazi yo. Li travay ak detwi woulèt yo nan tank yo nan lame Rommel la.
  Epi li sanble terib.
  Sasha kriye:
  - Glwa kominis!
  Ti gason an Pashka tire ak Oleg nan yon fistibal ak kriye:
  - Glwa pou pyonye yo!
  Ti gason an Ruslan, ansanm ak ti fi Sufir la, trennen yon min anba Alman an ak yon fil epi li rele:
  - Glwa Sovyetik la!
  Timoun ki soti Azerbaydjan ak mesye Ris ap goumen. Bwonze, mens, pyonye pye atè kont yon armada kolosal nan tank.
  Ti fi a Tamara bat yon pye gracieux, piti, toutouni epi li di:
  - Glwa pou Larisi!
  Pioneer Ahmet konfime pandan y ap tire sou lènmi an:
  - Nou se yon fanmi zanmitay ansanm!
  Ti gason an Ramzan, yon Azerbaydjan wouj-chveu, konfime, frape deyò yon machin:
  - Soti nan pawòl la nou se san mil mwen!
  Timoun yo zanmitay... Men Azatui ti fi Amenyen an, ki tou adrwatman transfere pake eksplozif la anba cheni fachis la avèk èd nan yon fil, epi kriye:
  - Sovyetik la se yon fanmi pèp!
  Yon lòt ti fi Amenyen Aghas di:
  - Pa pliye nan fachis:
  Epi ti fi a rale fil la ak zòtèy li yo. Anpil timoun Azerbaydjan ak Amenyen gen cheve blond epi yo pa distenge ak timoun slav yo, ki gen anpil tou. Nenpòt moun ki te kite Alman yo ale, lòt fanmi Ris te rete nan Azerbaydjan menm anba tsars yo.
  . CHAPIT #4
  Gen anpil slav nan Kokas. Anpil koup melanje. Wi, epi anjeneral timoun yo gen cheve pi lejè pase paran yo. Ak mesye slav yo te bronze pou ke ou pa ka di yo nan men moun nan lokalite yo. Anplis de sa, timoun yo anjeneral pi sanble pase granmoun.
  Se konsa, batayon entènasyonal Sovyetik la nan ti gason ak tifi ap goumen, epi yo tout yo ini, ak anpil menm jan an. Pinga'w fè yo klere lè yo deplase.
  Ak rèv timoun yo voye kado lanmò. Shamil ak Seryozhka, tou de ti gason pyonye, rale fil la. Epi, koulye a Alman E-50 la sispann ak yon cheni kase.
  Ti gason yo chante nan inison:
  Inyon endèstruktibl, repiblik lib,
  Se pa fòs brital, se pa laperèz ki te rasanble...
  Ak bon volonte moun ki eklere,
  Ak amitye ak rezon, ak kouraj nan rèv!
  Epi timoun yo kontan. Yo souri ak dan blan, menm. Apre sa, yo kontan, byenke yo menase ak lanmò.
  Epi Alman yo souse. Tank ki detwi yo tire kanon yo ak mitrayaj makrijid.
  Gen kèk machin Alman yo ekipe ak lans grenad epi yo trè danjere.
  Ti gason Maksimka a ak ti fi Zara ki soti Azerbaydjan, epi apiye sou pye yo, yo rale yon min anba lènmi an epi yo te frape mastodon fachis la.
  Epi yo rele byen fò nan tèt yo nan poumon yo:
  - Pou Sovyetik la!
  Timoun yo tèlman komik.
  Pyonye Abbas ak Vladimir sèvi ak zam tou. Nan ka sa a, katapulte a ak kraze cheni E-75 a Nazi yo. Lè sa a, ti gason yo chante:
  - Pou grandè planèt la anba kouvèti kominis la!
  Oleg ak Abdula yo tou pyonye nan diferan nasyon, men ak yon sèl kè, yo menm tou yo lanse eksplozif. Yo frape E-100 la epi yo chante...
  Nou louvri planèt la bay nasyon yo,
  Chemen nan espas, nan monn ou pa wè...
  Zèv ewoyik yo chante -
  Pou efase mak lanmò a pou tout tan!
  
  Anba banyè Sentespri a nan Larisi,
  Nan lapè, amitye, kontantman ak lanmou...
  Moun ki sou latè pral vin pi kontan,
  Fènwa lanfè pral disparèt nan distans la!
  Batay timoun isit la...
  Abdurrahman ak Svetlana, yon ti gason Azerbaydjan ak yon ti fi ki soti Byelorisi, te rale yon fil ansanm epi yo te frape yon tank fachis. Epi yo chante:
  - Non an gwo nan Larisi sakre,
  Klere sou mond lan - tankou yon reyon solèy ...
  Mwen kwè nan inite nou pral vin pi kontan,
  Se pou nou montre pèp la bon chemen!
  Timoun yo trè brav. Ak Nazi yo te tou senpleman choke pa tankou rezistans fè tèt di ak kòlè.
  Abudurahman se yon pyonye, li te resevwa yon fragman nan plant li. Li te pèse sifas callused janm yon timoun.
  Ti gason an sifle:
  - Epi sa fè m mal!
  Svetlana tou te frape nan talon wonn lan, li grate zepòl li. Men, ti fi a sifle:
  - Pa kraze Pyonye yo!
  Azim ak Kolka tou bat machin Alman an.
  Ti gason yo montre ak yon fil epi yo chante:
  Lènmi trèt la te ale nan ofansif la,
  Men, mwen kwè ke li pa pral bese, pèp Sovyetik la ...
  Lènmi an ap tann defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Lènmi an ap tann: defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Timoun yo brav epi yo pa bese. Epi yo vle genyen. Epi yo chante epi yo goumen.
  Alman yo ap soufri anpil pèt. Se vre, sitou yo te kase tren ak woulèt. Epi li pa fatal.
  Pi mal pou pyonye yo ki te pran prizonye yo.
  Ti gason Abdulhamid la, lè yo te fè l prizonye, Nazi yo te mete l sou etajè a. Yo mete pye pyonye a nan blòk la, epi yo te kòmanse pann pwa sou zen yo. Apre sa, li limen dife a. Epi talon ti gason an te niche nan dife. Epi yon fwèt tonbe sou do l. Yo bat mwen pou yon bon bout tan. Lè sa a, Nazi yo te kòmanse kraze zo kòt yo ak pens wouj cho.
  Ti gason an, ki te mouri anba tòti, lè fè kòt li yo, wouj nan chalè a, kraze l ', chante:
  Bèlen prèske anba dominasyon nou an,
  Atravè longvi nou wè Reichstag la modi...
  Mwen espere ke pral gen lapè ak kontantman byento;
  Sa mwen pral dekri nan powèm mwen yo!
  
  Larisi louvri kominis nan mond yo,
  Li te vin tounen yon fanmi pou tout moun.
  Men, Wehrmacht la kole yon djòl kochon sou nou,
  Epi kounyeya san an ap koule soti nan venn yo tankou yon sous dlo!
  
  Ki sa Fuhrer la bliye avèk nou pa aksidan,
  Mwen te vle jwenn tè ak esklav!
  Fachis te ale ak yon kanpay trè long -
  Ak isit la se yon kochma reyèl, rèv infernal!
  
  Yon ti gason senp, yon ti gason pye atè,
  Dènyèman mare yon kravat wouj.
  Li te vle bati mond lan tèt li san Bondye,
  Men, toudenkou napalm te eklate soti nan syèl la!
  
  Mwen te oblije kouri devan, nou te AWOL,
  Pèsonn pa vle pran jèn sa yo!
  Men, ti gason-gè a nan yon fizi te fè li,
  Chemen zansèt yo te vin merite!
  
  Goumen kote tou de malen ak fòs,
  Ak feblès tou anmè, Ay...
  Kanmarad yo te oblije fouye tonm
  Planing sèkèy pen nan jèl la!
  
  Mwen se yon pyonye kounye a abitye soufri,
  Li te ale nan rekonesans pye atè, nèj la crunched.
  Petèt pinisyon pou enkwayans,
  Ke mwen pa t 'vle konnen Jezi!
  
  Men, ki twa èdtan Gòlgota yo ye?
  Plis pase twa ane lagè pase!
  Nan nenpòt vilaj, vèv yo kriye anmè,
  Ala pitit gason yo te mouri nan simetyè peyi a!
  
  Mwen te siviv, te choke ak kokiy, blese pa yon bal,
  Men erezman li te rete sou pye l!
  Nou onètman te retounen dèt la bay Almay,
  Fachis sa a te pile nan pousyè pa nou!
  
  Mwen gen matirite, men mwen toujou yon ti gason,
  Moustach la pa t kraze, men deja yon titan!
  Wi, yon granmoun, e petèt menm twòp,
  Apre yo tout, kè a te vin di tankou metal!
  
  Ewo Star pi gwo prim -
  Stalin li menm, kwè m ', remèt li!
  Li te di: li nesesè pran yon egzanp nan men moun tankou ou,
  Konbatan yo ap fòje kle pòt Edenn yo!
  
  Men koulye a, desann fizi a brav,
  Pran ou, pens, yon mato ak travay!
  Bati yon bato ak yon bato nan bwa
  Epi kreye yon avyon pou zwazo a pral vole!
  Kèlkeswa sa, Lame Wouj la pèdi batay pou Kokas la. Lè sa a, nan kou, pa te ogmante chans yo nan Sovyetik la siviv. An reyalite, tout bagay te bèbè.
  Kokas te tonbe epi sezon fredi a rive. Moskou ak Leningrad nan antouraj konplè ak blokaj. Alman yo ak divizyon etranje yo pi fò tou de nan kantite ak bon jan kalite. Ak Fritz yo, pou egzanp, gen mitray trè desan. Epi li sanble ke twoup Sovyetik antoure yo pa gen okenn chans pou yo sove.
  Men, jiskaprezan, Stalin poko abandone. Malgre ke li te deja voye pwopozisyon pou yon lapè separe bay Nazi yo.
  Moskou se yon gwo vil, e gen yon gwo kantite minisyon, kokiy, bal, ak manje konsantre ladan l. Li pa fasil pou pran vil sa a. Epi li toujou kenbe malgre bonbadman an, ak bonbadman masiv la.
  Sepandan, Alman yo kontinye avanse. Espesyalman nan sezon prentan an. Le pli vit ke wout yo cheche, Nazi yo te deplase nan Kazan. E gen anpil fachis.
  Men, isit la bèl Sovyetik ak, nan kou, ti fi pye atè nan bikini ap goumen.
  Natasha te caresses pwòp pwent tete frèz li. Epi ak yon gwo souri li di:
  - Mwen Ou! Li, li - ansanm tout peyi a!
  Victoria sipòte:
  - Ansanm yon fanmi zanmitay! Nan pawòl la nou se san mil mwen!
  Oksana ri epi, lonje dwèt sou mastodon yo, li di:
  - Tank "E" trè kout ak koupi byen. Li pral difisil pou jwenn li.
  Veronica sifle tris:
  - Bondye beni nou!
  Natasha ri ak pepi:
  - Nan Amerik pou tout peyi a, nan Amerik pou tout peyi a, nan Amerik pou tout peyi a - opòtinite yo egal!
  Fiery Victoria ri ak gwonde:
  - Opòtinite yo egal pou diferan kouch sosyete a!
  Ak jan ou vle. Ak dan li bèl jan yo montre.
  Oksana fè kòmantè:
  - Lè Alman yo kraze, li pral trè move pou yo soti nan baz rezèv yo!
  Veronica ri epi li sijere:
  Ann lapriyè lè sa a!
  Natasha soufle ak meprize epi souke tèt li.
  - Non! Nou se manm Komsomol, sa vle di nou se ate!
  Victoria agresif te avèti:
  - E mwen jeneralman se yon ate militan! Epi pa gen okenn Bondye - sa a se yon reyalite medikal!
  Veronica te fè remake avèk prekosyon:
  Men, ou pa ka pwouve li!
  Victoria te klere je emwòd li agresif nan repons. Epi li sifle ak yon souri:
  - Mwen kapab! Si gen yon Bondye, lè sa a li dwe responsab. Sa vle di pran swen moun. - Ti fi a wouj-cheveu agresif frape kòf la pen ak pye fè li. - Èske li posib imajine yon lide cosmic fenomenn ki pa ta pran swen sou kreyasyon li!
  Apre sa, ti fi a ak pye l 'fè, chisele jete yon grenad.
  Natasha fasilman konfime:
  - Se sa! Apre tou, nou se pou Bondye menm jan timoun yo pou Papa a, e li pa okipe nou!
  Veronica te fè remake avèk prekosyon:
  Men, menm yon papa ki pran swen pini pitit li yo...
  Natasha ri nan repons.
  - Men, pa defigire yo!
  Victoria fache di:
  - Genyen vrèman metòd etranj nan levasyon nan Bondye ou! Li, pa egzanp, te pran e te nwaye tout limanite e menm bèt inosan. Kesyon an rive, ki kalite metòd fachis?
  Oksana te ajoute ak yon souri:
  - Ak an jeneral, touman p'ap janm fini an nan lanfè ... Sa a se tou yon twòp evidan, depi pa gen okenn metòd jistis ka jistifye tòti!
  Veronica lonje men l nan konfizyon, epi li di ak yon soupi:
  - Mwen panse tou ke inondasyon Noe a twòp. Men, tè a te ranpli ak peche devan je Bondye...
  Victoria ri:
  - Wi, timoun yo te kòmanse jwe tour. Papa a te pran yon mitrayil epi li te tire sou moun ki te blathered, kite sèlman moun ki te chita pi trankil pase dlo, anba zèb la. Wouj la montre gwo dan li. - Ala yon analoji!
  Veronica leve zèpòl li epi li di dousman:
  - Mwen pa yon prèt pou bay repons a kesyon sa yo. Men, mwen panse ke Bondye te gen rezon pou sa.
  Victoria ri epi li di:
  - Wi... Pou yon rezon yo tonbe san rezon, se sèlman tout moun te wè kòmsi yo te disparèt!
  Natasha sijere:
  - Petèt Bib la se jis yon istwa fe jwif. Poukisa nou ta dwe kwè nan li?
  Oksana te eksprime opinyon li:
  - Ou dwe, nan nenpòt ka, kenbe onè ou. Epi pa konte twòp sou yon paradi posthume!
  Victoria ri epi li di:
  - Wi... Prèt yo renmen rakonte istwa! Epi pa trè atire!
  Veronica tou dousman fè remake:
  - Men, Jezi Kris la se byen yon imaj atire!
  Victoria ri epi li souke tèt li.
  - Mwen pa ta marye ak yon pasifis konsa!
  Natasha ri epi li di:
  - Wi, yon nonm dwe defann tèt li ... E ki sa Bib la anseye? Yo frape ou sou yon souflèt dwat - vire goch ou!
  Veronica te vle di, men li te klèman jennen. Apre sa, Victoria mete li nan:
  - Vrèman etranj moralite. Swa Bondye anseye nou renmen ènmi yo, oswa li nwaye tout limanite an menm tan. Ak ki jan sa ka eksplike?
  Natasha reponn tèt li:
  - Mwen panse ke Bib la te ekri pa vizyonè talan!
  Veronica te fè objeksyon sou sa:
  - Nenpòt moun ki gade li... Men, otreman pase egzistans Bondye li enposib eksplike aparans nan Linivè. "Lè sa a, ti fi a leve. Li kouri janm li toutoze, chisele sou jape la epi li kontinye. - Kèlkeswa sa yon moun ka di, men li enposib jwenn oswa envante yon vèsyon ki pi konvenk nan orijin nan Linivè, eksepte pou jan Bondye te kreye li!
  Natasha leve zèpòl li epi li mande:
  - Ak kòz la rasin nan aparans nan Bondye?
  Veronica fè yon soupi epi li reponn, li pèdi konfyans:
  - Sa a se deja yon aksyòm... Li ta dwe aksepte pa lafwa ke Bondye egziste. E ke li te egziste pou tout tan e li pa gen okenn premye kòz.
  Natasha souke tèt li negatif.
  - Aksepte pa lafwa pre-etènite Bondye a? Men, mwen ka ofri pou aksepte pa lafwa letènite linivè a, men san Toupisan an...
  Veronica lojikman te fè remake:
  - Li sanble ak yon alogis. Ki jan pwoblèm etènèl sa a ye, e ki kote li soti?
  Victoria imedyatman reponn:
  - Ak sa ki lojik - Bondye ki p'ap janm fini an ... Ak ki kote li te soti!? Tout plis imedyatman omnipotent ak omnisyan?
  Veronica reponn ak dezespwa:
  - Li te toujou egziste... Nou aksepte li pa lafwa! Ak ki jan sa a se posib - enkonpreyansib!
  Natasha te fè remake:
  "Vreman vre, nou sou egalite isit la. Matyè te dwe vin yon jan kanmenm. Ak enkwayab la rive. - Ti fi a souri ak konfyans te note. - Men, toujou, kesyon an sou poukisa gen anpil sa ki mal sou tè a rete louvri.
  Natasha te voye yon grenad sou Nazi yo ak pye l', li chante:
  - Se vre...
  Zoya te lanse yon kado lanmò ak talon pye li epi li te ajoute:
  - Lènmi...
  Augustine te sikonbe nan yon bagay destriktif e li di:
  - Panse...
  Svetlana te voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Kisa...
  Natasha voye yon koup de sitron ak pye l 'epi li rele:
  - Ris...
  Zoya tou sikonbe nan yon bagay enèjik ak mòtèl, grinding:
  - Jere...
  Augustine te lanse mòtèl la, ap bougonnen:
  - Lènmi....
  Svetlana ankò sikonbe nan destriktif la ak vyaknula:
  - Kraze!
  Natasha te vire epi li di:
  - OMS...
  Zoya te tire tou sou etranje nwa ke Nazi yo te rekrite e yo te kriye:
  - Oze!
  Augustine te pale ak fòs ak kòlè:
  - Sa...
  Svetlana te sikonbe ak riri yon pantè:
  - V...
  Natasha te voye yon grenad ak pye l' epi li rele:
  - Goumen...
  Zoya te voye kado lanmò a ak dwèt li epi li di:
  - Atak!
  Augustine antre epi li di:
  - Lènmi...
  Svetlana te bay yon pakèt grenad ak plant li, epi kijan li rele nan tèt poumon li:
  - Nou pral...
  Natasha kloure pete a epi sifle:
  - Fache...
  Zoya koupe Nazi yo epi li di:
  - Bat!
  Augustine tire ankò, li rele:
  - Fache...
  Svetlana pepi pandan li te tire:
  - Bat!
  Natasha ankò voye yon grenad ak grasyeuz, pye l ', pepi:
  - Nou pral detwi Nazi yo!
  Zoya pran li epi li di:
  - Chemen nan lavni nan kominis!
  Epi li voye yon sitwon ak zòtèy li yo.
  Augustine te pran e gaye liy yo, epi janm li yo te vole ak destriksyon sou Fritz la:
  - Nou pral divize opozan yo!
  Svetlana pran l, li jete l ak talon pye l, yon pakèt grenad, epi li di:
  Ann kraze fachis yo!
  Epi kat yo te kontinye tire ak voye grenad. E-75 Alman an t ap deplase. Yon machin ak yon zam 128 mm. Epi tire tèt li.
  Ak ti fi yo voye grenad. Mine Nazi yo. Epi yo revoke. Yo monte pi devan. Tank yo ap woule ankò. Deplase dènye Alman "Leyopa" -1. Yon machin trè mobil.
  Men, ti fi l 'te pran sou yo ak frape l' deyò. Yo chire an miyèt moso yon machin mobil ak yon motè turbine gaz. Epi yo fè l an miyèt moso.
  Natasha di ak yon ri:
  Nou ap goumen gwo!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Trè fre!
  Augustine te fè remake avèk sajès:
  - Nou pral genyen!
  Epi li te lanse yon grenad anti-tank ak pye li. Ti fi fò. Epi li gen anpil lespri.
  Svetlana te lanse tou yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'nan pye l', li frape lènmi an. Yon ti fi trè agresif, ak je koulè a nan flè mayi. Li gen lespri sa yo, ak yon pasaj nan fòs!
  Natasha te vire epi li souri:
  - Pou Larisi sen!
  Zoya tire anpil aktivman, li souri, li montre dan pèl:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan nivo sa a ki pa fennen!
  Augustine tou tire. Sekle desann Nazi yo ak gurgled:
  "Mwen se yon vanyan sòlda ki gen gwo lanbisyon!"
  Epi li fè dan pèl li yo!
  Svetlana konfime:
  - Trè gwo anbisyon!
  Ti fi yo te goumen pou yon tan trè lontan. Ak nan kou yo te reyisi nan travay militè. Yo se absoliman bèl bèl. Espri eksepsyonèl. Epi yo tire premye klas.
  Natasha, tire, te panse ke san Stalin, si Fuhrer a ta touye l '. te gen yon vid nan nanm moun yo. Se tankou yon moun ou renmen te mouri.
  Malgre ke Jòjyen sa a te mechan. Epi li pa t fè tout bagay byen. Gen menm yon anekdot sou sa. Poukisa Lenin mete bòt ak Stalin mete bòt? Paske Vladimir Ilyich te chwazi wout la, ak moustache sa a ap kouri devan.
  Nan sans sa a, Stalin pa t 'dirijan an pi bon. Vrèmanvre, jan Lenin te dekri li, li te twò grosye.
  Chef sa a prepare sèlman asyèt pikant. An tèm de mechanste, se te yon epe de bò.
  Sou yon bò, sa te ede kenbe disiplin ak ankouraje aparèy pati a. Nan lòt men an, pèsonèl ki gen plis valè ak moun ki kapab yo te frape deyò. An patikilye, apre lagè a yo te pèdi yon manadjè gwo tankou Voznesensky. Ki moun ki te gen pi gwo sèvis pou Motherland la.
  Voznesensky te, petèt, yon manadjè ideyal: pa sèlman difisil, men tou, entelijan ak edike. Doktè a pi piti nan syans nan Sovyetik la, akademisyen, pèsonalite eksepsyonèl. San Voznesensky yon jan kanmenm ekonomi an nan Larisi Sovyetik ta inevitableman te ale mal nan evènman an nan lanmò li. Epi yo pa ka defèt Nazi yo.
  Natasha voye yon sitwon ak pye l' li chante:
  - Soti nan syèl la...
  Zoya tou lanse yon grenad ak dwèt li epi li di:
  - Asteris...
  Augustine te lanse yon kado lanmò ak pye l 'epi li chante:
  - Bright...
  Svetlana tou voye yon grenad, avèk èd nan yon pye fè, epi li bay:
  - Crystalline!
  Natasha vire epi sifle:
  - Mwen pou ou...
  Zoya lanse kado lanmò a ak dwèt li, li sifle:
  - Chante...
  Augustine te sikonbe ak talon pye l, kisa ki pote lanmò e li di:
  - Mwen pral chante...
  Natashka kontinye, chante agresif:
  - Konsènan....
  Zoya lanse yon pake eksplozyon ak pye l, li gaye Nazi yo epi li di:
  - Natifnatal...
  Augustina bay yon pakèt grenad ak talon pye l, li bay:
  - Stalin!
  Ti fi yo te goumen avèk kouraj, men li sanble yo pa ka kenbe Kazan. Bèl te tonbe anba distribisyon an. Yo te goumen anpil ak vòlè. Epi ou dwe fè bak avèk repiyans. Ak sa a se dezagreyab.
  Natasha pepi ak anmède:
  - Nou retrete an silans pou yon tan long ...
  Augustine, je k ap klere ak kòlè, te dakò:
  - Li te anmèdan - yo t ap tann pou batay la!
  Zoya pran li, li chante ak kòlè, rès tifi yo ak kè kontan pran li;
  Leve, make ak yon madichon,
  Lemonn antye nan grangou ak esklav!Lepri endiye nou bouyi Epi li pare pou mennen nan konba mòtèl. Nou pral detwi
  
  tout mond lan nan vyolans
  Atè a, ak Lè sa a,
  Nou se nou, nou pral bati yon mond nouvo: Ki moun ki pa t 'gen anyen, li pral vin tout bagay.
  
  Sispann souse san, vanpir Prizon, taks, povrete!Pou ou - tout pouvwa a, tout benediksyon mond lan, Ak dwa nou an se yon son vid.
  
  Nou pral bati lavi nan yon fason diferan, Ak isit la se eslogan batay nou an: Tout pouvwa - nan pèp la k ap travay, Ak desann ak tout parazit!
  
  Ou se meprize nan richès ou, Chabon ak vin wa! Ou se twòn ou, parazit, Sou do nou bati!
  
  Plant, faktori, chanm - Tout bagay te kreye pa travay nou an. Li lè! Nou mande retounen nan sa ki te pran nan vòl.
  
  Ase, pou dedomajman pou wa yo, Dope nou nan foli lagè a! Lagè sou belye yo! Lapè ak pèp yo! Frape, moun lame yo!
  
  Kilè tiran yo pral fòse nou tonbe ewoyikman nan batay pou yo, Asasen! Lè sa a, nou pral dirije mizo yo nan kanon batay sou ou.
  
  Pèsonn p'ap ban nou delivrans: Pa yon bondye, pa yon wa, e pa yon ewo.Nou pral reyalize liberasyon ak pwòp men nou.
  
  Pou ranvèse opresyon an ak yon men ladrès, Pou genyen tounen byen ou,
  Goule, fòje, ak avèk fòs konviksyon fòje,
  Pandan fè a cho!
  Ti fi yo te chante trè byen, epi yo te frape wout la. Epi lagè a sou...
  TA-400 tèribl ak TA-500 menm pi pwisan ki pote jiska ven tòn bonm ap detwi pozisyon Sovyetik yo. Men, Lame Wouj la ap eseye kenbe. Menm chante yo chante ak anpil kouraj.
  Moun yo pral kontan
  Kè kontan pou tout tan...
  Gouvènman Sovyetik la -
  Pouvwa a se gwo!
  
  ZHIRINOVSKY PA TE POU VANN POU YELTSIN
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky te pran li epi li te chanje lide nan dènye moman an nan vòt la sou defitasyon Yeltsin nan 15 me 1999. Vreman vre, poukisa li ta pèdi mwatye nan elektora li a? Apre yo tout, se yon pitye yon milyon dola ak yon mwatye dola pa vo li!
  Vladimir Volfovich mande atè a.
  Apre sa, li te deklare:
  - Ou dwe konprann mwen kòrèkteman: nou kont Yeltsin ak pou impeachment!
  Apre sa, Vladimir Volfovich Zhirinovsky te bay yon diskou briyan. Nan ki literalman li pa kite okenn wòch unturned soti nan Yeltsin ak gang li a.
  Wi, Vladimir Volfovich Zhirinovsky te tou senpleman nan yon chòk gwo.
  Li te reyalize ke li te nesesè pou frape pandan fè a te cho, ak Yeltsin te deja yon kadav politik, ki santi bon ak santi bon anpil, epi pa gen anyen yo mennen sou li.
  Ak isit la se vòt la. Senkant vòt nan Pati Liberal Demokratik la te fè li posib pou jwenn plis pase de tyè nan Duma Eta a ak deklare akizasyon. Verite a poko fini.
  E te gen toujou apwobasyon kandida Stepashin pou pòs premye minis Larisi.
  Isit la Vladimir Volfovich Zhirinovsky pwopoze yo rejte kandidati sa a epi, anplis, anile demisyon Primakov la. Sou teren yo ke Yeltsin klèman gen eskizofreni.
  Ak nan Duma Eta a tankou yon pwopozisyon te akeyi ak rejwisans. Eske Yeltsin pa fou vre?
  Nan nenpòt ka, kandidati Stepashin a pa t 'pase. Epi opozisyon an te fè plizyè santèn milye moun nan lari.
  Epi yo bloke tout bagay... Epi yon seyans ijan nan tribinal konstitisyonèl la te fèt.
  Epi li te deside, anba presyon pèp la, anile demisyon Primakov la. Ak baz la se te desizyon an sou foli a nan Prezidan an nan Larisi.
  Duma Eta a te deside tou sispann prezidans Yeltsin sou baz foli mantal li ak eskizofreni evidan. Se konsa, Yeltsin ka di - fen a!
  Konsèy Federasyon an te sipòte tou retire Yeltsin nan biwo. Ak Tribinal Siprèm lan konfime fen tiran anmèdan an.
  Nan nenpòt ka, nou te deside li te tan yo mete fen nan Yeltsin, ak nan fanmi l 'nan vòlè, tou.
  Ak ansyen, ki gen eksperyans, ansyen Minis Afè Etranjè Maxim Primakov plis oswa mwens adapte tout moun. Petèt, eksepte pou Berezovsky, men tout moun te rayi oligark sa a.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky te aji tou de kòm yon moun desan ak an menm tan an avèk sajès. Ak evalyasyon li te monte tankou yon falcon moute.
  Yon fwa ankò, Zhirinovsky te vin alamòd ak fre. An reyalite, sa a se yon gwo politisyen ki te bay tout moun kòn yo.
  Eleksyon pou Prezidan an ak Duma Eta a te fèt an menm tan. Yo te sou yon vag tanpèt. Zyuganov sipòte kandidati Maxim Primakov an echanj pou pòs nan gouvènman an. Yury Luzhkov ta dwe premye minis la.
  Vladimir Zhirinovsky, kòm toujou, te antre nan prezidans la. Li te vle parèt la. Epi kòm li te tounen soti, pa san rezon.
  Malgre ke Vladimir Volfovich pa t 'genyen, li te fè yon klere, kanpay pre-eleksyon e li te pran dezyèm plas - sèlman dèyè Maxim Primakov.
  Epi kounyeya, nouvo prezidan an te genyen viktwa ... Vladimir Volfovich te resevwa pòs Minis Afè Entèn ak Premye Adjwen Premye Minis ki responsab blòk pouvwa a, osi byen ke ran jeneral.
  Vladimir Volfovich konsa leve pi wo. Yury Luzhkov, ansyen majistra Moskou, te vin premye minis. Mitrofanov te fè minis afè etranjè. Gennady Zyuganov te vin premye vis-premye premye an chaj nan blòk sosyal la, ak Maslyukov te vin premye vis-premye pou ekonomi. Epi kominis la te vin minis finans.
  Se konsa te kòmanse fòmasyon nan yon nouvo gouvènman ak kou.
  Nan Chechenya, yon lagè sivil te kòmanse ant Maskhadov ak ekip li a sou yon bò, ak Shamil Basayev sou lòt la. Shamil Basayev mete tèt ansanm ak Wahhabis yo, Raduev, ak lòt militan, tankou Bin Laden. Ak Aslan Maskhadov te kòmanse sipòte lidèchip Ris la.
  Epi yon lagè sivil pwolonje te vini.
  Maskhadov te fè fas ak anpil mèsenè etranje ki te eseye ede lènmi prensipal li a, Shamil Basayev. Men, apre atak teworis 11 septanm lan, koule lajan pou Wahhabis yo ak Basayev pèsonèlman te refize.
  Ak Maskhadov jere yo pran prèske tout nan Chechenya anba kontwòl. Larisi te vin pi rich akòz rekiperasyon an nan ekonomi an ak ogmantasyon pri pou lwil oliv, gaz, ak lòt matyè premyè. Ak Chechens yo, ki te dirije pa Maskhadov, te dakò pou retounen nan konpozisyon li an echanj pou envestisman. Sa vle di, li te, tankou nan istwa reyèl, sèlman lame Ris la pa t goumen ak dè milye de sòlda Ris rete vivan.
  Ak olye pou yo Akhmad Kadyrov, Aslan Maskhadov te dirije. Tout bagay te ale tankou nan istwa reyèl. Maxim Primakov te dirije ak anpil atansyon, san mouvman toudenkou. Epi li te refize ale nan twazyèm manda a. Ak eta a nan sante pa te pèmèt li.
  Epi yo te pase twòn nan prèske pa eritaj Yuri Luzhkov. Sa a tou, plis oswa mwens adapte tout moun.
  Gennady Zyuganov tou te vin premye minis, ak Kominis yo sipòte Luzhkov nan eleksyon yo. Vladimir Zhirinovsky te ale nan prezidans la e li te dezyèm.
  Nan eleksyon 2003 yo, li te menm pi bon pou Maxim Primakov, paske Zhirinovsky pa t patisipe nan eleksyon sa yo.
  Te gen lòt kandida ki te goumen - se konsa soti nan bouteur la. Ak eleksyon yo te plis tankou yon fars.
  Gennady Zyuganov te vin premye minis, men Zhirinovsky te retire nan gouvènman an, epi li te fini nan opozisyon an. Sa a, nan kou, te dwe espere. Elimine nan pòs la nan Minis Afè Etranjè ak Mitrofanov.
  Isit la li ye epi li ale. Jou nwa yo te rive pou pati LDPR la.
  Yon fwa ankò Zhirinovsky Vladimir Volfovich ap entimide nan medya yo. Epi konpare ak Adolf Hitler.
  Se vre, Vladimir Zhirinovsky te vin yon jeneral lame e li te gen anpil lòd ak meday.
  Li te fè yon karyè kòm yon ofisyèl. Men koulye a, mwen te oblije retounen nan Palman an.
  Benefis Lafrans se Pati Liberal Demokratik la. Ak tout bagay tounen nan nòmal. Majistra Moskou Luzhkov te pouswiv yon politik liberalis modere. Zyuganov, nan lòt men an, te sanble yo te bliye ke li te swadizan yon Leninist. Politik li te sou menm jan ak anvan.
  Maidan pa t 'rive nan Ikrèn. Yulia Tymoshenko jis genyen eleksyon prezidansyèl yo. Rezon ki fè la te ke kriz ekonomik la nan 2008 te pi fèb. Li ka wè ke istwa te ale yon ti kras diferan, ak sa a yon ti jan deplase fa yo ak pri diferan.
  Yulia Timoshenko te pouswiv yon politik modere pro-Lwès. Epi yo pa t 'fè kont ak Larisi. Majistra Moskou Yury Luzhkov te montre tou modération nan anbisyon l 'yo, ak pou li biznis te pi wo a tout lòt bagay.
  Kòm yon rezilta, te gen kèk nuans nan politik etranjè. ISIS echwe pou pou devlope. Nan peyi Siri, olye de Assad, yon prezidan konpwomi parèt. Ak nan 2015, Luzhkov, ki deja fin vye granmoun, epi ki pa byen an sante dapre konstitisyon an, te fini rèy li nan de tèm.
  Epi, koulye a Gennady Zyuganov te ale nan prezidans la. Ak eleksyon l 'pa t' siyifikativman afekte politik. Lapè te gouvènen nan peyi Siri ... Ameriken yo reyèlman pa t 'kapab defèt Taliban yo ak kite Afganistan.
  Bagay yo te ale yon ti kras diferan nan divizyon boksè pwa loud la. Vitaly te bat Stevenson, pwovokatè obligatwa a. Epi li kontinye karyè li. Wi, anvan sa, "bonm an kwiv", ki te fè yon seri dosye nan trant-de knockouts, te Vitali Klitschko bat. Lè sa a, Vitali Klitschko tou te gen yon batay inifikasyon ak Tyson Fury epi li te resevwa tout kat senti an menm tan an. Wladimir Klitschko te vin tounen yon chanpyon mondyal regilye.
  Vitali Klitschko te kenbe tit yo jouk 2020, lè de manda Yulia Tymoshenko a te fini. Ak Vitali Klitschko te ale nan prezidans la. Definitivman genyen...
  Ak tout bagay te anfòm jiskaprezan, men coronavirus la te depafini tout bagay. Gennady Zyuganov te prezidan pou kèk tan. Te genyen eleksyon 2019 la. Apre sa, li deside ale. Nan 2023, relativman jèn Afonin te vin nouvo prezidan Larisi. Kidonk, tradisyon an te koupe lè prezidan yo te deja plis pase swasanndizan. Vladimir Zhirinovsky toujou nan opozisyon an. Se tankou ansyen granpapa nasyonalis la.
  Men, Afonin gen premye tès la grav - lagè a ak Taliban yo ki te atake Tajikistan. E sa grav...
  Men, nan kou, ti fi bèl ak pye atè yo pare pou goumen avèk kouraj.
  Batay la sezon ak Taliban yo kontinye. Epi kounyeya Taliban yo ap atake twoup Ris yo sou tout perimèt.
  Ak Lame Ris la reflete ofansif yo. Epi gen yon batay feròs.
  Natasha bay yon vire epi lanse yon grenad ak fòs mòtèl ak zòtèy pye l '. Tears opozan ak gwonde:
  - Glwa pou epòk bondye Ris yo!
  Zoya tou batay lènmi, plis pase konfyans. Koupe opozan yo ak gwonde:
  - Nan non Gran Larisi!
  Epi tou ak zòtèy fè yo pral lanse yon kado nan lanmò.
  Sa a ki jan ti fi sa yo te desann nan biznis trè famezman.
  Augustina, ki te tire tou avèk anpil presizyon sou lènmi an, epi li te voye grenad ak zòtèy pye l, li gronde:
  -Pou gwo Sovyetik la!
  Ak Svetlana goumen ak Mujahideen yo, frape yo nan ran, gwonde:
  - Pou fre Larisi!
  Ak talon pye l 'li pral mourir nan kado touye moun nan lanmò.
  Sa a se yon ekip tifi ki fèt pou touye Taliban yo. E pa sèlman Taliban yo.
  Natasha ri epi, tire sou Moujahideen yo, li pran l epi rele:
  - Glwa Sovyetik la!
  Ak zòtèy fè, ki jan yo lanse yon sèl asasen.
  Zoya, kontinye tire sou sòlda yo nan Anpi Islamik la, agresif bay:
  - Glwa pou lame nou an!
  Ak pye atè, li pral lage destriksyon yo.
  Apre sa, Augustine bat Afgan yo ak coos:
  - Glwa pou peyi nou!
  Ak zòtèy fè yo pral lanse destriksyon.
  Svetlana kraze lènmi tou, frape yo ak kòlè ak kriye:
  - Pou kominis sakre Sovyetik la!
  Sa yo se ti fi yo ki pral goumen pou konsyans yo. Apre sa, yo goumen ak genyen.
  Alenka te goumen anpil e li te voye kado ki ka touye moun ak zòtèy li yo.
  Epi ti fi a woule:
  - Pou kominis!
  Anyuta te tire lènmi an trè bèl, ak talon pye l 'te frape Taliban yo epi li griye:
  - Pou Larisi a nan kominis!
  Isit la Alla te goumen anpil modèst, ak aktivman. Ak zòtèy fè lanse ak fòs ki ka touye moun.
  Ti fi a gronde:
  - Pou kominis Sovyetik la!
  Ti fi Maria a pran li epi li vire, li koupe Afgan yo epi li gronde:
  - Pou patri a, manman nou!
  Ak zòtèy toutouni li li te lanse yon fòs ki ka touye moun.
  Olympics yo te bay tou yon vire byen vize ak koupe yon anpil nan lènmi. Epi ti fi a wouli, li voye zòtèy li yo ak vyaknula:
  - Pou patri a, manman nou!
  Marusya goumen ak kòlè nan bwa nan yon chat, ak lans sou Afgan yo. Epi detwi yo an mas.
  Epi ti fi a gwonde:
  - Li trè fre!
  Matrena trè byen frape Mujahideen yo, epi koupe tankou spiklet. Men ti fi a.
  Epi li gwonde pou tèt li ak yon woulo:
  - Pou Trè bon kominis!
  Stalenida tou te goumen ak kòlè sovaj ak koupe Taliban yo nan twoup yo. Se kalite fanm batay li ye.
  Apre sa, li ekri sou lènmi an trè byen.
  Steelenida chante:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Sa yo se ti fi batay yo isit la. Ak bèl anpil ak batay.
  Gèrye a te bay lènmi an yon vire. Sekle desann yon mas nan twoup Afganestan ak squeaked. Pou Larisi ak libète
  pou fini.
  Veronika, ki t'ap tire sou Taliban yo, te pile yo ak wokèt epi li di:
  - Glwa kominis!
  Victoria, tire sou vanyan sòlda vanyan sòlda yo ak ewoyik nan Allah, chirped:
  - Pou Peyi a!
  Sa a se ti fi yo ki pi ji ak bote. Trè bèl ak batay ti fi. Epi yo gen gwo pouvwa. Ak ti fi batay konsa
  epi kraze, ak bat, kraze Afgan yo.
  Serafima te ekri tou sou lènmi an, li te frape Taliban yo ak fòs sovaj.
  Apre sa, ti fi a te voye kado ki ka touye moun nan lanmò sou lènmi an ak zòtèy pye l '.
  Ti fi sa yo jis etonan.
  Alyonka te ekri Afgan yo, e li te koupe lènmi yo yon fason ki agresif.
  Fanm vanyan sòlda nan te wouli pandan li te koupe vanyan sòlda yo nan anpi Islamik la.
  Epi li bele:
  - Pou patri a - manman nou!
  Anyuta se trè aktif nan scribbling ak lènmi ak koupe desann lènmi ak pouvwa li. Ak zòtèy toutouni li te voye yon fòs letal ak kolosal.
  Epi ti fi a di:
  - Glwa kominis!
  Epi ak yon pwent tete wouj, bouton bazouka nou an mete dife nan tank la.
  Isit la batay Alla kraze lènmi an ak gwo kòlè. Ak lans ak mouye ekstèminasyon Mujahideen yo.
  Ti fi sa yo trè bèl ak batay yo te vin tounen ewo.
  Goumen Alla nan peyi a gouges ak kòlè sovaj.
  Sa a se chemen militè ti fi yo. Ki gen anpil menm batay. Ak anpil agresif kraze Taliban yo.
  Martial Maria te kraze anpil ak fòs sovaj, li koupe tout moun tankou yon razwa.
  Ak zòtèy fè, ti fi a jete grenad nan destriksyon. Ak ti fi a chire yon anpil nan lènmi.
  Olympics yo an aksyon ankò. Epi ankò kraze Mujahideen yo. Epi ankò li voye zòtèy li yo ak touye moun ak destriksyon.
  Epi li pral grosye ak trè agresif.
  Ak Olympics yo te kòmanse goumen ak yon talon fè sikonbe nan destriksyon ak lanmò total.
  Isit la se tankou yon batay ti fi-ewo sa a Olympics. Isit la se yon ti fi batay.
  Epi Marusya kraze Afgan yo, ak gwo kòlè. Li koupe yo ak kouraj sovaj.
  Ak yon pwent tete frèz li pran e li voye yon fòs ki ka touye moun.
  Ak yon anpil nan Mujahideen nan yon sèkèy.
  Alenka te deklare, tire sou lènmi an, epi kriye:
  - Pou kominis ki pi pwisan nan mond lan!
  Anyuta, k ap ekri sou Afgan yo, te note agresif:
  - Men nou ankò sou yon chwal blan!
  Isit la se Alla batay ankò nan yon batay difisil. Apre sa, ti fi wouj la ankò griji sou moujahideen yo, ak squeals nan tèt yo nan poumon li.
  Epi li definitivman detwi yo.
  ak rèl nan tèt yo nan poumon li.
  Ak ti fi a griji tankou yon mitray.
  Epi Mari aji ak tout fòs sovaj li yo. Epi li tire sou Afgan yo ak anpil presizyon. Epi li koupe lènmi anpil presizyon - chak bal nan je a.
  Ak gwonde:
  - Pou Larisi Svarog!
  Je Olenpik yo te aji anpil mechanste e yo te touye opozan yo e yo te koupe Moujahideen yo. Ak yon ti fi-ewo trè batay. Ti fi sa yo jis etonan.
  E pesonn p'ap siviv kont yo.
  Olympics yo byen koupe lènmi. Apre sa, li frape Afgan yo ak zòtèy pye l 'yo, voye kado ki ka touye moun nan lanmò. Olympics yo se, nan kou, yon ti fi trè
  pi fre ak pi konbatif nan tout mond lan.
  Oke, li pral souflete Moujahideen yo, epi koupe yo desann ak yon nepe.
  Epi ti fi a pral pran epi chante:
  - Mwen se yon klas bote Hyper!
  Ti fi sa yo se konsa bèl, ak anpil batay. Yo gen yon degre kolosal nan eksitasyon ak pouvwa pou yon fèt pou je yo.
  Marusya tire sou Afgan yo ak grin:
  - Pou epòk kominis la!
  Epi tou ak zòtèy toutouni, kòm si pa moudjahideen yo, yo pral mato. Ti fi sa a jis etonan.
  Matryona pral frape lènmi ak fòs ki ka touye moun ak èd nan yon pwent tete wouj ki soti nan yon bazouka. Lè sa a se reyèlman ipèr pouvwa li.
  Epi vanyan sòlda nan kriye:
  - Pou gwo kominis!
  Sa yo se ti fi yo ki goumen pou Sovyetik la ak montre mirak nan ewoyis. Non, kont ti fi sa yo, pa gen okenn lènmi ki ka reziste. Menm osi anpil ke Taliban yo. Malgre ke yo kapab voye kadav nan Moskou.
  Stalenida goumen ak fòs lènmi siperyè. Epi tou ki jan li peze bouton bazouka a ak yon pwent tete frèz ak grin:
  - Mwen se yon vanyan sòlda super klas!
  Epi fè yon klin sou zanmi l yo.
  Veronica tou, agresif detwi Afgan yo, epi li pa ba yo pitye. Epi gen yon gwo ekstèminasyon.
  Ti fi a ap goumen anpil epi li gen yon pouvwa cosmic fenomenn.
  Ak nan Stalenida, sa ki avèk fòs konviksyon kraze Mujahideen yo nan fòs sa a se menm plis. Ann mete l konsa, tifi dwat.
  Victoria ap bat Afgan yo ak gwo aktivite, frape yo epi gwonde:
  - Mwen se yon ti fi hyper class!
  Epi Serafima bat Moujahideen yo ak pasyon yon renn, koupe yo desann, epi kriye:
  - Mwen se yon bote ultra!
  Albina ak Alvina ap kraze Afgan yo nan syèl la. Epi Helga avèk yo. Ki jan aktivman yo te pran sa yo jòn. Epi ekstèmine kapitalman.
  Albina frape yon machin Taliban ak zòtèy pye l 'epi li kriye:
  - Pou GDR la! Se pou kominis retounen nan Alman yo ankò!
  Alvina tou desann avyon an nan Anpi Islamik la epi li rele:
  - Nan pi gwo tèt kominis yo!
  Epi Helga nan syèl la, avèk èd zòtèy li yo, kouvri tank Taliban an epi li di:
  - Pou viktwa nan do kay la!
  Sa a se ki jan batay ak bèl ti fi goumen.
  Anastasia Vedmakova te kraze tou Moujahideen nan syèl la epi chante:
  - Se pou kominis vin pi popilè!
  Ak zòtèy toutouni li, li voye bonm sou opozan yo nan avyon an.
  Ak Akulina Orlova tou bat Afgan yo ak chante:
  - Glwa pou patri nou an.
  Ak lage bonm ki gen anpil pwa ak ki ka touye moun sou lènmi an.
  Sa yo te goumen ti fi, ann di dwat.
  Mirabela Magnetic kraze opozan ak yon degre kolosal nan entansite ak kriye:
  - Pou kominis la gwo ak vanyan sòlda!
  Epi ankò ti fi a fè yon klin je lila.
  Sa te tifi yo.
  Anastasia Vedmakova te bat Afgan yo, li te ba yo kout pyen.
  - Nouvo kredo mwen an se genyen tout moun!
  Epi tou ki jan yo sèvi ak zòtèy fè.
  Akulina Orlova bat opozan yo. Li koupe yo tankou yon peny, epi li di:
  - Mwen se pi fò nan mond lan!
  Ak ki jan yo bay nan ak yon talon pye.
  Epi Mirabela Magnetic frape lènmi ak fòs kolosal li ak kriye:
  - Mwen se yon fi super!
  Epi ak yon pwent tete wouj pandan l ap peze bouton an.
  Ti fi sa yo jis super ak hyper.
  Alvina kraze Taliban yo epi li rele ak anpil fòs:
  - Pou kominis!
  Ak pinga'w fè, tankou si li ta peze sou pedal yo. Ti fi sa a jis etonan.
  Ak Albina sou Afgan yo kòm yon lupanet. Epi ba yo yon kapital hyper.
  Apre sa, li pral pran anpil lènmi an menm tan epi li kouche l 'atè.
  Apre sa, li fè li tout ak zòtèy pye l 'yo.
  Epi chante:
  - Mwen se ti fi ki pi fre nan mond lan!
  Helga ap bat Taliban tou. Yo kolosal ak aktivman ekstèmine. Men, lè sa a, ak zòtèy toutouni li, li pral vize yon fize, ak bunker nan Afgan an pral kraze l '.
  Epi li jeneralman gwo.
  Epi ti fi a ap ri...
  Men, Elizabeth, sou tank li, pral pran sou Mujahideen yo epi fè aranjman pou yon defèt konplè pou yo. Ak yon anpil nan Taliban yo pral touye nan yon fwa.
  Ak gwo fò tou won ki soti nan tank yo nan Taliban yo chire.
  Elizabeth se yon ti fi ki se superman klas ki pi wo a. Epi kraze lènmi yo ak zòtèy pye yo. Ak literalman fouye yo nan tè a.
  Se konsa Elizabeth sa a se jis Hyper.
  Ak tank li, tankou si pa moujahideen yo, pral gouge.
  Pa yon ti fi ditou, men yon bagay super aktif ak batay.
  Epi Catherine ap bat Afgan yo. Li gen fòs enkwayab ak ladrès. Apre sa, li, avèk èd nan zòtèy toutouni li yo, ekstèmine sòlda yo nan anpi Islamik la.
  Sa a se yon ti fi, epi li te deja touye anpil Afgan.
  Epi li pran l, li chante:
  - Mwen ultra!
  Epi Elena byen bate lènmi yo. Montre yo klas super li a, ak gwonde:
  - Mwen Hyper!
  Ak zòtèy fè, se tankou mato sou Chinwa yo. Men ti fi a.
  Ak Euphrosinia ekstèmine konbatan yo nan Afganistan nan yon fason trè agresif. Ak lans lè l sèvi avèk zòtèy fè anpil presizyon.
  Epi pandan y ap toujou ronronye:
  - Pou Peyi a ak Larisi, pral gen Svarog Mesi nou an!
  Ann jis di ti fi yo se vanyan sòlda nan onè.
  Elizabeth, tire sou Afgan yo, fè remake:
  - An jeneral, mwen yon jan kanmenm renmen bondye Ris yo plis!
  Ekaterina te tire talon pye l, li peze bouton an, li demoli tank Taliban an epi li di:
  - E mwen menm tou mwen renmen bondye Ris plis! Anfèt, poukisa nou bezwen sikonsi Jezi sou uityèm jou a?
  Elena di ak kòlè:
  - Mwen wont Prince Vladimir!
  Elizabeth te dakò ak sa a:
  - Epi ou ta dwe wont!
  Elena te dakò ak sa a:
  - Natirèlman, se yon wont ke Larisi te adore sen jwif!
  Catherine pran li epi li gronde:
  - Nou dwe gen sen Ris ak bondye!
  Elizabèt te dakò ak sa, li fè dan li:
  - Wi, yo ta dwe!
  Li fè yon clin d'oe sou lènmi an.
  Euphrosinia te note enèjik, eksplozif Mujahideen yo soti nan yon kanon:
  - Nou pral defèt anpi Islamik la...
  Epi ankò, Elizabèt, kòm si l ap bat lènmi an, se letal.
  Gerda tou ap goumen ak anpil ladrès. Li frape Mujahideen yo ak fòs mòtèl ak kriye:
  - Pou gwo kominis!
  epi li se tankou yon wa militan ak pi popilè!
  Charlotte tou kraze Taliban yo ak kriye, montre dan li:
  - Sa bon!
  ak tankou yon batay ti fi klas mega!
  Kristina tou choute Afgan yo ak zòtèy toutouni li. Epi yo pral definitivman touye yo.
  Epi li pral pran epi pase:
  - Mwen se nimewo en aryen!
  Epi Magda pral bat Afgan yo, li touye anpil nan yo epi sifle:
  - Pou Sovyetik la ak GDR la!
  Ak je safi l 'yo. Ti fi sa a se jis hyper!
  Non, Taliban yo pa ka fè fas ak ti fi super ak ipè klas.
  Apre sa, yo se tankou ti fi belijeran.
  Epi yo chante ak pasyon:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Avèk sa pa pral blag,
  Ann dechire l!
  Ak ki jan vanyan sòlda yo pral pete nan dlo nan je. Men tifi yo.
  Epi yo tou kole pye yo nan djòl sòlda Taliban yo te kaptire yo. Epi fòse yo bo talon wonn yo.
  Men ti fi yo nan bikini.
  Men, Taliban yo tòtire yon manm Komsomol. Yo trese bra l nan dèyè, yo rale l sou etajè a. Epi leve. Apre sa, yo trese ti fi a sou pye bwa a. Epi li leve l. Apre sa, yo pran l, yo kite l ale.
  Epi ti fi a tonbe atè. Li pran li nan zèb la anpil epi li pandye. Epi li te jele. Epi Mujahideen yo te ri an kòlè. Lè sa a, yo pran ti fi a ankò epi yo rale moute pi wo, nan tèt pyebwa a.
  Apre sa, yo kite l ale ankò. Ti fi a tonbe atè e ankò te pandye nan fon an anpil. Epi kòd la lonje, ak bote a kriye nan doulè. epi yo te kòmanse leve l ankò.
  Rale nan tèt la anpil. Yo voye l byen, kite l pann yon ti kras. Apre sa, yo kite ale ankò ak kòlè sovaj. Apre sa, ti fi a tonbe desann ankò epi li tòde
  jwenti yo. Ak an jeneral li te byen toutouni. ak ki jan li fè mal.
  Lè sa a, yo leve l ankò pou yon katriyèm fwa epi yo byen souke l. Apre sa, yo ranje li sou yon branch ki dans epi yo te kòmanse detire li. Yo tache yon blòk nan pye yo fè yon ti fi,
  epi yo te kòmanse pann pwa sou li. Taliban yo te pann yon pwa pood premye sou yon bò, ak apre sou lòt la. Lè sa a, yo te kòmanse bat ti fi a ak yon fwèt. Pounded pou ke po a pete.
  Lè sa a, manm Komsomol yo te kòmanse vide sèl sou blesi yo. Apre sa, yo pran e yo mete an mouvman yon fil wouj ki cho. Epi yo bat ti fi a ak pouvwa malad. Lè sa a, bouwo Afgan yo te pase pye ti fi a, epi limen yon brasero anba li. Epi ann tire bote a san seremoni ki pa nesesè. Apre sa, bouro yo soti nan Taliban yo wile tete ti fi a tou. E apre
  ki te mete dife nan pwatrin li. Epi yo te kòmanse bat ti fi a byen.
  Epi fri vanyan sòlda Mujahideen la ak pwatrin li ak talon pye l. Apre sa, yo grese bourik la epi yo pote flanbo a nan bounda yo. Epi yo te kòmanse bat ti fi a byen. Lè sa a, dife a touche lestonmak li. Cheve ki te kouvri grot Venis yo te boule nan yon fwa. Ti fi sa a jis etonan. Epi tòti sa yo t ap tann li.
  Bouyi Afgan yo te boule ti fi a ak pwatrin li, bourik, ak lestonmak, ak plant pye l. Apre sa, yo fri li byen. Lè sa a, bouwo Taliban an pran yon baton wouj-cho ak san reflechi de fwa mete ti fi a nan anus la. Ak ki jan, li rèl nan doulè sovaj.
  Sa fè l mal anpil. Ak ti fi sa yo tèlman vakabon ak bèl. Men, Afgan yo tòtire ti fi a difisil. Ak bèl vanyan sòlda sa yo. Epi yo fri yo byen pa vanyan sòlda nan.
  Se konsa, bouro li yo te pran ti fi a epi yo te kòmanse pete dwèt long li grasyeuz ak pensèt wouj. Epi li fè mal anpil. Bouro yo kase dwèt ti fi a, kòmanse ak ti dwèt la.
  Ak literalman tout bagay te kase. Lè sa a, zo kòt yo te kòmanse pete nan manm nan Komsomol. Ak an menm tan an, wouj-cho tongs fouye nan pwatrin li. Epi li te vin wouj nan chalè a tòde fè ak pwent tete wouj. Epi tete ti fi a te rache. Epi li te tèlman mechan ak douloure.
  Se la tòti a te ye.
  Gerda, ki te tire sou Moujahideen yo, remake:
  - Glwa kominis!
  Charlotte te fè remake trè agresif ak fòs dyabolik. Epi li di:
  - Pou patri a!
  Ak zòtèy toutouni li yo, li pral mache sou lènmi an.
  Men ti fi a. E konsa militan.
  Christina pran li, li frape Taliban yo ak zòtèy pye l yo epi li di:
  - Glwa pou epòk bondye Ris yo!
  Magda te frape tou Afgan yo lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li te woule:
  - Pou Peyi nou!
  Ak ti fi sa yo tèlman fre.
  Gerda, ki te tire sou opozan ki soti nan Afganistan, te pibliye:
  - Pou gwo kominis Almay la.
  Ti fi sa yo se tankou bèl masyal.
  Gerda te reponn ak kè kontan, li te ekri sou moudjahidyen yo:
  - Mwen gen yon fi jis super.
  Epi Charlotte te fè remake agresif pandan li te tire sou advèsè li a:
  - Glwa pou kominis aryen!
  Epi lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo, li wouli:
  - Pou gwo patri a!
  Christina tou te tonbe sou lènmi an ak anpil presizyon, te note:
  - Pou Larisi ak Almay nan amitye!
  Magda te bat moudjahidyen yo tou epi li di:
  - Glwa epòk nou an!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo ankò.
  Men tifi yo.
  E Jane Armstrong te kòmanse frape Taliban yo ak yon kanon.
  Ti fi a te bèl anpil.
  Jane bat advèsè li a ak zòtèy pye li epi li di:
  - Glwa pou patri a!
  Se konsa, Gertrude pral dezespereman frape lènmi yo, epi yo pral byen kouvri ak kraze.
  Ak woule:
  - Pou Grann Bretay!
  Epi Malanya, kòmsi li t ap frape lènmi an, li fè l hara-kiri, epi li t ap chante:
  - Pou viktwa angle!
  Monica pral kalòt tou sou lènmi yo ak èd nan zòtèy pye li yo ak grinding:
  - Pou viktwa Sovyetik!
  Tou de Tamara ak Sulfiyya goumen Taliban yo epi touye vanyan sòlda bab yo ki vini nan vag.
  Epi ti fi sa yo chante:
  - Moun yo pral kontan
  Kè kontan pou tout tan...
  Gouvènman Ris la genyen
  Pouvwa a se gwo!
  Tamara te vire, li tire ak zòtèy li epi li te woule:
  - Pou opinyon mwen sou kominis!
  Sulfiya pral tou frape lènmi an, touye yon anpil nan Taliban ak grin:
  - Ann di yon mo sou Larisi!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Tamara te bay vire. Li koupe anpil afgan epi li di:
  - Pou pi bon fòs patri a!
  Sulfiya pral tou ekzamine lènmi an ak coo:
  - Pou kominis wouj nan Sovyetik la!
  Epi fè yon klin ak je safi.
  Sa yo se ti fi yo - jis klas ki pi wo a ak vòl.
  Alice ak Angelica toujou ap goumen.
  Babe blond ak roux.
  Yo se ti fi fò ak tire soti nan fizi tirè pwofesyonèl.
  Epi pandan y ap chante pou tèt yo:
  - Glwa Sovyetik la! Nou pral bay yon egzanp pou tout moun!
  Alice te tire sou lènmi an ak yon fizi tirè pwofesyonèl. Piki ak zòtèy fè, ak
  griye:
  - Glwa pou peyi mwen!
  Angelica frape ènmi an tou, avèk èd zòtèy li, li lanse yon grenad epi li kriye:
  - Pou Larisi pi gran an.
  Epi fè yon klin ak je emwòd li.
  Ti fi sa yo se jis pilòt tèt yo. Se konsa, Afgan yo kraze. Isit la yo ap goumen ak pi fre ak entelijan nan mond lan.
  Alice pepi, li fè yon klin:
  - Glwa pou tan yo nan CPSU la!
  Angelica fasilman dakò ak sa a:
  - Gwo glwa pou ewo yo nan Sovyetik la!
  Epi ankò li voye yon grenad ki gen fòs mòtèl ak zòtèy pye li sou lènmi an.
  Isit la li se yon fanm nan erè òdinè nan yon aparans ekstraòdinè.
  Alice pran li epi li di:
  - Nan non lide imòtèl yo nan kominis!
  Apre sa, li voye yon kado ki gen pouvwa ki ka touye moun ak zòtèy li yo fè.
  Angelica tou pran e bat ennmi an.
  Li koupe l tankou papye sable epi li di:
  - Pou Larisi ak bondye Ris!
  Fanm sa yo te trè batay ak fre.
  Alice, tire sou lènmi an, te pran ak zòtèy toutouni li te lanse yon kado nan aniilasyon nan lènmi an.
  Epi se te yon mouvman trè fre.
  Angelica tou te degoute lènmi an, literalman detwi l ', li demontre yon pouvwa kolosal. Epi jwen di ak yon souri:
  - Sa a se yon evènman gwo!
  Ak dwèt li yo te lanse yon mesaj lanmò ak destriksyon!
  Isit la li te yon ti fi - jis yon hyperclass.
  Alice pran li epi li gwonde nan tèt poumon li:
  - Mwen se pi fò ak pi fre nan linivè a!
  Angelica te lanse tout yon barik eksplozif ak plant li epi li di:
  - Epi mwen nan megavè a!
  Ti fi sa yo trè bèl.
  Alice te fè remake pandan li te tire sou lènmi an:
  - Lafwa nan kominis se gwo!
  Ak voye grenad ki ka touye moun ak zòtèy fè.
  Epi Angelica tire sou Mujahideen yo epi gwonde:
  - Lafwa nou an gwo anpil!
  Ak zòtèy pye l 'li pral voye yon grenad ak fòs destriktif.
  Ak vanyan sòlda yo te pran lènmi an e konsa Taliban sa yo twonpe ... E ni nan yon istwa fe yo di, ni dekri ak yon plim.
  Alice byen lojik remake, tire nan yon fizi tirè pwofesyonèl ak tire desann yon avyon atak Taliban.
  Alice pran li epi li di:
  - Mwen kwè lemonn antye ap reveye,
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Epi ankò, ti fi a pral pran li ak zòtèy pye l 'ak lanse yon bagay ki trè danjere.
  Volontè ki soti nan Japon ap goumen tou kont Moujahideen yo. An patikilye, ti fi NINJA nan kwayans kominis.
  Yon ti fi Ninja cheve ble koupe Afgan yo ak yon moulen van epi fwete yo.
  Lè sa a, li voye pwa destriksyon ak zòtèy pye l 'li fè griye:
  - Pou kominis nan Japon!
  Ti fi Ninja jòn-chveu a tou fè yon teknik papiyon ak nepe li. Koupe yon anpil nan Mujahideen. Apre sa, pye l' atè
  yo pran e voye yon grenad letal.
  Lè sa a, ti fi a di:
  - Glwa Sovyetik la ak Japon!
  Ti fi Ninja wouj-cheve a tou te ranmase ak koupe sou sòlda Afgan yo ak yon do. Apre sa, li jete zòtèy pye l ',
  yon bagay ki touye nan yon kado. Epi li tcheke:
  - Glwa pou Larisi ak Sovyetik la!
  Yon ti fi Ninja ak cheve blan fè yon resepsyon barik. Ak ki jan li frape sòlda Taliban yo nan koupe tèt yo. Lè sa a, jete
  destriksyon mòtèl ak yon pye chiseled toutouni ak griye:
  - Glwa pou Lame Wouj la!
  Apre sa, tout kat ti fi Ninja te voye pwa destriksyon ak talon pye yo fè, epi yo te frape yon batayon antye nan Afganestan ak tank. Ti fi sa yo jis ultra!
  Sa a se bote - ti fi yo se reyèlman trè fre.
  Oleg Rybachenko tou koupe Mujahideen yo ak nepe. Epi avè l, ti fi a Margarita.
  Timoun imòtèl sa yo jis super.
  Apre sa, yo kraze lènmi yo espesyalman. Ann di ke gen ak timoun yo!
  Apre sa, ti gason an ak ti fi a tou de sifle. Ak kòk yo, yo te resevwa yon atak kè nan siflèt yon timoun, tonbe nan fon an. Epi bèk yo pèse kran Taliban yo.
  Sa yo se timoun - natirèlman destriktè nan tout bagay ak tout bagay.
  Oleg Rybachenko chante:
  - fè lwanj pèp Sovyetik nou an,
  Bonjou fèt mwen...
  Inyon nou nan kè tout timoun,
  Nou tout se yon fanmi zanmitay!
  Margarita Magnitnaya, ki te kraze advèsè yo, te bay enèjik:
  - Fè pi popilè pou espas nou an Larisi!
  Ak ti fi a, ak zòtèy pye l ', pral lanse yon bagay konplètman letal nan lènmi an.
  Oleg Rybachenko, koupe Taliban yo, chante:
  - Margarita, fenèt la ouvri,
  Margaret, ou pa bliye
  Ki jan tout bagay te ye!
  Ti gason sa a tèlman fre ak lagè. Sa a se ti gason terminator la.
  Sa yo se timoun yo isit la ki trè fre ak goumen.
  Li ta dwe remake ke ti fi yo trè difisil.
  Alice ap tire tou sou Taliban. Epi li chante anba souf li:
  - Youn, de, twa, kat, senk! Bunny a soti pou yon ti mache!
  Ak ti fi a tire ankò ak anpil presizyon.
  Angelica te yon trè bon piki. Epi li te tire pwisan sou lènmi an.
  Ak ki jan li peze ak yon pwent tete wouj epi li pran li nan yon bazouka ak thrashes.
  Ak vanyan sòlda nan tire sou lènmi an anpil presizyon.
  Angelica te pran li epi li di:
  - Glwa pou pati kominis nou an!
  Epi ankò, kòm yon eksplozyon ak gwo presizyon nan lènmi an. Ak avyon Taliban an aksidan ankò.
  Ak Alice tou tire anpil presizyon, ak avyon an atak nan Anpi Islamik la pran dife.
  Sa yo se ti fi yo.
  Angelica di ak yon ri:
  - Sovyetik la se yon bèl peyi kote tout pèp yo se yon fanmi zanmitay!
  Alice te tire ankò, frape twa Moujahideen alafwa ak yon sèl kout bal epi li reponn:
  - Pou gwo fèt Larisi!
  Epi tifi yo pete ri. An jeneral, yo se vanyan sòlda ak opinyon trè diferan.
  Men, tout ti fi pote lide kominis nan kè yo. Epi yo vle gen yon paradi reyèl sou planèt Latè. Epi li ta bèl anpil.
  Angelica te note pa tire sou lènmi yo ak gwo presizyon ak pwensonaj nan zo bwa tèt yo.
  - Kominis pap janm pliye zèl li yo ak rale nan yon kokiy!
  Alice te dakò ak sa:
  Kominis pap janm pliye zèl li yo! Ideoloji nou an se bati bonè sou planèt latè!
  Epi tou de ti fi yo rele byen fò:
  - Glwa pou Larisi! Glwa! Ti fi pye atè kouri devan...
  Divizyon fanm pye atè... akeyi pèp Ris la!
  Ak vanyan sòlda fi yo montre agresif ak plezi seksyèl.
  Alice di, li montre dan li epi li di:
  - Nou tout kanpe ansanm pou Sovyetik la!
  Epi gèrye a te bat lènmi yo ankò.
  Angelica tou tire sou enmi an, li bay kout pwen nan tèt li. Epi li woule:
  - Glwa pou patri nou an!
  Ak vanyan sòlda nan, te trè konbatif ak wouj.
  Epi cheve l nan van an, cheve wouj sa a k ap flote tankou yon banyè pwoletè.
  Ti fi sa yo trè bèl ak sexy.
  E anpil Mujahideen deja antere...
  Genyen tou tifi k ap travay...
  Isit la Viola ak Dominika ap tire sou Afgan yo.
  Ti fi yo tire bazouka nan tank ak enfantri Azyatik.
  Isit la yo te tire Viola, lè l sèvi avèk pwent tete wouj la pou peze bouton an sou bazouka a, epi tire yon misil fize.
  Epi mas Afgan yo te chire.
  Viola chante ankò:
  - Mwen kwè nan gwo kominis!
  Ak Dominik tou tire espesyalman sou Moujahideen yo. Epi li frape yo an gwo mas.
  An menm tan an, ti fi yo pral voye grenad ak zòtèy fè yo.
  Ak yon pwent tete wouj sou bouton bazouka a, li pral peze lènmi radikalman ekstèminasyon.
  Ti fi sa yo bèl anpil. Ak ki jan yo gade gwo lè yo goumen nan jis kilòt. Ak vanyan sòlda nan klas ki pi wo a.
  Viola fè remake pandan li te tire sou lènmi an ankò ak pwent tete frèz li.
  - Mwen renmen goumen! Se gwo!
  Dominik ri epi li di:
  Ki sa ki mal ak gason?
  Viola ri epi li reponn, li voye yon grenad sou lènmi an ak zòtèy pye li epi li di:
  - Natirèlman li byen! Ak kèk yo se jis adorabl!
  Sa yo trè batay ak bèl ti fi isit la.
  Dominik te note:
  Konbyen tan lagè sa a pral kontinye?
  Viola tire sou Mujahideen yo ankò lè l sèvi avèk pwent tete wouj la epi li di:
  - Mwen panse se yon bon bout tan!
  Dominik pran li e li chante:
  - Yon lagè ap fè raj nan linivè a,
  Kraze touye san rezon...
  Satan koupe chenn
  Epi lanmò te vini avèk li!
  
  Ak ki moun ki pral sispann koule a
  Sanglan rivyè fache ..
  Reyon lazè a pral antre nan tanp lan,
  Ak nan yon flash, nonm lan disparèt!
  Viola te ajoute, li te voye yon grenad ak zòtèy li yo:
  Ak dezòd sa yo
  Ranpli linivè a...
  Limanite tris anpil -
  Andire doulè, soufrans!
  Sa yo se ti fi yo, tankou chantè fre.
  Ak Oleg Rybachenko koupe Afgan ak nepe.
  Ti gason an voye kado lanmò ak zòtèy li yo ki gen pouvwa ansasen epi li chante.
  Pitit latè a pral reponn non
  Mwen pap janm esklav...
  Mwen kwè libète pral leve
  Van an pral geri yon blesi fre!
  
  Pou patri sakre a nan batay,
  Gran Svarog la li menm rele...
  Leve vanyan sòlda nan èdtan yo byen bonè,
  Fènwa a pral ale, roz yo nan Me pral fleri!
  Sa a se tankou yon ti gason ewo ...
  Apre sa, ti fi Margarita, ki te detwi Mujahideen yo ak nepe epi voye grenad ak dwèt li yo, ajoute:
  Ak pulsasyon nan kè a ak venn,
  Dlo pitit nou, manman nou...
  Yo di nou vle chanjman
  Jete jouk bèf chenn mechan yo!
  Epi timoun yo pral sifle ankò. Ak kòk yo pral pran li ak endispoze, pèdi konesans. Ak literalman ram kran yo nan plizyè santèn de Mujahideen.
  
  ALEXANDER ALEKHIN BAY LIMANITE YON CHANS
  Alekhine pa t 'mouri pa aksidantèlman toufe sou yon tranch nan Pòtigal, men kanmenm te jwe yon match pou chanpyona mondyal la echèk ak Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  Match la te fèt nan Lond nan trant jwèt. Pi renmen an se Mikhail Botvinnik, ki te gen anpil siksè nan anpil tounwa, e li te gen yon seri plizyè tounwa echèk te genyen. Anplis de sa, Alexander Alekhine te deja senkant-kat ane fin vye granmoun, epi yo te kwè ke tan li te deja pase.
  Botvinnik se prèske ven ane pi piti ak nan fòm fizik ekselan.
  Men, Alekhine te gen yon bon preparasyon ouvèti ak kenbe tèt li nan fòm.
  Deja nan jwèt la premye, li te itilize yon kado nan ouvèti a ak bat Botvinnik.
  Sepandan, te gen preparasyon ak Mikhail Moiseievich. Okòmansman, Alekhine, ki te gen plis eksperyans nan match, te dirije pa de pwen. Te gen yon echanj nan kou. Lè sa a, nan ventyèm jwèt la, Botvinnik egalize nòt la. Men, nan ven-dezyèm lan, Alekhine aplike yon ogmantasyon ak jere pou pou genyen. Apre sa, Botvinnik pèdi balans li e li te kòmanse pran risk. Epi li te pèdi kat plis jwèt sou senk.
  Alekhin sansasyonalis te genyen match la kont Botvinnik, e menm ak yon nòt kraze.
  Lè sa a te montre ke Alexander Alekhine se toujou gwo, epi li pa te pèdi fòs tèribl li sou ane yo.
  Ak chanpyon mondyal la te kòmanse jwe nan tounwa ankò.
  Dezan pita, Alekhine tou bat Keres. Ki moun ki te genyen anpil tounwa diferan.
  Lè sa a, depi FIDE toujou pa t 'pran tiraj la kouwòn anba kontwòl, Reshevsky tou te genyen.
  Se konsa, Alekhine te vin yon chanpyon mondyal sèt fwa.
  Ak nan 1952 Alekhine te jwe yon match ak Bronstein. Match sa a te trè tansyon ak konbatif. Ak Alekhine ak difikilte, li te genyen dènye match la, te mennen match la nan yon match nul...
  Ak nan 1957 Alekhine ofisyèlman te fini karyè echèk li. Lè yo te deja yon jwè echèk ki pi gran, yon chanpyon, li te kenbe ranvwaye alimèt pou chanpyona mondyal la, epi nan fen li te ale epi li te rete enfèt, ak kenbe kouwòn nan echèk pou vennwit ane.
  Kidonk kraze rekò Lasker.
  Tit chanpyon mondyal la te jwe nan tounwa an 1958. Ak Mikhail Tal te vin nouvo chanpyon mondyal la a laj de ven. Epi li te tounen yon kalite sansasyon.
  Kontrèman ak istwa reyèl la, zetwal Mikhail Tal sou fòtèy echèk la te boule pou yon tan long.
  Mikhail Tal te genyen tou de Smyslov, ak Geller, ak Petrosyan. Apre sa, li bat Spassky. Ak Bobby Fischer, ak Anatoly Karpov, ak Korchnoi. E menm Mikhail Tal bat Garry Kasparov tèt li nan premye match la an 1986.
  Li pa t 'jouk 1989 ke Garry Kasparov finalman bat Tal. Mikhail Tal te kraze rekò chanpyona Alekhine. Apre sa, li te wa echèk la pandan trant-yon ane!
  Lè sa a, te gen epòk la nan Garry Kasparov. Plis jisteman, pa te gen okenn epòk Garry Kasparov.
  Li te sèlman defann tit mondyal li yon fwa kont Short epi li te antre nan politik.
  Ak nan 1995, Vishy Anand te vin nouvo chanpyon mondyal la. Ak jeni endistriyèl sa a tou te gouvènen nan echèk pou yon epòk antye. Li pa rive bat rekò Tal pou longè chanpyona a nan yon ane, men li kontourne li nan kantite match ranpòte.
  Vishy Anand menm te bat Carleson an 2013. Li te tèlman gen konfyans nan kapasite li.
  Epi sèlman nan 2015 Carleson nan pik toujou jere pran moute Vishy Anand ki te deja dominan pou ven ane.
  Carleson louvri epòk li...
  Te gen tou chanjman nan politik. Garry Kasparov te enplike nan politik. Kreye pwòp pati li, yo te eli nan palman an. E sa te gen yon enpak sou kou listwa. Nan eleksyon Duma Eta 1995 yo, pati Jèn Larisi Garry Kasparov te simonte papòt senk pousan an.
  Garry Kasparov ta renmen tou kandida pou prezidan Larisi, li te toujou twò piti. Men, Yeltsin, nan kou, sipòte moralman. Men, pou moman sa a, nan kou. Lè nan mwa me 1999 te gen yon vòt sou defann Eltsin, Lafrans te bay Garry Kasparov yon fason pou ranvèse diktatè a.
  Plis pase de tyè nan Duma Eta a te vote pou defann Yeltsin. Epi li sètènman chanje kou listwa. Konsèy Federasyon an te sipòte defi a tou pa yon vòt majorite. Ak Maxim Primakov te vin prezidan enterimè. Malgre ke li te ranvwaye, tribinal konstitisyonèl la anile li - diskite ke Yeltsin te ensifizan nan moman siyen dekrè a.
  Kidonk, pouvwa a te chanje nan Larisi. Nan eleksyon prezidansyèl yo byen bonè nan sezon otòn 1999, Maxim Primakov te genyen. Ak majistra Moskou a, Luzhkov, te vin premye minis la.
  Lagè ak Chechenya te evite. Men, yon lagè sivil pete nan Chechenya tèt li. Sou yon bò, Maskhadov se yon prezidan lejitim. Nan lòt men an, Basaev ak Raduev ak Wahhabis yo.
  Larisi te sipòte Maskhadov ak zam ak lajan. Finalman, Maskhadov te genyen.
  Apre sa, Chechenya te fè yon referandòm epi li te retounen nan Larisi.
  Maxim Primakov te nan pouvwa pou de tèm de uit ane, ak nan 2007 remèt pouvwa a Yuri Luzhkov. Ki moun ki te dirije tou pou de manda, jiska 2015. Lè ansyen majistra Moskou a te konsidere tèt li twò fin vye granmoun, ak prezidan Pati Kominis la nan Federasyon Larisi Gennady Zyuganov te vin nouvo prezidan an.
  Men, chèf sa a, malgre laj avanse li, te renmen pouvwa twòp.
  Apre sa, li te pran li, ak reset dat limit li yo. Men, nan 2022, lagè a te kòmanse ak envazyon Taliban nan Tajikistan. Epi sa a te yon nouvo batay.
  Men, lè l sèvi avèk resous administratif yo ak falsifye eleksyon yo, Zyuganov te rive nan yon twazyèm manda.
  Garry Kasparov ak Alexei Navalny leve yon gwo vag ajitasyon kont kominis yo.
  Te gen manifestasyon masiv. Te gen eklatman ant pèp la ak lapolis, lanse grenad, gaz lakrimojèn, baton ak bal kawotchou. Nan fen a, li te menm desann nan tire. Ak yon seri masak.
  Nan 2025, yon Maidan gwo-echèl te finalman pete, ak Gennady Zyuganov te ranvèse.
  Garry Kasparov te vin nouvo prezidan Larisi, ak Alexei Navalny te vin premye minis. Se konsa louvri yon nouvo epòk nan politik mondyal ...
  Vladimir Putin te rete yon ofisyèl ti kras li te ye ak trankil nan administrasyon Yeltsin la. Sèl bagay li te kredite ak:
  Li pa t pèmèt Yeltsin fè yon koudeta militè apre defitasyon an. Se vre, Yeltsin li menm, apre senk atak kè, pa t vle goumen pou pouvwa ankò.
  Garry Kasparov, nan wòl li kòm Prezidan Larisi, te pwomèt pou rapouswiv Etazini ak retire twoup Ris yo nan Afganistan.
  Yon nouvo epòk nan politik te kòmanse, apre yon ka nan yon syèk nan dominasyon kazi-kominis.
  
  
  NOUVO CHANS POU SAMURAIS BRAV YO
  Batay Midway la te sipoze genyen pa Japon de tout fason. Men, se pa yon reyalite ke samurai a pral louvri yon dezyèm devan nan Variant sa a. Se konsa bagay yo te ka ale yon ti jan diferan. Ann di Stalingrad pase tankou nan istwa reyèl. E pa gen anyen ki chanje anpil. Britanik yo te fè Operasyon Torch san twoup Ameriken yo. Rommel kase. Se vre, aterisaj la nan Maròk pa t 'materyalize. Alman yo, yo te transfere sèten fòs soti nan Ewòp, jere yo sispann ofansif Britanik la. Montgomery, te bite sou rezistans fè tèt di, sispann. Alman yo te kenbe liy lan pou kèk tan. Lè sa a, yo te kòmanse transfere fòs adisyonèl nan Afrik. Rommel te lanse yon kont atak, yon ti kras peze Britanik yo, men Montgomery te retire nan yon liy defans nan Libi. Devan an te estabilize. Nan mwa Jiyè nan karant-twazyèm ane a, Nazi yo te eseye kraze nan defans Sovyetik yo sou Bulge Kursk la. Depi Japonè yo te kaptire zile Awayi yo, Ameriken yo prèske sispann atak lè sou vil Alman yo ak faktori yo. Sa a te pèmèt Alman yo pwodwi kèk tank plis, espesyalman Tigers ak Panthers. Katsan (400) machin plis te patisipe nan Kursk Bulge, osi byen ke fòs aviyasyon pi enpòtan. Anplis de sa, Hitler te transfere yon lòt sis divizyon enfantri soti nan Lafrans epi retire kèk nan zam yo nan mi Atlantik la. Sa a te ranfòse gwoupman Alman an. Ofansif la te kòmanse apeprè tankou nan istwa reyèl, men depi Nazi yo te yon ti jan pi fò, yo te reyalize anpil siksè. Sepandan, li pa t posib yo fèmen bag la alantou gwoupman Sovyetik la. Malgre ke ofansif la Fritz tèt li te dire ven jou epi li te fini sèlman sou 25 jiyè. Lè sa a, inite Sovyetik yo te lanse yon kontreofensif. Ak batay la trennen sou pi lontan. Alman yo nan Afrik te sou defans la. Yo pa t 'gen depanse enèji yo nan peyi Itali, ak plis ekipman yo te lage nan devan an, kidonk bonbadman an san Ameriken yo te anpil fwa pi fèb. Japon kontinye genyen. Se konsa, kòmand Ameriken an te fè pi plis ak plis erè, epi yo te nan twòp nan yon prese pou reprann Peru Harbour. Sa a te mennen nan pwen an dominan de vi - Amerik pa bezwen Ewòp. Nan rekonesans pou sa a, soumaren Alman yo pratikman sispann atake bato Ameriken yo. Lame Wouj la, Se poutèt sa, sèlman nan fen mwa septanm te pran Orel ak Belgorod, li te soufri gwo pèt. Ak tanporèman sispann pwomosyon an. Sepandan, pa te gen okenn rezon panike ankò. Yon otòn lapli te swiv, ki te swiv pa sezon fredi. Epi ta dwe vini nouvo viktwa Lame Wouj la. Reyalize sa, Hitler te ofri Stalin yon trèv. Tankou, ann pran yon ti repo!
  Konbyen nan mesye nou yo te mouri pandan dènye batay la? Sovyetik la ak Twazyèm Reich te goumen pou twa mwa. Pèt Lame Wouj la te pi gran pase nan istwa reyèl, ak Wehrmacht la pa te mwens. Tou de bò yo te senyen. Men, Nazi yo ogmante pwodiksyon ekipman yo, yo te kapab refè yon ti jan. Li ta dwe remake ke nan tank pwopòsyon an nan pèt te an favè Nazi yo, e depi liberasyon yo te vin pi wo pase nan istwa reyèl, Alman yo te fè pou domaj yo. Nan batay defansiv, Panther a te pwouve yo dwe yon tank bon. Zam long li yo ak rapid-tire ak optik ekselan pou tan li yo te kapab detwi tank Sovyetik yo. Anplis de sa, trant-kat pa t penetre Panthers, Tigers, Ferdinands nan fwon an, e te toujou twò kèk tank lou pou afekte kou batay yo. Stalin te rejte yon armistis ak Almay. Nan fen mwa oktòb la, twoup Sovyetik yo te rekòmanse ofansif yo kont Kharkov ak Smolensk. Alman yo te reziste anpil tèt di. Yo te gen yon defans solid, espesyalman nan sant la, ak an jeneral yo te espere avans nan inite Sovyetik yo nan direksyon sa yo. Etranj ase, men konpare ak istwa reyèl, yon pi gwo kantite ekipman, espesyalman avyon ak tank, pèmèt Alman yo reziste pi plis efektivman. Anplis de sa, gen plis rezèv, Nazi yo te aji pi kalm, pa t prese sou pandan ofansif Sovyetik la, sou fwon yo, men dirije rezèv yo pi konsistan epi konte sou plis avanse ak defans nan pwofondè. Yon koup la douzèn divizyon siplemantè sove akòz mank nan yon devan Italyen, ak nan Lafrik di Montgomery pa t 'nan prese, ak Alman yo pa t' ap balanse bato a. Entansite lagè a ak Grann Bretay te bese sevè. Pa te gen okenn pale sou yon lapè separe ankò, men evidamman Churchill ralanti bonbadman an, aparamman konte sou lefèt ke Sovyetik la ak Twazyèm Reich la fin itilize youn ak lòt otank posib. Liberasyon nan zam soti nan Almay ak satelit yo te tounen soti nan prèske yon tyè pi wo pase nan istwa reyèl. Sa a te fè li posib yo patch moute twou, epi, konte sou defans dans, reziste relativman siksè. Sitiyasyon an te agrave pa lefèt ke lòd Sovyetik la te sou ofansif la, kote Fritz yo te deja ap tann pou yo, epi yo te jere yo rezoud sou defans la. Kòm yon rezilta, avans nan tèt li te trè dousman ak koute gwo pèt. Lagè a yon jan kanmenm te kòmanse sanble ak Premye Gè Mondyal la, lè defans la te vin pi fò pase atak la, bò atak la te pèdi plis, ak liy devan an te vin inaktif kòm yon rezilta. Twoup Sovyetik yo avanse yon mwayèn de youn a de kilomèt pa jou, sa ki pèmèt Alman yo jwenn yon pye, men nouvo pozisyon, epi kenbe defans la. Li pa t posib pou antre nan espas operasyonèl la. Kharkov, sepandan, te pran nan kòmansman mwa desanm apre gwo batay iben. Alman yo ogmante pwodiksyon avyasyon an. Focke-Wulf ak ME-309 avèk siksè reziste konbatan Sovyetik ki pi fèb yo. Espesyalman danjere te ME-309 la ak sèt anplasman zam ak gwo vitès. Ak Focke-Wulf a ak zam ak bon pwoteksyon se yon machin obstiné ak sis zam lè. Prezans nan machin ak zam sa yo, nan kou, te mennen nan lefèt ke Nazi yo te genyen yon avantaj nan lè a. Manevrabilite ki pi mal la te konpanse pa gwo vitès la pandan yon plonje, ki te fè li posib yo sove lè w ap antre nan ke a, ak zam pwisan te fè li posib yo tire desann avyon an soti nan premye apwòch la. Anplis de sa, Alman yo devlope taktik espesyal pou konba ak machin Sovyetik yo nan lòd yo sèvi ak zam pi pwisan ak gwo vitès avyon Alman. Dernye bonm Yu-288 la tou te montre tèt li trè byen. Machin sa a tou de vit epi li pote yon gwo chaj bonm.
  Focke-Wulf la te pwouve yo dwe yon bonm devan liy fò, siperyè PE-2 a nan tout respè. Rive nan fen Desanm, twoup Sovyetik yo te fin itilize e yo te fòse yo sispann akòz gwo pèt. Pandan ke Alman yo toujou ki te fèt Smolensk, ak yon pati nan bò gòch-bank Ikrèn lan. Ak sa ki pi enpòtan - depo nan boksit ak eleman alyaj. Pèt twoup Sovyetik yo nan tank yo te vin tèlman byen mèb ke Mainstein te lanse yon kont atak, e li te menm kapab repran Kharkov, ak fòme yon chodyè pou twoup Sovyetik yo. Men, nan mwa janvye-fevriye, twoup Sovyetik yo te lanse kont atak, epi yo te kapab reprann Kharkov ki te soufri lontan ankò. Men, nan mwa mas, Lame Wouj la te fin itilize epi yo te fòse yo sispann ofansif la. Te gen yon poz ... Tou de bò soufri twòp pèt. Anplis de sa, Stalin te vle ranplir lame li a ak pi fò ak pi avanse tank T-34-85 ak IS-2. Se vre, Alman yo tou ranplir ak pi avanse ak pwisan "Panther" -2 ak "Tiger" -2. Stalin te konte tou sou LA-7 ak Yak-3 ki pi avanse. Men, Alman yo, an repons, te lanse modifikasyon an dènye nan TA-152 olye pou yo Focke-Wulf la, ak sa ki espesyalman dezagreyab se jè ME-262 la. Dènye avyon an an tèm de vitès, zam ak zam pa te gen okenn egal. Verite a te pi chè, e li te plis travayè nan pwodiksyon an. Men, nan lòt men an, Alman yo tou te kreye HE-162 a, ki se bon mache, manyabl, relativman fasil fabrike ak tou reyaktif. Stalin poko genyen konpetisyon teknik la. Grann Bretay te goumen lagè a trè pasif. Etazini poko ka pran inisyativ Japonè yo. Sou 25 jen, gen fòs akimile, Lame Wouj la te ale nan ofansif la nan sant la. Okòmansman, twoup Sovyetik yo te kapab antre nan defans yo, men Lè sa a, yo te patisipe nan batay yo pou Smolensk. Yon erè tipik nan jeneral wouj yo se pran vil yo nan yon sèten dat. Epi eseye, pran yon vil ki byen fò, ak yon ganizon pwisan ak defans. Ofansif twoup Sovyetik yo te anbourbe lè Alman yo te transfere fòs adisyonèl epi yo te kòmanse kontre-atake. Batay ankò, tankou nan Premye Gè Mondyal la, te vin pozisyon ak anpil gluan. Hitler te montre anpil prekosyon. Petèt li te konte sou yon zam mirak ak dènye devlopman teknik yo ak Se poutèt sa pa t 'nan prese. Pwobableman, dezi a pou konsève pou san Aryan, ki Alman yo te deja pèdi anpil, tou te jwe yon wòl. Wi, ak defans tank Nazi yo pi efikas, espesyalman kraze "Tiger" -2.
  Batay nan sant la trennen sou jouk nan fen otòn. Stalin te montre tèt di, vle devlope siksè. Men, nan ka sa a, mwen jwenn yon kouto sou yon wòch. Pèt yo nan twoup Sovyetik yo te menmen. Alman yo, yo te bò defann, pèdi yon ti kras mwens. Panther-2 te pwouve yo dwe yon tank bon. Veyikil sa a te byen pwoteje nan fwon an e li te gen yon zam ekselan ki pèse blende, ak an menm tan an desan pèfòmans kondwi. Li notables depase T-34-85 an tèm de pouvwa zam, pwoteksyon devan, epi li pa t 'enferyè nan vitès ak manyablite. Menm pou IS-2 a, machin Alman an se yon lènmi danjere, frape nan yon distans konsiderab. Akòz pann souvan, zam egal, sèlman yon ti avantaj nan defans, King Tiger pa t 'nan kont ki pi bon an. Yon modifikasyon pi lou nan "Panther" -2 kenbe ak "Tiger" -2 nan defans ak depase nan pèfòmans kondwi. Byento Alman yo inifye pwodiksyon prèske sèlman sou "Panther" -2 peze senkant-yon tòn ak yon motè 900 puisans. Tank sa a plis oswa mwens adapte militè yo. Lame Wouj la pa t reyalize viktwa e li te sispann avans la. Winter rive. Alman yo te gen tank nan seri "E" ak nouvo avyon jè. Te gen yon echanj nan kou. Grann Bretay te rete pasif, Etazini te deja kòmanse jwenn yon bagay kont Japon. Stalin, wè ke pandan Sovyetik la t ap jwe wòl nan fouraj kanon, aksepte, e menm ofri Hitler yon trèv. Tankou, kite Nazi yo vire nan Lwès la, ak kapitalis yo nan lagè. Kalkil lidè a te trètr ak senp. Hitler te dakò ak vire sa a. Epi kounyeya, nan mwa fevriye karannsenkyèm ane a, twoup Alman yo te ale nan ofansif la nan Libi. Apre sa, yo te gen siksè la. Nan batay, li te tounen soti ke tank Alman yo te siperyè sa yo angle, ak avyon jè yo te konplètman soti nan konpetisyon. US la poko antre nan batay la. Nan batay yo, wòl prensipal la te jwe pa Panther-2 ak E-100, osi byen ke modifikasyon nan Tiger-2 ak yon ti tourèl ak pi epè zam ak yon motè pwisan. "Churchill" angle a pa move nan zam, men pito fèb nan zam. "Cromwell" pa rale ditou. Ak Challenger a, sèl tank la kanpe, se pa nan seri a mas. Men, bagay ki pi enpòtan an se kalite twoup yo. Alman yo, yo te pase tès la nan dife ak fè sou devan lès la, yo pi plis pare pou konba pase twoup Britanik yo. Espesyalman divizyon kolonyal yo. Ak inite Alman yo te ale nan ofansif la. Nan mwa mas, peyi Lejip te kaptire. Lè sa a, Alman yo te antre nan Mwayen Oryan an, te kaptire Irak, Kowet, ak Lè sa a, Arabi Saoudit. Hitler pa ta lide ale nan peyi Zend, atravè Iran, men Stalin, ki gen twoup yo te toujou nan Iran, pa t 'dakò. Alman yo te ale nan ofansif la, avanse nan Soudan an. Ak pi lwen nan peyi Letiopi ak Somali. Epi soti nan ekwatè a. Apeprè swasanndis divizyon Wehrmacht la te patisipe nan ofansif la. Epi Grann Bretay pa t gen fòs konsa pou opoze Twazyèm Reich la. Alman yo te pran Gibraltar tou. Atak la te tounen soti nan tanporè, ak prèske zèklè vit. Avyon atak jè, osi byen ke elikoptè, te patisipe tou nan ofansif la. Lafrik te an danje nan pèt total pa Grann Bretay. Men, Stalin pa tèlman senp.
  Retrè Grann Bretay nan lagè a twò danjere pou Sovyetik la. Epi Lame Wouj la te ale nan ofansif la nan mwa jen 1945. Twoup Alman yo febli nan bò solèy leve a pa t 'kapab kanpe li ak sikonbe nan presyon an. Nazi yo, yo pa kapab kanpe li, woule nan lwès la. Lame Wouj la te kapab libere Smolensk, Kyèv, epi li te antre nan Byelorisi. Apre yo te transfere fòs adisyonèl soti nan Lafrik, Alman yo ak gwo difikilte yo te kapab sispann ofansif la nan twoup Sovyetik yo. Nouvo tank Alman yo nan seri E-50, ki pa te gen okenn egal, te patisipe nan batay yo. Anplis de sa, Nazi yo te bay yon souflèt distrè nan men Latiki. Ak Latiki li menm, anba presyon nan men Almay, atake Inyon Sovyetik la. Kidonk, sitiyasyon an te vin pi konplike ankò. Pwoblèm lan se te ke T-54 a pa t 'ankò antre nan seri a, ak T-34-85 a te deja klèman demode kont seri a nan seri E e menm Panther-2 la. Nan sezon fredi, twoup Sovyetik te toujou frape, men yo pa t 'kapab reyalize siksè enpòtan. Anplis de sa, diskotèk yo te kòmanse patisipe nan batay yo ... Sèl bagay ki te vin pi bon se siksè Ameriken yo kont Japon. Finalman, Yanki yo te rive reprann Harbour Perou, ak inisyativ la nan Oseyan Pasifik la te kòmanse ale sou bò Amerik la. Men, Ay, èd US ta ka twò ta. Nan sezon prentan 1946, Alman yo, lè l sèvi avèk avantaj nan tank E plis pase trant-kat, te ale nan ofansif la. Twoup Sovyetik yo, fè tèt di pa batay, reziste anpil tèt di. Lame Wouj la te ewoyik ak anpil rezèv ak atiri. Espesyalman 100mm zam anti-tank. Epi fouye nan. Alman yo te jere pran Kyèv tounen epi pouse Lame Wouj la tounen pi lwen pase Dnieper la. Men, se sou baryè dlo sa a twoup Sovyetik yo te bati yon defans inpénétrabl. Alman yo te goumen tout ete ak otòn, men yo pa t 'kapab kraze twoup Sovyetik yo. Se sèlman yo jere bloke Leningrad ankò. Men, Nazi yo pa t pran vil la li menm. Winter te pase nan yon echanj kou. Ameriken yo t ap deplase tou dousman atravè Oseyan Pasifik la, e jiskaprezan yo pa t itilize zam nikleyè. Nan sezon prentan, Alman yo te eseye avanse ankò. Yo te itilize tank seri "E" yo, dènye machin yo ki peze swasanndis tòn. Sovyetik lage IS-7 a, ki kapab reziste mastodon. Tank mwayen T-54 yo te kòmanse parèt tou. Grann Bretay tou entansifye, lanse yon ofansif nan Afrik Ekwatoryal. Inite tè Ameriken yo te ede tou isit la. Pou lagè nan Pasifik la, Ameriken yo pa t 'bezwen anpil twoup ak tank. Se konsa, yo te kòmanse peze Nazi yo soti nan Afrik. Koulye a, alye yo te konprann ke li pa ta posib yo chita deyò, e ke lènmi an ta dwe kraze ak bourade. Nan ete a ak otòn, Etazini ak Grann Bretay te kapab reprann yon pati enpòtan nan Lafrik, e menm te kondwi Alman yo soti nan Somali ak peyi Letiopi. Alman yo pa t kapab devlope yon ofansif kont Moskou, anbourbe nan batay pozisyon. Nan sezon fredi, Stalin frape nan Latiki. Lame Wouj la te bat twoup Otoman yo epi te kaptire Kars, Erzurum ak Tanrog. Alman yo te fòse yo transfere fòs enpòtan yo nan lòd yo sove alye a. Men, Lame Wouj la, li te frape san atann toupre Leningrad, te genyen yon gwo viktwa la. Ane 1948 te vini... Nan sezon prentan, Alman yo te eseye avanse ankò. Yo jere yo kreye yon tank piramid orijinal inpénétrabl nan tout ang tire. Ak machin sa a gwo espwa yo te asosye. Pwomosyon an te kòmanse nan mwa me. Apre de mwa nan batay fè tèt di, Nazi yo pwoche bò Smolensk. Tank piramid yo te montre efikasite konba yo, men yo te souvan kònen pa min yo. Alman yo pa t kapab pran vil la epi yo te antoure l. Men, nan Afrik, Alye yo te reyalize gwo siksè, kondwi Alman yo soti nan peyi Lejip. Japon te bat tou, pèdi anpil zile ak Filipin yo. Nan sezon otòn la, Alman yo avanse pi lwen nan lès la, nan sant la, ankò apwoche Leningrad. Avyasyon Alman te toujou pi fò pase yon sèl Sovyetik, espesyalman nan bon jan kalite. Men, nan fen 1948, MIG-15 la te kòmanse rive nan devan an. Machin jè Sovyetik la te enferyè pase Alman an nan vitès ak zam, men li te plis manyabl. Ameriken yo te amelyore pèfòmans yo tou.
  Nan sezon fredi a nan 1949, twoup Sovyetik pouse Alman yo tounen soti nan Leningrad epi pouse yo tounen nan Smolensk. Ak Ameriken yo, ansanm ak Britanik yo, te chase Nazi yo soti nan Afrik. Nan sezon prentan 1949, Latiki te retire tou nan lagè a. Twazyèm Reich la tou pèdi kontwòl Mwayen Oryan an. Pozisyon Nazi yo vin pi mal. Yo pa t 'oze avanse nan lès la, men demenaje ale rete nan yon defans sere. Twoup Sovyetik yo, lè l sèvi avèk tank T-54 ak IS-7, yo te eseye kraze nan defans Wehrmacht la. Men, Nazi yo byen kenbe blòk la. Yon tantativ alye pou debake nan peyi Espay tou te fini nan echèk. Operasyon an te yon ti jan pi bon nan Sicily, kote, avèk èd nan mafya lokal la, siksè te reyalize. Li te deja onzyèm ane depi kòmansman Dezyèm Gè Mondyal la. Tout peyi yo trè fatige ak fatige anpil. Ekonomi mondyal la te depase. Epi tout moun te vle fini batay la pi vit posib. Espesyalman sevè Alman ak Larisi. Stalin te ofri Hitler lapè sou kondisyon zewo opsyon a: yon retounen nan fwontyè anvan yo ak yon echanj nan prizonye - tout pou tout! Men, Fuhrer la te dakò sèlman nan yon trèv, pa vle abandone teritwa okipe a. Anplis de sa, travay sou kreyasyon yon bonm atomik te deja fini nan Almay, e te deja misil entèkontinantal. Etazini te konsidere itilize bonm atomik la. Men, pandan ke yo te pè gate nan Ewòp. Epi yo te lage l an Desanm 1949 sou Japon. Konsekans destriksyon yo te terib. Ak yon allusion menm jan an nan Almay te konprann. Fuehrer a te adrese nasyon an e li te sijere ke kesyon an nan yon mond diy dwe konsidere. Men, answit li chanje lide... Nouvèl ane 1950 la rive. Twoup Sovyetik te lanse yon nouvo ofansif nan devan an. Defans Alman yo te trè sere. Ak alye yo avanse nan peyi Itali, kote te gen yon koudeta militè, epi yo retire Mussolini. Men, tank piramidal Alman yo depase Patons ak Challengers yo. Paton Ameriken an, ki pa t 'kapab penetre zam nan yon tank Alman, menm nan ranje fèmen, te bay nan espesyalman difisil. Epi alye yo te kòmanse senyen. Wi, ak disk Alman envulnerabl enflije gwo domaj sou Etazini ak Grann Bretay. Pou le moman, aviyasyon Alman te kenbe yon siperyorite kalitatif sou alye yo. Tantativ aterisaj ete a nan Normandy te fini nan echèk. Se vre, nan fen mwa Out, apre bonbadman nikleyè a, Japon te capitile. Lwès la te demare men l. Men, Etazini pa t 'oze sèvi ak zam nikleyè, pou yo te kapab kouvri pa misil balistik entèkontinantal nan Twazyèm Reich la. Lame Wouj la apwoche Dnieper nan sant la, men yo te tou sispann. Fòs tou de bò yo te fin itilize nan limit ... Epi finalman, 25 novanm 1950, Truman te ofri Hitler lapè, sou kondisyon egalite. Sa vle di, Ewòp rete ak Twazyèm Reich la, ak eksepsyon nan Sicily ak sa ki rete nan peyi Itali. Stalin ale pou yon konpwomi: fwontyè Sovyetik la nan 1939. Sa se, Alman yo deplase tounen yon ti kras, bay moute teritwa, men jwenn kèk akizisyon. Lafrans, Bèljik, Oland, ak lòt moun etranj rete anba kontwòl Alman, men yo resevwa yon sèten kantite otonomi. Sa vle di, yon bagay tankou Inyon Ewopeyen an ap fòme. Twazyèm Reich la mete fen nan jenosid jwif yo ak Gypsies, byenke kèk restriksyon legal sou dwa yo ka rete. Relasyon komès yo te retabli nan plen. Peyi yo pran angajman pou yo respekte souverènte lòt moun. Reparasyon yo pa enpoze sou pèsonn. Prizonye yo echanje pou tout moun. Stalin ak Hitler te tèlman fatige ke yo te aksepte yon òf konsa. Etazini te genyen plis pase lòt moun, kidonk yo te rive mete Lachin ak Azi nan esfè enfliyans yo. Ak Grann Bretay, ansanm ak Amerik, te pran Lafrik. Almay te redwi anpil resous imen. Nan li, Fuhrer a ofisyèlman prezante poligami. Sovyetik la te rete san akizisyon teritoryal te resevwa nan trant-nevyèm, karantyèm ane a. Epi li te fatige anpil.
  
  
  CARNISH PANTHER NIMEWO DE
  ANOTASYON
  Ti fi bèl vanyan sòlda yo te kapab vire Panther a nan yon chèf nan bilding tank. Epi kounye a, Alman yo te byen sere boulon Lame Wouj la.
  . CHAPIT #1
  Nan mwa septanm 1943, Panther-2 ki pi avanse te antre nan seri a. Veyikil sa a te gen menm epesè zam ak zam ak Tiger-2, men li te peze sèlman karant tòn. Kòm yon rezilta, kont atak Mainstein a te genyen nan fòs ak Alman yo te kapab jete Lame Wouj la atravè Dnieper la.
  Lagè a trennen sou... Nan sezon fredi, Fritz te kenbe sou liy devan an epi kenbe blokaj Leningrad la. Ak nan sezon prentan an, yo frape soti alye yo soti nan peyi Itali. Nan mwa jen 1944, yon tantativ ofansif ak aterisaj nan Normandy echwe tou. Alye yo te pèdi plis pase 700,000 sòlda ak ofisye poukont yo kòm prizonye.
  Nan sant Lame Wouj la echwe pou pou avanse sou 22 jen 1944.
  Batay yo te brital. Ti fi yo tou te patisipe nan batay yo.
  Panther-2 a te prèske inpénétrabl nan fwon an, yon zam ekselan, ak an menm tan an byen ajil, espesyalman ak yon nouvo motè nèf san puisans.
  Gerda te goumen nan yon bikini epi li te sèvi ak zòtèy li.
  Ti fi a, li peze bouton an ak talon pye l, li di:
  - Mwen pral pi pwisan an!
  Lè sa a, li te tire pa peze bouton an ak laprès la ak Charlotte.
  Gèrye a di:
  - Acrobatie tank!
  Christina tire, li peze bouton an ak lang li epi li gronde:
  - Pou bèl gason!
  Magda te bat tou, li frape lènmi an ak èd zòtèy li yo epi li di:
  - E pou fanm ki pi bèl toujou!
  Apre sa, ti fi yo, tire nan zam yo ak frape trant-kat yo, chante:
  - Pran swen fanm, pran swen fanm,
  Fanm pran prekosyon!
  Mesye pou lajan, prese!
  Isit la se yon ti fi ki sezi ak tanperaman li ak presizyon.
  Anplis de sa, gen kèk lòt nuans. An patikilye, olye pou yo FAA nan misil sa yo ki pi efikas, Alman yo te konte sou dènye ak trè efikas avyon milti-bi TA-152. Machin sa a te gen gwo vitès, bon manyabilite ak zam fò ak zam.
  Li ta ka yon avyon de gè, ak yon avyon atak, ak yon bonm devan liy. Vitès li te 760 kilomèt pa èdtan, ak sis zam lè. Ki pi pwisan yon sèl-chèz avyon de gè nan zam ak yon elis trè ajil. Pou yon avyon atak ak yon bonm devan liy, pèfòmans li se tou senpleman sipèb. Epi, koulye a machin nan te tounen trè efikas ak pilòt yo fre sou li: Albina ak Alvina. Epi yo se bèl blond jis super.
  Albina te soti nan avyon li avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Mwen se pi bon an!
  Ak Yak Sovyetik la tonbe, kite yon ke fimen.
  Piki ak èd nan dwèt toutouni ak Alvin. Li frape yon machin Sovyetik epi li tweeted:
  - Pou peyi a nan elefan!
  Ak tou de ti fi ri. Yon ti kras ekspoze pwatrin. Yo pral ekspoze bèl sen yo tankou frèz twò mi.
  Albina te tire avèk èd nan yon pwent tete wouj, li pèse do kay tank la, apre sa li te kriye:
  - Apre yo tout, soti nan taiga a nan lanmè Britanik yo!
  Alvina tou souflete tank Sovyetik la ak yon pwent tete ruby epi li chirpe:
  - Ti fi a pye atè se pi fò a!
  Se poutèt sa li pa posib kraze nan defans la. Epi yo te bat alye yo. Pwodui avyon jè pa pwofitab. Li pi chè ak konsome plis gaz, epi li mande fòmasyon espesyal pou pilòt ak nouvo enfrastrikti.
  Se konsa, li se pi bon konte sou machin vis pi avanse. Ak TA-152 a se yon konsepsyon ki gen anpil siksè. Ak pilòt yo jeneralman hyper fi!
  Alman yo te kapab repouse ofansif Sovyetik la nan sant la e menm kraze nan Smolensk tèt yo.
  Batay yo te montre - "Panther" -2 machin, ki se pratikman san parèy. Epi ou pa ka kontwole li. Ak nan sezon otòn la, "Tiger la" -3 parèt. Nouvo machin nan, ki te peze swasanndis tòn, te gen yon blende devan 250 mm ak 170 mm nan kote ki pant. Ak yon motè 1200 puisans.
  Ak "Tiger" -3 a pou machin Sovyetik se tou senpleman trè danjere. Kanon 105-milimèt li yo ak yon longè barik 100-EL demoli machin Sovyetik soti nan senk kilomèt.
  Tank sa a, nan kou, twò difisil pou zam Sovyetik yo. Menm sou IS-2 la.
  Alman yo te deja antoure Smolensk e te gen yon menas pou Moskou.
  Livè rive ak nèj... Leningrad toujou nan blokaj. Alman yo sou defans la epi yo ap bati fòs. Epi prepare nouvo zam.
  An patikilye diskotèk. Ki ka bay total sipremasi lè.
  Alman yo te lanse yon ofansif ann Afrik nan sezon fredi a. Yo te pran Gibraltar e yo te kòmanse avanse sou Maròk. Franco kite twoup Alman yo pase apre iltimatòm Fuhrer la.
  Hitler te espere pran kontinan nwa a ak resous li yo. Nan mwa janvye, Lame Wouj la te eseye avanse nan sant la. Men Fritz yo te pare pou li. Ak twoup Sovyetik yo te fè fas a opozisyon fè tèt di. Anplis, lènmi an te deja gen yon pi bon fizi atak pase Larisi yo.
  Nan mwa avril, Alman yo te deja avanse, ak frape nan yon direksyon sid.
  Yo te rive pran Lame Wouj la pa sipriz. Ak lè l sèvi avèk tank nouvo ak avyon pi fò.
  Sepandan, bonm avyon Arado te patisipe tou nan batay yo. Yo efikas ak rapid. Epi li difisil pou antre nan yo nan zam anti-avyon, ak avyon de gè pa ka ratrape.
  Souflèt alman yo te ede repwann Donbass la epi okipe bank gòch la Ikrèn. Nazi yo menm imedyatman rive nan Don a. Men, yo te toujou kanpe la.
  Te gen yon atak sou Crimea. Stalin te nan yon panik. Alye yo te pasif.
  Wi, ak Japon te reziste plis fè tèt di ak efikasite. Ak Ameriken yo pa t 'kapab asiyen fòs adisyonèl kont Twazyèm Reich la.
  Alman yo te itilize nan otòn la nan 1945 yon zam menm plis tèribl - diskèt. Sa yo sokoup vole, gras a jè a laminè, yo te pratikman envulnerabl nan zam piti. Apre sa, yo te kapab tire desann avyon ak kòk yo, men yo menm yo pa te soufri pèt.
  Ou pa ka reziste diskotèk nan lè a.
  Isit la Grineta ak Eva ap vole sou yon sokoup. Ti fi yo trè bèl ti fi nan bikini, ak blond ak ren Mens.
  Grineta peze bouton joystick yo ak zòtèy li yo fè.
  Apre sa, jè laminè diskèt li a imedyatman desann yon douzèn avyon Sovyetik epi li di:
  - Pou teknoloji nou yo!
  Èv te eksploze tou lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo epi li lage yon jè ansasen ankò, li peze tout moun epi li montre dan li, li di:
  - Pou teknoloji ki pi wo nan aerodinamik!
  Epi ti fi yo te fè yon klin youn ak lòt.
  Sa a se batèm dife a...
  Oke, nan estrateji, lènmi an nan ka sa a, Twazyèm Reich la, aplike kèk konesans. Ak twoup li yo te deja apwoche Moskou, menm si yo kouri nan liy defans Mozhaisk la.
  Fritz la te deja gen bonm san ke ak motè jè. Epi Nazi yo te lage bonm yo an kantite. Se sèlman kòmansman sezon fredi a te sispann avansman Fritz la.
  Stalin, yo nan lòd yo achte tan, ofri Hitler yon trèv pou twa ane.
  Fuhrer la te dakò, men sijè a retounen nan Almay nan tout prizonye nan lagè ak peman an nan reparasyon nan lwil oliv, lò ak lòt matyè premyè.
  Stalin te oblije dakò. Epi Hitler te deside vin ede Japon. Epi li vire ord li yo nan Lwès la.
  Premye a tout, twoup Alman yo avanse nan Afrik. Ane 1946 te pase anba triyonf nouvo viktwa Twazyèm Reich la. Premyèman, Kontinan Nwa a te okipe.
  Isit la pwoblèm prensipal la se pa twoup lènmi yo, men distans ki long, kominikasyon lonje, mank de wout. Ak sa a se reyèlman yon gwo pwoblèm. Men, Alman yo rezoud li.
  Yo te resevwa yon ti zam pwòp tèt ou E-25. Ak yon pwa de vennsèt tòn, li te gen yon 88 mm 71 EL kanon, ak blende frontal nan 120 mm nan pant, ak 82 mm ak pant sou kote sa yo, ak yon motè ak nèfsan puisans. Sa yo te agresif ak pwòp tèt ou zam la.
  Ak an menm tan an, pèfòmans kondwi li yo ekselan. Ak vitès, ak manyablite, ak yon silwèt ki ba, ak ekselan zam devan, ak yon kanon ki pèse menm tankou yon tank byen pwoteje tankou Churchill a soti nan yon kilomèt ak yon mwatye.
  Lafrik di tonbe... Ak Alman yo tou te kaptire Mwayen Oryan an, Iran ak peyi Zend nan fen mwa septanm nan, epi yo te antre nan Burma.
  Grann Bretay te anba kou kraze brize nan avyon Alman yo. Nan mwa novanm, jis sou uityèm anivèsè Putsch byè a, Nazi yo te debake twoup yo nan Grann Bretay. Epi se te mouvman kraze brize yo.
  Yon divizyon SS antye te patisipe nan batay la, ak ti fi pye atè. Apre sa, yo te malgre frèt la nan yon sèl bikini. Ak pinga'w fè, wonn, woz yo te klere.
  Ti fi yo kouri sou kòt la. Yo te voye grenad ak janm nu, yo te chile epi yo te chante:
  - Lagè sen a pral viktwa nou,
  Nou pral kraze anpi lyon an nan yon moman ...
  Nou se ti fi malfini avèk nou timoun ak granpapa,
  Si sa nesesè, nou pral defèt bezwen an tankou yon ti chen!
  Ti fi sa yo tèlman bèl e prèske toutouni. Ak ki jan ti fi sa yo aji sou imajinasyon an.
  Epi tou vole asyèt yo bourade nan syèl la. Grineta ak Eva, ak yon avyon laminè, kraze pozisyon lènmi yo, epi kraze bunkers ak bwat grenn, epi moulen tranche ak yon fè.
  Grineta te peze bouton yo ak zòtèy pye l yo epi li te pouse sòlda Britanik yo antre, li di:
  - Yon bandi sa ki mal rale sou wòch yo,
  Pile l ak napalm!
  Èv tou, ak dwèt toutouni li nan janm ajil li yo, li peze deklanche a epi li di:
  Ou pa epanye yo
  Touye tout salo...
  Ki jan yo kraze pinèz -
  Frape tankou ravèt!
  Isit la se yon sokoup vole kouri nan yon vitès nan senk son epi pa yon sèl zam anti-avyon ka desann li.
  Natirèlman, pilòt yo Albina ak Alvina yo tou bèl blond, jis super.
  Albina te peze levye a ak zòtèy toutouni li epi li te tire okiy ayeryen, te tire desann yon douzèn avyon an menm tan.
  Ti fi a di:
  - Glwa pou bèl ti fi!
  Alvina tou te sèvi ak talon pye, epi apre li te lage kado lanmò destriktif, epi koupe yon douzèn machin, li te rele:
  - Ak tout bèl pouvwa eroin yo!
  Sa yo se ti fi yo nan yo tankou yon flanm dife endèstruktibl boule. Yo etonan bèl. Ak blond. Ak ren Mens, ak plak yo nan laprès la se tankou chokola.
  Sa yo se ti fi yo - jis vanyan sòlda ki pi wo yo siplemantè-klas. E pesonn p'ap janm kanpe kont yo.
  Yo te touye plis pase mil avyon yo chak, pou sa yo te resevwa prim espesyal: Star nan kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman!
  Natirèlman, Grann Bretay pa t 'kapab reziste kont yon lame konsa. Pandan atak la sou Lond, Gerda ak ekipaj li yo te sou tank Tiger-4 la. Machin sa a te senk tòn pi lejè, men ak yon motè turbine gaz 1500 puisans. Ak tank yo te prèske envulnerabl.
  Ak ang yo nan enklinasyon nan zam la nan li menm te vin menm pi gwo. Ak bon jan kalite a nan fèy pwoteksyon te grandi.
  Gerda tire ak zòtèy toutouni li, li pèse obus angle a epi li di:
  - Glwa pou peyi a nan elefan!
  Charlotte tou frape lènmi an ak janm bèl ak sexy li yo epi rele:
  - Wi, nou se peyi elefan!
  Christina te pran soutyen li. Apre sa, li depoze pwent tete wouj yo nan tete li, li deplase yo.
  Apre sa, sen frèz li yo te peze bouton joystick la, ak kado lanmò soti nan mitray lapli tonbe.
  Ti fi a di:
  - Oh, Moska konnen li fò,
  Kaptire yon pion ak yon evèk!
  Magda te frape tou epi, lè l te sèvi ak pwent tete rubi yo nan pwatrin li an plen, li te gwonde:
  - Kè mwen, bon kè fi!
  Ak tout batri angle a nan yon fwa te vole nan lè a.
  Britanik yo te choke. Lè Lond te capitile, sòlda yo te tonbe ajenou e yo te bo pye ti fi yo fè, chisele, frèt-wouj.
  Epi sòlda, ofisye ak jeneral te niche talon wonn yo ak lang yo.
  Sa a se viktwa Twazyèm Reich la. Ak Kanibal la ak yon lèt majiskil - Adolf Hitler jere fè sa Napoleons echwe pou fè - parad nan Lond.
  Koulye a, Twazyèm Reich la ak Japon te oblije defèt Etazini. Epi li pa fasil.
  Amerik gen resous kolosal ak yon ekonomi trè devlope, e gen anpil fòs. Popilasyon an gwo. Anplis de sa, separasyon an ak Twazyèm Reich pa oseyan an.
  Li difisil pou jwenn li... Alman yo kounye a gen resous kolosal ak zam mirak.
  Premye kou a se Operasyon Icarus ak kaptire Islann. Teritwa sa a te itilize pa Etazini pou bonbadman Twazyèm Reich la. Koulye a, USA a pa ka rive nan Ewòp ak machin yo.
  Hitler te rive pran Islann depi Desanm 1946. Li pran Ameriken yo pa sipriz.
  Men, nan kou, sa a se pa ankò yon viktwa.
  Sepandan, Fuhrer la te gen anbisyon sa yo ... Pi fre pase Gengis Khan ak Napoleon.
  Alman yo rapidman ak nan yon vitès akselere, lè l sèvi avèk pouvwa esklav, bati yon flòt. Ak kwirase, ak transpòtè avyon, ak anpil soumaren. An menm tan an, yo te kreye yon tèt pon nan Amerik Latin nan. Premye a tout nan Ajantin ak Perron, ak Lè sa a, nan Brezil, ke lidèchip la te de pli zan pli oryante nan direksyon pou Twazyèm Reich la.
  Japonè yo te kòmanse defèt Etazini yo epi yo te sezi inisyativ la. Yo gen avyon de gè ekselan ak pilòt fò.
  Men, nan kou Albina ak Alvina pa gen okenn egal. Ak ti fi sa yo nan syèl la se jis tankou malfini super-klas.
  Albina te desann sèt avyon ameriken ak zòtèy pye l yo alafwa epi li chante:
  - Mwen se yon gwo vanyan sòlda!
  Alvina te tou kraze uit zwazo zèl ki te fèt ak duralumin ak èd nan janm li yo toutouni, ate ak griye:
  - E mwen menm plis nan yon vanyan sòlda!
  Apre sa, bèl yo pran epi montre lang yo. Epi ann goumen...
  Pandan ete 1947, Nazi yo te kapab pran Greenland epi anvayi Kanada.
  Alvina te goumen ak lènmi an nan syèl la, li te tire sis avyon plis, fwa sa a ak yon pwent tete wouj.
  Ak agresif cooed:
  - Mwen pa pi fò nan mond lan,
  Li klè pou tout moun nan mond lan nan blan -
  Li evidan de fwa de se kat
  Ann rann Amerik responsab!
  Albina tou souflete lènmi an ak yon pwent tete ruby, koupe avyon lènmi an, epi griye:
  - Pa gen limit nan fòs mwen,
  Mwen se yon bèl fi ak bèlte...
  Si mwen pran kòz la nan batay,
  Se konsa, ak pouvwa pou tout tan!
  Alvina ri epi li di:
  - E pa pliye, pa pliye -
  Bout pantalon ou frèt!
  Apre sa, ti fi yo te pran li epi yo te fè yon klin youn ak lòt.
  Lagè a ap monte. Mainstein nan Kanada jere yo pran vil prensipal yo: Toronto ak Quebec. Epi li te tounen vrèman fre.
  Epi men Gerda ap goumen ak ekip li a. Li se yon ti fi trè bèl.
  Se pa etonan sòlda yo te kaptire yo bo pye l' ak plezi konsa, menm lè yo gen pousyè.
  Gerda te pran li, li chante, tire epi frape Sherman la ak zòtèy li yo:
  Mwen ka fè tout bagay, mwen ka fè tout bagay
  Si mwen sèvi ak janm mwen nan batay!
  Epi gèrye a montre lang li.
  Charlotte te frape tou yon kado asasen nan opozan li a, fwa sa a avèk èd nan yon pwent tete wouj violèt epi li chirpe:
  - Pou reyalizasyon eksepsyonèl mwen yo!
  Christina tou tire sou lènmi an, ak trè byen. Pase nan tank la epi li rele:
  - Mwen jape tankou yon chat
  Ki jan yon chen pral kriye
  Epi gopher la pral manje bouk kabrit la ansanm!
  Magda te fè yon klin tou pou advèsè li a. Epi ak yon pwent tete frèz li peze bouton joystick la epi li di:
  - Ataman yo panse yo pral leve lagè,
  Epi yo pral kòmanse divize piye a egalman!
  Gerda te tire ak pwent tete rubi a epi li di:
  - Mwen pa ka gade Playboy
  Mwen bezwen touye yon moun!
  Sa a se konsa agresif ak difisil. Sa yo se ti fi yo ... Rive nan fen karannsetyèm ane a, prèske tout nan Kanada te kaptire pa Alman yo.
  Ak nan nouvo 1948 la, batay la deplase nan teritwa a nan peyi Etazini. Sa a se sa Nazi yo te rive nan je yo, men se pa kòn, men trofe.
  Nan sezon prentan karannwit, avansman twoup Twazyèm Reich la te ale nan teritwa Etazini soti nan nò. Ak nan mwa me, Nazi yo, ansanm ak Japonè yo, te okipe Amerik Latin nan ak Meksik atake metwopòl la soti nan sid la. E sa te deja yon gwo zafè.
  Hitler te aspire dominasyon mondyal la. Ak Truman sèlman te vle siviv. Men, chans li yo te bese.
  Fuhrer nan ka sa a te nan wòl Avadon. Oke, kisa USA te rete? Olye pou yo "Pershing" parèt "Paton". Tank sa a te gen yon zam yon ti kras pi fò ak yon motè pi pwisan, men, nan kou, sa a pa t 'kapab pote viktwa.
  Te gen tantativ pou kreye tank pi pwisan. Alman yo te fè Tiger-4 machin prensipal la, ki te deja bon nan tout respè. Kanon li te pèse tout machin Ameriken yo nan yon distans ki long, ak fwon li te kenbe frape nan prèske nenpòt kanon. Se sèlman tank la "Abraham", ak yon 120-mm, long-barik zam, te kapab pote omwen kèk domaj nan "Tiger la" -4, e menm plis sou tablo, epi fèmen.
  Alman yo tou akeri yon fizi atak ki pi avanse. Ak MP-64 sa a te jis super. Ak kraze Ameriken yo byen.
  Ete a nan karannwityèm ane pou Amerik yo te tounen difisil ... Rive nan fen mwa Out, Alman yo pwoche bò Washington ak New York.
  Epi atak la sou vil sa yo te kòmanse.
  Nan mwa Out, Nazi yo te kòmanse pran tanpèt New York. Sokoup vole te patisipe nan batay yo.
  Isit la youn nan yo te goumen Èv ak Agata. De bèl ti fi nan bikini t ap kondwi yon machin pwisan.
  Li te vole alantou pa yon jè laminè epi li te envulnerabl ak zam piti. Ak ti fi yo tèt yo te itilize reyon chalè lè yo te tire.
  Eve te peze bouton joystick la ak zòtèy li yo toutouni, voye reyon chalè, limen lènmi tankou yon flanm dife ak pepiman:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Agatha, te tire ak zòtèy pye li yo tou, te woule nan tèt poumon li:
  - Se pou nou genyen!
  Ti fi a se trè batay ak bèl. Ak ki jan li thrashes lènmi ak yon lazè.
  Ak reyon chalè pral fonn yon lòt tank Ameriken.
  Epi sou tè a, Gerda atake. Epitou yon ti fi batay.
  Epi kounye a li ak ekipaj li yo deja nan sant la anpil. Ak kokiy rebondi sou tourèl tank la. Ak ti fi yo tèt yo pral frape Yankees yo. Apre sa, yo pral dechire yon nwaj antye nan moun ak aji ak tout agresyon an. Gèrye yo se konsa frison ak greyhounds, ak janm chiseled fè.
  Yo menm chante, montre dan yo. Sa yo se bèl batay yo nan Twazyèm Reich la. Epi yo tire ase byen. Apre sa, yo pèse lènmi yo tankou zegwi ak lwil oliv nan tout antye.
  New York te deja tonbe. Etazini kapitile epi twoup yo rann tèt.
  Se konsa, yon lòt paj nan listwa te vire. Li sanble se yon viktwa... Men apre yon ti tan Hitler pran Amerik Latin nan.
  Epi sou 20 avril 1953, li kòmanse yon lagè ak Japon ak koloni li yo. Fòs Twazyèm Reich la gen yon avantaj nan teknoloji.
  Apre sa, yo atake ak zam pwisan. Ki gen ladan sokoup vole envulnerabl.
  Albina ak Alvina ap goumen sou yon avyon disko. Yo ap goumen ak tifi, men yo di ki lòt bagay. Ak zòtèy fè yo peze bouton yo nan joystick la.
  Isit la yo se sou ofansif la boule twoup Japonè yo.
  Reyon chalè vole tankou yon tapi. Ak ti fi yo ri pou kont yo. Epi souke tete yo ak pwent tete wouj.
  Albina menm chante:
  Pèsonn p'ap anpeche nou, pèsonn p'ap bat nou!
  Ak talon pye li fè li peze bouton yo nan joystick la, frape opozan yo. Li se tankou yon ti fi, ki fèt nan yon bèt nan bwa.
  Alvina tou peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l 'yo, epi kriye:
  - Pou pouvwa cosmic mwen an, nou pral kondui prezidan fèm kolektif la nan kavo!
  Epi fè yon clin nan yon zanmi!
  Wi, vanyan sòlda yo trè ajil ak rapid tankou zèklè. Yo nan dife.
  Albina vize ak pye li epi li tire yon reyon chalè. Burns opozan ak squeaks:
  - Pou gwo viktwa mwen yo!
  Wi, ti fi yo isit la se nan pi wo nivo ak klas. Yo ka fè bagay lòt moun pa kapab. Apre sa, yo kraze Japonè yo, ak enèji a frenetik nan chen mawon.
  Men, pa sèlman Alman yo ak lòt lame etranje touye samurai.
  Sovyetik la, kounye a kòmande pa Beria, tou te antre nan lagè a. Isit la, bò wout la, Stalin, fache pa defèt la ak Twazyèm Reich la, te mouri pi bonè nan mwa mas 1951. Epi Beria te rive pran pouvwa a. Epi kounyeya, menm li te ranfòse tèt li, li se nan menm ekip ak Hitler.
  Epi yo atake samurai yo ansanm.
  Ak ekipaj la nan Elizabeth ap goumen Japonè yo nan Primorye. Ti fi a se trè batay ak aktif.
  Yo, nan kou, goumen pye atè ak nan bikini. Ak bat samurai, ak antouzyasm.
  Pandan ke yo toujou chante;
  Epi batay la kontinye ankò
  Ak kè a enkyete nan pwatrin lan ...
  E Lenin tèlman jèn
  E jenn Oktòb la devan!
  Epi kounyeya Elizabeth tire, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, ak zam tank T-54 la sou yon machin Japonè epi pèse l jiska lanmò.
  Apre sa, li di:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Ekaterina tou bat lènmi an lè l sèvi avèk zòtèy pye l 'yo. Li te pèse tank samurai a, epi li te note agresif:
  - Pa gen peyi ki pi bèl pase pa nou!
  Elena tire sou ènmi an epi wouli:
  - Pral gen yon epòk kominis sou Latè!
  Euphrasia, lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo tou, te bat ak chirpe:
  "Lamò pou sa ki mal Prezidan-Satan an!"
  Gèrye yo isit la dwe di nan klas ki pi wo a ak konba.
  Ak nan syèl la, Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova ap pran kont.
  Anastasia tire yon avyon de gè Japonè e li chante:
  - Ak ti fi pye atè vole nan syèl la!
  Akulina, koupe samurai a, avèk èd nan janm fè, chirpe:
  - Eleman fre! Eleman fre!
  Gèrye jwe ak misk yo nan laprès la. Yo nan lòd pafè epi yo kapab genyen lagè a blag.
  Anastasia, te tire desann yon lòt avyon, te pran l ', li wouli:
  - Pral gen yon kaptire fre nan lènmi ak defèt yo!
  Akulina te dakò ak sa a, frape lènmi an ak zòtèy pye li yo:
  - Ann fè aranjman pou yon dechoukay total!
  Japonè yo te peze...
  Isit la, tank la Sovyetik LP-10 patisipe nan batay la, sou ki ti fi yo nan ekipaj la nan Alenka ap goumen.
  Epi yo goumen nan yon gwo machin ak yon kanon 130mm.
  Alenka tire ak zòtèy pye l 'ak pepi:
  - Sa a se tout bèl pouvwa a nan kominis!
  Anyuta tou bat advèsè li. Frape lènmi an epi kriye:
  - Nan non nouvo lide!
  Epi tou li souflete talon pye l.
  Alla te peze bouton joystick la ak yon pwent tete wouj. Li frape samurai a epi li rele:
  - Pou grandè peyi a!
  Maria, tire sou lènmi an, griye:
  - Pou inite Larisi atravè mond lan!
  Epi li tou te itilize yon pwent tete frèz pou tire.
  Ak Olympics yo pral frape lènmi an. Pral kraze anpil konbatan ak chirp:
  - Pou Larisi, ki pi apa pou Bondye nan mond lan!
  Epi tou ak talon pye yo pral lage nan lènmi an.
  Ti fi yo dwe di yo trè superbly. Epi yo gen yon severite kolosal.
  Natirèlman, Japon pa ka reziste presyon sa yo.
  Anplis, Fritz te itilize zam nikleyè tou. Ki te tounen yon chòk total.
  Lagè a te fini nan sis mwa.
  Sovyetik la te reprann tè li yo te pèdi deja, ak Twazyèm Reich la te konkeri samurai a ak tout koloni yo.
  Ak 1 me 1958, yon nouvo lagè te kòmanse, kont Sovyetik la, ki Hitler te vle pran, dènye pati nan mond lan gratis nan okipasyon pa Twazyèm Reich la. Men, sa se yon lòt istwa.
  . CHAPIT #2
  Ak Nazi yo deja ap koule tankou dlo nan Moskou soti nan diferan kote.
  Lè sa a, Oleg Akulov ak ti fi yo te antre nan batay la ankò, ede Larisi, oswa pito Sovyetik la.
  Lè sa a, ti fi a pye atè Margarita te vin jwenn yo. Epitou yon ekriven fanm granmoun te vin tounen yon ti fi nan apeprè douz an an echanj pou imòtalite ak akonpli yon misyon. Li te rantre nan jwèt la atravè Hypernet Matrix la.
  Gèrye ki soti nan vennyèm syèk la ankò lite ak Nazi yo nan ventyèm lan.
  Gen twòp sòlda nan anpi fachis mawon an. Yo koule tankou yon rivyè san limit.
  Oleg Akulov, koupe Nazi yo ak nepe, tou de enfantri ak tank, gwonde:
  - Pa janm bay vag!
  Ak yon disk byen file vole soti nan pye fè ti gason an!
  Margarita, te kraze opozan yo, te montre dan li, te groyen:
  - Gen yon kote pou fe nan mond lan!
  Ak zegwi pwazon yo gaye nan pye fè ti fi a, frape Nazi yo ak avyon yo ak tank yo.
  Natasha tou jete zòtèy pye l ', asasen epi kriye:
  Nou pap janm bliye e nou pap janm padone.
  Ak nepe li yo te ale nan fachis yo nan moulen an.
  Zoya, koupe lènmi yo, griye:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Ak nouvo zegwi gaye nan pye l '. Ak sa ki nan je a, sa ki nan gòj sòlda Nazi yo ak avyon.
  Wi, li te klè ke vanyan sòlda yo te vin eksite ak kòlè.
  Augustine, koupe sòlda blan ak tank, griye:
  - Se fè volonte nou an!
  Ak yon nouvo kado ki ka touye moun vole soti nan pye li. Epi tonbe takni ak konbatan mawon.
  Svetlana koupe mouye a, nepe li yo tankou zèklè.
  Nazi yo ap tonbe tankou grap.
  Ti fi a jete zegwi ak pye l' ak griyin:
  - Pou Manman Larisi pral genyen!
  Oleg Akulov avanse kont Nazi yo. Terminator ti gason koupe twoup mawon.
  Ak an menm tan an, zòtèy yo nan janm fè ti gason an jete zegwi ak pwazon, yo chire kòf ak tire desann avyon.
  Ti gason an gwonde:
  - Glwa pou lavni Larisi!
  Ak nan mouvman koupe tèt tout moun ak mizo.
  Margarita tou kraze opozan.
  Pye atè li ap tranble. Nazi yo ap mouri an gwo kantite. Warrior rele:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Lè sa a, ti fi a pral pran epi koupe ...
  Mas la nan kadav nan sòlda fachis.
  Men, Natasha se sou ofansif la. Li koupe Nazi yo ansanm ak tank yo, epi li chante:
  - Larisi se gwo ak klere,
  Mwen se yon fi trè etranj!
  Ak disk vole soti nan pye atè li. Ki moun ki te wè gòj Nazi yo. Wi, sa se yon fi.
  Zoya nan ofansif la. Koupe sòlda mawon ak tou de men yo. Krache soti nan yon tib. Apre sa, li voye zegwi ki ka touye moun ak zòtèy pye l 'yo - yo tire desann tank ak avyon.
  Epi an menm tan li chante pou tèt li:
  - Oh, blodgeon ann ale,
  Oh, pi renmen mwen an pral ale!
  Augustina, koupe Nazi yo ak ekstèmine sòlda mawon yo, kriye:
  - Tout erise ak nan po yon bèt,
  Li kouri al jwenn polis revòlt ak yon klib!
  Ak zòtèy fè l 'yo, li pral lanse nan lènmi an, yon bagay ki pral touye yon elefan, e menm plis konsa yon tank.
  Apre sa, kriye:
  - Chen mawon!
  Svetlana sou ofansif la. Koupe, koupe Nazi yo. Ak pye atè, li lanse kado lanmò sou yo.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Li kraze yon anpil nan konbatan ak squeals:
  - Yon gwo viktwa ap vini!
  Epi ankò ti fi a nan yon mouvman sovaj.
  Ak pye atè li lanse zegwi ki ka touye moun, detwi tank ak avyon.
  Oleg Akulov vole leve. Ti gason an vire tèt li nan yon tombon. Koupe moute yon anpil nan Nazi yo nan so an.
  Li te voye zegwi yo ak dwèt li epi li bouke:
  - Fè popilè pou bèl kouraj mwen!
  Epi ankò ti gason an nan batay.
  Margarita ale nan ofansif la. Kraze tout lènmi nan yon ranje. Nepe li yo pi di pase lam moulen van. Ak zòtèy toutouni ap voye kado lanmò, tank ak avyon ap boule.
  Ti fi a se sou ofansif la. Ekstèmine vanyan sòlda mawon san seremoni.
  Ak so chak kounye a epi lè sa a, ak Torsion!
  Ak kado anilasyon an vole soti nan li.
  Epi Nazi yo menm tonbe mouri. Ak tout pil kadav yo rasanble.
  Margarita kriye:
  - Mwen se yon Cowboy Ameriken!
  Epi ankò pye atè li voye zegwi a.
  Lè sa a, yon douzèn plis zegwi!
  Natasha sou ofansif la tou trè fre.
  Li voye ak pye atè, li krache nan yon pay.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon lanmò briyan! Tout sa ou dwe fè se mouri!
  Epi ankò bote nan mouvman.
  Zoya tanpèt yon blokaj nan kadav Nazi yo. Ak boumerang destriksyon tou vole soti nan pye atè li.
  Ak vanyan sòlda mawon yo kontinye tonbe ak tonbe.
  Zoya rele:
  - Ti fi pye atè, ou pral genyen!
  Ak yon douzèn zegwi vole soti nan talon pye ti fi a. Ki dirèkteman nan gòj Nazi yo fouye.
  Yo tonbe mouri.
  Oswa pito, konplètman mouri.
  Augustine nan ofansif la. Kraze twoup mawon yo. Yo pote nepe li nan de men. Epi li se tankou yon gwo vanyan sòlda.
  Yon tònad pase nan twoup fachis yo.
  Ti fi ak cheve wouj gwonde:
  - Lavni an kache! Men, li pral viktorye!
  Ak sou ofansif la, yon bote ak cheve dife.
  Augustine gwonde nan yon ekstaz sovaj:
  - Bondye lagè yo pral chire tout bagay!
  Ak vanyan sòlda nan ofansif la.
  Ak pye l 'jete yon anpil nan byen file, zegwi pwazon.
  Svetlana nan batay Se konsa briyan ak batay. Pye toutouni li jete anpil bagay ki ka touye moun. Pa yon gason, men lanmò ak cheve blond.
  Men, si li kraze, Lè sa a, ou pa ka sispann li.
  Svetlana chante:
  - Lavi pa pral siwo myèl,
  Sa so nan yon dans wonn!
  Kite rèv la rive vre -
  Bote fè yon nonm tounen yon esklav!
  Ak nan mouvman an nan ti fi a pye atè gen plis ak plis raj.
  Oleg nan ofansif la ap akselere tout bagay. Ti gason an bat Nazi yo.
  Pye atè l 'jete zegwi byen file - chire tank ak avyon.
  Jenn vanyan sòlda nan kriye:
  - Anpi an fache pral dechire tout moun!
  Epi ankò ti gason an se sou mouvman an.
  Margarita se yon ti fi tanpèt nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi alafwa yon santèn Nazi ak dis tank yo pral jete.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Apre sa, li pral kouri moulen an ak nepe - barik yo nan tank vole nan diferan direksyon.
  Natasha akselere mouvman li yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda mawon yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi a nan Larisi.
  Epi ann ekstèmine Nazi yo nan yon vitès akselere.
  Natasha se yon fi Terminator.
  Li pa panse pou l sispann ak ralanti, ak tank ak avyon ale pèdi.
  Zoya nan ofansif la. Epe li yo sanble koupe vyann ak sòs salad metal. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ak gòj pèse, kouche alantou nan ti mòn nan kadav, osi byen ke tank kraze ak avyon ki te tonbe.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze pa yon santèn Nazi. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Nazi ak yon douzèn tank te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustine chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Nazi yo. Ak mas la nan konbatan mawon te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo.
  Sis yo te fache. Te fè yon batay sovaj.
  Oleg Akulov tounen an aksyon. Apre sa, li avanse, leve tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Nazi ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Tout mòn nan kò san.
  Jeneral ti gason an sonje yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Oleg Akulov kriye:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gran an touye konbatan mawon yo.
  Margarita tou nan batay la. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank ak menm avyon.
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya an mouvman e li koupe anpil vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Oleg Akulov sote ak sote.
  Yon ti gason pye atè emèt yon pakèt zegwi, frape tank yo, epi chante:
  - Ann al kan, ouvri yon gwo kont!
  Jèn vanyan sòlda nan pi bon li.
  Li fin vye granmoun, men li sanble ak yon timoun. Se sèlman trè fò ak miskilè.
  Oleg Akulov chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun ak kraze vole nan pye l 'yo.
  Margarita te chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò jete yon kaskad letal nan zegwi sou Nazi yo ak tank yo, kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon mil Nazi imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame mawon, anpi infernal la ap fonn devan je nou.
  Natasha nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Epi anpil Nazi ap mouri e avyon ap tonbe.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya nan yon mouvman sovaj. Atak Nazi yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Kraze nan opozan, ak kouman yo gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Apre sa, li pote soti yon moulen sovaj ak nepe, bale lwen tank. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi kounye a, nepe li yo an aksyon epi yo koupe vyann ak metal.
  Svetlana tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Le pli vit ke yo koupe, se konsa mas la nan kadav yo chaje, ak avyon ak tank ap tonbe.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Oleg ankò yon santèn nan Nazi yo, pote yon meteor, koupe. Apre sa, li pral ranmase yon bonm epi voye li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso.
  Ti gason terminator la kriye:
  - Tanpèt jèn nan machin terib!
  Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan mawon. Epi koupe gwo twou vid ki genyen.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Natasha nan ofansif la se menm plis kòlè. Se konsa bat Nazi yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha pran li epi chante:
  - Kouri sou tèren an se yon rekonsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas tèt lame mawon an te woule e tank yo t ap boule.
  Li se yon bote batay. Bat tèt ou tankou yon Armada jòn.
  Zoya an mouvman, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy, fè tank ak avyon eksploze.
  Zoya pran li epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha rele byen fò:
  Donk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Apre sa, li pral frape yon anpil nan avyon de gè, koupe gwo fò tou won nan tank.
  Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière pwoletè k ap vole. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard!
  Augustine pran li epi sifle:
  - Tèt towo bèf la pral - pa ale konbatan fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Oleg Akulov bougonnen:
  - Kisa ou bezwen! Men ti fi a!
  Margarita, te voye yon ponya ak pye l, li te kraze tourèl tank la, te konfime:
  - Ti fi gwo ak fre!
  Augustine fasilman dakò ak sa a:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pral mòde nenpòt moun!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pral lanse yon sèl asasen.
  Svetlana nan batay se pa enferyè a opozan. Pa yon ti fi, men fini ak tankou yon sòsyè nan flanm dife.
  Epi rele:
  - Ala yon syèl ble!
  Augustine, lage yon lam ak pye l ', koupe tourèl tank la, konfime:
  - Nou pa sipòtè vòl!
  Svetlana, koupe lènmi yo ak tire desann avyon, chirpe:
  - Yon moun sòt pa bezwen kouto....
  Zoya fè yon griy, li voye zegwi ak janm li tou nwa e li:
  - Ou pral bay li manti nan twa bwat!
  Natasha, koupe Nazi yo, te ajoute:
  - Epi fè avè l 'pou yon pyès lajan!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran ak sote. Yo tèlman san ak fre. An jeneral, yo gen anpil eksitasyon.
  Oleg Akulov sanble trè élégance nan batay.
  Margarita te chante:
  - Kou a fò, e nèg la gen yon enterè...
  Ti gason an jeni ak jeneral la te lanse ak pye l fè pitit, yon bagay tankou yon elis elikoptè. Li koupe yon koup la san tèt nan Nazi yo ak tank, grinding:
  - Byen spòtif!
  Ak tou de - yon ti gason ak yon ti fi nan ajour plen.
  Oleg, koupe sòlda mawon yo, gurgled:
  - Epi pral gen yon gwo viktwa pou nou!
  Margarita sifle an repons:
  - Nou touye tout moun - ak pye atè!
  Ti fi a se vre tankou yon terminateur aktif.
  Natasha chante nan ofansif la:
  - Lagè Sen!
  Ak vanyan sòlda la te lanse yon byen file disk-boomerang. Li te vole nan yon arc, koupe yon anpil nan Nazi ak gwo fò tou won tank.
  Zoya te ajoute, li kontinye ekstèminasyon an:
  - Se pral viktwa nou!
  Ak nouvo zegwi vole soti nan pye atè li. Apre sa, yo frape yon anpil nan avyon de gè ak avyon.
  Ti fi blond la di:
  - Checkmate advèsè a!
  Epi li montre lang li.
  Augustine, t ap balanse janm li epi li t ap voye svastika ki te byen file, li di:
  - Drapo Imperial pi devan!
  Svetlana fasilman konfime:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Apre sa, ti fi yo t'ap rele byen fò nan inison, kraze Nazi yo:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi, koulye a yon disk ap vole soti nan pye yo fè vanyan sòlda yo. Yo chire vyann epi yo demoli gwo fò won tank yo.
  Epi rèl ankò:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Natasha vole nan lè a. Dechire opozan yo ak vyolan zèl, epi li bay:
  - Nou se chen mawon, fri lènmi an!
  Ak nan dwèt li yo, yon disk trè trè danjere pral vole soti.
  Ti fi a menm tòde nan Ecstasy.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pinga'w nou renmen dife!
  Wi, ti fi yo vrèman sexy.
  Oleg Akulov sou gurgling:
  - O, bonè, bay sekirite!
  Li fè yon clin d'oe sou vanyan sòlda yo. Yo ri ak fè dan yo an repons.
  Natasha koupe Nazi yo epi li di:
  - Nan mond nou an pa gen lajwa, san lit!
  Ti gason an reponn:
  "Pafwa batay pa plezi tou!"
  Natasha te dakò:
  - Si pa gen fòs, lè sa a wi...
  Men, nou vanyan sòlda yo toujou an sante!
  Ti fi a te voye zegwi sou lènmi an ak zòtèy pye li yo, li te fè eksploze yon pil tank, li chante:
  - Sòlda a toujou an sante,
  E pare pou aksyon!
  Apre sa, Natasha ankò koupe lènmi yo, demoli gwo fò tou won yo nan tank yo.
  Zoya se yon ti bebe trè vit. Isit la li te lanse yon barik antye nan Nazi yo. Ak chire yon koup de mil nan yon sèl eksplozyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pa sispann, pinga'w nou yo briyan!
  Ak yon ti fi nan dantèl konba!
  Augustine nan batay tou pa fèb. Se konsa bat Nazi yo. Kòm si soti nan yon grap chèn frape soti.
  Ak koupe opozan - chante:
  - Fè atansyon, li pral itil
  Pral gen yon tat nan sezon otòn la!
  Dyab la rouj vrèman chari nan batay tankou yon dyab nan yon snuffbox.
  Ak isit la se ki jan Svetlana goumen. Epi Nazi yo jwenn li nan men li.
  Men, si li frape, li pral frape.
  Soti nan li, ti gout san vole soti.
  Svetlana te remake sevèman lè ti gout metal te vole soti nan pye li, ki te fonn kran yo ak gwo fò won tank yo:
  - Glwa pou Larisi, anpil menm glwa!
  Tank yo kouri devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Isit la ti fi yo te pran Nazi yo. Se konsa, yo koupe ak graje. Pa vanyan sòlda, men reyèlman pantèr ki te kase chèn lan.
  Oleg se nan batay ak atak Nazi yo. Li bat yo san pitye, li koupe tank yo, epi li kriye:
  Nou tankou towo!
  Margarita, kraze lame mawon an epi koupe tank yo, pran:
  Nou tankou towo!
  Natasha te pran li epi li te kriye, li te koupe konbatan mawon yo ansanm ak tank yo:
  - Manti se soti nan men!
  Zoya dechire Nazi yo, li di:
  - Non, pa soti nan men!
  Apre sa, li pral pran li tou, epi li lage yon asterisk ak pye fè l ', li fini ak yon anpil nan fachis.
  Natasha pran li epi li di:
  - Televizyon nou an limen!
  Ak yon pakèt zegwi asasen vole soti nan janm li.
  Zoya, ki te tou detwi Nazi yo ak tank yo, griye:
  - Zanmitay nou se yon monolit!
  Epi ankò tankou yon jete ki ti sèk yo flou nan tout direksyon. Sa a se yon ti fi - pi bon kalite ekstèminasyon nan opozan.
  Ti fi a ak zòtèy toutouni li pral pran ak lanse twa boumerang. Ak kadav yo soti nan sa a te vin menm plis.
  Apre sa, bote a pral bay:
  - Nou pap bay lènmi an pitye! Pral gen yon kadav!
  Epi ankò bagay ki ka touye moun nan vole soti nan talon pye a fè.
  Augustine te fè remake tou byen lojikman:
  - Se pa yon sèl kadav, men anpil!
  Apre sa, ti fi a te pran li epi li te mache pye atè nan flak dlo san yo. Apre sa, li touye anpil nan Nazi yo.
  Ak ki jan li gwonde:
  - Masasen an mas!
  Epi kounyeya li pral frape tèt li sou jeneral Nazi a. Kraze zo bwa tèt li epi bay:
  - Banzai! Ou pral ale nan syèl la!
  Svetlana fache anpil nan ofansif la, sitou frape tank yo, li kriye:
  - Ou p ap epanye!
  Epi yon douzèn zegwi vole sou dwèt li. Kòm li kraze nan tout moun, avyon yo tonbe. Ak anpil menm gèrye a ap eseye dechire ak touye.
  Oleg Akulov kriye:
  - Glorye mato!
  Ak ti gason an tou voye tankou yon zetwal fre nan fòm lan nan yon swastika ak pye fè l 'yo. Ibrid konplike.
  Ak mas Nazi yo tonbe.
  Oleg gwonde:
  - Banzai!
  Epi ti gason an ankò nan yon atak sovaj. Non, li jis bouyi ak pouvwa, ak vòlkan yo gurgle!
  Margaret an mouvman. Li pral chire vant tout moun.
  Yon ti fi ak pye li pral jete senkant zegwi nan yon fwa. Ak mas la te touye pa tout kalite lènmi, frape soti tou de tank ak avyon.
  Margarita te chante an tèm de kè kontan:
  - Youn, de! Chagren se pa yon pwoblèm!
  Ou pa ta dwe janm dekouraje!
  Kenbe nen an ak ke pi wo ak yon tiyo.
  Konnen ke yon bon zanmi toujou avèk ou!
  Sa a se tankou yon konpayi agresif. Ti fi a bat e li kriye:
  "Prezidan dragon an pral tounen yon kadav!"
  Natasha nan batay se jis kèk kalite terminator. Ak gwonde gurgle:
  - Banzai! Jwenn li rapid!
  Epi yon grenad vole nan pye l'. Epi Nazi yo tankou klou. Epi li pral kraze yon anpil nan mastodon ak zèl, machin infernal.
  Men gèrye a! Pou tout vanyan sòlda - yon vanyan sòlda!
  Zoya tou sou ofansif la. Tankou yon chen kòlè.
  Apre sa, li pran l ', li bougonnen:
  - Papa nou se Bondye Blan li menm!
  Epi li koupe yon moulen trip nan Nazi yo!
  Epi Augustine di:
  - Epi Bondye mwen an nwa!
  Vreman vre, wouj la se reyalizasyon anpil nan manti ak mechanste. Pou lènmi, nan kou. E pou zanmi, li se yon cheri.
  Ak ki jan ak zòtèy fè li pral pran ak jete. Ak yon anpil nan pil vanyan sòlda nan anpi a mawon, osi byen ke tank yo ak avyon.
  Wouj la rele byen fò:
  - Larisi ak Bondye nwa a dèyè nou!
  Yon vanyan sòlda ki gen yon potansyèl konba trè wo. Non, anba sa a li pi bon pou pa mele. Kòm gwo fò won yo nan tank yo chire koupe ak zèl yo nan avyon fachis.
  Augustine sifle:
  - Nou pral kraze tout trèt an poud!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo. Wi, fi sa a dife se pa egzakteman yon bagay ki ka bay lapè. Sòf si lapè pa touye moun!
  Svetlana, kraze lènmi yo, bay:
  - Nou pral bale ou nan liy!
  Augustine konfime:
  - Nou pral touye tout moun!
  Ak soti nan janm fè jenn fi grasyeuz li yo, kado a nan aniilasyon total vole ankò! Ak anpil tank ak avyon te eksploze nan ti chips alafwa.
  Oleg chante an repons:
  - Pral gen yon banzai konplè!
  Augustine, te dechire Nazi yo ak men l, koupe yo ak epe, epi voye zegwi ak zòtèy pye l, detwi tank ak avyon an menm tan, te pibliye:
  - Yon ti tan pale! Yon ti tan pale!
  Natasha, detwi vanyan sòlda mawon yo, griye:
  - Nan ti bout tan - banzai!
  Epi ann koupe opozan ak anmè sovaj.
  Oleg Akulov, koupe opozan, pibliye:
  - gambit sa a pa Chinwa,
  Ak premye a, kwè m ', se Thai!
  Epi ankò, yon disk byen file, koupe metal vole soti nan pye fè ti gason an. Li koupe tou de toutrèl yo nan tank yo ak ke yo nan avyon an.
  Margarita, koupe vanyan sòlda yo nan anpi mawon an ak zam tank yo, te chante:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Ann pa blag ak sa -
  Ann dechire l!
  Ann dechire l!
  Lè sa a, yo te fè yon bon travay ak Nazi yo ... Ak Larisi Sovyetik bat anpi mawon an pandan tanpèt la nan Moskou.
  Lagè a pa te fini ankò, men Sovyetik la te deja gen yon chans defèt Nazi yo tèt yo. Se konsa, sis yo ankò te oblije entèwonp ekzekisyon an nan misyon super ak fre yo.
  AVANTS YO SIRCUSTER OLGHKA
  Yon ti gwoup sirk t ap mache sou wout ete Crimean an. Premye moun ki te mache se te yon ti gason ki gen douz douz, pye atè ak bèl. Yon timoun mens, men wiry nan bout pantalon, epi li te mache nan chalè a ak yon tors toutouni. Kòt yo te kole soti, men venn yo te tankou fil, anba prèske nwa ki soti nan tan an nan po a.
  Yon fi te swiv li. Limyè cheve mawon boule nan solèy la, tankou ble ki twò mi. Sousi ti fi a tou limyè, ak figi l ', soti nan pousyè tè ak gwo sunburn, se swarzy tankou sa yo ki nan yon Gypsy. Men, karakteristik feminen yo trè bèl, sèlman yon ti kras pwente akòz mens. Ti fi a se Mens, nan yon rad koton limyè pi wo a jenou yo. Epi tou pye atè, byenke ou pa pral jalouzi moun ki san soulye si yo mache sou wout la wòch nan Crimea. Se pa sèlman wòch yo byen file, men tou, cho nan solèy la ete.
  Men, ti fi yo ak ti gason an yo abitye pye fè tou de nan chalè a ak nan frèt la, ak janm an kwiv yo ak plant callused pa peye atansyon sou vetiy sa yo.
  Dèyè yo filange yon bèt bèl. Blan, men ak bann mawon. Bèl tig albinos. Epitou emaciated, fò anpil grangou, pwan papiyon sou ale la ak ronron.
  Dèyè zepòl ti fi a se yon gurdy nan men yo nan kèk Pwodwi pou Telefòn. Chaje yon ti kras ak ti gason an. Yo ap mache depi bonè nan maten. Ti gason an te mache sou yon ti boutèy. Apre sa, li te santi yon pike nan callus la, li boite. Se konsa, plant yo fè tonbe, ak calluses yo grate soti nan wòch byen file, cho.
  Ti fi a te souri epi li di:
  - Fè atansyon Olezhka! Pafwa gen sipriz sou wout yo!
  Ti gason an gwonde an kòlè:
  - Wi, pa gen anyen terib, pa menm san! Men kisa nou pral manje Fimbo!
  Ti fi a pran yon gwo souf epi li di:
  - Wi, tig la pase! Li bezwen vyann! Li pa pral dire lontan sou rès yo!
  Ti gason an reponn ak yon souri:
  - Gen anpil dachas ak moun rich. Petèt nou pral bwè vyann. Epi ou menm, Natasha, tou pèdi pwa ...
  Ti fi a souke tèt li epi li di:
  - Epi li kostim mwen! Ladrès menm ogmante!
  Epi ti fi a vole leve, li vire sou zòtèy li. Olezhka sifle nan admirasyon, ak tig tig la gronde.
  Souvni yo nan rèv la flash pa, memwa fo, men tèlman sanble ak sa yo reyèl.
  Kèk ane de sa yo te nan menm gwoup sirk la, ki te kontakte Volontè Pèp la epi yo te bat. Natasha te patisipe tou, e dapre rimè yo, li menm te kriye byen fò jeneral la. Epi, koulye a li moute desann nan Larisi pye atè ak M'enerve. Nan sezon fredi, yo demenaje ale rete nan Iran, Irak, kote yo paddle sou pant yo apik ak bay pèfòmans. Nan ete a nou te desann nan Larisi. Natashka te konnen plizyè lang, tankou Pèsik, e li te anseye Oleg Akulov.
  Li se menm komik mache atravè Iran nan yon vwal, men ak pye fè. Yo kraze pèfòmans lan, ak pi resamman yo te gen Fimbo. Epitou yon fugitif, ki soti nan kèk gwoup. Yon bèt nan bote ra, men fò anpil avid. Aksyon byen vit te ale nan li, byenke tig yo kolekte yon anpil moun. Men, nan dènye jou yo, yon seri nwa te vini pou gwoup la. Pou kèk rezon, yon bèl ti fi, yon ti gason ak yon tig tig albino pa t 'jwenn okenn lajan. Epi yo t ap mouri grangou. Ak pi move nan tout, grangou te andire pa ti predatè.
  Triyonvirat la chita nan fouchèt la. Olesya te pataje de ti pòmdetè ant ti gason an, li bay tig la tout pen. Li manje l' ak gou, li mande pou plis. Se yon pitye li plenyen anpil ... Tankou yon ti chen. Ak sa ki yon sèl mens.
  Natasha leve kanpe ak rezolisyon, epi li souflete plant li yo toutouni, pousyè tè, callus:
  - Ale! Ann amize mesye yo!
  Deja premye dacha a te rankontre yo ki pa zanmitay. Jan gadyen an te refize kite l antre epi li te rele Natasha yon bouzen.
  Dezyèm fwa a te pi bon. Yon dam trannsenkan pèmèt mwen antre. Oleg chanje nan yon kolan ranyon, ak dexterously galope. Natasha te eseye. Figi tifi li nan yon jimnastik trè abil. Fimbo te konnen ti kras, men li te tou sote nan baskètbòl la, ki Natashka te kenbe ak zòtèy pye l ', ak plant fè tèt di toujou, men li pa pèdi favè. Dam nan te trè kontan epi li te mande Oleg:
  - Ou se yon bon kloun!
  Ti gason an te reponn an kòlè:
  - Mwen pa yon kloun, men yon akrobat ak yon ti jan nan yon jongleur!
  Dam nan mande:
  - Boule li!
  Oleg Akulov te kòmanse jete bagay sa yo ak plezi, lè l sèvi avèk pa sèlman men l ', men voye jete tchak deja ranyon li yo, ak janm fè, ate timoun yo. Ki gen ladan yon plim ak yon peny kouche sou tab la.
  Madanm nan souri byen kontan, li mande:
  - E fanm sa se manman w?
  Oleg souke tèt li.
  - Non, patnè mwen!
  Dam nan souke tèt.
  - Wi, li twò piti... Ou gen paran?
  Ti gason an fè yon soupi dousman.
  - Mwen pa konnen paran mwen!
  Dam nan fè yon soupi tris epi li reponn:
  - Òfelen! Bon, mwen toujou gen soulye nan men vye sèvant la! Pote yo!
  Lake a, bougonnen, ale. Natasha te souri kontan. Lè sa a, vale a vin. Soulye yo te deja chire ak kwi kase.
  Dam nan boumonnen:
  - Mwen menm mwen nan dèt epi, malerezman, mwen pa ka bay plis!
  Natashka te pran soulye a epi li remèsye metrès la ak kontrent. Apre sa, yo kite kaye a. Ti fi a di:
  - Pou tankou yon dilè tenten, li pa pral bay plis pase yon nikèl. Wow, moun k ap manje mond ak mizè! Ak konbyen tan li te pran!
  Oleg Akulov te fè remake:
  Sa te yon jounen long, ann jwenn plis!
  Nan pwochen dacha a, menm mwens ere. Yo te aksepte, men apre pèfòmans lan yo te ba yo sèlman yon plak rès nan tab la. Tig tig la, sepandan, vale yo vivan. Omwen sa se pwofi a.
  Men, nan katriyèm dacha a, bouchon Tchekoslovaki ti gason an pete, epi li te oblije kontinye fè pye atè, soti nan inifòm. Epi yo te ban mwen sèlman yon santim.
  Nan senkyèm dacha yo pa te pèmèt. Sou sizyèm lan, te gen plizyè timoun ki te antoure tig tig la, yo te kòmanse pouse gato nan li. Yo menm tou yo trete Olezhka. Ti gason an grangou te manje krèm nan ak chokola ak plezi. Men, yo te oblije travay. Timoun yo pa t 'vle kite ale pou yon tan long. Barin la tou gade pèfòmans lan. Li espesyalman te renmen pèfòmans nan jimnastik Natashka la. Li mande m pou m repete l plizyè fwa. Apre sa, li tou trete ti fi a nan yon gato. Li te pran yon bon bout tan, e solèy la te deja desann. Apre sa, yo peye sèlman de hryvnias.
  Finalman, mèt la mete grif li sou janm nu Natasha epi li di:
  - Avèk aparans ou, ou ka touche gwo lajan nan yon lòt fason!
  Natasha rale tounen:
  - Pa janm! Mwen pap ale nan panèl la!
  Barman an souri epi li di:
  - Li pi difisil pou yon ti fi sirk jwenn yon Veterinè cheval pwofitab pase yon dam nan vèti fasil.
  Natasha, pye atè, te fè yon ti remarke:
  - Men lanmou pi fasil!
  Men, ven kopèk se lajan tou. Ou ka deja achte yon boutèy vodka pou yo. Nan nenpòt ka, tig tig la te bay yon moso vyann. Natasha vann soulye yo pou sèt kopèk. Yo te gen ase manje.
  Li deja fè nwa, epi ou pa mache nan dachas yo. Bèl fi Natasha te di Oleg:
  - Eske nou ale nan kay la?
  Ti gason an souke tèt avèk konfyans.
  - Pa pral ale! Li santi nan la!
  Natasha, janm nu ak koube, te dakò:
  - Epi vagabon sou yo pral kole sou mwen. Nou pral jwenn yon kote pou tèt nou nan yon gwòt, epi anvan ou ale nan kabann nou pral naje.
  Ti gason an souke tèt. Yo te benyen nan pisin dezè a. Dlo a te cho ak sale. Oleg Akulov te admire figi a nan Natasha, trè miskilè ak Mens. Kò li pa t 'sanble mens ditou, men li te trè Harmony. Bwonze, ti fi gymnast. Ki jan li aktivman rato bra li ak janm li yo. Tankou yon pantè sou lachas.
  Oleg sonje travay la sou Mowgli. Te gen yon istwa komik sou yon ti gason ki te leve nan mitan chen mawon. Yon bagay ki sanble ak yo. Ou pwonmennen, men ou lib, ou wè anpil. Dachas yo menm yo abondan, kèk ak sous dlo ak eskilti. Trè bèl. Espesyalman nan sezon lete an nan Crimea la. An tou, ete se yon bon moman. Li pi mal nan sezon fredi. Menm nan Iran ak Irak li fè frèt nan mitan lannwit. Yo souvan deplase nan mitan lannwit pou kenbe cho, dòmi nan ouvè.
  Lè yo fin benyen ase, ti gason an ak ti fi a tonbe nan dòmi. Yo jèn, yo an sante, yo fòme. Yo dòmi tankou bèt sovaj: byen, pa peye atansyon sou sifas la difisil. Ak sa ki, lè yon kò ki an sante pa bezwen kabann plim. Epi li trè bon pou dòmi nan lè a louvri.
  Men, kontrèman ak bèt, moun wè rèv ... Oleg reve sou ki jan li te vin yon ti gason kabin sou yon bato bato ak goumen. Avèk yon sabre, atake sòlda angle yo nan inifòm. Koupe ak kraze lènmi. Isit la ti gason an frape ak pye l 'nan arèt la. Sote ak kraze Britanik yo. Dash ant lènmi. Yo tonbe, koupe ak dechire. Epi ti gason an pran dezyèm sabre a. Konduit moulen an, ak anpil metriz. Ti gason an trè entelijan...
  Talon li fè, wonn, rèd ta frape manton yon ofisye naval. Epi youn nan ki gen dan yo frape ak yon rèl sovaj vole anlè.
  Lè sa a, yon ti gason an bout pantalon, ki gen misk mosaïque flickman tankou yon vag nan lanmè a nan yon tanpèt, kouri yon moulen van ak nepe epi koupe tèt yo yon fwa.
  Yo woule sou pil pye bwadchenn lan ak bèl ti fi koube yo lanse yo ak janm yo fè, séduizant ak enchanteur.
  Men, rèv yo vag epi ou sèlman sonje karakteristik komen nan yo.
  Nan denmen, ou bezwen ale nan dachas yo ankò. Anplis, yo pral touye yo, epi tig tig la ta dwe manje.
  Ti fi a te eseye gade kè kontan epi li te souri. Li bèl anpil, e pòt faksyonnè a te ouvè pou li. Men, isit la yo te sèvi pi mal anpil. Nan premye dacha a, mesye yo vle gade pantomim yo. Mesye a espesyalman te renmen gade siyman nan pye Natasha toutouni, miskilè, ate, ak plant woz ak yon koub grasyeuz nan yon talon wonn. Men, isit la yo te sèvi sèlman rès nan tab la, ki te manje tig la.
  Yo te kenbe l nan dezyèm dacha a pou yon tan long, mèt la menm caresses ti fi a pa janm séduizant oliv la. Dam nan trete Olezhka nan yon gato. Yo ban mwen yon santim. De pwochen dacha yo te vid - Mesye yo pa t 'vini.
  Agresif ak yon kò bèl, fò ak cheve blond Fertile, Natashka fè remake nan konfizyon:
  - Wi... Ou pa ka fè yon fòtin isit la!
  Olezhka boumonnen an kòlè:
  - Li se pi bon lachas pou vòl! Plis pwofitab!
  Natasha leve je l reponn e li chante:
  - Ala yon syèl ble. Nou pa sipòtè volè!
  Yon nonm visye pa bezwen yon kouto - ou montre l 'yon pyès kòb kwiv epi fè ak li sa ou renmen!
  Dacha nan pwochen te distenge pa gwosè menmen li yo ak liks etonan. Sous yo te dore epi yo te koule byen wo nan syèl la. Nan papòt la te kanpe lakwa abondan abiye. Montre talon pye li yo ak jenou bronze yo, nan yon rad kout, Natasha te menm anbarase pa aparans li franchman tankou vagabon.
  Mesye granmoun aje a rele byen fò:
  - Nou pa bay pòv yo!
  Ti fi a reponn:
  - Nou se sirk! Ann chase tristès!
  Natashka sifle, li leve pye l toutouni. Tig tig blan an vole sou e li ri komik nan lè a. Olezhka mete yon baskètbòl, ak Fimbo glise nan li epi li vire l tèt anba ankò.
  Chèf lakye a sifle epi boumonnen:
  - Pa mal! Ou ka pase!
  Ti gason an ak ti fi antre nan pòtay la. Yon tig blan tou kouri antre. Mèt tè pwensipal la te jis santi anwiye nan palè abondan peyi li a. Chita nan yon tonèl devan yon tab abondan, yon nòb moulen vyann gra epi lave desann ak diven chè soti nan yon gode an lò. Bò kote l te chita yon jèn fanm bèl ak yon rad ki te dekore ak bijou. Sou veranda a sote yon ti fi sou sèt ane fin vye granmoun nan yon rad entelijan ak trè menm jan ak madanm mèt la, se sèlman cheve li te pi lejè.
  Mèt la te gade Natasha. Li se opoze a egzak nan yon madanm. Blond vs femèl, mens, miskilè, figi mèg vs plen. Po chokola nwa kont pal aristocrate. Natirèlman, nòb la byen egzamine ti fi a, pye l ', tete wo, ren mens. Wi, mèt la te panse, madanm mwen te vin gra. Lè sa a ... ki sa ki yon figi - jis yon estati ansyen gèrye deyès Athena.
  Natasha ak Oleg te kòmanse fè nimewo. Natasha danse nan yon sèl konbinezon, ki mesye yo te renmen anpil. Oleg Akulov kounye a te fè nan ba ak yon mayo klere. Pye atè te menm yon jan kanmenm plis abil pase nan Czech. Ti gason an t'ap vire, t'ap vire, t'ap sote. Natashka leve l 'sou men l' lonje. Tig blan an vole nan sèrkl, bra ak janm, pase nan sizo.
  Natasha tou te jwe melodi a sou yon ti gurdy. Ti gason an t ap jongle. Lè sa a, ti fi a juggled, Lè sa a, yo te ansanm. E pa sèlman ak men, men ak janm fè, trè ajil, ak dwèt obstiné tankou sa yo ki nan makak. Li te ka wè ki jan mèt la te gade visye nan pye ti fi a ak respire lou, kòm si li te gen konsomasyon.
  Pèfòmè sirk yo te ajil, k ap vire anpil. Natasha menm te fè yon double topo, epi yo te mache sou men yo ansanm. Lè sa a, tig tig la ankò vole nan sèrkl yo, ki Natashka te kenbe ak zòtèy fè li.
  Pandan pèfòmans lan, ti fi a t ap vire epi detanzantan t ap rele byen fò ak admirasyon. Barin ak madanm li te bat bravo avèk kontrent. Men, li te evidan ke yo te kontan.
  Nan fen, ti gason an ak ti fi a te chante, ak vwa yo se bèl bagay, plen son. Apre sa, Natashka te bay yon chapo pou kolekte lajan. Li te tèlman bèl, apèn kouvri pa konbinezon an. Mèt tè pwensipal la souri, li fè remake:
  - Mwen te, yon fwa tèt mwen yon mandyan, sepandan, nan yon fanmi nòb. Apre sa, li jere yo vin yon milyonèr ak achte tèt li yon tit prinsye. Ki sa ki ka yon jou epi ou vin rich!
  Natasha reponn ak yon souri:
  - Mèsi, Ekselans ou!
  Barin te fè yon ti remake sèk:
  - Men, prodig, pa pral genyen richès! Se poutèt sa, mwen sijere ke ou vann mwen ti bèt ou a.
  Natasha te souri avèk fòs epi li di:
  - Fimbo se zanmi nou, li pa pou vann!
  Mèt la souri an kòlè e li di:
  - Se sa yo konn di lè yo vle kraze yon gwo pri! Men ou pa ka twonpe m! Mwen konnen konbyen! Mwen ofri yon chervonets, epi yo pa mwatye yon douzèn plis!
  Natasha souke tèt li.
  - Dezole mesye, men zanmi sa pa pou vann! Pa pou okenn lajan!
  Prens la gronde an kòlè:
  - Wi, ou ta dwe kontan ke mwen soulaje ou nan yon chay konsa. Yon tig bezwen yon fòtin pou l manje. Epi lè li grandi... Èske w panse w ap gen dwa flannen nan vil la ak yon gwo predatè danjere?
  Bèl Natasha te jennen, figi solèy li te fwonte. Vreman vre, panse a nan sa yo dwe fè ak Fimbo lè li grandi, pafwa te vin nan tèt ou. Deja kounye a lapolis ap gade yo dekouraje, men kisa ki pral rive apre kèk mwa?
  Nan nenpòt ka, ou pral oblije separe ak Fimbo byento. Dis rubles tou se lajan. Ou ka achte yon ti chen epi fòme l. Chen an manje mwens, epi ou ka vwayaje avèk li pou yon ane. Ekonomize kèk lajan e petèt louvri kèk biznis. Oswa sote soti nan maryaj ... Li bèl, kalkile.
  Nève, Natasha t ap touche pye miskilè li yo, ki sedwi, ki gen koulè an kwiv ak dwèt li, li te ezite, bon sans te sigjere ke yon tig t ap pi bon ak yon prens pase grangou ak yon gwoup k ap pwonmennen. Epi ke si ou pati ak yon predatè, li se pi bon fè li kounye a, lè yon opòtinite sa yo te vire.
  Men, lè sa a, pitit fi mèt la, yon ti fi ki gen banza bwode ak bèl grenn pèl, kout pye l ', li kriye:
  - Mwen vle yon tig! Mwen vle yon tig blan!
  Prens la leve men l, li frape pwen l:
  - Fèmen! Kounye a m ap fè biznis!
  Madanm nan di:
  - Pa rele sou timoun nan!
  Ti fi a, aparamman, te gate, epi li pa t 'pè. Men, li sote tounen, li rele pi dousman:
  - Achte papi! Achte yon tig... Banm san rouble!
  Madanm nan te di pitit fi li a ak yon souri:
  - Bèt sa a ka danjere... Li se yon predatè epi li manje ti fi!
  Mèt la krake dwèt li epi li di:
  - Dènye mo a se kenz rubles! Mete sou jenou ou plis, mwen pa pral ajoute!
  Natasha, bese tèt li byen ba, voye yon kokiy ki te kole nan janm ate li epi politès li mande:
  - Èske nou ka pran retrèt ou, Ekselans?
  Prens la gronde:
  - Non! Pou dènye fwa, mwen mande, èske ou bay yon tig tig pou kenz roubles?
  Natashka t'ap tranble anba pye l', li t'ap mache sou gravye koryas la ak pye l 'fè, charming, divinement grasyeuz, chiseled.
  Mèt tè pwensipal la mande sarcastik:
  - Kijan ou rele?
  Ti fi a reponn ak yon souri:
  - Natasha.
  Prens la souri menasan.
  - Ou gen yon paspò? Ann montre!
  Natasha te tranble epi li vin pal, koulè mat la te parèt nan po oliv li. Prens la bat men l, li di:
  - Pran yo epi rele lapolis! Yo vòlè tig mwen ak bag dyaman mwen!
  Ti fi a di ak kè kontan:
  - Bravo papa!
  Lake yo atake Natashka. Ti fi a pa t reziste, byenke li te fizikman fò. Li menm ak Olezhka yo te mare ak kòd epi fèmen nan sousòl la. Lapolis te byento rive tou.
  Apre yo fin koute chèf la, yo mete chenn sou Natasha ak Oleg Akulova sou men yo ak pye yo. Anplis, yo te gen gwosè espesyal pou timoun yo. Nan ki vòlè jivenil yo te chenn.
  Apre sa, ti fi a ak ti gason an te mennen nan prizon. Se la yo te divize. Yo te jete Oleg nan sousòl la, kote te deja gen yon douzèn ti gason anchaj, epi yo te jete Natasha nan yon selil ak fanm. Li pa t dous. Gen yon fetidite nan selil yo, olye pou yo yon latrin gen yon twou nan etaj la, li mouye ak semi-fè nwa. Ti gason yo te kenbe nan chenn, ki se trè konvenyan. Men ak pye yo mare. Li difisil pou deplase nan yon chanm restrenn. Yo te manje sèlman pen ak dlo, pafwa yo te bay fwi pouri.
  Yo te chita la jiskaske jijman an. Lè sa a, ti gason yo te espere swa nan travay di oswa yon abri prizon. Fanm yo tou, swa nan travay di nan Siberia, oswa nan Azi Santral pou rekòlte koton, oswa nan prizon ak travay nan nenpòt faktori pou manje gouvènman an. Epi anvan jijman an, ou ka chita nan diskresyon otorite yo. Anplis de sa, prizonye yo te fouet tou.
  Yo te bay lòd pou yo bat Oleg ak Natasha an menm tan an. Ti gason an ak ti fi a te dezabiye jiska ren epi lonje sou kabrit yo. Yo te antoure pa de polisye. Ofisye lapolis yo tranpe branch bwa yo nan yon mòtye ak dlo sale. Yo balanse nan lè a, frape ti gout. Lè sa a, nan yon fwa, sou lòd, ti gason ak tifi yo frape do yo.
  Natasha ak Oleg Akulov sere dan yo byen sere pou yo pa rele. Fese a te mezire. Lapolis te bat ak antouzyasm modere, jis fè devwa yo. Ti gason an ak ti fi a, respire lou, andire. Apre yon douzèn kou, po a pete ak san koule. Li te trè douloure.
  Kòmandan an, ki te preskri yon santèn kou, souri. Si yo jete zago moun ki pini yo, sa se sò Bondye a. Lè sa a, travay di dire tout lavi klere.
  Pou vòl la sou yon echèl espesyalman gwo, pou tantativ la sou lavi a nan chèf la ak madanm li ak pitit fi. Lè sa a, li tou te tounen soti ke yo te kap chèche Natasha kòm yon konplis nan asasina Gouvènè a. Nan nenpòt ka, ti fi a pral kondwi pou tout tan nan Siberia. Tankou ti fi a. Se konsa, li ta ka pi bon yo dwe oprime.
  Oleg Akulov ak Natasha ak kouraj te andire tout yon santèn kou san yo pa pèdi konesans ak san yo pa fè yon son. Men, do yo tounen yon dezòd san. Apre sa, yo mete chenn ankò sou yo epi yo jete yo nan prizon.
  Ti gason an te kouche sou planch yo, vant li ak pwatrin li te alèz, e tout do timoun nan te koupe.
  Jivenil yo, kriminèl yo, timoun ki koupe, mens, k ap fè ti chenn yo, yo di:
  - Ebyen kòman sa fè mal?
  Oleg Akulov te fè yon œy bay lòt ti gason yo epi li di:
  - Trivia! Tankou yon moustik mòde!
  Pi gran ti gason an, ki te sanble sou kenz ane, tou ak yon tèt kale ak youn nan sèl nan selil la ki te gen soulye, byenke moun ki graj ak plant an bwa, gade nan Oleg Akulov ak respè. Ti gason an, ki gen cheve blond yo poko koupe, te tounen vin pa gen okenn lach. Epi li, lonje men l bay Oleg, li di:
  - Mwen se yon vòlè Bretzel! Sèl bandi reyèl la nan mitan sa yo ... - Parenn nan jenn gade alantou li ak kontinye. - Ou menm, ou te resevwa yon santèn sil, pa t 'pwononse yon rèl oswa yon plenn, montre tèt ou yo dwe yon nonm reyèl. Men men mwen pou ou, epi kounye a ou tankou yon frè pou mwen!
  Oleg te bay men otorite minè a. Malgre ke li pi fò nan tout te vle chape soti nan prizon an nan ki te gen kouti, epi li santi bon nan bokit. Epi do a tèlman koupe ke ou deplase yon ti kras - li fè mal.
  Jèn prizonye yo te bay rasyon - kèk kalite labouyl, dlo ak pen. Manje a, nan kou, pa gen pwoblèm, men yo pa pral kite ou mouri nan grangou. Parenn an chèf te gen yon fizyonomi san patipri plen, epi aparamman te manje pa sèlman leta.
  Vreman vre, yon ti fi parèt byento. Li ba li yon panyen sosis, pen blan ak boutèy lèt.
  Parenn minè a te pran li pou tèt li epi li te glise Oleg soti nan yon flakon likid blan:
  - Bwè yon ti kras!
  Oleg te pran yon ti gout lèt, ti gason ki te grangou e ki te bat li te sanble trè bon epi li te mande parenn lan:
  - Èske w ap pataje transmisyon an ak lòt yo?
  Krendel souke tèt li.
  - Natirèlman pa!
  Ti gason bat la mande:
  - E poukisa?
  Jenn parenn nan reponn sensèman:
  - Yo pa t 'merite li! Yo se jis ti vwayou ak vòlè, oswa menm jis vagabon.
  Oleg lojikman te fè remake:
  - Men, yo se moun tou epi li difisil pou yo sou yon sèl rasyon prizon!
  Pretzel la gwonde anpil.
  - Siviv! Epi ou rekonesan dèske mwen te ba ou lèt pou ou bwè. Epi ou p ap jwenn sa tou.
  Oleg reyèlman te vle sote ak frape lidè sa a, men apre yon santèn sil li pa te gen okenn fòs sote. Apre yon fese konsa, menm granmoun, nèg ki an sante souvan mouri, pa tankou yon timoun.
  Ti gason an, apre yo fin manje ak lèt, te vin lou ankò epi li te kòmanse dòmi nan yon rèv, e sa rive.
  Li te reve ke li te Jim Hawkins soti nan pi popilè woman Treasure Island la.
  Lè George Pirat la gwonde:
  - Griye talon ti gason sa a!
  John Silver fè yon non.
  - Mwen entèdi touye ti gason sa a, donk nou bezwen yon otaj. Men, li pa gen entansyon sove l 'soti nan tòti. Nou ta dwe chèche konnen ki kote li te pran Espanyola.
  Pirat yo te trè fache. Yo vole sou ti gason Jim la. Yo rache kostim maren li epi yo trese bra l. Jim te konn kouri pye atè sou bato a, ki te pi alèz sou yon pil plat, espesyalman nan twopik yo. Men, ale nan fò a, li mete bòt li yo. Men, nan forè a ou ka mache sou yon koulèv oswa yon ensèk.
  Koulye a, pirat yo pran bòt yo sou ti gason an ak plezi. Youn nan yo te caresses kwi a lis, poli, prèske pa mete.
  George pase dwèt li sou pye ti gason an epi li remake:
  - Bon talon pou fri yo!
  Junge te gen men l mare dèyè l epi li te pike yo ak yon zen. Lè sa a, yo te kòmanse ogmante Jim sou etajè a. Kòd la vin pi sere, tòn ti gason an gonfle, li te kòmanse panche pi devan.
  George te tire sou zepòl ti gason an. Jung vire toutotou ak yon rèl nan doulè, kò vout li nan yon adolesan katòz-zan kanpe dwat.
  Pirat yo aplodi nan apwobasyon. Youn nan yo pran yon fwèt lanmè sèt ke li balanse l.
  John Silver entèwonp li:
  - Sispann! Ti gason an entelijan epi li pral di tout bagay san yo pa tòti. Di mwen, ki kote ou te pran Espanyol?
  Jim Hawkins, byenke li te pè doulè, rele byen fò:
  - Mwen pa pral di!
  Silver kòmande:
  - Kòmanse!
  Fwèt la desann sou do yoongi a epi po a bronze imedyatman pete. Ti gason an fèmen dan li epi li rete an silans. Epi pirat la bat li. Jim deside kenbe nan fen an. Malgre ke figi yoongi tòde te di l 'sa sa te koute l'.
  Bato a frape ti gason an sou do a, Lè sa a, deplase sou kote yo. Li frape tou de sou vant la ak sou pwatrin lan. Jim te twitched ak chak souflèt, pafwa étouff jemi chape soti nan bouch sere l 'yo. Men, jèn ti gason an toujou jere kenbe rèl byen fò yo.
  Finalman, tèt Jim lanse yon ti kras epi li tonbe sou bò. Ti gason an te pèdi konesans.
  Pirat yo te resevwa yon bokit dlo, paske te gen yon pi nan blockhouse la. Epi li vide l sou tèt blond yoongi.
  Jim te vin nan sans li. John Silver mande ak yon vwa dou:
  - Di m ki kote ou te detounen bato a, epi nou pral wete w nan etajè a!
  Jenn kabin an gwonde:
  - Mwen pa pral di!
  George te pran yon flanbo nan pakèt li a epi li te kenbe l nan dife a. Yon flanm dife te eklate. Bato chevronn nan yon souri te di:
  - Ebyen, kabin, nou pral fri talon ou kounye a!
  Jim Hawkins tranble. Flanbo a ak dife pwoche bò pye ti gason an. Lè sa a, predatè a flanm dife niche talon pye a nan adolesan an malere. Sèl ti gason an te modere ki graj. Li te kouri pye atè sou pil la, men nan Grann Bretay li menm nan sezon fredi a li te mache ak soulye ak pye l 'yo pa t' trè difisil. Se konsa, doulè a te entans.
  Jim Hawkins rele byen fò.
  John Silver te di sevèman:
  - Ebyen dim ki kote ou mennen Espanyol?
  Malgre sant vyann boule ak doulè a terib, Jim rele:
  - Non! Mwen pap di!
  George chanje flanm dife a sou lòt sèl ti gason an. Sant vyann boule a vin pi fò.
  Jenn Hawkins te kòmanse toufe, figi jenn li vin pal, epi tèt li tonbe sou bò.
  John Silver di sou yon ton konfidan:
  - Ase avè l '! Sinon, nou pral boule janm li epi ti gason an pap ka mache. Apre sa, mwen vle li ale avèk nou demen epi wè triyonf pirat yo ki te pran trezò a!
  George te dakò ak sa a:
  - Dwa! Kite l 'mache avèk nou, talon boule nan zèb la byen file ak wòch. Nou pral trennen l 'ak yon kòd nan kou li, epi pou ti gason an kabin li pral plis tòti!
  John Silver fè yon non.
  - Antretan, kite l pann sou etajè a jouk douvanjou!
  
  
  SÈLMAN YON MÈT CHANS
  ANOTASYON
  Se sèlman yon mèt sou bò gòch la te yon min Ris ki te sou ki kwirase Petropavlovsk la te kònen moute, ak kou a nan istwa sou echèl la nan tout planèt Latè a te chanje.
  . PWOLOG
  Min nan, ki te sou kwirase Petropavlovsk la te kònen moute, te pase sèlman yon mèt sou bò gòch la. Epi kòm yon rezilta, minisyon an pa t eklate. Ak kwirase a sèlman te resevwa ti domaj epi li te retounen nan Port Arthur anba pwòp pouvwa li. Admiral Makarov, ki moun ki te fin itilize pandan nwit la pa eritye Kirill Romanov, te trè anmède ak tèt li ke li pa te bay lòd pou yo min dlo a alantou pò a ak destriktè. Yon lòt bato tou te resevwa domaj m 'yo.
  Men, tout bagay te relativman bon mache, ak nan kèk jou bato yo te kapab repare ankò.
  Jiskaprezan, pa gen anyen move ki rive. Men, li ta ka pi mal, jan sa te rive nan linivè kote Amiral Makarov te mouri konsa estipid ak ridikil.
  Men, nan mond sa a, li - yon moun ki merite, sò mezire soti yon peryòd ki pi long.
  Èske Amiral Makarov pral kapab sèvi ak li epi vin yon gwo kòmandan naval, ki konparab ak Ushakov, pou egzanp? Oswa de tout fason, menm talan nan eksepsyonèl nan Admiral Makarov pa pral ase yo defèt Japon. Ki kounye a pi fò nan lanmè. Anplis, de plis kwirase te dwe repare.
  Sepandan, Amiral Makarov pa pèdi kè. Ak pèsonèlman, ansanm ak travayè reparasyon yo, li te pran eliminasyon nan etaj la nan bato yo. Anplis de sa, gen tou nouvèl ki soti nan Saint Petersburg ki eskwadwon Baltic la pral vin sekou, ak Lè sa a, Larisi pral gen yon avantaj klè.
  Japonè yo, nan kou, pwofite moman sa a epi eseye debake twoup yo pi pre Port Arthur. Men, twoup Ris yo, pran avantaj de tanpèt la, yo te kapab touye de rejiman nan anpi solèy la k ap monte. Epi jwenn ranje.
  Lè sa a, kat kwirase nan eskwadwon Pasifik la te retabli nan yon vitès akselere.
  Ak kòmandan an nan destriktè a te ofri Admiral Makarov yon plan trèt. Piske Togo toujou ap deplase sou menm wout la, mete pakèt min nan chemen li. Youn nan ki te fè nan istwa reyèl, men se sèlman pa yon sèl destriktè. Ak Amiral Makarov imedyatman apresye lide a epi li te bay lòd pou yo sèvi ak tout bato apwopriye.
  Men, nan kou, li te kòmanse yon rimè pou dezenfòmasyon ke sa yo se jis egzèsis.
  Epi sa ap toujou bat balèn yo.
  Pyèj la te senp men efikas. Anplis, pèsonn pa te kite Port Arthur, e espyon Japonè yo pa t 'kapab di pwòp anyen yo.
  Ak rezilta a te enpresyonan. Menm lè a, yon douzèn gwo bato Japonè te eklate epi yo te kòmanse koule. Lòt yo te tire san diskriminasyon nan tout direksyon.
  Lè sa a, eskwadwon Makarov a parèt, ki te deja pi fò pase Japonè yo. Epi yon batay feròs te kòmanse.
  Kokiy Ris yo te plis pèse blende ak frape pi presizyon. Bato yo toujou plen ak zam ak maren, byen fre. Ak Admiral Makarov jere soti nan yon kwazyè limyè ak anpil abilman. Anplis de sa, Japonè yo nan yon panik kole ansanm, kidonk fasilite travay la nan Larisi yo. Wi, ak pi gwo bato nan peyi solèy k ap monte a te plonje, epi Togo te apèn sove soti nan li. Men, admiral sa a te nan pwostènasyon.
  Ak batay la tounen yon bat total de Japonè yo. Jis yon senp pèlen, yon souflèt nan dèyè deside rezilta lagè a nan lanmè. Tsushima te rive nan lòt fason alantou, lè flòt Japonè a te soufri yon defèt kraze ak aktyèlman sispann egziste. Sa a se batay la ak defèt nan samurai a, byen fò, ak lanmò a nan plis pase douz mil maren epi yo pa konte prizonye yo.
  Larisi yo te nan yon chòk espesyal epi yo te tire avèk presizyon.
  Zam yo pa t 'konnen miss ak dout. Ak Japonè yo te vin tounen yon bann bèt kontinyèl.
  Fasilite viktwa Ris la te fè anpil moun konsidere lame Japon an san valè. Oke, ki sa yo pran soti nan pwovens Lazi? Oke, viktwa Admiral Makarov te konsidere kòm pa tèlman bèl pouvwa. Bon, kiyès li bat?
  Yon sòlda Ris vo dis Japonè.
  Pou tèt li, ak sou tè, Jeneral Kuropatkin konplètman bat Japonè yo, e menm ak ti san koule. Pou ki li te resevwa epolèt yo nan yon Field Marshal. Ak pi lwen, pouswiv samurai a, li netwaye Kore di yo. Nan batay, Japonè yo pa t 'ankò gen ase minisyon, epi yo te konplètman dekouraje.
  Lè sa a, Mikado a mande lapè. Larisi te mande pou Japon retounen Ridge Kuril la, jiska kilè eskèlèt Hokkaido ak zile Taiwan. Se konsa Japon te kondwi nan ansyen fwontyè li yo.
  Apre sa, yo te fòse yo peye yon endannman nan yon milya rubles lò Ris.
  Larisi te deklare Kore di yon pwoteksyon e li te ogmante enfliyans li nan Manchuria. Byento, Mongoli tou te vin anba patwonaj Larisi. Pwosesis la nan anèks volontè nan peyi Chinwa ak fòmasyon nan Zheltorossia te kòmanse.
  Natirèlman, pa gen okenn revolisyon ak san dimanch. Sou fòtèy la se otokratik Tsar Nicholas II a, ki gen otorite nan mitan pèp la grandi anpil.
  Epi kòm pa te gen okenn revòlt, Larisi, li te evite resesyon nan tan yo nan revolisyon ak ajitasyon, te fè eksperyans yon kwasans ekonomik rapid. Se konsa, an 1914 te vin pi avanse ekonomikman, ak pi byen prepare, nan Premye Gè Mondyal la. Ak Larisi te gen plis popilasyon, akòz aneksyon an nan pati nan Lachin ak Kore di. Ak mòtalite akòz pi bon sitiyasyon ekonomik la pi ba pase nan istwa reyèl, ak kwasans popilasyon an pi gwo.
  Kidonk, tsarist Larisi pi fò pase san Amiral Makarov. Ak nan kou flòt la Baltic pa te afekte. Ak plis avyon yo te pwodwi, ki gen ladan Ilya Muromets ak Svyatogor, ak tank yo Luna-2 te antre nan seri ak mitray ak tren gwo vitès. Lame wa a te trè fò.
  Admiral Makarov te toujou swasant-senk ane fin vye granmoun nan 1914, epi li te nonmen kòmande flòt la nan Baltik la. Ak lènmi Larisi a se pi plis otorite pase Japon. Savwa Almay Kaiser la.
  By wout la, ansanm ak plus yo, viktwa a sou samurai a tou te gen enkonvenyans. Koulye a, Japon te pare yo antre nan lagè a sou bò Almay. Se konsa, tsarist Larisi te oblije kenbe yon fòs konsiderab nan lès la.
  Japonè yo te bati yon flòt ankò e yo te pare pou tire revanj. Lè sa a se yon mwens nan Layout la. Anplis, Latiki se sou bò Almay ak Otrich-Ongri.
  Kidonk, Larisi te oblije goumen kont kat eta, eksepte pou Bilgari, ak rezilta lagè a pa t klè.
  Sepandan, Almay ap mennen yon lagè tou sou de fwon epi li bay kou prensipal la nan lwès la.
  Batay la depi nan konmansman an pou Larisi te ale plis siksè pase nan istwa reyèl. An patikilye, akòz popilasyon an pi gwo, ak nivo ki pi wo nan ekonomi an, lame a tan lapè nan Larisi pa t 'yon sèl ak yon mwatye, men otan ke twa milyon, ak yon mil rejiman. Se konsa, ou ka jete plis twoup nan batay.
  Anplis de sa, prezans nan plis avyon ki bonbade Alman yo ak alye yo.
  Se konsa, twoup Ris te kaptire East Lapris ak bloke Koenigsberg. Ak tantativ Hindenburg pou kraze nan echwe. Ki gen ladan gras a bonbadman twoup Alman yo.
  Ak nan lanmè, pandan ke Japonè yo ap tann, ak Admiral Makarov ap goumen Alman yo.
  Flòt Almay se dezyèm nan mond lan apre Grann Bretay. Men ki jan ou konte. Petèt Larisi pral gen plis kwirase, men yo gaye sou twa lanmè, ak Alman yo gen yon sèl pwen. Anplis de sa, nan kou, gen Marin Britanik la. Men, li gaye tou atravè kat oseyan. Ak Britanik yo pa prese ede Larisi.
  Se konsa, flòt la Baltik, ki te dirije pa Makarov, pral gen al goumen Alman yo pou kont li. Fen mwa Out, move tan an cho ak solèy.
  Chèf Amiral ak ewo nan lagè Japonè sou yon kwazyè limyè mobil. Sa a se inovasyon li.
  Ak lefèt ke ekipaj la nan yon kwazyè limyè konsiste de ti fi sèlman, tou.
  Ti fi yo tout jèn, mens, ajil ak nan yon sèl bikini. Yo flash ak pye atè ak fè, talon wonn.
  Kwazyè yo gen yon sèl zam, men yon sèl douz pous. Ak ti fi yo jere li metriz.
  Natasha, souke misk vant li yo, di:
  - Pou bèl pouvwa Admiral Makarov nou an!
  Epi ak talon pye l, li lage nan pwojektil la. Epi li te fasil pouse pa ti fi yo, repoze janm yo fè, chisele sou pil blende a.
  Zoya ti fi a ki t ap pouse nan otèl lanmò a, li di:
  - Pou Nicholas II!
  Augustine di ak jenou li:
  - Pou patri a - manman nou!
  Svetlana, li taye sou pye l', li te ajoute:
  Ann touye Alman yo!
  Epi, koulye a se pwojektil la pouse nan barik la ak ti fi yo vize li nan sib la. Devan flòt Alman an anpil. Yo kwè ke lame Alman an se pi fò nan mond lan. E ke li pa tèlman fasil fè fas ak li.
  Men, Lè sa a, douz pous la krache soti yon bagay asasen. Epi li vole - sa a se nan destriktè avanse Alman an. Li frape sant la nan pil la, ak bato a divize an de pati.
  Natasha rele nan tèt poumon li:
  - Sa bon!
  Zoya konfime, li tape pye li:
  - Li nan klas siperyè!
  Augustine fè dan li epi li ajoute:
  - Ann fè li nan yon nouvo fason!
  Svetlana agresif remake, je briyan:
  - Epi pral gen yon koupe konkrè!
  E lang li tèlman ajil.
  Yon fwa ankò, ti fi yo, repoze yo fè, pinga'w wonn, kondwi pwojektil la nan kanon an. Yo trè agresif mete kanpe pou goumen Almay Kaiser la.
  Makarov souke tèt li avèk apwobasyon. Flòt Ris la pare pou yon lut nan yon distans. Li gen zam ekselan ak maren ekselan. Se konsa, Alman yo pral jwenn li.
  Epi gen tou tifi ak ti gason nan flòt la ki pral mande Kaiser Wilhelm nan fason sa a.
  Amiral Makarov, bay lòd, te di:
  - Konsantre tout dife sou bato Alman ki pi pre a!
  Apre sa, mwen dwe di li te travay. Ak zam Ris yo te kòmanse detwi kwazyè Kaiser la, epi li te plonje prèske imedyatman.
  Natasha, kòmandan sa a prèske toutouni nan premye ran nan yon bikini, rele:
  - Ann frape lènmi an ak asasen!
  Zoya, li tap sou pye l', li konfime:
  - Nou pral frape li ankò!
  Ak isit la ankò pwojektil ki ka touye moun ki soti nan kwazyè Ris la vole.
  Svetlana rele byen fò:
  - Pou Larisi ak deyès Lada!
  Prezan lanmò frape destriktè a epi li divize l an de pati. Epi ankò veso Alman an ap koule.
  Augustina, ti fi wouj sa a ki gen cheve wouj kuiv k ap flote tankou yon banyè pwoletè, konfime:
  - Nou se ti fi ki pi egzat nan mond lan!
  Valentina, ti fi sa a nan kilòt sèlman, ak pwent tete frèz sou tete ate, konfime:
  - Glwa pou peyi Nicholas II!
  Victoria, yon ti fi ki gen janm fè ki bronze epi ki vin tankou chokola, di:
  - Ak tout bèl pouvwa a gwo Amiral Makarov la!
  Natasha, siponnen pye li, ki trè grasyeuz ak miskilè, konfime:
  - Ak tout bèl pouvwa a Makarov!
  Zoya ajoute:
  - Ak tout bèl pouvwa tsarist Larisi!
  Augustina, ansanm ak lòt ti fi, rale yon lòt pwojektil ki ka touye moun, kriye:
  - Ak tout bèl pouvwa pou tout zansèt nou yo ak bondye Ris!
  Epi kounyeya, ti fi yo, ki fè kò yo miskilè, ap kondui yon gwo kado lanmò nan yon zam pwisan.
  Se konsa, bèl yo chaje zam douz pous la. Epi kounyeya, kado touye moun nan lanmò te krache soti nan zam la. Ti fi yo te kontan menm souflete janm yo toutouni.
  Epi li te vole sou pwojektil la, yon tatou pral frape Almay Kaiser Almay la. Kòm yon rezilta nan yon frape egzat, menm tankou yon bato gwo pran ak divize an twa pati.
  Ti fi yo leve men yo epi yo rele byen fò:
  - Pou limyè a nan kominis nan wa yo!
  Isit la Natasha ankò bay lòd. Ak ti fi yo ap fè klasman ak janm fè, chisele. Epi trennen yon lòt, pwojektil trè trè danjere.
  Augustine chante:
  - Nou pral frape lènmi an trè difisil!
  Svetlana te ajoute ak plezi:
  - Lidè Amiral nou an Makarov espò!
  Natasha te ajoute, montre dan li:
  - Tout pral kwazar avèk nou -
  Kaiser se Wilhelm medyok!
  Ak ti fi yo, repoze yo fè, talon wonn yo, soutni tèt yo epi yo trennen kado ansasen nan lanmò.
  Se konsa, yo te pouse l ak pye atè nan kloti zam la. Chaje e li te kòmanse dirije.
  Natasha te chante ak antouzyasm:
  Monomakh wete bouchon li,
  Grate tèt mwen!
  Zoya te ajoute, li tape pye li:
  - chaj elektrik,
  Frape kanon an!
  Epi, koulye a kado lanmò a voye pa ti fi yo vole ak yon gwonde sovaj. Epi kounye a pwojektil la se tankou yon lupanèt nan sant la nan tatou a. Ak ki jan li pral byen kraze. Li menm tou, pral pran ak divize an mwatye. Epi li pral flite nan tout direksyon.
  Ak bul ak sous pral ale. Epi li flare moute twouve.
  Ti fi yo literalman kriye ak plezi. Epi yo t'ap mache ak pye yo chisele. Natirèlman, menm tèribl Kaiser Almay la ka bat ak yo.
  Admiral Makarov mennen batay la avèk konfyans. Bato li yo byen manevwe epi debouche kou sou Alman wa Wilhelm yo.
  Natasha tou kouri trè vit. Pinga'w woz li yo klere tankou janm majik ak bèl anpil ti fi. Ak lòt vanyan sòlda, tou, branch ki pi ba yo bon.
  Yo ankò kondwi pwojektil la nan mizo a. Flòt Kaiser la se yon ti jan chaotic. Bato li yo entèfere youn ak lòt malgre gwo kantite yo.
  Admiral Makarov sèvi ak flòt li abilman. Dife konsantre sou bato prensipal la. Epi li vin frape.
  Anplis de admiral la, gen yon sèl moun sou kwazyè limyè a - ti gason kabin Olezhka la. Li sanble piti, men ajil, ak talon fè pitit li yo tranble detanzantan.
  Jung te konnen depi Lagè Ruso-Japonè. Plis pase dis ane pase, li toujou yon timoun. Men, se li menm ki te sove amiral la ak kwirase Petropavlovsk la, pandan li te distrè maren an soti nan Helm la, epi li te deplase yon ti kras gouvènman an, epi mòde m nan pa t fatal.
  Ti gason an te kole nan laj disan, men li te tèlman vit ke pa gen yon sèl ti fi ki te kapab kenbe ak li ak trè fò.
  Li te toujou kenbe nan ti gason yo kabin, byenke ti gason an te kapab lapèch yon jeneral Japonè soti nan dlo a epi li te resevwa yon kwa pou sa.
  Men, depi li te rete yon timoun, li te toujou fòmèlman nan lis kòm yon ti gason kabin.
  Men, ti gason an te fè travay ki pi enpòtan nan batay - li te bay kowòdone yo nan fiziyad la ak ti fi yo pa t 'manke.
  Admiral Makarov te fè remake:
  -Ay-wi, byen fèt ti gason etènèl! Li ta dwe bay yon lòd pou sa.
  Anastasia, kòmandan an nan premye ran, te fè remake:
  - Epi transfere l 'bay ofisye yo!
  Makarov souke tèt.
  - Li ale san yo pa di!
  Epi ankò yon piki asasen swiv, ak fwa sa a bato Alman an ap koule. Ak dè milye de maren Kaiser sote nan dlo a. Sa a se vrèman yon souflèt devastatè.
  Ti gason an kriye nan plezi. Malgre ke an reyalite, li ap travay nan yon misyon. Yon granmoun ki soti nan vennyèm syèk la dwe travay sou imòtalite yo bay Bondye-demiurges Ris yo. E pou santan li dwe yon ti gason dizan.
  Sèvi nan moman sa a Tsarist Larisi. Epi sèlman Lè sa a, grandi jiska douz ane. Okòmansman, yo te yon timoun ankò te sanble yon lide enteresan. Men, yo dwe nan 1904, san yo pa yon televizyon, entènèt, òdinatè, telefòn, smartphone, laptop, ak sou sa, se pa tèlman gwo. Sitou si w ap viv tou nan kazèn lan, epi tout moun konsidere w yon ti gason, ak yon atitid apwopriye. Vrè, fizikman ou se yon ti gason trè fò, ak pi vit pase yon moun òdinè, ak pi enpòtan, yo pa ka touye ou - ou te deja resevwa imòtalite epi yo dwe travay li.
  E ki pouvwa ou genyen sou kanmarad ou yo! Apre yo tout, timoun yo respekte ak anpil respekte fòs ak dèksterite.
  Ak Oleg te vin yon ti gason kabin gras a kapasite fizik timoun li yo.
  Nan dis ane fin vye granmoun, ou se toujou yon morv, ak nan kou, menm yon ti gason kabin pa t 'reyèlman vle pran l'. Men, Oleg te pran ak fasil bese klou yo ak men l 'ak yon nikèl. Sa a te enpresyone kòmandan an nan premye ran, epi li te dakò pran jèn ewo a sou bato li a.
  Apre sa, maren yo byento te kòmanse respekte ti gason an etranj fò ak rapid ki te leve pwa lou epi goumen tout moun sou men l '. Anplis, Oleg tou plonje byen fon, rete san lè pou yon tan long, epi li pa t 'pè frèt la. Mwen te kouri pye atè ak nan bout pantalon nan nenpòt move tan epi mwen pa t 'menm etènye. Ak zòtèy toutouni li yo te tèlman obstiné ak ajil. Ti gason an te kapab menm sèvi ak yo pou monte yon lank sou yon chèn, oswa pann tèt anba.
  Ak nan yon raj, jenn ti kabrit la te kapab gaye yon douzèn maren ak leve yon zam lou sou tèt li.
  Se konsa, Oleg te merite respè inivèsèl e li te renmen li. Li te rete byenke trè fò, men yon ti gason.
  Epi kounyeya li t ap lonje zam la, li t ap poze talon wonn li sou metal la.
  Epi li chante:
  - Fyè "Varyag" nou an pa rann tèt devan lènmi an, pesonn pa vle gen pitye!
  Flòt tsarist la te demontre gwo voltij. Ak kokiy li yo kouche trè byen.
  Amiral Makarov te fè anpil pou fòme maren ak ofisye yo. Eskwadwon li a te fò. Ak bon jan kalite vanyan sòlda.
  Isit la yo se kwirase yo "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander Twazyèm lan", "Nicholas Premye a" goumen trè efikas. Ak ekipaj yo tire avèk presizyon.
  Men, nan kou, yo pa t 'kapab pwovoke tankou yon ti gason soti nan vennyèm syèk la.
  Apre sa, yo pa t 'gen ti fi nan nimewo sa yo sou tablo.
  Olezhka, lonje zam yo sou sib la epi repoze pye l fè timoun, li chante:
  - Bondye sove wa a
  Bonjan souvren...
  Gouvène pou glwa
  Glwa pou nou!
  Epi Natasha, ki te tire yon kout bal e ki te klere talon pye l, li woule:
  Wap gouvènen nan pè lènmi,
  Tsar Otodòks ...
  Ak tout ekip pye atè nan ti fi nan bikini, ranmase nan koral:
  Wa pou laglwa, pou glwa nou!
  Epi ti fi yo ankò pote kado lanmò, yon fòs trè mòtèl, epi koule bato Kaiser la, chante ak jwaye ak fervèr:
  - Pou dedomajman pou papa-wa a,
  mwen fè yon ewo!
  E lè batay la kòmanse
  Vin tounen yon Satan!
  . CHAPIT #1
  Apre lanmò bato a ak gwo pèt, Alman yo te kòmanse fè bak. Bato yo, kenbe aparans nan lòd, apiye tounen. Ak veso Ris yo te kounye a tire dèyè yo.
  Ak batay la te genyen aktyèlman, byenke eskwadwon Baltic la te opoze pa prèske tout flòt Kaiser Almay la. Lè sa a se dezyèm, oswa prèske dezyèm flòt nan mond lan.
  Petèt flòt Ris la te deja vin pi plis pase yon sèl Alman an, men li se fragmenté sou kat oseyan, ak isit la Almay te gen prèske tout fòs li yo.
  Apre sa, li pèdi nan jeni nan Makarov.
  Ti fi a, t'ap tape pye l', li t'ap bouke anpil. Kwazyè yo, san yo pa ralanti, deplase dèyè Alman yo. Ak ti gason an Oleg Rybachenko lonje dwèt kanon an nan sib la, repoze janm pitit li a kont fè a. Lè sa a, yon kokiy gronde soti nan timoun ki p'ap janm fini an.
  Ak yon lòt kwirase Alman te kraze. Apre sa, mwen dwe di - reyisit la se gwo.
  Natasha te chante, t ap jwe ak misk vant li yo:
  - Pi gwo dekolaj la, ale kan!
  Zoya, yon ti fi ki gen yon bèl figi ak cheve an lò, te note:
  - M ap fè yon vire konplè!
  Gèrye isit la ak an reyalite - super vòlè!
  Augustine mete pye l' sou metal la epi li di:
  - Pou gwo admiral la!
  Oleg yon fwa te goumen ak Japonè yo. An reyalite, se sèlman yon gwo batay ki te rive yo, gras a yon pèlen ki senp men metriz egzekite.
  Se lè sa a ti gason an pote kokiy, men konvenk yo kite l tire. Ak ki jan li te tire ke kwazyè Japonè a Lè sa a, kraze. Sa a te konsidere kòm yon aksidan, men ti gason an te akòde de tout fason.
  Ak Oleg Rybachenko te kòmanse kolekte prim.
  Fwa sa a li te kapab konte sou yon bagay ki pi serye. Pou egzanp, sou lò George Cross la ak yon banza. Ak sa a se byen lwen tèlman prim ki pi wo nan lame a tsarist pou yon sòlda òdinè, men pou kounye a li se toujou yon ti gason kabin-artilleryman.
  Ak ti fi yo pral sètènman resevwa prim tou.
  Men ki jan flòt Ris la ap ratrape ak yon sèl Alman an. Ak literalman tire lènmi an sou ale la.
  Svetlana t'ap chante, li te montre dan li epi li te fè yon klin:
  - Kite Falcon Ris la monte nan syèl la,
  Mwen kwè Larisi ak tsars ap leve ankò!
  Natasha te chante ak antouzyasm:
  - Larisi pral leve ankò! Larisi pral leve!
  Epi ankò, ti fi yo, tankou pye atè, pral repoze ak bat. Apre sa, yo pral demoli yon lòt kwirase.
  Alman yo nan lanmè yo te bay bèl anpil célèbre. Ak flòt Kaiser la koule ale pou yon tan long. Epi yo te choute ak kout pye ak kout pye.
  Te gen yon jwèt nan ratrapaj.
  Zoya, ti fi sa a ki te nan bikini, li t'ap brannen janm li, li gwonde:
  - Pou patri a ak libète nan fen a!
  Augustine, li tape pye l', li di:
  - Fè kè bat nan inison.
  Natirèlman, Almay Kaiser la te detwi nan lanmè. Men, menm sou tè, Alman Wilhelm yo te resevwa premye nimewo a. Epi yo te tèlman agresif nan kòn yo. Ak soti nan syèl la yo te bonbade pa tèribl "Ilya Muromets" ak "Svyatogor" - avyon ki pi pwisan nan mond lan. Ak sou tè, tank Luna-2 yo te dechire.
  Elizabeth ak Catherine te monte ansanm sou ti tank sa a, epi yo te tire de mitray nan yon sèl aks.
  Tank la devlope yon vitès ki rive jiska karant kilomèt pou chak èdtan sou gran wout la, epi li vwayaje vennsenk kilomèt sou rocade la. Lè sa a te ba l opòtinite pou manevwe avèk siksè, ansanm ak tèribl kavalye Ris la.
  Èske w te evite revolisyon ak ajitasyon, anpi tsarist la te gen pi gwo pousantaj pwodiksyon endistriyèl e li te kapab metrize pwodiksyon an seri tank Prokhorov, premye machin nan kalite li nan mond lan.
  Dezavantaj nan tank la te zam mens li yo, sèlman kont bal. Men, yon plis ka rele fòm nan enkline nan aranjman an nan fèy asye, ak rikoch souvan.
  Se konsa, "Luna" -2 se pa defans ditou, jan yon moun ta ka panse nan premye gade.
  Ak ti gwosè li fè li konparativman bon mache pou fabrike.
  Lagè a ak Alman yo toujou manyabl. Pa gen okenn liy devan jele ankò, ak Se poutèt sa tank limyè ak mobil yo trè apwopriye. Espesyalman pandan ke pa gen yon sèl peyi nan mond lan.
  Elizabeth tire, peze deklanche a ak talon ti fi li a epi li gwonde:
  - Pou gwo Larisi!
  Catherine tire sou lènmi an, ak agresif remak:
  - Pou Tsar Nicholas II!
  Wa a se reyèlman popilè nan mitan pèp la. Sanglan Dimanch pa t 'rive, Larisi bat Japon, e kounye a, li se konfyans bat Alman yo.
  Lame tsarist la se vre wi fò, ak yon moral segondè.
  Salè yo ap monte tou e sitiyasyon travayè yo ap amelyore.
  Yon ti tan anvan lagè a, nan onè nan tricentenary nan dinasti Romanov la, Tsar Nicholas II graciously redwi jounen travay la a dis èdtan edmi. Ak jou anvan jou ferye ak Samdi jiska uit. Anplis de sa, jounen travay la pou fanm ak moun ki rive jiska vennyen an te redwi a uit èdtan, ak pansyon yo te ogmante.
  Se konsa pèp la kontan ak wa-papa a. Se sèlman yon ti pati nan entèlijans lan vle yon palman ak refòm politik.
  Gen pwopriyetè toujou, men yo byen anfòm ak peyizan yo. Se konsa, grandè a deyò nan Larisi konpanse pou libète yo limite.
  Nan Òtodòks, sepandan, gen kèk chanjman ki fèt tou. An patikilye, ane rekòt yo, ak entwodiksyon an toupatou nan traktè, ak angrè mineral, irigasyon ak amelyore - rezoud pwoblèm nan ak pen ak vyann. Salè yo te grandi, ak pri yo ki estab - se Ruble a te sipòte pa lò.
  Epi Legliz Otodòks te anile jèn anvan Nwèl la e li te diminye lòt restriksyon sou manje. Epi li te resevwa jeneralman pozitivman. Anpil jwif ak mizilman te aksepte Otodòks, ki te vin pi fasil ak pi senp.
  Epitou nan Larisi tsarist, mòtalite nan rim sèvo diminye, espesyalman nan mitan timoun yo. E sa osi ogmante lotorite lotorite.
  Se konsa, tsarist Larisi se sou ogmantasyon an, ak lagè a ap mache byen. Brusilov te aji avèk plis siksè kont Otrichyen yo pase nan istwa reyèl, epi yo te pran Przemysl imedyatman, evite syèj li ak pèt.
  Ekipman nan lame tsarist la te bon, ak twoup yo avanse ak konfyans, ak an menm tan an te gen yon siperyorite nimerik. Se konsa, prévisions ki pi optimis yo te rive vre.
  Flòt Alman an te soufri gwo pèt e li te kite bat.
  Ak èskwad Ris la te kòmanse bonbade Koenigsberg.
  Natasha ak ekip li a tou te patisipe nan sa a.
  Ti fi yo tire kanon epi chante:
  - Ak nan wotè zetwal yo, ak silans mòn,
  Nan vag lanmè a ak dife kòlè!
  Ak kòlè, ak kòlè dife!
  Zoya ak lòt tifi te rale, yo te repoze sou talon pye yo, yon pwojektil letal epi yo t'ap chante:
  - Pou nouvo fwontyè tsarism yo!
  Ak zam la te sanble pran ak gouge. Dekri yon vòl nan yon arc segondè. Ak gwonde konsa ke li leve yon batri Alman antye moute.
  Augustine chante ak yon souri:
  - Wa nou an se tout bèl pouvwa batay la,
  Wa nou an se vòl jèn!
  Goumen ak bave ak genyen,
  Nicholas mennen nou nan kominis!
  Svetlana konfime ak konfyans, tire soti nan yon zam ki pi piti:
  "Nikolai ap mennen nou nan kominis!"
  Se konsa, ti fi yo te ale nan bwa, jis nèt laterè.
  Apre sa, yo tire anpil presizyon e menm trè danjere. Wi, pèsonn pa ka reziste kont yo.
  Natasha te note ak yon ri, montre dan li, lè yon lòt batri Kaiser te vole nan lè a:
  - Mizik ap jwe, tanbou ap bat,
  Yo mennen wa Almay la nan simityè a!
  Zoya te note yon fason agresif, li fè yon clin nan je ble li:
  Nou pral genyen, mwen konnen pou asire w
  Pou mache ti fi yo nan jaden yo Spacious ...
  Epi yo dwe planèt la nan yon fwa yon paradi éklèrè,
  Pou fè pitit nòb!
  Epi ti fi a fè yon clin d'oe sou konpayon li yo pye atè. Yo sifle nan inison.
  Apre sa, yo se aktyèlman trè komik ti fi.
  Ak pouvwa enpak zam douz pous la te travay. Apre sa, li kraze lènmi an nan Almay Kaiser la.
  Bonbadman nan eskwadwon Makarov la, ak Lè sa a, atak la avèk èd nan plizyè santèn tank limyè Luna, ki te pandye ak plis zam pou sivivabilite, ak zam yo pa te pran ankò. Ak Kuropatkin, byenke yon ti kras fin vye granmoun, se toujou yon malfini, ak ewo nan tanpèt la nan Koenigsberg. Yon avansman fonse nan twoup Ris yo ak yon viktwa konvenk.
  Otòn Koenigsberg choke Alman yo. Menm apre pwovokasyon an, antre Latiki nan lagè a pa t ede yo. Ak Almay li menm te toujou bat sou Marne la. Ak woule lwen Pari.
  Pozisyon Otrich-Ongri te vin kritik. Slav yo nan ranje li yo dezète ak rann tèt pa dè santèn de milye yo. Ak lòt twoup soti nan Alman yo ak Ongwa te mouri anba kou yo.
  Lame tsarist la te byen lwen plis pase nimewo. Alman yo te bat tou pandan y ap eseye atake Warsaw. Yo te ranvèse pa fòs siperyè Larisi.
  Epi li te kondwi nan Lwès la.
  Alman yo te fè bak e yo te deplase nan bò solèy leve a, efondre devan an. Sis kò Alman yo te ijan jete nan sid la, men li te twò ta.
  Larisi yo te deja pran Krakow e yo te antoure Budapest. Lè sa a, te gen Bilgari, ki Alman yo te ap eseye konvenk, te deklare lagè sou Latiki.
  Apre sa, li te tounen vin pi mal toujou lè, santi ke Alman yo te kaput, Otrich-Ongri te atake pa Itali. Ak sa ki pi dezagreyab, Japon, ofanse pa Larisi yo, atake byen Alman yo nan Oseyan Pasifik la.
  Se vre, li te yon ti kras an reta, paske pifò nan koloni Alman yo te deja kaptire pa Admiral Kolchak, ki te kòmande èskwad Pasifik la anpil siksè.
  Se konsa, Japon ankò te kite ak yon nen, deklare lagè sou Almay ak trè an reta.
  Men, li pa t 'louvri yon dezyèm devan ak Larisi.
  Alman yo te kòmanse transfere twoup yo sou bò solèy leve. Men, deja Alye yo te pran avantaj de febli nan Alman yo epi yo te ale nan ofansif la nan Bèljik.
  Epi yo te kòmanse avanse.
  Sitiyasyon an te konplike tou pa lefèt ke Otrich-Ongri aktyèlman tonbe e li pa ofri rezistans grav ankò. Epi Alman yo te mennen twoup yo nan batay nan pati ak soufri defèt apre defèt.
  Tank "Luna" -2 te gen anpil siksè. Manèv li nan dèyè Alman yo te gen pouvwa destriktif. Ak kavalye wa a te pi bon nan mond lan.
  Ak tout bagay te jere trè abilman e te gen yon minimòm de konfizyon. Lame tsarist la avanse epi pran vil apre vil.
  Deja Kuropatkin te pwoche bò kote Odè a, epi Brusilov jeneralman te kraze nan Vyèn.
  Ak Otrich-Ongri kapitile.
  Alman yo sou Odè a te eseye òganize yon defans plis oswa mwens solid. Men, yo pa t trè bon nan li.
  Ak nan lwès la, alye yo te pran Brussels - yon lòt siksè enpòtan nan kowalisyon an.
  Lè sa a, Kaiser Wilhelm reyalize ke sitiyasyon l 'te san espwa epi li mande pou lapè.
  Ak 25 novanm 1914, ostilite yo sispann sou fwon Ris-Alman an. Jis twoup Ris deja antoure Bèlen.
  Te gen tou yon koup plis batay nan lanmè, fini nan flòt Kaiser la.
  Lagè a te fini nan kèk mwa. Men, Latiki poko bat.
  Ak twoup Ris yo chanje nan li.
  Ak Oleg Rybachenko te vole soti nan Baltik la sou yon avyon. Apre sa, bay presizyon fenomenn li, yo te mete ti gason an nan zam douz pous nan kwirase Potemkin la.
  Nan istwa sa a, rebelyon maren yo pa t rive. Ak kwirase a, olye pou yo glwa tris nan yon rebèl, te touche tèt li tout bèl pouvwa militè.
  Èskwad Otoman an, nan kou, se pa tankou èskwad Alman an nan tout respè.
  Ti gason an, menm nan lanmè, sèlman jere yo tire yon kèk fwa, l ap desann bato Tik yo.
  Apre sa, te gen kouri dèyè a.
  Ak yon aterisaj nana nan Istanbul.
  Anplis de Oleg Rybachenko, ti fi tou te ateri sou tè.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana kouri nan vwayaj la, flickering fè, pinga'w wonn.
  Apre sa, yo ekri sou Otoman yo.
  Ti gason an te gen de fizi atak nan men l ', epi tire avèk presizyon, li chante:
  - Pyonye nan tout goth,
  Ann nwaye tout moun tankou chat!
  Natashka konfime ak tire kòlè:
  - Natirèlman nou pral nwaye!
  Epi talon pye li te voye yon kado lanmò. Ti fi sa yo te jis ap mache destriksyon.
  Zoya, nan yon fason melodi, kout pwen nan Tirk yo, te note:
  - Bondye avèk nou!
  Augustine, koupe Tirk yo, te note:
  - E Bondye sa a se Blan!
  Svetlana, ki te kraze machwè Otoman an ak yon souflèt nan pye li, grogne:
  - Bondye nou an se pi blan nan mond lan!
  Natasha, ki t'ap ekri Tirk yo, te di:
  - Tout sa a se Latè nou, tout sa a se nou!
  Apre sa, li jete zòtèy pye l 'yon lòt grenad destriktif.
  Zoya, ekri sou Otoman yo, pibliye:
  - Pou Manman Larisi!
  Ak zòtèy fè, li pral ankò voye yon bagay ki ka touye moun.
  Lè sa a, Augustine te fè yon bagay destriktif, li peze pwent tete wouj li a sou bouton bazouka li a, epi li di:
  - Pou patri a, manman nou!
  Apre sa, Svetlana te ajoute, kraze lènmi an, epi koupe ak nepe:
  - Pou Motherland sakre!
  Epi ti fi a montre lang li.
  Sa a te reyèlman yon ekip trè konbatif. Kont ki lènmi pa ka reziste.
  Ak Istanbul tonbe, ak Latiki kapitile anvan Nouvèl Ane sa a.
  Oleg Rybachenko te resevwa epolèt yo nan kòmandan an nan twazyèm ran, ke yon ti gason ki gen dis ane sanble bon. By wout la, li te menm jan ak tèt li nan dis ane fin vye granmoun, men an reyalite li se yon timoun gwo, epi li pa t 'gade tankou yon tinen. Prèske nan li te yon mèt ak yon mwatye. Plis jisteman, yon mèt karannsenk santimèt.
  Etandone ke pa te gen okenn jenerasyon akseleratè ankò, Oleg Rybachenko te kapab pase pou yon adolesan. Se konsa yo ba li yon ofisye. Epi tou apre fen lagè a, li te resevwa pèsonèlman Lakwa Sen Jòj ki fèt an lò ak dyaman ak yon banza nan men Anperè Nicholas II. Epi li te pi wo a nan tan sa a ak yon nouvo prim sòlda.
  Oleg Rybachenko te tou senpleman kontan. Li te gen yon viktwa bèl e fre.
  Tsarist Larisi ak alye yo divize Latiki. Apre sa, li te disparèt nan kat jeyografik la nan mond lan.
  Azi Minè, nò ak sant Irak, détroit yo ak Istanbul te ale nan Larisi. Little te resevwa peyi Tik nan Balkan yo ak Bilgari. Siri te ale nan Lafrans. Palestine ak yon pati nan Arabi Saoudit nan Grann Bretay, osi byen ke sid la nan Irak, ki Britanik yo jere yo pran.
  Kidonk, Grann Bretay te vin pi fò koloni, pran koloni Alman yo pou tèt li.
  Larisi te resevwa nan men Alman yo rejyon an Klaipeda, Poznan, Danzig, yon pati nan peyi a toupre Oder la. Ak plis reparasyon.
  Pifò nan tout Larisi te resevwa nan men Otrich-Ongri. Krakow ak peyi yo te antre nan Peyi Wa ki nan Polòy, Galicia ak Bukovina nan Larisi. Tchekoslovaki ak Ongri te vin tounen wayòm Nicholas II te dirije epi tou nan Larisi. Yougoslavi leve tou - fòmèlman endepandan, men yon vasal nan Larisi. Woumani tou te dakò ak patwonaj Larisi, an echanj pou Transylvania.
  Otrich endepandan te vin piti piti. Ak Itali te kapab jwenn yon bagay.
  Lafrans te reprann sa Almay te pran nan men li, menm jan ak Denmark.
  Anplis de sa, yon pati nan peyi Alman yo te okipe tanporèman.
  Tout moun te resevwa anpil. Larisi te pran koloni Alman yo nan Pasifik la, eksepte pou yon koup nan zile transfere nan Japon. Namibi te vin tounen yon koloni Britanik, oswa pito yon pati nan dominasyon Lafrik di sid la.
  Li adapte tout moun. Pifò nan diskisyon yo te sou reparasyon. Larisi te mande yon pi gwo pati.
  Yon jan kanmenm yon konpwomi te rive jwenn.
  Lè a rive pou lapè. Men, ti lagè yo te toujou goumen. An patikilye, Larisi, Grann Bretay ak Lafrans deside premye divize Arabi Saoudit, ki te deja tronke.
  Lagè a te kout ak fasil.
  Oleg Rybachenko ak ti fi yo reyèlman kouri pye atè nan dezè a pou kèk tan epi kenbe cheikh la, lidè nan rezistans la.
  Lè yo kenbe, apre yon batay kout dire, ti fi yo fòse l 'bo talon pye yo fè.
  Lè sa a, lagè a ak Iran. Larisi ak Grann Bretay te divize peyi sa a tou. Se te tou yon lide trè enteresan.
  Oleg Rybachenko ak Natasha atake Iran ak yon ekip tifi.
  Ti gason an koupe ak epe, li soufle tèt Pès yo epi li di:
  - Glwa pou epòk gwo douvanjou!
  Natasha te note, li te montre dan li epi li souke pwent tete wouj li yo:
  - Glwa pou Tsar Nicholas II!
  Zoya, li koupe bann Pès yo, li voye grenad ak zòtèy li yo, li di:
  - Glwa pou peyi nou!
  Ak toutouni, talon wonn nan ti fi a jete yon pwa lanmò.
  Augustine te frape pwent tete rubi li sou nou ak bouton bazouka a epi rele:
  - Glwa Brusilov!
  Svetlana, te voye yon grenad lou ak zòtèy pye l ', epi li souri agresif, roulo:
  - Pou Gran Lada a!
  Ti fi yo te pran lame Iranyen an byen.
  Apre sa, tank yo te antre nan batay.
  Fwa sa a, yon tank ki pi lou fèt pa pitit gason Mendeleev la ak kanon.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina ak Euphrosyne monte sou tank sa a.
  Ak nan kou ti fi yo pye atè ak nan bikini.
  Yo ale chante:
  - Vodka Ris kisa ou fè,
  Vodka Ris - ou detwi m!
  Vodka Ris, aran pou manje midi!
  Bon nan plezi - difisil nan yon angove!
  Ak soti nan syèl la, Albina pral tou peze pedal la ak talon pye l 'ak lage plis bonm sou tèt yo nan lame Shah la ak "Ilya Muromets" -3. Lè sa a, pèsonn pa ka reziste.
  Mèveye Iran bat san efò.
  Apre sa, yo menm tou divize li, pran nò a, sant la ak yon pati nan kòt la. Apre sa, Larisi finalman te jwenn aksè a long dire nan Oseyan Endyen an.
  Men, istwa lagè a poko fini.
  . CHAPIT #2
  Tsarist Larisi te fè eksperyans yon ogmantasyon rapid ekonomik. Ak mond lan te prèske antyèman divize ant gwo pouvwa yo, ki byen lwen tèlman pa t 'gen plan goumen youn ak lòt, men tou senpleman dijere ki fèk akeri a.
  Afganistan rete youn nan dènye peyi endepandan yo. Angletè te kòmanse yon lagè nan lane 1918, men li pa t byen ale. Ak tsarist Larisi deside mete rejyon sa a nan yon anpi vas. An menm tan an, yo nan lòd yo jwenn yon fwontyè komen ak peyi Zend, sou ki ofisyèl yo nan Nicholas II jete je visye.
  Jiskaprezan, pèsonn pa t vle abandone. Oleg Rybachenko ak yon ekip de tifi ak yon bato janbe lòt nan peyi al goumen lame a nan wa Afgan an.
  Yo te vle nouvo lòd ak tout bèl pouvwa. Anplis de sa, pa gen okenn televizyon ak òdinatè ankò, ak amizman se pi mal pase nan vennyèm syèk la. Èske sa ale nan sirk la, oswa nan teyat la. Menm nan sinema a, fim yo toujou an silans ak nwa e blan.
  Men, sirk la sanble, epi li pa tèlman diferan de youn nan modèn. Men, ou pa ka ale la chak jou.
  Men, lagè a se yon amizman enteresan. Sitou lè w imòtèl epi yo pa ka touye w.
  Natirèlman, Oleg Rybachenko trè kontan pou yo ale nan konkeri Afganistan. Ak ti fi yo vle goumen tou. Ak pwochen lagè a pa lwen.
  Almay te dezame, pandan ke Grann Bretay ak Lafrans pa ap chèche pwoblèm. Se konsa, Tsar Nicholas pa gen okenn gwo dezi lite ak yo ankò.
  Pami direksyon posib ekspansyon Larisi a se tou Lachin, ki pa ankò konplètman divize nan mitan eta fò.
  Zheltorossia te deja fòme la, e mwen ta renmen elaji li nan pratikman tout Lachin nan. Ki, sepandan, toujou sanble ak yon rèv.
  Men, bay fòs la nan Larisi tsarist, rèv la se byen reyèl. Jiska lè sa a, nan Afganistan.
  Yon ti gason ak yon batayon ti fi ki abiye ak bikini kouri pye atè nan mòn yo.
  Isit la yo antre nan batay la ak Mujahideen yo.
  Oleg Rybachenko tire yon pete nan yon mitrayèt, epi ak zòtèy pye l 'lanse yon grenad ki ka touye moun.
  Mujahideen chire yo ap tonbe. Epi ti gason an rele byen fò:
  - Pou glwa papa-wa a, yo te fèt vanyan pou yon rezon!
  Natasha tou tire epi voye yon sitwon ak zòtèy pye li yo, apre sa li rele:
  - Pou Manman Larisi!
  Zoya, tire sou vanyan sòlda Shah yo epi koupe yo ak yon bale, bay yon kado nan lanmò ak talon pye l ', li griye:
  - Pou deyès Ris Lada a!
  Augustine, ki t ap griye sou lènmi an ak yon fizi atak ki gen dènye kalib la, li te sèvi ak zòtèy pye l yo tou, li gronde:
  - Pou pouvwa frape nou an!
  Svetlana - ti fi sa a san prejije ak cheve koulè nèj prentan ak gwo imajinasyon, te voye yon kado touye moun nan lanmò ak zòtèy pye l 'ak griye:
  - Pou gwo lide kominis tsarist!
  Oleg Rybachenko, ki te gen tou yon lavi konsiderab sot pase yo, e ki te deja viv nan syèk sa a pou kenz ane nan yon kò timoun, imòtèl, te fè remake:
  - Èske kominis konpatib ak tsar la?
  Natasha lojikman te fè remake, voye yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'ak chire Afgan yo:
  - Tout bagay enposib posib - Mwen konnen pou asire w!
  Zoya, koupe sòlda Shah yo, epi griye sou lènmi an ak yon mitrayèt lejè, groyen:
  - Nan nanm nan nou fè efò ak pasyon nou immakula!
  Augustine, ki gen cheve wouj kwiv ki t ap flote tankou yon banyè batay, li di:
  - Glwa pou peyi nou ak bèl bagay li yo!
  Apre sa, li te voye yon kado lanmò trè mòtèl ak zòtèy pye l '.
  Svetlana, koupe Afgan yo ak anpile mòn nan kadav, wouli ak antouzyasm:
  - Nan non Manman Larisi!
  Ak toutouni, wonn, talon woz li, ki jan yo bay kolosal pouvwa nan destriksyon ak aniilasyon.
  Ti fi sa yo nan bikini te pran sou lame a nan Shah la epi pa gen okenn pouvwa nan mond lan ka kanpe kont yo.
  Men, vanyan sòlda yo monte sou de nouvo tank Luna-4.
  Machin ak kat mitray chak, ak motè pi avanse, ki te pèmèt yo rive nan vitès swasant kilomèt sou gran wout la, ak karant ak yon rockade. Ak zam la te pi epè ak pi bon kalite pase sou modèl anvan yo.
  Natirèlman, Elizabeth ak Elena te prèske toutouni, ak pye atè. Apre sa, yo te kondwi machin nan anpil konfyans.
  Elizabeth, tire ak mitray, pepi:
  - Nicholas gwo misyon - pi gwo wa wa yo!
  Catherine, demoli vanyan sòlda Shah yo, chante:
  - Ant zetwal yo, batman kè a nan Latè bat kè sote,
  jaden yo nan c klere kristal - irigasyon ...
  Mwen pwoteje lapè nan fanmi mwen -
  Sèvi ak tout kè m - Manman Larisi!
  Epi ti fi a pral peze pedal la ak talon wonn li fè.
  Ti fi sa yo jis etonan.
  Elena ak Euphrosinia tou goumen feròs. E pesonn pa ka reziste tifi sa yo.
  Elena bat lènmi an ak dwèt li yo, janm chise li yo ak kouou:
  - Glwa pou tan kominis yo!
  Euphrosinia, frape twoup Shah yo avèk èd nan yon talon ti fi, ak vyaknula:
  - Glwa a tout pi bèl wa yo!
  Epi tifi yo t ap chante nan koral, yo t ap bat pye atè yo:
  - Glwa pou Larisi, tout bèl pouvwa,
  Tank yo ap kouri pi devan...
  Ti fi ki prèske pa gen rad
  Bonjou moun Ris!
  Se konsa, sou de tank ak mitray, vanyan sòlda yo gaye nan seryezman. Apre sa, yo kraze Afgan yo byen.
  Lè sa a, soti nan lè a, ki jan avyon de konba yo te kòmanse peze. Ki gen ladan "Dobrynya Nikitich" ak sis motè, ak yon chaj bonm dosye.
  Ak Anastasia Vedmakova pral peze pedal la ak talon wonn li fè, woz.
  Ak nan vant yon bonm, ki jan bonm ki ka touye moun ak destriktif pral tonbe.
  Epi Anastasia pral pran li epi chante:
  - Pa gen plis bèl patri-Larisi,
  Goumen pou li epi ou pa bezwen pè...
  Pa gen plis bèl ti fi nan linivè a -
  Tout linivè a se yon flanbo nan limyè Ris!
  Akulina Orlova, ki t ap ekri sou Mujahideen Shah a soti nan mitray Dobrynya Nikitich, te ajoute:
  - Pa gen mo ki pi bèl pou Peyi a,
  Peze drapo trikolor nan viktwa nan pwatrin lan ...
  Fè yon chevalye Ris ou pare pou batay -
  Viv pou rèv ke granpapa te bay!
  Mirabela Magnetic frape twoup Afgan yo. Epi koupe yo an gwo.
  Epi tou tire soti nan yon lanse flanm dife. Epi boule anpil dushmans, boule yo atè.
  Apre sa, li chante:
  Nou se pi fò nan mond lan
  Ann touye tout lènmi yo nan twalèt la!
  Epi ti fi a soti lang li. Epi li fè yon klin sou konpayon li yo.
  Se la avyon Larisi tsarist yo ap bat moujahideen yo. Epi lage bonm ak napalm.
  Tank ki pi lou yo tou goumen byen, men ak bon kapasite kwa-peyi ak motè pwisan. An patikilye, dernye HP-2 peze senkant tòn, ki kraze lènmi an. HP - tradui - "Nikolai Romanov".
  Sa a se premye modèl eksperimantal nan yon tank ki gen de gwo eksplozif kanon ak sis mitray.
  Ak ki jan li kraze twoup wa a Afgan.
  Ak tifi yo an menm tan fè dan yo andedan tank la epi ri.
  Alenka tire yon piki ak zòtèy pye li yo ak rèl nan tèt yo nan poumon li:
  - Glwa papa-wa a!
  Epi lòt tifi yo rele byen fò:
  - Glwa!
  Ak tank yo kouri moute pant yo apik.
  Ak dèyè yo, flache pinga'w fè, ti fi nan kilòt sèlman prese ak pwent tete Ruby yo klere nan solèy la.
  Isit la yo se ti fi yo - prèske nèt toutouni, ak tete yo yo tèlman apetisan.
  Anyuta vize mitray ak zòtèy pye l yo epi li kraze Afgan yo, k ap kriye e yo gwonde:
  - Pou Larisi, manman nou!
  Ak tank la deplase, ak kraze dushmans. Gen ti fi yo trè briyan.
  Allah gwonde nan eksitasyon:
  - Ak bèlfi ti fi atake nan batay,
  Larisi dèyè nou, Larisi dèyè nou!
  Ti fi sa a tèlman wouj ak fre.
  Mari tou bat twoup wa a epi li kriye:
  - Nan non Larisi sen!
  Olympias kòmanse leve, li kraze lènmi ak fòs. Epi ak yon talon pye sou lènmi an ki jan pou avanse pou pi.
  Ak yon pwojektil vole ak yon anplitid ki ka touye moun ...
  Lame wa Afgan an te an pati detwi ak an pati kouri met deyò.
  Apre sa, ti fi yo te antre nan Kaboul. Se konsa, yo kontinye deplase atravè Afganistan.
  Oleg Rybachenko pouswiv lènmi an. Ansanm ak ti fi ki p'ap janm fini an Margarita Korshunova, yo rapouswiv lame cheikh la.
  Epi isit la ti gason an ak ti fi a koupe ak sabre. Apre sa, yo koupe Moujahideen yo ak tout kòlè yo.
  Ti gason an jete yon pwa ak zòtèy pye l 'li dechire yon douzèn sòlda nan cheikh la.
  Epi li gwonde:
  - Tsar nou Nicholas,
  Pa ouvri bouch ou byen!
  Margaret trè agresif. Kouri yon moulen. Ak zòtèy fè, li voye yon pwa epi gwonde:
  - Pou kominis tsarist!
  Apre sa, timoun yo pral pran li epi sifle nan koral. Ak kòk yo literalman etoudi ak vide tankou lapli sou tèt yo nan Afganestan yo. Epi li trè fre.
  Oleg Rybachenko koupe lènmi ak gwonde:
  - Konsidere tsarism pou lide yo nan kominis ak triyonf la!
  Epi ankò ki jan yo atake lènmi an.
  Ak nepe yo nan ti gason lènmi an koupe tankou chou.
  Isit la se atak etonan li.
  Epi ankò siflèt la ak kònèy yo swooning.
  Jiskaprezan, yo nan plon an. E menm avantaj yo ap grandi.
  Margarita kriye ak gwonde:
  - Glwa pou ewo Ris yo!
  Ak talon pye l 'fè, ti fi a jete yon kado nan aniilasyon.
  Se sa ki yon bote masyal li ye.
  Malgre ke toujou yon timoun. Ak yon fwa li te yon granmoun, e menm yon fanm ki aje. Men, li tou te achte tèt li imòtalite epi li te resevwa jèn etènèl. Se vre, li se yon ti fi pou yon santèn ane. Lè sa a, verite a ka grandi. Nan entre-temps la, li sèvi nan lame Ris la. Ak devni selèb tou.
  E depi, kontrèman ak Oleg Rybachenko, ekriven sa a pa t renmen jwèt sou òdinatè, li pi fasil pou li. Natirèlman, mwen renmen goumen.
  Timoun imòtèl se zanmi. Li se etranj yon jan kanmenm yo dwe granmoun, e menm gen anpil ane epi yo vin trè jèn.
  Ak panse te vin pi timoun, byenke memwa a ak pèsonalite yo te konplètman konsève.
  Apre sa, mwen dwe di, li vrèman fre.
  Margarita ak Oleg, toutouni, ak talon timoun, voye yon pake eksplozif, epi kraze cheikh la an miyèt moso. Ak anviwònman li fini. Apre sa, yo koupe lènmi yo ak nepe. Epi sa a se batèm dife yo menm. Apre sa, yo sifle ankò...
  Kòk tonbe sou tèt moudjahidin yo epi pèse zo bwa tèt yo san okenn pwoblèm.
  Oleg gwonde, koupe opozan yo:
  - Margarita - fenèt la louvri!
  Epi ankò li koupe moulen an, koupe dènye tèt yo.
  Isit la twoup Ris yo te okipe Kandahar. Gen mwens ak mwens moun ki vle goumen lame irézistibl Tsar Nicholas II a.
  Lòt vil yo deja rann tèt san batay. Oswa prèske san yon batay.
  Gang separe toujou opere sèlman nan mòn yo.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova jis te kòmanse lachas pou yon gang konsa.
  Yon ti gason ak yon ti fi koupe vanyan sòlda vanyan Allah yo. Apre sa, yo te aji ak tout odas la enkwayab.
  Timoun imòtèl la te voye yon grenad ak talon pye l, li dechire opozan yo epi li di:
  - Pou nouvo Sovyetik la!
  Margarita, lenn epe li epi li koupe tèt li, li di:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Ak talon pye ti fi a te jete kolosal destriksyon, chire lènmi yo apa.
  Epi kounyeya timoun yo sifle ankò e anpil kòk etoudi tonbe sou tèt Mujahideen yo.
  E sa bann detrir. Tout bagay fèt ak anpil entelijans.
  Afganistan, kòm li te, yo te kaptire ... Yon kèk lòt ti gang te detwi pa timoun imòtèl.
  Pou sa yo te resevwa lajan ak nouvo ran. Pèp la nan Afganistan deside soumèt bay nouvo wa a. Ak jiskaprezan yo te fè trè byen.
  Prèske imedyatman, yon tren nan peyi Zend te kòmanse bati.
  Grann Bretay te resevwa yon moso piman senbolik nan Afganistan, men te deklare viktwa li.
  Ak Oleg Rybachenko ak Margarita demenaje ale rete nan Manchuria. Li kalm la.
  Men, yon ti kras pi lwen nan sid, yon soulèvman kominis pete. Ak yon tantativ pou pote pouvwa Reds yo nan Lachin.
  Gouvènman ofisyèl Anpi selès la te tounen vin jwenn Tsarist Larisi pou èd.
  E soulèvman an te grandi ak grandi. Ak twoup yo nan Lame Wouj la menm te kaptire Beijing.
  Lame Ris la te ale nan ofansif la. Yon flòt t ap avanse soti nan lanmè a, ki te dirije pa
  Kolchak. Epi li se yon siksesè merite Admiral Makarov. Ak konfyans detwi Lame Wouj Lachin nan.
  Ak ti fi yo soti nan dife lanmè a ak lage gwo, pwojektil ki ka touye moun.
  Ak toutouni, talon wonn ti fi yo tranble. Apre sa, yo tire nan zam yo nan kwazyè ak kwirase.
  Gèrye kouri vit. Goumen Anna bay lòd. Epi atiri a ale.
  Veronica - ti fi sa a, yon ofisye naval, tou bay kòmandman, yo te sèlman nan kilòt ak ak yon teren mens nan twal sou pwatrin li.
  Ak kòmandman li, zam sèz pous yo tire. Ak dechire pò yo nan Beijing.
  Oleg Rybachenko, kòm toujou, nan batay ... Li se tankou yon bèl, ti gason miskilè nan bout pantalon. Ak koupe twoup Chinwa ak antouzyasm. Men batay feròs yo.
  Margarita tou batay ak anpil efikasite. Apre sa, li koupe ak epe vanyan sòlda yo brav nan anpi selès la.
  Ti fi a, k ap goumen ak lènmi an ak balanse nepe, ki soti nan ki tèt vole, chante;
  Larisi se pi gwo peyi
  Bèl gwo patri...
  Kanmarad Stalin se yon ideyal,
  Ann bati bonè kominis la byento!
  
  Pandan ke nou gen, sepandan, kalite wa yo,
  Romanov yo ap dirije Larisi...
  Kraze peyi lènmi an,
  Kite Abèl triyonfe, pa Kayen!
  
  Se pou Nicholas gwo tsar la,
  Chans nan batay ak reyalizasyon ...
  Ou genyen ord yo pou Larisi,
  Men ki jan opinyon sou leta a pral ye!
  
  Pou Nikolai mwen pral bay yon abònman,
  Mwen pa pral pèmèt ofans otokrat la ...
  Se pou napalm vide soti nan syèl la sou moun,
  Mwen pap rate, kwè mwen, espwa!
  
  Nou se gwo malfini Ris,
  Kapab konkeri vout linivè a ...
  Modès ak an menm tan fyè,
  Avèk fòs li nan batay ki pa chanje!
  
  Ti fi ak ti gason pa pran swen
  Knights goumen ak anpil kouraj...
  Larisi ou se gwo pou yon tan long -
  Nou pa bezwen pout nan anbete!
  
  Anviwon ti fi rejiman lènmi yo
  Men, avèk kouraj, yo ekstèmine sa ki mal yo ...
  Nou gen ase pwen
  Nou pral touche plas nou nan syèl la!
  
  Se pou pataje nou an wo
  Ak Larisi pral vin yon moun pa tande moun rich ...
  Pa gade ti fi yo
  Yo mens epi yo pa bosu ditou!
  
  Nan non peyi nou an, yon zetwal
  Kite kominis briye...
  Gwo rèv rive vre
  Lanati pral nan mwa me kontinuèl!
  
  Tout pral fleri nan yon koulè trè Fertile,
  Tout bagay pral klere, pwòp ...
  Wins louvri yon kont san limit,
  Nan non kwè banyè kominis la!
  
  Ki kalite moun ki dirije tè a
  Sa yo pi chè pou patri a...
  Malgre ke pafwa kache nan fènwa a,
  Kapab byen fèm embed nou nan figi an!
  
  Mwen renmen Belobog ak Kris la,
  Mwen li tou de Lada ak Maria ...
  Lanmou pou Larisi se pi bon kalite tankou yon kristal,
  Mwen goumen ak kanpe pou li!
  
  Nan non fanmi an, pou dedomajman pou tout moun,
  Ann ale si sa nesesè Gòlgota ...
  Mechan an fache pral disparèt nan lanfè,
  E mwen kwè advèsè yo pral mouri talè!
  
  Pase Larisi bèl e mwen konnen ak fò,
  Ke tifi ak ti gason yo brav nan li ...
  Kite Satan atake nan pouvwa a
  Nou pral gen gwo kontra!
  
  Pa kwè ki moun ki antere Larisi nou an,
  Ou konnen, yo pa lwen lespri a...
  Epi ou goumen epi jis pa bezwen pè,
  Ak soufle soti machwè kouraz nan batay!
  
  Vanyan sòlda fonse kwè
  Brav, brav nan dans majestic...
  Pafwa yon bèt mechan atake nou,
  Men, pa gen pi fò Ris konnen tout bèl pouvwa!
  
  Men Peyi nou an deja fleri,
  Se konsa, kwè nan koulè Fertile nan kalite a ...
  Victories louvri yon kont san limit,
  Ak fe nan ewoyis yo chante!
  . CHAPIT #3
  Pwosesis konkeri Lachin se yon long, peyi a se gwo ak anpil peple. Ak batay la la ap pase ak gwo entansite.
  Oleg Rybachenko koupe Chinwa ak nepe. Lè sa a, li voye pwa ak eksplozif enpwovize sou yo ak pye fè timoun, li chante:
  - Peyi mwen an -
  Wa yo dirije ladan l
  Fanmi zanmitay,
  Kraze sa ki mal yo!
  Margarita Korshunova tou detwi twoup yo nan Anpi selès la. Ak kouri moulen an ak nepe. Ak zòtèy fè li jete pwa lanmò.
  Ti fi a chante:
  - Glwa pou kominis, glwa....
  Tank yo ap kouri pi devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Ak timoun imòtèl yo pral sifle. Crows jwenn atak kè ak etoudi tonbe sou tèt Chinwa yo. Ann mete l 'sa a - timoun terminator. Epi kòk yo pèse kran vanyan sòlda Anpi selès yo ak bèk yo.
  Lè sa a, lòt ti fi pran Chinwa yo.
  Isit la Natasha koupe yo ak nepe, ak pwent tete wouj li peze bouton bazouka a, krache soti yon pwojektil. Ak mas la nan Chinwa vole moute.
  Epi Natasha chante nan tèt poumon li:
  - Glwa pou tan kominis yo,
  Pral gen yon fen nan pasifik!
  Ak ti fi a ak zòtèy toutouni li, tankou si lanse yon grenad asasen, chire opozan yo.
  Zoya tou goumen ak anpil antouzyasm. Apre sa, li koupe Chinwa yo ak epe san okenn pwoblèm.
  Ak zòtèy toutouni li, li lanse grenad ki gen pouvwa ki ka touye moun. Ti fi sa a jis etonan.
  Lè sa a, yon pwent tete frèz pral lanse yon kado devastatè nan lanmò.
  Ak mas la nan Chinwa yo te vole moute.
  Zoya pran li, li chante:
  - Nan non lide yo nan kominis,
  Nou wè avni peyi a tsarist ...
  Ak banyè wouj la, patri nou an,
  N ap toujou enfiniman fidèl!
  Augustine tou koupe Chinwa yo. Li se yon ti fi super.
  Ti fi wouj la te voye yon grenad letal ak talon pye l, li dechire yon mas opozan epi li di:
  - Pou Larisi - manman nou!
  Ak pwent tete ruby nan pwatrin li li peze bouton bazouka la. Epi krache yon fize ki ka touye moun. Se konsa, anpil Chinwa pran ak kraze nan yon fwa.
  Men tifi yo.
  Svetlana tou kraze lènmi yo. Ak koupe twoup yo nan anpi selès la ak nepe. Li voye kado lanmò ak zòtèy toutouni. Epi nan fen a, tankou yon pwent tete Franbwaz, li pral jete yon pwojektil ki ka touye moun nan lanmò.
  Epi chante:
  - Peyi mwen se vil ak dous,
  Peyi mwen se yon peyi wayal!
  Sa yo se ti fi yo - klas ki pi eksepsyonèl yo ak opòtinite yo. Ou pa ka reziste tifi konsa.
  Epi yo koupe Chinwa sa yo konsa san pitye ak dout.
  Aurora ap goumen tou isit la, ak ti fi yo ap grifonnen Chinwa yo nan yon mitray. Isit la se yon bote.
  Epi tou ak yon pwent tete wouj peze bouton an nan lans grenad la. Epi tire yon misil asasen. Ak mas la nan opozan nan yon fwa dlo nan je ak dlo nan je an ti moso.
  Lè sa a, Aurora chante:
  - Pou pi gwo kominis la,
  Jis monte ak desann!
  Ti fi sa yo trè fre ak agresif.
  Mirabela Magnetic bonm lènmi an soti nan lè a. Li sèvi ak yon avyon atak biplan. Ak ki jan li pral frape Chinwa yo.
  Epi li bat yo san pitye. Apre sa, li scribbles soti nan mitray trè bèl anpile Chinwa yo nan pil. Epi li fè li trè briyan. Bare talon peze sou pedal la. Ak konbyen bonm pral tonbe sou Chinwa yo.
  Mirabela t'ap chante, li te fè dan li:
  - Mwen se pi fò nan mond lan,
  Ak de fwa de se pa kat!
  Akulina Orlova tou ap bat Chinwa yo nan lè a. Apre sa, li fè li anpil siksè. Ak kraze twoup yo nan anpi selès la.
  Apre sa, li peze bouton an ak pwent tete wouj nan pwatrin li, epi kounye a li vole nan Chinwa yo, chire yo apa ak yon misil konba.
  Akulina pran li, li chante:
  - Glwa pou gwo kè,
  Nou pral kraze tout lènmi jiska lafen!
  Anastasia Vedmakova tou kraze Chinwa yo e li te fè li ak anpil antouzyasm.
  Sa a se ti fi Anastasia - jis super!
  Ak zòtèy toutouni li dirije nan lènmi an, yon bagay ki ka touye moun.
  Lè sa a, ti fi a peze bouton an ak pwent tete Ruby li, ak bonm tonbe sou Chinwa yo. Epi li trè agresif.
  Epi kraze Chinwa sa yo ak fòs ki ka touye moun.
  Anastasia chante:
  - Nou pral dechire tout moun,
  Pou Larisi, manman nou!
  Isit la ankò ti fi yo ap goumen ak kòlè kolosal. Sa a se triyonvirat batay la.
  Ak nan syèl la yo pa gen okenn egal. Men, gen kèk batay lè - avyasyon Chinwa se fèb.
  Akulina Orlova kraze Chinwa yo sou tè a, li tire kokiy eksplozif ak chante:
  - Youn, de, twa - chire Chinwa yo!
  Pral gen yon gwo fèt -
  Nou pral konkeri mond lan!
  Sa yo se batay difisil ak brital.
  Isit la se ekipaj la nan Elizabeth goumen sou tank la. Isit la se yon ti fi ak ekip li a epi yo tounen nan yon bikini.
  Isit la Elizabeth peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l 'epi li woule:
  - Glwa pou Tsar Nicholas II!
  Ekaterina te tire tou, li peze pwent tete wouj li a epi li frape Chinwa yo, epi li di:
  - Glwa pou Super Amiral Makarov!
  Elena te eksploze lènmi an. Dechire yon mas Chinwa avèk èd mitrayòl epi yo rele:
  - Pou kominis wa yo!
  Euphrosinia te griye sou lènmi an, li koupe sòlda yo nan Anpi Selès la, li chante:
  - Glwa pou Larisi ak Bondye blan an!
  Sa yo se ti fi yo batay sou yon tank ajil ak fò. Ak ekip yo kraze lame Chinwa a.
  Elizabèt te fè remake, vyaknula, li kraze opozan yo:
  Vrè wa a se pa moun ki mete yon kouwòn, men ki pa yon chapo ak yon lespri ak yon bungler ak yon grip!
  Elena lonje dwèt sou agresif epi li te deklare kòlè:
  - Ki moun ki gen yon tèt vid, mete yon kouwòn, ki se yon chapo tipik, san yo pa yon wa nan tèt li!
  Catherine tou te eksploze Chinwa yo, dechire de douzèn sòlda nan Anpi Selès la epi li di:
  - Lè diktatè a kase peyi a, li ka kenbe kouwòn lan sou tèt li, men li pral definitivman pèdi figi!
  Euphrosyne, kraze Chinwa yo ak piki byen vize, ak literalman koupe yo desann, rato moute mòn nan kadav.
  Epi an menm tan li di:
  - Pito ou pèdi tèt ou nan vanyan ke ou rete ak nen nan lachte!
  Se konsa tifi yo vin fache. Ak an menm tan an yo prèske nèt toutouni, ak pye atè, ak anpil bronze, ak cheve blond.
  Elizabeth, ki te tire, di:
  - Si san yon wa nan tèt ou, Lè sa a, ou pral yon chapo ki toujou rete ak nen ou!
  Catherine, ki t ap mennen yon dife trè byen vize sou lènmi an, epi ki te frape Chinwa yo an mas, gronnyen:
  - Ki moun ki pèdi yon sans de reyalite ki rete ak yon nen san yon rèv!
  Elena te note yon fason agresif, li t ap griye sou lènmi yo, epi li peze bouton yo ak zòtèy pye l yo, epi li te woule:
  - Janm yon fanm, lè pye atè, mete nenpòt gason nan amigdal yo, li kite l san pantalon, ekspoze kò li!
  Euphrosinia, kout pwen opozan ak touye Chinwa yo ak fòs kòlè, agresif fè remake:
  - Lè w pèdi konsyans ou nan rechèch nan mòn an lò, ou ka kite lènmi an ak yon nen, men pa pral gen menm yon pyès lajan kase kite dèyè nanm ou!
  Ti fi yo te goumen dezespereman ak kouraz.
  Elizabeth te rezime pa detwi yon obusè Chinwa ak yon kokiy:
  - Lè ou gen Bondye nan kè ou ak yon wa nan tèt ou, ou se yon nonm ak yon lèt majiskil!
  Gèrye yo te goumen sou lòt fwon.
  Alenka te ekri Chinwa yo ak yon mitray. Sekle yo tankou ble epi kriye:
  - Pou gwo wa a,
  Seyè mèsi!
  Ak zòtèy fè, ti fi a pral voye yon grenad nan fòs ki ka touye moun.
  Anyuta, t'ap griye sou lènmi an, epi li te bay yon kado lanmò ak talon wonn li, li di:
  - Glwa pou epòk kominis la! Tsar Nicholas pral avèk nou!
  Apre sa, ti fi a pouse jeneral Chinwa a nan manton an ak koud li, epi li di:
  - Pou gwo Larisi nan Svarog!
  Goumen Alla te kraze sòlda Chinwa yo, koupe yo tankou digo ak vyaknula:
  - Pou patri a - manman nou!
  Ak zòtèy toutouni li yo te voye yon kado ki gen anpil pouvwa nan aniilasyon.
  Maria tou kraze lènmi ak aplonm sovaj. Ak griji nan mitray, pandan y ap chante:
  - Peyi nou se manman nou!
  Ti fi a vle vin yon ewo!
  Ak zòtèy fè, ti fi a pral jete yon kado destriktif nan lanmò.
  Apre sa, ki jan li peze bouton bazouka la ak pwent tete wouj li a.
  Olympics yo ap kraze Chinwa yo an poud. Scribbling sou yo nan machin nan. Epi li chante:
  - Nou sou ou tankou nan yon lagè,
  Ak nan lagè a tankou sou ou!
  Ak zòtèy pye ti fi a te voye yon pake eksplozif.
  Chire yon mas Chinwa an sann.
  Olympias te tire tou ak yon pwent tete frèz epi li chirpe:
  - Pou lapè, pou amitye, pou Me!
  Alenka di ak yon ri:
  - Lè sa a, ou Me?
  Anyuta, ekri nan lang Chinwa, griye:
  Ete, o ete, ete zetwal, rete avè m '!
  Alla eksploze lènmi an, chire kèk sòlda Chinwa ak chirpe:
  - Pou anpi wayal la!
  Epi cheve l yo tankou yon dife k ap boule Wòm. Men ti fi a.
  Senk chanje pozisyon li. Ak scribbles nan lènmi an ak yon seri amelyore.
  Lè sa a, ti fi yo jis koupe fil elektrik yo, ak kouran an ale,
  pa lènmi. Ak Chinwa yo te klere.
  Ak ti fi yo, tankou talon pye, pral pran li epi klere. Epi ankò yo pral pran lame Chinwa, vanyan sòlda. Ak Chinwa yo fò ak brav. Sa a se yon moun vanyan, anpil moun.
  Men, Veronika ak Victoria frape yo ak wokèt soti nan avyon an. Epi dechire anpil Chinwa. Ti fi yo ap goumen, nan yon sèl bikini ak pye atè. Ak talon pye yo fè yo bat sou lènmi an, peze bouton yo.
  Akulina Orlova tou bat Chinwa yo, kraze lènmi yo san okenn pitye.
  Akulina te peze bouton yo nan joystick la ak dwèt li epi li frape Chinwa yo, li chire yo epi li di:
  - Glwa papa-wa a!
  Anastasia Vedmakova konfime:
  - Glwa san kondisyon pou wa a!
  Mirabela Magnetic te bay yon kado nan destriksyon ak talon pye l 'ak chirped:
  - Epi ann bwè Admiral Makarov!
  Epi pwent tete wouj li a te ekspoze, epi ti fi a te pran li epi li peze bouton an. Ak wokèt vole nan Chinwa yo. Epi dechire anpil vanyan sòlda nan anpi selès la.
  Men tifi yo...
  Lè sa a, ti fi yo Ninja soti nan Japon te pran sou Chinwa yo. Ak vanyan sòlda yo, nan kou, nan yon sèl bikini ak pye fè.
  Yon ti fi Ninja ak cheve ble pran nepe yo epi koupe Chinwa yo. Epi li wete tèt li. Apre sa, ak zòtèy pye li yo, li jete yon pwa destriksyon. Epi ankò, vanyan sòlda yo nan anpi selès la ak branch koupe vole nan diferan direksyon.
  Gèrye a te chante:
  - Glwa pou Japon! Glwa!
  Yon ti fi Ninja ak cheve jòn batay ak lènmi. Epi li koupe yo san pitye ak epe. Ak toutouni, grasyeuz dwèt tifi li jete yon bagay konplètman destriktif. Epi yo literalman dechire kò a apa. Epi gèrye a chante:
  - Glwa pou Japon, tout bèl pouvwa!
  Tank ap kouri devan,
  Ti fi, pa konnen laperèz -
  Bonjou - moun Ris!
  Yon ti fi Ninja ak cheve wouj tou koupe Chinwa. Li se yon vanyan sòlda trè agresif. Ak koupe opozan nan fen an. Epi ankò, dwèt konsa chiselé, séduire pye fè jete boumerang ki soufle tèt tankou razwa.
  Epi gèrye a chante:
  - Larisi nan Tsar Michael,
  Linivè te konkeri!
  Yon ti fi Ninja ak cheve blan te manyen epe li pandan y ap dekapite tèt Chinwa yo. Ak ti fi sa a nan yon bikini te tounen yon bote ekri. Ak nepe li yo etonan. Ak zòtèy yo fè nan janm yo tou jete zegwi pwazon, kout pwen nan gòj yo nan vanyan sòlda yo nan Anpi Selès la.
  Ti fi Ninja a te chante:
  - Gèrye Japonè a pa pè lanmò,
  Nou pa pè lanmò sou chan batay la ...
  Pou Larisi sen, Ninja a pral goumen -
  E menm mouri - pral genyen!
  Ti fi sa yo se konsa prèske toutouni ak bèl, ak janm yo sedui gason.
  Men, Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova yo ale nan batay ankò, oswa pito, kouri. Yon fwa ankò timoun yo goumen ak kòlè sovaj ak foli.
  Isit la ti gason an lonje nepe l ', li koupe tèt yo nan Chinwa yo soti nan zepòl yo.
  Oleg cooed, ak ti gason an jete pwa destriksyon ak zòtèy pye l 'yo. Chire lènmi yo apa epi chante:
  Glwa pou kominis ke Nicholas ap bati,
  Li se wa ki pi gran ak pi saj!
  Ti fi a, ansyen ekriven sa a Margarita Korshunova, koupe tèt Chinwa yo, wouli:
  - Pou Larisi ak Tsar Nicholas!
  Ak zòtèy fè, jenn gèrye a pral pran ak jete yon boomerang. Epi youn nan pral vole epi koupe tèt sòlda Chinwa yo. Men yon fi.
  Margarita pran li, li chante:
  Pa gen plis bèl patri-Larisi,
  Pi bon peyi nan linivè...
  Zetwal yo wouze syèl la ak bèl grenn pèl,
  Kondwi menm yon gade malen fou!
  Lè sa a, timoun imòtèl yo pran li epi yo sifle nan tèt yo nan poumon yo. Se konsa, kòk yo pran li, yo te resevwa atak kè, epi yo tonbe nan yon endispoze epi yo te kòmanse tonbe. Ak kout pyen tèt yo nan Chinwa yo.
  Sa yo se timoun, yo se jis monstr ak super ....
  Epi ankò, ann koupe lènmi yo. Ak sa yo batay ak ti fi brav yo isit la, ki se super, se konsa Natasha te ale nan atak la.
  Ti fi a pran l, li tire ak mitrayil yo, li di:
  - Pou kominis Tsar Nicholas!
  Zoya konfime pa lanse yon sak eksplozif nan eksplozif ak talon pye l.
  Epi gèrye a chante:
  - Pou gwo wa a,
  Papa-souveren!
  Augustine koupe nan mitan ènmi li yo san okenn feblès oswa pitye. Ak gèrye wouj la pran li ak zòtèy pye l 'jete yon bagay trè letal ak destriktif. Ak trè mòtèl aji trè fre.
  Augustine kouri moulen van an epi li di:
  - Pou Larisi ak viktwa nan fen a!
  Svetlana te dirije yon moulen nepe trè agresif ak nepe li. Li koupe tèt lènmi yo, li mete yo nan yon ti mòn. Ak zòtèy fè, li te pran yon kado ki ka touye moun nan lanmò.
  Epi li bele:
  - Pou kominis tsarist!
  Ak ti fi yo ankò ak talon wonn yo fè, tankou si yo te mato ak pwa touye nan destriksyon.
  Epi chante ankò:
  Nikolai ou se wa-mesi a,
  Ou pral byento tout-pwisan!
  . CHAPIT #4
  Lagè ak Lachin te kontinye.
  Ti fi yo te rale nouvo bonm ki pi pwisan. Apre sa, Anastasia Vedmakova te kòmanse debouche grèv lè pwisan sou Chinwa yo.
  Gèrye a t ap chante, li peze bouton yo ak zòtèy li yo:
  Moun yo pral kontan
  Kè kontan pou tout tan...
  Nicholas ki gen pouvwa -
  Pouvwa a se gwo!
  Akulina Orlova, t'ap griji sou opozan li yo epi koupe Chinwa yo, li te agresif:
  - Pou tout bèl pouvwa lide kominis yo!
  Mirabela Magnetic, voye bonm ki soti anwo epi touye Chinwa yo, te ajoute:
  - Pral gen glwa nan lavi sa a!
  Sa a se ki jan ti fi soti nan lè a atake anpi selès la. Epi detwi sòlda yo vanyan sòlda nan lame Chinwa a.
  Alenka tou goumen. Yon ti fi ap bat nan men yon mitray. Koupe Chinwa yo, epi kriye:
  - Glwa pou tan kominis yo!
  Ak zòtèy toutouni, menm jan li voye yon kado lanmò bay lènmi an.
  Anyuta tire sou Chinwa yo, ak anpil presizyon. Li koupe yo epi li di ak plezi:
  - Pral gen kè kontan nan linivè a!
  Ak yon talon fè wonn, tankou si yo voye yon pwa lanmò.
  Ak batay Alla batay ak foli sovaj. Ak nepe li yo kouri moulen an ak koupe tèt yo nan Chinwa yo. Ti fi a di ak kòlè, li montre dan li:
  - Nou pral pote renmen nan Larisi nou an!
  Ak ti fi a pral jete yon bagay agresif ak destriktif ak zòtèy fè li.
  Batay Maria goumen ankò. Ak nepe li yo tèlman byen file ak trè danjere. Epi yo koupe vyann tankou bè fè cho.
  Yon ti fi ki gen cheve an lò pale agresif, koupe Chinwa yo an miyèt moso:
  Manman Larisi avèk nou pou tout tan!
  Batay ak olenpik yo. Li se gwo anpil ak miskilè. Ki jan mwen te pran Chinwa yo, epi ann koupe yo tankou ble ak yon kouto. Sa a se yon ti fi, byen, tankou yon gwo, ak agresif.
  Epi tou ak yon talon fè, ki jan yo bay nan yon bonm. Apre sa, li pral chire yon anpil nan opozan nan yon fwa.
  Apre sa, Natasha ap goumen. Ti fi a kenbe yon lanse flanm nan men l '. Epi bat lènmi an.
  Yon flanm dife te pase nan Chinwa yo. Epi yo pral boule yon santèn antye alafwa. Men ti fi a.
  Ak sou bouton an nan lanse flanm lan, li pral peze pwent tete wouj la nan tete fi a.
  Se konsa, li tout vide soti.
  Ak ti fi a ak zòtèy toutouni li lanse sitron ak fòs agresif.
  Gèrye a te chante:
  - Pou Larisi Sen - Glwa patri a!
  Zoya tou konbat pouvwa sovaj panther la. Pwent tete frèz li yo peze bouton yo epi tire eksplozyon elektrik nan machin nan. Apre sa, ti fi a di:
  - Pou nouvo viktwa nou yo!
  Ak zòtèy fè, li lanse yon bagay konplètman ki ka touye moun. Isit la se yon ti fi - yon blond siwo myèl.
  Augustine, t'ap goumen ak ènmi yo, epi koupe yo tankou yon kouto, voye bal apre bal, epi mete yo nan sèkèy la, woulo:
  - Pou gwo reyalizasyon!
  Ak zòtèy pye l 'li jete yon kado touye moun nan pouvwa kolosal.
  Lè sa a, ti fi a pral peze bouton an nan zam la ak pwent tete Ruby nan pwatrin li, epi dechire yon batayon antye nan lènmi.
  Ak isit la se Svetlana nan batay, yon ti fi tèribl. Koupe lènmi trè agresif.
  Ak zòtèy toutouni li, li voye disk byen file, ak mens, bay opozan yo.
  Ak pwent tete wouj nan pwatrin lan li pral frape lènmi yo, epi yo pral byen detwi. Se konsa, anpil kadav ak detwi Chinwa.
  Lè sa a, Svetlana woule:
  - Pou Larisi ak viktwa nan fen a!
  Isit la yo se ti fi yo nan acrobatics ki pi wo a. Apre sa, yo te òganize yon ekstèminasyon senbolik nan lènmi yo. Apre sa, yo tout vide flak dife ak elektrik sou yo.
  Alice ak Angelica ap travay ak fizi tirè pwofesyonèl. Ti fi apèn gen tan tire ak re-enfekte.
  Gen anpil Chinwa. Epi yo pa ka ranvèrse konsa fasil. Apre sa, yo pouse nan yon vag jòn, kontinuèl.
  Alice te tire, li frape jeneral la epi li di:
  - Konbyen travay nou genyen!
  Angelica te tire tou avèk presizyon e li dakò:
  - Anpil, men nou espere yon viktwa!
  Ak cheve wouj li-dyab la ak zòtèy toutouni li te lanse yon kado touye moun nan lanmò.
  Alice te tire ankò, te tire yon avyon Chinwa. Ti fi a te detèmine pou genyen desizif.
  Isit la li te gen pwòp pwoblèm li yo ak konplèks.
  Alice te tire ankò, ak byen ak presizyon, li woule, montre dan li:
  - Nou pral bay egzanp!
  Ak je l 'briye ak zèklè.
  Sa a se reyèlman ti fi yo kategori yo se jis super.
  Apre sa, Alice te tire epi twa Chinwa yo te pèse pa yon sèl bal alafwa.
  Ak ti fi a blond ak zòtèy fè li pral pran ak jete yon grenad nan destriksyon ak fòs ki ka touye moun.
  Sa yo se ti fi yo ki kategori a se senp - super.
  Aurora, pandan se tan, tire soti nan yon obusè. Li dechire yon ploton antye Chinwa epi li rele:
  - Mwen pa gen okenn dout sou kont mwen an!
  Epi bèl ti fi a pran li epi li peze bouton an ak pwent tete wouj li. Epi ankò, yon pwojektil letal gwo kalib vole sou lènmi an.
  Aurora pran li e li chante:
  Mwen gen yon lènmi
  Gen fòs ak presyon...
  Men, mwen nan po yon towo bèf -
  Men konvèsasyon an!
  Patnè li Agrippina, te montre dan li epi kraze Chinwa ki t ap peze yo ak yon souri, te di:
  - Hey toredè, kenbe sou,
  Nou kòmanse kouri nan ...
  Afrodit, yon ti fi ak cheve an lò, tou nan yon bikini ak pye atè, chirpe, montre dan li:
  - Pran swen lavi ou
  Wa bèt yo nonm!
  Agrippina, ak pwent tete wouj la nan pwatrin li plen, peze bouton zam letal la epi li di:
  - Nou frape avèk presizyon,
  Nou frape li byen -
  Ak objektif la se fèmen!
  Afrodit, ti fi sa a, yon bèlte ekri, tou peze bouton an ak yon pwent tete Ruby nan pwatrin li, epi li frape lènmi an, li ri ak souri dan li:
  - dènye fòs
  Dènye fòs la
  Kraze lènmi an!
  Aurora ri, li frape nan lènmi an, avèk èd nan yon pwent tete frèz. Apre sa, li te ajoute zòtèy li yo.
  Ak yon fize konba kouri nan vòl.
  Ti fi a di:
  Stands yo kontan
  Stands yo kontan...
  Se konsa yo atake
  Huns Galaksi!
  An reyalite, li deja sanble ridikil, nan ekstrèm la.
  Epi, koulye a tank Elizabèt la ale nan batay. Epi li gen kat ti fi nan bikini. Ak ti fi yo goumen dezespereman.
  Elizabeth tire sou Chinwa yo ak zòtèy pye li epi li di:
  - Nan non gwo Larisi!
  Catherine, tou, ki jan yo frape sòlda yo nan Anpi selès la. Ki jan li koupe yo an gwo kantite, ak kouou, montre dan li:
  - Glwa pou bondye Ris yo!
  Ak ti fi a ankò peze talon wonn li sou bouton ki vle pèse anvlòp la. Men ti fi yo nan bikini. Ann jis di yo se jis supermen fi. Eseye reziste sa yo. Yo gen fenomenn, pouvwa cosmic.
  Elena pral frape vanyan sòlda yo nan Anpi selès la. Li pral pran ak menase lènmi yo. Apre sa, ak yon pwent tete wouj, li peze bouton joystick la, epi li pepi:
  - Glwa pou kominis tsar Ris yo!
  Ak talon pye l 'li pral frape lènmi an.
  Euphrosinia tou fre nan batay. Epi li pral slam nan lènmi an, ak anpil pasyon.
  Epi frape soti yon anpil nan Chinwa, ak coo:
  - Glwa pou epòk kominis Bondye!
  Ak isit la li, tou, pral aplike yon pwent tete Ruby. Ak zòtèy toutouni li, li peze bouton yo. Epi dechire yon mas sòlda Chinwa yo.
  Sa yo se ti fi yo - yo gen so agresif. Ak kat yo sou tank la pral pran ak eksplozyon nan lènmi an ak kokiy.
  Epi yo gen yon gwo pouvwa fenomenn.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova travay tou ak nepe konsa aktivman ak efikasite, tankou si yo te elis elikoptè.
  Ti gason an voye yon moso antimatyè ak zòtèy li yo. Detwi yon batayon antye nan Chinwa ak cooed:
  - Pou grandè souveren yo!
  Apre sa, nepe li te pote soti yon moulen, koupe tèt yo nan Chinwa yo.
  Margarita Korshunova koupe lènmi yo. Li koupe tèt yo, epi li di nan griyen:
  - Pou tout bèl pouvwa Sovyetik tsarist la!
  Epi ankò, ak yon talon fè, wonn, timoun, ki jan kado destriktif nan destriksyon pral sikonbe.
  Lè sa a, timoun imòtèl yo ranmase epi sifle. Ak kòk yo, soud pa sifle a, tonbe atè, kout pwen an kran sòlda Chinwa yo.
  Margarita tweeted:
  lide kominis,
  Sispann pasifis!
  Sa yo se timoun mons yo. Yo se pi di ak pi agresif nan mond lan. Sa yo se timoun terminator.
  Oleg Rybachenko ekri nan men lènmi an, ak koupe ak nepe. Lè sa a, li pral pran li epi eksploze li nan yon lanse flanm dife. Ak anpil Chinwa pral boule nan yon fwa. Ak vanyan sòlda timoun yo nan pi gwo yo.
  Ti gason an pran l, li chante:
  - Glwa pou Larisi, glwa...
  Pouvwa rivet tank!
  Apre sa, yon ti gason ki gen douz ane nan aparans, te pran li ak talon pye li sikonbe nan yon grenad nan destriksyon, ak mas la te chire an miyèt moso pa sòlda Chinwa.
  Jenn vanyan sòlda nan te plen fòs ak enèji. Epi kijan pitit etènèl la te detwi sòlda Anpi Selès la. Li se tou senpleman fenomenn, transandan pouvwa.
  Oleg pran li e li chante:
  Ann frape pi rèd
  Ann rale ansanm!
  Nou pral reviv Sovyetik la
  Ann montre mond lan yon egzanp!
  Ak ti gason an krache tankou yon twinkle, ak yon batayon antye nan Chinwa boule desann nan yon fwa. Epi li gwonde:
  - E ke pa te gen okenn pwoblèm!
  Margarita te fè yon ti remake avèk enjenye, li koupe lènmi yo tankou ak yon lam razwa, epi li woule:
  - Pou gwo Larisi,
  Ou goumen epi ou pa bezwen pè!
  Ak zòtèy toutouni li, ti fi a, kòm si lanse yon pwa touye moun nan lanmò total.
  Natasha ankò koupe Chinwa yo ak foli ak kòlè.
  Se konsa, anpil vanyan sòlda jòn kouche ak tèt koupe yo.
  Sa yo se ti fi yo - ki moun ki trè fre ak batay.
  Natasha premye fè yon resepsyon ak nepe - yon papiyon swallowtail. Apre sa, li pran yon lanse flanm dife epi li peze bouton an ak pwent tete wouj li a. Ak tankou yon sous dlo nan do a nan yon balèn, yon flanm dife pral eklate, boule Chinwa yo nan zo a.
  Ti fi a ak cheve ble chante:
  - Pou patri a - manman nou!
  Zoya pran li epi tou ak epe, pandan li pran l epi koupe l. Apre sa, li pran l 'ak zòtèy pye l' li jete lam razwa yo. Ak tranpe yon anpil nan Chinwa.
  Lè sa a, Zoya te peze pwent tete wouj la sou bouton lanse flanm dife a, ak ki jan li ta boule lènmi an ak aplonm kolosal.
  Zoya pran li, li chante:
  Glwa pou tan wa yo
  Mato rebèl la!
  Ak ti fi, ann jwe ak misk yo nan laprès la.
  Augustine se yon bèl fanm. Epi cheve li vole nan lè a tankou yon banyè pwoletè.
  Ak ti fi a, ak zòtèy pye l 'yo, pral pran ak jete yon boomerang nan destriksyon.
  Apre sa, li pran pwent tete ruby nan pwatrin li pandan li te rale sou bouton an nan yon lans grenad.
  Epi li woule:
  - Pou patri a bèl!
  Ak zòtèy toutouni li pral pran e ankò voye yon bagay ki trè danjere.
  Svetlana te pran li epi tou li te tire pa peze bouton an ak yon pwent tete frèz, ki soti nan ki yon min te vole soti. Li te dekri yon arc, ak eksplozyon nan twoup Chinwa yo.
  Lè sa a, ti fi a, ak zòtèy pye l ', li pran ak jete boul nitrogliserin. Ak dechire yon anpil nan opozan.
  Apre sa, li di:
  - Pou Manman Dye yo Lada!
  Sa yo se ti fi yo, ak nan yon fwa yo pral peze bouton yo ak sen yo, se konsa ke nan yon fwa yon rejiman antye Chinwa ak tank te monte chire.
  Men tifi yo...
  Apre sa, pilòt yo Agatha ak Adala pran Chinwa yo. Sa yo se ti fi yo goumen ak agresif ak Mens, kò miskilè, ak janm fè grasyeuz. Anplis, tou de bèl yo se blond natirèl ak jis ti fi super.
  Apre sa, Agatha pral pran l ', li pran li ak zòtèy pye l', epi li pral lanse yon fize soti nan avyon an. Apre sa, l'ap pran ènmi yo epi l'ap kraze yo an miyèt moso.
  Agatha aji agresif. Epi demonte wouj li a peze bouton an. AK
  Men ti fi a sonnen e li chante:
  Fil la kase
  Yon move lanmò menase nou...
  Men tifi ap viv -
  Epi advèsè yo mouri!
  Adala te pran li epi li te tou choute Chinwa yo ak èd nan zòtèy fè li. Lè sa a, ki jan pwent tete Ruby li pral peze bouton yo ak wokèt pral vole sou pozisyon yo nan vanyan sòlda yo nan Anpi selès la.
  Gèrye a pepi lè li kraze lènmi l yo:
  - Mwen se pi fò nan mond lan!
  Sa yo se ti fi yo ki fè mèvèy ak pye fè yo.
  Men, pou egzanp, Juliana te kaptire. Li te tòde dèyè men advèsè yo.
  Ak mennen pye atè premye sou zèb la. Apre sa, sou sab la... Apre sa, yo fè espre gaye yon dife ak gaye chabon sou tè a. Apre sa, ti fi a ak plant fè pye sou wòch wouj yo boule.
  Erezman, plant Yuliana a te vin graj ak calloused nan mache konstan pye atè. Se konsa, li pa fè l mal anpil. Apre sa, ti fi a mache, ak fyète voye tèt li.
  Tors li toutouni, misk ti fi a fò, epi sèlman kilòt mens sou ranch li. Ak ate, po an lò-oliv. Ak cheve li se long, epè, kwiv-wouj.
  Wè ke mache pye atè sou chabon yo pa lakòz ti fi a rele ak jemi, Chinwa yo mete l 'sou etajè a. Yo tòde men yo epi yo kòmanse leve. Premyèman, yo leve l 'nan plafon an anpil. Lè sa a, kòd la te lage. Ti fi a tonbe atè. Nan etaj la menm, kòd la te tendu. Doulè infernal te pèse ti fi a soti nan tèt li rive nan talon pye l.
  Juliana rele byen fò, men answit mòde lèv li. Epi li sere dan li.
  Chinwa yo ri. Epi yo te kòmanse leve l ankò. Se te tòti souke-up.
  Juliana te silans. Se sèlman janm li toutouni, bwonze, miskilè twitched ak flèch nan lè a.
  Ti fi a te leve ankò nan plafon an menm. Apre sa, kòd la te lage. Bwonze, prèske chokola kò ti fi a tonbe atè. Yon fwa ankò, doulè sovaj ak yon rèl toufe nan yon bote wouj-chveu.
  Bouro yo ri epi fè dan yo. Ann jis di yo tèlman fre.
  Men, ti fi a, nan siyal la nan bouro prensipal la, yo te leve ankò. Pi wo ak pi wo. Epi kòd la tendu.
  Men, ti fi a te jele nan plafon an anpil. Lè sa a ankò, yon lòt fwa ankò, kòd la te lage. Ak ti fi a tonbe desann ... Epi ankò rèl la nan yon bote dezespere.
  Wi, li vrèman se soufrans. Aparamman twa chòk te sanble ase. Epi kounyeya, yo te mete ti fi a sou pye l' gwo blòk pye bwadchenn. Kò a miskilè, ate nan bote a lonje, ak misk yo te kanpe pi byen file.
  Lè sa a, nan siyal bouwo ansyen an, yo te kòmanse pann pwa sou zen yo. E kò Juliana, toutouni ak fò, te kòmanse detire plis. Ak swe pete, ak po oliv la klere, tankou si grese ak lwil oliv.
  Ti fi ki soti nan Larisi a plenn ankò... Men ankò li sere dan li byen sere. Apre sa, li te eseye kenbe jemi douloure a ak rèl chape soti nan gòj li.
  Bouro ansyen ki soti nan Lachin te di sevèman:
  - Ase! Koulye a, grese pinga'w li epi prepare brazier la.
  Toupitè yo te pran yon krich lwil oliv. Epi yo te kòmanse byen wile plant Juliana. Li te evidan ke nonm lan te kontan santi janm yo fè, grasyeuz nan yon bèl ti fi. E se vre wi yon gwo plezi.
  Ti fi a, nan doulè nan ligaman lukse li yo, ak bra trese, ak zepòl, te santi yon sans vag nan wont nan manyen yo nan bouro yo.
  Men, nan nenpòt ka, li te eseye pa kriye oswa jemi.
  Lè w fin lubrifyan, pye atè a, woz, ki graj, men li pa pèdi fòm nan grasyeuz nan plant bouro ti fi a te kòmanse anpile bwa dife mens anba talon yo.
  Sa a se yon tòti dife tradisyonèl, ak torréfaction nan pinga'w yo. Se konsa pirat yo nan Treasure Island te vle kabin boy Jim Hawkins gen pinga'w fè, boyish. Aparamman li vrèman fè mal.
  Isit la yo te mete dife a, epi yo te ajoute yon ti souf pou fè li boule pi byen, epi yo te koule gaz dyezèl.
  Gwo bouro a te ri... Yuliana, ki te tranble anpil akoz laperèz de tout fason. Apre sa, li rele nan gwo doulè. Wi, sa a se aktyèlman trè anmèdan.
  Isit la tòtiyan an pote yon flanbo epi limen yon flanm anba pye yo fè, chisele nan yon bèl ti fi ak cheve wouj, Fertile, boukle.
  Dife a te limen yon ti distans de plant ti fi a.
  Okòmansman, Juliana te santi sèlman yon chalè bèl, li te goumen pye atè pi fò nan tan, ak pye l 'te trè difisil, kouvri ak yon kwout callused.
  Men, yo toujou vivan. Apre yon ti tan, plant yo fè ti fi a te kòmanse boule. Juliana griyen dan ak anpil fòs. Epi tou, yon jemi douloure chape soti nan pwatrin ti fi a.
  Chèf bouro a bay lòd:
  - Koulye a, ba li yon fwèt!
  Tortionè a rale yon ralonj Willow nan yon basen dlo. Premye li te balanse yo nan lè a. Li vole ak yon sifle...
  Lè sa a, bouro a frape ti fi a sou do a ak tout fòs li. Po a, koulè chokola oswa yon ti kras pi lejè, pete, ak san koule soti.
  Gwo bouwo a di:
  - Pran li fasil seki! Pa vise tèt ou nan lanmò!
  Toumantè a bat, pandan l'ap gaye janm li lajè. Kou yo te tonbe.
  Epi de lòt bouro mete bwa dife mens, sèk, tranpe nan alkòl nan dife anba pye tifi yo. Flanm dife yo niche toutouni, wonn, woz, ak nan menm tan an callused talon ti fi a.
  Se te yon trip doulè: yon detire sou etajè a, yon fwèt ak dife anba pye atè ti fi a.
  Men, Juliana, li te rasanble tout kouraj li, te rive kenbe rèl byen fò, nan doulè ensipòtab. Apre sa, li te soufri tankou yon pitit fi vre nan Larisi ak yon eroin vre.
  Bouro yo te travay. Yon sèl sniffle bat ti fi a sou do a, ki te kouvri ak boul ak senyen. Lè sa a, li transfere kou nan bounda yo nan ti fi a.
  De lòt te gade dife a pou flanm dife a ta fri talon lwil oliv nan bote a.
  Tormentor ansyen an te sanble pa kontan. An reyalite, viktim nan pa menm jemi. Kòm si tòti mechan li pa pran. E sa se yon souflèt pou fyète bouro yo.
  Kòmandan toumantè a bay lòd:
  - Epi kounye a wile tete li!
  Bouro yo te renmen lide sa a. Yo degoute lwil oliv sou pla men yo. Yo pase l sou grif li yo, yo te kòmanse pwan pwatrin ti fi a epi zongle.
  Yuliana te konplètman toutouni, li te pann tèt li konsa. Epi pwent tete wouj li yo te taton.
  Epi bouro yo te ri.
  Ti fi a te trè wont ak degoute pa manyen nan bouro yo ki graj ak pwal sou tout kò. Apre sa, li te wouj ak kòlè ak wont.
  Ak bouro yo taton li ak wile sen li, ak epè. Soti nan manyen yo ki graj nan gason, pwatrin ti fi a anfle ak di. Juliana rele:
  - Modi ou!
  Bouro yo an repons sèlman souri epi riri kanivò. Men koulye a, pwatrin lan deja grese okenn kote pi lwen epi ou gen repiyans retire grif ou.
  Apre sa, tòtiyan yo pote flanbo nan pwatrin ti fi a. Yo te flanm epi flanm dife yo te touche pwent tete wouj nan pwatrin ti fi a.
  Juliana te kriye nan yon doulè sovaj, endèskriptibl.
  Men, ankò, ak yon efò terib nan volonte, li sere dan pèl li. Epi li te tonbe an silans. Menmsi li tap respire anpil.
  Koulye a, bouro yo griye plant li yo ak tete, lonje kò l 'sou etajè a, trese jwenti li yo ak bat li ak yon fwèt.
  Men ti fi a te silans. Li te montre anpil kouraj ak ewoyis.
  Bouro yo te travay. Yo te kenbe l pi pre pwatrin lan toutouni, Lè sa a, retire flanbo a. Yo bat ak yon fwèt sou do a ak bounda yo, vantize dife a anba plant yo fè nan ti fi a.
  Nan ti bout tan, yo te travay konsyans. Men, ti fi a eroin te gen yon volonte pi fò, epi li te kapab kenbe jemi li yo ak rèl.
  Gwo bouro a te klike sou lang li nan dekouraje epi li bay lòd:
  - Epi kounyeya grese leston li ak lwil oliv!
  Bouyo yo te montre pare pou touman. Apre sa, enèjik kouri smeat la toutouni nan ti fi a. Dwèt visye, kolan yo rale ant janm bote a. Epi li te trè vye ak mechan.
  Juliana te santi kè plen, ak klèman degoute. Ak dwèt yo tout pawed ak pawed leston ti fi a, epi yo monte pi fon ak pi fon. Se konsa, tout te tounen soti yo te vye.
  Juliana rele:
  - Ou pa ka kraze nanm mwen!
  Bouyo yo te ba li epè, e yo te kontinye santi l nan mitan janm li. Men, ansyen bouro a rele sou yo. Epi li retire men l.
  Epi olye de sa, yo pran, yo pote yon flanbo limen nan lestomak la. Dife niche dyaman ki pi sansib ti fi a nan féminines.
  Juliana te kriye e li te trese. Epi li te nan anpil doulè. Se konsa ensipòtab douloure ke jemi chape nan machwè yo byen sere nan ti fi a.
  Apre sa, li twitched, ki te ogmante touman an.
  Chèf bouro a bay lòd:
  - Ou menm tou wile bounda li.
  Bouro yo fasilman kouri pou yo pase bèl bourik elastik ti fi a. Yo te fè li ak antouzyasm ak pasyon. An menm tan yo vide lwil sou men yo.
  Juliana te tou de blese ak degoutan. Men, dife a te deplase yon ti kras lwen lestonmak li epi ti fi a te santi l pi byen. Juliana mare dan li pou san menm koule nan jansiv li nan tansyon an. Epi li te silans.
  Bouyo yo te pase bounda li pou yo te menm klere.
  Apre sa, yo pote yon flanbo ba yo ak lestomak la, ak yon flanm dife. Epi li pral limen, ak niche po a delika.
  Li fè mal sitou lè leson an boule. Deja nan perineum la, cheve yo te boule. Epi li tèlman douloure ak douloure, ak ki jan lòt bagay Juliana soufri tankou infernal, touman ensipòtab.
  Chèf bouro a bay lòd:
  - Epi kounyeya bat li ak yon fwèt an asye wouj!
  Yon pwofesyonèl nan jaden l 'extrait yon baton wouj soti nan chalè a nan chemine a. Epi li te kòmanse bat ak yon fè ki deja chofe sou do ti fi a fè, ate, deja blese.
  Yuliana te plenn, epi li te nan doulè konsa ke lide li te konfonn. Epi li te reyèlman vle fèmen epi pèdi konesans. Men, kòm sa ki mal, li rekonèt tèt li nan touman ensipòtab, epi li te soufri anpil.
  Epi kounyeya li te santi ke li te sou yo pete nan dlo epi li ta kri nan tèt yo nan poumon li.
  Epi pou yo toufe soufrans yo yon ti kras, tifi a chante;
  Jou Viktwa, ki distans li te de nou,
  Tankou yon ti bran t ap fonn nan yon dife ki etenn Te gen kilomèt, boule, nan pousyè tè, -
  Nou te pwoche jou sa a pi bon jan nou te kapab.
  Refren: Jou Viktwa sa Sant poud Se yon jou fèt Ak cheve gri nan tanp Se lajwa Ak dlo nan je nou Jou Viktwa Jou Viktwa Jou Viktwa Jan yo te kapab.
  . CHAPIT #5
  Ak nan Lachin te gen yon gwo lagè ....
  Natasha ak ekip li a te repouse atak lame inonbrabl nan Anpi selès la. Chinwa yo kouraz pearled - yon nasyon nan vanyan sòlda.
  Ak ti fi yo griflé sou yo ak mitray. Ak literalman koupe tout ranje yo.
  Natasha, tire nan yon mitray ak voye yon grenad ak pye l 'fè, chisele, bronze, chante:
  - Pou gwo kominis,
  pa tire!
  Zoya tou bat nat la. Lè sa a, li koupe ak nepe, frape tèt Chinwa ak griye:
  - Pou yon nouvo fwontyè!
  Ak zòtèy yo fè nan pye yo te kòmanse ankò, yon bagay ki ka touye moun.
  Lè sa a, ti fi a ak pwent tete wouj li pral peze bouton bazouka la.
  Augustine se tankou yon lanse grenad. Epi tou li te pote deklanche a ak yon pwent tete Ruby.
  Ti fi a pran l, li voye yon grenad ak talon pye l. Epi dechire anpil Chinwa.
  Apre sa, li chante:
  espas espas,
  Lanmò kouvri...
  Nou nivo mòn yo
  Predatè souse!
  Epi Augustine te niche bouch li, li te sonje jan l te travay lang li avèk fòs, pou l te kontan ak plezi.
  Svetlana tou te pran mèrdik la nan lans la fize pa peze bouton an ak yon pwent tete frèz. Epi li te tèlman gwo...
  Epi tifi yo kouli:
  - Pou gwo kominis tsarist la!
  Apre sa, kat ti fi krache nan inison ... Yon mil sòlda Chinwa yo te frape desann nan yon Chòk.
  Isit la yo se ti fi yo - voltige.
  Natasha pran li, li chipi, epi apre li tout lòt tifi yo chante nan koral;
  Larisi se yon gwo peyi
  Kominis nan pi wo estanda,
  Rod te ban nou Lada,
  Koupe nepe a ak lam nan Svarog!
  
  Nou se tifi yo devan
  atak komsomol...
  E pa gen lòt fason
  Vwa a ap sonnen!
  
  Nou pral defèt advèsè yo
  Pou Manman Larisi...
  Apre tou, gen yon zanj cheriben anlè nou,
  Bondye blan ap vini mesie!
  
  Kreyasyon nan peyi a
  Nou pral pi wo pase solèy la...
  Apre yo tout, moun yo sou tout tè a,
  Goumen kouraz pou libète!
  
  Motherland ou se manman nou,
  Pi gwo Larisi,
  Chen mawon an te eseye chire
  Ti fi yo vin pi bèl!
  
  Èske nou ka fè sa
  Tout sipriz la trè komik...
  Frape ak pye atè
  Yon ti fi ki gen pouvwa Komsomol la!
  
  Bondye Nwa a pap detwi
  Apre yo tout, li se tou Pitit la Konnen Rod ...
  Ak pilon li se Svarog,
  Ann konte depi nan papòt la!
  
  Ti fi renmen pye atè
  Yo avèk kouraj kouri nan twou nèj yo ...
  Ou pa ka kenbe yon bèf pa fòs
  Nou pote yon RPG nan sak lekòl nou an!
  
  Si yon fi renmen
  Sedui yon nèg malen ...
  Li te fè sa nan blag
  Pa voye l nan nich la!
  
  Belykh Bondye se yon gwo Bondye,
  Kreyasyon nan linivè...
  Epi kounyeya dragon an mouri
  Pral gen yon nouvo kreyasyon!
  
  Larisi se yon gwo peyi
  Nan li, ti fi yo toujou pye atè ...
  Satan atake
  Ak galon ti fi yo vizib!
  
  Oke, Bondye etènèl Svarog la,
  Kisa li te fè anvan Sort of the Earth...
  Ka pliye tout moun nan yon fwa nan yon kòn,
  Pou nouvo jenerasyon!
  
  Lidè Gran Jezi,
  Epitou, Pitit la, kwè Rod ...
  Ann voye yon ace, nan kou,
  Tan an pral bèl!
  
  Lè sa a, jwèt la ap vini
  Moun ki pa pi fre...
  Nou se yon frè konsa
  Jis gaye nwaj yo!
  
  Bondye se fanmi nou ki gen tout pouvwa,
  Fè planèt la pi klere...
  Ban nou tout sante nan dèt,
  Pou fè li pi dous!
  
  Pou dedomajman pou Senyè Kris la,
  Nou pral remonte tout mil yo ...
  Manman Bondye se pi
  Abèl vivan - Kayen bat!
  
  Isit la vini yon jou amizan
  Seyè a nan linivè a te vin tounen yon jeni ...
  E anvayi ak souch zèb,
  Pou limyè jenerasyon!
  
  Men tifi yo pye atè
  Kouri vit ankò...
  Tete yo pa silicone
  Kominis se vizib bay!
  
  Mwen te vle ti fi yo konnen
  Bat tout mesye yo ak pye yo...
  Pou yon paradi soti nan yon fanm,
  Pa pile sou bòt!
  
  Oke, an ti bout tan, li fini.
  Talè pral advèsè...
  Bote a gen yon jèn,
  Sòlda yo ap atake!
  
  Se lè batay la fini
  Epi Svarog pral leve nepe li ...
  Rod ap la avèk ou pou tout tan
  Pou Manman Larisi!
  Men ki jan tifi pèp Chinwa sa yo ekstèmine ak chante.
  Ak isit la se tou Stalenida nan batay ak brandi nepe. Ak tete li yo tache ak pil espesyal ki soti nan majik zèklè voye. Ak Chinwa yo ap foutu.
  Steelenida pran li, li chante:
  - Zeklè, zèklè, zèklè,
  Fanmi natif natal nou, pye atè!
  Veronica, ki soti nan yon lans grenad, pral frape fanm sa a - klas ki pi wo a.
  E lang li tèlman long.
  Anplis, lè tire soti nan yon lans grenad, ti fi a peze bouton an ak pwent tete wouj li. Sa a se fre ak gwo.
  Veronica pran li e li chante:
  - Mwen se ti fi ki pi fre nan mond lan,
  Ak de fwa de se pa kat ditou!
  Ak yon talon fè, ti fi a pral pran ak bay nan yon grenad. Se konsa li konbatif.
  Victoria kraze lènmi tou. Ak pwent tete li yo se ruby nan aksyon. Ak zòtèy fè li, menm jan yo sèvi ak yon bagay konplètman destriktif, ki literalman detwi lènmi.
  Victoria pran li e li chante:
  Mwen pral touye nou, mwen pral touye tout moun,
  M 'pral' touyew! M 'pral' touyew!
  Epi kounyeya, talon pye l te pran epi sikonbe devan lènmi yo. Men bèl ti fi yo.
  Men, soti nan syèl la, Anastasia Vedmakova frape yon souflèt kraze. Epitou ti fi nan yon sèl bikini ak squeals ak plezi.
  An menm tan an, bote a tòde epi chante ankò:
  Pi wo ak pi wo ak pi wo
  Vòl rapid zwazo nou yo...
  Ak nan chak elis respire -
  Trakilite fwontyè nou yo!
  Epi, koulye a, sòsyè lè sa a pral pran li wouj, tankou si yon frèz twò mi pral peze bouton an ak pwent tete li. Epi imedyatman yon douzèn misil slam nan Chinwa yo.
  Anastasia pran li epi li di:
  - Nou pral detwi tout moun ak tout fòs nou!
  Akulina Orlova tounen an aksyon. Epi li se yon bèl bote konsa. Ak janm li yo fè, grasyeuz, bronze ak tèlman séduire yo peze sou pedal yo epi vide bonm sou advèsè a.
  Isit la yo se ti fi yo ak cheve fèy lò.
  Ak Anastasia Vedmakova se wouj-chveu ak tankou yon flanm dife.
  Ak Mirabela Magnetic tou gen cheve tankou pisanli prentan.
  Epi, tou, ki jan li pral pran ak entegre, peze yon pwent tete ki klere tankou yon ruby. Ti fi sa a se destriksyon li menm.
  Se konsa, li pran epi lage yon nwaj antye nan zegwi pwazon nan lènmi an. Li peze zòtèy li sou bouton yo, li voye kado lanmò.
  Lè sa a, sou gurgled:
  - Mwen se pi fò nan mond lan,
  Mwen kraze advèsè sou lè a!
  Ak ti fi a ki jan yo fè dan pèl li. Sa a se reyèlman acrobatics ti fi a, ak cheve li klere tankou dom yo nan legliz Otodòks.
  Epi li, pou egzanp, ka tòde yon bagay ki pi pretansyon.
  Apre sa, Anastasia Vedmakova te pran li epi, lè l sèvi avèk zòtèy fè li, li voye yon kib antye nan vè pwazon sou lènmi an. Li pral eksploze, ak kò yo inonbrabl nan Chinwa yo pral rèl. Epi kraze yo an ti moso.
  Gèrye wouj la te chante:
  - Touye moun, touye moun pirate san Bondye,
  Lajounen kou lannwit, pa gen pwoblèm!
  Epi ankò, kont lènmi ki soti nan avyon, tankou yon asasen ak destriktif pral pran ak frape.
  Ak ti fi ki soti nan lè a montre pwoblèm lanfè ak lyen ki pi wo nan destriksyon.
  Oleg Rybachenko, parèy sa a ki p'ap janm fini an jèn, ki sanble ak yon ti gason sou douz, ap sifle ak sifle.
  Ravens, yo te resevwa yon atak kè, endispoze epi yo jwenn tèt yo nan yon blokaj. Tèt byen file yo pèse kran Chinwa yo. Sa a se yon batay vrèman difisil.
  Ti gason an fè yon Trick ak nepe - yon dam Trump ak yon douzèn tèt Chinwa tonbe nan yon fwa.
  Oleg Rybachenko, koupe lènmi an mwatye, ak voye pwa nan destriksyon ak dwèt fè nan janm timoun yo, squeaks:
  - Glwa pou tan kominis yo,
  Ann detwi jouk pasifik la!
  Margarita Korshunova, li te trase ace nan klib ak nepe li yo, koupe tèt yo ak chirpe:
  - Glwa pou bondye Ris yo!
  Epi pye atè ti fi a te pran, li voye yon pwa destriksyon ak destriksyon sou lènmi an.
  Epi Margarita pran li, li chante:
  - Pou gwo kominis,
  Ann sispann gwo kantite sovaj la!
  Isit la se yon ti fi nan nivo kolosal.
  Ak vanyan sòlda yo tou ap peze.
  Alyonka balanse epe li yo. Ak koupe. Lè sa a, li pral pran priz la nan grenad la ak dwèt obstiné. Ak ki jan yo voye jete nan lènmi an. Ak yon gwo kantite Chinwa pral kraze.
  Alenka pran li e li chante:
  Batay la se sen ak dwat
  Ti fi pye atè nan fè nwa a...
  Limyè batay pa pou glwa -
  Pou lavi sou tè a!
  Epi ti fi a ap ri.
  Anyuta tou detwi opozan ak gwo pasyon. Lè sa a, pwatrin li te ekspoze. Epi li te pran pwent tete wouj la pandan l te peze bouton joystick la.
  Lè sa a, vole min nan lènmi an.
  Sa a se ki jan ti fi fè fas ak lènmi. Epi yo tèlman pye atè, tèlman sexy ak fò.
  Anyuta pran li e li chante:
  - Mèsi Bondye Jezi
  Limanite sove ak san li...
  Pa lage nan tantasyon moun
  Li te bay pèp sakre yo lòd!
  Cheve wouj, goumen Alla agresif te note:
  Bondye se jis yon ilizyon!
  Apre sa, li pran li epi li peze deklanche a ak pwent tete Ruby li. Ak jan flanm dife vyolan te eklate soti nan li.
  Alla te note, montre dan li epi chante:
  - Ala bon sa bon san Bondye
  Li posib pou vin...
  Pran yon gason
  Pi rich nan kabann!
  Se konsa, apre pasaj sa a, dyab la ak yon kostim wouj pral ri.
  Wi, sa a se yon ti fi ki ka fè nenpòt bagay. Epi li renmen gason anpil. Epi sitou li renmen travay ak lang li. Li renmen tout sa anpil.
  Maria tou goumen ak lame Chinwa a. Epi li fè sa ak gwo raj.
  Yon ti fi ki gen cheve koulè fèy lò pran ak tire zegwi pwazon nan mitrayèt.
  Li koupe anpil Chinwa epi li di:
  - Cheval blan, chwal blan,
  Pa pral jwenn nou! Pa pral jwenn nou!
  Se konsa, Maria te pran li ak zòtèy toutouni li te lanse yon kado touye moun nan destriksyon.
  Apre sa, li te pibliye:
  - Dyab la la
  Dyab la la...
  Lavi ak lanmò-
  Manje desepsyon!
  Olympias, ekri sou Chinwa yo, te note:
  - Ki sa ki verite?
  Epi li te pran l tou epi ak janm fò, li te jete yon barik eksplozif.
  Li te woule ak bat. Ak tout batay la nan anpi selès la te vole byen wo nan syèl la.
  Olympias te pran ak bat ankò. Epi li te itilize tou yon pwent tete wouj, tankou yon gwo frèz.
  Epi gèrye a chante:
  Mwen ta nan syèl la, mwen ta nan syèl la!
  Pye atè ak anpil nèj!
  Alenka di ak yon ri:
  - Dyab, dyab, dyab sove,
  Yon moun, yon moun pote viris la....
  Ban nou, ban nou epe nan men nou,
  Menm Kris la p'ap ede nou!
  Olympias te pran yon kawotchou epi li te voye yon jè gazolin kim. Li te leve tankou yon lanse flanm dife. Epi, koulye a yon jè nan flanm dife pral tonbe sou Chinwa yo. Epi ann boule yo.
  Epi Olympias te chante:
  Ki kalite kreyatè
  Syèl la oswa lanfè...
  Touye tout moun -
  pwazon ou!
  Epi gèrye a te pran li epi li fè yon clin d'on ak je infernal. Fè yon alizyon ak epidemi kowonaviris la nan vennyèm syèk la. Epidemi infernal sa a te touye tout moun. Epi kesyon an te leve: poukisa Bondye bezwen sa?
  Men koulye a, fwa yo diferan ak ti fi yo jis goumen Chinwa yo.
  Marusya te pran yon grenad pwisan nan men l ', li pouse ak pye l' toutouni, miskilè ak rouli:
  - Pou chanjman cosmic!
  Matryona te pran l, li montre dan l, li voye yon bagay ki gen gwo fòs destriktif:
  - Chanje - kè nou mande,
  Chanjman - je nou mande!
  Alenka, tire sou Chinwa yo epi voye grenad ak pye l ', te ranmase ak anpil eksitasyon:
  - Nan ri nou ak dlo nan je nou,
  Ak pulsasyon yo nan venn yo!
  Chanje, nap tann chanjman!
  Anyuta te note ak agresif, koupe opozan li yo ak peze bouton an ak pwent tete frèz li:
  - Tout peyi a se anbrase pa perestroika,
  Nan peyi nou an, atòm nan ap fann!
  Alla wouj, kraze lènmi an, avèk èd nan zòtèy fè, ak pwent tete briyan tankou ribi, sipòte enpilsyon an:
  Konnen pulsasyon kè a ak venn yo,
  Dlo pitit-manman nou yo....
  Maria atake lènmi an, ak yon bagay ki trè danjere, epi li te ajoute, montre dan li:
  Nou di nou vle chanjman
  Jete jouk bèf dragon an nan chenn!
  Olympics yo kouray konfime. An menm tan an, ti fi yo te pran li ak plant yo fè pouse ale yon bonm ak yon fuse, ki te vole nan lè a epi yo te kriye:
  - Fen jouk bèf dragon an!
  Epi, koulye a ti fi yo ankò nan eksitasyon ak vizyon konba.
  Olimpiada, ki t ap griye sou lènmi yo ak yon mitray ki te pwodui gwo kado, te note:
  -Soti nan move dragon an
  Genus la te sove Latè...
  Ak lonbraj syèl la
  Li kite moun!
  Alenka te deklare yon fason agresif, kraze lènmi brital, ak fason agresif:
  - Mwen pral vin chanpyon mondyal la absoli,
  Apre sa, mwen pral koube dwat desann nan Oseyan Pasifik la!
  Isit la yo se ti fi yo ak processeurs infernal yo.
  Ak pye yo fè nan bèl yo, jete yon bagay trè agresif, ki mennen ale nan lanmò.
  Anyuta remake, li peze pwent tete wouj li sou bouton mòtye a, li kraze Chinwa yo epi li gwonde:
  - Pou gwo gwosè gason yo genyen!
  Ti fi sa yo trè bèl e yo konprann sa gason fò vle di. Yo amizan epi yo ajoute enèji.
  Alenka aji trè bèl, epi li bay kou kraze brize ak pye li.
  Apre sa, yo vole ankò ak grenad gwo fòs.
  Vanyan sòlda yo ap goumen. Ak yon tank flamethrower pase bò kote la. Li lage yon jè dife vyolan. Li boule epi boule tout moun. Ak rivyè koule tankou flanm dife soti nan yon vòlkan.
  Yon gwo tank pase. Epi kite dèyè yon mas kadav boule.
  Goumen Alla pran li epi li sifle:
  - Amizan, plezi, ann rankontre nouvo ane a!
  Apre sa, janm fè, grasyeuz li ankò jete kado lanmò nan fòs kolosal, destriktif. Epi dechire anpil Chinwa.
  Avyon yo nan Albina ak Alvina te vole sou ti fi yo. Ti fi sa yo te kòmanse frape sòlda yo nan Anpi selès la ak misil.
  Albina te peze bouton an ak pwent tete wouj li. Li te bonbade tout yon batayon Chinwa epi li di:
  - Mwen se fanm ki pi fre nan mond lan!
  Alvina tou eksplozyon nan lènmi ak yon fize, lè l sèvi avèk yon pwent tete ruby ak grin:
  - Glwa pou tan kominis yo!
  Epi ankò li pral voye yon bagay ki ka touye moun, lè l sèvi avèk talon pye l. Ti fi sa se yon bèl blond.
  Ak sou tè a, Maria, yon ti fi ki gen cheve koulè fèy lò, te pran menm pwent tete a koulè frèz mi pandan l ap peze, epi li lage min sou opozan ak gwo pouvwa destriktif.
  Lè sa a, ti fi a pran l ', li chante:
  - Mwen se pi fre nan mond lan,
  Mwen mache nan twou nèj yo pye atè!
  Epi ti fi a pran l, li montre lang li. Gèrye a te vin pi fre ak pi pwisan.
  Maria te pran li epi ankò ak talon wonn li te lanse yon bagay destriktif.
  Menm lè a, plizyè pwa te eksploze.
  Epi kraze tout yon batayon sòlda nan Anpi Selès la. Sa a se reyèlman trè fre.
  Maria pran li e li chante:
  - Vin jwenn mwen ti gason toutouni Alik,
  Pote ti gason yo - tout toutouni tou!
  Ak ki jan gèrye a pral ri ak montre lang li, ak Lè sa a, ki jan li pral krache.
  Men, Olympics yo te pran ak, tou, ki jan yo krache. Epi limyè a pral pran epi vole soti nan bouch li. Epi boule anpil Chinwa. Sa a se yon ti fi - an n jis di fanm nan se super.
  Lè sa a, janm li fè, fò li pran epi jete yon barik nitrogliserin.
  Ak yon sèl sa a, ki jan li eksploze ... Ak eksplozyon an pral yon destriksyon trè kolosal. Epi kòmsi yon moun te voye yon ti bonm atomik.
  Sa a se konbyen ti fi ki genyen, epi yo gwonde tankou sovaj ak endommabl ...
  Isit la nan batay la se Olga ak flamethrower li. Ak ti fi a kouri, flickering ak fè, talon wonn.
  Epi li boule Chinwa yo, li boule di ...
  Isit la yo tou bouro. Yo tòtire ti fi a Serafim. Natirèlman, pou kòmanse, li te dezabiye ak konplètman toutouni fouye.
  Pye gason sal monte nan kote entim ti fi a. Epi yo santi pwatrin li, chatouye talon li.
  Yo monte nan bouch li, yo monte nan anus la ak dwèt yo. Apre sa, yo mete Serafim nan bourik la ak yon baton.
  Ti fi a te rele nan doulè ak imilyasyon. Epi li te tèlman degoutan.
  Epi yo te kontinye manyen li...
  Apre sa, yo pran epi yo chita sou yon sele espesyal. Ak zegwi asye fouye nan bote nan vajen an. Apre sa, li griyen dan li ak rèl nan doulè.
  Li te lonje. Apre sa, yo mete yon pwa sou yon bò, pann li nan yon zen. Ak nan lòt men an, bouro yo tou vise sou pwa a. Sa te tèlman chè an tèm de lakòz doulè.
  Apre sa, ti fi a jemi ak gwonde. Epi li te nan doulè ensipòtab. Apre sa, yo bat ti fi a ak yon fwèt ankò.
  Epi li chita sou aparèy la. Zegwi pike lestomak li, pwa yo vise nan janm li. Epi yon fwèt tonbe sou do l. Plis jisteman, menm de fwèt yo te bat pa bouro fò ki soti nan Lachin.
  Apre sa, yo pote yon flanbo sou janm dwat la ak flanm dife a niche talon wonn ti fi woz la. Apre sa, bouro yo pote yon flanbo sou janm gòch la. Ak dife talon pye, tou niche, men sou lòt bò a.
  Epi ti fi a rele ankò ak kòlè sovaj. Yo bat li ak de fwèt, griye pye l', epi an menm tan yo bat li ak yon fwèt. Men, sa pa t ase pou bouro yo soti nan Lachin yo wè.
  Apre sa, yo te kòmanse wile pwatrin ti fi a ak grif sal. Ak pawed li ak gwo agresif. Ak ti fi a plenn nan doulè epi li te santi tankou yon skarabe ke yo te demonte pou pati.
  Men, Lè sa a, pwatrin li fè tèt di nan manyen yo ki graj nan bouro yo ak anfle. Ak ti fi a te vin pi byen. Ak isit la ankò flanbo yo pote nan jarèt la toutouni nan bote a. Epi ann tire li.
  Ti fi a te kriye nan yon foli sovaj nan doulè infernal. Ak ti fi yo trè bèl ak trè sexy lè yo bat ak tòtire.
  Lè sa a, yo pike lestonmak li, yo griye janm li yo toutouni ak grasyeuz, yo lonje l ak pwa, epi yo toujou boule tete l.
  Epi sèlman kounye a chèf bouro a te kòmanse poze kesyon. Epi ti fi a an silans. Plis jisteman, se pa ke li an silans, men kri li pa ajoute jiska mo separe. Li jis kriye.
  Dapre lòd chèf bouro a, yo te retire baton asye ak zetwal byen file nan braslè a.
  Yo te klere wouj nan chalè a.
  Apre sa, yo te kòmanse bat ti fi a sou do a, san okenn pè ak kòlè inimen.
  Se konsa li fè mal tankou lanfè. Se pa etonan sa yo se bouro Chinwa ...
  Men, menm sa a te sanble yo pa ase. Yo te mete yon kouwòn branch bwa sou tèt ti fi a tou. Te ajoute soufrans.
  Oleg Rybachenko, kontinye goumen, epi voye pwa lanmò ak dwèt toutouni nan janm timoun yo, chirped:
  - Ap tann pou viktwa, ap tann pou viktwa,
  Moun ki anvi kraze chenn yo...
  Ap tann pou viktwa, ap tann pou viktwa -
  Nou pral kapab defèt sa ki mal, fènwa!
  Margarita Korshunova, ki te kontinye koupe Chinwa yo, cooed, trase yon papiyon ak nepe li:
  - Glwa pou gwo, kominis sen an,
  Ann fè mond lan yon kote ki pi kontan...
  Nou pral detwi move pasifik
  Pou dedomajman pou gwo, sakre Larisi!
  Apre sa, ti fi a te pran e li te lanse yon douzèn zegwi pwazon ak zòtèy pye l 'yo, frape lènmi an. Epi li te tèlman plezi.
  Oleg Rybachenko te pran li ak ki jan li sifle, brandi nepe l 'yo. Ak dè milye de kòk ki te rasanble nan chan batay la te tonbe sou tèt sòlda Chinwa yo.
  Ti gason Terminator la te chante:
  - Pou dedomajman pou Svarog Ris la,
  Ann kreye kèk plis!
  Epi ankò, zòtèy pye ti gason an t ap pran li epi voye yon kado touye moun nan lanmò. Ak fòs konsa ak yon moso nan antimatyè ke tout yon rejiman Chinwa boule desann nan flanm dife yo nan aniilasyon. Ak jenn ti kabrit la ki tou devni selèb - chante:
  Larisi se pouvwa sakre nou an,
  Nan li, baton ki gen tout pouvwa a te bati Edenn ...
  Volonte vanyan, ak glwa san limit,
  Nou pap gen pwoblèm byento!
  
  IVAN SIZyèm - GWO WA
  Wa Charles Douzyèm te chape anba lanmò pandan lagè nan Nòvèj, e menm li te fè lapè ak Pyè Legran, li te rive konkeri peyi sa a. Ak Syèd deplase yon ti kras soti nan defèt la. Nan 1740, pandan rejans Leopoldovna a, Charles Douzyèm atake ankò ... Epi li te kapab, pran avantaj de lefèt ke Biron te ranvèse, ak dezòd ak dezòd nan Larisi, te pran tou de Vybor ak St Petersburg.
  Sepandan, lame Ris la refè apre premye echèk e li te kapab reprann kapital Larisi. Syèd te kapab kenbe sèlman Vyborg.
  Men, kou istwa a chanje yon ti jan. Ivan sizyèm lan pa te ranvèse, kòm koudeta a echwe. Epi li te kenbe twòn li a. Charles douzyèm te mouri nan laj swasanndis nan 1752, li te dirije pou senkant-senk ane. Ak rèy li a te pi eve'nman nan listwa.
  Apre yon poz nan 1757, Larisi te nan lagè ak Lapris. Fwa sa a, gras a lefèt ke Ivan sizyèm lan, ki te deja yon adilt, te sou fòtèy la, lagè a te fini ak defèt konplè Lapris ak arestasyon Frederick II. Lè sa a te tounen yon gwo siksè pou Larisi. Lè sa a, Larisi te aneks Polòy, pi jisteman Commonwealth la, ak bat Latiki. Te gen de lagè ak Anpi Otoman an. Epi dezyèm lan te fini ak kaptire Konstantinòp ak konkèt konplè Anpi Otoman an. Tsarist Larisi te genyen anpil viktwa - rive nan peyi Zend, epi tou li te kaptire Afrik di Nò. Lè sa a, Suvorov te kaptire tout Ewòp la, ansanm ak Lafrans revolisyonè.
  Se sèlman Grann Bretay te eseye reziste. Men, Nelson nan briyan te bat pa Ushakov ki pi briyan ak siksè. Apre sa, yon aterisaj ak kaptire Lond.
  Tout Ewòp te konkeri ... Lè sa a, te gen deja yon kanpay an Afrik nan diznevyèm syèk la. Trè siksè, ak pran sou peyi Zend. Lè sa a, twoup Ris yo te deja anvayi, epi yo te kaptire Kanada epi yo te rive nan Etazini.
  Nan 1815, nan laj swasannkenz, Ivan sizyèm lan - pi gran an - te mouri. Rèy li a se te pi long nan mitan peyi plis oswa mwens enpòtan nan listwa limanite. Swasanndisenk ane nan pouvwa. Se vre, li dwe di ke manda a te nominal, paske nan Regency la. Men, menm bagay la tou ka di sou Louis XIV.
  Ak Ivan sizyèm lan, ki te nan istwa reyèl yon tsar echwe ki te fini lavi l 'nan prizon, nan altènatif la te vin chèf nan pi gwo nan istwa a nan planèt Latè.
  Pitit gason l lan, Pyè Twazyèm lan, te vin nouvo wa a. Monak sa a te kontinye politik agresif papa l. Epi li te konplete kontwòl Lachin nan. Larisi tou bat Etazini, konkeri teritwa sa a. E deja anba Aleksann Premye a, Lame Latin ak Japon te konkeri tou. Ak Alexander II te konplete konkèt dènye peyi yo nan mond lan, ki gen ladan Ostrali.
  Se konsa, yon anpi mondyal leve ankò ...
  Tout bagay sanble byen, men anpi a gen otokrasi ak sèvitè. Ak wa yo eseye ralanti pwogrè. Ki, sepandan, se enposib. Ak nan 1953, premye moun nan ka sa a, Prince Alexei, te vole nan espas.
  Epi an 1967 yo te vole sou lalin lan pou premye fwa. Epi li ta dwe remake trè fre.
  Depi vòl la nan Mas te fèt deja an 1988. Ki toujou pi bon pase sa li te ye nan istwa reyèl ...
  Piti piti, wa yo te kòmanse peye plis atansyon sou espas. Te gen vòl pou Venis ak pi lwen...
  Nouvo Tsar George Premye a, tou nan 2020, te deside pou premye fwa nan istwa a nan Larisi fè eleksyon nan Duma Eta a epi etabli yon konstitisyon.
  Nouvo monak la relativman jèn menm te ekri yon seri aforism zèl;
  Panse tankou yon sirk mande pou mache kòd!
  Lanmou se yon santiman tankou yon flit, sèlman mizik la pi dous!
  Politisyen yo souvan rena epi pa janm lyon, paske politik se pa yon biznis wayal!
  Yon ti gason san goumen pi mal pase yon chen!
  Onètete se yon kalite ki ra pou politisyen, sitou lè konte vòt la!
  Nan pulsasyon nan kè a ak venn, nou vle chanjman ... men se pa aje!
  Jèn yo gen valè tankou lò, li sèlman fennen pi vit ak tan!
  Jèn ankouraje dekouvèt, tankou yon briz fre nan yon vwal!
  Jèn yo, kontrèman ak diven, pèdi valè pandan ane yo, men genyen fòs!
  Robo nan imajinasyon yo te fèt nan parès imen, men incorporée pa dilijans supermoun!
  Plis kòmandan, mwens lòd, mwens lòd, plis pèt!
  Anfans se tankou lajan pandan enflasyon, plis valè, pi vit ou pati ak li!
  Oak jeneral, pwodwi sèkèy bwa!
  Jeneral la se tankou yon barik, espesyalman vid!
  Lè jeneral yo se pye bwadchenn, inyorans dans fleri!
  Lide ak fantasy, tankou mari ak madanm, sèlman lin de myèl la se vrèman dous lè bèlmè ki bay sipò nan reyalite!
  Nimewo a nan lòd se pa toujou pwopòsyonèl ak valè, men toujou reflete favè siperyè a!
  Lwil oliv se vre lò nwa, anpwazonnen lanati, nwasi kè, nwaj lespri a!
  Lwil oliv se tankou san nwa dyab la - li pwazon tou de kò a ak nanm nan!
  Lide a se yon sovtaj nan men entelijan, ak yon klib bouche nan grif yo nan yon moun sòt!
  Li pi fasil pou fè yon bonom nan bouch yon vòlkan k ap eklate pase pou jwenn yon dekouvèt ki pa te itilize pou rezon militè!
  Louvri pou lagè se menm jan ak fèmen anpil pòt nan lavi lapè!
  Si ou vle evite yon batay - ponpe misk ou, si ou vle evite lagè - bati yon lame!
  Diplomasi se allèje pa chay depans militè yo, negosyasyon yo se gwo pwen!
  Pa pwomèt lalin lan soti nan syèl la, ou pral oblije rèl tankou yon chen lè moun vin fè yon demann!
  Kè mande revanj, men pa gen anyen ki pi rize ak sa ki mal pase kè imen an - kidonk kite lespri a bay padon!
  Pou gen yon rekòt, li nesesè pou plante parazit pandan tout ane a!
  Lè w plante yon sèl parese yon fwa, ou ka gen yon rekòt pandan tout ane a!
  Lapawòl wouj ka blanchi yon repitasyon nwa, men li pa pral dekore lavi a nan yon moun ki san koulè pou konsiderasyon!
  Mirak yo nan syans, nou yo prive nan annwi, mirak yo nan pwogrè yo trè enteresan!
  Mirak prensipal la nan syans pa frape, men rekonpans!
  Syans se pa yon bèt nan bwa, men kite forè a, si pa gen okenn gadò mouton responsablite savan!
  Kòmanse a pa ta dwe frisky, ou pral ralanti nan yon dat, men lentere nan kòmansman an pral friz fen an!
  Kòmansman an se tankou ouvèti a nan yon jwèt, ou ta dwe devlope pi vit, men pa deplase san yo pa reflechi sou pyon!
  Yon politisyen ideyal se tankou yon chwal nan travay, men se pa yon bourik nan konsèy!
  Lanmou se, nan kou, yon bèl santiman, sèlman lè li pa aplike nan alkòl!
  Anpil kizin gate labouyl lè yo vide lèt kakie nan farin lan!
  Yon politisyen se yon atis, sèlman li pa tache twal la, men li menm!
  Wa yo ka fè tout bagay, men monak pa vle prèske anyen pou pèp la!
  Se sèlman wa ki kanpe pou pèp la!
  Gen sèlman de bagay nan mond lan ki depase kontwòl Kreyatè a: santiman moun, ak sòt moun, sitou lè mwen santi mwen tankou moun entelijan!
  Pa gen pwoblèm kiyès prezidan an, sa ki enpòtan se kiyès wa nan tèt ou!
  Lagè, pa gen plas pou refleksyon, epòk lanmò ak foli!
  Se sèlman moun ki gen yon lide pi lwen pase rezon ki fè fou!
  Yon machin se pa sèlman yon mwayen transpò, men se yon liks ke moun sòt sèlman ekonomize sou!
  Kalite ekonomi ki pi gaspiyaj la, ekonomize sou prestij!
  Nou pafwa pèdi, pafwa nou mouri, men Larisi yo pa janm mete ajenou!
  Konpetans ranplase kantite, men kantite ka sèlman fo konpetans kontrefè!
  - Nan yon kò ki an sante, ak Lespri Bondye a nan ambal la - ak feblès nan kò a - nanm nan fennen!
  San briye tankou lò, men nanm metal wouye soti nan li!
  Menm lò rouye si yo pa jete yon kè nan li!
  Tòti se pa amizman, men travay di nan sektè sèvis la, nan ki pitye pou kliyan an fatal pou ou!
  Nanm yon nonm rich se patriyotik, pa plis ke nan yon pyès lò, kote yo pran li epi kole nan li!
  Lò se jòn tankou koulè trayizon, mou tankou volonte yon opòtinis, lou tankou konsyans yon trèt!
  Doulè se tankou yon bèlmè, obsession, anbarasan, mwen vle debarase m de li, men ... san li ou pa pral marye ak viktwa!
  Lè lènmi an pa rann tèt, yo detwi l ', epi lè li pa rann tèt li, entèlijans pote viktwa!
  Pa gen pwoblèm si fi lènmi yo mouri, se yon dezas si gason nou yo te tòde sèvo yo!
  Li fasil nan batay lè aprann se pa touman, men amizman itil!
  Menm nan pawòl Kris la, sèvitè l yo ap chèche yon bagay ki sèvi abitrète san Bondye!
  Yon gwo klozèt pral tonbe fè bwi, ak gwo bèl pouvwa ale nan moun ki frape l '!
  Lè mask la se abil, nou pa bezwen yon eskiz!
  Pi souvan larivyè wouj koule paske nan diskou wouj ak zèv nwa!
  - Ki moun ki destine yo dwe kout kouto, pa ta dwe tranble sou kòd la!
  Kòm toujou, li te tounen soti, men yo pa t 'vle!
  Lanmò merite yon pi bon pati pase lavi, paske dire li kite enprenabl plis pati yo chwazi nan! -
  Garanti bay garanti vòlè!
  Yon pyès monnen fèt an lò se mou, men pi mòtèl pase yon bal, li frape dwat nan kè a epi li pran sèvo a!
  Teknoloji se bondye lagè - ak sabotè li se yon ate!
  Bondye te kreye linivè a nan sis jou, epi lòm peye pou tout letènite pou yon minit feblès lèzòm te fè!
  Yo te antre sou lenn mouton an, men yo pa t 'tounen ak yon telefè!
  Kouri, men pa kouri ale, tire, men pa tire tounen, frape, men pa goumen, epi pi enpòtan, bwè, men pa sou!
  Pèsonn pa bezwen zòrèy yon bourik ki mouri, men tande yon rena vivan se yon kado pou moun ki pa bezwen bourik reyalize objektif yo!
  Soulye lide ou, ou pral pou tout tan rete yon vagabon!
  Lagè se lè pou poumon yo, men sèlman melanje ak gaz binè!
  Si lènmi an pa vle abandone epi li pa konnen ki jan pou l pèdi, n ap fòse l abandone epi sevre l pou l genyen!
  Move moun renmen maji nwa, bon move moun blan!
  Touye nan yon lagè se difisil nan pwosesis la, degoutan nan pèsepsyon, men ki jan gwo nan fen a! Se konsa, lagè pote sante nan nanm nan, fè tèt di nan kò a, ak netwaye bous la!
  Pafwa lagè a plen bous yo gwo, ak nan pwopòsyon dirèk nan plenite a nan san an koule atè, ak vid la nan kè a koripsyon!
  Devwa a anvè patri a wouj ak peman devosyon dezenterese!
  Lagè se yon tès pou moun entelijan, tanperaman pou moun ki fò, plezi pou moun san konprann! -
  Lè yon moun ri se pa plezi, fè lòt moun kriye se pa raz!
  Yon bon règ se tankou siwo myèl ki gen sik ladan, premye yo niche l, answit yo krache li!
  Epi, mechan chèf la, tankou anmè, yo pral krache anvan, epi yo pral pilonnen l!
  Wi, lò se mou, men yon plak pwotèj inpénétrabl fasil fòje!
  Kalite toujou depase kantite - menm yon oseyan nan labouyl lòj se pa yon obstak nan yon rach!
  Sa ki mal plen ak fòs lè sa ki byen febli pa pè!
  Yon blag bon pou plas la, yon kiyè pou manje midi, men èd se nan pwoblèm!
  Ou ka gen chans yon fwa oswa de fwa - san konpetans, chans ale!
  Ki moun ki pa Leo Tolstoy, sa vagabon literè!
  
  KOMAN NAPOLEON AL MOSCOU A KIEV
  Napoleon te chwazi yon plan altènatif nan lagè ak Larisi. Li te ale nan Kyèv ak bat twoup Ris la. Apre sa, li te kreye yon mannken Little Larisi. Lè sa a, te gen yon lagè ak asansyon nan Byelorisi ak Lityani nan Duche a nan Polòy, ki te chanje non Peyi Wa. Otrich te resevwa tou kèk teritwa Ukrainian. Larisi, li te bat, te vin tounen yon pouvwa minè. Nan 1815, Napoleon te lanse yon kanpay kont Latiki.
  Defèt Otoman yo epi pran Konstantinòp. Lagrès te pran endepandans, Bosni ak Erzegovin te vin fè pati gwo Itali, ki ta te mete sou fotèy la pa pitit gason Napoleon Bonaparte. Woumani te enkli nan Otrich, ki te fè anperè a ki gen rapò ak Napoleon. Bilgari ak Sèbi te pran endepandans, tankou Albani, men yo te vin vasal Lafrans.
  Ak Lagrès se yon vasal nan fòmèlman endepandan Greater Itali.
  Nan peyi Turkey, an reyalite, sèlman kapital la Istanbul rete nan Balkan yo ak yon ti moso tè.
  Sepandan, lagè a pa t fini la. Napoleon te lanse yon envazyon nan Maròk ak Aljeri. Men, flòt Britanik la entèfere ak franse yo. Lagè a ak Angletè trennen sou. Men, Napoleon an enjenyeu te jere yo pran Gibraltar, ak defèt Britanik yo ak fòs siperyè l 'sou tè.
  Apre sa, franse yo bloke kanal la epi yo te kapab pran tout nò Lafrik la, ki gen ladan tou de peyi Lejip ak Soudan. Pandan batay la, franse yo te gen premye soumaren nan mond lan. Angletè te kòmanse pote gwo pèt.
  Napoleon gen tout Ewòp ak yon pati nan Larisi anba kontwòl li. Ak Grann Bretay se pa rival li.
  Piti piti franse yo te simonte Britanik yo. Yo bati plis bato ak yon popilasyon ak resous anpil fwa pi enpòtan. Nan fen a, an 1931, Napoleon te ateri nan Grann Bretay, epi li te devlope twoup li yo, te pran Lond.
  Lagrann Bwetay te rann li... Yon gwo omaj te enpoze sou li e tout koloni yo te vin franse ankò.
  Napoleon te deja twò granmoun, li voye jeneral li yo nan batay.
  Lafrans te goumen ak Etazini ak nan Amerik Latin nan pou kenbe anpil koloni.
  Napoleon, li te viv pandan swasanndizan, ki pa tèlman piti pou yon gwo jeni, te mouri an 1839 dapre estanda diznevyèm syèk la. Pitit gason l 'Napoleon II, yon blond wo ki pa sanble ak papa l', eritye fòtèy la nan vennwit. Ak nan kou, kontinye lagè a. Pandan ke an jeneral nan koloni yo.
  Anplis de sa, Napoleon II te gen kèk lide enteresan. An patikilye, li te fè yon referandòm ak ini Lafrans, Itali, ak Otrich nan yon sèl eta.
  Ak sa a se tou pa move ... Ak nan Lapris yo mete fanmi yo sou fòtèy la.
  Epi Commonwealth la te dirije pa pitit gason ilejitim nan Napoleon ak panna Polonè nan Valencia.
  Twoup yo nan Napoleon II evantyèlman fini nan Etazini yo epi yo te kaptire tou de Nò ak Amerik di Sid nèt. Lè sa a, Afrik te anvayi. Li te elaji nan peyi Zend ak Lachin.
  Nan 1860 te gen yon lagè ak Larisi. Fwa sa a, yo te pran Moskou ak Saint Petersburg. Yo te fè yon referandòm, epi Larisi, jis jiska Oseyan Pasifik la, te antre nan Commonwealth la. Apre sa, Commonwealth la te rantre ak Lafrans. Lè sa a, te gen deja yon lagè nan Lachin ak yon aterisaj nan Ostrali ... Napoleon II te dirije jiska 1883 jiskaske li te mouri nan laj swasanndisan, li te konkeri prèske lemonn antye.
  Pitit pitit li Napoleon III te monte twòn nan. Anba monak sa a, dènye lagè yo te fini ak kaptire Japon, Filipin yo, lòt zile ak tè nan pwovens Lazi, osi byen ke Nouvèl Zeland.
  Fòmasyon yon anpi mondyal te konplete... Napoleon III te vin konsomatè istwa lagè yo.
  Epi kounyeya limanite te gen yon sèl wout nan espas.
  An 1917, premye nonm lan te vole nan lespas. Ak nan 1922, yon vòl nan lalin lan te fèt. Ak nan 1930 nan Mas.
  Limanite te konkeri espas ... Nan fen ventyèm syèk la, koloni imen yo te deja sou tout planèt nan sistèm solè a.
  Ak nan 2020, premye ekspedisyon entèstelè a te kòmanse. Menm lè a sèt veso te kòmanse zetwal Sirius la, ki vire plizyè planèt. Ak youn nan yo te viv.
  Yon nouvo epòk ekspansyon entèstelè te inogire.
  Ak ekspresyon an - pou yo ale nan Moskou nan Kyèv, te akeri yon siyifikasyon nouvo.
  
  TWA BUGS AK ranje
  Hitler pa t 'transfòme katriyèm Lame Panzer nan Kokas. Epi kòm yon rezilta, Nazi yo te kapab pran Stalingrad imedyatman. Yon ti kras pi bonè anvan sa, Japon te genyen batay la nan Midway epi te kaptire achipèl Awayi nan konplètman domine Oseyan Pasifik la.
  Rommel tou pa t 'poz, apre sezon otòn la nan Tolbuk, epi yo pa pèmèt Britanik yo rezoud nan defans la, li konplètman bat yo nan peyi Lejip. Anplis, twoup Rommel yo te kapab pran tou de Irak ak Kowet ak sipò nan popilasyon lokal la.
  Stalin te eseye repwann Irak, men Latiki te antre nan lagè tou sou bò Twazyèm Reich la. Ak kòm yon rezilta, Sovyetik la tonbe anba yon souflèt doub. Ki Lè sa a, te vin trip nan Ekstrèm Oryan an ak louvri yon dezyèm devan ak Japon.
  Pran avantaj de moman sa a, Alman yo te ale nan Lanmè Kaspyen an epi koupe Kokas la pa tè.
  Kòm yon rezilta, kou a nan lagè a chanje. Sovyetik te fòse yo sèvi ak yon pati nan fòs li yo kenbe Ekstrèm Oryan an soti nan Japonè yo. Epi Alman yo t ap avanse san pwoblèm. Tirk yo te pran Yerevan, Batumi, ak lòt vil yo an mouvman epi yo te kraze defans yo nan ak nan.
  Tou de Alman yo ak Japonè yo t ap avanse. Samure yo te kapab sipriz flòt Sovyetik la nan Vladivostok epi yo te plonje li san seremoni. Apre sa, yo te kaptire pi fò nan Mongoli.
  Nan nouvo ane a, Nazi yo te pran tout Kokas la, ki gen ladan Baku.
  Se te yon viktwa retentyan ak yon souflèt kraze Sovyetik la. Stalin te pè, men pa t 'kapab fè anyen.
  Ivè a te kalm. Se sèlman te gen yon tantativ de-bloke Leningrad, men san siksè. Alman yo te rale fòs adisyonèl epi yo te kapab repouse atak la.
  Nan mwa mas, yo te eseye atake nan sant la, men atak la te repouse ankò ...
  Nan fen me, Alman yo ranpli twoup yo akòz mobilizasyon total, rale moute tank ki pi pwisan ak modèn: Panther a, Tiger a, Lion ak Ferdinand pwòp tèt ou zam. Apre sa, yo te lanse yon ofansif nan direksyon konvèje soti nan bò a nan Rzhev ak pati nò a nan devan an, ap eseye fòme yon chodyè.
  An menm tan an, Nazi yo tou inonde nan Saratov. Yo atake soti nan Stalingrad.
  Nan batay, "Lyon an" parèt - yon tank trè pwisan peze katrevendis tòn. Machin sa a te gen yon zam devan kòk la nan san senkant santimèt, ak bò katrevende milimèt anba pant tankou yon "Panther". Yon sèl sa a te deyò sanble ak Panther a, sèlman pi gwo ak yon kanon 105-mm nan 70 EL kalib long.
  Fwon kòk la te trè fòtman pwoteje - 240 mm anba pant.
  Tank "Lyon an" te gen yon motè ki pi pwisan nan mil puisans, ak yon vitès apeprè trant-senk kilomèt pou chak èdtan.
  An jeneral, machin nan se pa byen siksè, men li trè byen pwoteje nan fwon an.
  Pifò nan tout, an tèm pratik, Tiger la se yon bon bagay. Panther a, byenke pi vit, se pito fèb ak zam bò nan sèlman 40 milimèt, e menm karannsenk ka pran li.
  An jeneral, Alman yo trè fò. Yo te kapab evite gwo pèt nan karant-dezyèm ane a, ak lame yo se gwo ak kantite divizyon, ansanm ak etranje yo, nan Wehrmacht la pou kont li te depase twasan senkant. Plus, twoup yo nan satelit yo.
  Espay ak Pòtigal ouvètman te antre nan lagè a sou bò Twazyèm Reich la.
  Epi twoup Alman yo te pran Gibraltar e yo te kòmanse avanse atravè Lafrik.
  Itali te fè plis mobilizasyon e li te voye plis twoup. Latiki te mobilize tou, menm jan ak Arab yo. Japon te pouse soti nan lès la.
  Twazyèm Reich la te pi gwo tou nan kantite enfantri epi li pa enferyè nan teknoloji. Alman yo tou te gen anpil avyon nan lè a. ME-309 la te parèt, san parèy nan zam, ak Focke-Wulf la ak sis zam lè.
  As Alman domine.
  Espesyalman Marseille. Pou twasan avyon ki te tonbe, li pral resevwa ankò Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman. Ak pou senksan (500) li te bay premye prim nan nivo sa a, Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe, ak Diamonds.
  Marcel te fini sou fwon lès la e li te batay la tankou Satan.
  Stalin mete yon rekonpans san mil rubles lò sou tèt li. Epi te gen yon lagè.
  Alman yo, nan kou, yo te kapab kraze nan defans yo Sovyetik ak pran Saratov ak konekte chodyè a, nan nò Rzhev.
  Nan batay yo, ekipaj tank Gerda a espesyalman distenge tèt yo.
  Blond pye atè a te tire kanon Panther li a ak pwent tete wouj li a epi li di:
  Nou pral pran Moskou!
  Charlotte tou bat ak yon pwent tete Franbwaz, pèse machin nan fòs Sovyetik yo ak chirped:
  Nou tout pral genyen!
  Christina te bay lènmi an yon egzeyat, peze pwent tete rubi li sou bouton an epi li te woule:
  - Pou Larisi sen!
  Magda pral pran li, li frape tank Sovyetik la, dechire tourèl li a, epi li fè chirp:
  - Pou gwo pouvwa!
  Sa a se ki jan ti fi yo goumen ak trè agresif.
  Men kèk bèl fanm...
  Nan fen Jiyè, ofansif Alman an te kòmanse sou Moskou. An menm tan an, nan sid la, Nazi yo pran atak Kuibyshev.
  Te gen batay feròs.
  Fòs yo, nan kou, yo inegal, men Kuibyshev byen fòtifye. Mwen dwe di ke Moskou tou fòtman fòtifye, tankou apwòch yo nan li. Nan nenpòt ka, pwisan zòn fòtifye yo la, ak erison, ak tranche, ak tout zòn pwisan fòtifye.
  Alman yo te jete nan atak la - san senkant divizyon. Anpil nan yo se etranje ak ti fòs letal.
  Tou de premye "Tigers" -2 ak tank "Maus" la te patisipe nan batay yo. Batay yo te montre ke premye tank la te toujou pa move, men Maus la te twò lou epi li pa fasil pou transpòte.
  Sepandan, li se pa nan tout fasil frape soti tankou yon tank. Ak Alman yo kwense nan defans Lame Wouj la.
  Li te byen difisil pou Nazi yo. Men, yo fò tou de nan kantite ak teknik.
  Premye bonm Yu-288 yo te itilize tou. Tankou yon machin trè fò ak vit, pote jiska sis tòn bonm.
  Alman yo te fò... Marseille pou sètsan senkant avyon ki te tonbe te resevwa yon prim inik: Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds. Apre sa, li te vin yon reyèl, super-lejand.
  Alman yo te domine syèl la avèk konfyans, ak Japon te avanse soti nan lès la.
  Samure tout pèl ak pèl. Ak avyon yo bonbade. Etazini ak Grann Bretay te pasif. Epi yo te aji ak prekosyon.
  Japon te itilize fòs enpòtan nan batay yo. Epi li pouse...
  Nan mwa Out, Alman yo te pran vil Kalinin ak pwoche bò kote Mozhaisk, liy defans ki pi fò.
  An menm tan an, batay yo te dewoule pou Tula. Jiskaske Moskou te rete tout yon santèn kilomèt.
  Veronica, Oksana ak Natasha, ansanm ak lòt ti fi, te kite antouraj la. Batayon ti fi yo te bay lòd pou yo fè bak nan dèyè a, paske vanyan sòlda yo te gen pratikman pa gen okenn zam anti-tank. Stalenida Pavlovna te gen eksperyans nan lagè a, k ap sèvi kòm volontè nan peyi Espay. Apa de eksperyans nan rès la nan lagè a. Apre sa, li te konprann ke twoup Wouj yo pa t 'kapab reziste tank yo nan seri a nan gwo chat. Ti fi yo, sepandan, frape soti plizyè transpòtè, men yo menm yo soufri pèt.
  Koulye a, batayon an gaye e li fè bak.
  Veronica, Oksana ak Natasha, yo te jete bòt yo, yo te kite pye atè, ak kòsaj limyè. Twoup Sovyetik yo pa pare pou repouse kolòn tank lou yo. Epi pa gen anyen tou senpleman kraze nan tank E-50 la. Chans la sèlman se domaje tren yo. Men, nan machin sa a, woulèt yo sitiye sou charyo separe, epi li trè difisil enfim yo.
  Ti fi yo te deplase bò solèy leve nan Woods yo, ak nan ti gwoup. Yo te sanble anpil manyen. Yo woule pantalon yo, epi nan chemiz limyè sèlman. Cheve long, blond, yon ti kras boukle koule desann. Pye fè yo bèl chatouye pa zèb la, epi pafwa monte desann. Tout bagay sanble trè erotik. Tete montre nan chemiz mens.
  Veronica, k ap rache zèb la ak pye l, li di:
  - Damn li - lagè a jis kòmanse, e deja ou gen fè bak!
  Oksana, ki gen cheve blond te yon ti kras wouj, griyen dan li, reponn:
  - Apre sa, mwen pa t 'gen okenn ilizyon espesyal! Hitler konkeri prèske lemonn antye... Eseye ak tankou yon horde ou ka okipe!
  Natasha souke cheve blan nèj li epi li di:
  - Tout moun vle tanpri ... Li difisil fè fas ak yo! Être fidèl pa fasil!
  Veronica souke tèt. Cheve li tèlman lò ak bèl. Li se gwo.
  Men, Victoria kenbe yo. Yon ti fi wouj. Cheve yo tankou dife. Se konsa poignant. Van an te soufle epi, sanble, li se banyè a pwoletè k ap flote, tankou yon cheve nan dife.
  Victoria wete chemiz li epi li ekspoze tors li. Tete li yo te plen, pwent tete li yo te wouj, tankou pavot. Bèl vanyan sòlda. Ak kò fò li ki byen antrene ekspoze.
  Natasha ri, li fè tors li tou, li remake:
  - E kò nou bèl... Nou se jis amazon!
  Veronica souke tèt li.
  - Èske li pa twò radikal - ekspoze pwatrin lan! Ou dwe swiv règ yo nan desans!
  Victoria souke tèt li epi souke boukl wouj li yo.
  - Nan yon sosyete kominis - règ yo nan moralite, konsèp la se relatif. - Ti fi a souke tete li, pwent tete wouj li yo te klere anpil. - Lè ou toutouni se pa yon peche. Pli presizeman, konsèp peche a se prèt, men kwayans nou an se libète nan moralite boujwa!
  Natasha konfime, souke jarèt li ak elastik:
  - Pi pre lanati! Pi pre natirèl! Ak nidite natirèl!
  Oksana te souri tou e li te degaje tors li. An reyalite, nan chalè an ete, ki jan bèl li se lè tete yo fè. Epi van an soufle yo. Yon bèl ti fi, ak nidite ap vini. Tout ti fi yo se atletik, ak figi, kò yo toutouni nan vanyan sòlda yo gade trè Harmony.
  Bèl ti fi mache sou chemen an. Yo tèlman adorabl ak trè atire.
  Veronica pepi, souke tèt li.
  Men, li pa nan tout estetik plezi!
  Victoria souke tèt li negatif.
  - Non! Nou gen gwo kò! Epi nou gade toutouni jis gwo!
  Natasha souke tèt li, li sote, li di:
  - Li te bon yo te toutouni ... Men Ilyich te vini ak yon zam!
  Oksana te karese pwatrin li epi li di:
  - An reyalite, jarèt mwen an super!
  Victoria te chante avèk antouzyasm:
  - Oh, tifi, epi nou se atakè! Bous, bous, ak bous! Nou te wè dola - mòn an lò!
  Natasha, souke tete li, li chante ak yon souri:
  - Yo te konn toutouni, pye atè, move!
  Epi yo kat yo pete ri. Ti fi yo fese ak pye atè, leve talon pye yo. Bèl vanyan sòlda. Dèyè yo gen sakado ak fizi atak PPSh. Cute vanyan sòlda, trè bèl bagay.
  Veronica di dousman:
  - Devan Bondye, nou tout egal ... E nou pral gen pou reponn pou debòch!
  Natasha ri epi li reponn ak tout detèminasyon:
  - Pa gen bondye! Sa a se yon istwa fe!
  Victoria, souke tete toutouni li a, li di avèk antouzyasm:
  - Bondye te envante pa pwisan nan mond sa a pou kenbe pèp la soumèt!
  Veronica souke tèt an lò negatif.
  Lè sa a, ki moun ki te kreye linivè a?
  Victoria ri epi li reponn:
  - Linivè yo tèt yo grandi tankou fèy sou yon pye bwa. Yo grandi nan anyen. Lè nan infini byen lwen yon pye bwa nan linivè a te kòmanse grandi nan grate, e depi lè sa a anpil linivè te parèt.
  Natasha ri epi lonje lang li, li di:
  - Li fè cho! Èske nou ka retire pantalon nou?
  Victoria sipòte lide a:
  - Se yon gwo lide!
  Ak tout twa ti fi unaniment te debarase m de pantalon yo, rete nan kilòt yo. Ak ki kò fò ak miskilè yo genyen. Senpleman manyifik, ak voltige.
  Oksana chante ak plezi:
  - Ravèt la gen antèn, fi a gen kilòt toutouni!
  Se sèlman Veronica ki te rete ak pantalon li woule ak chemiz li sou li. Li reponn ak repwoche:
  - Li pa bon pou w toutouni konsa! E si yo wè nou!
  Natasha ri epi li reponn:
  - Epi kite yo menm wè! Mwen renmen eksite gason!
  Victoria ri, souke kwis li prèske toutouni, li reponn:
  - Gason yo se fatra - jis fatra!
  Epi li frape yon chanpiyon fre ak yon pye fè, li te ajoute:
  - Ala bèl sa se pran yon étalyon epi monte li!
  Oksana di ak yon souri:
  - Lè yo karese w, se bèl... Sitou si mesye yo jèn, bèl...
  Natasha te raple tifi yo:
  - Sonje, nou kenbe ti gason an. Yon timoun bèl bagay, e pou asire w li gen gwo pèfeksyon pi lwen pase ane li yo!
  Victoria niche bouch li epi li di ak lanvi nan vwa li:
  - Li ta bon pou tcheke li soti!
  Veronica jape endiye:
  - Ala move bagay ou di! Ou pa ka pase nan betiz santiman moun konsa! Espesyalman lè li rive Alman, men yon ti gason!
  Oksana ri epi li reponn:
  - Eskize nou, men kè mwen tèlman move...
  Natasha fasilman konfime:
  - Alman yo ap avanse, epi mwen vle rèv sou yon bagay bon! Pou egzanp, sou ti gason yo!
  Victoria sijere ak yon ri:
  - E si ou reyèlman kenbe gason? Li te tèlman gwo!
  Veronica reponn sevè:
  - Fanm yo dekore ak modesti, pa awogan asèlman!
  Victoria souke tèt dife li negatif. Li te bat pye l' ak jape:
  - Non! Se jis pa gen pi gwo plezi, chwazi yon nonm tèt li ak trennen l 'nan kabann. Cheveu wouj li-dyab la souke boukl kwiv wouj li yo epi li kontinye. - Sa a se li jwenn mete nan touf raje pou dedomajman pou yo plezi, epi yo pa desann ale nan ale.
  Veronica te di sevè:
  - Sèks san yon rezon se yon siy yon moun sòt! - Epi li te ajoute. - Sa a se kontrè ak nòm yo nan moralite kominis!
  Victoria pa dakò:
  - Lenin tèt li te di - madanm yo ta dwe komen!
  Natasha ri epi li di:
  - Oke, mwen pa ka di ke mwen jete tèt mwen sou mesye yo konsa, men li se bèl jwe yon wòl aktif! Si ou menm ou renmen chwazi pou ki moun frape! Men, nan pati nou an, li pa rive nan sa.
  Victoria souke tèt an akò.
  - Wi, nou gen sèlman ti fi ... Men, ou ka jwenn sou kloti a! - Ti fi a pepi ak anpil plezi. "Mesye, moujik... Moujik nou yo ap rale sou vant yo ak zèl!"
  Veronica souke tèt li negatif.
  - Non, Lenin pa janm di sa!
  Natasha di nan yon pwotestasyon:
  - Non, se egzakteman sa Vladimir Ilyich te di! Anba kominis, tout bagay pral an komen, enkli madanm!
  Victoria ri epi boumonnen:
  - Fanm yo bon... Gason yo pi bon toujou! Eh, yo dwe kaptire, yo dwe vyole la pa yon konpayi antye.
  Ti fi yo ri nan inison. Epi Victoria, souri, te ajoute:
  - Apre sa, yo bat li ak bou fizi! Ak talon yo ta mete dife ak yon flanm dife mou epi voye ak korbit!
  Natasha te choute yon boul ak pye l 'epi li woule:
  - Talon yo kontan lè yo bat yo ak banbou! Isit la nan Lachin, tifi ak ti gason yo te bat ak baton sou plant fè yo. Epi yo te renmen li!
  Victoria chante ak plezi:
  - Ki tòti nan Hollywood! Se sèlman kat, pa moun!
  Veronica te fè yon ti sajès fè remake:
  - La a ou pral ale nan lanfè ... Ou pral tòtire, epi talon ou yo pral boule pa sèlman ak banbou, men tou ak fè wouj cho!
  Natasha chante, sere pwen li byen sere:
  - Black Raven nan pwochen pòtay la!
  Victoria, souke sen li yo, ak pwent tete wouj, kontinye:
  - bèso, menòt, bouch chire!
  Oksana, ki gen tete tou toutouni, li souke ranch li, li reponn:
  - Konbyen fwa apre batay la tèt mwen!
  Veronica te sipòte enpilsyon an, li t'ap bat pye l':
  - Soti nan blòk koupe ki gen anpil moun mwen te vole kote ....
  Natasha bele ak kòlè, souke tete li:
  - Kote Peyi a! Kite yo rele lèd!
  Victoria fese ak kriye, trese ranch li yo, apèn kouvri pa kilòt transparan:
  - E nou renmen li, menm si li pa bèl!
  Oksana sipliye, li t'ap fè jenou ate li:
  - Salo fè konfyans!
  Veronica di ak yon soupi:
  - Nou se gad fwontyè Sovyetik. Epi nap pale tankou bouzen kloti. Èske li posib pou...
  Victoria chante nan repons:
  - Mèsi Stalin-lidè! Pou estipid, je vid! Pou lefèt ke nou se tankou yon pou, ou pa ka viv!
  Natasha te menase dyab wouj la ak pwen li:
  - Nu, ou konsa pa greyhound! Ou pral nan yon seksyon espesyal!
  Victoria te di:
  - Byento Alman yo pral vini nan Moskou ... E deja Stalin pral pran nan yon kaj!
  Oksana ri ak objeksyon:
  Èske w panse rezilta lagè a se yon konklizyon ki pa t janm bliye?
  Victoria reponn byen seryezman:
  - Ki lòt bagay? Hitler gen prèske mwatye nan mond lan anba okipasyon, plis Japon ak koloni li yo. - Ti fi a fache mete so grasyeuz, pye fè li. - Epi nou pa menm gen tank desan! Seri KV a se yon parodi nan machin. T-34 klèman twò piti. Men, yon tank nòmal pa te kreye! Ak kokiy ki pèse zam yo pral pi mal pase sa yo Alman yo!
  Natasha te fè yon gwo soupi epi li bouke:
  - Nou dwe dakò ak sa! Ay, tank nou yo toujou tèlman enpafè. E KV? Wi, yo kraze...
  Ti fi yo te tonbe an silans ak jwe yo tonbe.
  Vreman vre, deja premye èdtan yo nan lagè a te montre ke T-34-76 a pa gen yon bwat konplètman serye, e menm plis konsa seri a KV. Ak sa ki move, tank la pi lou, se pi fèb li adapte a mouvman. Ak 200 mm zam devan an pa ase pou kenbe kokiy yo nan menm zam 88 mm nan Panther-2 a, epi yo pa sa yo ki nan Tiger-3 la.
  Kòm li te tounen soti sanzatann, machin Alman yo se yon lòd nan grandè pi fò nan zam devan an ak kapasite nan pran yon frape. Ak teknoloji Sovyetik klèman echwe.
  Wi, te gen yon machin "Panther" -2 ki pa gen egal epi ann detwi tout moun. Ou pa ka sispann yon tank konsa.
  Nan fen mwa septanm nan, Alman yo te kòmanse antoure Moskou. Yo te ekzamine li.
  Otòn la te sèk ak cho, ak nan kòmansman mwa Oktòb Nazi yo te deja kòmanse sere boulon pens yo, menase fèmen antouraj la nan kaptire Moskou.
  Pilòt Marseille te resevwa yon prim espesyal pou yon milye avyon ki te tonbe - Star Lakwa Knight an Lakwa Iron ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds.
  Epi li fre.
  Ak lòt machin yo te kounye a nan konba.
  Ekip tank Gerda a te distenge tèt yo nan batay. Ti fi yo te goumen sou "Panther la" -2. Machin sa a te gen yon tourèl etwat, yon silwèt pi ba, ak pwoteksyon devan an konparab ak "Tiger" -2 a ak dizwit tòn mwens pwa ak yon motè egal nan 900 puisans. Epi sa vle di pi bon pèfòmans kondwi. Amerik te itilize Sherman wo a. Tank sa a te kapab sèlman antre bò Alman an, e li te frape nan yon distans twa ak yon mwatye kilomèt.
  "Panther" -2 piti piti ranplase "Panther" nòmal la. Men, jiskaprezan, dènye machin nan se byen bon. Blende tèt-sou li yo byen kapab kenbe pwojektil modèl Sherman anvan yo, ak nouvo kalite ka sèlman antre fèmen. Ak zam 75-milimèt Panther nan tèt li pran yon machin Sovyetik soti nan de kilomèt, epi li pi vit pase youn nan 88-milimèt, ki se pi bon nan pratik. Vrè, "Panther" -2 nan fwon an se jeneralman inpénétrabl menm pou zam pwòp tèt ou-lanse nan USA a ak zam 90-mm, ak sa a, nan kou, se pratik.
  Gerda vize sib la ak zòtèy toutouni li ak lans. Apre sa, li rele:
  - Pou grandè planèt la atravè mond lan!
  Charlotte ap tire tou, li frape twoup Sovyetik yo ak gwonde nan tèt poumon li:
  - Glwa pou siksè nou!
  Christina, tire sou ènmi an ak zòtèy pye l ', epi frape l' atè ak kokiy byen vize, montre dan l ', di:
  Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Magda tou tire dife ak zòtèy pye li yo, epi li di ak plezi, li fè yon clinye pou zanmi l yo:
  - Pou lide aryen ak viktwa yo!
  Fanm vanyan sòlda yo travay sou tank la, ak "Trant-kat" yo pa rale kont yo. Ak tank IS-1 yo menm vin pi mal. KV-16 lou ap eseye avanse kont inite Alman yo. Men, ti fi yo tou pèse l ak zam alontèm yo . Ak nan tank Sovyetik la sèlman fragman rete, kòm twous la konba eksploze.
  Sou yon senp "Panther" ekipaj la nan Jane Armstrong ap goumen. Sa a ti fi brav ki soti nan Grann Bretay ap jwenn bòdwo konfyans.
  Gringeta, tire sou Larisi yo, avèk èd nan zòtèy fè, griy:
  - Glwa pou epòk Grann Bretay! Glwa!
  Monica, ki t'ap kriye tou, voye kado lanmò, ak zòtèy li yo toutouni ak griyman:
  - Règ Britannia, lanmè alkole, nou p'ap janm esklav!
  Malanya tou te tire kanon Panther a nan vire, kout pwen nan Trant-kat la ak chirpe:
  - Pou kominis wayal!
  Ak ti fi yo kontan. Se konsa, célèbre yo bat Lame Wouj la.
  Deja Nazi yo nan sid la, ak sipò nan popilasyon lokal la, te kaptire Penza. Ansanm ak Japonè yo, yo te pase istm Lake Baikal epi yo ap goumen nan Kamchatka.
  Bèl yo sou tank Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana ap goumen tou la. Kat ti fi ap bat lènmi an nan machin touye yo. "Tiger"-2 krache soti kado lanmò ak detwi inite Sovyetik yo.
  Agatha, k ap tire ak zòtèy pye l, li gwonde:
  - Pou Twazyèm Reich la! Ak winks.
  Adala tire tou, li peze pwent tete wouj li a, epi li kriye:
  - Pou drapo aryen yo!
  Ti fi aji ak agresif kolosal.
  Epi kounyeya twoup Alman yo ap antre nan Tirkmenistan. Ak nan Novanm 1943 yo pran kapital la Ashgabat.
  Atak la sou pye, ak itilizasyon teknoloji. Pwisan "Sturmtigers" voye jete bonm avyon ki peze twasan kilogram. Apre sa, yo detwi kay ansanm ak twoup Ris yo.
  Yon sirèn tande. Wi, lame Hitler a montre pi gwo voltij yo nan destriksyon.
  Ti fi Alman Eva a twit:
  - Pral gen yon apèl ak yon depans!
  Helga ap goumen sou avyon TA-152 la. Li lage pwojektil avyon sou sib tè, frape trant-kat ak keveshki. Epi li kriye pou tèt li:
  - Mwen se yon gèrye aryen, epi mwen pral yon ti fi super klas!
  Epi, koulye a yon lòt tank Sovyetik te frape dwa ak li. Yo dwe di ti fi a ap goumen epi sèlman ze li yo pi fre.
  Gertrude tou voye yon egzeyat ki ka touye moun, avèk èd nan zòtèy pye l 'yo, soti nan stormtrooper ansasen li frape lènmi an ak kriye:
  - Glwa pou lide kominis aryen yo!
  Goumen vanyan sòlda isit la, ak ki jan yo regle tout bagay deyò.
  Nan Desanm 1943, Alman yo prèske totalman te kaptire Moskou epi yo te antre ak twoup yo nan teritwa a nan rejyon Gorka ak Kazan. Zam pwòp tèt ou E-10 te patisipe tou nan batay yo. Zam pwòp tèt ou sa a te gwo, li lage nan de vèsyon nan yon fwa. Premye a peze dis tòn ak yon epesè zam devan 60 mm, zam bò nan 30 mm, ak yon motè nan katsan (400) puisans. Wotè machin ki ba nan 1.3 mèt ak sèlman de manm ekipaj, ak yon zam 75 mm ak longè barik 48 EL, trè mobil. Ak yon pi lou zam pwòp tèt ou-15, pwa sèz tòn, blende frontal 82 milimèt nan yon pant gwo, blende bò 52 milimèt, ak yon zam 75 milimèt ak 70 EL longè barik tankou yon Panther, ak yon motè 550. puisans.
  Nouvo zam pwòp tèt ou yo te byen satisfè ak pèfòmans nan kondwi militè Alman yo, ak zam yo.
  De ti fi te goumen sou E-15 la: Frida ak Kaissa. Yo te tire ven kout bal pa minit nan yon kanon. Sa yo bèl ti fi nan bikini.
  Frida tire sou tank IS-1 la, pèse blende devan li yo epi kouli:
  - Pou lide aryen!
  Ak zòtèy fè, li peze bouton yo nan youn nan joysticks yo trè premye nan lame a nan Twazyèm Reich la.
  Lupanula ak Caissa avèk èd nan zòtèy fè, frape lènmi an ak presizyon kolosal. Epi li woule:
  - Glwa pou fratènite aryen an!
  Batay tankou yon ti fi. Avèk gwo kondwi ak lanbisyon.
  Ak vanyan sòlda yo rekòlte rekòt la, ak aktivite a nan chakal.
  Men, li se espesyalman enteresan yo tòti ti fi yo prizonye, sa a se al pran plezi ki pi agresif ak pi renmen yo.
  Frieda te fè remake ak yon griyen nan dan li:
  - Ase pou viv dapre lwa yo,
  Adan ak Èv te bay...
  Nag, nou pral kondwi istwa,
  Agòch, goch, agoch!
  Caissa agresif konfime:
  - Agòch, goch, agoch!
  Apre sa, li tou peze zòtèy toutouni li sou bouton joystick yo, epi byen frape lènmi an.
  Fritz te goumen ... Albina ak Alvina te deja depase chak nan senksan avyon ki te tonbe. Ti fi militan sa yo te tounen yo. Apre sa, yo te ale byen lwen nan lide yo nan militans.
  Albina, ki te tire desann yon avyon Ris, avèk èd nan zòtèy pye l ', te di:
  - Pou lapris apa pou Bondye!
  Alvina, t ap demoli machin Ris la, li te sèvi ak zòtèy pye l tou, li jape:
  - Pou Gran Peyi a!
  Inik batay ti fi isit la ak frape soti lènmi trè mòde.
  Nouvèl ane a te deja rive... Moskou toujou kenbe nan bag blokaj la.
  Yon ti poz jiska mas 1944.
  Ak nan sezon prentan an, li te vin yon ti kras pi cho ak ostilite rekòmanse ak vigè renouvle.
  Lev-2 a tou te patisipe nan batay yo, sa a se premye tank la seri kote Alman yo te itilize kote motè a ak transmisyon ansanm ak devan tank la - nan yon blòk. Epi yo te deplase gwo kay won an tounen. Rezilta a se te yon machin pi konfòtab, ak yon silwèt ki ba ak yon tourèl etwat. Lion-2 a pèdi pwa enpòtan, e li te ajoute pwoteksyon fwon akòz pant lan pi gwo nan zam la. Tank sa a te vin pi lejè nan pwa pase Tiger-2 a, ki vle di li pi mobil ak zam pwisan.
  Nan Twazyèm Reich la, konsepsyon nouvo tank prensipal E-50 la te fèt. Machin nan te ale nan yon kantite chanjman: enstalasyon an nan yon tourèl etwat ak pi piti. Chanje chasi a nan yon pi lejè ak pi fasil pou fabrike ak reparasyon, osi byen ke ak pi bon kapasite kwa-peyi. Kote motè a ak transmisyon ansanm ak atravè, ak bwat la sou motè a. Wotè tank la te redwi a mwens pase de mèt. Ak machin sa a te peze sèlman karannsenk tòn ak epesè zam Tiger-2 la. An menm tan an, li te gen yon motè pi pwisan jiska 1200 puisans, ak zam pi fò - yon kanon 88-mm ak yon longè barik 100 EL, ak ogmante pouvwa destriktif ak presizyon.
  Tank sa a, ki rele "Panther" -3, te sipoze antre nan seri. Ak zam li te ekipe ak yon estabilize idwolik. Yon tank konsa te sipoze vin tank mwayen prensipal la. Ak devlopman nan E-75 la tou te sou pye. Machin sa a te menm pi byen pwoteje: 250 mm blende devan ak 170 mm blende bò, ak yon zam menm plis pwisan ak zam ki pèse 105 mm ak 100 EL kalib. Li te planifye pou kenbe pwa a nan swasanndis tòn, epi mete yon motè 1500 puisans yo nan lòd yo kenbe mobilite. Tank sa a te vin prensipal tank lou nan Twazyèm Reich la. Epi li te planifye yo rele li: "Tiger" -3. Sa yo se tank nan yon nouvo jenerasyon, ak deja pou lagè nan lavni ak Etazini yo.
  Nan Siberia, batay reyèl te dewoule sèlman nan ete 1944, lè dènye batay yo te dewoule ak Larisi.
  Avyon de gè Alman yo te goumen tou nan syèl la. HE-162 a pi lejè, pi fasil pou fabrike ak manyabl, ak siksè pase batèm dife li yo.
  ME-1010 la te parèt tou ak zèl ki chanje bale a. Men, dezavantaj li yo te kondisyon ki wo pou kalifikasyon pilòt yo. Ak olye pou yo li, TA-183 la te pi pito nan seri a.
  Gwo espwa yo te fikse sou ME-262 X ki pi avanse, ki te distenge pa gwo vitès li plis pase 1100 kilomèt, senk kanon lè ak pi bon manyabilite ak zèl byen bale.
  An jiyè, de premye avyon modifikasyon sa a te resevwa pa Albina ak Alvina ...
  Nan tan sa a, Alman yo te deja antoure Chelyabinsk ak Sverdlovsk. Dè santèn de milye de twoup Sovyetik rann tèt.
  Albina tire sou tank Larisi soti nan lè a, pèse do kay yo epi gwonde:
  - Glwa pou rèv aryen!
  Alvina, frape pilòt yo nan Sovyetik la, epi voye yo nan pwochen mond lan, avèk èd nan zòtèy toutouni li, kriye:
  - Pou Gran Lapris!
  Ti fi sa a se konsa batay, ak tank yo tou aktivman tire desann.
  Gerda ak ekip tank li an sou tèt. Yo deja bonbadman katye Sverdlovsk.
  Gerda tire ak zòtèy pye li epi li di:
  - Kominis ka bati?
  Charlotte te peze pedal la ak talon pye l, epi kraze Larisi yo, epi li te ajoute:
  - Li posib epi li nesesè!
  Christina, te tire sou opozan ak anpil presizyon, epi tire ak pye atè, griye:
  - Pou patri nou an!
  Magda, tire sou lènmi an epi dechire zam Sovyetik yo, rele:
  - Pou manman nou!
  Ti fi yo tire tout kokiy yo ... Epi pandan ke yo te ranplir ak yon twous konba, yo te kòmanse pale.
  Gerda te fè yon ti kras fache:
  - Tout anpi pi bonè oswa pita tonbe nan dekonpozisyon. Mwen kwè sa p ap rive nou!
  Charlotte pa t 'byen dakò ak sa a:
  - Ak kote se garanti ke apre Hitler batay la pou pouvwa a pa pral kòmanse, ak Twazyèm Reich la pa pral kraze?
  Christina te fè remake, byen lojikman:
  - Bagay pwensipal lan se ideoloji... Li fè nou fò!
  Magda te konfime, li t'ap frape pye l':
  - Epi ini!
  Charlotte rasyonèl te fè remake:
  - Men, tout menm bagay la tou, youn pral goumen pou pouvwa, ak Lè sa a, lòt la, ak apre li twazyèm lan. Kòm nan Anpi Women an, lè Julius Caesar te premye touye, ak Lè sa a, dinasti Augustan yo te entèwonp. Ak nan Anpi Women an te vini yon tan nan dezakò kolosal ak divize.
  Gerda te dakò ak sa:
  - Wi, anperè yo te kòmanse chanje tankou gan, ak Anpi Women an te tonbe. Li pa t posib pou kreye yon bagay inivèsèl!
  Christina di ak yon souri:
  - Nou bezwen yon sistèm wotasyon pouvwa! Yon sistèm konsa ki ta garanti nou devlopman ki estab ak absans yon batay danjere pou pouvwa!
  Charlotte leve zèpòl li epi li di:
  - Se sèlman Legliz Katolik ki te kapab kenbe yon sistèm pouvwa plis oswa mwens ki estab san fann ak dezentegrasyon, e pa gen okenn antipop ki te kapab anpeche sa.
  Magda di ak yon souri:
  - Men se vre! Katolik yo te evite yon schism pou prèske de mil ane ... Byenke pafwa te gen koudeta, ak Pap yo te touye oswa pran prizon. Li pale de yon bagay ki estab ak andire nan sistèm Vatikan an.
  Gerda di ak yon souri:
  - Ann espere ke jeni Fuhrer a pral di nou fason pou soti, epi nou pa pral divize jij la nan ansyen lavil Wòm!
  Apre sezon otòn la nan Sverdlovsk ak Chelyabinsk, Stalin sispann rezistans nan san espwa.
  Epi, 2 septanm 1944, li te siyen yon akò sou rann tèt san kondisyon. Sovyetik la te dakò ak okipasyon nan zòn ki poko okipe ak renonse a nan souverènte.
  Almay ak satelit li yo te resevwa yon teritwa gwo anba kontwòl.
  Men, te toujou yon pwoblèm ak Grann Bretay.
  Alman yo te lanse yon ofansif ann Afrik. An menm tan an, avyon jè ak misil FAA frape Metropolis la.
  Grann Bretay pa t 'kapab defann koloni yo. Epi byen vit pèdi kontwòl Lafrik.
  Churchill te mouri an Jiyè 1945. Ak nouvo lidèchip Grann Bretay te mande pou lapè sou nenpòt kondisyon.
  Hitler te mande rann tèt. Grann Bretay te refize. Ak twoup Alman yo, san ezitasyon, te ateri twoup yo.
  Ak nan mwa Out Angletè te kaptire. Apre sa, Iland.
  Etazini pa t vle goumen san Britanik yo. Apre sa, yo pa t 'kapab fè yon bonm atomik.
  Hitler ta renmen goumen, men li difisil pou jwenn Etazini atravè oseyan an. An brèf, yo te deside fè lapè. Men, Amerik te dwe peye lajan taks bay Twazyèm Reich la.
  Anplis de sa, Alman yo te resevwa dwa pou baz nan Amerik Latin nan epi yo te pran Istm nan Panama pou tèt yo. Epi li te tounen gwo.
  Hitler te jwenn tout sa li te vle ... Men, li pa t 'kapab chita toujou. An patikilye, Japon rache twòp pou tèt li.
  San yo pa tann pou samurai a kreye yon bonm atomik, Fuhrer la atake samurai a sou 20 avril 1953.
  Li pa t posib ankò pou pran reta. Lagè a te kontinye ak fòmidab siperyorite teknolojik Twazyèm Reich la. Men, gen anpil Japonè e yo gen divizyon kolonyal. Anplis de sa, Japon ap devlope tou rapidman, epi li ka simonte bak.
  Alman yo jete sokoup vole ak tank piramid nan batay. Apre sa, yo te gen plis avanse mitray, ak anba tè pwòp tèt ou zam. Ak anpil lòt bagay.
  Japon te goumen di, men piti piti te jwe alantou. Alman yo menm pran anperè a prizonye.
  Lagè brital sa a te kontinye pou prèske dezan. Epi li te fini ak bonbadman nikleyè Tokyo ak okipasyon peyi Solèy k ap monte a.
  Hitler te deja kaptire prèske lemonn antye, men Etazini te rete. Epi Etazini gen zam nikleyè ak misil balistik livrezon.
  Ak nan Twazyèm Reich la, travay te sou pye pou kreye zam anti-nikleyè.
  Epi, koulye a li te finalman pare.
  Ak 20 avril 1959, lagè a te kòmanse ant Etazini ak Twazyèm Reich la. Dènye lagè nan istwa imen.
  Ak USA a pèdi pa yon sèl wicket ...
  8 mas 1960, ganizon New York te rann tèt li. Ak demen, Washington.
  Amerik te klèman pèdi lagè a. Dènye tank Ameriken an soti nan seri a lou parèt nan batay yo. Ame ak yon kanon long 155 mm, ak 310 mm zam devan, ak yon tourèl fiks, li te vin tounen yon sòt de zam pwòp tèt ou-propulse peze yon sanvennsenk tòn.
  Ameriken yo te finalman kapab rann machin nan, ki te kenbe kokiy yo nan kanon Alman nan fwon an, epi yo te kapab antre nan nenpòt tank Nazi. Men, li te kontoune soti nan kote sa yo. Epi yo frape. Ak yon lòt machin sa yo te bonbade soti nan lè a.
  Eisenhower te mouri sou 20 mas 1960. Epi sou 22 mas, siksesè li Kennedy te rann tèt devan Twazyèm Reich la.
  Se konsa te fini istwa lagè yo. Ak Twazyèm Reich la te pran sou tout mond lan. Ak yon nouvo lavi te kòmanse.
  
  . ROMMEL-FUHRER AK FI YO BARE
  ANOTASYON
  Apre asasina Hitler nan Twazyèm Reich, fòs pwo-lwès yo te vin sou pouvwa a. Epi, koulye a tout bagay te chanje, e kounye a, Alman yo ap avanse ak genyen viktwa apre viktwa. Bèl ti fi goumen.
  PWOLOG
  Sou 20 avril 1944, te gen yon tantativ asasina siksè sou Adolf Hitler.
  Yo te touye Fuhrer la, epi yo te tire sou plas li. Speer te vin nouvo Chanselye a, epi Rommel te vin Führer la ak kòmandan siprèm. Sou 1ye me 1944, Alye yo te sispann tout ostilite ak bonm, yo te deklare yon trèv.
  Stalin, nan kou, te imilye. Men Rommel te anile lwa antisemit yo e li te defann entegrasyon Ewopeyen an kont Bolchevis. Ak peyi oksidantal yo te apwouve li. Pandan se tan, Nazi yo te transfere fòs soti nan Ewòp nan bò solèy leve.
  Ak Twazyèm Reich la toujou gen twasan vennkat divizyon. Sa yo se gwo pouvwa. Ak plis pase mwatye nan avyasyon an te bloke pa devan lwès la. Apre sa, yo jete yo.
  Te gen senkant-uit divizyon nan nò Lafrans pou kont li. Nan sa yo, dis tank, ak senk SS. Sa a se apeprè konparab ak fòs yo ki ta dwe konsantre nan Byelorisi kont fòs Sovyetik yo nan Operasyon Bagration.
  Ak nan tank ak avyasyon menm plis. Otan san senkant divizyon te nan lwès la oswa nan Ewòp.
  Se konsa, balans pouvwa a te deplase ansibleman. Alman yo te deja mete kanpe pwodiksyon an mas nan "Panthers" ak pi pwisan "Tiger" -2. Yo te resevwa avyon jè, ak misil FAA, avyon disk yo sou wout la, ak seri E la.
  Alman yo ap de pli zan pli rekrite divizyon etranje yo. Yo menm tou yo te gen yon fizi atak MP-44 nan seri a, pi bon an nan moman sa a nan mond lan, ki nan plizyè fason te vin pwototip nan Kalashnikov.
  Se konsa, Alman yo te gen fòs grav. Epi yo te gen Rommel. Yon jeneral ki gen anpil talan. Ki fè yon kantite amannman nan jesyon an nan Wehrmacht a ki ogmante efikasite li yo. Epi bay kòmandan gwoup lame yo anpil plis pouvwa.
  Rommel te tou kraze yon pati nan twoup SS yo, ranplir ofisye yo nan pati abityèl yo nan Wehrmacht la. Sa te ogmante kapasite konba lame an antye.
  Dwa kòmandan lokal yo te ogmante tou.
  Epitou, Slav yo te rekonèt ofisyèlman kòm aryen ak Rada Santral la te opere nan Byelorisi. Lòt refòm yo te antreprann tou.
  Men, tout bagay sa yo te pran tan.
  Ak Lame Wouj la te prepare pou yon ofansif nan Byelorisi. Epi li ta difisil pou repouse yon souflèt la.
  Lè sa a, Rommel deside - pi bon defans la se yon atak. Ak twoup li yo sou sektè sid la nan devan an tèt yo frape. Soti nan Moldavi ak Lwès Ikrèn nan direksyon konvèje.
  Kalkil prensipal la te sou sipriz. Sa a te reyalize atravè yon kanpay dezenfòmasyon. Epitou paske Stalin te asire ke Alman yo pa ta atake. Malgre ke Twazyèm Reich la te gen yon anpil nan tank e menm te genyen yon avantaj sou Sovyetik la nan yo. Wi, ak "Panther" machin-bèt la. Li prèske enposib reziste kont li.
  Prezans Alman yo te gen tou "Tigers yo", ki, tankou tank zouti, yo te fò ak obstiné. Premye avyon ME-262 la te patisipe tou nan batay yo
  Ki literalman pè pilòt Sovyetik - machin sa yo difisil yo tire desann.
  Siperyorite Alman yo nan tank tou te gen yon efè. Tigers yo -2 ak Ferdinand yo tounen soti nan peyi Itali te patisipe nan ofansif la. Alman yo tou jere yo ranpli yon koup nan "sourit" pa voye yo nan yon tès konba.
  Tank sa a te montre sivivabilite li nan yon zouti, men pèfòmans kondwi pòv.
  Men, "sourit" pa ka pèse nan nenpòt ki ang. Ak sa a se yon tank grav.
  Ak vitès ki ba li fè li yon bon tank sipò enfantri.
  Men, Rommel te bay lòd pou konsepsyon E-100 la ak lide nan yon layout pi sere. Nan ki motè a ak transmisyon yo sitiye ansanm ak atravè, tankou nan lòt tank ak zam pwòp tèt ou-lanse nan seri a E.
  Alman yo te kapab jwenn yon avantaj nan jaden yo nan Ikrèn akòz sipriz taktik.
  Epi kòm yon rezilta, yo te fòme plizyè chodyèr. Lame Wouj la, sepandan, te goumen anpil kouraj. Twoup yo te gen eksperyans konba epi ou pa ka jis pran yo nan yon show off. Ak sòlda yo nan Lame Wouj la pa t 'vle rann tèt. Ak fanmi yo ta reyèlman jwenn lwen li.
  Batay yo te montre ke tank Alman yo, lè yo itilize kòrèkteman, yo trè bon. TA-152 la tou te montre tèt li byen. Rommel te menm bay lòd pou yo pwodui avyon sa a olye pou yo Focke-Wulf la, epi li te konstwi olye pou yo misil FAA. Misil toujou pa ka rive jwenn Moskou, ak kont fòs tè yo twò chè ak efikas. Li ta dwe remake ke jè a ME-262 pa trè bon e souvan aksidan. Anplis de sa, li tou mande pou refòmasyon pilòt yo, ak yon pist pi long. Wi, ak kreyasyon nouvo enfrastrikti.
  . CHAPIT #1
  Nan sans sa a, nouvo avyon de gè TA-152 elis la te sanble pi efikas nan moman sa a. An tèm de vitès, li depase tout avyon Sovyetik, nan zam tou, pa enferyè a Focke-Wulf a, epi an menm tan an li te gen pi bon manyabilite.
  Anplis de sa, TA-162 a ta ka itilize tou kòm yon avyon atak akòz zam fò li yo ak zam. Epi kòm yon bonm devan liy.
  Avyon sa a se pi gwo devlopman fanmi Focke-Wulf ak chwal lagè a.
  Ak ME-262 tou twò chè. Bonm avyon Arado yo te sanble pi pwomèt. Akòz vitès la menmen ak altitid vòl, li difisil frape yo nan zam anti-avyon, ak avyon de gè Sovyetik pa ta kapab ratrape yo nan tout.
  Se konsa, li te vo envestisman an.
  Alman yo jeneralman te gen bon kandida nan zam. Ak Sovyetik la te fè fas a yon mank de aliminyòm apre sispann nan pwovizyon anba Lend-Lease. Wi, ak kwiv ak eleman alyaj, tou.
  Wi, li pa fasil pou goumen san alye.
  Stalin ranvwaye Operasyon Bagration, e li te eseye lage chodyèr yo, entèdi retrè a.
  Men, sa sèlman fè li vin pi mal. Twoup yo byen vit itilize minisyon yo epi yo tonbe nan destriksyon.
  Ak transfè a nan twoup yo te asosye ak bonbadman an. Alman yo te deja genyen sipremasi lè a.
  Epi yo pa t ap abandone li. Nan pwodiksyon an nan avyon, yo rapouswiv Sovyetik la, ak ekselan nan bon jan kalite a nan machin ak klas la nan pilòt.
  Bagay ki pi move pou Lame Wouj la se ke nan syèl la sitiyasyon an te kapab sèlman vin pi mal. Yak-3, pi avanse pase Yak-9 akòz mank de duralumin, pa t 'kapab pwodwi nan gwo seri. Ak LA-7, tou, pou yon kantite rezon, pa t 'kapab twò masiv.
  Se konsa, mwen te oblije konte sou Yak-9 la, ki, nan kou, se pi senp nan pwodiksyon, men fèb nan zam ak vitès, pi mal pase machin Alman yo ak nan manyablite vètikal.
  IS-2 a, malgre zam pwisan li yo, te bay tou kont Panther la. Yon ti jan pi bon te T-34-85 la. Malgre ke li te gen dezavantaj li yo.
  Nan nenpòt ka, Alman yo te kapab sezi inisyativ la .... Rommel se te yon gwo kòmandan epi li te depase Stalin taktikman. Twoup Sovyetik kounye a ak Lè sa a, tonbe nan anviwònman an.
  Ak Wehrmacht a sèlman ogmante avantaj li yo ak chak mwa nan batay.
  Wi, ak elis yo atak MP-44 te montre efikasite li yo, ak pi plis ak plis te vini nan devan an.
  Se konsa, lwen, Sovyetik la pa t 'gen konparab ti zam. Ak nan kou sa a se move tou.
  Ete a te pase ak avantaj Wehrmacht la ... Zhukov menm ofri yo ale sou defans la. Men, Stalin te kont li epi li te mande yon ofansif konstan ak entèdi retrè twoup yo. Tout bagay sa a te mennen nan yon ogmantasyon konstan nan pèt ak lanmò nan pi bon divizyon ak inite yo.
  Rive nan fen sezon ete a, nouvo zam Alman E-10 pwòp tèt ou te patisipe nan batay yo. Yo piti - wotè a se sèlman 1.4 mèt, men an menm tan an, limyè, ajil, jiska swasanndis kilomèt pou chak èdtan, vitès la te montre efikasite yo.
  Adala, Agata, Amina - twa ti fi goumen sou youn nan premye zam sa yo pwòp tèt ou.
  Ekipaj yo nan twa A te sipoze montre ke fanm ka fè yon bagay nan sèmante. Men, si yo goumen, yo montre pèfeksyon tèt li.
  Yo goumen nan menm bikini ak pye atè. Ki grav anpil.
  Zam pwòp tèt ou yo se byen lajè, ki fè li fasil vire,
  Li vrèman peze kenz tòn. Men, zam devan an nan 80 milimèt nan yon pant gwo bay bon pwoteksyon. Malgre ke, nan kou, pèfòmans kondwi se yon ti jan pi ba.
  Rommel te favorize yon konsepsyon ak pi epè blende devan pou amelyore sivivabilite veyikil la. Ak blende bò a pi epè nan 52 mm, ki bay pwoteksyon kont fizi anti-tank. Okòmansman, zam pwòp tèt ou yo te oblije gen tout dis tòn ak swasant milimèt nan blende frontal ak trant blende bò.
  Men, Lè sa a, bon sans te montre ke pèfòmans nan kondwi nan zam pwòp tèt ou-lanse deja bon, epi li se pi bon pwoteje li.
  Zam la se menm jan ak T-4, 75 mm 48 EL. Li kapab antre nan T-34-85 ak IS-2, menm si nan yon distans pa plis pase yon kilomèt.
  Se konsa, taktik dikte - yo aji plis ak anpil atansyon. Epi vin pi pre.
  Adala tire ak zòtèy toutouni li.
  Koki a frape kòk la T-34-85 ak machin Sovyetik la pran dife. Epi li te kòmanse chire twous konba a.
  Agatha fè remake:
  - Pa mal, nou toujou kloure li!
  Amina ri. Koki Sovyetik la te vole e li pa t fè okenn mal.
  Sepandan, fwon an trè enkline, epi li ta dwe mennen pwojektil la nan yon rikoch.
  Adala tire ankò ak zòtèy pye l ', li chante:
  Nou se gwo predatè
  Ak san parèy nan batay!
  Isit la li tire ak èd zòtèy pye Agatha a.
  Apre sa, li di:
  - Pou gwo reyalizasyon.
  Men, sa ki gwo sou yo? Men, ti fi yo byen klè sou yon woulo liv. Epi ou pa ka pran yo tèlman fasil ak men ou.
  Isit la Agatha tire ankò lè l sèvi avèk zòtèy li yo fè. Epi frape lènmi an. Apre sa, li te fè yon frape egzat sou yon tank Sovyetik.
  E-10 te pwouve, nan kou, yon ekselan zam pwòp tèt ou, e sa a se yon lòt pwoblèm pou Lame Wouj la.
  Se vre, devlopman nan SU-100 se sou pye nan Sovyetik la. Zam pwòp tèt ou sa a se yon trè bon zam. Espesyalman zam li pèse blende ak relativman rapid-tire. Men, li toujou pran tan.
  Alman yo gen pwoblèm pwòp yo.
  Isit la vini otòn, ak pèfòmans nan kondwi nan "Panther" ak "Tiger" -2 nan kondisyon yo nan gwo lapli bay nan. Se vre, Alman yo te deja kapab rive Dnieper a ak consacré tèt yo.
  Se konsa, lwen, Sovyetik la sou bank dwat la Ikrèn ki te fèt sèlman Kyèv ak Odessa.
  Wi, sitiyasyon an enkyete.
  Li deja oktòb epi lapli ap tonbe. Alman yo fòse yo ale sou defans la.
  Wouj tou, apre yon seri defèt, bezwen yon ti repo pou ranpli ran yo.
  Wi, sitiyasyon an se tankou yon sèl fre.
  Fen otòn te pase plis oswa mwens kalm. Se sèlman batay yo te nan swing plen nan lè a. Huffman te vin nouvo zetwal nan gwo ak plis pase twasan avyon ki te tonbe.
  Wi, ak lòt pilòt rale tèt yo. Li difisil sou devan lè a.
  XE-162 te pwomèt yo dwe yon avyon de gè nouvo ak trè efikas nan Twazyèm Reich la. Gwo plis li se fasilite nan pwodiksyon ak pri ki ba. Se vre, machin sa a pa trè alèz pou kondwi. Epi li mande pilòt trè kalifye.
  Tank E-50 la ta dwe ranplase Panther la. Men, isit la, nan kou, li nesesè yo rezoud yon kantite pwoblèm teknik ak aplike yon konplo Layout fondamantalman nouvo. Ki ta pèmèt fè silwèt machin nan pi ba anpil. Ak ogmante zam ak zam san yo pa ogmante pwa, men ranfòse motè a.
  Se konsa, toujou gen anpil travay pou fè. Gen yon anpil nan devlopman nan avyasyon, ki gen ladan bonm san ke. Ak nan kou sa a se grav.
  E wi, gen anpil bagay...
  Tou de bò yo te prepare nouvo zam. Liy devan an kouri sou Dnieper la ak ti kwen.
  Odessa, byento bloke soti nan lanmè a, tonbe. Ak Alman yo nan bank dwat Ikrèn pa t 'kontwole sèlman Kyèv. Nan Byelorisi, yo te gen tèt pon pi lwen pase Dnieper la.
  Nan sezon fredi, Stalin te planifye yon gwo ofansif. Men, li klè ke Alman yo gen yon defans dans toupatou.
  Men, Sovyetik la tou te gen yon bagay nan pwòp li yo. Chak gen pwòp kat trump li yo. Men, nan syèl la Luftwaffe domine. Ak domine kapital. Ak avantaj li ap grandi.
  TA-152 te tounen yon machin vis bèl bagay. Wi, ME-109 nan modifikasyon L, trè bon. Yu-488 parèt tou, yon machin bèl bagay.
  Trè vit pou yon elis bonm estratejik - 700 kilomèt pou chak èdtan.
  Kapab fè bonbadman faktori nan Urals yo ak pi lwen pase Urals yo. Kòm nan chemen an, TA-400 a se yon mons menm pi pwisan.
  Wi, li difisil nan syèl la. Nou bezwen yon mouvman solid.
  Epi sou 12 janvye 1945, yon ofansif te kòmanse nan sant la. Lame Wouj la kouri nan atak la. Men, Alman yo pare ak ap tann.
  Batay feròs te vini. Alman yo pa gen mwens fòs, ak defans la se pwisan.
  Ak nan lè a, Luftwaffe a gen yon avantaj. Nan ti bout tan, ofansif la anbourbe desann.
  Epi ankò batay yo an plen swing ....
  Nan mwa mas 1945, Alman yo te deja avanse. Yon nouvo taktik se yon atak nan mitan lannwit lè l sèvi avèk aparèy enfrawouj. Ak tank E-100 la. Pi lejè, ajil, men pi byen pwoteje pase Maus la.
  Ki jan tank la kraze nan E-100 la se yon bon bagay. Blende devan an se 250 mm ak pant, ak zam bò a se 210 mm ak pant. Vitès 40 kilomèt pa èdtan sou gran wout la. Pwa a se 130 tòn, ak motè a se 1500 puisans.
  Silwèt la pi ba anpil pase sourit la. Ak kò a pi ba anpil. Ak chasi a pi lejè.
  Machin nan trè obstiné, ak de zam. Pa reziste kont sa a.
  Ak "Sturmtiger la" se tou yon mons. Kite Nazi yo peze Lame Wouj la.
  Men, ti fi yo goumen dezespereman.
  Apre sa, yo voye grenad ak zòtèy pye yo fè.
  Alenka, ki te tire ak yon mitray, di:
  - Pou gwo Sovyetik la!
  Anyuta, ekri sou Nazi yo, konfime:
  - Pou pi gwo kominis la!
  Alla, ki t ap tire sou Fritz, di:
  - Pou yon pi bon avni!
  Epi ak talon pye li li lanse yon fòs mòtèl, detwi lènmi an.
  Maria, ekri sou Nazi yo, te note:
  - Fè pi popilè, mond nou an se gwo!
  Olimpiada, fout Fritz la, griye:
  - Pou patri a, manman nou!
  Epi tou zòtèy toutouni li yo, tankou si yo t ap bat lènmi an.
  Matryona rele byen fò, li fè yon ti liy pandye:
  - Pa gen pwoblèm pou Sovyetik la!
  Men, Alman yo toujou kraze nan defans la. Apre sa, yo te kòmanse kontoune twoup Sovyetik yo nan Ikrèn.
  Wi, sitiyasyon an alarmant. Eagle tonbe nan mwa avril. Epi li te vin bèbè ak gallimo. Se konsa, li nan tout konprese.
  Rommel kòmande avèk ladrès. Twoup li yo t ap avanse ak lòt preparasyon atiri ak atak lè.
  Seri E yo te devlope nan Twazyèm Reich, tank E-50 sa a te sipoze pi masiv nan Twazyèm Reich. Avèk epesè zam "Tiger la" -2, designer a pran ak enstale motè a ak transmisyon ansanm. Apre sa, yo te fè gwo kay won an pi etwat ak pi piti. Epitou, chasi a chanje, li te vin pi lejè sou bogies ak sous dlo. Wotè tank la te redwi akòz arbr a Caddy, ki te retire, epi anvan li te konekte transmisyon an ak motè. E-50 a te vin pi ba nan silwèt ak pwa li te diminye.
  Ak zam la menm ogmante pant lan. Kòm yon rezilta, tank la te kòmanse peze mwens pase senkant tòn. Ak motè a, gras a mouche, akselere a 1200 puisans.
  Se konsa, tank la te ergonomique pi bon pase Panther a ak pwoteksyon ekselan fwon.
  Ak zam li a te pi pèse blende ak egzat. Nan kalib 88 mm, ak longè barik la se 100 EL. Wi, machin sa a se gwo. Li gen siksè ak renmen pa twoup yo.
  Sovyetik te gen sèlman IS-3 a, byen pwoteje pa gwo kay won an ak nan fwon an. Nan sans sa a, li pi bon pase IS-2 a, men twa tòn pi lou, espesyalman akòz tourèl la, ak pi mal nan pèfòmans kondwi.
  Alman yo t ap avanse nan sid la. Yo te chache pran Donbass la epi anpeche Sovyetik la nan resous yo.
  Epi li te trè twoublan. Isit la tou, Latiki te kòmanse rasanble fòs. Natirèlman, li te vle pwofite teritwa Sovyetik yo.
  Rommel te aji ak anpil ladrès. Ak Lame Wouj la kounye a epi Lè sa a, tonbe nan chodyèr yo.
  Stalin, nan lòt men an, te fò anpil nève ak pèdi nan Rommel nan taktik ak efikasite.
  Alman yo te kòmanse goumen pi plis abilman. Ak divizyon etranje yo tou. Bagay ki pi move se ke Sovyetik la te jwenn tèt li nan yon sèten twou teknik. T-54 te toujou bezwen kreye e li te pran tan. Tankou avyon jè.
  Ak Alman yo deja gen Arado a, ak avyon atak jè nan seri a, ak avyon de gè. ME-262 X te deja teste. Li te baleye zèl ak motè pi avanse. Ak vitès la se plis pase 110 kilomèt pou chak èdtan ak senk airgun nan zam. Epi li gen tou wokèt avyon ki pwovoke sou chalè ak son. Lè sa a se yon menas grav, ak twoup yo Wehrmacht nan syèl la ap de pli zan pli pran moute.
  Deja nan mwa me, Voronezh ak Kursk tonbe. E sa te pèmèt Nazi yo antre nan Donbass.
  Sitiyasyon an vin pi mal. Nan mwa jen 1945, tout Donbass la te kaptire. Epi Alman yo te ale nan viraj Don a. Stalin freaked soti, ak toujou ap goumen nan isterik. Li te mande ofansif inite Sovyetik yo. Men, sa a jis pa t 'travay.
  Alman yo te pi fò ak zam otomatik ak pi byen òganize. Anplis de sa, yon fòm pi avanse nan kontwòl Wehrmacht la konpanse pou anpil nan feblès yo byen bonè ki te rive nan istwa reyèl ak fasilite viktwa Lame Wouj la.
  Deja twoup Nazi Rommel yo te antre nan batay pou Stalingrad.
  Epi li trè mechan.
  Nan mond lan nan Anpi Brown, batay feròs te dewoule pou vil la sou Volga. Genyen anpil tifi ak pyonye k ap goumen isit la. Batayon tirè pwofesyonèl fanm yo anba lòd Kapitèn Natashka Kaktusova te pran yon pozisyon defansif nan kraze yo nan Ri Voronaya. Ti fi ak mitray ak fizi, mare ak pakèt grenad, kache dèyè kraze yo.
  Natasha tèt li nan yon tunik takte sou kò toutouni li, nan pantalon kout, ak pye atè.
  Yon ti fi bèl ak koube, ak ranch fò, yon ren mens, yon koup cheve kout anba yon demi-bwat. Figi a trè ekspresif, ak yon manton lman, je ble lajè apa. Limyè cheve mawon tounen gri ak pousyè, gwo pwatrin, gade difisil.
  Kapitèn Natasha ap goumen pou plis pase senk ane e malgre jèn li li te wè anpil. Janm ti fi a kouvri ak koupe ak boul. Yon ti fi pi ajil pou l deplase pye atè pase bòt ki graj ak maladwa.
  Sèl la fè santi ti vibrasyon nan tè a, avèti sou pwoksimite a nan yon min, ak manman tè a li menm ajoute andirans. Sou yon bò, pye ti fi a te vin di, epi yo pa t 'pè nan metal cho, oswa debri yo byen file nan kraze yo, men nan lòt men an, yo pa t' pèdi sansiblite ak fleksibilite, avètisman nan gwonde nan mouvman an nan. tank.
  Sweet Natashka kenbe yon grenad ak yon pake eksplozyon mare nan li. Li nesesè rale nan anpi safi tèribl nan tank "Lyon an", wouze lari yo ak mitray.
  Mirabela ranpe bò kote l. Epitou pye atè, se konsa tout ti fi yo soti nan batayon an te tounen soti nan bòt, imite kòmandan yo. Plant pousyè li file pandan l ap rale sou kat pat. Cheve jòn Mirabela dezòd ak long... Yon ti boukle. Ti fi a li menm se mens, mens, piti nan wo. Li ka menm fè erè pou yon ti fi, ak zepòl etwat ak yon tèt w pèdi gwo.
  Men, Mirabela te deja fè eksperyans anpil. Li te tou jere vizite kaptivite nan anpi mawon an, li te siviv tòti mechan, ak min yo, ki soti nan kote, pa kèk mirak enkonpreyansib, li jere yo sove.
  Men, gade figi li timoun, ki sansib, ou pa janm ka di ke yo te bat li ak baton kawotchou sou talon l ', yon kouran te pase nan kò l'.
  Ak wonn talon ti fi yo te boule ak yon fè wouj-cho, ki se trè douloure.
  Mirabela tire... Yon sòlda nan anpi mawon an, nan ka sa a yon fanm franse, tonbe mouri, mizo li leve sab ak debri.
  Natashka glise yon pakèt grenad anba yon pil fatra. Koulye a, yon katrevendis tòn "Lyon" pral rale isit la ak kònen li. Je ble ti fi a klere tankou safi sou figi l ', swar nan solèy ak pousyè tè.
  Eksperyans sijere ke yon tank ki byen pwoteje pral kounye a chanje pozisyon. "Lyon" gen 100 mm zam bò, e menm nan yon ang. Tank mwayen nan anpi Sovyetik la pa ka antre nan li, sèlman mastodon lou gen yon chans. Men, cheni yo se objektif la. Bagay pwensipal lan se anpeche machin nan mobilite ...
  Natasha ranpe moute, flache li fè, pinga'w woz.
  Svetlana tire yon pete nan yon mitray... Yon bèl ti fi, pèsonn pa konnen ki nasyonalite li tonbe. Lè sa a, ti fi yo koupe mèsenè nwa yo. Twoup yo nan Anpi Brown la, yo te konkeri pi fò nan emisfè lès la, pran swen san jenn fi Alman an epi jete twoup kolonyal yo nan batay: peyi Letiopi, Libyen, Italyen, divès lòt bèt, ak kèk lòt elve. Nimewo a nan twoup Polonè yo te ogmante tou - ki moun ki abitye soti nan bèso a rayi Anpi Ris la ak sistèm Sovyetik la.
  Sa, sepandan, pa entèfere ak travay yo.
  Erwin Rommel leve tout yon entènasyonal.
  Anpil ènmi...
  Svetlana adrwatman eskive dife a machin-zam. Bal la prèske fann, nwasi nan pousyè, yon wonn, talon ti fi. Kapitèn-bote a menm te santi yon chatoyman nan ki jan fèmen prezan an gwo kalib vole pa, soti nan sèl ki graj li. Ti fi a kwaze tèt li, li di:
  Menm yon bal pa p anpeche nou!
  Mirabela tire tounen... Yon lòt ti fi Angelica - trè wouj-chveu, pi wo a wotè mwayèn, ak miskilè, malgre rasyon yo mèg. Epitou yon ti fi trè bèl, ak ranch abondan, yon ren rantre moute, zepòl pa fanm laj, ak tete wo.
  Angelica ap goumen nan jis bout pantalon l ', se tunik la chire nan dechikèt, ak Tonben nan pousyè tè, ak nouvo inifòm yo diman delivre atravè Volga la. Bondye padon transfere plis minisyon, ak yon gout nan manje, pou twoup yo fin itilize Ris ak Sovyetik.
  Donk Angelica preske toutouni, janm li grate sitou jenou li. Yon moso shrapnel frape sèl pye dwat la, li fè mal, li difisil pou mache.
  Cheveu wouj, pousyè, prèske toutouni Angelica tòde bèl figi li, men an menm tan an di. Ti fi a ap tire, li di:
  - Pi wo pase nou se Seyè a, Moskou ak Jozèf Stalin!
  Ak koupe sòlda yo atake nan anpi a safi, apèn gen tan yo woule tounen.
  Kraze yo ak lari etwat yo fè li difisil pou tèribl Sapphire Tanks yo vire toutotou. Isit la yo se prèske desan tòn "sourit" epi yo pa ka pase nan tout ...
  Kòm Svetlana te espere, "Lev" te kondwi yon ti kras, li antere tèt li nan yon pil fatra. Te gen yon eksplozyon. Cheni a pete, yon koup de woulèt domaje vole ale.
  Tank blese a te kanpe epi yon kokiy te vole soti nan barik li...
  Yon kote gronde nan distans la, kite kraze yo. Blond Svetlana, tankou yon koulèv sifle:
  - Se kalkil mwen! Ouvè yon kont...
  Ti fi-kapitèn nan ankò fòse yo rale ale. Gèrye ak ti gason nan anpi Sovyetik la ak satelit yo pa ka sèvi ak siperyorite teknik yo nan debri yo. Atravè fòt Erwin Rommel fè tèt di, ord yo nan Anpi Brown yo te anbourbe nan batay tranche nan yon vil olye gwo ak byen fòtifye.
  Mirabela voye yon grenad. Fòse mèsenè ki kraze yo oswa Alman yo fè tèt vire, vire. Youn nan konbatan mawon yo gen men l chire, epi sou li pann, kòm li te, yon mont angle ak yon konpa.
  Ti fi a ankò voye yon grenad ak zòtèy pye l 'ak griye:
  - Pou Larisi Svarog!
  Epi li bay yon vire, koupe lènmi.
  Mirabela di ak yon souri:
  - Sa bousòl la montre w - wout lanfè a!
  Apre sa, yon bèl ti fi souke yon moso nan seramik adhérant nan talon pousyè li.
  Angelica pousye tou, ak tete li fèm, plen. Pwent tete yo prèske nwa soti nan pousyè tè ak grate. Epi eseye lave. Ankò ou gen pou fouye lè mitrayèt Alman yo ap griji. Ak rale nan yon fason plastunski.
  Batayon tifi kenbe pozisyon yo, byenke gen bonbadman. Ak kokiy lou yo chire, ak bonm yo tonbe soti nan syèl la ... Men, pa gen anyen ki pral kraze kouraj nan ewoin yo ruby.
  Isit la Svetlana wè ki jan Panther a rale. Oke, tank sa a pa tèlman pè ankò.
  Ou ka kout pyen li nan bò a. Ti fi a estènye, krache pousyè ki te monte nan bouch elegant li. Li te pran yon grenad nan men l, ki te peze yon pake eksplozyon. Ou gen fofile moute inapèsi. Men, gen anpil lafimen alantou.
  Angelica te kòmanse vòlè, repoze sou drenaj la ak dwèt li nan janm grasyeuz ak koud li yo. Li te tankou yon chat k ap swiv yon sourit. Ti fi a te sonje lagè a soti nan ete terib sa a pou ki ane, lè, dapre vèsyon ofisyèl la, anpi mawon an trèt anvayi vast yo nan Anpi Ris la. (Malgre ke tou de pouvwa akize youn ak lòt nan agresyon!)
  Èske ni fi a, prèske ti fi a pè? Okòmansman wi, men answit ou abitye. Epi ou deja wè eklat yo konstan nan kokiy kòm yon bri òdinè.
  Epi, koulye a li te eksploze trè pre. Ti fi a te bat sou vant li. Fragman kouri soti anwo tankou yon bann myèl sovaj.
  Youn nan yo manyen talon woz ti fi a, chisele.
  Angelica chichote ak bouch bouche:
  - Nan non jistis, Seyè!
  Ti fi a akselere rale li epi li lanse yon grenad ak yon pake eksplozif tache. Prezan an vole nan yon arc. Yon eksplozyon tande, blende bò ki pi mens nan Panther a prete tèt li. Tank mawon an kòmanse boule, eksploze twous konba a.
  Svetlana chichote ak yon souri:
  Mèsi Seyè Jezi! Mwen kwè nan ou sèlman! Mwen priye ou poukont ou!
  Kraze pantè a. Chire, yon kòf long antere l 'nan debri. Blende frontal la, detache ak zam bò a, sanble ak yon skoup.
  Svetlana, ki gen je, sou yon figi mawon soti nan pousyè ak boule solèy, klere ak flè mayi, di:
  - Plis pye bwadchenn lènmi an genyen, se plis defans nou an fò!
  Angelica se trè sexy, nan kilòt nwa li, ak toutouni, pousyè, kò fò. Ti fi a trè entelijan. Li ka voye ti moso vè ak zòtèy li yo fè.
  Koulye a, li jete yon objè byen file ak janm grasyeuz li kouvri ak pousyè tè. Ak kole, dwat nan gòj la nan yon mèsenè Arab. Bèl Angelica di:
  - E mwen se yon senbòl sèks, ak yon senbòl lanmò!
  Ti fi a, apre sa li rale ankò, tire. Led dife ak Svetlana.
  Kòmandan an bote, Natashka, li te koupe trol la, pepi:
  - Lavi se yon chèn, ak ti bagay ki ladan l yo se lyen yo ...
  Mirabela tire, koupe tèt Rommel ouvri epi li ajoute:
  - Li enposib pou pa bay lyen enpòtans!
  Svetlana, yon lòt fwa ankò tire avèk presizyon, grawouye:
  - Men, ou pa ka ale nan sik sou vetiy ...
  Mirabela te tire avèk presizyon e li te ajoute:
  Sinon, chèn lan pral anvlope ou!
  Yon lòt ti fi Olimpiada, tou trè bèl, ansanm ak pyonye Seryozhka a, te prepare yon min sou yon fil. De nan yo pouse l... Bouk trètr la rale nan cheni "Tiger"-2 la. Ak ki jan machin sa a long barik mawon pral eksploze.
  Ti gason blond Sergei a di:
  - Larisi nou an, ou gen yon bokit!
  Apre sa, li apèn te gen tan sote tounen, flache, ak nwa, talon pye desann, soti nan do kay la tonbe.
  Olympias te karese kou ti gason an epi li di:
  - Ou trè entelijan!
  Pyonye a te ale nan devan an epi li te rantre nan batayon fanm yo. Ti gason an trè kreyatif tou. Pa egzanp, li te fè avyon pou tire avyon atak safi. Lè Focke-Wulfs yo, oswa TA-152 yo, leve, yo tande yon gwonde ekstrèmman soud.
  Ti fi ak Alman fè grèv ak akonpayman yon senfoni Wagner. Tankou yon melodi majestic.
  Olympias di ak anmèd:
  - Yo toujou ap eseye fè nou pè!
  Ti gason pyonye a te chante ak patos:
  - vanyan sòlda Ris pa pè lanmò,
  Lanmò p ap mennen nou anba syèl la zetwal!
  Paske Larisi sen pral goumen di,
  Mwen chaje mitrayaj la vanyan sòlda!
  Olympias, yon ti fi wo, miskilè, ak ranch lajè ak zepòl, se yon fanm peyizan tipik. Rad yo te chire pandan batay la nan ranyon, janm fò yo fè, cheve yo trikote nan de galon ak lou pousye.
  Zanno se sèlman onz ane fin vye granmoun, mens soti nan malnitrisyon, ti gason grate ak sal, nan pa gen anyen men bout pantalon. Cheve natirèlman blan ti gason an te vin gri, epi kòt yo parèt nan po mens, bronze ak sal. Janm fò anpil frape desann, ak nan boule, ematom, ak ti anpoul. Se vre, sò a anpeche timoun nan blese grav.
  Kont background li, Olympics yo sanble gwo ak gra, byenke ti fi a se pa grès nan tout, men ak fò, vyann ki antrene sou zo yo. Anplis, grangou pa t 'sanble afekte figi pòtab ak gwo li ditou.
  Ti fi a tire soti nan yon lou fizi anti-tank. Machin mawon pa ka pèse nan fwon an, men gen yon chans nan tren yo.
  Ak gwo "Lyon an", li te resevwa yon eksplozif ki lou nan chay la, yo te kòmanse soufle lafimen tankou yon fimè lou.
  Seryozhka chante ak malis:
  - Stinky Fritz san reflechi, limen yon sigarèt nan papòt la! Natirèlman, li te antre nan gwo pwoblèm!
  Olympias, flickering ak miskilè, ti towo bèf ate, bat nan yon dans tap ak janm fè, bèl. Ti fi a chante:
  - Sentespri ruby faz yo klere soti nan icon nan ... Bondye padon ou tranpe omwen yon mil blitz! Men, si yon moun buz plis pase tout ork yo - pa gen moun, kwè m ', pa pral kondane ou pou sa!
  Apre sa, li rechaje fizi anti-tank la epi li tire ankò. Transporteur batay kannèl la soufle lafimen ankò.
  Batayon ti fi a te fè gwo domaj sou Fritz la. Men, li te soufri tou pèt. Isit la yon ti fi te chire an mwatye, ak figi l 'te vin tèlman pal, malgre pousyè tè a.
  Twoup Rommel yo te deja pran pifò Stalingrad, men sa ki rete nan vil la pa vle lage ak rann tèt.
  Svetlana, pandan se tan, ap eseye kraze nan "Tiger la". Yon machin Nazi pwisan, te resevwa yon grenad nan bò a, men li pa t mouri. Vire pou tire yon kanon. Ti fi a gen twou nan tè a, ak debri, se konsa yo pa dwe kraze pa vag eksplozyon an lage pa prezan an.
  Svetlana chuchote dousman:
  - Manmi, papa, mwen dezole!
  Mirabela te voye yon grenad sou Tig la, ki te eksploze sou fwon li. Ti fi a sifle:
  - Konsènan lefèt ke limyè a ap anseye nan sezon fredi a nan sezon prentan an ... Mwen repete san okenn eksepsyon ke Navalny se yon bastard move maladi!
  Angelica kase je Alman yo, li vide dlo sou yo ak yon pete, li di:
  - Nan sèkèy la, mwen wè Alexei kounye a! Epi li choute pòv la dwat nan je!
  Ti fi a wouj-chveu aktyèlman voye yon grenad nan tank la ak dwèt li. Li frape barik la ... Yon eksplozyon swiv ak mizo "Tiger la" te dechire.
  Ekipaj lach konbatan Rommel yo te pran e li fè bak.
  Svetlana soufle nan twou nen li:
  - Pa nou, ou p'ap sede!
  Mirabela koupe yon mèsenè hitléris ak yon bal e li chante:
  - Epi mechan an pa blag! Men ak pye, li trese kòd Ris yo! Li plonje dan li nan kè a menm... Li bwè patri a jouk anba!
  Svetlana, ri, jape:
  - Führer a rele byen fò, dlo nan je tèt li!
  Mirabela te tire e li te ajoute:
  - Ebyen soufle lanmò, riri!
  Yon "Shtumrtiger" menm pi danjere parèt. Li detwi tout bilding ak bunkers. Anplis, li pa apwoche pozisyon twoup Ris yo. Se machin nan mete anba kouvèti pa mitray Nazi.
  Svetlana wè ke jwenn tou pre pozisyon yo nan ork yo se ireyèl. Men, nan syèl la Focke-Wulfs. Youn nan machin sa yo vole pi pre pozisyon Ris yo, ki te swiv pa TA-152s. Ti fi yo louvri dife sou li.
  Angelica voye yon grenad, li di:
  - Nan lanmò gwo twou san fon - pa gen padon!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire soti nan mitrayèt la. Woule tounen byen vit. Yon tank Nazi relativman nouvo "Panther" -2 ak yon ti tourèl ak yon silwèt pi ba ap pwoche briskeman.
  Plizyè tifi voye grenad sou machin Nazi a. Li, li te resevwa kado yo, jele epi li pa kapab vire.
  Angelica sifle, sifle:
  - Sa a se yon nouvo atak! Nou pral chire bouch li!
  Panther-2 a gronde epi tire zam ki pi pwisan li yo.
  Kolòn nan dife fann lè a, epi imedyatman chofe ak elektwolize atmosfè a.
  Angelica ri, kokiy yo vole pase ti fi a mwatye toutouni. Wouj san wont la souke ranch li epi li di:
  - Apre sa, Newton te bat lènmi yo, jete jouk bèf la soti nan fòtèy la! Fritz li dekrete lwa Newton li a!
  Stalingrad - vil la nan Stalin, tout vale nan konflagrasyon, lè lang nan dife te sanble yo niche syèl la ak krake etensèl koulè wouj violèt, zoranj ak wouj! Epi chak etensèl se tankou yon fantom k ap chape soti nan yon chato infernal.
  Svetlana, frape konbatan Nazi a, te klere je ble li, chante:
  - Kisa wap plenyen move vye fanm? Kwè mwen, jis yon lopital sikyatrik ap kriye pou ou!
  Mirabela te chante nan yon chante pandan li te tire sou ork yo:
  - Ala bon pou w kouche sou zèb la epi frape Fritz nan tèt! Fè aranjman pou yon kataplasman pou Fuhrer la, epi voye bal nan yon mitrayèt!
  Ti fi a te ri anpil e li te woule soti nan vant li pou ale nan do l. Mwen te fè yon bisiklèt ak janm. Yon grenad vole. Focke-Wulf vole a, li te resevwa shrapnel anba vant la, briskeman te monte pi wo. Li ka wè ke fragman byen file blese l '. Bèt mawon an pran dife, e li te kòmanse pèdi moso zèl kase.
  Svetlana, wè ki jan Fokke t ap pèdi altitid, grawouye:
  - Sa se yon semafò! Yon rach pandye sou tablo!
  Avyon Hitler te eksploze, gaye fragman nan tout kwen byen lwen nan syèl la. Ak ki kote as fachis la ale. Fè dènye vire mwen. Bouro a ale nan sann, pa pilòt la!
  Mirabela estènye, li gaye pousyè epi li di:
  - Pou ou pa dwe? Se pa yon kesyon!
  Angelica voye yon lòt vè ak pye l ankò, telman frape zye a, li soti sou Fritz, nan dèyè tèt la:
  - Mwen se yon armada tank! Epi ou bezwen trete!
  . CHAPIT #2
  Konbatan Hitler yo ak satelit yo te eseye avanse, voye grenad devan yo. Taktik sa yo kont ti fi pa t travay. Isit la Seryozhka deplwaye yon katapult, ak ki jan li frape lènmi an nan repons.
  Ti gason pyonye a bele:
  - Santa Claus ap chire bouch Hitler!
  Chaj la nan katapult la, pèse nan foul moun yo nan konbatan Nazi Rommel, fòse yo gaye, epi an menm tan an woule nan lè a. Fritz tonbe, li kase sou dekonb mi yo.
  Tank "Tiger" -2, li te pèdi balans, fè kolizyon ak "Lyon". Oh, Leva, ki kote non formidab ou a?
  Svetlana te souri epi li reponn:
  - Oke, byen fè Seryozhka!
  Ti gason an gwonde agresif.
  - Pioneer toujou pare!
  Ti fi a souke pye l pou l reponn.
  Ti fi-kapitèn lan te kòmanse kloure ankò. Ak Olympias chatouye pye etwat Seryozhka a, ki jan difisil li genyen li! Se pa etonan ti gason an pa pè kouri nan dife yo.
  Mirabela nan yon chante, te di:
  - Jenès se bon - vyeyès se move!
  Angelica, roux kè kontan sa a, te dakò:
  Pa gen anyen ki pi mal pase vyeyès! Sa a se tout bon eta ki pi degoutan nan tout posib!
  Ak ti fi a fè yon so ak yon koudeta. Li imajine pou yon moman degoutan granmè. Non, pa konpare, yon vye fanm ak yon fi. Ak ki bote, nan kò mens.
  Angelica pran li epi li chante:
  - Koule apre ane, ane nan yon karavàn,
  Yon granmoun fanm fwote henna nan yon mòtye...
  Ak sa ki sou figi mens mwen an,
  Mwen pa konprann ki jan jèn yo ale!
  Svetlana te klere je l, li te frape ork la ak yon frape nan lenn epi li te di:
  - Non! Toujou, nan lagè gen tankou yon cham - yo rete pou tout tan jèn! Toujou bwè!
  Olympias mete yon nouvo chaj nan katapult la. Sa a se yon bagay tankou yon bon mòtye. Ti fi a sifle:
  - Pa pase, men pase!
  Seryozhka melanje pye mens men ajil li epi li jape:
  - Rommel figi!
  Ak yon grenad, ansanm ak yon pake eksplozyon, te vole nan swing nan pozisyon yo nan konbatan Nazi yo.
  Wi, Stalingrad pa te ba yo - vil sa a fre. Pou twazyèm mwa a depi nan fen ete ki p'ap janm fini an, yon atak ap pase, men lavil la pa te kapab pran tout bagay. Nan lòt sektè nan devan an, konbatan Nazi Rommel yo te reyalize yon siksè limite, men pa sou sa a.
  Svetlana te tire pistolè li epi li gronde:
  - Tout bagay se enposib, li rive posib... Pa gen okenn nesesite fè linivè a trè konplike!
  Epi frape tank gaz yon motosiklèt. Machin nan te eksploze, ak toubiyon dife te eklere peyizaj lafimen. Epi ork la te chire pa yon grif dife.
  Kapitèn fi a rele byen fò:
  - Mwen renmen touye sa ki mal! Ak sa a se pi gwo bon an!
  Mirabela souflete trol yo ak yon pete epi sifle:
  - Ann jwe porcupine!
  Angelica ouvri dife, pi byen. Plizyè bèt swa te rete kouche sou debri yo kouvri ak yon frenn:
  - Touye lènmi an! - Ti fi a chichote.
  Mirabela te chante:
  - Lè w te pentire Erwin ak lipstick, Margo ak hairspray, mwen pral trennen ou nan kaptivite nan Princess la, chen fidèl la pral ronge ou!
  Svetlana, tire, sifle:
  - Vini non nan aswè, Alexander, pann tèt ou ... Sispann twonpe tèt ou! Vini non nan aswè a, vole tankou yon gyrfalcon - bat ork yo difisil!
  Mirabela di an kòlè, li fè kas nan tèt stormtrooper la:
  - Nou kapab! Epi nou pral!
  Ti fi ki soti nan batayon "Lenin" te sispann avansman twoup etranje yo. Fritz te deplase pi devan, literalman jete kadav nan espas. Tank "Lev la", ak ki espwa yo te estime, pa t 'ede tou. Isit la se yon modifikasyon nan machin nan ak yon zam 150 mm.
  Angelica frape yon wòch kole nan pwent tete li toutouni. Ti fi a gen tete sa yo bèl ak plen. Ti fi a voye yon grenad ak pye l. Janm lan pi fò pase bra a, epi jete a ale pi lwen.
  "Lyon" te resevwa yon espas nan cheni a, li sispann. Piki nan bouch pwisan li. Rumble ak tonbe.
  Angelica krache di:
  - Vanyan sòlda Ris la pa plenn nan doulè!
  Epi ti fi a tire ankò. Epi li fè li trè byen. Fachis la apiye soti nan gwo kay won an tonbe tounen.
  Yon ti fi wouj, prèske toutouni di:
  - Pou gremesi lènmi an kwè ke li jere kraze ti fi yo! Ki moun ki oze, li atake nan batay, nou pral fòseman bat lènmi yo!
  Apre sa, Angelica woule misk yo nan laprès la, ki li te trè Relief.
  Oh, ala tifi yo bèl! Mwen pa vle okenn nan yo mouri.
  Stalenida kouri... Yon bèl fi, ak cheve blan an gonfle. Li yon jan kanmenm jere yo frote yo ak kèk kalite posyon pou yo pa vin sal.
  Ti fi a bèl anpil, ak figi Venis, sèlman plis ton ak Relief. Rad sou li, sèlman yon soutyen ak kilòt. Tout lòt bagay te deja chire. Men, jan pye yo grasyeuz! Sa a se pa yon ti fi, men yon sele nan pèfeksyon, yon kouwòn nan bote.
  Li deplase nan yon fason espesyal, tankou yon ekirèy. Yon pye fè ak tranbleman, ak pinga'w, etonan rete pwòp. Stalenida tire, epi fachis la vin yon ilsè nan pwatrin li.
  Ti fi a di:
  - Lwayote a patri a se mo ki pi wo a!
  Angelica di ak yon ri:
  - Retire soutyen ou rete tankou mwen nan bout pantalon!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Sa a pa apwopriye!
  Angelica souke ranch li, tire byen, li chante:
  - Gen yon bagay manm Komsomol vin etranj! Mache ak pwatrin fè konsa se trè endesan!
  Steelenida ri epi li di:
  - Poukisa pote kè kontan nan Nazi yo, gade nan bote nou an!
  Angelica reponn avèk desizyon:
  - Bote nou an mòtèl!
  Ti fi asye a ri epi tire sou TA-200 la. Machin konbatan Nazi yo pran dife. Epi bèl blond lan rele:
  - Lanmò nan sa ki mal!
  Angelica ri.
  - Epi lavi a bon!
  Stalenida, li wè ke fachis la ap tonbe, li gronde:
  - Sa a se valè ki pi wo a! Pa panse Nazi yo ke ou te genyen!
  Angelica chante:
  - Ap tann pou viktwa! Viktwa ap tann... Moun ki anvi kraze chenn yo! Ap tann pou viktwa! Ap tann pou viktwa! Nou pral kapab defèt Nazi yo!
  Yon bèl ti fi, ak tete toutouni li ap tranble. Bon ak yon tors fè nan chalè a, ki se entansifye pa dife a.
  Svetlana kounye a te sanble pi plis detèmine. Li tire sou Nazi yo ak yon mitrayèt, epi li jape:
  - Mwen pral kastre w!
  Ak tout bon Nazi yo te resevwa kado ki ka touye moun ak sèkèy! Ak ti fi a te montre yo yon figi, ann bati zòtèy fè. Li sifle tankou yon vòlè rossinyol. Ak nan dwèt yo nan ekstremite ki pi ba yo.
  Kapitèn fi a se trè entelijan. Ak briyan. E pa mechan ditou. Li, tou, pafwa gen pitye pou sòlda yo nan lènmi an, ki ka gen timoun ki pral kriye pou zansèt mouri yo.
  Svetlana, sepandan, kondui panse sa yo lwen tèt li, kidonk ou vle kriye nan men yo. Men, se pa Ris yo ki te vin jwenn Nazi yo pou vòlè ak touye. Non, sa yo se fachis ak yon pake antye agresif nan etranje ki soti nan tout mond lan te kraze nan vast yo Ris.
  Svetlana kwaze tèt li epi tire sou yon Fritz, ki te eseye tou dousman pwoche bò kote pozisyon Larisi yo ... Je l 'ak sèvo, ki te frape soti nan yon bal, koule soti.
  Kapitèn tifi a te souri epi li di, avèk lespri:
  - Dwat je nan je, tèt nan tèt!
  Svetlana byen tire, li frape yon motosiklèt ak yon sidecar. Machin nan te kòmanse chire, ak mitrayil la vole, woule plizyè fwa. Lè sa a, mizo li te plonje nan debri yo.
  Ti fi a fwote smèl li fè ki gen pousyè sou dekonb yo. Epi li vize ankò. Kè kontan, figi jèn li souri olye souri. Ti fi a chante:
  - Non, nou te di fachis yo, pèp nou an pa pral tolere lefèt ke pen ruby santi bon yo rele ford!
  Mirabela te fè yon piki trè egzat, kote Focke-Wulf la te flannen, li chirpe:
  Pou yon kannay, nan kou, chwa a klè,
  Pou dola, li pare pou trayi Larisi...
  Men nonm Larisi a tèlman bèl
  Ke li pare pou bay lavi li pou Peyi a!
  Ti fi a te fè yon tombon epi li montre Nazi yo fig frans, li woule, ak bal yo pa t 'manyen bote a.
  Angelica te parèt, bèlte sa a, prèske toutouni, ak sal tankou yon dyab, voye yon grenad alafwa ak de pye. Epi li tcheke:
  - Sa mwen genyen se ... Nazi yo nan yon bò byen file!
  Olympias korije Angelica:
  - Sharp, nan bò a, epi yo pa nan bò a byen file!
  Ti fi a ri ak souke tete melon li yo, epi li te lanse yon grenad lè l sèvi avèk yon grenad ak yon pake eksplozyon. "Tiger la" te frape nan mizo a, ak travay sa a kwochi nan atizay eskive.
  Apre sa, bèt Nazi a fè bak. Li te kòmanse rale tankou yon tòti pran nan dife.
  Svetlana t'ap chante, li t'ap fè yon clinye ak kè kontan:
  - Epi "Tiger" la ap fè bak, epi Fritz la kache!
  Batayon jenn fi a manevwe anba atak, atak lè ak zam lou. Isit la bonm avyon yo frape, kase, apik wouj-cho leve nan syèl la. Epi wòch yo te boule. Erezman, pa youn nan ti fi yo te mouri, men ti gason yo te ale nan pwochen mond lan - ki pa tèlman regrèt! Ak nanm vole - kèk nan syèl la, ak lòt nan lanfè! Kote dyab yo ak pitchforks yo deja ap tann pou moun ki pa t 'kwè nan Jezi, oswa pito nan Svarog ak Paran an.
  Angelica se pi sexy nan vanyan sòlda yo nan yon raj: byen, Nazi yo nan "Sturmtigr" yo ka tire nan pozisyon yo nan twoup Ris yo epi touye vanyan sòlda wouj yo?
  Apre sa, ti fi a te pwan yon grenad ak pye l 'yo epi li vire nan kaskad nan somersaults. Ak k ap vire pi vit ak pi vit. Apre sa, ak tout fòs li, li jete kado lanmò a nan gwo mizo Stormtiger la. Toutouni, janm bronze nan bote a klere, ak grenad la vole nan mizo lajè a. Ak machin nan pwisan premye toufe, ak Lè sa a, kouri. De "Royal Tiger" ki te kanpe sou kote "Sturmtiger" yo te voye jete e yo gaye nan diferan direksyon. Woulo yo te chire nan men yo, epi yo tonbe atè, vole tankou yon kolye larenn lan kase.
  Vag eksplozyon an jete Angelica, epi ti fi a vole tèt anba. Apre sa, li te vire sou, balanse ak jete. Men, bote a kanmenm ateri, debri byen file, ak wòch kraze fouye nan plant li fè. Ti fi a te nan doulè, e menm nan pye calloused la, pwent an pèse.
  Men Angelica te jwenn fòs poul leve kanpe epi rele:
  - Nou Nazi yo pral nan sann yo!
  Svetlana ak lòt ti fi yo te voye jete pa yon vag eksplozif, e menm yon ti kras kraze. Men, pa gen yonn nan bèl vanyan sòlda yo te mouri. Ti fi yo te rankontre ak siklòn ak dife byen vize. Siprime Alman an ak lòt ensèk agresif ki te vole deyò epi yo sènen Anpi Sovyetik Ris la.
  Mirabela te chante ak anpil antouzyasm:
  - E lè twonpèt Granmèt la mennen nou nan batay, nou pral zanmi Komsomol la! Epi, dapre volonte Jewova, m ap nan apèl nan syèl la!
  Angelica, ki te souke pousyè ki te nan plant san li, li chante:
  - Putin, pati, Komsomol! Epi nou voye Rommel nan yon kay moun fou!
  Ti fi yo te kòmanse ri assoudman, epi Seryozhka te di ak alam ak deranje:
  - Ak katapult mwen an, pa tèlman egzat - tankou janm sa yo fè ak fò nan Angelica!
  Olympias, t ap jwe ak misk bra l, te di:
  - Ebyen anyen! Ou toujou ap reflechi. Yon bagay ki pi fre!
  . Ti gason an, souflete pye l', li di:
  - Natirèlman menm tounen!
  Sfero Katastrofov tounen Erwin Rommel tounen nan sal fòtèy la epi li di ak yon souri:
  - Pa mal, ou te goumen jèn Kreyatè mwen an! Admèt se te rèv ou - vin yon ti gason pou tout tan ak goumen!
  Field Marshal la te dakò:
  Wi, se egzakteman sa mwen reve sou! Egzakteman sa mwen te toujou vle! Fè yon ti gason ewo!
  Bondye-pitit di sou yon ton serye:
  - Ou te goumen, epi kounye a montre tèt ou kòm yon manadjè kalifye! Sa a se nesesè pou devlopman nan karakteristik pèsonalite!
  Erwin te di ti fi a ak ti gason an:
  - Bon, poukisa nou pa pral gade plis fim oswa?
  Natasha dousman reponn:
  - Petèt monwa gade pilòt nou yo: Albina ak Alvina! Yo se gwo mèt nan zafè militè!
  Jenn wa a te dakò:
  - Bon, ann wè yon ti kras plis, epi mwen pral gade nan kapital la! Wa a pa te sipoze chita tout tan nan palè a!
  Svetlana te chante an repons a ak yon vwa ki plen son:
  - Wa a se fyète nou ak glwa,
  Ou gen bon konprann tankou Latè natif natal...
  Ranfòse tankou pouvwa poto asye,
  Bondye te ban nou ou!
  Erwin te reponn avèk sajès:
  - Yon chèf ki renmen flatri dous gen entèlijans yon vole!
  Natasha di:
  "Vrèmanvre, ou se chèf ki pi saj la! Nou panse avèk ou ke anpi nou an pral finalman genyen lagè kont sòlda Ris ak Lame Wouj la!
  Erwin te mande seryezman:
  Poukisa yo pa vle lapè?
  Natasha reponn seryezman:
  Poukisa yo bezwen lapè? Yo pa konnen okenn lòt eta de lespri ak anpi. Lagè se yon eta natirèl pou yo. Anplis de sa, ork yo se kanibal, epi yo manje prizonye ak prizonye. Swa imedyatman, oswa apre gwo tòti!
  Erwin di ak yon souri:
  - Li vo gade figi bèt sa yo - ou pral konprann, pa atann bon nan sa yo!
  Ekran fim nan limen ankò. Li kounye a te montre de avyon de gè, sou ki bèl ti fi te kouri: Albina ak Alvina.
  Tou de blond siwo myèl, miskilè, chiseled ak nan bikini nan menm. Ala bèl li tout sanble.
  Albina tire nan kanon avyon. Tire desann senk avyon nan Larisi ak ti fi Komsomol, griy:
  Nou pral bay lavi nou pou Peyi nou an epi nou pral sètènman genyen!
  Alvina, tire, konfime:
  - Natirèlman, nou pral genyen! Li pa ka otreman!
  Epi li te tou tire yon pete nan kanon lè. Konbatan nan Bolchevik ak ti fi Ris tonbe epi eksploze. Gen kèk nan yo ki ekzamine.
  Albina, tire, chante:
  Avyon yo bon, bato a vapè yo bon!
  Ak ti fi yo chaje dyaman yo lou!
  Ak soti nan frape egzak la nan bote a, yon lòt machin nan sa ki mal Bolchevik yo te kraze. Ki sa wouj yo vle goumen ak lous yo? Se konsa, jwenn sizoma ou nan nen an!
  Alvina, koupe yon lòt Bolchevik anplwaye, peze bèl janm li ak dwèt li. Li se yon ti fi ki, si li deplase pye l ', pral kraze nan yon miray brik.
  Yo menm te montre sinema a ki jan tou de pilòt nan yon so, kraze ankadreman pye bwadchenn ak talon pye yo fè.
  Albina te tire yon lòt, fwa sa a yon bonm bolchevik, li sifle, chante:
  - Pa gen pi bèl pase nou, konnen pouvwa yo,
  Nou pral bat tout ti fi ork yo ...
  reyalizasyon nan vanyan sòlda ak tout bèl pouvwa -
  Epi anlè nou an lò gen yon zanj cheriben!
  Ak Albina ankò koupe yon machin nan syèl la, nan Helm nan ki te chita yon Bolchevik. Apre sa, li te fè li metriz.
  Sepandan, Alvina pa enferyè. Ki jan yon ti fi blond vire. Deplase lè l sèvi avèk teknik la "koulèv rena". Epi yo tonbe, fimen vyolan yo tonbe.
  Alvina t'ap chante, li t'ap gou bouch li:
  - Akanj la ap di nou: li pral fre nan paradi a,
  Men, se sèlman pòtay yo nan paradi klike sou ...
  Nou pral mande Bondye: ekri ak yon zanmi,
  Pou kèk rejiman zanj!
  Ak vanyan sòlda nan aplike yon bouk mouri. Epi li touye komisè sa a, ki te nan tèt yon gwo avyon de gè. Li te fè li avèk anpil gras, epi li peze bouton an ak yon dwèt long ki te gen anpil fòs ak janm lise. E menm tèribl komisè a te chire! Sa a se reyèlman ti fi yo nan voltige ki pi wo a!
  Men koulye a, lè a vin pi kalm ... Ti fi yo pran kou a nan fòs tè yo nan Lame Wouj la. Isit la Albina voye yon pwojektil avyon soti anwo. Ak tank la nan Larisi "IS" -3 frape egzakteman sou do kay la. Kraze atravè li, frape deyò Bolchevik yo.
  Epi kokiy yo kòmanse eklate. Yo tande eksplozyon ak lanmò sòlda Sovyetik yo.
  Albina sifle tankou yon kobra ki pike yon bèf:
  - Pou ras imen an!
  Alvina tou tire sou lènmi an, kraze lènmi an. Epi li rache gwo kay won an nan tank Lenin la. Wi, ti fi a souflete egzakteman, ak byen.
  Ak ork yo kite yon dezòd san.
  Tou de bèl te pran sib tè. Zam yo te detwi.
  Albina kraze kanon gaz mesye ki gen tout cheve nan tèt yo ansanm ak tifi Larisi yo, epi li di:
  - Rèv mwen, mwen se yon bèlte fre!
  Alvina tou te kraze lans wòkèt la, epi li twit:
  - Ak grooms yo pral vire sou soti nan bote!
  Epi tou de tifi pete ri. Malgre ke ak gason, nan kou, yo pa gen okenn pwoblèm. Mesye renmen selebrite yo. Ak an jeneral, yon sèl gason se plis pase ven ti fi, sèlman yo twò piti. Isit la sou Latè, gason yo grandi bab!
  Sa a se yon kè kontan pou gason an, men si fi a se tanperaman, Lè sa a, li deja gen pwoblèm!
  Albina te peze bouton joystick yo ak zòtèy pye li epi li di:
  - Rèv mwen se jwenn imòtalite!
  Alvina peze gachèt la ak dwèt janm li yo epi li di:
  -Epi nou imòtèl! Nou ap viv nan lòt monn nan nouvo kò!
  Albina frape yon tank ork ekstraòdinè epi li gorglè:
  - Byenke kò a san nanm a pa kò a, men ala fèb nanm nan san kò a!
  Epi gèrye a lage etensèl soti nan je l '... Apre sa, pandan li t'ap rele:
  - Pa kwè, pa gen lanmò!
  Alvina bat zam pwòp tèt ou yo nan kochma Bolchevik yo, ak ki jan li kriye:
  - Yon konbatan nan ribi lanmò pa pè,
  Pa gen anyen sou chan batay la ki menase ...
  Nou pral goumen avèk kouraj ak ènmi patri a -
  Ti fi a pral akonpli yon gwo fe!
  Apre sa, ti fi a bese avyon de gè li an plis sou sifas la. Epi li tire yon ti fize. Ak tank la gwo nan Bolchevik "Karl Marx" ak senk zam, kòm li te kòmanse chire, ak tout zam li yo te fann an fragman.
  Albina koupe plizyè motosiklis nan Anpi Ris la ak yon pete mitrayòl, epi li fè yon griyman plezi:
  - Mwen gen de zèl lajè, ak je tankou yon malfini stepik!
  Ti fi ki gen yon sans bote anpil. Men, si yo pran yon bagay, li pral fè sou premye nimewo a.
  Men, montre aviyasyon an te fini, epi yon seri diferan te kontinye. Fwa sa a, yo te montre yon gwoup kat ti fi ki pa sèlman ekselan konbatan, men tou, ki te gen majik masyal.
  Yon machin ale kont tout armada mastodon nan anpi Bolchevik la. Li sanble kareman swisid.
  Men, nan Helm tank la, Victoria tèt li se yon dyab, nan bote fantastik. Wi, ak tout kat ti fi: jis bèl. Yo repoze janm yo fè kont zam la epi yo pran sansasyon mantal, tankou si yo te rèn limyè yo. Ki ti fi majik yo ye: yo kapab epi yo konnen anpil.
  Victoria tire yon piki, chante yon liy ki soti nan yon romans modèn:
  - Mwen pa konnen kisa ki te pase... Riri timoun yo trè sonore... Epi tifi pye atè deja ap kouri nan flak dlo yo!
  "Elephant" nan fachis yo nan twoup yo, frape soti pa li, yo te kòmanse fimen, emèt bag santi. Yo toubiyon tankou koulèv pwazon. Epi Victoria fè yon klin pou patnè li yo, Zoya voye yon kokiy. Nadezhda, sèvitè Perun, youn nan sèvitè bondye yo te kreye pa Sfero Katastrofov, te avèti:
  - Isit la nan anbiskad gen dernye zam nan pwòp tèt ou "Porcupine", ak yon zam 32-liv ... Ou bezwen fè plis atansyon.
  Elena ki te konnen tout moun te pale imedyatman:
  - Zam pwòp tèt ou "Porcupine", se yon kopi ki gen lisans ki soti nan travay fòlklorik lan, ki soti nan yon kalite espesyal nan zam pwòp tèt ou "Anaconda". Karakteristik zam: zam devan 228 mm, zam bò 200 mm - fre! Kanon kalib 94 mm, ki koresponn ak zam ki pèse "Royal Buffalo". Ak twa lòt mitray...
  Victoria briskeman entèwonp patnè li yo e li menm te eseye deplase talon pye l nan nen an, li t ap rele:
  - Mwen konnen!
  Elena ri pandan li te fè remake:
  - Li bon lè gen konesans ... Men, nan teknoloji mwen se yon granmèt, epi ou se nan konesans nan sa ki mal!
  Victoria te tire ankò, avèk èd zòtèy toutouni li yo, li te rache tourèl la nan men "Kochon an" epi li gonfle, li di:
  - Konesans mwen pi fondamantal, paske sa ki mal tou soti nan teknoloji. Apre sa, mwen konseye w pi byen - pa kanpe deyò!
  Zoya, pou s'étendre fatra enplikasyonJwi a, te sijere:
  Kounye a, kite m tire tèt mwen!
  Ak sèvant la, oswa pito pitit fi Bondye Blan - ki te kreye pa Sphero ki gen tout pouvwa a, te montre ke byen dominan an pa anpeche l tire ditou. Epi, kale san yo pa manke. Gèrye isit la ap goumen nan nivo ki pi wo a.
  Ti fi yo deplase tank yo epi yo avanse. Men, pa bliye chante ansanm.
  Victoria, ki te dirije yon dife san lèt, te kòmanse:
  - Anba sakre...
  Zoya te kontinye, li te tire tou ak janm li chiselé:
  - Libète!
  Nadezhda, ki konfime tire a ak zòtèy pye l ', bay:
  - Nan mond lan!
  Victoria, te tire pase san yon siy, kontinye:
  - Nan amitye!
  Zoya rèl, pipi lènmi an:
  - Nan kè kontan...
  Nadezhda, k ap twonpe, fini:
  - Ak renmen!
  Victoria kontinye ak patetismo nan gòj plen, fè yon piki ak zòtèy pye li:
  - Nan yon gwo bout bwa klere ...
  Zoya, tire yon kout bal, pran:
  - Pèp yo rantre...
  Nadezhda, ki te tire nan san frèt, avèk èd nan zòtèy toutouni li, ajoute:
  - Pou chase fènwa a devan!
  Victoria, k ap kontinye tire ak janm chiselé, pwoblèm:
  - Dirijan tout peyi nan mond lan...
  Zoya, li te revoke, li kontinye ap kondui yon patetisman délisyeu:
  - Pwoteje!
  Nadezhda, tou fè yon klotire ak yon pwojektil, lè l sèvi avèk pye l ', koupe konbatan ruby yo, kontinye:
  - Soti nan envazyon...
  Victoria, tire pye l', li sifle:
  - Krikèt lanfè!
  Zoya fann "Kochon an" ak pye atè, kontinye:
  E ak pwatrin mwen...
  Nadezhda, li te fè fas ak "Tyrannosaurs yo" nan ork yo, te pibliye:
  - Kouvri!
  Victoria, ki te fè yon souri kanivò e ki t ap tire ak janm li grasye, li te grogne:
  - Tout nasyon...
  Zoya, ki te tire tou ak pye l, te ajoute:
  - Manman Latè!
  Nadezhda, bat ak èd nan zòtèy pye l ', soti nan yon kanon, kontinye:
  - Pwoblèm ankò...
  Victoria, ki t ap tire ak branch pi ba li yo, li kontinye san souf:
  - Pann...
  Zoya, tire yon kout bal, jape:
  - Rivyè san!
  Nadezhda, boule ak pye atè, bay:
  - eklate...
  Victoria nan klou a, sifle:
  - Arogan lènmi!
  Zoya, ki te tire tou ak zòtèy toutouni li, te ajoute prèske ak dlo nan je:
  - Soti nan dife, san ...
  Nadezhda, li te tire, avèk èd nan branch ate ak miskilè, gwonde:
  - Dlo ak lapenn!
  Victoria te lage kado a ak pye l ', ak ki jan li ta sifle:
  - Nou ap plenn...
  Zoya, le pli vit ke li pran li, tou jete yon kado infernal ak pye l ', epi li gwonde:
  - Cheri nou...
  Nadezhda, t'ap frape, fini:
  - Peyi a!
  Victoria, an repons, ak yon pye fè, sipliye ankò:
  - Men non...
  Zoya, revoke, ak pye atè, li bay:
  - Lespri tifi...
  Nadezhda, li te kloure twoup Nazi yo, lè l sèvi avèk zòtèy pye l, li fini:
  - Pi fò!
  Victoria te tire ankò, pye atè ak agresif, kontinye:
  - Soti nan kraze tèt mwen...
  Zoya, tire byen fò ak pye l', li trase yon liy:
  - Nou pral reviv!
  Nadezhda bat yon lòt fwa ankò, li di:
  - vanyan sòlda Ris...
  Victoria, abityèlman sadanuv, pye fè, grogne:
  - Pran epe...
  Zoya kloure, grogne:
  -Pi vit!
  Nadezhda, tire ak zòtèy pye l ', te kòmanse:
  - Nou kanpe...
  Zoya, ki t'ap bat kòlè, li te kontinye:
  - Epi ankò....
  Victoria, kloure branch pi ba li yo, li te fini sou yon nòt enpòtan:
  - Nou pral genyen!
  . CHAPIT #3
  Lè sa a, ti fi yo pran yon poz. Yo tire yon lòt douzèn tank an silans, apre sa Victoria, ankò tire, epi ankò ak èd pye l 'yo, chante:
  - Anba sakre...
  Zoya tire ak pyel li kontinye:
  - Banner...
  Hope te pale tou de literalman ak figire:
  - Mesi!
  Victoria, te balanse kò l epi l te voye pwojektil ak zòtèy pye l, li gronde:
  - Nan mond lan...
  Zoya kouri, tire agresif:
  - Nan kè kontan...
  Nadezhda, k'ap rele byen fò sou yon gwo nòt, avèk èd nan branch li grasyeuz fè, fini:
  - Ak renmen!
  Victoria, ankò kloure, lè l sèvi avèk zòtèy pye l, li kontinye:
  - Nan solèy la...
  Zoya, ki te frape yon pwojektil nan Porcupine ak èd nan pye l ', li kriye:
  - Ray...
  Nadezhda, ki te lanse "Kochon" Rommel la nan tout anpi fachis la san rete, ak tout branch yo chile, jape:
  - Fizyone...
  Victoria, ki te voye yon pwojektil ak pye l ', fini sevè:
  - Pèp yo!
  Zoya, ki t ap tire, li te ajoute ak pyel li:
  - Fènwa infernal...
  Hope, souflete, te bay:
  - Fonn...
  Victoria, yon lòt fwa ankò pandye sou fachis Nazi Rommel yo, sifle:
  - Ale!
  Ti fi yo te tire ak pye yo epi yo ri pandan senk minit ankò. Pandan tan sa a, yo te boule trant-senk tank batay Nazi yo. Apre sa, yo kontinye chante ankò.
  Kòm toujou, dyab la dife te mete vèsè a ak ton an, li te sèvi ak branch li yo:
  Nou louvri...
  Zoya, tire, ak èd nan pye l ', li ajoute:
  - Nasyon...
  Nadezhda, li te kloure l, avèk èd nan dwèt li yo ak nan pye ajil li yo, di:
  - Planèt!
  Victoria, li te koupe "Kochon an", souri byen fò, kriye:
  - Nan espas la...
  Zoya te voye yon pwojektil tou ak dwèt li, li gronde:
  - Chemen!
  Nadezhda, voye yon kado, kriye:
  - Pou moun enkoni...
  Victoria mete tou de yon pwojektil ak yon piki juicy yon pwen gra pou konbatan Nazi yo;
  - Miram!
  Epi Zoya, ap tire ak pye l, li kòmanse trese yon nouvo strof:
  - Ewoyis...
  Nadezhda, dezespereman kloure ak èd nan janm li yo, sou ord fachis yo, kontinye:
  - Fèt...
  Ak rezistan Victoria a frape desann, jan sa abitye, ak talon wonn li fè, peze bouton an nan joystick la, "Boar", epi li bay fen a:
  - Glorifye!
  Zoya, li te fè fas ak "Porcupine la", te pibliye:
  - Pou...
  Nadezhda, te tire ak pye l ', pepi:
  - Efase...
  Victoria te eksprime mo sa yo, pwente pa zòtèy li yo, ak yon kokiy sou zam Witcher la:
  - Pou toutan...
  Zoya, tou voye yon pwojektil epi li bay:
  - Nan lanmò....
  Pou Nadezhnaya, te gen dènye kout bal ke li te tire ak pye atè li, ak pawòl la:
  - Sikatris!
  Sa fre! Rejiman tank fachis la te detwi. Zam Anaconda pwòp tèt ou a, malgre tout zam li yo, tou gaye nan yon kokiy Ris: ou bezwen konnen ki kote yo frape yo nan lòd yo frape ak fann li pou asire w. Apre yo tout, ti fi yo te wè konsantrasyon ak kraze nan liy yo nan fòs nan zam la. Ou pa ka twonpe yo oswa depase yo... Epi yo ka depase nenpòt moun ou vle.
  Zoya di ak enkyetid:
  - Èske sa pa ta fè nou mal pou ranpli rezèv minisyon an?
  Elena, pitit fi Svarog sa a ki jwe ak aprann, ki te kreye tou pa Demiurge Boy Sfero Katastrofov enfiniman omnipoten, ri ak fè remake:
  - Donk ou pa konprann? Apre yo tout, nou gen yon pwojektil endispansab. Nou ka frape konsa prèske san rete!
  Victoria te woule zye l anvi, li te souflete yon pye atè sou lòt, epi li te woule:
  - Hyperfuck san yon repo... Li bon!
  Sa yo se vrè ti fi yo...
  Ak lagè a toujou ap kontinye ... Nan mwa septanm nan 1945, Alman yo kanmenm rive nan Lanmè Kaspyen an.
  Apre sa, yo koupe Kokas la pa tè. Ki trè danjere. Alman yo ap avanse... Nan batay, nouvo tank yo ak avyon yo...
  Ak Latiki kraze soti nan sid la, ki se doubl danjere. Ak sitiyasyon an se trè konplike, kabrit infernal.
  Pret tèt li yon lavalas nan lènmi an ... E pa gen okenn fason yo sispann l '.
  Nan mwa Oktòb, Alman yo te deja nan Dagestan, ak pwoche bò kote Azerbaydjan. Lè sa a se grav ak danjere.
  Ti fi Alice te kaptire pa Nazi yo. Li te entèwoje pa SS Kolonèl Deza. Ti fi Komsomol la te retire nan ren epi yo te kòmanse fwete ak fwèt.
  Alice gwonde:
  - Mwen pa pral di! Mwen pap di! Mwen pap di!
  Apre sa, yo rache pantalon li ak bòt li. Apre sa, yo boule talon yo ak bann lajè nan fè wouj cho. Epi li aplike chalè sou plant li.
  Ti fi a tonbe soti nan chòk.
  Yo te vide yon bokit dlo sou li. Yo mennen l 'nan sans li yo ak rale l' moute sou etajè a. Ki mechan anpil.
  Alice manje dan li epi li gronde:
  - Mwen toujou pa pral di! Ou ka touye m!
  Li bat ti fi a sou kò li toutouni ak yon fil wouj. Men, yo pa t jwenn anyen nan men li.
  Apre sa, yo jete manm nan Komsomol fin itilize nan yon sousòl mouye ak frèt.
  Ak nan kou, sa a se ekstrèmman mechan.
  Nan mwa novanm 1945, prèske tout Kokas te kaptire, epi Nazi Rommel yo te pran atak Baku.
  De ti fi Albina ak Alvina vole pou tèt yo sou tankou yon sokoup vole. Yo envulnerabl gras a jè laminar fò. Men, yo pa ka tire pou kont yo. Men, gras a vitès la kolosal yo ka rapouswiv ak ram avyon Sovyetik.
  Albina, li bese disk li a, li di:
  - Teknoloji Iron, sètènman nesesè ak trè itil!
  Alvina ri, fè dan li epi sifle:
  - Men, tout bagay se deside pa lespri a!
  Albina te di:
  - Plis ke ni se jisteman lespri batay la!
  Tou de ti fi yo blond ak nan bikini. Trè bèl ak pye atè. Lè yon vanyan sòlda san soulye, li gen chans. Koulye a, ti fi yo se konsa kolore ak supèrb.
  Ak anvan ou ale nan batay, bèl pral definitivman travay ak gason. Sa a se yon vrè fèt lachè pou yo.
  Se konsa tifi yo bon.
  Alvina te tire de Tu-3 Sovyetik epi l te tweete:
  - Glorye lachas nou an!
  Albina konfime ramming la epi li bay:
  Epi li p'ap janm dènye a!
  Alvina te frape twa lòt avyon atak Sovyetik, epi li di:
  - Se konsa ou panse Bondye renmen Almay?
  Albina souke tèt li ak dout.
  - Aparamman pa tèlman!
  Alvina ri epi li mande ankò:
  - Poukisa ou panse sa?
  Albina te bat de machin Sovyetik epi li di:
  Lagè a te pase twò lontan!
  Alvina lojikman te fè remake:
  - Men nap vini!
  Albina souri epi rele:
  - Se konsa, viktwa a ap vini!
  Alvina te desann kat avyon Sovyetik alafwa, ak yon manevwe fonse epi li di:
  - Li pral definitivman vini!
  Albina te jwenn li nesesè pou raple:
  - Apre Stalingrad, lagè a pa t ale selon règ yo ...
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Li definitivman kont règ yo!
  Albina te fè yon griyman:
  - Nou te kòmanse pèdi!
  Alvina kriye ak anmèd:
  - Definitivman genyen!
  Albina te bat plizyè lòt machin Sovyetik epi li di:
  - Se pa yon pwoblèm pou nou?
  Alvina te tire yon koup nan avyon de gè Ris epi li di:
  Nou te panse sitiyasyon an te san espwa!
  Albina fè yon souri kanivò epi sifle:
  - Kisa nou wè kounye a?
  Alvina tweeted ak aplonm:
  - Yon bagay inebranlab ak inik!
  Albina te klere dan pèl li epi li reponn:
  - Ke Twazyèm Reich la genyen!
  Alvina frape yon koup plis avyon atak Sovyetik epi li pote soti:
  - Vrèman dwe genyen!
  Ti fi yo fè yon grimas. Nan yon sèl fwa yo te travay, ak ofisyèlman nan bordel yon sòlda. Anpil gason te pase nan tèt yo, epi yo pa sèlman ras la blan. Epi yo te vrèman renmen li. Oke, ki jan bèl li se pou kò yo. Men, lè sa a jennès yo te vin anba atak Sovyetik. Yo te fè prizonye. Oke, hotties yo te panse yo pral vyole. Ak isit la nan dyab la de!
  Yo fè jennès yo fouye tranche ak tranche. Ak ansyen fe lannwit yo pa t renmen li anpil. Se konsa, yo tout te kapab chape. Yo sedui sentinèl yo.
  Apre sa, yo fè sèman tire revanj sou Larisi yo.
  Apre sa, yo te goumen kont Larisi. Sa yo se modi...
  Albina te jete plizyè lòt machin Ris epi li di:
  - Ou ka toujou viv ak gason!
  Alvina fasilman dakò ak sa a:
  - Li pa menm posib, men li nesesè!
  Albina fè dan l' epi li reponn:
  - Men toujou... Li dous pou touye.
  Ak ti fi yo desann senk plis machin Sovyetik ak mouvman an nan yon diskèt.
  Alvina ri epi li di:
  - E ki lè li anmè?
  Albina frape sis lòt machin epi li reponn:
  - Mwen pral marye apre viktwa a! Epi fè dis timoun!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Epi yo chante;
  Nou se chevalye lafwa fachis la,
  Ann siye konbatan kominis yo nan pousyè!
  Ak ki jan yo ri, balanse mòn ki gen tèt blan yo.
  Tès konba soukoup vole a gen anpil siksè. Men, li enposib tire soti nan li.
  Isit la ti fi yo tou ramming yon koup nan IL-2s. Avyon atak sa a se pi masiv nan Lame Wouj la, epi li poko sispann. Malgre ke pa karannsenkyèm ane a li te demode.
  Men, li toujou aji ak aji dezespereman. Disk konba sa yo yo itilize isit la - jis laterè.
  Inite Sovyetik yo ap detwi anpil ke yo pa ka sispann ... Sa a se kavalkad la.
  Te gen yon kalm nan Novanm nan. Epi Stalin te bay lòd pou avanse nan sant la. Batay yo te dewoule ak vigè renouvle. Li difisil pou defèt Fritz a - yo gen anpil fòs ak bon zam. Pol yo ap goumen aktivman. Kounye a yo se alye Alman yo.
  Nazi yo toujou kenbe devan an. Batay yo te montre ke zam 88-milimèt la te 100 EL ak trè egzat ak blende-pèse. Menm IS-3 kout pwen nan fwon an. Anplis, dènye tank la pa gen anpil siksè ak difisil pou fabrike. Ak T-34-85 a jeneralman ale pèdi nan yon distans ki long, pran nòt nan as Alman yo.
  Ivè te deja rive, ak liy devan an apeprè nan nivo karant-twa ane, sèlman Crimea se toujou Sovyetik ak Bialystok, men Kharkov ak Orel yo deja anba Nazi yo.
  Nazi yo nan sant la repouse atak Sovyetik la epi eseye avanse tèt yo.
  Oke, epi konfye kouri-an nan machin yo dernye, supermen-ti fi.
  Se pa ti fi yo ki te klonaj nan kan lanmò yo. Ak ti fi sa yo ki gen molekil ADN yo te itilize pou kreye supermen.
  Apre sa, yo gen menm non yo ak kat lejand yo, ak pouvwa tou senpleman etonan. Ak ti fi yo ki goumen tou sèvi ak kèk estimilan devlope pa SS yo.
  Gerda, Charlotte, Kristina ak Magda ap monte sou yon tank E-100 klas U. Veyikil sa a pi enpak, pou kat manm ekipaj. Ak zam li yo se yon bonm avyon ak yon inivèsèl 88-milimèt kanon 100 EL - yon destriktè tank.
  Gèrye ale ak sifle pou tèt yo.
  Gerda tire yon kanon long. Li kout pwen nan bò a nan yon distans IS-2 a ak chirps:
  - Nou pral bay kè nou pou patri a,
  Epi nou pral fri Stalin epi manje l '!
  Charlotte te tire lans fize li. Li kouvri bunker Sovyetik la epi li di:
  - Nou irézistibl!
  Christina te pran li epi li gronde, li rale deklanche a ak talon pye li:
  - Nou pral jwenn li nan tou de!
  Dolbanula ak byen ak Magda. Detwi Sovyetik pwòp tèt ou zam SU-152 yo. Epi li woule:
  - Pral gen tan, viktwa ap vini!
  Gerda te kriye pandan l te tire:
  - Pèsonn pa ka anpeche nou!
  Charlotte konfime:
  - Men, Pasaran!
  Bèt wouj la te pase tout Premye Gè Mondyal la ak Gerda, kòmanse nan Polòy epi fini ak ofansif Me sa a. Dyab la wouj te wè anpil bagay.
  E pare pou goumen jiska lafen!
  Christina tou tire, li fè dan li. Cheve li wouj an lò. Nan lagè, tifi pa gen laj, e menm, petèt, vin pi piti! Yo tèlman feròs ak renmen. Yo fè dan yo.
  Epi pa gen yon sèl twou nan dan yo.
  Magda gen cheve koulè fèy lò. Epi tou aktivman souri. Cool ti fi. Li gen tankou yon favè agresif ak enèji nan mil chwal.
  Gerda, yon ti fi ki gen cheve blan, tire, li di ak yon souri:
  - Gen anpil bagay ki byen ak lèd nan mond lan ... Men, modi, konbyen tan lagè sa a te trennen sou!
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Ak an reyalite, dezyèm gè mondyal la trennen sou twò lontan. Tout batay, ak batay... Li vrèman fatigan!
  Christina te deplase pye l' sou zam la epi rele:
  - Men, Grann Bretay se toujou pa bat!
  Magda tire sou Larisi yo epi li gronde:
  - Yon dwe bat! Sa a se kredo nou an!
  Gerda sifle, tire sou Larisi yo, montre dan kòn elefan li yo:
  - Nou bezwen yon viktwa!
  Fucked ak Charlotte, bele:
  - Youn pou tout moun, nou pa pral kanpe pou pri a!
  Christina, bèt wouj ak lò a, di:
  - Non! Ann pa kanpe!
  Magda frape bouch wouj li, li t'ap chante:
  - Nou pa ale nan magazen an pou pri a!
  Apre sa, arpi ki gen cheve lò a tire.
  Gerda tou frape tank Ris yo. Frape machin nan epi rele:
  - Nou se pi fò nan mond lan!
  Charlotte te ajoute, chante ansanm:
  - Tout lènmi yo tranpe nan twalèt la!
  Christina sipòte enpilsyon chante a:
  - Patri a pa kwè nan dlo nan je!
  Magda kontinye ak yon vwa chante:
  - Epi nou pral bay tout kominis yo nan sèvo a!
  Epi ti fi yo te fè yon klin youn ak lòt. Yo jeneralman gen yon bon tank. Se sèlman nan yon distans li difisil a kraze nan IS-3 nan fwon an. Men, apre yo tout, Alman yo gen yon pwojektil difisil, men ak yon nwayo iranyòm. Epi gen anpil nwa nan lame a. Ki moun ki goumen ak kòlè foli. Epi se pa tout moun ki ka fè konpetisyon ak yo.
  Ti fi yo abitye goumen pye atè. Menm nan Polòy, yo te sèlman nan yon sèl bikini, ak pye atè.
  Lè sèl la fè antre an kontak ak tè a, li rajenisman. Petèt se poutèt sa tifi pa laj! Malgre tan ap fini! Gèrye, an n jis di trè ewoyik.
  Yo te fè anpil fe, men yo goumen tankou sòlda òdinè. Epi toujou sèlman nan yon bikini, ak pye atè. Nan sezon fredi, li se menm bèl pou yo fese ak pye atè sou snowdrifts.
  Gerda tire epi chante:
  Nou pral pase nan dife ak dlo!
  Charlotte tire sou Larisi ak bonm li a epi li di:
  - Glwa pou pèp la Prusyen!
  Christina te tire tou, li di:
  Nou pral dirije planèt la!
  Magda kloure epi konfime:
  - Nou pral definitivman!
  Gerda frape pwojektil la ankò epi li di:
  "Menm napalm pap anpeche nou!"
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - E menm bonm atomik la, ki nou pa pè!
  Christina fèmen bouch epi li reponn:
  - Ameriken yo echwe pou pou kreye yon bonm atomik! Se yon blòf!
  Magda di nan tèt poumon li:
  - Mond lan pa ka chape nouvo lòd Alman an!
  Ak ti fi yo pral ri.
  Sitiyasyon an te vin kritik. Nan mwa desanm, twoup Sovyetik avanse nan sant la. Men, ankò yo pa t 'kapab simonte defans la pwisan nan Wehrmacht la ...
  Pami Nazi yo ak ti fi tank Agata ak Adala. Yo goumen sou E-10 a, yon zam de-moun pwòp tèt ou ak trè konfòtab. Ki tire anpil presizyon. Malgre ke zam li a pa ase pwisan, li frape trant-kat yo espesyalman.
  Agatha tire ak zòtèy toutouni li frape machin Sovyetik la, ak anpil presizyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pou Twazyèm Reich la!
  Dolbanula byen byen ak Adala. Epitou itilize janm chiseled fè.
  Apre sa, li kraze yon machin Sovyetik ak yon piki egzat. Epi li woule:
  - Glwa pou ewo nou yo!
  Ti fi yo ta dwe remake trè tèribl. Epi yo tire ase byen. Ki sa ki pa yon piki, Lè sa a, yon frape.
  Oto-propulse zam E-10 se yon machin piti anpil pou de sòlda ak yon wotè 1.2 mèt ak avyon de gè ki sitiye kouche. Tankou isit la li se yon bagay efikas ak trè mobil. Okòmansman, li te peze sèlman dis tòn, men zam li nan 60 milimèt sou fwon an ak 30 sou bò a te sanble ak Hitler olye fèb. Epi li te bay lòd pou ogmante li a 82 mm fwon ak 52 mm bò. Men, pwa a nan machin nan te grandi a 16 tòn, diminye mobilite. Men Rommel fè machin li a ven santimèt pi ba, epi li redwi kantite manm ekipaj la a de moun. Ak pwòp tèt ou zam la te kòmanse peze onz tòn, ki, ak yon motè 400 puisans, pèmèt li kenbe mobilite nan yon nivo segondè.
  Agatha ankò frape pye l 'nan lènmi an, pèse pati ki pi ba a nan zam IS-2 a ak chante:
  - Gwo fòs mwen!
  Adala tou frape tank Sovyetik la, frape machin nan nan fwon an ak chirpe:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Epi li tou te itilize yon janm fè, chisele.
  Ti fi sa yo isit la trè goumen. Apre sa, yo detwi Sovyetik, armada tank la.
  Men koulye a, yo chanje nan zam. Se konsa, yo frape soti lè l sèvi avèk zòtèy fè. Yo pa bay absoliman okenn pitye. Ak plant fè flash.
  Tifi, sepandan, pa sèlman tire ak touye atizan. An patikilye, yo te tòtire yon adolesan yo te kaptire. Ti gason an sèzan te bèl anpil. Ti fi yo dezabiye l epi mare l nan yon pye pen. Apre sa, yo te kòmanse boule ak flanbo, epi tou li te mete dife nan bale.
  Li te vizib ki jan ate, lis po ti gason an te kouvri ak ti anpoul ak bouton. Apre sa, mwen dwe di li fè mal anpil.
  Adala niche bouch li epi li chante:
  Ti peyi, ti peyi...
  Agada te mete dife nan talon ti gason an, li te ajoute:
  - Ki moun ki pral di m ', ki moun ki pral montre kote li ye, ki kote li ye!
  Ak tou de bèl ki jan yo ri. Jenn gason an vrèman bèl. Ala bèl adolesan yo a sèz. Lè li pa yon ti gason ankò, men li pa ankò yon gason. Lè karakteristik feminen yo toujou ap deplase soti nan yon timoun nan yon kalite granmoun, ak pou rezon sa a yo espesyalman bèl. Lè machwè ti gason yo toujou wouj epi yo pa kouvri ak cheve, se konsa sansib, tankou yon ti fi. Ak po a poko menm cheve ak ki graj tankou nan granmoun.
  Adala ak Agada se vanyan sòlda expérimentés ki tòtire ti gason an ak plezi. Pran plezi nan jemi li yo. Epi yo menm ale fou devan je l ', ki montre cham ak tire dife.
  Sa yo se bèt .... Ti gason an te tòtire nan pwen nan pèdi konesans. Lè sa a, yo te vide l 'ak dlo glas, yo mennen l' nan sans li epi yo tòtire l 'ankò epi li te plezi.
  Adala, niche bouch li, te note:
  - Pa gen anyen ki pi bèl pase tòti!
  Agada te dakò ak sa a:
  - Eksite!
  Epi, koulye a, vanyan sòlda musyan yo ap ekstèmine twoup Sovyetik yo. Epi pandan y ap chante:
  - Wa nou an se mesaje syèl la,
  Wa nou an se tankou yon demon fantom...
  Wa nou an se youn nan sò a chwazi ....
  Wa nou an se ou sèlman!
  Lisifè! Lisifè! Lisifè!
  Wi Rommel nan yon sèten mezi ak Lisifè. Li te kapab fè sa w pèdi enposib.
  Epi kounyeya Nazi yo ap genyen plis ak plis konfyans.
  . E-25 a vire trè fasil, kidonk konpanse pou mank de yon tourèl wotasyon.
  Ekipaj la se sèlman de moun, ak wotè a se 1.3 mèt. Evidamman di, yon konsepsyon efikas ak fasil fabrike.
  Imajine Tiger-2 an tèm de zam ak zam nan pwa a nan T-4, sa a se yon machin mayifik ak etonan.
  Agatha ak Agnes ap monte E-25, tou tifi nan A. Ak bèl, batay pye atè ak nan yon bikini.
  Ak ki jan yo tire ke yo pa manke.
  Agatha tire sou ènmi an ak zòtèy pye l yo, li di:
  - Glwa pou fòs mwen!
  Agnes te tou choute nan lènmi an ak èd nan zòtèy pye l ', li frape lènmi an epi li bay:
  - Ak fòs mwen an se menm pi gwo glwa!
  Ak ki jan fè clin nan opozan yo. Ti fi sa a jis etonan.
  Ak ki jan ti fi renmen tòtire.
  Yon manm Komsomol, pou egzanp, yo te pran epi boule pwent tete wouj li yo ak yon flanbo. Epi rele byen fò.
  Agnes te fri talon li ak anpil plezi, epi li te woule:
  - Kite kiltivatè tiran-kolektif la mouri!
  Agata te dakò ak sa, li te mete dife nan lènmi an:
  - Pou gwo Lapris!
  Epi tifi yo ap ri.
  Batay an n jis di yo vòlè, ak gwo bote infernal. Isit la se IS-2 ki soti nan piki egzat yo divize an moso.
  Agnes rele nan tèt poumon li:
  - Glwa pou kominis aryen!
  Alman yo ap eseye kraze nan Tbilisi. Grozny ap atake ak kòlè. Men, kat fi yo brav te kanpe nan wout yo.
  Natasha te voye yon grenad sou Nazi yo ak pye l', li chante:
  - Se vre...
  Zoya te lanse yon kado lanmò ak talon pye li epi li te ajoute:
  - Lènmi...
  Augustine te sikonbe nan yon bagay destriktif e li di:
  - Panse...
  Svetlana te voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Kisa...
  Natasha voye yon koup de sitron ak pye l 'epi li rele:
  - Ris...
  Zoya tou sikonbe nan yon bagay enèjik ak mòtèl, grinding:
  - Jere...
  Augustine te lanse mòtèl la, ap bougonnen:
  - Lènmi....
  Svetlana ankò sikonbe nan destriktif la ak vyaknula:
  - Kraze!
  Natasha te vire epi li di:
  - OMS...
  Zoya te tire tou sou etranje nwa ke Nazi yo te rekrite e yo te kriye:
  - Oze!
  Augustine te pale ak fòs ak kòlè:
  - Sa...
  Svetlana te sikonbe ak riri yon pantè:
  - V...
  Natasha te voye yon grenad ak pye l' epi li rele:
  - Goumen...
  Zoya te voye kado lanmò a ak dwèt li epi li di:
  - Atak!
  Augustine antre epi li di:
  - Lènmi...
  Svetlana te bay yon pakèt grenad ak plant li, epi kijan li rele nan tèt poumon li:
  - Nou pral...
  Natasha kloure pete a epi sifle:
  - Fache...
  Zoya koupe Nazi yo epi li di:
  - Bat!
  Augustine tire ankò, li rele:
  - Fache...
  Svetlana pepi pandan li te tire:
  - Bat!
  Natasha ankò voye yon grenad ak grasyeuz, pye l ', pepi:
  - Nou pral detwi Nazi yo!
  Zoya pran li epi li di:
  - Chemen nan lavni nan kominis!
  Epi li voye yon sitwon ak zòtèy li yo.
  Augustine te pran e gaye liy yo, epi janm li yo te vole ak destriksyon sou Fritz la:
  - Nou pral divize opozan yo!
  Svetlana pran l, li jete l ak talon pye l, yon pakèt grenad, epi li di:
  Ann kraze fachis yo!
  Epi kat yo te kontinye tire ak voye grenad. E-75 Alman an t ap deplase. Yon machin ak yon zam 128 mm. Epi tire tèt li.
  Ak ti fi yo voye grenad. Mine Nazi yo. Epi yo revoke. Yo monte pi devan. Tank yo ap woule ankò. Deplase dènye Alman "Leyopa" -1. Yon machin trè mobil.
  . CHAPIT #4
  Men, ti fi l 'te pran sou yo ak frape l' deyò. Yo chire an miyèt moso yon machin mobil ak yon motè turbine gaz. Epi yo fè l an miyèt moso.
  Natasha di ak yon ri:
  Nou ap goumen gwo!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Trè fre!
  Augustine te fè remake avèk sajès:
  - Nou pral genyen!
  Epi li te lanse yon grenad anti-tank ak pye li. Ti fi fò. Epi li gen anpil lespri.
  Svetlana te lanse tou yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'nan pye l', li frape lènmi an. Yon ti fi trè agresif, ak je koulè a nan flè mayi. Li gen lespri sa yo, ak yon pasaj nan fòs!
  Natasha te vire epi li souri:
  - Pou Larisi sen!
  Zoya tire anpil aktivman, li souri, li montre dan pèl:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan nivo sa a ki pa fennen!
  Augustine tou tire. Sekle desann Nazi yo ak gurgled:
  "Mwen se yon vanyan sòlda ki gen gwo lanbisyon!"
  Epi li fè dan pèl li yo!
  Svetlana konfime:
  - Trè gwo anbisyon!
  Ti fi yo te goumen pou yon tan trè lontan. Ak nan kou yo te reyisi nan travay militè. Yo se bèl absoliman supèrb. Espri eksepsyonèl. Epi yo tire premye klas.
  Natasha, tire, te panse ke san Stalin, si Fuhrer a ta touye l '. te gen yon vid nan nanm moun yo. Se tankou yon moun ou renmen te mouri.
  Malgre ke Jòjyen sa a te mechan. Epi li pa t 'fè tout bagay byen. Gen menm yon anekdot sou sa. Poukisa Lenin mete bòt ak Stalin mete bòt? Paske Vladimir Ilyich te chwazi wout la, ak moustache sa a ap kouri devan.
  Nan sans sa a, Stalin pa t 'dirijan an pi bon. Vrèmanvre, jan Lenin te dekri li, li te twò grosye.
  Chef sa a prepare sèlman asyèt pikant. An tèm de mechanste, se te yon epe de bò.
  Sou yon bò, li te ede kenbe disiplin ak ankouraje aparèy pati a. Nan lòt men an, pèsonèl ki gen plis valè ak moun ki kapab yo te frape deyò. An patikilye, apre lagè a yo te pèdi yon manadjè gwo tankou Voznesensky. Ki moun ki te gen pi gwo sèvis pou Motherland la.
  Voznesensky te, petèt, yon manadjè ideyal: pa sèlman difisil, men tou, entelijan ak edike. Doktè a pi piti nan syans nan Sovyetik la, akademisyen, pèsonalite eksepsyonèl. San Voznesensky yon jan kanmenm ekonomi an nan Larisi Sovyetik ta inevitableman te ale mal nan evènman an nan lanmò li. Epi yo pa ka defèt Nazi yo.
  Natasha voye yon sitwon ak pye l' li chante:
  - Soti nan syèl la...
  Zoya tou lanse yon grenad ak dwèt li epi li di:
  - Asteris...
  Augustine te lanse yon kado lanmò ak pye l 'epi li chante:
  - Bright...
  Svetlana tou voye yon grenad, avèk èd nan yon pye fè, epi li bay:
  - Crystalline!
  Natasha vire epi sifle:
  - Mwen pou ou...
  Zoya lanse kado lanmò a ak dwèt li, li sifle:
  - Chante...
  Augustine te sikonbe ak talon pye l, kisa ki pote lanmò e li di:
  - Mwen pral chante...
  Natashka kontinye, chante agresif:
  - Konsènan....
  Zoya lanse yon pake eksplozyon ak pye l, li gaye Nazi yo epi li di:
  - Natifnatal...
  Augustina bay yon pakèt grenad ak talon pye l, li bay:
  - Stalin!
  Ti fi yo te goumen avèk kouraj, men li sanble yo pa ka kenbe Grozny. Bèl te tonbe anba distribisyon an. Yo te goumen anpil ak vòlè. Epi ou dwe fè bak avèk repiyans. Ak sa a se dezagreyab.
  Natasha pepi ak anmède:
  - Nou retrete an silans pou yon tan long ...
  Augustine, je k ap klere ak kòlè, te dakò:
  - Li te anmèdan - yo t ap tann pou batay la!
  Zoya pran li, li chante ak kòlè, rès tifi yo ak kè kontan pran li;
  Leve, make ak yon madichon,
  Lemonn antye nan grangou ak esklav!Lepri endiye nou bouyi Epi li pare pou mennen nan konba mòtèl.
  
  Nou pral detwi tout mond lan nan vyolansAtè a, ak Lè sa a, nou pral bati pa nou an, nou pral bati yon mond nouvo: Ki moun ki pa te anyen, li pral vin tout bagay.
  
  Sispann souse san, vanpir Prizon, taks, povrete!Pou ou - tout pouvwa a, tout benediksyon mond lan, Ak dwa nou an se yon son vid.
  
  Nou pral bati lavi nan yon fason diferan, Ak isit la se eslogan batay nou an: Tout pouvwa - nan pèp la k ap travay, Ak desann ak tout parazit!
  
  Ou se meprize nan richès ou, Chabon ak vin wa! Ou se twòn ou, parazit, Sou do nou bati!
  
  Plant, faktori, chanm - Tout bagay te kreye pa travay nou an. Li lè! Nou mande retounen nan sa ki te pran nan vòl.
  
  Ase, pou dedomajman pou wa yo, Dope nou nan foli lagè a! Lagè sou belye yo! Lapè ak pèp yo! Frape, moun lame yo!
  
  Kilè tiran yo pral fòse nou tonbe ewoyikman nan batay pou yo, Asasen! Lè sa a, nou pral dirije mizo yo nan kanon batay sou ou.
  
  Pèsonn p'ap ban nou delivrans: Pa yon bondye, pa yon wa, e pa yon ewo.Nou pral reyalize liberasyon ak pwòp men nou.
  
  Pou ranvèse opresyon ak yon men ladrès, Pou refè byen ou, Gonfle, kòn, ak fòje avèk fòs konviksyon, Pandan fè a cho!
  Ti fi yo te chante trè byen, epi yo te frape wout la. Epi lagè a sou...
  TA-400 tèribl ak TA-500 menm pi pwisan ki pote jiska ven tòn bonm ap detwi pozisyon Sovyetik yo. Men, Lame Wouj la ap eseye kenbe. Menm chante yo chante ak anpil kouraj.
  Moun yo pral kontan
  Kè kontan pou tout tan...
  Gouvènman Sovyetik la -
  Pouvwa a se gwo!
  Ak pye atè, pyonye ak pyonye goumen nan sezon fredi a nan mòn Kokas yo. Timoun yo montre anpil kouraj.
  Epi montre tèt yo yo dwe brav.
  Epi chante a ap jwe ankò
  Nou se pyonye timoun kominis yo,
  Boukan dife, tant ak fou an kwiv...
  Naval nou pral kraze fachis nan blag,
  Ki moun ki ap tann yon dechoukay kòlè!
  Epi yon ti fi ki gen yon kravat wouj lanse yon pake eksplozif ak zòtèy pye l 'yo, dechire Fritz la.
  Apre sa li chante:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Nou pral sispann gwo fachis la!
  Epi ti gason ki te boule talon pye l la tou va pran l, l ap gwonde.
  - Pou grandè planèt kominis la!
  Timoun yo se konbatan trè vanyan. Malgre ke pafwa yo espere tankou tòti sovaj.
  Ofansif Nazi a ap kontinye. Sou 9 janvye, Nazi yo te deja pran plizyè vil nan mouvman an, apwoche Tbilisi.
  Fòs Nazi yo gwo.
  Sepandan, menm timoun piti te goumen kont Nazi yo. Ti gason ak tifi te lanse pakè eksplozif enpwovize sou tank Alman yo, zam pwòp tèt yo, ak enfantri.
  Gen kèk ki te itilize ti katapult ak gwo fistibal. Sa te pwouve yo dwe trè efikas.
  Timoun yo jeneralman tankou yon pèp, kè kontan ak tandans fè ewoyis. Malgre ke pye yo wouj nan frèt la, tankou pye kòk. Men, volonte a se inebranlabl.
  Pyonye yo te goumen avèk anpil kouraj. Yo te konnen kisa kaptivite fachis vle di.
  Ti fi Marinka a, pou egzanp, tonbe nan anbreyaj Nazi yo. Yo lwil pye l' atè, yo mete l' toupre brasero a. Lang flanm dife prèske niche talon ti fi a ki fè tèt di depi lontan mache pye atè. Tòti a te kontinye pou anviwon kenz minit, jiskaske plant yo te kouvri ak ti anpoul. Lè sa a, pye atè ti fi a te demare. Epi ankò yo poze kesyon. Yo bat mwen ak kawotchou kawotchou sou kò toutouni mwen.
  Lè sa a, yo te pase aktyèl la... Marinka te tòtire nan dis pèt konesans pandan entèwogasyon an. Apre sa, yo kite l repoze. Lè pye atè yo te yon ti kras twitch, yo te smeaded ak lwil ankò ak brazier la te leve ankò. tòti sa yo ka repete anpil fwa. Ak tòti ak kouran, ak fwèt ak kawotchou kawotchou.
  Marinka te tòtire pou sis mwa. Jiskaske li te vin avèg epi li vin gri anba tòti a. Apre sa, yo antere l vivan nan tè a. Pa menm gaspiye yon bal.
  Pioneer Vasya, Nazi yo fwete ak fil wouj-cho sou kò toutouni l '.
  Lè sa a, talon pye yo te boule ak bann wouj cho an fè. Ti gason an pa t 'kapab kanpe rele, men toujou pa t' trayi kamarad li yo.
  Nazi yo fonn li vivan nan asid idroklorik. Lè sa a se yon doulè terib.
  Fritz sa yo se monstr sa yo... Yo te tòtire manm Komsomol la ak yon fè. Apre sa, yo te pann li sou yon etajè, yo leve l epi yo jete l atè. Lè sa a, yo te kòmanse boule ak yon baton wouj ki cho. Tete yo te chire ak forceps. Lè sa a, nen an te literalman rache ak pens wouj-cho.
  Yo te tòtire fi a jouk li mouri... Yo kase tout dwèt li ak janm li. Yon lòt manm Komsomol, Anna, te kloure. Epi lè li mouri, yo boule ak flanbo.
  Nan ti bout tan, Nazi yo te pase nan betiz jan yo te kapab ak jan yo te vle. Yo tòtire ak tòtire tout moun.
  Natasha ak ekip li a te toujou ap goumen nan antouraj la. Ti fi yo te sèvi ak janm fè yo grasyeuz nan batay, epi yo te voye grenad. Yo goumen ak fòs siperyè Fritz la. Yo te kenbe tèt yo anpil kouraj, epi yo pa t ap fè bak.
  Moun ki rete nan vil la te kaptire nan Tbilisi te rankontre Alman yo pa tonbe ajenou yo. Kèk nan ti gason yo te pye atè malgre nèj la, epi yo bese tèt devan Nazi yo.
  Yon defèt etonan. Ti fi Alman yo te fòse ti gason yo bo bòt yo oswa talon pye yo. Ti gason konfonn ak pè te fè sa avèk obeyisans.
  Gen kèk fanm ki te chatouye talon ti gason yo epi yo te bat yo ak baton. Li te sanble trè sexy.
  Terib, byenke demode tou de moralman ak an reyalite, "Tiger" -2 kraze moun te kaptire. Yo touye gason adilt. Se sèlman fanm ak ti gason san bab ki rete vivan. Epi kite granmoun gason mouri anba cheni yo. Epi yo te pase anpil moun.
  "Royal Tiger" se yon tank pwisan. Ak tankou yon montay ke sòlda Sovyetik yo ap kouri ... Ak konbyen nan yo boule desann soti nan zèklè a ki gen pouvwa.
  Epi, koulye a, sou bilding lan nan City Council la, yon drapo ak yon swastika Nazi.
  Alman yo ap avanse tou sou lòt vil jòjyen yo. Twoup yo tankou yon fléau mawon. Ak pouvwa enpresyonan.
  Mas la nan sòlda Sovyetik rann tèt. Pifò nan yo kraze pa pi lou "Panthers" -2 ak "Tigers", paske fatra sa a pa nesesè. Fanm tonbe ajenou epi yo kondwi pye atè.
  Tankou yon dezas enpresyonan.
  Yak-9 kouri nan batay. Se machin sa a pwodwi nan gwo kantite. Men, sa a se yon ti kras itil. Aces Alman yo sèlman pran kont. Apre sa, yo tire desann an gwo kantite. Epi ti gason yo deja nan tèt la. Ak ti fi batay yo goumen tou.
  Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova ap eseye kenbe Nazi yo nan syèl la. Ti fi nan yon sèl bikini ak pye atè. Ak tou de yo trè bèl ak anpil batay vòlè.
  Anastasia batay ak manèv. Avyon de gè li pwodui yon bouk ki mouri, epi machin Focke-Wulf Alman an kraze. Epi li sèvi ak zòtèy li yo.
  Ti fi a pa bliye kriye:
  - Mwen se yon avyon de gè super klas!
  Akulina tou tire sou lènmi an. Epi li fè li nètman. Epi li tou sèvi ak zòtèy fè.
  Epi gwonde nan tèt poumon li:
  - Glwa kominis!
  Kokas la deja sou wout pou l tonbe, epi li vin pi plis ak plis dramatik.
  Ak Alman yo se rampant ak sèvi ak tòti. Ti fi pyonye Alman yo espesyalman renmen tòtire.
  Isit la se Gerd ak Charlotte, yon ti gason sou trèz, dezabiye. Epi yo te kòmanse chatouye pyonye a. Seryozhka ri ak ronron. Lè sa a, Gerda te pote brikè a nan talon wonn ti gason an. Flanm dife yo niche plant pyonye a yon ti kras ki graj. Li te kriye nan doulè. Te gen ti anpoul.
  Ti fi Alman yo ri:
  - Li pral trè fre!
  Epi yo te kòmanse fwe ti gason an ak fwèt. Li te jemi epi li te kòmanse rele. Espesyalman lè ti fi yo te kòmanse pote flanbo ak dife nan pye l '. Lè sa a, pyonye yo te aplike yon fè wouj cho nan pwatrin li a epi ti gason an pèdi konesans.
  Wi, vanyan sòlda yo Alman yo sou tèt. Toumante yon ti gason se nan lòd bagay sa yo.
  Tòti, sepandan, pa sèlman ti gason, men tou manm Komsomol. Ti fi yo te dezabiye epi yo te mennen sou etajè a. Gen yo rale moute, fòse yo vout ak literalman writhe nan bèl doulè. Epi anba pye tifi yo, yo mete dife nan brasero a, menase pou yo chase plant yo.
  Ki jan manm Komsomol yo te kriye nan doulè sovaj ... Ala mechanste tout bagay te ye. Epi Nazi yo te respire odè vyann ki boule nan twou nen yo epi yo ri, youn kaflete lòt nan ranch yo epi yo rele:
  - Heil Fuhrer! Nou pral touye tout moun!
  Epi ankò tòti ak tòti moun. Li espesyalman enteresan pou tòtire pyonye yo. Yo bat ti gason yo jouk yo mouri, epi yo vide sèl sou blesi yo epi yo fè yo plenn. Wi, li trè anmèdan.
  Men, lè yo tou sèvi ak yon fil cho. Sa fè li pi douloure.
  Epi Nazi yo te deja pran Makhachkala. Epi yo ap deplase nan direksyon teritwa Azerbaydjan. Epi yo te deja antoure ak bloke Erevan. Apre sa, yo tanpèt dezespwa nan Batumi ak tout bagay. Epi li agresif.
  Marshal Rokossovsky prèske mouri tèt li. Yo te santi ke twoup Sovyetik yo te anba presyon epi yo te tonbe. Kantite moun ki rann tèt yo ak dezètè ap grandi. Ak anpil pilòt vin deprime.
  Malgre ke Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova toujou ap evite defèt. Ti fi yo goumen avèk kouraj ak dezespereman.
  Anvan batay la, Anastasia pran retrèt ak twa mesye yo nan lòd yo rasanble fenomenn pouvwa cosmic nan tèt li.
  Ak vrèman chaje kapital. Epi ann dezespereman kraze lènmi yo.
  Ak pandan w ap itilize zòtèy fè.
  Epi li te rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon gwo chanpyon mondyal!
  Ak ki jan ak yon talon pye li pral peze sou levye a.
  Akulina Orlova se tou yon arsele dezespere nan batay. Ak lè l sèvi avèk zòtèy pye l 'yo, li kraze avyon Wehrmacht.
  Isit la li te tire desann ME-109 K a. Machin sa a se petèt deja demode, men li te siviv yon seri de modifikasyon. Epi sou li ou ka goumen avèk siksè.
  Akulina Orlova, aji ak kòlè sovaj, chante:
  - Bonjou gwo kominis! Fachis pral bat!
  Epi ankò ak yon talon fè, men ki jan li pral peze.
  Sa yo se kèk ti fi fou.
  Men, fòs trè inegal nan Kokas la. Malgre ke yo kwè ke gen moun yo tout malfini. Men, pesonn pa ka reziste yon fanm Ris.
  Ak vanyan sòlda yo se konsa agresif ak fre. Avyon ap tire malgre siperyorite kalitatif yo.
  Akulina Orlova te chante:
  Sèk solè...
  Ak frape lènmi an ak èd nan zòtèy fè.
  Anastasia Vedmakova, pouse bouton yo ak pwent tete wouj li yo epi frape Nazi yo, kontinye:
  Alman yo alantou...
  Akulina di, li koupe yon lòt avyon Alman:
  - Hitler te ale nan entèlijans!
  Anastasia te tonbe pou Nazi yo kontinye:
  tonbe nan yon twou...
  Akulina, tire avèk presizyon, ri:
  - Mwen kase janm mwen...
  Vedmakova te tire anpil e avèk presizyon, te note:
  - Epi li di orevwa!
  Epi ti fi yo gwonde nan koral:
  -Se pou toujou gen vodka,
  sosis ak aran...
  Tomat konkonm,
  Se nan fen Hitler!
  Akulina, ankò voye yon kado lanmò bay Nazi yo, fè remake:
  - Aktyèlman, ou dwe chante; Rommel fini!
  Vedmakova, vize yon kanon ak kokiy lè ak dwèt li, te dakò:
  - Natirèlman - Hitler se deja yon etap pase!
  Kote pa gen okenn enfliyans pèsonèl Rommel-Hitler, twoup Sovyetik yo ap eseye yon jan kanmenm òganize rezistans. Men, li trè difisil. Men, yo toujou fè tout sa ki posib ak enposib.
  Epi timoun yo goumen tou. Epi pyonye yo ale nan batay. Ki rankontre lènmi an ak cocktèl Molotov, ak vaksen soti nan zam.
  Ti gason ak tifi, emaciated ak grate kòm toujou nan batay. Apre sa, yo goumen avèk kouraj ak trè dezespereman.
  Konbyen nan pitit yo ki mouri epi yo kite dechire.
  Pilòt Alman Gertrude ak Adala, souflete pye atè yo, te monte nan yon XE-328 de chèz, yon machin jè - sa a se yon mons ak dis kanon lè.
  Lapli a te fèk pase epi ti fi yo kite tras grasyeuz, trè klè nan janm yo fè.
  Yo te tèlman séduizant ke adolesan ki t ap sèvi nan tèren avyasyon an te devore mak pye yo ak je yo, e menm ti gason yo te kòmanse anfle pèfeksyon. An jeneral, te gen anpil pilòt - batay la te montre ke fanm, nan kondisyon egal, gen de fwa pousantaj siviv pase gason. E sa vle di yo efikas. Epi Hitler-Rommel, oswa pito Field Marshal Führer, nan kou, se pa tankou yon moun ki gen pitye pou nenpòt moun.
  Nan Twazyèm Reich la li menm, poligami te prezante ofisyèlman - dwa pou kat madanm. Sa a se trè pratik. Men, pa twò anfòm nan tradisyon kretyen yo. Se pa etonan ke fachis ap chèche yon nouvo fòm relijyon. Führer-Field Marshal la ensiste ke li dwe monoteyis, men se konsa espesyal - ak yon panteon nan payen, ansyen bondye jèrmanik. Natirèlman, Hitler-Rommel tèt li nan panteon sa a mete pi wo a tout kòm yon mesaje ak mesaje Bondye ki anwo nan syèl la.
  Se konsa, Führer la, nan kou, renmen kiltive tèt li anpil.
  Gertrude ak Adala lanse avyon atak multipurpose yo nan syèl la, ki ka jwe tou wòl yon avyon de gè.
  Gèrye yo gen anpil konfyans. Larisi yo pa gen avyon jè, epi yo pa gen anpil chans pou yo ka kenbe tèt ak ofansiv la nan tigrès yo nan syèl la.
  Gertrude grogne:
  - Mwen se yon chevalye nan yon kouran k ap boule ...
  Adala konfime avèk antouzyasm, li montre dan li:
  - E mwen pral mat tout moun!
  Ti fi yo te ri. Yo peze talon pye yo sou pedal yo, epi yo vire avyon atak jè a.
  Li te toujou fè nwa, men yon ti limyè te deja parèt sou bò solèy leve. Ti fi yo sifle... Vwa Larisi te deja flote anba yo. Fanm vanyan sòlda yo ri ak yon klin youn ak lòt. Yo tèlman maten ak bèl.
  Ak pye atè, nan kou, san yo pa chaje tèt ou ak yon bagay sa yo nesesè pou yon ti fi nan yon lagè tankou soulye.
  Ak sansiblite nan avyon an ogmante anpil fwa.
  Isit la machin Sovyetik dekole nan direksyon yo. Vis Yak-9 a se petèt machin ki pi pwodwi an mas nan mitan dènye degaje yo. Pa twò ame, men relativman bon mache epi ak ti zam. MIG-5, pi vit, ak mitray. MIG-3 se yon modèl pi bonè. LAGG-7 se pwobableman zwazo ki pi rapid ak pi ame. Nan dènye modifikasyon an, gen otan ke twa 20-mm kanon.
  Men, sa yo se tout machin elis-kondwi - avyon jè yo pa te kreye. Ak Alman yo santi yo trè konfyans.
  Gertrude tire dis kanon lè. Yo frape 30mm ak de zam 37mm. Yo kouri tankou yon toubiyon dife nan avyon Sovyetik. Sepandan, pilòt wouj yo eseye Dodge epi ale nan ke la.
  Adala ap manevwe nan moman sa a. Ou pa ka pran yon machin Alman tèt-sou, men antre nan ke yo plen. Pou twoup yo nan Sovyetik la, atak la se pa inatandi. Zam anti-avyon yo te deja lanse. Kokiy ki eksploze klere nan fè nwa a.
  Alman yo ap fè eksperyans yon sèten nève. Li te sanble ke yo te deja wè anpil ke ou pa ta dwe sezi pa anyen, men ... pilòt Sovyetik yo brav epi yo pa bezwen pè pèt. Pa gen anyen ki fè yo pè. Men, eksperyans pa ase. Avyon Alman an fasil soti nan plonje a ak lans desann machin Sovyetik la. Kraze yon lòt an miyèt moso.
  Pouvwa zam Alman yo trè gwo. Sa a se yon eleman nan ki Fritz yo gen yon gwo avantaj sou Larisi. Men, vitès Nazi yo se kolosal.
  Adala akselere ak kraze pi devan. Epi Gertrude tire wokèt sou lènmi an. Konsèy yo resevwa pa dan. Gen kèk minisyon ki vize chalè oswa son.
  Adala chichote:
  Yo p'ap touye nou!
  Ti fi yo vire machin yo... Yo eseye fre. Lè sa a, yon avyon de gè Sovyetik ram yon avyon atak Alman ki tou pre. Ak ki jan li kòmanse chire, ak fann. Tou de syèl ak lè.
  Gertrude di:
  - Lanmò fou!
  Vanyan sòlda yo te klèman konfonn, epi yo ka rammed konsa.
  Tank yo ap deplase nan direksyon fwontyè a. Ekipaj la lejand nan Gerda, Charlotte, Christina ak Magda.
  Kat vanyan sòlda jere yo kouvri tèt yo ak tout bèl pouvwa pa goumen tou de Britanik yo ak Ameriken yo. Pandan ostilite yo ak Amerik, bèl yo metrize tank Panther-2 la. Pa yon move machin, siperyè Sherman yo tou de nan zam ak nan zam devan. "Pershing" pita pratikman pa t 'gen tan fè lagè. Wi, epi li pa yon rival li pou "Panther" -2 la.
  Lè sa a, kat ti fi yo te genyen tout bèl pouvwa a lejand. Malgre ke an jeneral chemen bèl pouvwa yo te kòmanse nan karannyèm ane a. Himmler te konvenk Fuhrer a eseye batayon fanm nan batay, ki soti nan Aryen ki te resevwa fòmasyon espesyal.
  Batay la te montre ke fanm yo pa ditou yon lyen fèb epi yo konnen ki jan yo goumen byen. E an menm tan pote mwens pèt pase gason. Vanyan sòlda yo te goumen tou nan enfantri a, souflete pye yo sou sab cho nan dezè Sahara a. Ak metrize tank yo. Èske w gen teste "Tiger la", nan batay ak Grann Bretay.
  Sepandan, ti fi Sovyetik sou SU-100 la ap goumen tou byen.
  Malgre ke pozisyon Larisi a sanble san espwa. Men, vanyan sòlda yo, ansanm ak Elizabèt, goumen tankou malfini.
  Ekaterina peze levye a ak zòtèy toutouni li. Voye yon pwojektil ki pèse machin Nazi E-50 la nan bò a epi li gwonde:
  - Pou gwo kominis wouj ak wouj!
  Elena te bat kanon an tou lè l sèvi avèk janm li ki toutouni. Li avèk presizyon frape tank lènmi an.
  Ti fi a di:
  - Pou bèl Larisi mwen an!
  Euphrasia agresif te fè remake, ki mennen yon dife trè byen vize:
  - Glwa pou peyi nou!
  Epi li tou sèvi ak janm fè, chiseled.
  Machin Sovyetik la trè fò ak batay. Epi li tire trè byen.
  SU-100 a kapab antre nan E-50 nan bò a. Men, ti fi yo menm kraze nan fwon li, antre nan yon lure oswa fen-a-fen. Apre sa, yo koupe nan metal.
  Elizabeth, sèvi ak zòtèy toutouni li, tire sou lènmi an. Epi pepi:
  - Soti nan kouran ble a...
  Ekaterina te tire tou, fwa sa a te pouse levye a ak pwent tete wouj li a epi li te woule:
  Rivyè a kòmanse...
  Elena, yon souri agresif ak sifle, bay:
  Bon, amitye a kòmanse...
  Epi li tou peze levye a ak talon pye l.
  Euphrasia te woule, tire sou lènmi an:
  - Ak yon souri!
  Ti fi yo travay sou SU-100 trè aktivman. Epi detwi ekipman lènmi yo.
  Ak nan katye yo nan Baku, pyonye yo ap fouye tranche. Gen nèg diferan nasyonalite. An patikilye, anpil tèt klere tranbleman. Gen timoun wouj ak nwa ak blond.
  Yon sèl bagay ini yo: lafwa nan triyonf kominis la ak pye atè. Li klè ke se pa tout moun ki gen soulye pandan lagè a, ak Se poutèt sa, kòm yon siy nan solidarite, tout timoun etale talon fè wonn yo. Ivè nan Transcaucasia se byen modere, epi lè w deplase ak travay ak pèl, frèt la pa tèlman terib.
  Timoun yo travay ak antouzyasm, epi chante:
  Leve dife, nwit ble,
  Nou se pyonye - pitit travayè...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  . CHAPIT #5
  Ak isit la vini alam la ankò. Ti gason ak tifi sote nan fon an nan tranche a. Ak kokiy yo deja kòmanse pete soti anwo: atiri lènmi ap travay.
  Pashka mande Masha:
  - Bon, ou panse nou pral siviv?
  Ti fi a reponn avèk konfyans:
  - Nou pral reziste omwen yon fwa, nan lè ki pi difisil!
  Pioneer Sasha lojikman te note:
  Ewoyis nou an inebranlab.
  Ti gason an tape plant li sou wòch yo. Li ka wè ke ti gason an boure tèt li ak calluses solid.
  Ti fi a Tamara di:
  Nou pral goumen san pè
  Nou pral koupe pa yon etap tounen ...
  Kite chemiz la tranpe ak san -
  Plis lènmi, vire Knight an lanfè!
  Ti gason Ruslan, yon pyonye ak cheve nwa, te note:
  Syèk pase, yon epòk ap vini,
  Nan ki pa pral gen soufrans ak manti ...
  Goumen pou sa jiska dènye souf ou -
  Sèvi Peyi ou, ou menm ak kè!
  Ti gason an Oleg, mens ak bèl cheve, chirped, vèsè:
  Non, vijilan a pa pral fennen,
  Regards yon falcon, malfini...
  Vwa pèp la sonore -
  Chichote a pral kraze koulèv la!
  
  Stalin ap viv nan kè m
  Pou nou pa konnen tristès,
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Ti gason yo ak tifi yo bat bravo nan inison.
  Men koulye a, avyon atak avyon yo deja vole ak jete bonm. Lè sa a se yon apwòch agresif.
  Oleg ak Sasha leve yon fistibal ak lanse yon kado lanmò. Ak barik la te frape pa yon avyon atak Nazi.
  Ti fi a Natasha te chante:
  - Komsomol la se pa sèlman laj,
  Komsomol se desten mwen!
  Mwen pral konkeri espas, mwen kwè
  Ann viv pou tout tan!
  Ahmed, yon ti gason pyonye ki soti Azerbaydjan, te reponn ak yon souri:
  - Ou poko manm Komsomol Natasha!
  Ti fi a fache frape pye l 'li reponn ak yon vwa melodi;
  Bò kote papa yo, ak yon chante kè kontan,
  Nou kanpe pou Komsomol...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Oleg tou mete so sou pye li, timoun, epi li bele:
  Pi fò mato peze proletè a,
  Soti nan men Titàn kraze jouk bèf la ...
  Nou pral chante mil aria pou Peyi nou an,
  Ak limyè pou pitit pitit, bon!
  Timoun yo kontan. Ak an reyalite, Alman yo bonbade, epi sèlman yon ti fi te resevwa yon fragman nan talon fè wonn li fè, woz.
  Pioneer rele byen fò, men answit mòde lèv li.
  Se konsa yo te pare pou repouse atak la. E deja gen tank ak Nazi yo. Twòb E-100 yo ap deplase. Sa yo machin pwisan ak danjere.
  Yo gen pwoteksyon konsa. Ke ou pa ka pase nan nenpòt ang. Ou pa ka frape li nan yon sèl ang. Chans la sèlman se kraze tren yo.
  Timoun yo pare pou goumen, ak balanse pye yo. Isit la yo sou yon fil pouse pakè ak eksplozif endijèn anba tren yo nan Nazi yo. Li travay ak detwi woulèt yo nan tank yo nan lame Rommel la.
  Epi li sanble terib.
  Sasha kriye:
  - Glwa kominis!
  Ti gason an Pashka tire ak Oleg nan yon fistibal ak kriye:
  - Glwa pou pyonye yo!
  Ti gason an Ruslan, ansanm ak ti fi Sufir la, trennen yon min anba Alman an ak yon fil epi li rele:
  - Glwa Sovyetik la!
  Timoun ki soti Azerbaydjan ak mesye Ris ap goumen. Bwonze, mens, pyonye pye atè kont yon armada kolosal nan tank.
  Ti fi a Tamara bat yon pye gracieux, piti, toutouni epi li di:
  - Glwa pou Larisi!
  Pioneer Ahmet konfime pandan y ap tire sou lènmi an:
  - Nou se yon fanmi zanmitay ansanm!
  Ti gason an Ramzan, yon Azerbaydjan wouj-chveu, konfime, frape deyò yon machin:
  - Soti nan pawòl la nou se san mil mwen!
  Timoun yo zanmitay... Men Azatui ti fi Amenyen an, ki tou adrwatman transfere pake eksplozif la anba cheni fachis la avèk èd nan yon fil, epi kriye:
  - Sovyetik la se yon fanmi pèp!
  Yon lòt ti fi Amenyen Aghas di:
  - Pa pliye nan fachis:
  Epi ti fi a rale fil la ak zòtèy li yo. Anpil timoun Azerbaydjan ak Amenyen gen cheve blond epi yo pa distenge ak timoun slav yo, ki gen anpil tou. Nenpòt moun ki te kite Alman yo ale, lòt fanmi Ris te rete nan Azerbaydjan menm anba tsars yo.
  Gen anpil slav nan Kokas. Anpil koup melanje. Wi, epi anjeneral timoun yo gen cheve pi lejè pase paran yo. Ak mesye slav yo te bronze pou ke ou pa ka di yo nan men moun nan lokalite yo. Anplis de sa, timoun yo anjeneral pi sanble pase granmoun.
  Se konsa, batayon entènasyonal Sovyetik la nan ti gason ak tifi ap goumen, epi yo tout yo ini, ak anpil menm jan an. Pinga'w fè yo klere lè yo deplase.
  Ak rèv timoun yo voye kado lanmò. Shamil ak Seryozhka, tou de ti gason pyonye, rale fil la. Epi, koulye a Alman E-50 la sispann ak yon cheni kase.
  Ti gason yo chante nan inison:
  Inyon endèstruktibl, repiblik lib,
  Se pa fòs brital, se pa laperèz ki te rasanble...
  Ak bon volonte moun ki eklere,
  Ak amitye ak rezon, ak kouraj nan rèv!
  Epi timoun yo kontan. Yo souri ak dan blan, menm. Apre sa, yo kontan, byenke yo menase ak lanmò.
  Epi Alman yo souse. Tank ki detwi yo tire kanon yo ak mitrayaj makrijid.
  Gen kèk machin Alman yo ekipe ak lans grenad epi yo trè danjere.
  Ti gason Maksimka a ak ti fi Zara ki soti Azerbaydjan, epi apiye sou pye yo, yo rale yon min anba lènmi an epi yo te frape mastodon fachis la.
  Epi yo rele byen fò nan tèt yo nan poumon yo:
  - Pou Sovyetik la!
  Timoun yo tèlman komik.
  Pyonye Abbas ak Vladimir sèvi ak zam tou. Nan ka sa a, katapulte a ak kraze cheni E-75 a Nazi yo. Lè sa a, ti gason yo chante:
  - Pou grandè planèt la anba kouvèti kominis la!
  Oleg ak Abdula yo tou pyonye nan diferan nasyon, men ak yon sèl kè, yo menm tou yo lanse eksplozif. Yo frape E-100 la epi yo chante...
  Nou louvri planèt la bay nasyon yo,
  Chemen nan espas, nan monn ou pa wè...
  Zèv ewoyik yo chante -
  Pou efase mak lanmò a pou tout tan!
  
  Anba banyè Sentespri a nan Larisi,
  Nan lapè, amitye, kontantman ak lanmou...
  Moun ki sou latè pral vin pi kontan,
  Fènwa lanfè pral disparèt nan distans la!
  Batay timoun isit la...
  Abdurrahman ak Svetlana, yon ti gason Azerbaydjan ak yon ti fi ki soti Byelorisi, te rale yon fil ansanm epi yo te frape yon tank fachis. Epi yo chante:
  - Non an gwo nan Larisi sakre,
  Klere sou mond lan - tankou yon reyon solèy ...
  Mwen kwè nan inite nou pral vin pi kontan,
  Se pou nou montre pèp la bon chemen!
  Timoun yo trè brav. Ak Nazi yo te tou senpleman choke pa tankou rezistans fè tèt di ak kòlè.
  Abudurahman se yon pyonye, li te resevwa yon fragman nan plant li. Li te pèse sifas callused janm yon timoun.
  Ti gason an sifle:
  - Epi sa fè m mal!
  Svetlana tou te frape nan talon wonn lan, li grate zepòl li. Men, ti fi a sifle:
  - Pa kraze Pyonye yo!
  Azim ak Kolka tou bat machin Alman an.
  Ti gason yo montre ak yon fil epi yo chante:
  Lènmi trèt la te ale nan ofansif la,
  Men, mwen kwè ke li pa pral bese, pèp Sovyetik la ...
  Lènmi an ap tann defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Lènmi an ap tann: defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Timoun yo brav epi yo pa bese. Epi yo vle genyen. Epi yo chante epi yo goumen.
  Alman yo ap soufri gwo pèt. Se vre, sitou yo te kase tren ak woulèt. Epi li pa fatal.
  Pi mal pou pyonye yo ki te pran prizonye yo.
  Ti gason Abdulhamid la, lè yo te fè l prizonye, Nazi yo te mete l sou etajè a. Yo mete pye pyonye a nan blòk la, epi yo te kòmanse pann pwa sou zen yo. Apre sa, li limen dife a. Epi talon ti gason an te niche nan dife. Epi yon fwèt tonbe sou do l. Yo bat mwen pou yon bon bout tan. Lè sa a, Nazi yo te kòmanse kraze zo kòt yo ak pens wouj cho.
  Ti gason an, ki te mouri anba tòti, lè fè kòt li yo, wouj nan chalè a, kraze l ', chante:
  Bèlen prèske anba dominasyon nou an,
  Atravè longvi nou wè Reichstag la modi...
  Mwen espere ke pral gen lapè ak kontantman byento;
  Sa mwen pral dekri nan powèm mwen yo!
  
  Larisi louvri kominis nan mond yo,
  Li te vin tounen yon fanmi pou tout moun.
  Men, Wehrmacht la kole yon djòl kochon sou nou,
  Epi kounyeya san an ap koule soti nan venn yo tankou yon sous dlo!
  
  Ki sa Fuhrer la bliye avèk nou pa aksidan,
  Mwen te vle jwenn tè ak esklav!
  Fachis te ale ak yon kanpay trè long -
  Ak isit la se yon kochma reyèl, rèv infernal!
  
  Yon ti gason senp, yon ti gason pye atè,
  Dènyèman mare yon kravat wouj.
  Li te vle bati mond lan tèt li san Bondye,
  Men, toudenkou napalm te eklate soti nan syèl la!
  
  Mwen te oblije kouri devan, nou te AWOL,
  Pèsonn pa vle pran jèn sa yo!
  Men, ti gason-gè a nan yon fizi te fè li,
  Chemen zansèt yo te vin merite!
  
  Goumen kote tou de malen ak fòs,
  Ak feblès tou anmè, Ay...
  Kanmarad yo te oblije fouye tonm
  Planing sèkèy pen nan jèl la!
  
  Mwen se yon pyonye kounye a abitye soufri,
  Li te ale nan rekonesans pye atè, nèj la crunched.
  Petèt pinisyon pou enkwayans,
  Ke mwen pa t 'vle konnen Jezi!
  
  Men, ki twa èdtan Gòlgota yo ye?
  Plis pase twa ane lagè pase!
  Nan nenpòt vilaj, vèv yo kriye anmè,
  Ala pitit gason yo te mouri nan simetyè peyi a!
  
  Mwen te siviv, te choke ak kokiy, blese pa yon bal,
  Men erezman li te rete sou pye l!
  Nou onètman te retounen dèt la bay Almay,
  Fachis sa a te pile nan pousyè pa nou!
  
  Mwen gen matirite, men mwen toujou yon ti gason,
  Moustach la pa t kraze, men deja yon titan!
  Wi, yon granmoun, e petèt menm twòp,
  Apre yo tout, kè a te vin di tankou metal!
  
  Ewo Star pi gwo prim -
  Stalin li menm, kwè m ', remèt li!
  Li te di: li nesesè pran yon egzanp nan men moun tankou ou,
  Konbatan yo ap fòje kle pòt Edenn yo!
  
  Men koulye a, desann fizi a brav,
  Pran ou, pens, yon mato ak travay!
  Bati yon bato ak yon bato nan bwa
  Epi kreye yon avyon pou zwazo a pral vole!
  Epi, koulye a kat yo te resevwa yon menm pi pwisan ak pafè "E" -50 oswa "Panther" -3, distenge pa zam fò ak pwoteksyon.
  Gèrye yo te santi anpil konfyans. Kontwòl tank la se pi modèn ak joysticks. Dènye machin nan. Menm motè turbine gaz la. Men, gen tou yon anpil nan "Panther" -2. Yon trant-kat nan nenpòt nivo se pa matche ak pou yon machin konsa.
  Gerda te chita sou yon fotèy. Li te bikini. Ti fi yo deja abitye goumen mwatye toutouni. Sab cho nan dezè a boule pye yo, ti wòch mòn yo pike plant yo. Men, vanyan sòlda yo pa t kraze ditou epi yo pa t 'fwote nan poud.
  Kòmandan ekipaj la, ki te resevwa anpil rekonpans, sifle:
  - Epi kounyeya Larisi kont nou! Nouvo avanti ak viktwa ap tann!
  Li souke tèt li blan tankou nèj. Natirèl blond, trè bèl ak ate.
  Charlotte souri.
  Ti fi sa a te gen cheve kwiv wouj ki te boule tankou yon flanm dife. Epitou yon bote, ak yon tan an kwiv. Nan yon bikini, bronze, miskilè. Ak pye atè, stomping sou sab cho ak wòch byen file.
  Dyab la dife te fè remake:
  - Larisi yo se petèt opozan ki pi fanatik nou yo!
  Christina leve vwa li. Cheve li se jòn kwiv, tou boule tankou yon flanm dife, men ak yon ton an lò. Ak menm tan an, misk, ak bote. Ekspresif ak an menm tan figi dou. Ak yon bikini. Janm ki gen so pou mil sou yon sifas ki di ak boule, men ki pa pèdi favè yo ak liy lis. Zòtèy yo fè yo byen taye ak trè ajil.
  Ti fi wouj la mande:
  - Poukisa ou panse sa?
  Magda reponn pou li. Ti fi sa a gen cheve blan-lò, blond siwo myèl. Trè bèl, miskilè, ak yon figi ekspresyon, ak je safi-emwòd. Pye yo tou fè tèt di toujou, ak pinga'w wonn ak zòtèy dwat. Petèt Magda gen figi ki pi sansib la, prèske dou, malgre manton vanyan li. Gerda, pa egzanp, sanble pi di. Yon ti kras douser se Christina, epi li se pa tankou deprave jan li se tankou sòsyè Charlotte a.
  Magda te fè remake:
  - Yo gen yon sistèm totalitè tankou nou. Se poutèt sa yo pi di!
  Gerda te souri epi li reponn:
  - Tank Sovyetik yo se yon pil bouyon metal. Nou pa ta dwe pè yo!
  Magda reponn dousman:
  - Nan seri a KV, li plen ak mastodon. Espesyalman KV9.
  Ti fi yo ri. Dènye tank la te vrèman tounen yon "chèf" - machin ki pi lou ak twa zam: de 152-mm ak yon sèl 122, peze twasan tòn, ak yon zam devan 200 mm. Youn nan modèl ki pi san siksè nan bilding tank. Li pa t posib pou transpòte yon tank konsa. Ak machin nan se tou senpleman yon fatra nan lajan! KV-10 la tou te antre nan seri a - yon machin ki gen twa zam 107 mm ak yon pwa de san tòn, yon kalite destriktè tank.
  Pa pi bon lide pou mete de zam sou tank la. E menm plis pase twa. Isit la Stalin, nan kou, te montre tirani. Ak anpil entèfere ak peyi a. Sepandan, yon tank ki soti nan seri Isov te devlope tou. Men tou gwo ak lou. Sèl diferans ki genyen nan seri KV a se yon tantativ pou mete zam la nan yon pant rasyonèl. Men, Lame Wouj la pa t fè lagè, kidonk teknik la pa t amelyore anpil. Epi pa te gen okenn pratik konba nan sèvi ak machin.
  An jeneral, Alman yo te itilize kat ane nan reta an konparezon ak istwa reyèl la plis fwitye.
  Charlotte wouj-chveu peze zòtèy pye l 'sou joystick la. Tire nan bunker fwontyè a. Yon kokiy 105mm frape zam Sovyetik la epi li vire l. Set konba a te kòmanse chire, ak kokiy yo te eklate.
  Sòsyè wouj la sifle:
  - Mwen se yon Knight terib - sou jenou ou sovaj! Mwen pral bale tout lènmi yo nan peyi a sou sifas tè a!
  Ak grin nan dan pèl, ak klere nan je emwòd. Ti fi yo vrèman pi wo.
  Christina ri epi li reponn:
  Koulye a, mwen pral tire!
  Epi tou tire sou lènmi an. Yon kanon 76mm Sovyetik te tire. Koki a frape fwon an pant nan E-50 la. Ak rikoche koupe. Li jis sonnen nan zòrèy ti fi yo.
  Gerda te bat pye l' epi li di:
  - Ala yon pasaj!
  Epi li menm li te tire pwochen piki a ... Tank Alman yo te tire nan zòn ki gen gwo ranpa Sovyetik la. E-100 la tou te travay. Machin sa a tou te tounen yon dérivés de Maus la. Pa yon trè bon lide pou yon tank de zam. E-100 la deja sispann.
  Olye de sa, modifikasyon atak nan seri "E" antre nan seri a. Men, yon sèl sa a toujou ap travay. Epi tire pwojektil.
  Charlotte ri byen rèd epi souke pye l.
  - Lagè se yon eta terib, men li kaptive tankou yon jwèt!
  Ak ti fi a tire, ak trè byen.
  Christina te montre dan pèl li. Li se yon pantè kanivò, predatè.
  Zam Sovyetik ap tire, epi devan yo gen teren min. Teletank Alman yo ap deplase. Ak bonm yo atak travay ak yon gwonde sovaj.
  Pòs fwontyè yo woule. Ord Hitler yo travèse fwontyè a.
  Magda di li pa twò enjenye, li tape pye l sou zam la:
  - Nou bale yon defans solid, men panikul asye!
  Gèrye yo te fè yon klin youn ak lòt. Defans Sovyetik la te byen pwisan. Espesyalman yon anpil nan min. Ak sa a retade Alman yo. Men, yo toujou jere pou avanse pou pi devan.
  Bonm yo te travay sou pozisyon Sovyetik, ak avyon atak tou te soti anwo. Prese nan pwofondè yo nan defans Lame Wouj la ak TA-400, youn nan modifikasyon ki pi tèribl nan bonm yo. Otan ke sis motè, ki gen ladan jè yo. Apre sa, yo ap bonbadman ak detwi vil Sovyetik yo.
  Gerda ki t ap tire, li di ak yon souri:
  - Nan batay, nou se bèt, men ak lespri yon moun!
  Epi tire ankò. Detwi yon kanon Sovyetik. An jeneral, sa a se yon ti fi nan echèl ki pi wo a. Epi li tèlman fre.
  E-50 a te tire nan pozisyon Sovyetik, li menm pratikman san yo pa domaje. Blende pant machin nan ak asye simante te bay rikoch ekselan. Kokiy Sovyetik pa t 'kapab menm grate Alman yo byen.
  Christina sonje tès yo nan "Tiger la". Lè sa a, li te premye tank Alman an mas-pwodwi. Okenn nan kokiy yo ta ka lakòz domaj nan Tiger la. Britanik yo tonbe anba kou li. Men, isit la se yon kanon disèt pye, pèse nan fwon an. Lè sa a, ti fi yo prèske mouri. E gèrye a te sonje sa a. Ki jan yo te pwòch ak zo granmoun fanm nan ak kouto a, santi souf glas li.
  Ti fi a fwote plant li kont kwen an. Li reyèlman te vle sote soti nan tank la epi kouri. Li se tankou yon vanyan sòlda dirèk.
  Christina te chante ak aplom:
  - Bwouya ble, ak twonpe toupatou!
  Gèrye yo ri... Vidok yo te trè sexy ak erotik.
  Ak zam la te travay ak tire. Li pa t menm panse pou kanpe. Tout moun voye kokiy apre kokiy. Kraze pozisyon Sovyetik yo an bato ak fragman.
  Yon chante ki t'ap chante nan gwo lou ki dèyè yo;
  Sòlda a toujou an sante
  Sòlda a pare pou nenpòt bagay...
  Ak pousyè tankou nan tapi,
  Nou ap soti nan chemen an!
  Epi pa sispann
  Epi pa chanje janm yo -
  Figi nou klere
  Bòt klere!
  Epi ankò pouvwa a nan yon bonm jè tonbe sou pozisyon Sovyetik yo. Epi ankò, destriksyon ak tout zòn fòtifye yo voye jete. Ak zam yo vole nan tout kalite direksyon.
  Plizyè douzèn tank Alman ap tire an menm tan epi detwi tout bagay.
  Gerda santi l tankou yon Bagheera soti lachas. Isit la premye liy defans Sovyetik la te deja detwi. Men, sòlda Lame Wouj yo toujou ap foule ak tire sou Alman yo.
  Pami konbatan yo genyen pyonye tou. Jèn Leninis yo volontèman antre nan Lame Wouj la. Pifò nan ti gason yo pye atè ak nan bout pantalon. Yo mete tèt yo, meli melo.
  Epi pyonye yo ap mouri...
  Charlotte, ki te dirije dife a, gronde:
  - Epi pyonye yo, se bagay la, tout peyi a t ap gade!
  Li tire sou Larisi yo, ak Christina, ki te sifle ak venen:
  - Nou sanble ak falkon, vole tankou malfini!
  Epi ankò li kite yon souri dife. Bèl fi...
  Plizyè tank Alman te deplase anba tè. Apre sa, yo te parèt nan dèyè twoup Sovyetik yo, sa ki lakòz panik ak grifye mitray. Nazi yo te parèt tankou moustik nan yon kochma.
  E-50 te wè mouvman an nan trant-kat nan optik yo. Gerda fè dan l' epi li komanse lonje barik la. Machin Sovyetik ak yon ti gwo kay won T-34-76 ak trè mobil. Eseye yon sèl sa a epi jwenn li. Ti fi a deja gen eksperyans, men machin Sovyetik la toujou kontrèman ak Sherman Ameriken an.
  Ak distans la Ris la se prèske senk kilomèt.
  Ti fi a grate talon pye l, Charlotte chatouye l ant zòtèy li. Ti fi yo ri.
  Lè sa a, Gerda tire sou machin Ris la. Koki a jon trè pre, prèske grate zam la ... Men, toujou sot pase yo. Gerda bat metal la ak pwen li anmède.
  Magda di patnè li:
  - Ou frape kò a! Li pral pi fasil pou rive la!
  Gerda pase makèt la bay Magda epi li di:
  - Se konsa, ou fè li tèt ou!
  Magda te chante avèk antouzyasm:
  - Tè a nan fenèt la, tè a nan fenèt la... - Ti fi a pran joystick la ak dwèt li epi li peze bouton an, li kontinye chante. - Tè a vizib nan pòt la!
  Ak pwojektil li jis frape baz tank Sovyetik la. Machin nan pete epi fann. Li te kòmanse boule ... kokiy Sovyetik pete andedan matris la.
  Magda souke dwèt li epi li di:
  - Gade kijan mwen jwenn li! Epi ou di...
  Charlotte te sifle, li te dekouvwi dek li.
  - Nou pale ankò, nan diferan lang!
  Nouvo machin Sovyetik parèt. Trant-kat te ale an premye. Machin mobil ak anpil. Lè sa a, nou te deplase soti nan seri a BT. Sa a se yon kalite demode wou-cheni. Antediluvian T-26 yo te tou avanse, ki pa kapab otreman ke grate zam Alman yo. Plis pwisan ak pi lou HF avanse nan fen anpil. Ak yon anpil nan sòlda nan pye.
  Cristina ri ak gronde:
  Oke, nou pral montre yo!
  Machin Alman yo te louvri dife nan yon distans ki long, ap eseye pin enfantri Sovyetik la sou tè a. Yo menm tou yo detwi tank ak lòt bèt vivan.
  Avyon atak Sovyetik te parèt tou nan syèl la: pi popilè Ilys la. Yo atake fòmasyon Alman an. Konbatan Hitler yo te kouri pou yo. Se te yon vrè pil fatra. Alman XE-262 avyon de gè, trè ajil ak ajil ak manyablite. Yo atake teknoloji Sovyetik, peze tankou yon fè.
  Charlotte tire ankò. Antre nan BT Sovyetik la, li grogne:
  - Pawòl sa a se pa yon istwa fe... Istwa a pral devan!
  E-50 te kanpe e li te reflete kont atak Sovyetik la. Kòmandman pa trè ki gen eksperyans jete rezèv tank la aktyèlman nan touye a. Ak machin Ris yo te frape - tankou poul nan yon rache. Apre sa, yo te goumen ak yo byen.
  Gerda tire yon kout bal, li kase fwon trant-kat yo epi li sifle:
  - Ki sa ki se Kreyatè a - yon lanfè blese!
  Charlotte te tire tou, li te jwenn sib la, machin Sovyetik yo te deplase nan yon liy dwat, ak ti fi yo jere yo tire. Ak an jeneral, sa a kat nan fenomèn yo.
  Harpi wouj la chante:
  - Pwazon nou touye tout moun!
  E vanyan sòlda yo te kontinye tire, montre dan yo fò ak gwo tankou chwal.
  Christina twit ak aplonm:
  - Pwazon nou touye tout moun!
  Magda frape trant-kat yo, li jape:
  - Sa a se rezilta nou an!
  Ti fi yo separe...
  Men, bèl Sovyetik tou goumen. Ekipaj Elizabeth sou T-34-85 la. Ti fi trè vanyan. Epi yo menm tou yo goumen pye atè ak nan yon bikini.
  Machin yo ap goumen ak Panthers Alman yo. Veyikil sa a toujou nan sèvis, men pi plis ak plis tank nouvo nan seri E yo vin atravè.
  Elizabeth tire ak zòtèy pye li. Li pèse lènmi an nan bò a nan yon distans ak griyin:
  - Glwa pou epòk Stalin!
  Ekaterina te tire tou avèk èd zòtèy li yo epi li te fè remake:
  - Se pa yon glwa konsa!
  Elena, opoze, montre dan li:
  Nou fèt pou genyen!
  Epi li te tire tou lè l sèvi avèk zòtèy li yo toutouni ...
  An menm tan an, ti fi a fè yon gwo soupi. Panse malere te kouri nan tèt mwen. Lagè a te kòmanse ak defèt. Alman yo kraze nan defans yo ak konfyans avanse pou pi devan.
  Lè sa a, Elena kouri met deyò. Soulye li yo te kraze nan premye jou yo. Apre sa, mwen te oblije fese pye atè. Epi li fè mal pa abitye. Pye ti fi a te tout blese, blese, fò anpil bat. Apre sa, li pa t 'kapab mache nòmalman ankò, men li bite. Men, malgre sa, li te deplase ak mache. Elena pèdi anpil pwa nan kanpay la - yon sèl po ak zo. Men, li te bronze, ak cheve li te vin menm pi lejè apre fennen nan solèy la. Ak plant yo fè gen podzhili ak coarsened. Epi li te rive nan liy devan an epi li te kontinye goumen. Ak batay yo te nan swing ankò.
  Elena sitou te goumen nan enfantri a. Ki gen ladan patisipe nan defans Moskou ak Stalingrad.
  Men, deja sou Kursk Bulge a li te deplase nan yon tank. La, kat jenn fi yo te fòme: Elizabèt, Elena, Catherine, Euphrasia - kat "E". Vanyan sòlda yo se vrèman lejand. Ki moun ki te goumen pye atè ak nan yon bikini, menm nan frèt la, li bay Fritz la nan kòn yo.
  . CHAPIT #6
  Tank Panther a, ke ti fi yo te rankontre sou Kursk Bulge a, se te yon machin trè danjere. Li te enposib bay kout pwen nan fwon an. Apre sa, li menm li te pran nan yon gwo distans. Anplis de sa, li tire rapid.
  Se konsa, yo nan lòd yo kraze nan, ou te oblije kontwole tank la ak gwo konpetans epi yo pa kite tèt ou jwenn frape.
  Elizabeth te fè sa. Malgre ke li te tire plis sou mouvman an. Apre sa, li te kondwi tank la Euphrasia.
  Li se prèske enposib jwenn nan mouvman soti nan yon trant-kat. Men, ti fi yo jere yo frape. Epi yo goumen ak anpil kouraj.
  Ekaterina tou tire anpil presizyon.
  Sou Kursk Bulge a, ti fi yo kouvri tèt yo ak tout bèl pouvwa ak resevwa lòd.
  Epi, koulye a chak nan yo gen yon etwal nan ewo nan Sovyetik la.
  Se sa tifi bezwen! Jis gwo vanyan sòlda!
  Catherine chante:
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Vreman vre, sa yo se ti fi ki lakòz jalouzi nan mitan mennaj. Pa tankou Gerda ak ekip li a.
  Isit la pandan rès la, epi li ak gang li a, san ezitasyon, tòtire pyonye a.
  Premyèman, yo te dezabiye yon ti gason trèz an toutouni. Lè sa a, yo te kòmanse zongle l '. Apre sa, pike ak zegwi. Anplis, nan premye zegwi yo te frèt, men Lè sa a, yo te chofe sou yon dife.
  Epi li vrèman fè mal anpil.
  Charlotte pèse lonbrit ti gason an epi wouli:
  - Mwen se yon rezen lanfè!
  Apre sa, li te pran yon baton wouj cho nan men l ', li te kòmanse boule plant la fè, yon ti kras rugueux nan ti gason an ak li. Pandan y ap jwi rèl sovaj li yo.
  Apre sa, Christina te pran ak chofe pensèt yo, li te kòmanse pete zòtèy pyonye yo nan pye atè li. Mwen te kòmanse ak ti dwèt la, fè li dousman ak an menm tan ak mechanste. Epi dwèt timoun nan krake e kase. Epi li te tèlman douloure pou pyonye a ke ti gason an te pèdi konesans plizyè fwa.
  Magda te pike yon baton, blan anba pike a, anba omoplat li. Epi ti gason an pral kriye.
  Yo te tòtire pyonye a jiska lanmò. Epi li te tounen jis gwo. Epi tòti a te kontinye.
  Darth Sidious, sepandan, pa pèdi tan.
  Anplis de sa nan tire desann avyon Sovyetik, nimewo en fachis la ak nwa Sith tou frape sib tè.
  Pwodiksyon tank T-34-85 la te rive jwenn dè santèn de machin pa jou nan Sovyetik la. Kòmandman Sovyetik la te eseye pran kantite a.
  Men, batay la te kontinye ak sovaj sovaj nan diferan direksyon. Sith nwa a bat machin Sovyetik yo ak jij avyon ak zèklè fòs.
  Oke, sou 18 mas, Sheev Palpatine te resevwa yon modifikasyon pi avanse nan X-klas ME-262 la, ak machin sa a te tounen trè tèribl.
  Senk zam avyon, ak yon vitès plis pase 1100 kilomèt pa èdtan. Ak zèl byen bale.
  Pa gen okenn fason pou reziste pouvwa sa a.
  Avyon Sovyetik tonbe devan li te tire epi yo te chire an ti moso.
  Men, bagay ki pi mal la ap pase nan kan fachis yo.
  Dejene fini, epi yo ap mennen yo nan fil elektrik la ...
  Timoun yo aliyen sou tè parad la, ti gason yo nan ras imen an eseye kole ansanm, jèn prizonye kenbe fòmasyon an selon wotè yo. Yo divize an gwoup selon laj ak gwosè. Gen ti gason soti nan senk a sèz ane fin vye granmoun, osi byen ke jèn nan diferan ras ak nasyon, reprezantan lòt pèp.
  Yo ini sèlman pa rad, oswa pito, absans prèske konplè li yo, sèlman bout pantalon ak yon nimewo endikasyon sou ti gason yo.
  Anpi Twazyèm Reich la fè referans ak yo sou prensip la nan peze plis benefis pou tèt yo nan men moun ki sispann konsidere kòm yon sitwayen! Ekonomi nan tout bagay, sou rad, soulye, sepandan, kèk ti gason nan lavi gratis yo pa janm te konnen soulye.
  Men, ak baton ak yon pil kawotchou sou talon pye yo souvan resevwa. Tèt yo kale, chak de semèn yon beny, kote yo scalded. Lè sa a, yo imedyatman kale koupe ak yon machin blunt, Lè sa a, pa gen anpil jere yo grandi tounen. Ti gason yo mache pye atè sou wòch byen file. Si Oleg Rybachenko abitye ak sa a epi pye ki graj li pa santi doulè, Lè sa a, timoun ki pi piti yo frape talon pye yo ak dwèt fè jiskaske yo senyen.
  Gad la tout antye konsiste de etranje ki reprezante ras ki pi mechan nan linivè a, se sèlman tèt la nan abri kan travay la, granmoun aje Frau Pontuss, gade ak je brital li nan yon sadik.
  Yon SS pwisan ki jwe wòl yon siveyan bay enstriksyon sou ki kote yon moun pral travay jodi a, oswa pito, travay di jiskaske li pèdi konesans. Oleg Rybachenko, bese zepòl zo li yo, gade dezyèm mwatye nan lakou a. Gen ti fi, ki soti nan piti jiska prèske granmoun. Yo abiye tankou moun k'ap mande charite ak vye twal fin blan ki pi graj. Figi yo sèk, je yo sanble gwo ak tris. Twal sak la kout, mens mens janm yo vizib anba li. Ti fi yo tou pye atè ak tout san eksepsyon yo kale chòv. Sa a se aparamman fè yo nan lòd yo imilye yo, yon lòt fwa ankò yo montre ke yo pa anyen. Men, isit la se pa gen okenn vle di kriminèl yo ki sanble - timoun yo abandone malere.
  Isit la yo anonse ke yon gwoup ti gason pral ale nan boutik la koud, nan travay nan pwofil ki pi fatigan ak fatigan. Isit la Timur pa t 'kapab sipòte li epi li rele ak kè sere:
  - Mwen pa vle travay konsa! Voye m nan plantasyon an oswa nan jaden an.
  Ti gason yo te jele, bronze, kò mens tansyon.
  Pontuss te klèman kontan ak nouvo okazyon an pou ekzekisyon an:
  - Yè ou te trankil, e mwen te pè ke fanmi ou ta rete san yon leson vizyèl. Ke ti gason an pral kondwi senk fwa nan ran yo.
  Yon eksitasyon te pase nan ran timoun yo.
  - Se vre. - Ton peremptory te di matron an. - Bay tout moun branch bwa.
  Kou yo te aplike ak branch bwa espesyal. Yo te chwazi yo anjeneral pa ti gason yo tèt yo nan touf yo, pandan peryòd lè pa te gen okenn travay. Sepandan, tout bon, menm lè sa a timoun yo te fòse, menm si san benefis nan anpi a, yo fouye, pou egzanp, fouye yon twou pou mwatye yon jou epi antere li pou mwatye yon jou.
  Oleg gade men l ', yo te nan calluses, dwèt yo te frape desann.
  Mesye yo otomatikman demonte ba yo, li te sanble Oleg ke yo, enstriman tòti yo, boule dwèt yo, ak janm yo te vin lou. Li pat vle frape zanmi l, men li pat gen kouraj pou l manifeste. Li pa wè prèske anyen e li frape gwo zòtèy li ak yon pave ki bay manti. Etranj ase, men santiman doulè a te ede rasanble ak bwouya a devan je m efase. Etap la te vin pi fèm, byenke dwèt la vin ble.
  Yo te bati nan yon semisèk nan yon liy long. Timur te mare ak baton nan men l 'ak zepòl li yo te trese pou fè li pi fasil pou bat ti gason ki te ofanse a. Mesye yo strabiye epi eseye gade lwen. Sou lòd Frau Pontuss, yo te vide sèl, yo voye sèl ble sou do ki mèg, men ki gen anpil zòrèy li. Jije pa fason ti gason an te grimas, li te kòmanse boule.
  Chèf abri kan fachis la frape bouch li:
  - Kounye a ou tout jwenn yon leson. Frape pi rèd, nenpòt moun ki twonpe yo pral kondane nan reprezay.
  Asistan an nan ka sa a, yon avyon de gè SS te dezwenn fan li:
  Nou pral fè fas ak yo kounye a! Mons la boumonnen.
  Ti gason an te deplase ant ranje yo. Ti gason yo tou dousman leve baton yo epi premye kou yo tonbe sou do Timur. Jije pa mak yo sou do a ak bò yo, ti gason an te pini plis pase yon fwa, kidonk li jis soupi ak respire lou, tankou tout ti gason yo ap eseye kenbe rèl yo.
  - Frape pi fò! rele Pontus. - Kite l rele.
  Premye kou yo te delivre pa ti gason ki pi piti yo, ki tou senpleman pa t 'gen fòs nan lakòz gwo doulè. Men, answit mesye ki pi gran yo te kòmanse bat mwen. Do timoun nan te koupe ak bann wouj, san koule. Doulè, entansifye pa sèl ble, te fè Timur kriye, li menm tonbe, yon tablo te kondwi nan ak klou pi ba ak pike pwatrin li.
  - Pa fè sa! - Ti gason an rele byen fò. - Mwen pral travay tout kote ou di.
  - Natirèlman ou pral! - reponn Pontus. - Men, anvan, yon fese.
  Kanmarad yè yo te twò eksite e yo te bat frè yè yo. Tou de moun ak etranje te bat ak menm feròs. Ti gason an t'ap rele byen fò, pye l' yo te kite mak pye san. Gwo nonm SS la gropi e tèt li frape jenn ti kabrit la ak yon klib sou janm li yo toutouni. Li te vle fè ti gason an plis doulè. Souflèt la tonbe sou cheviy yo nerveux, ak pwochen an sou talon pye yo. Timur squealed ak sagged. Lè sa a, tòti a plonje yon zegwi epè nan bounda a, vide likid la.
  - Dwa! Pontus te di. - Koulye a, li ta pito mouri pase pase soti. Okenn moun pa chape pinisyon.
  Oleg Rybachenko te kanpe prèske nan fen liy lan, epi li te sanble ke se kou yo nan fwèt la ki te tonbe sou li. Timur te lage desann, ti gason an li menm sèlman twitched, rele byen fò ak kriye. Figi wonn li vin wouj ak doulè, yon grimas soufrans tòde li.
  Wè Oleg, li chichote ak bouch pal:
  - Gen pitye!
  Ti gason an ezite: li te jele.
  Mesye SS la pran rele byen fò:
  - Ebyen sa wap tann! Bay!
  Oleg reponn:
  - Non, mwen pa kapab! Li se zanmi m!
  Siveyan fachis la souri:
  Ou vle menm bagay la pou ou?
  Oleg te tranble toupatou, li vin pal:
  - Non, men!
  Pontus entèwonp li:
  - Ase! Ti gason an te siyen pwòp fraz li. Ki sa ou vo mordovorot. Vide li byen epi kwoke li sou yon etajè pou lòt moun admire li.
  Oleg te pouse soti nan aksyon, rale bouk kabrit yo. Ti gason an te eseye reziste, men militan SS yo te fè fas ak li tankou yon ti chat. Men tòde anpil doulè, zo krake. Yo mete l 'sou ankadreman yo, ti gason an te santi brutality nan pwent an nan klou vle pèse anvlòp la sou yon souflèt li ak nan lestomak li. Yo pèse nan miskilè a, pwatrin, manton, devan kwis yo, jenou. Souflèt li te grate nan pwen an nan san.
  - Oh, pa fè sa! - Mande Oleg.
  - Nesesè! - Siveyan SS la te di pou bay yon egzanp pou tout moun.
  Ti gason an te santi yo te vide sèl sou do l, epi yo te vide sèl. Li pike tankou andui moutad. Oleg fè grimas, pye callused li yo te andwoupe (dènye fwa li te nan memwa sa a etranj ki te parèt nan vizyon sa a - li te mete sandal sou sis ane de sa), yo prèske imedyatman te kòmanse grate sovaj. Gad fachis la plonje yon zegwi nan bounda ti gason an, li pike rèd ak doulè, yon likid boule antre anndan.
  - Kounye a ou pral pè anpil, epi ou pa pral pèdi konesans. - Mons la grawouye, fè figi l parèt, e pwodiktè a nan yon fim laterè ta kòmanse bege!
  - Pou kisa? te plenn timoun nan prizon inosan. - Pou dedomajman pou Kris la, montre mizèrikòd.
  Siveyan SS la, flite krache pwazon, reponn:
  - Mwen pa kwè nan istwa sa yo sou bon Jezi a! An jeneral, si gen yon Bondye, Lè sa a, li se sa ki mal ak mechanste. Epi plis w ap fè vwazinaj ou a mal ak soufrans, se plis w ap resevwa pouvwa ak benediksyon nan monn kap vini an.
  - Absurd! - Li te di, vire pal ak laterè, epi toudenkou Bondye reyèlman se tankou yon ti gason.
  - Ou pral wè! - Pitit Tartarus cosmic la ri. - Men, pa espere, jodi a ou p'ap mouri.
  Pontuss nan yon ton jape kòmande:
  - Kòmanse! Se pou l sonje pou letènite bo fwèt la!
  Pyonye prizonye a te tranble lè li te tande yon sifle ki pèse, epi answit yon gwo chòk kote po a sou do l te pete. Gad SS yo te bat fò, men anmenmtan kenbe fòs yo pou yo pa touye. Yon rèl chape soti nan gòj ti gason an, li tranble, yon dlo soti. Mòde lèv li jiskaske li te senyen, ti gason an kenbe tèt li. Yon ti moman apre, yon lòt souflèt swiv, souke tout kò a. Oleg pran yon gwo souf, doulè a, entansifye pa sèl ak sèl, te ensipòtab.
  Pontuss rele byen fò:
  - Kontinye!
  Ankò siflèt ak kou! Koupe jiska zo a. Ti gason an te boule nan tout anndan yo. Li te sanble yo bat nan vant la. Malgre pi bon efò li yo, yon pati nan rèl la koule soti nan bouch li sere.
  - Manman!
  Ankò kou! Sou do a, ant lam zepòl yo byen file, epi, finalman, sou talon pye yo fè. Ti gason an rele, li pa gen fòs ankò pou l kenbe tèt li. Rèl la pete tankou yon vòlkan soti nan gòj la ak sa ki parèt nan nen an. Pontuss satisfè:
  "Kounye a, mwen wè ou ap bat li nan nwayo a. Bat li byen, men pa touye l!
  Avèk chak souflèt, doulè a vin pi mal. Dlo melanje ak san epi tonbe sou kabann lan. Bann yo san sou do a rantre ansanm, rantre nan yon dezòd wouj, zo yo mens blan nan ti gason an kòmanse ekspoze. Oleg se toufe, li pa gen ase lè, fil la fouye nan cheviy bese l 'yo. Pinga'w fè bourdon ak po ki graj, ki pa deplase imedyatman, men ti gout san toujou soti. Kou yo entansifye, sanble ke zèklè pase nan tèminezon nè yo rive nan Ridge la anpil. Lòt ti gason yo silans, konsyans pa pèmèt yo apwouve, pè reprezay pa pèmèt yo kondane. Li ka wè ki jan tèt yo nan ti gason yo bese, men je yo swiv ekzekisyon an. Kirye ak nève-wracking, pifò yo te deja fouye nan yon fason ki sanble oswa plis sofistike. Ou panse si sèlman li pa t 'pou mwen, epi pafwa gen malis nan panse ou: li kriye, men nan kou li te kapab kanpe li, pa tankou yon feblès tankou Oleg.
  Bat la deja sou zo yo fè, do a, bò, kwis yo se yon blesi solid. Si se pa pou piki a nan estimilan an, ti gason an ta vise nan lanmò - li te mouri nan yon chòk douloure. Se konsa li te plonje nan yon bagay ki pi mal pase Lanfè Dante a. Sa a se lè chak molekil, chak selil, chak venn satire ak doulè kochma.
  Pioneer Oleg Rybachenko te eseye dezespereman distrè tèt li nan doulè a. Sonje paran li yo, epòk kè kontan nan anfans byen lwen, li te sanble pouse koupe ak pye l ', soti nan lav la bouyi wouj-cho nan soufrans, men li ankò souse l 'nan, kouvri l' ak tèt li. Se konsa, yo navige nan oseyan an nan tòti, rèv la nan lanmò kòm yon delivrans nan touman. Mwen sonje pawòl Revelasyon Sen Jan yo. - Epi yo pral vle mouri, men yo pa kapab. Men ki jan sò a ap tann pechè k ap tòtire timoun yo. Senyè a pral rekonpanse yo san fwa, epi pinisyon ki pi enpòtan an, jan Jezi di nan Levanjil Matye a, pral etènèl. Epi gen kèk ki pral nan lavi etènèl, lòt moun pral nan touman etènèl. Sa a se yon jan kanmenm rekonfòtan, reveye rayi pou lènmi, dezi a siviv ak genyen. Ti gason an rive rele byen fò:
  - Ou pral peye pou sa, pou chak dlo koule nan yon timoun ou pral reponn jou jijman Bondye a.
  - Fèmen bouch chen! - Siveyan SS la gwonde.
  - Ou pa ka toufe verite a. Pyonye a fè yon soupi.
  - Jwenn plis!
  Yo frape l 'ankò, envesti tout raj la, kraze zo, men doulè a te deja rive tankou yon papòt ke li tou senpleman pa ka vin pi fò. Sa a se fè, ki ka chofe nan yon sèten tanperati, ak Lè sa a, li gaye.
  Pontuss konprann sa a, granmoun fanm lan (oswa pito, li sanble pa plis pase karant ane, men aktyèlman depase yon koup de syèk), gen anpil eksperyans kòm bouro:
  - Ebyen sa ase! Apre sa, li pral mouri! Ann geri yon ti prizonye epi tòtire l avèk èd yon òdinatè. Mwen jis gen yon pwogram "tòti olenpik yo."
  Siveyan SS la, fè espre baye, di:
  - Kounye a kote li ye? Nan enfimite a?
  - Non sou etajè a! - Matwon an koupe san apèl. Kite l pann kòm yon avètisman bay lòt moun. Enjekte sèlman piki pou sipòte kè a. Epi kite yo pouse Timur nan ran yo ankò, epi kite l jwenn rès kou yo nan men ou. Yon fwa yon spektak kwaze. Bezwen travay!
  Inomiryan ak yon fwèt panche tèt li epi li bouke zòrèy fourur li:
  - Koute otès la. Oke, kouri li ankò.
  Nouvo kou tonbe sou Timur. Fwa sa a, pèsonn pa oze pwoteste kont. Pa te gen ti anvi tonbe nan men bouro yo. Timur ap rele chak kounye a epi Lè sa a, tonbe. Yo pran li epi yo bat li ankò. Dezyèm seri grèv la deja rive nan fen. Se sèlman kèk ti gason ki te rete. Youn nan yo se pi gran an, sèz ane, yon bab deja kraze ak yon moustach vizib. Li evidan ezite, frape, men fè li fasil, apèn manyen.
  Frau Pontuss fache:
  - Kwoke jenn gason parese sa a sou yon etajè epi mare yon wòch nan pye l. Kite l soufri.
  Yo sezi ti gason an, li soulaje misk li yo, fwi travay di, epi li rele:
  - Ebyen sa wap gade mesye yo bat yo!
  Ti gason yo tranble, yon gwonde pase nan ranje yo, men yo manke detèminasyon pou yo kouri sou toumantè yo.
  Gèrye bikini yo kontinye avanse. Nazi yo kontoune fò Kamyshov la epi yo branche chodyè a. Tank E-50, k ap deplase nan yon direksyon lès.
  Gerda te chante avèk antouzyasm:
  - Mwen se yon fi konsa cool! Mwen kraze tout lènmi tankou glas ... Ak nan frèt la, pye atè, avèk fòs konviksyon, ki menm etensèl koule soti anba pye m '!
  Charlotte ri, li frape yon trant-kat nan kò a epi li di avèk antouzyasm:
  - Pa gen okenn rezon ki fè yo doute Motherland la! Gèrye yo pi di pase gason!
  Christina te tou peze bouton an ak pye l ', ak kòlè trayi, frape soti nan kanon Sovyetik la. Se konsa, menm kòf la te desann:
  - Revni yo wo tankou tèt mòn!
  Magda te tire kanon li youn pa youn. Li te 105 mm ak letal nan modifikasyon an dènye, li te byen rapid-dife, tire dis vaksen pou chak minit.
  Ti fi a peze dwèt li epi li di:
  - Yo bay pousantaj nan liy tan kap vini an ...
  Gerda frape tank Sovyetik la, kraze zam la epi rele:
  - Ou pral wè pou tèt ou!
  Li frape ak Charlotte, lè l sèvi avèk zòtèy pye li yo, ak yon gwonde sovaj, éfréné:
  - Patri a se kounye a pi pre nou!
  Christina te tire tou, lè l sèvi avèk dwèt yo nan janm li ate, li te bay:
  - Salye solèy la avèk nou!
  Magda tou frape, li peze talon pye l. Li kraze kanon Sovyetik la an fragman k ap flote, li chante:
  - Motherland se pi fò a!
  E vanyan sòlda yo pral gwonde tankou boufalo nan labatwa a. Kat renmen anpil moun. Li vrèman kostim yo. Poukisa? Yo tèlman bèl ak agresif. Ak renmen. Ak yon nonm se yon chen, jis fè siy. Epi w ap gen tout bagay, ki gen ladan lajan. Ak fanm sa yo fizikman trè fò. Epi yo dijere pèfeksyon gason ak yon tanperaman fache. Ak plezi konstan.
  Pa bezwen rete tann yon ane antye pou yon gason - e ankò yon orgasm pral jwenn ou!
  Gerda pran li, li gwonde, tire sou trant-kat Sovyetik la, epi demoli gwo kay won an:
  - Mwen se yon chevalye vre nan aniilasyon!
  Christina lonje lang li epi li kriye yon fason menasan:
  - Epi souri mwen se tankou yon pantè!
  Charlotte te pale agresif, souke pwen li epi pouse joystick la ak zòtèy li yo fè.
  Epi gen gwo chanjman devan yo!
  Magda pepi epi rele:
  - Nou se reyalizasyon hetaera!
  Gerda ri epi li reponn:
  - Ala bon lè men bèl jenn gason ap karese w!
  Epi ti fi a te imajine kòman pla men l yo t ap grif nan pwent tete frèz yo. Li vrèman tèlman bèl bagay. Ak chatouy ak enteresan. E trè bèl.
  Gerda tire sou SU-85 Sovyetik la. Li fè aksidan machin nan, epi li pepi, li frape pye l 'sou zam la:
  - Ah, medam pye bwadchenn, medam pye bwadchenn!
  Charlotte agresif konfime, soufle soti machwè li ak souke tete plen li.
  - Duba! Oak! Duba medam!
  Ak ki jan li pral pran li ak ri ... Tankou klòch ap sonnen. Epi vwa li tèlman klere.
  Epi viktim li se te yon zam Ris 76 milimèt. Zam yo byen akayik.
  Christina ri ak kriye:
  - Mwen pral gwonde epi kraze!
  Ak dwèt li, li tou dirije yon pwojektil sou yon machin lènmi.
  Ala bèl li ye. Lò ak kwiv se gwo!
  Magda se konplètman an lò, kòm li chante ak antouzyasm:
  - Voulon an ap kriye tou...
  Lè sa a, li vire sou trant-kat Sovyetik la epi li kontinye chante tris.
  - Li se yon etranje nan Bèlen!
  Gerda pepi an repons. Li peze bouton joystick la ak zòtèy pye l yo epi li tire yon obusy Sovyetik.
  - Bèlen se kapital la nan mond lan!
  Charlotte boumble ak aplonm nan repons:
  - Ak London se kapital la nan Pari!
  Ak klou sou T-36 Sovyetik la. Machin nan, byenke pa gwo, se tou konsidere kòm yon tank.
  Christina pran li epi li bay li, li vire bisiklèt la ak pye l ':
  - Epi Paris se kapital lavil Wòm!
  Lè sa a, le pli vit ke li ri ... Ak ak je emwòd li pral fè egzèsis nan tout vanyan sòlda yo nan yon ranje. Epi souri an menm tan, ak briye ak dan. Men, nan tout ki jan li pral pran ak mato sou tank Sovyetik. Li pral demoli mwatye nan gwo kay won an nan trant-kat la.
  Apre li, Magda pral pran li epi limen li ak yon grenad. Sa vle di, yon pwojektil. Dapre SU-76. Deja klèman yon machin demode, men yo toujou nan lis la.
  Epi pepi:
  - Epi Wòm se kapital Miyami!
  Li vrèman komik. Men, ti fi yo te twò pote ale. Yo pa t 'remake ki jan yon koup nan sòlda lame Sovyetik rale moute nan yo ak pakèt grenad anti-tank ak kònen moute tren yo. Ak ki jan li pral pran ak eksploze. Woulèt yo pete ak E-50 la pèdi mobilite li.
  Mwen te oblije repare machin mwen an. Nan entre-temps la, gerizon an nan blesi yo nan mastodon la te dire, ti fi yo ankò apresye pwòp yo, memwa trè enteresan ak amizan.
  Gerda, wè advèsè li a, ki pa t byen fè bak, te kanpe fiks, bridsoukou sote, mato l ak pye l anba jenou an. Lè mor yo te kòmanse tonbe, kwen epe a te pase l' nan mitan plak an kwiv yo ak zo kòt yo. Charlotte te kòmanse balanse epe li pi plis kouray. Ti fi yo te kriye tankou kochon an menm tan. Malgre ke nepe yo te deplase yon fason diferan, te toujou yon sans de senkronite. Gerda te goumen ak yon gwo vanyan sòlda Women, ki gen kas yo te vin dekore ak plim Peacock. Fwa sa a, li aktyèlman te gen yon opozan trè ki gen eksperyans ak fò. Bann an lò te pale tou de ego eksperyans ak merit. Èske w gen bat nan plizyè atak nan ti fi a bèl cheve, bandi a, aparamman nòb la te ale nan ofansif la. Gerda fè yon bak epi li sifle:
  - Ou pa Italyen!
  Patrisyen terib la reponn:
  - Epi ou se jis yon salope pye atè! Konbyen ou panse ou ka dire kont yon ansyen lam Women?
  Gerda di:
  - Mwen pa konnen kont lam la, men ou gen bab epi ou pa gen anyen pou reziste!
  Sepandan, malgre tout optimis Gerda a pye atè te gaye, ti fi a te oblije fè bak. Women yo te pote rezèv fre nan batay, ti fi ak ti gason yo te pi souvan blese oswa tonbe kout kouto nan lanmò. Ti gason archer yo, sepandan, te eseye tire sou tèt yo, kraze kowòt apwopriye.
  Charlotte, pandan se tan, ak anpil atansyon kouche yon lòt opozan, epi koupe men an nan yon lòt. Gèrye a te chante:
  - Nepe nikleyè vle koupe ou! Li boule tankou yon dife infernal, yon reyon lazè! Men, pa reflechi sou fason pou sove lavi ou, rete vre nan renmen, rete vre jiska lafen!
  Gerda te sezi:
  - Epi ou chante tankou yon syantifik reyèl!
  Charlotte chante an kont:
  - Li bon lè gen pilòt nan fizik, yo avanse syans yo pi devan! Men pwoblèm prensipal yo rezoud nan ran yo, nan ran yo, nan ran yo!
  Gerda konfime lè li pran:
  - Li bon pou viv nan mitan dife a ak lafimen! Epi tande mitrayil la chirp! Mennen nou Fuhrer nan batay irézistibl! Pi devan, pi devan, pi devan!
  Charlotte sipòte:
  - Lè kokiy pete lajounen kou lannwit, ran ak lòd ale pi vit! Kite l gwonde sou latè - lagè, lagè, lagè!
  Gerda te enspire pa enèji a pulsasyon nan kò atletik li. Epi vitès la toudenkou te vin tankou bat zèl yon demwazèl. Lè sa a, vanyan sòlda nan ansyen lavil Wòm rate yon pike nan pwent an nan nen an. Epi li te distrè, e gèrye a Gerda koupe tandon li sou men dwat li:
  - Ou pa oze fè mechanste ak dam nan!
  Bèt la, ak plim paon, trese lèv pi ba li, li reponn fristre:
  - Se te jis yon blag! Apre yo tout, li te jis yon blag!
  Gerda nan betiz, li koupe men l ki febli, li reponn:
  - Pa blag ak bèt nan bwa!
  Men, lè ewo Women an tonbe ajenou, gèrye a bat li nan manton an ak jenou li. Charlotte apwouve:
  - Sa a se byen nan style nou an nan SS la!
  Lè sa a, Gerda te resevwa yon pwen nan zepòl la, epi li soufle:
  - Ebyen, bann moun!
  Charlotte te konseye:
  - Fè yon moulen! Epi file nepe ou yo!
  Lè sa a, banza Women yo te antre nan jwèt, yo te lou nan zam, ak zam yo te nan wotè moun. Natirèlman, flèch yon mèt ak yon mwatye nan longè, twò danjere yon zam kont mwatye toutouni ti fi ak ti gason. Attila aparamman reyalize ke li te enposib pou tann ankò; jete nan atak la kavalye a, ki li pèsonèlman mennen nan batay.
  Jeyan sa a vire de nepe alafwa, chak osi lontan ke frenn tounwa yon Knight!
  Gerda te souri e li fe clin d'oey.
  - Men, finalman, bèl nou an vini!
  Charlotte ri.
  - Ou bezwen frape difisil epi pi enpòtan an alè! Nan moman sa a lè efè a nan sa a pral maksimòm!
  Ak gwo flèch tout lapli desann soti anwo. Ti fi ak ti gason avèk konpetans vole sou kote, e menm kriye:
  - Sa a pral wout nou! Ou ka jwenn lwen yon bal, men sa ki sou yon flèch.
  Men, kèk moun te toujou frape pa flèch. Anplis, pa sèlman reprezantan rejiman Alman yo nan Attila te mouri, men tou, ak nan gwo kantite, nan kado yo nan pwòp sòlda Women yo. Sepandan, kavalye yo nan barbares yo, kontoune ran yo, tonbe sou enfantri lènmi an. Oke, Attila tèt li gade tou senpleman chik.
  Gerda choute kavalye kolan an sou kote ak yon kout pye:
  - Pa paw, pa ou!
  Charlotte souke tèt li.
  - E mesye la a yo pa move, byenke pa tankou nou! Pou falkon aryen nou yo!
  Gerda, ki te koupe ak yon nepe Women, te dakò:
  - Natirèlman, pa yon koup! Kwè pouvwa Alman an nan lavil Wòm se pa yon match! Ann kraze tankou yon pou epi men an p ap flanke!
  Charlotte konfime:
  - Wi, menm si epe a pa soti nan kaka!
  Ti fi yo te ajoute byen vit, yo trese bretzel la ak epe yo epi yo t ap chante:
  Nap goumen pou yon rezon ki jis! Pa gen okenn konpwomi ak bayonèt lanfè a! Solèy la pa pral kouvri ak nyaj! Dimanch maten byen bonè pa pral kouvri fènwa a byento!
  Finalman, Atilla tèt li te kraze nan banza yo nan lavil Wòm. Sepandan, jije pa gwosè a, banza sa yo te byen klè te fè nan Grann Bretay. Pandan l t ap goumen, Gerda te sonje istwa a. Anba Edward Twazyèm lan, ki te surnome Gran an pa Britanik yo, li te banza yo ki te vin branch prensipal la nan lame a ... Ak kèk nan yo te monte sou yon chwal! Fòs siperyè fransè yo te bat san pitye. An jeneral, tou de nan Jungfoling ak Inyon tifi Alman an, rayisman pa te akeyi ... Britanik yo te rekonèt kòm yon lènmi danjere, ki moun ki konkeri plis tè pase nenpòt lòt nasyon nan istwa a tout antye de planèt Latè!
  Men koulye a, kavalye barbares yo t'ap kraze banza yo, yo t'ap koupe yo ak gwo kou nan kan an. Gerda, nan lòt men an, te fè fas ak yon lènmi ki soti nan Lachin. Li pa t 'twò wo, men li selèb trese janm li, soulye nan bòt ak espyon:
  - Alman yo se parazit - yo pral sètènman bat! - Li gwonde.
  Gerda reponn ak yon atak ponya:
  - Pou gremesi lènmi an kwè ke li jere yo ranvèse Alman yo! Ki moun ki oze atake nan batay, lènmi yo pral vyolans bat!
  Charlotte pran:
  - Malè gwo pa pral rive planèt la! Ak pou gremesi lènmi an jete fòs li yo nan kanpay la! Nou pral kapab defèt lènmi an nan yon batay tèribl! Fènwa pral tonbe nan pousyè - tan pou limyè a ap vini!
  . CHAPIT 7
  Gerda te fè yon balanse ankò ak plis enèji, li rezime:
  - Pawòl la se pa yon ti zwazo, men verbiage tounen yon kòk!
  Charlotte te kenbe:
  - Lè lang nan grandi fon, yon boul nan gòj la kwit nan farin!
  Gerda ak yon kou pwisan, menm unfeminine nan nepe a, koupe tèt la nan yon avyon de gè sote soti nan bò gòch la, ak Lè sa a, ankò lite ak Chinwa yo. Gèrye blond la rele byen fò:
  - Ou pa pral pran li!
  Gèrye Chinwa a reponn:
  - Epi ou pa bezwen pran, ou deja tout devan mwen.
  Gerda ri nan repons.
  - Koud la tou pre, men ou pap mòde!
  Lè sa a, pwent nepe a grate ti fi a tankou yon kobra, koupe nan plak zam la ak ekspoze pwatrin li: manyifik ak pwent tete wouj. Chinwa yo gwonde tris:
  "Kounye a, tout sa ou dwe fè se lapriyè!" Ki legliz ou prefere: Katolik oswa Evanjelik?
  Gerda reponn an kòlè:
  - Legliz la diferan de yon jennès nan ke bonheur toujou ranvwaye pou pita!
  Chinwa yo te fè dan kwochi li yo.
  - Ak sans imè sa a pa te chanje ou! O fi, ala mwen regrèt pou m enfim bote tankou pa w la!
  Gerda te fè dan li.
  - Mwen pa regrèt! An jeneral, li se yon pitye pou myèl la, ak myèl la sou pye bwa a, ak pye bwa a se nan forè a! Ki kote forè a - sou nen an!
  Chinwa yo gwonde nan repons:
  Almay gen anpil lènmi!
  Gerda te repwoche avèk dròl:
  - Anpil kwit gate labouyl la!
  Apre yon lòt gèrye zye etwat la, yon tras san rete sou pwatrin ti fi a. Gerda te soufle epi li fè yon bak. Chinwa yo gwonde:
  - Se sa ou jwenn!
  Ti fi a reponn avèk kalm:
  - Ki moun ki pa jwenn sou sèvo a, li p'ap janm vin pi saj! Sèvo yo tankou yon bous, ou bezwen resevwa pou ranpli yo!
  Chinwa yo kase:
  - Oke, ou renmen sofis! Pou premye fwa mwen wè yon ti fi konsa edike ak edike. Ou konnen, petèt ou ta pi bon rantre nan lame a nan Greater Wòm. Nan peyi nou an, nenpòt moun, kèlkeswa nasyonalite, ka pran pozisyon ki pi wo anba anperè a!
  Gerda reponn:
  Pito ou mouri pase trayi!
  Gèrye nan je etwat te fè remake:
  - Sa a se pa rezonab, gade nan kavalye nou an pral nan batay ... Epi lè yo kaptire ou, ou pral literalman rèl sou etajè a nan doulè!
  Gerda te reponn avèk kalm:
  "Li pi bon pou w frape yon fwa avèk kalm pase pou w rele san fwa!
  Men, Ay, li sanble Chinwa yo gen rezon, dè milye de kavalye Women, ki te dirije pa anperè a li menm (blende l 'sanble yo dwe kouvri ak yon kwout nan Diamonds, rubi ak emwòd!), Rush nan lame a barbares. Sepandan, pasaje yo nan Attila te deja jere yo touye pi fò nan banza yo lènmi, ti gason yo nan lame a barbar tèt yo te kòmanse entans voye flèch nan ranje lènmi yo. Dezespereman koupe Charlotte te aplodi patnè li:
  pa lage Gerda! Pa lage nan pwomès li yo! Pi bon jwenn ansanm ak desizif genyen!
  Attila, ansanm ak vanyan sòlda li yo, koupe nan sistèm Women an. Nepe jigantèsk li yo te boulvèse mixer san an tankou lam elis. Ak bandi nan tèt li, ale pi devan, ap eseye kraze nan anperè a.
  Gerda te fè remake sou plan filozofik:
  - Si ou vle vin yon gadò mouton nan twoupo a, pa fè yon mouton!
  Charlotte te dakò.
  -Chak belye vle vin yon gadò pandan ke lou a byen lwen ak fizi a tou pre!
  Men Gerda te resevwa yon lòt blese nan vant. Ti fi a te fè yon bak ankò. Pye nu li rete konsa kanpe sou pwent yon ponya ki soti byen lwen epi Gerda di:
  - Oh oh oh! Ala douloure!
  Charlotte li menm te deja resevwa plizyè blesi epi l apiye dèyè. Gèrye a rele byen fò:
  - Pran swen fòs ou, Women yo pa pral kenbe tèt ak yon batay long!
  Men, barbares yo vrèman te gen yon moman difisil. Plis ak plis detachman Women yo te antre nan batay la. Kavalye nan zam an lò kouri nan yon batay feròs. Bandwòl ak tèt lou t ap vole anlè yo. Ak devan kouri ewo a, petèt menm pi gwo pase Attila. An menm tan an, Women yo menm te eseye kouvri lame barbares la soti nan flan yo, lanse de rejiman vanyan sòlda ak frenn ak zam an kwiv alantou chan batay prensipal la. Gerda te sipliye:
  - Nou ap fini ak fòs, nou pral pèdi!
  Charlotte sijere:
  - Epi ou chante an repons! Chante a ede nou bati ak viv! Anba tanbou anba banyè wouj la sou yon kanpay! Epi moun ki mache nan lavi a ak yon chante; li pa janm disparèt okenn kote!
  Tou de ti fi chante nan koral, epi, malgre blesi yo nan vwa yo; te tankou yon twonpèt:
  Gen yon apèl tankou sòlda,
  Sa a se pa yon pwofesyon, pa yon tit!
  Menm si pafwa yon santèn liv otomatik,
  Non, pa yon mach, kò a se tòti-touman!
  
  Men, nou ale, mete devan yon etap,
  Paske nou sèvi patri a!
  Kwè, move lènmi an pral bat,
  Pou pran plezi nan lavi!
  
  Nou te anseye depi nan bèso a prèske
  Goumen pou patri a ak kouraj!
  Te konn gen epe fèt an asye
  Epi, koulye a yon rp nan yon sakado fò!
  
  Nou p ap fè bak, pa yon pa dèyè
  Menm si kadav yo kouche tonm nan!
  Nou pral koupe yon ranje advèsè,
  Se pou Toupisan an ban nou fòs!
  
  Tank baton, avyon vole,
  Bonm ap tonbe epi kokiy ap pete!
  Pa pran nou pou ti chen mechan
  Sòlda yo vin di!
  
  Kanmarad sa a te mouri tankou yon ewo,
  Pa mete anyen anba kwa a!
  Souvan moun jwe ak sò
  Men, lanmou pral pi fò - kwè mwen!
  
  Menm si nan batay, kote yo kloure difisil,
  Ann sonje zansèt illustre nou yo!
  Kòm nou te ale Wòm pou yon tan long,
  Poukisa nou pa manje rès nan esklavaj!
  
  Nou pa t 'gen bese tèt pou bat,
  Pa mete mond nou an ajenou!
  Apre yo tout, nou se gyrfalcons - nou bat jwèt la tèt nou,
  Reprezantan tout jenerasyon!
  
  Isit la se yon efò ak yon jete,
  Nou deja wè ènmi an ap tranble byen!
  Bal la prèske frape tanp lan,
  Fè nwa nan je Solèy nou an!
  
  Men, nou te ale nan atak la,
  Nou kraze vye bayonèt yo ak bounda!
  Ann boule Fritz la, si sa nesesè ak dife,
  Te avyon de gè nou an vin san pri - jis yon trezò!
  Le pli vit ke ti fi a fini chante, ewo prensipal la nan lame Women an nan zam an lò tonbe anba souflèt la nan Attila. Ak ti fi a enspire koupe Chinwa yo menm pi bonè, e kounye a, li atake reprezantan kòmandan an enfantri. Li te antre nan batay ak yon jeyan reyèl, yon sèl je e menm te kòmanse pouse l ', balanse nepe li:
  - Ou mons pa pral fè fas ak nou! Paske nou se Alman!
  Malfra a reponn malgre:
  - Alman-piman! Yon nasyon enfim!
  Gerda te fache seryezman:
  - Non! Nou menm Alman yo se a priori yon nasyon gwo vanyan sòlda. Nasyon ki abitye genyen e ki pa gen pèsonn pou koube!
  Jeyan an trese lèv li epi imedyatman resevwa kwen nan nepe a nan gòj la. Yon sous dlo te bougonnen nan kou yon towo bèf... Li tranpe, li imedyatman resevwa yon pike anba kè a... Gerda di:
  - Ewoyis pa gen laj!
  Charlotte te ankouraje zanmi l:
  - Se vre wi kraze yo pi rèd mezanmi ... Presyon an pral menm pi vit!
  Nan moman sa a, youn nan ti gason pye atè yo te frape anperè Women an ak yon piki byen vize. Epi li te nesesè tanpri flèch la dirèkteman nan je a!
  Gerda, souri, chante:
  - Blimey! Pa nan sousi a, men nan je a!
  Charlotte vire dwèt li nan tanp li.
  - E kisa! Pito ou frape yon fwa pase madichon yon santèn! Oke, kounye a lènmi an pral kouri!
  Gerda, te koupe yon lòt vanyan sòlda, konfime:
  - Lènmi an pral tranble ak pè epi kouri ale!
  Vrèmanvre, ranje Women yo te ezite e yo te kòmanse mouri. An jeneral, lè lame a pran vòl, li nan grenpe. Menm si se tankou yon lame disipline tankou ansyen lavil Wòm. Se pa etonan, apre tout, Gengis Khan, si yon douzèn kouri met deyò, li te bay lòd pou egzekisyon an nan yon santèn antye ... Malgre ke fyab la nan dènye lòd la kesyone si sa a se yon envansyon nan istoryen. Menm nan lavil Wòm, chak dizyèm te egzekite pandan vòl la. Flickering ak janm fè, ti fi ak ti gason yo kouri kouri dèyè lènmi an. Ak kòn yo jwe...
  Gerda leve, bridsoukou sote, tifi yo byen vit aliye. Nou lave, bwose dan nou epi ankò grese ak krèm pwoteksyon ak yon mach fòse nan dezè a. Se konsa, yo pye atè nan chòtdeben yo epi yo kouri nan lanfè a Sandy.
  Timoun Arab yo lonje dwèt yo sou yo sezi epi yo sifle:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda te gade toutotou epi li te gade pye palmis ki t ap bese yo, epi li te di Charlotte:
  - Ankò nan lanfè!
  Diva wouj la reponn ak yon souri:
  - Tout moun yo se moun k'ap fè peche, ak mò yo ye a se eta natirèl la nan pechè yo!
  Gerda fè yon klin tounen.
  - Nonm pa ka fè peche!
  Charlotte te souke tèt li epi li te kòmanse eksplike pandan l te kouri:
  - Mwen dakò! Menm mil fwa dakò! An jeneral, peche se yon konsèp relatif, ak piman imen. Pa egzanp, si nou pran moralite ansyen monn nan, Lè sa a, nan li, li te bon ke li te benefisye ni moun nan tèt li ak kalite tribi li. Pa egzanp, adiltè te konsidere kòm yon benediksyon, pa yon peche!
  Gerda fasilman dakò:
  - Dwa! Führer tèt li kwè ke li pi bon pou yon fanm vin ansent nan yon ewo lagè pase nan men li, lwen toujou vanyan gason. Espesyalman si mari a tou gen siy danjere, san enpur.
  Madeleine di ti fi yo:
  - Sove souf ou ti fi, fwa sa a nou kouri nan fatig!
  Gerda tounen souri.
  Ou ka fatige, men ou pa ka fatige.
  Pandan yon demi èdtan ti fi yo kouri an silans, epi answit Charlotte di:
  -Ou konnen ki rèv dwòl mwen te fè yon mennaj?
  Gerda te sezi:
  - Wi, mwen konfese tou! E kisa?
  Charlotte, yon souri, reponn:
  - Anyen! Tankou yon rèv ke mwen te yon vanyan sòlda nan lame a nan gwo barbare Attila la. Epi nou goumen ak sir ansyen Wòm. Ak tout bagay te tèlman bèl ak mechan an menm tan ...
  Gerda ri nan repons.
  - Ou konnen, mwen reve sou li tou! Yon ti jan etone konyensidans. Mwen te wè ou nan rèv mwen!
  Charlotte fè yon klin tounen.
  - E mwen menm ou! Ou te goumen byen, menmsi gèrye a je etwat ak figi jòn te prèske touye ou!
  Fwa sa Gerda pat yon ti sezi, li sezi:
  - Pa kapab! Kidonk li pa rive de moun wè menm rèv an menm tan?
  Charlotte reponn:
  - Si grip la malad ansanm, lè sa a rèv la ka menm. Men ki jan li ale! Mwen tande ke nan sosyete Thule a gen medyòm espesyal ki pran yon posyon ak respire nan tentur èrbal, ak Lè sa a, plonje nan vizyon! E yo byen reyisi vin pwofèt!
  Gerda, ki te sote sou pave a, te dakò:
  - Sètènman! Nan prensip, kado pwofesi a pa mande pou pouvwa Supernatural, ka tou senpleman gen byen materyèl, e ankò lwa fizik ki pa rezoud nan lanati. Men, ki objektif rèv sa a?
  Charlotte leve zèpòl li epi li reponn:
  - Mwen pa konnen! Petèt Twazyèm Reich la pral defèt Grann Bretay ak Etazini dèyè lyon an oswa ... Isit la ou ka devine pou yon tan long!
  Gerda t apral di yon bagay, lè toudenkou zòrèy li pran bri motè yo toujou tande. Malgre distans la, li te evidan ke motè yo nan avyon yo te fè bri, e ke yo te apwoche siyifikativman ...
  Madeleine bay lòd:
  - Ki etap la nan nimewo a fè egzèsis de: degize.
  Ti fi yo te kanpe, yo te retire rad kamouflaj, pentire pou matche ak koulè dezè a, nan sak lekòl yo. Lè sa a, yo te kòmanse rapidman fouye nan, pandan y ap soti nan pi wo a li pa te aparan, ki te anòmal. Isit la Gerda te remèsye sò ke yo te gen tou de zam ak pèl sapeur. Sinon, ti fi yo nan dezè a ta ka bèt fasil pou avyon atak Britanik oswa bonm plonje. Charlotte, k ap grate sab la ak pye l, li di:
  - Li sanble ke nou pral oblije santi poud, menm nan Tinizi ... Fason yo nan Seyè a se inscrutable!
  Gerda ak yon gade sounwa objeksyon:
  - Mank konesans egzat toujou move, ak yon sèl eksepsyon, lè li rive nan plan yo nan Toupisan an!
  Ak ki jan li souflete pye l 'sou sab la. Pral leve nan lè a.
  Charlotte te fè remake avèk sajès:
  - Li bon pou gen konesans imen, men li se menm pi bon pou gen posiblite diven!
  Ak dwèt fè li kenbe yon taon. Li kraze yon ensèk epi li montre yon lang woz.
  Ak nan yon lòt pwen nan konfwontasyon ant pouvwa aks yo, pwòp batay feròs yo ap pran plas.
  Twoup Twazyèm Reich la t ap goumen pou Saratov. Kokas la deja konplètman anba Nazi yo. Epi Lame Wouj la pa gen anyen pou kouvri twou vid ki genyen yo. Se vre ke Stalin tou gen yon tank T-54, men li toujou pwodui nan ti kantite. Lè sa a se pa ase yo kouvri devan an. T-54 la byen pwoteje nan devan tourèl la, men pi mal nan zam devan kòk la, ak kote sa yo yo menm pi fèb. Alman yo yon ti jan ranfòse tank E-50 la lè yo fè zam la pi epè, ak ogmante ang yo nan enklinasyon, epi mete yon motè turbine gaz nan 1500 puisans. Pwa veyikil la te ogmante a swasanndis tòn, men zam bò a te vin 170 milimèt, ak zam devan an te 250 milimèt. Koulye a, tank Alman an te vin tounen yon chèf nan tout, ak yon zam kalib 105-milimèt nan 100 EL, ak yon fòm trè enkline.
  Goumen, kite a fè fas a li, yon machin nan kalite a dènye.
  Alman yo kontoune Saratov, e yo te pare pou atake Kuibyshev. Batay yo isit la se feròs.
  E deja Me anraje ak koulè klere li yo. E kijan li bèl?
  Epi lagè a limen tankou yon siklòn ak yon dife ki soti nan lanfè.
  E-50 repare te antre nan batay. Larisi yo sepandan trè byen mete fòtifikasyon, ak Alman yo te simonte defans nan pwofondè. Gèrye metodikman detwi batri a.
  Gerda tire, kraze kanon Sovyetik la, epi ak yon souri nan vwa li di:
  - Nou pral bat moun, ak bat bokit yo!
  Charlotte chante boukl kwiv wouj li yo:
  - Nou se, o, vòlè! Volè!
  Apre sa, li peze bouton joystick la ak dwèt li, li voye yon pwojektil, kraze bunker Sovyetik la.
  Apre sa, Christina gronde yon fason assourdissant:
  - Bang Bang! Epi ou mouri! Moun ki mouri yo! Moun ki mouri yo!
  Epi li tou peze yon janm grasyeuz ak yon dwèt fè, voye lènmi an nan yon knockout.
  Apre sa, te gen Magda. Men ti fi a. Li tou peze joystick la ak zòtèy pye l 'yo, ak ki jan li thrashes.
  - O, moun ki wè nou pral imedyatman soufle!
  Gerda te bèl, li souke tete plen li, li frape sou trant-kat la, li di:
  - Epi pou yon moun li pral pran sant fri!
  Charlotte te peze dwèt li sou bouton joystick yo, epi li te chipi tankou yon zwazo:
  - Epi nou kenbe yon bagay nan lestonmak nou!
  Kristina dechire yon zam Sovyetik ak yon kokiy epi li soufle, li frape bouch wouj li:
  Pa pwoche bò kote nou...
  Magda tou peze bouton an ak dwèt li. Li soufle yon trannkat e li rele:
  - Pa pwoche bò kote nou!
  Epi Gerda, bèt agresif sa a, ak cheve blond, pral tou mato ak yon pwojektil, ak trant-kat la pral pete tankou nen yon boksè anba pwen yon kouto. Epi gèrye a pral plenyen:
  - Nou pral touye l!
  Epi ankò ti fi yo pral pete nan dlo nan je epi tire, san okenn regrèt oswa poz.
  Charlotte te kriye avèk antouzyasm:
  - Mwen se yon gwo vòlè...
  Epi tou ki jan li frape yon obusier Sovyetik. Se sèlman pati ki te vole nan diferan direksyon.
  Christina ap gronyen. Pandan l ap peze dwèt li sou bouton joystick la epi li pepi:
  - Epi pitit fi demon an mouri!
  Magda tou kloure lè li peze pye l 'sou yon objè frape, kraze yon tank Sovyetik epi li bay:
  - Epi yo pa modès!
  Gerda te fè dan li, dan li te klere. Li te imajine yon bèl jenn gason. Se konsa musulman, atletik, ak soulajman nan misk, ak gwo pèfeksyon maskilen. Ak ki jan li panche sou ak vlope bouch wouj li yo alantou enpilsyon, nwayo jad li. Ki jan li bon gou, tankou krèm chokola glas. Ak krèm chokola sa a ou niche koupe ak lang ou. Epi li tèlman bèl, tèlman enteresan.
  Oh, sa bèl si yon lòt jenn gason pral rantre nan li nan dèyè. Apre sa, baton jad la ap antre nan grot imid Venis la. Ak ki jan li gwo.
  Gerda menm souke ak lang. Ala manyen ak bèl bagay sa te sanble pou li.
  Ti fi a tire sou zam Sovyetik la. Apre sa, li t'ap chante ak admirasyon, li tape pye l':
  - Mesye, mesye, se ou menm...
  Charlotte tou te bat ak kraze tank Ris la, pandan li te blathers, souke tout jarèt li:
  - Sove tè a anba dife!
  Christina souke cheve koulè-jòn li. Li fè yon souri dife, pepi:
  - Nou se pou mond lan pou amitye, pou souri mond lan ....
  Magda te voye yon klik sou joystick la ak dwèt li. Li kraze tank Sovyetik la epi li gronde:
  - Pou reyinyon cordial!
  Gèrye yo te sanble trè kontan. E ki jan yo te fè dan yo. Apre sa, yo fè clin Et squeal.
  Charlotte tou imajine yon nèg. Jenn, men ak yon bab. Pandan li karese tete li. Kòm yon bab chatouye pwatrin lan, cheve boukle kouri sou frèz yo mi nan pwent tete yo. Epi li chatoy li, li bo tete li. Fè yon wonn dous, pwent tete siwo myèl la ak lang ou. Se konsa idil la. Men, si nèg la toujou kole lang nan grot Venis la. Ala yon gou!
  Charlotte tire epi kriye:
  - Epi nepe a pral byen file!
  Natirèlman, ti fi yo, menm si bèl, fè yon zak sal - yo touye sòlda Sovyetik yo. Men, yo te anseye nan fason sa a depi nan timoun piti. Yo se chen mawon san pitye.
  Epi yo panse yo gen rezon. Yo gen menm levasyon ak mantalite. Ti fi yo te kòmanse goumen tounen nan karant-yon, kèk nan batayon "woup" yo, menm pi bonè. Ak envolontèman sonje premye etap yo. Lè ou te sèlman sèz. Ak tout bagay alantou te sanble bèl bagay, bèl amoure.
  Sepandan, yo toujou byen jèn!
  De douzèn avyon angle te vole sou ti fi yo degize, yo pwobableman pa remake anyen, epi yo te deja kòmanse fonn dèyè orizon an, lè toudenkou nouvo son sispèk yo te tande. Madeleine bay lòd:
  Tout moun kouche epi pa deplase!
  Ti fi yo te jele, yo t ap tann yon bagay. Lè sa a, transpòtè limyè ak kamyon parèt nan dèyè dun la. Jije pa konsepsyon an, pwodiksyon angle ak Ameriken. Yo te deplase tou dousman nan direksyon kapital la nan Tinizi. Madeleine te yon ti kras sezi. Li te kwè ke liy devan an te toujou byen lwen, ki vle di ke Britanik yo pa ta gen tan parèt ankò. Oswa pito, yo pa ta dwe parèt. Apre sa, gen yon kolòn antye. Malgre ke, petèt, mwens pase yon batayon ... Ki moun ki yo, kèk kalite gwoup batay, contournement dezè yo pa vle di yon devan kontinyèl, vle fouye nan dèyè a. Li sanble lojik, byenke ak teknoloji yo fasil pou tach nan dezè a. Nan nenpòt ka, ou bezwen transmèt nan pwòp ou a sou radyo a, men pa louvri dife. Anplis, gen sèlman yon santèn nan yo, epi gen plis pase twasan Angletè!
  Gerda di Charlotte:
  - Yo angle! Sa a se premye fwa mwen te wè yo de pre!
  Zanmi wouj la, ki te byen nève tou, te reponn:
  - Pa gen anyen espesyal! E gen anpil nwa nan mitan yo!
  Vreman vre, omwen mwatye nan Britanik yo te nwa. Epi kolòn nan t ap deplase dousman, epi nwa yo te toujou ap kriye yon bagay ... Yo ap vin pi pre ak pi pre ...
  Lè sa a, nè yo nan youn nan ti fi yo pa t 'kapab kanpe li, epi li frape ak yon mitrayèt. Nan menm segonn lan, rès vanyan sòlda yo louvri dife, epi Madeleine jape an reta:
  - Pli!
  Plizyè douzèn angle yo te koupe desann nan yon fwa, youn nan kamyon yo pran dife. Rès Britanik yo te louvri dife san diskriminasyon. Madeleine sezi moman sa a epi li rele:
  - Voye grenad ofansif ansanm!
  Ti fi ki soti nan batayon elit SS "She-wolves" voye grenad byen lwen epi avèk presizyon. E ke yo te resevwa fòmasyon depi anfans, epi yo menm tou yo te ale nan yon teknik espesyal. Sa a se lè ou antrene ak yon kouran, yon ti reta ak jete a epi ou ak yon egzeyat. Gerda ak Charlotte te voye kado yo tou. Ak topo Britanik la ak tèt anba ... Li komik. Yo tire owaza, ak nwa yo toujou rele nan yon lang enkonpreyansib. Men kèk kochon...
  Epi Gerda tire, lanse, pandan l ap chante tou:
  - Nan elèv yo nan SS la se yon kochma! Yon sèl so, yon sèl frape! Nou se chen mawon - metòd nou an senp! Nou pa renmen rale chat la pa ke a!
  Charlotte tou gwonde nan repons. Bal yo tire pa li kraze nan fragman nan zo bwa tèt la. Epi yo rache je yo. Men yon moun nwa pè, kijan li pral bayonèt patnè blond li nan bò. Li pral krache san an repons. Charlotte chante ansanm:
  - Zanj lanfè lugubr zetwal! Li sanble ke tout bagay nan linivè a pral detwi! Li nesesè vole nan syèl la ak yon Falcon vit! Pou pwoteje kont lanmò nanm nan!
  Britanik yo aji yon fason ki pa òganize, pi fò nan yo se sòlda kolonyal: Nèg ak Endyen, Arab. Yo swa tonbe, konjel, oswa, okontrè, sote sevè epi yo kòmanse kouri tankou lyèv fache. Sepandan, ti fi yo tire avèk presizyon, ak grenad yo, byenke fragman yo pa vole byen lwen, men peple! Koulye a, gen kèk lènmi ki rete. Madeleine rele an Angle, vwa li tèlman fò ke ou pa menm bezwen yon bouch:
  - Rann tèt epi nou pral epaye lavi ou! Nan kaptivite ou pral gen bon manje, diven ak sèks!
  Li te travay imedyatman epi depi yo deja abandone ... Men leve ak ...
  Yo te rasanble senkant prizonye, mwatye nan yo te blese. Madeleine bay lòd:
  - Touye blese yo!
  Chen mawon yo san seremoni yo te tire bal nan tanp moun ki pa t 'kapab kanpe sou pye yo, epi rès yo te chaje nan machin ak kondwi nan baz ki pi pre a.
  Apre sab cho nan dezè a, li trè bèl pou janm Gerda yo santi yo mou kawotchou. Li menm jemi byennere ... Kamyon Ameriken yo trè alèz epi yo pa souke pandan vwayaj la. Èske w gen te genyen ti fi yo se kè kontan. Charlotte mande Gerda:
  - Konbyen ou touye?
  Ti fi a leve zèpòl li nan pè.
  - Mwen pa konnen? Se pa mwen sèl ki te tire... Men mwen panse anpil!
  Charlotte kalkile:
  - Gen yon santèn nan nou, touye apeprè twasan, ki vle di twa pou chak frè, sa vle di, pou chak sè! Yon kòmansman enpresyonan nan lagè a!
  Gerda leve men l yon fason ki dispèse.
  - Sa pa enpòtan pou mwen! Bagay pwensipal lan se ke pa gen yon sèl mennaj ki mouri. Malgre ke sa a se nan kou yon estatistik, twasan lènmi yo te detwi, ak sou bò nou an sèlman de vanyan sòlda bèt nan bwa te blese yon ti kras. Mwen menm mande ki jan nou poko konplètman kaptire Lafrik, ak vanyan sòlda sa yo.
  Charlotte imedyatman gate atitid la:
  - Se konsa, apre tout, nou pèdi nan gèrye sa yo malere nan dizwityèm lan!
  Gerda fache souke tèt blond li, tankou si te vide nèj nouvèl ane a:
  - Se poutèt trayizon! Men, an reyalite, nou te pi pre pase tout tan nan viktwa e li te evidan pou tout moun ki pa avèg! Ay, nou te entèwonp!
  Charlotte te dakò, byen grate pye l' dèyè zòrèy gòch li ak zòtèy li yo.
  - Wi, trayizon, sabotaj, medyokrite nan militè yo .... Men, nou toujou kraze Larisi yo, fòse yo rann tèt nan dizwityèm ane a! Oh, li ta bèl fè yon ti mache nan vast yo nan Larisi, li nan fre la, men li nan cho isit la!
  Gerda ri ak kè kontan.
  - Men, nan Larisi, gen frima grav sa yo ... Men, lè mwen kouri pye atè nan nèj la nan mòn yo, mwen konnen ki kalite farin li ye.
  Charlotte fè dan li.
  - Ti Gerda ap kouri pye atè nan nèj k ap boule a... Se senbolik tankou nan yon istwa fe... Istwa yon moun ki pi, toujou timoun e ki pa egoyis ditou...
  Gerda te fè yon clin d'oeil ak zanmi l'.
  - Se tankou nou gen nan Fuhrer la?
  Charlotte konfime:
  - Prèske! Nou jis monte, pa kouri pye atè sou sab dezè cho. Wi, menm apre viktwa a.
  Nèg mare a boumonnen an Alman:
  - Zanj terib, mwen pare pou m sèvi nou! Ou se yon deyès, mwen se esklav ou!
  Charlotte te karese pye li yon ti kras ki graj sou cheve mawon boukle prizonye nwa a.
  - Nou nwa se esklav natirèlman! Sa a, nan kou, se yon bon bò nan yon bò, yon moun dwe travay di soti nan douvanjou jiska solèy kouche, fè travay ti kras ... Men, yon esklav pa nati, vye nati se yon trèt epi li pa ka fè konfyans ak zam. Nou menm Alman yo, nou se nasyon ki pi kiltive e ki pi òganize sou Latè. Yon gwo nasyon vanyan sòlda, epi li pa pou anyen ke mèsenè Alman yo te sèvi nan tout lame Ewopeyen yo e menm nan Larisi, e pi souvan nan pozisyon kòmand!
  . CHAPIT #8
  Gerda te voye jete:
  - Wi, ou pral sèvi nou kòm yon esklav. Nou gen menajri espesyal pou nwa. Epi ou rete ak...
  Charlotte sijere:
  Kite l bo pye nou. Apre yo tout, li pral bèl pou nou, ak Nijè imilye.
  Gerda souke tèt li avèk fòs.
  "Mwen pa konnen ki jan ou, men degoutan, si bouch yo nan Nijè a sant pral manyen po pwòp nan verite a Aryaki. Se konsa ke...
  Charlotte pa dakò.
  - Ebyen non! Okontrè, mwen ta renmen li. Ebyen gade...
  Bote wouj-cheveu dife a pouse ti janm li nan nonm nwa a. Li te kòmanse bo dwèt long, lis, chiseled deyès la avèk antouzyasm. Ak ti fi a nan repons sèlman souri dousman, bouch epè nan yon nonm nwa chatouye po ate. Isit la lang nan prizonye a te mache sou elastik, yon ti kras pousyè pye ti fi a. Poutan, li bèl lè ou imilye yon nonm fò, prèske de mèt longè.
  Gerda te sezi:
  - Li dwòl, men e ou menm, se pa degoutan?
  Charlotte te souri.
  - Ebyen non! Poukisa mwen ta dwe degoute?
  Gerda te prefere rete an silans: poukisa li ta dwe entèfere nan zafè zanmi l. An reyalite, yo te leve ke yon fanm Alman ta dwe pa sèlman yon vanyan sòlda, men tou, yon madanm renmen, dou ak yon manman an sante. Men, li menm li poko reflechi sou mesye yo, petèt akòz gwo efò fizik, oswa tou senpleman poko jwenn konpayon li. Sepandan, Charlotte, sanble, fatige ak li. Li frape nèg la ak cheviy li sou nen an, tèlman yushka a koule epi li sijere Gerda:
  - Eske nou ka chante?
  Gerda souke tèt.
  - Natirèlman nou pral chante! Sinon li vin tris!
  Ti fi yo te chante, ak mennaj yo ansanm nan inanim, se konsa ke chante a koule tankou yon kaskad dlo:
  Nou ale ak yon bèl ti kras nan rakbwa a,
  Kenbe tristès sou latè!
  Ak frèt la, boule refrijerasyon,
  Motif kase pèse!
  
  Pye fè nan nèj la
  Ti fi blan ap vini!
  Gwonde tankou chen mawon, blizzards se sa ki mal,
  Dechire bann zwazo pichug!
  
  Men, ti fi a pa konnen pè
  Li se yon konbatan nan fòs vanyan sòlda!
  Chemiz la apèn kouvri kò a,
  Nou pral definitivman genyen!
  
  Gèrye nou an se pi expérimentés,
  Pa pliye l 'ak yon mato!
  Isit la erab yo deplase dousman,
  Flokon yo tonbe!
  
  Se pa koutim nou pou nou pè,
  Ou pa oze tranble anba frèt la!
  Lènmi an gra ak kou yon towo bèf,
  Li kolan, anbarasan tankou lakòl!
  
  Se konsa fòs pèp la
  Kisa rit sen an te fè!
  Lafwa ak lanati se pou nou,
  Rezilta a pral viktorye!
  
  Kris la enspire patri a,
  Di nou goumen jiska lafen!
  Pou fè planèt la yon paradi
  Tout kè yo pral brav!
  
  Moun pral kontan byento
  Kite lavi pafwa yon kwa lou!
  Bal brital ki ka touye moun
  Men moun ki te tonbe a deja leve!
  
  Syans ban nou imòtalite
  Epi lespri moun ki tonbe yo pral retounen nan ran yo!
  Men, si nou pè, ou kwè
  Lènmi an pral imedyatman vis moute nòt la!
  
  Se konsa, priye Bondye
  Pa bezwen dezòd, parès lwen!
  Jij ki gen tout pouvwa a sevè anpil,
  Omwen li ka ede pafwa!
  
  Motherland pi chè pou mwen pase anyen,
  Sen, peyi ki gen bon konprann!
  Kenbe lidè nou an pi fò pase ren yo,
  Blossom Fatherland fèt!
  Ti fi ki soti nan batayon elit SS "Wolves" te chante bèl, e pawòl yo te sensè. An jeneral, te gen yon estereyotip ke yon nonm SS vle di yon bouro! Men, se pa sa. Te gen, nan kou, inite pinitif espesyal, pi souvan kòm yon pati nan divizyon sekirite, ki te fè operasyon espesyal, men pi fò nan divizyon SS yo te tou senpleman gad yo elit nan Wehrmacht la. An jeneral, li dwe di ke pwopagann wouj, totalitè a se pa sous enfòmasyon ki pi serye sou Dezyèm Gè Mondyal la. Apre yo tout, li klè ke lidè kominis yo nan Agitprop pa t 'kapab men san patipri ak objektivman kouvri evènman yo. Kidonk, li difisil pou w jije ki kote verite reyèl la te ye, sou atwosite Nazi yo, ak ki kote fiksyon ye. Nan nenpòt ka, moun ki seryezman angaje nan rechèch istorik yo fòse yo admèt ke se pa tout sòlda SS se yon bouro ak yon mons. Anplis de sa, anvan atak la sou Sovyetik la; Nazi yo kòm yon antye nan teritwa yo okipe yo te konpòte tolerans, sous Lwès yo pa montre okenn atwosite mas ak masak.
  Epi kounyeya, ti fi yo te ede prizonye yo soti nan machin yo; yo tape zepòl laj mesye timid yo nan yon fason amikal. Apre sa, ti fi yo te envite yo rafrechi tèt yo ...
  Dine a te modès, men nan lòt men an, yo te tire yon zèb nan dezè a ak chak ti fi te resevwa yon shish kebab kwit nan lang arab. An jeneral, Arab yo, omwen deyò, yo te zanmitay ak moun ki te konnen Alman yo menm te eseye blag, oswa dousman konjesyon serebral janm yo nan ti fi yo.
  Gerda te pouse Arab kolan an ale epi li di:
  - Mwen pa pou ou!
  Charlotte te suiv li:
  - Jwenn tèt ou yon harem!
  Gerda te souri epi li te sijere:
  - Men di Charlotte, kisa ou ta fè si ou ta vin madanm Sultan an?
  Zanmi wouj la te fè yon ti remak:
  - Sa a se aktyèlman yon kontantman kontwovèsyal ... Malgre ke li depann de madanm nan ki sultan. Si gwo Anpi Otoman an te nan gwo epòk li yo, lè sa a... Li ta menm trè bon ... Mwen ta refòme lame Tik la, amelyore zam ... E pwobableman premye mwen ta vire je m 'nan bò solèy leve.
  Gerda dakò.
  - Dwa! Men, isit la se yon wont pou Latiki ke menm nan gwo epòk li yo li pa t 'kapab konkeri Iran. Sa a te byen reyèl, espesyalman depi lame Pès la te bak. Li enteresan, gwo Fuhrer la, ki desizyon li pral pran, konkeri Latiki, oswa toujou enkli nan kowalisyon li a, voye yon zo nan Otoman yo, ki gen ladan kèk nan peyi yo pa gen anpil valè nan Iran?
  Charlotte te monte zèpòl li nan tèt chaje.
  - Mwen pa konnen! An reyalite, gen rimè dènyèman ke nou pral atake Sovyetik la ... Yo di ke richès Ris ak tè yo rich nan Ikrèn yo trè nesesè!
  Gerda te pran yon tas te ak dwèt pye li epi li te leve l sou manton li, li vide likid mawon an nan tèt li. An menm tan an, ti fi a jere pale:
  - Gen trè rich, tè grès nan Ikrèn. Anba lidèchip Alman ki gen bon konprann, ak gwo kilti agrikòl nou an, yo pral pwodwi rekòt rekò. Lè sa a, nou gen pen, li pral pi bon mache pase dlo. Ak Ikrenyen yo tèt yo pral benefisye de li, paske gouvènman Sovyetik la tou senpleman vòlè yo, fòse yo mouri grangou!
  Charlotte fè tèt li.
  - Nou pral anseye slav sa yo gwo kilti Alman nou an! Ann eklere yo!
  Isit la konvèsasyon an te entèwonp pa rèl grosye, tan rès la te fini.
  Men, apre dine, ti fi yo te aliye ankò e yo te fòse yo fè yon mach fòse nan dezè a. Apre yo fin manje, li te difisil kouri ak ti fi yo menm jemi yon ti kras, jiskaske, sepandan, kò yo chofe. Se konsa, yo kouri ale tankou jèboas.
  Pandan se tan, SS Kolonèl Dess an kachèt voye yon nouvo nòt chifre bay Britanik yo. Se poutèt sa li te sanble Dess trayi Twazyèm Reich la nan risk pou yo antre nan Gestapo a. Gen lajan, yon salè desan, plis piye militè, ki lòt bagay ki nesesè ... Men, gen moun ki gen yon pwopriyete natirèl, yon anvi pou trayizon. Trayi, yo jis trape Buzz la, epi yo ale fou tankou si soti nan raje. Epi, koulye a Dess te ekri nan done Britanik yo sou transfè a nan twoup nouvo, ak aparans nan avyon anplis. Epi tou sa li te konnen sou tan an nan arive twoup Alman yo. Natirèlman, li menm tou, pafwa, te santi wont ke kamarad li yo te mouri nan fòt li, epi li te pè pou yon ekspoze posib ... Men, petèt li se twò ta pou li fè bak, eksepte si Twazyèm Reich la pèdi, lè sa a .. Dènyèman, te gen rimè ki pèsistan sou operasyon an pwochen nan lès la. Epi se pa sèlman rimè, twoup yo te transfere nan Polòy ak Woumani, espesyalman tank. Malgre ke prestij lame Ris la pa te patikilyèman wo, se souflèt lame Ris la tsarist ki te kraze blitzkrieg la an 1914. Anplis de sa, volontè Sovyetik te goumen byen nan peyi Espay, oswa yon grèv pwen tank nan Manchuria. Pwobabilite ke Wehrmacht la ta jwenn anbourbe desann la epi yo pa gen tan anvan sezon fredi a te trè wo. E ke Grann Bretay ak Etazini yo ansanm pral gen tan deplwaye fòs. Sepandan, Sovyetik la ka pa kenbe jiska sezon fredi, espesyalman si atak la sou li se toudenkou, ak Larisi yo pa gen tan pran mezi pou repouse agresyon. Wi, ak Japon pral ede ...
  Lè Dess te bay sekrè yo, li limen yon sigarèt, li te pran sigarèt Ameriken yo nan pake a. Malgre ke yon sòm pwòp te antre nan kont sekrè l 'nan yon bank Swis, li pa pòv de tout fason. An patikilye, youn nan cheikh yo kache yon kachèt an lò ak ti wòch. Yon enfomatè Arab te ba yo youn ak sèvitè yo nan cheikh sa a, ki moun ki te kapab konnen ke bòs nan travay li te kache trezò. Ki sa ki pa ta fè mal mande prizonye a an plis detay, ki sa ak ki jan, si nan kou li konnen.
  Apre sa, Dess te ale nan chanm tòti a, li te byento ansanm ak yon enfòmatè Arab. Dess fè yon klin sounwa pou li.
  - Ki sa nou gen yon siy?
  Casemate SS la te byen ekipe. Te gen menm yon dinamo pou chòk elektrik. Apre sa, yo mennen prizonye a. Dess lage yon sifle nan desepsyon lè li wè l ': yon ti gason òdinè Arab, diman gen plis pase katòz. Po nwa, mens, men ap eseye gade dwat epi yo pa trayi laperèz. Sepandan, ti gason kirye, kòm yon règ, ka konnen anpil lè yo tande sekrè yo nan granmoun. Dess, li santi l kout, li bay lòd:
  - Sou etajè ti gason Arab la!
  Kostim pito chire sèvitè a te byen vit rache ti gason an. Epi jis konsa, toutouni, yo rale m 'sou etajè a. Braslè yo te fèmen sou men ti gason an, epi yo te kòmanse lonje men yo nan dèyè. Timoun Arab la te kòmanse bese sou, pye l 'yo te sere nan estòk yo ak chaj la. Ti gason an te plenn, jwenti yo trese nan zepòl li, ti gason an t ap respire anpil. Dess mande malonnèt:
  - Kòman ti chen ou rele?
  Tradiktè a repete ann arab.
  - Ali! - Ti gason an peze soti nan yon vwa tranble.
  Dess te di plis afeksyon:
  - Di m kote mèt ou kache trezò yo. Si ou di ou pral resevwa yon gwo rekonpans, nou pral fè ou yon cheikh tèt ou. E non, nou pral tòtire jiskaske ou bay lespri a.
  Ti gason an di:
  - Mwen pa konnen anyen!
  Dass te souri ak rik.
  - Mwen pa kwè! Ki sa ki yon ti gason ak tankou yon tas atizan konn fè, men pa t 'konnen anyen. Bon, kisa ou pral ban nou plezi.
  Yon gwo SS te retire yon fwèt kwi nan miray la, ki te antre nan zetwal yo. Yon doktè ki te prezan espesyalman nan yon rad blan ak tabliye pwoche bò ti gason an epi li mete men l 'sou bò dwat nan pwatrin li. Li te koute batman an epi li te souri, li di:
  - Li gen yon kè konsiderableman an sante. Kapab andire anpil, men anpil pasyans. Li kapab yon nwa difisil.
  Dass ri nan rizib.
  - Se konsa, pi bon an ... Malgre ke ou gen nan travay.
  Bouro SS la ak trèt a tan pasyèl te bay yon gwo souflèt nan do yon jèn Arab. Yon tach san parèt, ti gason an t ap anfle anpil, figi l tòde, men li te siprime plenn ki te chape. Dess frape ankò, li souri anbarasan epi li souri kanivò. An reyalite, tòti bay anpil plezi ... Petèt li tou konekte ak ensten bèt la, dezi a montre siperyorite ou, ke ou se yon devni selèb, ak viktim nan kaka. Menm Friedrich Nietzsche te kwè ke devni selèb nan tan kap vini "kè kontan" mond lan ta pi mechan nan relasyon ak lòt moun ak nan tèt li. Dess pa t 'très frikiyan an tèm de mechanste pou tèt li, men pou lòt moun ...
  Kou yo te swiv, apre kou, do ti gason an mèg men nerveux tounen yon dezòd san, Lè sa a, fwèt la te kòmanse mache sou janm li. Pou Ali a kredi, omwen nan fen a li te kòmanse jemi dousman, men jere yo kenbe rèl byen fò l 'yo. Dass te sispann fese e li te mande nan betiz:
  - Ou renmen benyen Alman an?
  Ti gason bat la plenn:
  - Non!
  Kolonèl SS la, nan ton ki pi dous, mande:
  - Si ou vle bay yon sekrè, fè li kounye a. Sinon, nou pral mutile, epi ou p ap kapab sèvi nan SS la ankò.
  Ali jwenn kouraj pou l reponn:
  - Mwen p'ap di ou anyen! Mwen te fè sèman nan non Allah!
  Dess souri tankou yon rena.
  - Kisa n ap kontinye! Ou pral fè nou plezi. Ki sa ou ta renmen aplike kounye a?
  Doktè sadik la sijere:
  - Brazè a! Torti sa a bon tou paske li ka itilize ansanm ak lòt moun.
  Dass ri ak mechanste.
  - Natirèlman, brasero a! Koulye a, nou ta dousman fri pinga'w yo.
  Kolonèl SS la pa t deden, epi li menm li te kòmanse smere ak lwil palmis, sepandan, deja pouri ak lwil oliv, plant yo nan ti gason yo, grosye, men anvan ke yo te tòtire pa vandè tòtiye a, lave soti nan pousyè tè. Doktè a te souke tèt li ak approbation.
  - Se konsa, pye yo pa pral boule imedyatman, epi nou ka detire "plezi nan syèl la" tòtire pou yon tan long!
  Apre sa, de asistan Arab te pote yon brasero ki te ekipe ak kontwòl otomatik, mete l 'apeprè yon demi mèt nan pye yo fè nan yon bèl ti gason swarhy. Apre sa, Dess pèsonèlman te kòmanse limen dife a.
  Lang flanm dife kouri sou brikèt chabon yo. Ti gason an te soufle, li te kòmanse souke tèt li yon fason konvulsif ...
  Ak sou lòt sektè nan devan an, pwòp konba yo ak evènman agresif.
  Kuibyshev te anba atak ak aktyèlman tonbe. Saratov te tou detwi ak kaptire pa Nazi yo. Se konsa, li te vin menm creepier. Alman yo te deja genyen klèman ... Stalin te freaking soti, men li pa t 'kapab opoze anyen ak presyon Nazi yo. Lagè a pa t swiv senaryo Sovyetik la. Fuhrer a agresif ak entelijan, kontrèman ak Hitler. Lè sa a se yon estrateji trè fre ak byen delivre.
  Fritz te eseye atake nan sant la ak byen avèk siksè.
  Men, Stalenida Pavlovna te antre nan yon batay inegal ak yon gwoup ti fi. Fòs yo se reyèlman pa menm bagay la tou ... Men, vanyan sòlda yo atake transpò a nan Fritz la. Pa tankou lou blende ak plis vilnerab.
  Pye atè, ti fi mwatye toutouni te louvri dife sou Nazi yo. Lè yo te frape, transpòtè a pran dife. Lè sa a, vanyan sòlda yo frape soti yon lòt transpò. Te fè li lafimen ak krak. Twazyèm transpò pèsonèl blende yo te eseye ale. Men, Natasha frape l 'soti ak yon lans grenad kaptire. Apre sa, yon ti mastodon te fini.
  Gèrye apre sa yo te kòmanse ranmase trofe. Oksana lonje dwèt sou grenad rasyonalize a ak yon souri:
  - Vèsyon Alman!
  Victoria, fè dan li, li di:
  - Epi ou gade Negros!
  Vreman vre, pami mò yo te nwa, ak Endyen, ak Arab! Genyen sèlman kèk blan. Gèrye yo pran zam yo nan mitan mò yo. Yo tou sakaje pòch yo ap chache lajan. Te gen tou mak Alman nan papye ak pyès monnen metal.
  Jiskaprezan, mak la te rete lajan ki pi pwisan sou tè a. E menm apre konkèt Lafrik ak sipò lò.
  Gèrye yo, souflete janm yo fè, chisele, vòlè kadav yo. Ak chaje desann ak zam.
  Apre sa, nou tounen nan forè a. Stalenida mande kat yo:
  - Ebyen kijan? Ou te ale?
  Victoria te gonfle pwatrin li epi li reponn ak fyète:
  - Wi, nou kouri yon ti kras, men pa gen anyen espesyal ...
  Stalinida sijere:
  "Petèt nou ka separe ankò epi pran direksyon lès?"
  Natasha modèsman sijere:
  - Men, si ou kreye yon detachman patizan?
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Non... Gen yon lòd pou nou fè bak, dèyè liy devan an. By wout la, ki sa ou konnen sou kou a nan batay la?
  Veronica reponn ak yon soupi:
  - Jiskaprezan, pa gen anyen ... Nou pa gen okenn radyo, pa gen ...
  Stalenida entèwonp, li di seryezman:
  - Lagè a pral long ak difisil. Petèt se pa tout moun ki pral kapab siviv li. Nan ka sa a, nou ta dwe...
  Veronica te gen kouraj entèwonp:
  - Sonje Bondye?
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Mwen se yon kominis ak yon ate ... E menm sajès popilè di: mete konfyans nan Bondye epi pa fè yon erè tèt ou!
  Victoria di:
  - Ti fi sa a tonbe anba enfliyans yon dope relijye. Apre sa, mwen panse ke sa a: ke Bondye se jis yon ilizyon, men sa a se yon ilizyon trè danjere, li atache lespri a!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Respekte lafwa yon lòt moun Vic... An jeneral, nan kou, se kwayan yo ki dwe pwouve ke gen yon Bondye!
  Natacha fache frape pye li epi li reponn:
  - Ak sa ki la pou pwouve! Si Bondye admèt ke fachis yo te kaptire prèske lemonn antye, Lè sa a, ki kalite Bondye sa a!
  Victoria gwonde sevè.
  - Ebyen, pwouve egzistans Bondye Vera. Eksepte pou agiman an gra ke tout bagay dwe gen yon premye kòz!
  Veronica te fatige fwon li, li fwote smèl li ki te gen yon ti kras san sou zèb la epi li bay:
  - Oke, yo eksplike ke pa te gen okenn lavi, men li devlope e menm yon nonm parèt?
  Steelenida di dousman:
  - Teyori a nan evolisyon ... Tout bagay ale soti nan senp nan pi konplèks, ak pafè. Ak sa a se pwouve pa egzistans lan nan kouch jewolojik. Yon jèn fi te kouri pye l' sou zèb la epi li t'ap chante. - Isit la, pou egzanp, gen diferan peryòd jewolojik, ak sa a se jije pa fosil.
  Veronica te monte zèpòl.
  "Mwen pa yon ekspè sou kreyosyanis. Epi ou pa pral jwenn liv sa yo nan Sovyetik la. Men, gen travay aletranje kote li pwouve ke an reyalite syans pa kontredi relijyon. Ak rezime baz syantifik la pou etid la nan Bib la. Patikilyèman sou pwofesi biblik!
  Victoria ri epi li di:
  - Pwofesi sa yo fèt retwoaktif. Pa gen okenn maniskri Bib la ak Ansyen Testaman an ki pi ansyen pase dizyèm syèk AD. Kidonk, pa gen okenn fason pou pwouve pwofesi yo!
  Natasha avèk kouray konfime:
  - Definitivman se konsa... Pa gen Lafwa, lafwa ou baze prensipalman sou lafwa avèg ak...
  Victoria fasilman sijere:
  - Laperèz anvan lanmò! Ki sa nenpòt relijyon espekile!
  Veronica leve zèpòl li epi li reponn:
  Poukisa ate yo pa pè lanmò? E ke yo gen yon lòt bagay pou espere?
  Victoria frape yon branch pye atè, li kase l epi li sijere:
  - Oke, pou egzanp, nou ka kwè nan rezirèksyon an pa pouvwa a nan syans. Epi sa a se gwo tou!
  Natasha woule je l epi li di nan yon rèv:
  - Se sa! Imajine yon avni kominis. Pa gen okenn lajan nan li, men yon abondans nan machandiz gratis. Ki gen ladan motosiklèt ki te sou ou ka vole nan espas. Ak nenpòt pwodwi - gato, krèm glase, anana, hazel grouse, ak sou sa yo grandi sentetik. Tout kote robo. Moun yo travay sèlman de zè de tan pa jou, ak Lè sa a sèlman bay kòmandman mekanis yo. Ak nan yon jou.
  Ti fi yo t ap pale, yo t ap mache, yo t ap mezire tout bagay ak pye yo. Yo chaje ak mitray divès kalite ak bazouka. Yon douzèn antye bèl.
  Epi Natacha te kontinye di:
  - Ak endistri amizman ki pi rich. Sèlman plezi. Pou egzanp, televizyon koulè, epi ou imedyatman gade yon douzèn desen. Ak anpil atraksyon. Machin plas, jwèt sou òdinatè, robo divès kalite... E menm estrateji. Tankou, pou egzanp, ou jwe kòm Stalin ak defèt Hitler. Menm si li gen potansyèl la nan lemonn antye ....
  Victoria kontinye nan rèv, pou Natasha:
  Epi kay yo tèlman bèl. Chak gen yon kaye ak yon sous dlo ak yon jaden. Men, si pa gen ase plas pou moun sou Latè, Lè sa a, yo abite Venis, Lalin nan, Mas ak lòt planèt yo. An patikilye, veso ki gen vitès superluminal, oswa menm otobis zewo-tranzisyon, yo te kreye. Sa a se lè ou monte nan otobis la, epi yo transpòte ou nan espas eksteryè, oswa menm yon lòt mond. Men ki jan santaurs, oswa luten fabuleux, voye bonjou pou ou. - Ti fi a kenbe yon demwazèl nan pla men l, li mennen l nan zòrèy li, li tande, li kontinye pale. "Pou egzanp, bèl bagay yo nan jeni jenetik. Pa gen laj granmoun. Tout gason sanble pa gen plis pase ven, osi byen ke ti fi. Tout an sante ak miskilè, ak bèl, odè fre. Ti fi yo toujou an sante, san règ. Li posib ke timoun yo pa pral oblije fè, yo pral leve nan vant cyber.
  Natasha sipòte sa ak yon souri:
  - Ak pye bwa ap parèt, sou ki bagay dous, krèm glase, piwili, gato ap grandi tankou fwi. Epi yo ka manje san yon gout grès. Ak tout moun pral kontan gen nouvo machin ke ou ka vole. Ak nan yon lòt kontinan ak nan Mas, e menm nan yon galaksi vwazen!
  Steele sijere:
  - Lè sa a, moun yo pral diferan, ak gwo pwisans. Sa a, nan kou, pral yon plis. Epi moun ki mouri yo pral resisite, epi yo pa pral sonje ke yon fwa yon moun te kwè nan istwa biblik!
  Victoria kraze yon agarik mouch ak pye li epi li gronde:
  - Wi, definitivman se konsa! Ebyen vre, ki sa Bib la pwomèt? Èske nou menm liy jiska tanbou a, oswa pito nan son yo nan ògàn nan? Epi pap menm gen vyann!
  Veronica lonje men l epi li di:
  - Ki konsyans ou? Men, nan Sent ekriti yo, rekonpans la pa ditou definitivman. Epi nou ap bati nan tanbou a, sa a se espekilasyon!
  Victoria ri epi li soti lang li. Apre li te note:
  - Ebyen wi... E sak pral pase la? Yon bagay san peche? Ak sa ki sou lib volonte, ki jan san li?!
  Veronica reponn tou dousman, fèmen je l yon ti kras:
  - Libète ap rete, men pap gen peche. - Ti fi a fwote pye l' sou bab panyòl la epi li kontinye. "L ap vin posib paske moun pral rayi peche. Se pa tout moun, men moun ki jis sove yo. Sa vle di ke lè Satan ak faktè enèvan yo retire, peche ap pèdi atirans li yo ak diminye quotes.
  Victoria sifle, li deplase talon wonn li nan kòf yon Birch. Epi li di dousman:
  - Ak ki jan ou ka rayi peche, si li bay anpil plezi. Isit la, pou egzanp, ak gason, espesyalman jèn yo. Lè yo grif sou ou, lè yo chatouye ou, lè yo masaj talon ou. Apre yo tout, li se yon gwo plezi yo santi manyen nan kò miskilè. Epi ou di se yon peche!
  Veronica grogne an kòlè:
  - Epi li imoral pou fè sèks ak gason diferan!
  Steelenida fache fè remake:
  - Pou m onèt, mwen pa yon puritan tou, men ... Poutan, gen yon kòd moral kominis ak youn ta dwe eseye konfòme li avèk li. Epi pa kouche anba tout moun ki fè siy!
  Victoria reponn:
  - Mwen renmen aktif. Apre sa, mwen renmen chache ak atire gason tèt mwen. Lè sa a, fè lanmou ak yo jan ou vle. Èske sa pa bèl. Oke, poukisa nou ta dwe modès, olye pou yo ankadre gason nou tèt nou!
  Stalin te fè yon ti remak frèt:
  - Avèk aparans ou li pa difisil! Men, apre tout ak touye, ou se anpil!
  Victoria te eseye detounen konvèsasyon an yon ti kras:
  - Nan nenpòt ka, ou konnen tan kap vini an kominis, moun gratis ak ki gen bon konprann, pi bon pase règ Bondye a, ki pèmèt triyonf nan fachis, oswa nwaye limanite nan yon inondasyon. Dyab la dife kraze toadstool la ak zòtèy pye dwat li epi li kontinye. - Mwen pèsonèlman pa renmen viv nan Peyi Wa ki nan yon tiran ki rele jwif yo pwòp pèp li a, ak ki jan li vire soti rès yo se etranje?!
  Steelenida reponn seryezman:
  - Ou ka diskite sou lespri ki pi wo a pou yon tan long, men nan Bib la ... Èske li lojik yo konsidere li yon revelasyon diven?
  Victoria reponn avèk konfyans:
  - Natirèlman pa! Mechanste nan Ansyen Testaman an, pasifik ki pa rezonab nan Nouvo a - atribisyon nan privilèj nan yon sèl pèp ... Èske li pa absid?
  Veronica te frape kòd lonbrik la ak dwèt li nan tèt chaje. Li fè yon grimas ak doulè epi li reponn:
  - Donk, apre tout, Pòl di: Ansèyman nou an se yon obstak pou jwif yo, bagay moun fou pou barbares yo! Yon lespri peche pa ka konprann sa!
  Victoria ri epi li di ak yon vwa ki pale byen:
  - Larisi pa ka konprann ak lespri a,
  Yon mezi komen pa ka mezire ...
  Li gen yon devni espesyal -
  Yon moun ka sèlman kwè nan Larisi!
  Steelenida, leve sousi li sevè, di:
  - Ak isit la Larisi anvan Krisyanis. Plizyè milyon, dè santèn de milyon moun te kwè nan Bondye. Pami yo te gen lespri eksepsyonèl. Tankou Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... E yo te gen pwòp rezon pou yo kwè. Nou menm, nou kont ilizyon! Jenn fi a tape yon branch ki tonbe ak pye l ki te fè, li kase l epi li kontinye. - Nou se patizan ateism syantifik e nou kwè ke chak moun se forjè pwòp kontantman li! E ke li pa nesesè yo kwè ke bon tonton Jezi a ap vini ak bati tout moun, rezoud tout pwoblèm nou yo! Planèt sa a bezwen jesyon syantifik ak ekspansyon nan espas! Epi pa apresye tout kalite espwa pou kote ki nan syèl la, oswa harem!
  Victoria ri ak gwonde:
  - Epi mwen pa ta refize harem gason an!
  Steelenida te fè remake sevèman:
  - Oke, ou se rouj ak disoli ... Ki moun ki leve ou?
  Victoria reponn nan blag:
  -Lè papa Carlo, e lè pa gen moun ditou!
  Stalenida frape taon an ak pwen li epi li sifle:
  - Li se vizib ... Si pa gen okenn Bondye, Lè sa a, sa a pa vle di nan tout ke yon moun ta dwe vilgè ak dissolu!
  . CHAPIT #9
  Victoria onètman reponn:
  - Tankou! Ou konprann tankou li!
  Natasha, riyen, fè remake:
  - Kominis te pwoklame egalite de sèks yo. E sa vle di dwa yon fanm pou chèche yon gason tèt li. Pou egzanp, mwen panse ke, lè w te chwazi nèg la ou renmen, li nan byen nòmal yo ankadre l '! - Ti fi a frape djondjon vè k'ap manje kadav la ak pye li epi li kontinye. - Epi se nòmal pouw renmen plizyè nèg alafwa. Apre yo tout, yo diferan ak chak karese ou nan diferan fason, ki se trè bèl!
  Veronica chuchote dousman:
  - Ou pral boule nan lanfè pou diskou ak zèv sa yo!
  Steelenida souri epi li di:
  - Moralite kominis la pa mwens sevè pase kretyen an. Men, si ou konpòte konsa, Lè sa a, ... Mwen panse ke ou pa pral rankontre ak apwobasyon! Nou tout pa ... yon bordel!
  Victoria seryezman fè remake:
  - Poukisa kwaze ipokrizi? Krisyanis sa a te mete plizyè restriksyon sou fanm. Ki gen ladan, tankou entèdiksyon an, renmen plis pase yon mari. - Cheveu wouj li-dyab la fache frape boul la ak pye atè li, voye li pi wo. Epi li kontinye. - Ak kominis te pwoklame ke pa gen okenn Bondye! Epi sa vle di tout bagay pèmèt! Epi nou fanm ka zwazo gratis nan rechèch nan renmen. Chwazi mesye sa yo ki bay pi plis plezi. Epi sa a se pwen prensipal la!
  Stalenida souke wouj la ak dwèt endèks li:
  - Sa a se pa bagay prensipal la pou manm Komsomol la! An jeneral, bagay ki pi enpòtan an se sèvis nan patri a ak kòz Lenin. Epi yo pa rechèch la pou plezi pou kò a! Ou bezwen konprann sa!
  Victoria reponn endiye:
  - Mwen se yon bèt ak yon kabann nan batay! Donk pa plenyen avè m!
  Dyab la ki gen cheve wouj sifle:
  - Mwen se yon fi super!
  Veronica timidman antre:
  - Moral la nan kominis ak Krisyanis se youn: ki moun ki pa travay, li pa egziste!
  Victoria te montre konesans nan Bib la:
  - Apre sa, Jezi di: pa enkyete w pou chak jou pen ou ... Fè tankou zwazo yo nan forè a.
  Stalenida agresif te fè remake:
  -Kominis te fèt lajman sou refi de valè kretyen. Ak kèk paralèl yo byen posib. Donk Nazi yo gen yon drapo wouj tou, tankou nou!
  Victoria kraze agarik mouch la ak pye l, li fwote talon wonn li sou bab panyòl la epi li te ajoute:
  - Twazyèm Reich la gen gwo taks sou kapital prive, ak yon gwo pousantaj nan pwopriyete leta. Yo pasyèlman gen sosyalis, men privilèj pou Alman yo! - Ti fi a mòde yon fèy nan yon Birch, li ri, te ajoute. - An jeneral, sou relijyon, mwen gen yon chante kè kontan. Èske ou vle mwen fè li?
  Stalenida volontèman souke tèt li byen klere, li frape yon branch pouri ak pye l fè gras, epi li di:
  - Chante yon flè, pa wont!
  Epi Victoria te chante antouzyasm;
  Ki sa Senyè a te vle di?
  Li, k ap viv nan yon distans terib ...
  Lè yo te bay lòd pou travay,
  Pou nou pa rete nan yon rèv.
  
  Menm si bèl rad wayal,
  Men, pa gen okenn moun ki aji ankò....
  Lapovrete a tire pwen-vid -
  Mond nou an nan soufrans se sezon!
  
  E se pa fòt Adan
  Yon senp nèg Sovyetik, Ris...
  Te mache toutouni, pa kache wont,
  Tankou yon proletè anba tsarism!
  
  Bondye ba li manje - yon limit,
  Patiraj san yo pa konnen fouchèt yo ...
  Men, si ou vle plis, ou pral bat!
  Epi bwè ak pla men w san boutèy.
  
  Adan te andire yon sò konsa,
  Nan kèk grenpe, paradi raz!
  Men, sèpan an vole sou zèl,
  Li te konprann: yon moun soufri...
  
  Gen yon fason pou soti nan touf yo,
  Bati yon vil, bay pitit!
  Se konsa, yo pa moute desann nan tèm Grove,
  Pafwa ou bezwen pèfidi!
  
  Mwen te vòlè kle majik la nan paradi a,
  Nan woutin Edenn kite...
  Gen ou pral jwenn yon rèv ti fi
  Omwen ou ka peri nan mò yo ye a!
  
  Wi, nan kou gen yon risk, ti gason,
  Planèt sa a se pa yon kado...
  Men ou pral konnen konsyans, onè,
  Epi w ap jwenn, konnen pè ou!
  
  Adan te resevwa kle sa a -
  Louvri pòtay yo epi kite paradi.
  Pechè a te depanse anpil fòs,
  Pase sou wòch gwo mòn yo...
  
  Men li wè pòtay la ankò -
  Epi ankò sèpan zèl parèt ...
  Li di: Mwen se yon bon Satan -
  Boulon isit la louvri pou kont li ...
  
  Adan antre epi li wè -
  Yon mirak pentire konsa...
  Jenn fi toutouni dèyè ti mòn lan,
  Yon tert nan porselèn se yon plat an lò.
  
  Men, kouman li bon
  Adan ti gason an pa t ka reziste!
  Epi bo bouch li
  Pi dous pase siwo myèl!
  
  
  Li reponn li -
  Kò nan yon ekstaz tanpèt fizyone ...
  Non, pa madichonnen Satan -
  Nèg parèt nan peche!
  
  Bondye te chase yo soti nan paradi a, men...
  Planèt la te vin lakay yo.
  Menmsi moun gen yon sèl solèy,
  Men, pitit pitit yo te vin dè milye!
  
  Wi, li te trè difisil
  Inondasyon, sechrès ak ivè.
  Men, lespri a se yon zaviyon pwisan,
  Man te vin tounen yon bèt fò!
  
  Ki jan yon zanj ka vole
  Ki jan mòn demon yo detwi sekou!
  Kreye yon wout, kote chemen an ye -
  Rive nan nenpòt pwen sou tè a.
  
  Epi ou bezwen espas espas -
  Nou pral tou kapab konkeri.
  Se konsa, peche nou an se pa yon fraz,
  Non, pa pale istwa san sans!
  
  Pa fè peche - pa gen okenn pwogrè,
  Panse jenere mouvman!
  Yon repons pou prèch la:
  Nou pa bezwen paradi yon lòt moun!
  Ti fi yo bat bravo nan inison. Li ta dwe remake ke vwa Victoria a fò, plen son, trè agreyab. Ak vanyan sòlda yo te vrèman fasine pa powèm sa a.
  Steelenida sijere ak yon souri:
  - Lè gen tan, ou pral chante chante sa a nan estad la!
  Victoria souke tèt an akò epi li sijere:
  - Epi an menm tan nou pral apwouve prim lan!
  Ti fi wouj la ri epi li te vle mache sou men l. Men, li gen twòp zam.
  Ti fi yo te mache ase lontan e yo te fatige. Te chita pou manje midi. Yo louvri twofe manje nan bwat ak bouyon. Machwa yo te genyen kouray. Vanyan sòlda yo tout jèn, an sante, miskilè.
  Natasha di ak yon souri:
  "Pami moun nou touye yo, prèske tout se etranje. Alman yo ap voye yon lame etranje sou nou!
  Victoria chante soti nan plas:
  - Epi lame nou an sou bò gòch, ak lame nou an sou bò dwat ... Li bon pou nou goumen ak yon bwè!
  Stalenida te gade rouj la sevè epi li di:
  - Ou se yon fi jwe... Nou dwe marye ou!
  Victoria souke tèt li.
  - Poukisa yon mari? Pito ou gen yon douzèn rayisab!
  Natasha ri e li di:
  - Li pa enteresan yo kominike ak yon sèl moun pou yon tan long - li deranje! Li pi bon lè ou gen ti gason diferan!
  Oksana sijere:
  "Petèt pwochen fwa nou pral pran yon prizonye Alman... Epi nou pral pase l nan betiz!"
  Steelenida ri epi li di:
  - Oke, ou ti fi yo envante ... E li pa ta fè nou mal pran lang lan!
  Natasha, te montre dan li feròs, di:
  - Mesye, mesye... Ou trè, trè move, mesye nou yo! Mesye! Mesye! Mesye nou yo pral bat pa ti fi!
  Ti fi yo pete ri... Yo bwè yon ti kras nan flakon alkòl dilye yo. Yon koup nan bèl menm ronfle.
  Men, Stalenida gronde:
  - Leve! Nenpòt moun ki dòmi nou pral touye l '!
  Ti fi yo vole leve, li lonje nan fisèl. Yo tchache zam yo e yo te klere dan yo. Bèl bèl. Epi fè yon klin ak je safi yo. Yo vle omwen yon ti kras, men yo jwe ke trik nouvèl. Chita sou yon chwal.
  Se konsa, mache ankò epi stomp pye atè ou. Malgre ke ti fi yo gade trè bèl. Yo gen anpil bote. Ak miskilè, kò fò nan ti fi.
  Natasha, ap mache, remake:
  - Jiskaske nou rezoud pwoblèm tank Nazi yo, nou pa gen anyen pou nou fè kont sòlda Führer yo!
  Victoria elabore:
  - Ou te vle di pa sòlda, men machin! Ak an jeneral, pa gen okenn resepsyon kont bouyon si pa gen okenn lòt bouyon!
  Epi dyab la rouj bat ak pye l sou yon kòd lonbrik ki long pouri. Leve yon nwaj nan fatra ak pousyè tè.
  Veronica te woule avèk imilite:
  - Tout volonte Bondye!
  Stalenida di an kòlè, li frape talon pye l sou pave a:
  - Non! Tout se pral volonte Bolchevik nou an!
  Ak je li literalman te klere ak kòlè!
  Victoria di:
  - Hitlerites ekstèmine jwif san seremoni nesesè. Poukisa Bondye pa t kanpe pou pèp li a?
  Veronica reponn dousman:
  - Peche...
  Victoria t'ap chante, t'ap bat pye l':
  - Oh, peche, peche ... Pa fè peche bouk kabrit! Pa fè peche bouk kabrit! Pral bat pye rezen an! Pye pye rezen blan an ap bat!
  Ak bèlte wouj la kenbe papiyon an ak dwèt li yo, li leve janm li, li montre zanmi li yo.
  - Sa yo se mirak ki rive nan forè nou yo!
  Veronica te reponn ak yon souri:
  - Ou wè ki bèlte... Epi ou di ke sa a se pa kreyasyon Bondye!
  Victoria jape:
  -Relijyon se opyòm pèp la! Ak papiyon an se bèl pi byen degize tèt li kòm flè!
  Steelenida fache fè remake:
  - Petèt ase sou relijyon? Èske li pi bon kite Vera di w ki jan li pral konpòte l si yo voye l nan entèlijans?
  Veronica leve zèpòl li epi li reponn:
  - Mwen pral enb!
  Natasha te vle di yon bagay, men ti fi a fè yon bri sou li. Avyon stormtroopers kouri ale. Anpil asye ak trè predatè-kap viltur. Yo chanpiyone epi yo soufle vapè. Gen yon anpil nan zam, ak Alman yo tire trè agresif.
  Steeleed te bay lòd:
  - Degize!
  Gerda, gèrye a, ki te tonbe nan dòmi nan tank la, te reve nan sa ki te pase nan yon karannyèm ane byen lwen ...
  SS Kolonèl Dess di nan betiz:
  - Oke, ti gason ... Si ou vle soulaje sò ou, di nou ki kote trezò cheikh la yo kache. Nou pap rete nan dèt, ou menm ou pral tounen yon cheikh nòb.
  Ali te trese yon konvulsif. Gen anpil tèminezon nè sou talon pye yo, epi dife a se yon gwo doulè. Nan lè a, sant la nan boule se pi fò ak pi fò. Ti gason an t ap soufle pi plis toujou, swe ak dlo t ap koule sou machwè l:
  - Mwen pa konnen... mwen pa konnen...
  Dass kase dwèt li nan lè a.
  - Pa bay manti, mwen wè nan manti la! Espesyalman depi ou menm ou te di ou pa ta. Nou tòtire w jiska lanmò epi...
  Ali rale epi lonje mens li, men ak yon vant pito Relief. Li te eseye kenbe rèl li yo pou yo pa montre ke li te nan doulè, men kò a trèt pa t 'vle andire. Dlo te koule nan zye li envolontèman, epi ti gason Arab la te wont ke li t ap kriye tankou yon ti fi. Men, Ay, li pa nan pouvwa li sispann dlo nan je ak jemi, byenke yon gout nan san koule soti nan yon lèv konvulsively mòde. Dass, pandan se tan, entansifye doulè a; te pran pensèt yo ak pwent cho epi li te kenbe kòt mens ti gason an. Li ak anpil atansyon peze grif fò li yo, epi li te kòmanse tòde. Ali te plenn pi fò, doulè a te ensipòtab, soti nan gòj li chape:
  - Pa fè sa! Tanpri pa fè sa!
  Dess yon jan kwochi, souri nan yon fason Azyatik epi li mande:
  - Ou pral? Kounye a ou di.
  Ti gason yo souke tèt yo, yo plenn, yo krache san:
  - Non! Mwen pap di!
  Dess toudenkou pale ankò, dousman ak engrasyan:
  - Ebyen poukisa ou ta mouri jèn konsa. Pou kisa? Gade jan lavi bèl, jan li bèl pou respire lè fre ak renmen tifi. Epi kadav defigire ou a pral kouche nan fatra epi zo yo pral rale pa chakal.
  - Men nanm nan pral tonbe nan Jilga! - Ali prese soti nan tèt li.
  Kolonèl la ri move.
  - Non! Nou pral vlope kadav ou nan po kochon ak lanfè lanfè ap tann ou tankou yon moun ki sal!
  Isit la ti gason yo vrèman pete nan dlo:
  - Pa fè sa! Tanpri pa fè sa!
  Dess gronn entimidasyon:
  - Pale...
  Ali reponn ak yon plenn:
  - Ou pa ka eksplike sa fasil. Mwen dwe montre w tèt mwen, kote sa a.
  Kolonèl la rid gwo fwon li, men pa gen okenn fason ki ba. Petèt ti gason an sèlman vle achte tan epi eseye kouri. Nan ka sa a, yo pral sèlman distrè nan lòt, menm si pa tèlman pwofitab, biznis. Men, yon lòt bò... Dess bele:
  - Bon! Wete l nan etajè a, men chenn janm li, osi byen ke yon blòk nan kou li, pou li pa kouri! Tcheke ti chen sa a pou pou!
  Lè ti gason an te libere nan etajè a, li te plenn ankò. Ensèten li te leve nan pye l ', ak soufle, po a nan pye l' te vin boule. Sepandan, Ali te fè tout sa l kapab pou l rete dwat, e menm jere yon souri mati. Kolonèl la toudenkou envolontèman te santi respè pou jèn Arab la: li kenbe, vle montre ke li se yon nonm. Ki sa ki ka, apre trezò yo nan men l ', rekrite ti gason an? Apre yo tout, li toujou pa pral gen yon fason tounen nan pwòp tèt li. Fanmi Sheik yo pa pral padonnen sèvitè a nan trezò yo bay yo, epi sèlman SS la prèske omnipoten ka pwoteje ti gason an kont tire revanj.
  Malgre enkapasite aparan prizonye a pou l chape, ti gason yo te mare yon chenn ak yon boul nan janm ki fè, mwatye boule, epi tou li fikse tèt li ak men yo nan yon blòk. Apre sa, Kolonèl, deside pran avè l 'sèlman yon koup nan misye SS mesye, sepandan, ki se ekselan nan sèvi ak zam, ak pòtay Arab yo, nan ka ta gen yon anpil nan trezò. Lè sa a, nan kou, yo pral debarase m de yo, men pou kounye a yo pwomèt mòn an lò ...
  Oke, nan entre-temps la, ti fi yo te fini lè li te fin fè nwa, pwochen mach yo. Charlotte te ankouraje Gerda:
  - Aprann se difisil fasil nan batay!
  Gerda di:
  - Li difisil pou viv nan aprann - li fasil pou mouri nan batay!
  Apre yo fin kouri nan fen a, ti fi yo fin itilize yo peze tèt yo yon ti kras plis, Lè sa a, lave yo epi yo ale nan kabann. Oke, konbyen lajan ou ka tòde tèt ou nan limit la! Gerda, mwen reve nan yon konpozisyon trè dramatik ...
  Okòmansman, ti fi a te wè lènmi an, nan rèv li, kòm li te, sondaj yon espas gwo nan yon fwa.
  Lame a kite vil la. Twoup yo te aliye nan yon rektang, ki, pandan yo te deplase, te sanble pi plis ak yon rat. Kòm dabitid, bèt sa yo gen mizo ki pi degoutan! Devan yo se melozaurs yo, ak senk tyrannosaurs, ki te swiv pa kavalye, chamo, ak kavalye blende, kavalye ak avyon de gè pi lejè.
  Pli lwen enfantri, lejè, nan zam kwi, lanse javlo, ak lou nan zam an kwiv. Te gen tou banza ki pi anpil. Banza yo diferan, ti yo nwa, ak gwo yo pentire jòn. Gen kèk nan sòlda yo ame ak frenn epi yo aliye tankou yon falanj. An jeneral, yon lame jistis gwo pa estanda yo nan Mwayennaj yo. Dinozò gwonde epi enspire laperèz. Nan mouvman, li sanble ak yon koule labou, inexorable, petèt jis pa tèlman rapid. Twonpèt ap sonnen, tanbou ap bat. Dèyè, chwal ak bèf ap trennen katapult ak ballista. Lèt yo, sepandan, yo pa trè adapte nan batay la jaden. Deyò miray lavil la, lafimen monte nan syèl la, fòje travay, fòje chenn pou esklav. Nan ke twoup yo menm gen bouro nan rad nwa, pare pou sibi rebèl yo anba tòti mechan. Pinsèt yo te deja chofe, egzèsis yo te chofe.
  Ak sa ki devan yo: mwatye toutouni, esklav azay ame, pami yo gen anpil adolesan mèg, ak omoplat byen file ak talon nwa, frape desann sou wòch. Bon, ki lame poul ri. Gerda li menm se mwatye toutouni ak pye atè, men li pa jennen ditou:
  - Lanmò se yon konsèp relatif nan tan, lavi se absoli nan siyifikasyon!
  Men, etranj ase, adolesan ak lòt esklav, yo te rankontre yon gwo lame, pa t gaye. Okontrè, flechèt ak wòch vole nan dinozò yo. Premye a tout, yo te eseye frape soti pasaje yo chita sou monstr yo.
  Ak isit la se patnè Charlotte a, jije pa chwal la dyaman, yon moun nòb. Apre yo tout, li te wè ki jan twoup yo te apwoche, plis anpil pase gèrye entelijan an te espere, men li pa te fè eksperyans santiman panik.
  - Epi yo gen konfyans nan tèt yo! Yo espere ke yo pral tòtire nou. Kisa ou di Falconbeak sa?
  - Sipriz pare! Kèlkeswa jan dinozò primitif yo, plis pase desan (200) nan yo, yo te pran vòl, pral kraze tout lame a! - Jenn gason an, pentire tankou yon Endyen, ak plim wouj ak jòn, souri.
  Duke de Eleron, akonpaye pa plizyè kolonèl, tout an lò ak bijou, galope nan mitan kavalye a:
  - Oke, isit la nan yon ti kras plis epi yo pral lènmi an ap kraze, ki te inevitab. Men larenn lan, yon santèn vanyan sòlda pral vyole l ', epi Lè sa a, si li vivan, mwen pral fè sa a!
  Oke, isit la fantezi refize Duke a arogan. Ki sa li ta fè ak larenn lan, mwen te vle pi di, pou pitit pitit yo ta tranble menm syèk pita, men pa te gen ase lide.
  Dinozò yo te deja kouri nan esklav yo rapidman ap koule tankou dlo. Te pwan pi piti ajil la. Yon koup ti gason ki twò odasye vole sou yo, monte sou bouch yo, mete yon frenn nan dan yo. Men, yo pa t kapab kenbe kokiy la, yo te vole epi yo te pilonnen yo brital.
  Bèk Falcon te sifle byen fò, epi answit, reyalize ke yo pa t konprann, gwonde:
  - Kounye a li lè!
  Te gen yon bri ak bul vole nan dinozò yo. Yo te trè gwo, kolore, tankou glas nan aparans, men, tonbe nan mizo dinozò yo, yo te flanm moute ak yon flanm dife.
  Konsepsyon Falconbeak ak Snow White te envante Terminator la te trè senp. Sa abityèl yo se jis gwo souflè jarèt, tankou sa yo timoun apresye nan. Se sèlman olye pou yo yon solisyon savon, yon melanj eksplozif senp men efikas. Voye boul yo tèt yo te gonfle pa yon briz limyè, ki te repwodui avèk èd nan yon période. Kontrèman ak yon siklòn moun fè, li pa t mande twòp enèji. Se konsa, zam timoun yo te pwouve yo dwe trè efikas kont monstr yo kouri devan yo. Li te sanble espektakilè, bul chatwayant ak tout koulè lakansyèl la tonbe nan mizo dekouvwi. Enpak la se tankou nan yon bonm napalm, bagay prensipal la se ke gaz la andedan irite nasopharynx la nan bèt, sa ki lakòz yon santiman panik nan laperèz. Wi, ak flanm dife a ap boule espesyalman, rale soti nanm bèt la. Monstr yo, vale nan dife, tounen yon vòl en. Li te tout tèlman tèt chaje ak etranj.
  Charlotte kònen yon klan anplifye pa plak sonan:
  - Lòd atak!
  Kavalye rebèl la, ki te deja vin byen anpil, te kouri pou pouswiv lame ki t ap febli a. Banza tou te rantre nan batay la. Li te sanble ke pens inexorable yo te retresi, prepare yo kraze ak yon crunch resanblans nan yon rat trikote nan ranje sòlda.
  Devan, kòm dabitid, koupe nan lè a, Charlotte kouri. Li te mete sou yon mens, men trè fò chèn mail nan travay nen. Sepandan, deskripsyon yo nan kò séduire li pa te kache ditou, okontrè, chak liy te vizib: soti nan pwatrin lan nan ranch yo. An menm tan an, kouwòn lan briyan pi klere pase dyaman reyèl yo kapab.
  - Saryn sou yon kitchka! - Rele ti fi a, imite Stenka Razin. Li te sonje yon woman nan kategori fiksyon tabloid, prèske entèdi nan Twazyèm Reich la, kote ataman lejand la te goumen ak yon armada nan veso. Se te fòs ak an menm tan chevalerie. Wi, ak konplo a trè enteresan, nan ki te gen prensès, ak move lespri a infernal Skelentor, ki te kaptive sous prensipal la nan enèji inivèsèl ...
  Isit la Gerda te deja panse, men ki jan li ta dwe konpòte li nan plas lidè rebèl yo. Espesyalman yo te nan kaptivite ak anba tòti. Nan ka sa a, li ta kenbe kouraj, onè, pa t 'fatigade nan men yo nan bouro yo. Apre yo tout, ataman an te fè blag move sou etajè a, demontre yon volonte inflexible ak yon sans kozak nan imè.
  - Mwen kwè ke mwen pa pral febli! - Ti fi a di tèt li.
  Dinozò atake pwòp kavalye yo. Yo dechire chamo, chwal yo ak lòt konbatan yo, yo kraze yo, yo pilonnen yo. Panik tou te sezi kavalye a, gaye nan enfantri a. Imajine ki jan yon dinozò fache ye. Yon kadav ki peze plizyè elefan, ak dan mèt longè, ak grif grif, chire tout moun nan yon ranje. Lame a prèske imedyatman tounen yon foul moun pè, ki se chire pa esklav ak sòlda ki te ale sou bò larenn nan lejitim.
  Charlotte pèsonèlman sipèvize koupe a ak pouswit. Plizyè pasaje chaje sou li epi yo te imedyatman fini. Duke Eleron, ak yon eskwadwon seleksyone nan gad yo, te eseye sispann torrent la move. Charlotte tonbe sou li. Wotasyon tou de nepe an menm tan an, gèrye a san rete koupe gad yo, pa kite okenn chans.
  Yon goblin sou yon chamo chaje ak zam te eseye reziste kont li.
  Charlotte, yon souri rapas, di:
  "Epi ou panse wotè bat konpetans?"
  - Elefan an pile foumi a! - gwonde jeyan fourur la.
  - Epi pase devan sourit la! Gwo moun gen gwo rate! - Apre plizyè kou rapid, ti fi a jwenn yon espas nan vizyèr la epi li frape lènmi an.
  - Pa gen lontan mizik jwe! Mwen frape nan vizyèr la! Epi malè te mennen sèvitè a nan lanfè li! - Gèrye a kole lang li.
  Charlotte te renmen blag la, espesyalman rime a ak Pun. Men, si se konsa, Lè sa a, koupe a te ale pi plezi. Nèj Blan Terminator la lage cocktèl Molotov soti nan lè a, ajoute nan panik la.
  - Se sèlman kòmansman an! Oh oh oh! - Te di fe gèrye a.
  Charlotte te antre nan Duke Eleron. Togo te antoure pa gad: kat luten sou chamo uit janm ki kapab pote yon mas monstr ak relativement fasilite.
  Duke a te bay Jeneral Chichihu lòd.
  - Eseye rasanble yon pwen nan kèk nan twoup ki gen mwens valè yo nan lòd yo retade rebèl yo, epi fè bak byen vit nan pòtay la tèt ou.
  "Se konsa, nou pral oblije fèmen tèt nou nan vil la?" - Ak evidan anmèdman mande jeneral la.
  - Pwobableman wi! Sa pa regade ou! Duke a kase.
  - Se te yon pitye devan ki moun! Kèk ragamuffins ap foule nou! Jeneral la kite yon ti gout nan flanm dife zoranj soti nan bouch li.
  - Ay, kisa sa ye! - Toudenkou pè rele Duke a.
  Charlotte koupe goblin la ak de lòt sòlda nan yon so sovaj. Twa bandi kouri sou li.
  Eleron rele:
  - Touye chen an!
  Yon flèch Gerda te tire (li te goumen tou dezespereman e li te eseye kenbe ak zanmi l) frape youn nan atakè yo. Svetlana te touye yon lòt mons.
  - Dezole bel, mwen te premye a, paske mesye a.
  Goblin ki te siviv lan sifle:
  - Moun yo se parazit! Pral gen ti luten!
  Ti fi a, an repons, choute jenou l anba jenou an, epi kole tèt li nan fizyonomi brital la.
  - Ki jan sou yon nen kase.
  Soti nan souflèt la terib nan bote a, tèt la nan mons la souke, ak mons la tonbe nan chamo la. Charlotte te konnen ki jan yo frape, se konsa ke kou li paralize gwo bèt gwosè elefan. Pou fè sa, ou bezwen chwazi pwen an vle, epi bat kòd la ak yon ang egi, lè cartilages nen an antre nan lòb frontal nan sèvo a.
  Map foure verite a nan tèt ou! - rele ti fi a.
  Duke Eleron te eseye tire ti fi a ak yon ponya anpwazonnen ak yon sous dlo.
  Charlotte pran vòl lam la epi li frape l ak nepe li. Metal, an kontak ak metal, vole. Ti fi a vole soti nan aparèy la, li vole sou e li pote lam la desann sou kas la.
  - Jwenn yon kapitalis!
  Soti nan Chòk la, kas la kraze, ansanm ak tèt la. Sa ki te rete nan chèf la vole desann chwal li. Charlotte kole lang li, li te long woz epi li montre tout moun.
  - Sa w ap soufri konsa, petèt w ap jwenn.
  Lanmò chèf la kraze moral lame a. Sòlda yo te kouri oswa rann tèt pa pil. Chòk la te twò gwo. Se sèlman mèsenè ak noblès yo te eseye òganize yon sanblab nan rezistans. Men, fokis sa yo byen vit soti.
  . CHAPIT #10
  Charlotte te ankouraje twoup yo, menm adolesan prèske san zam, avèk fòs konviksyon kouri e, petèt, menm te oblije kenbe. Ti fi a te frape plizyè douzèn konbatan, men pa t gen pèsonn pou touye plis.
  Yo pa t 'gen tan fèmen pòtay la, Anplis de sa, kèk nan sitaden yo revòlte, yon pil fatra te kòmanse.
  Baron de Capricorn, li te aprann sou revòlt la nan vil la, leve soti vivan pa esklav, te mande:
  - Egzekite tout esklav, prezante ekzekisyon an mas.
  Nèj Blan Terminator la, sepandan, te tounen vin pi ajil, dispèse gad yo ak yon kouran dife, epi li mete estanda larenn lan dwat sou gwo kay won an.
  - Kisa ou vle nou liberalize. Oswa petèt menm bay moute.
  Sitwayen rebèl yo, anpil esklav te kraze nan palè gouvènè a. Charlotte pete nan pòtay la, li bat ak kraze tout moun nan yon ranje.
  Gerda te resevwa yon koup nan reyur, men sèlman te fache nan sa a, isit la se nepe l ', frape kòporèl la trol, Lè sa a, li byen vit monte.
  Vanyan sòlda nan, sote ak pye l ', plante yon goblin nan pwatrin lan, li vole sou miray la, bite sou frenn fouye nan pave yo.
  - Mwen mande ki sa ou gou grès!
  Nepe li yo te jwenn manje abondan ankò, e yo te rankontre ak gad yo. Men, pi fò nan ganizon an pa ofri okenn rezistans. Se sèlman palè a ak inite chwazi yo, sitou sòlda mèsenè, yo te tounen yon nwa ki pi difisil krak. Falconclaw tèt li atake kouvèti a. Charlotte, pandan se tan, literalman te vole pi wo, rankontre ak Capricorn fas a fas. Se sèlman yon douzèn moun ki te rete alantou baron an, yon pwoblèm pou yon vanyan sòlda nan de oswa twa segonn. Apre sa, li kouri sou yon nob.
  An reyalite, pa t gen batay, gèrye a manyen zepòl baron an ak dwèt li epi paralize l.
  - Ou ka konte sou pitye Rèn nan. Sepandan, tribinal pèp la pa konnen pitye!
  Yon nèg ki te sanble ak yon faun vole sou li.
  - Ki bèt ou vle antre nan sèvo a? - Gèrye a madichon.
  Malgre ke li te deplase pi vit pase yon moun nòmal, Charlotte te pare atak la epi li te soufle tèt la lèd ak yon souflèt an retou:
  Apre sa, gen faun an. Linivè an antye plen ak bèt sa yo. Oswa petèt yon lòt kalite goblin.
  Gèrye a te deplase nan palè a, men pa t 'gen tan, rebèl yo ak sitaden yo te fè fas ak ganizon an anvan diva sa a te rive.
  Gerda te rive fini sèlman de lòt salo. Li vire toutotou aks li a, filozofik li di:
  - Ou pa ka defèt tout moun san yo pa bat tèt ou - ou pa ka defèt tèt ou san yo pa aprann nan men tout moun!
  Gouvènè a te gen tan kout kouto anvan vanyan sòlda nan entèvni. Sepandan, sa te soulaje konplikasyon tribinal la, e diyitè a, sanble, se te yon bastard jis si sitaden yo tèt yo te fè fas ak li. Te kò a grès koupe an chou, pa kite okenn manm antye.
  Ti fi a reprimande rebèl yo ki twò zele.
  - Sonje byen, bagay prensipal la se kapasite nan viv dapre lwa jis. Li lè pou nou mete lòd bay pèp la.
  Nan vil la, yo te retire kadav yo byen vit, pa te gen anpil nan yo, ak lari yo te bale, pye bwa yo te koupe. Otorite lokal yo te eli, enkli nan mitan ansyen esklav yo. Sepandan, esklav yo te fè majorite nan popilasyon an, yo anrejistre tout moun nan yon ranje, prensipalman nan mitan pòv yo.
  Lenastala se premye moun ki te pran sèman. Jenn larenn lan te vin pi fonse, pal nan prizon an te disparèt, zepòl yo ak ranch yo te elaji, cheve byen lave yo te klere blan pèl. Li te trè bèl ak Rezèv tanpon fanm, pa san fòs. Prèt ak zèl te mennen pèp la nan sèman an. Men, li te klè ke minis kil nwa a pa t kontan: larenn lan te jis anpil, li te entèdi sakrifis imen, li redwi taks legliz la. Epi kounyeya moun yo rete sou poto a, sitou souvan yo sakrifye ti bebe inosan, espesyalman ti gason. Yon nonm nan lanfè ta dwe devan.
  Nan okazyon sèman nwa a, prèt la te sijere:
  - Ann touye yon douzèn ti gason, ak sis tifi!
  Lenastala di malonnèt:
  - Pa gen pi bon pase ou! Nan dife a nan yon sadik!
  Yo te pran prèt la epi yo te pote l bay bwa dife ki te mare yo ak branch yo. Gerda, pandan se tan, siye lam li epi li kanpe bò kote Charlotte, li mande sezi:
  - Etranj, men pou kisa soulèvman sa a te kòmanse.
  Patnè li reponn ak yon souri:
  - Pou retounen fotèy la lejitim bay larenn lan. Lena te vin tounen yon eritye lejitim, ak yon usurper chita sou fòtèy la.
  Gerda toujou doute:
  - Youn pa souvan rive ke eritye yo lejitim nan fòtèy la, tounen vin jwenn foul la pou èd.
  Charlotte byen lojik te di:
  - Zanmitay ak foul la pa imilye si li mennen nan wotè yo nan pouvwa! Oke, nan ka sa a, li ta ka dènye chans larenn lan.
  Gerda, ak pwent epe li, grate talon ti fi li. Charlotte te mete sandal ak pèl. Li toudenkou kenbe ti gason an jwe nan men an. Ti gason an te sanble vle rale yon valiz nan senti gèrye a. Strong Charlotte leve ti gason an sou bra l lonje. Sepandan, timoun nan te gade anviwon dizan, pa plis, epi li te kriye:
  - Oh, matant pa fè sa! Mwen plis konsa...
  Gerda te entèwonp sevè:
  - Mwen konnen - mwen pa pral! Ase, sepandan, vòlè a toujou bezwen pini, otreman li pral abitye ak iresponsabilite! Ki sa ou rekòmande Charlotte?
  Gèrye a tòde figi l.
  - Mwen panse fese ap ase! Pa mutile yon timoun nan koupe yon men.
  Gerda dakò.
  - Ann remèt li bay gad yo epi kite yo bat li!
  Ti gason an toudenkou te kòmanse mande ak dlo nan je:
  - Non, li pi bon pou mennen m 'bay squire ou.
  Charlotte te soufle ak meprize.
  - Yon vòlè nan squires ... Ala yon sòt mwen ye! Wi, ou piti toujou, pou ou te ka pote asenal mwen an, ou jis tonbe atè. Kidonk..." Ti fi a rele. - Li se yon gad, ou bezwen pini vòlè a ...
  Gerda toudenkou ri:
  - Kidonk pa gen gad, li kouri met deyò... Nou pral oblije mennen ti gason an bay larenn lan, pou li jije!
  Charlotte souke tèt li negatif.
  - Pa bezwen distrè larenn lan sou yon bagay konsa tankou yon tantativ nan yon vòl ordinèr. Anplis de sa, Lenastala twò janti, li genlè pral bay lòd pou yo lage li. Kidonk li ta pi bon si nou pini l sou plas la. Mwen panse jis detache li ak yon branch sou talon yo ...
  Gerda pa dakò.
  - Non! Nan ka sa a, li pral difisil pou li mache, e menm si nou kraze l 'nan pwen nan san, li pral trape enfeksyon an. Li pi bon tou senpleman bat timoun vakabon kòm dabitid!
  Charlotte grate dèyè tèt li epi li souke tèt li.
  - Se pou se konsa!
  Pandan fese ti gason an te komanse rele, Gerda te fèmen bouch li pou li pa ka tande. Men, toujou yon foul moun kirye rasanble. Yo te sijere kijan pou bat yon vòlè. Apre sa, yo ba li yon kout pye nan bourik la bat, lage l 'sou tout kat bò. Lè sa a, ti fi yo te ale nan tavèn ki pi pre a. Men, yo imedyatman kouri nan yon pwoblèm, li te tounen soti yo gen twòp moun, akòz lefèt ke anpil rebèl te deja jere jwenn lajan epi yo te nan yon prese diminye li.
  Gerda te fè remake:
  - Gòj lajè, karakteristik yon pespektiv etwat!
  Charlotte te ajoute:
  - Ki moun ki nan premye plas la ranpli nan vant la, nan dènye a se netwaye konsyans la!
  Ti fi yo vire epi yo deside jis mache nan lari a. Jis lè sa a, twa luten ak klib ak yon trol gwo nen ak yon nepe branche vole soti nan ale a. Charlotte te eskive balanse pye bwadchenn lan avèk adrwatman, li te mete lam la anba lestomak bèt ki gen anpil cheve nan tèt li, ki gen degoutans. Li pa t 'menm ralanti, frape vanyan sòlda nan de pye l'. Avèk yon konjesyon serebral abil, Gerda koupe tou de klib la ak tèt la:
  - Pran ti jan sa a!
  Charlotte rale nepe li avèk difikilte epi li gronde:
  - Pou klarifye! Lè w pèdi tèt ou, ou p ap jwenn anyen men yon tèt fè mal!
  Apre sa, gèrye a koupe bèt la, ansanm ak kò a, prèske koupe l 'an mwatye. Epi Gerda te vle kouche twazyèm luten an, men answit trol la kwaze lam la avè l. Li pa sanble yo twò gwo, sou gwosè yon moun mwayèn, petèt li se yon ti jan pi epè, men li se vit tankou lanfè.
  Gerda te menm pwononse yon fraz ki soti nan yon woman santimantal:
  - Ajil ak vit, ou pral vin yon minis!
  Troll la reponn sereman:
  - Avèk onè ak yon nepe, ou pral vin yon vagabon! Epi ou, apre tout, ap sote pye atè ti fi, tankou yon Bunny, epi ou pral fini nan yon pèlen.
  Gerda di ankò:
  - Si ou pa ka debarase m de kè lapen an, ou pral kriye tankou yon lou, nan lavi yon chen!
  Goblin la te eseye pwofite lefèt ke gèrye a t ap lite pou parye atak trol yo, e li te eseye pwoche bò kote l. Men Charlotte te vijilan. Vit tankou yon cheetah fi, li literalman koupe bèt la anbarasan, ki pran sant. Lè sa a, gèrye a fè Gerda yon klin:
  - Koulye a, tout bagay se jis!
  Troll la ri.
  - Poukisa noblès tèlman ra nan mitan moun, paske yo pa gen mechanste - yon liy sovtaj nan toubiyon evolisyon an!
  Gerda te repwoche avèk dròl:
  - Vileness, byenke yon liy sovtaj nan lit la pou siviv, men ronge pa vè yo nan defye ki te pwodwi pa li!
  Troll la reponn pa atake menm plis mechan:
  - Elokans anjeneral fleri lè, lè posiblite pou pwoteksyon fizik disparèt!
  Gerda, an repons, te eseye trape lènmi an tèt li nan mouvman kap vini an, men bèt nan fènwa atake nan yon fason trè divès. Anplis de sa, li menm te bay enpresyon ke li te jwe ak ti fi a espre, menm mockingly grate vanyan sòlda nan nen an yon koup de fwa. Ti fi a te vin fache, epi imedyatman te resevwa yon piki grav anpil nan pwatrin lan, kòm yon rezilta ki san koule soti. Gerda te eseye sote sou trol la, men trol la alalejè koupe po nwa li nan boule solèy la sou vant li. Ak sou yon tantativ choute nan arèt la, li te fè mal frape epe l 'sou dwèt fè l' yo.
  - Si ou vle viv, fè lanmou avèm! - Freak la ronron. - Ou pa gen chans kanmenm!
  Gerda kase:
  - Pa gen chans! Epi kounye a nou pral wè sa a!
  Bèl gèrye blond pye atè a te chante byen fò:
  Bouyi a te di: pa gen jou kontan yo dwe wè,
  Y ap pèsekite w, w ap tounen etranje!
  Men, lame konbatan ki renmen libète a,
  Fè fas ak horde la inonbrabl!
  
  Fantom figi lanmò: konpayon etènèl vagabon,
  Men, nou menm tou nou pa bezwen dòmi-lapè!
  Ki moun ki nan parès se yon ekzil toupatou,
  Ala difisil li difisil pou w fè yon rèv!
  
  Ak sa ki yon rèv - etè-renmen,
  Chemen pou li pafwa fo!
  Pòl difisil, Lè sa a, pa kalomnye ak vye,
  Pafwa yon move kalkil neglijan se mechan!
  
  Lè sa a, ane yo pral bese nan yon moman nan jèn,
  Epi batay la pral fè bri tankou yon fèt!
  Isit la van an vire toubiyon yo sikilè,
  Ki jan pasyone, kòlè li vide desann!
  
  Kwè, tè arabl pral zòrèy,
  Y ap grandi pen an lò, y ap boule l!
  Oke, soti nan ikon yo nan figi sen yo chatye,
  Y ap fè gras pou travay sa a!
  
  Men, tankou yon toubiyon - Seroko soti nan dezè a,
  Yon lagè terib rive sou Latè!
  Timoun yo kouri ak pye atè,
  Malgre ke li te deja nèj - sezon fredi ap gouvènen!
  
  Lènmi yo te fè kay yo tounen kraze,
  Ak yon moun lapenn - timoun pèdi!
  Mete pwa nan kou moun,
  Dans bouro san kè boule!
  
  Pèp la pa ka eksprime lapenn, tèlman sere,
  Pa gen abri, pa gen manje, pa gen kabann cho!
  Sifle tankou yon kobra, yon blizzard fache nan jaden an,
  Ki kote, verite, noblès - nan lanfè ak yon manti!
  
  Yon jou klere ap vini - yon lè gloriye nan viktwa,
  Malfini patri a pral vole anlè wòch yo!
  Se pou yo chante fe sòlda yo,
  Nou gen yon nepe byen file ak yon gwo plak pwotèj!
  Nan dènye silab gèrye a, trol lèd la tonbe, epi tèt koupe a vole sou yon bon ven mèt. Yon grap flanm dife toudenkou volontè soti nan li, epi sèlman yon ti ponyen sann rete nan plas tèt la lèd.
  Ti fi yo anba lòd Stalenida te pran yon lòt batay. Men, li pa t 'ale tèlman byen isit la. Detachman an te sibi pèt.
  Twa ti fi te mouri, tout rès douzèn konbatan yo te blese nan divès severite, epi yo te apèn ka kraze. De ti fi menm te oblije pote. Ay, sa a se lagè. Li pa toujou posib pou detwi tout moun. Anplis, te gen tank trè obstiné nan kolòn nan, pi jisteman pwòp tèt ou-poussè zam E-5. Yo sanble yo piti, men trè obstiné. Lè sa a, avyon atak jè a te rive nan tan.
  Ak dèyè yo elikoptè ki gen fòm disk. Eseye reziste pouvwa sa yo. Se sèlman twa lòt viktim sou douz - youn ta ka di, te desann bon mache. Men, Nazi yo mete plis pase ven. Sa a se ki jan batay la te tounen soti.
  Gèrye yo pati, pèdi wout, eseye ak tout fòs yo. Natasha, ti fi mechan sa a, te di:
  - Ala yon pitye pou tifi yo... Se menm yon pitye... Men poukisa nou pa ajoute nèg nan batayon nou an?
  Stalenida gronyen, li te fache pouse pye l sou Maybug la:
  - Ki moun ki gen sa... Epi ou sèlman gen gason nan tèt ou!
  Victoria te ofanse e li te di:
  - Mwen menm tou! Ki jan ou vle karese pa yon nèg. Santi tete w nan bra w...
  Dyab cheve wouj la rache yon brin zèb, li mòde l epi li woule:
  - Oh, ti gason m yo fre... Li bon ke ou pa masisi... Mwen renmen moun k ap fout fi... Dayè, superman macho soti nan bèso a!
  Steelenida adousi yon ti kras epi li souri:
  - Wi... Li vin yon ti kras plis plezi. E kijan Natasha ye zanmi w?
  Ti fi blond la, li pa konprann, mande ankò:
  - ki zanmi?
  Major reponn avèk konfyans:
  - Andreyka! Apre yo tout, li te tou bay Zhukov!
  Natasha te fè yon gwo soupi e li te monte zèpòl li.
  - Malerezman, mwen pa konnen...
  Andreika (Epi sa a te abitye ti gason yo ak ewo pyonye) pandan se tan yo te jete nan kazemat la. Yo te kite ti gason ki te blese a mare, e yo te menm mare l nan miray la nan kou a. Konbyen Nazi yo te pè timoun Ris. Li te mouye nan kazemat la, yon ti fi mare nan miray la pandye pa lwen ti gason an. Konplètman toutouni, kò li te yon blesi kontinyèl, ematom, pisugi, koupe, boule, ti fi a te tòtire. Li te san konesans epi sèlman jemi dousman.
  Ti gason an gade mi yo. Prizon an te ansyen, bati tounen nan tan tsarist, mi yo te epè, yon ti fenèt jis anba plafon an te bare. Andreika te santi tèt li pa sèlman yon prizonye, men yon prizonye nan antikite. Kòm lejand popilè rebèl Stenka Razin la, li te espere yo dwe tòtire ak egzekite.
  Andreika te plenn, èske li, yon ti gason onz ane fin vye granmoun, ka kenbe tèt ak tòti? Èske li pa ta kriye tankou yon ti fi! Apre tou, se pa pou pyonye a jemi ak kriye. Pye atè, grate Andreika vire, blese a fè mal anpil, koud li yo mare, li te oblije yon jan kanmenm vire pou fè li pi fasil, chanje ang lan. Doulè terib la bese pou yon ti moman.
  Gen yon fetidite terib nan selil la. Atè a tache, san bloke. Zo ronje yo gaye. Moun? Li fè menm pè, ou ka wè anpil prizonye pase nan selil sa a. Se vre, Andrey te panse ke Nazi yo te kaptire Grodno relativman dènyèman. E ki lè yo rive fè dezòd konsa? Èske yo viktim ki pi gran? Pou egzanp, NKVD a? Ti gason an te grimase. Li te tounen soti Frank laterè! Ki jan li difisil nan kacho a. Pa gen moun pou pale ak, sanble ke ti fi a nan pwosternasyon konplè. Bouyo yo te tòtire l tankou ewo yo nan antikite. Jis mande poukisa? Ki sa ki mal yon jèn fi ta ka lakòz Nazi yo. Sepandan, Andreyka, tou, se jis yon ti gason e li te kòmanse touye, batay sa a move lespri. Nazi yo mete nasyon yo pi wo pase lòt nasyon ak pèp. Kidonk yo te lejitimize sa ki mal ak soufrans! Non, yon moun nòmal ta dwe goumen sa yo anachi. Anplis de sa, Alman yo tèt yo yo pa gratis, yo fèmen pa aparèy totalitè a. Li nan tout fason posib toufe inisyativ la mwendr ak manifestasyon nan santiman imen.
  Fachis soti nan mo pakèt la. Li trikote moun san pitye, li fè yo tounen esklav nan chenn. Kominis, nan vire, elve moun, ba li nouvo fòs, ak estimile flanbo lavi a. Gen yon diferans enpòtan. Kominis se entènasyonal nan nati ak inivèsèl. Hitlerism elve sèlman yon nasyon, epi li pa tout limanite an antye. Sa a se dezavantaj li. Men, apre yo tout, moun gen rasin komen, ki se biyolojik pwouve. Menm nwa ak blan yo gen pitit byen an sante ak prolifique. Li se Andreika, pitit gason yon Ris ak yon Belarisyen, byen solid, pa ditou yon moron, ak pare pou goumen fachis.
  Natirèlman, Pavel te vin pi fò ak jere yo jwenn lwen lènmi yo, li te touye anpil Alman. Li Andreika te aji tankou yon feblès, li te fè prizonye. Petèt ou ta dwe kenbe dènye bal la pou tèt ou. Malgre ke li mouri, li pa ka touye yon sèl Alman ankò! Se konsa, li vivan, menmsi li soufri.
  Barefoot Andrey grate pye li yon ti kras boule sou yon wòch mouye, Ilza jwenn pwen ki pi douloure, boule l 'ak yon sigarèt, se konsa ke yon ti anpoul fòme. Men, pa gen anyen, yon ti gason brav, li pa pral kraze. Okontrè, doulè a ta dwe vin yon estimilis kote kouraj li ap ogmante. Epi pyonye a pap janm kraze. An jeneral, triyonf Alman yo se tanporè. Yo pral bat yo pi bonè oswa pita, menm jan mal toujou pèdi nan byen. Ou ka, nan kou, diskite ke bon ranport sèlman nan istwa fe, men nan lavi tout bagay se pi difisil. Men, menm yon istwa fe se sèlman yon refleksyon nan reyalite. Apre yo tout, anpil sa ki te yon rèv te kounye a vin yon reyalite. Andrey te panse: petèt li destine mouri? Ki sa ki byen posib! Men, èske li pè lanmò? Si kominis genyen, Lè sa a, li menm ak lòt ewo nan peyi Sovyetik yo pral resisite pou yon nouvo lavi kè kontan ak etènèl. Lè sa a, li pral viv nan yon mond san lapenn, touman, lanmò ak sa ki mal! Bagay pwensipal lan se ke viktwa final la te genyen! Apre yo tout, sèlman nan ka sa a, tout ewo yo tonbe pral resisite!
  Epi wayòm kominis la ap vini! Yon mond kote rèv ki pi sekrè yo pral rive vre. Tankou yon linivè kote yon moun posede tout bagay ki egziste, ki yon moun ka sèlman rèv, epi li pa menm toujou konte sou siksè. Isit la li ye, ki sa ki yon mond konplèks ak plizyè aspè. Lè sa a, lòt monn pral louvri bra yo bay moun. Oke lè sa a! Li posib ke vast yo nan Cosmos yo tou sa ki mal! Li pral ante ak toumante etranje k ap viv. Men kapitalis ap ba yo libète tou! Li pral kraze lyen esklavaj ak imilyasyon. Lè a ak lè libète a ap vini, li pral eklere tè a ak limyè radyan li yo! Apre sa, yo pral jete jouk bèf fènwa a, pèp ki nan fènwa yo, epi moun pral konkeri mond yo nan linivè! Ak pitit pitit yo pral sonje pa kwè ke yo te viv nan fènwa anba yon talon fè. Nou te mete siy yon move bèt, epi kounye a nou mache nan lafwa pi ak sen!
  Andreika te menm sezi jan panse li byen fòme. Gen yon bagay espesyal ak inik sou yo. Menm jan sa te ye pandan lagè sivil la, lè zam prensipal pwoletariat la te vèsè, e pwoz, petèt, te menm yon ti jan meprize ak neglije. Koulye a, powèt la nan kaptivite, ak plim yo ak lyre, nan senbolik pale, yo nan chenn. Men, li pa abandone, epi li espere yon avni ki pi briyan. Ak sa li pral depann de chak moun. Pa gen yon bagay tankou yon moun ki deside ak plante tout bagay.
  Andreyka te di:
  - Lavni an depann de nou! Menm lè li sanble ke anyen pa depann de nou!
  Ti gason an trese, li te eseye moulen branch bwa yo. Okipasyon sa a fatigan ak difisil, men toujou gen kèk chans pou yo reyisi. Andreika, simonte doulè terib la, te kòmanse fwote tèt li kont miray la. Bagay pwensipal lan se pa kriye, pa montre feblès ou. Li se yon pyonye, ak Se poutèt sa reyalizasyon nan kouraj. Ou dwe goumen, kidonk li pral goumen, epi li pral sètènman genyen! Pou tout bèl pouvwa patri Sovyetik la.
  Ti gason an te fè tèt di fwote, nan moman sa a ti fi a te vin nan sans li epi li di:
  - Sou gazon vèt la, sote lapen ble!
  Apre sa, li tonbe nan oubli ankò. Ti gason an di:
  - Pa kontan! Li te tòtire pa fachis yo modi! Men, mwen kwè revanj pa pral pran tan! Tan an nan viktwa sou monstr yo nan limanite ap apwoche. Ti gason an vire e li chante:
  Epi drapo a pral klere sou planèt la,
  Peyi sen, pa gen plis bèl nan linivè a!
  E si sa nesesè, nou pral mouri ankò,
  Pou kominis, pou gwo kòz nou!
  Doulè te lave sou ti gason an ankò, li te deplase yon ti kras lwen miray la epi li te kòmanse souke tèt li.
  Lè sa a, yo tande yon krake epi senk mesye SS wo antre nan selil la. San yo pa reflechi de fwa, yo choute ti gason an ak bòt yo epi yo kenbe l nan bra yo:
  - Vini chen!
  Andreika te konprann ke li te initil reziste. Te kolye li detache. Yo frape m yon koup plis fwa epi yo pote m 'sou men m'. Ti gason an te sanble ap vale nan yon frèt glas: kote yo te pote l '. Èske pi move a pral rive kounye a?
  Vrèmanvre, yo t ap trennen ti gason an yon kote anba. Ak etranj ase, li te vin pi cho. Andreika toudenkou te santi pi plis kè kontan: kote nou ye, pa t 'disparèt! Li pral soti nan dezòd sa a tou.
  Yo pote l 'moute eskalye a, tou dousman bese l'! Finalman ti gason an te santi ke imidite a te lage plas nan sèk. Bouro yo te pote timoun nan nan yon chanm ki byen laj. Se vre, mi yo te sanble menasan, yo te pandye ak enstriman divès kalite ak fòm fantastik. Ti gason an te wè plizyè chemine limen ak yon etajè ki gen fòm. Te gen tou anpil mak detire ak divès objè nan tòti. Andreika toudenkou te santi yon lou nan vant li, yon bagay kout kouto!
  Sa a se pè! Ti gason an te konprann, nan okenn ka li ta dwe mouri!
  Pye atè Andrey tansyone. Nan sal la te chita yon kolonèl SS ak yon fanm deja abitye, youn nan ki te patisipe nan kaptire ti gason an. Pioneer Andreika vire pal, li klè ke yon sò difisil ap tann l 'si yo pral entèwoje yon timoun, bouro anrasine. Non, li pa t ap janm lage devan yo, menmsi yo te oblije rele pa yon panse, pa yon son! Men, sèlman si li ka okipe li.
  Kolonèl SS la mande:
  - Non!
  Andre te silans. Yo bat li ak yon fwèt. Gen yon bann wouj sou do a. Kolonèl SS, repete ankò:
  - Di ti bebe non!
  Andreika dezespere reponn ak malis:
  - Mwen se ti Stalin!
  Kolonèl SS la soufle.
  - Se ton chen an! Li sanble vle yon relasyon pi di.
  Ilsa te di:
  - Ann fri talon timoun nan.
  Kolonèl SS la mande:
  - Non konplis ou yo epi nan ka sa a nou pral kite ou ale!
  Ruslan, kòm yon vrè ewo pyonye, te reponn:
  - Tout pèp Sovyetik la se konplis mwen, depi granmoun a rive timoun nan!
  Kolonèl SS la sifle:
  - Wi, ou se yon bèt fè tèt di! Ou pa konprann ke nou ka touye ou!
  Je ble flache, Andrey reponn:
  - Nazi yo ka touye, men sa yo pa ka fè se retire espwa a nan imòtalite!
  Kolonèl la rele:
  - Kòmanse!
  Pye atè ak blese, yo te pran Ruslan, yo te koupe kòd yo epi yo te rache bandaj yo san seremoni. Ti gason an t ap gaspiye. Men pote tounen, li mennen tèt li nan etajè a. Yo jete yon kòd nan men yo. Kolonèl la rele:
  - Tòde jwenti brat la!
  Kòd la lonje nan tèt la anpil. Andreika te santi yon doulè infernal nan zepòl li blese, li plenn:
  - Manman! Sa se terib!
  Kolonèl la souri.
  - Ou pral pale!
  Andreika souke tèt li byen klere:
  - Non!
  Ti gason yo te mete gwo chenn nan pye atè yo, zo yo nan zepòl yo krake anba presyon terib la. San koule soti. Doulè a te pè anpil, pyonye Andrei te vin pal, fwon li te kouvri ak swè, yon rèl envolontè te tande soti nan bouch li, men li te toujou jwenn fòs pou di:
  - Non! Epi ankò non!
  Ilsa mete yon baton an asye nan chemine a epi li di ak yon souri:
  - Chè ti gason, konfese, epi nou pral ba ou chokola.
  Andrei blese rele byen fò:
  - Non! Mwen pa bezwen ersatz sal ou!
  Ilsa rele byen fò:
  - Ebyen ou menm ak yon chen!
  Apre sa, li pran yon baton ki cho wouj nan flanm dife a epi li plonje l nan blesi a. Pioneer Andreika pa t janm fè eksperyans doulè sa yo anvan, li pran souf li, li pèdi konesans nan chòk.
  Ilsa, kòm yon bouro ki gen eksperyans, te kòmanse masaj machwè l 'ak kou li, byen vit mennen ti gason an nan sans li.
  - Pa atann brat la jwenn oubli nan yon chòk ekonomize!
  Kolonèl SS la te bay lòd:
  - Griye talon li.
  Bouro SS yo imedyatman limen yon ti dife, flanm dife a te kòmanse niche bèl, pye atè timoun nan. Ilsa, pandan se tan, plonje baton wouj la nan blesi a ankò. Doktè SS la te enjekte ti gason an ak yon dwòg espesyal pou li ta santi doulè pi grav epi pèdi konesans pi dousman. Koulye a, pyonye Andreika te baleye nan yon oseyan soufrans san limit, menm pi mal pase lanfè Dante a. De lòt bouro yo te kòmanse mete pikèt blan cho anba klou ti gason an.
  Andreika, akable pa soufrans terib, te santi tèt li sou wout pou l tonbe nèt. Men, toudenkou, mwatye delire, imaj Stalin parèt devan l ':
  - Kisa pou fè chèf? - Mande ti gason an.
  Epi Stalin, yon souri ak dan blan, reponn:
  - Ak ki lòt bagay yon pyonye ka fè nan sitiyasyon sa a! Pa jis kriye! Pran yon gwo souf epi chante.
  Pioneer Andreika fòse yon souri:
  - Koute lidè a!
  Ti gason an te tansyone epi, atravè fòs, kraze, men an menm tan an, chante nan yon vwa klè ak fò, konpozisyon tousuit la:
  Tonbe nan yon kaptivite terib fachis,
  Mwen ap flote sou vag doulè terib yo!
  Men, li senyen, li chante chante,
  Apre tou, pyonye ki pa pè a se zanmitay ak kè a!
  
  Apre sa, mwen pral di nou fèm bouyi,
  Ala yon move lajwa, ou vide pou gremesi!
  Moun ki fèb yo pral di m 'fè silans,
  Apre yo tout, doulè a se tèt chaje ak tou senpleman terib!
  
  Men, mwen konnen, mwen fèm kwè
  Fachis pral jete nan gwo twou san fon an!
  Yon jè move flanm dife pral akable ou,
  E tout moun ki te tonbe, yo kontan, yo pral resisite!
  
  Epi lafwa nou nan kominis fò
  Ann vole tankou yon falkon, ann leve anlè tout zetwal yo!
  Se pou rivyè siwo myèl koule diven
  Lemonn antye, kòn byen fò ap tande konsèy!
  
  Ak machin nan peze byen sere pyonye,
  Gade anlè nan syèl la, jèn!
  Epi bay yon egzanp pou moun ki vagade,
  Kravat ou klere tankou yon oeille!
  
  Motherland pou mwen ou vle di tout bagay
  Manman ak sans tout jèn lavi!
  Kite lavi difisil la byen lwen tèlman,
  Pèp nou an ap soufri anba move fachis!
  
  Men, fòse volonte ti gason wouj la,
  Krache nan figi a ak yon lanfè nan yon bandi swastika!
  Se pou lènmi yo tranble nan kòlè,
  Epi yo pral bat pa Lame Wouj la!
  
  peyi Sovyetik sakre,
  Ki sa ki te bay pèp yo kominis!
  Ki jan manman te ban nou kè li,
  Pou lajwa, lapè, espwa ak libète!
  . CHAPIT #11
  Se konsa ewo-pyonye a te konpòte kouraj. Epi li te merite tit li a, kòm yon pyonye, li son fyè. Sa a se egzakteman ki jan chak ti gason Sovyetik ta dwe konpòte yo.
  Ti fi yo, pandan se tan, monte nan epè a nan rakbwa a. Yo limen yon ti dife epi yo te rafrechi tèt yo. De nan nèf tifi yo pa t ka mache, apre yo fin ba yo premye swen, yo te panse yo, yo te ba yo trofe alkòl pou blesi yo pa fè mal epi tifi yo te dòmi.
  Natasha di ak yon souri:
  Tout bagay nan mond nou an se relatif. Pou egzanp, alkòl se an jeneral yon pwazon, epi an menm tan li geri. Ti fi yo ap dòmi! Epi li te vin pi fasil pou yo!
  Victoria te fè remake avèk sajès:
  - Tout bagay nan mond lan se relatif... E Bondye pa yon zanj, epi Dyab la pa yon dyab!
  Veronica fache reponn:
  - Ki kalite blasfèm ... Ki sa ki sou sa a?
  Dyab la ki gen cheve wouj te fè yon ti lojik:
  - Ak sou sa ... Nan Bib la, Bondye sèlman pale lang nan vyolans. Youn Lè sa a, Noe vo yon bagay. Ak dyab la? An reyalite, pa gen anpil tande sou li. Nan nenpòt ka, menm nan Bib la, Satan tante plis pase li touye!
  Natasha rasyonèl te note:
  - Bondye vrèman renmen vyolans. Wa David te fè lagè brital. Sòl Bondye te bay lòd pou yo ekstèmine tout yon nasyon san okenn eksepsyon: enkli fanm, timoun ak bèt! Li dwòl pou w pale de pitye... Ou pa panse?!
  Veronica te vle di, men pa gen anyen ki bon te vin nan tèt ou. An reyalite, pa gen anyen espesyal pou kouvri. Konsènan inondasyon Noye a, li menm li te panse anpil. Apre sa, li pa t 'kapab jwenn yon eksplikasyon, omwen yon yon sèl rasyonèl, pou mechanste sa yo. Bondye pa t detwi peche, deja Kam, limen, e Noe pa t yon sen ditou. Se pa Kam, se Amam ki te madichon. Li pa klè tou. An jeneral, tout Bib sa a, sitou Ansyen Testaman an, chaje ak malantandi. Pa egzanp, Elize te touye karannde timoun pou yon bagay konsa ke yo te takine l poutèt li te kalvi.
  Sa a se klèman twòp! Fè sa ak timoun yo. Epi li difisil pou eksplike sa.
  Veronica li menm te ezite nan relijyon. Mwen pa menm konnen ki lafwa pou m aksepte. Mwen pa t 'renmen Otodòks twòp: yon anpil nan efè ekstèn, bèl, men tout bagay te yon jan kanmenm frèt. Men, Batis yo tou pa t bay repo ak lapè. Renmen li oswa ou pa, men relijyon nan nenpòt ka mande pou lafwa. Ak yon ti fi entelijan te vle tout bagay yo dwe lojik ak tout fini konvèje.
  Pou fè tout bagay sanble rasyonèl ak kòrèk. Se konsa... Menm doktrin touman infernal etènèl la sanble twòp. Bagay ki pi mal nan lanfè se dire pinisyon yo: ap toujou gen lanfè. Ak dè milya de milya ane pral pase, epi pechè yo ap toujou soufri ak soufri. Epi li terib! Ki sa ki letènite? Li pi fasil pou yon makak je yo tape Bib la sou yon klavye pase pou l tann letènite.
  Tòti nan lanfè se yon pwoblèm apa. Se pa yon peche pou tòti Hitler pi long ak pi rèd. Men, e si yon adolesan ale nan lanfè? An jeneral, ki jan yon moun ka sove si li fè peche. Menm si se pa ak zèv, lè sa a pa pawòl oswa panse! E kisa peche ye?
  Victoria, wè ke Veronica an silans, ogmante presyon an:
  - Wi, ak nan Revelasyon Jan an ... Le pli vit ke lavi sou Latè te kòmanse amelyore, ki jan nou ka vide ekzekisyon sou planèt Latè. Se konsa toumante tout limanite. Ak sa ki ka di?
  Veronica reponn sevè:
  - Ou pral ale nan lanfè - ou pral konnen!
  Steelenida sispann diskisyon an:
  - Tout dòmi! Gen anpil travay toujou devan!
  Ti fi yo vle fèmen je yo. Lannwit la nan sezon lete a se byen cho, ak vanyan sòlda yo kole ansanm ak tonbe nan dòmi youn ak lòt.
  Veronica reve ke li te nan mond lan nan yon avni futurist. Ou mache nan lari a, ak twotwa yo deplase tankou yon rivyè. Ak machin kolore vole sou li. Ak tout kote yo plen ak pyonye ak lyen wouj. Epi timoun sa yo vole epi vire tankou papiyon. Epi tout moun ap souri, souri.
  Veronica leve men l' epi li vole. Li se tankou yon papiyon, epi ou ka tande bat zèl li yo. Epi ou vole tèt ou, vole ... Epi gen koulè klere tankou alantou. Kay yo gwo, plizyè koulè, pentire tankou gato. Ak yon anpil nan estati - divès kalite bèt fantastik.
  Tout bagay tèlman bèl. Youn nan bilding yo sanble ak yon gato fwomaj kloure ak Diamonds. Ak sokoup vole vire toutotou li. Yo klere zoranj, epi yo bay yon ekla klere tou.
  Yon lòt bilding nan fòm sèt krab kanpe youn sou lòt. Anplis, chak krab gen yon koulè diferan, ak grif yo klere ak bèl pyè koute chè. Ak avyon an: tèlman bèl ak elegant. Kèk nan yo pa gen yon fòm fiks, men deplase nan espas tankou tach.
  Gen lòt, okontrè, yo estriktire. Okoumansman de flokon, tankou yon fòm jeyometrik parfèt. Poukisa yo pa bote ak reyalizasyon nan estetik.
  Men, bilding lan monte dwat nan lè a, epi li sanble ak yon malfini ak zèl overdressed, sèlman kòm si li te fè nan kristal. Epi bèk la klere pi klere pase yon dyaman, e petèt menm solèy la.
  Ak sa ki sou estrikti a nan tèt la, ki gen yon akwaryòm antye ak bèt maren bèl bagay. Ak pwason ak kal ajan ak najwar long, an lò. E gen anpil lòt bèt deyò. Epi, tou, kòm si kloure ak bijou. Ak fosilize yo, bay tout koulè yo nan lakansyèl la.
  Yon ti fi ki gen yon kravat wouj vole moute Veronica. Sezi li mande:
  - Ou granmoun?
  Veronica reponn ak yon souri:
  - Wi poukisa?
  Pyonye a ri epi li reponn:
  - Pa gen anyen ki bon! Si ou se yon granmoun, lè sa a hyperdragon a pral pran ou.
  Veronica sifle.
  - Whoa! E mwen te panse ou te kominis!
  Ti fi a ki gen kravat wouj la souke tèt tris, li reponn byen fò:
  - Nou vrèman gen kominis! Pwodwi yo gratis, machandiz yo gratis, absoliman tout bagay la. Soti nan konsola jwèt ak kas vityèl. - Ti fi a souke tèt li, li souke yon transparan, pantouf kristal, chirping. - Gade pye bwa sa a.
  Vreman vre, toupre bilding lan sou fòm kat aster ki kanpe youn sou lòt, yon pye bwadchenn ak fèy an lò te grandi. Ak sou li te grandi gato, gato ak divès kalite pwodwi gastronomik. Se konsa an gonfle ak bèl.
  Veronica te rele ak admirasyon:
  - Sa bon! Ki pye bwa...
  Pyonye a souke tèt li epi yon gato parèt nan men l. Ti fi a pepi.
  - Eseye! Li bon gou!
  Veronica vale vyann dous gato a. Gou a te vrèman tèlman dou, bèl, tankou si yon lakòz efè tèmik ap fleri nan bouch la. Ak ki jan li gwo tout se.
  Veronica onètman admèt:
  - Mwen pa janm manje anyen pi bon!
  Pyonye a te souri, li te montre dan pèl li, li te reponn an kòlè:
  - Epi nan menm fason an, nan laj majorite, pi presizeman, lè nou vin adolesan, ipèdragon an devore. Sa a se jisteman trajedi a nan gwo pèp nou an!
  Veronica te di yon fason desizif, li te sere pwen li epi li te choute pye li nan lè a:
  - Mwen pral tire revanj sou dragon an! Mwen pare pou m goumen avè l!
  Pyonye a kase dwèt men dwat li. Epi yon nepe byen file parèt nan lè a. Gwo ak briyan. Kwen byen file, ak lam li boule tankou li te fèt ak zetwal.
  Veronica lonje men l. Nepe a antre pou kont li, e gèrye a peze l. Li te di ak eksitasyon:
  - Mwen pral goumen pou patri a... Ak èd Bondye, pou byen pèp la!
  Pyonye a te reponn an kòlè, e li menm te emèt etensèl nan dan pèl li:
  - Pa gen bondye! Sa yo se tout prejije imen!
  Veronica fè yon gwo soupi.
  - Oh! Ankò... E isit la se wayòm san Bondye a...
  Ti fi a reponn kouray:
  Nou pa gen yon wayòm! Nou gen yon demokrasi! Sena a ak kongrè a gouvène, epi de konsil, yon ti gason ak yon ti fi, yo eli pou yon ane pa tout pèp la. - Pioneer frape soulye li nan vid la, tèlman yo te gen yon k ap sonnen. Lè sa a, li grawouye. - Kominis se pouvwa pèp la, epi se pa yon kil yon moun tankou Stalin!
  Veronica te dakò an pati:
  - Stalin vrèman pèmèt tèt li fè lwanj twòp! Li bezwen omwen yon ti kras plis modès!
  Pyonye a souke kravat wouj li a epi li rele, li leve men dwat li:
  - Pioneer toujou pare! Nou pral touye tout bèt!
  Veronica pa t 'kapab reziste mande:
  - E ki laj ou genyen?
  Ti fi a te souri epi li reponn politès:
  - Desanvennsenk!
  Veronica sifle epi li woule je l.
  -Ya?
  Ti fi a fè yon figi serye epi li di:
  Nou ap grandi trè dousman! Soti nan nesans rive nan absòpsyon pa dragon an, yon ti kras plis pase mil ane pase!
  Veronica rele, li bate sil nwa li yo:
  - Se jis tankou anfans etènèl! Tankou nan yon istwa fe!
  Pioneer te di:
  - Sa a se yon istwa fe, se sèlman yon sèl trè terib ... Si li pa t 'pou dragon an, nou ta jeneralman imòtèl epi yo pa ta konnen vyeyès!
  Veronica te di:
  - Kominis se wayòm jèn etènèl la!
  Ti fi a souke tèt an lò li epi li di:
  "Kounye a, tanpri, chante yon bagay pou nou!" Pou fè li plis plezi!
  Soti nan tout kote, timoun yo te kòmanse vole jiska Veronica. Ti gason, tifi, tout bèl, nan rad elegant. Apre sa, yo sonnen ak vwa ajan, tèlman bèl, ak bèl plezi.
  - Chante yon flè! pa wont! Ou se tou senpleman etonan!
  Epi Veronica te ateri sou chemen k ap deplase a, epi li t ap danse sou li ak janm li grasye, li t ap jwe vwa li avèk antouzyasm e li te chante;
  Mwen se pitit fi patri limyè ak lanmou,
  Pi bèl ti fi Komsomol la...
  Malgre ke Fuhrer la bati yon evalyasyon sou san,
  Pafwa mwen santi mwen gòch!
  
  Isit la se yon syèk trè bèl nan Stalinis,
  Lè tout alantou klere ak klere...
  Yon nonm fyè louvri zèl li -
  Epi Abèl triyonfe, Kayen ale!
  
  Larisi se manman m
  Malgre ke pafwa mwen santi mwen gòch...
  Ak Komsomol la se yon sèl fanmi,
  Menm si pye atè yo ale sou chemen an sevè!
  
  Fachis apik atake Peyi a,
  Dwen kochon sa a, kòlè te fè dan l'...
  Yon napalm kòlè te vide soti nan syèl la,
  Men, Bondye ak Stalin briyan la avèk nou!
  
  Larisi se Sovyetik Wouj la,
  Pisan gwo patri...
  Pou gremesi pwopaje grif li mesye,
  Nou pral definitivman viv anba kominis!
  
  Malgre ke gwo lagè a te kòmanse,
  Epi anpil san te koule...
  Isit la se yon gwo peyi k ap tòde,
  Soti nan dlo nan je, konflagrasyon ak gwo doulè!
  
  Men, mwen kwè ke nou pral reviv patri a,
  Epi nou pral leve drapo Sovyetik la anlè zetwal yo ...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Gwo, klere Larisi!
  
  Sa a se peyi mwen
  Pa gen moun nan tout linivè a, li pi bèl...
  Menmsi pyès lajan Satan te vini kouri,
  Lafwa nou ap vin pi fò nan soufrans sa yo!
  
  Kòm Hitler te pwoklame tèt li te fè,
  Li te rive pran Lafrik nan yon fwa...
  Ki kote fachis gen anpil fòs
  Yon enfeksyon gaye sou Latè!
  
  Sa a se konbyen Führer la te kaptire anpil,
  Epi li pa menm mezire...
  Ala yon bann bandi kreye,
  Anwo yo, yon drapo wouj flote yon kochma!
  
  Fritz sa yo fò kounye a,
  Yo pa gen "Tigers", men tank yo pi mal ...
  Epi frape Adolf ak yon tirè pwofesyonèl nan je a -
  Bay Nazi yo pi fò bank!
  
  Sa nou pa ka fè, nou pral fè yon blag,
  Malgre ke ti fi pye atè nan frèt la ...
  Nou ap elve yon timoun trè fò,
  Ak yon woz wouj, bèl!
  
  Menm si lènmi an fè efò, kouri al Moskou,
  Men, ti fi yo ak lestonmak leve kanpe...
  Ann frape ak yon mitray ki soti nan yon kouto,
  Sòlda yo tire fanmi!
  
  Nou pral fè Larisi pi wo a tout moun,
  Yon peyi ki nan linivè Solèy la pi bèl...
  Epi pral gen yon siksè konvenk,
  Lafwa nou ap vin pi fò nan Otodòks!
  
  Epi kwè mò yo, nou pral resisite ti fi yo,
  Swa pa pouvwa Bondye, oswa flè syans...
  Nou pral konkeri vast yo nan linivè a,
  San tout reta, vye annwi!
  
  Nou pral kapab fè patri a fre,
  Se pou nou leve fòtèy Larisi anlè zetwal yo...
  Ou se Führer ki gen moustache,
  Ki sa ki imajine tèt li san fasèt yo nan sa ki mal kòm Mesi a!
  
  Nou pral fè patri a tankou yon jeyan,
  Kisa ki pral rive, tankou yon sèl monolit ...
  Ti fi a leve kanpe ansanm sou fil la,
  Apre yo tout, kavalye yo irézistibl nan batay!
  
  Sove gran patri a
  Lè sa a, w ap resevwa yon rekonpans nan men Kris la ...
  Pito Toupisan an kraze lagè a,
  Malgre ke pafwa ou gen al goumen kouraz!
  
  Nan ti bout tan, batay yo pral byento mouri,
  Batay yo ak pèt yo pral fini...
  Ak kavalye yo se gwo malfini,
  Depi depi nan nesans tout sòlda!
  Veronica te vire epe li nan lè a epi li te mete pye l grasyeuz sou sifas lari a, ki te reflete.
  Ti fi a lonje dwèt sou yon gèrye fi nan Dezyèm Gè Mondyal la ak yon clin. Epi li di ak yon souri tris:
  - Yo te deja eseye detwi dragon an menm avèk èd nan kanon hyperlaser nan kwirase brit. Ou pa ka bat li ak yon sèl nepe!
  Veronica souke tèt an akò.
  - Mwen devine sou li. Oke, lè Spartans yo te goumen ak Pès yo, yo te reponn modèsman: n ap goumen nan lonbraj yo!
  Yon ti gason parèt nan bout pantalon ak yon kravat wouj. Li bese tèt devan Veronica epi li di:
  - Gwo envite nou an soti nan tan lontan an. Ala kontan nou byen akeyi ou!
  Veronica reponn ak yon soupi:
  - Osi lontan ke hyperdragon a pa bat, li pa ase yo kontan. Epi li sanble ke li pa pral fasil fè fas ak!
  Ti gason an sijere:
  Ann manje dabò epi answit nou pral pale!
  Lòt timoun parèt - ti gason ak tifi, pa gen plis pase katòz ane fin vye granmoun.
  Yo te nan rad entelijan, men anpil moun te pye atè e yo te klere ak talon timoun yo toutouni.
  Gèrye a te chita nan yon plas onè - yon fotèy fèt an lò ak kloure ak Diamonds. E ankò mou.
  Sepandan, timoun yo te chita tankou sou fotèy wayal yo. Apre sa, yo chante pou tèt yo yon bagay kè kontan:
  - Glwa pou bèl anpi anfans la,
  Nou pral bèl anpil fò...
  Nou fèt ak farin pwisan,
  Moun nan gwo, peyi sakre a!
  Men, Lè sa a, asyèt an lò parèt, ak flote nan lè a. Li te trè bèl ak enpresyonan.
  E ki bèl bèt ki te genyen. Pou egzanp, yon ibrid nan anana ak kabrit, swan ak melon, ak yon lòt bagay trè bon gou ak Apetisan. Pou egzanp, ak fwomaj ak bannann ak kodenn. Tout bagay isit la se trè bon gou e menm bouche.
  Veronica te manje sou tou de machwè e li chante:
  - Nou pa ensèk pathetic,
  Manje tout kado yo!
  Epi ti fi a pral pran li epi li pral ri. Anplis de sa, ti fi a te fè konnen kisa sa ye pou w viv nan yon mond kote ou p'ap janm vin granmoun.
  Tab la t ap vin pi long e te gen plizyè milye timoun dèyè l. E pesonn pa sanble pi gran pase katòz. Anpil espesyalman ti fi ak bijou ki soti nan pi rich bèl pyè koute chè.
  An menm tan an, pi fò nan timoun yo te pye atè, li ka wè ke nan kondisyon yo nan ete p'ap janm fini an li se trivially dezagreyab mache nan soulye.
  Anplis, pave a te cho, men pa ditou cho, ak mache sou li ak plant fè ou santi bonheur.
  Veronica te kòmanse devore yon ibrid nan yon kochon, dat, yon zoranj ak yon beye.
  Epi li trè bèl tou de nan gou, ak kontak, ak nan bon sant. Tout bagay isit la nan mond sa a se bèl ak sanble gwo. Ki jan kominis te imajine nan istwa fe sou yon avni futurist.
  Malgre ke, nan kou, fè, pinga'w wonn yo souvan asosye ak povrete, gen menm ekspresyon sa yo - yon vagabon.
  Veronica te manje epi li te pran yon ti ti gout nan yon krich platinum nan diven emwòd kloure. Sa a diven gou etonan ke ou bwè li tankou yon bwason dous ak bon sant siwo myèl!
  Ak rossinyol yo chante ak zwazo yo nan paradi.
  Veronica te santi l leve, li chante:
  Epi batay la kontinye ankò
  Ak kè a enkyete nan pwatrin lan ...
  Mond nou an tèlman jèn
  Pou tout tan prentan devan!
  Lè sa a, li te kòmanse manje manje bon gou ak santi bon ankò. Veronica menm te pran yon fouchèt an lò ak zòtèy pye l 'li vire l', li chante:
  - Mwen se ti fi ki pi fò nan mond lan,
  Soti nan yon etè trè fre tankou espas!
  Gèrye a trè aktif. Epi manje bon manje. Plis jisteman, pa sèlman bon, men trè apetisan ak artsy. Epi li trè fre ak bèl manje.
  Veronica te chante:
  - Glwa pou tan kominis yo,
  Nou ap toujou kwè nan kè kontan...
  Nou pral detwi jouk bèf fachis la,
  Mwen kwè rèv nou pral rive vre!
  Epi isit la pye l' ankò jete yon bagay bon gou nan gòj li. Ak sa a se yon pozisyon trè enteresan.
  Yon ti fi ki soti nan yon avni futurist te fè remake:
  - Ou manje trè an sante - sa vle di ou fò!
  Veronica te dakò ak sa a:
  - Mwen fò anpil!
  Ti gason an te di:
  - Ou pa bezwen vante!
  Manm Komsomol la ri.
  - Men pa vre?
  Ti gason an di:
  - Epi tou soti nan vante,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica di:
  - Mwen se pi fò nan mond lan!
  Ti fi a di ak yon souri:
  - Wap vante tèt ou ankò!
  Veronica twit:
  - Mwen ka fè tout bagay, mwen ka fè tout bagay,
  Avèk kè ou cho...
  Si ou oblije bale mòn yo,
  Mwen pa ka ede li!
  Epi ti fi a pran li montre lang li!
  Ti gason an te dakò.
  - Se ou menm ki konpoze ak aji fre!
  Ti fi a sijere:
  - Epi kite envite granmoun nou an montre konpetans li nan zafè militè!
  Ti gason an te dakò ak sa.
  - Kite l montre! Sinon, li vle goumen ak yon hyperdragon, men li ka pa gen fòs pou yon bagay ki pi senp!
  Veronica reponn ak yon soupi:
  Mwen pa renmen fè djòlè, men...
  Yon tigason ki te anviwon douz an te bat pye l" ak pye l", li jape:
  - Non, men! Ou pral gen yon batay pratik kounye a!
  Ti fi Komsomol la souke tèt an akò:
  - Mwen prè!
  Ti fi a di ak yon souri:
  - Ou gen al goumen ak robo la. Epi li pa tèlman fasil!
  Veronica avèk kouraj reponn:
  - Mwen tankou yon pyonye - toujou pare!
  Ti gason an te chante ak plezi:
  Epi batay la kontinye ankò
  Dife hyperplasma a ap bouyi...
  E Lenin tèlman jèn -
  Frape ak nepe!
  Ti fi a korije ti gason an:
  - Se pa Lenin, men limyè jenerasyon an, epi yo pa ak nepe, men ak yon hyperblaster!
  Ti gason an fache di:
  "Ou pa ka fè m pè ak hyperblasters!"
  Timoun yo leve sou tab la, tout dimil (10.000) an menm tan. Prèske tout moun mete so pye yo pandan y ap fè sa. Epi li di:
  - Elfaraya soti!
  E konsa twa fwa...
  Lè sa a, te gen yon bèl gwo, blond siwo myèl, ak misk trè enpòtan ak nan yon bikini. Li te gen gwo tete, apèn kouvri pa yon bann mens nan twal, ak Fertile, kwis abondan. Ti fi a te gen miskilti Hercules, ak misk yo woule tankou boul anba po ate l.
  Ti fi ewo a te prèske toutouni ak pye atè, bèl, men twò ponpe.
  Veronica san patipri wo epi tou miskilè te yon tèt ki pi kout pase li, ak anpil pi etwat nan zepòl yo. Se poutèt sa, lè ti fi yo te kanpe youn kont lòt, timoun yo te kòmanse rele.
  Yo te tande rèl:
  Ann parye mesye!
  Ak pi lwen:
  - Nou parye!
  Tou de tifi te gen cheve yo briyan tankou fèy lò, epi cheve yo te yon ti kras boukle.
  Elfaraya fè patnè li souke tèt li epi li te note:
  - Mwen se yon biorobot, e se poutèt sa mwen pa pral touye ou!
  Veronica reponn ak yon souri:
  - E mwen se yon nonm ... E goumen ak ou, mwen pral ranpli devwa mwen!
  Elfaraya te fè remake:
  - Ou se yon granmoun ... Donk pa soti nan mond sa a!
  Veronica reponn ak yon soupi:
  - Ak mond lan ki soti nan ki mwen pa pi bon pase sa a!
  Ti fi a kòlè sou pye li epi li bay lòd:
  - Ann kòmanse goumen! Byento hyperdragon a ap vini ankò pou plis viktim!
  Elfaraya te souke tèt li, li te fè premye fann. Veronica apiye tounen yon ti kras.
  Tou de ti fi yo te fè yon klin youn ak lòt. Elfarai te gen yon nepe gwo ak long nan men l '. Li vire yo tankou yon plim. Veronica te eseye kont-atake.
  E san anpil siksè. Lènmi an vit. Anplis, li menm te sanble yo jwe chat ak sourit.
  Elfaraya te lage kò l, li grate zèpòl Veronica, li grate l tankou yon pat chat.
  Lè sa a, li di:
  - Ou pa blese!?
  Veronica reponn ak kòlè:
  - Non!
  Epi ankò atake lènmi an. Manm Komsomol la te angaje nan kloti e li te gen yon lide ki jan yo goumen ak nepe. Men, advèsè li se tou de pi vit ak pi fò.
  Toujou, li se yon robo.
  Isit la Elfaraya ankò bat atak Veronica a, epi ankò grate ti fi a sou pwatrin lan. San an koule plis.
  Veronica te eseye voye pousyè nan je biorobot la ak zòtèy pye l', men san anpil siksè.
  Komsomolskaya Pravda te fè remake:
  - Epi li te difisil ak Nazi yo!
  Elfaraya ankò grate ak nepe li, ann fè yon atak zèklè epi pèse po a sou zepòl li, bay:
  - Jodi a Mesye nap fè listwa.
  An nou bati barikad, e demen krematorium!
  Veronica sipòte chante sa a ak atak kòlè li:
  - Nou ap bati yon nouvo mond, epi nou nye sot pase a,
  Leve fotèy la - ridikil ak vilgè!
  Elfaraya te fè yon lòt fane, fwa sa a frape Veronica sou janm li epi li t'ap chante:
  - Ou blese?
  Veronica te fè remake:
  - Si ou pat yon robot, mwen ta konsidere sa yon betiz!
  Ak ti fi a Komsomol nan yon raj te pote soti yon seri antye nan kou ak nepe. Epi nepe li a tranble tankou zèl yon papiyon.
  Men, Elfaraya te koupe tounen, kenbe l nan trafik kap vini an. Soutyen sou pwatrin Veronica te koupe. Ak pwent tete wouj manm Komsomol la te ekspoze.
  Veronica te santi l wont epi li di:
  - Dami!
  Ti fi biorobot la te chante:
  Ou pa yon zanj, men pou mwen, men pou mwen,
  Ou vin yon sen!
  Ou pa yon zanj, men mwen te wè, men mwen te wè,
  Limyè ou pa sou latè!
  Veronica, lonje nepe li, tors toutouni li briye ak swe kòm si l te lwil, epi li gwonde:
  - Se sèlman nan syèl la sèlman zanj yo konnen ke biorobot la ap tann!
  
  NOUVO AVANT ROBUR CONQUERER LA
  ANOTASYON
  Robur konkeran an, ansanm ak de ti fi bon, kreye yon aparèy inivèsèl, ki te tounen soti nan yon zam trè pwisan. Ki sa k ap tann limanite kounye a? Robur vle pouvwa sou mond lan!
  . CHAPIT #1
  Robur Konkeran an te sevè sevè pa yon zèklè. Men li pa t mouri. Aparèy inivèsèl li yo te jete sou tè. Ak byenke li fè mal tèt li, te toujou chans yo ranje li.
  Ak ekip la te disparèt pou kèk tan nan peyi Etazini, e li te kap chèche plizyè pati pou aparèy la.
  Nan Amerik, aparamman, yo te konsidere ke Robur te mouri, espesyalman depi yon temwen nan polis la siviv, ki moun ki konfime ke aparèy la te frape pa zèklè.
  E byento Lagè Ruso-Japonè te kòmanse. Etazini te gen relasyon biznis ak Larisi, men laprès demokratik la pa t renmen anpi otokratik la.
  Natirèlman, nan Larisi tsar la te gen tout pouvwa: egzekitif, lejislatif ak jidisyè. Ak piblik la pwogresis te vle yon palman ak libète lapawòl ak konsyans.
  Se konsa, Etazini te kontan nan defèt tsarist Larisi ... Epi nan fen, yon lapè te siyen ki chanje balans pouvwa a nan Oseyan Pasifik la.
  Ak Robur pèfeksyone machin nan ... Li te fè li ak pwopriyete etonan.
  Kapab pa sèlman deplase sou tè, dlo, anba dlo, ak nan lè a, men nan de plis eleman: espas ak anba tè.
  Epi kòm byennèt planèt Latè a pa t enterese Romulus, li te vole sou lalin lan.
  Te gen de ti fi nan cha a avèk li: Albina ak Alvina. Aparèy Robur te glise sou sifas espas la. Li te piti, men li te itilize enèji nan fizyon tèrmonikleyè, lè idwojèn te konvèti nan elyòm.
  An menm tan an, pandan vòl la, yo te kreye yon jaden semi-espasyal alantou machin nan epi li te kapab antre nan kouch ki pi di.
  Robur vole, karese jenou fi a... E an menm tan li tap reflechi. Li gen anpil ane. "Albatross" te kreye nan jou sa yo lè endistri avyon an te jis émergentes nan katreventèn yo nan dènye syèk la. Lè sa a, Robur te gen plis pase karant. Li te fè yon avyon ki pa te gen okenn egal nan istwa a reyèl nan vennyèm syèk la, pou egzanp, an tèm de dire vòl. Se vre, vitès li se sèlman yon rekò pou tan li.
  Lè sa a, li jere yo kreye yon bagay konplètman super .... Ak sipriz lemonn antye. Ak nan fen a, bay soti yon bagay kokenn an jeneral.
  Men ou menm ou deja gen plis pase swasant e sa tris. Li ka wè ke Romulus ap aje.
  Li ta dezirab, nan kou, retounen jèn yo. Men, ki jan yo reyalize sa a?
  Nan yon ansyen liv, Robur te li ke gen yon wòch konsa sou lalin lan ke manyen li ka retabli jèn nan nenpòt ki kò.
  Kounye a li ap glise nan vakyòm lan. Albina, yon syantis fanm tou, te vire sou yon rechèch direksyon espesyal pou trape radyasyon an nan wòch la. Fanm blond la te fè remake ak dekouraje:
  "Laj laj fè m pè tou!"
  Robur souke tèt an akò.
  - Li terib! Pa gen okenn ansyen fraîcheur ak vivacity, ak dòmi pa rafrechi ou nan yon fason jèn, ak tèt ou fè mal pi plis ak pi souvan.
  Alvin fè yon soupi.
  - Nou menm tou nou pa jenn ankò, byenke nou gade gwo. Ak posiblite pou jwenn ti fi fin vye granmoun se konsa pè!
  Ak tou de envantè frape metal la ak pinga'w yo.
  Men, lalin lan t ap vin pi pre. Ak aparèy Robur a te nan wotè a nan vitès.
  Yo te obsève gravite Latè anndan li. Ak sa, nan kou, se gwo.
  Albina te fè remake:
  - Pa gen lè sou lalin lan!
  Robur di ak yon souri:
  - Nou gen bon kostim. Anplis de sa, moonstone sitiye nan sant la anpil nan satelit la. Epi li pa fasil pou jwenn li. Men, aparèy nou an se erezman inik.
  Alvin te note:
  - Epi nou patisipe tou nan kreyasyon li! Èske w sonje kijan nou devlope l?
  Albina te vle ajoute:
  - Espesyalman fizyon tèrmonikleyè nan idwojèn - lè machin nan kouri sou dlo pou kont li ak pou yon tan trè lontan!
  Robur souke tèt gri li.
  - Wi, travayè mwen yo, nou te kreye yon aparèy inivèsèl ki te plizyè santèn ane devan tan li. Men, sa a se pa ase! Lè nou resevwa kado jèn yo, nou gen yon bagay pou nou fè sou Latè!
  Alvina ri epi li di:
  - Nou dwe pran pouvwa sou mond lan!
  Albina te monte zèpòl san dout, ak zepòl li ki pa yon fanm:
  - Li se yon bon lide, men yon sèl, menm tankou yon machin pafè se pa ase - ou bezwen kreye yon lame antye!
  Robert te fè remake:
  - Yon jaden mwatye espas ki kapab pase nan nenpòt pwoblèm kapab tou jenere yon lazè pwisan ki koupe menm kwirase. So nou kapab fer en lafors serye.
  Alvina di, li fè dan li:
  - Lazè enpak, pouvwa infernal,
  Ka simonte nenpòt advèsite!
  Koulye a, Lalin nan te vin gwosè a nan yon basen sou ekran an, e li kontinye ap grandi. Kratè yo ak lanmè nan lalin lan te vizib. Sifas li se gri ak chatwayant nan menm tan an.
  Albina te wete bòt li, li te ekspoze pye l' toutouni. Dwèt li te deplase epi yon pil kat te parèt nan yo.
  Bote sijere:
  - Eske nou jwe?
  Alvina ri epi li reponn:
  - Ou ka eseye tou! Li ta yon jwèt enteresan!
  Robur agresif te fè remake:
  - Li pa bon pou jwe kat! Petèt nou ka vire yon bagay ki pi enteresan?
  Albina leve zèpòl li epi li reponn:
  - E kisa ou sijere? Petèt echèk?
  Robur souke tèt.
  - Sa a se yon jwèt nan lespri gwo. Kisa nou ka eseye?
  Alvin reponn:
  - An jeneral, gen ti tan, nou pral byento ateri sou lalin lan. Petèt li pi bon, reyèlman, ann byen vit echanj kat.
  Robur te dakò:
  - Mwen pa rekonèt blitz la! Echèk dwe jwe ak anpil atansyon. Se konsa, pi bon kat!
  Albina te kòmanse melanje pil la ak dwèt li nan janm chiselé. Apre sa, li separe kat yo. Romulus te resevwa yon trump sis e li te kòmanse ale an premye. Jwèt la te kòmanse... Yo te rive jwe sèlman yon koup nan jwèt. Premye a te fini nan yon match nul, ak dezyèm nan Albina te nan frèt la. Soti nan ki ti fi a te ofanse anpil ak chante:
  - Kat pou manje maten, kat pou manje midi,
  Kat pou dine, se tout sekrè a!
  Robur di ak yon souri:
  - Unlucky nan kat - lucky nan renmen!
  Sou sa a, an jeneral, tout bagay te fini. Aparèy la te manyen sifas la epi li te ateri byen fèm sou lalin lan. Kounye a, yo ta dwe vin premye astwonòt nan listwa limanite ki te touche sifas satelit tè a.
  Natirèlman, ti fi yo reyèlman te vle ale pye atè, men vakyòm nan dikte pwòp lwa li yo. Se konsa, yo pa t twò dispoze mete kostim espas.
  Robur te tou nan yon kostim espas. Li te santi anpil konfyans.
  Men yo sou sifas lalin lan. Yo te mache dousman. Apre sa, yo imedyatman sote - gravite sou lalin lan se pi piti pase sou planèt Latè.
  Robur te fè remake ak satisfaksyon:
  Nou se premye moun ki sou lalin lan! Ki jan bèl bagay!
  Albina te chante ak yon souri:
  - Lalin, lalin - flè, flè,
  Nou tout fè konfyans ak lanmou -
  Espwa ak rèv! Espwa ak rèv!
  Alvina di ak yon souri:
  - Nou ka fè tout bagay, e menm vole nan lalin lan!
  Triyad la te stomped sou sifas lalin lan e menm te eseye sote. So yo te long. Men, lè ou desann, sezon otòn la se tankou nan yon rèv.
  Li sètènman sanble bèl.
  Robur chante:
  - Li bon pou w sou lalin lan,
  Nan peyi sa a fantastik!
  Albina lojikman te fè remake:
  - Li bon sou Lalin nan, paske nou se premye moun ki sou li. Men, aktyèlman pa gen okenn flè, pa gen zèb, pa gen okenn syèl ble. Sa pa twò gwo.
  Alvina te dakò ak sa, mete talon pye l sou sab la. Lè sa a, yo te jete li.
  Ti fi a gronde:
  - Pa pi bon an lè gen sab ak kratè alantou!
  Robur souri epi li di:
  - Jwenn pi bon an nan pi move a, epi yo pa vise vèrsa! Ak isit la nan pwòp fason li yo, mwen dwe di parfe!
  Albina te dakò ak sa:
  - Wi, li byen bon nan pwòp fason li! Men ... toujou lavi a pa dous!
  Alvina korije patnè li:
  - Pa gen lavi ditou!
  Robur te fè kèk so ankò. Lè sa a, li kanpe sou tèt li, li mache sou men l '. Li evidan li te renmen li anpil. Men li pa yon ti gason. Li gen plis pase swasant. Ak mache sou men ou pou yon tan long se endiyite ak fatigan. Mwen vle yon bagay diferan - plis pratik.
  Robur te di aksan:
  - Ase! Koulye a, ann vole nan sant la nan Lalin nan epi manyen wòch ki bay jèn etènèl la!
  Tou de ti fi yo rele nan inison:
  - Natirèlman nou pral vole! Nou vle jenès etènèl!
  Se konsa, triyad la kouri al nan machin bèl bagay yo, ki te sanble ak yon reken barracuda, ak wou, ki, sepandan, yo te retractable.
  Apre sa, ti fi yo ak yon granmoun aje vole nan aparèy sa a. Yo te fè li trè byen.
  Malgre ke, nan kou, lalin lan se gwo tou. Epi kounyeya se te yon vwayaj menm plis enteresan anndan an.
  Robur, chita nan volan an nan machin estrawòdinè li a, chante:
  - Ti gason an wè yon mitray nan rèv li -
  Apre yo tout, tank la pi bèl pou li pase Limousine la ...
  Depi nesans, aliyman sa a klè,
  Se sèlman fòs ki genyen nan mond lan!
  Lè sa a, jaden an semi-espas te vire sou, ak yon machin ki sanble ak yon barracuda kouri nan fon lanmè yo nan lalin lan, detachman sifas la nan planèt la.
  Aparèy la okòmansman t'ap tranble anba pye, ak Lè sa a, li te kòmanse ale pi fon nan tè a linè.
  Gen mwens machin souke. Lè sa a, li konplètman kalme, li antre nan fon lanmè yo tankou revèy.
  Albina tweeted:
  - Nou pral kraze nenpòt mòn,
  Nenpòt kou - nou pral vire!
  Alvina fasilman konfime sa a:
  - Natirèlman nou pral vire, nou pral eseye!
  Epi ti fi a wete bòt li. Patnè li te suiv li.
  Epi pandan Robur te nan tèt la, ti fi yo te kòmanse jwe kat youn ak lòt.
  Yo te fè li avèk èd nan zòtèy fè, ak anpil enèjik. Yo te jwe, yo te voye kat epi yo te goumen.
  Men, byento yo te fatige ak li. Ak ti fi yo deside jwe echèk. Vreman vre, jwe kat youn sou youn pa trè enteresan. Men, nan echèk, nan kou - li nan super.
  Albina di ak yon souri:
  - Echèk 0 se yon jwèt pou entelektyèl!
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Natirèlman! Nou se pi wo elit entelektyèl la!
  Albina souke tèt. Ak zòtèy toutouni li rale yon boutèy chanpay nan kabinè a. Ti fi a devise cork la, li lage yon jè manyifik. Li te frape nan figi an. Epi doused bèl figi ti fi a ki toujou fre.
  Syantis blond la rele:
  - Li pa pwodiktif!
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Li trè sòt pou kalòt tèt ou konsa!
  Albina pran figi nwa a ak dwèt li epi li deplase li. Li se yon jwèt enteresan. Tou de bò yo te jwe vit. Ak konplikasyon mityèl nan figi yo te kòmanse. Epi li tout te desann nan senplifikasyon. Apre sa, yon tiraj.
  Ti fi yo te chita pou yon ti tan sou tablo a vid.
  Lè sa a, figi yo te mete ankò.
  Fwa sa a Albina te jwe ak moso blan. Advèsè li te jwe defans Endyen wa a, epi varyasyon Zemish la te parèt. Blan yo t ap atake wa a. Albina menm bay yon figi. Men, pa te genyen okenn genyen.
  Yon lòt tiraj...
  Ti fi yo te bay lanmen.
  Lè sa a, Albina deside chante, vwa li te plen son, ak anpil jui, ak pye atè li floke pandan y ap chante;
  Espas ki pentire nan yon limyè nwa, lugubr,
  Epi zetwal glas yo diminye nan òbit yo...
  Mwen vle lanmou, an repons mwen tande non,
  Kè tifi yo kraze!
  
  Nou renmen goumen ak anpil kouraj,
  Batay trè feròs pou Peyi a ...
  Ann pase tès kouraj la ankò,
  Mwen se yon chevalye nan mond lan - pa ak nanm nan yon boufon!
  
  Lè nou kraze Wehrmacht la,
  Ti fi yo te goumen avèk kouraj toupre Moskou ...
  Repouse yon bann ord mawon,
  Malgre ke lènmi an gen rapò ak Satan!
  
  Nou se ti fi pye atè sou yon nèj,
  pa vin yon advèsè konnen yo dwe pè ...
  Ak pitchfork a nan yon fachis dwat nan bò a,
  Èske w gen kolekte, gran yo nan yon pil soti nan po a nan valiz la!
  
  Men, ki kouraj nou nan tout bagay,
  Lè Mèki te mezire ak pye ....
  Nenpòt moun ki kouri nou pral kraze,
  Pa pilonnen kwen an, cheri bòt!
  
  Se pou peyi Ris la pi popilè,
  Nou te montre moun chemen linivè a...
  moun nan mond lan se yon sèl fanmi -
  Nou pral wè kominis talè!
  
  Wi, ou ka kwè, oswa omwen pa kwè,
  Men, moun fèt yon kreyati fò...
  Bèt la p'ap simonte amitye nou an,
  Apre yo tout, kwè lènmi yo san fòs kont nou!
  
  Nan non peyi nou an, saint,
  Mwen pral goumen nenpòt sa ki mal ...
  Yon ti fi kouri pye atè nan nèj la
  pa gen menm yon lide rann tèt lach!
  
  Nou se dè milyon de konbatan feròs,
  Ki moun ki ini nan batay...
  Ann glorifye lafwa granpapa ak papa yo,
  Apre yo tout, ti fi nan batay yo irézistibl!
  
  Svarog te ban nou pi file nan batay la,
  Te di ti fi yo goumen kòlè...
  Se pou ideyal Bondye a rive vre
  Epi lè ou genyen, ou pataje ak òfelen an!
  
  Se pou nou an nan tout bèl pouvwa, mwen kwè Larisi,
  Ki moun ki goumen san pè...
  Goumen pou Peyi a epi ou pa bezwen pè,
  Menm chemiz la tout antye tranpe ak san!
  
  Wi, pa gen okenn dout - nou pral bale tout lènmi,
  Nou te fèt pou nou gen yon branch fanmi gran...
  Anba banyè a ak yon kalico wouj trikolor,
  Se pou moun yo ini nan letènite!
  
  Isit la vini yon nouvo epòk
  Espas yo louvri pou moun nan espas...
  Gen kèk ensèk ki bat briyan,
  Kite nan lanfè ak sòt, pale!
  
  Wi, yon moun pa kwè yon pou ditou,
  E moun ki toujou fèt pou genyen...
  Se poutèt sa, ou bèl rad zam pa tranble,
  Malgre ke lènmi an tou senpleman ale fou!
  
  Nou p'ap lage kò nou devan advèsè a,
  Pa sou Latè, pa menm nan syèl la ble...
  Ou ekri ti gason yo nan yon kaye,
  Ke veso a pral dekole tankou yon swan friki!
  
  Ke nou pral defann Latè a anpil kouraj,
  Ou konnen nou se tifi brav...
  Gade, zanj cheriben an louvri zèl li yo,
  Yo voye yon grenad sou yo!
  
  Non, ti fi yo p'ap janm disparèt,
  Yo pap mete nou ajenou...
  Jan sa te ye anvan Hitler kaput,
  Se konsa, lajwa jenerasyon yo pral nan glwa!
  
  Nan ti bout tan, nou pral vole nan zetwal la,
  Epi nou pral nan mond lan nan Virgo, Orion ...
  Gwo rèv rive vre
  Nou pral bati yon bèl pouvwa, nouvo lòd!
  
  E mwen kwè lè a pral rive talè
  Lè moun ki te mouri nan batay yo resisite...
  Viktwa pral louvri yon kont kontinuèl,
  Moun ki pi pwòp nan batay la ap resevwa yon pri!
  
  Mwen konnen moun nan mond lan, nou pral rekonsilye,
  Youn: Arab, Endou ak Otodòks...
  Tout moun pral klere pa Seyè ki gen tout pouvwa a,
  Ak desten nou an, nan kou, pral bèl pouvwa!
  
  Se pou kè kontan tann tout moun ki devan yo,
  Ak letènite nan lajwa glwa pou tout tan...
  Echèk ak zewo pral fini,
  Epi geri moun ki fèb yo, ki enfim!
  
  Isit la pral kontantman pou moun pandan plizyè syèk,
  Menmsi plizyè milya ane pase nan tout bèl pouvwa...
  Apre yo tout, pouvwa lespri moun yo fò,
  Nou te fèt nan yon pouvwa espas!
  
  Nou pral konkeri linivè a nan blag,
  Nou pral ogmante galaksi yo nan tras la nan fen a ...
  Ann ale nan vakyòm nan nan renmen, tòde,
  Fè lwanj Bondye non Jezi!
  
  Epi nou menm nou pral kreye zetwal nan yon fwa,
  Se pou nou bati vil parsecs lontan...
  Chasè a pral byento tounen yon jwèt,
  Epi pi wo a se pou gen moun!
  Albina te chante tout powèm la, epi Alvina te pran l ak vwa li. Ak ti fi yo te trè amizan ak chik.
  Lè sa a, ti fi yo te jwe twazyèm jwèt la nan echèk. Apre sa, yo te kòmanse jwe plis reflechi.
  Alvina te jwe ak Blan epi li te chèche mouvman difisil. Albina te goumen tou.
  Tou de ti fi bese sou tablo a, ak prèske fè kolizyon fwon ak nen.
  Jwèt la te sou. Ak Robur, pandan se tan, te pote machin fantastik li pi pre sant la nan lalin lan. Pwogrè nan tè a se bèl bagay. An reyalite, sa a ka evalye kòm yon mirak. Men, pa gen lavi sou lalin lan. Ak sa a se pwoblèm.
  Robur te kondwi machin nan epi li te panse. An patikilye si Bondye? E si genyen, kisa li ye? Èske li vrèman menm jan ak nan Bib la oswa diferan? Robur te monte zèpòl.
  Li te gen yon anfans difisil epi li te fini nan yon etablisman koreksyonèl pou timoun. Men, pa gen anyen ki te siviv e menm te vin chèf la.
  Epi li te fè kapital inisyal la, li te antrene soti nan yon bandi nan yon biznisman. Lè sa a te vin nouvo jaden l 'nan aktivite.
  Lè sa a, Robur te vin enterese nan avyasyon. Apre sa, li te rankontre de Lè sa a, jèn ti fi - Albina ak Alvina. Apre sa, yo te kapab fè yon avyon inik. Ki te vole ak te gen yon rezèv pouvwa gwo.
  Gwo dekouvèt sa a.
  Li te menm kondui de pwofesè soti nan USA sou Pioneer li. Se vre, yo te aji mal, yo te kouri e yo te menm domaje machin nan. Men, li pa t 'padone yo.
  Lè sa a, yon ti kras plis vole ... Tan pase .... Tou de Albina ak Alvina te vle kreye yon machin ki te kapab vole, kondwi, ak naje. E sa te fèt.
  Robur te deja kòmanse panse sou pouvwa sou mond lan ... Malgre ke, nan kou, yon sèl aparèy pa pral konkeri mond lan.
  Men, nan kou, jan Robur te kwè, inifikasyon nan limanite ta dwe bon. Lagè t ap sispann, grangou t ap disparèt, epi lòt pwoblèm yo t ap tou senpleman rezoud.
  Men, ki jan yo ini moun san yon lòt gwo lagè? Sa a se reyèlman pwoblèm nan.
  Robur pa t 'vle touye moun, men tou, yon diktatè mond, li reyèlman te vle vin. Isit la se yon kontradiksyon ak yon dilèm difisil. Lè sa a, nan kou, te gen panse sou Bondye - èske li egziste?
  Robur pa t 'konnen sa, menm jan aparamman anpil moun pa t' konnen sa. Plis jisteman, prèske tout bagay. E si Pap la te yon ate, sa pa t ap sipriz Robur twòp.
  Agiman prensipal kont egzistans Bondye a se abondans nan sa ki mal ak enjistis nan mond lan. Men, si Bondye pèmèt sa ki mal ak soufrans plizyè milya moun, poukisa? Èske li manke fòs oswa lanmou? Sepandan, poukisa, si Kreyatè Linivè a egziste, li dwe pèfeksyon?
  Oswa petèt vis vèrsa? Kreyasyon se yon refleksyon karaktè Kreyatè a, e li enpafè paske Bondye li menm pa pafè.
  Nan nenpòt ka, lè ou, pou egzanp, gen yon mal dan, Lè sa a, ou yo pare yo monte miray la ak madichon lemonn antye, ak Bondye, ki te envante tankou yon bagay degoutan tankou kari! Wi, pa gen tan pou lajwa nan lavi. Sepandan, nan laj granmoun, anpil maleng diferan atake yon moun.
  Epi se pa bagay ki pi mal la deyò. Pran, pa egzanp, kansè? Li aktyèlman pi mal pase epidemi an. Ki jan yo ka entimide moun konsa?
  E menm pi mal se vyeyès. Se sa ki Robur te pi pè. Li sanble an sante e menm fò.
  Men, yon bagay te chanje pandan ane yo. Epi, pou egzanp, dòmi pa entérésan nan yon fason jèn epi ou fatige pi vit. Afekte andirans ak vitès. Ak fanm yo pa tèlman atire.
  Pa tankou se te nan jèn mwen. Oswa menm nan yon laj jèn. Ou ap vin granmoun, epi li trè move.
  Youn nan manifestasyon ki pi dezagreyab nan fin vye granmoun se chanjman ekstèn, an patikilye ondilasyon ak cheve gri, e menm aparans nan plak chòv. Ak sa a se tou dezagreyab. Epi vant la kòmanse grandi malgre fòmasyon. Ak fòs nan ou pa bouyi ankò tankou yon vòlkan.
  Albina ak Alvina pi piti, men yo deja gen karantan. Ak ti fi yo trè konplèks sou aparans yo. Malgre ke gade ak trant pa bay. Men, evidamman pè yo vin granmoun fanm.
  E sa fè yo boulvèse anpil... Anplis, Albina te gen yon mal dan, li te oblije mete yon farb. Epi ak yon ranpli, dan an pral pi bonè oswa pita konplètman tonbe.
  Wi, sa tris pou tifi yo.
  Ak moonstone a kapab retabli jèn. Epi, petèt, pou tout tan!
  Epi sa se gwo. Sitou si ou mòtèl, pa gen okenn rezon pou konkeri mond lan. Apre lanmò ou, li pral kraze ankò. Epi sa a se ki jan ou ka etabli etènèl, ki estab, dirab, ak dirije pou benefis nan jesyon moun. Robur te vle imòtalite pa sèlman pou tèt li, men tou pou dedomajman pou limanite. Se konsa, ke li genyen fòs ak estabilite, epi an menm tan an devlope dinamik ak veso espasyèl vole konkeri lòt mond andeyò sistèm solè a.
  Limanite pral pi bonè oswa pita metrize enèji tèrmonikleyè epi kreye yon bonm pwisan. Men, si diferan peyi egziste nan moman sa a, sa ka mennen nan yon lagè nikleyè ak disparisyon nan limanite.
  Se konsa, yon gouvènman inifye nesesè. E sa se delivrans moun...
  Òdinatè a te bay yon avètisman - yo ap apwoche sant lalin lan, kidonk sib la trè pre.
  . CHAPIT #2
  Ak nan sant la anpil nan lalin lan se yon veso kre. Ak anndan li, tankou yon safi, yon bèl pyè koute chè, gwosè yon melon, klere. Li trè bèl, ak anpil aspè.
  Epi li kapab bay tout moun ki manyen li jenès etènèl. Se vre, eseye rive nan sant lalin lan. Kòm si majisyen kache trezò nan fon lanmè satelit Latè a.
  Isit la se aparèy mèveye Robur simonte tè solid la nan Lalin nan epi li ale nan sant la.
  Weightlessness te gouvènen la, men nan aparèy la nan yon jeni soti nan USA a, gravite atifisyèl.
  Men, lè triyad la vole soti nan aparèy la, yo te jwenn tèt yo nan absans konplè gravite nan sant la menm nan lalin lan.
  Apre sa, yo te flote nan lè a ki te nan veso sa a.
  Albina di:
  - Ala yon bèl wòch! Jis yon mirak!
  Alvin te fè remake:
  - Yeah cool! Epi ki jan nou ka jwenn jèn etènèl kounye a?
  Robur reponn ak konfyans:
  - Ou bezwen retire gan yo epi tache tou de pla yo epi kenbe pou yon minit. Enèji jèn yo ap antre nan nou, epi n ap vin jèn pou tout tan!
  Albina sifle:
  - Wow! Se konsa, senp!
  Alvina lojikman te note:
  - Ak tout bagay se enjenyeu senp! Sèlman medyokrite konplike tout bagay!
  Robur souke tèt.
  - Li fè cho isit la! Pa jele men ou. Ann retire gan nou.
  Ak gwo syantis la te kòmanse rale gan l 'yo. Ti fi yo te swiv li. Bèl yo gen men sa yo delika, ak an menm tan an ate, ak klou long, wouj ki pentire.
  Alvina tweeted:
  - O, men nou, men k ap travay!
  Albina te ajoute nan inison:
  - Epi nou menm ti fi yo se pi fre!
  Robur te premye moun ki te mete men l 'sou wòch la. Yon nonm ki pisan, ki aje di ak plezi:
  - Li tèlman cho!
  Lè sa a, Albina ak Alvina tou mete men yo sou li. Ti fi yo te jele, yo santi chalè ak enèji antre yo.
  Robur te pandye, li menm tou, te santi bèl dechaj elektrik k ap pase nan li. Epi li te, ann di, gwo. Lè sa a, li wè ke ti fi yo tou te souke. Epi yo santi yo.
  Robur kenbe lang li. Yon koup nan dan yo te manke, men kounye a yo te deja kòmanse grandi. Ak po a sou men yo nan yon nonm, dwat devan je l ', vin pi sansib epi li pa tèlman ki graj.
  Figi li pa vizib, men Albina te deja di:
  - Katouch cheve gri ou disparèt!
  Robur souke tèt.
  - Mwen espere li! Men, rajenisman an se pa tèlman aparan sou ou ti fi - ou deja gade super!
  Albina chante ak plezi:
  - Oh, anfans, anfans, ki kote ou prese,
  O anfans, anfans, ki kote ou vole!
  Alvina kontinye chante sa a:
  - Mwen poko jwe ak ou ase,
  Ti fi a vin pye atè ak fre!
  Albina ri.
  - E Romulus ou gentan pèdi bab li!
  Envanteur a jeni souke tèt.
  - bab? Èske sa ase lè sa a?
  Apre sa, li te eseye wete men l 'sou wòch la ki bay jèn. Men, li pa t 'la.
  Epi yo byen kole pla men yo.
  Robur grogne:
  - Kisa sa ye?
  Albina ak Alvina te tòde tou... Menm lè a, kò gwo ti fi wo yo te kòmanse retresi.
  Apre sa, yo rele nan anmèdman.
  Mwen te santi ke gwo kò l 'nan yon nonm wo, prèske de mèt yo te kòmanse retresi ak Robur.
  Ak sa a konfonn l '. Jenn gason an ki te frekte te tòde pi rèd. Men, toujou, li pa t 'kapab ale. Ti fi yo pa t 'kapab ale tou.
  Apre sa, yo te deja diminye anpil.
  Albina menm wouli:
  - Tonbe nan anfans pa vle di vin pi piti!
  Alvina te ajoute:
  - Pi piti nan kò, pa pral yon ti bebe nan tèt ou!
  Robur te santi kostim lan pandye sou li tankou yon sak. Li te retresi byen siyifikativman.
  Ti fi yo te vin timoun, epi kounye a yo ka bay yo dizan. Erezman, pwosesis rediksyon an te sispann. Epi kounye a tout twa figi yo te ak kostim espas afesman ak ti kò.
  Sepandan, Robur finalman deklape men l ', li vole ale nan lè a. De ti fi tou te kase e yo vire.
  Albina di:
  - Ann tounen! Ak kouri nan aparèy la nan fòm lan nan yon reken.
  Robur tou galope la, epi Alvina swiv li.
  Pifò nan tout, yo te vle voye jete kostim espas yo epi gade tèt yo nan glas la.
  Ak isit la yo andedan. Li pa posib imedyatman retire kostim espas yo. Epi men m ap tranble.
  Men, finalman kas yo koupe, epi ak yo rès la.
  Koulye a, ou ka wè, Robur, ke ti fi wo yo te tounen tifi. Epi li se yon envanteur briyan.
  Robur gade glas la. Apre sa, li wè devan l 'yon ti gason miskilè ak yon wotè karannsenk mèt. Jis yon timoun, bronze ak pye atè, menm jan Robur te gen dis. Èske misk yo pi enpòtan pase timoun. Ak mizo a tèlman bèl ak kaprisyeuz.
  Albina ri.
  - Kounye a ou se yon ti gason Robur!
  Alvina te ajoute ak yon ri:
  - Tyran ti gason!
  Albina te souri kanivò:
  - Yon ti gason pye atè pral dirije planèt Latè!
  Robur madichon:
  - Kiyes ou ye? Ti fi! Ou ta renmen vin konsa?
  Albina di ak yon soupi:
  - Wi, sa a se yon twòp klè! Men, li se oke, li gen avantaj li yo!
  Alvina te fè yon ti remak:
  - Yon bagay plus mwen pa wè! Kounye a li pral fè nou mal pou fè lanmou ak gason. Jenès bon, men anfans gen anpil pwoblèm
  Robur gwonde, oswa pito griye:
  - Men li pi mal pou mwen! Ki fanm ki ta renmen renmen avèm?
  Albina ri epi li reponn:
  - Wi, ak yon ti bagay konsa, fanm pa bezwen ou. Epi sèlman kòm yon pitit gason!
  Robur souke pwen li.
  Mwen pral papa yo. Vrè papa tout planèt Latè!
  Alvina te note yon fason agresif, li tape pye l fè pitit li a:
  - Ou pral grandi epi vin yon papa, ou pral vin pi saj!
  Albina di ak yon souri:
  Oswa ou pa pral grandi! Anfans la pral pou tout tan!
  Robur gwonde:
  - Nou rete timoun pou tout tan,
  Se sèlman ane ki chanje!
  Ak nan anmèdman, li tou stomped, yon timoun, pye fè. Klèman rad li yo te tonbe, epi kounye a ou toutouni. Sòf si ou vlope li nan twal ranch yo.
  Robur te santi yo twonpe, ak kòm si yo vòlè. Olye pou yo rajenisman, li te tonbe nan anfans.
  An reyalite, mwen te santi m byen fizikman. Epi te gen gwo lespri. Mwen vrèman te vle ri ak sote.
  Men, nan kou li pa t 'atann sa. Anplis de sa, li se dezagreyab pèdi yon wotè, prèske de mèt wotè, lè w ap mache nan foul moun yo epi yo ka wè ou byen lwen.
  Olye de sa, ou se kounye a yon kalite scammer. Epi li pa pi bon an. Men, nan lòt men an, ou plen ak enèji.
  Jan Engels te di: ke yo te detèmine konsyans. Ak kò timoun nan siprime tristès epi w ap sètènman trase nan tout kalite fe. Epi ou vle sote epi deplase tankou ou se yon chwal revèy.
  Robur te bay lòd:
  - Oke! Nou te rajenisman, menm twòp. Epi kounye a vole sou Latè!
  Albina mande nan konfizyon:
  - E kisa nou pral fè la nan kò timoun yo?
  Robur te di aksan:
  - Ann konkeri mond lan!
  Alvina bat men l epi li frape pye ti bebe l:
  - Se bèl bagay!
  Albina te chante avèk antouzyasm:
  - Lemonn antye nan men nou,
  Nou se zetwal kontinan yo...
  Kraze nan kwen yo -
  Dame konpetitè!
  Robur konfime kouray, souke tèt li:
  - Wi, yo kraze l! Epi li fre!
  Alvin korije:
  - Nou poko kase l, men nou pral definitivman kraze l!
  Albina te chante agresif:
  - Pa andire imilyasyon tifi yo,
  Nou pral konfime tout bèl pouvwa a ak yon nepe asye ....
  Nou p'ap tolere plis joure -
  Ann kraze tout fachis yo an miyèt moso!
  Robur briskeman fè remake:
  - Li twò bonè pou chante sou Nazi yo! Mussolini se toujou pèsonn, ak Hitler pa te menm pran sèvi nan lame a pou rezon sante!
  Alvina te fè yon œy pou pwofesè a epi li di:
  - Lè sa a, yo vole pou korije erè lòt moun! Petèt mond lan pral reyèlman vin pi bon!
  Ti gason an Robur konfime:
  - Se pou li vin pi bon nan pwen renmen mwen!
  Ak yon ti machin, men ajil ak versatile kouri soti nan sant la nan lalin lan, ronge nan tè a, pa kite okenn koridò dèyè.
  Albina te chante ak yon souri:
  - Limanite gen yon teknik fè,
  Sètènman nesesè ak trè itil ...
  Alvina kontinye avèk antouzyasm:
  Men, epi li pi bèl pou mwen, mirak popilè,
  Yon nap ak pwòp tèt ou-asanble, soulye gwo vitès ...
  Ti gason an Robur te chante avèk antouzyasm:
  - Mwen kwè ke ak yon istwa fe, moun pa di orevwa,
  Ak zanmi fidèl yo ap rete pou tout tan!
  Vreman vre, triyonvirat la te montre pi wo klas li yo. Plis jisteman, yo reyalize objektif yo ak rajenisman. Epi kounye a nou bezwen fè yon bagay ki pi enpòtan toujou.
  Ti gason Robur nan Helm la. Li kontwole ak yon joystick, ak diminisyon nan wotè pa entèfere ak li ditou. Ak atitid la leve.
  An reyalite, menmsi ou se yon tigason, ou pap janm vin granmoun. Epi li plezi. Se konsa, ou gen yon lavi kontan devan ou. Epi w ap dirije planèt latè pou tout tan.
  Apre yo tout, li gen tankou yon aparèy nan men l ': li ka vole nan lè a ak nan espas. Epi naje sou dlo a ak anba dlo, e menm deplase anba tè. Epi li tou gen yon zam ak yon graviolaser.
  Ki lame ki ka kanpe kont li? Yon jaden mwatye espas pèmèt ou deplase pa sèlman anba tè, men machin li se absoliman envulnerabl. Sa vle di pèsonn pa ka bat li. Pa gen yon sèl zam sou planèt latè ki kapab antre nan avyon l 'yo.
  Ak Robur santi l trè konfyans. Ak de ti fi yo ki te ede sa a jeni teknik, ak èd enpòtan, tou santi kè kontan ak kè kontan. Koulye a, yo p'ap janm fin vye granmoun. E sa ba yo anpil lajwa.
  E si yo se tifi? Gen anpil lòt fason pou w pran plezi pase fè lanmou ak gason ki santi l. Men, li ta enteresan yo jwe nan lagè a. Ak sa a se pwobableman pi bon amizman an. Antretan, Albina ak Alvina ap jwe echèk ankò. Albina te fè yon mouvman ak Blan: E2-E4, pandan y ap opozan li te chwazi defans la Sicilian. Epi, nan kou, vèsyon an pi popilè nan dragon an. Yon defans trè dinamik ak yon evèk sou dyagonal la long. Se vre, Blan gen opòtinite pou yo rete kole ak yon pion ki te avanse.
  Ak atak la se mityèl ak feròs. Chak atak wa a nan zòn pa yo.
  Ak nan kou, ti fi yo goumen sou tèm egal. Plis jisteman, yo gen plis chans pa ti fi deja, men ti fi. Men, batay yo genyen an, nan kou, trè feròs.
  Albina sakrifye yon pion, ak opozan li echanje. Batay la te ale nan yon direksyon agresif.
  Ti fi yo te fè mouvman ak pye atè yo epi yo te montre dan kòn elefan yo.
  Alvin te note:
  - Nou jwe tankou yon timoun nan yon jwèt ki pa timoun!
  Albina te dakò ak sa:
  - Wi, nou jwe! E mwen sèten ke mwen pral genyen!
  Ti fi yo vrèman etonan. Ak zòtèy yo fè nan pye pitit yo rearanje figi yo.
  Isit la yo se viktim yo ankò, ak echanj la nan kou ... Ak Robur ap deplase nan direksyon pou sifas la nan lalin lan.
  Natirèlman, anba tè a, vitès la pi ba pase nan yon vakyòm, men yo toujou trè wo.
  Robur nan mouvman an, te panse li te yon ti gason kounye a. Men, èske l ap grandi oswa l ap rete yon timoun? Sa a se yon kesyon enteresan. Li ka oswa pa ka konsa.
  Men, nan kò a Robur gen enèji san parèy ak kè kontan. Se konsa, ou ka gen kè kontan.
  E petèt li p'ap janm gen yon doulè nan dan, epi li ap toujou gen vizyon ekselan. Wi, ak fòs li se pa timoun. Ak sa ki relief misk yo te vin, jis Hercules se yon jèn. Epi li ka montre tèt li byen si li gen nan yon batay.
  Robur menm chante:
  - Sa moun di
  Nou pa okipe...
  Se sèlman rezilta a ki enpòtan
  Frape gwo!
  Epi ak talon wonn li fè, ti gason an te peze pedal la. Epi machin li te souke.
  Pouvwa sou mond lan se atire ak dous. Men, an menm tan, li se tou yon gwo responsablite. E Robert konprann sa. Istwa pa dwe antre ni pa yon tiran, ni pa yon tiran, men pa yon gwo chèf ki pral sove limanite. Epi bati yon paradi reyèl sou planèt Latè. Apre sa, moun pral sensèman fè lwanj li.
  Robur te chante avèk antouzyasm:
  - Mwen pap bay manti
  Mwen vle dirije...
  Men se pa yon machin wouye,
  Ak tout peyi a!
  Ti fi yo ri lè yo tande chante sa a. Epi yo te vle chante tou yon bagay. Men, yon motif apwopriye pa t 'vini nan tèt ou.
  Sepandan, ti fi yo te kontinye jwe. Men, Lè sa a, te gen echanj, ak pozisyon an te vin mouri-trase. Men, yo te kontinye jwe ak soufri pou yon bon bout tan.
  Robur te panse an menm tan ke t'ap nonmen non nan mond lan te kout dire. Ak prèske tout anpi tonbe epi yo tonbe nan pouri anba tè. Se te kòmsi te gen yon kalite fòs ki anpeche entegrasyon limanite. Kounye a gen plizyè gwo anpi nan mond lan. Pi gwo a se Britanik la, ak dezyèm Ris la. E deja Larisi te nan bès, li te pèdi lagè a nan Japon, ki se yon gwo wont.
  Ras la blan pèdi nan jòn la, epi pa gen anyen yo rejwi sou. Men, nan lòt men an, tsarist Larisi te gen yon etonan anpil diferan kalite aksidan ak echèk ki te mennen nan defèt. Kòm si yon pi gwo pouvwa entèveni. Malgre ke si yo pi wo pouvwa? Sepandan, èske Gengis Khan te kapab konkeri mwatye mond lan san patwonaj pi wo pouvwa yo? Apre yo tout, konbyen lajan sa a se Mongoli? Ak ki moun ki Gengis Khan tèt li - yon sovaj ki pa t 'kapab ni ekri ni li.
  Se konsa, isit la, evidamman, kèk fòs definitivman te ede l '. Se vre, yo pa t kapab kreye yon anpi solid. Plis jisteman, konkèt yo nan vòlè yo te frajil, ak peyi a tonbe trivial. Plis jisteman, pouvwa a nan Gengis Khan te premye chire apa pa desandan, ak Lè sa a, li konplètman disparèt.
  Anpi Women an te pi fò, men li tou premye divize an de pati, ak Lè sa a, yo te pilonnen pa barbares lwès yo, Arab lès yo ak Tirk yo.
  Tsarist Larisi kòm yon anpi kontinantal sanble pi fò pase Britanik yo, men kounye a li gen tan difisil - revòlt ak defèt nan Japonè yo. Dènye a trè anmèdan.
  Pèp Larisi yo kapab padonnen anpil pou dedomajman pou briyan viktwa militè yo ak grandè enperyal la. Men, lè yo bat ou, e menm Japonè yo pa konsidere yo yon opozan otorite, sa a se doubl joure, epi, nan kou, yo blame tsar la an plas an premye. Se avè l ', ansanm ak tout sistèm nan pouvwa monarchik.
  Robur te monte zèpòl - li se san pousan Ameriken epi li pa pran swen Larisi. Men, Albina ak Alvina gen san slav, ak defèt yo nan Tsarist Larisi soti nan Japon te boulvèsan anpil.
  Men, Robur reponn yo: jeni li ta dwe dirije planèt Latè, epi yo pa kèk Romanov. Epi ke li Robur pral kreye yon anpi p'ap janm fini an ki pral gen ladan tout mond yo abite nan linivè a. E petèt pa sèlman nan sa a, men tou nan lòt linivè. Lè sa a, pral gen yon anpi Mega-hyperuniversal, ki pral gen kokenn pouvwa ak fòs!
  Robur te panse ke syans t ap devlope epi pa t ap gen vye gason ak fanm ankò, tout moun t ap toujou jèn ak bèl. E jenn gason yo pral san bab, ak bèl ti figi. Ak ti fi yo p'ap janm fennen.
  Robur te chante avèk antouzyasm:
  - Mwen pral pou tout tan jenn, pou tout tan sou! E pou tout tan fre ak zele!
  Ti fi yo te ri nan repons epi kole lang yo. Ann jis di yo komik.
  Epi kounye a yo sanble ak ti fi.
  Albina te note ak yon souri, chante:
  Tout bagay se fantom nan mond sa a move,
  Gen sèlman yon moman pou li epi kenbe sou ...
  Lavi se jis yon moman ant sot pase a ak tan kap vini an,
  E se sa yo rele lavi!
  Alvina te montre dan li epi li te di:
  - Li pa twò difisil pou ou!
  Albina di ak yon souri:
  - Yon bagay pa ale ak pwezi mwen an!
  Alvina chante tounen:
  Madichon nouvèl terib lanfè a rive vre,
  Solèy la fennen nan lapenn peyi a...
  Asasen an nan konsyans ak onè se prive -
  Men san an pa t tranble!
  Albina ak anpil antouzyasm te pran:
  - Asasen an se yon move boufon ak yon etranje,
  Manje anpil kè ti fi...
  Li chanje sak lekòl li pou yon tailcoat,
  kannay la fre koupe tan vòl la!
  Alvina avèk antouzyasm kontinye chante ak yon vwa timoun:
  Figi a klere nan Pushkin powèt la,
  Antoure pa bave san lanmò a...
  Moun ki pote bonte Pouchkin ak limyè,
  Pou sa, yon bal nan kè a frape!
  Albina, ak anpil plezi, kontinye chante, yon romans bèl:
  Yon kouran klere, klere ...
  Pawòl powèt la ak powèm yo vide...
  Li te renmen moun ak tout kè l ',
  Nan kreyasyon limyè yo, sa ki mal make peche!
  Alvina te kontinye chante ak anpil antouzyasm:
  Pawòl li te yon dyaman byen file,
  Tout pouvwa a nan silab la, li transmèt ak yon plim ...
  Li te travay bèl, moun te sezi wè tout moun,
  Pwezi leve soti vivan, Bondye nan zetwal yo!
  Albina kòlè kontinye konpoze ak chante:
  Pa gen limit nan talan powèt la,
  Pa gen okenn kantite fragman zetwal nan syèl la ...
  Senyè a pral rann ansasen an responsab,
  Ak Pouchkin pral avèk nou pou tout tan!
  Apre sa, ti fi yo bat bravo pye yo toutouni, chisele.
  Robur te rezime konklizyon ki lojik la epi li te chante tou:
  -Ah Pushkin, ou se yon mal inik,
  Nan sezon prentan an nou pa t 'gen malad ...
  Apre yo tout, sant la nan pikant, remèd fèy delika,
  Kapab kondwi tout moun sou kanape a!
  Albina te dakò ak sa a:
  - Wi, prentan se yon bèl tan! Me sitou!
  Alvina te chante avèk antouzyasm:
  - Epi deyò fenèt la mwa me a ap move,
  Ou goumen pou li ak oze!
  Finalman, tè a nan Lalin nan te fini, ak aparèy fabuleux manyifik yo te vole nan yon vakyòm. Ak jan yo di - te ale nan espas operasyonèl.
  Albina te chante avèk antouzyasm:
  - Tè a nan pòt la, tè a nan pòt la, tè a nan pò a se vizib ...
  Alvina aksepte ak yon souri:
  - Ki jan yon pitit gason tris pou manman l, ki jan yon pitit gason tris pou manman l, nou tris sou Latè, li pou kont li!
  Robur ti gason etènèl la pran chante sa a:
  - Men, zetwal yo, poutan, ak zetwal yo, poutan,
  Yon ti kras pi pre, men tout moun tou frèt!
  Albina kontinye avèk antouzyasm:
  - Epi tankou yon revèy eklips, ak tankou yon revèy eklips! Nou ap tann limyè a ak wè rèv sou latè!
  Alvina te kontinye chante ak anpil ferveur, nan vwa majik li:
  - Men, nou pa reve sou gwonde nan pò spatial la ... Se pa sa a glas ble!
  Ti gason astwonòt Robur te rantre nan avèk antouzyasm:
  - Ak rèv, nou gen zèb, zèb toupre kay la! Vèt, zèb vèt!
  Lè sa a, yo te ajoute vitès ak kouri sou Latè.
  Robur chante ak plezi:
  - Nou pral ale, nou pral prese, sou sèf nan maten an byen bonè ak dezespereman pete dwa nan douvanjou lanèj la!
  Albina ak anpil antouzyasm te pran:
  - Ou pral wè ke pou gremesi yo rele nò a ekstrèm ...
  Alvina te ajoute ak kòlè souke bouch li:
  - Ou pral wè li san limit, mwen ba ou li!
  Apre sa, ti fi a mete so sou pye l 'fè, chisele.
  Ti gason an Robur sifle:
  - Pa gen okenn ganyan nan dènye lagè a,
  Pa gen moun ki pral sove anba yon vole nan misil ...
  Alvina te chante avèk antouzyasm:
  - Nou pral voye ak yon gwo eksplozyon infernal alo!
  Albina kontinye ak kòlè:
  - Ak Fertile nan roz, nou te chwazi yon Bouquet!
  Apre sa, ti fi a fese, ak janm chise, timoun, danse:
  - En de twa! Siye projecteurs yo!
  Yo ap vin pi pre ak pi pre Latè.
  Boul ble a ap vin pi gwo. Epi li trè fre. Se konsa, byento yo pral sou planèt yo.
  Ti gason an Robur peze talon pye l' yo toutouni, epi li kriye:
  - Ou wè eklips la nan syèl la,
  Terib navige dyabolik ...
  Yon siy lanfè vole
  Bann twoupo rèl espas!
  Alvina te pran antouzyasm:
  - Avadon madichon an leve,
  Avadon lanmò total...
  Avadon ak rejiman mò yo...
  Avadon fou mennen!
  Albina te ajoute ak kòlè:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Ti gason an Robur bele:
  Sal, fou fou
  Vle vin lidè leta...
  Men, mete laperèz ...
  Alvina fini panse a:
  - Li pral mouri nan yon marekaj wouye!
  Albina montre dan li, li kontinye:
  - Eseye galon mond lan,
  Alvina mete so sou pye l', timoun, epi li kontinye:
  - Yon entènèt nan pasyon infernal!
  Albina chante kòlè:
  - Yon zo bwa tèt lèp ak yon vanpir....
  Alvina sipliye, li tape sou pye l' toutouni, timoun:
  - Avèk yon fann palè ensatiable!
  Robur te fè remake ak yon souri jèn sadik:
  - SATO rache nan yon raj,
  Lènmi rejiman an te avanse...
  Men, bouro yo-advèsè,
  Ti fi yo pral rankontre ak ostilite!
  Yo te pran Albina, epi pye li yo te an mouvman:
  - Yo fouye nan po yon kochon,
  Lènmi an pral kraze nan pousyè!
  Alvina kontinye ak aplom infernal:
  Medam yo goumen ak kòlè
  Pwen ti fi a fò!
  Albina te ajoute pa byen nan rime:
  - Epi talon pye ti fi yo fò tou!
  Robur konfime:
  - Blende a fò ak tank nou yo rapid!
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Wi, trè vit! Jis zèklè!
  Albina chante kòlè:
  - Gen fanm nan vilaj nou yo,
  Ke yo kondwi yon avyon nan blag...
  Alvina te ajoute, kòlè:
  - Pa konnen bote nan dout,
  Blag advèsè pral fè desann!
  Robur boumonnen ak kòlè yon timoun ki p'ap janm fini an:
  Yo fèt pou genyen
  Pou fè lwanj rezon pou plizyè syèk!
  Albina te ajoute ak yon souri nan yon ti fi etènèl:
  - Apre yo tout, granpapa nou yo,
  Yo te rasanble yon lame pou yo menm lè a tou!
  Ti fi sa a se jis yon atik super. E menm si kounye a yo timoun, yo pa pèdi agresif yo.
  Robur te fè yon ti remak admire, li te montre figi dous li tankou timoun:
  - Mwen se pi fò nan mond sa a,
  Apre sa, mwen pral tranpe tout moun nan twalèt la!
  Pwofesè a ti gason an menm pise pye timoun nan atè a, li te plen antouzyasm.
  Koulye a, yo antre nan atmosfè a nan planèt Latè. Te rive jistis byen vit. Epi yo te renmen li.
  Triyonvirat la tou senpleman kontan. Men yo tounen sou latè...
  Albina chante ak antouzyasm:
  - Ak nan wotè zetwal yo, ak silans mòn,
  Nan vag lanmè a ak dife kòlè!
  Ak kòlè, ak kòlè dife!
  Albina te vire sou revizyon an epi li te fè remake ak sipriz:
  - Yon bagay nan mond sa a pa bon!
  Robur te fwonte e li te mande seryezman:
  - Ak sa egzakteman ki mal?
  Pwofesè ti gason an rache je l.
  Albina reponn ak dout nan vwa li:
  - Nou se kounye a nan tan lontan an, jis yon koup de ane de sa!
  Alvina ak antouzyasm di:
  - Tout pi bon! Ann ede tsarist Larisi defèt Japon!
  Robur, ki te vin yon ti gason, te kontan goumen:
  Nou vrèman pral ede! Mwen toujou kontan ede ras blan an!
  Albina souke tèt.
  - Pou Manman nou Larisi!
  . CHAPIT #3
  Batay la ant twoup Kuropatkin yo ak Japonè yo te kontinye selon senaryo abityèl la. Premyèman, Larisi yo repouse atak yo nan samurai a, Lè sa a, yo kòmanse ale alantou flan an ak Kuropatkin retrè.
  Men, nan moman sa a taktik sa a pa te travay. Yon machin lagè ki gen fòm reken ak yon zam grav-lazè parèt devan twoup Japonè yo.
  Robur bay lòd:
  - Pliye pou ras blan an!
  Apre sa, Albina peze bouton yo joystick ak èd nan dwèt fè nan janm timoun yo. Ak jè a frape Japonè yo, koupe nan enfantri a ak kavalye.
  Alvina te peze desann ak talon pye l, li te voye yon lòt avyon soti nan yon lòt kanon lazè epi li te woule:
  - Pou Manman Larisi!
  Ak timoun yo ri, kraze Japonè yo. Bra ak janm samurai yo te vole nan diferan direksyon.
  Robur di nan yon vwa timoun:
  - Mwen se pi fre nan mond lan!
  Ak talon pye l 'fè, ti gason an peze levye a, pote desann yon kouran ki ka touye moun sou Japonè yo.
  Vanyan sòlda yo nan solèy k ap monte te mouri dè santèn ak dè milye nan yon moman, se te yon batay grandiose.
  Nimewo a nan Japonè te pi plis pase dapre dokiman ofisyèl yo, depi samurai a pa t 'pran an kont inite dèyè yo. Se konsa, Japonè yo gen yon avantaj klè nan nimewo nan batay. Ki an pati jistifye prekosyon Kuropatkin a.
  Ak Japonè yo te toujou soufri plis pèt pase Larisi yo nan tout batay.
  Ak nan fen lagè a, yo te enferyè a lame Ris la nan nimewo plis pase de fwa. Men, si se pa t 'pou rebelyon an estipid, Lè sa a, peyi Solèy la k ap monte a ta kraze an miyèt moso.
  Epi, koulye a yon ekip twa moun: yon ti gason ak de ti fi, detwi samurai a. Malgre ke yo gen de san senkant mil sòlda - pi plis pase dapre figi ofisyèl yo. Ak sa a se sèlman isit la, ak yon lòt de san mil kanpe toupre Port Arthur.
  Ak lanmè a se vanyan sòlda, flòt la te konstwi pa Ameriken yo ak Britanik yo. Men, kont yo, yon zam kreye pa yon jeni trip.
  Robur, koupe samurai a, chante:
  - Menasan plane sou planèt la ...
  Albina, ki voye yon vag ak zòtèy pye li, ajoute:
  - Ris, malfini de tèt!
  Alvina, yon fason agresif te frape yon mas twoup Japonè k ap monte nan yon lavalas, te pibliye:
  - Nan chante pèp la chante...
  Robur, ti gason ki p'ap janm fini an, te bat ak yon priz oblik, epi griye:
  Li te reprann grandè li!
  Albina, peze dwèt li toutouni, timoun, kraze lènmi an. Li se tankou yon gwo ti fi. Apre sa, li te diminye nan gwosè, li te vin menm plis nana ak greyhound.
  Epi li menm chante:
  - Mwen pa yon ensèk pathetic, super ninja turtle!
  Alvina, li tou peze bouton yo nan joystick la ak dwèt li yo, te ajoute anpil lespri:
  - Ou pral tankou yon blotter - li trè fre!
  Ti gason an Robur bele:
  Nou se pi fò nan mond lan...
  Albina peze zòtèy li yo epi li di:
  - Li klè kòm de fwa de se kat!
  Alvina tou peze talon ti bebe li a, wonn, woz sou bouton an epi li chirpe, li frape Japonè yo:
  - Tranpe nan twalèt la!
  Robur ti gason an, kraze samurai a ak drese tout ti mòn nan kadav, di nan tèt vwa li:
  - Pou Tsar Ris la!
  Albina ekri an japonè ak dwèt toutouni nan janm timoun yo epi kouli:
  - Gran Larisi sen nou an,
  Jenere tè pwospere!
  Alvina te degoute Japonè yo avèk èd nan yon talon ti bebe toutouni, wonn, woz epi li kriye:
  - Bondye Mesi a chita sou fòtèy la,
  Papa Tsar Nicholas!
  Ti gason Robur, koupe vanyan sòlda yo nan anpi solèy la k ap monte, peze bouton yo nan joystick la ak timoun, pye fè, bay:
  - Mwen kwè li pa pral boule ak chalè infernal,
  Wouj disetyèm ane!
  Albina, koupe Japonè yo avèk èd nan dwèt li yo, janm li chisele, bay:
  - Se sèlman Patri a ki boule!
  Alvina, te koupe nan samurai a epi peze talon woz li sou bouton yo, griye:
  - Pi popilè bat Japon!
  Ti gason-pwofesè a, bat sou klavye a ak talon pitit li a, kraze tout yon batayon nan peyi solèy leve a, li gwonde:
  - Mwen kwè nan zetwal mwen an,
  Mwen pral tronpe sò!
  Albina te fè yon ti remarke, li koupe yon lòt batayon Japonè, epi li montre lang li:
  - Nan lagè sen an, pral genyen viktwa nou an!
  Alvina, ki te frape mas samurai, epi ki te foure tout yon pakèt kadav, li te fè remake:
  - Drapo Imperial pou pi devan - tout bèl pouvwa pou ewo ki tonbe yo!
  Robur, tire kanon grav-lazè li a, kouvri batri Japonè a. Zam yo defòme epi yo trese nan kòn yon belye mouton. Ti gason pwofesè a soti lang li epi li ronron:
  Pa gen anyen ki pral anpeche nou, pèsonn pa pral bat nou!
  Ak talon an fè, timoun ap peze bouton an. Epi ankò, gwo bout bwa a nan lazè gravitasyonèl la pral kalòt Japonè yo.
  Li te jis hyper....
  Albina te note ak plezi, li pran yon lòt batri, li lonje dwèt sou sib la ak pye l ':
  - Fòs nou se nan pwen an!
  Alvina, sevè ak Japonè yo, kòmsi li t ap retire kouto san nan men yo, epi li te peze bouton joystick la ak talon pye l, li di:
  Nou se pi fò nan tout!
  Gèrye yo nan triyonvirat la te pran sou Japon trè sevè. Ak ekstèmine, ak boule tankou komèt espas te fè aksidan sou tè a.
  Robur, ti gason etènèl sa a te chante:
  - Ak samurai a te vole atè a, anba presyon an nan asye ak dife!
  Albina te fè yon ri sourd, li di:
  - Men entèlijans rapòte pou asire w,
  Ak ki jan li peze bouton an ak talon wonn li fè.
  Alvina sipòte, fè dwèt timoun peze sou bouton joystick yo epi kraze lènmi an:
  - Epi batayon an ale nan atak la!
  Robur, tire sou Japonè yo, sa a se yon ti gason etènèl, gwonde:
  - Nou goumen ak pasyon san tach!
  Albina, k ap boule ènmi ak lazè gravitasyonèl, e li t ap jwe ak pye l, li di:
  - Eskwadwon nou an asye ak fò!
  Se konsa barracuda yo, envulnerabl nan dife samurai, ak rapid soti nan twa zam lazè gravitasyonèl, detwi yon ka nan yon milyon sòlda Japonè. Nou dwe peye lajan taks bay samurai a - yo goumen jouk nan fen an. Men yo toujou pèdi.
  Epi sèlman kòn ak janm rete nan lame Japonè a. Plis jisteman, se sèlman mòn nan kadav scie an moso, ak yon pil nan chifonnen ak fimen metal.
  Wi, Japon te frape trè difisil. Ak yon pati nan fòs li yo te elimine ak klere.
  Robur ak ti fi l yo te fè ravitaye ak dlo nan kouran an. Yo menm tou yo te pran manje nan bwat angle yo te kaptire nan lame Japonè a te detwi.
  Apre sa, mwen pral deplase nan twoup sa yo ki te bloke Port Arthur. Epi lame samurai yo t ap avanse tankou yon vag.
  Men, Lè sa a, aparèy la ki gen fòm barracuda atake lame a nan pye a. Epi ki kote twoup peyi solèy k ap leve a prale kounye a?
  Yo te pran sou pa yon ekip san pitye. Se konsa tou te fè ekstèminasyon.
  Robur peze bouton joystick la ak pye yon timoun, li voye reyon ki ka touye moun epi li gwonde:
  - Lènmi patri yo mache nan Gehenna!
  Albina peze bouton yo ak zòtèy pye li yo, li koupe tout yon batayon samurai epi li rele:
  - Lènmi pa pral sispann Larisi!
  Alvina tou peze talon pye l sou bouton joystick la, epi li souri byen klere, li woule:
  - Pou patri a - manman nou!
  Robur kraze samurai a ak vire avyon an, timoun etènèl sa a gwonde:
  - Pou yon nouvo sistèm kominis!
  Albina, detwi Japonè yo, chante:
  Estrikti sipò lanmou...
  Alvina, kraze samurai a, wouli:
  Nou tankou trepye nan syèl la!
  Robur, ki te ekstèmine Japonè yo, te fè remake:
  - Olye de sa deja tankou kap!
  Albina ri, ekri sou samurai a, epi lè l sèvi avèk zòtèy pye l, li di:
  - Pou vòl la nan zetwal yo!
  Alvina, te deklare agresif, kraze Japonè yo, epi koupe yo tankou yon pil ti mòn:
  - Pou pi gwo fwa yo!
  Robur te note yon fason agresif, koupe tankou yon kouto zèb ak woule nan yon vwa timoun:
  - Nou se pi fre!
  Albina, ki t ap griyi an japonè, epi li t ap sèvi ak talon pye, li gronde:
  - Pou yon atitid gwo!
  Alvina, ki te kraze samurai a, epi ki te rasanble tout pil kadav yo, ak yon mas kò ki chifonnen, te kriye:
  - Pou klas patri a hyper!
  Robur bele, montre dan timoun li yo:
  - Tout pral gwo!
  Epi ann fout Japonè yo.
  Albina, t ap griyi sou samurai a, epi l te sèvi ak zòtèy pye l, li pran l e li t ap kriye:
  - Nou pral antere tout moun nan yon sèkèy!
  Alvina, agresif koupe Japonè yo, epi kraze yo lè l sèvi avèk talon pye li yo, bay:
  - Pou laterè total!
  Epi tankou frape soti samurai a ankò. Sa a se Hollywood solid, asasen yo.
  Epi Albina te chante nan ekstaz;
  Vennyenyèm syèk la se yon syèk ki gen anpil tanpèt,
  Viris anraje ladan l, teworis...
  Men, toujou, nan pikwa nan lavi, yon moun
  E moun konnen sa, yo pa pasif!
  
  Nou ka kwè mwen vole sou Mas
  Vosye Venis tou senpleman rebati...
  Tout bagay pral jis konnen klas ki pi wo a,
  Epi chak moun fèt yon ewo!
  
  Wi, biznis nou an se devlope pwogrè,
  Pou limanite ka bèl...
  Menmsi yo atake jis demon infernal,
  Kontakte yon ti fi pye atè se danjere!
  
  Nou se pitit fi Komsomol sou tè a,
  Nou pral touye lènmi an san okenn timidite ...
  Pèp yo sou planèt fanmi sa a,
  Epi kounyeya nonm sa a pral vin yon ewo!
  
  Pa p gen malis pou dirije sa konnen
  Anba banyè kominis sen...
  Yon fwa te gen yon sekretè jeneral, ak devan wa a,
  Ansanm nou repouse epe fachis la!
  
  Nou pral montre moun kontantman pa egzanp,
  Nou ka fè tout bagay sou tèt mond lan...
  Te gen Larisi - te gen Sovyetik la,
  E Kris renmen an te vin tounen yon zidòl!
  
  Ane tanpèt pase
  Nou te vole alantou Sirius tèlman popilè ...
  Bati sou zetwal yo nan vil la -
  Leve soti nan planèt bèso a!
  
  Apre yo tout, Lada avèk nou, ak Svarog se vanyan sòlda,
  Ki sa ki fè mond lan tèlman gwan ...
  Se pou gen pi gran Bondye blan an,
  Li pa twò ta pou aprann!
  
  Mouri yo pral leve byento, ou konnen
  Paradi sou planèt la pral bati nan yon fwa ...
  Tan an se jis etènèl Me,
  Echèl la nan chantye a se tou senpleman gwo!
  
  Nou pral fè vòl jiska lafen,
  Ann rive nan kwen linivè a...
  Svarog gwo ranplase papa l ',
  Avèk tout bèl pouvwa li nan batay san chanje!
  
  Wi, li te difisil, mwen konnen li difisil,
  Lènmi atake Larisi nan yon horde ...
  Ak yon blizzard melo pike,
  Men, yo te fè wout yo nan kominis!
  
  Seyè Svarog te ban nou yon mato fò,
  Pou kraze lènmi yo nan Larisi ak yo ...
  Epi frape tankou yon souflèt -
  Nou tou senpleman repouse lènmi an!
  
  Nan je ti fi Komsomol dife a,
  Li boule nan yon kaskad infernal, ou ka wè flanm dife a ...
  Mwen konnen sa pou Peyi a, medam,
  Nou pral leve banyè a pi wo pase solèy la!
  
  Ou se yon gason, kounye a konsidere yon malfini,
  Soaring anlè zetwal yo nan linivè kontinyèl la...
  Pi wo pase mond lan, grif malfini yo lonje,
  Ak chaje ak konsyans enperiisab!
  
  Ou pa ka jis touye Larisi,
  Kòm yon advèsè trètr pa t 'eseye ...
  Chasè a pral byento tounen yon jwèt,
  Li danjere pou lènmi an goumen ak patri a!
  
  Ti fi a ap deplase pye l',
  Ak fachis la pral vole soti, konnen dan ou ...
  Men, si fanm nan deplase pokè a,
  Sa vle di twonpèt lanmò yo jwe!
  
  Tout bagay nan mond nou an pral pozitif,
  Nenpòt biznis se diskite mesye...
  Ann montre kreyativite san dout,
  Apre sa, nou pral scribble soti nan machin nan!
  
  Lènmi yo fasil kwè nou pral kraze,
  Nou koupe zèb pousyè san dout...
  Nou pral sove Larisi nan gwo pwoblèm,
  Se pou li nan kè a - Jezi ak Lenin!
  
  Pou zetwal ki pi wo nan mond lan
  Bato sou latè yo kapab vole ...
  Powèt la transmèt nou tout pouvwa silab la,
  Nan non Manman nou Larisi!
  
  Deyès Lada glorifye Larisi,
  Li gaye yon gwo vwal...
  Goumen pou Peyi a epi ou pa bezwen pè,
  Natirèlman, pa gen pi bon fason pou nou!
  Yon fwa ti fi yo te goumen toupre Moskou,
  Gran figire yo goumen...
  Men, Hitler an lig ak Satan,
  Ak Svarog ak mwen - konnen nou se irézistibl!
  
  Malgre ke te gen yon jèl ki jele san an,
  Ti fi a te kouri atravè nèj yo pye atè...
  Peyi a pral bay kè kontan ak nenpòt,
  Galon li yo se ajan ak lò!
  
  Senyè Siprèm nan konnen tout kè yo,
  Ak tifi anpil, Bondye renmen...
  Yo pral goumen jiska lafen
  Sinon, advèsè a pral detwi peyi a!
  
  Se poutèt sa tout bagay nan mond lan se yon manti,
  Lè w mete linèt ki gen koulè pal...
  Epi lènmi an voye yon bwouya kontinyèl,
  Sèt vandredi nan advèsè a pou semèn!
  
  Nou pral fòje zam pou tèt nou,
  Ak nepe ki pi file konnen asye damas ...
  patri a p ap pran pa ruble,
  Ebyen poukisa chwal ou fatige?!
  
  Remake tout bagay pral byen toudenkou,
  Lè nou rasanble ak pouvwa Bondye...
  Ou se falkon verite a, pa yon kòk manti,
  Mwen kwè nan kominis nan batay nou pral kraze!
  
  Pou fòs nou, ak onè nan Larisi,
  Pou drapo wouj la ak Larisi renmen anpil...
  Pou Ikrèn ak Byelorisi,
  Ann ranpli pi gwo misyon an!
  
  Nou pral glorifye Lada nan tout bèl pouvwa,
  Pou renmen Svarog, Mari, manman Bondye...
  Evalyasyon an pral definitivman senk ...
  Paske lafwa te bay fòs!
  
  Ki sa Batu ak sa ki mal Gengis Khan pou nou,
  Menm jan ak Hitler, lame Napoleon an...
  Pa gen yon sèl khan ki pral bat nou,
  Pa yon ord, menm si gen dè milyon!
  
  Nan Larisi, nou tifi te fèt,
  Pou glwa Ilyich ak Jezi...
  Koulye a, malfini yo vole sèlman moute,
  Pou montre gwo atizay!
  
  Moskou se kapital lapè ak lanmou,
  Nap pran espas...
  Menmsi ou pa ka bati bonè sou san,
  Raid enfidèl yo nou bat tout moun!
  
  Se pou lènmi an pa padonnen feblès nou,
  Li vle fri talon ti fi yo...
  Pafwa ghoul agresif
  Kapab chire ak frape sa ki mal!
  
  Men, nou p'ap lage fwontyè a bay lènmi an,
  Rive nan fwontyè nenpòt linivè...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Avèk fòs li nan batay san chanjman!
  
  Se konsa, viktwa ti fi yo pre,
  Nou pa pè Stelzanath,
  Lanmou pou patri a dous ak pi,
  E si sa nesesè, nou pral goumen ak lame a!
  Isit la se yon powèm antye dedye a lavni an, ti fi yo te chante, ak gwo kòlè.
  Apre sa, yo te pran li ak talon pye yo pandan yo te peze bouton yo, fini dènye Japonè yo.
  Se konsa, lame Pye a sispann egziste. Prèske mwatye yon milyon Japonè te ale nan pwochen mond lan. Epi li trè fre.
  Epi kounye a li rete yo defèt flòt la. Lè sa a, sèlman kòn ak janm yo ap rete soti nan Japon.
  Albina di, li fè dan li:
  - Lè a ap pwoche lè nou pral genyen!
  Alvin te dakò ak sa a:
  Ak kavo prizon yo pral tonbe nan gwo twou san fon an!
  Robur agresif konfime:
  - Pèsonn p'ap rele nou feblès!
  Apre sa, ti gason an peze pye l 'sou bouton yo nan joystick la.
  Lagè a sanble ap vini nan yon fen.
  Epi, koulye a barracuda yo ap deplase nan yon direksyon ki nan flòt samurai a. Ak sa a se vre yon mouvman granmèt la. Ak jwèt la se pa dapre règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Albina tweeted:
  - Glwa pou nouvo anpi mondyal la!
  Ti gason an Robur klarifye ak plezi:
  - Anpi mondyal mwen an!
  Lè sa a, pwofesè timoun nan bat metal la ak pye l '. Ki sa ki te fè son an.
  Avèk èd nan rada, flòt Japonè a detekte. Li jis ap fè kwazyè toupre Port Arthur, li ap eseye pa lage eskwadwon Pasifik la bloke.
  Alvina, ti fi ki p'ap janm fini an, te chante, t'ap bat pye l' toutouni, timoun:
  - Solèy klere nan espwa
  Leve sou peyi a ankò...
  Lame Ris pi popilè,
  Bat Japon nan lanmè a!
  Albina te kontinye ak antouzyasm, tou peze bouton yo ak talon fè wonn li fè timoun:
  Malfini Ris sou planèt la,
  zèl gaye pral dekole ...
  Lènmi an pral rele kont
  Pral bat, kase!
  Epi kounyeya aparèy barracuda a tire premye gwo bout bwa li sou bato Japon yo.
  Ak lazè gravitasyonèl, ak pouvwa kosmik fenomenn yo, frape bato a nan peyi solèy la k ap monte.
  Epi, koulye a pi gwo kwirase samurai a, ki te pi popilè Admiral Togo a, te kòmanse koule. Epi li te literalman koupe an ti moso pa lazè gravitasyonèl te fè pa jeni ki te resevwa jèn etènèl.
  Robur - ti gason sa a ki p'ap janm fini an, peze bouton yo ak janm fè timoun li yo, ak griyen dan l 'kooed:
  Nou pilonnen Mèki ak pye nou,
  Epi gen yon wout nan Mas!
  Albina, kraze lènmi an ak talon pye l, li te ajoute:
  - Nou pral leve vag tsunami,
  Ras blan an ap leve!
  Alvina te note avèk entelijans, li te tire sou lènmi an lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo:
  - Nou se pi fò nan mond lan!
  Ak yon lòt bato Japonè te plonje. Sa yo te vre ti fi.
  Malgre ke vanyan sòlda yo briyan tounen timoun, efikasite konba yo sèlman te grandi nan sa a. Apre sa, yo te gen yon bèl, aparèy destriktif. Ki literalman boule tout bato Japonè yo.
  Robur, menm kraze Japonè yo, chante:
  - Nan imansite Motherland bèl bagay ...
  Albina, ki te voye kado nan fòs mòtèl, ak literalman boule opozan li yo, te pibliye:
  - Jwi batay la ak travay ....
  Alvina te ranmase l ak kòlè, li lage yon seri lanmò infernal sou lènmi an:
  - Nou konpoze yon chante lajwa ...
  Robur te peze bouton an ak dwèt li yo, ak janm timoun li yo, epi li pran antouzyasm:
  - Konsènan zanmi an gwo ak lidè!
  Albina, avèk anpil antouzyasm, kraze Japonè yo, epi koule bato yo, sa ki lakòz yo soufle bul ak boule, pandan li t ap chante:
  - Robur se tout bèl pouvwa batay la!
  Alvina, avèk anpil pasyon, te nwaye flòt samurai a, li te scie asyèt yo, li chante:
  - Robur - vòl jèn nou an!
  Robur li menm te pran chante sa a sou tèt li, li peze talon ti wonn li a sou bouton yo epi li gwonde:
  - Goumen ak chante ak genyen ....
  Albina te kontinye ak anpil antouzyasm, lè l sèvi avèk zòtèy li yo:
  - Yon gason pral swiv Robur!
  Ak tout Trinite a te chante agresif, koule flòt Japonè a, epi li pa kite okenn chans pou bato lènmi:
  - Goumen ak genyen ak chante,
  Yon nonm pral swiv Robur!
  Apre sa, yo reyèlman koule bato yo byen. Epi yo fè ou desann.
  Premye douz ironclads ak kwazyè blende yo te koule. Epi kounyeya jenn konbatan yo pran pi piti veso. Se konsa ke pa gen anyen ak pèsonn pa ka siviv.
  Robur di ak yon souri:
  - Si frajil la imedyatman nan sèkèy la ....
  Ak pye a fè, timoun nan ti gason-pwofesè a voye yon lòt pòsyon nan reyon destriktif.
  Albina ri, e li di pandan li te plonje bato Japonè yo:
  - Pou grandè planèt la, ak pi gwo revni kominis la!
  Ak talon pye l 'ankò peze bouton yo.
  Alvina, kontinye detwi Japonè yo ak lè l sèvi avèk zòtèy yo toutouni nan janm timoun yo, vyaknula:
  - Pou yon espò eksepsyonèl!
  Ak ti fi yo chante nan inison:
  - Je, timoun ki dòmi, siye ak men ou,
  Ou dekouvri yon espò difisil pou tèt ou...
  Gwo pwa byen vit dechire fasil,
  Ou pral mete yon rekò mondyal!
  Epi Albina te ajoute, kraze Japonè yo nan lanmè:
  - Vrèman yon rekò mondyal!
  . CHAPIT #4
  Flòt Japonè a, li te pèdi pi gwo bato li yo, epi li te pèdi admiral li yo, te kòmanse gaye. Ak barracuda a te oblije kouri dèyè l 'epi ajoute lazè gravite.
  Alvina, ki te peze bouton yo ak zòtèy pye l yo, woule, montre dan li:
  Nou pral fini ou jiska lafen!
  Albina konfime, li pouse bouton yo ak talon wonn li toutouni ak gwonde:
  - Solèy k ap leve a pral vin kouche a!
  Robur tou tire yon egzeyat ki ka touye moun nan lènmi an, epi boule yon lòt destriktè, sa ki lakòz li fonn.
  Lè sa a, li pral gwonde:
  - Abò!
  Alvina ri, li trese ranch li, li montre dan li, li woule:
  - Japon pral fini!
  Albina te dakò ak sa a, peze bouton yo:
  Ou jwenn li jenn gason!
  Ti fi yo toujou tèlman snotty nan aparans, men batay. Epi sèlman bul ki rete nan bato Japonè yo.
  Robur, kouri dèyè Japonè yo, chante:
  Lènmi an p ap kite, lènmi an p ap kite,
  E mwen kwè li!
  Lènmi an p ap kite, lènmi an p ap kite,
  Foam te grandi!
  Epi ti gason an ankò peze talon ti wonn li a sou bouton joystick la.
  Apre sa, li frape Japonè yo, koupe destriktè a an de pati prèske egal.
  Albina te note yon fason agresif, li peze bouton joystick yo ak zòtèy pye li yo:
  - Li pral vin tout trivially super!
  Ak yon lòt bato Japonè ap koule.
  Alvina aktivman nwaye Japonè yo, bay:
  - Mwen se yon ti fi lagè espas!
  Epi li montre lang li. Lè sa a, li te kòmanse sote, tankou si nan yon chodyè fri.
  Ti fi sa yo se pi gwo!
  Robur, batay Japonè yo, chante:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektwonik balanse!
  Albina, peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye li, agresif te ajoute:
  Robur, Robur, Robur -
  Pye vole nan men!
  Alvina, ak talon pye l fè pitit, li peze bouton joystick la epi l ap koule yon lòt bato Japonè, di:
  "Epi mwen pa pral di pèsonn ke mwen renmen Robur!" Mwen renmen vòlè!
  Albina te ajoute, li peze bouton joystick la ak pye l ':
  Mwen renmen Robert! E mwen pral kraze tout moun!
  Se te ekip la. Ak timoun sa yo nwaye Japonè yo san okenn pitye.
  Robur te panse ke gras a entèvansyon yo, Nicholas II te tounen yon tsar echwe nan yon gwo. Epi an n jis di li se gwo. Epi li se Robur - pi gwo jeni nan tout tan ak tout pèp.
  Kreye tankou yon zam. Li vle pouvwa sou mond lan, epi kounye a li ap ede Tsar Ris la. Men, ou ka toujou vire zam ou kont Larisi.
  Li Robur batay anvan tout bagay pou tèt li. Apre sa, mwen dwe admèt, li fè li anpil siksè.
  Alvina tou bat ènmi an ak zòtèy pye l 'li tou di:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Si ou oblije reye...
  Albina, ki te kraze lènmi ak talon woz li a, ki te tèlman peze, li di:
  - Pa janm bliye,
  San an ap koule tankou dlo!
  Epi Robur ti gason an konfime:
  - Toujou jan li vide! Epi nou pral frape lènmi an!
  Albina, l ap koule yon lòt bato Japonè, li pran l, li chante:
  - Jou ferye tanpèt Satan,
  San koule sou limyè a!
  Alvina, li te wè destriktè a ak zòtèy pye li yo, li bay agresif:
  - Ak nepe sakre pou lagè a,
  Kase sekrè a!
  Robur di ak yon souri timoun:
  - Wi, nou koupe sekrè a, epi montre fòs kolosal nou an!
  Epi kounyeya, yon lòt bato Japonè ap nwaye. Gen prèske pa gen okenn bato ki rete nan Japon. Dènye destriktè yo ap koule. Epi li trè fre.
  Robur chante ak plezi:
  - Bato yo kraze,
  Lestonmak yo louvri..
  Emwòd ak rubi gaye tankou lapli!
  Albina ak anpil plezi, li goute pawòl yo, li fini chante:
  - Si ou vle vin rich,
  Si ou vle gen kè kontan...
  Alvina, kraze zòtèy pye l, li te ajoute:
  - Rete ti gason avèk nou,
  Ou pral wa nou!
  Epi tou de ti fi yo te rele nan koral:
  - Vin wa nou!
  Ou pral wa nou!
  Ak tou de deyès ak ti fi fre pral ri.
  Men, flòt Japonè a te fini. Ak dènye veso yo te koule. Koulye a, lagè a prèske fini.
  Albina te fè remake ak yon souri kanivò:
  - Nou dwe ede Larisi yon fwa pou tout debarase m de menas Japonè a!
  Alvina te dakò ak sa a, li tape pye li:
  - Natirèlman ou dwe!
  Robur, ti gason agresif, etènèl sa a, te reponn:
  - E mwen pa gen pwoblèm! Nou pral espesyalman kraze lènmi yo!
  Epi, koulye a fantastik aparèy yo kouri nan Shores yo nan Japon. An reyalite, li nesesè detwi twoup Japonè yo nan Metropolis nan tèt li.
  Albina te chante, li te montre dan li:
  - Pandan revèy la ap frape, pandan y ap revèy la ap frape,
  Pandan revèy la ap frape - pa pann nen ou!
  Alvina kontinye ak kòlè, li tape talon wonn li:
  Pandan kè ap bat, pandan kè ap bat
  Pou pi bon an - goumen jiska lafen!
  Robur leve zèpòl timoun li. Li te fasil pou li touye Japonè yo. Èske li ta ka fasil tou touye blan? Natirèlman mwen te kapab! Li vle pouvwa sou mond lan! Sa a se pasyon li ak lide agresif. Lè ou touye yo nan lòd yo akselere moman sa a lè moun yo p'ap janm touye youn ak lòt!
  Epi pral gen kontantman nan tout linivè a!
  Robur menm chante ak plezi:
  Ki kote li te ye, ki lè li te ye,
  Kòm yon timoun, oswa petèt nan yon rèv ...
  Yon sigòy sou do kay la se yon nich pou yon moun ou renmen,
  Svit nan sezon prentan an!
  Albina te fè remake:
  - Sa a pa enpòtan ankò! Konpare ak aparèy nou an, sigòy la se pèsonn!
  Robur reponn:
  - Sigòy la vivan, e nou atifisyèl!
  Alvina chante ak plezi:
  - Se konsa, bon karaktè ak lapè,
  Men toujou, bèt la fre ....
  Ou panse mwen se yon souvni
  Men, lous la se aktyèlman vivan!
  Albina ri epi li te note:
  - Li pa itil pou mande yon bèt feròs pitye!
  Ak isit la se barracuda yo sou teritwa Japonè. Avèk èd nan rada ak entèsepsyon radyo, li chèche twoup yo, epi li angaje nan ekstèminasyon yo. Ak kraze, franchman, kapitalman.
  Robur koupe batayon Japonè a ak zam, di:
  - Nou kreye mirak espas!
  Albina, mèrdik samurai, pibliye:
  - Li tap gade syèl la!
  Alvina, kraze Japonè yo, wouli:
  - Pou nouvo kominis Robur la!
  Epi li montre lang li. Ti fi sa a jis etonan!
  Robur, li te detwi yon koup nan rejiman samurai ak ti fi yo, te deplase ankò. Epi li te aji trè vit. Mouvman li sou aparèy inivèsèl la te, kòm toujou, trè vit.
  Albina te note ak yon ri, montre dan li, epi peze zòtèy li sou bouton yo:
  Nou se ti fi ki gen favè kolosal!
  Alvin reponn:
  - Pa gras, men òganizasyon!
  Epi peze ak talon pye!
  Travay yo pa fasil, paske twoup Japonè yo nan peyi manman yo pa rasanble nan yon sèl kote, men yo konsantre. Epi yo dwe bat moso pa moso.
  Ki sètènman kreye kèk pwoblèm.
  Robur okipe ap chèche ak rada. Ak avè l ', ansanm ak Japonè yo, ti fi yo ap dechire ak detwi. Ou gen pou vole pou anpil zòn.
  Robur nan vòl konpoze aforism zèl;
  Yon diktatè se yon boksè ki toujou frape anba senti ak men yon lòt moun, li pa koute gong la e se pwòp jij li!
  Bòks se batay ak gan mou, politik batay lang san gan blan !
  Boksè sou pwen, politisyen sou lang, bokseur sou règ yo onètman, politisyen sou anachi dezonorab!
  Yon fanm tou se yon boksè, sèlman li se pi mòtèl la lè li konplètman retire rad li!
  Pwofesyonèl nan boksè batay bare-chested, fanm pwofesyonèl fè pa sèlman tors yo!
  Yon batay boksè limite nan tan pa règ yo, konfwontasyon politisyen yo pa konnen okenn limit tan ak règ!
  Boxers goumen aklè an piblik, politisyen goumen anba tapi a, e menm si yo monte soti nan mòde lang yo anba senti a!
  Yon boksè fè tèt di se louabl, men politisyen pi souvan pase pa pèsiste nan allusion!
  Politisyen an se anvi vin lyon, men defann yon pwen de vi erè se yon belye mouton tipik, ak yon bourik fè tèt di ki kochon tèt li!
  Bòks se yon vizyon byen klere ak bèl, politik tou avegle, men li se degoutan yo gade nan li, epi li se yon santèn fwa plis anmè pou koute!
  Yon politisyen pafwa gen plimaj klere nan yon Peacock ak elokans nan yon rossinyol, men nan fè fas ak votè yo li toujou rete yon kochon san zèl!
  Nan boksè, bra long yo gen valè; nan politik, lang long yo pi mòtèl pou tout peyi a!
  Yon boksè ak pwen li ka mete atè yon sèl opozan nan bag la, yon politisyen anba tapi a, ak yon lang long, pral fè tout leta a tounen kraze!
  Kourè maraton ki pi andire se yon politisyen, pafwa li pa menm gen ase lavi pou l kouri sou twòn nan!
  Yon kourè kalkile fòs pou yon èdtan, yon politisyen, menm moun ki pi pridan, pa pral akimile fòs pou letènite!
  Yon politisyen se souvan omofob, men ak yon bourik nesesèman gwo, pwòp, men kochon nan plen!
  Yon politisyen pa toujou yon moun enpòtan, men toujou yon bourik gwo!
  Votè yo wè politisyen yo vote a kòm yon chèf istwa fe, men toujou jwenn yon wa toutouni sou fòtèy la!
  Diktatè a panse tèt li yon Peacock an Diamonds ak yon anperè nan wòb koulè wouj violèt, men lè elektè a mande yon kont, li vin tounen yon wa toutouni ak yon rache, poul mouye!
  Volontè yon fanm se tankou yon dyaman nan yon kolye, mank de volonte politik se yon pave mare nan yon nekoulan nan kou li!
  Yon fanm ka konpare ak yon dyaman, yon gason ak silex, ak politik ak yon boul nan poupou!
  Atravè fòs, ou ka goumen ak yon lènmi pwisan, men pa gen okenn fòs ap fòse ou koute diskou a nan yon politisyen nan fen a, si li enpoze tèt li sou ou omwen twa fwa kòm yon zanmi!
  Tout bagay nan mond lan mande efò, se sèlman anba bougonnen monotone yon politisyen li pa difisil pou tonbe nan dòmi!
  Nan boks, nen yo souvan kase, men nan politik, ou toujou rete ak nen ou!
  Nen yon boksè kwochi, nan politik fason pou kite yon elektè ak nen tou tòtiye!
  Nan boksè, pwen yo pafwa malonèt konte; vòt yo toujou malonèt nan eleksyon!
  Nan boksè, jan ou goumen enpòtan, kòman yo konte vòt yo ak wa nan bag la gen yon ti kras nan yon tèt kòmanse, nan politik pa gen pwoblèm ki jan yo vote, ak konte a se konplètman nan men yo. yon moun ki sou fòtèy la!
  Nan espò, ou ka vin yon monak nan pwatrin fè, men nan politik, tout moun se deja wa toutouni!
  Nan espò ou ka jwenn swe ak pousyè tè, men nan politik ou pral definitivman sal epi pa gen okenn douch pral lave pousyè tè a!
  Yon sòlda ka stubbled, men dwe bèl nan manyen la pou yon fanm, ak yon politisyen, kèlkeswa jan li byen kale, evoke santi a nan bo yon reptil!
  Yon solda se yon malfini ak ran zwezo, yon politisyen se yon poul mouye ak ran kodenn!
  Sòlda a, byenke pa klere fòm, epi pafwa pote soti lòd estipid, men kontrèman ak politisyen-jako a, li pa chante nan vwa yon lòt moun!
  Sòlda a se foumi travayè nan lagè, ak politisyen an vide kaka soti anwo, yo te yon abèy gra nan dèyè a!
  Sòlda a brav menm lè li timid, politisyen an lach, menm lè li se kòk!
  Sòlda a se nòb, men se pa gratis, politisyen an se vye, epi tou, an reyalite, yon esklav nan pasyon!
  Yon sòlda se yon lyon, byenke toujou kout, ak politik se yon rena ak deja anvayi!
  Yon sòlda se tankou yon zanj nan lanfè, ak yon politisyen se yon fete kochon pandan yon move maladi!
  Yon ti gason pye atè pi alèz pou kouri nan nèj la pase yon politisyen soulye ki ap manevwe ant ti gout!
  Yon tigason, menm toutouni nan frèt la, pi kontan pase yon vye granmoun tranpe nan labou nan diskou yon politisyen!
  Yon fanm pa tèlman pè pou yo toutouni ak pye atè tankou pou lefèt ke yon politisyen gason pral mete soulye sou li epi dechire twa po!
  Fanm nan se timid nan aparans, men gen ti kras ki ka vrèman fè l pè, diktatè a se tèribl nan aparans, men shiy lwen pwòp lonbraj li!
  Pou yon diktatè, silans se lò sèlman si sijè yo ka andire mete lang yo nan pòch yo san yo pa bougonnen!
  Diktatè a asire ke li difisil tankou yon wòch, men an reyalite tiran a se jis yon pave bèbè!
  Yon ti fi frape janm li lè li kouri pye atè sou wòch byen file, yon politisyen konfonn lè li kouri soulye ant rivyè!
  Yon talon fi ka pèse pa yon sèl byen file, yon elektè soulye ak yon politisyen pa pral pèse menm pa lespri!
  Yon fanm ta pito mache pye atè nan frèt pase soulye ak diskou dife politisyen yo!
  Nan jèl, yon kè cho pa pral refwadi, ak yon diskou dife nan yon politisyen pa pral chofe!
  Yon patriyòt gen yon flanm nan kè l, men se sèlman kaka nan fwa li nan men yon politisyen!
  Yon sòlda gen kè dife yon patriyòt, epi politisyen yo gen lestomak yon otrich koripsyon ak gòj yon piton visye!
  Yon sòlda kenbe onè - li koute anpil, yon politisyen vann san wont, ki pa vo yon pyès lajan kase, men koute twa chè!
  Sòlda a gen yon manto gri, ak anpil matyè gri nan tèt li, politisyen an gen cheve nan yon lou gri, ak aspire yo dwe kadinal gri!
  Politisyen yo voye solda al koule san pou yon mo wouj, epi pou yon biznis nwa yo trayi lanmou!
  Yon sòlda ka tache kò li, men li rete pi nan nanm, epi pa gen twalèt ki pral ede yon politisyen lave pousyè tè espirityèl!
  Yon solda oblije touye mechan pou patri a, yon politisyen touye tout sa ki bon ak anbisyon pou pwòp pa li!
  Yon sòlda ki touye se pa yon ansasen, yon politisyen pwomèt - pa akonpli!
  Yon sòlda pafwa fè sa ki enposib san epanye tèt li, yon politisyen pa fè anyen nan posib san enterè pwòp tèt li nan pòch li, san yo pa epanye lòt moun!
  Yon sòlda se yon lyon ki manke anba lòd belye, yon politisyen se yon rena ke se sèlman belye mouton ak sèvo poul obeyi!
  Yon sòlda pa ka toujou tounen yon lyon, men bagay prensipal la se pa tounen yon bourik kote twa po yo te bese!
  , Yon sòlda pa toujou konpòte l tankou yon zanj, men nan fon nanm li se konsakre ak Bondye, yon politisyen toujou vide diskou zanj ak pwomès paradi, men sou sifas lespri a li klè ke li se devouman. pou Satan!
  Yon sòlda ka rete san bòt pandan batay la, men yon politisyen mete soulye, nan nenpòt sitiyasyon!
  Yon solda mete yon inifòm kamouflaj pou l ka siviv pou patri a, alòske yon politisyen se yon aganman pou l touye yon elektè moralman pou l pran fotèy la!
  Yon sòlda nan batay kouri tankou yon chen sou yon kochon, yon politisyen nan dèyè, jape anpil ak kochon!
  Li bon pou yon sòlda fò tankou yon pye bwadchenn lè rankontre ak yon lènmi, li pi mal yo dwe sòt tankou yon kòd lonbrik lè an kontak ak yon politisyen!
  Yon bouro koupe tèt ak yon rach, yon sòlda kout kouto nan gòj ak yon bayonèt, yon politisyen degoute sou sèvo ak lang li, li trangle dèyè kou a ak mo kolan!
  Li pi bon pou yon sòlda yo dwe yon lou feròs pase yon lapen lach, sitou lè rankontre ak yon boa konstriktè politik!
  Yon sòlda ka gen aparans feròs, men nan pwofondè yon ti mouton dou, yon politisyen ki gen yon gade zanj se aktyèlman yon kochon tipik!
  Sòlda yo toujou vanyan, menm lè yo fè bak yo fè sèlman yon mannèv taktik, politisyen yo toujou lach, menm lè yo atake, yo fè yon riz estratejik!
  Yon sòlda goumen ak egal ak fò pa lòd, yon politisyen atake fèb la, pa pwòp volonte li!
  Yon sòlda reyèl pa toujou byen fèt, men toujou akonpli devwa li, yon politisyen, menm ak yon pedigree wayal, toujou pa kenbe pwomès li!
  Yon solda pafwa sèvi ak bouzen pandan vakans li, yon politisyen toujou nan travay ak nan repo yon bouzen ki sèvi ak votè!
  Yon solda peye bouzen sa li touche ak san li, yon politisyen li menm se yon bouzen epi yo peye li pou gate san elektè yo!
  Yon sòlda tire, voye yon bal nan pwatrin lènmi an, yon politisyen touye nan mete yon kochon nan pòch li, ak kòlè nan fwa a!
  Yon sòlda nan batay rele byen fò, yon politisyen tou pa an silans, men si yon vanyan sòlda yo bat nan batay, Lè sa a, paske yon rèl, Ay, se pa yon plak pwotèj!
  Yon sòlda se pa toujou yon zetwal, men tout bèl pouvwa a nan eksplwatasyon li yo pa fennen sou syèk yo, yon politisyen toujou vize pou wòl nan yon limyè, men enfami li kouvri ak mwazi!
  Sòlda a travay ak yon bayonèt byen file epi kout kouto nan bon konsyans, politisyen an bat gwo pous ak èd nan yon lang ki pwenti se san konsyans!
  Yon sòlda ka bwè twòp diven ak pipi tèt li, men li pa pral, tankou yon politisyen, vide dyare vèbal san mezi nan bwè!
  Yon ti fi pye atè pare pou kouri dèyè mennaj li san pè, men ak ki lapèrèz elektè a kite politisyen yo mete soulye!
  Yon politisyen se yon rena, pou moun elektè yo se moun ki rete nan yon poulaye, men devore vyann nan moun ki gen entèlijans nan yon poul, politisyen an pral definitivman glise yon kochon!
  Sòlda yo ap goumen ak kòk ki ponn ze an lò, pou jeneral kodenn ke politisyen rena devore nan vire!
  Sòlda a kouri sou atak la, kwè nan viktwa, politisyen an nan dèyè a, nan nenpòt ka, ap blame avyon de gè a pa devye nan prensip!
  Sòlda yo pafwa fè bak, paske kè kontan se chanjan, men yo toujou bay moute nan politik, kontantman yo se nan riz ak glise yon kochon!
  Ti gason pye atè a twò abil pou l kite politisyen an mete l anba talon li!
  Lè yon ti fi blese pye atè ak wòch byen file, yo blese kè yon gason, men politisyen ki fòse yo bwè soup chou ak soulye bast bat fwa elektè yo!
  Yon solda pa chèche lanmò, li vle viv, yon politisyen pa chèche yon fason pou l akonpli pwomès eleksyon li yo - li vle fè lajan sou elektè yo!
  Yon sòlda toujou jèn nan kè, menm vire gri, yon vye politisyen koken chita nan fwa a, ak yon dyab chòv menm ak cheve epè!
  Nan tan lontan, yon sòlda te gen yon nepe, Lè sa a, li te ranplase pa yon zam machin pou fè li pi fasil yo touye lènmi, ak yon politisyen nan epòk la te gen yon lang - pi mòtèl pase sa li enposib envante!
  Yon sòlda se yon kalite machin lagè, men rete yon nonm, nan politik pa gen anyen moun - li se yon mekanis lagè kont agiman rezonab!
  Pi bon yon kiyè pou dine pase slurping soup chou ak soulye bast!
  Si li difisil pou fè zanmi nan politik tankou chen mawon nan yon pake, ann omwen pa vise youn ak lòt sou kanape a!
  Politisyen yo dispute tankou chen mawon epi yo mete yon kochon sou lòt tankou rena!
  Yon politisyen toujou ka kache fann yon lou anba po mouton, men anyen pa ka kache kòb yon kochon!
  Yon politisyen ki pa ka kache yon pyès kochon pou votè yo pa vo yon pyès!
  Politisyen an ap vise elektè yo tèlman yo pral kriye tankou chen mawon!
  Yon politisyen san lou, men ak abitid yon kochon, pral pote elektè a nan lavi yon chen!
  Politisyen an kwaze tèt li ak men l, li antre nan pòch li ak lang li, li pile nanm li ak bòt li!
  Si yon politisyen gen sèt vandredi nan yon semèn, lè sa a votè a gen yon anivèsè nesans san fè anyen konsa nan Lendi!
  Pa gen pwoblèm pou w fèt lendi, se yon dezas pou w eli yon diktatè dimanch!
  Lè w te fè yon chwa anfavè yon tiran nan eleksyon dimanch la, ou riske jwenn yon lendi solid!
  Chwazi yon men fè, ou jwenn yon chèn asye nan kou ou!
  Poutan, men an fè pi bon nan pouvwa pase janm zo anachi!
  Pouvwa ki pi mechan an pi bon pase anachi konplè, li pi fasil pou andire yon sèl tiran pase mil frè!
  Yon chèf reyèl ta dwe tankou yon chèf istwa fe pou pèp la, epi yo pa yon wa toutouni!
  Gen anpil kèk chèf fe nan politik - men wa solid toutouni!
  Yon chèf se yon wa fiti, yon wa toutouni se yon depourvu nan prezan!
  Yon fanm ap tann yon prens fe, men li jwenn yon wa toutouni, yon elektè se yon mesi, epi li jwenn yon ipokrit ki fèb, oswa yon tiran san prensip!
  Yon fanm ap tann yon prens jiskaske li marye, yon elektè ap tann akonplisman pwomès eleksyon yo jiskaske kansè a sifle sou mòn lan!
  Politisyen an se yon mèt nan manti ak yon gran mèt nan eskiz, ak nan kapasite nan vis moute li se yon chanpyon mondyal!
  Yon politisyen gen yon sèl chans pou fè yon premye enpresyon, ak yon opòtinite konstan pou vise!
  Politisyen an konnen ke de fwa de se kat, men li eseye pwouve ke lè yo ajoute de lòt tèm nan li, ou pral jwenn lemonn antye!
  Politisyen an vle gen pouvwa ak fòtèy yon lyon, men an tèm de fòs li se nan pi bon yon kòk, ak nan tèm pozisyon li se yon rena fouye yon twou nan lòd yo plante yon kochon!
  Votè a dwe gen nè an asye pou pa rouye nan lapli vèbal politisyen an!
  Li pi fasil pou kwè syèl la pral tonbe sou tè a pase ke diktatè a merite pou yo leve nan syèl la!
  Politisyen an toujou pare pou vide pwomès tankou yon rossinyol, men pou akonpli pwomès la lè kansè nan sifle sou mòn lan!
  Poukisa li tèlman difisil pou akonpli pwomès eleksyon yo - ou ka manje yon balèn ak je ou, men yon gwo kiyè ap chire bouch ou!
  Ou ka fè tout sa imajinasyon an trase, si sa yo se pa pwomès yo nan yon politisyen prive de yon imajinasyon rezonab!
  Politisyen an pare pou l vann nanm li bay Dyab la poutèt pouvwa, men Satan pa achte sa ki pa vo yon goud epi li ale nan men l gratis!
  Yon politisyen pa ka vin Bondye, men se Satan li menm ki gen kapasite pou l fè l vinn!
  Elektè a vle pwòpte nan politik yo nan lòd yo manje vyann, men jwenn yon sèl kalite nan men yon politisyen sal - kochon plante!
  Kizin-politisyen an gen yon sèl plat bò - nouy pou zòrèy, ak yon sèl kalite vyann - mete vyann kochon, sou twazyèm twou a soti nan yon beye ak siwo myèl nan pwomès soti nan ravin elokans, ak nan konklizyon, labouyl Birch ak fwomaj nan yon sourit. !
  Yon politisyen se yon kwit manje ki prepare plat ki pa manje pou diskou dous, pou li ta pi fasil pou vale elektè a li menm!
  Yon politisyen se yon kwit manje ki san gad dèyè nouri votè a ak siwo myèl nan diskou, men menm siwo myèl se anmè si ou nwaye nan li!
  Si diktatè ki gen yon min malen an retabli tèm li yo a zewo, sa vle di elektè a resevwa yon bast ankò!
  Yon vanyan sòlda toujou ap goumen pou yon kòz jis, alòske yon politisyen pran tout trofe yo sou bò goch!
  Yon vanyan sòlda tire ak men gòch li pou yon kòz jis, yon politisyen ak lang li pran tout reyalizasyon a goch!
  Lagè se opoze a nan oseyan an nan renmen, men li mande tou yon sous dlo nan san!
  Yon vanyan sòlda se pa Bondye nan fòs, men se yon zanj nan noblès!
  Sòlda a gen yon kas an fè, yon bayonèt an asye, ak yon kè an lò, men politisyen an pa bay li valè menm pou yon pyès lajan!
  Souvan sòlda yo ap pouse yo touye tankou mouton, men yo se lyon nan kè, e yon politisyen ki gwonde tankou yon lyon se yon mouton tipik!
  Yon sòlda ka pè tou pou lanmò, men toujou li gen plis pè nan dezonè, ak yon politisyen ap tranble pou lavi l ', men li pèdi onè li depi lontan!
  Sòlda yo, yo te bat lènmi an, selebre viktwa a, politisyen an, li te twonpe elektè a, selebre lach la!
  Yon tigason ka yon bon gèrye, men yon politisyen pap janm grandi pou responsab votè yo!
  Pito ou yon ti gason pye atè pase kite politisyen yo mete soulye sou ou epi vòlè jèn ou!
  Yon ti fi se yon flè manyifik ki ka fennen, men li pa janm pèdi parfen li, yon politisyen se yon pil fimye, li ka monte fòtèy la, men li pral sèlman santi plis!
  Yon sòlda se yon nonm reyèl, yon politisyen se yon fanm mosad nan pantalon!
  Yon sòlda gen yon kòlè nòb tankou yon gwonde nan yon lyon, ak yon politisyen gen vye isterik, pawòl Bondye a se yon bele nan yon belye!
  Yon sòlda raman gen yon jou konje, men yon politisyen gen sèt vandredi nan yon semèn, ak elektè li yo selebre anivèsè nesans yo nan Lendi!
  Yon solda, fin tonbe, fè push-ups, yon politisyen toujou moralman tonbe epi peze nan pòch li!
  Gen yon sòlda pafwa fòse yo ale nan labou a pandan y ap rete yon nonm, ak yon politisyen nan rad pwòp epi vide ak koloy rete yon kochon!
  Yon solda bay onè e li rete ak onè, yon politisyen glise yon kochon epi li rete yon kochon!
  Yon sòlda gen bouton nan yon ranje, yon politisyen gen tankou bounda yon kochon!
  Sòlda zòrèy timoun brav, epi voye politisyen nan lopital sikyatrik!
  Yo di nonm ki soti nan yon makak, men yon politisyen imedyatman klè e li rete yon kochon!
  Labour fè yon nonm soti nan yon makak, ak lit la kache fè politik nan yon melanj de yon rena ak yon kochon!
  Travayè a travay di epi pafwa bwè alkòl, politisyen an piggy e toujou vomi dyare vèbal!
  Sòlda a grandi nan batay an batay, politisyen an soti nan yon kanpay elektoral nan yon lòt, pi plis ak plis tounen yon bouzen!
  Je solda boule ak eksitasyon jivenil yon konbatan, chapo politisyen boule tankou vòlè, ak endiferans sinik boule!
  Yon sòlda gen yon chwa: pwatrin li nan kwa oswa tèt li nan touf raje, alòske yon politisyen nan eleksyon gen kwa sèlman bouche ak aspirasyon, elektè ak tèt chou!
  Yon sòlda menm ti wo ak yon kouraj jeyan, yon politisyen menm ak yon pozisyon wo - yon konsyans pigme!
  Yon sòlda vle yon kò fi kòm yon kado pou yon fe, epi yon politisyen san merite mete tout peyi a sou kansè!
  Yon sòlda toujou gen tan ak kote pou yon feat, men li pa toujou posib yo akonpli li, yon politisyen nan pwoblèm tan konstan pral definitivman gen tan mete yon kochon sou tèt li!
  Yon politisyen se sèl bèt ki san zèl nan lanati ki kaka sou tèt tout moun!
  Chak timoun konnen ke de fwa de se kat, se sèlman politisyen yo, olye pou yo miltipliye chif yo, pwodui yon divizyon konstan nan pòch yo!
  Yon sòlda aprann nan fè boul, yon politisyen eseye abitye votè yo nan lide ke yon moun ka pwospere si yon moun bat gwo pous!
  Chak solda se yon konbatan, diferans lan se sèlman nan nivo, chak politisyen se yon bouzen, diferans lan se sèlman nan ran yon tchoul!
  Yon solda se an pati yon bouro, paske li tou fè san koule, yon politisyen se yon kanpay nèt, paske li degoute sou sèvo li!
  Si jeneral la envite nan yon maryaj, Lè sa a, sòlda nan resevwa yon envitasyon pou sove Motherland la pou maryaj yo jwe nan yon peyi gratis!
  . CHAPIT #5
  Dènye gwo konsantrasyon twoup yo te gad enperyal la. Sa yo chwazi samurai nan rezidans mikado la. Li te pou yo ke vanyan sòlda yo nan triyonvirat timoun yo te pran moute.
  Yo te vle mete fen nan menas Japonè a yon fwa pou tout!
  Ti gason ki p'ap janm fini an Robur te peze bouton joystick la ak dwèt yo toutouni nan janm timoun li yo, epi li te bat fòs mòtèl destriksyon ak boule nan vanyan sòlda yo nan peyi solèy la k ap leve.
  Robur fè dan l', li chante:
  - Mwen se pi fò nan mond lan,
  Ak tranpe nan twalèt la!
  Albina te fè remake ak yon ri, li te dekole zann timoun li yo epi li t ap chante:
  - En de twa! Detwi tout lènmi!
  Apre sa, ti fi a pral peze bouton yo nan joystick la ak janm fè, chiseled li. Li se jis yon vanyan sòlda hyper.
  Alvina te bat samurai a ak talon woz li toutouni, grasyeuz epi kouli:
  - Pou patri a - manman nou!
  Albina te fè remake ak yon souri ensèten:
  - Èske li pral gwo? E kisa manman nou vle di?
  Alvina fè dan l' epi li reponn:
  - Pou yon tan long yo konprann yon manman wòdpòte - yo konprann ti fi ak lespri a!
  Epi ankò, ann boule ak wè gad la. Epi li te fè sa avèk anpil zèl.
  Robur, pandan se tan, lonje dwèt fè, timoun, janm bronze l 'nan zam lènmi yo epi li panse sou siyifikasyon lavi a.
  Chak moun gen misyon pa yo nan lavi. Epi ou pa ka diskite kont li. Pou egzanp, li Robur te fè pi gwo dekouvèt nan teknoloji, epi li te reyisi. Epi kounye a nou bezwen fè limanite kontan ak pwòp diktati pa nou. Epi sa a se misyon prensipal li.
  Epi Robur, kraze Japonè yo, chante:
  - Men misyon an vini, epi Lè sa a, Larisi, olye pou yo Nicholas, pral eli m '!
  Epi se konbyen Japonè ki mouri. Jis pil antye nan kadav. Rejiman gad yo nan anperè a, ki te gen bagay moun fou pou kontakte Larisi, ap mouri. Sepandan, si sèlman ak Larisi tsarist, Lè sa a, sa a se sèlman mwatye pwoblèm nan, ak isit la jeni nan teknik nan Robur se kont li. Ak sa a se yon pwoblèm reyèlman gwo.
  Robur ankò te kòmanse pwononse aforism zèl byen fò, ki fasil chape soti nan lang timoun li;
  Yon demon ki repanti pi bon pase yon zanj ki tonbe!
  Pi bon fason pou etabli jistis se pini tout moun!
  Chak legim gen tan li, e chen an gen yon chenn pou manje midi ak yon laisse pou dine!
  Tèt ki gen bon konprann bay lòd, men dwèt ajil pwan. Youn enposib san lòt la - yon lespri san yon kò, tankou yon nanm san kò!
  Pa toujou gen bon konprann sou fòtèy la, men toujou ak wa a nan tèt li!
  Pa menm krache sou sot pase ou si ou pa vle fini nan yon oseyan nan vomisman nan lavni!
  Menm pi piti bon aksyon an pral depase rèv ak pwojè ki pi gwo!
  Dènye moun fou a kapab touye, men vre premye jeni an kapab resisite!
  Limanite pral swa devlope nan Divinite Toupisan an, oswa koule nan mizè a nan senj, men li enposib rete nan yon nivo menm jan li se kanpe sou kwen an nan yon pyès monnen pandan yon tranbleman tè!
  Li pi bon koupe yon fwa ak yon nepe pase menase ak yon brik mil fwa!
  Si w vle gen kè kontan, byen marye; si w vle jwenn sajès, marye san siksè!
  Yon maryaj ki defektye lè men Veterinè cheval la file pou yon bagay ki pap bay lamarye satisfaksyon!
  Menm yon timoun ka touye, men pou rezirèksyon youn ta dwe gen matirite nan nivo demiurge la!
  Lyon an se wa bèt kanivò, men pi mòtèl la se atizan konn fè rena a!
  Lè bourik la te vin wa, rena a te imajine li se Bondye, e rès yo te oblije raboure tankou bourik!
  Gen règ ki estab nan echèk, nan politik gen yon jwèt san règ ak anachi!
  Echèk se yon jwèt pou gwo lespri selon règ klè, politik se pa yon jwèt ditou, pou gwo bandi dapre konsèp vag!
  Pi gwo lespri a pa gen pouvwa pou l eksplike dènye moun sòt la - poukisa politik se yon bagay moun fou!
  Envansyon volan an se yon gwo dekouvèt pou benefis limanite, men kapasite politisyen yo pou kondwi votè yo nan sèk se pi gwo madichon an!
  Pou yon moun entelijan, yon kòd se yon sovtaj pou soti nan yon ravin, pou yon moun sòt se yon nekoulan, ak kouraj se yon dezas!
  Yon pwen pood gen senk dwèt, men moun ki bat yo pa gen menm yon ons nan konsyans!
  Bagay ki pi difisil pou yo tonbe nan men yon elektè ki gendwa se soti nan mòn lò yo te pwomèt pa politisyen yo!
  Plis mòn lò pwomès politisyen an pi wo, se plis chans pou elektè a kase kou li apre li fin vole sou li!
  Pafwa yon politisyen sipòte yon elektè - tankou yon nonm pann!
  Nan atizana gen mèt nan tout metye, men nan politik, konpetans se yon sèl lang!
  Menm men ki pi abil yo pa ka ranje tout bagay, men politisyen inepte ak lang yo kapab kraze tout bagay!
  Nonm ki pi fò ak men l pa pral leve menm yon tòn, men yon politisyen ak lang li pa pral fèb bese tout yon eta!
  Kobra a sifle anvan lage pwazon nan kò a, epi politisyen an vide tankou yon rossinyol, anpwazonnen nanm nan!
  Koulèv la degaje pwazon nan fang li yo, politisyen an emèt pwazon nan lang lan, touye pi plis presizyon!
  Verite a pafwa anmè, men sèl verite li geri, politisyen an toujou dous, men siwo myèl li lakòz dyabèt desepsyon!
  Gen siwo myèl ki soti nan bouch yon politisyen san pen, men pa gen pen travay san sèl la verite!
  Lè w ap gade yon diktatè, politik se privilégié, vide san pi bon pase konfiti nan bouch ou!
  Diktatè a anmè kou anmè, men sèl laverite nan li se sèlman nan fwa moun li yo!
  Yon politisyen-demokrat gen yon diskou dous, yon politisyen-diktatè dabò gen yon diskou, epi answit tèt li sou zepòl li!
  Yo nan lòd yo fè yon karyè nan politik, ou bezwen konnen twa règ: silans se an lò, lapawòl ta dwe tankou siwo myèl, pwomèt nan twa bwat, pran li nan gwoup la nan twa fason!
  Politisyen yo di yon bagay epi fè yon lòt, ak yon sèl eksepsyon - ou reyèlman pa pral anwiye ak yo!
  Lè yon gason mete soulye, li fè fayit, epi lè yon fanm retire soulye li, li miltipliye fòtin li!
  Se pa tout gason ki ka menm reklame plas yon zanj, men chak fanm se deja yon deyès potansyèl!
  Finalman, gad la te konplètman detwi, ak palè a te pasyèlman detwi.
  Koulye a, nou dwe fòse Mikado a siyen yon rann tèt san kondisyon bay Larisi ak Lè sa a, fè yon referandòm sou enklizyon an nan Japon nan anpi Ris la.
  Natirèlman, sa a se pi enpòtan an ...
  Ti fi yo mete blende fortune yo epi yo soti nan avyon an.
  Okenn moun pa t reziste yo.
  Mikado a t ap tann yo ansanm ak minis yo. Lè yo wè ti fi pye atè, diyitè yo te jennen e yo te ronjri.
  Albina te bay lòd:
  - Sou jenou!
  Mikado a ak minis yo bese tèt yo obeyisan. Yo tranble ak laperèz.
  Alvina te di:
  "Koulye a, bo mak pye nou yo!"
  Epi pou l vin pi konvenk ak yon boutfeu pòch, li koupe de gad kò anperè a. Apre sa, li tranpe pye l' nan san ki koule soti nan lanmò a. Apre li, Albina tou tounen yon likid wouj.
  Apre sa, ti fi yo kite wouj, grasyeuz, ti tras nan janm yo.
  Anperè a ak minis yo te bo yo avèk obeyisans. Epi sa a te imilyasyon ki pi fò nan Japon.
  Lè sa a, nan kou, ou bezwen siyen rann tèt la enkondisyonèl nan peyi solèy la k ap monte.
  Albin ak Alvin te oblije siyen tout Kabinè Minis yo.
  Lè sa a, mikado a mete ajenou ankò epi li bo plant yo fè, san yo nan ti fi etènèl yo.
  Se konsa, okipasyon an nan Japon ak yon viktwa konplè te pran plas.
  Men, pou kounye a, ou bezwen rete tann pou rive nan twoup Ris. Nan nenpòt ka, yo te anonse nan radyo a ke Japon ta kapitile.
  Robur te kontan anpil, e ti gason etènèl la di:
  - Mwen te bat tout yon anpi!
  Epi li pete ri... Se te danjere kite machin konba a, men li te raz pou chita pou kont li.
  Ak ti gason etènèl la, ki te resevwa imòtalite kòm yon kado, deside kontinye koleksyon an nan pawòl zèl;
  Pou rejwi nan viktwa epi pa kriye anmè nan defèt, ou bezwen swe nan dilijans ak yon etensèl talan!
  Yon sòlda santi nan kè li lè pou ale nan atak la, ak yon politisyen ki gen lontan nan fwa a voye pou touye!
  Sòlda a pafwa vizite pa dout sou konpetans nan kòmandman an, men politisyen an, san okenn dout, se pa konpetan, ki nan kapasite nan bay manti!
  Yon solda se pitit malfini k'ap pikote yon advèsè epi k'ap flote nan syèl la, yon politisyen se pitit rena k'ap kaka sou tèt li ak kochon sou bò liy!
  Nan batay, brav la te bat li anvan batay la kòmanse, lach la pèdi san yo pa antre nan batay la, politisyen an twonpe menm anvan divizyon trofe a!
  Nan yon batay, fòs yo toujou inegal, yon moun pi fò, yon moun pi fèb, ak tout moun egalman bon nan jwe politik!
  Nan batay, yon sòlda ap gridonnen ak yon mitrayòl, epi yon politisyen nan dèyè tanbou lang li san anyen!
  Yon sòlda pa bezwen ankouraje yon feat - li se toujou pare, ak yon politisyen pral vis ou moute nan nenpòt ki moman!
  Yon sòlda tankou yon chat gen nèf lavi, ak yon politisyen tankou lanfè gen yon milyon mask!
  Yon sòlda, menm si li malad fizikman, se mantalman an sante, ak yon politisyen toujou obsede ak yon dezi douloure yo vise elektè a!
  Robo pa ka malad, vrè solda yo pa lage, e politisyen pa nati pa ka pa fouti!
  Yon vanyan sòlda se twa fwa yon vanyan sòlda, yon politisyen se yon milyon fwa yon kochon!
  Yon sòlda se premye ak premye yon nonm, epi dezyèmman yon vanyan sòlda, yon politisyen se yon kochon nan premye degre, ak yon rena nan dezyèm lan!
  Yon fanm pye atè ka rapouswiv nenpòt moun ki soulye, li fasil pou pye l san soulye, li difisil pou viv san sèvo!
  Yon fanm pa wont etale talon pye l, li pi mal si yon gason mete w soulye epi li rache twa po!
  Yon politisyen ka bousonnen tankou yon tank, men zam li se tankou jele dyare vèbal!
  Yon solda ka jwenn pou nan mach la, men yon politisyen ki nan dèyè se deja yon pou fimye pa vokasyon, e menm kochon tout tan!
  Yon politisyen se mouton sa a ki soti nan ki ou pa pral jwenn lenn mouton pou bòt santi, men ou menm ou pral slurp soup chou ak soulye bast!
  Yon kochon bay moun vyann ak bekonn, epi yon politisyen kochon sèlman pandye nouy sou zòrèy li epi li mete fwomaj nan yon pyèj sourit!
  Diskou politisyen an se yon labouyl solid ak yon konfizyon nan pwomès, ak li yon ti fwomaj soti nan yon pyèj sourit, manje sa yo lakòz sèlman yon ilsè nan desepsyon!
  Sòlda a renmen fanm ak patri a, politisyen an li menm se tankou yon fanm kaprisyeuz ak renmen pouvwa sou patri a!
  Yon sòlda vle akonpli yon fe epi vin yon ewo, yon politisyen toujou jwenn yon opòtinite pou komèt mechanste ak resevwa yon rekonpans!
  Si yon sòlda pa konte zetwal yo, pi bonè oswa pita li pral touche yo sou zepòl, men yon politisyen, ki konsidere tèt li yon etwal, pa t 'menm merite yon kwa sou tonm li!
  Yon sòlda pa toujou jwenn yon kote anba solèy la, men nanm li klere, yon politisyen pafwa pran plas yon limyè, men dyab la li menm se nan lespri!
  Sòlda a ap chèche glwa e li vle siviv, politisyen an gentan jwenn wont e li vle viv nan gwo fason!
  Yon solda salye e li rete ak onè, yon politisyen glise yon kochon, li menm li rete yon kochon mangy!
  Sèvis sòlda pa pèmèt yo grandi yon vant, men li te pèdi yon vant, yon vanyan sòlda vin imòtalite nan kè moun, ak yon politisyen, li te travay moute yon vant, rete sèlman nan fwa a!
  Sòlda a pa epanye vant li pa gen vant pou fi renmen yo, politisyen an ap tranble nan vant li fè yon mamout, e pou sa votè yo rayi nou!
  Yon ti fi pye atè pi kontan pase yon vye fanm ke charlatan yo mete soulye, yo pwomèt jenès etènèl ak richès, men olye pou yo jenn po, yo te rache twa po!
  Sòlda a poko yon jeneral, li pa enferyè a li nan entèlijans ak kouraj, politisyen an pa byen Satan, men pou li fè mechanste, li toujou gen yon bagay pou aprann nan men dyab la!
  Talon fi a toutouni se wonn ak séduizant, wa yo toutouni ak politisyen yo parèt devan nou lè mask la chire, awondi nan diskou, men degoutan!
  Pilòt la pa fèt zèl, li jwenn zèl nan lit, politisyen an pa fèt ak nen, men li kite elektè yo ak nen san difikilte!
  Konpetans sòlda fèt nan touman, virtuozite politik kreye touman nan mitan votè yo!
  Yon solda poko yon mèt, men li aprann de batay an batay, yon politisyen pa yon zanj ankò, epi l ap vin neglije nan yon kanpay elektoral nan yon lòt!
  Moun ki fèt pou rale pa ka vole, men yon esklav depi li fèt la ka vole moute sou twòn nan si li gen tenasite yon pivè, intelijans yon chwèt, ak pèspektiv nan yon malfini!
  Pi fò a genyen nan lagè, ak pi gwo fòs la se nan atizan konn fè, kidonk rena a ap toujou pran sou lyon an!
  Sòlda a pran li pa tèlman pa fòs ke pa entèlijans, sèvo a se pati ki pi fò nan kò a, byenke li pa gen misk, ak lang nan se pi danjere a, byenke dèyè dan yo!
  Sòlda a sere senti li pou fè li pi fasil pou kouri, politik la fè elektè yo sere senti yo, epi yo gaye!
  Yon sòlda gen zèl espirityèl ak yon malfini nan nanm li, yon politisyen gen yon pyès lajan kochon nan lespri l, ak yon nanm pi mal pase yon kochon!
  Lang yon gason volontèman niche talon pye yon fanm, men gason sòt yo plis dispoze toujou kite yo mete soulye nan politisyen ki mare lang!
  Politisyen yo gen lang long, men trè kout men pou akonpli pwomès la nan bouch san dimansyon!
  Moun ki gen entèlijans yo se mouch ki pikore nan diskou siwo myèl politisyen yo, ak moun ki gen Evaris rat yo kouri libere fwomaj nan yon sourit!
  Politisyen yo raman sòt, okontrè, pi souvan moun sòt se moun ki voye vwa yo kòm yon politisyen meliflu, riske frape nan zòrèy yo pou sa, epi yo rete san pantalon!
  - Politisyen an se yon pickpocket limenm, epi li se yon pòch moun, ak pòch li pa gen okenn anba, men li ka soti nan li sèlman yon fig frans pou elektè!
  Anvayisè a pile tè a ak bòt li yo, ak fanm nan pile nonm lan ak pye l ', tè a ap plenn nan doulè, gason an kouli ak plezi!
  Sòlda a pa vle touye, men fè devwa li an konsyans, politisyen an anvi san, li pa gen menm yon ons nan konsyans!
  Yon sòlda se pa yon amstè pou sere pwovizyon, epi li pa yon gopher pou kache, epi li pa yon rat pou ronge poukont li, men li vrèman gen dan lyon lè li goumen pou yon kòz jis!
  Yon sòlda se yon inite batay, yon politisyen se jis yon zewo militan!
  Yon politisyen se pa yon sòlda oswa yon vanyan sòlda, men li touye trè efektivman ak yon lang long epi dechire do kay la sou gon li yo!
  Diktatè a tou koupe kouto nan kouto ak yon lang long, yon si nan elokans!
  Zo ki pi fò se lang, si se pa lang-mare!
  Si yon politisyen mare lang, lè sa a li pa pral kolekte zo nan polemik!
  Yon politisyen se toujou fwi sa a, pa janm mi pou bay elektè yo manje, men pouri depi lè li ekspoze pou evalyasyon pa vote!
  Yon politisyen se yon fwi ki, vide ji elokans, fè elektè yo tounen legim!
  Yon boutèy vodka demi-lit pi mòtèl pase yon douzèn Hitler, kidonk ann bwè nan lefèt ke sèlman alkòl touye Larisi ak nou tout!
  Yon tigason ki gen talon fè frape dan yon ènmi, yon granmoun ki te soulye ak politik rete yon chen san dan ki kriye nan lalin nan!
  Gwo t'ap nonmen non vini nan yon sòlda pa fasil, men li se entelijan, men yon politisyen kounye a epi Lè sa a, kouri nan eskandal byen fò nan notoryete!
  Yon sòlda se yon vanyan sòlda nan limyè, kèlkeswa lide li goumen pou li, yon politisyen se yon abominasyon nan fènwa, kèlkeswa drapo li kanpe anba!
  Li pa gen pwoblèm ki drapo sòlda nan anba, bagay prensipal la se ke kouraj boule nan kè l ', ak koulè a nan koulè a pa enpòtan nan politik, li pral lach nan fwa a nan elektè a!
  Yon solda anba move drapo merite plis respè pase yon politisyen anba bon slogan, men kèlkeswa baza, mete yon kochon!
  Kominis se yon paradi ke moun menm bati sou tè a ak men calloused, men politisyen kochon fè planèt la nan lanfè, detwi bon an ak lang long!
  Yon sòlda pou patri a se toujou yon mòn, yon politisyen sèlman ralanti yon pave, kochon li se yon konbatan hoora, pou yo pa krap twòp!
  Yon fanm ka an silans yon bon sòlda, men yon politisyen, menm nan pantalon li, se yon fanm move, pale!
  Politisyen yo gen lang long ak anbisyon san limit, men yo sezi Latè a, men yo kout, ak lespri a se menm mwens!
  Pa vante teknoloji asye, si ou gen yon lespri tankou jele, Lè sa a, sovaj yo te bay yon lach yon klib ak yon klib, tou de nan syèl la ak sou tè a!
  Politisyen, moulen istwa san sans, ki soti nan ki pa farin pou pen, men farin solid, ak nouy nan zòrèy votè yo!
  Sòlda a se yon Knight ki goumen ak yon dragon, men dragon sa a se aktyèlman nan dèyè a epi li pa gen sèt tèt, men yon milyon mask, ak yon kantite inonbrabl nan djòl kochon!
  Yon solda, pou pa tounen yon poul rache, dwe yon zwa, yon politisyen, pou yo ka fri votè nan yon babekyou, pral kontan pipi, pa nan yon fason kamarad!
  Sòlda yo se jis tigason, men yo grandi nan batay an batay, politisyen, kèlkeswa laj, soti nan yon kanpay elektoral nan yon lòt, tonbe nan menm pi gwo foli!
  Yon sòlda ka san bab, men yon vanyan sòlda bèl pouvwa, ak yon politisyen nan nenpòt sitiyasyon pa ka kite yon ke!
  Ti gason an reve pou l vin yon vanyan sòlda malfini, men li pa klè kote politisyen-kochon soti tèlman sal ke li degoutan menm rèv sou yo!
  Yon ti gason avyon de gè ki fèt ta pito kouri pye atè nan nèj la pase kite tèt li yo dwe soulye ak politik ak tounen yon bòt santi!
  Yon fanm toutouni se pa yon poul rache, li pral wete pantalon nenpòt gason ak fè menm yon chèf awogan nan yon wa toutouni!
  Ti gason an vin tounen yon sòlda, e ki moun ki te politisyen an nan jèn li si yon kochon konsa gwo te grandi soti nan li?
  Yon jennès onèt ak kliyan - lajan an echanj pou plezi, ak yon politisyen se yon mantè konplè, vòt ak taks an echanj pou desepsyon absoli!
  Yon politisyen se yon jennès trè chè, nan men ou non sèlman riske pran sifilis nan sèvo a, men tou, yon kochon nan pòch ou!
  Yon politisyen se tankou yon kalite bouzen ke olye pou yo retire rad li, li chire twa po nan elektè yo ak enfekte, nan televizyon an!
  Ou pa antre de fwa nan menm rivyè a, men yon kannay ki toujou ap piggy ka re-eli yon douzèn fwa!
  Bèt ak timoun pa renmen manje san sèl, men poukisa granmoun yo tonbe nan diskou dous politisyen yo ki prive de sèl la verite!
  Sèl verite a anmè, men gen pouvwa gerizon, diskou yon politisyen dous, men lakòz dyabèt nan lespri a!
  Yon moun pa vle vin yon pion, men yon karyè nan lame kòmanse ak prive, yon politisyen pa vle jwe nan règ yo, epi li mennen karyè li nan politik ak anachi!
  Yon politisyen ki joure masisi se yon gwo bourik li menm, epi li pa gen moun!
  Yon sòlda pa pral mouri de fwa, men yon politisyen pral trayi twa fwa, epi twonpe yon milyon fwa!
  De lanmò pa rive, epi ou pa ka wete bòt ou ak pye atè, men politisyen yo jere touye tout tan tout tan an, ak dechire twa po!
  Ti fi a pa pè kouri pye atè nan nèj la, li pè ke Veterinè cheval la pa ta vire soti nan yon bòt estipid santi, soulye jiska zòrèy li!
  Yon sòlda nan yon lagè vin pi jèn ak matirite an menm tan, yon politisyen nan yon lit kache, vin granmoun ak matirite, an menm tan plonje nan nivo yon bèt sovaj!
  Yon sòlda se yon konskripsyon prive epi li vin yon pwofesyonèl nan lagè, yon politisyen pa konnen dat limit yo, ak yon pwofesyonèl nan konfere viktwa!
  Yon sòlda dwe silex, men pa tounen wòch nan kè, yon politisyen gen lontan gen yon wòch olye de yon kè, men li gen dite nan kawotchou!
  Yon bon sòlda nan batay se tankou Dyab la - ke li nesesè yo etenn dife a, yon politisyen kalifye nan mechanste se Satan li menm, ak pwogrè nan pwomès se yon kawotchou tipik!
  Yon sòlda ka mouri sou chan batay la, men li pi bon pase yo te touye anba yon kouran dous manti soti nan bouch politisyen nan tan lapè!
  Nenpòt moun ki fèt yon vanyan sòlda ap mouri yon ewo, nenpòt moun ki vin yon politisyen se deja yon kannay mouri ak yon kadav k ap mache!
  Politik se lè yo di yon bagay, vle di yon lòt, fè yon twazyèm, li vire soti katriyèm lan, men li toujou ale sou kote epi li rete yon abominasyon nan fwa a!
  Pa gen frè nan politik, men gen anpil fanmi pòv, pa gen okenn prens fe, men yon eksè nan wa toutouni, pa gen okenn verite menm pou yon moman, men pral gen ase manti pou plis pase yon jenerasyon!
  Lanmou vini lè ou pa tann, politisyen kole lè ou pa rele!
  Tout laj yo soumèt ak renmen, politisyen ka jere tout mechanste!
  Yon politisyen se yon mons ki poze kòm yon bèl gason, men pa gen okenn minisyon abondan ki ka kache pyès lajan yon kochon ak zank bèt nan bwa!
  Yon sòlda se tou yon kalite mons, paske li touye sou chan batay la, men kontrèman ak yon politisyen, li se sou yon baz egal, men elektè a toujou pèdi!
  Yon fanm vle renmen ak kontantman pou tèt li ak fanmi li, yon politisyen se prensipalman enterese nan gate lòt moun, epi li obsede ak renmen lajan an!
  Yon fanm se tankou yon woz: yon parfen atiran, aparans klere, pikan byen file, e ki jan yon politisyen sanble, frape ak fetidite, aparans mizerab, ak kaktis?
  Yon fanm se reyalizasyon nan bote ak pite, byenke pa toujou ideyal, men yon politisyen ap toujou estanda a nan mechanste ak lèd!
  Yon ti gason pye atè pa mal konpòte li epi li antre nan pòch li osi souvan ke yon politisyen fè bagay dezagreyab epi li mete yon kochon ladan l!
  Timoun nan renmen jwe ak zam, men li se yon cham, politisyen an renmen rattle yo, men olye pou yo pè, li enspire degou ak ri!
  Moun soti, jan syantis yo di, nan yon makak, yon politisyen, byenke yon primat tipik, espesyalman moun ki gen siksè, gen yon relasyon ak yon chakal!
  Yon moun gen yon nati kreyatif diven, men politisyen yo kloure sou kwa yo ke yo se jis move lespri pa nati ak kreye dezòd!
  Politisyen an se Dyab la nan kò a, sèlman pa mèt lanfè a, men kreyatè a mò yo ye sou Latè, nan ki move lespri yo soti nan kontwòl ak kreye dezòd!
  Yon sòlda se yon jij Bondye ak tan, yon politisyen se yon salo san jijman, ak anachi li pa konnen okenn delè!
  Sòlda a pa chache lapè, e tanpèt la pa siy tou, politisyen an ap antere exploit li, parazit la anvye anpil!
  Yon sòlda se pafwa yon vanyan sòlda envolontèman, epi li pa vle touye, men li akonpli yon devwa sakre anvè Motherland la, pandan y ap yon politisyen se yon trèt volontè ki renmen kochon, pa satisfè obligasyon li anvè votè yo!
  Yon sòlda rezoud pezeul nan batay, yon politisyen bati konbinezon atizan konn fè, li pa ka rezoud pwoblèm nan pasifikman!
  Yon politisyen se tankou yon jeneral ke olye pou yo epolèt li mete espageti yo kat nan yon moun sòt, byenke li menm, sepandan, se yon rena!
  Yon sòlda ka jwe kat, men yon politisyen mete epolèt sis menm san jwe!
  Yon sòlda se yon konbatan byen fre, lè li vin byen ak tèt li, yon politisyen se yon kochon, li pral jwenn yon zwazo nan men yon malfini!
  Yon sòlda konnen ki sa laperèz ye, men simonte tèt li, yon politisyen konnen sa ki onè ye, men vire l 'nan tèt li!
  Si yon fanm pa pè etale janm li, li pa pèmèt yo mete tèt li sou bòt, Lè sa a, li te fèt nan yon chemiz!
  Yon vanyan sòlda ki pap kite tèt li dezabiye twa po li te fèt nan yon chemiz!
  Madanm, pa wont mache pye atè, pè anba talon bòt santi!
  Si ou pa vle vale kwen nan lam la, Lè sa a, jwenn yon lide byen file ak andirans asye!
  Pwen epe yon moun sòt ka pèse kò a, men se sèlman pawòl byen file yon maj ki ka frape kè a tout bon vre!
  Yon solda se yon dyab ki gen yon kè pi, yon politisyen di se Bondye, men ki plen ak panse sal!
  Pa wont yon fanm nan toutouni li nan chache yon chèf gason, wont marye ak yon wa toutouni!
  Yon fanm ki ak èd nan janm li yo dechire twa po nan yon gason te fèt nan yon chemiz!
  Yon fanm ki te fèt nan yon chemiz ak vyann toutouni mete sou yon gason, menm si li pa yon bòt plen!
  Li pi enpòtan pou yon fanm fèt ak yon chemiz pase pou resevwa yon rad abondan nan men yon wa toutouni!
  Li pi bon pou yon fanm ale toutouni pase kite yo rache tèt li twa po ak yon bòt plen santi, pi bon pye atè pase soulye ak yon bòt bouche!
  Si yon fanm pye atè, ki montre pwatrin li, kraze aplodisman, epi li pa joure ak sifle, Lè sa a, li te fèt nan yon chemiz epi yo pa pral kite tèt li yo dwe soulye!
  Feblès fanm yo tounen yon fòs atire, epi si yon gason montre feblès, Lè sa a, li pral pouse nan yon marekaj nan enpotans!
  Yon fanm ta dwe kapab padone si li vle gen siksè, si yon gason vle reyalize yon bagay, li pa ta dwe bay tèt li!
  Plas malfini yo bay moun ki konn vide tankou yon rossinyol epi ki pa konte kònèy yo!
  Moun ki konte anpil kòk li san zèl, li pa gen bèk!
  Nenpòt moun ki vann Motherland pou lò pa vo yon pyès lajan epi yo pral kouvri ak rouye a nan trayizon anba metal la nòb!
  Volè desandan yo, ou pral fè fayit nan anile a, kòm tout bagay pral nwaye nan toubiyon an san fon nan krim ki sot pase yo!
  Yon vanyan sòlda dwe gen bon konprann tankou yon chwèt, brav tankou yon malfini, epi li pa konte kòk nan batay, pou yo pa rache pa yon poul!
  Li pa enpòtan lè gen kèk ane, yon dezas konplè lè pa gen ase sèvo ak entèlijans nan nenpòt laj!
  Ti gason an vle vin yon sòlda epi ale nan lagè pou vin yon ewo, yon politisyen vle vin yon kòmandan, chita nan dèyè, epi fè mechanste!
  Sòlda a vle labouyl ak vyann, men li jwenn labouyl Birch nan men kòmandan ak plante kochon pouri nan men politisyen!
  Nan batay, ou bezwen pa sèlman yon bayonèt byen file ak yon sabre asye, men tou, yon lide byen file ak nè nan asye, ak men yo an lò nan yon envanteur!
  Pèp la pa bezwen yon monak sou fòtèy la, men yon tsar nan tèt yo, pa lapawòl ajan politisyen yo, men roubles ajan nan bous yo!
  Lide ak kouraj, tankou mari ak madanm, bay nesans nan viktwa sèlman nan pè, ak Marenn nan nenpòt ki siksè - chans, pa pral twazyèm nan tout!
  Jèn yo vèt men dous, vyeyès anmè ak limon, ak yon fanm se tankou yon mouch nan dous, maladi se tankou yon taon nan laj laj!
  Li pi bon pou yon jèn elektè pase yon ansyen politisyen;
  Nan jèn, nenpòt biznis ka diskite, men nan vyeyès ak ochomaj sispann!
  Gen plis lajwa nan jèn nan travay pase nan ochomaj nan vyeyès, kidonk ann bwè nan lefèt ke jèn pa fini san okenn travay!
  Yon fi bon nan jèn li, yon kiyè se pou dine, ak yon politisyen nan kavo!
  Ti gason ki gen talon fè yo pi kontan pase granmoun, nan men ki politisyen yo rale desann twa po ak byen soulye jiska zòrèy yo!
  Pandan Robur te konpoze sa a, ti fi yo te rive ak dokiman ofisyèl rann tèt Japon an. Konsa te fini lagè bèl pouvwa a. Men devan Rommel toujou genyen anpil diferan ka ak pwoblèm. Antouka, twa nan yo te bat yon pouvwa ki pa t fèb ditou.
  Albina te mande Robur ak yon souri:
  - E kiyès nou pral detwi kounye a?
  Ti gason ki p'ap janm fini an leve zèpòl li epi li sijere:
  - Petèt nou pral pran Larisi nan bi pou yo balans?
  Alvina byen lojikman te fè objeksyon:
  - Lè sa a, pa te gen okenn pwen nan detwi Japon pou nou! Men, si nou te chanje balans pouvwa a, Lè sa a, nou dwe kenbe sou!
  Robur te sote pye l', pye l' timoun epi li te deklare:
  - Men, ou wè, li se byen posib pou nou konkeri lemonn antye! Nou jis montre fòs!
  Albina te dakò ak sa a:
  - Wi, yo te montre! Men, san konte fòs, yo ta dwe montre sajès tou!
  Ti gason ki p'ap janm fini an te panse. Touye dè santèn de milye moun pa bon. Men, ou toujou bezwen pran pouvwa sou mond lan. Men, ki jan fè sa san yo pa touye dè milyon de sòlda ak ofisye? Anplis, an menm tan an, li te nesesè yo siprime revòlt yo nan pèp la ensije, si sa rive. Isit la ou ka deja jwenn san tankou okenn lòt nan istwa a nan limanite.
  Men, yon panse te parèt nan tèt Robur:
  - Li nesesè yo kreye yon aparèy telepatik ki ta bay kòmandman mantal nan tout limanite. Yon bagay tankou hypnosis ak èd nan vag radyo, ak Lè sa a, nou pral aktyèlman kontwole linivè a tout antye.
  Albina te dakò ak sa a:
  - Nou bezwen espesyal vag graviomagnetic nan hypnosis. Lè sa a, nou pral imedyatman simonte nenpòt obstak ak soumèt lemonn antye! Tout nasyon yo pral danse anba nou, epi yo pral fè tout kòmandman yo!
  Alvina te ajoute, montre dan li:
  - Epi li pral trè fre!
  Apre sa, ti fi a Terminator mete so sou pye l 'fè, chisele.
  Ti gason an Robur souke tèt li akò.
  - Nou pral devlope yon aparèy menm jan an epi fasil soumèt tout moun san eksepsyon. Lè sa a, pral gen pouvwa absoli sou mond lan!
  Albina ri epi chante:
  - Moun mouri pou metal, pou metal,
  Robur pral dirije show la! Dirijan nòt la!
  Alvina te dakò ak sa a, li fè yon klin pou patnè li:
  - Pouvwa nou an, tankou pouvwa Trinite Sen an, pral pou tout tan! Epi se pa sèlman etènèl, men imen!
  Albina te dakò ak sa a:
  - Lè men an fèm ak objektif yo se imen, pou yon moun ou vin Toupisan an!
  Robur te souke tèt li, li peze bouton an ak talon ti wonn li a, li leve aparèy li epi li t'ap chante:
  Moun ki pa gen kè ak nanm,
  Pral kraze nan yon fwa ak jantiyès!
  Ti fi nan koral yo te rele nan tèt vwa yo:
  Kalkil frèt sèvi nou kòm yon dezi -
  Lènmi yo defèt, byen, men mwayen yo pa konte!
  
  AVANTURÈ ELF BIFA SUPERAS
  Èlf Bif, vwayaje atravè mond diferan, te antre nan Dezyèm Gè Mondyal la. Epi, nan kou, li te deside ede Alman yo, kidonk li te tou bèl-chveu ak bèl. Anplis de sa, Bif te atire tou pa lefèt ke Nazi yo te pou devni selèb la ak kont Krisyanis. Se konsa, li te rantre nan Luftwaffe e li te vin yon pilòt. Epi depi luten yo pi vit, pi fò ak anpil fwa siperyè nan reyaksyon moun, e menm posede majik pwoteksyon, Biff te kòmanse fè nòt trè vit.
  Konbatan li a, gras a majik, te vin envulnerabl. Ak chak pwojektil ki soti nan zam lè a avèk presizyon frape sib la.
  Oke, li te sanble ke menm tankou yon as eksepsyonèl pou kont li pa ta gen anpil efè sou kou a nan lagè a.
  Men, Biff, li te tire desann de san avyon nan Mediterane a, te kapab tire desann Montgomery tèt li. E sa deja grav. Jeneral angle ki gen plis talan te mouri. Bif te resevwa Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn, epe ak Diamonds pou Lakwa Knight an. Men, li te akimile bòdwo tèlman vit ke nan yon mwa li te gen twasan avyon tonbe. Epi 20 out 1942, Rommel te lanse yon ofansif nan direksyon Alexandria.
  San Montgomery, tout bagay ale mal ak Britanik yo. Epi yo tonbe nan pèlen Rommel epi yo touye yo. Bif nan moman sa a desann plis pase de san avyon nan yon semèn epi tou li frape sib tè.
  Hitler pa t 'gen tan ekri yon dekrè sou prim lan. Biff te resevwa ankò pou twasan avyon ki te tonbe: Lakwa Knight an Iron Cross ak fèy pye bwadchenn, nepe ak Diamonds. Pou senksan avyon, li te akòde Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Twoup Rommel yo te pran peyi Lejip e imedyatman te antre nan Irak, kote yon soulèvman anti-Britanik te pete. Alman yo te pran Kowet tou. Lame Wouj la atake twoup Rommel yo nan Irak, men sa te pwovoke Latiki antre nan lagè kont Sovyetik la. Ki fè sitiyasyon an trè difisil. Epi Stalin te oblije abandone ofansif la nan Stalingrad. Alman yo te kapab pran tout vil la anba kontwòl nan kòmansman mwa Desanm. E Paulus menm te resevwa yon prim pou li.
  Lame Wouj la te goumen ak Tirk yo epi yo te anboure nan Transcaucasia.
  Anplis de Bif fenomenn nan, Marseille tou ekselan, rapidman pran nòt, ki gen ladan akòz pilòt Sovyetik yo. Marseille te resevwa tou Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds pou katsan avyon ki te tonbe.
  Ak Bif pou sètsansenkant avyon ki te tonbe te bay Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds. Ak pou yon mil - Star la Kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Alman yo te kapab kenbe devan yo nan sant la, e menm bat koupe yon tantativ debloke Leningrad.
  Yon ti kras pita, twoup Sovyetik yo te eseye avanse toupre Stalingrad nan mwa fevriye, men Alman yo te pare ak repouse tout atak. Ak Biff ak Marseille pè aviyasyon Sovyetik yo e yo te vin literalman aces lejand.
  Men, sou 30 me, lè wout yo cheche, ak Alman yo te kapab rale moute nouvo tank Panther ak Tiger, osi byen ke zam Ferdinand pwòp tèt ou-propulse, yon nouvo ofansif Nazi yo sou Volga a te kòmanse.
  Deklare lagè total nan Twazyèm Reich la plis pase double pwodiksyon zam yo. Anplis de sa, flòt soumaren Alman an anpil anbete Etazini ak Grann Bretay, kòm yon rezilta ki entansite bonbadman an diminye ansibleman.
  Wi, ak pèt yo nan fòs tè yo nan Wehrmacht la te pi ba, ak faktori yo te tounen vin jwenn gen plis travayè trè kalifye. Ak sa a tou te pèmèt Alman yo ajoute zam nan liberasyon an, ak espesyalman avyon. Ak Focke-Wulf, lè yo itilize kòrèkteman, se pa move ditou.
  Ak "Tiger la" se yon chòk ak tranble pou Lame Wouj la. Alman yo te kapab kraze nan liy defans Sovyetik la nan mouvman an.
  Bagay ki pi dezagreyab se ke nan Lame Wouj la, ki pa t 'konnen viktwa, moral la te trè ba. Ak anpil sòlda rann tèt oswa dezète. Kantite moun ki rann tèt yo te gwo, menm jan ak transfè yo.
  Lespri batay la nan Wehrmacht la te deja pa seryezman kase te wo. Ak nan syèl la, Alman yo konplètman domine. Etazini te pasif, pandan ke Grann Bretay te soufri menmen pèt.
  Anplis de sa, anpil plis avyon yo te pwodwi pase anvan.
  Biff te akimile kont tèlman rapid ke nouvo rekonpans yo te envante pou li. Pou de mil avyon, jenn farfade a te akòde Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak dyaman. Ak pou twa mil avyon - Star la Kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds.
  Nan mwa Jiyè 1943, Alman yo te rive nan Lanmè Kaspyen an epi yo te bay twoup Sovyetik yo oksijèn nan Kokas. Apre sa, yo kontinye ofansif la sou kòt la, sou plenn lan.
  Nan fen mwa Out, yo te deja nan Dagestan ak pwoche bò fwontyè Azerbaydjan.
  Apre sa, yon batay feròs pou Tbilisi te dewoule. Ak fòs yo te trè inegal.
  Sovyetik la te klèman pèdi batay la pou Kokas. Nan mwa septanm nan, Stalin te eseye avanse nan sant la. Epi twoup li yo te bloke la ankò. Panther-2 a te patisipe nan batay yo.
  Machin sa a te tounen soti yo dwe pito lou nan senkant-twa tòn, men pi byen pwoteje espesyalman nan fwon an: 100 milimèt ak 60 bò, ak motè a 900 puisans konpanse pou anpil. Anplis de sa, yon kanon 88 mm ak yon barik long nan 71 EL.
  Kont tankou yon tank se pa fasil reziste. Espesyalman si ti fi dezespere ap goumen.
  Gerda tire sou machin Sovyetik la ak zòtèy pye li epi li di:
  - Nou se pi bon an!
  Charlotte frape yon trennkat ak talon pye l epi li di:
  - Twazyèm Reich la avèk nou!
  Christina frape twoup Sovyetik yo epi li di:
  - Mwen te di pa derive!
  Magda te choute pye l ak zòtèy li epi li di:
  - Nou se klas ki pi wo a!
  Natirèlman, atak la nan sant la te repouse ak gwo pèt pou Lame Wouj la.
  Ak nan otòn ak sezon fredi, Nazi yo te konplete kaptire Kokas la ... Apre sa, pozisyon Sovyetik la te vin trè difisil.
  Epi super-pilòt Beef te desann kat mil avyon. Pou ki li te akòde Grand Star nan Kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Marseille tou te pote kantite avyon ki te tonbe nan mil. Apre sa, li te resevwa tou yon prim: Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds.
  Ak nan sezon prentan, Bif te desann senk mil avyon, te resevwa Grand Star la Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds.
  Nan mwa me 1944, Nazi yo te lanse yon nouvo ofansif kont pozisyon Larisi yo. Kou yo te lage tou de nan nò a, kontoune Leningrad, ak sou Volga a, kontoune Moskou soti nan sid la. Epi sa a se yon gwo atak. Clip nan pens doub.
  Lame Wouj la te pèdi anpil nan lespri batay li, men li te toujou fò.
  Nouvo tank T-34-85 ak IS-2 yo te pi avanse ak pisan pase sa anvan yo. Yon LA-7 ki gen plis pouvwa parèt tou. Se vre, li te pwodwi nan ti kantite. Men, Yak-3 a pa janm antre nan pwodiksyon an. Ak nan fen me, Alman yo deja gen yon mil nan dènye avyon ME-262 la ak kat zam 30-milimèt nan sèvis. Epi li se yon machin trè tèribl dernye.
  Wi, ak TA-152, ki ranplase Focke-Wulf la, pa move.
  Tank prensipal Alman yo "Panther" -2 ak "Tiger" -2. Dènye tank la gen yon motè 1000 puisans, epi li bon an tèm de pèfòmans kondwi. Se konsa, Alman yo gen ekipman nan seri a - gwo pouvwa destriktif. Malgre ke toujou enpafè. Men, yo ap prepare seri E. Men, "sourit", pou egzanp, pa t 'montre tèt li trè byen.
  Se konsa, batay la kòmanse ... Premyèman, Saratov te pran pa Alman yo, Lè sa a, Kuibyshev.
  Bif te tire sis mil avyon epi li te resevwa: Grand Star nan Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds.
  Lè sa a, Alman yo tou te kaptire Ulyanovsk. Ak nan fen ete a yo te pran Kazan. Devan Lame Wouj la tonbe.
  Nan mwa septanm, Beef te desann sèt mil avyon epi li te resevwa yon nouvo rekonpans: Star Grand Cross nan Knight's Cross of the Iron Cross ak fèy pye bwadchenn an ajan epe ak dyaman.
  Ak nan mwa Oktòb, Alman yo te kraze nan nò a epi yo fèmen bag la alantou Moskou.
  Apre sa, operasyon an te kòmanse detwi ak kraze Lame Wouj la.
  Nan mwa desanm, Beef te desann uit mil avyon epi li te resevwa Star Grand Cross nan Knight's Cross of the Iron Cross ak epe fèy pye bwadchenn an lò ak dyaman.
  Epi jis jou Nwèl la, 25 desanm 1044, ganizon Moskou a, malgre lòd kategorik Stalin, te capitile. Ak Field Marshal Goth, ki te pran kapital la, te resevwa Gran Kwa Lakwa an fè pou sa.
  Sepandan, pandan ke Stalin, li te kouri ale nan Sverdlovsk, te vle kontinye lagè a. Epi te gen espwa toujou pou alye yo.
  Alman yo te jiskaprezan sèlman bonbade Sovyetik Siberia. Yo te resevwa pwisan elis-kondwi Yu-488s ak TA-400s ki te baleye tankou yon siklòn. Apre sa, yo te pote lanmò ak destriksyon nan vil Sovyetik yo.
  Elf vyann bèf kontinye goumen nan syèl la ak patisipe nan atak bonbadman. Ak machin li te travay chak kounye a epi lè sa a, pote desann sou opozan yo chòk kouran nan fòs destriktif kolosal.
  Nan mwa mas 1945, kantite avyon lejand sa a te tire te depase nèf mil. Epi li te resevwa prim lan: Star Grand Cross of Knight's Cross ak epe platinum fèy pye bwadchenn ak Diamonds. Epi li trè fre!
  Men, nan mwa me, Alman yo ap avanse sou Urals yo. Twoup yo ap avanse rapidman. Lame Wouj la ap ewoyikman eseye kenbe. Men, li pa ka fè anyen.
  Nazi yo te deja jete dènye tank yo nan seri E nan batay la epi li vrèman prèske enposib reziste yo.
  Espesyalman kont E-100 a, ki se inpénétrabl pou zam Sovyetik soti nan tout ang. Ak kanon 128 mm li yo trè danjere pou prèske nenpòt zam.
  Ak E-100 a enstile laterè nan sòlda Sovyetik yo. Anplis de sa, dezè se endemik, menm jan ak rann tèt. Ak rann tèt sa a se masiv.
  Gen kèk divizyon menm rann tèt ak son yo nan òkès la. Ak kèk, okontrè, goumen jiska lafen.
  Men, fòs yo se inegal, e deja nan mwa jen Sverdlovsk ak Chelyabinsk tonbe. Apre sa, Alman yo te deplase atravè Siberia.
  Vil Sovyetik yo te dezespereman defann tèt yo. Espesyalman Novosibirsk, kote menm timoun yo goumen.
  Ak batay feròs te nan plen swing nan Azi Santral. Men, nan mwa septanm 1945, pi fò nan Sovyetik la te kaptire. Men, nan mwa Oktòb, akòz jèl, Alman yo sispann avanse yo atravè Siberia. Kominikasyon yo te twò lonje.
  Elf Beef te tire desann dimil avyon epi li te resevwa pou sa a Grand Star nan Lakwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds.
  Lè sa a, te gen toujou yon lagè nan syèl la ... Jiska Me 1046, Bif jere yo tire desann yon lòt mil avyon ak resevwa: Grand Star nan Grand Cross la nan kwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Lè sa a, yon nouvo ofansif Alman te kòmanse nan Ekstrèm Oryan an. Lèzetazini ak Grann Bretay aktyèlman te fini lagè a ak Twazyèm Reich la ak goumen Japon. Men, samurai a ewoyik te kenbe deyò. Apre sa, yo te montre kolosal kouraj ak ewoyis.
  Lame Wouj la te febli nan kantite, men kèk nan faktori yo evakye nan bò solèy leve a te toujou ap travay. Apre sa, yo delivre nan devan an, ki gen ladan avyon.
  Alman yo te deja avanse prèske nan mach, men de tout fason, lè yo rive nan Vladivostok, sa te pran plizyè mwa. Ak nan fen Novanm nan, malgre jèl la, Fritz la toujou rive nan Chukotka.
  Se konsa, dènye vil yo nan Sovyetik la tonbe.
  Elf Beef te pote kantite avyon ki te tonbe nan douz mil epi li te resevwa yon nouvo prim: Grand Star nan Grand Cross Knight's Cross ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds, osi byen ke ran nan Field Marshal nan avyasyon. Ak sa a se tout bon reyalizasyon kolosal li.
  Lè sa a, Sovyetik la te okipe. Men, Stalin te toujou kenbe. Ak Etazini, Hitler, ki te pran gwo teritwa, pa t goumen ankò. Yo divize esfè enfliyans yo. Twazyèm Reich te resevwa Ewòp, mwatye nan Lafrik - nò a, ak franse byen Bèlj. Osi byen ke Mwayen Oryan an ak tout teritwa Sovyetik la.
  Apre sa, li te gen ase ... Japon kenbe byen li yo nan Lachin ak pasyèlman, Etazini ak Grann Bretay pa t 'gen tan yo reprann li soti nan li.
  Yon mond bipolè te parèt. Twazyèm Reich la te pwospere ak devlope, Alman yo menm te pran vòl nan lalin nan tounen nan 1957. Men, apre lanmò Hitler an 1960, boulvèsman te leve nan li. Malgre ke li te posib pou fè pou evite yon fann. Men, nouvo rejim nan te vin pi liberal ak tout sijè nan Twazyèm Reich la te resevwa sitwayènte.
  Epi konsa te fini epòk inegalite nasyonal la.
  Twazyèm Reich la ak Japon sou yon bò, ak USA a ak Grann Bretay sou lòt la, te fè konpetisyon youn ak lòt deja nan espas, ak konkèt la nan sistèm solè an te sou pye.
  Vòl nan Mas an 1974 - premye yo se Alman yo, ak yon ane pita nan Venis. Se konsa, nouvo mond lan nan pwòp fason li yo toujou pa gen anyen. Ak farfade Bim la te pran vòl nan nouvo mond, nan rechèch nan avanti ak sansasyon nouvo.
  
  CHAMBERLAIN OLYE CHURCHILL
  ANOTASYON
  Olye de yon lagè initil ak initil, e menm mòtèl ak Almay pou Grann Bretay, Chamberlain te fè lapè ak Twazyèm Reich la. Epi kounye a, Sovyetik la ap goumen Wehrmacht a youn sou youn ak rezilta a nan lagè a se menm plis enprevizib, ak batay la se pi difisil pase nan istwa reyèl.
  . CHAPIT #1
  Chamberlain, san li pa demisyone, te rive konkli lapè ak Twazyèm Reich la. Kondisyon Hitler yo te byen modere. Grann Bretay te rekonèt tout konkèt Nazi yo, men li pa t 'sibi pèt teritoryal yo. Bagay la sèlman se ke Britanik yo te retounen Namibi bay Alman yo. An jeneral, Nazi yo te garanti enviolabilite anpi kolonyal Britanik la.
  Hitler tou te gen yon men gratis nan lès la. Ki, nan kou, se nan men yo nan Alman yo. Men, Chamberlain te vle tou de diktatè yo, Stalin ak Hitler, goumen jouk nan lanmò.
  Se konsa, tout sa a kontan ti sèk reyaksyonè. Hitler te pwomèt ke li pa t ap ofanse jwif yo twòp. E ke yo pral etabli yon lòd jis nan teritwa yo okipe yo.
  Konkèt yo nan Twazyèm Reich la te menmen. Men, menm jan an tou, lagè a ak Sovyetik la te inevitab. Se sèlman fwa sa a pa te gen okenn rezon pou Hitler prese nan agresyon.
  Li te gen anpil koloni. Anplis de sa, Alman yo te kaptire tou Lagrès ak Yougoslavi. Yo te resevwa koloni Bèlj, franse ak Olandè yo.
  Te gen menm yon konfli ak Japon sou Indochina. Tankou, tout koloni franse yo se Alman, e ta dwe gen yon administrasyon Alman.
  An menm tan an, sou 1ye me 1941, Alman yo te wè Sovyetik KVs ak T-34s nan parad la Square Wouj. Ak Hitler te bay lòd kreyasyon an nan gwo Alman an repons.
  Lagè a te ranvwaye jiska 22 jen 1943.
  Alman yo te jere yo lage nouvo tank nan tan sa a - Panther a, Tiger a, modènize T-4 a, ak Ferdinand pwòp tèt ou-propulse zam. Men, nimewo yo te toujou ensifizan. ME-309 avyon de gè a parèt tou, men tou, jis te kòmanse antre nan twoup yo.
  Tank "Lyon" ak "Maus", byen lwen tèlman sèlman nan echantiyon tès yo. MP-44 fizi atak la, tou jis kreye epi yo pa t 'gen tan antre nan seri a.
  Se konsa, Alman yo pa byen pare nan karant-twazyèm ane a. Men, nan Sovyetik la, tou, pa gen amoni konplè. Vrè, nan de ane siplemantè, liy Molotov la te fini, men li twò pre fwontyè a.
  An menm tan an, twoup Sovyetik ak kòmandan yo te toujou anseye plis atake pase defann.
  Se vre, se pa fwa sa a Lame Wouj la pa t pran sipriz, epi Stalin te anonse yon mobilizasyon jeneral, ki te pote kantite twoup yo a douz milyon. Men, nan lòt men an, Japon te tou pare yo louvri yon dezyèm devan, ak yon pati nan twoup Sovyetik yo te dwe kenbe nan Ekstrèm Oryan an.
  Sovyetik la vin pi fò nan dezan. Twazyèm plan senk ane a te depase, e dapre done ofisyèl yo, ekonomi an double. Yon lòt prèske kenz mil tank ak trant mil avyon, ak dè dizèn de milye de zam yo te pwodwi.
  Lame Wouj la te fò anpil. Men, nan kou, Twazyèm Reich la te ajoute.
  Apre Speer enèjik la te vin Minis Zam, epi ekonomi Twazyèm Reich ak okipe a te transfere nan yon baz militè, pwodiksyon zam yo te ogmante anpil. Atansyon patikilye yo te peye fòs blende yo. Ak kòm yon rezilta nan mezi enèjik ak itilizasyon travay nan koloni yo, pwodiksyon tank nan Twazyèm Reich la depase mil yon mwa, devan Sovyetik la.
  Dernye "Panther la", siyifikativman siperyè tank prensipal la Sovyetik T-34, nan pèse blende ak pousantaj nan dife nan zam la ak nan zam devan.
  Seri Sovyetik KV a, nan lòt men an, te tounen soti yo pa ase efikas, ale nan wout la nan gigantomania enjistis.
  Te gen tou yon faktè subjectif negatif - renmen Stalin pou gwo tank. Nan mwa Out 1941, KV-3 ki peze swasant uit tòn te antre nan pwodiksyon, nan mwa septanm nan 1941 KV-5 ki peze yon santèn tòn te kòmanse pwodui. Ak soti nan mas 1942, KV-4 a, ki peze san sèt tòn, te antre nan seri a.
  Epi se pa tout. Nan mwa Out 1942, KV-6 ki te peze san senkant tòn parèt. Ak nan mwa mas 1943, yon KV-7 peze san katreven tòn.
  Kidonk, tank yo nan seri a KV te pran chemen an enjustifye nan pondération.
  Se sèlman T-34-76 la ka rele yon machin relativman siksè. Men, san konte li, A-30, tank wou yo ak T-29 yo te pwodwi tou nan klas sa a.
  Avyasyon nan Sovyetik la pa t 'mal, men PE-2 a te toujou twò difisil pou jere, ak MIG-3, avyon de gè pi renmen Stalin, tou pa t' jistifye tèt li.
  Alman yo te pwodwi apeprè kòm anpil avyon nan de ane, menm jan ak Sovyetik la. Men, aviyasyon yo te, petèt, pi pratik. ME-309 la te trè pwisan nan zam ak vitès, ak san dout fò, men li toujou ra. Sepandan, nan pratik, ME-109 la te vin pi fò pase machin Sovyetik yo.
  An jeneral, Alman yo te pi byen prepare, ak twoup yo te fò epi yo te gen yon gwo avantaj nan mobilite.
  Plus faktè a nan Japon, ki tou rale tounen twoup yo.
  Nan ofansif la, Alman yo te itilize anpil divizyon etranje ak kolonyal, ki te enferyè pase Ewopeyen yo nan efikasite konba.
  Wehrmacht la nan depans lan nan divizyon etranje ak kolonyal te pote fòs li nan sèz milyon dola. Plis yon lòt uit milyon sòlda Japonè ak kolonyal.
  Japon ak Twazyèm Reich te plis pase Sovyetik la pa apeprè de fwa nan enfantri. Vrè, tank Japonè yo te lejè, men mobil. Nan avyasyon, Axis la te gen majorite nan nimewo.
  Men, bagay ki pi enpòtan se pa sèlman sa a... Alman yo te gen alye. Pami yo se Latiki ak Itali ak gwo lame. Se konsa, pran an kont satelit yo, preponderans nan Twazyèm Reich la te ogmante menm plis. Sou bò a nan Twazyèm Reich la se Finland, ak Ongwa, ak Woumen, ak Slovak, Kwoat, Bulgar, Espanyòl e menm Pòtigè.
  Ak Syèd byento tou te antre nan lagè a.
  Ak twoup Alman yo kraze nan defans Sovyetik yo ... Ak yon mwa pita yo rive nan Smolensk.
  Lè sa a, yon gwo batay pou vil sa a te dewoule. An reyalite, li te deside sò Sovyetik la.
  Alexei, ki te yon ti gason nan douz ane nan batay, osi byen ke Alenka ak Katka, te goumen nan lari yo nan Smolensk.
  Ord Hitler yo te eseye pran vil la.
  Yon ti gason pye atè ak bout pantalon pou kont li, Aleksey, te tire yon pete nan yon mitray, koupe Nazi yo.
  Yon timoun douz ane te voye yon grenad letal ak dwèt toutouni nan janm timoun yo epi li gwonde:
  - Pou kominis Sovyetik la!
  Alenka tou te bay yon vire, frape Nazi yo, jete yon kado nan lanmò ak talon pye l 'li bay:
  - Pou patri nou an - pwòp manman mwen!
  Katka te griye nan mitray, li te frape Nazi yo, epi yo te jete zòtèy li yo, yo te pote destriksyon ak lanmò.
  Gèrye a antre nan:
  - Pou Sovyetik la!
  Batayon tirè pwofesyonèl fanm yo anba lòd Kapitèn Natashka Kaktusova te pran yon pozisyon defansif nan kraze yo nan Ri Volodarsky. Ti fi ak mitray ak fizi, mare ak pakèt grenad, kache dèyè kraze yo.
  Natasha tèt li nan yon tunik takte sou kò toutouni li, nan pantalon kout, ak pye atè. Yon ti fi bèl ak koube, ak ranch fò, yon ren mens, yon koup cheve kout anba yon demi-bwat. Figi a trè ekspresif, ak yon manton lman, je ble lajè apa. Limyè cheve mawon tounen gri ak pousyè, gwo pwatrin, gade difisil. Kapitèn Natasha ap goumen pou plis pase dezan e malgre jèn li li te wè anpil. Janm ti fi a kouvri ak koupe ak boul. Yon ti fi pi ajil pou l deplase pye atè pase bòt ki graj ak maladwa.
  Sèl la fè santi ti vibrasyon nan tè a, avèti sou pwoksimite a nan yon min, ak manman tè a li menm ajoute andirans. Sou yon bò, pye ti fi a te vin di, epi yo pa t 'pè nan metal cho, oswa debri yo byen file nan kraze yo, men nan lòt men an, yo pa t' pèdi sansiblite ak fleksibilite, avètisman nan gwonde nan mouvman an nan. tank.
  Sweet Natashka kenbe yon grenad ak yon pake eksplozyon mare nan li. Li nesesè rale nan tank tèribl Alman an "Lyon", wouze lari yo ak mitray.
  Mirabela ranpe bò kote l. Epitou pye atè, se konsa tout ti fi yo soti nan batayon an te tounen soti nan bòt, imite kòmandan yo. Plant pousyè li file pandan l ap rale sou kat pat. Cheve jòn Mirabela dezòd ak long... Yon ti kras friz. Ti fi a li menm se mens, mens, piti nan wo. Li ka menm fè erè pou yon ti fi, ak zepòl etwat ak yon tèt w pèdi gwo.
  Men, Mirabela te deja fè eksperyans anpil. Li te rive vizite tou de kaptivite fachis, li te siviv tòti mechan, ak min, ki soti nan kote, pa kèk mirak enkonpreyansib, li jere yo sove. Men, gade figi l timoun, ki sansib, ou pa janm ka di ke yo te bat li ak baton kawotchou sou talon l ', yon kouran te pase nan kò l'.
  Mirabela tire ... Yon sòlda nan Twazyèm Reich la, nan ka sa a yon Arab, tonbe mouri, mizo li leve sab ak debri.
  Natashka glise yon pakèt grenad anba yon pil fatra. Koulye a, yon katrevendis tòn "Lyon" pral rale isit la ak kònen li. Je ble ti fi a klere tankou safi sou figi l ', swar nan solèy ak pousyè tè.
  Eksperyans sijere ke yon tank ki byen pwoteje pral kounye a chanje pozisyon. "Lyon" gen 100 mm zam bò, e menm nan yon ang. Trant-kat pa ka kraze nan li, sèlman Keveshes lou gen yon chans. Men, tras yo se objektif la. Bagay pwensipal lan se anpeche machin nan mobilite ...
  Svetlana tire yon pete nan yon mitray... Yon sòlda, pèsonn pa konnen ki nasyonalite, tonbe atè. Alman yo, yo te konkeri pi fò nan Emisfè lès la, cheri san Aryan epi voye twoup kolonyal yo nan batay: Arab, Afriken, Endyen, divès Azyatik, ak Ewopeyen yo. Gen nimewo a nan Polonè ogmante tou - ki moun ki abitye soti nan bèso a rayi Bolchevik Larisi. Nasyonalis Ukrainian, ak Don kozak, ak Chechens, ak tout Khaganate a Caucasian ap goumen isit la. Hitler leve yon entènasyonal antye.
  Anpil ènmi...
  Svetlana adrwatman eskive dife a machin-zam. Bal la prèske fann, nwasi nan pousyè, yon wonn, talon ti fi. Bèl kòmandan an menm te santi yon pikotman nan jan yon kado gwo kalib t ap vole. Ti fi a kwaze tèt li, li di:
  Menm yon bal pa p anpeche nou!
  Mirabela tire tounen... Yon lòt ti fi Angelica - trè wouj-chveu, pi wo a wotè mwayèn, ak miskilè, malgre rasyon yo mèg. Epitou yon ti fi trè bèl, ak ranch abondan, yon ren rantre moute, zepòl pa fanm laj, ak tete wo.
  Angelica ap goumen nan jis bout pantalon li yo, tunik la chire an ti moso, ak Tonben nan pousyè tè, ak nouvo inifòm yo pa delivre atravè Volga la. Bondye padon transfere plis minisyon, ak yon gout nan manje, pou twoup Sovyetik yo fin itilize.
  Donk Angelica preske toutouni, janm li grate sitou jenou li. Yon moso shrapnel frape sèl pye dwat la, li fè mal, li difisil pou mache.
  Cheveu wouj, pousyè, prèske toutouni Angelica tòde bèl figi li, men an menm tan an di. Ti fi a ap tire, li di:
  - Senyè a, Moskou ak Stalin pi wo pase nou!
  Apre sa, li koupe atak Nazi yo, tèt li apèn gen tan pou l tounen.
  Kraze yo ak lari etwat yo fè li difisil pou tank tèribl Alman yo vire toutotou. Isit la yo se prèske desan tòn "sourit" epi yo pa ka pase nan tout ...
  Kòm Svetlana te espere, "Lev" te kondwi yon ti kras, li antere tèt li nan yon pil fatra. Te gen yon eksplozyon. Cheni a pete, yon koup de woulèt domaje vole ale.
  Tank blese a te kanpe epi yon kokiy te vole soti nan barik li...
  Yon kote gronde nan distans la, kite kraze yo. Blond Svetlana, tankou yon koulèv sifle:
  - Se kalkil mwen! Ouvè yon kont...
  Ti fi-kapitèn nan ankò fòse yo rale ale. Alman yo ak satelit yo pa ka sèvi ak siperyorite teknik yo nan debri yo. Atravè fòt Hitler fè tèt di, ord Twazyèm Reich la te anbourbe nan batay pozisyon nan yon vil ki pi gwo ak byen fòtifye.
  Mirabela voye yon grenad. Fòse yo fè tètchaj sou Alman oswa Arab ki te tonbe, vire sou yo. Youn nan militan Nazi yo dechire men l ', li pann sou li, yon mont angle ak yon konpa.
  Mirabela di ak yon souri:
  - Sa bousòl la montre w - wout lanfè a!
  Apre sa, yon bèl ti fi souke yon moso nan seramik adhérant nan talon pousyè li.
  Angelica pousye tou, ak tete li fèm, plen. Pwent tete yo prèske nwa soti nan pousyè tè ak grate. Epi eseye lave. Ankò ou gen pou fouye lè mitrayèt Alman yo ap griji. Ak rale nan yon fason plastunski.
  Batayon tifi kenbe pozisyon yo, byenke gen bonbadman. Apre sa, yo chire kokiy lou, ak bonm tonbe soti nan syèl la ... Men, pa gen anyen ki pral kraze kouraj nan eroin Sovyetik.
  Isit la Svetlana wè ki jan Panther a rale. Oke, tank sa a pa tèlman pè ankò.
  Ou ka kout pyen li nan bò a. Ti fi a estènye, krache pousyè ki te monte nan bouch elegant li. Li te pran yon grenad nan men l, ki te peze yon pake eksplozyon. Ou gen fofile moute inapèsi. Men, gen anpil lafimen alantou.
  Angelica te kòmanse ranpe, repoze sou drenaj la ak zòtèy li ak koud li. Li te tankou yon chat k ap swiv yon sourit. Ti fi a te sonje lagè a soti nan ete terib sa a nan karannyèm ane a, lè Wehrmacht la trèt anvayi vast yo nan Sovyetik la. Èske ni fi a, prèske ti fi a pè? Okòmansman wi, men answit ou abitye. Epi ou deja wè eklat yo konstan nan kokiy kòm yon bri òdinè.
  Epi, koulye a li te eksploze trè pre. Ti fi a te bat sou vant li. Fragman kouri soti anwo tankou yon bann myèl sovaj. Angelica chichote ak bouch bouche:
  - Nan non jistis - Seyè!
  Ti fi a akselere rale li epi li lanse yon grenad ak yon pake eksplozif tache. Prezan an vole nan yon arc. Yon eksplozyon tande, blende bò ki pi mens nan Panther a prete tèt li. Tank Alman an kòmanse boule, twous konba a eklate.
  Svetlana chichote ak yon souri:
  Mèsi Seyè Jezi! Mwen kwè nan ou sèlman! Mwen priye ou poukont ou!
  Kraze pantè a. Chire, yon kòf long antere l 'nan debri. Blende frontal la, detache ak zam bò a, sanble ak yon skoup.
  Svetlana, ki gen je, sou yon figi mawon soti nan pousyè ak boule solèy, klere ak flè mayi, di:
  - Plis pye bwadchenn lènmi an genyen, se plis defans nou an fò!
  Angelica se trè sexy, nan kilòt nwa li, ak toutouni, pousyè, kò fò. Ti fi a trè entelijan. Li ka voye ti moso vè ak zòtèy li yo fè.
  Koulye a, li jete yon objè byen file ak janm grasyeuz li kouvri ak pousyè tè. Ak kole, dwat nan gòj la nan yon fachis. Bèl Angelica di:
  - E mwen se yon senbòl sèks, ak yon senbòl lanmò!
  Ti fi a, apre sa li rale ankò, tire. Led dife ak Svetlana.
  Kapitèn bote a, Natasha, li te koupe fachis la, pepi:
  - Lavi se yon chèn, ak ti bagay ki ladan l yo se lyen yo ...
  Mirabela tire, li koupe tèt Fritz la epi li ajoute:
  - Li enposib pou pa bay lyen enpòtans!
  Svetlana, yon lòt fwa ankò tire avèk presizyon, grawouye:
  - Men, ou pa ka ale nan sik sou vetiy ...
  Mirabela te tire avèk presizyon e li te ajoute:
  Sinon, chèn lan pral anvlope ou!
  Yon lòt ti fi Olimpiada, tou trè bèl, ansanm ak pyonye Seryozhka a, te prepare yon min sou yon fil. De nan yo pouse l... Bouk trètr la rale nan cheni "Tiger"-2 la. Ak ki jan machin sa a long barik Alman pral eksploze.
  Ti gason blond Sergei a di:
  - Larisi nou an, ou gen yon bokit!
  Apre sa, li apèn te gen tan sote tounen, flache, ak nwa, talon pye desann, soti nan do kay la tonbe.
  Olympias te karese kou ti gason an epi li di:
  - Ou trè entelijan!
  Pyonye a te ale nan devan an epi li te rantre nan batayon fanm yo. Ti gason an trè kreyatif tou. Pa egzanp, li te fè avyon pou tire avyon atak fachis. Lè Focke-Wulfs yo, oswa TA-152 yo, leve, yo tande yon gwonde ekstrèmman soud.
  Alman yo frape ak akonpayman yon senfoni Wagner. Tankou yon melodi majestic.
  Olympias di ak anmèd:
  - Yo toujou ap eseye fè nou pè!
  Ti gason pyonye a te chante ak patos:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Lanmò p ap mennen nou anba syèl la zetwal!
  Paske Larisi sen pral goumen di,
  Mwen chaje mitrayaj la vanyan sòlda!
  Olympias, yon ti fi wo, miskilè, ak ranch lajè ak zepòl, se yon fanm peyizan tipik. Rad yo te chire pandan batay la nan ranyon, janm fò yo fè, cheve yo trikote nan de galon ak lou pousye.
  Seryozhka se sèlman onz ane fin vye granmoun, mens soti nan malnitrisyon, ti gason grate ak sal, nan pa gen anyen men bout pantalon. Cheve natirèlman blan ti gason an te vin gri, epi kòt yo parèt nan po mens, bronze ak sal. Janm fò anpil frape desann, ak nan boule, ematom, ak ti anpoul. Se vre, sò a anpeche timoun nan blese grav.
  Kont background li, Olympics yo sanble gwo ak gra, byenke ti fi a se pa grès nan tout, men ak fò, vyann ki antrene sou zo yo. Anplis, grangou a pa t 'sanble afekte figi pòtab ak gwo li ditou.
  Ti fi a tire soti nan yon lou fizi anti-tank. Machin Alman yo pa ka pèse nan fwon an, men gen yon chans nan tren yo.
  Ak gwo "Lyon an", li te resevwa yon eksplozif ki lou nan chay la, yo te kòmanse soufle lafimen tankou yon fimè lou.
  Seryozhka chante ak malis:
  - Stinky Fritz san reflechi, limen yon sigarèt nan papòt la! Natirèlman, li te antre nan gwo pwoblèm!
  Olympias, flickering ak miskilè, ti towo bèf ate, bat nan yon dans tap ak janm fè, bèl. Ti fi a chante:
  - Sentespri figi Ris flick soti nan icon la ... Bondye padon ou tranpe omwen yon mil Fritz! Men, si yon moun buz plis pase fachis, pèsonn, kwè m ', pa pral kondane ou pou sa!
  Apre sa, li rechaje fizi anti-tank la epi li tire ankò. Transpò Alman an soufle lafimen ankò.
  Batayon ti fi a te fè gwo domaj sou Fritz la. Men, li te soufri tou pèt. Isit la yon ti fi te chire an mwatye, ak figi l 'te vin tèlman pal, malgre pousyè tè a.
  Pifò nan Stalingrad te deja kaptire pa Nazi yo, men sa ki rete nan vil la pa vle bay nan ak rann tèt.
  Svetlana, pandan se tan, ap eseye kraze nan "Tiger la". Yon machin pwisan Alman, te resevwa yon grenad nan bò a, men li pa t mouri. Vire pou tire yon kanon. Ti fi a gen twou nan tè a, ak debri, se konsa yo pa dwe kraze pa vag eksplozyon an lage pa prezan an.
  Svetlana chuchote dousman:
  - Manmi, papa, mwen dezole!
  Mirabela te voye yon grenad sou Tig la, ki te eksploze sou fwon li. Ti fi a sifle:
  - Konsènan lefèt ke limyè a ansèyman nan sezon fredi a nan sezon prentan an ... Mwen repete san okenn eksepsyon ke Hitler se yon bastard move maladi!
  Angelica, te kraze vizyon Nazi yo, epi li te vide dlo sou yo ak yon pete, li di:
  - Nan sèkèy la, mwen wè Fuhrer la kounye a! Epi li choute pòv la dwat nan je!
  Ti fi a wouj-chveu aktyèlman voye yon grenad nan tank la ak dwèt li. Li frape barik la ... Yon eksplozyon swiv ak mizo "Tiger la" te dechire.
  Alman lach la pran li epi li fè bak.
  Svetlana soufle nan twou nen li:
  - Pa nou, ou p'ap sede!
  Mirabela koupe yon mèsenè hitléris ak yon bal e li chante:
  - Epi mechan an pa blag! Men ak pye, li trese kòd Ris yo! Li plonje dan li nan kè a menm... Li bwè patri a jouk anba!
  Svetlana, ri, jape:
  - Führer a rele byen fò, dlo nan je tèt li!
  Mirabela te tire e li te ajoute:
  - Ebyen soufle lanmò, riri!
  Yon "Shtumrtiger" menm pi danjere parèt. Li detwi tout bilding ak bunkers. Anplis, li pa apwoche pozisyon twoup Sovyetik yo. Se machin nan kenbe anba kouvèti pa mitray machin Alman.
  Svetlana wè ke jwenn tou pre pozisyon yo nan Fritz la se ireyèl. Men, nan syèl la Focke-Wulfs. Youn nan machin sa yo vole pi pre pozisyon Sovyetik yo. Ti fi yo louvri dife sou li.
  Angelica voye yon grenad, li di:
  - Nan lanmò gwo twou san fon - pa gen padon!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire soti nan mitrayèt la. Woule tounen byen vit. Yon relativman nouvo tank Alman "Panther" -2 ak yon ti tourèl ak yon silwèt pi ba byen vit kondwi moute.
  Plizyè ti fi voye grenad sou machin Alman an. Li, li te resevwa kado yo, jele epi li pa kapab vire.
  Angelica sifle, sifle:
  - Sa a se yon nouvo atak! Nou pral chire bouch li!
  Panther-2 a gronde epi tire zam ki pi pwisan li yo.
  Kolòn nan dife fann lè a, epi imedyatman chofe ak elektwolize atmosfè a.
  Angelica ri, kokiy yo vole pase ti fi a mwatye toutouni. Wouj san wont la souke ranch li epi li di:
  - Apre sa, Newton te bat lènmi yo, jete jouk bèf la soti nan fòtèy la! Fritz li dekrete lwa Newton li a!
  Stalingrad te tout anglouti nan konflagrasyon, lè lang nan dife te sanble niche syèl la ak krake etensèl koulè wouj violèt, zoranj ak wouj! Epi chak etensèl se tankou yon fantom k ap chape soti nan yon chato infernal.
  Svetlana, te frape yon avyon de gè Alman, te klere je ble li, te chante:
  - Kisa wap plenyen vye granmoun? Kwè mwen, jis yon lopital sikyatrik ap kriye pou ou!
  Mirabela te chante nan yon chante, tire sou Nazi yo:
  - Ala bon pou w kouche sou zèb la epi frape Fritz nan tèt! Fè aranjman pou yon kataplasman pou Fuhrer la, epi voye bal nan yon mitrayèt!
  Ti fi a te ri anpil e li te woule soti nan vant li pou ale nan do l. Mwen te fè yon bisiklèt ak janm. Yon grenad vole. Focke-Wulf vole a, li te resevwa shrapnel anba vant la, briskeman te monte pi wo. Li ka wè ke fragman byen file blese l '. Bèt fachis la pran dife, e li te kòmanse pèdi moso nan zèl kase.
  Svetlana, wè ki jan Fokke t ap pèdi altitid, grawouye:
  - Sa se yon semafò! Yon rach pandye sou tablo!
  Avyon Alman an te eksploze, gaye debri nan tout kwen byen lwen nan syèl la. Ak ki kote as fachis la ale. Fè dènye vire mwen. Bouro a ale nan sann, pa pilòt la!
  Mirabela estènye, li gaye pousyè epi li di:
  - Pou ou pa dwe? Se pa yon kesyon!
  Angelica voye yon lòt vè ak pye l ankò, telman frape zye a, li soti sou Fritz, nan dèyè tèt la:
  - Mwen se yon armada tank! Epi ou bezwen trete!
  Alman yo ak satelit yo te eseye avanse, voye grenad devan yo. Taktik sa yo kont ti fi pa t travay. Isit la Seryozhka deplwaye yon katapult, ak ki jan li frape lènmi an nan repons.
  Ti gason pyonye a bele:
  - Santa Claus ap chire bouch Hitler!
  Chaj la nan katapult la, pèse nan foul moun yo nan Nazi, te fè yo gaye, epi an menm tan an woule nan lè a. Fritz tonbe, li kase sou dekonb mi yo.
  Tank "Tiger" -2, li te pèdi balans li, te fè kolizyon ak "Lyon an". Oh, Leva, ki kote non formidab ou a?
  Svetlana te souri epi li reponn:
  - Oke, byen fè Seryozhka!
  Ti gason an gwonde agresif.
  - Pioneer toujou pare!
  Ti fi a souke pye l pou l reponn.
  Ti fi-kapitèn lan te kòmanse kloure ankò. Ak Olympias chatouye pye etwat Seryozhka a, ki jan difisil li genyen li! Se pa etonan ti gason an pa pè kouri nan dife yo.
  Mirabela nan yon chante, te di:
  - Jenès se bon - vyeyès se move!
  Angelica, roux kè kontan sa a, te dakò:
  Pa gen anyen ki pi mal pase vyeyès! Sa a se tout bon eta ki pi degoutan nan tout posib!
  Epi ti fi a fè yon so ak yon koudeta. Li imajine pou yon moman degoutan granmè. Non, pa konpare, yon vye fanm ak yon fi. Ak ki bote, nan kò mens.
  Angelica pran li epi li chante:
  - Koule apre ane, ane nan yon karavàn,
  Yon granmoun fanm fwote henna nan yon mòtye...
  Ak sa ki sou figi mens mwen an,
  Mwen pa konprann ki jan jèn yo ale!
  Svetlana te klere je l, li te frape Alman an ak yon frape nan lenn epi li te di:
  - Non! Toujou, nan lagè gen tankou yon cham - yo rete pou tout tan jèn! Toujou bwè!
  Olympias mete yon nouvo chaj nan katapult la. Sa a se yon bagay tankou yon bon mòtye. Ti fi a sifle:
  - Pa pase, men pase!
  Seryozhka melanje pye mens men ajil li epi li jape:
  - Fritz figi!
  Ak yon grenad, ansanm ak yon pake eksplozyon, vole nan swing plen nan pozisyon yo nan Nazi yo.
  Wi, Stalingrad pa te ba yo. Pou twazyèm mwa a depi fen mwa Jen an, atak la ap pase, men vil la pa te kapab pran tout bagay. Sou lòt sektè nan devan an, Nazi yo reyalize siksè, men se pa sou yon sèl sa a.
  Svetlana tire pistolè li epi li gronde:
  - Tout bagay enposib, li rive posib... Pa gen okenn nesesite fè linivè a trè konplike!
  Epi frape tank gaz yon motosiklèt. Machin nan te eksploze, ak toubiyon dife te eklere peyizaj lafimen. Epi Alman an te chire pa yon grif dife.
  Kapitèn fi a rele byen fò:
  - Mwen renmen touye sa ki mal! Ak sa a se pi gwo bon an!
  Mirabela te bat Alman yo ak yon pete epi sifle:
  - Ann jwe porcupine!
  Angelica ouvri dife, pi byen. Kèk nwa te rete kouche sou debri ki kouvri ak frenn:
  - Touye lènmi an! - Ti fi a chichote.
  Mirabela te chante:
  - Èske w gen pentire Hitler ak lipstick, Mainstein ak hairspray, mwen pral trennen ou nan kaptivite nan Princess la, chen fidèl la pral ronge ou!
  Svetlana, tire, sifle:
  - Vini nan aswè, Adolf, pann tèt ou... Sispann twonpe tèt ou! Vini non nan aswè a, vole tankou yon gyrfalcon - bat Nazi yo difisil!
  Mirabela di an kòlè, li fè kas nan tèt stormtrooper la:
  - Nou kapab! Epi nou pral!
  Ti fi ki soti nan batayon "Lenin" te sispann avansman twoup etranje yo. Fritz te avanse, literalman jete kadav nan lespas. Tank "Lev la", ak ki espwa yo te estime, pa t 'ede tou. Isit la se yon modifikasyon nan machin nan ak yon zam 150 mm.
  Angelica frape yon wòch kole nan pwent tete li toutouni. Ti fi a gen tete sa yo bèl ak plen. Ti fi a voye yon grenad ak pye l. Janm lan pi fò pase bra a, epi jete a ale pi lwen.
  "Lyon" te resevwa yon espas nan cheni a, li sispann. Piki nan bouch pwisan li. Rumble ak tonbe.
  Angelica krache di:
  - Vanyan sòlda Ris la pa plenn nan doulè!
  Epi ti fi a tire ankò. Epi li fè li trè byen. Fachis la apiye soti nan gwo kay won an tonbe tounen.
  Yon ti fi wouj, prèske toutouni di:
  - Pou gremesi lènmi an kwè ke li jere kraze Larisi yo! Ki moun ki oze, li atake nan batay, nou pral fòseman bat lènmi yo!
  Apre sa, Angelica woule misk yo nan laprès la, ki li te trè Relief.
  Oh, ala tifi yo bèl! Mwen pa vle okenn nan yo mouri.
  Stalenida kouri... Yon bèl fi, ak cheve blan an gonfle. Li yon jan kanmenm jere yo frote yo ak kèk kalite posyon pou yo pa vin sal.
  Ti fi a bèl anpil, ak figi Venis, sèlman plis ton ak Relief. Rad sou li, sèlman yon soutyen ak kilòt. Tout lòt bagay te deja chire. Men, jan pye yo grasyeuz! Sa a se pa yon ti fi, men yon sele nan pèfeksyon, yon kouwòn nan bote.
  Li deplase nan yon fason espesyal, tankou yon ekirèy. Yon pye fè ak tranbleman, ak pinga'w, etonan rete pwòp. Stalenida tire, epi fachis la vin yon ilsè nan pwatrin li.
  Ti fi a di:
  - Lwayote a patri a se mo ki pi wo a!
  Angelica di ak yon ri:
  - Retire soutyen ou rete tankou mwen nan bout pantalon!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Sa a pa apwopriye!
  Angelica souke ranch li, tire byen, li chante:
  - Gen yon bagay manm Komsomol vin etranj! Mache ak pwatrin fè konsa se trè endesan!
  Steelenida ri epi li di:
  - Poukisa pote kè kontan nan Fritz la, gade nan bote nou an!
  Angelica reponn avèk desizyon:
  - Bote nou an mòtèl!
  Ti fi asye a ri epi tire sou TA-200 la. Machin Nazi a pran dife. Epi bèl blond lan rele:
  - Lanmò nan sa ki mal!
  Angelica ri.
  - Epi lavi a bon!
  Steelenida, wè ke Alman an t ap tonbe, gronde:
  - Sa a se valè ki pi wo a! Pa panse Nazi yo ke ou te genyen!
  Angelica chante:
  - Ap tann pou viktwa! Viktwa ap tann... Moun ki anvi kraze chenn yo! Ap tann pou viktwa! Ap tann pou viktwa! Nou pral kapab defèt Nazi yo!
  Yon bèl ti fi, ak tete toutouni li ap tranble. Bon ak yon tors fè nan chalè a, ki se entansifye pa dife a.
  Svetlana kounye a te sanble pi plis detèmine. Li tire sou Fritz la ak yon mitrayèt, epi li jape:
  - Mwen pral kastre w!
  Ak tout bon Nazi yo te resevwa kado mòtèl ak sèkèy! Ak ti fi a te montre yo yon figi, ann bati zòtèy fè. Li sifle tankou yon vòlè rossinyol. Ak nan dwèt yo nan ekstremite ki pi ba yo.
  Kapitèn fi a se trè entelijan. Ak briyan. E pa mechan ditou. Li, tou, pafwa gen pitye pou sòlda yo nan lènmi an, ki ka gen timoun ki pral kriye pou zansèt mouri yo.
  Svetlana, sepandan, kondui panse sa yo lwen tèt li, kidonk ou vle pete nan dlo nan je nan men yo. Men, se pa Ris yo ki te vin jwenn Alman yo vòlè ak touye. Non, sa yo se Alman yo ak yon pake antye agresif nan etranje ki soti nan tout mond lan te kraze nan vast yo Ris.
  Svetlana kwaze tèt li epi tire sou Fritz la, ki te eseye tou dousman pwoche bò kote pozisyon Larisi yo ... Je ak sèvo mesye a, ki te frape soti nan yon bal, koule soti.
  Kapitèn tifi a te souri epi li di, avèk lespri:
  - Dwat je nan je, tèt nan tèt!
  Svetlana byen tire, li frape yon motosiklèt ak yon sidecar. Machin nan te kòmanse chire, ak mitrayil la vole, woule plizyè fwa. Lè sa a, mizo li te plonje nan debri yo.
  Ti fi a fwote smèl li fè ki gen pousyè sou dekonb yo. Epi li vize ankò. Kè kontan, figi jèn li souri olye souri. Ti fi a chante:
  - Non, nou te di fachis yo, pèp nou an pap tolere ke pen santi bon Ris yo rele mo ford la!
  Mirabela te fè yon piki trè egzat, kote Focke-Wulf la te flannen, li chirpe:
  Pou yon kannay, nan kou, chwa a klè,
  Pou dola, li pare pou trayi Larisi...
  Men nonm Ris la tèlman bèl
  Ke li pare pou bay lavi li pou Peyi a!
  Ti fi a, te fè yon tombon epi montre Nazi yo fig frans lan, li woule, ak bal yo pa t 'manyen bote a.
  Angelica te parèt, bèlte sa a, prèske toutouni, ak sal tankou yon dyab, voye yon grenad alafwa ak de pye. Epi li tcheke:
  - Sa mwen genyen se ... Fritz nan yon bò byen file!
  Olympias korije Angelica:
  - Sharp, nan bò a, epi yo pa nan bò a byen file!
  Ti fi a ri ak souke tete melon li yo, epi li te lanse yon grenad lè l sèvi avèk yon grenad ak yon pake eksplozyon. "Tiger la" te frape nan mizo a, ak travay sa a kwochi nan atizay eskive.
  Apre sa, bèt Nazi a fè bak. Li te kòmanse rale tankou yon tòti pran nan dife.
  Svetlana t'ap chante, li t'ap fè yon clinye ak kè kontan:
  - Epi "Tiger" la ap fè bak epi Alman yo kache!
  Batayon jenn fi a manevwe anba atak, atak lè ak zam lou. Isit la bonm avyon yo frape, kase, apik wouj-cho leve nan syèl la. Epi wòch yo te boule. Erezman, pa youn nan ti fi yo te mouri, men gason te ale nan pwochen mond lan - ki pa tèlman regrèt! Ak nanm vole - kèk nan syèl la, ak lòt nan lanfè! Kote dyab ak fouchèt deja ap tann moun ki pat kwè nan Jezi.
  Angelica se pi sexy nan vanyan sòlda yo nan yon raj: byen, èske Nazi yo nan "Sturmtiger" yo reyèlman tire nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo epi touye vanyan sòlda wouj yo?
  Apre sa, ti fi a te pwan yon grenad ak pye l 'yo epi li vire nan kaskad nan somersaults. Ak k ap vire pi vit ak pi vit. Apre sa, ak tout fòs li, li jete kado lanmò a nan gwo mizo Stormtiger la. Toutouni, janm bronze nan bote a klere, ak grenad la vole nan mizo lajè a. Ak machin nan pwisan premye toufe, ak Lè sa a, kouri. De "Royal Tiger" ki te kanpe sou kote "Sturmtiger" yo te voye jete e yo gaye nan diferan direksyon. Woulo yo te chire nan men yo, epi yo tonbe atè, vole tankou yon kolye larenn lan kase.
  Vag eksplozyon an jete Angelica, epi ti fi a vole tèt anba. Apre sa, li te vire sou, balanse ak jete. Men, bote a kanmenm ateri, debri byen file, ak wòch kraze fouye nan plant li fè. Ti fi a te nan doulè, e menm nan pye calloused la, pwent an pèse.
  Men Angelica te jwenn fòs poul leve kanpe epi rele:
  - Ou fachis yo pral nan sann yo!
  Svetlana ak lòt ti fi yo te voye jete pa yon vag eksplozif, e menm yon ti kras kraze. Men, pa gen yonn nan bèl vanyan sòlda yo te mouri. Ti fi yo te rankontre ak siklòn ak dife byen vize. Siprime Nazi yo ki te vole soti ak lòt ensèk agresif sènen Sovyetik la.
  Mirabela te chante ak anpil antouzyasm:
  - E lè twonpèt Granmèt la mennen nou nan batay, nou pral zanmi Komsomol la! Epi, dapre volonte Jewova, m ap nan apèl nan syèl la!
  Angelica, ki te souke pousyè ki te nan plant san li, li chante:
  - Lenin, pati, Komsomol! N ap voye Fuhrer la nan yon kay moun fou!
  Ti fi yo te kòmanse ri assoudman, epi Seryozhka te di ak alam ak deranje:
  - Ak katapult mwen an, pa tèlman egzat - tankou janm sa yo fè ak fò nan Angelica!
  Olympias, t ap jwe ak misk bra l, te di:
  - Ebyen anyen! Ou toujou ap reflechi. Yon bagay ki pi fre!
  . CHAPIT #2
  Smolensk te vin tounen yon obstak pou Wehrmacht la. Vag agresyon lènmi te tonbe sou li tankou wòch granit.
  Ak anpil santèn de tank Alman boule, ak defans la kenbe sou pwofondè kolosal ak kouraj. Ak evidamman pa gen moun ki te vle bay nan ak mourir.
  Yon ti gason ki gen douz ane nan aparans, Alexei Sotnikov te kontinye ap madridji, nan yon mitray sou Nazi yo avanse.
  Gouvènè timoun nan koupe Nazi yo trè byen. Frape ak anpil presizyon.
  Ak an menm tan an, zòtèy yo fè nan pye timoun ti gason an ankò jete kado a asasen nan aniilasyon ak ranvèse tank la fachis.
  Ti gason chèf lagè a gwonde:
  - Pou gwo kominis!
  Alenka tou tire anpil presizyon sou lènmi an. Chak nan bal li jwenn yon sib.
  Apre sa, ti fi a fè tete li yo epi li peze pwent tete wouj li sou bouton bazouka a. Ak misil yo te pèse bò tank Maus la.
  Lè sa a, Alenka jete yon grenad nan fòs mòtèl ak zòtèy pye l ', chire yon koup de douzèn Fritz.
  Lè sa a, ti fi a bougonnen:
  - Glwa pou peyi Sovyetik la! Chak ewo pral yon pyonye!
  Ekaterina te kontinye ap madridjikonnen ak anpil presizyon nan lènmi an. Mowed desann yon anpil nan Nazi ak squeaked
  - Pou patri a, manman nou!
  Ak zòtèy toutouni li yo sikonbe ankò, tankou yon tònad destriktif nan lanmò.
  Apre sa, li peze pwent tete frèz la sou bouton bazouka la epi li di:
  - Mèsi Bondye Svarog!
  Alman yo kontinye atak yo sou Smolensk. Te sanble gen yon ti jan rete, men li te ekstrèmman difisil pou pase dènye a. Menm itilizasyon masiv "Sturmtigers" pa t 'ede. Malgre ke destriksyon nan bonm avyon te lakòz menmen. Yon lòt mwayen se te bonm napalm.
  Batayon ti fi yo te eklèsi, men bèl yo toujou goumen. Nan dat 20 oktòb, li te nèj, ak bèl yo te tout pye atè. Yo kite tras grasyeuz sou kabann lan blan ak wonn, talon pye yo pa friz!
  Ti fi bèl, woule yon ti kras nan nèj la epi yo vin pi pwòp. Olympias yo for, apre yo fin pran Seryozhka, pa t 'jwenn yon kote pou tèt li. Toujou pèdi tankou yon ti gason entelijan ak bèl. Ak sa ki te tann li nan kaptivite fachis? Premye tòti, epi apre pèn lanmò!
  Ti gason an te vreman pre yo te tire, men li te fini nan min yo. Travay sèz èdtan nan yon jounen, ak rasyon mèg, fwèt siveyan an ap tann Seryozhka.
  Plis jisteman, ti gason an se deja yon karyè, epi li travay di la tankou yon bourik. Men, li pi cho anba tè pase sou sifas la. Ak vanyan sòlda yo, yo nan lòd yo pa friz, yo fòse yo sote ak kouri. Ak ti fi yo goumen. Isit la se tank la vanyan sòlda "Lyon" nan yon modifikasyon plis atak. Li gen yon zam 150 mm, pi efikas ak pratik pou batay nan vil la. Fritz la renmen tank sa a paske li byen pwoteje soti nan tout kote.
  "Sourit" ranpe yon ti kras dèyè. Veyikil Alman an, anba de san tòn, te tou ame ak yon kanon 150-milimèt ak yon kout-tire, rapid-dife swasannkenz. Se konsa, pi plis pratik. Nimewo a nan mitray te ogmante a kat, e menm jan anvan, li fasil pa jwenn tou pre tank la.
  Svetlana, Mirabela ak Angelica eseye gouge mastodon yo ansanm. Ak anpil atansyon chwazi l '.
  Svetlana te chante ak antouzyasm:
  - Ki jan nou te viv, goumen, epi yo pa pè lanmò ... Se konsa, depi kounye a, ou menm ak mwen pral viv! Ak nan wotè zetwal yo, ak silans mòn, nan lagè naval ak dife kòlè! Ak nan kòlè, ak nan dife an kòlè!
  "Maus la" se te dènye modifikasyon an, ak otan ke sis mitray, de coaxial ak barik, ak kat file sou gon.
  Mirabela, rale nan nèj la, sifle:
  - Nou pap janm abandone! Apre tou, Jezi Bondye ki anwo nan syèl la avèk nou!
  Ti fi a, vin pi pre, jete yon pake eksplozif sou cheni sourit la. Li gronde, anba plak pwotèj la, ak pist la pete.
  Ti fi sapat yo rele ak plezi:
  - Jwenn yon fachis!
  Ak fè, pinga'w yon ti kras pousyè te klere.
  Angelica pran yon balanse epi li voye yon grenad frag sou Fritz la. Yon vag eksplozif te lanse fachis la, ansanm ak li tèt de konbatan nwa ki soti nan twoup kolonyal yo te rache.
  Bote wouj la sifle:
  - Pou Peyi a ak Stalin!
  Svetlana jete pake eksplozif la ankò... Fwa sa a pa tèlman siksè, li frape zam la ak eksploze sou sifas la nan koki an asye.
  Ti fi a anmède di:
  - Oh, mwen baw!
  Ak rale pou yon nouvo pòsyon nan eksplozif endijèn. Talon wonn li yo, wouj soti nan frèt la, flickered. Prèske toutouni ti fi, rale nan nèj la, yon ti kras alèz. Men, pran pasyans. Espesyalman lè bonbadman pran plas nan chalè twòp, nèj la fonn.
  Svetlana menm chante:
  - Mwen konnen, frèt la pral byento disparèt,
  Ravin lan kouri byen fò...
  Epi yo deja kouri nan flak dlo yo -
  Ti fi pye atè!
  Ti fi a tire, epi Arab ki soti nan twoup kolonyal yo tonbe. Tantativ ènmi pou aji an ti gwoup mennen nan pèt grav.
  Kout kanon sourit la tire fwagmantasyon ankò. Koki pete yon kote nan lafimen an. Ak anpil repo...
  Alman yo te prèske kaptire Stalingrad ... Gen anpil ti kite. Men, se jisteman sa ki anpeche Wehrmacht la itilize gwo bonm ak zam lou. Fritz la kite etranje ale pi devan, ki pa regrèt.
  Mirabela tire fizi li. Mèsenè fachis la tonbe e li woule sou wòch kraze yo.
  Ti fi a fwote tete li ak pwent tete wouj. Yo konplètman abiye vanyan sòlda yo - yo sote nan bout pantalon yo. Men, nan lòt men an, prèske pa gen okenn frape sou yo. Aparamman nidite, yon jan kanmenm espesyalman pwoteje bèl yo. Depi yo kapab siviv nan yon lanfè konsa!
  Angelica souke melanj lanèj ak labou ak dife ankò. Li frape yon sòlda nwa dwat nan je a. Move chen, pa di anyen.
  Twa ti fi yo apwoche sourit ankò. Li difisil pou penetre yon machin ki gen tankou zam epè soti nan tout kote. Men, vanyan sòlda yo plen ak optimis. Si ou pa ka kraze nan koki a tèt li, Lè sa a, poukisa pa detache barik la.
  Angelica, ki tap choute ti boul sal ak pye l, li chante:
  - Verite nou, verite nou ... Tankou reyon solèy la! Demen nou an pral klere, rivyè ap koule soti nan mòn yo!
  Gèrye yo te ame depi lontan ak MP-44 yo te kaptire. Sa yo fizi atak gen yon ranje long. Bote konfyans dife. Nwa yo tonbe ankò. Yo tire sous san wouj.
  Mirabela, ki te tire, ak yon fizi ak yon mitray ki te kaptire sou zepòl li, te chante:
  - Arenyen nan trètr te file pike li,
  Apre sa, li bwè sakre, san Ris soti nan Larisi!
  Tout bagay piti ak piti pou advèsè li, li pral touye,
  Ki moun ki renmen Larisi!
  Lanmou pou Larisi!
  Ti fi a voye yon bal nan divès "gad" ki te monte nan fant yo. Bote a te souri, figi l ', byenke emacye, kenbe cham li yo ak cham.
  An jeneral, tout tifi nan batayon yo bèl. Isit la, pou egzanp, Tatar Seraphim yo. Papa l 'se Tatar, men manman l' se soti nan Byelorisi, ak nan cheve Serafima li eritye koulè a nan ble mi. Epitou yon bèl ti fi, pye atè, ak prèske toutouni. Apre sa, li tire soti nan yon mitray ki te kaptire, nan pete kout. Ak fachis ki soti nan lòt twoup rale sou li.
  Serafima tire byen avèk presizyon. Bò kote l te kouche Mirabela ki gen cheve an lò. Tou de fi tire epi chante.
  - Matènèl! Mirabella te kòmanse...
  - Ak lame a! - Kontinye, tire Serafim.
  Mirabella tweeted:
  - Sa a...
  Seraphim te mennen dife a ak frape koulè a, te rapòte:
  - De poto!
  Mirabela te souri epi pepi:
  - Sou...
  Serafim te tire epi li te ajoute:
  - Ki...
  Mirabela koupe senk, kontinye:
  - Kenbe la!
  Serafin, tire, salye:
  - Planèt!
  Mirabela, tire, chirpe:
  - Tete...
  Serafim, tire, ronron:
  - Pwoteje...
  Mirabela kraze tèt fachis la epi li bay:
  - Nou ou....
  Serafim koupe Nazi yo ak bal, sifle:
  - Peyi a!
  Mirabela, voye bal byen vize, pepi:
  - Tout moun....
  Seraphim, te tire pi plis ak plis presizyon, te ajoute:
  - Moun!
  Mirabela, li jete cheve lò ak sal li nan fwon li, li chante:
  - Rat...
  Serafim bal, epi voye kout bal, bay soti:
  - Ou...
  Mirabela, frape fachis la nan gòj la, kontinye:
  - Cho!
  Tatar blond la, voye piki, kontinye:
  - Nwaj...
  Mirabela, te tire avèk presizyon, te ajoute:
  - Cool!
  Serafim, souri, pepi:
  - Ebyen e...
  Mirabela te tire avèk presizyon e li gronde:
  - Solèy la!
  Serafim yo, ki t'ap bat, sifle:
  - Zoy!
  Mirabela kontinye ak yon ri:
  - Otomatik...
  Serafim, tankou si yo te tire, jape:
  - Nather...
  Mirabela te ajoute piki ki byen vize:
  - Zepòl...
  Seraphim te ajoute ak yon ri:
  - Sòlda!
  Mirabela te chante avèk antouzyasm pandan l te tire:
  - Mwen pral fouye...
  Serafima, ki te dirije yon dife avyon de gè, te ajoute:
  - Grav...
  Mirabela te frape Afriken an epi li te kontinye:
  - Advèsè!
  Ti fi yo pa gen minisyon. Epi li te fòse kouri byen vit pou kouvri. Pwovizyon pou atravè Volga a trè difisil. Konstan bonbadman ak bonbadman. Isit la vini yon konpayi nan ranfòsman soti nan lòt bò a.
  Sous espre ak fragman bouyi alantou bato yo. Stormtroopers gwonde nan syèl la. Isit la Focke-Wulfs yo vole nan. Epi yo lage bonm.
  Plizyè bato kraze. Sòlda Sovyetik yo ap nwaye ak mouri.
  Dife atiri lènmi an twò dans. Men, ti fi pye atè pa ka entimide pa sa a menm pou yon santim.
  Menm nan mitan lannwit, Fritz la kenbe tout bagay anba dife. Ak plonje-bombers yo chire. Ki gen ladan granpapa Yu-87. Malgre ke avyon jè te deja antre nan seri a.
  Isit la se lejand Sovyetik Yak-9 la. Li ap goumen ak yon Alman ME-309. Te dakò manyablite, kont vitès ak zam. Alman an ap eseye defèt machin Sovyetik la depi premye apèl la. Men li pa reyisi. Yak la, nan vire, fè efò yo ale nan ke a, men Nazi yo kite akòz gwo vitès.
  Yon Alman pi vit, ak zam pi fò, kont yon Ris ki pi manyab. Men, vòl rapid la ap kontinye. Fachis la sèvi ak sèt pwen tire kont sèt, epi li manyen machin Sovyetik la. Li pèdi vitès epi li kòmanse tonbe.
  Li emèt ti lafimen. Epi motè a limen...
  Ki sa ki lagè sa a! Li difisil pou opoze yon machin osi pwisan nan zam tankou ME-309 la, nan ki sèt pwen tire konpanse pou pwa depase ak manyablite pòv.
  Gwo vitès pèmèt fachis la ale nan yon plonje, ak fwon avyon de gè Alman an byen blende.
  Svetlana ankò ap eseye mine Maus la. Ti fi a riske lavi li. Li deja tout grate, rale toutouni nan fòtifikasyon yo. Tout bote nan rayures ak pisuga. Men, apre sa li voye yon grenad ak yon pake tache ak eksplozyon an. Li menm frape pa yon pete nan yon mitray. Grate zepòl bote a.
  Men, nan lòt men an, pake eksplozif la frape mizo a nan yon kanon 150-mm. Ak Alman an te deja resevwa gwo domaj. Avèk anpil difikilte, machin nan deplase soti nan plas li, ak rale tounen nan kote twoup li yo nan lòd yo niche blesi li yo.
  Focke-Wulfs ak plizyè TA-152 parèt nan syèl la. Yo kòmanse bonbadman pozisyon Sovyetik yo. Yon koup nan dènye HE-183, machin avyon atak yo, te parèt tou. Vòlt sa yo te rive nan yon vitès ki rive jiska uitsan kilomèt pa èdtan, e li te prèske enposib frape yo.
  Ti fi yo tire tounen sou Alman yo. Gen toujou yon chans yo branche lènmi an, malgre pwoteksyon an pwisan nan avyon atak soti nan dife tè.
  Svetlana ak Anzhelika te pran Luftfaust la. Zam sa a, ki fòme ak nèf ki konekte ven milimèt san rekouvweman.
  Ou ka tire tankou yon ti zam anti-avyon.
  Ak vanyan sòlda yo lonje dwèt sou lènmi an. Yo san pwoblèm peze kòmansman an ... Tou de bèl repoze pye atè yo sou debri yo, yo santi yo yon retounen lis.
  Focke-Wulf ak sis zam lè, kòmanse fimen - vant li chire louvri.
  Ti fi yo gwonde ak plezi:
  - Puck! Machin pou lave! Objektif!
  Lòt avyon Alman yo kòmanse fè wonn sou tèt tifi yo. Bèl flechèt nan pasaj anba tè yo, eskive wokèt Focke-Wulf.
  Svetlana te resevwa yon talon wonn ki graj ak yon twinkle. Ti fi a bougonnen:
  - O flanm dife infernal yo!
  Sèl ti fi a te kouvri ak ti anpoul ak gwo doulè. Mwen te vle pike yon bagay frèt.
  Ak sou sifas la, twou vid ki genyen yo kontinye. Nèj sifle soti nan flanm dife yo, kraze yo chire. Alman yo inonde pozisyon yo ak dife, men pa gen anpil sans nan sa a. Gèrye kache tankou sourit nan vizon. Kite yo fè tèt yo.
  Angelica di nan zòrèy Svetlana:
  - Mwen panse ke byento Nazi yo pral finalman kouri soti nan vapè. Yo gen anpil fòs, men nan Stalingrad yo pa gen okenn opòtinite pou yo vire toutotou!
  Ti fi blond la reponn ak fyète:
  Nou la tankou twasan Spartans! Nou reflete fòs siperyè lènmi an!
  Angelica wouj-wouj ri epi li fè yon clin d'oe sou ti fi patnè li a:
  - Epi ou p ap jwenn bò kote nou!
  Lè ti fi yo te rive nan sifas la, atak la te fini. Nouvo sòlda nwa yo te parèt. Yo te monte pi devan, epi ti fi yo te oblije louvri dife, fòse lènmi an fouye tè a ak nen yo.
  Yon fwa ankò, "Lyon yo" ak "Tigers" te antre nan batay. Alman yo te eseye peze lame Sovyetik la ak tank lou. Detanzantan kokiy tonbe. Plis vilnerab "Tiger la" te eseye pa kraze lwen fòmasyon li yo. Mòtye yo te gronde tou.
  Ti fi yo tire sou Alman yo ak mèsenè yo. Knock out opozan. Angelica ak Svetlana te tire an pè. Mizo lènmi yo te parèt epi yo te etabli. Lè sa a, yon nouvo kouch lènmi avanse.
  Ti fi yo chante pandan batay la.
  Angelica te kòmanse tire:
  - Devan...
  Svetlana, tire, kontinye:
  - Pa ou...
  Angelica lupanuv te ajoute:
  - Rejyon...
  Svetlana, koupe twa, fèmen bouch:
  - Lènmi...
  Angelica, kloure opozan yo, di:
  - Yo....
  Svetlana, li te demoli mwatye zo bwa tèt Arab la, kontinye:
  - Yo vle...
  Angelica, kraze lènmi an, kontinye:
  - Ou...
  Svetlana, tire, sifle nan kòlè:
  - Dechire...
  Angelica, te pèse zo bwa tèt Arab la, gronde:
  - Detwi...
  Svetlana, kontinye kloure, sifle:
  - Nòt...
  Angelica, kòmsi li te tire, sifle:
  - Pa pè...
  Svetlana, li te fè yon piki egzat, gwonde:
  - Lènmi...
  Angelica, tire tankou yon tirè pwofesyonèl, kontinye:
  - Shtykov...
  Svetlana, tire pi lwen, jape:
  - Kapab...
  Angelica, san sispann tire, sifle:
  - Pouvwa...
  Svetlana, tire kòlè, gwonde, korije zanmi li:
  - kouraj...
  Angelica, yon gwo ekstaz, li te tire nan tèt Afriken yo, jape:
  - Fòs...
  Svetlana, galope ak dife, sifle:
  - Ogmante...
  Angelica, souke boukl wouj li yo, li kontinye:
  - Ak advèsè ...
  Svetlana, li te frape Arab la nan vant la, bay:
  - Touswit...
  Angelica, tire ak tout kalib, jape:
  - Detwi...
  Ti fi yo pran yon souf. Apre yo fin tire yon ti kras plis, yo rele byen fò:
  - Nou se chevalye fizi tirè pwofesyonèl la, vwa asasina a ap sonnen!
  Vag nan pouse, twoup kolonyal yo bese yon ti jan. Nazi yo ankò te deplase tank yo pi devan. "Tigers" -2 te parèt ak mizo long yo, epi yo te tire kokiy sou tout sa yo te rive remake.
  "Tiger" -2 te gen fòm orijinal la nan gwo kay won an ak pant yo nan plak zam yo soti nan kote sa yo. Sa a te fè l 'yon ti kras plis obstiné. Fanm vanyan sòlda yo ankò te chwazi tren yo nan tank la kòm sib yo. Fachis la te dwe tankou yon koulèv nan yon chodyè.
  Svetlana jete yon pake eksplozif, kraze roulo devan "Tiger la" -2 ak chante:
  - Mwen te rankontre ou ak yon kado ... Natirèlman, mwen dekri yon kote nan sèkèy la!
  Angelica sifle, ak kè kontan voye yon gwo pake eksplozif sou fachis la:
  - Men, Pasaran!
  Ak soti nan eksplozyon an, mizo a long nan tank Alman an trese. Ak wa Tiger la te kòmanse vire tounen. Yon fwa ankò, fachis la te blese grav. Angelica te pran l, li jape, li voye yon ti moso vè ak zòtèy li:
  - Pou yo dwe ou nan yon sèkèy pye bwadchenn!
  Vè a, li te vole pa, ateri dwat nan gòj la nan yon Endyen, ki soti nan mitan twoup kolonyal Alman yo.
  Svetlana te fè yon klin pou patnè li epi li chante:
  - Mwen pral tranpe tèt mwen nan barik sa a! Mwen pral tranpe tout moun!
  Angelica te tire yon pete ak mitrailleur li. Alman yo te anba atak ankò. Ti fi a sifle:
  - Nou ka fè tout bagay! Epi nou pral genyen!
  Svetlana tire fizi li epi li di:
  - Yon gwo viktwa ap tann! Se pou granpapa nou yo nan glwa!
  Angelica fè yon tombon epi li woule, li vire tankou yon pye bwa Nwèl. Ti fi a, fè yon klin, chante:
  - Mesye siksè, kote ou prale... Mesye siksè - Fachis yo ri...
  Tank Alman yo, ki pa sove kokiy, ogmante dife yo. Yo vide kado ki pete yo. Apre sa, yo apwoche pozisyon Sovyetik yo, ap eseye evite twou vid ki genyen.
  Svetlana, lè l sèvi avèk yon fil, jan Seryozhka nan prizonye te anseye yo, rale moute yon min ki lou. "Lyon" tou dousman rale moute nan pozisyon yo Sovyetik. Zam 150mm li yo te kontinye krache soti kokiy. Ti fi yo sifle epi fè yon klin.
  Svetlana chante:
  - Alman-piman, fachis-Nazi... Fen yon pasifis ap tann ou!
  Angelica di ak yon souri:
  - Pasifik... Se menm sòt pou w pale de pasifik lè w ap pale de Nazi!
  Svetlana frape nen Arab ki soti nan gad kolonyal la ak yon piki byen vize epi li di:
  - Epi yo enfim nan panse ... Ak nan zafè militè yo pa tèlman fò! Byento nou pral efase yo nan figi planèt Latè!
  Angelica te tire yon lòt pete, li fwote tete li sou debri yo, li chante:
  - Mwen se yon chevalye Ris sou jenou sovaj yo ... Mwen pral bale lwen lènmi yo nan patri a sou figi a nan Latè!
  Ti fi yo souke tete yo ansanm.
  Bote wouj la fè yon clin d'oeil, l'ap gade syèl la. "Frames", gunners Alman yo, t'ap vire la.
  Ranpe moute, chak kounye a epi lè sa a, ap resevwa kole nan windbreak Alman "Lyon an". Epi zam li te kontinye krache.
  Svetlana, k ap deplase yon min anba tren yo nan yon tank Alman, sifle:
  - Pou Seryozha ....
  Alman an sispann epi tire ankò. Koki a te eksploze dèyè ti fi yo.
  Svetlana te di:
  - Koki nan lèt, ki moun ki gen sèvo yo nan yon ti bebe!
  "Lyon" te kanpe pou kèk tan. Kit ekipaj ki gen eksperyans Alman an te santi danje devan yo, oswa yo te vle itilize twous konba a. Men, "Lyon an" rete kanpe pou kèk tan ak krache soti kokiy letal.
  Svetlana te note ke tank Alman an gen yon pi bon zam ak dife pi souvan pase KV-2 la. Lè sa a, nan kou, fè machin sa a pi danjere. Svetlana kwaze tèt li epi sifle:
  Se pou mechan yo ale nan lanfè!
  Angelica tire sou fachis nan plexus solè a, li jape:
  - Viktwa nou se inevitab! Epi tout pral fini byen!
  Svetlana tou koupe Tirk la, li chante:
  - Malgre ke li sanble ke byento lavi pral entèwonp lè pwoblèm frape sou kòn nwa li ... Cheval hennen ak san koule tankou yon rivyè, epi ankò tè a kite anba pye ou!
  Angelica, ki te tranpe Iranyen an, te ajoute:
  - Men, tè a tou gen gadyen pwòp li yo ... Ak ant zetwal yo lonje l '... Envizib fil ekonomize egzile Hitler nan Kolyma!
  Ti fi yo, tire, chante nan inison:
  - Ann kraze Adolf, sa pral fè l mal! Mwen kwè fachis pral bat! Ak nan Larisi nou an, Mesi a pral parèt, Granmèt pèp tout peyi yo!
  E vanyan sòlda yo te kontinye tire. Men, enfantri lènmi an kouche, epi yo te kòmanse tire ak voye grenad. Ord fachis yo te eseye fimen ti fi yo ak dife mòtye. Ak voye yon anpil nan grenad.
  Angelica te fè remake filozofik:
  - Ou ka pran nimewo a nan eleksyon yo, konpetans nan eleksyon yo san lagè!
  Svetlana ri epi li te note:
  - Lagè se yon zòn kote kalite bat kantite, eleksyon, kòm yon règ, se opoze a, ak sa a se yon blag!
  Gèrye yo yon ti kras fè bak, grenad ak fragman yo te vide twò epè. Angelica te menm entèsepte kado ki te jete a ak pye l epi li voye l tounen. Grenad la te vole epi frape Nazi yo sou kas yo. E kijan li eksploze...
  Se te kòmsi yon lòt lyen te eklate yon kote.
  Angelica te fè remake filozofik:
  - Chans se dezyèm bonè a, siksè se twazyèm lan, men konpetans nan premye!
  Svetlana ri epi li di:
  - Chans se yon rekonpans pou kouraj, men se pa pou ensousyan!
  Angelica te rache je yon Endou nan lame kolonyal la epi li sifle:
  - Ki moun ki gen chans, nanm li chante!
  Svetlana te souri epi pepi:
  - Li bon lè w gen chans, sa vle di Bondye ap sove w!
  Ti fi yo yon ti kras plis éspirituèl. Lè sa a, Alman an "Lyon" kanmenm avanse pou pi devan, li frape yon min. Cheni a kouri nan yon aparèy eksplozif epi yo te chire.
  "Lyon" blese a vire, li leve kanpe... Vanyan sòlda yo te kontan e yo te chante nan tèt poumon yo:
  - Yon lyon se yon enfim nan panse, yon tig se yon sous tout kalite pwoblèm ... Pa gen anyen ki pi enteresan pase yon moun nan mond lan!
  Svetlana te bay yon liy long, jis yon lame etranje leve nan tanpèt ak chante:
  Nou gen misil, avyon,
  Espri Ris ki pi fò nan mond lan...
  Nan tèt la nan pilòt yo pi byen -
  Lènmi an pral kraze nan pousyè epi desann!
  "Lyon" sanble gen anpil domaj. Li te jele, krache yon koup plis kokiy.
  Yon Panther ajil parèt. Sepandan, li te pè antre byen fon nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo, men li te kòmanse tire. Koki sifle sou tèt tifi yo. Apre sa, yo kraze debri ak dife.
  Svetlana prepare yo voye yon grenad, pare yo trape moman sa a lè tank la fachis apwoche nan yon distans aksesib. Men, pa gen okenn moun san konprann nan Panther a tou. Alman yo te tire, tap mete kokiy nan yon modèl damye, ap eseye pa manke yon sèl moso tè. Ak literalman rato soti chak wòch.
  Angelica tape pwatrin li epi li di:
  - Taktik yo nan Fritz yo defo ... Konbyen yo pral reyalize konsa?
  Svetlana avèk sajès te fè remake:
  - Yon poul pikote grenn pa grenn, epi li pran pwa pi vit pase yon kochon k ap vale gwo moso!
  Panther a te tire plis pase katreven kout bal, epi apre yo fin fin manke minisyon, li vire, li tounen nan tani li. Nan plas li, yon nouvo mastodon "Sturmtiger" parèt. Machin nan kouvri kòf lajè li yo ak yon bouchon. Li ka wè, konsa, espere sove tèt li.
  "Sturmtigr", te tire nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo nan yon distans. Wòkèt tire. Tè a leve, epi yon sous dife te vide yon flanm dife.
  Ti fi yo apèn siviv, yo te jistis kouvri. Svetlana te menm yon ti kras soud. Ti fi a toudenkou wè tèt li galope sou yon chwal. E ke li kòmande yon eskwadwon ki atake lame a Tatar. Ak vanyan sòlda monte chwal avè l '. Mongol-Tatars yo, pa kapab kenbe tèt ak souflèt la, fè bak epi mouri nan dè milye anba zago yo.
  Svetlana, nan lòt men an, balanse de nepe ak koupe desann lènmi. Men, vizyon an te toudenkou koupe.
  Angelica frape patnè li sou machwè, li souke l, li di:
  - Ebyen tout bagay! Kounye a sispann bay manti!
  Svetlana fache reponn:
  - Mwen pa t 'kouche, men goumen!
  Ti fi a vole moute nan yon raj, li voye yon grenad. Prezan an, li te vole pa, te ateri nan mizo tank "Lev la". Lè machin nan te resevwa domaj, rid kòf pwa li yo.
  Svetlana di nan tèt poumon li:
  - Mwen se chevalye Larisi!
  Angelica te tire yon pete nan mitray li a epi li gronde:
  - Ti gason an reponn, li plize sousi li,
  Mwen vle sèvi Larisi Sen...
  Kite yon lanmè san koule
  Men, Bondye ka sove nou!
  Svetlana tonbe sou dekonb yo ak lestomak li ak pwatrin li. Jis nan tan, pandan plizyè santèn pete mitrayòl te pase sou tèt li. Ti fi a soti lang li di:
  - Foli sòlda brav yo se sovtaj jeneral abstrus yo!
  Angelica te dakò.
  - Sòlda a brav, jeneral la pridan, lènmi an malen, siksè se solidarite sèlman ak kouraj saj!
  Ti fi yo te ouvri dife ankò epi yo t'ap chante solidarite:
  Pi wo pase l 'eskwadwon
  Roaring nan inison
  Adolf se yon sòt fò -
  Plante Sodòm!
  Yon lòt blende "Lyon" parèt. De sòlda kouri kite l ', jije pa figi yo swarthy - Arab. Yo te eseye jete yon chèn sou zen an yo nan lòd yo rale tank la devlope soti nan chan batay la.
  Anzhelika ak Svetlana te tire, an menm tan an tap mete techies yo. Gèrye yo chante:
  - Pa detwi tèt ou epi ede yon kamarad, ede lòt moun soti nan konflagrasyon an!
  Twa nwa te parèt. Yo te kouri ak chèn nan osi vit ke yo te kapab, men yo te tire tou pa ti fi yo. Anplis, Svetlana tire soti nan yon zam, peze chen an ak zòtèy toutouni li.
  Epi li te jere frape opozan li yo trè, tankou Robin Hood jis.
  Angelica fè remake:
  - Mak la se pa moun ki frape avèk siksè, men ki manke ak move chans!
  Svetlana te voye yon grenad ak pye l' epi li sifle:
  - Ki pi egzak la ak vizyon an nan yon ponya ka rate, men yon lide enpardonnable byen file ka glise pase sib la!
  Grenad la frape mòtye a epi li te kòmanse eksploze, detonasyon min yo.
  Wi, Smolensk pa t fasil pou Alman yo. Te gen yo nan li yon sitadèl etranj nan lanmò!
  . CHAPIT #3
  Defans Smolensk se yon misyon bèl pouvwa... Men, petèt sa a pa ase.
  Bèl ti fi Ris Margarita Magnitnaya ak Oksana te goumen ak Nazi yo ki te eseye kraze nan sid Smolensk ewoyik la. Tou de bèl te kòmande yon konpayi pyonye - ti gason ak tifi ki te pran zam.
  Yon van cho soufle soti nan sid la, nèj la fonn. Pyonye yo ak pyonye yo, pye atè nan bout pantalon, te bat pousyè tè a ak pye yo.
  Isit la epi la kouche jòn-wouj fèy tonbe. Pyebwa yo t ap flote, yo te balanse branch bwa yo.
  Timoun yo pa t frèt, yo t ap travay pye atè ak mwatye toutouni depi kòmansman sezon prentan. Yo deplase kouray - mens, men ajil.
  Ti fi pyonye Ekaterina Sotnikova te chante;
  Vole tankou dife nwit ble
  Nou se pyonye pitit travayè yo...
  Epòk ane limyè a ap apwoche -
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Apre sa, timoun yo ranmase nan inison, mete pye yo atè nan labou a:
  - Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Yon bri tande: avyon atak Alman ak Ameriken ap apwoche. Timoun yo byen sere pwen yo.
  Alenka Sotnikova ak konfyans pwononse, ak ti fi a Komsomol vityèl nan jwèt la koupon pou pye li:
  - Nou gen sipriz pou ou vaut!
  Vreman vre, yon ti gason nan yon menm kantite vòt wouj, yon parèy soti nan tan kap vini an Alexei Sotnikov te deja retounen nan devan Dezyèm Gè Mondyal la ak ap leve men yon timoun.
  Menm pye atè a, ak nan bout pantalon, tankou rès ti gason yo, li se toutouni nan ren an, ak anpil Relief, misk jete yo vizib. Natirèlman, lòt ti gason ak tifi yo mens ak sèk, po ak zo sou rasyon grangou ak toujou ap travay ak pèl.
  Ti gason an Oleg se yon mèt ak yon mwatye wotè, prèske nwa soti nan sunburn, men cheve blan li te deja grandi tounen. Li se san dout yon timoun bèl ak trè fò nan laj la espas.
  Epi kounyeya koulèv ki pentire nan koulè syèl la monte nan direksyon pou Nazi yo.
  Barefoot ti gason Alexei Sotnikov tache ak yo espesyal grenad syur, ti men trè eksplozif.
  Men Focke-Wulf, XE-129, ak Ameriken P-47, P-51. Amerik, pa jennen ankò, prèske ouvètman batay sou bò Twazyèm Reich la. Fòmèlman, pilòt Ameriken yo se volontè. Men, an reyalite yo se patisipan nan lagè a voye pa gouvènman ameriken an ak oligark.
  Timoun ame ak zam, lòt moun ak bazouka endijèn kouche. Alexei Sotnikov ak ti fi pye atè Alenka ak Ekaterina, kòm vanyan sòlda ki gen plis eksperyans, te ranmase bazouka ki fèt lakay yo nan tib san rekè. Ak ki jan yo pral fè aksidan nan yon machin ki ba-vole.
  Ti gason an ak ti fi blond yo repoze pye atè yo epi yo peze san pwoblèm sou deklanche a. Ak akizasyon yo frape de avyon atak Ameriken ak Alman Focke-Wulf la.
  Plizyè kout zam soti nan tranche yo - pyonye yo t ap tire tou.
  Alexey Sotnikov, fese talon pye l, wonn, timoun, pepi:
  - Malgre li sanble ak yon ti gason pye atè,
  Moustach la pa t kraze, men deja yon titan ...
  Nan batay, yon nèg granmoun se menm twòp,
  Epi frape yon souflèt ki ka touye moun!
  Epi kounyeya, ti gason an ap rale fisèl yo ak zòtèy pye l yo, epi koulèv zèl yo ap bat pa avyon atak Alman ak Ameriken. Yon douzèn avyon alye ak twazyèm Reich eksploze nan yon fwa.
  Aleksey Sotnikov ak de bèl ti fi nan menm kostim de ben ankò rale deklanche yo, frape pi rèd toujou machin kap vini yo nan kowalisyon kapitalis la.
  Ti gason an kraze pinèz la ak talon pye l, li gwonde:
  Jou lanfè sa yo pral pase
  Twazyèm Reich pral tonbe...
  Satan pap gouvènen
  Goumen pa dérive!
  Lòt ti gason yo tou dirije koulèv yo ak pye atè. Epi, koulye a, kowalisyon stormtroopers yo bite sou ti men trè danjere kado vole. Anpil avyon ap mouri. Yo eksploze nan lè a epi yo kraze an miyèt moso.
  Pilòt Hitler yo ap boule... Ak avyon an atak sivivan nan yon prese, gaye wokèt ak bonm, vole apa.
  Ti gason ki p'ap janm fini an Alexei Sotnikov kriye:
  - Glwa pou gwo Larisi!
  Pyonye ti gason ak tifi ranmase nan koral:
  - Glwa Sovyetik la!
  Ti fi Masha a rele byen fò nan tèt poumon li, fese pye l' toutouni:
  - Glwa Stalin!
  Boy Pashka ajoute:
  - Ak Alyosha tout bèl pouvwa! Li se yon jeni!
  Tranche timoun yo byen kamouflaj, e kòm rezilta eksplozyon bonm ak fize, sèlman de ti gason ak yon ti fi te resevwa ti grate. Ak sa a malgre lefèt ke antonwa terib yo te fòme, ak yon anpil nan destriksyon ak envèrsyon nan plak latè ...
  Ak nan kèk kote tè a soti nan chalè a boule ak lafimen.
  Youn nan ti fi yo leve kanpe ak sèl li fè, li boule janm li, kote li pran rele:
  - Lanmò Goering ak Hitler!
  Timoun yo te plen antouzyasm. Manm Komsomol ak tifi jwèt Alenka ak Margarita yo pare pou yon batay.
  Alexey Sotnikov chante, konpozisyon sou ale la:
  Mwen te fèt nan laj espas
  Kote bato yo kouri atravè galaksi yo...
  Zèv moun yo byen bon, kwè mwen,
  Dechire lagè a apa, Knight!
  
  Men, Bondye Demiurge yo te bay lòd
  Ou ti gason ede zansèt ou yo...
  Pran ou hyperblaster nan men yon ti gason,
  Epi dechire Hitler apa!
  
  Ebyen ti gason yo fèt pou goumen
  Yo se vanyan sòlda, kwè mwen ...
  Apre yo tout, Larisi yo te toujou kapab goumen,
  Se pou bèt la detwi!
  
  Se pou peyi sen mwen an jwenn glwa,
  Gran Sovyetik natif natal nou an...
  Yon ti fi kouri pye atè nan nèj la
  Montre kouraj!
  
  Apre sa, mwen goumen kòlè kont fachis
  Gwo pyonye ti gason Ris...
  Epi lafwa nou pral ak kominis,
  Omwen Sam visye ede Fritz la!
  
  Kwè m ', Larisi yo jis pa pral kraze,
  Tout pèp yo pral rasanble alantou Moskou...
  Mwen se yon chevalye pa ditou soude ak yon nanm,
  Nou rete fidèl ak Stalin menm jan ak Seyè a!
  
  Pèsonn pa ka kraze pyonye yo,
  Yo pa timoun - men pitit bondye...
  Nou pral yon jenerasyon egzanp
  Führer la p ap konte kòn sa yo!
  
  Wi, glwa nou an nan peyi nou an plane,
  Pi wo pase nan nèj la, kwè mòn yo ...
  Yon ti fi kouri pye atè nan nèj la
  Kondwi Fritz nan sèkèy la ak talon pye l '!
  
  Pa kwè ke Nazi yo fò kounye a,
  Malgre ke Sherman yo te prezante pa Sam...
  Nou pap regrèt menm kwè lavi
  Li lè pou yon gwo chanjman!
  
  Peyi a bèl tankou solèy la,
  Playful Motherland se manman nou...
  Ak cheve ti fi a boukle ak lò,
  Nou pral kapab chire Fritz la an ti moso!
  
  Nou se pyonye timoun kominis yo,
  Nou sèvi tou de Svarog ak Kris la...
  Disperse bann vye ord fachis yo,
  Mwen pral pote viktwa nan patri a!
  
  Larisi se manman planèt la,
  Li gen rèv li pi renmen...
  Kè kontan konnen tou de granmoun ak timoun
  Pa bezwen okenn meli melo siplemantè!
  
  Lè Toupisan an vini, pral gen solèy,
  Pye pòm pral fleri sou Mas...
  Tou de Chinwa yo ak Japonè yo ini,
  Yon Ameriken ak yon Ris sou wout la!
  
  Ini lide kominis yo,
  Epi lafwa konnen rèv Lenin...
  Nou pral jete abominasyon sinik la,
  Ann bati bote nan linivè a!
  
  Pou nou Mari ak Sen Lada,
  Nou onore Bondye, ak Marx "Kapital"...
  Se pou tout pyonye jwenn rekonpans,
  Pou nou, Svarog ak Stalin se ideyal!
  
  Fachis yo konnen yo p ap ram
  Nou gen volonte, fòs, konnen pouvwa...
  Nou pral kraze lènmi an ak yon souflèt trip,
  Epi vire Fuhrer la byento nan yon pou!
  
  Se pou Larisi bèl pouvwa nou an
  Tankou yon Spike etènèl nan jaden an fleri ...
  Kanmarad Stalin, ou se mesi nou an,
  Avek ou nap ale nan kominis!
  
  Lè minit tanpèt loraj, moman difisil,
  Lagè san an fini...
  Menm lè pitit nou yo ap grandi
  Bonè etènèl ap vini!
  Yon bon powèm te konpoze pa yon ti gason pye atè Alexei Sotnikov, fini li sou yon gwo nòt.
  Men koulye a, bonbadman an kòmanse ... Si atak atak la echwe epi koute gwo pèt, kounye a kanon yo te mato.
  Terminator Warlord ti gason ki soti nan tan kap vini an pa twò lwen pa gen ankò kreye yon zam kont zam. Malgre ke yon timoun briyan devlope wokèt sou glise nan plim la ak traction chabon.
  Ti gason an te pare pou goumen, men pandan ke fize yo pa t 'ankò pare, ekip pye atè li kache nan pigou.
  Pou pase tan an pandan bonbadman an, de manm Komsomol, yon envite nan tan kap vini an, ak de ti fi Masha ak Klara, ansanm ak ti gason Pashka a, te jwe kat.
  Ekaterina, ki gen cheve wouj deja ap grandi, epi ki soti nan ki li te vin pi bèl ak pi bèl, jete kat la ak zòtèy pye l 'yo, li remake:
  - Vrèman, Fritz yo ak Ameriken yo ap peze nou!
  Alenka, yon ti fi ak cheve yon ti kras boukle fèy lò, te note:
  - Men, nou toujou p ap kraze, paske nou gen yon lespri batay!
  Alexey Sotnikov souke tèt:
  - Syans Sovyetik pral reponn a teknoloji lènmi ak yon zam mirak! Mwen kwè nan li!
  Masha souke tèt li ak pigtails:
  Ou se zam nou tou!
  Apre sa, ti fi a jete kat la ak tout ti pye l ', lave soti nan pousyè tè.
  Pashka di ak yon soupi:
  - Tout lemonn kapitalis la ap goumen kont nou! Fòs inegal sa yo!
  Alexey Sotnikov, ti gason etènèl sa a lojikman te fè remake:
  - Suvorov bat fòs siperyè lènmi an! Epi nou pral bat!
  Margarita te chante ak yon ri:
  - Viktwa ap tann, viktwa ap tann, moun ki kwè nan kominis sen!
  Viktwa ap tann, viktwa ap tann, fachis la detwi pa ti fi a!
  Clara te deklare:
  - Kèlkeswa jan tank Nazi yo te formidab, nou gen yon repons!
  Ti gason an Alexei Sotnikov mete so sou pye l fè pitit li a epi li souke tèt li:
  - Natirèlman gen! Wi, ak bonbadman an bese, li lè yo kite!
  Ak yon kalite ti gason ak tifi vole soti nan bunker la. Flashed woz yo, lave timoun yo, pinga'w wonn.
  Nazi yo, nan kou, te ale nan ofansif la ak tank.
  Bèl Alenka chante:
  - Pyonye, Komsomol! Mache nan lavi ansanm!
  Pyonye, Komsomol! Fè nou konfyans pou nou pa pèdi!
  Aleksey Sotnikov gade jaden an ak vizyon byen file nan yon timoun ki soti nan tan kap vini an. Tank Alman, Ameriken ak Britanik yo t ap deplase. Yon armada antye nan machin. Isit la ou ka wè zam pwòp tèt ou "Ferdinanda". Tank Sherman Ameriken yo wo, gen kèk ki gen mizo kout, lòt moun ki gen mizo ki pi long. Plis koupi angle "Churchill", trè byen pwoteje. Isit la yo se Cromwells enpòtan ak mizo kout, men pito ajil, menm jan ak yon fè. Plis akayik segondè "Grand" nan Lame Ameriken an. Pi bon tank angle "Challenger" la ak yon zam disèt pye. Ak isit la yo se yo Alman yo. Terib ak gwo "Lyon" ak yon zam long-barik.
  W pèdi demode "Tiger" nan fòm kare li yo. Nimble "Panther". Pita e toujou ra modèl: "Tiger" -2 ak "Panther" -2.
  De dènye tank yo sanble anpil - menm kanon an se menm bagay la, sèlman Panther-2 a gen yon tourèl ki pi piti ak pi etwat, ak silwèt la pi ba.
  "Ferdinand" -2 pwòp tèt ou zam se premye nan Wehrmacht la, kote motè a ta ka mete nan yon blòk ak transmisyon an ak atravè. Konbyen pi lejè ak pi ba silwèt zam sa a pwòp tèt ou te vin tounen.
  Men, "Lyon" -2 poko antre nan pwodiksyon, yon kantite pwoblèm teknik bezwen rezoud yo nan lòd yo lanse machin sa yo. Se konsa, pou kounye a, Alman yo gen tank ak yon Layout demode: transmisyon an se devan, ak motè a se nan do a, ki mennen nan pèt sou arbr la.
  Men, angle "Challenger la", dènye a gen yon Layout ak yon motè nan sis san puisans. Tank la te parèt dènyèman epi li pa twò masiv, men efikas.
  Men, pi masiv la se Sherman nan USA a, ki pwodui nan gwo kantite. Tankou yon machin ... Pa mal pwoteje nan fwon an ak kèk nan tank yo gen yon zam jistis long-barik.
  Gen tankou yon armada tank.
  Men, ti gason pye atè Aleksey Sotnikov, pyonye sa a ki fèk kwit, te prepare kèk sipriz pou mastodon alye yo.
  Pou egzanp, min syur yo te kòmanse eksploze. Tank Alman, Ameriken, Britanik yo te chire pa cheni, kase pa woulèt. Boule metal.
  Ti fi pyonye a soufle pye l' epi li di:
  - Sa se fachis yo, jwenn li!
  Tank lyon an se te premye moun ki te eklate. Lè sa a, de Sherman. Pli lwen "Panther" ak "Churchill". Lè sa a, ankò "Shermans" ak "Cromwells".
  Ak isit la se yon lòt tank Alman demode T-4. Li te tou fè kònen l '. Lè sa a, "Tiger la" te kòmanse fimen.
  Alexey Sotnikov, voye pwa lanmò, griye ak dwèt toutouni nan janm timoun yo:
  - Glwa Sovyetik la!
  Alyonka, yon bèl ti fi ki gen cheve an lò, pran l, li kraze ensèk la ak zòtèy pye l, li di:
  - Pou revolisyon mondyal!
  Catherine di:
  - Pou reyalizasyon ki pi wo nan Sovyetik la!
  Epi tou tankou yon lupanet soti nan yon bazouka. Ak Aleksey Sotnikov li menm te fè yon bazouka nan yon tiyo. Apre sa, li tire trè trè danjere.
  Ti gason-terminator-voivode la tou tire, li tire nan yon distans "Tiger" -2, epi rele byen fò:
  - Mwen se yon Knight espas!
  Epi ekip pyonye yo te bele:
  - Kominis viv!
  Nazi yo aktyèlman bite sou rezistans trè agresif nan men opozan yo. Ak tank yo, ak tank nan alye yo kounye a epi Lè sa a, te eksploze ak tonbe plat atè. Epi li pa itil pou w padone pitit Lame Wouj yo pou pitye.
  Tank yo te tire san diskriminasyon e yo pa t kapab fè anyen pou pyonye yo.
  Ti gason an Alexei Sotnikov te tire bazouka l 'ankò epi li di:
  - Pou Peyi a ak Stalin!
  Alenka te voye ti wòch ak dwèt li yo nan janm tifi, li te frape lènmi an epi li te chirpe:
  - Pou grandè Sovyetik la!
  Epi li fè yon klin sou konpayon li yo.
  Andreika, ti gason an, mete pye l' sou pye l', li chante:
  - Byento nou pral rankontre ak yon rèv,
  Premye etap nan lavi a se...
  Ou wè ankò sou peyi a,
  Toubiyon atak kòlè!
  Aleksey Sotnikov te tire ankò nan yon bazouka ki kapab itilize ankò, li separe Sherman a epi li chante:
  Epi batay la kontinye ankò
  Dife ipèplasmik la ap bouyi...
  E Lenin tèlman jèn -
  Bay yon souflèt fatal!
  Jèn konbatan sa a se yon bon parèy konsa. Epi ak zòtèy pye timoun yo li lonje zam nan sib la. Epi dife ankò. Ak alye yo kontinye ap avanse, tank yo monte ansanm ak Alman yo. Epi sèlman pèt siplemantè yo fèt.
  Plis mastodon lènmi yo apwoche, plis yo soufri pèt. Timoun yo, an patikilye, tire soti nan bazouka limyè ak senp nan tank, kraze gwo fò tou won nan men yo. Epi yo fè gwo pèt.
  Ti fi Alenka lanse yon grenad ak dwèt toutouni li nan janm tifi epi li chante:
  - Sa a se glwa, glwa kominis la,
  Mwen pral vole nan syèl la ak yon chante!
  Ti fi Lara, ak zòtèy pye l 'yo, pral lanse tou yon kado touye moun nan lanmò, chire opozan ak kriye:
  - Pou grandè kominis la!
  Pyonye yo goumen ak tèt di ni ti gason ni tifi an menm tan. Epi yo tout ap goumen.
  Lous la tou pye atè, lanse yon grenad ak pye yon timoun, kanpe Sherman Ameriken an ak squeaks:
  - Pou Larisi Sovyetik!
  Epi timoun yo ap goumen ankò. Tank Hitler ak alye yo tonbe sou min, grenad, vaksen bazouka. Epi yo se literalman irézistibl.
  Ti fi Clara tire yon mitray sou enfantri a. Lè sa a, ak pye li, li voye yon pwa ak eksplozif chabon. Li dechire anpil fachis epi li chipi, li montre dan li:
  - Mwen se chanpyon mondyal la absoli!
  Ak talon pye a toutouni nan ti fi a pral ankò voye yon pwa. Li pral eksploze ak dechire yon koup nan woulèt tank Nazi.
  Masha a ti fi te bay yon vire, ak yon mitrayèt. Li koupe Fritz la epi li ronronye:
  - Glwa pou ewo Ris yo!
  Ak yon talon fè wonn tankou yon kado nan aniilasyon.
  Men tifi yo. Ak ti gason yo eseye kenbe moute. Apre sa, yo tire sou Nazi yo, epi sekle sòlda apye yo, e sa a se yon rejiman antye etranje. Epi ak talon pye yo fè, pyonye yo pral voye destriksyon nèt sou tout pwen lènmi an.
  Epi yo ri.
  Ak ki jan fachis yo kolektivman bat pa pyonye yo. Epi ak jenou yo fè, sal, yo peze barik bazouka yo.
  Men, ti gason yo sou fil yo rale min soti nan syur. Ak ki jan yo san pitye mine Fritz la ak lòt mèsenè yo. Sa a se vrèman yon dechoukay totalitè.
  Timoun pye atè Alexei Sotnikov tire nan yon bazouka ak ti gason an chante:
  - Mond lan benyen nan limyè san,
  Pèp la kont miray la...
  Men, mwen kwè solèy leve a
  Men, mwen kwè solèy leve a!
  Pral disparèt fènwa a nan prizon prizon an!
  Nou mesye, nou mesye...
  Antre pou tronpe!
  E san jijman! E san jijman!
  Fèmen nan sousòl!
  Ti gason an te aji ak anpil enèji, tankou pyonye l yo. Epi yo kraze Fritz la san pitye. Yo te kraze yo ak kout kouto egzat ak destriksyon.
  Bèl Alenka a, te tire sou Nazi yo, epi kòm si li te frape yo, li pran l ', li chirpe:
  - Lafwa nou nan kominis,
  Refite sa ki mal fachis!
  Ak zòtèy fè, ti fi a pral ankò pran epi tire sou lènmi an.
  Masha Pioneer ak talon wonn li te frape yon grenad epi li te kraze yon tank Alman, li t'ap kriye:
  - Pou kominis!
  Ekaterina, ki te tire ak yon mitray, gwonde:
  N ap jwenn Hitler nan forè a, n ap jwenn Hitler nan forè a! Ann pa blag avè l! Ann dechire l!
  Ak zòtèy pye l 'fè, ti fi a pral ankò voye yon grenad ak chirp:
  - Mwen pral dechire li!
  Malgre ke tank Lev la se yon tèribl, yon mastodon ki peze katrevendis tòn, li pa ka reziste pyonye Sovyetik yo.
  Apre sa, timoun yo kraze li, voye pwa soti nan chabon ak pye atè, e sa a se lanmò reyèl.
  Bote Alenka rele byen fò:
  - Lespri Larisi nou an!
  Apre sa, li bay yon pete letal soti nan zam nan machin, koupe desann lènmi an. Epi bay yon lòt mòn kadav.
  Alexey Sotnikov, tire, nòt:
  - Nou sispann yo!
  Epi ankò ti gason an voye yon grenad ak pye li epi li vire. Ak yon lòt tank Alman sispann.
  Isit la se zam Ameriken pwòp tèt ou-moteur "Witch" k ap deplase. Machin vit, men fèb pwoteje ak tire desann ak yon bazouka. Yon ti fi ak pigtails tire ak frape egzakteman.
  Yon lòt ti fi jete yon pwa ak zòtèy pye l 'li detwi fachis la, li chante:
  - Glwa Sovyetik la! Pyonye yo se yon egzanp pou tout moun!
  Epi ankò, kòm vire a nan fòs ki ka touye moun pral bay. Epi li pral pran anpil fachis epi koupe yo.
  Goumen kont Alenka, tire sou Fritz la, kriye:
  - Mwen se fi ki genyen tout moun!
  Epi ankò ak zòtèy fè, yon bagay pral lanse yon sèl touye moun.
  Catherine, ki te tire sou opozan, te pibliye:
  - Kominis cosmic ka vini avèk nou!
  Ak ki jan li fè clin. Ak talon pye l 'li pral pran yon grenad epi bay li ale. Ak ki jan Nazi yo pral byen koupe.
  Pyonye yo goumen avèk kouraj. Epi pa pwoche bò kote yo. Ak ki jan yo tire ak presizyon ak presizyon.
  Ti fi Alenka a pral ankò voye yon grenad nan fòs mòtèl ak zòtèy pye l 'yo, chire lènmi yo apa ak chirp:
  - Pou kominis ki pi cosmic!
  Ti fi yo tire epi ti gason yo ak tifi yo kontinye.
  Twa Sherman vire sou yon fwa. Isit la pitit yo bat, se konsa byen bat yo soti nan pwoblèm.
  Bèl Alenka tweeted:
  - Pa yon fil, pa yon fil,
  Mwen pa vle ale...
  Komsomolskaya pye atè,
  Viv!
  Epi ankò, ak yon talon fè, kòm pou Nazi yo, li pral lanse yon kado nan lanmò. Epi sekle desann ak anpil kouraj nan Nazi yo.
  Ekaterina, k ap ri ak dekouvwi dan li, nòt:
  - Nan non lide kominis yo!
  E ki jan kado lanmò ak destriksyon pral lage ak talon pye!
  Konba Alenka, tire, ak koupe liy apre liy nan mèsenè ak fachis, pibliye:
  - Glwa pou peyi Sovyetik la!
  Epi ankò ak yon talon fè, kòm si li ta voye jete nan Nazi yo.
  Yon grap antye san ak fragman pral leve.
  Alexei Sotnikov, tire ak anpil presizyon, epi voye kado lanmò ak zòtèy pye l 'yo, te note:
  - Lajwa, lajwa pou tout tan!
  Ti fi a Lenka, tire, sipòte ti gason an terminator:
  - Kite rèv la rive vre!
  Epi ak dwèt toutouni, pyonye a pral jete letal la.
  Sa yo se timoun yo goumen.
  Alexey Sotnikov te note, montre dan li:
  - Toupre, toupre, kè kontan ak pwoblèm,
  Li nesesè, li nesesè, bay yon repons fèm!
  Alenka Sotnikova, ki te tire sou Nazi yo, te pibliye:
  - Sunny mond,
  Wi Wi Wi! Wi!
  Eksplozyon nikleyè
  Non non non!
  Epi ankò, ki jan li pral chaje ak yon pete nan domaj touye moun.
  Aleksey Sotnikov ak zòtèy toutouni nan janm ti gason l ', kòm li lanse kèk pwa kòm yon kado nan lanmò ak pouvwa touye moun. Ak tank Alman yo, yo te resevwa domaj, fè bak.
  Ti gason-terminator-voivode la chirpe tankou yon jako:
  - En de twa! Kraze Adolf!
  Epi ti gason an pran yon pakèt grenad chabon ak talon pye l.
  Ak anpil nan sa yo Fritz te kraze nan yon fwa.
  Sa a se sa li te pran sou Nazi yo byen kout pwen.
  Goumen kont Alenka, tire sou Nazi yo, ak anpil presizyon frape Nazi yo, rele:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Ak zòtèy fè, li jete yon grenad nan destriksyon. Ak anpil fachis te kraze nan yon fwa.
  Pèt lènmi nan tank te grandi. Alman yo, ak alye yo, wè jan defans lan fè tèt di, yo te kòmanse fè bak. Yo aktyèlman vire tounen. Ak bonbadman an entansifye.
  Catherine, tire sou lènmi an, epi voye yon mesaj soti nan yon bazouka nan yon arc segondè, bay:
  wotè zetwal,
  Peyi sen nou an!
  Ak zòtèy toutouni li ankò li voye mesaj lanmò a, epi li kraze anpil opozan.
  Alman yo ak alye yo te fè bak...
  Pyonye yo ak rele, kouri dèyè yo, voye grenad. Epi te gen ti gason ak tifi konsa k ap goumen.
  Konba Alenka te fè remake:
  - Verite nou nan tout bagay!
  Ak zòtèy fè, ankò ki jan yo lanse yon pwa touye moun nan lanmò.
  Alexei Sotnikov, tire sou mouvman an, griye:
  - Ansanm nou se yon gwo fòs,
  Kòkodil la avèk nou!
  Ak ti gason an pral yon lòt fwa ankò lanse yon kado touye moun nan destriksyon.
  Tout lame sa a te avanse epi kraze Wehrmacht yo te rayi.
  Apre sa, timoun yo te nan atak la, kouri dèyè lènmi an. Talon wonn yo, nwasi anba pousyè, flickered.
  Ak ki jan pyonye yo ekstèmine ènmi yo. Ki jan yo kraze yo. Epi sekle san entèripsyon. Apre sa, yo voye grenad.
  Sa yo se vrèman pyonye Sovyetik, ki nenpòt fachis pè.
  Men, si yo te antreprann bat, yo pral tiranize byen.
  Timoun konbatan, atake, rezolisyon chante;
  Nou pral detwi lemonn antye nan vyolans,
  Desann anba a epi answit...
  Nou pral bati yon nouvo, nouvo mond,
  Ki moun ki pa t 'pèsonn, li pral vin tout bagay!
  Ak de ti fi-Komsomol manm, tou, tankou lupanul soti nan mitray ak koupe Nazi yo.
  Lè sa a, ak talon pye yo fè, yo pral bay nan yon sak nan syur. Moun sa yo ki te vole ak gwo entansite yo pran ak eksploze sou tank Nazi yo ki t ap sove. Ak anpil moun te chire yo epi demantèlman yo pou pati.
  . CHAPIT #4
  Alman yo ak mèsenè etranje ki soti nan tout mond lan atake vil Vyazma. Yon van cho te soufle soti nan sid la, e malgre sezon frèt la, nèj la fonn ak labouyl la reyèl. Tank Alman yo rale ak difikilte nan lari yo nan vil Sovyetik la.
  Yon batayon pyonye ki soti nan timoun diferan nasyonalite te goumen kont Nazi yo nan Ri Kirov. Manm Komsomol Aliya te kòmande batayon an.
  Yon bèl ti fi tire soti nan yon mitray. Pou rann li pi abil epi pou konsève pou soulye li, li kache bòt li yo ak flash, wonn, talon tifi.
  Tanperati a te pi wo pase zewo, ak timoun yo nan konbatan yo te nan bout pantalon, oswa rad kout, etalaj talon pye yo fè.
  Mesye yo te toujou ap deplase ak Se poutèt sa pa t 'friz.
  Ti gason an Aleksey Sotnikov, ansanm ak ti fi Alenka a (madanm li tou te pran yon aparans timoun, se konsa yo pa twò diferan de mari l 'ki te vin yon timoun!), Tou de ak lyen wouj, repoze pye yo sou toutouni yo. pye, rale moute yon min, ak Alman "Royal Tiger la" gen kònen moute pist la artistik, sispann.
  Yon lòt ti gason pyonye, Arkasha Sapozhkov, ak ti fi Alice, te lanse tou yon kado lanmò nan yon fistibal, frape transpòtè Nazi a. Sal, timoun yo te bat pye atè yo sou ti moso mozayik yo, yo pa t menm grimade.
  Jèn vanyan sòlda yo te chante:
  - Nou se pyonye timoun kominis yo!
  Manm Komsomol Natasha te apwouve, e li te voye yon pakè eksplozyon ak pye l, li dechire sòlda apye yo te fè tèt li:
  - Pou kòz Lenin!
  Manm Komsomol Masha tou te bay yon vire. Ak zòtèy pye l 'li lanse yon boumerang, koupe tèt yo nan mèsenè yo ak griye:
  - Pou kòz Stalin!
  Batayon tifi yo sipòte pyonye yo. Gen anpil tifi epi yo bèl, nan jip kout ak pye atè.
  Manm Komsomol Alsou, te bat nan yon fizi anti-tank, li frape bò Panther la. Lè sa a, ti fi a chante:
  - Pati, Lenin, Komsomol!
  Manm Komsomol Aziza - tou ki jan yo frape lènmi an ansanm ak ti fi Anisa nan yon katapult Fortin. Ak bèl yo isit la yo trè konbatif ak egzat nan tire ak batay.
  Gèrye pa bay lènmi an pitye.
  Anastasia Vedmakova batay nan syèl la tankou yon sòsyè Terminator reyèl. Akulina Orlova avè l. Kite avyon Alman yo ak zam ki pi pwisan, men vanyan sòlda yo kraze yo.
  Akulina ap suiv Focke-Wulf. Wi, lènmi an gen otan ke sis zam lè, men sa a pa deranje ti fi a. Epi li goumen tankou yon titan vre ak jeyan.
  Anastasia Vedmakova ankouraje patnè li:
  - Ou se yon ti fi super klas!
  Akulina, li koupe yon lòt Alman, epi li peze pedal yo ak janm li yo toutouni, te note:
  - Son super timoun!
  Vedmakova ri epi li te note:
  - Nan yon sèten mezi, nou se timoun! Anplis de sa, timoun yo fre!
  Epi jenn fi a te klere dan pèl li.
  Grozny te sibi bonbadman ... Manm Komsomol ak pyonye te goumen dezespereman tankou titan reyèl.
  Aleksey Sotnikov ak Lekha Teterev, tou de ti gason pyonye pye atè, te trennen tou yon pake eksplozif nan syur ak èd nan yon fil nan tank la Lev pwisan, ki diman deplase nan labou a, pote yon antye kolosal. Epi, koulye a te roulo dèyè li yo grandi ak eksplozif, ak ki jan li te eksploze ... Broken cheni gaye nan diferan direksyon.
  Alexei chante:
  - Mwen kwè lemonn antye ap reveye,
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Lyokha Teterev te pran, li t'ap mache ak pye yon timoun fè:
  -Solèy la pral klere byen klere
  Limen wout la pou kominis!
  Ti gason yo tou de swarthy ak nan bout pantalon, Aleksey gen sèlman cheve blond, ak Lekha ak nwa. Men, yo ap goumen kont Nazi yo ansanm. Komsomol manm Vasima ak yon krinyè nwa nan cheve, Vasilisa ak cheve blan.
  Tou de bèl malgre frèt la nan jip kout. Ak pinga'w wonn yo, se konsa séduire.
  Ak Bella se yon manm Komsomol ak yo, epi tou li tire. Epi ak dwèt toutouni li voye yon lòt pake eksplozif.
  Ti fi ak timoun ap goumen isit la, men Nazi yo pa gen dwa kraze. Ak batay yo se feròs.
  Sepandan, Nazi yo ap eseye antoure Vyazma. Epi li danjere. Men tank yo ak transpòtè yo bloke nan labou a...
  Ak bonm yo ap eksploze ... Se konsa, Yu-488 ap eseye bonm lavil la. Ak avè l ', ak monstr Ameriken yo B-29 ... Yo tou mato zam gaz ...
  De ti fi ap vole sou Yu-288: Isabella ak Zaira, bèl blond. Yo lage bonm. Men, Lè sa a, Yak-9 la parèt sou bò la.
  Isabella, avèk èd nan zòtèy toutouni li, dirije zam lè a epi tire sou machin Sovyetik la. Lè sa a, ajoute vitès. Yak-9 a pa twò vit de tout fason, ak isit la li se tou nan yon vèsyon twò chaje, epi li pa ka ratrape ak machin Alman an.
  Ti fi yo frape glas la ak talon pye yo epi yo kriye:
  - Fè popilè, lame nou an se apa pou Bondye!
  E ki jan lang yo pral montre!
  Ak machin nan Sovyetik te vin anba dife soti nan de zam avyon dèyè, ak pran dife, dlo ke dwèt yo fè nan janm tifi fè.
  Zaira di, li fè dan li:
  - Mwen pral lave tout sòlda wouj yo!
  Epi fè yon clin je ble. Epi li sanble pi konbatif la ak entans.
  Ak jan li renmen bèl jenn gason.
  Sepandan, dezi li pou touye se pi plis.
  Lè Alman yo te ateri apre bonbadman, Zaira te bwè kèk byè. Epi Isabella, anplis byè, te ajoute kribich tou. Ti fi yo manje ak kè kontan. Yo kite grasyeuz, pye fè, anprent pye sou hoarfrost la nan tèren avyon an. Ti gason yo devore bèl prèske toutouni yo ak gade grangou ak jennen. Ki jan ti fi bèl yo ak an menm tan an terib.
  Isabella te mande Zaira:
  - Ou panse lagè a pral fini byento?
  Zaira te note:
  - Pa anvan ete! Jiskaske nou pran Moskou, Larisi yo pa pral kapitile!
  Blond nan je emwòd te fè remake:
  - Epi apre sezon otòn la nan Moskou, ka toujou gen batay!
  Blond ak cheve ble te dakò:
  - Yo kapab! Men, li p ap batay ankò, men agoni!
  Ak ti fi yo ri, fini manje kribich la, epi ankò nan batay ... Pandan tan an te relativman vole. Epi pye yo fè yo kite anprint grasyeuz, fè.
  Isabella te note:
  - Nou gen tout bagay bèl, menm tras!
  Zaira souke tèt.
  - Ti fi Alman yo pafè!
  Epi tou de mechan bèl chante nan koral:
  - Reich se pèfeksyon,
  Reich se pèfeksyon...
  Soti nan souri rive nan jès
  Pi wo pase tout lwanj!
  Oh ki benediksyon
  Konnen ke nou se pèfeksyon
  Konnen ke nou se pèfeksyon
  Konnen ke nou se ideyal la!
  Epi ankò, yo lage bonm sou pozisyon Sovyetik yo. Epi moun ap mouri. Anpil moun mouri nan bonbadman ak bonbadman. Ak soti nan vaksen nan lans gaz, ak lòt aparèy ki ka touye moun.
  Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova se ti fi bèl anpil. Anastasia deja gen anpil ane, men li pa gen laj, epi li sanble trè fre ak jèn, sèlman fòtman devlope, gwo misk fè li gade pi gran. Ak figi li pa gen okenn ondilasyon oswa privye, ak po delika, ate. Ak Akulina toujou jenn pandan plizyè ane. Tou de bèl yo ekselan. Yo se aces nan klas ki pi wo a. Anplis, Pokryshkin, apre Friedrich-Wolka te tire l ', se gwo choke kokiy epi li pa fè plis sòti ankò.
  Anastasia manevwe yon barik chire. Epi frape kèk ME-109 ki deja demode. Apre sa, ti fi ewo a di:
  - Nou se gwo malfini nan syèl la!
  Akulina manèv, yon koulèv rena, epi koupe Focke-Wulf nan ke a ak chirp:
  - Larisi dèyè nou! Larisi se dèyè nou!
  Ti fi yo definitivman sou ogmantasyon an. Yo pa t menm mete soutyen nan kèk kilòt mens yo goumen. Men, li ede anpil nan konba. Apre yo tout, li ogmante efikasite nan enpak la nan kirks touye moun.
  Anastasia ankò fè yon manevwe. Fwa sa a, li gen yon opozan ki pi grav pase ME-309, ki gen sèt pwen dife. Ki gen ladan twa zam avyon kalib 30 mm. Ak nan kou sa a se yon opozan grav. Zam pwisan pèmèt ou koupe lènmi an nan yon sèl kou. Epi ou gen sèlman yon sèl zam lè...
  Anastasia, sepandan, adrwatman lanse avyon li sou bò a, deplase lwen avyon yo plon vole. Wi, li gen sèlman yon kalib zam 20-milimèt. Men, si ou tire nan ke a.
  Anastasia chante ak yon souri:
  - Junkers rive nan ke mwen,
  Men, la li fè yon soupi...
  Anmèdan te kriye vis yo,
  Yo pa menm bezwen kwa sou tonm yo,
  Kwa ap desann sou zèl yo!
  Akulina ri epi koupe Yu-188 la, woule:
  - Pou viktwa plezi!
  Epi li te montre dan pèl li. Ti fi yo isit la se gaye batay ki pi laj ak pi kolosal.
  Anastasia lanse Yak-9 a sou kote. Yo ap eseye frape l 'ankò. Press ME-309, machin nan grav.
  Anastasia chante kòlè:
  - Epi mwen wè yon grav,
  Nan rèv Ivan Terib la...
  Tè nan Siberia distribye,
  Ou natif natal Larisi!
  Ak gèrye a ankò frape machin Alman an. Premye dechire zèl li. Fè ou pèdi vitès. Apre sa, li ale nan ke a. Alman an gen yon bon chans jwenn lwen akòz gwo vitès plonje a. Men, pa kont Witchers yo. Paske li se yon ace nan klas ki pi wo a!
  Akulina se tou nan yon batay feròs. Ti fi a poze talon pye l sou pedal yo epi li chante:
  - Pa andire imilyasyon slav yo,
  Ann leve kont Alman yo...
  Ann pa pran plis joure
  Ann kraze lènmi an ak yon men asye!
  Men Airacobra a kont li. Bonjan machin: kat mitray, ak yon sèl zam lè 37 mm. Akulina lanse machin li tankou yon treno desann yon ti mòn, evite kokiy avyon. Ak plonje anba vant la. Li peze deklanche a ak zòtèy toutouni li ... Epi li frape egzakteman nan yon sib vilnerab.
  Ak machin Ameriken an limen.
  Akulina te chante ak antouzyasm:
  - Pou viktwa lide imòtèl yo nan kominis!
  Anastasia tou batay byen. Isit la yo se twa Mustang kont li. Yo sanble yo pa menm tèribl tankou ME-309 la, ki gen kanon lè yo kapab frape desann ak yon sèl frape. Mustang a, avyon de gè Ameriken an, pa gen sèlman mitray. Men, nan lòt men an, gen sis nan yo, byen gwo nan kalib 14-milimèt.
  Anastasia gen pou manevwe. Yon jè bal yon ti kras grate zèl la. Men, gen yon frape sou apwòch la ak avyon de gè Ameriken an se sou dife.
  Anastasia chante:
  -Fou kay sou dife,
  Demon yo pral toumante san limit
  Yon moun ki fè peche pral jwenn li
  Moun ki te adore Satan an!
  Ak isit la nan yon lòt machin US podvitel ... Ak sa a se nan kou yon aplikasyon trè grav.
  Dènye machin Yankee a ap eseye ale. Mustang a depase Yak-9 nan vitès ak jere kraze lwen. Anastasia tire a distans.
  Epi li te resevwa yon Ameriken. Men, li, soufle ak ke li, jere soti nan batay la.
  Anastasia te note:
  - Bang Bang! Manke! Bunny gri a moute!
  Akulina te goumen tou ak R-51 la. Machin pwisan ak uit mitray. Epi, pandan y ap manevwe, li mete dife nan zèl la nan machin sa a ... Epi li mennen nan dèyè a, lans.
  Akulina chante:
  Solèy la ap ri
  Klere byen klere pou timoun...
  Epi ankò jete machin li sou bò. Tire Yu-88. Machin sa a demode, men li toujou ap goumen. Alman, ap eseye fofile deyò. Men, li pa ka kache pou ti fi a ki enèjik peze sou pedal yo ak talon wonn li fè epi machin nan pran dife.
  Anastasia te fè remake ak yon ri:
  - Se konsa yo pè nou!
  Ak yon lòt Focke-Wulf kouvri!
  Akulina di ak kòlè pandan y ap tire:
  - Mond lan ta dwe respekte nou, pè,
  Eksplwatasyon tifi yo pa ka konte ...
  Manm Komsomol yo tèlman bon nan batay,
  Satan pral detwi!
  Epi gèrye a te fè yon klin sou patnè li. Menmsi ou pa ka wè li...
  Bèl yo tounen. Epi li riske. Isit la ME-109 kòmanse kouri dèyè yo. Tire...
  Ti fi yo ap deplase. Alman machin danjere. Zèl Akulina te andomaje epi pye bwa a te pran dife.
  Mennaj li te fè li nan pist la. Witcher la tou te resevwa li ... Epi li te kraze nan fuselage a ak koule lwil oliv, yon ti kras domaje motè a.
  Ti fi yo oblije abandone vòl la pou moman an. Yo repare machin yo.
  Epi li kouri pye atè nan nèj la. Detire kò yo fò ak miskilè.
  Tou de fi yo bronze. Redhead, ki gen cheve nan van an tankou banyè Sovyetik la, ak blond.
  Anastasia mande patnè li:
  - Bon, kijan ou panse nou pral bat Alman yo?
  Akulina onètman reponn ak yon soupi:
  - Si sèlman Alman yo ... Tout mond lan kapitalis sou motè!
  Wouj la souke tèt li nan afimatif la.
  - Lènmi an trè fò. Men, kisa ou te espere?
  Blond nan fè yon soupi:
  - Apre Stalingrad, nou te gen optimis kòm kle a. Men se konsa nou te twò prese pou nou louvri chanpay la....
  Pandan se tan, batay yo te ale ak itilizasyon diferan kalite ekipman. Gerda ak Charlotte, pou egzanp, fèk resevwa dènye zam yo E-10 pwòp tèt ou pou fè tès nan devan an.
  Yon machin ki gen yon silwèt ki ba nan 1.4 mèt ak yon zam nan 75 mm 48EL barik kalib. Pa move, e byen lwen tèlman nan yon vèsyon fasil. Blende devan an se 60 mm, ak zam bò a se 30 mm. Pwa dis tòn, motè 400 puisans.
  Pèfòmans nan kondwi nan zam nan pwòp tèt ou-propulsed se ekselan, ak nan mòn yo nan Kokas li se kote ki bon pou li. Jis nan tan pou Nwèl Katolik, yo te delivre premye modèl ki fèt an metal. Li gen sèlman yon sèl dezavantaj: blende olye fèb, men sa a se konpanse pa gwo ang yo nan enklinasyon rasyonèl nan zam la.
  Tifi yo Gerda ak Charlotte kouche prèske kouche. Yon motè pwisan bay chalè, epi li se byen konfòtab nan bikini ak bèl pye atè.
  Isit la, peze zòtèy toutouni li, blond la jete machin nan sou kote. Kounye a yo gen yon lènmi fò IS-2. Machin nan toujou ra nan Lame Wouj la, men kounye a mwen te resevwa li.
  Epi li pi bon pa tonbe anba kou kanon 122-mm li. Machin Sovyetik tire nan yon distans. Epi, nan kou, li manke yon zam rapid pwòp tèt ou.
  Epi, koulye a ou bezwen jwenn pi pre distans la batay yo nan lòd yo kraze nan lènmi an.
  Gerda note:
  - Lènmi an fò, men maladwa!
  Charlotte di ak yon ri:
  - Li gwo, men zam nan fwon nan gwo kay won an se pito fèb!
  Blond nan souke tèt.
  - Se konsa, ann eseye li!
  Machin Sovyetik la, anplis de lòt enpèfeksyon yo, te toujou gen yon move vizibilite, epi li pa t 'kapab slam ajil zam alman an pwòp tèt ou.
  Yon lòt piki epi li ale. Anplis de sa, yon kanon pwisan gen yon to ki ba nan dife.
  Ak sa ki yon zam pwòp tèt ou-propulsed Alman yo gen vit.
  Se konsa, Gerda te peze bouton an ak zòtèy pye li yo, epi pwojektil ki ka touye moun nan te pèse fwon IS-2 la.
  Apre sa, li te kòmanse eksploze tank la Ris kase. Kapital menm te kòmanse eksploze ak kokiy li yo te antre nan yon reyaksyon chèn.
  Epi destriksyon an te ale anpil.
  Tourèl la nan mastodon Sovyetik IS-2 la te soufle epi dechire, kòm si yon bouchon te vole soti nan chanpay.
  Gerda te note:
  - Yon bon zam pwòp tèt ou, men zam nan pito fèb!
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Zam ki soti nan "Panther" la pral pi fò!
  Blond nan te ajoute:
  - Ak pi efikas!
  Wouj fè remake:
  - Espwa pou yon destriktè tank konplè yo konekte ak E-25 la. Sepandan, si sa a kontinye, nou pral byento pa gen anyen yo ekstèmine.
  Zam alman an te fè kolizyon ak T-34-85. Sepandan, machin sa a pa yon pwoblèm tou. Vanyan sòlda yo te tire yon pwojektil nan junction nan gwo kay won an. Ak tank Ris la te resevwa yon blesi mòtèl. Epi li te kòmanse eksploze.
  Ak T-34-76 a pa danjere pou yon zam alman pwòp tèt ou nan fwon an. Pwojektil li glise nan blende ki gen anpil pant.
  Gerda te pèse l ak presyon zòtèy li yo, epi li te note:
  - Koulye a, mwen byen fèm konfyans nan viktwa nou an!
  Charlotte te entèfere ak sarcastik:
  - Men pa kounye a?
  Blond nan reponn onètman:
  - Apre Stalingrad, kèk dout te parèt!
  Wouj la ri.
  - Apre Moskou?
  Gerda reponn seryezman:
  - Se pa Larisi yo te bat nou, men pa Jeneral Frost!
  Charlotte t ap chante:
  - O jèl, jèl,
  Pa friz mwen
  Pa friz mwen...
  Cheval mwen!
  Ti fi yo trese zam pwòp yo epi yo te resevwa yon kokiy sou fwon yo. Li menm sonnen nan zòrèy mwen. Men, li ale nan ray yo.
  Charlotte madichon.
  - Son mizik!
  Gerda ri.
  - Nou pral pran kafe ak kakawo ak te!
  Apre sa, zam pwòp tèt ou yo te kraze tou yon kamyon Sovyetik, Lè sa a, yon obusè Ris te frape egzakteman nan pòtay la.
  E-10 la te deplase jiska yon santèn kilomèt pa èdtan, e sa a se yon machin ki pa t 'kite tèt li frape.
  Isit la ti fi yo te tire yon pete nan sòlda Ris yo soti nan yon mitray, scything desann yon koup la douzèn. Ak ti fi yo ri.
  Gerda te note:
  - Zam pwòp tèt ou nou an se pi bèl, an tèm pratik, e sa a se trè fre.
  Charlotte di ak yon ri:
  - Wi, li ka bay Ameriken yo kòn yo. Ann pran Moskou an premye, apre New York.
  Lè sa a, machin nan Alman te pran ak lanse yon lòt kado nan lanmò, kraze zam nan pwòp tèt ou-lanse nan Larisi. Ak ti fi yo ri ankò.
  Mirabela te vole nan syèl la sou yon avyon atak IL-2. Epi mwen prèske kouri sou ekip Gerda a. Men, si mwen te kouri nan li, li ta move pou ti fi yo nan Twazyèm Reich la. IL-2 ta ramed yo soti nan lè a.
  Se konsa, Mirabela te tire soti nan zam avyon Tiger-2 la epi li di:
  - Mwen te rejte w de fwa,
  Te di peye!
  Mwen se tankou yon enfeksyon -
  Mwen pa gen plis pase ven!
  Ak ki jan li sifle.
  Ak isit la se yon senp "Tiger" k ap deplase, ak li de "Shermans". Tank Ameriken yo wo, ak pito fèb nan zam. Malgre ke trant-kat yo pral kase.
  Mirabela te tire kanon sou Tiger la. Li gen yon kalib 50 milimèt ak kraze nan fachis la. Apre sa, li di:
  - Gaidar etap devan!
  Epi transfere dife a bay Sherman yo. Yo te trè nève. Epi se pou yo grib sou mitray anti-avyon. Wi, sa a se pou IL-2, li ka danjere. An jeneral, machin Sovyetik la demode. Li ka tire desann pa kèk avyon de gè ak karakteristik vòl yo pa enpòtan.
  Mirabela chante:
  - Men, isit la se yon souri providentielle,
  Yon kontanporen te rive la...
  Ki kote pasyon douloure, chod,
  Jenn fi lanfè a ap boule!
  Epi kounyeya, vanyan sòlda nan tire sou Sherman yo. Eseye frape yo. Men, yo twitch ak defann tèt yo.
  Mirabela di:
  - Mwen se yon fi koul, mwen goumen nèt pye atè!
  Ak talon pye l 'fè, li peze deklanche la. Epi ankò li pral kouvri lènmi an.
  Mirabela sonje ki bèl jenn gason li te genyen dènye fwa a e jan sa te bèl avè l.
  Ti fi a chante:
  - Sote lapen blan,
  Ti gason kouri ak tifi!
  Li fè clin d'oeil ak je lila. Ak ki jan li klere ak dan pèl.
  Retounen ti fi a an plas an premye, mande pou li sou nèg ki pi pre a. Epi pandan ke avyon an atak te ravitaye ak ranplir ak yon twous konba, li te byen chaje ak enèji ki soti nan li. Apre sa, li te vin pi fò ak pi vit.
  An jeneral, abstinans se danjere pou fanm, tout moun ta dwe konprann sa a.
  Lolita, yon ti fi angle sou avyon atak li, tou frape pozisyon Sovyetik yo. R-47 li se byen yon machin pratik.
  Lolita chante:
  - Règ Britannia, lanmè lajè,
  Nou pap janm tounen esklav!
  Ak talon pye l 'fè, li peze deklanche la. Epi yo pral kraze lènmi an kapitalman. Epi li se yon ti fi ki gen fòs enteryè kolosal. Epi Lolita fè yon clin, ap jwe ak misk li. Ki moun ki fè clin? Wi, pou tèt li, e li menm renmen li an sante!
  Gèrye a di:
  - Mwen gen dwa pase Larisi,
  Mwen se yon ti fi - misyon toutouni!
  Ak pye atè Lolita fè clin ak fòs pa fèb!
  Epi li se tankou yon bote masyal! Jis senbolikman gwo.
  Isit la, ak pilòt Alman yo Albina ak Alvina, li te tòtire pyonye a. Ti fi ti gason sa a te premye dezabiye epi answit te kraze ak fil fè. Lè sa a, yo voye sèl sou blesi yo nan ti gason an, epi yo te kòmanse fri ak yon etensèl. Ti fi yo te monte ak flanbo nan men yo epi yo te boule po a. Epi li te pran sant tèlman apetisan.
  Lolita te ofri pou devore yon moso nan pyonye a ak plezi. Epi ti fi yo te kòmanse koupe epi manje l. Bon gou pou ti gason an ak vyann juicy. Mou epi yo pa ditou gra. Men, lè yo peppered, Lè sa a, yon ploton antye nan ti fi yo te kòmanse devore timoun nan.
  Epi fwa ti gason an tèlman apetisan. Ak kè a bon gou tou. Epi yo totalman vise li. Lolita, pa egzanp, te renmen sèvo fri yon pyonye.
  Wi, kanibalis trè fre. Vyann imen an trè bon gou. Espesyalman pou ti gason, lè li mèg, men se pa difisil, men juicy ak fre, epi si li se ak pwav, li pral trè bon gou.
  Men, Nazi yo tou jwenn kòn. Isit la Elizabeth ak ekipaj li sou T-34-76 la ap goumen kont Nazi yo. Yo kouri nan "Tiger la", ak kouraz ale pou rapwòchman, paske ou pa ka pran mons Alman an nan yon distans. Mastodon an toujou ap deplase nan labou a, li tòde mizo a san sekou. Ak ti fi yo ap akselere pare yo reyèlman ram l '.
  Epi, koulye a trant-kat so yo anba bò a menm nan tank la fachis ak ki jan li pral plante. Mastodon nan sikonbe nan tablo a epi yo te byen pèse, epi tou li sou dife.
  Tiryè Elena a di:
  - Nou se gwo konbatan, e vrèman byen fè!
  Lè sa a, lang lan pral montre.
  Sa yo se reyèlman batay vanyan sòlda soti nan vanyan sòlda. Pa gen moun ki ka fè fas ak yo.
  Catherine, montre dan li, te note:
  - Pouvwa mwen se pi kolosal la!
  Ak yon distans yo frape Panther a sou bò. Tank Alman an te resevwa yon blesi mòtèl, ak kokiy te kòmanse pete andedan li.
  Ak isit la se demode T-4, yon machin ki te sispann sèlman nan nouvo ane a.
  Kapab trè danjere. Li gen yon zam Alman ki pèse zam. Men, ti fi Sovyetik pa gen okenn dout. Apre sa, yo frape nan yon distans. Frape sou fwon an. Se vre, Nazi yo pa t pèse, men yo te souke.
  Catherine te note:
  - Katreven milimèt zam. Nou bezwen kite fachis la pi pre!
  Elizabeth te dakò:
  -Bezwen! Men, nou gen yon zam fèb!
  Euphrosinia ri epi li fè remake:
  - Men bon jan kalite woulib la bon!
  Ak isit la se "Panther" -2 a ap apwoche. Tank sa a, akòz kanon pwisan li yo, ka frape soti nan yon distans ki long. Ak fwon li pa fasil menm pran IS-2 la. Se pa trant-kat la.
  Machin Lame Wouj la ap manevwe. Li klè ke nan evènman an nan yon frape, nan fen imedyatman. Anplis, epesè zam la sèlman diminye. An reyalite, yo te fè tank la pi lejè ak pi vit, men yo te kite pwoteksyon sèlman kont bal. Men, nan lòt men an, trant-kat yo te vin tèlman rapid.
  Euphrosinia manevwe tank la pou evite frape. Isit la T-4 la te vin pi pre yon ti kras nan bò a te deplase.
  Ti fi a peze bouton an ak zòtèy pye li yo, epi pwojektil Elena te tire pèse fachis la.
  Ti fi a ak kè kontan di:
  - Nan lagè apa pou Bondye - pral genyen viktwa nou an!
  Men koulye a, "Panther" -2 simonte. Jere kout pyen li tou dwat nan bò a, epi sa a pral yon chans.
  Elizabeth note:
  - Machin danjere parèt!
  Catherine fèm objeksyon:
  - Gwo kabinèt, byen fò ak tonbe!
  Tank Sovyetik la ap akselere. Se sèlman katòz tòn pwa. Ak sa a bay, ak yon motè nan senksan puisans, gwo vitès.
  Alman an tou pa fèb ak lans. Tire yon pwojektil fòs letal. Men li pa ka antre.
  Kado lanmò ap pase...
  Elizabeth reponn ak yon souri:
  - Zèl nwa sou mond lan ....
  Machin Sovyetik la ap tire sou mouvman an. Frape yon Alman ak yon kokiy nan fwon an. Natirèlman rikoch la. Men, trant-kat dwe toujou kapab frape avèk presizyon nan mouvman.
  Catherine te note:
  - Nou vòlè etikèt yo!
  "Panther" -2 tire ankò. Li sispann. Alman yo reyalize ke machin Sovyetik la te vle monte yo. Epi yo vle tire l.
  Elizabeth di ak yon souri:
  - Wi, se pou Lame Wouj nou an nan glwa!
  Ak tank yo akselere. Epi ankò Alman yo fwote. Epi, koulye a machin Sovyetik la kraze nan bò tribord la.
  Isit la zam Panther-2 a se sèlman swasant milimèt, byenke li posib kraze nan yon ang.
  Elena peze deklanche a ak zòtèy pye li. Pwojektil la te reyaji epi frape lènmi an.
  Apre sa, li te resevwa yon blesi mòtèl, Royal Panther la te tòde nan agoni.
  
  HITLER PA RISKE DEKLARATION LAGÈ SOU USA.
  Hitler pa t deklare lagè ak Etazini. Ak Amerik li menm pa t 'antre batay la ak Twazyèm Reich la. Lè sa a te mennen nan absans la nan bonbadman ak dezyèm devan an.
  Twazyèm Reich la anbourbe toupre Stalingrad. Men, pi bon Alman ace Marseille nan tan sa a te transfere nan devan lès la. Epi kòm yon rezilta, avyon Sovyetik yo te kòmanse boule tankou flanbo.
  Britanik yo, san Amerik, pa t 'oze avanse nan peyi Lejip. Sitiyasyon an te agrave pa lefèt ke Japon te genyen batay la nan Midway. Epi sezi inisyativ la nan Pasifik la.
  Toupre Stalingrad, entèlijans Alman yo te kapab pasyèlman wè konsantrasyon twoup Sovyetik yo sou flan yo nan Gwoup Lame B. Ak regroupe fòs yo. Kòm yon rezilta, atak yo nan twoup Sovyetik yo te repouse. Anplis de sa, ofansif la te kòmanse nan move tan ki pa vole. Ak sa a tou te gen yon efè negatif.
  Marseille byen vit fè nòt, epi pou twasan avyon Sovyetik ki te tonbe, pou premye fwa nan Wehrmacht la, li te resevwa dezyèm kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn, nepe ak dyaman. Non Marseille enspire sovaj laterè nan pilòt Sovyetik yo, epi li te terib - surnommé dyab la nwa.
  Lame Wouj la pa t 'kapab kraze nan defans Alman yo swa nan sant la oswa nan sid la. Epi yo te anbourbe nan ofansif la - ki te tounen soti yo dwe initil. Rive nan fen Desanm, batay la te bese. Nan mwa janvye, sepandan, operasyon Iskra te fèt, men Alman yo te kapab repouse ofansif Sovyetik la nan direksyon Leningrad.
  Nan Twazyèm Reich la, yo te deklare lagè total ak pwodiksyon zam yo te ogmante sevè. Ki gen ladan dènye Panthers ak Tigers yo. Epitou te antre nan seri a ak tank la "Lyon". Machin sa a te sanble ak fòm Panther a, men li te peze katrevendis tòn e li te gen yon kanon 105 mm ak yon kalib longè barik 70 EL. Sepandan, "Lyon an" depi nan konmansman an te montre enpèfeksyon li yo - vitès ki ba, pann souvan, pi ba pousantaj nan dife nan zam la.
  Avantaj ki genyen nan tank lyon an gen ladan yon pwoteksyon fwon trè pwisan nan tourèl la nan 240 mm ak yon bon 150 mm nan fwon an nan kòk la. Epitou, kote sa yo te pwoteje relativman satisfezan ak 82 mm nan zam anba pant. Ak zam Sovyetik 76-mm yo pa t 'penetre li.
  Lion an konsa, ansanm ak Ferdinand la, te vin tounen yon machin zouti.
  Ak Nazi yo te lage kònen prensipal la soti nan bò Stalingrad sou Volga la.
  Apre sa, yo te byen reyisi nan fè sa.
  Sepandan, bèl ti fi ki soti tou de bò yo te patisipe tou nan batay yo.
  Pou egzanp, Olesya goumen ak yon mitray ak Mirabela ak li. Ti fi yo bèl anpil.
  Epi yo tire anpil presizyon.
  Olesya menm chante:
  Ki jan yon zwazo bat zèl!
  Mirabela te fè remake, li te montre dan li ak yon ri:
  - Epi sa a pral cham nou an!
  Ak bote a, tou, pral bay yon vire, ak Lè sa a, ak zòtèy toutouni li pral jete kado an touye moun nan aniilasyon.
  Men, ou pa ka pwoteje tèt ou ak ti fi pou kont li. Hitler te kolekte plis pase katreven divizyon plen san nan zòn nan zouti. Ki gen ladan tank, SS. Apre sa, yo kapitalman kapab kraze nan. Sa a se vreman pouvwa dyabolik.
  Tank "Lyon" ak pwòp tèt ou zam "Ferdinand" baton pi devan epi kraze liy defans Sovyetik la.
  Epi gen avyon toujou nan syèl la. ME-309 Alman avyon de gè, ki montre pi wo acrobatics ak zam pwisan. Sèt pwen dife yo pa blag.
  ME-309 nan vitès ak zam se inegal. Li gen twa kanon lè 30mm ak kat mitray 14mm.
  Kont yon machin konsa, malere Yak-9, ak yon kanon 20-mm ak yon mitray, klèman pa ka reziste.
  Se konsa, Alman yo imedyatman sezi sipremasi lè a. Epi ann detwi machin Sovyetik yo.
  Nan yon ti bout tan, nan yon mwa edmi nou te rive Astrakan, ak rive nan Lanmè Kaspyen an. Ki vrèman fre. Epi Alman yo bloke oksijèn Lame Wouj la nan Kokas.
  Kounye a li vin vrèman grenpe...
  Men, pyonye ak pyonye yo ap goumen kont Nazi yo.
  Yon gwoup timoun te kanpe nan wout yo. Ti gason ak tifi te pran fistibal ak fizi.
  Isit la yo ap tire soti nan yon fistibal, lage yon pake nan eksplozif endijèn nan tank la. Machin Alman an te gen yon twou epi li kanpe.
  Seryozhka ak Tanka leve men yo epi yo frape pye yo toutouni, timoun yo, yo rele:
  - Glwa Stalin!
  Apre sa, timoun yo kouri, siyman ak ti talon nwa ak labou.
  Pyonye Oleg la ak ti fi Lara te lanse tou lè yo peze bouton bazouka a ak zòtèy pye yo epi yo di:
  - Pou patri Sovyetik la!
  Epi ankò tank Alman an ranmase epi li sispann.
  Pyonye yo jis kontan.
  Seryozhka repoze pye l' ak pepi:
  - Pou Motherland!
  Men, malè, ewoyis pyonye yo pa sove. Alman yo ap avanse sou kòt lanmè Kaspyen an. Anplis, Latiki te antre nan lagè a, agrave sitiyasyon an.
  Stalin nan sitiyasyon sa a ofri lapè ak Hitler ... Fuhrer la te di ke li te sèlman dakò rann tèt.
  Anvan nouvo ane a, Nazi yo te pran tout Kokas la epi yo te ini ak Tirk yo.
  Nan kondisyon sa yo, Führer a pa vle atake Moskou ankò. Epi li ofri Stalin lapè. Men, diktatè Sovyetik la te refize.
  Nan sezon fredi, Alman yo te lanse yon ofansif nan peyi Lejip, e li te pote l avèk siksè. Nou te kapab pran tout Mwayen Oryan an. Lè sa a se te yon siksè grav nan Wehrmacht la.
  Ak nan teknoloji li te make pa aparans nan "Panther" -2 a, yon machin ki byen pwoteje ak byen ame ak yon zam pwisan ak motè.
  "Panther" -2 te kounye a tank prensipal la nan panzvale la. Ak nan kou, pouvwa li se kolosal. Men, li la menm pi danjere lè li nan kouri pa ti fi trè difisil.
  Gerda te tire kanon 88mm li ak zòtèy pye li epi li rele:
  - Mwen se yon fi super!
  Charlotte konfime ak konfyans, tire sou machin Sovyetik yo:
  - Mwen hyper!
  Christina te note, frape advèsè yo ak kokiy, epi li montre anpil presizyon:
  - Mwen se pi gwo klas!
  Epi Magda konfime, li kraze lènmi an an poud:
  - Mwen se pi fò nan mond lan!
  Natirèlman, ti fi yo isit la se pi danjere nan linivè a. Ak figi yo se jis superchampions.
  Nouvo tank Tiger-2 te lage ak yon motè ki gen plis pouvwa 1000 puisans. Ann di machin nan pwisan ak vit an menm tan an.
  Ak ki moun ki ka reziste "Tiger la" -2?
  Alman yo te lanse yon atak sou Saratov, blese souflèt prensipal la sou Volga a, kontoune Moskou. E twoup yo te deplase ase vit.
  Nouvo tank Sovyetik IS-2 ak T-34-85 yo te toujou enferyè a Panther-2 epi yo pa t 'kapab reziste li.
  Ak Alman yo tou te gen yon "Lyon" -2 ak yon layout pi dans. Motè a ak transmisyon yo te lokalize ansanm ak devan tank la, sa ki te fè li posib diminye wotè nan veyikil la, epi tourèl la ta fè pi etwat ak pi piti. "Lyon" -2 konsa te vin pi lejè pa yon twazyèm, pandan y ap kenbe menm epesè nan zam ak zam. Ak motè a te vin pi pwisan nan mil puisans. Ak "Lyon an" te vin tounen yon machin trè mobil epi li pa tèlman ankonbran. Ak sourit yo pa t 'antre nan seri a - yo te twò lou.
  Olye de sa, yo te kontinye devlope E-100s ki pi avanse.
  Men, menm tank sa a pa t 'satisfè militè yo. Veyikil prensipal la te dwe Panther-3 oswa E-50. Ak tankou yon kolos te aktivman devlope.
  Saratov ak Kuibyshev te pran byen vit. Pa jiyè 1944, Alman yo te pwoche bò kote Ulyanovsk e yo te kòmanse pran tanpèt vil sa a.
  Ti fi Sovyetik te goumen avèk kouraj.
  Alenka vire, li voye yon sak ki gen yon melanj eksplozif ak zòtèy pye li yo, li gwonde:
  - Pou kominis!
  Anyuta te tou tire yon pete epi li peze bouton yon bazouka forin ak pwent tete wouj li a epi li frape yon tank Alman, apre sa li te woule, montre dan li:
  - Pou Stalin!
  Ak Alla a wouj tou se byen lwen. Li koupe Nazi yo, apre sa ak talon pye l 'bay yon pake nan lanmò ak rouli:
  - Pou bèl patri nou an!
  Se konsa, Maria tire byen avèk presizyon. Ak pwent tete frèz li voye yon pwa lanmò anba tank la.
  Epi ti fi a gwonde:
  - Pou patri nou an!
  Epi Olympias pral tonbe anba yon pakèt grenad ak plant fè, janm fò li ak blather:
  - Pou gwo Larisi!
  Men Focke-Wulf, XE-129, ak Ameriken P-47, P-51. Amerik pa jennen ankò prèske ouvètman goumen sou bò a nan Twazyèm Reich la. Fòmèlman, pilòt Ameriken yo se volontè. Men, an reyalite yo se patisipan nan lagè a voye pa gouvènman ameriken an ak oligark.
  Timoun ame ak zam, lòt moun ak bazouka endijèn kouche. Oleg Rybachenko ak Margarita ak Oksana, kòm vanyan sòlda ki gen plis eksperyans, te ranmase endijèn tib bazouka san rkul. Ak ki jan yo pral fè aksidan nan yon machin ki ba-vole.
  Ti gason an ak ti fi blond yo repoze pye atè yo epi yo peze san pwoblèm sou deklanche a. Ak akizasyon yo frape de avyon atak Ameriken ak Alman Focke-Wulf la.
  Plizyè kout zam soti nan tranche yo - pyonye yo t ap tire tou.
  Oleg Rybachenko tweeted:
  - Malgre li sanble ak yon ti gason pye atè,
  Moustach la pa t kraze, men deja yon titan ...
  Nan batay, yon nèg granmoun se menm twòp,
  Epi frape yon souflèt ki ka touye moun!
  Epi kounyeya, ti gason an ap rale fisèl yo ak zòtèy pye l yo, epi koulèv zèl yo ap bat pa avyon atak Alman ak Ameriken. Yon douzèn avyon alye ak twazyèm Reich eksploze nan yon fwa.
  Oleg Rybachenko ak de bèl ti fi nan menm kostim de ben ankò rale deklannche yo, frape pi rèd toujou machin kap vini yo nan kowalisyon kapitalis la.
  Ti gason an kraze pinèz la ak talon pye l, li gwonde:
  Jou lanfè sa yo pral pase
  Twazyèm Reich pral tonbe...
  Satan pap gouvènen
  Goumen pa dérive!
  Lòt ti gason yo tou dirije koulèv yo ak pye atè. Epi, koulye a, kowalisyon stormtroopers yo bite sou ti men trè danjere kado vole. Anpil avyon ap mouri. Yo eksploze nan lè a epi yo kraze an miyèt moso.
  Pilòt Hitler yo ap boule... Ak avyon an atak sivivan nan yon prese, gaye wokèt ak bonm, vole apa.
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Glwa pou gwo Larisi!
  Pyonye ti gason ak tifi ranmase nan koral:
  - Glwa Sovyetik la!
  Ti fi Masha a rele byen fò nan tèt poumon li, fese pye l' toutouni:
  - Glwa Stalin!
  Boy Pashka ajoute:
  - Ak tout bèl pouvwa a Olezhka! Li se yon jeni!
  Tranche timoun yo byen kamouflaj, e kòm rezilta eksplozyon bonm ak fize, sèlman de ti gason ak yon ti fi te resevwa ti grate. Ak sa a malgre lefèt ke antonwa terib fòme, ak yon anpil nan destriksyon ak envèrsyon nan plak tè a ...
  Ak nan kèk kote tè a soti nan chalè a boule ak lafimen.
  Youn nan ti fi yo leve kanpe ak sèl li fè, li boule janm li, kote li pran rele:
  - Lanmò Goering!
  Timoun yo te plen antouzyasm. Manm Komsomol Margarita ak Oksana yo pare pou goumen.
  Oleg Rybachenko chante, konpozisyon sou ale la:
  Mwen te fèt nan laj espas
  Kote bato kouri atravè galaksi yo ...
  Zèv moun yo byen bon, kwè mwen,
  Dechire lagè a apa, Knight!
  
  Men, Bondye Demiurge yo te bay lòd
  Ou ti gason ede zansèt ou yo...
  Pran ou hyperblaster nan men yon ti gason,
  Epi dechire Hitler apa!
  
  Ebyen ti gason yo fèt pou goumen
  Yo se vanyan sòlda, kwè mwen ...
  Apre yo tout, Larisi yo te toujou kapab goumen,
  Se pou bèt la detwi!
  
  Se pou peyi sen mwen an jwenn glwa,
  Gran Sovyetik natif natal nou an...
  Yon ti fi kouri pye atè nan nèj la
  Montre kouraj!
  
  Apre sa, mwen goumen kòlè kont fachis
  Gwo Pioneer ti gason Ris...
  Epi lafwa nou pral ak kominis,
  Omwen Sam visye ede Fritz la!
  
  Kwè m ', Larisi yo jis pa pral kraze,
  Tout pèp yo pral rasanble alantou Moskou...
  Mwen se yon chevalye pa ditou soude ak yon nanm,
  Nou rete fidèl ak Stalin menm jan ak Seyè a!
  
  Pèsonn pa ka kraze pyonye yo,
  Yo pa timoun - men pitit bondye yo...
  Nou pral yon jenerasyon egzanp
  Führer la p ap konte kòn sa yo!
  
  Wi, glwa nou an nan peyi nou an plane,
  Pi wo pase nan nèj la, kwè mòn yo ...
  Yon ti fi kouri pye atè nan nèj la
  Kondwi Fritz nan sèkèy la ak talon pye l '!
  
  Pa kwè ke Nazi yo fò kounye a,
  Malgre ke "Sherman" yo te prezante pa Sam ...
  Nou pap regrèt menm kwè lavi
  Li lè pou yon gwo chanjman!
  
  Peyi a bèl tankou solèy la,
  Playful Motherland se manman nou...
  Ak cheve ti fi a boukle ak lò,
  Nou pral kapab chire Fritz la an ti moso!
  
  Nou se pyonye timoun kominis yo,
  Nou sèvi tou de Svarog ak Kris la...
  Disperse bann vye ord fachis yo,
  Mwen pral pote viktwa nan patri a!
  
  Larisi se manman planèt la,
  Li gen rèv li pi renmen...
  Kè kontan konnen tou de granmoun ak timoun
  Pa bezwen okenn meli melo siplemantè!
  
  Lè Toupisan an vini, pral gen solèy,
  Pye pòm pral fleri sou Mas...
  Etazini ak Chinwa ak Japonè,
  Yon Ameriken ak yon Ris sou wout la!
  
  Ini lide kominis yo,
  E lafwa konnen rèv Lenin...
  Nou pral jete abominasyon sinik la,
  Ann bati bote nan linivè a!
  
  Pou nou Mari ak Sen Lada,
  Nou onore Bondye, ak "Kapital" Marx a...
  Se pou tout pyonye jwenn rekonpans,
  Pou nou, Svarog ak Stalin se ideyal!
  
  Fachis yo konnen yo p ap ram
  Nou gen volonte, fòs, konnen pouvwa...
  Nou pral kraze lènmi an ak yon souflèt trip,
  Epi vire Fuhrer la byento nan yon pou!
  
  Se pou Larisi bèl pouvwa nou an
  Tankou yon Spike etènèl nan jaden an fleri ...
  Kanmarad Stalin, ou se mesi nou an,
  Avek ou nap ale nan kominis!
  
  Lè minit tanpèt loraj, moman difisil,
  Lagè san an fini...
  Menm lè pitit nou yo ap grandi
  Bonè etènèl ap vini!
  Men, malgre tout kouraj Lame Wouj la, Ulyanovsk toujou tonbe.
  Epi Alman yo te antoure Kazan tou... Epi yo ploge yon chodyè jeyan ki soti nan nò...
  Stalin, nan kondisyon sa yo, te dakò ak capitulasyon, sijè a prezèvasyon nan pwòp po l 'yo.
  Hitler te dakò ak sa a... Ak Sovyetik la te konplètman okipe nan kèk mwa.
  Twazyèm Reich la te resevwa tout bagay. Epi lagè a te fini sou bò solèy leve.
  Men, te toujou Grann Bretay ak Etazini.
  An 1945, Alman yo te pran kontwòl tout Afrik. Epi an 1946 te gen yon aterisaj nan Grann Bretay. Prèske tout flòt angle a te koule pa soumaren Twazyèm Reich. Ak aterisaj la te yon siksè. Panther-4 la tou te patisipe nan batay yo. Avèk yon pwa swasanndis tòn, machin sa a te gen yon blende frontal 250 mm ak blende bò 170 mm anba pant. Ak yon zam ak yon longè barik 105 mm nan 100 EL. An menm tan an, motè a dènye nan 1500 puisans te enstale - yon turbine gaz. "Panther" -4 te tounen yon tank ki se pratikman envulnerabl nan tout ang nan dife, ak frape tout machin, menm ra nan pati yo Britanik nan "Turtle la".
  Grann Bretay te tonbe nan dis jou. Epi se te yon blitzkrieg enpresyonan.
  Men koulye a, yon lòt viktwa nan Wehrmacht la te genyen ... Epi kounye a li rete yo fini nan Etazini yo.
  Isit la bagay ki pi difisil se, nan kou, jwenn atravè oseyan an. Men, Alman yo deja gen yon flòt jistis gwo. Epi premye Islann te kaptire, Lè sa a, Greenland, ak Lè sa a, Kanada.
  Ti fi Alman goumen dezespereman.
  Kidonk tifi yo ap pran tanpèt kapital Kanada, Kebèk, ak tout kòlè enbesil yon iyèn grangou.
  Gerda te tire ak zòtèy li. Kraze yon mòtye Ameriken epi wouli:
  - Être fyè lè sa a de bò larivyè Lefrat en.
  Tire ak dife Charlotte, kraze mòtye a nan lame kapitalis la. Epi li te chante tou:
  - Ak van an flamingo vole nan nyaj yo!
  Christina te deplase tou zòtèy li. Li kraze obusè a, chifonnen asye a. Epi pepi:
  Ou pral konprann mwen...
  Magda, nan vire, te itilize dwèt li yo pou tire ak bouton joystick yo. Li kraze kanon 122 milimèt la epi li rele:
  Epi ou p ap jwenn yon pi bon peyi!
  Gerda souri... Lagè a te degoute li tou. Bagay ki pi enpòtan an se pa sèlman ke ou pa konnen ki lè fen a pral, men ... Jis fen a te sanble ase fèmen.
  Moskou te deja anba atak ak antoure. Epi Kremlin an ta pran bridsoukou si se pa pou kapitulasyon Stalin. Non, vrèman vil la gwo e byen lwen Kremlin an. Men, li toujou klè ke sezon otòn la nan kapital la se pa lwen. E ki kote Stalin prale lè sa a? Pou Sverdlovsk?
  Nan sezon fredi, li difisil pou li ale nan Urals yo - li ta si Sovyetik la pa t 'rann tèt! Men, sa a pa fè vanyan sòlda yo pè.
  Gerda te imajine kijan li tap kouri pye atè nan nèj la... Li te sanble anpil komik. Tankou omonim ki soti nan larenn lanèj la. Menm nan yon sèten mezi, sa a ka rele etonan. Istwa a se yon manti, men gen yon allusion nan li - yon leson pou bon parèy. E menm plis ti fi!
  Gerda te sonje jan li te pote pitit Hitler anba kè l epi li ri. Wi, li amizan pou w vin ansent pa enseminasyon atifisyèl. Führer la, nan kou, te pran swen pwòp pitit li yo. Koulye a, pi gwo kriminèl la nan tout tan ak pèp ap viv nan pitit li yo ki konnen konbyen ane ankò ak sezon ivè!
  Petèt menm milenè!
  Pou Gerda, nan kou, Führer a se pa yon kriminèl, men pi gwo moun leta a. Youn nan ki pa te gen okenn egal nan istwa a nan planèt Latè! E pa sèlman pou Gerda. Anpil sòlda Sovyetik pwononse non sa a ak respè ak tranble.
  Malgre ke yo toujou espere ke lagè a pral kapab kraze.
  Stalin, sepandan, gen mwens ak mwens fòs ki rete ...
  Gerda te peze dwèt li byen vit sou bouton joystick la. Detwi yon zam anti-avyon. Epi li di:
  - Syèl la fwonte, loraj pral frape talè!
  Charlotte te gade patnè li. Li te jis andeyò tank yo epi li te fè lapli, amann, anbarasan.
  Gèrye a te peze joystick la ak talon pye li epi li rele:
  - Nan sal la lirik ... Sourit blan!
  Christina fè yon grimas. Li tire sou zam anti-avyon Sovyetik la epi li bay:
  - Lapli pral tonbe nan lari a tankou yon bokit fèblan!
  Ti fi a fwote talon difisil li ak men l epi li di:
  - Kouri plis...
  Magda te fè yon ti remarke avèk sajès, epi li te peze bouton an sou panèl kontwòl tank la ak dwèt li:
  - Kouri san kouri ale!
  Epi voye yon souri!
  Gerda fwonze. Kòm yon timoun, li reve pou l vin yon vanyan sòlda. Li te tankou yon ti fi agresif. Men, menm pi bonè, li te gen yon Wishlist - antre nan majisyèn yo.
  Sa a se pa fre ditou, men trè fre ... Pou aprann kijan pou evoke ak kontwole mond lan. Ak anpil pou ranje.
  Isit la, pou egzanp, granmoun fanm yo tèlman anbarasan ak lèd! Èske sa kòrèk? Natirèlman pa! Yon fanm ta dwe toujou jèn ak bèl!
  Gerda reve pou l kreye pwòp linivè l, kote tout ti fi ak ti gason pa gen laj, pa malad, epi yo toujou bèl, imòtèl! Koulye a, sa ta dwe yon kreyasyon etonan!
  Poukisa monn nou an enpafè konsa? Ak ki moun ki blame pou sa a! Gerda pafwa poze tèt li kesyon sa a. Epi li pa t 'kapab jwenn yon repons. Yon bò, se Bondye ki responsab tout bagay. Li se omnipoten, e menm dyab la se kreyasyon li. Kidonk... Men, imajine yon Bondye renmen fè fanm lèd? Ki jan sa ka pèmèt?
  Gerda li menm pa jwenn repons lan. Li te poze yon prèt yon kesyon... Li reponn li ak yon fraz sou devwa:
  - Sa a se konsekans peche!
  Gerda grate dèyè tèt li epi li reponn:
  - Èske yon papa rezonab ap mutile timoun vakabon?
  Prèt la pa jwenn anyen pou l reponn...
  Epi Gerda te ajoute ak yon souri:
  - Oke, yon nonm fè peche, kidonk pini l 'ak jistis, epi pa fè l' tounen yon freak! Sinon, ou menm ou menm pi mal pase l!
  Vreman vre, ti fi a rezone byen lojikman. E pa t 'jwenn yon eksplikasyon rasyonèl poukisa Bondye defigire fanm yo. Apre tou, mè yo lèd. E pa gen anyen ki pi bon pase pechè yo. Ki sa ki konfonn, ki sa ki yon mè - sans nan yon sèl bagay vin monstr nan fin vye granmoun. Epi pa gen bote pou yo isit la ... Men, Gerda te pè vin tounen yon granmoun fanm. Pou w lèd? Wi, lanmò pi bon!
  Se poutèt sa, li te kòmanse rèv nan yon karyè kòm yon vanyan sòlda. Se konsa, ke nan ka sa a ou mouri jèn ak sou chan batay la! Pou pa soufri nan vyeyès!
  Li bon pou w viv jèn... E ki sa ki sou laj granmoun? Yon eta mizerab konsa! Epi pa gen okenn estetik!
  Gerda te renmen li istwa fe sou luten. Sa yo se bèt reyèl yo. Apre sa, yo ap viv pou anpil syèk epi yo pa laj. Pou tout tan jèn, bèl, an sante, ak kè kontan, luten sa yo. Si sèlman moun yo te tankou yo!
  Epi fè lanmou ak yon farfade. Imajine yon lover konsa: kò yon adolesan bèl, miskilè, ak eksperyans nan renmen pou syèk. Ki kalite atizay ak luten karès diferan nan kabann nan. Konbyen ke trik nouvèl diferan yo konnen. Ak pi bèl ak sexy poze yo.
  Gerda remake ke li pi bon pou fè lanmou ak jèn gason oswa menm adolesan. Yo anjeneral timid ak pridan, renmen karese ou ak bo tete ou. Wi, ak kò jèn yo pi bèl pou kontak ak po fi. E ke yon tors pwal sou tout kò pa trè atire. Epi ou balanse kò a, epi yo caresses ou.
  Li bon lè yon gason ba ou yon masaj. Epi sitou si masaj sa a se tou de dou ak ki graj an menm tan an. Li bèl lè yon kò fi fò se rid pa men fò.
  Gerda te imajine sa e li te menm plenn ak eksitasyon. Ala gwo li ye.
  Charlotte peze dwèt li sou joystick la epi li di:
  - Gen kwokodil nan rivyè a, mò sou devan!
  Epi li kase trant-kat la an miyèt moso... Wi, move dyab la wouj. Touye Ameriken.
  Li peze bouton an ak dwèt li ak Christina, li twit:
  Tout moun bezwen zanmi!
  . CHAPIT #2
  Alman yo ak alye yo te pran Kanada epi yo te transfere batay la dirèkteman sou tè ameriken.
  Batay anraje nan Amerik li menm
  Men, jou sa a oswa aswè, ti gason pye atè Friedrich pa t 'destine fini lachas la. Twoup Ameriken ki soti Philadelphia ak Chicago te bay yon gwo souflèt sou flan twoup Nazi yo ki t ap avanse sou Ryazan.
  Ak yon ti gason ki gen trèz ane, pye atè nan kalson naje, kòm pi bon nan pi bon an, te deja jete nan plas la nan zouti nan mitan lannwit.
  Friedrich, sou ME-362 li a ak plis minisyon, imedyatman pwentiye i. Se vre, omniprésente HE-362 la te rive devan l yon ti kras. Ki gen ladan Huffman nan lejand, pi bon as nan Repiblik Ingouchiti a, pou ki moun li te batay la Chicago ki te vin lè triyonf la.
  Men, nan kou, tire desann avyon offhand, e menm soti nan yon distans senk oswa sis kilomèt, se pi lwen pase pouvwa a nan "ti bebe". Huffman, pran avantaj sou vitès la fou nan machin li, sèvi ak taktik yo nan yon rapwòchman byen file ak plis retrè. By wout la, li gen prèske pi bon zam pou sa a, kanon 30-milimèt nan modèl yo byen bonè nan HE-362 la - obsession "Salamander la". Yon machin ki te pwouve yo dwe trè bon nan batay, ak pi enpòtan, ideyal pou lachas, ak taktik pou parrying atak lè toudenkou.
  Friedrich, sepandan, jere yo tire desann sèlman karantnèf avyon, kònen moute kouvèti lè, apre sa li chanje nan tank.
  Nan fènwa a anvan douvanjou, machin yo sanble ak foumi pake k ap monte monte. Chwal la prensipal nan Pershing la, nan yon lòt linivè, se tank la nan viktwa. Pwazi fasil pou Friedrich, ki te tonbe nan yon vizyon konba. Rès la se menm pi piti pase "Sherman", "Witch", men gen tou SAU-155 "Big Tom" pou kraze nan fò ak SAU-240 - jeneralman yon mons.
  Ak isit la gen yon koup nan tank ki pi nouvo ak pi gwo pase "Washington" -11 la, aparamman modèl yo trè premye ... Friedrich, ki deja nan konsyans abityèl li dekonekte, kondui kokiy yo egzakteman nan kale yo charnyèr nan machin yo pou ke yo pete. soti anndan an. Minisyon li pèmèt, ak tout twa zam nan modèl la MP-103, ak yon gwo vitès mizo. Nan detriman, sepandan, nan zam machin-zam, men soti nan lèt la, ti gason an Friedrich te tounen soti yo dwe an jeneral, se konsa yo pa ralanti vitès la soti nan pwa depase ak amelyore manyablite nan machin yo.
  Lè "Washington" -11 la te dekole, minisyon yo te eksploze nan youn nan yo, ti gason an toudenkou te santi yon gwo fyète, e menm dedwi:
  - Ou ka trayi nenpòt moun, men sèlman chanje tèt ou!
  Epi kounyeya, wont nan trayizon, kòm si pa maji, te disparèt, epi Friedrich souke dòmi l 'yo.
  Helga te goumen byen, de avyon ak uit tank, kat zam pwòp tèt ou - rezilta a pou yon sèl sortie ak pou yon moun òdinè se ekselan. Men, sa a se yon sèl vòl ... Lè yo retounen, li te swiv lè dezyèm nan fleri ...
  Eksepte twa Duck-2s, pa te gen okenn avyon plis ak souflèt prensipal la te dwe delivre kont kolòn sa yo. Isit la, petèt bagay prensipal ki te kenbe Friedrich tounen se ke, kontrèman ak premye vag avyon an, tank yo pa t rasanble ansanm e li te nesesè, kòm li te, yo grate koupe ak yon ruff, fè survol.
  Ak twoup Ameriken yo te goumen ewoyikman. Isit la, pou egzanp, konbyen ajil, men fèb blende "Sòsyè" -3, leve pwoboscis yo. Gwo vitès zam sa yo pwòp tèt ou, mobilite nan "Sòsyè a" te fè li posib byen vit ploge yon zouti ak li, men mennen nan pèt menmen. Si se pa t 'pou sipremasi lè a, Lè sa a, li ta fè desann Fritz a byen.
  Sepandan, yon koup nan Ferdinand-4s te tou detwi - feblès nan pwoteksyon nan zam bò nan sa a pwisan zam pwòp tèt ou-propulsed, youn nan destriktè yo tank pi bon nan istwa a nan lagè, afekte.
  Helga te goumen nan yon sèl bèl bikini Ameriken. Yon ti fi miskilè, yon ti kras pi wo pase mwayèn wotè, ak figi a nan yon deyès. Yon vanyan sòlda trè bèl, Friedrich te renmen l 'plis pase twò wo (ak ki te reyisi) pitit fi Porsche, byenke lèt la te eritye a nan youn nan fòtin ki pi rich nan Almay. Men, avèk li, ti gason an, byenke li te kapab marye an menm tan ak Helga, pa t 'fè anpil byen. Li se yon bourik entelijan menm si.
  Margaret, madanm prensipal Führer la, gen pou l akouche talè... Malgre ke petèt pa twò bonè... Madichon, tan ap pase dousman nan lagè a. Trè doulè dousman. Isit la, sanble, se tankou yon santiman mantal ke batay la nan Chicago pral dire omwen plizyè ane, byenke pa menm yon mwa te pase - vennnevyèm nan mwa oktòb la ... Sikoloji nan pèsepsyon se espesyal ...
  Sepandan, jounen an te pase relativman byen vit. Men, sou 30 oktòb 1947, Friedrich ankò te pran lachas. atak lènmi an sou drapo a fin cheche. Malgre ke Philadelphia se toujou soti nan rive pou Fritz la.
  Frederick te deside ke li ta definitivman trape Weitestein epi fini syèj la pwolonje nan chodyè a, akselere fen lagè a. Konbyen ou ka rale ak sote tankou sa a, li lè finalman klarifye.
  Ak pou kòmanse, depi li se Hitler-Bismarck, li sanble ke li se deja yon Field Marshal-majò ak fòmèlman gen yon èskwad ayeryèn anba lòd li, yo kalkile tout bagay, jeneral la flotant nan lame a ak pran nan mitan lannwit. Superdeveloped Entwisyon te deja di ti gason an Friedrich ki kote yo jwenn, nan ki kare Vatutin kache. Epi jeneral lame a pa t pasif ditou, li t ap bay lòd e li te mande pou l kanpe jouk nan lanmò. Menm Moskou poko te pran, batay la ap kontinye pou chak kay, e menm yon antre. Vil sa a deja konpare ak Stalingrad.
  Friedrich te bo Helga sou bouch dous yo orevwa epi li di nan yon ti chichote:
  - Mwen pral nan yon biznis ki riske ... Petèt mwen pa pral retounen ...
  Ti fi a te souri nan repons.
  - Ou pa ka pèdi! Paske Friedrich Bismarck se reyalizasyon lespri aryen an. Lespri ki imòtèl!
  Jenn gèrye a fè yon sèl souke zanmi l an repons:
  - Se konsa, li se, nan prensip, men ... Ou pa ka gen konfyans nan tèt ou ... - Pòz ak adisyon. - Li se konfyans nan tèt ou ki mennen nan anpil echèk. E menm yon sèl, pafwa ase pou lanmò.
  Helga fache frape pye l fè pitit li a:
  - Ou pap mouri... Poukisa mwen avèk ou!
  Friedrich reponn:
  - Mwen pa vle mete w an danje. Si, pou egzanp, pandan yon batay, ou panse pa sèlman sou tèt ou oswa sou objektif la nan travay la, men tou, enkyete w sou ou renmen anpil ... Sa a se distrè ak anbarasan. Li ka echwe nan moman ki pi inoportun. Jenn gason an mete men l sou zepòl tifi a epi li gade l dwat nan je. - Ou konprann mwen?
  Helga te dakò fasil.
  - Mwen konprann... Anplis de sa, mwen pral gen plis pase jis yon memwa sou ou.
  Friedrich toudenkou te vin kirye, elèv yo nan je l 'plis:
  - Kisa w vle di?
  Helga te souri epi li te reponn inosan.
  - Natirèlman, mwen pa konplètman sèten, men ... Li sanble ke li ansent!
  Bismarck sifle:
  -Oh byen! Sepandan, ou pa ka wè li, ren an se Mens!
  Helga te monte zèpòl miskilè li.
  - Kidonk menm yon mwa poko pase... Men ou te vle sa tou, pa vre?
  Friedrich reponn onètman:
  - E si ou te ale nan konje matènite epi yo pa riske goumen nan devan an, Lè sa a, repons lan se wi - mwen te vle! Ak rès la ... Petèt sa a ase, ou vole?
  Helga soufle:
  - Batay sa a pral fini, epi nou pral wè. Mwen sanble ke pi wo pouvwa yo pa pral kite jenn fi a mouri, ki pote pitit gason yon bondye vivan nan vant li.
  Friedrich te fè yon klin je ble pou reponn:
  - Petèt! Men, tout rezon an plis yo fini lagè sa a pi vit posib.
  Ak bo ankò, anbrase byen sere orevwa, yo separe. Lannwit la te tounen pi fre pase nòmal, deja sou trantyenyèm jou a, ak Lè sa a, gade ak Novanm, dènye mwa a nan otòn. Friedrich te mache, oswa pito, kouri nan travay la, kòm dabitid, nan kalson yo naje menm, se konsa ke ak po fè l 'li te kapab pi byen santi tansyon an nan liy yo nan fòs ak teyoplasm nan planèt tè a. Ti gason an te anvi goumen, li te disparèt, kòmsi li pa t janm gen yon sans de wont, pou trayizon li. Ti bèt nan bèt nan bwa sezonman pran sant san, epi li pa t 'kapab ankò epi yo pa t' vle pèdi eksitasyon li.
  Pou operasyon espesyal la, Friedrich chanje zam, ajoute mitray ak kite yon sèl kanon jis nan ka. Tank nan anviwònman an rete minuskil aktyèl epi yo pral oblije goumen sitou ak enfantri. Young Bismarck fasil jwenn yon eskiz pou tèt li - Larisi yo pa ta konkeri lemonn antye de tout fason, kidonk poukisa pa prese defèt yo, epi kidonk sove lavi dè milyon de moun. Yon kalite mechanste pou bon an. Anplis, Friedrich Bismarck pa gen okenn kote pou retounen, e li deja gen yon fanmi aktyèl ak yon fòtin k ap grandi rapid nan Twazyèm Reich la. Wi, e petèt se pa zansèt li yo ditou, men yon linivè paralèl menm jan an, yon kalite doublaj matyè ak espas.
  Se konsa, pa gen okenn pwen nan egzekite tèt ou!
  Konsyans pa ka twonpe, men li ka twonpe!
  Friedrich mande pou yon total de sis asistan pou yon travay espesyal, youn nan yo te Huffman. An jeneral, lide orijinal la se te fè tout bagay pou kont li. Men, Bismarck, li te estime, te deside ke li pa ta fè l mal pou l genyen eksperyans nan lòd ak yon gwoup. Apre yo tout, ou pa pral goumen tout tan an kòm yon pilòt òdinè sou yon avyon. Ou bezwen tou devlope kalite lidèchip nan tèt ou. Epi kounyeya sèt mouch nan yon batay feròs alafwa e sèlman sèt. Ekip etonan ak balans enteresan nan pouvwa. Men, yo goumen ak konpetans lè yo pa ka kraze pa nimewo! Friedrich vle trape li pandan li fè nwa, men an menm tan an li vole osi ba ke posib. Manm ki rete yo nan ekip la tou sou ME-362 - kat ak Non-362.
  Jou lannwit sa a se plen ak flash ak gwonde zam kòlè. Twoup Ameriken yo reponn anpil mwens souvan, men yo toujou pa kanpe tankou yon sak anba kou yo nan yon pwenson. Tankou yon lous ki antoure pa yon horde, li miltipliye fòs li nan gaye gwo bann chen, kreye mirak nan fòs ak kouraj. Se konsa, bonm yo ap tonbe sou pozisyon yo, epi yo pa ka kenbe tèt ak presyon sa yo.
  Men avyon Alman yo poko tire, yon ekip se yon ekip. Ak Friedrich tonbe nan yon vizyon gwo twou san fon, kò li tèt li mennen machin nan nan objektif la. Nan tèt la, nan vire, tankou alimèt frape, aforism flash;
  Li pi fasil pou w monte oseyan an ak yon kouto pase pou w rive nan yon sèten konklizyon nan yon diskisyon relijye!
  Relijyon se nòmalman opoze a nan tolerans!
  Pale de politik pi souvan mennen nan yon konfli!
  Lò pa rouye nan san, pa sal nan swe, pa konfizyon nan dlo nan je!
  Yon klib se yon pwen, yon nepe se yon kouto nan yon pwen!
  Si ou vle dirije peyi a - aprann kòmande tèt ou!
  Lè yon vwazen gen yon bous vid, ou sanble pi plen!
  Li pi bon pou w jèn tèt ou pase pou w tande plenn yon timoun k ap mouri grangou!
  Pafwa tan an kont pou erè - rete sèlman nan kavo a!
  Revolisyon an pral sèvi ak fwèt la pou akselere moman fwèt la pap janm tonbe sou yon moun!
  Pi bon motè pwogrè se doulè - si janm fatige pa t 'fè mal, yon moun pa ta envante yon machin!
  Sèlman li te fè eksperyans plenitude nan soufrans - li pral kapab apresye plenitid nan Bliss!
  Si w vle vin yon bondye, aprann renmen pwochen w, paske Bondye se lanmou!
  Eleksyon yo se sèl chan batay kote konpetans genyen, pa nimewo!
  Yon bèt nan bwa ak yon gade vejetaryen nan mond lan yon fason diferan, espesyalman reflete nan jou plak!
  Lè wa a trayi fò anpil, men menm pi mal lè wa a trayi pwòp konsyans li!
  Souri a pi laj, poud lan pi sèk, lam a pi file, ak kè a pi fache!
  Lagè se lanfè pou kò a, pigatwa pou nanm nan, syèl la pou pwezi!
  Ou pa ka bat tout moun sof si ou bat tèt ou!
  Bèt ki pi terib la, yon sèl sa a ki ap viv akote oswa andedan kè ou!
  Pafwa tendres se sinonim ak trayizon!
  Tout bagay enjenyeu se senp nan paradoks li yo!
  Anmè kou fièl pen trayizon, siwo myèl debòde, dlo nan je inosan!
  Fason ki pi fasil pou satisfè bezwen se modere anbisyon!
  Yon lestomak vid fè eksperyans plis kè kontan nan yon kwout pen nwa pase yon vant boure nan anana ak hazel grouse!
  Pafwa yon defèt vanyan gen plis valè pase yon viktwa lach!
  Lò se tankou yon metal, pi wo echantiyon an, pi fò li bay san!
  Kouraj double fòs, lespri double, ak rezon an pote viktwa!
  Pafwa panse swisid pwolonje lavi!
  San yo pa reyisit, lavi se yon ranplasan mizerab pou egzistans!
  Yon lagè san viktim se tankou yon teyat san aktè!
  Se sèlman moun ki renmen lanmò ka vrèman apresye plezi lavi yo!
  Renmen lavi se toujou pi natirèl pase adore lanmò - lèt la twò okoumansman de yon chat nan yon pike!
  Tout sa ki mennen nan viktwa se bèl bagay: pran sou lènmi an - byen, men vle di yo pa konte!
  Lò se mou, men kè a fè li san!
  Konesans nan tèt yon kannay pi danjere pase misk yon moun sòt!
  Dyab la te vini ak vodka, lajan ak lwil oliv! Tout egalman destriktif!
  Yon delenkan vo de inosan - premye a ap chire venn yo nan non an nan yon move eksperyans, ak dezyèm nan se konte sou tolerans!
  Ki moun ki sove sou lame a, ale kraze sou indemnités!
  Se pa yon zam ki touye, men yon sèl ki ka tounen esklav!
  Lanmò se tankou move manje;
  Agoni nan ap tann, kontrèman ak nesans, pa ale ak tan!
  Li enposib detwi sèlman vid ak sòt!
  Friedrich nan dènye mo yo te deja byen klè wè sib la epi li te bay lòd pou yo plonje sou li. An menm tan an, jèn terminateur a louvri dife nan tout barik mitray. Bal eksplozif ak gwo kalib pèse parapè yo, kraze sòlda lènmi yo, kraze zo yo, frape sous dlo mawon san labou.
  Ak Friedrich detwi de tank "Washington" -7 nan gad konba a deja pandan kouvèti a. Ak yon sèl mouvman nan dwèt la, li kraze nan twati yo. Li koupe tout moun ki te nan yon demi kilomèt. Apre sa, li imedyatman mete machin nan sou tè a twou ak tranche. E menm anvan aterisaj final la, li vole soti nan ete a.
  Ti gason an vole nan bunker a, li fè yon konfwontasyon terib nan style la nan gangster. Epi pandan jèn terminator la chante;
  Mwen te sanble dekole sou yon chwal gri,
  Ki kalite bourik kap gwonde konsa?
  Mwen konnen Satan li menm moun fanmi -
  Mwen pral fè fas ak nenpòt moun ki rebèl peyi a!
  
  Dyab yo rete nan move sèvo,
  Ak galope panse fache!
  Ann balanse - efase zewo yo nan yon fwa,
  Geri sistèm nan nan gwo twou san fon an!
  
  Kote map sote, mwen pa menm konprann tèt mwen,
  Yon toubiyon ipèplasmik te baleye nan tèt la!
  Pa kite tèt ou soumèt ak kaka,
  Se konsa, kouran an nan tout bèl pouvwa gaye sou mond lan linè!
  
  Lagè ap koule nan yon kouran san enteripsyon -
  Yon okipasyon konsa ap tann yon moun...
  Apre sa, mwen vle bwè diven entoksike -
  Ak pasifikman kontinye ak gwosè a nan konvèsasyon an.
  
  Men, konnen feblès ak annwi pral pase -
  Si ou jwenn yon moun, ou se yon siksè ak yon apèl!
  Nou, antanke pyonye, fè efò pou nou mache -
  Apre yo tout, yon vanyan sòlda fre se pa yon non estipid!
  
  Babakh ak chire, isit la se yon mòn nan kadav,
  Se lènmi an konfonn, kouri retrè!
  Nou ka konplete wout la
  Menm si chen mò yo ap jape sovaj!
  
  Kisa nou fè nan mond lan - pa gen okenn fantezi,
  Nou te fèt, kòm si napalm toumante sèvo a!
  Pou tout tan nou pral tankou ane jèn -
  Epi yon kote nan lanfè ap pi bon pase nan syèl la!
  
  Ki sa solda a vle? Pou kontinye lagè a
  Lapè ak annwi ak feblès nan sèvo a pou li!
  Nou pral ratrape lènmi an nan kavo a -
  Men, konnen ke li twò ta al rann tèt yo bay vanyan sòlda yo!
  
  Pa pral gen okenn rezilta, epi pa gen okenn chwa -
  Fini travay la e imedyatman yon lòt!
  Apre yo tout, sa a se jis yon kòmansman, yon kouri prevantif,
  Apre yo tout, sèvis militè se yon bon aksyon!
  Kouvri chemen li ak kadav, Friedrich rive nan jeneral lame a. Li te wete zam la nan men l' ki te tranble epi li te rele:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein fè sèman.
  - Woup zèl.
  Friedrich te deja gwonde nan lang angle:
  - Wi, Ivan! Isit la ou ka jwe kominis sou twonpèt la, men kèlkeswa jan ou jwe, ou tout jwe limyè yo deyò. Men, si gen moun ki vin jwenn ou, pral gen moun ki pral vin pou ou!
  Vaiteshain te gadè, li te gade ti gason an, tèt chaje nan soulajman anòmalman byen file, ak yon souri betiz, mete sòlda yo ki t ap sèvi anba distribisyon an ak mòde kou, epi rele:
  Ou se vre Dyab la.
  Friedrich pa t sipòte ton an amizan epi li di sevè:
  - Ase! Koulye a, bay tout moun lòd pou yo rann tèt, sove tou de lavi ou ak lavi lòt moun! Konbyen san Ris ak Alman yo koule...
  Jeneral Lame Vaiteshein te di sevèman:
  - Non! Pito ou mouri pase trayi!
  Friedrich jete ak dwèt li senk zegwi pwazon (zam nan fòs espesyal SS yo), frape pi rèd toujou moun ki te eseye kouri nan - chwazi gad yo. Epi li souri.
  - Epi konsantman ou pa nesesè! Mwen menm mwen pral bay lòd pou m rann tèt ou nan non w...
  Vatutin rele nan konfizyon:
  - Ak kòd siy apèl la?
  Friedrich souri sinik.
  - Epi mwen konnen li .... Sinon, ki jan mwen ta jwenn ou.
  Vatutin, nan dezespwa, kouri sou adolesan an infernal ak yon ponya, men vole sot pase ak, frape miray la, li pèdi konesans. Apre sa, Friedrich imedyatman konpoze chifre a, avèk presizyon imite vwa kòmandan an, te bay lòd pou tout twoup sibòdone yo rann tèt imedyatman. Jèn as la te pale avèk konfyans ak sevè, konsyans li te rasire pa yon eksplikasyon lojik - de tout fason yo kondane a lanmò, kidonk li se pi bon pou sove lavi yo, ak dè milye de sòlda Alman tou.
  Ak Galkin kapab tou fo vwa yon lòt moun, kidonk poukisa Friedrich pa ta dwe kapab fè sa - yon nèg ki pa yon senp, men yon devni selèb trè reyèl - yon vrè Aryen ak yon moun nan nouvo jenerasyon an nan sans ki pi dirèk.
  Rès ekip li a pa sanble gen chans konsa. Youn te touye pa twa lòt, sepandan, fasil ase yo goumen blese, ki gen ladan ti kras Huffman a fleksib.
  Men, lòd la swadizan vini pèsonèlman nan men jeneral la nan lame a te gen yon enpak ak atak yo sispann dirèkteman sou yo.
  Friedrich repete lòd la plizyè fwa, apre sa, yo nan lòd yo touye tan, li te kòmanse, kenbe yon plim nan fòm nan depreferans kòrèk nan zòtèy li yo, trase nouvo aforism fre;
  Gen anpil moun entelijan ak onèt, men yo ranje tèlman malen ke yo pa janm melanje!
  Lachte se premye siy obeyisans. Epi obeyisans se nanm yon sòlda! Ak nanm nan yon sòlda se kle nan viktwa - pou genyen ou bezwen yo dwe yon lach! Se konsa paradoks lagè!
  : Bondye se nan chak moun, Bondye se chak moun, si sèlman li gen gwo moralite, ak nanm nan se pa yon bèt!
  Touye nan non Kris la se menm jan ak touye Kris la!
  Li pi bon travay nan fòmasyon pase repoze nan kavo a!
  Lè nepe a kase, men an rive pou ponya!
  Ou ka mande banalite, oswa andire joure, men ou pa ka jistifye yon joure banal!
  Tout bagay difisil se frajil ak gate, men nan andirans mou, gen fòs. Ak ki moun ki pa kwè nan sa a, nan kou, mwen pral montre lang nan ke ou ka manje! Tout dan yo tonbe nan pousyè tè, men li vivan - mwen di bang!
  Konstans nan sèks detwi lanmou!
  Konte sou chans se tankou takine Bondye ak anmèdan lanmò!
  Pòm an lò grandi pi byen lè ou wouze pye bwa yo ak san!
  Gen twa bagay: ki gen valè pa chanje: Toupisan an, paran yo ak Motherland!
  Teyat ki pi enteresan an se teyat lagè a, se sèlman frè antre a prohibitif!
  Men, nan teyat operasyon yo, dlo nan je yo toujou reyèl epi chak zak se yon leson pou lavi!
  Talan sèlman lè sa a vin tounen yon jeni, si miltipliye pa kolosal dilijans!
  Procrastination vòlè lorye, prese pote siksè!
  Yon chirijyen reyèl se yon moun ki kapab fè yon operasyon konplèks inapèsi!
  Se pa boksè a ki frape, men moun ki frape atè!
  Bote se toujou pwazon - dyondyon ki pi klere yo se agarik mouch, ak pwazon se tankou eple yon fanm - tèt vire ak pwazon kè a!
  Espri natirèl la ka soumèt fòs natirèl la, men fòs natirèl la p ap janm soumèt lespri a!
  Mouri fyè pi bon pase viv enb!
  Nenpòt moun ki kenbe lavi nan gòj la gen plis chans pèdi li pase moun ki mete ti poul la nan kontantman gratis!
  Bote disparèt, kouraj rete etènèl!
  Epe a twò file pou kenbe pouvwa leta sou li, flatri twò dous pou bwè pèp la pou toutan avè l!
  Enjenyeu sòlda nan konpanse pou move kalkil jeneral la, men bati yon kalkil sou li se tankou fouye yon twou ak yon zegwi!
  Li difisil pou limen sa ki deja sou dife epi mete sa ki deja boule!
  Tanperaman gason cho, sèk sèvo a ak boule nan pati anba a nan bous la!
  Olye de sa, li boule yon twou nan pòch li - yon kè cho!
  Sak ki pi epè a pèse nan yon phallus difisil!
  Pou yon nonm, pi bon glas an lò!
  Sou pyès monnen an ak ondilasyon - dekorasyon an nan yon nonm!
  Yon lagè ka san yon gayan - men ap toujou gen yon defisi!
  Feblès imen se motè prensipal pwogrè!
  Si ou vle vin premye a, travay tankou dènye a!
  Jeni se fanmi divinite, ak fanmi merite!
  Ou ka sèvi patri a yon ti kras, men ou pa ka trayi yon ti kras!
  ! Mwen panse, donk - mwen egziste, mwen egziste - donk, mwen viv, mwen viv - donk, mwen viv ak kè kontan!
  Patnè seksyèl yo tankou manje - yo mande pou varyete ak epis santi bon cho!
  Yon revolisyon fèt ak yon kè pi, men se pa ak gan blan; sou wout la kontantman, wou yo mande pou san wilaj!
  Pi souvan, yo trayi pa poutèt mechanste, men paske nan feblès, byenke se feblès ki enkline nan mechanste!
  An jeneral, lwa a se ke yon mekanis wouye sèlman travay ak grès lò!
  Atizanal ak kalkil: ki jan yon mari ak yon madanm bay nesans nan viktwa - onètete se twazyèm siplemantè a!
  Kreyasyon ki pi san fon nan mond lan se yon vè vodka, tonbe nan li se kontinuèl, ak anba a se nan simityè a!
  Se pa tout kondane ki kriminèl, se pa tout kriminèl ki kondane!
  Li pi fasil pou yon chamo pase nan je yon zegwi pase pou pibliye san blat!
  Yon jij pwofesyonèl se tankou yon pwostitye pwofesyonèl - diferans lan se sèlman nan kantite lajan an nan frè a ak ran nan tchoul la!
  Politisyen yo tankou vè, sèlman yo peze plis san nan zantray yo lè yo egzile!
  San se pi bon angrè pou kiltive kouraj jenerasyon k ap monte a!
  Majorite a agresif obeyisan panse ak lestomak la, pa ak kè a, paske li se pi gwo nan volim.
  Sepandan, doktrin ate se pi lojik la, li demontre matirite nan limanite, pandan y ap nenpòt relijyon, asosyasyon ak anfans!
  Bondye se yon Papa ki gen fòs sou yon jenou solid, yon timoun ki fèb vle apiye sou li!
  Li ra pou nenpòt moun ki limen yon etensèl nan talan lè imidite a nan totalitaris se alantou!
  Moun ki pa satisfè ak sot pase a epi ki pè prezan panse sou lavni an pi souvan!
  Li pi fasil pou frape lalin lan ak yon wòch pase pou fòse politisyen kenbe pwomès eleksyon yo!
  Imanis ki gen sik nan peyi yon pèp se osi apwopriye ke sik nan bortch!
  Twa bagay ki p'ap janm fini an: Bondye, tan ak moun sòt!
  Si ou vle genyen; bliye twa mo: li difisil, mwen pa kapab, sa ase!
  Yon kochon ap toujou jwenn pousyè tè, yon rat ap toujou jwenn yon espas, ak yon moun ki parese ap toujou jwenn yon eskiz!
  Moral menm rasin ak mo sal! Pi souvan li se itilize tach vèti ak lave lwen vis!
  Ak nan kou, tank yo Alman nan seri E yo te montre tèt yo yo dwe trè danjere ak machin konba. Kote Ameriken yo devan yo. Fachis yo gen fòs konsa.
  Espesyalman lè ekipaj tank Gerda a ap atake e ap kraze twoup ameriken yo.
  Li gen yon machin seri E-50, ajil ak rapid. Li gen yon longè barik 100 EL ak yon kalib zam 105 mm. Si tankou yon zam gouges.
  Gerda peze bouton joystick la ak zòtèy pye l, li tire yon pwojektil, li frape lènmi an avèk presizyon epi li di:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Charlotte, ti fi wouj sa a te bat Ameriken yo tou, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi li te chirpe, li te montre dan li:
  Glwa pou twoup irézistibl nou yo!
  Kristina tou tape janm li ajil, chiselé ak dwèt li epi rele:
  - Glwa pou ewoyis Wehrmacht la!
  Magda, lè l sèvi avèk dwèt long yo grasye nan janm li yo, tou bat ak kriye:
  - Glwa Wehrmacht irézistibl la!
  Epi kat ti fi pral pran li epi gwonde nan tèt poumon yo:
  - Nou se reyèl malfini, ak plen ewoyis! Epi nou vole tankou zwazo, pitit gason patri a brav!
  Gerda tire ankò ak zòtèy li. Li frape machin Ameriken an epi li sifle:
  - Non, pa pitit gason, men pitit fi!
  Charlotte tire sou machin Ameriken an, li rache tourèl li epi li di:
  - Natirèlman, pitit fi yo trè ewoyik!
  Christina souflete advèsè li. Li te pèse lènmi an nèt, epi li sifle, montre dan li:
  - Nou se machin yo reyèl nan lanmò!
  Magda tou tire sou lènmi an. Li kase zam lènmi an, li frape fwon lènmi an epi li rele:
  - Epi nou se machin ki pi pafè nan mond lan!
  Epi ti fi yo te kriye nan koral:
  - Glwa pou Almay, tout bèl pouvwa, tank yo ap kouri pi devan! Divizyon Twazyèm Reich la akeyi pèp la brav!
  Nan ti bout tan, Alman yo te vrèman fè byen, ak twoup yo te fè nòt yon viktwa apre lòt.
  Etazini, nan kou, gen yon ekonomi fò, men yo pèdi an tèm de teknoloji. Espesyalman tank ak avyon jè. Alman yo te deja gen ME-262 X nan pwodiksyon seri, ak avyon sa a te tou de siviv nan yon vitès ki gen plis pase 1150 kilomèt alè, ak ame ak senk avyon 30-mm kanon. Ameriken pa ka reziste yon machin konsa.
  Alman yo te gen tou yon zwazo XE-262, fasil pou fabrike, prèske antyèman fèt an bwa, trè lejè ak manyabl. Men, XE-262 la, akòz mas twò ba li yo ak gwo vitès, li te difisil tou pou jere e li te mande pilòt trè kalifye. Men, li te gwo pou style Huffman a, ki te travay nan rapwòchman. Epi tou pre li kraze Ameriken yo.
  Men, san konte Huffman, te gen tou de ti fi ki te aji: Albina ak Alvina. Yo te depase twasan avyon yo chak epi yo te resevwa Lakwa Knight an Lakwa Iron ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman. Kwaze Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds gen jiskaprezan sèlman Huffman, ki moun ki te tire desann plis pase senksan avyon, ak Rudel, avyon an atak lejand, frape soti plis pase senksan tank, ak anpil lòt sib tè. Ak disèt plis avyon.
  Nan Twazyèm Reich la, yo te apwouve tou sizyèm degre nan Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds, bay moun ki rive nan yon milye avyon ki te tonbe, oswa menm kantite tank kraze.
  Kwa Knight sa a ta dwe tache ak omwen yon santèn dyaman, epi li ta pi gwo pase kwa lòt Knight yo. Se konsa, prim lan te pa sèlman onorab, men tou, chè.
  Albina ak Alvina ap vole atravè syèl la. Yo tire avyon Yankee yo epi yo chante nan dan yo:
  - Bèl fi,
  Gwo zanmi...
  Ta gen fòmidab mesye -
  Ak gwo kout pye!
  Albina vize zam avyon an avèk èd zòtèy li yo, li frape Ameriken an epi li di:
  - Limyè nan je kè kontan!
  Epi li fè yon klin sou patnè li. Li koupe tokay li. Li te kraze lènmi an an miyèt moso lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li di:
  - Pou kominis ak viktwa bèl pouvwa nou yo!
  Albina te korije patnè li a, li te tire avyon Yankee la:
  - Pou kominis aryen!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Pandan se tan, lagè a te kontinye. Ameriken yo te klèman pèdi devan pi bon lènmi nan teknoloji ak fòmasyon, e menm lè l sèvi avèk divizyon etranje yo.
  An patikilye, Yankees yo gen tank prensipal Sherman la. Oke, kote li ye kont prensipal E-50 Alman an. Machin Nazi yo te gen yon blende frontal 250 milimèt, blende bò 170 milimèt, ak yon pwa swasanndis tòn ak yon motè 1200 cheval ak yon ogmantasyon motè.
  Li ta dwe remake ke Sherman a pa t 'kapab menm penetre bò Alman an, depi zam E-50 la an pant. Menm Sherman ak yon zam disèt pye, koukouy, pa t vrèman pran yon Alman abò. Men, tank sa a pa t 'masif.
  Apre sa, Alman yo pran konfyans nan tank Ameriken an soti nan senk kilomèt lwen. Anplis, li gen yon silwèt wo. Ameriken yo te gen Pershing yon ti jan pi bon. Men, tank sa a pa t 'tan masiv tankou Sherman a, epi toujou zam 90-mm li yo pa t' ase pou yon batay efikas.
  Sèlman "Supershing" te kapab antre Alman E-50 nan bò la. Benefis yon zam ak yon kalib 90 mm ak yon longè barik 73 EL. Men, nan lòt men an, to a nan dife se sèlman kat jij pou chak minit kont douz pou Alman E-50 la, ak pwa a nan senkant tòn twò gwo pou yon motè 500 puisans. Wi, ak zam la se ensifizan. Nan fwon mastodon prensipal Alman an, Ameriken yo toujou pa t kraze. Ak Fritz la tou te gen yon E-75 ak yon zam kalib 128 mm ak yon epesè blende bò 210 mm anba pant, ak menm pi bon pwoteksyon ak yon motè 1500 puisans.
  Se konsa, depi nan konmansman an, US la te pèdi. Se sèlman tank T-93 la, pi jisteman yon zam pwòp tèt ou ki peze katrevendis twa tòn, ak yon epesè blende frontal 305 mm ak yon kanon 155 mm, te kapab goumen tèt-sou mastodon Alman yo.
  Men, pèfòmans kondwi zam pwòp tèt ou sa a pa t enpòtan, menm jan ak pousantaj dife a. Ak Alman yo detwi li ak avyon.
  Se konsa, Ameriken yo kòm yon antye pa t 'fè byen, epi yo te san espwa pèdi.
  Ak twoup Alman yo te vin pi pre ak pi pre New York ak Washington.
  Truman te sipliye Hitler pou lapè.
  Men, Fuhrer a sèlman te vle rann tèt konplè san okenn kondisyon. Washington te antoure. Epi Nazi yo te kòmanse yon atak sou kapital ameriken an.
  Ekipaj tank Gerda te goumen pou yon demen pi klere. Epi li te genyen san okenn pwoblèm.
  Ti fi a menm te kòmanse tire non sèlman ak zòtèy toutouni li yo, men tou ak pwent tete wouj yo nan tete li. E sa te ede anpil.
  Charlotte te tire tou lè li peze pwent tete rubi li yo sou bouton joystick la ak pepiman:
  - Grandè a nan kominis manti nan yo pa yon pwason, men yon balèn!
  Christina, tire, peze bouton yo nan joystick la, te note:
  - Epi nou menm Alman yo pral bati pi gwo kominis la!
  Magda, ki te tire pwent tete wouj sou opozan li yo, te bay agresif:
  - Kominis ki pi klere! Sèlman moute, pa yon etap desann!
  Gerda lonje dwèt sou kanon an ak zòtèy pye li yo, epi li vire obusè Ameriken an ak yon piki byen vize, konfime:
  - Pou kominis aryen!
  Apre sezon otòn nan Washington, Amerik byento kapitile. Epi li te rive 31 janvye 1948.
  Dezyèm Gè Mondyal la fini. Epi monte Hitler sou pouvwa a te kowenside ak capitulasyon Amerik la.
  Te sanble gen yon peryòd lapè long. An reyalite, tout lagè yo fini, Etazini yo te kaptire, e kisa ou ta vle plis? Men, te gen yon lòt gwo pwisans ak koloni: Japon. Epi Hitler te vle konkeri li tou.
  . CHAPIT #3
  20 avril 1953 te kòmanse yon nouvo lagè pou redivizyon mond lan. Sovyetik la toujou egziste nan yon fòm twonke. Militè a ki te vin sou pouvwa apre Stalin, mete Voznesensky kòm gouvènman prensipal la fòmèl. Lidè sa a jere pasyèlman retabli ekonomi an Ris. Epi li ofri Hitler patisipasyon Sovyetik la nan lagè kont Japon. Li te dakò, men sou kondisyon ke Larisi ta retounen sèlman Primorye, Sakhalin Island ak chèn nan Kuril, te deja kaptire pa samurai a.
  Se konsa, Voznesensky te gen yon nouvo chans fè reviv Sovyetik la, ak pasyèlman reyabilite anpi an.
  Batay la te dewoule nan tout fòs.
  Alenka ak ekip li a te goumen sou yon nouvo tank T-11 eksperimantal. Machin sa a te lou ak byen pwoteje. Blende devan li te rive nan 300 milimèt ak yon pwa machin nan swasant-uit tòn ak yon zam kalib 130-mm. Nan entre-temps la, tank prensipal la T-54 se toujou nan Sovyetik la, ki se tou pa move ditou.
  Ak Alenka ak patnè li yo ap tire soti nan yon zam pwisan soti nan yon distans ki long. Japonè yo, nan kou, gen pwòp machin yo. An patikilye, isit la se E-75 la, kopye nan modèl Alman an anba lisans. Men tank sa a deja yon ti jan demode.
  Epi Alenka frape l 'soti lè l sèvi avèk zòtèy pye l'. Epi li voye pwojektil la egzakteman bout-a-fen.
  Ti fi a pepi:
  - Glwa pou epòk kominis la! Glwa Lenin nan kè yo!
  Vreman vre, sa a se yon bote nan estanda ki pi wo a.
  Anyuta tire tou, lè l sèvi avèk dwèt vid li nan janm chisele ak griyman:
  - Mwen se yon vanyan sòlda trè fre, epi li se tankou yon poupe mekanism!
  Alla tou tire nan vire. Ti fi sa a bat samurai a epi li di:
  - Nan non limyè, chalè ak van!
  Epi, nan kou, lè l sèvi avèk pye fè.
  Apre sa, Maria te ateri. Li se yon ti fi ki gen anpil fòs espirityèl. Li kraze yon tank Japonè epi li di:
  - Pou kominis vanyan sòlda!
  Ak sikonbe nan talon pye l '.
  Ak nan fen a li te tire avèk èd nan yon pye fè ak Marusya. Ti fi a frape lènmi an epi li sifle:
  - Glwa pou epòk yon mond pi bon!
  Ak ki jan li sifle ... Sa a se reyèlman yon ti fi trè fre.
  Ekipaj tank Sovyetik la ap fè yon gwo travay epi l ap ranmase bòdwo. Ti fi nan kou byen vit pran plon an. Yo gen tou pi bon machin pou Lame Wouj la.
  Epi Gerda ap goumen sou yon tank piramid. Machin sa a deja pi avanse e li gen sèlman de manm ekipaj.
  Yo, ansanm ak Charlotte, yo tire sou Japonè yo, epi yo trè efikas.
  Gerda, sèvi ak zòtèy pye l yo, li peze bouton joystick yo epi li frape machin Japonè a, li sifle:
  - Ak samurai a te vole nan tè a anba presyon an nan asye ak dife!
  Charlotte te tire sou li tou, lè l sèvi avèk dwèt toutouni nan janm chise l, epi li sifle:
  - Men, Wehrmacht nou an soti nan taiga a nan lanmè Britanik yo, tout nan yo se dè milyon de fwa pi fò!
  Magda ak Christina ap goumen nan yon lòt tank piramidal.
  Ti fi Terminator yo trè konbatif ak kolosal nan fòs.
  Se konsa, Christina tire, lè l sèvi avèk zòtèy li yo ak kout pwen Japonè yo.
  Apre sa, li rele:
  - Epòk nou an ak viktwa devan!
  Magda tou tire sou lènmi an. Demoli gwo kay won an soti nan samurai a ak squeals:
  - Ak reyalizasyon yo ap tann menm pi fre!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pwofi nan sistèm nan, demoli lènmi.
  Wi, gen ti fi ki pral sispann yon chwal galope epi antre nan yon joupa boule.
  Vanyan sòlda yo simonte lènmi an ak piti piti pran anlè.
  Japon te pèdi. Ak Alman yo te itilize yon zam tèribl - diskotèk.
  Sa yo sokoup vole pa t 'konnen egal.
  Isit la Agatha ak Adala ap goumen sou yon diskèt. Gèrye kontwole machin nan avèk èd nan joysticks, epi deplwaye inite ki pi pwisan sa a. Se konsa yo kraze opozan yo. Apre sa, yo frape ak reyon chalè ki soti nan lè a. Literalman detwi pouvwa a nan rival yo.
  Agatha, tire sou lènmi an, gwonde:
  - Fache pasyon mwen!
  Epi ak yon talon fè wonn, tankou si peze.
  Adala, tire sou lènmi, ak konfyans deklare:
  - Se pouvwa sèlman!
  Epi tou li sèvi ak zòtèy li yo kont lènmi an.
  Ti fi yo vrèman gaye. Ak sa yo, an n di dwat batay bèl.
  Ke pa gen anyen ki rete nan Japon.
  Peyi Solèy k ap monte a t ap pèdi. Ak Ay, li te sanble prèske san espwa.
  Samure yo te fè fas a siperyorite teknolojik. Ak yon advèsè trè grav an tèm de planifikasyon operasyonèl.
  Japon te bat Larisi nan tan li, men kounye a li te pèdi nan kowalisyon yo.
  Nan fen, Twazyèm Reich la menm te lanse yon grèv nikleyè sou zile yo, ak peyi solèy la k ap leve capitile.
  Kòm yon rezilta, konkèt tè kolosal te fini. Sepandan, Twazyèm Reich la te goumen yon ti kras plis nan Amerik Latin nan, ak te pote soti sezi plis nan teritwa.
  Men, lè lemonn antye anba Twazyèm Reich la, Sovyetik la toujou lib ap toumante Führer la.
  Ak 20 avril 1957, agresyon kont Larisi kòmanse. Ak fòs kolosal yo ap avanse sou Sovyetik la.
  Sou kisa Lame Wouj ka konte nan kondisyon sa yo? Fòs yo deja trè inegal.
  Men, aparamman, Larisi ak lòt nasyonalite toujou gen kèk kalkil.
  Apre sa, yo goumen vrèman difisil.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ap goumen kont Nazi yo.
  Tifi tradisyonèlman pye atè ak nan bikini. Epi sa a se kredo yo. Yo goumen ak feròs sovaj.
  Natasha, tire soti nan yon mitray, remak:
  - Nan kisa nou bon, pou nou konn goumen!
  Zoya, te tire sou lènmi an, te dakò:
  - Nou kapab!
  Epi li voye yon grenad ak zòtèy li.
  Augustina te griye sou Nazi yo ak yon mitray, epi ak anpil eksitasyon, rele, voye yon grenad ak talon pye li:
  - Mwen se destriksyon sa ki mal la!
  Svetlana, tou tire sou lènmi an, ak tire avèk presizyon, koupe lènmi yo ak voye yon sak eksplozif ak pye l ', akòz ki tank la vire sou, pwovokan bay:
  - Mwen pral moulen Twazyèm Reich la an poud!
  Epi ti fi a kole lang ankò.
  Men vanyan sòlda yo. Avèk yo ou ka goumen kont prèske nenpòt mons. E menm Hitler a.
  Natasha, ki t ap tire sou Nazi yo, e ki t ap defann Moskou, te chante:
  - Nou kraze anba jouk bèf la,
  Nou toupizi anba jouk enfidèl yo...
  Zoya, tire sou Fritz la, li lanse zòtèy li ak pye l, li lage yon sifle asasen:
  Men li bouyi nan venn nou
  Syèl la nan slav yo...
  Augustina, te tire sou Nazi yo, e li te aji avèk anpil enèji, li te bay yon grenad ak talon pye l, li kontinye:
  Ak soti nan bèl rivaj yo,
  Nan rivaj Kolyma...
  Svetlana te chante ak pasyon sovaj, jwe ak misk janm li yo, ak mozayik laprès yo bay:
  Tout sa a se Latè nou an,
  Tout sa se nou!
  Ak isit la ti fi yo, mwen dwe di, te ak gwo vanyantasyon ak agresyon kolosal.
  Pèsonn pa ka sispann yo, anyen pa ka bat yo. Move chen mawon kraze lènmi an, move tigrès salye ewo yo.
  Oswa petèt eroin. Isit la yo se ti fi yo jwèt aza nan vòl ki pi wo a nan yon zwazo.
  Men, si yo goumen, Lè sa a, soti nan kè a ....
  Ak Alenka ak ekipaj li sou tank T-13 la. Yon machin ki pare pou reziste konpozisyon Alman yo, piramid. Ti fi a tire sou lènmi an, li chante:
  - Tank nou yo, se jis yon mirak,
  Soti nan dezè rive nan lanmè nò!
  Nou pral dechire ou, kwè Jida,
  Bèt terib la pral detwi!
  Anyuta konfime ak kòlè, tou tire sou lènmi an ak èd nan zòtèy pye li yo:
  - Mwen pral chire lènmi yo ak moulen yo an poud.
  Alla chak jou ap chaje lènmi an avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Pou grandè kominis wouj!
  Maria tou bat lènmi an, li fè yon piki byen vize ak branch pi ba li a epi li gwonde:
  - Pou bèl viktwa!
  Marusya tou, avèk èd zòtèy pye li yo, te deplase lènmi an, kòm li te frape l, epi rele:
  - Pou lide ki pi wo nan kominis!
  Senk yo te goumen kont Nazi yo tankou terminators.
  Ak pilòt Sovyetik tou te goumen nan syèl la. An patikilye, Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova.
  Yo te goumen tankou ewo fi sezon. Sèvi ak zòtèy fè, yo voye pwojektil lè. Yo frape lènmi yo trè byen.
  Anastasia te peze pwent tete wouj li sou bouton joystick la, li frape fachis la epi li di:
  - Glwa pou lide kominis yo!
  Tire sou lènmi an lè l sèvi avèk pwent tete frèz, Akulina mwatye toutouni tou te woule:
  - Glwa pou ewo yo nan Sovyetik la!
  Sa yo se ti fi cho ak fò isit la. Ki jan yo goumen tankou bèt reyèl. Epi yo gen pasyon superimen ak fòs kolosal.
  Anastasia, kraze Nazi yo, chante:
  - Anwo planèt la malere te pandye,
  Fritz mal k ap bouyi fènwa...
  Okipan an rayi rach li,
  File epi koupe tèt ou!
  
  Sepandan, li pa yon pion,
  Epi pa janm mache anba jouk bèf la...
  Li fè move lènmi yo tounen ti dife,
  Pral vin chèf monn yo!
  Apre sa, gen Elizabeth sou tank T-55 la. Yon machin ki gen yon kanon 105-milimèt ki pi pwisan pase T-54 la e ki pare pou goumen ak lènmi yo.
  Ti fi nan tank la, nan kou, nan yon sèl bikini.
  Elizabeth te peze bouton joystick la ak zòtèy pye l yo, li te tire avèk presizyon sou lènmi an, epi li te woule:
  - Pou Larisi a nan kominis!
  Lè sa a, Ekaterina te tire nan vire, lè l sèvi avèk pwent tete wouj nan pwatrin li pou tire.
  Li frape tank Nazi a epi li di:
  - Pou siksè nan bati kominis!
  Elena te tire tou sou advèsè li lè l sèvi avèk zòtèy li yo. Li kraze barik yon tank piramid, li fè tout bagay byen.
  Apre sa, li di:
  - Pi klere a nou pral gen kominis!
  Lè sa a, lupanula ak Euphrasia, byenke li se nòmalman jis yon chofè. Men, ti fi a frape ak anpil presizyon, bat mizo tank Nazi a.
  Apre sa, li di:
  - Kominis nou an pi klere pase solèy la!
  Ti fi yo sou tank la pye atè ak nan yon bikini gade trè bèl ak karismatik. Epi yo gen tete ak pwent tete wouj konsa.
  Elizabèt te chante ak plezi;
  Ann kraze jouk bèf la, kwè fachis,
  Mwen pral deplase mòn si sa nesesè...
  Pral gen yon epòk, epòk kominis la,
  Mwen pral vole nan syèl la ak yon chante!
  Epi ankò, ti fi a ak pwent tete wouj li pral peze bouton joystick la epi frape Nazi yo.
  Se konsa, Fuhrer a pa pral jwenn li yon ti kras.
  Avèk ti fi sa yo, li klè ke Sovyetik la toujou vivan, ak Hitler pa ka kraze li tèlman fasil.
  
  
  
  GÈ SIGARÈT AK BOUTÈY ALKÒL
  ANOTASYON
  Yon jwèt vityèl ak trè fre pran plas nan matris la Hypernet, nan ki boutèy alkòl ak pake sigarèt goumen youn ak lòt. Trè enteresan ak estrateji konba.
  . CHAPIT #1
  Ak tout uit nan yon fwa plonje nan Hypermatrix la. Yon jwèt nan echèl menmen ak tansyon te kòmanse.
  Premye etap la, nan kou, se te konstriksyon an nan veso nan tout modèl ak inite - boutèy ak pake ak manch moun ak janm.
  Wi, jwèt yo trè etranj. Yo reflete imajinasyon moun nan tan kap vini an ki klèman tonbe nan yon anfans etènèl, kè kontan. Lè sa a, nan kou, se trè envante.
  Pou egzanp, Alice te kòmanse eksplorasyon planèt la ak senk pake sigarèt. Men, yo ap deplase vit. Gen resous san limit sou planèt la, men yo toujou bezwen mine.
  Alice, nan kou, sèvi ak kòd la tronpe. Kòm, sepandan, ak Arkasha. Bati se pa enteresan tankou batay, ak sou planèt yo yo eseye jwenn nan etap preparasyon an pi vit ke posib.
  Ak premye nan tout, yo fè yon sant pou pwodiksyon an nan travayè Robotics. Apre sa, yo fè nouvo robo ak nouvo atelye, repwodui faktori nan yon vitès akselere. Lè sa a se fè trè fre ak anpil antouzyasm.
  Gwo faktori yo, nan vire, kòmanse pwodwi veso.
  Genyen tou yon akademi syans, konstriksyon ak militè nan bòt. Ki sa ou bezwen kondwi lwen karakteristik sa yo nan bato de gè. Isit la yo se yo menm ki pi lejè - sa yo se avyon de gè yon sèl chèz. Yo bon mache ak manyabl, fasil pou fabrike. Pi lou ak pi pwisan ekipman an, pi chè a li se, ak pi dousman li se so.
  Se poutèt sa, bann ti avyon ki gen yon sèl pilòt se premye moun ki monte nan syèl la. Epi yo prese rankontre youn ak lòt. Pake sigarèt Camel yo se konbatan ki pi elit, epi yo opoze pa boutèy konyak Napoleon. Ki se jeneralman fre ak trè fre. Epi kounye a, kanon lazè ap tire - konbatan yo sanble ak stingrays, oswa pwason nan fon lanmè ki gen zèl. Travès yo gaye epi yo tonbe nan machin k ap deplase rapidman.
  Premye boutèy yo kase ak sigarèt limen nan yon fedatifis nan eklat milti-koulè.
  Deyò, li sanble ak yon kolizyon nan de vag lanmè. Yo sipèpoze. Plizyè konbatan menm ram youn ak lòt. Eksplozyon swiv... Yon boutèy gwo wonm Jamayiken kraze an miyèt moso epi limen.
  Alice, ki t ap gade sa a epi li t ap bay kòmandman, li di:
  - Nou pral lage foton pou ou!
  Arkasha ri epi li reponn:
  - Sa a se jis kòmansman an!
  Konbatan yo te fè kolizyon, yo te eseye antre nan ke youn lòt, vire kòm si nan yon toubiyon.
  Ak pi plis ak plis nouvo fòs antre nan batay la. Isit la pi pwisan de-seater ak twa-seater machin te antre nan aksyon. Yo menm tou yo te gen yon fòm rasyonalize epi yo te translusid.
  Sigarèt t ap foute ak grif yo sou joysticks, boutèy yo t ap sonnen epi tou te manyen branch yo. Li tout te sanble trè san ak difisil.
  Sotnikov, tou kouri nan batay nan yon avyon de gè yon sèl chèz. Veyikil li a gen sis kanon lazè epi li ka touye moun. Sepandan, ou pa ka fasilman kraze fwon an - jaden an semi-espasyal vibre.
  Alexey nan kò timoun li trè abil, epi li devan yon pake sigarèt nan reyaksyon. Isit la se yon vire ansasen, ak lènmi an literalman limen, tankou si pwojeksyon ak gazolin.
  Flanm dife yo te yon melanj de ble ak vèt, tankou inyore vakyòm nan.
  Alexei chante:
  Nou pa pè lagè
  Mwen se yon zanj, pa Satan!
  Alenka tou nan batay. Li te chwazi starfighters ak de kanon batman kè ki te tire travès gravite. Yon ti fi nan yon bikini ki apèn kouvri kò li.
  Lè sa a fè Alyonka nan miskilè ak koube menm pi bèl ak bon. Dwèt toutouni li, ak klou klere, peze bouton yo trè adrwatman.
  Epi, koulye a pake avyon de gè "Belomor" divize an de pati egal.
  Alenka te gen yon asosyasyon ak kè a.
  Ti fi sòsyè a te chante:
  - kè pòv mwen pare-
  Eksploze nan pwatrin lan tankou yon kokiy ...
  Pou yon moun ou renmen ak yon mo janti,
  Pou yon gade klere, briyan!
  Menm ti bato yo te kòmanse rantre nan batay la. Yo menm tou, yo te gen fòm bèt lanmè - dòfen oswa reken. Ak anpil kloure ak zam.
  Natasha Belaya, nan kou, se tou nan batay. Se sèlman fwa sa a li te chwazi wòl kòmandan yon destriktè misil. Ala yon chwa serye.
  Destriktè a sanble ak yon reken barracuda ak senkant zam nan divès kalib.
  Natasha Belaya chante:
  - Espas vast -
  Lanmò kouvri...
  Maro nwa -
  Souse visye!
  Alenka te frape yon lòt machin lènmi avèk kouray, divize l ak yon enpilsyon, te bay:
  - Vrèman onè
  Pa ka jwenn nan syèl la...
  Kè anvi tire revanj
  Vle sove mond lan!
  Yon lòt bò, Katka ap goumen... Li jete tout kalite pirouèt sou yon avyon de gè, epi yo pote l nan vakyòm nan tankou yon plim.
  Ti fi a ki gen talon wonn li fè a peze bouton an epi li di:
  - Lòd kòmandan an pandan lagè a...
  Lyokha Teterev, ankouraje yon lòt kolos, enpilsyon zegwi li pèse fwa sa a ke bato a, li fè li boule. Ki jan yo kouri, fè kolizyon ak eksploze boutèy alkòl. Amizan jerked grif moun ak janm bwason alkòl.
  Jenn vanyan sòlda ak spòtif la te chante:
  Ki moun ki te konn moun
  Sa yon sèl fèmen zewo!
  Katya, li peze talon woz li sou deklanche a, li di:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Ann fè alkòl soufle!
  Maha tou rantre nan batay la. Men, deja kòm kòmandan an nan kwazyè a misil premye ki te soti nan angar yo. Ti fi a se deyò modès, men li gen yon lide pwòp tèt li.
  Epi li te yon jou difisil pou boutèy likè. Epi sa a se yon bat figire. Gwo kanon kwazyè a frape. Ak yon pulsar dife te eklate soti nan vantilasyon an. Li te pote destriksyon fòs kolosal. Ak bale tankou yon bonjou kochma.
  Masha te chante, imite lòt yo:
  Tout bagay pral byen nan mond sa a
  Ala bon sa bon sou planèt la tankou timoun!
  Kwazyè a se yon bagay tankou yon balèn. Inite batay serye. Ak pake sigarèt salye Maha. Deyò, tout bagay sanble komik, tankou nan yon desen ki pi ba pou granmoun.
  Men, isit la se kav yo nan kwazyè a. Yo bati pi dousman, men yo gen desan (200) zam chak ak misil thermoquark. Ak nan kou sa a se yon agiman grav.
  Alice di:
  - Nan eleksyon yo, yo genyen pa nimewo, epi mwen bat ak konpetans!
  Ak gèrye a ak an menm tan an gran-akademisyen an bay kòmandman. Wi, te gen pann. Tankou akrochaj ak yon lame antye nan robo kase. Men, jan yo di: jantiyès triyonf nan mond lan. Kòmandan blese a te repare, ak lame machin yo te retounen nan yon pèsepsyon adekwa sou reyalite.
  An menm tan an, nan kou, entérésan memwa nan twa lwa yo nan Robotics.
  Epi, koulye a gen yon lagè vityèl. Ak chak pake sigarèt ak janm se tou de yon inite konba-inite ak an menm tan an yon pèsonalite.
  Alice chante:
  - Nou pral avèk kouraj ale nan batay,
  Pran yon foton soti nan òbit...
  Ann kraze kwirase yo -
  Tout lènmi yo pral bat!
  Boutèy, eksploze, boule trè byen klere. Yo plen ak alkòl. Menm moun ki ta dwe gen byè. Sa a se nan kou trè enteresan ak komik.
  Maha peze bouton an ak pye li. Yon pulsar ki ka touye moun vole soti. Epi kannòt la tonbe. Men fregat yo nan batay. Yo se machin byen konfòtab ak ajil ak zam fò.
  Tatou ale nan batay. Menm pi gwo pase kwazyè yo, yo gen zam trè pwisan. Apre sa, yo menm tou yo lanse wokèt ki kouri nan lènmi an ak vitès superluminal.
  Sotnikov, wè ki jan ke yo rete nan yon vakyòm, te note:
  - Yon lagè trè desan!
  Epi ti gason gouvènè a te santi kijan yon vag gravitasyonèl te ale nan fize ki te eksploze a, e jèn gèrye a te souke.
  Li te vole moute Ridge la ... Sansasyon yo trè byen file, menm nan vant la li chatouye.
  Lè sa a, yon gout byen file desann.
  Alyonka, ki moun li te souke tou, fè dan l ', li te note:
  - Eske se yon tsunami?
  Aleksey, nivelman avyon de gè a, chante:
  - Dirèkteman ak men toutouni -
  Mwen te fè fas ak tsunami a!
  Alenka te peze levye a ak zòtèy pye li yo, eksplozif hyperplasma ak yon egzeyat epi li te ajoute:
  - Ak nenpòt nevyèm vag,
  Sa a se tankou Claude Vandamme!
  Kwirase yo se zam tèribl ak defans pwisan epi yo se pi dousman yo bati.
  Men, an menm tan an, yo se zouti yo zouti ki pi efikas ak terib. Deyò, yo sanble ak balèn epi yo pote dè milye de zam.
  Natasha Belaya te deplase nan gous la chape, k ap vole tankou yon flote pandan yon tanpèt, nan premye bato a nan yon klas kolosal konsa.
  Alexey, nan ki powèt la te viv epi ki te gen yon View ekselan nan avyon de gè a, gras a ekran yo anpil volumetrik, te chante:
  - Yon gwo tablo etranj,
  Motè li yo ap chante...
  Lame deplase vivan
  Tou de tank ak kwirase!
  Alenka te griye, li te frape yon lòt sib ak yon piki byen vize, epi li fè pake sigarèt fimen:
  - Tank ou di!
  Ti gason Voyevod la, ki t ap deplase byen lwen gwo pulsar ki te tire nan zam krwazyè a, te konfime:
  - Wi, ak tank tou!
  Apre sa, li te ajoute, ankò trese teknik la barik trip:
  - Tank la tou gen yon nanm!
  Alena souke tèt.
  - Wi, isit la gen kèk boutèy deja kòmanse konfese pa blaster konba. Sa a dwe di trè pratik!
  Epi ti fi a jete machin li sou bò dwat. Flache juicy, twa koulè zèklè. Lè sa a se yon sibstans ki grav anpil destriktif.
  Oswa petèt ògàn lagè a?
  Natasha, ki te deja soti nan kwirase a, peze dwèt yo fè, grasyeuz nan janm bèl bèl ak grasyeuz li sou bouton yo joystick, limen ak yon kolòn ki ka touye moun.
  Sa a se lè hyperplasm vole, chofe jiska quintilion degre, Lè sa a, isit la li vin pè pou move lespri yo.
  Natasha chirped, gade kwazyè a kase ak pake nan sigarèt chè epi yo pa trè kraze.
  Isit la se pake jeneral "Camel", ki jan li vin boule nan hyperplasmic superfire a epi li kòmanse tòtire.
  Ak janm yo sere, tankou yon vwa sovaj, frenetik li genyen.
  Wi, sa a se pa yon beny pou ou.
  Natasha tifi a te note:
  - Gen fanm nan vilaj nou yo,
  Ke yo kondwi yon avyon nan blag...
  Epi gen yon opinyon trè saj,
  Ala yon fanm fre pral bat!
  Arkasha Sapozhkov byen lojik te fè remake:
  - Yon fanm se pa yon sèks ki pi fèb, men se yon sèl bèl!
  Apre sa, li te bay lòd yo devlope planèt vwazen ak bati nouvo faktori pou boutèy esklav. Wi, sa a se yon estrateji, ak yon batay kolosal, enprenabl.
  Alenka, li te frape yon lòt machin, chante ak patos:
  - Nou fèt pou fè yon istwa fe rive vre,
  Ak tout lènmi yo nan patri a - pousyè tè!
  Alice se toujou yon prizonye nan kò, men nan tèt ou ak pèsepsyon nan jwèt la. Epi batay la bèl anpil. Kwirase yo kite angar yo epi ale nan batay. Yo flote tankou mòso bwa nan yon rivyè. Genyen anpil milye de zam sou yo, ak kalib yo ap pase sou do kay la.
  Patikilyèman enpresyonan se kwirase brit la, yon jeyan trè pwisan ak reyèl. Ak pouvwa enpak la se gwo ...
  Alice fè yon fize kouri... Olye de yon chaj thermoquark, yon thermopreon pi fò. Nan wokèt byen bonè, kark fizyone, ak nan jenerasyon kap vini an, patikil, nan ki kark yo konpoze - preons.
  Ak sa a se yon zam trè tèribl. Men, Arkasha ap ponpe lame li a.
  Ak jaden yo fòs yo kouvri pa prensès-plasma - ki se yon pwoteksyon pi pafè akòz koub la nan espas.
  Tou de boutèy ak pake sigarèt yo pa tradui. Yo fèt nan yon fason veso.
  Ak ekstraksyon nan tout bagay ak tout moun ka dire nan matris la endefiniman.
  Sepandan, nan pifò estrateji, resous yo inépuizabl.
  Alexey wè koton sa yo. Epi li amelyore avyon de gè a.
  Kounye a li gen hyperlasers, thermopreon-pumped, ak pwoteksyon kinespatial warp.
  Ti chèf lagè a te chante:
  - Vyolans kraze asye,
  Men pouvwa malveyan pa etènèl...
  Epi ou anfas advèsè a bay...
  Lè yon men fèm
  Ak objektif yo se imen
  Lènmi nan gwo twou san fon an
  Ak ewo yo ale nan syèl la!
  Alexey vire ankò. Li te deja abitye ak lefèt ke nan laj karant an li te nan kò a nan yon ti gason douz ane fin vye granmoun. Sa a bay anpil benefis.
  Sa vle di, pa gen okenn rezon panike, pa gen okenn rezon ...
  Men, boutèy yo klèman panike lè kwirase brit la pran dife nan plizyè frape fize.
  Boutèy yo gaye, epi plizyè nan yo te aspire nan vantilasyon an. Yon douzèn boutèy alkòl te eksploze alafwa... Yon melanj ki ka pran dife, infernal te koule sou planche a...
  Alexei chante:
  - Dife mòtye lou,
  E san yon boutèy, Ay, pa gen lavi,
  Ann desann nan buffet estasyon an!
  Ak ti gason-voivode a ankò fè yon manevwe abil, ak boure zèl la nan yon avyon de gè de chèz. Apre sa, li literalman te kòmanse, tankou yon blotter.
  Natasha, nan kou, kòmande gwo kwirase a. Akote konyak lonje "Napoleon". Ak boutèy sa a klere ak epolèt marshal la.
  Natasha pran li epi li di:
  - Nou tout gade nan Napoleon yo,
  Forward, atak - rejiman mil sòlda yo!
  Ak ti fi a, avèk èd nan zòtèy pye l 'yo, peze ankò sou bouton yo nan joystick la, epi, tankou yon tatou nan sigarèt-gèrye, li pral gaye nan gout metal fonn.
  Sa a se reyèlman yon vole ki nesesè ...
  Natasha chante:
  - Nou pa ensèk pathetic,
  Nou blende tankou tòti...
  Si nou frape ak yon lazè,
  Ann jis kite yon vakyòm!
  Sa yo se reyèlman tifi ki simen lanmò. Apre sa, yo detwi yon kwazyè lènmi apre lòt.
  Alenka, sepandan, jwi opòtinite pou goumen nan yon avyon de gè. Tire yon kwirase touswit se pa yon travay super pou li. Epi kounye a li frape yon machin trè bon ankò.
  Lè sa a, li te di filozofik:
  - Yon poul pikote grenn pa grenn, epi li pran pwa pi vit pase yon kochon k ap vale gwo moso!
  Ak anpil adrwatman li foure zòtèy pye l '. Sa a se yon ti fi.
  Epi li tèlman fout sigarèt sa yo.
  Alexei te fè remake ak yon lide:
  - Mwen pa konprann moun ki fimen - li degoutan kenbe yon sigarèt nan bouch ou!
  Alena souke tèt.
  - Move abitid!
  Ak koulèv rena a tou fè trik la, ak yon lòt avyon de gè limen.
  Apre sa, ti fi a frape talon pye l epi li di:
  - Lame mwen an fò
  Li sove mond lan!
  Ti fi a, nan kou, te deja wè yon lòt bagay ... Malgre ke, nan kou, lut la nan sigarèt ak alkòl sanble trè maten. Men, li toujou vo gade.
  Se konsa, diven Burgundy tou te antre nan batay la sou yon kwirase Grand. An verite, gen dè santèn de milye de boutèy sa yo epi yo pa sa yo. Li sanble vrèman fre sou yon echèl Grand.
  Ak boutèy yo kouri, briyan ak etikèt ak epolèt. Li sanble pi plis pase rich.
  Fiziyad soti nan distans diferan epi li trè egzat. Defèt yo ap vin pi plis ak plis devastatè. Apre sa, mwen te oblije tire ak wokèt ak lòt grenn.
  Alice te kenbe yon je fèmen sou chan batay la. Li fè twoup li yo, ap eseye kouvri flan yo ak veso. Ak aksyon li yo te sanble byen lojik.
  Men, Arkasha tou aji enèjik. Starships de gwo tonnages te apwoche piti piti. Ak echanj la nan atiri te vin pi plis ak plis entans.
  Tankou supènova, eksplozyon fize te kòmanse. Epi li te jis destriksyon total. Lè sa a se reyèlman yon batay kote chak sòlda se yon ewo.
  Boutèy ak pake te deplase nan yon vitès rapid. Ak grif yo ak janm yo te kontinye flache. Epi li te aksyon enèjik.
  Natasha ankò kraze janm li ak zòtèy toutouni li yo, epi dirije wokèt lou sou lènmi an.
  Yon fwa ankò yon espas e kounye a, sigarèt yo kwirase yo te kòmanse fann. Epi dife ki te ladan l limen, tankou si bouji isit yo te kòmanse bese.
  Natasha chante:
  - Nou se tifi brav, vwa nou se sonor!
  Epi ankò, misil ki ka touye moun ak destriktif vole. Ak djondjon infernal la ap limen, ak isit la se mechanste isit la sou yon gwo echèl.
  Arkasa te bay lame boutèy yo lòd:
  - Fè yon koupe oblik!
  Boutèy-jeneral plen ak konyak chè jape:
  - Se vre, kòmandan!
  Natasha te fè remake avèk sajès:
  - Lame nou an te pran Bèlen, epi ti fi a te ede!
  Apre sa, talon pye l 'fè peze sou bouton yo ankò. Ak akselerasyon gwo, kado yo touye moun nan aniilasyon eklate.
  Alexey te desann avyon de gè a ankò ak yon moulen van anklè epi li di:
  -Chaj mwen an se kat mo,
  Mwen pa chache yon lòt fason!
  Natasha te dakò ak sa a:
  - Wi, pa gade pou detou, jwe dwat sou kwen an!
  Ti fi sa a konnen sa l ap fè. Ak yon fason trè entelijan avè l '. An jeneral, sepandan, yo te kenbe yon balans dinamik.
  Ti gason-voivod la te aji tankou yon ace ki gen eksperyans. Nan Chechenya, li te oblije goumen. Te gen mèsenè ak vanyan sòlda lokal yo, ak konbatan trè bon.
  Chechens yo te ka menm konsidere tèt yo kòm ganyan premye lagè a, depi lame Ris la kite san yo pa rive nan objektif li. Wi, ak nan dezyèm batay la trennen sou pou dis ane.
  Alexey, tire sou lènmi an epi ankò manevwe avyon de gè a, trè adrwatman gouge nan pati vilnerab yo.
  Ti gason Voyevod la kouri antre nan yon pake chamo. Sa yo se sigarèt elit, ki vle di ke pilòt la se pa fasil.
  Yon batay manèv te kòmanse, de as. Yon panse menm te parèt nan tèt Sotnikov: kisa batay ant Kozhedub ak Huffman ta sanble? Li ta pwobableman yon batay merite.
  Alexey te frape yon avyon de gè segondè, li chante:
  - Mwen se pi gwo gason an
  Menmsi li te viv dezyèm syèk la!
  Alenka te note ak yon souri ke li te voye nan ekran an pou kontwole:
  Tout bagay pral anfòm ti gason mwen!
  Sotnikov reponn:
  - Mwen pa yon ti gason, men yon mari!
  Alenka te tire desann lènmi an ak yon tòde trè presi, ak anpil adrwatman frape soti konbatan yo.
  Natasha te note ak lespri, epi li frape bouton yo ak mozayik laprès la.
  Ak misil yo te reyaji trè agresif nan sa a. Apre sa, yo vole tankou pwazon ki ka touye moun nan yon kobra ki te lanse anba po a.
  Sotnikov ankò goumen ak yon pake chamo. Ti gason etènèl la te aji twò dwat.
  Ak advèsè l 'te kapab trape, ak Alexei te doused ak chalè entans.
  Alenka rele:
  - Atansyon, mesye!
  Ti gason-voivod la, yon ti kras chire distans la. Men, lènmi an te kole ak li anpil konfyans.
  Ak tou de konbatan prèske fè kolizyon. Te ale, te ale agresif konfwontasyon. E yo menm fè kolizyon.
  Alexei chante:
  - Pral gen yon vil sou Venis,
  E sou Mas nou ap bati yon vil...
  Pa yon chimè lèd -
  Nou pral ba ou rezilta!
  Alice tape Marlboro a sou zepòl la epi li di:
  - Ou se yon ti bagay fre!
  Tutu-marshal la gronyen:
  - Nou kontan sèvi ou!
  Sokolovskaya te bay lòd:
  - Ale nan atak la! Vini non soti nan kontoune bò gòch la.
  Mouvman nan gwo kwirase yo te twò lantèman, epi yo te deplase nan yon vitès ki pi gwo pase kwazyè yo. Apre sa, yo te aji ak enèji fòmidab.
  Alice gade chan batay la, plis jisteman espas ki genyen twa dimansyon. Epi kounye a Arkasha ap eseye mete presyon. Liy devan an kounye a sagged, Lè sa a, vout.
  E se te yon balans dinamik. Alice te libere janm li nan soulye li, epi li te kòmanse peze ak dwèt li sou bouton joystick yo.
  Epi te gen yon revizyon ak destriksyon.
  Isit la yo te pran youn nan kwirase yo Grand ak bò a tonbe plat atè. Apre sa, li boule, boule ak fòs terib.
  Natasha aktivman te tire, epi tou li te kontwole zòtèy fè li.
  Epi pèse yon bato apre lòt.
  Se konsa, tout mouvman li yo te grasyeuz, ak ekstrèmman egzak. Ak anpil malen li frape soti opozan. Epi kounyeya pake siga yo ap boule ankò, epi boutèy yo ap eksploze lòt bò a. Ak chans yo pou tou de bò yo pa ale pi lwen pase limit yo nan ekilib dinamik.
  Natasha menm chante nan tèt poumon li:
  - Mwen se pi fò nan mond lan,
  Mwen ka bat yon elefan...
  Ak nan lè tris sa a,
  Se pa Seyè a ki ap gouvènen - Satan!
  Alex di ak yon souri:
  Nou tankou Satan!
  Ak ti gason-voivode la, peze l 'fè, pinga'w wonn timoun yo, men bouton yo ak lage kouran agresif nan hyperplasm tout nan yon fwa. Epi se konsa foutu ... Ak ace a ak yon pake nan "Chamo", ak literalman blazed.
  Li te pran ak agresif te note lè lènmi an te fini.
  Sotnikov te chante:
  - Viktwa konbatan brav ap tann,
  Nou ka kraze baryè...
  Nou pral nan laglwa gran zansèt yo,
  Atann sòlda yo konnen rekonpans yo!
  Alyonka ri, li koupe nouvo machin ènmi an, epi li di:
  - Pou Larisi sen!
  Alexey te fè remake ak yon souri timoun:
  - Ak isit la Larisi, nou nan lagè ak boutèy!
  Ti fi sòsyè a reponn ak lespri:
  - Pou yon boutèy trè gwo, ou ka jwenn lajan pou veso a!
  Epi tou de konbatan yo te ri.
  Arkady poko patisipe nan batay la. Li te transfere twoup yo, se konsa yo pa pèmèt lènmi an antre nan dèyè a.
  Alice te eseye glise nan ak kreye yon sak. Jiskaprezan li pa te kapab.
  Pakèt sigarèt chè t'ap mache sou ti fi a. Yo te kontinye ap eseye bay konsèy. Sepandan, sa a te nan ti kras itil.
  Isit la nan yon lòt koup nan kwirase sou tou de bò yo pran dife epi yo te kòmanse tonbe apa.
  Boutèy yo klinke.
  Aleksei te goumen nan yon avyon de gè pou tan ke yo te, byenke li te tante transfere nan yon machin ki pi gwo.
  Sotnikov te deplase trè byen. Li, tankou yon larenn sou yon tablo, vole nan vakyòm nan.
  Ak sa a se te yon pèfòmans virtuozite nan powèm nan bò kote l '.
  Alenka tou peze ak pye l 'sou tout bouton yo ak levye yo. Yon boutèy Bòdo goumen bò kote l. Epitou yon vanyan sòlda elit ki te kraze lènmi ak eksitasyon nan yon piranha kraze poul.
  Sotnikov, nan lòt men an, koupe yon lòt opozan ak yon kouto, li fè l 'boule byen.
  Isit la konbatan yo literalman fè kolizyon, ak jaden fòs yo vole. Epi sa a se yon gwo destriksyon. Men, nan kou pa Alexei - gwo-fòs avyon de gè li.
  Alenka ankouraje patnè li ak mari li:
  - Byen fè ti gason! Peze li!
  Natasha, nan lòt men an, te tire konsantre nan lanmò nan kwirase Grand la. Li se yon vanyan sòlda ak yon balanse ki ka touye moun.
  Natasha pa t 'vize, men entwitif bourade zòtèy fè li.
  Li, tou, te gen nan pwoblèm, espesyalman nan anfans.
  Malgre ke se te epidemi an nan yon bouton ki te fè li pi gwo lapenn. Plis jisteman, pa klere, men sote.
  Natasha, ki te kontwole flanm dife a, te chante:
  - Ou pap ale okenn kote
  Mwen pral fè yon siga nan yon pou!
  Alexey lojikman te note:
  - Imè ede nou bati ak viv!
  Natasha elabore:
  - Pa imè, men yon chante!
  Sotnikov, frape yon lòt avyon de gè nan fòm lan nan yon stingray, chante:
  Ki moun ki abitye goumen pou viktwa,
  Kite yo chante ansanm ak nou!
  Natasha fè eksplozyon yon milyon bonm atomik lage sou Iwochima ak yon kouran enèji epi li rele:
  - Moun ki kontan ri,
  Ki moun ki vle reyalize....
  Alenka te ajoute ak yon ri:
  -Ki moun ki chache ap toujou jwenn!
  Ak talon pye l 'te lonje pulsar la jisteman nan sib la. Ak nan kou, sigarèt yo te trè dezagreyab.
  Men, Katka, nan lòt men an, pa t 'enferyè nan batay. Ak zòtèy toutouni li ki pa gen mwens ladrès te voye kado lanmò. Ak difisil li mete enpilsyon yo nan lanmò.
  Katya te fè yon klin pou Masha atravè monitè a:
  - Ala yon bèlte kenbe!
  Kòm repons, ti fi etènèl ki gen twasan an te reponn:
  - Pa jis kenbe ak frape!
  E vanyan sòlda yo te montre lang yo youn ak lòt.
  Sepandan, Katya se toujou prèske yon adolesan nan ane sa yo, ak Masha pa sanble yo te gen matirite.
  Gèrye yo isit la se nan estanda ki pi wo a.
  Lyokha Teterev se tou nan chalè batay la, men li pito tire soti nan yon kwirase Grand.
  Li menm tou, li poko separe ak anfans li. Isit la nan mond lan nan tan kap vini an, bagay yo se yon ti kras soti nan tèt yo.
  Lyokha tou te pran aparans nan yon ti gason sou trèz ane epi li peze bouton yo ak talon pye l 'li chante an menm tan an:
  - Soufle, soufle, soufle, yon lòt souflèt,
  Nou konbatan gen yon kado espesyal!
  . CHAPIT #2
  Masha souke tèt li an akò, tou lonje zam ak hyperplasm sou lènmi yo ak dwèt li nan janm tifi, ak manje:
  Nou se pi fò nan mond lan
  Epi nou pral pase lavi nou tankou nan yon seri tire!
  Katya te vire do bay kouran patikil ki t ap boule a ki te chofe a plizyè milya degre.
  Ti fi a te koupe te gen yon tan ak mèsenè ki te atake Larisi. Ak demoli tèt jwe.
  Epi gen yon jwèt tou. E pou kraze boutèy? Yo pa imòtèl tou.
  Katya li, li montre dan li:
  - Youn, de, twa, kat, senk -
  Katya soti tire!
  Masha konfime, eksplozif ak yon jè mòtèl nan patikil:
  - Nou genyen san eksepsyon!
  Alice rele sou yo atravè ologram yo:
  - Pa naje dèyè boue yo, sa pral pran ou nan yon vakyòm!
  Katya pepi, li frape yon lòt sib:
  - Viktwa a trè bon,
  Epi nou pral kite lènmi yo kraze!
  Epi kounye a veso yo ap apwoche ankò. Kwirase ak Grand kwirase eseye kenbe nan miray la, ki lakòz fòs ak jaden mwatye espas yo anpile, ak veso yo vin pratikman envulnerabl.
  Katya goumen ak pasyon ak anpil pridans. Konba se pa blag.
  Natirèlman pi fò a pral genyen.
  Men, an reyalite, estrateji a ka dire endefiniman. Sitou si resous yo konparab. Ak fòs yo prèske egzakteman egal.
  Alice plize sousi li. Konbyen fwa tankou yon lagè, tankou yon jwèt nan dam oswa echèk, tounen yon tiraj.
  Ak isit la li se menm pi difisil yo aji pase nan echèk.
  Lè sa a, balans lan ak osilasyon ti tay nan bòl la.
  Alenka, tou, mèrdik sigarèt, te kòmanse vin nève. An reyalite, yo fout youn lòt isit la, men mechan an pa blag ...
  Alice grogne:
  - Pou dènye reyalizasyon yo!
  Masha, ki te pote boutèy vodka ak konyak, di:
  - Pou pi bon siksè!
  Lech reponn:
  - Se pa sa!
  Katya pepi, li kouvri yon lòt sib:
  - Apre raktor a te fè aksidan, li pa pral menm jan!
  Alice grogne anpil:
  - Li klè touswit ke se pa Pouchkin,
  Te ekri kanzon sa yo!
  Katka ri epi li reponn, li fè aksidan avyon de gè a:
  - E pa pliye, men pa pliye!
  Bout pantalon ou frèt!
  Lyokha te menase Katya ak dwèt li:
  - Pa grosye! Mouye dèyè zòrèy yo!
  Katya ri.
  - Lèt kondanse?
  Alice grogne fache:
  - Èske Katya fè pou yon ane, mwen pral prive ou nan bagay dous!
  Jenn gèrye a di:
  - Epi ou pa gen dwa!
  Masha te dakò, li te fache sou talon pye l:
  - E kisa ou kòmande vre!?
  Alice te reponn avèk sajès:
  - Li pi bon pou w gen yon wa nan tèt ou pase van an!
  Masha sonnen avyon de gè a ak yon souri epi li di:
  - Pou patri a, manman nou!
  Lech te ajoute ak pasyon:
  - Manman nou, manman nou - nou pral touye vodka!
  Katya te deklare san atann:
  - Ak bòpè m 'te di ke vodka se pi danjere pou yon moun Ris pase yon douzèn Hitler!
  Alice souke tèt an akò.
  - Wi, dè santèn de Hitler yo tout bon pi danjere! Sepandan, kò nou yo pa pè alkòl!
  Ak ti fi a ankò peze zòtèy pye l 'sou bouton joystick yo. Ak ekip la te travay. Nouvo lejyon gwo ak lou ki te ranpli avèk pake sigarèt te kouri al nan batay.
  Men, sou bò Arkasha Sapozhkov, menm rejiman ki fèk pwodui yo t ap deplase nan direksyon pou yon reyinyon. Ak veso yo kite dèyè yo lontan santye briyan.
  Aleksey Sotnikov te deplase nan yon avyon de gè, swa pi vit oswa ralanti.
  Li te yon jèn gason rapid.
  Arkasha te bay lòd. Men, li menm tou, te deja fatige pou yo te yon kòmandan.
  Ak olye pou yo tèt li, etènèlman jèn akademisyen an te kite kòmandan elektwonik la ak kouri nan batay.
  Alisa Sokolovskaya te swiv li. Konbatan li akselere sevè.
  Tou de chèf lagè te chwazi machin ak zam trè pwisan epi yo te vire sou mòd Bondye.
  Isit la nou ale nan ranvèsman sa a.
  Alice, tou, te libere janm grasyeuz l 'soti nan soulye li, epi li te kòmanse peze bouton yo ak dwèt fè li. Li tèlman fre pou jwe ak pye ou.
  Alice menm chante:
  - Yon kote sou Kama,
  Nou pa konnen tèt nou!
  Yon kote sou Kama -
  Manman Rivyè!
  Pa ka rive ak men yo
  Pa rive ak pye ou!
  Masha pran:
  - Pye fè
  Ti fi mekanism!
  Apre sa, yo te vin sòlda òdinè, jwi yon batay feròs.
  Epi se yon atitid fre konsa pou goumen konsa!
  Alice te rete nan yon sèl bikini. Li se yon ti fi trè bèl. Li gen yon figi pafè ak pwopòsyon nan yon kò bèl bagay.
  Men, nan vas anpi imen an ki kouvri plizyè galaksi, pa gen okenn moun lèd oswa andikape fizik ditou.
  Epi li sètènman plezi. Ala bèl ak kòrèk linivè a te vin kounye a.
  Alice peze zòtèy li sou levye yo. Ki jan bèl li se ak koub yo nan kò li yo tèlman séduire nan pèfeksyon absoli ak amoni nan liy.
  Ti fi ewo a te chante:
  - Glwa pou peyi mwen,
  Nou tout se yon fanmi zanmitay!
  Epi, koulye a li lage yon ti egzeyat pwa sou yon mini-fize. Men, reyaksyon an thermopreon tou eklate enèji nan fòs kolosal.
  Epi gen yon eksplozyon supernova ak yon douzèn avyon de gè antye, ansanm ak kannòt la, boule tankou papiyon nan flanm dife nan chemine a.
  Boutèy yo pat menm gen tan pou yo di yon mo.
  Alice di:
  - Bay yon anplasman -
  Nou konnen kijan pou koupe chanjman!
  Lech Teterev tweeted:
  - Ou jis super Alice!
  Hero Girl te tweeted:
  - Lisa-Alisova - yon bon non!
  Epi ankò, ak yon wonn, woz talon tifi, prezan nan lanmò pral bay.
  Sa a se gwo destriksyon.
  Katya te rann souf ak kontantman, dechire yon lòt avyon ak boutèy ak yon fize:
  - Wi, sa a se yon bon non!
  Epi li chante:
  - Menm lè chasè a kouri soti -
  Hyperplasm frape!
  Masha ri epi li di:
  - Li bèl!
  Ak dwèt fè li nan janm chiseled, bwonze pral lage yon bagay konplètman mòtèl ak an menm tan an bèl.
  E menm destriktè a separe de frape a.
  Kòm repons, Natasha te fè yon klin sou sè li atravè yon ologram an koulè klere epi li di:
  - Eske se yon thermopreon!?
  Maha souke tèt kouray.
  - Wi, yon bagay konsa! Ak trè konstriktif!
  Epi tifi yo pete ri. Yo menm kole lang yo. Yo imedyatman alonje tankou fwèt ak mare nan yon boul. Epi li te tèlman tòde.
  Alice fè kòmantè:
  - Epi nou mare tankou yon pè koulèv,
  Anbrase sere de zanmi!
  Natasha wouli:
  - Nou se bon zanmi!
  Arkasha, ki te kenbe kontak tou atravè yon pwojeksyon ki genyen twa dimansyon, te tounen yon ti gason ki gen po nwa nan pitit gason Lafrik la epi li di:
  - Bon fi yo se gwo zanmi,
  Lide tankou timoun preskolè - pè ap tann yo!
  Epi yon ti gason ki gen po nwa, ki te bèl ak dan pèl te lage reyon solèy la.
  Apre sa, yo sote, epi isit la se yon mirak, kat konbatan ak sigarèt alafwa, boule tankou bou sigarèt nan yon recho gaz.
  Alice fè yon klin tounen.
  - Ou senpleman cham!
  Arkasha te note, deplase zòrèy li:
  - Mwen se reyalizasyon entèlijans!
  Ak ti gason an soti nan twou nen yo, tankou si mato soti ak zèklè, se yon cham - efè a nan matris la, oswa pito ipèrmatrix la.
  Alenka rasyonèl te note:
  - Espri nou jis bay matyè enkwayab!
  Aleksey Sotnikov, pandan se tan, te resevwa yon frape nan fwon an. Yon fwa ankò ti gason an te akable ak chalè entans. Men, li pa t ' ditou jennen.
  Okontrè, li te raple ansyen gouvènè a nan yon ben. Ki sa ki se yon beny reyèlman?
  Ti gason an te chante:
  Benyen, benyen, benyen, benyen!
  Oak ak Birch perfusion!
  Alenka pran pasaj mari l ':
  Benyen, benyen, benyen, benyen, benyen!
  Yon moso nan lavi nou se sèl!
  Arkash te retire ankò ak reyon solèy ki soti nan dan li briyan tankou Diamonds koupe epi li te note:
  - Epi ou se mari ak madanm!
  Aleksey te souke tèt kouray, li t ap deplase lwen min lan ki tap vole sou yon trajectoire konplèks:
  - Se pou madanm nan pè mari l!
  Alenka te ri, talon woz li toutouni te peze pedal la, epi ti fi a te chipi:
  - Mwen pa pè mari m, ni frèt la!
  Alexei te fè repwòch gade pasyon li. Lè sa a, li te prèske kouvri pa yon grenad chrono. Yon zam danjere menm si ou gen mòd Bondye. Ti gason an te griye, talon pye l yo te boule anpil.
  Sotnikov te pibliye:
  - Pran swen tèt ou, fè atansyon!
  Alenki konfime sa a pa kraze brigantine lènmi an ak yon emeteur konba sou yon sèl sa a:
  - Fè atansyon, gade tèt ou!
  Arkasha ri ak chante:
  - Mwen se yon tank infernal pwisan -
  Chokola pral kontan!
  Batay ki genyen ant sigarèt ak bwason ki gen alkòl se yon gwo volim fantasy.
  Alice, bò kote l, te bate boutèy sou plizyè kalite veso, epi Arkasha te gade pake sigarèt sou plizyè kalite veso. Li te tèlman fre - yon jwèt enpresyonan.
  Arkasha, frape yon kwazyè antye ak pwodwi tabak, koui:
  - Alice soti nan kay moun fou a -
  Gwo bèf!
  Eroin fi a reponn:
  - Ou pral peye!
  Epi fize li a kraze yon dreadnought ak yon pakèt zam ak boutèy.
  Wi, li te enpresyonan.
  Aleksey Sotnikov, pandan se tan, lite nan batay ak yon pake sigarèt Korona. As la te klas segondè. Tou de konbatan yo te manevwe antre ak soti nan kouran enèji ki te eklate.
  Ti gason Voyevod la te menm yon ti kras sezi. Lènmi an vrèman fò. Men ki kote pa nou te ale?
  Alexey t'ap chante, li t'ap manevwe:
  - Nou pa pè lènmi nan mwendr,
  Seb fò Ris nou yo!
  Epi ankò yon manèv desizif ak anpil siksè. Epi kounyeya, Lespri Bondye a soti nan lènmi an. Li, li te antre nan teren an vakyòm, sanble ap toufe.
  Sotnikov te chante:
  - Solèy la leve, li kouche
  Ak peyi a nan ewo pral bay nesans!
  Alenka di ak yon souri:
  - Aksan an pa matche!
  Ak ti fi a ankò voye pye atè li, talon velours klere prezan.
  Oke, sa a se yon tès konba grav.
  Vanyan sòlda ak vanyan sòlda, kòm toujou, nan yon altitid wo.
  Arkasha Sapozhkov t ap pwoche bò kote Alice.
  Jenn gran akademisyen deyò a twit:
  - Oke, zanmi - ou pare yo aksepte men dwat sò a?
  Alice reponn pa roulo:
  - Chè ti gason mwen,
  Nan lè sa a, sa ki mal ak ou!
  Arkasha te eksploze ak yon gwo bout bwa eskiz epi li di:
  - Tout bagay nan lòd, yo t ap chèche pwoblèm nan mwen anven,
  Jis Lisa, ou se Alice, mwen te manke ou!
  Epi ti gason an fè yon clin d'œy bay fi a. Li te sanble grandi ak komik an menm tan an.
  Natasha tou voye yon bagay destriktif ak an menm tan an manjab.
  Te gwo bout bwa a hyperplasmic transfòme nan yon gato ki kouvri tout fant yo gade nan veso.
  Vreman vre, lè gen anpil biskit, yo toufe sou li!
  Alice te apresye atak jeyan gato a.
  - Sa bon! - Ti fi a griye.
  Wi, li definitivman pran sant twòp. Pake sigarèt yo te kòmanse pran dife poukont yo, epi boutèy te eksploze.
  Arkasha pran li, li di:
  - Si ou se yon sen ak yon gato,
  Trè célèbre kole!
  Se konsa, yon kote makak yo -
  Ou te itilize reseptè a!
  Epi jete yon pulsar briyan nan je yo.
  Aleksey Sotnikov, mete presyon sou konkiran ace a, pibliye:
  - Gleason woule nan je yo,
  Lè Pan a rive!
  Epi ankò trese ak wokèt letal.
  Natasha te bay soti, lanse pwochen etap la soti nan gwo kwirase a:
  - Pati nou an pral genyen!
  Ak vòl la nan yon tach hyperplasmic nan fòm lan nan yon kat jeyografik. Ak vakyòm nan sifle, pare yo divize an anpil etensèl.
  Pandan se tan, nan vòl, yon boutèy vodka ak yon pake Belomor premye fè kolizyon ak konbatan. Te gen yon eksplozyon ak destriksyon konplè.
  Lè sa a, pake a ak boutèy la apre ekspilsyon yo te kòmanse frape youn ak lòt nan yon vakyòm.
  Sigarèt ak alkòl klèman lakòz enkonpatibilite mityèl.
  Belomor, li t ap pouse Stolichnaya vodka, li gronye:
  - Kisa ou espere?
  Boutèy la reponn:
  - Pou aniilasyon ou!
  Paket sigarèt la ri.
  - Ou pap jwenn li!
  Boutèy la fè objeksyon:
  - Kijan mwen ka tann!
  Apre sa, yo bat tèt youn lòt. Men ki jan yo tout te klere.
  Arkasha, dekontrakte gade foto sa a, sifle:
  - Non, zèl kase pa pral konfonn,
  Pa gen pitye nan mwen epi yo pa dekontrakte!
  Lekha Teterev sipòte pasaj la:
  - Mwen pa renmen vyolans ak enpotans -
  Sa se jis yon pitye pou Kris la kloure sou kwa a!
  Demantèlman nan yon vakyòm te kolore ak juicy.
  Alice sifle epi chante ansanm, jwe klavye a ak zòtèy pye li yo:
  - Souri reyèl mwen an, ak yon souflèt super-pwisan!
  Apre sa, ti fi a, tankou cheve li, pral lage yon grap antye nan etensèl nan tèt li.
  Arkasha te note ak anpil pasyon:
  - Mwen se yon Dyab fenomenn!
  Alice reponn:
  - Non, ou se jis yon imp!
  Apre sa, akademisyen krinyè a ak prefiks brit la grogne:
  - Mwen se yon kloti konkrè!
  Natasha reponn:
  - Se pa Arkasha, se yon hypertitan!
  Alexey, ki t ap soti nan yon lòt mòn, te note ak sipriz:
  - Tout moun isit la renmen prefiks hyper la!
  Alice lojikman eksplike:
  - Ak lavi nou tèt li se yon hyper kontinyèl. Si se pa nan lavi, Lè sa a, nan Hypermatrix la!
  Lyokha Teterev tòde nan yon tope epi woule tankou yon pijon:
  - Yo mache sou matris la,
  Starships ap kònen!
  Epi Katya te ajoute ak aplonm:
  - Bon, matris la, sa a matris la!
  Vreman vre, sa a se tou senpleman yon sistèm kolosal nan destriksyon kontinyèl ak aniilasyon.
  Boutèy ak pake sigarèt yo te kondane kontinyèl fòtin. Youn nan boutèy vodka "Crystal" yo te kòmanse konfese peche li yo devan zam reyon an.
  Li menm te mete ajenou - chante:
  - Kite peche m yo,
  Mwen konnen mwen gen anpil...
  Tanpri koute epi ede
  Mwen vle repanti devan Bondye!
  Li vrèman sanble komik. Men, an reyalite, sigarèt nan boutèy tou gen yon relijyon. E menm zam pafwa lapriyè.
  Arkasha reponn kesyon Sotnikov la:
  - Wi, nan kou - kwè robo - sa a se pwogrè!
  Ti gason gadyen an fè remake:
  - Konbyen pwogrè ki fèt?
  Pou mèvèy inimajinabl...
  Se sèlman trè tante
  Nan zafè lafwa, yon demon etranj!
  Alice agresif konfime:
  - Pwoblèm bliye
  Kouri abandone...
  Robo raboure pi popilè,
  Pa yon nonm!
  Arkady souke tèt.
  - Wi, robo raboure byen!
  Epi tout moun nan koral nan kat yo, oswa pito uit yo, te chante:
  - Kapitèn, kòmandan souri,
  Apre yo tout, yon souri se drapo a nan yon bato!
  Kapitèn, kòmandan rale leve!
  Se sèlman brav yo konkeri lanmè yo!
  Epi tout moun pral sifle nan inison...
  Oke, dwa rossinyol-vòlè!
  Alexei Sotnikov leve men timoun li, sere pwen li epi chante:
  - Pwen, pwen -
  Yo bat advèsè yo ak yon souflèt,
  Pwen nou!
  Li te reyèlman yon bagay yo wè ...
  Yon lòt kostim batay te kòmanse chante:
  - Ou vle yon embesil?
  Natirèlman pa,
  Banm diven
  Ak yon pake sigarèt!
  Alexei sifle. Li kite pwochen fize a epi li di:
  - Sa se fizyoloji!
  Ak ti gason-voivode la te tounen soti nan plen ajour.
  Aparans li te tankou yon incursion nan hypermatrix ak panse altènatif.
  Alice di, ak yon rizib:
  - Verite mwen se
  Pou fè mond lan tounen yon kay moun fou!
  Ak ti fi a ankò peze klavye a konplèks ak letal ak zòtèy pye l 'yo.
  Arkady Sapozhkov byen lojikman te note:
  Tout moun prèske tounen fou
  Menm moun ki fou...
  Men mesye ou te boude -
  Li pran twòp fòs!
  Alice te dakò ak sa:
  Twòp, sa se pou asire w!
  Epi talon ti fi a te kole nan antèn la. Ak yon vag tsunami nan menmen, tou senpleman san limit pouvwa te ale.
  Li te evidan ke menm kwirase brit yo te tranble nan entènèt dife a.
  Ak pi piti veso yo te konplètman tounen soti.
  Alice chante:
  - Mwen te vole sou veso,
  Epi pa gen ase tè nan syèl la!
  Alexei Sotnikov li plis lirik:
  - Mwen sonje kounye a
  Gade a klere byen klere ...
  Li pèse kè m ak pwent yon ponya!
  Mwen boule nan rivyè van an dife,
  Ou rete an silans nan repons!
  Alice te bougonnen nan repons:
  - Oh, jan li fasil pou antre nan pervachi -
  Fèmen, fèmen bouch, fèmen bouch!
  Arkasha te dakò:
  - Silans se an lò, men souvan nan yon estanda ki ba anpil!
  Alice ri, ak lang li alonje yon douzèn mèt, ak tankou yon kalòt sou fwon an nan yon gwo akademik.
  Menm je l 'soti nan priz yo...
  Ak pye yo te deja stomping sou vakyòm nan. Boutèy alkòl kouri sou chwal blan, ak sigarèt sou chwal nwa. Epi li te sanble ekstrèmman superbly.
  Epi te gen yon kolizyon...
  Lekha Teterev chante:
  - Mwen limen yon dezyèm sigarèt,
  Te gen yon frape nan twalèt la...
  Pwobableman nan fen mond lan
  Mennen m 'nan pè a!
  Alice konfime:
  - Ann pran li!
  Epi gèrye-eroin a pral fwe lang li ankò tankou yon epouvantay ...
  Arkasha te fè objeksyon sou sa a nan pwòp fason li. Fwon li sou fwon li alonje e li te entèsepte lang li. Imedyatman te gen yon kous kout ak ki jan li briyan ... Plis jisteman, zèklè mato tankou yon woulo tanbou.
  Epi ankò vag tsunami a ale, sèlman fwa sa a souflèt la tonbe sou veso ak pake sigarèt. Epi tout bagay pral limen epi limen...
  Ak kwirase brit yo tankou boul nan nèj jete nan yon gwo chodyè fri.
  Apre yo fin echanje kou, ti gason ak ti fi ki p'ap janm fini an frape fwon yo epi yo chante nan inison:
  - Nou pral zanmi w,
  Trezò amitye etènèl!
  Alice te dakò ak sa a epi li chante:
  - Dyab, dyab, dyab sove,
  Yon moun, yon moun, te pini nou...
  Ban nou, ban nou, nepe nan men,
  Kont, kont nouvo epidemi an!
  Sotnikov te dakò:
  - Wi, te gen yon coronavirus konsa isit la ....
  Alice di:
  Viris la pap pran nou!
  Ak zèklè klere nan je l 'ankò.
  An jeneral, ekip la te tounen... Satisfè...
  Prèske tout boutèy yo te kase, epi sigarèt yo te boule. Ak an jeneral, batay la te an plen swing pou yon tan long ak literalman boule ...
  Sotnikov te note:
  Matrix la chanje tout bagay...
  Alena souke tèt.
  - Boutèy la tou se yon moun!
  Lekha Teterev souke tèt:
  - E ke sigarèt yo pa moun?
  Natasha chante:
  - Mwen pral vann lemonn antye pou yon sèl sigarèt,
  E menm mwatye yon lavi se pa yon pitye pou sa!
  Masha di:
  Columbus te dekouvri Amerik la
  Yon maren brav...
  Men, an menm tan an li te anseye
  Lemonn antye ap fimen tabak!
  Alexei Sotnikov te fè remake:
  - E lè bagay yo move - yo di - se tabak!
  Arkasha souke tèt an akò:
  - Li dwat! Nou te deja goumen! Epi ann ale gratis!
  Alice souke tèt.
  - Mwen panse mwen konnen ki jan yo debarase m de kokon an!
  Sotnikov souke tèt an akò.
  - Yon bon lagè konsa eklere panse!
  Alice te dakò:
  Pa gen anyen ki pi bon pase yon bon batay!
  Arkadi chante:
  - Yon lagè ap fè raj nan linivè a,
  Kraze, touye san rezon...
  Deklanche pa Satan
  Epi lanmò te vini avèk li!
  Ekip la tranble... Starships, zetwal kase, boutèy kase, ak sigarèt boule tout disparèt...
  Yon trèv ant de kanibal
  . CHAPIT #1
  Hitler te ofri Stalin lapè menm anvan Kursk Bulge la. Jis pandan vizit Molotov nan liy devan an. Ak nan yon reyinyon pèsonèl, tou de diktatè yon jan kanmenm jere yo dakò. Stalin okòmansman ensiste sou lapè san yo pa aneksasyon ak endomajman. Hitler, nan vire, te note ke Almay toujou kontwole yon pati enpòtan nan teritwa yo nan Sovyetik la, ak demann Stalin yo twòp.
  Hitler te ofri lapè, ak prezèvasyon sa Twazyèm Reich la te rive konkeri.
  Finalman, nan dènye moman an, lidè a te dakò ak yon konpwomi: yon retounen nan fwontyè 1939 yo. Fuhrer la, reyalize ke li pa t 'kapab rale de fwon, te dakò ak sa a. Anplis, Almay te genyen yon bagay e li te posib pou ranpli rezilta kanpay lès la pou viktwa.
  Stalin te gen rezon li tou. Premyèman, gwo teritwa Sovyetik la te libere san yon sèl piki. Epi dezyèmman, te gen yon kalkil ke Hitler ta goumen nan Lwès la pou plizyè ane ankò. Ak tout bagay sa yo pral fini nan anihilasyon mityèl nan alye yo ak Twazyèm Reich la.
  Lè sa a, Sovyetik la pral pran sou tout mond lan!
  Kalkil la aparamman sinik, men petèt vre. Hitler, nan nenpòt ka, reyèlman vire ord li nan Lwès la.
  Sou 20 avril, ostilite yo sispann sou fwon Sovyetik-Alman an. Lè sa a, retrè twoup Alman yo te kòmanse. Li te sipoze pran sis mwa.
  Nazi yo te pran tout sa yo te kapab nan dèyè yo. Men, nan Tinizi, ostilite yo te entansifye.
  Premye a tout, nan kou, konbatan Alman te rive soti nan devan lès la, ak pi bon aces. Apre sa, yo te kòmanse kwit alye yo trè difisil.
  Lè sa a, bonm yo tou rale moute epi yo te kòmanse transfere tank ak enfantri, ki gen ladan inite SS chwazi, osi byen ke inite devan-liy fè tèt di nan batay nan lès la.
  Natirèlman, Panther a te pwobableman tank ki pi bon nan mond lan nan tan sa a. Li gen yon kanon rapid-dife, yon pwojektil ki pèse blende, ak fwon li byen pwoteje. Ak kondisyon yo pou ekipaj la konfòtab. Se konsa, Alman yo te sanble yo voye jete yon kat Trump fò.
  Ak an menm tan an rale moute soumarin anpil. Ak batay la pou Tinizi trennen sou.
  Sa ki pi enpòtan, Nazi yo, yo te ranmase avyon, yo te kapab atake ak kaptire Malta. Epi konsa prive Britanik yo nan yon baz fò. Epi li te vin pi alèz pou Nazi yo transfere fòs nan Kontinan Nwa a.
  Epi li te vin pi mal pou Alye yo lè Franco te kite Alman yo ale Gibraltar.
  Ak fò a tonbe kòm yon rezilta nan yon atak zèklè.
  Sotnikov te gade atak sa a nan yon rèv.
  Pilòt nan premye, ki moun ki te deja vin lejand, Marseille, ki moun ki nan istwa a nan avyasyon bloke rezilta a nan san senkant ak de san ak twasan avyon, byen konfyans te vin altitid sou Focken-Wulf la. Li pa t 'kapab, nan kou, manke batay ki pi enpòtan an, ki deside ki moun ki pral dirije Lafrik. Se konsa, olye pou yo ME-109 la, li te dakò kondwi etranj F-190 la, byenke vèsyon an commando nan machin sa a te monte yon ti kras difisil, depi chaj la bonm te mete desann nan vèsyon an rechaje. F-190 oswa Focken-Wulf, pandan Dezyèm Gè Mondyal la te vin tounen yon reyèl "cheval vole" nan Luftwaffe la. Avyon sa a, pito madichon nan tan Sovyetik, nan wòl nan yon bonm devan liy depase Pe-2 a nan tout respè, ak kòm yon avyon atak li te san dout pi bon pase Il-2 a, oswa menm Il la pi avanse ak mobil. -10.
  Ki sa ki pi bon? Vitès, manyablite, espesyalman lè plonje soti nan zèl la, byen, zam, se konsa avyon sa a nan modifikasyon pi masiv li yo te gen otan ke sis (!) Kanon.
  Dezyèm pilòt la, ki te resevwa Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn, epe ak dyaman, te vole atake flòt angle a pa poukont li. Avè l 'se yon Armada antye, bonm, ki gen ladan bonm plonje, avyon atak ak avyon de gè. Aviyasyon kolekte yon gwo kantite ak fè grèv nan sitadèl la, ak èskwad Britanik la. Tout bagay te deja kalkile, byenke pa gen okenn òdinatè ankò ... Pa janm bliye, yon machin kalkil tranzistorize ap parèt byento, ak Lè sa a, batay la pral ale menm plis siksè.
  Machin nan se reyèlman lou, yon anpil nan zam, akòz kote motè a devan pilòt la (tankou Laggs Sovyetik la), vizibilite vin pi mal. Natirèlman, sa a Anplis de sa pwoteje pilòt la, men li tou te gen dezavantaj. Zam nan modifikasyon sa a nan Focken-Wulf la pa fèb: de kanon trant-milimèt, ak de 13-mm mitray. Se vre, pou fasilite manyablite, yo te retire de plis zam siplemantè nan pwent zèl la. An jeneral, avyon an, nan kou, se prèske avanse pou tan li yo. Men, an menm tan an, li dwe admèt ke nan pouswit pi pwisan zam ak zam, Alman yo klèman vin pi mal pèfòmans vòl nan machin nan. Ak an jeneral, fason yo pann plis zam sou avyon pa t 'pi bon an, kòm li te ogmante pri a nan machin, ak redwi manyablite akòz ogmante pwa.
  Malgre ke lagè a, nan kou, se pa teknoloji te genyen, men pa moun yo tèt yo. Isit la, pou egzanp, sou bò dwat la nan Marseille, ki poko gen tit, byenke li te deja resevwa yon kwa Knight pou l ap desann nan Marat, ki moun ki pita te vin pilòt la lejand atak Rudel, ap vole. Men, pi fò nan lejand sa a te vole sou Yu-87 la, ki, nan kou, se pi mal pase Focken-Wulf la nan tout respè.
  Anplis de sa, tèribl Me-110 yo vizib tou. De-syèj avyon de gè, ki te pwouve tèt yo byen byen, nan wòl nan bonm devan-liy. Osi byen ke plizyè douzèn prese konvèti Me-210, Xe-123, e menm limyè avyon atak biplan. Te gen yon vil Luftwaffe antye isit la. Bonm prensipal la, nan kou, se Yu-88. By wout la, ace ki pi pwodiktif nan Dezyèm Gè Mondyal la, surnome "timoun", te jis gradye nan lekòl la vòl. Men, li te tou yon vanyan sòlda, ki nesesè, e petèt li pral. Sepandan, li se yon wont, Pokryshkin ak Kozhedub: pi bon as Sovyetik te vin marshals lè, pandan y ap sa yo Alman yo pa janm leve pi wo pase kolonèl. Marseille nan istwa reyèl te fè aksidan nan yon aksidan, mete fen nan yon karyè kout vole. Men, li te gen yon pi bon pwopòsyon: sorties - machin lènmi tonbe pase Meldes ak Huffman. Men, sa pa t 'rive isit la, akòz desizyon Fuhrer a transfere pilòt la nan peyi Itali nan grèv nan Malta. Jis rive yon fouchèt nan mouason an.
  Epi kounyeya Marcel vivan e li ka menm eseye tèt li nan yon wòl diferan: kondwi yon machin atak. Ak yon lòt bagay lage sou bato lènmi.
  Petèt paske yon vanyan sòlda vanyan ak ladrès toujou kòmande respè, menm si li se yon lènmi nan peyi ou. Soti nan sa a, Britanik yo pwononse non Marseille nan yon chichote epi kwaze tèt yo. Yo rele l 'dyab la dou. Malgre ke deyò ace ki pi tèribl nan tout tan ak pèp sanble tankou yon ti gason, oswa menm figi l 'ka fè erè pou yon ti fi. Men, gen anpil plis pou fè!
  Marcel gade sou kote. Isit la yo ap vole dè santèn de avyon, ak Focken-Wulf li a ak yon sistèm ranfòse motè ak yon motè pwisan lè-refwadi yon ti kras rale pi devan. Anba yo se lanmè a, byento eskwadwon Britanik la, ki vle di batay. Pi gwo, bato de gè nan istwa a nan Grann Bretay, kwirase Victoria a se objektif pèsonèl li. Kolèg Rudel te plonje kwirase Sovyetik la "Marat" (plis jisteman, fòse l 'nan fon an, nan lavni an, kite l' ale, ak pasyèlman tounen nan sèvis!). Epi li pral fè yon bagay menm plis majestueux.
  Isit la, tankou yon move lespri ki soti nan fènwa a, Angle Spitfires ak Harihers vole soti nan nwaj yo al kontre yo. Marseille imedyatman louvri dife nan yon distans plis pase twa kilomèt. Ak ki avantaj ki genyen nan zam M-103 nan 30 mm - sa a se jisteman kapasite nan frape nan yon distans gwo. Se vre, yo nan lòd yo frape yon sib vole an menm tan an, presizyon tirè pwofesyonèl nesesè. Men, isit la Kozhedub tou pi pito tire soti nan yon distans gwo 200-300 mèt, ak Alman "Ti bebe a", okontrè, ki soti nan yon ba, men nan yon gwo, vitès diman pèceptib.
  Marseille, gen yon zam ki gen pwojektil twa fwa pi lou pase kanon 20 mm Lagg-5, ka kraze lènmi an nan twa kilomèt. Se konsa, jwenn li!
  Èske w gen deja kòmanse pran domaj nan yon distans, Britanik yo fidgeted epi, ralanti, yo te kòmanse deplase sou kote yo. Epi Marcel te santi antre nan yon eta de vizyon konba, lè ou pa vize ankò. Kò a, kòm li te, se kontwole pa yon move lespri ki te pran rasin nan ou, peze sou yon enspirasyon bèl bagay. Sa rive ak kèk konbatan lè sèvo a, ki yon moun anjeneral sèvi ak yon maksimòm de milyèm, toudenkou, menase pete, bay soti tout pouvwa. Èske w gen kado a nan vizyon absoli. Ak jenn as la kounye a kontinye tire vaksen sèl yo nan lòd yo kenbe seri a pi lontan. An jeneral, nan kou, li se prèske enposib frape yon sèl sib soti nan yon zam machin-zam, menm ak yon enstalasyon kontwole. Petèt se poutèt sa pa tèlman nan memwa yo nan pilòt se mansyone sou misil jè. Men koulye a, Marcel se tankou yon medyòm epi li kapab kominike ak lespri dyabolik. Sa vle di ke ofisye avyasyon an tire nan yon eta de konba vizyon, entwitif itilize kapasite paranormal. Apre sa, li pa t 'manke, paske li te konnen - davans, ki kote sa a oswa ki avyon de gè ta dwe lokalize. Ak sa a te fè li posib peze deklanche a san entèripsyon ak frape, frape, frape! Ak lènmi an te soufri pèt kolosal, ak pèdi moral devan je nou.
  Men sa k ap pase ak vautour Britanik yo ki sanble dekouraje, reken yo jete sou sab dezè a. Apre sa, yo raj ap eseye menen tounen nan menm fason an!
  Sepandan, tou de nouvo Huffman ak lòt pilòt Alman yo goumen tou avèk kouraj e, sa ki pi enpòtan, abilman. Rudel tou pa t 'bevi, byenke li gen yon Yu-87, ki se pa yon machin trè bon pou konba lè. Se vre, ak de zam 20-mm. Isit la Britanik yo pa mete zam sou avyon yo, yo limite a mitray. Men, Marseille, malgre nou gwo pwa machin li a ak pi move manyabilite kòm rezilta sa a, se toujou pi bon an, kantite avyon de gè ki tonbe depase senkant, epi pa yon sèl (!) Miss.
  Konbatan Britanik yo te deja detwi lajman, ak yon minorite gaye. Anba flòt aeryen Alman an, bato Britanik yo. Isit la se pi gwo kwirase nan yo nan tout kwirase yo, kwirase Victoria a, yo te rele apre larenn Commonwealth la, ki te dirije pi long nan istwa lemonn (pou chèf sa yo ki gen chemen yo ka plis oswa mwens seryezman Suivi!). Marseille wè yon bato anba l ', sou ki gen prèske yon divizyon nan sòlda ak maren. Plizyè santèn zam de divès kalib, ki gen ladan sis a vennsenk pous ki kapab krache soti yon tòn kokiy. Terib kwirase brit, kreyasyon pi bon enjenyè Britanik yo. Ou bezwen lage yon bonm tòn nan yon fason ke li frape dirèkteman nan chanm motè a, oswa nan depo minisyon an, pou lakòz yon deksplozyon. Sinon, yon tòn bonm, tankou yon brontosaurus ak patisyon ensinkable, kont background nan nan ki Titanic la pa pral tonbe nan yon slob mizerab. Wi, epi fè atansyon pa tonbe anba dife a nan zam anti-avyon, ki gen anpil sou sa a kwirase Grand, yo deja tire nan men yo, fedatifis fize moute soti nan eksplozyon.
  Sepandan, Marcel pa t 'vize oswa chwazi anyen, yo te nan yon semi-trance ak santi, tankou Luke Skauker, pouvwa a, osi byen ke souf la nan tout etè a cosmic, li tou senpleman rale levye a ak yon bonm tòn vole desann. Marcel di yon priyè:
  - Bondye mwen, padonnen epi gen pitye, men sa a se devwa mwen!
  - Defisi a toujou mal, men li toujou alamòd tire bon konklizyon nan pèt la! - Lè sa a, gen mato, ak yon aforism - Ou ka genyen pa pèdi tout bagay, epi pèdi - pa pran egoyis!
  Te gen yon gwonde anba a ak fòs konsa ke menm avyon Alman yo nan yon wotè desan souke trè mal. Gwo kwirase "Victoria" te kouvri ak plim dife, rive nan wotè yon gratsyèl New York, vag "tsunami" ki t'ap soti nan li gaye bato angle ki pi pre yo nan tout direksyon. Yon koup nan fregat menm chavire... Epi li te yon efondreman.
  Marseille kòmande atravè yon radyo pwisan:
  - Epi kounye a nan tout zam yo, sou Gibraltar - dife!
  Yo te bay lòd la jis nan tan, jis nan premye a, lè sòlda yo soti nan kazèn yo epi yo te fè egzèsis, ki vle di yo ta bay Grann Bretay yon limyè jodi a ak tèrmokar napalm.
  Oke, lòt avyon Alman atake eskwadwon an. Soti nan kwen je l ', Stalluk te wè ke Yu-87 Rudel a te lage yon gwo bonm 500 kilogram sou yon konpayi avyon epi li frape, kòm toujou, egzakteman. Kapitèn-führer la di ak kè kontan:
  - Sa a ki jan yo kenbe ewo nan lagè!
  Konpayi asirans lan te resevwa domaj, men se pa sèlman nan men Rudel. Lòt as Alman tou kontribye. Marseille li menm, ki te toujou gen de bonm 200 kilogram, deside sèvi ak yo nan fason sa a. Premye viktim nan se te yon kwazyè. Bonm nan frape l dwat nan yon gwo chemine ki pwodui lafimen .... Yon lòt te jwenn tèt li nan yon fregat. Pou fè sa, Marseille menm fè yon manevwe plonje. Apre sa, fuselage a te vin pi lejè, ak jèn ace a regrèt ke li pa te pote surcharge a nan limit 1800 kilogram. Sepandan, pa gen okenn nesesite yo dwe tèlman egoyis, kite lòt vanyan sòlda nan Twazyèm Reich la kanpe deyò epi yo jwenn tout bèl pouvwa. Apre yo tout, li dwe di yon bagay onorab yo dwe pi wo ak pi fre pase tout lòt moun.
  Nan Almay fachis, te gen anpil vanyan sòlda bèl pouvwa, etidye istwa li yo ak zèv yo nan divès ewo ak kavalye nan lagè, ou se tou senpleman sezi, epi ou pa janm sispann mande: poukisa Alman yo soufle byen vit? Epi poukisa avyasyon yo te pèdi siperyorite lè a?
  Natirèlman, nan Inyon Sovyetik, te gen aces pa yon miss - Pokryshkin, premye twa fwa ewo nan Sovyetik la, Kozhedub, te konsidere kòm pi bon an, sis plis moun te gen plis pase senkant. Men, toujou ... Petèt bagay ki dwat se reyèlman sou bò Sovyetik la, ak pi gwo pouvwa sipòte Lame Wouj la ak Anpi Sovyetik la!
  Lè sa a, Marcel reyalize ke li te fè travay li, epi kounye a li te tan yo retounen, ravitaye ak frape fò a. Pifò nan bato yo, ki gen ladan de kwirase ak de transpòtè avyon, te koule; Grann Bretay p ap kapab ede Gibraltar soti nan lanmè a ankò. Ak fò nan tèt li kounye a se jis ap bat, epi li pa ka reziste.
  Pilòt Terminator la tounen tounen epi tout Armada viktorye Twazyèm Reich la te swiv li. Pa gen prèske anyen ki rete nan angle a. Se vre, pa te gen okenn pèt nan tout, men yo te goumen ak avyon de gè ak zam anti-avyon tire. (Marseille yo te detwi egzakteman katrevenyen avyon, sa ki te pote total avyon konte a 401!). Kounye a ou ka make li...
  Lè, nan kou, fò a tonbe...
  An pasan, Rudel, nan kou, san dout, byen fè, ou wè ki jan li te pran sou fregat yo, ou wè, li tou kraze avyon an.
  Isit la avyon de gè-bombo Marseille a deja ateri. Fè tèt di ak abitye travay militè, kò a fè mouvman otomatikman.
  Ravitaye ak rechaje avyon an ta dwe pran pa plis pase kenz minit, ak Lè sa a, sote ak aksidan rès la.
  Oke, dyabolik Adolf Hitler, jan li te anonse, pèsonèlman mennen tanpèt Gibraltar soti nan Espay.
  Sitadèl Britanik ki pi pwisan an li menm te sibi gwo bonbadman e tranche yo te literalman tè, mi yo ak patisyon yo te tonbe. Yon moun ka sèlman imajine ki jan defansè yo nan fò Gibraltar yo te choke. Epi se pa sèlman pa grèv kokiy. Sepandan, gwonde a ak rèl te terib. Nèg ak Arab nan mitan inite kolonyal yo te pèdi tèt yo deja nan premye minit preparasyon zam yo, e blan yo pa t parèt pi bon.
  Kaporal Parkinson te tèlman pè ke li te kouri al nan twalèt. Men, omwen yon douzèn Anglè ak Arab te deja mete tèt yo ansanm, se konsa ke yo te san seremoni kout pye nan machwè a ak yon talon. Parkinson rele pi fò toujou epi li rale zam li.
  - Hey ou jòn-fas mwen ou!
  Soti nan pi wo a, akòz souke nan twou vid ki genyen yo, sab tonbe atè, cho ak pike, li literalman monte nan kolye kaporal la. Li te tonbe nan yon eta de efondreman avyon ak louvri dife pou touye. Kòm repons, yon ponya vole, pèse vant Parkinson la. Yon sous san koule soti nan vant lou l ', ak kòporèl bat la bat nan agoni.
  Ak nan lòt kote li pa te pi bon, rèl, fetidite, kolèr, gunfights, lè Britanik ki gen cheve nwa oswa, okontrè, pal-fè fas, malgre ete twopikal la, kraze youn ak lòt. Ak anwo kay la, li te, nan kou, menm pi mal, men se la isteri a byen vit mouri, tout moun ki vyolan yo te bat.
  Sèlman jennès sòlda nan Corneille pa t 'pèdi tèt li, men li te pwofite moman sa a pou anrichisman pèsonèl. Youn, de, twa - chire pòch ou. Kat, uit, senk - ou gen tire lapen yo! Ak jennès nwa a san seremoni monte nan pòch li, e menm souri vye.
  Panik tou te sezi chen yo, yo te kòmanse prese ak mòde vanyan sòlda yo fou Britanik yo, epi yo fòlman reponn pa tire, epi, sa ki pi enpòtan, frape, sepandan, pa sèlman bèt, men tou, moun. Menm Kolonèl Phantomakh - surnome Bulldog la, pèdi tèt li nan yon nivo ke li te kòmanse fouye nan, san siksè frape etaj la nan bunker la ak yon pèl sapeur.
  Oke, Marseille, Rudel, Getter ak lòt kavalye nan lagè a nan Twazyèm Reich la gouge soti nan pi wo a, eseye premye nan tout yo retire zam anti-avyon. Sepandan, pa te gen prèske pa gen okenn destriksyon isit la, ak Britanik yo pratikman pa t 'tire. Li te detwi yon sèl kòf fonse, Marcel te di:
  "Li pa bon pou vetiy nan yon gwo zafè, men li pi mal toujou pou pa bay enpòtans nan vetiy poutèt yon ti anvi pou ochomaj!"
  Plan an, devlope davans pa katye jeneral la, te pote soti, byen klè tankou nan egzèsis yo. Twoup yo te avanse menm anvan fen preparasyon zam la. Avèk neglijans rearanje pyon. Fuhrer la pa t 'kapab menm bay lòd, osi lwen ke tout bagay te tounen soti annamoni. An patikilye, mouvman an nan "Golyat" kònen moute pasaj nan chan min yo. Epi tou pouse, pèsonèlman pa kapitèn-fuhrer la, fasil-a-itilize sistèm nan "Snake Gorynych". Pasaj yo nan chan min yo te kite lajè, ak nan yon fwa tankèt limyè kouri sou yo, ak Lè sa a, enfantri a. Sepandan, Britanik yo, kòm yon moun ta atann, pratikman pa t reziste. Se sèlman prezans nan pese chaje ak min, ki gen ladan dènye a, radyo-kontwole, ralanti avanse a, osi byen ke Spikes ak divès kalite twou. Sa a natirèlman kreye pwoblèm, ak plis pase pwoblèm grav. Men, apre yo tout, Alman yo pa tèlman senp, yo te prevwa anpil.
  Isit la Marseille vire tounen sou Focken-Wulf li a, si li te gen opòtinite, li ta ateri avyon an yon kote pi pre, kisa pou yo fè, tire tèt li ak goumen a pye. Men, kòm chans ta genyen li, li difisil pou jwenn yon bon kote, byenke Focken-Wulf la pa vle di yon machin kaprisyeuz an tèm de aterisaj.
  Pilòt Rudel mande Marseille nan radyo:
  - Mwen santi ke Maxim pral fini nan yon kolèg èdtan! Petèt nou pral eseye chita sou platfòm wòch sa a yo nan lòd yo dwe nan tan pou analiz la chapo?
  Marcel te fè yon ti remake:
  - Gen ka chita sèlman yon sèl!
  Rudel ezite. Li te konprann ke gwo vanyan sòlda nan malere Twazyèm Reich la te vle tire plis, men nan lòt men an, yo ta ka konsidere konsesyon an ke li te pè, e menm ekspoze lidè a nan bal.
  Marcel te konprann sa epi toudenkou modere eksitasyon li:
  - Ebyen ok! Chita ou! Ou pa ka tèlman egoyis epi pran tout prim yo pou tèt ou! Kite lòt moun tire!
  Kèk minit apre, jèn terminator la te kòmanse ronfle e li pa t wè drapo blan yo t ap vole sou fò a. Apre kèk tan, anpil kolòn nan prizonye ki te vin sezi epi ki te pèdi aparans imen yo deja ap kondwi.
  Kidonk, yo te pran yon fò ki gen gwo enpòtans estratejik. Ak fachis yo kounye a te kòmanse antre dirèkteman nan Lafrik. Twoup yo te transpòte nan kontinan nwa a sou distans ki pi kout la.
  Epi kounye a balans pouvwa a te kòmanse chanje dramatikman. Espesyalman akòz lefèt ke tank Alman yo kounye a te gen pouvwa konba siperyè. Epi se pa sèlman "Tigers" ak "Panthers", men menm T-4. Se konsa, li te trè difisil pou Britanik yo ak Ameriken yo.
  Sitiyasyon an te agrave pa lefèt ke twoup Alman yo te gen plis eksperyans konba ak yon lènmi grav, epi yo te plis disipline ak antrene.
  Anplis de sa, fizi yo atak MP-44, ki pa te gen okenn egal, te kòmanse antre twoup Alman yo.
  Epitou, Sovyetik la te kòmanse vann lwil oliv nan Twazyèm Reich la ak ekipman Nazi yo reviv. Se konsa, Maròk te kaptire byen vit. Ak Alman yo te kapab konekte ak twoup yo nan Tinizi atravè Aljeri. Ak brigad Wehrmacht yo koule atravè Libi.
  Natirèlman, bèl ti fi te goumen ak anpil kouraj.
  Nan Libi, Britanik yo pa t 'gen yon liy defans pwisan ak Se poutèt sa te fè bak.
  Men, yo te kouri dèyè twoup yo nan Twazyèm Reich la.
  Epi sèlman nan peyi Lejip batay vrèman feròs dewoule. Anplis, ranfòsman grav yo te transfere soti nan Grann Bretay ak USA.
  Magda ak Schella te ewo nan peyi Lejip. Ofansif inite Rommel yo te dewoule nan kondisyon difisil yon ete boule. Li pi fasil pou vanyan sòlda fi yo, yo nan yon bikini, ak andwi ak yon krèm pwoteksyon, byen efikas. Sab cho nan peyi farawon an rete nan pye atè yo, men pye callous pa peye atansyon sou yon bagay konsa. Se jis bal yo ak kokiy yo reyèl. Ak ofansif "Desert Fox" chwazi, kòm yon règ, nan fè nwa a. Angle yo goumen yon fason diferan. Twoup kolonyal yo konfizyon nan premye ofansiv la, men konbatan yo soti nan Grann Bretay li menm, osi byen ke yon koup nan divizyon Ostralyen, ap goumen trè difisil.
  Isit la, koube desann ak sou yon liy likidasyon, ti fi yo kouri sou atak la, kraze nan tranche a, kote yon gwo pil fatra kòmanse.
  Bagay ki pi difisil isit la se kouri lè kokiy ap pete toutotou, sous sab fonn monte byen wo nan lè a. Ak fragman yo prèske manyen po a san grès, anba ki fil la nan misk asye woule.
  Ak nan tranche nan tèt li li se deja pi fasil. Shella choute ofisye angle ki pi pre a nan machwè. Li griyen dan li tonbe sere.
  Blond nan ak kè kontan di:
  - Men yon resepsyon nan fason aryen an!
  Patnè a dife ajoute yon jenou nan arèt la, fòse mèsenè Arab la rezoud epi t'ap rele byen fò:
  - Sa a se pa pou ou jwe spillikins!
  Lagè mechan. Menm Shella zanj lan dechire vant angle ki pi pre a ak yon bayonèt. Li degoute, men pa gen anyen pou l fè. Swa li se ou, oswa ou se li. Nan lagè pa gen okenn konsèp nan mechanste, gen sèlman kritè pou efikasite ak rapidite.
  Ak san. Li se menm etone ke anpil ka koule soti nan li soti nan yon kou elemantè fò ak yon pèl sapeur. Lè san an, tankou sa a, se pwojeksyon sou sab la, ak Lè sa a, fè tèt di pa vle yo dwe absòbe.
  Shella, ki gen plant ki fè tèt di toujou ap manje nan likid kolan sa a, li kriye ak gwonde:
  - Ou ti lyon, sa p ap ede.
  Kòlè ti fi a soti nan SS la ogmante dramatikman. Yon souflèt mechan bay advèsè a nan arèt la swiv. Ak pi gwo RAF la vole tankou yon bouchon chanpay ak tranche. Epi bul san soti dèyè bouch ofisye a. Magda apwouve:
  - Sa a pi bon gason yo epi jwenn satisfaksyon!
  Men, inye a li menm pa pèdi tan. Li deplase bounda yon karabin atak, li fè lènmi an sag tankou sir chandèl. Se sèlman depi viktim nan se yon Nèg, Lè sa a, kòd lonbrik la te tounen nwa. Kounye a, Shella ankouraje zanmi l:
  - Kontinye konsa!
  Magda, li te tou senpleman tire yon koup nan bal nan yon pistolè kalite Mauser amelyore, konfime:
  - Gen se konsa kenbe!
  Ak rès ti fi yo ap goumen ewoyikman epi, sa ki pi enpòtan, trè abilman. Etonan, batayon tigrès la soufri anpil pèt, byenke yo ap goumen nan epè lagè a. Petèt bondye yo, ak deyès ki pi enpòtan an - Pallas oswa Fortune se favorab pou jenn fi jenn?
  Petèt se poutèt sa konpayi yo te voye al goumen nan epè nan li. Nan zòn nan dekouvèt espere gwo fòs Britanik ki soti nan Alexandria bloke. Ak ki sa ki lojik nan sa a.
  
  Se konsa, kounye a ti fi yo kouche nan anbiskad, ap pale.
  Magda mande Shella:
  -Dakò ou ta reve ale soti nan lanfè sa a nan dezè a nan Larisi!
  Shelley souke tèt li.
  - Onètman, non. Malgre ke an tèm de klima gen pi bon pase isit la!
  Magda dife a fè yon grimas sovaj:
  - Èske ou pè sòlda Ris, oswa sezon fredi Ris?
  Shelley souke tèt li.
  - Ebyen non! Li ta menm enteresan konbyen li te kapab kenbe tèt ak nan frèt anmè yo, pye atè ak nan yon sèl kostim de ben. Men, se pa pwen an, pa vre?
  Magda fè yon grimas ak yon mepri ekzajere:
  - E nan kisa? Èske ou pè mouri?
  Shelley te retire li:
  - Ebyen non! Mwen pa yon lach, ki mwen panse ke tout moun te deja wè plis pase yon fwa, men ou wè, Larisi yo se tankou yon pèp ... Ki moun ki anjeneral goumen jouk nan fen ak simonte ki pi pèsistan!
  Boule Magda, souke swe nan tèt li, flite a gaye, li tonbe sou sab cho a, sifle degoutan, objeksyon:
  - Men, yo kapitile nan Premye Gè Mondyal la. Yo te siyen yon lapè wont ak nou, kidonk apre sa, ou pral reklame ke yo se irézistibl ak goumen jouk nan fen!
  Shelley reponn ak yon soupi:
  - Se konsa, apre tout, nou te kapitile nan Premye Gè Mondyal la. Lè sa a, pran revanj!
  Dyab la dife snarled.
  - Se te yon trayizon gouvènman nou an!
  - Se konsa, yo gen yon trayizon pa revolisyonè yo ak Bolchevik yo! Shelley di. - Kòmsi ou pa konnen kiyès Lenin ye!
  Magda trese dwèt li ak yon klou kase nan tanp li:
  - Malerezman mwen konnen!
  Sou sa, mennaj la fini konvèsasyon an, gòj la seche, li fè mal pou pale, ak epe Damoklès la te klere devan.
  Lè solèy la travèse Zenith la, ak Lè sa a, te kòmanse mouri, ak lonbraj yo alonje, li te tounen soti ke ti fi yo te kòmanse travay yo pa anven.
  Kounye a, lè lanfè a menm te fini, te gen yon gwonde nan motè ak kèk kalite mouvman soti nan bò a nan Alexandria.
  Gala te bay lòd:
  - Pare tifi! Lè sa a, vwa li te vin pi siveye. - Tigrès nan zam la!
  Finalman, silwèt tank yo te parèt nan distans la sou liy fò a. Yo deplase dousman, men yon jan kanmenm menasan. Ti fi yo te prepare fizi anti-tank yo. Sa yo se lans grenad, limyè san rekouvweman. Pouvwa eksplozif yo, sepandan, pa apwopriye pou chak tank.
  Gala, swarzy, vanyan, byenke degras pa chalè a, kòmandman, oswa pito avèti:
  - Pa louvri dife san lòd. Cromwells ak Matildas yo devan. Blende devan tank Cromwell se swasanndis santimèt, ak Matilda se katreven. Lans grenad nou yo pap pran yo. Se konsa, ou pral tire sèlman nan tren yo.
  Ti fi yo rele nan inison:
  - Se vre kanmarad kòmandan!
  Shella, ki te poze ak plezi, di:
  - Sepandan, "Cromwell" se tèlman byen, fè a se ridikil menm jan an! Mwen te wè li anpil fwa, men mwen jis pa ka abitye ak blag sa a.
  Vreman vre, youn nan tank yo angle ki pi masiv te sanble ak yon fè ordinèr ak pati devan bizote li yo. Sepandan, li te trè difisil kraze nan yon tank konsa. Isit la ou bezwen yon kalib nan omwen 75, ki se toujou ra pou lame Alman an. Kanon 88-milimèt la pi bon toujou, men Rommel gen kèk ladan yo, epi li trè difisil pou transpòte yon bagay kolos konsa, sitou nan dezè a.
  Epi isit la se Matilda. Pi bon kreyasyon anvan lagè nan bilding tank Britanik la. Katreven milimèt nan zam devan, ak yon pwa nan sèlman 27 tòn. Sa vle di, zam devan an nan yon tank mwayen pi epè pase sa yo ki nan lou KV Sovyetik, e menm bizote tankou banza a nan yon bato. Gerda te panse ke "Matilda" te aparamman ap prepare pou lagè kont Sovyetik la. Larisi yo te deja gen, menm anvan Dezyèm Gè Mondyal la, zam 76 milimèt, ki vle di yo te kapab pèse sa ki te pi fèb. Matilda a li menm, sepandan, pa byen ame, 47 kalib, men li gen twa mitray.
  Men, ti fi yo gen san frèt. Se sèlman yon ti kras plis pase trant tank k ap deplase, ki te swiv pa tankèt ak enfantri. Pati nan enfantri a sou motosiklèt ak sidecars. Tankettes, yon ti kras plis pase senkant, men enfantri a motè ap kouri desan. Shella, sensèman etone, mande Magda:
  - Ki kote yo jwenn anpil ekipman nan blokaj la?
  Fi demon wouj la te souri pandan harpi a te reponn:
  - Wi, yo pa janm gen pwoblèm ak bwat fèblan. Yo vle teste nou pou fòs. Ki jan yo di si mesye nou yo pa pral tranble!
  Shelley reponn:
  - Pa mesye, men tifi! Epi tou pi fre a...
  Ak dèyè kwen yo ak motosiklèt mache enfantri a. Sòlda anglè yo kouri met deyò, yo bese yon ti kras, epi nan men yo yo te kenbe fizi ak mitrayèt. Te gen yon kochon nan cheni, ak yon griyen nan sab.
  Magda byen vit gade alantou (li sanble pa gen anyen terib, sou bor yo nan pozisyon an ke ti fi yo okipe, fè, mesye Alman yo tou chita nan anbiskad!). Jiskaprezan, pa gen yon sèl piki ki te tire nan inite Wehrmacht yo. Tout se trankil ak kalm. Shelley chuchote dousman:
  - Nou tankou Endyen nan yon anbiskad, men an menm tan nou menm nou riske pèdi po tèt nou!
  Magda te soufle an repons ak yon mepri espesyal, li te soufle yon cheve dife nan fwon li:
  - Avèk yon atitid konsa, ou pa ta dwe ale nan batay ditou!
  Men, Britanik yo te gen pi mal nè, oswa petèt yo te vle enpresyone lènmi an ak Se poutèt sa tank yo te imedyatman kouvri nan lafimen, vaksen gwonde. Nan reveye yo, yo te tire mitray, ak fantasy tou tire yon vole nan fizi yo. Alman yo te rete an silans, ap tann pou lènmi an apwoche.
  Lè lènmi yo te rete sèlman yon santèn mèt, Gala te kòmande:
  - Dife!
  . CHAPIT #2
  Ti fi yo te deja otomatikman jere yo dakò sou viktim yo ak tire soti nan lans grenad sou ray yo. Erezman, yo parfe vizib nan tank angle. Shella te tire, li di ak kè kontan, cheni dwat la nan "Matilda" blende yo te kase. Ti fi a vire:
  - "Matilda" te resevwa mat!
  Magda te jere tou frape Cromwell la, ti fi a kase kè kontan:
  - Revolisyon boujwa an Almay pap pase!
  Lè sa a, tou de ti fi ri. Lòt chen mawon te bat lans grenad yo byen ak presizyon, kòm yon rezilta tout trant-kat tank Britanik yo te sispann. Lidè yo Gayla te di:
  - Angle yo tout ap tranble, ensiyifyans yo se sou kwen an! Si Alman yo ap goumen, li pi bon pa antre nan yon batay!
  Vreman vre, fanm yo se tankou yon kwaze ke yo gen yon kado espesyal nan tire. Epi yo frape trè byen. Se konsa, pouvwa a frape nan Britanik yo te paralize.
  Se vre, Grann Bretay se pa yon peyi fèb ak machin yo kanpe yo te kòmanse revoke. Men, ki dezavantaj yo genyen... Mizo a pa desann byen, donk... Gala kòmande:
  - Ti fi sa yo ki pa te dechaje lans grenad yo, kite yo chwazi viktim nan mitan tankettes.
  Magda ri.
  - Ak kwen, o kwen - nou pral fè bagay dous soti nan yo!
  Shella ajoute:
  - Malgre ke nou nan yon rejim, men ou gen yon plas nan twalèt la!
  Magda te ajoute:
  - Yon poul pikote grenn pa grenn, men pran pwa pi vit pase yon kochon ki vale moso!
  Ki sa ki yon tankette? Sa a se yon machin ki sanble ak yon ti tank, pafwa Suivi, pafwa wou. Verite a peze sèlman de oswa twa tòn, oswa kat tòn edmi. Modifikasyon ki pi lou yo gen tou yon kanon. Tankou yon ti ... kalib li se 20 milimèt, men li trè danjere pou enfantri. By wout la, yon tankette kapab tou pèse nan fwon an, espesyalman si ou antre nan kòk la, kote zam la pwobableman pa pral rikoche. Gen kèk ti fi an patikilye tou gen yon seri adisyonèl nan lans grenad. Yo byen vit rechaje dousman, tankou caresses barik yo nan yon timoun. Lè sa a, yo louvri dife pou touye.
  Magda menm chante:
  - Nou repete mouvman senp - yon souflèt ki byen vize pou defèt!
  Kwen reyaji nan frape nan diferan fason. Nan Shella, pou egzanp, yon viktim asye te eksploze, ak Magda, li te gen deformation, te kòmanse rezoud. Ti fi yo menm kriye ak plezi, tankou si yo te karese pa bèl nèg. Epi repons lan se krache lanmò.
  Shella menm niche lans grenad la ak lang li, li santi yon gou metalik. Prèske tout tankèt yo aliyen. Motosiklèt Britanik yo te kòmanse ralanti. Menm depi byen lwen, li te klè ki jan figi Ostralyen yo te trese. Atak tèribl Grann Bretay te klèman toufe...
  Magda, li te depoze lans grenad la, li pran yon mitrayèt epi li peze krik la, li di:
  - Mwen se yon kwafè ki dou, paske pa gen anyen ki pi sansib pase lanmò!
  Shella kriye:
  - Se pa yon peche koupe cheve tankou Britanik yo!
  Tire a soti nan Britanik yo te vin chaotic, ak Lè sa a, alman mitrayaj lou yo te mato ak kanon yo te frape ak kokiy fwagmantasyon. Premyèman, yo te tire zam ti kalib, sepandan, yo menm tou yo te pwodwi yon kantite lajan jis nan devastasyon, ak Lè sa a, yo te touche yon kalib mwayèn nan 75 milimèt. Lè yon kalib konsa frape, ak kokiy yo konfizyon an fragman ...
  Magda fwote pla men l ak satisfaksyon.
  - Men yon labouyl pou yo!
  Yon Anglè se te yon Nèg, e tèlman gwo: sèt pye edmi, pa mwens. Li te mete yon vès bal epi li t ap gwonde tankou yon kochon blese. Depi gwo motosiklèt ki te sou nonm nwa a te frape, li sote sou li epi li kouri nan pozisyon an. Shelley te souri mechan.
  Wi, li te yon bon nèg.
  Piki a nan blond pye atè a se egzatman egzat, dwa nan arèt la nan blende Othello la. Nwa yo rele byen fò: yo te fè eksperyans yon "ògasm" konprese. Shelly te fè yon blag:
  Nou tifi yo bèl mesye
  Valor pral konfime ak yon nepe asye!
  Yon bal nan fwon nan kran soti nan yon mitray,
  Nou pral dechire kèk nwa chòv!
  Magda prèske toufe ak sipriz:
  - Donk ou toujou konn fè sèman! Oke, ou menm ak yon zanmi!
  Shelley fè yon klin tounen.
  - E kisa? Mwen trè divès!
  Yon pati nan Britanik yo kouche ak tire tounen. Batay la te grandi, youn nan bal yo te vole tèlman pre tèt Magda ke li te menm koupe yon touf cheve. Li te sanble ke yon moso nan flanm dife klere te tonbe. Dyab la dife mekanikman kwaze tèt li:
  - Sa yo kwafeur gen men yo file nan lanfè!
  Shella, ki te kontinye fè dife vize, reponn:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda, malgre tout okipe batay la, toujou pa t 'kapab reziste kesyon an:
  - Kisa ou di?
  Shelley fè yon klin sounwa.
  Ou konprann Latin? Yon ekspresyon ki endike total kaput!
  Magda, an repons a, koupe yon seri long nan senk lòt Anglè ki te sote nan move moman an, epi li di:
  - Yon eksè nan lespri a se egalman mank li!
  Shella ak Lè sa a, jwenn yon bagay yo objeksyon:
  - Non, ou mal! Li fasil pou retire lespri a, men li difisil pou ajoute li.
  Magda, li te mete yon lòt Arab nan kabann, Lè sa a, deside dakò:
  - Kisa mka di! Jeneralman enposib! Yon vè diven - pa pral ajoute lide! Dezyèm ak twazyèm lan fou!
  Men, malgre pèt moral la, Britanik yo te toujou danjere. Isit la se youn nan chen mawon yo, yon kuti nwa-chveu nan yon bikini, yon koup nan bal frape nan tèt la, fòse yon kout rèl bese pou tout tan. Li se yon pitye ke lavi ti fi a te tounen soti yo dwe tèlman kout, tankou papiyon yon sèl jou. Plizyè chen mawon te blese. Magda te di:
  - Gen anpil aces diferan, sèlman anpil pid....
  Shelley entèwonp.
  - Sèmante obscenite pandan yon batay se yon move presan... Malgre ke mat nan yon jwèt se yon siy klas!
  Lè w fin di sa, ti fi a jis te kondwi yon bal nan je advèsè a. Li menm te vin yon jan kanmenm mordan, kidonk ou touye, ou touye .... Pa gen okenn fen nan je sa a. Magda tou pa t ret dèyè e menm te kòmanse konte mò yo. An jeneral, si ou panse osijè de sa, touye ajoute fòs nan yon moun? Jis touye, nan kou, ajoute ak ranfòse kama. Ou sanble alimenté pa enèji enferyè personnes. Epi ou vin mil fwa pi fò. Kòm yo di - vanyan sòlda-ewo. Oswa pito vanyan sòlda-bogatyrs. Isit la se yon nèg Ostralyen - prèske yon ti gason pèdi mwatye zo bwa tèt li. Magda te fè remake:
  Pito ou touye yon fwa pase madichon mil fwa!
  Shelley te dakò.
  - Sètènman! Ou ka klike sou tout moun tankou sa a! Ki kote presyon otomatik ou a, yon krache feròs nan sèvo starfall.
  Magda, ki te fache ak cheetah a, te ajoute:
  - Britanik yo rakwoche ou, byen, bwè nan lanfè! Jis lapli sou do kay jeneral ou a!
  Shella te kòmanse konte espesimèn yo ekstèmine tou. Vreman vre, ke bote li ta dwe kanpe sou seremoni. Men, isit la nan yon lòt kesyon, li ta dwe mete bouji pou mò yo oswa ou pa? Apre tou, menm si move moun se lènmi, yo toujou moun. Ki jan, pou egzanp, te fè Spartans yo nan ka sa yo. Pwobableman nòb.
  Shella, nan yon ti chichote byen fò nan deyès pouse a, te di:
  - Ou konnen Magda, ann ale apre batay nan tanp ki pi pre a epi lapriyè pou moun nou touye pou nanm yo soti nan purgatwar kouri dwat nan paradi.
  Gèrye wouj la fè yon grimas.
  - Oswa petèt nou pral ale nan moske a? Oke, ou menm ak santimantal Shelley. Jis tankou omonim ou nan istwa fe Andersen a, oswa pito Charles Perot. - Magda te plante yon pete fòse twa lòt moun fè san. - Men, mond nou an se pa yon tèren pou santiman bon mache.
  Gèrye blond la te monte zèpòl li.
  - Ki jan yo di? Mwen pa ta renmen ke si ta mouri, kò a te pilonnen nan fimye, e menm pipi sou tèt. Ou fè sa ki byen epi li tounen vin jwenn ou...
  - Vin tounen ak yon bal! Magda kase, li te deja resevwa yon koup nan reyur tanjansyèl.
  Shella mete de lòt epi li di:
  - Epi ou pa baye, Lè sa a, menm yon bal pa pral jwenn ou!
  Magda trese figi sal li.
  - Bal la se yon moun fou epi bayonèt la pa yon pwofesè, men pwojektil la pa yon asistan pwofesè! Men, ou pa ka pwoteje tèt ou kont dife otomatik ak yon lansan!
  Shelley te fè remake:
  - Yon powèt pi popilè te ekri - pou yon plim egalize ak yon bayonèt!
  Nan pwen sa a, zòrèy blond la te yon ti kras grate pa yon bal. Sepandan, Shelley pa t 'menm flanke. E si bal la sifle, sa vle di ke li vole pase.
  . CHAPIT #10
  
  Magda te apwouve metòd sa a:
  - Konpòtman sa a se merite pou yon aryen vre!
  Shelley di:
  - Jenerozite pou konpliman, mask rate nan lespri a, ak Evaris!
  Magda soti nan plas ak nan chemen an, rele:
  - Yon filozofi konsa pral mennen ou nan kavo a!
  Adwat Shella, yon zanmi limyè te blese tou. Malgre ke ti fi a se toujou yon nouvo vini abitye olye pou yo yon kamarad depati, li toujou gen pitye pou li. Men, li pa jemi, okontrè prese soti yon souri. Lè sa a, li te kòmanse rale bal la ak lang li. Shella rale sou li:
  - Kite m ede w...
  Li te vire do:
  - Desann! Pi bon dife epi detwi ti jenn ti lyon yo. Sa a se gwo pou ou.
  Shella pa t 'fè vanjans ak epeng cheve oswa voye sab, menm si li te tante. Sipòte koud li ak jwenn yon anfaz, byen klè kouche twa moun nan yon pete kout (li deja gen yon mitrayèt, li te vin tèlman cho ke barik la te kòmanse vin wouj, li se menm etone ke li poko bloke!), grogne:
  - Ekselan, li pa janm rive nan yon lagè! Definitivman yon bagay ki pa fini!
  Yon zanmi (li te rele Whalen) te di:
  - Sa ta dwe nan lang ou, e menm vis deklanche nan yon mitray! Se konsa, li ta detwi tout moun.
  Shelley te ri byen fò. Lè sa a, youn nan Anglè yo rele byen fò:
  - Nou tout se bouzen Boshi!
  Shella reponn ak fòs lè li voye yon grenad fragmentation:
  - Mwen tande nan gigolos!
  Magda te menase pou li mete dife nan Alexandria pi mal pase Seza, epi li te voye yon grenad tou. Kriye:
  - Nou toujou jenere ak kado sa yo!
  Whalen rale bal la nan zepòl li epi krache li.
  - Ou gou pi bon pase ou santi!
  Ranfòsman parèt nan dèyè Britanik yo, yon douzèn tank plis. Wi, Matildas, ak rès Maccabees te achte nan peyi Etazini. Dènye tank yo te san yon tourèl, men ak twa zam chak. Magda sifle dousman.
  - Wi! Sa yo se machin dinozò!
  Shelley fè yon grimas nève.
  - Ou konnen, yon dinozò ka pilonnen yon mamifè si li ralanti ak sèvo li. Tout mas...
  Magda te entèwonp byen vit:
  - E la ou pa dwat. Yon moun panse dis fwa pi vit pase li deplase. Sa vle di, se pa sèvo yo ki fè nou desann anvan tout bagay, men se kò a!
  Shelley woule je l.
  - Wi, kò a ... Nanm nan se nòmalman fò ak pwa.
  Magda te ri anlè pa atè.
  - Nanm nan fè peche, men kò a responsab!
  Makabe yo te trè dousman, kidonk Matilda yo pa t prese. Sepandan, ti fi yo pa t 'nève, yo te toujou gen kèk supriz kite, an patikilye, yon koup la douzèn chaj anti-tank. Men, nan ka sa a, yo echwe pou pou montre tèt yo. Te gen yon gwonde ak otan ke twa kokiy kouri nan direksyon tank Britanik yo. Isit la se yon sèl "Maccabee" imedyatman tounen soti yo dwe frape, yon twou ki te fòme nan kòk lajè li yo. Britanik yo, sepandan, pa t 'pèdi tèt yo e menm te fè yon tantativ san siksè yo louvri dife sou mouvman an. Sepandan, li te difisil pou detèmine kote kanon Rommel ak anpil atansyon degize yo t ap tire. Yon lòt vole te swiv, li defòme tourèl Matilda a. Shelley te souri byen ak je l byen louvri.
  - E kisa? Zam anti-avyon, Lè sa a, rapid-dife!
  Magda te bougonnen anmède:
  "Pa gen anyen ki rete pou nou."
  Apre Maccabees yo, nouvo tankèt parèt, ansanm ak plizyè Cromwell. Anplis, jije pa penti kap dekale, machin sa yo te fouye soti nan sab la. Tou yon baton, yo vle pran l' impudently. Magda, wouj-cheveu a, te kenbe arenyen an ak dwèt li, yon ti fi, pye nu, epi li kraze l san seremoni:
  - Se menm bagay la pou tout Britanik yo!
  Shella chofe apwouve:
  - Bravo! Kontinye li!
  Zam anti-avyon 88-mm kontinye fè dife ki vize. To dife yo te wo, men presizyon yo pa t abandone. Lènmi an kase trè owaza epi yo pa t 'kapab lakòz gwo domaj. Oke, ak chen mawon yo al goumen ak enfantri a, ki te rive pi plis ak plis.
  Magda, ki t ap eseye kalme grate a, li te fè remake:
  - Britanik yo tèlman pa ekonomik nan itilizasyon resous imen. Li etonan ke yo jere yo pran plis pase mwatye mond lan!
  Se poutèt sa, Schella te eksprime tèt li nan yon okazyon trè flater pou Alman yo:
  - Yo se mèt, yo voye kadav sou nou! Ou paka diskite kont sa, wow, kadav yo santi anpil!
  Magda dife a te ri yon ti kras:
  - Wi, yon atak gaz, yon bagay serye.
  Tank Britanik yo rale tankou tòti, e byento sèlman pil metal ki te rete nan Maccabees yo. Men, "Matilda" ki pi ajil la te rive glise, men chen mawon li yo imedyatman touye cheni a, kòm toujou byen frape soti nan lans grenad la.
  Shelley niche bouch li.
  - Se fason nou! Dapre Esses yo!
  Cromwell yo, oswa pito ekipaj yo, te fò anpil nève, rale nan kontwòl yo ak erè kraze pwòp sòlda yo. Menm cheni yo, soti nan sab ak san, te vin sal ak wouj-mawon. An menm tan an, tank yo trese sou tèren an, ak gwo fò tou won yo te eseye maladwaman Thorne. Shella fè dan l' epi chante:
  - Forget-me-nots grandi yon kote. Manman kwit pi! Reich nan bouch la se pa dan, men zang ki soti nan kokiy!
  "Cromwells" byen estipid kontinye pike alantou li, ak kraze pwòp sòlda yo, menm plis entansif. Menm zam anti-avyon Alman yo te tonbe an silans pou yo pa entèfere ak tank yo, pou fè yon misyon "onorab". Magda grogne anpil:
  Se konsa, nou ap kite kounye a! Petèt nou ka chape anba tanpèt la!
  Men, isit la se kèk "Cromwells" toujou jere yo nivo koupe ak prese nan pozisyon yo ke ti fi yo te okipe. Men, yo te sispann prèske imedyatman pa piki byen vize. Aparamman chen mawon yo nan eksitasyon batay la, yo tou senpleman entèdi tèt yo manke. Britanik yo te fè fas ak yon kouraj vrèman Alman. Isit la se youn nan tankèt yo, li te pèdi rès yo nan kouraj, vire tounen. Jeneral Ostralyen an kòmande yon bagay ak grenad vole sou li. Machin ki blese mòtèl la te pete nan flanm dife, epi apre sa kokiy yo te kòmanse pete andedan. Se konsa spektak la.
  Shella, jenn fi tèribl, te gen yon mitrayèt bloke akòz surchof, epi, mete sou kote yon moso fè ki te vin initil, li te kòmanse tire ak yon fizi ki chaje tèt li. Ak sa ki yon trè bon taktik! Pousantaj dife a pi ba, men objektif la pi wo. Rès ti fi vanyan sòlda yo te fè menm bagay la menm yon ti kras pi bonè. Magda, souke tèt li, di:
  - Lagè anseye ekonomi. Ak devan an, menm plis pase nan dèyè a!
  Shelley te dakò ak repiyans.
  - Kite l anseye! Men, konbyen nan ti lyon sa yo ap kouri sou nou! Èske li posib ke Britanik yo, tankou sa a, voye tout fòs yo sou nou!
  Magda, ak yon je rize ak tire, tankou Cinderella, oswa pito demi-sè li yo nan bal la, reponn:
  "Onètman, se egzakteman sa mwen konte sou!"
  Shelley te sezi.
  - Ou konte? Ou vle nou mouri? Nan yon laj jèn yo jwenn lanmò?
  Magda fè yon klin ak afeksyon.
  - Pa nan ka sa a! Jis panse, kisa k ap pase lè lènmi an konsantre tout fòs li nan yon sèl kote?
  Shelly reponn imedyatman:
  - Vin pi fò nan zòn sa a. Li ka kraze nan liy devan an.
  - E lòt moun? Magda fè yon klin.
  - Pi fò! Pa gen vise vèsa! - Shelley toudenkou devine - Se konsa, pandan ke lènmi an voye tout fòs li sou nou, rès twoup nou yo ka pran tanpèt fò lènmi an!
  Magda byen vit woule bò kote l, li bo zanmi l sou yon souflèt li swe e li grate:
  - Entèlijan! Finalman kalkile li soti! Se konsa, ke Alexandria pa pral tounen yon vil dosye ki te kenbe kont Wehrmacht la pou lontan.
  Shelley te fè remake:
  - Men, Alexandria te deja tounen yon vil konsa. E mwen espere ke youn nan vil lènmi yo pa pral bat dosye l '! Apre tou, nou...
  Magda entèwonp:
  - Pou di ke nou irézistibl jiskaske batay la fini se yon move presan. Epi ou konnen li!
  Shella te klere je safi li an kòlè kòm repons.
  - Être yon kwayan pa vle di sipèstisye. Sa a se menm mansyone nan katechism la!
  Yon fwa ankò, Magda, ki te tire siksè ak yon zam epi koupe yon lòt "balèn asasen", byen seryezman sijere:
  - Chante mennaj mwen! Sa se sètènman pi bon chante pase jemi!
  Shelley toudenkou rize:
  - Li pi bon pou jemi nan orgasm pase pou chante nan doulè!
  Magda te vin pi fache:
  - Oke, ou pa ka konekte de mo ak Se poutèt sa ou pale vilgarite. Vini non, chante li pi fò.
  Epi Shella te kòmanse chante, okòmansman li te sanble trankil, men ak chak nouvo vèsè, vwa li te vin pi fò;
  Nan dife nan san an,
  Yon lavalas te inonde peyi nou...
  Lagè pa konnen limit tan,
  Pi bon pase diven ki pi dous!
  
  Gou viktwa p ap vin anmè,
  Menm anmè nan lafimen ak san.
  Lè granpapa nou yo te goumen -
  Nightingale a pepi sou yo!
  
  Imòtalite se prim ki pi wo a,
  Pou pa konnen mat vye granmoun.
  Pou mesaje lanfè yo pa vini,
  Pou favè koule.
  
  Nou renmen mond lan ak sant zegwi Pine,
  Men, si sa nesesè, batay la ap tann.
  O kè nou an lò,
  Kite li boule, k ap fonn glas la!
  
  Wi, nouvo jèn pase,
  Tout bagay te vin ordinèr.
  ki solèy la ap leve,
  Lè ou moun se pa yon manti!
  
  Renmen moun limyè Seyè a,
  Li trè janti, fè nou konfyans...
  Menm si chemen an atravè lavi mò yo ye a,
  Epi k ap dirije mond lan: Ewòd-Ham!
  
  Nou gen objektif pwòp
  Men, chemen ki mennen nan yo se yon pitye nan san an!
  Apre yo tout, li se yon machin otomatik tankou altèr,
  Likho nan fènwa plen ak fanmi!
  
  Jezi ak Mari se garanti nou,
  Yo pral vini epi pote bonè!
  Lè sa a, frèt la pral disparèt - farin frans,
  Ak kòlè ak mechanste kaput!
  Atak Britanik la finalman fizzle soti. Dènye tank ki te frape yo te kanpe toupre tranche Alman yo te fouye. Epi sèlman enfantri a, ak nouvo motosiklis yo te rive toujou pa t 'kite tantativ yo sove soti nan priz la. Epuize pa mach la long, ti fi yo, ki graj soti nan sab la kole nan swe, tire tounen ak dènye bal yo. Shella ajiste bayonèt li epi li di Magda:
  - Ebyen men-a-men?
  Ti fi a reponn:
  - Wi men nan men! Li pral yon lachas bèl pouvwa, byenke pou anpil moun li pral dènye a! Jis tann lòd kòmandan an!
  Shella di:
  - Lòd kòmandan an pandan lagè a plen ak renmen ak yon gwo pri!
  Sepandan, li te klè ke pa te gen okenn inite nan mitan sòlda Britanik yo. Gen kèk nan yo ki te kouche epi yo pa t vle kouri pi devan, pandan ke rès la timidman sote pye yo. Fanm vanyan sòlda yo te deja gen kèk vaksen kite, byenke okòmansman te gen yon sak antye nan minisyon te pote pa chak bèt nan bwa. Wi, yo se ti fi, bèl, pye atè, nan kèk bikini trè fò nan yon gèrye nan yon batayon SS fanm elit. Depatman an nan ki pi bon moun yo nan Almay goumen, e menm san pitye fòme. Yon kalite pwogram yo kreye moun nan tan kap vini an - devni selèb chante pa briyan Friedrich Nietzsche la. Ti fi yo te eseye chwazi pwòp viktim yo chak epi yo pa pèdi yon sèl katouch pou gremesi. Apre sa, te gen tank. Ak ki kote "Matildas" sa yo soti, so yo sou do kay la. Men koulye a, sanble: limit pasyans yo te rive, Gala deja pare pou bay lòd pou konba kò a men, lè toudenkou. Senfoni grandiose Wagner a te kònen soti nan nyaj byen lwen yo. Mizik sa a se konsa kolosal ak délisyeu, ki kapab pote yon aryen vre nan yon foli total. Epi kondwi ènmi an nan yon slip. Magda t ap gade syèl la, li di byen fò:
  - Wi, sa yo se bonm Stuka nou yo.
  Shelley jape yon jwèt:
  - Moso pa pral fè aranjman pou yon moso pa moso demonte!
  Ki sa ki ka di sou tèribl Yu-87 la, lejand bonm plonje a, senbòl Blitzkrieg Alman an? Machin sa a, jis pafè (pou tan li yo, lè pa te gen okenn sistèm konsèy òdinatè pwisan ak efikas), se apwopriye pou detwi sib tè, ak espesyalman enfantri, ak tank tou. Ak pwodiksyon an nan yon ranplasman merite: Focke-Wulf se jis kòmanse detant.
  Gayla jape byen fò.
  - Burrow nan sab la, byen vit epi kache tèt ou!
  Epi kounyeya kou yo te swiv sou Britanik yo, Matildas yo te kònen moute ak vire sou. Shella te santi fragman yo, tankou yon peny, pase nan cheve l epi grate zòrèy li. Magda te branche tou, epi yon ti fi pa t gen chans ditou, li koupe teson an. Men erezman, sa yo te deja viktim dènye yo. Koulye a, atak Britanik la te finalman toufe, ak yon banyè ak yon swastika te leve sou minare prensipal la nan Alexandria! Drapo sa a te gwo, li te pè plis pase mwatye nan mond lan:
  Magda, avèk admirasyon terib, di:
  - Blimey! Finalman!
  Shelley te sezi.
  - Nou te genyen? Yon jan kanmenm mwen pa ka kwè li!
  Magda ri dousman.
  -Wi Wi Wi Wi!
  Britanik ki te siviv yo te kòmanse jete vye rad blan tou. Sa te yon viktwa, yon bagay ke ou ka sèlman rèv la, kanpe devan yon Armada deyò inpignyab, li te rive.
  Shelley te di:
  - Lajwa, lajwa tout tan! Nou ap toujou kontan! Bannè koulè wouj nou an montre wout la...
  Gen kèk dyab ki rale Magda nan lang, epi li di:
  - Pa ale okenn kote!
  Men, sa ki mal Gale tande, li, kòm chans ta genyen li, te tou pre, ak gwonde a nan moman sa a bese. Kòmandan konpayi an gwonde:
  - Se konsa? Yon banyè ak yon swastika mennen, nan opinyon ou, nan okenn kote. Nou pral kalkile li ak ou, men pou kounye a nou bezwen bati prizonye.
  Vreman vre, pami moun ki rann tèt yo te gen anpil blese, e seryezman. Avèk yo, Nazi yo te aji "avèk pitye", yon piki kontwòl nan tèt la ak lòd konplè. Moun ki te blese lejèman yo te mete yo nan yon kolòn separe - yo ka geri epi itilize kòm fòs travay. Shella, sepandan, toudenkou te fè eksperyans yon doulè nan konsyans lè li te wè masak la nan blese grav ak enfim. Nan Twazyèm Reich la, tout bagay te sibòdone ak egzijans rapidite. Se konsa, nesesè yo te retire. Shella tèt li, malgre tout egzèsis la, ak deja yon solid (sitou apre batay sa a!) Nimewo a nan kadav nan kont li, rete janti ak anpil santimantal. Yon dlo anmè menm woule desann sou machwè pousyè li a. Ki sa ki yon bagay sal lagè se, ki jan li chanje karaktè a ak evalyasyon nan yon moun.
  Magda te tou nève; ki lòt bagay mechan Gayla a pral vini ak. Ki jan yo pral pini l? Vreman vre, nan tan lagè, kòmandan an ka senpleman bay lòd pou yo tire, san yo pa menm eksplike rezon ki fè yo. Menmsi li pwobableman pa pral rive nan sa. Apre yo tout, yo se elit la, ak nan evènman an nan yon ekzekisyon, e menm ak temwen, yo ka kòmanse fouye nan sa ki nan ki sa, poukisa. Yo se vanyan sòlda ki gen anpil valè, pa òdinè fouraj kanon.
  Roth, sepandan, te byen bat. Twa ti fi Alman te mouri, senk te blese grav, prèske mwatye te limyè, ak tout san eksepsyon yo te grate ak mòtèl fatige. Te kalkil la nan pèt te pote soti yon ti kras pita, men pou kounye a prizonye yo te bati ak trofe yo te kaptire yo te konte. Epi tou ti fi yo ranje zam lènmi an jete nan yon pil separe. Menmsi li te lannwit, li te ase limyè, sitou grasa lalin plen. Shelley te fè remake:
  - Èske w konnen Magda nan move tan konsa, lougarou yo anjeneral trè aktif. Espesyalman ansyen moun ki mouri yo!
  Gèrye wouj la trese figi l.
  - Si apre tout, istwa fe, Lè sa a, wi. Men ou se granmoun. Olye de sa, nou se ti fi granmoun, e nou menm nou tankou ghouls. Menmsi yo se fi ak bèl anpil.
  Devan je Shella, oswa pito nan memwa fre li, yon epizòd nan batay ki sot pase a te klere, tankou apre tonbe nan bonm nan, kò yo nan Britanik yo gaye. Pami yo, te gen yon sèl - aparamman nan mitan natif natal yo nan Ostrali, yon mizo ak bouch epè ak yon nen aplati - jis laterè. Ak je yo ... Jis bèt tandr ak dou mwen an, mwen renmen ou anpil, kwè mwen. Tèt la pa t 'rive nan tèribl Shella a sèlman dis mèt! Epi se tankou...
  Ti fi yo touye yo, kontrèman ak sòlda òdinè, pa t 'kapab antere l' jis konsa. Kò yo te vlope nan sache plastik epi apre seremoni an orevwa ak antèman (sa a te fè pa yon prèt espesyal ki gen yon swastika sou manch rad li!), Yo te voye nan avyon nan Almay.
  Prèt la te yon SS espesyal nan yon inifòm wouj, ak figi yon asasen pwofesyonèl. Hitler te gen lontan te vle etabli yon nouvo relijyon nan Twazyèm Reich la. Se vre, konpilasyon teyoloji altènatif la te rankontre difikilte. Kèk filozòf anbisye chak te pouse pwòp modèl ak teyori yo. Epi sèlman Fuhrer la tèt li te kapab chwazi yon sèl komen. Men, adopsyon yon nouvo relijyon, kote kwa a ta ranplase swastika a, oswa pito swastika a ta ranplase kwa a, ta vle di yon divize inevitab nan sosyete a, e menm jis la Ev nan Dezyèm Gè Mondyal la. Hitler deside ranvwaye refòm nan jouk pi bon tan! Ay, menm Fuhrer la te sanble kapab deplase mòn yo ak chanje lwa yo nan lanati, fòse yo konte ak prejije imen. Magda se wouj-chveu, men wouj-chveu, koulè a nan panse malen ak ki pa estanda, soupi. Kontrèman ak gèrye a blond Shella, sa a asasen kalifye ak nanm nan yon ti mouton, li pa t 'renmen Kris la, sensèman konsidere l' yon fèb ak yon jwif. Vrèmanvre, Bib la se yon vye bagay. Lefèt ke jwif yo se pèp Bondye chwazi a sèlman lakòz ri ak rejè. Pou Bondye te chwazi... Brr... Magda te entèwonp panse li epi li te ede chaje moun ki mouri yo nan yon veso espesyal. Li vrèman etranj ke yon moun, kouwòn linivè a, tèlman frajil ke yo ka touye l. Apre yo tout, èske li posib yo detwi pafè a ... Sepandan, li se ridikil pale sou yon moun pafè.
  . CHAPIT #3
  Bèt sa a se byen mal adapte pou lavi, espesyalman timoun imen. E poukisa konsa? Sa soulve dout sou kou natirèl bagay yo nan evolisyon. Apre yo tout, moun se esfè ki pi wo a epi pèsonn pa ka diskite ke sa a se egzakteman sa. Se poutèt sa, ateism se lojik. Apre yo tout, feblès imen yo eksplike pa lefèt ke li se toujou pratikman nan kòmansman an nan nechèl la nan evolisyon. Sa se, pandan w ap fèb, men nan tan kap vini an ou ka vin fò.
  Moralite kretyen sipoze: ke ou te fèt ak kaka epi yo pral rete menm kaka a, sèlman ou pral pote imilyasyon ou pou tout tan. Oke, siyifikasyon an anpil nan konsèp nan Islam vle di soumisyon ... Ak yo dwe soumèt vle di yo dwe yon nonentity, ki se pi plis pase inakseptab pou yon moun vrèman fyè.
  Chen mawon yo, pandan se tan, te okipe netwaye kadav yo ak kolekte ekipman. Li te deja lannwit, pi klere nan ane a. Kadav yo te deja kòmanse respire yon odè toufe. Magda fè grimas: ebyen poukisa moun gen anpil kaka! Nonm lan se yon poubèl kap mache! Men, nan teyori, yon moun bezwen yo dwe - yon devni selèb ak yon superanimal! Sa a gen yon siyifikasyon espesyal - lespri a, bay ak pèfeksyon fizik. Wow, moun sa yo... ou pito ti moun. Oke, poukisa yo pi bon pase bèt, si yo santi santi konsa! Ou jis bezwen simonte tèt ou yo nan lòd yo manyen kadav yo ak jete yo ... Shelle, yon moun ta ka di, te gen chans, li fouye yon twou byen fon ak lajè ansanm ak lòt sòlda, kote kadav yo pral jete. Sepandan, Magda twonpe yon ti kras, kouri ede tank Cromwell abandone pa lènmi an. Oke, pa gen anyen an tèm de pwopriyete espesyalman pwoteksyon ak kouri sa a kolos. Gèrye a te di:
  - Teknik souse.
  Ket blond pye atè, ki soti nan konpayi li a tou, te fè objeksyon:
  - Teknoloji pa gen anyen fè ak li si moun yo pouri!
  Magda se isit la ak tou de men pou, imedyatman te dakò ak bèl gèrye a:
  - Ekipman rouye pi fasil pou netwaye pase pou rafrechi yon moun ki pouri! Misk ki pi fò a se san fòs - si lespri a fèb!
  Ket te pouse tank la ak men l, li ri:
  - Ebyen, ou menm ak Solon! Oswa olye, Socrates nan yon jip, se konsa konplike eksprime. Men Hitler, jan li te di: bat, bat ak bat ankò!
  Magda grogne byen nan fason Suvorov la:
  - Frape, men pa goumen!
  Biceps pwent Ket te gonfle, li te pouse tank la ak tout fòs li, vant fi a te plonje nan efò sa a. Magda tou, tankou yon aryen vre, pa t 'tronpe. Ti fi a te eseye pi byen li, e menm chante ansanm:
  - Pa panse ak renmen! Pouse gwo pwa! Apre yo tout, sa a se espò grav nou an - pa yon lokal, rekò mondyal!
  Kate chante:
  - Nou mete nouvo rekò pou tè a grandi! De fwa, twa fwa pi wo pase nòmal la - pou peyi mwen an fleri!
  Magda te kontinye mwatye nan blag e mwatye seryezman:
  - Ak dosye sa yo fre - touye plis salo! Nou pa move fi - nou kraze brik ak pwav!
  Gèrye wouj la, menm nan Ecstasy, pral frape tèt li sou zam la. Apre sa, mwen tande mizik la. Apre sa, li te tension plis toujou. Poutan, li etranj ke Britanik yo, ki gen yon atitid reveran anvè monachi a, te nonmen tank la apre Cromwell, yon rebèl, yon revolisyonè. Wi, menm egzekisyon wa Charles premye a. Ki jan kontrèman ak lojik li se nonmen yon tank kwazyè nouvo apre yon asasen, ak zam ase pwisan. Malgre ke zam nan dife fwagmantasyon, pa kokiy anti-tank. Magda timidman niche zam la ak lang li epi answit krache byen:
  - Yon ti kras anmè!
  Kate te fè remake:
  - Si yo pa ba nou yon rekonpans apre batay sa a, Lè sa a, sa a pral pi gwo enjistis la!
  Magda di ak yon soupi:
  - Nan teyori, li nesesè san gad dèyè rekonpanse tout vanyan sòlda yo fi nan batayon nou an, oswa pito konpayi an. Tout moun te goumen tankou ewo, pèsonn pa t 'chicken out, epi yo chak te gen omwen yon douzèn kadav anba pye yo. Mwen menm mwen te touye plis pase karant "lion cubs" nan batay sa a pou kont li. E ke tout moun ta dwe rekonpans - sa ta dwe jis!
  Kat souke tèt.
  - Poukisa! Anplis, twa zanmi nou yo te rete kouche sou sab la. Se konsa, li nan tout terib. Tout lagè sa yo san rete nan istwa limanite. Lagè se, nan kou, enteresan, men moun ap mouri!
  Magda toudenkou chante pèse:
  - Moun mouri pou metal! Moun ap mouri pou metal! Satan dirije boul la la, boul la dirije! Satan dirije boul la la, li vide napalm!
  Ti fi yo ri epi finalman chaje Cromwell la sou platfòm la. An menm tan an, Magda te rive kraze gwo zòtèy dwat li, pye atè, men ak bèl liy bwonze gèrye-princess janm la. Ti fi a fè yon grimas epi li di:
  - Sou pye yo tankou sou asfalt! Dial plat pa viola!
  Imè se imè, men travay se travay. Chen mawon yo te travay di, tankou si nan travay di, men an menm tan yo te fè dan yo. Magda te eseye kanpe deyò tou isit la. Kwis yo toujou charnèl yo t ap tranble tèlman vyolan. Kate ap plenyen, li di:
  - Dans se dans!
  Magda te sezi:
  - Kisaw ap fe?
  Kate eksplike:
  - Nou ap danse tankou nan balè, men an menm tan ak pwa. Mwen tande ke boksè yo tou itilize yon teknik fòmasyon menm jan an - bay pwa nan men ou ak sote devan yon glas!
  Magda pa t ka evite ri.
  - Ebyen wi! Mwen konprann sa a se yon bon metòd! Si pwa yo pood, Lè sa a, apre pwa yo nan gan yo menm, men yo pral tou senpleman vole!
  Kate te fè remake:
  - Anpil moun vle dekole, men majorite a espere sò a nan Icarus, depi plim yo nan lanbisyon yo tache ak sir lachte!
  Magda ri sounwa.
  - Mwen wè ou tou, yon filozòf! Anjeneral...
  Kate entèwonp:
  - Pa gen chen mawon sòt pami yo! Nou tout edike, byen, li Friedrich Nietzsche se yon dwe.
  Magda te vin vijilan epi imedyatman mande:
  - Nietzsche? Sa a se yon filozòf enteresan. Men, kritè devni selèb la pa presizeman defini nan travay li. An jeneral, Nietzsche trase nan direksyon sistèm nan primitif kominal, se sa ki, laj la wòch, ki pèsonèlman mwen pa renmen.
  Kate te sezi
  - E poukisa?
  Magda riye briskeman.
  - Reyalite a se ke Nietzsche pa ase elicide, oswa pito, menm konplètman underestimate wòl nan pwogrè syantifik ak teknolojik. Ki jan li afekte yon moun, ak pou pi bon an. Ak an jeneral, yon tantativ ideyalize Laj wòch la - rele li an lò se apwopriye. An reyalite, nan chemen evolisyonè a, moun ale soti nan senp nan konplèks, soti nan pi move a pi bon. Pou egzanp, ki jan rapidman avyon yo ap chanje, soti nan pi senp nan pi fò a. Konsèp tankou vitès, manyablite ak sou sa.
  Kate ri epi chante:
  - Ki pwogrè ki rive - nan mirak invizib! Men, gen yon bagay ki manke, yon move lespri malen ap trese ke li!
  Magda te ajoute plis melodi:
  - Pwoblèm bliye! Twazyèm Reich règ! Robo ap vini byento! Parazit aplati!
  Ti fi yo te oblije pote ak travay jiskaske yo te nan plen fleri, li te deja byen limyè ak kadav yo nan lènmi yo te finalman antere, yo te sanble ke yo te ka ale nan kabann, men se pa sa ki te ka. Non, ti fi yo te toujou bay yon bagay pou yo manje, ak nan okazyon viktwa a, yo menm te gen yon mòde nan bouyon trofe. Gayla te kòmande avèk feran:
  - Se yon gwo onè pou ou goute manje lènmi ou yo!
  Magda epi answit vyaknula:
  - Non, se yon gwo onè pou Britanik yo ke nou te dakò manje kaka yo!
  Je Gayla te klere an kòlè.
  - Ebyen non, li deja travèse tout fwontyè. Ou Magda rete nèt san manje! Anplis, ou pral sibi yon kalite tòti. An patikilye, li sanble pou mwen ke ab ou yo twò flask, ak misk ou yo pa soulajman. Se konsa, an n teste ekzekisyon nan nouvo pratik sou ou!
  Lè sa a, yon moun rale lang Shella:
  - Mwen pa vle kite Magda soufri pou kont li. Kite m 'touman tou.
  Gala te souri ak rik.
  - Ebyen fi. Devosyon sa yo, oswa pito amitye. Ou pral andire tou de! Epi rete grangou tou de!
  Shella te rete an silans, sant bouyon an chatouye twou nen yon ti fi grangou, fatige. Lè sa a, rès zanmi li yo te kòmanse slurp ekzajere byen fò.
  Men, tòti prensipal la te poko vini. Gale vrèman te vini ak yon bagay sofistike. Ti fi yo te rakwoche ak men yo sou yon fil ki fè lapenn fouye nan ponyèt la, epi yo te chenn nan pye yo. Anplis, si ou kenbe janm ou paralèl ak tè a, fè yon kwen, Lè sa a, chèn asye a se yon ti kras kout, Lè sa a, fèy la an fè. Men, si ou bese janm ou, Lè sa a, pwent chèn lan balanse metal la, ki an vire konekte ak yon sous vòltaj. Ak kò ou kraze nan egzeyat elektrik la. Isit la se tankou yon tòti enteresan.
  Gayla niche bouch li feròs.
  - Laprès ou a ap vin tèlman fò ... Ou tifi ap remèsye m pou fòmasyon an!
  Magda, yon ri isterik, di:
  - E poukisa rale, ann remèsye w pou fòmasyon an touswit! Mèsi a gwo SS la pou anfans kè kontan nou an!
  Gayla souke dwèt li.
  - Ou tifi ap oblije pann konsa pou yon jounen antye. Men, finalman, ou ka santi tankou moun reyèl!
  Magda souke tèt li.
  - Tout eksperyans montre ke yon fanm, si byen fòme, se pi plis andire ak danjere pase menm gason fè tèt di nan lagè!
  Gayla koupe l kout:
  - Yon lòt mo epi mwen pral ajoute yon jou nan nouvo tès!
  Ti fi yo te tonbe an silans, li difisil pou kenbe yon kwen, sitou si yon chenn nan pye yo pou yon tan long. Se konsa, pann tankou yon pwent tete. Gayla ale san li pa di orevwa, li kite tifi yo soufri konsa. Shella te santi yon ti presyon nan vant pi ba a, chèn nan bouke cheviy li, trennen janm li. Te ti fi a toudenkou sedwi pa opòtinite pou tcheke sa ki ta rive si fè a te manyen ak yon chèn. Kisa pou eseye...
  Chòk elektrik la te tèlman fò ke Shella a fè tèt di kriye envolontèman. Kòm si yon poto wouj-cho pèse kò a soti nan talon yo nan do a nan tèt la. Te gen yon dan nan misk yo, ak yon tèt fè mal. Shelley grogne.
  - Sa a se anvi a pou eksperyans konsa karakteristik nan SS la!
  Magda te ajoute:
  - Li bon pou fè eksperyans sou... Enmi! Sepandan, mwen pa ofanse pa leson an.
  Ti fi yo te silans pou yon ti tan. Magda te panse: byen, ki jan sò ra ye. Koulye a, Alman yo te genyen, tout moun ap rejwi, epi yo oblije pann tankou pwa, e menm soufri. Ki moun ki pi ak beye, ak ki moun ki boul ak boul! Li enteresan sa kap vini an. Koulye a, apre sezon otòn la nan Alexandria, li posib lanse yon ofansif nan Mwayen Oryan an, menm anvan transfè a nan ranfòsman adisyonèl. An reyalite, poukisa tann, si sanble gen anpil twoup nan Irak ak Palestine, men ki jan mwen ka di yo se ... Pa byen pare pou konba, gen twòp Arab ak nwa ki gaye lè sirèn nan ap kriye. . Men, si ou reta, Lè sa a, Britanik yo pral gen tan yo retire yon anpil nan richès, espesyalman nan lavil Jerizalèm ak Bagdad. Pa bezwen frape pi vit epi frape lènmi an. Lafrik se yon kontinan antye, men sezon otòn Irak la tou se kle nan Azi. Lè Almay te sezi rezèv lwil oliv, boksit ak lòt metal, pral finalman debarase m de nenpòt depandans sou Sovyetik la. E petèt menm konkeri Larisi! Yon kanpay sou bò solèy leve... Yon vye rèv Aryen yo! Lè sa a, kisa? Petèt menm ekspansyon espas, menm jan yo renmen dekri nan woman syans fiksyon. Vole nan zetwal yo ak nouvo monn. Ki kote, pou egzanp, ibrid nan kawòt ak krapo ap viv... Li se gwo, yon bagay ki pa t egziste anvan, epi ou pa pral jwenn yon analogue sou Latè. Apre yo tout, lòt monn yo plen ak limyè inexpugnable, ki vle di ke twoup Alman yo dwe pran yo nan tanpèt. Apre yo tout, pa gen anyen ki pi klere pase solèy la, eksepte pou zetwal yo! Magda te mande Schell:
  - Bon, mwen pa konprann ou, poukisa ou te mande frivolman pou farin? Ou renmen pann konsa sou etajè a? Anplis, vant mwen fè mal.
  Shelley jere yon samblan nan yon souri.
  - Epi ou konnen byen! Pou egzanp, mwen remake pou yon tan long ke abs mwen yo se yon ti kras dèyè. Se konsa, mwen rale moute.
  Magda te fè yon obsève:
  - Oke, mwen pa t 'konnen ke yo ta fòse nou fòme laprès la. Mwen pèsonèlman te panse ke yo ta bat mwen ak manchèt sou talon mwen. Oswa petèt menm fwèt ak fil fè. Sepandan, si li fè ou kontan...
  Shelley te pale pi fò:
  - Ou konnen, pa toumante nanm nan! Petèt nou ta dwe pale sou yon lòt bagay.
  Magda souke tèt an akò.
  - An nou pale! Chante yon flè, pa wont! Apre yo tout, ak bote nan yon sè konsa, ou ka wè ekri chante, yon atizan gwo.
  Shella, deside ke li te pi bon distrè tèt li nan doulè nan fason sa a pase plenyen, li te chante, anplis, nan yon non gason:
  Kaprisye ti fi muse
  Li karès, Lè sa a, yon degoutans ...
  Prepozisyon sote epi pa gen inyon,
  Yon lavalas nan rim yo pral kraze!
  
  Men moun mwen renmen ak tout kè mwen -
  An repons, li di kisa mo yo ye.
  Crystal renmen ka louvri pòt la
  Louvri chemen yon malfini pou sa!
  
  Apre yo tout, kwè nepe plim la pi chè,
  Gen dite nan li - duve pral kouri ale nan yon toubiyon!
  Nòb arogan fyè,
  Pral gen yon vèsè pike sou yo...
  
  Nou te kreye rati glory,
  Kote san koule, ak yon kote swe.
  Elaji eta yo,
  Soti nan piramid rive nan flo glas.
  
  Men, an menm tan nanm nan se yon ti mouton,
  Nan li, lir la son dous ...
  Apre yo tout, vwa ti fi a se yon apèl -
  Ak pasyon pral fonn ak granit!
  
  Kote gen yon mo, roz ap limen,
  Kote pye pòm yo ap fleri...
  Nou pa ka anmède pa frèt la
  Ak entimide travay gremesi!
  
  Nou vire rèv an kreyasyon
  Ann simonte gwo twou san fon an...
  Lemonn antye pral jele nan sezi
  Lè lapenn nan mitan lannwit lan disparèt!
  
  Lè sa a, soufrans la pral fini
  Pa p gen enfim ak òfelen...
  Epi separasyon p ap vin jwenn nou,
  Kite bèl bèt la soufle papòt la!
  
  Peyi a pral tounen wayòm Bondye a,
  Nou chak konsidere kòm Kreyatè a.
  Sèlman sann vide sou manti,
  Ki moun ki onèt, janti - byen fè!
  
  Konpayi an te redwi a katrevensenk vanyan sòlda (twa te mouri, ak de lòt te blese tèlman mal ke yo te rete nan lopital la). Ki kote ou prale: lagè pa san pèt, se sèlman pèt ki san lagè! Plizyè vanyan sòlda toujou te gen sikatris sou kò mens, miskilè yo, ak yon koup nan ti fi yo te tounen yo te bandaj. Tigrès yo, fatige nan vwayaj long, pa t 'sanble trè belijeran - yo te emacye, se konsa ke kòt yo menm te montre nan. Ti fi yo nève grate pye yo sou sab la, boule ak grate, yo grate twòp ak grate brital. An jeneral, si gen yon kote sou tè a pi mal pase lanfè Dante a, Lè sa a, yo te dekouvri li pou tèt yo nan Lafrik. Sepandan, vanyan sòlda yo pa te vin mou, e petèt menm etale lefèt ke yo te oblije fè eksperyans difikilte sa yo mechan. Yon kalite moralite: plis difikilte, se pi bon. Pwopagann nan asèt ak valè espirityèl, karakteristik Nazis, espesyalman nan vèsyon an radikal nan Goebbels, kòm opoze ak ideoloji nan Lwès boujwa nan konsomasyon. Men ki jan tifi yo, nwasi nan solèy ak pousyè tè, apèn kouvri pa yon bikini, ak pandye ak zam, sanble ak yon karikatura nan militan Ameriken. Epi se pa lwen baz Alman an ak fwontyè a ak Soudan .... Yon briz cho soufle soti nan la, odè a nan boule yo tande, ak nyaj yo nan syèl la tèlman ra ... jis zile nan Oseyan Pasifik la. Dun woz ki anba enfliyans mas lè yo deplase yon ti kras, tankou si titan yo prizonye vle jete majik bondye payen yo, men an menm tan yo toufe nan enpotans.
  Shella di Magda byen dousman:
  E lè finalman...
  Dyab la ki gen cheve wouj la reponn pi dousman toujou:
  - Trè byento! Ann sou ankò!
  Gayla rele byen fò:
  - Kouri, etap mach (yon kòmandman konsa son tankou yon betiz kareman!)
  Bèl yo kouri, talon pye yo fè tèt di, boule yo te klere sou background nan sab an lò, prèske fimen. Malgre lefèt ke solèy la te apwoche zenith li, ti fi yo te oblije kouri ankò. Se konsa, prèske toutouni, ak yon chaj solid sou zepòl li ...
  Shelley, fwonte, fè remake:
  - Nan apremidi yo pral wè nou byen lwen epi tire nou!
  Magda pa dakò:
  - Se pa tout sa ki lugubr. Yo ka pa remake nou ... Oswa pito, tout kalkil la baze sou lefèt ke yon moun nòmal pa pral kouri nan tankou yon chalè infernal nan dezè a.
  - Espesyalman pye atè! Shelley ri.
  Epi van an vin pi cho toujou. Demen se premye jiyè... Mwa ki pi cho nan ete a, sou kontinan ki pi cho sou planèt Latè. Ak ti fi yo dwe kouri, trennen zam ak yon chaj minisyon solid ak yo. Magda te sonje yon istwa kokenn sou tan kap vini an byen lwen. Yon pwisan ak aparamman ideyalis super-sivilizasyon, entèdi divès espès ak ras nan galaksi an mennen reyèl lagè gwo echèl nan mitan yo. Oke, depi sèten diskisyon toujou ap parèt ant anpi gwan distribisyon, Lè sa a, fè batay limite - ak fòs ti ak ak apeprè egal zam.
  Li sanble se yon lide rezonab nan pwen de vi nan panse imanis, men ... An reyalite, "Lame delivrans" nan yon super-sivilizasyon li menm te rekrite sòlda pou batay sa yo, chwazi ki pi lach, ki pi inept, oswa ki konvenki. pasifist - ki te fini nan lame a akòz konsiderasyon mèsenè. Anplis, pwovokatè yo te voye bay twoup yo nan lòd yo deranje batay la menm anvan li te kòmanse ... Nan ti bout tan, se te yon parodi nan lagè, jiskaske yo te jwenn yon moun ki jere kraze sistèm defo sa a. Sa a se apèl li - pwofesyon an nan yon sòlda, nanm nan yon vanyan sòlda. Ak fen inatandi Hollywood - li pa t 'kapab fè san patisipasyon nan yon fanm!
  Tout bagay se jan li ta dwe - ki kalite travay, san lanmou ak pasyon vre?
  Panse, gèrye Magda a te demisyone ak pye l 'sou bummer a nan yon kaktis, li te pike, men ti fi a pa t' menm peye atansyon sou li ...
  Li te posib yo kraze lòd la defo san lagè, ak Se poutèt sa vanyan sòlda nan linivè a nan yon avni pa lajwa, finalman avèk èd nan renmen. Ak Magda te renmen jiskaprezan sèlman nan rèv, oswa nan rèv. Li te cho ak an menm tan deprave jenn fi. Epi li te egzeyate tanperaman tanpèt li nan fòmasyon ak lagè. Ak sa ki renmen - yon bagay pou ki san ap koule vyolan!
  Zanj wouj wouj la souke pèl swe. Etranj, men powèt pi souvan rime renmen ak san. Aparamman, sa a se akòz lefèt ke gason yo te devlope yon anvi pou vyolans nan relasyon ak fi a. Moun, sepandan, se pa yon bèt, nan sans ke li se kapab panse rasyonèl ... Men, yon lòt bò, moralite kretyen konplètman etranje pou li. Sa Jezi anseye pou yon nonm, e sitou pou yon nonm fò, se konsa anòmal ak lakòz rejè chod ke siksè Krisyanis la te kontrè ak lojik ... Sepandan, pa sèlman Krisyanis, nenpòt relijyon karakterize pa yon sèten paradoks ak enpozisyon la nan. sèten restriksyon sou yon moun. Epi, souvan byen rezonab ...
  Li te deja yon lannwit plen e menm nwaj (poutan, van an kenbe ak nyaj ki soti nan lanmè a pa twò lwen kòt la), lè ti fi yo finalman kouri nan objektif la.
  Anvan yo te yon baz angle, e menm ak yon tèren avyon. Anplis de sa, jije pa gwo fò tou won yo kloure ak barik mitray nan gwo kalib, fil fè fil, ak pis aterisaj konkrè, li te ekipe yon bon bout tan de sa. Britanik yo te okipe peyi Lejip an 1882, yo mete yon rejim mannken la. Koulye a, Alman yo te planifye fè menm bagay la.
  Kè kontan Gala te kòmanse egzamine baz la ak tèren avyon an atravè yon espesyal, longvi lame konplike blese. Li te ansanm ak plizyè lòt tifi-kaporal. Deja ki gen eksperyans nan lagè a, depi lè li te toujou yon eskout nouvo ak lyezon an Espay, e li te deja yon vanyan sòlda san pitye nan Polòy, Lafrans ak Yougoslavi, Gala kalkile chans yo pridans. Yo te defann tèren avyon an byen fò, ki gen ladan atiri anti-avyon. Wi, e te gen anpil avyon sou li. By wout la, èske li etranj ke Britanik yo kenbe anpil avyasyon nan yon sèl kote san yo pa gaye li sou teren avyon? Petèt gen yon fo sib isit la, ak avyon yo reyèl yo sitiye yon lòt kote? Gen anpil gwo fò won mitray, gen menm twa tank Matilda ak kat tank Cromwell. Si ou pike alantou, Lè sa a, ou pa ka fè san yo pa san.
  Gayla rele de egare, men sètènman vanyan sòlda trè fò ak abil. Li te bay yo bak ak yon fwèt, se konsa ke pwatrin kannèl li yo menm balanse. Fè yon figi brital, li bay lòd sevè:
  - Magda ak Shella gen lòd pou ou: antre nan teritwa a nan tèren avyon an, epi chèche konnen ki avyon ki la. Se konsa, scout soti defans yo an detay!
  Ti fi yo obeyisan souke tèt yo: yon lòd, gen yon lòd, epi li dwe te pote soti. Ak ki jan - sa a se pwoblèm yo. Shella ak Magda byen vit te ale nan tèren avyon an. Vanyan sòlda dife a sijere:
  - Ann trape lang lan epi pran fòm nan men li. Lè sa a, apre yo fin chanje rad, nou pral antre nan tèren avyon an. Ann pran yon ti plezi la!
  Shella blond la fè remake yon ti jan perplexe:
  - Nou dwe premye jwenn lang sa a. Lè sa a, ou panse yo mache nan dezè a? Epi ou ka kenbe yo tankou sa a nan foul moun?
  Magda sifle ak bouch wouj:
  - Sètènman. Pou egzanp, gen gad tou pre tank yo, paske yo se dèyè perimèt yo nan gwo fò tou won yo. Ou ka tire tou sentinèl la, epi si sa nesesè ...
  - Pran yon tank epi monte? Shelley te souri rik.
  Magda, deplase zòtèy li, souke tèt an akò:
  - E ke li se byen posib. Malgre ke nou te bay lòd sèlman fè rekonesans. Ogmante bri san yon kòmand ... Ou menm ou konnen ki sa manifestasyon an nan inisyativ se plen ak nan yon lagè!
  Shelley te fè yon gwo soupi.
  - Malerezman, mwen konnen trè byen!
  Ti fi yo, prèske san yo pa kache, kouri nan direksyon tank yo. Santinèl yo te soti tou nan mitan Nèg yo - yo te fimen sigarèt, epi pratikman pa t 'wè anyen. Se sèlman youn nan yo ki te nan ras blan an, e, li sanble, yon ofisye. Men, li te tou byen sou. Shell te sezi pa sa a: ki jan Britanik yo konpòte? Èske yo pa pè sabotaj, atak Arab yo, oswa yon vwayaj nana Alman yo? Vrè, petèt fatige pa chalè a gwo twou san fon an, osi byen ke move nouvèl la soti nan devan an, anjeneral, san frèt Britanik yo te kòmanse thump. An jeneral, Schella te raple sa a nan liv: kalite yon angle, kòm yon sijè frèt ak san emosyon, se pa gen anyen plis pase yon mit. Anplis, Scots ak Ilandè tafyatè yo pa moun fou. Oke, nwa yo nan sans sa a yo konplètman bloke - yo ale fou nan yon dòz mèg, kòm, nan chemen an, Japonè yo fè.
  Ti fi pa janm padone anyen. Kaptire tèt la, ak yon ponya nan gòj la, egzakteman nan atè carotid la - sa a se tan an. Men, gen yon resepsyon pi efikas, yo retire dezyèm pè a nan sentinèl, frape manton li ak palmis li, Lè sa a, vire, yon ti kras leve tèt li. Crunch ak kou trese.
  Magda fè yon œy pou zanmi l:
  - Se konsa nou jis tire yo. Tankou pwa nan pye bwa!
  Shelley reponn dousman:
  - Gen yon fason menm pi senp - pou egzanp, yon piki soti nan yon zam silans. E konsa sal ti men w pa bon.
  Magda te soufle ak meprize, tankou yon gwo chat predatè:
  - Ou se yon nonm tè-a-tè Shell. Romans nan jwi bote nan batay se pa nan ou. Tout bagay se konsa primitif. Èske li enteresan tire e menm fèmen?
  Dyab Blan nèj la te entèwonp zanmi l:
  - Ou pi bon gade, gen tou yon tank wityèm. Li te byen malen degize kòm yon pile zèb. Men, imedyatman mwen te konprann poukisa solèy la ta seche zèb la pou nou, lè menm yon chamo pa ta vle manje l 'apre sa.
  Magda te dakò.
  - Wi, sa a se byen yon obsèvasyon ki lojik. Tank, mwen pral oblije wè kiyès. Pwobableman youn nan dènye...
  Shella rache kèk zèb epi imedyatman sifle:
  - Oh, wi, li gen yon barik ki ka rabat. Sa a se premye fwa mwen te wè teknik sa a. Pwobableman Ameriken, si yo mal!
  Dyab la dife entèwonp gèrye blan nèj la:
  Koulye a, ann ale nan tèren avyon an. Genyen tou chen kouri alantou. Sa a se yon lòt pwoblèm nan pwoblèm.
  Shella prese rasire zanmi li:
  - Mwen konnen ki jan yo enfliyanse chen ak Se poutèt sa mwen pral ale pou kont li. Erezman, ofisye ki soti nan mitan blan yo byen raze ak wotè mwayen. Inifòm li pral kostim mwen. Mwen gentan chanje vizaj mwen.
  Ti fi a, an reyalite, byen vit mete makiyaj. E ke yo te anseye tou sa a nan yon lekòl espesyal. Magda pa t fè objeksyon.
  - Ou ale, epi mwen pral fè fas ak tank la nouvo. Li gen tou yon bagay itil pou syans militè Alman. Men, isit la se Schella, mwen sipliye ou, pa rete lontan, le pli vit ke ou fini enspeksyon an, kidonk mwen pral goumen.
  Menm jerboa a balanse yon bwòs nan repons - yo di, pa kite nou desann, blond!
  Ti fi blond la reponn ak yon souri.
  - Mwen pral fè tout bagay trè vit. Osi lwen ke li se nan tout posib.
  Magda pa t peye okenn atansyon ankò sou zanmi l ', men konplètman pran etid la nan tank la. Isit la li te fè plizyè dekouvèt. Premyèman, tank la te gen de zam soude. Yon kanon long 76-milimèt ak yon mizo rabat ak yon 47-milimèt kout-kanon pou tire pwojektil fwagmantasyon. An jeneral, zam yo se byen rich, espesyalman pou 1942 ak kontinan Afriken an. Zam nan, bò wout la, te gen yon fren mizo olye enteresan ak kontra enfòmèl ant, e aparamman te pi popilè zam disèt pye, ki pa t 'ankò te mete an pratik, men li te deja pibliye nan tout fason posib pa Goebbels yo nan sèvis wa a. nan Grann Bretay.
  Ti fi a ratile sifas la epi li jwenn anblèm yon malfini sou kale a ak enskripsyon an nan lang angle: "Made in the USA." Magda madichon:
  - Oke, kòm mwen te toujou sispèk, sa a se yon Hack Ameriken. Aparamman yo mete Grann Bretay sou nanm nou! Epi yo pa konnen ke tank Alman yo pral mache atravè New York pou sa.
  Ouvèti kale a pa t 'konsa fasil, men ti fi yo, nan kou, pedantically ak an menm tan an, ki son paradoksal kreyatif, yo te anseye tou sa a. Se konsa, pran tankou yon obstak se te yon kesyon de onè.
  Shella, pandan se tan, byen adrwatman imite yon demach sou e li pwoche bò papòt la nan tèren avyon an. Epi imedyatman te santi diferans ki genyen ant mantalite Britanik la ak Alman. Vwa parese santinèl la mande:
  "Ki biznis ou nan, Peter?"
  Shelley reponn yon ti tan:
  - Sou yon nòt pèsonèl!
  - Vini non!
  Shella te andedan tèren avyon an. Li te enspekte avyon yo, li remake tout bagay, ki gen ladan tach kanaval sou fuselages yo, gazolin koule atè ak plis ankò. Lè sa a, li imedyatman te vin klè ke nan plis pase desan (200) avyon, omwen de tyè yo te abilman fè modèl kamouflaj. Sepandan, te gen tou machin reyèl, ki gen ladan Lancaster yo vanyan sòlda ki te kapab pote jiska sis tòn bonm. De bulldogs kouri al chèche Shella. Ti fi a dousman caresses yo epi li deplase. Lè gen anpil avyon nan yon zòn relativman ti, li fè yon enpresyon, espesyalman sou nati amoure.
  Machin zèl sa yo, jan yo gade nan ranje yo, se, byen, imaj krache nan kavalye yo nan Lòd Teutonik ki te vin konkeri Slav yo. Se sèlman pi plis masiv ak pè. Alman yo, kòm yon règ, pi pito zam trè masiv ki pwoteje Knight an byen. An menm tan an, menm si pri a pral yon diminisyon nan mobilite nan yon vanyan sòlda. Men, nan mond lan modèn, chemen an te pran nan itilize nan konbatan manyabl. Menm Me-109 la toujou peze mwens pase opozan angle li yo.
  . CHAPIT #4
  Ak isit la sa yo kavalye zèl yo kanpe epi ap tann pou yon bagay, epi yo pran sant nan teknisyen yo gwonde ak mòtèl nan ventyèm syèk la.
  Shelle, sepandan, se pa patikilyèman bèl nan mache, janm fi li yo te pèdi abitid la nan bòt, epi yo te deja kòmanse fwote. Anplis, Britanik yo pa t 'montre gwo imajinasyon: yo te mete avyon reyèl sou yon bò, menm yon etajè wouj delimitasyon vizib. Oke, sa a, an jeneral, se konprann poukisa, se konsa ke pilòt yo Britanik yo, e menm ak je sou, pa konfonn anyen. Se konsa, an jeneral li deja posib pou retounen.
  Shella te tounen, e menm te kòmanse tranble plis. Lè sa a, yo lage li tounen san yo pa mande, epi sèlman apre yo fin santi gadò mouton yo, yo plenyen yon ti kras. Dyab la blan nèj te chichote yo dousman:
  - Pa gen anyen byento ou chanje mèt!
  Epi tou dousman tounen ankò ... Ak van an te vin pi fre, li pral byento kòmanse jwenn limyè ...
  Ak Magda, pandan se tan, kalkile tank la ... Se te yon modèl eksperimantal Mp-16 "D". An jeneral, tank la se byen pwisan e li gen yon sistèm kontwòl idwolik pou zam machin (nan style la, oswa pito nan sistèm nan, karakteristik nan dènye avyon de gè yo!). Avèk yon chaj minisyon gwo, ak yon sistèm rechaj otomatik. Tank la se dernye a pou tan li, epi li pa menm klè poukisa Britanik yo te montre neglijans sa yo, veye li konsa neglijans? Petèt karakteristik swagger anpil nasyon te travay isit la, yon lòt moun pa ka bon, ki vle di ke li pa bezwen pwoteje!
  Anvan rive nan Shella, bèlte-gèrye dife a, te ravitaye tank la epi tcheke chay minisyon an. Gèrye a blond, li te voye jete bòt yo te rayi nan pye yo nan deyès lagè a, byen vit rapòte sitiyasyon an bay patnè li.
  Magda te rakonte Geila sa li te tande a, epi figi l te klere:
  - Shellochka kounye a ti fi nou yo ap atake lènmi an. Epi nou te pèmèt yo frape lènmi an imedyatman, lè l sèvi avèk tank sa yo.
  Gèrye blan nèj la di:
  - Sa a se sa ou reve sou! Ebyen machin nan mache?
  Magda rezonab konfime:
  - Travay. Ameriken yo toujou gen tank pi bon pase tankè yo.
  Vreman vre, machin nan te kòmanse moute depi premye vire a. Enteresan, motè yo pa t 'fè bwi. Ti fi yo, pou egzanp, te konnen ke Ris la T-34 gronde, kidonk ... Tank sa a ka itilize kont twoup yo kolonyal Britanik yo dispèse natif natal yo.
  Ak vanyan sòlda yo pile sou yon machin lou senkant-senk tòn. Sepandan, li te kontwole byen fasil, byenke nan kou pi mal pase pi lejè T-4 la. Senk motè yo te mete sou Mp-16 a yon fwa, men sa a, petèt, menm ogmante sivivabilite tank la nan batay.
  Ti fi yo san yo pa reflechi de fwa louvri dife sou gwo fò won yo mitray. Premye frape pa yon pwojektil fwagmantasyon ak bat "pitit lyon yo" vole tèt anba.
  Pami Britanik yo, kòm yon moun ta atann, atak la te lakòz yon panik. Tire a te iregilye, ak ti fi yo toujou jere yo konekte mitray. Magda te vle kouvri Lancaster la ak yon piki byen vize, men nan radyo Gayla te bay lòd pou li sevè:
  - Epaye avyon lènmi yo, nou pral pran yo san danje epi son.
  Oke, poukisa rezèv sa, rezèv. Li se pi bon detwi gwo fò tou won yo epi chwazi viktim imen. Sa yo frape byen vize.
  Rès vanyan sòlda yo, pandan se tan (yo te deja glise pi pre) te antre nan tank Britanik yo. Li te pran sèlman mwatye yon minit yo louvri kale yo, ak Lè sa a, rasanbleman an. An jeneral, ti fi yo prèske pa t 'menm peye atansyon sou tèren avyon an, men tou senpleman deplase nan direksyon pou baz angle a. An menm tan an, yo frape kazèn yo, kote sòlda lènmi yo te chita, osi byen ke pilòt dòmi.
  Gayla gwonde tankou yon lous nan chalè:
  - Pa tire nan depo a ak gaz! Li pral itil nou!
  Magda ak Schella kraze yon koup nan gwo fò won mitray ak gwo mas la nan tank yo. Ti fi yo literalman kranp vant yo ak ri. Tankou, yo toujou fre.
  Men, travay prensipal la te toujou te pote soti nan mitray. Li te nesesè pa kite pilòt lènmi yo nan avyon yo, pa kite yo dekole. Men, kèk vanyan sòlda tèt yo kouri nan machin yo angle epi yo chita nan Helm la. Ak sa ki ka entegre nan baz la kounye a, depi yo menm tou yo gen fòmasyon vòl sa yo bay. Wi, ak avyon yo ap ravitaye ak tout minisyon yo. Isit la se tankou yon masha-malashka vire soti.
  Shella ak yon piki egzat kraze yon ti tankèt ki vole soti nan garaj la. Uit tank ak ekip nan chen mawon yo te kòmanse detwi vyolans gwo baz angle a. Tank yo kraze pòtay yo san anpil seremoni ak plen tout bagay ak plon. Menm kazèn yo te boule. Anglè konfonn ak natif natal nan tout kalite vole soti nan yo. Pa te gen okenn batay, an reyalite, men te gen jis yon bat total. Se vre, sòlda Britanik yo ak gwo fò won mitray yo te revoke. Menm sou zam la nan tank lagrèl plon pile. Magda gronde tankou yon pantè ki fache:
  - Oke, ki sa ou rayisab nan witr ak farin avwàn, finalman konprann ki sa yon lagè reyèl se. Nou pral nan Lond trè byento!
  Shella t'ap chante, li te montre dan li:
  Kisa nou pral fè nan Albion,
  Kote krapo yo glise - kwak!
  Menmsi rejiman mil sòlda yo sou atak la,
  Men, yon souflèt ak yon bayonèt nan yon pyès lajan!
  Magda rid sou tèt li epi souke tèt li negatif:
  - Non, sa a se pa chante sa a ki enspire esplwate! Men, li bezwen diferan!
  Ak dife, vanyan sòlda nan ri tankou yon mitray. Se konsa, moso vyann vole nan diferan direksyon, ak yon douzèn angle tonbe nan yon fwa.
  Ak tank la lou tèt li, se pou yo kraze sòlda lènmi yo, "lisye" yo ak yon fè. Zo krake anba ray yo. Lè sa a, lènmi an te kòmanse gaye nan tout direksyon. Men, Lè sa a, lènmi an "Matilda" vole soti. Se konsa, Shella frape l ak pèse zam.
  - Jwenn yon grenad "farin avwàn", chante yon serenad kòm yon souvenir!
  Fwa sa a, pwojektil la frape dwat nan bou a ant tourèl la ak kòk la, ak tank la, apre yon bon souke, yo te pran sou bò a. An menm tan an, tank gaz la te eksploze, epi imedyatman te eksploze ak yon flanm wouj-wouj.
  Blonde She-Devil pa t 'kapab reziste netteté a:
  - Matilda jwenn yon mat - rezilta a pral komik!
  Magda te frape patnè li a ak yon palmis callused sou kwis venn li.
  - E ou jenn mennaj mwen! Se konsa, chante ansanm tankou sa a!
  Men, aparamman youn nan Britanik yo erè, oswa petèt fè espre, te tire sou tank gaz la. Yon ti touf bwa sal mawon nan flanm gazolin te boom ak fleri. Gerda te tire yon pete long ak yon mitray 9mm rapid-dife. Apeprè karant sòlda angle tonbe sou tèren an. Ak plizyè nan blese yo, san okenn pitye, pile sou ray yo lajè nan yon tank Ameriken. Shelley ri yon fason mechan.
  - Sa a se pa lipstick! Ki jan sa ye pou tounen gato!
  Epi dyab la, wouj, san wont pa t bliye mete:
  - Kèlkeswa jan ou tòde li, krèp so pa yon tank pi bon pase poupou bèf!
  Ti fi yo byen vit kraze twa lòt kwen. Shella te gide, epi Magda te bay kokiy, epi chaje a te fèt otomatikman. Epi yo menm yo te resevwa yon kokiy sou zam la. Li sanble pa pè, pou yon pwoteksyon tourèl 80-mm, men li buz byen. Magda te boule dwèt li epi li di:
  - Men kado Marquis Carabas la! Èske nou ka pwav yo ak yon bagay yon ti kras pi epi sale yo?
  Shella, li te fann yon lòt "monstr" ak yon kokiy, te chante:
  - Ki kalite asyèt, ki kalite asyèt - ou ta pran tout bagay avèk ou! Li se yon pitye nou pa goumen souvan - yon bèt ki ra, tankou yon touye!
  Magda toudenkou frape fwon li epi li sonje:
  - Men, pou yon tan long nan men ou Blan nèj ak yon zam, nou pa te tande chante! Chante yon flè, pa wont!
  Gèrye pèl la te chante, e vwa li te tèlman divin ak dyab nan yon sèl flakon ke sirèn ki bò kote l pa t gen anyen pou l fè;
  Li menm pou goumen nan kè yo nan atitid la,
  Eskilti karaktè - Bondye kreyatè a,
  Li kreye ak nepe ewo a,
  Yon egzanp pou tout jenerasyon!
  
  Men ou menm ou ka goumen,
  Leve, ord pou genyen!
  Nanm yon malfini ak yon lyon se pa yon lapen,
  Pouvwa konsa ak lame sen!
  
  Se pou lènmi an tankou yon chen kondwi,
  Ak gwo plak pwotèj nou an koupe dyaman!
  Kwen dimanch maten byen bonè pou tout tan mezanmi,
  Pou lapenn, konbatan an pral rekonpanse lanmò!
  
  Pa fè pasifik estipid konfyans
  Sa Jezi te anseye pou l andire...
  Se konsa ke RYE fleri anba yon syèl klè,
  Vin fò tankou yon lous!
  
  Nan batay nou plen ak pasyon chod,
  Ak san tanpèt, jèn...
  Nou dechire lanfè apa,
  Ki kote rejiman mil sòlda yo ak Satan!
  
  Epi tout moun konnen ke Kreyatè a;
  Aprann ranfòse misk ou!
  Pa gaspiye tan ou nan sòt
  Sinon, mwen pral vin jwenn ou ak pinisyon!
  
  Enpuisans se vis prensipal la,
  Li te bay nesans nan mechanste, mechanste...
  Peye anvayisè yo frills -
  Bliye sou vanyan, onè ak fyète!
  
  Men, malgre tout pwoblèm ou
  Lapenn frè pa lage!
  Se pou tout rèv rive vre
  Ann danse ak yon amoure nan yon vals lis!
  
  Ki sa Senyè a ka bay plis
  Wi, apre lavi a se nan yon bwouya ...
  Chè sa a soufri nan lavi,
  Se pa tout bagay lis tankou nan woman an...
  
  Konnen moun peyi ou
  Bati kè kontan ou sou li...
  Mouvman ak pwogrè kouri -
  Yo pral bay pouvwa sou linivè a!
  Ak nan peyi Lejip, batay la te toujou nan syans. Gèrye san pè nan tout advèsè yo avèk siksè kraze ak chante sou ale la;
  Shella te fini sou nòt ki pi wo a, men Magda te pike l yon ti kras ak pye l, dwat ak talon pye l, nan yon peze fò, ate:
  - E poukisa w ap chante sou valè kretyen yo? Nou se aryen, pa kretyen. Snow White se fou!
  Shella te souke tèt li anpil, pandan ke li pa t deplase pou kontwole mitrayòl la:
  - Padon! Konfonn Larisi Otodòks ak Lapris payen! Twò difisil pou tire ak konpoze an menm tan!
  Magda, san yo pa sispann dirije efikas la, koupe pa ran nan lènmi angle yo, souke long, nwa sil li. Epi mete yon lòt ranje ènmi nan sèkèy la, tankou yon sirèn ki ri:
  - Nan depans lan nan ki jan yo konpoze - sa a se yon kesyon diskite, men tire se fasil ak senp!
  Vreman vre, anpil ofisye angle ak sòlda, rache mouchwa blan, yo te kòmanse rann tèt enèjik. An menm tan, yo te tèlman pè ke yo boumble tout kalite tenten, oswa menm kriye nan tout. Plizyè mil sòlda kolonyal (Arab ak Nèg), sezi ak laperèz, ansanm ak plizyè santèn, pa mwens lach, angle pal figi, voye jete men yo. Menm vye rad blan te parèt nan tank yo. Kòm yo di, yo te jwenn yon fason diferan nan pwoteksyon - plis serye pase zam aktif!
  Ti fi yo ri - se konsa yo fè li - pa janm bay nan!
  Shella vole soti nan tank la ak fè espre kouri pye atè sou ornière limen an. Sepandan, Magda pa t panse pou l bay zanmi l lan, e janm ti fi yo te fèk parèt, kòmsi bann gazèl t ap pase. Fè tèt di toujou, men wonn ak grasyeuz talon ti fi karese lang yo nan flanm dife ble. Men, vanyan sòlda tigress yo te sèlman kriye kontantman an repons.
  Isit la, nonm nwa prizonye a pa t 'kapab kenbe lanvi l', kouri sou yo epi li te resevwa yon souflèt kraze soti nan Magda a dife nan plexus solè a, apre sa, krache soti yon gwo boul larim ak san nan bouch li, finalman kalme.
  Sa a, jan li te tounen soti, se te dènye epidemi nan rezistans. Koulye a, sòlda Britanik yo te konplètman kraze. Te gen plis pase twamil prizonye ki te kanpe sou pye yo. Sepandan, tigrès yo san seremoni tire sou senksan (500) Britanik yo pa kapab kanpe akòz blesi yo, egzakteman yon bal pou de tèt pouse youn ak lòt: se poutèt sa yo soufri, ak chay Wehrmacht la ak yon chay siplemantè. Jan Himmler te di: pitye pa ta dwe depase limit ekonomik yo.
  Ti fi yo te bay lòd prizonye yo, sezi ak laterè, pou yo fouye twou yo nan lòd yo mete mò yo la. Li te deja byen limyè, ak lafimen ki soti nan baz la detwi te pote sou yon distans ki long.
  Zanmi Shella a te raple fim nan, ki jan nan ka sa a ewoyik, youn nan karaktè prensipal yo, apre yon viktwa difisil, Malerezman trennen sou tiyo l 'yo. Ak vanyan sòlda medyeval yo, konfonn sikè a ak Satan, louvri dife sou pwòp kòmandan yo. Sepandan, fwa sa a, viktwa a te byen fasil, men youn nan ti fi yo te toujou jwenn zanmi li mechan - lanmò, senk bèl te blese, ak kèk - oswa olye de, yo te blese grav.
  Avyon Alman yo te parèt nan syèl la soti nan bò lwès la. Ti fi yo te salye yo ak kè kontan. Gaupman SS, bèl ewo fi Gale a, te gonfle machwè li epi li te jwe ak misk li yo woule anba po chokola li, epi li te anonse menm jan an:
  - Twoup nou yo ap avanse avèk siksè. Kidonk nou pa gen tan pou nou kanpe. Kite prizonye yo mare tèt yo, epi nou pral fèmen yo nan anga a, kite yon douzèn chen mawon pou veye. Ak rès la ap kontinye rapidman deplase dèyè lènmi an.
  Magda ak Shella te pè anpil pou yo te konfye yo ak pwoteksyon nan esklav kase ak prizonye lagè ki te tounen yon bann bèt soumèt, paske ti fi yo te deja eksite epi yo te vle goumen. Ak sèlman lach rèv nan sèvis eskòt! Men, aparamman kalite batay yo te enpresyone Gala epi, li t ap jwe ak biceps li, li te anonse yo:
  - Ann ravitaye ak ranplir minisyon tank la. Monte li pi lwen. Mwen wè ou bon nan batay! Anplis, ou pa patikilyèman gwo epi yo pi byen adapte pou kontwole yon tank.
  Ti fi yo, voye men yo nan yon bonjou militè, jape:
  - Mwen kontan eseye kamarad kòmandan!
  - Pou fè li pi fasil fè fas ak zam yo ak mitray, Filela pral ale avèk ou! - Koupe Gale epi li kouri al eksplike objektif la bay lòt fi. Moun sa yo ki te pè bat je sil yo, epi yo bese laprès la, ak bust apèn kouvri, oswa menm louvri. Kapitèn tigress tèrib la te tou pye atè, e byenke janm li yo pa t piti, fòm li te byen bèl, epi li menm li te sèlman venndezan, sèlman devlopman twòp misk li te fè Gala parèt pi lou ak pi gran. An menm tan an, li se etonan vit, trè danjere pou konba kò a men.
  Pandan tifi yo t ap ravitaye epi ranpli minisyon, Filela te bonbade yo ak kesyon:
  - Ou te andedan baz aeryen yo, poukont ou. Espesyalman ou menm, Shella... Eske se pa pè?
  Blond nan souke pen dezè a nan yon souflèt li, ki yon jan kanmenm jere yo trape sou velours, po ate l '. Li voye ponya byen wo, li reponn yon ti tan:
  - Non! Poukisa nou ta dwe pè? Nou se aryen vre!
  Filela, li te kenbe yon zam sou vole, li jete li sou tab la file nan mitan dezè a, baye ak yon bouch bon. Lè sa a, ak yon soupi, li reponn:
  - Ou se pi piti nan nou, e anvan ou ale nan Afrik ou pa te gen okenn eksperyans. Isit la, tout ti fi yo te deja resevwa eksperyans konba, ak sniffed poud pou zam. By wout la, ou prèske sanble tankou ti fi, ak figi inosan sa yo.
  Magda, lanse kouto bayonèt la ak zòtèy li yo, li kase byen fò:
  Men, nou pa touye inosan. Ki pwen konvèsasyon sa a de tout fason. Èske w ap chache diskisyon?
  Filela te rejte avèk rezolisyon:
  - Natirèlman pa! Men, mwen konfese nou, byenke mwen te premye sniff poud nan 1ye septanm 1939 nan Polòy. Sa vle di, menm anvan pi fò nan ti fi yo nan konpayi an, anjeneral yo te kòmanse batèm dife yo nan jaden yo an Frans, men mwen toujou santi pè. - Ti fi a timidman bese je vèt li. Rekonesans pa t 'fasil pou li - Espesyalman pran jitters yo anvan kòmansman batay la.
  Shella te karese zepòl ki te grate Filela.
  - Pou mwen onèt, pafwa mwen santi mwen alèz. Malgre ke chaj fizik ke nou fè eksperyans se tèlman fatigan ke ou menm rèv debarase m de kò mòtèl la.
  Fanm mawon an te monte zèpòl.
  - Ebyen mwen pa konnen! Apre sa, li fatige m 'byen, pa mwens pase ou, men yo toujou laperèz a boulvèsan rete. - Filela jete yon ti kout je nan syèl la, bese vwa li nan yon chichote. Petèt li te pè pou Bondye Toupisan an t ap tande l. "Anplis, èske gen yon bagay tankou yon nanm?" Führer, gran e ki gen bon konprann pa t janm pale sou sa, e li pa t ekri nan okenn nan zèv li yo.
  Magda ankò kenbe bayonèt-kouto a ak dwèt li, evite koupe. Sori tankou Milady Winter, li reponn Shelley:
  - Epi li pa gen pwoblèm. Pou nou, bagay prensipal la se touye lènmi otank posib, epi mete lavi nou an risk pi piti ke posib. Natirèlman, si otreman - prekosyon pa pral vire nan trayizon!
  Filela te dakò:
  - Ki moun ki pa epanye lavi nan batay, li pral kenbe diyite li menm lè divize trofe!
  Shella konfime:
  - Nenpòt moun ki vòlè yon viktwa ap pèdi fwi li yo, kòm dènye a pouri nan yon repitasyon sal!
  Chita nan tank la, ti fi yo te pandye drapo angle ak jis tankou sa, efronteman te kondwi ale. E an total te gen kenz bagay nan dezè a. Ensolans ak impudence te kaptire nan Britanik yo, blende ak pa gen okenn vle di byen ame machin. Se konsa, sansasyon yo te pi Sublime a, kòm si vanyan sòlda yo te sou parad.
  Magda te note:
  - Isit la, isit la se bote a! Nou pote chat nou an avèk nou! Will, mwen wè yon batay - pral jwenn yon entimidatè!
  Shella, san anpil antouzyasm, souke tèt li bay jenn fi a nèj, objeksyon:
  - Li pa komik ditou! Se yon peche souri nan sa!
  Men Magda, kòmsi revèy la te sonnen nan maten:
  Ki sa konsèp peche a vle di? Isit la ou chante Shella sou Jezi Kris la, epi ou pa menm reyalize ke prensipal lwa biblik la - salè peche a - lanmò se tou senpleman absid! - Vanyan sòlda nan dife, menm pou konvenk, te fè yon sèk ak men l '. - Absoliman san lojik!
  Filela prese ajoute:
  - Sètènman! Sinon, ki kalite sòlda nou ye, si nou pa vyole kòmandman an - pa touye!
  Magda te ri ak kè kontan epi li te kòmanse moulen ponya a. Isit la Shella te jwenn yon bagay pou objete:
  - Aktyèlman, nan orijinal la - setyèm kòmandman sa a son tankou sa a - pa fè sa ki mal touye moun! Sa vle di, isit la nou ap pale sou touye moun, epi yo pa privasyon nan lavi yon moun. - Ak bay tèt li aparans nan Cicero sou chaire a, e petèt Tetruliana te ajoute. - Gen kèk nuans isit la!
  Magda koupe sa ki mal:
  - Lyen tou nan tradiksyon an soti nan lang ebre. Ki lòt bagay ki ka pi degoutan! Cheveu wouj-dyab la te vin pi plis anflame. Vreman vre, papa l 'tèt Azello soti nan woman Bulgakov a kapab. - An jeneral, gen anpil absurdite nan Bib la, men bagay ki pi absid se reklamasyon li yo nan wòl nan pawòl Bondye a ak nan enfayibilite! Gèrye a klere dan li. - Kris la Kreyatè ki gen tout pouvwa a tout kreyasyon yo, tout bagay vizib ak envizib, tout bagay sou latè ak nan syèl la... E an menm tan Jezi vin konfonn nan bagay ki pi elemantè yo!
  Shelley te di sevèman:
  - Pa bezwen di sa, ak kategorikman. Nan kèk fason li se konfonn, ak nan kèk fason li se yon vwayan. - Nèj-blan Terminator zanj te ajoute. - Anplis de sa, Bondye enkarne a ka byen transmèt sans nan ekriti yo Sentespri nan pwòp mo pa li. An jeneral, gen anpil pwofesi ki deja rive vre nan Bib la.
  Magda souke tèt dife li avèk fòs:
  "Sa pa vre ditou, epi mwen pral pwouve ou li!"
  Shelley fè yon grison.
  - Bon, eseye, ou gen kat yo nan men!
  Magda te kòmanse pale, imite ton spruce karikature relijye a.
  - Nan liv sakre tout relijyon, pwofesi, se sa ki, prediksyon nan tan kap vini an, okipe plas ki pi enpòtan an. Gen pwofesi sa yo nan Bib la. Pifò nan pwofesi sa yo twò vag. - Terminator-filozòf wouj la fè bouch wonn. - Nan yon konvèsasyon orevwa ak apot yo, Jezi te di yon fason pwofetik: "Alor tande pale sou lagè ak rimè lagè... Paske se konsa sa dwe fèt... Nasyon pral leve kont nasyon ak wayòm kont wayòm, epi pral gen grangou, kalamite. ak tranblemanntè" (Levanjil Matye 24:5-6). - Ti fi a leve sousi dwat li pou plis ekspresyon. - Men, egzakteman sa te rive nan mond lan anvan pwofesi Kris la, e sa kontinye jouk jounen jòdi a. Kidonk, ki valè pwofesi sa yo kote evènman 'prevwa' yo ap fèt san rete san okenn pwofesi?
  Filela te souke tèt li avèk apwobasyon pandan li t ap egzamine yon magazin erotik twofe ki te sezi nan lang angle yo te kaptire a. Men, an menm tan an, gèrye a koute ak anpil atansyon:
  - Wi, ou ka di ke te gen lagè yè, gen lagè jodi a, pral gen lagè demen!
  Lè w fin konfime Magda (Ki sa mwen ka di - yo di se pa yon salo, ou rapid!), Kontinye konferans li:
  Gen kèk nan pwofesi biblik yo te ekri retwoaktif - apre evènman sa yo te deja rive. Se vre, pafwa pwofèt yo te gen kouraj predi evènman nan lavni, men an menm tan an, kòm yon règ, yo tonbe nan yon dezòd.
  Kidonk, Bondye pa mwayen pwofèt yo pwomèt desandan David yo rèy ki p'ap janm fini an (2 Wa, 7:11-16), men wayòm David la kraze nan peyi Izrayèl la ak nan peyi Jida apre lanmò Salomon, pitit gason l 'yo, ak desandan yo (desandans). nan wa David yo te pasyèlman detwi premye nan wa Lasiri a Artaxerxes, ak Lè sa a - anba rasin lan, san okenn eksepsyon, Nèbikadneza, wa Babilòn lan. (Jeremi 52:9-11, 22:28-30).
  Filela ak anpil zèl apwouve:
  - Se konsa ou ta dwe fè fas ak yo. Ak ki jan yo mete anba rach yo moun ki rete nan lavil yo te kaptire, Lè sa a, sa a, tanpri. Ak ki jan yo te pran swen yo!
  Dyab la dife konfime:
  - Men, nan kou, erè yo divès kalite nan "pwofèt yo" yo pa limite a sa a.
  Bondye, atravè pwofèt Jeremi, pwomèt pou l detwi pou tout tan, pou l depople peyi Lejip soti nan Suez rive nan peyi Letiopi (28:8-14), men Bondye poko akonpli pwomès sa a jouk jounen jodi a.
  Ak plis sou pwofesi Jeremi yo. Atravè bouch li, Bondye pwomèt pou l lage peyi Lejip nan men Nèbikadneza (29:19); detwi Tir pou tout tan (26:3-14; 27;36; 28:19). Men, Nèbikadneza pa t pran peyi Lejip e li pa t eseye pran peyi Lejip. Kanta vil Tir, se pa Nèbikadneza ki te pran l, Aleksann Legran pa t pran l e li pa sispann egziste pou yon sèl jou.
  Shella konfime ak yon gwo soupi:
  - Ay, mwen te wè Tire sou kat la. Nou pral pran li talè!
  Magda kontinye:
  Kontrèman ak pwofesi Ezekyèl la, Nèbikadneza te pran Jerizalèm e li te detwi, pa Ejip ak Tir. Sepandan, 16 ane apre pwofesi li a, Jeremi li menm admèt ke vil Tir kontinye egziste san okenn domaj (26:1; 29:8-14). Annapre, Jezikri li menm anven te pwofetize lanmò Tir ki pa tranble (Matye, 11:21-22; Lik, 10:14).
  Ak ki jan bouch wouj li yo sounwa ak gloatingly trese nan menm tan an. Sa a se reyèlman Satan nan yon bèl figi fi. E ki vwa.
  Menm Jeremi a, nan non Bondye, te anonse ke wa Jojakin t ap pini pou peche l yo lè li pa fè pitit (22:28-30). Men, Matye rele Jekonya youn nan zansèt Jezikri (Matye 1:11-12). Ki jan Jezi te kapab fèt nan yon zansèt byen lwen ki pa t gen pitit?
  Apre dènye deklarasyon an, Filela ri sounwa. Shelly te fè remake:
  - Sa a se yon pwofesi kondisyonèl!
  Magda soufle ak meprize.
  - Men, nenpòt fo oracle ka di sa! Ou koute pi lwen! - Dyab la wouj-cheveu kontinye, paske tank yo pa ka ale twò vit atravè dezè a, epi yo byen lou epi gen tan pou pale ... vwa Magda a sonnen pi plis ak plis konfyans:
  Jeremi, nan non Bondye, predi Nèbikadneza pran Nèbikadneza pou wa Juif Sedesyas la, men li pwomèt li yon lanmò trankil ak yon antèman relijye (34:2-5). Men, jan sa te parèt pita, Nèbikadneza touye tout fanmi Sedesyas yo, li avèg li menm, li jete l nan prizon, kote li te mouri (52:9-11). Wow lanmò lapè ak antèman relijyeu!
  Menm lavi 'kalm ak trankilite' te pwofetize pou wa Jozyas (2 Wa 22:18-20). Apre yon pwofesi konsa, Jozyas te blese mouri pa moun peyi Lejip yo nan yon batay toupre Megido (Ibid., 35:20-24).
  Mare batay Filela te souse vant li epi li te kòmanse debake manje nan bwat la. Yon bwat fèblan ak yon Texas Buffalo sou pake a se jis sa li bezwen. Espesyalman vyann juicy tranpe nan ji tomat ak sòs chokola.
  Malgre lefèt ke Magda te montre tou yon apeti, ti fi a fè tèt di kontinye pwogram edikasyonèl la. Sepandan, gen yon bèl ti vwa ke li bon pou koute yon vanyan sòlda ki gen cheve koulè eripsyon Krakatoa la:
  - Pwofèt Ezayi te ekri Jerizalèm t ap kanpe pou tout tan: okenn moun ki pa pwòp pa t ap antre ladan l, okenn moun ki pa jwif pa t ap antre ladan l. Men, imedyatman apre pwofesi sa a, Nèbikadneza (586 BC) te pran Jerizalèm e te detwi, apre sa Women yo te pran epi detwi atè (70 AD). - Vanyan sòlda dife a te kòmanse ajoute, ap eseye bay lang nan aparans nan presyon bri. - "Vil p'ap janm fini an" te pran ak detwi pa Pès yo, Arab, kwaze, Tirk, Britanik ak franse. - Magda te ajoute san souf epi li leve ton li. - Definitivman Alman, e kounye a, gen anpil jwif 'pi' k ap viv ladan l 'tankou gen "enpwòp" (da definisyon yo!) Arab, Ewopeyen, nwa ...
  Filela, ki te devore vyann boufalo, te fè remake:
  - Kretyen yo, kòm yon règ, pa reyèlman li pwofesi yo konsènan evènman yo anvan nesans Jezi Kris la. Yo plis enterese nan pwofesi Jezikri li menm ak apot li yo, sa vle di pwofesi liv Nouvo Testaman an. Pwofesi yo genyen konsènan Dezyèm Vini Jezikri a (konsènan Jijman Dènye a, konsènan Amagedon).
  Magda te konfime ak kè kontan, souke tèt li kapab mete dife ak boule, nan fondasyon yo nan ansyen lavil Wòm ak dè santèn de vil ki sanble ak yon tèt:
  -Ann pa manyen okenn lòt pwofesi, ni detay pwofesi sou Dezyèm Vini Jezikri a. Ann rete sou yon sèl kesyon ki pi enpòtan: Ki lè Dezyèm Vini a ap vini? Ann gade pawòl Jezikri li menm. Pi popilè predikatè Ameriken an ak oratè Billy Graham kalkile ke li pwofetize sou dezyèm vini Kris la nan Bib la 380 fwa. Se pou nou rete sou kadinal la ak pi klè nan yo.
  Magda te prèt pou kontinye, lè yon siyal sonnen nan radyo a:
  - Yon kolòn nan tank angle ap deplase pi devan. Tout moun pare!
  Shelley te fè remake nan konfizyon:
  "Mwen pa konnen tèt mwen sa ki pi mal - komèt yon asasinay sa ki mal oswa koute erezi sa yo!"
  Filela reponn:
  - Magda jis pale verite a pi ak diskite lojikman. Anplis de sa, Bib la ase, li pale aklè e sevè sou fo pwofèt yo. Se konsa, bat lènmi an ak pwòp zam li.
  Gèrye dyab dife a te ajoute:
  - Gade, li pi bon jan nou pral bat lènmi an ak pwòp zam li! E pa sèlman sou fwon ideolojik la. Mwen toujou ap pale de Bib la. Antretan, tcheke kokiy ki pèse blende Blan nèj la!
  Shelley kase san okenn malveyan:
  - Oke, nan kou, tankou yon bagay elemantè, mwen ka fè li tèt mwen! Pou ki moun ou pran mwen! Mwen se dam lagè a!
  Filela, ede chaje kanon an, chante:
  - Dam lagè! Ki lòt moun ki ka konpare avè ou! Lady of war nou pral byento nan kapital angle a!
  Vwa ba Gayla, prèske maskilen, te sonnen nan radyo a.
  - Sote kolòn nan epi tire sou bò a!
  Ti fi yo pran rele ankò:
  - Sieg Heil!
  Natirèlman, ou bezwen gen nè fè pou kite yon lènmi san mefyan vin pi pre, Lè sa a, pase ou. Isit la, tank mwayen, Cromwells ak Matildas, yo devan, ak Lè sa a, tankèt limyè. Yon douzèn tank kaptire bezwen aji nan senkronizasyon pou chak frape viktim li yo. Sa a se yon kalite pèfòmans nan yon senfoni mizik. Si omwen yon nòt kraze, tout konpozisyon an pral tounen fo ak pèdi tit la nan yon chèf. E kisa lagè sa a ye! Pifò nan admiratè yo kolekte pa atizay militè, men dlo nan je yo toujou sensè, e pesonn pa vle rele pou yon encore!
  Shella di:
  Ede nou Sen Manman Bondye!
  Gayla te bay lòd sovaj:
  - Dife!
  Ak yon douzèn barik krache soti kokiy nan yon fwa. Kote Matildas ak Cromwell yo pi mal pwoteje, sa vle di yo... Magda te kontan e li di:
  - Bwat katon kase!
  Shella imedyatman, chaje kanon an nan yon nouvo fason, remake:
  - Ebyen, angle sòt! Yo pa t menm mande nou yon modpas, yo jis wè drapo yo, kidonk yo imedyatman pran nou pou pwòp!
  Magda ri dousman.
  - Se mantalite Britanik yo!
  Te gen vennsenk gwo tank ak douz ti fi bèt nan bwa detwi nan yon fwa. Lè sa a, yo te gen tan, anvan lènmi an konfonn reyaji, bay yon dezyèm vole, nan lènmi an.
  Ak yon douzèn viktim plis, tank kraze, tankou vye zo eskèlèt reken yo jete atè, sou sab cho, jòn. Epi an menm tan yo toujou fimen, kouran mawon fonse ranpe nan syèl la. Li sanble se yon seri koulèv. Anplis, reptil, tankou si mutile pa kòrèk evolisyon. Ak sifle a se etonan ki jan malad li kapab.
  Tank Britanik yo te sispann nan yon fwa epi yo te jele. Sèl siviv lou tank la maladwaman te eseye vire toutotou. Shella chante:
  - Bote! Bote! Nou pote chat nou an avèk nou!
  Magda chante:
  - Pa nan yon sak, men nan yon mizo! Avèk yon bal ki pèse blende!
  Filela ri.
  - Èske ou chen - apre batay nou an!
  Apre sa, yo mete nan kwen. Oke, yo ka kraze nan fwon an. Yon pati nan tankè Britanik yo pa t 'kapab kanpe li epi, kite ekipman yo, kouri nan yon vòl jeneral. Gen kèk kwen ak chofè ki gen plis eksperyans toujou kontinye tire tounen. Isit la yon pwojektil frape tank la Mp-16, bay yon gronde soud nan zam la.
  Shella te montre yon lang woz:
  - Ewo nou yo sou kouri - yon Britanik estipid pa pral ratrape!
  Magda gwonde byen fò:
  - Lage byen vit!
  Filela konfime:
  - Epi ou pa bezwen pè nou! Pou bat prizonye ak yon senti sou Pap la, kwa wouj la entèdi!
  Shella, li te kraze yon tankèt fè tèt di ak yon kokiy, te di:
  - Mwen kraze ou! Ak yon brik nan djòl tout moun!
  Batay la te fini, plizyè tankèt yo te eseye ale, men yo te bat yo san seremoni. Chen mawon yo lage yon rèl kè kontan:
  - Blimey! Batay sa a se pa istwa san sans!
  Sepandan, batay la poko fini. Kamyon angle ak motosiklis parèt. Shella te tire yon kokiy shrapnel sou machin ki pi pre a, li te kraze, epi tank gaz yo te senpleman eksploze. Magda te klere dan li.
  - Chòk! Se fason nou!
  Filela te di:
  Pito ou touye pase konvenk!
  Shella te menm plis espesifik:
  - Li pi bon frape yon fwa pase di yon santèn fwa! Li pi bon pou w frape l san fwa pase pou w rete an silans...
  Magda entèwonp:
  - Britanik yo deja kouri! Vini dèyè yo!
  Ti fi yo tire byen avèk presizyon, Shella pa janm rate, men tank yo toujou pa ka konpare ak kamyon nan vitès. Anplis de sa, Cromwell yo isit la pa t 'motè a Meteor dernye nan 600 puisans, men yon sèl pi fèb nan 400. Aparamman, yo pa t 'ankò te gen tan re-ekipe tank sa a kwazyè. Matilda a te tou pi fèb, e ki sa nou ka di sou pwa lou Mp-16 la.
  Se konsa, ti fi yo yon ti kras dèyè. Wi, te gen tou yon van soufle nan direksyon reyinyon an, nyaj yo te kòmanse rasanble. Magda te fè remake:
  - Kounye a lapli pral tonbe!
  Shelley te kontan:
  - Tout pi bon! Epi li fè cho anpil nan tank sa a! Epi li ap chofe tèt li, men solèy la ap boule!
  Filela konfime:
  - Ebyen wi! Ak konbyen ou ka fri!
  Magda pa t pataje optimis la:
  - Sab la pral vin mou epi nou pral sispann!
  Shelley te deklare avèk antouzyasm:
  - E sa pa fè m pè pèsonèlman!
  Nwaj yo te rasanble trè vit, ak syèl la fè nwa, tankou si te gen reyèlman yon eklips linè. Magda gwonde:
  - Lè sa a, kwè nan Bondye apre sa!
  Shelley sifle fache.
  - E kisa? Poukisa ou pa kwè! Èske Kris la pa t pwouve li se vrè Dye a?
  Gwo ti gout lapli twopikal te frape sou do kay tank la. Fache, Magda te kòmanse pale ankò;
  Nan konvèsasyon ak disip li yo, Kris la te asire yo ke yo tout, apot li yo, t ap viv e yo t ap wè ak pwòp je yo Dezyèm Vini li an nan glwa. "An verite m ap di nou, nou p ap gen tan pou nou mache nan tout vil Izrayèl yo (nan Palestine) anvan Pitit lòm nan vini." (Matye 10:23).
  Filela te sifle ak sipriz, li t ap bat je tankou si li te vide sann Hiroshima nan je l:
  Èske Jezi te vrèman di sa?
  
  
  
  
  
  AMERIK EDE REICH LA
  ANOTASYON
  Alye Lwès yo te siyen yon trèv ak Twazyèm Reich la. Pran avantaj de absans yon dezyèm devan ak bonbadman, Nazi yo ap ranfòse twoup yo epi yo ale nan ofansif la. Li vin vrèman cho.
  . CHAPIT #1
  Pa egzanp, an mas 1943, yo te konkli yon trèv ant Twazyèm Reich la ak Alye yo. Hitler te dakò pou mete fen nan pèsekisyon jwif yo an echanj pou yon friz sou ostilite nan Lwès la. Anplis, Lwès la sispann livrezon nan Sovyetik la anba Lend-Lease. E sa te gen yon enpak sou kou ostilite yo.
  Hitler te retade ofansif la sou Kursk Bulge pou twò lontan. Li te ranvwaye Operasyon Sitadèl lè li te deplwaye dènye tank yo, Panther ak Tiger. Dènye fwa Fuhrer la ranvwaye ofansif la se nan mwa Jiyè.
  Li te vle teste nan batay Tiger-2 ki pi avanse ak pisan, osi byen ke avyon de gè ME-309 la. Alman yo te vle teste "Maus la" nan ofansif la. Epi ajiste "Panther" -2 la.
  Epi kòm yon rezilta, Stalin te bay lòd pou li atake 1ye Out. Epi imedyatman nan de direksyon - Belgorod-Kharkov, ak Orlovsky. Alman yo, kontrèman ak istwa reyèl, yo te pi fò. Yo te retire gwoup Rommel a nan Afrik, epi yo te transfere yon pati nan fòs yo nan Lafrans ak Balkan yo. Nan Balkan yo, Alman yo te ranplase pa Bulgarian ak Italyen. Kidonk, uit divizyon Alman yo ak yon douzèn divizyon Italyen te kite Lafrik, sèt divizyon Alman ki soti nan Balkan yo, ak ven divizyon ki soti nan Lafrans, ki gen ladan tank yo.
  Akòz lefèt ke bonbadman nan Twazyèm Reich la sispann, liberasyon an nan zam te karant pousan pi wo pase nan istwa reyèl. Te gen plis tank ak avyon. Tiger-2 la te kòmanse fè an mas soti nan Me 1943, te antre nan seri ME-309 la, osi byen ke bonm Yu-288 la. Epi li te vin grav.
  Epi "sourit" antre nan seri... Alman yo te pare pou goumen. Liy defans yo te trè fò.
  Wi, ak "Panther" nan premye jou yo nan batay la te pwouve yo dwe yon tank trè efikas nan defans. Li te tire kenz bal yon minit, li pran trant-kat nan de kilomèt.
  Wi, "Ferdinand" se tou yon bèt machin. Men, si li frape, Lè sa a, li frape. Sa yo se machin lagè. Ak zam devan an se de san milimèt.
  Batay yo te montre ke Fritz yo fò. Epi tou ti fi yo te kòmanse goumen sou bò yo epi li fre.
  Charlotte, tire, chante:
  - Epi ankò...
  Gerda tou, ki te tire nan men yon tirè rapid, te sipòte:
  - Kontinye...
  Frida fini ak kè sere:
  - Batay la...
  Charlotte, san yo pa sispann tire, te pibliye:
  - Bouyi...
  Frida, t'ap bat, gronde:
  - Hyperplasma...
  Gerda te souri epi tire yon pwojektil epi li te ajoute:
  - Dife...
  Charlotte te kriye epi li te gade zam Sovyetik yo, epi li te di san manke:
  Ak Goering...
  Frida, t'ap frape, rèl:
  - Tankou...
  Gerda kontinye ap tire ak yon rèl:
  - Jenn!
  Charlotte kontinye sa yo pran nan men farfade a, san wont defòme chante Sovyetik la kloure. Epi li te tounen trè estipid ak vilgè.
  Ak jèn...
  Frida te fè yon soupi, malerezman, jis kòm toujou, epi li te ajoute:
  - Byè...
  Gerda fini ak yon kout bal:
  - Davans!
  Apre sa, vanyan sòlda yo, tire, yon ti kras chanje tèm nan chante. Apre yo tout, yo kounye a se pa byen moun, men mwatye farfade. E sa vle di ou pral pran pòv yo nan men yo! Yo ka sèlman pa chante, men gwonde, ak yon bagay absoliman nèt prononcé. Sa yo se karma yo, ou konnen. Chante yo, nan kou, yo te tounen vilgè.
  Charlotte, ki te dirije dife a, trennen sou:
  - Soti...
  Gerda lupanuv soti nan dife rapid sipòte:
  - Bèt...
  Frida kloure li epi li kontinye:
  - Soti nan bèn...
  Charlotte te bat, epi li te kontinye ap kriye:
  - Sou...
  Gerda revoke epi li di:
  - Kwen....
  Frida antre epi li kontinye:
  - Depans...
  Charlotte, lage yon kado ak presizyon dyabolik li, frape:
  -Byè...
  Gerda, li te koupe ak yon kokiy, rele:
  - Isit la...
  Frida te bay yon kalòt ak yon kado epi li di:
  - Te antre...
  Charlotte, ap tire, pandan l ap gwonde tankou yon bèt:
  - Tsar....
  Gerda te souflman yon pawòl ki boule, yon mo veyement:
  - Bèt...
  Frida, ki t'ap emèt pwojektil, t'ap sonnen:
  - Bay....
  Charlotte te tire dezespereman, rele:
  - Byè...
  Gerda, ki te vide poto a, te ajoute:
  - Prese...
  Frida, tire, rele:
  - Elefan....
  Charlotte, lage yon pwojektil, rele apre pwojektil la:
  -Ou gade...
  Gerda frape ankò epi li di:
  - Dwa...
  Frida rele, li t'ap bat:
  - Je...
  Charlotte ki jan yo chante nan yon keu éfréné...
  - ale...
  Epi jis Lè sa a, kokiy tifi yo te fini. Yo te oblije vire tounen pou ranpli twous konba nan kamyon an. Men, rezèv la nan Twazyèm Reich la se ekselan ak areye yo, malerezman, pral retounen ankò.
  Sou wout la tounen, ti fi yo te kòmanse diskite sou pwochen sijè a. Charlotte, dyab wouj sa a te bay opinyon li:
  - Mwen panse, apre kaptire Moskou, pwochen objektif nou an pral Lond!
  Gerda ri epi konfime:
  - Natirèlman, nou pral ale nan libere Britanik yo anba esklavaj Siyonis!
  Ak tout twa tifi pete ri yon fason assourdisman. Yo te panse li te vrèman amizan.
  Frida sijere:
  - Epi ann libere Amerik anba zwif ki pi visye yo. Epi tou soti nan dominasyon an nan moun ki gen koulè. Lè sa a, Bolchevik yo konplètman rale Yanki yo.
  Gerda toudenkou, tankou sanzatann, chante:
  Si nou tout kanpe kont Yanki yo,
  Nou pral kraze alyans nò a...
  Menm tomahawks pap ede...
  Paske Bondye ap remèt mal!
  Natirèlman, sou pati tifi yo, apèl Bondye a sanble ridikil. Lè nou konsidere ke Twazyèm Reich la se enkarnasyon antikristyanism la. Men, depi tan ap pase anvan chaj minisyon an chanje, Charlotte dyab la wouj fè yon bri. Lè l tande dènye fraz Gerda a, li gronde:
  - Pa gen bondye!
  Gèrye zanj cheriben an di:
  - Kòman sa ye?
  Charlotte ensiste:
  - Natirèlman pa, reyalite medikal!
  Gerda te poze kesyon ki pi natirèl la:
  - Ki moun ki te kreye linivè a?
  Charlotte reponn prèske imedyatman:
  Linivè egziste e li te toujou egziste. Li sèlman chanje egzistans li yo ak eleman, toujou ap transfòme ak modifye.
  Gerda fwote pyel li dèyè zòrèy li. Malgre ke li te gen jèn yo nan yon arenyen, pa yon chen, e li te fè remake:
  Ki jan li te toujou egziste? Dwe gen yon rezon pou li.
  Charlotte te deside bat patnè relijye li a ak pwòp zam li:
  - E ki jan Bondye ki gen tout pouvwa a te toujou egziste? Dwe gen yon rezon pou li!
  Gerda fwote pye li ankò, fwa sa a sou fwon li, epi li di:
  - Bondye travay nan fason misterye.
  Charlotte, nan pwòp fason lojik li, te fè remake:
  - Donk se pa repons lan.
  Lè sa a, Gerda sijere:
  - Ann pran kòm yon aksyòm reyalite a san dout ke Granmèt Bondye a egziste, e li te toujou egziste, epi nou pral kòmanse soti nan li.
  Charlotte lojikman kontrekare ak menm metòd la:
  - Ann pran, tou, kòm yon aksyòm, reyalite a san dout ke matyè ak linivè a te toujou egziste e yo te toujou egziste, epi nou pral kòmanse soti nan li.
  Frida, ki te twazyèm nan diskisyon sa a, te pete ri epi li te di:
  - Wi... Sa se yon dyalòg ant bèbè ak soud. Se konsa, ou pa pral kapab rive nan okenn konklizyon klè.
  Charlotte pa dakò.
  - Mwen gen yon avantaj sou Gerda. Pou egzanp, si nou soti nan lefèt ke kòz la rasin nan tout bagay se Pèsonalite ki gen tout pouvwa a nan Bondye, Lè sa a, nan lavni an yon derive nan li: yon moun te tounen vin pi fèb epi yo pa teknikman avanse. Men, si nou konsidere ke nati a ki gen tout pouvwa, men enpèsonèl se kòz la ak kòz la rasin, Lè sa a, li vire soti ke li te bay nesans nan yon moun ki pi pafè ak avanse. Se konsa, li sanble ke te gen yon tranzisyon soti nan senp nan konplèks. Ak nan modèl kreyasyonis la, okontrè, soti nan konplèks nan senp. Sepandan, kounye a nou temwen yon pwosesis konplikasyon gradyèl, kote tout bagay soti nan teknoloji devlope nan yon fason evolisyonè. Wi, sèvo imen an toujou ap grandi. Sa vle di, yo asime ke li se prensipalman yon pwoblèm enpèsonèl, ki soti nan ki yon bagay ki pi konplèks, ki pi lojik devlope pa evolisyon, ki pi lojik pase vis vèrsa, tankou si raje lans nan fè fas a limanite te ale nan yon pèsonalite absoliman omnipotent ak pafè.
  Frida te monte e li te di:
  - Wi, mwen li kèk literati relijye. Si ou kwè li, Lè sa a, Adan te pi pafè pase nonm aktyèl la ak devlope entelektyèlman. Epi moun sa yo, yo te separe ak Bondye, yo te ale nan chemen peche a, yo te kòmanse vin granmoun ak febli, men... Kounye a nou ap temwen pwosesis la ranvèse: kwasans nan pouvwa lòm ak devlopman entelektyèl etonan li. Espesyalman pandan lagè! Sonje sou ki tank nou te kòmanse lagè a nan karannyèm lan, ak sa nou genyen kounye a! Gen yon diferans kolosal!
  Gerda te chichote:
  - Se tout entrig!
  Alman yo te repouse ofansif Sovyetik la nan tout direksyon. Epi yo menm yo te bay yon gwo kou.
  Ak nan syèl la sou ME-309, bèl ti fi pye atè nan bikini goumen. Yo te goumen anpil. Apre sa, yo literalman kraze lènmi an, tankou chop.
  Albina te tire sou opozan li yo ak zòtèy pye li yo epi li te kraze yon machin Sovyetik.
  Apre sa, li di:
  - Pou gwo lide aryen yo!
  Alvina tou slam nan lènmi an, ak byen fann l ', ak kouo:
  - Glwa pou nouvo lide!
  Epi peze pwent tete wouj li sou lènmi an.
  Men, ti fi Sovyetik ki soti nan batri atiri a ap tire sou monstr yo fachis. Yo eseye repouse ofansiv la, quantitatively ak kalitatif siperyè lènmi an.
  Ti fi yo soti nan batayon Sovyetik yo tou trè bèl, ak nan jip kout, tete kouvri sèlman pa soutyen. Janm fè yo tranble, e vanyan sòlda yo tèt yo byen triye nan kokiy yo.
  Youn nan anba a, Akulina lyetnan-gunner, delivre kokiy ak pye atè, epi li menm li repoze men l 'sou volan zam la. Men, menm si kokiy tonbe sou yo soti nan pi wo a, ak bonm vole soti nan syèl la, tout menm bagay la, ti fi yo pa ka graje ak kase. Yo te goumen ak kouraj epi yo pral kontinye goumen.
  Anyuta vize zam la... "Sourit" pa pèse, men ti fi a toujou tire sou li. Epi toudenkou, ou gen chans ak zam la pral mourir. Nan ka sa a, Alman an pral oblije kòmande yon sèkèy ak mizik.
  Ti fi a pye atè se kè kontan, byenke li konprann ke yo gen anpil chans pou yo soti nan yon toubiyon konsa. Pou egzanp, Sturmmaus yo ale nan ofansif la. Sa yo se machin ki sanble ak Shtrumtigr a, sèlman pi gwo ak sou yon chasi sourit long. Men, lè yon fize lou vole soti nan yon lans bonm 600-mm, Lè sa a, sa a se tou senpleman yon bagay terib.
  Boul tè boule lapli tonbe sou Anyuta, ak tè fonn apre espas sa a. Men, ti fi a pa t jennen ditou. Okontrè, li mete pye l' atè pou santi yon masaj bèl nan fragman yo. Epi ak kè kontan chante:
  Peyi ak lame se de poto,
  Sou ki planèt la repo!
  Nou pral pwoteje ou ak tete nou,
  Tout pèp la chante lame ou a!
  
  Nwaj yo fre, men solèy la cho,
  Mitrayòl la fwote zepòl yon sòlda...
  Pou tout tan Motherland nou avèk ou -
  Ann fouye yon kavo pou mechan an!
  Anyuta te deja nan kaptivite Nazi e se la yo te bat li sevè ak baton sou talon li. Ti fi a te plenn, li kouri ale, men li pa t trayi pèsonn. Ki tout kou sa yo pou li. Li se yon manm Komsomol. Yon lòt bagay se ke Nazi yo te deja kraze nan liy devan defans lan epi yo menase yo defèt youn sa a tou. Anyuta konnen e tire. Malgre ke li trè difisil, ou ta dwe antre nan barik "Maus la", ak Lè sa a, tank Alman an ap pèdi kapasite nan dife epi li pral gen yo dwe pran nan dèyè a pou reparasyon. Epi sa a deja yon pwoblèm pou Fritz la.
  Ak isit la Anyuta, apre plizyè rate, jere yo bat nan "Tiger" -2 barik la. Lè sa a, ti fi a san pwoblèm mwen tap chante:
  - Nou p'ap lage kò ou!
  Epi tire ankò. Akulina te konseye l pou l sèvi ak pye atè lè l ap tire, paske li pi pratik. Ti fi a bèl an pati dakò ak sa a. E bagay yo te ale pi byen. Tout zam yo kalib 85 mm, pa ase pwisan kont tank Alman yo. Se konsa, si ou frape barik la, Lè sa a, chans yo nan siksè parèt.
  Anyuta eseye imajine yon panorama ble ak pwen jòn k ap deplase sou li. Sa a se silwèt vèt epè nan yon tank Nazi. Ou wè l 'tankou yon elefan jeyan. Se konsa, pran li epi frape mastodon an sou kòf la. Lè sa a, siperyorite a nan lènmi an nan kategori pwa yo pral initil pou li.
  Epi, koulye a yon lòt "Tiger" -2 pèdi pwoboscis li yo. Epi li vin malad anpil.
  Akulina chante nan tèt poumon li:
  - Ansyen ke, kal - pa t 'trape Fritz konnen dor nan!
  Batri a konsiste de ti fi-sandal ak Se poutèt sa, aparamman, pi wo pouvwa rezèv yo, ak kokiy yo pa fè mal. Chak nan yo gen pwòp lekòl pa yo ak pwòp desten yo. Kòm yon timoun, Akulina reve pou envante yon medikaman ki ta bay imòtalite. Lanmò te sanble yon desizyon terib ak enjis. Apre yo tout, lefèt ke moun mouri se terib. Ak byenke ti fi a te kwè nan imòtalite nan nanm nan, ki se prensipal konpare ak kò a, men yo toujou. Mond lan se pa yon damye, pran yon moso sou li epi mete l 'tounen sou li. Non, linivè a te vin mechan. Poukisa yon moun oblije vin granmoun epi mouri? Akulina te espesyalman deranje pa granmoun fanm yo - lèd sa a se terib.
  Èske moun pa tankou yon flè, epi yo pa kouwòn kreyasyon an? Moun dwe rete imòtèl. Epi li pa t parèt nan nenpòt ka pou l vin malad epi ale nan pwochen mond lan. Apre tou, yon moun fèt pou gen kè kontan.
  Ak ki kalite bonè nou ka pale si moun pèdi fanmi yo ak zanmi yo? Si li - pèsonalite disparèt? Non, sa a se mal epi li pa bon. Ak Akulina te plonje nan literati medikal. Byento ti fi a te rive nan konklizyon an ke chimi pou kont li pa ase pou imòtalite, ak yon bagay fondamantalman nouvo ak efikas yo ta dwe envante.
  Petèt menm kèk radyasyon. Ki, kontrèman ak radyo-aktif, pa ta detwi, men geri. Lè sa a, lagè a te kòmanse e pa te gen tan pou imòtalite. Akulina te travay nan dèyè a pou kèk tan. Men, pèt Lame Wouj la te grandi, tifi yo te rele devan pi souvan, epi yon fanm medikal te ale tou. Okòmansman, li te travay kòm yon enfimyè, ak Lè sa a, demenaje ale rete nan batri a. Plis pase yon fwa Akulina te jwenn tèt li sou wout pou l mouri. Men, chak fwa li te rete vivan e menm san yo pa blese grav.
  Ti fi pòv ki te gen anpil pwoblèm diferan nan lavi li. Epi kounyeya tank fachis yo ap apwoche yo.
  Ak isit la se yon lòt bote, mawon-chveu Tatyana. Ti fi a pote kokiy, trennen bwat. Li tou pye atè, e menm jwenn plezi nan sa a - apre tout, Jiyè se nan lakou a, mwa ki pi cho nan ane a. Li bon isit la, tout ti fi yo rasanble yo trè bèl, enspire tranble nan lènmi yo nan patri a. Tatyana rale bwat la epi li chante:
  Inyon endèstruktibl, repiblik lib,
  Se pa malonnèt, pa fòs, pa pè ki te rasanble...
  Ak bon volonte moun ki eklere -
  Lapè, amitye, limyè, rezon ak kouraj nan rèv!
  
  Glwa pou patri a, nou lib,
  Zanmitay tout nasyon se yon depandans sou yon syèk,
  Fòs legal, volonte pèp la,
  Apre yo tout, yon moun ki senp se pou Inite!
  Ak anba mo sa yo, li pi kontan ak bwat yo pa sanble tèlman lou. Epi ti fi a dekouraje fasil. Li tèlman bèl. Ak kè kontan ti fi. Isit la se yon saboteur Alman rale moute ak yon grenad
  parapè. Tatyana pran yon sitwon ak pye l ', epi rale li soti ak dwèt grasyeuz, jete l' nan lènmi an. Menm lè a, twa espyon Alman vole moute, koupe nan vòl pa fragman. Apre sa, Tatyana, travèse janm toutouni li yo, li montre yo fig frans lan. Kèlkeswa, li se yon bèl ti fi. Epi li ka mouri tou?
  Men kòmandan batri yo a, Majò Voronina. Li deja gen trant ane, men ren ki soti nan mouvman konstan se Mens, tankou sa a nan yon jèn ti fi. Cheve li se blan, ak Se poutèt sa cheve a gri se pa aparan, ak figi l 'soti nan lè a fre se ruddy ak pwòp, pa yon sèl rid. Margarita Voronina te goumen depi premye jou lagè a. Pa gen anpil siksè nan prim, bay li te goumen pou plis pase sis ane ak pèsonèlman touye plis pase yon santèn Alman. Se pa yon fwa Margarita te blese grav, epi li pa t kouche nan lopital la. Li te menm rele: Iron Margarita. Men, fanm nan te moralman fin itilize nan lagè a pwolonje moralman.
  Pye toutouni li yo kal, epi yo pa gen pousyè. Li te aprann tèt li kouri pye atè anvan lagè a nan nèj la. Epi, koulye a pou plis pase sis ane mwen pa te mete yon bòt. Nan karannyèm ane a, yo nan lòd yo kenbe ve li, li te goumen nan seksyon ki pi sid toupre Rostov. Se sèlman gras a odè Siberian li te evite fredi. Men, li te siviv san soulye, te pase yon tès grav nan Snowdrifts Ris. Epi kontinye lagè a.
  Li pa te gen anpil valè, epi li pa janm ensiste sou eksplwatasyon li yo. Se konsa, rekonpans yo akimile tou dousman men siman. Epi kounyeya li te deja monte nan ran nan pi gwo e li gen Lòd Glwa nan tout twa degre. Men, zetwal nan ewo a ke Margarita te merite depi lontan poko. Men, gèrye a pa patikilyèman regrèt.
  Bagay pwensipal lan se siviv nan lagè sa a. Ak isit la li gen yon Hamlet espesyal nan Perun. Li pèmèt ou sove kat moun nan nenpòt batay. Margarita li menm ak twa lòt moun nan chwa li.
  Pi gwo fanm nan tèt li pwograme twa pou sove: Akulina, Anyuta, Tatyana. Bon ti fi ak trè kapab. Men kanon yo, barik yo te deja tire senk Alman. Epi, koulye a Anyuta frape cheni Panther la. Tank Alman an te sispann epi li te kòmanse fimen.
  Margarita di tifi yo:
  - Kontinye konsa!
  Yo reponn nan tèt poumon yo:
  - Gen se konsa kenbe!
  Margarita di avèk antouzyasm:
  - Non! Pèsonn p'ap anpeche nou. Pa gen moun ki pral genyen!
  Epi sizyèm sourit la pèdi mizo li. Tank Alman yo byen vit, men anpil twou anti-tank ak erison anpeche yo avanse. Ti fi yo vize ansanm, Akulina ede vize zam la, li rapid tankou okenn lòt avyon de gè. Tatyana tou fò ak egzat. Men yap tire ankò. Epi fwa sa a pwojektil la frape cheni lyon an.
  Frape tren yo nan "Tiger la" -2 se initil, depi ti woulèt fè machin nan, oswa pito tren li yo, nòmalman envulnerabl. Men, nan yon barik long, li efikas ak tante.
  Anyuta pwononse tankou yon maren reyèl:
  - Oke, soti nan vis la!
  Akulina sipòte dyab-cherub la:
  - Nou pral vini ak ri jwaye,
  Nan gwo bilding Reich Bèlen an...
  Se pou nou kontan ak de dous la,
  Lame nou an irézistibl!
  Epi ankò tank Alman an te kòmanse fimen tèlman vyolan, e li te kòmanse kite fragman metal soti nan tout direksyon.
  Antouzyasm te pote ale, tout batayon kanon jenn fi a te kòmanse chante;
  Yon fwa yon nonm pa t 'konnen rèv,
  Mwen pa t 'kapab konprann langaj nan yon panse chod!
  Gade nan limyè a nan yon etwal klere -
  Mwen pa t 'konnen konsèp nan Sentespri a.
  
  Li te yon bèt, yon sovaj ki graj -
  Yon vant plen - sa a tout konsolasyon!
  Yon ensten - tankou yon kòk piko,
  Ak grangou bese nan gwo twou san fon an nan lanfè!
  
  Lè sa a, tout bagay te jis desann nan tablo a,
  Ak nan sa a, menm bèt yo kontan!
  Ak lespri a vle bote etènèl -
  Nan kwè li fè pi bon pouvwa!
  
  Lè sa a, nou moun jwenn lide a -
  Wi, ak li vini yon touman terib!
  Men ou goumen pou konesans jenn gason -
  Ansèyman rezonab pral egzalte tout moun!
  
  Lè sa a, ou pa pral soufri pou lontan
  Lè a ap vini - jèn pou tout tan!
  Papa w ak manman w ap leve tou,
  Yo pral antre nan kochma san yo pa enfim!
  
  Men, panse yo tou sa ki mal chak -
  Yo nan dife!
  Lè yo pran yon lòt pou fè pè,
  Lè imòtèl gen yon kado!
  
  Ay, ou dwe simonte kòlè ou -
  Kreye yon lòt linivè nan tout bèl pouvwa!
  Se konsa pouvwa a nan kè ou,
  Defèt sa a se yon edifikasyon tou!
  Batay la nan Kursk te fini nan yon tiraj. Epi te gen yon poz. Alman yo te pote Panther -2 nan seri a. Machin sa a te pi avanse ak yon tourèl etwat ak yon silwèt pi ba.
  Pwa a nan machin nan te grandi, yon ti kras nan karannsèt tòn, ki soti nan ki pèfòmans kondwi menm amelyore akòz motè a nan nèfsan puisans. Men, zam ak zam yo te ogmante anpil. Fwon nan gwo kay won an te vin 150 mm, ak kote yo te 60 mm, fwon an nan kòk la te 120 mm nan yon enklinasyon nan karannsenk degre ak kote yo te 60 mm. Ak zam la se 88 mm ak 71 EL. Yon zam konsa antre nan yon distans yon kilomèt 193-milimèt zam nan yon enklinasyon nan 30 degre. Se konsa, machin nan trè grav ak destriktif.
  Oke, ki repons sa a? Se sèlman pa lefèt ke ti fi yo pral goumen tou pye atè ak nan yon bikini. Lè sa a, tank la pa dwe pafè tou.
  Li deja sezon fredi. Ak youn nan premye tank IS-2 yo ale nan batay. Ak ekipaj Elena sou li. Ti fi yo nan kou pye atè ak nan bikini. Yo pare pou goumen kont Nazi a, dèyè ki kanpe Etazini.
  Se konsa batay la pral difisil.
  Elena te tire ak zòtèy li. Li frape machin Nazi a epi li di:
  - Pou Peyi a!
  Euphrosinia tou slam nan lènmi an, frape l 'sou bò a, epi li ri ansudyan, li te ajoute:
  - Pou Manman Larisi!
  Ti fi yo te pentire tank IS-2 an blan anvan batay la. Epi li se pratikman envizib nan nèj la. Apre sa, yo fouye nan lènmi an trè byen.
  Elizabeth, byen lojikman, te tire sou lènmi an, epi li te frape lènmi an avèk presizyon:
  - Mwen se Robin Hood nan yon bikini!
  Elena te dakò ak sa a:
  - Ou vrèman se yon Robin Hood reyèl!
  Ak ki jan li pral pran li epi peze deklanche a ak talon pye l 'yo.
  Kat E sou IS-2 a se yon gwo fòs. Malgre ke Gerda se yon opozan serye sou Panther-2.
  Tou de tank yo apeprè nan menm kategori pwa. Yon sèl Alman an gen pi mens zam sou kote sa yo, men li pi byen pwoteje nan fwon an, espesyalman pa tourèl la ak pati ki pi ba nan kòk la. Ak kanon Alman an se plis zam ki pèse ak tire rapid.
  Se vre, domaj yon sèl fwa nan zam Sovyetik la se petèt pi fò. Wi, sa a se nan kou yon gwo plis, men zam Alman an pi egzak. Ak sa ki enpòtan, Panther-2 a se pi plis ajil ak manyabl.
  Kidonk Gerda gen yon plus. Men, si li peze bouton an ak zòtèy toutouni li, li pa pral sanble yon ti kras.
  Ak ti fi Alman yo trè fanatik nan gason, e sa a se tou fòs yo, espesyalman si yo travay lang yo ak baton jad pulsasyon.
  . CHAPIT #2
  Nan sezon fredi, Lame Wouj la pa t reyalize yon pwen vire desizif. Liy devan an rete estab. Ak pratikman san mouvman.
  Ane annapre, Alman yo te parèt nan yon seri avyon ak evolisyon Focke-Wulf - TA-152. Yon machin bèl bagay ak zam pwisan ak vitès desan. Sa grav...
  Nan Sovyetik la, toujou gen sèlman nouvo tank IS-2 ak T-34-85. Epi tou se te yon gwo etap.
  Nan sezon prentan, Alman yo te lanse yon nouvo ofansif. Yo te eseye pran inisyativ la.
  Kòmansman ofansif la 21 me te limen pa gwonde dè dizèn de milye de zam, ak depa a nan plis pase swasanndis mil bonm ak bonm napalm nan menm tan an, ak peze jiska dis tòn. Batay ki pi sezon Dezyèm Gè Mondyal la te kòmanse. Lènmi an travèse Rubicon an epi kouri al Moskou. Tank Alman yo t'ap gronde, pi piti machin yo t'ap sonnen. Ord asye yo t ap avanse sou pozisyon Sovyetik yo, tankou kavalye Gengis Khan nan zam epè. Arrays te ale pi devan, ak premye a tout moun ki pi pwoteje "sourit yo" ak "Royal Lyon", "Tigers" -2 te itilize yo tankou yon belye bat.
  Menm pi bonè, teletanks te pase - "Chess Horse". Yo te fè kònen teren min yo epi yo te netwaye wout la pou machin Alman yo nan pozisyon Sovyetik yo. Yo te itilize "Serpent Gorynych" tou, lè yo te jete kawotchou ki te ranpli avèk eksplozif epi yo te netwaye tout bagay.
  Ti fi elf yo Frida, Charlotte, Gerda yo nan dernye tank Panther-3 la epi yo ap deplase nan forefront nan atak la. Bèl vanyan sòlda nan yon machin plat ki peze 75 tòn, yo fè fas yo youn nan lòt epi tire nan yon zam ki toujou ansyen kalib 105 mm.
  Charlotte di ak yon souri:
  - Plis pase twa ane deja pase depi lagè ak Larisi te kòmanse. Men, Moskou poko te pran!
  Frida te fè remake yon fason ki endiye:
  - Men, byento Kokas la pral pran. Ak sa a se petèt menm pi enpòtan!
  Gerda reponn ak yon souri:
  - Natirèlman, gen tankou mòn bèl bagay ak kote manyifik, men ... Lagè a anjeneral fini ak sezon otòn nan kapital la. Epi pandan ke li pa pran, li enposib pale sou viktwa nou an!
  Charlotte te dakò ak repiyans.
  - Non!
  Nouvo tank "Panther"-3 la toujou nan tès eksperimantal. Tout bagay se konsa otomatik nan li ke de manm ekipaj ta ase. Men, ti fi janm fè pito fè triyo. Men, li pa fè li pi fasil pou yo.
  Ak kouri yon tank jeyan sou pozisyon yo Sovyetik. Li lou men byen pwoteje e li gen yon kanon 105mm nan 100EL. E sa grav.
  Prese pi devan mons sa a...
  Ak kokiy Sovyetik rebondisman nan tank sa a.
  Gerda te fè remake:
  - Nou twa difisil!
  Charlotte te note ak yon souri, tire sou lènmi an ak zòtèy toutouni li.
  Wouj la kouli:
  - Se pou Pei nou an nan glwa!
  Frida di ak yon ri:
  - Glwa pou lespri aryen an!
  Epi li pral tou peze ak talon pye l 'ak tank la Sovyetik pral touye. Ak woule:
  - Pou nouvo fòs!
  Sa a se kote pouvwa a masiv nan tank la vini nan.
  Men, nan lòt men an, ti fi Sovyetik ap goumen. Ak vanyan sòlda yo soti nan Larisi yo tou pye atè.
  Batay yo se feròs ak Fritz yo ap avanse, kraze nan defans nan pwofondè. Ak bagay yo pa byen ale selon plan an.
  Elizabeth te tire soti nan IS-2 a sou lènmi an epi li di:
  - Pou patri a - manman nou!
  Ekaterina te note, fout lènmi an:
  - Pou chanjman nou yo, pou Larisi!
  Elena tou te pran l ', li frape sou lènmi an, rouli:
  - Ak tout bagay se super pou Larisi!
  Euphrosyne te voye yon kado ansasen nan destriksyon ak dwèt li epi li te chipi:
  - Pou patri a!
  Kat sou IS-2 a te travay ak tire byen avèk presizyon. Ak byen avèk presizyon, trè briskeman frape lènmi yo.
  Oke, Alman yo kontinye kraze. Epi yo deplase nan yon direksyon konba.
  Li deja ete ak devan an se literalman Tonben. Men, ti fi yo kontinye goumen ak montre pi wo klas yo.
  Elizabeth te fwonte sou pawòl sa yo. Apre yon sezon fredi relativman epi ki pa twò siksè, bagay sou fwon yo te vin pi mal. Nan Kursk, malgre siperyorite a nimerik, twoup Sovyetik yo te soufri yon gwo defèt. E menm kounye a, kont-ofensif nan konbatan yo toupre Voronezh, ki te kòmanse relativman siksè, ap echwe. Alman yo te ale nan dèyè epi koupe kominikasyon. Epi, koulye a ti fi yo sou tank la gen fè bak.
  Men, toujou, li bon lè gen sèlman fanm nan machin nan - yo pran sant tankou yon sant bèl, pa tankou gason swe. Ak ekipaj yo a tèlman byen kowòdone. Apre sa, kat yo grenpe moute yo dwe trè bèl.
  Elizabeth di konsa:
  Nou pral genyen, mwen konnen li pou asire w! Menm retrèt nan Ekstrèm Oryan an!
  Aurora, wouj-cheveu a, t'ap bat pye l' toutouni, li chile sou dlo a, li t'ap grimas, li reponn ak yon chante sòlda:
  "Finalman, nou te bay lòd pou nou atake!" Wete span ak san nou! Men, nou sonje ki jan solèy la te tounen ak prèske kouche nan lès!
  Ekaterina ak Elena reponn nan koral:
  -Byen di!
  Aurora a janm nu te ajoute nan pwoz:
  - Tout Ewòp ap travay pou Nazi yo, e menm plis resous ann Afrik. Se konsa, nou dwe leve yon altèr trè lou!
  Elizabeth, pye atè, frape dlo a ak pwen li:
  - Ann pran l epi ann chire l! Epi kounyeya sa ase! Deja rafrechi ak tounen nan tank la!
  Bèl yo pa t objeksyon. Swe soti nan kò fò, ate lave koupe ak oke. Ti fi yo gen ranch abondan, ak ren etwat, ak yon vant ak yon laprès soulajman. Yo vrèman tankou estati deyès ansyen. Ak janm yo se konsa Mens, ak nan menm tan an miskilè, voye boul ak fil asye nan misk woule anba po a oliv.
  Yo di sou ti fi sa yo: yo pral sispann yon chwal galope, yo pral antre nan yon joupa boule!
  Malgre ke li ezite retounen nan yon tank cho. Elena pwojeksyon soti nan bokit la sou zam la fè machin nan omwen yon ti kras pi fre.
  Elizabeth di sou sa a sevèman:
  - Ki jan gason an inifòm goumen nan sèkèy asye sa yo? Epi nou prèske toutouni!
  Aurora pye atè, ak gwo dan ak dan pèl, pete ri:
  - Ou pral dakò ke li se yon lide trè enteresan - voye yon bikini anba Lend-Lease!
  Ekaterina reponn ak kòlè, li frape pye l sou cheni tank la:
  - Wi, bèl bagay. Minimòm fatra nan twal, maksimòm lanbisyon!
  Elena, tou yon ti tòde, sèlman fwa sa a ak pwatrin li, gra:
  - Li ta pi bon si yo voye yon tank siplemantè! Oswa yon avyon!
  Pye atè Elizabeth fè yon ti remarke:
  - Wi, fatra yo gen tank!
  Aurora wouj, k ap monte gwo kay won an, te fè objeksyon:
  - Pa vrèman! Dernye "Churchill" la trè bon, espesyalman nan zam!
  Elizabèt blond plize fwon li epi li mande:
  - Eske ou te monte Churchill la?
  Dyab la dife reponn nan yon chichote:
  - Non! Men, mwen aksidantèlman te jwenn ke li gen yon zam devan 102 - milimèt!
  Bèl Elizabèt te awondi figi l, li tape dwèt li grasyeuz li sou zam trant-kat yo epi li di:
  "De fwa pi epè ke pa nou?" Oke, sa yon bon lide!
  Elena, chita sou chèz chofè a, mande:
  E kalib zam la?
  Aurora a pye nu reponn onètman:
  - Mwen pa konnen ... Men, gen plis chans li swa 75 oswa 76 milimèt. Apeprè konparab ak nou.
  Aurora pye atè, pandan li te etabli kòm yon tireur, te fè remake:
  - Se konsa, petèt pèfòmans kondwi li pi mal?
  Aurora pa janm nu te monte zèpòl li ki fò ak miskilè.
  "Petèt... Men, Britanik yo deja gen yon motè Meteor 600-chwal, kidonk mwen pa panse tank Churchill la se yon machin sèkèy!"
  Bèl Elizabeth te poze yon lòt kesyon:
  - Ak ki dènye devlopman nou yo?
  Dyab la ki gen cheve wouj te chante ak yon vwa ki gen afeksyon:
  - Se yon gwo sekrè... Ou kwè ou pa?
  Elizabèt, souke pye l', li reponn ak yon vwa melodi:
  - Natirèlman mwen kwè ou! Pou kesyon sa yo, ou ka trè tou senpleman ... Rattle nan kan an - kote ti lous blan an ye!
  Elena, janm fè, kòmanse machin nan, remake:
  - Gen rimè ke yon mons pral parèt byento - sèt zam, ak de lans fize tankou sou Katyushas.
  Aurora dife a sifle epi souke tèt li.
  - Wi, tankou yon mons pa pral menm vire!
  Elena te di:
  - Men kijan sa pral fè mal!
  T-34-85 gwonde. Mwen te oblije leve vwa mwen pou m rele sou motè a.
  Senior Lyetnan Elizabeth grogne:
  - Mwen tande ke yon nouvo IS ap vini byento, ak blende trè epè, ak de motè. Se konsa, Alman yo pral Khan!
  
  
  Barefoot Aurora te chante yon blag:
  "Nou pral fouye tank la, li pral ankò kòmanse touye nan de nòmal, li pral kòmanse bay ou ak yon khan nan simityè yo!"
  Epi yo kat yo pete ri. Machin nan piti piti pran vitès. Malgre tout lejand trant-kat ak T-34-85, li te yon tank olye difisil kondwi. An patikilye, chanjman bwat la mande anpil efò. Bonjan Elena janm fè fas, pafwa yon roux te ede l ak pye l. Men, bwat la tèt li ka kraze.
  Se poutèt sa, "trant-kat la" pa te mete sou Kovèti pou maksimòm nan. Se konsa, tank la te deplase pi dousman pase li te kapab. Epi te gen yon risk ke pandan jounen an, "bagay" yo notwa, Yu-187 la, ak TA-152, yon bonm plonje trè danjere, ta jwenn li.
  Barefoot Elizabeth te konprann sa, e li te espere ale nan forè a pi vit. La, tank yo pa twò distenge.
  Aurora janm fè sifle yon chante anba nen li. Wouj la toujou nan gwo espri, menm lè bay nouvèl tris.
  Natasha sonje kòmansman lagè a. Sa te rive midi, lè yo te anonse l nan radyo. Men, deja nan maten an, rimè menasan yo te kòmanse gaye. Lè sa a, yo rapòte nan radyo a ke Almay te atake Sovyetik la san yo pa deklare lagè. Menm lè a plizyè fanm pete nan dlo.
  Atitid pèp la te melanje. Moun ki pi piti, ak dwòg pa pwopagann, yo te menm kontan: yo di, nan de semèn nou pral tòde Alman yo epi yo pral yon skiff. Pi gran yo, okontrè, bronze.
  Elizabeth, tou, te santi l alèz. Gran frè l 'te mouri nan lagè Finnish, ak frè mitan an, li te retounen, te di anpil bagay terib. Nan nenpòt ka, li te klè ke nivo Lame Wouj la pa t 'tan wo tankou pwopagann te reklame. E ke kòmandman an pa jiska par, ak anpil tank ap boule tankou alimèt.
  Ofisye yo te pale de Alman yo ak respè ... Toujou, yo konkeri prèske tout Ewòp. Ak ki moun ki pi gran vin chonje Premye Gè Mondyal la. Lè sa a, twoup Kaiser yo te rive nan Dnieper a, ak Larisi te ale nan Trete imilyan Brest-Litovsk.
  Kidonk, Elizabèt, ki te janm nu, te fache anpil. Mwen pa t 'vle antere moun mwen renmen yo ankò, e menm plis konsa pou goumen ak yon lènmi tankou Almay ak satelit li yo. Gen ti espwa pou Grann Bretay. Pa gen pwoblèm ki jan predatè kanivò sa yo ta ini kont Larisi.
  Premye jou ak semèn yo konfime prévisions ki pi pesimis yo. Alman yo avanse e yo pran yon vil apre lòt. Minsk tonbe nan kèk jou. Ak nan mwens pase yon mwa Smolensk. Elizabeth te volontè pou devan an. Li se yon ti fi ki gen fòs, li trè di.
  
  Li te vin yon tankè pa chans, anvan sa li te goumen nan enfantri a. Alman yo te kontinye avanse. Pati nan ki ti fi a goumen te antoure. Natasha te fè wout li nan pwòp tèt li epi li bite sou yon tank abandone. Elena te avè l epi ansanm ti fi yo te kapab kòmanse machin nan. E menm mennen l 'nan liy devan an.
  Pou sa yo te resevwa yon meday, epi yo te asiyen nan twoup tank yo. Preparasyon an te trè kout - sèlman yon mwa ak yon mwatye. Ti fi yo jere yo patisipe nan defans Moskou.
  Li te deja sanble ke jis sou, nou yo te sou wout pou l. Inite avanse yo nan Fritz te wè Kremlin nan longvi, li te antre nan tout savann pou bèt yo nan kapital la. Men, yon mirak te rive.
  Lènmi yo pa te sèlman sispann, men tou, yo te jere yo ale nan kontreofensif la. Pèsonn pa te planifye dènye operasyon an. Li te kontinye espontaneman, men soti nan sa a li te menm plis siksè. Nazi yo fè bak, abandone ekipman yo e literalman te jele nan frèt la.
  Ak "trant-kat" yo te montre bon jan kalite yo - kapasite kwa-peyi. Alman yo te bloke nan snowdrifts yo, ak kavalye yo deplase epi kraze lènmi an.
  Apre menas la te elimine Moskou, tout moun te panse ke kounye a ak pi lwen nou an ta avanse. E ke do Nazi yo te kase.
  Men koulye a, tout bagay diferan ankò! Tankou nan yon istwa fe pè! Konsènan shifters! Lè nwa vin blan ak blan vin nwa.
  Epi kounyeya li vinn pi mal anpil. Yon chodyè te fòme, ki soti nan ki youn dwe soti.
  Svetlana apiye soti nan tank la. T-34-85 a se yon machin ki, anplis de yon bwat sere, tou gen yon dezavantaj tankou pòv vizibilite. Poutèt sa, tank sa a pèdi yon pati enpòtan nan kalite konba li yo. Panther-2 Alman an pa gen yon dezavantaj konsa, epi atravè li tout bagay relativman byen vizib.
  Ti fi a menm moute nan twofe a te kaptire, remake kondisyon travay yo pi konfòtab pou ekipaj la, ak optik yo bon nan Alman an. Se vre, zam nan 88-mm se byen lwen fèb, ak pwojektil la se tou twa fwa pi lejè pase youn Sovyetik la.
  Dyab wouj la tou te eseye panche deyò. Men, li se yon ti jan restrenn pou de ti fi gade nan yon sèl kale. Yo te kòmanse pouse.
  Aurora a, janm nu, gwonde sevè:
  "Sa a se toujou plas mwen!" Ou se yon tireur epi ou ta dwe chita nan je a!
  Catherine te kase:
  - Okontrè, fòk mwen wè tout bagay! Epi ou pi byen konnen plas ou!
  Ti fi yo te kòmanse goumen. Tise miskilè, kò ate, misk fò tension. Menm soutyen yo te glise nan efò a.
  Elizabeth te kriye sou yo, apre sa rale yo tou de nan zòtèy pye yo nan pye atè, fòse yo kalme:
  - Non sèlman Alman yo sezi, men ou toujou bezwen goumen! Sove amour ou pou Nazi yo!
  Ti fi yo sispann peze youn lòt, men yo tounen vin jwenn kòmandan an nan koral:
  - Kijan nou ka swiv?
  Elizabèt te pran yon desizyon Solon (te gen yon senatè Solon pi popilè konsa!)
  - Ou pral soti nan vire!
  Aurora, pye nu, te fè yon ti remarke:
  -Epi blond la pral tronpe!
  Catherine fache reponn:
  - Ou ta rete trankil wouj-sanwont!
  Elizabeth grogne:
  - Ase! Oswa mwen pral fwèt ou janm poul! Ou pral chanje zanmi ou sou lòd mwen!
  Ti fi a te montre lang li youn ak lòt epi ... te rete pandye ansanm nan kale a.
  Elizabeth, janm nu, di sou yon ton frèt:
  - Ou roux chita, Svetlana rete!
  Augustine dife a te vrèman endiye:
  Li la depi lontan! Mwen jis parèt! Ak nan teyori, mwen ta dwe chanje li!
  Elizabeth, leve vwa li epi kite metal la soti, grogne:
  - Yo pa diskite sou lòd kòmandan an pandan lagè a, men yo egzekite ... Oswa èske mwen ta dwe bat ou?
  Dyab la sandal limen an te kache nan gwo kay won an ki cho anpil, li t ap bougonnen:
  - Yon lòd ki soti nan kòmandan an pandan lagè a, lè bal sifle alantou! Ranpli ak renmen ak gwo valè, sakre sòlda Ris!
  Elizabeth te souri. Te konfli a rezoud, epi byento forè a, epi yo pral san danje kache. Isit la vijilan Catherine a toudenkou rele:
  - Devan yo nan Alman an sou tank la!
  Koulye a, sa a grav ... Anplis, Elizabeth te pè pa tèlman nan yon batay tank kòm nan lefèt ke fachis la ta rele avyon atak sou radyo a. Sepandan, gen espwa ke Fritz la pa pral vole pou dedomajman pou yon tank solitè Sovyetik.
  Malgre ke Alman an te kache dèyè yon pil vye zèb, Catherine te rive wè l. Li te Panther-2, ak nan dènye modifikasyon ak yon longè mizo 100 EL. Kalib la se menm 88 mm, men vitès mizo pwojektil la pi wo.
  Panther-2 nan modifikasyon anvan an te kapab kraze nan yon distans ki pa plis pase 1000 mèt, ak Lè sa a, pa asire w nan fwon an. Sovyetik trant-kat te kapab teyorikman rive jiska yon kilomèt sou tablo, men nan pratik soti nan senksan mèt. Men, fwa sa a, chans yo prèske menm. Ak Nazi yo gen pi bon optik.
  Malgre tout risk, Elena vire sou dènye angrenaj la ak talon pye l. Trant-kat yo gwonde menm pi fò, se konsa ke men yo te mare, ak tank la li menm te souke. Men kounye a yo pi difisil pou frape. Alman an kanpe toujou epi tann machin Sovyetik la.
  Li pi fasil pou frape yon sib estasyonè, men lè machin ou tranble konsa...
  Ekaterina desann epi, avèk èd nan Aurora pye atè li, vize ak tire premye piki a.
  Yon kokiy eksploze dis mèt devan Alman an.
  Elizabeth, pye atè, avèti sevèman:
  - Fè atansyon! Nou pa gen anpil minisyon ki rete!
  Ekaterina, dekontrakte souke tèt blond li, reponn:
  "Se jis yon piki wè!"
  Aurora pye atè a chante nan betiz:
  - Demen ap pi bon pase yè! Demen ap pi bon pase yè! Bonjou solèy!
  Ekaterina a pye atè di yon ti kras nan son, men byen klè:
  - Retounen!
  Ti fi a te eseye vize ankò. Alman an te toujou byen lwen. Li pa menm posib ke kanon Zis-85 la ta pèse zam 60-milimèt li a nan yon distans konsa. Nazi a pa t tire ankò, men li te kenbe sib la. Ti tourèl T-34 la se yon ti sib. Li difisil pou frape li nan yon distans, sitou lè tank la ap kouri nan vitès plen konsa.
  Janb nu Catherine ezite. Tire kounye a oswa pita, vini pi pre. Trant-kat souke nan mouvman, epi li enposib pran yon je egzat. Ou bezwen swa sispann, oswa jwenn ase pre, oswa menm pi bon fèmen.
  Elena pye atè di, sere pwen li:
  - Pou glwa peyi manman sen an!
  Bare-janb Ekaterina, finalman, deside ak lans. Pwojektil la krache soti nan barik la. Ti fi a akonpaye l 'ak yon eskòt mantal.
  Deja pi pre, apeprè yon mèt ak yon mwatye, soti nan Alman an. Lè nou konsidere ke trant-kat la difisil yo wè nan je a, sa a se yon bon rezilta. Aurora mwatye toutouni, ki te apiye deyò nan moman piki a, jape byen fò:
  - Prèske yon ti kras plis!
  Catherine boumonnen an kòlè:
  - Prèske pa konte!
  Dyab la ki gen cheve rouj la di:
  "Nou pral bay Führer la yon kout pyen nan figi an, li pral pase yon jan kanmenm!" Nou se kounye a yon ti kras tankou, yon ti kras fou!
  Catherine avèk enpasyans pouse bote a ak pye l:
  - Fèmen si ou kapab!
  Aurora pye atè a gronde:
  - Brik!
  Finalman, Alman an pa t 'kapab kanpe li, te tire ... Koki a vole ak yon siflèt danjerezman tou pre machin nan. Men Fritz pat frape. Ki sa li tap panse? Èske ou te sispèk ke bèl sa yo te chita nan cha a oswa tire mekanikman? Panther-2 gen yon tourèl kòmandan ak bon vizibilite. Nan karant-katriyèm ane a, tank sa a te vin pi masiv la. Avèk èd li, Alman yo te reyalize gwo siksè, kaptire teritwa nan kat fwontyè Alman yo nan 1937 ak, nan jis senk mwa.
  Tank la te montre sifizans konplè. Espesyalman kont IS-2 la. Nan fen karant-katriyèm ane a, yon opsyon parèt ak yon longè barik ki pi long, ak Se poutèt sa vitès inisyal la nan pwojektil la. Alman an espere frape lènmi an, byenke trant-kat la se yon machin pwoblèm. Pafwa Larisi yo jere frape soti nan yon distans ki long, ak sou mouvman an. Nou dwe frape lènmi an tankou yon mouch.
  Elizabeth, janm nu, reyalize ke gen toujou yon chans frape, chichote:
  - Lenin, pati, Komsomol!
  Yon panse fou te klere nan tèt mwen, poukisa pa tounen vin jwenn Bondye? Men, yon manm Komsomol pa sipoze kwè nan Bondye. E an jeneral, si li egziste, poukisa li pèmèt tout bagay sa yo? Èske yon Kreyatè ki pran swen t ap pèmèt anachi konsa? E laj ak lanmò?
  Prèske toutouni, Elizabèt, petèt plis pase lanmò, te pè pou l vin granmoun e pou l vin lèd. Ki jan yonestetik sa a se. Ak tout bon, si nou sipoze ke yon moun se mòtèl, pou dedomajman pou devlopman ak pwogrè, Lè sa a, defigire moun ki gen laj se yon jan kanmenm pa soti nan men. Ak ki kote estetik yo nan kreyatè a? Èske li vrèman renmen vye fanm rid ak bosu?
  Bèl Elizabèt pa t 'kapab eksplike sa a ak konkli - Bondye se yon envansyon nan moun! An reyalite, gen evolisyon. E petèt lè a ap rive lè yon moun ap devlope nan yon nivo ke li pral kapab resisite mò yo! Lè sa a, moun ki te mouri nan lagè a pral reborn nan mond lan nan kominis klere!
  Elizabeth, pye atè, di:
  - Bondye bay viktwa pati ate nou an!
  Bote Ekaterina kalme epi tire pou twazyèm fwa a ... Koki a te sanble frape nan zam la, men ankò vole sot pase yo. Men, Alman an te plante ... Modi, frape!
  Gwo kay won an tranble, yo tande yon sonnen. Erezman, zam la an pant rikoche nan piki a.
  Men, sa ki pi enpòtan, soti nan yon distans toujou desan, Fritz la jere frape yon tank k ap deplase rapid ak yon ti tourèl. Ak sa vle di ke yon tank ki gen eksperyans chita la, ak pwochen fwa li ka pa mennen ...
  Janb fè, klere ak swe, Aurora otomatikman mete pwojektil la. Catherine vire ak yon lapriyè nan ... Artemis! Aparamman deyès lachas a te sanble pi apwopriye a nan ka sa a. Ak ti fi a choute ak pye l 'nan yon kwen byen file. Ekaterina janm fè remake ke lè li fache, li tire pi byen. Epi... li fèmen je l, li konte sou entwisyon...
  Katriyèm piki...
  Pye atè Elizabeth di tou dousman:
  - Vwal ki nan syèl la tankou yon vwal!
  Epi Aurora mwatye toutouni, ankò ap gade soti dèyè pòt la, li rele:
  - Egzakteman nan je ti towo bèf la! Frape gwo kay won an!
  Koki a te kraze nan yon tank Alman nan junction la. Yon dife pete ak twous konba a te kòmanse chire. Isit la roux la, pa byen tak, fè remake:
  - Chans! Epi sèlman soti nan katriyèm fwa a!
  Elizabeth, janm nu, te prese pou l korije Aurora wouj la:
  - Avèk tankou souke, epi yo pa move! Sou katriyèm eseye!
  Barefoot Catherine san atann te bò kote roux la:
  - Non! Li gen rezon, li te pi bon frape premye fwa a!
  Elena te kòmanse ralanti yon ti kras, ap eseye deplase levye yo ak pye l 'pi san pwoblèm ke posib. Trant-kat yo ralanti. Tank la te gade olye grosye deyò, men li te montre efikasite li nan pratik. Tourèl Alman an te konplètman dechire, ak kòk la divize an de pati nan deksplozyon an.
  Elena te kòmanse ralanti yon ti kras, ap eseye deplase levye yo ak pye l 'pi san pwoblèm ke posib. Trant-kat yo ralanti. Tank la te gade olye grosye deyò, men li te montre efikasite li nan pratik. Tourèl Alman an te konplètman dechire, ak kòk la divize an de pati nan deksplozyon an.
  Men, yon sèl Fritz toujou rive soti nan machin nan, li kache dèyè touf raje, li pran pòz li mouri. Sou lòd Elizabeth, Elena te sispann tank la. Mwatye toutouni Aurora ak Ekaterina vole soti nan trant-kat la. Wouj la vole jiska Alman an epi, demontre fòs ekstraòdinè, leve l 'nan kolye a ak yon sèl men. Sepandan, fachis la pa t sèlman piti nan wo. Sa a se reyèlman yon kalite jenn ti kabrit, figi yon timoun, yon kò mens, menm yon moustach poko kraze.
  Wouj miskilè a mande an Alman:
  - Èske ou tankou yon dystrophic soudevlope, oswa ou reyèlman yon shket?
  Ti gason an boumonnen ak pè:
  - Mwen pa yon timoun. Mwen soti nan Jungvolk, mwen te fè yon estaj sou yon tank!
  Aurora nan janm nu pete ri:
  - Soti nan Jungvolk? Poukisa ou pa gen katòz an plis?
  Ti gason an souke tèt li epi li reponn:
  "Mwen sèlman onz!" Tonton m te mennen m nan woulib. Pa voye m nan Siberia! Epi ti gason an ap plenyen.
  Barefoot Ekaterina, ki te konprann Alman byen, te sijere:
  "Petèt nou ta dwe kite pitit nou an ale?"
  Aurora dife a te fè dan l 'fè l':
  - Kite Alman an ale nan pwòp ou a? Pa janm!
  Tiryè blond siwo myèl la te fè yon remarke rasyonèl:
  - Si nou pote yon shket konsa kòm prizonye, tout moun ap pase nou nan betiz!
  Kòmandan Ekaterina tou panche deyò epi li gade ti gason an, li di:
  - Li yon jan mens. Ak ti fi a mande an Alman. Èske w vrèman soti nan Jungvolk?
  Ti gason an reponn:
  - Wi Milady...
  Catherine lojikman te fè remake:
  - Si nou mennen l avèk nou, nou ka voye l nan yon bon òfelina. Men, si nou kite ale nan pwòp pa nou, Lè sa a, ou gade nan timoun nan epi yo pral touye l '!
  Aurora a pye nu te objeksyon san atann:
  Ki kote ou te wè bon òfelina? Mwen menm mwen se yon òfelina, e mwen te vizite yon koloni jèn, e mwen vle di pa gen okenn diferans!
  Catherine tounen vin jwenn Aurora epi li gronde:
  - Ou te yon roux chita sou yon jèn? Mwen te toujou sispèk li!
  Aurora te bay so sou pye l', li te soufle ak meprize epi li te di:
  - Koloni nou an te tèlman aktif ke pa te gen okenn vòlè nan li! Tankou yon pyonye, men ak disiplin trè strik. Mwen pa menm konn lang bandi!
  Catherine te dakò ak sa a:
  - Sa rive ... Mwen menm mwen te vizite koloni an, epi gen tout elèv yo tèlman kiltive ak egzat ke ou raman jwenn moun sa yo nan yon kan pyonye. Oke, oke, petèt yon timoun Alman pral tounen yon dezole avèk nou, epi li ta pi imen kite l 'ale!
  Aurora a janm fè yon grimas epi li sijere:
  "Petèt kite l avèk nou. Se pou l 'se pitit gason yon rejiman, nou pral anseye l' lang Ris la ...
  Elizabeth te fwonte sou Aurora mwatye toutouni a epi li gronde:
  Ou bezwen yon jwèt?
  Wouj la fè yon remak sevè:
  - Ak sa ki pi mal ak nou pase k ap viv nan yon menajri fachis?
  Ekaterina aksidantèlman te demisyone sou lwil motè a koule atè epi li te kounye a siye pye l fè grasyeuz sou zèb la. Men, pousyè tè a fè tèt di kole. Ti fi tireur a te sipòte Aurora:
  - Wi, ti gason an pral vrèman pi bon ak nou pase ak bèt Nazi sa a! Li piti, mèg, anfòm nan yon tank! Nou pral aprann li goumen ak fè fe!
  Elizabèt te fè remake:
  - Trant-kat e konsa restrenn pou kat nan nou tank. Lè sa a, plante ti gason an. Sepandan, se pa sèlman sa. Lè sa a, yo pral pale tout kalite bagay anbarasan sou nou!
  Bèl wouj-cheveu Aurora an fache di:
  Ou panse de lòt moun twò mal. Pa pral!
  Elena tou apiye soti nan tank la epi li sifle:
  - Fi, ann viv ansanm... Finalman, si pou nou kite ti gason an, se pa pou nou deside, men pou kòmandan inite a... Bon, pou kounye a, ann pran timoun nan ak nou epi monte ak briz la. !
  . CHAPIT #3
  Elizabeth, de pye atè, te fè tèt li tèt li epi li gronde:
  - Ou pral wè, kòmandan an pral entèdi nou pote li. Sa a se yon lagè, pa yon jadendanfan!
  Pye atè Aurora lonje men l bay ti gason an epi li di an Alman pi bon kalite:
  Kounye a mwen se manman w! Ou pral viv epi manje avèk nou!
  Ti gason an reponn plenyen:
  - Pa bezwen, matant, mwen vle ale lakay ou!
  Aurora a wouj souke tèt li menasan.
  -Pa! Ou se prizonye nou! Si ou pa vle ale nan Siberia, Lè sa a, ou pral avèk nou!
  Ti gason an te vle pete nan dlo, men ak yon efò nan volonte li kenbe dlo nan je l '. E nonm lan pa parèt kriye. Catherine pran ti gason an nan bra l, li pote l nan machin nan. Vreman vre, senk nan nou nan tank la te vin gen anpil moun. Ak ti fi yo pa piti, ak machin nan twò restrenn. Ti Alman yo te kenbe a te chita pi trankil pase dlo anba zèb la.
  Tank la te kondwi nan forè a. Ak jis nan tan, de pi popilè Yu-187 avyon atak jis te vole pa. Pou kont li, avyon sa a se pa twò terib nan batay lè, men li lanse bonm trè presizyon, epi li ka frape tou yon tank separe.
  Elizabeth di ak yon souri:
  "Epi nou prèske pèdi tan akòz ti gason sa a. Yo ta kraze tank nou an miyèt moso.
  Catherine te monte zèpòl.
  - Nou te genyen yon lut tank ak yon opozan prèske egal, ak aparamman yon tirè ki gen eksperyans. Anvan sa, yo menm tou yo te frape plizyè zam epi yo te siviv. Nan kamarad nou yo, sètènman pa tout nan yo te gen chans!
  Elizabeth gade kò li epi li di:
  - Nou tout kat yo tèlman lis, san mak... Kèlkeswa jan fòtin pran revanj sou nou!
  Aurora a janm fè souke tèt li.
  Anjeneral yon bon kòmansman vle di yon bon fen. Antouka, nou toujou vivan!
  Ekaterina fwote nen l ak zòtèy pye l, epi li sijere:
  "Petèt nou ta dwe sispann epi manje yon mòde. Pa manje maten!
  Elizabeth te dakò:
  - Ann! An menm tan, nou pral bay timoun nan manje!
  Manje midi te modès: grès kochon, pen ak zonyon. Pa t 'gen ase rasyon lame pou tout moun, se konsa yo te resevwa yon kado nan vilaj la. Ti fi yo manje, yo bay ti gason an li. Li te aparamman toujou pè e li te manje sèlman yon ti tranch salsa ak pen. Men, Catherine te jwenn kèk lèt ankò, byenke tounen.
  Apre yo fin manje, ti fi yo detann e yo chante...
  Ti fi superbly ap goumen pou Larisi,
  Yo trè fyè ak pitit gason Svarog yo ....
  Bote nou frape tèlman byen ak yon mitray,
  Sèvitè Satan yo p ap ka kraze nou!
  
  Nou te goumen avèk kouraj, nou te goumen kont fachis,
  Nou pral defèt Wehrmacht sa ki mal la, menm si lènmi an fò ...
  Mwen kwè ke nou pral wè kominis byento,
  Feyaj an lò, klere soti nan pye erab la!
  
  Pa gen peyi nou ki pi bon, kominis pi bèl,
  Pou patri nou an fleri byen klere...
  Bonè ki gen zèl limyè pral vini sou planèt la,
  Ak rèv la nan yon lavi miyò pral rive vre byento!
  
  Kwè Larisi nou an pral vin yon gwo kontantman,
  Maria pral dirije, Lada manman bondye yo...
  Nou pral sispann atak la nan Wehrmacht infernal sovaj la,
  Epi yo pa bezwen mo siplemantè ak memorize!
  
  Lènmi an p ap ka rache kè tifi yo,
  Nou konbatan te file yon epe ki file e ki te fou...
  Vwa bèl yo trè byen konnen apèl la,
  Epi nou pral kapab koupe tralye fachis yo!
  
  Konnen nou manm Komsomol p'ap janm abandone,
  Nou pral depoze tout Nazi yo ak lam ki pi file...
  Kite figi tifi nou yo klere ak lò,
  Epi nou pral frape fachis la nan figi an ak yon pwen!
  
  Yon ti fi pye atè kouri nan twou nèj ki difisil yo,
  Li ap griye aktivman ak yon loraj nan zèklè soti nan mitrayèt la ...
  Nou menm fachis yo gen sèlman nwaye tèt ou,
  Paske patri a se yon fò monolit!
  
  Nou pral defèt fachis yo, menmsi yo gen pouvwa lapè,
  Tonton Sam deside jwe ansanm ak Fritz nan batay sa a ..
  Yo te fè tèt yo yon zidòl nan men Adolf,
  Epi kounyeya li gen lame Ris kont yo!
  
  Isit la move batay bouyi, nan batay manm Komsomol sa a,
  Yo kraze Nazi yo, byenke nan yon lit inegal ...
  Vwa yon ti fi ki soti an ajan tèlman sonore,
  Bote a pa pral mourir nan Hitler-Satan!
  
  Pataje Ris nou an se pou genyen kontinyèlman,
  Malgre ke Armada fachis la pa konnen nimewo a ...
  Epi nou frape Adolf fò nan machwè a fò,
  Labour Moskou sikonbe nan plonje a!
  
  Gen nèj deja, ak ti fi yo pye atè,
  Yo tranble ak talon pye yo, tankou yon tras lapen...
  Manm Komsomol yo briyan nan batay,
  Kwè ke lènmi an pa pral wè douvanjou!
  
  Pa bay fachis yo pitye nan batay la,
  Lame yo pral nan lanfè, tankou yon move lespri sou dife...
  Nou pral resevwa rekonpans nan men Jezi,
  Pral trè feròs, ti fi Ris pote!
  
  Si sa nesesè, nou pral vire, tout mòn yo kouvri ak nèj,
  Epi nou pral kanpe nan linivè a nan paradi limyè kominis ...
  Ouvèti yon piki pou nou erezman nan zam Aurora yo,
  Epi yo te jete fachis brital nan lanfè!
  
  Stalingrad pa t mouri, nou te reziste anba li,
  Menmsi yon horde te soti nan asye ak lanfè...
  Ti fi voye grenad pye atè ak pye yo,
  Paske Peyi manm Komsomol yo se youn!
  
  Mwen kwè ke nou pral nan Bèlen, menm si li difisil,
  Nazi yo gen "Panthers", "Tigers", "Lyon", "Ferdinand"!
  Ti fi a rale mail la chèn sou zepòl li,
  Paske manm Komsomol nan batay yo se yon talan feròs!
  
  Kè jèn fi a bay Jezi,
  Epitou, Lenin ak Stalin ap viv nan lafwa pasyone ...
  Pou pa gen okenn dout plis ladrès,
  Se pou nou di fèm ak fòtman ke Adolf se kaput!
  
  Nou pral kraze prezidan dragon an ak epe,
  Epi nou pral detwi gang li pou plizyè syèk ...
  Nou pral pilonnen ord fachis tifi ak pye nou,
  Se pou limyè a rive vre, rèv ki sen!
  
  Bay moun libète, panse yo ak santiman yo,
  Se konsa, zetwal la klere tankou solèy la nan kominis ...
  Paske nou pral gen labouyl ak bè tèlman epè,
  Jenès etènèl sè nou an ap vin nou pou tout tan!
  
  Isit la limyè a ap vini, patri a pral klere ...
  Patri a pral nan glwa pou nou pandan plizyè syèk...
  Nou pral kanpe sou tèt, ou kwè kominis,
  Fòs nan lespri Ris la, konnen avyon de gè a se gwo!
  
  Isit la Larisi pare pou vin pi janti ak pi bèl,
  Epi ede lemonn antye ale nan kè kontan nan paradi a ...
  Nou kapab konkeri linivè a menm kwen,
  Linivè a san kwen nan kontantman nan fòs yo pote!
  
  Men, pap gen Larisi anba talon Reich sa ki mal la,
  Paske li gen yon talan vre pou batay...
  Nan dans ti fi nou yo, nan revèy sa a,
  Ki sa ki pral bote a kwè nenpòt rezilta!
  
  Byento epòk solèy la klere pral vini,
  Lè glwa patri a pral fleri mayifik...
  Lame nou an ap goumen ak Wehrmacht infernal la,
  Apre sa, li pral kapab bale horde nan sa ki mal Fritz!
  
  Bonjou Lada Sen, Manman Bondye nou an,
  Ou te fè Perun, ak Yaril nan syèk ...
  Labouyl san espwa p ap resevwa lafwa,
  Si ou depanse anpil, ou p'ap kenbe pawòl!
  
  Chèf ki pi enpòtan an se gwo Stalin,
  Lenin te lég li chemen ki pi saj nan Edenn ...
  Paske Jozèf se chèf limyè a,
  Ak kèk moman pou moun ideyal!
  
  Nazi yo pap ka twonpe patri a,
  Epi koupe Moskou soti nan Volga a, nan Siberia ...
  Mwen kwè nan li pral viv - Larisi anba kominis,
  Ak pouvwa Adolf la - mwen pral efase ti fi a!
  
  Byento pral genyen viktwa, se vre tankou solèy la,
  Byento pral gen yon klere, tankou reyon yon kwaza ...
  Epi kwè Larisi, kominis ap devlope,
  Bon, si ou pa kwè mwen, ou pito fèmen bouch!
  
  Syans pral byento resisite mò yo nan kominis,
  Sajès li san limit, gwo tankou yon kwaza...
  Nou pral defèt fachis yo ak bon lespri nou,
  Se pou nou pa lage nan tantasyon an nan sak an lò!
  
  Oke, an ti bout tan li pral pase, sa a se yon tan mò,
  Nou tifi pral antre nan Bèlen an wouj ...
  Epi chay san limit nou an pral fini,
  Paske nou pral pran bonè nou ak yon batay!
  Elena chante ansanm ak tout moun pou yon ti tan, men answit li te kòmanse motè a, epi machin nan gwonde ankò. Li pa fasil pou jwenn lwen pouswit trant-kat la ak motè byen fò li yo. Diesel tou gen anpil dezavantaj.
  Kominikasyon radyo a pa t travay, epi ou jis te oblije pouse bò solèy leve. Prèske deplase avèg. Elizabeth mwatye toutouni de tan zan tan apiye soti nan kale a. Eseye kanmarad la ak wouj-chveu Aurora a. Epi Catherine te fin fatige ak chalè a epi ti fi a tonbe nan dòmi.
  Ti gason an te chita nan yon sèl kote epi li bekote nen li tou. Elizabeth, yon lòt bò, t ap reflechi ki kote pou l mete wout li. Te gen anpil lide. Men, kiyès ki pral mennen nan delivrans?
  Mwen pa t 'vle yo te kaptire pa Nazi yo. Elizabèt mwatye toutouni te deja wè sa ki plen ak egzanp Daria. Yo te kenbe ti fi a pòv pandan yon atak rekonesans. Premye Nazi yo dezabiye l epi yo chire l byen ak fwèt. Apre sa, yo te kondwi pye atè nan nèj la nan yon vilaj vwazen. Epi la, ak pye glase, yo te fòse yo danse sou chabon yo.
  Pòv Daria te fè eksperyans gwo soufrans. Lè sa a, yo mete l 'sou yon etajè epi yo fòse l' pann prèske toutouni jiskaske ti fi a mouri nan frèt la. Se konsa, Elizabèt sonje ke yo te espere nan ka depòte - tòti ak ekzekisyon.
  
  
  An jeneral, li se etone ke tankou yon pèp kiltive tankou Alman yo te tounen soti yo dwe konsa, tou senpleman supernaturally mechan. Elizabèt, mwatye toutouni, te sezi paske Nazi yo tou senpleman pa t gen pitye pou pèsonn. Menm timoun yo te tòtire, e sa te lakòz sezi ...
  Sitou lè yo te fwete pyonye yo ak fil fè wouj ki chofe. Brr! Èske Nazi yo gen yon wòch olye de yon kè?
  Pandan mouvman an, ti fi yo te wè plizyè sòlda Sovyetik t ap pouse wout yo nan forè a.
  Bèl Elizabèt te bay lòd pou yo sispann tank la epi yo ofri yo mennen sòlda yo. Se konsa, pa te gen okenn kote andedan, avyon de gè yo etabli desann sou zam la - gwo fò tou won ak kòk. Yo menm te kenbe men yo pou yo pa tonbe.
  Sòlda yo te jèn, prèske tout pa t menm gen soies ankò, se sèlman majè a ki te pi gran pase rès yo. Aurora janm fè, yo te, tankou pifò fanm cheve wouj, tanperaman, te kòmanse fleurit ak konbatan yo. Li menm pran men yo nan pi bèl la, li mete yo sou pwatrin li.
  Elizabeth rele byen fò sou bèt wouj la:
  - Ret trankil!
  Jenn gason an, ronj, retire men l, epi Aurora mwatye toutouni a gronde:
  "Oke, èske w pa regrèt pou ti gason sa yo ki te pèdi abitid afeksyon fi?
  Bèl Elizabèt, adousi, reponn:
  - Men, pa fè li devan tout moun ... Lè pèsonn pa wè, Lè sa a, fè sa ou vle!
  Aurora janm fè souke ranch li nan anmèdman. Pwoksimite, bèl jenn gason eksite. Ak wouj la, ki te posede san cho, te fè eksperyans soufrans ke li pa t 'kapab satisfè lanvi tigress la kounye a. Nan yon sèl bikini, Catherine te eksite tou, li te vle yon gason, men li te konnen ki jan yo kontwole tèt li. Malgre ke li te deja dekri tèt li yon viktim nan mitan jèn gason yo sou zam la. Isit la se youn nan limyè ak sousi nwa. Lè yo kanpe pou nwit la, lè sa a...
  Elizabeth janm te santi tou yon dezi nan tèt li, men levasyon yon manm Komsomol pwoteste kont ensten bèt. Ou pa ka jis fè lanmou ak premye moun ou rankontre a, jis paske li bèl. Malgre ke li se agreyab.
  Elizabeth chase panse sa yo lwen tèt li, men plis li eseye, plis li vle. Erezman, yon lòt tank Sovyetik parèt devan yo. Anplis, jije pa gwosè a ak fòm - KV.
  Ti fi a te distrè, ak Aurora nan janm fè, depi radyo a pa t 'ap travay, te bay siyal ak drapo. Li te reponn nan yon tank Sovyetik. Tankou, tout bagay nan lòd, nou pral byento kite chodyè a.
  Sèlman Elena te gade pè - ta ka pa gen ase gaz.
  Ti fi blond la rele wouj la:
  "Siyal ke nou bezwen gaz."
  Aurora a pye atè te bay siyal la. Yo reponn li. Ke yon kamyon ekipman pral frape byento epi li pral pi bon. Wouj la te karese figi sòlda ki te toujou san bab epi ... sevè sou bouch li. Jenn gason an rouj ankò. Majò a, fwonte, mande:
  - Poukisa ou pa bo mwen?
  Aurora mwatye toutouni reponn san tak:
  - Ou fin vye granmoun!
  Majò a reponn ak yon joure nan vwa li:
  "Mwen gen tranntwazan sèlman. Laj Kris la!
  Aurora a janm fè yon soufle ak meprize:
  - Mwen pa kwè nan Bondye! - Kòm Lenin te di: Bondye se jis yon ilizyon, men sa a se yon ilizyon trè danjere, li atache lespri a!
  Majò a, ak tristès nan vwa li, objeksyon:
  "Mwen pa t 'kwè nan Bondye tou, men yon ensidan etonan konsa rive m' ke sa a ka sèlman eksplike pa entèvansyon nan pi gwo pouvwa!"
  Dyab wouj la te ensèten:
  - Tout bagay ka eksplike nan pozisyon materyalis. Ou jis bezwen gen konesans ki enpòtan.
  Majò a te monte zèpòl li, cheve li te deja gri, e li vrèman sanble gen omwen karant an. Aurora janm fè pito toujou pi piti nèg. Apre sa, li pa t 'twò enterese nan pi gwo a, kòm yon gason. Malgre ke li se kirye sa li te wè dwòl? Petèt lanfè?
  Yon Aurora mwatye toutouni kouri plant li sou pati byen file nan zam la. Talon an te vin chatouye, ak bote dife a te souri.
  Apre sa, li mande pi gwo a:
  - E kisa ou te wè?
  Li te reponn san atann:
  - Ou konnen, mwen pral di w sa nan pwochen reyinyon an!
  Aurora mwatye toutouni te fè remake:
  "Men, yo ka touye ou tou, pa vre?"
  Gwo a te di ak endiferans ekspre:
  Se konsa, sa a se sò! Tankou ou bote!
  Wouj la reponn seryezman:
  "Mwen se yon sòsyè, ak sòsyè pa mouri nan lagè!"
  Majò a pete ri, li karese tèt ti fi a:
  "Sòsyè ate a... Sa a tèlman enteresan!"
  Aurora a pye nu reponn seryezman:
  - Li pa entèfere! Anplis de sa, pa kwè nan lanfè, ou gen plis kouraj nan maji!
  Pi gwo a toujou te vle reponn yon bagay, lè twa kokiy frape tank KV la devan. Ak anpil atansyon degize, Alman yo mete yon anbiskad. Anplis, yon tank te dènye modifikasyon nan "Panther" -2 ak yon kanon long-barik 88-mm, ki kapab antre nan zam devan IS-2 a nan yon distans fèmen. Yon fwa ankò, ti fi yo te oblije angaje yo nan yon batay inegal. Men, aparamman sa yo se sò yo - al goumen ak genyen! E pa gen anyen ki ka fè kont sa a menm ak ewoyis yo!
  Malgre ke, lè ou genyen viktwa nan sa a, Lè sa a, tout cham la! Pa pè!
  Elizabèt, janm nu, te chante ak yon vwa ki plen son;
  Bouyo fachis la chire zepòl li,
  Isit la se etajè a, pensèt, egzèsis nan men!
  Li vle enfim kò nanm nan,
  Mons ensiyifyan, men gade fre!
  
  Li pwomèt lajan, bato nan lanmè a,
  Ki sa menm yon tit ka bay!
  Vrèman mete ou sou liy lan,
  Apre yo tout, pou li ou se jis yon kadav ak jwèt!
  
  Li vle konnen sou biznis nou an,
  Kisa ki nouvo nan chèn pòv yo mete chenn!
  Se poutèt sa, mwen pral kondwi san gad dèyè.
  Pou bliye papa l e menm manman l!
  
  Men nou pral sèvi patri a fèm,
  Nou pa ka kase pa mechanste bouro a!
  Yon branch ap pliye nan yon rafal van,
  Ak ti bebe toutouni kriye!
  
  Wi, mwen pèdi premye tou difisil la,
  Men, Toupisan an pral bay yon chans pou yo rekipere!
  Apre sa, mwen menm mwen pral voye lènmi an nan knockout la,
  Pwen mwen pral byen fèm machwè reptil la!
  
  Motherland ban mwen fòs konsa
  Ke li posib simonte doulè a nan tout tòti!
  Epi soti nan tonm san fon sa a,
  Pou yo pa dwe devore, lous fache!
  
  Yon ti kras plis ak delivre a toupre -
  Nou pral genyen viktwa sou lènmi an!
  Pou viv anba kouvèti limyè kominis la,
  Pou solèy la inonde kay la ak lò!
  Oke, sa ki sou ti fi sa yo, sòlda yo nan Lame Wouj yo kapab reziste lènmi an. Epi yo pral goumen avèk kouraj.
  Men, Nazi yo ankò kraze nan Stalingrad ak batay feròs ap pase pou vil la sou Volga.
  Ti fi ak isit la goumen ewoyik. Se tankou yo se yon vrè batayon imòtèl.
  Pou egzanp, Alenka se nan yon kont-atak dezespere, epi li voye yon pake chabon eksplozif ak zòtèy pye l 'fè, vire Panther a sou.
  Lè sa a se jis goumen nan katye yo nan vil la, ki se trè mechan.
  Anyuta, tire sou Nazi yo, kriye:
  - Glwa pou tan kominis yo!
  Ak Alla ak pwent tete wouj li pral peze bouton bazouka a ak konfyans frape lènmi an sou tèren an.
  Apre sa, li pepi:
  - Unconquered pa yon etap tounen,
  Unconquered - ewo nan Stalingrad ...
  San bese tout tan,
  Avèk nou, Larisi se yon peyi sen!
  Maria di, li koupe lènmi yo epi li fè yon klin:
  - Glwa pou Sen Larisi!
  Olympias reponn ak entèlijans, koupe Alman yo:
  - Pou Sovyetik la!
  2 septanm 1944, batay feròs te dewoule pou vil la sou Volga. Batayon tirè pwofesyonèl fanm yo anba lòd Kapitèn Natashka Kaktusova te pran yon pozisyon defansif nan kraze yo nan Ri Volodarsky. Ti fi ak mitray ak fizi, mare ak pakèt grenad, kache dèyè kraze yo.
  Natasha tèt li nan yon tunik takte sou kò toutouni li, nan pantalon kout, ak pye atè. Yon ti fi bèl ak koube, ak ranch fò, yon ren mens, yon koup cheve kout anba yon demi-bwat. Figi a trè ekspresif, ak yon manton lman, je ble lajè apa. Limyè cheve mawon tounen gri ak pousyè, gwo pwatrin, gade difisil. Kapitèn Natasha ap goumen pou plis pase dezan e malgre jèn li li te wè anpil. Janm ti fi a kouvri ak koupe ak boul. Yon ti fi pi ajil pou l deplase pye atè pase bòt ki graj ak maladwa.
  Sèl la fè santi ti vibrasyon nan tè a, avèti sou pwoksimite a nan yon min, ak manman tè a li menm ajoute andirans. Sou yon bò, pye ti fi a te vin di, epi yo pa t 'pè nan metal cho, oswa debri yo byen file nan kraze yo, men nan lòt men an, yo pa t' pèdi sansiblite ak fleksibilite, avètisman nan gwonde nan mouvman an nan. tank.
  Sweet Natashka kenbe yon grenad ak yon pake eksplozyon mare nan li. Li nesesè rale nan tank tèribl Alman an "Lyon", wouze lari yo ak mitray.
  Mirabela ranpe bò kote l. Epitou pye atè, se konsa tout ti fi yo soti nan batayon an te tounen soti nan bòt, imite kòmandan yo. Plant pousyè li file lè ti fi a rale sou kat pye. Cheve jòn Mirabela dezòd ak long... Yon ti kras friz. Ti fi a li menm se mens, mens, piti nan wo. Li ka menm fè erè pou yon ti fi, ak zepòl etwat ak yon tèt w pèdi gwo.
  Men, Mirabela te deja fè eksperyans anpil. Li te rive vizite tou de kaptivite fachis, li te siviv tòti mechan, ak min, ki soti nan kote, pa kèk mirak enkonpreyansib, li jere yo sove. Men, gade figi l timoun, ki sansib, ou pa janm ka di ke yo te bat li ak baton kawotchou sou talon l ', yon kouran te pase nan kò l'.
  Mirabela tire ... Yon sòlda nan Twazyèm Reich la, nan ka sa a yon Arab, tonbe mouri, mizo li leve sab ak debri.
  Natashka glise yon pakèt grenad anba yon pil fatra. Koulye a, yon katrevendis tòn "Lyon" pral rale isit la ak kònen li. Je ble ti fi a klere tankou safi sou figi l ', swar nan solèy ak pousyè tè.
  Eksperyans sijere ke yon tank ki byen pwoteje pral kounye a chanje pozisyon. "Lyon" gen 100 mm zam bò, e menm nan yon ang. Trant-kat pa ka kraze nan li, sèlman Keveshes lou gen yon chans. Men, cheni yo se objektif la. Bagay pwensipal lan se anpeche machin nan mobilite ...
  Svetlana tire yon pete nan yon mitray... Yon sòlda, pèsonn pa konnen ki nasyonalite, tonbe atè. Alman yo, yo te konkeri pi fò nan Emisfè lès la, cheri san Aryan epi voye twoup kolonyal yo nan batay: Arab, Afriken, Endyen, divès Azyatik, ak Ewopeyen yo. Gen nimewo a nan Polonè ogmante tou - ki moun ki abitye soti nan bèso a rayi Bolchevik Larisi. Nasyonalis Ukrainian, ak Don kozak, ak Chechens, ak tout Khaganate a Caucasian ap goumen isit la. Hitler leve yon entènasyonal antye.
  Anpil ènmi...
  Svetlana adrwatman eskive dife a machin-zam. Bal la prèske fann, nwasi nan pousyè, yon wonn, talon ti fi. Bèl kòmandan an menm te santi yon pikotman nan jan yon kado gwo kalib t ap vole. Ti fi a kwaze tèt li, li di:
  Menm yon bal pa p anpeche nou!
  Mirabela tire tounen... Yon lòt ti fi Angelica - trè wouj-chveu, pi wo a wotè mwayèn, ak miskilè, malgre rasyon yo mèg. Epitou yon ti fi trè bèl, ak ranch abondan, yon ren rantre moute, zepòl pa fanm laj, ak tete wo.
  Angelica goumen nan jis bout pantalon l ', se tunik la chire nan dechikèt, ak Tonben nan pousyè tè, ak nouvo inifòm yo pa delivre atravè Volga la. Bondye padon transfere plis minisyon, ak yon gout nan manje, pou twoup Sovyetik yo fin itilize.
  Donk Angelica preske toutouni, janm li grate sitou jenou li. Yon moso shrapnel frape sèl pye dwat la, li fè mal, li difisil pou mache.
  Cheveu wouj, pousyè, prèske toutouni Angelica tòde bèl figi li, men an menm tan an di. Ti fi a ap tire, li di:
  - Senyè a, Moskou ak Stalin pi wo pase nou!
  Apre sa, li koupe atak Nazi yo, tèt li apèn gen tan pou l tounen.
  Kraze yo ak lari etwat yo fè li difisil pou tank tèribl Alman yo vire toutotou. Isit la yo se prèske desan tòn "sourit" epi yo pa ka pase nan tout ...
  Kòm Svetlana te espere, "Lev" te kondwi yon ti kras, li antere tèt li nan yon pil fatra. Te gen yon eksplozyon. Cheni a pete, yon koup de woulèt domaje vole ale.
  Tank blese a te kanpe epi yon kokiy te vole soti nan barik li...
  Yon kote gronde nan distans la, kite kraze yo. Blond Svetlana, tankou yon koulèv sifle:
  - Se kalkil mwen! Ouvè yon kont...
  Ti fi-kapitèn nan ankò fòse yo rale ale. Alman yo ak satelit yo pa ka sèvi ak siperyorite teknik yo nan debri yo. Atravè fòt Hitler fè tèt di, ord Twazyèm Reich la te anbourbe nan batay pozisyon nan yon vil ki pi gwo ak byen fòtifye.
  Mirabela voye yon grenad. Fòse yo fè tètchaj sou Alman oswa Arab ki te tonbe, vire sou yo. Youn nan militan Nazi yo dechire men l ', li pann sou li, yon mont angle ak yon konpa.
  Mirabela di ak yon souri:
  - Sa bousòl la montre w - wout lanfè a!
  Apre sa, yon bèl ti fi souke yon moso nan seramik adhérant nan talon pousyè li.
  Angelica pousye tou, ak tete li fèm, plen. Pwent tete yo prèske nwa soti nan pousyè tè ak grate. Epi eseye lave. Ankò ou gen pou fouye lè mitrayèt Alman yo ap griji. Ak rale nan yon fason plastunski.
  Batayon tifi kenbe pozisyon yo, byenke gen bonbadman. Apre sa, yo chire kokiy lou, ak bonm tonbe soti nan syèl la ... Men, pa gen anyen ki pral kraze kouraj nan eroin Sovyetik.
  Isit la Svetlana wè ki jan Panther a rale. Oke, tank sa a pa tèlman pè ankò.
  Ou ka kout pyen li nan bò a. Ti fi a estènye, krache pousyè ki te monte nan bouch elegant li. Li te pran yon grenad nan men l, ki te peze yon pake eksplozyon. Ou gen fofile moute inapèsi. Men, gen anpil lafimen alantou.
  Angelica te kòmanse ranpe, repoze sou drenaj la ak zòtèy li ak koud li. Li te tankou yon chat k ap swiv yon sourit. Ti fi a te sonje lagè a soti nan ete terib sa a nan karannyèm ane a, lè Wehrmacht la trèt anvayi vast yo nan Sovyetik la. Èske ni fi a, prèske ti fi a pè? Okòmansman wi, men answit ou abitye. Epi ou deja wè eklat yo konstan nan kokiy kòm yon bri òdinè.
  Epi, koulye a li te eksploze trè pre. Ti fi a te bat sou vant li. Fragman kouri soti anwo tankou yon bann myèl sovaj. Angelica chichote ak bouch bouche:
  - Nan non jistis, Seyè!
  Ti fi a akselere rale li epi li lanse yon grenad ak yon pake eksplozif tache. Prezan an vole nan yon arc. Yon eksplozyon tande, blende bò ki pi mens nan Panther a prete tèt li. Tank Alman an kòmanse boule, twous konba a eklate.
  Svetlana chichote ak yon souri:
  Mèsi Seyè Jezi! Mwen kwè nan ou sèlman! Mwen priye ou poukont ou!
  Kraze pantè a. Chire, yon kòf long antere l 'nan debri. Blende frontal la, detache ak zam bò a, sanble ak yon skoup.
  Svetlana, ki gen je, sou yon figi mawon soti nan pousyè ak boule solèy, klere ak flè mayi, di:
  - Plis pye bwadchenn lènmi an genyen, se plis defans nou an fò!
  Angelica se trè sexy, nan kilòt nwa li, ak toutouni, pousyè, kò fò. Ti fi a trè entelijan. Li ka voye ti moso vè ak zòtèy li yo fè.
  Koulye a, li jete yon objè byen file ak janm grasyeuz li kouvri ak pousyè tè. Ak kole, dwat nan gòj la nan yon fachis. Bèl Angelica di:
  - E mwen se yon senbòl sèks, ak yon senbòl lanmò!
  . CHAPIT #4
  Ti fi a, apre sa li rale ankò, tire. Led dife ak Svetlana.
  Kapitèn bote a, Natasha, li te koupe fachis la, pepi:
  - Lavi se yon chèn, ak ti bagay ki ladan l yo se lyen yo ...
  Mirabela tire, li koupe tèt Fritz la epi li ajoute:
  - Li enposib pou pa bay lyen enpòtans!
  Svetlana, yon lòt fwa ankò tire avèk presizyon, grawouye:
  - Men, ou pa ka ale nan sik sou vetiy ...
  Mirabela te tire avèk presizyon e li te ajoute:
  Sinon, chèn lan pral anvlope ou!
  Yon lòt ti fi Olimpiada, tou trè bèl, ansanm ak pyonye Seryozhka a, te prepare yon min sou yon fil. De nan yo pouse l... Bouk trètr la rale nan cheni "Tiger"-2 la. Ak ki jan machin sa a long barik Alman pral eksploze.
  Ti gason blond Sergei a di:
  - Larisi nou an, ou gen yon bokit!
  Apre sa, li apèn te gen tan sote tounen, flache, ak nwa, talon pye desann, soti nan do kay la tonbe.
  Olympias te karese kou ti gason an epi li di:
  - Ou trè entelijan!
  Pyonye a te ale nan devan an epi li te rantre nan batayon fanm yo. Ti gason an trè kreyatif tou. Pa egzanp, li te fè avyon pou tire avyon atak fachis. Lè Focke-Wulfs yo, oswa TA-152 yo, leve, yo tande yon gwonde ekstrèmman soud.
  Alman yo frape ak akonpayman yon senfoni Wagner. Tankou yon melodi majestic.
  Olympias di ak anmèd:
  - Yo toujou ap eseye fè nou pè!
  Ti gason pyonye a te chante ak patos:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Lanmò p ap mennen nou anba syèl la zetwal!
  Paske Larisi sen pral goumen di,
  Mwen chaje mitrayaj la vanyan sòlda!
  Olympias, yon ti fi wo, miskilè, ak ranch lajè ak zepòl, se yon fanm peyizan tipik. Rad yo te chire pandan batay la nan ranyon, janm fò yo fè, cheve yo trikote nan de galon ak lou pousye.
  Seryozhka se sèlman onz ane fin vye granmoun, mens soti nan malnitrisyon, ti gason grate ak sal, nan pa gen anyen men bout pantalon. Cheve natirèlman blan ti gason an te vin gri, epi kòt yo parèt nan po mens, bronze ak sal. Janm fò anpil frape desann, ak nan boule, ematom, ak ti anpoul. Se vre, sò a anpeche timoun nan blese grav.
  Kont background li, Olympics yo sanble gwo ak gra, byenke ti fi a se pa grès nan tout, men ak fò, vyann ki antrene sou zo yo. Anplis, grangou a pa t 'sanble afekte figi pòtab ak gwo li ditou.
  Ti fi a tire soti nan yon lou fizi anti-tank. Machin Alman yo pa ka pèse nan fwon an, men gen yon chans nan tren yo.
  Ak gwo "Lyon an", li te resevwa yon eksplozif ki lou nan chay la, yo te kòmanse soufle lafimen tankou yon fimè lou.
  Seryozhka chante ak malis:
  - Stinky Fritz san reflechi, limen yon sigarèt nan papòt la! Natirèlman, li te antre nan gwo pwoblèm!
  Olympias, flickering ak miskilè, ti towo bèf ate, bat nan yon dans tap ak janm fè, bèl. Ti fi a chante:
  - Sentespri figi Ris flick soti nan icon la ... Bondye padon ou tranpe omwen yon mil Fritz! Men, si yon moun buz plis pase fachis, pèsonn, kwè m ', pa pral kondane ou pou sa!
  Apre sa, li rechaje fizi anti-tank la epi li tire ankò. Transpò Alman an soufle lafimen ankò.
  Batayon ti fi a te fè gwo domaj sou Fritz la. Men, li te soufri tou pèt. Isit la yon ti fi te chire an mwatye, ak figi l 'te vin tèlman pal, malgre pousyè tè a.
  Pifò nan Stalingrad te deja kaptire pa Nazi yo, men sa ki rete nan vil la pa vle bay nan ak rann tèt.
  Svetlana, pandan se tan, ap eseye kraze nan "Tiger la". Yon machin pwisan Alman, te resevwa yon grenad nan bò a, men li pa t mouri. Vire pou tire yon kanon. Ti fi a gen twou nan tè a, ak debri, se konsa yo pa dwe kraze pa vag eksplozyon an lage pa prezan an.
  Svetlana chuchote dousman:
  - Manmi, papa, mwen dezole!
  Mirabela te voye yon grenad sou Tig la, ki te eksploze sou fwon li. Ti fi a sifle:
  - Konsènan lefèt ke limyè a ansèyman nan sezon fredi a nan sezon prentan an ... Mwen repete san okenn eksepsyon ke Hitler se yon bastard move maladi!
  Angelica, te kraze vizyon Nazi yo, epi li te vide dlo sou yo ak yon pete, li di:
  - Nan sèkèy la, mwen wè Fuhrer la kounye a! Epi li choute pòv la dwat nan je!
  Ti fi a wouj-chveu aktyèlman voye yon grenad nan tank la ak dwèt li. Li frape barik la ... Yon eksplozyon swiv ak mizo "Tiger la" te dechire.
  Alman lach la pran li epi li fè bak.
  Svetlana soufle nan twou nen li:
  - Pa nou, ou p'ap sede!
  Mirabela koupe yon mèsenè hitléris ak yon bal e li chante:
  - Epi mechan an pa blag! Men ak pye, li trese kòd Ris yo! Li plonje dan li nan kè a menm... Li bwè patri a jouk anba!
  Svetlana ri ak jape:
  - Führer a rele byen fò, dlo nan je tèt li!
  Mirabela te tire e li te ajoute:
  - Ebyen soufle lanmò, riri!
  Yon "Shtumrtiger" menm pi danjere parèt. Li detwi tout bilding ak bunkers. Anplis, li pa apwoche pozisyon twoup Sovyetik yo. Se machin nan kenbe anba kouvèti pa mitray machin Alman.
  Svetlana wè ke jwenn tou pre pozisyon yo nan Fritz la se ireyèl. Men, nan syèl la Focke-Wulfs. Youn nan machin sa yo vole pi pre pozisyon Sovyetik yo. Ti fi yo louvri dife sou li.
  Angelica voye yon grenad, li di:
  - Nan lanmò gwo twou san fon - pa gen padon!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire soti nan mitrayèt la. Woule tounen byen vit. Yon relativman nouvo tank Alman "Panther" -2 ak yon ti tourèl ak yon silwèt pi ba byen vit kondwi moute.
  Plizyè ti fi voye grenad sou machin Alman an. Li, li te resevwa kado yo, jele epi li pa kapab vire.
  Angelica sifle, sifle:
  - Sa a se yon nouvo atak! Nou pral chire bouch li!
  Panther-2 a gronde epi tire zam ki pi pwisan li yo.
  Kolòn nan dife fann lè a, epi imedyatman chofe ak elektwolize atmosfè a.
  Angelica ri, kokiy yo vole pase ti fi a mwatye toutouni. Wouj san wont la souke ranch li epi li di:
  - Apre sa, Newton te bat lènmi yo, jete jouk bèf la soti nan fòtèy la! Fritz li dekrete lwa Newton li a!
  Stalingrad te tout anglouti nan konflagrasyon, lè lang nan dife te sanble niche syèl la ak krake etensèl koulè wouj violèt, zoranj ak wouj! Epi chak etensèl se tankou yon fantom k ap chape soti nan yon chato infernal.
  Svetlana, te frape yon avyon de gè Alman, te klere je ble li, te chante:
  - Kisa wap plenyen vye granmoun? Kwè mwen, jis yon lopital sikyatrik ap kriye pou ou!
  Mirabela te chante nan yon chante, tire sou Nazi yo:
  - Ala bon pou w kouche sou zèb la epi frape Fritz nan tèt! Fè aranjman pou yon kataplasman pou Fuhrer la, epi voye bal nan yon mitrayèt!
  Ti fi a te ri anpil e li te woule soti nan vant li pou ale nan do l. Mwen te fè yon bisiklèt ak janm. Yon grenad vole. Focke-Wulf vole a, li te resevwa shrapnel anba vant la, briskeman te monte pi wo. Li ka wè ke fragman byen file blese l '. Bèt fachis la pran dife, e li te kòmanse pèdi moso nan zèl kase.
  Svetlana, wè ki jan Fokke t ap pèdi altitid, grawouye:
  - Sa se yon semafò! Yon rach pandye sou tablo!
  Avyon Alman an te eksploze, gaye debri nan tout kwen byen lwen nan syèl la. Ak ki kote as fachis la ale. Fè dènye vire mwen. Bouro a ale nan sann, pa pilòt la!
  Mirabela estènye, li gaye pousyè epi li di:
  - Pou ou pa dwe? Se pa yon kesyon!
  Angelica voye yon lòt vè ak pye l ankò, telman frape zye a, li soti sou Fritz, nan dèyè tèt la:
  - Mwen se yon armada tank! Epi ou bezwen trete!
  Alman yo ak satelit yo te eseye avanse, voye grenad devan yo. Taktik sa yo kont ti fi pa t travay. Isit la Seryozhka deplwaye yon katapult, ak ki jan li frape lènmi an nan repons.
  Ti gason pyonye a bele:
  - Santa Claus ap chire bouch Hitler!
  Chaj la nan katapult la, pèse nan foul moun yo nan Nazi, te fè yo gaye, epi an menm tan an woule nan lè a. Fritz tonbe, li kase sou dekonb mi yo.
  Tank "Tiger" -2, li te pèdi balans li, te fè kolizyon ak "Lyon an". Oh, Leva, ki kote non formidab ou a?
  Svetlana te souri epi li reponn:
  - Oke, byen fè Seryozhka!
  Ti gason an gwonde agresif.
  - Pioneer toujou pare!
  Ti fi a souke pye l pou l reponn.
  Ti fi-kapitèn lan te kòmanse kloure ankò. Ak Olympias chatouye pye etwat Seryozhka a, ki jan difisil li genyen li! Se pa etonan ti gason an pa pè kouri nan dife yo.
  Mirabela nan yon chante, te di:
  - Jenès se bon - vyeyès se move!
  Angelica, roux kè kontan sa a, te dakò:
  Pa gen anyen ki pi mal pase vyeyès! Sa a se tout bon eta ki pi degoutan nan tout posib!
  Epi ti fi a fè yon so ak yon koudeta. Li imajine pou yon moman degoutan granmè. Non, pa konpare, yon vye fanm ak yon fi. Ak ki bote, nan kò mens.
  Angelica pran li epi li chante:
  - Koule apre ane, ane nan yon karavàn,
  Yon granmoun fanm fwote henna nan yon mòtye...
  Ak sa ki sou figi mens mwen an,
  Mwen pa konprann ki jan jèn yo ale!
  Svetlana te klere je l, li te frape Alman an ak yon frape nan lenn epi li te di:
  - Non! Toujou, nan lagè gen tankou yon cham - yo rete pou tout tan jèn! Toujou bwè!
  Olympias mete yon nouvo chaj nan katapult la. Sa a se yon bagay tankou yon bon mòtye. Ti fi a sifle:
  - Pa pase, men pase!
  Seryozhka melanje pye mens men ajil li epi li jape:
  - Fritz figi!
  Ak yon grenad, ansanm ak yon pake eksplozyon, vole nan swing plen nan pozisyon yo nan Nazi yo.
  Wi, Stalingrad pa te ba yo. Pou twazyèm mwa a depi fen mwa Jen an, atak la ap pase, men vil la pa te kapab pran tout bagay. Sou lòt sektè nan devan an, Nazi yo reyalize siksè, men se pa sou yon sèl sa a.
  Svetlana te tire pistolè li epi li gronde:
  - Tout bagay enposib, li rive posib... Pa gen okenn nesesite fè linivè a trè konplike!
  Epi frape tank gaz yon motosiklèt. Machin nan te eksploze, ak toubiyon dife te eklere peyizaj lafimen. Epi Alman an te chire pa yon grif dife.
  Kapitèn fi a rele byen fò:
  - Mwen renmen touye sa ki mal! Ak sa a se pi gwo bon an!
  Mirabela te bat Alman yo ak yon pete epi sifle:
  - Ann jwe porcupine!
  Angelica ouvri dife, pi byen. Kèk nwa te rete kouche sou debri ki kouvri ak frenn:
  - Touye lènmi an! - Ti fi a chichote.
  Mirabela te chante:
  - Èske w gen pentire Hitler ak lipstick, Mainstein ak hairspray, mwen pral trennen ou nan kaptivite nan Princess la, chen fidèl la pral ronge ou!
  Svetlana, tire, sifle:
  - Vini nan aswè, Adolf, pann tèt ou... Sispann twonpe tèt ou! Vini non nan aswè a, vole tankou yon gyrfalcon - bat Nazi yo difisil!
  Mirabela di an kòlè, li fè kas nan tèt stormtrooper la:
  - Nou kapab! Epi nou pral!
  Ti fi ki soti nan batayon "Lenin" te sispann avansman twoup etranje yo. Fritz te avanse, literalman jete kadav nan lespas. Tank "Lev la", ak ki espwa yo te estime, pa t 'ede tou. Isit la se yon modifikasyon nan machin nan ak yon zam 150 mm.
  Angelica frape yon wòch kole nan pwent tete li toutouni. Ti fi a gen tete sa yo bèl ak plen. Ti fi a voye yon grenad ak pye l. Janm lan pi fò pase bra a, epi jete a ale pi lwen.
  "Lyon" te resevwa yon espas nan cheni a, li sispann. Piki nan bouch pwisan li. Rumble ak tonbe.
  Angelica krache di:
  - Vanyan sòlda Ris la pa plenn nan doulè!
  Epi ti fi a tire ankò. Epi li fè li trè byen. Fachis la apiye soti nan gwo kay won an tonbe tounen.
  Yon ti fi wouj, prèske toutouni di:
  - Pou gremesi lènmi an kwè ke li jere kraze Larisi yo! Ki moun ki oze, li atake nan batay, nou pral fòseman bat lènmi yo!
  Apre sa, Angelica woule misk yo nan laprès la, ki li te trè Relief.
  Oh, ala tifi yo bèl! Mwen pa vle okenn nan yo mouri.
  Stalenida kouri... Yon bèl fi, ak cheve blan an gonfle. Li yon jan kanmenm jere yo frote yo ak kèk kalite posyon pou yo pa vin sal.
  Ti fi a bèl anpil, ak figi Venis, sèlman plis ton ak Relief. Rad sou li, sèlman yon soutyen ak kilòt. Tout lòt bagay te deja chire. Men, jan pye yo grasyeuz! Sa a se pa yon ti fi, men yon sele nan pèfeksyon, yon kouwòn nan bote.
  Li deplase nan yon fason espesyal, tankou yon ekirèy. Yon pye fè ak tranbleman, ak pinga'w, etonan rete pwòp. Stalenida tire, epi fachis la vin yon ilsè nan pwatrin li.
  Ti fi a di:
  - Lwayote a patri a se mo ki pi wo a!
  Angelica di ak yon ri:
  - Retire soutyen ou rete tankou mwen nan bout pantalon!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Sa a pa apwopriye!
  Angelica souke ranch li, tire byen, li chante:
  - Gen yon bagay manm Komsomol vin etranj! Mache ak pwatrin fè konsa se trè endesan!
  Steelenida ri epi li di:
  - Poukisa pote kè kontan nan Fritz la, gade nan bote nou an!
  Angelica reponn avèk desizyon:
  - Bote nou an mòtèl!
  Ti fi asye a ri epi tire sou TA-200 la. Machin Nazi a pran dife. Epi bèl blond lan rele:
  - Lanmò nan sa ki mal!
  Angelica ri.
  - Epi lavi a bon!
  Steelenida, wè ke Alman an t ap tonbe, gronde:
  - Sa a se valè ki pi wo a! Pa panse Nazi yo ke ou te genyen!
  Angelica chante:
  - Ap tann pou viktwa! Viktwa ap tann... Moun ki anvi kraze chenn yo! Ap tann pou viktwa! Ap tann pou viktwa! Nou pral kapab defèt Nazi yo!
  Yon bèl ti fi, ak tete toutouni li ap tranble. Bon ak yon tors fè nan chalè a, ki se entansifye pa dife a.
  Svetlana kounye a te sanble pi plis detèmine. Li tire sou Fritz la ak yon mitrayèt, epi li jape:
  - Mwen pral kastre w!
  Ak tout bon Nazi yo te resevwa kado mòtèl ak sèkèy! Ak ti fi a te montre yo yon figi, ann bati zòtèy fè. Li sifle tankou yon vòlè rossinyol. Ak nan dwèt yo nan ekstremite ki pi ba yo.
  Kapitèn fi a se trè entelijan. Ak briyan. E pa mechan ditou. Li, tou, pafwa gen pitye pou sòlda yo nan lènmi an, ki ka gen timoun ki pral kriye pou zansèt mouri yo.
  Svetlana, sepandan, kondui panse sa yo lwen tèt li, kidonk ou vle pete nan dlo nan je nan men yo. Men, se pa Ris yo ki te vin jwenn Alman yo vòlè ak touye. Non, sa yo se Alman yo ak yon pake antye agresif nan etranje ki soti nan tout mond lan te kraze nan vast yo Ris.
  Svetlana kwaze tèt li epi tire sou Fritz la, ki te eseye tou dousman pwoche bò kote pozisyon Larisi yo ... Je ak sèvo mesye a, ki te frape soti nan yon bal, koule soti.
  Kapitèn tifi a te souri epi li di, avèk lespri:
  - Dwat je nan je, tèt nan tèt!
  Svetlana byen tire, li frape yon motosiklèt ak yon sidecar. Machin nan te kòmanse chire, ak mitrayil la vole, woule plizyè fwa. Lè sa a, mizo li te plonje nan debri yo.
  Ti fi a fwote smèl li fè ki gen pousyè sou dekonb yo. Epi li vize ankò. Kè kontan, figi jèn li souri olye souri. Ti fi a chante:
  - Non, nou te di fachis yo, pèp nou an pap tolere ke pen santi bon Ris yo rele mo ford la!
  Mirabela te fè yon piki trè egzat, kote Focke-Wulf la te flannen, li chirpe:
  Pou yon kannay, nan kou, chwa a klè,
  Pou dola, li pare pou trayi Larisi...
  Men nonm Ris la tèlman bèl
  Ke li pare pou bay lavi li pou Peyi a!
  Ti fi a, te fè yon tombon epi montre Nazi yo fig frans lan, li woule, ak bal yo pa t 'manyen bote a.
  Angelica te parèt, bèlte sa a, prèske toutouni, ak sal tankou yon dyab, voye yon grenad alafwa ak de pye. Epi li tcheke:
  - Sa mwen genyen se ... Fritz nan yon bò byen file!
  Olympias korije Angelica:
  - Sharp, nan bò a, epi yo pa nan bò a byen file!
  Ti fi a ri ak souke tete melon li yo, epi li te lanse yon grenad lè l sèvi avèk yon grenad ak yon pake eksplozyon. "Tiger la" te frape nan mizo a, ak travay sa a kwochi nan atizay eskive.
  Apre sa, bèt Nazi a fè bak. Li te kòmanse rale tankou yon tòti pran nan dife.
  Svetlana t'ap chante, li t'ap fè yon clinye ak kè kontan:
  - Epi "Tiger" la ap fè bak epi Alman yo kache!
  Batayon jenn fi a manevwe anba atak, atak lè ak zam lou. Isit la bonm avyon yo frape, kase, apik wouj-cho leve nan syèl la. Epi wòch yo te boule. Erezman, pa youn nan ti fi yo te mouri, men gason te ale nan pwochen mond lan - ki pa tèlman regrèt! Ak nanm vole - kèk nan syèl la, ak lòt nan lanfè! Kote dyab ak fouchèt deja ap tann moun ki pat kwè nan Jezi.
  Angelica se pi sexy nan vanyan sòlda yo nan yon raj: byen, èske Nazi yo nan "Sturmtiger" yo reyèlman tire nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo epi touye vanyan sòlda wouj yo?
  Apre sa, ti fi a te pwan yon grenad ak pye l 'yo epi li vire nan kaskad nan somersaults. Ak k ap vire pi vit ak pi vit. Apre sa, ak tout fòs li, li jete kado lanmò a nan gwo mizo Stormtiger la. Toutouni, janm bronze nan bote a klere, ak grenad la vole nan mizo lajè a. Ak machin nan pwisan premye toufe, ak Lè sa a, kouri. De "Royal Tiger" ki te kanpe sou kote "Sturmtiger" yo te voye jete e yo gaye nan diferan direksyon. Woulo yo te chire nan men yo, epi yo tonbe atè, vole tankou yon kolye larenn lan kase.
  Vag eksplozyon an jete Angelica, epi ti fi a vole tèt anba. Apre sa, li te vire sou, balanse ak jete. Men, bote a kanmenm ateri, debri byen file, ak wòch kraze fouye nan plant li fè. Ti fi a te nan doulè, e menm nan pye calloused la, pwent an pèse.
  Men Angelica te jwenn fòs poul leve kanpe epi rele:
  - Ou fachis yo pral nan sann yo!
  Svetlana ak lòt ti fi yo te voye jete pa yon vag eksplozif, e menm yon ti kras kraze. Men, pa gen yonn nan bèl vanyan sòlda yo te mouri. Ti fi yo te rankontre ak siklòn ak dife byen vize. Siprime Nazi yo ki te vole soti ak lòt ensèk agresif sènen Sovyetik la.
  Mirabela te chante ak anpil antouzyasm:
  - E lè twonpèt Granmèt la mennen nou nan batay, nou pral zanmi Komsomol la! Epi, dapre volonte Jewova, m ap nan apèl nan syèl la!
  Angelica, ki te souke pousyè ki te nan plant san li, li chante:
  - Lenin, pati, Komsomol! N ap voye Fuhrer la nan yon kay moun fou!
  Ti fi yo te kòmanse ri assoudman, epi Seryozhka te di ak alam ak deranje:
  - Ak katapult mwen an, pa tèlman egzat - tankou janm sa yo fè ak fò nan Angelica!
  Olympias, t ap jwe ak misk bra l, te di:
  - Ebyen anyen! Ou toujou ap reflechi. Yon bagay ki pi fre!
  Stalingrad kenbe fè tèt di. Men, nan Kokas, sitiyasyon an te agrave pa antre Latiki nan lagè a.
  Ouvèti yon dezyèm fwon ak yon lame Otoman yon milyon fò, nan kou, te ajoute pwoblèm.
  Batay te dewoule nan Transcaucasus la. Ak Tirk yo inonde ak gwo presyon ...
  Nan otòn ak sezon fredi, kòm yon rezilta nan batay feròs, Kokas te tonbe ... E li te okipe pa Nazi yo ak Tirk yo.
  Tout pèp la nan Larisi goumen dezespereman nan Kokas la.
  Sepandan, ti fi Sovyetik sou SU-100 la ap goumen tou byen.
  Malgre ke pozisyon Larisi a sanble san espwa. Men, vanyan sòlda yo, ansanm ak Elizabèt, goumen tankou malfini.
  Ekaterina peze levye a ak zòtèy toutouni li. Voye yon pwojektil ki pèse machin Nazi E-50 la nan bò a epi li gwonde:
  - Pou gwo kominis wouj ak wouj!
  Elena te bat kanon an tou lè l sèvi avèk janm li ki toutouni. Li avèk presizyon frape tank lènmi an.
  Ti fi a di:
  - Pou bèl Larisi mwen an!
  Euphrasia agresif te fè remake, ki mennen yon dife trè byen vize:
  - Glwa pou peyi nou!
  Epi li tou sèvi ak janm fè, chiseled.
  Machin Sovyetik la trè fò ak batay. Epi li tire trè byen.
  SU-100 a kapab antre nan E-50 nan bò a. Men, ti fi yo menm kraze nan fwon li, antre nan yon lure oswa fen-a-fen. Apre sa, yo koupe nan metal.
  Elizabeth, sèvi ak zòtèy toutouni li, tire sou lènmi an. Epi pepi:
  - Soti nan kouran ble a...
  Ekaterina te tire tou, fwa sa a te pouse levye a ak pwent tete wouj li a epi li te woule:
  Rivyè a kòmanse...
  Elena, yon souri agresif ak sifle, bay:
  Bon, amitye a kòmanse...
  Epi li tou peze levye a ak talon pye l.
  Euphrasia te woule, tire sou lènmi an:
  - Ak yon souri!
  Ti fi yo travay sou SU-100 trè aktivman. Epi detwi ekipman lènmi yo.
  Ak nan katye yo nan Baku, pyonye yo ap fouye tranche. Gen nèg diferan nasyonalite. An patikilye, anpil tèt klere tranbleman. Gen timoun wouj ak nwa ak blond.
  Yon sèl bagay ini yo: lafwa nan triyonf kominis la ak pye atè. Li klè ke se pa tout moun ki gen soulye pandan lagè a, ak Se poutèt sa, kòm yon siy nan solidarite, tout timoun etale talon fè wonn yo. Ivè nan Transcaucasia se byen modere, epi lè w deplase ak travay ak pèl, frèt la pa tèlman terib.
  Timoun yo travay ak antouzyasm, epi chante:
  Leve dife, nwit ble,
  Nou se pyonye - pitit travayè...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Rele pyonye yo - toujou pare!
  Ak isit la vini alam la ankò. Ti gason ak tifi sote nan fon an nan tranche a. Ak kokiy yo deja kòmanse pete soti anwo: atiri lènmi ap travay.
  Pashka mande Masha:
  - Bon, ou panse nou pral siviv?
  Ti fi a reponn avèk konfyans:
  - Nou pral reziste omwen yon fwa, nan lè ki pi difisil!
  Pioneer Sasha lojikman te note:
  Ewoyis nou an inebranlab.
  Ti gason an tape plant li sou wòch yo. Li ka wè ke ti gason an plen tèt li ak calluses solid.
  Ti fi a Tamara di:
  Nou pral goumen san pè
  Nou pral koupe pa yon etap tounen ...
  Kite chemiz la tranpe ak san -
  Plis lènmi, vire Knight an lanfè!
  Ti gason Ruslan, yon pyonye ak cheve nwa, te note:
  Syèk pase, yon epòk ap vini,
  Nan ki pa pral gen soufrans ak manti ...
  Goumen pou sa jiska dènye souf ou -
  Sèvi Peyi ou, ou menm ak kè!
  Ti gason an Oleg, mens ak bèl cheve, chirped, vèsè:
  Non, vijilan a pa pral fennen,
  Regards yon falcon, malfini...
  Vwa pèp la sonore -
  Chucho a pral kraze koulèv la!
  
  Stalin ap viv nan kè m
  Pou nou pa konnen tristès,
  Louvri pòt la nan espas
  Zetwal yo te klere anlè nou!
  
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Ti gason yo ak tifi yo bat bravo nan inison.
  Men koulye a, avyon atak avyon yo deja vole ak jete bonm. Epi sa a se yon antre agresif.
  Oleg ak Sasha leve yon fistibal ak lanse yon kado lanmò. Ak barik la te frape pa yon avyon atak Nazi.
  Ti fi a Natasha te chante:
  - Komsomol la se pa sèlman laj,
  Komsomol se desten mwen!
  Mwen pral konkeri espas, mwen kwè
  Ann viv pou tout tan!
  Ahmed, yon ti gason pyonye ki soti Azerbaydjan, te reponn ak yon souri:
  - Ou poko manm Komsomol Natasha!
  Ti fi a fache frape pye l 'li reponn ak yon vwa melodi;
  Bò kote papa yo, ak yon chante kè kontan,
  Nou kanpe pou Komsomol...
  Epòk ane limyè a ap apwoche,
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Rèl pyonye yo - toujou pare!
  Oleg tou mete so sou pye li, timoun, epi li bele:
  Pi fò mato peze proletè a,
  Soti nan men Titàn kraze jouk bèf la ...
  Nou pral chante mil aria pou Peyi nou an,
  Ak limyè pou pitit pitit, bon!
  Timoun yo kontan. Ak an reyalite, Alman yo bonbade, epi sèlman yon ti fi te resevwa yon fragman nan talon fè wonn li fè, woz.
  Pioneer rele byen fò, men answit mòde lèv li.
  Se konsa yo te pare pou repouse atak la. E deja gen tank ak Nazi yo. Twòb E-100 yo ap deplase. Sa yo machin pwisan ak danjere.
  Yo gen pwoteksyon konsa. Ke ou pa ka pase nan nenpòt ang. Ou pa ka frape li nan yon sèl ang. Chans la sèlman se kraze tren yo.
  Timoun yo pare pou goumen, ak balanse pye yo. Isit la yo sou yon fil pouse pakè ak eksplozif endijèn anba tren yo nan Nazi yo. Li travay ak detwi woulèt yo nan tank yo nan lame Rommel la.
  Epi li sanble terib.
  . CHAPIT #5
  Sasha kriye:
  - Glwa kominis!
  Ti gason an Pashka tire ak Oleg nan yon fistibal ak kriye:
  - Glwa pou pyonye yo!
  Ti gason an Ruslan, ansanm ak ti fi Sufir la, trennen yon min anba Alman an ak yon fil epi li rele:
  - Glwa Sovyetik la!
  Timoun ki soti Azerbaydjan ak mesye Ris ap goumen. Bwonze, mens, pyonye pye atè kont yon armada kolosal nan tank.
  Ti fi a Tamara bat yon pye gracieux, piti, toutouni epi li di:
  - Glwa pou Larisi!
  Pioneer Ahmet konfime pandan y ap tire sou lènmi an:
  - Nou se yon fanmi zanmitay ansanm!
  Ti gason an Ramzan, yon Azerbaydjan wouj-chveu, konfime, frape deyò yon machin:
  - Soti nan pawòl la nou se san mil mwen!
  Timoun yo zanmitay... Men Azatui ti fi Amenyen an, ki tou adrwatman transfere pake eksplozif la anba cheni fachis la avèk èd nan yon fil, ak squeaks:
  - Sovyetik la se yon fanmi pèp!
  Yon lòt ti fi Amenyen Aghas di:
  - Pa pliye nan fachis:
  Epi ti fi a rale fil la ak zòtèy li yo. Anpil timoun Azerbaydjan ak Amenyen gen cheve blond epi yo pa distenge ak timoun slav yo, ki gen anpil tou. Nenpòt moun ki te kite Alman yo ale, lòt fanmi Ris te rete nan Azerbaydjan menm anba tsars yo.
  Gen anpil slav nan Kokas. Anpil koup melanje. Wi, epi anjeneral timoun yo gen cheve pi lejè pase paran yo. Ak mesye slav yo te bronze pou ke ou pa ka di yo nan men moun nan lokalite yo. Anplis de sa, timoun yo anjeneral pi sanble pase granmoun.
  Se konsa, batayon entènasyonal Sovyetik la nan ti gason ak tifi ap goumen, epi yo tout yo ini, ak anpil menm jan an. Pinga'w fè yo klere lè yo deplase.
  Ak rèv timoun yo voye kado lanmò. Shamil ak Seryozhka, tou de ti gason pyonye, rale fil la. Epi, koulye a Alman E-50 la sispann ak yon cheni kase.
  Ti gason yo chante nan inison:
  Inyon endèstruktibl, repiblik lib,
  Se pa fòs brital, se pa laperèz ki te rasanble...
  Ak bon volonte moun ki eklere,
  Ak amitye ak rezon, ak kouraj nan rèv!
  Epi timoun yo kontan. Yo souri ak dan blan, menm. Apre sa, yo kontan, byenke yo menase ak lanmò.
  Epi Alman yo souse. Tank ki detwi yo tire kanon yo ak mitrayaj makrijid.
  Gen kèk machin Alman yo ekipe ak lans grenad epi yo trè danjere.
  Ti gason Maksimka a ak ti fi Zara ki soti Azerbaydjan, epi apiye sou pye yo, yo rale yon min anba lènmi an epi yo te frape mastodon fachis la.
  Epi yo rele byen fò nan tèt yo nan poumon yo:
  - Pou Sovyetik la!
  Timoun yo tèlman komik.
  Pyonye Abbas ak Vladimir sèvi ak zam tou. Nan ka sa a, katapulte a ak kraze cheni E-75 a Nazi yo. Lè sa a, ti gason yo chante:
  - Pou grandè planèt la anba kouvèti kominis la!
  Oleg ak Abdula yo tou pyonye nan diferan nasyon, men ak yon sèl kè, yo menm tou yo lanse eksplozif. Yo frape E-100 la epi yo chante...
  Nou louvri planèt la bay nasyon yo,
  Chemen nan espas, nan monn ou pa wè...
  Zèv ewoyik yo chante -
  Pou efase mak lanmò a pou tout tan!
  
  Anba banyè Sentespri a nan Larisi,
  Nan lapè, amitye, kontantman ak lanmou...
  Moun ki sou latè pral vin pi kontan,
  Fènwa lanfè pral disparèt nan distans la!
  Batay timoun isit la...
  Abdurrahman ak Svetlana, yon ti gason Azerbaydjan ak yon ti fi ki soti Byelorisi, te rale yon fil ansanm epi yo te frape yon tank fachis. Epi yo chante:
  - Non an gwo nan Larisi sakre,
  Klere sou mond lan - tankou yon reyon solèy ...
  Mwen kwè nan inite nou pral vin pi kontan,
  Se pou nou montre pèp la bon chemen!
  Timoun yo trè brav. Ak Nazi yo te tou senpleman choke pa tankou rezistans fè tèt di ak kòlè.
  Abudurahman se yon pyonye, li te resevwa yon fragman nan plant li. Li te pèse sifas callused janm yon timoun.
  Ti gason an sifle:
  - Epi sa fè m mal!
  Svetlana tou te frape nan talon wonn lan, li grate zepòl li. Men, ti fi a sifle:
  - Pa kraze Pyonye yo!
  Azim ak Kolka tou bat machin Alman an.
  Ti gason yo montre ak yon fil epi yo chante:
  Lènmi trèt la te ale nan ofansif la,
  Men, mwen kwè ke li pa pral bese, pèp Sovyetik la ...
  Lènmi an ap tann defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Lènmi an ap tann: defèt ak oubli,
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi pral fleri pi fò!
  Timoun yo brav epi yo pa bese. Epi yo vle genyen. Epi yo chante epi yo goumen.
  Alman yo ap soufri gwo pèt. Se vre, sitou yo te kase tren ak woulèt. Epi li pa fatal.
  Pi mal pou pyonye yo ki te pran prizonye yo.
  Ti gason Abdulhamid la, lè yo te fè l prizonye, Nazi yo te mete l sou etajè a. Yo mete pye pyonye a nan blòk la, epi yo te kòmanse pann pwa sou zen yo. Apre sa, li limen dife a. Epi talon ti gason an te niche nan dife. Epi yon fwèt tonbe sou do l. Yo bat mwen pou yon bon bout tan. Lè sa a, Nazi yo te kòmanse kraze zo kòt yo ak pens wouj cho.
  Ti gason an, ki te mouri anba tòti, lè fè kòt li yo, wouj nan chalè a, kraze l ', chante:
  Bèlen prèske anba dominasyon nou an,
  Atravè longvi nou wè Reichstag la modi...
  Mwen espere ke pral gen lapè ak kontantman byento;
  Sa mwen pral dekri nan powèm mwen yo!
  
  Larisi louvri kominis nan mond yo,
  Li te vin tounen yon fanmi pou tout moun.
  Men, Wehrmacht la kole yon djòl kochon sou nou,
  Epi kounyeya san an ap koule soti nan venn yo tankou yon sous dlo!
  
  Ki sa Fuhrer la bliye avèk nou pa aksidan,
  Mwen te vle jwenn tè ak esklav!
  Fachis te ale ak yon kanpay trè long -
  Ak isit la se yon kochma reyèl, rèv infernal!
  
  Yon ti gason senp, yon ti gason pye atè,
  Dènyèman mare yon kravat wouj.
  Li te vle bati mond lan tèt li san Bondye,
  Men, toudenkou napalm te eklate soti nan syèl la!
  
  Mwen te oblije kouri devan, nou te AWOL,
  Pèsonn pa vle pran jèn sa yo!
  Men, ti gason-gè a nan yon fizi te fè li,
  Chemen zansèt yo te vin merite!
  
  Goumen kote tou de malen ak fòs,
  Ak feblès tou anmè, Ay...
  Kanmarad yo te oblije fouye tonm
  Planing sèkèy pen nan jèl la!
  
  Mwen se yon pyonye kounye a abitye soufri,
  Li te ale nan rekonesans pye atè, nèj la crunched.
  Petèt pinisyon pou enkwayans,
  Ke mwen pa t 'vle konnen Jezi!
  
  Men, ki twa èdtan Gòlgota yo ye?
  Plis pase twa ane lagè pase!
  Nan nenpòt vilaj, vèv yo kriye anmè,
  Ala pitit gason yo te mouri nan simetyè peyi a!
  
  Mwen te siviv, te choke ak kokiy, blese pa yon bal,
  Men erezman li te rete sou pye l!
  Nou onètman te retounen dèt la bay Almay,
  Fachis sa a te pile nan pousyè pa nou!
  
  Mwen gen matirite, men mwen toujou yon ti gason,
  Moustach la pa t kraze, men deja yon titan!
  Wi, yon granmoun, e petèt menm twòp,
  Apre yo tout, kè a te vin di tankou metal!
  
  Ewo Star pi gwo prim -
  Stalin li menm, kwè m ', remèt li!
  Li te di: li nesesè pran yon egzanp nan men moun tankou ou,
  Konbatan yo ap fòje kle pòt Edenn yo!
  
  Men koulye a, desann fizi a brav,
  Pran ou, pens, yon mato ak travay!
  Bati yon bato ak yon bato nan bwa
  Epi kreye yon avyon pou zwazo a pral vole!
  Sa a se vrèman yon lejand ewoyik nan sinema ... Men, toujou pèdi.
  Epi Kokas la te kaptire.
  Ak nan sezon prentan 1945, Nazi yo te lanse yon ofansif kont Saratov. Twoup yo te deplase tankou yon lavalas.
  Epi, koulye a kat yo te resevwa yon menm pi pwisan ak pafè "E" -50 oswa "Panther" -3, distenge pa zam fò ak pwoteksyon.
  Vanyan sòlda yo te santi anpil konfyans. Kontwòl tank la se pi modèn ak joysticks. Dènye machin nan. Menm motè turbine gaz la. Men, gen tou yon anpil nan "Panther" -2. Yon trant-kat nan nenpòt nivo se pa matche ak pou yon machin konsa.
  Gerda te chita sou yon fotèy. Li te bikini. Ti fi yo deja abitye goumen mwatye toutouni. Sab cho nan dezè a boule pye yo, ti wòch mòn yo pike plant yo. Men, vanyan sòlda yo pa t kraze ditou epi yo pa t 'fwote nan poud.
  Kòmandan ekipaj la, ki te resevwa anpil rekonpans, sifle:
  - Epi kounyeya Larisi kont nou! Nouvo avanti ak viktwa ap tann!
  Li souke tèt li blan tankou nèj. Natirèl blond, trè bèl ak ate.
  Charlotte te souri.
  Ti fi sa a te gen cheve kwiv wouj ki te boule tankou yon flanm dife. Epitou yon bote, ak yon tan an kwiv. Nan yon bikini, bronze, miskilè. Ak pye atè, stomping sou sab cho ak wòch byen file.
  Dyab la dife te fè remake:
  - Larisi yo se petèt opozan ki pi fanatik nou yo!
  Christina leve vwa li. Cheve li se jòn kwiv, tou boule tankou yon flanm dife, men ak yon ton an lò. Ak menm tan an, misk, ak bote. Ekspresif ak an menm tan figi dou. Ak yon bikini. Janm ki gen so pou mil sou yon sifas ki di ak boule, men ki pa pèdi favè yo ak liy lis. Zòtèy yo fè yo byen taye ak trè ajil.
  Ti fi wouj la mande:
  - Poukisa ou panse sa?
  Magda reponn pou li. Ti fi sa a gen cheve blan-lò, blond siwo myèl. Trè bèl, miskilè, ak yon figi ekspresyon, ak je safi-emwòd. Pye yo tou fè tèt di toujou, ak pinga'w wonn ak zòtèy dwat. Petèt Magda gen figi ki pi sansib la, prèske dou, malgre manton vanyan li. Gerda, pa egzanp, sanble pi di. Yon ti kras douser se Christina, epi li se pa tankou deprave jan li se tankou sòsyè Charlotte a.
  Magda te fè remake:
  - Yo gen yon sistèm totalitè tankou nou. Se poutèt sa yo pi di!
  Gerda te souri epi li reponn:
  - Tank Sovyetik yo se yon pil bouyon metal. Nou pa ta dwe pè yo!
  Charlotte wouj-chveu peze zòtèy pye l 'sou bouton joystick yo. Tire nan bunker defansiv la. Yon kokiy 105mm frape zam Sovyetik la epi li vire l. Set konba a te kòmanse chire, ak kokiy yo te eklate.
  Sòsyè wouj la sifle:
  - Mwen se yon Knight terib - sou jenou ou sovaj! Mwen pral bale tout lènmi yo nan peyi a sou sifas tè a!
  Ak grin nan dan pèl, ak klere nan je emwòd. Ti fi yo vrèman pi wo.
  Christina ri epi li reponn:
  Koulye a, mwen pral tire!
  Epi tou tire sou lènmi an. Yon kanon 76mm Sovyetik te tire. Koki a frape fwon an pant nan E-50 la. Ak rikoche koupe. Li jis sonnen nan zòrèy ti fi yo.
  Gerda te bat pye l' epi li di:
  - Ala yon pasaj!
  Epi li menm li te tire pwochen piki a ... Tank Alman yo te tire nan zòn ki gen gwo ranpa Sovyetik la. E-100 la tou te travay. Machin sa a tou te tounen yon dérivés de Maus la. Pa yon trè bon lide pou yon tank de zam. E-100 la deja sispann.
  Olye de sa, modifikasyon atak nan seri "E" antre nan seri a. Men, yon sèl sa a toujou ap travay. Epi tire pwojektil.
  Charlotte ri byen rèd epi souke pye l.
  - Lagè se yon eta terib, men li kaptive tankou yon jwèt!
  Ak ti fi a tire, ak trè byen.
  Christina te montre dan pèl li. Li se yon pantè kanivò, predatè.
  Zam Sovyetik ap tire, epi devan yo gen teren min. Teletank Alman yo ap deplase. Ak bonm yo atak travay ak yon gwonde sovaj.
  Pòs fwontyè woule alantou. Ord Hitler yo travèse fwontyè a.
  Magda di li pa twò enjenye, li tape pye l sou zam la:
  - Nou bale yon defans solid, men panikul asye!
  Gèrye yo te fè yon klin youn ak lòt. Defans Sovyetik la te byen pwisan. Espesyalman yon anpil nan min. Ak sa a retade Alman yo. Men, yo toujou jere pou avanse pou pi devan.
  Bonm yo te travay sou pozisyon Sovyetik, ak avyon atak tou te soti anwo. Prese nan pwofondè yo nan defans Lame Wouj la ak TA-400, youn nan modifikasyon ki pi tèribl nan bonm yo. Otan ke sis motè, ki gen ladan jè yo. Apre sa, yo ap bonbadman ak detwi vil Sovyetik yo.
  Gerda ki t ap tire, li di ak yon souri:
  - Nan batay, nou se bèt, men ak lespri yon moun!
  Epi tire ankò. Detwi yon kanon Sovyetik. An jeneral, sa a se yon ti fi nan echèl ki pi wo a. Epi li tèlman fre.
  E-50 a te tire nan pozisyon Sovyetik, li menm pratikman san yo pa domaje. Blende pant machin nan ak asye simante te bay rikoch ekselan. Kokiy Sovyetik pa t 'kapab menm grate Alman yo byen.
  Christina sonje tès yo nan "Tiger la". Lè sa a, li te premye tank Alman an mas-pwodwi. Okenn nan kokiy yo ta ka lakòz domaj nan Tiger la. Britanik yo tonbe anba kou li. Men, isit la se yon kanon disèt pye, pèse nan fwon an. Lè sa a, ti fi yo prèske mouri. E gèrye a te sonje sa a. Ki jan yo te pwòch ak zo granmoun fanm nan ak kouto a, santi souf glas li.
  Ti fi a fwote plant li kont kwen an. Li reyèlman te vle sote soti nan tank la epi kouri. Li se tankou yon vanyan sòlda dirèk.
  Christina te chante ak aplom:
  - Bwouya ble, ak twonpe toupatou!
  Gèrye yo ri... Vidok yo te trè sexy ak erotik.
  Ak zam la te travay ak tire. Li pa t menm panse pou kanpe. Tout moun voye kokiy apre kokiy. Kraze pozisyon Sovyetik yo an bato ak fragman.
  Yon chante ki t'ap chante nan gwo lou ki dèyè yo;
  Sòlda a toujou an sante
  Sòlda a pare pou nenpòt bagay...
  Ak pousyè tankou nan tapi,
  Nou ap soti nan chemen an!
  Epi pa sispann
  Epi pa chanje janm yo -
  Figi nou klere
  Bòt klere!
  Epi ankò pouvwa a nan yon bonm jè tonbe sou pozisyon Sovyetik yo. Epi ankò, destriksyon ak tout zòn fòtifye yo voye jete. Ak zam yo vole nan tout kalite direksyon.
  Plizyè douzèn tank Alman ap tire an menm tan epi detwi tout bagay.
  Gerda santi l tankou yon Bagheera soti lachas. Isit la premye liy defans Sovyetik la te deja detwi. Men, sòlda Lame Wouj yo toujou ap foule ak tire sou Alman yo.
  Pami konbatan yo genyen pyonye tou. Jèn Leninis yo volontèman antre nan Lame Wouj la. Pifò nan ti gason yo pye atè ak nan bout pantalon. Yo mete tèt yo, meli melo.
  Epi pyonye yo ap mouri...
  Charlotte, ki te dirije dife a, gronde:
  - Epi pyonye yo, se bagay la, tout peyi a t ap gade!
  Li tire sou Larisi yo, ak Christina, ki te sifle ak venen:
  - Nou sanble ak falkon, vole tankou malfini!
  Epi ankò li kite yon souri dife. Bèl fi...
  Plizyè tank Alman deplase anba tè. Apre sa, yo te parèt nan dèyè twoup Sovyetik yo, sa ki lakòz panik ak grifye mitray. Nazi yo te parèt tankou moustik nan yon kochma.
  E-50 te wè mouvman an nan trant-kat nan optik yo. Gerda fè dan l' epi li komanse lonje barik la. Machin Sovyetik ak yon ti gwo kay won T-34-76 ak trè mobil. Eseye yon sèl sa a epi jwenn li. Ti fi a deja gen eksperyans, men machin Sovyetik la toujou kontrèman ak Sherman Ameriken an.
  Ak distans la Ris la se prèske senk kilomèt.
  Ti fi a grate talon pye l, Charlotte chatouye l ant zòtèy li. Ti fi yo ri.
  Lè sa a, Gerda tire sou machin Ris la. Koki a jon trè pre, prèske grate zam la ... Men, toujou sot pase yo. Gerda bat metal la ak pwen li anmède.
  Magda di patnè li:
  - Ou frape kò a! Li pral pi fasil pou rive la!
  Gerda pase makèt la bay Magda epi li di:
  - Se konsa, ou fè li tèt ou!
  Magda te chante avèk antouzyasm:
  - Tè a nan pòt la, tè a nan pòch la... - Ti fi a pran joystick la ak dwèt li epi li peze bouton an, li kontinye chante. - Tè a vizib nan pòt la!
  Ak pwojektil li jis frape baz tank Sovyetik la. Machin nan pete epi fann. Li te kòmanse boule ... kokiy Sovyetik pete andedan matris la.
  Magda souke dwèt li epi li di:
  - Gade kijan mwen jwenn li! Epi ou di...
  Charlotte te sifle, li te dekouvwi dek li.
  - Nou pale ankò, nan diferan lang!
  Nouvo machin Sovyetik parèt. Trant-kat te ale an premye. Machin mobil ak anpil. Lè sa a, nou te deplase soti nan seri a BT. Sa a se yon kalite demode wou-cheni. Antediluvian T-26 yo te tou avanse, ki pa kapab otreman ke grate zam Alman yo. Plis pwisan ak pi lou HF avanse nan fen anpil. Ak yon anpil nan sòlda nan pye.
  Christina ri ak gronde:
  Oke, nou pral montre yo!
  Machin Alman yo te louvri dife nan yon distans ki long, ap eseye pin enfantri Sovyetik la sou tè a. Yo menm tou yo detwi tank ak lòt bèt vivan.
  Avyon atak Sovyetik te parèt tou nan syèl la: pi popilè Ilys la. Yo atake fòmasyon Alman an. Konbatan Hitler yo te kouri pou yo. Se te yon vrè pil fatra. Alman XE-262 avyon de gè, trè ajil ak ajil ak manyablite. Yo atake teknoloji Sovyetik, peze tankou yon fè.
  Charlotte te tire ankò. Antre nan BT Sovyetik la, li grogne:
  - Pawòl sa a se pa yon istwa fe... Istwa a pral devan!
  E-50 te kanpe e li te reflete kont atak Sovyetik la. Kòmandman pa trè ki gen eksperyans jete rezèv tank la aktyèlman nan touye a. Ak machin Ris yo te frape - tankou poul nan yon rache. Apre sa, yo te goumen ak yo byen.
  Gerda tire yon kout bal, li kase fwon trant-kat yo epi li sifle:
  - Ki sa ki se Kreyatè a - yon lanfè blese!
  Charlotte te tire tou, li te jwenn sib la, machin Sovyetik yo te deplase nan yon liy dwat, ak ti fi yo jere yo tire. Ak an jeneral, sa a kat nan fenomèn yo.
  Harpi wouj la chante:
  - Pwazon nou touye tout moun!
  E vanyan sòlda yo te kontinye tire, montre dan yo fò ak gwo tankou chwal.
  Christina twit ak aplonm:
  - Pwazon nou touye tout moun!
  Magda frape trant-kat yo, li jape:
  - Sa a se rezilta nou an!
  Ti fi yo separe...
  Men, bèl Sovyetik tou goumen. Ekipaj Elizabeth sou T-34-85 la. Ti fi trè vanyan. Epi yo menm tou yo goumen pye atè ak nan yon bikini.
  Machin yo ap goumen ak Panthers Alman yo. Veyikil sa a toujou nan sèvis, men pi plis ak plis tank nouvo nan seri E yo vin atravè.
  Elizabeth tire ak zòtèy pye li. Li pèse lènmi an nan bò a nan yon distans ak griyin:
  - Glwa pou epòk Stalin!
  Ekaterina te tire tou avèk èd zòtèy li yo epi li te fè remake:
  - Se pa yon glwa konsa!
  Elena, objeksyon, montre dan li:
  Nou fèt pou genyen!
  Epi li te tire tou lè l sèvi avèk zòtèy li yo toutouni ...
  An menm tan an, ti fi a fè yon gwo soupi. Panse malere te kouri nan tèt mwen. Lagè a te kòmanse ak defèt. Alman yo kraze nan defans yo ak konfyans avanse pou pi devan.
  Lè sa a, Elena kouri met deyò. Soulye li yo te kraze nan premye jou yo. Apre sa, mwen te oblije fese pye atè. Epi li fè mal pa abitye. Pye ti fi a te tout blese, blese, fò anpil bat. Apre sa, li pa t 'kapab mache nòmalman ankò, men li bite. Men, malgre sa, li te deplase ak mache. Elena pèdi anpil pwa nan kanpay la - yon sèl po ak zo. Men, li te bronze, ak cheve li te vin menm pi lejè apre fennen nan solèy la. Ak plant yo fè gen podzhili ak coarsened. Epi li te rive nan liy devan an epi li te kontinye goumen. Ak batay yo te nan swing ankò.
  Elena sitou te goumen nan enfantri a. Ki gen ladan patisipe nan defans Moskou ak Stalingrad.
  Men, deja sou Kursk Bulge a li te deplase nan yon tank. La, kat jenn fi yo te fòme: Elizabèt, Elena, Catherine, Euphrasia - kat "E". Vanyan sòlda yo se vrèman lejand. Ki moun ki te goumen pye atè ak nan yon bikini, menm nan frèt la, li bay Fritz la nan kòn yo.
  Tank Panther a, ke ti fi yo te rankontre sou Kursk Bulge a, se te yon machin trè danjere. Li te enposib bay kout pwen nan fwon an. Apre sa, li menm li te pran nan yon gwo distans. Anplis de sa, li tire rapid.
  Se konsa, yo nan lòd yo kraze nan, ou te oblije kontwole tank la ak gwo konpetans epi yo pa kite tèt ou jwenn frape.
  Elizabeth te fè sa. Malgre ke li te tire plis sou mouvman an. Epi Euphrasinia te kondwi tank la.
  Li se prèske enposib jwenn nan mouvman soti nan yon trant-kat. Men, ti fi yo jere yo frape. Epi yo te goumen ak anpil kouraj.
  Ekaterina tou tire anpil presizyon.
  Sou Kursk Bulge a, ti fi yo kouvri tèt yo ak tout bèl pouvwa ak resevwa lòd.
  Epi, koulye a chak nan yo gen yon etwal nan ewo nan Sovyetik la.
  Se sa tifi bezwen! Jis gwo vanyan sòlda!
  Catherine chante:
  Mwen kwè lemonn antye ap reveye
  Pral gen yon fen nan fachis ...
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Vreman vre, sa yo se ti fi ki lakòz jalouzi nan mitan mennaj. Pa tankou Gerda ak ekip li a.
  Isit la pandan rès la, epi li ak gang li a, san ezitasyon, tòtire pyonye a.
  Premyèman, yo te dezabiye yon ti gason trèz an toutouni. Lè sa a, yo te kòmanse zongle l '. Apre sa, pike ak zegwi. Anplis, nan premye zegwi yo te frèt, men Lè sa a, yo te chofe sou yon dife.
  Epi li vrèman fè mal anpil.
  Charlotte pèse lonbrit ti gason an epi wouli:
  - Mwen se yon rezen lanfè!
  Apre sa, li te pran yon baton wouj cho nan men l ', li te kòmanse boule plant la fè, yon ti kras rugueux nan ti gason an ak li. Pandan y ap jwi rèl sovaj li yo.
  Apre sa, Christina te pran ak chofe pensèt yo, li te kòmanse pete zòtèy pyonye yo nan pye atè li. Mwen te kòmanse ak ti dwèt la, fè li dousman ak an menm tan ak mechanste. Epi dwèt timoun nan krake e kase. Epi li te tèlman douloure pou pyonye a ke ti gason an te pèdi konesans plizyè fwa.
  Magda te pike yon baton, blan anba pike a, anba omoplat li. Epi ti gason an pral kriye.
  Yo te tòtire pyonye a jiska lanmò. Epi li te tounen jis gwo. Epi tòti a te kontinye.
  Men ki jan li kontinye. Pal ak Saratov ak Kuibyshev. Epi Nazi yo te kòmanse atake Moskou.
  Nan kondisyon sa yo, se sèlman yon aterisaj sikè ka sove Larisi. Ak Anton Shelestov ale nan yon misyon fre ak ti fi yo.
  Wi, pozisyon Lame Wouj la tou senpleman deja absoliman san espwa. Ak isit la sèlman yon mirak ka sove Sovyetik la.
  Men, isit la se siy yo nan sis avyon de gè yo antre nan batay la. Yon sèl espwa pou Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. Yo kapab kanpe ak bat lènmi yo nan yon fwa, vire yo nan sann dife.
  Tankou yon ekip sovaj ak bèl nan ti fi te rasanble. Ak kont yo Tolstopuz ak gang li a. Oke, li pa fè pè ...
  Ak Nazi yo deja ap koule tankou dlo nan Moskou soti nan diferan kote.
  Lè sa a, Anton ak ti fi yo te antre nan batay la ankò, ede Larisi, oswa pito Sovyetik la.
  Lè sa a, ti fi a pye atè Margarita te vin jwenn yo. Epitou yon ekriven fanm granmoun te vin tounen yon ti fi nan apeprè douz an an echanj pou imòtalite ak akonpli yon misyon.
  Gèrye ki soti nan vennyèm syèk la ankò lite ak Nazi yo nan ventyèm lan.
  Gen twòp sòlda nan anpi fachis mawon an. Yo koule tankou yon rivyè san limit.
  Anton Shelestov gwonde, koupe Nazi yo ak nepe, tou de enfantri ak tank:
  - Pa janm bay vag!
  Ak yon disk byen file vole soti nan pye fè ti gason an!
  Apre sa, jenn ti kabrit la pral sifle ke kòk yo endispoze, pwensonaj nan zo bwa tèt yo.
  Margarita, te kraze opozan yo, te montre dan li, te groyen:
  - Gen yon kote pou fe nan mond lan!
  Ak zegwi pwazon yo gaye nan pye fè ti fi a, frape Nazi yo ak avyon yo ak tank yo.
  Natasha tou jete zòtèy pye l ', asasen epi kriye:
  Nou pap janm bliye e nou pap janm padone.
  Ak nepe li yo te ale nan fachis yo nan moulen an.
  Zoya, koupe lènmi yo, griye:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Ak nouvo zegwi gaye nan pye l '. Ak sa ki nan je a, sa ki nan gòj sòlda Nazi yo ak avyon.
  Wi, li te klè ke vanyan sòlda yo te vin eksite ak kòlè.
  Augustine, koupe sòlda blan ak tank, griye:
  - Se fè volonte nou an!
  Ak yon nouvo kado ki ka touye moun vole soti nan pye li. Epi tonbe takni ak konbatan blan.
  Svetlana koupe mouye a, nepe li yo tankou zèklè.
  Nazi yo ap tonbe tankou grap.
  Ti fi a jete zegwi ak pye l' ak griyin:
  - Pou Manman Larisi pral genyen!
  Anton Shelestov avanse kont Nazi yo. Terminator ti gason koupe twoup mawon.
  Ak an menm tan an, zòtèy yo nan janm fè ti gason an jete zegwi ak pwazon, yo chire kòf ak tire desann avyon.
  Ti gason an gwonde:
  - Glwa pou lavni Larisi!
  Ak nan mouvman koupe tèt tout moun ak mizo.
  Lè sa a, yon lòt siflèt, ak tonbe nan kòk, ki menm pèse nan twati yo nan tank yo.
  Margarita tou kraze opozan.
  Pye atè li ap tranble. Nazi yo ap mouri an gwo kantite. Warrior rele:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Lè sa a, ti fi a pral pran epi koupe ...
  Mas la nan kadav nan sòlda fachis.
  Epi li pral tou sifle, yon mas nan kòk nan yon swoon tonbe sou ord yo nan Fritz, kraze tank menm.
  . CHAPIT #6
  Men, Natasha se sou ofansif la. Li koupe Nazi yo ansanm ak tank yo, epi li chante:
  - Larisi se gwo ak klere,
  Mwen se yon fi trè etranj!
  Ak disk vole soti nan pye atè li. Ki moun ki te wè gòj Nazi yo. Wi, sa se yon fi.
  Zoya nan ofansif la. Koupe sòlda mawon ak tou de men yo. Krache soti nan yon tib. Apre sa, li voye zegwi ki ka touye moun ak zòtèy pye l '- tire desann tank ak avyon.
  Epi an menm tan li chante pou tèt li:
  - Oh, blodgeon ann ale,
  Oh, pi renmen mwen an pral ale!
  Augustina, koupe Nazi yo ak ekstèmine sòlda mawon yo, kriye:
  - Tout erise ak nan po yon bèt,
  Li kouri al jwenn polis revòlt ak yon klib!
  Ak zòtèy fè l 'yo, li pral lanse nan lènmi an, yon bagay ki pral touye yon elefan, e menm plis konsa yon tank.
  Apre sa, kriye:
  - Chen mawon!
  Svetlana sou ofansif la. Koupe, koupe Nazi yo. Ak pye atè, li lanse kado lanmò sou yo.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Li kraze yon anpil nan konbatan ak squeals:
  - Yon gwo viktwa ap vini!
  Epi ankò ti fi a nan yon mouvman sovaj.
  Ak pye atè li lanse zegwi ki ka touye moun, detwi tank ak avyon.
  Anton Shelestov vole. Ti gason an vire tèt li nan yon tombon. Koupe moute yon anpil nan Nazi yo nan so an.
  Li te voye zegwi yo ak dwèt li epi li bouke:
  - Fè pi popilè pou bèl kouraj mwen!
  Epi ankò ti gason an nan batay.
  Margarita ale nan ofansif la. Kraze tout lènmi nan yon ranje. Nepe li yo pi di pase lam moulen van. Ak zòtèy toutouni ap voye kado lanmò, tank ak avyon ap boule.
  Ti fi a se sou ofansif la. Ekstèmine vanyan sòlda mawon san seremoni.
  Ak so chak kounye a epi lè sa a, ak Torsion!
  Ak kado anilasyon an vole soti nan li.
  Epi Nazi yo menm tonbe mouri. Ak tout pil kadav yo rasanble.
  Margarita kriye:
  - Mwen se yon Cowboy Ameriken!
  Epi ankò pye atè li voye zegwi a.
  Lè sa a, yon douzèn plis zegwi!
  Lè sa a, timoun yo pral sifle nan koral ke nwaj antye nan kòk tonbe sou Nazi yo, literalman bat tèt yo ak pèse zo bwa tèt yo, tankou si ak yon egzèsis.
  Natasha sou ofansif la tou trè fre.
  Li voye ak pye atè, li krache nan yon pay.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon lanmò briyan! Tout sa ou dwe fè se mouri!
  Epi ankò bote nan mouvman.
  Zoya tanpèt yon blokaj nan kadav Nazi yo. Ak boumerang destriksyon tou vole soti nan pye atè li.
  Ak vanyan sòlda mawon yo kontinye tonbe ak tonbe.
  Zoya rele:
  - Ti fi pye atè, ou pral genyen!
  Ak yon douzèn zegwi vole soti nan talon pye ti fi a. Ki dirèkteman nan gòj Nazi yo fouye.
  Yo tonbe mouri.
  Oswa pito, konplètman mouri.
  Augustine nan ofansif la. Kraze twoup mawon yo. Yo pote nepe li nan de men. Epi li se tankou yon gwo vanyan sòlda.
  Yon tònad pase nan twoup fachis yo.
  Ti fi ak cheve wouj gwonde:
  - Lavni an kache! Men, li pral viktorye!
  Ak sou ofansif la, yon bote ak cheve dife.
  Augustine gwonde nan yon ekstaz sovaj:
  - Bondye lagè yo pral chire tout bagay!
  Ak vanyan sòlda nan ofansif la.
  Ak pye atè li voye yon anpil nan zegwi byen file, pwazon.
  Svetlana nan batay Se konsa briyan ak batay. Pye toutouni li jete anpil bagay ki ka touye moun. Pa yon gason, men lanmò ak cheve blond.
  Men, si li kraze, Lè sa a, ou pa ka sispann li.
  Svetlana chante:
  - Lavi pa pral siwo myèl,
  Sa so nan yon dans wonn!
  Kite rèv la rive vre -
  Bote fè yon nonm tounen yon esklav!
  Ak nan mouvman an nan ti fi a pye atè gen plis ak plis raj.
  Ti gason an Anton nan ofansif la ap akselere tout bagay. Ti gason an bat Nazi yo.
  Pye atè l 'jete zegwi byen file - chire tank ak avyon.
  Jenn vanyan sòlda nan kriye:
  - Anpi an fache pral dechire tout moun!
  Epi ankò ti gason an se sou mouvman an.
  Margarita se yon ti fi tanpèt nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi alafwa yon santèn Nazi ak dis tank yo pral jete.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Apre sa, li pral kouri moulen an ak nepe - barik yo nan tank vole nan diferan direksyon.
  Natasha akselere mouvman li yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda mawon yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi a nan Larisi.
  Epi ann ekstèmine Nazi yo nan yon vitès akselere.
  Natasha se yon fi Terminator.
  Pa panse yo sispann ak ralanti ak tank ak avyon ale pèdi.
  Zoya nan ofansif la. Epe li yo sanble koupe vyann ak sòs salad metal. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ak gòj pèse, kouche alantou nan ti mòn nan kadav, osi byen ke tank kraze ak avyon ki te tonbe.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze pa yon santèn Nazi. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Nazi ak yon douzèn tank te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustine chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Nazi yo. Ak mas la nan konbatan mawon te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo.
  Sis yo te fache. Te fè yon batay sovaj.
  Anton Shelestov tounen an aksyon. Apre sa, li avanse, leve tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Nazi ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Tout mòn nan kò san.
  Ti gason terminator la sonje yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Anton Shelestov di:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gran an touye konbatan mawon yo.
  E menm si li sifle, Lè sa a, kònèy la pral tonbe sou rejiman fachis yo nan kantite kolosal. Se konsa, anpil touye, epi konsa bèk yo nan kòk kraze nan twati yo nan tank yo. Epi tou avyon kraze.
  Margarita tou nan batay la. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank ak menm avyon.
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya an mouvman e li koupe anpil vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Anton Shelestov sote ak sote.
  Yon ti gason pye atè emèt yon pakèt zegwi, frape tank yo, epi chante:
  - Ann al kan, ouvri yon gwo kont!
  Jèn vanyan sòlda nan pi bon li.
  Li deja fin vye granmoun, konsidere lanfè, men li sanble ak yon timoun. Se sèlman trè fò ak miskilè.
  Anton Shelestov te chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun ak kraze vole nan pye l 'yo.
  Epi ankò ti gason an sifle, dè dizèn de milye vòlè vide sou lènmi yo ak koud kas yo.
  Margarita te chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò jete yon kaskad letal nan zegwi sou Nazi yo ak tank yo, kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon mil Nazi imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame mawon, anpi infernal la ap fonn devan je nou.
  Natasha nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Epi anpil Nazi ap mouri e avyon ap tonbe.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya nan yon mouvman sovaj. Atak Nazi yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Kraze nan opozan, ak kouman yo gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Apre sa, li pote soti yon moulen sovaj ak nepe, bale lwen tank. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi kounye a, nepe li yo an aksyon epi yo koupe vyann ak metal.
  Svetlana tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Le pli vit ke yo koupe, se konsa mas la nan kadav yo chaje, ak avyon ak tank ap tonbe.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Anton ankò yon santèn nan Nazi yo, pote yon meteor, pral koupe. Apre sa, li pral ranmase yon bonm epi voye li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso.
  Ti gason terminator la kriye:
  - Tanpèt jèn nan machin terib!
  Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan mawon. Epi koupe gwo twou vid ki genyen.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Epi timoun yo pral sifle ankò epi fè kòk yo desann sou tèt Nazi yo.
  Natasha nan ofansif la se menm plis kòlè. Se konsa bat Nazi yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha pran li epi chante:
  - Kouri sou tèren an se yon rekonsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas tèt lame mawon an te woule e tank yo t ap boule.
  Li se yon bote batay. Bat tèt ou tankou yon Armada jòn.
  Zoya an mouvman, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy, fè tank ak avyon eksploze.
  Zoya pran li epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha rele byen fò:
  Kidonk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Apre sa, li pral frape yon anpil nan avyon de gè, koupe gwo fò tou won nan tank.
  Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière proletè k ap flote. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard!
  Augustine pran li epi sifle:
  - Pral gen yon tèt towo bèf - konbatan yo pa pral fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Anton Shelestov gronyen:
  - Kisa ou bezwen! Men ti fi a!
  Margarita, te voye yon ponya ak pye l, li te kraze tourèl tank la, te konfime:
  - Ti fi gwo ak fre!
  Augustine fasilman dakò ak sa a:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pral mòde nenpòt moun!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pral lanse yon sèl asasen.
  Svetlana nan batay se pa enferyè a opozan. Pa yon ti fi, men fini ak tankou yon sòsyè nan flanm dife.
  Epi rele:
  - Ala yon syèl ble!
  Augustine, lage yon lam ak pye l ', koupe tourèl tank la, konfime:
  - Nou pa sipòtè vòl!
  Svetlana, koupe lènmi yo ak tire desann avyon, chirpe:
  - Yon moun sòt pa bezwen kouto....
  Zoya fè yon griy, li voye zegwi ak janm li tou nwa e li:
  - Ou pral bay li manti nan twa bwat!
  Natasha, koupe Nazi yo, te ajoute:
  - Epi fè avè l 'pou yon pyès lajan!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran ak sote. Yo tèlman san ak fre. An jeneral, yo gen anpil eksitasyon.
  Anton Shelestov sanble trè élégance nan batay.
  Margarita te chante:
  - Kou a fò, e nèg la gen yon enterè...
  Ti gason terminator la te lanse sa ki te sanble ak yon elis elikoptè ak pye l. Li koupe yon koup la san tèt nan Nazi yo ak tank, grinding:
  - Byen spòtif!
  Ak tou de - yon ti gason ak yon ti fi nan ajour plen.
  Anton, koupe sòlda mawon yo, gògonnen:
  - Epi pral gen yon gwo viktwa pou nou!
  Margarita sifle an repons:
  - Nou touye tout moun - ak pye atè!
  Ti fi a se vre tankou yon terminateur aktif.
  Natasha chante nan ofansif la:
  - Lagè Sen!
  Ak vanyan sòlda la te lanse yon byen file disk-boomerang. Li te vole nan yon arc, koupe yon anpil nan Nazi ak gwo fò tou won tank.
  Zoya te ajoute, li kontinye ekstèminasyon an:
  - Se pral viktwa nou!
  Ak nouvo zegwi vole soti nan pye atè li. Apre sa, yo frape yon anpil nan avyon de gè ak avyon.
  Ti fi blond la di:
  - Checkmate advèsè a!
  Epi li montre lang li.
  Augustine, t ap balanse janm li epi li t ap voye svastika ki te byen file, li di:
  - Drapo Imperial pi devan!
  Svetlana fasilman konfime:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Apre sa, ti fi yo t'ap rele byen fò nan inison, kraze Nazi yo:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi, koulye a yon disk ap vole soti nan pye yo fè vanyan sòlda yo. Yo chire vyann epi yo demoli gwo fò won tank yo.
  Epi rèl ankò:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Natasha vole nan lè a. Dechire opozan yo ak vyolan zèl, epi li bay:
  - Nou se chen mawon, fri lènmi an!
  Ak nan dwèt li yo, yon disk trè trè danjere pral vole soti.
  Ti fi a menm tòde nan Ecstasy.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pinga'w nou renmen dife!
  Wi, ti fi yo vrèman sexy.
  Anton Shelestov sou gurgling:
  - O, bonè, bay sekirite!
  Li fè yon clin d'oe sou vanyan sòlda yo. Yo ri ak fè dan yo an repons.
  Yon siflèt zanmitay ak nyaj kòk tonbe sou tèt Nazi yo. Ak gwo fò won yo nan tank yo ap fann soti nan kou yo nan bèk yo.
  Natasha koupe Nazi yo epi li di:
  - Nan mond nou an pa gen lajwa, san lit!
  Ti gason an reponn:
  "Pafwa batay pa plezi tou!"
  Natasha te dakò:
  - Si pa gen fòs, lè sa a wi...
  Men, nou vanyan sòlda yo toujou an sante!
  Ti fi a te voye zegwi sou lènmi an ak zòtèy pye li yo, li te fè eksploze yon pil tank, li chante:
  - Sòlda a toujou an sante,
  E pare pou aksyon!
  Apre sa, Natasha ankò koupe lènmi yo, demoli gwo fò tou won yo nan tank yo.
  Zoya se yon ti bebe trè vit. Isit la li te lanse yon barik antye nan Nazi yo. Ak chire yon koup de mil nan yon sèl eksplozyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pa sispann, pinga'w nou yo briyan!
  Ak yon ti fi nan dantèl konba!
  Augustine nan batay tou pa fèb. Se konsa bat Nazi yo. Kòm si soti nan yon grap chèn frape soti.
  Ak koupe opozan - chante:
  - Fè atansyon, li pral itil
  Pral gen yon tat nan sezon otòn la!
  Dyab la rouj vrèman chari nan batay tankou yon dyab nan yon snuffbox.
  Ak isit la se ki jan Svetlana goumen. Epi Nazi yo jwenn li nan men li.
  Men, si li frape, li pral frape.
  Soti nan li, ti gout san vole soti.
  Svetlana te remake sevèman lè ti gout metal te vole soti nan pye li, ki te fonn kran yo ak gwo fò won tank yo:
  - Glwa pou Larisi, anpil menm glwa!
  Tank yo kouri devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Isit la ti fi yo te pran Nazi yo. Se konsa, yo koupe ak graje. Pa vanyan sòlda, men reyèlman pantèr ki te kase chèn lan.
  Anton se nan batay ak atak Nazi yo. Li bat yo san pitye, li koupe tank yo, epi li kriye:
  Nou tankou towo!
  Margarita, kraze lame mawon an epi koupe tank yo, pran:
  Nou tankou towo!
  Natasha te pran li epi li te kriye, li te koupe konbatan mawon yo ansanm ak tank yo:
  - Manti se soti nan men!
  Zoya dechire Nazi yo, li di:
  - Non, pa soti nan men!
  Apre sa, li pral pran li tou, epi li lage yon asterisk ak pye fè l ', li fini ak yon anpil nan fachis.
  Natasha pran li epi li di:
  - Televizyon nou an limen!
  Ak yon pakèt zegwi asasen vole soti nan janm li.
  Zoya, ki te tou detwi Nazi yo ak tank yo, griye:
  - Zanmitay nou se yon monolit!
  Epi ankò tankou yon jete ki ti sèk yo flou nan tout direksyon. Sa a se yon ti fi - pi bon kalite ekstèminasyon nan opozan.
  Ti fi a ak zòtèy toutouni li pral pran ak lanse twa boumerang. Ak kadav yo soti nan sa a te vin menm plis.
  Apre sa, bote a pral bay:
  - Nou pap bay lènmi an pitye! Pral gen yon kadav!
  Epi ankò bagay ki ka touye moun nan vole soti nan talon pye a fè.
  Augustine te fè remake tou byen lojikman:
  - Se pa yon sèl kadav, men anpil!
  Apre sa, ti fi a te pran li epi li te mache pye atè nan flak dlo san yo. Apre sa, li touye anpil nan Nazi yo.
  Ak ki jan li gwonde:
  - Masasen an mas!
  Epi kounyeya li pral frape tèt li sou jeneral Nazi a. Kraze zo bwa tèt li epi bay:
  - Banzai! Ou pral ale nan syèl la!
  Svetlana fache anpil nan ofansif la, sitou frape tank yo, li kriye:
  - Ou p ap epanye!
  Epi yon douzèn zegwi vole sou dwèt li. Kòm li kraze nan tout moun, avyon yo tonbe. Ak anpil menm gèrye a ap eseye dechire ak touye.
  Anton Shelestov di:
  - Glorye mato!
  Ak ti gason an tou voye tankou yon zetwal fre nan fòm lan nan yon swastika ak pye fè l 'yo. Ibrid konplike.
  Epi mas Nazi yo te tonbe.
  Anton gwonde:
  - Banzai!
  Epi ti gason an ankò nan yon atak sovaj. Non, li jis bouyi ak pouvwa, ak vòlkan yo gurgle!
  Margaret an mouvman. Li pral chire vant tout moun.
  Yon ti fi ak pye li pral jete senkant zegwi nan yon fwa. Ak mas la te touye pa tout kalite lènmi, frape soti tou de tank ak avyon.
  Margarita te chante an tèm de kè kontan:
  - Youn, de! Chagren se pa yon pwoblèm!
  Ou pa ta dwe janm dekouraje!
  Kenbe nen an ak ke pi wo ak yon tiyo.
  Konnen ke yon bon zanmi toujou avèk ou!
  Sa a se tankou yon konpayi agresif. Ti fi a bat e li kriye:
  "Prezidan dragon an pral tounen yon kadav!"
  Natasha nan batay se jis kèk kalite terminator. Ak gwonde gurgle:
  - Banzai! Jwenn li rapid!
  Epi yon grenad vole nan pye l'. Epi Nazi yo tankou klou. Epi li pral kraze yon anpil nan mastodon ak zèl, machin infernal.
  Men gèrye a! Pou tout vanyan sòlda - yon vanyan sòlda!
  Zoya tou sou ofansif la. Tankou yon chen kòlè.
  Apre sa, li pran l ', li bouyi:
  - Papa nou se Bondye Blan li menm!
  Epi li koupe yon moulen trip nan Nazi yo!
  Epi Augustine di:
  - Epi Bondye mwen an nwa!
  Vreman vre, wouj la se reyalizasyon anpil nan manti ak mechanste. Pou lènmi, nan kou. E pou zanmi, li se yon cheri.
  Ak ki jan ak zòtèy fè li pral pran ak jete. Ak yon anpil nan pil vanyan sòlda nan anpi a mawon, osi byen ke tank yo ak avyon.
  Wouj la rele byen fò:
  - Larisi ak Bondye nwa a dèyè nou!
  Yon vanyan sòlda ki gen yon potansyèl konba trè wo. Non, anba sa a li pi bon pou pa mele. Kòm gwo fò won yo nan tank yo chire koupe ak zèl yo nan avyon fachis.
  Augustine sifle:
  - Nou pral kraze tout trèt an poud!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo. Wi, fi sa a dife se pa egzakteman yon bagay ki ka bay lapè. Sòf si lapè pa touye moun!
  Svetlana, kraze lènmi yo, bay:
  - Nou pral bale ou nan liy!
  Augustine konfime:
  - Nou pral touye tout moun!
  Ak nan pye l ', kado a nan aniilasyon total vole ankò! Ak anpil tank ak avyon te eksploze nan ti chips alafwa.
  Anton chante an repons:
  - Pral gen yon banzai konplè!
  Augustine, te dechire Nazi yo ak men l, koupe yo ak epe, epi voye zegwi ak zòtèy pye l, detwi tank ak avyon an menm tan, te pibliye:
  - Yon ti tan pale! Yon ti tan pale!
  Natasha, detwi vanyan sòlda mawon yo, griye:
  - Nan ti bout tan - banzai!
  Epi ann koupe opozan ak anmè sovaj.
  Anton Shelestov, koupe opozan, pibliye:
  - gambit sa a pa Chinwa,
  Ak premye a, kwè m ', se Thai!
  Epi ankò, yon disk byen file, koupe metal vole soti nan pye fè ti gason an. Li koupe tou de toutrèl yo nan tank yo ak ke yo nan avyon an.
  Margarita, koupe vanyan sòlda yo nan anpi mawon an ak zam tank yo, te chante:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Ann pa blag ak sa -
  Ann dechire l!
  Ann dechire l!
  Lè sa a, yo te fè yon bon travay ak Nazi yo ... Ak Larisi Sovyetik bat anpi mawon an pandan tanpèt la nan Moskou.
  Lagè a pa te fini ankò, men Sovyetik la te deja gen yon chans defèt Nazi yo tèt yo. Se konsa, sis yo ankò te oblije entèwonp ekzekisyon an nan misyon super ak fre yo.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Maniac Chikatilo, nan ekspyasyon pou peche, te vin tounen ti gason desen ki pi ba Conan. Ti gason sa a se ewo nan anime Japonè. Men, pa volonte yon majisyèn pwisan, nanm nan, maniac ki pi popilè ak ankouraje Ris, te deplase nan li.
  Epi, koulye a, ti gason an desen ki pi ba Chikatilo se pare pou goumen.
  Li sanble ak yon timoun ki gen anviwon onz ane nan bout pantalon, pye atè, ak misk soulajman ak yon tors toutouni, ate. Se sèlman cheve blond li ki te distenge l ak Conan.
  Epi, koulye a jis desen ki pi ba Japonè a te dwe patisipe nan defans la nan Port Arthur.
  Mòn Vysokaya se yon pwen kle nan defans pozisyon Ris.
  Ti gason nan desen ki pi ba a kriye. Li mete sèlman bout pantalon, epi li gentan gen Novanm epi li fè frèt. Pye fè mache sou nèj mouye.
  Yo tande gwonde zam. Japonè yo te jete tout fòs yo pou yo pran mòn High. Apre sa, lanmò nan eskwadwon Port Arthur ap vin inevitab.
  Ti gason nan desen ki pi ba a wè mòn lan yon ti kras nan bò la. Japonè yo sou li.
  Inite Ris tire tounen soti nan fizi ak mitray.
  Chikatilo kouri monte. Ti gason an remake pa sòlda yo. Men, yo pa anpeche l. Ti gason an blond ki nan bout pantalon pa leve sispèk.
  Timoun nan karate moute epi imedyatman chaje pye l 'nan manton samurai a. Li te resevwa yon souflèt, li vole sou mòn lan.
  Chikatilo di:
  - Yon zewo!
  Epi ankò, talon wonn ti gason an te frape ak kou nan pwatrin lan. Apre sa, jenn ti kabrit la karate frape pwochen samurai a ak pwen li.
  Chikatilo-Konan chante:
  - Nou ap tann pou siksè - Mwen se pi koul la!
  Lè sa a, yon lòt ti gason Leshka Brilliant parèt bò kote l '. Epi li menm tou, te antre nan yon batay feròs. Sa a se yon lòt desen. Epi avè l ', kat ti fi nan bikini.
  Isit la se yon antye sis vanyan sòlda agresif te antre nan batay la. Epi ann tèlman zele detwi samurai a san okenn pitye. Ak syèl la te sanble tankou yon po mouton pou Japonè yo, ak total destriksyon ak aniilasyon te kòmanse. Tout sa ki te menase total defèt.
  Ak ti fi yo koupe ak nepe, ak jete ak zòtèy fè yo touye pwa ak chòk nan lanmò, ak destriksyon konplè. Epi pa te gen okenn pitye pou Japonè yo.
  Chikatilo te pran ak talon pye jete yon pake eksplozif ak yon konpayi antye nan samurai te chire an ti moso.
  Ti gason Terminator la te chante:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Nou pa pè lanmò sou chan batay la...
  Knight an pral goumen avèk kouraj ak lènmi an,
  E menm mouri ap genyen!
  Batay la se sou yon echèl kolosal ak yon gwo dimanch maten byen bonè nan panse ak enèji vizib.
  Ti fi ak ti gason vanyan sòlda yo te pirate pandan plizyè èdtan.
  Se konsa, yo te kòmanse majikonnen nan mitray. Epi tou lè l sèvi avèk zòtèy fè.
  Ti gason an Chikatilo tire, koupe lènmi yo ak chante, mete yon liy apre lòt:
  - Mwen pral vin pi vanyan pase yon lyon!
  Ti gason an Brilliant, koupe samurai a, epi frape mòn yo, di:
  - E yon lyon! Menm pi brav pase yon Rinoseròs!
  Victoria, sa a renn wouj-chveu, jete yon bagay ki trè danjere ak tèt li ak yon talon tifi.
  Yo te frape anpil Japonè e yo te kriye:
  - Nan pi gwo aliyman an!
  Nadezhda, ki te frape opozan yo tankou skittles ak yon baton, woule, montre dan li:
  - Pou yon nouvo Larisi!
  Elena lage zèklè nan pwent tete wouj li yo epi li wouli:
  - Pou grandè planèt Latè!
  Zoya te tire yon pulsar kaskad soti nan lonbrit li, epi li te montre dan li epi li lage reyon solèy nan men yo, li rele:
  - Pou reyalizasyon eksepsyonèl!
  Espwa te pran l, epi nan pwent tete wouj la te voye yon reyon touye moun nan destriksyon, li gurgled:
  - Glwa pou peyi a!
  Victoria, koupe desann Japonè a peze, chirpe:
  - Ann bay nanm nou,
  Nou se peyi sen nou!
  Nou kanpe epi genyen -
  E nou pap regrèt lavi!
  Apre sa, pwent tete wouj li yo pral eksploze ak zèklè destriktif ki boule tout yon batayon.
  Zoya di:
  - Viktwa fre nou an!
  Epi tou sou lènmi an, ki jan sevè li pral frape ...
  Nadezhda bleep, montre figi l 'ak griyman agresif:
  - Pou patri a, manman nou!
  Ak zòtèy toutouni li pral yon lòt fwa ankò lanse yon grenad letal.
  Se sa ki kantite destriksyon ak destriksyon ki fèt. Japonè yo, san okenn pitye, yo baleye pa sis yo.
  Ti gason an, Chikatilo, k ap griye sou lènmi yo, di:
  - Pou gwo kominis!
  Diamond ajoute:
  - Nan sèkèy la nou pral kondwi revanchism!
  Se konsa, sipò dife, sèlman limyè jaden atiri. Lame Ris la ka fè gwo dife. Nan style Boers yo kont Britanik yo. Moun sa yo ki te eseye tou nan yon sèl fwa yo pran yon atak frontal. Men, Britanik yo te toujou gen yon chwa, pou egzanp, fè detou epi eseye antoure milis Boer la. Sa yo menm te fè an reta. Ak Japonè yo pa ka kontoune fò yo - yo gen pou monte sou atak la.
  Andrei Chikatilo tire sou Japonè yo ak yon mitray. Koulye a, desen an antye se nan vi plen epi ou, pa konnen yon erè, yo kloure. Figi jòn sòlda mouri yo trese ak malis. Dèyè yo monte lòt samurai menm plis kòlè. Men, menm sa yo ou koupe desann, pran plis ak plis konfyans fò. Japonè yo pa ka pase yon etap enpòtan konsa.
  Ran yo tonbe dèyè ran. Chenn yo kraze, ak plis ak plis sibdivizyon parèt. Konbatan ki pa twò gwo rete kole sou fil fè a, chire l epi tonbe ankò. Yo ranpli ak tout yon mòn kadav. Lè sa a, sou mòn sa a yon lòt kouch mò yo, Lè sa a, yon lòt. Epi konsa jiskaske tout ti mòn lan grandi.
  Lè mitray Andrei Chikatilo a chofe, ti gason an pran yon lòt. Kite Japonè yo toufe sou san. Nan kèk kote, batay men-a-kò deja pete. Men, ti gason an ap tire - yon sèl bal, youn oswa menm de oswa twa kadav. Baton Japonè a trè dans, ak yon mitrayèt ka pèse plizyè nan yo nan yon fwa. Se konsa, kite yo toufe sou vomisman.
  Pa gen anyen kont Japon, ti gason terminator la pa gen anyen. Okontrè, yo trè brav samurai, yo pa pè anyen. Monte ak monte, pa pè mouri. Men, pou pati ki pi fò, lanmò a te enkonklizyon. Se pou yo, sepandan, kouvri tout bagay ak kadav.
  Isit la ankò yo chanje senti mitrayaj la, epi ti gason an kanpe sou li ak pye atè, li te toujou pi cho. Kouwòn ete a deja sou nen an, men van yo ap soufle soti nan nò a, epi jèl la pran san patipri. Mwen vle byen vit chofe ak yon nepe ak konba men-a-men. Finalman, ti gason an, deja apre trantyèm lan te pase riban long, pa t 'kapab reziste, kouri al atak la ak yon nepe. Epi, koulye a ti gason devni selèb se irézistibl.
  Lè w deplase tèlman vit, koupe tankou Ilya Muromets - nan lari dwat la, sou liy gòch la. Mill, ak yon douzèn tèt koupe. Resepsyon papiyon ak yon douzèn lòt moun. Resevwa yon fanatik ak yon douzèn twazyèm. Ak kadav yo cho, kouri sou yo ak pye atè, ou santi bonheur.
  Pa tankou ak sa yo... Boots! Byen fè Leshka, li tou eseye goumen pye atè. Ak pandan y ap kenbe sou, byenke grif yo te vin wouj tankou yon zwa.
  Japonè yo kontinye ap monte ak monte. Pou pi vit ekstèminasyon yo, ou gen sote tounen epi pran mitray la ankò.
  Wi, ak mitrayòl yo, si chak bal touye yon kadav oswa plizyè kadav, ou toujou ekstèmine pi vit pase ak nepe. Yon senti machin-zam se yon mil jij. Se konsa, pran prekosyon samurai a! Ou pral toujou danse.
  Tire, ti gason an te panse ke Japon te gen anpil chans nan lagè sa a. Espesyalman nan lefèt ke revolisyon an pete. Oke, lè lapè te konkli, Japonè yo te deja fin itilize sou tè a, ak Larisi yo te kapab byen fini yo. Jeneral Samsonov, oswa pito Linevich, ki te gen de fwa plis twoup, epi li te resevwa plis ak plis nouvo renouvèlman, te kapab atake samurai a tèt li. Men, olye de sa, inite Ris yo te ale sou defansiv la. Japonè yo, sepandan, pa t 'kapab monte sou atak la ankò. Se konsa, yo te bezwen mond lan plis pase Larisi.
  Isit la Zoya tire soti nan mitray ... Li scribbles ak fòs terib, koupe lènmi san pitye.
  Lè sa a, ti fi a peze pwent tete wouj li sou fistibal la e kounye a, kado ki ka touye moun nan destriksyon yo jete deyò.
  Zoya chante:
  - Fil la kase
  Yon move lanmò menase nou...
  Pou Larisi yo viv
  Lènmi an dwe tou senpleman mouri!
  Elena, t ap gride sou sòlda ki te gen je etwat yo, epi li t ap frape yon lòt liy nan yon ranje, li te rele:
  - Pou patri a - manman nou!
  Ti gason an desen ki pi ba yo kontinye madrijid, frape desann lènmi ki soti nan anpi selès la ak panse.
  An 1922, Japon pa t riske yon nouvo gwo lagè. Bolchevik yo pran Primorye. Anpil moun te fòtman reprimande anperè a lè sa a ke li pa t 'pran avantaj de feblès nan rejim kominis la ilejitim epi li pa te pran Ekstrèm Oryan an pou tèt li. Poukisa, lè sa a, Japonè yo ezite se pa totalman klè.
  Nan 1904, Japon te deside sou yon lagè, nan ki prèske pa gen moun ki te kwè nan yon rezilta favorab pou samurai a. Men, nan 1922, Japonè yo pa t 'oze defèt Lame Wouj la, febli pa lagè sivil la. Anplis, yo te gen sipò nan tout mond kapitalis la.
  An jeneral, Bolchevik yo, nan kou, te gen chans. Antant la te kapab byen demembre Larisi, ak Lame Wouj la pa gen okenn rival li pou yo. Isit la Andrei Chikatilo pa t 'konprann kèk bagay.
  Poukisa West la nan ventyèm ane a aktyèlman fizyone mouvman Gad Blan an. Menm si Blan yo pa t 'gen yon chans pran Moskou, Lè sa a, li se byen posib yo kenbe kèk teritwa pou tèt yo. Wi, ak Larisi ta ka anpil febli lè yo trennen soti nan yon lagè konsa. Li pa klè tou poukisa Antante a pa t defann gouvènman boujwa Kokasyen yo. Yo menm te gen yon akò sou sipò militè. Li klè ke Lè sa a, Lame Wouj Antant la pòv se pa yon rival, espesyalman nan tèm teknik. Men, pou kèk rezon Angletè ak Lafrans te montre pasivite.
  Se konsa, Victoria pran li epi ak pye l 'lanse tout yon barik eksplozif ki fèt ak syur.
  Ak ki jan li te eksploze ak fòs sovaj. Epi li woule:
  - Pou wa a ak anpi a!
  Zoya, ki kontinye ap gridonnen sou ennmi a, gwonde anpil agresif, epi vire a te byen lwen, koupe ènmi an.
  Lè sa a, li gwonde:
  - Pral gen yon sèkèy pou ou samurai!
  Elena, kraze lènmi an, ak anpile pil kadav, frape lènmi an nan lanmò, epi aji ak yon fòs enkwayab, matele tralye samurai nan sèkèy la, kriye:
  - Pou viktwa sou lènmi!
  Nadezhda, li pa bay lènmi an ti chans, li koupe l 'tankou yon kouto asasen, epi koupe Japonè yo, di:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay pa t soufle w!
  Te kapab Britanik yo, pou egzanp, epi kenbe Crimea la. Yo ta debake twoup ak tank la, yo pa t ap chase yo atravè Istm la, Wouj yo... Nan Azi Santral, Britanik yo ak Frans yo te kapab ede repiblik boujwa yo. Ak an jeneral, anpil bagay ta ka dezagreyab pou Larisi Sovyetik, men erezman pa gen anyen ki te pase. Malgre ke, nan kou, Japon ta vle kenbe Primorye pou tèt li, definitivman pa ta gen fòs nan frape soti samurai a soti nan la nan ven yo. Japonè yo te kapab byen òganize yon rejim maryonèt la - tankou youn nan Mandchou.
  Lè Andrey Chikatilo li Kè Bonivur, li te enterese tou. Poukisa Japonè yo pa antre nan batay ak Lame Wouj la, men tou senpleman bay Primorye Bolchevik yo. Anplis, samurai a ta dwe goumen pa ak tout Sovyetik Larisi, men sèlman ak Ekstrèm Oryan an. Sa vle di, Repiblik Pèp la Ekstrèm Oryan. Ak sa a pa t 'yon rival pou Japon nan tan sa a.
  Nan Premye Gè Mondyal la, Japonè yo te pran posesyon Alman yo nan Pasifik la prèske san pèt, e yo te vin menm pi fò pase yo te an 1904. Epi li pa totalman klè poukisa yo te gen kouraj la ak endisyans lè sa a, epi yo pa t 'gen menm bagay la tou nan. 1922. Natirèlman, Etazini ak Grann Bretay ta aktivman sipòte Japonè yo nan batay kont Bolchevik yo.
  Sa a se sa Andrei Chikatilo pa t 'kapab konprann, yo te sezi menm lè li te yon timoun. Anplis, nan premye Japonè yo te okipe Vladivostok, men yon jan kanmenm yo te kite san yo pa goumen. Ak Japon pa wont okipe tout Ekstrèm Oryan an, men samurai a pa t 'goumen pou li ...
  Men, konbyen kouraj: yo ale nan yon atak, yo mouri pa milye yo, e menm dè dizèn de milye, men yo atake tankou biorobots. Ak Japonè yo pa gen okenn konsèp nan laperèz oswa ensten pwòp tèt ou-konsèvasyon. Si se pa pou sis yo, Lè sa a, yo pa ta kenbe vil la fò.
  Nan istwa reyèl, Port Arthur te deja tonbe nan moman sa a. Lè sa a, samurai a sanble prèske tout fòs tè yo.
  Victoria te voye yon boumerang ak yon svastika ak zòtèy pye l 'li koupe yon douzèn tèt nan yon fwa, gwonde:
  - Pou Lafwa a, Tsar a ak Patri a!
  Epi tifi yo ekstèmine Japonè yo ak ti gason yo...
  Ti gason an, ranplase mitray ki sichofe a ak youn ki te deja refwadi epi ki pa ak yon mo janti, mansyone Kuropatkin:
  Bourik sa pa pwofite! Sanble nou pral oblije touye tout sòlda Japonè yo tèt nou. - Oleg jete yon grenad ak zòtèy pye l 'yo, fragman koupe nan yon pakèt antye nan sòlda Japonè ak jenn ti kabrit la kontinye. - Se li Kuropatkin ta dwe te jije pou inaksyon kriminèl sa yo.
  Ti gason an ankò voye yon grenad ak pye l ', epi Lè sa a, yo te kòmanse jete kouvèti bwat fèblan ak dwèt fè. Se konsa, ou touye de zwazo ak yon sèl wòch: Anplis de sa, ou detwi Japonè yo, ak janm fè ou chofe. Tout jèl la se plis pase ven degre, epi lè li vin fè nwa li pral menm plis. Se konsa, ou se sou mouvman an epi kenbe cho. Anplis de sa, ou ka tou jete lam razwa mat ak zegwi. Ak an jeneral, gen yon anpil nan pèse ak koupe debri nan fò a.
  Se konsa, samurai yo bat ak men ak pye. Epi depi byen lwen... Ti gason an rele byen fò:
  - Samurai te mouri kouraz - anba presyon an asye ak dife!
  Nadezhda te tire mitray ak zòtèy li, men li te gen kèk sipriz tou. Pou egzanp, ti min chimik. Isit la, nan kou, ou bezwen pran anpil prekosyon nan itilize yo pou yo pa anpwazonnen sòlda pwòp ou yo. Men, ki gen don nan matematik nan sèk la nan Archimedes ak Pelman, Nadezhda kalkile tout bagay.
  Men, lè samurai a te deja pete nan fò vwazen an, yon bèl ti fi klike sou detonatè ultrasons la ak janm li. Ak ti anpoul ki gen yon pete gaz fò ak mordan, ki kouvri yon zòn nan dimil ekta nan yon fwa.
  Sa a se reyèlman zam nan bondye yo Demiurge, ki pa ta dwe initil menm nan vennyèm syèk la. Pandan armistis la, Natashka a briyan, ansanm ak gran neve Mendeleev tèt li, te prepare yon pwazon ki te trè toksik, men byen vit dekonpoze nan lè a. Ak efè toksik li yo jisteman ki baze sou yon metòd espesyal nan obligatwa oksijèn.
  Menm lè a, yon sèl ak yon mwatye Japonè kò yo te tounen soti yo dwe touye nan kenz a ven segonn ... Ak devan je a nan dè dizèn de milye de sòlda ki te mouri nan yon soufrans kout soubri kòmandman Japonè a.
  Mizik la nan retrè a te kòmanse jwe, epi yo te pèdi plis pase san senkant mil sòlda pandan atak sa a, Japonè yo apiye dèyè. Larisi yo te pouswiv Japonè yo ak anpil atansyon, men yo te pè tou pou gaz, oswa kèk kalite anbiskad. Batay la te fini kòmsi li pa t janm kòmanse.
  Men, Andrei Chikatilo pa t 'ankò koupe tèt li, yon bagay te akimile anpil enèji nan ti gason an, epi li te kouri pouswiv je etwat la. Se konsa ou ratrape yo epi koupe yo, tankou ou ap manje grenn. Oke, ki jan yo pa montre konpetans ou si lènmi an pa goumen tounen.
  Men, nan yon vire inatandi nan direksyon pou ti gason an, yon Ninja nan yon kapuchon nwa vole soti ankò. Yon fwa ankò yon batay reyèl pou konpetans.
  Andrey Chikatilo, kòm deja byen chofe, atake kontrepati l 'yo. Li jete twa disk nan yon fwa, men de yo te koupe sou vole a pa epe, ak twazyèm lan kouri pase, prèske trape zòrèy ti gason terminator la. Ninja a sifle epi li di an Japonè:
  - Ris Naruto!
  Andrey Chikatilo fasilman konfime:
  - Natirèlman, li fre!
  Nepe travèse, etensèl vole. Ninja a parer atak yo ak fè bak. Andrei li menm te voye yon moso metal ak dwèt li. Lènmi an te reyaji, men ti gason an te prevwa kote li ta eskive epi koupe tèt li, nan yon ang egi, fè wonn lam la. Lènmi an te branche, po pwoteksyon an pete ak san wouj sou bò l '.
  Ninja a vole tounen, li te blese ak byen pwofondman, epi si li te yon souflèt sou yon echèl Grand, li ta konplètman koupe an mwatye. Ris Naruto sanble se yon avyon de gè lejand, lam li yo flash trè vit.
  Ninja a eseye jete ankò, men manke yon souflèt nan jenou an ak yon shin, ak Andrei Chikatilo san pwoblèm mwen tap kenbe swastika-boomerang la ak dan li. Lènmi an ap eseye atake, men li menm li jwenn yon lam sou men an. Biceps la nicked, ak ti gason an, san rete, pase yon seri antye. Nevyèm kou a ap vin an sou la men nan kou a ... Oke, kou towo bèf Ninja a se anba pwoteksyon, sèlman mwatye koupe. Men, pa gen anyen lòt bagay, yon kou kèk, yon souflèt fò ak yon tòde nan kò a ak tèt la finalman separe ak kò a.
  Se konsa, Ninja a te fini karyè li sou devan nòdwès la.
  Ti gason terminator la di:
  - Banzai nan Ris!
  Apre sa, dezi pou goumen bese yon ti kras. Plis jisteman, paske Japonè yo deja fè bak.
  Lannwit 22-23 Novanm 1904 la te tou de frèt ak cho an menm tan. Boreyko konvenk Kondratenko pa prese, kòm moun ki atake Japonè yo se enkoni. Petèt menm ant samurai a te gen yon konfwontasyon pèsonèl, otreman ou ka jwenn frape pa moun ak sa yo.
  Fatige Kondratenko tonbe nan dòmi sou bwat minisyon an. Antretan, li te deja vin limyè.
  Kòm kontou yo nan batay la soti nan fè nwa a, anpil ti mòn nan koupe ak tire Japonè te vin vizib. Ti fi yo pa sèlman koupe, men tou, te kaptire sou senkant zam machin, sèt zam ak minisyon. Yon douch nan bal ankò tonbe sou samurai a, ak pitit fi Perun, Nadezhda, ansanm ak pitit fi Greyhound nan Svarog Elena. Pèt yo nan Japonè yo te deja kolosal, ak prèske iranplasabl. Nan onz è nan maten, dènye atak la toufe e te gen yon tranbleman tanporè.
  Nan midi Jeneral Kondratenko ak Smirnov te rive. Tou de vanyan sòlda ki deja gen eksperyans yo te choke pa tankou yon akimilasyon kolosal nan kadav nan yon sèl kote. Plis pase karannsenk mil sòlda ak ofisye Japonè te peri nan yon sèl swa ak maten. Ak anvan jeneral yo te parèt sèlman kat ti fi nan bikini, abondans salye ak san, ak de ti gason atletik nan bout pantalon koud nan twal espesyalman dirab, nan ki wouj ak nenpòt lòt likid pa t 'kode.
  Tout bagay sa a te okoumansman de delirium ki te fè lide soufle, e tou de jeneral yo te menm zongle youn ak lòt. Men, Lyetnan Boreyko, de mèt ak kèk kopèk, lonje men l 'bay ti fi Ranger yo ak boom:
  - Gen fanm nan vilaj nou yo!
  Pisan, wouj-cheveu Victoria byen fèm souke paw pwisan Boreiko a an repons epi li di filozofik:
  - Gen fanm nan vilaj nou yo! Ki sa ki pi popilè planing sèkèy!
  Nadezhda lonje dwèt sou plizyè ti gason ki te jennen kòm premye nèj la:
  - Epi souke yo, yo pa goumen pi mal pase nou!
  Boreiko te bay men dousman. Yon jeyan reyèl ak kwasans lan nan Nikolai Valuev, e petèt plis nan pwa. Figi a se reyèlman pa tèlman etwat-èspri, men pito yon bagay nan li soti nan Ilya Muromets, espesyalman depi Boreyko jere yo grandi yon bab. Se vre, lyetnan nan jeyan se pa yon zanj, li te fè batay ak bwè a ak bat anpil. Men, an jeneral, nanm li, jan yo di, se kè kontan.
  Kondratenko pa raze, ak yon moustach ki repon, trè menm jan ak Chapaev, jan li te dekri nan fim nan. Smirnov, okontrè, se pwòp raze, nan yon pyès lajan dore, sanble ak yon pwofesè ak epolèt. Dèyè yo gen yon ti ponyen sòlda ak maren.
  Elena ki gen bon konprann ak teknik anvan tout te montre yo trofe yo te kaptire, ak dife li-dyab Victoria san ezitasyon te kòmanse monte nan sak Japonè yo, li di:
  - La yo gen rasyon sèk... Ganizon an konte chak ti kal pen.
  Pitit fi Belobog Zoya, kòm yon ti fi-mwayen trè sansib, te fè remake:
  - Mesye, byen vit pran mitray ak kanon: nan yon koup de èdtan Japonè yo pral kòmanse bonde mòn nan, tout zam yo pral konsantre sou li, kidonk pa pral gen yon sèl aparèy letal antye kite!
  Kondratenko mande enkyetid:
  - E kòman ou ye?
  Agresif Victoria reponn pou Zoya ki gen bon kè:
  - Epi nou fò anpil, sorcier Ris, ni kokiy ni fragman p ap pran nou. Kidonk ann dòmi yon ti kras... Epi la nou pral koupe ankò!
  Elena je ble te dakò ak sa a:
  - Osi lontan ke kanonad la gronde, Japonè yo pa pral tanpèt. Se konsa, pa gen okenn rezon ki fè yo kite nenpòt moun sou mòn lan. Lè sa a, lè samurai a monte, nou pral koupe yo tankou dènye fwa!
  Briyan Nadezhda, trase yon orneman sou premye nèj otòn la ak dwèt li yo, konfime:
  - Egzakteman! Estaf Jeneral Japonè a deside konsantre tout efò yo sou mòn sa a. Se konsa, sou lòt fwon, ou pral gen yon souf pou kounye a.
  Difisil ak teknik Elena estrikteman te bay lòd:
  - Retabli detwi a! Pa enkyete w pou eskwadwon an - jiskaske nou pran mòn Vysokaya isit la. Ak lènmi an pral byento dwe fin itilize lè fè fas ak nou.
  Andrey Chikatilo te konsidere li nesesè blather tou:
  - Epi nou pral tou koule kwirase li yo!
  Yon bougonnen nan apwobasyon te pase nan ranje sòlda yo ak maren. Apre sa, tout moun te kòmanse byen vit pran anpil trofe.
  Japonè yo te louvri dife deja pandan solèy kouche. Yo te vrèman konsantre tout sa yo te kapab sou mòn lan. Men, ti fi yo mutan ak ti gason Rangers te nan pwen sa a fèmen tèt yo nan sousòl la nan fò a epi yo plonje nan yon eta nan pwofon, meditasyon restorative. Epi kite Japonè yo gaspiye kokiy yo sou espas vid. Yo vle taktik Antante a, kidonk kite yo eseye li.
  Gouvènè Jeneral Stessel, li te aprann sa ki te pase sou mòn High, te refize kwè pou yon tan long. Yon ti kras pi mens, men li toujou obèz, diyitè a rele byen fò:
  - Sa yo se imajinasyon erotik ou! Fanm ak nepe - istwa san sans!
  Kòmandan fò a, Jeneral Smirnov, leve zèpòl li nan konfizyon epi li reponn timid:
  Si m pa t wè yo ak pwòp je m, mwen pa t ap janm kwè yo. Men reyalite yo se bagay ki fè tèt di!
  Stessel grogne malonnèt:
  - Tenten ak plis istwa san sans!
  Lè sa a, Smirnov byen lojikman sijere:
  - Èske Ekselans ou, ou pèsonèlman fè konesans ak yo?
  Sepandan, gouvènè a te refize yon òf tante konsa e li te mande pou l rele Fock pi vit posib.
  Alman an granmoun aje te travay depi lontan pou entèlijans Japonè, epi li gate Larisi yo anpil. Fock tèt li deyò se trè menm jan ak Gobsek, se konsa talan dekri pa Balzac, ak pa mwens visye. An reyalite, se lajan ki pouse Fok antre an kontak ak ajan mikado yo. Konsiderasyon komèsan pi wo a tout.
  Sepandan, nouvèl la ki fè konnen High Mountain la pa te pran ak kat sòsyè monstr fò ak dyableman bèl parèt (ti gason pye atè, nan kou, yo pa te pran an konsiderasyon!), Olye de sa menm plezi Fok. Koulye a, ou ka mande nan rezo espyon Japon an, yon frè adisyonèl, pou yon nouvo, fantastik atak nan lacho.
  Men, lajan renmen yon kont ... Ak pi difisil pou samurai a toupre Port Arthur, pi plis ak pi chè sèvis yo nan yon Fock espyon pwofesyonèl yo valè.
  An konsekans, jeneral Alman an sijere ak yon souri:
  - Nan yon koup de jou, fè yon reyinyon ak rekonpanse ti fi yo ak sa ou kapab! E pandan nap reflechi...
  Retire yon moun danjere pa tèlman fasil. Isit la Kondratenko toujou vivan - jeneral sa a se yon krèt, yon kòmandan trè kalifye, ak Port Arthur te kenbe yon liy ki estab nan defans pou kat mwa edmi. Epi syèj la an antye ap kontinye pou plis pase sis mwa ak Japon ap senyen ...
  Anplis de sa yo anpil touye, te gen yon kèk plis kraze pa kadav, kraze, men vivan Japonè sou High Mountain - ki te pran prizonye.
  Youn nan yo, Kapitèn Nakata, yon ansyen gwo avoka ki soti nan Tokyo, te bay kèk temwayaj trè enteresan.
  Li sanble ke Japon te deja nan yon sitiyasyon ekonomik ak finansye trè difisil. Aksyon materyèl militè yo t ap fini, mendèv ki te antrene t ap fini. Sòlda yo nan lame syèj yo trè fatige ak fin itilize akòz pòv ak pòv bon jan kalite manje. Nan Japon li menm, yo vle yon konklizyon rapid. Men, an menm tan yo ensiste pou pran Port Arthur pi vit ke posib - otreman Peyi Solèy la k ap monte a pa pral jwenn anyen nan lagè sa a. Wi, ak Larisi pa vle lapè. Apre yo tout, malgre tout defèt yo nan Manchuria, Kuropatkin gen plis kavalye ak enfantri. Ak nan tout defèt sa yo, Japonè yo pèdi sòlda pa mwens pase Larisi yo.
  Oke, si Kuropatkin te tankou yon matla, epi si li te gen omwen yon ti kras soti nan Alexander Suvorov, kou a nan lagè a ta diferan.
  Men, menm jan an tou, lame Ris la nan Manchuria ap grandi ak ap ogmante pa de kò chak mwa. Epi gen yon limit nan nenpòt lachte ak medyokrite, si lame syèj la pa demare men l ', Lè sa a, nan Nouvèl Ane sa a, siperyorite Kuropatkin a nan enfantri pral vin de fwa, nan kavalye twa fwa, ak nan atiri plis pase yon fwa ak yon mwatye - la. lènmi bezwen anpil zam pou sènen toupatou a.
  Ak yon gwo maj konsa, ansyen Minis defans lan ka fè fas?
  Nan okazyon sa a, Lyetnan Boreiko te raple yon istwa ki enplike Tamerlane ak Mulla Nasreddin.
  Vwa strid yon ofisye Larisi te briye san pwoblèm sou tranche yo ki te domaje nan kokiy;
  - Lè syèj la nan Delhi trennen sou pou yon tan long, Tamerlane te kòmanse dikte sekretè a ke sèvis yo dèyè yo ta dwe voye ede.
  "Voye senkant mil infanterie antrene, vennsenk mil kavalye, sisan balista ak twasan katapult, e menm desan lòt elefan lagè ...
  Siprèm Khagan te gade dèyè Mulla Nasreddin ki te bese tèt li ak imilite epi li te mande l:
  - Petèt nou fè nòt yon bagay ki pi saj la?
  Mulla a souke tèt li epi avèk fòs konviksyon li te adrese sekretè a:
  - Chire fèy la, epi jete parchemin nan panyen an - nou pa bezwen anyen nan sa a ditou!
  Tamerlane te sezi epi li te mande maj la:
  - E kisa nou bezwen lè sa a!
  Nasreddin reponn sou yon ton konfyans:
  - Kite yo voye yon kòmandan entelijan!
  Pawòl yo nan lyetnan Boreyko ki trè ediken yo te rankontre ak aprouve ri sòlda Ris yo.
  Yon lòt nouvèl enpòtan se ke espwa ke Almay ta antre nan lagè sou bò Japon pa t 'materyalize. Kaiser Wilhelm menm te bay asistans nan èskwad Rozhdestvensky a, ki kounye a, ansanm ak sis bato nan Rear Admiral Babushkin, pral gen senkant-yon bato. Si nou ajoute ak sa a premye eskwadwon Pasifik la rache nan Port Arthur, Lè sa a, pouvwa total flòt Japonè ak Ris yo ka di yo egal. Men, si ou toujou jere achte sèt kwazyè lou soti nan Ajantin, Lè sa a, ou pral reyalize yon avantaj.
  Se konsa, Kondratenko tonbe nan dòmi ak yon atitid kè kontan, byenke Japonè yo konsantre tout fuse yo sou mòn High.
  
  SI OU PA MANYEN AMERIK
  Hitler pa t deklare lagè ak Etazini. Ebyen, Kongrè Ameriken an pa t oze antre nan lagè ann Ewòp. Kou listwa a te chanje depi sa a... Japon te genyen batay Midway la e li te etabli tèt li byen fèm nan Oseyan Pasifik la.
  Rommel pa janm rive pran peyi Lejip. Men, Britanik yo pa t ale pou Operasyon Torch tou.
  Nan Stalingrad, Larisi yo te genyen, men Lè sa a, Mainstein te lanse yon kont atak nan Ikrèn. Anplis, piske li pa t nesesè pou transfere twoup yo ann Afrik, plizyè lòt divizyon Alman te patisipe nan kont atak la. Fritz la tou te ajoute anpil nan avyasyon. Anplis, lejand Alman ace Marseille te transfere nan devan lès la. Epi kite l detwi avyon Sovyetik yo.
  Marseille se yon lejand nan lè a. Lè li te desann twasan avyon, Hitler te entwodui yon nouvo degre nan kwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò espesyalman pou li. Ak pou katsan avyon li te prezante Lòd Eagle Alman an ak Diamonds. Ak pou senksan Grand Lakwa nan Lakwa an fè remèt.
  Marseille nan syèl la se yon gwo fenomèn. Ak pilòt Sovyetik li yo pè.
  Trant nouvo tank Tiger te patisipe tou nan kont-atak Mainstein a, ki, nan istwa reyèl, mediocrely disparèt nan sab Sahara a. Se konsa, Ameriken yo pa monte, ak Britanik yo ap eseye kenbe peyi Zend a tout pri epi yo pa avanse nan peyi Lejip.
  Nan ti bout tan, Mainstein jere yo reprann pa sèlman Kharkov ak Belgorod, men tou, Kursk. Ak Lame Wouj la te soufri plis domaj. Ak Alman yo te fòme plizyè chodyè. Apre sa, te gen yon poz operasyonèl akòz glisman labou.
  Nan istwa reyèl, te gen Kursk Bulge la. Men koulye a, rebò sa a koupe.
  Ak kesyon an se ki kote yo ale? Mwen pa t 'vle ale nan Stalingrad ankò. Men, san w pa pran Stalingrad ou p ap an sekirite twoup ou yo nan Kokas. Men, ankò monte nan kochma sa a?
  Atak Moskou? Men, gen yon pwisan ak defans nan pwofondè.
  Anplis, Lame Wouj la koupe rebò Rzhev a, epi pa gen okenn kwen nan pozisyon Sovyetik yo. Leningrad se tou yon fò trè pwisan - yon vil-sitadèl.
  Sa se, kèlkeswa kote ou jete li - tout kote gen yon pwisan defans Sovyetik nan twoup yo ak andirans etonan. Lè sa a, Hitler deside - frape souflèt prensipal la nan peyi Lejip, ak sezi pi lwil oliv nan Mwayen Oryan an.
  Ak nan menm tan an ranplir twoup yo Wehrmacht ak kolonyal, divizyon Arab.
  Lide a te atire. Ak nan bò solèy leve a, parye sou yon ofansif lè ak avyon jè. An patikilye, bonm avyon yo Arado te pwomèt yo vin yon fòs tèribl ki ta pratikman pa soufri pèt.
  Nan nenpòt ka, nan lès la, Fuhrer la te bay lòd pou defann ak avanse nan Lafrik.
  Rommel te resevwa plizyè divizyon tank, tankou sa ki gen Panthers ak Tigers. Tou de tank sa yo nan moman aparans yo ak pou kèk tan apre sa yo te pi bon nan mond lan. Tank Britanik yo te byen klè depase. Malgre ke "Churchill la" pa te gen okenn zam pi fèb. Men, kanon li te klèman ensifizan.
  Focke-Wulf la te tou yon bon machin. Sa a avyon de gè te gen zam ki pi pwisan ak literalman baleye opozan yo. Manevrabilite ki pi mal la te konpanse pa gwo vitès la lè plonje. Wi, ak sis zam lè te kapab tire desann nenpòt avyon depi premye apèl la. Se konsa, presyon an te reyèlman gwo.
  Britanik yo tonbe anba kou pwisan, Alman as. Se pa sèlman Marseille.
  Yon sipriz dezagreyab pou Grann Bretay se tank Tiger la, ki te gen bon jan kalite zam ak sivivabilite fò. Se konsa, ofansif Rommel ak Jiyè te lakòz Grann Bretay yon chòk.
  Malgre chalè a, Alman yo kraze nan defans yo ak apwofondi dè santèn de kilomèt nan mouvman an, pran Alexandria. Li pran Delta Nil la. Nan batay, ace tank Wittmann distenge tèt li sou Tiger la. Ak yon nouvo ewo nan Twazyèm Reich la.
  K ap monte nan peyi Lejip ak zetwal nan Huffman, ki moun ki pral byento vin dezyèm lan.
  Rudel te yon ewo tou.
  Ankò plen exploit Alman. Rommel te kòmande abilman ak te genyen pa chodyè. Te gen mwens Britanik epi yo te pi mal nan bon jan kalite pase Wehrmacht la.
  Nan batay, elis atak MP-44 la te teste tou, ki te pi bon an nan mond lan ak pwouve yo dwe trè efikas. An jeneral, Alman yo te bat Grann Bretay nan tout respè e yo te travèse Kanal Suez la ak pi lwen Irak ak Kowet, ak Palestine.
  Yon ti kras pi bonè, Malta te kaptire tou. Ki te yon operasyon trè bon. Stalin pa t avanse ankò e li te tann. Men, defèt Britanik yo konplike sitiyasyon an. Epi kounyeya, Nazi yo te kapab frape nan Kokas ak soti nan sid la.
  Anreta, Lame Wouj la te lanse yon ofansif kont Kursk ak Orel nan mwa septanm nan. Men, Alman yo te espere l ', li prepare yon defans pwisan.
  Nan defans, Ferdinands Alman yo te pase tès la tou. Zam sa a pwòp tèt ou ak blende frontal trè pwisan te pwouve efikas nan detwi tank yo.
  Pa move nan defans ak "Panther". Alman yo te reziste fè tèt di. Twoup Sovyetik avanse trè dousman epi yo pa t 'kapab antre nan espas operasyonèl la.
  Alman yo te kapab evite efondreman nan devan an, ak reziste. Ak Lame Wouj la avanse sèlman yon santèn kilomèt nan de mwa, sèlman apwoche Kursk ak Orel, epi, akòz gwo domaj la, sispann. Ak Alman yo te pran sou tout Mwayen Oryan an. Ak nan mwa novanm yo te kapab pran Gibraltar nan tanpèt. Hitler toujou konvenk Franco.
  Anplis de sa, Angletè te anpil febli akòz aktivite a nan flòt la soumaren lènmi. Ak sa a tou te gen yon efè negatif.
  Churchill menm te kòmanse apiye pou yon lapè separe. Men, Hitler te vle konplètman soumèt Kontinan Nwa a. Epi li ofri Stalin yon trèv pou yon ane.
  Lidè nan atizan konn fè Sovyetik la te dakò ak poz sa a. Li te konte sou yon nouvo zam.
  Men Hitler te konnen sa l t ap fè. Almay te pran Lafrik, ak nan ete 1944 te kòmanse debakman an Grann Bretay. Ak fwa sa a Nazi yo jere yo fè tout bagay parfèt. Avyon jè soti nan Nazi yo te sezi dominasyon nan syèl la. Ak ME-309 ak TA-152 avyon de gè elis yo te trè fò. Ak fizi atak MP-44 la te montre tèt li trè fre nan seri mas la.
  Nan tank yo, Panther-2 a ta dwe remake ak yon silwèt pi ba ak yon ti tourèl etwat. Lè w te ajoute zam ak zam, nouvo tank la te peze sèlman karannsèt tòn ak yon motè nèfsan puisans. Epi li te gen bon pèfòmans kondwi, ak yon kanon 88 mm 71EL, ak san senkant milimèt nan zam devan. Tiger-2 te pwodwi nan ti pakèt, akòz lefèt ke aparans nan Panther-2, ki te prèske pa enferyè nan pwoteksyon ak egal nan zam, ak yon siperyorite akablan nan pèfòmans kondwi, imedyatman fè tank sa a demode.
  Tankou yon senp "Tiger". Men, "Lyon" -2 a te tounen yon machin ki gen plis siksè.
  Nan li, motè a ak transmisyon yo te mete ansanm ak atravè. Kòm yon rezilta, silwèt la tonbe, ak tank la te vin pi lejè. "Lyon" -2 ak yon pwa nan senkant-twa tòn te gen. Yon zam nan 105 mm 70 EL, blende bò nan 82 mm, blende frontal nan 150 ak 120 mm kòk ak pant. Ak fwon nan gwo kay won an se 240 mm ak pant.
  Ak yon motè mil puisans. Machin nan, jan ou ka wè, se tou de kouri ak pwisan nan tout respè. Lev 2 te etonan.
  Nan ti bout tan - tout Khan. Ak Grann Bretay pa gen okenn chans kont Wehrmacht la.
  Pilòt Marseille pou sètsan senkant avyon ki te tonbe te resevwa yon nouvo rekonpans: Kwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds.
  Lè sa a se yon itilizasyon trè fre nan talan.
  Nan de semèn Grann Bretay te tonbe. Epi London te pran. Epi Churchill te kouri nan wont.
  Malgre ke lagè a pa fòmèlman fini ankò, Japonè yo te deja kaptire Ostrali.
  Ak Kanada byento te retire nan lagè a. Alman yo te fè tou operasyon Icarus nan mwa Out, pran Islann. Epi kounyeya US la pa t 'kapab jwenn yo.
  Apre sa, yo te kòmanse prepare yon nouvo ofansif kont Sovyetik la. Repoze sou avyon ak tank nan seri "E". Osi byen ke fondamantalman nouvo zam tankou misil balistik ak diskèt.
  Talè konsa, Etazini te siyen lapè ak Japon. Ak 20 avril 1945, Twazyèm Reich la ak peyi samurai a te dakò sou yon lagè ansanm. Epi ofansif Fritz la te kòmanse 15 me lè wout yo te cheche.
  Sovyetik la te prepare pou yon tan long ak fouye anpil fòtifikasyon. Nan karant-katriyèm ane a, Lame Wouj la parèt - lans fize Andryusha. Epitou nan seri a se tank T-34-85 ak IS-2. Ak avyon LA-7 ak Yak-3. Sepandan, Yak-3 a pa t 'antre nan pwodiksyon an mas akòz mank de bon jan kalite duralumin. Ak Yak-9 la rete avyon de gè prensipal la. LA-7 te pi bon nan vitès, men li toujou enferyè pase Alman yo.
  Bagay ki pi move se ke Sovyetik la pèdi siperyorite quantitative li nan lè a. Alman yo te pwodwi plis avyon, ki gen ladan avyon.
  Nan tank, Almay toujou gen yon avantaj nan bon jan kalite. Tou de "Panther" -2 ak "Lion" -2 yo se machin ki pi avanse ak pwisan. E-10 ak E-25 te parèt tou nan seri a. Dènye zam pwòp tèt ou a te gen anpil siksè. Konbinezon de zam nan 88 mm nan 100 EL. Frontal blende nan 120 milimèt nan yon pant gwo, blende bò 82 milimèt ak yon pwa trant tòn ak yon motè 900 puisans, ak yon wotè yon mèt ak yon mwatye. Wi, li te deja yon machin jis yon bèt.
  Nouvo kanon an te tire 12 kou pa minit epi pèse tout tank Sovyetik yo nan yon distans konba.
  "Panther" -2, yon tank bon, men "Panther" -3 te devlope. Li pi lou nan swasant-senk tòn, men li pi byen pwoteje ak ame. Men, jiskaprezan nan seri a sèlman E-10 ak E-25 ak E-100 yo masiv. Dènye tank la te resevwa yon motè 1,500 puisans, ki, ak yon pwa 130 tòn, te ba li yon vitès 40 kilomèt sou gran wout la. Blende bò tank sa a se 210 mm pant, ak zam devan an se 250 mm an pant. Ak de zam: 128 mm ak 75.
  Tank sa a te rele "Mammoth". Li se pi avanse pase "Maus la", ak Layout konpakte. Trè bon pwoteksyon nan tout ang. Yon tank zouti ideyal ak byen ajil.
  Men, toujou chè ak byen lou.
  Sovyetik la te resevwa IS-3 nan mwa me. Machin sa a byen pwoteje nan fwon an, men pi lou ak pi mal nan kondwi pèfòmans pase IS-2 a ak zam egal. Ak pi chè ak pi difisil pou fabrike. Nan Desanm 1944, SU-100 yo te kòmanse pwodwi - yon zam ki pi pratik pase modèl anvan yo.
  Sovyetik la pare. Men, pa nan fen an. Anplis de sa, Japon ap avanse soti nan lès la.
  XE-162 pa t jistifye tèt li. Yon avyon ki gen karakteristik vòl ekselan ak bon mache, fasil pou fabrike te vin difisil pou jere epi sèlman pilòt ki trè kalifye te kapab vole sou li.
  Se vre, Huffman te renmen l. Pou style l 'nan batay - machin nan pafè.
  Marseille te prefere ME-309, yon chwal serye, oswa TA-152 ak zam pwisan. Li te yon tirè pwofesyonèl.
  ME-262 tou se pa move, men li poko konplètman serye, men byen efikas ak obstiné.
  Me-163 avyon an te lage nan yon vèsyon pi avanse - yon ti, san ke ak trè vit - fize de gè. Pa yon move machin ME-1100 ak zèl ki chanje bale, men li mande pilòt trè kalifye.
  Bon machin ME-262 X, nan tout respè - ekselan vitès plis pase 1100 kilomèt pa èdtan, zèl byen bale, senk zam lè, manyab, motè pi avanse ak serye, ak pratik pou pilòt òdinè kontwole. Men, poko nan seri a.
  Chwal travay prensipal yo nan ME-309 ak TA-152. Machin vis, men trè obstiné, gwo vitès, ak zam pwisan. Ak pi enpòtan, gen anpil nan yo. Ak Sovyetik la toujou fòse yo konte sou Yak-9 la, ak sou PE-2 a, ki se pa trè bon, ak karakteristik sa yo vòl olye fèb nan IL-2 a, epi yo pa pi bon pase IL-10 la.
  Wi, fòs yo inegal.
  Alman yo tou sèvi ak enfantri kolonyal nan batay. Ki se yon pwoblèm.
  Anplis Japon, Latiki te antre nan lagè a tou. Epi kounyeya, Alman yo, ansanm ak Otoman yo, ap avanse soti pi lwen pase Kokas. Epi sa a se toujou pwoblèm nan.
  Lame Wouj la sere.
  Hitler jeneralman gen konfyans nan viktwa. Etazini pa t antre nan lagè ak Twazyèm Reich la.
  Epi Alman yo te lanse yon ofansif nan plizyè direksyon estratejik alafwa. Yo frape soti nan Penensil Taman. Ak Rostov-on-Don, ak soti nan Kursk Voronezh, ak Moskou nan sant la. Ak nan nò a Tikhvin, pou bag la nan dezyèm Leningrad la. Ak Karelia. Ak ansanm ak Tirk yo nan Transcaucasia. Ak nan Iran.
  Ak nan bò solèy leve a atake samurai a. Souflèt prensipal Mongoli ak Primorye soti nan tè, ak Vladivostok ak Petropavlovsk soti nan lanmè a. Yo te pouse di.
  Pou atake nan plizyè direksyon se, nan kou, yon dispèsyon nan fòs.
  Men, apre yo tout, lènmi an, yo nan lòd yo bat li koupe, se fòse yo flite. Ak Twazyèm Reich la gen anpil rezèv.
  Ki gen ladan divizyon ki soti nan tout Ewòp. Syèd te dakò antre nan lagè a, otreman li ta vale pa Operasyon Polar Bear. Swis te voye tou yon divizyon volontè. Franco ofisyèlman te antre nan lagè a, te anonse mobilizasyon. Lè sa a se yon fòs enpòtan.
  Itali, li te demare men l ', te fè mobilizasyon adisyonèl ak voye gwo fòs nan bò solèy leve a. Salazar, anba presyon Hitler, te antre tou nan lagè kont Sovyetik la. Gouvènman Britanik ak Frans yo anba okipasyon voye twoup yo. Tout Ewòp te anba zam - tout peyi san eksepsyon.
  Anplis de sa, pati yo Ris nan Vlasov ak lòt moun .... Osi byen ke Arab ak Afriken e menm Endyen ak Iranyen divizyon. Se konsa, anpil fòs yo te rasanble. Pa te gen ase zam pou tout moun.
  Etazini te menm dakò bay Alman yo yon gwo kantite fizi otomatik ak mitray, ak machin.
  Nan tank, Twazyèm Reich la te enferyè nan kantite Sovyetik la, pèdi nan masiv trant-kat la. Men, rapouswiv nan zam pwòp tèt ou. E-10 ak E-25 ka pwodwi pi fasil ak nan gwo kantite. Ak tank la Panther-2 ki pi masiv se sètènman pi bon pase T-34-85 la, espesyalman nan zam devan ak zam, men yo toujou pito fèb sou kote sa yo.
  Alman yo, sepandan, atravè itilizasyon endistri Britanik la, ak franse ki pi aktif nan pwodiksyon tank yo, rapouswiv Sovyetik la, ak pi gwo pouvwa. Apre sa, yo tou devlope atiri. Men, Lame Wouj la pa t 'enferyè nan zam, e sa te bay kèk chans.
  Men, nan enfantri a, lènmi an gen yon avantaj ak mobilite nan twoup yo, tou.
  Desizyon an pou atake sou tout fwon imedyatman gaye rezèv yo nan Lame Wouj la ak twonpe lòd la. Bagay ki pi move se ke Sovyetik la, ki bay nan potansyèl ekonomik ak resous imen, pa te gen okenn kandida.
  Lènmi an te vin pi fò epi li te kapab ajoute plis, men petèt Sovyetik la pa t '.
  Nan sant la, kote defans la te pi fò, Lame Wouj la te kenbe. Men, nan Kokas, devan an tonbe.
  Ak tout flan sid la te tonbe. Ak nan nò a, Alman yo toujou pran Tikhvin epi remèt atè a bay Leningrad.
  Hitler te kontan.... Pandan ete a, Alman yo ak kowalisyon yo te kapab konplètman pran Kokas la epi rive nan Volga nan rejyon Stalingrad ak Astrakhan. Ak nan mwa septanm nan, tou de Stalingrad ak Astrakhan yo te pran.
  Lagè a te estratejik pèdi. Ak Japonè yo te kaptire Mongoli ak Primorye.
  Nan kondisyon sa yo, Stalin te ofri lapè Führer sou nenpòt kondisyon.
  Hitler te mande rann tèt. Stalin te refize.
  Alman yo te lanse yon ofansif sou Volga a. Kuibyshev, ak Saratov, Tambov yo te pran ...
  Nan mwa desanm, Alman yo pwoche bò kote Ulyanovsk. Te gen yon poz tanporè. Twò frèt pou Arab ak sòlda nwa. Hitler te vle sove ras blan an nan batay ak jele ofansif la jouk sezon prentan.
  Nan karant-sizyèm ane a, zam SU-100 pwòp tèt ou yo te vin repons prensipal Sovyetik la. Pi fasil pou fabrike pase T-34-85 la ak zam pwisan ak efikas, li te sanble pi bon fason pou sòti. Malgre ke nan istwa reyèl SU-100 la pa t 'twò masiv.
  Nan Sovyetik la, IS-7 te devlope prese, li twò konplike pou pwodiksyon an mas. Si nan istwa reyèl, menm lè sa a yo pa t 'kite l' antre nan seri a nan tan lapè, Lè sa a, lè lènmi an toupre Ulyanovsk ak ou toujou ap bonbade pa avyon, ou pa ka leve tèt ou.
  Olye pou yo IS-7 a, SU-130 te prese lanse nan seri a sou chasi IS-2 la. Machin sa a te kapab omwen fè yon bagay kont mastodon Alman yo. Anplis, Panther-4 la te antre nan seri a ak Alman yo, menm pi lou, ak pi byen pwoteje, ak Lev-3.
  Nan mwa me 1946, yon nouvo ofansif Nazi yo te kòmanse. Bypassing Moskou, ak tanpèt la nan kapital la tèt li. Leningrad toujou nan bag la.
  Nwa ak Arab yo te kondwi nan atak la. Epi anpil san te koule.
  Stalin te bay lòd - kanpe nan lanmò!
  Ulyanovsk ak Kazan te tonbe apre yon mwa nan batay. Alman yo te pran tou Orenburg ak Ufa. Ak de mwa pita, Gorky City tou tonbe. Epi Moskou te antoure.
  Oke, Stalin, nan kou, kouri al kache nan Siberia. Zhukov te kòmande defans Moskou. Batay yo te trè feròs. Moskou kenbe tèt di.
  Men, li te peze. An menm tan an, Alman yo te rive nan Ural yo. Yo pran Sverdlovsk ak Chelyabinsk.
  Moskou toujou kenbe tèt. Epi li te tonbe sèlman nan mwa desanm 1946. Lagè a, sepandan, poko fini ... Katye jeneral la demenaje ale rete nan Novosibirsk.
  Epi laba lit la kontinye.
  Alman yo te kòmanse avanse ankò nan mwa me 1947. Yo gen plis avanse kalite teknoloji parèt. Ak nan avyasyon - bonm sans ke ak nan teknoloji. Panther-4 te toujou peze swasanndis tòn ak yon motè mil senksan (1500) cheval. "Panther" -5 la te devlope ak menm zam yo, men peze senkant-senk tòn ak yon motè 1800 puisans. Blende a se menm epesè, men ang yo nan enklinasyon rasyonèl yo te vin pi gwo.
  Premye T-54 yo te parèt nan Lame Wouj la, men sa a se deja tankou yon kataplasm mouri.
  Marseille pou yon milye avyon ki te tonbe te resevwa Star Lakwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak Diamonds. Pou yon sèl ak yon mwatye mil avyon, Star nan kwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds. Ak pou de mil avyon, Star nan kwa Knight an ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds.
  Lame Wouj la kounye a te boule. Men, li te goumen ak anpil vanyan. Kozhedub pou santyèm avyon Alman an te resevwa katriyèm zetwal an lò nan ewo Sovyetik la. Li te vin premye moun ki resevwa yon prim konsa pou katriyèm fwa. Pokryshkin te premye ewo ki te mouri twa fwa. Gen lòt ki poko kapab grandi.
  Te gen tou yon nouvo machin ap devlope, men li te deja twò ta.
  Alman yo te resevwa MP-54 la, ki pi lejè nan pwa ak pafè.
  ME-362 parèt tou. Li se tou yon machin wo fen. Rudel jwenn Platinum Oak fèy yo ak Huffman.
  Lagè a te sou...
  Ak isit la se dènye ete militè a. Nazi yo ap avanse, kraze rezistans febli twoup Sovyetik yo. Plis ak plis inite nan Lame Wouj la rann tèt san yon batay, pi plis ak plis dezè. Novosibirsk tonbe nan mwa septanm nan. Ak nan mwa desanm, kaptire pa Alman yo ak Japonè yo nan prèske tout gwo vil yo nan Siberia ak Azi Santral te konplete.
  Nan mwa jen 1948, Chukotka ak tout koloni plis oswa mwens enpòtan nan Sovyetik la te okipe. Lagè a tounen yon etap patizan. Nan Desanm 1948, Stalin te touye pa yon atak fize. Epi finalman, 30 janvye 1949, Beria te siyen yon akò sou rann Lame Wouj la ak twoup NKVD yo an echanj pou amnisti ak padon.
  Men, patizan patizan yo te kontinye.
  Etazini te kreye bonm atomik la e kounye a pa rive jwenn. Sepandan, konkeri pa Twazyèm Reich la ak Japon dijere ak dijere plis pase yon jenerasyon. Se konsa, lè pou lapè rive. Alman yo te vole nan espas pandan lagè a sou V-4 la. Ak 20 avril 1955, yon vòl nan lalin nan ak astwonòt te kòmanse.
  Kounye a te gen twa anpi ejemonik nan mond lan - Twazyèm Reich, USA ak Japon. Yo te viv relativman pasifikman ak konpetisyon nan ekonomi espas ak syans. Malgre ke mond lan te teetering sou bò gwo lagè nikleyè. Men, te gen yon espwa ke nou ta etabli ak jere!
  DEFANS MOSCOU PA ERO PIONYE
  ANOTASYON
  Pyonye yo, kòm toujou, montre klas ki pi wo a ak voltizaj pandan Gran Lagè Patriyotik la.
  . CHAPIT #1
  Batayon jèn pyonye anba lòd ti gason etènèl Oleg Rybachenko ap goumen pou defann Moskou ki te antoure, kapital Sovyetik la.
  Ti gason ak tifi nan lyen wouj, pye atè, ak dekore ap goumen yon batay inegal kont armada fachis la.
  Nazi yo ap atake soti nan lè a.
  Antonwa yo gaye toupatou ak fragman anpil pwentiye sou tout apwòch yo nan pozisyon Sovyetik yo. Pye bwa yo boule, pye bwa yo boule, boule tankou alimèt, gade espesyalman manyen.
  Ti gason an Oleg ak ti fi Margarita yo ap fouye tranche, peze plant yo fè, fè tèt di, timoun sou zo kòt yo nan pèl yo.
  Ti fi a fè remake:
  - Li bon yo dwe imòtèl! Nazi yo ap bonbade nou, men nou pa pè.
  Ti gason an souke tèt li byen klere.
  - Absoliman pa pè!
  Akote yo, lòt timoun, tou pye atè, mwatye toutouni, bronze ak mens, travay ak pèl.
  Ti fi Marinka a, peze talon wonn li sou manch yon pèl, chante:
  - Pioneer toujou pare! Epi pi devan san plis!
  Ti gason an Seryozhka chante, montre dan li:
  - Nou se pi fò nan mond lan! Tranpe Nazi yo nan twalèt la!
  Timoun yo pare pou goumen ewoyikman. Yon batayon antye nan pyonye. Apre sa, yo trè brav.
  Ti gason ak tifi yo pare pou goumen jiska lafen. Epi yo pral goumen.
  Boy Petka ajiste yon fistibal endijèn.
  Timoun yo pare pou goumen. Trè pare.
  Isit la yo se avyon an atak Nazi vole. Genyen anpil nan yo ak kèk nan yo se menm plus, réactive ceux.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova rale sou yon fistibal epi lanse yon bagay konplètman ki ka touye moun nan lènmi an, sètadi yon sak eksplozif nan chabon.
  Li pral vole nan yon arc ak frape dwa nan avyon an atak. Li pral eksploze ak tachte nan tout direksyon ak fragman. Yon koup nan avyon vwazen yo te kòmanse fimen.
  Timoun yo kontan epi yo literalman kriye. Kalòt ak pye atè.
  Epi yo tande yon grin agresif.
  Ti gason an pyonye Sashka ak ti fi Masha lanse yon kado ki ka touye moun nan lanmò. Epi frape machin Nazi a. Stormtroopers lanse wokèt sou pyonye yo. Timoun k ap flickman ak talon fè, gri soti nan pousyè tè a, yo gaye. Epi dife tounen ankò.
  Ti gason Oleg Rybachenko twit:
  - Mwen kwè lemonn antye ap reveye,
  Pral gen yon fen nan fachis....
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Tou de ti gason an ak ti fi a, kòm si yo te tire soti nan yon bazouka. Epi yon lòt avyon Alman dechire.
  Margarita repoze pye l', li chante:
  - Nou pral defèt fachis yo,
  Bondye ak zanj cheriben yo avèk nou!
  Ti gason Seryozhka di:
  Stalin avèk nou!
  Epi timoun nan peze bouton bazouka a ak zòtèy pye l!
  Men ki jan yo tire. Yon hum tande. Nan distans la ou ka wè ki jan tank yo ap apwoche.
  Ou ka wè ki jan fèy yo tonbe nan pye bwa yo. Ak ki jan ti boul latè vole moute nan tèt la.
  Ak ki jan zèb la boule. Yon limyè boule pye ti fi Lara. Epi li kriye.
  Lara kriye:
  - Glwa kominis!
  Batri tire sou machin Alman yo. Men, yo tire nan yon distans.
  Barefoot girls-Komsomol manm gaye flickering ak talon woz fè. Epi pote pwojektil yo. Lanse yon bagay absoliman letal.
  Epi kraze brize.
  Veronica, manm Komsomol sa a ankouraje:
  - Mèsi Bondye Rod!
  Gèrye goumen trè dezespereman. Epi se pyonye a voye grenad sou lènmi yo.
  Timoun tire sou lènmi an epi frape Nazi yo. Mèsenè mouri ap tonbe.
  Alice, fi pyonye sa a, te voye yon sitwon ak zòtèy pye l. Frape lènmi an epi kriye:
  - Pou deyès Lada!
  Ti gason an Kai te vire, koupe Nazi yo epi li di:
  - Pou la patri pi devan!
  Glasha ti fi a koupe Fritz la epi li di:
  - Pou Manman Larisi!
  Ak zòtèy toutouni li, li jete yon grenad touye moun.
  Sa a se kote timoun pyonye yo goumen dezespereman.
  Oleg ak Margarita te lanse yon sak chabon ankò nan yon fistibal epi yo te rache tourèl la nan tank la. Ti gason an ak ti fi a jape nan koral:
  - Pou limyè kominis la!
  Oleg Rybachenko, yon ti gason sou onz, men trè miskilè, repoze talon pye l 'sou zèb la epi yo te kòmanse rale pake a eksplozif sou fil la.
  Lè sa a, "Lyon" Hitler a te pran l ', li bite sou yon bagay ki ka touye moun, ak woulèt li yo, li te resevwa destriksyon, ale.
  Epi yo woule. Isit la ti fi a, ak yon jete nan yon sitwon, rache tèt Fritz la epi li woule sou zèb la. Ak dan yo vole soti nan figi an.
  Margarita, tire, griye:
  - Pou patri a nan fen a!
  Ak dlo yo nan pye atè li ankò te lanse yon ansasen ak fre.
  Ak pyonye yo trè byen vize dife.
  Tank Alman yo ap deplase. Kèk nan yo se nouvo ak koupi byen. Yo tire avèk presizyon sou lènmi an. Plis jisteman, pa egzat. Epi pyonye pye atè yo reponn. Epi detwi lènmi an.
  Dirijan Valentine, ti fi sa a te woule dife a:
  - Pou patri nou an!
  Epi koupe lènmi an ak yon pete letal. Ak anpil kadav.
  Pyonye yo goumen tankou bogatyrs ak bogatyrs.
  Warbler, ti gason pyonye sa a, k ap koupe opozan, chante:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Ak talon pye timoun nan pral voye yon pake eksplozif.
  Sa yo se timoun yo isit la - yo trè move pou Hitler.
  Konbatan yo se tout bon jèn, men trè lagè. Pa gen okenn fason pou reziste yo.
  Ti gason an Maksimka te vire tou e li di:
  - Pral gen nouvo laj
  Pral gen yon chanjman jenerasyonal...
  Men, pa gen moun, e pa janm -
  Pa pral bliye non Lenin!
  Ti fi Veronica te dakò:
  - Pa bliye epi pa padone!
  Epi ankò, li pral voye yon bagay ki touye moun ak pye li.
  Seryozhka ti gason an te deja jere yo dwe nan men yo nan bouro Nazi yo, ak pa kèk mirak li chape.
  Men, li bon sonje entèwogasyon yo, tòti ak abi inimen.
  Ak Alman yo tèt yo pa sèlman goumen, men tou, te komèt atwosite mechan. Pandan batay la, liy devan an te souvan melanje. Se konsa, ti gason an Scout Seryozhka Panteleev tonbe nan yon pèlen.
  Yon ti gason douz an te fini nan yon kazemat Alman, yo te retire li epi fouye, li jwenn yon kaye ak yon ti pistolè Ameriken.
  Yon ofisye Alman an Ris mande Serezha:
  - Ou vle viv ti gason?
  Panteleyev, bese tèt li, reponn:
  - Mwen pa blame pou anyen!
  Madanm lan te klere je l avèk fòs e li di yon fason menasan:
  - Ou pat poukont ou... Kote de kamarad ansyen yo ale?
  Seryozhka te tranble epi li te reponn avèk repiyans:
  "Menm si mwen te konnen, mwen toujou pa ta di ..." Lè sa a, ti gason an leve tèt li epi li rele byen fò. - Epi ou toujou byento fini!
  Fanm nan ri ak move.
  - Ou mal! Führer la se irézistibl, epi ou pral di nou anpil plis!
  Zanno nan kèk bout pantalon blan te pran soti nan nèj la. Pye atè te pike pa yon sifas ki frèt ak glise ak yon kwout glas, ak kòt fè ti gason mens la, kole deyò tankou ba yo nan yon panyen, te mache, dezagreyab chatoyman briz la frèt. Ti gason an t ap tranble pa sèlman nan frèt la, men tou nan laperèz. Li te sanble tèlman dekouraje ak pathetic. Fanm nan te swiv li, nèj la te kraze anba bòt li.
  Seryozhka envolontèman fwote refwadisman l 'yo, plant yon ti kras ki graj, epi yo te eseye ajoute yon etap. Men, men yo mare dèyè kòd la twitched envolontèman. Ti gason an kanpe. Te gen bokit dlo glas ki te deja prepare, yon pakèt baton fre. Gen yon etajè grossièreman fè mete pòtre, yon dife ap boule, sou ki pens yo chofe ak yon bouro ki degoutans souri. Yon kat san kè ki te prepare pou entèwogasyon ak pasyon.
  Zanno te fè yon bak epi li fèmen je l. Timoun Scout la te vin pè - èske yo ta reyèlman kòmanse tòtire l 'konsa, dwa nan frèt la.
  Men, li sanble ke sa a se egzakteman ki jan li pral ye, epi yo pral tòtire yo an piblik - isit la foul moun yo ap kondwi nan montre nan. Gad Alman yo rele byen fò. Ris, ti gason an blond-chveu, se dezespereman ap eseye kalme tranbleman an, jèl la deja boule talon l ', men, malgre frèt la, swe koule desann kò mens, men sinewy ti gason an.
  Fanm nan, pandan se tan, pran yon bwat sigarèt ak yon brikè nan pòch li. Dousman, li limen yon sigarèt, epi toudenkou byen sevè pike yon sigarèt ki boule anba zepòl ti gason an byen file.
  Seryozhka envolontèman rele byen fò, epi li te kout pwen nan nen an. Yon yushka fèb koule. Epi fanm koulèv la di:
  - Di nou byen vit, ki lòt kote ou gen yon kontak, ki modpas la pou anba tè a?
  Ti gason an rele byen fò nan tèt poumon li:
  "Mwen p'ap di ou de tout fason!" Mwen p'ap janm di!
  Madanm nan bay lòd sevè:
  - Lè sa a, fout li!
  Men Serezha te deja mare dèyè do l, e asistan bouwo a te pouse ti gason an. Plizyè fanm Ongwa te chirpe ak senpati nan pwòp lang yo:
  - Ouch! Ouch! Li se jis yon timoun!
  - Trè toutouni nan frèt la ....
  - Eske li pral tòtire!
  Seryozhka pa t 'konnen Ongwa, men li te aprann konprann Alman byen - otreman, ki kalite ofisye entèlijans li ye si li pa konnen lang lan nan yon lènmi potansyèl! Men, li, nan kou, kache sa a devan anvayisè yo, epi li te eseye sanble pi estipid pase li. Youn nan asistan ki pa twò gwo pou bouwo a te koupe mask la epi yo te oblije retire li. Seryozhka sifle ak sipriz. Jis yon ti fi, ak cheve limyè wouj trese nan pigtails mens, li te fè pati yon ekip kanivò.
  Jenn fanm Alman an, ki te kenbe gade ti gason an, li soti, li sifle, an Alman:
  - Mwen fò! M'ap kase zo w yo, m'ap kase zo w yo ak pensèt wouj!
  Seryozhka voye yon ti je nan pensèt yo epi li vire pal. Si nan yon ti dife nan sigarèt po fè doulè anba lam zepòl la tèlman douloure ak degoutan, Lè sa a, ki sa ki pral rive lè fè wouj pran sant lanfè manyen kò l '?
  Ofisye fi a bay lòd sou yon ton jape:
  - Rale ti gason an moute sou etajè a!
  Ti fi bouro a, ki pa te mete yon mask, trè abilman jete yon zen sou yon kòd fò ki mare men jenn eskout la ak yon zen. Yon lòt pi masiv, nan yon mask nwa, asistan bouro a, avèk èd nan yon aparèy k ap vire, rale chèn nan ki te zen an tache.
  Fleksib kòm yon akrobat, Seryozhka te santi prèske pa gen okenn doulè kòm bra l 'te leve, li zepòl li vire sou janm dèyè yo. Apre yo tout, nan kou, Scout la te gen anpil eksperyans nan k ap grenpe nan fenèt, sou tiyo chemine, e menm te pran leson nan men pèfòmè sirk. Sepandan, asistan bouwo a, li pa te montre fòs yon ti fi, avèk adrwatman jete yon blòk sou pye atè ti gason an epi byen fèm kase kadna yo.
  Jije pa grimas li, malgre konpetans li, li te difisil yo mete sou yon blòk, ak nan zepòl yo ak ligaman nan ti gason an, ki gen pwa te plis pase double, yon piki nan doulè. Koulye a, vrè tòti a te kòmanse.
  Yon jèn enfimyè nan yon rad blan ak gan kawotchou te ale nan ti gason eskout la. Li te mete men l devan kè ti gason an epi li te koute batman an, epi li te souri ak lajwa sovaj di:
  - Li gen yon kè trè fò, li ka andire anpil!
  Fi ofisye a sifle an Ris:
  - Di modpas la!
  Seryozhka, sonje ti gason-Kibalchich la, ki moun, pwobableman, boujwazi a tou kloure sou kwa toutouni sou etajè a ak mande pou bay sekrè ki pi enpòtan an, te ajoute kouraj nan tèt li. Etranj ase, men doulè reyèl siprime laperèz e li te bay fòs pou reziste kont abominasyon Hitler a.
  Jenn eskout la di:
  - Mwen p'ap di ou anyen! Epi Hitler pral oze ak mennen!
  Madanm nan, ki te deja prezan nan entèwogasyon yo anpil fwa, e ki te pèdi konsyans ak pitye nèt, li te bay lòd:
  - Bay!
  Yon jèn fi te pran ti gason an bat. Li dwe yon ekspè nan fese anpil prizonye jivenil. Li se kapab fè doulè, men an menm tan an pa vise jiska lanmò epi li pa pèmèt yon moun plonje soti nan lanfè a nan tòti nan paradi a nan yon total "fèmen-off" nan konsyans.
  Kou yo te tonbe sou do Seryozhka mens men nerveux, mòde l 'tankou zepòl.
  Li fè mal, men ti gason an, respire lou epi louvri bouch li, pa t rele nan doulè. Nan sa a, li te imajine batay la pi entans, nan kote Malkis-Kibalkis te patisipe. Nan plas Malchish-Kibalchish, li goumen ak kòmandman - Seryozhka. Se sèlman yo goumen pa ak blan, men ak fachis reyèl.
  Isit la se yon baton terib Alman "Tigers", machin ki gen menm aparans trè grenpe. Men koulye a, yo sanble ak bwat katon epi ou koupe nan yo ak yon sabre!
  Fi ofisye a, li wè ti gason an, malgre je li louvri, pratikman pa t reyaji ak kou, bay lòd sevè:
  - Epi kounye a brasero a!
  Ti fi tòtiyan an kouri al nan brasero a, li pran yon bokal lwil oliv nan yon tiwa. Apre sa, li kouri pwoche bò kote ti gason an, li vire figi l nan meprize, li kòmanse pase ti gason an sou pye piman bouk yo, ki pa t gen tan adousi apre yon ete pye atè.
  Seryozhka te menm kontan lè yo manyen pye rèd li, toutouni, men ti fi cho ak lwil chofe. Ti gason an bougonnen ak kontantman, men bouwo san pitye a te montre l pwen li epi li di nan lang Ris kase:
  - Nou pral fri talon ou ti gason! Ou pral rèl tankou yon bèt nan bwa!
  Seryozhka vin chonje fim nan "Treasure Island" ke li te gade nan sinema a jis sou Ev nan lagè a. La, yo te menase yon ti fi ki te degize tankou yon ti gason kabin pou l fri talon li. Li te vle di yon bagay douloure e aparamman pa bon. Lè sa a, Seryozhka, soti nan kiryozite, limen yon chandèl epi li pote wonn, talon pye l 'nan limyè a.
  Ki jan li te rele nan yon vwa ki pa t 'pwòp pa l'! Li te vrèman douloure anpil epi, sou talon pye a, yon ti anpoul koulè wouj violèt te anfle, sou ki li te enposib kanpe. Se konsa, pou kèk tan jenn ti kabrit la te fòse yo mache ak pye dwat li sou zòtèy li. Anpoul la, sepandan, byen vit desann, men souvni yo rete.
  Nan otòn la, lè pye ti gason an te fè tèt di nan pwen nan calluses, Sergei te eseye kouri sou chabon yo. Se konsa, kèk ti gason Woumen te konnen ki jan yo fè. Sepandan, li toujou boule l '- aparamman yo te gen pwòp sekrè lokal yo isit la. Men, sou glas kase, plant callused ta ka, si ou respire distribye pwa ou, etap. Nou pa mansyone kouri sou mòn, wòch byen file. Sa a se prèske nòmal pou Serezha.
  Memwa distrè nan moman sa a lè yon ti dife te limen anba pye l '. Tankou yon teknik tòti, fri pinga'w fè, tou dousman, men douloure long. Ak lwil oliv la pa boule po a epè, ki graj nan plant yo. Epi li vrèman fè mal anpil, epi sa ki pi enpòtan, doulè a gradyèlman ogmante, nan pwen nan ensipòtab.
  Dèyè, kote, bounda yo, e menm janm dèyè Serezha yo te deja koupe nan bann san. Men, doulè a yon jan kanmenm te santi mat. Petèt konbinezon plizyè soufrans alafwa te diminye, oswa memwa ewo pyonye tòtire yo te bay kouraj.
  Men, li vrèman yon reyalite ke nan istwa reyèl, kèk nan timoun yo ki te tonbe nan kaptivite fachis divize ak trayi sekrè pandan entèwogasyon. Adilt yo te divize anba tòti pi vit ak pi souvan. Kidonk, pyonye yo, ki pa kase nan kacho fachis yo, se pa yon mit ditou!
  Seryozhka nan premye te santi yon chalè bèl nan plant yo, men Lè sa a, li te kòmanse boule, tankou si dlo bouyi te vide. Doulè a trè boule ak ti gason eskout la dezespereman rale moute janm li yo, leve yon koupe blòk lou ak pwent asye nan cheviy la. Menm lè a, ti fi tòtiyan an, aparamman espere menm bagay la nan men prizonye a, floke yon gwo boutèy demi lit sou blòk la. Doulè byen file te tire nan jwenti l, ligaman, ak zepòl li, sa ki lakòz ti gason an rele.
  Koulye a, tòti a entansifye, yo te literalman rale men l 'soti, ak janm li boule. Sergey Panteleev li plis pase yon fwa ki jan patizan yo te tòtire pandan entèwogasyon, epi, nan moman ki pi difisil, pèt konesans te vin sekou. Lè sa a, ou tonbe nan tankou yon kacho byen fon.
  Men, Seryozhka te jis distenge pa yon tèt trè fò ak lefèt ke li pa t 'pèdi kreyasyon li, menm jwenn yon souflèt bon sou tèt la. Wi, ak bouro yo, pwobableman pwofesyonèl, konnen ki jan yo tòtire.
  Li fè mal anpil, ak Lè sa a, ofisye a fi tèt li deside pran plezi. Li te ba li yon baton wouj-cho sou flanm dife a, epi li te kòmanse boule li, kote ki pi sansib, sou kò a nerveux nan ti gason an.
  Lè sa a, yo nan lòd yo kenbe rèl yo, Seryozhka, tankou yon ewo pyonye vre, te chante;
  Nou pral pwoteje ou, peyi mwen renmen anpil,
  Patri vases san limit,
  Pèp Ris la ini ak pati a -
  Frost trase modèl sou fenèt la!
  
  Mwen gen yon kravat wouj - yon banyè wouj,
  Li te mare ak fyète ak konsyans!
  Nou t ap mache nan yon ete cho,
  Boufè a ruby eklere otòn!
  
  Men, Wehrmacht a toudenkou frape tankou yon mato,
  Sòlda Sovyetik, pa andire wont la!
  Nou pral fè fachis yo trè cho,
  Ak sal Hitler!
  
  Nou se pyonye, tout ini nan ran yo,
  Goumen pou patri a se objektif nou!
  Sòlda a nan Larisi se irézistibl nan batay,
  Ak ki moun ki se yon Nazi, an reyalite, jis yon kòd lonbrik!
  
  Ale nan devan an nan apèl la nan kè a konnen
  Malgre ke yo te vle pa kite ti gason yo antre,
  Men, pa chita, nou fèmen sou biwo a,
  Se sèlman sou fwon yo ou pral jwenn yon senk solid!
  
  Menmsi nou yo ap retrete anba dife,
  Men, nou kwè ke Wehrmacht la pral bat!
  Twoup nou yo ap fonn tankou yon glas,
  Men, Bondye konnen, li pwononse yon fraz sou Reich la!
  
  Ti fi a goumen pye atè
  Ti gason yo retire tout nen yo,
  Peyi a nan konsèy jèn fleri,
  Epi nou, an reyalite, se chevalye-malfini!
  Ti gason eskout la te chante, epi doulè a te bese, ni brasero a, ni metal wouj la te deranje l, e li te sanble menm gwo zèl malfini te gaye dèyè l.
  Fache, ti fi tòtiyan an rache yon fwèt chofe nan dife a, ki fèt ak asye, fil fè fil, epi li te kòmanse bat ti gason an sou do a ki te deja san ak kase.
  Men, Seryozhka te chante ak plis ak plis antouzyasm;
  Nou pral konbat Nazis jiska lafen,
  Depi pa gen bagay ki pi enpòtan pou Larisi,
  Yon zwazo plane sou mond lan ak yon koulè wouj violèt,
  Nou chè rossinyol vin tounen yon malfini!
  
  Manman an jèn, men li deja gen cheve gri,
  Sen yo briye soti nan ikon yo tankou yon briyan nan yon figi,
  Ou se peyi mwen renmen anpil,
  Mwen pare pou ou goumen jiska lanmò!
  
  Lachas pou rakwoche Reich infernal la sou jouk bèf la,
  Enjenyeu te sezi yon mitray,
  Epi avyon de gè a enspire pa yon objektif segondè,
  Li leve yon grenad epi li ale nan tank la!
  
  Sèlman yon ti gason, ak labou anba pye,
  Deja jèl nan maten, men ou pye atè,
  Men, li pa bon pou pyonye yo kriye,
  Ki moun ki lach deja anba Satan!
  
  Se poutèt sa, pa gen okenn kote - konnen ochomaj,
  Li pral sèlman mennen nan lanfè a nan gwo twou san fon an,
  Yon lòt di - mwen pa aksepte pè,
  Jet koupe avyon an syèl la!
  
  Wi, ti gason an fè jalouzi pou pilòt yo,
  Yo vole nan syèl la - yo kraze fènwa a...
  Epi ou gen sèlman yon fizi wouye,
  Ou se kòmandan Oktòb snotty la!
  
  Men, gen yon mo konsa - ou gen goumen,
  Pa gen lòt chwa, pa gen okenn fason
  Yon fwa nou te senp timoun,
  Men vanyan sòlda yo toujou vivan, mechan an vivan!
  
  Deja tou pre Moskou, move Wehrmacht la ap bat kanon,
  Soti nan gwo bonm tè a ap tranble - fènwa!
  Ou dekri doulè tè a - ki gen bon konprann Pushkin,
  Vini sou Latè - pè san pitye!
  
  Lè jèl kondwi zegwi - nan chalè an ete,
  Nou dinamize tèt nou ak yon vizyon dous, bèl bagay,
  Ala bon bagay sa te bon pou nou nan lè rèv douvanjou a,
  Yo kouri pye atè, nan zèb emwòd yo!
  
  Kite nèj la anba sèl la fè pitit la,
  Men, Stalin chofe pyonye a ak lafwa!
  Ak ri nan repons te trè sonnen,
  Sa retrè nan kòlè a nan yon tanpèt nèj!
  
  Se konsa, konte konnen, ap tann pou reptil mamon,
  Ann mete yon fen nan pouvwa, advèsè prodig -
  Kounye a tè a ap tranble
  Epi syèl la te kouvri ak yon brouyar an fè jete!
  
  Jèl la pa kraze nou, paske lespri a cho,
  Epi zòrèy Fritz te jele anpil...
  Men, wè nenpòt moun ki vrèman wè,
  Ke nou solda sekle fatra sa!
  Bouro Alman yo tòtire Seryozhka Panteleyev te deja literalman gonfle je yo nan efò sa a. Ti fi-tòtiè a te rouj tankou yon kansè, ak ti gout swe labou koule desann bèl, men defòme figi l 'ak kòlè enbesil. Bouro Hitler yo te san fòs devan kouraj timoun nan ak chante ewoyik li.
  Soti nan Moskou, chemen an nan siksè nan Stalingrad,
  Plis mesye, men lespri a se yon granmoun,
  Nou chita anvan batay la - yon jèn koup,
  Pi wo pase nou yo bay yon lonbraj, nan wont nan pen!
  
  Oke, ki sa nou kwè nan pouvwa a nan ka zo kase,
  Ke Volga a pral vin kavo Fritz la pou tout moun ...
  Ala yon abominasyon nan Sodòm technotronic,
  Pouvwa Sovyetik te ranvèse nan Tartarus!
  
  Bondye nou an se pa yon zidòl lacho senp,
  Prensip yo mennen nan siksè nan Lenin,
  Nou dwe goumen kont horde asye a,
  Nan powèm, fe yo pral chante!
  
  Konnen ke chante a koupe asye olye ke metal,
  Li se malfini ki pi san fil siplemantè!
  Mwen priye pou abilite nou pa disparèt,
  Pou yo pa jennen, sòt-fiksyon!
  
  Apre yo tout, gen anpil tantasyon nan mond sa a,
  Pafwa mwen menm pè pou lavi mwen lè mwen jèn...
  Men, si lènmi an nan papòt ou,
  Sa se pa pou evite konba alamòd!
  
  Chodyè a byen fèmen toupre Stalingrad,
  O Volga ki te kouri sou chan batay la...
  Ou pa ka ale nan enstiti sa a in absentia,
  Li nesesè pou soude lespri ak privasyon!
  
  Nou pral vini menm ak lapenn nan fen mwa me,
  Okenn nan slav yo pa wè prizonye moun ki soumèt yo,
  Nou pral genyen, mwen konnen pou asire w
  Nou pral mache ak yon chante nan Meadows yo Spacious!
  
  Men, Wehrmacht la te kraze - nou sou atak la,
  Li te tou trè pè tou pre Kursk ...
  Kozak avèk fòs konviksyon ak yon sable ak yon chapo,
  Yo jete tèt yo sou "Tiger la", Fritz la bat kouraz!
  
  Nou te goumen la, jan pyonye yo bezwen,
  Yo voye bonm, cheni nan espre a...
  Menmsi li difisil, ak kokiy li ap tension,
  Sèlman panse nou yo te kòmanse triyonfe!
  
  Ki sa "Tiger la" te fè - sèlman jete tounen deng li yo,
  "Panther", tou, nou bese po a ...
  Nou apwoche Dnieper la - otòn dife,
  Kilè nou pral nan Bèlen avèk ou?
  
  Pa gen plas nan esklavaj - pa gen okenn paradi,
  Depi koube do Larisi yo se yon wont,
  Flè, plen pou tout tan, kwen blan,
  Pou fè pitit nòb!
  
  Isit la Kyèv se yon senbòl inite nou an,
  Nou pran li pye atè nan tanpèt!
  Pou tout bèl pouvwa lapè, nan solèy la nan kominis,
  Vini non, atake Wehrmacht la, nou mesye!
  
  Ak nan Minsk, pran, yo rantre nan Komsomol la,
  Malgre ke yon ane te definitivman pa ase,
  Men, nou tèlman bat Fritz la,
  Sa tout moun rekonèt - nou se sòlda Ris!
  
  Epi li pral nesesè - nou dirije mòn yo,
  Syans ap bay fòs - sa ki pa ka mezire,
  Li te difisil pou nou, nou te frèt, nou te grangou,
  Men, pa mourir nan parès pwazon!
  
  Wi, anpil nan nou pa t retounen sot nan batay la,
  Gen mil ki rete, ak mil kadav,
  Men, konnen nan Bèlen, nou rankontre jèn,
  Pi gran madanm yo t'ap plenn sou tonm nan!
  
  Sa bon nou bay advèsè,
  Pouvwa san limit sa yo te kraze,
  Kominis te louvri distans sakre pou nou,
  Wout la, lonje dwèt sou pou Manman Larisi!
  Wi, Lè sa a, Seryozhka te montre klas ki pi wo a epi li te kapab chape soti nan kaptivite.
  Epi li te jis ewoyis akablan ti gason an.
  Oleg Rybachenko te montre konpetans li pandan y ap goumen.
  Epi kounyeya pye atè ti gason an te voye zegwi pwazon sou Nazi yo. Epi Nazi mouri yo tonbe.
  Men, ti fi a Margarita te voye yon koup la grenad ak zòtèy toutouni li. Ak yon lòt tank fachis vire sou.
  Ti gason an ak ti fi a chante pandan y ap tire sou lènmi an;
  Nou kwè nan Papa Siprèm la,
  Moun yo te rele Rod...
  N'a rete fidèl avè l' jiska lafen,
  Pou Peyi a, pou kontantman ak libète!
  
  Se pou kominis la nan glwa etènèl,
  Ki sa ki san gad dèyè bay kontantman nan linivè a tout antye ...
  Epi revanch mechan p ap pase,
  Ann disparèt nwaj yo epi move tan an pral ale!
  
  Se pou glwa Fanmi an pou tout tan,
  Nan non peyi nou an Larisi...
  Akonpli yon gwo rèv
  Lè Kris la Mesi a vini!
  
  Nou se pyonye, konbatan brav,
  Se pou Lada avèk nou pou tout tan...
  Manman ak papa yo fyè de nou,
  Li nesesè pou goumen avèk kouraj pou Larisi renmen an!
  
  Gran Bondye blan an ap avèk nou,
  Kris la, Svarog, Mari Sen...
  Nou pral tòde tout advèsè yo dwat nan kòn lan,
  Depi aryen yo ap gouvènen nan Larisi!
  
  Kreyatè a pi popilè te kreye Latè,
  Gaye byen vit espas espas...
  Apre yo tout, li gen yon kantite jis nan fòs,
  Kreye lanmè, dezè, mòn!
  
  Nan non Jezi, fanmi glwa,
  Dezi jwe akonpli...
  E byento pral gen paradi - lè a ap vini,
  Lè tout bagay fleri nan Me radian!
  
  Ti fi pye atè kouri
  Yo pa bezwen pè nèj feròs ...
  Yo pral byento fè aranjman pou yon kaput pou Hitler,
  Apre yo tout, Larisi yo te toujou kapab goumen!
  
  Perun ap ede nou genyen batay la,
  Ak deyès Lada a pral geri blesi yo ....
  Nou pral pou tout tan manman ak ou,
  Larisi reve goumen avèk kouraj!
  
  Nou se pyonye, timoun brav,
  Nan baton an atak sou monstr yo fachis ....
  Byen fè ti gason ak tifi
  Kontinye travay kominis glwa yo!
  
  
  Nou pral bay kè nou pou Peyi a,
  Kòm Lenin gwo bèl pouvwa a te lèg...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Vini, mwen kwè, nan pi gwo objektif la!
  
  Pa gen moun ki ka bat nou kwè
  Sou chans pou tire revanj sou ord infernal yo...
  Nou avèk fòs konviksyon deplase Fuhrer la nan figi an,
  Larisi pral kraze advèsè a!
  
  Nazi yo yon jan kanmenm te pran ti gason an prizonye,
  Yo boule talon yo ak dife ak fè ....
  Epi pandan yon mwa antye yo tòti ti gason an,
  Men, yo pa t 'kapab menm vomi!
  
  Te gen yon timoun ki te dezabiye pye atè pou yo te tire,
  Jèl la se pi fò, pye yo tankou yon dife ....
  Van an soufle ak pen yo balanse vyolan,
  Ak yon kote avyon an frape!
  
  Men, ti gason an kenbe jouk nan fen an,
  Malgre ke fwèt la sifle anpil anpil ....
  Epi pyonye a ak patri a te di orevwa -
  Pa bezwen dlo nan je epi yo pa gwonde nan figi an!
  
  Li finalman krache nan figi Fritz la,
  Apre sa, mwen te resevwa yon bal toutouni nan pwatrin lan ...
  Yo chuchote - bouch ti gason yo pral nan syèl la,
  Tonbe nan yon nèj ki deja fin itilize!
  
  Men, sòlda yo pran revanj li,
  Yo kraze Fritz la tankou vè sa yo...
  Ak Larisi yo te fini nan Bèlen,
  Malgre ke li difisil pou goumen yon fachis!
  
  Ti fi yo te mache pye atè,
  Talon yo fè nwa nan zèb la...
  Ak ki kote bèl janm Ris yo te ale,
  Plant lò nan spikelets te leve!
  
  Nan ti bout tan, nou te bat Nazi yo,
  Lada te ede nou anpil ak sa....
  Fini batay la nan Bèlen -
  Men, Fuhrer a se yon fòs - Satan!
  Timoun yo te chante e yo te kontinye goumen. Wi, yo te pase anpil bagay.
  Pou egzanp, Andreika te kaptire a laj de onz.
  Li te tranpe l toutouni ak dekouraje nan yon jou glas soti nan yon twou glas. Yo te tou tòtire an piblik. Epi moun t ap gade.
  Lè ti gason an te vin ble nan frèt la, yo te kòmanse chofe l 'ak fwèt. Kò mens timoun nan sote apre chak kou. Lè sa a, Andreika te kòmanse vide sèl sou blesi yo.
  Apre sa, yo pote flanbo a nan pye yo toutouni, timoun yo. Li te pran sant vyann boule. Lè sa a, dife a te pote nan pwatrin zo ti gason an. Andreika gentan mens, li anlè anlè. Po timoun yo anpoul, blesi boule. Jenn pyonye a te pèdi konesans plizyè fwa akoz yon chòk ki te fè mal.
  Andreika dezespereman fèmen dan li. Men, li te toujou kriye nan doulè plizyè fwa.
  Lè sa a, bouro a te kòmanse kraze dwèt li sou janm timoun yo. Epi nan fen a yo boule yon etwal senk pwen sou pwatrin li.
  Andreika Lè sa a, etenn pou yon tan long.
  Yo te bay ti gason an yon koup de jou repo epi ankò tòtire sou etajè a. Yo bat yo sou pye yo ak yon fwèt fè wouj. Apre sa, yo mete dife nan cheve nan tèt la.
  Yo tòtire timoun nan mwatye nan lanmò.
  Yo te entèwoje Lara tou. Ti fi a di avèk kouraj:
  - Mwen p'ap di anyen.
  Yo te bat li ak fil fil epi yo te pran l deyò nan frèt nan mitan lannwit nan yon chemiz chire ak san. Dezabiye, pye atè, ak yon do koupe, Lara te pran nan frèt la anmè. Alman an li menm te jele epi li mennen l tounen nan joupa a pou l chofe tèt li, anvan tout bagay.
  Ti fi a Lara te soufri anpil, men li kenbe. Donk li pa t di anyen men awogans.
  Lè sa a, bouwo fachis la boule pye l ', rèd nan frèt la, ak yon pokè fè li wouj nan chalè a. Lara te kriye e li te pèdi konesans.
  Yo vide yon basen dlo glase sou li epi yo boule l, sa ki fè dezyèm talon ti fi a toutouni ak wonn nan lavi.
  Ak nan kou li trè mechan. Lara pat janm konfese. Li te tòtire yon ti kras pita ak elektrisite. Li sètènman fè mal anpil.
  Ti fi a pa t 'kapab sipòte chòk elektrik la epi li te kòmanse pale istwa san sans. Lè sa a, Lara te vin ak lide pou di Nazi yo ke li te konnen kote patizan yo te kache lò.
  Se konsa, yo te bay Lara yon repo, yo te byen manje epi yo te bay yon koup nan piki ranfòse. Lè sa a, yo mennen m 'nan forè a. Apre sa, ti fi a mennen yo nan yon anbiskad nan patizan. Epi pandan batay la, li te yon sandal, li kouri ale nan nèj la.
  Pinga'w yo nan frèt la menm sispann fè mal ak ti anpoul yo pa t 'fè mal anpil.
  Lara te siviv. Men, Nazi yo te arete ti gason Vadim li te rele anba tòti.
  Vadim se te pitit bourgmestre e li pa t gen anyen pou l wè ak patizan yo.
  Men, ti gason an te dezabiye epi yo te kondwi pye atè nan jèl la nan kalson naje li. Apre sa, yo mete l 'sou etajè a.
  Epi li te konfese tout bagay, li trayi menm papa l ak manman l. Natirèlman yo te tou tòtire.
  Ti gason Vadim te tòtire pou yon bon bout tan. Apre sa, ansanm ak manman m, yo te kondwi pye atè ak nan nèj la atravè tout vil la. Siy yo te pandye nan kou nou: nou se patizan. Apre sa, yo bat fanm ak ti gason sou do a ak fwèt.
  Ak pandye nan kou. Men, bourgmestre a pa t 'viv pou wè ekzekisyon an epi li te mouri anba tòti.
  Lara te yon ti kras dezole pou Vadim. Men, gen plis chans li te trayi li.
  Lagè pa konnen gen pitye.
  Epi, koulye a yon batay feròs se nan swing plen. Ak tout nouvo kokiy ak bonm tonbe atè.
  Epi pyonye yo goumen.
  Ti gason Seryozhka, tire, te note:
  Ou pa ka trangle chante nou an, ou pa ka touye l! Ou pap touye!
  Ki jan li te jere chape? Yon ti chans isit la. Alman yo fache anpil ke ti gason an chante pandan tòti, yo te pran li epi yo pa t 'pann li. Epi nou deside vini ak yon bagay ki pi sofistike.
  Ak kèk tòti eseye konplètman inimen.
  Ti gason an te pèmèt yo deplase yon ti kras. Apre sa, yo anpwazonnen l 'nan machin nan nan kan lanmò a pou eksperyans.
  Men, timoun nan te kapab jwenn yon espas nan machin nan ak glise soti. Krak la te kreye pa aksidan soti nan yon fragman nan yon bonm, epi li pa te remake. Ak ansanm ak ti fi a Seryozhka kouri ale. Apre sa, yo te pye atè epi yo te pase nan nèj la. Men, timoun yo fè tèt di toujou, yo te kapab kenbe tèt ak frèt la. Epi nou rive nan liy devan an.
  Wi, Nazi yo ap peze anpil.
  Ak bonm yo lage trè souvan. Ak obusy yo te plante sou pozisyon yo nan pyonye yo.
  Timoun yo reponn lè yo kòmanse chante ankò;
  Mwen se yon ti gason ki fèt nan yon peyi sen,
  Ki rele san limit konnen Larisi ...
  Epi pa gen pi bon kote pou konnen sou tout tè a,
  E pa gen pwoblèm ki jan ou mande Bondye nan yon lafwa feròs!
  
  Men, li te fèt yon ate chod konnen
  Nan yon sinik, nan vennyèm syèk sa a...
  Mwen vle bati yon paradi bèl bagay ak pwòp men mwen,
  Ki kote bondye yo ta vin pèp la tèt yo!
  
  Men koulye a, mwen te antre nan ventyèm syèk ajite,
  Apre sa, mwen te gen yon ti gason pou goumen la ...
  Se pou fe a nan ewo nan Larisi dwe chante,
  Nou menm, Larisi, nou te toujou kapab goumen!
  
  Kouraj nou ap viv nan kè jèn,
  Epi san mwen bouyi vyolans nan venn mwen...
  Victories louvri yon kont san limit,
  Nou goumen sovaj mesye lajounen kou lannwit!
  
  Pou glwa vanyan Larisi nou an,
  Ki gras ki pral bay Lada...
  Nou ka rame avèk zèl nan jaden Edenn lan,
  Nou pral resevwa yon rekonpans san limit!
  
  Men lafwa nou an, ak bondye vanyan sòlda Svarog la,
  Ak zèklè ke Perun li menm voye...
  Pou nou, Rod etènèl la ap siyen sèman an,
  Ak viktwa ap tann nan Me radian!
  
  Nou se Larisi, gran pitit gason peyi a,
  Mwen kwè ke nou pral vole sou Mas byento...
  Mwen konnen mwen fèt pou kreye viktwa,
  Kite Abèl triyonfe, pa Kayen!
  
  Nou pral bay kè nou pou Peyi nou an,
  Sèvi Larisi ak lespri w ak bayonèt...
  Zanj cheriben an pral louvri zèl li soti nan paradi a,
  Nou pral avanse sou Nazi yo ak pwen nou!
  
  Nan anyen lènmi an pral jwenn yon chans,
  Wehrmacht a pa pral mete nou ajenou ...
  Nou frape Fritz dwat nan je a
  Pou tout bèl pouvwa jenerasyon ki pi enpòtan yo!
  
  Nan Larisi, chak vanyan sòlda ki soti nan yon manje,
  Ti bebe a rale manch yo nan machin nan ...
  Lòd Svarog a - touye Fuhrer la -
  Lada pral bay yon rekonpans jenere!
  
  Pa gen anyen lòt bagay nan mond nou an
  Pi chè se drapo a viktorye, wouj, wouj ...
  Bato a kase, zaviwon an krake,
  Li danjere pou nou goumen ak patri nou an!
  
  Pèsonn pa konnen ki kote kwen linivè a ye,
  Ki kote astwonòt ale...
  Svarog ki Trè Wo a, wa ki gen tout pouvwa a,
  Ak Knight an pral resevwa sibvansyon nan men li!
  
  
  Ou pa bezwen pè, fachis yo pap kraze nou,
  Malgre ke nan mond sa a, avèk yo Etazini, ak lyon ...
  Epi lavi pa pral entèwonp, mwen konnen fil la,
  Yo p'ap bat patri a ak bòt!
  
  Nou gen fòs militè, kwè
  Ak tank, avyon demon yo pi fre ...
  Bèt fachis la pral bat,
  Führer la ak konplis Duce yo pann!
  
  Drapo a wouj, sa a se yon drapo trè fò,
  Li klere tankou yon sak wouj sou linivè a...
  Manm Komsomol la mete Fritz nan arèt,
  Ak talon li, toutouni, epi li pa blan!
  
  Mwen kwè ke nou pral antre nan Bèlen byento,
  Avèk yon chante viktorye nan kominis brav ...
  Epi nou pral bale tout fachis yo,
  Pou pa gen salo nan revanchism!
  
  Apre sa, pral gen paradi nan linivè a,
  Twonpèt gwo zanj cheriben yo ap jwe...
  Goumen pou Peyi a ak oze,
  Avèk Larisi Rod epi nou irézistibl!
  TÈS TI PRENS LA
  Oleg te fini nan gwo kay won an nan selil la menm ak Natasha. Li te mete yon kostim chè, men chire kèk kote. Yo te pran nepe a ak tout zam yo nan moman yo te depòte yo, epi yo te fouye yo malonnèt, yo te pran lajan ak bijou. Men, pou kounye a, yo te kite bòt ak yon kamizole. Epi w ap chita sou yon pakèt pay. Koulye a, ou se yon ti gason nan apeprè trèz ane fin vye granmoun nan Mwayennaj yo. Sa se yon ti kras mwens pase douz pou vennyèm syèk la. Men, kò a fòme, chèf la, nan kou, devlope pa egzèsis fizik ak kloti. Men, pa osi fò ak vit tankou lè Oleg te nan kò imòtèl. Men, kò sa a tou bon. Plis oswa mwens an sante, tout dan entak, men pi sansib. Isit la, pandan arestasyon an, yo etoudi l 'ak yon baton epi, sou tèt li, yon boul ki lou anfle.
  Yo te pran kas an lò. Ak chenn nan kou a nan miray la. Men, chèn lan long epi ou ka leve. Bò kote l se manman l. Natasha te chanje yon ti kras. Pa tèlman laj-zepòl ak miskilè, byenke fanm nan se Mens ak fò, tou pa youn nan fèb la, men se pa yon sòsyè imòtèl. Yon ti kras pi gran pase Natashka, apeprè trant ane selon estanda modèn, ak bèl anpil, figi li se pi sansib epi li pa tèlman difisil. Yon fanm ki gen matirite, yon ti kras pi pal pase Natashka, ki te fè nwa soti nan sunburn, ak cheve li se blond, men se pa ble, men yon ti kras an lò.
  Li te premye bote nan Peyi Wa a, ki te fè nesans sèlman de timoun, ak Se poutèt sa, jwe espò, li te kapab kenbe yon figi ti fi. Dapre estanda Mwayennaj yo, li sanble jis super!
  Jiskaske larenn lan te vòlè, moun espesyal ak fidèl yo te kaptire san rezistans. Apre sa, li gen bijou, yon rad trè chè, yon anpil nan bijou, chabots bwode ak bèl grenn pèl ak lò. Yon bèl jenn fi, rich, ak deyò byen kalm. Pandan ke yo pa nan chenn, ak Oleg te menm wont yo dwe chenn tankou yon ti chen, e ke kostim li te chire nan kote, twou, ak tach san yo te vizib.
  Men, yo te vle pran chèf la vivan, li te aparamman te resevwa yon lòd strik, epi yo pa t 'pike, pa t' koupe, men se sèlman yon ti kras toudi. Malgre ke ti gason an batay dezespereman reziste.
  Men, li klè ke tès pi di ap tann yo pi devan. Larenn nan chita sou yon kabann ak yon kabann plim ak zòrye, bò kote li se yon sèvant.
  Oleg sonje fim nan: "Dam nan ak vòlè a". La tou, yon bèl fanm, ou pito ti fi a te kenbe nan yon gwo fò oswa mwens akseptab, ak yon kabann ak yon kabann plim ak yon sèvant. Epi yo te pran bijou an sèlman anvan ekzekisyon an. Epi kounyeya yo ap fè fas a ekzekisyon. Epi se pa rach imen an nan bouro a, men boule nan poto a pa Enkizisyon an. Se sèlman anvan sa, tòtiyan yo pral britalman bat enfòmasyon yo bezwen sou trè rich la, trezò yo nan kouwòn lan, ak pi enpòtan, sou yon sèl relik sakre ki ka bay enkizitè yo pouvwa kolosal, e petèt pouvwa sou mond lan!
  Oleg Rybachenko tranble, li te pèdi abitid kò abityèl li, byenke jèn ak an sante. Dezagreyab, kolye asye a fwote kou timoun nan. Ak an jeneral li se imilyan yo chita sou yon chèn, tankou yon chen. Epi li te gen yon ti pèsonalite ak yon chèf, se sa ki fyè. Lè ou se sa a ak ou epi ou pa byen ou. Epi li imilyan santi w tankou yon ti chen.
  Natasha gade l. Li se pa byen li - aparans nan yon larenn. Ak lespri a, ak pèsepsyon nan tou de li ak li. Memwa ansyen konpayi asirans lan egziste. Men, vanyan sòlda sorcier. Epi ou gen doub memwa. Ak Oleg Rybachenko, ki te deja nan yon gran varyete misyon ak liy diferan, ak chèf la, ki moun ki gen mwens avantur, men tou, a laj de trèz, karaktè li lajman fòme.
  E gen abitid tou. Pou egzanp, chita sou pay sal se dezagreyab ak degoutan, kostim chèf la se elegant ak relativman pwòp. E wi, mwen vle manje. Epi li pa ta fè mal bwè. Ki sa yo pral bay prizonye yo bwè?
  Èske yo pral kenbe yo sou pen ak dlo, tankou prizonye òdinè? Oswa yo pral bay yon bagay ki pi abondan ak apwopriye pou wa yo.
  Isit la nan roman "Dis ane pita", nan Bastille a, prizonye yo te byen manje. Men, li ka jis yon envansyon atistik. Oswa èske moun nòb yo byen manje?
  Oleg fè yon soupi epi li mande larenn Natasha:
  - Eske nou pare?
  Ti fi nan san ki pi out la te deklare yon fason desizif:
  -Toujou pare!
  Ti gason chèf la te vle di yon lòt bagay, men pòt yo nan yon sèl la olye gwo krake. Yon moun vire kle kadna a. Lè sa a, yo balanse louvri soti nan yon metal trè epè ak kamera a antre. Plizyè gwo gad prizon ki te resevwa fòmasyon espesyal, tou yon koup bouyi an rad, de prèt nan sultan, ak yon fanm nan rad monastik.
  Prèt ki pi wo a jete larenn lan epi li di sèk:
  - Wete tout bijou ak Hamlet nan men li!
  Yon fanm ki te nan yon soutan monastik pwoche bò kote Natasha, li mete gan ki fèt ak kwi mens, li di avèk imilite:
  - Eskizem Monwa, fòk mwen fouye w pou w pa kache okenn Hamlet ki ka anpeche dyab la repanti menm anba tòti!
  Prèt la fè yon ti remarke:
  - Sa a se pa majeste, men yon sispèk nan maji! Si li reziste, gad yo ap kenbe l!
  Natasha di ak fyète:
  - Mwen pa vo li menm!
  Li te kòmanse retire bijou li yo. Oleg sonje roman Ivanhoe la. Avèk Rebecca, lè sa a, tou, yo retire tout bijou yo ak twal oriental klere. Li te rete nan yon rad blan sèlman, ti pye ti fi a te fè. Wi, li ka wè ke li pa trè bèl mache pye atè sou tè angle a ki graj pou yon ti fi ki soti nan yon fanmi rich ak plant ki pa fè tèt di. Oswa petèt frèt. By wout la, nan adaptasyon yo nan Ivanhoe li pa klè si Rebecca se pye atè oswa ou pa.
  Men, mwen mande si Rèn Natasha pral raze?
  Noun nan mete tiara, zanno, bag ak braslè nan yon sak. Lè sa a, politès li mande pèmisyon pou l touche Natasha pou wè si li te kache anyen.
  Prèt la te di:
  Li dwe dezabiye!
  Natasha te wouj epi li mete pye l nan soulye l:
  - Kòman ou oze!
  Prèt la gronde:
  - Ou ta dwe egzamine pou tach sòsyè! Epi pa jennen, ou pral toutouni pandye sou etajè a ak pitit gason ou! Sòf si, nan kou, ou konfese touswit epi dekouvri kote trezò yo kache!
  Natasha gronde fache:
  - Pa janm!
  Prèt la di:
  - Kenbe li! Ann fè yon rechèch pi apwofondi!
  Gad yo te sezi larenn lan trè byen. Epi mè a ki te nan gan te kòmanse dezale korse li. Natasha dezespereman reziste e li te eseye choute. Li te toudenkou frape nan figi an pa yon gad epi larenn lan rele byen fò. Noun nan se te yon prizonye ki gen eksperyans e li te demare rad li ak anpil malen epi li dechire l. Lè sa a, te vini kòsaj la ak jip. Natasha te santi l wont. Oleg se yon melanj de endiyasyon ak an menm tan eksitasyon nan yon adolesan, nan ki se yon bèl fanm dezabiye. Isit la, soulye larenn lan te chire, ak Lè sa a, chosèt. Ala yon janm grasyeuz li genyen. Pye Natasha yo, byenke yo te bèl, yo te gwo, epi yo te fè tèt di paske yo te kontinye mache pye atè. Ak larenn lan gen yo pi piti, ak pi plis dòlote.
  Isit la se yon bas bay manti apre yon lòt. Yon lòt jip te libere adrwatman pa yon mè. Rèn nan te rete pye atè, ak nan yon soutyen bwode ak Diamonds, ak kilòt. Sa a se tout rad moun ki wont out la.
  Noun nan tounen vin jwenn prèt la, aparamman chèf enkizitè yo. Li ezite, men yon lòt nonm nan yon sultan rich ak yon turban ak emwòd antre nan selil la. Li te di avèk fòs:
  - Ebyen sa wap tann, dezabiye'l pi lwen! Yo dwe fouye sòsyè a jiska lafen!
  Soti nan larenn lan, mè a ak anpil atansyon retire soutyen an, Lè sa a, rale koupe kilòt yo. Ekspoze lestonmak Venis. Natasha te vle kouvri l ', li literalman boule ak wont. Men, men li te kenbe pa prizonye fò ak antrene.
  Oleg te santi eksitasyon ki pi fò nan tèt li. Yon bèl fanm te dezabiye devan yon adolesan, ak nan Mwayennaj yo, ti gason, byenke yo pa gwo nan wo, yo te trè devlope. Pèfeksyon maskilen chèf la leve kanpe ak gonfle nan limit la. Mwen te tèlman vle sèvi ak men m ', men nan prezans lòt moun li se yon wont fè sa.
  Enkizitè a nan sultan an ak emwòd te bay lòd:
  "Tcheke Charles sou kò li pou mak sòsyè..."
  Prèt la te vini nan yon fanm toutouni, bèl, koube. Rèn nan toujou ap fè egzèsis ak kloti, kidonk li pa t 'gen twòp grès, e menm yon laprès te vizib, byenke pa menm enpòtan tankou Natasha a nan ansyen kò li. Li bèl, men deyò enkizitè a te kenbe yon figi inpénétrabl. Ak men l 'ak gan prèske manyen kò a, ak egzamen an nan larenn lan te nan enterè biznis. Men, po a nan yon jèn fanm, pwòp, lis, sansib, pal, depi larenn lan te kapab raman bronze epi sèlman la, pou li pa ta ka wè.
  Men, li te klèman vizib ke li pa ta gen defo ak tach. Oleg toudenkou te santi ke eksitasyon li bese. Li te toujou twò piti kòporèl yo dwe akable ak òmòn ak soufri anpil doulè lè yo pa ka jete. Men manman l imilye e bouro yo egzaminen l. Epi li pa eksite ankò, men li lakòz kòlè. Kòlè tanpèt ti gason ki pi out ak gate.
  Oleg, pran avantaj de lefèt ke chèn lan sou kolye a se byen long, vole leve, li jere yo rive jwenn ak pye l 'nan dèyè a nan enkizitè a ki t'ap egzamine manman l '. Souflèt la fè mal, prèt la tonbe. Li frape tèt li, men se pa yon sèl fò nan vant la nan larenn lan, epi li choute l 'ak jenou li nan manton an.
  Enkizitè a nan yon sultan ak emwòd rele:
  - Pran ti chen sa a epi vide l nan li, ak branch bwa byen!
  Prèt ki anba a reponn:
  - Ou pa ka bat moun out la san yon desizyon tribinal!
  - Ak tòti?
  Prèt la reponn nan yon chichote:
  - Tribinal la te deja bay pèmisyon pou tòti, men san yo pa mutilasyon, epi sèlman jwenn enfòmasyon!
  Enkizitè a fache fè remake:
  - Ak tòti jwenn yon konfesyon nan maji?
  Prèt la di tou dousman:
  - Anperè a bezwen trezò, e li menm pwomèt lage, ti gason an ak fanm nan, si yo di epi bay antre nan kachèt la!
  Enkizitè nan Sultan an te di fache:
  - Poukisa rale? Ann tòtire larenn lan ak chèf la kounye a! Anplis, yo pa vle pale!
  Prèt la souke tèt.
  - Li pa fè okenn sans pou rale! Nan sousòl yo!
  Oleg te sezi pa gad yo ak apeprè te kòmanse dechire rad sou li. Yo te trè fò, aparamman espesyalman chwazi pi bon prizonye yo pou veye prizonye ki gen plis valè yo. Se poutèt sa, yo literalman chire kamizo a, chemiz, pantalon, chire bòt yo. Oleg te konplètman toutouni, sèlman nan bout pantalon.
  Yo dekroche kolye l epi yo trennen l moute eskalye a ak Natasha. Oleg te panse ke, pwobableman, tankou sa a, nan bout pantalon yo menm, yo te pote Malchish-Kibalchish nan chanm tòti a. Sepandan, Oleg toujou gen yon tèt kòmanse sou chèf reyèl la, li pral santi doulè reyèl, men li pa pral reyèlman mouri de tout fason, men pitit fanmi wa a ta pi plis pè nan plas li, depi li pa ka konte. sou yon kont Happy End pou. Menm si ou di yon sekrè, yo pral toujou boule ou tankou yon majisyen - pèsonn pa bezwen yon temwen siplemantè.
  Wout la nan sousòl la pa twò long, tout nan yon sèl gwo kay won. Pou prizonye nòb pi wo yo, plas entèwogasyon an pi ba.
  Malgre ke Oleg te tande ke li te pi bon pa gade nan enstriman yo nan tòti, li fikse kirye. Gen yon asenal trè rich nan Enkizisyon an. Ak sa ki jis pa t '. Ak pens, ak zen, ak baton, ak egzèsis, ak yon pakèt lòt bagay.
  Oleg te rankontre pa yon bouro wouj-chveu, yon espesyalis nan tòti timoun yo. Li te gade ti gason an bèl, miskilè, ak je l 'ekveye ak lanvi voluptuous.
  Li pran pye bèl ti gason an grasyeuz, li di:
  - Ala bèl tòtire yon ti gason bèl konsa!
  Li adrwatman rache pensèt wouj cho nan chemine a epi aplike yo sou talon wonn Oleg la. Doulè a pou sèl la san redi nan chèf la te terib epi li te twitched, chire janm li soti ak yon rèl.
  Bouro fanm wouj la ri epi li pouse fè a, wouj nan chalè a, nan vant ti gason an. Ak ki jan yo frape ak yon bòt nan arèt la. Oleg pran souf li.
  Ak roux la souke tèt.
  - Fuck yo tou de!
  Ansyen tòti. Men yo mare dèyè do yo ak tòde, ki fè mal anpil moun k ap fòme yo. Oleg te santi talon boule li boule, li wè ti anpoul sou po vant li. Men, yo trese men l ', yo rale l' leve. Ak jwenti yo rale soti nan zepòl yo. Natasha oswa larenn lan konplètman toutouni. Epi li, tou, rale moute sou yon etajè. Ou ka wè ki jan misk ti fi a tansyon. Natasha eseye choute, men misk li yo pa tèlman fò, ak konpetans li yo fre.
  Oleg santi ki jan li ark ak koube sou, men bouro a jerks sevè epi jwenti yo trese ak pye atè ti gason an chire sou planche a. Isit la li leve. Pye yo mete nan blòk la, ki soti nan ki pwa adisyonèl ak pi plis douloure.
  Oleg santi cheviy li yo te sere nan aksyon yo. Yo lou epi yo gen kwòk pou pann pwa ak etann viktim nan. Ti gason an mare dan li pi di pou l pa kriye. Ou dwe gen kouraj devan tòti.
  Di tèt ou ke li pa vrèman fè mal. Sa a se ki jan ti gason an ki te tòtire pa Nazi yo. Yo te mete zegwi anba klou yo, epi li te imajine ke se te yon e pike.
  Oswa Malkis-Kibalkis. Lè yo te tòtire l, yo te ba l fòs ke lènmi l yo te pè l plis toujou.
  Isit la yo pann pwa a pa zen an. Doulè a nan kò a lonje vin pi fò. Men, larenn lan toutouni, epi tou li sou pye bwadchenn lan. Natasha soufri, jete dan l epi eseye pa krake. Po li tèlman blan, pa oliv an lò, bronze kòm dabitid. Jenn fi a ap swe poutèt doulè, epi pwa yo ap rakwoche sou li tou. Kò miskilè, ton larenn lan tansyon.
  Oleg santi eksitasyon nan tèt li ak pèfeksyon maskilen leve ankò. Dyab wouj la ri ak gronde:
  Ti gason an eksite!
  Epi toudenkou chire kilòt li epi peze boul li ak men li. Epi yo tèlman fò.
  Oleg pa t 'kapab kanpe li ak rele. Je l 'dimming soti nan chòk nan doulè. Sanble ze yo pral pete. Li vrèman se tankou tòti ke jeneral Sovyetik yo tou kraze.
  Bouwo wouj la sifle:
  - Di mwen, ki kote antre nan trezò a?
  Direktè lalwa yo krake ak plim yo, yo pare pou yo ekri yon konfesyon chire sou etajè a.
  Oleg sifle:
  - Wi, ou ale...
  Wouj peze pi rèd ak Oleg te pase deyò. Mwen leve nan yon bokit dlo frèt. Doulè a tounen ak konsyans. Ligaman yo lonje sou etajè a, men li fè mal espesyalman nan arèt la, ak voye boul yo mwatye kraze. Stupid fè mal ak boule tik talon. Bouro yo pann pwa adisyonèl, ki soti nan ki doulè a nan zepòl yo ak ligaman entansifye. Li sanble ke bra yo ak janm yo pral soti.
  Oleg eseye rasire tèt li ke yo pa pral kite l chire, e ke detire a pral fini byento. Antretan, imajine ou se yon pyonye. Oswa ... Isit la Natasha te byen lonje epi yo te kòmanse bat l 'ak yon fwèt. Bouro yo bate san anpil malis, san prese, yo nan lòd yo lakòz doulè maksimòm. Natasha ki gen eksperyans ka wè sou syèk yo nan lavi ak dè milye de misyon te aprann kontwole doulè ak emosyon, epi li pa menm jemi. Anplis, li souri.
  Atitid Oleg la tou leve. Men, e si ou imajine ke doulè a se bèl? Gen kèk moun ki renmen li. Se pa yon Willow, men yon baton fè toudenkou tonbe sou do ti gason an, wouj la tèt li kout pwen. Kò chèf la pran tranble. Oleg te tranble e li gronde:
  Ebyen ou se Satan!
  Wouj la frape ankò... Po bronze chèf la pete... San koule.
  Apre sa, li gronde:
  - Yon brasero anba pye w epi kale ak yon fwèt.
  Lè fwèt yo vide, li pa tèlman pè. Men, ti gason yo te ba yo lwil oliv, epi yo te mete yon brasero anba yo. Dife a te limen. Ak kouran lè cho frape talon timoun yo. Okòmansman doulè a pa t tèlman fò. Men, chalè a te monte e li te boule pi rèd. Epi Rèn Natasha te fri tou. Epi li tèlman bèl lè janm sa yo séduire nan yon ti fi yo sou dife.
  Oleg santi l eksite ankò, byenke voye boul li yo anfle soti nan peze a fò nan men an nan bouro a fi. Ak batiman an te trè douloure. Ak kou yo nan fwèt la sou kò a yo prèske pa aparan kont background nan nan doulè a ki inonde ligaman yo lonje nan kò a, ak pinga'w yo griye.
  Isit la roux la te pran yon baton fè ak yon fen wouj cho, ak ki jan li pike li nan bra Oleg la. Yon fwa ankò doulè a, ti gason an twitch, ak prèske deplase machwè l 'yo nan lòd yo pa rele.
  Cheveu wouj la wouze, li montre gwo dan tankou yon chwal:
  - Di m kote antre nan trezò a ye!
  Apre sa, li boule l 'nan lòt, timoun, anba bra chèf la. Apre sa, li bese baton an nan chemine a ankò. Mwen te kòmanse chofe. Oleg prese soti yon souri, doulè a plen kò timoun chèf la, men li te lakòz tou eksitasyon, ki soti nan ki sansasyon yo te prèske bèl.
  Dyab la wouj, li te byen chofe baton an, li pran l, li mennen l nan figi timoun Oleg, gwonde:
  - Pale ti chen! Oke, kote trezò yo kache?
  Ti gason an avèk kouraj reponn:
  - Ki kote? Nan Karaganda!
  Fè cho te manyen souflèt lis ti gason an, tankou timoun. Oleg Rybachenko te santi yon doulè sovaj ak nan menm tan an pè ke li ta dwe mutile. Apre sa, mwen reyèlman te vle konfese. Men, Lè sa a, li frape m 'nan tèt la. Ou dwe tankou yon pyonye sou etajè a! Apre yo tout, tòti pa t 'kapab kraze yo.
  Wouj la gronyen:
  - Ou pral pale?
  E deja lòt souflèt la te defigire ak doulè pa yon baton. Oleg te an silans. Madanm bouwo a te vire tiyo a, epi brasero ki anba pye ti gason an te limen pi plis. Lè sa a, nan siy li a, de bouro asistan pran nan chemine a deja espesyal fwèt te fè nan fil fè, ki te vin wouj cho.
  Oleg te tranble. Li te gade pè. Men, doulè se, apre tout, yon sansasyon fò, epi li ka, ak yon sèten mantalite, dwe bèl.
  Jis imajine ke w ap fwete ak yon bale nan basen yo. Epi ti gason an menm te souri lè fil fè a, wouj nan chalè a, tonbe sou kò li te deja bat.
  Men, li fè mal, li fè mal anpil, epi ou se literalman nan yon tsunami nan soufrans. Pou Mwayennaj yo, tòti vrèman fre. Epi Rèn Natasha te fwete ak yon fil wouj. Epi li menm tou, souri tankou yon bouzen lè yon kliyan antre nan kalson li epi chatouy chat li ak men li.
  Soti nan panse sa yo, ti gason-prens la fè eksperyans gwo eksitasyon, ak pèfeksyon maskilen li soti tankou yon pikèt. Wouj fache. Li pwoche bò chemine a, li pran yon bann lajè nan dife a ak pensèt espesyal. Epi li pote l nan pwatrin ti gason an. Li manyen po a, li peze e li fè dan li epi li di:
  - Ebyen sa ki fè mal?
  Oleg Rybachenko avèk fòs konviksyon reponn:
  - Okenn fason! Tankou yon fanm pike ak yon pwent!
  Epi li te frape ak pwent bòt li nan lenn. Doulè a se reyèlman fò, men ti gason an enspire tèt li ke li te bèl, ak Se poutèt sa pa t 'kriye, pa t' rele byen fò, men riri.
  Wouj la te vin pi plis fache. Li te pwan pisèt wouj ki cho nan dife a epi li te pwan ti gason an nan manton an. K ap vire. Lè sa a, li te kòmanse kraze ti gason timoun yo sou de pye yo ak pisèt wouj cho. Ak an menm tan an kontinye fri pinga'w yo.
  Oleg riyen isterikman. Doulè a te tankou ke li literalman te fè m 'fou. Men, chèf la te santi eksitasyon ki pi sovaj nan tèt li.
  Ti fi bouwo wouj la kase zòtèy ti gason an epi grawouye:
  - Ou pral pale? Kote trezò yo?
  Oleg Rybachenko avèk fòs konviksyon reponn:
  - Fèmen bouch ou mons estipid! Trezò ou p ap konnen!
  Epi li kase zòtèy li ankò. Sepandan, arpi wouj la te vini ak yon lòt tòti. Se konsa bouro yo mete yon antonwa nan dan l ', li konekte yon kawotchou. Epi ann vide dlo frèt nan gòj ou. Tou ansyen ak efikas tòti. Koulye a, vant ou anfle ak peze sou pwatrin ou. Ak an menm tan an, ti fi bouro a ak cheve dife pran yon lòt teren an fè wouj cho. Epi li mete l sou vant ti gason an debòde. Li burp dlo, epi li pipi espontaneman.
  Epi brasero a kòmanse sifle, ki boule pye atè chèf la.
  Wouj la bay bouro yo yon siyal:
  - Satisfè!
  Ak anpil efò li kase dènye zòtèy pye ti gason an. Apre sa, li gronde:
  - Bastard, nou pral kraze ou!
  Ak bouro ti fi a pran zegwi byen file, wouj cho nan yon lòt chemine, epi li kòmanse pike ti gason an Oleg nan tèminezon nè yo. Li fè mal tankou lanfè. Men ti gason an kontinye souri. Malgre ke an menm tan an yo frape l 'ak yon fil wouj cho sou do l' ak sou kote. Apre sa, voye ak dlo sale.
  Se te kòmsi doulè a pi sovaj te eksploze ak bonm. Men, toujou, konsyans pa te fennen. Ti gason an te twò eksite e se poutèt sa pa t fèmen. Epi doulè a te yon melanj de doulè ak plezi. Tankou vyòl pou yon fanm. Lè li an menm tan fè eksperyans doulè ak orgasme.
  Se konsa, Natasha, jije dapre figi l ', se byennere malgre brasero a anba pye l', ak kou yo nan yon fil wouj cho sou kò l '.
  Oleg ankò boule machwè timoun yo, fwa sa a ak yon bann pi laj. Epi mete dife nan bra yo ak yon flanbo. Yo te pèse kò a ak yon zegwi long ki cho wouj. Apre sa, yo pike ankò.
  Farin ka diferan. Enkizisyon an te eseye. Se konsa, bouro fi a mete yon baton wouj cho nan senkyèm pwen an. Doulè a se sovaj ak avegleman.
  Epi isit la yo pote yon flanbo nan cheve ti gason an epi yo mete dife. Sa a se kareman pè.
  Oleg Rybachenko groyen frèt:
  - Pa kriye sou cheve kale!
  Bouro fi wouj la, an repons, pral pwan ti gason an nan nen an ak pensèt wouj cho, epi rale sevè. Oleg ti gason an jape:
  - Nen kirye Varvara te rache nan mache a!
  Apre sa, yo aktyèlman rale soti mwatye nan nen l ', defigire ti gason an. Lè sa a, baton an wouj-cho nan bourik la leve pi wo ... Pase nan vant la plen ak dlo ak boule nan koki an.
  Oleg prèske pèdi konesans nan chòk doulè a, men li jere jape:
  - Mwen pa pral di!
  Dyab la wouj pran li epi li kòmanse bat ti gason an ak yon fil wouj cho nan yon foli sovaj. Lè sa a, li vole nan brasero a, li rache pisèt blan yo nan yon fou espesyal, kote chabon boule, ak yon chalè espesyal tankou nan yon gwo founo dife.
  Bouro fi a toudenkou te pwan voye boul Oleg Rybachenko a ak pens blan cho epi rale. Rasin gason an te chape, epi ti gason-prens lan ta resevwa yon chòk ki fè lapenn konsa ke li te reyèlman pèdi konesans. Ak yon kò òdinè pa t 'kapab kenbe tèt ak surcharge a. Nanm nan Oleg Rybachenko vole soti nan kò a mutile nan ti gason an tòtire ak mòtèl chire.
  Ak nan tèt enkòpore la, men ki kapab panse ak pèsepsyon nanm, yon chante fredon;
  Tonbe nan yon kaptivite terib fachis,
  Mwen ap flote sou vag doulè terib yo!
  Men, li senyen, li chante chante,
  Apre tou, pyonye ki pa pè a se zanmitay ak kè a!
  
  Apre sa, mwen pral di nou fèm bouyi,
  Ala yon move lajwa, ou vide pou gremesi!
  Moun ki fèb yo pral di m 'fè silans,
  Apre yo tout, doulè a se tèt chaje ak tou senpleman terib!
  
  Men, mwen konnen, mwen fèm kwè
  Fachis pral jete nan gwo twou san fon an!
  Yon jè move flanm dife pral akable ou,
  E tout moun ki te tonbe, yo kontan, yo pral resisite!
  
  Epi lafwa nou nan kominis fò
  Ann vole tankou yon falkon, ann leve anlè tout zetwal yo!
  Se pou rivyè siwo myèl koule diven
  Lemonn antye, kòn byen fò ap tande konsèy!
  
  Ak machin nan peze byen sere pyonye,
  Gade anlè nan syèl la, jèn!
  Epi bay yon egzanp pou moun ki vagade,
  Kravat ou klere tankou yon oeille!
  
  Motherland pou mwen ou vle di tout bagay
  Manman ak sans tout jèn lavi!
  Kite lavi difisil la byen lwen tèlman,
  Pèp nou an ap soufri anba move fachis!
  
  Men, fòse volonte ti gason wouj la,
  Krache nan figi a ak yon lanfè nan yon bandi swastika!
  Se pou lènmi yo tranble nan kòlè,
  Epi yo pral bat pa Lame Wouj la!
  
  peyi Sovyetik sakre,
  Ki sa ki te bay pèp yo kominis!
  Ki jan manman te ban nou kè li,
  Pou lajwa, lapè, espwa ak libète!
  
  Barefoot Blonde Pwoteje ALASKA
  ANOTASYON.
  Aleksann Twazyèm lan te vin sou pouvwa a an 1966 e li te deside defann Alaska anba lame Britanik la. Bèl ti fi blond ak yon fanm wouj ki posede majik ak divès metòd lagè ede kenbe peyi Ris yo nan Amerik la.
  . CHAPIT #1
  Mirabela Magnetic se yon lòt fwa ankò nan yon nouvo misyon fre. Fwa sa a, nan mond lan nan Alexander III. Anplis, wa a te kòmanse dirije pi bonè pase nan istwa reyèl. Depi papa l 'Aleksann II te touye nan 1866 nan mwa avril. Nan istwa reyèl, wa a te sove pa chans, men li pa t 'travay soti isit la.
  Ak vanyan sòlda Aleksann Twazyèm lan te kòmanse dirije depi 1866. Epi, nan kou, premye etap li se te entèdi vant la nan Alaska. Epi li dwat. Gwo, tsarist Larisi pa gaye teritwa li yo. Se sèlman kounye a verite a bezwen pwoteje teritwa sa yo. Epi li pa fasil.
  Desizyon sa a nan tsar-prèt la te lakòz kèk endiyasyon nan sèk etranje yo. Ak Grann Bretay deside teste Larisi an premye.
  Yon ti fò ak yon ti ganizon Ris nan Alaska an jen 1868 te atake pa twoup Britanik yo.
  Natirèlman, Mirabela Magnetic, kòm yon sèvitè fidèl nan bondye Ris yo, te voye nan fò sa a sou pozisyon Ris sou tè a, e li te oblije patisipe nan batay yo pou kenbe teritwa Ris la.
  Atè pye atè ak nan bout pantalon ak yon soutyen, ti fi a atake batri Britanik la, ki te chita sou yon wotè kòmandan anlè fò a. Mirabela Magnitnaya te deja gen anpil eksperyans nan akonpli misyon divès kalite bondye ki gen tout pouvwa Ris yo nan diferan linivè. Wi, se konsa sò ti fi-jeni sa a. Kòm yon etidyan adilt, li te vle vin imòtèl.
  Ak bondye Ris Demiurge yo te fè l imòtèl, men li te tounen yon ti fi Terminator ki sèvi yo ak moun yo nan Manman Larisi. Sa a kostim ti fi a p'ap janm fini an byen byen.
  Li sere sou bouch yon sentinèl angle epi li koupe gòj li. Se pa premye fwa epi li pa nan premye misyon li fè sa. Depi nan konmansman an anpil, gras a kò imòtèl li, ti fi a p'ap janm fini an konnen tout bagay sa a kòm yon jwèt, ak Se poutèt sa pa t 'santi remò ak okenn malèz nan nanm li.
  Pou li, yon jan kanmenm te vin tèlman natirèl ke ti fi a sèlman kontan nan pwochen siksè li.
  Isit la li tou senpleman rache tèt la nan yon lòt santinèl. Konnen angle nou yo: Alaska te e yo pral Ris!
  Mirabela Magnetic - sa a envanteur enjenyeu ak pi prolific nan CIS la depi lontan te imilye ke Alaska te vann pou yon pyès lajan! Men Tsar Aleksann Twazyèm lan pa konsa! Non, monak sa a pa pral céde yon sèl pous nan peyi Ris!
  Glwa pou Larisi ak tsar Ris!
  Ti fi a terminator ak senkyèm fè li deplase yon lòt angle sou do a nan tèt la. Kase kou li. Apre sa, li chante:
  - Alaska pral pou nou pou tout tan,
  Kote drapo Ris la, solèy la klere!
  Gwo rèv rive vre
  Ak vwa ti fi yo trè sonore!
  Wi, li ta bèl si lejand kat fi sòsyè yo, bèl tankou zetwal, ta ede kounye a. Yo ta yon gwo èd. Men, li se oke goumen pou kont li.
  Isit la ou mete dife nan poud san lafimen ak nitrogliserin. Koulye a, tout batri angle a pral vole nan lè a.
  Mirabela Magnetic chante:
  - Pa gen plis bèl patri-Larisi,
  Goumen pou li epi ou pa bezwen pè...
  Pa gen peyi ki pi kontan nan linivè a,
  Linivè a tout antye se yon flanbo nan limyè Ris!
  Batri a eksploze: tankou yon eripsyon nan yon vòlkan kolosal. Plizyè santèn Anglè yo te voye jete anmenmtan, epi yo te eksploze an ti moso.
  Apre sa, ti fi a, balanse de sab, te kòmanse koupe Britanik yo. An menm tan an, jenn vanyan sòlda-terminator la pral rele tankou nan lang angle.
  Scots yo leve! Yo vle chire larenn lan!
  Sa a se kote li te kòmanse... Te gen tire ant Angletè etnik ak Scots. Wi, tankou yon fiziyad sovaj ak sovaj.
  Epi koupe a te ale tou. Scots yo ak Britanik yo goumen youn ak lòt.
  Plizyè mil sòlda ki te sènen fò a kounye a te goumen ak pi gwo foli.
  Mirabela Magnetic Plowshare:
  - Koupe epi touye! Tire sa yo!
  Batay la te kontinye sou yon echèl gran. Pandan se tan, Mirabela, ki te genyen yon fòs ki pa timoun, te pwan plizyè barik nitrogliserin nan kannòt la, epi tou dousman voye l nan pi gwo kwirase angle a.
  Ti fi Terminator rele:
  - Pou Larisi, yon kado nan aniilasyon!
  Apre sa, li pouse kannòt la ale ak janm li yo toutouni, tifi, ki, akselere, frape nan bò a nan tatou a. Britanik yo abò yo te tire zam yo owaza e san rezilta.
  Ak isit la se rezilta a, ki jan ramming. Ak plizyè barik nitrogliserin pral eksploze. Anplis, ti fi imòtèl la montre yo avèk presizyon ke li te eksploze nèt.
  Epi destriksyon sa yo te swiv. Ak kwirase a te pran li epi li te kòmanse koule san okenn pwoblèm.
  Epi Britanik yo te nwaye. Pandan se tan, ti fi a deja sou kwazyè a. Li koupe maren yo ak sab, epi li kouri al nan tiwon an, fese pye l '.
  Pi popilè koupe maren ak grin:
  - Glwa pou bèl peyi nou an!
  Bèl Larisi anba yon tsar ki gen bon konprann!
  Mwen p'ap ba ou ènmi Alaska!
  Yo pral chire an miyèt moso nan yon boure raj!
  Apre sa, ti fi a jete yon grenad ak pye l ', li chire Britanik yo apa.
  Lè sa a, li kraze nan Helm la, epi ann vire kwazyè a. Ak de gwo bato angle ki jan yo fè kolizyon. Ak zam ki sou yo pral pete. Epi kite tèt ou koule epi boule an menm tan.
  Mirabella te chante:
  - Glwa pou Larisi, tout bèl pouvwa!
  Kwazyè a kouri pi devan ....
  Tsar Aleksann Legran,
  Pral louvri yon kont pou viktwa!
  Apre sa, ti fi a Terminator te vole ak yon sèl so nan yon lòt kwazyè. Ak nan li, tou, li te kòmanse koupe maren. Epi kraze nan Helm la.
  Epi la, jis vire toutotou epi pouse bato yo.
  Ti fi Terminator la menm chante:
  - senti nwa,
  Mwen trè kalm...
  senti nwa -
  Pa gen moun ki se yon zile!
  senti nwa,
  ekoulman zèklè -
  Tout Britanik yo bay manti!
  Ak Mirabela Magnetic pouse bato yo ansanm ankò. Ti fi sa a se reyèlman gèrye ki pi fre nan mond lan!
  Epi sote ankò, epi sou yon lòt kwazyè. Wi, metrès lanmè yo te vini ak yon move lide - al goumen ak Larisi. Espesyalman lè tankou yon ti fi difisil ak dezespere ap goumen.
  Mirabela Magnetic ak Lè sa a, koupe yon anpil nan angle ak vire bato li alantou. Plis jisteman te kaptire nan men Britanik yo. Apre sa, li transfere l 'nan atak la sou yon lòt kwazyè. Ak yon gwonde sovaj bat lènmi yo.
  Se te tankou de monstr te reyini ansanm epi yo te fè fas ak yon ekipe sovaj. Epi youn koupe nen lòt. Lè sa a, yo pran dlo lanmè epi yo te kòmanse koule, san okenn chans.
  Mirabela Magnetic rele:
  - Glwa pou Aleksann III! Gwo nan wa!
  Epi ankò, ak zòtèy toutouni li, li pral lanse yon bonm ak eksplozif. Epi tout fregat la, li te resevwa yon twou, koule.
  Wi, Britanik yo, nan kou, pa t 'atann sa a. Èske yo te panse ke yo ta kouri nan yon avanti sovaj konsa?
  Mirabela Magnetic bele:
  - Glwa pou Gran Larisi tsars yo!
  Epi ankò, ti fi a pral pran epi sezi Helm pwochen kwazyè a. Epi ak èd nan janm fè, jenn fi, li pral vire l ', ak belye mouton lènmi an. De bato kraze ansanm, epi toufe nan vomi lanmè!
  Ti fi Terminator ap rele byen fò:
  - Pou glwa peyi manman sen an!
  Epi ankò gen yon so long. Epi vole sou vag yo. Apre sa, ti fi a ankò koupe ak sab, kraze nan Helm la. Li se yon vanyan sòlda terminator trè konbatif ak agresif.
  Kraze maren angle yo, epi chante:
  - Sentèl ak yon etwal klere,
  Atravè fènwa a ...
  Gran Tsar nou an Alexander,
  Li pa konnen okenn doulè, pa gen laperèz!
  
  Lènmi fè bak devan ou
  Foul la ap bat bravo...
  Larisi aksepte ou -
  Yon men vanyan sòlda!
  Ak Mirabela Magnetic koupe yon anpil nan Britanik yo, epi ankò pouse bato yo sou yon echèl Grand, ak fwon yo.
  Sa a se reyèlman yon fi Terminator. Li sanble sou ven ane, sèlman yon mèt katrevendis wotè, e menm si misk yo jete asye ak soulajman an se tankou ba chokola.
  Men, si yon ti fi konsa bat, Lè sa a, pa pral gen siwo myèl ditou.
  Ak isit la ankò ti fi a sote soti nan yon kwazyè nan yon lòt. Epi ankò, san plis, li pouse yo tèt-sou.
  Epi li di tèt li:
  - Pou Rus Romanov yo!
  Vreman vre, ti fi a terminator se sou yon woulo liv. Li pral montre tout moun ki pi wo klas li. Epi li pral koupe ak kraze tout moun, tankou yon jeyan ak yon klib.
  Isit la se yon lòt so, fwa sa a sou yon tatou.
  Sabre tifi a pye atè ap travay ankò. Yo eseye tire sou li, men bal yo pa frape ti fi a imòtèl, epi si yo frape, yo rebondi.
  Li bon pou yon fi etènèl, ou pa sèlman jèn, men yo pa ka touye ou tou. Men w ap bat Grann Bretay.
  Ou pwan Helm la. Epi, koulye a ou deja vire l ', e kounye a, gen deja de kwirase antye, ki jan yo fè kolizyon, ak aksidan. Epi yo kraze metal ki menm etensèl vole nan tout direksyon.
  Mirabela Magnetic rele:
  - Pou Larisi ke tout moun pral kraze kòn yo!
  Epi ak yon talon fè wonn, li pral voye yon kado lanmò. Pral kraze mas la nan Britanik yo ak pwochen fregat la ale nan pati anba a.
  Oke, gen kat plis kwazyè ki rete. Li klè ke Britanik yo pa pral voye tout flòt la sou rivaj Alaska.
  Isit la Mirabela Magnetic kaptire yon lòt volan. Ak soti nan tout lòt peyi sou li vire l 'sou lènmi an. Epi kounye a tou de kwazyè pran ak fè kolizyon fwon.
  Gen yon tchchacha, ak pete nan metal. Epi tou de bato yo kòmanse koule ak anpil plezi.
  Mirabela Magnetic chante:
  - Nan magazen "Byè-Dlo",
  Bay manti yon moun kontan...
  Li soti nan mitan pèp la
  Epi li soti, li tonbe nan nèj la!
  Koulye a, ou bezwen detwi kwazyè ki sot pase yo, epi pran sou pi piti bato.
  Lè sa a, Britanik yo sou tè a, apre lanmò a nan flòt la, pral rann tèt yo bay mizèrikòd la nan gayan an.
  Ak pou Grann Bretay, sa a pral tankou yon leson ke yo pa janm pral bliye li. Epi yo pral sonje tou Crimea a, kote yo te pike tèt yo pandan rèy Gran granpapa Nicholas Premye a. Sepandan, Nikolai Palych pa t 'antre nan listwa kòm yon sèl gwo, men yo te tounen soti nan yon echèk. Men, pitit pitit li a dwe kounye a montre tout bèl pouvwa a nan zam Ris.
  Ak nan sa a li te ede pa Mirabela Magnetic - yon ti fi terminator trè fre ak detèmine.
  Mirabela sezi yon lòt Helm, epi pouse tou de kwazyè Britanik youn kont lòt. Apre sa, li aji trè desizif ak frèt.
  Lè sa a, ti fi Terminator la di:
  - Bato yo ale nan pati anba a,
  Avèk lank, vwal...
  Apre sa, yo pral pou ou
  Lestonmak lò!
  Lestonmak lò!
  Ak yon lòt so, depi kat kwirase ak yon douzèn kwazyè yo te detwi, Lè sa a, li lè yo detwi fregat yo. Grann Bretay pral pèdi anpil bato.
  Lè sa a, konprann sa sa vle di atake Larisi.
  Ti fi Terminator te chante:
  - Pou mèvèy la ak viktwa nou nan mond lan!
  Apre sa, li sele volan pwochen fregat la, li dirije bato a nan yon belye, ak yon souflèt pwisan, tankou yon eksplozyon!
  Epi yo pral pran tou de veso yo, yo kase, yo fann an miyèt moso. Epi li se gwo ak trè fre.
  Mirabela Magnetic sote ankò, li sote sou yon lòt veso. Epi apati de la li mennen pwosesis la. Epi ankò vire bato a alantou, ak fregat yo fè kolizyon.
  Yon fwa ankò, kriye nan metal kase, yon eksplozyon pwisan, ak maren yo siviv tonbe nan dlo a.
  Mirabella rele:
  - Pou siksè nan zam nou yo!
  Epi ankò yon ti fi brav nan atak la. Li sele yon nouvo fregat. Epi yo voye bay destriktè a.
  Bato yo fè kolizyon ak eksploze. Metal la kase epi dife a monte nan lè a. Epi moun ap boule vivan.
  Sa a se absoli pi move kochma tout tan. Ak Britanik yo ap boule tankou babekyou.
  Pami moun ki mouri yo te gen yon ti gason kabin, yon ti gason sou trèz. Se yon pitye, nan kou, ke yon nonm sa yo te touye. Men, lagè se lagè.
  Ti fi Terminator te chante:
  - Pral gen kadav, anpil mòn! Papa Chernomor avèk nou!
  Apre sa, ti fi a ankò voye yon grenad ak pye fè l ', ki te plonje yon lòt bato.
  Jeni ti fi a te bay tèt Amiral Britanik lan, pandan tèt li te pete tankou yon joumou frape pa yon pil. Ak talon pye l' li chaje gwo nwa nan manton an. Apre sa, li te vole sou li ak touye yon douzèn maren.
  Apre sa, ti fi a vire fregat la ankò epi li bat vwazen li avèk li. Tweet agresif:
  - Mwen se yon gwo zetwal!
  Epi ankò, ti fi a Terminator se sou atak la. Ravajè ak rapid. Li boukannen yon vòlkan antye ak yon eripsyon nan pouvwa kolosal. Sa a se yon ti fi jeni irézistibl.
  Epi kraze tout moun san pitye. Epi, koulye a ti fi-devni selèb la ap sele yon lòt fregat. Epi li detwi advèsè a san pèdi tan. Ti fi sa a se yon gwo zetwal.
  Mirabela Magnetic ankò pouse de bato yo youn kont lòt, epi li rele nan tèt poumon li:
  - Pou gwo kominis!
  Epi ankò yon brav ti fi-de gè nan ofansif la. Wi, isit la ou ap goumen nan yon nouvo fason. Pa tankou yon lòt frape sou Dezyèm Gè Mondyal la. Tout bagay se bèl ak fre isit la. Goumen Grann Bretay sou Alaska.
  Etazini poko refè apre lagè sivil la, epi yo pa gen yon fwontyè komen ak Larisi. Se konsa, si ou gen lite ak Yanki yo, Lè sa a, anpil pita.
  Ak Grann Bretay gen yon koloni nan Kanada ak Larisi gen yon fwontyè komen ak li. Se konsa, li nesesè pou repouse ofansiv la nan vanyan sòlda Angletè.
  Men, men yon lòt pè fregat fè kolizyon. Byento pa pral gen anyen ki rete nan flòt Britanik la.
  Ak pa tè, ou pa atake Alaska twòp. Isit la kominikasyon pou Grann Bretay yo lonje.
  Mirabela Magnetic ankò pouse fregat yo ansanm, epi gwonde:
  - Yon pirat pa bezwen syans,
  Epi li klè poukisa...
  Nou gen janm ak bra
  Ak men...
  Ak tèt la, nou pa bezwen anyen!
  Ak tèt ti fi a pral deplase tankou yon maren angle, ke li pral vole pa, ak frape desann yon douzèn avyon de gè.
  Mirabela sou atak la ankò.... Isit la ankò li pouse fregat yo youn kont lòt. Apre sa, yo kraze, boule ak koule.
  Mirabela rele:
  - Pou nanm nan Larisi!
  Epi, koulye a toutouni, talon wonn ti fi a ankò jwenn yon objektif. Li kraze advèsè a epi li gwonde:
  - Pou patri sakre a!
  Ak yon jenou jenn fi fè, tankou si li te bat lènmi an nan vant. Yo pran l, trip yo soti dèyè bouch li.
  Mirabela Magnetic rele:
  - Pou grandè patri a!
  Apre sa, li vire platinn lan nan lè a, chire lènmi yo an ti moso ak pye l '.
  Wi, ti fi a detwi briyan ... Li tèt li ta fasil fè fas ak lènmi.
  Men, kat ti fi sòsyè parèt. Epi tou bèl pye atè ak nan yon bikini.
  Epi ann kraze Britanik yo. Yo sote sou tèt yo, voye grenad ak pye jenn fi, epi dechire Grann Bretay.
  Ak isit la se Natasha - yon ti fi miskilè nan yon bikini. Li pral pran epi jete yon disk ak zòtèy pye l '... Plizyè maren angle yo koupe, epi fregat la vire toutotou epi belye kòlèg li.
  Natasha rele byen fò:
  - Alexander Twazyèm sipèsta!
  Zoya ti fi sa a ak cheve an lò konfime:
  - Sipèsta epi yo poko fin vye granmoun ditou!
  Augustine te kraze Anglè yo an kòlè, chen wouj sa a te bay, li te montre dan li:
  - Kominis la pral avèk nou!
  Ak talon pye ti fi a te pran ak mato lènmi an nan mizo zam la. Epi fregat la pran li fann.
  Svetlana ri, tire nan yon zam, kraze lènmi an, vire, pye toutouni volan an, jape:
  - Wa avèk nou!
  Ti fi yo imedyatman gaye, ak anpil agresif detwi flòt la. Oke, ki moun ki ka reziste. Fregat yo byen vit kouri soti, e kounye a, pi piti veso yo te kraze olye pou yo.
  Natasha, detwi Grann Bretay, chante:
  - Larisi te pi popilè pou syèk kòm yon sen!
  Ak zòtèy toutouni li, li pral voye yon bonm ki fann brigantine a.
  Zoya, kontinye kraze lènmi an, di:
  - Mwen renmen ou ak tout kè mwen ak tout nanm mwen!
  Epi ankò, ak zòtèy toutouni li, li voye yon pwa. Sa kap vini bato Anglè fann.
  Ogistin tou pran e li frape ènmi an. Li kraze bato a, chen wouj la te plonje yon anpil nan opozan nan Grann Bretay. Epi li tcheke:
  - Pou Aleksann III, ki moun ki pral vin yon gwo wa!
  Svetlana fasilman dakò ak sa a:
  - Li sètènman pral!
  Pye a fè nan terminator blond la te fè aksidan sou bò a nan bato Britanik la ak fòs konsa ke bato angle a te kraze an twa pati.
  Mirabela Magnetic la, ti fi irézistibl sa a, te frape lènmi an tèlman fò ak talon li fè, wonn, timoun, ke brigantin a te fann e li te plonje prèske imedyatman.
  Ti fi Terminator te chante:
  - Nou pral bale lènmi an ak yon sèl kou,
  Nou pral konfime tout bèl pouvwa a ak yon nepe asye ...
  Nou kraze Wehrmacht la pou bon rezon,
  Angle ap jwe, nou pral kraze!
  Natasha fè yon œy epi li di ak yon ri:
  - Epi, nan kou, nou pral fè li ak janm jenn ti gason fè!
  Epi talon ti fi a te fè aksidan sou yon lòt bato angle.
  Zoya, ki te montre dan li, li di yon fason agresif:
  - Pou kominis nan enkarnasyon wa a!
  Apre sa, ti fi a te pran li ak zòtèy pye l ', li jete yon bagay ki mòtèl afekte lènmi yo, literalman bale ak chire yo.
  Augustine, kraze Angle yo, li pran epi li bay:
  - Glwa pou Kris la ak fanmi an!
  Apre sa, pye li tou te voye yon bonm, dechire yon lòt soumaren.
  Lè sa a, talon pye a fann brigantine a ak yon souflèt presi. Epi li te fè sa avèk anpil gras.
  Svetlana tou se nan mouvman aktif. Detwi lènmi. Ak talon pye l 'voye yon lòt brigantine nan fon an.
  Ak ti fi a ak zòtèy pye l 'ankò ak kòlè sovaj voye yon grenad. Li se yon vanyan sòlda etonan.
  Isit la se Natasha nan yon atak rapid, ak trè agresif. Li atake dezespereman.
  Ak nouvo bato angle a koule lè li vin frape pa yon bonm jete pa zòtèy fè ti fi a.
  Natasha te chante, li te montre dan li:
  - Mwen supermoun!
  Zoya choute brigantin nan nen ak jenou li. Epi li fann an fant e li te kòmanse koule.
  Mirabela Magnetic ak talon pye li tou fann pi piti bato Britanik la epi li di:
  - Pou fòs mwen! Tout moun wouze!
  Ak ti gason an se ankò nan mouvman ak atak agresif.
  Augustine te kontinye deplase tankou yon kobra ki pike Grann Bretay, epi li te bay ak plezi:
  - Kominis! Sa a se yon mo fyè!
  Epi zòtèy yo fè ti fi dezespere sa a te voye yon lòt kado destriksyon.
  Ak mas angle a te fini nan yon sèkèy, oswa nan fon lanmè a. Sepandan, ki kalite sèkèy si yo te chire?
  Ak rès la menm koule!
  Mirabela Magnetic, ak yon souri sovaj, krache sou brigantine a, epi li pran dife tankou si te vide ak napalm.
  Ti fi Terminator rele:
  - Pou vodka wayal!
  Ak ki jan li ri, epi li bay yon talon pye sou bato a nan Grann Bretay. Li pral fann ak bul-bul nan fon lanmè a.
  Svetlana te voye bonm lan ak zòtèy pye li epi li di:
  - Epi bèl fi yo ale nan lanmè ...
  Epi koupe lènmi ak sabre.
  Mirabela Magnetic, kraze Britanik yo, konfime:
  - Eleman lanmè! Eleman lanmè!
  Men ki jan vanyan sòlda yo separe. Ak ti fi etidyan an tèlman goumen ak yo. Ak frisky an menm tan an.
  Mirabela mayetik tire sou lènmi an soti nan kanon an nan Britanik yo. Apre sa, yon lòt bato koule, li di:
  - Rèv espas! Se pou lènmi an kraze!
  Ti fi deyès yo ak ti fi elèv la separe nan yon kòlè kolosal. Apre sa, yo koupe lènmi an, san okenn fason pou Grann Bretay reziste presyon sa yo.
  Mirabela te plonje yon lòt bato, sonje ke nan youn nan linivè paralèl, tinen an deside ede Alman yo nan desen an nan "Tiger la" -2. Ak jeni teknik sa a te jere yo fè yon machin ak epesè nan zam ak zam nan "Royal Tiger la", ki peze sèlman trant tòn, ak yon mèt ak yon mwatye wotè!
  Epi poukisa li se yon tinen! Epi gen yon designer super! Natirèlman, ak yon machin konsa, Alman yo te kapab defèt alye yo nan Normandie nan ete 1944, ak nan otòn la sispann ofansif Lame Wouj la ki te kraze nan Warsaw.
  Pi mal te ke gnome a pa sèlman fèt tank. XE-162 tou te tounen anpil siksè ak limyè, ak bon mache, ak fasil jere. Ak bonm Yu-287 la te tounen yon devni selèb.
  Apre sa, senk yo te oblije entèvni. Se konsa, lagè a trennen sou karannsetan ane a.
  Men, si pa t 'gen senk nan yo, Fritz la te kapab genyen!
  Lè sa a, Mirabela Magnetic te pale sevè kont fòlklorik lan:
  - Yo pi mal pase luten!
  Vreman vre, te gen tankou yon sikè farfade. Li te vin yon pilòt Luftwaffe, li te tire desann plis pase sisan senkant avyon soti nan sezon otòn nan karannyèm ane a, jiska jen 1944, sou tou de fwon yo. Li te resevwa Lakwa Knight an fè Lakwa ak Silver Oak fèy, epe ak Diamonds lè premye a nan Luftwaffe te tire desann de san avyon. Pli lwen, pou twasan avyon ki te tonbe li te resevwa Lòd Eagle Alman an ak Diamonds. Pou katsan avyon ki te tonbe, premye Lòd Lakwa Knight an nan Lakwa an fè, ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds. Pou senksan (500) avyon komemoratif ki te tonbe nan dat 20 avril 1944, farfade a te resevwa Grand Cross nan Lakwa an fè - dezyèm lan nan Twazyèm Reich apre Hermann Goering.
  Ak pou avyon an 600th, li te akòde yon prim espesyal: Kwa Knight nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds. Glwa as-elf la pa janm te tire - majik aji kòm yon talisman nan bondye yo. Apre sa, li te travay pou kont li tankou yon kò aeryen antye.
  Men, sa a pa te gen okenn efè sou kou a nan lagè a. Epi Alye yo te debake nan Normandie. Ak byen avèk siksè, malgre efò yo pi byen nan farfade la.
  Oke, Lè sa a, reprezantan sa a nan moun yo nan majisyen deside frape wout la soti nan Twazyèm Reich la. Anplis, ki sa li bezwen? Èske li posib pou pote kont ou jiska mil? Ki moun ki pral ak lènmi an!
  Mirabela te plonje yon lòt brigantin, li gwonde:
  - Pou patri a, manman nou!
  Deja senk nan yo te plonje prèske tout bato yo. Sou kòd final la, senk veso yo te pouse ansanm nan yon fwa, ranpli defèt la nan flòt angle a.
  Mirabela Magnetic te chante, li te montre dan li:
  - Larisi pral pi popilè pou syèk,
  Pral gen yon chanjman jenerasyonal byento...
  Nan kè kontan, yon gwo rèv
  Alexander pral, pa Lenin!
  Ti fi yo sanble yo kontan. Nan lanmè, Angletè bat. Koulye a, li rete fini nan lènmi an bat sou tè a.
  Ak senk yo kouri koupe lènmi ki te deja dezorganize ak mwatye kase.
  Ti fi yo ak ti gason an kraze lènmi an. Yo koupe l ak sab, epi yo voye grenad sou lènmi an ak zòtèy pye yo. Epi li te tounen trè fre.
  Natasha koupe ak chante, sabre li yo tèlman vit ak ven kou pa segonn. Wi, ak vitès sa a, pèsonn pa ka reziste sorcier yo. Sa a se sa pouvwa a nan bondye Ris yo vle di!
  Mirabela Magnetic ak talon pye li te deplase sou kas la, epi li te kase kou jeneral Britanik la, te di:
  - En de twa Kat!
  Zoya lanse yon disk byen file ak dwèt li epi li di ak yon ri:
  - Janm anlè bra pi laj!
  Augustine te aji trè agresif. Epi pye li yo rapid. Epi cheve wouj kwiv ap flote tankou yon bannière batay, pwoletè.
  Ti fi a pran li epi li chante:
  - Mwen se yon sòsyè e pa gen plis bèl pwofesyon!
  Svetlana, koupe opozan, te dakò:
  - Non! E mwen pa panse ke li pral!
  Epi pye l' yo te voye ponya. Yo vole sou yo epi yo koupe de douzèn Anglè.
  Ekstèminasyon an te ale selon plan an. Tou de ti fi yo ak ti gason an te aji ak kòlè evidan. Ak presizyon etonan. Gèrye trè kraze ak aplonm sovaj.
  Mirabela mayetik, koupe an mwatye yon lòt jeneral, kòm li sifle.
  Apre sa, yon douzèn kòk pran l ', li tonbe nan yon atak kè. Li tonbe atè, li fè twou nan tèt yon demi santèn konbatan angle.
  Men batay la! Pi fre nan batay!
  Terminator Girl bele:
  - Mwen se yon gwo vanyan sòlda! Mwen se Schwarzenegger nan yon jip!
  Natacha gronde byen sevè, epi li frape pye li:
  - Ou se yon Terminator nan yon bikini!
  Mirabella te dakò:
  - Mwen se yon Terminator nan yon bikini ki vomi tout moun!
  . CHAPIT #2
  Natasha, ti fi sa a pye atè nan yon bikini te pran yon desizyon:
  - Nou atake sis Britanik nan nou! Genyen twò kèk nan sòlda nou yo nan Alaska pou mete yo anba atak!
  Mirabela Magnetic te dakò ak sa a:
  - Poukisa nou bezwen bayonèt siplemantè? Bagay pwensipal lan se ke gen majik!
  Ak ti fi ki p'ap janm fini an, ki nan nenpòt ka deyò gade sou ven ane, sèlman te gen misk trè enpòtan, mete so sou pye l' toutouni, tifi.
  Margarita, fi Terminator sa a, se tou youn nan granmoun sa yo ki te dakò retounen nan anfans pou dedomajman pou imòtalite ak fè tout kalite misyon.
  Li kouli:
  - Finalman yon bagay yo fè! Ala fatige mwen, li espesyalman moral pou angaje nan yon sèl konstriksyon!
  Mirabela Magnetic, ti fi Terminator imòtèl sa a vle konfime:
  "Pou onèt, mwen fatige ak li tou!" Mwen vle batay!
  Natasha chante:
  - Anba li se yon jè nan lalin azure,
  Anwo li gen yon reyon an lò nan solèy...
  Men, li rebèl vle yon tanpèt -
  Kòm si gen lapè nan tanpèt la!
  Gèrye a ri, li montre denk byen file.
  Sis yo pa t di yon lòt mo. Li jis pran ak atake Britanik yo. Lame Britanik la te pito gwo: san senkant mil sòlda, ki nan yon sèl kote se yon anpil pou diznevyèm syèk la. Wi, mwen pral eseye kolekte kòm anpil nan Kanada.
  Plus, nan kou, yon flòt gwo, ki soti nan lanmè diferan.
  Men, Armada a te deplase nan pozisyon Ris yo. Ak konbyen sòlda Larisi genyen la? San fwa mwens! Bon, travayè konstriksyon yo ap vini tou.
  Men, isit la sis la ak zam yo majik nan Britanik yo te pran ak atake.
  Fwa sa a, vanyan sòlda yo etènèlman jèn gen mitray, nepe, ak tout asenal majik devaste a.
  Ak ki jan yo te antreprann destriksyon nan yon lame konsa.
  Mirabela Magnetic balanse nepe li yo, koupe sòlda angle yo. Lè sa a, li te bay yon pete nan mitray, koupe opozan yo. Apre pye atè pye fi, vanyan sòlda yo te voye yon grenad, dechire lame Anpi lyon an.
  Epi nan fen premye vag atak la, Mirabela sifle.
  Crows te endispoze, kout pwen an tèt sòlda Angle yo.
  Ti fi Terminator te chante:
  - Pi fò nan mond lan se lespri Ris la!
  Margarita, ti fi etènèl sa a, epi tou yon terminateur nan pouvwa destriktif kolosal, koupe ak epe ki alonje. Apre sa, li te bay yon pete nan mitray. Lè sa a, dwèt fè pitit etènèl la te lanse yon kado touye moun nan lanmò. Li dechire yon mas nan lènmi nan Larisi.
  Apre sa, yon ti fi ki gen cheve an lò pral sifle tankou yon siflèt, epi voye yon nwaj antye nan kòk sou tèt yo nan Britanik yo. Moun sa yo pèse tèt yo.
  Marguerite te woule:
  - Lènmi an pral kraze nan pousyè ak plim!
  Natasha nan ofansif la... Ti fi a ak cheve ble premye kouri moulen van an ak nepe li. Lè sa a, li pran l ', li ak zòtèy pye l' jete yon grenad ki pote lanmò Britanik yo. Lè sa a, li te bay yon pete nan mitray.
  Lè sa a, li jete soutyen li ak ki jan zèklè kliyot soti nan yon pwent tete wouj.
  Cheval yo ak moun yo te voye jete anmenmtan epi yo te chire an ti moso.
  Natasha gronde:
  - Men, Pasaran!
  Gèrye Mirabela lanse yon grenad ki ka touye moun ak pye l fè pitit li a epi li di:
  - Mwen se yon fi cool!
  Margarita, ti fi san fatig sa a, ak talon pye l, te trayi kado lanmò a epi li te bay:
  - E mwen se yon fanm ki fre!
  Zoya fi ak cheve jòn cho nan atak. Apre sa, li te pran yon pete nan mitray, ak Lè sa a, li koupe ak nepe epi li te fè yon resepsyon papiyon. Ti fi a ak pye fè jete yon kado nan destriksyon. Dechire yon mas nan sòlda angle yo. Lè sa a, vanyan sòlda nan pwent tete wouj lage yon pulsar nan destriksyon. Apre sa, li bat ran Angle yo.
  Zoya gorgogne:
  - Mwen se konsa, pi koul la!
  Epi ankò vanyan sòlda nan tankou yon koupe, fwa sa a ak zèklè soti nan lonbrit la. Li pral pran epi boule yon koup la santèn angle.
  Epi ri nan tèt li ki montre dan li. Ak nan dan yo reyon solèy yo voye ki avèg lènmi an.
  Augustine tou nan batay la. Sa a se pi fre nan ti fi ki pi di. Epi kounyeya li pral pran nepe ki alonje koupe a. Lè sa a, li te tire nan mitray li yo. Sekle desann liy lan nan Britanik yo. Apre sa, ak zòtèy fè, li pral voye yon grenad. Ki kraze konbatan angle yo tankou yon blotter.
  Ak isit la se menm pi fre soti nan pwent tete Ruby lage yon kado touye moun nan lanmò. Ak konbyen opozan pou enkapasite.
  Men, soti nan lonbrit wonn wouj la, yon kaskad zèklè vole soti, ak boule opozan tankou yon flanbo babekyou.
  Augustine te woule nan tèt poumon li:
  - Li pral trè bon gou!
  Svetlana se la menm. Li nan yon foli. Ak nepe li yo ale nan ran yo tankou tank, nan enfantri a. Lè sa a, ak yon mouvman grasyeuz, otomat yo koupe opozan yo. Men, lè pwent tete frèz travay, Lè sa a, sa a se konplètman dezòd.
  Men, lè lonbrit la voye yon bagay ki reyèl ak enfiniman odè touye moun.
  Gèrye a rele byen fò:
  - Mwen se yon chanpyon!
  Mirabela sifle mayetik tankou yon falkon. Ak tonbe sou Britanik yo tankou lapli gri. Isit la ti fi a pral pran ak koupe ak nepe tankou sizo. Lè sa a, machin yo pral travay. Jenn vanyan sòlda nan se nan gwo chòk. Ak isit la se menm pi fre, lè pye atè, janm tifi a nan yon elèv lanse yon kado nan lanmò.
  Mirabela di:
  - Pou grandè kanpay kominis la!
  Margarita se yon ti fi trè aktif ak difisil. Li bay yon pete nan mitray, koupe Britanik yo. Lè sa a, koupe vyann ak nepe.
  Lè sa a, ak pye atè li pral voye tankou yon devaste.
  Ak jèn vanyan sòlda yo pral sifle. Ak tankou flak epè nan kòk swooning pral tonbe sou lènmi yo.
  Natasha tire ak presizyon ekstrèm, ak gwonde:
  - Glwa pou patri Tsars yo!
  Ti fi a tire yon pete nan yon mitray. Lè sa a, li koupe ak nepe, koupe konbatan yo nan anpi lyon an. Lè sa a, ak zòtèy fè, ki jan yo jete yon kado nan destriksyon konplè.
  Apre sa, pulsar yo pral emèt pa pwent tete wouj. Lè sa a, tankou yon zèklè destriktif ak ki ka touye moun pral vole soti nan lonbrit la wonn. Epi boule plen plen, sòlda angle yo.
  Men, kado ki pi devaste a se lè yon ti fi ak cheve ble pete kilòt li, ak yon tònad destriktif nan aniilasyon majik vole soti nan lestomak Venis la.
  Sa a se sa Britanik yo pa ka kanpe ditou. Li pral pran l ', li frape l' nan bato ak sèkèy.
  Gèrye a gwonde:
  - Glwa pou patri a cosmic ak wayal!
  Zoya goumen ak enèji sovaj. Isit la li kouri moulen an ak epe. Lè sa a, li te bay yon pete egzak nan mitray. Anplis, chak bal te tire pa yon ti fi trè bèl ak cheve koulè a nan yon pisanli jenn frape dwa sou sib la epi yo pa te anven. Lè sa a, dwèt yo fè nan janm grasyeuz jete yon lòt kado nan lanmò. Epi li te tounen trè egzat ak byen vize. Ak chak fragman nan grenad la majik, ki kapab itilize ankò frape dwa sou sib la.
  Apre sa, li pran pwent tete wouj la, li tire sou pwatrin dwat la sou kavalye a, ak sou bò gòch la sou enfantri a.
  Zoya tweeted:
  - Glwa pou Tsar Alexander!
  Men, zèklè vole soti nan lonbrit la, premye sou enfantri a, ak apre sa sou kavalye a. Li te tounen trè danjere e egzat.
  Ak isit la se kòd final la, lè yon tònad leve soti nan grot nan bèl nan Venis, chire kilòt yo nan ti fi a vanyan sòlda. Ak anpil angle yo detwi nan yon fwa.
  Konbatan fi a gwonde:
  - Pou te pwomèt Larisi!
  Natasha, koupe sòlda angle yo, fè remake:
  - Tè pwomiz pèp Izrayèl la ... Larisi rele yon ti jan diferan!
  Augustine se yon vanyan sòlda nan yon souri ki ka touye moun nan dan briyan li tankou yon glas. Ak lapen solè vole soti nan yo, ki boukannen sòlda angle. Ti fi a wouj-chveu fè yon teknik ak nepe, koupe opozan yo. Lè sa a, li tire nan mitray, koupe yo desann tankou yon tondèz gazon. Men, lè yon grenad jete pa pye a fè nan yon harpi wouj vole, ak kraze konbatan yo angle.
  Lè sa a, vanyan sòlda nan kostim wouj la, kòm li pran nan pwent tete rubi a, yon bagay ki pote lanmò pral tire. Ak pulsar sovaj pral pase.
  Ti fi a pran yon bagay nan lonbrit li, ki pa bay yon chans chape, lanse ak blathers nan tèt la nan poumon li.
  - Pou viktwa sou lènmi yo nan Larisi!
  Ak nan fen a, chire kilòt mens soti nan lestomak Venis pral lanse yon bagay ki pa t 'menm bay Britanik yo tan travèse tèt yo. Li te tonbe difisil.
  Svetlana te pran li, li koupe ak nepe tankou lam yon moulen. Li koupe nan konbatan angle yo. Apre sa, li tire mitray li yo. Koupe yon anpil nan lènmi. Ti fi a te pran li epi li te lanse yon grenad ak dwèt li chisele nan pye li. Epi dechire mas opozan yo. Lè sa a, soti nan pwent tete yo frèz li te tire tankou yon egzeyat nan zèklè chòk. Epi li te tire konbatan angle yo san yo pa piti piti piti.
  Se konsa, li pran nan lonbrit la, li voye yon gwo bout bwa majik. Apre sa, li chire yo tout an ti moso.
  Epi nan fen, li pran li, jete kilòt ble li, ak ki jan li ta lanse yon tanpèt antye soti nan lestomak la nan Venis, epi li mete dife nan rejiman an epi boule l 'nan fen.
  Mirabela Magnetic ankò koupe pa fè yon teknik papiyon sou moun. Apre sa, li te tire yon pete nan yon mitray. Sekle anba sòlda angle yo. Pye yo fè ti fi a te voye plizyè grenad ki kapab itilize ankò. Epi dechire opozan yo.
  Lè sa a, vanyan sòlda ki jan yo sifle. Ak pi wo a, kòk yo te kòmanse vide desann sou Britanik yo ak fòs la san pran souf nan yon mitray chval. Ak ki jan yo pèse sòlda yo nan Anpi Britanik la ak bèk byen file ansanm ak kas yo.
  Ti fi Terminator te chante:
  - Glwa pou peyi Ris la!
  Margarita, tifi san pran souf la, te rele tou avèk antouzyasm, li te montre dan li:
  - Glwa pou ewo Tsar Alexander!
  Ak pye atè, li pral pran epi voye yon bagay ki touye moun konsa, tankou si yon pil dife tonbe soti anwo.
  Epi ti fi a pral sifle ankò... E kòk yo pral tonbe tankou yon gwo lapli ki ka touye moun sou tèt Britanik yo.
  Natasha goumen ak enfantri a ak yon foli sovaj. Apre sa, li pral pran nepe nan Britanik yo ak thrash. Apre sa, li pral koupe lènmi nan yon mitray. Men, lè talon pye l lan voye yon kado lanmò, li vin trè fre.
  Ak vanyan sòlda nan cheve ble pral lage yon kado enpresyonan nan aniilasyon nan pwent tete wouj li. Epi fri sòlda angle yo vivan.
  Natirèlman, mwen regrèt pou mesye yo, men yo te vin nan peyi orijinal Ris la - Alaska. Epi li difisil pou fè fas ak yo, san vyolans.
  Men, Natasha, tankou si thrashing soti nan lonbrit li ak yon pwisan, egzeyat elektrik, frape pi rèd toujou opozan nan yon dezòd san. Li fè li trè efektivman.
  Men, manje ki pi devaste ap tann lènmi lè soti nan lestomak Venis, jan tanpèt majik ipèplasmik la kòmande. Sa a pote destriksyon total.
  Gèrye gwonde:
  - Kominis la ap vini!
  Zoya, ki mennen yon dife ki ka touye moun sou lènmi an, soti nan mitray, koupe ak nepe. Li kraze tout yon liy Anglè. Lè sa a, ak zòtèy fè nan janm grasyeuz li jete yon grenad ki ka touye moun. Dechire sòlda Britanik yo.
  Men, lè pwent tete wouj yo te klere ak pulsar, kraze pouvwa Britanik la, Britanik yo te vin malad nèt.
  Men, lonbrit ti fi a lage zèklè, ki te fonn bayonèt yo nan fizi yo nan konbatan angle yo, ak fè yo fimen tèt yo.
  Men, prezan ki pi pwisan nan aniilasyon vole soti nan grot Venis la. Li pran tout lènmi yo an menm tan, li boule. Ak kite sèlman kòn ak janm soti nan opozan. Plis espesyalman, plant yo nan bòt yo.
  Zoya tweeted:
  - Kominis ap vini - glwa tsar la!
  Augustine goumen ak yon foli agresif. Li se yon ti fi, byen, tankou yon ti fi batay ke mwen pa ka sove pèsonn kont li. Cheve kòb kwiv mete wouj li yo ap flote nan van an tankou banyè Lenin la, ak ki yo ale nan tanpèt Palè ivè a. Gèrye a pral bay yon pete soti nan mitray, ak chak bal se dwa sou sib. Apre sa, li koupe ak nepe san seremoni nesesè.
  Men, lè zòtèy yo fè nan ti fi a Terminator voye yon grenad ki gen pouvwa ki pi mòtèl la. Apre sa, yo pral chire an ti moso, tout sòlda nan Grann Bretay ki te nan episant la nan destriksyon.
  Men, pwent tete Ruby yo te travay. Epitou yon efè ki ka touye moun sou opozan yo. Yon pwent tete, briyan ak bijou, krache ekoulman nan enfantri a, ak lòt la nan kavalye nan Anpi Britanik la. Ak literalman limen ak chalè infernal.
  Augustine twit:
  - Glwa pou peyi a nan Larisi!
  Epi, koulye a, soti nan lonbrit la nan yon ti fi ki gen yon kostim wouj, zèklè pral vole soti. Epi li pral flanm nan tout ran angle yo.
  Natasha kriye ak talon pye li:
  - Ou super!
  Vixen nan cheve wouj ki soti nan grot Venis la pral lage yon kouran asasen nan yon toubiyon majik ak gwonde:
  - Peyi mwen an nan Sovyetik la!
  Svetlana tou lite ak Torsion agresif. Ak zòtèy pye l 'li jete disk mens, chak nan yo ki koupe yon douzèn tèt angle. Gèrye a montre dan li. Tire soti nan mitray, koupe advèsè ak nepe, epi vire yo nan yon dezòd san.
  Men, nan pwent tete frèz li yo, travès nan lazè majik vole. Epi an n jis di li vrèman fre. Ki jan yo limen sou lènmi an. Ak reyon sa yo ke bèl tete ti fi a voye vrèman fè yon bèl boule.
  Ti fi a an jeneral, ann di devni selèb la vanyan sòlda!
  Ak soti nan lonbrit la wonn, bèl yo se tankou zèklè, boule nèt klè nan ranje lènmi an.
  Svetlana di:
  - Pou Larisi, ki se pi fre nan tout!
  Epi, koulye a, soti nan bèl lestomak li nan Venis, yon kouran nan plasma fache majik vole soti ak tonbe sou Britanik yo. Literalman boule yo nan sann dife ak dife.
  Svetlana gronde:
  - Nan non Kris la Ris!
  Mirabela Magnetic, goumen dezespereman ak koupe ak nepe tankou yon elikoptè nan mòd atak, konfime:
  - Nan Non Jezi, Bondye Ris nou an, Blan, Toupisan!
  Ak pye a fè nan ti fi a pral lanse tankou yon kado asasen nan aniilasyon.
  Apre sa, ti fi a pral sifle ankò tankou yon vòlè rossinyol. Kòk soti nan tankou yon siflèt ale fou ak endispoze. Epi bèk yo te fè kran angle.
  Mirabel nòt:
  - Pito ou vin yon wa pou yon èdtan pase yon esklav pou yon syèk .... Men nonm lan pa vle mouri!
  Margarita ri epi li di:
  - Wi, moun tèt yo pa konnen sa yo vle!
  Ti fi a kouri moulen van an, li voye yon grenad ak pye li. Apre sa, li montre dan pèl li yo, li di:
  - Lòm vle vin Bondye, men li pa vle fè sakrifis!
  Epi Margarita, te bay yon pete mitray. Sekle desann yon anpil nan opozan. Lè sa a, ki jan yo sifle. Ak kònèy yo tonbe sou tèt sòlda angle yo, ak yon rezilta fatal.
  Ti fi a di ak yon ri:
  Tout sa ki mennen nan viktwa se bèl bagay!
  Mirabela Magnetic, li te fè yon moulen labatwa, li te koupe tèt yo nan yon douzèn angle, konfime:
  - Pran sou lènmi an, men mwayen yo pa konte!
  Natasha te fè yon teknik papiyon ak nepe li. Lè sa a, li te bay yon pete trè byen vize, koupe desann opozan. Li koupe yo tankou bè ak yon kouto. Epi li te klere dan pèl li yo. Reyon solèy la te vole soti nan fang li yo, ki te rache tèt sòlda angle yo. Apre sa, yo te fè li tout menasan ak konvenkan.
  Lè sa a, zòtèy fè ti fi a pran ak lanse yon sitwon. Ki, li te chire, imedyatman etenn yon santèn sòlda nan Grann Bretay. Epi koupe branch yo.
  Lè sa a, Natasha soti nan lonbrit li, kòm li voye ak zèklè nan lanmò ak destriksyon, pral montre klas ki pi wo a. Ak lonbrit la te travay trè, trè agresif, simen lanmò inevitab.
  Men, lè tach nan enèji majik, destriktif lapli desann soti nan grot nan Venis, li te tounen soti nan yon vrè voltijé eksepsyonèl.
  Natasha jape:
  - Pou viktwa sen!
  Ak pwent tete wouj yo pral emèt pulsar batay ki koupe lènmi an pwòp.
  Men, nan atak la Zoya. Ti fi sa a ak cheve an lò tèlman aktif ak briyan. Se konsa, li te pran l ', li soti nan mitray yo te bay yon pete trè byen vize ak egzat. Apre sa, li koupe men dèyè ak nepe li yo. Frape jete pye atè yon bonm lanmò asasen. Lè sa a, li te pran pwent tete wouj pandan li ta lage pulsar ki ka touye moun ki gen pouvwa ekstrèm. Ak chire vanyan sòlda yo nan anpi lyon an.
  Epi rele:
  - Glwa kominis!
  Epi li pral voye yon zèklè sovaj soti nan lonbrit la ke li pral boule lènmi yo atè.
  Lè sa a, ti fi ki soti nan grot Venis pral ogmante yon vag nan pouvwa san limit ke li pral jis yon eleman sovaj.
  Zoya bele:
  - Pou Larisi, wa apa pou Bondye!
  Ak nan dan pèl li pral lage tankou lyèv nan enèji aniilasyon yo ke yo pral boule mwatye nan rejiman angle a. Ak ki jan li pral fè pè chwal yo ke pa gen okenn ti fi pi fre.
  Augustine te fè dan l' epi li fè yon clin d'œil bay konpayon li yo. Lè sa a, li pran l ', li ak zòtèy toutouni li jete kado lanmò a nan konbatan yo nan anpi lyon an. Li te tire yon pete nan mitray, Lè sa a, kouri yon moulen ak nepe, koupe opozan yo.
  Ak kriye:
  - Pou kominis Ris!
  Ak nan pwent tete Ruby yo lage yon kado nan aniilasyon ak majik destriktif. Literalman manje lènmi vivan.
  Epi lè zèklè te vole soti nan lonbrit yo ki te eksploze nan ran Angle yo, epi yo tout te frape desann tankou yon digo. Wi, ak fri, tankou kebab nan yon chodyè.
  Men, soti nan lestomak Ogisten an vide yon kouran nan boule, enèji infernal. Ak ki jan li te kòmanse boule tout bagay, ak vire l 'nan sann dife. Epi kounyeya, yon rejim antye angle, akòz koule nan plasma majik, te ale.
  Gèrye wouj la rele byen fò:
  - Pou kominis Ris!
  Ak nan dan pèl li ki jan li pral lage lapen yo nan solèy la. Epi konbatan angle sa yo pral boule epi kas yo pral fonn.
  Se konsa roux la bay.
  Ak isit la se Svetlana nan batay. Tankou yon bote terib ak boule. Malgre ke cheve li asosye ak nèj.
  Gèrye a pran li epi li ankò vire epe yo, koupe nan opozan yo. Lè sa a, li te tire nan mitray li yo, ak anpil presizyon, prèske fatal ak letal. Tout bal te ale tou dwat nan sib la.
  Lè sa a, pye fè ti fi a lage kado nan destriksyon ak aniilasyon.
  Yo chire anpil sòlda nan anpi Grann Bretay.
  Men pulsars nan aniilasyon vole soti nan pwent tete wouj yo. Wi, yo tèlman mòtèl ke mwen pa ka sove yo anba yo. Ak anpil konbatan nan Angletè te fri. Apre sa, yo te aji san yo pa piti piti piti.
  Ak nan lonbrit la li pete ak zèklè boule sa yo, pi sibitman pase egzeyat la nan atmosfè a. Epi yo tout boule an menm tan.
  Lè sa a, ti fi a te pran ak lage nan bouch li lapen yo nan destriksyon konplè ak lanmò.
  Boule anpil opozan....
  Epi se konsa yon tònad antye nan destriksyon ak aniilasyon pral vole soti nan matris la. Epi limen konbatan angle yo tankou yo se bouji pou Nwèl. Epi yo pral boule san yo pa regrè a mwendr.
  Svetlana jape:
  - Glwa pou patri kominis tsarist la!
  Mirabela Magnetic konfime ak pasyon:
  - Glwa pou ewo yo!
  Ak ti fi a tou emèt reyon solèy nan dan li, ki boule yon anpil nan angle.
  Lè sa a, ti fi sòsyè yo te pran, epi yo nan lòd yo pi vit defèt la nan opozan yo, yo ta lage gaz majik soti nan senkyèm pwen an. Epi dè dizèn de milye angle te jele alafwa. Lè sa a, tonbe nan konvulsion douloure.
  Mirabela Magnitnaya ak Margarita Korshunova sifle nan inison, synchronously, ak yon mas nan kòk ak vyolan ki te rasanble pikote nan kò yo nan mò yo, pran ak tonbe tankou flak sou Britanik yo. Apre sa, yo te pèse tèt yo, ak kas, ak sou sa. Yo frape li difisil.
  Augustine ankò soti nan grot Venis lage yon tònad antye nan majik, ki frape opozan yo, ak ki jan li sifle ak yon griyen sovaj nan dan pwazon.
  - Mwen se jeni lanmò!
  Epi tout sis yo pral sifle ankò ... Dènye mil Anglè ki soti nan gwo lame a fini ak sifle ak asasinay odiyan yo. Yo te antre literalman nan sèkèy yo.
  Apre sa, li lè yo chanje nan flòt Britanik la. Yo te detwi yon santèn mil anglè sou tè a. Epi kounye a li lè yo pran sou lanmè a.
  Mirabela Magnetic, apèn manyen vag yo ak pinga'w woz fè, kouri sou vag yo. Ti fi a balanse nepe li yo, vole nan tatou ki pi pre a epi koupe maren yo ak nepe li yo. Pa bliye tire soti nan mitray.
  Ak pye atè li voye grenad trè byen ak trè danjere. Epi ou ka di ke li se gwo.
  Epi nan fen a, ti fi a pwan Helm nan bato a. Vire yon kwirase pwisan, ak nan yon fwa de bato fè kolizyon youn ak lòt nan vitès plen. Se te tankou si de mòn te vin ansanm alafwa, ak metal la tonbe plat atè, ak patisyon yo boule. Apre sa, angle a konfonn tonbe nan dlo a. Ak te nwaye pa dè santèn yo.
  Mirabela ki jan yo sifle - pwason an te ale fou epi yo te kòmanse bat maren angle yo ak ke yo nan mizo a.
  Ti fi a sifle:
  - Glwa tsarism - nou ap deplase nan direksyon kominis!
  Margarita, koupe opozan yo, ak koupe yo an miyèt moso ak nepe, ak koupe angle yo tankou chou, kraze nan kam la. Ak zòtèy toutouni li, li voye grenad sou lènmi an, epi li bat anndan l. Ti fi a te tounen vrèman trè fre ak irézistibl. Epi kounyeya li te pran Helm la.
  Epi ankò de ironclad angle yo vire toutotou epi fè kolizyon. Ak griyen nan metal, ak tonbe nan jeyan yo. Epi apre inondasyon an.
  Natasha tou nan yon atak feròs. Li te travay ak epe. Lè sa a, koupe nan yon ranje. Ak zòtèy pye yo nan janm fanm li te lanse yon bonm.
  Apre sa, li pran kas la, li vire kwirase a sou yon belye mouton. Men, an menm tan an, li pa t 'bliye tire yon pulsar soti nan yon pwent tete wouj, chire maren yo apa.
  Ti fi a di:
  - Loraj ak zèklè!
  Zoya, detwi opozan ak nepe ak tire nan mitray, netwaye wout la nan Helm la. Li vire kwirase a ak zòtèy pye li. Li bat kòlèg ki pi pre li a.
  Zoya grogne.
  - Li kokenn!
  Ak soti nan pwent tete wouj la pral lage yon lòt pulsar.
  Ak isit la se Augustine nan aksyon. Li frape maren yo ak nepe, li fè yon pete, tèlman pa gen yon sèl bal ki te vole pase. Kraze nan sib la. Volan an tou vire ak dwèt fè.
  Ak tou de tatou fè kolizyon.
  Renn wouj la di nan tèt poumon li:
  - Malfini pral goumen pou patri a!
  Svetlana se tou yon fi mèt nan konba. Li koupe Angle yo ak epe. Lè sa a, li pral koupe desann ak yon pete nan mitray la. Lè sa a, ak pye fè li pral jete yon koup nan disk mens.
  Te pwan volan an, vire. Epi ankò tatou yo fè kolizyon.
  Ti fi a griye nan tèt poumon li:
  - Mwen fè bèl bagay!
  Mirabela Magnetic, li te koupe angle a ak nepe, sele yon lòt bato. Epi ankò li pouse tatou yo ak yon vire. Ak ki jan gèrye a pral sifle. E ke yon anpil nan maren yo te tire desann pa pwason pè nan dlo a.
  Margarita se tou yon mèt nan batay. Premyèman, angle yo koupe ak epe. Apre sa, li pran l ak pye atè, li voye disk ki touye moun. Apre sa, apre ti fi a, san seremoni nesesè, tatou a dewoulman, ak belye mouton nan advèsè.
  Apre sa, ti fi a rele byen fò:
  - Kostim nan kat yo pral super!
  Natasha se yon ti fi tou, se pa yon erè ditou. Koupe nan maren angle yo tankou yon blotter. Lè sa a, li pwan Helm la. Epi ankò pouse tatou. Men, lè yon kado super-klas vole soti nan pwent tete wouj la, Lè sa a, sa a se lanmò reyèl.
  Zoya batay san okenn konplèks. Koupe yon pakèt moun Anglè ak epe. Li voye yon boumerang ak pye l', li koupe tèt yo. Apre sa, li te sezi Helm la epi ankò de bato yo fè kolizyon.
  Gèrye a di:
  - Ann al jwenn belye a!
  Augustine se tou yon fanm pa yon miss. Li te pran li ak zòtèy pye l 'te pwan admiral la nan nen an epi li jete l' pi lwen. Apre sa, li koupe tout moun ak epe tankou choukrout. Apre sa, li sezi elm lan epi li vire kwirase a ak yon belye infernal.
  Epi yo te kòmanse koule ansanm.
  Svetlana se yon vanyan sòlda ki soti nan fòs kraze. Li koupe anpil maren angle. Apre sa, li te pran Helm la ak pye l ', epi li bat twa bato angle nan yon fwa epi jere yo fasil inonde yo.
  Lè sa a, li rele:
  - Kostim bijou etanazi!
  Mirabela Magnetic yon lòt bato Britanik pran epi fè kolizyon ak yon tchchaj, nan ka sa a yon kwazyè, gwonde:
  - Glwa pou peyi a!
  Margarita tou sele yon nouvo bato an mouvman. Apre sa, li plen ak yon belye fou, detwi lènmi an.
  Epi li gronde:
  - Kwazyè yo ap koule!
  Natasha tou sele ak pouse kwazyè a pa metòd nòmal la. An menm tan an, yo te lage yon pulsar tou nan pwent tete wouj la. Li ramed veso Britanik la dwat nan bò a epi fann li.
  Gèrye a di:
  - Glwa pou patri kominis tsarist la!
  Lè sa a, yo pral jete yon boul nan lestomak Venis, ki imedyatman inonde de kwazyè.
  Zoya tou nan mouvman atak la. Epi volan an vire. Ann detwi Britanik yo epi pouse kwazyè yo, kòt a kòt. Apre sa, li voye yon bonm ak zòtèy li yo, epi li te plonje yon lòt bato angle.
  Lè sa a, ti fi a kontinye destriksyon ak zèklè nan pwent tete Franbwaz.
  Augustine se tou nan yon vire trè agresif. Koupe angle a ak nepe. Lè sa a, li jete yon kokiy ak pye fè li, ki, frape Helm la, vire kwazyè angle a pou ke li fè kolizyon ak kòlèg li.
  Pwent tete ruby dwat la te eklate zèklè ki te plonje fregat la, ak brigantin gòch la.
  Harpi wouj la bele:
  - Glwa pou epòk tsarism la!
  Ak soti nan grot Venis, tankou yon tsunami majik.
  Svetlana, tou nan Ecstasy sovaj, jape:
  - Larisi pral genyen!
  Apre sa, li fè yon lòt bato tounen yon belye, li kòmanse kraze metal. Epi tou de veso yo te kòmanse koule epi eksploze.
  Mirabella Magnetic sifle ankò... Yon mil pwason vole leve, li imedyatman frape ke yo sou bò kwazyè a. Li panche epi li te kòmanse koule.
  Apre sa, tifi a te kaptire yon lòt kwazyè, epi li tèlman dirije l avèk drwatman ak janm li yo fè, li vire volan an, ke kat bato te koule soti nan li alafwa.
  Epi Margarita te pouse de kwazyè, li te koule yo, li di:
  - Glwa pou peyi a nan lavi wayal la!
  Apre sa, ti fi a te voye senk pwa ak zòtèy toutouni li yo, epi imedyatman senk bato nan Anpi Britanik la te eksploze tankou bouchon anba yon mato.
  Natasha te souke tèt li ak approbation. Epi li voye yon kouran enèji ki soti nan vant Venis li. Te nwaye yon koup nan kwazyè ak gurgled:
  - Larisi pou viv anba kominis!
  Zoya te voye tou yon tsunami enèji ki soti nan vant li, li chavire bato yo, epi li sifle:
  - E menm pi bon anba tsarism!
  Augustina te kanalize yon kouran enèji nan lènmi li yo ak pwent tete Ruby li yo. Mete dife nan plizyè bato an menm tan. Li fè zèklè soti nan lonbrit li epi li rele:
  - Pou revèy wa a!
  Svetlana, pandan se tan, pouse de dènye kwazyè Britanik yo ak koule yon koup plis bato pa voye reyon lazè majik soti nan pwent tete frèz. Apre sa, li pran l, li ba li yon zèklè soti nan lestomak Venis epi li rele:
  - Pou grandè tsars yo nan Larisi!
  Mirabela sifle ankò... Koulye a, dòfen yo te kòmanse frape bò veso angle yo, fòse yo woule epi koule.
  Ti fi a chante:
  - Pi wo kominis se tsarism!
  Margarita, ti fi sa a pye atè, te voye yon lòt pwa sou fregat Britanik la, epi li te plonje yon lòt veso, li deplase talon pye l, vyaknula:
  - Ak tan yo tsarist yo te pi bon an!
  Mirabela, fini Britanik yo, te dakò ak sa a:
  - Natirèlman pi bon an!
  Apre sa, ti fi a, deplase talon wonn li nan banza fregat la, li fè l 'vole epi koule twa lòt bato.
  
  YON FI KOTE KOTE GENGHIS KHAN
  Ti fi a vanyan sòlda prese nan batay la nan Kalka ede rati Ris la. Li kouri, flache janm li yo toutouni, chisele, ate.
  Batay la sou Kalka a se nan enpòtans kle. Si ou bat mongòl rati a, petèt pa pral gen Batu ak ki vin apre a jouk bèf Mongol-Tatar. Nan nenpòt ka, sa a se yon leson ak desandan yo nan Gengis Khan pral panse twa fwa anvan yo ale nan Larisi.
  Mirabela kouri al sekou twoup Larisi yo e li chante pou tèt li ak tout kè l', talon l' toutouni, wonn, yon ti kras pousyè k'ap tranble;
  Mwen se ti fi ki pi fò nan mond lan
  Ki moun ki te fèt nan pite...
  Pa gen mwen ki pi bèl sou planèt la -
  Nou pral pwospere tout kote!
  
  Se pou Larisi pi popilè pou tout bagay ki pi bèl,
  Peyi ki te konkeri lemonn antye...
  Kite moun imedyatman vin pi enteresan
  Nenpòt vanyan sòlda se yon zidòl vre!
  
  Mwen pral defann peyi sen an
  Kote zansèt nou yo, kwè tout pi fò...
  Chèche konnen moun ti fi a pye atè,
  Li se yon malfini, pa yon zwazo!
  
  Mwen te yon manm Komsomol nan yon lavi sot pase yo,
  Nazi yo te goumen pi popilè pou kraze brize ...
  Epi vwa ti fi a te tèlman sonnen,
  Ak yon nanm byen klere!
  
  Mwen te goumen tou pre Moskou avèk anpil kouraj,
  Nan jèl la te gen yon ti fi pye atè...
  Epi konsidere presyon mwen an tèlman chokan,
  Mwen kase figi Fritz ak pwen mwen!
  
  Pou glwa Jezi drapo nou an,
  Epi tou pi gwo Bondye Svarog la ...
  Pou tout tan Lada ki sen avèk nou,
  Ak pi klere Bondye Blan nan mond lan!
  
  Nou se moun ki te fèt nan limyè solèy la,
  Yarilo enspire nou nan yon feat...
  Ak chante ti fi yo ap vide vyolan,
  Gade, zanj cheriben an louvri zèl li yo!
  
  Mwen tire yon mitrayil byen,
  Voye yon kado ak pye atè...
  Mwen jete filè mwen sou fachis la,
  Ti fi a sanble yon ti jan granmoun!
  
  Gèrye, mwen konsidere soti nan Bondye,
  Te kreye yon mond kote bote...
  Nan non pi gwo Svarog la,
  Nan nanm nan bote, bote muri!
  
  Nou te defann Kremlin nan men Nazi yo,
  Nou te kapab tranpe tout moun konte alafwa...
  Non, yon demobilizasyon pap soti nan yon fi,
  Epi nou frape Fritz la dwat nan je!
  
  Pou tout bèl pouvwa kominis etènèl la,
  Mwen te goumen pye atè kòm manm Komsomol...
  Nou pral detwi twoupo fachis yo,
  Se konsa, ke asye pa mourir nan lènmi yo nan Larisi!
  
  Ti fi te goumen toupre Stalingrad
  Aleli se tankou yon rubi nan pwent tete yo ...
  Nou pral wè kominis byento bay,
  Pa konnen tristès ak anvi!
  
  Nou se pi bon tifi nan patri a,
  Mwen se yon manm Komsomol toutouni prèske ...
  Men, se konsa kraze Reich la nan yon mitray,
  Ke Alman yo pa antre nan konpayi nou an!
  
  Nan non Larisi ki pi klere,
  Mwen kwè tout bagay pral trè bon...
  Gran Jezi kwè misyon
  Pandan y ap frape kokiy chisel!
  
  Nan non gran peyi nou an,
  Nou pral kouri mechan fachis yo...
  Wi, ann sispann bann mouton sovaj yo,
  Menm nan yon atak kòlè, yon vòlè sa ki mal!
  
  Kite non Jezi klere tankou yon solèy
  Se pou manman Mari bay yon gwo paradi...
  Pou Lada Toupisan an, nou se timoun,
  Epi ou goumen ak kouraj ak oze!
  
  Nan non gran peyi nou an,
  Ki sa ki te bay kominis tout kote ...
  Sen soti nan ikon yo klere, mwen wè figi yo,
  Nan yon sèl fanmi Senyè a!
  
  Nan non Svarog ki gen tout pouvwa a,
  Sovè Kris la Toupisan...
  Nou dwe tankou Bondye fanmi an,
  Sou tout kreyatè a Enfini!
  
  Wi, Larisi pral leve banyè a pi wo pase tèt li,
  Nou pral vin pi fò ak pi saj...
  Malgre ke Gengis Khan atake ak yon apik,
  Men, nou menm tifi yo toujou pi entelijan!
  
  Se konsa, mwen di nou moun ou oze
  Sèvi bondye Ris yo fidèl anvè nou...
  Epi sove nanm Larisi yo nan batay,
  Malgre ke li frape yon swarm infernal!
  
  Nou pral genyen, mwen konnen pou asire w
  Nou pral kapab defèt tout Nazi yo ...
  Kayen p'ap kraze konbatan patri yo,
  Ak yon gwonde tèribl lous la pral viv!
  
  Nou pral fè tout bagay trè fre,
  Nou pral bat tout Fritz ak Mongòl ....
  Apre yo tout, li danjere pou goumen ak ti fi,
  Moun yo nan Larisi konnen irézistibl!
  
  Nou tout pral montre souri menasan,
  Nou pral kraze kòn Gengis Khan...
  Nan non kalite glwa san limit la,
  Se pou gen yon sò trè klere!
  
  Wi, nou pral bèl batay tifi yo,
  Nou pral montre klas ki pi wo nan mond lan ...
  Mwen se yon vanyan sòlda, ak nanm nan kwè pa yon kloun ...
  Epi Bondye pral rekonpanse Kris la pou viktwa yo!
  
  Nou pral kraze tumens Gengis Khan,
  Sou Kalka pral gen ti fi nan batay ...
  Pa reziste kou infernal la,
  Mwen renmen Jezi ak Stalin!
  
  Se konsa, mwen pral koupe lènmi yo, kwè san konte,
  Mwen ka bat yo tankou mouchron ...
  Kwè mwen, nou gen yon travay difisil,
  Menmsi lavi a frajil tankou yon fil swa!
  
  Nan non Lada, Mari beni,
  Ki sa ki te bay jèn ak lanmou...
  Nou se ti fi ak pye konplètman fè,
  Annou pilonnen advèsè a nan labou ak san!
  
  Kris la ap vini e mò yo pral leve
  Perun, Yarilo, White God, Svarog...
  Yo se youn, moun konnen onètman
  Ak pi wo a linivè a se baton ki gen tout pouvwa a!
  
  An brèf, kontantman nou pral etènèl,
  Bèl bagay ak bèl bagay pou laj...
  Syèl la ak tè a gen gwo pouvwa,
  Ak imòtalite, ak jèn pou tout tan!
  Mirabela te chante trè byen ak kò li trè miskilè, ate, ak atire. Ak janm li yo trè atire flash.
  Ti fi a te yon ti kras an reta, ak batay la te deja sou pye. Men, Lè sa a, lòt bèl kouri moute. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. Lè sa a se deja sis vanyan sòlda. Ak vanyan sòlda yo trè fre, ak fizikman trè fò ak zepòl laj ak tete wo.
  Isit la yo se sis ti fi ak kò miskilè ak ekstrèmman skultur.
  Mirabela koupe ak nepe li yo, epi kraze opozan yo kouli:
  - Glwa nan Gran Anpi Ris la!
  Ak zòtèy pye l 'li jete yon disk byen file ak kwen, li koupe tèt yo.
  Natasha, koupe vanyan sòlda mongòl yo, li touye opozan yo epi li di:
  - Pou Larisi nan fen a!
  Zoya, te koupe nan nukers yo, te deklare, montre dan li, groyen:
  - Ruby Gengis Khan!
  Augustine, koupe nan mitan lènmi yo nan Larisi Kievan, voye yon boomerang ak zòtèy pye l 'ak griye:
  - Pou patri a, manman nou!
  Angelica koupe opozan yo, ak talon pye l 'te jete yon grenad letal ak destriksyon ak rouli:
  - Pou patri a pou Larisi!
  Svetlana, te koupe gè mongol yo, epi voye zegwi pwazon ak dwèt li, grogne:
  - Pou viktwa yo pi fre!
  Mirabela koupe nukers lènmi yo ak anpil pasyon, epi ti fi a antouzyastik te kòmanse chante;
  Gran Larisi - jaden san limit,
  Kite peyi sen an boule ant zetwal yo...
  Mwen kwè santiman kè yo pa fonn -
  Nou pral pwoteje fwontyè a soti nan kwen an kwen!
  
  Se pou gen kominis lakay nou,
  Ki bay nesans kamarad Lenin...
  Epi move lènmi fachis la detwi,
  Nan non pi gwo jenerasyon yo!
  
  Apre yo tout, Peyi a nan kè nou se youn,
  Ak nan lavni nan anpil galaksi ...
  Se pou peyi mwen an vin pi popilè pou syèk
  Motherland ou se pa sèlman yon anbalaj dous!
  
  Kite patri mwen fleri
  Nou pral bat Gengis Khan...
  Genyen ouvè yon kont san limit-
  Pou tout bèl pouvwa mwen konnen Ivan Ris la!
  
  Nou se ti fi gèrye tèlman fò
  Ke advèsè a pa ka simonte nou...
  Nou se pitit fi Svarog ak pitit gason,
  Kapab bay kout pwen Fuhrer la nan figi an!
  
  Pou nou Goddess Lada mwen kwè
  Ki te fè anpil bondye ...
  Tout moun se yon fanmi zanmitay,
  Ki nan kè m 'mwen konnen Rod!
  
  Epi Jezi, Ris ki gen tout pouvwa a,
  Li fèt nan gwo Otodòks...
  Natirèlman, demiurge a pa yon lach ditou,
  Toupisan an rete nan mitan pèp la!
  
  Pou laglwa Kris Toupisan an,
  Nou pral leve epe byen file nou yo...
  Goumen kont mongòl yo jiska lafen
  Se konsa, ke Horde nan Batu pa vini nan Larisi!
  
  Wi, avèk nou enfini nan pouvwa Rod,
  ki moun ki kreye linivè a...
  Epi li jis te kapab fè li
  Ki sa ki tou senpleman etone nou konsyans!
  
  Nou se moun - sa a se espas espas,
  Kapab konkeri linivè a...
  Menmsi Baty rach pike tralye yo,
  Larisi ak fòs la nan Fanmi an nan batay la chanje!
  
  Ti fi yo trè fanatik nan pye atè,
  Prese byen vit nan twou nèj glas yo ...
  Epi yo pral bat Mongòl la ak yon pwen,
  Pou pa oze fè fas ak patri a!
  
  Ou pa ka jwenn yon peyi ki pi bèl
  Menmsi yo atake Larisi ak yon bann mouton kochma...
  Ti fi a pa gen plis pase ven ane,
  Li te deja koupe samurai!
  
  Li bèl ak élégance
  Ti fi a ki detwi Mongòl yo nan blag ...
  Kite Satan atake tè a -
  Nou pral kraze lènmi an ak yon deroute asye!
  
  Se konsa, mwen balanse pye atè mwen,
  Epi li foure talon pye l nan manton an...
  Mwen te vin yon ti fi fre konsa
  Ou pa bezwen samovolok nan ka sa a!
  
  Nepe mwen yo tranble tankou yon plim,
  Epi yo koupe lame mongòl la tèlman popilè ...
  Se pou zaviwon mwen an fò,
  Lènmi an pral detwi nèt!
  
  Wi, Larisi nou an pa pi bèl jwenn,
  Gwo tankou solèy la anlè planèt la...
  Nou ka jwenn bonè pou tèt nou,
  Ak fe nan ewoyis yo chante!
  
  Larisi se yon peyi klere,
  Kisa ki te bay pèp yo kominis...
  Kin ba nou li pou tout tan,
  Pou Peyi a, pou kè kontan, pou libète!
  
  Patri - nou fè lwanj Seyè a Kris la,
  Kite Maria ak Lada ini...
  Kanmarad Stalin ranplase papa l -
  Nou menm Larisi nou irézistibl nan batay!
  
  Pèp yo nan mond lan renmen fason Ris la,
  Nou se youn, kwè moun nan kè...
  Kwè mwen, pa pliye nou ak yon pwen,
  Nou pral byento louvri pòt la nan espas, mwen konnen!
  
  Ak pye atè nou pral antre nan Mas,
  Nou pral byento metrize Venis nan vanyan ...
  Tout bagay pral jis klas ki pi wo a konnen,
  Ak yon nonm pral vin nenpòt ewo!
  
  Wi Jezi se devni selèb
  Avèk Svarog, Larisi pral leve sou jenou li ...
  Mesye yo pap gen pwoblem,
  Ann glorifye Fanmi an nan non infini!
  Mongòl yo te sèlman trant mil ak sis ti fi koupe yo trè célèbre.
  Epi lè Mirabela koupe tèt Sudubey, voye yon ponya byen file ak zòtèy pye l 'yo, balans lan finalman balanse nan direksyon twoup Ris yo.
  Mirabela, koupe Mongòl yo, te di:
  - Nan lagè, kòmandan an anjeneral vle mennen tankou yon lyon, men pou genyen, yon sibòdone pa ta dwe yon belye mouton!
  Natasha te note ak agresif, koupe nan nukers yo, epi frape tèt yo san okenn pwoblèm:
  - Yon politisyen se yon zepòl ki bay siwo myèl anpwazonnen, ak yon pwomès ak yon sezonman nan manti ak san sèl la nan verite!
  Zoya, li te koupe mongol yo, epi li voye yon zegwi anpwazonnen ak pye l, li di:
  - Lè yon politisyen ouvri bouch li, nanm elektè a fèmen byen!
  Augustine, koupe Mongòl yo, epi diseke yo nan sel yo menm, chirped:
  - Plis mòn an lò vole soti nan bouch politisyen an, se plis chans pou bous elektè a ap vid!
  Angelica, koupe mongòl yo, koupe tèt yo, kase machwè yo ak talon pye yo, avèk enjenye te note:
  - Li fasil pou yon politisyen monte mòn an lò nan pwòp pwomès li yo, pou elektè a tankou yon ogmantasyon louvri yon tonbe nan gwo twou san fon an!
  Svetlana kontinye, Mongòl ki te siviv yo te deja kouri, epi li t ap voye zegwi ak zòtèy li yo, li t ap woule:
  - Bondye te bay moun rezon pou kreyasyon, ak politik pou pinisyon!
  Apre sa, batay la finalman tounen pouswit lènmi. Mirabela koupe opozan e li chante:
  - Gèrye fènwa yo vrèman fò,
  Sa ki mal dirije mond lan san yo pa konnen nimewo a...
  Men, nou se pitit Satan,
  Pa kraze pouvwa Kris la!
  Epi Mirabela fini ak lènmi yo.
  Koupe dènye mongòl yo, li te di:
  - Yon lènmi ki pa fini se tankou yon maladi ki pa trete - atann konplikasyon!
  Nan batay sa a, Larisi yo, nan kou, te genyen. Men, sa a se pa ase. Mongòl yo, yo te rasanble fòs yo, ka toujou ale nan Larisi. Malgre ke yo te anseye yon leson.
  Se poutèt sa, sis ti fi yo te resevwa yon travay nan men Bondye Ris yo touye Gengis Khan jiskaske li ranfòse tèt li nan Khorezm.
  Yo jis sènen ansyen kapital anpi an. Petèt sèl gwo vil ki te refize rann tèt li. Epi kounyeya Mongòl yo ap pran li.
  Natasha sijere:
  - Nou dwe touye Gengis Khan ak pitit gason l yo. Lè sa a, lame mongòl la pral dezentegre!
  Mirabella konfime:
  - Plis aksyon - mwens mo!
  Ak ti fi yo - tout sis atake opozan yo. Epi ann koupe mongol yo ak nepe ki alonje, epi voye kado lanmò ak zòtèy fè.
  Gèrye yo gaye ... Apre sa, yo koupe nan degajman antye nan pozisyon yo nan lènmi an. Ak ki jan yo koupe yo.
  Mirabela, koupe Mongòl yo, te note:
  - Nou pa ka bat!
  Natasha, koupe nan rejiman mil sòlda yo nan Mongòl yo, konfime sa a:
  - Lè nou ini, nou irézistibl!
  Epi Zoya te deplase sou Mongòl yo ak talon pye l, li dechire yo an miyèt moso. Apre sa, li rele:
  - Mwen kwè ke Larisi pral reborn!
  Angelica, koupe nan opozan, griye:
  - Se pou sa m ap goumen!
  Augustine, kraze rati mongòl la, gwonde:
  - E mwen pa pè advèsè!
  Svetlana te bay, koupe lènmi ak gou:
  - Sa pral defans la nan Kievan Ris sou apwòch yo byen lwen!
  Ak ti fi yo, koupe Mongòl yo, chante nan koral;
  Gengis Khan te vle dirije mond lan,
  Li gen anbisyon plen bwat...
  Vle frape Kyèv patri a,
  Men, nou pral mete l tou dwat nan sèkèy la!
  
  Nou se ti fi pitit fi Svarog,
  Nou ka bat tout mongòl yo...
  Nan chak kè gen yon patikil nan Bondye,
  Yon move vòlè pa pral simonte nou!
  
  Kwè nou pral avèk Jezi talè
  Li imajine Bondye ki pi gloriye a...
  Pou konkeri gwo atizay,
  Pou tout moun nan kè glwa kapab!
  
  Gengis Khan atake ensidan,
  Bann rati li yo gwo...
  Mwen fè ti fi a sou laso a,
  vanyan sòlda Nuker dirije!
  
  Larisi, nan kou, pral trè klere,
  Pi bon manman-peyi a...
  Menm moun ki pa kwayan yo kontan nan li,
  Menmsi pafwa gen pwoblèm ak Satan!
  
  Pi gran an se konkeran an,
  Gengis Khan sa a mechan barbar...
  Ki moun ki bese tèt li se yon trèt nan nanm li,
  Nou pap konkeri pa Mongol Khan!
  
  Lènmi an, nan kou, trè fò,
  Ord li yo tankou yon oseyan...
  Men, ti fi yo gade élégance,
  Frape nan kè Gengis Khan!
  
  Nou ka konkeri yon patikil nan mond lan
  Ann simonte foul la blag...
  Se poutèt sa, nan Kris la nanm nan yon zidòl,
  Mwen pral kraze lame Mongòl yo!
  
  Gengis Khan se yon konbatan menm si gwo,
  Men, kwè mwen, nou pral kraze li ...
  Menm si dragon an ale ak mil figi,
  Glwa pral konfime ak yon nepe asye!
  
  Larisi te defann peyi a ak tèt li,
  Soti nan envazyon krikèt lanfè a...
  Li kouvri tete manman li -
  Tout pèp Solèy la ak Latè!
  
  Tifi yo di byen fèm:
  Gengis Khan ou pa ka reziste...
  Drapo patri a devlope ak fyète,
  Ou pral pase egzamen an byen fèm ak senk!
  
  Nepe ti fi yo gen yon pwen,
  Ki sa ki pi fò nan linivè a pa ka jwenn ...
  Pa pote bèt yo istwa san sans,
  Nou pral kapab antre nan paradi lanmou!
  
  Pa gen anyen ki pi bon nan peyi a pase
  ti fi yo nan mond lan, mond lan, dyaman an...
  Larisi, Tatars, Mordovians, Chukchi -
  Pou nou tout, Kris la pral bay lavi li!
  
  Tout bagay pral byen nan mond nou an,
  horde nan Gengis Khan te peri ...
  Amagedon Batu pap vini,
  Satan p ap pilonnen Larisi yo!
  Isit la Natasha jete yon ponya byen file ak fini nan Gengis Khan pa voye yon kado nan lanmò ak zòtèy fè li.
  Ak Mirabela Magnetic koupe tèt la nan pi gran pitit gason Gengis Khan Jochi.
  Se konsa, de lidè prensipal yo nan Mongòl yo te touye.
  Dezyèm pitit gason Gengis Khan te touye pa Augustine, ak twazyèm lan pa Zoya, frape ak kado letal nan lanmò.
  Men, katriyèm pitit gason an, Svetlana kase kou l 'ak yon souflèt ak pye fè l'.
  Wi, ti fi sa yo te montre pi wo klas batay la. Gengis Khan gen yon sèl pitit gason lejitim, Kulkan, men li toujou yon timoun piti. Se konsa, lit pou pouvwa a se inevitab. Sepandan, gen tou yon pitit pitit Mengo - pi gran an soti nan Jochi ak deja prèske yon jenn gason adilt.
  Yo te ba l pou l fini ak Angelica limyè wouj la. Se konsa, ke sèlman timoun piti rete epi gen yon lit pou fòtèy la nan Gengis Khan.
  Se konsa, Mongòl yo pa pral jiska kanpay la kont Larisi. Ak gen plis chans anpi yo pral tonbe apa epi koule nan mite.
  Sepandan, ti fi yo, jis nan ka, rache nan lanmò plizyè nan kòmandan yo ki gen plis otorite nan Gengis Khan, pou ke pèsonn pa t 'kapab konkeri Larisi ak ini Mongòl yo.
  Apre sa, flickering fè, pinga'w wonn tounen nan tan yo.
  Kievan Ris pa t 'konnen envazyon an. Piti piti, fwagmantasyon feyodal te ranplase pa konsolidasyon Tè yo. Ak sa a te fè pa Alexander Nevsky, ki gen viktwa sou suedwa yo ak Alman yo ranfòse otorite li. Epi kòm li pa te anpwazonnen, li te dirije pou yon tan long, e menm jere yo dwe kouwone, li resevwa tit la nan anperè ak wa. Anvan sa, li te konkeri Polòy, Bilgari, ak tout eta yo sou Volga la. Tsargrad te pran tou. Kreye pwòp gwo anpi ou. Ki pa t 'tonbe apa, depi Nevsky ranfòse siksesyon nan fòtèy la soti nan pitit gason ak pitit gason ak ansyènte.
  Se konsa, dinasti wayal la te leve. Kievan Ris te kontinye konkeri. Li te gen pouvwa ki pa te konparab ak vwazen li yo. Ak kontrèman ak kalifa Islamik la ak anpi Gengis Khan, li pa t tonbe. Alexander Nevsky te etabli yon santralizasyon fò nan anpi Ris la, ak limite pouvwa a nan satrap yo, ki fè yo ranplase ak sibòdone nan Kyèv ak Konstantinòp.
  Se konsa, tout bagay te anfòm. Jiskaske lemonn antye te vin ini ak konsolide.
  Lè sa a, nan kou, akselere pwogrè syantifik ak moun ki te vole nan espas pi bonè ak metrize planèt yo nan sistèm solè an. Lavi vinn pi byen toujou. Nan kondisyon sa yo, Genghis Khan te pafwa vin chonje, epi li te note ke li menm tou, te kapab kreye yon gwo anpi si deyès Ris yo pa te sispann l '.
  Yo te fè fim tou...
  Men, lè syans devlope ak metrize sekrè tan an, Lè sa a, Alexander Nevsky ak Gengis Khan te resisite soti vivan nan lanmò.
  Yo te jwe echèk youn ak lòt. Nevsky te note:
  - Ou te yon konkeran diy!
  Gengis Khan souke tèt li.
  - Mwen sede sèlman nan pitit fi Bondye Ris yo!
  Li fè yon rote .... Tou de chèf nan antikite yo ri epi fè remake:
  - Chak moun se forjè pwòp kontantman li, men tout bagay ki egziste nan mond lan depann sou pi wo pouvwa, san konte onè!
  ALEXANDER KATRIYÈM BONDYE VIVAN
  Fwa sa a, yo voye Mirabela pou ede Aleksann Katriyèm lan, pitit gason Aleksann Legran, ki pi lejand nan wa yo, nan batay la.
  Se jis yon ti gason dizan. Ak pouvwa reyèl la nan anpi a fè pati regent la.
  Mirabela pa t 'kapab sonje non an nan regent la. Epi pou kounye a, li jis kouri sou sab cho yo nan Mwayen Oryan an, fese janm fè li, ate ak grasyeuz.
  Wi, se pa t yon wout fasil pou li. Sab la sou talon ti fi a toutouni boule anpil.
  Pou jwenn yon ti distraksyon Mirabela deside chante. Apre yo tout, chante a reyèlman ogmante ton lavi a espesyalman:
  Ak vwa a nan bote a se bèl bagay.
  Ti fi a chante ak kè kontan;
  Mwen se yon ti fi pye atè kap kouri nan dezè a
  Sab cho toumante plant mwen ...
  Kisa ki te pase bote a kounye a
  Poukisa li gen yon vwa rossinyol!
  
  Mond lan, nan kou, kwè m ', se pa dous,
  Kwè mwen, gen anpil pwoblèm anba solèy la...
  Ay, yon gou dezagreyab rete,
  Ak ti fi lachas konnen gwo chanjman!
  
  Isit la nan epòk la desann, kwè Alexander,
  Gran konbatan Masedwan soti nan men Bondye...
  Eske la te tankou yon Cassandra toutouni,
  Kòmandan an vanyan sòlda - kwè m ', byen fèt!
  
  Men, chèf la, bèl tankou solèy la, mouri,
  Ti pitit gason l 'te rete sou twòn nan ...
  Ak nan kou, ou pa chire kòk nan sa a,
  Ala yon timoun sou twòn nan, Ay, konplètman poukont li!
  
  Ti fi a te eseye pwoteje l avèk zèl,
  Kenbe rèv ki apa pou Bondye sou fòtèy la...
  Se konsa ke anpi a dirije mond lan pa yon ti kras,
  Mwen pral li yon priyè bay Bondye Toupisan an!
  
  Koulye a, mwen ap kouri pye atè nan dezè a,
  Li fè mal anpil pou plant malere mwen...
  Anpi a te nan boulvèsman konplè
  Se pou Bondye ki gen tout pouvwa a ede, cheriben!
  
  Se konsa, mwen kouri al nan kan moun Lagrès lagè yo,
  Ofri sèvis nan batay epe...
  Paske nou tout se frè moun
  Ak avèk fòs konviksyon kwè nou pral kraze opozan yo!
  
  Ki sò Slav la,
  Goumen di, pa madichon sò ...
  Si sa nesesè, nou pral mete bank sou lènmi an,
  Kont lan te louvri deja kouri yon amann!
  
  Isit la mwen goumen pou inite mond ansyen an,
  Se konsa ke Gran Senyè Siprèm la dirije ...
  Apre yo tout, batay yo nan patri a son tankou yon lir paradi,
  Chire kò sakre pafwa!
  
  Wi, ti fi a se yon ewo nan peyi a, yon patriyòt,
  Pou anpi moun Lagrès yo goumen renmen...
  Mwen pral pwoteje ansyen timoun ki sou fòtèy la,
  Paske li soti nan Bondye, ou konnen, pitit!
  
  Mond limanite pral yon bèl pouvwa,
  Mwen konnen li pral gwo e tout bagay pral anfòm ...
  Masedwan se prèske natif natal Larisi,
  Bato a dwe nivelman si yo kase zaviwon an nan li!
  
  Byento Bondye Jezi ap vin jwenn nou ak favè,
  L'ap delivre tout moun, pitit limanite yo...
  Se konsa ke plebeyan yo vin noblès ki pi saj,
  Pou rezoud plis pwoblèm chak jou!
  
  Glwa pou Bondye, ak glwa pou Jezikri,
  Ke gwo solèy la nan syèl la te fè nesans ...
  Li gen rapò ak atis...
  Se pou nou gen plis pouvwa jis!
  
  Se lè sa a nou monte nan syèl la nan syèl la,
  Ann monte anlè zetwal yo pou nou kenbe Jezi...
  Tout moun ki te mouri nan gwo kè kontan pral resisite,
  Fè lwanj Mari beni pou Pitit la!
  Mirabela fin chante, ak jan li vole leve, li woule platinn nan lè a ak pye l '. Epi ri.
  Lè sa a, ti fi a sonje ke regent Aleksann katriyèm lan, Filip Arridea, se te tonton l 'ak frè Aleksann Legran. Men, li te touye. Epi kounyeya, Antigonus One-Eyed sou twòn nan. Li sipòte Aleksann Katriyèm lan.
  Kasand, chèf Masedwann, satrap la, te opoze l.
  Isit la yon batay gen pou pran plas, kote tou de Antigonus One-Eyed ak nominal Tsar Alexander Katriyèm lan pral peri.
  Antigonus One-Eyed gen plis teritwa ak twoup yo. Cassander gen Masedwan tèt li ak Lagrès - yon lame ki pi òganize ak pi byen ame.
  Se konsa, chans yo se apeprè egal - ak chans nan mwendr ka deside rezilta a nan batay la.
  Malgre ke istwa sa a se yon ti kras diferan de youn ofisyèl la, men tan yo fin vye granmoun, pèsonn pa vrèman konnen ki jan li te ye.
  Mirabela kouri al nan kan Antigonus One-Eyed. Ak toutouni, talon wonn li klere.
  Pennyon yo ak drapo nan kan an deja vizib nan distans la. Lame a gwo. Konte peyi yo jiska peyi Zend ak yon pati nan peyi Zend. Lejip toujou ezite ki bò pou l pran.
  Antigonus ak Cassander goumen pou pouvwa. Men, viktwa Antigonus fè li posib pou rasanble anpi an nan yon sèl pwen ankò, pandan ke Cassander, okontrè, dispèse li.
  Se konsa, chwa nan Mirabela se evidan!
  Ti fi a kouri nan kan an. Gèrye imedyatman fikse nan miskilè li, ate, nan yon sèl bikini.
  Men, pèsonn pa oze diskite ak ralanti.
  Mirabela kouri, ak pye l 'fè mak pye grasyeuz nan sab la.
  Anpil vanyan sòlda, sitou jèn yo, tonbe ajenou e yo bo anprent pye sa yo anvi.
  Isit la se yon bèl ti fi miskilè k ap mache pase tant yo. Gèrye bese tèt devan li.
  Epi bo mak pye l ankò. Mirabela se yon ti fi ki jis super.
  Yon jèn vanyan sòlda ap eseye pwan li nan jenou li. Epi ti fi a pran li epi li choute li.
  Li tonbe epi li fè aksidan.
  Mirabella te chante:
  - Merite mwen, ou merite mwen
  Ou merite yon fi!
  Merite, bote ak yon zam,
  Pa fè peche ankò!
  Epi tout moun tonbe ajenou devan li.
  Ti fi a kouri moute tant Antigonus la. Li gwo tankou yon palè reyèl.
  E gen anpil vanyan sòlda isit la - omwen de san mil pou tout kan an. Men foumi a.
  Nan papòt la, Mirabela rankontre pa ewo reyèl. Epi yo kite ti fi a pase.
  Isit la vanyan sòlda nan antre nan tant lan, li ale pi lwen, mache ak janm fè, grasyeuz sou tapi Fertile.
  Li se ankò, epi ankò rate. Ak ti fi yo bese tèt dwat nan ren an. Ak tout bagay sanble gwo.
  Men li anndan tant lan epi Antigonus te rankontre l. Yon nonm olye gwo ak yon plak je.
  Gade ti fi a bèl mo deyès.
  Epi li di:
  - Ou te vini pou renmen!
  Mirabela souke tèt li epi li bele:
  - Mwen vin pote viktwa pou ou!
  Antigonus souke tèt epi li reponn:
  - Kisa ou konnen de Cassandra!
  Ti fi a reponn ak yon souri:
  Li mete yon pèlen pou ou! Li gen twa sòlda mwens, men yo gen plis òganize. Sepandan, si nou ale nan bò kote nou pa atann, nou ka genyen yon viktwa desizif!
  Antigonus te mande sispèk:
  "E si Cassander te voye ou li menm?" Epi ou pral mennen nou nan yon pyèj!
  Mirabela reponn ak konfyans:
  - Cassander pap ka ini anpi a. Li se jis yon usurper. Se sèlman anba règ pitit gason Aleksann Legran ki ka konsève inite nan eta a. E mwen toujou ede moun ki kontribye nan inite limanite!
  Antigonus souke tèt.
  - Yon jan kanmenm mwen kwè ou! Bon, ann al kan!
  Mirabela te reponn agresif ak kòlè:
  - Nou pral avèk fòs konviksyon ale nan batay pou pouvwa Petrik la,
  Ak nan rèv Bondye Amon - figi apa pou Bondye!
  Apre sa, ti fi a te ofri pou dirije lame a, epi Antigonus te dakò.
  Aleksann katriyèm li menm te parèt.
  Li te yon ti gason byen gwo ak miskilè. Cheve blond ak po nwa soti nan sunburn, li te klè ke jenn ti kabrit la te pi alèz mache pye atè pase mete sapat ak zam.
  Men, isit la ti gason an vin sou chwal la. Li gen onz ane, men ou ka bay katòz oswa kenz.
  Li ka wè ke li gade Mirabela ak enterè, li di:
  Ala misk li genyen!
  Ti fi a reponn ak yon souri:
  "Mwen se yon gèrye tèt klas!"
  Ti gason wa a souke tèt li.
  - Dwa! Apre viktwa a, mwen pral fè w premye madanm mwen!
  Mirabela di ak yon souri:
  - Mwen panse, apre viktwa a, mwen pral transpòte nan yon lòt mond! Ay, objektif mwen se ede w, men mwen pa gen pouvwa sou tèt mwen!
  Aleksann katriyèm bay lòd:
  - Mennen nou nan batay!
  Ak gwo lame Antigonus te kòmanse yon kanpay. Li menm te gen elefan lagè.
  Mirabela te note agresif, rato sab cho a ak janm li fè, fò:
  - Nou pral avèk fòs konviksyon ale nan batay pou pouvwa Sovyetik yo!
  Apre sa, li vin pi bon:
  - Pou pouvwa Masedwan!
  Goumen ti fi - ou pa ka di anyen kont li. Sa a se reyèlman yon chen kolosal.
  Epi lame Antigonus ak Aleksann ap deplase ozalantou twoup Cassander yo.
  Gen yon gwo mouvman.
  Mirabela chante sou yon kanpay, ak nan yon non gason:
  Mwen se Aleksann, wa peyi Lagrès yo.
  Se Dariyis, chèf peyi Pès yo, nou rankontre ankò sou chan batay la.
  
  Anba Issa mwen bat li E mwen merite glwa pou sa, "Invincible" te resevwa non an!
  
  Lè sa a, lemonn antye rekonèt mwen, yo rele m ' "Divin"! Mwen pwouve li ak nepe mwen!
  
  Mwen vin defèt li E konekte tout peyi yo Li lè pou tout moun viv anpè ansanm! - - - Twoup li yo devan mwen.De pè, nou rasanble sistèm nan.Nou jwe ankò ak desten nou!
  
  Yo preske sèt fwa plis pase nou, Men etensèl ap bat nan je nou Nou kwè: bondye yo p'ap kite nou! - - - Lènmi yo te ale jwenn nou nan yon foul moun, Yo pa konnen kisa yon sistèm ye. Li voye twoup li yo touye!
  
  Isit la yo se pasaje li yo vole, Yo vle fè nou pè. Sa yo - yo pral sèlman defèt lach! - - - Falanj ki nan sant la kenbe liy lan.Yo pral mouri men yo pap kite batay la Pès yo melanje devan miray yo!
  
  Ak dwa batay. Batay feròs Men, kenbe sou! Epi kenbe liy lan, Thracian yo la! Se pa premye fwa pou yo!
  
  Men zèl goch la frwase E li fè yon bak depi lontan, E li mande èd mwen!
  
  Mwen p'ap ede yo Apre tou, sa a se yon batay! Mwen kanpe ap tann!Gen Thessalians! Mwen kwè nan sò!
  
  Panik bouyi nan sant la, Falang nou an ap foule yo, Epi kavalye yo ap kouri sou kote!
  
  Objektif mwen rive la!Diye yo ouvri pòt la pou nou!!M ap voye kavalye nan twou sa a!!! - - - Tè a tranble ak pousyè tè toubiyon, Ak etensèl bat anba zago - Sa kavalye lou vole!
  
  Yo tout se kanmarad mwen yo, Yo jete gan nan sò!Nou vle soumèt lemonn antye!
  
  Enfantri - bagay prensipal la nan batay, kouri apre kavalye a nan ran yo.Ivensibl, tankou Achilles nan batay!
  
  Mwen santi rezilta batay la.
  
  Nou koupe nan twoup li yo! Viktwa se trè pre! Batay nou an pral sonje pa moun pou syèk !!!
  
  Gad li deja frwase!Epi yon santèn mèt devan li!E pa gen okenn lòt devan! - - - Wè nou devan li, Tankou yon vye lach, pa yon ewo, Nan pè, Dariyis kite batay la.
  
  Ala yon lach li ye! Ala yon kannay! Li dezonore kouwòn li a! Tout pouvwa li te fini!
  
  Ki kote ou prale?! Kouri! Pwoteje tèt ou kont lanmò! O bondye! Ala ridikil ènmi m yo!
  
  Tout lame Pès la deja kouri.Jodi a mwen plen batay!Mwatye mond lan se pou mwen kounye a!
  Isit la lame a te konplete kanpay la epi li te ale nan dèyè Cassandra. Lè sa a, Mirabela te ap tann pou dekouvèt la - anplis de twoup yo grèk ak Masedwan, te gen tou moun peyi Lejip.
  Se poutèt sa Cassander nan istwa reyèl te genyen, epi yo te kaptire Aleksann Katriyèm lan epi yo touye.
  Kidonk, Antigonus gen sèlman yon fwa ak yon mwatye plis sòlda, ak pi bon kalite lènmi an.
  Men, li gen yon pozisyon ki pi avantaje ak sipriz taktik sou bò l '.
  Mirabela te kouri nan atak la.
  Ak kat bèl fi li yo: pitit fi bondye yo.
  Epi ann koupe advèsè yo.
  Mirabela te dirije moulen an ak epe li yo, li koupe sòlda Cassandra yo epi li t'ap chante:
  - Yon fanm se yon branch ki pi byen muri nan tero debalaj, men vanjans ap tann li kanmenm!
  Natasha tou koupe ak foli ak kòlè. Touni toutouni li te kase machwè gèrye grèk la, li t'ap griye:
  - Yon politisyen se yon matematisyen ki retire epi divize, epi li fè li ak yon erè kolosal nan pòch li!
  Zoya, kontinye koupe advèsè yo ak voye jwèt pwazon ak zòtèy pye l 'ak griyman:
  - Bondye te kreye yon fanm pye atè ak jèn, Satan, avèk èd politisyen, soulye l ', li fòse l' tonbe nan anfans!
  Angelica agresif koupe yon mas nan lènmi, ak cheve kwiv-wouj li vole nan van an tankou yon banyè pwoletè.
  Epi ti fi a woule:
  - Li pi bon pou yon fanm etale talon pye pase pou yo mete soulye nan maryaj pou yon bòt!
  Svetlana koupe opozan yo, li koupe yo epi li rele:
  - Yon fanm se flè ki pi bèl nan jaden Seyè Bondye a, men cheni ki pi trètr - yon politisyen gason lèd manje pye l '!
  Mirabela, kontinye koupe lènmi yo, griye epi bay:
  - Ekspoze tete li, yon fanm pral kite yon gason san pantalon epi li pral chire twa po nan men l '!
  Natasha agresif kontinye, kraze opozan li yo:
  - Ti fi a blond se sètènman bèl, se sèlman tèt la klere twò literalman!
  Zoya, li koupe gèrye yo, Cassandra grogne:
  - Ti fi blond tèt jis se pa toujou literalman, men toujou figire sèks la jis!
  Angelica, k ap kontinye kraze opozan li yo, di:
  - Ki diferans ki genyen ant yon politisyen ak yon jennès - dènye a kouche pou dedomajman pou lajan anba nenpòt moun, ak youn nan premye kouche mwatye nan votè yo pou dedomajman pou pwofi pa nenpòt ki mwayen!
  Svetlana, koupe lènmi lame Cassandra a, epi voye yon boumerang ak zòtèy toutouni li, bay:
  - Yon jennès pou lajan fè nenpòt bourik ki pa gen okenn antite nan yon moun, yon politisyen ak pou gratis fè yon bourik ensiyifyan soti nan nenpòt moun!
  Mirabela, kraze divès kalite opozan, epi kase machwè li ak talon wonn li fè:
  - Ti gason evantyèlman vin gason, politisyen sou ane yo swa vire nan diktatè, oswa vin blag mache!
  Natasha, koupe advèsè yo, koupe tèt yo, voye objè kraze ak dwèt li yo, griye:
  - Politisyen an pa toujou komik, men toujou yon blag mache, ak yon kloun gratis!
  Zoya, koupe tout kalite lènmi, rele:
  - Diktatè a souvan fè sijè li koule dlo nan je, men nan blag tout peyi a vle li!
  Angelica, ki te koupe Masedwann yo, di:
  - Ki jan diktati yo itil - lè moun ap bati, vle taye tankou mouton, ak yon rena reveye nan tèt mouton!
  Svetlana, te fè yon moulen lagè, koupe tèt ak chirped:
  - Si ou pral taye lenn ak lespri yon belye mouton, si ou gen débrouillardise nan yon rena, ou pral mete l 'sou kolye a nan konpetitè ou!
  Mirabela, k ap kontinye analize opozan yo, te pibliye:
  - Yon rena pral rache twa po nan yon lyon, epi li pral kale tankou pye bwadchenn ak kolan!
  Natasha, ki t ap goumen ak phalangists ki t ap avanse yo, te note:
  - Kèlkeswa tan lang politisyen an ye, lavi elektè a ap vin pi kout apati sa!
  Zoya agresif remake pandan li koupe lènmi yo:
  - Nan pouswit yon Ruble long, politisyen diminye lang yo pou kritik, sonje - silans se an lò!
  Angelica, koupe nan mitan lènmi yo trennen sou vant, bay:
  - Silans se an lò, men souvan nan pòch yon lòt moun!
  Svetlana, koupe nan mitan lènmi yo, rouli:
  - Yon nonm ki gen yon lèt majiskil atire nan limyè a, yon nonm, se vre wi, yon gason, nan moun ki bèl!
  Mirabela, ki te kontinye koupe lame lènmi an, gronyen:
  - Bondye te bay moun yon lespri ak yon nanm imòtèl, Satan jete lespri a sou lespri a, vire kò a nan yon kadav!
  Natasha, kraze opozan, jape:
  - Nonm se yon bèt ki dirije pa yon rena ki poze kòm yon lyon ak rad mouton!
  Ti fi yo gaye, koupe lame Kassandra a ak anpil efikasite ak presyon. Ak nepe yo te klere tankou lam elis.
  Zoya te note, li te voye yon pwa ak eksplozif letal ak zòtèy pye li:
  - Man reve pou yo gen pouvwa Bondye ki gen tout pouvwa a, pou dedomajman pou yo reyalize objektif makak baz!
  Angelica ren wouj la, ki t ap dise lènmi yo, li di:
  - Natirèlman, Bondye renmen nanm nou, men nou tèlman te vle Toupisan an renmen kò nou tou, voye pa sèlman gerizon espirityèl!
  Svetlana, te koupe lènmi yo, te ajoute tou, kraze machwè lènmi an ak talon pye li:
  - Bondye te kreye Èv pou li ta bay kè kontan, li fè yon politisyen pou li ta vòlè rèv, men li ta aplodi, byenke san bote!
  Mirabela, ki te koupe nan opozan yo ak voye grenad ak zòtèy pye l ', griye:
  - Yon politisyen se yon kalite pickpocket ki ranplase dwèt abil ak yon lang long, epi fè anpil plis bri lè vòlè, bat nan kapasite nan panse!
  Natasha konplètman dakò ak sa a, kraze lènmi yo ak pepiman:
  - Yon chèf ki renmen pale anpil ap reyalize ti kras nan zafè pratik, depi yon lang long rakousi bra yo!
  Zoya te note ak agresif, koupe yon lòt pòsyon nan lènmi yo, epi voye yon grenad ak pye fè li:
  - Poukisa Bondye ki gen tout pouvwa raman pale ak moun - pou yo pa vin tankou politisyen ak dyare vèbal maske enpotans!
  Angelica, te koupe nan mitan lènmi yo ak zòtèy pye l ', li pran, li voye yon asasen sou lènmi an, epi li di:
  - Politisyen an pale anpil, li pale plis toujou, men pawòl li ale nan zòrèy elektè a, ki pa soud nan pale san fè anyen konsa!
  Svetlana, koupe nan mitan lènmi yo, epi lanse destriksyon ak zòtèy pye li yo, bay:
  - Plis lang yon politisyen pi long, se pi kout lespri elektè ki vote pou li!
  Mirabela te note, ankò voye zòtèy li, yon bonm letal:
  - Pou elektè a, lang long yon politisyen se yon nekoulan sou kou a, ki, sepandan, premye gout sou sèvo a, ak Lè sa a, poud tèt la, yon lòt poud vid!
  Natasha te deklare agresif, koupe lènmi yo:
  - Yon lespri wo raman konbine avèk yon lang long, men awogans se komen pou verbiage ki pa konnen limit!
  Zoya fè yon ti remarke avèk enjenye, li montre dan li epi li gronde tankou yon pantè:
  - Yon lang long adapte byen nan pòch, si konbine avèk konesans nan sibtilite yo nan sikofans!
  Angelica, t ap diseke ènmi yo, li di avèk anpil lespri:
  - Yon jeni reyèl pa pral pale pou yon tan long, konsizyon se sè talan, ak jeni se frè konsizyon!
  Svetlana, koupe phalangists yo, ki te deja kouri, jape:
  - Yon lang long se pa sèlman yon siy nan yon lide kout, men tou nan sòt kontinuèl!
  Nan ti bout tan, yo te bat lame a nan Cassander, ak Mirabela pèsonèlman koupe tèt li.
  Apre sa, ti fi yo te fòse prizonye yo bo pye yo toutouni, chiseled, yon ti kras pousyè tè ak san.
  Yo te fè li avèk imilite e yo te koube nan twa lanmò.
  Anpi Aleksann Legran retabli inite. Ak banyè Masedwann lan te klere ankò.
  Lè sa a, nouvo kanpay kont Arab yo te swiv, ak konkèt yo. Lè sa a, nan poto yo nan Hercules, ak kaptire Wòm ak Carthage. Ak nan peyi Zend ak konkèt konplè li yo.
  Aleksann Katriyèm te viv pandan swasanndizan e li te rive konkeri Lachin, depase tout bèl pouvwa papa l '.
  Yo rele l 'Aleksann Legran. Li te kaptire tout peyi yo sivilize nan mond lan ansyen. Ak yon anpi leve soti nan Atlantik la nan Pasifik la. Gwo, pwisan ak pwospere.
  Yon ti kras pita, Japon te anvayi tou. Lè sa a, Amerik te konkeri.
  Anpi a te vin mondyal. Li te dirije pa fanmi Petrik la. Otorite a te tèlman gwo ke pa t gen okenn soulèvman grav nan satrap yo. Epi, koulye a pwogrè, li te pase epòk la nan Mwayennaj yo lugubr, imedyatman deplase nan yon sèl endistriyèl la.
  Lè sa a, revolisyon endistriyèl la. Ak vòl yo nan limanite nan espas yo se mil ane pi bonè pase nan istwa reyèl.
  Ak nan vennyèm syèk la, anpi a te rive nan kwen nan linivè a. Yo te kreye yon machin tan e yo te aprann kijan pou yo resisite mò yo.
  Aleksann Legran ak pi gran pitit gason l lan te resisite tou.
  Men ki jan kou istwa mondyal la te chanje. Epi li te gwo pou limanite.
  Imajine yon anpi inivèsèl kote menm moun ki mouri depi lontan yo resisite, ak modèn vennyèm syèk la. Nan ki gen plis pase de san peyi nan mond lan, ak balanse sou bò gwo lagè nikleyè.
  Ak diferan coronavirus yo tout ap itinérance!
  Se konsa... Ti fi yo te akonpli pi gwo feat pou dedomajman pou tout pwogresis, epi yo pa trè pwogresis limanite!
  
  TI BLON EDE PRENSE SVYATOSLAV
  Ti fi-ewo a se miskilè ak nan yon bikini kouri nan kan an nan Grand Duke nan Kyèv Svyatoslav.
  Lame anperè women an te pwoche bò kote kan Ris la. Women yo gen yon avantaj nan fòs yon fwa ak yon mwatye. Yo leve yon gwo lame.
  Svyatoslav pèdi inisyativ la. Ravaj Pechenegs yo, ak trayizon Bulgar yo te bat anpil lame li a. Epi, koulye a ou gen al goumen an plis nimewo.
  Nan istwa reyèl, Svyatoslav te pran defans nan fò a. Men, flòt Women an koupe ekipman pou Larisi yo sou Danube la. Epi kòm rezilta, yo prèske mouri jiskaske yo dakò pou yo kite apre plizyè akrochaj, sou kondisyon difisil.
  Mirabela te konprann ke pi bon chans lan se te imedyatman defèt twoup Women yo epi ale nan Konstantinòp.
  Lè sa a, Bulgarian yo, ak moun Lagrès yo, ak Ongwa yo pral sipòte gayan an Svyatoslav, ak Anpi Bizanten an pral fini!
  Ak Tsargrad pral vin kapital la nan gwo eta Ris la! Pou Svyatoslav te genyen anpil. Tout rejyon an Volga ak Crimea a, ak Nò Kokas, ak Bilgari ak Woumani. Men, apre lanmò li, konkeri a te pèdi. Ak Pechenegs yo deja ap monte Volga.
  Se konsa, kounye a se moman kritik la. Epi gen yon chans ke Kievan Ris pral vin anpi ki pi fò ak pi vaste nan mond lan, menm anvan batèm li yo.
  Mirabela konnen sa e li kouri al nan batay.
  Men, kisa li pral fè pou kont li? Petèt senk lòt konbatan ap vini - yon ti gason ak kat ti fi - pitit fi bondye Ris yo, ak yon timoun imòtèl?
  Mirabela vrèman konte sou sa.
  Men, pandan y ap kouri flickering, fè, pinga'w woz. An menm tan an, ti fi a chante:
  - Nou ap goumen pou Larisi,
  Avèk non Svarog ...
  Pa fè yon ti fi lach
  Ou nan kè Bondye!
  Isit la li kouri pi pre ak pi pre fò a, kote twoup Ris yo nan Svyatoslav yo ye.
  Premyèman, ti fi a koupe ak epe de sentinèl Women ki kanpe toupre sitadèl la.
  Mirabela menm chante:
  - Motherland vole nan syèl la ...
  Nan non Perun, Larisi pral leve ankò!
  Se vrèman poukisa Larisi yo te oblije aksepte lafwa yon lòt moun? An reyalite, li se pi bon yo kwè pwòp ou a ak klere. Moun sa yo Bondye Ris ki te pran swen slav yo ak kontribye nan pwosperite yo.
  Isit la vanyan sòlda nan kouri moute nan miray la. Nan tèt yo se sentinèl.
  Yo wè yon bèlte ekri, ki gen cheve an lò epi yo pran l pou yon deyès.
  Anplis, Mirabela se trè wo, espesyalman pou tan sa yo, ak miskilè, se konsa ke li ta dwe fè erè pou yon fanm òdinè.
  Se konsa, Mirabela te kòmanse kole ak dwèt li ak pye atè li, li monte miray la. Epi li te sanble trè bèl.
  Ti fi a bèl anpil, ak soulajman nan misk li se jalouzi nenpòt gason.
  Sa a se vrèman pitit fi bondye yo.
  Mirabela te monte. Li te souri e li fè yon clin d'oe sou sentinèl yo.
  Vanyan sòlda yo te pi kout pase l ', epi yo te sezi nan misk yo fò ak pwofondman remonte nan ti fi a.
  Gèrye a imedyatman pran towo bèf la nan kòn yo:
  - Mennen m 'bay Prince Svyatoslav!
  Pi gran nan vanyan sòlda yo ak yon bab gri souke tèt:
  - Wi, deyès, nou pare!
  De jenn gason tonbe ajenou epi yo bo pye Mirabelle. Ti fi a te dakò.
  - Li bèl!
  Apre sa, li te deplase, akonpaye pa sòlda, nan sant la nan fò a, kote gwo Kyèv chèf Svyatoslav tèt li te ye.
  Mirabela te kontan e li chante:
  - Pral gen yon rezilta fre,
  Nou pral Tsargrad!
  Isit la li, souflete plant li yo sou pave yo, rive nan bilding lan kote ansyen kòmandan Larisi la te pi popilè. Pèsonalite a se lejand.
  Isit la andedan li te rankontre pa nouvo vanyan sòlda. Yo te santi Mirabela pou misk fò ak pwatrin. Lè sa a, yo sote pi devan.
  Svyatoslav pa t 'ankò ale nan kabann ak te rankontre yon envite wo. Li te kout, men li te gen yon zepòl laj, ak yon tèt kale, ki te kouwone ak yon forik. Poko yon mari fin vye granmoun, ki gen matirite, ki plen fòs ak enèji. Li te gade Mirabela epi li te fwonte. Li pa bèl lè yon fanm monte sou ou.
  Li te mande l ak yon souri ki te parèt fatigue, pandan je l te parèt move:
  - Pou ki rezon bote a vin jwenn mwen?
  Mirabela te reponn tou ak yon souri, li gade jantiyès:
  - Pou ede w defèt gwo Women yo!
  Svyatoslav di ak yon soupi:
  - Yon sèl nepe pa rezoud anyen, menm si ou fò, mwen wè yon vanyan sòlda!
  Ti fi a frape pye l' epi li reponn:
  - Nou dwe atake Women yo kounye a. Yo pa gen ankò kolekte tout fòs yo, epi yo pral resevwa ranfòsman. Imedyatman kraze epi ale nan Tsargrad!
  Svyatoslav souke tèt li epi li di:
  - Mwen te panse sa tou. Men, lènmi an gen pouvwa!
  Mirabela reponn lojikman:
  - Tan ap travay kont nou! Si nou retade yon ti tan ankò, flòt Women an pral koupe nou sou Danube, epi nou p ap gen ni ranfòsman ni pwovizyon. Ak fòs yo nan lènmi an ap grandi sèlman!
  Svyatoslav di ak yon soupi:
  - Oracle nou an te prevwa ke nan yon batay louvri nou pral pèdi!
  Mirabela reponn sevè:
  "Eske ou pa te panse ke Oracle sa a te achte pa Basil la?" Ak reta sa a pral sèlman ogmante avantaj nan Bizant!
  Svyatoslav te fè objeksyon:
  - Oracle a te raman mal, e te deja prevwa viktwa nou yo, tou de sou Khazars yo ak lòt pèp. Sepandan... Èske w pa chans pou pitit fi bondye yo?
  Mirabella souke tèt li.
  - Ou ka teste m 'nan batay ak nenpòt nan vanyan sòlda ou yo!
  Svyatoslav san atann kout pwen Mirabela nan vant la. Ti fi a mekanikman deplase, li butted chèf la ak tèt li nan fwon an. Li tonbe.
  De gwo vanyan sòlda kouri sou Mirabela, men ti fi a vole epi li frape yo ak talon pye l.
  Konbatan yo te fè aksidan...
  Mirabela bese, li mete presyon sou kou Svyatoslav. Li te vin nan sans li, li louvri je l '.
  Apre sa, li bougonnen, li fwote fwon li ki te blese:
  - Sa a se Bondye Nwa a. Ou, aparamman, se pitit fi Chernobog. Se konsa deplase, tèt la ap krake!
  Mirabelle reponn:
  - Mwen ka melanje yon posyon ki pral fè vanyan sòlda ou yo pi fò ak pi fleksib.
  Lè sa a, nou pral sètènman defèt lènmi an!
  Svyatoslav souke tèt li, tèt li kale ak yon forekte:
  - Vari! Mwen kwè ou!
  Mirabella mande:
  - Chwazi kèk raje epi posyon an pral pare!
  Grand Duke te ba li yon koup de douzèn sèvant pou ede l.
  Mirabela, ansanm avè l ', te ale nan Grove a kolekte yon Petyon ki ogmante fòs la ak andirans nan konbatan yo. Pa te gen okenn vanyan sòlda Bizanten nan Grove a ankò.
  Men, ti fi-ewo a te sou alèt la. E pou bon rezon.
  Isit la yo se plizyè douzèn pasaje ki te eseye atake jenn fi yo retounen ak panyen plen ak remèd fèy ak dyondyon.
  Mirabela kouri al jwenn lènmi an nan batay. Apre sa, li balanse nepe li yo, li koupe twa tèt alafwa.
  Lè sa a, ki jan ann koupe advèsè yo. Ti fi sa a se jis yon terminator nan yon bikini ak pye fè.
  Talon pye l 'te frape vanyan sòlda Bizanten nan nan manton an. Li te vole, li touye senk kavalye lènmi an menm tan.
  Mirabella tweeted:
  - Mwen se pi fre nan mond lan, ak ti fi a se espesyalman pye atè!
  Sa a vrèman te yon tòde super. Mirabela te kontinye koupe opozan li yo ak jete ti moso vè ak zòtèy pye l 'yo, frape opozan li yo.
  Women sa yo ki pa t gen tan pou yo sove yo te touye. Epi Mirabela te genyen yon lòt viktwa.
  Isit la yo se ti fi yo fese ak pye fè, li fè cho nan Balkan yo nan ete, epi yo te pote dyondyon, bè ak zèb. Ak Mirabela nan yon gwo vas te kòmanse melanje letal ak renmen òneman.
  Epi li te fè yon gwo sant gou nan tout kan an. Epi yon ti fi ki te gen cheve an lò t ap brase tout bagay ak pye l toutouni, chise l.
  E sa te ede anpil.
  Mirabela brase yon posyon nan yon chodyè epi chante;
  Mwen te fèt konnen nan vennyèm syèk la,
  Nan ki elektwonik yo tout kote ...
  Epi kwè m ', nè nan asye -
  Ou konnen moun te vole sou lalin lan!
  
  Gwo kreyasyon moun
  Kapab anbrase pandan y ap jwe boul la...
  Nou se pitit laptop, entènèt la
  Epi nou pral frape nan inyoran yo!
  
  Kisa ou konnen nou envante
  Yon ekran fèmen nan yon ti dwèt ...
  Nou pral wè kominis byento bay,
  Si menm yon move dife boule!
  
  Kwè mwen, lè nou an ap vini
  Peyi syans lan pral fleri...
  Kite Abèl triyonfe, pa Kayen,
  Wins louvri yon kont san limit!
  
  Nou kwè nan manman nou Larisi,
  Ki sa ki te fè yon gwo vire ...
  Jaden yo te wouze ak lawouze soti nan pèl,
  Wins louvri yon kont kontinuèl!
  
  Pou glwa Jezi ak Svarog,
  Nou pral bat lènmi nou yo ansanm...
  Nan non Toupisan an, konnen fanmi an,
  Nou louvri gwo lame Ris la!
  
  Wi, se pou lanmou loraj nan gwo glwa,
  Kite Lada avèk nou pou tout tan...
  Nou te fèt nan yon pouvwa espas -
  Yon gwo rèv rive vre!
  
  Nou te gen Lenin ak gwo Stalin,
  Tsar Pyè Legran, ak tanpèt Ivan...
  Nou gen misk, nou vin pi difisil,
  Se konsa desten gwo rati a!
  
  Se pou patri a fleri nan lafwa,
  Lanmou ki mennen nou...
  Se pou tan an etènèl Me
  Epi li koule sèlman move san nan batay!
  
  Nou te fèt pou fè yon istwa fe rive vre
  Pou glwa zanj Ris, bondye...
  Se konsa, move lènmi an tounen pousyè.
  Ak pi byen kwit nan fou!
  
  Mwen pa kwè yon moun pap fèb,
  Desten li se konkeri tout demon ...
  Resevwa pi gwo rekonpans yo
  Se pou li detwi nan batay!
  
  Wi, ènmi nou an poko konnen fòs la,
  Men, mwen kwè ke Larisi pral reborn ...
  Menm si ti bebe yo, fanm yo atake,
  Nou pral genyen - mwen kwè nan li epi ou pa bezwen pè!
  
  Se pou peyi nou an lib,
  Se pou li nan glwa etènèl pou tout tan...
  Nou se chevalye, kwè mwen, nòb,
  Nou pa pè pwoblèm ak ane!
  
  Nan ti bout tan, nou pral byento jwenn padon,
  Nou kwè nou pral genyen advèsè a...
  Yon anons pral soti nan men Bondye Sort,
  Kite zanj cheriben an louvri zèl li yo!
  
  Lè sa a, ann fini sa nou te kòmanse
  Ann bati yon nouvo vil ki pi fò pase tout...
  Epi li pral pi bon pase nan kòmansman an,
  Mechan an fre pral efase nan poud!
  Ti fi ewoyik la fin chante. Ak isit la ankò tout bagay vire nan chodyè a, briyan, epi posyon an te pare.
  Koulye a, sòlda Ris yo bwè li. Te gen plis pase trant mil ladan yo, ansanm ak Bulgar yo.
  Svyatoslav tou pran yon ti gout nan posyon an. Li te pare pou goumen. Avek li se frè li, yon Danilo ki pi wo anpil.
  Oke, ki chemen an pou kavalye Ris yo. Tout bagay sa yo pral yon batay gwo ak san.
  Mirabela te bwè tou, li te santi yon fòs deja konsiderab vin jwenn li.
  Ti fi a voye epe li yo epi li di:
  - Li pi bon pou genyen kanpe pase pèdi sou jenou ou!
  Apre sa, Svyatoslav te deja bay lòd:
  - Oke, frè nan batay!
  Ak pòtay yo louvri, ak eskwadwon Ris la te demisyone. Epi se te yon lame ki te plen fòs ak enèji.
  Bizanten yo gen senkant mil sòlda, e yo menm tou yo te aliye. Li sanble gen plis nan kantite, men se pa konsa kouraj ak ferv nan lespri.
  Anperè Women an li menm te rasanble pou reprimande. Se konsa, lame Bizanten an pran ak deplase.
  Li se pi lou nan zam, epi li gen yon avantaj nan kavalye.
  Men, depase pasaje yo devan kouri Mirabela Magnetic, plen enèji ak anvi goumen. Ti fi a isit la se nan kalib ki pi wo a. Ak ki jan li pral fè kolizyon ak vanyan sòlda yo Bizanten.
  Fè yon souflèt sote ak de pye atè alafwa, frape opozan ak kriyan:
  - Glwa pou tan yo nan rati Ris la!
  Lè sa a, ti fi a pral sifle soud nan tèt la nan poumon li. Wi, li sanble fre ak komik.
  Ak nepe li yo ki jan yo tonbe sou lènmi yo, koupe yo tankou yon razwa. Men yon fi.
  Apre sa, gen lòt vanyan sòlda.
  Natasha koupe vanyan sòlda Bizanten yo ak epe ak rele byen fò:
  - Pou Larisi Svyatoslav!
  Ak zòtèy pye l 'li pral voye yon zegwi pwazon.
  Apre sa, Zoya ale nan batay. Sòlda Bizanten koupe ak gwo dezespwa. Ak kraze yo ak antouzyasm chod.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Epi Angelica wouj la pran Women yo epi ann detwi yo ak gwo kòlè ak presyon dezespere.
  Ak talon pye li tou travay ak kase machwè.
  Ti fi ap gwonde:
  - Nan non Perun!
  Ak Svetlana tou koupe ak gwo presyon, detwi lènmi an.
  Epi li mennen moulen an ak nepe ak kriye:
  - Pou kominis!
  Mirabela diseksyon Women yo, nòt:
  - Si ou vle genyen lemonn antye, ranpli tèt ou ak sajès ak kè ou ak renmen!
  Natasha, te koupe advèsè yo soti nan Byzans, te di:
  - Yon kè an lò pa toujou atire lajan nan pòch ou, men li pèmèt ou jwenn trezò inonbrabl nan syèl la, konpare ak ki mòn nan biye yo pa vo yon jounen travay!
  Zoya, koupe lejyonè yo, te note:
  - Li difisil pou konprann poukisa Bondye pèmèt sa ki mal, men li se menm pi difisil poukisa yon moun pa pèmèt bonte nan kè l ', ak mizèrikòd nan aksyon li!
  Angelica te note, koupe Women yo, epi voye disk ak zòtèy pye li:
  - Mòn lò ki soti nan bouch politisyen yo pa vo yon pyès lajan, men yon pyès kòb kwiv, si yon moun se yon amoure, se yon gwo trezò nan mond lan!
  Svetlana, yon fason agresif koupe konbatan Bizanten yo, te note:
  - Bondye te kreye moun pou bonè, men moun kreye pwoblèm ak malè pou tèt li, ki vle vin Bondye Kreyatè a!
  Mirabela, koupe nan opozan ak nepe, bay:
  - Sa yon fanm vle, Bondye vle, petèt se pou sa gason gen pwoblèm ak pwoblèm kontinyèl, paske yon fanm se touchy san Bondye!
  Natasha, diseksyon Women yo, te note:
  - Lè timoun yo ri ak kè kontan, paran yo pa ri, se konsa pri a nan kado yo te tounen soti yo pa ditou komik!
  Zoya, te koupe Bizanten yo epi li te frape yo ak pye l, li te lojikman te note:
  - Bondye se toujou yon Papa renmen lèzòm, men sò souvan se yon bèlmè kaprisyeuz!
  Augustine diseksyon Women yo, lojikman te ajoute:
  - Li difisil menm pou yon rena twonpe sò e li enposib twonpe Bondye!
  Svetlana, tranche nan opozan yo, ak agresif kraze yo, epi voye yon pake eksplozif ak talon pye l ', bay:
  - Tout bagay posib nan politik, men ou toujou pa ka twonpe Bondye menm yon fwa, menm si ou abitye mennen elektè nan nen yo nan enfini!
  Mirabela, li te koupe opozan yo an chou, e li te fè kouto women yo, te di:
  - Politisyen yo se gwo vòlè nan manti, men ensiyifyan nan zafè laverite!
  Natasha, k ap kontinye koupe lènmi avèk antouzyasm, te note:
  - Politisyen an kache zang li, men renmen montre dan l, sitou si elektè a ak sèvo poul!
  Zoya, ki te kraze Women yo, li di:
  - Politisyen an pa gen yon sans de pwopòsyon nan pwomès, men aplikasyon an nan limit strik ki gen tandans zewo!
  Angelica, ki te koupe nan mitan lènmi yo, te deklare ak kòlè:
  - Politisyen an gen yon memwa zewo pou pwomès, men dezi a bay manti nan enfini!
  Svetlana agresif te fè remake, koupe tèt Women yo:
  - Yon politisyen ak lang li ka leve yon tsunami antye, men lè li rive travay ak tèt li, gen kalm konplè!
  Mirabela te kouri yon platin ak pye l ', koupe opozan yo ak pepi:
  - Yon tafyatè pral dòmi, epi yon politisyen ap ronfle lè li rive akonpli pwomès la ak je sou!
  Natasha orijinal te note, koupe lènmi yo:
  - Yon politisyen se yon bouzen ki pran vòt alafwa, men ki pa janm pote plezi!
  Zoya, te koupe Women yo, konplètman dakò ak sa a:
  - Politisyen an gen anbisyon yo nan yon lyon, ki pote elektè a nan lavi a nan yon chen!
  Angelica, k ap goumen ak Bizanten yo, epi kraze yo, lojikman te note:
  - Bondye renmen lòm menm nan peche, se sèlman san Bondye ap detwi nanm nan!
  Svetlana, koupe lejyonè yo tankou yon razwa sou yon bab, sifle:
  - Libète volonte se yon kado nan men Bondye, sèlman yon moun pa konnen papòt la nan konsyans!
  Mirabela, ki te koupe Women yo ki te deja eklèsi, te di:
  - Libète konsyans se kado Trèwo a, libète konsyans se yon madichon ki soti nan pi ba a!
  Natasha, te koupe sòlda Women yo, oswa pito sòlda Bizanten yo, te rezime:
  " Bondye te bay libète volonte grasa yon gwo lanmou, men lèzòm te chwazi pati san pa l la!"
  Pou yon jan kanmenm fè tèt li pi lajwa, Zoya chante:
  Mwen se yon senp ti fi Komsomol,
  Dènyèman pyonye...
  Wòch sou yon kòd trè abilman,
  Byen jan yo di bote se dous!
  
  Men, Führer anvayi Larisi renmen anpil,
  Yon souri kòlè menase fachis...
  Men toujou ti fi yo pi bèl pase tout
  Nou pral reponn a souflèt ki pi trètr!
  
  Pou glwa gran manman nou an,
  Ti gason yo pral mouri avèk fòs kouraj...
  Ann sispann gwo kantite sovaj Nazi yo,
  Lame nou an pral irézistibl!
  
  Manm Komsomol la ban mwen yon travay,
  Olye de sa, pote entèlijans nan katye jeneral,
  Se konsa, ou souf ou souf
  Se konsa, ke pa te gen okenn krapo glise nan yon rèv!
  
  Mwen ap mache pye atè nan savann lan,
  Menmsi yo pa soti nan abitid yo vòlè vil la,
  Bon nan premye, difisil apre
  Mache pye atè sou gravye se chè!
  
  Pèl yo ate anpil nan wòch,
  Ak san koule nan koupe yo...
  Men, drapo yo sou patri a vole byen klere,
  E lanmou Senyè a ap avèk nou!
  
  Fè lwanj jeyan Jezi
  Ki pi wo ak pi bèl pase tout...
  Lè pèp la ak pati a ini,
  Ann selebre bon chans ak siksè!
  
  Nou kwè nan fachis, nou pral kraze zo rèl do a,
  Depi chak lagè soti nan yon manje...
  Viktwa pral nan mwa me klere,
  Nan Gehenna, vin yon mechan!
  
  Se pou tè sen mwen an jwenn glwa,
  Viktwa laglwa oktòb la se loraj...
  Menmsi ti fi a nan vye rad ak pye atè,
  Li soufri, mezanmi, pa anven!
  
  Nou dedye kè nou pou Peyi a,
  Pou glwa lò, konte nanm...
  Pou siksè, yo byen vit louvri pòt la,
  Epi toufe malis ak manti!
  
  Se pou Larisi vin ejemon nan mond lan,
  Mete lòd nan linivè...
  Rekonpanse tout advèsè yo ak defèt,
  Epi nan blag deplase pion an bay larenn lan!
  
  Se pou Larisi mwen an nan tout bèl pouvwa inivèsèl,
  Kite pye pòm fleri ladan l sou Mas...
  Nan Sovyetik, wouj, pouvwa kòlè,
  Pèp la pral fè rèv la rive vre!
  
  Nou pral fè patri a gran,
  Depi manm Komsomol yo se pi fre ...
  Sipòte figi sen yo sou ikon yo,
  Nou pral genyen, kite peche nan kè nou!
  Prèske tout lame Bizanten an te touye, ak rès li yo te kouri.
  Pouswiv lènmi an, Angelica bay:
  - Kado Bondye a se pa ze grenpe, men ki moun ki refize favè gen sèvo yo nan yon poul mouye ak mou-bouyi!
  Svetlana te deplase lènmi an ak talon pye l sou dèyè tèt la epi li di:
  - Bondye bay nenpòt moun favè, men se pa tout moun ki destine pran richès!
  Mirabela, ki t'ap detwi lènmi yo, te ajoute, li te montre dan li:
  - Karyol la ka pwòp, li pa ka pwòp, men plas la sou fòtèy la se toujou yon lòt moun, paske politik la nan pouvwa, gen yon move aspirasyon!
  Natasha, fini Women yo, byen lojikman ak kòrèkteman fè remake:
  - Yon politisyen gen sèt vandredi nan yon semèn, kidonk li toujou vle aranje yon Lendi p'ap janm fini an pou elektè l ', ak yon dimanch solid pou tèt li!
  Zoe te note agresif pandan li te koupe tèt Women yo t ap retrè:
  - Yon politisyen renmen bay votè yo konsèy, men bon konsèy yo chè, ak sa yo ke politisyen bay yo pa vo anyen!
  Angelica, ki te koupe Bizanten ki t ap sove yo, grogne:
  - Pa gen sèl ki pi dous pase sèl verite a, e pa gen siwo myèl ki pi anmè pase siwo myèl pwomès eleksyon an!
  Svetlana, ki te kraze konbatan ki t ap sove yo, te note, li te voye yon disk ak pwent byen file ak pye l:
  - Bondye ka padonnen nenpòt peche pa montre patisipasyon, men yon moun se inexcusably estipid si li padone tèt li endiferan endiferan!
  Mirabela te rezime tout bagay, li te fini dènye Women yo:
  - Ou ka tou de kwè nan Bondye epi yo pa kwè, sèlman premye a fè nou yon imaj de Toupisan an, ak dènye a, yon bèt ki soti nan ran nan primasi nan pi ba a!
  Lame Bizanten an te bat nèt, e kounye a, pa gen anyen ki anpeche nou deplase Konstantinòp.
  Lame a nan Svyatoslav te grandi pa franchi ak limit. Li te ansanm ak moun Lagrès, ak Bulgari, ak Sèb, ak Ongwa ak lòt fòs.
  Apre sa, te swiv atak la sou sitadèl vanyan sòlda sa a.
  Mirabela atake ansanm ak lòt ti fi yo. Pandan li te koupe defansè Konstantinòp yo, ti fi a te kontinye bay blag:
  - Bondye te kreye Èv bèl ak jèn pou Adan ta renmen l, men politisyen an nan nanm imen an, touye jèn nan nanm nan, ak defigire kò a nan lanfè!
  Natasha, ki te kraze defansè Konstantinòp yo, te note:
  - Li bon pou yon jenn fi ak yon kò, li pa bon pou yon timoun dekouraje lè li rive nan biznis!
  Zoya, koupe opozan, rasyonèlman bay:
  - Politisyen an nan diferan mo di esansyèlman yon sèl bagay - mwen gen pouvwa, epi ou gen nouy sou zòrèy ou, mwen gen yon fòtèy, epi ou plenn nan anmèdman!
  Angelica, ti fi wouj sa a, ki te fè yon ti vire byen file ak epe li ankò, te di:
  - Yon politisyen se yon rossinyol ki chante dous, men nòt yon zwazo tout bon se Bondye ki ekri, ak nòt yon politisyen se paw la atrab yon lajan-grubber!
  Svetlana te ajoute ak entelijans, koupe yon lòt defansè Tsargrad:
  - Bondye deside - nonm lan se pwòp pitit gason l ', men politisyen an te fè elektè a yon bèl pitit gason òfelen!
  Mirabela, li te koupe lènmi yo an kòlè, epi li te voye zegwi pwazon ak zòtèy li, li fini:
  - Paran ki pi renmen an se Bondye Toupisan an, menm si li pa klè poukisa yon nonm-pitit kriye anmè pa Papa Toupisan an jete, nan gwo twou san fon an nan yon linivè mechan - menm yon sèl dlo anmè nan yon timoun chire kè a nan renmen!
  Atak la te deja fini ak Tsargrad te tonbe. Konkèt Svyatoslav yo te ranfòse. Sa a te swiv pa kanpay nan Iran ak peyi Zend. Epi gen Larisi yo konkeri pi plis ak plis nouvo tè. Pal ak Bagdad....
  Yon gwo anpi te leve, soti nan peyi Lejip, Balkan yo, rive nan Lachin li menm.
  Apre lanmò Svyatoslav, sepandan, te gen yon divizyon nan byen yo. Men, pi gran an se te pitit pitit Yaroslav ki gen bon konprann. Apre sa, li ini anpi a ankò, ak konkeri Lachin.
  Nan Larisi, yo te adopte yon nouvo relijyon: Rodnoverie, ki te dirije pa Kreyatè Rod la ak doktrin nan syèl la ak lanfè. Men, Rod toujou te gen yon panteon konplè nan bondye - pitit gason ak pitit fi.
  P'ap gen fen nan mond lan, kidonk Larisi se etènèl ak Larisi yo se pèp Bondye chwazi.
  Se konsa, yon nouvo istwa te fèt nan yon linivè paralèl.
  
  BLOND KOTE KAP EDE GRAND DUKE VASILY III
  Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya, sepandan, byento deplase nan yon istwa diferan.
  Lame Vasily III te sènen Kazan. Kòmandan an, sepandan, pa tsar la tèt li, men frè l 'Dmitry. Jèn vanyan sòlda! Men, ki gen eksperyans!
  Li te 1506, premye ane a plen nan rèy Vasily Twazyèm lan, ki moun ki siyifikativman ranfòse Muscovy ak ranfòse santralizasyon an nan chèf la. Se vre, li pa genyen twòp, men li gen gwo anbisyon!
  Se konsa, Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya deside ede Ris Grand Duke a, e menm, nan yon sèten mezi, Anperè a pran vil la ak kapital la nan Khanate la.
  Ti gason an imòtèl ak ti fi a Terminator te ale nan tanpèt Kazan, brandi sabr. Yo goumen tankou ewo. Lè yo te vanyan sòlda imòtèl te deplase pi vit pase cheetahs. Ak zòtèy fè yo te lanse disk byen file prepare davans, ki frape Tatars yo dwat nan gòj la.
  Oleg ak Mirabela te kouri byen vit, epi yo te pran sou miray la, yo te fè moulen, koupe senk oswa sis avyon de gè Tatar.
  Lè sa a, yo te kòmanse koupe opozan, ak lanse yo, frape pi rèd toujou yon douzèn nukers.
  Apre sa, yo tonbe, yo tonbe.
  Ti gason ak ti fi goumen tankou titan. Yo te distenge pa ladrès yo, ak nepe yo te fè kenz balanse nan yon segonn. Se konsa, yo koupe lènmi an. Jèn vanyan sòlda yo te gen zam espesyal: nepe ak sabre an menm tan an epi yo koupe prèske nenpòt metal ak vyann.
  Oleg te kenbe yon gwo papiyon, koupe yon douzèn opozan nan yon fwa ak gwonde:
  - Mwen se yon gwo scooter!
  Epi ankò ti gason an nan yon atak kòlè.
  Men ti fi Mirabela k'ap voye yon grenad ak zòtèy li yo toutouni epi k'ap kriye:
  - Peyi nou an se glwa, natif natal-fidèl, Otodòks! Epi nou pral kapab bat Tatars yo, epi yo dwe Kazan anba Larisi!
  Epi ankò jèn, vanyan sòlda imòtèl yo atake. Apre sa, yo goumen ak yon foli kòlè. Yo gen yon kaskad sovaj nan lide ak enèji frenetik.
  Young koup sou atak la. Ak vanyan sòlda Tatar tonbe anba kou yo. Ak konbatan yo ki te resevwa imòtalite ak travay sou lavi etènèl yo trè amizan.
  Oleg, koupe Tatar la, gwonde:
  - San, apre yon santèn, rejiman apre rejiman! Chevalye Ris koupe ak yon nepe! Mwen kwè ke viktwa ap vini byento! Nou louvri yon kont gloriye!
  Mirabela te jete yon disk byen file ak zòtèy pye li epi li chante:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a ki p'ap janm fini an, te tou jete yon disk ak pye fè, timoun, men trè fò, li chante:
  - Defansè patri a! sòlda Perunov!
  Mirabela Magnetic, kontinye koupe, chante:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Ti gason an, koupe lènmi yo, sifle:
  - Ewo nan Larisi kolekte nan alam!
  Men ki jan timoun ewoyik goumen - gwo ewo! Yo gen pasyon ak fòs, pou tout yon rejiman.
  Oswa petèt dis rejiman mil sòlda! Lè yo gade yo, rès sòlda yo te aplodi, yo te kòmanse fouye sou mi Kazan yo.
  Oleg, koupe Tatars yo, bele:
  - Pou Tsar Vasily III!
  Ak ki jan li pral jete yon disk byen file, ki jan li pral koupe yon douzèn opozan nan Larisi.
  Epi ankò li pral vire papiyon an, epi dèyè li moulen an. Koupe yon douzèn nan yon moman. Lè sa a, ti gason an pral pran li, ak talon pye l 'ap deplase Khan nan manton an.
  L'ap vole, l'ap tonbe dwat nan chodyè goudwon an bouyi.
  Oleg Rybachenko rele:
  - Oke, nan lanfè avèk ou!
  Mirabela pran boomerang la ak zòtèy pye l yo, li koupe senk nuker epi li gwonde:
  - Glwa pou patri Tsar Vasily!
  Oleg Rybachenko konfime avèk antouzyasm:
  - Bonjou Larisi sen!
  Mirabela, koupe Tatars yo, sifle:
  - Sa a se pa Larisi ankò, men Muscovy!
  Yon pati enpòtan nan miray la deja te kaptire pa sòlda Ris. Yo deja enfiltre vil la li menm.
  Grand Duke Vasily te jwenn tèt li yon ti jan nan lonbraj la akòz gwo pitit gason l 'Ivan la Terib.
  Men, nan istwa reyèl, Kazan pa t 'soumèt li. Epi, koulye a timoun nan ak ti fi ewoyik la ap reekri, epi ajoute sa zansèt Ris yo echwe pou pou fè.
  Oleg Rybachenko koupe kat tèt ak yon sèl kou. Lè sa a, ti gason an lanse yon boomerang ak zòtèy pye l 'yo. Li koupe sèt lòt konbatan epi li rele:
  - Yon jan kanmenm yo te kondwi nan sèkèy la, ak ghoul ki pi pwisan an,
  Li te vle mòde kou mwen, men li te tounen tankou yon jwèt!
  E jenn gèrye a pral malad pou li...
  Margarita vire vis la epi li di:
  - Mwen se yon cobra pare pou sote!
  Epi ankò li pral lanse yon boomerang asasen ak zòtèy pye l 'yo. Ti fi a, pou asire w, se tankou deyès ki pi fre.
  Pifò nan Kazan te deja kaptire. Vanyan sòlda brav yo pran tanpèt palè a nan Khan Siprèm la. Yo plen raj ak eksitasyon sovaj. Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya se vanyan sòlda terminator. Ak chak nan balanse yo, epi yo vag trè souvan - sa yo se nouvo kadav!
  Oleg Rybachenko, batay, te fè remake:
  - Men batay sa a ka chanje anpil!
  Mirabela te dakò lojikman:
  - Ivan Terib la te konkeri Kazan! Epi, koulye a Dmitry tonton li pral konkeri li!
  Ti gason an jete yon boumerang ak zòtèy pye l 'yo. Li koupe gòj senk Tatar e li jape:
  - Pou gwo Larisi ak syèl la nan slav yo!
  Mirabela se yon bèl ti fi, ak konfyans konfime:
  - Pou pi gran anpi!
  Ak ti fi a tou voye yon lam byen file ak zòtèy pye l 'yo.
  Apre sa, li koupe yon anpil nan nukers, ak koupe ki moun. Li se tankou yon bote masyal.
  Sa vrèman fre Mirabela. Pou dedomajman pou imòtalite, li te dakò vin yon ti fi nan yon bikini, abandone ansyen kò li, epi yo dwe vann nan esklavaj. Men, Lè sa a, li te genyen tankou fòs superimen! Epi kwè m ', nan kou, li super pou li!
  Ti fi a goumen ak ti gason an goumen ak lènmi yo tonbe. Yo kase ak febli.
  Se konsa, vanyan sòlda yo brav kraze nan chanm nan fòtèy, kote Kazan Khan la sitiye.
  Li eseye ale, men ti gason an voye yon asterisk ak pye l ', li kase dèyè tèt Khan la. Moun ki kase a tonbe epi li mouri...
  Lè sa a, Rangers vanyan sòlda yo ekstèmine rès Tatars yo. Sepandan, lèt la, li te pèdi mèt yo, lage zam yo epi rann tèt yo.
  Se konsa Kazan tonbe. Koulye a, Larisi te leve soti vivan nan peyi sa yo. Grand Duke nan Muscovy Vasily te etabli yon pati nan Tatars yo nan Larisi, ak etabli yon pati nan Larisi yo nan Kazan.
  Lè sa a, li te vin pi byen toujou. Nouvo Grand Duke Ris la te eli tou Grand Duke nan Lityani. Monte sou twòn...
  Li klè poukisa - viktwa sou Kazan te trè enpresyonan pou tout moun. Apre sa, yo reyalize ke Larisi trè fò!
  Ak Rangers vanyan sòlda yo te fè pi byen yo isit la. Yo te pran ak bat lame prensipal konkiran Grand Duke Vasily III. Apre sa, aplikan an tèt li te pran ak demoli nan tèt ti gason an imòtèl ak ti fi a.
  Epi yo te fè sa lè yo voye disk ak pye yo nan inison, pandan y ap rele:
  - Slav yo dwe ini! Se pou nou tout dwe irézistibl!
  Apre sa, yo sote epi yo touye ètman an, jèn vanyan sòlda yo di:
  - Nou se vanyan sòlda nan yon nouvo epòk ak yon fòmasyon fre!
  Apre sa, prizonye yo te bo mak pye jenn vanyan sòlda yo, kite yo sou nèj fre a. Epi ou pral dakò ke li trè fre!
  Apre sa, yon vwayaj nan Astrakhan. Men ki jan yon viktwa rale lòt moun ansanm ak li.
  Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya, ansanm ak Grand Duke sa a, demenaje ale rete nan Astrakhan.
  Yon ti gason ak yon ti fi pran aspè nan gwo vil sa a. Yo te goumen, ankò rive lame Ris la atravè koridò a nan tan.
  Epi ankò yo koupe tèt yo, epi yo jete boumerang la ak zòtèy pye yo fè. Sa a se kote bagay yo te vin pi fasil. Epi se Vasili Twazyèm lan menm ki te kòmande lame a. Ak pouvwa li te gwo. Twoup yo nan Grand Duche a nan Lityani te rive tou. Yo pran tanpèt vil sa a.
  Ak timoun yo Terminator koupe tèt yo ak jete boomerang, disk, zetwal. Oleg Rybachenko menm jete yon koup la grenad.
  Ak pye atè yo, jèn vanyan sòlda yo tou jete zetwal byen file, ak mens, men ki kapab koupe plizyè gòj nan yon moman.
  Ak janm yo se vrèman reyalizasyon nan ladrès, ak fòs rapid ak trè sovaj.
  Epi kòm yon ti fi lanse yon boomerang ak zòtèy pye li yo, Lè sa a, lènmi yo nan Moskou apa pou Larisi yo pa pral siwo myèl ditou!
  Gèrye Terminator yo rele byen fò nan inison:
  - Lwanj pou Vasily Twazyèm lan, pi gwo tsar Ris yo!
  Epi ankò yon gwo viktwa pou Peyi Wa ki Ris la.
  Basil Twazyèm lan te kouwone ak tit la nan wa, epi yo te rekonèt ofisyèlman kòm anperè. Anpi li te vin gwo. Larisi tou te kòmanse antre nan Siberia. Ak Crimean Khanate a menm rekonèt tèt li kòm yon vasal nan Larisi.
  Apre ekspilsyon nan metwopoliten an, Vasily III te oblije nouvo chèf legliz la chanje dogm yo epi pèmèt poligami. Sa a te an pati akòz aneksyon an nan Kazan, Astrakhan ak lòt peyi Islamik.
  Vasily Twazyèm lan li menm imedyatman marye ak Princess Lithuanian Glinskaya ak Tatar Tamara. Apre sa, tou sou katriyèm ti fi a.
  Sinod la te pèmèt Larisi yo gen kat madanm. Ak anpil chèf te pwofite de sa.
  Lagè a ak Polòy te fini nan konkèt... Lame Ris la te fò ak pi plis anpil. Wi, Oleg ak Mirabela te ede. Ak sa yo vanyan sòlda terminator, pa gen okenn opozan se terib.
  Epi Vasili Twazyèm lan te vin wa Polòy. Anpi a te ranfòse. Men, Soliman Magnifik la te vin sou fòtèy Anpi Otoman an. Ak chèf sa a konkeri Ongri. Li te tou sènen Vyèn.
  Men, Crimean Khanate a te kraze ak Larisi. Epi yon nouvo kanpay te swiv. Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya te eksele tou isit la sou demann deyès sòsyè ipè-tout-puisan an. Natirèlman, pandan atak la sou Perekop. Isit la se pati ki pi fò nan defans Crimean Tatars yo. Men, apre yo tout, vanyan sòlda yo: Oleg ak Mirabela yo trè fre!
  Ak ki jan yo prese, ak ki jan yo prese! Ak ki jan yo pral koupe Tatars yo. Ak ki antouzyasm sovaj yo pral antreprann li.
  Apre sa, ti gason an voye yon zetwal ak zòtèy pye l ', epi li koupe sis Tatars nan yon fwa.
  Ak ti fi a te tire senk ak yon jete nan yon asterisk. Mesye sa yo te vin goumen.
  Oleg ak Mirabela netwaye yon pati nan miray la. Anplis de sa, atiri a te travay tou. Yon anpil nan destriksyon te enflije sou Tatars yo. Se konsa, Crimean Khanate a tonbe.
  Lè sa a, te gen yon batay ak lame a nan Soliman Magnificent la. Fwa sa a, nan istwa reyèl, gwo sultan an pa t gen chans. Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya pa sèlman touye yon mas Tirk, men tou, te kaptire Sultan an.
  Larisi te fòse Tirk yo kite Balkan yo. Epi li te fonde pwòp fò pa l la. Epi tou chwazi Istanbul. Konstantinòp leve ankò.
  Vasily III sispann tanporèman. Konkèt te dwe dijere. Livonia te dakò pou peye lajan taks bay Larisi yo, epi li te bay Narva nan byen yo san yon lagè.
  Vasily Twazyèm lan, menm nan 1535, te bay lòd pou konstriksyon yon vil pò nan bouch Neva a. Yon bagay tankou Petersburg nan Pyè Legran. Se vre, Basil te deplase kapital la jis nan Konstantinòp.
  Nan 1537 Larisi yo te kaptire Vyborg ak fòtifye tèt yo soti nan nò a nan suedwa yo, bat yo nèt.
  Pandan atak la sou Vyborg, Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya ankò distenge tèt yo.
  Ti gason an ak ti fi natirèlman sote sou papòt tan an epi yo te patisipe nan atak la.
  Isit la Oleg jete yon boomerang ak pye l 'yo, frape yon douzèn opozan ak chante:
  - Glwa pou Larisi ak Tsar li yo Vasily Twazyèm lan!
  Mirabela te voye tou yon bagay ki ka touye moun ak zòtèy pye l 'li ak kouraj bay:
  - Pou Larisi apa pou Bondye ak larenn lan sou latè!
  Apre sa, ti gason an ak ti fi a te tèlman gaye ke yo te koupe yon netwaye antye nan kadav yo nan suedwa yo.
  Nan 1540-1541, twoup Ris yo te pran tou Azi Minè nan men Tirk yo. Ak nan 1545, epi tou Mezopotami ak Palestine. Nan 1547 nan mwa mas, wa a, a laj de apèn swasant-uit ane fin vye granmoun, te mouri. Rèy li a nan karant-de ane yo te tounen soti yo dwe tou de long ak trè kontan ak anpil konkèt pou Larisi.
  Basil Twazyèm lan te rele Basil Gran. Ak sou fòtèy la te yon jèn, men pa estanda yo nan Larisi, yon granmoun Ivan Vasilyevich.
  Epi kòm Vasily Twazyèm lan te viv pi lontan pase nan istwa reyèl, boulvèsman an boyar te evite.
  Ivan Vasilyevich, nan premye deside konplètman soumèt Livonia, lagè a nan 1550 te gen siksè. Pwisan atiri Larisi te baleye tout moun, e prèske tout vil yo te byen vit kaptire.
  Natirèlman, timoun terminateur Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya te patisipe nan batay yo.
  Ak pye fè timoun yo, yo jete tout bagay byen file ak pèse konsa ak zele ke twoup Livonian yo te mouri an kantite.
  Anplis, jèn vanyan sòlda tou tire avèk presizyon nan kanon ak konsa avèk presizyon.
  Oleg ti gason Terminator la tire, li voye yon kado asasen ak pye atè.
  Opozan gaye ak griye:
  Mwen se destriksyon enkarne!
  Epi ti gason an pral ri ak gwonde:
  - Mwen se pitit yon gwo renesans!
  Mirabela, ti fi sa a difisil, pral tou lanse yon asasen ak zòtèy pye l ', ak griyman:
  - Mwen se pitit fi gwo deyès aniilasyon yo!
  Epi ankò timoun yo ri epi fè dan yo. Lè sa a, se konsa vole moute nan fò a. Se konsa tout moun pral koupe. Yo pa gen epe, yo jis gen elis. Apre sa, yo ekstèmine Livonians yo ak lòt sòlda nan lame mèsenè a san pitye.
  Ti gason an ak ti fi a pye atè tout tan, menm nan nèj la. Epi yo vanyan sòlda imòtèl menm tankou sa a!
  Poukisa? Poukisa soulye pou moun sa yo ki gen kò pi vit pase nenpòt bèt, ak nan kou yo pa ka padonnen oswa vin malad.
  Lè sa a, Ivan terib la te goumen nan peyi Lejip. Èske w gen konkeri nan kèk ane tout nò Lafrik di, ki gen ladan Maròk. Lè sa a, Penensil Arabi a te kaptire.
  Almay te fragmenté, Otrich te fèb, Espay ak lòt peyi yo te okipe ak lagè.
  Tsarist Larisi te deplase atravè Iran nan peyi Zend. Pa 1590, peyi Zend te anvayi. Ivan terib la te viv jiska laj swasant-uit an epi li te mouri nan 1598. Epi Ivan senkyèm lan te pran plas li. Larisi kontinye ekspansyon li sou bò solèy leve a ak kaptire Lachin. Malgre ke lagè a te tounen soti yo dwe long ak difisil.
  Li te pran twa lagè pou konkeri Lachin.
  Menm patisipasyon an nan batay yo nan Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya pa t 'imedyatman asire viktwa.
  Wi, ak jèn vanyan sòlda te goumen nan epizòd. Yo pral kouri nan tèt yo, koupe Chinwa yo epi kouri tounen ankò.
  Natirèlman, ti gason an ak ti fi a te aji trè aktivman ak efektivman. Ak zòtèy fè yo aktivman jete zetwal byen file, disk, ak boumrang.
  Oleg Rybachenko pèsonèlman rache nan lanmò Minis Chinwa a nan defans. Lè sa a, ki jan li voye yon grenad ak yon janm boyish. Se konsa, imedyatman de douzèn vanyan sòlda jòn nan lòt mond lan, li di:
  - Glwa pou Larisi, ki pou tout tan nan laj yo endike chemen linivè a!
  Ak ti fi a Margarita pral pran li epi lanse yon boomerang ak pye fè li, ki se letal, ki pa gen okenn kote pi fre.
  Epi li te bat opozan yo, ti fi a kriye:
  - Pou sa yo Larisi, ou goumen epi ou pa bezwen pè!
  Ak ti gason an ak ti fi a te kòmanse vag menm plis entansif.
  Ivan senkyèm lan te mouri nan 1620, ak pitit gason l 'Ivan sizyèm lan te kontinye travay li. Apre lagè fè tèt di nan 1640, Lachin te finalman soumèt.
  Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnetic te kòmanse parèt pi aktivman nan diferan kote nan batay ak batay.
  Lè sa a, ti gason an Oleg jete yon boomerang ak kònen nan tèt la nan anperè Chinwa a. Epi li te vin tounen yon ewo!
  Apre sa, ti fi Mirabela te voye yon grenad ak pye l ', li frape tout katye jeneral la nan opozan yo.
  Ak nan kou, gras a timoun imòtèl sa yo, pi gwo nan viktwa yo nan Anpi Ris la te genyen!
  Epi apre viktwa sou Lachin, Moskou Larisi, pa gen moun ki pratikman pè! E pesonn pa pral sispann Larisi yo epi yo pa pral genyen! Yo te pase pwen pa retounen!
  Ak Larisi te vin pi fò kòm yon gwo anpi. Ivan Sizyèm te dirije pou yon lòt dis ane jiskaske li te kaptire Kore di ak pi fò nan Indochina.
  Apre l ', Aleksann Premye moute presto a. Nouvo wa a te kontinye kou ansyen konkèt li. Indochina te konplètman konkeri, ak bato Ris te ateri nan Ostrali epi yo te kòmanse eksplore kontinan sa a. Anplis de sa, Larisi yo te antre nan Alaska menm pi bonè epi yo avanse atravè Kanada ... Isit la yo te deja rankontre Lafrans, ki finalman te genyen estabilite ak pwosperite anba Louis katòzyèm lan, ak Angletè, ki te rapidman pran momantòm.
  Anplis de sa, Larisi te kontinye eksplore Lafrik ak te fè fas opozisyon nan Grann Bretay la tou. Syèd tou te monte e li te eseye atake Larisi.
  Men, twoup Ris yo te sou alèt, ak Grann Bretay ak Lafrans pa t aji ansanm. Ak twoup yo nan Aleksann Premye konkeri eta sa a.
  Natirèlman, tou de Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya te patisipe nan sa a.
  Vanyan sòlda pye atè yo te jete disk epi yo koupe yo ak epe long, ki fè tèt di toujou.
  Yo tèlman fre ak irézistibl.
  Oleg Rybachenko jete yon etwal byen file ak zòtèy pye l yo fè pitit gason, frape yon douzèn suedwa ak chante:
  - Pou tout bèl pouvwa a nan Larisi sakre!
  Mirabela ti fi a te voye tou yon objè ki ka touye moun ak pye l' yo epi li sifle:
  - Pou grandè Fanmi irézistibl la!
  Ak timoun yo pral sote ansanm epi frape gouvènè Swedish nan pwatrin lan ak talon pye yo fè.
  Li te vole sou e li te touye yon lòt douzèn sòlda ènmi.
  Apre lanmò Aleksann Premye a nan 1675, Tsar Alexei Premye pitit gason Aleksann te monte twòn. Anjeneral siksesyon nan fòtèy la te ale dapre ansyen pitit gason yo, ak Lè sa a, pitit pitit yo soti nan pi gran pitit gason an. Vasily Twazyèm lan te etabli sa a pou pa ta gen okenn batay pita pou twòn nan. Avèk santralizasyon fò.
  Alexei premye rankontre Lafrans nan Amerik, ak Grann Bretay nan Lafrik.
  Pandan se tan, twoup Ris yo te antre nan peyi Alman yo. Kaptire a te byen reyisi, kòm prensipote yo te fragmenté. Rejman Ris yo te pran Itali tou. Sa a te swiv pa yon kanpay kont Lafrans. Rèy Louis Wa Solèy la te fini san glwa. Rejiman Ris ak etranje te pran Lafrans.
  Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya ekselan ankò.
  Jèn vanyan sòlda yo te goumen ak nepe epi yo te voye disk sou sòlda ènmi yo. Touye anpil sòlda.
  Ti gason an voye yon zetwal sou lènmi an ak pye l', li gwonde:
  - Mwen se yon vanyan sòlda devni selèb!
  Ti fi a tou, ak zòtèy pye li yo, li voye disk asasen an epi li sifle:
  - Apre sa, mwen se reyalizasyon nan yon Cosmos bèl bagay!
  E ki jan li pral montre lang long li a! Lè sa a, ki jan yo bay yon talon pye nan nen an nan konte a franse. Sa krak fwon.
  Ak Oleg Rybachenko pral vole pa tankou yon meteor infernal, ak yon koup la douzèn franse te pran ak mouri. Lè sa a, ti gason an, tankou si eksplozif soti nan yon kanon kaptire ak buckshot.
  Epi mete yon bann konbatan. Yo tòde nan doulè epi yo mouri!
  Ak vanyan sòlda yo Terminator kouri nan tèt yo epi koupe tout moun, kòm si yo menm yo se zanj lanmò yo epi yo pi vit pase cheetahs.
  Grann Bretay yon jan kanmenm te goumen tounen nan lanmè epi li te mande pou lapè. Larisi kontinye ekspansyon li nan Amerik la. Twoup li yo te kaptire tout koloni angle ak franse, e yo te rive nan Meksik.
  Konkèt Lafrik ak Ostrali te fini.
  Koulye a, sèlman Espay ak koloni li yo, ak Pòtigal ak koloni li yo, te rete libere.
  Men, lagè sa a te deja pou Pyè Legran, ki te resevwa pouvwa an 1700. Nouvo tsar la, pa Romanov, men Rurikovich, pwofite okazyon an kòm yon atak sou komèsan Larisi, voye twoup nan Espay ak Pòtigal.
  Peyi sa yo te deja nan bès e yo te byen vit bat. Twoup Ris yo te kòmanse konkeri koloni yo tou. Yo tou de te plis anpil ak pi byen ekipe ak ame. Lame Ris la te deja gen poud san lafimen ak gwo-eksplozif kokiy, ak dirijabl konba. Te gen menm tank. Ak premye tren blende yo. Ki fè yon enpresyon sou opozan yo.
  Premye mitray yo te parèt tou nan lame Ris la.
  Men, menm isit la Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya pa t 'kapab manke remake. Yo bezwen goumen ak travay soti imòtalite yo.
  Isit la ti gason an ankò voye yon grenad ak pye fè l 'yo. Epi dechire opozan ou yo an ti moso. Apre sa yo chante:
  - Nan non Larisi sa a ki konkeri lemonn antye ak kè moun!
  Ti fi a, tou, tankou si voye yon janm fè, yon ti, men fò an tèm de pouvwa eksplozif, yon bonm. Pral chire èspanyòl yo ak kriye:
  - Pou sa ki te gen kontantman nan tout moun toujou!
  Apre sa, timoun yo, yo voye kado lanmò ak pye atè, chante:
  - Se pou yo rete pou tout tan jenn ak ane klere nou yo!
  Apre sa, kòm yon chaj ak yon bagay trè letal. Epi yo balanse sab yo konsa.
  San ki koule tankou yon rivyè, ak tout tè a kite anba pye ou!
  Men vanyan sòlda yo! Oke, jis devni selèb ak pye fè, ki prèske toutouni nan chalè a ak frèt.
  Men, konbatan eksepsyonèl sa yo! Mak ki pi wo a ak klas! Isit la yo koupe tèt yo ak ekstèmine opozan!
  Ti gason an ak ti fi a se tankou arkanj yo nan aniilasyon an pi sovaj, ki pa gen okenn baryè ak obstak sou wout la nan nouvo viktwa ak reyalizasyon.
  Sou wout yo, vil yo rann tèt, ak abitan yo soti, ak bo anprent yo nan pye yo nan vanyan sòlda imòtèl yo ak gwo.
  Espay ak Pòtigal, ansanm ak koloni yo, te byen vit konkeri. Epi sèlman Grann Bretay te rete.
  Men, an 1725, twoup Pyè Legran te debake sou li.
  Oleg Rybachenko ak Mirabela Magnitnaya, kòm toujou, yo devan tout moun. Jèn vanyan sòlda yo imòtèl ak sote nan tan.
  Yo tire mitray ak lanse grenad ki ka touye moun ak zòtèy pye yo.
  Chire Britanik yo, ak lòt vanyan sòlda.
  Oleg gwonde, tire ak koupe:
  - Nou se vanyan sòlda nan fratènite nan espas!
  Mirabela ti fi a te voye yon grenad ak zòtèy pye l yo epi li di:
  - Epi nou pral bat tout moun san dout!
  Lè sa a, ti fi a ak talon pye l 'te frape Duke nan Buckingham tèlman fò ke li kase kou li!
  Yo te kaptire Lond epi finalman fini konkèt mond lan.
  Se konsa leve, yon sèl anpi. Pyè Gran te mouri an 1735, epi pitit pitit li Pyè Dezyèm te monte twòn nan. Toujou jèn, men chèf entelijan ak difisil. Larisi ranfòse santralizasyon, faktori ak wout yo te bati. Avyon parèt, ak ray tren yo te lonje pi plis ak plis aktivman.
  Pyè II te dirije pou yon tan long ak estab. An 1790, Pyè Twazyèm lan te pran plas li. Peyi a te pwospere, men lapè. Gen deja pale de ekspansyon espas.
  Ak nan 1817, premye vòl ekipe nan lespas te fèt. Nan 1820, Alexander II te vin tsar. Nouvo wa a te vle yon devlopman pi rapid nan espas ak eksplorasyon espas.
  An 1825, premye vòl lalin lan te fèt. Ak nan 1845, bato Ris te pran vòl nan Mas. Ak nan 1847 nan Venis. Nan 1850, nan Mèki, ak pwochen an nan satelit yo nan Jipitè. Kosmonaut Ris te antre nan planèt ki pi lwen Pliton an 1860.
  Se konsa devlopman sistèm solè a te kontinye. Epi an 1917, premye vòl deyò sistèm solè a te fèt. Plizyè gwo veso te kòmanse pou Alpha Centauri.
  Ak nan 1921, ak Sirius ... By wout la, yo te dekouvri plizyè planèt relativman nòmal la. Karant ane pita, premye bato yo ki te vole nan vitès superluminal te parèt.
  Ak nan 2017, pou premye fwa, yon kosmonot Ris te vole nan kwen an nan galaksi an.
  Li te jeneralman bèl bagay.
  An 2030, yo te envante yon machin tan... Ak limanite te deplase nan yon etap diferan, ki pi wo nan devlopman. Menm si Rurikovichs yo toujou chita sou fòtèy la, ak monachi a absoli dirije anpi imen an.
  Sepandan, gen yon opozisyon ki diskite si wi ou non mond lan Larisi bezwen yon repiblik. Men li trankil. Pèp la deja satisfè ak sitiyasyon ki egziste a, depi lavi a vin trè bon, epi chak ane li vin pi bon.
  
  BLONDE SOVE ANPI IVAN LA TERIBLE
  Mirabela Magnetic nan yon misyon ankò. Fwa sa a, li ede serye Ivan Terib la.
  Nan ka sa a, li pwoteje Polotsk kont tralye Stefan Batory.
  Ti gason ki p'ap janm fini an Oleg Rybachenko rete nan Polotsk. Atak la te repouse, men sitiyasyon an te rete alarmant. Men, Lè sa a, Mirabela Magnetic parèt ak kat plis ti fi. Yo te parèt tankou si yo soti nan yon twou nan espas. Tout senk ti fi yo te pye atè ak nan bikini.Se konsa, sis majik la te parèt.
  Ti gason an, ki te viv ase lontan e li te toujou yon etidyan Mirabela Magnetic, ki te deja jere vizite epòk Napoleon III a, sifle:
  - Nou frape l ankò! Se gwo!
  Oleg Rybachenko te deklare:
  - Epi definitivman chanje kou listwa!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana souke nepe yo. Ti fi yo te trè detèmine.
  Natasha sijere:
  - Gen sis nan nou kounye a ... Ann frape kan an Polonè!
  Oleg Rybachenko te fasilman sipòte lide sa a:
  - E kisa? Ann bate! Nou tout ansanm se yon gwo fòs!
  Mirabela Magnetic te dakò ak sa a:
  Nou se yon fòs kolosal!
  Epi talon pye l fè kraze yon ravèt.
  E vanyan sòlda yo te bat pye atè yo, youn sou lòt, nan konfimasyon.
  Nan mitan lannwit, sis konbatan fè tèt di toujou desann soti nan miray lavil la nan Pskov. Yo t ap mache pwent pye nan direksyon kan Polonè a. Isit la, fòmèlman, lame a nan Polòy, men an reyalite mèsenè soti nan tout lòt peyi sou Ewòp. Espesyalman yon anpil nan Alman. Gwo lame.
  Men, apre yo tout, sis avyon de gè yo fre. Apre sa, tifi yo ak ti gason an pran epi retire sentinèl yo, voye zegwi byen file ak dwèt yo nan pye atè yo. Santinèl kase tonbe. Fanm vanyan sòlda yo te lonje nepe yo epi yo te kòmanse koupe. Tankou yon bann koulèv, yo atake kan an.
  Pou Mwayennaj yo, ki jan etranj - lè ti fi nan bikini atak. Apre sa, yo, kraze lènmi an, literalman simen tout jaden lanmò.
  Oleg Rybachenko balanse nepe l ', li koupe. Bale ti gason an koupe kolonèl la zele.
  Epi li bougonnen:
  Nou pral goumen pou Larisi Sen!
  Mirabela Magnetic koupe chodyè rich la an mwatye, epi li kase nen konte Alman an ak talon pye l, li di:
  Nou pa pè lanmò sou chan batay la!
  Natasha, ki te koupe poto yo, Alman yo ak lòt mèsenè yo, te rele:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò!
  Detwi lame Polonè a, ak mèsenè, Marusya, ti fi Terminator sa a rele:
  - Anba syèl la zetwal, lanmò p ap pran nou!
  Augustine, se ti fi elis la. Pi bon enkarnasyon nan fòs espesyal Sovyetik yo, e menm kèk mutan, koupe poto yo - tweeted:
  - Mwen pral goumen pou Larisi sen mwen an!
  Svetlana, trese nepe li yo, li koupe Alman yo, Suedwa yo ak Polonè yo, pepi ak talon wonn li, pepi:
  - Mwen pral chaje mitray nan vanyan sòlda!
  Natasha, tranche nan poto yo, Alman yo, ak tout mèsenè yo soti nan Ewòp, e menm Tirk yo, chirped:
  - Detwi lènmi - pa konnen lonbraj la nan pè!
  Augustine an dife a, cheve l an kwiv wouj k ap vole nan van an tankou banyè Aurora a, di:
  - Monn linivè yo ap gade ou!
  Marusya, sa a se yon blond ki gen cheve an lò, pandan li pepi, li sote sou janm li yo:
  - Kite chemiz ou boule nan san!
  Mirabela lanse tou yon disk byen file ak zòtèy pye li yo, koupe tèt mèsenè yo ak jape:
  - Pou Ivan Terib la!
  Svetlana, ak yon gwo swoop, frape talon pye l 'nan vant la nan Pol la. Apre sa, li voye plizyè disk ak zòtèy pye l yo, li koupe kèk douzèn, li rele:
  -Mouri patri a ak nanm ou renmen!
  Ak ti fi yo ri. Ala bèl e sexy dyab yo ye. Ak gwo, ak gonfle ak misk soulajman. Apre sa, yo jete zegwi ak pye fè yo, ak disk mens - touye plizyè sòlda nan yon fwa ak yon sèl.
  Epi yo literalman ale sou kadav yo ...
  Apre sa, yo kite anprint san, grasyeuz nan pye fè, tifi.
  Ak sèlman sis moun kont plizyè dizèn de milye de konbatan. Men, gen panik nan ranje yo nan poto yo. Epi yo pa konnen konbyen moun ki atake yo. Epi yo totalman fou. Kèk nan yo menm te kòmanse tire sou lòt epi koupe tèt yo.
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a ki p'ap janm fini an, te voye yon bonm endijèn ak pye l', li gwonde nan Polonè:
  - Alman yo atake! Alman yo ap atake nou!
  Apre sa, li voye bonm lan ankò epi li rele, fwa sa a an Alman:
  - Pol atake! Pol ap atake nou!
  Mirabela pran an Alman:
  - Pol ap atake nou! Polo yo ap touye Alman yo!
  Ak sa ki te kòmanse: mèsenè Alman yo lite ak poto yo. Ak suedwa yo tou rantre nan masak la. Te gen yon batay san. Ki te vin pi grav pa balanse nan nepe, ak sabre nan ti fi janm fè, ak yon ti gason san bab nan bout pantalon.
  Oleg Rybachenko rele nan tèt poumon li:
  - Lè nou ini, nou irézistibl!
  Epi li te ajoute an Alman:
  - Ruby poto!
  Lè sa a, nan Swedish:
  - Koupe poto yo ak Alman yo!
  Lè sa a, ti gason an pye atè te ajoute nan Polonè:
  - Koupe Alman yo ak suedwa!
  Mirabela tou gwonde nan tèt poumon li:
  - Koupe poto yo ak suedwa yo!
  Ak talon pye l 'fè, ti fi a frape lènmi yo nan manton yo.
  Apre sa, yo voye zegwi pwazon ak zòtèy pye yo fè.
  Ak panik la vin pi entansifye... Diskisyon mityèl la te grandi. Apre sa, ti gason an ak Natasha te kòmanse pwoche anba laparans, koupe yon ornière soti nan kadav yo pou tèt yo, nan tant wa Polòy la, Stefan Batory.
  Wa sa a te gouvènè Semigrad la. Sa se, Viceroy Sultan Tik la sou Ongri. Entèrrèg nan Polòy trennen sou. Pami konkiran yo pou fotèy la Polonè te gen Ivan Terib la. Sepandan, Ivan echwe pou pou pran fòtèy la. Opozisyon an nan peyi oksidantal yo, ki pa t 'vle tankou yon ranfòsman byen file nan Larisi, tou te gen yon efè. Ak pè a nan janti yo pèdi libète yo. Ak ezitasyon nan Ivan Terib la tèt li - èske aneksyon an nan Polòy pa mennen nan lefèt ke pwòp boyar yo pral leve tèt yo?
  Nan nenpòt ka, yon evènman istorik: inifikasyon an nan Larisi ak Commonwealth la anba règ la nan Ivan Vasilyevich pa t 'pran plas. Ak fotèy la Polonè te toudenkou te sezi pa Stefan Batory. Nan tan sa a, Larisi te kaptire pi fò nan Livonia. Ak nan swasanndisyèm ane a, prèske tout nan Livonia, eksepte pou Riga ak Revel, te anba Larisi.
  Stefan Batory, li te akimile fòs, li te resevwa lajan pou lagè nan men Sultan Tik la, ak Vatikan an te kòmanse yon kanpay kont Larisi. Chwazi Polotsk kòm premye sib la. Ak anba lavil sa a sò a nan Lagè Livonian te deside. Nan istwa reyèl, Polotsk te pran pa Polonè yo, apre sa yo te sezi inisyativ la epi yo te kòmanse genyen. Ak dezas incalculable te tonbe sou Larisi.
  Men, fwa sa a nan batay, yon bèl sis. E Pòl yo ak mèsenè yo pa ka kanpe kont yo!
  Ak masak la te tèlman fè san ke li enposib di nan yon istwa fe, pa dekri li ak yon plim. Malgre ke, pou egzanp, yon klavye elektwonik se byen posib.
  Oleg Rybachenko sifle epi jape:
  - Polonè yo ap koupe Alman yo!
  Mirabela Magnetic rele:
  - Alman yo ap koupe poto!
  Apre sa, li ale ak Natacha nan kan wa a. Stefan Batory te eseye oryante tèt li. Li te byen abiye, e li te gen yon melanj de karakteristik Oriental ak Ewopeyen an.
  Oleg Rybachenko jete yon byen file, ki gen kapasite mens ak zòtèy pye l 'nan pye boyish. Li te vole nan yon arc, sifle mens. Epi kole Stefan Batory nan mitan je yo. Wa Polòy te blese mòtèl e li te tonbe ak yon plenn. Wi, li pa t fasil pou monak la. Rèy li a pa t dire lontan. Yon ti gason òdinè, pye atè. Oswa menm pa byen òdinè flunked l '.
  Oleg Rybachenko chante ak plezi:
  - Mwen se yon avyon de gè, motè mwen an dife! Syèl la se lakay mwen! Epi se pou agresè a bat, mwen se yon mèt fre nan lanmò!
  Mirabela te voye yon grenad ak zòtèy pye l, li chire yon mas mèsenè epi li di:
  - E mwen se yon fi ewoyik!
  Oleg Rybachenko fè yon kouvè e li rele an Polonè:
  - Alman yo touye wa a!
  Apre sa, ki jan li gwonde ankò:
  - Suedwa yo ak Alman yo an menm tan!
  Mirabela rele nan tèt poumon li:
  - Nou pral vanje wa a!
  Apre sa, yon vrè pil fatra ant poto yo ak mèsenè yo te kòmanse. Yo te koupe pi plen. Ak aktivman bate youn ak lòt, ak douch ak bal. Epi mas kadav yo te vide, yo te chire an miyèt moso. Ak vanyan sòlda yo te mouri pa milye yo.
  Apre sa, gen ti fi yo ak de ti gason jan yo te eseye. Se te yon dezòd reyèl. Ak sa yo se abataj total la. Ak bat Fritz yo, ak poto yo, ak suedwa yo ak menm Tirk yo. Ak moulen vyann lan te ale nan klas ki pi wo a.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Lò se aksesib a suedwa yo ... Omwen yo gen yon lide! Mwen pral koupe lènmi Larisi yo! E ki moun mwen pral touye ak nepe!
  Ak ti fi yo separe. Epi kite yo jete objè ki kraze ak dwèt yo. Sa yo se bèl ak zwazo nan vòl ki pi wo a.
  Oleg Rybachenko te pran li ak chante ak antouzyasm:
  - Ajitasyon pa abitye pou mwen! Mwen gen depo nan pwatrin mwen! Mwen se yon vanyan sòlda nan klas ki pi wo a!
  Mirabela, kenbe figi uit la ak men l ', te ajoute:
  - Talon ènmi nan je!
  Natasha te chante ak antouzyasm:
  - Ak yon avyon de gè nan konpayi an "Adidas"!
  Marusya leve, li jape:
  - Cheval Pegasus!
  Ak ki jan vanyan sòlda yo pral sote, ak ki jan yo pral jape. Ak vwa yo ap boum, tankou sa yo ki nan chwal nwa!
  Augustine dife sifle:
  - Nou se vanyan sòlda .... - Ti fi a jete yon douzèn disk ak dwèt li nan yon fwa, li frape plizyè douzèn Polonè ak Alman. - Kou ki pi fre! Ak ki jan Ivan Krushila!
  Svetlana, terminateur blond sa a konfime:
  - E mwen ta trangle tout moun!
  Lè sa a, li ankò jete zòtèy toutouni li grasyeuz, byen file, zegwi anpwazonnen.
  Epi ankò pil opozan - Alman ak Polonè.
  Mirabela te jete yon pake eksplozif endijèn ak talon pye l, li gaye opozan yo epi li di:
  - Pou Gran Larisi!
  Natashka te fè dan l ', lage plizyè kado ki ka touye moun ak pye l', epi li bay:
  - Nou pral goumen sou Latè! Nan syèl la ak nan fènwa!
  Oleg Rybachenko, koupe ak nepe nan tou de men epi voye disk ak pye boyish, chante:
  Machin lanmò a tounen fou...
  Marusya, koupe tout moun nan yon ranje, epi voye disk ak dwèt grasyeuz nan janm fè jenn fi li yo, kontinye:
  - Li ap vole yon meteyorit!
  Augustine dife, sifle, voye disk ki klere, epi sifle:
  - Epi Satan li menm domine mond lan!
  Svetlana a bèl cheve kontinye chante ak plezi:
  Epi ann selebre siksè nou!
  Natasha pran li epi li di ak kè kontan:
  - Lagè jodi a....
  Marusya te ajoute ak aplonm, voye zegwi ak disk ak zòtèy pye l 'yo:
  - Demen pral gen lapè!
  Augustine dife a reponn ak kòlè feròs, sifle tankou yon koulèv. Epi pye li yo te voye zegwi byen file konsa yo te pèse tout moun nan gòj yo:
  - Epi kwè Lisifè zidòl!
  Svetlana kontinye ak yon ofansiv sovaj, kòlè:
  - Nou pral goumen sou tè a nan syèl la ak fè nwa!
  Mirabela, li koupe lènmi an, epi li frape lènmi an ak tèt li, li pran l, li di:
  - Pou tout bèl pouvwa Matènèl la ak mwen!
  Natasha, te voye yon disk avèk èd nan dwèt ti fi grasyeuz, te chante:
  - Nou pral goumen jiska lafen, nou pral fè kè nou bat nan inison!
  Marusya ri ak chirped, koupe poto yo ak voye ti wòch ak pye l '.
  - Lè sa a, moonshine pou overclocking!
  Augustine dife, li voye zegwi ki ka touye moun, ak sa ki frape ak kraze, sifle:
  - Lè sa a, diven - nan fen a!
  Terminator blond la ankò voye zegwi pwazon ak dwèt li, epi li di:
  - Oswa byè jenere vide!
  Apre sa, vanyan sòlda nan bote ri, ak nan ri li mèsenè yo nan Stefan Batory pete tanpon yo.
  Oleg Rybachenko te fè remake:
  - San lagè pa gen lapè, san lanmou pa gen fèt!
  Natasha, t ap voye boumrang ak kwen byen file ak dwèt li yo nan pye grasyeuz, tifi, pepi:
  - Attraksyon fanm renmen jèn, finans gason!
  Marusya, li te montre yon souri klere, epi li te voye kado lanmò ak janm li, li te bay:
  - Fanm yo bon nan jenès, gason ak lajan!
  Augustine dife a, ak aktivite yon renn, voye yon koule nan lanmò ak pye l ', li sifle:
  - Yon fanm se yon flè, yon gason se yon abèy ki pral siwo myèl!
  Svetlana, blond pèl la, pepi, voye lam yo ak talon pye l yo, li montre dan li:
  - Li bon pou fanm, sa pa bon pou fanm!
  Oleg Rybachenko, koupe poto yo ak mèsenè yo, ak balanse nepe l 'tankou lam elikoptè, gwonde:
  - Yon gason te sipoze ak madanm li, men se pa yon fanm!
  Natasha te lanse dwèt li yo, l'ap taye boomerang, li voye cheve ble li yo, li jape:
  - Yon gason se toujou yon gason, men pi souvan femèl mennen l 'bay lavi chen!
  Zoya, souke cheve l koulè fèy lò, pepi an inison, fè dan l parèt, li voye ak talon pye l sa ki touye, oswa pi mal, ki kase an miyèt moso:
  -Li pi bon lè yon gason se yon gason pase yon chen!
  Mirabela, te fè yon Trick ak nepe - yon dragon trip, ak voye yon ponya ak zòtèy toutouni li, grunted:
  - Pou peyi a nan lemonn antye pi bèl!
  Augustine, ki gen cheve wouj kwiv te vole tankou yon drapo pwoletè, ak janm li yo toutouni, chiselé te voye gwo rale lanmò ak aniilasyon, rele:
  - Si yon gason vle gen kò yon fanm, li dwe kòmanse biznis yon gason!
  Svetlana, lanse ak pye l ', yon boumerang nan fòm lan nan yon svastika senk pwen, chirpe:
  - Li bon pou yon gason gen kò yon fanm - men se pa literalman!
  Oleg Rybachenko, yon ti gason ki te sanble sou trèz ane, te kòmanse chante, konpoze literalman sou ale la:
  Mwen te fèt nan yon tan an lò
  Pwogrè se gwo vennyèm syèk la...
  Ak kò ti gason an se jèn,
  Li se moun ki pi fò nan mond lan!
  Mwen te yon ti gason nan yon mond kontan, jenere,
  Li te sanble ke li te kapab deplase mòn nan yon fwa...
  Mwen pa t 'dekouvwi: ke de fwa de se kat -
  Pou limen chemen siksè!
  Men, vit pi devan nan ventyèm syèk la ajite,
  Nan ki toubiyon an se yon lagè sen...
  Detwi nan chanm nan mab -
  Ak vanyan sòlda Satan dirije boul la!
  Nan Larisi, sa a se yon branch fanmi gran,
  Nou ka vire yon bann planèt...
  Lè pèp la ak pati a ini -
  Epi yo limen wout la nan kominis!
  Isit la ti gason an te nan lagè a,
  Ak Stalin te vin yon ideyal pou li ...
  Jenn vanyan sòlda nan rete pye atè,
  Lè yon fachis atake peyi natif natal li!
  Tè a ap boule ak pen yo ap mouri
  Planèt la ap boule...
  Ti gason an ap mache nan pil nèj la pye atè,
  Pou gwo, vanyan rèv ou!
  Kisa pou yo fè, li menm, Ay, pa konnen
  K ap vire nan frèt, nèj feròs la ...
  Oke, pou kèk rezon, Kayen triyonfe,
  Bagay yo gen tout siksè!
  Ou ka tann - mwen konnen li pral travay,
  Epi vole vit sou Mas...
  Ti fi mwen an te pèdi anpil pwa
  Men, li te montre jis klas nan batay la!
  Li kouri pye atè nan nèj la,
  Jèl la mòde talon li an kòlè...
  Nou pral ranvèse Adolf pi popilè nan pedestal la,
  Epi ann frape vit!
  Nou te pouse Nazi yo soti Moskou,
  Yo te antre nan Bèlen an bat ak yon flèch ...
  Epi li te vin trè pwòp sou planèt la,
  Gade, zanj cheriben an louvri zèl li yo!
  Nou pral antre nan Bèlen, nou konnen sa pou asire w,
  Malgre ke fachis la se malen ak mechan ...
  Epi nou pral gen yon jou ferye nan mwa me radian,
  Se pou grandè pa ale nan sab la!
  Nou pral reviv vast yo nan linivè a,
  Epi pral gen yon paradi radyan sou planèt la ...
  Pou tout bèl pouvwa kreyasyon an enfini
  Ti gason ou goumen ak oze!
  Mirabela Magnetic te ajoute ak anpil antouzyasm, montre dan pèl li:
  - Ti fi ou goumen ak oze!
  Ak Oleg Rybachenko te goumen ak raj enpasyan, ki te konbine avèk pridans sofistike. Yon bèl ti gason, anpil miskilè trè abilman jete disk byen file ak dwèt li yo, koupe tèt yo nan sòlda Polonè ak Alman yo.
  Ak ti fi yo te pouse menm plis adrwatman, epi yo te itilize janm fè, grasyeuz yo jete zegwi ak pote lanmò. Gèrye koupe tout moun ak nepe e yo fè yon total poud san ak zo. Apre sa, yo koupe, koupe, lanse zegwi byen file, ak yon anpil nan disk ak boumerang.
  Polonè yo te soufri gwo domaj e yo toufe ak san. Ak ki jan yo toufe. Tankou sous dlo ak kaskad dlo wouj wouj koule. Ak pwojeksyon, boule, manm pèdi. Tout bagay sa yo te rive nan yon vitès éfréné, siklòn.
  Plis pase 60,000 twoup te peri epi yo te detwi.
  Oleg Rybachenko, ki te voye disk ki ka touye moun ak zòtèy pye timoun yo, te di:
  - Twoup yo pare - metrès! Nou pral detwi tout moun!
  Natasha, enjenye e li te montre dan li, te di:
  Nou pral detwi tout moun!
  Mirabela, apre li fin resevwa moulen an, bougonnen:
  - Epi frape advèsè a!
  E vanyan sòlda yo te ale koupe tout moun, yo dechire tankou yon kouto koupe. Ak elis sa yo te ekstèmine. Epi yo menm chante:
  - Men, yo dwe onèt! Ann ekstèmine tout moun!
  Gèrye yo nan tout literalman boule konpetitè yo - tou senpleman ekstèminasyon ak fè sèkèy total. Ak fè destriksyon figire ak kontinyèl.
  Mirabela, koupe lènmi an tankou tranch fwomaj, epi koupe tèt yo, griye:
  - Pou Larisi ak prezidan an nouvo nan peyi a!
  Zoya ak cheve an lò nan yon ti fi, li mennen yon dechoukay totalitè. Epi li te jwe ak biceps li, li di:
  - Ki sa ki pa ta dwe yon vanyan sòlda! Li toujou merite pou genyen!
  Epi ankò, vanyan sòlda yo jete pye atè, lam ki frape opozan yo. Epi yo te kreye kouran san.
  Ti fi yo t'ap koule ak pye yo nan flak wouj yo, epi yo te leve yon pil wouj, ti gout mòtèl.
  Fiery Angelica te fè remake avèk sajès, li te voye plizyè lam ki ka touye moun ak asasen ki te flite ak sous enèji éfréné, vyolan. Ak tout nyaj demon enfiniman difisil ak kòlè leve.
  Ti fi a di avèk sajès:
  - Ann ri epi vin zanmi! Epi nou pral bat tout moun!
  Svetlana trese nan yon somersault, epi ankò frape ak talon pye l 'nan pwatrin lan nan youn nan poto yo, ke li vire sou, ak jete zago l' ale, kase kou yo nan plizyè douzèn moun.
  Svetlana di ak kè kontan:
  - Sa a se yon vixen ki ka touye moun! Sa a se kou a!
  Mirabela, koupe mèsenè ak lòt move lespri, koupe yo ak nepe, epi kraze yon lòt machwè nan chèf Ongwa a ak talon pye l ', chirpe:
  - Kou mwen an se pi mòtèl nan linivè a!
  Natasha ri, epi li te emèt yon pakèt reyon solèy ak dan dife li yo, li di:
  - Lanmou genyen ak touye!
  Apre sa, ti fi yo tout kat ri, men ri yo te nwaye deyò epi yo touye opozan.
  Nan moman sa a, konbatan Ris ak milis te soti nan pòtay Polotsk. Yo kouri sou lènmi an ak tout fòs yo. Ak aktivman trese nepe.
  Nan tan sa a, pi fò nan poto yo ak mèsenè yo te touye. Ak ranje yo eklèsi nan opozan, ki te atake pa vag nan twoup Ris. Kònen twoup Ris yo te pridan. Soti nan mouskèt yo, banza yo te tire, men byen lwen tèlman evite rapwòchman. Ak advèsè ekstèmine.
  Epi ti fi yo te toujou voye lam ak boumrang ak pye atè, epi yo te fè dan blan nèj yo. Yo menm te lage imaj glas yo, e yo te bouche je opozan yo.
  Lyakh yo te pèdi bi yo epi yo te fini ak kou nan epe file. Epi yo pa te gen okenn chans, pa gen pitye. Te gen yon bagay ki mòtèl ak san pitye. Ak yon bagay ki pa ka sispann pa efò imen.
  Ak ekzekisyon pa banza, ak milis ak koupe san pitye, pa ti fi yo terminator ki kraze ak moulen.
  Bon vanyan sòlda konpòte yo, epi koupe difisil. Epi yo chwazi detwi objektif chèf yo. Yo koupe tèt yo, yo voye disk. Oswa koupe je - ak zegwi byen file. Se konsa, ti fi yo ap aji fonse ak fre. Yo moulen san okenn seremoni.
  Mirabela koupe nan yon anpil nan mèsenè ak lòt krak, ak anba epe li, tèt tankou melon gaye ak ti gout wouj nan tout direksyon.
  Ti fi a rele:
  - Pi wo klas mwen an nan linivè a!
  Natasha te voye yon grenad ak yon tòde ak pye l ', ak ki jan li chirp ak enèji:
  - Nou se grandè Cosmos la! Nou pral touye tout moun!
  Zoya, souke cheve lò lò, voye yon sèk ak pwent file ak dwèt li.
  Apre sa, li te bay soti ak kòlè, souke tèt:
  - Mwen se sa ki pote ak pran soti!
  Angelica dife a te voye yon lòt kado lanmò, epi li di:
  - Nenpòt moun sòt ka andire, se pa tout nèg ki gen bon konprann ka benefisye!
  Svetlana, éspirituèl ak briyan ak cheve pèl, te pote soti yon aforism:
  -Touye, kapab, ak moun sòt, rezirèksyon se pa sijè a jeni!
  Oleg Rybachenko te bay tou nan yon fason trè orijinal:
  - Defèt lènmi an - ou touye l ', bat tèt ou - ou bay yon lavi miyò!
  Mirabela te ajoute, kraze lènmi yo ak plezi:
  - Li pi bon pou bay yon moun ki merite yon sèl lavi pase pou touye mil kannay - li pi pwodiktif pou grandi yon flè pase pou pilonnen mil ensèk!
  Natasha, koupe poto yo ak Ongwa, te note:
  - Se pa moun ki fò ki touye, men moun ki gen tout pouvwa a ki resisite!
  Angelica wouj-cheve, koupe nan sòlda yo nan Commonwealth la, vyaknula:
  - Nenpòt moun ki vire nen l twòp anvan batay la, rete ak nen l lè l ap pataje trofe!
  Zoya, koupe nan opozan yo, voye yon grenad ansasen ak zòtèy pye l ', grunye:
  - Lè yon nonm sispann yon makak - lè li te kòmanse imite pa lanati, men yon kwaze zanj!
  Svetlana, koupe nan mitan lènmi yo, epi lage zèklè nan pwent tete wouj li a, pran l ', li di:
  - Si yon nonm te yon makak se yon pwen moot, men nan dezi li nan domine li se yon bèt tipik, e menm tendans ibènasyon!
  Mirabela Magnetic, koupe opozan li yo ak kòlè epi fini dènye advèsè yo, te ajoute:
  - Yon politisyen se yon rena ki gen anbisyon lyon, metòd kochon, fè tèt di bourik, ak makak ki gen tandans fè plagiat!
  Apre sa, li te voye yon grenad ak yon sèl woz, li te ajoute:
  - Si ou vle vin jis entelijan - kwè liv yo, si ou vle vin vrèman gen plis bon konprann - pa fè politisyen yo konfyans!
  Lame Stefan Batory te fini. Lame Ris la ankò te ale nan Warsaw. Ak eleksyon yo te fèt pou Sejm la, kote Ivan Terib la te vin nouvo wa Commonwealth la.
  Inite nan pèp yo nan mond lan slav te pran plas. Ak Livonia tou te vin yon pati nan Larisi. Lè sa a, te gen yon viktwa sou Syèd ak konkèt la nan Vyborg.
  Lè sa a, gouvènè Skopin-Shuisky rive nan Stockholm. Ak Syèd te konkeri.
  Larisi te vin tounen yon gwo anpi lè li te vire gade li sou bò solèy leve. Apre sa, te rive yon anpil nan konkèt, plis konstriksyon an nan vil yo. Lè sa a, twoup Ris yo te konkeri Crimean Khanate a, ansanm ak fò a nan Azov. Ak sa yo se gwo reyalizasyon.
  Ivan Terib la te viv jiska 1599, e rèy li a te vin trè long epi, sa ki pi enpòtan, bèl pouvwa. Pitit gason Ivan senkyèm lan te reyisi nan fòtèy la, epi yo te konsève dinasti Rurik sou fòtèy la. Konkèt ak kanpay yo te kontinye.
  Men, sa se yon lòt istwa. Sòf si tsarist Larisi te reyisi plis, ak Polonè yo, Ikrenyen, Belarisyen ak Larisi yo te ansanm ak konfyans bat lènmi yo. Se konsa, piti piti konkeri lemonn antye, ak elaji soti nan wayòm nan wayòm!
  Epi Ivan Terib la te rete nan memwa pèp la kòm pi gwo tsar Ris yo! Apre sa, li te desann nan listwa kòm pi gwo konkeran an, plizyè fwa ogmante teritwa a nan Anpi Ris la!
  
  YON FI KAP EDE NAPOLEON III
  Ti fi Mirabela Magnetic te antre nan mond lan nan lagè Franco-Pris la, ant Bismarck ak Napoleon III. Nan istwa reyèl, Almay te genyen ak konplete inifikasyon li yo. Lè sa a, li te mennen nan Premye Gè Mondyal la ak efondreman nan Anpi Ris la ak dinasti Romanov la.
  Natirèlman, li ta pi bon pou Larisi si Almay pa te ini epi yo pa t 'kapab defèt Napoleon III.
  Mirabela Magnetic, souflete pye l 'sou zèb la, te kounye a kouri nan direksyon fransè yo.
  Li te nesesè pou avèti ke toupre Sedan, Pris yo te prepare yon pèlen pou Napoleon III epi yo te kaptire wotè dominan yo.
  Kisa yo ka di sou Napoleon III? Neve Napoleon Gran an te eseye imite tonton li. Apre sa, li te vle kreye yon anpi vanyan sòlda, e li te kapab konkeri Ewòp.
  Okòmansman li te gen siksè. Jere pou pou genyen Lagè Crimean ak Larisi. Se vre, nan pri a nan gwo pèt, Lafrans li menm pa t 'resevwa pwogrè teritoryal nan sa a. Lè sa a, lagè yo nan Indochina.
  Viktwa sou Otrich, ak aneksyon an nan yon koup nan zòn nan peyi Itali.
  Pli lwen pa tèlman siksè. Bèljik pa te kaptire. Meksik tou.
  Chans pou ede Otrich nan lagè ak Lapris te pèdi.
  Epi, koulye a lagè a ak vanyan sòlda Almay.
  Nan istwa reyèl - defèt konplè Lafrans ak kaptire Napoleon III.
  Men, Mirabela, yon ti fi pye atè nan yon bikini, gen yon chans pou evite dezas. Epi yo pa kite Almay jwenn nan fwontyè lwès yo nan Larisi ak devlope yon lènmi pwisan.
  Mirabela kouri sou yon chemen nan forè a epi li chante:
  - Si, si long, long...
  Si, si sou chemen an...
  Stomp sote epi kouri!
  Men, petèt, petèt...
  Men, petèt, li posib, li posib!
  Sa se byen, byen posib!
  Ou ka ale nan Afrik!
  Nan Afrik, rivyè yo tèlman lajè
  Ak mòn Afriken yo tèlman wo!
  Oh, kwokodil, ipopotam!
  Ah, makak, balèn!
  Ah, ah, ak jako vèt la!
  Ah, ah, ak jako vèt la!
  Isit la, ak chante timoun sa a, li sote nan kan Napoleon III.
  Franse yo byen anpil ak kan an gwo. Malgre ke disiplin pa konpare ak Prussians yo. Epi, petèt, zam yo demode, ak inifòm yo twò klere. Ak an jeneral, lame a pi mal pase tan Napoleon yo.
  Se vre, franse yo bon nan batay ak bayonèt. Zam sa a te envante an Frans.
  Se konsa, ou ka goumen prèske sou tèm egal. Ak batay la pral trè difisil.
  Ti fi a nan bikini a pa te sispann. Malgre ke sòlda yo te devore li ak je yo.
  Mirabela se yon bote ra ak favè anpil atletik. Li kouri pou tèt li flache toutouni, wonn, pinga'w woz.
  Epi, koulye a li kouri moute tant prensipal la, kote anperè Lafrans la, Napoleon Twazyèm lan, sitiye. Pouvwa li se gwo. Malgre ke fòmèlman gen yon palman ak yon sena. Men, an reyalite, Napoleon III se prèske san limit.
  Epi, koulye a li plen ak dezi yo defèt Alman yo, epi enkli yon pati nan sid Almay nan konpozisyon li yo.
  Natirèlman, li lwen Napoleon Premye a. Li te deja mouri nan ane Napoleon III, epi nan laj karant an li soumèt tout Ewòp.
  Men Napoleon III toujou kwè nan tout bèl pouvwa li. Anplis, Lafrans te deja antre nan Lafrik, epi li gen yon vo anyen gwo.
  Gad yo te kanpe ti fi a nan papòt tant lan epi yo te mande:
  "Ki biznis ou genyen ak Anperè a?"
  Mirabela onètman gade ak je safi reponn:
  - Biznis prive!
  Apre sa, yo kite l 'pase san yo pa kesyon. Li klè ke tankou yon bote gen sèlman yon pwoblèm pèsonèl pou anperè a.
  Mirabella, souflete janm li yo toutouni ak grasyeuz sou tapi yo, li deplase nan tant lan ki sanble ak gwosè yon tant sirk. Li te pase pa gad la plizyè fwa.
  Finalman, Mirabela te antre nan biwo anperè a. Napoleon III imedyatman di:
  - Ki sa ki bèl la!
  Ti fi a bese tèt devan monak la. Napoleon III te gen laj mwayen, kout, epi li pa trè enpòtan. Chòv, epi yo pa tankou yon gwo chèf.
  Mirabela te pi wo pase li e aparans li tèlman klere.
  Napoleon te gade l avèk avide, li t ap gorgole:
  - Ou gen bote sa yo ... Jis yon mirak!
  Mirabela ri epi li reponn:
  Tout moun panse mwen bèl. Sèlman pou kèk gason, mwen twò gwo!
  Napoleon fè tèt li, li montre fo dan li.
  - Mwen renmen gwo fanm! Mwen renmen ou!
  Mirabela te mete so sou pye li toutouni, ate, miskilè epi li te note, imedyatman pran towo bèf la nan kòn yo:
  - Mwen pa vin fè lanmou avèw! Apre sa, mwen vle fè w konnen ke Pris yo te mete yon anbiskad sou wout ou, epi yo ap tann pou w antre nan vale a!
  Napoleon leve sousi li epi li mande:
  - Kòman ou fè konnen sa?
  Mirabela reponn sevè:
  - Premyerman, li se nòmal pou adrese medam menm jan ou! Epi dezyèmman - mwen konnen!
  Napoleon lage kò li.
  "Mwen te gen tou yon vag premonisyon, men entèlijans mwen pa t 'konfime anyen. Ki jan ou fè konnen sa?
  Ti fi a lojikman te fè remake:
  - Nan chak fanm Dyab la! Ak Dyab la konnen tout bagay - se prèske Bondye, sèlman sou lòt bò a!
  Anperè a souke tèt.
  - Lojikman! Ou twò bèl pou w yon espyon. Oke, oke ... Mwen pral ale nan yon lòt wout, jeneral yo te di m ke anba Sedan plenn lan trè enkonvenyan pou yon atak. Men, mwen vle pase nwit la avèk ou!
  Mirabella te fè remake:
  - Ant nou karant ane nan diferans!
  Vreman vre, Napoleon gen swasant-de zan deja. Epi li chòv epi li pa klere ak bote. Men, plas la chòv sou fwon an toujou piti, ak aparans la se nòb. Zepòl yo byen lajè, gen anpil lòd ak ti wòch sou pwatrin lan.
  Anplis, lòd yo pa sèlman franse, men tou, angle, Ris ak lòt moun.
  Malgre ke Larisi se menm kontan nan lagè a ak franse yo, ki te atache pa Almay.
  Napoleon te bay lòd:
  - Koupab nou!
  Sèvant yo kouri, yo vide diven nan gode an ajan. Apre sa, yo kouri ale, yo pipite talon pye yo.
  Napoleon pran yon ti ti gout epi li bay Mirabella.
  Li goute diven an. Apre sa, mwen te santi ke li te bèl ak fò.
  Li bwè mwatye vè a epi li te note:
  - Yon bon bagay! Men, ou dwe premye defèt Prussians yo!
  Napoleon mande:
  - Ou franse?
  Mirabela onètman reponn:
  - Non!
  Anperè a mande:
  - E kiyès ou ye?
  Mirabela di ak fyète:
  - Mwen se Ris!
  Napoleon te souri tèt li.
  - Se konsa bèl ak Ris? Cheve w yo tankou fèy lò!
  Ti fi a konfime:
  - Cheve m bèl!
  Anperè a sijere:
  - Petèt Lè sa a, ou pral goute kavya nwa?
  Mirabella souke tèt an akò.
  - Sa se yon bon lide!
  Ak ti fi a lonje men ak yon kiyè an lò nan yon vè kavya. Anperè a ak yon souri sijere:
  - Vin pi renmen mwen! Mwen pral fè yon Duchesse soti nan ou!
  Mirabella te monte zèpòl li epi li reponn:
  - Trè flater ... Men, yon bagay di m 'ke mwen p'ap gen tan vin yon duchesse! Misyon mwen pral pi kout!
  Napoleon fè yon soupi epi li reponn:
  - Mwen te renmen ou, mwen pa konnen pasyon anvan,
  Mwen te renmen nan kè yo, san kontrent nou lapenn...
  Mwen te renmen ou konsa sensèman, tèlman tandrès,
  Ki jan Bondye ba ou - yo dwe renmen pa lòt moun!
  Mirabela souke tèt li epi li di:
  - Ou ka vin yon gwo monak. Ou konnen, mwen ka mennen ou nan dèyè Alman yo, epi ou pral genyen viktwa nan pi gwo!
  Napoleon te sezi:
  - Èske ou ka fè li?
  Mirabella tweeted:
  - Tout enposib la, petèt mwen konnen pou asire w!
  Anperè a souke tèt.
  - Ou bèl! Ann Danse.
  Napoleon leve. Malgre ke Mirabela te pye atè, li te toujou pi wo pase monak la nan prèske yon tèt antye.
  Yo te kòmanse danse. Ti fi a pa t bon nan sa. Men Napoleon te ede l.
  Mirabella tweeted:
  Nou tout gade nan Napoleons
  Plizyè milyon moun fou...
  Yo vle sèvi rèv la
  Epi yo jis tounen yon jwèt!
  Mirabela te reponn ak antouzyasm nan chante yon chante sou Napoleon Bonaparte:
  Napoleon, Napoleon
  te al goumen ak Larisi, si sèlman li te al goumen ak Larisi, li te vle dirije lemonn antye.
  
  Li te vle dirije lemonn antye, Aleksann, pou mande Tsar la pè.Alexandra, li te pè, mwen te siyen yon lèt tounen ba li.
  
  Mesye, tout nob nou yo, Yo vin pè, yo pa konn sa pou yo fè.
  Yo te pè, men tout moun kouri,
  O, wi, pa gen pèsonn nan Moskou, frè!
  
  Kòm youn, youn pa t 'pè - Isit la se Kutuzov, kòmandan an nan nou tout. Kòm youn, yon sèl pa t 'pè - Prince Kutuzov - isit la se ewo nou an!
  Napoleon III souke tèt li.
  - Vini non, chante bote!
  Mirabela te kontinye chante, yon powèm antye ke li te wè yon fwa sou entènèt la:
  Mwen kanpe nan makèt... La-taram-taram-taram...
  Map gade etajè yo, mwen pa frape pèsonn... Epi kèk zanj blan, ki pa kanpe la pou anyen, Di mwen dousman: "Ebyen, kisa ou vle?... Kisa?"
  
  Ak nan son sa a li vin majik pou mwen, mwen bougonnen yon bagay, men mwen pa tande bab mwen, mwen di ke jèn se, nan prensip, gerizon, Men, an reyalite, ou ta omwen mete yon bagay sou etajè yo .. Ak sou
  
  sa a zanj lan Lucy (se sa pèp la rele l '), Li di byen trankil: "Gen-taram-taram-la-la !!!", Ki pwobableman vle di ke li pa vo li, tankou ... Ki sa ki , yo di, pral mòde gòj ou pou makèt natif natal la!
  
  ... Epi ankò mwen naje nan nirvana, avayman soufle pou lè ak bouch mwen, Tout vire blan-ble-wouj, gri lafimen soti nan tout
  
  
  
  
  
  kote yo pa t kite yo antre! manje tout bagay moute ... Marshals yo ap foul moun dèyè, bave grangou ... Gad yo mens - li se jis yon pitye yo gade nan yo!
  
  Bonaparte tranble ak kavya (sa, an pasaj, se yon siy!), Li gade nan etajè yo, ak kavya a tranble pi fò ... Vire nan Luce, rele Murat nan nou, Mens ak bon, li leve moustach li. ...
  
  Anperè a kòmanse: "A la ger, com a la ewo! Lame a grangou anpil! Lame a grangou anpil! Nou pral peye an lò!" Lucy, tou an franse, trè trankilman ak kalm, Di: " Louvri zenki a! Tout bagay se nan fenèt la!",
  
  Ak gad la fin vye granmoun nan chapo lous Chased nan sal la Pollock ak fwomaj fwomaj ... Bon espwa yo te nwaye nan fwomaj yo Pollack, Bayonèt asye yo te koube nan fwomaj fwomaj ... La
  
  anperè kontinye: "Lame a grangou anpil! Oh, modi ou ... Sheri!", Pouvwa ipnoz ke je l 'pèchte, Tout se dirije nan Lucy, tout bagay alantou yo deja fimen ...
  
  Anperè a gade menasan - Lucy gade. Murat, Ak Murat - li se yon nèg brav! Li rale moustach li anlè, Anperè a vin koulè wouj violèt - Lucy gade Murat, Epi Murat - li se yon nèg vanyan, rale moustach li anlè, Anperè a manje ak je li - Lucy gade Murat, Epi Murat - li se yon nèg vanyan. , rale moustach li.
  
  Ak ansyen gad la, ak doulè nan figi yo, "Pollock" deside ak zam yo. Cornet a soti nan Toulouse - ewo nan Austerlitz - mòde fwomaj la ... ak kalme pou tout tan ...
  
  Anperè a ak yon rèl byen fò, ak Murat ak menm rèl, Ak gad yo - tou ak kriye - yo kite magazen an, Epi yo moute desann nan yon foul moun sou yon wout ki kouvri ak nèj, Madichon tout bagay nan mond lan ... Berezina se pi devan ... Wi, wi . .. Wee-wee ...
  
  Foto a chanje ankò: tout bagay alantou klere ankò, menm biwo lajan kach la, menm Lucy a, trankilman ak lapè, kòm toujou. Mwen kanpe ak souri, nanm mwen ap vin pi cho , mwen konprann sa ki ta rive si te gen manje isit la ...
  
  Montre atansyon. Mwen mande yo ke yo bay yon liv plent oswa sijesyon, Pou ekri rekonesans sou de paj. Gratitid, rekonesans, rekonesans ak senk ...
  Napoleon III boumonnen:
  - Li bèl!
  Epi anperè a tonbe sou yon chèz, li ronfle. Mirabela te gade dèyè. E san reflechi de fwa, li pran, li vide plis diven. Li pran yon ti gout ak kè kontan, epi li te kòmanse rale li.
  Apre sa, li souflete anperè a sou yon souflèt. Napoleon leve.
  Ti fi a di:
  - Li lè, Monwa, rasanble twoup yo epi ale nan dèyè Pris yo!
  Napoleon fè yon soupi:
  - Sa ta difisil!
  Mirabela reponn:
  - Nou pral avèk kouraj ale nan batay,
  Pou pouvwa Sovyetik yo...
  Nou pral kraze Pris yo -
  Pou chante sa a!
  Napoleon ak repiyans respekte. Epi kounyeya Mirabela mennen l nan bra l, li fè twonpèt koleksyon an. Twoup yo gentan gen tan repoze e li lè pou yo fè yon manèv wonn.
  Pou aplodi Napoleon yon ti kras, ti fi ewo a ba li yon masaj nan kou. Ak Bonaparte Jr santi yon foul enèji nan tèt li. Epi la a vini gwo lame franse a.
  Mirabela bay kòmandman sou non anperè a. Kòm yon rezilta, twoup yo sou mouvman, men san mizik ak tanbou. Ki trè solid. Lame a ap rasanble.
  Ak zak, k ap deplase ansanm zen an, kontoune wotè yo. Mirabela li menm te pran angajman pou wete franse yo. Epi li rele byen fò sou yo. Lame a an mouvman.
  Ti fi a te kouri pi devan epi li kouri ale, li klere talon wonn li yo. Twoup yo te swiv li.
  Mirabela kouri chante:
  - Si fò a sou wout la,
  Lènmi an bati...
  Li nesesè kontoune soti nan dèyè a -
  Pran li san piki!
  Sa a se ki jan ti fi a te mennen yon gwo lame nan dèyè a nan Prussians yo. Ak franse yo atake Alman yo, pran yo pa sipriz. Se te yon atak kòlè ak dezespere.
  Mirabela ak de sabre kouri nan batay.
  Premyèman, yon ti fi ewoyik te fè yon resepsyon nan moulen an epi koupe tèt yo nan yon koup nan sòlda Prussian. Lè sa a, talon pye l 'te pran ak ateri sou manton an nan yon ofisye Alman, kraze machwè l'.
  Mirabela bele:
  - Nou pral bale lènmi an ak yon sèl kou,
  Glwa pral konfime ak yon nepe asye ...
  Nou frape Wehrmacht la pa pou gremesi -
  Ann kraze Pris yo an bato!
  Se konsa, ti fi a deplase jenou l nan manton kolonèl Alman an. Ak yon gwo kou, kou li kase. Sa te vrèman yon batay enpresyonan. Ak batay la se sa ou bezwen.
  Mirabela te fè yon teknik papiyon ak nepe li yo, epi li chirpe:
  - Bote, bote, mwen se yon Prusyen tankou yon chat!
  Ak talon pye l 'nan yon so frape jeneral Alman an nan pwatrin lan. Li te vole soti nan yon souflèt fò, li kouri nan bayonèt Prusyen. Sa a te tounen gwo. Ak sous dlo koule nan san.
  Mirabela di, li fè dan li:
  - Fòs mwen gwo, nou pral kraze Pris la!
  Franse yo, pwan Alman yo pa sipriz, lou kraze yo. Lame Bismarck a te konte plis pase desan mil sòlda. Epi sa a se pi gwo batay la depi "batay nasyon yo". Napoleon Twazyèm lan tèt li pa kouri nan epè nan batay, men li pito mennen nan yon distans.
  Bismarck tou pa monte nan batay. Li eseye rasanble pati Alman yo fragmenté. Se konsa, tansyon an pa desann.
  Mirabela koupe ak de nepe. Anplis de sa, ak zòtèy pye l 'yo, li voye yon ponya sou lènmi an. Epi imedyatman twa Prisyen tonbe nan yon jete ki byen vize.
  Mirabella te chante:
  N'ap viv sou tè papa nou
  Pitit pitit Lada ak pitit Bondye...
  Ak vole sou yon chwal zèl,
  Larisi nan reyalizasyon yo gwo nan syèk!
  Epi, koulye a, nepe ti fi li yo rache nan Prussians yo. Epi ankò, toutouni, talon wonn ti fi a pral kraze machwè yon lòt jeneral Alman. Ann jis di ti fi sa a - jis super.
  Epi kounye a li ap vin pi pre ak pi pre Bismarck. Ti fi a trè detèmine. Epi li voye yon bonm nitrogliserin ak tout fòs li. Li pral vole pa ak ki jan li pral tanpri Bismarck dwa nan fwon an nan kas la.
  Epi te gen yon eksplozyon pwisan. Bismarck nan yon fwa, ansanm ak jeneral yo, te chire apa.
  Epi li te pèdi tèt li, lame Pris la imedyatman tounen yon mas enkontwolab.
  Epi Alman yo kouri, voye bandwòl, zam, ak pwovizyon. Fransè yo te pouswiv feròs. Apre sa, yo te kondwi Prussians sa yo nan fwontyè a menm. Jiskaske prèske tout nan yo tonbe epi yo tonbe nan kaptivite.
  Apre sa, lagè a te deja deplase nan teritwa Alman an. Lafrans konkeri yon pati enpòtan nan teritwa a, jiska Elb la. Ak ranfòse enfliyans li.
  Napoleon III te mouri byento, men li te mouri nan tout bèl pouvwa. Epi Napoleon IV te pran plas fotèy la.
  Larisi, nan moun nan Almay, pa t 'resevwa yon lènmi fò. Men, pandan lagè a ak Latiki nan 1877, ankò Lafrans demenaje ale rete nan Crimea la. Alexander II nan kondisyon sa yo te fòse yo kite Balkan yo. Ak Lafrans tou te kaptire Itali ... Men, Grann Bretay, enkyete sou ejemoni nan Napoleon yo, li menm te antre nan lagè a.
  Batay la trennen sou e anglouti tout Ewòp la. Otrich tou te antre nan lagè a.
  Ak Larisi, ki te deja anba Aleksann Twazyèm lan, ankò te kòmanse yon lagè ak Latiki. Epi kòm pèsonn pa entèfere ak li, li te pran Istanbul, Azi Minè, ak tè yo nan peyi Lejip, osi byen ke Irak, rive nan Oseyan Endyen an.
  Lè sa a, Aleksann Twazyèm lan konkeri Iran. Ale nan listwa ankò kòm yon moun ki fè lapè, men kòm yon konkeran. Larisi te grandi fò. Lafrans ak Grann Bretay te kontinye lagè a. Napoleon katriyèm lan te pwopoze yon alyans ak Larisi.
  Nicholas II, ki te eritye Aleksann III a ki te mouri anvan lè, te dakò.
  Larisi atake koloni Britanik yo nan peyi Zend, Pakistan ak peyi Lejip. Anplis de sa, fòs tè Ris atake Otrich-Ongri ak Lapris.
  Ewòp te konkeri pa twoup Ris ak franse. Larisi te resevwa tout peyi slav yo pou tèt li ak fwontyè yo te pase sou Odè a, ak prèske nan Vyèn.
  Se konsa, premye divizyon mond lan te fini. Lè sa a, Japon atake Larisi. Men, Larisi yo te fò ak pare. Anplis de sa, yo gen tou yon flòt pwisan pa sèlman nan Pasifik la, men nan Oseyan Endyen an. Se konsa, tsarist Larisi la nan Nicholas II konfyans bat yo.
  Japon te vin tounen yon pwovens Ris.
  Lè sa a, ansanm ak Lafrans, Larisi tsarist nan Nicholas II divize Lafrik. Pli lwen, Larisi yo tou te kaptire Lachin, ak Lafrans antyèman Thailand ak Indochina. Lè sa a, Larisi yo ak franse yo te okipe Ostrali.
  Tout Emisfè lès la te divize ant Larisi ak Lafrans.
  Men, te gen toujou teritwa ki pa okipe nan Emisfè Lwès la, ak prensipalman Etazini yo, men konkèt yo se yon lòt istwa. Ak Mirabela Magnetic se byen fè - jis yon ti fi super!
  
  PUTIN LA LARISI GATAY NAN AFGANISTAN
  ANOTASYON
  Atak 11 septanm 2011 yo echwe. Epi kounyeya Larisi Putin a ap goumen nan Afganistan. Batay yo se move, balans yo ap balanse. Natirèlman, reprezantan fòs espesyal fi yo montre ewoyis espesyal - sèks jis la bat Mujahideen yo.
  . CHAPIT #1
  Jis nan ka, Ameriken yo te ekspilse moun ki sispèk nan peyi yo epi atak teworis 11 septanm 2001 la pa te fèt. Epi kounye a lame Ris la ap goumen Taliban yo.
  Batay yo trè feròs. Apre sa, yo bonbade pozisyon yo nan Moujahideen yo.
  Gen kat ti fi Ris nan syèl la: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Apre sa, yo aktivman bat dushmans.
  Apre sa, yo peze dwèt yo nan pye atè yo sou bouton yo nan joystick la. Sa yo se ti fi batay yo. Ki moun ki ka fè prèske anyen.
  Epi yo bat dushman yo te rayi yo. Gen yon lagè ak Taliban yo. Sitou Larisi ap bonbadman. Men, gen tou inite tè ki goumen ak lènmi.
  Ak ki gen ladan sou machin nan eksperimantal T-95.
  Ak Natasha, Zoya, Augustina, ak Svetlana tou goumen.
  Epi yo ap bat tou moudjahidyen yo...
  Lagè a te pase pou plizyè ane. Prezidans Putin ap rive nan fen. Ak kontrèman ak istwa anvan an, gen konplote. Vrèman, ki moun ki pral genyen? Ekonomi an pa mache byen. Lagè a trennen sou tou de nan Chechenya ak nan Afganistan. Li plen ak pwoblèm. Pri lwil oliv ak gaz yo pa osi wo ke nan istwa reyèl. Kidonk kominis yo reklame plis.
  Natasha Korshunova, tire nan yon tank, te note:
  - Isit la nou nan lagè, men kandida yo pa vizib!
  Zoya souri tèt li.
  - Sa a se pa lagè nou an! E poukisa nou koukou nan mòn sa yo?
  Augustine reponn:
  - Sispann pale!
  Pi devan ak anlè, epi la ...
  Apre yo tout, sa yo se mòn nou yo -
  Yo pral ede nou!
  Yo pral ede nou!
  Svetlana te dakò ak sa yo:
  - Mwen kwè ke yo pral ede!
  Epi T-95 te tire yon lòt pwojektil lou sou Mujahideen yo. Apre sa, li kraze yo byen, tankou yon souflèt kraze.
  Epi yo te koupe fragman dushman ki gen gwo eksplozif.
  Natasha frape talon woz li epi li chante:
  - N ap avanse pou kominis sen,
  Ak pye atè jete grenad!
  Ak ti fi yo agresif nan batay ...
  Epi Mujahideen yo yon jan kanmenm fri pinga'w yo nan yon manm Komsomol. Te kenbe ak nan sèl la fè ak yon fè wouj-cho. Apre sa, mwen dwe di li fè mal anpil.
  Apre sa, ti fi a gwonde soti nan soufrans ak kriye ...
  Lè sa a, zòtèy toutouni li kraze dushman yo ak pensèt. Men politik yo.
  Zoya pran li epi li gwonde:
  - Lagè, lagè, lagè,
  Kite l gwonde sou latè...
  Ranje ak lòd yo ale pi vit -
  Lè kokiy pete lajounen kou lannwit!
  Ak yon talon fè, ki jan yo peze ...
  Augustine di ak yon ri:
  - Pèsonn p'ap pilonnen tifi yo!
  Se konsa, yo vrèman fòse dushman prizonye a bo pye yo atè,
  Janm grasyeuz. Epi li ba yo bo.
  Augustine te santi lang li niche talon woz li, wonn.
  Epi li woule:
  - Mwen se pi fò nan mond lan - Mwen pral tranpe lènmi yo nan twalèt la!
  Ak ri nan tèt nan poumon mwen ankò!
  Isit la ti fi yo nan Afganistan te feròs.
  Isit la Tamara ak Veronica te fòse talon pousyè yo pou yo niche Mujahideen yo te kaptire yo. Apre sa, yo pipi sou yo. Ak ki jan yo jwenn eksplozyon nan yon lans grenad - chire dushmans.
  Tamara agresif te note:
  - Nou se pi fre nan mond lan!
  Veronica te dakò:
  - Li pa jwenn pi bon!
  Epi ti fi yo te pwan mesye yo ak zòtèy pye yo nan nen yo epi yo fè prunye pou yo.
  Yo se bèl sa yo. Ak nan repons, si yo te kaptire, yo fri talon yo.
  Lagè a, nan kou, ale sou ak divès degre nan siksè.
  Twoup Larisi yo kraze moujahideen yo. Ak moun ki nan repons fè yon lagè min.
  Epi yo tou mine twoup Ris yo. Swa yo pral bese echèl la, oswa yon lòt bagay pral soufle.
  Apre sa, yo tire desann elikoptè ak lans. Ki sa yo fè se trè efikas.
  Kòm repons, ti fi yo pase Moujahideen yo. Ak anpil bagay fè bèl niche ak lang.
  Stalenida di, li fè dan li:
  - Yon dushman sa ki mal rale sou wòch yo,
  Pile l ak napalm!
  Ou pa epanye yo
  Touye sa baskil sa...
  Ki jan yo kraze pinèz -
  Frape tankou ravèt!
  Se konsa, ti fi yo te desann nan biznis ...
  Alenka, pou egzanp, ak batayon pye atè li nan yon bikini, ki jan li te antreprann detwi vanyan sòlda yo nan Allah.
  Apre sa, li te enfekte pye atè, ak ti fi yo gen tankou yon laprès soulajman. Ak pinga'w yo nan ti fi yo wonn ak woz.
  Alenka voye yon grenad ak zòtèy pye l 'ak gwonde:
  - Nan non Sovyetik la!
  Anyuta ri, koupe moujahideen yo epi kriye:
  - Sovyetik la depi lontan ale! Gen Larisi!
  Alla voye yon pakè eksplozif ak talon wonn li epi li di:
  - Pou patri a ak vòl li nan tout bèl pouvwa!
  Epi ti fi a ap ri. Epi ankò li pral bay yon vire, ak trè byen.
  Maria, ki te tou tire, epi voye yon grenad ak fòs mòtèl, chirpe, montre dan li:
  - Pou pi gwo viktwa!
  Olimpiada, ekri sou Moujahideen yo, li touye yo ak yon presizyon ekstrèm epi voye yon sitwon ak zòtèy pye li, griye:
  - Pou gwo kado!
  Matrena tou kraze spooks epi griye:
  - Glwa pou Larisi, ak Hercules yo pral Mesi a!
  Marusya, frape lènmi yo, epi voye yon kado lanmò sou lènmi an ak pye li, rele:
  - Pou Manman Larisi!
  Sa yo se ti fi batay yo isit la.
  Epi yo pwan dushman yo ak zòtèy pye yo nan nen yo. Men ki jan yo kraze yo.
  Natasha, ki t'ap griyi sou mitray, li di:
  - Pou dwa nou!
  Ak ki jan bote a pral pran ak ri.
  Men tifi yo - tout tifi tifi yo...
  Alice ak Angelica travay kòm tirè pwofesyonèl. Yo trè bèl ak ti fi goumen.
  Apre sa, yo frape soti nan fizi trè presizyon. Prèske pèsonn pa ka fè fas ak yo.
  Alice, si li tire, Lè sa a, dwa nan je a. Epi frape trè byen.
  Lè sa a, li te note:
  - Nou goumen avèk kouraj!
  Angelica, fanm wo, miskilè ak cheve wouj sa a te voye yon grenad, li dechire moujahidin yo epi li di:
  - Pou Larisi sen!
  Alice blond la jete zòtèy pye l 'yo, yon zegwi pwazon, pèse kòmandan militan Afgan an ak griyin:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Epi ankò tire desann yon droid nan yon fizi.
  Angelica fè remake:
  - Ak ti wonn nan elaji jiskaske li pete!
  Alice te dakò ak sa:
  - Ou bezwen konnen mezi tout bagay! Apre yo tout, planèt la se wonn!
  Ak ti fi yo ri, montre dan yo.
  An reyalite, isit la yo ap goumen, epi li pa konnen pou ki sa.
  Lagè Afganestan - Episode de!
  Sepandan, te gen tou lagè Chetchen an, ak repetisyon. Premye defèt, apre revanj.
  Men, pou Afganistan, Putin te vle pran revanj. Konkeri Afganistan se depase reyalizasyon lidè Sovyetik yo.
  Yo pèdi lagè pou Afganistan!
  Se sèlman kesyon an ap reyisi? Yon sèl espwa pou goumen tifi!
  Ti fi yo kraze lènmi an ak anpil antouzyasm ...
  Grasyeuz, bwonze, miskilè ak janm toutouni nan ti fi vanyan sòlda yo pwojeksyon nan flak dlo yo cho chofe pa solèy avril la.
  Gèrye Komsomol yo te lave ak lapli yo te bèl, tankou fe fe, byenke terib grate, blese nan batay, titmous koulè wouj violèt sou figi inosan. Pandan batay la, prèske tout rad vanyan sòlda yo selèb nan gwo Larisi yo te boule oswa chire, epi yo kouri mwatye toutouni, ak flanbo nan cheve: Galina, tankou fèy lò, Angelin, tankou flanm dife vòlkan Vesuvius la ki te eklate, kouvri. misk yo mens, woule tounen tankou gout mèki.
  Dèyè te gen yon jaden plen ak kadav ak ekipman kraze, tout twou ak bonm, kratè ak blesi gwo twou san fon, tranche kite nan enpak la nan avyon disk enkoni.
  Kaboul tèt li, tankou yon kò toumante pa yon maladi incurable, voye soti klib nwa, men an menm tan an, tankou si lafimen san vi. Espiral ki fèt ak atòm matyè boule yo te travèse ak kwaze nan syèl la nan yon orneman satanik.
  Angelina Siberian vanyan sòlda te note:
  - Menm nati ap eseye mete aksan sou feblès imen nou yo ak enpuisans devan eleman yo!
  Galina, pwojeksyon dlo sou ti mas dlo a ak yon gwo souflèt, objeksyon:
  - Nou menm moun nou gen don pou kreye pwòp reyalite nou. Apre yo tout, lespri a se esansyèlman pi fò pase misk yo. Ki sa ki misk? Jis fib pwoteyin nan ki fòs elektwomayetik kominike.
  Angelina leve je l 'nan syèl la. Toubiyon lafimen yo te sanble kòmanse yon batay tipòtrè ant yo. Kòm si demon yo te pataje pouvwa sou linivè a. Rivyè yo fè kolizyon, kwaze, Lè sa a, fè moute yon kalite orneman, Lè sa a, okontrè, twoub nan espas.
  Angelina aksidantèlman pèse pye l 'sou pwent an nan yon fragman metal epi, kanpe, plenn:
  "Modi, mwen nan gwo pwoblèm!" Ala ti moso yo ka byen file!
  Filozofik Galina te fè remake:
  - Lemonn antye konsiste de zegwi, sèlman nan k ap viv la li sanble yo dwe dous, paske nan konsyans nan soulye! - Epi li te ajoute espesifye. - Nou ka abiye ak dezabiye pa etranje, men nou sèlman "soulye" tèt nou!
  Angelina otomatikman voye fizi li epi tire dushman a, ki te pèsistan nan dezi li pou touye tout moun, ki te parèt pou rankontre yo. Mujahideen ak yon figi kase lage fizi li nan men l ', li plenn bourik. Gèrye Siberyen an takine:
  - Ou ta fre, men vin move! Sa a se sa sèvis bay cheikhs mennen nan!
  Galina lage tèt li atè sou vant li epi li tire yon pete vize. Twa Mujahideen san pwoblèm etabli sou zèb la prentan fre. Angelina byen rezonab te di:
  - Yo te vle peyi Ris, kidonk ou te resevwa li, kwake ak yon limit fiks!
  Galina ri sounwa:
  - Dirijan ki vle espas san limit resevwa entèdi dapre limit la, lajan pou kavo yo! Sepandan, malerezman, sitwayen yo antere l pa mwens souvan!
  Angelina di ak tout serye:
  - Lanmò pa bon, men lavi anba jouk bèf la pi mal toujou... Plis jouk bèf la pi lou, se pi difisil pou jete l. - Lè sa a, dyab la dife vin chonje. - Men koulye a, nou selebre yon fèt viktorye, tout bagay ap mache byen, e menm kapital la inexpugnable nan Twazyèm Kalifa a - Kaboul se nan pye nou!
  Galina di ak yon ton fatige:
  - Ak ki sa ki nan pwen an. Li pral nesesè yo moulen pita, kòm nou pa janm reve nan! Eske ou panse kounye a Afgan yo pral fè tout bagay pou nou? Nayif fi ou ye!
  Angelina byen rezonab objeksyon sa a:
  - Si nou defèt lènmi prensipal nou an, Lè sa a, sa a pral libere resous pou plis lit! Ou menm ou dwe konprann sa.
  Galina, olye l reponn, li gade jaden tranche ki te kouche devan l. Konbyen nèg, ni Ris ni Afgan, ki te jwenn lanmò sou li? Mond lan se pa lanfè, men sètènman pa syèl la ditou. Nan li, petèt, menm gen plis chans - objè vas nan mò yo ye a domine. Apre yo tout, orthodoxis legliz yo anseye ke yon minorite ensiyifyan sove.
  Ak majorite moun, akòz peche nan nati yo, yo kondane nan touman.
  Galina te toujou irite ak rejte pa yon postila nan Sent ekriti yo. Se vrèman sa ki Otodòks yo konsidere peche? Li se menm byen natirèl dezi a nan chak moun k ap viv pou yon karyè ak siperyorite. Men, èske se pa yon konsekans natirèl nati imen? Ak lwa imuiabl nan evolisyon.
  Pou egzanp, si Lame Wouj la te gide pa ansèyman Kris la - yo frape ou sou yon souflèt dwat, vire goch ou, ki jan li ta fini pou tout patri Sovyetik la.
  Ti fi Komsomol yo te bite sou yon bwat grenn Afgan an ki pa fin detwi epi yo te oblije kouche anba dife ki vize.
  Angelina, fwote zèb la ak plant li, paske talon pye l te grate anpil, li di:
  - Pafwa ou gen soufri ... Men, menm farin vin tounen yon woutin, ki, an reyalite, se bagay ki pi mal!
  Galina chanje pozisyon li, ak yon piki egzat li soufle mwatye zo bwa tèt Moujahideen an ki t ap bay lòd sou yon ton jape epi li gronde:
  - Wahhabism itilize metòd ki pa ayestetik: senk a youn. Men, si gen mwens nan yo, Lè sa a, li fè bak tounen!
  Angelina te di:
  - Kisa ou vle onètete nan men rena a?
  Galina tris reponn:
  - Dakò, paske ou vle kwè nan yon bagay bèl! Menm onètete nan yon rena, oswa noblès nan yon bèt nan bwa!
  Ti fi Komsomol yo te fòse yo rale moute nan bwat grenn ki siviv yo sou tout kat. Yon ansyen taktik rale, vanyan sòlda fi yo itilize nan batay. Apre sa, mwen dwe di, pa san siksè.
  Angelina te desann senk sòlda Taliban ki t ap eseye rale soti nan kache nan yon sèl pete, epi li te di:
  - Lame Ris la, kòm toujou, genyen. Menm si lènmi an gen yon avantaj!
  Galina, lage yon pete kraze brize, ri nan repons:
  - Mujahideen p'ap janm gen yon avantaj. - Lè sa a, frape desann de ak yon sèl piki, li te ajoute. - Kounye a p'ap janm!
  Angelina apèn te gen tan kanna tèt li nan enpak la nan chaj la. Menm yon cheve nan dife te koupe, yon ti moso angilè. Gèrye Komsomol wouj la di:
  - Yon koup cheve isit la gratis, byenke twalèt la se chè fè!
  Galina, riye nan dlo nan je l, reponn zanmi l:
  - Ou konnen, sa a pa komik ditou ... An jeneral, nan evènman an nan lanmò, pral gen yon kontinyasyon, se sa ki kesyon an?
  Angelina pran pòz sezi:
  - Ak sa ki, an reyalite, meli melo? Apre yo tout, ki pa egzistans, omwen, pa gen doulè, fatig, oswa eksperyans. Se konsa, li pi dous pase lavi nou nan esè kontinyèl! - Apre sa, dyab la dife te ajoute. - Lavi se yon tès kontinyèl nan chemen an etwat, men pwoblèm yo se manje, dezi nou yo viv nan yon fason gwo!
  Anvan li reponn, Galina te wè Mujahideen yo ak figi yon basti e li te peze deklanche a san pwoblèm pou mete fen nan skoup li. Vanyan sòlda Komsomol la, souke boukl wouj li yo, li souri:
  - Ou konnen, tout moun san eksepsyon pito lavi a anyen. Sa vle di ke menm nan pwòp tèt nou, gen yon cham entradwizibl!
  Galina ri, ak efò evidan:
  - Ki gen ladan viv ak soufri! - Gèrye Komsomol ki gen cheve lò a pran yon poz epi li ajoute nan yon vwa ki pi kalm san kè sere. - Men, èske li posib yo konprann limyè a san yo pa konnen lonbraj la. Ak bonheur pa konnen doulè. Tout limyè konnen atravè dualism!
  Angelina te dakò sèlman pasyèlman:
  -Si nou pale konsa, Lè sa a, nou te dwe bat pa Moujahideen yo nan lòd yo vrèman konprann gou a nan viktwa. - Manm dife dyabolik Komsomol la deplase pwen li, divize yon fragman nan dal la. - Epitou, apre tout, dualism: pèdi ak genyen! Viktwa toujou anmè ak pèt, men dous ak prim - defèt achte sèlman anmè, ak gou sale nan jouk bèf "prim"!
  Galina, siye vizyon optik la, pa t 'kapab ede men dakò:
  - Wi, nan kou, yon dualism sèten prezan nan tout bagay. Kòm yon kalite, Divinite, ta dwe woutin san espwa san Dyab la.
  Angelina te prese, san yo pa sispann dife a, pou l korije zanmi l:
  - Pou kont li, tèm Dyab la nan ansyen grèk vle di yon kalomnye. Sa vle di, yo te fè yon tantativ nan Bib la pou prezante opozisyon ak Bondye nan fason ki pi mechan an.
  Galina, frape je yon lòt Mujahideen nan yon tirè pwofesyonèl, pouse zanmi l:
  - Sa a se nwa PR. Eseye ogmante evalyasyon ou pa bese advèsè ou a?
  Angelina byen lojik te note:
  - Natirèlman, chak moun ki sou pouvwa a sèvi ak pwòp resous administratif pa l pou diskredite advèsè l. Gen yon sèten modèl nan sa a, pa yon dezi bay lwen pouvwa, ak pèdi privilèj ak yon depresyon. Se poutèt sa, pou w atann nan Bib la yon definisyon objektif nan konfwontasyon ant Bondye ak Satan se omwen nayif.
  Galina menm woule je ble li sou fwon li:
  - Natirèlman, yon moun pa ka mande objektivite nan men otorite yo. Men kesyon an se kiyès Satan ye. Zanj ki pi pafè a ap eseye bay kreyasyon plis libète, oswa... Sila a ki te vin papa sa ki mal ak soufrans?
  Angelina fè yon soupi tris.
  - Doulè ak soufrans yo te vin tèlman natirèl pou limanite ke mwen gen dout grav ke li te Lisifè ki te bay nesans yo ... Nan nenpòt ka, san dezi a nan Bondye Toupisan an, li se fasil ke yon èt kreye ta ka reyisi omwen . ..
  Galina, li te voye yon bal ki ka touye moun nan pon an kwochi nan nen Mujahideen yo, li bride desann, imedyatman kouvri nan san. Gèrye a imedyatman dakò:
  - Wi, tout sa ki mal ak pwoblèm yo atribiye a Dyab la se menm jan ak yo te ofanse pa fwèt la ki frape pase pa moun ki frape li.
  Angelina tèt li, frape lènmi an ak yon pete kout, epi tou li te plante yon bou sou figi ki pi pre deformation, apre sa li te ajoute:
  - Analoji sa a pi apwopriye isit la: pwopriyetè a fè mete pòtre yon baton nan bwa, bat esklav la ak li, epi li di - baton an se yon mal absoli, ak mèt kay la se yon bon bagay!
  Galina inadvèrtans vire toutotou, ak zo a kase nan kolòn ti fi a te lakòz doulè terib nan jwenti yo anflame. Gèrye a yon ti kras rid fwon li, men li pa bese pou jemi. Anplis de sa, li, tankou si li jwe skittles, frape twa Moujahideen. Youn nan Afgan yo lage yon faustpatron cocked, kòm yon rezilta, lans la ale.
  Yon grap dife te sanble ap boule nan beton an, ak ti kras soti nan kò, zo, vyann chire vole moute.
  Galina, riyen, pase tèt li nan betiz (ou pa ka siviv nan yon lagè san imè, oswa omwen pa kenbe psyche ou an bon sante) te chante:
  - Ala yon doulè, yon bon doulè: yon match kont lespri Nazi yo; san - zewo!
  Tou de bèl ti fi ri byen fò, byen fò .... E aparamman nan yon ri pèse konsa afekte Moujahideen yo pè ke tire a ki soti bò kote yo imedyatman te mouye. Silans la te tèlman toudenkou ak lou ke li frape vanyan sòlda yo nan zòrèy yo. Menm pwobableman eksplozyon an nan fize V-5 nan zo bwa tèt la pa t 'konsa letal!
  . CHAPIT #2
  Angelina di:
  - Pa gen anyen ki kriye konsa pèseman sou pèt tankou yon kalme militè!
  Galina, k ap grate zòrèy li ak pye l, li te ajoute ak yon lespri inépuizabl:
  - Son batay la soud, men ou vin vrèman soud lè ou pa remake fen kanonad la!
  Mujahideen yo san atann te fè travay la pi fasil - yo jete vye twal blan yo epi yo te kòmanse rele nan tèt yo nan poumon yo:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  Vanyan sòlda Siberyen an ankò pa t 'kapab reziste yon aforism:
  -Pèp la trete yon move chèf tankou byè, yo vle wè li frèt ak sou tab la, men yo prè pou peye pou li pa sèlman ak yon moso papye!
  Galina te fè yon ti remak sou sa a:
  - Lè chèf la move, li byen site nan blag! Men, lè gen anpil blag, Lè sa a, lavi vin pi plezi! Ak ri pwolonje lavi! Sa se, ak lidè initil: lavi se tankou yon anekdot kontinyèl: long, kè kontan, terib, men toujou vle konnen kontinyasyon an!
  Angelina riye nève.
  - Apre sa, mwen pa t 'konnen poukisa wa medyok anjeneral dirije pou lontan!
  Prèske san senkant Moujahideen rann tèt. Pami yo te gen omwen trant ti gason soti nan dis jiska sèz ane, pifò nan bout pantalon ak pye atè, ki te jere bat jenou ate nan tranche yo. Lè yo wè bèl ti fi ki apèn kouvri ak vye rad chire, ti gason yo ront epi bese tèt yo, men an menm tan yo kontinye ap gade gèrye yo etranj bèl.
  Mujahideen-Afgan yo depoze zam yo nan konfizyon, li pa menm rive yo ke li se yon wont yo konsidere mwatye nan batayon nan rann tèt bay de blese, toujou trè jèn ti fi. Ala pè e yo sezi.
  Youn nan ti gason yo, ki te grate plant sal li sou zèb la nève, te sanble li te mete yon ti ekla nan talon pye l, epi li te di ann Ris kase:
  - Matant pa voye m nan Siberia, la nou pral jele nen nou, dwèt ak janm nou!
  Angelina di an kòlè:
  "N ap voye l de tout fason, epi pou pye ou yo pa rèd nan nèj la, yo pral bat ou fò chak èdtan ak baton sou pye ou yo.
  Ti gason-Mujahid la tranble ak laperèz, li pete nan kriye tankou yon ti fi. Galina prese konsole timoun nan:
  - Ou twò piti toujou. Pwobableman, ou pral adisyone moute anba kategori a nan sivil. Jis nan ka, ou pral di ke ou poko douz, Lè sa a, yo pral definitivman pa mennen ou nan kan an.
  Ti gason milisyen an toudenkou sispann gwonde epi nan yon ton vwa pi ba, ap eseye imite yon granmoun, li di:
  Mwen pap kite kanmarad mwen yo! Swa tout moun gratis oswa ansanm nan yon kan konsantrasyon!
  Ti fi yo te sezi wè kouraj inatandi ti gason an, Angelina pwoche, li carese tèt li:
  - Byen fè, li pral kredite ou ... Men, ou pa bezwen pè, pi fò nan Mujahideen yo te kaptire yo pral travay nan pati Ewopeyen an nan Larisi, restore faktori ak agrikilti, ak pou pitit ou yo pral gen bon manje, pi bon pase kat ou yo ak fim ki pi fre yo pral montre.
  Ti gason prizonye yo te tout bon mens, gen kèk menm te montre pomèt, ak twa mesye toutouni nan ren anba po mens te montre nan chak kòt, ak bra yo te vin tèlman mens ke li te etonan ki jan yo te kenbe faustpatrons Afgan an nan yo. Rasyon manje nan Twazyèm Kalifa Taliban an, yo bay sou kat rasyon yo, te diminye nan dènye mwa yo nan pwen kote popilasyon an te prèske mouri grangou. Anplis, se sezon prentan ki se tradisyonèlman tan ki pi ra nan ane a pou pwodwi yo.
  Galina te gen pitye pou mesye sa yo, timoun yo nan "superhumans", ki kounye a sanble ak yon pòv, grangou pye atè. Li fouye nan pòch li, li jwenn nan yo yon ti chokola Ameriken e li te sezi.
  Kado yo te resevwa anba Lend-Lease te twò piti, e te gen trant-de ti gason (rès yo pi gran, nan inifòm militè oswa dife, san kale, trè dezagreyab, koube sou, ki fè yo sanble ak vye granmoun!), Gen pa pral ase chokola pou tout moun.
  Bay youn epi ofanse lòt moun? Oswa jete anpil? Lèt la se nòmalman wout la soti, men nan ka sa a li ka sanble ridikil. Oswa divize sis mozayik ant pi piti konbatan yo.
  Lèt la te sanble Galina Lomonosova ki pi jis la, epi li, li te pran yon ba chokola, ak anpil atansyon retire anbalaj la, divize tranch yo, remèt yo bay timoun yo pi piti ak mens Afgan.
  Ansyen Mujahideen yo vrèman te sanble yo kase. Pa gen youn nan yo ki te kouri, pa t 'fè yon tantativ, bonte oswa wete zam nan. Se vre, kèk nan yo te bougonnen yon kalite madichon nan dan yo, men le pli vit ke ti fi Komsomol yo te fè yon etap nan direksyon yo, spooks yo imedyatman tonbe an silans epi yo peze tèt yo nan zepòl yo, kòm si yo te espere yon souflèt.
  Galina menm soufle ak yon mepri ki pa karakteristik:
  - Li nesesè ke superhuman cringed. Ak ki kote lespri endèstruktibl Mizilman yo nan Taliban yo?
  Angelina, rache yon sigarèt nan men youn nan ti gason yo, li jete li nan zèb la, etenn li ak dwèt li nan chiseled, byenke kouvri ak abrasion, janm yo, rele:
  - Pou yon moun ki fimen sigarèt, bati siksè nan lavi, twò souvan pran yon ti repo lafimen!
  Galina fasilman konfime:
  - Se sa mwen dakò ak Bin Laden, yon vrè vanyan sòlda Mujahideen pa ta dwe: bwè, fimen epi yo dwe fidèl!
  Apre mo sa yo, ti gason yo lugubr, pare pou pete nan dlo nan je a nenpòt ki moman, pete nan ri amikal, ak tout bagay nan yon fwa yon jan kanmenm te vin pi fasil sou nanm nan.
  Lè vanyan sòlda Komsomol yo te remèt prizonye yo nan inite Larisi ki pi pre a, Angelina te fè yon pansman pou Galina, li te fikse yon kalite atèl sou yon koliyon kase. Doktè jaden an imedyatman sijere ke vanyan sòlda nan kouche sou yon kabann epi pase plizyè jou pou kont li. Vanyan sòlda Komsomol la rejte pwopozisyon sa a ak meprize, byenke li te konprann ke, malerezman, te gen anpil sòlda nan Lame Ris la ki ta imedyatman sezi sou li. Vwa li te sevè, tankou yon pwofesè lekòl k ap reprimande yon elèv neglijan:
  - Pou rate lè triyonf nou an, dènye jou ki pi lajwa nan lagè a? Wi, sa a se pinisyon ki pi mechan imajinab. Epi ou pa vle anpeche Lame Ris la nan pi bon tirè pwofesyonèl li yo?
  Doktè a te vin pal, figi granmoun li te vin mat, siy yon tribinal parèt devan je l '... Galina, wè pè li sèlman byen fò, tankou yon ti fi, ri ak bat men l' sou zepòl li:
  - Ebyen pa fè sa! Mwen menm mwen rayi moun ki ekri denonsyasyon plis pase moudjahidin. Se konsa ke...
  Epi ti fi a, sifle, ale...
  Bag ki ozalantou Kaboul la toujou pa t ase dans, inite separe Afgan yo te kraze soti nan chodyè yo rive nan nœuds defans kapital yo. Direksyon sid la te koupe, men nan nò a, kote ofansif la te kòmanse sèlman nan dat 20 avril, epi yo te travèse plen koule nan rivyè Afgan an tou retade, Mujahideen yo te toujou gen brèch.
  Bin Laden te konvenk kite Kaboul, kouri nan sid, epi pran kouvèti nan yon soumaren. Flòt soumaren Afgan an, ak tout pèt li yo, te toujou pi discrète nan mond lan, e te gen mwens soumaren konba pase tout lòt flòt yo nan mond lan konbine!
  Men, yo te sekrè nan ekstrèm la.
  Men, Bin Laden te sanble tèlman mantalman kraze pa pwòp fyasko politik ak militè li ke li te deside aksepte lanmò. Diktatè isterik la pa t jis yon kalite noblès e li pa t yon lach, ki te pare pou fè anyen pou dedomajman pou ranvwaye yon rankont ak yon granmoun fanm ki gen souf pi frèt pase azòt likid, epi ki gen priz inexorable. Sepandan, li te anonse sa piblikman, men kisa li te reyèlman panse ...
  Lang yo bay yon politisyen entelijan pou kache panse li, men pi souvan pase pa, tout diskou yon politisyen revele sòt san sans!
  Natasha tou ap goumen anpil. Ak talon wonn li fè, kòm si li bay nan yon kado aniilasyon, ak yon grenad pral vole ak byen chire Mujahideen yo.
  Ti fi a di:
  - Youn, de, twa, kat, senk! Fanm lan soti tire!
  Zoya, t ap griye sou dushman, li koupe tout ranje militan yo, li di:
  - Mwen kwè lemonn antye ap reveye,
  Pral gen yon fen nan fachis....
  Epi solèy la pral klere
  Limen wout la pou kominis!
  Augustine te tire yon liy sou konbatan Afgan yo, epi koupe liy lan antye.
  Epi li woule:
  - Glwa kominis nan Larisi!
  Svetlana te fè remake ak yon ri:
  Nou gen kapitalis!
  Epi ti fi a jete yon pwa ki ka touye moun ak talon pye l.
  Apre sa, li di:
  - Moun yo pral kontan
  Kè kontan pou tout tan...
  Gouvènman Sovyetik la -
  Pouvwa a se gwo!
  Natasha te voye yon grenad, li chavire tank Mujahideen an, ki te fèt an bwa, epi li di:
  - Pou gwo kominis!
  Apre sa, vanyan sòlda yo pran li epi sifle. Epi kòk yo ki te tonbe nan yon swou te kòmanse tonbe sot nan syèl la.
  Apre sa, yo pèse tèt yo nan Moujahideen yo ak bèk yo. Apre sa, yo pèse turban yo ak sou sa.
  Zoya grin, fè yon clin:
  - Glwa pou Larisi, ak dezyèm vini nan kominis!
  Ti fi yo te trè éspirituèl. Ak literalman te klere yo.
  Augustine souri dan li:
  - Fè pi popilè pou patri a - ki se nan lagè ak spooks yo!
  Epi ti fi a pran nan bazouka a tankou yon lupanèt. Ak pouvwa etonan li se tou senpleman mòtèl.
  Zoya pran li epi li di:
  - Pral genyen yon viktwa sou sòlda Bin Laden yo!
  Ak gèrye a te bay yon vire trè byen vize. Ak chak bal frape sib la.
  Lè sa a, ti fi yo pepi:
  - Kounye a nou tounen nan parad la,
  Dife nan bolchevis nan pwatrin lan ...
  brigad kominis -
  Avek nou Lenin devan!
  Svetlana konfime, koupe opozan tankou yon kouto ak tweeted:
  - Pou voltizaj!
  Epi ti fi a pran yon avyon lènmi, li tire. Epi, li te fè li trè byen.
  Natasha te note ak agresif, koupe opozan li yo, epi li rele, montre dan li:
  - Pou patri a, manman nou!
  Men ti fi a, ki jan li ap frape lènmi an. Lè sa a, tank la te soufle nan gwo kay won an, ak metal la te rache kòk la ak woulèt yo te ale nan tout direksyon.
  Yo kouri, yo vire sou zèb la, yo boule tout bagay. Ak youn nan woulèt yo frape Moujahideen yo nan vant la epi koupe l an mwatye.
  Natasha di ak yon clin:
  - Pou patri a, ki se pi fre nan tout!
  Ak vanyan sòlda nan bay yon vire trè egzat. Batay yo isit la se difisil ak san.
  Dushmans menen. Yo sanble literalman inonbrabl.
  Afgan yo vle lapè ak gouvènans inifye. Men koulye a, Larisi se sou teritwa yo ankò. Epi gen batay feròs la nan Afganistan sa a fatal.
  Zoya, tire, te note:
  - Glwa pou tan gwo kominis yo!
  Ak ti fi a pral voye yon sitwon ak zòtèy pye l 'ak pouvwa touye moun.
  Epi dechire opozan ou yo apa.
  Augustina te fè remake, li koupe Moujahideen yo:
  - Glwa pou lwayote nou ak lafwa nou!
  Wouj la vole leve, li kouri al jwenn spook yo. Cheve koulè wouj li yo te vole tankou yon banyè batay. Ou ka imedyatman wè - ti fi a se sa ou bezwen.
  Epi kounyeya, ti fi a ak talon toutouni, woz li fè tèt di li pral frape manton yon jeneral Afgan an. Epi kraze machwè l. Lè sa a, bote a kouli:
  - Pou reyalizasyon yo eksepsyonèl nan Anpi Ris la!
  Yon fwa ankò, batay la nan Afganistan se trè difisil ak san. Mas nan divès kalite destriksyon ak lanmò alantou.
  Mirabela, ki te bay yon kou kraze brize sou spooks ki soti nan lè a epi ki te leve baton antye nan wòch ak metal, ak fè fonn, wouli:
  - Mwen se pilòt ki pi fò!
  Akulina Orlova doute:
  - Non, mwen se pi fò!
  Epi tou ki jan li pral frape lènmi an ak yon gwo fòs destriktif ak yon fize.
  Anastasia Vedmakova te fè remake trè agresif, voye kokiy ak kolosal pouvwa destriktif nan avyon atak li.
  Ti fi a, kraze talon woz li, li di:
  - Nou pral goumen pou Peyi a,
  Ann bo!
  Ak tren blende nou an jere akselere!
  Akulina Orlova te gen dan ki gen koulè pèl ak yon bouch trè bèl. Ak lang li trè woz ak grasyeuz, kapab fè bèl bagay.
  Ti fi a woule:
  - Pa andire imilyasyon slav yo,
  Nou pral pilonnen Taliban yo ak yon mòn...
  Nou p'ap tolere plis joure -
  Ann kraze lènmi an ak pye nou!
  Natirèlman, ti fi yo trè komik ak melodi. Yo gen anpil cham ak diferan blag.
  Mirabela te sonje ki jan lang dushman te niche plant li fè tèt di e ki gen pousyè tè nan pye ti fi a.
  Ak ki jan chatouch ak bèl li ye.
  Ti fi a chante:
  Nou se pi fò nan mond lan
  Nou pral tranpe tout lènmi yo nan twalèt la ....
  Patri a pa kwè nan dlo nan je -
  Epi nou pral bay move oligark yo yon souflèt nan sèvo!
  Natasha Sokolovskaya, yon pilòt soti nan Lisifè, tweeted:
  - Glwa pou Larisi, pi gran peyi a!
  Ak yon talon fè, ki jan yo peze. Sa yo se reyèlman ti fi ak yon souri kochma. Men, si fòs ki ka touye moun nan wokèt vole soti nan machin milti-bi yo, Lè sa a, tranche ak bunkers leve!
  Ti fi nan lagè Afgan an se, nan kou, yon bagay espesyal ak inik.
  Stalenida lanse wokèt kolosal, pouvwa ki ka touye moun nan Mujahideen yo.
  Ak chire apa vanyan sòlda yo nan Allah Taliban yo. Wi, mouvman sa a te montre viabilité li. Se konsa, anpil ane goumen ak Larisi.
  Stalenida ak Veronika, souflete plant yo fè, pousyè sou sab la, woule moute yon egzeyat.
  Epi ankò yon bagay trè letal mouch. Ak pote anpil destriksyon.
  Steelenida chante:
  - Glwa pou bèl Peyi nou an!
  Lè sa a, ki jan yo pran epi montre lang lan. Ak talon pye l 'ap peze bouton an deklanche.
  Victoria ak Veronica te pran epi rale yon bagay ki plen fòs ak gwo pouvwa destriksyon.
  Lè sa a, machin nan gaz Ris te travay. Epi boule tout jaden ak dushmans.
  Ti fi yo te gen jenou koulè chokola - se konsa bronze. Epi li vrèman trè sexy. Po a nan prèske ti fi yo se nwa, ak cheve a an gonfle, okontrè, se limyè, ak yon ti kras an lò.
  Men kèk bèl bèl.
  Men, si yo lanse yon bagay... Bèl ti fi klere ak swe, ak po ate yo sanble yo dwe vide soti nan kwiv.
  Ala bon bagay sa a ye.
  Steelenida, ki te ekstèmine Afgan yo, di:
  - Lame mwen an fò, li pwoteje mond lan!
  Tamara reponn sa:
  - Petèt ou te vle di - lame nou an!
  Veronica ak Victoria te chante pandan yo te tire sou spook Afgan yo:
  - Li pa twò bonè...
  Nou pa vle antre nan lame a!
  Oh, o, o -
  Nou pa vle antre nan lame a!
  Gen mesye yo pa twò vanyan pou lanmou!
  E ki jan bèl yo ri.
  Tamara bat advèsè li a epi li di:
  - Pou pi gwo kominis nan linivè a!
  Nicoletta t'ap chante, li t'ap tranpe jenou li:
  - Kapitalis di yon fèm non,
  Sosyalis se repons nou!
  Ak ti fi a ankò, tankou si voye yon fòs letal, yon destriksyon kolosal nan yon grenad.
  Alenka ak ekip li a goumen ak anpil spooks.
  Ti fi a goumen ak anpil antouzyasm. Goumen tankou yon mons. Montre klas kolosal li ak grin:
  - Nan non lide imòtèl kominis yo,
  Nou wè avni peyi nou...
  Anyuta reponn ak yon souri:
  - Nan Larisi kounye a kapitalis! Se konsa ke...
  Alenka te jete destriksyon kolosal ak talon pye l 'epi li griye:
  - Sosyalis viv!
  Allah ak yon gade satisfè te note:
  - Pral gen yon epòk gwo kominis!
  Epi ankò, kòm asasen yo vire eksplozyon.
  Maria woule, ak yon gade trè kontan, epi kraze Moujahideen yo, ki te rale tankou krikèt:
  Se pou gen yon epòk kominis!
  Epi ankò, ki jan yo jete yon kado touye moun nan lanmò.
  Olympias te fè remake yon fason trè agresif, frape ord Taliban yo, ak urleman:
  - Pou grandè Larisi kominis!
  Epi ankò, ki jan yon ti fi jete pye l 'nan yon destriksyon san parèy.
  Marusya, te bay ènmi yo kout pwen, li koupe yo soti nan mitrayil la, epi li t'ap jwe ak mozayik laprès la, li di:
  - Pou Larisi sen!
  Matryona, koupe nan mitan lènmi an, epi koupe l ', kriye:
  - Pou Bondye Perun!
  Elena konfime:
  - Ak pou Svarog!
  Alla koupe yon seri dushman epi li gwonde:
  - Epi pa bliye gwo Manman Bondye yo Lada!
  Maria, ki te frape Moujahideen yo, te note:
  - Grandè patri nou an se nan tout bagay!
  Olympias ki jan yo entegre nan yon lans grenad, ak dechire lènmi yo ak grin, nan tèt la nan poumon li:
  - Nou genyen san eksepsyon!
  Anyuta konplètman dakò ak sa a:
  - Wi, viktwa nou se inevitab!
  Epi gèrye a pran li, epi talon pye a fè travay.
  Ak nan tank la nan Afgan yo - gwo kay won an te chire.
  Matryona te chante ak yon ri:
  - Tout pi bon an pral avèk nou!
  Ti fi yo kontinye goumen ak mujahideen inonbrabl tankou yon atak nan yon nwaj nan krikèt.
  Konbyen nan yo ki isit la - yon gwo anpil.
  Men tou gen anpil tifi. Epi yo bèl anpil.
  Viola ak Malvina te pran dushman yo Afganestan trè popilè. Epi ann kraze yo ak britalite.
  Viola menm pepi, li voye yon grenad fize ak pye li:
  - Mwen ap detwi tout bagay!
  Ak ki jan li pral bay yon vire byen vize ak egzat nan Mujahideen yo.
  Malvina te note, li te ekri tou ak anpil presizyon sou spooks:
  - Viktwa nou nan lagè sen!
  Epi ankò li pral voye yon grenad avèk èd nan talon pye.
  Sa yo se ti fi yo - onè ki pi wo nan klas yo.
  Viola menm pepi ak yon clin:
  - Ap gen tou yon vil sou Venis ak Mas!
  Malvina fasilman dakò ak sa a:
  - Pye pòm pral fleri la!
  Ti fi yo te distenge pa yon bote trè gwo ak admirasyon te kolosal.
  Men, isit la ankò, Gerda nan mitan mèsenè yo ap deplase sou tank la.
  Ak vanyan sòlda nan tou se pye atè ak nan yon bikini.
  Epi li se sou yon espesyal - tank fre - "Leopard" -3. Epi sa a se yon gwo machin, mwen dwe di pouvwa.
  Epi avè l, ti fi yo tou prèske toutouni.
  Gerda tire ak zòtèy pye l 'ak kriye:
  - Glwa pou epòk nouvo teknoloji!
  Ak ki jan li kloure lènmi an.
  Ak yon gwo eksplozif fwagmantasyon pwojektil pouvwa destriktif kolosal pral eksploze.
  Mujahideen yo ak bra yo ak janm yo chire vole ale nan direksyon byen lwen.
  Youn nan yo te soufle tèt li nan yon kas. Yo te jete li epi yo te choute.
  Epi Aurora ti fi a jete tèt chou sa a ak pye l.
  Apre sa, ti fi a di:
  - Kouri nou an se pi fre!
  Epi li te bay yon vire trè egzat ak byen vize. Soti nan ki yon douzèn Mujahideen yo te koupe desann.
  Aurora wouli ak yon souri:
  - Pye pòm yo nan fleri, nou pral gen bouyon!
  Gerda sou tank la kraze dushmans. Epi li, ansanm ak zanmi li yo, kout zam de zam yo te yon nati touye moun.
  Charlotte te tire, li peze zòtèy li yo sou bouton joystick yo epi li rele:
  - Pantomim nan pi popilè Cheops!
  Lè sa a, bote a pral pete ri.
  Christina, fout Afgan yo ak yon mitray, te note:
  - Se pou Bondye avèk nou!
  Magda lojikman te fè remake:
  - Èske li bezwen pye atè, ti fi twoub tankou nou?
  Gerda woule:
  Mwen bezwen gwo pouvwa!
  Ak ki jan li frape lènmi an ak yon pwojektil ki ka touye moun. Epi mas mò yo ak destriksyon yo te ale nan yon fwa.
  Charlotte te note lè li peze bouton joystick la ak talon pye li:
  - Se tankou lame Lisifè a!
  Apre sa, bote a klere ak dan pèl.
  Mujahideen tòtire youn nan ti fi yo. Yo pase plant li yo ak lwil tounsòl, epi yo mete yon braslè. Epi flanm dife a te kòmanse niche talon wonn ti fi a.
  Epi li te tèlman bèl bagay. Ak literalman karese sèl li.
  Gerda gorgogonnen an kòlè:
  Nou pral boukannen nou tout!
  Charlotte ri epi li di:
  - Nou premye nan je lespri yo - nou pral wè! Apre sa, nou pral fri yo tout epi manje yo!
  Gèrye nan kou nan yon gwo wotè.
  Isit la yo te kòmanse kraze Mujahideen yo ak cheni. Apre sa, yo te gen anpil siksè nan li. San koule soti anba woulèt yo, ak zo yo kraze. Tout bagay te gade bèl anpil.
  Gerda di ak yon souri:
  - Mwen se yon kobra ki anraje!
  Epi ankò, kòm si nan lespri, li thrashes. Sa a se kredo li.
  Ak bonm apre bonm yo te mete soti nan lè a. Epi yo pa fè pitye pou tout gwoup Taliban sa a.
  Charlotte te fè yon klin sou pilòt yo atravè Skype epi li di:
  - Se pou pwogram tanpèt nou an reyalize!
  Christina te dakò ak sa a:
  - Natirèlman li pral!
  Ak nan syèl la, Albina, kòm si mato nan spooks. Epi li pral lakòz anpil destriksyon.
  Apre sa, li pepi:
  - Mwen se yon dragon reyèl blond!
  Epi Alvina pral lanse soti nan lè a tankou yon fize, epi lènmi yo pral kraze.
  Lè sa a, li pral gwonde:
  - Pou epòk kominis kolosal la!
  Albina, ki te choute lespri yo nan lè a, te ajoute:
  - E pa kolosal tou!
  Ti fi, nan kou, ak imajinasyon.
  Lagè ant Sovyetik la ak Afganistan kontinye...
  Natasha tire sou sòlda yo nan anpi Taliban yo, literalman koupe yo desann epi chante ...
  Se pou solèy la toujou
  Se pou toujou gen syèl la...
  Se pou toujou gen yon manman -
  Se pou mwen toujou ye!
  Ak ti fi a, ak zòtèy toutouni li, pral lanse yon grenad touye moun nan Afgan yo. Ak mas la nan vanyan sòlda nan anpi Islamik la pral chire apa.
  Zoya tou tire e chante:
  - Fè glwa, fè lwanj ou, ou se Latè nou an!
  Forè ak jaden natif natal nou yo!
  Nan non Toupisan an,
  Ou se fanmi nou renmen anpil, apa pou Bondye!
  Ak zòtèy pye l 'yo, li pral tou voye yon bagay konsa letal nan Moujahideen yo.
  Wi, vanyan sòlda yo nan anpi fondamantalis yo te fè fas ak yon pwoblèm grav.
  Augustine ki gen cheve wouj la te kontinye koupe moudjahidin yo epi li te pepi, koupe ran yo:
  - Mwen se pi fò nan mond lan!
  Ak ki jan li voye yon kado nan lanmò ak zòtèy pye l 'nan pouvwa touye moun, chire lènmi apa.
  Ak Svetlana tou ajoute yon bagay ki ka touye moun nan lènmi yo, ak detwi kò a.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Glwa pou Peyi mwen!
  Apre sa, li menm tou, pral voye yon kado nan aniilasyon ak zòtèy fè l 'nan fòs letal.
  Ti fi sa yo jis terib.
  Fanm vanyan sòlda yo te pran Afganistan, ak bato yo ap vole soti nan anpi Taliban an.
  Natasha, ki te tire sou Moujahideen yo, li koupe yo, te note:
  - Nou pral fè lwanj Bondye ak Non Svarog!
  Ak zòtèy fè, ki jan yo lanse yon kado touye moun nan aniilasyon.
  Ti fi yo se reyèlman yon endikatè nan voltibisyon ki pi wo a.
  Zoya te peze pwent tete wouj li a sou bouton bazouka a, li te kriye sou moujahidin yo epi li di:
  - Pou Sovyetik la!
  Epi Augustine pral pran e bat twoup jòn yo tou. Apre sa, li pral kraze ak griye anpil nan Mujahideen:
  - Men, viv tankou anvan, men yo viv dapre Brezhnev!
  Mwen bèbè, mwen bèbè, mwen pa kapab!
  Ak zòtèy fè l 'yo, li pral ankò lanse yon bagay ki trè letal. Men ti fi a.
  Ak Svetlana, tou, nan batay la se yon brat trè batay. Epi li goumen dezespereman. Epi li kapab koupe yon mas militan avanse nan Anpi Islamik Taliban an.
  Epi ti fi a gwonde:
  - Glwa kominis Svarog!
  Ak lòt moun konfime:
  - Glwa kominis!
  . CHAPIT #3
  Elizabeth tire sou lènmi an. Epi tou sèvi ak zòtèy fè. Li gen yon tank bon, ki kapab pèse opozan nan. Ak ti fi sa a dwe di, jis
  super klas.
  Epi li tire, li frape advèsè yo.
  Epi li chante:
  - Nan viktwa lide imòtèl kominis yo,
  Nou wè avni peyi nou...
  Ak banyè wouj peyi nou an,
  N ap toujou rete fidèl dezenterese!
  Ekaterina tou tire nan lènmi an, frape l 'nan ak atravè, ak kraze nan gwo fò tou won yo nan machin. Apre sa, li rele:
  - Glwa kominis Lada!
  Epi tou sèvi ak zòtèy fè.
  Elena ap tire tou sou Mujahideen yo. Bat anpi Taliban an. Li frape l nan tout antye, ak squeals:
  - Koz nou gen rezon!
  Ak Euphrosinia tou frape lènmi trè presizyon. Epi li chante:
  - Nan non gwo lide! Mechan an pral bat!
  Epi tou ki jan li fè klin sou patnè li yo.
  Ak ki jan tank Elizabeth a pral sote. Epi ann detwi twoup Mujahideen yo. Epi li te sovaj.
  Ti fi yo chante epi gwonde:
  - Nou se pi fò nan mond lan!
  Epi ankò yo tire anpil presizyon.
  Sa yo te ti fi yo - sa ou bezwen!
  Apre sa, yo te bat lènmi yo-moujaideen célèbre.
  Isit la nan syèl la, ti fi yo tou te bay dushmans.
  Anastasia Vedmakova, tire desann avyon, chanje nan objektif tè. Li kraze yo epi li di:
  - Nou tifi yo brav, brav. brav,
  Nou gen bèl ti gason Curly!
  Nou moulen yo cho
  Apre sa, nou krache, sou zepòl gòch la!
  Akulina Orlova, mèrdik opozan, pibliye:
  - Pandan w sou wout la!
  Epi li te kraze Moujahideen yo ak pye atè.
  Mirabela Magnetic te frape twoup Taliban yo tou e li te chipi, li te montre dan li:
  - Pral genyen anpil viktwa!
  Epi zòtèy li yo te kòmanse deplase.
  Sa yo te ti fi yo - jis superklas!
  Alenka ak ekip li a te goumen ak Moujahideen yo. Epi li te sanble trè karismatik.
  Ti fi yo te kenbe defans la epi yo te voye kado destriksyon sou sòlda ki t ap avanse nan anpi Taliban yo ak zòtèy pye yo.
  Alenka te bay yon kado nan aniilasyon ak talon pye l 'li te chante:
  - Alek, dlo nan je kontantman!
  Anyuta te voye kado lanmò ak zòtèy pye li epi li di:
  - Ki jan nanm li chante gita!
  Alla tou bate lè li peze pwent tete wouj li sou bouton bazouka a epi li bay:
  - Degoute, degoute, degoute, ak je ble Alenka, dlo nan je tonbe sou frenn lan!
  Maria te choute avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Dwa sou frenn lan! E mummy!
  Olympias, tou, ki jan yo ri, ak fè dan pèl li.
  Li se yon ti fi nan bote ra ak cham.
  An menm tan an, gèrye a ri ak kriye:
  - Glwa pou wa kominis yo!
  Ak talon pye l 'li pral mourir nan prezan an touye moun nan lanmò.
  Marusya tou anvi goumen...
  Apre sa, li scribbles nan Moujahideen yo ak gwo entansite nan mitray. Ak talon pye l 'lanse kado lanmò.
  Epi li di:
  - Pou gwo kominis!
  Matrena tou bat sòlda yo nan anpi Taliban yo. Sekle yo ak gwo entansite. Epi li di, li fè yon klin:
  - Pou viktwa eksepsyonèl!
  Alenka agresif deklare, koupe lènmi an:
  - Larisi nou an se trè premye a ak gwo!
  Apre sa, li voye tou yon kado touye moun nan aniilasyon ak pye fè l 'yo.
  Anyuta deklare ak yon ri, koupe ranje sòlda Mujahideen yo:
  - Glwa pou Lame Wouj la!
  Epi ankò lanse nan lènmi an, yon kado asasen nan aniilasyon.
  Epi Allah pral kòmanse detwi opozan yo. Epi tou zòtèy toutouni li kraze lènmi yo byen.
  Ak kado lanmò a jete ak pye atè vole.
  Ak Maria tou se yon ti fi trè batay nan batay. Ak vaksen li yo trè egzat ak frape lènmi an ak yon garanti.
  Ak ti fi sa a se tou yon karaktè batay.
  Tire tèt li epi kriye:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Olympias tire sou lènmi an. Li koupe Mujahideen yo epi li di ak yon souri:
  - Glwa pou peyi nou!
  Epi ankò, ann bat Afgan yo.
  Ak zòtèy fè jete kado nan lanmò nan opozan yo.
  Sa yo se ti fi yo nan lame Ris la.
  Apre sa, yo tire sou lènmi an, yo espesyalman frape l '.
  Marusya ap tire tou sou lènmi an. Epi li fè li trè byen.
  Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Glwa pou CPSU la!
  Ak winks ak je koulè wouj violèt.
  Epi ankò lanse yon kado nan destriksyon ak pye atè. Ti fi sa a jis etonan.
  Marusya se bèl, ak prèske toutouni.
  Matrena tou tire sou lènmi an, ak anpil presizyon. Li frape l ', li griye, montre dan li:
  - Syèl la ak Latè - renmen mwen!
  Epi tou ti fi a ki jan yo tranpe lènmi an avèk èd nan talon pye yo fè nan pye yo.
  Ti fi renmen touye - sa yo se ti fi!
  Stalenida tou batay entansif kont Moujahideen yo.
  Ak ti fi sa a pral lanse yon fize nan sòlda yo nan anpi Taliban yo. Ak ki jan li pral chire yon mas nan sòlda Afganestan. Sa a se yon ti fi - an n jis di sa nou bezwen.
  Steelenida cooed:
  - Pou patri a - Sovyetik la!
  Veronica tou goumen ak lènmi dezespereman. Epi lanse kado ki ka touye moun nan lanmò ak zòtèy fè.
  Epi pandan fi a ap kriye:
  - Pou gwo kominis!
  Victoria ap goumen. Se konsa, li te peze janm li yo toutouni ak bronze sou lans la ak kijan li frape Mujahideen yo. Li dechire yo epi li di:
  - Fè patri mwen konfyans!
  Apre sa, Serafim kòm yon eksplozyon sou lènmi an. Ki jan li pral kouche epi detwi yon mas Mujahideen, jape:
  - Pou patri nou an!
  Ti fi sa yo se jis yon mirak.
  Oleg Rybachenko, ti gason sa a imòtèl tou goumen ak ti fi yo. Li se yon reyèl, ak avyon de gè ki pi fre nan mond lan.
  Ti gason an koupe sòlda afgan yo ak epe epi voye kado sou yo avèk èd zòtèy li yo.
  Epi pandan l ap chante:
  - Si fò a sou wout la,
  Lènmi an bati...
  Li nesesè kontoune soti nan dèyè a -
  Pran li san piki!
  Epi ankò ti gason an ak ti fi a, ansanm ak li, Margarita ki jan yo sifle.
  Ak kòk yo, ki gen yon kriz kadyak, tonbe sou tèt yo nan sòlda Mujahideen.
  Margarita Korshunova koupe Moujahideen yo ak epe, ti fi briyan sa a kriye:
  - Glwa pou wa kominis yo!
  Epi ankò l ap balanse pye l atè, epi l ap voye zegwi pwazon sou ènmi yo.
  Timoun sa yo se monstr reyèl.
  Oleg Rybachenko, ekri sou opozan, jan li pral bay soti:
  - Si sèlman te gen yon tèt antye!
  Nou pral byento nan Kaboul,
  Se tout sa ki genyen nan li!
  Margarita te konfime sa lè li te ekstèmine opozan li yo:
  - Wi, nou pral nan Kaboul!
  Ak ki jan li pral pran kado a nan lanmò ak talon pye l '.
  Timoun sa yo se monstr reyèl.
  Epi yo goumen tankou jèn ewo. Malgre ke yo gade sèlman douz ane fin vye granmoun. Men, yo sèlman sanble ak timoun.
  Koulye a, Bin Laden te vin tankou yon mons ke yo fè pè timoun yo. Kòm anvan te gen yon tan, yo te pè pa Hitler. Lè sa a, nan kou, se tou enteresan ak lojik.
  Ak Moujahideen yo nan kèk kote jere yo kwense nan teritwa Ris.
  Se poutèt sa yo se Moujahideen e yo fò nan nimewo.
  Nan vilaj yo te kaptire yo, twoup yo nan anpi Taliban yo te pran ak san ezitasyon deside bat tout fanm yo ak timoun yo ak baton sou talon yo, epi tou senpleman fèmen gason granmoun.
  boule nan koule. An reyalite, yo danjere, epi Mujahideen yo pa bezwen manpower. Epi yo ka vyole fanm. Yo pran mesye yo, yo mete yo nan depo a. Ki moun ki reziste
  yo te tire sou plas la. Tout adolesan ki gen moustach yo te deja kraze yo tou te jete nan shed yo, yo te vide gazolin, ansanm ak gason granmoun. An reyalite, yo ka deja goumen.
  Mujahideen yo pran li epi li mete dife. Epi yo boule mesye yo tou vivan. Ak ti gason ki pa gen plis pase katòz ak tout fanm, kèlkeswa laj yo, yo te dezabiye epi yo te kòmanse bate ak yon fwèt.
  Lè sa a, bat sou pinga'w yo ak baton banbou. Plizyè timoun piti ak plizyè granmoun fanm lage pye yo anba chòk doulè a. Gen lòt yo te bat pou yo pa ka kanpe.
  Epi pye yo anfle.
  Lè sa a, Chinwa yo te ranmase yo epi yo te kondwi yo ak bayonèt nan direksyon yo. Sa yo se bèt mechan.
  Se konsa, te kòmanse yon nouvo lòd anba règ Taliban yo.
  Epi sa a se jis kòmansman an.
  Mujahideen yo gen yon siperyorite miltip nan enfantri, men anpil pi fèb avyasyon ak mwens ak pi mal kalite ekipman ak zam lou. Anpil tank Afgan yo fèt ak
  pye bwa. E sa pa rann yo pi fò.
  Isit la Gerda, nan machin li, trè famezman kraze sòlda yo nan anpi Taliban yo. Epi frape yo ak gwo entansite. Ak zam li travay.
  Gerda frape janm advèsè a ak zòtèy pye l 'epi li di:
  - Glwa pou tan yo nan kominis nan mitan Alman yo!
  Charlotte te tire tou ak pye l 'epi li griye:
  - Glwa pou ewo kominis yo!
  Christina pran l, li souflete lènmi an, li peze bouton an ak pwent tete wouj li a epi li di:
  - Ak glwa pou Peyi nou an!
  Epi Magda ki jan yo frape lènmi an, lè l sèvi avèk zòtèy pye l 'ak woule:
  - Wòl patri nou an pou syèk!
  Epi tou frape lènmi an.
  Ak sa yo ap goumen bèl - super ak ipè klas.
  Gèrye nan pwofil la pi laj ak soti nan tès la konba.
  Albina ak Alvina, pilòt konba ki soti Almay, ap tou bat moujahideen yo.
  Epi yo fè li ak anpil antouzyasm.
  Epi yo sèvi ak zòtèy fè.
  Albin abat yon avyon Afgan an nan syèl la epi li rele:
  - Pou kominis nan peyi devlope yo!
  Alvina desann avyon an ak zòtèy pye li epi li te ajoute:
  - Ak nan devlope tou!
  Sa yo te reyèlman ti fi - sa ou bezwen!
  Epi kraze moudjahidyen yo. Epi kounyeya avyon Afgan yo te tire nan syèl la.
  Apre sa, yo deplase sou sib tè.
  Avèk yo se Helga, tou yon bèl ti fi blond.
  Epi bat lènmi an.
  Epi koupe avyon an ak zòtèy pye l 'yo ak coo:
  - Pou gwo kominis!
  Epi Albina pral frape machin nan Afgan an, fè li boule epi ajoute:
  - Pou pi gwo vast!
  Epi Alvina pral koupe avyon atak Mujahideen la epi bay:
  - Pou deyès Hera!
  Epi pran yon ri.
  Helga tou, san reflechi twòp, kraze Afgan yo ak gwonde:
  - Glwa pou gran patri nou an!
  Ak frape lènmi trè byen.
  Ak Natasha ak ekip li a se feròs.
  Yo ekstèmine Mujahideen yo an gwo mas. Epi pandan y ap chante:
  - Ak vole sou yon chwal zèl,
  Larisi soti byen lwen milenè!
  Zoya tou thrashes nan lènmi an ak èd nan zòtèy pye li ak blathers:
  - Pou Larisi kote bondye Ris yo dirije!
  Augustine te ajoute ak yon souri, kraze lènmi yo. epi sèvi ak pinga'w fè pou sa:
  - Pou Sovyetik la!
  Epi tou ki jan yo ajoute yon piki pa peze pwent tete wouj la sou bouton bazouka la.
  Ak Svetlana tou espesyalman ekstèmine lènmi.
  Epi tou li sèvi ak zòtèy fè. Epi koupe anpil moudjahidin.
  Pandan y ap chante:
  - Nou ap viv sou tè papa nou an,
  Pitit pitit Svarog yo se timoun bèl pouvwa!
  Natasha te peze bouton bazouka a ak yon pwent tete rubi epi li te frape tank Mujahideen la, li di:
  - Epi nou vole sou yon chwal zèl,
  Nou nan milenè yo byen lwen!
  Zoya koupe Moujahideen yo an pete. Ak anpile kadav nan sòlda yo nan Anpi Islamik la, li griye:
  Larisi te ri
  Epi kriye e chante...
  Nan tout laj, se poutèt sa li se Larisi!
  Augustine, ki t'ap griye sou lènmi yo, te note ak anpil agresif, li te voye yon grenad ak talon pye l ':
  - Nou pral pi fò nan mond lan!
  Epi tou ki jan li bat Mujahideen yo. Epi imedyatman koupe yon liy antye nan yo.
  Ak Svetlana tou ekstèmine sòlda yo nan anpi Islamik la. Epi ak zòtèy pye yo nan pye yo ki gen pouvwa destriktif, li voye kado, li chante:
  - Glwa pou epòk kwè kominis la,
  Mwen kwè nou pap gen pasifik!
  Ak ti fi a pral peze bouton an nan bazouka a ak byen kraze pwent tete frèz la.
  Ak isit la se lòt bèl batay.
  Pou egzanp, Jane Armstrong. Li ta dwe tou te note yon ti fi bote trè enteresan ak batay.
  Li kraze Mujahideen ki peze yo epi li di:
  - Men ete a vini!
  Ti fi a tire sou Afgan yo, li koupe yo epi li te woule:
  - Pou patri a ak libète nan fen a!
  Gertrude te tou tire sou lènmi an. Li te tire yon tank Mujahideen epi li di:
  - Pou gwo kominis!
  Ak Malanya pral lanse yon bagay letal nan lènmi an. Pral kraze l an miyèt moso epi krake:
  - Mwen pral nan zèb la!
  Apre sa, Monica pral frape lènmi an ak yon bagay ki ka touye moun ak chirp, montre dan li:
  - Mwen pral gade nan syèl la klè ak konprann ke mwen vivan!
  Jane te pran li epi li di:
  - Yon klòch pral sonnen nan syèl la!
  Gertrude antre nan lènmi an epi li di:
  - Li pral lapli anpil!
  Malanya ki jan yo chen lènmi an ak yon kriye:
  - Mwen pral nan anfans mwen!
  Monica tire sou Moujahideen yo, kraze machin lènmi an epi chante:
  - Lapli ete pou mwen!
  Ti fi sa yo jis etonan!
  Natasha agresif te note, tire sou lènmi ak manje:
  - Nou se gwo vanyan sòlda Svarog!
  Apre sa, li pral voye yon kado letal nan lanmò sou lènmi an ak zòtèy pye l 'yo.
  Zoya te pran li epi li te eksploze lènmi an ak yon pete otomatik. Li frape l 'epi li di:
  - Pou Larisi Svarog!
  Apre sa, li jete kado anilasyon an ak zòtèy toutouni li.
  Augustine, tou, tankou yon kalòt sou lènmi an. Ak zòtèy fè yo pral jete yon kado asasen nan aniilasyon. Pral dechire lènmi an apa epi kriye:
  - Pou mouvman an nan direksyon kominis!
  Ak Svetlana tou frape lènmi an tankou yon shuganet. Ak briske s'étendre lènmi an. Epi talon pye li pral pran, epi kado lanmò a pral jwenn. Ak yon anpil nan lènmi pral frape.
  Apre sa, ti fi a chante:
  - View nou se pi konbatif la,
  Mwen te vin yon ti fi, trè fre!
  Ti fi sa yo jis etonan.
  Natasha mete tèt li nan yon fason trè konbatif.
  Men, Oleg Rybachenko tou batay dezespereman.
  Epi ti gason an koupe Mujahideen yo ak epe ak grin:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon kado touye moun nan lanmò.
  Timoun sa a jis etonan.
  Ak Margarita Korshunova, byen bat lènmi. Ak zòtèy yo fè nan pye yo nan lènmi yo detwi.
  Apre sa, li rele:
  - Mwen se yon fi super!
  Epi ankò, ak dwèt fè, ki jan yo lanse jwèt byen file ak pwazon nan lènmi an.
  Apre sa, timoun yo pral pran li epi sifle. Ak mas kòk yo sezi nan yon fwa epi tonbe sou lènmi yo, kraze nan yo. Ak zo bwa tèt yo vin plen twou.
  Ann di se konsa demonte a te pase nan konba.
  Ak timoun yo, objektivman pale, batay ak imòtèl.
  Oleg Rybachenko te chante, koupe Moujahideen yo an miyèt moso.
  Li te tèlman bèl
  Man vin esklav kolektif la!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, ti gason an pral voye yon kado letal nan lanmò bay lènmi san anpil seremoni. Sa a se vrèman yon asasen.
  Oleg Rybachenko te pran ak chante:
  - Ta, ta, ta, nap pran yon chat ak nou!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, letal la frape lènmi an. Epi li trè agresif.
  Margarita, kraze lènmi yo, epi koupe yo ak kout bal byen vize, bay:
  - Glwa pou epòk kominis Ris la!
  Epi ankò li te voye yon kado letal nan lanmò sou lènmi an ak zòtèy pye l '.
  Isit la timoun yo pral pran li ankò epi sifle. Epi yon mas kòk tonbe sou tèt sòlda Chinwa yo. Men ki jan ekstèminasyon total yo te ale.
  Ak timoun yo plen antouzyasm ak dezi reyèlman goumen.
  Alenka tire sou lènmi an epi kriye:
  - Pou patri a, manman nou!
  Epi li pral jete yon kado lanmò ak yon pye fè chise.
  Ann jis di ti fi sa yo ap goumen anpil.
  Anyuta ekri lènmi an e li kriye yon fason assourdisman:
  - Pou gran Peyi nou an.
  Epi ak talon pye l l ap voye jete sa ki pote destriksyon ak lanmò.
  Apre sa, Alla etenn lènmi yo ak pete. Li koupe anpil moudjahidin, li voye grenad ak zòtèy li yo ak griyman:
  - Pou nouvo gwo viktwa!
  Epi tou ki jan yo frape ak yon pete letal.
  Men, Maria tou frape lènmi ak yon kouto asasen. Ak yon talon fè, yon bagay trè destriktif jete sou lènmi yo. Epi fè dan li di:
  - Larisi pral chanpyon an!
  Ak Olympics yo, tou, pral bat lènmi an ak gwo enèji. Apre sa, li pral desann yon pwen ansasen, oswa yon mato, sou lènmi an. Epi tou sèvi ak zòtèy fè.
  Epi gwonde:
  - Pou Larisi ki pi sen!
  Epi li montre dan li nan yon souri.
  Marusya se tou nan yon pozisyon batay ak kriyman, dekouvwi zang li:
  - Mwen pral chire ou Mujahideen an miyèt moso!
  Ak zòtèy toutouni li lanse kado ki pi mòtèl la nan lanmò.
  Ak Matryona, tankou si nan lènmi, pral mato. Epi li pral vrèman fè l mal. Apre sa, li pral mete yon anpil nan Mujahideen nan sèkèy Matryona. Epi kriye, montre dan li:
  - Se mwen ki pi batay nan mond lan!
  Epi ri.
  Sa yo se ti fi yo isit la - vwa a nan bèl se sonor.
  Stalenida tou kraze opozan, ekstèmine Mujahideen yo ak gwonde:
  - Pou gwo lame a nan bondye Ris!
  Epi li pral tou voye yon grenad ak zòtèy pye l 'yo.
  Epi yo pral kraze mas la nan Mujahideen yo.
  Sa yo se ti fi yo - klas ki pi wo a ak super.
  Veronica bat dushman epi rele byen fò:
  - Pou patri a, manman nou!
  Epi ankò zòtèy li yo koupe pa machin nan Afgan an.
  Victoria detwi sòlda swarthy yo. Li koupe yo tankou yon kouto epi li souri agresif, li di:
  - Pou patri san limit nou an!
  Ak zòtèy fè, ankò lanse kado a nan lanmò.
  Epi Seraphim tou se tankou yon lupanèt nan Moujahideen yo. Ak soti nan bazouka a li pral krache soti kado a nan lanmò lè li peze bouton an ak yon pwent tete wouj.
  Isit la li se - yon fanm batay.
  Ak bougonnen:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Epi Alice ak Angelica toujou ap goumen. Ti fi sa yo se tirè pwofesyonèl. Apre sa, yo tire sou Chinwa yo ak gwo fòs mòtèl.
  Ak frape dwa sou sib ak presizyon fòmidab.
  An menm tan an, Alice gwonde:
  - Mwen se pi fò nan mond lan!
  Ak zòtèy fè, ki jan li pral pran ak lanse kado a nan aniilasyon, ekstèminasyon Mujahideen yo.
  Epi Angelica pral tou frape lame swar a. Epi sèvi ak zòtèy fè. Epi li peze deklanche a ak pwent tete wouj nan pwatrin li epi li di:
  - Glwa pou mond mwen an!
  Epi tou ki jan yo ri.
  Men tifi yo, tout tifi yo se tifi.
  Alice chante agresif ak aktivman, tire sou lènmi an:
  - Peyi nou an gen glwa,
  Nou tout se pèp - yon fanmi natif natal!
  Epi Alice, tou, pral jete yon grenad asasen ak zòtèy li yo fè.
  Epi Angelica tou bat ennmi. Ak zòtèy toutouni li voye kado lanmò.
  An menm tan an, ti fi a wouj-chveu chante:
  - Glwa Sovyetik nou an!
  Ak talon pye l 'lanse yon grenad ki ka touye moun.
  Isit la yo se ti fi yo - wouj ak blond.
  gen anpil nan ti fi sa yo e konsa espesyal, fre ak vre.
  Steelenida, ki te tire sou lènmi an, epi ki te byen vize ak èd zòtèy pye l ', kowou agresif:
  - Pou Larisi ak libète jiska lafen!
  Epi ankò li peze bouton an ak pwent tete ruby nan tete li.
  Stalenida se yon ti fi trè greyhound ak fre. Epi li gen anpil pasyon ak volonte ak fòs.
  Ti fi a chante:
  - Stalin se tout bèl pouvwa batay la,
  Stalin nan vòl jèn nou an...
  Goumen ak genyen ak chante,
  Pèp nou an ap suiv Stalin!
  Veronica, ki te tire sou Mujahideen yo epi ki te ekstèmine yo aktivman, te di:
  Goumen ak genyen ak chante a,
  Pèp nou an ap suiv Stalin!
  Victoria, tire sou twoup Afgan yo, pepi:
  - Yo ba nou gwo zèl,
  Yo ban nou anpil kouraj...
  abondans fèm kolektif Stalin,
  Glwa pou peyi Sovyetik la!
  Apre sa, ti fi a te voye yon kado touye moun nan lanmò ak pye li.
  Serafim, koupe Moujahideen yo san seremoni ki pa nesesè, te bay:
  Stalin se tout bèl pouvwa batay la,
  Stalin nan vòl jèn nou an...
  Goumen ak genyen ak chante,
  Pèp nou an ap suiv Stalin!
  Steelenida pran li ak yon souri, li chante:
  - Goumen ak genyen ak chante,
  Pèp nou an ap suiv Stalin!
  Se konsa, vanyan sòlda yo reyèlman te pran ekstèminasyon nan Mujahideen yo san yo pa awogans nesesè ak meli melo. Mwen dwe di yo se bèl batay anpil.
  Stalenida di, li fè dan li:
  - Goumen ak chante a ak genyen,
  Pèp nou an ap suiv Stalin!
  Sa yo se ti fi batay yo isit la.
  Veronica di ak yon souri:
  - Pral genyen viktwa nou nan lagè sen an.
  Epi li montre lang li.
  Se konsa, isit la ti fi yo se tou senpleman gou ki pi wo ak pi fre nan yo.
  Victoria te note, li t ap fè yon klin sou ti fi yo:
  - Sa a se dènye ak desizif batay nou an!
  Epi ankò, ki jan li bat lènmi an.
  Ak frape ak zòtèy fè.
  Ti fi sa yo jis gwo.
  Ak ti fi ki renmen vrèman goumen anpil.
  Steelenida sifle:
  - Epi li trivial pou Taliban yo nan yon sèkèy!
  Victoria te dakò ak sa a:
  - wi dwe! E Bin Laden sa a pi danjere pase Hitler!
  Veronica te dakò ak sa a:
  - Wi, li gen anpil plis sòlda!
  Seraphim te note an kòlè, koupe Moujahideen yo an pete:
  - Nimewo a vle pran!
  Steelenida avèk konfyans te di:
  - Ou pa pral pran li!
  Epi li te klere dan pèl.
  Lè sa a, li voye yon grenad destriksyon ak zòtèy pye l 'ak fòs mòtèl.
  Victoria te note ak yon souri, montre dan li:
  - Glwa kominis!
  Epi ankò li jete kado lanmò a ak zòtèy li yo fè.
  Veronica souflete lènmi an epi li di:
  - Glwa kominis ak pati nou an!
  Serafim te note:
  Ak glwa pou kòz Lenin!
  Apre sa, li voye yon kado nan aniilasyon nan lènmi an.
  Epi se konsa yo separe tifi sa yo. Se konsa, moudjahidyen yo bat.
  Alyonka, koupe sòlda Afgan yo, te note ak kòlè:
  - Pou reyalizasyon ki pi wo nan kominis!
  Epi ankò yon grenad jete pa zòtèy fè mouch.
  Ak isit la Anyuta aji trè agresif kont lènmi an.
  Epi koupe lènmi yo ak presyon letal. Koupe yo tankou digo. Ak kriye:
  - Pou tout bèl pouvwa Sovyetik la!
  Goumen Alla nan Mujahideen yo bat ak kriye:
  - Nan non Perun!
  Epi tou li pral voye kado touye moun sou lènmi an ak zòtèy pye l 'yo.
  Agresif Maria te fè remake pandan li te koupe opozan yo:
  - Pou dedomajman pou kontwòl Sovyetik la!
  Epi tou ak zòtèy fè, ki jan prezan an letal nan lanmò pral sikonbe.
  Ak olenpik yo, kòm li pran sou lènmi, li pral frape ak grin:
  - Pou patri a nan viktwa ki pi wo!
  Epi tou pye atè li pral voye yon kado asasen nan aniilasyon.
  Isit la se yon ti fi - an n jis di - ultra!
  Epi Matryona pran Moujahideen yo, ann touye yo. Ak aji ak presyon kolosal.
  Epi gèrye a chante:
  - Nou kraze jouk bèf horde la!
  Apre sa, Marusya, ki te piye opozan yo epi koupe yo tankou yon kouto asasen, di:
  - Nou peze sou jouk bèf enfidèl la!
  Apre sa, Olympias, koupe move lespri Afganestan yo, griye:
  - Men li bouyi nan venn nou,
  Alenka, ki te tire sou lènmi an, te ajoute:
  - Syèl la nan slav yo!
  Ak Anyuta pepi ak yon souri:
  - Epi soti nan kòt lanmè a,
  Pou Kolyma glas!
  Alla rouj te ajoute ak konfyans:
  - Tout bagay sa yo se Latè nou an,
  Tout sa se nou!
  Maria, ki te tire sou opozan, te ajoute:
  - Nou tout!
  Ak yon jete nan zòtèy toutouni li, li gaye yon anpil nan Mujahideen.
  Isit la yo se ti fi yo batay. Ak nan yo presyon an, kite a di - super.
  Alenka te note, ri nan pwen li:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Anyuta te ajoute ak yon ri:
  - Glwa Lenin!
  Alla, tire sou Moujahideen yo, bay:
  Pyonye isit kou la
  Chante yon chante pou Lenin!
  Apre sa, li voye yon grenad ki ka touye moun ak zòtèy pye l '.
  Sa a se tankou yon ti fi batay Maria. Epi kraze Moujahideen yo ak presyon kolosal.
  Epi yo literalman baleye ak yon bale.
  Maria, t ap griye sou lènmi yo, li di:
  - Nou se pyonye - pitit fi kominis!
  Epi ankò, ki jan yo voye jete nan lènmi an, yon gwo pati nan eksplozif.
  Olympias te note, koupe lènmi an, tankou zèb ak digo:
  - Mwen se yon vanyan sòlda super klas!
  Ak janm li fè, chiseled yo tankou mèrdik Moujahideen, kolosal ak destriktif.
  Men tifi yo. Ann jis di yo gwo.
  Alenka te di:
  - Nou se pyonye ak chante chante pou Lenin!
  Ann korije:
  - Non, nou se manm Komsomol! Epi chante chante pou Stalin!
  Alla agresif te note, tire sou lènmi an:
  - Nou pral kapab fini ak lènmi an,
  Epi pral gen yon jou ferye pwen!
  Apre sa, Mari, tire sou lènmi an, koupe ènmi an, ak mas la nan Mujahideen yo te tranpe.
  Ti fi a fè yon griy, li souri:
  - Pou Larisi ak espas!
  Olympias te ri yon fason assourdisman epi li fè yon clin d'oeil.
  - Pou gran Peyi nou an!
  Ak zòtèy toutouni l ', li pral jete yon kado nan lanmò ak fòs mòtèl.
  Marusya ri, epi agresif te note:
  - Pou viktwa sou Afganistan.
  Matrena ri ak aplom:
  - Glwa pou CPSU la!
  E ki jan lang lan pral montre!
  Sa yo se ti fi yo fre.
  Ak Oleg Rybachenko bat Moujahideen yo ak nepe ak gwonde:
  - Pou gwo Sovyetik la!
  Ak zòtèy toutouni li, ti gason an, kòm si shuging nan lènmi an.
  Ak pepi:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Margarita koupe Afgan yo ak kriye:
  - Pou patri nou an!
  Ak zòtèy fè, ti fi a pral lanse zegwi pwazon. Ak gòj la nan Mujahideen yo kole.
  Epi ti fi a pral chante:
  - Gwo kominis mwen an pral avèk nou!
  Apre sa, timoun yo pral sifle ankò, ak dè milye de kòk swooning ramed kran yo nan Mujahideen yo.
  
  MARYAJ NAPOLEON BONAPARTE REYISE
  Napoleon Bonaparte te marye ak sè Aleksann I. Maryaj sa a te benefisye tou de anpi yo. Tou de anperè yo te gen rapò. Ak olye pou yo yon lagè san sans youn ak lòt, yo deside sezi Latiki.
  Otoman yo, nan kou, yo pa konpetitè nan lame Ris-franse a, ak Konstantinòp te pran pandan yon kanpay. Lè sa a, te gen yon vwayaj nan Azi Minè ak peyi Lejip. Tòn nouvo kaptire.
  Napoleon tou konkeri Iran. Azi Santral te ale nan Larisi. Apre sa, swiv pa yon vwayaj nan peyi Zend. Bonaparte gwo te kaptire yon anpil nan Latè.
  Men, an 1825, Aleksann Premye te mouri. Constantine te rejte. Ak Nicholas mwen te fè fas ak yon rebelyon nan Decembrists yo.
  Ak brital siprime li. Lè sa a, Napoleon deside mete pitit gason l 'ak fanmi Tsar Alexander premye sou fòtèy la nan Larisi, olye pou yo Nicholas usurper la.
  Epi se te yon mouvman fò. Lafrans, ansanm ak koloni yo, te gen yon gwo lame. Epi Napoleon te konsidere kòm yon jeni. Epi, nan kou, li te konte sou yon viktwa rapid.
  Ak Kutuzov jis pa t 'la. Twoup Ris yo te bat, espesyalman pi bon jeneral yo te tounen Decembrists, epi yo te arete oswa egzekite.
  Kanpay Napoleon an te fini ak kaptire Moskou ak Saint Petersburg.
  Anperè a aboli sèvant, epi pèp la te pran li pozitivman.
  Elit lokal la te rekonsilye tou epi yo te mete Napoleon II sou fòtèy la.
  Ak dis ane pita, yon referandòm te fèt ak fizyon final la nan de anpi yo te fèt.
  Napoleon te viv jiska 1838 epi li te mouri nan laj swasant-nèf. Rèy li a te bèl anpil, ak konkèt yo te kraze rekò pou yon sèl moun.
  Nan 1831, Napoleon te jere nan peyi Grann Bretay epi konkeri li tou. Lè sa a, li te pran koloni yo nan Amerik ak jere fè lagè ak Etazini yo.
  Napoleon II, yon jenn gason blond, wo, te vin nouvo anperè a. Li te deja laj pou l kontinye travay papa l epi konkeri rès mond lan.
  Te gen tou peyi sovaj ak Lachin, Japon, ak koloni sa yo nan Amerik ke franse yo pa te gen tan pran.
  Lagè a te jeneralman anba dikte nouvo anpi a. Napoleon II te dirije jiska 1880 e li te rive konkeri prèske lemonn antye. Lè sa a, Napoleon III moute twòn nan. Apre sa, li te pwan dènye tè sovaj yo, ranfòse anpi an.
  Tout planèt la vin yon sèl. Epòk pwosperite a rive. Revòlt te raman pete, kidonk lavi te bon. E relijyon yo te viv anpè. Men, pi plis ak plis domine pa ateism, ak kil la nan pèsonalite a nan anperè a.
  Ak premye vòl ekipe nan lespas te rive an 1930. Syans nan yon sèl anpi devlope pi vit. Apre sa, nan Lalin nan, answit nan Mas ak nan tout sistèm solè an.
  Ak nan 2001, premye vòl la ekipe nan zetwal Sirius la te kòmanse. Ak sa a se yon zouti gwo pou limanite.
  Wi, Napoleon te kapab ini moun ak konkeri lemonn antye. Lè sa a te bay nesans nan yon modèl pi pafè nan pouvwa ak ekonomi.
  Jeni Napoleon te genyen... Epi mond lan te vin pi kontan anpil... Deja an 2021, se pa epidemi kowonaviris la k ap mache sou planèt Latè, men y ap konstwi vil sou planèt vwazen yo, epi selil souch yo aprann aktive. nan yon fason ke yo avèk siksè pote soti nan rajenisman imen. E sa grav.
  E deja granmoun yo vin jèn gason, e granmoun fanm yo vin tifi. Epi li jis te vin yon jan kanmenm super!
  Sa a se yon istwa ... Pa tankou yon reyalite sa ki mal, lè moun jwenn swa coronavirus, oswa sechrès, oswa, okontrè, gwo lapli. Ak anpil, anpil plis.
  Pa gen okenn lòd nan mond lan - plen lagè ak mechanste.
  Ak nan mond lan nan anpi mondyal la Napoleon - deja kominis. Pa gen pòv, tout moun gen travay, tout moun plen. Tout timoun etidye lekòl sou òdinatè oswa sou Entènèt. Anpil travay jeneralman piman nominalman.
  Se sèlman kat èdtan travay jou, ak twa jou konje yon semèn ak yon pakèt moun sou jou ferye.
  Anpil robo nan endistri manifakti ak sèvis yo. Gen yon anpil nan travay kote ou jis mete renmen sou òdinatè a.
  Li te vin bon pou viv. Machin yo bay gratis, oswa machin tankou ti elikoptè ak motè elektrik. Motè yo pi avanse ak zanmitay anviwònman an.
  Ak sa ki pa ... menm timoun yo gen soulye kouri ak èd yo ou ka vole nan lè a.
  Krim prèske nèt disparèt, e menm batay gladyatè yo te kòmanse ranje tankou nan ansyen lavil Wòm.
  Lanmè yo te deja parèt sou Lalin nan, ak gwo vil yo bati nan yon vitès akselere. Ak sou Mas tou, ak sou Venis. Faktori yo deja metrize Mèki sou enèji solè. Ala bon sa te vin jis paske Napoleon Bonaparte te marye ak sè Aleksann Premye a!
  
  
  SI GÈ A KOMANSE NAN KARANTWA
  Hitler pa t atake Sovyetik la nan 1941. Li deside kontinye goumen nan Lwès la kont Grann Bretay. Anplis de sa, apre okipasyon an nan Yougoslavi ak aterisaj la sou zile a nan Krèt, te gen laperèz ke Alman yo ta trivially pa gen tan ranpli konpayi an nan lès la - anvan frèt ak gwo lapli.
  Se konsa, yo te chwazi yon chemen diferan. An jiyè, Alman yo te kraze baz militè Britanik la nan Malta epi yo te debake twoup la. Yo te ranfòse gwoupman Rommel tou. Tolbuk te pran pa tanpèt. Lè sa a, atak la sou peyi Lejip la te kòmanse.
  An menm tan an, Gibraltar te pran pa tanpèt nan mwa septanm nan. Apre sa, Nazi yo te kòmanse transfere twoup yo dirèkteman nan Afrik.
  Führer la te deside ke san senkant divizyon Alman yo ta ka itilize plis rasyonèl, epi olye pou yo Sovyetik la, sezi Mwayen Oryan an, peyi Zend ak Lafrik.
  Deja nan mwa Oktòb, uit divizyon Rommel ak inite Italyen te kaptire peyi Lejip.
  Lè sa a, envazyon an nan Irak, Palestine, Kowet te kòmanse. Alman yo t ap deplase pi plis ak plis twoup nan Afrik. Stalin te tann pou kounye a.
  Pandan sezon fredi a, Alman yo konkeri Mwayen Oryan an epi demenaje ale rete nan Iran. Sa a te kowenside ak antre nan lagè Japon an, ki te atake Etazini sou Harbour Perou.
  Ak pran sou gwo zòn.
  Nan sezon prentan 1942, Alman yo te deja nan peyi Zend. Epi yo te pran tout nò a ak yon pati nan sant Lafrik la.
  Ak pandan ete a ak otòn yo konkeri rès la nan Kontinan Nwa a.
  Epi li te fre.
  Yon syèj lè ak yon atak sou Grann Bretay pa avyon te kòmanse.
  Alman yo te itilize resous ak travay teritwa konkeri yo.
  Apre sa, yo peze Angletè tankou yon sak kout pwen.
  Avyon Yu-188 yo te pi pwisan ak avanse. Konbatan yo te mete ajou tou.
  Nouvo as parèt - siplemantè-klas ki kraze Britanik yo nan syèl la.
  Lè sa a, Churchill, wè ke yo pa kontan, ofri Twazyèm Reich lapè sou nenpòt kondisyon.
  Etazini te tou pare pou bay nan tou de Almay ak Japon. Fuhrer la te dakò pou sispann lagè a, men sou kondisyon pou peye gwo reparasyon. Epi tou pran koloni nan Lafrik ak Azi.
  Apre sa, Alman yo te kòmanse prepare yon kanpay kont Sovyetik la. Retounen nan karannyèm ane a, devlopman nan yon fanmi nan tank nan yon nouvo jenerasyon, ak moun ki trè lou, te kòmanse.
  Savwa - "Panther", "Tiger" -2, "Lyon", "Maus" ak yon ti jan demode "Tiger". Nan mwa jen 1943, sèlman Panther la ak Tiger la te nan seri a. Rès machin yo toujou ap teste. T-4 la tou te sibi modènizasyon, li te resevwa zam pi pwisan, ak T-3 la.
  Alman yo pa t 'gen tan re-ekipe lame yo. Dernye avyon de gè ME-309 la jis kòmanse rive. Se vre, nan seri a te gen yon Focke-Wulf - yon machin pwisan nan zam ak vitès. Yu-288 tou jis te kòmanse antre nan seri a.
  Sovyetik te pwodwi plis pase douz mil tank ak yon ti kantite zam pwòp tèt ou pouse nan de zan. Twazyèm Plan senkan an te depase selon done ofisyèl yo. Avyon yo te pwodwi nan lòd la nan plis pase dizwit mil. Plizyè milye zam ak mòtye. Osi byen ke sou yon milyon mitrayeur. Lame a te transfere nan mitray.
  T-34-76 la te nan sèvis, ak kèk lòt kalite tank. An patikilye, seri a KV. Vanyan sòlda KV-3, KV-4, KV-5. An menm tan an, KV-3 a te peze swasant-uit tòn, ak KV-4 a san uit tòn, KV-5 a yon santèn tòn. Malgre ke pratik reyèl te montre ke tank lou souvan kraze epi yo pa trè efikas nan konba.
  Anplis de sa nan T-34-76, A-20 wou-swiv tank la te pwodwi tou, yon evolisyon nan BT anvan an, ak T-29 a te tou wou-swiv, men ak twa zam.
  Ble vreman fèb zam. An jeneral, flòt tank la te fò.
  Plis pase trant-twa mil tank, ak yon ti kantite zam pwòp tèt ou, osi byen ke kwen.
  Se vre, yon pati nan fòs yo te nan Ekstrèm Oryan an, kòm Japon demare men l ', li prepare pou yon atak ansanm ak Twazyèm Reich la.
  Samure yo pa trè fò nan tank, men yo gen yon anpil nan enfantri. enkli kolonyal la.
  Twazyèm Reich la te gen nan mwa jen 1941 senk mil nèfsan tank kont venndemil Sovyetik yo. Apeprè rapò a se youn a kat.
  Se vre, te gen tou trofe, men yo te diman itilize. An total, Alman yo gen ven-yon divizyon tank. Nan dezyèm mwatye nan karannyèm ane a, sèlman 1800 tank yo te pwodwi, ak ti pèt, men ak mete ak chire. Nan karanndezyèm objektif la, sis mil tank yo te tire. An gwo gras ak efò Speer. Ak Twazyèm Reich la kenbe ak Sovyetik la an tèm de kantite machin ki pwodui pou chak ane. Wi, bon jan kalite a te monte. Parèt nan seri a "Tiger" ak T-4, ak T-3 yo te modènize. Sou Ev nan envazyon Sovyetik la, liberasyon tank la te rive nan mil machin pa mwa, plis zam pwòp tèt ou. Panther a te antre nan seri a, ki depase pifò machin Sovyetik ak T-34-76 nan zam fwon ak zam. Tank sa a pa t 'mal, menm jan ak T-4 la ak yon kanon 75-milimèt ak yon kalib 48 EL, tou siperyè nan trant-kat la. Ak "Tiger la" tèt li, tou yon machin, kwake demode, men tèribl.
  Men, pandan Twazyèm Reich la te enferyè nan kantite total tank yo. Se vre, Grann Bretay ak Etazini te bay Alman yo yon bagay. An patikilye, Shermans yo, apeprè konparab nan blende frontal ak zam ak trant-kat Sovyetik yo, ak Churchills angle yo, byen pwoteje pa blende. An total, plis pase de ak yon mwatye mil nan tank sa yo.
  Anplis de sa, Alman yo te gen tank Italyen tou, men yo fèb, ak yon sèten kantite Tik, sitou vann nan peyi Etazini.
  Alman yo te pote kantite total tank yo dizwit mil, plis zam pwòp tèt ou. An menm tan an, Sovyetik la toujou gen plis pase trant-twa mil tank nan total. Men, si nou pran dènye a, Lè sa a, Alman yo pral deja gen plis.
  Pandan ke Sovyetik la pa t 'ankò goumen ak travay sou ray nan tan lapè e li te enferyè a Alman yo nan dènye teknoloji a, ki te pwodwi chak mwa. Espesyalman nan zam pwòp tèt ou, ki te pwodwi anpil, espesyalman limyè - "Hunter".
  Anplis, ACS sa a byen bon ak mobil.
  Pou sa nou ka ajoute dis mil tank Japonè yo. Men, yo anjeneral limyè, ak kèk nan yo nan lagè ak Lachin.
  An jeneral, gen egalite fèmen nan tank yo. Anplis de sa, yon pati nan machin Alman yo, espesyalman Panthers yo, pa te metrize pa ekipaj yo. Donk, an jeneral, nou ka di egalite nan zafè sa a.
  Men, pi mal pase nan karant-yon. Lè sa a, Alman yo te enferyè nan nimewo. Ak tank yo, machin yo KV ak T-34, pratikman pa t 'penetre.
  Epi nou te deja goumen - egzakteman sou de fwon. Epi gen yon sèl alye: Mongoli.
  Nan avyasyon, bagay yo pi mal toujou. Sovyetik la sanble fò nan kantite avyon. Men, Alman yo te pote avyasyon an kantite, peze Grann Bretay. Apre sa, yo devlope konpetans nan aces - espesyalman Marseille. Pilòt sa a, li te gen plis pase twasan avyon ki te tonbe, imedyatman te resevwa de Lòd Lakwa Knight an Lakwa Iron ak fèy pye bwadchenn, nepe ak Diamonds.
  Nan karanndezyèm ane a, Alman yo te pwodwi plis pase vennwit mil avyon. Pou premye mwatye nan karant-twazyèm lan, deja ven mil, epi yo te kapab ratrape ak Sovyetik la nan total. Avèk pi bon kalite machin yo.
  Espesyalman dernye ME-309 la, ki te gen sèt pwen tire, ki gen ladan twa zam lè 30-milimèt.
  Ou pral dakò ke sa a se yon gwo pouvwa. Osi byen ke Focke-Wulf. Yu-188 la se yon bonm ki pa gen egal.
  Pou sa a dwe ajoute aviyasyon Japonè a. Ki te bay pouvwa aks yo yon avantaj byen mèb.
  As Japonè yo tou trè ki gen eksperyans. Ak konbatan yo se ajil.
  Kidonk, nan syèl la, aks pouvwa yo gen yon prépondérance tou de nan kantite ak kalite fòs yo.
  Anplis, Amerik ak Grann Bretay te transfere yon sèten kantite avyon yo. Bonm Ameriken B-29 la ak avyon de gè Airacobra yo espesyalman fò. Mustang avyon de gè a se pwobableman pi mal. Li gen sèlman sis mitray. Men, li pral pi bon tou pase sa yo Sovyetik yo. P-51 se tou yon bon avyon atak Ameriken.
  An jeneral, pran an kont teknoloji Lwès, Alman yo ak siperyorite Japonè nan syèl la ak nimewo a ak bon jan kalite ak eksperyans konba se menm pi wo.
  Se konsa, nan syèl la, gen plis chans, aks la pral domine antyèman.
  Atiri se yon ti kras pi bon. Sovyetik la gen anpil zam ak mòtye. Te gen anviwon san mil nan mwa jen nan karannyèm ane a kont karannwit mil nan Alman yo ak kowalisyon an. Natirèlman, Alman yo te kontinye pwodui zam, men yo toujou pa t 'fè lagè ofansif twòp. Se konsa, isit la Sovyetik la kenbe yon avantaj. Plis tou "Katyusha".
  Nazi yo te gen kanon gaz, men pa nan kantite twò gwo.
  Se konsa, pou kounye a, zam yo nan Sovyetik la pi fò. Malgre ke zam yo Alman 88 mm yo se petèt pi bon an nan mond lan. Byen kèk yo pwodui. Ak Katyusha pa trè fò nan defans. Epi yo pa twò egzat.
  Se konsa, balans pouvwa a, ki jan yo di isit la, plis oswa mwens, epi ou ka kenbe sou defans la.
  Ak defans la te ranfòse. Liy Molotov la te konplete nan de ane siplemantè. Ak liy Stalin a te retabli. Se konsa, ou ka kenbe sou.
  Nan enfantri a, balans pouvwa a tou chanje ... Sovyetik la mobilize.
  Epi apre karannyèm ane a, kote li te gen senk milyon edmi sòlda, li te pote nimewo li a kenz milyon dola.
  Echèl mobilizasyon an te gwo.
  Men, Twazyèm Reich te deplwaye gwo fòs. Anpil divizyon etranje, twoup kolonyal, lame satelit. Epi Alman yo te gen vennsenk milyon enfantri, ak Alye yo te gen senk milyon. Trant milyon an total se yon gwo maj. Se vre, divizyon kolonyal yo pa trè byen antrene, men ak kòmandan Alman yo.
  Divizyon SS yo an jeneral gen Alman yo nan gwo altitid. Yon pati nan Wehrmacht la gen anpil eksperyans militè. Ak nan sans sa a, Nazi yo fò. Anplis de sa, Alman yo gen yon gwo avantaj nan mobilite. Isit la pwodiksyon an nan Ewòp, ak founiti ki soti nan Grann Bretay ak USA a. Nan kantite machin, motosiklèt ak kamyon nan Alman yo, avantaj la se sèt a uit fwa.
  Epi yo gen plis mitrayeur. Ki gen ladan sa yo delivre soti nan Amerik ak Grann Bretay.
  An jeneral, Nazi yo nan enfantri a fò. Ak yon lòt dis milyon dola kont Sovyetik la te mobilize pa Japon, san konte lòt pati yo kont Lachin.
  Se konsa, an tèm de mendèv, pouvwa aks yo gen yon gwo avantaj. Ak nan mobilite li tou.
  Marin Japon an anpil fwa pi fò pase Sovyetik Pasifik la.
  Alman yo tou gen yon gwo avantaj nan revètman.
  Men, pa twò lwen nan transpòtè avyon ak gwo bato. Men, Sovyetik la pa fò isit la tou.
  Anpil bato, sepandan, gen Itali. An jeneral, lènmi an tou pi fò nan lanmè.
  Sovyetik la, enferyè nan lè, bon jan kalite ak kantite, gen yon sèten siperyorite nan atiri, plis quantitative pase kalitatif. Nan tank, li se yon ti kras pi fò nan kantite, men vin pi mal nan bon jan kalite. Ak an jeneral, menm nan tank, lènmi an ka pi fò. Nan enfantri a, li se enferyè nan kantite ak mobilite. Anpil pati nan Twazyèm Reich la se fouraj kanon kolonyal, menm jan ak Japonè yo. Men, nan Sovyetik la, se pa tout mobilize yo byen fòme. Nazi yo gen plis eksperyans konba. Se vre, twoup Sovyetik yo nan yon bon defans.
  Yon defans byen pwisan, enjenyè bay yon chans pou kenbe anpil enfantri.
  Gen yon anpil nan mitray ak kanon ak sa a tou ogmante andirans.
  De liy Molotov ak Stalin, ak yon twazyèm ap bati dèyè yo.
  An jeneral, pozisyon Sovyetik la se estratejik san espwa. Nan yon lagè attrition, pi bonè oswa pita, satelit li yo, ki siperyè nan ekonomi ak resous nan Twazyèm Reich la, ki gen ladan Latiki ak Japon ak koloni, pral simonte.
  Yon sèl espwa nan evènman an nan yon lagè pwolonje, Grann Bretay ak Etazini yo ka louvri yon dezyèm devan.
  Oke, yon lòt zam mirak ...
  Nan nenpòt ka, se parye a fè sou yon defans sere. Ak mete desann ak sispann lènmi an.
  Stalin, sepandan, menm anvan lagè a ap eseye negosye. Pou egzanp, bay Alman yo yon pati nan teritwa a. Oswa ofri pou lwe pi lwil oliv.
  Oswa petèt peye reparasyon - nan grenn, lwil oliv, lò, chabon, oswa menm machandiz nan bwat?
  Hitler, sepandan, pa vle lapè. Sa a se konprann - lame Sovyetik la se yon menas potansyèl. Tankou ideoloji kominis la. Se konsa, yo se lènmi mòtèl.
  Ak Führer a vle lagè.
  Hirohito tou reve pou tire revanj pou Khalkhin Gol. Apre sa, li vle vast nan Siberia.
  Wi, ak nan peyi Etazini, anpil moun pa lide goumen kont Sovyetik la.
  Men, pandan ke Hitler pa envite yo. Balans pouvwa a se terib ... Ak sa yo dwe fè?
  Stalin, nan kou, an kachèt ap eseye negosye ak Britanik yo ak Ameriken yo.
  Men, yo di li: kenbe ak tout fòs ou, epi lè sa a nou pral wè. Petèt nou ka ede. Epi nou p ap riske li.
  Nan ti bout tan, lagè te vin inevitab .... Epi gen pwoblèm toujou - Lame Wouj la pa trè bon nan defann tèt li. Li te anseye yo goumen sou teritwa etranje ak atake, pa defann.
  Men, Alman yo toujou kaptire mwatye nan mond lan ak konnen ki jan fè anpil.
  Sou 22 jen 1943, lagè a te kòmanse. Li pa t 'inatandi, men yo toujou taktikman li te tounen soti toudenkou. Menm lè a, tout fòs Fritz yo te voye jete sou lènmi an.
  Ak pare yo detwi lènmi an.
  Nan premye èdtan yo, li te tounen soti ke Alman yo te fò nan lè a. E ke yo gen yon anpil nan twoup wo nivo. E ke "Tiger la" se yon tank zouti trè bon, kwake demode. Ak fòs tèribl ME-309 ak Yu-288.
  Wi, Armada sa a te kouri, ak twoup Sovyetik yo te rankontre ak rezistans fè tèt di.
  Batay te dewoule sou tout fwontyè a. Apre sa, yo te ale sitou anba dikte a nan Wehrmacht la. Yo monte tankou ensèk, anpil mèsenè.
  Kòm li te tounen soti, fòtifikasyon yo te lokalize twò pre fwontyè a epi yo pa t 'gen ase pwofondè nan defans. Anplis, ak sa ki pi enpòtan, sa yo se erè yo nan jeneral yo, ki te gen ti eksperyans, epi yo pa t 'reyèlman konprann ki jan yo kenbe defans la.
  Ak lespri militè a nan anpil inite, espesyalman nan Ikrèn, te tounen soti yo dwe fèb.
  Ak rann tèt mas ak dezè te vin règ la. Espesyalman nan lwès Ikrèn.
  Ak nan Transcaucasia, kote Tirk yo ak Alman yo t ap avanse, lame etranje a te ajite. Lènmi an te jere kraze ak antoure Yerevan. Men, vil la li menm pa t abandone.
  Batumi, apre dis jou nan batay fè tèt di, yo te pran. Alman yo te kapab penetre dè dizèn de kilomèt nan defans Sovyetik yo nan premye jou yo. Epi koupe Bialystok ... Ak yon chodyè parèt anba lyon an. Ak byenke Nazi yo te fè mwens pwogrè nan de premye semèn yo pase nan istwa reyèl nan karannyèm ane a, li te difisil pou twoup Sovyetik yo pran inisyativ la. Se konsa, lènmi an pi fò.
  Si nan karannyèm ane a, Alman yo te gen yon avantaj nan enfantri, sèlman nan premye jou yo. Apre sa, avantaj la te pase nan Lame Wouj la. Pa te gen anyen pou mobilize isit la.
  Ak wedging te tounen danjere ... Se konsa, Alman yo te kapab kraze nan Minsk ak batay. E sa deja grav.
  Batay feròs pete nan vil la li menm. Führer te bay lòd pou avanse epi pa rann tèt. Ak Stalin te bay lòd - pa yon etap tounen!
  Yon mwa apre kòmansman ofansif la, Alman yo te bwode nan Berezina, yo pran Minsk ... Yo pwoche bò kote Zhitomir.
  Japonè yo te kapab antoure Vladivostok. Ak sa a se tou yon reklamasyon grav sou pati yo. Yon pati enpòtan nan Mongoli te kaptire tou.
  Alman yo tou, ansanm ak satelit yo, te kaptire Moldavi, epi yo te kòmanse apwoche Odessa. Epi li fre.
  Stalin te santi li trè alèz. Epi li te konprann fayit li, kont yon kowalisyon konsa.
  Li ofri lapè ankò. Men, Fuhrer la, nan kou, pa t 'vle. Ak Alman yo kontinye avanse ...
  Nan fen a, Stalin deside kenbe defans la sou Dnieper la.
  De mwa apre kòmansman lagè a, Nazi yo te rive nan Dnieper la, e nan sant la menm pwoche bò Smolensk.
  Yerevan, ki te antoure pa Tirk yo, te toujou kenbe soti ... yon sitiyasyon trè danjere te kreye.
  Stalin te rele yon reyinyon nan militè a. Bezwen fè yon bagay. Si ou jis defann tèt ou, pèdi se sèlman yon kesyon de tan.
  Zhukov ofri grèv nan sant la. Malgre ke fòs yo pa t ase ... Deja mwa Out ...
  Premye tank Lev yo te parèt devan. Yo muri pou itilize konba yon ti kras pita. Machin sa a te lou nan katrevendis tòn, ak yon zam pwisan. Pwoteksyon devan an solid: san senkant milimèt nan fwon kòk la ak pant, ak de san karant milimèt fwon gwo kay won an. Tank sa a te kenbe tout machin yo nan Sovyetik la, ak kanon 105-mm li yo ak yon longè barik 70 EL pèse menm KV-4 a ak 180-mm zam devan.
  Sa a se yon zam ki vrèman grav. Men, twòp pwa, nan kou, te fè li difisil pou manevwe ak vitès. Wi, zam la te tire sèlman senk kout pou chak minit. Alman yo te resevwa yon tank pwisan, men li pa trè pratik pou itilize.
  "Tiger" -2 la parèt tou. Machin sa a te vin pi bon an tèm pratik pase nan istwa reyèl. Depi motè a nan mil puisans te kreye ak aplike. Ak yon pwa nan swasant-uit tòn, machin sa a te tounen relativman mobil ak vit epi li pa t 'kraze tèlman souvan.
  "Panther" -2 te kòmanse rive tou. Li te peze senkant-twa tòn, men motè a 900 puisans te fè pou li. Zam 71EL 88-milimèt longè a te fò ase ak pèse blende, egzat ak rapid-tire te satisfezan, oswa menm bon, pou batay tank lènmi.
  Machin sa yo te montre nivo yo nan batay. Nan mwa septanm nan, Alman yo finalman antoure Smolensk. Pal ak vil Tallinn. Alman yo ak ord kolonyal yo, ansanm ak satelit yo, pwoche bò Leningrad.
  Te vin nan Crimea. Kyèv, ki te kanpe sou yon ti mòn ak byen fòtifye, toujou kenbe sou ...
  Oktòb rive... Lapli tonbe e mouvman Nazi yo ralanti.
  Li pa t posib byen vit fini lagè a. Japonè yo te tou sispann, bloke Vladivostok, kaptire pi fò nan Mongoli, ak jere yo pran Khabarovsk.
  Alman yo te byen lwen tèlman deside pa ale sou sakaje a, men peze avyon. Anplis, te gen bon devlopman avyon. Ak bonm yo nan nouvo fòmasyon an te kapab bonm ak nòmalman enpinite.
  Wi, ak misil balistik, sa a se tou yon gwo pouvwa destriksyon.
  Se vre, yo chè, epi yo pa gen gwo presizyon.
  Men, bonm avyon sanble trè pwomèt.
  Epi Alman yo te lanse yon ofansif lè. Nouvo avyon Yu-488 ak TA-400 te kapab bonm faktori Sovyetik yo nan Urals yo ak pi lwen pase Urals yo. Nouvo Yu-488 la se premye seri commando Alman ak kat motè.
  Kontrèman ak Ameriken B-29 la, li gen yon zòn zèl ki pi piti ak pi gwo vitès. Ak TA-400 a gen sis motè an jeneral ak pouvwa a se menmen.
  Alman yo ak satelit yo finalman te ale sou defans la nan Novanm nan. Yo sèlman goumen ak bonbade. Te gen yon atak lè.
  Epi te gen anpil bèl ti fi nan batay yo.
  Isit la, ekipaj la nan Elizabeth ap goumen sou tank la T-34-76. Ti fi malgre frèt la nan bikini ak pye atè.
  Yo ap deplase, ak kont yo se Panther la. Warrior Euphrosyne akselere tank la avèk èd nan yon talon wonn fè, li chante:
  - Pou lide kominis yo
  Avèk fòs konviksyon ale nan batay
  Ak lame fachis la
  Nou pral kraze!
  "Panther" nan fwon an pa ka pèse. Apre sa, ou gen jwenn tou pre li yo nan lòd yo jwenn sou tablo. Ti fi jwe ak misk yo nan laprès la. Tank yo ap apwoche lènmi an rapidman.
  Panther tire. Yon pwojektil fòs letal vole, men trant-kat la eskive.
  Catherine fè remake:
  - Yon taktik ki riske!
  Zam Panthers yo tire kenz kou pa minit. Epi li trè difisil glise nan distans la vle.
  Ti fi yo chante:
  - Ak nan wotè yo zetwal ak silans mòn,
  Nan vag lanmè a ak dife kòlè!
  Ak kòlè, ak kòlè, ak kòlè dife!
  Epi, koulye a tank yo glise ant "Panthers yo" ak dife sou yo sou kote yo.
  Isit la yo se ti fi yo batay. Epi machin yo pran dife. Premye yon pantè pèse, answit yon lòt.
  Elena pran li epi li di:
  - Glwa pou peyi nou an - Sovyetik la!
  Epi ankò ti fi yo nan mouvman an vit nan tank la. Epi frape soti "Tiger la". Yo evidamman fre.
  Elizabeth te chante ak plezi, li peze zòtèy li yo:
  - Epi yo ale nan batay - ti fi yo pye atè,
  Gwo eleman, eleman fre!
  Gèrye sa yo di - sou tèt!
  Bat lènmi yo ak tout rapidite nan pantèr. Pèsonn p'ap sispann yo.
  Ak nan syèl la Anastasia Vedmakova, li se toujou yon vòlè. Ti fi sa yo jis grenpe.
  Ak ki jan agresif ak san seremoni yo goumen.
  Se konsa, ti fi a pran l ', li ak zòtèy pye l' pwente zam avyon an ak frape lènmi an.
  Apre sa, li di:
  - Mwen se fanm ki pi fre!
  Epi batay la kontinye...
  Akulina Orlova gwonde, koupe opozan:
  - Mwen gen yon ti fi super!
  Epi ankò koupe lènmi an. Se sa yo ki te vòlè.
  Epi li fè yon woulo doub frape ME-309 ki trè fre.
  Men vanyan sòlda yo bay Luftwaffe yon limyè.
  Akulina Orlova tire yon avyon lènmi ak zòtèy pye l 'ak griyman:
  - Glwa Sovyetik la!
  Mirabela Magnetic se tou nan ran yo, jis yon mirak-asasen. Epi pilòt sa a ak konfyans frape Nazi a ak yon barik trip ak griyman:
  - Pou pi gwo lide kominis sou planèt Latè!
  Sa a te tounen vrèman fre.
  Twa ti fi yo aji tankou yo te vòlè epi yo trè konbatif nan wotè ak gwosè.
  Winter gentan rive. Ak jèl... Lame Wouj la ap eseye avanse.
  Men, lènmi an plis oswa mwens pare pou sezon fredi. Fwa sa a, Wehrmacht a, jis nan ka ak pou peryòd la frèt, ranpli rad ak manje.
  Se vre, twoup kolonyal yo trè frèt ak alèz.
  Lame Wouj la te reyisi lage Smolensk ak pouse tounen Nazi yo atravè Dnieper nan Ikrèn.
  Men, lènmi an se fò, ak avyon li se rampant. Ak bonm, bonm, ak bonm ankò!
  Epi, koulye a avyon de gè nan batay. Ak olye pou yo Focke-Wulf la, pi avanse TA-152 machin nan. Lè sa a, nan kou, se tou yon gwo pwoblèm.
  Nan avyasyon, tou de Alman yo ak Japonè yo fò. Marseille pou katsan (400) avyon ki te tonbe te resevwa yon gwo prim - Kwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds. Ak pou senksan (500) li te bay Gran Lakwa nan Lakwa an fè.
  Pilòt sa a vrèman te vin tou senpleman lejand. Epi li se jis yon kochma pou pilòt Sovyetik yo.
  Stalin menm fè remake:
  - Se yon dyab nwa! Epi li lè pou voye l nan lanfè!
  Wi, lagè a sou. Nan sezon fredi, yo te reyalize kèk siksè, men pa te gen okenn pwen vire desizif.
  Se vre, avyon de gè ME-262 la te tounen pa trè serye ak efikas. Ak motè a se byen lwen pafè. Men, TA-152 a se pi plis pratik pase Focke-Wulf la. Ak machin sa a toujou itilize pa sèlman kòm yon avyon de gè, men tou kòm yon avyon atak ak bonm devan liy.
  Machin nan te tounen milti-bi ak grav. Jiskaprezan, sèlman Yak-9 a te parèt nan Sovyetik la, ki se senplifye, ak MIG-3 a te sispann.
  Nan sezon prentan an, kòm nèj la fonn ak Nazi yo te kòmanse avanse ankò, li te vin pi cho.
  Ak twoup sid yo te goumen plis volonte lè pa te gen frima. Batay la te feròs.
  Lame Wouj la te goumen anpil. Men, fòs yo te inegal. Alman yo te itilize Panther-2 kòm tank ki pi masiv, yon machin ki gen zam pwisan ak byen pwoteje nan fwon an. Ak "Tiger" -2 tou se desan.
  Maus la tou te patisipe nan batay yo.
  Malgre ke machin sa a twò lou ak dousman. Ak tank la "Lyon" te aktyèlman pran soti nan pwodiksyon an.
  Toujou nan seri a te modènize T-4 la. Apre sa, T-3 a te deja soti nan pwodiksyon an.
  Sovyetik la tou gen pwoblèm ... Li nesesè modènize seri a KV. Epi li toujou efikas.
  IS-2 poko parèt. Men, T-34-85 la antre nan seri. Lè sa a se jeneralman lojik.
  Ak tank lou yo te konplètman retire nan pwodiksyon an. Stalin te bay lòd parye sou yon sèl masiv T-34-85. Ki jeneralman lojik. Malgre ke machin sa a "Panther" -2 pa t 'pran li nan fwon an. Men, li te kapab frape bò la.
  Nan ete a, bonm avyon Alman Arado parèt, ki konbatan Sovyetik pa t 'kapab menm ratrape. E sa grav.
  Nazi yo te pran Smolensk, Vyazma, Rzhev, ak Kalinin.
  Bloke Leningrad ... Jiska nan fen sezon lete an, Moskou te sèlman yon santèn kilomèt lwen.
  Men, Lame Wouj la te goumen anpil. Japonè yo te fini kaptire Mongoli ak anvayi Azi Santral.
  Sitiyasyon an te vin trè konplike.
  Stalin jete loraj ak zèklè, epi kounye a epi Lè sa a, tonbe nan isterik. Men, sa pa t ede anpil.
  Sitiyasyon an te vin pi difisil. Nan sezon otòn la, Alman yo chanje plan yo epi yo vire nan sid, nan direksyon Kokas la.
  Orel, Kursk, ak nan mwa Oktòb Voronezh yo te pran ... Rive nan fen Novanm nan, Lame Wouj la fè bak pi lwen pase Don a ak consacré tèt li la. teritwa enpòtan yo te pèdi.
  E presyon Nazi yo t ap grandi.
  Espesyalman bonm avyon jwenn li. Apre sa, yo mòde trè difisil.
  Men, ti fi Sovyetik goumen nan altitid wo.
  Alman yo ap eseye kraze nan Leningrad. Atake Novgorod. Men, kat fi yo brav te kanpe nan wout yo.
  Natasha te voye yon grenad sou Nazi yo ak pye l', li chante:
  - Se vre...
  Zoya te lanse yon kado lanmò ak talon pye li epi li te ajoute:
  - Lènmi...
  Augustine te sikonbe nan yon bagay destriktif e li di:
  - Panse...
  Svetlana te voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Kisa...
  Natasha voye yon koup de sitron ak pye l 'epi li rele:
  - Ris...
  Zoya tou sikonbe nan yon bagay enèjik ak mòtèl, grinding:
  - Jere...
  Augustine te lanse mòtèl la, ap bougonnen:
  - Lènmi....
  Svetlana ankò sikonbe nan destriktif la ak vyaknula:
  - Kraze!
  Natasha te vire epi li di:
  - OMS...
  Zoya te tire tou sou etranje nwa ke Nazi yo te rekrite e yo te kriye:
  - Oze!
  Augustine te pale ak fòs ak kòlè:
  - Sa...
  Svetlana te sikonbe ak riri yon pantè:
  - V...
  Natasha te voye yon grenad ak pye l' epi li rele:
  - Goumen...
  Zoya te voye kado lanmò a ak dwèt li epi li di:
  - Atak!
  Augustine antre epi li di:
  - Lènmi...
  Svetlana te bay yon pakèt grenad ak plant li, epi kijan li rele nan tèt poumon li:
  - Nou pral...
  Natasha kloure pete a epi sifle:
  - Fache...
  Zoya koupe Nazi yo epi li di:
  - Bat!
  Augustine tire ankò, li rele:
  - Fache...
  Svetlana pepi pandan li te tire:
  - Bat!
  Natasha ankò voye yon grenad ak grasyeuz, pye l ', pepi:
  - Nou pral detwi Nazi yo!
  Zoya pran li epi li di:
  - Chemen nan lavni nan kominis!
  Epi li voye yon sitwon ak zòtèy li yo.
  
  Gèrye chante nan tèt yo nan poumon yo;
  Gran peyi Sovyetik la,
  Ki pi fre nan linivè a...
  Yon milyon pwoblèm konte rive
  Men biznis nou se travay ak kreyasyon!
  
  Kwè lènmi an pa pral genyen peyi a,
  Ki pi bèl ak pi fò pase tout...
  Nou pral mete yon plak pwotèj serye byento,
  Epi nou pral finalman kwè pi entelijan ...
  
  Wi, Tonton Sam deside ede,
  Pou Nazi yo apre chanjman pouvwa a nan Reich la ...
  Epi pouvwa Nazi yo te renouvle,
  Lènmi an vle dechire Sovyetik la apa!
  
  Kounye a nou dwe goumen seryezman
  Avèk Nazi yo ke fò yo ap briyan ...
  men nou pral frape anba vant lènmi yo,
  Pou glwa manman nou Larisi!
  
  Non, ou jis pa ka kraze Ris,
  Nou konnen ki jan, nou renmen goumen ak kouraj ...
  Isit la Wehrmacht la deside atake nou,
  Men, li ka sèlman tonbe epi li pa tòde soti!
  
  Nan Larisi, chak vanyan sòlda ki soti nan yon manje,
  Timoun nan rale men l sou zam la...
  Se pou li yon majisyen trè entelijan
  Ki moun ki te kreye planèt sa a!
  
  Pou Hitler, pa pran Moskou sou dan an,
  Li te frape fò nan djòl...
  Poukisa li te monte nan Larisi, mwen pa konprann,
  Li fèb pou li touye yon bazil ak yon nepe!
  
  Wi, toupre Moskou, lènmi an te resevwa yon frape,
  Ti fi yo te ba li talon pye...
  Ou ka wè Fuhrer a se tou senpleman yon idiot -
  Kohl anvayi sou kominis bay!
  
  Men pyonye yo vini ak chante,
  Sou atak la ak yon bat tanbou...
  Kite Fuhrer la kaput kounye a,
  Epi nou pral kondwi Fritz la nan fòmasyon prizonye!
  
  Ti gason an pye atè sou yon nèj,
  Avanse san pè...
  Nazi yo pral byento mete nan sèkèy la,
  Ak roz pral fleri nan Me radian!
  
  Epi Hitler pral byento gen kabin,
  Li pral antre nan kavo a. ak Goering siksesè li ...
  Nou pral mete Fuhrer la sou zen an byento,
  byenke pafwa yon gwo bale pike!
  
  Nou pral kreye yon bèl mond Ris,
  Nan ki Larisi pral dirije, kwè mwen ...
  Shakespeare pa t oze konpoze yon bagay konsa,
  Menmsi yo atake Larisi ak presyon move lespri yo!
  
  Presyon mechan Hitler a vizib,
  Ansyen alye li ap ede l...
  Se pa etonan tande ti fi yo jemi,
  Pa pral gen okenn kote yo dwe wè byento nan paradi!
  
  Wi, Tonton Sam chanje wout la,
  Ak tank, avyon yo voye bay Nazi yo ...
  Nan aspirasyon li, Yankees yo trè fre,
  Pou kondui plis kominis nan sèkèy la!
  
  Li te vin pi mal, menm si Stalingrad,
  Mwen kraze prèske tout kote Nazi yo ...
  Tankou yon aliyman irézistibl leve,
  Anba syèl sa a, definitivman pwòp!
  
  Oke, sa yo dwe fè - ti fi yo soti nan men,
  Kache soti nan Fuhrer nan Horde la nan batay ...
  Ak bòt pa adapte tifi,
  Yo toujou konnen kijan pou yo goumen!
  
  Pou ti fi, frima yo pa terib,
  Lè yo te goumen toupre Moskou,
  Yo te prèske toutouni ak pye atè,
  Voye yon grenad ak pye ou!
  
  Se konsa, sa ou te vle Goering,
  Oke, mwen te panse Yankees yo ta ede w touswit ...
  Epi plante dezòd total,
  Ak ti fi yo sèlman jemi ak kòlè sovaj!
  
  Gen batay byen san,
  Ti fi yo konnen pou tout tan kwè yo pa abandone ...
  Nou pap gen zewo sou kont yo,
  Epi yo mete yon rp pwisan nan yon sak!
  
  Gèrye yo se bote
  Lada li menm pare pou goumen pou yo...
  Yo gen pijon ki pite sakre,
  Se pou gen tou senpleman prim lan pi wo!
  
  Wi, mwen kwè ke Bondye fòs Svarog ap vini,
  Epi moun ki mouri nan batay la pral leve...
  Epi kònen bèl kòn chasè a,
  Ak genyen yo pral pi onèt la!
  
  P'ap gen lapenn ankò sou Latè,
  Ak dlo anmè pral cheche...
  Nou pral viv nan yon sèl fanmi konnen-
  Ak move lespri yo pral tou senpleman mouri!
  
  Pyonye ti gason avèk kouraj nan batay,
  ti gason pye atè kouri nan nèj la ..
  Mwen kwè ke Larisi ap toujou avèk ou,
  Menm si pafwa asyèt yo pral kase!
  
  Bondye Jezi pral resisite tout moun ki tonbe yo,
  Epi yo pral dirije ak Bondye blan an...
  Nou pral leve yon plak pwotèj pou patri a avèk kouraj,
  Se pral yon devwa bèl pouvwa pou sèvi Larisi!
  
  Wi, Sam se atizan, tou senpleman atizan,
  Dezi li trè konpreyansib...
  Li se bra nan Moskou kounye a afich,
  Ak move esè ap tann Patri a!
  
  Men, Lada ak Seyè Perun la avèk nou,
  Ak Lenin, Stalin, ak Trotsky ki pi saj la...
  Ki, aparamman, bese lame a,
  Ak pi enpòtan Nightingale Vysotsky la!
  
  Nan ti bout tan, pral gen yon lame bondye sen,
  Nou pral genyen batay la nan advèsè a ...
  Epi voye anpil pwen fò,
  Pou glwa pi gwo sòlda!
  
  Ti fi atake pye atè
  Yo kouri epi yo pa goumen, konnen jèl la ...
  Pa rale yo nan batay, konsidere yo pa fòs,
  Konnen koulè wouj violèt la klere nan limyè a nan yon woz!
  
  Nan ti bout tan, konbatan pou peyi yo,
  Sèvi nan dezenterese fyè...
  se pou granpapa ak papa yo fyè,
  Ak soti nan syèl la ou pa atann kado pou yon jounen travay!
  Natasha voye yon sitwon ak pye l' li chante:
  - Soti nan syèl la...
  Zoya tou lanse yon grenad ak dwèt li epi li di:
  - Asteris...
  Augustine te lanse yon kado lanmò ak pye l 'epi li chante:
  - Bright...
  Svetlana tou voye yon grenad, avèk èd nan yon pye fè, epi li bay:
  - Crystalline!
  Natasha vire epi sifle:
  - Mwen pou ou...
  Zoya lanse kado lanmò a ak dwèt li, li sifle:
  - Chante...
  Augustine te sikonbe ak talon pye l, kisa ki pote lanmò e li di:
  - Mwen pral chante...
  Natashka kontinye, chante agresif:
  - Konsènan....
  Zoya te voye yon pakè eksplozif ak pye l, li gaye Nazi yo epi li di:
  - Natifnatal...
  Augustina bay yon pakèt grenad ak talon pye l, li bay:
  - Stalin!
  Augustine te pran e gaye liy yo, epi janm li yo te vole ak destriksyon sou Fritz la:
  - Nou pral divize opozan yo!
  Svetlana pran l, li jete l ak talon pye l, yon pakèt grenad, epi li di:
  Ann kraze fachis yo!
  Epi kat yo te kontinye tire ak voye grenad. Alman "Tiger" -3 t ap deplase. Yon machin ak yon zam 128 mm. Epi tire tèt li.
  Ak ti fi yo voye grenad. Mine Nazi yo. Epi yo revoke. Yo monte pi devan. Tank yo ap woule ankò. Deplase dènye Alman "Leyopa" -1. Yon machin trè mobil.
  Men, ti fi l 'te pran sou yo ak frape l' deyò. Yo chire an miyèt moso yon machin mobil ak yon motè turbine gaz. Epi yo fè l an miyèt moso.
  Natasha di ak yon ri:
  Nou ap goumen gwo!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Trè fre!
  Augustine te fè remake avèk sajès:
  - Nou pral genyen!
  Epi li te lanse yon grenad anti-tank ak pye li. Ti fi fò. Epi li gen anpil lespri.
  Svetlana te lanse tou yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'nan pye l', li frape lènmi an. Yon ti fi trè agresif, ak je koulè a nan flè mayi. Li gen lespri sa yo, ak yon pasaj nan fòs!
  Natasha vire epi li souri:
  - Pou Larisi sen!
  Zoya tire anpil aktivman, li souri, li montre dan pèl:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan nivo sa a ki pa fennen!
  Augustine tou tire. Sekle desann Nazi yo ak gurgled:
  "Mwen se yon vanyan sòlda ki gen gwo lanbisyon!"
  Epi li fè dan pèl li yo!
  Svetlana konfime:
  - Trè gwo anbisyon!
  Ti fi yo te goumen pou yon tan trè lontan. Ak nan kou yo te reyisi nan travay militè. Yo se bèl absoliman supèrb. Espri eksepsyonèl. Epi yo tire premye klas.
  
  YON TI DIFERAN SOU ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt te mouri pi bonè, nan yon tòde etranj sò sou 30 janvye 1943. Malgre ke Henry Wallace te konsidere kòm yon goch, li te tounen yon pi ideyalis e li te mande pou Stalin, an echanj pou asistans militè, fè refòm politik ak amnisti pou tout prizonye politik yo.
  Reyaksyon an piman bouk nan Stalin, ki moun ki tou te jis genyen yon gwo viktwa nan Stalingrad, epi li te santi trè difisil ak fò, fache Wallace, epi li te anonse mete fen nan asistans militè Sovyetik la. Te jwe yon wòl negatif, ak pozisyon nan Churchill, ki pa t 'vle avansman an rapid nan Lame Wouj la nan Ewòp ak fleksibilite nan inatandi nan Adolf Hitler, ki te anonse konjelasyon an nan "solisyon final la nan kesyon jwif la." Fuhrer la te kapab konvenk moun ki lisid nan anviwònman an, ki gen ladan, etranj ase, bouro an chèf nan Twazyèm Reich la, Himmler.
  Agiman an te travay: ke jwif yo pa pral ale nenpòt kote, epi si ou pèdi lagè a, ou ka pèdi tout bagay ak irevokabl. Oke, li te genyen nan Lès la, li pral posib yo pale ak alye yo nan yon fason diferan.
  Nan nenpòt ka, Etazini te jele operasyon militè yo, Grann Bretay tou, e byenke fòmèlman menm yon trèv pa te ofisyèlman anonse, konfli a nan lwès la te tounen vin pi piti. Ki, nan kou, benefisye Wehrmacht la. Flòt soumaren Alman an sispann atak yo, Alye yo woule, bloke bonbadman estratejik la.
  Twoup Sovyetik yo, tankou nan istwa reyèl, te kaptire Kursk nan kòmansman mwa fevriye sou 8yèm la, ak Belgorod sou 9yèm la. Sou 15 fevriye, atak la sou Kharkov te kòmanse, ki, evite antoure, kite twoup Alman yo. Menm pi bonè, Nazi yo te kite Rostov-on-Don.
  Sou 18 fevriye, Hitler pèsonèlman te rive nan katye jeneral la. Li te bay Mainstein nouvo pouvwa. Anplis de sa, ranfòsman yo te prese transfere soti nan Lwès la. Premye a tout, nan kou, avyasyon. Devan lwès la absòbe avyon an pa tèlman piti - prèske mwatye nan avyon an. Plizyè divizyon ki te planifye yo dwe transfere nan Lafrik te voye pa tren nan Lès la. Anplis de sa, tout fòmasyon plis oswa mwens pare pou konba yo te transfere soti nan Lafrans ak Balkan yo, ak nan Almay li menm, yo te deklare mobilizasyon total ak lagè pa Reichstag la.
  19 fevriye, Mainstein te bay lòd pou 4yèm Lame Panzer la lanse yon kont-ofensif pou anpeche twoup Sovyetik yo avanse nan Pavlograd. 22 fevriye, Pavlograd te okipe. Travay la nan defann wout yo nan Dnieper la soti nan nò a nan Krasnograd oswa Dnepropetrovsk, oswa nan Poltava oswa Kremenchug, te konfye gwoup la Kempf.
  Kontrèman ak istwa reyèl, Alman yo te reyisi pi plis. Mèsi a entwodiksyon de tout lame lè yo nan batay, yo ankò te gen yon avantaj nan lè a. Anplis de sa, plis twoup atè te patisipe nan ofansif la, ki gen ladan 30 mak nouvo tank Tiger, ki nan istwa reyèl te bloke nan sab Afriken an.
  Alman yo te jere yo antoure Kharkov sis jou pi bonè pase istwa reyèl la, sou 8 mas, Belgorod te kaptire pa Fritz la, epi Belgorod te kaptire sou mouvman an 9 jou pi bonè - sou 10 mas.
  Nazi yo te jere tou pran Kursk ak yon swoop, fèmen yon lòt bag sou 14 mas. Sou 18 mas, Fritz la tou te kaptire Stary Oskol. Sepandan, efondreman ki vin apre a ak rezistans ewoyik twoup Sovyetik yo te anpeche Nazi yo devlope siksè. Men, pèt Lame Wouj la nan chodyèr yo te vin pi enpòtan pase nan istwa reyèl, e Kursk Bulge te koupe an mas 1943.
  Siksè Mainstein a te vin grav, men limite, kidonk Nazi yo pa t 'kapab menm retounen tout sa yo te pèdi pandan operasyon Voronezh-Kastornoe. Malgre ke kounye a yo pa te gen yon tèt fè mal ankò - Bulge nan Kursk. Men, sa a te kreye plis pwoblèm: ki kote ak ki jan yo atake?
  Pandan ke Alye yo te konpòte yo pasif, ekonomi Alman an te trè aktivman untwisted. Pwodiksyon tank ak zam pwòp tèt ou double nan twa mwa, rive nan 1,200 machin pa mwa, ki gen ladan dènye "Tigers yo", "Panthers" - siyifikativman siperyè nan pouvwa konba nan ekipman Sovyetik. Men, ekip yo te toujou gen metrize tank yo nouvo, epi pote maladi timoun yo nan tèt ou.
  Epi li pa fasil pou chwazi direksyon pou ofansif la. Ou ka ale nan Moskou, epi ankò eseye pran revanj pou Stalingrad, kraze nan lwil la Caucasian. Leningrad, kote li difisil pou Sovyetik yo transfere ranfòsman, ta ka vin youn nan objektif yo.
  Alman yo te tann twa mwa, sove fòs ak tank nouvo, rekrite antrene. Deja nan lame a ak katòz-zan ti gason yo pa estraòdinè, anpil divizyon etranje yo te fòme. Fòs Wehrmacht la te rive nan yon maksimòm de 10.5 milyon sòlda ak ofisye, menm ak yon ti diminisyon nan kalite twoup yo.
  Nan lè a, batay yo te goumen ak divès siksè. Nazi yo te ogmante pwodiksyon avyon, e yo te aji pi aktivman.
  Aces yo, kòm yon règ, te chwazi plas yo nan batay, epi yo te eseye pa rantre nan batay la, sede nan nimewo.
  Li ta dwe remake ke moun ki Focke-Wulf a, byenke enferyè a avyon Sovyetik nan manyablite, men gwo vitès la pandan yon plonje pèmèt l 'yo chape lè yo kite ke a, ak zam pwisan tire desann avyon an soti nan apwòch la trè premye. Se konsa, li pa t 'posib konplètman sezi avantaj la sou Nazi yo, ak pito plis eksperyans as Alman, ak zam ki pi pwisan, domine lè a.
  Hitler sepandan deside atake Kokas, sèlman nan yon fason yon ti kras diferan. Savwa, fè Stalingrad direksyon prensipal la, epi voye gwoup lame "A" ak "B" la. Solisyon an, nan kou, se pa pi bon, men apre pèt la nan tèt pon an Rzhev, avanse sou Moskou, Alman yo ta gen simonte yon liy defans trè pwisan.
  Nan depans lan nan Leningrad, Lè sa a, atak la sou lavil la sitadèl pa t 'bay Twazyèm Reich la menm si li te gen siksè, dividann desizif.
  Se konsa, li rete deplase nan sid. Men, Stalin te devan Hitler, 22 jen, twoup Sovyetik yo te ale nan ofansif nan direksyon Oryol ak Kusk. Rezon ki fè yo abandone taktik datant yo te asosye ak konpòtman pasif alye a: pa gen lapè, pa gen lagè. Ki lòt bagay yo ta ka tolere, men ... Mank nan duralumin, ansanm ak pwodiksyon an toujou ogmante nan avyon Alman, piti piti transfere pi plis ak plis inisyativ nan Luftwaffe la.
  Anplis, Nazi yo te deja gen yon bonm bonm Yu-188, ki te devlope yon vitès ki te siperyè oswa omwen pa enferyè a Yaks yo, e menm avèk siksè teste Yu-288 la. Dènye machin nan, ansanm ak seri DO-217 la, ta ka yon bonm estratejik trè bon. Se konsa, aviyasyon Alman te vin tounen yon faktè trè favorab pou twoup Sovyetik yo.
  Hitler, nan lòt men an, ezite ak ofansif la, kidonk fòmasyon nan nouvo divizyon tank ak fòmasyon ekipaj yo te kontinye. Akòz mank de bonbadman, Tigers yo ak Panthers yo te lage plis pase nan istwa reyèl, epi yo te dwe metrize.
  Alman yo jere yo prepare pou defans la kòm yon antye, yo pa t 'kapab pran pa sipriz. Batay la te dire pou plis pase yon mwa. Twoup Sovyetik yo te rankontre nouvo teknoloji Alman yo, epi li te tounen soti ke "Panther" ak "Tiger" nan batay kap vini yo te yon lòd nan grandè pi fò pase machin Sovyetik yo. Butting pa t bay T-34 ak KV yon chans reyèl pou genyen. Anplis, pwodiksyon machin ki gen yon kanon 85-mm ki pi pwisan poko te metrize, ak 76-mm "Panther" ak "Tiger" pa t 'kapab pran tèt-sou.
  Twoup Sovyetik sèlman nan kèk zòn avanse jiska kenz kilomèt ak soufri menmen pèt. Alman yo te kapab ale nan kontreofensif la. Pami kòmandan yo, li ta dwe remake Rommel, yon fèk vini nan devan lès la, men lajman li te ye nan Lwès la. Li te rive pwouve tèt li byen nan batay ak Sovyetik yo.
  Alman yo te kapab, devlope yon kontreofensif, yo rive jwenn Don a. Men, answit, olye pou yo avanse sou Moskou, yo vire nan sid.
  Führer a te anvi tire revanj pou Stalingrad. Li ta dwe remake ke nan premye sa a menm benefisye Alman yo. Stalin pa t kwè nan opsyon pou repete Operasyon Blau epi li transfere tout rezèv li pi pre Moskou. Kòm yon rezilta, Nazi yo, k ap deplase sou Don a, te antre nan twoup Sovyetik yo soti nan dèyè a.
  Sepandan, Lame Wouj la te deja diferan. Jeneral Sovyetik yo, ki te gen eksperyans nan konba, te aji pi plis abilman, e sòlda yo menm yo te vin santiman apeze. Fritz yo te tèlman pa t 'kapab travèse Don a ak kraze nan Stalingrad. Maksimòm nan reyalizasyon yo, kaptire Rostov-on-Don, ak aksè nan gwo larivyè Lefrat la sou tout span li yo. Se vre, twoup Sovyetik yo te pèdi Voroshilovgrad, Donets, ak teritwa enpòtan, men Nazi yo pa t 'kapab pran pandan kanpay yo ete ak otòn, menm sa yo te jere yo fè nan 1942. Ki sa ki Stalin konsidere kòm yon siksè sèten. Si nou kenbe nan tèt ou ke Sovyetik la te kounye a goumen sou yon sèl devan.
  Menas ki soti nan Japon febli kòm defèt yo nan Peyi Solèy la k ap monte kòm yon rezilta nan defèt nan Oseyan Pasifik la. Ak pandan y ap Sovyetik la pa t 'kapab twò pè pou Ekstrèm Oryan an.
  Nan sezon fredi, kont-ofensif Lame Wouj la te kòmanse. Anpil tank Alman nan frèt la ak snowdrifts evidamman te bay nan, ak aranjman an dekale nan woulèt yo bouche chasi a. Men, li pa t 'posib reyalize siksè konplè isit la. Alman yo te pouse yon ti kras nan sant la, epi yo echwe sou Don a, men rejyon an Leningrad, akòz defans la twò pwisan nan lènmi an, pa t 'kapab libere. Osi lontan ke blokaj la te kenbe. Alman yo te aprann anpil bagay tou, men yo te deja fin itilize nan lagè a. Ete kap vini an se te yon tantativ pou sezi inisyativ Fritz la. Men, ankò Nazi yo te sèlman kapab rive nan Don a. Atak sou Leningrad te fini nan echèk.
  Chanjman yo te fèt nan Etazini. Yon taktik tann-ak-wè, Wallace pèdi eleksyon prezidansyèl la bay Repibliken Cheney. Men, siksesè a te kontinye konpòte pasif. Menm jan ak travayè yo ki te ranplase Churchill nan tèt Grann Bretay. Nan sezon fredi a nan 1945, twoup Sovyetik yo te kapab kraze nan defans Wehrmacht yo nan sant la ak avanse nan Smolensk e menm okipe vil sa a. Men, avyon jè lènmi an domine lè a ak ofansif twoup Sovyetik yo sispann. Ak nan mwa mas ak avril, Fritz la te refè sa yo te pèdi. Nan ete 1945, Alman yo te eseye devlope yon ofansif kont Moskou lè l sèvi avèk tank "E" ak bonm avyon ak premye machin konba ki gen fòm disk nan mond lan.
  Misil balistik, nan lòt men an, yo te rekonèt kòm zam twò chè ak efikas. Alman yo te rive apwoche Moskou, men fen otòn te deja rive, e Ameriken yo te itilize zam atomik e yo te fòse Japon kapitile.
  Gen yon bonm atomik, Cheney te mande pou tou de peyi yo konkli lapè.
  Men, tou de Stalin ak Hitler pa t 'kapab dakò nan okenn fason. Pa te gen okenn inite nan peyi Etazini tou, kote anpil sèk reyaksyonè te kwè ke tou de bò yo ta dwe kontinye touye youn ak lòt pou osi lontan ke posib.
  Men, depi Nazi yo te reyisi, fwa sa a yo finalman koupe Leningrad ak pwoche bò yon santèn kilomèt nan Moskou, Etazini ak Grann Bretay te kòmanse ede Sovyetik la nan rekòmanse rezèv la nan Lend-Lease.
  Nan sezon fredi, twoup Sovyetik yo te kòmanse pouse Nazi yo ankò, men yo pa t 'kapab debloke Leningrad. Vil Lenin tonbe, men Fritz yo te pouse yon ti kras tounen soti nan kapital la. Èd ki soti nan Lwès la te modere e li te kapab desizif. Men, Alman yo te modi fatige ak fin itilize.
  Ete 1946 te pase ak ti chanjman pozisyon. Ak nan sezon fredi a, twoup Sovyetik reyalize kèk siksè, frape pi rèd toujou Fritz soti nan Rzhev ak Vyazma ak pouse yo, byenke yon ti kras, nan Don a.
  Nan sezon prentan 1947, Adolf Hitler te mouri e, 18 me, yo te siyen yon armistis ak medyasyon Etazini ak Grann Bretay. Kondisyon yo te tounen byen difisil pou Sovyetik la epi yo pa trè favorab pou Almay. Ikrèn, Byelorisi, tout peyi ke Wehrmacht te kenbe yo te vin teritwa obligatwa anba kontwòl ansanm Etazini, Grann Bretay, Almay, ak satelit yo.
  Twazyèm Reich la te vin tankou Inyon Ewopeyen an, ak teritwa Sovyetik okipe yo, tankou pwoteksyon, ki gen ladan Leningrad. Don te resevwa estati a nan yon teritwa manda, endepandan de Sovyetik la ak fòmèlman endepandan, men an reyalite ak gwo enfliyans nan men Etazini.
  Kidonk, teritwa Sovyetik Larisi te redwi anpil. Stalin ki aje ak febli yo te oblije kite politik. Otorite li te tonbe sevè, ak lantouraj li fann.
  Apre demisyon Stalin, Kokas - Georgia, Ameni, Azerbaydjan - byento separe de Sovyetik la. Ak kèk ane pita, ak Azi Santral. Kidonk, Larisi te rlege nan wòl nan yon pouvwa minè, kwake ak zam nikleyè. Konpare ak istwa reyèl, Saint Petersburg, Smolensk, Pskov, ak kèk lòt rejyon nan Lwès la te tounen soti yo dwe obligatwa.
  E byento rejyon yo nan Kokas Nò a, peple sitou pa Mizilman, tou separe. Nan Almay, apre lanmò Hitler (gen plis chans yo te ede Führer la ale), Goering adikte dwòg la byento te mouri. Himmler te tou touye. Speer ki pi modere te pran pouvwa a. Kèk ane apre, sistèm milti-pati yo te retabli, ak Nazi yo te vin pi modere.
  Finalman, Etazini te vin domine ak domine mond lan. Yo pa t 'kounye a gen Sovyetik la kòm yon konkiran, ak kominis yo byento pèdi pouvwa. Nan Lachin, yon gouvènman pro-Ameriken règ, nan mond lan Islamik menm bagay la. Epòk dominasyon total Ameriken an rive...
  Men, sa a pa te pote kontantman nan limanite, byenke Ameriken yo, te etabli ejemoni sou Latè, yo te kapab vole sou Mas tounen nan ventyèm syèk la, Anplis de sa, pwogrè ak teknoloji devlope menm pi vit pase an reyalite. Efè a te ke kounye a Etazini te kontwole syantis ki soti nan tout mond lan. Men, se pa sekrè ke li te twòp sekrè ki anpeche devlopman nan syans imen.
  Nan yon sèten sans, li te vin pi an sekirite pase nan istwa reyèl. Lame Etazini ak satelit yo te kapab kraze teworis ak ekstremis nenpòt kote nan mond lan san yo pa pè akizasyon yo pa kòrèk politikman. Li posib pou fè entèvansyon imanitè, ak globalizasyon ekonomik ak politik efikas. Pa gen okenn pwen nan manje ekstremis relijye yo nan lòd yo ranvèse opozan politik - sa a ka fè ak yon entèvansyon senp.
  Se konsa, nan yon sèten limit, mond lan sanble te genyen nan vin unipolè konpare ak yon sèl miltipolè reyèl. Men, Lè sa a, Vasily Terkin te wè sò a nan yon sèl moun ...
  Anna Kazei (Yon enteresan epi pwobableman pa yon konyensidans nan ti non, byenke aksyon an pran plas nan vennyèm syèk la!) Te desann estasyon tren an ak kontinye sou pye. Tren an se elegant, ak machin senp, men estasyon an tèt li se youn nan pi pwovens lan. Se te yon otòn cho Ukrainian - yon ete Endyen, lè rad an lò yo te sou zepòl yo nan yon Birch, ak forè ak Achera yo te abiye an wouj wouj. Nati se bèl, ak yon fanm se toujou pa san cham, byenke li gen omwen trant-senk ane fin vye granmoun, ak cheve gri deja montre nan.
  Anna Kazei tris, kidonk li ale nan yon dat ak pitit li yo ... nan yon prizon travay di. Ki sa ki jij la ki te kondane yon ti gason 12 zan ak yon ti fi 15 zan 99 ane nan prizon? Èske se sa ou fè ak timoun ki pa kontan? E yo te fè sa? Oke, yo rache feyè yo ak piblisite yo. Wi, yo koupe fil telefòn ak Entènèt pou goumen kont enfliyans Ameriken an.
  Gen yon mouvman nan lès Ikrèn - "Rezistans Patriyotik". Non, yo pa fè yon vrè lagè geriya, jan sa te ye pandan Dezyèm Gè Mondyal la. Fondamantalman, rezistans yo se pwopagann ak ti sabotaj san viktim moun. Se konsa, pitit li yo te vle defi tirani oksidantal yo lè yo koupe fil la plizyè fwa.
  Men, yo te kapab fim yo sou yon kamera videyo, epi gen ase "byen-swè" tou. Mesye yo te akize de sabotaj e menm teworis, osi byen ke lakòz gwo domaj nan ekonomi an. Ak koneksyon nan yon laj jèn, yo te pran an kont yon sikonstans atténuation - yo te bay prèske yon santèn ane nan travay di.
  Tribinal la te pase trè vit, ak avoka a sèlman souke tèt pwosekitè a nan akò. Wi, e pwosesis la tèt li te fèmen. Anplis, Anna te allusion ke pitit li yo ta toujou gen chans si yo te konnen, epi yo ta gen koneksyon ak anba tè a, yo pa ta kapab evite premye tòti, ak Lè sa a, pèn lanmò. Sepandan, nan travay di tèt li se pa tòti.
  Janm Anna anmele ak vye soulye. Li pote yon sakado antye ak pwogram ki gen dwa fè sèlman yon fwa pa ane. Ak timoun malere, pwobableman, yo pa twò fre nan prizon.
  Kondane yo kanpe sou wout la, donk yo pa nan kan kazèn yo, yo lonje sou gran wout la. Patwouy yo ap ri nan Anna, epi san seremoni rive nan sak lekòl la ak men yo, yo retire manje. Polisye for nan moun nan lokalite yo imedyatman boure sosis cervelat la nan bouch li. Malgre lefèt ke fòmèlman Ikrèn, kòm li te, gen tout atribi yo nan eta, ki gen ladan rada a eli, men gen plis drapo Ameriken pase sa yo jòn-ble.
  Ti gason ki poko gen dizwitan travay separeman ak granmoun. Jou a se cho, solèy, trase, chemiz prizon yo ki plwaye nan yon pil separe, ak mens, kò sinewy, chokola soti nan solèy la nan adolesan, klere ak swe. Gen kèk k ap rache wòch ak gravye sou ray tren yo ak chefeul lajè, lòt moun ap rale ray, lòt moun ap rabotaj ak scie mòso bwa.
  Gen ti gason ki soti nan dis a disetan, ak kèk sanble menm pi piti. Ak ki jan yon moun ka pa gen pitye pou yo si Anglo-Saxon lwa domine nan manda Ikrèn, lè apati de laj dis responsablite kriminèl se aplikab kòm granmoun?
  Lè sa a, polisye a lonje dwèt sou Anna, ki gen sak lekòl la te pi lejè - ki kote yo gade pou Marat, pitit gason l '(tou petèt pa yon konyensidans aksidan nan non isit la!). Wi, li difisil pou li pote yon pwa konsa, men li toujou atache. Ak soulajman sa a se pa yon kè kontan, paske isit la rasyon yo se mèg ak mesye yo se mens.
  Ak isit la se pitit gason l '. Li te repoze pye l' yo, nan pantalon rayures òdone anlè jenou yo, sou wòch byen file ak pouse yon barik beton. Apre sa, gade pye atè a, pou l respire lou Marat, Anna reyalize ke li menm tou, t ap ranfòse tèt li ak yon efò enkwayab nan volonte. Yon tèt kale kont background nan nan zepòl mens sanble gwo, ak cheve blond kont background nan nan yon zo bwa tèt angilè ate prèske envizib. Soti nan sa ti gason an sanble konplètman chòv. Ondilasyon an sou fwon an te vin pi aparan pi fon. Soti nan ki, si se pa ti wo a ak zepòl etwat, ti gason yo ta sanble pi gran.
  Marat ap travay, e siveyan feròs ap mache toupre, yo t ap rele byen fò e yo ap balanse yon gwo fleo. Sa a se travay di, san pitye. Pou kenbe tèt ak yon vitès konsa nan travay, ou ta dwe detann omwen pou kèk segonn, epi kouche sou barik la bay rès nan sinewy, fwèt-slashed tounen. Sepandan, lè li boule, anjeneral li pa koupe po a.
  Anna pa gen dwa vini jiskaske repo manje midi nan travay la. Se konsa, ou dwe gade epi tann.
  Dlo manman an monte san volonte. Janm ti gason an kouvri ak boul, boul, boul, plant yo kouvri ak calluses. Tout sezon prentan, ete ak otòn, kondane jivenil yo oblije travay pye atè. Yo di ke li se menm plis dexterous ak pi bon pou ti gason nan prizon. An reyalite, sa a se popilè ekonomi Ameriken an. Anplis, soulye Western-style mete deyò twò vit. Se konsa, Bondye padon, bòt leta pou pi piti kenbe soti pou sezon fredi a - erezman klima a te chofe ak tan nèj yo pa tèlman lontan.
  Men koulye a, ti gason yo fòse yo trennen ray lou. Oke, kote Maratika ye. Li mens tankou yon wozo, se konsa zo kòt yo parèt anba po ate, ak vant tonbe anba tansyon. Ti sèk nwa anba je yo, yo di ke travay di pa fasil pou yon ti gason. Èske l ap kapab lonje ven ane, apre sa li pral posib pou depoze yon dwa legal pou fè apèl?
  Men fòk nou rann Marat omaj, li mete bawo a adwazman, epi lè li wè manman l, li souri an repons. Ondilasyon sou fwon an lis epi li klè ke sa a se toujou yon ti gason ki jwenn plezi nan nenpòt sitiyasyon ...
  Fwèt la sifle ak gwo doulè boule Marat. Manman an rèl, eseye kouri sou siveyan an sou polisye a, ambal la kenbe l nan zepòl la, li kanpe l:
  - Pa oze! Atak sou yon prizonye nan liy devwa a... Nan pi bon, yon douzèn!
  Anna deja plis endiye:
  - Eske yo gen dwa bat timoun selon lalwa?
  Polisye a reponn onètman:
  - Yo rele sa yon mezi fòse nan enfliyans fizik an relasyon ak kriminèl yo. Plenyen se konplètman initil!
  Madanm nan fè yon gwo soupi, li eseye wete je l sou pitit gason l lan pou l pa tèlman difisil. Rès tigason yo ap soufle tou. Prèske tout nan yo pye atè, se sèlman yon koup nan pi ansyen an nan kèk akseswar evidamman endijèn. Ak tout moun kale chòv, san okenn eksepsyon. Lè youn nan yo te pwoche ak yon wòch sou zepòl li, Anna te wè nimewo li twou.
  Laterè - èske pitit gason l 'gen sa a?
  Ti repo a manje midi kout - dapre lalwa, kondane yo dwe travay omwen douz èdtan pa jou, men an reyalite yo kondwi katòz a sèz. Se vre, anpil depann sou gravite travay la. Pou egzanp, li se fasil ke menm yon granmoun ka kenbe tèt ak pote senkant kilogram nan pwa, soti nan yon etaj nan yon lòt sou zepòl li.
  Men, pou egzanp, ou ka kolekte koton pi lontan. Ti fi yo anjeneral travay sou plantasyon, kidonk li se fizikman pi difisil pou ti gason.
  Pou manje midi, ti gason yo manje ak diri; nan Ikrèn, li te pran rasin trè byen epi li se yon manje pwoteyin ki gen anpil valè. Yo menm tou yo ajoute yon ti lèt ak pen ak lay - pou yo fè mal mwens. Manje a se byen an sante, se konsa ke ti gason yo, byenke pa ase, pa wè bouch gapped. Isit la yo se pòm ak sitron.
  Marat, byenke grangou, eksplike manman l:
  - Nou gen yon koutim, ak yon sèl ki gen bon konprann - divize pwogram yo pou tout ti gason yo!
  Anna te sezi
  - Saj?
  Yon ti gason ki pi gran, ak yon tatoo elabore sou bra l 'ak yon kwa sou pwatrin li, ak konfyans eksplike:
  - Sètènman! Pi souvan pase yon fwa pa ane, ou ka resevwa yon transfè sèlman pou yon gwo barryk. Epi ou pa ka kenbe li. Gen anpil nan nou ak kèk kalite rechaje ale sou tout tan an!
  Anna te dakò ak, caresses pitit gason l 'sou do a, li te santi tou de fre ak deja geri bann ak abrasion. Manman mande pitit gason l:
  - Èske yo jwenn frape souvan?
  Marat fòse yon souri epi li reponn:
  - Yo eseye pa fè mal. Ren ak ògàn vital yo pa bat.
  Anna kontinye kesyon li an:
  - Èske li pa frèt pou mache pye atè?
  Ti gason an onètman reponn:
  - Natirèlman, nan vilaj la yo kouri pye atè sèlman nan jou ki cho, men isit la yo choute deyò jiskaske nèj la tonbe, epi ki ka ekonomize ... Men.
  Ti gason ki gen kwa a te entèvni ankò:
  - Mwen te la pou senk ane! Se oke, travay deyò, manje manje ki an sante, ou ka fè tèt di epi pa menm touse! Nou pral siviv si nou pa mouri!
  Marat, ak anpil atansyon mòde sosis yo, fè remake:
  - Natirèlman, nou pral siviv, e petèt nou pral jwenn libète!
  Isit la Anna toudenkou reyalize ke sijè yo pou konvèsasyon yo te fin itilize. Marat te viv lavi li, li te viv pa l. Epi li pa apwopriye pou senpati ak ti gason an, li pral sèlman ofanse. Malgre chans Marat pou l wè volonte l tou pre zewo. Wi, epi òganize yon chape soti nan domèn nan fantezi. Anplis, menm si ou kouri ale, lè sa a nan mond lan modèn, ki jan ou ka kache anba tè pou twò lontan? Teknoloji ap avanse, ak konvèsasyon yo se pwobableman ke yo te anrejistre, e petèt menm ak yon imaj videyo.
  Marat te mande sou chen Polkan an, epi li te resevwa yon repons, li te tonbe an silans. Anna te gade pitit gason l ak tout konesans. Nou wè l, li te vle mande plis detay sou sè l, men li te santi manman l pako kominike avè l. Ti repo midi a kout, epi nan senk minit ti gason Trudovik yo pral kòmanse travay ankò.
  Anna lonje pantouf trikote bay pitit gason l lan:
  - Mete sou mwen cheri!
  Marat reponn nan yon chichote:
  - Pa sipoze... Tout ti gason yo ta dwe menm nan pinisyon. Ak mache pye atè jiskaske jèl se youn nan fòm pinisyon yo! Yo pral jis boule yo. Li pi bon kite l difamasyon lè ti frè m nan grandi.
  Manman finalman te karese pye pitit gason l ki te fè tèt di e ki te tonbe, li bo yo malgre pousyè tè a. Lè sa a, te gen yon bo final sou fwon an, ak anba rèl menasan nan gadyen an, li leve, li te dirije pou sòti a. Lè sa a, li sispann. Travay la te òganize ak rasyonèl Ameriken: kondane yo te travay di pou chaj la te ale nan diferan gwoup misk. Lè sa a, travay la ak kò a devlope, se pi pwopòsyonèl ak prizonye yo vin fatige mwens, ki vle di ke anpil plis ka prese soti nan yo.
  Men Marat yo deja horny ak calluses, epi li se byen konfyans chaje soulye a. Kò a se mens, men sinewy, ak mens bra yo fò. Non, petèt yo pral andire nan travay di pou yon tan long. Kidonk li twò bonè pou antere ti gason an.
  Eskòt la te pouse Anna ak rele byen fò:
  - Tan ou fini! Ann soti isit la! Se konsa, mwen te depase limit la!
  Janm fanm nan sanble lou anpil. Pi devan se yon vizit nan Sè Marinka. Kounye a li nan soufrans otòn, epi nou bezwen trape tan an. Li bon pou frè ak sè a pa twò lwen.
  Kapital Ameriken domine nan Ikrèn, menm jan ak ofisyèl etranje yo, nan chemen an. Moun ki komen yo menm yo ap viv modèst, men yon bagay tonbe sou yo tou. Nan nenpòt ka, vye rad yo bon mache, ak Anna nan pòv nouvo rad li sanble ak yon mouton nwa.
  Sepandan, jèn fi kondane yo nan rad raye yo sanble ak prizonye nan kan Nazi yo. Yo ka wè nan machin nan tren. Anpil ti fi yo jete nan prizon pou evazyon taks senp, ba yo yon chans pou yo travay. Se poutèt sa, gen anpil travayè fòse nan jaden yo.
  Anna te gen chans, ti fi yo te jis fini yon gwo zòn ak anvan nouvo a yo stomp pye atè pou yon lòt dis vèst. Konsa ou ka pale ak Marina. Aparamman yon ti fi pye atè, mens, nan yon rad trase ak yon nimewo ak yon ti non sou pwatrin li, pa te sanble danjere pou eskòt la, epi li te mache, mete mitray li sou zepòl li. Marinka, tankou Marat, te vin yon ti kras pi wo ak anpil mens depi dènye reyinyon an. Toujou, pa te gen okenn pwoblèm ak manje nan vilaj la Ukrainian.
  Isit la yo manje dapre nòmal la, evidamman ensifizan, pou travay sa yo entansif ak di. Marina te konfese kesyon manman l:
  - Wi, mwen vrèman vle manje! Nou menm trape vè tè, nou lave yo epi fimen yo nan yon fason espesyal, epi pafwa nou manje yo kri. Grangou!
  Anna mande sou sante. Marina reponn onètman:
  - Okòmansman, misk yo te fè mal anpil, dòmi an te espesyalman fè mal, men kounye a mwen te patisipe. Pa gen anyen lòt bagay - nou travay nan lè fre ak tè a. Li pral pi mal nan sezon fredi, machin yo vrèman difisil ak fatigan.
  Manman, sonje moulen k ap vire a, li te ajoute:
  - Ak pousyè!
  Marinka mande sou Marat. Mwen te aprann ke ti gason an te an sante, e menm apre kèk mwa nan travay di, fizikman li te vin pi fò ak tanperaman. Rejwi. Ti frè a gen sètan, e li fò tou. Kounye a papa m nan travay di yon kote nan Siberia, epi li te prive de dwa pou koresponn. Li se sèlman li te ye ke li se toujou vivan, nan ka ta gen lanmò ta gen yon notifikasyon.
  Marina di ak yon soupi:
  "Si se pa t papa m, petèt mwen pa t ap antre nan biznis sa a!" Pase tout lavi ou nan yon wòb raye, e menm ale nan twalèt la nan yon ranje ak chante se yon kochma!
  Anna te eseye souri, li di:
  - Si pa gen kòmantè, apre ven ane, dapre lalwa, ou ka voye yon petisyon pou lage bonè!
  Marina souke tèt li.
  - Nan ven premye ane yo, yo anjeneral pa padonnen, ak eksepsyon de merit eksepsyonèl ... Oke, si ou revele yon chape oswa yon konplo! - Ti fi a menasan redwi sousi solèy-blanchi li nan koulè a nan ble twò mi. - Men mwen pap janm ale nan denonsyasyon an!
  Anna gade pitit fi li. Kouraj, tankou manton Marat a, karakteristik regilye, yon ti jan pwente. Nan konklizyon an, cheve ti fi yo kale chòv, men yo te deja jere yo grandi yon ti kras. Blan, boukl an lò menm te kòmanse pli yon ti kras. Yon ti fi olye wo, e malgre mens li, li pa ditou sanble zo oswa angilè.
  Anna envolontèman mande pitit fi li:
  - E ke ou... Eske yo pat eseye vyole ou?
  Figi Marinka te tranble, li reponn tou dousman:
  - Se pa san li, men... Ameriken yo toujou relijye e yo pa ankouraje li... San otorizasyon otorite siperyè yo. Men, ou ka ofisyèlman anrejistre nan yon bordel ak yon ane nan tèm nan pral ale nan de!
  Anna pa t mande. Li te konnen ke Marinka ta sèlman ofanse pa òf sèvis sa yo. Kè fanm nan te vin pi rèd toujou. Ti fi a reponn ak yon souri:
  - Pa tris... Toujou genyen chans! Gen plis, nan lavi gen anpil plezi.
  Apre sa, bote a emaciated chante, ak ti fi yo ranmase nan koral;
  Kisa ki te pase lamarye a sansib
  Mwen nan soufri ak yon nanm nwa!
  Sonje bèl figi li,
  Kisa mwen kenbe lè mwen ale nan batay!
  Ti fi pye atè chante sou non nèg la, yon bèl romans, epi li gade byen natirèl ak bèl.
  Mwen sonje jan chemen an t ap mache san prese,
  Atravè vilaj lapè, dezè!
  Ou gen rad entelijan sou li
  Etap fasil ak fason pou monastè yo!
  
  Epi zèb an lò ap muri sou jaden an,
  Briz la chase tout bwouya!
  Otodòks pral nan glwa etènèl,
  Limyè espwa nan lapriyè kretyen yo!
  
  Pye atè sou wout yo
  Ti fi a ak mwen repanti nan peche!
  Koube atè epi kwè nan Bondye Sen an
  Li pral peze lavi ou sou balans yo!
  Gad yo se sitou polisye lokal yo e yo te koute tifi yo byen. Prizonye bèl te antre nan teren an, kote sèlman sa ki te pase, kouvri yon tanpèt loraj.
  Epi lè ak yon peal yon vwa soti nan twòn nan,
  Ou pa merite antre nan paradi mwen an!
  Paske sentete nan syèl la
  Pa disponib, pa menm rèv!
  
  Ou se peche nan pwoblèm ki ba, sal,
  Youn ta dwe rete ak rete pandan plizyè syèk!
  Se sèlman kouraj nan viktwa ki gen valè,
  Tankou yon fizyon nan yon sèl lame Ris!
  
  Sòlda nou an pa ale nan tavèrn,
  Bwè vodka, li degoutan - sa ki mal!
  Li se vanyan sòlda ki pi fò - tanpèt la nan mond lan!
  Ki moun ki monte nan Larisi, nou pral efase nan kaka!
  
  Ti fi mwen an desann nan chemen an
  Dèyè zepòl yon sak chire!
  Li pran swen bòt li yo
  Mwen bay tout bagay nan bwat Bondye!
  Ti fi yo tout te gen an komen - yo te rad ak pye fè. Pifò nan yo se deja wo ak gwo ti fi, men gen toujou ti fi piti anpil ak tèt kale. Yo kite menm ti mak pye yo fè. Anna envolontèman koule yon dlo - prizonye yo malere nan rejim nan conquiscador. E pou kilès nan yo te voye yo travay di pandan katòz oswa sèz èdtan nan travay di?
  E deja pran sant, nwa boule,
  Yon horde te baleye nan ti bouk yo!
  Tout peyi a te dechire
  Nan sann yo ak kraze nan vil la!
  
  Se lè sa a ti fi a te fache,
  - Non, se pa yon kesyon de kache nan sousòl la!
  Ak devan an ak tout pasyon yo mande,
  Paske Jezi rele!
  
  Yo ba li yon avyon, pou yo bat Nazi yo,
  Pou vole, glorifye Kris sa a!
  Pou w ka cho nan syèl la klè,
  Pou fèmen syèl la nan Fritz la!
  
  Wi, li goumen ak tout fòs li,
  Apre sa, li lapriyè devan icon nan sa ki mal!
  Pa t 'vle yo te kenbe prizonye nan kavo a
  Ekstèmine reptil yo, pa nimewo a!
  Nan pawòl sa yo, ti fi yo, menm pi fò nan yo, te aplodi epi akselere vitès yo. Anna tou pedale pye atè nan labou cho a. Epi li te kontan. Se tankou w ap retounen nan pwòp jèn ou. Gwo ti wòch nan wout chatouye sèl la fè, ak fatig bese soti nan sa a, epi li montre kè kontan. Ak byenke kontinyasyon an plis nan romans la trè tris, Anna souri lajman.
  Men, nan dènye batay la, li te mal,
  Pou kèk rezon, tank gaz la pete!
  Gen pitye, mwen priye, mwen kriye nan Bondye,
  Se yon pitye si ti fi yo nan dife!
  
  Jezi reponn mwen sevè
  Mwen soufri pou ou, mwen soufri!
  Epi kounyeya kwè m - pa gen sèkèy,
  Toupisan an te resisite moun ki te tonbe yo!
  
  Epi kounyeya, lamarye w la nan syèl la
  Li bon pou li, Li siye yon dlo tèt li!
  Mete konfyans mwen, gen yon kote pou ou tou
  Ou pral fè rèv ou rive vre!
  
  Jis konnen - sèvi Larisi,
  Sa a se fason pou fè Bondye plezi!
  Ki sa ki pou tout planèt la kontan,
  Li nesesè pou sèvi patri a ak fò a tout antye!
  
  Peche prensipal la se vire do patri a,
  Pa ale nan reprimande - kouche nan touf raje!
  Prefere wòl yon boufon mizerab,
  Pa konnen bèlte Seyè a!
  
  Se konsa, ale epi tire revanj sou Nazi yo,
  Jezi te pale tèlman menasan!
  Lafimen an pral disparèt nan lè a santi bon,
  Pral gen tan pou lapè!
  
  ANBA Tsar Vladimir Kirillovich Romanov
  Se konsa, sou 20 avril 1946, 3yèm Gè Mondyal la te kòmanse. Almay, Itali ak Japon atake tsarist lame Ris la. Epi ankò, bagay ki pi dezagreyab te tounen soti - jeneral yo te pase dòmi, premye moman grèv la desizif.
  Von Bock te kraze nan East Prussia, Mainstein te pouse soti nan sid la, ak lejand Rommel la te avanse nan sant la.
  Se vre, lame Italyen an te vin dezoganize epi li pa pare pou konba, men samurai a te goumen anpil siksè. Almay Nazi te antre nan lagè a, mobilize, epi apre twa semèn nan batay fè tèt di, twoup li yo te rive nan Vistula a ak atake Warsaw.
  Men, Lè sa a, vitès la ralanti. Warsaw te defann pa yon bag defans trè pwisan, plis jisteman, kat liy prèske inpignyab alafwa, ak vil la tèt li tounen yon sitadèl. Li ta pi rasyonèl kite kapital la nan Peyi Wa ki nan Polòy bloke epi kontinye, men Hitler ensiste pou pa kite fò ki pa okipe nan dèyè Alman an ak bay lòd pou pran vil la nan tanpèt a nenpòt ki pri.
  Li ta dwe remake ke Führer nan Twazyèm lan, byenke li reyalize pi gwo reyalizasyon yo ak konkèt fenomenn pandan rèy li a, te malad grav ak sendwòm Parkinson la. E kòm yon rezilta, li pa t 'kapab byen konprann reyalite.
  Batay la pou Warsaw te vin tounen yon epizòd sezon Twazyèm Gè Mondyal la. Nazi yo, yo te pèdi plis pase yon milyon desan mil moun ki te mouri ak blese, nan fen pran kapital Peyi Wa Polonè a, men te pase kat mwa edmi nan tan presye sou li.
  Kidonk, tantativ pou devlope yon ofansif sou bò solèy leve a echwe. Se vre, Alman yo te kapab ini nan East Lapris ak okipe pi fò nan Peyi Wa ki nan Polòy - Warsaw ak Krakow. Men, apre kaptire Prag, yon tantativ pou atake Slovaki ak yon bang tounen salop.
  Hitler te kapab goumen nan isterik otan ke li te vle, men Twazyèm Reich la sove. Sepandan, kalkil jeneral Ris yo pou yon blitzkrieg ak yon atak sou Bèlen pa t 'materyalize.
  Nan sezon fredi nan karann-sizyèm, karannsetyèm ane a, ostilite yo te kontinye. Alman yo te eseye avanse ak soufri pèt. Inite Ris yo te antreprann plizyè operasyon ofansif pridan. Yo te repwann rejyon Klaipeda ak rejyon lwès yo nan Lityani te kaptire pa Alman yo, Japonè yo te soufri gwo pèt, men yo te sispann.
  Nan Lafrik, nan sezon fredi, rejiman Ris yo te kapab retounen sa ki te pèdi nan ete a ak rive nan liy orijinal yo. Ak nan kèk kote menm kwen nan byen Italyen.
  Lè sezon prentan an te pase, Alman yo te lanse yon nouvo gwo ofansif soti nan Ewòp. Yo te fè parye prensipal la sou tank super-lou ki peze plis pase yon santèn tòn. Li ta dwe remake ke pi gwo tank Ris "Alexander"-4 te peze sèlman swasant tòn, epi, nan kou, Alman yo jere yo jwenn yon avantaj nan zam zam.
  Men, te gen tou dezavantaj nan itilize mastodon. Espesyalman lè li te nesesè simonte baryè dlo.
  Pa te gen okenn pwen de vi sèl nan lidèchip tsarist la - yo pwodwi tank super-lou poukont yo oswa ou pa.
  Pi gwo batay yo te fèt nan syèl la. Avyon jè detèmine ki moun ki ta gen siperyorite lè. Jiskaprezan, bon jan kalite relatif yo te konsève. Petèt menm Alman yo te yon ti kras devan lame Ris la nan bon jan kalite, men yon ti kras enferyè nan kantite.
  Anplis de sa, desizyon Hitler pou ogmante pwodiksyon misil balistik pa t jistifye tèt li. Chè, men ase egzat zam pa t 'eskize tèt yo. Malgre ke, pou egzanp, li pa ka rele konplètman efikas. Si sabotè oswa espyon mete yon limyè, Lè sa a, li jwenn objektif li yo trè klè. Wi, ak misil kwazyè yo te deja pran presizyon.
  Tank mwayen Ris "Pyè" - 5, an tèm de totalite karakteristik yo, te vin pi bon machin nan klas li a ak mwens pwa, pa enferyè nan karakteristik konba a pi chè "Panther" - 3.
  Yon lòt kat nan Almay te tank-kwirase "Rat", "Mons", "Kaiman". Kòm yon mwayen pou zouti taktik, machin sa yo fò, men li se prèske enposib yo devlope yon ofansif avèk èd yo.
  Avyon ki gen kapasite, malgre karakteristik vòl eksepsyonèl yo, yo te itilize sèlman nan rekonesans ak kòm bonm wo altitid. Yo te kapab monte nan yon wotè ki rive jiska trant kilomèt ak plane sou Moskou, men sivivabilite pòv nan konba ak gwo pri anpeche machin nan avantaj nan sèvi ak li kòm yon avyon de gè.
  Rezon ki fè la pou sivivabilite ki ba a se bag la nan motè jè gwo pouvwa, yon sèl frape sou motè a ak diskèt la pèdi estabilite. Anplis, gwosè avyon an pa t 'kapab mwens pase trant mèt an dyamèt.
  Li te tounen yon bagay ki ankonbran ak chè.
  Alman yo avanse tanzantan nan kòmansman sezon prentan, tout ete, ak jiska mitan otòn. Lame tsarist la te fè tèt di defann ak fouye nan ... Twoup yo nan Twazyèm Reich la soufri trè lou, gwo pèt, epi yo avanse sèlman soti nan yon santèn a san senkant kilomèt. Ak nan Lafrik, pandan se tan, Ris, lame tsarist la, ak sipò nan natif natal yo, te chase Italyen yo soti nan peyi Letiopi ak Somali, okipe Tripoli nan Libi.
  Ansanm ak frima, lè a rive pou jeneral Ris yo refè sa ki te deja pèdi. Men, menm yo pa t 'ankò gen fòs nan desizif kraze menm batay yo. Rive nan fen mas 1948, Alman yo te sèlman pouse tounen nan pozisyon orijinal yo. Men, nan Afrik, Italyen yo te prese soti nan Libi, epi yo te deja antre nan Tinizi. Nòmalman twoup Ris yo te avanse nan Lafrik ekwatoryal.
  Nan mwa me, Alman yo ak lame alye yo te deja avanse. Te gen lagè ak fatig. Isit la Larisi gen yon avantaj aparan nan resous imen.
  Yon fwa ankò, siksè Alman yo piti. Men, marin tsarist la frape Japon soti nan plizyè gwo achipèl maritim ak chase samurai a nan fen otòn - mete Endonezi sou bòt yo nan falconers yo.
  Nan sezon fredi, lame Ris la te lanse yon gwo ofansif san atann nan alp lanèj. Plan an se te pou pèmanan enfim Itali, ak fòse Alman yo gaye fòs yo sou nouvo fwon.
  Toudenkou ak odas la te peye. Wòm tonbe nan fen mwa janvye. Lejand vil kote fòtèy papal la te lokalize ak relasyon senbolik yo konekte ak li ak pi sere, fil fil fè-nœuf.
  Alman yo te pouse ankò pi lwen pase Vistula a ... Men, sa ki pi enpòtan, nan mitan mwa avril, Itali te vin konplètman gratis. Sòf si, nan kou, transfòmasyon an nan youn nan pwovens Ris yo ak yon satrap nonmen pa Monak otokratik la ka konsidere kòm liberasyon.
  Men, an 1949, Almay Nazi te deja goumen prèske poukont li. Japon te pouse tounen nan peyi manman yo, pandan y ap Espay ak Pòtigal kontinye tann. Ak chans yo nan pouvwa nan masak sa a te degrengole.
  Men, lè nan sezon lete an, Twazyèm Reich la, grate moute rezèv yo, ankò te ale nan ofansif la, diktatè Pòtigè Salazar te deklare lagè sou Larisi. Tolya te enkyete sou siksè yo nan twoup Ris yo nan Lafrik di - yo te deja okipe Boston, ak pwoche bò fwontyè yo nan Lafrik di sid ak Angola. Se sèlman isit la USA a te jwe wòl li. Truman a trètr allusion ke pouvwa ki pi pwisan nan devlopman ekonomik pa ta manke pwòp li yo epi yo pa ta pèmèt Larisi etabli ejemoni mondyal la.
  Nan nenpòt ka, Generalissimo Franco te montre kontrent, men Salazar pa t '. Ouvèti yon nouvo fwon pa Pòtigè te kreye pwoblèm pou lame Ris la ki te antre nan Aljeri.
  Men, nan ete a nan kòmansman an nan otòn, Alman yo echwe pou pou reyalize anyen enpòtan. Yo kouri nan yon defans nan pwofondè. Ak pi lou supertank nan mond lan "Mons" -3, ki te rive nan yon pwa nan 10 mil tònn, ak yon kalib bonm nan 2000 milimèt, pwouve yo dwe sèlman yon enkonpreyansyon trè koute chè. Malgre abondans nan zam anti-avyon, li te detwi pa avyon atak Ris, blese grèv lè nana.
  Lè sezon fredi a te rive, lame Ris la te transfere kòb la nan batay la nan Lafrik.
  Pòtigè, twoup kolonyal yo pa t twò fò. Lame tsarist la, ak sipò Arab yo ak popilasyon lokal la, avanse. Nan sezon fredi, yo te libere Angola, koupe Alman yo soti nan Lafrik di sid ak Madagascar. Nan sezon prentan an, batay te ogmante plis nan Alji ak Kamewoun. Nazi yo te fè bak, men li te trè difisil pou avanse. Men, toujou siksè apre siksè.
  Ak an Ewòp, te gen yon kalm, eksepte pou batay lè.
  An 1950, Larisi Otokratik te kontinye ogmante pwodiksyon zam yo. Li te gen yon avantaj akablan nan resous yo. Ostrali finalman te vin anba kontwòl eta Ris la.
  Nan ete a, Fritz la kouri, pouse, jete dè milye de misil balistik nan pozisyon Ris, menm te fè bonbadman nan Moskou lè l sèvi avèk Fau pwolonje-ranje. Men, yo pa reyalize prèske anyen. Kole ak souf.
  Ak kòmandman tsarist la tou dousman fini manje Lafrik ... Batay yo pou Maròk trennen sou jouk nan fen fevriye 1951. Men, nan lòt men an, kominikasyon yo nan Twazyèm Reich la sou kontinan nwa a te finalman kase.
  Lafrik di sid ak Madagascar toujou kenbe tèt, ak nan sezon prentan 1951 lame Ris la te lanse yon ofansif kont Nijerya finalman nivo devan an.
  Nan ete 1951, Alman yo te eseye avanse ankò ... Ak Larisi yo bourade sou Lafrik di, ak bourade Japon ak avyon. Samure te defann sèlman Metropolis la, men fè tèt di pa t 'vle fè lapè.
  Sa ki pi enpòtan, nan fen otòn, tout Afrik ekwatoryal te vin anba kontwòl Anpi Ris tsarist la. Koulye a, Twazyèm Reich la, reyèlman rete anba kontwòl, se sèlman peyi yo bat nan Lwès Ewòp.
  Ane 1952 te make pa ofansif la nan twoup Ris sou Madagascar ak Lafrik di sid, osi byen ke konkèt la nan siperyorite lè pa aviyasyon Ris. Nan mwa septanm 1952, dènye koloni Alman an sou kontinan nwa a te tonbe. Li ka wè ke kounye a, lespri a Prussian te finalman soti.
  Santi dezespwa nan pozisyon yo, Japon te siyen yon gwo rann tèt nan Novanm nan. Reparasyon kolosal yo te enpoze sou Tè Solèy la k ap monte ak twoup Ris yo te mennen nan.
  Malgre ke Anperè Hirohito te kenbe tit fòmèl li, Japon te jwenn tèt li nan depandans vasal sou Larisi.
  Epi sou 1ye janvye 1953, twoup Ris finalman te kòmanse ofansif desizif yo an Ewòp. Adolf Hitler ki te malad grav la pa t menm vle tande pale sou lapè, oswa sou kèk kalite rann tèt onorab. Malgre ke li se deja vizib nan je a toutouni - Almay se trè fin itilize.
  Ak lame Ris la akeri nouvo tank pafè "Pyè" -7 ak "Alexander" -10 ak pwoteksyon dinamik ak kokiy plim. Apre sa, li kouri ale nan zetwal yo. Plis espesyalman, Bèlen.
  Batay nan East Prussia te trè fè tèt di. Koenigsberg te antoure nan kòmansman mwa fevriye, li tonbe sèlman nan mwa avril.
  Nan mwa janvye-fevriye, Alman yo te chase soti nan zòn ki ant Vistula a ak Odè a. Nan mwa mas, Larisi yo te pran Vyèn, ak nan mwa avril Bavaria.
  Bèlen te tou pran aspè nan mwa avril - mwa sa a te tounen soti yo dwe tankou yon sèl kè kontan pou tsarist Larisi. Ak atak la te fini ak tonbe nan kapital la fachis. Hitler pa t 'komèt swisid. Li te mouri nan Bonn, nan anpil nan maladi enkurabl li yo.
  Men, tou pa yon iwoni etranj nan sò oswa kaprisyeuz Pallas, sa a te rive sou 30 avril. Se vre, pa 1945, men 1953. Men, uit ane siplemantè ke Nemesis te ba li klèman pa t benefisye salo dyabolik la. Se sèlman plis san ak plis lanmò.
  Epi Hitler li menm te soufri pou yon tan menm pi long pase nan istwa reyèl.
  Rann tèt la te tonbe tou nan yon dat menm jan an, 9 me 1953. Se konsa te fini 3yèm Gè Mondyal la.
  Li te dire yon ti kras plis pase sèt ane. Li te reklame yon total de plis pase san ven milyon lavi moun. Li difisil pou kalkile egzakteman. Ewòp te tounen san. Larisi te soufri tou kolosal domaj, pou yon peyi ki gen yon kwasans popilasyon anyèl nan plis pase twa pousan, sa a se pa fatal.
  Men, Tsar Vladimir Twazyèm lan menm te pran yon etap san parèy - li legalize poligami. Menm Legliz Otodòks la te fè yon konsesyon nan zafè sa a, ki te pèmèt yon kretyen gen kat madanm.
  Epi an jeneral, katechism la te revize sou anpil pwoblèm, pou adapte reyalite modèn yo.
  Larisi konplètman te pran kontwòl Lafrik di, anplis ti posesyon Panyòl, Ostrali, Otrich, peyi Alman sou Odè a, enkli Itali, ak tout byen samurai ak Alman nan pwovens Lazi ak Pasifik la.
  Lafrans, Bèljik ak Holland divize Almay, kite Alman yo sèlman Bèlen ak yon pati nan peyi ki antoure li. Ak an menm tan an yo rekonèt tèt yo kòm vasal Ris.
  Rezilta sa a nan lagè a plis ranfòse pozisyon nan Vladimir III.
  Lè a rive pou estabilite relatif. Etazini te devlope poukont li e li te gen zam nikleyè. Ak Tsar Vladimir Romanov tou akimile yon asenal desan. Larisi te dijere byen li yo, epi pa te gen okenn dezi patikilye konkeri yon lòt bagay.
  Anplis, lansman de satelit te pete, ak Lè sa a, vòl la nan yon nonm nan lespas - li te rive tou an 1961, sèlman sou 9 me, men te gen de kosmonot Ris Oleg ak Natasha sou tablo nan yon fwa. Ak vòl nan tèt li te plis grandiosely furnished.
  Nan lane 1969, tou de Larisi ak Etazini an menm tan te vole nan lalin lan. Epi li te yon zouti reyèl nan espas.
  Pli lwen ekspansyon devlope pi vit pase nan istwa reyèl. An 1981, pye yon kosmonot Sovyetik te mete pye sou Mas, e an 1984 sou Venis. Premye koloni regilye yo te kòmanse bati sou Lalin nan. Mèki te vin tounen yon nouvo etap pou imen an 1991.
  Ane kap vini an pa t tèlman amizan pou Larisi yo. Pi gwo Tsar Vladimir Kirillovich te mouri. Rèy li a te vin pi long la pou tou de dinasti Romanov la ak tout istwa a nan Larisi: swasant-de ane! Lè sa a, li dwe admèt, yo te tounen ane nan reyalizasyon gwo, menm si yo te oblije peye yon pri kolosal pou yo.
  Kòm pa te gen okenn gason gason nan Vladimir Kirillovich, yon konfli legal leve. Wa a li menm te deside li trè tou senpleman - li te deklare pitit fi l 'Mari siksesè a. ak eritye. Yon monak otokratik ka fè anyen, li pi wo pase lalwa ak lalwa li menm. Men, reprezantan ansyen branch Nicholas II a te revòlte. Anplis de sa, Mikhail Alexandrovich Romanov kite pitit. Premye pitit gason an, ak Lè sa a, depi pitit pitit la te mouri relativman jèn, ak pitit pitit la. Se konsa, yon lòt konkiran pou fòtèy la leve, ki deja nan liy lan nan Alexander III.
  Zafè a te pran sant lagè sivil... Men... Apre gwo rasanbleman ak diskisyon nan Sena a, yo te adopte yon konpwomi. Jenn pitit gason Mari a, George Premye a, te pwoklame anperè. Epi jiskaske li rive nan laj, yon konsèy rejans kolektif dirije, ki gen ladann tout presedan prensipal yo soti nan fanmi enperyal la.
  Sou sa, tout bagay te deside.
  An 1993, yon kosmonot Ris te ateri pou premye fwa sou youn nan lalin Jipitè yo. Planèt la jeyan tèt li se twòp - yon esansyèl ensipòtab, ki ou pa ta vle menm yon lènmi. Sou li, yon tas kafe peze, ak yon mato!
  Konsèy la rejans te egziste tou apre George premye a te antre nan twòn nan kòm yon monak legalman konpetan. Otokrasi a te rete inebranlabl. Malgre ke kwasans lan nan alfabetizasyon ak konsyantizasyon nan popilasyon an - nan lane 2000 yo te entwodwi inivèsèl edikasyon segondè obligatwa, ak te bay monte nan yon dezi konplètman natirèl pou pi gwo libète politik ak reprezantasyon nan estrikti pouvwa nan tout popilasyon an sivil nan Anpi Ris la. Apre sa, pral gen plis Chinwa ak Endyen nan li pase Larisi.
  Anplis de sa, nan sitiyasyon sa a, aristokrasi a pa t 'kapab ale pou demokratizasyon ak yon fòm palmantè nan gouvènman an. Noblès Ris la te ka fonn, epi sètènman ta fonn nan vag moun yo komen ak etranje yo.
  Se konsa, monak la sou fòtèy la te vin tounen yon garanti vre - estabilite ak dominasyon nasyon debaz la.
  Ak nan 2012, evènman an pi gwo te pran plas - planèt ki pi lwen nan sistèm solè a, Pliton, soumèt bay astwonòt Ris! Ak soti nan Venis, premye legim ak fwi yo grandi sou yon planèt etranj yo te sèvi sou tab la nan monak la.
  
  PA LAGE TI DISK
  ANOTASYON
  A aza/chans tonbe yon plak zo rèldo ak yon ologram revele Adolf Hitler konesans nan tan kap vini an, ki te tounen soti yo dwe trè danjere pou mond lan. Fuhrer a pou yon ti tan refize atake Sovyetik la ak pou tan ke yo te atak nan Lwès la.
  . CHAPIT #1
  Vwayajè nan tan an te tonbe aksidantèlman yon ti kondwi difisil ak yon ologram sou li. Ak nan li te istwa a nan planèt Latè. Epi li te tonbe nan men SS yo, ak nan yon kolonèl trè entelijan. Epi li te kapab jwenn nan Himmler ak Hitler. Epi yo te aksepte li epi yo te gade ologram la. Apre sa, yo te tire konklizyon.
  Premye a tout, nan kou, Hitler te deside. Kounye a li te resevwa konesans sou ki jan lagè a ta ale.
  Epi, nan kou, mwen te fè kèk ajisteman. An patikilye, li pa t 'sispann tank yo toupre Duker. Epi li te bat angle yo. Wi, ak Lafrans te capitile kèk jou pi bonè, piske Nazi yo te gen bon konesans sou kantite ak dispozisyon twoup yo.
  Men, bagay ki pi enteresan an se pi lwen ... Hitler deside debake twoup yo nan Grann Bretay ak konkeri li. Epi li te sanble tankou yon mouvman fò. Se konsa, anvan sa, Fritz la te gen dout. Hitler li menm se yon gwo Anglofil, e seryezman konte sou alyans Grann Bretay ak Twazyèm Reich kont Sovyetik la. Men fwa sa a tout bagay te klè.
  Anplis de sa, Hitler te deja konnen pou asire w ke li pa ta posib yo negosye ak Grann Bretay, ak Sovyetik la te trè fò militèman ak fòme rezèv twò vit. Se konsa, li pa fasil pou fè fas ak li. Epi ou dwe premye kreye yon flòt tank pwisan, kont trant-kat.
  Epi toujou jwenn resous yo nan koloni angle yo. Lè sa a se bagay prensipal la - Lè sa a, Twazyèm Reich la pral gen rezèv inonbrabl ak pouvwa. Ak nan kou Britanik yo kounye a se pi fèb. Twoup yo ki te pèdi toupre Duker yo pa te konte.
  Anplis de sa, Hitler kounye a te gen enfòmasyon egzat sou defans kòt Britanik yo ak konprann pi byen ki jan yo fè yon lagè lè. Anplis de sa, Fuhrer te nonmen Speer Minis Zam ak Minisyon, e li te ba l pouvwa ijans - bay lòd pou transfere ekonomi Twazyèm Reich la ak peyi okipe yo nan yon baz lagè. Ak pwodiksyon an nan zam nan Almay te ogmante dramatikman - espesyalman avyon. Sa te fè li posib pou genyen batay lè a pou Grann Bretay, epi pote soti nan aterisaj la. Ak nan kou li trè, trè fre.
  Koulye a, Hitler te konnen anpil plis sou opozan li yo. Se poutèt sa deside deklare lagè total pi bonè, epi anvan Twazyèm Reich la te kòmanse pèdi. Li klè ke alye yo fò. E ke pandan ke Wehrmacht la pa anbourbe ak Sovyetik la, Grann Bretay yo ta dwe elimine. Jwi moman sa a.
  An menm tan an, nan kou, transfere kantite maksimòm faktori nan twa orè epi sèvi ak travayè etranje yo. Ak nan kou sa a se byen grav. Epi bati plis soumaren. Sonje ke an menm tan an li te posib pou pou genyen lagè a soumaren.
  Alman yo te devlope potansyèl yo nan yon vitès akselere. Ak bourade Britanik yo nan syèl la. Anplis de sa, yo te fè yon souflèt kraze, kaptire Malta kareman. E sa te enpòtan tou. Hitler te pale sevè ak Franco epi li te fòse l kite twoup Alman yo pase epi pran Gibraltar. Apre sa, Fritz la kouri ann Afrik an bèf. Ak presyon an sou Grann Bretay t ap grandi.
  Epi li te sanble ke Britanik yo pa te gen okenn chans ... An prensip, fason li ye. Etazini pa t 'ouvètman antre nan lagè a. Ak aterisaj la te fèt nan mwa septanm nan, apre aviyasyon Britanik la te siprime pa fòs siperyè Luftwaffe la. Wòl desizif la te jwe pa efò Speer, moun Hitler te nonmen nan mwa me epi li te bay lòd pou transfere ekonomi an nan yon baz lagè. Epi li te reyisi. Twazyèm Reich la byen vit te pran momantòm ak konplèks militè-endistriyèl li yo. Kapasite nan faktori avyon Alman yo pèmèt pwodiksyon an nan katrevendis yon santèn avyon pou chak jou. Ak Grann Bretay pa t 'kapab reziste pouvwa sa a.
  Plis yon lòt mouvman fò sou pati Hitler pou pèmèt fanm goumen nan syèl la.
  Ak isit la se Albina ak Alvina - de bèl pye atè nan yon bikini ap goumen nan lè a.
  Yo trè fre peze Britanik yo.
  Albina desann yon avyon Britanik ak zòtèy pye l 'ak kriye:
  Nou pral chire tout bagay an miyèt moso!
  Alvina tou koupe lènmi an ak talon pye l 'ak kriye:
  - Se pral viktwa nou!
  Wi, si ti fi yo goumen prèske toutouni, Lè sa a, li pral grav. Se konsa, lènmi an pral chire an miyèt moso ke li pa pral sanble ase pou pèsonn. Ki jan ti fi pye atè nan bikini fò yo.
  Men, si yo deja kòmanse squeal ak gwonde, Lè sa a, sa a se yon blokaj konplè.
  Alvina, ki te frape yon lòt machin angle, bay:
  - Nou pa ka bat!
  Albina, li koupe Anglè a, di tou:
  - Nou se pi fò!
  Ti fi yo definitivman fre. Marseille tou fè byen. Hitler te peye atansyon espesyal sou li. Ak fenomèn sa a nan ace a, ki te mete plizyè rekò nan Dezyèm Gè Mondyal la, te revele pi bonè.
  Bagay ki pi enpòtan an se, nan kou, aterisaj sou tè. Alman yo te gen yon pwevwa move tan egzat, ak konesans nan defans bò lanmè, kidonk aterisaj la te trè byen.
  Nazi yo te aji avèk konfyans. SS "Wolves" batayon ti fi yo te patisipe nan batay la. Fanm vanyan sòlda yo te goumen nan sèlman yon bikini ak pye atè, ki te fè yo irézistibl. Lè sa a, mwen dwe di, se yon desizyon trè revele ak fre.
  Nazi yo te kontinye atake ... Epi imedyatman tèt pon sou tè Britanik yo te kaptire nan mouvman an.
  Gerda ak Charlotte, te souflete pye yo nan flak otòn yo, te tire sou twoup angle yo epi yo te rele:
  - Nan lagè sen an, pral genyen viktwa nou an! Drapo Imperial pi devan - tout bèl pouvwa pou ewo yo tonbe!
  Ak lòt ti fi, voye grenad ak pye atè, te montre pi wo klas yo, gwonde:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou
  Pa gen anyen ki pral bat nou!
  Avèk kouraj nou pral detwi lènmi an,
  Volonte nou an se yon monolit!
  Ak tout bon ti fi yo te jis etonan. Ak an reyalite - ti fi sa yo se super!
  Men, lè yo menm tou yo wete soutyen yo, epi yo te montre agresyon inflexible sa yo, li reyèlman te vin - super!
  Gerda, ki t'ap tire sou opozan, di:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Epi ak talon pye li li lanse yon grenad. Ak detwi yon anpil nan lènmi.
  Charlotte, tou, te voye yon sitwon ak zòtèy pye li yo, te chire yon pakèt ènmi epi li di:
  - Pou kominis aryen!
  Christina goumen tou nan koupe opozan ak gwonde:
  - Pou Manman Lapris!
  Magda te lanse yon kado touye moun nan lanmò ak talon pye l ', woule:
  - Pou gwo jalons ak reyalizasyon!
  Ti fi yo sanble ap anraje byen. Epi yo montre klas yo. Ak byen enpòtan.
  Ki kote li ye kont ekip tifi yo, sitou si yo chire soutyen yo - reziste!
  Ti fi, nan kou, si yo montre klas, yo pral montre li trè siyifikativman.
  Ak ki jan yo gwonde nan tèt yo nan poumon yo.
  Wi, ki kote Twazyèm Reich la kont sa a reziste ...
  Men, finalman, Fritz la kontoune Lond. Li deplase sou kare li yo.
  Epi Churchill kouri al Kanada.
  Britanik yo rann Lond pou evite destriksyon. Epi jeneralman reziste olye fèb. Epi yo te bat yo ansanm.
  Angletè tonbe. Yo te mete yon wa pro-Alman sou fòtèy la epi yo te fòme yon gouvènman ki te dirije pa Premye Minis Mosley.
  Lè sa a, te kòmanse konkèt la nan koloni yo nan Angletè. Epi Alman yo t ap prepare pou yo mache bò solèy leve. Apre sa, yo kolekte tank nouvo. T-4 la te modènize pou yon zam ki pi pwisan. Ak T-3 a te resevwa yon zam ak yon barik ki pi long.
  Churchill, nan kou, vire ke li nan mitan janm li yo epi yo te kòmanse mande Etazini yo antre nan lagè a. Men, Amerik te pèdi dezi li pou wè ki jan Nazi yo te fò.
  Epi te gen kèk chanjman nan teknoloji. Alman yo, fè "Tiger la", mete motè a ak transmisyon ansanm ak nan yon sèl blòk ak atravè, gwo kay won an te fè pi piti ak pi etwat, ak tren an te chanje nan yon pi lejè ak plis pratik.
  "Tiger la" kòm yon rezilta te tounen soti yo dwe mwens pase de mèt, ak peze mwens pase trant-uit tòn. Ki, ak yon motè sètsan (700) chwal, te bay l 'ak mobilite bon. Ak pwoteksyon an te menm pi bon, depi zam la te chita anba pant yo. Se konsa tank la tou senpleman pa pran.
  Machin sa a te san parèy.
  Apre kapitulasyon ak soumèt Grann Bretay, pwosesis pou kaptire koloni yo te kòmanse.
  Alman yo pa t 'gen tan atake Sovyetik la nan sezon prentan an nan karant-yon sèl. Ak nan sezon lete an li te evidan ke yo pa ta dwe nan tan anvan sezon fredi!
  Se konsa, Hitler te deside pa ale nan Larisi pou le moman. Epi depi Etazini ka kreye yon bonm atomik, ou dwe soumèt yo anvan. Malgre ke jwenn Amerik lòt bò dlo se pa fasil. Men ou dwe...
  Premye a tout, Alman yo nan mwa me 1941 te fè operasyon Icarus pran Islann. Epi li te fonse ak entelijan. Lè sa a, nan Greenland ak Lè sa a, nan Kanada.
  Te gen yon konvèsasyon - èske Stalin ta vle rantre nan kowalisyon aks la? Epi tou ale nan lagè ak Etazini yo? Tantasyon an te, nan kou, gwo. Men, Stalin te kenbe konsistans la ... epi li pa t 'antre nan lagè a.
  Epi Alman yo t ap vin pre USA. Japon te bat flòt Ameriken an nan Perou Harbour epi sezi anpil tè. Alman yo jere pran peyi Zend tou. Epi se te mouvman fò yo.
  Hitler te bay lòd akimilasyon twoup yo nan Ajantin ak Brezil. Ak kolekte fòs kolosal la. Epi tou deplase atravè Kanada. Japon bloke Etazini ak Istm Panama. Apre sa, yo te kòmanse mete presyon sou Ameriken yo soti nan tou de bò.
  Alman yo te kapab konvenk Ajantin ak Brezil antre nan lagè kont Etazini. Otorite Twazyèm Reich la te gwo. Amerik gen yon ekonomi fò, men yon lame olye fèb. Epi li ap peze lou. Ak lanmè a, Japonè yo te plonje prèske tout flòt la. Ak Amerik te anba atak nan flòt la soumaren. Ak trè pwisan kraze defèt nan bato pwisan ak transpòtè avyon. Ki tou detwi tout moun.
  Hitler te pran lènmi an pou peze e li te kòmanse kraze tankou yon kraze zo. Epi li fè mal.
  Ak ti fi yo ap kraze Ameriken yo nan syèl la. Ak tank la "Tiger" nan vèsyon an modènize te vin tounen yon machin fre. Apre sa, li bat tout moun tankou yon mato-pike.
  Hitler, jan yo di, se yon terminateur asasen. Ak ti fi yo nan Wehrmacht la se tankou vanyan sòlda asasen ak frape lènmi an.
  Pou egzanp, de pilòt soti nan Twazyèm Reich la - Albina ak Alvina te rele yo A - yon kare, yo bay nòt kont trè briskeman. Pandan ke Marseille te konsidere kòm chanpyon an. Nan mwa jen 1943, li te pote kont li nan katsan machin epi kòm yon rezilta te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak dyaman. Epi sa a se senkyèm degre.
  Men Albina ak Alvina te gentan ratrape li. Plis pase twasan (300) machin ki te tonbe yo chak, yo te resevwa Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman. Men koulye a, yo te deja apwoche katsan. Epi yo pa t ap sispann.
  Men, Albina te peze zòtèy li yo sou pedal volan an epi li t'ap chante:
  - Glwa pou gran patri a!
  Epi yo tire yon koup nan avyon Ameriken.
  Alvina, kontinye tire, tou bat. Li te desann de avyon Lame Ameriken ak pye l 'epi li griye:
  Nou se reyalizasyon rayisman!
  Ti fi yo separe. Yo trè ajil nan batay.
  Albina tire kanon li epi sifle:
  - Glwa patri a - fwèt!
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Gwo glwa!
  Alman yo te peze Ameriken yo anpil. Apre sa, yo te pran bon jan kalite a nan avyasyon yo.
  E-50 la te tounen yon bon devlopman. Tank sa a te tounen soti ak yon kanon ki pèse blende ak rapid-dife. Epi ak bon pwoteksyon devan.
  Sherman Ameriken an se pa rival li. Ak Pershing tou. E-50 la te pwouve yo dwe yon bèt nan yon machin.
  Alman yo nan karant-twazyèm ane a rete nan Greenland, epi yo te kreye yon pye nan Kanada. An menm tan, diplomasi Alman te genyen Brezil bò kote l, ansanm ak Ajantin, ki te obeyisan depi lontan. Ak pwomosyon an te kòmanse nan tèt pon sid yo.
  1944 te yon ane desizif. Twoup Alman ak Japonè yo te anvayi Meksik, epi yo te kaptire prèske tout Kanada, anvayi Alaska tou. Lè sa a, ostilite yo te finalman transfere nan peyi Etazini. Sou teritwa li yo, batay reyèl yo te kòmanse pran plas.
  Ak nan kou, tank yo Alman nan seri E yo te montre tèt yo yo dwe trè danjere ak machin konba. Kote Ameriken yo devan yo. Fachis yo gen fòs konsa.
  Espesyalman lè ekipaj tank Gerda a ap atake e ap kraze twoup ameriken yo.
  Li gen yon machin seri E-50, ajil ak rapid. Li gen yon longè barik 100 EL ak yon kalib zam 105 mm. Si tankou yon zam gouges.
  Gerda peze bouton joystick la ak zòtèy pye l, li tire yon pwojektil, li frape lènmi an avèk presizyon epi li di:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Charlotte, ti fi wouj sa a te bat Ameriken yo tou, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi li te chirpe, li te montre dan li:
  Glwa pou twoup irézistibl nou yo!
  Kristina tou tape janm li ajil, chiselé ak dwèt li epi rele:
  - Glwa pou ewoyis Wehrmacht la!
  Magda, lè l sèvi avèk dwèt long yo grasye nan janm li yo, tou bat ak kriye:
  - Glwa Wehrmacht irézistibl la!
  Epi kat ti fi pral pran li epi gwonde nan tèt poumon yo:
  - Nou se reyèl malfini, ak plen ewoyis! Epi nou vole tankou zwazo, pitit gason patri a brav!
  Gerda tire ankò ak zòtèy li. Li frape machin Ameriken an epi li sifle:
  - Non, pa pitit gason, men pitit fi!
  Charlotte tire sou machin Ameriken an, li rache tourèl li epi li di:
  - Natirèlman, pitit fi yo trè ewoyik!
  Christina souflete advèsè li. Li te pèse lènmi an nèt, epi li sifle, montre dan li:
  - Nou se machin yo reyèl nan lanmò!
  Magda tou tire sou lènmi an. Li kase zam lènmi an, li frape fwon lènmi an epi li rele:
  - Epi nou se machin ki pi pafè nan mond lan!
  Epi ti fi yo te kriye nan koral:
  - Glwa pou Almay, tout bèl pouvwa, tank yo ap kouri pi devan! Divizyon Twazyèm Reich la akeyi pèp la brav!
  Nan ti bout tan, Alman yo te vrèman fè byen, ak twoup yo te fè nòt yon viktwa apre lòt.
  Etazini, nan kou, gen yon ekonomi fò, men yo pèdi an tèm de teknoloji. Espesyalman tank ak avyon jè. Alman yo te deja gen ME-262 X nan pwodiksyon seri, ak avyon sa a te tou de siviv nan yon vitès ki gen plis pase 1150 kilomèt alè, ak ame ak senk avyon 30-mm kanon. Ameriken pa ka reziste yon machin konsa.
  Alman yo te gen tou yon zwazo XE-262, fasil pou fabrike, prèske antyèman fèt an bwa, trè lejè ak manyabl. Men, XE-262 la, akòz mas twò ba li yo ak gwo vitès, li te difisil tou pou jere e li te mande pilòt trè kalifye. Men, li te gwo pou style Huffman a, ki te travay nan rapwòchman. Epi tou pre li kraze Ameriken yo.
  Men, san konte Marcel, te gen tou de ti fi: Albina ak Alvina. Yo te depase twasan avyon yo chak epi yo te resevwa Lakwa Knight an Lakwa Iron ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman. Kwaze Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds gen jiskaprezan sèlman Huffman, ki moun ki te tire desann plis pase senksan avyon, ak Rudel, avyon an atak lejand, frape soti plis pase senksan tank, ak anpil lòt sib tè. Ak disèt plis avyon.
  Nan Twazyèm Reich la, yo te apwouve tou sizyèm degre nan Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds, bay moun ki rive nan yon milye avyon ki te tonbe, oswa menm kantite tank kraze.
  Kwa Knight sa a ta dwe tache ak omwen yon santèn dyaman, epi li ta pi gwo pase kwa lòt Knight yo. Se konsa, prim lan te pa sèlman onorab, men tou, chè.
  Albina ak Alvina ap vole atravè syèl la. Yo tire avyon Yankee yo epi yo chante nan dan yo:
  - Bèl fi,
  Gwo zanmi...
  Ta gen fòmidab mesye -
  Ak gwo kout pye!
  Albina vize zam avyon an avèk èd zòtèy li yo, li frape Ameriken an epi li di:
  - Limyè nan je kè kontan!
  Epi li fè yon klin sou patnè li. Li koupe tokay li. Li te kraze lènmi an an miyèt moso lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li di:
  - Pou kominis ak viktwa bèl pouvwa nou yo!
  Albina te korije patnè li a, li te tire avyon Yankee la:
  - Pou kominis aryen!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Pandan se tan, lagè a te kontinye. Ameriken yo te klèman pèdi devan pi bon lènmi nan teknoloji ak fòmasyon, e menm lè l sèvi avèk divizyon etranje yo.
  An patikilye, Yankees yo gen tank prensipal Sherman la. Oke, kote li ye kont prensipal E-50 Alman an. Machin Nazi yo te gen yon blende devan 250 milimèt, blende bò 170 milimèt, ak yon pwa swasanndis tòn ak yon motè 1200 puisans ak yon ogmantasyon motè.
  Li ta dwe remake ke Sherman a pa t 'kapab menm penetre bò Alman an, depi zam E-50 la an pant. Menm Sherman ak yon zam disèt pye, koukouy, pa t vrèman pran yon Alman abò. Men, tank sa a pa t 'masif.
  Apre sa, Alman yo pran konfyans nan tank Ameriken an soti nan senk kilomèt lwen. Anplis, li gen yon silwèt wo. Ameriken yo te gen Pershing yon ti jan pi bon. Men, tank sa a pa t 'tan masiv tankou Sherman a, epi toujou zam 90-mm li yo pa t' ase pou yon batay efikas.
  Sèlman "Supershing" te kapab antre Alman E-50 nan bò la. Benefis yon zam ak yon kalib 90 mm ak yon longè barik 73 EL. Men, nan lòt men an, to a nan dife se sèlman kat jij pou chak minit kont douz pou Alman E-50 la, ak pwa a nan senkant tòn twò gwo pou yon motè 500 puisans. Wi, ak zam la se ensifizan. Nan fwon mastodon prensipal Alman an, Ameriken yo toujou pa t kraze. Ak Fritz la tou te gen yon E-75 ak yon zam kalib 128 mm ak yon epesè blende bò 210 mm anba pant, ak menm pi bon pwoteksyon ak yon motè 1500 puisans.
  Se konsa, depi nan konmansman an, US la te pèdi. Se sèlman tank T-93 la, pi jisteman yon zam pwòp tèt ou ki peze katrevendis twa tòn, ak yon epesè blende frontal 305 mm ak yon kanon 155 mm, te kapab goumen tèt-sou mastodon Alman yo.
  Men, pèfòmans kondwi zam pwòp tèt ou sa a pa t enpòtan, menm jan ak pousantaj dife a. Ak Alman yo detwi li ak avyon.
  Se konsa, Ameriken yo kòm yon antye pa t 'fè byen, epi yo te san espwa pèdi.
  Ak twoup Alman yo te vin pi pre ak pi pre New York ak Washington.
  Roosevelt sipliye Hitler pou lapè.
  Men, Fuhrer a sèlman te vle rann tèt konplè san okenn kondisyon. Washington te antoure. Epi Nazi yo te kòmanse yon atak sou kapital ameriken an.
  Ekipaj tank Gerda te goumen pou yon demen pi klere. Epi li te genyen san okenn pwoblèm.
  Ti fi a menm te kòmanse tire non sèlman ak zòtèy toutouni li yo, men tou ak pwent tete wouj yo nan tete li. E sa te ede anpil.
  Charlotte te tire tou lè li peze pwent tete rubi li yo sou bouton joystick la ak pepiman:
  - Grandè a nan kominis manti nan yo pa yon pwason, men yon balèn!
  Christina, tire, peze bouton yo nan joystick la, te note:
  - Epi nou menm Alman yo pral bati pi gwo kominis la!
  Magda, ki te tire pwent tete wouj sou opozan li yo, te bay agresif:
  - Kominis la pi klere! Sèlman moute, pa yon etap desann!
  Gerda lonje dwèt sou kanon an ak zòtèy pye li yo, epi li vire obusè Ameriken an ak yon piki byen vize, konfime:
  - Pou kominis aryen!
  Apre sezon otòn nan Washington, Amerik byento kapitile. Epi li te rive 31 janvye 1945.
  Dezyèm Gè Mondyal la fini. Epi monte Hitler sou pouvwa a te kowenside ak capitulasyon Amerik la.
  Te sanble gen yon peryòd lapè long. An reyalite, tout lagè yo fini, Etazini yo te kaptire, e kisa ou ta vle plis? Men, te gen yon lòt gwo pwisans ak koloni: Japon. Ak Hitler te vle konkeri li, osi byen ke Sovyetik la.
  22 jen 1945 te kòmanse envazyon an nan lame a nan Twazyèm Reich nan Sovyetik la.
  Sou kisa Lame Wouj ka konte nan kondisyon sa yo? Fòs yo deja trè inegal.
  Men, aparamman, Larisi ak lòt nasyonalite toujou gen kèk kalkil.
  Apre sa, yo goumen vrèman difisil.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ap goumen kont Nazi yo.
  Tifi tradisyonèlman pye atè ak nan bikini. Epi sa a se kredo yo. Yo goumen ak feròs sovaj.
  Natasha, tire soti nan yon mitray, remak:
  - Nan kisa nou bon, pou nou konn goumen!
  Zoya, te tire sou lènmi an, te dakò:
  - Nou kapab!
  Epi li voye yon grenad ak zòtèy li.
  Augustina te griye sou Nazi yo ak yon mitray, epi ak anpil eksitasyon, rele, voye yon grenad ak talon pye li:
  - Mwen se destriksyon sa ki mal la!
  Svetlana, tou tire sou lènmi an, ak tire avèk presizyon, koupe lènmi yo ak voye yon sak eksplozif ak pye fè l ', akòz ki tank la vire sou, pwovokan bay:
  - Mwen pral moulen Twazyèm Reich la an poud!
  Epi ti fi a kole lang ankò.
  Men vanyan sòlda yo. Avèk yo ou ka goumen kont prèske nenpòt mons. E menm Hitler a.
  Natasha, ki t ap tire sou Nazi yo, e ki t ap defann Moskou, te chante:
  - Nou kraze anba jouk bèf la,
  Nou toupizi anba jouk enfidèl yo...
  Zoya, tire sou Fritz la, li lanse zòtèy li ak pye l, li lage yon sifle asasen:
  Men li bouyi nan venn nou
  Syèl la nan slav yo...
  Augustina, te tire sou Nazi yo, e li te aji avèk anpil enèji, li te bay yon grenad ak talon pye l, li kontinye:
  Ak soti nan bèl rivaj yo,
  Nan rivaj Kolyma...
  Svetlana te chante ak pasyon sovaj, jwe ak misk janm li yo, ak mozayik laprès yo bay:
  Tout sa a se Latè nou an,
  Tout sa se nou!
  Ak isit la ti fi yo, mwen dwe di, te ak gwo vanyantasyon ak agresyon kolosal.
  Pèsonn pa ka sispann yo, anyen pa ka bat yo. Move chen mawon kraze lènmi an, move tigrès salye ewo yo.
  Oswa petèt eroin. Isit la yo se ti fi yo jwèt aza nan vòl ki pi wo a nan yon zwazo.
  Men, si yo goumen, Lè sa a, soti nan kè a ....
  Ak Alenka ak ekipaj li sou tank la KV-13. Yon machin ki pare pou reziste konpozisyon Alman yo, piramid. Ti fi a tire sou lènmi an, li chante:
  - Tank nou yo, se jis yon mirak,
  Soti nan dezè rive nan lanmè nò!
  Nou pral dechire ou, kwè Jida,
  Bèt terib la pral detwi!
  Anyuta konfime ak kòlè, tou tire sou lènmi an ak èd nan zòtèy pye li yo:
  - Mwen pral chire lènmi yo ak moulen yo an poud.
  Alla chak jou ap chaje lènmi an avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Pou grandè kominis wouj!
  Maria tou bat lènmi an, li fè yon piki byen vize ak branch pi ba li a epi li gwonde:
  - Pou bèl viktwa!
  Marusya tou, avèk èd zòtèy pye li yo, te deplase lènmi an, kòm li te frape l, epi rele:
  - Pou lide ki pi wo nan kominis!
  Senk yo te goumen kont Nazi yo tankou terminators.
  Ak pilòt Sovyetik tou te goumen nan syèl la. An patikilye, Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova.
  Yo te goumen tankou ewo fi sezon. Sèvi ak zòtèy fè, yo voye pwojektil lè. Yo frape lènmi yo trè byen.
  Anastasia te peze pwent tete wouj li sou bouton joystick la, li frape fachis la epi li di:
  - Glwa pou lide kominis yo!
  Tire sou lènmi an lè l sèvi avèk pwent tete frèz, Akulina mwatye toutouni tou te woule:
  - Glwa pou ewo yo nan Sovyetik la!
  Sa yo se ti fi cho ak fò isit la. Ki jan yo goumen tankou bèt reyèl. Epi yo gen pasyon superimen ak fòs kolosal.
  Anastasia, kraze Nazi yo, chante:
  - Anwo planèt la malere te pandye,
  Fritz mal k ap bouyi fènwa...
  Okipan an rayi rach li,
  File epi koupe tèt ou!
  
  Sepandan, li pa yon pion,
  E pa janm mache anba jouk bèf la...
  Li fè move lènmi yo tounen ti dife,
  Pral vin chèf monn yo!
  Lè sa a, gen Elizaveta sou yon zam pwòp tèt ou-propulse SU-100. Yon machin ki gen yon kanon 100 mm ki pi pwisan pase T-34-85 la e ki pare pou goumen ak lènmi yo.
  Ti fi nan tank la, nan kou, nan yon sèl bikini.
  Elizabeth te peze bouton joystick la ak zòtèy pye l yo, li te tire avèk presizyon sou lènmi an, epi li te woule:
  - Pou Larisi a nan kominis!
  Lè sa a, Ekaterina te tire nan vire, lè l sèvi avèk pwent tete wouj nan pwatrin li pou tire.
  Li frape tank Nazi a epi li di:
  - Pou siksè nan bati kominis!
  Elena te tire tou sou advèsè li lè l sèvi avèk zòtèy li yo. Li kraze barik yon tank piramid, li fè tout bagay byen.
  Apre sa, li di:
  - Pi klere a nou pral gen kominis!
  Lè sa a, lupanula ak Euphrosinia, byenke li se nòmalman jis yon chofè. Men, ti fi a frape ak anpil presizyon, bat mizo tank Nazi a.
  Apre sa, li di:
  - Kominis nou an pi klere pase solèy la!
  Ti fi yo sou tank la pye atè ak nan yon bikini gade trè bèl ak karismatik. Epi yo gen tete ak pwent tete wouj konsa.
  Elizabèt te chante ak plezi;
  Ann kraze jouk bèf la, kwè fachis,
  Mwen pral deplase mòn si sa nesesè...
  Pral gen yon epòk, epòk kominis la,
  Mwen pral vole nan syèl la ak yon chante!
  Epi ankò, ti fi a ak pwent tete wouj li pral peze bouton joystick la epi frape Nazi yo.
  Se konsa, Fuhrer a pa pral jwenn li yon ti kras.
  Avèk ti fi sa yo, li klè ke Sovyetik la toujou vivan, ak Hitler pa ka kraze li tèlman fasil.
  Malgre ke Alman yo ap monte pi devan ...
  Gerda ap goumen sou tank E-50 U a, Lè sa a, pral gen yon kraze ki ka touye moun. Se konsa tout moun ap bat sou li.
  Li peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l 'yo, epi li frape yon trant-kat ak gwonde:
  - Pou kominis, gwo aryen an!
  Charlotte goumen, epi ak zòtèy pye l 'yo voye tou yon pwojektil ki ka touye moun ak kriye:
  - Sa bon!
  Christina te pran l, li bat li ak èd zòtèy pye l 'nan lènmi an ak yon so ki ka touye moun epi li woule:
  - Pou gwo viktwa!
  Ak Magda, tou, tankou yon lupaneet ak yon so ansasen, avèk èd nan yon talon pye, lupanula soti nan mitray ak gwonde:
  - Pou supermen!
  Se konsa, Lame Wouj la se sere soti nan sa a.
  Isit la Agatha ak Adala ap goumen sou yon diskèt. Gèrye kontwole machin nan avèk èd nan joysticks, epi deplwaye inite ki pi pwisan sa a. Se konsa yo kraze opozan yo. Apre sa, yo frape ak reyon chalè ki soti nan lè a. Literalman detwi pouvwa a nan rival yo.
  Agatha, tire sou lènmi an, gwonde:
  - Fache pasyon mwen!
  Epi ak yon talon fè wonn, tankou si peze.
  Adala, tire sou lènmi, ak konfyans deklare:
  - Se pouvwa sèlman!
  Epi tou li sèvi ak zòtèy li yo kont lènmi an.
  Ti fi yo vrèman gaye. Ak sa yo, an n di dwat batay bèl.
  Se konsa, li trè difisil pou Sovyetik la reziste pouvwa sa a.
  Albina ak Alvina tou goumen ak frape desann lènmi ak zòtèy pye yo fè. Ak anpil menasan.
  Ak ti fi yo kraze Lame Wouj la ak gwonde:
  - Chen mawon blan rasanble nan yon pake,
  Se sèlman lè sa a espès yo pral siviv ...
  Moun ki fèb yo peri - yo touye yo ...
  Netwaye san sakre!
  . CHAPIT #2
  Alman yo ak alye yo ap peze Lame Wouj la. Epi detwi Larisi.
  Men, ti fi Sovyetik tou goumen an retou. Epi yo montre pi wo klas yo.
  Anastasia Vedmakova sote nan avyon an. Li leve l 'nan lè a, li mache rèd ak gwonde:
  - Pou gwo kominis!
  Ti fi a goumen nan kilòt pou kont li. Epi li bèl anpil.
  Ak Akulina Orlova menm wete soutyen li, epi sèlman yon lach batay. Epi ti fi a fre anpil.
  Akulina se yon ti fi super, ak èd nan zòtèy fè li frape lènmi an ak kriye:
  - Glwa kominis!
  Mirabela Magnetic te mete sèlman kalson naje. Tankou yon ti fi bèl ak batay. Ak ki jan li kriye:
  - Mwen gen yon fi ki super!
  Epi tou ak èd zòtèy fè, li pèse lènmi an.
  Sa yo se ti fi yo ak trè fre ak frisky. Se konsa, yo kraze tout kowalisyon fachis la sou glas tankou yon klib.
  Men toujou Wehrmacht la ap avanse.
  Lè sa a, kat ti fi yo te genyen t'ap nonmen non an lejand. Malgre ke an jeneral chemen bèl pouvwa yo te kòmanse nan karannyèm ane a. Himmler te konvenk Fuhrer a eseye batayon fanm nan batay, ki soti nan Aryen ki te resevwa fòmasyon espesyal.
  Batay la te montre ke fanm yo pa ditou yon lyen fèb epi yo konnen ki jan yo goumen byen. E an menm tan pote mwens pèt pase gason. Vanyan sòlda yo te goumen tou nan enfantri a, souflete pye yo sou sab cho nan dezè Sahara a. Ak metrize tank yo. Èske w gen teste "Tiger la", nan batay ak Grann Bretay.
  Sò a nan tank la Panther te tounen soti yo dwe enteresan. Nan istwa reyèl, tank sa a pi bon ak dezyèm pi gwo nan Twazyèm Reich la te jwe yon gwo wòl nan Pantsval la. Nan altènatif la, "Panthers yo" prèske pa t goumen. Yo pa t gen tan pran tanpèt metwopòl Britanik la. Plis avanse ak pwisan "Panthers" -2 te antre nan seri a pou batay kont USA a.
  Epi, koulye a kat yo te resevwa yon "E" -50 menm pi pwisan ak pafè, distenge pa zam fò ak pwoteksyon.
  Gèrye yo te santi anpil konfyans. Kontwòl tank la se pi modèn ak joysticks. Dènye machin nan. Menm motè turbine gaz la. Men, gen tou anpil nan "Panthers" -2. Trant-kat se pa yon rival li tankou yon machin.
  Gerda te chita sou yon fotèy. Li te bikini. Ti fi yo deja abitye goumen mwatye toutouni. Sab cho nan dezè a boule pye yo, ti wòch mòn yo pike plant yo. Men, vanyan sòlda yo pa t kraze ditou epi yo pa t 'fwote nan poud.
  Kòmandan ekipaj la, ki te resevwa anpil rekonpans, sifle:
  - Epi kounyeya Larisi kont nou! Nouvo avanti ak viktwa ap tann!
  Li souke tèt li blan tankou nèj. Natirèl blond, trè bèl ak ate.
  Charlotte te souri.
  Ti fi sa a te gen cheve kwiv wouj ki te boule tankou yon flanm dife. Epitou yon bote, ak yon tan an kwiv. Nan yon bikini, bronze, miskilè. Ak pye atè, stomping sou sab cho ak wòch byen file.
  Dyab la dife te fè remake:
  - Larisi yo se petèt opozan ki pi fanatik nou yo!
  Christina leve vwa li. Cheve li se jòn kwiv, tou boule tankou yon flanm dife, men ak yon ton an lò. Ak menm tan an, misk, ak bote. Ekspresif ak an menm tan figi dou. Ak yon bikini. Janm ki gen so pou mil sou yon sifas ki di ak boule, men ki pa pèdi favè yo ak liy lis. Zòtèy yo fè yo byen taye ak trè ajil.
  Ti fi wouj la mande:
  - Poukisa ou panse sa?
  Magda reponn pou li. Ti fi sa a gen cheve blan-lò, blond siwo myèl. Trè bèl, miskilè, ak yon figi ekspresyon, ak je safi-emwòd. Pye yo tou fè tèt di toujou, ak pinga'w wonn ak zòtèy dwat. Petèt Magda gen figi ki pi sansib la, prèske dou, malgre manton vanyan li. Gerda, pa egzanp, sanble pi di. Yon ti kras douser pase Christina, ak yon ti jan perversely tankou sòsyè Charlotte a.
  Magda te fè remake:
  - Yo gen yon sistèm totalitè tankou nou. Se poutèt sa yo pi di!
  Gerda te souri epi li reponn:
  - Tank Sovyetik yo se yon pakèt metal bouyon. Nou pa ta dwe pè yo!
  Magda reponn dousman:
  - Nan seri a KV, li plen ak mastodon. Espesyalman KV9.
  Ti fi yo ri. Dènye tank la te vrèman tounen yon "chèf" - machin nan pi lou ak twa zam: de 152 mm ak yon sèl 122, ak yon pwa nan twasan tòn, ak yon zam devan 200 mm. Youn nan modèl ki pi san siksè nan bilding tank. Li pa t posib pou transpòte yon tank konsa. Ak machin nan se tou senpleman yon fatra nan lajan! KV-10 la tou te antre nan seri a - yon machin ki gen twa zam 107 mm ak yon pwa de san tòn, yon kalite destriktè tank.
  Pa pi bon lide pou mete de zam sou tank la. E menm plis pase twa. Isit la Stalin, nan kou, te montre tirani. Ak anpil entèfere ak peyi a. Sepandan, yon tank ki soti nan seri Isov te devlope tou. Men tou gwo ak lou. Sèl diferans ki genyen nan seri KV a se yon tantativ pou mete zam la nan yon pant rasyonèl. Men, Lame Wouj la pa t fè lagè, kidonk teknik la pa t amelyore anpil. Epi pa te gen okenn pratik konba nan sèvi ak machin.
  An jeneral, Alman yo te itilize kat ane nan reta an konparezon ak istwa reyèl la plis fwitye.
  Charlotte wouj-chveu peze zòtèy pye l 'sou joystick la. Tire nan bunker fwontyè a. Yon kokiy 105mm frape zam Sovyetik la epi li vire l. Set konba a te kòmanse chire, ak kokiy yo te eklate.
  Sòsyè wouj la sifle:
  - Mwen se yon Knight terib - sou jenou ou sovaj! Mwen pral bale tout lènmi yo nan peyi a sou sifas tè a!
  Ak grin nan dan pèl, ak klere nan je emwòd. Ti fi yo vrèman pi wo.
  Christina ri epi li reponn:
  Koulye a, mwen pral tire!
  Epi tou tire sou lènmi an. Yon kanon 76mm Sovyetik te tire. Koki a frape fwon an pant nan E-50 la. Ak rikoche koupe. Li jis sonnen nan zòrèy ti fi yo.
  Gerda te bat pye l' epi li di:
  - Ala yon pasaj!
  Epi li menm li te tire pwochen piki a ... Tank Alman yo te tire nan zòn ki gen gwo ranpa Sovyetik la. E-100 la tou te travay. Machin sa a tou te tounen yon dérivés sourit la. Pa yon trè bon lide pou yon tank de zam. E-100 la deja sispann.
  Olye de sa, modifikasyon atak nan seri "E" antre nan seri a. Men, yon sèl sa a toujou ap travay. Epi tire pwojektil.
  Charlotte ri byen rèd epi souke pye l.
  - Lagè se yon eta terib, men li kaptive tankou yon jwèt!
  Ak ti fi a tire, ak trè byen.
  Christina te montre dan pèl li. Li se yon pantè kanivò, predatè.
  Zam Sovyetik ap tire, epi devan yo gen teren min. Teletank Alman yo ap deplase. Ak bonm yo atak travay ak yon gwonde sovaj.
  Pòs fwontyè woule alantou. Ord Hitler yo travèse fwontyè a.
  Magda di li pa twò enjenye, li tape pye l sou zam la:
  - Nou bale yon defans solid, men panikul asye!
  Gèrye yo te fè yon klin youn ak lòt. Defans Sovyetik la te byen pwisan. Espesyalman yon anpil nan min. Ak sa a retade Alman yo. Men, yo toujou jere pou avanse pou pi devan.
  Bonm yo te travay sou pozisyon Sovyetik, ak avyon atak tou te soti anwo. Prese nan pwofondè yo nan defans Lame Wouj la ak TA-400, youn nan modifikasyon ki pi tèribl nan bonm yo. Otan ke sis motè, ki gen ladan jè yo. Apre sa, yo ap bonbadman ak detwi vil Sovyetik yo.
  Gerda ki t ap tire, li di ak yon souri:
  - Nan batay, nou se bèt, men ak lespri yon moun!
  Epi tire ankò. Detwi yon kanon Sovyetik. An jeneral, sa a se yon ti fi nan echèl ki pi wo a. Epi li tèlman fre.
  E-50 a te tire nan pozisyon Sovyetik, li menm pratikman san yo pa domaje. Blende pant machin nan ak asye simante te bay rikoch ekselan. Kokiy Sovyetik pa t 'kapab menm grate Alman yo byen.
  Christina sonje tès yo nan "Tiger la". Lè sa a, li te premye tank Alman an mas-pwodwi. Okenn nan kokiy yo ta ka lakòz domaj nan Tiger la. Britanik yo tonbe anba kou li. Men, isit la se yon kanon disèt pye, pèse nan fwon an. Lè sa a, ti fi yo prèske mouri. E gèrye a te sonje sa a. Ki jan yo te pwòch ak zo granmoun fanm nan ak kouto a, santi souf glas li.
  Ti fi a fwote plant li kont kwen an. Li reyèlman te vle sote soti nan tank la epi kouri. Li se tankou yon vanyan sòlda dirèk.
  Christina te chante ak aplom:
  - Bwouya ble, ak twonpe toupatou!
  Gèrye yo ri... Videyo yo te trè sexy ak erotik.
  Ak zam la te travay ak tire. Li pa t menm panse pou kanpe. Tout moun voye kokiy apre kokiy. Kraze pozisyon Sovyetik yo an bato ak fragman.
  Yon chante ki t'ap chante nan gwo lou ki dèyè yo;
  Sòlda a toujou an sante
  Sòlda a pare pou nenpòt bagay...
  Ak pousyè tankou nan tapi,
  Nou ap soti nan chemen an!
  Epi pa sispann
  Epi pa chanje janm yo -
  Figi nou klere
  Bòt klere!
  Epi ankò pouvwa a nan yon bonm jè tonbe sou pozisyon Sovyetik yo. Epi ankò, destriksyon ak tout zòn fòtifye yo voye jete. Ak zam yo vole nan tout kalite direksyon.
  Plizyè douzèn tank Alman ap tire an menm tan epi detwi tout bagay.
  Gerda santi l tankou yon Bagheera soti lachas. Isit la premye liy defans Sovyetik la te deja detwi. Men, sòlda Lame Wouj yo toujou ap foule ak tire sou Alman yo.
  Pami konbatan yo genyen pyonye tou. Jèn Leninis yo volontèman antre nan Lame Wouj la. Pifò nan ti gason yo pye atè ak nan bout pantalon. Yo mete tèt yo, meli melo.
  Epi pyonye yo ap mouri...
  Charlotte, ki te dirije dife a, gronde:
  - Epi pyonye yo, se bagay la, tout peyi a t ap gade!
  Li tire sou Larisi yo, ak Christina, ki te sifle ak venen:
  - Nou sanble ak falkon, vole tankou malfini!
  Epi ankò li kite yon souri dife. Bèl fi...
  Plizyè tank Alman te deplase anba tè. Apre sa, yo te parèt nan dèyè twoup Sovyetik yo, sa ki lakòz panik ak grifye mitray. Nazi yo te parèt tankou moustik nan yon kochma.
  E-50 te wè mouvman an nan trant-kat nan optik yo. Gerda fè dan l' epi li komanse lonje barik la. Machin Sovyetik ak yon ti gwo kay won T-34-76 ak trè mobil. Eseye yon sèl sa a epi jwenn li. Ti fi a deja gen eksperyans, men machin Sovyetik la toujou kontrèman ak Sherman Ameriken an.
  Ak distans la Ris la se prèske senk kilomèt.
  Ti fi a grate talon pye l, Charlotte chatouye l ant zòtèy li. Ti fi yo ri.
  Lè sa a, Gerda tire sou machin Ris la. Koki a jon trè pre, prèske grate zam la ... Men, toujou sot pase yo. Gerda bat metal la ak pwen li anmède.
  Magda di patnè li:
  - Ou frape kò a! Li pral pi fasil pou rive la!
  Gerda pase makèt la bay Magda epi li di:
  - Se konsa, ou fè li tèt ou!
  Magda te chante avèk antouzyasm:
  - Tè a nan fenèt la, tè a nan fenèt la ... - Ti fi a pran joystick la ak dwèt li epi li peze bouton an, li kontinye chante. - Tè a vizib nan pòt la!
  Ak pwojektil li jis frape baz tank Sovyetik la. Machin nan pete epi fann. Li te kòmanse boule ... kokiy Sovyetik pete andedan matris la.
  Magda souke dwèt li epi li di:
  - Gade kijan mwen jwenn li! Epi ou di...
  Charlotte te sifle, li te dekouvwi dek li.
  - Nou pale ankò, nan diferan lang!
  Nouvo machin Sovyetik parèt. Trant-kat te ale an premye. Machin mobil ak anpil. Lè sa a, nou te deplase soti nan seri a BT. Sa a se yon kalite demode wou-cheni. Antediluvian T-26 yo te tou avanse, ki pa kapab otreman ke grate zam Alman yo. Plis pwisan ak pi lou HF avanse nan fen anpil. Ak yon anpil nan sòlda nan pye.
  Christina ri ak gronde:
  Oke, nou pral montre yo!
  Machin Alman yo te louvri dife nan yon distans ki long, ap eseye pin enfantri Sovyetik la sou tè a. Yo menm tou yo detwi tank ak lòt bèt vivan.
  Avyon atak Sovyetik te parèt tou nan syèl la: pi popilè Ilys la. Yo atake fòmasyon Alman an. Konbatan Hitler yo te kouri pou yo. Se te yon vrè pil fatra. Alman XE-262 avyon de gè, trè ajil ak ajil ak manyablite. Yo atake teknoloji Sovyetik, peze tankou yon fè.
  Charlotte te tire ankò. Antre nan BT Sovyetik la, li grogne:
  - Pawòl sa a se pa yon istwa fe... Istwa a pral devan!
  E-50 te kanpe e li te reflete kont atak Sovyetik la. Kòmandman pa trè ki gen eksperyans jete rezèv tank la aktyèlman nan touye a. Ak machin Ris yo te frape - tankou poul nan yon rache. Apre sa, yo te goumen ak yo byen.
  Gerda tire yon kout bal, li kase fwon trant-kat yo epi li sifle:
  - Ki sa ki se Kreyatè a - yon lanfè blese!
  Charlotte te tire tou, li te jwenn sib la, machin Sovyetik yo te deplase nan yon liy dwat, ak ti fi yo jere yo tire. Ak an jeneral, sa a kat nan fenomèn yo.
  Harpi wouj la chante:
  - Pwazon nou touye tout moun!
  E vanyan sòlda yo te kontinye tire, montre dan yo fò ak gwo tankou chwal.
  Christina twit ak aplonm:
  - Pwazon nou touye tout moun!
  Magda frape trant-kat yo, li jape:
  - Sa a se rezilta nou an!
  Veronica, Oksana ak Natasha, ansanm ak lòt ti fi, te kite antouraj la. Batayon ti fi yo te bay lòd pou yo fè bak nan dèyè a, paske vanyan sòlda yo te gen pratikman pa gen okenn zam anti-tank. Stalenida Pavlovna te gen eksperyans nan lagè a, k ap sèvi kòm volontè nan peyi Espay. Apre sa, mwen te konprann ke twoup fwontyè yo pa t 'kapab reziste tank yo nan seri "E". Ti fi yo, sepandan, frape soti plizyè transpòtè, men yo menm yo soufri pèt.
  Koulye a, batayon an gaye e li fè bak.
  Veronica, Oksana ak Natasha, yo te jete bòt yo, yo te kite pye atè, ak kòsaj limyè. Twoup Sovyetik yo pa pare pou repouse kolòn tank lou yo. Epi pa gen anyen tou senpleman kraze nan tank E-50 la. Chans la sèlman se domaje tren yo. Men, nan machin sa a, woulèt yo sitiye sou charyo separe, epi li trè difisil enfim yo.
  Ti fi yo te deplase bò solèy leve nan Woods yo, ak nan ti gwoup. Yo te sanble anpil manyen. Yo foure pantalon yo, epi nan chemiz limyè sèlman. Cheve long, blond, yon ti kras boukle koule desann. Pye fè yo bèl chatouye pa zèb la, epi pafwa monte desann. Tout bagay sanble trè erotik. Tete montre nan chemiz mens.
  Veronica, k ap rache zèb la ak pye l, li di:
  - Damn li - lagè a jis kòmanse, e deja ou gen fè bak!
  Oksana, ki gen cheve blond te yon ti kras wouj, griyen dan li, reponn:
  - Apre sa, mwen pa t 'gen okenn ilizyon espesyal! Hitler konkeri prèske lemonn antye... Eseye ak yon foul moun konsa, ou ka okipe li!
  Natasha souke cheve blan nèj li epi li di:
  - Tout moun vle tanpri... Li difisil pou fè fas ak yo! Être fidèl pa fasil!
  Veronica souke tèt. Cheve li tèlman lò ak bèl. Li se gwo.
  Men, Victoria kenbe yo. Yon ti fi wouj. Cheve yo tankou dife. Se konsa poignant. Van an te soufle epi, sanble, li se banyè a pwoletè k ap flote, tankou yon cheve nan dife.
  Victoria wete chemiz li epi li ekspoze tors li. Tete li yo te plen, pwent tete li yo te wouj, tankou pavot. Bèl vanyan sòlda. Ak kò fò li ki byen antrene ekspoze.
  Natasha ri, li fè tors li tou, li remake:
  - E kò nou bèl... Nou se jis amazon!
  Veronica souke tèt li.
  - Èske li pa twò radikal - ekspoze pwatrin lan! Ou dwe swiv règ yo nan desans!
  Victoria souke tèt li epi souke boukl wouj li yo.
  - Nan yon sosyete kominis - règ yo nan moralite, konsèp la se relatif. - Ti fi a souke tete li, pwent tete wouj li yo te klere anpil. - Lè ou toutouni se pa yon peche. Pli presizeman, konsèp peche a se prèt, men kwayans nou an se libète nan moralite boujwa!
  Natasha konfime, souke jarèt li ak elastik:
  - Pi pre lanati! Pi pre natirèl! Ak nidite natirèl!
  Oksana te souri tou e li te degaje tors li. An reyalite, nan chalè ete a, ki jan bèl li se lè tete yo fè. Epi van an soufle yo. Yon bèl ti fi, ak nidite ap vini. Tout ti fi yo se atletik, ak figi, kò yo toutouni nan vanyan sòlda yo gade trè Harmony.
  Bèl ti fi mache sou chemen an. Yo tèlman adorabl ak trè atire.
  Veronica pepi, li souke tèt li.
  Men, li pa nan tout estetik plezi!
  Victoria souke tèt li negatif.
  - Non! Nou gen gwo kò! Epi nou gade toutouni jis gwo!
  Natasha souke tèt li, li sote, li di:
  - Li te bon yo te toutouni ... Men Ilyich te vini ak yon zam!
  Oksana te karese pwatrin li epi li di:
  - An reyalite, jarèt mwen an super!
  Victoria te chante avèk antouzyasm:
  - Oh, tifi, epi nou se atakè! Bous, bous, ak bous! Nou te wè dola - mòn an lò!
  Natasha, souke tete li, li chante ak yon souri:
  - Yo te konn toutouni, pye atè, move!
  Epi yo kat yo pete ri. Ti fi yo fese ak pye atè, leve talon pye yo. Bèl vanyan sòlda. Dèyè yo gen sakado ak fizi atak PPSh. Cute vanyan sòlda, trè bèl bagay.
  Veronica di dousman:
  - Devan Bondye, nou tout egal... Epi nou pral oblije reponn pou debòch!
  Natasha ri epi li reponn ak tout detèminasyon:
  - Pa gen bondye! Sa a se yon istwa fe!
  Victoria, souke tete toutouni li a, li di avèk antouzyasm:
  - Bondye te envante pa pwisan nan mond sa a pou kenbe pèp la soumèt!
  Veronica souke tèt an lò negatif.
  Lè sa a, ki moun ki te kreye linivè a?
  Victoria ri epi li reponn:
  - Linivè yo tèt yo grandi tankou fèy sou yon pye bwa. Yo grandi nan anyen. Lè nan infini byen lwen yon pye bwa nan linivè a te kòmanse grandi nan grate, e depi lè sa a anpil linivè te parèt.
  Natasha ri epi lonje lang li, li di:
  - Li fè cho! Èske nou ka retire pantalon nou?
  Victoria sipòte lide a:
  - Se yon gwo lide!
  Ak tout twa ti fi unaniment te debarase m de pantalon yo, rete nan kilòt yo. Ak ki kò fò ak miskilè yo genyen. Senpleman manyifik, ak voltige.
  Oksana chante ak plezi:
  - Ravèt la gen antèn, fi a gen kilòt toutouni!
  Se sèlman Veronica ki te rete ak pantalon li woule ak chemiz li sou li. Li reponn ak repwoche:
  - Li pa bon pou w toutouni konsa! E si yo wè nou!
  Natasha ri epi li reponn:
  - Epi kite yo menm wè! Mwen renmen eksite gason!
  Victoria ri, souke kwis li prèske toutouni, li reponn:
  - Gason yo se fatra - jis fatra!
  Epi li frape yon chanpiyon fre ak yon pye fè, li te ajoute:
  - Ala bèl sa se pran yon étalyon epi monte li!
  Oksana di ak yon souri:
  - Lè yo karese w, se bèl... Sitou si mesye yo jèn, bèl...
  Natasha te raple tifi yo:
  - Sonje, nou kenbe ti gason an. Yon timoun bèl bagay, e pou asire w li gen gwo pèfeksyon pi lwen pase ane li yo!
  Victoria niche bouch li epi li di ak lanvi nan vwa li:
  - Li ta bon pou tcheke li soti!
  Veronica jape endiye:
  - Ala move bagay ou di! Ou pa ka pase nan betiz santiman moun konsa! Espesyalman lè li rive Alman, men yon ti gason!
  Oksana ri epi li reponn:
  - Eskize nou, men kè mwen tèlman move...
  Natasha fasilman konfime:
  - Alman yo ap avanse, epi mwen vle rèv sou yon bagay bon! Pou egzanp, sou ti gason yo!
  Victoria sijere ak yon ri:
  - E si ou reyèlman kenbe gason? Li te tèlman gwo!
  Veronica reponn sevè:
  - Fanm yo dekore ak modesti, pa awogan asèlman!
  Victoria souke tèt dife li negatif. Li te bat pye l' ak jape:
  - Non! Se jis pa gen pi gwo plezi, chwazi yon nonm tèt li ak trennen l 'nan kabann. Cheveu wouj li-dyab la souke boukl kwiv wouj li yo epi li kontinye. - Sa a se li jwenn mete nan touf raje pou dedomajman pou yo plezi, epi yo pa desann ale nan ale.
  Veronica te di sevè:
  - Sèks san yon rezon se yon siy yon moun sòt! - Epi li te ajoute. - Sa a se kontrè ak nòm yo nan moralite kominis!
  Victoria pa dakò:
  - Lenin tèt li te di - madanm yo ta dwe komen!
  Natasha ri epi li di:
  - Oke, mwen pa ka di ke mwen jete tèt mwen sou mesye yo konsa, men li se bèl jwe yon wòl aktif! Si ou menm ou renmen chwazi pou ki moun frape! Men, nan pati nou an, li pa rive nan sa.
  Victoria souke tèt an akò.
  - Wi, nou gen sèlman ti fi ... Men, ou ka jwenn sou kloti a! - Ti fi a pepi ak anpil plezi. - Peyizan, moujik... Mesye nou yo ap rale sou vant yo avèk zèl!
  Veronica souke tèt li negatif.
  - Non, Lenin pa janm di sa!
  Natasha di nan yon pwotestasyon:
  - Non, se egzakteman sa Vladimir Ilyich te di! Anba kominis, tout bagay pral an komen, enkli madanm!
  Victoria ri epi boumonnen:
  - Fanm yo bon... Gason yo pi bon toujou! Eh, yo dwe kaptire, yo dwe vyole la pa yon konpayi antye.
  Ti fi yo ri nan inison. Epi Victoria, souri, te ajoute:
  - Apre sa, yo bat li ak bou fizi! Ak talon yo ta mete dife ak yon flanm dife mou epi voye ak korbit!
  Natasha te choute yon boul ak pye l 'epi li woule:
  - Talon yo kontan lè yo bat yo ak banbou! Isit la nan Lachin, tifi ak ti gason yo te bat ak baton sou plant fè yo. Epi yo te renmen li!
  Victoria chante ak plezi:
  - Ki tòti nan Hollywood! Se sèlman kat, pa moun!
  Veronica te fè yon ti sajès fè remake:
  - La a ou pral ale nan lanfè ... Ou pral tòtire, epi talon ou yo pral boule pa sèlman ak banbou, men tou ak fè wouj cho!
  Natasha chante, sere pwen li byen sere:
  - Black Raven nan pwochen pòtay la!
  Victoria, souke sen li yo, ak pwent tete wouj, kontinye:
  - bèso, menòt, bouch chire!
  Oksana, ki gen tete tou toutouni, li souke ranch li, li reponn:
  - Konbyen fwa apre batay la tèt mwen!
  Veronica te sipòte enpilsyon an, li t'ap bat pye l':
  - Soti nan blòk koupe ki gen anpil moun mwen te vole kote ....
  Natasha bele ak kòlè, souke tete li:
  - Kote Peyi a! Kite yo rele lèd!
  Victoria fese ak kriye, trese ranch li yo, apèn kouvri pa kilòt transparan:
  - E nou renmen li, menm si li pa bèl!
  Oksana sipliye, li t'ap fè jenou ate li:
  - Salo fè konfyans!
  Veronica di ak yon soupi:
  - Nou se gad fwontyè Sovyetik. Epi nap pale tankou bouzen kloti. Eske sa posib...
  Victoria chante nan repons:
  - Mèsi Stalin-lidè! Pou estipid, je vid! Pou lefèt ke nou se tankou yon pou, ou pa ka viv!
  Natasha te menase dyab wouj la ak pwen li:
  - Nu, ou konsa pa greyhound! Ou pral nan yon seksyon espesyal!
  Victoria te di:
  - Byento Alman yo pral vini nan Moskou ... E deja Stalin pral pran nan yon kaj!
  Oksana ri ak objeksyon:
  Èske w panse rezilta lagè a se yon konklizyon ki pa t janm bliye?
  Victoria reponn byen seryezman:
  - Ki lòt bagay? Hitler gen plis pase mwatye nan mond lan anba okipasyon, plis Japon ak koloni li yo. - Ti fi a fache mete so grasyeuz, pye fè li. - Epi nou pa menm gen tank desan! Seri KV a se yon parodi nan machin. T-34 klèman twò piti. Men, yon tank nòmal pa te kreye! Ak kokiy ki pèse zam yo pral pi mal pase sa yo Alman yo!
  Natasha te fè yon gwo soupi epi li bouke:
  - Nou dwe dakò ak sa! Ay, tank nou yo toujou tèlman enpafè. E KV? Wi, yo kraze...
  Ti fi yo te tonbe an silans ak jwe yo tonbe.
  Vreman vre, deja premye èdtan yo nan lagè a te montre ke T-34-76 a pa gen yon bwat konplètman serye, e menm plis konsa seri a KV. Ak sa ki move, tank la pi lou, se pi fèb li adapte a mouvman. Ak zam devan 200 mm pa ase pou kenbe kokiy yo nan menm kanon Panther-2 88 mm, epi yo pa sa yo ki nan E-50 la.
  Kòm li te tounen soti sanzatann, machin Alman yo se yon lòd nan grandè pi fò nan zam devan an ak kapasite nan pran yon frape. Ak teknoloji Sovyetik klèman echwe.
  Sepandan, nan istwa reyèl, Alman yo te genyen nan premye èdtan yo ak jou yo. Men, yo pa t 'gen tankou yon kantite tank ak avyon, ak avyon jè tèribl. Epi pa te gen okenn machin ki pi lou pase vennde tòn. An jeneral, Alman yo te tounen soti yo dwe etonan fèb nan karannyèm ane a. Ak an menm tan an, sa ki etranj te bat yon opozan pi fò. E kounye a? Tout kat trump Nazi yo: eksperyans konba, pi bon mobilite twoup yo, kapasite nan kraze nan defans - yo te entansifye. Ak Fuhrer a se pa twa ak yon mwatye mil limyè, ak tank welter, men dimil lou. Ak avyon jè, ki, nan prensip, elis se pa yon rival li.
  Epi Lame Wouj la toujou pi byen antrene pou atake pase pou defann. Apre sa, yo te anseye sòlda yo pou yo bat lènmi an sou pwòp teritwa pa l, epi yo pa defann pwòp tèt li. Natirèlman, kèk bagay te vin pi bon. Liy Molotov la te konplete. Sa a se deja yon plis. Liy defansiv la an tèm de jeni pi fò pase nan karannyèm ane a.
  Anplis de sa, twoup yo toujou pi byen mobilize pase nan istwa reyèl. Epi prepare pou repouse kou a. Men, toujou fòmasyon nan defans pa trè bon. Lespri a pa twò ofansif. Aviyasyon franchman pase. Ak nivo fòmasyon pilòt yo pa ka konpare ak Alman. Men, Fritz yo gen yon eksperyans kolosal konsa.
  Balans pouvwa a pi mal pase nan karannyèm ane a. Lè sa a, Sovyetik la te gen kat fwa plis tank ak avyon, epi li toujou tonbe. E kounye a? Koulye a, Alman yo gen yon avantaj nan bon jan kalite ak kantite. Anplis, nan tank, bon jan kalite a se oh, ki jan aparan sou bò a nan Nazi yo. Wi, ak avyasyon tou.
  Petèt se poutèt sa kat tifi yo tèlman pesimis.
  Gèrye pa kòmanse ditou.
  Natasha, t ap mache sou rasin pye bwa yo, epi l te santi yon pikotman nan pye l, li remake:
  - Nou te montre do nou bay lènmi yo! Oswa petèt li ta pi bon kanpe epi mouri ak diyite!
  Victoria souke tèt wouj li.
  Kisa lanmò nou pral chanje? Se sèlman Nazi yo ki pral vante yon nouvo viktwa!
  Veronica te dakò:
  - Dwa! Lanmò nou pral sèlman ajoute lorye fachis! Epi ou ta dwe jwenn dènye zam yo epi goumen kont Nazi yo.
  Oksana te fè remake:
  - Men kòm? Kont E-50 la, pa gen okenn zam!
  . CHAPIT #3
  Ti fi yo te tonbe an silans ... E reyèlman, ki kalite tank E-50 la? Yon machin ki gen yon layout dans, anba de mèt ak gwo ang enklinasyon nan zam la. Yon kalite pèfeksyon nan bilding tank.
  Yon nouvo jenerasyon machin ak estabilizasyon idwolik zam. Ak zam la panche ak kote yo, ak fwon an, ak pouvè a. Kalite koupi byen. Nan prensip, pwen fèb la se anba a nan kòk la, si ou jwenn ant woulèt yo. Men, sa a tou bezwen konnen. Anplis de sa, Alman yo pann sou cheni ak ekran - bay doub pwoteksyon.
  Se konsa, Fritz la te jwenn tank la pi bon, ki SU-100, toujou yon zam ki ra pwòp tèt ou, pa t 'kapab pran.
  Pandan bonbadman pozisyon Sovyetik yo, yo te itilize kanon gaz ak bonm.
  Men koulye a, avyon atak vole sou ti fi yo. Yo klèman menase yo antere bèl yo.
  Si sèlman yo te kapab wè yo, nan kou.
  Natasha, te fè fas li, di:
  - Nou tout se fanm chen - Fuhrer a pa fre!
  Epi ankò li voye yon souri nan direksyon Nazi yo.
  Victoria lojikman ak éspirituèl te fè remake:
  - Li pa premye konbatan an, pa menm dezyèm lan!
  Oksana seryezman te note:
  - Yon "Panther" -2 sou tablo se byen posib yo pran. Li gen sèlman 82 mm nan zam anba yon pant ti tay. Li pap yon pwoblèm pou nou!
  Veronica ri epi li sijere:
  - Petèt nou ka jis fè yon tank konsa ...
  Ti fi yo te ap mache pandan plizyè èdtan san yo pa kanpe. Lè a pase midi. Ou ka sispann epi manje. Moun yo nan Sovyetik la pa t 'viv twò fasil, men sitiyasyon an nan ekonomi an amelyore. Gen kèk nan machandiz yo te vann nan pri rasyon ki ba anpil, kèk nan gwo pri komèsyal yo.
  Twazyèm plan senk ane 1938-1942 te fòmèlman menm depase. Sa a te reyalize, sepandan, nan ogmante longè jounen travay la, ak pinisyon drakonyèn pou absans. Plis fòmèlman, de premye plan senk ane yo te depase, men an reyalite sa a se pa ka a. Nivo a wo nan enflasyon te fè li posib yo manipile estatistik yo.
  Men, peyi a devlope byen vit. Petèt pa osi vit ke selon estatistik ofisyèl yo, men... Chif yo t ap grandi. Faktori yo te bati, pwodiksyon ogmante espesyalman nan jeni mekanik. Ogmantasyon arbr ak zam.
  Te ajoute agrikilti. Apre premye bès ki te koze pa kolektivizasyon, fèm kolektif yo te kòmanse travay. Plis ak plis traktè, angrè, ak divès kalite aplikasyon yo te pwodwi. Fèm kolektif yo te ogmante piti piti. Katriyèm senk ane plan an te planifye yon ti kras plis modèst, paske pi wo nivo a. Li pi difisil pou ogmante nivo sa a! Men, karant-twazyèm ak karant-katriyèm ane yo te ale, omwen ofisyèlman, dapre plan. Oswa menm yon ti kras pi devan. Yo te ankouraje travay siplemantè tou. ak plizyè kalite prè.
  Agrikilti te ajoute yon ti kras plis, e sa te fè li posib yo friz pri rasyon manje ak ogmante limit la sou liberasyon an nan manje. Salè yo te monte yon ti jan.
  Natirèlman, nan Sovyetik la, se pa tout bagay pafè tankou sou ekran fim yo, men lavi piti piti vin pi bon. Bisiklèt parèt, e menm nan karant-katriyèm ane a premye televizyon nwa-e-blan. Yo menm tou yo te tire fim nan premye koulè sou Stalin, nan kou. Machin nan "Moskvich" te lage nan seri a. Pwodiksyon an nan bwat manje ak bagay dous, pwodwi sirèt te ajoute. Te parèt sou vant ak frijidè sou amonyak.
  Sa se, nan Sovyetik la te gen orè pou pi bon an. Epi NKVD a pa t gentan gaye ankò tankou nan trant-sètyèm ak trantwityèm ane a. Natirèlman, pèp la pa t vle lagè. Epi Alman yo te pè.
  Sovyetik la te deja gen yon endistri lou trè devlope ak jeni mekanik. Men, pou le moman, yo pa t 'gen tan ranplir lame a ak machin. Malgre ke, nan kou, konpare ak karannyèm ane a, ekipman an te grandi pa yon lòd nan grandè. Ak gwosè a nan lame a li menm te rive nan onz milyon dola - de fwa plis pase nan karannyèm lan. Ak ekonomi an te gen difikilte pou kenbe.
  Stalin jere yo kreye yon endistri fò, men Führer a te genyen twòp, epi li pa t 'posib fè fas ak li. Resous yo te tounen konplètman enprenabl.
  Men, yon bon bouyon te deja pwodwi nan Sovyetik la. Ak ti fi yo manje l 'ak plezi, ansanm ak zonyon ak pen.
  Natasha fache di, li t ap moulen vyann:
  - Bon, poukisa Führer la pa t 'al Japon ankò! Epi vin jwenn nou!
  Victoria, ki t'ap frape pye l' byen fò sou dekole a, te reponn:
  - Sòti inpénétrabl!
  Oksana sijere:
  - Mwen panse ke Fritz yo souzèstime nou! Men, an reyalite, nou dwe chire tout pake Hitler a an miyèt moso!
  Veronica di ak yon soupi:
  - Nou pa t gen chans... Malgre ke lagè a te kapab kòmanse nan karannyèm lan. Sa yo te rimè yo lè sa a!
  Victoria te souke tèt li an akò, li souke pwatrin li, li sifle:
  - Pwobableman konsa! Men, aparamman Yougoslavi, ak siksè yo nan Grann Bretay kont Itali konfonn plan Hitler a. Men, an reyalite, li menm te benefisye Fritz la.
  Natasha kraze foumi a ak dwèt toutouni li yo nan janm grasyeuz, epi li souke tèt an akò:
  - Sètènman! Nan karannyèm ane a, Twazyèm Reich la, san tank lou ak zam fize, ta konplètman an sekirite pou nou. Nou ta oze l '... Se konsa Fritz la leve ba la.
  Ti fi a fè yon gwo soupi.
  Victoria gade Natasha. Sou tete fè, elastik li yo ak panse: "sepandan, ki sa ki yon bote," ki jan gwo li ta karès li. Men, li pa t 'di li byen fò - li vrèman endesan.
  Veronica lojikman te fè remake:
  - Istwa pa gen atitid konjonktif... Aktyèlman, li ta pi bon fè grèv nan karantyèm ane a, lè Nazi yo t ap avanse sou Lafrans. Lè sa a, moman sa a - pi pratik pa rive!
  Victoria soufle ak meprize.
  - Epi kraze pak la? Stalin pap dakò ak sa! Li te bay pawòl onè l pou l pa atake!
  Natasha ri e li di:
  - Oh, jan nou nob!
  Ti fi yo te fini pen yo, bouyon, ak zonyon. Yo bwè lèt tounen nan flakon. Nou te deplase sou.
  Yon kote te gen hum la nan motè. Tank Alman yo t ap deplase. Pami yo se pi gwo E-100 la. Speer te jere rejte espesimèn plis masiv. Men, reyèlman, poukisa yon tank bezwen de barik? Li pi bon pou fè de tank pi lejè ak barik diferan pase youn ak de, men lou.
  E-100 tou soti nan pwodiksyon, men li ka toujou jwenn nan seri a. Anplis, Hitler renmen tou mastodon, e li te bay lòd pou kenbe tout seri a soti nan E-5 rive nan E-100.
  Trè masiv E-75 machin ak 128 mm ak yon pwa de katreven tòn. Inifye ak E-50 nan zam. Li se diman pi bon modèl la, pratikman li pral menm vin pi mal. "Royal Lion" ak yon kanon 210 mm, ak peze yon santèn tòn.
  Ti fi yo te monte yon pye bwa wo epi gade tank yo. "Royal Lion" gras a motè a nan 1800 puisans, byen yon mastodon pwisan ak ajil. E-100 la tou ekipe ak yon motè pwisan. Shturmlev la tou ap deplase, ak yon lans fize pwisan 500-milimèt. Li se youn nan machin yo zouti ki pi efikas.
  Sò a nan tank la Lev tèt li te Limit. Li te parèt devan "Panther la", ak jere yo goumen nan Sweden, Swis, ak pandan aterisaj la nan Grann Bretay tèt li.
  Hitler konkeri tou de Swis ak Syèd, enpoze akò esklavaj sou Espay ak Pòtigal. Moun sa yo te fòse yo abandone lajan nasyonal yo epi adopte mak la. Kidonk, tonbe anba enfliyans nan kapital Alman.
  Tank "Lyon" te sipoze itilize kont Amerik la. Men, yon machin twò lou, ak yon zam ki pa ase rapid, pa t 'kode militè a. Yo te bay preferans "Panther" -2 ki pi avanse. Veyikil sa a satisfè militè a ak zam li yo, ak pèfòmans kondwi, ak espesyalman devan zam, yo pi plis pase merite. "Panther" -2 te vin tank la nan viktwa nan lagè a ak Etazini yo. Ak "Lyon" te itilize trè raman. "Tiger" la tou pa t 'yon tank trè pwodiktif, apèn gen tan limen moute nan batay yo nan fen karanndezyèm ane a. Ak "Tiger" -2 se demode, apèn gen tan parèt. "Panther" -2 modènize a, ak yon pwa senkant tòn, pa t 'enferyè a "Tigr" -2 nan pwoteksyon ak zam, e li te siperyè nan pèfòmans kondwi ak yon pwa nan dizwit tòn mwens.
  Pratik konba te montre ke "Panther" -2 a siyifikativman siperyè ak "Sherman" nan kalite konba, pwensonaj machin sa a soti nan yon distans ki long, jiska twa ak yon mwatye kilomèt, epi li se pratikman inpénétrabl nan fwon an epi sèlman nan fèmen. ranje se vilnerab sou bò a. Epi sa se byen lwen ke yo te ka a pou tout modèl Sherman.
  Amerik pèdi nan avyon jè Alman ak Panthers, osi byen ke E-25 nan pi bonè - yon inik zam pwòp tèt ou-propulse, sèlman yon sèl ak yon mwatye mèt segondè.
  Etazini kapitile...
  Natasha te caresses pwòp pwent tete frèz li. Epi ak yon gwo souri li di:
  - Mwen Ou! Li, li - ansanm tout peyi a!
  Victoria sipòte:
  - Ansanm yon fanmi zanmitay! Nan yon mo, nou se san mil mwen!
  Oksana ri epi, lonje dwèt sou mastodon yo, li di:
  - Tank "E" trè kout ak koupi byen. Li pral difisil pou jwenn li.
  Veronica sifle tris:
  - Bondye beni nou!
  Natasha ri ak pepi:
  - Nan Amerik pou tout peyi a, nan Amerik pou tout peyi a, nan Amerik pou tout peyi a - opòtinite yo egal!
  Fiery Victoria ri ak gwonde:
  - Opòtinite yo egal pou diferan kouch sosyete a!
  Ak jan ou vle. Ak dan li bèl jan yo montre.
  Oksana fè kòmantè:
  - Lè Alman yo kraze, li pral trè move pou yo soti nan baz rezèv yo!
  Veronica ri epi li sijere:
  Ann lapriyè lè sa a!
  Natasha soufle ak meprize epi souke tèt li.
  - Non! Nou se manm Komsomol, sa vle di nou se ate!
  Victoria agresif te avèti:
  - E mwen jeneralman se yon ate militan! Epi pa gen okenn Bondye - sa a se yon reyalite medikal!
  Veronica te fè remake avèk prekosyon:
  Men, ou pa ka pwouve li!
  Victoria te klere je emwòd li agresif nan repons. Epi li sifle ak yon souri:
  - Mwen kapab! Si gen yon Bondye, lè sa a li dwe responsab. Sa vle di pran swen moun. - Ti fi a wouj-cheveu agresif frape kòf la pen ak pye fè li. - Èske li posib imajine yon lide cosmic fenomenn ki pa ta pran swen sou kreyasyon li!
  Natasha fasilman konfime:
  - Se sa! Apre tou, nou se pou Bondye menm jan timoun yo pou Papa a, e li pa okipe nou!
  Veronica te fè remake avèk prekosyon:
  Men, menm yon papa ki pran swen pini pitit li yo...
  Natasha ri nan repons.
  - Men, pa defigire yo!
  Victoria fache di:
  - Genyen vrèman metòd etranj nan levasyon nan Bondye ou! Li, pa egzanp, te pran e te nwaye tout limanite e menm bèt inosan. Kesyon an rive, ki kalite metòd fachis?
  Oksana te ajoute ak yon souri:
  - Ak an jeneral, touman p'ap janm fini an nan lanfè ... Sa a se tou yon twòp evidan, depi pa gen okenn metòd jistis ka jistifye tòti!
  Veronica lonje men l nan konfizyon, epi li di ak yon soupi:
  - Mwen panse tou ke inondasyon Noe a twòp. Men, tè a te ranpli ak peche devan je Bondye...
  Victoria ri:
  - Wi, timoun yo te kòmanse jwe tour. Papa a te pran yon mitrayil epi li te tire sou moun ki te blathered, kite sèlman moun ki te chita pi trankil pase dlo, anba zèb la. Wouj la montre gwo dan li. - Sa yo jwenn analoji!
  Veronica leve zèpòl li epi li di dousman:
  - Mwen pa yon prèt pou bay repons a kesyon sa yo. Men, mwen panse ke Bondye te gen rezon pou sa.
  Victoria ri epi li di:
  - Wi... Pou yon rezon yo tonbe san rezon, sèlman yo wè tout moun kòmsi yo te disparèt!
  Natasha sijere:
  - Petèt Bib la se jis yon istwa fe jwif. Poukisa nou ta dwe kwè nan li?
  Oksana te eksprime opinyon li:
  - Ou dwe, nan nenpòt ka, kenbe onè ou. Epi pa konte twòp sou yon paradi posthume!
  Victoria ri epi li di:
  - Wi... Prèt yo renmen rakonte istwa! Epi pa trè atire!
  Veronica tou dousman fè remake:
  - Men, Jezi Kris la se byen yon imaj atire!
  Victoria ri epi li souke tèt li.
  - Mwen pa ta marye ak yon pasifis konsa!
  Natasha ri epi li di:
  - Wi, yon nonm dwe defann tèt li... E kisa Bib la anseye? Yo frape ou sou yon souflèt dwat - vire goch ou!
  Veronica te vle di, men li te klèman jennen. Apre sa, Victoria mete li nan:
  - Vrèman etranj moralite. Swa Bondye anseye nou renmen ènmi yo, oswa li nwaye tout limanite an menm tan. Ak ki jan sa ka eksplike?
  Natasha reponn tèt li:
  - Mwen panse ke Bib la te ekri pa vizyonè talan!
  Veronica te fè objeksyon sou sa:
  - Nenpòt moun ki gade li... Men, otreman pase egzistans Bondye li enposib eksplike aparans nan Linivè. - Lè sa a, ti fi a aplodi. Li kouri janm li toutoze, chisele sou jape la epi li kontinye. - Kèlkeswa sa yon moun ka di, men li enposib jwenn oswa envante yon vèsyon ki pi konvenk nan orijin nan Linivè, eksepte pou jan Bondye te kreye li!
  Natasha leve zèpòl li epi li mande:
  - Ak kòz la rasin nan aparans nan Bondye?
  Veronica fè yon soupi epi li reponn, li pèdi konfyans:
  - Sa a se deja yon aksyòm... Li ta dwe aksepte pa lafwa ke Bondye egziste. E ke li te egziste pou tout tan e li pa gen okenn premye kòz.
  Natasha souke tèt li negatif.
  - Aksepte pa lafwa pre-etènite Bondye a? Men, mwen ka ofri pou aksepte pa lafwa letènite linivè a, men san Toupisan an...
  Veronica lojikman te fè remake:
  - Li sanble ak yon alogis. Ki jan pwoblèm etènèl sa a ye, e ki kote li soti?
  Victoria imedyatman reponn:
  - Ak sa ki lojik - Bondye ki p'ap janm fini an... E ki kote li soti! Tout plis imedyatman omnipotent ak omnisyan?
  Veronica reponn ak dezespwa:
  - Li te toujou egziste... Nou aksepte li pa lafwa! Ak ki jan sa a se posib - enkonpreyansib!
  Natasha te fè remake:
  "Vreman vre, nou sou egalite isit la. Matyè te dwe vin yon jan kanmenm. Ak enkwayab la rive. - Ti fi a souri ak konfyans te note. - Men, toujou, kesyon an sou poukisa gen anpil sa ki mal sou tè a rete louvri.
  Gen anpil bagay pou diskite sou...
  Nan nenpòt ka, Nazi yo te opoze pa pi piti, mwens eksperyans, ak pi mal fòs teknik.
  Si nan istwa reyèl nan karannyèm ane Sovyetik la te gen yon avantaj kat fwa nan tank, ak pi bon kalite machin, kounye a Alman yo deja gen plis mastodon epi yo pi efikas. Ak Alman yo gen avyon jè ak tou plis nan kantite ak bon jan kalite. Nan istwa reyèl, Sovyetik la te gen kat fwa plis avyon. Vrè, petèt bon jan kalite a se sou bò a nan Luftwaffe la. Machin demode yo te enferyè pase Alman yo. Ak dernye yo tou pa t klè. Men koulye a, Alman yo deja gen avyon jè, ki avyon an elis Sovyetik yo pa rival.
  Natirèlman, yo jere yo fouye liy defans, men fòmasyon an se pito fèb. Toujou Lame Wouj la se sitou ofansif nan nati. Yon plis se ke Alman yo pa t 'kapab pran twoup yo pa sipriz. Men, inconvénient la se yo ke yo gen yon avantaj quantitative nan tout bagay, e menm plis eksperyans konba reyèl pase nan karannyen an.
  Plus toujou konprann kantite fòs. Epi li tèlman difisil pou reziste. Nan karannyèm ane Sovyetik la, apre mobilizasyon, li depase Wehrmacht an kantite, men li te enferyè nan bon jan kalite a nan enfantri ak mobilite jeneral. Koulye a, nan depans lan nan bon jan kalite, se pa tout bagay ki klè. Gen anpil divizyon kolonyal nan Wehrmacht la, ki pa trè pare pou konba. Men, nan lòt men an, yon bon MP-44 elis atak, ak yon anpil nan ekipman. Ak nan planèt sa a, lènmi an te vin menm pi fò. Sovyetik la, nan kou, tou te ajoute, men se pa tèlman.
  Prèske lemonn antye kont Larisi. Ak isit la chans yo se anpil mwens pase nan karannyèm lan.
  Albina te desann plizyè avyon, li remake:
  - Isit la nou ap bat, bat, men bank yo pa vizib ...
  Alvina ri epi li reponn:
  - Nou deja apwoche Dnieper la epi pral gen yon gwo batay ...
  Gèrye bikini yo kontinye avanse. Nazi yo kontoune fò Brest la epi yo branche chodyè a. Tank E-50, k ap deplase nan yon direksyon lès.
  Gerda te chante avèk antouzyasm:
  - Mwen se yon fi konsa cool! Mwen kraze tout lènmi tankou glas ... Ak nan frèt la, pye atè, avèk fòs konviksyon, ki menm etensèl vide soti anba pye m '!
  Charlotte ri, li frape yon trant-kat nan kò a epi li di avèk antouzyasm:
  - Pa gen okenn rezon ki fè yo doute Motherland la! Gèrye yo pi di pase gason!
  Christina te tou peze bouton an ak pye l ', ak kòlè trayi, frape soti nan kanon Sovyetik la. Se konsa, menm kòf la te desann:
  - Revni yo wo tankou tèt mòn!
  Magda tire kanon li youn pa youn. Li te 105 mm ak letal nan modifikasyon an dènye, li te byen rapid-dife, tire dis vaksen pou chak minit.
  Ti fi a peze dwèt li epi li di:
  - Pousantaj nan liy lan nan tan kap vini an bay ...
  Gerda frape tank Sovyetik la, kraze zam la epi rele:
  - Ou pral wè pou tèt ou!
  Li frape ak Charlotte, lè l sèvi avèk zòtèy pye li yo, ak yon gwonde sovaj, éfréné:
  - Patri a se kounye a pi pre nou!
  Christina te tire tou, lè l sèvi avèk dwèt yo nan janm li ate, li te bay:
  - Salye solèy la avèk nou!
  Magda tou frape, li peze talon pye l. Li kraze kanon Sovyetik la an fragman k ap flote, li chante:
  - Motherland se pi fò a!
  E vanyan sòlda yo pral gwonde tankou boufalo nan labatwa a. Kat renmen anpil moun. Li vrèman kostim yo. Poukisa? Yo tèlman bèl ak agresif. Ak renmen. Ak nonm lan se yon chen, jis fè siy. Epi w ap gen tout bagay, ki gen ladan lajan. Ak fanm sa yo fizikman trè fò. Epi yo dijere pèfeksyon gason ak yon tanperaman fache. Ak plezi konstan.
  Pa bezwen rete tann yon ane antye pou yon gason - e ankò yon orgasm pral jwenn ou!
  Gerda pran li, li gwonde, tire sou trant-kat Sovyetik la, epi demoli gwo kay won an:
  - Mwen se yon chevalye vre nan aniilasyon!
  Christina lonje lang li epi li kriye yon fason menasan:
  - Epi souri mwen se tankou yon pantè!
  Charlotte te pale agresif, souke pwen li epi pouse joystick la ak zòtèy li yo fè.
  Epi gen gwo chanjman devan yo!
  Magda pepi epi rele:
  - Nou se reyalizasyon hetaera!
  Gerda ri epi li reponn:
  - Ala bon lè men bèl jenn gason ap karese w!
  Epi ti fi a te imajine kòman pla men l yo t ap grif nan pwent tete frèz yo. Li vrèman tèlman bèl bagay. Ak chatouy ak enteresan. E trè bèl.
  Gerda tire sou SU-85 Sovyetik la. Li fè aksidan machin nan, epi li pepi, li frape pye l 'sou zam la:
  - Ah, medam pye bwadchenn, medam pye bwadchenn!
  Charlotte agresif konfime, soufle soti machwè li ak souke tete plen li.
  - Duba! Oak! Duba medam!
  Ak ki jan li pral pran li ak ri ... Kòm si klòch yo ap sonnen. Epi vwa li tèlman klere.
  Epi viktim li se te yon zam Ris 76 milimèt. Zam yo byen akayik.
  Christina ri ak kriye:
  - Mwen pral gwonde epi kraze!
  Ak dwèt li, li tou dirije yon pwojektil sou yon machin lènmi.
  Ala bèl li ye. Lò ak kwiv se gwo!
  Magda se konplètman an lò, kòm li chante ak antouzyasm:
  - gurdy a toujou ap kriye...
  Lè sa a, li vire sou trant-kat Sovyetik la epi li kontinye chante tris.
  - Li se yon etranje nan Bèlen!
  Gerda pepi an repons. Li peze bouton joystick la ak zòtèy pye l yo epi li tire yon obusy Sovyetik.
  - Bèlen se kapital la nan mond lan!
  Charlotte boumble ak aplonm nan repons:
  - Ak London se kapital la nan Pari!
  Ak klou sou T-26 Sovyetik la. Machin nan, byenke pa gwo, se tou konsidere kòm yon tank.
  Christina pran li epi li bay li, li vire bisiklèt la ak pye l ':
  - Epi Paris se kapital lavil Wòm!
  Lè sa a, le pli vit ke li ri ... Ak ak je emwòd li pral fè egzèsis nan tout vanyan sòlda yo nan yon ranje. Epi souri an menm tan, ak briye ak dan. Men, nan tout ki jan li pral pran ak mato sou tank Sovyetik. Li pral demoli mwatye nan gwo kay won an nan trant-kat la.
  Apre li, Magda pral pran li epi limen li ak yon grenad. Sa vle di, yon pwojektil. Dapre SU-76. Deja klèman yon machin demode, men yo toujou nan lis la.
  Epi pepi:
  - Epi Wòm se kapital Miyami!
  Li vrèman komik. Men, ti fi yo te twò pote ale. Yo pa t 'remake ki jan yon koup nan sòlda lame Sovyetik rale moute nan yo ak pakèt grenad anti-tank ak kònen moute tren yo. Ak ki jan li pral pran ak eksploze. Woulèt yo pete ak E-50 la pèdi mobilite li.
  Oke, sa k ap pase...
  Nazi yo gen anpil tank epi yo pi avanse pase sa yo Sovyetik yo. Apre sa, yo gen plis ekipaj ki gen eksperyans.
  Natirèlman, gen anpil sòlda etranje, ki kreye kèk pwoblèm, men li pa fè pè. Men, kantite twoup yo trè fò. Epi ou pa ka diskite kont li.
  Nimewo a nan karannyèm ane a te jis pa ase pou Fritz la. Te gen espesyalman kèk tank. E sa te anpeche yo goumen.
  Albina ak Alvina sou avyon atak vide bonm sou lènmi an. Lame Wouj la, anba kou yo, tranble e peri.
  Albina te lage yon lòt kado lanmò, li di:
  - Pou chanjman desizif ak viktwa!
  Alvina te konfime fasilman, li te tire lè li peze zòtèy li yo sou bouton joystick yo:
  - Pou lefèt ke yo te vole nan pye yo soti nan siksè yo nan Twazyèm Reich la.
  Pilòt Alman Gertrude ak Adala, souflete pye yo, moute nan yon XE-328 de-seater, nan yon machin jè - sa a se yon mons ak dis zam lè.
  Lapli a te fèk pase epi ti fi yo kite tras grasyeuz, trè klè nan janm yo fè.
  Yo te tèlman séduizant ke adolesan ki t ap sèvi nan tèren avyasyon an te devore mak pye yo ak je yo, e menm ti gason yo te kòmanse anfle pèfeksyon. An jeneral, te gen anpil pilòt - batay la te montre ke fanm, nan kondisyon egal, gen de fwa pousantaj siviv pase gason. E sa vle di yo efikas. Ak Hitler, nan kou, se pa tankou yon moun gen pitye pèsonn.
  Nan Twazyèm Reich la li menm, poligami te prezante ofisyèlman - dwa pou kat madanm. Sa a se trè pratik. Men, pa twò anfòm nan tradisyon kretyen yo. Se pa etonan ke fachis ap chèche yon nouvo fòm relijyon. Hitler ensiste ke li dwe monoteyis, men se konsa espesyal - ak yon panteon nan payen, ansyen bondye jèrmanik. Natirèlman, Hitler tèt li nan panteon sa a mete pi wo a tout kòm yon mesaje ak mesaje Bondye ki anwo nan syèl la.
  Se konsa, Führer la, nan kou, renmen kiltive tèt li anpil.
  Gertrude ak Adala lanse avyon atak multipurpose yo nan syèl la, ki ka jwe tou wòl yon avyon de gè.
  Gèrye yo gen anpil konfyans. Larisi yo pa gen avyon jè, epi yo pa gen anpil chans pou yo ka kenbe tèt ak ofansiv la nan tigrès yo nan syèl la.
  Gertrude gronde:
  - Mwen se yon chevalye nan yon kouran k ap boule ...
  Adala konfime avèk antouzyasm, li montre dan li:
  - E mwen pral mat tout moun!
  Ti fi yo ri. Yo peze talon pye yo sou pedal yo, epi yo vire avyon atak jè a.
  Li te toujou fè nwa, men yon ti limyè te deja parèt sou bò solèy leve. Ti fi yo sifle... Vwa Larisi te deja flote anba yo. Fanm vanyan sòlda yo ri ak yon klin youn ak lòt. Yo tèlman maten ak bèl.
  Isit la machin Sovyetik dekole nan direksyon yo. Vis Yak-9 a se petèt machin ki pi pwodwi an mas nan mitan dènye degaje yo. Pa twò ame, men relativman bon mache epi ak ti zam. MIG-5, pi vit, ak mitray. MIG-3 se yon modèl pi bonè. LAGG-7 se pwobableman zwazo ki pi rapid ak pi ame. Nan dènye modifikasyon an, gen otan ke twa 20-mm kanon.
  Men, sa yo se tout machin elis-kondwi - avyon jè yo pa te kreye. Ak Alman yo santi yo trè konfyans.
  Gertrude tire dis kanon lè. Yo frape 30mm ak de zam 37mm. Yo kouri tankou yon toubiyon dife nan avyon Sovyetik. Sepandan, pilòt wouj yo eseye Dodge epi ale nan ke la.
  Adala ap manevwe nan moman sa a. Ou pa ka pran yon machin Alman tèt-sou, men antre nan ke yo plen. Pou Sovyetik la, atak la se pa inatandi. Zam anti-avyon yo te deja lanse. Kokiy ki eksploze klere nan fè nwa a.
  Alman yo ap fè eksperyans yon sèten nève. Li te sanble ke yo te deja wè anpil ke pa gen anyen ta sipriz ou, men ... pilòt Sovyetik yo brav epi yo pa bezwen pè pèt. Pa gen anyen ki fè yo pè. Men, eksperyans pa ase. Avyon Alman an fasil soti nan plonje a ak lans desann machin Sovyetik la. Kraze yon lòt an miyèt moso.
  Pouvwa zam Alman yo trè gwo. Sa a se yon eleman nan ki Fritz yo gen yon gwo avantaj sou Larisi. Men, vitès Nazi yo se kolosal.
  Adala akselere ak kraze pi devan. Epi Gertrude tire wokèt sou lènmi an. Konsèy yo resevwa pa dan. Gen kèk minisyon ki vize chalè oswa son.
  Adala chichote:
  Yo p'ap touye nou!
  Ti fi yo vire machin yo... Yo eseye fre. Lè sa a, yon avyon de gè Sovyetik ram yon avyon atak Alman ki tou pre. Ak ki jan li kòmanse chire, ak fann. Tou de syèl ak lè.
  Gertrude di:
  - Lanmò fou!
  Vanyan sòlda yo te klèman konfonn, epi yo ka rammed konsa.
  . CHAPIT #4
  Yon souflèt terib tonbe sou lapè Vladivostok (nan Ekstrèm Oryan an, lwa masyal pa te prezante). Pifò nan bato yo nan Flòt Pasifik la te dezame nan pò, anpil maren yo te transfere tou nan devan lwès la. Sou yon bò, atak yo nan peyi solèy leve a te espere, men nan pratik li te tounen soti ke yo pa te espere. Jeneral Yamamoto te fè yon parye sou yon grèv similtane ak tout fòs yo ki te kapab itilize. Amerik, yo te relativman byen vit bat, pa t 'gen tan koule majorite a akablan nan marin Japonè a, kwirase reprezante pouvwa espesyalman tèribl.
  Kòmandan an nan premye ran, Vasilchikov, jis nan èdtan sa a anvan douvanjou, t ap jwe kat ak lòt ofisye nan flòt la. Mesye yo te byen jèn toujou, yo te kite isit la pou asire ke bato yo pa fin pouri nèt. Vasilchikov te sèlman youn nan yo ki te pran sant poud, li te transfere soti nan Leningrad akòz bezwen an yo dwe trete pou nemoni grav, kenbe nan yon vil trè twoub. Kòmandan an nan premye ran, oswa si transfere nan fòs tè yo, kolonèl la, te jwi silans la nan Vladivostok, lari li yo florissante. Ivè te pase, Avril te pase ak kè kontan, li te bèl bagay, cho, jen pa te nan mitan an, men nan zòn twopikal la. Ofisye yo bwè yon ti kras, vodka a bon nan magazen an maren, pa estanda jodi a (enflasyon anvan lagè depresyasyon Ruble a), se prèske pi bon mache pase lèt.
  Sepandan, atitid la te gate pa nouvèl la ke pwochen karavàn nan ak bouyon Ameriken pa ta vini, kòm yon rezilta ti goute la te monte nan pri, ak olye pou yo sansib Texas ti bèf la, nou te oblije manje pwason ki te deja raz ak vinegar. . Ofisye yo plizyè fwa yo te eseye tradui konvèsasyon an sou sijè a nan lagè a epi yo mande yo pale sou sèten batay, men Vasilchikov rete an silans ak detounen konvèsasyon an. Finalman, lè yo finalman jwenn li, li jape:
  - Yo pral voye w devan, pou w rekonèt manman Kuz'kin. Konprann ke poud pou zam pa pran sant pafen, men nan kadav!
  Yon lyetnan naval trè jèn (li te fèk resevwa epolèt, apre mwatye ane etid, kote li te antre imedyatman soti nan lekòl la) sote:
  - Se sa nou manke! Fanm! Bèl fanm! Poukisa nou chita pou kont li, paske vil la plen ak ti fi poukont yo.
  Ti gason yo aplodi:
  - Natirèlman, ann ale chèche fi.
  Ofisye a te chante yon romans:
  - Ala bon sa bon pou w kouche sou zèb la, e ala bon gou pou w manje! Fè aranjman pou yon reyaji nan twalèt la, epi rele jèn fi yo!
  Vasilchikov rele byen fò nan jèn yo:
  - Gen yon kouvrefe deyò epi tifi yo ap dòmi apre travay di! Se pa tout moun ase chans jwenn yon kote vòlè konsa, kè kontan lè swe ak san ap vide alantou.
  Ofisye a takine:
  - Poud zam pa santi lespri, men kadav, sèlman pou prive, kòmandan yo gen mask gaz ak filtè!
  Vasilchikov te fwonte.
  - Filozòf! Tipik Spinoza, li rete sèlman pou aprann kijan pou rale deklanche a ak lang ou! Epi li pral: pah! Arèt! Arèt!
  Ofisye yo te ri, menm fenèt yo te kòmanse tranble. Vasilchikov te ajoute:
  - Lang ou gwo lè lespri advèsè ou a piti!
  Ofisye jinyò a boumonnen:
  "Ase sa, ann bwè!"
  Rès konbatan yo gwonde:
  - Se vre, vide li! Jiska douvanjou, nan kou, nou pral gen ase vodka, men pral gen tou ti goute ase nan lanfè!
  Ak dlo dife vide nan vè! Wi, se konsa li te kòmanse bouyi ak mous, obsèn, chante obsèn kònen klewon.
  Pòt la te ouvri toudenkou, e yon siklòn te sanble te kraze chanm nan. Yon ti fi dife wo vole sou ofisye yo, ak tout fòs li fann yon miray brik ak yon boutèy vodka ki poko fini. Ti fi a rele:
  - Alkòl ak boys! Tout peyi a ap travay, oswa goumen, ou kontan tankou kochon. Bliye sou konsyans ak onè! Se pa etonan Lenin te di: bwè se pi move nan tout vis, destriktif patikilye li nan domèn piblik la!
  Ofisye jinyò a te gentan sou anpil, je l 'gade, epi li te rèl tounen, li te pwan yon boutèy vid:
  - Ou chen soti isit la! Koulye a, mwen pral!
  Ti fi a yon ti tan frape zòtèy bòt li anba jenou an. Souflèt la te sanble lejè, san dimansyon, men jenn gason an te kriye e li te plonje. Boutèy la tonbe epi li kase. Tout moun te bokal, Vasilchikov te di:
  - Wi, sa yo se siy yo nan Anna Vedmakova, yon pilòt ace nan peyi Espay ak Fenlann. Li gen cheve lejand, koulè dife! Byenvini, lidè eskwadwon...
  Witcher la souke tèt.
  - Mwen toujou nan ran nan pi gwo, ak premye pilòt ace bay zetwal la nan ewo nan Sovyetik la. Jis rive nan avyon de gè MIG-5 li. Pandan ke rès la nan eskwadwon an se sou devan lès la. Mwen te enstwi... Ebyen, se pa anyen nan zafè ou ke mwen te enstwi. Nan nenpòt ka, mwen bezwen destriktè ou a imedyatman leve drapo Ameriken an epi ale nan lanmè.
  Vasilchikov te sezi:
  - Poukisa nou?
  Je vèt Witcher la te klere.
  - Paske machin sa a fèt nan USA. Li te delivre ba ou anba Lend-Lease, epi swiv sèlman lòd mwen yo.
  Vasilchikov fè yon grimas:
  - Kolonèl la obeyi majò a, e menm nan yon lòt depatman. Ou gen otorite.
  Vedmakova te fè soti yon dokiman ki gen sele a nan NKVD a ak siyati a nan Prezidan adjwen nan Katye Jeneral la ak Prezidan an nan Konsèy la nan Komisè Pèp la, tèt la nan polis la sekrè - Marshal Beria.
  - Konprann! E san plis, ou pral sèlman obeyi m! Kisa ki pral rive sinon, mwen pa pral di: ou pa gen senkan!
  Vasilchikov bese:
  - Bon! Destriktè a se sou mouvman an, li se sèlman nesesè yo ogmante maren yo soti nan kazèn yo ak mete vwal nan de zè de tan.
  Vedmakova te pwan jèn ofisye a nan cheve a, li te yon tèt pi wo pase l 'ak klèman pi fò:
  - Ala yon boure ak yon tafyatè! Poukisa ou gen yon ekip ki kraze konsa! Nèg sa a plis sanble ak yon ti gason kabin pase yon ofisye. Petèt pou yon kòmansman, kònen li byen pou ke tout oublions yo soti.
  Vasilchikov te jennen:
  - Sa a se Pasha Kolobkov. Li te voye nan kou ki soti dirèkteman nan Lekòl Suvorov, dapre yon pwogram abreje. Li se toujou byen yon ti gason, nan de mwa anivèsè nesans li gen sèz ane fin vye granmoun.
  Witcher fè yon grimas:
  - Wow! Nan kenz e deja yon ofisye! Se sa akselerasyon fè! Apre sa, mwen pa t 'konnen ke lèt yo te deja resevwa tit.
  Vasilchikov te monte zèpòl li.
  - Sou front kominis la, timoun yo grandi byen bonè! Anplis, yon istwa te rive l ', tankou li te ekri istwa a pi byen sou defans la kokenn nan Moskou, ak Zhukov te note sa a epi li konseye l' transfere ti gason an soti nan cadet nan ofisye.
  Witcher la amelyore:
  - Bon! Li pa mal ke li pa enbesil, men pa bwè ankò! Mwen ka pran sant li, epi nen mwen tankou yon chen, imedyatman anba tribinal la! Aktyèlman, ou pral peye pou li. Deja yon moun ki gen laj mwayen, men tèt li.
  Vasilchikov touse:
  - Aktyèlman, mwen gen trant-de, men mwen te deja blese sis fwa nan peyi Espay ak Fenlann, kidonk mwen sanble fin vye granmoun ...
  Vedmakova te vle di yon bagay nan repons, lè toudenkou yon gwonde kolosal te kraze silans la anvan douvanjou. Se te kòmsi gwo wòch lou t ap tonbe sot nan syèl la, vè fenèt la pete anmenmtan. Frak lagrèl frape sou tab la e menm ateri nan men yo ak figi ofisye sou. Witcher rele:
  - Tout moun soti imedyatman.
  Vasilkov te rele byen fò nan repons, tèlman li prèske chire kòd vokal li:
  - Sa yo se kokiy douz pous! Kwirase Japonè yo sanble ap lachas, sa vle di.
  Vedmakova, nan tèt chaje, frape miray la ak bòt li:
  - Kòmanse, men se pa jan nou te planifye! Pa ditou! Modi, nou bezwen imedyatman pran eskwadwon an nan lanmè a ak koule flòt la nan peyi a nan makak etwat-je.
  Vasilchikov boumonnen:
  - Gen zam sèlman sou destriktè mwen an ak sou yon koup nan ti creux. Nou pa menm gen yon repons.
  Vedmakova te montre pwent li:
  - Oke, ou ta dwe gen atiri bò lanmè! Apre yo tout, se pa tout moun ki te voye nan devan lwès la, osi byen ke avyasyon. Apre yo tout, lefèt ke Japon ka antre nan lagè a nenpòt ki moman yo te pale sou pou ane.
  Vasilkov te vle di yon bagay, men ankò li gronde, fragman lapli tonbe. Sirèn nan plenn, avètisman sou arive avyon an. Vasilchikov leve, li rele byen fò sou gwonde Witcher la:
  - Nou gen avyasyon, ak batri bò lanmè, menm si yo pa nan yon seri konplè, ki disponib. Ann reponn!
  Pilòt la gronde pandan l t ap kouri nan lari yo:
  - Mwen ta jis kouri al jwenn avyon de gè mwen an epi mwen pral plante Jap sa yo, li pa pral sanble ase. Yo pral toujou peye pou Tsushima, ak Muden.
  Vasilchikov te dakò:
  - Wi, yo pral peye! Wi, menm ak yon pousantaj!
  Te gen eksplozyon ak chir la reta nan zam anti-avyon. An jeneral, pi fò nan defans lè a nan Vladivostok te pran soti tounen nan karannyèm ane a, ranfòse defans la nan Moskou (Li te espere ke Hitler ta frape, men Lè sa a, li te pase!), Se konsa, pwen yo miltip nan moustik la. -kay nan peyi a nan Solèy la k ap monte pa t 'sanble yo peye anpil atansyon a tankou "bri". Bonm plonje Japonè tonbe "kado" prentan ak yon kriye pèse. Souflèt la te enflije ni sou vil la ak sou flòt la. Avyon Japonè yo pa twò gwo, men ajil, men kwirase yo, okontrè, yo for. Jiskaprezan, Ameriken yo te jere yo koule sèlman de bèl sa yo, ak sivivan yo, ansanm ak kwazyè yo, yo te detwi kòt la. Li te fòtman sanble ak atak mechan nan Tè Solèy la k ap monte sou 27 janvye 1904. Se sèlman lè sa a pa te gen okenn avyasyon.
  Vasilchikov te santi ke li te toufe nan kouri. Li se pa yon devni selèb, men yon nonm senp ak poumon malad, kenbe nan yon sitiyasyon difisil. Ak nan Vedmakova li pa t 'rapase l' pa anpil. Mwen mande ki laj li genyen, apèn plis pase trant, tete li yo gwo, ak zepòl li yo lajè tankou sa yo ki nan yon gason.
  Vedmakova toudenkou vire, li leve men l:
  - Pa kouri vye granmoun, swiv mwen! - Li rele ak fòs konsa ke vag son an jis frape zòrèy li. - Jwenn destriktè a soti nan lanmè pi vit ke posib.
  Eksplozyon yo te gronde tou pre, debri te tonbe, youn nan yo te tonbe dirèkteman sou Vedmakova, epi li mekanikman kenbe l ak men l. Ti fi pilòt la te santi tankou yon meyè gadyen ki te genyen yon penalite avèk siksè, fragman an te wonn, cho e li te sanble ak yon boul. Anna toudenkou te santi yon bagay likid ap koule nan bra l. Ti fi a gade fragman an, ak Lè sa a, menm vanyan sòlda fè li a, fè tèt di pa twa ane nan lagè (Ansanm ak Panyòl la), kè plen rive nan gòj li. Li te gen tèt yon ti bebe nan men li. Pòv ti fi (sa a ka wè nan pigtails yo kout, ak je rache soti. Vedmakova ak anpil atansyon mete tèt li sou asfalt la fann ak janbe lòt:
  - Ou pa t gen tan pou w fè peche, pou w pa viv! Sepandan, pa gen okenn pechè ki pi gran pase Bondye, kidonk pa gen okenn peche ki pi gwo pase endiferans nan soufrans timoun yo.
  Yon fwa ankò, yon gwonde, ak fragman, youn frape ti fi a nan bòt la, grate po a. Vedmakova te deja vle vire toutotou epi kouri osi vit ke li te kapab nan pist la, kote MIG li a te tann pasyans pou otès agresif la, men...
  Byen file tankou yon lam ponya, gade vanyan sòlda nan te disène yon grimas ensipòtab nan doulè sou figi a nan kòmandan an nan premye ran Vasilchikov, lè pati anwo l 'nan kò a dechire te vole jete nan vag eksplozyon an. Ti fi a li menm apèn eskive fragman an. Li te deja nan yon sèl fwa, yon jan kanmenm branche souflèt li, menm pandan batay la lè nan peyi Espay. Kòm yon rezilta, yon mak gwo twou san fon rete, ki, pou yon tan long, gate aparans li. Se vre, nan Siberia li te prezante nan yon sèl majisyen trè fò, ki moun ki, avèk èd nan odè ak envokasyon nan lespri, jere yo geri tankou si li pa janm te, blesi sa a ak yon koup plis. Pou sa, Vedmakova te ba l inosan li, li konnen lajwa fanm yo. Apre sa, ti fi a te pran yon ti opòtinite pou mòde kontantman nan renmen ak yon nonm, ki te trè difisil fè nan tan Sovyetik sanctimonious, menm ak bote Satanik li ak kapasite nan tante. Pwen an, nan kou, se pa tèlman konvenk nonm sa a, men asire ke òganizatè a pati pa jwenn enfòmasyon sou sa. Epi gen anpil SCAMMERS de tout bann ke yon snitch, sou yon snitch ak yon snitch, kondui yo sou. Se konsa, ou pa pral reyèlman akselere si karyè ou renmen anpil pou ou. Men, apeprè kat mwa de sa, lè li te bay zetwal la nan ewo a, pou vennsenkyèm avyon an fachis desann nan yon ranje: li te rankontre nan Beria. Ak nan tout elit Sovyetik la pa te gen okenn fanm ki pi gwo pase tèt la nan polis la sekrè ak ouvè.
  Vedmakova kouri tankou yon pis aterisaj. Anplis, ki raman rive l ', li melanje moute lari a nan yon vil abitye, kòm yon rezilta nan ki li sèlman ogmante distans la.
  Pilòt la kouri met deyò epi li sonje: Beria te envante nan kabann nan, men se pa gou li, chòv, vant, pa Apollo. Se konsa, li pa janm vin mennaj li. An jeneral, rimè ke Beria vyole fanm yo se yon egzajerasyon klè. Si yo te di yon fèm non, dezyèm nonm Anpi Wouj la, kòm yon règ, pa t 'rekoure fòse. Malgre ke ki moun ki oze soti nan ti fi yo di pa gen okenn tankou yon mons? Bouyo nan Larisi nimewo en!
  Men, isit la li te vin yon konfidan nan Lavrenty Palych. An jeneral, li te vin youn nan premye volontè fi ki te goumen nan peyi Espay. An reyalite, kèk pilòt Sovyetik te patisipe nan lagè sivil sa a. Li sanble ke Stalin li menm pa t 'pati patikilyèman vle viktwa nan sosyalis yo. Ak sa ki lojik, an Frans, sosyalis yo, sanble goch, te genyen, ak relasyon ak Sovyetik la sèlman vin pi mal. Men, an menm tan, paske Franco se yon fachis ak yon boujwa, ak gouvènman pèp la nan peyi Espay sanble se goch, li te enposib yo konplètman inyore demann pou èd. Wi, pilòt Sovyetik bezwen jwenn eksperyans, eseye nouvo ekipman. Okòmansman, lagè a te kontinye ak plizyè siksè, men answit lame Franco a, ak sipò inite Italyen ak Alman yo, te jere pran kataloy. Batay la nan lè a te nan premye egal, men Lè sa a, Messerschmitt la pi popilè parèt. Nan premye batay lè a, Vedmakova te santi pouvwa avyon sa a konpare ak IL-16 la. An patikilye, vitès, yon diferans nan yon santèn kilomèt pou chak èdtan, pèmèt pilòt yo fachis yo chwazi pou tèt yo ki kote, ki jan ak ki lè yo rantre nan batay la. Dezyèmman, zam nan yon kanon lè 20 mm te kapab tire desann yon IL-16 plywood nan yon distans ki long, pandan y ap ME-109 la, ki te gen zam devan bal, te kenbe vaksen nan yon mitray 9.6 mm nan yon avyon de gè Sovyetik. Se poutèt sa, yo nan lòd yo detwi Messer, li te nesesè swa atake soti nan dèyè a, oswa si ou te gen anpil chans jwenn nan motè a, oswa glas la devan je. Li ta dwe remake ke Alman yo tou te gen pi bon kominikasyon ak aji plis annamoni. Vedmakova te tire desann de fwa, epi sou twazyèm fwa a li te blese seryezman ak pran prizonye. Lè sa a, tan yo te difisil, men depi lagè a te deja pèdi, Madrid tonbe, Hitler, kòm yon siy nan bòn volonte, ak planifye yon alyans ak Stalin, te bay lòd pou yo retounen nan prizonye Sovyetik nan peyi yo. Vedmakova te pase sèlman yon mwa nan kaptivite, yo te mete l nan yon lopital pou ofisye, byen manje ak pran swen. Pa gen moun ki bat oswa vyole, petèt Nazi yo ak rejim Franco a te eseye montre tèt yo nan lemonn antye kòm imanis kòm opoze ak tiran nan san: Stalin! Men, apre li te retounen nan peyi li, nan tout ansyen prizonye lagè yo, yon sèl Vedmakova te rete an jeneral.
  Se vre, lòd yo te bay la, pou sèl avyon de gè Italyen ki te tonbe, yo te prive de li. Men, li te rete nan lame a, e menm te patisipe nan lagè a ak Fenlann. Peyi Suomi te gen sèlman 118 plywood demode nan flòt avyon li yo. Ti fi a prèske pa t 'pati pati nan batay lè, li te plis angaje nan rekonesans, li te resevwa yon lòd, sanble yon sèl monoplan, li kanmenm tire desann, men li pa te konte.
  Sepandan, rekonesans lannwit tou se pa move, li se yon pwoblèm enpòtan pou lame a. Natirèlman, lefèt ke lagè a ak Finns yo te dire yon santèn kenz jou, ak twoup Sovyetik yo avanse mwatye yon kilomèt nan yon jounen, pa t 'kapab men lakòz yon santiman nan anmèdman. Beria Lè sa a, kite glise nan li ke rapò a nan pèt te senk a youn an favè peyi Suomi. Se vre, liy Mannerheim la te kraze nan yon atak frontal, ki se tou yon reyalizasyon. Vyborg vini ak kado - sepandan, li pa te pran, men kite pa Finlande yo apre siyen an nan akò a lapè. Lagè a te genyen, kwake pa peye ak yon rivyè san. Vedmakova souvan kominike ak blese yo, enfantri, ak tankè yo. An jeneral, nivo òganizasyon Lame Wouj la te byen lwen pafè. Malgre ke, pou egzanp, tank la KV-2 te fè yon enpresyon fò sou ti fi a. Obusè 152mm li te kapab kraze dugouts ak siprime pil. Te gen tou nouvo avyon Sovyetik MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU ak lòt moun. Vedmakov te resevwa MIG la, yo te rele apre Mikoyan. Avyon an te gen pèfòmans vòl ekselan, ak plafon an altitid pi gwo nan mitan falkon Sovyetik yo. Se vre, avyon sa a te kòmanse rive literalman lavèy lagè a, pi fò nan pilòt yo te gen sèlman kèk èdtan nan tan vòl, epi yo te plante nan dernye, ki pa devlope yo. Men, kad ki gen plis eksperyans toujou te vole IL-16 demode, yon avyon ki te gen yon vitès maksimòm ven kilomèt pi ba pase bonm Yu-88 la. Se konsa, sanble gen yon anpil nan avyasyon, men si ou pran bon jan kalite li yo ...
  Atak Alman an pa te totalman inatandi. Rimè ke lagè t ap pwogrese te sikile depi janvye. Apeprè senk milyon sòlda rezèv yo te ekri nan lame a, tèm nan sèvis militè te pwolonje a kat ane, tank yo te rale moute nan fwontyè a. Ak an menm tan an yo te aktivman fouye tranche, yon gwo lame pa t kanpe nan jaden an, kòm si yo te fè espre pran li epi ranje li pou ke li te pi fasil pou Alman yo antoure ak detwi twoup nou yo. Li te nan fòtifikasyon yo. Se vre, nan mwa me te gen yon rimè ke yo te pran yon desizyon ak liberasyon an nan Ewòp te sou yo kòmanse. Nan prensip, Vedmakova, si Stalin frape Hitler pi bonè, li ta sèlman di mèsi. Pou nenpòt ki peyi, ak espesyalman Larisi, li se byen natirèl yo grandi nan teritwa, fè efò pou ekspansyon. Chèf-konkeran an, sa a se yon tit onorè... Ak tout bon, objektif final la nan kominis se yon revolisyon mondyal, yon Inyon Sovyetik pou tout planèt la, ak pwospè ekspansyon nan espas. Apre yo tout, yon moun pa ka ezite pou yon tan long ak pèmèt Nazi yo kreye zam ki kapab detwi limanite. Nan lòt men an, ki yon moun sòt ou bezwen yo dwe, ke li tèlman sòt ranplase ni lame a ak peyi a. Kenbe twoup yo nan fòm ki pi vilnerab, inyore tout done yo sou atak la pwochen? De mwa anvan kòmansman lagè a, yon majisyen abitye atake li ke nan jou ki pi kout nan ane a, ord fachis ta anvayi Sovyetik la! Apre sa, li voye yon meday pwoteksyon pou li, avètisman ke pandan li te sou li, Vedmyakova pa ta an danje lanmò oswa blesi. E kisa! Nan yon koup de jou, li te deja desann vennnèf avyon fachis, ki gen ladan de Yu-488s ak yon sèl Yu-287, nan chemen an, bonm ki sot pase a se tèlman ajil ke MiG-5 a te kapab apèn ratrape ak li. Apre sa, Vedmyakova sipliye pou yon machin nan dènye modifikasyon an. Ki sa ki sou kavalye a ak chwal la. Pami fanm Sovyetik, li se premye a nan kantite machin ki tonbe, ak nan mitan gason, premye a nan premye a. Se konsa, yo te bay pi gwo a. Se konsa vit, tankou nan yon istwa fe. Men, viktwa Twazyèm Reich la byen reyèl. Vire a nan Lafrik di nan karannyèm lan, ak Lè sa a, sòti nan lagè a nan tout alye posib ki capitulated nan Twazyèm Reich la, epi kounye a tou yon atak sipriz pa Japon. Lèt la jeneralman move, men se pa fatal. Wi, popilasyon Japon an, apeprè san milyon oswa menm yon ti kras plis kounye a! (Pa gen okenn resansman pou yon tan long, men pousantaj nesans la trè wo, e jiskaprezan, san restriksyon sou politik demografik, ogmantasyon an se pi gran pase nan Sovyetik la). Men, si nou ajoute tou rejim marionèt la ak "anperè" Chinwa a nan Manchuria, Lè sa a, sa a se yon lòt trant a karant milyon (pa gen moun ki vrèman konte la pou yon tan long). Anplis de sa, gen twasan milyon koloni konkeri.
  Se vre, yon pati nan twoup japonè yo ap bloke Lachin, men kounye a lapè pral gen plis chans siyen ak Chiang Kai Shek, oswa pito, sa ki rete nan li te kapitile, ak ansanm ak Amerik yo pral opoze Lame Wouj Mao a deja piti.
  Nan Manchuria tèt li, gen deja apeprè dis milyon Japonè, ak twa milyon de san mil sòlda "Chinwa". Fòs total Fòs Lame Japonè yo se sou vennsèt milyon, men yo swa gaye nan tout pwovens Lazi, e menm nan Etazini yo, oswa kat milyon nan yo se twoup oto-defans epi yo sou vye zo eskèlèt yo. Japon gen yon anpil nan tank, sèlman vennde ak yon mwatye mil, ak nan Manchuria tèt li, apeprè dis mil. Ak tank yo tèt yo fèb, pi mal pase modèl Alman yo nan 1941. Chi-Ha ki pi masiv la pa pral kapab antre zam nan T-34 la menm nan ranje fèmen, ak machin nou an ka fè nòt nan yon distans ki pi plis pase yon kilomèt. Verite a se reyèl, T-34 a, frape avèk presizyon soti nan 500 mèt. Reyameman ak optik te retade, ak vizibilite toujou fèb. Men, sa yo se tank, ak avyasyon Japon an pa move. Verite a se yon ti kras pi mal pase Alman, ak Ameriken, men sa a se jis yon ti kras. Diferans lan se pa plis pase sis mwa. Pandan batay yo toupre Khalkhin Gol, yon sèl pilòt Japonè as (modi, siyati li vole soti nan tèt li, li konplètman pèdi tèt li nan moulen vyann sa a), desann 41 avyon Sovyetik jiskaske li te fini. Se konsa, ki sa li sou? Japon gen bon avyasyon, ak nivo fòmasyon aces wo. Se vre, reame ak nouvo avyon pandan lagè a se yon lide pi dousman pase sa ki nan lòt peyi yo. Poukisa? Petèt akòz lefèt ke peyi a nan Solèy la k ap monte pa gen ase potansyèl endistriyèl yo ansanm repouse ofansiv la nan peyi Etazini, ki pwodui plis pase desan (200) avyon yon jou, ak metrize nouvo modèl. Ameriken yo bonbade Japon lou, detwi faktori yo, boule vil yo. Sepandan, li toujou pa tèlman entans, jiskaske zile yo twò lwen, yo pa t 'gen tan yo jwenn fèmen, epi kounye a, lè yo kapitile nan Twazyèm Reich la, yo pa bonm ditou. Ak ki jan fè fas ak pouvwa sa yo. Marin Japonè a pi fò pase Pasifik aktyèl la, ki pa konplè. Osi lontan ke li pa koule, yon moun pa ka menm panse sou viktwa. Men, lame tè a ... Nan Ekstrèm Oryan an, toupre fwontyè a, gen swasanndis divizyon fòmèlman, Beria te bay enfòmasyon sa yo anba gwo sekrè, plis twa lòt divizyon fwontyè, ak de divizyon NKVD la. Li sanble yo dwe byen kèk, men yo konplètman anplwaye dapre kantite regilye a, se sèlman twoup yo nan NKVD la. Divizyon ki rete yo gen eta tan lapè. Sa vle di ke Japon gen yon gwo avantaj nan enfantri, avyasyon, e menm nan tank. Oke, nan tank, sou pati nou an li konpanse pa siperyorite kalitatif, ak rès la se pi mal. Malgre ke si ou pran ti zam, Japon tou lag dèyè nan kantite mitray, sitou li gen zam. Sepandan, divizyon Ekstrèm Oryan yo mal ekipe ak mitrayèt. Pa gen ase machin pou tout moun. Se konsa ... An tèm de bon jan kalite, pa gen okenn siperyorite nan enfantri a, pito, menm vin pi mal, tout pi bon ofisye yo transfere nan devan Sovyetik la, isit la twoup ki pi mal yo, kòm yon règ, yo pa tire sou, ki gen yon minimòm. nan fòmasyon militè. Sa vle di ke lagè a kòmanse, nan yon sitiyasyon trè favorab pou Sovyetik la. Epi pa gen kèk rezèv ki fèk fòme yo pral jete nan bò solèy leve a ...
  Witcher toudenkou pike nan konflagrasyon an. Lopital vil la te pran dife. Foto a se vrèman apokalips, ak fanm, timoun, ak granmoun yo ap boule vivan. Isit la ti bebe a tonbe dwat nan dife a, ak tout otou te gen yon gwonde terib ak jemi.
  Vedmakova te santi twonpèt arkanj yo nan tèt li epi li jete tèt li nan flanm dife yo. Lang dife te niche men ti fi a ak figi louvri, men pilòt la te deplase tèlman rapid ke li te jere pwan timoun nan, rale l soti nan anbrase destriksyon an.
  Ti fi a vole soti, li santi sèlman yon ti grate sou po li, voye yon ti koutje sou ti bebe a. Ay, li te twò ta, ti gason an toufe, rale flanm dife nan poumon li, boule sou figi wonn li. Sa yo ti anpoul chire sou po a pi dous pase boujon Daisy. Witcher rele:
  - Isit la se dezòd imen!
  Li frape yon pil fatra ak bòt li, apre sa li kouri al ede ki lòt moun ki ka sove. Se te tankou yon kobra k ap danse ant brûler gaz, ti fi a t ap vire tèt li yon fason ra epi li danse. Li boule tèt li, bòt li fonn, tunik li boule, men li kontinye goumen ak tèt di pou chak dlo nan je timoun, pou chak batman yon ti kè, pou chak lavi frajil, men tèlman nesesè pou peyi a! Bòt yo tonbe apa, epi kounye a ti fi a danse nan toubiyon yo nan flanm dife, toutouni, bèl, janm li. Li te yon mati, men se pa sèlman yon mè k ap tòtire tèt li ak jèn ak yon fwèt, ki pa benefisye ni Bondye ni moun, yon mati-konbatan sove lavi espesifik. Janm yo nan pilòt la ti fi yo te kouvri ak yon kouch ti anpoul, men yo te deplase menm pi vit ak plis presizyon nan doulè.
  Kòmandan sèvis medikal la, pran gwo bòt nan valiz li, li di li:
  - Pran yo, byen vit mete yo sou! Ou pral vin enfim konsa.
  Pilòt la reponn imedyatman:
  - Li pi bon pou w vin yon enfim fizikman pase pou w yon enfim moralman! Pa yon segonn pou tèt ou, tout bagay pou devan, tout bagay pou viktwa!
  Kòmandan sèvis medikal la reponn:
  - Sa a se yon nonm reyèl Sovyetik!
  Sòsyè a bay madichon:
  - Ak sa ou vo sove moun!
  Kapitèn nan fè yon soupi.
  - Mwen gen pwotèz, olye de janm!
  Vedmakova, rale yon lòt ti fi ak yon figi mwatye boule ak san konesans, rele byen fò:
  Ala mechan Bondye!
  Kapitèn nan leve zèpòl.
  Se pa fòt Bondye, men fòt moun!
  Vedmakova fè objeksyon:
  - Sa a se menm bagay ak di - se pa paran yo ki blame, men timoun yo!
  Kapitèn nan te vle di yon bagay, men nyaj lafimen yo te antre nan gòj li, li touse an kòlè.
  Ti fi a pye atè bele:
  - Mwen se yon sòsyè e pa gen plis bèl pwofesyon!
  Epi li bay talon pye l, li kontinye:
  - Adolf kite gen bonjou ak yon Bouquet nan sèkèy la sa ki mal!
  Bonm yo te bese, men bonbadman yo te kontinye. Zam bato a gen yon rezèv desan nan kokiy, sepandan, dife a te kounye a dirije plis nan veso yo dezame Sovyetik. Yamamoto te konprann ke dominasyon nan lanmè ta transfere inisyativ la nan lagè sa a nan Japon pou yon tan long. Ak bati bato, pwosesis la se chè ak long, byenke, pou egzanp, soumaren, petèt, yo pi fasil yo koupon pou achte. Sa a, nan kou, yo dwe pran an kont tou, men li enpòtan kraze estrikti a. Admiral Yamamoto, nonm ki pi pwisan nan Japon apre Anperè Hirohito, te santi tankou yon bondye. Yon bondye reyèl, kidonk relijyon peyi Solèy k ap monte a te anseye ke pi bon fason pou divinizasyon se gwo abilite militè! Epi kounyeya, gwo kòmandan an te kapab abitrèman toumante ak detwi espas ki bò kote l.
  Pi wo pase Vladivostok, gen gwo nwaj lafimen nwa epè pou plizyè kilomèt; sa yo se enstalasyon depo lwil oliv ak depo gaz sou dife. Plizyè santèn, milye moun boule, lanfè, ebyen, apre sa, kòman ou ka pa santi w tankou yon bondye ki pran revanj sou Larisi yo pou syèk imilyasyon, yon gwo pèp fòse yo kole nan yon seri de zile si piti konpare ak vast yo nan Larisi. Koulye a, flòt Ris la ap koule, ak kontrèman ak Perou Harbour, yo pa pral kite yon sèl veso.
  Pandan batay la nan Khalkhin Gol, Yamamoto pwopoze bay yon souflèt menm jan an nan Vladivostok, pou ki yon plan detaye te trase moute. Men, Hitler san atann fè lapè ak Stalin. An jeneral, moun sòt Hitler, te kòmanse masak la nan jwif yo ak kidonk mete kont tèt li tou de Polòy ak peyi yo nan Lwès la. E poukisa li te bezwen li? Èske w te vle jwenn richès jwif yo? Men, li te pi bon premye vin yon pouvwa mondyal, bat Sovyetik la, e petèt Lè sa a, lòt peyi yo. Lwès la se pi fasil pou genyen akòz lefèt ke mantalite li se anpil mwens karakterize pa fanatik ak yon tandans fè sakrifis tèt li. Èske gen omwen yon ka li te ye nan pilòt Ameriken ramming. Vrè, te gen yon koup nan kolizyon, men sa a gen plis chans yon aksidan.
  Larisi yo fanatik, ki se etranj, paske lafwa Otodòks la pa apwouve swisid, epi yo pa ditou konsidere ke yon moun ka touche yon fason nan paradi pa fe nan zam. An jeneral, ansèyman Kris la, nan opinyon li, yo trè estipid ak Inposibl. Li Yamamoto li Bib la ak sezi wè sòt moun yo konsidere tankou yon Bondye pasifik. Pou egzanp, li anseye: yo frape ou sou yon souflèt dwat - vire goch ou, yo mande pou yon sèl chemiz - bay de, renmen lènmi ou! Sèlman yon moun ki malad mantalman ka konsidere Kris la Bondye. Yon relijyon konsa bon sèlman pou esklav, vasal esklavaj. Ak tout Ewòp ak mwatye nan mond lan dwe te kwè.
  Se vre, ansèyman Jezi yo, malgre lefèt ke li rejte prensip la nan Ansyen Testaman an, yon je pou yon je, epi li anseye ou renmen lènmi ou yo, pa t 'anpeche Britanik yo konkeri yon tyè nan planèt la tout antye, kreye a. pi vaste anpi nan istwa limanite. Ak sa a se malgre relijyon nan Grann Bretay, kote Bondye mansyone menm nan im nasyonal la. Etranj, prezidan ameriken yo fè sèman sou Bib la, men poutan yo te bonbade vil Japonè yo ak bonm napalm, ki te boule plizyè milye fanm ak timoun vivan. Anplis de sa, yo te touye popilasyon sivil la, pa aksidan, men fè espre, sa a se te yon taktik teworize popilasyon sivil la: mine resous imen ak ekonomik.
  Men, Japonè yo pa t bonm nan Etazini an premye, anvan envazyon Alman an, pandan tout lagè a sèlman yon bonm kraze ak touye, sèlman sis sivil. Epi yo menm tou yo atribiye mechanste espesyal samurai a. Apre yo tout, li Yamamoto, si yo vle, te kapab kraze nan ak bonm nan vil US, espesyalman apre defèt la nan flòt Yankee la tou pre Perou Harbour. Wi ewopeyen yo se salo moral. Yo gen yon konpreyansyon pèvèti, lafwa, ansèyman epi yo pa fè!
  Se pa konsa nan Japon! Sa nou anseye se sa nou fè. Pa gen okenn bagay tankou Bondye di vire lòt souflèt la, men sèvitè l yo fè espre touye timoun piti. Wi, an jeneral, kwayans ke Bondye se youn ak Toupisan an pa ka vre. Si li te poukont li, lè sa a, nan kou, li ta pran swen ke moun yo adore li kòrèkteman, nan lafwa ak verite, epi yo gen yon sèl doktrin. Se konsa chak moun priye jan li vle, sa li vle. Epi monn nan twò lèd ak mal pou l kreye pa yon sèl Bondye Toupisan an. Apre yo tout, nenpòt chèf responsab an plas an premye fè efò pou lòd ak jistis. Li vle ki fò, ki gen bon konprann, ki nòb, ki onèt yo dwe nan premye plas, ak rès la swa korije tèt yo, grandi fizikman ak espirityèlman, oswa ... Sepandan, si Bondye se Toupisan an ak Kreyatè linivè a, Lè sa a, li ta. pa kreye freaks kòporèl ak mantal.
  Apre yo tout, poukisa anperè a pafwa fòse yo andire feblès yo nan moun kòm yon bay? Paske pa gen okenn lòt fason soti, li pa ka fè freaks nan bèl gason nan yon bat je, ak lach nan moun fonse. Men, si mwen te kapab, mwen ta imedyatman fè li! Ay, mwen dwe aksepte sa ki ak fè fas ak materyèl imen an ke mwen te resevwa kòm yon bay. Men, nan men ki moun li te resevwa li se yon lòt kesyon. Wi, ak anperè a li menm gen feblès: li se jis yon nonm - li vin fin vye granmoun, malad, dekrepite. Etranj, yon anperè diven souvan viv mwens pase yon sèvitè òdinè, gen mwens konpetans zam pase pifò jeneral ak anpil sòlda. Oke, ki sa ki nan li soti nan Bondye Toupisan an. Men, blan pa pi bon! Nan istwa a tout antye nan Ewòp, pa te gen okenn konkeran pi terib ak siksè pase Hitler. Wi, li se vrèman yon senbòl abilite militè blan moun! Epi, poutan, kòmandan an pi gwo nan tout tan ak pèp, pa t 'kapab menm fini jimnazyòm a, jwenn yon edikasyon segondè, ki se obligatwa nan Japon!
  . CHAPIT #5
  Anplis, Hitler pa te aksepte nan lame a, pou rezon sante. Etranj, zèl sa a nan kil la nan fòs, lyon lagè a, te vin tèlman fèb fizikman ke menm nan Almay, kote gen yon pòs militè nan chak pòs, li pa te rele kòm yon prive. Ki jan Ewòp degrade.
  Sepandan, Stalin, yon lòt nan politisyen yo ki pi enpòtan nan tan nou an, tou pa t 'gen yon edikasyon segondè, li te yon pepit. Ak enteresan, li pa te tou tire nan lame a, pou rezon sante. Enteresan, koyensidans, de move lènmi pa t 'gen yon edikasyon segondè, yo pa te rele pou sèvis militè akòz rezon sante, te gen papa tafyatè, ak papa Hitler a tou te travay kòm yon soulye nan premye!
  Isit la se tankou yon konyensidans, etranj, menasan. Göring, siksesè ofisyèl Hitler a, se pa konsa. Li soti nan yon fanmi aristokrasi, zansèt Goering te depite aktyèl chèf Almay la, Bismarck. Se poutèt sa, Churchill: yon aristokrat, ki soti nan yon fanmi nòb, ak plitokrat Ameriken, (Prezidan Roosevelt pa gen anyen plis pase yon pion, yo byen vit jwenn yon lang komen avè l '.
  Yo te vle ranplase Hitler ak yo, men li pa t mache. Hitler te konkeri yo tout! Goering se yon biznisman, oligark, aristokrat ak pragmatis. Li pi bon pase Hitler ki kapab ini tout fòs anti-Bolchevik ak anti-Ris nan lemonn antye. Amerik ak Grann Bretay vle mete fen nan Larisi, kèlkeswa rejim nan dominasyon, men kominis yo, ki refize konsèp nan pwopriyete prive, yo vle fini tèlman mal. Li se fanatik ke yo menm fèmen je avèg nan ranfòsman twòp nan Almay ak ke yo menm yo fòse yo rantre nan Twazyèm Reich la.
  Sepandan, Almay se yon konkiran jeopolitik, men yon konkiran nan kad règ yo kapitalis ak aristokratik nan jwèt la, ak Bolchevik Larisi se absoliman etranje ak ostil. Li se menm etone ke Churchill li menm te ofri èd Stalin, malgre tout anti-kominis, tradisyonèl, rayi angle nan Larisi.
  Nan lane 1941, mwen te vle mete Larisi Stalin a kont Almay Hitler a. Soufwans, Alman yo peze l '. Apre yo tout, Almay anba wouj yo se yon chwal lagè ekipe nan cha lagè Sovyetik la, ak Sovyetik la anba mawon yo se yon zòn patizan etènèl. Apre yo tout, Bolchevik fanatik yo pa pral rekonsilye tèt yo, epi yo pral mennen yon lagè geriya pwolonje, ki pral tèlman fatige Twazyèm Reich la ke tout rèv nan plis ekspansyon pral disparèt tankou yon lakansyèl apre yon tanpèt loraj! Larisi anba Almay, pi bon pase Almay anba Larisi! Konprann sa a, li klè poukisa Churchill ak Etazini, apre yon defèt militè ak rann tèt, byen vit te ale nan rapwòchman ak Twazyèm Reich la.
  Yamamoto se yon pragmatist, li te kont lagè a ak Etazini ak Grann Bretay. Men, de anpi sa yo tèt yo pwovoke Japon lè yo enpoze yon anbago sou rezèv la nan pwodwi petwòl. Apre yo tout, peyi a nan Solèy la k ap monte pa gen pwòp li yo, ak anpil lòt matyè premyè. Japonè yo t ap negosye, Ameriken yo t ap fè revandikasyon de pli zan pli imilyan.
  Ak an menm tan, Yanki yo, pwovoke lagè a, pa t 'ditou pran swen pou pote lame a ak marin pou konbat preparasyon pou. Tantasyon an te tounen twò gwo, se plis te gen yon ti limyè nan espwa ke Moskou te sou tonbe ak Almay, ak alye li yo ta vin sekou. Anplis de sa, te gen yon espwa ke Etazini, yo te toujou yon peyi relativman demokratik, trè depann sou opinyon piblik, si lagè a trennen sou, pa ta vle vide san sou zile lòt moun. Vreman vre, poukisa yon nonm Ameriken òdinè nan lari a ta jwenn sèkèy zenk ak fanmi l ', si nou pa ap pale sou pwoteje teritwa a nan peyi Etazini li menm, e menm peye taks pito militè! Petèt se poutèt sa tsarist Larisi pèdi, li te gen plis sòlda, men pèp la Ris pa t 'konsidere Manchuria teritwa yo, epi yo pa t' vle peye ak san ak swe pou enterè abstrè. Ay, Hitler pa t ale nan Moskou, an pati akòz preparasyon pou sezon fredi a piman bouk, ak an pati akòz fanatik la karakteristik nan Bolchevik yo.
  Mwen pa t 'vle fè eksperyans li tèt mwen.
  Sepandan, pa sèlman Bolchevik yo, moun Ris yo gen tandans fè sakrifis tèt yo pou gwo objektif. Apre yo tout, premye belye mouton an te fè pa nèg Ris Messer la. Li se menm etone ke li te fè sa pa pou dedomajman pou èdtan yo nan paradi a, men pou dedomajman pou Peyi a. Malgre ke ... Messer se an pati yon moun fou, paske li se yon mèt nan voltige, yon envanteur, yon designer, ak nan kou yon moun k ap viv ta pote pi plis benefis nan Motherland la. Petèt Yanki yo pa tèlman mal, repwodui prensip la: bagay prensipal la nan batay se yo siviv! Apre tou, mò yo pa ka touye ankò!
  Plizyè tifi demi toutouni, tete fè bese tèt yo nan apwobasyon.
  Amiral Naumo te fè remake:
  - Nou te deja itilize plis pase de tyè nan minisyon yo. Zam yo cho anpil, yo vide ak bokit dlo!
  Yamamoto te fè yon kwa ak dwèt li nan lè a epi li di nan yon vwa ki ba, yon ti kras rau:
  - Mwen panse ke zam yo pral kenbe tèt ak dènye tyè nan kokiy yo. Malgre ke non, frape soti jiska katrevensenk pousan.
  Amiral Naumo te monte zèpòl epi siye swe nan fwon li.
  - Èske li vo li bay tout sa ki pi bon nan premye jou a?
  Yamamoto sere pwen li.
  - Depans! Natirèlman li vo li! Nou te pran Larisi yo pa sipriz, jan sa te ye an 1904, Alman yo an 1940, men Stalin pral pini kòmandman an sevè e sa pa pral rive ankò. Se konsa, li nesesè yo sèvi ak lefèt ke ke dragon an tonbe nan dòmi. Aktyèlman, mwen konprann Stalin, lagè a ak Almay absòbe atansyon li nan yon nivo ke li sispann gade apre Ekstrèm Oryan an. Ak lantouraj li san yon lidè pè pran inisyativ la. Isit la nou rate kou nou an. Kòm byen ke Ameriken yo. Li te evidan pou tout moun ke pwoblèm nan t ap prepare, nyaj yo t ap rasanble, loraj t ap frape byento, men ...
  Yo kouri, flache pye atè, talon wonn ti fi a. Yo te nan yon misyon enpòtan.
  Naumo te manyen hilt nepe samurai ki pandye sou senti li, oswa jan yo rele l katana tou:
  - Larisi toujou aji an reta! Lagè a pa pral twò lontan epi nou pral rive nan Urals yo.
  Yamamoto leve je l 'nan syèl la.
  "Se pou bondye yo ede nou nan sa a, men mwen pa panse sa!" Yo aprann byen vit, Khalkhin Gol te montre ke nivo Larisi se pi wo pase pandan lagè 1904-1905. Anplis de sa, mwen pral di ou yon sekrè. Ajan sekrè nou an nan Vladivostok te ede yon ti kras ke atiri a bò lanmè olye pwisan pa t 'gen kokiy, ak avyon an echwe pou pou yo dekole nan tan. Sa a se lagè sekrè a.
  Naumo te sezi:
  - E ki kote SMERSH ak NKVD te gade?
  Yamamoto ri, souke dwèt li.
  "Pi move kad Larisi yo sèvi isit la nan Ekstrèm Oryan an, moun ki pè mouri sou fwon Sovyetik-Alman an ap fè efò pou Vladivostok. Se poutèt sa, isit la, li pi fasil jwenn yon trèt oswa yon moun sòt nan tèt la, osi byen ke yon moun k ap sèvi pwòp tèt ou. Ak NKVD a tèlman abitye revele konplo imajinè ke li pa remake trèt reyèl ankò. Se konsa, li se byen posib yo travay. By wout la, si plizyè jeneral te ale bò kote Alman yo, malgre lefèt ke fanmi yo, fanmi yo ak zanmi yo menase ak ekzekisyon pou sa a, Lè sa a, li se byen posib yo kòronp yon moun ki soti nan tèt la. Oswa sèvi ak li nan fè nwa a, ki se menm pi bon.
  So nou"n fer en kantite travay. Nou Japonè yo jeneralman karakterize pa bon jan reflechi sou operasyon militè yo, ak pran an kont tout ti bagay yo.
  Naumo fwote katana li a.
  - Dwa! Men, wont Khalkhin Gol evoke yon santiman anmè ak gwo anmèdman! Ki jan nou ta ka...
  Yamamoto konsole:
  - Te gen plis Manchus pase Japonè, ak an jeneral li enposib pou pou genyen tout tan tout tan an. Mwen dwe sonje ke, sepandan, pa pi bon inite yo goumen sou bò nou an, ak Larisi yo te gen yon gwo avantaj nan avyasyon ak tank.
  Naumo mwatye trase katana li.
  - Nou pa jistifye! Yon samurai p'ap janm refere a yon lam mat ak yon chwal fatige, yon anpil nan lènmi, ak yon zam fèb!
  Yamamoto korije:
  - Samure, nan kou pa, men yon nonm, malerezman wi! Moun yo gen tandans fè erè!
  Yamamoto te distrè epi li te rele yon bagay nan tiyo yo, epi li te kontinye:
  - Epi ou konnen, mwen te ofri grèv nan Larisi tounen nan mwa me 1942. Sa a te kapab anpeche avansman premye Fritz la.
  Naumo souke tèt li.
  - Vrèman! Men, nou te goumen US la ak lyon Britanik la.
  Yamamoto tape tiwon an ak dwèt li.
  - Wi! Se vre, men US la te frape nan dan yo, Grann Bretay te pèdi koloni li yo, ak Almay te relativman sere. Nou te vle tire fòs ke posib soti nan Lwès la nan Larisi fè li pi fasil pou Wehrmacht a ale nan ofansif la kont Grann Bretay san yo pa pè pou yo te kout kouto nan do a pa Stalin. - Amiral la bwè sake yon ti fi pye atè nan yon jip kout te ofri a epi li kontinye. - Kou a te planifye pou Me, lè wout yo te cheche, men Ameriken yo anpeche.
  Naumo rale katana l ', li koupe l' nan lè a:
  - Lanmò USA! Yo toujou entèfere ak Japon.
  Yamamoto souri sounwa.
  - Pa toujou, nan kou, pou egzanp, lè nou premye goumen ak Larisi, Yankees yo te ede nou anpil ak prè, osi byen ke founiti pou zam. Plis pase mwatye nan flòt nou an te fèt ak lajan Etazini ak Grann Bretay, ak pwòp chantye yo. Se konsa, Amerik pa toujou move, men se pa nan ka sa a.
  Naumo mande sezi:
  - E poukisa?
  Yo te kouri pase Amiral Japonè yo ankò, yo te klere talon pye sèvant la.
  Yamamoto te deside eksplike:
  - Yon bann bonm alontèm te kraze nan Tokyo, epi yo te fè yon souflèt trètr nan kapital la, lè l sèvi avèk bonm napalm. Plizyè santèn kay an bwa te boule, e anperè a te bay lòd pou nenpòt ki pri pou l deplase zòn kontwòl la lwen kapital la. Ak premye a tout, pran konplèks la konba nan baz Ameriken sou Medei achipèl la, ki pi pre vye zo eskèlèt Japonè yo. Ay, nou pa t reyisi, kidonk nou te kòmanse pèdi batay pou Oseyan Pasifik la. Li bon ke an menm tan an nou te gen sajès la byen vit konkli yon alyans ak Twazyèm Reich la epi desann piti. Sinon, pa menm ruines ta rete nan vil nou yo.
  Ti fi janm fè yo menm sote, souke galon nwa ak wouj yo.
  Nauma balanse nepe li nan lè a:
  Nou ta genyen kanmenm! Se konsa, èske li vrèman nesesè bay Hitler Filipin yo apre lagè a? Sa a pèl nan kouwòn Japonè a, inexpugnable Singapore, éklèrè Hong Kong, Endonezi, pwi lwil oliv nan koloni yo te kaptire angle, ak franse Gine, Indochina, Burma, Thailand. Ak plis ankò, kisa pou pale sou pa vire lang. Apre yo tout, nou kanpe sou fwontyè a ak peyi Zend, sou papòt la nan ki Fuhrer la te sezi - Ostrali. Epi bay tout bagay san batay, tankou yon lach...
  Yamamoto entèwonp:
  - Pami blan yo tou, gen entelijan! Se pa etonan Anperè a nan biwo li a, mete yon jarèt nan Napoleon. Men, te gen yon lòt Seza, li te di: li pi difisil kenbe konkeri a pase pou genyen. Nan ka sa a, sa a aplike a nou an plas an premye. Nan etap sa a, nou pa te gen okenn chwa. Nou deside kenbe yon pati pou nou pa pèdi tout bagay, enkli souverènte.
  Nauma te repwodui figi uit la ak epe a:
  Mwen konprann ak lespri mwen, men ak kè mwen!
  Yamamoto leve, li bat kòlèg li sou zepòl.
  - Wi, ou pa fache, nan ka sa a, si nou kite, Lè sa a, retounen. Nou pral defèt Sovyetik la epi ankò kouri nan Twazyèm Reich kont USA a ak Britanik yo, men nou pral deja bat yo ansanm ak Alman yo ak pasta. Lè sa a, nou pral retounen tout bagay, plis nou pral pran tou peyi Zend, Ostrali, Alaska ak jiska ... Li pral wè la, apre tout, nou pral gen resous yo nan Ris Siberia, ak Amerik pral tonbe nan depresyon ankò. Sa a dwe konprann!
  Yon fwa ankò, ti fi yo janm fè souke tèt nan pi gwo apwobasyon an. Yo tèlman bèl, bronze, kèk nan ti fi yo te menm ak cheve blond, ak miskilè.
  Amiral Nauma, ak yon mouvman prèske insansibl, kache katana a nan djenn li epi, bwiye, chichote:
  - Tan kap vini an bon, men prezan an pi bon! Tande sou transpòtè avyon, tout rezèv la nan bonm yo te itilize moute, ak sou ...
  Yamamoto te bay lòd yon ti tan:
  - Vini sou pil epi gade alantou, nan yon demi èdtan nou pral vire toutotou epi ale nan baz ki pi pre nou an.
  Nauma sifle nan nen li:
  - Koute kòmandan an!
  Amiral la soti, li kenbe pòt la pou l pa krake. Anvan mak pye l yo te mouri, yon lonbraj te glise soti nan pòt la, li te mache sou pwent pye yo epi li jete kouvèti a. Yamamoto ri.
  - Lady Armstrong, ou toudenkou tankou toujou!
  Yon kouran limyè tonbe sou bèt la, li montre l nan tout bèl pouvwa li. Li te yon figi blond, nenf, parfe pwopòsyone, men ak figi a nan yon fanm ki gen matirite nan trant li. Yon ti kras pi wo pase Yamamoto, nan soulye kwi bwode ak emwòd ak safi matche ak koulè a nan vag la, ak plant mou. Apre li te jete kouvèti yo, li te nan yon kostim de ben epi li te deplase tankou yon dansè Endyen.
  Yamamoto te kanpe fanm nan:
  - Danse pita! Antretan, koute m byen, ki jan prezidan maryonèt Ozetazini nan kad Twazyèm Reich la, Henry Truman, te reyaji sou pwopozisyon nou an pou bay tout teritwa libere yo estati eta fòmèlman endepandan?
  Armstrong reponn ak vwa dou li:
  - Li te di ke li menm ak Churchill te kont li. Tout koloni yo ap kontinye tounen koloni, e Lachin ap rete divize. By wout la, Truman te di ke si Japon ede rejim nan Chai Kang Shi, li ka sove li - li pral pèsonèlman mande Hitler ke li te konsa. Nan ti bout tan, ou gen baz ou nan Manchuria, osi byen ke rejim nan, e menm jwenn yon bagay nan tè pwensipal Lachin. An patikilye, konsesyon ak aksè a matyè premyè.
  Yamamoto te souri.
  - Se yon bon nouvèl! Èske gouvènman mannken ameriken an konnen nou frape Sovyetik la? Oswa poko?
  Armstrong te fè yon sèk ak dwèt li.
  - Li deja konnen! Jiskaprezan, pa te gen okenn reyaksyon ofisyèl, men Truman te deja jere di: byen fè Japs!
  Yamamoto te fwonte e li te trese sousi li an kòlè.
  - Nou pa Jap pou li, men Japonè yo, yon nasyon vanyan sòlda ak moun ki gen bon konprann, epi yo pa bèje ak prizonye tankou Ameriken yo. Malgre ke, nan kou, sa a se yon bon bagay, sa vle di ke pa pral gen obstak pou yon ofansif byen fon nan Siberia.
  Fanm nan jwen deplase janm li atè a:
  - Siberia bon - li gwo, rich! Ak an menm tan an, Siberia se move - gen nèj ak frèt!
  Yamamoto pise bouch li.
  - Sòlda Japonè a pa pè jèl. Sa a se sans nan kòd Bushido a: pa gade pou yon lavi fasil pou tèt ou, men simonte difikilte. Se pa etonan senbòl samurai a se - crucian carp! Pwason sa a toujou naje kont kouran an.
  Armstrong te sezi:
  - Carp? Tankou yon pwason inofansif. Èske tèribl, move lespri yo reyèl nan samurai a Apocalypse konpare ak tèt yo ak yon minnow, ki se fri nan yon chodyè, epi yo pa ak yon tig oswa yon lyon.
  Yamamoto louvri men l.
  - Pa gen lyon nan Japon! Ak tig la twò sansib yon chat, li manke kouraj. Ou konnen, youn nan tès prensipal yo nan yon samurai, a laj de dis, li se prezante nan yon kaj ak yon tig epi li dwe pran yon moso vyann fre nan bèt la. Sa Zenki kale, ou pa kwè?
  Armstrong souke tèt li.
  "Mwen pa kwè ke yon ti gason dizan ka okipe yon tig, menm si li gen epe ki pi file nan men l '.
  Dousman, Yamamoto te mete men l sou do ti fi a epi li karese po li velours.
  - Ou mal konprann. Pitit gason an nan yon samurai antre nan kaj la ak tig la san yon nepe oswa nenpòt zam. Li dwe sèvi ak lespri fò li ak volonte l pou konvenk tig la ba l manje l!
  Armstrong te di:
  - Wi, li jis enkwayab! Samurai se vre Dyab la! Ou te nan selil sa a tou?
  Yamamoto bese je l.
  - Malerezman non! Sa a se koutim nan tan lontan yo! Men, si ou vle, nou pral jete ou nan yon kaj? Di ou vle antre nan kalòj la ak tig la?
  Armstrong te fè ronron, li ate bra grèk li yo te vlope nan kou amiral la. Lèv yo ouvri yon fason pou envite:
  - Si tig la se ou, Lè sa a, mwen pare menm pou lanfè! Menm si paradi a pi mal pase lanfè san ou, o samurai mwen renmen anpil.
  Yamamoto toudenkou pouse fanm nan ale epi li rele byen fò:
  - Koulye a, mwen bezwen rezime rezilta yo nan atak la sou Sovyetik la ak lòt admiral, osi byen ke chèche konnen ki jan bagay yo ye sou tè a. Pa gen tan pou apresye plezi medam yo. Ou konprann: pa gen tan! Mwen pral rele ou sèlman nan aswè. By wout la, koupe a etwat nan je m 'ak po jòn pa deranje m'.
  Armstrong woule ranch li.
  - Non! Byen opoze a! Se konsa, menm plis amoure ak etranj! Ou se Japonè, mwen se Ameriken: ras jòn ak blan, zanj ak move lespri! Kontras sa a se fou! Pifò fanm renmen orijinal la epi yo pa renmen rès la.
  Yamamoto vide tèt li mwatye yon vè sake melanje ak "Ginn" epi, vale nan yon sèl kou, rilaks:
  - Aktyèlman, mwen te panse fanm yo te pi konsèvatif pase gason. Èske fi fè anpil dekouvèt syantifik?
  Armstrong voye tèt li epi souke cheve blond li, li di:
  - Dekouvèt ki pi enpòtan pou yon fanm se dekouvèt yon nouvo gason, sèlman a kondisyon ke li se yon liv, pa yon radyo! Ak samurai yo pa pale!
  Te gen yon ti klòch isterik, yon limyè vèt te klere. Amiral la vide yon lòt mwatye vè, li soufle nan lang Ris, epi li manje sitwon an siwo myèl. Li niche bouch li epi li montre yon epe samurai:
  - Mwen pèsonèlman touye plis pase yon santèn moun, omwen ven nan yo jèn fi! Ou pral pi bèl nan tout viktim yo.
  Armstrong te menase, soti lang wouj Yamamoto a:
  - Mwen gen twa pitit gason epi yo pral tire revanj sou ou ak fanmi ou, Amiral!
  Yamamoto pa t sanble ofanse ditou.
  - Li fè twa timoun...
  - Senk! Amstrong korije.
  Espesyalman senk! Epi kenbe ren ti fi a?
  Dam nan jete janm li nan kou li:
  - Mwen se yon Ameriken e sa di tout bagay!
  Yamamoto souke tèt li epi sifle:
  - Koulye a, yon ti gason ap vin jwenn ou, li se yon konbatan NINJA trè fò. Sèvi l 'nan estanda ki pi wo a. Konprann?!
  Armstrong souke tèt an akò.
  - Mwen renmen jèn yo... Mwen espere ke li bèl?
  Japonè yo ak konfyans reponn:
  - Menm plis! Ou pral renmen li!
  Ak rezolisyon kite kabin an. Olye de sa, yon ti gason parèt prèske imedyatman. Li sanble sou trèz oswa katòz ane, trè miskilè, pye atè ak mete bout pantalon. Vrèman bèl, ak cheve blond.
  Armstrong te kontan... Ke li pa ta dwe fè fas ak kèk vye freak.
  Men, ti gason an te fache epi l te bougonnen an Angle:
  - Dezabiye!
  Fanm nan te souri epi li di:
  - Petèt yon ti kras plis amoure!
  Ti gason an reponn li ba li yon kalòt. Machwè dam nan boule. Espyon an fè yon gwo soupi epi li kòmanse retire rad li. Ay, se pa yon kòmansman trè pwomèt.
  Ti gason an te fè dan l, li te jete bout pantalon l, e li te revele pèfeksyon gason ki lou.
  Li sifle, li souri:
  - Kouche!
  Ak yon soupi, Lady Armstrong kouche sou do li epi li louvri janm li. Ti gason an ak presyon ak trè malonnèt te antre nan li, epi li te kòmanse mato tankou yon mitray. Pa gen karès, pa gen mo...
  Espyon an te deja yon jennès ki gen eksperyans, epi li pa te fè mal. Okontrè, sekous byen file yo prèske bèl. Se konsa, yo eksite l ', ak grot Venis la te kòmanse ranpli ak imidite. Lè sa a, li te kòmanse konplètman, ak jemi voluptuous yo te tande.
  Medam yo pran graj, men sa a se tou yon plezi. Ak isit la ou yo kouvri pa yon vag nan orgasm.
  Ti gason an rete konsa sispann bat, pwan Lady Armstrong nan cheve a ak fòs, epi li bese toutouni nan pèfeksyon li. Espyon an ouvri bouch li epi jè a frape lang li. Se pa premye fwa tou. Ak bouyon blan ki soti nan ti gason an se dous, ak trè bèl nan gou a. Armstrong niche bouch li ak plezi otantik.
  Lè sa a, jenn Ninja nan tèt li apiye nan direksyon pou lestonmak li ak figi l ', epi li kòmanse travay dezenterese. Armstrong tranble ak yon lòt vag nan Ecstasy ak gwonde tankou yon boufalo nan yon labatwa. Li gen pou kenbe pèfeksyon ak bouch wouj li. Ak travay ak yon lang woz. Jiskaske sous dlo blan ak dous pete ankò.
  Anpil plezi. Ak jèn, miskilè, ak blond Ninja a se tou senpleman san pran souf. Enèji li se san mezi ak akablan. Sa a avyon de gè ilustr ak jeyan kabann. Ak cheve blond ... Jis tout bagay se super ak klas ki pi wo a.
  E-50 repare te antre nan batay. Larisi yo sepandan trè byen mete fòtifikasyon, ak Alman yo te simonte defans nan pwofondè. Gèrye metodikman detwi batri a.
  Gerda tire, kraze kanon Sovyetik la, epi ak yon souri nan vwa li di:
  - Nou pral bat moun, ak bat bokit yo!
  Charlotte chante boukl kwiv wouj li yo:
  - Nou se, o, vòlè! Volè!
  Apre sa, li peze bouton joystick la ak dwèt li, li voye yon pwojektil, kraze bunker Sovyetik la.
  Apre sa, Christina gronde yon fason assourdissant:
  - Bang Bang! Epi ou mouri! Moun ki mouri yo! Moun ki mouri yo!
  Epi li tou peze yon janm grasyeuz ak yon dwèt fè, voye lènmi an nan yon knockout.
  Apre sa, te gen Magda. Men ti fi a. Li tou peze joystick la ak zòtèy pye l 'yo, ak ki jan li thrashes.
  - O, moun ki wè nou pral imedyatman soufle!
  Gerda te bèl, li souke tete plen li, li frape sou trant-kat la, li di:
  - Epi pou yon moun li pral pran sant fri!
  Charlotte te peze dwèt li sou bouton joystick yo, epi li te chipi tankou yon zwazo:
  - Epi nou kenbe yon bagay nan lestonmak nou!
  Kristina dechire yon zam Sovyetik ak yon kokiy epi li soufle, li frape bouch wouj li:
  - Pa pwoche bò kote nou...
  Magda tou peze bouton an ak dwèt li. Li soufle yon trannkat e li rele:
  - Pa pwoche bò kote nou!
  Epi Gerda, bèt agresif sa a, ak cheve blond, pral tou mato ak yon pwojektil, ak trant-kat la pral pete tankou nen yon boksè anba pwen yon kouto. Epi gèrye a pral plenyen:
  - Nou pral touye l!
  Epi ankò ti fi yo pral pete nan dlo nan je epi tire, san okenn regrèt oswa poz.
  Charlotte te kriye avèk antouzyasm:
  - Mwen se yon gwo vòlè...
  Epi tou ki jan li frape yon obusier Sovyetik. Se sèlman pati ki te vole nan diferan direksyon.
  Christina ap gronyen. Pandan l ap peze dwèt li sou bouton joystick la epi li pepi:
  - Epi pitit fi demon an mouri!
  Magda tou kloure lè li peze pye l 'sou yon objè frape, kraze yon tank Sovyetik epi li bay:
  - Epi yo pa modès!
  Gerda te fè dan li, dan li te klere. Li te imajine yon bèl jenn gason. Se konsa musulman, atletik, ak soulajman nan misk, ak gwo pèfeksyon maskilen. Ak ki jan li panche sou ak vlope bouch wouj li yo alantou enpilsyon, nwayo jad li. Ki jan li bon gou, tankou krèm chokola glas. Ak krèm chokola sa a ou niche koupe ak lang ou. Epi li tèlman bèl, tèlman enteresan.
  Oh, sa bèl si yon lòt jenn gason pral rantre nan li nan dèyè. Apre sa, baton jad la ap antre nan grot imid Venis la. Ak ki jan li gwo.
  Gerda menm souke ak lang. Ala manyen ak bèl bagay sa te sanble pou li.
  Ti fi a tire sou zam Sovyetik la. Apre sa, li t'ap chante ak admirasyon, li tape pye l':
  Mesye, mesye, se ou menm...
  Charlotte tou te bat ak kraze tank Ris la, pandan li te blathers, souke tout jarèt li:
  - Sove tè a anba dife!
  Christina souke cheve koulè-jòn li. Li fè yon souri dife, pepi:
  - Nou se pou lapè, pou amitye, pou souri mond lan....
  Magda te voye yon klik sou joystick la ak dwèt li. Li kraze tank Sovyetik la epi li gronde:
  - Pou reyinyon cordial!
  Gèrye yo te sanble trè kontan. E ki jan yo te fè dan yo. Apre sa, yo fè clin Et squeal.
  Charlotte tou imajine yon nèg. Jenn, men ak yon bab. Pandan li karese tete li. Kòm yon bab chatouye pwatrin lan, cheve boukle kouri sou frèz yo mi nan pwent tete yo. Epi li chatoy li, li bo tete li. Fè yon wonn dous, pwent tete siwo myèl la ak lang ou. Se konsa idil la. Men, si nèg la toujou kole lang nan grot Venis la. Ala yon gou!
  Charlotte tire epi kriye:
  - Epi nepe a pral byen file!
  Natirèlman, ti fi yo, byenke bèl, fè yon zak sal - yo touye sòlda Sovyetik yo. Men, yo te anseye nan fason sa a depi nan timoun piti. Yo se chen mawon san pitye.
  Epi yo panse yo gen rezon. Yo gen menm levasyon ak mantalite. Ti fi yo te kòmanse goumen tounen nan karant-yon, kèk nan batayon "woup" yo, menm pi bonè. Ak envolontèman sonje premye etap yo. Lè ou te sèlman sèz. Ak tout bagay alantou te sanble bèl bagay, bèl amoure.
  Sepandan, yo toujou byen jèn!
  De douzèn avyon angle te vole sou ti fi yo degize, yo pwobableman pa remake anyen, epi yo te deja kòmanse fonn dèyè orizon an, lè toudenkou nouvo son sispèk yo te tande. Madeleine bay lòd:
  Tout moun kouche epi pa deplase!
  Ti fi yo te jele, yo t ap tann yon bagay. Lè sa a, transpòtè limyè ak kamyon parèt nan dèyè dun la. Jije pa konsepsyon an, pwodiksyon angle ak Ameriken. Yo te deplase tou dousman nan direksyon kapital la nan Tinizi. Madeleine te yon ti kras sezi. Li te kwè ke liy devan an te toujou byen lwen, ki vle di ke Britanik yo pa ta gen tan parèt ankò. Oswa pito, yo pa ta dwe parèt. Apre sa, gen yon kolòn antye. Malgre ke, petèt, mwens pase yon batayon ... Ki moun ki yo, kèk kalite gwoup batay, contournement dezè yo pa vle di yon devan kontinyèl, vle fouye nan dèyè a. Li sanble lojik, byenke ak teknoloji yo fasil pou tach nan dezè a. Nan nenpòt ka, ou bezwen transmèt nan pwòp ou a sou radyo a, men pa louvri dife. Anplis, gen sèlman yon santèn nan yo, epi gen plis pase twasan Angletè!
  Gerda di Charlotte:
  - Yo angle! Sa a se premye fwa mwen te wè yo de pre!
  Zanmi wouj la, ki te byen nève tou, te reponn:
  - Pa gen anyen espesyal! E gen anpil nwa nan mitan yo!
  Vreman vre, omwen mwatye nan Britanik yo te nwa. Epi kolòn nan te deplase dousman, epi nwa yo te toujou ap kriye yon bagay ... Yo ap vin pi pre ak pi pre ...
  Lè sa a, nè yo nan youn nan ti fi yo pa t 'kapab kanpe li, epi li frape ak yon mitrayèt. Nan menm segonn lan, rès vanyan sòlda yo louvri dife, epi Madeleine jape an reta:
  - Pli!
  Plizyè douzèn angle yo te koupe desann nan yon fwa, youn nan kamyon yo pran dife. Rès Britanik yo te louvri dife san diskriminasyon. Madeleine sezi moman sa a epi li rele:
  - Voye grenad ofansif ansanm!
  Ti fi ki soti nan batayon elit SS "She-wolves" voye grenad byen lwen epi avèk presizyon. E ke yo te resevwa fòmasyon depi anfans, epi yo menm tou yo te ale nan yon teknik espesyal. Sa a se lè ou antrene ak yon kouran, yon ti reta ak jete a epi ou ak yon egzeyat. Gerda ak Charlotte te voye kado yo tou. Ak Britanik yo twonpe ak tèt anba ... Li komik. Yo tire owaza, ak nwa yo toujou rele nan yon lang enkonpreyansib. Men kèk kochon...
  Epi Gerda tire, lanse, pandan l ap chante tou:
  - Nan elèv yo nan SS la se yon kochma! Yon sèl so - yon sèl frape! Nou se chen mawon - metòd nou an senp! Nou pa renmen rale chat la pa ke a!
  Charlotte tou gwonde nan repons. Bal yo tire pa li kraze nan fragman nan zo bwa tèt la. Epi yo rache je yo. Men yon moun nwa pè, kijan li pral bayonèt patnè blond li nan bò. Li pral krache san an repons. Charlotte chante ansanm:
  - Zanj lanfè lugubr zetwal! Li sanble ke tout bagay nan linivè a pral detwi! Li nesesè vole nan syèl la ak yon Falcon vit! Pou pwoteje kont lanmò nanm nan!
  Britanik yo aji yon fason ki pa òganize, pi fò nan yo se sòlda kolonyal: Nèg ak Endyen, Arab. Yo swa tonbe, konjel, oswa, okontrè, sote sevè epi yo kòmanse kouri tankou lyèv fache. Sepandan, ti fi yo tire avèk presizyon, ak grenad yo, byenke fragman yo pa vole byen lwen, men peple! Koulye a, gen kèk lènmi ki rete. Madeleine rele an Angle, vwa li tèlman fò ke ou pa menm bezwen yon bouch:
  - Rann tèt epi nou pral epaye lavi ou! Nan kaptivite ou pral gen bon manje, diven ak sèks!
  Li te travay imedyatman epi depi yo deja abandone ... Men leve ak ...
  Yo te rasanble senkant prizonye, mwatye nan yo te blese. Madeleine bay lòd:
  - Touye blese yo!
  . CHAPIT #6
  Men, Stalenida Pavlovna te antre nan yon batay inegal ak yon gwoup ti fi. Fòs yo se reyèlman pa menm bagay la tou ... Men, vanyan sòlda yo atake transpò a nan Fritz la. Pa tankou lou blende ak plis vilnerab.
  Pye atè, ti fi mwatye toutouni te louvri dife sou Nazi yo. Lè yo te frape, transpòtè a pran dife. Lè sa a, vanyan sòlda yo frape soti yon lòt transpò. Te fè li lafimen ak krak. Twazyèm transpò pèsonèl blende yo te eseye ale. Men, Natasha frape l 'soti ak yon lans grenad kaptire. Apre sa, yon ti mastodon te fini.
  Gèrye apre sa yo te kòmanse ranmase trofe. Oksana lonje dwèt sou grenad rasyonalize a ak yon souri:
  - Vèsyon Alman!
  Victoria, fè dan li, di:
  - Epi ou gade Negros!
  Vreman vre, pami mò yo te nwa, ak Endyen, ak Arab! Genyen sèlman kèk blan. Gèrye yo pran zam yo nan mitan mò yo. Yo tou sakaje pòch yo ap chache lajan. Te gen tou mak Alman nan papye ak pyès monnen metal.
  Jiskaprezan, mak la te rete lajan ki pi pwisan sou tè a. E menm apre konkèt Lafrik ak sipò lò.
  Gèrye yo, souflete janm yo fè, chisele, vòlè kadav yo. Ak chaje desann ak zam.
  Apre sa, nou tounen nan forè a. Stalenida mande kat yo:
  - Ebyen kijan? Ou te ale?
  Victoria te gonfle pwatrin li epi li reponn ak fyète:
  - Wi, nou kouri yon ti kras, men pa gen anyen espesyal ...
  Stalinida sijere:
  "Petèt nou ka separe ankò epi pran direksyon lès?"
  Natasha modèsman sijere:
  - Men, si ou kreye yon detachman patizan?
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Non... Gen yon lòd pou nou fè bak, dèyè liy devan an. By wout la, ki sa ou konnen sou kou a nan batay la?
  Veronica reponn ak yon soupi:
  - Jiskaprezan, pa gen anyen ... Nou pa gen okenn radyo, pa gen ...
  Stalenida entèwonp, li di seryezman:
  - Lagè a pral long ak difisil. Petèt se pa tout moun ki pral kapab siviv li. Nan ka sa a, nou ta dwe...
  Veronica te gen kouraj entèwonp:
  - Sonje Bondye?
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Mwen se yon kominis ak yon ate ... E menm sajès popilè di: mete konfyans nan Bondye epi pa fè yon erè tèt ou!
  Victoria di:
  - Ti fi sa a tonbe anba enfliyans yon dope relijye. Apre sa, mwen panse ke sa a: ke Bondye se jis yon ilizyon, men sa a se yon ilizyon trè danjere, li atache lespri a!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Respekte lafwa yon lòt moun Vic... An jeneral, nan kou, se kwayan yo ki dwe pwouve ke gen yon Bondye!
  Natacha fache frape pye li epi li reponn:
  - Ak sa ki la pou pwouve! Si Bondye admèt ke fachis yo te kaptire prèske lemonn antye, Lè sa a, ki kalite Bondye sa a!
  Victoria gwonde sevè.
  - Oke, pwouve egzistans Bondye Vera. Eksepte pou agiman an gra ke tout bagay dwe gen yon premye kòz!
  Veronica te fatige fwon li, li fwote smèl li ki te gen yon ti kras san sou zèb la epi li bay:
  - Oke, yo eksplike ke pa te gen okenn lavi, men li devlope e menm yon nonm parèt?
  Steelenida di dousman:
  - Teyori a nan evolisyon... Tout bagay ale soti nan senp nan pi konplèks ak pafè. Ak sa a se pwouve pa egzistans lan nan kouch jewolojik. - Yon jèn fi te pase zòtèy toutouni li sou zèb la epi li t'ap chante. - Isit la, pou egzanp, gen diferan peryòd jewolojik, ak sa a se jije pa fosil.
  Veronica te monte zèpòl.
  "Mwen pa yon ekspè sou kreyosyanis. Epi ou pa pral jwenn liv sa yo nan Sovyetik la. Men, gen travay aletranje kote li pwouve ke, an reyalite, syans pa kontredi relijyon. Ak rezime baz syantifik la pou etid la nan Bib la. Patikilyèman sou pwofesi biblik!
  Victoria ri epi li di:
  - Pwofesi sa yo fèt retwoaktif. Pa gen okenn maniskri Bib la ak Ansyen Testaman an ki pi ansyen pase dizyèm syèk AD. Kidonk, pa gen okenn fason pou pwouve pwofesi yo!
  Natasha avèk kouray konfime:
  - Definitivman se konsa... Pa gen Lafwa, lafwa ou baze prensipalman sou lafwa avèg ak...
  Victoria fasilman sijere:
  - Laperèz anvan lanmò! Ki sa nenpòt relijyon espekile!
  Veronica leve zèpòl li epi li reponn:
  Poukisa ate yo pa pè lanmò? E ke yo gen yon lòt bagay pou espere?
  Victoria frape yon branch pye atè, li kase l epi li sijere:
  - Oke, pou egzanp, nou ka kwè nan rezirèksyon an pa pouvwa a nan syans. Epi sa a se gwo tou!
  Natasha woule je l epi li di nan yon rèv:
  - Se sa! Imajine yon avni kominis. Pa gen okenn lajan nan li, men yon abondans nan machandiz gratis. Ki gen ladan motosiklèt ki te sou ou ka vole nan espas. Ak nenpòt pwodwi - gato, krèm glase, anana, hazel grouse, ak sou sa yo grandi sentetik. Tout kote robo. Moun yo travay sèlman de zè de tan pa jou, ak Lè sa a sèlman bay kòmandman mekanis yo. Ak nan yon jou.
  Ti fi yo t ap pale, yo t ap mache, yo t ap mezire tout bagay ak pye yo. Yo chaje ak mitray divès kalite ak bazouka. Yon douzèn antye bèl.
  Epi Natacha te kontinye di:
  - Ak endistri amizman ki pi rich. Sèlman plezi. Pou egzanp, televizyon koulè, epi ou imedyatman gade yon douzèn desen. Ak anpil atraksyon. Machin plas, jwèt sou òdinatè, robo divès kalite... E menm estrateji. Tankou, pou egzanp, ou jwe kòm Stalin ak defèt Hitler. Menm si li gen potansyèl la nan lemonn antye ....
  Victoria kontinye nan rèv, pou Natasha:
  Epi kay yo tèlman bèl. Chak gen yon kaye ak yon sous dlo ak yon jaden. Men, si pa gen ase plas pou moun sou Latè, Lè sa a, yo abite Venis, Lalin nan, Mas ak lòt planèt yo. An patikilye, veso ki gen vitès superluminal, oswa menm otobis zewo-tranzisyon, yo te kreye. Sa a se lè ou monte nan otobis la, epi yo transpòte ou nan espas eksteryè, oswa menm yon lòt mond. Men ki jan santaurs, oswa luten fabuleux, voye bonjou pou ou. - Ti fi a kenbe yon demwazèl nan pla men l, li mennen l nan zòrèy li, li tande, li kontinye pale. - Ak pou egzanp, bèl bagay yo nan jeni jenetik. Pa gen laj granmoun. Tout gason sanble pa gen plis pase ven, osi byen ke ti fi. Tout an sante ak miskilè, ak bèl, odè fre. Ti fi yo toujou an sante, san règ. Li posib ke timoun yo pa pral oblije fè, yo pral leve nan vant cyber.
  Natasha sipòte sa ak yon souri:
  - Ak pye bwa yo ap parèt, sou ki bagay dous, krèm glase, piwili, gato - ap grandi tankou fwi. Epi yo ka manje san yon gout grès. Ak tout moun pral kontan gen nouvo machin ke ou ka vole. Ak nan yon lòt kontinan ak nan Mas, e menm nan yon galaksi vwazen!
  Steele sijere:
  - Lè sa a, moun yo pral diferan, ak gwo pwisans. Sa a, nan kou, pral yon plis. Epi moun ki mouri yo pral resisite, epi yo pa pral sonje ke yon fwa yon moun te kwè nan istwa biblik!
  Victoria kraze yon agarik mouch ak pye li epi li gronde:
  - Wi, definitivman se konsa! Ebyen vre, ki sa Bib la pwomèt? Èske nou menm liy jiska tanbou a, oswa pito nan son yo nan ògàn nan? Epi pap menm gen vyann!
  Veronica lonje men l epi li di:
  - Ki konsyans ou? Men, nan Sent ekriti yo, rekonpans la pa ditou definitivman. Epi nou ap bati nan tanbou a, sa a se espekilasyon!
  Victoria ri epi kole lang li. Apre li te note:
  - Ebyen wi... E sak pral pase la? Yon bagay san peche? Ak sa ki sou lib volonte, ki jan san li?!
  Veronica reponn tou dousman, fèmen je l yon ti kras:
  - Libète ap rete, men pap gen peche. - Ti fi a fwote pye l' sou bab panyòl la epi li kontinye. - Li pral vin posib paske moun pral rayi peche. Se pa tout moun, men moun ki jis sove yo. Sa vle di ke lè Satan ak faktè enèvan yo retire, peche ap pèdi atirans li yo ak diminye quotes.
  Victoria sifle, li deplase talon wonn li nan kòf yon Birch. Epi li di dousman:
  - Ak ki jan ou ka rayi peche, si li bay anpil plezi. Isit la, pou egzanp, ak gason, espesyalman jèn yo. Lè yo grif sou ou, lè yo chatouye ou, lè yo masaj talon ou. Apre yo tout, li se yon gwo plezi yo santi manyen nan kò miskilè. Epi ou di se yon peche!
  Veronica grogne an kòlè:
  - Epi li imoral pou fè sèks ak gason diferan!
  Steelenida fache fè remake:
  - Pou mwen onèt, mwen pa yon puritan tou, men ... Poutan, gen yon kòd moral kominis ak youn ta dwe eseye obsève li. Epi pa kouche anba tout moun ki fè siy!
  Victoria reponn avèk kouraj:
  - Mwen renmen aktif. Apre sa, mwen renmen chache ak atire gason tèt mwen. Lè sa a, fè lanmou ak yo jan ou vle. Èske sa pa bèl. Oke, poukisa nou ta dwe modès, olye pou yo ankadre gason nou tèt nou!
  Stalin te fè yon ti remak frèt:
  - Avèk aparans ou li pa difisil! Men, apre tout ak touye, ou se anpil!
  Victoria te eseye detounen konvèsasyon an yon ti kras:
  - Nan nenpòt ka, ou konnen tan kap vini an kominis, moun gratis ak ki gen bon konprann, pi bon pase règ Bondye a, ki pèmèt triyonf nan fachis, oswa nwaye limanite nan yon inondasyon. - Dyab la dife kraze toadstool la ak zòtèy pye li nan pye dwat li epi li kontinye. - Mwen pèsonèlman pa renmen viv nan Peyi Wa ki nan yon tiran ki rele jwif yo pèp li a, ak ki jan li vire soti rès yo se etranje?!
  Steelenida reponn seryezman:
  - Ou ka diskite sou lespri ki pi wo a pou yon tan long, men nan Bib la ... Èske li lojik yo konsidere li yon revelasyon diven?
  Victoria reponn avèk konfyans:
  - Natirèlman pa! Mechanste nan Ansyen Testaman an, pasifik ki pa rezonab nan Nouvo a - atribisyon nan privilèj nan yon sèl pèp ... Èske li pa absid?
  Veronica te frape kòd lonbrik la ak dwèt li nan tèt chaje. Li fè yon grimas ak doulè epi li reponn:
  - Donk, apre tout, Pòl di: Ansèyman nou an se yon obstak pou jwif yo, bagay moun fou pou barbares yo! Yon lespri peche pa ka konprann sa!
  Victoria ri epi li di ak yon vwa ki pale byen:
  - Larisi pa ka konprann ak lespri a,
  Pa ka mezire ak yon arshin komen...
  Li gen yon devni espesyal -
  Yon moun ka sèlman kwè nan Larisi!
  Steelenida, leve sousi li sevè, di:
  - Ak isit la Larisi anvan Krisyanis. Plizyè milyon, dè santèn de milyon moun te kwè nan Bondye. Pami yo te gen lespri eksepsyonèl. Tankou Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... E yo te gen pwòp rezon pou yo kwè. Nou menm, nou kont ilizyon! - Jenn fi a tape yon branch ki tonbe ak pye l', li kase li epi li kontinye. - Nou se patizan ateism syantifik e nou kwè ke chak moun se forjè pwòp kontantman li! E ke li pa nesesè yo kwè ke bon tonton Jezi a ap vini ak bati tout moun, rezoud tout pwoblèm nou yo! Planèt sa a bezwen jesyon syantifik ak ekspansyon nan espas! Epi pa apresye tout kalite espwa pou kote ki nan syèl la, oswa harem!
  Victoria ri ak gwonde:
  - Epi mwen pa ta refize harem gason an!
  Steelenida te fè remake sevèman:
  - Ebyen ou rouj ak lisans... Kiyès ki leve w?
  Victoria reponn nan blag:
  -Lè papa Carlo, e lè pa gen moun ditou!
  Stalenida frape taon an ak pwen li epi li sifle:
  - Li se vizib ... Si pa gen okenn Bondye, sa a pa vle di ditou ke yon moun ta dwe vilgè ak dissolu!
  Victoria onètman reponn:
  - Tankou! Ou konprann tankou li!
  Natasha ri epi li di:
  - Kominis te pwoklame egalite de sèks yo. E sa vle di dwa yon fanm pou chèche yon gason tèt li. Pa egzanp, mwen panse ke chwazi yon nèg ou renmen se byen nòmal pou ankadre li! - Ti fi a frape djondjon vè k'ap manje kadav la ak pye li epi li kontinye. - Epi se nòmal pouw renmen plizyè nèg alafwa. Apre yo tout, yo diferan ak chak karese ou nan diferan fason, ki se trè bèl!
  Veronica chuchote dousman:
  - Ou pral boule nan lanfè pou diskou ak zèv sa yo!
  Steelenida souri epi li di:
  - Moralite kominis la pa mwens sevè pase kretyen an. Men, si ou konpòte konsa, lè sa a... Mwen panse ke ou pa pral rankontre ak apwobasyon! Nou tout pa ... yon bordel!
  Victoria seryezman fè remake:
  - Poukisa kwaze ipokrizi? Krisyanis sa a te mete plizyè restriksyon sou fanm. Ki gen ladan, tankou entèdiksyon an, renmen plis pase yon mari. - Cheveu wouj li-dyab la fache frape boul la ak pye atè li, voye li pi wo. Epi li kontinye. - Ak kominis te pwoklame ke pa gen okenn Bondye! Epi sa vle di tout bagay pèmèt! Epi nou fanm ka zwazo gratis nan rechèch nan renmen. Chwazi mesye sa yo ki bay pi plis plezi. Epi sa a se pwen prensipal la!
  Stalenida souke wouj la ak dwèt endèks li:
  - Sa a se pa bagay prensipal la pou manm Komsomol la! An jeneral, bagay ki pi enpòtan an se sèvis nan patri a ak kòz Lenin. Epi yo pa rechèch la pou plezi pou kò a! Ou bezwen konprann sa!
  Victoria reponn endiye:
  - Mwen se yon bèt ak yon kabann nan batay! Donk pa plenyen avè m!
  Dyab la ki gen cheve wouj sifle:
  - Mwen se yon fi super!
  Veronica timidman antre:
  - Moral la nan kominis ak Krisyanis se youn: ki moun ki pa travay, li pa egziste!
  Victoria te montre konesans nan Bib la:
  - Apre sa, Jezi di: pa enkyete w pou chak jou pen ou ... Fè tankou zwazo yo nan forè a.
  Stalenida agresif te fè remake:
  -Kominis te fèt lajman sou refi de valè kretyen. Ak kèk paralèl yo byen posib. Donk Nazi yo gen yon drapo wouj tou, tankou nou!
  Victoria kraze agarik mouch la ak pye l, li fwote talon wonn li sou bab panyòl la epi li te ajoute:
  - Twazyèm Reich la gen gwo taks sou kapital prive, ak yon gwo pousantaj nan pwopriyete leta. Yo pasyèlman gen sosyalis, men privilèj pou Alman yo! - Ti fi a mòde yon fèy nan yon Birch, li ri, te ajoute. - An jeneral, sou relijyon, mwen gen yon chante komik. Èske ou vle mwen fè li?
  Stalenida volontèman souke tèt li byen klere, li frape yon branch pouri ak pye l fè gras, epi li di:
  - Chante yon flè, pa wont!
  Epi Victoria te chante antouzyasm;
  Ki sa Senyè a te vle di?
  Li, k ap viv nan yon distans terib ...
  Lè yo te bay lòd pou travay,
  Pou nou pa rete nan yon rèv.
  
  Menm si bèl rad wayal,
  Men, pa gen moun ki pi chich....
  Lapovrete a tire pwen-vid -
  Mond nou an nan soufrans se sezon!
  
  E se pa fòt Adan
  Yon senp nèg Sovyetik, Ris...
  Te mache toutouni, pa kache wont,
  Tankou yon proletè anba tsarism!
  
  Bondye ba li manje - yon limit,
  Patiraj san yo pa konnen fouchèt yo ...
  Men, si ou vle plis, ou pral bat!
  Epi bwè ak pla men w san boutèy.
  
  Adan te andire yon sò konsa,
  Nan kèk grenpe, paradi raz!
  Men, sèpan an vole sou zèl,
  Li te konprann: yon moun soufri...
  
  Gen yon fason pou soti nan touf yo,
  Bati yon vil, bay pitit!
  Se konsa, yo pa moute desann nan tèm Grove,
  Pafwa ou bezwen pèfidi!
  
  Mwen te vòlè kle majik la nan paradi a,
  Pou kite woutin Edenn...
  Gen ou pral jwenn yon rèv ti fi
  Omwen ou ka peri nan mò yo ye a!
  
  Wi, nan kou gen yon risk, ti gason,
  Planèt sa a se pa yon kado...
  Men ou pral konnen konsyans, onè,
  Epi w ap jwenn, konnen pè ou!
  
  Adan te resevwa kle sa a -
  Louvri pòtay yo epi kite paradi.
  Pechè a te depanse anpil fòs,
  Pase sou wòch gwo mòn yo...
  
  Men li wè pòtay la ankò -
  Epi sèpan zèl la parèt ankò...
  Li di: Mwen se yon bon Satan -
  Boulon an louvri pou kont li...
  
  Adan antre epi li wè -
  Yon mirak pentire konsa...
  Jenn fi toutouni dèyè ti mòn lan,
  Yon tert nan porselèn se yon plat an lò.
  
  Men, kouman li bon
  Adan ti gason an pa t ka reziste!
  Epi bo bouch li
  Pi dous pase siwo myèl!
  
  
  Li reponn li -
  Kò nan yon ekstaz tanpèt fizyone ...
  Non, pa madichonnen Satan -
  Nèg parèt nan peche!
  
  Bondye mete yo deyò nan paradi a, men...
  Planèt la te vin lakay yo.
  Menmsi moun gen yon sèl solèy,
  Men, pitit pitit yo te vin dè milye!
  
  Wi, li te trè difisil
  Inondasyon, sechrès ak ivè.
  Men, lespri a se yon zaviyon pwisan,
  Man te vin tounen yon bèt fò!
  
  Ki jan yon zanj ka vole
  Ki jan mòn demon yo detwi sekou!
  Kreye yon wout, kote chemen an ye -
  Rive nan nenpòt pwen sou tè a.
  
  Epi ou bezwen espas espas -
  Nou pral tou kapab konkeri.
  Se konsa, peche nou an se pa yon fraz,
  Non, pa pale istwa san sans!
  
  Pa fè peche - pa gen okenn pwogrè,
  Panse jenere mouvman!
  Yon repons pou prèch la:
  Nou pa bezwen paradi yon lòt moun!
  Ti fi yo bat bravo nan inison. Li ta dwe remake ke vwa Victoria a fò, plen son, trè agreyab. Ak vanyan sòlda yo te vrèman fasine pa powèm sa a.
  Steelenida sijere ak yon souri:
  - Lè gen tan, ou pral chante chante sa a nan estad la!
  Victoria souke tèt an akò epi li sijere:
  - Epi an menm tan nou pral apwouve prim lan!
  Ti fi wouj la ri epi li te vle mache sou men l. Men, li gen twòp zam.
  Ti fi yo te mache ase lontan e yo te fatige. Te chita pou manje midi. Yo louvri twofe manje nan bwat ak bouyon. Machwa yo te genyen kouray. Vanyan sòlda yo tout jèn, an sante, miskilè.
  Natasha di ak yon souri:
  "Pami moun nou touye yo, prèske tout se etranje. Alman yo ap voye yon lame etranje sou nou!
  Victoria chante soti nan plas:
  - Epi lame nou an sou bò gòch, ak lame nou an sou bò dwat ... Li bon pou nou goumen ak yon bwè!
  Stalenida te gade rouj la sevè epi li di:
  - Ou se yon fi jwe... Nou dwe marye ou!
  Victoria souke tèt li.
  - Poukisa yon mari? Pito ou gen yon douzèn rayisab!
  Natasha ri e li di:
  - Li pa enteresan yo kominike ak yon sèl moun pou yon tan long - li deranje! Li pi bon lè ou gen ti gason diferan!
  Oksana sijere:
  - Petèt pwochenn fwa nou pral pran yon prizonye Alman... Epi nou pral pase l nan betiz!
  Steelenida ri epi li di:
  - Oke, ou ti fi yo envante ... E li pa ta fè nou mal pran lang lan!
  Natasha, te montre dan li feròs, di:
  - Muzhiks, muzhiks... Ou trè, trè move, moujik nou yo! Mesye! Mesye! Mesye nou yo pral bat pa ti fi!
  Ti fi yo pete ri... Yo bwè yon ti kras nan flakon alkòl dilye yo. Yon koup nan bèl menm ronfle.
  Men, Stalenida gronde:
  - Leve! Nenpòt moun ki dòmi nou pral touye l '!
  Ti fi yo vole leve, li lonje nan fisèl. Yo tchache zam yo e yo te klere dan yo. Bèl bèl. Epi fè yon klin ak je safi yo. Yo vle omwen yon ti kras, men yo jwe ke trik nouvèl. Chita sou yon chwal.
  Se konsa, mache ankò epi stomp pye atè ou. Malgre ke ti fi yo gade trè bèl. Yo gen anpil bote. Ak miskilè, kò fò nan ti fi.
  Natasha, ap mache, remake:
  - Jiskaske nou rezoud pwoblèm tank Nazi yo, nou pa gen anyen pou nou fè kont sòlda Führer yo!
  Victoria elabore:
  - Ou te vle di pa sòlda, men machin! Ak an jeneral, pa gen okenn resepsyon kont bouyon si pa gen okenn lòt bouyon!
  Epi dyab la rouj bat ak pye l sou yon kòd lonbrik ki long pouri. Leve yon nwaj nan fatra ak pousyè tè.
  Veronica te woule avèk imilite:
  - Tout volonte Bondye!
  Stalenida di an kòlè, li frape talon pye l sou pave a:
  - Non! Tout se pral volonte Bolchevik nou an!
  Ak je li literalman te klere ak kòlè!
  Victoria di:
  - Hitlerites ekstèmine jwif san seremoni nesesè. Poukisa Bondye pa t kanpe pou pèp li a?
  Veronica reponn dousman:
  - Peche...
  Victoria t'ap chante, t'ap bat pye l':
  - O, peche, peche... Pa peche kabrit! Pa fè peche bouk kabrit! Pral bat pye rezen an! Pye pye rezen blan an ap bat!
  Ak bèlte wouj la kenbe papiyon an ak dwèt li yo, li leve janm li, li montre zanmi li yo.
  - Sa yo se mirak ki rive nan forè nou yo!
  Veronica te reponn ak yon souri:
  - Ou wè ki bèlte... Epi ou di ke sa a se pa kreyasyon Bondye!
  Victoria jape:
  -Relijyon se opyòm pèp la! Ak papiyon an se bèl pi byen degize tèt li kòm flè!
  Steelenida fache fè remake:
  - Petèt ase sou relijyon? Èske li pi bon kite Vera di w ki jan li pral konpòte l si yo voye l nan entèlijans?
  Veronica leve zèpòl li epi li reponn:
  - Mwen pral enb!
  Natasha te vle di yon bagay, men ti fi a fè yon bri sou li. Avyon stormtroopers kouri ale. Anpil asye ak trè predatè-kap viltur. Yo chanpiyone epi yo soufle vapè. Gen yon anpil nan zam, ak Alman yo tire trè agresif.
  Steeleed te bay lòd:
  - Degize!
  . CHAPIT 7
  Elizaveta Petrova, yon jèn lyetnan nan twoup fwontyè yo, te etone. Rimè sou yon posib epidemi lagè te sikile pou de mwa. Men, tout menm bagay la, yon jan kanmenm mwen pa t 'kapab kwè li ... Pou ou kab vin yon ti fi entelijan, Elizabeth pa t' pataje pretansyon fòs majeures nan doktrin ofisyèl la - ke Lame Wouj la pi fò pase tout. Tonton li te goumen nan lagè Finnish, li te blese epi li te pale ak anpil pasyon sou kou li yo.
  - Tank nou yo tou dousman koule tankou jele nan yon chodyè. Twòb QMS te deplase pi devan, ak de mizo, swasant tòn chak. Yon kalite belye mouton pou kraze defans. E ki jan yo gronde! Thunderclaps se tankou grin nan yon sourit konpare ak gwonde nan yon towo bèf. Ak anba cheni yo gen twou. Kèk jou de sa te gen yon efondreman, tè nwa a te kouvri ak yon kwout glas. Tank yo deplase pi dousman ak pi dousman, kavalye a ratrape yo. Dè milye de kavalye yo, yo dwe kenbe yo pou yo pa rapouswiv tank yo. Epi pi devan, Finn yo te mete min epi antere barik lwil oliv. Anpil nan tank nou yo te boule tankou bouji. Yon je terib, espesyalman nan mitan lannwit lan byen bonè polè, gazolin ak lwil koule, melanje ak dlo k ap fonn. Chwal yo te pè ak henni kòlè, yo te boule, ak yon lavalas vivan kouri ale nan enfantri a. Je a se tou senpleman terib, tank yo pa t 'kapab ni sispann ni vire alantou. Wi, e kòmandman an te entèdi nou sispann.
  Si ou ale sèlman pi devan - kraze lènmi an. Ak tank yo te eksploze ak boule, kavalye a pile pwòp enfantri yo. Ofansif la toufe, ta sanble, zetwal yo tonbe sot nan syèl la.
  Tonton an touse san epi li kanpe. Li pran yon ti gout san gram epi li kontinye.
  - Kidonk, san rekonesans, san kouvèti lè, nou inonde. Yo te goumen tout sezon fredi ak mwatye nan mwa mas, yo kraze nan fòtifikasyon yo, men desan mil sòlda nou yo p ap janm kontan nan viktwa. Limyè a te etenn pou yo pou tout tan.
  Ti fi a mande sezi:
  - Vrèman anpil?
  Tonton an souke tèt.
  - Egzakteman, mwen panse, pèsonn pa konnen, men kadav yo te pran soti nan echèl. Li te grenpe. Nou te fòse yo pran tanpèt defans yo, ak Finlande yo koupe ran nou yo. Jis foli sovaj.
  Elena bege epi li mande:
  - E kisa, nou pa tèlman fò?
  Tonton an reponn:
  - Fòs tank la se pa nan zam la, men nan tèt tank la!
  Ti fi a souke tèt.
  - Bèl bagay ou te di!
  Elizabeth te sonje konvèsasyon sa a pou yon bon bout tan. Li te mande ki kalite tank Alman yo ak Finn yo te genyen. Fenlann, sepandan, pa te gen okenn tank ditou, eksepte pou yon douzèn limyè tankèt twa tòn. Ak tank Alman yo, o tonton mwen te konnen yo, li te di pa yon kouzen ki te ale nan Almay nan karannyèm nan. An jeneral, teknik li nan Nazi yo nan tan sa a pa te enpresyone.
  - Tank T-1, peze sèlman senk tòn ak yon mwatye, vitès se 57 kilomèt pou chak èdtan. Bal blende, twa mitray. Oke, li pral ale kont enfantri a, men machin nan tèlman fèb.
  Men li pa poukont li? - Ti fi a mande enkyetid.
  - Genyen tou T-2s, T-3s, T-4s, ak T-5s!
  Elizabeth te souri.
  - E kiyès nan yo ki pi fò?
  - T-5! Li gen de kanon 75 mm ak 37 mm, kat mitray. Wi, sa a se yon tank bèl, Alman yo rele l '"wougarou". - Tonton an louvri bra l, li balanse yo tankou yon moulen van.
  - Ak vitès la? - Kirye, mande fi a!
  - Senkant kilomèt sou gran wout la, an jeneral, ase. An jeneral, tank la enteresan, ak yon tourèl rasyonalize. Pi bon nan kreyasyon yo nan bilding tank fachis. Tonton fè yon soupi. - Se vre, T-28 nou an, ak espesyalman T-34 a, se pa pi mal, ak zam yo nan tank nou yo gen plis pouvwa anpil.
  Ti fi a sijere:
  - E si nou kreye tank nouvo, pi fre.
  Tonton an reponn:
  - Pa gen anyen ki pi fre pase KV-2 a, li se tankou yon pouvwa, men gen tou KV-3 a, ak KV-4 a, ak espesyalman KV-5 la. Dènye mons la peze sanven tòn epi li pral antre nan pwodiksyon an mas. Se lè sa a Alman yo pral bat tankou yon chenn pitimi.
  Ti fi a bay byen klè:
  - Si ou vle fè yon ti fi, pale sou zam, men si ou vle kite pou tout tan - pale sou zam Sovyetik!
  Tonton an te ofanse:
  - Poukisa nou gen yon move teknik?!
  Ti fi a te blag:
  - Men, done yo sou li yo klase. Yo di ou ka jwenn yon tèm pou yon sèl mansyone nan kalib la nan yon zam tank.
  Tonton an souke tèt li.
  - Se pa vre! Pou yon bagay konsa, pèsonn pa nan prizon!
  Ti fi a fè yon grimas.
  - Ki jan yo di! E sa pa t rive.
  Tonton fè remake:
  - Mwen pral di w sou T-34 la, kalib la nan zam la se 76 mm. Ak zam la se 52mm, nan ka w ap mande.
  Ti fi a soufle ak meprize.
  - Mwen ta renmen wè mirak sa a. Èske w ap montre?
  Tonton an repiyans reponn:
  - M ap montre w si w vle! Sepandan, Voroshilov rele tank sa a lèd. Mèsi a Marshal Kulik pou ensiste sou aplikasyon li. Wi, Stalin pèsonèlman apresye tank sa a. Nan kòmansman karant-twazyèm lan, li te planifye pou ekipe san douz divizyon tank ak li.
  Ti fi a te sezi:
  - Yon tank?
  - Non! Epitou KV ak T-80, sepandan, tank sa a se limyè, mwen vle di T-80. Li vrèman ka naje!
  Ti fi a te sezi:
  - Naje? Li enteresan!
  - Nou gen twamil twasan tank anfibi. - Tonton di li ak fyète, Lè sa a, bese vwa li nan yon chichote. Pa di pèsonn, se yon gwo sekrè. Si ou blabbed, ou ka fini dèyè bawo. Gade: pa gen anyen ki vin pi kout lavi tankou yon lang long.
  Elizabeth imedyatman tonbe an silans: de jou de sa, yon istwa olye dezagreyab rive bon zanmi l '. Sa ki annapre yo te rive. Te gen yon sware teyat, tout moun te pran anpil plezi, men nan kou yo bwè. Twonpèt te jwe, fi ak ti gason danse. Se konsa, Yashka Klopov, yon parèy kontan ak yon lidè, kòm toujou te vle jwe yon blag. Mwen kouri moute sou miray la kote yon pòtrè Stalin te pandye. Yon gwo pòtrè plen-miray, klere, marketri ak mozayik. Stalin te sanble jèn, apeprè trant-senk ane, pa plis, bèl. Menm fwon an pa t 'tankou ba ak an pant tankou orijinal la. Yashka te jwe Harmonica a, Lè sa a, jete l 'nan sal la.
  - Oh, Yuli, Yuli, Yuli! Se yon chante matuli!
  Ki moun ki mande nan betiz:
  - E poukisa ou chante sou manman ou, si papa ou devan ou?
  Yashka ri nan repons e li chante:
  - Yo te deposede papa m nan bouk la! Papa m, papa pèp la, k ap gouvènen nan Kremlin sen an!
  Tout moun ri, bat bravo epi sifle. Pandan se tan, Yashka te pran yon règ nan senti l ', li ri, te deklare:
  - Mwen ta renmen mezire nen papa nasyon yo!
  Odyans lan te mande nan koral:
  - Poukisa?
  Yashka, t'ap jwe ak yon chèf, ronron:
  - Paske Stalin gen yon gwo kè! Pi gwo nan mond lan! Se konsa, nen an ta dwe pi gwo!
  An repons, ri amikal ak sifle:
  Yashka leve sou pwent pye, mete yon règ, vire l sou yon koup de fwa. epi ri di:
  - Senkant-twa santimèt! Sa fre! Li vrèman se pi gwo a!
  Tout moun t'ap ri ankò, lonje dwèt. An jeneral, aswè a te yon siksè. Elizabeth te souke tèt li anmède, li te chase souvni yo. Yo te pran Yashka nan dimanch maten byen bonè, sou wout la nan antonwa nwa a, moun ki nan jakèt kwi bat li ak klib ak pwen. Yon fwa jèn, figi kè kontan an tounen yon dezòd san. Elizabèt te wè sa, paske yo tout te espesyalman awondi pou gade nan arestasyon an. Lè sa a, ofisye politik la te pale, rele anpil epi menase. Yo te arete senk lòt sou plas, pèsonn pa oze reziste. Elizabeth te sonje sa, lanmou chod li pou fèt la te souke.
  Sepandan, menm kounye a, si lènmi an te fè yon tantativ sou Stalin, li ofri tete li san ezitasyon!
  Ti fi a mande tonton li:
  - Eske Lafrans se yon peyi ki fò?
  Li reponn:
  - Wi, fò! Ansanm ak Grann Bretay, yo kontwole plis pase yon tyè nan mond lan! Lè w konsidere koloni yo, popilasyon an nan Lafrans pa enferyè a Sovyetik la.
  Elizabeth sifle.
  - Ak pouvwa sa yo pèdi!
  Tonton te grate tèt li a:
  - Wi, mwen pèdi! Tout nan yon mwa ak yon mwatye, kat pouvwa Ewopeyen an te bat! Menm Napoleon ak Aleksann Legran pa t gen viktwa tankou Hitler.
  Elizabeth mande nan yon ti chichote:
  Ki kalite Hitler li ye?
  Tonton leve zèpòl.
  - Mwen pa t 'wè l'! Nan pòtrè yo, ou te wè li tèt ou. Yo di nan wotè mwayèn, nève, manje vyann moun, espesyalman renmen koupe tete fanm!
  Elizabeth souke tèt li.
  - Pa sifle! Hitler se yon vejetaryen!
  Tonton an pa t dakò.
  - Nan lespri, li se yon kanibal tipik! Rem te bay lòd pou yo koupe pi bon zanmi l an de moso ak fil fè. Poukisa se pa yon mons kanivò! Apre rann Lafrans, li te bay lòd pou yo boule san mil (100.000) jwif ki t ap viv nan Pari ak nan vwazinaj li yo. Kòm yon rezilta, te gen yon fetid terib! Anplis de sa, Nazi yo pa t epanye menm timoun piti. Apre boule a, SS yo te fè pipi sou sann yo! Yo di ke Hitler patisipe pèsonèlman nan tòti ak tòti!
  Elizabèt te fè remake:
  - Chèf moun ki pran pen nan men bouyi a, kolekte sèl sou bourik li!
  Tonton an souke tèt li, li pran yon sigarèt, li soufle. Li te konnen ki jan yo fimen trè enteresan, mouche bag lafimen. Regard li te vin pi lajwa:
  - Ou konnen sa mwen pè!
  Ti fi a reponn ak yon vwa ki ba:
  - Mwen panse anyen!
  Frè papa a te fè objeksyon, li pran ti souf:
  - Se sèlman moun ki jele yo pa pè anyen! Pou yon moun nòmal, li pa gen okenn fason wont fè eksperyans laperèz! Espesyalman si li rezonab, epi li pa tèlman pou tèt li kòm pou lòt moun.
  Ti fi a souke tèt desizif.
  - Men mwen dakò!
  Tonton an sispann fimen, li souke tèt li, kòm li lonje kou li:
  - Ou konnen, gen rimè ke Nazi yo ap kreye yon nouvo zam terib. Yon bonm ki kapab efase tout vil yo nan pousyè pwazon. Epi pap gen okenn chape anba li.
  Elizabeth te soufle ak meprize:
  - Yon tipik Goebbels pwopagann blòf!
  Tonton an fè yon gwo soupi, tankou yon mors anba dlo:
  - Oh non! Sa a se syans! Zam yo di syantis yo byen reyèl! Li menm te vini ak yon non - bonm atomik la! Se konsa, mwen panse ke li pi bon pou pa tann jiskaske yon zam kolosal konsa tonbe nan men Nazi yo, atake Almay an premye!
  Elizabeth te tranble, kòm si se te yon chòk elektrik:
  - Men, li la dezonè pou vyole akò lapè a. Nou gen yon pak ki pa agresyon ak Almay, yon trete amitye ak fwontyè!
  Tonton an te fè yon ti remak sarcastik:
  - Eske Nazi yo te janm respekte akò yo? Ann sonje omwen Polòy, oswa Bèljik ak Oland! Hitler menm te di sa a: onètete se yon sakrifis tipik, sou lotèl la nan konvenyans!
  Ti fi a reponn ak antouzyasm:
  - Stalin se pa Hitler!
  Tonton an te fè, te dakò, men li te plante dyametralman opoze a:
  - Natirèlman, e se poutèt sa ou dwe frape anvan! Desandan yo pap padone l pou reta! Atak triple fòs, defans mwatye yo!
  Elena te fè remake:
  - Lame nou an pral pi ofansif nan mond lan si lènmi an frape! Apre sa, li repete li menm pi fò. - Men sèlman si lènmi an frape!
  Tonton an bese je sounwa:
  - Yon tèt koupe ak yon lam yo rele yon tèt jaden, grap vanjans pouse soti nan li! Non, mwen panse ke Hitler ta dwe fini menm lè ord li yo te kouri nan Pari.
  Ti fi a mete so pye l' (bòt te kanpe toupre!), Repons:
  - Petèt ou gen rezon!
  Elizabeth te sonje konvèsasyon sa a pou yon bon bout tan. Rimè sou konsantrasyon twoup Nazi yo, espesyalman nan Polòy, vyolasyon konstan fwontyè Sovyetik pa avyon Alman yo, ak arestasyon souvan nan mitan twoup yo te kreye yon atmosfè nève. An menm tan an, ofisye politik yo aktivman enspire: pa pral gen lagè! Men, yo te rale plis fòs sou fwontyè a, espesyalman blende yo! An patikilye, Elizabeth te wè dènye tank la KV-3, ak de zam ak yon pwa swasanndisenk tòn. Se te yon modèl eksperimantal, ki, jan yon moun te chichote, yo ta dwe teste nan batay. Ti fi a, sepandan, pa t 'byen renmen tank la, yo te twò lou, li te distenge pa kapasite ki ba kwa-peyi, kase pon, gwo kay won an vire tou dousman. Anplis de sa, akòz gwo kalib la nan zam yo, to a nan dife soufri ak presizyon an te relativman ba! Men, tankou yon tank pwisan enspire konfyans. Motè a dyezèl nan 850 puisans gwonde fò anpil, li te sanble ak yon eripsyon vòlkanik, machin Alman yo pi trankil. Ti fi a te bay mons la yon gade ensèten epi li vire, sou talon l '...
  Maten 22 jen 1945 se te yon evènman terib, gwo fòs fachis yo te jete nan Sovyetik la. Sepandan, okòmansman, Elizabèt pa t fè eksperyans chòk. Anplis de sa, pawòl tonton an sou bonm atomik Nazi yo te kreye yo, yo byen entegre nan memwa mwen. Petèt menm pi bon, Hitler atake kounye a, lè kreyasyon an nan yon superweapon se toujou byen lwen! Li pi bon pou kraze yon tig lè li poko grandi fangs! Malgre ki kalite Fuhrer se yon tig, pito yon chakal. Men, pi tris la pral fen fachis la!
  Elizabeth te leve nan kabann nan, epi li byen vit abiye, ansanm ak rès kamarad-nan-arme ak frè nan zam li yo.
  Nazi yo te bay kou prensipal la nan dèyè gwoup Bialystok la. Pwisan kolòn blende ak mekanize, nan dezèdtan, apwofondi karant kilomèt. Epi kòm chans ta genyen li, menm tranche yo pa te fouye ak anpil atansyon.
  Yo pa t pote okenn kal atiri, e ti fi yo te oblije rankontre Nazi yo ak fizi ak grenad. Isit la te parèt tank Hitler ak transpò pèsonèl blende yo. E-50 yo t ap avanse, ame ak kat mitray ak yon kanon kalib 105 milimèt. Yon ti jan pi piti pase tank E-50 Sh yo, ak gwo eksplozif kokiy fwagmantasyon ak kanon nan 150, 180 kalib ak yon lans fize 380 mm.
  Dèyè yo gen plis vilnerab, men yo toujou inpénétrabl Panther-2, ak zam 88mm.
  Elizabeth te santi li dekouraje imedyatman. Ki sa li ka fè, ame sèlman ak yon fizi Moskin ak yon koup nan grenad anti-pèsonèl? Tank Alman yo ap vide mitray zam sou infanterie Sovyetik la, kokiy ap eksploze. Ti fi ak jenn gason ki san san tonbe tou pre. Yon lòt nèg san bab te gen janm li soufle. Li kriye epi lonje men l sou Elizabeth, ki manke dwèt. Eksplozyon ankò, Alman Messers 262 parèt nan lè a, Lè sa a, XE-183 avyon atak avyon. Soti nan yon distans, yo pa trè pè epi yo sanble ak mouch, men lè yo vole pi pre, yo tounen vultur.
  Tank Alman yo ap vin pi pre ak pi pre, koulèv ak swastikas ap plane sou yo. An menm tan an, yon gwo senfoni Wagner son. Tout bagay sanble trè menase, menm tank yo, nan chemen an, yo pa twò gwo, pentire pou yo sanble ak bèt predatè. Espesyalman yon anpil nan figi bared. Elizabeth santi bèt laterè, li vle kouri, janm li yo vin angoudi, men....
  Ki jan yon moun Ris (Ak Belarisyen ak Larisi yo se yon sèl ak menm moun), trayi epi yo dwe pè.
  Elizabeth voye yon grenad. Li, ki gen yon bra fò, lanse byen lwen, li frape E-50 la. Tank la jele pou yon moman epi imedyatman reponn. Yo tande yon eksplozyon assourdisman, ti fi a jete nan lè a, epi yon vag fènwa kouvri konsyans li...
  Elizabeth te santi tèt li plonje nan yon pisin gwo twou san fon - nwa nwa, epi sèlman nan wotè yo te fè je yo boule nan zetwal yo tranbleman menasan. Kòm ou plonje, presyon an sou pwatrin lan ap vin pi fò, mato ap frape nan tèt la, ak chak nan kou yo vin pi plis ak plis douloure ak lou! Finalman, kò li manyen anba a, dèyè tèt li refwadi, ti fi a vle sote epi li pa ka deplase. Anviwon isit la - an menm tan an, yo tande yon griyaj soti nan tout kote, kèk ti bèt yo wouze. Elizabeth santi kè l ap bat byen fò nan pwatrin li. Rat, gwo tankou lapen ak milti-koulè, ak yon dominasyon nan yon Hue san, yo pa jete nan. Yo kouri epi yo kòmanse chire. Elizabeth rele byen fò epi... Vin nan sans li.
  De sòlda Alman tatone ti fi a, epi toudenkou leve cheve l:
  - Schnel! Leve chen!
  Elizabeth leve, souke l. Ti fi a vire tèt li, li lou. Wow! Men, tout bagay sanble yo dwe entak.
  Alman yo ap bati kolòn nan prizonye, gason ak fanm separeman. Elena te menm etone ke anpil te rann tèt. Gen kèk fanm, plis pase senkant, blese yo pa vizib, li sanble ke Nazi yo tou senpleman fini nan moun sa yo. Pouse bounda yo nan ti fi yo (prèske tout sòlda fi yo se jèn ak dènyèman tire), yo te kondwi sou. Li te byen cho, gen kèk fanm te chire tunik yo epi yo "flaunted" nan chemiz.
  Elizabeth mande Kapitèn Valentina Sinitsa, li te gen yon koup nan boul enpresyonan sou figi li:
  - Nu ak sa kounye a Valya?
  Kòmandan an, yon jenn ti fi ki gen vennwit an, ki te pito bèl wouj, reponn:
  - Se oke, si lannwit lan fè nwa, Lè sa a, nou pral kouri ale!
  Elizabeth te egzamine tèt li:
  - Mwen panse ke repons lan se wi! Depòte se pa pou pèp Sovyetik la! Li sanble ke pa gen okenn domaj, fragman yo te gen pitye pou kò mwen! Se jis buz nan tèt mwen.
  Valentina reponn:
  Ou sanble yo te sezi! Brr! Men, mwen menm mwen pa konprann ki jan mwen te fini nan kaptivite. Mitrayeur a bloke, ak lòt ti fi yo te abandone. Kòm yon rezilta, mwen te kenbe tankou sot nan dènye!
  Elizabeth fè tèt li.
  - Wi, yon bon kòmansman lagè a! Anvan li menm te gen tan touye yon Alman, li te fè prizonye. Sovaj laterè! E si nou pa ka chape?
  Valentina reponn:
  - Ou konnen ou ekstraòdinè bèl! Golden-chveu ak yon figi pafè. Mwen pa janm wè yon pi bèl fi pase ou!
  Elizabeth te balanse li.
  - Poukisa mwen bezwen konpliman sa yo! Epi ou pa yon nèg tou!
  Kapitèn nan fè remake:
  - Ou ka senpleman vyole!
  Elizabeth te sezi.
  - Ki jan yo vyole?
  Valentina te vrèman sezi:
  - Ou pa konnen?
  Elizabeth fèmen je l.
  - Teyorikman, nan kou mwen konnen, men ...
  Valentina fwonte.
  - Eske ou janm eseye ak yon nèg?
  Elizabeth souke tèt li negatif.
  - Natirèlman pa! An jeneral, yon kominis pa ta dwe dekonpoze moralman ak fè lanmou andeyò maryaj!
  Valentina leve zèpòl.
  - Ki jan yo di! Dapre mwen, sa a se yon pwoblèm pèsonèl pou tout moun! Anplis de sa, gason yo tout diferan, epi ou jwenn plezi nan men yo nan pwòp fason ou. Li pa tèlman fasil devine isit la, men mari a byen vit vin raz.
  Yon ti fi Komsomol ki t ap mache sou bò dwat la te fè objeksyon:
  - Pou yon moun, bagay prensipal la se kominikasyon espirityèl, epi yo pa ensten bèt!
  Valentina bay yon gwo pous.
  - Ann pa pale de sijè endesan! Petèt nou ta pi bon pale sou pati a, ak bati kominis!
  Elizabeth te vle di yon bagay, jan lòd la te swiv - kolòn nan sispann.
  Yo te dwat devan yon platfòm konkrè, kote yon koup nan kamyon ak yon machin te kondwi. An menm tan, yon lòt kolòn fanm pèsekite parèt. Jije dapre rad yo, yo te sivil.
  Yon Alman obèz te rale soti nan yon machin Alman ki pentire kaki. Li te gen yon figi dezagreyab, byen raze ak yon manton trip, ak yon etranj mitrayaj doub-barik sou zepòl li. Men, bouchon an, sou ki anblèm nan te klere - de zèklè, trayi yon nonm SS. Fachis la te soti devan ti fi yo epi li te bay lòd ann Ris kase:
  - Ogmante nivo! Atansyon!
  Ti fi yo otomatikman lonje deyò, fòmasyon militè afekte. Youn nan ti fi yo reyèlman ezite, epi li te resevwa yon bou sou Pap la.
  Ofisye SS la bougonnen ak kontantman, li gade janm fanm nan epi li bay lòd:
  - Tout moun, wete bòt nou!
  Ti fi yo te tranble, yon gronde te pase nan ranje yo. Alman an gra bay yon bay defi, li boumonnen san pèdi tan:
  Moun ki dezobeyi yo pral pann! - Lè sa a, toudenkou yon rèl tèribl. - Schnel! Schnel!
  Ti fi yo te kòmanse retire soulye yo. Elizabeth te santi men l deplase otomatikman. Li sanble kòm si li se nòmal pou li obeyi monstr yo fachis. Li wete yon bòt, li santi ak pye li, chalè a bèl nan pave konkrè a. Lè sa a, dezyèm lan, ak anpil atansyon mete sou nouvo, bòt kwi dènyèman bay (bòt prela ap parèt sèlman nan fen lagè a). Te gen rèl. Yon jèn ti fi ki pa gen plis pase sèz sote soti epi li rele:
  - Mwen pa pral tire ni! Se pou li pi bon pou retire moun ki mouri yo nan men mwen!
  Borov Alman an te bay yon siy, de mesye SS wo te pwan ti fi a epi trennen l 'nan plas piblik la prepare davans.
  Ti fi-prizonye yo nan lagè lage yon soupi, men pèsonn pa oze fè objeksyon, chòk nan kaptivite evidan afekte.
  - Kwòk li! - Rele yon fachis gra. - Pa kite l mouri touswit! Dyab la pral konnen kijan pou reziste.
  Rad jenn fi a chire, mesye SS la menm mete yon siga nan pwent tete woz bote a. Ti fi a rele byen fò epi li di:
  - Sonje mwen, mwen rele Tanya! Lanmò nan fachis!
  Ofisye SS la gwonde:
  - Rache lang li!
  Yon Mordovyen vole sou ti fi a ak yon tabliye sal chifonnen ak pensèt nan men l '. Yon lòt Nazi peze machwè ti fi a, li louvri bouch li. Li te eseye reziste. men fòs yo twò inegal. San koule soti nan bouch ti fi a, epi li menm li pèdi konesans nan chòk doulè a. Mons fachis la jete lang li chire, li pilonnen l ak bòt li. Nazi yo te pann ti fi a toutouni byen vit sou yon zen bato byen file. Li lage yon rèl fèb, epi li tranble, doulè anplis la te pote ba li. Bliss te ekri sou figi Nazi yo, sa enkwayab santiman satisfaksyon sadik lè ou blese pwòp kalite ou. Menm si se yon bèl fi ak cheve blond. Isit la, sadism melanje ak yon eleman seksyèl.
  Elizabeth fèmen je l pou l pa wè abitrè sa yo. Pandan se tan, yon kolòn nan prizonye, fanm sivil, pwoche bò kote yo. Nazi yo te fòse yo tou retire soulye yo. Fanm yo te ranmase jèn, pa gen okenn kap plis pase trant-senk oswa anba sèz. Bonjan fanm Belarisyen, sitou bèl cheve, je ble, bèl gade, san-ak-lèt.
  Ofisye gra a bay lòd ankò:
  - Retire rad deyò!
  Elizabeth toudenkou te rouj, men e si Nazi yo kite l toutouni? Ak dwèt yo deja deboutonnen tunik la. Fanm sivil yo kriye ak jemi, kòmsi yo ta pral egzekite yo. Youn nan yo ap kenbe yon ti bebe. Nazi a rache l nan men l. Manman fanm nan kouri epi yo kout kouto nan vant la ak yon bayonèt. Li tonbe, li tranble ak yon rèl ki dekouraje. Ofisye SS la kouri al jwenn ti bebe a, li jete l anba pye l epi li kòmanse pile. Epi li fè sa pou li pa mouri imedyatman, kraze bra delika ak janm.
  Manman an rèl epi yo trennen l nan poto pou l ka pann nan yon zen pandan l vivan toujou. Sou wout la, yo chire rad yo an miyèt moso epi yo bat yo ak bou fizi. Lè sa a, yo rale fanm nan mutile nan fen, pandan y ap ri jwaye, kòm si yo te kalonnen ak marigwana.
  Elizabeth di:
  - Epi èske gen yon limit nan atwosite yo! Ki moun ki fè yo, yon fanm oswa yon lou!
  Valentina di ak pasyon:
  Nou pap janm padone e nou pap janm bliye! Pou chak nan atwosite yo, Nazi yo pral peye bèl.
  Elizabeth reponn:
  - Sa a se pa ase pou tout Nazi yo nan Almay.
  Valentina plezante:
  - Ki sa ki rete, Lè sa a, nan Japon!
  Nazi prensipal la toujou pa t kalme, foli te boule nan je mat li, ti bouch li trese:
  Koulye a, mwen avèti ou! Nou pral mennen ou nan teritwa a nan Almay. Moun ki byen konpòte yo pral gen yon bon plas, manje, ak nan lavni an, sitwayènte onorè nan Greater Almay. Men, si yon moun chape, lè sa a, pou chak chape, m'ap bay lòd pou yo boule ven otaj vivan. Ou konprann mwen! - Gwonde mechan an entansifye. - Epi kounye a ou pral klèman wè sa sa vle di dezobeyi Fuhrer la.
  Nazi yo kouri nan yon kolòn nan fanm sivil yo ak chwazi yon douzèn nan pi lèd-kap. Yo te trennen yo san seremoni nan cheve a epi yo te frape nan yon pil. Apre sa, mesye SS yo te kòmanse tòde medam yo ak fil fè. Yo te eseye dezespereman chape. Kòm repons, yo te resevwa bou sou zepòl yo ak nan pwatrin lan (ki pa t 'pèdi konesans).
  Ofisye gra a ri.
  - Oke, kounye a yon flanbo pou yo! Kite yo "jwi" doulè a!
  Epi ankò riri sòt bèt fachis yo. Twa mesye SS ki gen fizyonomi dejenere trennen tank la nan gazolin nan epi devise kouvèti a. Malgre distans la, yon sant gaz degoutan rive Elizabeth. Li sanble ke yo te gazolin ki ba oktan ki sòti nan yon pwosesis idroliz chabon. Pou tout ekipman yo anpil, Fuhrer a pa t 'gen ase lwil natirèl, menm pran an kont pwovizyon yo nan Sovyetik la ak koloni Afriken yo okipe, se konsa fizisyen yo nan Twazyèm Reich la te montre entèlijans. Sa a gazolin te gen yon singularité, yon tanperati ki pi ba konbisyon konpare ak yon sèl abityèl, epi tou lefèt ke li te kòmanse friz deja nan nèf degre anba zewo. Nan tan sa a pral afekte kou lagè a. Tòde ak fil metalik, fanm dezespereman balanse men yo (sa yo ki te gen yo gratis), Nazi yo, souri epi montre lang yo, rele yon bagay an Alman.
  . CHAPIT #8
  Tank E-50 la deja resevwa anpil frape. Men, vanyan sòlda yo kouri nan yon barik antye nan nitrogliserin. Tank la te eksploze, ki te kraze nèt sou tout woulèt yo. Ak vanyan sòlda yo te san yon machin. Pandan yo t ap chèche yon lòt tank, bèl yo te plonje nan memwa trè enteresan nan karannyèm ane a.
  Ay, tankou yon rèv bèl nan Gerda te tounen kout. Leve ankò ak fè egzèsis. Sepandan, ti fi yo pa t 'panse sou konplèks sou sa a. Yo menm te travay ak antouzyasm espesyal. Madeleine, pandan se tan, deside divèsifye aktivite fizik la yon ti jan ak ti fi yo te ekipe nan charyo espesyal sou ki tank yo te kanpe. Kòmandan konpayi SS la di ak kè kontan:
  - Isit la ti fi, nou pral ekonomize gaz ra, epi nou pral fòme ou. Yon nouvo kalite chaj, ak valè aplike!
  Lè ti fi nan kostim de ben ap rale tank, e menm swe anba solèy la boule, li se yon je fre. Men, ti fi yo dwe repoze pye yo sou sab la ak wòch byen file. Leve kanpe epi pa abandone....
  Gerda pran souf li ak difikilte, li di yon fason filozofik:
  - Li bèl, nan kou, men... Se konsa nou kounye a sanble ak esklav yo nan ansyen peyi Lejip la. Nou ap trennen tou pi lou chay la, men omwen yo pa bat nou ak yon fwèt!
  Charlotte te dakò:
  - Natirèlman, yo pa bat, men sa pa fè li pi fasil! Malgre ke non - li jis kapasite konbine avèk haltérophilie!
  Gerda te eseye vire konvèsasyon an nan yon lòt sijè:
  - Kisa ou panse, si Aleksann Legran pa t 'mouri nan yon laj jèn konsa, li ta pran lavil Wòm, ak Lè sa a, lemonn antye?
  Charlotte reponn apre yon ti poz, souke swe li:
  - Li difisil pou di... Apre tou, li te planifye yon kanpay kont Arab yo rekalsitran... Men, nan kou li te gen yon chans! Byenke nou ta dwe kontan ke li pa t reyisi!
  - Poukisa?! - Gerda te sezi, li te redrese braslè a k ap fwote zepòl li.
  Charlotte, souri nan dan li, reponn:
  - Paske Hitler nan ka sa a, li ta twò difisil depase l '. Se konsa, yon lòt de mil ane pral pase epi kesyon an sou ki moun ki te pi bon ak pi gwo kòmandan nan tout tan ak pèp yo pral swiv pa yon repons inekivok - Fuhrer nan Almay!
  Gerda te bo braslè a pi rèd:
  - Wi, Adolf Hitler te deja depase Napoleon ... Sa a pral vin espesyalman evidan: lè nou pran peyi Lejip, ke Napoleon echwe! Epi la, tout wout la nan peyi Zend .... Men, bagay prensipal la, nan kou, se aterisaj la nan Grann Bretay ...
  Charlotte byen fèm konfime:
  - Sa Napoleon echwe pou fè: antre nan Lond, Wehrmacht la pral fè sou lidèchip Adolf Hitler! Li jis enteresan, èske nou pral kòmanse envazyon an nan Larisi, anvan oswa apre?
  Gerda te di:
  - Mwen panse ke li pi bon apre ... Napoleon, nan chemen an, kraze tout lame a nan Larisi. Men nou pa franse. Krapo yo pa vanyan sòlda trè kapab!
  Blond nan vanyan sòlda, rale braslè a ak yo, antre nan konvèsasyon. Vwa li te sanble trè ba, tankou yon gason, byenke figi a te Rezèv tanpon fanm ak atire:
  - Wi, franse yo se yon ti jan lach, men teknik yo pa gen okenn vle di move. Mwen te wè kòman Ziz-35 la, ak enpinite, te pèse zam T-4 Alman yo. Mwen menm te santi yo wont nan ekipman nou an ... Se konsa, te fè "Matildas yo" nan Britanik yo. Yon grenad ka kraze cheni yo, men kraze nan zam la ... zam 88-milimèt te pran li, men nou gen anpil nan yo. Li rete sèlman frape tren yo ak imobilize ... An jeneral, Britanik yo tou fò nan avyasyon ...
  Gerda te tranble isit la, e malgre chalè a, li te santi yon frison:
  - Se konsa, yo ka jwenn nou nan dezè a epi voye bonm nan tank yo!
  Fanm-ewo blond la konsole:
  - Se sèlman bonm plonje ak aces ki gen eksperyans ka reyèlman antre nan tank la. Kidonk, gen anpil chans pou nou bite sou yo. Anplis, mwen kwè nan chans nou an.
  Te gen yon poz douloure. Yon douzèn ti fi bèt nan bwa te ekipe nan chak charyo ak yon tank. Yo te deplase nan de ti kolòn, tankou bronze, ti fi miskilè ... Ala bèl li te ... Ak dun yo te sanble woz nan koulè solèy la. Peyizaj etonan....
  Pa twò lwen ti fi yo, SS Kolonèl Dess, ak yon douzèn chofè Arab ak de gwo bandi, t ap deplase nan dezè a. Yo te mete dife nan pye ti gason-gid la epi yo te gen pitye pou yo mete l sou yon bourik. Kolonèl Dass te degoutans, akoz mank dlo, moun k ap chofe yo nomad yo pa t lave e yo te santi move sant. Ak jou a te tounen cho, menm nan estanda yo nan kòt Afriken an, kòm van an te pote souf lanfè a soti nan Sahara a. Se konsa, mwen te oblije swe. Wout la te sanble yon long. Dess te santi tankou yon moun sòt nèt sou tout pwen. Li ka pèdi kèk jou akòz yon ti gason ki bay manti nan twa bwat. Epi li pral resevwa tou yon sanksyon disiplinè, paske li te absan ... Se vre, twoup Alman yo pa planifye pou atake nan jou kap vini yo, e menm isit la, sou fwontyè a ak Libi ak Tinizi, gen yon dèyè olye gwo twou san fon. Oke, ou ka toujou panse a yon rezon pou absans la... Men, se toujou yon aza, epi... Pa gen Evaris ki pi fò pase agiman yo nan rezon.
  Dess monte nan lonbraj la sou yon chamo, bwè ti alkòl dat araka. Malgre ke bwè sa a ka pi fò pase schnapps, men nan chalè sa a li swisid. Peyizaj la alantou se san enterè ak plizyè mwa nan sèvis yo te deja vin raz. Dess ap eseye imajine konbyen trezò yon cheikh ka genyen... Tinizi sitiye tou pre Aljeri, ak pirat souvan kache trezò la. Oke, pirat, oswa pito yon korsè nan sèvis la nan Sultan Tik la, yo te souvan cheikhs yo tèt yo. Anplis de sa, gen min lò nan Tinizi, ak emwòd yo te mine. Se vre, ak avenman franse a, ekstraksyon emwòd te mouri ... Poukisa? Akòz monopoli Britanik la, pa vle fè desann pri a nan emwòd Endyen, ki te fòse devlopman nan friz nan koloni yo nan Lafrans. Ak lò te sitou extrait nan kote ki fasil, epi yo te twò parese pou fouye min pwofon ... Dess te panse ke, apre tout, franse yo te pwobableman nasyon ki pi parese ak pi frivol nan Ewòp. Malgre ke li pa ka di ke sa yo se move vanyan sòlda ... Napoleon Bonaparte, pou egzanp, konkeri Ewòp, e sa pa ka reyalize ak sòlda initil. Ak reyèlman, ki sa Napoleon te gen enjenyeu? Yon taktik senp, yon tranzisyon rapid, yon grèv ak tout fòs ou, kontoune soti nan flan yo ak tantativ pou ale nan dèyè a ... Si Frederick Great te devlope dènye ak pi efikas taktik lineyè yo, Lè sa a, Napoleon tou senpleman imite Aleksann Legran. .. Wi, taktik sa yo te pote siksè, men fè aranjman pou nenpòt ki twoup nan peyi Masedòn oswa Napoleon ki tap deplase rapidman ta dwe anbiskad, oswa yo ta dwe kraze epi touye yo sou mach la. Nan fen a, nan Waterloo, Blucher ak Wellington kenbe Bonaparte nan manèv ki riske li. Se tankou yon kout kout pyen pou rankontre yon boxer lajè-swinging. Ak Napoleon te frape soti ... twoup Ris, nan chemen an, pa t 'defèt Bonaparte nan batay, men pran avèk èd nan jèl la jeneral, epidemi ak patizan.
  Ki sa li panse de Hitler? Okòmansman, nan kou, te gen panse ke Fuhrer la te jis yon kaporal ak yon parvenu, pitit gason yon ansyen kodonye ... Li te pito fin vye granmoun Hindenburg nan eleksyon prezidansyèl yo, byenke li te konprann ke yon nonm katreven-zan. tou senpleman pa t 'kapab fizikman fè fas ak devwa yo nan yon diktatè! Men, Hitler pa t 'renmen pòv yo - yon natif natal nan pati anba a! Men, lè Adolf te nonmen Chanselye Reich, li te toujou bay vòt li bay Nasyonal Sosyalis yo, paske pa te gen okenn lòt fòs solid dwat zèl kite. Wi, stormtroopers yo, an reyalite, tout lame a enpresyone l '. Men, te gen dout ke Hitler ta kenbe pouvwa, espesyalman pandan yon kriz, yon depresyon terib, ke Almay pa ta konplètman efondre.
  Men, Hitler, depi nan konmansman an, te mete sou difisil retabli lòd, entèdi Kominis yo, ak Lè sa a, lòt pati yo. Dispèse sendika yo, ranplase yo ak yon devan travay. Li te vin yon diktatè reyèl, ak yon sistèm yon sèl pati. Ak leve soti vivan ekonomi an, re-ekipe lame a. Men toujou, Dess pa t dakò ak tout sa Fuhrer la te fè. Pa egzanp, poukisa yo ta dwe depanse gwo resous sa yo nan pwogram nan: "Travay atravè Joy!" epi mennen travayè yo an vakans, nan Nòvèj, Lafrans, e menm Zile Kanari yo. Èske li pa ta pi bon pou konstwi kèk faktori tank siplemantè oswa antrepriz manifakti avyon ak lajan sa yo? Oswa pran pwojè Volkswagen, machin yon pèp - konbyen tank yo ka bati ... An jeneral, Hitler te eseye chita sou de chèz, ogmante nivo lavi a, ak modènize lame a. Sepandan, si ou kouri dèyè de lyèv, ou p ap trape ni. Dess te gen rapò ak ekonomis an chèf nan Twazyèm Reich la, Stach, e li te byen okouran de karakteristik jeneral yo nan ekonomi Alman an. Almay te antre nan lagè a ak Polòy, li te gen minisyon pou sèlman twa semèn (!) nan ostilite entans. Lè sa a, alye yo ta frape, ta gen firebrands kite soti nan Twazyèm Reich la. Hitler te kòmanse ofansif la kont Lafrans, bay tou de tank ak zam, pèsonèl ak avyon! Men, li bat krapo yo san yo pa menm flanke. Lè sa a, atak la sou Angletè ... Isit la Hitler mal kalkile, li te nesesè yo fini nan Grann Bretay anba Ducker, ak Lè sa a, tounen an Jiyè, lè l sèvi avèk bato yo nan flòt la komèsan Alman (e li pa t 'ti), twoup tè sou zile yo. Lè sa a, li ta vin mèt sitiyasyon an. Men, Fuhrer a pa t 'oze, petèt pè ke bato Britanik yo nan liy lan ta koule transpò ak twoup yo ... Men, liy anba a se ke nan moman sa a te gen tankou panik ak konfizyon nan Grann Bretay, ak obsèvasyon nan lanmè a te byen. dezorganize, ke te gen yon chans trè gwo, kòm fwa pou yon aterisaj sipriz rapid. Ebyen, sou tè a, Angletè pa t gen anyen pou l opoze. Kalitativman omwen... Men Hitler te pèdi tan, epi an septanm Churchill te pwononse yon fraz istorik: pozisyon Hitler a briyan e... san espwa. Apre sa, Dess li menm te ale nan entèlijans Britanik. Malgre ke Fuhrer la te pèdi batay la pou Angletè, rapò a nan pèt yo te apeprè youn a youn, epi si nou sipoze ke apeprè vennsenk pousan te avyon te tire pa zam anti-avyon, Lè sa a, as Alman yo te menm pi bon pase sa yo angle. . Wi, ak avyon yo pa pi mal, petèt menm ME-109 (F) ak pi bon pase bann mouton lyon an. Nan nenpòt ka, an Afrik balans nan pouvwa ak pèt nan lè a se menm pi favorab pase nan Grann Bretay. Ane 1940, ki te kòmanse briyan konsa, te pote anpil desepsyon nan fen. Nou te pèdi anpil gwo as ak avyon, e menm alye Mussolini a, yo te wont bat nan Lagrès. Men, li te gen yon gwo avantaj nan fòs. Lè sa a, nan kòmansman ane a, li te yon degoutans, Itali pèdi peyi Letiopi, Somali, pi fò nan Libi, epi anplis, nan tout batay, Britanik yo te siyifikativman (plizyè fwa!) Depase. Dè santèn de milye de pasta yo te kaptire. Oke, ki jan yo pa kwè nan efondreman an iminan nan Twazyèm Reich la, espesyalman kont twal la nan ogmante asistans bay ènmi Almay yo soti nan peyi Etazini. Men, ankò, balans yo balanse nan direksyon Twazyèm Reich la. Rommel te bat Britanik yo ak te kaptire Kollencourt, Lè sa a, Yougoslavi, Lagrès tonbe nan de semèn, ki te swiv pa zile a nan Krèt. Dess te menm kontan pou Alman yo, men te gen tou yon pè ekspoze. Sepandan, kounye a yon lòt enkyetid se si Alman yo pral atake Sovyetik la. Shtach te di ke Hitler te deja pran yon desizyon an prensip, men dat final yo poko klè. Pi souvan yo rele 22 jen, dat rann Lafrans ...
  Li se fasil ke Almay pral kenbe tèt ak lagè a, sou de fwon, sof si, nan kou, li fini nan karannyèm lan ak anvan sezon fredi ... Ak nan sezon fredi, Alman yo pa ditou pare pou goumen ... Men, si Stalin kapitile, Lè sa a, ... Sepandan, menm si yo pa gen tan Si Alman yo pran Moskou, Lè sa a, Larisi yo se fasil yo dwe kapab kreye yon gwoupman teknikman pwisan ase. Sa se konbyen zam yo te lage pandan premye gè mondyal la? Konpare ak Almay, li konplètman zilch! Se konsa, li se fasil ke Larisi yo pral sipriz nou ak nenpòt lòt bagay pase gwo mas nan enfantri.
  Ki lòt bagay ka? Gen plis chans lagè a pral dire pou plizyè ane ankò epi li fini nan yon tiraj. Grann Bretay p'ap janm ka rasanble anpil twoup pou defèt inite bèl anpil ak byen antrene nan Wehrmacht la, ak Almay pa gen anpil chans pou yo ka siprime zile yo inpignable ak avyon ak marin, ak Etazini yo pral limite nan asistans ekonomik. . Apre yo tout, pwofàn Ameriken an pa pral konprann poukisa Yanki yo dwe mouri, paske nan kèk kalite Ewòp. Oke, pèp la Ris yo fè tèt di, yo pral patizan, lagè a pral trennen sou, men yo pa pral gen ase fòs yo ale nan yon ofansif desizif. Gen plis chans, Grann Bretay pa pral kapab kenbe Afrik Dinò ... Nan ti bout tan, rezilta ki gen plis chans se Twazyèm Reich la se yon gwo anpi, men se pa yon sèl mond, men gen ...
  Sa a se egzakteman sa Dess te vle: defèt nan Grann Bretay ak kaptire nan zile yo plen ak ekspoze (byenke sèvis sekrè a ka gen tan detwi kabinè a dosye ak tout prèv la, men Lè sa a, ki jan chans!). Natirèlman, mwen pa t 'vle swete ke Twazyèm Reich la pèdi, se sa ki, peyi l' ak rejim nan, ki adapte nonm SS la byen. Yon tiraj te pi bon an!
  Yon ti karavàn rale sou sab la. Youn nan chofè Arab yo te chante yon chante lapenn. An menm tan an souvan sonje Allah. Lè sa a, Dess te panse, poukisa Mizilman yo konsidere li dwat ak bon pou tèt yo pwononse non Allah osi souvan ke posib? Isit la nan Krisyanis, okontrè - pa sonje non Bondye pou gremesi! Isit la jwif yo menm bliye non Bondye yo a vre - apre tout, Jewova se yon fòm pita nan pwononsyasyon ... An jeneral, Dess pa t renmen Bib la ak Kris la fèb, li te menm sezi ki jan gèrye Women yo, gwo anpi ki gen yon kil fòs te kapab aksepte yon doktrin fondamantalman pasifik? Menm si pasifik la nan Krisyanis pa t 'entèfere ak konduit la nan lagè, men baz la anpil nan doktrin nan ... Renmen lènmi ou - yo ta dwe rejte elit Women an, epi yo pa sèlman elit la.
  Men, Krisyanis te pran rasin, e menm efondreman Anpi Women an pa t afekte li: barbares yo te aksepte doktrin sa a tou, malgre tout bagay ki pa natirèl. Malgre ke, nan kou, yo pa t 'pati patikilye swiv li. Pa egzanp, pasifik pa t entèfere ak egzistans lòd militan yo. An patikilye, trampillers yo, ki moun ki, nan chemen an, tou te itilize swastika a ak konsidere lajan yo dwe Bondye yo! Se konsa, yo di yon bagay epi yo fè yon lòt! Hitler nan respè sa a te pi plis konsistan! Sa li di, li fè! San deklarasyon ipokrit, sou lanmou pou pwochen!
  Sepandan, li etonan ke sistèm legliz la, ki te bati sou manti ak manti, te dire pou anpil syèk! E menm pwogrè sèlman yon ti kras jere yo souke fondasyon li yo.
  Yon kote nan distans la son motè yo te tande; jije pa ton an - li te avyon yo. Dess, sepandan, te espere ke depi yo te mete kap sou yo, Britanik yo ta erè yo ak Arab epi yo pa ta louvri dife. Yon gad kò gwo, Hans, te montre yon fizi anti-tank, ki soti nan ki, nan chemen an, li posib, nan okazyon, tire desann yon avyon de gè (menm si pa san difikilte, an tèm de frape!).
  Men avyon yo pa janm parèt, yo vole pase... Apre sa Arab yo te kòmanse chante nan lapenn ankò... Dess tire pistolè l ', tèlman ke zòrèy swarney la kenbe. Arab la tonbe nan laperèz. Epi Kolonèl SS la bay madichon:
  - Sispann kriye chakal! An silans, rave, men pi vit!
  Chofè nomad yo pran patnè malerèz yo epi yo kontinye sou wout yo. Malgre ke figi yo te vin pi nwaj, pèsonn pa oze bougonnen... Kolonèl SS la te caresses barik pistolè a (ki te fèt pa wout la sou lòd espesyal!), Ala yon diskisyon ekselan... Antouka!
  Mwen mande si Larisi yo atake yo an premye, èske Alman yo pral kapab kenbe tèt ak yon atak menm jan an nan lame Azyatik la? Nan Premye Gè Mondyal la, Larisi yo te soufri gwo pèt, nan pifò ka yo yo te aji trè estipid, men yo te toujou bloke gwo fòs yo nan Kaiser Almay ... Lè sa a, menm anba Brusilov, yo kite Otrichyen yo fimen nan drenaj la .... Se konsa, lagè a pou yo se pa totalman move yon chat ... Men, si ou sonje sèt ane fin vye granmoun nan ... Menm Frederick la Gran te bay nan lame a nan bast Larisi! Non, Larisi yo pa ta dwe souzèstime nan okenn fason, rejim totalitè kominis la te fè yo menm pi fò! Stalin ogmante nivo disiplin twoup Sovyetik yo, pwodiksyon endistriyèl ak ekipman pou. Koripsyon fòtman bourade, ki vle di kounye a se pa tan an nan Nicholas II! Se konsa, Sovyetik la se yon lènmi trè danjere, petèt menm ki ka touye moun, espesyalman si li frape an premye! Nan lagè modèn, faktè sipriz la gen anpil enpòtans, tankou, tout bon, pandan lagè antikite yo. E si nou pèdi, lè sa a, kontrèman ak Premye Gè Mondyal la, pa pral gen okenn revanj! Peyi viktorye yo p ap pèmèt sa fèt ankò .... Malgre ke si friksyon kòmanse ant Sovyetik ak Lwès la, paske ekspansyon pa mwens karakteristik nan kominis pase fachis, Lè sa a, li pral ... Yon nouvo sivilizasyon Alman pral fleri. sou kadav kapitalis yo bay yo ak komisè lès yo. Moun ki kont nou ap toujou avèk nou! E petèt pral gen yon gwo kowalisyon anti-bolchevik!
  Hans, an silans jouk vilaj la, toudenkou mande kolonèl la:
  "Petèt sispann epi entèwoje ti gason an dejwe ankò?"
  Dess souke tèt fache li an negatif.
  - Li pa fè okenn sans! Li pap di anyen nouvo.
  - Lè sa a, petèt nou pral manje midi, nan vant mwen, yon blizzard rèl?
  Kolonèl SS la te sezi:
  Kisa ou vle manje nan chalè sa a?
  Hans souke tèt.
  - Mwen vle manje toujou!
  Dess te gade solèy la, li te deja janbe zenith la, li te vreman pase katzè e li te lè pou rele kanpe. Arab yo te manje separeman rasanble nan yon sèk, twa nan Nazi yo pa t 'mede vyann ak byè. Se konsa yo chime, Dess menm pou yon ti tan bliye tèt li nan yon rèv ....
  Apre sa, mwen te wè yon bagay fou ... Gen kèk ensèk, nan premye ti, ak Lè sa a, ap grandi ak vin pi plis ak plis pè ... Ak machwè yo jeneralman kolosal, tankou yon defòmasyon total! Kolonèl la santi tèt li toufe, li souke yon konvulsif epi li leve. Non, tout bagay te kalm, de fè sòlda SS sou alèt la, epi answit ankò sou wout la.
  Gerda ak Charlotte te nan travay ki pi difisil tout jounen an, epi yo te tonbe nan dòmi tankou mò yo epi yo te plonje nan mond yo.
  Te gen yon ologram gwo ak yon estad kote batay modèn gladyatè te pran plas. Estad la te gwo ak anpil milyon moun. Lanmè motley an ravaje. Te gen yon batay ant fi gladyatè Gerda ak yon bèt semi-entelijan ki soti nan lig monn nwa yo, nebula pousyè a.
  Gerda soti an premye. Li te yon ti fi vivan, fleksib, ak yon kwafi nèj-blan-pèl. Gèrye a te fè yon tope trip, tòde alantou tèren an. Dapre koutim, li te mete sèlman yon soutyen mens ak kilòt, espesyalman pou ke zam la pa t 'kapab kache. Se konsa, li mwatye toutouni te oblije goumen ak yon sèl sab lajè. Sepandan, zam sa yo tou byen efikas. Kondisyon yo nan batay la se pa pi konfòtab, wòch semi-radyoaktiv klere anba grasyeuz pye yo fè nan ti fi a. Li, nan kou, souri, ap eseye pa trayi doulè a.
  Gerda deborde ak enèji, li sote ankò epi li fè yon kaptonn senk fwa.
  - Sa se mwen!
  Epi Charlotte, zanmi m'enerve li, eksplike konpayon li:
  - Anvan batay la, ti fi sa a te ak anpil atansyon tcheke, pa ta dwe gen yon sèl chip oswa yon bagay elektwonik nan li. Yo tcheke tou jenn fi a pou prezans majik yon lòt moun. Sa vle di, yon gladyateur ka konte swa sèlman sou kò l ', oswa sou yon lide byen file. Sepandan, Gerda pa t janm yon moun sòt ak yon senp.
  Ki sa mwen te doute? - Mande kap tankou yon jenn gason Apollo.
  - Non! Men, yon twonpèt senk-pliye, san yo pa elektwonik, se yon endikatè nan bon kondisyon fizik. Se poutèt sa, tout moun se tranble, èske jimnast ou yo ta ka fè yon bagay konsa? Charlotte fè yon klin sounwa.
  - Twa te kapab, senk non! Wi, epi li vole trè wo ak yon kout kouri! - Jenn ewo a gaye bra l pi laj.
  - Sa se pouvwa a! Pouvwa a nan Twazyèm Reich la ak nan lòt mond.
  Pandan se tan, parye yo te fèt. Pandan ke avèg jiskaske aparans nan lènmi an. Gerda sanble yo te byen li te ye ak renmen kèlkeswa ras oswa espès.
  Ti fi gladyatè a kouri ale, li premye fè yon sis fwa topo, epi answit yon sèt fwa. Apre sa, li bese tèt devan odyans lan. Misk li yo balanse tankou rid nan lanmè a, an jeneral, ti fi a gade enpresyonan: yon Amazon tipik. Sepandan, li pi fasil pou w frape yon etwal ak yon wòch pase pou w jwenn yon ti fi lèd nan Great Space Empire Germany.
  - Gen fanm nan vilaj nou yo: pou yo renmen ak onè, yo pral sispann yon chwal galope, antre nan yon joupa boule. chante Charlotte.
  A vas majorite de parye ki pa rapòte yo te an favè Gerda. Se vre, pi fò nan piblik la t ap tann opozan li a parèt.
  Epi tann. Pòtay yo jigantèsk separe, epi yon kadav for te kòmanse rale soti sou platfòm la. Se te yon dinozò reyèl, tankou yon rapatè, sèlman li te gen plis pase trant bra. Ak gwo, omwen katreven tòn, epè zam. Giant nan mond lan bèt.
  Dè milyon de gòj, rele, squealed, chirped, plen ak yon nightingale. Aparamman jeyan an te enpresyone yo.
  - Parye entelijan! - Konpitè a gronde.
  - Sou ki moun! - Odyans lan ap chante.
  - Non Friplodof! Cosa Nostra!
  Inogalacts nan tout bann te fè parye nan divès nivo. Isit la nan eksitasyon an yo parye, pote pwoblèm nan dè milyon. Gen kèk nan moun ki nan fè nwa a parye sou ti fi Gerda a: renegosye parye a, pou yon kantite lajan menm pi gwo! Cosa Nostra te enpresyone yo!
  Anons te swiv.
  - Gerda gladyatè a gen senkant-uit batay ak zewo defèt, Cosa Nostra gen san katrevenkat batay epi pèsonn pa rete vivan. Mete parye ou!
  Ti fi ki soti nan batayon SS "Chen mawon" yo te fè parye tou, men tout moun eksepte kòmandan an sevè Madeleine te aplodi pou Gerda. Se konsa, parye yo se yon sèl bò.
  Haupmann Madeleine, jan li ta dwe, gen yon opinyon espesyal pou bòs nan travay la pa kanpe deyò kont sibòdone li yo. Ti fi yo te konprann sa a trè byen, yo pa t 'an patikilye lide.
  Se sèlman zanmi Charlotte ki te fè yon ti remarke:
  Pito ou pèdi lajan pase trayi yon fi konsa. Lajan sa a se gate, diman nenpòt moun pral manje ak papye embesil ...
  - Ebyen, li bon si ou dezenterese konsa! Petèt nou ta renmen goumen? Madeleine rache sousi li sevè.
  - Pa okipe! - di kè kontan chen lou Berta. - Èske mwen ka transpòte nan sal la gladyatory?
  "Nou poko gen maji ki pisan konsa." Charlotte te objeksyon ak yon fron. - Jere kenbe dezi ou: touye tout lènmi san pèdi tan, paske tire revanj ap vini kanmenm, moun pa ka detwi tankou bèt!
  - Rezonabman te di! - Apollo zanmi li di.
  Yon siyal kònen klewon nan tèren an, ak batay la te kòmanse: gwo dinozò Cosa Nostra la vole pi devan. Soti nan enpak la nan tankou yon mas kolosal, kouch semi-radyoaktiv nan bag la vibre.
  Charlotte te fè remake:
  - Li gen yon non espesifik. Poukisa Cosa Nostra?
  Blond ak yon ti koulè wouj violèt, Berta te pwopoze yon vèsyon:
  -Petèt sa a se akòz lefèt ke nan yon seri televizyon ansyen, Cosa Nostra te yon mafya trè fre, kreye pwòp mond vityèl dinozò yo nan lòd yo pran linivè a!
  - E konsa kisa? Charlotte pat konprann.
  - Ak inogalacts yo gade, epi yo te enpresyone. - Pa fin sèten Bertha sijere.
  Tout sa ki enposib posib nan linivè a! Ke nou konkeri ak fòs ki pa chanje! chante Charlotte. - Ak sòlda yo nan Reich la p'ap janm fè bak, li se tankou yon zetwal klere - sezi moman yo.
  Gerda ki gen eksperyans (li toudenkou te gen yon memwa etranj) pa t prese atake. Li te tann pou mons la, sote sou bò a oswa jis yon ti kras lè li te rive nan yon distans danjere e yo te eseye kraze. Bèt la te trè vit, men akòz gwo mas li te inaktif, e souvan rate.
  Gerda, nan vire, etidye mannèv li yo, si lènmi an te genyen san katrevenkat batay, Lè sa a, sa vle di ke li tou gen fòs. Se vre, pi fò nan batay yo, gen plis chans, tonbe sou bèt yo menm ak tèt li.
  Lè de monstr egalman estipid fè kolizyon ak youn ki pi gwo ranport.
  Sepandan, ou bezwen gade ak anpil atansyon, gen yon anpil nan bra epi yo byen file, koube tankou yon ramrod, pètèt pwazon.
  Misk laprès Gerda ap jwe, li bouke tankou yon kobra ak son tiyo faki a. Tete li yo ap tranble, epi bèl amoure Charlotte a pran tèt li nan panse ke li vle wè l an antye, toutouni tankou yon ansyen deyès grèk.
  Mons la rate plizyè fwa, men li pa t 'ralanti. Li te evidan ke li te yon bèt nan lanfè, pare yo pouswiv ti fi a ak metodik la nan yon machin.
  Gerda sote ankò, li soufle yon bo bay foul la. Figurine gèrye a te kòmanse klere nan swe ki te soti. Li te tankou an kwiv poli ak poli.
  - Wi, ti fi entelijan! - Fè ak admirasyon Berta. "Mwen pa ta lide danse nan tèren an tèt mwen.
  - E mwen pa ta refize! - Nan pale konsa, nèg atletik Charlotte te yon ti malen. Li sètènman te santi kèk eksitasyon ak dezi al goumen. An menm tan an, li te okouran de danje a nan yon kolizyon ak yon jeyan.
  Charlotte di yon fason agresif:
  - Mwen pa goumen pi mal pase li!
  Aparamman, lè Gerda te gade mouvman yo ak kè kontan, Gerda te vole tankou yon krikèt. Sab lajè li te klere, li koupe bra ak yon plonje. Yo te vole nan diferan direksyon, pwojeksyon san ble ak mawon. Kèk gout tonbe sou janm ti fi a ki gen koulè blan. Po a elastik te ratresi, fi gladyatè a te souke l, men boule yo te rete.
  - Wow, ou salo pwazon. - Pye callused long soufrans li te mache sou pikan yo ak maleng boule, kò a nan mons la. Ti fi a te jere etap, kidonk li pa t 'goude janm li.
  Berta te di nan yon admirasyon otantik:
  - Vètyè! Tankou yon jeni k ap jwe yon enstriman mizik. Li ta bon pou fè konpozisyon.
  Mennaj Charlotte te ri.
  - E ke teyori pa ta dwe lag dèyè pratik.
  Mons la trese, sa ki lakòz ti fi a sote sou do li. Li woule plizyè fwa nan lè a, eklate soti anba obsèvasyon an nan yon douzèn je cristalline nan mons la.
  Berta menm sote ak plezi:
  - Mwen prè! La! - Li te di.
  - Ki kote-kote! Ki kote ou soti ak ki kote ou ye? - imite Charlotte.
  Gerda atake dinozò a ankò. Li te deside aji an kout eklat epi de preferans evite ke yo te frape pa pwazon. Lightsaber la opere sou prensip la nan eripsyon nan foton nan yon demi-espas ki estab, ki fè li posib yo koupe nan literalman tout bagay ak yon depans minimòm de enèji. Ti fi a sèvi ak li. Se vre, nan ka sa a, epe a gladyatoryal chaje ak enèji minim, ki vle di ke li pa koupe osi difisil ak byen vit jan avyon de gè a te vle. Ak an jeneral, ki kalite batay se lè yon patnè jis bat lòt la. Li nesesè ke karaktè negatif la tou te gen yon chans, otreman piblik la tou senpleman pa pral ale nan pèfòmans sa yo. Chans se yon bagay ki pa chanje...
  Fwa sa a, Gerda te fè yon ti erè. Tantak yo nan sant la te pi vit pase sa yo ki sou kote mons la. Youn nan yo kout kouto nan pwatrin lan, koupe nan soutyen li. Tete fè tranble, konpayon Charlotte te egzamine pwent tete Ruby yo, klere byen bèl nan limyè plizyè solèy etranje.
  Yon lòt souflèt te swiv: Gerda koupe yon pè tentakl, men bò dwat pwatrin li koupe, san tifi te vide.
  Gladyatè fi a koupe yon lòt tentacle ak vole nan baryè a.
  Pou fini, tanperati pave yo te kòmanse monte. Aparamman, yo te vle pouse konbatan yo nan yon rapwòchman pi sere ak yon denouman rapid.
  Gerda pa t 'kapab sispann, menm pou yon segonn, pye l' yo te boule, anpoul tankou si sou yon etajè medyeval.
  Konpayon Charlotte te fè remake ak sipriz:
  Poukisa fi a pat mete sandal? -Apre tou, bèl janm li yo pral boule!
  Charlotte eksplike:
  - Tankou yon koutim! An jeneral, yon gladyateur dwe andire doulè, sitou si se yon fanm. Odyans lan kontan lè moun k ap goumen yo ap toumante.
  - Sadism cosmic! - Rezime moute "Apollo".
  Li pa t fè li pi fasil pou ti fi a. Li te oblije jete tèt li sou mons la ankò. Fwa sa a, viktim li yo te je bèt yo nan douz gwoup zetwal yo. Eksperyans te di gladyateur fi a ke pi souvan sèvo a sitiye pi pre je yo. Soti nan kisa? Depi li nesesè pou trete twòp enfòmasyon ki pa febli pa yon chanèl transmisyon long. Se poutèt sa, vanyan sòlda nan, pa abitye ak estrikti a nan bèt la, yo te eseye jwenn sèvo a.
  Youn apre lòt, frape kat je, men li te resevwa yon koup nan reyur tèt li. Mons la gwonde, kòmsi li te santi doulè tou. E kontrèman ak yon imen, li pa t ap andire li.
  Charlotte te note sa e li te dedwi yon aforism:
  - Plis gwonde a pi fò - plis lespri a trankil, se ton an pi wo - plis entèlijans la ba!
  - Remak kòrèk! Apollo te dakò. - Kòk se pa kòmandan ki pi eksepsyonèl!
  Gerda te fè bak, yon lòt rale nan bra yon bèt twò vit frape plak la près, kraze nan li, prèske nan Ridge la. Li ka wè ke menm vant la soufri. Erezman li te vid, pesonn pa t ap manje twòp anvan yon batay.
  Koulye a, gladyatè a reyalize ke li te kapab byen pèdi batay la, malgre siksè tanporè. Wòch yo te tèlman cho ke menm mons la te santi chalè yo nan zo yo sou pye yo. Gerda te sove sèlman pa bon kondisyon fizik manm li yo. Ti fi a, souvan pye atè, danse sou yon fè wouj cho, demontre andirans ekstrèm. Se vre, pave sa yo ka bay menm plis chalè, tankou yon raktor nikleyè, akòz radyasyon semi-radyoaktiv.
  Se konsa, kouraj la pa t 'kite bote a, malgre lefèt ke menas lanmò a te vin reyèl. Ak nan yon batay tankou sa a, ou pa ka abandone. Oswa pito, ou kapab, men nan ka sa a li se wont ki pi fò pou lavi.
  Apollo te mande Charlotte:
  - E ke rezilta a kapab sèlman lanmò?!
  - Jan mwen konnen Gerda, li pap fè okenn lòt chwa pou tèt li!
  - Ak kouraj, ou pap di anyen, men mwen te rive renmen l ak tout kè m ak tout nanm mwen! Apre sa, ti gason an pran yon gwo souf.
  Ti fi a pa t 'kapab kanpe epi ankò vole sou koki a, manyen janm boule li. Te pase yon kou kèk fò, te fè yon koup la so. Koulye a, li te kòmanse fè somersaults, koupe sou vole a.
  - Ki moun ki pa gen légèreté nan yon papiyon, pa pral chape yo te kraze pa yon filè! - Li te pwononse yon fraz ki te vin zèl depi tan lontan. Donk Rubber Fox, powèt boxer la, te toujou goumen. Li te riske lavi l tou, men nan yon pi piti limit li pa t 'gen yon opozan ki grav, epi ki pi enpòtan, difisil.
  Charlotte te pouse l, li t ap kriye ak kè l:
  - Koupe vant li. Nan kèk nan bèt sa yo, sèvo a sitiye tou pre lestomak la.
  Apollo te deklare:
  - Èske gen yon bagay ou ka fè pou ede l? Tankou majik?
  Charlotte souke tèt li.
  - Majik pa travay nan tèren an. Èske se yon bagay etranj ak trè fò.
  "Mwen poko metrize vag majik!" - Jenn bel gason ekri a te soupi.
  - Men mwen konnen li pafètman. - Farfade a, san atann wormed nan konpayi yo, vante. - Moun yo ak maji yo se youn!
  Gerda sote yon koup plis fwa, epi toudenkou yon lam vole soti, li deplase twò vit, li pa kite l rebondi. Ti fi a apèn te gen tan leve men l '. Soti nan yon souflèt terib, tou de lam la ak bra a kase, men gladyatè a sagged.
  - Men yon lòt zen! - Li reponn, li siye swe nan figi Bert. - Kisa ki pral rive kounye a.
  Charlotte rele Gerda ti fi a.
  - Plonje anba li! Mwen sanble sonje kote bèt sa yo gen yon sant nè.
  - Di l! di mennaj Charlotte.
  - Enposib! - Koupe ti fi a wouj-chveu dife.
  Gerda koupe tèt li plis dezespereman, yon gwo mak sou figi l, koupe yon souflèt. Yon fwa ankò, li te branche. Te men an domaje, men youn nan dwa, kote epe a te, toujou opere.
  Odyans lan te freaking soti, ak majorite a, ki te pè, yo te eradikasyon pou mons la! Aparamman fatige ak viktwa konstan Gerda. Ti fi a, sanble, te byen abitye renmen foul moun yo, sa a te dezagreyab. Pou yon moman li pèdi vitès li, pou ki li te imedyatman pini, Tantak la kase janm li, kòm si li fè mete pòtre nan mab mawon.
  Vitès Gerda te bese epi li te woule sou do l, li te resevwa yon lòt souflèt ki te kraze clavikil li. Figi li tòde nan doulè, men vanyan sòlda nan rele byen fò nan agoni a:
  - Mwen pap kraze!
  Ti fi a tonbe sou kote sou pave yo ki cho wouj, kraze yon koup nan zo kòt, bul san soti nan dèyè bouch li. Te gen yon tchchacha, mons la te demisyone ak katreven tòn kadav sou yon janm ki an sante, kraze bote a. Lafimen soti nan ti fi a, epi li te kòmanse konvulse.
  Apollo rele byen fò:
  - Li ap mouri! Èske tout bagay fini?
  Berda snifle nen li ak yon vwa plenyen.
  - Pwobableman wi! Chè fi ou ap mouri, ala ou ye!
  Charlotte ak kilòt li fè remake:
  - Ou pa madivin Berta?
  - Nan okenn ka! - Pou pwouve pawòl li yo, ti fi a panche tèt Apollo a epi li bo l byen fèm sou bouch yo.
  Jenn gason an bese l kòm repons. Lè ou bo tankou sa a vrèman pasyone - se jis yon mirak.
  - Gade byen! - Charlotte interrompu vòl la nan pasyon yo, sepandan, pa te gen yon gout nan jalouzi nan ton li.
  Vreman vre, bouch la gwo nan yon dinozò mutan bese sou ti fi a. Epi nan moman sa a, ak yon dènye efò dezespere, gladyatè a jete nepe a nan diferans ki genyen ant syèl la ak gòj la. Li glise andedan. Gaz yo te akimile nan vant lan te kouri, dife te soti nan bouch la, ak vag eksplozyon an te jete ti fi a ale. Cosa Nostra a te kraze an plizyè moso, vyann boule a vole.
  Ti fi a, li te pèdi tou de janm ak bra, kouche san konesans. Robo te parèt bò kote l. Yon imaj nan pwatrin lan parèt sou eskanè a, de kè bat ak difikilte, men respire nan yon kò fi an sante.
  - Gladyatè Gerda siviv epi li resevwa viktwa a! Se konsa, pwochen pèfòmans lan pral nan twa minit! - Byen fò, men san okenn emosyon te anonse òdinatè a.
  - Pari jwe! - Kriye yon moun, vwa orijin klèman sou latè.
  Sa ki te rete nan Gerda te ranmase.
  "Apollo" (byen, ki moun ki ta panse) poutan kriye:
  - E fi sa a ap rete enfim pou tout tan?
  Charlotte te souke tèt li tèlman kouray ke plizyè linèt diven vole:
  - Wow! Reyalizasyon yo nan medikaman nou an se tankou ke nan kèk èdtan li pral kòm bon jan nouvo epi yo pa domaj nan mwendr ap rete. Ebyen, di m, ti gason sòt mwen, ki kote ou te wè enfim avèk nou.
  . CHAPIT #9
  Elizabeth dezespereman mande:
  - Eske yo pral mete dife!
  Valentina reponn ak kòlè:
  - Non, kite yo ale! Wi, yo pral bay gato pou wout la!
  Pye atè Elizabeth te kriye:
  - Epi li toujou tèlman mechan! Ebyen ok gason, men fanm, poukisa yo oblije soufri konsa!
  Valentina sijere:
  - Alman yo bezwen slav yo, sèlman kòm esklav. Yon esklav dwe pè ak obeyi! Sa a se yon dikte ki baze sou laperèz! Ak nan lòd yo entimide, ou bezwen fè mal!
  Elizabeth, janm nu, te klere ak je ble:
  - Ak kòlè ou bezwen fè mal!
  Yon flanm dife pete, dife a pa pwopaje osi vit ke ak gazolin òdinè, fanm yo kouri, ap eseye kraze fil la, san koule soti nan kò yo chire ak zegwi.
  Li te sanble pou Elizabèt pye atè a tan ap trennen sou vant etonan dousman, tankou yon serpentin, yon van fre soufle, ak kò a, apèn kouvri pa yon chemiz lejè, te vin frèt.
  Flanm dife yo te finalman vale tout fanm mati yo, rèl yo te vin pi fò. Po a sou je yo te kouvri ak ti anpoul ak kale. Sant boule a t ap vin pi fò ak pi fò. Li te malad epi dlo t ap koule nan je tifi yo. Chèf fachis la chante ak yon souri sounwa:
  - Si yon moun kouri ale, m'ap boule nou tout! Heil! Heil Hitler, pi gwo chèf nan linivè a!
  Sòlda fachis yo te pran amonika nan senti yo epi yo te jwe yo kontan! Anplis, Nazi yo pa t soufri nan yon mank odyans konplè. Men, sa te fè mizik la plis dezas.
  Ofisye gra a gwonde an Ris:
  - Mizik, mizik, mizik ap vide! Sa se tris, Lè sa a, timidman respire! Ki moun ki danse ak kè kontan sou melodi a ki klere nanm nan! Mizik ap vide, mizik, mizik, ale tristès, sispann Alman yo nan lapenn! Enfini, etènèl, jèn, ki soti nan ki yon moun konsa vle viv!
  Asistan li a, yon ofisye wouj, chante:
  - Tout moun ap danse! Oke, danse femèl oswa mwen pral boule nou tout!
  Ti fi yo te kòmanse manyen timidman ak pye yo fè. Chèf fachis la rele byen fò, li leve bra l:
  - Viv! Ebyen femèl ak jennès, vini!
  Ti fi yo te kòmanse deplase pi vit nan dezòd, men li pa t 'sanble yon dans kiltirèl, men pito li te yon dans sovaj nan Papwa yo, kòt la nan Paragwe!
  Nazi yo te kouri al jwenn medam yo epi yo bat yo nan figi yo ak pwen yo, yo t ap kriye yon bagay ki dechire kè yo e yo t ap groyen.
  Fachis prensipal la fè yon jès. Yon ti gason nan fòm yon Jèn Hitler te pote l 'yon boutèy konyak! Kochon an gra rale dwat soti nan gòj la, likid la karant degre chofe vant la. Borov mande ti gason an nan yon fason pwòp:
  - Ou gen katòz deja, mwen pèmèt ou tire nenpòt bouzen!
  Desepsyon parèt sou figi ti gason an.
  - Epi jis tire! Li twò mou! li te rele.
  Saba gra a groyen.
  - Kisa'w vle fè'l?
  Ti gason an kase:
  - Vise nan lanmò, ak Lè sa a, mete dife!
  - Ebyen vini! Se sèlman pi vit, gazil sa yo toujou bezwen kondwi nan Almay nan tan.
  Ti gason an, klere ak bèl bèl, bòt byen poli, deplase sou liy lan nan fanm. Li te souri mechan epi li te souri mechan. Detanzantan, jèn Nazi a te kanpe e li te bay yon kout pye fanm nan vant, men li pa t fè yon chwa.
  Elizabeth te priye yon moun enkoni - men se pa pou mwen! Men, jenès la jis kanpe devan li epi lonje dwèt li:
  - Sa se bouzen mwen!
  Elizabeth te jele, li te tranble byen, epi figi ate l te vin pal. Chèf fachis la te objeksyon san atann:
  - Nèf!
  Ti gason fachis la te ofanse:
  - E poukisa sa?
  Borov reponn:
  - Li twò bèl! Jis yon ti fi bèl bagay, ou ka ba l 'nan kèk jeneral epi jwenn yon anpil lajan.
  Jenn Hitlerit la te dakò avèk repiyans:
  - Dakò! Jis paske ou te refize premye demann mwen an, mwen pral tòtire de jennès!
  Ti gason an vire byen vit kouri epi li chwazi de ti fi ki pi piti. Fwa sa a, li te prese, li te pè pou yo pa t ap retire bèt ki legal la.
  Ti fi yo te vole soti sou kare a tèt yo, petèt yo te espere ke yon bèl ti gason ta gen pitye pou yo si yo te soumèt. Jèn yo ronfle nan betiz.
  - Mete ajenou epi bo bòt mwen!
  Ti fi yo tonbe e yo rale. Yo avèk konfyans bo po poli a, pran sant sant la fò nan sir chè. Desandan Jèn Hitler yo toudenkou te pwan ti fi yo nan cheve yo epi leve yo ak fòs:
  - Ala chen! - Ti gason an sifle an Ris. - Bouke viv! Koulye a, dezabiye imedyatman!
  Ti fi yo fòlman wete rad yo, kite sèlman kilòt. Jenn sadik la bay lòd:
  - Kouche! Sou kranpon!
  Ti fi yo devwale kouche, epi asistan SS yo sekirize bra yo ak janm yo nan estòk espesyal. Ti gason an te pase dwèt li sou talon woz séduizant ti fi yo, ki poko gen tan pousye. Li toudenkou te santi yon gwo eksitasyon epi li rele byen fò:
  - Yon fwèt lou pou mwen!
  Mesye yo te remèt fwèt la. Li pa t fasil, men li te fèt ak wouj-cho, wouj-cho fil ak zetwal byen file. Frape ak yon zam konsa yo pi sansib.
  Pye atè Elizabeth te jete nan yon lafyèv lè li te panse sou sa ki t ap tann li. Isit la se souri kolosal nan fachis, lè moun tounen bèt. Ak sa yo touman infernal nan monstr ki te pèdi elemantè santiman imen.
  Fwèt la sifle menasan epi li tonbe sou do tifi yo toutouni, jis. Yon souflèt nan zo a koupe nan po a ak vyann. Jenn fachis la ronronye kontantman, li te santi l tankou yon vrè Dye. Wi, se te yon divinite sa ki mal, ak volonte endèstruktibl, san okenn santiman nan konpasyon. Sepandan, nan Jèn Hitler yo te anseye ke konpasyon se yon feblès! Pitye se yon move santiman ki pa merite pou yon aryen vre. Li pa ase pou touye lènmi an, li dwe fè soufri ak imilye nan fason ki pi mechan! Slav yo se yon nasyon enferyè tankou jwif yo, e touye yon slav se tankou touye yon chen anraje. Ki sa ki se konsyans - yon pèlen infernal nan nanm nan, envante pa jwif ak filozòf Ris. Yon aryen vre pa konnen okenn remò, yon sèl bagay anbete l ', ke li te touye kèk lènmi! Men, mechanste tòtire yon fanm, oswa yon timoun: manifestasyon ki pi wo nan abilite aryen.
  Kilòt yo pete anba kou yo nan fil wouj la cho ak desann bounda yo. Ti fi yo te kriye nan premye, men ti gason an te fò pi lwen pase ane li yo epi yo byen vit kalme, pèdi konesans nan yon chòk terib. Sepandan, bouro Nazi yo pa t 'nan yon pèt, yo te fè desann sou tèt yo nan bèl jèn pre-prepare bokit dlo glas (lè l sèvi avèk yon frijidè kan). Pandan se tan, sadik jivenil la ankò chofe fil la sou dife a epi li pote l desann sou pye ti fi a. Epi ankò terib sweals, rèl, nan ki pa te gen anyen moun.
  Elizabèt apèn te ka kanpe sou pye l, li te sanble kote fòs la te kapab soti pou andire yon bagay konsa. Se te yon bagay ki pa gen okenn siyifikasyon an mwendr, byen lwen pi lwen pase imen an. Li etranj ki jan yon ti gason tankou bèl-kap, prèske yon timoun, te kapab fè sa. Li se tou senpleman enkwayab nan ki pwen fachis defigire nanm, menm timoun yo. Se konsa, paralize pèsepsyon an nan yon jenerasyon tout antye!
  Ti fi yo te rete an silans ankò, epi dlo te vide sou yo ankò. Sepandan, malgre tout efò yo, rèl yo nan tòtire yo te vin pi trankil ak pi trankil. Soti nan zepòl rive nan pye, mati malere yo pa te gen okenn espas pou yo rete. Finalman, ti gason an te fatige, li siye swe nan fwon li epi li krache relish nan dan li nan direksyon kolòn fanm malere.
  - Fatige! Ou ka boule yo!
  Ti fi chire yo pa deplase ankò, pwobableman soufrans la te depase yon sèten mezi. Nazi yo kouri al jwenn malere a, pa patikilyèman san gad dèyè gazolin, mete l sou dife. Ti fi yo pa t menm deplase, byenke dife a tou dousman devore kò yo ak plezi.
  Lè sa a, rèl moun malere yo te boule vivan, ki gen sèlman fòt se sèlman ke yo te sipoze yon demonstrasyon klè nan volonte inexorable Nazis la, te tou bese!
  Bòn gra a balanse pwen kwochi li.
  - Ebyen bouzen! Mwen espere ou konprann poukisa yon liv se superbly! Epi kounye a, mach la nan nouvo desten li yo pral bati ak etap pa etap.
  Medam yo te kanpe san mouvman, menm jan yo te choke pa mechanste a, vizyon kochma a.
  Ti gason fachis la, san reflechi de fwa, rale yon pistolè epi li souri anpil, li tire tifi a nan janm li:
  - Ou tande, yo te di ou mache!
  Piki a te reveye medam yo, Elizabeth te santi men dou Valentina sou zepòl li.
  - Voye fidèl kamarad mwen, pou pran revanj, ou bezwen viv!
  Fi a avèk kouraj reponn:
  - E mwen sèmante mwen pral siviv!
  Pandan se tan, yon salo jivenil t ap tire sou yon ti fi ki t ap tòde, ki tonbe. An menm tan an, li te eseye touye men l ak pye l. Mwen pa t 'vle fini ak ti fi a touswit, paske koute rèl doulè se pi plis bèl pase ri.
  Ti fi ki te blese grav la te rete kouche sou wout la, jèn fachis la pa fini, yo te pwan li nan kòt la ak yon zen epi yo trennen li nan plas piblik la.
  Grès SS la karese ti gason an nan tèt li:
  - Mezanmi! Ou se egzakteman tankou Fuhrer la kòm yon timoun! Epi ou konnen, gwo Adolf la te gen yon batay ak yon ti fi ki te deja nan premye klas la. Se konsa, li ak de nan zanmi l 'anbiskad sou li sou wout lakay li. Yo kenbe l, yo mare l, yo kòmanse pase l nan betiz. Yo te boule l ak dife, yo te kase zo yo, yo te rache je l, e apre sa jèn Adik te plen gòj li ak asid silfirik ki te pran nan leson chimi. Lè sa a, Hitler te sèlman sis ane fin vye granmoun, epi li te deja kapab fè yon aksyon vanyan gason merite pou yon mari aryen.
  Jenn Nazi ki fè grimas la mande:
  - Eske fi a te jwif?
  - Non, Slav! Otrich-Ongri tonbe paske Alman yo te trayi pa Slav yo, ke Fuhrer te pwomèt pou derasinen yo! - Borov pase men l sou gòj li. - An jeneral, makak merite tolerans, men slav yo pa fè sa!
  Mesye SS yo leve grif yo nan inison:
  - Heil Hitler!
  Jèn fanm pye atè, demi-abiye te mache byen vit sou wout la. Nazi yo te monte sou bisiklèt espesyal eskòt kat wou (pou yo pa gaspiye gazolin sou eskòte subhumans). Elizabèt, choke pa atwosite ak imoralite flagran Nazi yo, te an silans pou premye de èdtan yo, li pa t 'menm panse ak anyen, men li te mache mwatye nan dòmi. Lòt ti fi yo, li te sanble, yo pa t 'nan atitid pou pale, omwen sou sijè eksklizyon.
  Pandan tifi yo pye atè t ap mache sou asfalt lis ki te mete sou tè Sovyetik, pye yo te santi yo plis oswa mwens konfòtab. Men, lè yo te pase pòs fwontyè a kraze, yo te fini sou teritwa Polonè ... Wout la te vin kouvri ak gravye amann, ak gravye byen file fouye nan pye yo fè ti fi yo. Nan dènye ane yo, Elizabeth pa t 'kapab peye souvan mache pye atè, byento li te santi ki jan talon pye l' yo te kòmanse chire san pitye ak kwit. Pou distrè tèt li, li te pale ak Valentina:
  - E kounye a, kisa nou fè?
  Kapitèn nan reponn tou dousman apre yon ti poz:
  - Nou pa ka kouri, sinon tout tifi yo pral touye! An menm tan, pa gen fòs pou andire sa a nonplis!
  Elizabeth sijere:
  - E si nou fè aranjman pou yon chape pou tout moun?
  Valentina souke tèt.
  - Mwen jis panse sou li! Li jis teknikman difisil pou fè sa. Gade konbyen gad ki alantou.
  Elizabeth te di yon fraz Suvorov:
  - Yo pa kriye pa nimewo, men pa konpetans!
  Valentina reponn:
  - Youn nan rezon prensipal pou viktwa Suvorov te pi bon salè konba ak fòmasyon fizik twoup Ris yo. An patikilye, twoup Tik yo pa te anseye bayonet ak konba men-a-men, kidonk yo byen vit kraze. Men, ak franse a, li te pi difisil, sitou depi bayonet la te envante an Frans.
  Elizabeth reponn:
  - Men yo te genyen!
  - Wi, yo te genyen! Men, yo dwe onèt, li pa fasil tankou yo di nan liv lekòl! Valentina fè yon soupi. - Pri viktwa a twò chè, li ka devalorize trofe!
  Elizabeth di:
  - Nou pa pale de trofe. Pi gwo twofe nan lagè a se yon lavi sove! An jeneral, jan Stalin te di, yon sòlda pa gen sèks!
  Valentina sijere:
  - Lè sa a, vin yon ti gason epi ou pral santi w pi byen!
  Elizabeth te fè yon grison.
  - Mwen menm mwen pa ta deranje vin yon ti gason, ti gason yo pi lib!
  Valentina sifle.
  - Poukisa?
  - Paske pye yo pi graj, epi li boule m 'tankou mache sou chabon! - Elizabeth di.
  Valentina reponn:
  - Apre sa, mwen gen yon santiman kòm si yo bat m 'sou talon pye yo ak baton pou yon tan long ak difisil, men mwen dwe andire. Li posib ke kaptivite nou an pral retade epi yo pa ankò. Mwen tande ke fanm nan kan konsantrasyon yo bay soulye sèlman lè nèj, e menm lè sa a yo fèt an bwa.
  Pye atè Elizabeth te tranble:
  - Soulye an bwa pou pye tifi yo se jis tòti, yon fwa, lè mwen te toujou yon skolè nan yon mize, mwen mete yo ak mache nan koridò a. Yo tèlman alèz epi yo tonbe tout tan tout tan an.
  Valentina korije:
  - Epi yo fwote janm yo fò anpil, epi yo chofe yo trè mal nan sezon fredi! Soulye bast yo pi bon, yo tou de pi cho ak douser!
  Fanm nan bouk yo te pi di e yo pa t plenyen, alòske medam vil yo te deja kòmanse wè gout san, ki t ap anprent tras grasyeuz, pye jèn yo sou gravye a.
  Yon bann ME-109 avyon de gè te vole atravè syèl la, yo te kouri nan yon altitid relativman ba epi ou te ka menm wè swastika a sou zèl yo.
  Elizabèt te fè remake:
  - Mwen mande ki kote MiGs bèl pouvwa nou yo ye?
  Valentina repiyans reponn:
  - Mwen panse yo pa ranpli! An jeneral, Alman yo gen yon kado enteresan, bonm Miniature, yo ka menm sispann nan zèl yo nan konbatan. Yo tonbe atè tankou lagrèl. Tank la pa pral pran li, men kont enfantri oswa avyon, espesyalman sa yo limyè tankou IL-26, li se byen efikas.
  Elizabèt te fè remake:
  - Nou sanble gen, tou, tankou "ti bagay" yo te sou yo ale nan pwodiksyon an. Nou pa t 'fè li yon ti jan. An jeneral, eritaj la lou nan sistèm nan tsarist, restriktirasyon nan endistri soti nan kapitalis ray sosyalis.
  Valentina te ajoute:
  - Plis lagè sivil! Nan vennyèm ane a, pwodiksyon endistriyèl te tonbe sèt fwa konpare ak trèzyèm ane a. Plizyè milyon moun te mouri, peyi a te kraze e, kontrèman ak gouvènman tsarist la, pèsonn pa te ban nou prè. Natirèlman, nou pa t 'gen anpil tan. Hitler te kenbe nou nan moman lame a te jis kòmanse re-ekipe tèt li ak tank vrèman efikas.
  Barefoot Elizabeth te dakò:
  - Men ou gen rezon! Nou te fè anpil, men nou pa t jwenn anpil bagay. Tout Ewòp ap travay pou Wehrmacht la. Ewòp! Ak tsarist Larisi te pèdi lagè a, malgre lefèt ke Almay te kenbe fòs prensipal yo nan Lwès la. Koulye a, nou nan yon sitiyasyon move.
  Ak ki lè tank nou yo pral rive nan Ewòp?
  Valentina reponn:
  - Mwen swete ke li te byento! Men, mwen te goumen tou nan Fenlann, kidonk mwen pa tèlman plen ak optimis, lame nou an pa byen pare pou lagè.
  Yon jèn ti fi ak espageti yon sèjan jinyò antre nan yon konvèsasyon:
  - Mwen panse ke nan de semèn tank nou yo pral libere Warsaw, ak nan yon mwa Bèlen!
  Valentina souke tèt li, li gaye krinyè wouj li.
  - Mwen ta renmen kwè li, men... Nazi yo te okipe katòz peyi Ewopeyen an nan yon tan trè kout. Apre sa, yo te konkeri Lafrik ak Grann Bretay. Anvayi Mwayen Oryan ak peyi Zend. Apre sa, yo te bat Amerik, ansanm ak Kanada. - Ti fi a fache sote pye l', li frape wòch yo. - Sa a pale de fòs la trè gwo nan Wehrmacht la, ak pou twa mwa ak yon mwatye nou te okipe ak ti lame Finnish la. Mwen konnen premye men sa lagè ye. Non, nan ka sa a, lènmi an pi fò pase nou!
  Jenn fi a te konfonn
  - Se konsa nou ka pèdi?
  Valentina reponn:
  Fondamantalman wi, men...
  Ti fi sandal la di:
  - Kisa men...
  Valentina pye atè reponn:
  - Nazi yo menm yo pral tounen pwòp tonmyè yo! Gade jan yo brital. Tout bagay soti nan lanmè a nan lanmè pral byento leve kont yo. Menm pyonye yo pral goumen kont fachis, tè a pral boule anba pye anvayisè yo. Nazi yo pral toufe nan pwòp san yo. Desizyon yo pou atake Sovyetik la ta yon erè fatal. - Ti fi a ankò stomped san epanye li toutouni, desann, wouj soti nan yon pye tan fre. - Oswa pito, yon katastwòf ak fachis pral baleye sou figi a nan planèt la!
  Elizabeth te dakò:
  - Non, vanpir Hitler pa ka chape anba pye Aspen! Men, kounye a, konbyen nan vil nou yo pral detwi ak vilaj boule. - Ti fi a fache tòde kou fò li, cheve an lò yo te kòmanse deplase. - Epi nou se moun sòt ki konnen grèv kap vini an, nou pa t menm fouye tranche!
  Pye atè Valentina souke tèt an akò.
  - Mwen panse Pavlov pral tire!
  Elizabeth te balanse li.
  - Wi, se pa sou Pavlov! An jeneral, lòd pou pote lame a nan preparasyon pou konba konplè te dwe bay pèsonèlman pa Stalin.
  Valentina souke tèt kouray.
  - Ou gen rezon! Men, aparamman lidè a te vle retade kòmansman lagè a nan dènye a, espesyalman depi Wehrmacht a pa te pare pou sezon fredi, epi si nou te genyen omwen yon mwa, Wehrmacht la pa t 'konsa tèribl. Epi nan karann-sizyèm oswa karannsetyèm ane a, lame nou an t ap vin pi fò anpil. Sa ki enkyete m se pozisyon Ozetazini ak Grann Bretay okipe. Yo ka, apre konklizyon an nan yon rann tèt onorab ak Almay, e menm resevwa yon pati nan teritwa Sovyetik la. - Ti fi a tenm sou li toutouni, grate ak frape desann, wonn, talon pousyè. - Anplis de sa, Japon ka eseye pran revanj pou defèt la nan Manchuria.
  Yo di li te deja atake Vladivostok nou an. Lè sa a, nou pral jwenn tèt nou nan yon bag nan izolasyon.
  Fatige pye atè Elizabeth te plenn, li t'ap mache sou yon ti wòch byen file, janm li te kòmanse senyen tankou yon stras, ak dwèt ki te blese li t'ap plenyen plis. Li te panse: ke Nazi yo, petèt, pa kite yo nan soulye nouvo ak bon kalite, konbyen dezi imilye ak blese doulè. Vreman vre, nan Larisi, pye atè yo te konsidere kòm yon siy povrete, pa san rezon te gen yon vagabon ekspresyon - se sa ki, yon mandyan. Koulye a, li rete yo dwe wè si li pral kapab, li te tèlman kase ak blese grif li fè, grasyeuz, yo rive nan yon kanpe. Men, si li tonbe, sa ki pral rive li.
  Kòm si nan inison ak pawòl li yo, youn nan jèn fi yo ak janm kase san yo rele byen fò:
  - Mwen pa ka fè li ankò!
  Apre sa, li akoupi, lonje janm li yo ki te soufri anpil pi devan. Nazi yo te kondui al jwenn li epi gazolin te vide sou tèt ti fi a. Li sote bridsoukou, men li te twò ta, yon brikè abandone te limen, malere fanm nan te vale nan yon flanm dife.
  Ti fi a, t'ap rele byen fò, kouri kouri, lòt prizonye yo te gaye sou kote yo. Apre kolòn nan depase, mati a tonbe, pèdi konesans, flanm dife yo te boule poumon yo malere, e lanmò a te terib! Yon rèl menasan te swiv:
  - Schnel! Schnel! Lagging femèl lanmò!
  Ti fi yo nan dezespwa te ajoute yon etap. Elizabeth te plenn dousman epi li boite, pye l' fè ki te koupe yo te eksploze ak doulè, tankou si se te touche fè wouj la. Men, li, menm jan ak lòt ti fi, te tache.
  Pou jwenn yon ti distraksyon, pye atè Elizabeth te di:
  - Eske nou ka chante Internationale a?
  Valentina souke tèt li.
  - Monstr sa yo pral tire nou tout! Pran pasyans! Pye fè, espesyalman nan jèn moun tankou nou, byen vit vin koryas. Nou pral andire epi siviv. Viktwa pral pou Lame Wouj la. Menmsi tout kapitalis yo pran zam kont nou! Apre yo tout, soti nan taiga a nan lanmè Britanik yo, Lame Wouj la se pi fò nan tout!
  Elizabeth fèmen pwen li.
  - Men, pa gen okenn lespri ki pi fò Ris,
  kraze yo tèt nou nou pral reviv!
  Ris vanyan sòlda pran nepe a byento
  Nou pral kanpe epi genyen ankò!
  Apre sa, yon jan kanmenm te vin pi fasil, e menm doulè a boule nan janm san yo te vin pi fèb.
  Solèy la t ap desann, Nazi yo t ap vin pi plis nève e yo t ap ankouraje tifi yo.
  Li te vin pi fre, briz la plezi soufle figi swe. Barefoot Elizabeth te fè remake:
  - Sanble menm solèy la se pou nou!
  Valentina te souri avèk fòs.
  - Solèy kominis la toujou pou nou!
  Lonbraj yo sou wout la te alonje, vin pi fonse ak pi fonse. Nazi yo limen antèn, ki te fè aparans nan bisiklèt yo pi misterye, te gen yon sans de mistè nan li. Elizabeth te deja imajine ke sa yo pa te Nazi yo, men monstr terib. Yon kalite Viy anpil kote oswa ghouls. Etranj ase, men sa a te fè Nazi yo pa pè e, kòm li te, ireyèl. Poveselev - yon dezyèm van louvri, Valentina te kòmanse chante yon chante:
  - Gen sou chemen yo enkoni, move lespri yo nan sapat ap danse! Oke, Koschei te manje twòp soup chou!
  Valentina souri.
  Ou etonan kòm toujou!
  Finalman, yon gwo kay won siyal parèt nan distans la, ak kay yo te vin vizib, ak blakawout. Se konsa, vwayaj yo a prèske fini. Pifò nan ti fi yo te deja fin itilize, yo te nan dènye liy nan fatig fizik ak kenbe sèlman sou ensten an siviv.
  Elizabeth mande Valentina kòmsi li ta dwe konnen:
  - Èske yo pral ba nou manje?
  Kòmandan an t ap jwe, malgre sa te difisil pou li, li reponn:
  - Pou Alman yo, nou tankou bèt, e pesonn pa te pwomèt pou nouri bèt yo sou wout la!
  Valentina pye atè te fache reponn:
  "Lè sa a, mwen pral koupe gòj Hitler!"
  Kèk santèn etap plis douloure, chire an miyèt moso, ak pye atè, ak ti fi yo te kòmanse ap mennen nan yon kan espesyal. Li sanble ke li te prepare davans pou prizonye nan lagè, kazèn an bwa te kapab wè nan fè nwa a, tou gwo fò tou won ak fil fè. Fanm yo te kòmanse kwaze sou yo, ap eseye mete sivil ak militè separeman. Sepandan, prizonye yo te tèlman fatige ke yo pa menm panse pou yo sove. Yo jis tonbe sou kabann yo ki graj an bwa. Elizabèt, ki t ap mache sou zèb ki t ap pilonnen an ak pye l ki te kraze ak san, te fè eksperyans yon sansasyon byennere. Finalman, li ka tonbe nan dòmi. Men, lè li te deja antre nan kazèn nan, de mesye SS vole sou li epi san seremoni kraze l '.
  - Pou kisa? - rele ti fi a.
  - Ris Schwein! Swiv kote yo di yo!
  Yo te mennen Elizabèt soti nan kan an, se konsa yo pase gwo fò won yo ak pòtay fè yo. Okòmansman, ti fi a te panse ke yo te vle tire l ', men apre li te pè ke li ta tòtire. E si Nazi yo panse ke ti fi a gen yon sekrè enpòtan?
  Li te mennen nan yon chato dekore ak yon bas-relief nan lyon. Etranj ase, je yon byen rich rasire Elizabeth, li pa t 'gade tankou kav yo tòti lugubr nan Mwayennaj yo. Sepandan, monstr sa yo ka tòtire ak touman nenpòt kote ak otan ke yo vle.
  Yo te mennen l nan bilding lan, pye atè ti fi a te touche tapi velours la ak nwaye ladan l.
  Yon limyè elektrik klere klere. Yon nonm nan liv parèt, jete yon ti koutje sou ti fi a, li bay lòd:
  - Lave pye l!
  Elizabèt te chita sou yon chèz epi yon sèvant byen abiye te pote yon bòl dlo an ajan. Yon sèvant pa orijin, li te yon Polonè Belarisyen e li te konnen Ris. Plonje janm li ki te kraze nan yon bòl dlo nwa, li fwote yo dousman. Pye tifi Elizabèt yo te yon vizyon pitye. Li te genyen literalman okenn kote ki rete sou yo, dwèt yo te frape atè. Epi, sepandan, janm yo nan bote Belarisyen yo te bèl, epi yo te merite pou yo yon Princess oswa yon deyès grèk.
  Sèvant la dousman lave pousyè a ak san, fwote chak dwèt. Lè sa a, avèk senpati nan vwa li, li mande:
  - Sanble ou jwenn anpil cheri?
  Elizabeth reponn:
  - Gen lòt ki te vin pi difisil! Mwen pa gen anyen pou m plenyen sou sò!
  Pol la souke tèt.
  - Mwen kwè pou peyi Sovyetik yo tout bagay ap fini byen!
  Mesye SS yo te entèwonp konvèsasyon an epi, yo pran Elizabèt, yo trennen l nan sal la bèl meble. Ti fi a te reziste, yo te jete l, yo te frape pòt la e, imedyatman, tankou yon fantom, yon kochon gra parèt. Deja anvan kolik nan sèvo a, yon vwa abitye sifle:
  - Ebyen birdie, ou pral soumèt!
  Elizabeth te eseye sote tounen, men Nazi a w pèdi maladwa te tounen vin pi ajil. Li bridsoukou vole sou ti fi a epi li dechire chemiz li, revele de tete byen gwo, fèm ak pwent tete lonje dwèt anlè. Ti fi a choute l 'nan arèt la ak jenou l', men fachis la te espere sa a, sepandan, pa fèb sèvi nan SS la ak parye atak la.
  - Reziste, li pral menm plis plezi!
  Kochon gra a kouri sou li ankò, li rache ti rès rad li yo, sitou pantalon li, men toudenkou li kriye:
  - Wi, ou toujou mòde chen.
  Elizabèt mwatye toutouni chape e li kouri al nan pòt opoze a, li te espere ke petèt pa t ap gen sòlda konsa. Li louvri li epi imedyatman resevwa yon gwo souflèt nan manton an. Yon adolesan miskilè ak yon tors toutouni parèt devan li. Nan li, nan laterè li, li te rekonèt jèn sadik la nan Hitler Youth. Li te souri mechan ak dan blan.
  - Epi ou se tanperaman!
  Grès SS la di:
  - Mwen ba ou pèmisyon pou w itilize li avè m! Ou deja granmoun e li lè pou w eseye kò fi a!
  Jenn Hitlerit la reponn:
  - Mwen poko vyole Larisi.
  Elizabèt te vin malad, nan lefèt ke li ta ka vyole, anpeche tinedjè a nan onè te espesyalman wont. Nan venndez, li te kenbe inosan li, e kounye a, li dwe separe ak sentete pa ak renmen anpil l ', nèg Sovyetik, men ak dejenere tankou mond lan poko wè. Ti fi a rele byen fò, men yon gwo fachis ak pa gen okenn vle di yon timoun piti atake li nan yon fwa. Kochon an te peze omwen yon santim edmi, epi Elizabèt fatige te santi jan rès fòs li yo t ap diminye byen vit.
  An menm tan an, jenn sadik la peze men l ', li peze tete l'. Finalman, li tonbe, epi mons la pran li briskeman, ak délikatès yon kochon an chalè. Elizabeth te fè eksperyans gwo doulè, plonje nan lanfè goudwon!
  . CHAPIT #10
  Tank la te fikse pou vanyan sòlda yo, epi yo kontinye avanse yo nan pwofondè pozisyon Sovyetik yo. Bèl yo te tire sou tank Larisi yo, e yo te chirpe, te fè dan yo.
  Gerda koupe trant-kat la ak yon kokiy epi li di:
  "Mwen se yon vanyan sòlda Hyper Class!"
  Apre sa, ki jan ou pete ri ... Vrèman yon fi bèl bagay. Gèrye nan pi wo acrobatics. Ak yon ti kras move, ak yon jennès... Yon asasen anbarasan nan bon mesye.
  Charlotte pral peze bouton joystick la ak zòtèy pye l 'yo epi li bay:
  - Mwen renmen detwi tank!
  Ak trant-kat Sovyetik la pral divize san plis remak. Gwo fò tou won yo demoli ak pèse nan.
  Christina tire san prejije. Fwa sa a, viktim nan dwèt toutouni li te yon obusy Sovyetik kalib 152. Li se yon kalib trè anbarasan. Natirèlman, li pa pral antre nan zam devan an nan yon machin Alman, men li pral souke trè byen. Ak ti fi yo pral mete zòrèy yo.
  Gèrye an lò-wouj di:
  - Mwen se tankou yon bèlte, yon rèv pye atè!
  Apre sa, Magda kloure l tou. Epitou yon vanyan sòlda, si se pa soti nan Bondye, Lè sa a, definitivman soti nan Satan. E sa malgre tout relijyon li.
  E ala bèl fi li ye. Ak trè sexy, men an menm tan an timid.
  Magda t'ap chante, li tape pye l' epi li t'ap tranble long sil nwa li yo:
  - Apre yo tout, li pa rive nan mond lan ke tank yo kase nan buffet la!
  Gerda te montre dan li epi li sifle, li te klere ak je emwòd, li te frape yon lòt zam:
  - Mwen pral Superman! E mwen pral boule tout moun!
  Epi ankò, ak dwèt li, li peze ak souke bunker Sovyetik la. Ti fi agresif. Eseye sa a ak depase! Li gen pouvwa enkwayab!
  Yon tank Alman te tire sou batri a. Nazi yo te deja antre byen fon nan pozisyon Sovyetik yo, apwoche Minsk. Men, gen anpil liy defans, ak Lame Wouj la reziste fè tèt di. Yo te fouye anpil bagay isit la. Se konsa, fasil nan espas ki la operasyonèl epi ou pa pral kraze soti. Modi, travay difisil pou rezoud.
  Te deja gen ka belye tank tank. An patikilye, gwo vitès, men fèb blende BTs, toujou ap fè efò pou ram. Se konsa, yo pa ka pran teknoloji Alman yo. Te gen yon ka lè Yaks tou tonbe sou kolòn Alman ak ekipman.
  Charlotte sipliye, li tap bat batri Sovyetik la:
  - Ki sa ki tout menm estipid sa yo Larisi. Non, imedyatman kapitile, men yo reziste ...
  Christina te reponn sa lojikman, men anvan, lè li peze ak zòtèy li, li vire kanon Sovyetik 100 mm la:
  - Ameriken yo se yon pèp pratik, men menm yo pa t 'kapitule kont nou imedyatman! Se konsa, ki jan lòt bagay yo di ki moun ki pi enbesil. Nou toujou byen lwen Moskou!
  Magda peze bouton joystick la ak zòtèy li ak konfyans li di:
  - Ann rive la! Nou pral la pou asire w, e byento ase!
  Gerda sifle epi chante, ouvri bouch wouj li:
  - Nou ap mache sou Moskou, epi nou wè fachis nan distans la ... Byento mwen pral bat Lenin, ak kamarad Stalin yo pral kaptire!
  Apre ti fi a ankò peze dwèt li sou bouton joystick la. Ak ki jan neglije. Yon zam Sovyetik 85 mm vole ak wou li yo chire.
  Charlotte te tire, tou, ak byen jis. An menm tan an, li sifle malisye:
  - Mwen pral kite zam yo nan syèl la! Apre sa, mwen pral desann lalin lan soti nan esfè a!
  Apre sa, yon lòt zam Sovyetik te vin fann tankou yon zanmann anba yon mato.
  Wi, kanon Alman an 105-mm se trè, menm trè letal. Men, bèl yo te kòmanse nan enfantri a. Epi nou te pase anpil bagay avèk li. Epi poukisa sèlman pye atè yo pa t 'raboure. Se te karannyèm ane a. Lè anpil te deside. Rezilta lagè a pa t predetèmine. Ak vanyan sòlda yo te ale kont gwo fòs yo nan Grann Bretay. Metrès lanmè a pa t 'pral bay nan ankò, li dezespereman reziste.
  Sa a se sa Gerda te sonje lè li te pran yon lòt liy defans Sovyetik ki trè pwisan. Men, lè yo te byen jèn toujou, yo te mache konsa, epi yo te fè sa. Ala plezi yo te pran lè sa a!
  Foto yo t ap flote devan je Gerda, tankou nan yon fim;
  Apollo reponn:
  - Okenn kote! Nan monn kè kontan nou an pa genyen e pa ka enfim! Paske Twazyèm Reich ki te konkeri mond lan bay tout moun kontantman!
  Ti fi yo leve men yo nan yon salitasyon kè kontan.
  - Zind Heil! Natirèlman, kontantman! Nou vle bon... De zèl blan sou mond lan! Gen limyè nan nanm nou, douvanjou ki pi klere - Shakespeare pa ka dekri!
  Ay, reveye ankò... Gerda leve, li santi pi gwo doulè nan kò li... Li pa fasil pou w kondui nan dezè a epi rale tank, menm si yo konsidere w yon devni selèb. Oswa vre Aryen - san pitye pou lènmi yo nan Reich la! Charlotte, sepandan, pa fè mal mwens, e li menm plenn:
  - Yon doulè konsa! Ala yon doulè - Twazyèm Reich kont Yanki yo - san zewo!
  Gerda te eseye remonte tèt li ak zanmi l:
  - Devni selèb dapre Nietzsche ta dwe san pitye bay lòt moun, men menm plis nan tèt li!
  "Mwen swete mwen te kapab fè Friedrich Nietzsche tèt li kouri atravè sab la epi rale tank la," Charlotte bougonnen.
  Gerda dakò.
  - Wi, mwen dakò: ki pa t soufri, li p'ap konprann!
  Apre manje maten, Madeleine te kontan ti fi yo:
  - Koulye a, yon kouri senp, nan kou ak yon chaj. Aktivite a ogmante nan Britanik yo prevwa, yo pral retounen vyolan yo, kidonk li se pi bon pa risk tank. Apre yo tout, kèlkeswa jan ou tifi yo fre, ou pa pral kapab rale tank la pi vit pase yo ale poukont yo!
  Gerda bougonnen endiye:
  "Natirèlman ou pa pote li tèt ou!"
  Madeleine te kòlè, oswa pran pòz yo te kòlè:
  - Senkant frape ak yon baton sou talon ti fi sòt sa a!
  Chen mawon yo kouri pou yo akonpli lòd metrès la. Gerda obeyisan te kouche epi li foure janm li grasyeuz nan aparèy li te prepare davans lan. Se te yon falaka! Ti fi a pran yon gwo souf, ap eseye pa trayi kè sote mantal li. Madeleine li menm te pwoche bò kote viktim li a, li manyen talon ki fè tèt di li ki poko gen pousyè. Li klike sou lang li epi li di:
  - Konte bat yo!
  Pou bat, Madeleine te chwazi yon klib espesyal, kawotchou, men ak yon baton asye andedan. Kòmandan an tèt li se yon ti fi tou, men akòz figi masiv li atletik, li sanble pi gran pase ane li yo, li santi kawotchou a ak zanmi l 'te frape l' sevè.
  - Yon fwa! - Gerda di sou yon ton soufrans.
  Madeleine frape Gerda pi rèd toujou.
  - De! - Ti fi a di.
  Kòmandan konpayi SS la kontinye ekzekisyon an. Li te eseye distribye kou yo respire pou doulè a te maksimòm, men an menm tan evite mutilasyon. Gerda konte, li t ap eseye peye mwens atansyon ak pla flanm dife yo. Lè li kouri pye atè nan nèj la, doulè a pa t mwens, men ti fi a te andire epi li pa t ralanti, li reyalize ke delivrans li te jisteman nan vitès. Sinon, ou pral jwenn fredi, vin yon enfim epi ale nan fatra. Se konsa, li nesesè, Lè sa a, li nesesè yo dwe yon aryen vre ak andire, tanperaman kouraj. An jeneral, pa gen okenn doulè kòm sa yo! Sa a se yon ilizyon. An reyalite, Zwif yo te envante doulè, feblès ak vyeyès! Men, an reyalite, moun se destine yo dwe yon bondye, oswa pito yon devni selèb! Men, eske devni selèb la sipoze kriye, menm si ou se jis yon ti fi sèzan, ki pa janm te bo pa yon nèg. Nan okenn ka!
  Nan konte senkant (glwa Providence pa t pèdi!), Madeleine kanpe epi li di:
  - Jèn! Youn sou li pinisyon pou ou pa fini. Ou pral kouri pye atè nan dezè a san yo pa wile plant yo ak yon krèm pwoteksyon. Doulè siplemantè a pral ba ou yon leson!
  Gerda souke tèt li avèk obeyisans.
  - Mèsi kòmandan.
  An reyalite, ti fi a pa t 'patikilyèman kontan, epi li fè mal nan kouri tankou sa a, epi san yon krèm pwoteksyon li te menm plis douloure, men li te espere andire. Li gen plant fò, soulye yo te chire pa ti fi elit sèlman pandan parad, oswa si li te nesesè yo pase twòp tan nan frèt la, pi lwen pase andirans nan kò a. Men, li etranj, ti fi yo pratikman pa t 'vin malad ak yon redi konsa grav ... Oswa petèt li natirèl! Nan epòk Tsarist Larisi, mòtalite tibebe a te wo, men moun ki te siviv yo te timoun ak moun ki trè an sante! Oke, kounye a yo kouri pye atè sou sab la cho nan dezè a... Ki jan li ka sipòte li!
  Oh, o, o, ki jan douloure, men ann pa fwonte, men pito souri. Si ti bebe a souri: petèt tout bagay ap mache byen!
  Gerda menm t'ap chante ak tout son, vwa a te vide sou dezè a:
  Fortune ou se yon zanmi enfidèl,
  Sè nan bezwen ak travay!
  Ala kout yon ti moman lwazi,
  Malgre ke dezi a pou pou genyen se toujou!
  
  Pou akouche yon timoun - tande l' ap pale,
  Chen mawon konnen pa byento destine!
  Kondwi lènmi an premye - ou bezwen tranble,
  Kite diven mwen an bouyi an kòlè!
  
  Pou yon jenn fi, nepe a se premye konsolasyon an,
  Li pral bay lafwa l 'nan yon etap friyan!
  Ak yon kote yon siklòn nan lanfè ap move,
  Ann eksprime lanmou pou patri a nan vèsè!
  
  Nan vèsè ki pa te ekri pa dlo labou,
  Ak moun ki te senyen yon avyon de gè!
  Men, pral gen tan pou nou viv yon vi bèl bagay,
  Lè Papa ki gen tout pouvwa a renmen!
  
  Men, pa konte sou Papa a
  Paske nou prèske granmoun!
  Men, si imedyatman nou swete yon pi bon pataje,
  Lè enjistis pa an silans!
  
  Goumen pou chak zòrèy sou gazon an
  Pou chak pèl ak fèy!
  Gèrye fòseman oze,
  Deviz la se senp: goumen ak goumen!
  
  Pa gen siksè san lit - mond lan se konsa
  Ki sa ki pa rache fwi a si men yo se bab panyòl!
  Nenyen an peze gòj la plis toujou,
  Sous la toudenkou inadvèrtans cheche!
  
  Men, Peyi a te ban nou gwo pouvwa,
  Ou se yon vanyan sòlda, yon chevalye nouvo moun!
  Ki sa ki te cho ak dous pou nou,
  Nan kè a nan jenn fi a ap kenbe pou tout tan!
  Ti fi a fin chante, zanmi l yo chante ansanm... Li bese devan van an epi li kouri ale. Ki jan pafwa li rive, bèl, lapè, menm lè li fè mal. Epi poukisa li pral kouri nan fen a, paske yon vanyan sòlda ... Ak yon vanyan sòlda Alman se pa menm yon moso fè, men yon bagay ki pi difisil pase asye! Epi plenn pou li vle di trayi tèt li!
  Ti fi yo pa t gen dwa repoze pou manje midi, e byento twa chen mawon yo te tonbe san konesans. Yo te ranmase ak senti ak trennen, dis nan yon fwa. Gerda pye atè se te pami moun ki te ame yo. Ki jan brital plant ti fi a te boule ak ti towo bèf li yo fè mal, men li pa t 'menm jemi. Sèlman lang lan te anfle ak swaf dlo, epi li te fè mal pou pale. Ak yon demi èdtan pita, senk vanyan sòlda tonbe nan yon fwa. Apre sa, yo te anonse yon poz epi ti fi yo te pèmèt yo bwè dlo. Lè sa a, lanfè a volontè-obligatwa kontinye...
  Ti fi yo echwe pou rive nan baz la, epi yo te fòse yo pase nwit la dwat nan dezè a. Vanyan sòlda yo lonje kòd pwal sou tout kò yo, apre sa yo kouche youn ak lòt, sou yon enpèrmeabl. Nou plonje nan yon rèv... Gerda ankò wè yon bagay batay;
  Isit la li ak lòt vanyan sòlda yo monte chwal. Bèl batay ap tann yo devan yo, tan sa yo bèl pouvwa kote kouraj ak onè yo te valè, ak tout moun te yon chevalye ... Tout moun ki te goumen, nan kou, san yo pa teknik Jezuit sa yo, lè enfantri bonbade soti nan lè a. Apre sa, gen apeprè egal zam ak yon anpil nan opòtinite yo montre vanyan.
  Ras grasyeuz yo bati ak bati vitès la. Piti piti akselere, chwal yo te rive nan yon vitès etonan. Isit la se pi popilè "Seven-League Step" nan Twazyèm Reich la! Lè yon chwal se pa yon chwal, men sa ki bèl bagay ak zèl. Cheve pasaje yo te sanble yo te jele nan lè a ak lonje nan tren an lò, pèl, emwòd ... E sèlman pafwa, yo nève tranble nan tan ak mouvman an, tankou yon fisèl mens nan yon gita.
  Pwisan kò miskilè chwal yo te lonje nan tan, tankou si parese, so, ak Lè sa a, ki plwaye prèske nan mwatye, tankou sous dlo gwo, pouse tè a ankò. So te swiv youn apre lòt, enpilsyon ritmik, synchrone nan tout bèt nan detachman an. Gerda te admire: mouvman chwal yo te tèlman lib, kòmsi pa gen anyen ki te bloke yo. Malgre ke, nan kou, curvy ak misk enpòtan, mwatye toutouni vanyan sòlda yo te sanble yo fè pati chwal yo, ki jan adrwatman yo chita. Bèl yo te bat sou kote yo ak talon pye yo fè, epi chwal yo, bliye ke ènmi enlizi t ap kouri dèyè yo, kouri nan mwatye kouri-mwatye vòl majik sa a!
  Gerda te imajine ke li te vole nan yon avyon de gè ... Ki jan li te vle nan moman sa a yo vin yon pilòt ak dechire avyon Britanik - pote lanmò nan Almay.
  Detachman an prese rale nan pasaj touf bwa yo. Gwo vanyan sòlda fi ki te sou chwal devan yo te akoupi, yo t ap gade byen devan yo epi yo te kache dèyè kou koube bèt yo. Yo se bèl miskilè ki merite pou yo catwalks yo ki pi prestijye, yo te premye moun ki dekouvri lènmi an, riske tonbe anba yon gwo lapli ki ka touye moun. Zile ki gen branch byen mare detanzantan toudenkou separe, ekspoze nouvo pasaj, menm jan ak rivyè. Chen mawon yo nan eskwadwon kavalye yo te koule sou yo nan yon vag fleksib, tankou yon kouran nwa ki klere ak asye.
  Gerda te imajine yon kolòn tank ki t ap dirije pou Pari. Lè sa a, Almay te goumen pou kont li, kont twa anpi ki gen posesyon kolonyal: Angletè, Lafrans ak Oland, osi byen ke Bèljik ... Franco ipokrit la te refize louvri yon dezyèm fwon e menm te fè negosyasyon separe sou sa li ta jwenn si li te antre nan lagè kont. Almay. Mussolini te kòmanse yon korespondans sekrè ak Churchill sou ki vil Alman yo ta pase nan peyi Itali nan evènman an nan ouvèti dezyèm, front sid la, ak Stalin ki pi trètr mobilize pi plis ak plis nouvo divizyon. Sovyetik yo te gwoupe pwen tank pwisan (Enfòmasyon sa a toudenkou parèt nan sèvo Gerda a). Si balans yo te balanse, ak twoup Nazi yo bloke, Lè sa a, ... Li te posib jwenn plizyè fwon nan yon fwa ak tonbe nan yon pozisyon estratejik pèdi. Men, Hitler te tounen yon jeni, li pa sèlman te genyen, men li te genyen byen vit. Li te ale nan dèyè a epi detwi premye yon pati nan twoup alye yo, ak apre yon lòt. E menm si oksidantal yo te gen plis zam, sòlda ak tank, li te fòse yo capitile! Wi, ak alye yo pa t 'gen sa a nwayo, sa a espesyal lespri fachis (fachis pa pou anyen, soti nan mo fascinator-bundle a!). Se konsa, yo te pèdi lè twoup yo te ale dèyè liy yo ...
  Lespri a te vin pi fò pase matyè, epi ou ka atake ak mwens fòs! Poukisa Premye Gè Mondyal la pa te genyen? Petèt akòz lefèt ke rejim Kaiser la pa t 'tankou yon gwo konfyans nan mitan pèp la tankou gouvènman Hitler a ... Ak ansyen jeneral yo pa t' tèlman abil, epi yo te oblije goumen sou de fwon ...
  Toudenkou Gerda te santi ki jan, tankou reyon solèy kouche, move previzyon yo epè - epi si wouj Larisi atake, epi ankò yo pral anba yon souflèt doub? Se vre, kounye a pa gen fòs prensipal pye Lafrans ankò, ki vle di li pral pi fasil. Anplis de sa, Alman yo ini ak kolekte, rasanble alantou klere lide Nasyonal Sosyalis la. Yo poko janm ini konsa!
  Plis ak plis zile touf bwa a kouri pase nan gwo vitès epi yo disparèt nan distans la. Ti touf bwa yo menm yo te vèt takte zoranj, ak zegwi awondi tankou zen pwason. Yo tout ap eseye pwan chwal yo nan pye yo, ak fèy yo sanble ak figi predatè, yon bagay tankou sa a nan atis medyeval ki pentire move lespri! Epè, galon wouj dife nan ti fi ewoyik Madeleine la danse nan lè a devan figi Gerda. Ti fi a konsantre sou senti kontwòl yo ak tou de men, men yo te toujou fòse soti nan ranje devan yo. Yon jan kanmenm discrète, de plis vanyan sòlda kole sou tou de bò. Pasaje trankilite, petrifye ak an menm tan an paradoksal mobil, Mens, grasyeuz ak an menm tan pwisan. Figi bwonze gade nwa, ak cheve long, k ap koule tankou dlo, okontrè, klere nan limyè a nan twa solèy kouche. Gèrye yo sevè, je emwòd, safi, amber, turkwaz c klere. Men, nan figi ti fi yo, gen yon bagay timoun, nayif, ki soti nan ki ou vle yo manyen. Li se Gerda, kamarad ak sè yo, men si kanmarad-nan-arme yo santi feblès oswa trayizon bò kote li, yo pral touye yo sou plas! Ak sa Madeleine kòmande yo ... yo pral akonpli san kesyon!
  Limine yo te mete nan plas yo epi lalin yo leve nan plas yo. Youn apre lòt, tèlman klere ak kolore, nan diferan koulè ... Ala bèl flè fleri nan syèl la, ak flè ki soti nan Jaden Edenn nan!
  Sifle van an nan zòrèy mwen, bon sant lan nan kò tifi ki an sante, melanje ak swe chwal brak ak remèd fèy santi bon. Ak yon kote pi devan, anpil lènmi ap kache. Lam yo nan zepòl bèt la, pwisan e menm anba ti fi a, te mache sou tou de bò bèso a. Gade misk ki te anfle ak tonbe nan fason metodik te fè Gerda sonje yon bagay. Men, men sa gèrye a pa t 'kapab sonje. Wi, ak tan trèt te sanble yo disparèt ...
  Yon kote byen lwen dèyè, apèn ka tande nan klak grif grif yo, rèl yo te tande, rèl san parèy byen file ghouls, metal k ap sonnen, ibrid yon chamo ak yon bourik woule. Rele an reta nan yon twonpèt sonnen. Sa aparamman Charlotte, Ay, li nesesè vole nan konsa, eklatman ak ghouls yo. Men, anpil pi mal pou yo!
  Men - horay! - Prèske imedyatman dirijan pasaje Madeleine a gwonde avètisman. Mwen pa ka konnen mo yo - sèlman byen file, entonasyon eksite. Swiv enstriksyon yo nan men yo, Gerda remake tèt yo nan ghouls etranje ki monte anlè touf raje yo sou bò dwat devan an, san senkant bra. Yo te grandi tankou si soti nan okenn kote - pa mwens pase yon santèn figi dans. Pasaje yo te parèt tou - pwen nwa sou do gwo bèt yo.
  Detachman Madeleine imedyatman ak inifòm chanje direksyon - kòm si yon bann pwason te flete sou bò a. Cheval yo, sanble, te toujou pouse pi devan, byenke sa a te diman posib. Ak ghouls yo yon jan kanmenm reyaji tou dousman nan lènmi an, sa ki te pèmèt Madeleine ale alantou epi rapouswiv yo. Epi nan moman sa a, lè li te sanble ke danje a te pase, nouvo rèl vijilan yo te tande. Dezyèm gwoup lènmi an parèt tan sa a sou bò gòch - pa mwens pase katreven bèt gwo. Yon detachman nan chen mawon, diman nimewo senk douzèn vanyan sòlda, vire tankou chwal yon patineur, evite yon batay. Epi ankò ènmi an te aji dousman, kòmsi yo pa t kenbe ak fugitif yo ap koule tankou dlo.
  Gerda toudenkou reyalize ke yo te senpleman dirije yo, ki mennen yo nan yon kote ki prepare. Li ta yon gwo, erè dezas swiv chemen sa a. Jenn vanyan sòlda nan te eseye rele:
  - Fè atansyon zanmi yo! Yo dwe previzib se vin pini!
  Men, rèl dezespere li te nwaye... Epi Gerda a pye atè li menm te santi l san fòs. Petèt se konsa Fuhrer la te santi lè li te enfòme ke batay lè a pou Grann Bretay te pèdi! Sepandan, lagè a fèk kòmanse.
  Men, Madeleine te deja konprann tout bagay epi li fè yon clin d'oe sou ti fi a:
  - Pèlen pafè a pou lè viktim nan panse yo se yon bato! - Epi li te koupe yon branch bwa ak yon nepe, li te ajoute. - Yon vòl ideyal se lè yon kliyan se zanmi m 'nan pwosesis la nan vòl!
  Gerda t ap gade bò kote l, li remake ak alam tou de gwoup yo t ap suiv kou paralèl nan distans, adwat ak agoch. Tankou pwent yo koupe nan sizo, pare yo koupe louvri yon atè.
  - Ki kote zang sa yo soti? - Nan vwa ti fi a te ka tande raj ak dezespwa. - Wi, menm nan kantite sa yo!?
  Lè Gerda te estime direksyon kote lènmi yo t ap mennen yo, li te eseye detèmine kote anbiskad la. Men, devan yo k ap viv "kannòt" pi plis ak plis nouvo zile BUSHY te parèt, nan diferan koulè, k ap deplase tankou vag yo nan lanmè a sou sifas ki gaz dyezèl gaye, kolore, reflete kouran limyè pou senk lalin. E se sa ki te fè li difisil pou navige.
  Manevwe ant touf yo, chwal yo te kòmanse montre premye siy fatig. Kò yo te kouvri anpil ak bave mouye, dra lou yo te tounen nwa nan kwen yo, sant la agrid irite twou nen pasaje yo. Gerda fwote li toutouni, talon woz sou do l, li santi po yon chwal glise cho. Bagay pwensipal lan se pa pèdi vitès!
  Gerda santi yon batay apwoche, pye atè Gerda te enspekte ekipman konba a. Plizyè pakèt frenn kout ak long yo tache nan atenn pasaje yo. Anba yo gen de simitar Arab, ki long ak yon ti kras koube. Men, pwoteksyon kont flèch ... Yo prèske toutouni, nan yon bikini, yo ka tire nan lanfè! Èske se pa moun san konprann pou ale nan batay pratikman toutouni lè lènmi an jis menase tire ou ak flèch. E kisa kòmandan yo t ap panse? Mwen te sonje ke yon jan kanmenm Charlotte te tonbe: "Pi masiv, tank franse mwayen Ziz-35, inpénétrabl nan fwon an! Ak tank nou yo, malerezman, se tankou blotter lekòl!"
  Men, Madeleine te sanble konprann menas la, li prese rasire:
  - Se po nou andwoupe ak yon posyon sòsyè, ki pral pwoteje pi bon pase zam!
  Gerda reponn yon blag:
  - Nenpòt moun ki panse sou pwoteksyon pandan batay la se absoliman defans kont panik!
  Men, Madeleine te avèti:
  - Sou je, zòrèy, ak pati anwo kou a, posyon an pi fèb. Se konsa, atansyon, ou ta ka jwenn kenbe!
  Gerda te reponn ak kè kontan:
  - Mwen konprann ke ... Men fòs majeures, li se tou fòs majeures an Afrik. Kisa ou ka fè!
  Son long te pèse lè a, tankou krake pave k ap kraze. Pa kèk entwisyon, Gerda reyalize ke se rèl Madeleine. Ti fi yo bèl jape an repons, apre sa vanyan sòlda yo leve sabre yo nan yon fwa - kèk nan men dwat yo, ak kèk nan bò gòch yo, epi tou yon frenn. Gerda tou souke simitar li epi li di:
  - Mwen se yon fi kraze!
  Menm lè a, Gerda wè Charlotte kouri sou yo, ak yon ti detachman nan bèl: bravo super!
  Nan menm moman an, liy orizontal klere devan de san so. Lè sa a, detachman yo enfantri nan ghouls ak ghouls bloke netwaye kote vanyan sòlda Alman yo kouri. Pa te gen okenn lòt branch bò isit la, pasaj sa a te mennen tou dwat nan lanmò. Nan slanting reyon yo nan yon melanj de solèy kouche ak lalin, ranje anpil nan lènmi an klere ak tout koulè yo nan lakansyèl la reflete nan asye a.
  Nouvo gwonde Madeleine a souke espas la, epi detachman ti fi yo te divize an de gwoup, ki imedyatman glise sou kote yo. Yo te deplase lwen youn ak lòt, peze kont kwen yo opoze nan netwaye a. Gerda di:
  - Aleksann Legran nan yon bikini!
  Lè yo rive nan pwen ki gen pi piti lajè touf raje yo, vanyan sòlda yo vole pi devan nan zile vèt yo. Menm lè a, te gen yon jemi ki pèsistan, tankou si bourik yo te po, soti nan ki lè a menm balanse tankou yon fenèt. Gerda te reyalize toudenkou ke li te tande rèl nonsèlman ak zòrèy li, men tou nan pye tifi ki te pasyan yo. Li sanble ke yo tou fè mal, kòm vanyan sòlda nan te santi bèbè pandan kouri nan pye atè, sou yon wouj-cho youn, pou ke ou ka menm kwit yon ze poul sou sab la nan dezè a. Oke, jan moun ki gen bon konprann yo di: yon chwal diferan de yon nonm nan ke kavalye a pa detèmine pa vòt, epi pa gen okenn kapasite bay yon chans yo sele kavalye a! Oswa lòt moun: yon chwal gen kat janm, li pral kouri pi vit pase yon nonm, men li pral tou detire zago li pi bonè!
  Ti touf bwa yo te pase nan yon moman, ak chwal yo ankò vole soti nan espas ki la louvri. Grat ki te senyen depi lontan te vin vizib sou kò yo. Lè ou konsidere gwosè pye sa yo, reyur yo te nan yon pwofondè konsiderab; tankou Chinwa (nasyon k ap travay di!) fouye tranche!
  Kavalye ki te alantou yo te kòmanse prese detòde zam yo, tou dechik kwi, kouvri chwal yo avèk yo. Se konsa, ki abiye, grenn, po briyan pwoteje chwal yo.
  Gerda pye atè te dekouvri, yon fason dezagreyab pou tèt li, ke dwèt li te vin byen gòch. Pou kèk rezon, yo glise nan ne yo, byen, gwo twou san fon an se avèk yo, li pral kouvri li de tout fason!
  Fou, tankou yon flanm dife sou branch sèk yo nan so a, li te antre nan yon faz kritik. Nati tèt li kalme, jele nan yon peyizaj twoublan. Orizon an devore limyè a, nan lwès la tout bagay te pentire ak yon palèt nan san ak kalm glas. Pi devan nan lès la, syèl la deplase te deja kòmanse aleje, vire nan yon koulè okr lumineux. Men, menm sou background sa a, lonbraj, lanmò, ak ran nan ghouls ak ghouls briyan ak fè te sanble pèsiste.
  Bastard, bèt fò anpil lèd, wè ke anbiskad yo ap koule alantou flan yo, kouri soti kote yo. Figi maladwa nan vanyan sòlda pye byen vit gaye soti nan pozisyon yo, plonje nan pasaj yo nan touf yo. Nan plas yo, ranje lajè nan poto pwente fouye nan yon ang yo te ekspoze - pwobableman zam kont vanyan sòlda Alman yo. Te monte detachman nan pouswiv dèyè, remake mannèv Madeleine a, te ajoute vitès, ap eseye ratrape ak fugitif yo. Chak nan de detachman kavalye lènmi yo te pi gwo pase gwoup opoze a nan vanyan sòlda e yo te kapab konte sou sèten siksè nan yon kolizyon. Men, ghouls yo lou, ak ibrid chamo-bourik yo pi dousman. Olye pou yo retresi, distans la sèlman ogmante. Ak sa ki konpare yon chwal, yon chamo ak yon bourik an tèm de vitès!
  Gerda filozofik te di:
  - Ou ka san pretansyon ak vanyan, men ou pa ta dwe wè mond lan kòm yon chamo epi montre bourik fè tèt di!
  Li vire, gèrye a remake ke yo pa t ap pouswiv pa de, men pa twa gwoup kavalye. Sa vle di ke yo te sanble pa gen okenn lòt direksyon men yo avanse nan direksyon anbiskad la. Si li devye, Lè sa a, ou pral gen al goumen ak yon nimewo siperyè nan lènmi an. Oke, chen mawon yo konnen sa yo vle, se pa premye fwa yo goumen. Pou gremesi ènmi an panse ke li pral atire yo nan yon pèlen. Okontrè, yo pral jwenn tan epi yo pral kapab manevwe. Lè sa a, Gerda sonje jan li menm li t'ap danse pye atè sou fil fè. Li te fè mal, tou, men tonbe sou chabon yo limen anba a te menm pi terib, ak pi enpòtan, plis wont. Li fè, wonn, talon timoun santi pwen an asye kole nan, prèske pèse calluses yo boure sou wòch yo byen file. Men, toujou, konpare ak dife, li prèske tankou yon masaj.
  Menm anvan yo kòmanse batay la, Madeleine te sezi inisyativ la, abilman depase advèsè a. Men, lè opozan ou yo se ghouls ak ghouls, li se pi plis pase imilyan yo sede bay yo nan taktik. Epi Gerda te vle kwè ke mouvman taktik yo te inatandi pou lènmi an. Lefèt ke tèt yo nan lènmi pral koupe guillotine la. E ke Almay se pi wo a tout, tankou lide yo klere nan Twazyèm Reich la!
  - Eskwadwon sou alèt konplè! - Vwa byen fò Madeleine te fè Gerda tounen reyalite. - Kounye a koupe.
  Dwèt ti fi a te toujou ap jwe ak mare yo. Se konsa, li pral posib yo kite chwal la toutouni. An jeneral, nan yon lagè, tankou nan yon lagè. Se pou plak yo kouvri konpayon fidèl la, ki pral yon ti jan limite mobilite li yo. Sou kwi abiye, plak zo ki fè nwa nan ranje jeyometrik yo, yo wouze, tinten sèk nan van an. Soti nan son yo, ti fi a te vin kè kontan.
  Pasaje yo t ap fè preparasyon final pou batay la. Ti fi yo souflete cheval yo ak pye atè epi yo kòmanse demare frenn yo. Swiv egzanp yo, Gerda a mwatye toutouni ak kè kontan te peze nan men l yon arbr long, ki graj ak yon pwent metal byen file. Gèrye a frape bouch li - yon bon frenn!
  Gerda, gèrye pye atè ak miskilè, te deja fè eksperyans monte cheval, e li te santi l byen gen konfyans. Tankou yon Amazon nan kavalye Masedonyen an, pa pwan, chak moman, pou senti sipò.
  Demare senti a, ti fi a menm jere kenbe balans ak èd nan kèk misk ti towo bèf. Koulye a, li te pare pou bay Charlotte yo (zanmi li toujou kraze nan li!) Epi li menm li te voye frenn, kèlkeswa konbyen tan batay la te dire.
  Epi Madeleine kontinye manevwe... Nan tèt Gerda pye atè, bèl, e trè sexy, chante a sonnen ankò, tèlman fou ak pwovokan, men an menm tan trajik ak tris...
  Vag jwe tankou mouton nan lanmè a,
  Mwen toutouni nan tèren an ap goumen ak yon nepe!
  Li voye yon gade fyè sou lènmi an,
  Pwoblèm gwo ak doulè - pa gen anyen!
  
  Apre yo tout, mwen te fèt yon fwa, yon esklav prive,
  Li rale wòch, souke gwo wòch sou do li!
  Pou yo te nan tansyon, nan soufrans, eleman natif natal la,
  Yo karese zepòl ak yon fwèt pa bouro vakabon!
  
  Yon moun rich ak dòmi nan lonbraj la ak byè,
  Mwen balanse yon mato anba yon kouran ki boule!
  Li se yon koutim tèlman fin vye granmoun
  Ou bezwen imbibe obeyisans a nòb yo ak lèt!
  
  Men, chans - si ou kapab, rele li chans,
  Vann jenn fi a soti nan min yo epi voye nan batay!
  Epi eklere m 'ak yon lumières fabuleux,
  Li te vin pa sèlman yon esklav, men yon fanm fre!
  
  Men, kwè m ', kontantman san limit pa rive,
  Yo kenbe yon lènmi terib, e mwen blese!
  Yo koupe m' an miyèt moso nan yon move batay,
  Bondye, mwen te voye bòdwo - yon penalite kouri moute!
  
  Men, mwen pa abandone, mwen goumen ak dènye fòs mwen,
  Wi, li touye moun, madichonnen bondye yo!
  Nan sa a, nan kou, kounye a mwen tounen vin jwenn Bondye anmè,
  Mwen pa ka jwenn bon mo yo isit la!
  . CHAPIT #11
  Ti fi yo anba lòd Stalenida te pran yon lòt batay. Men, li pa t 'ale tèlman byen isit la. Detachman an te sibi pèt.
  Twa ti fi te mouri, tout rès douzèn konbatan yo te blese nan divès severite, epi yo te apèn ka kraze. De ti fi menm te oblije pote. Ay, sa a se lagè. Li pa toujou posib pou detwi tout moun. Anplis, te gen tank trè obstiné nan kolòn nan, pi jisteman pwòp tèt ou-poussè zam E-5. Yo sanble yo piti, men trè obstiné. Lè sa a, avyon atak jè a te rive nan tan.
  Ak dèyè yo elikoptè ki gen fòm disk. Eseye reziste pouvwa sa yo. Se sèlman twa lòt viktim sou douz - youn ta ka di, te desann bon mache. Men, Nazi yo mete plis pase ven. Sa a se ki jan batay la te tounen soti.
  Gèrye yo pati, pèdi wout, eseye ak tout fòs yo. Natasha, ti fi mechan sa a, te di:
  - Ala yon pitye pou tifi yo... Se menm yon pitye... Men poukisa nou pa ajoute nèg nan batayon nou an?
  Stalenida gronyen, li te fache pouse pye l sou Maybug la:
  - Ki moun ki gen sa... Epi ou sèlman gen gason nan tèt ou!
  Victoria te ofanse e li te di:
  - Mwen menm tou! Ki jan ou vle karese pa yon nèg. Santi tete w nan bra w...
  Dyab cheve wouj la rache yon brin zèb, li mòde l epi li woule:
  - Oh, ti gason m yo fre... Li bon ke ou pa masisi... Mwen renmen moun k ap fout fi... Dayè, superman macho soti nan bèso a!
  Steelenida adousi yon ti kras epi li souri:
  - Wi... Li vin yon ti kras plis plezi. E kijan Natasha ye zanmi w?
  Ti fi blond la, li pa konprann, mande ankò:
  - ki zanmi?
  Major reponn avèk konfyans:
  - Andreyka! Apre yo tout, li te tou bay Zhukov!
  Natasha te fè yon gwo soupi e li te monte zèpòl li.
  - Malerezman, mwen pa konnen...
  Andreika (Epi sa a te abitye ti gason yo ak ewo pyonye) pandan se tan yo te jete nan kazemat la. Yo te kite ti gason ki te blese a mare, e yo te menm mare l nan miray la nan kou a. Konbyen Nazi yo te pè timoun Ris. Li te mouye nan kazemat la, yon ti fi mare nan miray la pandye pa lwen ti gason an. Konplètman toutouni, kò li te yon blesi kontinyèl, ematom, pisugi, koupe, boule, ti fi a te tòtire. Li te san konesans epi sèlman jemi dousman.
  Ti gason an gade mi yo. Prizon an te ansyen, bati tounen nan tan tsarist, mi yo te epè, yon ti fenèt jis anba plafon an te bare. Andreika te santi tèt li pa sèlman yon prizonye, men yon prizonye nan antikite. Kòm lejand popilè rebèl Stenka Razin la, li te espere yo dwe tòtire ak egzekite.
  Andreika te plenn, èske li, yon ti gason onz ane fin vye granmoun, ka kenbe tèt ak tòti? Èske li pa ta kriye tankou yon ti fi! Apre tou, se pa pou pyonye a jemi ak kriye. Pye atè, grate Andreika vire, blese a fè mal anpil, koud li yo mare, li te oblije yon jan kanmenm vire pou fè li pi fasil, chanje ang lan. Doulè terib la bese pou yon ti moman.
  Gen yon fetidite terib nan selil la. Se etaj la tache ak san bloke. Zo ronje yo gaye. Moun? Li fè menm pè, ou ka wè anpil prizonye pase nan selil sa a. Se vre, Andrey te panse ke Nazi yo te kaptire Grodno relativman dènyèman. E ki lè yo rive fè dezòd konsa? Èske yo viktim ki pi gran? Pou egzanp, NKVD a? Ti gason an te grimase. Li te tounen soti Frank laterè! Ki jan li difisil nan kacho a. Pa gen moun pou pale ak, sanble ke ti fi a nan pwosternasyon konplè. Bouyo yo te tòtire l tankou ewo yo nan antikite. Jis mande poukisa? Ki sa ki mal yon jèn fi ta ka lakòz Nazi yo. Sepandan, Andreyka, tou, se jis yon ti gason e li te kòmanse touye, batay sa a move lespri. Nazi yo mete nasyon yo pi wo pase lòt nasyon ak pèp. Kidonk yo te lejitimize sa ki mal ak soufrans! Non, yon moun nòmal ta dwe goumen sa yo anachi. Anplis de sa, Alman yo tèt yo yo pa gratis, yo fèmen pa aparèy totalitè a. Li nan tout fason posib toufe inisyativ la mwendr ak manifestasyon nan santiman imen.
  Fachis soti nan mo pakèt la. Li trikote moun san pitye, li fè yo tounen esklav nan chenn. Kominis, nan vire, elve moun, ba li nouvo fòs, ak estimile flanbo lavi a. Gen yon diferans enpòtan. Kominis se entènasyonal nan nati ak inivèsèl. Hitlerism elve sèlman yon nasyon, epi li pa tout limanite an antye. Sa a se dezavantaj li. Men, apre yo tout, moun gen rasin komen, ki se biyolojik pwouve. Menm nwa ak blan yo gen pitit byen an sante ak prolifique. Li se Andreika, pitit gason yon Ris ak yon Belarisyen, byen solid, pa ditou yon moron, ak pare pou goumen fachis.
  Natirèlman, Pavel te vin pi fò ak jere yo jwenn lwen lènmi yo, li te touye anpil Alman. Li Andreika te aji tankou yon feblès, li te fè prizonye. Petèt ou ta dwe kenbe dènye bal la pou tèt ou. Malgre ke li mouri, li pa ka touye yon sèl Alman ankò! Se konsa, li vivan, menmsi li soufri.
  Barefoot Andrey grate pye li yon ti kras boule sou yon wòch mouye, Ilza jwenn pwen ki pi douloure, boule l 'ak yon sigarèt, se konsa ke yon ti anpoul fòme. Men, pa gen anyen, yon ti gason brav, li pa pral kraze. Okontrè, doulè a ta dwe vin yon estimilis kote kouraj li ap ogmante. Epi pyonye a pap janm kraze. An jeneral, triyonf Alman yo se tanporè. Yo pral bat yo pi bonè oswa pita, menm jan mal toujou pèdi nan byen. Natirèlman, yon moun ka objeksyon ke bonte genyen sèlman nan istwa fe, men nan lavi tout bagay se pi difisil. Men, menm yon istwa fe se sèlman yon refleksyon nan reyalite. Apre yo tout, anpil sa ki te yon rèv te kounye a vin yon reyalite. Andrey te panse: petèt li destine mouri? Ki sa ki byen posib! Men, èske li pè lanmò? Si kominis genyen, Lè sa a, li menm ak lòt ewo nan peyi Sovyetik yo pral resisite pou yon nouvo lavi kè kontan ak etènèl. Lè sa a, li pral viv nan yon mond san lapenn, touman, lanmò ak sa ki mal! Bagay pwensipal lan se ke viktwa final la te genyen! Apre yo tout, sèlman nan ka sa a, tout ewo yo tonbe pral resisite!
  Epi wayòm kominis la ap vini! Yon mond kote rèv ki pi sekrè yo pral rive vre. Tankou yon linivè kote yon moun posede tout bagay ki egziste, ki yon moun ka sèlman rèv, epi li pa menm toujou konte sou siksè. Isit la li ye, ki sa ki yon mond konplèks ak plizyè aspè. Lè sa a, lòt monn pral louvri bra yo bay moun. Oke lè sa a! Li posib ke vast yo nan Cosmos yo tou sa ki mal! Li pral ante ak toumante etranje k ap viv. Men kapitalis ap ba yo libète tou! Li pral kraze lyen esklavaj ak imilyasyon. Lè a ak lè libète a ap vini, li pral eklere tè a ak limyè radyan li yo! Apre sa, yo pral jete jouk bèf fènwa a, pèp ki nan fènwa yo, epi moun pral konkeri mond yo nan linivè! Ak pitit pitit yo pral sonje pa kwè ke yo te viv nan fènwa anba yon talon fè. Nou te mete siy yon move bèt, epi kounye a nou mache nan lafwa pi ak sen!
  Andreika te menm sezi jan panse li byen fòme. Gen yon bagay espesyal ak inik sou yo. Menm jan sa te ye pandan lagè sivil la, lè zam prensipal pwoletariat la te vèsè, e pwoz te petèt menm yon ti jan meprize ak neglije. Koulye a, powèt la nan kaptivite, ak plim yo ak lyre, nan senbolik pale, yo nan chenn. Men, li pa abandone, epi li espere yon avni ki pi briyan. Ak sa li pral depann de chak moun. Pa gen yon bagay tankou yon moun ki deside ak plante tout bagay.
  Andreyka te di:
  - Lavni an depann de nou! Menm lè li sanble ke anyen pa depann de nou!
  Ti gason an trese, li te eseye moulen branch bwa yo. Okipasyon sa a fatigan ak difisil, men toujou gen kèk chans pou yo reyisi. Andreika, simonte doulè terib la, te kòmanse fwote tèt li kont miray la. Bagay pwensipal lan se pa kriye, pa montre feblès ou. Li se yon pyonye, ak Se poutèt sa reyalizasyon nan kouraj. Ou dwe goumen, kidonk li pral goumen, epi li pral sètènman genyen! Pou tout bèl pouvwa patri Sovyetik la.
  Ti gason an te fè tèt di fwote, nan moman sa a ti fi a te vin nan sans li epi li di:
  - Sou gazon vèt la, sote lapen ble!
  Apre sa, li tonbe nan oubli ankò. Ti gason an di:
  - Pa kontan! Li te tòtire pa fachis yo modi! Men, mwen kwè revanj pa pral pran tan! Tan an nan viktwa sou monstr yo nan limanite ap apwoche. Ti gason an vire e li chante:
  Epi drapo a pral klere sou planèt la,
  Peyi sen, pa gen plis bèl nan linivè a!
  E si sa nesesè, nou pral mouri ankò,
  Pou kominis, pou gwo kòz nou!
  Doulè te lave sou ti gason an ankò, li te deplase yon ti kras lwen miray la epi li te kòmanse souke tèt li.
  Lè sa a, yo tande yon krake epi senk mesye SS wo antre nan selil la. San yo pa reflechi de fwa, yo choute ti gason an ak bòt yo epi yo kenbe l nan bra yo:
  - Vini chen!
  Andreika te konprann ke li te initil reziste. Te kolye li detache. Yo frape m yon koup plis fwa epi yo pote m 'sou men m'. Ti gason an te sanble ap vale nan yon frèt glas: kote yo te pote l '. Èske pi move a pral rive kounye a?
  Vrèmanvre, yo t ap trennen ti gason an yon kote anba. Ak etranj ase, li te vin pi cho. Andreika toudenkou te santi pi plis kè kontan: kote nou ye, pa t 'disparèt! Li pral soti nan dezòd sa a tou.
  Yo pote l 'moute eskalye a, tou dousman bese l'! Finalman ti gason an te santi ke imidite a te lage plas nan sèk. Bouro yo te pote timoun nan nan yon chanm ki byen laj. Se vre, mi yo te sanble menasan, yo te pandye ak enstriman divès kalite ak fòm fantastik. Ti gason an te wè plizyè chemine limen ak yon etajè ki gen fòm. Te gen tou anpil mak detire ak divès objè nan tòti. Andreika toudenkou te santi yon lou nan vant li, yon bagay kout kouto!
  Sa a se pè! Ti gason an te konprann, nan okenn ka li ta dwe mouri!
  Pye atè Andrey tansyone. Nan sal la te chita yon kolonèl SS ak yon fanm deja abitye, youn nan ki te patisipe nan kaptire ti gason an. Pioneer Andreika vire pal, li klè ke yon sò difisil ap tann l 'si yo pral entèwoje yon timoun, bouro anrasine. Non, li pa t ap janm lage devan yo, menmsi yo te oblije rele pa yon panse, pa yon son! Men, sèlman si li ka okipe li.
  Kolonèl SS la mande:
  - Non!
  Andre te silans. Yo bat li ak yon fwèt. Gen yon bann wouj sou do a. Kolonèl SS, repete ankò:
  - Di ti bebe non!
  Andreika dezespere reponn ak malis:
  - Mwen se ti Stalin!
  Kolonèl SS la soufle.
  - Se ton chen an! Li sanble vle yon relasyon pi di.
  Ilsa te di:
  - Ann fri talon timoun nan.
  Kolonèl SS la mande:
  - Non konplis ou yo epi nan ka sa a nou pral kite ou ale!
  Ruslan, kòm yon vrè ewo pyonye, te reponn:
  - Tout pèp Sovyetik la se konplis mwen, depi granmoun a rive timoun nan!
  Kolonèl SS la sifle:
  - Wi, ou se yon bèt fè tèt di! Ou pa konprann ke nou ka touye ou!
  Je ble flache, Andrey reponn:
  - Nazi yo ka touye, men sa yo pa ka fè se retire espwa a nan imòtalite!
  Kolonèl la rele:
  - Kòmanse!
  Pye atè ak blese, yo te pran Ruslan, yo te koupe kòd yo epi yo te rache bandaj yo san seremoni. Ti gason an t ap gaspiye. Men pote tounen, li mennen tèt li nan etajè a. Yo jete yon kòd nan men yo. Kolonèl la rele:
  - Tòde jwenti brat la!
  Kòd la lonje nan tèt la anpil. Andreika te santi yon doulè infernal nan zepòl li blese, li plenn:
  - Manman! Sa se terib!
  Kolonèl la souri.
  - Ou pral pale!
  Andreika souke tèt li byen klere:
  - Non!
  Ti gason yo te mete gwo chenn nan pye atè yo, zo yo nan zepòl yo krake anba presyon terib la. San koule soti. Doulè a te pè anpil, pyonye Andrei te vin pal, fwon li te kouvri ak swè, yon rèl envolontè te tande soti nan bouch li, men li te toujou jwenn fòs pou di:
  - Non! Epi ankò non!
  Ilsa mete yon baton an asye nan chemine a epi li di ak yon souri:
  - Chè ti gason, konfese, epi nou pral ba ou chokola.
  Andrei blese rele byen fò:
  - Non! Mwen pa bezwen ersatz sal ou!
  Ilsa rele byen fò:
  - Ebyen ou menm ak yon chen!
  Apre sa, li pran yon baton ki cho wouj nan flanm dife a epi li plonje l nan blesi a. Pioneer Andreika pa t janm fè eksperyans doulè sa yo anvan, li pran souf li, li pèdi konesans nan chòk.
  Ilsa, kòm yon bouro ki gen eksperyans, te kòmanse masaj machwè l 'ak kou li, byen vit mennen ti gason an nan sans li.
  - Pa atann brat la jwenn oubli nan yon chòk ekonomize!
  Kolonèl SS la te bay lòd:
  - Griye talon li.
  Bouro SS yo imedyatman limen yon ti dife, flanm dife a te kòmanse niche bèl, pye atè timoun nan. Ilsa, pandan se tan, plonje baton wouj la nan blesi a ankò. Doktè SS la te enjekte ti gason an ak yon dwòg espesyal pou li ta santi doulè pi grav epi pèdi konesans pi dousman. Koulye a, pyonye Andreika te baleye nan yon oseyan soufrans san limit, menm pi mal pase lanfè Dante a. De lòt bouro yo te kòmanse mete pikèt blan cho anba klou ti gason an.
  Andreika, akable pa soufrans terib, te santi tèt li sou wout pou l tonbe nèt. Men, toudenkou, mwatye delire, imaj Stalin parèt devan l ':
  - Kisa pou fè chèf? - Mande ti gason an.
  Epi Stalin, yon souri ak dan blan, reponn:
  - Ak ki lòt bagay yon pyonye ka fè nan sitiyasyon sa a! Pa jis kriye! Pran yon gwo souf epi chante.
  Pioneer Andreika fòse yon souri:
  - Koute lidè a!
  Ti gason an te tansyone epi, atravè fòs, kraze, men an menm tan an, chante nan yon vwa klè ak fò, konpozisyon tousuit la:
  Tonbe nan yon kaptivite terib fachis,
  Mwen ap flote sou vag doulè terib yo!
  Men, li senyen, li chante chante,
  Apre tou, pyonye ki pa pè a se zanmitay ak kè a!
  
  Apre sa, mwen pral di nou fèm bouyi,
  Ala yon move lajwa, ou vide pou gremesi!
  Moun ki fèb yo pral di m 'fè silans,
  Apre yo tout, doulè a se tèt chaje ak tou senpleman terib!
  
  Men, mwen konnen, mwen fèm kwè
  Fachis pral jete nan gwo twou san fon an!
  Yon jè move flanm dife pral akable ou,
  E tout moun ki te tonbe, yo kontan, yo pral resisite!
  
  Epi lafwa nou nan kominis fò
  Ann vole tankou yon falkon, ann leve anlè tout zetwal yo!
  Se pou rivyè siwo myèl koule diven
  Lemonn antye, kòn byen fò ap tande konsèy!
  
  Ak machin nan peze byen sere pyonye,
  Gade anlè nan syèl la, jèn!
  Epi bay yon egzanp pou moun ki vagade,
  Kravat ou klere tankou yon oeille!
  
  Motherland pou mwen ou vle di tout bagay
  Manman ak sans tout jèn lavi!
  Kite lavi difisil la byen lwen tèlman,
  Pèp nou an ap soufri anba move fachis!
  
  Men, fòse volonte ti gason wouj la,
  Krache nan figi a ak yon lanfè nan yon bandi swastika!
  Se pou lènmi yo tranble nan kòlè,
  Epi yo pral bat pa Lame Wouj la!
  
  peyi Sovyetik sakre,
  Ki sa ki te bay pèp yo kominis!
  Ki jan manman te ban nou kè li,
  Pou lajwa, lapè, espwa ak libète!
  Se konsa ewo-pyonye a te konpòte kouraj. Epi li te merite tit li a, kòm yon pyonye, li son fyè. Sa a se egzakteman ki jan chak ti gason Sovyetik ta dwe konpòte yo.
  Ti fi yo, pandan se tan, monte nan epè a nan rakbwa a. Yo limen yon ti dife epi yo te rafrechi tèt yo. De nan nèf tifi yo pa t ka mache, apre yo fin ba yo premye swen, yo te panse yo, yo te ba yo trofe alkòl pou blesi yo pa fè mal epi tifi yo te dòmi.
  Natasha di ak yon souri:
  Tout bagay nan mond nou an se relatif. Pou egzanp, alkòl se an jeneral yon pwazon, epi an menm tan li geri. Ti fi yo ap dòmi! Epi li te vin pi fasil pou yo!
  Victoria te fè remake avèk sajès:
  - Tout bagay nan mond lan se relatif... E Bondye pa yon zanj, epi Dyab la pa yon dyab!
  Veronica fache reponn:
  - Ki kalite blasfèm ... Ki sa ki sou sa a?
  Dyab la ki gen cheve wouj te fè yon ti lojik:
  - Ak sou sa ... Nan Bib la, Bondye sèlman pale lang nan vyolans. Youn Lè sa a, Noe vo yon bagay. Ak dyab la? An reyalite, pa gen anpil tande sou li. Nan nenpòt ka, menm nan Bib la, Satan tante plis pase li touye!
  Natasha rasyonèl te note:
  - Bondye vrèman renmen vyolans. Wa David te fè lagè brital. Sòl Bondye te bay lòd pou yo ekstèmine tout yon nasyon san okenn eksepsyon: enkli fanm, timoun ak bèt! Li dwòl pou w pale de pitye... Ou pa panse?!
  Veronica te vle di, men pa gen anyen ki bon te vin nan tèt ou. An reyalite, pa gen anyen espesyal pou kouvri. Konsènan inondasyon Noye a, li menm li te panse anpil. Apre sa, li pa t 'kapab jwenn yon eksplikasyon, omwen yon yon sèl rasyonèl, pou mechanste sa yo. Bondye pa t detwi peche, deja Kam, limen, e Noe pa t yon sen ditou. Se pa Kam, se Amam ki te madichon. Li pa klè tou. An jeneral, tout Bib sa a, sitou Ansyen Testaman an, chaje ak malantandi. Pa egzanp, Elize te touye karannde timoun pou yon bagay konsa ke yo te takine l poutèt li te kalvi.
  Sa a se klèman twòp! Fè sa ak timoun yo. Epi li difisil pou eksplike sa.
  Veronica li menm te ezite nan relijyon. Mwen pa t 'menm konnen ki lafwa yo aksepte. Mwen pa t 'renmen Otodòks twòp: yon anpil nan efè ekstèn, bèl, men tout bagay te yon jan kanmenm frèt. Men, Batis yo tou pa t bay repo ak lapè. Renmen li oswa ou pa, men relijyon nan nenpòt ka mande pou lafwa. Ak yon ti fi entelijan te vle tout bagay yo dwe lojik ak tout fini konvèje.
  Pou fè tout bagay sanble rasyonèl ak kòrèk. Se konsa... Menm doktrin touman infernal etènèl la sanble twòp. Bagay ki pi mal nan lanfè se dire pinisyon yo: ap toujou gen lanfè. Ak dè milya de milya ane pral pase, epi pechè yo ap toujou soufri ak soufri. Epi li terib! Ki sa ki letènite? Li pi fasil pou yon makak je yo tape Bib la sou yon klavye pase pou l tann letènite.
  Tòti nan lanfè se yon pwoblèm apa. Se pa yon peche pou tòti Hitler pi long ak pi rèd. Men, e si yon adolesan ale nan lanfè? An jeneral, ki jan yon moun ka sove si li fè peche. Menm si se pa ak zèv, lè sa a pa pawòl oswa panse! E kisa peche ye?
  Victoria, wè ke Veronica an silans, ogmante presyon an:
  - Wi, ak nan Revelasyon Jan an ... Le pli vit ke lavi sou Latè te kòmanse amelyore, ki jan nou ka vide ekzekisyon sou planèt Latè. Se konsa toumante tout limanite. Ak sa ki ka di?
  Veronica reponn sevè:
  - Ou pral ale nan lanfè - ou pral konnen!
  Steelenida sispann diskisyon an:
  - Tout dòmi! Gen anpil travay toujou devan!
  Ti fi yo vle fèmen je yo. Lannwit la nan sezon lete a se byen cho, ak vanyan sòlda yo kole ansanm ak tonbe nan dòmi youn ak lòt.
  Veronica reve ke li te nan mond lan nan yon avni futurist. Ou mache nan lari a, ak twotwa yo deplase tankou yon rivyè. Ak machin kolore vole sou li. Ak tout kote yo plen ak pyonye ak lyen wouj. Epi timoun sa yo vole epi vire tankou papiyon. Epi tout moun ap souri, souri.
  Veronica leve men l' epi li vole. Li se tankou yon papiyon, epi ou ka tande bat zèl li yo. Epi ou vole tèt ou, vole ... Epi gen koulè klere tankou alantou. Kay yo gwo, plizyè koulè, pentire tankou gato. Ak yon anpil nan estati - divès kalite bèt fantastik. Tout bagay tèlman bèl. Youn nan bilding yo sanble ak yon gato fwomaj kloure ak Diamonds. Ak sokoup vole vire toutotou li. Yo klere zoranj, epi yo bay yon ekla klere tou.
  Yon lòt bilding nan fòm sèt krab kanpe youn sou lòt. Anplis, chak krab gen yon koulè diferan, ak grif yo klere ak bèl pyè koute chè. Ak avyon an: tèlman bèl ak elegant. Kèk nan yo pa gen yon fòm fiks, men deplase nan espas tankou tach.
  Gen lòt, okontrè, yo estriktire. Okoumansman de flokon, tankou yon fòm jeyometrik parfèt. Poukisa yo pa bote ak reyalizasyon nan estetik.
  Men, bilding lan monte dwat nan lè a, epi li sanble ak yon malfini ak zèl overdressed, sèlman kòm si li te fè nan kristal. Epi bèk la klere pi klere pase yon dyaman, e petèt menm solèy la.
  Ak sa ki sou estrikti a nan tèt la, ki gen yon akwaryòm antye ak bèt maren bèl bagay. Ak pwason ak kal ajan ak najwar long, an lò. E gen anpil lòt bèt deyò. Epi, tou, kòm si kloure ak bijou. Ak fosilize yo bay tout koulè lakansyèl la.
  Yon ti fi ki gen yon kravat wouj vole moute Veronica. Sezi li mande:
  - Ou granmoun?
  Veronica reponn ak yon souri:
  - Wi poukisa?
  Pyonye a ri epi li reponn:
  - Pa gen anyen ki bon! Si ou se yon granmoun, lè sa a hyperdragon a pral pran ou.
  Veronica sifle.
  - Whoa! E mwen te panse ou te kominis!
  Ti fi a ki gen kravat wouj la souke tèt tris, li reponn byen fò:
  - Nou vrèman gen kominis! Pwodwi yo gratis, machandiz yo gratis, absoliman tout bagay la. Soti nan konsola jwèt ak kas vityèl. - Ti fi a souke tèt li, li souke yon transparan, pantouf kristal, chirping. - Gade pye bwa sa a.
  Vreman vre, toupre bilding lan sou fòm kat aster ki kanpe youn sou lòt, yon pye bwadchenn ak fèy an lò te grandi. Ak sou li te grandi gato, gato ak divès kalite pwodwi gastronomik. Se konsa an gonfle ak bèl.
  Veronica te rele ak admirasyon:
  - Sa bon! Ki pye bwa...
  Pyonye a souke tèt li epi yon gato parèt nan men l. Ti fi a pepi.
  - Eseye! Li bon gou!
  Veronica vale vyann dous gato a. Gou a te vrèman tèlman dou, bèl, tankou si yon lakòz efè tèmik ap fleri nan bouch la. Ak ki jan gwo li tout se.
  Veronica onètman admèt:
  - Mwen pa janm manje anyen pi bon!
  Pyonye a te souri, li te montre dan pèl li, li te reponn an kòlè:
  - Epi nan menm fason an, nan laj majorite, pi presizeman, lè nou vin adolesan, ipèdragon an devore. Sa a se jisteman trajedi a nan gwo pèp nou an!
  Veronica te di yon fason desizif, li te sere pwen li epi li te choute pye l 'nan lè a:
  - Mwen pral tire revanj sou dragon an! Mwen pare pou konbat li!
  Pyonye a kase dwèt men dwat li. Epi yon epe byen file parèt nan lè a. Gwo ak briyan. Kwen byen file, ak lam li boule tankou li te fèt ak zetwal.
  Veronica lonje men l. Nepe a antre pou kont li, e gèrye a peze l. Li te di ak eksitasyon:
  - Mwen pral goumen pou patri a... Avèk èd Bondye, pou byen pèp la!
  Pyonye a te reponn an kòlè, e li menm te emèt etensèl nan dan pèl li:
  - Pa gen bondye! Sa yo se tout prejije imen!
  Veronica fè yon gwo soupi.
  - Oh! Ankò... E isit la se wayòm san Bondye a...
  Ti fi a reponn kouray:
  Nou pa gen yon wayòm! Nou gen yon demokrasi! Sena a ak kongrè a gouvène, epi de konsil, yon ti gason ak yon ti fi, yo eli pou yon ane pa tout pèp la. - Pioneer frape soulye li nan vid la, tèlman yo te gen yon k ap sonnen. Lè sa a, li grawouye. - Kominis se pouvwa pèp la, epi se pa yon kil yon moun tankou Stalin!
  Veronica te dakò an pati:
  - Stalin vrèman pèmèt tèt li fè lwanj twòp! Li bezwen omwen yon ti kras plis modès!
  Pyonye a souke kravat wouj li a epi li rele, li leve men dwat li:
  - Pioneer toujou pare! Nou pral touye tout bèt!
  Veronica pa t 'kapab reziste mande:
  - E ki laj ou genyen?
  Ti fi a te souri epi li reponn politès:
  - Desanvennsenk!
  Veronica sifle epi li woule je l.
  -Ya?
  Ti fi a fè yon figi serye epi li di:
  Nou ap grandi trè dousman! Soti nan nesans rive nan absòpsyon pa dragon an, yon ti kras plis pase mil ane pase!
  Veronica rele, li bate sil nwa li yo:
  - Se jis tankou anfans etènèl! Tankou nan yon istwa fe!
  Pioneer te di:
  - Sa a se yon istwa fe, se sèlman yon sèl trè terib ... Si li pa t 'pou dragon an, nou ta jeneralman imòtèl epi yo pa ta konnen vyeyès!
  Veronica te di:
  - Kominis se wayòm jèn etènèl la!
  Ti fi a souke tèt an lò li epi li di:
  "Kounye a, tanpri, chante yon bagay pou nou!" Pou fè li plis plezi!
  Soti nan tout kote, timoun yo te kòmanse vole jiska Veronica. Ti gason, tifi, tout bèl, nan rad elegant. Apre sa, yo sonnen ak vwa ajan, tèlman bèl, ak bèl plezi.
  - Chante yon flè! pa wont! Ou se tou senpleman etonan!
  Epi Veronica te ateri sou chemen k ap deplase a, li t ap danse ansanm ak janm li grasye, li t ap chante ;
  Mwen se pitit fi patri limyè ak lanmou,
  Pi bèl ti fi Komsomol la...
  Malgre ke Fuhrer la bati yon evalyasyon sou san,
  Pafwa mwen santi mwen gòch!
  
  Isit la se yon syèk trè bèl nan Stalinis,
  Lè tout alantou klere ak klere...
  Yon nonm fyè louvri zèl li -
  Epi Abèl triyonfe, Kayen ale!
  
  Larisi se manman m
  Malgre ke pafwa mwen santi mwen gòch...
  Ak Komsomol la se yon sèl fanmi,
  Menm si pye atè yo ale sou chemen an sevè!
  
  Fachis apik atake Peyi a,
  Dwen kochon sa a, kòlè te fè dan l'...
  Yon napalm kòlè vide soti nan syèl la,
  Men, Bondye ak Stalin briyan la avèk nou!
  
  Larisi se Sovyetik Wouj la,
  Pisan gwo patri...
  Pou gremesi pwopaje grif li mesye,
  Nou pral definitivman viv anba kominis!
  
  Malgre ke gwo lagè a te kòmanse,
  Epi anpil san te koule...
  Isit la se yon gwo peyi k ap tòde,
  Soti nan dlo nan je, konflagrasyon ak gwo doulè!
  
  Men, mwen kwè ke nou pral reviv patri a,
  Epi nou pral leve drapo Sovyetik la anlè zetwal yo ...
  Anlè nou gen yon zanj cheriben ki gen zèl an lò,
  Gwo, klere Larisi!
  
  Sa a se peyi mwen
  Pa gen moun nan tout linivè a, li pi bèl...
  Menmsi pyès lajan Satan te vini kouri,
  Lafwa nou ap vin pi fò nan soufrans sa yo!
  
  Kòm Hitler te pwoklame tèt li te fè,
  Li te rive pran Lafrik nan yon fwa...
  Ki kote fachis gen anpil fòs
  Yon enfeksyon gaye sou Latè!
  
  Sa a se konbyen Führer la te kaptire anpil,
  Epi li pa menm mezire...
  Ala yon bann bandi kreye,
  Anwo yo, yon drapo wouj flote yon kochma!
  
  Fritz sa yo fò kounye a,
  Yo pa gen "Tigers", men tank yo pi mal ...
  Epi frape Adolf ak yon tirè pwofesyonèl nan je a -
  Bay Nazi yo pi fò bank!
  
  Sa nou pa ka fè, nou pral fè yon blag,
  Malgre ke ti fi pye atè nan frèt la ...
  Nou ap elve yon timoun trè fò,
  Ak yon woz wouj, bèl!
  
  Menm si lènmi an fè efò, kouri al Moskou,
  Men, ti fi yo te kanpe...
  Ann frape ak yon mitray ki soti nan yon kouto,
  Sòlda yo tire fanmi!
  
  Nou pral fè Larisi pi wo a tout moun,
  Yon peyi ki nan linivè Solèy la pi bèl...
  Epi pral gen yon siksè konvenk,
  Lafwa nou ap vin pi fò nan Otodòks!
  
  Epi kwè mò yo, nou pral resisite ti fi yo,
  Swa pa pouvwa Bondye, oswa flè syans...
  Nou pral konkeri vast yo nan linivè a,
  San tout reta, vye annwi!
  
  Nou pral kapab fè patri a fre,
  Se pou nou leve fòtèy Larisi anlè zetwal yo...
  Ou se Führer ki gen moustache,
  Ki sa ki imajine tèt li san fasèt yo nan sa ki mal kòm Mesi a!
  
  Nou pral fè patri a tankou yon jeyan,
  Kisa ki pral rive, tankou yon sèl monolit ...
  Ti fi a leve kanpe ansanm sou fil la,
  Apre yo tout, kavalye yo irézistibl nan batay!
  
  Sove gran patri a
  Lè sa a, w ap resevwa yon rekonpans nan men Kris la ...
  Pito Toupisan an kraze lagè a,
  Malgre ke pafwa ou gen al goumen kouraz!
  
  Nan ti bout tan, batay yo pral byento mouri,
  Batay yo ak pèt yo pral fini...
  Ak kavalye yo se gwo malfini,
  Depi depi nan nesans tout sòlda!
  
  
  
  
  
  PASYON ANPERÈ DIOLECTANUS
  Anperè Diolektan pa t demisyone, men li te rete sou fòtèy la e li te dirije gwo Anpi Women an. Li te jere non sèlman konsolide lavil Wòm, men yo defèt Parthia. Anplis de sa, Diolektan te gen yon pitit gason ki te eritye fòtèy la - ki te fonde dinasti Diolektan. Anperè a li menm ki te etabli Dominan an te viv pandan swasanndisenn ane, e li te kapab konplètman retabli estabilite ak reviv anpi a. Pitit gason l 'Octavian kontinye kou pwosperite ak ekspansyon. Bagay ki pi enpòtan an te ke anperè Konstantin pa t parèt e Krisyanis pa t vin tounen ideoloji leta ak relijyon.
  Epi sa a grav... Piti piti, relijyon Kris la te kòmanse bese ak febli. Ak nan lavil Wòm, paganism sibi kèk modènizasyon.
  Bondye prensipal la parèt - Chronus, ki te kreye tou de lòt bondye ak linivè.
  Anpi Women an devlope... Laj nwa yo pa janm vini. Ak syans devlope pi vit... E deja nan ane 1200 AD, depi nesans Kris la, ki natirèlman pa te selebre, men se te jou Solèy la, premye vòl moun nan lalin lan te fèt. Ak trant ane pita, anpi mondyal Wòm te kòmanse vole sou Mas.
  Oleg Rybachenko demenaje ale rete nan peryòd sa a nan yon machin tan, plis jisteman avèk èd nan yon grenad tan. Se te yon pase nivo altène. Kote sèlman Diolektan pa t pran retrèt anvan lè li. Epi yon nouvo dinasti bèl pouvwa te fonde.
  Men, li se sèlman 1230. Epi sou 1ye me, yon ekspedisyon senk veso sou Mas pral kòmanse.
  Tout planèt Latè a anba kontwòl Anpi Women an. Natirèlman, lòd ak pwosperite ap gouvènen. Epi tou lalwa women an domine. Ak lavil Wòm li menm se kapital la nan mond lan!
  Oleg Rybachenko - yon ti gason òdinè nan apeprè douz nan bout pantalon ak yon tors toutouni, mache nan lari yo nan vil la.
  Wòm sa a bèl anpil. Kèk lari nan vil sa a deja deplase, epi asfalt ap koule. Ti gason an Oleg souri. Esklavaj toujou egziste nan ansyen Wòm, e li ka byen fè erè pou yon jèn esklav.
  Monte nan vil la ak machin. Sèlman pa sou motè combustion entèn yo, men yo elektrik. Epi li pi pwòp ak pi pratik. Machin yo sitou teardrop ki gen fòm ak trè elegant. Koulè yo klere ak trè enpresyonan.
  Ti gason an Oleg ale nan tèt li ak sifle, jwi lè a fre ak gade nan kay wotè ak postè piblisite. Byen yon vil modèn ak gratsyèl kolosal. Se sèlman yo fòtman sanble ak palè epi yo bèl anpil. Multicolor ak gems atifisyèl.
  Oleg te pran li epi ak dwèt li nan pye l 'te kenbe yon mouch epi li pepi:
  - kominis, kominis,
  Jis moute pa desann!
  Youn nan machin ki t ap pase yo te tankou yon balèn ble. Ak yon gwo sous dlo soti nan tèt li. Ak djèt li yo klere ak dyaman. Li te sanble bèl. Yon ti fi kouri pase, nan yon tunik kout, ak pye atè. Timoun yo te jeneralman pye atè. Tan an cho, ak asfalt la se tankou glas epi li pa tache plant yo. Se vre, timoun pye atè se moun ki gen yon sitiyasyon sosyal ki ba. Pi rich yo mete sapat.
  Ti gason esklav nan bout pantalon kouri, ate ak miskilè, bale lari yo.
  Menmsi yo tèlman pwòp. Robo yo deja vizib.
  Esklavaj ap mouri nan lavil Wòm. Teknik deplase esklav yo. Gen anpil pòtrè Super-Anperè a, osi byen ke Diolektan ak pitit gason l 'Oktovin. Lèt la te kaptire anpil peyi, ki gen ladan Lachin.
  Oleg te grangou, li ale nan machin nan. Li kriye:
  - Ti gason esklav, ou dwe peye pou jwenn krèm glase!
  Oleg pran yon chervonets wayal epi lonje dwèt sou eskanè a!
  An repons, yon grin, ak yon ti ponyen pyès monnen an ajan chanje, ansanm ak krèm glase nan chokola.
  Oleg Rybachenko te kòmanse niche krèm glase a, epi li soufle bouch li, li di:
  - Bonjou peyi a! Ak ansyen lavil Wòm!
  Te gen solanèl nan lè a. Li te jis te anonse ke senk bato te lanse avèk siksè nan Mas. E ke nan kèk semèn yo pral vole.
  Oleg te manje krèm glase. Epi ak talon fè wonn li fè tèt di, li peze koub yo sou brik la. Li te yon ti kras koube, li pa t frajil, men li rezistan.
  Ti gason an fini krèm glase li epi li kontinye. Pou egzanp, ou ka gade dèyè bilding lan nan fòm lan nan yon kawòt ak petal aster. Epi an n jis di li enpresyonan.
  Kawòt yo plis yo se yon demi mil segondè. Gen reyèlman yon bagay yo wè isit la.
  Oleg vole leve, li vire platin nan lè a. Li te bèl anpil, epi youn nan medam yo, ki te sanble nan karant li, rele:
  - Vini jwenn mwen!
  Ti gason an kouri al jwenn li... Fanm lan te kòmanse carese pwatrin li ate, li te miskilè, li di:
  - Ala bèl ti gason ou ye, bèl, ak sousi ou nwa. Petèt ou ka niche pwent tete mwen an?
  Oleg te souri epi li reponn:
  - Mwen kapab! Men, pou sa ou gen yon pyès lò!
  Fanm nan fè tèt li.
  - Travay di ak lang ou epi w ap jwenn li!
  Epi li wete rad li. Tete l 'te gwo ak Fertile. Oleg bo l ', li te kòmanse niche pwent tete a ak lang li. Li se byen bèl, byenke fanm nan se yon ti jan fin vye granmoun pou yon ti gason. Malgre ke Oleg se deja anpil ane fin vye granmoun ke li te pèdi konte. Men, toujou yon ti gason etènèl.
  Pandan se tan, fanm nan santi l ', e menm kraze pèfeksyon gason. Epi ti gason an gwo anpil. Ak ki jan li te kòmanse leve dwat.
  Epi li te monte difisil...
  Jis lè sa a de polisye parèt epi yo rele byen fò:
  - Pa fè lanmou nan lari!
  Fanm lan voye yon moso lò bay Oleg epi li di:
  - Mari m 'ap rele m' sou selil la ijan! Men, nou pral rankontre ankò, nou pral definitivman rankontre!
  Oleg te souri. Konbyen milye fanm li te genyen. Epi tout moun te kontan. Anplis de sa, ki avantaj ou genyen lè ou te yon tigason deyò? Lòt fanm ki gen yon timoun santi yo pi gran epi yo vle peye lajan pou fè sèks. Ki se tou de benefisye ak trè plezan santi tankou yon jennès gason. Gen anpil moun ki pwobableman fè jalouzi pou li. Li trè bon lè fanm tire sou ou.
  Oke, ann wè super vil la. Pou egzanp, yon bilding ki gen mi dore epi ki sanble ak yon kouwòn. Ann jis di li trè fre. Oswa yon lòt estrikti ki sanble ak yon pye bwa Nwèl. Ak an menm tan an, gen anpil jwèt ak girland sou li, jis move gou. Ak tout bagay tèlman bèl ak enfòmatif.
  Ti gason an te pran vitès li yon ti kras, talon wonn li yo te klere.
  Oleg te gade kòm, pou egzanp, yo te bat yon esklav. Li te konplètman toutouni, ak ti gason yo nan pantalon yo te fwete soti nan tou de bò. Plizyè douzèn moun te jwi spektak yon esklav toutouni y ap bat ak yon fwèt. Kèk nan ti gason yo menm mete men yo nan pantalon yo. Epi li te jis ridikil.
  Oleg pran li, li chante:
  - Soufle, soufle, yon lòt souflèt, yon lòt souflèt, e kounye a,
  Yon ti fi toutouni fwete, epi yo ka kout pyen li nan bouch la!
  Wi, li te komik. Ti fi yo te bat yo ak bat sou do a, sou kote yo, ak talon pye yo fè. Epi li te sanble trè ekspresif ak fre.
  Oleg Rybachenko te santi yon batiman nan pantalon l 'ankò. Yon fanm nan trant li, byen bèl, fè siy li. Epi, lè ti gason an, ak misk ki trè relief, kouri moute, li jape:
  - Vini non, fè lanmou avèm!
  Oleg souke tèt... Fanm nan jete tunik li tounen epi li gaye janm mens li. Ti gason ki p'ap janm fini an san yo pa panse de fwa antre nan li, li te kòmanse travay. Dous jemi yo te tande.
  Oleg boumonnen:
  - Peye!
  Li jete l 'yon pyès lò ak yon pòtrè anperè a. Ti gason an te travay.
  Oleg, sepandan, te raple ki jan li te nan yon lekòl espesyal, te egzamine pa enfimyè, li te tankou yon memwa rete vivan.
  E menm pi klere lè li te lavil Wòm, men ak yon ti defo lè li te vin pi piti ak pi fèb. Sa a te yon lanfè nan yon avanti.
  Oleg Rybachenko kontinye ap monte. Li te vire ansanm ak chemen an epi li te mache nan yon gwo pye bwa fin vye granmoun. Pou rive nan dezyèm patiraj la nan yon fason kout, li te nesesè yo monte pi wo sou mòn lan, ak Lè sa a, gen awondi li, ale nan yon lòt chemen. Ti gason an te ap mache pou plis pase inèdtan. Fèm kote li te grandi a, li te rete yon esklav tout lavi l ', te vin byen piti. Li te byen vizib, men timoun nan moute desann san gade dèyè. Li pa janm gade konsa lè li te sou wout la. Li te renmen li pi byen nan fason sa a: pa gade epi yo pa panse sou sa a dezagreyab, menm terib, ki te kite dèyè l '.
  Zandolit yo dore sou wòch yo lis. Demwazèl yo te fè wonn sou zèb la. Sourit rale nan lonbraj pen ak pye bwa kaduk.
  "Nan jaden yo lajè pandan anpil jou mwen te anvi pami chwal yo, nan mitan mouton yo mwen te tann pou maten an, mwen te tonbe nan dòmi ak yon kabrit bò kote m '," pawòl sa yo nan chante yon bèje te vire nan memwa Oleg Rybachenko a. Li te tande li mil fwa nan kout lavi li san koulè. Apre sa, li te konnen yon koup plis chante ki sanble.
  Lestomak ti gason an, prèske toujou toumante pa grangou, te kalm nan lè sa a. Timoun nan abitye bliye manje lè pa te genyen. Sa li te manje nan maten an te byento vin tounen yon memwa byen lwen. Nou te oblije ale tout lajounen kou lannwit. Li te rive nan gadò mouton yo nan aswè, ti bebe a te sipoze retounen nan fèm nan nan maten.
  Zwazo t'ap chante alantou, solèy la ak van limyè karese cheve epè Oleg Rybachenko ak chalè. Silans pandan pifò nan maten an, ti gason esklav la te jwenn fòs pou chante enkoyerans. Nan son yo nan tristès, maladwaman trikote nan mo yo, kounye a li te jwenn konsolasyon. Piti piti, chante timoun nan te vin mwens tris. Te gen nòt lajwa nan li, natirèl nan moman sekirite ak lapè. Ti gason an te mache devan, li pa remake anyen. Yon Glade chaje ak bè, dlo fre bò kouran an ak kontantman an sekrè nan yon esklav - solitid t ap tann pou li.
  Nan touf yo nan franbwazye sovaj, timoun nan sispann. San yo pa sispann hum, li te kòmanse chwazi ak manje bè tounen. Pa gen anyen ki enkyete l kounye a. Twa ane de sa, kòm yon ti bebe, li te jwenn kote sa a plen ak anpil plezi gou.
  Bè mi atire koulè nwa. Yo pa t 'gran, epi touf yo te dans. Yo te pwoteje fwi yo ak pikan byen file. Timoun nan te eseye pa grate tèt li. Li rale yon bè apre lòt nan yon nwaj vèt pike. Franbwazye fonn sou lang lan. Li koule ji tounen nan bouch la. Ranpli twou nen mwen ak yon sant dous.
  Ti gason an te deplase soti nan yon ti touf bwa nan yon lòt. Menm lè a, li te santi son yo diferan nan ensèk sispann. Men vit fò yon moun, kraze nan ti touf bwa a, te pwan li. Yon paw gason lou pran timoun nan nan kou a, epi lòt la sere bouch li ak doulè. Men sevè rale Oleg Rybachenko. Li te santi doulè nan anpil grafouyen li te resevwa. Vye tunik la fann.
  Kò ti gason an te imedyatman dèyè yon ti touf bwa. Yon fòs etranje te pote l san pitye nan touf pikan.
  De je wouj, ki byen fon yo fouye nan figi kaptif la pè anpil. Li te sanble ak jenn ti kabrit la ke yo te rete soti nan yon bab wouj. Lèv epè nonm lan peze ansanm byen sere. Figi a te vin pi terib. Li te sanble ak yon mons vanyan sòlda, pran sant lafimen, swe ak vyann boule. Sou yon chemiz jòn-gri li te mete yon kokiy kwi ki graj ak plak kòn koud sou. Yon nepe lou te pandye nan senti li. "Vòlè!" jenn ti kabrit la te pè. "Sa yo se vòlè!" Kè li te pete.
  "Genn, Roman," gro bab moun nan yon vwa ki ba. - Vini non mesye! Pi vit, nan non zèklè Perun an! Deplase!
  - Ki jan yo trape yon lapen. Ou konnen, chasè!
  - Mwen te konnen nou ta gen chans. Te gen siy sa yo, bon yo, - te ajoute yon lòt, vwa rau. - Saw koki tòti...
  Je timoun ki kwense a te bat. Timoun nan remake twa lòt bandi. De nan yo pwoche, yo fè wout yo nan touf raje. Yo te pote flechèt sou zepòl yo. Ti gason an te konprann - de sa yo t'ap tann li nan zèb la. Si li te rive chape anba anbreyaj bab wouj la, yo ta sispann chape anba a san anpil efò. Twazyèm lan te kanpe sou bò dwat bandi a peze Oleg Rybachenko. Nan men l 'te gen yon banza ak yon pè flèch. Pa aparans tèribl nan moun ki te sezi l 'ak diskou a enkonpreyansib, ti gason an devine ke li pa te nan mitan sijè yo nan kretyen Bizant.
  - Barber! li te eseye bougonnen nan laterè.
  Jenn ti kabrit la te tande anpil istwa terib nan men gadò mouton yo sou moun ki te soti lòtbò Danube pou vòlè ak touye. Yo te di ke, tonbe nan yon kòlè, yo tounen chen mawon e yo ka menm mache anba dlo. Yo te di tou ke barbares yo kapab tounen koulèv epi rale nenpòt kote. Toujou toudenkou nan atak, visye pou bèt, sovaj yo nan lejand bèje pa padonnen anyen epi yo pa kite pèsonn vivan. Oleg Rybachenko te tande tou ke moun sovaj bwè san kretyen yo epi yo touye ti bebe. Laterè fou te sezi ti gason an imedyatman, le pli vit ke li reyalize nan men ki moun li te. "Sove m, Seyè!" - flache nan tèt timoun nan. Kwa an bwa sou pwatrin lan te sipoze akonpli objektif li: pwoteje kont pwoblèm. Ki jan li ta ka otreman?
  "Women," jen blan an ri, bese javlo l 'yo.
  "Li trè pathetic," fè remake yon lòt vanyan sòlda, ki gen tanp yo te kouvri ak pigtails blond. - Tankou yon sourit. Li jis pa grin.
  "Wi, bouch li sere," te di yon jèn barbare ak yon zanno an ajan. - Mwen ta renmen wè kijan ou fè griyen ak bouch ou fèmen.
  - Gade, li pa t 'fè li - yon nonm vanyan.
  - Byen snotty. Pa anfòm nenpòt kote.
  Oleg Rybachenko entèwonp memwa l 'yo. Fanm nan, li te fè eksperyans plizyè orgasm fò, te vin fatige ak tonbe nan dòmi.
  Ti gason an te pran valiz pyès monnen an lò nan men li epi li te deplase. Atitid li te amelyore... Kounye a li te oblije avanse yon ti kras nan tan.
  Yon lòt santèn ane pase nan 1330... Limanite deja etabli nan sistèm solè a. Ak veso yo te deja rive nan vitès limyè a epi yo ap eseye eksplore sistèm zetwal yo.
  Wòm te grandi nan yon metwopòl kolosal. Epi gen dè milyon de avyon nan syèl la.
  Oleg Rybachenko kouri desann nan lari a ak wè tralye ti gason ak tifi kouri sou li soti anwo.
  Bilding yo alantou yo menm pi gwo ak pi gran. Ak tout bagay tèlman bèl.
  Oleg Rybachenko san pwoblèm mwen tap chante;
  Nou se chevalye - nepe ak dife,
  Ann dechire yo tout tankou bèt!
  Nou pral bay yon fakti - yon amann te monte,
  Pa vin chevalye jako nou an!
  
  Nou pral vin fre tankou malfini
  Ann bale plizyè move lespri an menm tan!
  Konnen pitit gason fre nou yo nan patri a,
  Nou voye defi nou an pou letènite!
  
  Ala bèl lagè a anraje
  Nan ki pèp boule...
  Satan soti nan mond lan pou nou,
  Dèyè l' baton fachis freaks!
  
  Nou pral bay ti fi yo difisil nan figi yo,
  Nou pral kraze Nazi yo tankou yon branch...
  Lè sa a, sòlda nou an ap vin mèt,
  Kite roz yo nan Me fleri bèl!
  
  Reyalize, nou kapab konnen anpil,
  Leve pouvwa ou pi wo pase zetwal yo...
  Se konsa, gwo gèrye a goumen ak oze,
  Nou pral fè tonm menasan!
  
  Gade, pral gen yon gèrye lè sa a,
  Tout bagay se nouvo ak tankou erab ...
  E mwen kwè ke pwoblèm ap pase nou nan batay,
  Vin yon chevalye, yon konbatan expérimentés!
  
  Isit la, ak yon kou pwisan, li koupe tout yon rejiman,
  Epi avè l, de rejiman yo te tranpe ...
  Ak Führer dragon an pou move a mouri,
  Epi nou se mil bèl pouvwa ak zetwal yo!
  
  Isit la Kaiser kite yon dlo nan laperèz,
  Mwen priye pou mizèrikòd ou!
  Nou gen anpil fòs vyolan,
  Nou pral nan rad konplè!
  
  Lè nou antre nan Bèlen sa a ak twa koulè,
  Epi Tsar Nicholas vin Bondye,
  Pèp la pral deside chemen an nan infini fòs,
  Pa jije monak la tèlman sevè!
  
  Lè sa a, pwoblèm nan patri a p ap peri,
  Grandè pral solèy la...
  Horde sa ki mal Kaiser la pral dispèse,
  Kite kè a bat nan lang!
  
  Avèk yon bèl ti fi, nou pi popilè pase,
  Atravè espas Larisi nou an!
  Epi sa pral bon pou nou ak fanmi an ansanm,
  Mwen kwè ke bonè ap vini byento!
  
  NOUVO KAYÈ BOBBY FISCHER
  Bobby Fischer te dakò ak yon revanch ak Boris Spassky. Ak Ameriken yo te kapab, kòm yon eksepsyon, kraze nan tire revanj sa a, men dapre ansyen règ yo. Men, fon an pwi te wo - yon dosye nan istwa a nan echèk. Epi match la te dewoule Ozetazini. Boris Spassky anvan match sa a jere yo vin chanpyon Sovyetik la. Epi monte klasman yo ankò. Epi kounye a Bobby Fischer goumen ankò. Ak sa a se trè enteresan.
  Bobby Fischer te fè premye mouvman li ak D-de, D-kat pion an. Apre sa, li aplike kado a, byen vit pran yon avantaj ak genyen. Nan dezyèm jwèt la, Spassky te bay E-de, E-kat. Fischer, soti nan abitid, te jwe defans la Sicilian, ak isit la sipriz la se varyasyon dragon an. Précédemment, tankou yon varyant pa te rankontre nan pratik Fischer a. Se konsa, Bobby te devlope yon atak fò kont wa Spassky epi li te konplete pwoblèm nan ak mat.
  Ak nan twazyèm jwèt la, ankò, yon sipriz - Fischer tounen nan E-de - E-kat. Spassky te aksepte defi a epi li te ale pou varyasyon an louvri epi li te vin anba yon atak devastatè. Aparamman, li pa t 'atann ladrès sa yo nan men Fischer. Ak nan jwèt la liy, Spassky tèt li te jwe D-de, D-kat. Ki Fischer te itilize defans Endyen wa a, ak klèman jwenn yon amelyorasyon. Epi li bat Spassky ankò. Ak nan senkyèm jwèt la, Fischer san atann te chwazi ouvèti Reti a. Spassky evidamman pa t 'atann sa a. Apre sa, li te resevwa byen vit yon difisil, ak Lè sa a, konplètman pèdi pozisyon.
  Nan sizyèm jwèt la, Spassky jete ankò: E-de, E-kat. Pou sa, Fischer te pran vèsyon an Chelyabinsk nan Sicilian, ki tou te tounen yon sipriz ak enflije yon defèt sou Spassky. Ak nan setyèm lan, Fischer tounen nan E-de - E-kat. Ak sou variante a louvri li te pran ak aplike Gambit wa a. E se te yon desizyon difisil. Spassky ankò tonbe anba yon atak devastatè ak pèdi ... Ak Fischer nan wityèm ankò te chwazi Variant dragon an, ak ki jan li ta mete presyon sou advèsè a. Epi ankò atak ma.
  Spassky pa t 'kapab kontwole nè l' ankò epi li te simonte pa endiferans.
  Fischer kraze l 'ak yon nòt nan trèz - zewo, yon rekò absoli pou alimèt chanpyona mondyal la. Ak mete ajou nòt ELO dosye li.
  Tankou yon batay kraze ak kokenn rive.
  Koulye a, Bobby Fischer te genyen anpil konfyans nan tèt li ke li pa t 'kouri lwen Anatoly Karpov. Apre sa, li aksepte defi a - yo jwe yon match ak dis viktwa.
  Konfwontasyon ant Anatoly Karpov ak Bobby Fischer te kòmanse. Yon konfwontasyon rekò ant de pèsonalite nan istwa echèk la, ki pa janm rive anvan.
  Fischer te konsidere kòm favori klè nan premye match la. Defèt anvan li nan Boris Spassky te tou senpleman etonan.
  Men, Karpov se pi piti ak mantalman pi estab.
  Sepandan, tout bagay se relatif. Fischer nan jwèt la trè premye, jwe blan, sezi. Mwen aplike Sokolsky ouvèti a, ki konsidere kòm pa byen kòrèk. Men, faktè sipriz ak eksitasyon Karpov kòmanse te jwe yon wòl. Ak Bobby Fischer jere yo jwenn avantaj la, ki te pran fòm nan yon atak espektakilè.
  Nan dezyèm jwèt la, Karpov te deja abandone mouvman E-de, E-kat la epi li te deplase C-pyon an pi devan ... Fischer reponn E-5, epi li ale pou jwe moso. Karpov te toujou nève epi li te antre nan gwo pwoblèm tan epi li te anba gwo atak nan men Fischer epi li te pèdi ankò. Nan twazyèm jwèt la, Bobby tounen nan E-de, E-kat. Karpov te chwazi opsyon ki louvri. Aparamman pè pou Sicilians yo. Men li pa t reyisi. Fischer ankò jwenn yon fason pou file batay la epi li te resevwa yon atak fò sou wa a. Epi li te genyen ankò...
  Anatoly Karpov te evidamman ale twò lwen... Men, nan pwochen jwèt la Karpov te jwe E-de, E-kat... Fischer te jwe defans la Sicilian ak varyasyon li pi renmen nan Naidrof la.
  Anatoly Karpov te vin anba atak, men li te toujou dezespereman defann tèt li, li te jere repouse ofansif la, ak anpil difikilte pou sove jwèt la san yon pion.
  Nan senkyèm jwèt la, Fischer te jwe tou C-de ak C-kat, nan style Karpov la. Lit la te byen file, men Karpov te fè yon erè nan yon gwo pwoblèm e li te jwenn yon konpayon ...
  Nan reyinyon an sizyèm, Anatoly Evgenievich jere fè yon tiraj ankò, men pèdi pa E-de, E-kat nan reyinyon an setyèm. Nòt la te senk-niil, ki te sanble yo endike siperyorite a akablan nan Bobby Fischer. Li ta dwe remake ke Filipin yo te enkyete ke match chanpyona mondyal la ta twò kout. Men, apati setyèm reyinyon an, Karpov te reziste pi plis ak plis fè tèt di. Uit tiraj te swiv. Jiskaske Fischer te itilize yon ranfòsman enpòtan nan Sicilian, li pa t 'kraze nan Anatoly Karpov ... Nòt la te vin sis - zewo ... Men, Karpov te kenbe. Epi finalman, jwe nwa, Anatoly Evgenievich finalman kraze nòt la. Fischer, énervé pa gwo kantite trase, ale twò lwen, sakrifye twòp nan atak, epi, nan kou, Karpov jere yo glise deyò epi yo rete ak yon avantaj materyèl akablan. Men, Lè sa a, Bobby te genyen vennwityèm, trantyèm, trant-dezyèm ak trant-katriyèm seri yo fini match la ak yon nòt nan dis-yon an favè li. Nan premye match la, Anatoly Karpov te bat ak yon nòt devastatè.
  Apre match sa a, Bobby Fischer te retounen nan tounwa. Li te jwe yo ak anpil siksè. Nan youn nan yo, li menm kraze rekò Alekhine a, kraze lwen dezyèm plas pa sis pwen edmi.
  Fischer tou te jwe yon match ak Tal, epi li te kraze ak yon nòt sèk nan uit - zewo. Pran revanj pou pèdi chanpyona kandida yo.
  Men, Anatoly Karpov tou te jwe byen nan tounwa. Apre sa, li te kapab ale atravè tout sik la ankò, genyen alimèt ak rive nan Fischer. Yon fwa ankò, Bobby Fischer se pi renmen an parye.
  Men, fwa sa a, Fischer te oblije fè fas ak plis rezistans nan men Anatoly Evgenievich. Match la te dire karant-yon jwèt, Fischer te genyen dis, Karpov twa - ak tout twa kont dragon an, ki Bobby te jwe pou nwa.
  Se konsa, Anatoly Karpov koupe dragon an, epi li montre ke Fischer ka e yo ta dwe goumen.
  Fischer te jwe ankò. Li te patisipe nan Olympiad la epi an 1980 te kapab kraze rekò Keres 'nan genyen tout katòz jwèt sou premye tablo a.
  An 1981, yon nouvo match ak Karpov te fèt. Fwa sa a, Fischer jere pou pou genyen ak yon nòt nan dis - kat. Ak match la te dire karant-uit jwèt.
  Ak nan 1984 te gen yon match ankò. Epi fwa sa a sitiyasyon an te tèlman difisil. Fischer te deja nan karant li. Men, li toujou koupe tout moun epi li te genyen san efò. Ak Anatoly Karpov rive nan pik li. Se konsa batay feròs la te kòmanse...
  Okòmansman, Fischer te pran devan. Li te vin kat zewo. Lè sa a, Fischer te genyen yon pwen, Lè sa a, ankò Karpov. Lè sa a, te gen Fischer, ak karant-uit jwèt pase, ki te swiv pa yon ti repo nan twa mwa. Limit la te chwazi pou premye fwa. Ak nòt la se sis-de pou Bobby Fischer. Apre match la rekòmanse. Karpov te genyen karant-nevyèm jwèt la. Apre sa, li te pèdi senkant-dezyèm lan ak senkant-twazyèm lan. Ak Bobby te genyen senkant-sizyèm jwèt la, fè nòt la nèf-twa, men malonnèt malonnèt nan senkant-setyèm lan. Apre sa, li te pèdi ak blan ak swasant-dezyèm, pèdi swasant-sèt nan nwa. Ak pèdi nan swasanndizyèm lan, e menm blan. Nòt la te uit nèf... Apre yon seri nul ak viktwa Fischer nan swasanndizwityèm jwèt la, match ki pi long nan istwa echèk la te fini.
  Lè sa a, kesyon an te leve soti nan anilasyon an nan jwèt la san yon limit. Se konsa, anpil te vle li.
  Men jiskaprezan FIDE sèlman deside redwi limit la nan trant-sis jwèt.
  Karpov te deja genyen yon fwa nan yon match Garry Kasparov. Li te genyen ak yon nòt nan kat - zewo. Men, dezyèm match la te tounen plis fè tèt di.
  Karpov okòmansman te pran plon an - de - zewo, men li te twonpe nan onzyèm jwèt la, Lè sa a, te pèdi jwèt la sèzyèm, epi apre li te genyen jwèt la diznevyèm, Kasparov te pran devan. Men, genyen nan ven-dezyèm lan, Karpov egalize. Epi li te genyen vennkatriyèm lan ak blan, li te genyen dwa a yon nouvo senkyèm match ak Bobby Fischer.
  An 1987, yon nouvo match kont Bobby Fischer, ki se prèske karant-senk ane fin vye granmoun. Men, Bobby pa fimen, pa bwè, fè espò epi li toujou nan fòm fizik. Li se deja yon chanpyon mondyal sis fwa, sèlman Lasker te plis miltip.
  Batay la senkyèm ak Karpov se yon batay super. Bobby Fischer pare kòm toujou, men dènye match la te montre siperyorite li pa akablan...
  Batay la te kontinye nan yon batay difisil. Apre vennkat jwèt, nòt la te kat - kat, Lè sa a, nan vennsetyèm jwèt la, Anatoly Karpov te pran devan pou premye fwa nan jwèt la ak Fischer. Li te sanble ke yon sansasyon te sou rive, men ... Fischer te genyen kat nan pwochen senk batay yo ... Ak nòt la te vin uit - senk an favè li ... Lè sa a, kat plis trase ak limit la te fin itilize. Match nan senkyèm nan konfwontasyon ki pi sezon nan mond lan nan echèk nan listwa. Ak Bobby Fischer, tankou Emmanuel Lasker, te vin yon chanpyon mondyal sèt fwa. Men, tout bagay ale nan sik. Garry Kasparov, yon jèn jwè echèk trè pwomèt, te antre nan politik. Wi, perestroika, multi-party system. Garry Kimovich pa t 'gen tan yo vin chanpyon mondyal, e depi ou pa premye a, echèk se pa enteresan tankou politik, epi yo pa t' jwe nan alimèt kandida yo. Ak Anatoly Karpov san atann pèdi nan jèn Vishy Anand la. Oke, konbyen lajan ou ka vrèman genyen tout match yo. Anplis, Endyen an jere yo ranmase kle nan defans Caro-Kann, ki difisil pou kraze menm pou Bobby Fischer.
  Epi kounyeya, asye a ak dife a te reyini ansanm nan batay. Diferans laj ant de jwè echèk yo se vennsenkan. Bobby Fischer toujou gwo ak fò ak jèn Anand an 1990. Yon match difisil pou di omwen.
  Vishy Anand se nan kou trè talan, men li manke estabilite. Apre uit nul, li te genyen nevyèm jwèt la, men dizyèm lan te pèdi konpozisyon li lè li te bite sou yon nouvote ouvèti. Lè sa a, li te pèdi nan onzyèm lan. Apre sa, li tonbe anba priz la sere nan Fischer nan tranch nan douzyèm. Mwen soufle l nan trèzyèm lan. Pèdi nan Vishy malgre avantaj nan ouvèti a ak katòzyèm jwèt la, rate chans yo nan kenz ak pèdi sèzyèm lan. Mwen rate chans mwen nan disetyèm lan ak pèdi dizwityèm lan ... Lè sa a, jwèt la ventyèm. Venntwazyèm ak vennkatriyèm lan te fini match la. Bobby bat Lasker epi li te genyen pa yon nòt de dis a yon sèl. Ak Bobby Fischer se toujou yon chanpyon. An 1993, match li ak Short te pran plas, li te genyen kont Karpov la. Malgre ke Bobby Fischer te gen senkant ane, li te nan fòm. Ki jan li frape Kout. Apre kenz jwèt, nòt la te uit - zewo an favè Fischer. Men, Short tranpe nòt la nan sèzyèm tranch la. Men, apre sa li te pèdi vennyèm ak venntwazyèm jwèt yo.
  Epi tou li fini dis - yon sèl. Lè sa a, Bobby Fischer te jwe yon match an 1996. Gatta Kamsky te deja goumen avè l '. Jwè echèk sa a te plis pase trant ane pi piti pase Fischer. Ak trè obstiné. Anpil te vle yon match difisil. Men, nan premye, Bobby Fischer konfyans te pran devan pa senk pwen. Nòt la te vin sis youn. Men, Lè sa a, Gatta Kamsky te montre bon kalite batay. Pa gen yon sèl jwèt nan match yo te dire mwens pase karant mouvman.
  Nòt la te sèt - twa apre vennkat jwèt ... Lè sa a, yon seri de dis trase. Ak Gatta Kamsky te genyen ankò, men nan jwèt la trant-sizyèm, Bobby Fischer te pran devan. Bobby Fischer genyen ankò... Ak nan 1999, yon lòt match ak Vladimir Kramnik - yon diferans nan trant-de ane - sa a se yon gwo diferans. Ak Bobby Fischer deja gen senkant-sis ane. Li deja gen vennsèt sou fòtèy la, e li pral kraze rekò Lasker. Ak nan sa a. Plis
  Yon chanpyon mondyal dis fwa - sa a pa janm rive anvan nan istwa a nan echèk.
  Bobby Fischer, nan kou, se yon jwè echèk ki gen laj, men li te jere yo jwenn limit la nan trant-sis jwèt anile apre tout. E sa te deja fè nouvo Prezidan FIDE Kirsan. Men, sa ki ... Pral gen yon bagay trè enteresan.
  Anplis, match sa a pral prèske dènye a, sèlman yon tire revanj si Vladimir Kramnik genyen, ak Lè sa a, sistèm nan knockout pral ale pi lwen.
  Se konsa match la te kòmanse... Epi depi nan konmansman an, yon sipriz - ki te dirije pa Vladimir Kramnik. Apre kenz jwèt nòt la te de - zewo an favè Vladimir Kramnik. Men, Lè sa a, Fischer te genyen twa jwèt nan yon ranje epi li te pran devan. Men, Vladimir te goumen anpil. Epi li te rive egalize skò a nan vennyèm match la... Lè sa a, yon seri nul te lonje... Jiskaske Bobby Fischer te genyen nan karanndezyèm match la... Nan karannyèm lan, Vladimir Kramnik selebre viktwa li. , ak nan karant-wityèm lan ankò, Bobby Fischer.
  Nòt la te kat - senk an favè Bobby Fischer apre yo te anonse yon ti repo nan twa mwa. Jwè echèk yo t ap repoze. Bobby Fischer te toujou pi renmen an. Match la rekòmanse. Premye match yo te fini nan yon match nul. Se sèlman nan swasant-setyèm jwèt la Kramnik finalman genyen. Nòt la te vin senk - senk. Lè sa a, nan swasanndisèt, Kramnik bat Fischer ankò epi li te pran devan. Men, Bobby egalize nòt la nan katrevendiszyèm reyinyon an epi li te vin - sis - sis. Match sa a te ankò ranvwaye pou twa mwa, ki se deja yon dosye. Bobby Fischer te note: sa a se batay ki pi fè tèt di mwen.
  Isit la se match chanpyona mondyal la, ki rekòmanse twa mwa apre. Yon lòt seri trase. Nan match 120, Bobby Fischer finalman te genyen... Nan match 135, Vladimir Kramnik egalize. Apre sankarannkat match, nòt la te sèt-sèt. Apre sa, jwèt la kontinye ankò apre yon ti repo twa mwa. Lè sa a, yon lòt match, jiska san katrevendisyèm jwèt. Ak nòt la te sèlman uit - uit. Lè sa a, ankò yon ti repo nan twa mwa. Epi ankò jwèt la ... Apre de san karant jwèt, nòt la te vin: nèf-nèf.
  Isit la te vini batay la feròs jouk premye viktwa. Apre yon lòt twa mwa nan lakou. Se konsa yo te jwe... Yon seri trase. Ak isit la se pakèt de san katrevennwityèm lan. Bobby Fischer te jwe Blan epi li te retounen nan E-wi, E-kat. Ak Kramnik te aksepte defi a. Epi te chwazi defans la Sicilian.
  Se te yon batay brital nan pwen an nan aniilasyon total. Tankou yon echanj brital nan kou swiv. Men, nan li an kòlè, ak touye moun nan figi. Okòmansman, Blan te gen avantaj, men answit Nwa te sezi inisyativ la, e te gen yon viktwa retentissant. Epi finalman, Vladimir Kramnik te genyen, ejemoni Bobby Fischer te fini. Epi li te jis gwo!
  Epi Bobby Fischer te kraze dosye Lasker.
  Epi pa te gen tan pou jwe yon revanch. Ka a te antre nan yon sistèm knockout. Wi, ak Bobby Fischer se deja yon bon bout tan, epi li pa vle jwe ankò. Malgre ke li patisipe nan tounwa.
  Fischer te genyen yon koup tounwa... Epi kite jwe.
  Garry Kasparov te patisipe nan eleksyon prezidansyèl yo nan Larisi nan ane 2000 ak 2004. Ak nan 2008 li pa t 'pase enskripsyon an. Apre sa, li te deplase nan opozisyon difisil ak Vladimir Putin. Vladimir Kramnik te chanpyon mondyal la pou kèk tan, men li te pèdi match la devan Vishy Anand.
  Lè sa a, te vin rèy Carleson. An 2010, Bobby Fischer ak Anatoly Karpov te jwe yon lòt match. Fwa sa a ak yon kontwòl tan ki pi kout: yon demi èdtan pou chak jwèt. Apre vennkat match, yo te anrejistre yon match nul.
  Se konsa, te fini sezon batay yo nan jwèt... Fischer te mouri byento... Se konsa, li te rete yon lejand nan mond lan nan echèk. Garry Kasparov te emigre nan Etazini. Men, nan 2022, Vladimir Vladimirovich Putin te mouri san atann ak Garry Kasparov tounen.
  Nan Larisi, nouvo evènman, chanjman, ak anpil diferan faktè... Mikhail Mishustin lage Navalny nan koloni an, e li te anonse yon kou nan direksyon pou amelyore relasyon ak Etazini yo...
  Epi tou li te tounen trè enteresan. Finalman, Lukashenka te kite tou. Epi Wladimir Klitschko te kraze dosye Foreman. Epi se te yon reyalizasyon, jis super.
  Nan Larisi, kèk amannman nan konstitisyon an te adopte, ki te fè li pi ouvè a mond lan. Deja nan fineray Vladimir Putin, Biden ak Mishustin te rankontre epi yo te dakò ke Larisi ak Etazini ta vin patnè zanmitay, e petèt alye. Lè sa a, yo te pwomèt yo kenbe yon somè ak pòt louvri. Mond lan te vin pi plis ak plis ki estab ak pi bon. Lanmò Vladimir Putin te resevwa pozitivman pa anpil moun. Wi, ak nan Larisi, moun yo te kontan - yo finalman jwenn libète.
  Vladimir Zhirinovsky, ankò k ap patisipe nan kous prezidansyèl la, te note:
  Epòk la mouri, viv epòk la!
  Alexander Lukashenko kouri met deyò nan peyi Lachin... Men Kolka rete nan Larisi. Mond lan ap chanje pou pi bon.
  
  KOMINIS YO PA BEZWEN ZYUGANOV
  Nan eleksyon prezidansyèl 1996 yo nan Larisi, Yeltsin te kolekte plis vòt nan premye tou an. Epi Jeneral Lebed, ki te pran twazyèm plas, te ale bò kote prezidan an. Pozisyon kominis yo te vin san espwa. Ak omwen li te tounen soti pou kat ane yo te pèdi pouvwa. Nan pati ki pi enpòtan nan prezidansyèl la. Men, yon kominis entelijan nan gad Zyuganov te deside ke Gennady Andreevich li menm te jis yon pion medyok ki te vle di ti kras nan pati a. Ak kounye a li jis jwenn nan chemen an.
  Ak 1ye jiyè 1996, Gennady Zyuganov te mouri nan yon eksplozyon bonm. Epi li chanje anpil. An patikilye, dapre lalwa, kanpay eleksyon an te kòmanse nan yon nouvo fason, e li te sipoze pran plas nan kat mwa. Epi li te nesesè yo kolekte deja yon demi milyon siyati. Se konsa, tout bagay ale plen sèk ankò.
  Ak dat eleksyon yo te dwe anonse pa Konsèy la nan Federasyon yo. Ak nan kou jouk nan fen mwa oktòb la.
  Sikofan Yeltsin yo te eseye deklare viktwa l 'sou baz rezilta yo nan premye tou an tou, men yo echwe.
  Okontrè, Konsèy Federasyon yo te anonse 29 oktòb 1996 kòm dat pou nouvo eleksyon prezidansyèl yo. Se konsa, sitiyasyon an trè agrave. Natirèlman, Vladimir Zhirinovsky ak Grigory Yavlinsky te anonse dezi yo pou yo goumen ankò. Natirèlman, ta dwe genyen tou yon kandida nan men Kominis yo, men kiyès? Yon lit entèn te vini. Genyen tou pwoblèm ak Yeltsin - sante li echwe epi li te gen yon katriyèm atak kè. Men, elit la klèman pa t 'vle pouse Alexander Lebed. Li pa sèten ke nouvo diktatè a pral jere. Petèt kòmanse chire fil ki konekte yo.
  Alexander Lebed deja nan biwo ... Se konsa, sitiyasyon an. Se vre, kominis yo nominasyon Valentin Kuptsov. Pa chwa ki pi bon: menm ki pi gran pase Zyuganov, men omwen pa chòv. Epi avè l 'pouvwa frape nan Pati Kominis la. Rutskoi te ale nan pòs la nan gouvènè nan rejyon an Kursk. Tout lòd pa lòd. Konfwontasyon ant kominis yo ak pati sou pouvwa a te kontinye. Se sèlman Yeltsin ki deja mwatye mouri. Ak Pati Kominis la chanje chwal la. Shilov te ranplase pa Mylov. E toujou, tou de lidè kominis yo pa t gen karismatik epi yo pa t gen yon nonm ki gen anpil tan.
  Men, Vladimir Zhirinovsky, apre yon pèfòmans san siksè, te resevwa yon dezyèm chans. E sa te ankouraje l anpil. Apre sa, li te kòmanse reprimande Yeltsin pi plis aktivman.
  Ak lèt la toujou ale nan eleksyon nouvo. Dezyèm tou kanpay elektoral la kòmanse.
  Valentin Kuptsov se pa egzakteman karismatik, men dèyè l 'se pouvwa a nan pati gòch yo. Epi li byen vit kolekte siyati yo. Yavlinsky, li te resevwa katriyèm plas, vle plis. Ak Vladimir Zhirinovsky se kòlè.
  Anplis, rezon ki fè yo jwenn. Chechens yo te pran aspè vil Grozny ak Lebed te siyen yon rann wont. Ak akò sa yo se yon rezon ekselan pou Zhirinovsky trape sou.
  Vladimir Bryntsalov pa te ale nan biwo vòt yo, aparamman li te gen ase t'ap nonmen non ak popilarite. Ak Vladimir Zhirinovsky te kòmanse voye jete chwal ankò, ak atansyon medya yo te kòmanse chanje sou li. Lè sa a, Vladimir Volfovich te refize anrejistreman tou, deklare siyati yo te fo. Epi tou byen yon eskandal.
  Vladimir Zhirinovsky te ale nan ogmantasyon ... Li te deplase tankou yon tig deklannche. Ak eskandal swiv eskandal... Kòm yon rezilta, Valentin Kuptsov te ale nan lonbraj yo, ak pwopagann fè espre redwi eleksyon yo nan yon konfwontasyon ant Vladimir Zhirinovsky ak Boris Yeltsin. Se konsa, li te sanble ak tout moun tou de plis pwofitab ak pi an sekirite. Anplis, Vladimir Volfovich te dekri kòm dezyèm Hitler a ak yon gwo menas nan Lwès la. Epi sa a dwe di seryezman.
  Isit la se tankou yon epouvantay pou pran epi itilize pou pwòp rezon ou. Ak Valentina Kuptsova ta dwe inyore otank posib. Sa a te tankou yon taktik atizan konn fè nan Boris Eltsin. Plis jisteman, ekip la nan Boris Eltsin.
  Ak Vladimir Zhirinovsky, jwe ansanm ak piblik la, konpare tèt li ak Hitler. Remake ke Hitler pa t 'menm gen yon edikasyon segondè, ak Vladimir Zhirinovsky gradye nan Inivèsite Leta Moskou ak yon diplòm wouj. Li se tankou yon ewo, Vladimir Volfovich. Anplis, si Hitler, pa gen okenn edikasyon segondè, konkeri tout Ewòp nan yon mwa ak yon mwatye, Lè sa a, li Zhirinovsky pral pran lemonn antye nan twa mwa, ak tout pèp yo sou Latè a pral travay pou Larisi!
  Tankou yon enpilsyon militan, nan kou, atire, epi an menm tan an pè.
  Vladimir Zhirinovsky te fè raj ak pi plis ak plis ...
  Ak plezi li te jwe wòl yon epouvantay, ak diverge pi plis ak plis. Ak Rating nan Vladimir Volfovich te grandi pa franchi ak limit. Anpil te renmen militans li, sitou jèn moun. Ak yon souke tèribl nan pwen.
  Epi Yeltsin te pran medikaman ... Epi li raman parèt an piblik, e li te klè ke li te difisil pou li deplase.
  Te gen lòt kandida prezidansyèl - pa tèlman enpòtan. Yo pa t jwe yon wòl. Shakum, Vlasov, Fedorov pa t 'ale nan biwo vòt yo. Tuleev te resevwa pòs Minis Afè CIS, epi tou li pa t patisipe nan eleksyon yo. Olye pou yo Tuleev, Pyotr Romanov te vin yon selèdè pou kominis yo. Epi sa a tou trè grav.
  Gen kèk Demokrat ki te monte nan prezidans la. Anplis de sa nan Yavlinsky, Konstantin Borovoy tou deside eseye men l '. Epi li te kapab tou kolekte siyati pou anrejistreman. Omwen li te vin yon depite. Ak jere yo enskri. Gen lòt ki te deja konnen epi yo pa klere.
  Se konsa, deja Vladimir Zhirinovsky te pran wòl nan nonm nan tapi prensipal la. Pa tankou dènye fwa pitit gason avoka a pa t sanble ak tèt li! Non, fwa sa a Vladimir Zhirinovsky te sou dife e blese tankou lanfè. Apre sa, yo te pale sou li tout tan.
  Ak youn nan yo pale sou li se youn nan yo vote pou ... Men, Yeltsin yon jan kanmenm, pou rezon sante, prèske pa t 'ajite tèt li. Men, yo te fè kanpay pou li. Te gen anpil videyo.
  Sa vle di, Yeltsin te fè yon ewo vityèl. Epi li fre ... Tankou yon moun andikape ak kat atak kè monte nan prezidans la. Men, gen rimè diferan sou Yeltsin. Ak anpil enkyetid...
  E rezilta eleksyon yo pa prevwa... Malgre ke yo di anpil ke lapè ap domine kounye a nan Kokas, an reyalite, yon kapitulasyon wont te fèt la.
  Vladimir Zhirinovsky pi plis ak pi souvan franchman konpare tèt li ak Hitler e menm klèman te renmen li ...
  Se konsa, tout bagay te ogmante...An menm tan an, akò yo te siyen ak Maskhadov ak Yandarbiev. Lebed te kounye a nan otorite e li te fè kanpay pou Yeltsin. Se sèlman gen mwens ak mwens pale sou Yeltsin tèt li. Se vre, lè yo enjekte dwòg, li pral toujou soti epi li di kèk sòt ak Lè sa a, kache ankò.
  Wi, se yon kalite komik. Ki jan eleksyon yo te kòmanse ale dapre konplo shiza a. Ak Alexander Lebed pale sou Yeltsin pi souvan pase Yeltsin tèt li parèt.
  Tan ap pase... e 29 oktòb 1996 ap vin pi pre...
  Isit la nan Byelorisi, Lukashenka ap fè tou yon koudeta nan style Yeltsin. Tout bagay ale nan direksyon otokrasi.
  Epi diktatè a toutouni!
  Sepandan, kèlkeswa pwopagann Yeltsin ak tout medya sa yo te eseye mennen prezidan aktyèl la, malad ak konpwomèt ak nouvo Führer Vladimir Zhirinovsky nan dezyèm tou, li toujou pa t mache. Dapre rezilta yo nan premye tou an, Valentin Kuptsov te nan dezyèm plas, ak yon maj nan sèlman twa pousan nan Eltsin. Ak Zhirinovsky te twazyèm. Li klè ke mwatye-mouri Boris Nikolaevich a tou senpleman pa t 'fizikman rale kanpay eleksyon an, epi yo pa t' kapab genyen nan premye tou an. Men otorite yo sanble vle sa. Epi kounye a sitiyasyon an te ogmante sevè.
  Vladimir Zhirinovsky te fè fas a yon chwa difisil. Sipòte kominis yo, oswa Eltsin ki malad grav. Kominis yo ofri Vladimir Volfovich pòs premye minis la ak senk chèz nan gouvènman an. Men, Boris Yeltsin pa t 'vle bay anyen ...
  Epi li nesesè ... Men, Vladimir Zhirinovsky te konprann ke si kominis yo te genyen, Lè sa a, tout bagay ta ka retounen nan sistèm nan yon sèl-pati ankò. Se poutèt sa, Valentin Kuptsov pa t 'vle genyen. Te gen yon sitiyasyon difisil konsa, nenpòt kote ou jete li, tout kote ou ale.
  Apre sa, mwen pa t 'vle ale pou yon alyans ak kominis yo, ak Yeltsin pa vle bay anyen.
  Nan fen a, Vladimir Zhirinovsky ezite yon ti kras, men kanmenm deside ke li ta bon yo dwe premye minis. Apre sa, li te rele elektora l 'yo vote pou Valentin Kuptsov.
  Ak nan Novanm 1996, dezyèm tou nan eleksyon yo. Pou tout pwoblèm nan, ak Eltsin, li menm ak Lebed te kòmanse pale istwa san sans, ak to echanj Ruble kont dola a tonbe sevè.
  Valentin Kuptsov te ale nan dezyèm tou an tandem ak Vladimir Zhirinovsky. Epi sa a te vin mouvman granmèt li a...
  Eleksyon yo te fèt nan twa semèn ... Yeltsin te bat ak gouvènman an chanje.
  Vladimir Zhirinovsky te vin premye minis, Valentin Kuptsov te vin prezidan... E Pati Kominis Federasyon Larisi te vin sou pouvwa a.
  Epi kounyeya yon nouvo epòk te kòmanse. Valentin Kuptsov, byenke fòmèlman yon kominis, aktyèlman kontinye kou anvan an. Se sèlman oligark yo ki chanje. Oke, li tou pran ak anile limiter a nan yon referandòm nan de tèm. Pri petwòl la te monte, yon rekiperasyon ekonomik te kòmanse, ak Valentin Kuptsov fasil genyen eleksyon prezidansyèl la ... Politik etranjè te modere ak Valentin pa t 'grenpe sou sakaje la. Men, li pa t rantre nan Òganizasyon Trete Nò Atlantik tou... Se konsa, tout bagay te ale nan vag nòmal yo. Valentin pa t kraze opozisyon an, pa t nan prizon oligark yo, e li te yon bagay tankou yon granpapa janti ... Li te genyen eleksyon prezidansyèl an 2000 an Desanm. Ak 2004. Ak 2008. Epi an 2012...
  Valentin Kuptsov t ap vin granmoun, li te pèmèt yo vòlè... Epi li te ranje lantouraj li. Apre sa, li te genyen an 2016 san okenn pwoblèm, men ... An 2020, coronavirus la te vini. E Valentin Kuptsov deja gen katreventwazan. Ak pou premye fwa, marekaj la kowonpi nan Larisi kominis souke tèt li. Ak pou premye fwa te gen gwo ajitasyon, ak enfeksyon an mas. Lè sa a, li te kòmanse souke Larisi.
  Ak nan ekonomi an pou anpil ane, prèske zewo kwasans. Ak Valentin Kuptsov pi plis ak plis sanble ak Brezhnev an reta. Epi li t ap prepare pou viktwa konplè l. Men, eleksyon yo te fèt anba siflèt la ak bri, ak manifestasyon an mas.
  Valentin Kuptsov te santi ke fòtèy li a t'ap tranble... Epi diktatè iranplasabl la te kòmanse voye twoup sou rebèl yo.
  Ak yon jan kanmenm siprime manifestasyon yo, epi yo te eli pou setyèm manda nan yon ranje.
  Te gen tou diferan evènman nan mond lan. Pa te gen okenn Maidan nan Ikrèn, depi Viktor Yanukovych te byen rete fidèl nan Lwès la.
  Vitali Klitschko te chanpyon boksè mondyal la yon ti tan ankò. Li pral defèt Stevenson obligatwa a, ak Lè sa a, twa bokseur. Kenbe jiska fen 2016. Pi laj bonm an kwiv te genyen tit chanpyon mondyal pwovizwa. Apre sa, li te eritye Vitali Klitschko, ki te fini karyè li. Wyder te benefisye de batay la pita. Ak dosye eliminasyon l 'te menm pi long, karannsenk batay ...
  Wladimir Klitschko bat Tyson Fury fwa sa a, ak Lè sa a, Glazkov. Lè sa a, yon lòt Brown, ak twa lòt bokseur ... Men batay la ak Weider pa t 'kapab pran plas ... Men, Wladimir Klitschko toujou pèdi nan Anthony Joshua, men se pa nan 2017, men nan 2019 .... Poutan, tou de laj ak lènmi yo grangou, jèn, fache. Se konsa, Wladimir Klitschko, byenke li te mete plizyè rekò, toujou pa t 'kapab vin chanpyon nan mond enkonteste. Malgre ke tou de frè yo te reyalize plis pase nan istwa reyèl.
  Ak karyè yo te pi long ak plis viktwa. Wladimir Klitschko mete anpil dosye e li te antre nan sal t'ap nonmen non. Anpil moun konsidere l 'menm pi bon boksè pwa lou tout tan.
  Garry Kasparov tou pa te fini karyè echèk li. E menm malgre laj konsiderab li, nan 2016 li te kapab jwe nan match la pou chanpyona mondyal la ak Carleson, e menm redwi tan prensipal la nan match la nan yon match nul.
  Te gen lòt chanjman tou. Apre de manda Yanukovych nan 2020, Vitali Klitschko te pran e eli kòm nouvo prezidan Ikrèn.
   Se konsa, pou premye fwa nan listwa mondyal la, chanpyon boksè nan mond lan te vin prezidan peyi a... Epi sa a se tou enteresan... Lukashenka inamovible règ nan Byelorisi pou yon tan long, men te gen ajitasyon ak revòlt la tou. Ak pwomès nan refòm ak chanjman nan konstitisyon an. Se konsa, pa pran favè ak diktatè a - byento nan fen nenpòt tirani ap vini.
  Nan Kazakhstan, Nazarbayev te kite, e jiskaprezan li kalm, eksepte coronavirus la.
  Vaksen an te devlope nan Larisi trè ta. Poutan, gouvènman an fin vye granmoun ak inaktif. Ak Valentin Kuptsov de pli zan pli tonbe nan foli. Epi yo deja sipòte l.
  Ozetazini, Donald Trump te genyen yon dezyèm manda. Coronavirus la te frape Amerik mwens pase nan istwa reyèl, e pa te gen okenn rebelyon nwa tou. Anplis, Lèzetazini ak Larisi pa nan yon konfwontasyon, kidonk medya Trump yo pa t peze tèlman fò tou.
  Donk Donald Trump nan dezyèm manda li... Epi Wladimir Klitschko te refize travay nan gouvènman frè l Vitali, ki te vin prezidan, li te pran e li te rekòmanse karyè li nan boksè. Ak nan sezon otòn la nan 2021, li efektivman frape White, ki moun ki te gen tit la nan chanpyon mondyal pwovizwa. Se konsa, Wladimir Klitschko balanse nan dosye Foreman a. Ak sa a se louabl.
  Espesyalman depi li te deja bat Tyson Fury. Epi wa gita yo te deja pale de revanj.
  Li te vle rekonpanse, espere wè ke Wladimir Klitschko se pa menm bagay la ankò.
  Lè sa a se yon batay enteresan enplikasyonJwi. Epi, imedyatman pou tout kat senti. Ak Wladimir Klitschko pa janm gen sa a vin chanpyon nan mond nan tout vèsyon an menm tan. Ak Wladimir Klitschko ap goumen ak yon elefan-lyon.
  Ak nan mwa mas 2022, lut la ant Wladimir Klitschko ak Tyson Fury te fèt. Ak batay sa a dwe di jis super. Ak yon sansasyon evidan te enplikasyonJwi.
  Wladimir Klitschko te prepare byen epi li te motive kòm pa janm anvan. Ak yon siklòn antye move nan li, ak yon prese nan pasyon.
  Se konsa batay la te kòmanse ak tire jebbs. Men, Vladimir sa a te aji pi plis divès kalite. Epi li frape ak men dwat li sou kò a. Tyson Fury pa t 'atann sa a. Wladimir Klitschko pa janm fè sa anvan. Ak Vladimir Vladimirovich tou te travay soti yon souflèt manyifik ak men gòch li nan kò a. Ak tou dwat nan fwa a.
  Oke, Tyson Fury pa t 'atann manti sa yo lè yo frape fwa a ak tout fòs yo. Ak rate, ak resevwa yon souflèt grav ak tonbe. Apre sa, li reyèlman jere yo leve, men deplase.
  Ak Vladimir Vladimirovich Klitschko fini nan Tyson kòlè. Epi se te yon viktwa bèl e sansasyonalis.
  Wladimir Klitschko pa sèlman kraze dosye Foreman a, men nan mitan tout kategori pwa te vin pi ansyen chanpyon nan mond absoli. Ak sa a, nan kou, se yon siksè super! Men, ou ka tou kenbe yon defans epi bay Tyson Fury tire revanj. Men sèlman pou anpil lajan. Tyson Fury vle li.
  Ak Wladimir Klitschko te ofri yon frè dosye nan istwa a nan boksè plis pase twasan milyon dola. Epi se yon batay fou. Sa a se jeneralman trè fre.
  Ak nan mwa septanm nan 2022, revanch la te finalman dewoule. Konba a jis etonan. Tou de boksè jeyan bat youn ak lòt. Epi se te yon batay ki depase posiblite.
  Ak Wladimir Klitschko te genyen ankò, nan batay ki pi espektakilè ak san nan istwa a nan boksè pwofesyonèl. Epi li te jis gwo!
  Wladimir Klitschko te kraze tou yon lòt dosye Foreman nan defans tit.
  Apre sa, 4 desanm 2022, Valentin Kuptsov volontèman te kite pòs prezidan Larisi a laj jis katrevensenk an. Epi li te bay plas pi piti kad.
  Se konsa, istwa a vire, nan yon mond kote pa te gen okenn plas pou senil Gennady Zyuganov la.
  
  SI OU PA DEKLARATION LAGÈ SOU LARISI
  Almay te fè yon ti kras pi entelijan nan Premye Gè Mondyal la, espesyalman wa Wilhelm II. Li pa t deklare lagè ak Larisi. Epi se te yon mouvman vrèman fò. Nicholas II te ezite. Se konsa, twoup Almay yo, san yo pa distrè pa dezyèm devan lès la, te pran Bèljik nan dis jou. Apre sa, yo te ale nan tout Pari, pran l 'nan bag la. Ak twoup Anglo-franse yo te bat, ak pasyèlman rann tèt.
  Ak tsarist Larisi pa t 'antre nan Premye Gè Mondyal la. Lafrans te okipe. Ak Otrich-Ongri atake Itali ... Lè sa a, fòs yo te inegal.
  Men, nan lanmè, Grann Bretay te kapab defèt flòt Alman an. Ak lagè nan Lwès la te pran yon karaktè trè long. Latiki ak twoup Alman yo te kòmanse avanse sou peyi Lejip. Epi yo te genyen. Lè sa a, Alman yo te sezi koloni ann Afrik. Moman kle a se te kaptire Gibraltar. Pou rezon sa a, twoup Alman yo te okipe Espay. Lame Anpi Kastilyen an te, kont Alman yo, trè fèb. Apre sa, yo te pran Gibraltar nan yon atak prese e rapid.
  Apre sa, yo bloke antre pou eskwadwon angle a epi yo te kòmanse pran Lafrik.
  Isit la ak tsarist Larisi, apre yon ti reflechi, te deklare lagè sou Grann Bretay. An reyalite, ou ka pwan Iran, ak peyi Zend, ak yon pati nan Indochina. E san gwo pèt. Epi lame Wilhelm te pran e okipe Pòtigal, ansanm ak tout koloni li yo. Epi sa a se yon mouvman trè fonse, ak anpil devastatè.
  Ak tsarist Larisi te deplase, atravè Iran, nan peyi Zend ak pi lwen nan pwovens Lazi. Ak Japon tou pran ak atake Grann Bretay. E sa deja grav. Yo te kòmanse peze Britanik yo tankou churning bè nan krèm tounen. Epi sa a se jis kòmansman an. Isit la, Alman yo tou te lanse soumaren - erezman, yo gen ase resous. Apre sa, yo te kòmanse bati grèv bonbadman sou Lond ak Angletè tèt li, fè yon koupe. Pouvwa Wilhelm te aji yon fason konbatif. Trè konba-tankou. Li te sanble ke yon ti kras plis ak Grann Bretay ta dwe mete ajenou li. Men, Lè sa a, Etazini te antre nan lagè a. Epi sa a deja grav. Tsarist Larisi te pran peyi Zend, Iran, ak pi fò nan Indochina. Yon bagay te pran pa Japon nan pwovens Lazi. Apre sa, samurai a antre nan yon lagè ak Etazini. Batay la te dewoule nan lanmè.
  Epi Almay te lanse yon atak lè ak soumaren sou Grann Bretay.
  Larisi te tounen nan pozisyon ki pi avantaje - ki te kaptire anpil prèske san pèt e kounye a, yo te kòmanse dijere nouvo koloni li yo ...
  Ak Premye Gè Mondyal la te pran yon karaktè trè long.
  Japonè yo nan lanmè okòmansman bat Ameriken yo mwens eksperyans ak kalifye. Men, Lè sa a, Etazini, lè l sèvi avèk pouvwa ekonomik, lage anpil bato ak soumaren yo te kòmanse sezi inisyativ la.
  Men, Alman yo, ki te gen kontwòl Lafrik ak prèske tout Ewòp: Itali te kaptire pa Otrich-Ongri, yo te kapab, apre twa ane nan lagè soumaren, frape flòt angle a, epi sezi dominasyon nan lanmè, te ateri nan peyi manman an. .
  Britanik yo te goumen dezespereman, itilize tank nan batay yo. Men, Alman yo te deja gen pwòp yo.
  Ak nan mwa septanm 1918, London tonbe. Se konsa, Britanik yo kontinye lagè a soti nan Kanada. Ak Almay atake USA a. Epi Premye Gè Mondyal la te kontinye ak anpil anmè.
  Threshed nan pwochen 1919, soumaren Alman Ameriken yo e yo te eseye jwenn li. Men, Japon yo bat nan lanmè, ak Etazini yo lòt bò dlo. Jiskaprezan, li pa te posib pou rive nan Amerik pa avyon. Epi ou bezwen prese bati yon flòt gwo.
  Epi batay yo te tounen lè ak dlo...
  1919 ak 1920 te pase san anpil chanjman, ak batay nan lanmè. Etazini te soufri gwo pèt, men yo te bati nouvo bato prese. Lost ak Almay, ansanm ak koloni yo, ak Japon ... An 1921, tsarist Larisi, anba presyon Alman yo, te dakò antre nan lagè a. Kounye a, prèske tout Emisfè Lès la te kont USA.
  Twoup tsarist yo te lanse yon ofansif nan Alaska nan sezon fredi 1922. Epi li te yon mouvman fò, depi teritwa a gen prèske fèmen, an reyalite, li sou fwontyè.
  Tank bon parèt nan lame tsarist la, ki fèt pa pitit gason Mendeleev la. Kòm byen ke premye elikoptè nan mond lan, ak bonm yo ki pi pwisan ak sis ak uit motè.
  Ak tsarist Larisi te deja vin yon rival tèribl ...
  Epi, koulye a, sou tank la lou "Pyè" - youn nan premye yo nan mitan yo ki gonfle, ekipaj la nan Alenka ap goumen.
  Malgre jèl mas Alaska, ti fi yo goumen pye atè ak nan bikini sèlman. Ak tank la trè pwisan nan Larisi.
  Alenka tire soti nan yon zam pwisan ak trè danjere, epi li di ak yon souri:
  - Pou wa yo mouri kòm ewo, pou yon politisyen san wa nan tèt yo, yo tounen kadav pandan lavi yo!
  Anyuta te note ak yon wink nan patnè mechan li yo epi tou li frape lènmi an ak yon kanon:
  - Pa gen anyen ki pi sòt pase mouri pou yon moun ki pa diy, men li se menm pi mal mouri pou yon lide absid!
  Alla te frape tou ak yon fòs kolosal, li deplase talon pye l 'nan pòtay zam la epi li rele:
  - Pi gwo chèf pa anyen devan Bondye, ak politisyen ki pi onèt la, mizè moral devan yon moun reyèl!
  Maria te bay yon pete mitray, epi li koupe lènmi yo yon fason agresif:
  - Nèj la blan, men li vin nwa nan eleksyon endistriyèl, yon moun fèt pwòp, men aprann yo dwe yon kochon, li te ale nan politik!
  Matrena te deklare, kraze Ameriken yo ki t ap atake l ak pasyon sovaj:
  - Politisyen an ap eseye prezante tèt li kòm blan ak an gonfle, men an reyalite li se pike tankou yon kaktis, sèlman pa nan dezè a, men nan mitan an nan yon forè plen pye bwadchenn ak kòd lonbrik sciés!
  Marusya te griye sou lènmi an, epi tou li te tire nan yon kanon, detwi Bunker Ameriken an ak grin:
  - Si w vle viv tankou yon blan, fè bagay ki fè nwa ak san skrupil!
  Olimpiada te pran l, li peze talon pye l sou pedal yo, li t ap eseye akselere gwo tank li epi li rele:
  - K ap viv kòm yon moun blan pa depann de koulè po a, men sou kantite matyè gri nan tèt la, ak don an klere nan kapasite nan twonpe moun!
  Ak ti fi-ewo a pral pete ri ...
  Lame tsarist la ap deplase atravè Alaska... Ak nan fen sezon prentan 1922, li te deja antre nan Kanada.
  Nan batay yo, lame tsarist la te vin pa fèb ditou. Ak ti fi yo ap goumen nan syèl la sou avyon de gè.
  Anastasia Vedmakova te tire yon avyon Ameriken an, lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li di:
  - Bonè pa ka bati sou san, men avèk èd lajan ou ka omwen bati ilizyon nan byennèt!
  Akulina Orlova te pran li ak zòtèy toutouni li lonje mitrayil la sou sib la epi li te fè aksidan sou lènmi an, li bay:
  - Ou ka soude inite ak fè ak san, men san, tankou asid, pral korode nenpòt metal, men lanmou pral mare ak yon chèn konsa ke li pa pral kraze menm Titàn!
  Margarita Magnitnaya te bat, li koupe lènmi an, li fè l 'boule ak griye:
  - Djab la te kreye politik pou moun ta jwenn yon ti espwa nan men rossinyol yo, ak anpil bèk nan kòk yo, ak yon kantite pwoblèm enkalkulabl chante pa kòk politik!
  Ti fi yo se vanyan sòlda ki gen anpil bon konprann, nan ki gen anpil chalè ak gwo presyon.
  Alice ak Angelica ap tire tou epi koupe lènmi yo.
  Alice tire, frape lènmi an epi li di:
  - Satan te fèt lè yon politisyen premye te pwomèt enposib la menm pou Bondye Toupisan an!
  Angelica te voye yon grenad ki gen pouvwa destriktif ak zòtèy li yo, li chire Ameriken yo epi li di:
  - Pèsonn pa janm wè Bondye, men diktatè a klere sou ekran an tout tan, epi li vle tou vin tankou Toupisan an, byenke li menm li sanble plis tankou yon boufon pale!
  Alice lanse grenad ki ka touye moun nan ankò ak pye l ', li chipi, griyen dan li:
  - Pa gen moun ki pi fò pase Bondye Toupisan an, men nan mechanste politisyen an siperyè Dyab la, epi li kapab pwomèt yon bagay ki depase pouvwa Toupisan an!
  Angelica te pran pakè eksplozif la tou ak talon pye l, li te woule yon fason agresif:
  - Si yon moun panse ke pa gen okenn Bondye, gade nan mond nou an, Lè sa a imedyatman asire w ke Dyab la egziste - gade nan politisyen yo!
  Victoria ak Veronika ap goumen tou isit la.
  Victoria te jete pye l kale, li te chile, epi li te chire yon mas opozan an miyèt moso:
  - Yon politisyen gen mwens konsyans pase molekil nan vakyòm, men gen plis pwomès pase gout nan lanmè a!
  Veronica te note, li te tire sou lènmi an, li lage yon boomerang ak zòtèy li yo ak vyaknula:
  - Pa gen wòch sèk nan rivyè, moun ki onèt nan politik, ki santi konpasyon nan mitan diktatè, epi moun ki vote pou moun ki pote yon wòch nan kè yo pral pini!
  Stalenida ap goumen tou isit la nan lame tsarist la. Epi ak pwent tete wouj nan pwatrin li li peze bouton an epi li di:
  - Ou ka konte tout gout yo nan lanmè a, tout zetwal yo nan syèl la, men politisyen yo bay anpil pwomès eleksyon ke nimewo egzak la se enkoni Bondye ki gen tout pouvwa a!
  Tamara tou bat twoup Yankee yo. Li te ranvèse tank Maccabee la ak yon frape presi epi li te woule:
  - Lè yon diktatè retabli kondisyon yo nan gouvènman an, valè lavi yo nan sijè ki anba kontwòl sa yo gen tandans a zewo, ak pwomès yo redwi a anyen!
  Gwo Kat la tou goumen isit la.
  Natasha te tire zèklè nan pwent tete wouj li a, te boule sòlda Yankee yo epi li te woule:
  - Èske w gen reset kondisyon yo nan diktati a, ou pa yo pral kapab efase nan anyen, ak memwa a nan krim yo ak erè nan tiran an!
  Zoya tou te eksploze yon pulsar plasma majik ki soti nan yon pwent tete frèz epi li di:
  - Diktatè a gen yon klib nan men l ', men toujou se li ki pa ka mete nan yon kay bèt!
  Augustine te tou kout kouto ak travès nan maji batay ki soti nan pwent tete wouj li yo epi li woule:
  - Bondye pa bay yon kòn kochon, yon diktatè omnipotans, yon politik enpinite, men yon fanm jèn ki p'ap janm fini an, men tout moun gen chans jwenn sa yo merite!
  Svetlana, ak yon ri, lage yon tach devastatè nan pwent tete frèz li yo, nan destriksyon konplè, epi li di:
  - Yon bèt nan bwa gen dek, yon lyon gen grif, yon rena gen yon ke, yon politisyen gen yon lang, yon nonm gen yon tèt, ak yon kochon move nan pwoblèm - kòn pa grandi!
  Se konsa, kat yo goumen tankou ti fi yo super ...
  Ak nan syèl la, Albin ak Alvin ap bat pa Etazini pou Almay. Ti fi, tou, kisa mwen ka di - super klas!
  Albina, ki te peze bouton yo nan joystick la ak pye l ', tire desann yon avyon Ameriken ak rouli:
  - Chen mawon an ap manje ak janm vit, fanm nan toutouni ak janm mens, lou a toumante viktim nan ak dengot, fanm nan bat nan lanmò ak lang long!
  Alvina, kraze lènmi an, epi li frape talon pye l, li pran l, li di:
  - Kouri pwolonje lavi, men poukisa yon lapen viv konsa ti kras? Paske li pa kouri, men li kouri, e nenpòt moun ki kouri ale pa soufri lonjevite!
  Ti fi yo, nan kou, kraze Ameriken yo nan syèl la nèt. Kanada te deja kaptire, epi batay yo ap fèt sou teritwa Amerik la li menm. Isit la rezistans se feròs, men se pa sistemik ase. Men, tout menm bagay la tou, Alman an ak Ris, ak Lè sa a, inite Japonè yo ap avanse. Gen yon vrè clip US. Ak isit la, nan kou, ti fi yo vini an premye kòm konbatan.
  Nicholas II fè remake sou sa:
  - Gen fanm nan Larisi nou an,
  Ke yo kondwi yon avyon nan blag...
  Ke tout moun nan linivè a pi bèl,
  Kraze lènmi an an miyèt moso!
  
  Yo fèt pou genyen
  Pou fè glwa Larisi pandan plizyè syèk...
  Apre yo tout, granpapa nou yo,
  Yo te rasanble yon lame pou yo menm lè a tou!
  Vreman vre, sa a se tou de fre ak konbatif ... Finalman, kowalisyon an te pwoche bò New York ak Washington. Epi US la capitile. Jis 25 desanm 1922. Se konsa, Premye Gè Mondyal la te fini.
  Mond lan te vin pi kalm, epi koloni yo te redistribiye. Peyi-gayan konkeri yo dijere. Te gen yon rekiperasyon ekonomik rapid atravè mond lan. Larisi devlope espesyalman rapidman. Malgre ke, nan kou, pa ka gen lapè etènèl ...
  Yon nouvo lagè ap prepare ant Almay, Otrich-Ongri, ki te akeri koloni, ak Larisi. Sa ki enpòtan isit la se sou ki bò Japon.
  Alman yo vle genyen sou samurai yo bò kote yo, ak Larisi yo nan pa yo. Ak anpil depann sou sa a - ki moun ki pral gayan an.
  Oke, Dezyèm Gè Mondyal la se yon lòt istwa. Men, ak ti fi batay sa yo ak difisil, Larisi, nan prensip, pa ka pèdi. Se konsa, kite ti fi nou yo gen glwa!
  
  KURSK DUT SAN YON DEZYÈM FRAN
  Nan youn nan linivè paralèl yo, Japon te genyen batay la nan Midway - jan li ta dwe gen yon pwobabilite nan katrevendis pousan. Lè sa a, te kaptire achipèl Awayi an. Samure tou frape peyi Zend. Pou sove pi gwo koloni li a, Churchill te oblije transfere yon pati nan twoup yo soti nan peyi Lejip. Ki te mennen nan lefèt ke operasyon an "Torch" te ranvwaye.
  Sepandan, sa a poko afekte kou a nan lagè nan lès la. Alman yo te bat nan Stalingrad. Lame Wouj la te avanse nan Ikrèn, men Lè sa a, Mainstein pasyèlman retabli sitiyasyon an. Ak liy devan an te menm jan ak nan karant-twazyèm ane nan istwa reyèl.
  Men, nan peyi Lejip, Rommel toujou tann pou ranfòsman, ki gen ladan tank yo Tiger - trant mak nouvo moso ak kat plis Alman ak uit divizyon Italyen. Apre sa, li te jere yo defèt Britanik yo toujou febli lè li rive nan Kanal Suez la. Nan kondisyon sa yo, Churchill nan mwa avril 1943 te ofri Alman yo yon trèv pou yon ane. Roosevelt, ki te bat nan lanmè pa Japonè yo, ak de pli zan pli Etazini te toumante pa ogmante kantite soumaren Alman yo, te pwopoze tou yon trèv pou ane. Ak bonbadman nan Twazyèm Reich la bese entansite a menm pi bonè.
  Se konsa, Twazyèm Reich la te pran kontwòl Afrik di Nò, epi li libere men l nan lwès la.
  Epi tou superas Johann Marcel te rete vivan. Ak sa a se tou yon gwo avantaj pou Twazyèm Reich la.
  Kidonk, Hitler ankò ranvwaye Operasyon Sitadèl yo nan lòd yo konsantre plis fòs la ak jwenn yon avantaj nan teknoloji.
  Marseille nan fen karant-dezyèm ane a desann twasan avyon, ak pou sa a li te resevwa ankò Lakwa Knight an nan Lakwa an fè, ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Apre sa, li te transfere nan devan lès la. Ki te vin pi fre ak pa mwens siksè pou Marseille.
  Men, li te kontinye goumen ak pou senksan avyon nan ete 1943 li te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds. Anplis de sa, Marseille te resevwa Luftwaffe Platinum Cup ak Diamonds pou katsan avyon. Epitou nan mwa Out pote
  Nimewo a nan avyon ki te tonbe jiska sis san Marseille te resevwa yon kwa lò nan merit militè ak Diamonds. Premye a nan mitan sòlda yo nan Twazyèm Reich la reyalize yon prim konsa.
  Ofansif Nazi sou Kursk Bulge la te kòmanse sèlman nan dat 1ye Out 1943. Te gen plizyè rezon pou reta a. Ki gen ladan dezi a teste tank yo dènye nan batay. Epi li pa sèlman li te ye nan istwa reyèl: "Tiger", "Panther", ak "Ferdinand". Men, "Lyon an", ki Alman yo te kapab lanse nan seri a, pou rezon ki fè apre viktwa a nan Midway, bonbadman nan Twazyèm Reich la te vin anpil fwa pi fèb, ak Fritz la te gen ase resous yo pote "Lyon an" tank nan pwodiksyon seri. Yon ti jan pi bonè, travay yo te fini sou "Tiger la" -2. Nan istwa reyèl, li te kapab te lanse sis mwa pi bonè nan pwodiksyon an mas, men tann nan Panther -2 anpeche li. Nan ka sa a, Hitler te bay enstalasyon an pi vit "Tiger" -2 mennen nan yon seri. Ak fè Panther -2 a pi pafè, se konsa ke ak pi bon pwoteksyon li pa ta peze twòp epi li ta pi ba nan silwèt. Ak nan kou sourit. Machin sa a, tou, akòz lefèt ke alye yo entèfere ak Alman yo mwens, ak Lè sa a, konplètman sispann entèfere, yo te kreye tou nan yon fòm metal pi bonè, ak jere yo ale nan yon seri ti.
  Se konsa, Alman yo te deja nan sèvis sou Out 1: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lyon", "Maus" ak "Ferdinand". Anplis, "Tiger la" te deja gade, tankou "Ferdinand nan", yon ti jan demode. Ak "Lyon an" peze katrevendis tòn, te sanble ak yon "Tiger" elaji -2. Se sèlman blende bò a se 100mm pi epè nan pant, ak zam la se 105mm epè nan longè barik 70EL. Vrè, batay reyèl te montre ke sa a se yon kanon 88-mm ak 71 el ak pi vit ak pi bon, byenke lyon an gen moun ki pi pwisan, men se sèlman senk vaksen pou chak minit kont uit, ak plis, nan kou, yon rezèv ki pi piti nan kokiy.
  Ogmantasyon nan kalib se tou yon mwens ...
  An jeneral, Alman yo te rasanble fòs kolosal ... Epi yo te kapab jwenn sipremasi lè. Ak Lame Wouj la te kreye yon defans pwisan. Alman yo te gen plis tank, enfantri, zam, ak espesyalman avyon pase nan istwa reyèl. Men, tou sa, ansanm ak rezèv yo nan Steppe Front la, Sovyetik la te rasanble plis pase de milyon sòlda ak ofisye, senk ak yon mwatye mil tank, apeprè trant mil zam ak lans, ak apeprè twa mil avyon. Ak an menm tan an, yon defans trè devlope an tèm de jeni.
  Alman yo te rasanble ansanm ak alye yo plis pase yon milyon ak yon mwatye sòlda, kat ak yon mwatye mil tank, sèz mil zam ak lans gaz, ak apeprè kat mil avyon.
  Kidonk, Fritz la te gen siperyorite sèlman nan lè a, bay fòs tè. Espesyalman nan atiri. Men, nan lòt men an, Sovyetik la te gen yon pi gwo pousantaj nan pi lejè zam ti kalib. Fritz la te gen yon gwo avantaj nan tank lou ak zam pwòp tèt ou. Anplis de sa, nivo jeneral mobilite lame Alman an te pi wo. Alman yo te gen yon avantaj nan kantite motosiklèt ak kamyon, ak machin. Anplis, livrezon Lend-Lease te pratikman sispann.
  Se konsa, fòs yo apeprè fèmen nan nivo, ak rezilta batay la pa klè. Alman yo, petèt, yo nan pi bon kalite, men twoup Sovyetik yo tou te genyen anpil eksperyans konba. Anpil divizyon SS.
  Lame Wouj sou defans la. Se konsa, chans yo se sou senkant-senkant.
  Sou Out 1, Alman yo jere yo reyalize kèk sipriz taktik, men se pa estratejik. Fwa sa a, Nazi yo te kapab depase Lame Wouj la pa glise move enfòmasyon, ak preparasyon atiri a pa t 'pran plas.
  Lè sa a, monstr yo fachis deplase.
  Sou tank la "Lyon", ekipaj la fi nan Gerda monte. Ti fi yo pare pou goumen. Koki rebondi sou zam tank yo tankou pwa. Ou pa ka pran anyen sou fwon li.
  Gerda tire yon kout zòtèy li epi li di:
  - Yon politisyen se yon vye bagay konsa ke li pi bon yo sòti nan dlo yo boulvèse nan yon kanpay elektoral!
  Charlotte tire apre li epi tou li frape kanon Sovyetik la, li di yon fason agresif:
  - Politisyen, tankou timoun, renmen konpoze anpil, men kontrèman ak timoun yo, yo fè votè yo òfelen nan lespri!
  Lupanula soti nan mitray nan tank "Lyon an" ak Christina, remake:
  - Politisyen an sèvi ak lang long li kòm yon filè pou kenbe votè yo ak entèlijans demwazèl!
  Magda tou tire soti nan kanon an nan vire, rouli:
  - Yon politisyen se yon bouzen lang twò long pou l bay plezi, janm li twò kout pou l pouse l anlè!
  Ak avyon Alman yo goumen nan syèl la. Fwa sa a, ME-309 la te antre nan seri a, depi Alye yo pa t bonm epi li te vin pi fasil pou chanje nan pwodiksyon yon nouvo avyon ki pi avanse ak pisan.
  ME-309 la te gen yon vitès ki rive jiska 740 kilomèt pou chak èdtan, ki se byen yon anpil nan machin elis-kondwi, ak twa zam lè 30-mm, ak kat mitray 14-mm. Sèt pwen tire pou yon avyon de gè yon sèl chèz se yon anpil.
  Natirèlman, Johann Marcel se pi lwen pase konpetisyon, men de ti fi Alman, tou senpleman pilòt yo pi wo klas, louvri karyè yo: Albina ak Alvina. Epi yo bèl, epi yo goumen sou Kursk Bulge pye atè ak nan yon bikini.
  Albina te frape yon machin Sovyetik sou vole epi li di:
  - Politisyen an vle vin yon selès, men li sèlman gen fyète nan syèl la, men an reyalite li se yon move lespri sou soti nan mond lan!
  Alvina agresif te note, tire desann yon lòt avyon Lame Wouj:
  - Yon politisyen gen yon bèk pou l deplase ak yon lang pou l pike, men zwazo plim sa a manke zèl pou l monte pi wo pase pwoblèm pa l!
  Albina ankò te tire yon Yak Sovyetik nan syèl la epi li wouli:
  - Yon politisyen se yon malfini, epi li pa tèlman mal si li san zèl, li pi mal si li se yon kòk san sèvo!
  Alvina te pran e lanse yon pete kokiy avyasyon sou lènmi an epi li te woule:
  - Yon politisyen, tankou yon fanm, se kaprisyeuz, ak renmen bay tèt li pou lajan, men li se sèlman ki kapab bay nesans nan monstr nan kontwòl, kabrit nan jaden an, ak kochon nan pòch li!
  Ti fi yo te fè yon koupe soti nan aviyasyon Sovyetik ...
  Albina sou ME-309 koupe machin Sovyetik la epi li te note:
  - Teknik san men moun mouri, epi san sèvo li touye kreyatè a!
  Alvina te dakò ak sa a, li te tire sou yon bonm Sovyetik devan ak èd zòtèy li yo:
  - Si kòmandan an se yon belye mouton, Lè sa a, pa gen okenn teknik, menm envante pa yon rena, pral ede genyen yon lut ak yon moun ki pa yon pivè!
  Ti fi nan syèl la Yo te goumen Lame Wouj la tankou kolan. Alman yo te kapab kwense nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo. E nan de premye jou yo nou te kouvri kenz oswa ven kilomèt.
  Tank "Maus" te patisipe nan batay yo pou premye fwa. Li gen tou yon ekip tifi, ki te dirije pa Adala.
  Machin Alman an peze san katreven-uit tòn. Sa a se byen yon anpil nan pwa. Epi li deplase difisil.
  Adala tire kanon 128mm li sou liy Sovyetik yo ak coos:
  - Si yon politisyen se toujou yon kochon, Lè sa a, yon diktatè se omwen pafwa yon lyon, men an menm tan li dechire moso grès nan elektè a!
  Agatha te dakò, tire kanon 75mm li, epi tou sèvi ak zòtèy li yo:
  - Yon sòlda se nan kèk fason jis yon pion sou yon echikye, men li ka vin yon jeneral, yon politisyen, menm si li se yon figi enpòtan, pral pou tout tan rete yon melanj de yon rena ak yon kochon!
  Matilda, ti fi tankè a, te pran yon kout zam ak mitray, li t'ap chante, li fè yon clin d'oey bay mesye li yo:
  - Yon moun gen de lènmi prensipal: povrete ak vyeyès, men si premye a ta ka bat pa kèk, Lè sa a, soti nan dezyèm lan gen yon sèl delivre - lanmò!
  Viola, tou yon bèl ti fi, pandan y ap kondwi yon tank, rouli, montre dan li, koulè pèl:
  - Tou de wa a ak esklav la fèt pa yon fanm ak doulè, men politik bay nesans nan trayizon ak touman ensipòtab pou votè yo!
  Dominik, te ede chaje yon pwojektil lou nan yon zam pwisan, byen lojikman te fè remake:
  - Lè Bondye vle pini alalejè, li anpeche lide a nan chèf la pou yon manda prezidansyèl, men si Toupisan an vle pini seryezman, Lè sa a, votè yo prive nan yon chwa rezonab pou tout konpayi!
  Epi ti fi a pral pete ri. Apre sa, yo pral frape twoup Ris yo byen byen.
  "Maus", tank la se nan kou gwo, ak byen pwoteje soti nan tout ang. Men, chè, lou, dousman. Men, kokiy soti nan li vide tankou pwa. Nan sans sa a, tank sa a se apwopriye pou yon zouti epi li pèmèt pi devan. Li jis pran li epi li fè kòlè sou yon min.
  Agatha te fè yon remak sarcastik:
  - Lè Bondye gen yon pwoblèm tan, votè yo pa gen ase tan yo repanti nan chwa yo nan politisyen!
  Adala te tire kanon li sou pozisyon Sovyetik yo, li te ranvèse obusè a, epi li sifle:
  - Menm si elektè a gen sèt span nan fwon l ', li pral toujou eli yon politisyen ak sèt vandredi nan semèn nan, ak yon jou etènèl konje nan akonplisman pwomès eleksyon yo!
  Matilda, ki t'ap griyi sou mitray, li t'ap trennen sou "Maus" la bay sòlda Sovyetik yo epi li te touye Larisi yo, te fè remake:
  - Li pi bon pou gen yon wa pase sèt boyar sou twòn nan, sèt jounou gen yon timoun san je, sèt boyar gen pouvwa san yon wa nan tèt yo!
  Viola te eseye rale tank la soti nan chan min la, apiye sou pye l 'epi li te note:
  - Menm tirani pi bon pase anachi konplè, yon sèl gwo lou ap touye mwens moun pase yon milyon moustik satire ak enfeksyon!
  Dominika, bay yon lòt pwojektil lou, byen rasyonèl ak sajès te note:
  - Elefan an pè yon ti sourit, yon diktatè tèribl nan anpi a pral tonbe nan yon ti gout pwazon, ak yon ti bacillus pral kouche yon milya moun!
  "Maus" vanyan sòlda nan angrenaj ranvèse yon jan kanmenm rale tounen. Nazi yo te pare pou nouvo viktwa oswa vise vèrsa bashing.
  Bulge nan Kursk gronde ak briyan ... Ak batay yo isit la yo tèlman mechan ak kòlè.
  Tankou koule lav eklate. Epi pa sispann, pa chanje janm ...
  Klere figi nou, bòt klere...
  Hitler te resevwa nouvèl sou devan chak èdtan. Ofansif la pa t ale egzakteman dapre plan an, men Nazi yo te antre. Tank "sourit" te montre sivivabilite li yo. Menm jan ak Leo. Men, an jeneral, machin super-lou yo pa trè bon. "Panther", akòz feblès yo nan kote sa yo, pa te trè obstiné. Men, "Tiger la", ki, akòz fòm kare li yo, te konsidere kòm demode, jis te sanble trè bon. Petèt pi bon nan tout tank Alman yo. Lè sa a, nan kou, se te yon ti dekouvèt nan Kursk Bulge la.
  Nan syèl la, Alman yo te sezi dominasyon an. Epi Johann Marcel, kòm toujou, te klere, frape plizyè douzèn Ris. Men, nan kou ti fi yo Albina ak Alvin te montre tèt yo fòtman. Nouvo zetwal Ace Huffman a tou te kòmanse monte. Ak Rudel tou detwi tank Sovyetik nan yon avyon atak. Ak Helga tou parèt sou Focke-Wulf la. Ti fi a se tou yon ace trè fò.
  Li te menm deklare, frape yon lòt tank Sovyetik:
  - Echèk mande lojik, entwisyon ak entèlijans pou genyen, nan politik yon sèl mechanste ase souvan, byenke viktwa se toujou Pirrik!
  Rudel te dakò ak sa, li te jèn toujou e li poko enfim:
  - Yon vanyan sòlda nan lagè se sanble ak Satan, si se pa pa fòs, Lè sa a, pa kouraj ak ki li kouri sou bondye lagè a!
  Alman yo, nan kou, ap goumen di. Men, Lame Wouj la tou goumen tankou yon alyaj Titàn. Ak konbatan yo Sovyetik pa bay yon sèl etap, san yo pa yon batay.
  Alenka tou nan batay ak ekip li a devan pwent kwen Nazi a. Ak Alman yo renmen kraze lènmi an nan fason sa a.
  Alenka te voye yon bonm ak yon pye toutouni nan fòs mòtèl epi li griyen ak yon ri:
  - Yon moun fèt ak dezi pou konnen sajès, men se sèlman yon kabrit ki fèt ak yon bab, e sa pa toujou literal!
  Anyuta, tire sou Nazi yo, fasilman dakò ak sa a, voye yon grenad ak pye li:
  - Yon nonm vle gen fòs yon towo, men lespri yon bourik fè l 'nan yon belye mouton pou yon babekyou!
  Alla, tire sou lènmi an, epi voye yon pake eksplozif ak zòtèy pye li, vyaknula:
  - Pa gen anyen ki enposib pou pwogrè, sèlman bay kè kontan bay tout moun, li se san fòs, paske nan omnipotans nan jalouzi imen ak egoyis!
  Maria tou bat lènmi an, byen kraze tank la ak yon voye jete nan pye l ', li woule:
  - Menm Bondye ki gen tout pouvwa a pa gen pouvwa pou bay tout moun kontantman, kidonk menm ki gen tout pouvwa a pa jwenn yon antidot pou kalite sa yo: lè tout bagay pa ase pou yon moun, epi li sanble ke tout bagay pi bon ak yon frè parèy, ki gen ladan madanm li!
  Marusya, ki te soti nan batayon ti fi pye atè sa a, te voye yon pakèt grenad ak plant li yo toutouni epi li te woule:
  - Vrè kontantman se pa lè ou gen tout sa ou vle, depi sa a se ireyèl menm pou yon bilyonè, men lè ou sispann jalouzi frè parèy ou - byenke sa a se souvan yon fantezi!
  Matrena, ti fi bwonze ak miskilè sa a ki pa gen anyen men kilòt, te lanse yon pakè chabon ki lou e ki te fè endijèn ak pye li, epi li te woule:
  - Li te sanble ke li te pi fasil yo defèt jalouzi a nan yon vwazen ak gade ak anpil atansyon sou madanm li, men pafwa li pi fasil lage syèl la atè pase yo sispann fè jalouzi nan siksè nan yon lòt!
  Olympias se yon ti fi ewoyik vanyan sòlda ki te pran epi voye yon barik eksplozif antye, dechire yon mas fachis e menm vire tank Panther la epi li chirpe:
  - Ki jan ou ka defèt egoyis nan tèt ou - sispann sonje ke zansèt ou se yon makak, men sonje ke ou te kreye nan imaj la ak resanblans ak Bondye ak fèt nan Toupisan an, e ke objektif prensipal ou a se sèvi selès yo!
  Men, Stalenida, ansanm ak Tamara a janm fè ak Veronika, vize yon kanon 203-mm. Ak ki jan li eksplozyon soti nan li sou sourit yo. Teyorikman, tankou yon zam ka menm pèse mons sa a, men ... Pwojektil la, byenke lou, se pa pèse zam, ak rikoch soti nan zam sa a mons. Men, 250 mm metal panche nan fwon an. Sa yo se kreyasyon an nan te panse jeni nan Twazyèm Reich la.
  Steelenida di ak yon ri:
  - Yon moun ap pwogrese soti nan yon makak nan omnipotans, yon politisyen ap monte nechèl karyè nan yon rena toady, nan yon diktati kochon!
  Victoria, Veronica ak Tamara, repoze sou pye atè yo, mete yon pwojektil san kilogram nan zam nan, epi yo te kòmanse dirije li.
  Victoria, bèl ti fi sa a ki te nan yon bikini, li te montre dan li, li te di avèk enjenye:
  - Anpil pwoblèm ap tann yon moun nan lavi, men apre lanmò, nanm nan poko jwenn yon plas pou tèt li, peche yo pa gen dwa antre nan syèl la, ak kòk yo pral pike nan lanfè!
  Veronica, ki te repoze talon pye l sou zèb koulè emwòd la, te dakò ak sa tou:
  - Kò a se pafwa difisil pou mete, ak nanm nan se san pwa, si ou te viv nan peche, ou pa pral jwenn yon kay nan paradi!
  Tamara ak yon ri, montre dan li, byen lojikman te deklare, soufle etensèl nan dan li:
  - Yon nonm renmen gade janm yo toutouni nan fanm yo, ak yon fanm renmen kondwi, li te deja mete soulye nan zòrèy li, epi li te rache twa po nan yon gason anba talon pye l '!
  Stalenida te montre dan li nan yon souri ki gen dan blan ak trè agresif, epi li te repoze talon wonn li yo, li te note:
  - Yon gason anba talon yon fanm nan yon soulye elegant pi bèl pase anba yon bòt diktatè, sitou si li se yon soulye bast ak intelijans!
  Victoria te ri lè li te voye pwojektil la nan yon arc epi li di:
  - Yon politisyen se toujou yon bèt bosu, men li gen an komen ak yon chamo, sèlman ke li te vle krache sou nou!
  Veronica te deklare yon fason agresif, fè yon klin ak bèl di, ak anpil diyite:
  - Politisyen an krache sou nou tankou yon chamo, men an menm tan li vle do nou koube tankou boss nan yon banza nan ensiyifyans li!
  Tamara te remake yon fason agresif, rale yon lòt, gwo, pwojektil destriktif:
  - Yon chamo se yon vapè nan dezè a, ak yon politisyen se yon kochon ki fè yon peyi flè nan dezè!
  Sou twazyèm jou a, Alman yo avanse yon ti kras plis. "Sourit", "Lyon", "Tig" ak "Pantè" yo te kòmanse kraze pi souvan. Te gen anpil meli melo ak yo.
  Gerda te note lè li voye yon pwojektil soti nan yon kanon kont yon bunker Sovyetik. Pi pwisan zam Alman an te pi efikas isit la pase ti kokiy Panther la.
  - Plis kò yon gason an lou, se pi difisil pou li vin tounen yon pwa nan je yon fanm kòm enstriman pou plezi kò a!
  Charlotte te note, voye yon pwojektil ki ka touye moun nan pozisyon twoup Sovyetik yo:
  - Sèvo yo mou pou manyen, men gen plis pouvwa penetrasyon pase pwen an fè!
  Kristina tire sou lènmi an, frape twoup Sovyetik yo ak chirpe, montre dan li:
  - Si tèt ou se zo solid, Lè sa a, pozisyon nan lavi yo pral frajil!
  Magda frape lènmi an, sèvi ak zòtèy pye l yo, li kraze l, li vire kanon Ris la, epi li di:
  - Pa gen pi gwo kouraj pou yon moun pase rekonesans pwòp erè li yo, men pou yon politisyen sa a pa itil, paske li gate byen konsyan, epi elektè a se erè lè li chwazi l '!
  Ti fi yo se konsa ke ou pa ka diskite ak yo ...
  De fanm tirè pwofesyonèl Alice ak Anzhelika ap goumen tou sou bò Sovyetik la.
  Yo menm tou yo frape sou Nazi yo.
  Alice te tire epi li di, li fè yon klin pou patnè li:
  - Si ou se yon martinet pye bwadchenn, Lè sa a, ou ta dwe menm jeneral nan tanbourin, tankou yon wa toutouni, ki soti nan ki bato yo te retire!
  Ak zòtèy pye l 'li te voye yon grenad, dechire Nazi yo.
  Angelica tou frape Fritz la, ak talon pye l 'sukonbe nan destriksyon nan lanmò ak griyin:
  - Politisyen an nan egoyis li pa ka menm pwomèt anyen ki itil pou elektè a, depi mòn an lò, ki pa vo yon pyès lajan, ka sèlman kraze!
  Alice te tire yon lòt fwa avèk presizyon sou lènmi an, li voye yon moun ki ka touye moun ak dwèt janm li, epi li di:
  - Nan manti, politisyen an pa egal, nan jistifye echèk nan akonpli pwomès la, li se yon virtuozite nan tout!
  Angelica ri, ak liy lan koupe yon anpil nan fachis, ak yon pakèt moun sou grenad vole soti nan sèl la fè nan bote a. Ti fi ap gwonde:
  - Politisyen an ap eseye bay manti rache lyon an, ak kochon pou dedomajman pou nan moso gra, men li se sèlman pretann yo dwe yon lyon, men yon kochon reyèl!
  
  KRAZE KOUCHE CHAMPION KARPOV
  Anatoly Karpov nan 1984 jere yo defèt Garry Kasparov nan match la pou chanpyona mondyal la nan jwèt la trant-premye. Ak match la te fini ak yon nòt nan sis - zewo an favè Anatoly Karpov. Ka a twazyèm nan istwa a nan alimèt echèk pou chanpyona mondyal la, ki te fini nan yon nòt sèk, lè chanpyon mondyal la k ap gouvènen echwe pou pou pou genyen yon sèl jwèt.
  Anatoly Karpov te tou kapab depase Bobby Fischer ak ELO. Se te yon viktwa kokenn - youn pou fyè de.
  Fristre, Garry Kasparov te vin deprime e li te sispann jwe echèk.
  Anatoly Karpov te kontinye pèfòmans li. An 1986, li te gen yon lut ak Sokolov. Jwèt la tou te ale depi nan konmansman an nan yon sèl gòl, apre onz jwèt nòt la te vin: kat zewo an favè Karpov. Epi sèlman trèzyèm jwèt la Sokolov, lè l sèvi avèk yon kado inatandi, jere yo tranpe nòt la. Men, Karpov toujou fini nan opozan li nan katòzyèm jwèt la ak nan dizwityèm lan. Match sa a te akablan domine pa Karpov. Ak Karpov se deja yon chanpyon mondyal senk fwa tankou Mikhail Botvinnik.
  Men, an 1988, te gen yon lut ak Yusupov. Anatoly Karpov te konsidere kòm pi renmen an klè. Li poko fin vye granmoun. Ak Yusupov te deja pèdi devan Sokolov, ki moun ki te prèske nèt bat pa Karpov. Ak an jeneral, li pa te konsidere kòm yon atlèt super klas. Ak an tèm de Rating, li lag byen lwen dèyè Karpov. Men, Garry Kasparov te menm devan l 'anvan match devastatè a.
  Men, batay la te vin pi plis fè tèt di. Sansasyon an te fèt depi nan konmansman an, lè Yusupov te pran plon an. Lè sa a, Karpov egalize ak pran devan nan dizyèm jwèt la. Men, trèzyèm Yusupov la bat ak egalize nòt la. Ak sèz jwèt enflije yon defèt sansasyonalis sou Karpov ak defans la Sicilian, aplike yon nouvo gambi.
  Epi te avanse! Se te mechan!
  Karpov jere yo menm nòt la ankò sèlman nan ven-dezyèm jwèt la ... Lè sa a, li te avanse pou pi devan nan vennsetyèm jwèt la. Apre sa, li te genyen trant-inyèm jwèt la, li te jere fè nòt la senk-twa ... Jwèt la te kontinye ak gwo pèsistans yap ogmante jiska Anatoly Karpov mete yon pwen genyen nan jwèt la karannyèm.
  Match la te vin pi long nan istwa echèk - karant-yon jwèt, ak anpil fè tèt di. Ak Yusupov te genyen otorite ak respè ak rezistans sa yo difisil inpénétrabl nan chanpyon mondyal la.
  Ak Anatoly Karpov depase Mikhail Botvinnik pa vin yon chanpyon mondyal sis fwa.
  An 1990, Anatoly Karpov ankò te jwe yon match pou chanpyona mondyal la. Ak kont li se Vishy Anand. Jwè echèk jenn soti nan peyi Zend. Dizwitan diferans. Karpov pral byento gen karant. Epi advèsè li a toujou gen vennyen ane e li pral vinnndezan talè. Ki jan li raple Kasparov. Ak evalyasyon Anand a pa move. Epi gen gwo viktwa nan tounwa.
  Se konsa batay feròs la kòmanse. Kòm espere, match la ak Anand se te yon evènman ekstraòdinè. Epi pral gen yon tapaj grav nan li.
  Vreman vre, nan premye Karpov ak Anand echanje kou. Lè sa a, Karpov te pran devan... Nan sèzyèm jwèt la Anand egalize... Se sèlman nan vennsetyèm jwèt la Krapov te devan ankò... Lè sa a, Anand egalize nòt la ankò nan jwèt la trant-dezyèm... Nan karannyèm jwèt la Karpov te pran devan ankò. Apre sa, li te genyen karant-sètyèm reyinyon an, men Anand te genyen nan karant-uityèm lan ... Apre sa, pou premye fwa nan istwa a nan echèk, yo te anonse yon ti repo pou twa mwa, pi long nan istwa a nan match la.
  Nan match sa a Anand te montre gwo konpetans nan defans. Apre sa, li te make pa yon dosye, ak yon sèl mond.
  Apre twa mwa match la rekòmanse... Apre yon match nul nan karannèvyèm jwèt la, Anand te ranpòte senkantyèm lan. Apre sa, nòt la te egalize ... sèz lòt tiraj swiv, jiskaske Karpov finalman te genyen swasant-setyèm jwèt la. Epi supermatch la finalman fini.
  An 1992, Anatoly Karpov te eseye kraze rekò Lasker a pou kantite alimèt chanpyona mondyal te genyen. Ak kout angle a te vin rival li. Ki pa t 'ditou konsidere kòm yon pi renmen e li te gen yon evalyasyon olye ki ba.
  Men, Anatoly Karpov pèdi de jwèt nan kòmansman an nan echanj la nan kou, plon an te de pwen. Nan jwèt la trèzyèm, Short te kapab ogmante nòt la pa kat a youn. Epi li te deja yon sansasyon. Nan jwèt la venn-katriyèm, Short te genyen ankò, yo pote nòt la nan senk youn. Epi kounye a vennsètyèm tranch Karpov la ap fèmen espas sa a. Men, nan jwèt trant-dezyèm lan, Short fè nòt sizyèm objektif la epi li vin chanpyon mondyal la. An menm tan an, ak yon nòt trè konvenk - sis - de! Isit la se yon match vrèman sansasyonalis te tounen soti.
  Men, dapre règleman FIDE, Karpov gen dwa pou yon revanch. Anplis, jwèt la ale jiska sis viktwa, epi pa gen okenn andikap pou chanpyon an.
  Epi revanj te mande pou li, malgre sansasyon Short la. Ak an 1993, revanch la pran plas.
  Anatoly Karpov premye te genyen, Lè sa a, pèdi. Lè sa a, li te genyen twa jwèt nan yon ranje. Lè sa a, yon lòt jwèt... Nòt la te vin senk yon sèl... Lè sa a, Short te genyen tounen yon pwen... Men, nan vennsètyèm jwèt la, Anatoly Karpov te mete yon pwen genyen. Epi ankò yon viktwa retentissant. Ak nòt la te vin sis - de, men deja an favè Karpov.
  E nan fè sa, rekord Lasker a kase - ki trè fre.
  An 1994, yon nouvo match pa Anatoly Karpov. Fwa sa a opozan li se Gatta Kamsky. Jwè echèk la se jèn ak anpil fè tèt di. Diferans nan laj se venntwazan. Epi li dwe di ke Karpov gen yon rival grav.
  Match la pat byen komanse pou Kamsky. Apre ven jwèt, nòt la te senk - youn an favè Karpov. Men, Kamsky te genyen ven-dezyèm jwèt la, venn-katriyèm lan, ak venn-sizyèm lan - diminye diferans ki genyen nan nòt la. Ak tout jwèt yo nan match sa a te jwe nan kontwòl tan an. Karpov te genyen vennsetyèm jwèt la e li te vin yon chanpyon mondyal nèf fwa. Sa a se yon rezilta eksepsyonèl ak rekò-kraze nan istwa a nan echèk.
  Anatoly Evgenievich te di ke ou bezwen omwen vin yon chanpyon mondyal dis fwa pou li ka yon sansasyon ak yon dosye ak yon figi wonn.
  Men, an 1996, Anand te goumen ankò ak Anatoly Karpov. Fwa sa a, Endyen an gen evalyasyon ki pi wo nan mond lan. Epi li ap monte. Ak Anatoly Karpov deja gen karannsenk, ak tout moun sonje ki jan yo te goumen sis ane de sa. Batay la pral difisil.
  Premye sis jwèt yo te jwe nan yon lit feròs. Jwè echèk yo te genyen de jwèt chak... Apre sa, te swiv yon seri de match nul ak viktwa Anand nan trèzyèm jwèt la. Lè sa a, Vishy te ranpòte sèzyèm jwèt la... Ak vennkatriyèm lan nan sisilyen an... Nan vennsetyèm lan, Karpov fèmen espas sa a... Men, jwèt la trant-dezyèm te genyen pa Anand. Ak nan jwèt la trant-sizyèm, Endyen an kraze nan defans Karpov a epi li te vin chanpyon nan mond katòzyèm.
  Apre pèdi match la ak yon nòt nan sis - twa, Anatoly Karpov deside jwe nan tire revanj. Nouvo, fwa sa a twazyèm match pou chanpyona mondyal la.
  Si nan istwa echèk reyèl konfwontasyon Karpov-Kasparov la te pi plis rekò-kraze, Lè sa a, isit la se Ananda-Karpova.
  Yo te deja jwe 103 jwèt, ki gen ladan yon match rekò swasant-sèt duèl. Apa tounwa yo. Apre sa, gen twazyèm match san limit la.
  Anatoly Karpov se, nan kou, pare yo pran avantaj de dwa a yon revanch. Ak isit la ankò batay la nan de kavalye nan yon rad ak yon ponya.
  Ane a se 1997 - Karpov gen karant-sis ane fin vye granmoun. Epi li pa yon travay fasil pou genyen yon match san limit. Men ou gen pou genyen.
  Batay la te kòmanse avèk prekosyon... Premye uit jwèt yo te fini nan yon match nul. Lè sa a, Anand te genyen... Lè sa a, Vishy te genyen disètyèm jwèt la epi li te pran devan ak yon nòt de a zewo... Plis viktwa nan venntwazyèm jwèt la.... Epi sèlman nan vennsètyèm reyinyon an, Anatoly Karpov te kraze nòt la. Yon jan kanmenm, nan vennsetyèm jwèt la, Anatoly Evgenievich toujou genyen. Ak isit la yo se jwèt yo nouvo ... Anand se pa nan yon prese ... Nan jwèt la karannyèm li genyen soti nan karannsètyèm lan. Epi Nwa mete yon pwen genyen nan karannwityèm lan.
  Men ki jan match la te fini, twazyèm ak dènye konfwontasyon dosye ant de jeni yo.
  Anatoly Karpov admèt ke tan li te pase, epi li kontan ke li te pase nan listwa kòm yon chanpyon mondyal nèf fwa ak detantè rekò nan espò sa a. Nan tout, Karpov te chanpyon mondyal pou ven ane, dezyèm sèlman nan Lasker.
  Ak Garry Kasparov te vin enterese nan politik. Te yon manm nan konsèy la. Kreye pwòp pati li - "Panse Larisi". An 2000, li te kandida pou prezidans Larisi e li te pran dènye plas. Epi byento li te kite politik aktif, li te resevwa yon pòs nan Ministè Afè Etranjè a.
  Ak nouvo chanpyon mondyal la depi 1996 se Vishy Anand. Endou a te rive kenbe jiska 2014 - dizwitan - sèlman Lasker ak Karpov te gen plis! Men, Anand, jwe alimèt chak dezan, te kapab depase Karpov an tèm de kantite alimèt ak miltiplisite nan chanpyona a. Vin dis fwa chanpyon mondyal nan listwa ak jwe trèz alimèt chanpyona mondyal.
  Jiskaske li te ranplase pa Carleson.
  Enpak la sou kou istwa lemonn te tounen enpòtan. Paske linivè a diferan, ak tout bagay chanje yon ti kras. Garry Kasparov bat Vladimir Zhirinovsky nan Duma Eta a, kòm yon rezilta li te pèdi otorite li. Ak nan 1995, eleksyon yo nan Duma Eta a te pase olye pou yo Pati Liberal Demokratik la - KRO. Epi li chanje anpil. Espesyalman lè li te rive nan vòt la akize Yeltsin. Te gen ase vòt nan Duma Eta sa a, epi defi a te fèt. Yeltsin te kite epi Yevgeny Primakov te vin siksesè li. Ak fenomèn nan Vladimir Putin pa t 'pran plas. Putin tèt li demisyone nan pòs direktè FSB la
  nan biznis. Men, li pa t gen anpil siksè nan li. Se konsa, li te rete yon ofisyèl ti kras li te ye.
  Yevgeny Primakov te sèvi de manda kòm Prezidan epi an 2008 te remèt fotèy la bay Luzhkov. Li te dirije jiska 2016. Epitou de tèm, epi apre l 'Gennady Zyuganov te vin prezidan. Politik Larisi a te plis rilaks, Amerik pa te entimide ... Nan Ikrèn, Yanukovych te sèvi de tèm ak nan 2020 pèdi nan bilyonè Poroshenko la. Vitali Klitschko bwat yon ti kras pi long pase istwa reyèl ... Stevenson pral genyen, ak twa bokseur plis, ki gen ladan Alexander Povetkin. Apre sa, li te kite sèlman nan 2016, refize goumen ak yon bonm an kwiv.
  Wladimir Klitschko te fè yon ti jan plis siksè. Bat Tyson Fury, ak Lè sa a Glazkov, ak Brown. Men, toujou, a laj de karannde youn, li te pèdi nan Anthony Joshua. Men, li te kapab bat dosye Joe Louis la. Ak sa a se tou reyalizasyon eksepsyonèl li nan espò.
  Crimea rete yon pati nan Ikrèn. Mond lan pi kalm ak lapè. ISIS pa t parèt. Pa te gen okenn atak teworis sou 9/11. Taliban yo te finalman defèt alyans nò a epi yo te pran kontwòl Afganistan. Epi kounyeya gen lapè. Lukashenka, li te sèvi de tèm nan 2006, an akò ak konstitisyon an, te antre nan yon pansyon onorab. Ak ansyen Premye Minis Sidorsky te vin prezidan. Apre sa, li te sèvi tou de manda nan ak nan 2016 transfere pouvwa a Korotkevich.
  Tout bagay te tounen pi bon pase nan istwa reyèl. Nan mond lan, menm enfeksyon kowonaviris la pa t pete. Ak sa a se sètènman yon bon siksè.
  Karyè echèk Bobby Fischer te pran yon ti jan diferan. Mons echèk la, apre li te genyen nan Spassky an 1992, te ranmase e li te jwe yon match ak Ljubojevic. Li te bat li nan yon stil plis devastatè. Apre sa, li te bat Korchnoi... Li te jwe tou ak Ivanchuk, fwa sa a nan yon tiraj. Ak nan 1999 li te jwe yon match ak Karpov jiska dis viktwa. Avèk yon frè gwo.
  Menm si se pa pou tit mondyal la, match sa a te eksite yon gwo enterè.
  Bobby Fischer te genyen premye match la... Lè sa a, yon seri de dis nul ak bat Karpov an repons... Lè sa a, yon lòt seri de nul... Jiskaske Fischer te genyen vennkatriyèm jwèt la, ak Karpov te genyen vennsetyèm lan. Lè sa a, Fischer te genyen nan jwèt la trant-dezyèm. Karpov te genyen karannyèm lan.
  Apre sa, yo chanje kou nan karannsètyèm ak karannwityèm tranch yo. Ak nòt la te vin senk - senk ... Lè sa a, tou de veteran nan echèk repoze pou twa mwa. Prepare pou kontinye batay la. Epi li se reyèlman posib yo bat rekò swasant-sèt jwèt ak Anand nan match sa a.
  Ak frè a pou match la se tou yon dosye. Yon santèn milyon dola ... Ak nan kou yon match long nan diferan vil se pi pwofitab la. Kidonk, Bobby Fischer viv jiska atant pa jete sa a oswa sa konik. Ak fè aranjman pou eskandal chak kounye a epi lè sa a.
  Swa li pral vini nan yon kas, oswa Karpov yo pral akize l 'nan itilize psychics. Apre sa, nan anpil lòt fason. Apre sa, li mete yo sou linèt reflete, pè nan yon gade ipnoz.
  Pakèt karant-nevyèm lan pa t gen okenn eksepsyon. Fisher, abiye ak yon kostim Santa Claus, te kòmanse distribye kado. Epi li te sanble trè komik. Jwèt la te fini nan yon nul... Lè sa a, douz lòt tiraj...
  Nan jwèt la swasant-dezyèm, Fischer ankò tounen nan mouvman an E-2 - E 4, ak Karpov ankò te chwazi Karo-Kan. Fischer te rive jwenn yon ogmantasyon atak e li te jwenn avantaj la. Jwèt la te dire prèske yon santèn mouvman jiskaske Karpov te demisyone nan yon pozisyon san espwa... Nan swasant-sètyèm jwèt la, Anatoly Karpov jere nivo nòt la. Lè sa a, soti nan swasant-wityèm jwèt la, dosye anvan Karpov ak Anand te kase ... Ak seri a pi long nan ven trase nan istwa a nan alimèt echèk lonje. Jiskaske Bobby Fischer te genyen nan katreven-wityèm jwèt la e li te pran devan. Nòt la te sis - sèt ... Epi ankò katrevendis sis jwèt ak yon lòt twa mwa repo, yon seri de tiraj. Match sa a ki pi long nan istwa echèk la te kouvri sou televizyon. Ak anjandre anpil blag. Pou egzanp, lè lis la konplè nan jwèt nan match la Fischer-Karpov te chaje, revèy la te dwe chanje - yon pil liv te ale nan yon lòt zòn lè.
  Match la rekòmanse ankò... Fischer te genyen ankò nan 100yèm jwèt la, nòt la te sis - uit an favè Fischer. E sa grav. Men, Karpov kontinye kenbe sou tankou yon wòch. Ak nan 111yèm match la, li te rive fèmen diferans lan ... Lè sa a, yon seri de match nul ... Ak Karpov te genyen jwèt la 131th, egalize nòt la. Lè sa a, jiska sankarannkat jwèt yo te fè nul. Epi ankò yon ti repo nan twa mwa ... Tankou yon match long, ak nòt la se toujou uit-uit. Epi kounyeya, twa mwa apre, li te retounen. Match echèk ki pi long nan istwa mond lan.
  Epi sa a grav anpil. Ak byen fre ak solanèl. Ak fòs kolosal reyalizasyon vizib.
  E kounye a, match pou chanpyona mondyal la rekòmanse... Fischer menm te bay blag ke kèk moun pa ta viv pou wè nan fen konfwontasyon sa a. Ak batay la te tounen trè enpòtan.
  Nouvo seri tiraj yo te pi long nan istwa echèk la, sa ki te bloke siksè anvan match sa a. Epi sèlman nan yon santèn swasant-premye jwèt Anatoly Karpov te genyen. Te gen yon sèl etap ki rete pou fè. Men, nan jwèt la san katrevendis-dezyèm, Bobby Fischer fè nòt yon lòt viktwa nan direksyon pou fen a ak nòt la te vin nèf - nèf! Epi ankò yon ti repo pou twa mwa.
  Ak match ki pi long nan listwa te dire jiska premye viktwa.
  Epi li jeneralman super - ak hyper! Jis tankou nan fim yo! E pa gen anyen ki konpare!
  Fwa sa a, Fischer ak Karpov te jwe senkyèm pati nan match la nan Moskou. Epi li dwe di figire - super! Ak jwèt la se konsa bèl bagay ak batay.
  Match chanpyona mondyal la rekòmanse. Plis jisteman, jis yon match pou yon santèn milyon dola, ki pi rekò-kraze nan mond lan. Epi li ale ak gwo presyon.
  Plis jisteman, yon seri trase te swiv ankò. Seri nan pi gwo nan istwa a nan echèk. Karannsèt pati yo. Malgre ke li pa ka di ke pa te gen okenn lit nan yo. Ak Bobby Fischer ak Anatoly Karpov pandye sou wout pou l defèt plis pase yon fwa.
  Men, karannsèt trase. Yon batay feròs - san konpwomi a mwendr. San okenn pitye. Ak an menm tan san san ak san viktwa a nan yon bò oswa yon lòt. Men, isit la vini dènye de san karantyèm jwèt la nan match sa a. Lè sa a, yon ti repo nan twa mwa posib. Sèlman soti nan, ki kote fen a pral ye? Enterè nan match la se toujou gwo, e gen anpil moun ki vle òganize li.
  Anpil vle kontinyasyon nan spektak sa a, sa a se yon maraton super. Ak sa a bèl bagay, match inimitabl. Ki fèk vin super.
  Men, Bobby Fischer gen lòt plan. Li klèman pa vle goumen kont Karpov ankò.
  Ak nan dènye jwèt blan l ', li se pare yo mete yon fen nan li. E kisa? Bòn chans avyon de gè!
  Bobby Fischer te vini ak yon nouvo plan kont Karpov. Wi, mouvman an E - De - E kat deja bliye ankò. Epi kounye a chwa a se Karpov la. Lè Anatoly Karpov te sevre nan ouvèti ki louvri yo epi li te jwe yo fèmen prèske tout tan an, Anatoly Karpov te kòmanse reflechi. Mwen te vle jwe Caro-Kann... Defans kouwòn li epi li te pran pion C. Men, li te deplase li de kare. Se pou gen yon defans sisilyen ak yon batay reyèl... Se pou yon reyèl batay plen san loraj nan pati final la nan match la Moskou.
  Bobby Fischer fwote men li kontan. Li te vini ak yon plan trè orijinal. San yo pa chatleling, pion nan wa a te kòmanse jete nan batay, dezespereman pouse yo pi devan.
  Anatoly Karpov te aksepte defi sa a. Epi li te tou pare pou goumen. Malgre ke jwèt Fischer a te sanble yo dwe anti-pozisyon.
  Tou de opozan yo te goumen anpil. Fischer te kapab jwenn yon avantaj nan espas. Epi pa sakrifye yon pion pou devlope yon atak fò. Anatoly Karpov, yo te nan pwoblèm tan, te fè plizyè erè epi li te resevwa yon mat. Se konsa, match la pou gwo lajan te fini trè efektivman. Li te dire de san karant jwèt e li te tounen yon dosye nan istwa tout mond echèk la. E petèt jeneralman match ki pi long nan mond lan nan espò ak limanite.
  Sa te vrèman yon batay... Epi batay la se sa ou bezwen!
  Fischer ak Karpov te antre nan istwa mondyal tout espò ak konpetisyon ki pi long lan. Ak youn nan frè ki pi wo nan mond lan nan espò. Se sèlman boksè pwofesyonèl yo te kapab jwenn plis, e nan moman sa a pa te gen okenn frè sa yo nan mitan yo.
  Bobby Fischer te resevwa de tyè nan pri a kòm gayan an. Ak Anatoly Karpov ak yon tyè touche plis pase nan alimèt anvan l 'yo. Ak nan kou li jwi li. Apre sa, Bobby Fischer pa fè okenn ankò, e byento mouri. Anatoly Karpov te jwe de tan zan tan, men san anpil siksè. Sepandan, yo te rankontre ak Kasparov nan 2010. Harry pa t jwe depi lontan e li te antrene. Men, Anatoly Karpov tou aje.
  Se konsa, chans yo te apeprè egal.
  Match la te moute nan sis viktwa ... Epitou san limit ak pou yon anpil lajan. Malgre plis modèst pase ak Fischer.
  Nan premye, Anatoly Karpov, ki te jwe anpil nan vennsenk ane ki sot pase yo depi batay la ak Kasparov, e kòm yon rezilta te pran plon an.
  Apre nèf premye jwèt yo, nòt la te twa - zewo an favè Karpov. Anatoly Evgenievich te genyen premye jwèt la. Garry Kasparov, jwe nwa, imedyatman te kòmanse sakrifye epi ale nan konplikasyon. Ak nan premye jwèt la te gen anpil supriz. Karpov te fè premye mouvman - E-de - E - kat, ki te ra nan pratik li. Ak Garry Kasparov nan premye aksepte ak refize defans la Sicilian, e li te kòmanse deplase konplètman extravagantly. Premyèman, li jete F-pyon an nan batay, Lè sa a, li te jwe ak Knight an, epi ankò, an repons a mouvman Karpov a, li jete pion vwazen an. Apre sa, Karpov pran yon lòt. Malgre ke Garry Kasparov te genyen yon tanpo, li te kite de pyon desann ak yon wa fèb.
  Sa a te gambit orijinal Kasparov la. Ki pèmèt nan ka sa a jwenn konplikasyon. Men, peman an pou l 'te de pyon ak pozisyon wa a pa trè an sekirite. Epi yon sèl tèmpo pou Nwa pa ase pou genyen. Epi Blan gen yon gwo avantaj nan sant la. Karpov, nan kou, konvèti avantaj li. Men, Kasparov te pèdi... Lè sa a, te gen match nul ak viktwa Karpov ak Blan nan setyèm ak nevyèm jwèt yo.
  Istwa te sanble ap repete tèt li, men nan jwèt la trèzyèm nan defans la Sicilian, Kasparov te aplike yon kado ak te jwe yon gambi ki pi kòrèk. Apre sa, li jere yo tranpe nòt la apre tout ... Ak sèzyèm lan tou fèmen espas sa a. Se vre, nan disetyèm Karpov la jere yo ogmante diferans lan ankò nan de pwen. Ak pou vennsètyèm jwèt la, nòt la te de - senk. E sa deja grav. Anatoly Karpov te sanble vle genyen trant-enyèm jwèt la, menm jan ak dènye fwa a. Men, fwa sa a li pa t travay. Ak Kasparov te genyen jwèt la trant-dezyèm. Pli lwen, jwèt la te dire jiska jwèt la karannsetyèm, ki fatige ak deja granmoun aje Karpov soufle ale. Ak karant-wityèm lan, kote Garry Kimovich, li te reveye nan dòmi l 'yo, egalize nòt la.
  Lè sa a, te gen yon ti repo twa mwa ... Anatoly Karpov te gen yon repo, epi isit la yo ak Harry nan yon lit anmè. Anatoly jwe Blan. Epi Karpov chwazi ouvèti Reti a. Yon bagay ki pa janm te jwe anvan. Kasparov tou ap eseye jwe deyò kanon an. Epi li jwenn yon pozisyon difisil... Jwèt la trennen sou pou yon tan long. Harry te dirije defans la ak presizyon. Apre plis pase twasan mouvman, li te jwenn yon tiraj. Sa a te swiv pa yon seri de dizwit nul, bat endikatè a nan premye match la... Epi finalman, nan jwèt la blan, Harry jere kraze nan defans la nan Caro-Kann. Li te bay de figi. Yon verite te jwe prèske imedyatman. Lè sa a, atak la te vin sou wa a. Nan fen a, mat Anatoly Karpov. Epi finalman reyalize yon tire revanj konvenk. Menm si ak yon maj minim, pa yon pwen, anvan pèdi sèk. Men, toujou, apre yon ka nan yon syèk, Garry Kasparov toujou pran revanj. Ak otorite li trè wo.
  Viktwa Garry Kasparov te enspire Korchnoi defi Anatoly Karpov tou. Ak nan kou te gen sipòtè ki te ofri yon frè fantastik pou yon match jiska sis viktwa. Korchnoi gen ven ane ki pi gran pase Karpov. Men, li fè trè byen malgre laj avanse li. Se konsa, avèk fòs konviksyon ofri tire revanj. Ak nan 2013, yon nouvo match trè enteresan jiska sis viktwa te pran plas.
  Viktor Korchnoi vs Anatoly Karpov. Epi li se gwo! Match la te dewoule nan New York.
  Yon batay difisil te kòmanse depi premye jwèt la. Karpov te kòmanse ak E de ak E kat. Korchnoi san atann te jwe defans pi renmen Karpov a: Caro-Kann. Ak pwoblèm nan byen vit te vin nan yon tiraj. Lè sa a, Korchnoi te vini. Premye douz match yo te fini nan yon match nul. Apre sa, Viktor Korchnoi te jwe defans la Sicilian ak Varyasyon Naidroff nan trèzyèm jwèt la. Ak kòm yon rezilta, nan yon lit byen file, li te jere pou genyen yon viktwa konvenk pou Korchnoi. Te gen yon lit mityèl ak anpil viktim, ak yon bèl atak.
  Nan jwèt la sèzyèm, e menm ak Blan, Korchnoi te genyen ankò, ak ogmante diferans lan ak avantaj a de pwen. Lè nou konsidere ke Korchnoi gen katrevendezan, Lè sa a, wi, li se yon jwè echèk sipèb! Ak nan vennkatriyèm jwèt la, Korchnoi selebre yon viktwa: nòt la te twa - zewo an favè li, e li te sanble ke ta gen yon sansasyon, ak yon viktwa retentissant pou veteran an. Men, Karpov, li te genyen vennsètyèm jwèt la, te rive retabli balans mantal egal l 'yo. Lè sa a, li te genyen nan jwèt la trant-inyèm ak blan. Ak nan jwèt la 32nd, li san atann aplike defans la Sicilian ak Varyasyon dragon an nan ouvèti a louvri.
  Lè ou konsidere ke Karpov anjeneral te genyen Varyasyon dragon an ap jwe pou Blan, yo ta dwe konsidere yon desizyon konsa inatandi. Ak Karpov te kapab sezi inisyativ la nan yon lit feròs ak delivre yon konpayon elegant.
  Nòt la efase jistis byen vit. Men, Anatoly Karpov ankò pèdi aktivite li ak yon seri trase long trennen sou. Jiskaske karant-uit jwèt te fini ak yon ti repo twa mwa te vini.
  Anpil fanatik pa t kontan ak lefèt ke tou de konbatan yo pa t twò anvi goumen.
  Men, apre repo a, batay la ankò ... Korchnoi te kòmanse pran plis risk pou mande pwoblèm. Ak nan senkant-inyèm jwèt la, li te genyen menm viktwa a.
  Epi ankò li te pran devan ... Men, nan senkant-twazyèm lan Korchnoi sakrifye twòp ak ale twò lwen epi yo te bat. Nòt la te nivo... Lè sa a, yon seri nul... Tou de jwè echèk yo te konpòte yo pasif. Epi sèlman nan katrevendisyèm jwèt la te finalman Karpov genyen. Nòt la te vin kat - senk. E sa grav. Apre katrevendis sis jwèt te gen ankò yon ti repo pou twa mwa.
  Match Korchnoi-Karpov la te tounen yon konfwontasyon trè difisil. Apre repo a, jwèt la rekòmanse. Nan rankont nan 101st, dragon an te ankò, men fwa sa a Korchnoi te gen yon ogmantasyon nan magazen. Se konsa, li te resevwa inisyativ la. Apre sa, li te kapab devlope yon atak irézistibl sou wa nwa a.
  Ankò te vini peryòd la nan trase. Nòt la te senk-senk. Men, toujou, dènye jwèt la, san karannkat nan sik sa a, te tounen desizif.
  Karpov tounen nan E-de-E-kat. Ak sou varyasyon louvri Korchnoi te pwopoze a, li te aplike san atann Gambit wa a. Konnen karaktè Korchnoi, Karpov te devine ke li ta chwazi kontinyasyon ki pi prensip ak aksepte gambit la. Men, pou sa a li te gen nan magazen - yon kado fò. Ak yon batay feròs ak agresif te kòmanse. Ak atak la sou wa nwa a te tounen soti yo dwe trè fò. Kòm yon rezilta, Korchnoi te fini san yon moso. Men, pou yon lòt karannsenk mouvman li te goumen dezespereman jouk echèk la anpil.
  Se konsa, tantativ la pran revanj sou Karpov pa t 'pran plas. Men, nan lòt men an, Korchnoi te touche anpil lajan, ak te touche respè pou lit san konpwomi li.
  Men, Lè sa a, Anand sispann chanpyon mondyal la ak nan 2020 Anatoly Karpov ankò te fè yon match chanpyona mondyal ant li, jiska dis viktwa, men ak yon limit nan karant-uit jwèt. Nan tan sa a, Anatoly Karpov te finalman disparèt, ak Vishy Anand te toujou fò ak nan fòm ekselan. Match la te fèt nan Moskou. Ane sa a pa te gen okenn coronavirus e tout bagay te byen bon.
  Petèt pa pou Karpov... Vishy Anand te domine lut la e li te ranpòte jwèt apre match... Fwa sa a, Anatoly Karpov te echwe pou pou fè yon rezistans fè tèt di epi, li te pèdi vennkatriyèm lut la ak White, te fini konpetisyon an ak yon nòt dis - zewo nan. favè Anand. Nan match sa a, Karpov te eseye Dragon twa fwa ak Nwa epi li te jwe ak li. Ak batay la te ale nan yon sèl objektif. Se sèlman nan sèzyèm jwèt la ak Blan Karpov te jwenn chans pou genyen, men ankò li rate yo.
  Se konsa, li pa te posib yo netwaye kont la ...
  Anatoly Karpov te di ke li te deja jwe wòl li e li te vle ... pran politik pi seryezman. An patikilye, Zyuganov, san yo pa anile limiteur a nan de tèm ak kat ane, te pran menm zewo a. Sa te lakòz anpil endiyasyon nan sosyete a. Yo sonje ke Yeltsin, ak Primakov, ak Luzhkov te limite tèt yo a de tèm. Poukisa Gennady Andreevich te deside fè yon eksepsyon nan tèt li? Anplis, Genka pa pi piti pase yo. Sepandan, Zyuganov refere ke Biden se menm pi gran pase l '. Malgre ke yon move egzanp pa vo repete. Men Gena se jis yon fanatik pouvwa. Epi li pa vle ale.
  Ak Anatoly Karpov deside kandida pou prezidan. Ak deplase nan pouvwa tankou yon tank. Menm jan an tou, li se pi piti pase Zyuganov, ak pou ven ane li te yon chanpyon echèk mondyal.
  Epi kounye a, nan eleksyon prezidansyèl yo nan Larisi nan 2024, Gennady Andreevich Zyuganov ap kandida pou yon twazyèm manda. Menmsi li gen katreven an. Prezidan an pi ansyen ak chèf nan istwa a nan Larisi. Depase tou de Luzhkov ak Primakov. Epi prezidan an toujou monte pou yon twazyèm manda. Ak ki moun ki bezwen li? Li te fè yon koup de amannman nan konstitisyon an, ki gen ladan salè minimòm-nan ak pansyon pa ta dwe mwens pase salè vivan an. Apre sa, li anile dat limit li yo. Monte tèt li sou twazyèm lan.
  E eleksyon yo pa demokratik. Pati nan Duma Eta a ka nonmen prezidan an e konsa. Men, pou rès la, kolekte de milyon siyati pa mwa.
  Oke, Zyuganov te pran l ', li pike tèt li nan prezidans la pou yon twazyèm manda. Men, Anatoly Karpov te ale nan batay. Apre sa, li jere yo kolekte de milyon siyati. Zhirinovsky ap kouri ankò soti nan LDPR la. Se vre, yon lòt te deja vini pi devan soti nan Yabloko - pi piti. Soti nan Patronymic la tou avanse jèn. Ak yon lòt jèn bilyonè, ak Anatoly Karpov.
  Ekonomi Ris la kowonpi. Ak Gennady Zyuganov trè deranje tout moun. Donk rezilta eleksyon yo pa klè. Se vre, prezidan an fonksyon an gen yon gwo tèt kòmanse nan fòm resous administratif. Ak nan kou medya yo kontwole. Men, sa a, nan kou, se pa ase pou pou genyen konfyans depi premye tou an. Malgre ke li ka ase. Konpetitè yo pa trè fò. Se sèlman soti nan "Patri - Tout Larisi", rival li a se yon gouvènè ki grav nan Teritwa Krasnodar ak yon egzekitif biznis trè fò, ak an menm tan an jèn. Oke, Zhirinovsky se jis yon kloun fin vye granmoun. Ak Yabloko pa janm ranmase anpil. Bilyonè a pap jwenn twòp tou, sitou paske li se yon Juif. E Anatoly Karpov? Premye sipriz la se ke li te rive kolekte de milyon siyati. Dezyèm lan se ke ansyen chanpyon mondyal echèk la te kòmanse jwenn pousantaj solid nan biwo vòt entènèt divès kalite. Epi li te vin yon sipriz pou tout moun.
  Lè sa a, Anatoly Karpov san atann te pran dezyèm plas pandan kanpay eleksyon an.
  Epi li te vin yon ti sansasyon. Oswa petèt pa tèlman piti. Lè sa a, menm pi difisil. Zyuganov, ki te deja fin vye granmoun, bite nan pasaj la nan avyon an. Ak evalyasyon li yo te kòmanse degrengole. Ak ekonomi an vin pi mal. Epi tout moun bouke ak Pati Kominis ki sou pouvwa a.
  Nan ti bout tan, Anatoly Karpov, ki toujou nan bon fòm fizik, te kòmanse ajoute. Ak evalyasyon li te grandi rapidman. Ak nan premye tou te gen yon sansasyon. Zyuganov pa sèlman echwe pou pou pou genyen sou mouvman an, men tou, bat Anatoly Karpov pa sèlman twa pousan. Epi li sètènman se yon gwo sansasyon. Ak batay la pral trè difisil. Zhirinovsky, nan kou, sipòte pati dominan an ak Zyuganov. Nan isit la, reprezantan patri a, ki te pran twazyèm plas, san atann sipòte Karpov. Bilyonè a se nan senkyèm plas, tou pou Anatoly Karpov. Epi li trè fre.
  Epi kounye a eleksyon yo ak dezyèm tou an. Epi ankò yon sansasyon. Anatoly Karpov bat Gennady Zyuganov. Se pou avantaj la piti, men toujou. Pou la pwemye fwa, yon prezidan an pèdu. Ak nan kou sa a se yon sansasyon nan gwo mayitid.
  Nan Lwès la, viktwa Anatoly Karpov te salye. Ak anpil vyolans. Yo te pale sou nouvo panse, e ke epòk la nan kominis nan lemonn antye ak kè kontan ak kontantman pral byento vini. E ke byento li pral jis bèl bagay ki jan li se bèl viv nan tout mond lan ...
  Anatoly Karpov te di ke premye bagay Larisi dwe fè se rantre nan Òganizasyon Trete Nò Atlantik ak Inyon Ewopeyen an. Epi li pral yon reyalizasyon trè fre ak eksepsyonèl. E ke byento pral gen yon inyon tout pèp blan. Yon fanm nwa vin nouvo prezidan Etazini. Ak sa a te tou yon etap pwogresif. Ak chemen an nan fratènite atravè lemond.
  Ak Vladimir Vladimirovich Putin, pandan se tan, tou dousman te mouri nan yon lopital prizon. Li te nan prizon pou vòl ak evazyon taks. Men ki jan mond lan te vire...
  Ak jis Anatoly Karpov te genyen trant-inyèm jwèt la nan match 1984 li kont Garry Kasparov. Mirak sa yo ap fèt nan mond sa a...
  Wi, kite epòk Vladimir Putin fini byento.
  
  MAINSTEIN KOTE AK VIRE NAN GÈ A
  Nan mwa novanm 1943, pandan kont-atak nan Mainstein, ki te diminye twoup Sovyetik yo, Alman yo te kapab reyalize plis. Ak tout bagay paske Stalin te bay lòd kenbe Zhitomir a nenpòt ki pri, ak entèdi ale sou defans la. Kòm yon rezilta, Alman yo te kapab pran Kyèv ankò, ak antoure inite Sovyetik yo, ak Lè sa a, detwi yo. Anplis de sa, move tan an te sèk, e Alman yo te kapab sèvi ak Tig ak Panthers yo ki te deja plis anpil. Kòm yon rezilta, twoup Sovyetik yo te soufri yon defèt kraze brize.
  Stalin, nan vire, jete nouvo fòs nan batay la. Inite Sovyetik yo te monte atravè Dnieper la. Men, yo pa t pare, men Nazi yo gwoupe. Ak anpil abilman siprime inite Sovyetik yo. Nan mwa janvye, batay la te pou Dnieper a, ak twoup Sovyetik yo te transfere nan gwo kantite. Men, ofansif Lame Wouj la toupre Leningrad te repouse, epi toufe nan pwòp san li. Rezon ki fè la se ke yon pati nan fòs yo te transfere nan Dnieper la epi yo te itilize ensifizan.
  Nan ti bout tan, Alman yo te kapab kenbe soti nan sezon fredi epi evite defèt. Liy devan an te estabilize. Stalin toujou fè tèt di te eseye kraze nan Dnieper la, men li pa t 'reyisi.
  Nazi yo te pran kèk etap. An patikilye, mezi pou lagè total ak itilizasyon travay. Pwodiksyon zam nan Twazyèm Reich la te ogmante. Avyon jè ak misil FAA te parèt tou. Malgre ke pa trè efikas...
  Lame Wouj la pa janm te kapab simonte defans Fritz la sou Dnieper la. Stalin, te enkyete ke Amerik ak Grann Bretay ta ka vini an Ewòp pi bonè, te fè yon mouvman Knight: li ofri Hitler yon trèv pou sis mwa. Fuhrer la te dakò, men sijè a sispann nan lagè geriya a.
  Stalin te dakò ak sa tou. Epi sou 1ye me 1944, te gen yon kalm sou fwon lès la.
  Alye yo te toujou eseye debake nan Normandy. Men, fwa sa a tantativ la te fini nan yon defèt kraze brize. Epi pèt plis pase yon milyon sòlda Ameriken ak Britanik pa prizonye sèlman se yon katastwòf terib. Apre defèt ete a, ofansif Alman an nan peyi Itali te swiv. Ki tou te mennen nan defèt nan alye yo ak kaptire a nan premye Naples, ak Lè sa a, Sicily.
  Lè armistis la te fini sou 1ye novanm 1944, Alman yo te konplètman reprann kontwòl sou lwès Ewòp. Nan kondisyon sa yo, Stalin te ofri pwolonje trèv la pou yon lòt sis mwa ... Hitler te dakò. Grann Bretay te frape pa misil balistik ak bonm avyon klas Arado. Nan lè a, Alman yo te lanse yon avyon milti-bi olye pou yo Focke-Wulf TA-152 nan yon seri. Ki te tounen trè efikas. Ak pi bon an nan tout fason. Wi, ak XE-162 te montre pi bon karakteristik vòl li yo ak efikasite fòmidab nan lagè a.
  Ak plis vle di flòt soumaren Twazyèm Reich la. Ki te nwaye trè efektivman tout lènmi yo nan fachis. Ak an patikilye soumaren miniature pou yon sèl moun. Moun sa yo ki tèlman efektivman te resevwa tou de Etazini ak Grann Bretay.
  Apre lanmò Prezidan Ameriken Roosevelt, nouvo Prezidan Truman la imedyatman ofri Hitler yon trèv ak yon echanj prizonye. Führer la te dakò ak sa. Ak alye yo ak Almay soti nan 1 me 1945 konkli yon sispann nan lagè a pou yon peryòd de twa zan. Te gen yon echanj nan prizonye de lagè, ak restorasyon nan relasyon ekonomik yo. Men, sou fwon lès la, lagè a rekòmanse ak vigè renouvle. Sou 22 jen 1945, Nazi yo te lanse yon ofansif nan sant la. Pou la pwemye fwa, tank E-100 nan yon nouvo jenerasyon ak zam pwòp tèt ou E-10 ak E-25 te patisipe nan batay yo. Tank E-50 te toujou ap devlope. Men, Panther-2 te parèt nan seri a ak yon tourèl ki pi piti ak yon silwèt ki ba ak yon motè 900 puisans ak yon pwa senkant tòn. Li te deja fre. Nouvo machin Alman "Panther"-2 ak "Panther" F te pwouve yo dwe pi byen pwoteje ak plis ame lou.
  Tankou zam pwòp tèt ou nan seri E a ... Ak avyon jè nan yon nouvo jenerasyon. Ak Lame Wouj la nan sant la cend nan ... Alman yo te kapab kraze nan plizyè liy defans. Men, Lè sa a, yo te toujou sispann. SU-100 la te patisipe nan batay yo. Sepandan, yo te pito fèb kont E-100 la. Alman yo te kapab prèske nèt antoure Smolensk, men vil la tèt li dezespereman kenbe deyò.
  Stalin te bay lòd pou yo kanpe nan lanmò. Alman yo anboure nan sant la. Sovyetik la te gen jiska desan (200) divizyon isit la e li te kenbe pozisyon. Sepandan, Nazi yo gen yon siperyorite byen mèb nan bon jan kalite a nan fizi atak, ak nan lè a ak motè jè.
  Nan syèl la Luftwaffe te sezi dominasyon an. An tèm de pwodiksyon avyon, Twazyèm Reich nan Sovyetik la kenbe, ak siyifikativman depase li nan bon jan kalite. Espesyalman nan modèl reyaktif. Aparans nan lè a nan yon XE-262 X ki pi avanse, ak zèl byen bale, te tounen yon chòk reyèl pou pilòt Sovyetik yo. Machin sa a te gen yon vitès plis pase 1100 kilomèt pa èdtan ak senk zam avyon 30-mm. Natirèlman, avyon Sovyetik pa t 'kapab reziste yon bagay konsa. Osi byen ke bonm avyon ki tou senpleman enposib ratrape.
  Alman yo te sispann nan otòn 1945. Epi Lame Wouj la te eseye avanse ankò. Men, mwen te rankontre yon defans pwisan. Fritz la te gen trè bon zam pwòp tèt ou ki soti nan seri a E. Ak nan sezon otòn la, premye modifikasyon nan E-50 la parèt. Machin nan te sanble ak Tiger-2 a, men ak yon tourèl ki pi piti ak pi etwat ak yon devan 200mm ak bò 100mm. Li te gen kote yon ti jan pi epè: 100 mm ak yon fwon nan 150 mm anba gwo pant. Chaj la te tou pi lejè ak pi pafè. Ak motè a ak transmisyon yo te sitiye nan yon blòk, ki redwi wotè nan machin nan ak sove sou arbr la. Zam la te pi long ak 100 EL ak kalib 88mm.
  E-50 te rele: "Panther" -3. Pwa li depase swasant tòn, men motè a nan 1200 puisans konpanse pou sa. "Panther" -3 te vin prensipal tank Alman an - pi masiv la. Sovyetik la toujou gen T-34-85 ki pi enpòtan nan seri a, ki pa t menm tou pre youn Alman an. Ak IS-3 ak pita IS-4 yo pwodui nan ti pakèt.
  Winter te pase nan yon batay egal - Alman yo repouse ofansif Sovyetik la.
  Men, yo pa t 'fè okenn pwogrè tou.
  Nan sezon prentan an nan karant-sizyèm ane a, ofansif la nan twoup Alman yo te kòmanse, nan rejyon an Smolensk. Batay la te lou anpil.
  Pou premye fwa, ekipaj tank Gerda te patisipe nan batay la. Yo te antre nan batay la sou Me 20 ak goumen sou premye tank eksperimantal "Tiger" -4. Machin sa a, ki peze swasanndis tòn, te gen 250 mm nan zam devan ak 170 mm nan zam bò, ak yon wotè ki mwens pase de mèt. Ak yon zam 105 mm ak yon longè barik 100 EL. "Tiger" -4 soti nan seri a zewo ak yon motè 1500 puisans - turbine gaz. Epi li difisil pou pran yon machin konsa nan nenpòt ang.
  
  Gerda tire sou ènmi an ak èd zòtèy li yo epi li woule:
  - Lame nou an pa pran swen!
  Charlotte di ak yon soupi, kraze nan trant-kat Sovyetik la:
  - Larisi yo pa vle bay nan! Yo tèlman obstiné!
  Christina te fè remake:
  - Ane sa a nou dwe pran Moskou! Nou gen nouvo zam!
  Magda te eksploze enfantri Ris la ak mitrayil epi li te ajoute:
  - Wi, nou gen diskotèk sa yo! Byento Stalin pral kaput!
  Vreman vre, disk Twazyèm Reich yo pa t fèb ankò. Apre sa, yo kraze Lame Wouj la byen.
  Isit la sou youn nan yo, Gertrude, peze bouton yo nan joystick la ak dwèt li yo, tire desann avyon Sovyetik ak kriye:
  - Pinokyo parèt nan yon boutèy demi lit, ak jere yo vin yon nonm, yon moun ki kwè yon politisyen pral bay pye bwadchenn, epi yo pral pou tout tan retire chips nan men l '!
  Eva, ki te sèvi ak zòtèy pye l yo tou, epi li te bat yon lòt machin Ris, te bay:
  - Lè premye adiltè nan istwa limanite te revele, lè syantis yo te etabli ke zansèt nou an te yon makak!
  Gerda, ki te tou tire ak yon kanon, fè remake, montre dan li:
  - Lefèt ke yon moun se imaj la ak resanblans nan Seyè Bondye a ka sèlman kwè nan yon sèl eleman, gade nan ki jan politisyen reyaji endiferans nan lapriyè yo nan votè yo!
  Charlotte te eksploze l ', li frape kanon Sovyetik la, konfime, montre dan li:
  - Yon politisyen se sèlman bon nan ajoute revni nan pwòp pòch li, men otreman li ka sèlman retire ak divize, epi li toujou fè dènye a malonèt!
  Kristina te tire yon pete mitray, koupe yon douzèn sòlda Sovyetik epi yo bougonnen:
  - Diktatè a pa bon mache pou pèp la, men anachi pi chè toujou pou ale sou kote, malgre li pa koute anyen!
  Magda di yon fason agresif, li montre dan koulè pèl li epi li fè yon klin agresif:
  - Yon diktatè entelijan pi bon pase anachi fou, kidonk ou ka kanpe, men ou pa ka danse sou flanm dife a pou yon tan long!
  Pandan batay la, Alman yo nan fen mwa jen 1946 yo te kapab fèmen bag la alantou Smolensk.
  Jiskaprezan, pilòt Alman an Huffman te nan plon an nan lè a. Pou senksan (500) avyon te desann, li te bay senkyèm klas Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds.
  Men, Albina ak Alvina kenbe avè l. De fi sa yo te goumen nan jis yon bikini ak pye atè, ki se byen efikas. Apre sa, yo te goumen dezespereman, ak gwo presyon.
  Albina te desann twa avyon Ris ak yon sèl pete, li woule, li montre dan li:
  - Yon politisyen se yon ti pug ki ap eseye kòmande yon pèp elefan gwo, men sèlman kondui l 'nan yon boutik Lachin nan pwomès kase!
  Alvina tou te vire ak èd zòtèy pye l ', epi li pepi:
  - Yon politisyen pwomèt yon votè siwo myèl Gingerbread anbrozi a nan diskou dous, men vin sèlman yon twou beye ak nouy pouri sou zòrèy li!
  Ti fi jan yo di nan ji a, kwake infernal. Yo goumen di!
  Men, pilòt Sovyetik yo ap goumen tou kont Nazi yo.
  Anastasia Vedmakova koupe avyon Nazi a ak sifle:
  - Politisyen an pwomèt rivyè siwo myèl ak bank jele, se sèlman mouch-votè ki soti nan bagay dous sa yo pote pi devan ak pye yo!
  Akulina Orlova, ki t'ap bat Fritz la epi ki t'ap sèvi ak zòtèy li an menm tan, te rele:
  - Si yon politisyen gen anpil pwomès dous, Lè sa a, lè li vin sou pouvwa a li pa pral sanble ase pou pèsonn, epi lavi a pa pral tounen siwo myèl!
  Mirabela Magnetic, goumen dezespereman nan lè a, chirpe:
  - Bondye ka fè tout bagay, li pa ka jis fè yon politisyen onèt, ak pwomès eleksyon li a ka akonpli!
  Ti fi yo te montre klas ekselan yo. Men, toujou, Nazi yo prèske enposib sispann.
  Apre antouraj Smolensk, Fritz te avanse nan Vyazma. Epi depi la yo toudenkou vire nan sid.
  Divès kalite zam te patisipe nan batay yo. Tank T-54 la pa t 'ankò pare pou pwodiksyon an mas, epi olye pou yo li, pwodiksyon SU-100 la te ogmante aktivman, ak zam ki pi pwisan, omwen yon jan kanmenm kapab kenbe dèyè ak penetre dènye tank Nazi yo, menm si bò la.
  Avantaj nan zam pwòp tèt ou yo, anplis de zam ki pi pwisan, se te fasilite nan pwodiksyon an. Vreman vre, zam pwòp tèt ou yo se apeprè yon tyè pi bon mache pase tank ak yon tourèl wotasyon. Apre sa, mwen gen yon zam ki pi pwisan ak yon silwèt pi ba. Sa a se nan kou yon gwo plis. Malgre ke, nan kou, nan kèk fason yon tank ak yon tourèl ki ka vire yo pral pi bon. Men, nan yon lagè defansiv ki Sovyetik te chanje a, kote li posib pou tire nan dèyè yon anbiskad, zam pwòp tèt ou-lanse a pa gen okenn fason enferyè a tank la an tèm de efikasite. Se konsa, SU-100 la te kòmanse pwodwi nan kantite toujou ogmante. Men, IS-3 a te sispann, ak IS-4 a te pwodwi nan ti kantite. Ak yon seri de pi pwisan IS-7 se jeneralman nan kesyon. Se konsa, pou kounye a, SU-100 la te vin tounen yon sovtaj ki ta ka pike ak itilizasyon abil Panther-3 a epi li te danjere tou pou Tiger-3 a, ki se pi lou, men pi byen pwoteje.
  Elizaveta te tire yon kanon 100-milimèt, pèse Alman "Panther" -2 a ak kouu:
  - Si yon politisyen se yon chakal k'ap chache pouvwa, Lè sa a, yon diktatè akonpli se yon tig, men tou de nan yo toujou prefere abiye ak rad mouton tankou chen mawon!
  Ekaterina tou te tire sou lènmi an nan vire epi li gurgled:
  - Pa gen okenn politisyen ki gen yon nanm pi, men yo rankontre ak pòch vid, ki soti nan ki yo ka sèlman mete yon kochon!
  Elena te tire kanon li tou lè li te vire li e li te note, li te retire talon pye l sou zam la:
  -Yon pòch vid ka ranpli ak lajan, se sèlman grenn syur ki soti nan fo pwomès politisyen yo boure nan yon tèt vid !
  Euphrosinia tou tire yon kout bal nan vire. Seche te kanpe nan anbiskad e li te pratik pou tire. Lè sa a, li di:
  - Si ou gen syur nan tèt ou, Lè sa a, ou se yon kòd lonbrik konplè, ki soti nan ki chak jou, raso yo retire epi ki moun ki pa parese!
  Ti fi yo isit la byen egou epi yo montre tanperaman yo. Ak siye yo te travay anpil.
  Men, toujou mwen te oblije bay nan. Alman yo te deplase ak avanse pou pi devan. Ak fòs yo te sanble twò inegal. Epi li pa sèlman te sanble. Nazi yo te itilize twoup ki soti nan tout Ewòp ak ansyen repiblik Sovyetik yo. Pami lòt bagay, satelit yo te goumen tou. Ki gen ladan Espay ak Pòtigal, ki moun ki te vle jwenn nouvo koloni nan depans lan nan Sovyetik la. Epi li vrèman te vin tounen yon gwo pwoblèm.
  Malgre ke peyi sa yo sanble yo piti. Malgre ke Pòtigal tou gen koloni.
  Fachis yo kounye a ap avanse nan sid epi yo gen siksè apre siksè.
  Kounye a yo teste Tiger-4 la nan yon nouvo modifikasyon ki pi avanse ak yon motè 1800 cheval. Lè sa a, ak yon pwa nan swasanndis tòn, bay machin Nazi a bon pèfòmans kondwi.
  Gerda tire anpil presizyon ak zam mòtèl li a, lè l sèvi avèk zòtèy li yo ak gwonde:
  - Politisyen an te fèt tou nan yon fanm, men vrè manman l 'se yon manti, ak papa l' se yon dyab ki reklame yo se onè divin!
  Li te tire soti nan kanon an avèk èd nan zòtèy li yo ak Charlotte, wulye agresif:
  - Lagè a se Rezèv tanpon fanm, ak ekstèmine yon anpil nan moun, paske li gen yon politisyen - yon mari - yon freak!
  
  Apre li, Christina te tire, sa yo se ti fi ak cheve lò-wouj, remake:
  - Lagè a gen yon figi ki pa gen fanm, politisyen ki te deklannche li a gen yon tas bay manti!
  Magda te tire tou youn pa youn nan kanon an, sa li te fè nan mòd otomatik - dis vaksen pou chak minit epi li te note:
  - Rena a mechan nan nanm, men bèl nan koki, epi politisyen an sanble yon moso nan kaka, ak nanm nan se tankou yon scrotum!
  Nazi yo te deplase alantou Dnieper la. Apre sa, yo jere yo pran Orel prèske imedyatman epi kraze nan Donbass la.
  Stalin te freaking soti ... Men, jiskaprezan li pa t 'kapab fè anyen. Nan batay, pandan ke teknoloji Alman yo te pi fò, ak Nazi yo te amelyore avyon jè yo.
  Albina ak Alvina chak te depase senksan (500) avyon ki te tonbe nan yon ti tan, epi yo chak te resevwa Lakwa Knight nan Lakwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds!
  Albina, ki te koupe plizyè avyon Sovyetik nan yon sèl pete, wouli:
  - Rena a se yon ti bèt, men soumèt gwo bèt ak entèlijans bourik ak flatri ak pretansyon!
  Alvina, te koupe lè l sèvi avèk zòtèy pye l ', yon lòt Yak Sovyetik, ki te swiv pa yon LA-7, ak yon PE-2 chirpe:
  - Rena a se pa pi gwo predatè a, men si ou gen sèvo poul, li pral vale bèt la ak souflèt yon elefan ak fòs optimis!
  Wi, kont tankou yon ti fi, pouvwa lè a nan Larisi pa ka reziste. Sa yo se jis dyab kapital, klas ki pi wo nan lagè a. Ak Nazi yo reyèlman mete presyon sou Larisi.
  Gertrude ak Eva ap vole sou yon diskèt. De ti fi sèvi ak jè laminè nan yon sokoup vole. Ak gwo vitès yo ram avyon Sovyetik yo. Ak sou yon vòl ki ba-nivo, ou ka kondwi yon batri, oswa menm yon tank, nan tè a ak yon jè laminar. Oswa plizyè tank.
  Gertrude, kraze machin Sovyetik, remak:
  - Nan lagè a, ou vle koute trills rossinyol, men se sèlman gro kòk, silman yon chwèt, ak nan pi bon gwonde yon koukou ke yo pa pral touye ou jodi a rive nan zòrèy ou!
  Eva, frape yon lòt pion, ak Lè sa a, te pase ane yo diskèt pou dent batri a nan tè a ak griye:
  - Bay vòt li bay kòk la, elektè a li menm pral definitivman desann epi vire bourik li!
  Gertrude te dakò ak sa a:
  - Pito ou pa di!
  Eva lojikman te ajoute:
  - Politisyen-kòk fè bwi, men nan diskou li ou pa ka tande nòt yo nan rezon, ak rossinyol la nan verite!
  Gertrude te dakò, pouse yon koup nan tank Sovyetik nan tè a ak yon jè laminè:
  - Kòk la, tou, tankou malfini ki soti nan genus la nan zwazo, men anvan tout pikote votè yo ak panse a nan yon poul!
  Presyon Nazi yo te ogmante...
  Batay la te dewoule pou Kursk.
  Alman yo ap eseye kraze nan Voronezh. Kursk ap atake ak gwo fòs. Men, kat fi yo brav te kanpe nan wout yo.
  Natasha te voye yon grenad sou Nazi yo ak pye l', li chante:
  - Se vre...
  Zoya te lanse yon kado lanmò ak talon pye li epi li te ajoute:
  - Lènmi...
  Augustine te sikonbe nan yon bagay destriktif e li di:
  - Panse...
  Svetlana te voye yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Kisa...
  Natasha voye yon koup de sitron ak pye l 'epi li rele:
  - Ris...
  Zoya tou sikonbe nan yon bagay enèjik ak mòtèl, grinding:
  - Jere...
  Augustine te lanse mòtèl la, ap bougonnen:
  - Lènmi....
  Svetlana ankò sikonbe nan destriktif la ak vyaknula:
  - Kraze!
  Natasha te vire epi li di:
  - OMS...
  Zoya te tire tou sou etranje nwa ke Nazi yo te rekrite e yo te kriye:
  - Oze!
  Augustine te pale ak fòs ak kòlè:
  - Sa...
  Svetlana te sikonbe ak riri yon pantè:
  - V...
  Natasha te voye yon grenad ak pye l' epi li rele:
  - Goumen...
  Zoya te voye kado lanmò a ak dwèt li epi li di:
  - Atak!
  Augustine antre epi li di:
  - Lènmi...
  Svetlana te bay yon pakèt grenad ak plant li, epi kijan li rele nan tèt poumon li:
  - Nou pral...
  Natasha kloure pete a epi sifle:
  - Fache...
  Zoya koupe Nazi yo epi li di:
  - Bat!
  Augustine tire ankò, li rele:
  - Fache...
  Svetlana pepi pandan li te tire:
  - Bat!
  Natasha ankò voye yon grenad ak grasyeuz, pye l ', pepi:
  - Nou pral detwi Nazi yo!
  Zoya pran li epi li di:
  - Chemen nan lavni nan kominis!
  Epi li voye yon sitwon ak zòtèy li yo.
  Augustine te pran e gaye liy yo, epi janm li yo te vole ak destriksyon sou Fritz la:
  - Nou pral divize opozan yo!
  Svetlana pran l, li jete l ak talon pye l, yon pakèt grenad, epi li di:
  Ann kraze fachis yo!
  Epi kat yo te kontinye tire ak voye grenad. E-75 Alman an t ap deplase. Yon machin ak yon zam 128 mm. Epi tire tèt li.
  Ak ti fi yo voye grenad. Mine Nazi yo. Epi yo revoke. Yo monte pi devan. Tank yo ap woule ankò. Deplase dènye Alman "Leyopa" -1. Yon machin trè mobil.
  Men, ti fi l 'te pran sou yo ak frape l' deyò. Yo chire an miyèt moso yon machin mobil ak yon motè turbine gaz. Epi yo fè l an miyèt moso.
  Natasha di ak yon ri:
  Nou ap goumen gwo!
  Zoya te dakò ak sa:
  - Trè fre!
  Augustine te fè remake avèk sajès:
  - Nou pral genyen!
  Epi li te lanse yon grenad anti-tank ak pye li. Ti fi fò. Epi li gen anpil lespri.
  Svetlana te lanse tou yon kado lanmò ak zòtèy pye l 'nan pye l', li frape lènmi an. Yon ti fi trè agresif, ak je koulè a nan flè mayi. Li gen lespri sa yo, ak yon pasaj nan fòs!
  Natasha te vire epi li souri:
  - Pou Larisi sen!
  Zoya tire anpil aktivman, li souri, li montre dan pèl:
  - Mwen se yon vanyan sòlda nan nivo sa a ki pa fennen!
  Augustine tou tire. Sekle desann Nazi yo ak gurgled:
  "Mwen se yon vanyan sòlda ki gen gwo lanbisyon!"
  Epi li fè dan pèl li yo!
  Svetlana konfime:
  - Trè gwo anbisyon!
  Ti fi yo te goumen pou yon tan trè lontan. Ak nan kou yo te reyisi nan travay militè. Yo se absoliman bèl bèl. Espri eksepsyonèl. Epi yo tire premye klas.
  Elizaveta ak ekipaj li sou SU-100 yo ap goumen tou dezespereman ak anpil kouraj.
  Elizabeth te tire tou yon zam 100 milimèt, lè l sèvi avèk zòtèy li yo ak pepi li, li montre dan li:
  - Politisyen an konnen tankou ke trik nouvèl men l 'yo twonpe votè yo, men li se konplètman inyorans nan konsèp tankou mezi ak konsyans!
  Ekaterina te fè remake yon fason ki agresif, li byen tire sou lènmi yo, li t'ap rele byen fò:
  - Politisyen an gen dwèt ki pi enpòtan an ak dwèt endèks li, men li ka sèlman pike pwoblèm ak li, epi ou pa ka niche fant nan pwomès eleksyon ki pa respekte ak lang ou!
  Elena trè agresif te note, kout pwen opozan ak yon talon pye:
  - Politisyen an konplètman analfabèt nan zafè kreyasyon an, men li konnen pa kè tout eskiz pou echèk!
  Euphrosinia te note tou, tire ak lè l sèvi avèk dwèt yo nan janm chiseled:
  - Nan politik, tankou nan echèk, gen mouvman fò ak fèb, men pa gen okenn règ klè pou chak pyès, ak moun ki vyole lòd la nan mouvman yo jwenn yon avantaj!
  Fanm vanyan sòlda yo goumen ak fòs siperyè Nazi yo tankou titan ki soti nan Olympus wouj la. Apre sa, yo montre kouraj fòs kolosal ak ewoyis. Men, yo toujou chante.
  Kursk te kapab yon ti jan kenbe ofansiv la nan Nazi yo ... Gen vanyan sòlda yo ak kat yo pi popilè goumen tankou sa. Yo jis antere pyonye Seryozhka a, ki te chire an miyèt moso, epi yo di nan inison:
  - Sòlda brav yo pa mouri, paske lespri a pa ka touye, politisyen ki te deklannche lagè a pa viv, paske lè yon kadav ap mache se kochon, li pa menm vejetasyon!
  Apre sa, yon lòt batay, ak batay feròs nan ti fi vanyan gason.
  Natasha voye yon sitwon ak pye l' li chante:
  - Soti nan syèl la...
  Zoya tou lanse yon grenad ak dwèt li epi li di:
  - Asteris...
  Augustine te lanse yon kado lanmò ak pye l 'epi li chante:
  - Bright...
  Svetlana tou voye yon grenad, avèk èd nan yon pye fè, epi li bay:
  - Crystalline!
  Natasha vire epi sifle:
  - Mwen pou ou...
  Zoya lanse kado lanmò a ak dwèt li, li sifle:
  - Chante...
  Augustine te sikonbe ak talon pye l, kisa ki pote lanmò e li di:
  - Mwen pral chante...
  Natashka kontinye, chante agresif:
  - Konsènan....
  Zoya te voye yon pakè eksplozif ak pye l, li gaye Nazi yo epi li di:
  - Natifnatal...
  Augustina bay yon pakèt grenad ak talon pye l, li bay:
  - Stalin!
  Alman yo te anbourbe nan batay yo pou vil la fò inexpugnable nan Kursk, men yo te kapab konplètman antoure vil la. Apre sa, yo te tire sou li lè l sèvi avèk zam pwòp tèt ou "Shturmlev" ak "Sturmmaus". Fòs Nazi yo gwo.
  Sepandan, menm timoun piti te goumen kont Nazi yo. Ti gason ak tifi te lanse pakè eksplozif enpwovize sou tank Alman yo, zam pwòp tèt yo, ak enfantri.
  Pyonye yo te goumen avèk anpil kouraj. Yo te konnen kisa kaptivite fachis vle di.
  Ti fi Marinka a, pou egzanp, tonbe nan anbreyaj Nazi yo. Yo lwil pye l' atè, yo mete l' toupre brasero a. Lang flanm dife prèske niche talon ti fi a ki fè tèt di depi lontan mache pye atè. Tòti a te kontinye pou anviwon kenz minit, jiskaske plant yo te kouvri ak ti anpoul. Lè sa a, pye atè ti fi a te demare. Epi ankò yo poze kesyon. Yo bat mwen ak kawotchou kawotchou sou kò toutouni mwen.
  Lè sa a, yo te pase aktyèl la... Marinka te tòtire nan dis pèt konesans pandan entèwogasyon an. Apre sa, yo kite l repoze. Lè pye atè yo te yon ti kras twitch, yo te smeaded ak lwil ankò ak brazier la te leve ankò. tòti sa yo ka repete anpil fwa. Ak tòti ak kouran, ak fwèt ak kawotchou kawotchou.
  Marinka te tòtire pou sis mwa. Jiskaske li te vin avèg epi li vin gri anba tòti a. Apre sa, yo antere l vivan nan tè a. Pa menm gaspiye yon bal.
  Pioneer Vasya, Nazi yo fwete ak fil wouj-cho sou kò toutouni l '.
  Lè sa a, talon pye yo te boule ak bann wouj cho an fè. Ti gason an pa t 'kapab kanpe rele, men toujou pa t' trayi kamarad li yo.
  Nazi yo fonn li vivan nan asid idroklorik. Lè sa a se yon doulè terib.
  Fritz sa yo se monstr sa yo... Yo te tòtire manm Komsomol la ak yon fè. Apre sa, yo te pann li sou yon etajè, yo leve l epi yo jete l atè. Lè sa a, yo te kòmanse boule ak yon baton wouj ki cho. Tete yo te chire ak forceps. Lè sa a, nen an te literalman rache ak pens wouj-cho.
  Yo te tòtire fi a jouk li mouri... Yo kase tout dwèt li ak janm li. Yon lòt manm Komsomol, Anna, te kloure. Epi lè li mouri, yo boule ak flanbo.
  Nan ti bout tan, Nazi yo te pase nan betiz jan yo te kapab ak jan yo te vle. Yo tòtire ak tòtire tout moun.
  Natasha ak ekip li a te toujou ap goumen nan antouraj la. Ti fi yo te sèvi ak janm fè yo grasyeuz nan batay, epi yo te voye grenad. Yo goumen ak fòs siperyè Fritz la. Yo te kenbe tèt yo anpil kouraj, epi yo pa t ap fè bak.
  . CHAPIT #3
  Otòn bonè te sèk ak cho. Nazi yo te kraze nan sid la, epi yo te eseye ale alantou. An tèm teknik, fòs lame yo pi fò. Epi sa a se yon avantaj evidan pou Nazi yo. Pi bon ak takni ak avyon ak lòt bagay. Ak diskotèk yo trè danjere.
  Ak Alman yo pran avantaj de sa. Yo toujou gen yon sèl lidè - inamovible Fuhrer la! Ak sa a gen avantaj. Epi gen tou bèl anpil ak difisil vanyan sòlda fi, ki bay yon avantaj.
  Gerda, Charlotte, Kristina ak Magda ap monte sou yon tank E-100 klas U. Veyikil sa a pi enpak, pou kat manm ekipaj. Ak zam li yo se yon bonm avyon ak yon inivèsèl 88-milimèt kanon 100 EL - yon destriktè tank.
  Gèrye ale ak sifle pou tèt yo.
  Gerda tire yon kanon long. Pwenson nan bò a nan yon distans T-34-85 ak chirp:
  - Nou pral bay kè nou pou patri a,
  Epi nou pral fri Stalin epi manje l '!
  Charlotte te tire lans fize li. Li kouvri bunker Sovyetik la epi li di:
  - Nou irézistibl!
  Christina te pran li epi li gronde, li rale deklanche a ak talon pye li:
  - Nou pral jwenn li nan tou de!
  Dolbanula ak byen ak Magda. Detwi Sovyetik pwòp tèt ou zam SU-152 yo. Epi li woule:
  - Pral gen tan, viktwa ap vini!
  Gerda te kriye pandan l te tire:
  - Pèsonn pa ka anpeche nou!
  Charlotte konfime:
  - Men, Pasaran!
  Bèt wouj la te pase tout Premye Gè Mondyal la ak Gerda, kòmanse nan Polòy, epi fini ak ofansif Me sa a, ki gen ladan atak la sou Smolensk ak lòt manèv wonnbout. Dyab la wouj te wè anpil bagay.
  E pare pou goumen jiska lafen!
  Christina tou tire, li fè dan li. Cheve li wouj an lò. Nan lagè, tifi pa gen laj, e menm, petèt, vin pi piti! Yo tèlman feròs ak renmen. Yo fè dan yo.
  Epi pa gen yon sèl twou nan dan yo.
  Magda gen cheve koulè fèy lò. Epi tou aktivman souri. Cool ti fi. Li gen tankou yon favè agresif ak enèji nan mil chwal.
  Gerda, yon ti fi ki gen cheve blan, tire, li di ak yon souri:
  - Gen anpil bagay ki byen ak lèd nan mond lan ... Men, modi, konbyen tan lagè sa a te trennen sou!
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - Ak an reyalite, dezyèm gè mondyal la trennen sou twò lontan. Tout batay, ak batay... Li vrèman fatigan!
  Christina te deplase pye l' sou zam la epi rele:
  - Men, Grann Bretay toujou pa bat!
  Magda tire sou Larisi yo epi li gronde:
  - Yon dwe bat! Sa a se kredo nou an!
  Gerda sifle, tire sou Larisi yo, montre dan kòn elefan li yo:
  - Nou bezwen yon viktwa!
  Fucked ak Charlotte, bele:
  - Youn pou tout moun, nou pa pral kanpe pou pri a!
  Christina, bèt wouj ak lò a, di:
  - Non! Ann pa kanpe!
  Magda frape bouch wouj li, li t'ap chante:
  - Nou pa ale nan magazen an pou pri a!
  Apre sa, arpi ki gen cheve an lò te tire.
  Gerda tou frape tank Ris yo. Frape machin nan epi rele:
  - Nou se pi fò nan mond lan!
  Charlotte te ajoute, chante ansanm:
  - Lènmi tout tranpe nan twalèt la!
  Christina sipòte enpilsyon chante a:
  - Patri a pa kwè nan dlo nan je!
  Magda kontinye ak yon vwa chante:
  - Epi nou pral bay tout kominis yo nan sèvo a!
  Epi ti fi yo te fè yon klin youn ak lòt. Yo jeneralman gen yon bon tank. Se sèlman nan yon distans li difisil a kraze nan IS-4 nan fwon an. Men, 250 mm epè blende frontal. Men, apre yo tout, Alman yo gen yon pwojektil difisil, men ak yon nwayo iranyòm. Epi gen anpil nwa nan lame a. Ki moun ki goumen ak kòlè foli. Epi se pa tout moun ki ka fè konpetisyon ak yo.
  Ti fi yo abitye goumen pye atè. Menm nan Polòy, yo te sèlman nan yon sèl bikini, ak pye atè.
  Lè sèl la fè antre an kontak ak tè a, li rajenisman. Petèt se poutèt sa tifi pa laj! Malgre tan ap fini! Gèrye, an n jis di trè ewoyik.
  Yo te fè anpil fe, men yo goumen tankou sòlda òdinè. Epi toujou sèlman nan yon bikini, ak pye atè. Nan sezon fredi, li se menm bèl pou yo fese ak pye atè sou snowdrifts.
  Gerda tire epi chante:
  Nou pral pase nan dife ak dlo!
  Charlotte tire sou Larisi ak bonm li a epi li di:
  - Glwa pou pèp la Prusyen!
  Christina te tire tou, li di:
  Nou pral dirije planèt la!
  Magda kloure epi konfime:
  - Nou pral definitivman!
  Gerda frape pwojektil la ankò epi li di:
  "Menm napalm pap anpeche nou!"
  Charlotte te dakò ak sa a:
  - E menm bonm atomik la, ki nou pa pè!
  Christina fèmen bouch epi li reponn:
  - Ameriken yo echwe pou pou kreye yon bonm atomik! Se yon blòf!
  Magda di nan tèt poumon li:
  - Mond lan pa ka chape nouvo lòd Alman an!
  Alman yo nan mwa septanm nan avanse alantou Kursk soti nan sid la. Kolòn tank yo fò e gen anpil enfantri ki rekrite ann Afrik ak peyi Arab yo. Fritz yo pran pa nimewo a.
  Anplis de sa, Almay te ame ak diskotèk envulnerabl ak zam piti.
  De ti fi Albina ak Alvina vole pou tèt yo sou tankou yon sokoup vole. Yo envulnerabl gras a jè laminar fò. Men, yo pa ka tire pou kont yo. Men, gras a vitès la kolosal yo ka rapouswiv ak ram avyon Sovyetik.
  Albina, li bese disk li a, li di:
  - Teknoloji Iron, sètènman nesesè ak trè itil!
  Alvina ri, fè dan li epi sifle:
  - Men, tout bagay se deside pa lespri a!
  Albina te di:
  - Plis ke ni se jisteman lespri batay la!
  Tou de ti fi yo blond ak nan bikini. Trè bèl ak pye atè. Lè yon vanyan sòlda san soulye, li gen chans. Koulye a, ti fi yo se konsa kolore ak supèrb.
  Ak anvan ou ale nan goumen, bèl yo pral definitivman travay ak lang nan ak pèfeksyon gason. Li tèlman bèl ak dinamize. Fanm vanyan sòlda yo renmen bwè nan yon veso majik. Sa a se yon vrè fèt lachè pou yo.
  Se konsa tifi yo bon.
  Alvina te tire de dernye elis Sovyetik Yak-15 epi li te tweete:
  - Glorye lachas nou an!
  Albina konfime ramming la epi li bay:
  Epi li p'ap janm dènye a!
  Alvina te frape twa lòt avyon atak Sovyetik, epi li di:
  - Se konsa ou panse Bondye renmen Almay?
  Albina souke tèt li ak dout.
  - Aparamman pa tèlman!
  Alvina ri epi li mande ankò:
  - Poukisa ou panse sa?
  Albina te bat de machin Sovyetik epi li di:
  Lagè a te pase twò lontan!
  Alvina lojikman te fè remake:
  - Men nap vini!
  Albina souri epi rele:
  - Se konsa, viktwa a ap vini!
  Alvina te desann kat avyon Sovyetik alafwa, ak yon manevwe fonse epi li di:
  - Li pral definitivman vini!
  Albina te jwenn li nesesè pou raple:
  - Apre Stalingrad, lagè a pa t ale selon règ yo ...
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Li definitivman kont règ yo!
  Albina te fè yon griyman:
  - Nou te kòmanse pèdi!
  Alvina kriye ak anmèd:
  - Definitivman genyen!
  Albina te bat plizyè lòt machin Sovyetik epi li di:
  - Se pa yon pwoblèm pou nou?
  Alvina te tire yon koup nan avyon de gè Ris epi li di:
  Nou te panse sitiyasyon an te san espwa!
  Albina fè yon souri kanivò epi sifle:
  - Kisa nou wè kounye a?
  Alvina tweeted ak aplonm:
  - Yon bagay inebranlab ak inik!
  Albina te klere dan pèl li epi li reponn:
  - Lefèt ke Twazyèm Reich la genyen!
  Alvina frape yon koup plis avyon atak Sovyetik epi li pote soti:
  - Vrèman dwe genyen!
  Ti fi yo fè yon grimas. Nan yon sèl fwa yo te travay, ak ofisyèlman nan bordel yon sòlda. Anpil gason te pase nan tèt yo, epi yo pa sèlman ras la blan. Epi yo te vrèman renmen li. Oke, ki jan bèl li se pou kò yo. Men, lè sa a jennès yo te vin anba atak Sovyetik. Yo te fè prizonye. Oke, hotties yo te panse yo pral vyole. Ak isit la nan dyab la de!
  Yo fè jennès yo fouye tranche ak tranche. Ak ansyen fe lannwit yo pa t renmen li anpil. Se konsa, yo tout te kapab chape. Yo sedui sentinèl yo.
  Apre sa, yo fè sèman tire revanj sou Larisi yo.
  Apre sa, yo te goumen kont Larisi. Sa yo se modi...
  Albina te jete plizyè lòt machin Ris epi li di:
  - Ou ka toujou viv ak gason!
  Alvina fasilman dakò ak sa a:
  - Li pa menm posib, men li nesesè!
  Albina fè dan l' epi li reponn:
  - Men toujou... Li dous pou touye.
  Ak ti fi yo desann senk plis machin Sovyetik ak mouvman an nan yon diskèt.
  Alvina ri epi li di:
  - E ki lè li anmè?
  Albina frape sis lòt machin epi li reponn:
  - Mwen pral marye apre viktwa a! Epi fè dis timoun!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Epi yo chante;
  Nou se chevalye lafwa fachis la,
  Ann siye konbatan kominis yo nan pousyè!
  Ak ki jan yo ri, balanse mòn ki gen tèt blan yo.
  Nazi yo te kapab kontoune Kursk epi yo te pran Belgorod. Te gen tou yon menas pou Leningrad. Sitiyasyon an jeneralman kritik. Malgre ke pa katastwofik. Men, Sovyetik la pa te gen twòp rezèv kite. Epi li pa konnen konbyen tan ankò Larisi yo pral kapab kenbe soti. Wi, ak Alman yo se san ak fin itilize.
  Men, Krauts yo gen kat ti fi ak greyhounds sa yo.
  Gerda te tire kanon li epi li frape IS-4 nan anba kòk la, epi li te chipi, li te bat je safi li:
  - Non, apre tout, Bondye renmen Almay! Nou pral definitivman genyen!
  Charlotte te fasilman dakò ak sa a:
  - Nou pa ka pèdi! Nou pral byento soti nan Kalinin, ak Moskou pral yon jete wòch!
  Christina te montre pino pèl li epi li rele:
  - Ann rive la, pral gen tan pou Vladivostok!
  Magda te note ak regrèt:
  - Ak Japonè yo te deja bat. Sa grav anpil, nou pèdi yon alye enpòtan.
  Gerda frape yon nouvo tank Sovyetik epi li di:
  - Nou ka fè san yo!
  Charlotte ri epi li di:
  - Si ti bebe a souri, petèt tout bagay ap mache byen!
  Christina te bay nan rime:
  - Yon ipopotam pete nan yon souri!
  Magda te sipòte li:
  - Ti fi a gen yon bouch trè visye!
  E vanyan sòlda yo pran li epi yo ri. Yo gen enèji briyan, yon moun ta ka di, ak nan abondans!
  Gerda tire ankò sou machin Sovyetik yo e li rele:
  - Pwochen syèk la pral pou nou!
  Charlotte tou te antre epi konfime:
  - Pral gen vòl nan espas!
  Christina fasilman konfime sa a:
  - Ann vole nan espas!
  Magda tire soti nan yon lanse bonm epi li bay:
  - Chita nan yon avyon zetwal!
  Gerda lonje lang li epi li di:
  - Nan nouvo syèk la, anpi Twazyèm Reich la pral dirije!
  Charlotte ak yon souri agresif konfime:
  - Epi katriyèm lan tou.
  Apre sa, bote a ankò vire tank Sovyetik la alantou.
  Christina, gèrye dyabolik sa a, briyan ak dan pèl, griye:
  - Wi, se pou gen yon nouvo lòd! Ak tout bèl pouvwa pou Gran Anpi!
  Magda te konfime ak kòlè enbesil:
  - Glwa pou Anpi a!
  Gerda tire ankò epi li di:
  - Glwa pou nou tou!
  Epi aparamman ti fi a te resevwa li.
  Gvozdanula ak Charlotte. Ak trè apwopriye. Mwen pèse yon tank Sovyetik dwat nan bò a. Apre sa, li di:
  - Nou goumen pou yon nouvo lòd!
  Magda, tire ak frape opozan, konfime:
  - Epi san okenn dout nou pral reyalize li!
  Gerda kloure ankò, ak anpil jistis epi li bay:
  - Nou pral reyalize ak yon gwo maj!
  Epi li te klere ak safi, ak je trè klere.
  Charlotte te tire tou, frape machin Ris la epi li rele, sa a se yon dyab ki gen cheve zoranj:
  - Tout pral jis voltige!
  Magda te tire tou ak yon kòlè frenetik. Li kraze T-44 la epi li di:
  - Ak ekipaj la nan lavni!
  Isit la, sepandan, ti fi yo te gen pwoblèm. IS-9 te parèt. Machin nan gwo anpil. Apre sa, li gen yon zam 152-milimèt ak yon barik long. Petèt yon Alman pou kraze.
  Gerda fèmen je l epi li mande Charlotte:
  - Èske ou ka kouvri li ak yon bonm?
  Wouj la reponn:
  - Natirèlman gen yon chans ... Men, presizyon nan bonm nan se ensifizan!
  Christina sijere pasyone:
  - Kite m eseye papye 88-graf mwen an?
  Gerda te fè remake:
  - IS-9 sa a gen 400 mm zam devan nan yon pant gwo. Ou pa ka pran li!
  Charlotte souri epi li di:
  - Dami! Apre sa, mwen te panse ke Larisi yo pa t 'gen tankou yon tank! Sèlman rimè!
  Magda te di:
  Mwen menm mwen te panse se te yon ensèk! Men, nou wè ke sa a se pa ka a! Ak barik la nan Ris la se tèlman lontan!
  Gerda te chante, li tape talon pye l sou planche blende a:
  Nou pral goumen san pè!
  Charlotte konfime atitid patnè li a:
  - Nou pral koupe pa yon etap dèyè!
  Christina sijere:
  - Ak sa ki si ou frape soti yon tank Sovyetik ak yon frape egzat nan yon kokiy nan barik la?
  Gerda doute:
  - Èske ou ka fè sa, nan yon gwo distans?
  Christina konfime:
  - Si ou pote flanm dife a nan yon pi lejè nan plant fè mwen an, Lè sa a, mwen byen kapab frape trè byen!
  Olye li reponn, Gerda klike sou brikè li. Christina trese pye l' ak talon pye l' ki te fè tèt di yon ti kras briye nan limyè flanm dife yo.
  Gerda te pote dife nan sèl ti fi a. Te gen yon sant boule. Trè bèl sant, tankou griye shish kebab.
  Christina di:
  - Ak nan dezyèm talon an!
  Apre sa, Magda limen dife a. Tou de lang nan flanm dife kounye a te niche plant yo fè nan yon bèl anpil ak wouj ti fi.
  Lè sa a, Charlotte te rele epi fè tete li. San okenn seremoni, li pran li epi li peze bouton joystick la ak pwent tete wouj li. Zam lan tire otomatikman.
  Koki a vole pou kont li, li ateri dwat nan barik la nan yon machin enpresyonan, Sovyetik.
  Tankou yon elefan gwo koupe koupe yon kòf long. Li te resevwa yon souflèt kraze, tank Sovyetik la sispann mouvman an. Se te kòmsi yon epe te soti nan men l '.
  Sa bouzen chans!
  Charlotte te chante, li te souri ak kè kontan:
  - Se sèl laperèz ki pral ban nou zanmi! Se sèlman doulè ki motive ou travay!
  Gerda te ajoute avèk antouzyasm:
  - Mwen vle pi plis ak plis kraze figi estipid ou!
  Gèrye Twazyèm Reich yo te sanble trè kontan!
  Ak IS-9 tank la, tankou IS-7 a, pa t 'antre nan seri, li te trè chè ak difisil yo fabrike machin.
  Men, sou SU-100 a, ekipaj Elizaveta a kouraz goumen. Ti fi a tire ak zòtèy li epi li di:
  - Figi politisyen an se move, anba yon bon mask, diskou deyò li entelijan ak dous, men ledven nan foli!
  Catherine te note, li t ap mennen yon dife trè byen vize sou lènmi an, lè l sèvi avèk zòtèy li yo:
  - Yon politisyen se yon moun fou volontè nan foli kote elektè yo ki poko pèdi tèt yo soufri!
  Elena, tou, te tire ak èd nan zòtèy toutouni li, epi li te note ak yon souri vixen:
  - Foli se pa yon viris, men pa gen anyen ki pi kontajye pase foli politisyen yo!
  Euphrosinia te pran l tou, li frape l ak èd yon pye toutofè chise sou lènmi an epi li di:
  - Si ou vle jwenn desi - vote pou yon politisyen ki pote cham!
  Ti fi yo sou SU-100 la goumen trè byen. Apre sa, yo tire ak presizyon fenomenn.
  Elizabeth, te tire ankò, peze talon pye l ', te note:
  - Yon bal fèt an plon se lou ak mou, yon chenn ki fòje an lò pi fò pase Titàn, kidonk li dekouraje dezi a chire li, ak yon bal lò se pi mòtèl pase plon, paske li fè li enposib pou evite frape!
  Ekaterina tou bat, lè l sèvi avèk zòtèy long ak ajil nan pye l 'yo, epi li te fè remake:
  - Si yon bal mouskèt vide soti nan plon, Lè sa a, ki kalite kaka yo modle nan men yon politisyen nan yon asasen moral?!
  Elena te tire tou ak anpil presizyon e li te fè remake ak yon souri sovaj, li te kraze "Panther" -3:
  - Dezi a pi gran nan mitan pèp la pral resevwa Santa Claus sou fòtèy la, men pi souvan Baba Yaga, kanibal la, oswa Gorynych nan sèpan san yon wa nan tèt li vin li!
  Euphrosinia tou te pran li epi, nan vire, tire yon piki lè l sèvi avèk zòtèy pye l 'epi li bay:
  - Moun yo vle Santa Claus ak yon sak san fon sou fòtèy la, men yo jwenn swa yon chat nan yon sak oswa yon bèt nan bwa nan rad mouton!
  Ti fi yo te montre yon batay trè bon ... men Nazi yo kontinye kraze sou Don a. Ak kontoune twoup Sovyetik yo soti nan sid la. Voroshilovgrad te deja tonbe.
  Ak nan Krasnodon ankò Nazi yo. Epi lè jèn gad yo te tire la.
  Epi ankò moun wè Alman yo, ak kochma a tounen ... Plizyè moun yo te pran prizonye nan Krasnodon. Mesye yo te egzekite imedyatman. Apre sa, yo deside toumante de manm Komsomol ak yon ti gason Andreika.
  Se pou gen bon tòti.
  Yo te premye bat yon ti gason sou douz disip yo. Premye ak yon fwèt, ak Lè sa a, ak yon fil. Apre sa, yo pran l, yo mete l sou etajè a. Yo te trese jwenti pyonye a, e yo te kòmanse boule talon pye l ak yon baton ki chofe. Lè sa a, fè, limen ak chalè, te tou aplike nan pwatrin ti gason an. Yo te tòtire pyonye a byen.
  Madanm bouyi a te tòti bèl ti gason an ak plezi, pandan l te fè yon remarke avèk anpil sajès:
  - Politisyen an renmen aksepte doulè votè yo moralman, men li pral vin yon sadik reyèl, li te resevwa pouvwa pa figire!
  Patnè li Stella konfime ak yon souri, li kase kòt ti gason an ak pensèt wouj:
  - Bouyi ki pi mechan an, ki kase zo viktim nan ak pens, pa ka konpare nan sadis ak yon politisyen ki tòde sèvo elektè a ak lang li!
  Ak ti fi yo pete ri ak yon gade trè kontan ...
  Zòtèy ti gason an te kase ak pens wouj nan chalè a. Lè sa a, zo kòt yo te kraze. Apre sa, yo te fè li trè mechan. Gèrye sa yo di bèt.
  Ilsa te fè remake, montre dan li, ke li te pi blan pase nèj:
  - Li pi bon ak plis imen pou yon bouro epi koupe tèt ak yon rach pase yon politisyen ki ouvri bouch li epi degoute krache pwazon sou sèvo li!
  Stella konfime sa a avèk konfyans, li mete pye atè li sou wòch, etaj frèt la:
  - Bouro a fè devwa li ak travay pou yon frè modere, politisyen an travay sèlman ak lang li, pwomès dèt elektè a, ak chire twa po pou pa vo yon pyès lajan kase!
  Ti fi yo ap tòtire ti gason an malere.
  Ak pilòt Sovyetik yo ap goumen nan syèl la, epi montre kouraj yo ak ewoyis inflexible.
  Anastasia witchakov te tire yon avyon Alman epi li di:
  - Li pa pwofitab pou yon solda fè bak nan batay - yo pral tire l nan do, pa gen rezon pou elektè a vote nan eleksyon yo, yo pral frape l 'nan ren!
  Akulina Orlova tou koupe machin Alman an ak chirpe, fè yon clin nan zanmi li yo, menm si yo pa wè l 'nan avyon de gè LA-7 la:
  - Nan politik, yon menajri konplè: chen mawon, kochon, rena, chakal, bourik, pafwa menm detanzantan lyon vin atravè, men moun yo se menm yon nonm, e menm bab ak yon sak kado!
  Mirabela Magnetic, koupe machin Nazi a, montre dan li, woule ak yon souri:
  - Pi gwo tronpe diktatè sou fotèy la, li menm tronpe yon ti kras nan pinisyon, men nan yon bon aksyon li mete soulye plen!
  Ti fi yo kraze Nazi yo nan syèl la. Men, Ay, Nazi yo deja pran tanpèt Voronezh e li sanble ke yo pa ka kenbe.
  Natasha goumen nan Kursk epi li fè remak savann, goumen tankou yon terminateur:
  - Pou kwè ke Bib la se pawòl Bondye a, se tankou konsidere yon pil foumi egal ak piramid la nan Keops, yon resanblans byen lwen nan fòm, ak kontni konplètman konvenkan, chak foumi imajine tèt li yon farawon, sèlman anba yon jouk esklav, epi yo pa yon twòn!
  Ti fi yo pete ri apre pawòl sa yo. Li wete soutyen yo. Li te kòmanse douch tete lòt ak pwent tete wouj ak bo. Paske li tèlman bèl ak etonan. Yo se vanyan sòlda vre.
  Natasha te di yon fason desizif:
  Bib la se definitivman yon istwa fe!
  Augustine lojikman te fè remake:
  - Li pa nesesè bay Bondye revelasyon, atravè yon istwa fe jwif! Bondye pèsonèl mwen se baton ki gen tout pouvwa a! Pou glwa Fanmi Siprèm nan, nou pral goumen!
  Epi tout kat tifi yo pran rele, yo leve pye yo atè:
  - Glwa pou gwo Larisi!
  Depi blokaj la nan Kursk trennen sou, kat ti fi yo soufri nan frèt ak grangou, tankou rès yo nan ganizon Sovyetik la. Se poutèt sa, pa gen anyen etone nan lefèt ke ti fi yo te resevwa yon lòd pou yo kite antouraj la.
  Soti nan yo yo nan anyen men bout pantalon, ate, pye atè, ale pou yon zouti.
  Yo kouri nan tèt yo, epi fè vaksen sèl, kòm katouch yo ta dwe sove.
  Apre sa, Nazi yo te desann sou yo literalman yon arbr antye nan dife. Men, ti fi yo pa san rezon sèlman nan kilòt mens. Se poutèt sa, bal pa pran yo. Apre sa, yo prese, yo te absoliman envulnerabl. Ak pye fè tou parfe pwoteje ti fi nan batay.
  Natasha tire, frape fachis la epi gwonde:
  Stalin avèk nou!
  Zoya tou tire, lanse yon fragman nan boutèy la ak pye l. Li jete de Fritz epi li rele:
  - Stalin ap viv nan kè m!
  Augustina te tire tou, li te delivre ak aplom:
  - Nan non Larisi!
  Epi li montre lang li. Epi li jete fachis la.
  Svetlana kloure, frape Nazi a, epi chirpe:
  - Nan non kominis!
  Kat pye atè, nan sèlman kilòt mens nan ti fi, kouri nan pozisyon yo nan Nazi yo. Gèrye yo te prèske pa gen rad. Se sèlman kilòt diferan koulè: nwa, blan, wouj, ble.
  Ak sa a se tou majik, detounen bal ak fragman. Eseye ti fi sa yo ak men ou! Yo se tou senpleman bèl yo nan klas ki pi wo a!
  Ak ki tete. Pwent tete yo tankou frèz. Ak anpil séduire. An jeneral, ti fi yo tèlman bèl, ak prèske toutouni.
  Natashka, tire, prezante tèt li nan vann piblik la nan esklav. Kòm vwal la apre vwal yo retire nan li. Yo ekspoze yon kò fò, miskilè, tifi. Apre sa, li kanpe pou tèt li, ak fyète dwat zepòl li, leve tèt li, demontre ke li pa wont ditou. Li se yon ti fi nan klas ki pi wo a. Nan dimanch maten byen bonè nan fòs, epi yo pa aje.
  Lè yon fanm mache pye atè, li vin pi piti, epi li rete jèn pou tout tan. Bagay pwensipal lan se yon minimòm de rad, ak sèks konstan ak yon gason. Plis jisteman ak gason diferan ak de preferans jèn. Pou vin pi piti.
  Natasha te imajine tèt li toutouni nan mache esklav la, li te santi li eksite. Kòm si achtè yo santi li, ak k ap grenpe nan kote ki pi sansib ak men yo. Ala bèl bagay li dwe yon esklav. Men, harem a pa plezi. Pa gen gason, se enuk sèlman. Apre sa, mwen vle anpil ak diferan.
  Ah, medam pòv yo nan harem la. Ala malheureux ou genyen ak gason. Konbyen ou ka soufri abstinans! Men, Natashka pa t 'vle kenbe ensten reken an.
  Ti fi a tire sou fachis la epi li rele:
  - Mwen se yon terminateur!
  Zoya tou tire, pepi:
  - Epi mwen se yon vanyan sòlda super-klas!
  Augustine pran twa fachis, li frape atè, li di:
  - Stalin te avèk nou!
  Svetlana vise. Li bat kat fachis epi li di:
  - Stalin avèk nou!
  Natasha te tire plizyè mèsenè nan Twazyèm Reich la, te voye yon wòch ak pye l 'epi li kriye:
  - Stalin ap toujou nan mitan nou!
  Zoya souri epi lonje lang li, li di:
  - Pou grandè Larisi!
  Augustine voye yon ti moso nan fenèt la ak dwèt li, li koupe gòj fachis la epi li di:
  - Pou nouvo baton slav nou an!
  Epi ri...
  Svetlana tire sou Nazi yo, koupe plizyè konbatan ak bay:
  - Pou Larisi sen!
  Natasha kloure Nazi yo. Li te bay yon grenad ak talon pye li, ke Nazi yo te lanse sou li. Gaye frape egzak Fritz la ak vyaknula:
  - Pou Svarog!
  Lè sa a, li te parèt figi l ', nan ki gen anpil favè ak kòlè nan pantè a.
  Zoya pran li epi li kouri yon klou wouye ak zòtèy li. Li pèse je yon ofisye Nazi, epi li di:
  - Pou Bondye Blan!
  Augustine te pran ak sikonbe talon pye l ak yon pake eksplozif. Li gaye Fritz la tankou fragman vè, epi li di:
  - Pou yon nouvo lòd Ris!
  Svetlana te pran l, li jete l ak zòtèy pye l, li touye l, li pèse Fritz la epi li jape:
  - Pou kay la Ris!
  Kat ti fi yo te goumen dezespereman, epi yo te goumen trè agresif. Alman yo ak mèsenè yo fè bak. Fè bak devan ti fi yo. Kote Nazi yo kont Lame Wouj la.
  . CHAPIT #4
  Natashka ankò jete kado lanmò a ak zòtèy pye l 'li fè rouli:
  - Gen anpil dezòd nan mond lan ke yon moun pa ka kwè nan yon Bondye jis, men gen anpil politisyen san skrupil ke pa gen okenn dout sou egzistans la nan Dyab la!
  Zoya te note ak agresif, li te vire, koupe Nazi yo, epi ak zòtèy pye l 'lanse yon sèl asasen - yelping:
  - Poukisa yon fanm fèt - pou lajwa ak avni moun, poukisa politisyen yo fèt pou moun konnen lapenn epi konprann ke yo pa gen avni!
  Augustine, dan byen file tankou yon bèt nan bwa, voye yon sak eksplozif ak talon pye l, li di:
  - Yon fanm bay lavi nan pwòp touman li, politisyen bay nesans nan lanmò nan tòtire votè yo!
  Svetlana tou eksploze nan lènmi an, li detwi yon anpil nan lènmi, blathered:
  - Yon baton gen de bout, epi yon politisyen ki fòse tèt li chwazi yon bout anba bwa a, damnasyon pou tout tan, pa fè neglijans votè!
  Natasha vole nan yon tombo, li vire ak talon pye l epi li rele:
  - Politisyen an sou podium a loraj tankou loraj, men votè yo ki gen tèt pa yon tanbou ka sèlman frape ak pwòp sòt!
  Zoya kouli, kraze Nazi yo:
  - Si w vle pou yo eli sou twòn, se yon wa toutouni, rasanble votè san yon wa nan tèt ou!
  Augustine te fè yon ti remake avèk enjenye, li te fè yon clin nan je safi li, epi li te voye yon kado lanmò ak zòtèy pye l yo:
  - Lè yon politisyen se yon wa toutouni epi san yon wa nan tèt li, votè yo ale "chaudé", ak yon kochon nan lestonmak yo!
  Svetlana tou te bay yon vire, koupe yon mas Nazi, lanse destriksyon ak pye l ', li chirpe:
  - Yon politisyen nan repètwa li se yon chantè ak vwa yon lòt moun, men band son li te fè ak yon je nan vise anba laparans nan yon trill rossinyol!
  Sonje Fritz Stalingrad la. Ki jan tifi yo bat yo la. Yo menm tou yo te goumen pye atè ak nan bikini. Sa yo se rad ki pi efikas. Pa gen moun ki pral sispann ti fi yo lè yo mwatye toutouni. Epi ak pye atè yo voye kado destriksyon.
  Natashka jete yon moso seramik ak dwèt li. Li fann zo bwa tèt yon jeneral Alman, epi li chante:
  - Nan non Manman Larisi!
  Zoya pran yon ti moso ak dwèt li, li bay yon kout pwen nan fachis la epi li di:
  - Wi, pou kay mwen!
  Augustine te lanse, ak yon kondwi pye atè. Li koupe sis Nazi epi li di:
  - Pou Stalin!
  Svetlana te bay yon nouvo pasaj tou, li frape Fritz la epi li di:
  - Pou yon nouvo mond!
  Kounye a ekipaj Gerda a t ap avanse nan direksyon Vyazma. Dis kilomèt nan vil la. Men, rezistans Lame Wouj la ap grandi. Nouvo tank IS-6 Sovyetik yo pral antre nan batay, ak kanon 105-milimèt ki pi pwisan ak zam ki pi epè. Se vre, toujou gen kèk machin sa yo.
  Charlotte, peze bouton joystick la ak pye l', te pèse zam tank Sovyetik la dwat nan junction a. Avèk presizyon frape machin Lame Wouj la, malgre pi bon pwoteksyon li yo konpare ak IS-4 la.
  Dyab wouj la ri epi li di:
  - Nou gen lame ki pi fò!
  Christina di ak yon souri:
  - Epi nou pral pi fò pase tout!
  Epi li tou peze pye l sou bouton joystick la ak dwèt li. Frape machin Sovyetik la. Li se yon ti fi trè entelijan. Christina te sonje kijan li te fè fe. Ki jan mwen te fè lanmou ak Shah Iran. Wi, sa trè fre!
  Epi gèrye a te bougonnen:
  - Pou gwo Almay!
  Magda, blond sa a ak cheve an lò, tire sou twoup Sovyetik yo epi li di:
  - Pou viktwa sakre a!
  Ti fi a, tire, panse ak anmèdman. Alman yo rate chans yo pandan Premye Gè Mondyal la. Epi poukisa yo te anpeche plan atak la sou Pari epi yo te transfere twa kò nan East Prusi? Li te posib pou tanporèman sakrifye teritwa a nan lès la, men pran Pari ak rezoud pwoblèm nan nan Lafrans nan fason ki pi radikal.
  Men, sa a pa t 'fè. Ak an jeneral li pa t 'vote deklare lagè sou Larisi. Se vre wi, Nicholas II pa ta oze ale nan lagè ak yon lènmi ki fò tankou Almay. Epi poukisa li te nesesè pou goumen sou de fwon? Li te posib, li te posib fè grèv nan Larisi, inyore Lafrans ak Bèljik.
  Ak an jeneral, te panse Magda, li te nesesè yo atake Larisi lè li te bloke pa lagè a ak Japon. Nan ka sa a, Nicholas II te kapab fini san sipò nan Grann Bretay ak Lafrans. Li t ap peze pa Otrichyen yo, ak Tirk yo, ak Italyen yo, ak Almay ak Japon.
  Yo ta tou senpleman kraze Larisi. Epi li pa ta fè anyen.
  Olye de sa, Almay te gen yon lagè sou de fwon, kont pi fò pouvwa. Ki gen ladan Japon, ak USA a, ak Itali.
  Se konsa Wilhelm mal kalkile. Hitler te tounen vin pi byen lwen, fè lapè ak Sovyetik la ak bat Lafrans.
  Men, Alman yo pandan Premye Gè Mondyal la te kenbe ant yon wòch ak yon kote ki difisil. Tsar Nicholas II se jeneralman yon defisi. Men, anpi l 'te gwo, twa fwa popilasyon Alman yo. Epi li te vin trè difisil pou reziste Larisi yo.
  Gen plis fòs, tsarist Larisi reprezante prèske mwatye nan fòs tè yo nan Entant la. Epi li te destine pou genyen. Si se pa t pou koudeta militè ki te fèt nan Saint Petersburg, li pa posib ke Almay te kapab siviv. Men, yon bagay terib rive pou Larisi yo - monachi a tonbe. Moun Bondye chwazi pou al nan syèl la ale. Epi li te vin vrèman move!
  Ak pou Alman yo, soulajman, sepandan, toujou Almay pèdi.
  Etazini te antre nan lagè a epi li te pwouve yo dwe trè fò. Ak pi enpòtan tank yo. Yo literalman kraze Alman yo ak mas asye yo.
  Yon defèt anbarasan. Epi, tou sa yon moun ka di, petèt rann tèt se te pi bon fason pou sòti. Almay te pèdi tout alye li yo, li te bourade pa tank. Pa te gen okenn chans reyèl pou genyen.
  Wi, ak Bolchevik Larisi te kapab byen louvri yon dezyèm devan nan bò solèy leve.
  Nan nenpòt ka, desizyon an capituler te difisil, men fòse.
  Magda te sonje jan yo te bat li paske li te vòlè yon moso pen nan sal manje a. Lè sa a, ti fi a konfese epi li te resevwa yon ti kras mwens fwèt. Epi li te kapab andire pinisyon an an silans. Li pa t 'kriye oswa jemi. Malgre ke, lè yo frape sou do a, li fè mal.
  Gerda tire, pèse tank Sovyetik la epi li gronde:
  - Li fèt irézistibl!
  Charlotte te dakò ak sa a:
  -Pa gen moun ki ka anpeche nou!
  Christina kase e li rele:
  - Pa janm nan mond lan!
  Magda te fè yon ti griyman:
  - Ak nan pwochen mond lan - tou!
  Kat vanyan sòlda yo te kite antouraj la. Li moute desann yon ti kras nan marekaj yo, li chante kontan;
  Lalin nan vin wouj,
  Kote vag yo tonbe sou wòch yo.
  "Ann ale, bote, monte,
  M'ap tann ou depi lontan."
  
  "Mwen ale avèk ou ak volonte,
  Mwen renmen vag lanmè.
  Debouche vwal la
  Mwen pral pran volan an tèt mwen."
  
  "Ou dirije lanmè louvri,
  Kote nou pa ka jere tanpèt la.
  Nan move tan konsa fou
  Ou pa ka fè vag yo konfyans."
  
  "Enposib? Poukisa, mezanmi?
  Ak nan tan lontan an, sot pase a,
  Ou sonje, trèt trèt,
  Ki jan mwen te fè ou konfyans?"
  
  Lalin nan vin wouj,
  Kote vag yo tonbe sou wòch yo.
  "Ann ale, bote, monte,
  M'ap tann ou depi lontan."
  Ti fi yo chante epi bat bravo tèt yo. Augustine di, li souri nan kwen bouch li:
  - Wi, nou te bay Nazi yo yon gwo zafè. Batay la te bèl pouvwa e pou anpil moun dènye a!
  Natasha ri.
  - Ou menm jan ak Maugi!
  Augustine souri epi li dakò:
  Mowgli te gwo!
  Zoya di ak yon griyen nan dan:
  - Nou bezwen vini ak yon fason yo defèt fòs siperyè yo nan Wehrmacht la!
  Svetlana sijere:
  - Gen kèk kalite gaz super-pwisan!
  Augustine t'ap chante, li t'ap bat pye l' nan flak dlo yo:
  Gaz, gaz, gaz, gaz! Nou pral fini ak tout lènmi yo nan yon fwa!
  Natasha sijere:
  Ann chante yon lòt bagay!
  Ak ti fi yo chante nan inison;
  Lalin nan vin wouj,
  Kote vag yo tonbe sou wòch yo.
  "Ann ale, bote, monte,
  M'ap tann ou depi lontan."
  
  "Mwen ale avèk ou ak volonte,
  Mwen renmen vag lanmè.
  Debouche vwal la
  Mwen pral pran volan an tèt mwen."
  
  "Ou dirije lanmè louvri,
  Kote nou pa ka jere tanpèt la.
  Nan move tan konsa fou
  Ou pa ka fè vag yo konfyans."
  
  "Enposib? Poukisa, mezanmi?
  Ak nan tan lontan an, sot pase a,
  Ou sonje, trèt trèt,
  Ki jan mwen te fè ou konfyans?"
  
  Lalin nan vin wouj,
  Kote vag yo tonbe sou wòch yo.
  "Ann ale, bote, monte,
  M'ap tann ou depi lontan."
  Ti fi yo te fini chante a epi yo te tounen somersaults. Apre yo tout, yo gen yon mas nan tèt klere. Twa blond ak yon wouj. Cool ti fi.
  Augustine, pandan l t ap kouri, li sonje jan l t ap jwe bilyar. Sètènman pa lajan. Epi kòm li pa t 'gen anyen nan moman sa a, Lè sa a, ti fi a mete sou yon pipe, kont senk rubles. Epi li te genyen premye jwèt la. Anplis, mwen te jwe pye atè, sa ki te ede anpil. Lè sa a, li te jwe yon lòt jwèt ak vòlè a pi popilè.
  Epi li te genyen ankò. Lè sa a, yon lòt jwèt ak yon double nan kalite bèl avantaj yo. Ti fi a te trè entelijan. Ak otorite kriminèl la te sou tou. Finalman, li te rale yon zam epi li te kòmanse tire. Augustine, pran kòb li te genyen an, disparèt, li klere talon pye l. Wi, mesye sa yo tèlman nève. Petèt reyèlman pa jwe ak yo, men fè lajan nan fè lanmou?
  Augustine te ka viv byen nan Moskou, men ti fi a, apre koloni an, te anvi ale nan devan an. Li te vle goumen. Anplis de sa, li te atire èksplwatasyon. Pou ou kab vin yon eroin se konsa fre!
  Ou bezwen tou pou kapab jwe kat pou lajan. Augustine te yon jan kanmenm twonpe pa sioux Falls, epi yo te oblije niche. Oke, ou ka imajine ke sa a se siwo myèl epi ou menm ou vle li pa tèlman degoutan. Men, travay sou limber a, kidonk li jeneralman yon plezi pou yon tanperaman wouj-chveu li-dyab. Li ak nenpòt gason rive nan yon orgasm. Se konsa, nan Moskou li te fè lajan fasil ak agreyab pou tèt li.
  Se yon pitye, men lagè a te fè pwòp ajisteman li yo. Augustine menm itilize cham li nan rekonesans. Epi sedui tout mesye yo nan yon ranje. Epi li te renmen toumante yo. Espesyalman pi piti yo. Dyab la te renmen li. Sepandan, malgre anpil prim yo, ti fi yo toujou ale nan kòmandan yo, epi sèlman Natasha te vin yon pi gwo.
  Nazi yo, apre sezon otòn la nan Smolensk, kouvri Vyazma. Vil la kenbe tèt di. Nan nò a, Nazi yo te rive pran Novgorod, epi yo pwoche bò Leningrad. Sitiyasyon an te agrave pa antre nan Syèd nan lagè a. Peyi sa a te vle tou akizisyon teritoryal nan men Larisi. Epi yo te sonje lagè anvan yo, espesyalman Charles Douzyèm lan. Epitou evènman enpòtan nan tan lontan. Ak divizyon swedwa yo te parèt devan, epi yo te deplase nan Petrazavodsk ak Leningrad soti nan nò a. Prut twoup Finnish-Swedwa ak Alman ak etranje yo. Epi pa sispann sanble yo.
  Bèl ti fi Swedish vole sou avyon. Gringeta ak Gertrude, de G, goumen an pè. Yo se ti fi trè brav. E bèl. Yo vole pou tèt yo sou ME-462, avyon de gè te achte nan men Alman yo. Kòm dabitid ak ti fi nan yon sèl bikini ak pye atè.
  Machin Alman an se zam trè pwisan. Li gen sèt zam lè. Youn 37mm ak sis 30mm. Konbatan Sovyetik MIG-15 kouri kont. Yon ti jan pi fèb zam: zam lè 37 mm ak de zam lè 23 mm. Sa vle di, fòs yo trè inegal.
  Gringeta tire kanon lè. Frape yon avyon de gè Sovyetik ak grin:
  - Sa a se acrobatic nou an!
  Gertrude tou frape machin li nan premye kouri a epi griye:
  - Pou Charles douzyèm!
  Vreman vre, dyab la blond se trè anmèdan ke Syèd pèdi lagè a nan Larisi. Anba Ivan Terib la, suedwa yo te kapab pran Narva, ak plizyè vil Ris sou kòt la. Men, Lè sa a, Larisi, anba Fedot premye a, reprann tè li yo pèdi nan lagè Livonian. Se vre, sa a te fasilite pa lefèt ke Polòy te goumen sou bò a nan Larisi.
  Men, Lè sa a, suedwa yo pandan rèy Shuisky yo te kapab konkeri vil Ris yo. Lè sa a, pran Novgorod. Sènen Pskov. Men, san siksè.
  Lè sa a, te gen lagè ant Larisi ak Polòy. Sou vrè, suedwa yo te kaptire pi fò nan eta Baltik yo ak Riga. Anvan sa, peyi an Ewòp yo te konkeri.
  Syèd te vin tounen yon pouvwa mondyal. Li te rive nan maksimòm li yo.
  Men, nan Larisi, Pyè Legran te vin sou pouvwa a e li te kòmanse ogmante yon gwo anpi. Syèd te opoze pa Polòy, Saxony, Denmark ak, nan kou, Larisi. Fòs yo inegal.
  Men, Charles Douzyèm, nan laj sèz ane, te kapab defèt Denmark sou mouvman an, ak Lè sa a, toupre Narva atake fòs siperyè yo nan Larisi e li te genyen yon viktwa remakab.
  Men, Pyè Legran pa te kraze pa echèk. Li te rasanble nouvo fòs epi li te ale nan ofansif la, pran avantaj de lefèt ke Charles Douzyèm te nan lagè ak Polòy.
  Men, suedwa yo konkeri Polòy. Ak apwòch la nan twoup Ris yo pa t 'ede. Pyè Legran te menm pare pou lapè, li te retounen vil yo ak Narva konkeri pa Larisi yo bay Suedwa yo.
  Men, Charles Douzyèm lan te detèmine. Sepandan, Pyè Legran te rive fè lagè a chanje. Li te jwe wòl li ke pèp la nan Polòy ak Ikrèn pa te sipòte Charles Douzyèm lan. Toupre Poltava, suedwa yo te sibi yon defèt final. Ki jan sa te rive? Larisi yo te kapab mete desann suedwa yo nan fòtifye tèt yo dèyè redout yo. Lè sa a, tout bagay te deside pa yon kont-atak ki ka touye moun.
  Blesi nan Charles XII anvan batay la tou te jwe yon wòl negatif.
  Apre Narva, Larisi konplètman sezi inisyativ la. Epi li te kapab defèt suedwa yo menm sou lanmè. Ki trè, trè anmèdan.
  Charles Douzyèm te mouri pandan syèj fò Nòvejyen an. Ak lagè a byento te fini ak defèt aktyèl la nan suedwa yo. Se vre, Pyè Legran te dakò, anba presyon peyi Ewopeyen yo, pou l formalize akizisyon teritoryal li yo kòm yon acha. Syèd te pèdi yon anpil nan teritwa, ki gen ladan nan Ewòp. E deja anba Alexander premye a, Fenlann te tou konkeri pa Larisi yo.
  Natirèlman, Syèd ofanse epi li vle tire revanj. Sitiyasyon an vin pi grav, sitou apre viktwa Nazi yo nan eleksyon palmantè yo. Ak lagè a se kounye a pou suedwa yo ak paralèl istorik.
  Gertrude atake machin Sovyetik la epi li chante:
  - La te rete Anton katriyèm lan...
  Gringeta koupe avyon de gè Yak-15 la ak gwonde:
  Li te yon wa ki gen glwa...
  Gertrude frape yon Ris epi li chante:
  - Li te renmen diven nan lanfè ....
  Gringeta ap eseye antre nan machin Sovyetik la ak rèl:
  - Ala yon krak ki te rive pafwa!
  Gertrude chante:
  - Tili bom! Tili bom!
  Epi ti fi a kole lang woz li.
  Ti fi yo te tounen kè kontan... Yo te goumen ak anpil fidèl. Yo goumen tankou malfini. Epi yo pa janm fè bak.
  Gringeta kouri pye atè nan nèj la. Epi li te tankou yon ti fi groovy. Apre sa, li te sonje exploits li. Ki jan yo te pye atè ak nan yon bikini lachas pou yon lous polè. Ki te trè amizan.
  Ti fi mwatye toutouni t'ap tire sou yon bèt sovaj ak yon banza. Yo frape epi yo fè bèt la gwonde.
  Lè sa a, yo kouri ale, flache pinga'w tifi wouj nan frèt la. Ti fi yo te bèl. Prèske toutouni, men trè brav. Apre sa, yo te lachas tèt yo, yo te pè.
  Lè sa a, lè lous blese a te mouri, ti fi yo griye vyann li epi yo fè yon resepsyon. Li te tèlman gwo. Ti fi yo te naje nan twou a epi yo voye yonn ak lòt ak nèj. Apre sa, yo kouri mouye nan twou nèj yo. Li nan tout tèlman gwo ak fre.
  Gertrude ak Gringeta te kounye a sou lachas pou pilòt Sovyetik yo. Yo sonje règ prensipal la: li nesesè pou goumen prèske toutouni ak pye atè, ak Lè sa a, ti fi a pa pral tire. Li bay vanyan sòlda sa yo fòs lè yo prèske san rad. Se poutèt sa pa gen moun ki te konkeri lemonn antye nan Mwayennaj yo?
  Paske yo souzèstime fòs nan pye fè, pye fi. Ak ti fi pye atè yo trè fre ak fò! Lè yon ti fi pa gen soulye, sèl fè li resevwa enèji nan tè a.
  Sa a se fòs kolosal vanyan sòlda yo.
  Gertrude te tire yon avyon Sovyetik epi li te tweeted:
  - Ti fi pye atè yo pi fre!
  Gringeta te frape tou an Ris, epi li di:
  Ti fi pa bezwen soulye!
  Apre sa, gade boule, avyon de gè Ris la, tonbe atè.
  Mwen te panse sou ki jan li se gwo kouri pye atè, ak nan twou nèj, ak nan dezè a. Sèl pye ti fi a vin trè elastik ak dirab, epi an menm tan an pa krak. Se konsa, pa enkyete w sou pwoblèm. Nan Larisi, sezon ivè yo jeneralman piman bouk, epi li pral bèl kouri nan nèj la. Li se ti fi a nan pasaj ki pi wo a.
  Ak ki jan grasyeuz ak inikman bèl pye atè, pye tifi sou yon snowdrift? Ak dwèt yo, ak pye a, ak tout bagay sa yo ansanm? Ala bèl bagay li ye lè janm chiseled etap sou yon sifas blan, epi yo menm yo bronze. Ak ti fi yo gen cheve blond, yo se tankou blond fre.
  Epi yo renmen li lè gason bo yo sou talon pye yo.
  Gringeta tire yon lòt machin Sovyetik epi li tweeted:
  - Glwa pou patri a, glwa!
  Gertrude tire yon avyon de gè Ris epi li di:
  - Charlemagne la avèk nou!
  Ti fi yo se jis bèl bagay, epi yo gen anpil bote inik. Ou ka reyèlman ale fou ak ti fi sa yo. Ak kò yo, se konsa miskilè ak bèl.
  Gringeta te renmen anpil pou yo te karese pa gason. Li te tèlman bèl pou li. Ak po li se lis, elastik, tankou si poli. Men ti fi a.
  E mwen renmen masaj la.
  Kounye a li desann yon avyon Ris epi li gwonde:
  - Mwen tankou yon lous!
  Epi li montre lang li!
  Gertrude te tire ankò epi li di:
  Nou se tigrès!
  Ak ti fi yo nan inison te fè bouk mouri. Yo jeneralman tankou vanyan sòlda fre. Yo plen pasyon ak triyonf volonte. Ak po a se konsa bronze, tankou an kwiv.
  Gèrye yo jere goumen nan Lafrik ak enfantri a. Ki trè bon pou blond. Apre sa, yo te vin tèlman bèl ak nwa.
  Gertrude chante:
  - Natirèl blond! Do miskilè!
  Gringeta konfime:
  - Mwen genyen tout biwo vòt yo!
  Vanyan sòlda Sovyetik yo ap goumen pou Vyazma, ki te antoure pa Nazi yo soti nan prèske tout kote. Epi goumen ewoyikman.
  Sepandan, Natashka te voye yon grenad ak pye l', li di:
  - Viktwa pa dwe evite!
  Zoya tou bay yon vire. Li te lanse yon grenad ak pye li. Tire Nazi yo epi li di:
  - Pa ka gen de lanmò!
  Bay vire a ak Augustine. Dyab la rouj lanse grenad la ak pye li epi li di:
  - Pwochen syèk la pral pou nou!
  Svetlana tou te tire yon pete. Li depoze yon pakèt Fritz, li di:
  - Nou fèt ak yon nouvo laj!
  Epi li montre lang li!
  Ti fi yo trè enpoze. Yo trè bèl, ak ate, twa blond ak yon roux, ak misk sèk ak soulajman.
  Ala bon ti fi...
  Natasha te panse pandan li te tire, piske Bib la se pa pawòl Bondye a, Lè sa a, Larisi yo bezwen yon lòt relijyon ki pi pafè. Pou grandi nan lespri ak verite!
  Ak sa ki ta ka pi bon pase lafwa nan Fanmi Siprèm nan!
  Epi gèrye a di:
  - Kwè li oswa ou pa, pòt la nan delivre yo pral louvri!
  Ti fi yo, nan kou, tire sou Nazi yo nan tout zam ak obi letal. Men, si yo frape li, Lè sa a, li pa pral sanble ak nenpòt moun.
  Gèrye ki ka sote, chante ak sote ....
  Apre sa, mache sou tèt yo...
  Natasha te vire epi li te note ak yon ri ak lespri:
  - Yon nonm gen yon sèl kè ak de men, men yon politisyen ranje ak grif li pou kat epi li konplètman san kè!
  Zoya, tire sou lènmi yo epi frape yo ak fòs sovaj, epi li te note ak yon ri agresif:
  - Gen yon sèl peyi, yon sèl kè, ak yon sèl viktwa, men li gen twasan politisyen-papa ki ka sèlman òfelen votè a!
  Augustine te note ak anpil pasyon, li te tire lènmi an nan yon kòlè sovaj, epi li te voye yon grenad ak pye li:
  - Kèlkeswa kantite zewo ou ajoute, ou pap jwenn yon figi reyèl, eksepte pou eleksyon yon politisyen pa moun ki gen zewo entèlijans!
  Svetlana te fè remake ak yon ri, ekstèminasyon Nazi yo, epi voye yon pake eksplozyon ak talon pye li:
  - Nan aritmetik, ajoute zewo pa pral ajoute rezilta; nan politik, ajoute zewo entèlijans nan mitan votè yo ajoute nan evalyasyon an!
  Ti fi reyèlman ajoute momantòm trè destriktif.
  Ak Fritz la pa ka jwenn nan bèl sa yo ... Alenka tou goumen ak batayon li.
  Ti fi a voye yon grenad ki gen yon janm chile epi li di:
  - Pa gen yon sèl jeni ki ka pwouve ke Bondye pa egziste, men ke yon politisyen pa gen okenn konsèp nan konsyans se evidan menm nan yon ti bebe!
  Anyuta te tire yon pete soti nan yon mitray, epi tou li jete yon kado nan lanmò ak fòs ki ka touye moun, rouli:
  - Yon politisyen ki fèt nan ane kochon yo, kèlkeswa dat nesans la, yon politisyen ki fèt nan ane a nan tig se yon kanibal, ak ane a pa gen anyen pou wè ak sa!
  Alla fè yon remake agresif, li voye yon grenad avèk èd zòtèy li yo:
  - Nan politik, palè vire nan pigsties, ak lyon desann nan nivo a nan mouton, epi sèlman yon rena vin yon nonm!
  Maria, ki te kontinye dechire opozan yo ak yon gwo fòs batay, rele, li montre dan li:
  - Yon politisyen nan nenpòt ki palè pral vire yon kochon ak vire nenpòt verite anndan deyò, ak nan nenpòt rad mouton ap rete yon kanibal-lou!
  Olympias, ki te fè yon dife byen vize sou lènmi an, koupe ran yo, lojikman te note:
  - Pa gen fanmi nan politik, byenke votè yo se frè lapen pou yon politisyen, ak Dyab la li menm se pwòp papa l '!
  Alyonka te tire yon pete sou Nazi yo, koupe yo desann, ak zòtèy pye l 'te jete yon grenad nan fòs ki ka touye moun, roulo:
  - Yon politisyen souvan renmen fè pwomès ak yon bab, men pou votè yo li deja yon kabrit!
  Anyuta, tire sou opozan ak anpil presizyon, epi voye grenad ak dwèt li, te note:
  - Yon politisyen se tou de yon blag mache ak yon bab ak yon kabrit reyèl, men an menm tan li se yon kochon menm pi gwo, ki fè yon koupe nan votè yo, chire moso gra!
  Alla reponn yon fason agresif, ak ri sovaj, epi li fè yon clinye ak yon aplom infernal ak gwonde:
  - Politik se yon biznis ki sal anpil, politisyen lave men kolan yo, selman ak epè san elektè!
  Maria te vire tou, li koupe yon mas Fritz ak sòlda yo anboche epi li di:
  - Malgre ke lajan pa pran sant, sant kòronp lan se degoutan, epi li fè mal sitou lè, an echanj pou anpil lajan, li mete yon gwo kochon sou li!
  Olimpiada di yon fason agresif, li fè yon klin nan je safi ak emwòd li yo:
  - Politisyen an se yon kabrit, tou de paske pwomès li yo ak yon bab, ak Se poutèt sa li renmen lajan kach vejetasyon, ak paske li toujou ap kòn votè yo!
  Avèk pouvwa sa yo frape nan ti fi yo, li difisil pou Nazi yo defèt menm ak tank yo dènye. Men, toujou yo monte pi devan ak bwa.
  Lè yo tire, yo sèvi ak dènye lans gaz yo, ak yon lòt bagay ki pi pwisan ak konba.
  Lè sa a, yo jeneralman kòmanse chita sou yon chwal blan. Isit la se Shturmlev la nan batay. Ak sa a se yon zam ki grav anpil. Ak "Sturmmaus" se menm pi danjere e pi grav. Tankou yon zam sovaj ak infernal. Men, si li bat, lè sa a pa pral gen pitye nan men li. Sa a se yon fòs destriktif kolosal.
  Ti fi ki kouri Sturmmaus yo prèske toutouni nan anyen men kilòt. Ak an menm tan an trè ajil ak ajil. Sa yo ki ka fè prèske tout bagay.
  Epi le pli vit ke yo frape twoup Sovyetik yo, Lame Wouj la pa pral sanble ase.
  
  EMMANUEL GOUMEN NAN STALINGRAD
  Se konsa, Emmanuelle te desann nan biznis ankò, li niche branch bwa jad palpitasyon luten yo. Epi pandan li t ap fè sa, yon istwa diferan devlope.
  Nan 1944, Hitler te asasinen sou 20 avril. Speer, Fuhrer ak Kòmandan Siprèm Rommel, te vin Chanselye Twazyèm Reich la.
  Epi alye yo te deklare yon trèv e yo te kòmanse negosyasyon ak nouvo gouvènman an. Prekondisyon an se te sispann jenosid jwif yo, ak abolisyon lwa rasyal Twazyèm Reich la.
  Rommel te dakò fè sa fòmèlman, men li pa t lage jwif yo, men li te transfere yo soti nan kan yo nan min yo ak nan faktori militè yo. Bonbadman Twazyèm Reich la te sispann ak lage zam yo te ogmante sevè. Long dire Panther-2 a ak zam pi pwisan ak pi bon pwoteksyon tou parèt nan pwodiksyon an mas. Motè 900 puisans la te konpanse pou ogmante pwa tank la, ak kanon 88 milimèt te frape machin Sovyetik yo nan yon distans.
  Olye de misil FAA, Rommel te bay lòd pou XE-162, yon avyon de gè bon mache ak efikas. Sa te pèmèt Nazi yo jwenn siperyorite lè.
  TA-152 tou te tounen yon trè bon avyon inivèsèl, ki te itilize kòm yon avyon de gè, atak avyon, ak bonm devan liy. Ak ME-262 a se yon bon machin, byenke li difisil pou fabrike e li gen yon ijans. Se konsa, Alman yo te pran modènizasyon an nan lame a oserye.
  Anplis de sa, Rommel kòrèkteman devine ke Lame Wouj la ta bay souflèt prensipal la sou Byelorisi. Done entèlijans yo te montre ke ranfòsman yo te transfere twò klè sou flan sid la ak an kachèt nan sant la.
  Rommel te fè fas a yon chwa difisil: li te prèske enposib kenbe Byelorisi, kote te gen anpil marekaj ak patizan, menm ak yon gwo kantite twoup.
  Lè sa a, Rommel deside atake Ikrèn tèt li. Se te yon desizyon fò ak pi enpòtan inatandi pou lòd Sovyetik la. Nazi yo gen anpil tank, ak "Tiger la" nan zouti a se byen fò, tankou "Tiger" -2 ak "Panther" -2, ki, sepandan, te jis kòmanse rive nan devan an.
  Rommel, li te ekspoze devan lwès la, rasanble tout fòs li yo nan sid la. Epi li ale nan ofansif la.
  Alman yo te ale nan atak la nan mitan lannwit lan nan 15 jen, epi yo te kapab pran Lame Wouj la pa sipriz! Apre sa, yo jere kraze nan defans la. Apre sa, yo te avanse ak konfyans, yo pran vil apre vil.
  Kou yo te delivre soti nan lwès la nan Ikrèn ak Moldavi. Direksyon konvèje. E jiskaprezan tout bagay te ale selon dikte Rommel.
  Alman yo te deja gen yon avantaj nan tank sou devan lès la. Nouvo IS-2 ak T-34-85 fèk kòmanse rive, e pwodiksyon ansyen machin yo bese. Pandan ke liberasyon an nan "Panthers" ak "Tigers" rive nan nivo segondè. Anplis, bwat ki tankou "Tiger" te byen senp yo rasanble ak yon tank trè efikas.
  Alman yo jere yo fòme yon chodyè gwo, ki dezentegre akòz plizyè ti kou. Ak nan sid la te gen yon katastwòf. Stalin anile grèv la nan sant la, li bay lòd pou retabli, transfere fòs nan sid la.
  Desizyon sa a se yon ti jan an reta. Ak katastwòf la pa t 'kapab evite. Se sèlman yon pati nan twoup Sovyetik yo te kapab chape soti nan chodyèr yo. Domaj la te trè enpòtan.
  Stalin te pè e li te fache. Li te mande pou avanse... Men Rommel te aji ak anpil ladrès. Youn nan mouvman yo fò nan nouvo Führer la te dispansyon nan divizyon SS yo, ak ogmantasyon nan ofisye yo nan inite yo òdinè nan Wehrmacht la sou depans yo. Lè sa a pèmèt siyifikativman ogmante bon jan kalite a nan lame a.
  Yon lòt mouvman enpòtan se te rekritman fanm pou sèvis militè. Epi espesyalman nan avyasyon ak tank, osi byen ke inite tirè pwofesyonèl. Desizyon sa a tou te gen yon efè pozitif sou kou batay la. Ak premye siksè yo te kòmanse.
  Gwoup Gerda sou Panther a te espesyalman distenge.
  Vanyan sòlda nan cheve blan te vrèman fre ak komik. Li se pare pou goumen ak yon foli kòlè.
  Isit la Gerda tire sou lènmi an lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li di:
  - Lalwa pa ekri pou dyab la!
  Koki li te frape avèk presizyon desann tourèl trant-kat la. Vreman vre, se te yon apwòch siklòn nan biznis.
  Charlotte te tire tou, li peze pwent tete wouj nan pwatrin li sou deklanche a epi li di:
  - Nou se gwo dyab!
  Christina tou vize zam la. Ti fi yo te itilize zòtèy yo fè pou tire. Erezman, Panther a te tire kenz jij pou chak minit. Epi li ka frape zam Sovyetik ak tank tankou grenn ak nunchucks.
  Isit la se yon lòt machin Ris sou dife.
  Christina rele:
  "Mwen se yon demon modi ki koule san!"
  Magda te tire tou ak talon pye l, sa li te fè trè byen, epi li kontan:
  - Mwen se yon konbatan dyab!
  Wi, ti fi sa yo se reyèlman yon bagay kolosal.
  Tankou nouvo vanyan sòlda yo Albina ak Alvina. Yo te chwazi avyon TA-152 pou tèt yo e yo te chase ansanm ak sib lè ak tè.
  Yo te fè li avèk antouzyasm ak agresif.
  Albina te desann yon avyon Sovyetik epi li te woule:
  - Epi mwen se yon agresyon kolosal!
  Apre sa, avèk èd nan zòtèy fè, li te tou pèse tank la nan lame Sovyetik la.
  Alvina tou frape yon machin Ris nan syèl la epi li chirpe, montre dan li nan yon souri:
  - Ekipaj dyabolik nou an!
  Epi tou trè konfyans soti nan TA-152 a pèse do kay la nan yon tank Sovyetik.
  Ti fi yo reyèlman sou chan batay la, sa a se yon bagay ...
  Nazi yo te bat plis pase yon santèn divizyon Sovyetik epi yo te sezi inisyativ la.
  Yo te kòmanse deplase nan direksyon Kyèv, e yo te gen yon avantaj konsiderab. Stalin, nan lòt men an, freaked soti ak gwonde, bay lòd konfli. Pandan konsantman ak
  pa t 'genyen.
  Rommel te aji ak konfyans e li te kreye chodyè. Li te jere manevwe ak genyen, kontoune pozisyon Sovyetik yo. Ak frape nan mitan lannwit, ak lè l sèvi avèk ke trik nouvèl divès kalite.
  Yon fwa ankò Alman yo te kenbe inisyativ la. Epi, koulye a yo te deja travèse Dnieper a, e deja la yo te genyen viktwa apre viktwa.
  Se sèlman otòn ak lapli irigasyon yon ti jan sispann Nazi yo. Men, pi fò nan Ikrèn te repwann. Nazi yo menm te rive pran Kharkov. Te abandone pa Lame Wouj la ak Kyèv.
  Rommel te eseye tou frape nan sant la. Men, isit la twoup Sovyetik yo te deja kapab prepare pou defans epi yo te montre andirans. E deja ti fi Sovyetik yo te montre klas yo.
  Elizave ak ekipaj li yo te goumen sou IS-2 la.
  Ti fi yo te tou nan bikini ak pye atè. Apre sa, yo te goumen ak gwo feròs.
  Elizabeth te tire zòtèy li yo epi li di:
  - Mwen se yon gwo tigrès!
  Ekaterina tou vise tèlman bagay ke pwojektil la dekri yon arc, li pèse Panther a epi rele:
  - Pa gen mo lach!
  Elena tou te eksploze lènmi an, te kraze tank jenerasyon konba a ak chirpe:
  - Pa gen kapitalis!
  Euphrosinia agresif la te tire tou, li bay:
  Wi pou sosyalis!
  Pilòt fi yo te goumen tou nan lè a.
  Anastasia Vedmakova frape avyon an epi tweeted:
  - Lavi nan mond lan se pa paradi!
  Epi li fè yon klin sou konpayon li yo.
  Akulina Orlova te kraze yon machin Alman ankò ak zòtèy pye l 'epi li wouli:
  - Kominis pral dirije planèt la!
  Mirabela Magnetic te frape Messerschmid ak talon pye l 'epi li woule:
  - Pou gwo viktwa!
  Apre sa, li fè yon klin sou patnè li yo, menm si yo pa t 'wè li.
  Akulina Orlova te note:
  - Monstr jè yo pa yon baryè pou nou...
  Nan fen otòn ak sezon fredi, Alman yo deside kanpe sou defans la. Epi Lame Wouj la te deja avanse. Stalin deside fè grèv nan sant la. Rommel, sepandan, kontrèman ak Hitler, te fè liy yo dezyèm ak twazyèm nan vire pi fò pase premye a, ki redwi efè a nan preparasyon atiri.
  Alman yo te kapab bat ofansif Sovyetik la nan sant la. Pou la pwemye fwa, zam pwòp tèt ou E-10 ak E-25 te patisipe nan batay janvye yo. Yo te piti, ak yon silwèt ki ba ak kote motè a ansanm ak transmisyon an atravè, ak bwat la sou motè a li menm. Epi li trè pwodiktif.
  E-10 a se yon trè pratik ak fasil pou fabrike zam pwòp tèt ou, sèlman 1.4 mèt wotè. Ak E-25 a se sèlman 1.5 mèt, ak sèlman yon ti kras pi lou ak yon zam Panther ak yon motè nan sètsan puisans. Machin sa a te gen bon pwoteksyon: yon fwon nan 120 mm, kote nan 82 mm anba pant. Ak premye itilizasyon konba li yo te montre gwo efikasite ak mobilite.
  Margaret ak Helga te goumen sou E-25 la epi yo te frape lènmi an trè popilè. Defèt la nan lènmi an swiv defèt la nan yon inondasyon.
  Margaret tire sou machin Sovyetik la. Li frape li epi li di:
  - Tout pral jis super!
  Helga te tire yon pwojektil tou avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  Petèt ipè...
  Gèrye a avèk konfyans kout pwen nan tank IS-2 la epi li sifle nan twou nen li.
  Ofansif la nan twoup Sovyetik yo nan sezon fredi a te repouse. Men, ankò lagè ak batay. Alman yo te kòmanse avanse nan mwa mas.
  Kònen twoup yo te nan direksyon Kursk. E-100s tou te patisipe nan batay yo. Machin sa a te trè byen pwoteje nan tout ang, ak an menm tan relativman mobil malgre pwa a lou. Ak nan zouti a te montre efikasite li yo.
  An menm tan an, Alman yo avanse nan mitan lannwit lè l sèvi avèk aparèy vizyon lannwit. Fritz yo te kapab kraze nan defans Lame Wouj la ak kaptire Orel, Kursk, Belgorod. Nou te reyalize anpil siksè. Nou pwoche bò kote Voronezh nan mitan mwa avril.
  Rommel te santi l konfyans. Li te sanble ke yon ti kras plis epi ta gen yon viktwa konplè. Men, alye yo te lage yon iltimatòm: yo di fini lagè a. Ak menm reklamasyon yo nan Stalin.
  Nan dat 10 me 1945, yo te deklare yon armistis. Lè sa a, negosyasyon yo te kòmanse. Etazini ak Grann Bretay te ofri medyasyon yo. Yon mwa apre, lapè te konkli. Almay te resevwa Ikrèn san Crimea, Byelorisi, eta Baltik yo, Moldavi, ak yon pati nan tè nwa Don an an echanj pou Kursk, Orel ak Belgorod. Fenlann retabli ansyen fwontyè yo, men retounen rejyon Petrazavodsk la. Se vre, an echanj pou konpansasyon monetè soti nan Sovyetik la. Nòvèj tou te resevwa yon ti teritwa tou pre Murmansk, ki te antre nan yon federasyon ak Twazyèm Reich la.
  Inyon Ewopeyen an te kreye - ki enkli tout peyi yo okipe pa Alman yo ak satelit, osi byen ke ansyen repiblik Sovyetik la. Rommel ak Speer te pouswiv yon politik modere epi ofisyèlman te pwoklame egalite tout nasyon ak ras. Euroreich la parèt.
  Men, demokrasi te limite. Poutan, pati lòt pase Nazi yo te parèt e yo te etabli biwo elektoral prezidan an. Rommel te vin premye prezidan Inyon Ewopeyen an. Li te dirije pou kat manda senk ane jiskaske li te demisyone an 1966 pou fè plas pou pi piti yo. Lè sa a, amannman an sou de tèm nan Prezidan an nan Inyon Ewopeyen an te adopte.
  Stalin te mouri nan mwa mas 1953. Li te reyisi pa Khrushchev apre yon lit pou pouvwa. Te gen ventyèm kongrè a. Epi Stalin te menm plis fache pa pwòp pèp li a. Lè sa a, sepandan, bagay yo te ale yon ti kras diferan. Sovyetik te pèdi Dezyèm Gè Mondyal la, ak wòl li nan mond lan te pi piti. Nan kondisyon sa yo, yo pa t 'menm rèv bati kominis. Nikita Khrushchev pa te ranvèse, men li te dirije jiska lanmò li an 1971. Apre sa, li pa te reyisi pa Brezhnev, men pa Shelepin. Alman yo te premye moun ki te vole nan lespas, ak nan lalin lan tou. Lè sa a, an 1980, Inyon Ewopeyen an te pran vòl nan Mas. Euroreich ini tout peyi yo nan Ewòp ak yon pati nan Sovyetik la, epi tou li te kontwole byen nan Lafrik ak Azi. Sa a te tounen yon eta trè fò. Apre sa, li te depase USA a, li te vin ejemon nan lemonn. Lachin ak Japon pa janm leve. Lèt la te okipe pa Ameriken yo e te gen yon lagè geriya. Lagè sivil ak kapitalis sovaj kontinye nan peyi Lachin.
  Mond lan vin pi Eurocentric. Epi sistèm kolonyal la pa t tonbe. Se konsa, Emmanuelle te fini an 1984. Je Olenpik yo ap dewoule nan lavil Wòm.
  Ti fi Emmanuelle ale nan gwo vil la. Tout bagay trè pwòp ak pwòp.
  Emmanuel chante:
  - Mwen se yon vanyan sòlda women sou jenou sovaj yo!
  Lènmi Neron yo, m'ap detwi tout tè a!
  Olga Rybachenko, ti fi sa a te parèt bò kote Emmanuelle, li te parèt tankou yon dyab nan yon snuffbox epi li rele:
  - Kisa ou panse se tout? Damn de!
  Emmanuel di:
  - Kisa ankò?
  Olga reponn ak yon souri:
  - Lè sa a, ... Ki sa ki fè ou panse ke alye yo pral rekonsilye Stalin ak Rommel. Se jis opoze a! An reyalite, sa ki annapre yo se pi plis reyèl!
  Alman yo nan mitan mwa me 1945 rekòmanse ofansif la. Stalingrad te vin direksyon prensipal la. Batay prensipal yo te dewoule sou Don a ak pi lwen nan Volga la.
  Nazi yo te pwoche bò Stalingrad nan kòmansman mwa Jiyè ak yon batay grandiose te kòmanse.
  Batayon tirè pwofesyonèl fanm yo anba lòd Kapitèn Natashka Kaktusova te pran yon pozisyon defansif nan kraze yo nan Ri Volodarsky. Ti fi ak mitray ak fizi, mare ak pakèt grenad, kache dèyè kraze yo.
  Natasha tèt li nan yon tunik takte sou kò toutouni li, nan pantalon kout, ak pye atè. Yon ti fi bèl ak koube, ak ranch fò, yon ren mens, yon koup cheve kout anba yon demi-bwat. Figi a trè ekspresif, ak yon manton lman, je ble lajè apa. Limyè cheve mawon tounen gri ak pousyè, gwo pwatrin, gade difisil. Kapitèn Natasha ap goumen pou plis pase dezan e malgre jèn li li te wè anpil. Janm ti fi a kouvri ak koupe ak boul. Yon ti fi pi ajil pou l deplase pye atè pase bòt ki graj ak maladwa.
  Sèl la fè santi ti vibrasyon nan tè a, avèti sou pwoksimite a nan yon min, ak manman tè a li menm ajoute andirans. Sou yon bò, pye ti fi a te vin di, epi yo pa t 'pè nan metal cho, oswa debri yo byen file nan kraze yo, men nan lòt men an, yo pa t' pèdi sansiblite ak fleksibilite, avètisman nan gwonde nan mouvman an nan. tank.
  Sweet Natashka kenbe yon grenad ak yon pake eksplozyon mare nan li. Li nesesè rale nan tank tèribl Alman an "Lyon", wouze lari yo ak mitray.
  Mirabela ranpe bò kote l. Epitou pye atè, se konsa tout ti fi yo soti nan batayon an te tounen soti nan bòt, imite kòmandan yo. Plant pousyè li file pandan l ap rale sou kat pat. Cheve jòn Mirabela dezòd ak long... Yon ti kras friz. Ti fi a li menm se mens, mens, piti nan wo. Li ka menm fè erè pou yon ti fi, ak zepòl etwat ak yon tèt w pèdi gwo.
  Men, Mirabela te deja fè eksperyans anpil. Li te rive vizite tou de kaptivite fachis, li te siviv tòti mechan, ak min, ki soti nan kote, pa kèk mirak enkonpreyansib, li jere yo sove. Men, gade figi l timoun, ki sansib, ou pa janm ka di ke yo te bat li ak baton kawotchou sou talon l ', yon kouran te pase nan kò l'.
  Mirabela tire ... Yon sòlda nan Twazyèm Reich la, nan ka sa a yon Arab, tonbe mouri, mizo li leve sab ak debri.
  Natashka glise yon pakèt grenad anba yon pil fatra. Koulye a, yon katrevendis tòn "Lyon" pral rale isit la ak kònen li. Je ble ti fi a klere tankou safi sou figi l ', swar nan solèy ak pousyè tè.
  Eksperyans sijere ke yon tank ki byen pwoteje pral kounye a chanje pozisyon. "Lyon" gen 100 mm zam bò, e menm nan yon ang. Trant-kat pa ka kraze nan li, sèlman Keveshes lou gen yon chans. Men, cheni yo se objektif la. Bagay pwensipal lan se anpeche machin nan mobilite ...
  Svetlana tire yon pete nan yon mitray... Yon sòlda, pèsonn pa konnen ki nasyonalite, tonbe atè. Alman yo, ki te konkeri, menm si moralman pou pati ki pi plis, pi fò nan Emisfè Lès la, pran swen san aryen an epi voye twoup kolonyal yo nan batay: Arab, Afriken, Endyen, divès Azyatik, ak Ewopeyen yo. Gen nimewo a nan Polonè ogmante tou - ki moun ki abitye soti nan bèso a rayi Bolchevik Larisi. Nasyonalis Ukrainian, ak Don kozak, ak Chechens, ak tout Khaganate a Caucasian ap goumen isit la. Rommel leve tout yon entènasyonal.
  Anpil ènmi...
  Svetlana adrwatman eskive dife a machin-zam. Bal la prèske fann, nwasi nan pousyè, yon wonn, talon ti fi. Bèl kòmandan an menm te santi yon pikotman nan jan yon kado gwo kalib t ap vole. Ti fi a kwaze tèt li, li di:
  Menm yon bal pa p anpeche nou!
  Mirabela tire tounen... Yon lòt ti fi Angelica - trè wouj-chveu, pi wo a wotè mwayèn, ak miskilè, malgre rasyon yo mèg. Epitou yon ti fi trè bèl, ak ranch abondan, yon ren rantre moute, zepòl pa fanm laj, ak tete wo.
  Angelica goumen nan jis bout pantalon l ', se tunik la chire nan dechikèt, ak Tonben nan pousyè tè, ak nouvo inifòm yo pa delivre atravè Volga la. Bondye padon transfere plis minisyon, ak yon gout nan manje, pou twoup Sovyetik yo fin itilize.
  Donk Angelica preske toutouni, janm li grate sitou jenou li. Yon moso shrapnel frape sèl pye dwat la, li fè mal, li difisil pou mache.
  Cheveu wouj, pousyè, prèske toutouni Angelica tòde bèl figi li, men an menm tan an di. Ti fi a ap tire, li di:
  - Senyè a, Moskou ak Stalin pi wo pase nou!
  Apre sa, li koupe atak Nazi yo, tèt li apèn gen tan pou l tounen.
  Kraze yo ak lari etwat yo fè li difisil pou tank tèribl Alman yo vire toutotou. Isit la yo se prèske desan tòn "sourit" epi yo pa ka pase nan tout ...
  Kòm Svetlana te espere, "Lev" te kondwi yon ti kras, li antere tèt li nan yon pil fatra. Te gen yon eksplozyon. Cheni a pete, yon koup de woulèt domaje vole ale.
  Tank blese a te kanpe epi yon kokiy te vole soti nan barik li...
  Yon kote gronde nan distans la, kite kraze yo. Blond Svetlana, tankou yon koulèv sifle:
  - Se kalkil mwen! Ouvè yon kont...
  Ti fi-kapitèn nan ankò fòse yo rale ale. Alman yo ak satelit yo pa ka sèvi ak siperyorite teknik yo nan debri yo. Atravè fòt Hitler fè tèt di, ord Twazyèm Reich la te anbourbe nan batay pozisyon nan yon vil ki pi gwo ak byen fòtifye.
  Mirabela voye yon grenad. Fòse yo fè tètchaj sou Alman oswa Arab ki te tonbe, vire sou yo. Youn nan militan Nazi yo dechire men l ', li pann sou li, yon mont angle ak yon konpa.
  Mirabela di ak yon souri:
  - Sa bousòl la montre w - wout lanfè a!
  Apre sa, yon bèl ti fi souke yon moso nan seramik adhérant nan talon pousyè li.
  Angelica pousye tou, ak tete li fèm, plen. Pwent tete yo prèske nwa soti nan pousyè tè ak grate. Epi eseye lave. Ankò ou gen pou fouye lè mitrayèt Alman yo ap griji. Ak rale nan yon fason plastunski.
  Batayon tifi kenbe pozisyon yo, byenke gen bonbadman. Apre sa, yo chire kokiy lou, ak bonm tonbe soti nan syèl la ... Men, pa gen anyen ki pral kraze kouraj nan eroin Sovyetik.
  Isit la Svetlana wè ki jan Panther a rale. Oke, tank sa a pa tèlman pè ankò.
  Ou ka kout pyen li nan bò a. Ti fi a estènye, krache pousyè ki te monte nan bouch elegant li. Li te pran yon grenad nan men l, ki te peze yon pake eksplozyon. Ou gen fofile moute inapèsi. Men, gen anpil lafimen alantou.
  Angelica te kòmanse ranpe, repoze sou drenaj la ak zòtèy li ak koud li. Li te tankou yon chat k ap swiv yon sourit. Ti fi a te sonje lagè a soti nan ete terib sa a nan karannyèm ane a, lè Wehrmacht la trèt anvayi vast yo nan Sovyetik la. Èske ni fi a, prèske ti fi a pè? Okòmansman wi, men answit ou abitye. Epi ou deja wè eklat yo konstan nan kokiy kòm yon bri òdinè.
  Epi, koulye a li te eksploze trè pre. Ti fi a te bat sou vant li. Fragman kouri soti anwo tankou yon bann myèl sovaj. Angelica chichote ak bouch bouche:
  - Nan non jistis, Seyè!
  Ti fi a akselere rale li epi li lanse yon grenad ak yon pake eksplozif tache. Prezan an vole nan yon arc. Yon eksplozyon tande, blende bò ki pi mens nan Panther a prete tèt li. Tank Alman an kòmanse boule, twous konba a eklate.
  Svetlana chichote ak yon souri:
  Mèsi Seyè Jezi! Mwen kwè nan ou sèlman! Mwen priye ou poukont ou!
  Kraze pantè a. Chire, yon kòf long antere l 'nan debri. Blende frontal la, ki detache ak zam bò a, sanble ak yon skoup.
  Svetlana, ki gen je, sou yon figi mawon soti nan pousyè ak boule solèy, klere ak flè mayi, di:
  - Plis pye bwadchenn lènmi an genyen, se plis defans nou an fò!
  Angelica se trè sexy, nan kilòt nwa li, ak toutouni, pousyè, kò fò. Ti fi a trè entelijan. Li ka voye ti moso vè ak zòtèy li yo fè.
  Koulye a, li jete yon objè byen file ak janm grasyeuz li kouvri ak pousyè tè. Ak kole, dwat nan gòj la nan yon fachis. Bèl Angelica di:
  - E mwen se yon senbòl sèks, ak yon senbòl lanmò!
  Ti fi a, apre sa li rale ankò, tire. Led dife ak Svetlana.
  Kapitèn bote a, Natasha, li te koupe fachis la, pepi:
  - Lavi se yon chèn, ak ti bagay ki ladan l yo se lyen yo ...
  Mirabela tire, li koupe tèt Fritz la epi li ajoute:
  - Li enposib pou pa bay lyen enpòtans!
  Svetlana, yon lòt fwa ankò tire avèk presizyon, grawouye:
  - Men, ou pa ka ale nan sik sou vetiy ...
  Mirabela te tire avèk presizyon e li te ajoute:
  Sinon, chèn lan pral anvlope ou!
  Emmanuel ak Olga Rybachenko tou goumen avèk kouraj isit la.
  Tou de ti fi yo trè konbatif. Apre sa, yo voye grenad ak zòtèy pye yo fè.
  Emmanuel di ak yon ri:
  - Ak isit la, tou, batay la pa fèb!
  Olga Rybachenko, montre dan li, te dakò:
  - Pa fèb! Men, li vin pi mal!
  Emmanuelle te woule, li fè yon klin nan je safi li.
  - Tout pral jis super! Ann rive nan kowonaviris la!
  Epi gèrye a pral ri. Apre sa, voye yon kouto ak dwèt fè, li pral pèse Panther a nan bò a.
  Olympias, flickering ak miskilè, ti towo bèf ate, bat nan yon dans tap ak janm fè, bèl. Ti fi a chante:
  - Sentespri figi Ris flick soti nan icon la ... Bondye padon ou tranpe omwen yon mil Fritz! Men, si yon moun buz plis pase fachis, pèsonn, kwè m ', pa pral kondane ou pou sa!
  Apre sa, li rechaje fizi anti-tank la epi li tire ankò. Transpò Alman an soufle lafimen ankò.
  Batayon ti fi a te fè gwo domaj sou Fritz la. Men, li te soufri tou pèt. Isit la yon ti fi te chire an mwatye, ak figi l 'te vin tèlman pal, malgre pousyè tè a.
  Pifò nan Stalingrad te deja kaptire pa Nazi yo, men sa ki rete nan vil la pa vle bay nan ak rann tèt.
  Svetlana, pandan se tan, ap eseye kraze nan "Tiger la". Yon machin pwisan Alman, te resevwa yon grenad nan bò a, men li pa t mouri. Vire pou tire yon kanon. Ti fi a gen twou nan tè a, ak debri, se konsa yo pa dwe kraze pa vag eksplozyon an lage pa prezan an.
  Svetlana chuchote dousman:
  - Manmi, papa, mwen dezole!
  Mirabela te voye yon grenad sou Tig la, ki te eksploze sou fwon li. Ti fi a sifle:
  - Konsènan lefèt ke limyè a ansèyman nan sezon fredi a nan sezon prentan an ... Mwen repete san okenn eksepsyon ke Rommel se yon salta move maladi!
  Angelica, te kraze vizyon Nazi yo, epi li te vide dlo sou yo ak yon pete, li di:
  - Nan sèkèy la, mwen wè Fuhrer la kounye a! Epi li choute pòv la dwat nan je!
  Ti fi a wouj-chveu aktyèlman voye yon grenad nan tank la ak dwèt li. Li frape barik la ... Yon eksplozyon swiv ak mizo "Tiger la" te dechire.
  Alman lach la pran li epi li fè bak.
  Svetlana soufle nan twou nen li:
  - Pa nou, ou p'ap sede!
  Mirabela koupe yon mèsenè hitléris ak yon bal e li chante:
  - Epi mechan an pa blag! Men ak pye, li trese kòd Ris yo! Li plonje dan li nan kè a menm... Li bwè patri a jouk anba!
  Svetlana, ri, jape:
  - Führer a rele byen fò, dlo nan je tèt li!
  Mirabela te tire e li te ajoute:
  - Ebyen soufle lanmò, riri!
  Yon "Shtumrtiger" menm pi danjere parèt. Li detwi tout bilding ak bunkers. Anplis, li pa apwoche pozisyon twoup Sovyetik yo. Se machin nan kenbe anba kouvèti pa mitray machin Alman.
  Svetlana wè ke jwenn tou pre pozisyon yo nan Fritz la se ireyèl. Men, nan syèl la Focke-Wulfs. Youn nan machin sa yo vole pi pre pozisyon Sovyetik yo. Ti fi yo louvri dife sou li.
  Angelica voye yon grenad, li di:
  - Nan lanmò gwo twou san fon - pa gen padon!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire soti nan mitrayèt la. Woule tounen byen vit. Yon relativman nouvo tank Alman "Panther" -2 ak yon ti tourèl ak yon silwèt pi ba byen vit kondwi moute.
  Plizyè ti fi voye grenad sou machin Alman an. Li, li te resevwa kado yo, jele epi li pa kapab vire.
  Angelica sifle, sifle:
  - Sa a se yon nouvo atak! Nou pral chire bouch li!
  Panther-2 a gronde epi tire zam ki pi pwisan li yo.
  Kolòn nan dife fann lè a, epi imedyatman chofe ak elektwolize atmosfè a.
  Angelica ri, kokiy yo vole pase ti fi a mwatye toutouni. Wouj san wont la souke ranch li epi li di:
  - Apre sa, Newton te bat lènmi yo, jete jouk bèf la soti nan fòtèy la! Fritz li dekrete lwa Newton li a!
  Stalingrad te tout anglouti nan konflagrasyon, lè lang nan dife te sanble niche syèl la ak krake etensèl koulè wouj violèt, zoranj ak wouj! Epi chak etensèl se tankou yon fantom k ap chape soti nan yon chato infernal.
  Svetlana, te frape yon avyon de gè Alman, te klere je ble li, te chante:
  - Kisa wap plenyen vye granmoun? Kwè mwen, jis yon lopital sikyatrik ap kriye pou ou!
  Mirabela te chante nan yon chante, tire sou Nazi yo:
  - Ala bon pou w kouche sou zèb la epi frape Fritz nan tèt! Fè aranjman pou yon kataplasman pou Fuhrer la, epi voye bal nan yon mitrayèt!
  Ti fi a te ri anpil e li te woule soti nan vant li pou ale nan do l. Mwen te fè yon bisiklèt ak janm. Yon grenad vole. Focke-Wulf vole a, li te resevwa shrapnel anba vant la, briskeman te monte pi wo. Li ka wè ke fragman byen file blese l '. Bèt fachis la pran dife, e li te kòmanse pèdi moso nan zèl kase.
  Svetlana, wè ki jan Fokke t ap pèdi altitid, grawouye:
  - Sa se yon semafò! Yon rach pandye sou tablo!
  Avyon Alman an te eksploze, gaye debri nan tout kwen byen lwen nan syèl la. Ak ki kote as fachis la ale. Fè dènye vire mwen. Bouro a ale nan sann, pa pilòt la!
  Mirabela estènye, li gaye pousyè epi li di:
  - Pou ou pa dwe? Se pa yon kesyon!
  Angelica voye yon lòt vè ak pye l ankò, telman frape zye a, li soti sou Fritz, nan dèyè tèt la:
  - Mwen se yon armada tank! Epi ou bezwen trete!
  Alman yo ak satelit yo te eseye avanse, voye grenad devan yo. Taktik sa yo kont ti fi pa t travay. Isit la Emmanuelle deplwaye yon katapult, ak ki jan li frape lènmi an nan repons.
  Ti fi ekriven an bele:
  - Santa Claus ap chire bouch Rommel!
  Chaj la nan katapult la, pèse nan foul moun yo nan Nazi, te fè yo gaye, epi an menm tan an woule nan lè a. Fritz tonbe, li kase sou dekonb mi yo.
  Tank "Tiger" -2, li te pèdi balans li, te fè kolizyon ak "Lyon an". Oh, Leva, ki kote non formidab ou a?
  Svetlana te souri epi li reponn:
  - Ebyen byen fè Emmanuel !
  Ekriven ti fi a jape agresif:
  - Emmanuelle toujou pare!
  Ti fi a souke pye l pou l reponn.
  Ti fi-kapitèn lan te kòmanse kloure ankò. Epi Olympias chatouye pye etwat Emmanuelle, ala li difisil kounye a! Se pa etonan ti fi a pa pè kouri nan konflagrasyon yo.
  Mirabela nan yon chante, te di:
  - Jenès se bon - vyeyès se move!
  Angelica, roux kè kontan sa a, te dakò:
  Pa gen anyen ki pi mal pase vyeyès! Sa a se tout bon eta ki pi degoutan nan tout posib!
  Epi ti fi a fè yon so ak yon koudeta. Li imajine pou yon moman degoutan granmè. Non, pa konpare, yon vye fanm ak yon fi. Ak ki bote, nan kò mens.
  Angelica pran li epi li chante:
  - Koule apre ane, ane nan yon karavàn,
  Yon granmoun fanm fwote henna nan yon mòtye...
  Ak sa ki sou figi mens mwen an,
  Mwen pa konprann ki jan jèn yo ale!
  Svetlana te klere je l, li te frape Alman an ak yon frape nan lenn epi li te di:
  - Non! Toujou, nan lagè gen tankou yon cham - yo rete pou tout tan jèn! Toujou bwè!
  Olympias mete yon nouvo chaj nan katapult la. Sa a se yon bagay tankou yon bon mòtye. Ti fi a sifle:
  - Pa pase, men pase!
  Emmanuelle bouje pye mens men ajil li epi li jape:
  - Fritz figi!
  Ak yon grenad, ansanm ak yon pake eksplozyon, vole nan swing plen nan pozisyon yo nan Nazi yo.
  Wi, Stalingrad pa te ba yo. Pou twazyèm mwa a depi fen mwa Jen an, atak la ap pase, men vil la pa te kapab pran tout bagay. Sou lòt sektè nan devan an, Nazi yo reyalize siksè, men se pa sou yon sèl sa a.
  Svetlana tire pistolè li epi li gronde:
  - Tout bagay enposib, li rive posib... Pa gen okenn nesesite fè linivè a trè konplike!
  Epi frape tank gaz yon motosiklèt. Machin nan te eksploze, ak toubiyon dife te eklere peyizaj lafimen. Epi Alman an te chire pa yon grif dife.
  Kapitèn fi a rele byen fò:
  - Mwen renmen touye sa ki mal! Ak sa a se pi gwo bon an!
  Mirabela te bat Alman yo ak yon pete epi sifle:
  - Ann jwe porcupine!
  Angelica ouvri dife, pi byen. Kèk nwa te rete kouche sou debri ki kouvri ak frenn:
  - Touye lènmi an! - Ti fi a chichote.
  Mirabela te chante:
  - Lè w te pentire Rommel ak lipstick, Mainstein ak hairspray, mwen pral trennen ou nan kaptivite nan Princess la, chen fidèl la pral ronge ou!
  Svetlana, tire, sifle:
  - Vini nan aswè, Adolf, pann tèt ou... Sispann twonpe tèt ou! Vini non nan aswè a, vole tankou yon gyrfalcon - bat Nazi yo difisil!
  Mirabela di an kòlè, li fè kas nan tèt stormtrooper la:
  - Nou kapab! Epi nou pral!
  Ti fi ki soti nan batayon "Lenin" te sispann avansman twoup etranje yo. Fritz te avanse, literalman jete kadav nan lespas. Tank "Lev la", ak ki espwa yo te estime, pa t 'ede tou. Isit la se yon modifikasyon nan machin nan ak yon zam 150 mm.
  Angelica frape yon wòch kole nan pwent tete li toutouni. Ti fi a gen tete sa yo bèl ak plen. Ti fi a voye yon grenad ak pye l. Janm lan pi fò pase bra a, epi jete a ale pi lwen.
  "Lyon" te resevwa yon espas nan cheni a, li sispann. Piki nan bouch pwisan li. Rumble ak tonbe.
  Angelica krache di:
  - Vanyan sòlda Ris la pa plenn nan doulè!
  Epi ti fi a tire ankò. Epi li fè li trè byen. Fachis la apiye soti nan gwo kay won an tonbe tounen.
  Yon ti fi wouj, prèske toutouni di:
  - Pou gremesi lènmi an kwè ke li jere kraze Larisi yo! Ki moun ki oze, li atake nan batay, nou pral fòseman bat lènmi yo!
  Apre sa, Angelica woule misk yo nan laprès la, ki li te trè Relief.
  Oh, ala tifi yo bèl! Mwen pa vle okenn nan yo mouri.
  Stalenida kouri... Yon bèl fi, ak cheve blan an gonfle. Li yon jan kanmenm jere yo frote yo ak kèk kalite posyon pou yo pa vin sal.
  Ti fi a bèl anpil, ak figi Venis, sèlman plis ton ak Relief. Rad sou li, sèlman yon soutyen ak kilòt. Tout lòt bagay te deja chire. Men, jan pye yo grasyeuz! Sa a se pa yon ti fi, men yon sele nan pèfeksyon, yon kouwòn nan bote.
  Li deplase nan yon fason espesyal, tankou yon ekirèy. Yon pye fè ak tranbleman, ak pinga'w, etonan rete pwòp. Stalenida tire, epi fachis la vin yon ilsè nan pwatrin li.
  Ti fi a di:
  - Lwayote a patri a se mo ki pi wo a!
  Angelica di ak yon ri:
  - Retire soutyen ou rete tankou mwen nan bout pantalon!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Sa a pa apwopriye!
  Angelica souke ranch li, tire byen, li chante:
  - Gen yon bagay manm Komsomol vin etranj! Mache ak pwatrin fè konsa se trè endesan!
  Steelenida ri epi li di:
  - Poukisa pote kè kontan nan Fritz la, gade nan bote nou an!
  Angelica reponn avèk desizyon:
  - Bote nou an mòtèl!
  Ti fi asye a ri epi tire sou TA-200 la. Machin Nazi a pran dife. Epi bèl blond lan rele:
  - Lanmò nan sa ki mal!
  Angelica ri.
  - Epi lavi a bon!
  Steelenida, wè ke Alman an t ap tonbe, gronde:
  - Sa a se valè ki pi wo a! Pa panse Nazi yo ke ou te genyen!
  Angelica chante:
  - Ap tann pou viktwa! Viktwa ap tann... Moun ki anvi kraze chenn yo! Ap tann pou viktwa! Ap tann pou viktwa! Nou pral kapab defèt Nazi yo!
  Yon bèl ti fi, ak tete toutouni li ap tranble. Bon ak yon tors fè nan chalè a, ki se entansifye pa dife a.
  Svetlana kounye a te sanble pi plis detèmine. Li tire sou Fritz la ak yon mitrayèt, epi li jape:
  - Mwen pral kastre w!
  Ak tout bon Nazi yo te resevwa kado ki ka touye moun ak sèkèy! Ak ti fi a te montre yo yon figi, ann bati zòtèy fè. Li sifle tankou yon vòlè rossinyol. Ak nan dwèt yo nan ekstremite ki pi ba yo.
  Kapitèn fi a se trè entelijan. Ak briyan. E pa mechan ditou. Li, tou, pafwa gen pitye pou sòlda yo nan lènmi an, ki ka gen timoun ki pral kriye pou zansèt mouri yo.
  Svetlana, sepandan, kondui panse sa yo lwen tèt li, kidonk ou vle kriye nan men yo. Men, se pa Ris yo ki te vin jwenn Alman yo vòlè ak touye. Non, sa yo se Alman yo ak yon pake antye agresif nan etranje ki soti nan tout mond lan te kraze nan vast yo Ris.
  Svetlana kwaze tèt li epi tire sou Fritz la, ki te eseye tou dousman pwoche bò kote pozisyon Larisi yo ... Je ak sèvo mesye a, ki te frape soti nan yon bal, koule soti.
  Kapitèn tifi a te souri epi li di, avèk lespri:
  - Dwat je nan je, tèt nan tèt!
  Svetlana byen tire, li frape yon motosiklèt ak yon sidecar. Machin nan te kòmanse chire, ak mitrayil la vole, woule plizyè fwa. Lè sa a, mizo li te plonje nan debri yo.
  Ti fi a fwote smèl li fè ki gen pousyè sou dekonb yo. Epi li vize ankò. Kè kontan, figi jèn li souri olye souri. Ti fi a chante:
  - Non, nou te di fachis yo, pèp nou an pap tolere ke pen santi bon Ris yo rele mo ford la!
  Mirabela te fè yon piki trè egzat, kote Focke-Wulf la te flannen, li chirpe:
  Pou yon kannay, nan kou, chwa a klè,
  Pou dola, li pare pou trayi Larisi...
  Men nonm Ris la tèlman bèl
  Ke li pare pou bay lavi li pou Peyi a!
  Ti fi a, te fè yon tombon epi montre Nazi yo fig frans lan, li woule, ak bal yo pa t 'manyen bote a.
  Angelica te parèt, bèlte sa a, prèske toutouni, ak sal tankou yon dyab, voye yon grenad alafwa ak de pye. Epi li tcheke:
  - Sa mwen genyen se ... Fritz nan yon bò byen file!
  Olympias korije Angelica:
  - Sharp, nan bò a, epi yo pa nan bò a byen file!
  Ti fi a ri ak souke tete melon li yo, epi li te lanse yon grenad lè l sèvi avèk yon grenad ak yon pake eksplozyon. "Tiger la" te frape nan mizo a, ak travay sa a kwochi nan atizay eskive.
  Apre sa, bèt Nazi a fè bak. Li te kòmanse rale tankou yon tòti pran nan dife.
  Svetlana t'ap chante, li t'ap fè yon clinye ak kè kontan:
  - Epi "Tiger" la ap fè bak epi Alman yo kache!
  Batayon jenn fi a manevwe anba atak, atak lè ak zam lou. Isit la bonm avyon yo frape, kase, apik wouj-cho leve nan syèl la. Epi wòch yo te boule. Erezman, pa youn nan ti fi yo te mouri, men gason te ale nan pwochen mond lan - ki pa tèlman regrèt! Ak nanm vole - kèk nan syèl la, ak lòt nan lanfè! Kote dyab ak fouchèt deja ap tann moun ki pat kwè nan Jezi.
  Angelica se pi sexy nan vanyan sòlda yo nan yon raj: byen, èske Nazi yo nan "Sturmtiger" yo reyèlman tire nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo epi touye vanyan sòlda wouj yo?
  Apre sa, ti fi a te pwan yon grenad ak pye l 'yo epi li vire nan kaskad nan somersaults. Ak k ap vire pi vit ak pi vit. Apre sa, ak tout fòs li, li jete kado lanmò a nan gwo mizo Stormtiger la. Toutouni, janm bronze nan bote a klere, ak grenad la vole nan mizo lajè a. Ak machin nan pwisan premye toufe, ak Lè sa a, kouri. De "Royal Tiger" ki te kanpe sou kote "Sturmtiger" yo te voye jete e yo gaye nan diferan direksyon. Woulo yo te chire nan men yo, epi yo tonbe atè, vole tankou yon kolye larenn lan kase.
  Vag eksplozyon an jete Angelica, epi ti fi a vole tèt anba. Apre sa, li te vire sou, balanse ak jete. Men, bote a kanmenm ateri, debri byen file, ak wòch kraze fouye nan plant li fè. Ti fi a te nan doulè, e menm nan pye calloused la, pwent an pèse.
  Men Angelica te jwenn fòs poul leve kanpe epi rele:
  - Ou fachis yo pral nan sann yo!
  Svetlana ak lòt ti fi yo te voye jete pa yon vag eksplozif, e menm yon ti kras kraze. Men, okenn nan bèl vanyan sòlda yo pa t mouri. Ti fi yo te rankontre ak siklòn ak dife byen vize. Siprime Nazi yo ki te vole soti ak lòt ensèk agresif sènen Sovyetik la.
  Mirabela te chante ak anpil antouzyasm:
  - E lè twonpèt Granmèt la mennen nou nan batay, nou pral zanmi Komsomol la! Epi, dapre volonte Jewova, m ap nan apèl nan syèl la!
  Angelica, ki te souke pousyè ki te nan plant san li, li chante:
  - Lenin, pati, Komsomol! N ap voye Fuhrer la nan yon kay moun fou!
  Ti fi yo te kòmanse ri yon fason assourdisman, epi Emmanuelle te di ak alam ak anmèd:
  - Ak katapult mwen an, pa tèlman egzat - tankou janm sa yo fè ak fò nan Angelica!
  Olympias, t ap jwe ak misk bra l, te di:
  - Ebyen anyen! Ou toujou ap reflechi. Yon bagay ki pi fre!
  
  PA BOMBYE BRANtay
  Hitler pa t bonm nan vil angle yo e li te rive genyen batay lè a pou Angletè. Anplis de sa, Speer te resevwa pozisyon Minis Reich pou zam ak minisyon depi Me karantyèm ane a. Ak kòm yon rezilta, pwodiksyon an nan avyon yo te kòmanse ogmante rapidman.
  Epi, nan dat 4 novanm 1940, te gen yon aterisaj inatandi, men nana, nan Grann Bretay. Ki te pran defans bò lanmè yo pa sipriz. Epi Alman yo te kapab pran tèt pon yo lè yo te pran yon gwo kantite sòlda Britanik yo prizonye. Lè sa a imedyatman devlope siksè.
  Yon gwo viktwa te genyen ak Angletè te tonbe tounen nan karantyèm ane a. Lagè a te kontinye pou kèk tan. Churchill te kouri al Kanada epi li te eseye òganize rezistans la. Epi Alman yo te okipe anpil koloni Angletè ak twoup yo. Lè sa a, Japon atake Etazini. Epi Twazyèm Reich la te oblije ekipe tèt li.
  Jwenn Amerik se pa fasil - li separe pa oseyan an. Men, Alman yo te kreye yon tèt pon nan Amerik Latin nan epi yo te kòmanse avanse fòs yo soti nan la. Apre sa, yo te kòmanse sere boulon bag la alantou Etazini.
  Nan karant-twazyèm ane a, Nazi yo te gen Panther, Tiger, ak Lion tank nan seri a. Dènye machin nan pa t 'nan istwa reyèl, men kounye a Nazi yo te gen plis resous. Sepandan, "Lyon an" ak yon pwa nan katrevendis tòn, ak yon kanon twò pwisan kont "Shermans yo", pa t 'jistifye tèt li twòp. Tankou tank Maus la. Si nan tès machin sa a te montre rezilta satisfezan, Lè sa a, nan istwa reyèl li te kòmanse kraze.
  Yon ti jan pi bon te youn nan te resevwa nan mwa septanm karant-twazyèm nan seri a Panther-2. Byen lou nan senkant-twa tòn, men ak yon motè nan nèfsan puisans, li deplase byen. Ak kanon 88-milimèt li nan 71 EL te pèse Shermans soti nan kat kilomèt.
  Gerda jis te resevwa youn nan premye modifikasyon Panther-2 epi li te goumen Ameriken yo nan Kanada.
  Se te oktòb 1843. Malgre frechè nan otòn, ti fi yo te pye atè ak nan yon sèl bikini.
  "Panther" -2 soti nan yon distans ki long te kapab frape, e li te gen bon pwoteksyon fwon. Ak kote li yo pi byen pwoteje pase sa yo ki nan yon senp Panther; ou pa ka pran yon bazouka oswa yon zam ti kalib.
  Men, frape soti nan yon distans ki long ou bezwen gen presizyon fenomenn.
  Epi Gerda genlè tire ak zòtèy li poul frape. Pwojektil la dekri yon arc ak pèse tank Grant Ameriken an soti nan kat kilomèt.
  Ti fi ap gwonde:
  - Nou jis dyab!
  Avèk èd zòtèy pye l ', Charlotte tou tire, agresif fè remake:
  - Yon politisyen se yon kochon nan yon kostim pwòp, ak yon rena nan laparans nan inosan apa!
  Kristina te tire youn pa youn, sa li te fè avèk anpil jistis e li te kontan, li te byen kraze Sherman a epi li te woule:
  - Politisyen an renmen jape byen fò epi pwomèt assourdman, men lè w gen pou w akonpli pwomès la, ou p ap tande anyen men eskiz!
  Magda tou frape lènmi an ak yon pwojektil trè trè danjere, pèse fwon tourèl tank la ak chirpe:
  - Li pi bon pou bat yon politisyen ki pwomèt ochomaj ke pou bat gwo pous lè ou pèdi travay ou!
  Epi ti fi a pete ri... Epi ankò li tire nan zam nan. Se konsa, fasil Etazini pa ka defèt Twazyèm Reich la.
  Men, Fritz yo gen materyèl imen, ak teknik la se pi fò. Pou egzanp, ME-309 la se tèribl, kont ki pa gen okenn resepsyon, epi ki soti nan ki pa gen okenn chape. Machin sa a gen yon zam trè pwisan: twa 30-milimèt zam avyon, ak kat katòz-milimèt zam machin ki se tou pati letal. Otan ke sèt pwen dife - fre!
  ME-309 se yon mons, sitou si l ap dirije pa ti fi. Nan ka sa a, de bèl: Albina ak Alvina. Tou de blond yo pye atè ak nan sèlman yon bikini.
  Ak ki jan yo pral pran sou Ameriken yo. Se sèlman fragman vole nan diferan direksyon.
  Pouse deklanche a ak zòtèy pye l ', Albina tire epi tire desann yon avyon Ameriken an, woule:
  - Yon politisyen se yon jennès bon mache ki jwenn pa pou twò lontan, epi li pote non sèlman yon enfeksyon venerye nan kò a, men tou bay monte nan yon bazil nan ensekirite nan nanm nan!
  Isit la Alvina tou peze pedal la ak talon pye li, trè byen mato ak chirp nan tèt yo nan poumon li:
  - Pwostitiye bon mache yo pi chè - sitou si yo politik!
  Wi, ti fi sa yo konnen valè yo epi yo byen frape lespri ak eleman materyèl advèsè a.
  Piti piti Alman yo simonte Amerik la. Isit la yo deja gen yon nouvo MP-44 fizi atak, ki detwi Ameriken yo byen. Fizi atak sa a se dezyèm a okenn. Epi li bay Wehrmacht a yon avantaj desizif.
  Ak ti fi yo ap goumen nan enfantri a: Margaret ak Helga. Yo menm tou yo sèvi ak yon fòm espesyal: goumen pye atè ak nan yon bikini. Epi li trè efikas.
  Margaret te tire yon pete sou Ameriken yo, epi li te lanse yon fòs kolosal, ki ka touye moun ak zòtèy pye l 'yo. Apre sa, li pepiye, montre dan li:
  - Yon politisyen se tankou yon jennès ke li pwomèt plezi nan syèl la gratis, men mete sèlman yon kochon nan kabann nan!
  Helga te fè remake pandan li te tire sou lènmi an ak anpil presizyon ak presizyon:
  - Yon politisyen ka sèlman retire ak divize an aritmetik, epi apre li vin yon diktatè, li ka tou reset kondisyon yo nan gouvènman an!
  Apre sa, ti fi a pran ak pye l 'jete yon gwo kado destriktif nan lanmò.
  Margaret, pandan l te tire fizi atak li, te fè remake:
  - Li pa enpòtan lè yon diktatè reset tèm règ yo, li vin pi mal lè tout reyalizasyon yo redwi a zewo san yon ralonj!
  Ak ti fi a pral tou voye yon kado nan aniilasyon ak zòtèy fè li.
  Helga, koupe Ameriken yo nan ofansif la ak frape yo deyò nan ran nan mouvman an, pibliye:
  - Lè reyalizasyon diktati a se zewo, kondisyon gouvènman yo retabli a zewo!
  Ak ti fi yo pral pran li epi ri, montre dan yo ki klere tankou bèl grenn pèl.
  Toronto ak Quebec te tonbe menm anvan sezon fredi... Ak nan sezon fredi, batay la te dewoule deja nan peyi Etazini. Fòs yo te inegal ... Malgre ke Ameriken yo, akòz longè a nan kominikasyon ak yon ekonomi pwisan, te gen yon gwo avantaj nan kantite ekipman yo. Men, yo te enferyè nan bon jan kalite.
  Nan sezon prentan karant-katriyèm ane a, machin avyon yo te kòmanse patisipe nan batay lè an mas: ME-262 ak XE-162, ki pa te gen okenn opozan egal.
  Dernye "Lyon" -2 a te parèt nan tank yo, kote Alman yo, pou premye fwa nan bilding tank, mete transmisyon an ak motè nan yon blòk ak atravè, ak bwat la sou motè nan tèt li, ak devan - chanjman an. gwo kay won tounen. Lion-2 te vin gen yon silwèt pi ba, anplis de sa, tren an te vin pi lejè, ak tourèl la te vin pi etwat ak yon zam kalib 88-mm - 105 se toujou redondants pou tank Ameriken yo. "Lyon" -2 te tounen soti yo dwe mobil ak byen pwoteje. Sou chan batay la, li imedyatman te sezi inisyativ la kòm tank la pi bon nan mond lan.
  Sovyetik la apre lagè ak Fenlann poko goumen ak pèsonn. Devlopman li nan konstriksyon tank pa t 'ale nan fason ki pi pwodiktif. KV monstr parèt, ak balans gwo ak plizyè zam. Se sèlman T-34 la ka rele yon tank siksè. Malgre ke pa pwisan ase.
  Anplis de sa, devlopman nan tank wou-swiv parèt nan Sovyetik la. Seri A se deja otowout. Ak anpil lòt machin.
  Alman yo, nan lòt men an, te aprann goumen ak te resevwa anpil eksperyans konba. Nan fen ete a, plis pase mwatye nan teritwa ameriken an te deja te kaptire pa Nazi yo. Nan mwa septanm nan, atak la sou New York ak Washington te kòmanse.
  Gerda te deja goumen nan Lev-2. Veyikil sa a te peze swasant tòn, men li te gen pi epè blende bò nan 100 mm nan pant yo, ak yon zam 88 mm ak yon longè barik 100 EL. Ak zam devan an anba gwo pant te tou yon ti jan pi epè. Kò a se 150 mm ak 45 degre, ak fwon an se 200 mm epi tou panche.
  Zam Ameriken pa t 'pran zam devan an nan yon tank konsa. Ak moun ki te kapab penetre bò a te kèk epi yo pa sou tank.
  Gerda te voye yon pwojektil avèk èd zòtèy li yo, li kraze Sherman la epi li te note:
  - Politisyen an travay ak lang li, enèjikman fè apèl kont nan kè a, sèlman kòm yon rezilta tout mo yo bay nan fwa a!
  Charlotte te tire sou Ameriken yo, epi li te vire sou frape egzak la nan obusè a epi li gronyen:
  - Plis lespri chèf la se bèbè, se pi file rach bouwo li a!
  Christina ankò tire sou lènmi an, kraze yon lòt tank nan yon ranje epi rele:
  - Reyajiste manda diktatè a pral fè elektè a tounen yon sòm pwòp!
  Magda isit la tou te deplase sou lènmi an, li kraze zam anti-avyon an, bougonnen:
  - Chèf la renmen pale byen, si sèlman pou anile echèk elokans!
  Ak ti fi yo ankò voye yon pwojektil nan menmen, fòs ki ka touye moun!
  Nan syèl la, tou, batay grav yo nan swing plen, ak anpil san.
  Albina sou ME-262 lage yon lòt machin Ameriken epi li rele, li montre dan li:
  - Diktatè zwazo a toujou gen rezon, paske li gen anpil dwa, san fwontyè, epi elektè ki gen dwa zwazo ka vole sèlman sou kòdon an!
  Alvina, sou yon ME-262, te tou koupe yon avyon de gè Ameriken epi li te woule avèk lespri:
  - Si ou vle vin yon malfini, sispann vole ak dwa zwazo!
  Nazi yo deja pran tanpèt Lamezon Blanch lan. Twa ti fi: Helga, Margaret ak Frida fè wout yo nan bòl la pann drapo yo la.
  Gèrye yo pye atè ak nan yon sèl bikini. Yo fofile epi goumen.
  Helga te voye yon grenad ak pye l', epi li te tire yon pete nan mitrayil li a, li t'ap woule:
  - Pi souvan, moun ki gen dwa zwazo ak abitid konte kòk yo pi souvan kòk!
  Margaret te tire agresif epi ak zòtèy pye l 'te jete kado anilasyon an epi li di:
  - Jiskaske ou pa aprann konte kòk, ou pral vole ak dwa zwazo ak entèlijans poul!
  Frieda koupe plizyè sòlda nwa Yankee epi kouli, voye yon grenad devastatè ak zòtèy pye li:
  - Avèk dwa zwazo ou pa pral dekole nan syèl la, men ou pral vole nan lanfè a anba tankou yon poul nan yon rache!
  Ti fi NINJA Japonè yo ap goumen tou Ameriken yo. Yo ap peze soti nan peyi solèy leve a.
  Ti fi a Ninja ble koupe Ameriken yo ak nepe. Li te voye kado lanmò a ak zòtèy pye l yo epi li te pepi:
  - Si ou gen sèvo poul, dwa zwazo ak anbisyon kòk, Lè sa a, plim pral vole ak yon garanti!
  Ti fi Ninja jòn te sèvi ak epe li pou koupe Ameriken yo e li te fè yon griyman, li te voye yon kado aniilasyon ak talon pye li:
  - Moun ki gen sèvo poul konte kòk epi li chache dwa zwazo sèlman!
  Ti fi Ninja wouj la te lanse yon boomerang ak zòtèy li yo, li koupe tèt lènmi yo epi li di:
  - Moun ki konte anpil kòk jwenn pwoblèm san konte!
  Ti fi Ninja blan an pran kado lanmò a ak pwent tete wouj li epi rele:
  - Konte kòk, ou pran risk grawouye pwoblèm, fwote nen ou, ou pral antre nan rache tankou yon poul!
  Finalman, Mezon Blanch lan te pran plas. Tou de New York ak Washington te tonbe nan kòmansman mwa Oktòb.
  Epi, 8 novanm 1944, Etazini ak Meksik te rann tèt devan Japon ak Twazyèm Reich la.
  Te gen yon poz tanporè. Twazyèm Reich la te oblije dijere byen yo epi prepare pou yon nouvo lagè. Japon tou te resevwa anpil.
  Stalin t ap prepare tou pou lagè, men li pa t anfòm nenpòt kote. Tout bagay te kalm.
  Alman yo te lanse konstriksyon tank nan seri E. Epitou nan karannsenkyèm ane a, yo te jwenn avyon ki gen anpil siksè, ki te kapab fè yon pwen vire nan nenpòt lagè. Yo te devlope tou zam nikleyè. Sepandan, nan Sovyetik la, Stalin trete l 'ak frechè, ak prèske pa t' finanse. Atitid Hitler te ensèten tou. Men, nan Japon, kèk travay te fèt.
  Entèlijans Twazyèm Reich la te resevwa enfòmasyon ke Japonè yo te reyalize yon bagay.
  Apre yon reyinyon pèsonèl ant Hitler ak Stalin, yo te pran desizyon sou yon lagè ansanm kont Japon.
  Stalin, nan vyeyès li, te vle resevwa tout bèl pouvwa a nan yon kòmandan eksepsyonèl, epi apre ezitasyon deside konklizyon yon alyans militè ak Almay. Hitler, ki moun ki pèsonèlman jere fè zanmi ak diktatè wouj la, te pito tou goumen Japon. Anplis, li gen anpil koloni epi li toujou lame relativman bak. Malgre ke anpil, ak fanatik. Yon ti mache fasil konsa pa te espere.
  Sou 20 avril 1950, yon gwo lagè te kòmanse kont Japon ak koloni yo, ak Sovyetik la, ak Twazyèm Reich la.
  Lame Wouj la te avanse soti nan Manchuria. Pa gen okenn eksperyans nan operasyon ofansif, kont pwisan defans Japonè a, twoup Sovyetik yo avanse dousman ak gwo pèt.
  Elizaveta ap goumen ak samurai sou dernye tank T-54 la. Machin Sovyetik la pi avanse pase modèl anvan yo, men li te parèt dènyèman. Apre sa, li gen yon kanon 122-milimèt, epi li menm li trè lou - senkant-senk tòn.
  Stalin, ki pa gen okenn eksperyans nan Gwo Gè Patriyotik la, te ale nan ogmante gwosè a ak mas tank yo.
  Li te renmen tout bagay gwo ak ankonbran.
  Tankou seri KV, kèk modèl, tankou KV-14, te peze plis pase twasan tòn.
  Alman yo, okontrè, reyalize ke gwo pwa yo pa efikas ak tank la bezwen mobilite. Ak piramid AG-50 la te vin machin prensipal la. Li te gen ang enklinasyon rasyonèl nan tout direksyon.
  Epi li pa ka antre pa zam Sovyetik nan nenpòt ang. An menm tan an, pwa a se sèlman senkant tòn ak motè a nan 1800 puisans se yon turbine gaz. AG-50 a se yon machin pafè pou tan li yo ak trè vit, pafwa yon santèn kilomèt pou chak èdtan sou gran wout la.
  Ak kanon an te fèk enstale ak yon barik kout, men presyon ki wo, ki se kapab antre nan tout machin. Ak kalib la nan 88 mm pa t 'gen chanje. An reyalite, kalib la se pi piti ak rezèv la nan kokiy se pi gwo ak to a nan dife nan zam la se pi wo. Ak sa a se deja yon aksyòm. Kontrèman, gwo kalib nan yon lut tank yo aktyèlman pi mal pase ti yo.
  AG-50 la se mons k ap kraze Japon. Samure yo sèlman gen tank nan seri a E, e menm lè sa a byen bonè, lwen modèl ki pi avanse nan modifikasyon sa a.
  Men, Elizabeth toujou ap monte yon T-54 epi li fè yon piki ak zòtèy li.
  Frape lènmi an ak chirpe:
  - Tiran an imajine tèt li yon lyon, men li manje kadav tankou yon iyèn, li renmen lagè, men li pa vle rale braslè yon sòlda, li renmen mete yon kochon, epi devore l ak ti gout!
  Ekaterina te ekspoze pwent tete wouj li a, li te frape nan lènmi an lè l te peze bouton an ak tete li epi li rele:
  - Si ou se yon enfim ak lespri ou, Lè sa a, pwotèz edikasyon an pa pral ede ou!
  Elena tou souflete avèk èd nan yon talon pye epi li woule:
  - Yon lyon san edikasyon se yon pi bon lidè pase yon belye ki sètifye!
  Euphrosinia te tire tou nan vire, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi li te woule:
  - Yon boksè gen yon gwo kou nan men l, men yon politisyen bat sèvo l ak lang li, menm lè li menm li pito fèb nan tèt la!
  Atak la se sou tout fwon. Pilòt Sovyetik yo ap goumen tou. MIG-15 la te deja parèt, ki ka fè konpetisyon ak machin Japonè yo, ak sa yo Alman yo pral pwobableman pi bon, espesyalman nan vitès ak zam.
  Anastasia Vedmakova batay nan syèl la ak anpil konfyans.
  Frape de machin Japonè ak grin:
  - Yon boksè gen de men ak plizyè konbinezon de kout pwen, yon politisyen gen yon sèl lang, rechaj kontinuèl nan chante esansyèlman nan menm motif!
  Akulina Orlova, te tire san pitye sou lènmi an, epi li te konplètman frape deyò, te note:
  - Pye atè, ti fi a li menm mete yon nonm, dezabiye tèt li - li pral kite l san pantalon, epi gaye janm li, li pral peze gòj li ak yon priz lanmò!
  Mirabela Magnetic, koupe avyon Japonè yo, ak aji ak agresyon figire, fè remake:
  - Yon fanm, lonje janm li, peze mamout sou yon gason pou l peze gout an lò!
  Ti fi yo te goumen ak gwo aktivite epi yo te deplase de yon bò a yon lòt, evite vaksen ki byen vize nan lènmi an.
  Pilòt Alman yo te anmède Japonè yo tou.
  Albina koupe kat machin nan yon sèl fwa nan yon sèl pete epi kouye avèk antouzyasm:
  - Janm fanm fè, parfe dezabiye gason ki pa gen tèt!
  Alvina te pran epi koupe senk avyon Japonè ak yon sèl pete epi griye:
  - Li pi bon pou w bo pye atè yon ti fi pase pou w vin yon soulye bast poukont li!
  Gerda sou tank AG-50 la te goumen ansanm ak Charlotte. Tou de ti fi te goumen anpil konfyans.
  Gerda tire sou ènmi an, kraze machin Japonè a epi woule, montre dan li:
  - Ti towo bèf la gen kòn literal, ak yon nonm ki pa gen sante optimis pral jwenn kòn figire!
  Charlotte tou te fè yon piki byen vize, kout pwen nan lènmi an epi te note:
  - Yon nonm ki te soulye ak janm fanm fè - yon soulye bast konplè!
  Christina ak Magda ap goumen tou sou AG-50 la, epi yo ap goumen dezespereman.
  Christina te tire yon kout bal e li di:
  - Si yon nonm se yon soulye bast, Lè sa a, li se destine yo dwe anba talon pye a ak yon vagabon!
  Magda te tire tou, ak anpil presizyon, epi li kraze obusè lènmi an, grinding:
  - Pa gen pi gwo lènmi nan yon moun pase mank de kouraj ak yon pwoblèm pi gwo pase yon eksè de dezi!
  Ak ti fi yo kontinye bat samurai a.
  Yo peze yo pi rèd ak pi rèd sou diferan fwon.
  Alenka ak ekip li a te goumen sou dènye IS-3 tank la. Machin sa a soti nan yon seri pi modèn ak yon kanon 130-milimèt, nan ka sa a yon sèl ak peze katreven tòn.
  Li gen senk manm ekipaj - tout ti fi. Epi sa se gwo.
  Alyonka te tire nan zam la avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Nonm lan se yon makak lanvi ak yon diskou afeksyon, men sòt ti fi yo ap enfim!
  Anyuta te tire ankò nan vire, pèse machin Japonè a ak chirpe:
  - Si ou laboure yon bourik ak lespri ou tankou yon bourik pou yon rena, si ou gen yon lapen nan lespri, twa po yo pral rache chapo ou!
  Alla te bay yon piki egzat ak èd nan yon pwent tete wouj ak ki li te peze bouton an ak griye:
  - Ou ka fè yon senatè ak yon chwal, men ou pa ka fè yon chari onèt ak yon politisyen!
  Maria tou choute nan lènmi an, avèk èd nan zòtèy pye l ', epi li pepi:
  - Fason ki pi fasil pou fè yon senatè se nan men yon moun ki konn fè pou pi piti yon chwal, men pou kèk rezon nan nenpòt palman gen anpil bourik, e menm parese!
  Olympias tou tire ak talon pye l 'li bay:
  - Si ou pa aprann monte yon chwal, ou pral yon wa toutouni!
  Ti fi yo te montre klas ki pi wo a nan batay. Se konsa, twoup Sovyetik yo pou mwatye yon ane nan batay rive nan Port Arthur. Vil sa a te kouvri pa Japonè yo soti nan lanmè a.
  Sid Sakhalin tou jere yo reprann.
  Kidonk, yo te pran revanj pou defèt anvan yo soti nan Japon. Anplis, tire revanj la te toujou yon pati nan Port Arthur ki te fèt ...
  Syèj li a te kòmanse.
  Gwo zam Sovyetik bonbade fò sa a. Ti fi yo tire obusy.
  Alice ak Angelica te tire kal apre kal.
  Alice tire e li di:
  - Nan nenpòt tounwa gen yon kantite jwèt ak rezilta final, sèlman nan politik gen reset konstan ak konte paralèl!
  Angelica, repoze talon pye l, li bay yon kokiy, li di:
  - Nan boksè, kou ba yo pini kèlkeswa koulè gan yo, nan politik yo pote viktwa, sitou si gan yo pa blan!
  Pandan ane batay la, Japon te pèdi tout koloni li yo. Epi kounyeya batay yo te dewoule pou Metropolis nan tèt li.
  Ak bèl vanyan sòlda yo pwoche bò Tokyo.
  Epi tankè Sovyetik yo finalman pran Port Arthur.
  Elizabeth te vize zam la ak zòtèy pye li. Li tire sou lènmi an epi li di:
  - Nonm lan pa lwen gibbon an, si se pa nan entèlijans, Lè sa a, pa lanvi, gason an se yon makak tipik!
  Ekaterina te tire tou sou lènmi an, lè l sèvi avèk talon pye l, e li te di ak yon souri:
  - Yon gason gen yon sèl pèfeksyon ak de men, men yon fanm ap chèche pèfeksyon tèt li ak men rato ak diyite vanyan sòlda!
  Elena, ki te tire sou Japonè yo, epi li te vire sou yon lòt obusy avèk èd nan zòtèy pye li, te note:
  - Makakri nan sirk la bay monte ri an sante ak plezi, boufon nan politik lakòz hennis malsen ak desepsyon!
  Ti fi yo, jan ou ka wè, ap kraze Japonè yo byen. Avèk sa yo, nan kou, Port Arthur pral tonbe san dout.
  Anastasia Vedmakova goumen nan syèl la sou Japon, epi li bay lènmi an yon desandan, chante:
  - Youn, de, twa, dechire samurai a apa!
  Apre sa, li pwononse yon aforism, trè bon:
  - Nan echèk, mouvman kavalye a souvan mat, nan politik, elektè a toujou konpayon ak mouvman kavalye a!
  Akulina Orlova, ki te kraze samurai a nan syèl la, epi ki te fè yon klin ak je safi li, te note:
  - Yon lous te mache sou zòrèy yon move mizisyen, zòrèy yon votè sòt te bourdon - rena politisyen!
  Mirabela Magnetic koupe yon lòt machin nan peyi Solèy k ap monte nan yon vire epi li te note:
  - De karaktè fò, men diferan bay nesans nan yon eksplozyon, de moun entelijan, men diferan bay monte nan jeni!
  Ti fi yo pran moute nan syèl la anwo samurai a.
  Albina, ki te frape avyon an nan Japon an, griyen dan li, te note agresif, clinye:
  - Timoun yo fèt nan renmen nan de sèks, siksè nan yon konbinezon de dilijans ak talan!
  Alvina, tou, te choute samurai a ak talon pye l 'li fè rouli, montre dan li:
  - Gason vle pitit gason soti nan bèl fanm, ak fanm vle pitit fi soti nan gason entelijan, konklizyon an se ke pitit an sante mande pou bote ak entèlijans, men ki kote ou ka jwenn yon konbinezon de bonte sa yo!
  Men batay la deja dewoule pou Tokyo. Alman yo ak grenn pa grenn batayon Sovyetik ap pran tanpèt kapital Japon an. Me 1951 se nan lakou a, tout bagay se literalman fleri. Ak trè bèl ak rich.
  Men, vil Tokyo anpil domaje. Pati nan Wehrmacht la ap avanse sou li, ak batay yo trè feròs ak inegal.
  Gerda sou batay AG-50 ansanm ak Charlotte. Ti fi sa yo kwè nan viktwa yo ak anpil pasyon.
  Gerda tire ak zòtèy pye li yo, li peze bouton joystick yo epi li di:
  - Sa yon fanm vle se sa Bondye vle, men dezi yon gason sanble ak dezi yon makak!
  Charlotte tou frape lènmi an, frape tourèl la nan machin Japonè a ak griye:
  - Bondye te kreye yon fanm kòm yon flè pou bote, yon nonm te bezwen kòm tero pou nouri yon plant délisyeu!
  Sou lòt tank AG-50 la, ti fi yo ap goumen tou, ki se tou senpleman monstr san nan klas la super. Yo se vanyan sòlda trè konbatif ak agresif, men an menm tan an dou.
  Christina te tire ak dwèt li yo ak janm chisele epi li di ak yon souri:
  - Yon fanm se yon woz, men lwen yon plant, yon gason se yon kòk, men se pa zèl, men yon bèt tipik kòn!
  Magda ak yon ri tire sou lènmi an ak yon pwojektil ki ka touye moun epi li di:
  - Yon nonm ki chante tankou yon zwazo, men san zèl, vide tankou yon rossinyol, men se pa yon chantè, pwomèt yon fanm mòn an lò, men pa vo yon pyès lajan nan kabann!
  Ti fi Sovyetik yo ap patisipe tou nan tanpèt Tokyo. An patikilye, ekipaj la nan Alenka. Yo chanje nan yon IS-4 menm plis pwisan ak lou, ak yon dezyèm kanon 85mm.
  Men, senk an tèt yo rete menm jan an.
  Alenka te tire ak èd zòtèy li yo epi li pepi, li montre dan li:
  - Nan pwomès yo nan politisyen an, anperè a, nan akonplisman an nan wa a toutouni, pwomès lalin lan soti nan syèl la, ak votè yo jwenn lavi yon chen!
  Anyuta agresif te fè remake, voye yon pwojektil soti nan yon kanon ak presizyon frape lènmi an:
  - Yon chèf entelijan pa chèche divinize tèt li, men eseye bay elektè a yon lavi moun!
  Alla te eksploze lènmi an, li te vize yon kado lanmò ak pye li chisele epi li bay:
  - Menm yon moun sòt sou fòtèy la ka plante anpil, men se yon rekòt rich rekòlte ak yon lide pa for!
  Maria tou te tire kout zam, sèlman fwa sa a nan mitray, frape yon anpil nan opozan ak bay:
  - Yon diktatè ki plante anpil e ki vide san, lap chita nan yon ti mas dlo epi l ap gwonde nan doulè!
  Olimpiada, te revoke tou, li peze deklannche yo ak plant li yo, ak agresif, te note:
  - Yon elektè ki vote pou yon politisyen ki souvan monte yon chwal pral sezi pa flayers!
  Atak sou palè enperyal la deja sou pye. Dènye Japonè yo byen fini.
  Emmanuelle te deja rantre nan batay la. Natirèlman, li prèske toutouni, li mete sèlman kilòt.
  Li lage yon zèklè nan pwent tete wouj li a epi li woule:
  - Yon politisyen se yon melanj de yon bèt nan bwa nan rad mouton, yon rena ak trill dous rossinyol, yon kochon nan yon tailcoat nèf, men ou pral viv avè l 'tankou chen!
  Helga ap goumen tou, pran pozisyon Japonè yo ak rèl, montre dan li, epi voye yon grenad ak pye li:
  - Li se moun san konprann pou vote pou yon bèt nan bwa nan rad mouton, li ka tounen yon mouton konplè!
  Margaret te vire epi, li fikse drapo anvayisè a sou bòl palè enperyal la, li te note:
  - Yon rena ak rad mouton sou yon fotèy pi bon pase yon belye ki gen yon rad kastò, yon malfektè entelijan ap fè pi bon pase yon moun sòt onèt!
  Emmanuelle te finalman tache twal wouj la epi li te woule ak kòlè:
  - Fotèy la pa tolere meli melo ak jape, epi li se pa yon metòd pou soumèt laperèz, men chèf la dirije malonnèt, bay dekrè pou lapriyè soud!
  Japon te bat. Apre kapitilasyon li yo, Sovyetik la te reprann sid Sakhalin, li te resevwa Ridge Kuril, Manchuria, Port Arthur, Kore di Nò, epi finalman fòtifye tèt li nan Mongoli.
  Twazyèm Reich la te pran tout lòt bagay. Epi ankò te gen yon peryòd lapè. Twazyèm Reich te pran rès mond lan e li te òganize yon referandòm an 1959 pou tabli yon monachi ak yon anpi mondyal.
  Hitler te vin anperè. Nan Sovyetik la, apre lanmò Stalin sou 5 mas 1953, Nikolai Voznesensky, yon akademisyen ak jeni, te vin nouvo lidè. Ak anba l 'yo te kòmanse kreye nouvo zam nan Sovyetik la.
  Lè Hitler te mouri nan mwa mas 1963, yon lit pou pouvwa te kòmanse nan Twazyèm Reich la pami anpil pitit gason fekondasyon atifisyèl Adolf yo.
  Ak Lame Wouj Sovyetik la te kòmanse yon kanpay liberasyon an Ewòp sou lòd Nikolai Voznesensky. Epi 1 me 1963, batay feròs te dewoule.
  Men, sa se yon lòt istwa, ki jan Lame Wouj Sovyetik la sove mond lan anba fachis.
  
  BAREFOOT VRE PRINCESS
  Ant wa Lafrans, Louis katòzyèm lan ak wa Nòvèj la, George premye a, yon akò te konkli. Dapre li, pitit fi George premye a te marye ak pitit gason Louis katòzyèm lan. Epi li te gen yon bèlte konsa, bèl tankou solèy la, ak cheve koulè nèj. Dapre koutim, yo te marye byen bonè lè sa a, ak ti fi a trèz ane fin vye granmoun ale sou wout la ak konvwa a. Pitit fi adopsyon wa a, Stella, te ale avèk yo tou. Li te move, men li te konnen ki jan yo pran pòz byen. Ak byen bèl, kwake ak cheve nwa.
  Li te kaptire pandan yon kanpay kont nomad yo nan sid la. Stella te rayi Gertrude, pitit fi wa a, e li te jalouzi. Men, li te pran pòz pi bon zanmi l. Epi li te gen yon plan malen nan tèt li. Nan premye gade, ranplase Princess la ak pèsonaj li se ireyèl. Yo navige sou yon gwo bato ak gad onorab ak kado. Men, Gertrude gen yon pwen fèb. Li, tankou reprezantan yo nan dinasti li, sakre respekte sèman, menm favorab pou tèt yo.
  Se konsa, pandan yon konvèsasyon ak Stella (non sa a te deja ba li nan wayòm Nòvejyen an!), Gertrude te fè sèman, ak kè manman l, ke li ta satisfè nenpòt dezi nan zanmi l si li sove lavi l.
  Lè sa a, Stella a trètr te deja nan kòt la, pandan yon tanpèt ti kras li te mete dife nan yon baril poud pou zam ak kònen bato a. Epi li menm li te prepare yon bato davans. Tout maren yo, ke mechan pitit fi khan an te mete dwòg nan diven an, te mouri. Epi sèlman Gertrude te sove, avèk èd sè l 'yo, nan kou. Li rale prensès yo sou tablo.
  Epi li te mande pou yo akonpli sèman li te fè a. Gertrude konfime. Epi Stella di an kòlè:
  - Ann fè echanj rad avè w. Koulye a, ou pral sèvitè m ', epi mwen menm mwen pral tounen yon prensès.
  Gertrude te kriye anmè, men yo te dwe kenbe sèman sa a. Li pa dwe vyole, otreman kè manman an pral kraze an miyèt moso. Apre sa, pitit fi Khan a te pran plas li.
  Lè yo rive nan palè a, Stella te deklare tèt li pitit fi George, li te siviv yon mirak nan yon nofraj. Epi Gertrude te oblije rekonèt sa ak yon banza.
  Stella te bay lòd pou ansyen prensès la voye nan Kors al twoupo mouton. Se konsa, li swadizan oze l ', epi li pa vle wè l' bò kote l '.
  Gertrude te kanpe nan chanm yo lè yo te bay lòd pou l ale nan sal gad la. Se la li te bay lòd pou l wete rad sèvant chè li a epi pran rad yon bèje. Princess la te wont anpil e li te kriye. Lè sa a, sòlda yo kite gad palè a, ak recho a fin vye granmoun ba li sèlman lave, men delambre ak patched rad ak bouche an bwa, li di:
  Men kèk rad ak soulye pou ou. Li fè cho nan Corsica epi ou pral abitye ak li.
  Gertrude, reyalize ke rezistans te initil, tou dousman chanje rad sou li. Bouchon ki graj yo te tounen twò gwo pou li epi ti fi a tou senpleman jete yo epi li deside li te pi bon mache pye atè. Anplis, li te bèl tan Me. Sa a se Lafrans, ak klima pi dou li yo.
  Ti fi a te bay lòd pou yo antre nan yon cha ak ba sou fenèt yo. Li te sipoze lage Princess la ki te vin yon bèje nan yon ekzil ki pa onorab nan Kors.
  Pave pave yo te chofe e yo te boule janm Princess la, ki pa t abitye mache pye atè. Ak sèl la fè moun nan Out la te dezagreyab irite pa brutality nan sifas la.
  Plizyè ti gason pòv t ap vire bò kote l, e Gertrude te santi yon gwo wont dèske se te pitit fi wa k ap mache tankou yon mandyan pye atè ak yon vye rad ratched.
  Prensès mandyan an te rouj akoz imilyasyon e menm pou yon ti tan bliye ke talon woz li yo te dòlote sou pave pike a. Epi li fè mal anpil pou janm yo nan Princess la, ki moun ki te pwobableman pye atè sèlman nan yon basen ki fèt ak pi bon kalite lò kloure ak Diamonds.
  Epi kounyeya, plant yo toutouni, sansib nan bote jèn yo ap toumante pa wòch yo mechan, byen file, cho nan pave a.
  Chans pou ti fi a, cha a te deja ap tann li. Li vole nan li san rezistans. Apre sa, li tande yon siflèt pèse, ri ak eksklamasyon nan ti gason yo:
  - Y ap pote vòlè a!
  Princess la te jennen. Li se yon kriminèl tou kounye a. Li ki gen liyaj pi gran pase sa ki nan Bourbons yo. Apre sa, li gen chita dèyè bawo, nan ki limyè a diman antre. Tris ak tris. Ak pi enpòtan, pa gen anyen ki ka fè. Si li kòmanse rele byen fò ke li se pitit fi yon wa, Lè sa a, pèsonn pa pral kwè li.
  Ak talon pye ti fi a pike nan planch pye bwadchenn yo.
  Epi ti Princess la kriye. Chofè a ak jandam yo pa t 'fè atansyon ak dlo nan je l'. Bon, prizonye a ap gwonde, ki lòt bagay li ka fè? Pwofesyon an apeze jandam yo e li fè yo piman bouk.
  Gertrude te kriye e li te sonje resepsyon seremoni yo te nan palè a lè tout moun te bese tèt devan li, li te santi l fyè e li te bezwen.
  Apre plizyè èdtan nan chita sou yon ban fè, do ti fi a fè mal. Apre sa, li te kòmanse frape pwen li sou miray la nan cha blende yo. Èske w gen deside ke ti fi a vle ale deyò, jandam yo lage Princess la. Yon fwa li te lib, li te fè kèk etap dèyè touf raje, ak ... nan kou, li te kòmanse kouri. Li te vrèman vle ale lwen jandam yo ki mennen l ann egzil. Men, tèritwa difisil la te blese pye l', e lapolis pa t prese. Yo te deplase tankou si nan mouvman dousman. Oswa petèt yo te vle anseye yon ti fi dòlote. Lè sa a se reyèlman tòti pou Princess la, lefèt ke ti fi nan vilaj la te jis yon kouri bèl.
  Gertrude te kouri bwete de pli zan pli, ak janm li anmele, plant li toutouni, ki te kraze literalman boule. Finalman, li pa t 'kapab sipòte li, li tonbe ajenou li epi li rale sou kat pye, pandan y ap gwonde kè-dechire.
  Jandarm yo kouri dèyè ti fi a kounye a byen vit. Yo te pwan li anba bra yo. Ti fi a t'ap tranble janm li koupe ak kreve, li t'ap mande pou yo pa bat li.
  Jandarm yo te pran pitye pou Princess la epi yo te bay sèlman yon koup nan kalòt limyè. Se vre, li pwomèt pwochen fwa pou l fouye si li eseye chape ankò. Malgre ke Stella te bay lòd pou yo trete ansyen Princess la kòm yon ran espesyal, menm sèvitè san pitye yo te touche pa bèlte ki ra nan Gertrude blan nèj la, ki te sèlman plis mete aksan sou rad la mandyan.
  Ti fi a pa eseye kouri ankò. Nan mitan lannwit li te dòmi nan etab la, mare pa janm la ak yon kòd epè nan grif la pwal sou tout kò nan jandam la. Reyalize ke li pa t 'kapab kite tèlman fasil epi li te trè fatige an plas an premye, ti fi a dòmi tout nwit lan, prèske pa peye atansyon sou fetidite a nan ki estab la.
  Ak denmen, mwen te oblije soufri ankò sou yon cha prizon kouri nan tout vitès, kote kriminèl espesyalman danjere yo te anjeneral transpòte.
  Se konsa, vizibilite a akòz ba yo epè pratikman pa gen okenn ti fi te trè anwiye. Epi li te eseye evoke memwa nan tèt li, omwen yon jan kanmenm egeye lavi chak jou li.
  Pou egzanp, yon resepsyon solanèl, oswa lè papa l 'te ba li yon etalyon pur ras. Kòm nèj-blan tankou cheve li, pi blan pase nèj. Oswa yon ti pone pony. Li te renmen chwal yo. E chwal li a? Li pwobableman deja rekonsilye ak nouvo pwopriyetè li a. Stella, se pitit fi yon Khan, te posede atizay natirèl pou kominike ak chwal yo. Non, Gertrude pa matche ak li nan zafè sa a.
  Epi ti fi a te kriye anmè ankò. Tout te tounen trè mal. Ak envolontèman li dòmi. Li te reve ke li t ap gade mouton epi li te pase bò pòtay la. Apre sa, yo kloure tèt la koupe nan chwal fidèl li nèj blan. Menm lè a, tèt la vin vivan epi li di:
  - Epi ou se yon Princess pye atè k ap manje mouton. Si manman w te konnen sa, kè l t ap kraze!
  Gertrude te kòmanse epi li leve. Li te vin pi tris toujou. Li te vin parèt ke li pa t 'kapab di pèsonn anyen, pa sèlman paske li te fè yon sèman, men paske yo te pè ke manman l' ta jwenn enfòmasyon sou sa. Epi li tèlman terib.
  Epi ti fi a ap plenyen ankò. Sa a se vrèman yon moman nan soufrans ensipòtab. Epi do a fè mal tou. Kouche sou ban yon prizonye an bwa se alèz, epi pèsonn pa pral ba li yon zòrye.
  Lè nan mitan lannwit yo te kanpe nan lotèl la, li te vin pi fasil. Pou dine, yo te bay ansyen Princess la sèlman yon tas lèt ak pen nwa fre. Ti fi grangou a san pwoblèm mwen tap manje li byen vit epi li mande plis. Kòm repons, yo deplase bouch li, fè l gwonde ankò.
  Jandarme a reponn fòmèlman:
  - Pwokirè a pral ajoute!
  Apre sa, Gertrude mwatye grangou a kouche sou zèb la epi li rkrokviye. Apre sa, mwen pa t 'kapab dòmi pou yon tan long. Sant ekèstr yo chatouye twou nen yo, lam zèb chèch yo pike kò ti fi a dezagreyab. Ti fi a te soufri nan lensomni. Li te toujou ap lanse ak vire, ak pòv la te fin itilize pandan lannwit lan.
  Nan maten, yo te ba li sèlman pen ak dlo. Men, ti fi a grangou te sanble trè bon gou, byenke machwè li apèn deplase soti nan fatig. Deja nan cha prizon an li menm, Gertrude tonbe nan dòmi. Abite li te balanse egalman sou wout la. Men, menm souke a sèlman lulled ti fi a fatige.
  Sou chwal ka ranplase, cha a ak ba kouri byen vit ase. Epi kounyeya, yo kouri al nan lanmè a nan aswè. Yo te pase nwit la tou nan lotèl la. Otès nan bon kè remake ke ti fi a te pal epi li pote yon zèl poul pou li.
  Vyann nan fè vant lan pi lou epi prensès la tonbe nan dòmi.
  Nan maten, yon nouvo tès t ap tann li. Ti fi a nan san ki pi out la te jete nan kad la, nan kanèt yo. Yo zongle Gertrude ak bèk yo epi yo grate ak grif yo. Li te twò douloure ak degoutan. Epi kanèt yo te pran sant degoutan. Yo te mennen l, konsa, nan yon kalòj ak bèt volay nan Corsica, yon kote ki rmou. Ti fi a pete nan dlo ankò. Men, Lè sa a, li te vin amize, li te panse ke kanèt yo pa tèlman pè apre tout.
  Akoz sant zwazo a, prensès la pa t santi anvi manje ditou e li te kòmanse bay ti kanèt yo manje ak rasyon pen prizon li.
  Apre sa, li carese yo dousman. Kanna yo sispann rache epi yo te vin afeksyon. Lè sa a, Princess la te kòmanse jwe avèk yo. "Sa a pral wa a," Gertrude te di pi gwo kanèt la. "Men, ou pral vin" larenn lan. Ti fi a te sèvi ak kòd ki soti nan rad sèvant li an raje ak chire pou make yo.
  Ak jwèt sa a te vin enteresan. Gen kèk nan kana yo te resevwa estati a nan yon chèf, kèk nan duk yo. Epi Gertrude menm te kòmanse fòme kana ki te fè zanmi yo. Apre sa, li tonbe nan dòmi ak yo nan yon anbrase.
  Mwen leve nan lefèt ke youn nan kana yo te chatouye sèl la, deja vivan, nan tès la pye atè. Ti fi a karese kana a sou cheche yo epi li tonbe nan dòmi ankò.
  Natirèlman, bato a ale nan Corsica pi dousman pase yon cha prizon sou chwal rezèv. Gertrude grangou toujou jwenn fòs pou pataje rasyon prizon ak kanèt epi viv ann amoni ak yon bann zwazo. Kanèt yo jete fil la, epi Princess la mete yo ankò. Lè ti poul yo goumen, li te imajine ke te gen yon atak sou palè a e ke vòlè yo te atake gad wa a.
  Imajinasyon ti fi a te vin pi rich ak pi rich. Li, yon fwa yon Princess arogan ak squeamish, pa remake fetidite a nan kalòj la, epi li pa t 'deden lè kana ekskrete yon bagay, ak kaj la pa te netwaye souvan. Ak pi detanzantan mwen te oblije soulaje tèt mwen dèyè bawo. Tankou yon tòde inatandi nan sò: ou se Princess la nan pa Peyi Wa ki pi piti a, papa a sou fòtèy la nan de peyi yo nan Denmark ak Nòvèj, gen byen nan Ewòp. Epi kounyeya ou tankou yon mandyan sal, chita, san w pa soti, nan yon kaj ak ti poul. Epi ou menm ou vin pa lave ak sal.
  Lè yo rive sou zile a, jandarm yo, dwat nan rad la, jete ti fi a nan cho. Lanmè Mediterane a te deja chofe, men nan prensip li refwadi pandan sezon fredi a. Li trè bèl naje nan li. Ak blanchi soti nan ronje selilè. Epi gad yo pike ti fi a ak baton epi yo ri sou li. Gertrude pa t janm navige sou lanmè a anvan. Depi nan Nòvèj oswa menm Denmark, menm nan ete dlo a frèt. Men, nan lòt men an, li te gen yon eksperyans klere nan pwojeksyon nan yon pisin ak rivaj dore. Ki jan li te renmen li, espesyalman nan sezon fredi. Snowdrifts kouche tout otou, ak nan gwo, ansyen palè a li cho, ak nan pisin nan tèt li se dlo a chofe pa yon geyser.
  Men, li tèlman gwo isit la, e mwen vle pran li epi navige ale. Naje ale pou santi volonte ak nouvo avantur. Gertrude toudenkou te santi doulè ak imilyasyon an soti sou li.
  Men, malè, kontantman pa t dire lontan. Ti fi a te fòse ale sou rivaj. Ak monte sou yon chwal, kote jandam yo mare l 'nan kroup la. Grenn sab nan plaj la te boule pye l', epi prensès la t'ap rele byen fò. Lè sa a, li te jwenn tèt li vant sou yon chwal, ki se trè douloure ak dezagreyab, espesyalman si bèt la ap galope.
  Erezman, chemen an pa t twò long - Corsica se yon zile relativman ti. Men, menm jan an tou, ti fi a leve, souke sou kwap chwal la pandan plizyè èdtan, e menm tonbe nan yon frill. Yo te mennen l nan pati ki pi sid zile a, nan yon fèm pwovens. La, Nemesis pwopriyetè tè strik te rete nan byen imobilye a. Li te yon dam dezagreyab, gra. Trè chich. Lakou li te relativman ti, ak Nemesis tèt li te viv nan ekzil aktyèl.
  Jandarme a depliye parchemin la epi li anonse lòd la:
  - Stella ti fi sa a, ki gen nesans ba, se kondane pa lòd nan wa a nan ekzil p'ap janm fini an sou zile a nan Corsica, nan pi lwen nan fèm yo. Li dwe abiye ak manje tankou yon ti fi nan yon ran vye, epi yo dwe bate si yo ta dwe fòt. Travay li se fè mouton mouton, oswa kèk lòt travay egalman imilyan. Li pral isit la jiskaske lanmò li oswa yon lòt lòd wa a! Se pou se konsa! Louis katòzyèm wa solèy la!
  Nemesis souke tèt manton gra li epi li reponn:
  - Nou gen anpil mouton ak ti gason an pa ka fè fas ak yo. Kite Stella ede l!
  Jandarm yo bese, epi yo te literalman mennen Gertrude nan etab la. Apre souke sou yon chwal, ti fi a twò kase ak fatige.
  Nemesis te bay kòmantè a:
  - Bay li plis modèst. Se pou ou dòmi ak repoze jodi a. Demen maten, li gen pou l okipe mouton ak kabrit.
  Stableman an pote gato yo Princess, lèt kabrit, e malgre entèdiksyon otès la, siwo myèl. Chè ti fi a pal ak kase te sanble anpil douloure. Gertrude te tèlman fatige ke li pa t 'kapab manje epi li te dòmi nan dezyèm mwatye nan jounen an ak tout lannwit lan.
  Apre sa, li te reve ke Horde Khan an te atake wayòm Nòvejyen an, epi yo te kaptire tout fanmi yo. Epi yo te Princess la rale moute sou etajè a, trese jwenti li yo. Gertrude li menm te reyalize ke sa a te yon rèv, men li te tèlman fatige ak fatige sou wout la ke li pa t 'kapab epi li pa vle reveye. Se konsa, li te pandye sou etajè a, sijere pou tèt li ke li pa t 'fè mal ditou, ak dife a anba pye fè li pa t' kwit ditou fò anpil. Lè sa a, li te reve ke li te tonbe nan dòmi nan yon rèv, dwa ak jwenti li trese sou etajè a. E deja yon lòt, vizyon lakansyèl, kouri sou gazon an, sote ak lapen. Tout bagay se limyè ak Airy.
  Yo wè zanj ki pi klere a, ki montre Gertrude siy konplèks, epi li grandi sou wout la nan kolòn nan. E deja yon gwo, gwo zanj di:
  - Ou se yon mati, sa vle di ou merite paradi!
  Ak arkanj Gabriyèl li menm mennen ti fi a, sou nyaj yo pi dous pase duve, nan fòtèy la nan syèl la.
  Epi se la, Seyè ki gen tout pouvwa a, Bondye Jezi, ki montre gwo bèl palè selès yo, ke palè Scandinavia e menm pi popilè Vèsay franse a disparèt sou background yo.
  Ti fi a leve soti nan manyen yon eponj fre sou figi l '. Li repiyans louvri je l '. Ki jan mwen pa t 'vle kraze lwen foto a nan paradi, epi retounen nan etab la santi. Se vre ak pay mou.
  Devan li te gen yon ti gason, anviwon yon ane pi piti pase Gertrude. Bwonze nan solèy la Kors prèske nan nwa, men sousi l ', Coursil ak cheve olye long, okontrè, boule deyò, li vin blan tankou ble ki twò mi. Ti gason an pa t anyen men pantalon kout, mèg, ak fil, ak yon figi bèl, bèl, epi li te souri ak dan an sante. Gertrude imedyatman reyalize ke sa a se te yon bon ti gason epi li souri tounen ba li.
  Ti gason an di:
  - Mwen rele Eric. Oswa menm gadò mouton Eric la. - Lè sa a, ti gason an gade dèyè epi tou dousman di. - Ou dwe yon moun nòb epi ou an egzil?
  Princess la te jennen ak rouj. Li pye atè, nan yon rad ki te tounen chit, konfese ke li se pitit fi wa, ak san nan menm Charlemagne li menm koule nan li? Wi, li trè anbarasan.
  Gertrude reponn ak yon vwa tranble:
  - Non... Ki kote ou jwenn li?
  Eric chuchote dousman:
  - Yo te mennen w pa jandam, plizyè gad, epi yo te li dekrè pèsonèl wa a. Bon, èske Louis katòzyèm lan pa vreman gen lòt bagay pou l fè pou bay lòd, pou kèk ti mandyan? Anplis de sa, ou twò pal, men ou ak pye ou sansib, epi ou ka wè ke ou te frape pye ou. Natirèlman ou se yon moun nòb.
  Gertrude fè yon gwo soupi epi li reponn:
  - Wi, mwen ... Yon jan kanmenm mwen menm mwen pa vle sonje ki moun mwen ye!
  Erik te souke tèt li tris epi li chichote:
  -Pa wont. Mwen se pitit gason yon duk ki te egzekite sou akizasyon trayizon. Nan laj senk an mwen te egzile nan fèm ki pi lwen nan Kors. Okòmansman mwen te asistan bèje a, pitit fi Kontesses a. Lè sa a, li te gen matirite, e li te ale nan travay di. Mwen pral la tou, jiskaske mwen gen sèz. Lè sa a, mwen gen plis chans espere Toulon ak galri. Se konsa, pou kounye a, ou ka jwi paradi.
  Gertrude te tranble epi li te mande ti gason an:
  Eske ou te eseye kouri ale tèt ou?
  Eric souke tèt li negatif.
  "Pa gen yon sèl fèm pou dis mil, epi pwopriyetè a gen gwo chen jaden, epi kat polisye ki gen eksperyans ap viv pou tout tan. Yo pral definitivman jwenn nou. Mwen te eseye chape pou kont li epi mwen te resevwa sa a.
  Ti gason an te montre yon mak sou zepòl li, nan fòm lèt "K", epi li kontinye ak yon gwo soupi:
  - Li toujou pa move tankou nan travay di, oswa yon prizon anba tè. Nou respire lè fre, mouton ak kabrit obeyi m ', manje a se pa pi move nan mond lan. Lè nou vin pi gran, li pral pi mal si...
  Gertrude te leve tèt li epi li te mande ti gason an:
  - Jis nan ka?
  Eric reponn ak yon souri.
  "Sòf si wa a bay lòd pou yo mennen m nan lame olye pou yo pran galri. Li difisil tou la, men gen yon chans yo vin pi popilè epi jwenn ran ofisye pou fe militè yo. Soti nan travay di, gen yon sèl fason nan simityè a!
  Princess la te vle reponn sa a, men figi anvi dòmi nan Equerry a parèt. Li te rele byen fò:
  - Eske ou vle jwenn sil. Li deja twò ta, li lè pou chase bèt yo deyò!
  Ti gason an lonje men l bay Princess la.
  - Ann ale... Malgre non! M'ap chase tèt mwen, pandan w'ap manje gato ak lèt ak siwo myèl. Siwo myèl se yon délikatès ki ra epi ou tou senpleman gen pitye.
  Apre sa, ti gason an te disparèt devan pòt la. Eric te ajil tankou van an.
  Epi Gertrude, ki te gentan mal nouri depi plizyè jou, te santi yon gwo grangou nan tèt li epi li bon pouse sou yon gwo gato ak yon vè lèt. Lè li te manje ak bwè, li pa ta refize plis. Men, li te nesesè yo swiv ti gason an.
  Zèb la nan lakou a pike janm mwen dezagreyab, men li te toujou tolerab. Men, lè Gertrude te kanpe sou riz wòch yo, ak wòch byen file, ki poko gen tan pou yo chofe nan maten, pike pye yo atè nan prensès la, ti fi a te kriye epi li te retire nan zèb la. Li tou koupe yon ti kras sou pye l ', ki te kòmanse geri, men li te toujou posib yo mache sou li, menm ak difikilte.
  Eric te mache sou ti wòch yo ak gravye alalejè epi ak yon souri. An jeneral, ti gason, si anyen pa fè yo mal, anjeneral souri. Li te tèlman cho, pitit Duke a te mete anyen men bout pantalon, yon sak twal fin blan, nan ki li te pwan demen pou tèt li ak mennaj li, ak yon lòt bagay. Eric te kondui mouton yo ak kabrit yo, li te deplase nan yon kouri, epi li pa t kanpe. Ti gason an te jwenn kè kontan nan mouvman, sote leve, li desann detanzantan. Men, Gertrude chak etap te bay ak farin.
  Yo nan lòd yo pa mache sou ti wòch yo, prensès yo grenpe sou kote sou zèb la nan pòtay la. Lè sa a, li te oblije kouri sou wout la gravye byen file.
  Eric, li wè difikilte tifi a, li pwan li anba bra a epi li pote l nan yon kouri. Lè nou konsidere ke Gertrude te pi wo pase ti gason an, epi li poko gen tan grandi mens, nan nivo kilè eskèlèt la, Lè sa a, Eric te montre fòs li pa for. Papa l tou, pa t twò wo, men li te distenge pa fòs, san kwasans ewoyik.
  Ti fi a te kanpe sou zèb la epi li te pè fè yon etap siplemantè. Epi Eric te kondui yon bann mouton ak kabrit enpresyonan nan yon patiraj sou mòn. Ti gason an te deplase byen vit, e li te menm fè tètchaj, li te ankouraje bèt yo. Eric te tankou yon gadò mouton ki fèt, mobil ak fleksib. Bèt yo te obeyi l, e yo te deplase byen vit
  Gertrude pran yon gwo souf, li swiv yo. Deyò lakou a, zèb la te pi wo ak pi difisil pou mache sou. Tij yo, koube anba pwa ti fi a, yo te pike grav anba talon pye a ak lòt plant sansib nan Princess la. Gertrude te plenn epi li te andire, san siksè eseye ratrape ak bann bèt la ki te kite pou mòn yo. Men, fòs nève li yo te fin itilize ak ti fi a sispann ak ... Li te kòmanse gwonde ankò, dlo nan je koule desann nan machwè li, ki te grandi mens, men li pa t 'ankò konplètman pèdi wonn bèl yo. Anplis de sa, po pal te vin dezagreyab anvan tout koreksyon soti nan solèy la dou sid.
  Etranj pou nèj blan anba yon limyè nan Corsica, espesyalman nan mwa me.
  Gertrude kriye ak pè:
  - Eric!
  Ti gason an reponn rèl li imedyatman:
  - Rete kote ou ye a, mwen pral la menm!
  Ak tankou yon sèf mòn, pitit gason Duke a kouri nan tout vitès. Li ta fè yon kourè ekselan.
  Eric te gade janm Gertrude ki te grate yo, epi men l ak figi l te wouj, li te bay lòd:
  - Mete sou do mwen!
  Princess la te mande anpil prekosyon:
  "Eske li p ap difisil pou ou, jenn Duke?"
  Ti gason an souke tèt li negatif.
  - Wi, ki tenten. Olye de sa, fòmasyon!
  Gertrude te chita sou kou li. Twò difisil, byenke zepòl relativman laj, pa trè konfòtab yo chita. Men, li pi bon pase yo andire tòti nan "bòt Panyòl", menm si li nan segondè, Fertile zèb Kors. Epi Eric se yon ti gason ki vrèman fò, li mache fasil epi li parfe ekilibre. Epi li rache yon fèy nan yon pye palmis epi li kouvri Gertrude anba solèy san pitye a.
  Pitit gason Duke a, lè Gertrude te mande l poukisa li fò konsa, li reponn:
  "Ereditè... Anplis de sa, pandan m ap prepare pou m antre nan lame wayal la, mwen pote ti wòch lou pou fòmasyon.
  Princess la te fè remake ak enkyetid:
  - Mouton ak kabrit p ap gaye pandan w ap mache?
  Eric te asire mennaj li ki fèk soti:
  - Non! Mwen gen yon tiyo, anba son enchanteur li yo ansanm.
  Epi ti gason an te pran yon bèl enstriman nan valiz li epi li montre Gertrude li.
  Princess la dousman manyen li epi li di:
  - Ou gen yon bèl flit. Ou menm ou koupe l?
  Eric souke tèt li negatif.
  - Non! Sa a se toujou soti nan patnè mwen kite. Li, tiyo sa a te fè nan bwa trè dirab epi li ka dire pou dè dekad.
  Gertrude di ak sipriz:
  - Wow! Èske sa rive konsa...
  Ti gason an fè remake:
  - Koulye a, ann soti sou gazon an epi mwen pral mete ou sou tas. Ou ka fè yon ti dòmi tou. Mwen ka jere tout bagay tèt mwen.
  Nan yon vwa tranble, prensès la mande pitit gason Duke a:
  "Ou dwe meprize m 'pou mwen tankou yon sissy. Mwen pa menm ka mache pye atè atè.
  Eric te fè yon klin tounen ba li epi li te di:
  - Mwen te la tou. Mwen kase janm mwen jis nan pwen san nan premye jou a. Men mennaj mwen te konprann mwen e li te santi m regrèt. Ou pral byento abitye ak li. Mwen pa konnen soulye pou sèt ane, e jan ou ka wè, mwen santi mwen gwo!
  - Sètan! - Gertrude tranble, li imajine konbyen tan ekzil li ta ka trennen. Ak pandan tout tan sa a li pral pye atè ak mache nan yon rad pòv. Ak plant mou li yo pral tounen zago chwal. Epi li pa pral menm plezi.
  Eric, ki te pran lonbraj pawòl li yo, te fè remake:
  "Lè w grandi, yo ka voye w nan yon kay travay, oswa nan yon plantasyon nan yon koloni sid. Se konsa, ou pi bon jwi mond sa a.
  Kòm repons, Princess la pete nan dlo nan je. Epi ti gason an reyalize ke li te pale yon lòt fo pas. Men, pitit gason Duke a pa te anseye etik nan ekzil. Eric, yo nan lòd yo kalme kontrepati l 'yon ti kras, ak kolekte mouton ak kabrit, te jwe tiyo a. Mizik la te bèl bagay, e li te klere nan lè a tankou rivyè papiyon. Gertrude sispann kriye. Li te souri e menm te kòmanse chante ansanm. Ak lyen an te sanble pi amizan pou li.
  Ti fi a te chita sou tas yo, li kache nan solèy la epi dòmi. Ti gason an kontinye sote epi kouri, apre sa kouri al nan kouran an. Reveye, Princess la ak anpil atansyon mache sou zèb mou. Li pa t tèlman douloure ankò, e ti fi a te kapab fè kèk ti sèk. Pou manje midi, ti gason an te pote lèt li ak pwason sèk ak yon gato, ak yon koup nan fwi. Non, yo pa t ap mouri grangou. Eric te ofri vole sou lanmè a, epi li ranplase do l pou ateri.
  Nan lanmè a ak an reyalite pwojeksyon se yon plezi. Pitit gason Duke a te naje nèt toutouni, epi Gertrude, li te deside ke pa gen anyen yo dwe wont, li te debarase m de vye rad. Li te deja fòme yon figi granmoun, yon ti pwatrin ak ranch yo te kòmanse kanpe deyò. Eric te eseye ak tak pa gade, men li te gade dèyè de tan zan tan. Yon ti gason leve nan li. Men, toujou yo pwojeksyon tankou timoun epi yo te jwi dlo a. Lè solèy la fin kouche, Gertrude, avèk anpil regrè, li mete yon ti vye rad ki te chire, ki pa twò pwòp epi li monte sou do Eric, li ale lakay li.
  Jounen an antye pa t 'raz, byenke po a delika te boule nan kèk kote, ak nan dlo a li se konplètman insansibl. Men, pou kèk rezon, yo te evite boule grav.
  Pitit gason Duke a te eksplike li:
  - Nan kote sa a nan lanmè a, dlo a ap geri. Li pa bay yon akolad sou po ou.
  Gertrude pat menm vle tounen. E si otès la rele sou li, oswa menm lòd yo bat li.
  Men, Nemesis te okipe ak yon bagay, e li pa t menm peye atansyon sou bann bèt yo. Etap la prese konte tout kabrit yo ak tout mouton yo, li fèmen jenn gadò mouton yo nan depo a. Apre lè fre a, fetidite a te aparan, men Eric te mete yon kouwòn flè prentan fre bò kote tèt Princess la ak ti fi a tonbe nan dòmi ak yon souri sou bouch li.
  Jou kap vini an te sanble ak youn anvan an. Malgre ke mwen te oblije leve bonè, epi ale nan kabann an reta, pèsonn pa deranje dòmi pandan jounen an. Manje a se pito pòv, men Eric lapèch ak chache nwa ak fwi nan forè a. Ou ta ka naje nan lanmè a chak jou epi jwe nan lè fre. Gertrude tas li a, olye pou yo lanfè, te antre nan kèk sanblab nan yon paradi patriyakal ki senp. Pa gen travay di. Douje ak cho klima maritim, yon minimòm de ensèk anmèdan, ak manje senp ak bon gou, ak èdtan nan naje nan lanmè a.
  Piti piti, Princess la te aprann mache pye atè. Premye sou zèb, apre sa sou sab ak wòch. Janm sansib li yo byen vit te kòmanse grosye, epi ti gason an te pase yo ak lwil pwason pou ke callus ki fèk fòme yo pa krak ak grate. Gertrude, menm jan anvan, te ale swa nan vye rad oswa prèske toutouni nan lè fre a, konplètman sispann anbarase pa Eric. Sepandan, yo te plis tankou frè ak sè. Yo te jwe anpil bagay, yo te jwe, yo te rakonte istwa komik yonn ak lòt.
  Eric te gen yon imajinasyon rich, epi li toujou enteresan pou pale avè l. Ak lefèt ke yo te timoun nan disetyèm syèk la sèlman benefisye yo. Menm lè yon moun nòb, oswa pito yon zo wayal, Gertrude pa t konnen ni òdinatè, ni televizyon, ni entènèt la, ni avyon, ni anpil lòt fwi pwogrè. Se poutèt sa pa soufri nan absans yo.
  Ki lòt bagay li manke? Vle monte yon pone? Se konsa, pou objektif sa a, yon kabrit ap anfòm. Gertrude piti piti te abitye ak bèt, e li te kapab byen sele yon kabrit. Epi li pa t janm yon lach. Èske li pa advèrsè kriye, men li se pito yon eksplozyon emosyonèl. Lanmè a cho ak dou nan men epi ou ka pwojeksyon tout tan tout tan an. Travay di se pa plis plezi. Gen ase manje, pwason an menm manje plen ou, ak Eric konnen ki jan yo kwit yon zòrèy ekselan, ke ou niche dwèt ou, ou ka jwenn anyen siwo myèl. Nan nenpòt ka, li pa ka di ke Gertrude te soufri nan ekzil.
  Okontrè, li te deja renmen kouri pye atè sou wòch cho, byen file, epi santi masè a ak plant callused li yo, epi detanzantan frape fwèt li sou bèt yo.
  Natirèlman, pafwa te gen yon mank de kominikasyon. Gen anpil moun nan palè a, ak tout kalite jounou, men isit la prèske tout tan Eric la avèk ou. Men, jiskaprezan li pa vin ensipòtab. Ti gason gadò a pa t 'gen tan annwiye, Gertrude pa t 'ankò gen tan mòtèl manke paran li, ak pwason divès kalite vin raz. Pafwa, nan kou, mwen te vle manje gato, patisri, oswa chokola. Men, menm nan palè a, li pa t 'manje li souvan, paske paran li yo te enkyete sou sante li. Epi Eric pafwa te monte nan gadmanje a epi li te vòlè kèk bagay dous. Se konsa, li pa ka di ke Gertrude te chita sou rasyon sèlman bèje.
  Se konsa, ete te pase san pwoblèm mwen tap ak otòn rive. Jou yo pi kout, nwit yo pi long ak pi fre. Men, lanmè a toujou cho ak jou yo plezi.
  Gertrude te viv yon lavi san soufrans pou le moman. Malgre ke sezon fredi a ta ka fre, ak naje nan lanmè a pa ta dwe tèlman konfòtab. Men, pa gen anyen, yo pa pral mouri, epi pral gen lòt amizman.
  Men, Stella, li te marye ak chèf la, te kòmanse yon aktivite tanpèt. Menm etone pou yon ti fi menm laj ak Gertrude. Stella tise entrig ak jere jwenn yon gwo enfliyans sou bòpè l ', Louis katòzyèm lan. Li pouse wa solèy la nan yon lòt lagè nan tout fason posib. Konkeri Espay ak tout sa, osi byen ke koloni Pòtigè yo, se te rèv li. Epi la ak Angletè pou soumèt. Anplis, wa Jak fèb e li bezwen sipò franse. Epi li ta Stella te kapab chita pou twòn Panyòl la.
  Akòz abondans ka yo, Stella te deja kòmanse bliye Gertrude. Jiskaske anbasadè ki te rive nan Nòvèj te fè m sonje li. Pitit fi Khan a te espere ke ansyen metrès li a te soufri anpil nan ekzil, oswa petèt li te deja mete men sou tèt li. Si li te konnen reyalite a, li ta siman te ale fou ak anmèdman. Ki sa ki vrèman bon ak amizan pou Princess la.
  Men, li pa t ' jiska li. Men koulye a, Stella te gen yon ezitasyon. Koulye a, li gen anpil lajan ke li se fasil anboche yon asasen pwofesyonèl ki pral touye ti fi a epi kidonk retire yon temwen danjere. Men, li pa t ase pou Stella touye ansyen patnè li ak metrès li. Li te vle jis sa - imilye ak imilye Princess la fyè.
  Pou li pa ale nan yon paradi kretyen, tankou yon jèn mati, men li soufri pou yon tan long nan yon lanfè reyèl nan povrete. Ak ki pwofesyon ki pi denigre, si se pa yon bèje? Non, li pa pral touye Gertrude, men lavi a nan Princess la ta dwe vin pi difisil. Ak pou objektif sa a, pitit fi Khan a pral voye yon mèsenè espesyal ki ta dwe fè rete Princess la menm plis infernal, epi an menm tan enfòme Stella de tan zan tan.
  Ou jis bezwen pran tan ou epi jwenn yon moun ki gen imajinasyon, epi ki posede yon lapòs pijon, ki moun ki, san yo pa touye, pral enfim, men pral mennen Gertrude nan kavo a an premye, ak sote l 'nan lanfè jiska lafen.
  Li nan kòmansman mwa desanm nan Kors. Li te vin pi frèt anpil, e menm nan maten an te gen jèl sou ti wòch yo. Gertrude kouri soti pye atè, li tranble. Ki jan sibitman tan an chanje. Menm yè li te plis pase ven degre pandan jounen an, e sa se akseptab. Epi kounyeya frèt la te soufle soti nan nò a, epi li te vin glacial. Princess la vlope tèt li nan yon echap downy, men pye l 'te vin fò anpil. Li te kontinye sote anwo ak desann, epi li te eseye jwenn yon wòch ki pi file. Lè tanperati a desann tou dousman, ti fi a natirèlman fò te abitye ak li epi li pa gen eksperyans malèz grav ankò. Pye fè tou adapte yo ak klima a vin pi grav. Men, lè li vole sevè, li tounen tòti.
  Menm janm Eric fè tèt di toujou vin wouj, tankou pye zwa. Ti gason an mande misye a:
  - Èske gen omwen yon pè soulye pou ti fi a? Li ka padone!
  Stableman an te mande ti gason an ak dout:
  - E ou menm? Èske ou ka kenbe tèt ou?
  Eric te di:
  - Ou konnen, mwen pa janm touse, byenke tout sezon ivè ki sot pase yo mwen te mache pye atè. Men, li toujou yon ti fi, epi li pa fè tèt di toujou, tankou fanm peyizan lokal ki soti nan yon anfans blese.
  Stableman an souke tèt li akò.
  - Mwen pral mande otès la.
  Apre sa, yon nonm lou, gwo antre nan kay la. Epi yon minit apre li te vole soti kòm si yo te pike, li t ap kriye:
  - Dam nan entèdi li! Li poko nèj epi ou dwe tou de pye atè! Sinon, ou pral fwete nan ki estab la!
  Eric pran yon gwo souf epi li di:
  - Dakò! Se konsa, se pou li, ann ale!
  Lè ti gason an te byen vit mete bèt yo deyò, li envite Princess la chita sou do l ankò. Apre sa, li menm li te kòmanse bay kouray masaj pye fè ti fi a, fè tèt di ak fè tèt di nan frèt la. Gertrude t ap tranble anba frèt la, men li te chofe byen vit, sitou depi solèy la te soti e van an bese. Apre sa, pitit gason Duke a, chire fèy nan pye palmis, te kòmanse fè bòt segondè pou Princess la.
  Gertrude te chante anmède:
  - Bon, poukisa ete pa dire tout ane a, poukisa jèl la boule talon nou mal!
  Eric filozofik te fè remake:
  - Se konsa, pye yo pa twò mou, gen yon wòch, epi pou nou pa dore nan sezon fredi. Epi li trè dou.
  Men, li te soti nan gazon an, ti gason an limen yon dife, li chofe lèt ak siwo myèl, li fòse Princess la bwè:
  - Ou pa ka padone. Pa gen okenn doktè isit la. Epi jandam yo gen yon bagay pou yo geri.
  Frison Gertrude te pase, epi, li kouvri ak yon chal lenn ak fèy, ti fi a dòmi nan solèy la.
  Lè sa a, mwen leve lè li te deja fè nwa. Li te vin pi frèt, men li toujou tolerab. Se konsa, li, nan bòt endijèn, ak nan fèy, ale dèyè Eric, ki moun ki, kòm si anyen pa t 'rive, te kouri mwatye toutouni. Sòf si li jete yon mayo sou yon tors miskilè. Non, pèsonn pa pran ti gason an.
  Winters nan Kors, espesyalman nan pwent sid la, yo reyèlman modere. Jou sa yo te pi cho anpil. Epi Gertrude te kouri ankò, sitou apre solèy leve, pye atè sou ti wòch yo, epi omwen yon fwa etènye. Li te sèlman nèj nan nwèl Nwèl la. Jou sa a, yo pa t chase bèt yo deyò, epi pou premye fwa depi lontan, ti gason an ak ti fi a te fini nan kay mèt la. Nemesis deside pou fè aranjman pou yon jou ferye pou tèt li, ak Se poutèt sa yo prepare tout kalite bagay pou li. Epi Eric ak Gertrude te sèvi l bò tab la. Nemesis te kontan. Bò kote l 'te chita yon envite ke Princess la nan premye konfonn pou yon jenn gason. Rad gason, kout cheve blond ak manton manly. Lè sa a, nan figi a ak fason nan Milady, Gertrude reyalize ke sa a se te yon fanm ak yon bèl fanm, apeprè vennsenkan, oswa menm pi piti.
  Men, malgre bote li, li deja gen yon gade difisil nan je asye, ak men fò, ak pwent plen nan pwen. Tankou yon konbatan nan lari.
  Li te souri bay Gertrude, yon gwo souri ak dan blan, klere, ak gwo. Men, je l 'te toujou frèt ak difisil. Ak avè l, ti fi a te santi kèk ostilite byen kache.
  Men, fanm nan di ak yon vwa amikal ak afeksyon:
  - Kite timoun sa yo chita bò tab la epi manje midi avèk nou. Ou reyèlman vle yon gato, Stella?
  Wi, dènyèman Gertrude reve pi plis ak pi souvan sou gato ak biskwit ak krèm, ke li te manje nan palè li. Li vrèman pa t ase pou li. Ak pè ke bèl matant sa a ak pwen asasen an ta chanje lide, Princess la imedyatman vole moute sou chèz la ofri l '. Eric te chita yon ti kras retenu. Li te vle tou reyèlman goute gato a.
  Fanm nan gade Gertrude. Li pran fouchèt la ak kouto ak anpil atansyon. Epi li gade dam nan, li pa oze koupe tèt li.
  Milady di dousman:
  - Koupe ti bebe a jan ou vle, epi kite ti gason an manje tou.
  Gertrude te kòmanse koupe, li te fè li ak anpil atansyon, an akò ak etikèt. Fanm vanyan sòlda nan gade mouvman li ak anpil atansyon. Ti gason an, ki te deja jere bliye bon fason pou prèske uit ane kòm yon bèje, te aji pi malonnèt, men tou, swiv egzanp patnè li a, te pran yon kouto ak yon fouchèt nan men l '. Epi li te sal nan yon krèm santi bon.
  Epi Gertrude te manje ak anpil atansyon, li te eseye pa sal. Apre yon ti repo long, ti fi a finalman te santi gou inoubliyab nan biskwit ak krèm chokola sou lang li. Ki jan gwo li se manje yon gato, gou a nan ki li pa t 'gen tan bliye.
  Milady dousman mande ti fi a nan Nòvejyen:
  - Ou dwe yon nob señora?
  Gertrude reponn otomatikman, bay manti:
  - Non!
  Fanm nan te souri kannivò epi li te fè remake:
  - Men, bote ou ak fason ou fè ou ale. Se konsa Gertrude!
  Princess la tranble e li trayi tèt li:
  - Kijan ou konnen non mwen?
  Milady te souri epi li te kontinye nan lang Nòvejyen:
  - Ou pa bezwen pè... Lè enpostè nan cheve nwa a te ofri pou l swiv ou epi dega lavi w, imedyatman te sanble ke zafè a pa pwòp. Poukisa se pou prensès la ak madanm chèf kouwòn lan pran revanj sou sèvant la konsa sibtil. Anplis, mwen tande pale de fanmi ou. Ou se Scandinavian ak pratikman tout blond. Epi li se yon femèl nwa, pa ditou tankou papa l. Néanmoins, li jere charme Louis katòzyèm lan ak granmoun sa a se tèt sou pinga'w renmen ak li. Se konsa, mwen te panse - mwen pral pran yon lòt òf ak boule ak tèt mwen.
  Gertrude fè yon gwo soupi epi li di:
  "Mwen te fè sèman sou kè manman m pou m pa di pèsonn!"
  Milady souke tèt li epi li di dousman:
  - Sa eksplike silans ou, men... Ta oswa pita, twonpe Stella a pral devwale epi... Li pa ka retire tèt li.
  Princess la te souri, men answit li te di:
  - Pèsonn pa pral kwè ke yon mandyan pye atè se yon pitit fi wayal.
  Milady byen fèm rejte dout yo.
  - Nou ka ekri yon lèt bay papa w epi li pral pèsonèlman vizite tribinal Louis XIV la. Lè sa a, tout pwoblèm yo rezoud nan yon fwa. Tout sa ou dwe fè se ekri kèk mo sou parchemin, epi Stella ap fini!
  Gertrude leve, li gade Eric. Li aparamman pa t 'konnen lang Nòvejyen an, epi li pa t' peye atansyon sou konvèsasyon an. Malgre ke Princess la pa t 'santi mal nan ekzil, li pa te vle sipòte règ Stella a ankò. Epi ti fi a deside:
  - Mwen pral ekri yon lèt bay papa m!
  Milady te souri byen epi li di fi a:
  - Ann ale nan yon lòt chanm. Plim ak lank yo pare.
  Gertrude te ale dèyè fanm vanyan sòlda nan. Pye prensès la te deplase preske an silans, ak bòt milady yo krake. Li komik, men moun wa a sanble ak yon mandyan nan vye rad, sou background nan nan yon fanm nan rad yon gason.
  Chita, Gertrude tranpe plim li nan enkrè a. Li pa t 'konnen ki sa yo ekri espesyalman. Anplis, sèman an te toujou an vigè, e li pa t vle kraze l. Sepandan, ou ka fè li.
  Milady, ki te konprann rezon ki fè ezitasyon an, te pouse:
  - Ekri tou senpleman: Papa, mwen renmen ou anpil e mwen vle wè ou. Vini nan Paris talè, Gertrude, ki renmen ou.
  Princess la kwaze tèt li epi li tranpe plim nan plizyè fwa nan enkrè a epi li te ekri kèk mo. Apre sa, mwen mete tablo mwen an...
  Milady pran sa li te ekri, li mete l nan yon anvlòp epi sele l. Apre sa, li bo Princess la orevwa, li di:
  - Lèt la pral delivre nan adrès la. Ak Stella, nou pral bay souflèt lanmò a.
  Ak krake ak bòt nwa, klere, fanm kobra a kite chanm nan, gwo kay won an, nan yon fèm lwen.
  Gertrude te chichote apre milady:
  - Bondye beni nou!
  
  
  LARENNÈJ LA AK GERD PYE AKA
  Ti fi a te menm Gerda ki soti nan Rèn nèj la, epi nan sezon prentan an, le pli vit ke nèj la fonn, li te soti nan vil pou chèche frè l 'yo rele Kai. Li pran yon ti sak manje avè l, li mete soulye wouj li, bagay ki pi presye li genyen. Solèy la te klere e li te bèl tan prentan. Gerda te mache byen vit epi li sifle yon chante:
  Mwen ap mache sou yon long wout
  Map chache frè m pèdi...
  E mwen kwè mwen pral jwenn Kai
  Malgre ke ti gason an se pa yon plak.
  
  Wout la difisil anpil
  Gen apik ak plenn ladan l...
  Men, konnen ke yon rèv pral rive vre -
  Pou tout tan ak frè m 'nou fè yon sèl!
  
  Si mwen dwe pye atè,
  Sou wòch la ak sou pant lanèj yo...
  Apre sa, mwen pral trennen l 'pa fòs,
  Frè mwen an se pi bon an!
  
  Wout la difisil, kwè mwen
  Pafwa chen mawon kriye tèlman predatè...
  Chak bèt ka fè mal
  Epi wòch ki anba pye a byen file!
  
  Men, Kai, mwen kwè, mwen pral jwenn,
  Bo bèl li...
  Mwen pral pase nan frèt la ak tanpèt la,
  Nèj boule pye m!
  
  Wi, chemen an se piman bouk, ou kwè
  Epi Gerda ap mouri grangou...
  Evite pèt sou wout la
  Kè ti fi a bat kè sote!
  
  Men, mwen pral pase sab la ak nèj,
  Epi map ede w, kwè Kaya...
  Renmen yon ti gason se pa yon peche
  Mwen pral mache nan nèj la pye atè!
  
  Men, fen wout la ap vini
  Wè frè m nan yon nouvo limyè...
  Mwen pral louvri yon istwa gloriye nan viktwa,
  Planèt la ap vin pi cho!
  Gerda te mache sou chemen an, epi janm li nan soulye tou nèf yo te fwote. Ti fi a di tèt li:
  - Wout frè m nan long, mwen pral pile sou nouvo soulye wouj sa yo nan vye rad. Mwen pral pran pi bon foto yo! Deja cho!
  Gerda wete soulye ak chosèt li epi li kache sak yo. Pye atè, an reyalite, te pi fasil pou mache ak pi bèl. Pousyè sou wout la pike janm yo. Fanmi Gerda pa rich ak nan sezon cho ti fi a souvan jwe pye atè. Men, apre sezon fredi a, epi li se nèj nan Denmark, plant li nan bòt santi dòlote. Epi ale sèlman premye minit yo, wout la wòch te bèl. Lè sa a, toutouni, plant yo nan ti fi a te kòmanse plenyen ak fè mal.
  Gerda te kite wout woch ewopeyen an epi li te mache sou zèb prentan fre. Se konsa, li te anpil mwens pike. Malgre ke mache pa tèlman pratik.
  Ti fi a mache pou kont li epi fredoné yon bagay ankò. Apre sa, li manje yon ti pen nan valiz li.
  Finalman, yon vilaj parèt devan yo. Gerda, nan rad senp li ak pye atè, te ka pase pou yon mandyan, men li te sanble twò pwòp. Li se blond ak bèl, figi li menm yon ti kras pi fonse pase cheve blan nèj li.
  Li te vini, antre nan vilaj la, yo kite zèb la mou, epi ankò sab ak gravye nan wout yo pike janm li. Men, timoun vilaj yo te deja etale talon pousyè yo ak fòs, e Gerda te mare dan li pa t vle pase pou yon sissy.
  Ti fi a mande timoun yo sou Kai.
  Youn nan ti gason yo reponn:
  Epi mwen se Kai!
  Gerda ri epi souke tèt li.
  - Ou pa Kai a!
  Ti gason an te klere talon pousyè li yo epi li te disparèt.
  Gerda, reyalize ke rechèch la pou frè l 'ta ka retade, li mande si travay la.
  Yon pwopriyetè te di ke li te fatigan pote dis bokit pou yon repa.
  Gerda pran zog la, li pran de bokit li pote. Trè difisil pou yon ti fi pote gwo bokit. Pye pye l yo te literalman boule.
  Men, li, griyen dan li, li mache ak konpoze. Nan vil la, Gerda pa t abitye travay di, byenke li te gen yon bagay pou l wè tou ak travay nan kay la.
  Ti fi a te pote bokit ki sot pase yo literalman stupéfiants. Epi prèske lage yo. Men, li te pran l anpil souf, li te pote l nan galri a.
  Pwopriyetè a ba li yon kwout pen epi li di:
  - Si ou vle, mwen ka pran ou kòm sèvant!
  Gerda te souke tèt li, li te respire anpil.
  - Non!
  Ak flickering ak talon nwa sou pousyè tè a, li kouri soti nan vilaj la. Ak difikilte, li rive nan pile zèb ki pi pre a epi li tonbe nan li ak gwo fatig. Lè sa a, dòmi pran li.
  E te gen kochma...
  Pòv Gerda, k ap sonnen ak chenn lou k ap fè janm li, li ale nan yon prizon Parisyen. Yo mete yo tou nan Chatelet la, nan yon selil ki frèt, ki gen odè, kote tou de ti fi yo kenbe yo vòlè ak pi gran fanm chita ansanm, men prèske tout nan yo se jèn.
  Yo ba ou vodka degoutan ak pen rasi. Se konsa, ou ka pase plis pase yon ane nan kondisyon inimen.
  Men Gerda konvoke pou entèwogasyon. Yo pase talon yo ak lwil oliv, epi yo pote yon brasero limen nan pye yo. Ti fi a ap rele nan doulè epi li pèdi konesans. Apre sa, li oblije pran blame pou touye moun nan yon nòb.
  tòti a kontinye pandan plizyè jou, yo bat timoun nan, yo pandye sou yon etajè, men Gerda montre yon kouraj enkwayab. Pa gen anyen ki rekonèt. Apre sa, mwen aplike bòt Panyòl sou li.
  Planch peze janm timoun yo, ak bouro a kondwi nan kwen. Apre premye kou yo, ti fi a pèdi konesans. Men, yo vide dlo frèt sou li, yo fòse l vin nan sans li. Apre sa, yo bat planch yo ankò. Doulè a tou senpleman terib. Gerda soufle, li soti ak yon rèl sovaj.
  Bouwo souri a souri.
  Entewogatè a repete kesyon an:
  - Ou touye Vicomte de Jouzac la?
  Gerda reponn ak yon plenn:
  - Non!
  Envestigatè rele:
  - Bouyi, yon lòt kwen pou li! Pi epè!
  Epi ankò yon souflèt swiv, ki soti nan ki tout kò a nan ti fi a tranble. Dlo kouri soti nan je Gerda, eroin Andersen a blese anpil, men li pa konfese.
  Entewogatè a rele:
  - Wi konfese nou! Sa yo se jis mo!
  Gerda toudenkou jwenn fòs pou l reponn aklè:
  -Pawòl yo tankou van, y'ap file yon moulen ki bay farin pou moun ki gen bon konprann, farin pou moun sòt!
  Entewogatè a rele byen fò:
  - De plis kwen!
  Epi ankò mato a vole ... zo yo, pye timoun yo crunch, soti nan chòk nan doulè timoun nan ankò pèdi konesans. Gerda reviv ak yon bokit dlo frèt ki soti nan kav la. Epi yo kontinye tòti sofistike e an menm tan maladwa. Isit la nan yon vis an menm tan an yo kranpon, dwèt yo nan men ti fi a. Peze vis la. Gerda endispoze ankò. Fwa sa a pou yon tan long. Pa menm yon bokit dlo ka reviv li.
  Ti fi a kouche sou yon chèz tòti, pal ak san.
  Gerda leve. Oke, li gen yon kochma. Sepandan, apre yo fin travay di ak yon vwayaj ki long, pye l 'fè yo trè buz ak fè mal. Plant yo toutouni, pousyè tè nan ti fi a fann epi li fè mal yo mache sou yo. Atravè fòs, Gerda te fòse tèt li kanpe, li deplase a pye. Frape desann pye fè mal, men ti fi a sere dan li pi rèd, li mache nan bwa a. Malgre ke chak etap te eksploze ak doulè sovaj.
  Piti piti, sepandan, kò a chofe, ak doulè a mat. Malgre ke janm yo, ak espesyalman ti towo bèf yo, te fatige anpil nan fatig, ak sèl la fè, frape desann te fè mal ak ti wòch sou wout la.
  Ti fi a te mache nan fòs li e li menm te ajoute yon etap ... Solèy la te pase midi. Yon nouvo vilaj parèt. Gerda te bwete antre nan li. Venn li pikotman ak tansyon.
  Ti fi a lonje men l epi li mande ak dlo nan je:
  - Banm pen, tanpri.
  Youn nan medam yo ba li yon moso galèt, yon zanmi yon kwout rasi, yon twazyèm pòmdetè.
  Gerda te ranfòse fòs li yon ti kras. Epi li chita sou ban an pou yon ti tan. Yon tigason pwoche bò kote l, li mande l:
  - Kote ou prale fi?
  Gerda onètman reponn:
  - M ap chèche frè m 'yo rele Kai!
  Ti gason an leve zèpòl li epi li reponn:
  - De Kai ak nou gen nan vilaj la. Non an komen. Ak mond lan se gwo. Epi pye ou yo kouvri ak san.
  Gerda fè yon gwo soupi epi li reponn:
  - Mwen konnen li. Men, mwen pa ka trayi zanmi m '!
  Ti gason an fè remake:
  - Ou gen yon bagay nan valiz ou!
  Gerda souke tèt.
  - Wi, li gen soulye wouj!
  Ti gason an te mande ak yon souri
  - Chè?
  Ti fi a souke tèt.
  - Wi! Granmè te sove pou sis mwa!
  Ti gason an mande sezi:
  Poukisa ou pa al jwenn yo?
  Gerda onètman reponn:
  - Se pou sa mwen pa ale paske yo chè! Chemen an ka long epi yo tonbe apa.
  Ti gason an sijere:
  - Vann yo epi ou ka achte manje sou wout la!
  Gerda souke tèt li.
  - Non! Kai pa janm wè yo! Mwen vle parèt nan yo!
  Ti gason an te dakò.
  - Mwen konprann! Pran yon pyès kòb kwiv! Byento ou pral rive nan vil la, pral gen ase pou yon pen. Jis pa eseye vòlè. Menm si ou se yon timoun, yo pral mete ou nan prizon epi bat ou!
  Gerda souke tèt li.
  - Mwen pap janm vòlè anyen!
  Lè sa a, ti fi a leve soti nan ban an ak stomped. Janm li fè mal, pye l boule, men devwa te mande l pou l kontinye.
  Anvan lannwit, li pa t 'gen tan yo rive nan lavil la, epi ankò pase nwit la la nan yon pile zèb.
  Fwa sa a, dòmi li te pi rèd.
  Pitit fi bouro a kache Gerda nan yon panyen epi li pote l soti nan selil la. Li prese kite Chatelet la jiskaske prizonye yo te manke. Ak ti fi a kouri ale ak bagaj la.
  Pitit fi bouro a te pati ak Gerda sou wout li nan sid Lafrans, espere jwenn pèdi la. Li mache ak soulye kwi, Gerda te mache pye atè bò kote l. Men, answit, depi sou wout wòch la, soulye ti fi a te tonbe dekote e li pa t ka mache sou pye ki te gen san li. Li te yon ti kras pi fasil pou Gerda, depi okòmansman li te gen plant ki graj, aparamman, malgre rajenisman an fò, kò ti fi a te kenbe memwa nan tès sot pase yo.
  Pitit fi bouro a te konsidere kòm soti nan yon fanmi rich ak anjeneral mete soulye, jan sa abitye pami fanmi ki pa pòv Parisyen yo. Ak sèl ti fi li pa t 'abitye ak wòch, ti wòch, wòch franse wout. Men, ti fi a, li te kase janm li nan san an, te montre kouraj epi li pa t 'plenyen. Gerda, nan yon kanpe, bo janm li sou pye l 'san epi doulè a bese, pitit fi bouyi a tonbe nan dòmi.
  Piti piti, janm li yo te geri epi yo te vin kouvri ak yon kwout difisil. Pitit fi bouwo a te abiye tèt li epi li te viv ak aloum, Gerda tou te rete ak vye vye rad. Pou sezon fredi a, ti fi a ak ti fi a demenaje ale rete nan peyi Itali. Pa gen frima, ak plis oswa mwens siportab. Men, lavi yo vin tounen lavi vagabon. Sa se, trè lou ak grangou. Epi pa te gen okenn limyè nan lavi sa a. Pitit fi bouro a te bèl, men pa ditou bèl ak konplètman emaciated, li te vin tounen yon wozo.
  Epi Gerda, ki te enspire sou wout la, te kòmanse chante;
  Gerda Kaya tap chache pye atè,
  Mwen te moute desann nan twou nèj ki piman bouk yo ...
  Apre yo tout, nanm li an lò,
  Tankou yon nèj blan radyan!
  
  Pa t 'kapab jwenn yon Veterinè cheval
  Apre sa, li te rive nan Nazi yo nan plen ...
  Oh, pòv ti fi Gerda,
  Ala yon wont pou w andire!
  
  Kriye prepare yon etajè,
  Simaye yon dife anba pye ou...
  Yo fri ti fi a tankou yon pwason,
  Men, konnen nan lespri li se tankou yon malfini!
  
  Li te andire anpil soufrans
  tòti ak tòti inonbrabl...
  Kouvèti ak yon omaj malere,
  Pou fè yon fi kriye!
  
  Pye fè niche ak flanm dife,
  Fwe ti fi a vyolans bat!
  Isit la anba bòl la nan Pari strik,
  Yo mennen Gerda nan yon wòb bò dife!
  
  tòti se difisil ti fi andire,
  Epi ri nan figi bouro yo...
  Non, li pa pral mande lanmò -
  Yon tès sou zepòl li!
  
  Ka kenbe tèt ak tòti a
  Ou gen pasyans paske ideyal la ...
  Gerda nou an te fèt nan Larisi,
  Otodoksi pa kè!
  Menmsi yo kraze zo li ak tik,
  Yon pwen byen file pike yon pwatrin blan ...
  Ak pye atè sou chabon an,
  Yo mete Gerda, donk doulè - pa respire!
  
  Yon fi desann ak fyète nan dife a,
  Menmsi figi a kouvri ak san, ematom...
  Ri byen fò ak kè kontan
  Menm si bra yo ak janm yo nan chenn!
  
  Epi li te sanble pa te gen okenn chape
  Paw bouwo a boule dife...
  Mande Bondye padon
  Menmsi lang dife yo te lonje sou li!
  
  Kò a se niche pa yon flanm dife kòlè,
  Epi Gerda ap plenn ak doulè, li rele...
  Men, banyè a toujou vole nan nanm nan,
  Ak nan kè a nan redoute-monolit la!
  
  Pral gen yon moniman pou ti fi limyè a,
  Epi Larisi pral sonje pitit fi li a...
  Gerda brav la pral chante
  Jou a ap vini e lannwit lan pral disparèt!
  Gerda, ki te toujou grangou, pye atè ak ranyon, t'ap mache sou tout peyi Itali. Li te toujou espere jwenn Kai, frè li. Pou kèk rezon, li t ap chèche l nan sid Ewòp, epi li pa nan Pòl Nò a.
  Epi kounyeya li te deja apwoche Naples. Pa lwen vil la te kanpe yon gwo palè bèl anpil.
  Ti fi a te chita sou yon wòch. Epi li te kòmanse kriye nan yon gwo tristès.
  Yon ti gason pwoche bò kote l. Nan rad rich ak soulye kwi patant. Aparaman li te gen menm laj ak Gerda. Epi tou dousman mande:
  - Poukisa wap kriye mandyan?
  Ti fi a onètman reponn:
  - Depi plizyè ane kounye a mwen te chèche pou frè m 'yo rele Kai, epi mwen te mache mwatye nan mond lan pye atè!
  Ti gason an te fè remake ak dout:
  - Anpil ane? Èske w ap chache l depi tout timoun?
  Gerda souke tèt li epi li reponn:
  - Ebyen non! Mwen pi gran pase mwen sanble!
  Ti gason an te souri epi li reponn:
  - Mwen renmen koute istwa! Rakonte m istwa ou!
  Gerda te kòmanse eksplike, franchman e san anbelisman.
  Ti gason an te koute l, li koute... Apre sa, li reponn:
  - Mwen pa konnen si se vre oswa ou pa, men petèt chèf nou an se Kai!
  Gerda sifle.
  -Ya?
  Ti gason an te dakò.
  - Mwen se yon sèvitè nan palè chèf la, e mwen konnen ke chèf mwen an soti nan pèp la! Princess nou an li menm te chwazi yon jèn gason ki dwe yon jeni epi enpresyone li ak yon bagay!
  Ti fi a souke tèt an akò.
  - Wi, Kai te kapab! Li trè entelijan ak yon gwo orijinal! Pafwa li te konpoze powèm sa yo ke timoun yo te rasanble soti nan tout lòt peyi sou vil Copenhagen epi yo te koute, bat bravo!
  Ti gason an souke tèt.
  - Mwen kwè ou! Prens la te vrèman yon ti gason tankou mwen! Li menm vini pye atè, li mete bòt, sèlman nan papòt la nan palè a. Epi li jis te tounen etonan. Lè nou konsidere ke te gen yon foul moun antye nan moun ki te vle marye, Lè sa a, li te fè yon enpresyon!
  Gerda mande:
  Èske li gen cheve blond ak je ble?
  Ti gason an ki te nwa tèt li souke tèt li.
  - Wi! Ak wa a te renmen li tou, ke li pa Italyen, men li pale lang nou an pafètman!
  Gerda konfime:
  - Grann nou te yon pwofesè lang etranje. Ak Kai soti nan nou te konnen depi yon laj byen bonè! Se definitivman li!
  Sèvant la di:
  - Ou gen chans finalman!
  Ti fi a mete so pye l'.
  - Mennen m 'bay chèf la!
  Ti gason an te monte zèpòl.
  - Gad yo pa pral kite ti fi a antre nan vye rad ak yon ti fi pye atè ... Yo pral tou senpleman jete ou nan yon kacho!
  Gerda te tranble e li di:
  - Kisa pou fe?
  Ti gason an sijere:
  - Mwen etidye tout kwen nan palè a. Mwen pral gide ou an sekrè. Lè li nan mitan lannwit, tout wout la nan chanm lan. Epi ou pral imedyatman pran kontak ak chèf la!
  Ti fi a souke tèt.
  - Mwen dakò!
  Ti gason an fè remake:
  - Petèt ou ta dwe jwenn yon nouvo rad ak soulye. Ou choke Kai nan fòm sa a!
  Gerda souke tèt li.
  - Li pi fasil pou mache pye atè san bri! Anplis de sa, kite frè m 'wè sa mwen te tounen!
  Ti gason an souke tèt.
  - Chita sou wòch la! Mwen pral pote manje pou ou. Ou tèlman mèg ak grangou. Apre sa, nou pral ale!
  Ti fi a nève deplase pye l ', li tranble ak enpasyans. Èske move chans lan fini, epi èske li pral wè Kai gran frè l 'ankò?
  Èske li menm tou, te mache pye atè depi Denmark nan sid peyi Itali? Ti gason pòv. Li gen plant fè, menm si li se yon ti fi, tankou zago yo nan yon chwal ki soti nan wout yo nan Ewòp boure ak wòch byen file. Tou de frèt ak chalè, li fè eksperyans ak andire tout bagay.
  Ti gason an pote l 'yon koup nan gato krèm soti nan kwizin nan, yon janm poul.
  Gerda te manje l avèk gou.
  Li te gentan fè nwa... Ti fi a ak anpil atansyon lave pye l 'nan kouran an. Men, li te vo pran kèk etap, kòm plant yo ki graj yo te vin pousyè ankò. Ti gason an te tèlman entelijan.
  Li mennen l nan yon twou sekrè nan kloti a, epi li deplase avèk li nan lari yo.
  Tout bagay te tankou nan yon istwa fe... Itali, ak palè kote ti gason an mennen l '. Epi li te panse ke chèf sa a se te frè li rele Kai. Men, tout bon gad yo p'ap kite yon ti fi pye atè ak vye rad pase.
  Ti gason sèvitè a mennen l nan chanm chèf la. Li menm li wete soulye li, nan palè a, pou yo pa fè bri, epi timoun yo te mache pye atè nan koridò yo, avèk adrwatman kontourne gad yo.
  Pafwa foto ki gen koulè klere sou mi yo, ki te rèv komik.
  Ak nan flè an lò, jenn chèf la te dòmi, ak sou bò dwat li, Princess la.
  Prens la te bèl, men yon ti jan twò gwo nan fèt yo abondan nan palè a, ak pi gran pase Kai. Men Gerda imedyatman reyalize ke se pa li.
  Epi koup out la leve.
  Yo te okòmansman pè, epi gad yo te sezi timoun yo. Men, Lè sa a, Princess la te mande yon ti fi mens, blond nan vye rad ak janm kranpon, pousyè pou rakonte istwa li.
  Gerda mete tout bagay nan lòd. Gen ladan yo deskripsyon tòti brital nan yon prizon franse.
  Princess la te di avèk senpati:
  Kite l rete avèk nou!
  Prens la te dakò:
  - Sa a se pi bèl istwa mwen te janm tande!
  Epi li te ajoute:
  - Pifò nan wout la atravè Ewòp, mwen toujou monte yon chwal. Epi sèlman lè li tonbe, li te oblije ale a pye. Li bon tou ke nan monastè nou an, ti gason yo gen dwa mete soulye sèlman nan frèt la, ak pye m 'yo pa te sansib. Men tou, mwen frape pye m 'ak bwete. Li te mache pye atè Ewòp de bout nan bout!
  Princess la te di aksan:
  Li pral dam pi renmen mwen an! Epi ou dwe selon sa a! Ak ti gason ki te pote l ', dis kou ak baton ak talon pye yo, pou vyole etik, ak ven pyès monnen an lò ke li te jwenn nou yon nouvo zanmi!
  Jenn sèvitè a bese tèt li epi li reponn:
  - Ou jis konsa!
  Ti fi a bese tèt li epi li mande:
  - Li pi bon pou banm baton sou talon! Se tout fòt mwen isit la!
  Prens la souri epi li reponn:
  - Yo pral frape ou ak baton pou kont yo! Pou antre ilegal nan palè a! Nou se jis chèf!
  Princess la konfime:
  - Epi li tou, dis kou ak baton sou talon pye l!
  Gerda fè yon gwo soupi. Li te kouche sou do l epi sèvitè yo mete pye l atè nan pasan. Men, li te tounen soti yo pa tèlman pè.
  Yo bat li ak yon branch mens, jis pou montre, ak plant Gerda fè tèt di yo pa t 'fè mal, men sèlman chatouye.
  Men, yo te bat ti gason an ak yon baton fleksib, epi li te reyèlman blese. Men, li sere dan l byen sere, epi li sere, li te rive kenbe rèl li yo. Apre sa, li leve, li boche anpil sou tou de janm yo.
  Yon fwa ankò, Gerda ki te soufri anpil la te kenbe tikè chans lan. Ti fi a te fè yon sèvitè nan yon chèf nòb. Li te vin tounen yon dam nan datant, abiye ak swa ak velours. Istwa a dapre Andersen repete tèt li, sèlman yon ti kras nan yon vèsyon diferan. Gerda nan premye jou a fwote pye l nan nouvo bòt li yo, li reyalize ke richès se pa sèlman dous. Ak nan swa li nan yon ti kras cho nan ete Italyen an. Ak asyèt ki pi ekskiz yo pa tèlman bon lè ou gen yon vant plen.
  Li peze ak entèfere ak mache ...
  Anplis de sa, Gerda te oblije aprann lang etranje, bon fason, tout kalite etikèt ak syans. Lè sa a se pa nan tout kòm enteresan kòm mennen lavi a nan yon vagabon.
  Menm tèt mwen ap tranble.
  Gerda te eseye abitye, li te soufri anpil tan. Isit la gen yon ane pase. Epi li te deja sanble ke li te atire nan sa a fatigan, ritm nan lavi a nan sèvant nan onè.
  E ke li deja ezite ale yon kote epi chèche yon bagay.
  Men, nan glas la devan kote li te fè seremoni an, frè l 'yo rele Kai parèt toudenkou. Ti gason an pa t grandi ditou, e li pa t chanje pandan lontan separasyon an, sèlman li te vin twò pal ak yon ble malsen. Nan chato Rèn nan nèj la, li te sanble yo friz, epi li te toujou ap eseye mete ansanm mo a: "Letènite" soti nan glas la.
  E san li, li se yon prizonye.
  Men, li te sanble pa kapab. Ak kisa sa ye pou chita nan yon chato glas pandan plizyè ane, menm si ou pa santi frèt la?
  Epi pa gen lòt timoun ki toupre?
  Gerda te santi frè li te rele li a pa t kontan anpil. Genyen sèlman glas ak lous polè alantou, ou sòt nan floes glas briyan tankou Diamonds. Menm lè nou konsidere ke kè frè yo te rele a te jele, li toujou klè ke li pa kontan anpil. Epi sèlman ak Rèn nan nèj tèt li ou ka pale, men li parèt nan chato la glas konsa raman.
  
  Gerda kriye epi li deside kouri. Li te ale nan chanm li. Onètman kite bòt, rad chè ak kilòt mens. Li te abiye ansyen li, li te tounen anraje, men li te byen estoke rad. Li te vin restrenn, li mete pye l anlè jenou l. Ti fi a te grandi, epi li sanble gen trèz ane fin vye granmoun, men an reyalite li gen dis ane pi gran. Konbyen tan sa te fè depi li te al chache frè sèman li a? Pou trèz ane, si se pa plis.
  Ti fi a te bo kwa a, epi se konsa, pye atè, li al chèche frè li te rele. Omwen li te konnen kounye a ke li te byen lwen nan nò a. Sou wout la li te rankontre pa gad. Lè yo wè Gerda pye atè ak vye rad, yo sezi:
  - Ou se yon dam datant? Ki kalite gade ou genyen?
  Gerda bay manti:
  - Mwen te fache chèf mwen an, epi li te bay lòd pou mwen ale nan tout kat direksyon yo, nan menm vye rad ke mwen te ale nan sèvis la.
  Gad la fè yon ti remak:
  - Ou pral frape tout janm ou, mwen pral ba ou omwen yon pè soulye. Pitit fi mwen an te grandi nan yo, epi yo pral jis bon pou ou!
  Ti fi a te manke mache pye atè, ki tèlman bèl lè plant yo gra.
  Gerda reponn modèsman:
  - Mwen pa t 'merite li... Kenbe li oswa vann li!
  Nonm bab la souke tèt li.
  - Oke, mwen pa fè sa! Wout peyi Itali yo twò difisil ak wòch pou pye atè ti fi a. Anplis, ou te deja sevre nan sifas la piman bouk. Se me toujou, li pap frèt byento, men pou nwit la map ba ou yon dra pou kouvri tèt ou... Jiskaske ou jwenn nouvo bon pwopriyetè!
  - Mèsi! Gerda reponn.
  Li pa t vle ofanse gad la.
  Li te pran ak kwi li, ak soulye prèske pa mete - aparamman pitit fi li te mete yo sèlman nan jou ferye, ak yon downy, tou yon nouvo echap pratik. Li remèsye gad ki gen kè mou. Soulye yo te vrèman konfòtab, yon ti kras gqo, men nòmal. Li te konfòtab pou mache nan yo.
  Men, le pli vit ke li vire kwen an, ti fi a wete soulye l ', li pann yo sou zepòl li. Li reyèlman te vle mache pye atè, pran yon repo nan soulye palè. Okòmansman, li te bèl pou m mache, pousyè wout la chatouye talon pye m. Men, lè sa a, yon absans long nan abitid te kòmanse afekte. Plant ti fi a te vin pi dousman ak pi dousman, epi byento li te santi file ti wòch yo ak boule. Ak an jeneral, chak tubercle nan pye a fè, nan ki calluses yo te soti, santi l douloure.
  
  Men, Gerda, ki te rive kwoke sou etajè a nan lavi li deja pa tèlman kout, pa t jennen. Apre yo tout, mache pye atè sou yon wout wòch pa fè mal anpil ke fè talon ou griye nan yon brasero. Menm si pandan yon ane li, sèvant la, dòlote tèt li. Pa gen anyen li ka sipòte li.
  Ak Kaya pral jwenn, pa tout mwayen.
  Nan fen jounen an, pye atè ti fi a te senyen, men li pa t abandone e li te dòmi nan yon pile zèb. Nan denmen, li ale sou yon wout ki gen wòch ankò.
  Epi li te mache nan fòs la, menm si janm li te eksploze ak doulè ak chak etap.
  Gerda pa t pran manje avè l, li te oblije manje amòs. Yon bèl ti fi nan vye rad te sèvi ak volonte.
  Gerda okòmansman te vle vann soulye kwi oswa chanje yo pou manje, men apre li te chanje lide. Janm li yo trè byen vit vin gra, epi yo pa t 'bezwen soulye, espesyalman nan sezon an cho. Men, li te rankontre de ti gason ki te literalman mouri grangou.
  Gerda pat ka kite yo.
  Ti fi a te ba yo manje ak sa li te kolekte nan yon sache, Lè sa a, vann yo nan magazen yon komèsan, nan kou, nan yon gwo rabè, soulye prèske nouvo. Nou te achte manje epi nou te kite l pou ti gason yo, ansanm ak yon echap desann.
  Pa kite ti gason yo friz.
  Natirèlman, Gerda te aji yon fason ki jenere kretyen. Anplis, li te ete, ak nan mitan lannwit pa te gen okenn bezwen kouvri ak yon echap. Men, lè jaden yo jenere nan peyi Itali te fini, ti fi a mache nan nò te fini nan alp yo. Epi li toujou cho pandan jounen an, men frèt nan mitan lannwit. Ak ti bouk yo pi ra anpil, ou dwe mouri grangou.
  Ak ti wòch trè byen file sou wout yo, fouye nan calluses yo fre nan sèl yon ti fi a.
  Yon fwa yon ete, jèl mòn te frape ak fatra yo te jele. Ti fi a twitched epi finalman chire rad li. Li te toutouni ak san defans. Mwen te oblije, kenbe ranyon yo sou tèt mwen, ale nan yon vitès rapid. Ou pa ka dòmi toutouni nan mitan lannwit - yon lanfè reyèl. Gerda pat dòmi tout lajounen kou lannwit, men nan maten li desann yon ti kras pi ba li chofe, li dòmi. Apre sa, li te mache ankò tout lannwit lan, epi nan dine nan demen li te rive nan yon fèm mòn.
  Pwopriyetè a te dakò bay Gerda rad ki senp ak vye, men an retou li te fòse l koupe bwa pou de semèn antye epi pote dlo nan bokit ak yon jouk.
  Epi se pa sèlman pou tèt yo, men tou pou vwazen yo.
  Ti fi a te travay di jiska fatig, li te manje sèlman pen rasi ak lèt tounen. Pwopriyetè a envite l pou l rete, men Gerda bay manti, li di l ap fè yon pelerinaj. Ak repiyans, pwen mòn lan te ba li kèk kalite twal sak twou, men omwen ou pa toutouni. Epi li pa menm voye yon moso pen sou wout la.
  Malgre ke ti fi a boure tèt li ak calluses sou men l '.
  Gerda te oblije ale ak lestomak vid. Ak nan mòn yo, vilaj yo ra, ak alp yo tèt yo gwo, sou tèt mòn yo, menm nan ete gen nèj. Ti fi ki soti nan grangou chire zèb, trèfl, ronje kòn pichpen. Nan dis jou, li te emacye vin tounen yon sèl po ak zo. Menm ekirèy la pa t 'kapab reziste, li manje kri.
  E menm ronje po a.
  Lè sa a, mwen frape fèm nan ankò. Li te travay di la pandan twa jou, men apre li manje, epi yo ba li yon ti kras pou wout la. Men, pi fò nan tout mòn yo te gen lannwit frèt. Ti fi a te dòmi pandan lajounen, nan mitan lannwit li t'ap mache sou wòch byen file, ak pye l' fè kale. Pafwa chen mawon yo t ap kriye, plizyè fwa Gerda te tonbe nan gwo twou san fon an, li prèske tonbe, men sò a kenbe l. Malgre ke yon pè konsiderab yo ale nan mòn yo ak nan mitan lannwit. Ak grangou...
  Men omwen li konnen ki kote pou l ale.
  Lè Anibal te travèse Alp yo nan peyi Itali, mwatye nan lame li a ak tout elefan yo te mouri. Ak isit la se tranzisyon an te fè pa yon ti, byen, menm pou ane, ak yon ti fi granmoun.
  Chen mawon yo niche pye atè li, simagri grasyeuz pye li ki soufri anpil.
  Lè Gerda te deja sou wout la, li te antrave yon lòt fèm, epi ankò manje. Pwopriyetè a te vin pi janti epi li te ofri ti fi yo yon rad po mouton ak soulye, men Gerda te refize, li di ke li te deja abitye ak wòch ak frèt, ak pye fè ale pi fasil pase chaje nan soulye. Pwopriyetè a te bay tout yon sak manje pou wout la.
  Li te gen yon konsyans.
  Natirèlman, sa a te peze ti fi a, men li te pèmèt li ale pou yon koup plis semèn san yo pa sispann. Highlands yo t ap fini, mòn yo t ap vin pi ba ak pi ba. Epi Gerda travèse pati ki pi difisil nan vwayaj la: tèt Alp la.
  Epi sa a se deja yon reyalizasyon.
  Koulye a, li te nan Swis, kote li se yon ti kras douser, ak fèm yo pi komen. Tranzisyon an fè Gerda fè tèt di, e li pa pran frèt nan mòn yo, li pa menm pran frèt. Ke bondye yo pa renmen moun ki fèb nan lespri yo, men rekonpanse sa yo ki fò.
  Wi, ak chen mawon yo sèlman niche mak pye yo nan ti fi a, men yo pa t 'oze bondi.
  Gerda te mache, te mache, te kanpe nan fèm, te travay, pafwa chante. Lavi pèdi wout li se bèl e li abitye. Jou yo te kòmanse ale pi vit ak pi difisil. Sò te byen lwen tèlman pwoteje ti fi a kont moun sa ki mal, vòlè ak vyole. Poutan, Gerda pa piti ankò, e li ka atire vyole. Men, jiskaprezan tout bagay te mache.
  Pi wo pouvwa te pran swen li...
  Isit la ti fi a tou pase Swis, antre nan Bavaria. Ete te deja pase tèt tèt la, men li toujou trè cho sou plenn lan, menm nan mitan lannwit. Ak wout yo pa tèlman wòch. Mache se te yon plezi. Vilaj yo te rankontre souvan, e pa te gen okenn pwoblèm ak manje. Gerda, k ap travay a tan pasyèl, te ekonomize yon ti kòb pou tèt li, e li te mete rad li mete ajou pou yon rad ki pi elegant ak nouvo. Men, li te prefere mache pye atè, sitou paske sèl la te vin pi difisil pase bòt.
  Ak pye yo prèske pa friz menm nan mitan lannwit ak apre lapli yo.
  Men tan te pase. Ti fi a deplase nan nò. Ete a fini ak otòn rive. Lapli frèt tonbe, e Gerda te twouve l nan nò Almay. Li souflete pye l 'nan flak dlo glas yo, li santi yon ti frison. Men, Gerda deja tèlman abitye ke li deside pa jwenn soulye, limite tèt li nan yon sèl echap lenn mouton. Li ankò prefere pase nwit la, sèlman pandan lajounen, ak stomp nan mitan lannwit.
  Anplis, li pi cho pou dòmi pandan jounen an, epi ou pa pral friz nan mouvman.
  Se konsa, li te pase olye peple nan nò Almay ak ale nan lanmè a.
  Li frape pye l' nan dlo....
  Pa gen okenn kote pou ale pi lwen sou tè a, epi li pa reyalis pou naje atravè lanmè a. Relativman pre te natif natal Denmark. Ti fi a toudenkou te vle retounen nan vil vil Copenhagen. Petèt grann li toujou vivan. Anplis, li pa klè ki jan yo kontinye pi lwen.
  Men Gerda te chita sou yon ti wòch bò lanmè a epi, apre li fin reflechi, li te rejte lide pou l retounen. Si pa gen okenn lòt fason soti, Lè sa a, ou ta dwe jwenn yon bato ki pral nan nò, rive nan glas la ak Lè sa a, deplase nan Pòl Nò a. Pou, gen plis chans, chato larenn lan nèj sitiye la.
  Fwad la, sitou nan mitan lannwit, mòde ti fi a, men li pa ka kraze volonte li.
  Oke, si sa nesesè, li pral jwenn tankou yon bato, men pou kounye a, nan pò a.
  
  JUNG SOU BATO AMAZON LA
  Edmond D'Artagnan se kounye a yon ti gason kabin sou yon bato pirat Amazon. Tout ekipaj la konsiste sèlman de bèl ti fi. Yo tout nan jip kout ak kostim maren. Sa yo se trase ak boukle. Epi lidè yo se larenn pirat la: Charlotte de Condé.
  Li tou pye atè, men cheviy li yo dekore ak braslè koulèv lò ak je emwòd. Ak sou ponyèt yo gen braslè kloure ak Diamonds. Yon larenn trè bèl, ak miskilè, fò.
  Edmond se jis yon ti gason. Nan pantalon kout e ak yon tors toutouni, ate, miskilè, li rale kòd la. Woule li pi sere. Wi, sa a se yon ti gason trè agresif. Li repoze pye l 'sou ma a ak tòde.
  Ti fi boukle bò kote l '. De rale vwal la, janm yo fè, miskilè, ate tansyon.
  Edmond d'Artagnan chante:
  Pirat pa bezwen syans
  Epi li klè poukisa...
  Nou gen janm ak bra
  Epi tèt la pa itil nou!
  Gen mil senksan (1500) fi sou yon brigantine. E yo menm yon ti kras restrenn. Brigantine nan tèt li se bèl anpil ak pentire. Vwal yo fèt ak desen koulè ak swa amann.
  Edmond te karese vwal la ak pye ti bebe li epi li te ri, chatouye. Ak ti fi yo pran sant pafen chè, tankou si yo fè bèl bagay nan bijou.
  Kèk nan yo tou mete bijou ak refize pote bijou. Tout yo bronze, ak pifò yo se blond. Gen anpil rous... Bèl bèl bagay.
  Ti gason an ranje vwal la, li leve pi wo. Mast la te chofe e li te boule bèl pye ti gason an ki fè tèt di.
  Edmond rete konsa wè vwal nan distans la epi li sifle. Li te tèlman gwo. Yon avanti te planifye.
  Epi jenn ti kabrit la bay lòd:
  - Mwen wè yon galyon devan!
  Ti fi yo te kòmanse mele epi yo te kòmanse deplase. Koulye a, yo te gen yon bèt.
  Se vre, gen sèlman douz zam sou brigantine a. Yon galyon se enpresyonan nan gwosè.
  Yon ti tan anvan sa a, ti fi yo netwaye nen brigantine yo soti nan kwasans. Epi li te mache trè vit. Pou pi vit mouvman li, Charlotte de Condé te bay lòd pou yon lòt vwal. Ak vitès brigantine a te ogmante ansibleman.
  Gallion pa t 'chanje kou. Li ka wè ke bato pirat la te sanble piti pou yo. Vreman vre, sèlman zam yo bor nan galyon an te gen karant-uit, san konte sevè a ak banza. Wi, yo pi gwo nan kalib.
  Asistan kòmandan an ak wa pirat yo, Emmanuel, te note ak enkyetid:
  "Yo ta ka byen koule nou!"
  Charlotte mete pye li sou pil la epi li di yon fason desizif:
  - Non! Ou pa ka neye nou konsa fasil!
  Edmond rele soti nan pil anwo a:
  - Pou batay! Ti fi avèk fòs konviksyon nan batay!
  Emmanuelle grogne an kòlè:
  - Wow, ou ti dyab! Ann desann!
  Kòm ajil tankou yon makak, ti gason an vole. Pinga'w woz li yo te klere.
  Charlotte mande ak yon clin:
  - Ou vle yon batay ti bebe?
  Edmund gwonde nan repons:
  - Mwen vrèman vle!
  Cheve wouj Emmanuelle te sipòte ti gason an san atann:
  - Galyon sa a plen ak kago, se konsa li deplase difisil! Nan pa gen gwo piye!
  Charlotte te dakò:
  - Ann glise sou sevè a, nou gen yon banza etwat, epi pran lènmi an abò!
  Edmond, sote, chante:
  - Dyab la li menm se pa frè ou -
  Koupe lènmi pirate!
  Charlotte te bay lòd, li tape talon pye l sou pye bwadchenn ki nan sevè a:
  - Swiv vwal ti gason kabin an!
  Brigantin lan te pwoche pi pre. Gallion te eseye vire. Men, li te deplase vrèman difisil. Brigantine a te deplase nan moman sa a nan tire soti nan zam yo, epi li te resevwa prèske pa gen okenn domaj. Se vre, yon sèl tire frape banza a, ak lòt la tire vwal la.
  Men, li te prèske pa gen okenn efè sou vitès la. Ti fi yo imedyatman rale plis papye ak ogmante vitès yo.
  Charlotte di ak yon ri:
  Nou se vanyan sòlda nan limyè!
  Li fè yon clin d'oe sou zanmi li yo...
  Emmanuelle reponn:
  - Plis jisteman mò yo ye a!
  Ti fi yo te prepare zen davans. Yo jere yo jwenn devan galyon an nan yon tantativ vire lòt bò a. Zam yo chaje pito dousman, men yon vole nan brigantine a tou pre ta pral fatal. Men, ti fi a Gertrude jere tire soti nan zam la, epi li kase sevè gouvernman galyon an, poutèt sa li ralanti epi souke tèt li. Isit la ti fi yo vire vwal yo papye nan yon ang diferan, se konsa yo pa kite yo fè kolizyon twò sevè. Ak brigantine a anbale san pwoblèm. Kwòk yo te tache byen sere, epi yo te soude ak lwil kolan.
  Bato vanyan sòlda atake nan yon lavalas. Talon wonn yo te klere. Ak abò galyon an, gèrye nan blende an kwiv goumen kont yo.
  Te gen de fwa plis nan yo, men yo te klèman enferyè a bèl Amazons yo nan dèksterite.
  Charlotte tèt li te dirije atak la, te kouri yon moulen van ak de sab epi li te frape tèt yon leyonè lènmi. Tèt bab la woule tounen.
  De Conde, larenn bato a te deplase talon pye l sou manton advèsè a epi li di:
  - Pou kontantman pirat!
  Ti gason an Edmond te goumen tou. Yo piti, men ajil. Se konsa, li koupe advèsè ak sab.
  Isit la dezyèm tèt la woule, kite san sou pil la. Espayòl (wi, se tankou èspayol - swarthy, bab, nan zam ak bòt segondè malgre chalè a!) dezespereman reziste.
  Edmund koupe yon lòt tèt nan yon manèv flanke ajil epi li pepi:
  - Pou Athos!
  Epi ankò li frape lènmi an nan manton an ak talon pye l. Epi kou a te bon, machwè a vole.
  Ti gason an gwonde:
  - Pou Porthos!
  Li te gen yon lespri trè batay, tankou dlo bouyi nan yon teyèr.
  Emmanuelle koupe tèt li, li deplase jenou li nan vant li. Se konsa, san koule soti nan bouch lènmi an.
  Ti fi a woule:
  - Pou fratènite a pirat!
  Epi ankò, ki jan li pral pran l ', li koupe l' ak nepe, kòm si soti nan yon ranvèse ...
  Charlotte pase papiyon yo ak sab li yo epi li di:
  Mwen fè yon nouvo vire
  Mwen se yon zanj, yon pilòt nan antikristyanism!
  Ak ki jan li pral deplase talon pye l 'bay lènmi an nan menm souf la.
  Edmond twonpe. Ak yon gwo kòporèl Panyòl, pandan li vole anlè e li nwaye la.
  Ti gason an pran li epi li chante:
  - Se yon pitye pèsonn pa konnen
  E nou pa menm konnen tèt nou...
  Konbyen lò nou bezwen
  Konbyen kòb nou vle!
  Epi Edmond koupe yon lòt opozan. Ti fi pirat monte nan batay, ak koupe tout moun tankou chou. Yo te gen pasyon ak yon dezi kolosal pou genyen.
  Emmanuelle rache, de sab li yo k ap flache tankou lam elis. Epi li te gade ti fi trè konbatif ak agresif.
  Ak talon an fè, wonn te jwenn yon lòt manton nan yon ofisye Panyòl. Sa a soti nan yon souflèt kraze, kòm li vole, kraze yon pye bwa anlè.
  Emmanuelle chante:
  - Nou vòlè karavèl,
  Nou vòlè galyon...
  Nou pa rele pou rann kont -
  Mwen pa okipe tout lwa yo!
  Epi ti fi a tonbe sou do l, li choute yon lòt gwo ofisye ak de pye l, epi li vole anlè dlo ak gwo zam. Ak plonje nan sale, dlo lanmè a.
  Emmanuelle woule:
  - Oke, soti nan vis la!
  Charlotte te sipòte li:
  - Loraj kase ankò
  Pral dirije zo a!
  Ak ti fi a pral sote ak frape lènmi an ak talon pye l 'nan pwatrin lan. Kouras li pete nan yon gwo pouse, ak san koule soti nan bouch li tankou yon sous dlo.
  Charlotte de Condé chante:
  - Soufle, soufle, plis, soufle,
  Yon lòt souflèt e kounye a...
  Mwen gen yon kado nan batay,
  Mwen pral touye ou freak!
  Apre sa, ti fi a ap koupe ankò ak nepe. Koupe tèt vole ankò.
  Charlotte gwonde ak plezi:
  - Drapo nwa nou an pi wo pase tout!
  Gen kèk Espayòl, ki wè ke yo t ap goumen ak ti fi pirat, san espwa tonbe ajenou yo epi yo mande pitye.
  Premye ti fi yo te fòse yo bo janm yo fè, chisele, epi apre yo jete yo pi lwen.
  Charlotte de Condé di:
  - Pou gwo siksè!
  Epi ankò, ki jan li deplase talon pye li tou dwat nan nen advèsè a. Epi kraze l 'konsa yon twou parèt nan dèyè tèt li. Se la yon sous dlo koule san.
  Men, tout bagay fini.
  Pirat yo te genyen, epi dènye sòlda Panyòl yo te tonbe ajenou, sipliye pitye.
  Charlotte de Condé te di ak yon souri:
  - Ann fè yo pi lwen, pwason yo bezwen manje tou! Apre sa, nou pral fouye kenbe yo ak kabin yo.
  Ti fi yo vle respekte lòd la. Yo sèlman pèmèt gason yo bo plant yo anvan yo mouri, sa ki trè bèl pou ti fi. Li jete yo nan lanmè a.
  Edmond, filozofik te fè remake:
  - Pou ki moun pi ak beye,
  Ak ki moun ki boul ak boul!
  Apre sa, ti fi yo te deplase nan kabin yo nan rechèch nan bèt.
  Nan kabin kòmandan an yo te jwenn yon dam nòb ki gen anviwon trant-senk ak yon fi ki gen kenz. Yo te nan abiye chè ak soulye ak dekorasyon.
  Charlotte di ak yon souri:
  - Ou ka pran yon ranson. Oswa ou prefere bouk la?
  Senora a reponn ak yon soupi:
  - Gen pitye pou pitit fi ou!
  Larenn Pirat la souke tèt li.
  - Mwen ka mennen l 'nan ekip mwen an! Si li dakò rantre nan, tanpri!
  Ti fi a di:
  - Vin yon pirat?
  Charlotte de Condé souke tèt.
  - Jan ou vle! Ranson jwenn twòp meli melo. Nap vann ou pi byen nan plantasyon kann nan!
  Ti fi a pepi an repons:
  - Mwen dakò pou m vin yon filibuster!
  Emmanuel te fè remake:
  - Li twò sansib, e pou nou li pral sèlman yon chay. Petèt li pi bon jis ale pi lwen!
  Edmond di ak yon souri:
  - Li pa bon pou touye fanm!
  Emmanuel lojikman te fè remake:
  - Li pa bon pou touye gason tou! Yo toujou bèt vivan! Epi yo gen timoun!
  Ti gason mousketè a souke tèt li.
  - Wi, sa a kòrèk! Timoun yo kriye pou papa. Apre sa, mwen pa t 'panse ki jan degoutan li se touye!
  Emmanuelle te note ak yon ri:
  - Men ou dwe!
  Ti gason mousketè a woule:
  - Mwen renmen ou lavi! E mwen espere ke li mityèl!
  Charlotte de Condé souke tèt.
  - Nou mennen ou nan ekip nou an! Kisa pou w fè ak pi gran an?
  Jenn fi a sijere:
  - Ou ka pran yon gwo ranson pou mwen! Sa a se egzakteman!
  Pirate Queen te di:
  - Anpil meli melo ak ranson sa a. Mwen pwopoze sa ki annapre yo... Nou pral vann li nan vann piblik la esklav. Petèt li pral fini sou plantasyon yo, ak kòm yon domestik domestik, ki pral pi fasil pou li!
  Senora boumonnen:
  - Gen pitye...
  Charlotte te di aksan:
  - Pran tout bagay ki gen anpil valè nan men yo!
  Pirat yo wete tout bijou yo nan men ti fi a ak fanm nan, epi yo rache soulye yo, ak Lè sa a, tout rad yo chè. Yo te bay pi piti a yon jip kout ak yon kostim maren. Ak pi gran kapuchon an blan, kite pye atè ak tèt atè.
  Pi piti a te rantre nan Amazons yo. Li te imedyatman fòse yo antrene ak kloti ak bèl. Men sa pa t ase... Yo te kòmanse pinse l si li pa t deplase ase vit.
  Lè sa a, Amazons yo te deplase nan kenbe a ak nan divès kwen ak rann. Menm lè a, yo pran rele byen fò: yo tonbe sou barik plen lò ak plis ankò. Patikilyèman perca ak kafe.
  Gèrye yo t'ap chante imedyatman, bat bravo:
  - Nou se vanyan sòlda super klas,
  Nou pral detwi tout bagay...
  Frape tanbourin la -
  Pou viv an kòlè!
  Gèrye ak, an reyalite, yon kategori kolosal nan bote. Ak pye atè yo jis flash. Epi yo miskilè ak ate.
  Trezò yo sou galyon an se kolosal. Men, isit la vini alam la. Yon kwazyè eskòt parèt tou. Yon kwirase pwisan ak yon santèn zam antye. Li evidan te fikse pou veye yon galyon plen lò.
  Kwazyè a gwo te trennen sou vant sou ti fi yo.
  Charlotte souri epi li bay lòd:
  - Leve tout vwal - ale sou monte!
  Emmanuel te dakò:
  - Nou pa gen lòt chwa!
  Edmond di nan tèt poumon li:
  - Te fè nan ekipaj fi asye,
  Ale nan yon foul moun nan monte!
  Ti fi yo, kite plizyè bèl sou galyon an te kaptire ak plen piye, te pran pozisyon sou brigantine la.
  Koulye a, soti nan delivre a te sèlman nan vitès. Kwazyè san zam lan se pa blag. Li ka nwaye yo tankou ti chat. Yon brigantin ki gen douz zam sou li se tankou yon brin zèb.
  Te gen yon risk ke li ta dwe koule anvan li navige nan kwazyè a vanyan sòlda, ki gen zam yo te kapab voye kout zam nan senk liv nan pwa, ak byen lwen.
  Epi anplis de yon santèn zam sou kote sa yo, battlecruiser premye klas sa a tou gen zam sevè ak banza.
  Lè sa a, yon panse te klere nan ti gason an Edmond:
  - Ann siyal ke nou rann tèt!
  Emmanuelle soufle ak meprize.
  - Imilye anvan sa?
  Jung lojikman te fè remake:
  - Nou gen yon twou nan nen an, ak bato sa a se pi manyab pase yon galyon lou chaje. Nou pral trivially koule. Se konsa, nou leve drapo blan an, epi yo pral vin depoze ekip pri a. Epi nou pral pran yo abò.
  Charlotte de Condé te dakò, li tape pye li:
  - Dwa! Mwen kwè tou ke li pa vo risk la yon lòt fwa ankò e li se pi bon leve drapo blan an!
  Emmanuelle soufle ak meprize.
  - Montre lachte?
  Charlotte de Conde lojikman te fè objeksyon:
  - Plis jisteman, aplike jwe fent la!
  Emmanuelle nan cheve wouj te souri epi li souke tèt li dife:
  - Aplike Trick? Kisa mwen dakò!
  E konsa Edmond rale twal blan an. Brigantine a piti, kwazyè a se douz fwa nan volim, oswa menm plis. Epi li gen yon ekipaj ki gen mil moun. Kont yon santèn edmi amazon. Se yon sèl ti fi pye atè ki vo dis èspanyòl maladwa nan batay. Se konsa, bèl yo gen yon chans.
  Li te rive Charlotte ke e si nou lage galyon an epi sèvi ak vitès la ak manyablite nan brigantine a jwenn lwen jeyan an? Yo sètènman gen yon chans. Anplis, gen twòp lènmi sou kwazyè batay la nan premye klas la. Epi ou pa ka fè san pèt.
  Men, se pou sa tifi yo, goumen ak kouraj epi genyen.
  Charlotte de Conde te fè yon figi uit ak nepe li epi li di:
  - Nou pral pare pou genyen, epi si nou dwe mouri!
  Anbasadè kwazyè soti nan yon nwayo distans. Li frape vwal la nan brigantine a. Emmanuelle sifle. Yo te konnen ki jan yo tire sou kwazyè a, e kounye a, ti fi yo te kapab vin reyèlman move. Yo pèdi chans pou yo pwoche bò kote bato a pou yo atake l.
  Men, kalkil la sou Evaris nan èspayol yo te travay. Ak kwazyè yo, wè drapo blan an leve, deplase nan direksyon brigantine a. An reyalite, pirat yo ka te deja kaptire trezò, e poukisa yo pa pwofite sou yo? Li ta bèl.
  Kwazyè a te deplase nan direksyon brigantin la. Edmond chante ak yon ri:
  - Wa pou jwenn kèk lajan,
  Mwen byen kontan abiye ak vye rad!
  Emmanuelle te fè remake, li te fache mete so sou pye l tou nwa e li te ate:
  - E sa pou kisa? Trivial istwa san sans!
  Ti gason an fè remake:
  - Chante a ede nou bati ak viv!
  Wouj la souke tèt li an akò epi li chante:
  - Li se plezi mache atravè espas ouvè yo ak yon chante,
  Atravè vast yo, atravè vast yo!
  Ak nan kou li pi bon bat ak yon baton,
  Pi bon crowbar, pi bon crowbar!
  Edmond montre dan li, li pran:
  - Yon atakan, de atakan
  Li tranble...
  Yon atakan, de atakan -
  Li bay manti!
  Charlotte, larenn pirat sa a te ajoute, li tape pye l':
  - Yon tablo, de tablo,
  Sèkèy la sou konstriksyon...
  Emmanuelle pran li, li sote:
  - Yon spatul, de spatul,
  Twou a ap fouye!
  Ak tout ti fi pirat yo chante nan inison:
  - Li se plezi mache atravè espas ouvè yo ak yon chante,
  Atravè espas yo, atravè espas yo...
  Ak nan kou li pi bon yo bat lènmi ak yon baton,
  Pi bon crowbar, pi bon crowbar!
  Epi kounyeya kwazyè a pwoche bò kote brigantine a. Kwòk yo te kòmanse voye jete nan men l '. Pou mare pi sere.
  E vanyan sòlda yo ki te an kwiv ak an kwiv blende yo te kòmanse desann sou pil brigantine a. Li t'ap mache sou bòt lou, an fè fòje. Ak byenke Espanyòl yo ak bèt yo te abiye cho byen, yo pote yon odè dezagreyab.
  Charlotte te kòmande, li fè yon klin pou zanmi l yo:
  - Atak!
  Ak ti fi yo atake lènmi an ak tout kòlè nan pantèr grangou. Yo koupe lènmi an ak yon foli sovaj.
  Emmanuelle te kouri yon moulen van ak nepe li yo, li koupe yon koup nan tèt Panyòl epi li di:
  - Pou pirat yo sou lalin lan!
  Edmond, tigason sa a, ki t ap koupe lènmi yo, di:
  - Pou D'Artagnan!
  Ak ti gason an koupe ak kòlè sovaj nan yon ti leyopa - lejyonè yo Panyòl.
  Charlotte te deplase talon pye l sou manton jeneral Panyòl la epi li te di:
  - Pou viktwa nou!
  Kou a kase machwè Espayòl la.
  Charlotte de Condé te rele:
  - Pou gwo pwen nou an!
  Epi li pral pran epi deplase lènmi an ak pwen li nan manton an. Epi ankò zo a pral pran epi kraze.
  Emmanuelle di, li montre dan pèl li:
  - Moun mouri pou metal!
  Epi ak talon pye li fè li deplase lènmi an nan pwochen machwè a. Epi li kraze l ak tout fòs li.
  Edmond te note, apre li te fin fè yon resepsyon papiyon, epi li te koupe advèsè yo, li te fè yon klin pou ti fi yo:
  - Li pi bon toujou lè yo genyen!
  Ti fi yo avanse sou lènmi an, deplase ak presyon sovaj ak foli. Te gen anpil raj ak agresif nan yo ke kò ate yo literalman glistened ak swe. Epi li te sanble ti fi miskilè ak plak nan laprès la tankou chokola tankou si grese ak bè.
  Edmond di, li koupe yon lòt advèsè:
  - Kakawo ak kafe! Ou pral ranplase pa espò ak avantaj!
  Ti fi a ki gen misk tigrès la koupe yon lòt lènmi epi li woule:
  - Nou vòlè fou!
  Ak talon pye l 'li pral deplase lènmi an nan je a. Li pran li epi zo bwa tèt la krake. Ak sèvo yo vole soti.
  Emmanuelle tou vire epe li yo ak twa tèt tonbe alafwa. Gèrye a chirpe:
  - Pou viktwa gwo echèl!
  Ak talon wonn li fè ti fi a se tankou yon souflèt nan tanp jeneral la. Yon sèl sa a pral tonbe epi twa lòt konbatan pral pwojeksyon soti nan bò a nan dlo a.
  Charlotte tou goumen ak anpil anmè. Li koupe lènmi yo tankou yon mato.
  Pirate Queen la fè yon resepsyon fanatik. Koupe opozan yo epi chante, montre gwo dan:
  - Moun yo te admire Rèn nan,
  Tout ti gason nan lakou a te tonbe damou!
  Ak Charlotte ankò tankou koupe opozan. Epi koupe plizyè advèsè nan yon sèl kou.
  Emmanuelle pran li epi chante:
  - Mwen se yon ti fi klas - super!
  Apre sa, li balanse nepe l 'ankò, koupe opozan yo an mwatye. Ak nepe li yo se pilòt yo siprèm nan razwa a.
  Ti fi yo atake epi koupe. Yo pi vit pase espayòl yo. Anpil nan bèl yo te jete vès yo epi yo ap goumen ak lestonmak. Epi se konsa li ale pou tifi. Apre sa, yo montre tèt yo - vòlè eksepsyonèl.
  Charlotte koupe ak teknik Kolovrat la ak gwonde, jete tèt koupe yo anlè dlo ak pye li:
  - Mwen gen yon ti fi super klas!
  Emmanuelle, te koupe opozan yo ak epe ki pi file pase yon razwa, te ajoute:
  - Mwen hyper!
  Epi tou ak yon pye fè, li tache, li jete tèt li nan dlo a. Youn nan tèt yo ki te kas te frape yon sòlda lènmi. Li tonbe e li te nwaye. Se konsa, pa pran ti fi yo montre nan.
  Charlotte di ak yon ri:
  - Mwen se klas ki pi wo a!
  Edmond fache ankò.
  Ak ti gason an koupe tankou yon Hack, koupe tèt yo nan opozan yo. Ak anpil nan yo te pran epi yo te rete san tèt chou.
  D'Artagnan pi piti a chante:
  Men poukisa,
  Li enposib viv nan tèt ou!
  Men poukisa,
  Ou pa ka fè pèsonn konfyans!
  Men poukisa! Men poukisa!
  Emmanuel koupe advèsè ak presyon sovaj, epi rapidman deplase yon bò a yon bò. Tèt Espanyòl yo te tonbe yo te woule epi ti fi yo te voye yo anlè ak pye atè. E vanyan sòlda yo t'ap chante, ak antouzyasm nan tigrès la ke yo te wè ti mouton an:
  - Fil la kase
  Yon move lanmò menase nou...
  Epi yo nan lòd yo viv -
  ewo a dwe mouri!
  Emmanuelle te note, li te voye yon lòt tèt ak sèl li, epi li te frape lènmi an:
  - Men poukisa,
  Pou lanmou fleri...
  Nou bezwen koule san yon moun!
  Men poukisa!
  Gèrye a ri, montre dan pèl li. Bèl sa yo goumen isit la.
  Emmanuelle te note lè li koupe opozan yo tankou papye sable:
  - Grandè planèt la ap avèk nou!
  Epi ankò kouri moulen an ak nepe. Li se yon bote dezespere.
  Charlotte de Conde te note koupe lènmi, epi koupe tèt ak talon pye foutbòl la:
  - Tout pral byen!
  Tout pral byen!
  Mwen konnen li! E mwen touye!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li lanse yon kado touye moun nan lanmò. Epi li trè fre.
  Charlotte, larenn pirat sa a te pran li epi li te di:
  - Pou Peyi mwen,
  Ann touye salo yo!
  Apre sa, ti fi a, ak zòtèy pye l 'yo jete yon ponya byen file, ki koupe tèt yo nan plizyè sòlda Panyòl.
  Malgre siperyorite nimerik ekip kwazyè a, ti fi yo simonte. Yo tèlman ajil, ajil ak brav. Yo santi yon gwo pouvwa.
  Emmanuelle, koupe lènmi an tankou yon chou, pran li, li chante:
  - Gwo espas espas,
  Ou pap bouke ak lanmou...
  Ann woule forè ak mòn nan yon pwen,
  Depi Svarog li menm te leve!
  Ak ti fi a ankò, tankou si koupe yon moulen ak nepe, ak koupe yon anpil nan lènmi, nan yon pasyon batay.
  Edmond chante ak plezi, kraze opozan;
  -Mo "lach" la pa konnen nan Gaskonya.
  -Mwen pa konn epe si ou mal.-Nou Gaskon gen pi bon gou nan mond lan -Nou pa renmen anyen men glwa.
  
  Figi kulote, espesyal pou vin - Men yon gade Gaskon san defo.Kwè mwen mesye, ou p'ap gen tan tann Paris ap toujou rekonèt D'Artagnan!
  
  San yo pa glwa, mwen pa ka viv nan Paris, Tout lavi mwen te pase, li lè yo pran swen sò a. - Ki laj ou genyen, pitit mwen? - Oh, anpil, mesye, anpil - apeprè douz ane! ennmi: -gen men ou fèm? - sa a se yon karakteristik vre nan lakòl la Gascon pi popilè, E mwen te menm jan nana lè Paris rekonèt Emmanuel nan bote a.
  
  Bourgogne, Normandie, Champagne ou Provence, Epi gen dife nan venn ou tou, Men, bòn chans, pa Bondye, se pa pou ou Toutotan gen Gascony nan mond lan!
  Pandan ke yo nan mond lan blan ...
  Pandan ke yo sou limyè blan an ...
  Toutotan gen Gascony nan mond lan!
  Se konsa, yo koupe salo sa yo epi yo chaje wout yo ak kadav. Epi tout pil la te kouvri ak san. Pye yo fè ti fi yo te tèlman grasyeuz epi yo te lakòz eksitasyon ak yon santiman lajwa lè ou gade yo.
  Edmond chante ak plezi:
  - Pye atè, sèlman pye atè,
  Anba loraj jiyè a ak anba son navige ....
  Barefoot, sèlman pye atè
  Nou gen dwa jwe avèk ou!
  Emmanuelle lonje dwèt sou agresif, koupe opozan yo ak fè yon lòt moulen ak nepe li:
  - Ti gason yo dwe andire bat epi yo dwe abitye ak mechanste depi nan anfans!
  Apre sa, gèrye a ankò deplase talon pye lènmi an nan manton an. Apre sa, li te fè aksidan, frape senk lòt sòlda Panyòl la deyò.
  Charlotte de Conde te note:
  Dyab la la, dyab la la
  Lavi se yon manti konplè!
  Li fè yon clin d'oe sou patnè li yo malheureux. Apre sa, yo koupe lènmi yo ak gwo anmè. Lè sa a, pèsonn pa ka reziste kont yo.
  Edmond te fè remake pandan li te koupe yon lòt opozan:
  - Santa Claus ak yon bale,
  Santa Claus se fre!
  Ak ti gason an ankò fè yon teknik moulen van ak nepe, ki soti nan ki tonbe tèt tonbe. By wout la, sa yo te nepe ki sanble ak sabre. Epi yo ka rele tou de sabre ak nepe.
  Edmond te deplase talon pye l tou nan manton lènmi an epi li kase machwè l, sa ki te fòse l tonbe.
  Lè sa a, li chante ak kòlè;
  Sa moun di
  Nou pa okipe...
  pa ale nan karate -
  Li te vin endesan!
  Ti gason an kontinye koupe aktivman, balanse tou de nepe sable alafwa. Epi pran yon tèt apre lòt.
  Emmanuelle te fè remake, balanse nepe li tankou yon demwazèl, bat zèl li epi pepi:
  - Ruby, men pa koupe tèt ou!
  Edmond fasilman dakò ak sa a, ekstèmine opozan yo:
  Si ou sou, pa pran!
  Epi ti gason an pral vire platin lan epi li frape ofisye a nan manton an ak talon pye l. Li, tankou yon sak, pral pran ak tonbe.
  Edmond te di ak agresyon nan vwa li:
  - Byè ak kavya, bibwon jiska maten an!
  Epi ti gason an ri, kontan ak blag li. An reyalite, ou ka di li se yon timoun - super! Li kouri, li sote, li balanse pwen li. Men, si li deplase talon pye l 'nan nen an, Lè sa a, pèsonn pa ka reziste. Pral gen yon knockout total.
  Edmond, nan lòt men an, aji ak fòs la pli ekstrèm ak agresif san limit. Ti gason fou - pa di anyen!
  Emmanuelle, ki te koupe konbatan ki t ap peze yo nan Anpi Kastilien an, woule, montre dan li:
  - Men, mwen pa vle, mwen pa vle pa kalkil! E mwen vle li pou lanmou, pou lanmou!
  Charlotte de Conde, diseke opozan yo, epi kraze yo nan yon gato, kriye, soufle zèklè nan twou nen li:
  - Libète, libète! Banm libète! Mwen pral vole tankou yon zwazo!
  Goumen ti fi - pa di anyen! Li gen yon pasyon sovaj ak san fren. Ak yon pozisyon staging konba.
  Edmond byen lojik te fè remake, koupe pwochen rival yo, oswa pito sòlda nan malere:
  - Bondye pa pral bay, sof si nan kou nou menm nou pa fè erè!
  Charlotte de Conde pran li epi li vole. Li te deplase pye l' sou tèt sòlda Panyòl yo. Li te pase yo nan yon knockout konplè epi li woule, montre dan li:
  - Halo a nan imòtalite - wòch sadik,
  Eagle of reckoning - pou tèm aktyèl la!
  Gèrye a te santi l trè konbatif ak kondane ponpe ak ame.
  Men, si li deplase ankò, Lè sa a, yon mas nan opozan pral pran li nan pye yo ak tonbe. Epi li kostim Charlotte byen.
  Edmond, ki t'ap koupe tèt ènmi an, te voye ponya a ak zòtèy pye l' yo epi li te woule:
  - Eagle anraje -
  Kraze lyon an...
  Zèl gaye -
  Satan grenpe!
  Epi ti gason an pral pran li ankò epi koupe ak nepe. Epi li pral pran desann yon anpil nan tèt lènmi nan yon fwa.
  Ti gason batay la se pitit gason Charlie D'Artagnan. Militans li etonan. Ak nati batay la se briyan ....
  Pifò nan sòlda Panyòl yo te deja touye. Ak nan kou, sa a se yon gwo avantaj.
  Kèk nan yo, ki deja wè ke Amazon yo pa ka sispann, tonbe ajenou yo, oswa menm konplètman tonbe sou figi yo. Epi yo bo plant pye tifi yo. Epi li absoliman sipèb. An reyalite, pa gen anyen ki ka sispann ak defèt vanyan sòlda sa yo.
  Emmanuelle, koupe advèsè yo, bele:
  -Epi pa pral sispann
  Epi pa chanje janm...
  Figi nou klere
  Bòt klere!
  Epi ankò ti fi a depanse yon moulen trè desan ak epe. Epi koupe tèt tankou chou. Apre sa, li aji trè agresif, tfu, pou osi lontan ke ou ka repete ekspresyon an anmèdan - trè agresif!
  Petèt aplike yon bagay nouvo - pou egzanp, enfiniman agresif!
  Lè sa a, li pral nan tout - Ku!
  Charlotte de Condé te woule ak yon clin:
  - Yo pa pran nou tou de yon bal ak yon bayonèt!
  Epi talon wonn li fè se tankou yon mato nan kas kòn amiral Panyòl la. Li pral vole tèt anba epi frape plizyè avyon de gè blende sa ki lakòz yo flop nan dlo a. Apre yo fin tonbe, yo leve yon siklòn k ap bouyi.
  Gèrye a di ak yon ri:
  - Yo pa mete yo nan sèkèy de fwa, Fuhrer la pral kaput!
  Emmanuel mande:
  - Ak kiyès Fuhrer la?
  Charlotte de Conde ri epi li reponn:
  - Se lidè Alman!
  Dyab la wouj ak yon ri mande ankò:
  - Petèt ou vle di Barbarossa?
  Larenn bato a ak yon souri nan yon chwal te di:
  - Non, mwen vle di chen Barbosa!
  Edmond, ki te koupe gèrye blende yo, te fè remake:
  - Mwen rayi entimidatè! Mwen ta pann tout chen yo nan yon fwa!
  Emmanuelle di:
  - Chen pa blame pou anyen!
  Epi ankò, tankou yon talon fè, li pral deplase lènmi an soti nan manton an. Resepsyon ordinèr, men efikas. Men, si li fè sa, li pral trè bèbè.
  Charlotte remake ke ab mosaïque li yo te flechi.
  Apre sa, li pran l ', li chante, fè yon clin d' œil, ak je l 'fliye tankou limyè yo nan yon limyè trafik.
  De Conde di:
  - Nou pral pran tout moun ak touye!
  Edmond te chante anlè poumon li, li te montre dan li:
  - Mwen pral touye ou! Mwen pral koupe nou tout byento!
  Emmanuelle, koupe opozan yo, griye:
  - Mwen pral koupe nou tout byento!
  Yon lòt ti fi pral pran li epi blame:
  - Mwen pral touye ou!
  Charlotte te fè remake agresif, koupe opozan li yo tankou yon kouto:
  - Map koupe, map bat, kanmenm ou pap viv!
  Lagè, jan yo di, se yon chemen danjere, tout moun ki te demisyone sou li konnen sou li. Ou pa ka soti nan li, ou pa ka sote - Othello famezman trangle ti fi a!
  Lè sa a, ti fi yo, lè yo monte kwazyè a, montre yon lòd amizan nan pèfòmans.
  Charlotte di ak yon souri:
  Se konsa nou touye!
  Emmanuel te note:
  - Men onè kouwòn echèk la sou kat jeyografik la -
  Ou pa ka chape anba defèt!
  Apre sa, ti fi a voye yon grenad endijèn ak zòtèy pye li. Ak dechire yon anpil nan lènmi.
  Epi kounyeya, nèf dizyèm nan sòlda kwazyè yo te mouri. Ak vanyan sòlda ki te siviv yo tonbe sou figi yo, ak ti fi yo kole pye yo nan figi yo. Yo fè ou niche talon ou ak bo. Epi anmenmtan yo poze kesyon: konbyen gout nan lanmè, konbyen zetwal ki nan syèl la, konbyen cheve yon Gypsy genyen nan tèt li.
  Si repons lan nan ti fi yo pa kostim yo, yo, san seremoni nesesè, pèse prizonye yo ak nepe tankou areye ak zegwi. Epi jete yo pi lwen.
  Emmanuelle te pwan nen jeneral la ak zòtèy pye li epi li peze anpil. Lè sa a, li di:
  - Ki moun ki pitit papa ou, men se pa frè ou?
  Jeneral la di:
  - Bastard...
  Emmanuelle ri epi li di:
  - Repons lan pa bon! Se konsa ke...
  Apre sa, ti fi a pran l ', li choute l' anlè dlo. Li vole soti, li tonbe nan lanmè a. Ak prèske imedyatman te nwaye nan zam li.
  Ti fi yo te aplodi e yo ri, yo te montre dan yo. Je yo te safi oswa emwòd. Apre sa, yo te fè yon klin sou patnè yo.
  Epi piti piti jete prizonye yo anlè. Yo pa t bezwen yo. Ranson an te neglijab, e konplikasyon a plen.
  Edmond te pouse prizonye li an deyò bò lanmè a epi li te di:
  - Lavi souvan enjis! Mil nèg te mouri e pou kisa?
  Emmanuelle reponn ak yon ri:
  - Yo nan lòd yo netwaye yon kote sou planèt Latè!
  Ti gason mousketè a di:
  - Netwaye, pwòp, pwòp
  Gen pitye pou bale chemine a!
  Emmanuel te dakò ak sa:
  - Wi, bale chemine a bezwen manje tou!
  Apre yo te fini dènye prizonye yo, ti fi yo te voye kwazyè a nan rivyè dlo yo ... Plis presizeman, Charlotte lojikman te fè remake:
  - Nou pa bezwen mons sa, nou ka koule l?
  Edmond sijere ak yon souri:
  - Se yon pitye pou nwaye bèlte konsa, petèt li pi bon pou vann li?
  Emmanuelle te konfime avèk kouray:
  - Petèt li pi bon reyèlman vann?
  Charlotte ri epi li di:
  - Ou ka vann li tounen nan kouwòn Panyòl la! Kwazyè a gen anpil zam! Youn ki nan fòm lan nan yon likorn ka ranmase pou tèt ou. Ak rès la nou pral vann pou anpil lajan.
  Ak ti fi yo souke tèt kouray nan apwobasyon.
  
  KLIKASYON STALIN AK Aterisaj POPADAN YO
  Stalin, ki te yon politisyen dyableman atizan konn fè, te pran e enfòme Alman yo ke Britanik yo te pral fè Operasyon Torch kont Rommel nan peyi Lejip. Apre sa, li te bay Alman yo detay yo ak dat egzak la nan operasyon an. Kòm yon rezilta, Rommel te pran aksyon bonè. Epi yo regroupe twoup yo sou defans la. Wi, Hitler te jere transfere yon koup nan divizyon soti nan Lafrans, kote li te toujou kalm.
  Ofansif Britanik la nan peyi Lejip te evantyèlman repouse ak gwo pèt pou Grann Bretay. Apre sa, apre defèt Britanik yo, Roosevelt pa t dakò ak debakman an nan Maròk, diskite ke pèt Ameriken yo ta twò gwo, e ke bagay prensipal la pou Etazini yo te defèt Japon. Echèk Operasyon Torch te gen konsekans byen lwen. Li pa afekte operasyon "Ring", toupre Stalingrad, men alye yo te santi ke yo te lage enfòmasyon an bay Alman yo sou lòd Stalin. Apre sa, yo deside mete fren yo sou lagè a nan Lwès la pou mechanste sa yo.
  Stalin te konprann ke Sovyetik la te omwen devan Balkan yo, ak Se poutèt sa te fè li pou ke Grann Bretay pèdi nan peyi Lejip. Men, li souzèstime posiblite pou koule ak vanjans Churchill. Ki aktyèlman apre sa yo te kòmanse sabote dezyèm devan an. Epi li te rive konvenk Ameriken yo sou sa.
  Kou a nan lagè nan bò solèy leve a te apeprè menm jan ak nan istwa reyèl. Defèt Alman yo toupre Stalingrad, efondreman devan an, ak kont-atak Mainstein an pasyèlman retabli pozisyon yo. Ak yon poz long sou Kursk Bulge a, lè tou de bò yo te akimile fòs.
  Se sèlman fwa sa a, Etazini ak Grann Bretay te redwi bonbadman nan teritwa a kontwole pa Twazyèm Reich la. Ak liberasyon an nan zam te pi gran pase nan istwa reyèl. Ak Alman yo te kapab akonpli plan yo pou pwodiksyon an nan "Panthers" ak "Tigers", e menm depase vèsyon an modènize nan T-4 la. Se konsa, yo pwoche bò kote batay la ak yon gwo fòs. Anplis de sa, Twazyèm Reich la pa transfere divizyon adisyonèl nan Afrik, ak nan Sicily, ak nan Balkan yo ak nan Lafrans.
  Ak Alman yo te kapab mete plis enfantri ak tank, ak espesyalman avyon.
  Nan ete a, dènye ME-309 la te parèt nan pwodiksyon seri, ak pi gwo vitès ak zam pwisan: twa kanon avyon 30-mm ak kat mitray. Ak vitès la se 740 kilomèt pou chak èdtan, kont 600 pou konbatan Sovyetik. Se konsa, fòs yo klèman inegal.
  Hitler te retade Operasyon Sitadèl plizyè fwa. Ak nan mwa Jiyè mwen tou ranvwaye li, se konsa mwen te vle teste ME-309 la ak mons la dernye "Maus" nan aksyon. Tank sa a te montre rezilta satisfezan nan tès yo, e Hitler te anvi teste li nan batay. Epi tou tcheke deyò tank la Lev, ki te devlope ansanm ak Panther a e li te sanble ak li nan fòm lan nan kòk la ak tourèl, men pi gwo ak yon zam kalib 105 mm EL 70.
  Akòz plan sa yo nan Fuhrer la, Sitadèl la te ankò ranvwaye. Epi, 1ye Out 1943, Stalin, li te pèdi pasyans li, te bay lòd Lame Wouj la avanse tèt li.
  Souflèt prensipal la te delivre nan direksyon Orel. Yo menm tou yo avanse nan direksyon Kharkov ak Belgorod.
  Men, Nazi yo te pare pou sa. Epi batay feròs te dewoule.
  Ekipaj tank Gerda te goumen sou Panther la. Se te premye batèm fi dife. Men, anvan sa, yo te gen eksperyans nan tès nouvo teknoloji epi yo te distenge pa presizyon fenomenn.
  Hitler te diman konvenk bay ti fi yo yon chans montre tèt yo nan yon batay reyèl. Apre sa, yo san pwoblèm mwen tap eseye jistifye konfyans nan.
  Gèrye goumen nan yon sèl bikini ak pye atè. Sa te ba yo yon cham espesyal. Epi li te jis etonan.
  Gerda te frape nan kanon an ak zòtèy pye l, li frape yon trant-kat epi li rele:
  - Mwen se yon gwo bote!
  Charlotte, charmer wouj la, tou vize zam la, ak janm li. Li te trademark yo - tire ak pye yo. Apre sa, kanon Panther a pèse yon trant-kat nan fwon an soti nan de kilomèt ak tire kenz kout zam yon minit. Nan ti bout tan, yon tank gwo pou lagè a ak tank. Ak yon ti jan pi mal nan yon zouti ak nan batay la kont enfantri.
  Isit la se yon ti fi nan yon bikini revoke. Li pèse machin Sovyetik la nan fwon an epi li gwonde:
  - Mwen se Robin Hood!
  Cristina bat apre sa. Li te itilize yon talon fè, ki mwen dwe di se yon mouvman trè fò. Epi li woule:
  - Lagè sen pral viktwa nou!
  Epi alafen, lè l sèvi avèk zòtèy pye li yo, Magda ki te blond siwo myèl la te tou choute.
  Apre sa, li frape trant-kat yo ankò, li t'ap woule:
  - Sa a se tire egzat - li klè pou tout moun kòm de fwa de!
  Gèrye jeneralman te sanble ak ti fi super-nivo.
  "Panther" yo te kanpe nan anbiskad ak anpil atansyon kamouflay ak frape tank yo avanse Sovyetik yo.
  Ferdinand yo te travay tou. Yo bat aktivman, epi yo pa t 'kapab pèse nan fwon an pa zam Sovyetik yo.
  Avyon t ap goumen nan syèl la. ME-309 jis kòmanse antre nan inite konba yo. Men, de pilòt Alman - Albina ak Alvina te deja metrize machin sa a, epi yo ap goumen avèk siksè sou li. Anplis, yo tou bèl - pye atè ak nan yon bikini.
  Albina te kraze yon machin Sovyetik lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li te woule:
  - Pou gwo reyalizasyon ak desizyon fonse!
  Alvina, ki te mennen yon dife egzat, epi ki te frape opozan yo, li peze talon pye l sou pedal la, li gronde:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou! Pa gen anyen ki pral bat nou!
  Ak tou de ti fi ki jan yo gwonde:
  - Move chen mawon pral chire lènmi an!
  Wi, menm dyab la pa ka fè fas ak ti fi sa yo. Nan nenpòt ka, lide pou kite ti fi yo goumen se yon trè bon.
  Batay yo te montre ke tank Alman yo te fò ak efikas nan defans. E ke ak taktik yo dwa, Focke-Wulf pa move tou. Pwisan zam li yo te fè li posib pou tire desann soti nan yon sèl kouri, ak gwo vitès li yo lè plonje yo sove si yo ta ale nan dèyè a.
  Se konsa, an jeneral, Alman an parye sou defans aktif jistifye tèt li. Batay la te dire plis pase yon mwa, e rezilta yo te ensèten. Alman yo te kapab repouse ofansif la, ak Lame Wouj la te soufri siyifikativman plis pèt, espesyalman nan tank.
  Men, Nazi yo te kwense tou, epi yo pa t 'oze atake Kursk ...
  Batay la te jele jouk sezon fredi. Lame Wouj la ranpli domaj la epi li ale nan ofansif la sèlman sou Desanm 24th. Men, Nazi yo te jere yo prepare nan tan sa a, ak rale fòs konsiderab. Malfini yo pa t janm pran, e Nazi yo te kapab reziste. Belgorod te kenbe tou. Nazi yo te kapab repouse ofansif Lame Wouj la toupre Leningrad. Se sezon fredi a kòm yon antye te make pa lefèt ke pou premye fwa Nazi yo te kapab genyen ofansif Sovyetik la ak repouse li tout.
  Pi bon travay entèlijans Fritz la, ak plis preparasyon pou sezon fredi a, te gen yon efè isit la. Sa Alman yo prèske pa t 'avanse nan karant-twazyèm ane a, epi yo te kapab sove plis fòs pa tan an frèt. Plus, trayizon nan alye yo, ki mete fren yo sou lagè a nan Lwès la. Ak Alman yo pa t 'sifri domaj nan bonbadman an, ak dezyèm devan an.
  Anplis de sa, lagè total t ap bay fwi. Pwodiksyon zam nan karant-twazyèm ane a te ogmante nan Twazyèm Reich la pa de fwa ak yon mwatye. Rive nan fen ane a, Alman yo kenbe ak Sovyetik la an tèm de kantite avyon ak pi bon kalite, apeprè egal nan tank ak zam pwòp tèt ou, tou ak yon siperyorite kalitatif.
  Se konsa, kounye a yo pa t 'enferyè a Sovyetik la nan teknoloji. Anplis de sa, yon ekselan fizi atak MP-44 parèt, ki pa te gen okenn egal. Ak sa a te kòmanse chanje kou a nan batay an favè Twazyèm Reich la.
  Se vre, nan sezon prentan Sovyetik la te resevwa nouvo tank IS-2 ak T-34-85, men Alman yo te lanse tank Tiger-2 ak Panther-2 ki pi avanse nan seri a. Anplis, tank yo Alman akeri, kontrèman ak istwa reyèl la, motè ki pi pwisan. "Tiger" -2 nan 1000 puisans, ak "Panther" -2 nan 900 e kounye a, Fritz la nan zam ak kondwi pèfòmans, ak zam devan ak fyab teknik yo te nan pi bon yo.
  Oke, avyon jè Alman an te vin tounen yon pwoblèm grav. Nan ete 1944, plis pase mil avyon de gè ME-262 te deja goumen nan ran yo, ki pa te gen okenn egal nan vitès, nan kèk kalite manyabilite, akselerasyon, e menm sivivabilite.
  Se vre, pandan ke machin sa a te kraze ak fè aksidan byen souvan. Men, pilòt yo te mouri mwens souvan - gras a nouvo aparèy ekspilsyon.
  Te gen tou yon evolisyon Focke-Wulf TA-152 ak sis zam avyon ak yon vitès 760 kilomèt alè ak pi bon manyabilite.
  Nan Sovyetik la, toujou gen pwoblèm nan avyasyon. Akòz mank de duralumin ak sispann nan materyèl aliminyòm anba prete-lwaye, seri Yak-3 ak LA-7 yo pa te lanse. Ak pou tan ke yo te, pilòt Sovyetik vole demode Yak-9 ak LA-5. Ak avyon jè toujou pa pran sant.
  Ak 22 jen 1944, yon nouvo ofansif Alman te kòmanse nan zòn nan Kursk Bulge la. Yon ane apre, Operasyon Sitadèl te kòmanse poutan. Epi yon gwo batay pete.
  Tan sa a, Fritz yo gen yon avantaj akablan nan lè a. Men, nan kantite tank, egalite apwoksimatif ak siperyorite kalitatif Almay. Sovyetik la gen yon ti jan pi fò atiri an tèm de kantite. Enfantri egalite apwoksimatif. Alman yo reyèlman gen pi bon mitray, men yon pati enpòtan nan enfantri a se etranje. Sepandan, bon jan kalite a nan fòmasyon nan sòlda nan Sovyetik la se pa jiska par. Nivo mobilite nan mitan Alman yo pi wo. Anplis, alye yo pratikman pa bay machin. Kidonk goumen konsa...
  Alman yo jeneralman pi fò, men Lame Wouj la gen yon jeni trè devlope ak defans nan pwofondè.
  Nan ti bout tan, mwen jwenn yon kouto sou yon wòch. Alman yo nan de premye semèn yo nan batay kwense yon ti kras nan pozisyon Sovyetik yo, yo te vwayaje jiska trant a trant-senk kilomèt epi yo sispann.
  Se konsa, pandan de semèn ankò yo te eseye avanse, men san rezilta. Epi yo pa reyalize anyen. Apre sa, Lame Wouj la avanse.
  Alman yo te retire nan pozisyon orijinal yo, ankò tou de lame yo te goumen yon ti kras, men yo pa reyalize anyen. Se konsa yo sispann.
  Autumn te pase nan tantativ Lame Wouj la pou avanse, men san siksè. Osi byen ke nan sezon fredi. Alman yo te sou defans la nan move tan frèt. Epi yo te ka reziste. Karannsenkyèm ane a rive.
  Nazi yo gen bonm avyon Arado nan syèl la, ak TA-400, ak yon elis kat motè Yu-488, ak yon avyon de gè XE-162, ki gen pi bon manyabilite ak vitès nan mitan tout avyon.
  Ak tank nan seri a te parèt sou tè a. Premye a tout, nan kou, machin prensipal la nan nouvo jenerasyon an E-50. Avèk pwa a nan "Tiger" -2, li gen yon Layout pi dans, wotè a se yon fwa ak yon mwatye mwens, gwo kay won an se ti, tren an se pi lejè ak plis pafè. Sa a te fè li posib pou fè blende a pi epè ak nan pi gwo pant, ak yon motè turbine gaz nan 1,500 puisans ak yon pwa nan swasanndis tòn. Tank sa a te gen yon blende frontal 250 mm ak pant, blende bò 170 mm, tou ak pant, yon zam 105 oswa 88 mm ak yon longè barik 100EL, ak yon vitès desan. Motè a ak transmisyon se yon sèl blòk ak atravè, ak bwat la se sou motè a.
  Li te tounen yon machin bèl bagay. Se konsa, Alman yo te lanse yon ofansif sou flan sid la nan ete 1945.
  Lè sa a, finalman, Latiki, li te achte yon gwo kantite ekipman Ameriken ak Alman pou kredi, te antre nan lagè.
  Ak drapo sid Lame Wouj la te kòmanse tonbe. Ak Sovyetik la te resevwa yon sèl nouvo tank IS-3, ki, sepandan, twò chè ak difisil pou fabrike yo dwe masiv.
  Malgre ke avantaj nan IS-3 a ka rele yon pwoteksyon fò fwon nan tank la. Sepandan, kont E-50 a, ki te chanje non "Tiger la" -3, epi ki li sanble yo te fè aranjman pou militè a nan defans li yo, li pa rale.
  Ofansif Alman an nan sid la te byen reyisi, byenke yon defans trè pwisan ak enjenieri te kraze. Men, Alman yo te deja gen yon avyon trè fò, ak Se poutèt sa zouti yo te plis oswa mwens siksè. Dominasyon nan lè a te fè li posib siprime sèten pwen. Anplis de sa, Fritz te resevwa lans gaz ki pi avanse, ki trè efikas nan kraze defans ak ki kapab siprime lènmi an. Li ta dwe remake ke Fritz a te gen mitray ki pi avanse, ak anpil transpòtè ak ekipman divès kalite, ki gen ladan motosiklèt.
  Li pa fasil pou reziste pouvwa sa a.
  Anplis de sa, gwo avyon de gè ... De ti fi Albina ak Alvina te desann plis pase senksan avyon chak nan syèl la, epi yo te resevwa tout senk degre nan Lakwa Knight an nan Lakwa an fè. Ki gen ladan pi wo a: ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Gèrye ki te goumen pye atè ak nan bikini nan nenpòt ki move tan yo te trè kontan.
  Apre sa, yo te tire avyon Sovyetik tankou ti zwazo nan yon fistibal. Tankou yo pa t egal nan syèl la.
  Albina tire kanon li sou machin Sovyetik la, li frape l, li pepi:
  - Mwen se yon dyab!
  Alvina koupe de machin Ris alafwa epi li di:
  - Mwen se lanmò enkarne!
  Kidonk, anjandre kochma a te parèt nan syèl la. Ak pandan ete a nan mitan an nan otòn, simonte rezistans nan fè tèt di nan Lame Wouj la, Alman yo te rive nan Stalingrad.
  Epi gen yon batay feròs dewoule, ki planèt la pa t 'konnen anvan.
  . Batay yo pou Stalingrad yo nan swing plen. Twoup Sovyetik yo ap goumen ewoyikman. Pa yon etap tounen ... Ak sa yo se tankou mesye fè tèt di ak ti fi isit la. Batayon tirè pwofesyonèl fanm yo anba lòd Kapitèn Natashka Kaktusova te pran yon pozisyon defansif nan kraze yo nan Ri Volodarsky. Ti fi ak mitray ak fizi, mare ak pakèt grenad, kache dèyè kraze yo.
  Natasha tèt li nan yon tunik takte sou kò toutouni li, nan pantalon kout, ak pye atè. Yon ti fi bèl ak koube, ak ranch fò, yon ren mens, yon koup cheve kout anba yon demi-bwat. Figi a trè ekspresif, ak yon manton lman, je ble lajè apa. Limyè cheve mawon tounen gri ak pousyè, gwo pwatrin, gade difisil. Kapitèn Natasha ap goumen pou plis pase dezan e malgre jèn li li te wè anpil. Janm ti fi a kouvri ak koupe ak boul. Yon ti fi pi ajil pou l deplase pye atè pase bòt ki graj ak maladwa.
  Sèl la fè santi ti vibrasyon nan tè a, avèti sou pwoksimite a nan yon min, ak manman tè a li menm ajoute andirans. Sou yon bò, pye ti fi a te vin di, epi yo pa t 'pè nan metal cho, oswa debri yo byen file nan kraze yo, men nan lòt men an, yo pa t' pèdi sansiblite ak fleksibilite, avètisman nan gwonde nan mouvman an nan. tank.
  Sweet Natashka kenbe yon grenad ak yon pake eksplozyon mare nan li. Li nesesè rale nan tank tèribl Alman "Tiger" -3, wouze lari yo ak mitray.
  Mirabela ranpe bò kote l. Epitou pye atè, se konsa tout ti fi yo soti nan batayon an te tounen soti nan bòt, imite kòmandan yo. Plant pousyè li file pandan l ap rale sou kat pat. Cheve jòn Mirabela dezòd ak long... Yon ti kras friz. Ti fi a li menm se mens, mens, piti nan wo. Li ka menm fè erè pou yon ti fi, ak zepòl etwat ak yon tèt w pèdi gwo.
  Men, Mirabela te deja fè eksperyans anpil. Li te rive vizite tou de kaptivite fachis, li te siviv tòti mechan, ak min, ki soti nan kote, pa kèk mirak enkonpreyansib, li jere yo sove. Men, gade figi l timoun, ki sansib, ou pa janm ka di ke yo te bat li ak baton kawotchou sou talon l ', yon kouran te pase nan kò l'.
  Mirabela tire ... Yon sòlda nan Twazyèm Reich la, nan ka sa a yon Arab, tonbe mouri, mizo li leve sab ak debri.
  Natashka glise yon pakèt grenad anba yon pil fatra. Koulye a, yon Lev-2 katrevendis tòn pral rale isit la ak kònen li. Je ble ti fi a klere tankou safi sou figi l ', swar nan solèy ak pousyè tè.
  Eksperyans sijere ke yon tank ki byen pwoteje pral kounye a chanje pozisyon. "Lyon" gen 150 mm zam bò, e menm nan yon ang. Trant-kat pa ka kraze nan li, sèlman gwo Sèchwa gen yon chans. Men, cheni yo se objektif la. Bagay pwensipal lan se anpeche machin nan mobilite ...
  Svetlana tire yon pete nan yon mitray... Yon sòlda, pèsonn pa konnen ki nasyonalite, tonbe atè. Alman yo, ki te konkeri, menm si moralman pou pati ki pi plis, pi fò nan Emisfè Lès la, pran swen san aryen an epi voye twoup kolonyal yo nan batay: Arab, Afriken, Endyen, divès Azyatik, ak Ewopeyen yo. Gen nimewo a nan Polonè ogmante tou - ki moun ki abitye soti nan bèso a rayi Bolchevik Larisi. Nasyonalis Ukrainian, ak Don kozak, ak Chechens, ak tout Khaganate a Caucasian ap goumen isit la. Hitler leve yon entènasyonal antye.
  Anpil ènmi...
  Svetlana adrwatman eskive dife a machin-zam. Bal la prèske fann, nwasi nan pousyè, yon wonn, talon ti fi. Bèl kòmandan an menm te santi yon pikotman nan jan yon kado gwo kalib t ap vole. Ti fi a kwaze tèt li, li di:
  Menm yon bal pa p anpeche nou!
  Mirabela tire tounen... Yon lòt ti fi Angelica - trè wouj-chveu, pi wo a wotè mwayèn, ak miskilè, malgre rasyon yo mèg. Epitou yon ti fi trè bèl, ak ranch abondan, yon ren rantre moute, zepòl pa fanm laj, ak tete wo.
  Angelica goumen nan jis bout pantalon l ', se tunik la chire nan dechikèt, ak Tonben nan pousyè tè, ak nouvo inifòm yo pa delivre atravè Volga la. Bondye padon transfere plis minisyon, ak yon gout nan manje, pou twoup Sovyetik yo fin itilize.
  Donk Angelica preske toutouni, janm li grate sitou jenou li. Yon moso shrapnel frape sèl pye dwat la, li fè mal, li difisil pou mache.
  Cheveu wouj, pousyè, prèske toutouni Angelica tòde bèl figi li, men an menm tan an di. Ti fi a ap tire, li di:
  - Senyè a, Moskou ak Stalin pi wo pase nou!
  Apre sa, li koupe atak Nazi yo, tèt li apèn gen tan pou l tounen.
  Kraze yo ak lari etwat yo fè li difisil pou tank tèribl Alman yo vire toutotou. Isit la yo se prèske desan tòn "sourit" epi yo pa ka pase nan tout ...
  Kòm Svetlana te espere, "Lev" -2 te kondwi yon ti kras, li antere tèt li nan yon pil fatra. Te gen yon eksplozyon. Cheni a pete, yon koup de woulèt domaje vole ale.
  Tank blese a te kanpe epi yon kokiy te vole soti nan barik li...
  Yon kote gronde nan distans la, kite kraze yo. Blond Svetlana, tankou yon koulèv sifle:
  - Se kalkil mwen! Ouvè yon kont...
  Ti fi-kapitèn nan ankò fòse yo rale ale. Alman yo ak satelit yo pa ka sèvi ak siperyorite teknik yo nan debri yo. Atravè fòt Hitler fè tèt di, ord Twazyèm Reich la te anbourbe nan batay pozisyon nan yon vil ki pi gwo ak byen fòtifye.
  Mirabela voye yon grenad. Fòse yo fè tètchaj sou Alman oswa Arab ki te tonbe, vire sou yo. Youn nan militan Nazi yo dechire men l ', li pann sou li, yon mont angle ak yon konpa.
  Mirabela di ak yon souri:
  - Sa bousòl la montre w - wout lanfè a!
  Apre sa, yon bèl ti fi souke yon moso nan seramik adhérant nan talon pousyè li.
  Angelica pousye tou, ak tete li fèm, plen. Pwent tete yo prèske nwa soti nan pousyè tè ak grate. Epi eseye lave. Ankò ou gen pou fouye lè mitrayèt Alman yo ap griji. Ak rale nan yon fason plastunski.
  Batayon tifi kenbe pozisyon yo, byenke gen bonbadman. Apre sa, yo chire kokiy lou, ak bonm tonbe soti nan syèl la ... Men, pa gen anyen ki pral kraze kouraj nan eroin Sovyetik.
  Isit la Svetlana wè ki jan "Panther" -3 rale. Oke, tank sa a pa tèlman pè ankò.
  Ou ka kout pyen li nan bò a. Ti fi a estènye, krache pousyè ki te monte nan bouch elegant li. Li te pran yon grenad nan men l, ki te peze yon pake eksplozyon. Ou gen fofile moute inapèsi. Men, gen anpil lafimen alantou.
  Angelica te kòmanse ranpe, repoze sou drenaj la ak zòtèy li ak koud li. Li te tankou yon chat k ap swiv yon sourit. Ti fi a te sonje lagè a soti nan ete terib sa a nan karannyèm ane a, lè Wehrmacht la trèt anvayi vast yo nan Sovyetik la. Èske ni fi a, prèske ti fi a pè? Okòmansman wi, men answit ou abitye. Epi ou deja wè eklat yo konstan nan kokiy kòm yon bri òdinè.
  Epi, koulye a li te eksploze trè pre. Ti fi a te bat sou vant li. Fragman kouri soti anwo tankou yon bann myèl sovaj. Angelica chichote ak bouch bouche:
  - Nan non jistis, Seyè!
  Ti fi a akselere rale li epi li lanse yon grenad ak yon pake eksplozif tache. Prezan an vole nan yon arc. Yon eksplozyon tande, blende bò ki pi mens nan Panther a prete tèt li. Tank Alman an kòmanse boule, twous konba a eklate.
  Svetlana chichote ak yon souri:
  Mèsi Seyè Jezi! Mwen kwè nan ou sèlman! Mwen priye ou poukont ou!
  Panther-3 gaye. Chire, yon kòf long antere l 'nan debri. Blende frontal la, detache ak zam bò a, sanble ak yon skoup.
  Svetlana, ki gen je, sou yon figi mawon soti nan pousyè ak boule solèy, klere ak flè mayi, di:
  - Plis pye bwadchenn lènmi an genyen, se plis defans nou an fò!
  Angelica se trè sexy, nan kilòt nwa li, ak toutouni, pousyè, kò fò. Ti fi a trè entelijan. Li ka voye ti moso vè ak zòtèy li yo fè.
  Koulye a, li jete yon objè byen file ak janm grasyeuz li kouvri ak pousyè tè. Ak kole, dwat nan gòj la nan yon fachis. Bèl Angelica di:
  - E mwen se yon senbòl sèks, ak yon senbòl lanmò!
  Ti fi a, apre sa li rale ankò, tire. Led dife ak Svetlana.
  Kapitèn bote a, Natasha, li te koupe fachis la, pepi:
  - Lavi se yon chèn, ak ti bagay ki ladan l yo se lyen yo ...
  Mirabela tire, li koupe tèt Fritz la epi li ajoute:
  - Li enposib pou pa bay lyen enpòtans!
  Svetlana, yon lòt fwa ankò tire avèk presizyon, grawouye:
  - Men, ou pa ka ale nan sik sou vetiy ...
  Mirabela te tire avèk presizyon e li te ajoute:
  Sinon, chèn lan pral anvlope ou!
  Yon lòt ti fi Olimpiada, tou bèl anpil, ansanm ak pyonye Olezhka Koltsov, te prepare yon min sou yon fil. De nan yo te pouse l '... Yon bouk trètr rale nan cheni nan "Tiger"-3 la. Ak ki jan machin sa a long barik Alman pral eksploze.
  Ti gason an blond Olezhka di:
  - Larisi nou an, ou gen yon bokit!
  Apre sa, li apèn te gen tan sote tounen, flache, ak nwa, talon pye desann, soti nan do kay la tonbe.
  Olympias te karese kou ti gason an epi li di:
  - Ou trè entelijan!
  Pyonye a te ale nan devan an epi li te rantre nan batayon fanm yo. Ti gason an trè kreyatif tou. Pa egzanp, li te fè avyon pou tire avyon atak fachis. Lè Focke-Wulfs yo, oswa TA-152 yo, leve, yo tande yon gwonde ekstrèmman soud.
  Alman yo frape ak akonpayman yon senfoni Wagner. Tankou yon melodi majestic.
  Olympias di ak anmèd:
  - Yo toujou ap eseye fè nou pè!
  Ti gason pyonye a te chante ak patos:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Lanmò p ap mennen nou anba syèl la zetwal!
  Paske Larisi sen pral goumen di,
  Mwen chaje mitrayaj la vanyan sòlda!
  Olympias, yon ti fi wo, miskilè, ak ranch lajè ak zepòl, se yon fanm peyizan tipik. Rad yo te chire pandan batay la nan ranyon, janm fò yo fè, cheve yo trikote nan de galon ak lou pousye.
  Olezhka se sèlman uit ane fin vye granmoun, mens soti nan malnitrisyon, yon ti gason grate ak sal, nan anyen men bout pantalon. Cheve natirèlman blan ti gason an te vin gri, epi kòt yo parèt nan po mens, bronze ak sal. Janm fò anpil frape desann, ak nan boule, ematom, ak ti anpoul. Se vre, sò a anpeche timoun nan blese grav.
  Kont background li, Olympics yo sanble gwo ak gra, byenke ti fi a se pa grès nan tout, men ak fò, vyann ki antrene sou zo yo. Anplis, grangou a pa t 'sanble afekte figi pòtab ak gwo li ditou.
  Ti fi a tire soti nan yon lou fizi anti-tank. Machin Alman yo pa ka pèse nan fwon an, men gen yon chans nan tren yo.
  Ak gwo "Lyon" -2 a, li te resevwa yon eksplozif ki lou nan chay la, yo te kòmanse soufle lafimen tankou yon fimè lou.
  Oleg Koltsov te chante ak malis:
  - Stinky Fritz san reflechi, limen yon sigarèt nan papòt la! Natirèlman, li te antre nan gwo pwoblèm!
  Olympias, flickering ak miskilè, ti towo bèf ate, bat nan yon dans tap ak janm fè, bèl. Ti fi a chante:
  - Sentespri figi Ris flick soti nan icon la ... Bondye padon ou tranpe omwen yon mil Fritz! Men, si yon moun buz plis pase fachis, pèsonn, kwè m ', pa pral kondane ou pou sa!
  Apre sa, li rechaje fizi anti-tank la epi li tire ankò. Transpò Alman an soufle lafimen ankò.
  Batayon ti fi a te fè gwo domaj sou Fritz la. Men, li te soufri tou pèt. Isit la yon ti fi te chire an mwatye, ak figi l 'te vin tèlman pal, malgre pousyè tè a.
  Pifò nan Stalingrad te deja kaptire pa Nazi yo, men sa ki rete nan vil la pa vle bay nan ak rann tèt.
  Svetlana, pandan se tan, ap eseye kraze nan "Tiger la" -3. Yon machin pwisan Alman, te resevwa yon grenad nan bò a, men li pa t mouri. Vire pou tire yon kanon. Ti fi a gen twou nan tè a, ak debri, se konsa yo pa dwe kraze pa vag eksplozyon an lage pa prezan an.
  Svetlana chuchote dousman:
  - Manmi, papa, mwen dezole!
  Mirabela te voye yon grenad sou Tiger-3, ki te eksploze sou fwon li. Ti fi a sifle:
  - Konsènan lefèt ke limyè a ansèyman nan sezon fredi a nan sezon prentan an ... Mwen repete san okenn eksepsyon ke Hitler se yon bastard move maladi!
  Angelica, te kraze vizyon Nazi yo, epi li te vide dlo sou yo ak yon pete, li di:
  - Nan sèkèy la, mwen wè Fuhrer la kounye a! Epi li choute pòv la dwat nan je!
  Ti fi a wouj-chveu aktyèlman voye yon grenad nan tank la ak dwèt li. Li frape barik la ... Yon eksplozyon swiv ak mizo "Tiger la" -3 te detwi.
  Alman lach la pran li epi li fè bak.
  Svetlana soufle nan twou nen li:
  - Pa nou, ou p'ap sede!
  Mirabela koupe yon mèsenè hitléris ak yon bal e li chante:
  - Epi mechan an pa blag! Men ak pye, li trese kòd Ris yo! Li plonje dan li nan kè a menm... Li bwè patri a jouk anba!
  Svetlana, ri, jape:
  - Führer a rele byen fò, dlo nan je tèt li!
  Mirabela te tire e li te ajoute:
  - Ebyen soufle lanmò, riri!
  Yon "Shtumrtiger" menm pi danjere parèt. Li detwi tout bilding ak bunkers. Anplis, li pa apwoche pozisyon twoup Sovyetik yo. Se machin nan kenbe anba kouvèti pa mitray machin Alman.
  Svetlana wè ke jwenn tou pre pozisyon yo nan Fritz la se ireyèl. Men, nan syèl la Focke-Wulfs. Youn nan machin sa yo vole pi pre pozisyon Sovyetik yo. Ti fi yo louvri dife sou li.
  Angelica voye yon grenad, li di:
  - Nan lanmò gwo twou san fon - pa gen padon!
  Apre sa, ti fi a bay yon vire soti nan mitrayèt la. Woule tounen byen vit. Yon relativman nouvo tank Alman "Panther" -4 ak yon ti tourèl ak yon silwèt pi ba byen vit kondwi moute.
  Plizyè ti fi voye grenad sou machin Alman an. Li, li te resevwa kado yo, jele epi li pa kapab vire.
  Angelica sifle, sifle:
  - Sa a se yon nouvo atak! Nou pral chire bouch li!
  Panther-4 a gronnye ak tire zam ki pi pwisan li yo.
  Kolòn nan dife fann lè a, epi imedyatman chofe ak elektwolize atmosfè a.
  Angelica ri, kokiy yo vole pase ti fi a mwatye toutouni. Wouj san wont la souke ranch li epi li di:
  - Apre sa, Newton te bat lènmi yo, jete jouk bèf la soti nan fòtèy la! Fritz li dekrete lwa Newton li a!
  . CHAPIT #3
  Stalingrad te tout anglouti nan konflagrasyon, lè lang nan dife te sanble niche syèl la ak krake etensèl koulè wouj violèt, zoranj ak wouj! Epi chak etensèl se tankou yon fantom k ap chape soti nan yon chato infernal.
  Svetlana, te frape yon avyon de gè Alman, te klere je ble li, te chante:
  - Kisa wap plenyen move vye fanm? Kwè mwen, jis yon lopital sikyatrik ap kriye pou ou!
  Mirabela te chante nan yon chante, tire sou Nazi yo:
  - Ala bon pou w kouche sou zèb la epi frape Fritz nan tèt! Fè aranjman pou yon kataplasman pou Fuhrer la, epi voye bal nan yon mitrayèt!
  Ti fi a te ri anpil e li te woule soti nan vant li pou ale nan do l. Mwen te fè yon bisiklèt ak janm. Yon grenad vole. Focke-Wulf-3 vole a, li te resevwa shrapnel anba vant la, byen vit monte pi wo. Li ka wè ke fragman byen file blese l '. Bèt fachis la pran dife, e li te kòmanse pèdi moso nan zèl kase.
  Svetlana, wè ki jan Fokke t ap pèdi altitid, grawouye:
  - Sa se yon semafò! Yon rach pandye sou tablo!
  Avyon Alman an te eksploze, gaye debri nan tout kwen byen lwen nan syèl la. Ak ki kote as fachis la ale. Fè dènye vire mwen. Bouro a ale nan sann, pa pilòt la!
  Mirabela estènye, li gaye pousyè epi li di:
  - Pou ou pa dwe? Se pa yon kesyon!
  Angelica voye yon lòt vè ak pye l ankò, telman frape zye a, li soti sou Fritz, nan dèyè tèt la:
  - Mwen se yon armada tank! Epi ou bezwen trete!
  Alman yo ak satelit yo te eseye avanse, voye grenad devan yo. Taktik sa yo kont ti fi pa t travay. Isit la Olezhka Koltsov deplwaye yon katapult, ak ki jan li frape lènmi an nan repons.
  Ti gason pyonye a bele:
  - Santa Claus ap chire bouch Hitler!
  Chaj la nan katapult la, pèse nan foul moun yo nan Nazi, te fè yo gaye, epi an menm tan an woule nan lè a. Fritz tonbe, li kase sou dekonb mi yo.
  Tank "Tiger" -3 pèdi balans li, fè kolizyon ak "Lyon". Oh, Leva, ki kote non formidab ou a?
  Svetlana te souri epi li reponn:
  - Oke, byen fè Olezhka!
  Ti gason an gwonde agresif.
  - Pioneer toujou pare!
  Ti fi a souke pye l pou l reponn.
  Ti fi-kapitèn lan te kòmanse kloure ankò. Ak Olympias chatouye pye etwat Seryozhka a, ki jan difisil li genyen li! Se pa etonan ti gason an pa pè kouri nan dife yo.
  Mirabela nan yon chante, te di:
  - Jenès se bon - vyeyès se move!
  Angelica, roux kè kontan sa a, te dakò:
  Pa gen anyen ki pi mal pase vyeyès! Sa a se tout bon eta ki pi degoutan nan tout posib!
  Ak ti fi a fè yon so ak yon koudeta. Li imajine pou yon moman degoutan granmè. Non, pa konpare, yon vye fanm ak yon fi. Ak ki bote, nan kò mens.
  Angelica pran li epi li chante:
  - Koule apre ane, ane nan yon karavàn,
  Yon granmoun fanm fwote henna nan yon mòtye...
  Ak sa ki sou figi mens mwen an,
  Mwen pa konprann ki jan jèn yo ale!
  Svetlana te klere je l, li te frape Alman an ak yon frape nan lenn epi li te di:
  - Non! Toujou, nan lagè gen tankou yon cham - yo rete pou tout tan jèn! Toujou bwè!
  Olympias mete yon nouvo chaj nan katapult la. Sa a se yon bagay tankou yon bon mòtye. Ti fi a sifle:
  - Pa pase, men pase!
  Olezhka bouje pye mens men ajil li epi li jape:
  - Fritz figi!
  Ak yon grenad, ansanm ak yon pake eksplozyon, vole nan swing plen nan pozisyon yo nan Nazi yo.
  Wi, Stalingrad pa te ba yo. Pou twazyèm mwa a depi nan fen mwa Out, atak la ap pase, men vil la pa te kapab pran tout bagay. Sou lòt sektè nan devan an, Nazi yo reyalize siksè, men se pa sou yon sèl sa a.
  Svetlana tire pistolè li epi li gronde:
  - Tout bagay enposib, li rive posib... Pa gen okenn nesesite fè linivè a trè konplike!
  Epi frape tank gaz yon motosiklèt. Machin nan te eksploze, ak toubiyon dife te eklere peyizaj lafimen. Epi Alman an te chire pa yon grif dife.
  Kapitèn fi a rele byen fò:
  - Mwen renmen touye sa ki mal! Ak sa a se pi gwo bon an!
  Mirabela te bat Alman yo ak yon pete epi sifle:
  - Ann jwe porcupine!
  Angelica ouvri dife, pi byen. Kèk nwa te rete kouche sou debri ki kouvri ak frenn:
  - Touye lènmi an! - Ti fi a chichote.
  Mirabela te chante:
  - Èske w gen pentire Hitler ak lipstick, Mainstein ak hairspray, mwen pral trennen ou nan kaptivite nan Princess la, chen fidèl la pral ronge ou!
  Svetlana, tire, sifle:
  - Vini nan aswè, Adolf, pann tèt ou... Sispann twonpe tèt ou! Vini non nan aswè a, vole tankou yon gyrfalcon - bat Nazi yo difisil!
  Mirabela di an kòlè, li fè kas nan tèt stormtrooper la:
  - Nou kapab! Epi nou pral!
  Ti fi ki soti nan batayon "Lenin" te sispann avansman twoup etranje yo. Fritz te avanse, literalman jete kadav nan lespas. Tank "Lev la", ak ki espwa yo te estime, pa t 'ede tou. Isit la se yon modifikasyon nan machin nan ak yon zam 150 mm.
  Angelica frape yon wòch kole nan pwent tete li toutouni. Ti fi a gen tete sa yo bèl ak plen. Ti fi a voye yon grenad ak pye l. Janm lan pi fò pase bra a, epi jete a ale pi lwen.
  "Lyon" te resevwa yon espas nan cheni a, li sispann. Piki nan bouch pwisan li. Rumble ak tonbe.
  Angelica krache di:
  - Vanyan sòlda Ris la pa plenn nan doulè!
  Epi ti fi a tire ankò. Epi li fè li trè byen. Fachis la apiye soti nan gwo kay won an tonbe tounen.
  Yon ti fi wouj, prèske toutouni di:
  - Pou gremesi lènmi an kwè ke li jere kraze Larisi yo! Ki moun ki oze, li atake nan batay, nou pral fòseman bat lènmi yo!
  Apre sa, Angelica woule misk yo nan laprès la, ki li te trè Relief.
  Oh, ala tifi yo bèl! Mwen pa vle okenn nan yo mouri.
  Stalenida kouri... Yon bèl fi, ak cheve blan an gonfle. Li yon jan kanmenm jere yo frote yo ak kèk kalite posyon pou yo pa vin sal.
  Ti fi a bèl anpil, ak figi Venis, sèlman plis ton ak Relief. Rad sou li, sèlman yon soutyen ak kilòt. Tout lòt bagay te deja chire. Men, jan pye yo grasyeuz! Sa a se pa yon ti fi, men yon sele nan pèfeksyon, yon kouwòn nan bote.
  Li deplase nan yon fason espesyal, tankou yon ekirèy. Yon pye fè ak tranbleman, ak pinga'w, etonan rete pwòp. Stalenida tire, epi fachis la vin yon ilsè nan pwatrin li.
  Ti fi a di:
  - Lwayote a patri a se mo ki pi wo a!
  Angelica di ak yon ri:
  - Retire soutyen ou rete tankou mwen nan bout pantalon!
  Steelenida souke tèt li negatif.
  - Sa a pa apwopriye!
  Angelica souke ranch li, tire byen, li chante:
  - Gen yon bagay manm Komsomol vin etranj! Mache ak pwatrin fè konsa se trè endesan!
  Steelenida ri epi li di:
  - Poukisa pote kè kontan nan Fritz la, gade nan bote nou an!
  Angelica reponn avèk desizyon:
  - Bote nou an mòtèl!
  Ti fi asye a ri epi tire sou TA-200 la. Machin Nazi a pran dife. Epi bèl blond lan rele:
  - Lanmò nan sa ki mal!
  Angelica ri.
  - Epi lavi a bon!
  Steelenida, wè ke Alman an t ap tonbe, gronde:
  - Sa a se valè ki pi wo a! Pa panse Nazi yo ke ou te genyen!
  Angelica chante:
  - Ap tann pou viktwa! Viktwa ap tann... Moun ki anvi kraze chenn yo! Ap tann pou viktwa! Ap tann pou viktwa! Nou pral kapab defèt Nazi yo!
  Yon bèl ti fi, ak tete toutouni li ap tranble. Bon ak yon tors fè nan chalè a, ki se entansifye pa dife a.
  Svetlana kounye a te sanble pi plis detèmine. Li tire sou Fritz la ak yon mitrayèt, epi li jape:
  - Mwen pral kastre w!
  Ak tout bon Nazi yo te resevwa kado ki ka touye moun ak sèkèy! Ak ti fi a te montre yo yon figi, ann bati zòtèy fè. Li sifle tankou yon vòlè rossinyol. Ak nan dwèt yo nan ekstremite ki pi ba yo.
  Kapitèn fi a se trè entelijan. Ak briyan. E pa mechan ditou. Li, tou, pafwa gen pitye pou sòlda yo nan lènmi an, ki ka gen timoun ki pral kriye pou zansèt mouri yo.
  Svetlana, sepandan, kondui panse sa yo lwen tèt li, kidonk ou vle kriye nan men yo. Men, se pa Ris yo ki te vin jwenn Alman yo vòlè ak touye. Non, sa yo se Alman yo ak yon pake antye agresif nan etranje ki soti nan tout mond lan te kraze nan vast yo Ris.
  Svetlana kwaze tèt li epi tire sou Fritz la, ki te eseye tou dousman pwoche bò kote pozisyon Ris Fritz la ... Je l 'ak sèvo, ki te frape soti nan yon bal, koule soti.
  Kapitèn tifi a te souri epi li di, avèk lespri:
  - Dwat je nan je, tèt nan tèt!
  Svetlana byen tire, li frape yon motosiklèt ak yon sidecar. Machin nan te kòmanse chire, ak mitrayil la vole, woule plizyè fwa. Lè sa a, mizo li te plonje nan debri yo.
  Ti fi a fwote smèl li fè ki gen pousyè sou dekonb yo. Epi li vize ankò. Kè kontan, figi jèn li souri olye souri. Ti fi a chante:
  - Non, nou te di fachis yo, pèp nou an pap tolere ke pen santi bon Ris yo rele mo ford la!
  Mirabela te fè yon piki trè egzat, ki soti nan Focke-Wulf-3 a te flannen, epi li chirpe:
  Pou yon kannay, nan kou, chwa a klè,
  Pou dola, li pare pou trayi Larisi...
  Men nonm Ris la tèlman bèl
  Ke li pare pou bay lavi li pou Peyi a!
  Ti fi a, te fè yon tombon epi montre Nazi yo fig frans lan, li woule, ak bal yo pa t 'manyen bote a.
  Angelica te parèt, bèlte sa a, prèske toutouni, ak sal tankou yon dyab, voye yon grenad alafwa ak de pye. Epi li tcheke:
  - Sa mwen genyen se ... Fritz nan yon bò byen file!
  Olympias korije Angelica:
  - Sharp, nan bò a, epi yo pa nan bò a byen file!
  Ti fi a ri ak souke tete melon li yo, epi li te lanse yon grenad lè l sèvi avèk yon grenad ak yon pake eksplozyon. "Tiger" -3 la te frape nan mizo a, ak travay kwochi sa a nan atizay eskive.
  Apre sa, bèt Nazi a fè bak. Li te kòmanse rale tankou yon tòti pran nan dife.
  Svetlana t'ap chante, li t'ap fè yon clinye ak kè kontan:
  - Epi "Tiger" la ap fè bak, epi Alman yo kache!
  Batayon jenn fi a manevwe anba atak, atak lè ak zam lou. Isit la bonm avyon yo frape, kase, apik wouj-cho leve nan syèl la. Epi wòch yo te boule. Erezman, pa youn nan ti fi yo te mouri, men gason te ale nan pwochen mond lan - ki pa tèlman regrèt! Ak nanm vole - kèk nan syèl la, ak lòt nan lanfè! Kote dyab ak fouchèt deja ap tann moun ki pat kwè nan Jezi.
  Angelica se pi sexy nan vanyan sòlda yo nan yon raj: byen, èske Nazi yo nan "Sturmtiger" yo reyèlman tire nan pozisyon yo nan twoup Sovyetik yo epi touye vanyan sòlda wouj yo?
  Apre sa, ti fi a te pwan yon grenad ak pye l 'yo epi li vire nan kaskad nan somersaults. Ak k ap vire pi vit ak pi vit. Apre sa, ak tout fòs li, li jete kado lanmò a nan gwo mizo Stormtiger la. Toutouni, janm bronze nan bote a klere, ak grenad la vole nan mizo lajè a. Ak machin nan pwisan premye toufe, ak Lè sa a, kouri. De "Royal Tiger" ki te kanpe sou kote "Sturmtiger" yo te voye jete e yo gaye nan diferan direksyon. Woulo yo te chire nan men yo, epi yo tonbe atè, vole tankou yon kolye larenn lan kase.
  Vag eksplozyon an jete Angelica, epi ti fi a vole tèt anba. Apre sa, li te vire sou, balanse ak jete. Men, bote a kanmenm ateri, debri byen file, ak wòch kraze fouye nan plant li fè. Ti fi a te nan doulè, e menm nan pye calloused la, pwent an pèse.
  Men Angelica te jwenn fòs poul leve kanpe epi rele:
  - Ou fachis yo pral nan sann yo!
  Svetlana ak lòt ti fi yo te voye jete pa yon vag eksplozif, e menm yon ti kras kraze. Men, pa gen yonn nan bèl vanyan sòlda yo te mouri. Ti fi yo te rankontre ak siklòn ak dife byen vize. Siprime Nazi yo ki te vole soti ak lòt ensèk agresif sènen Sovyetik la.
  Mirabela te chante ak anpil antouzyasm:
  - E lè twonpèt Granmèt la mennen nou nan batay, nou pral zanmi Komsomol la! Epi, dapre volonte Jewova, m ap nan apèl nan syèl la!
  Angelica, ki te souke pousyè ki te nan plant san li, li chante:
  - Lenin, pati, Komsomol! N ap voye Fuhrer nan yon kay moun fou!
  Ti fi yo te kòmanse ri assoudman, epi Olezhka te di ak alam ak deranje:
  - Ak katapult mwen an, pa tèlman egzat - tankou janm sa yo fè ak fò nan Angelica!
  Olympias, t ap jwe ak misk bra l, te di:
  - Ebyen anyen! Ou toujou ap reflechi. Yon bagay ki pi fre!
  Stalingrad te tonbe apre tout nan fen Desanm 1945. Nan moman sa a, nan Kokas, Alman yo ak Tirk yo poutan ini. Ak yon sitiyasyon kritik leve.
  Kisa Lame Wouj la ta dwe fè nan sitiyasyon sa a?
  Stalin te lanse yon ofansif nan sant la. Ak batay la vire nan direksyon Smolensk. Nan lavèy nouvèl ane a, ekipaj Elizabeth goumen nan tank IS-3 la. Ti fi goumen ak kouraj ak kouraj.
  Epi yo menm tou, te adopte mouvman estratejik Gerda a, malgre frison nan batay nan bikini ak pye atè.
  IS-3 a se yon machin ki byen pwoteje nan fwon an, men zam la toujou pa fò ase. Ak yo nan lòd yo kraze nan tank prensipal la Alman "Tiger" -3, ou bezwen frape egzakteman bou ant kòk la ak gwo kay won an. Epi sèlman sa a lejand kat ti fi-tankers ka fè li.
  Elizabeth tire ak zòtèy pye li. Li pèse "Panther" Alman an ak yon kokiy epi li di:
  - Pou lespri Ris la!
  Ekaterina tou frape lènmi an, peze talon pye l 'ak antouzyasm te note:
  - Pou kominis!
  Lè sa a, li fè yon klin sou zanmi l yo!
  Elena tou deplase pwojektil la sou lènmi an, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi rele:
  - Pou reyalizasyon patriyotik!
  Ak nan fen a, Euphrosinia foutu, tou lè l sèvi avèk dwèt yo nan janm fè li, ki se jis super.
  Epi li tcheke:
  - Pou syèk kap vini yo!
  Kat ti fi yo trè bon nan batay. Epi li tire trè byen.
  Men, li trè difisil kraze nan defans yo nan Nazi yo. Tank yo pi fò ak pi avanse, ak zam yo pi efikas, pa enferyè nan kantite. Eseye kraze sa a.
  Ak nan syèl la, pilòt fi Sovyetik patisipe nan batay inegal. Pami yo, twa ti fi - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - se pi fò.
  Anastasia menm remake, frape Focke-Wulf Alman an ak èd nan zòtèy fè li:
  - Nazi yo fò, men nou pa fèb!
  Akulina, ki lojikman remake, li vire talon pye l, epi li kraze TA-152 la epi li woule:
  Sa ki pa touye fè nou pi fò!
  Mirabela Magnetic te ri pandan l te koupe ME-262 epi l t ap woule,
  - Mouvman ki pi fò ou pa atann!
  Twa vanyan sòlda te goumen nan lè a, yo pa konnen pitye ak dout sou jistis yo ...
  Men, isit la tou, sitiyasyon an te vin pi konplike... Nan sezon prentan, Kokas la finalman tonbe, ak pi Baku yo te pèdi.
  Alman yo te reyalize kèk siksè tou pre Leningrad tou. Yo te kapab pran Tikhvin epi fèmen dezyèm bag la sou vil la. Epi li vin pi mal toujou.
  Hitler te mande pou avanse nan ete 1946 sou Moskou. Epi lavalas fachis la t ap swe.
  Nazi yo ap fè pwogrè nan rejyon Azi Santral la. Yon sitiyasyon trè difisil rive prèske tout kote.
  Ak Nazi yo deja ap koule tankou dlo nan Moskou soti nan diferan kote.
  Lè sa a, Oleg Koltsov ak ti fi yo te antre nan batay la ankò, ede Larisi, oswa pito Sovyetik la.
  Lè sa a, ti fi a pye atè Margarita te vin jwenn yo. Epitou yon ekriven fanm granmoun te vin tounen yon ti fi nan apeprè douz an an echanj pou imòtalite ak akonpli yon misyon.
  Gèrye ki soti nan vennyèm syèk la ankò lite ak Nazi yo nan ventyèm lan.
  Gen twòp sòlda nan anpi fachis mawon an. Yo koule tankou yon rivyè san limit.
  Oleg Koltsov, koupe Nazi yo ak nepe, tou de enfantri ak tank gwonde:
  - Pa janm bay vag!
  Ak yon disk byen file vole soti nan pye fè ti gason an!
  Margarita, te kraze opozan yo, te montre dan li, te groyen:
  - Gen yon kote pou fe nan mond lan!
  Ak zegwi pwazon yo gaye nan pye fè ti fi a, frape Nazi yo ak avyon yo ak tank yo.
  Natasha tou jete zòtèy pye l ', asasen epi kriye:
  Nou pap janm bliye e nou pap janm padone.
  Ak nepe li yo te ale nan fachis yo nan moulen an.
  Zoya, koupe lènmi yo, griye:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Ak nouvo zegwi gaye nan pye l '. Ak sa ki nan je a, sa ki nan gòj sòlda Nazi yo ak avyon.
  Wi, li te klè ke vanyan sòlda yo te vin eksite ak kòlè.
  Augustine, koupe sòlda blan ak tank, griye:
  - Se fè volonte nou an!
  Ak yon nouvo kado ki ka touye moun vole soti nan pye li. Epi tonbe takni ak konbatan blan.
  Svetlana koupe mouye a, nepe li yo tankou zèklè.
  Nazi yo ap tonbe tankou grap.
  Ti fi a jete zegwi ak pye l' ak griyin:
  - Pou Manman Larisi pral genyen!
  Oleg Koltsov avanse kont Nazi yo. Terminator ti gason koupe twoup mawon.
  Ak an menm tan an, zòtèy yo nan janm fè ti gason an jete zegwi ak pwazon, yo chire kòf ak tire desann avyon.
  Ti gason an gwonde:
  - Glwa pou lavni Larisi!
  Ak nan mouvman koupe tèt tout moun ak mizo.
  Margarita tou kraze opozan.
  Pye atè li ap tranble. Nazi yo ap mouri an gwo kantite. Warrior rele:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Lè sa a, ti fi a pral pran epi koupe ...
  Mas la nan kadav nan sòlda fachis.
  Men, Natasha se sou ofansif la. Li koupe Nazi yo ansanm ak tank yo, epi li chante:
  - Larisi se gwo ak klere,
  Mwen se yon fi trè etranj!
  Ak disk vole soti nan pye atè li. Ki moun ki te wè gòj Nazi yo. Wi, sa se yon fi.
  Zoya nan ofansif la. Koupe sòlda mawon ak tou de men yo. Krache soti nan yon tib. Apre sa, li voye zegwi ki ka touye moun ak zòtèy pye l '- li tire desann tank ak avyon.
  Epi an menm tan li chante pou tèt li:
  - Oh, blodgeon ann ale,
  Oh, pi renmen mwen an pral ale!
  Augustina, koupe Nazi yo ak ekstèmine sòlda mawon yo, kriye:
  - Tout erise ak nan po yon bèt,
  Li kouri al jwenn polis revòlt ak yon klib!
  Ak zòtèy fè l 'yo, li pral lanse nan lènmi an, yon bagay ki pral touye yon elefan, e menm plis konsa yon tank.
  Apre sa, kriye:
  - Chen mawon!
  Svetlana sou ofansif la. Koupe, koupe Nazi yo. Ak pye atè, li lanse kado lanmò sou yo.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Li kraze yon anpil nan konbatan ak squeals:
  - Yon gwo viktwa ap vini!
  Epi ankò ti fi a nan yon mouvman sovaj.
  Ak pye atè li lanse zegwi ki ka touye moun, detwi tank ak avyon.
  Oleg Koltsov vole. Ti gason an vire tèt li nan yon tombon. Koupe moute yon anpil nan Nazi yo nan so an.
  Li te voye zegwi yo ak dwèt li epi li bouke:
  - Fè pi popilè pou bèl kouraj mwen!
  Ti gason an ki jan yo sifle ak pote desann sou sòlda yo nan anpi Nazi a, kòk etoudi. Moun ki te resevwa yon kriz tonbe nan yon swoon, ak pèse kran yo nan Fritz la.
  Epi ankò ti gason an nan batay.
  Margarita ale nan ofansif la. Kraze tout lènmi nan yon ranje. Nepe li yo pi di pase lam moulen van. Ak zòtèy toutouni ap voye kado lanmò, tank ak avyon ap boule.
  Ti fi a se sou ofansif la. Ekstèmine vanyan sòlda mawon san seremoni.
  Ak so chak kounye a epi lè sa a, ak Torsion!
  Ak kado anilasyon an vole soti nan li.
  Epi Nazi yo menm tonbe mouri. Ak tout pil kadav yo rasanble.
  Margarita kriye:
  - Mwen se yon Cowboy Ameriken!
  Epi ankò pye atè li voye zegwi a.
  Lè sa a, yon douzèn plis zegwi!
  Epi talon pye a ap fè kado lanmò a!
  Natasha sou ofansif la tou trè fre.
  Li voye ak pye atè, li krache nan yon pay.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon lanmò briyan! Tout sa ou dwe fè se mouri!
  Epi ankò bote nan mouvman.
  Zoya tanpèt yon blokaj nan kadav Nazi yo. Ak boumerang destriksyon tou vole soti nan pye atè li.
  Ak vanyan sòlda mawon yo kontinye tonbe ak tonbe.
  Zoya rele:
  - Ti fi pye atè, ou pral genyen!
  Ak yon douzèn zegwi vole soti nan talon pye ti fi a. Ki dirèkteman nan gòj Nazi yo fouye.
  Yo tonbe mouri.
  Oswa pito, konplètman mouri.
  Augustine nan ofansif la. Kraze twoup mawon yo. Yo pote nepe li nan de men. Epi li se tankou yon gwo vanyan sòlda.
  Yon tònad pase nan twoup fachis yo.
  Ti fi ak cheve wouj gwonde:
  - Lavni an kache! Men, li pral viktorye!
  Ak sou ofansif la, yon bote ak cheve dife.
  Augustine gwonde nan yon ekstaz sovaj:
  - Bondye lagè yo pral chire tout bagay!
  Ak vanyan sòlda nan ofansif la.
  Ak pye atè li voye yon anpil nan zegwi byen file, pwazon.
  Svetlana nan batay Se konsa briyan ak batay. Pye toutouni li jete anpil bagay ki ka touye moun. Pa yon gason, men lanmò ak cheve blond.
  Men, si li kraze, Lè sa a, ou pa ka sispann li.
  Svetlana chante:
  - Lavi pa pral siwo myèl,
  Sa so nan yon dans wonn!
  Kite rèv la rive vre -
  Bote fè yon nonm tounen yon esklav!
  Ak nan mouvman an nan ti fi a pye atè gen plis ak plis raj.
  Oleg Koltsov nan ofansif la ap akselere. Ti gason an bat Nazi yo.
  Pye atè l 'jete zegwi byen file - chire tank ak avyon.
  Jenn vanyan sòlda nan kriye:
  - Anpi an fache pral dechire tout moun!
  Epi ankò ti gason an se sou mouvman an.
  Epi ankò li sifle, ki soti nan ki kòk yo jwenn yon atak kè ak tonbe tankou si yo te frape desann.
  Margarita se yon ti fi tanpèt nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi alafwa yon santèn Nazi ak dis tank yo pral jete.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Apre sa, li pral kouri moulen an ak nepe - barik yo nan tank vole nan diferan direksyon.
  Natasha akselere mouvman li yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda mawon yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi a nan Larisi.
  Epi ann ekstèmine Nazi yo nan yon vitès akselere.
  Natasha se yon fi Terminator.
  Pa panse yo sispann ak ralanti ak tank ak avyon ale pèdi.
  Zoya nan ofansif la. Epe li yo sanble koupe vyann ak sòs salad metal. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ak gòj pèse, kouche alantou nan ti mòn nan kadav, osi byen ke tank kraze ak avyon ki te tonbe.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze pa yon santèn Nazi. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Nazi ak yon douzèn tank te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustine chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Nazi yo. Ak mas la nan konbatan mawon te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo.
  Sis yo te fache. Te fè yon batay sovaj.
  Oleg Koltsov tounen an aksyon. Apre sa, li avanse, leve tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Nazi ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Tout mòn nan kò san.
  Yon ti gason karate sonje yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Oleg Koltsov kriye:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gran an touye konbatan mawon yo.
  Lè sa a, ti gason batay la sifle, epi ankò dè milye de kòk etoudi kouche alantou, kout pwen opozan tankou ponya.
  Margarita tou nan batay la. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank ak menm avyon.
  . CHAPIT #4
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya an mouvman e li koupe anpil vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Oleg Koltsov sote ak sote.
  Yon ti gason pye atè emèt yon pakèt zegwi, frape tank yo, epi chante:
  - Ann al kan, ouvri yon gwo kont!
  Jèn vanyan sòlda nan pi bon li.
  Natirèlman, li pa laj ase, men li sanble ak yon timoun. Se sèlman trè fò ak miskilè.
  Oleg Koltsov chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun ak kraze vole nan pye l 'yo.
  Epi ankò, yon siflèt sovaj, byen frape desann anpil kòk ki kraze nan opozan yo.
  Margarita te chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò jete yon kaskad letal nan zegwi sou Nazi yo ak tank yo, kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon mil Nazi imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame mawon, anpi infernal la ap fonn devan je nou.
  Natasha nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Epi anpil Nazi ap mouri e avyon ap tonbe.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya nan yon mouvman sovaj. Atak Nazi yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Kraze nan opozan, ak kouman yo gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Apre sa, li pote soti yon moulen sovaj ak nepe, bale lwen tank. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi kounye a, nepe li yo an aksyon epi yo koupe vyann ak metal.
  Svetlana tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Le pli vit ke yo koupe, se konsa mas la nan kadav yo chaje, ak avyon ak tank ap tonbe.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Oleg Koltsov, ankò yon santèn nan Nazi yo, pote yon meteor, koupe. Apre sa, li pral ranmase yon bonm epi voye li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso.
  Ti gason terminator la kriye:
  - Tanpèt jèn nan machin terib!
  Pèp Larisi yo irézistibl!
  Epi ti gason an pral sifle lè l sèvi avèk zòtèy li yo.
  Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan mawon. Epi koupe gwo twou vid ki genyen.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Natasha nan ofansif la se menm plis kòlè. Se konsa bat Nazi yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha pran li epi chante:
  - Kouri sou tèren an se yon rekonsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas tèt lame mawon an te woule e tank yo t ap boule.
  Li se yon bote batay. Bat tèt ou tankou yon Armada jòn.
  Zoya an mouvman, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy, fè tank ak avyon eksploze.
  Zoya pran li epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha rele byen fò:
  Donk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Apre sa, li pral frape yon anpil nan avyon de gè, koupe gwo fò tou won nan tank.
  Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière pwoletè k ap vole. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard!
  Augustine pran li epi sifle:
  - Pral gen yon tèt towo bèf - konbatan yo pa pral fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Oleg Koltsov bougonnen:
  - Kisa ou bezwen! Men ti fi a!
  Margarita, te voye yon ponya ak pye l, li te kraze tourèl tank la, te konfime:
  - Ti fi gwo ak fre!
  Augustine fasilman dakò ak sa a:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pral mòde nenpòt moun!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pral lanse yon sèl asasen.
  Svetlana nan batay se pa enferyè a opozan. Pa yon ti fi, men fini ak tankou yon sòsyè nan flanm dife.
  Epi rele:
  - Ala yon syèl ble!
  Augustine, lage yon lam ak pye l ', koupe tourèl tank la, konfime:
  - Nou pa sipòtè vòl!
  Svetlana, koupe lènmi yo ak tire desann avyon, chirpe:
  - Yon moun sòt pa bezwen kouto....
  Zoya fè yon griy, li voye zegwi ak janm li tou nwa e li:
  - Ou pral bay li manti nan twa bwat!
  Natasha, koupe Nazi yo, te ajoute:
  - Epi fè avè l 'pou yon pyès lajan!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran ak sote. Yo tèlman san ak fre. An jeneral, yo gen anpil eksitasyon.
  Oleg Koltsov sanble nan batay - trè élégance.
  Margarita te chante:
  - Kou a fò, e nèg la gen yon enterè...
  Ti gason karate a te lanse sa ki te sanble ak yon elis elikoptè ak pye l. Li koupe yon koup la san tèt nan Nazi yo ak tank, grinding:
  - Byen spòtif!
  Ak tou de - yon ti gason ak yon ti fi nan ajour plen.
  Oleg, koupe sòlda mawon yo, gurgled:
  - Epi pral gen yon gwo viktwa pou nou!
  Margarita sifle an repons:
  - Nou touye tout moun - ak pye atè!
  Ti fi a se vre tankou yon terminateur aktif.
  Natasha chante nan ofansif la:
  - Lagè Sen!
  Ak vanyan sòlda la te lanse yon byen file disk-boomerang. Li te vole nan yon arc, koupe yon anpil nan Nazi ak gwo fò tou won tank.
  Zoya te ajoute, li kontinye ekstèminasyon an:
  - Se pral viktwa nou!
  Ak nouvo zegwi vole soti nan pye atè li. Apre sa, yo frape yon anpil nan avyon de gè ak avyon.
  Ti fi blond la di:
  - Checkmate advèsè a!
  Epi li montre lang li.
  Augustine, t ap balanse janm li epi li t ap voye svastika ki te byen file, li di:
  - Drapo Imperial pi devan!
  Svetlana fasilman konfime:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Apre sa, ti fi yo t'ap rele byen fò nan inison, kraze Nazi yo:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi, koulye a yon disk ap vole soti nan pye yo fè vanyan sòlda yo. Yo chire vyann epi yo demoli gwo fò won tank yo.
  Epi rèl ankò:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Natasha vole nan lè a. Dechire opozan yo ak vyolan zèl, epi li bay:
  - Nou se chen mawon, fri lènmi an!
  Ak nan dwèt li yo, yon disk trè trè danjere pral vole soti.
  Ti fi a menm tòde nan Ecstasy.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pinga'w nou renmen dife!
  Wi, ti fi yo vrèman sexy.
  Oleg Koltsov bougonnen:
  - O, bonè, bay sekirite!
  Li fè yon clin d'oe sou vanyan sòlda yo. Yo ri ak fè dan yo an repons.
  Natasha koupe Nazi yo epi li di:
  - Nan mond nou an pa gen lajwa, san lit!
  Ti gason an reponn:
  "Pafwa batay pa plezi tou!"
  Natasha te dakò:
  - Si pa gen fòs, lè sa a wi...
  Men, nou vanyan sòlda yo toujou an sante!
  Ti fi a te voye zegwi sou lènmi an ak zòtèy pye li yo, li te fè eksploze yon pil tank, li chante:
  - Sòlda a toujou an sante,
  E pare pou aksyon!
  Apre sa, Natasha ankò koupe lènmi yo, demoli gwo fò tou won yo nan tank yo.
  Zoya se yon ti bebe trè vit. Isit la li te lanse yon barik antye nan Nazi yo. Ak chire yon koup de mil nan yon sèl eksplozyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pa sispann, pinga'w nou yo briyan!
  Ak yon ti fi nan dantèl konba!
  Augustine nan batay tou pa fèb. Se konsa bat Nazi yo. Kòm si soti nan yon grap chèn frape soti.
  Ak koupe opozan - chante:
  - Fè atansyon, li pral itil
  Pral gen yon tat nan sezon otòn la!
  Dyab la rouj vrèman chari nan batay tankou yon dyab nan yon snuffbox.
  Ak isit la se ki jan Svetlana goumen. Epi Nazi yo jwenn li nan men li.
  Men, si li frape, li pral frape.
  Soti nan li, ti gout san vole soti.
  Svetlana te remake sevèman lè ti gout metal te vole soti nan pye li, ki te fonn kran yo ak gwo fò won tank yo:
  - Glwa pou Larisi, anpil menm glwa!
  Tank yo kouri devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Isit la ti fi yo te pran Nazi yo. Se konsa, yo koupe ak graje. Pa vanyan sòlda, men reyèlman pantèr ki te kase chèn lan.
  Oleg Koltsov nan batay ak atak Nazi yo. Li bat yo san pitye, li koupe tank yo, epi li kriye:
  Nou tankou towo!
  Margarita, kraze lame mawon an epi koupe tank yo, pran:
  Nou tankou towo!
  Natasha te pran li epi li te kriye, li te koupe konbatan mawon yo ansanm ak tank yo:
  - Manti se soti nan men!
  Zoya dechire Nazi yo, li di:
  - Non, pa soti nan men!
  Epi, tou, li pral pran epi lage yon asteris ak pye fè l 'ak fini ak yon anpil nan fachis.
  Natasha pran li epi li di:
  - Televizyon nou an limen!
  Ak yon pakèt zegwi asasen vole soti nan janm li.
  Zoya, ki te tou detwi Nazi yo ak tank yo, griye:
  - Zanmitay nou se yon monolit!
  Epi ankò tankou yon jete ki ti sèk yo flou nan tout direksyon. Sa a se yon ti fi - pi bon kalite ekstèminasyon nan opozan.
  Ti fi a ak zòtèy toutouni li pral pran ak lanse twa boumerang. Ak kadav yo soti nan sa a te vin menm plis.
  Apre sa, bote a pral bay:
  - Nou pap bay lènmi an pitye! Pral gen yon kadav!
  Epi ankò bagay ki ka touye moun nan vole soti nan talon pye a fè.
  Augustine te fè remake tou byen lojikman:
  - Se pa yon sèl kadav, men anpil!
  Apre sa, ti fi a te pran li epi li te mache pye atè nan flak dlo san yo. Apre sa, li touye anpil nan Nazi yo.
  Ak ki jan li gwonde:
  - Masasen an mas!
  Epi kounyeya li pral frape tèt li sou jeneral Nazi a. Kraze zo bwa tèt li epi bay:
  - Banzai! Ou pral ale nan syèl la!
  Svetlana fache anpil nan ofansif la, sitou frape tank yo, li kriye:
  - Ou p ap epanye!
  Epi yon douzèn zegwi vole sou dwèt li. Kòm li kraze nan tout moun, avyon yo tonbe. Ak anpil menm gèrye a ap eseye dechire ak touye.
  Oleg Koltsov kriye:
  - Glorye mato!
  Ak ti gason an tou voye tankou yon zetwal fre nan fòm lan nan yon swastika ak pye fè l 'yo. Ibrid konplike.
  Ak mas Nazi yo tonbe.
  Oleg gwonde:
  - Banzai!
  Epi ti gason an ankò nan yon atak sovaj. Non, li jis bouyi ak pouvwa, ak vòlkan yo gurgle!
  Ak yon siflèt nan yon kònèy tonbe sou tèt yo nan Nazi yo, soud.
  Margaret an mouvman. Li pral dechire vant tout moun.
  Yon ti fi ak pye li pral jete senkant zegwi nan yon fwa. Ak mas la te touye pa tout kalite lènmi, frape soti tou de tank ak avyon.
  Margarita te chante an tèm de kè kontan:
  - Youn, de! Chagren se pa yon pwoblèm!
  Ou pa ta dwe janm dekouraje!
  Kenbe nen an ak ke pi wo ak yon tiyo.
  Konnen ke yon bon zanmi toujou avèk ou!
  Sa a se tankou yon konpayi agresif. Ti fi a bat e li kriye:
  "Prezidan dragon an pral tounen yon kadav!"
  Natasha nan batay se jis kèk kalite terminator. Ak gwonde gurgle:
  - Banzai! Jwenn li rapid!
  Epi yon grenad vole nan pye l'. Epi Nazi yo tankou klou. Epi li pral kraze yon anpil nan mastodon ak zèl, machin infernal.
  Men gèrye a! Pou tout vanyan sòlda - yon vanyan sòlda!
  Zoya tou sou ofansif la. Tankou yon chen kòlè.
  Apre sa, li pran l ', li bouyi:
  - Papa nou se Bondye Blan li menm!
  Epi li koupe yon moulen trip nan Nazi yo!
  Epi Augustine di:
  - Epi Bondye mwen an nwa!
  Vreman vre, wouj la se reyalizasyon anpil nan manti ak mechanste. Pou lènmi, nan kou. E pou zanmi, li se yon cheri.
  Ak ki jan ak zòtèy fè li pral pran ak jete. Ak yon anpil nan pil vanyan sòlda nan anpi a mawon, osi byen ke tank yo ak avyon.
  Wouj la rele byen fò:
  - Larisi ak Bondye nwa a dèyè nou!
  Yon vanyan sòlda ki gen yon potansyèl konba trè wo. Non, anba sa a li pi bon pou pa mele. Kòm gwo fò won yo nan tank yo chire koupe ak zèl yo nan avyon fachis.
  Augustine sifle:
  - Nou pral kraze tout trèt an poud!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo. Wi, fi sa a dife se pa egzakteman yon bagay ki ka bay lapè. Sòf si lapè pa touye moun!
  Svetlana, kraze lènmi yo, bay:
  - Nou pral bale ou nan liy!
  Augustine konfime:
  - Nou pral touye tout moun!
  Ak nan pye l ', kado a nan aniilasyon total vole ankò! Ak anpil tank ak avyon te eksploze nan ti chips alafwa.
  Oleg Koltsov chante an repons:
  - Pral gen yon banzai konplè!
  Augustine, te dechire Nazi yo ak men l, koupe yo ak epe, epi voye zegwi ak zòtèy pye l, detwi tank ak avyon an menm tan, te pibliye:
  - Yon ti tan pale! Yon ti tan pale!
  Natasha, detwi vanyan sòlda mawon yo, griye:
  - Nan ti bout tan - banzai!
  Epi ann koupe opozan ak anmè sovaj.
  Oleg Koltsov, koupe opozan, pibliye:
  - gambit sa a pa Chinwa,
  Ak premye a, kwè m ', se Thai!
  Epi ankò, yon disk byen file, koupe metal vole soti nan pye fè ti gason an. Li koupe tou de toutrèl yo nan tank yo ak ke yo nan avyon an.
  Margarita, koupe vanyan sòlda yo nan anpi mawon an ak zam tank yo, te chante:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Ann pa blag ak sa -
  Ann dechire l!
  Ann dechire l!
  Lè sa a, yo te fè yon bon travay ak Nazi yo ... Ak Larisi Sovyetik bat anpi mawon an pandan tanpèt la nan Moskou.
  Lagè a pa te fini ankò, men Sovyetik la te deja gen yon chans defèt Nazi yo tèt yo. Se konsa, sis yo ankò te oblije entèwonp ekzekisyon an nan misyon super ak fre yo.
  Oleg Koltsov menm chante ak kè kontan;
  Nou se pyonye - ewo nan patri a,
  Ki moun ki te fèt anba siy oktòb la ...
  Nou pa pral regrèt lavi pou Larisi,
  Pou fè lwanj ak banyè wouj wa a!
  
  Nou renmen e nou konnen kijan pou nou goumen di,
  Nazi yo avèk zèl te kase kòn yo...
  Nou gen grenad nan yon gwo valiz,
  Lavi pa chè pou nou pyonye!
  
  Nou renmen peyi sen nou an,
  Kisa kominis tèribl te kreye...
  Men yon ti fi Komsomol k ap mache pye atè nan nèj la,
  Epi fachis la vle fè nou desann!
  
  Mwen te goumen avèk zèl ak Nazis toupre Moskou,
  Epi nou koupe tout lènmi yo ak yon digo...
  Poukisa Wehrmacht sa a te bay Larisi yo,
  Mwen pral frape l 'ak pwen mwen!
  
  Mwen se yon pyonye ak anba gwo Moskou a,
  Goumen tankou yon vanyan sòlda jeyan ...
  Sispann atak fachis sovaj,
  Nou gen yon sèl kalite Seyè Siprèm!
  
  Pa gen okenn kwen nan renesans Larisi,
  Gran Stalin, leve nou sou jenou nou...
  Svarog gran an, pi wo mesi a,
  Ak ideyal radyan Lada a!
  
  Nou se pyonye, ti gason, tifi,
  Nou renmen goumen - sa a se desten nou ...
  Epi vwa manm Komsomol la rele,
  Malgre ke dezòd san règ!
  
  Larisi se Peyi Svarog,
  Epi kominis limen wout la...
  Pyonye yo pa bezwen yon Bondye mechan,
  Lènmi an p ap ka koube nou nan yon pwen!
  
  Nou gen yon tank fre ak blende pant,
  Li tèlman fasil pou Fritz la pa kraze,
  Avèk lanmou pou Lada, nòb jenn fi,
  Pou vire yon predatè nan yon jwèt!
  
  Moskou batay moun defann,
  Apre sa, te gen gwo Stalingrad la ....
  Nou pral wè kominis byento bay,
  Pase epi konnen parad la nan Bèlen!
  
  Wi, Stalingrad se fyète nan pawòl sa a,
  Nou se pyonye pye atè nan yon pil nèj...
  Nou pral kraze kòn yon bèf sòt
  Epi nou pral kondwi Hitler tou dwat nan sèkèy la!
  
  Konnen ke patri a pap janm bese,
  Enpilsyon li pa ka frennen ...
  Se pou solèy la klere pou tout tan sou Larisi,
  Ak vòlè trèt la pral kraze!
  
  Yo te montre kouraj nan Stalingrad,
  Nou te kapab sispann Nazi yo ...
  Larisi gen endis sa yo, ou konnen,
  Ak lènmi yo pral ale sèlman zewo!
  
  Larisi ka vole sou Mas
  Epi kreye diferan grandè...
  Ak nan kou tout bagay pral trè fre,
  Menmsi lavi a frajil tankou yon fil swa!
  
  Lespri Ris la pa konnen nan batay yo nan baryè a,
  Li gen pouvwa Perun...
  Nou ap tann rekonpans nan men bondye yo,
  Ak eleman nan klere, kwè run la!
  
  Nan ki fason lespri Ris la pa konnen okenn defèt?
  Kwè m ', li pral pilonnen tout bagay ...
  Nou pyonye yo vle tire revanj anpil...
  Irézistibl kòm lame patri a!
  
  Nou prèske genyen
  Se pou gen limyè nan tout bèl pouvwa kominis la...
  Granpapa nou yo te goumen pou Peyi a,
  Nou pral byento rankontre lajwa ak douvanjou!
  
  San yon patri, pa gen lavi pou pyonye,
  Yo vle goumen pou li...
  E kisa ou vle mesye?
  Èske nou ta dwe bay yon lavi esklav?
  
  Non, Fuhrer Larisi yo pral tounen esklav,
  Nou pral kraze l tankou yon poupe...
  Apre yo tout, kavalye yo nan Larisi ka goumen,
  E cheriben ki gen zèl an lò a avèk nou!
  
  Pa gen figi nan peyi nou an anba mond lan,
  Limen tankou zetwal ki pi klere...
  Ou vin tounen yon zidòl pou mwen,
  Mwen pap janm separe avèw!
  
  Mwen se yon pyonye ak yon ti gason pye atè
  Sa ak yon talon fè kouri nan nèj la ...
  Ak yon kote yon blan, bèl Bunny ap sote,
  Ki moun ki pral kraze kòn lènmi an!
  
  Pyonye a nan batay la nan dout pa konnen,
  Li pa yon kloun, men ou konnen terminateur a ...
  Fachis feròs yo pral vini, kwè revanj,
  Ak kominis pral yon paradi klere!
  
  Ki jan epòk la pral vini,
  Nan ki chak vanyan sòlda ki soti nan manje a ...
  Goumen jiska dènye souf ou
  Pou detwi feròs la konnen mechan an!
  
  Zetwal kominis yo klere byen klere,
  Epòk limyè a, pa gen plis bèl nan mond lan ....
  Nou pral kraze jouk bèf fachis kwè,
  Epi Hitler pral Ris pou dine!
  
  Nou kwè tank asye sa yo,
  Ke koki pantè yo pa pral antre ...
  Ann vag yòd nan blesi ti gason nou an,
  Epi ankò pyonye a avèk kouraj kouri al goumen!
  Oke, kisa Nazi yo te vin difisil,
  Yo pa t panse nou ta ka jis genyen...
  Nou aparamman konnen kominis pou kilomèt,
  Epi nou ka bat Wehrmacht nan blag!
  
  Nan non gwo peyi nou an,
  Yon pyonye fyè ale nan atak la...
  Menmsi nyaj pandye sou peyi a,
  Ann bay yon egzanp genyen pou tout moun!
  
  Kwè lènmi an pa pral sispann rèv la,
  Nou pral bat tout fachis ankò...
  Sa ki mal pa pral kwè ki pral gouvènen sou fòtèy la,
  Nou pral kreye yon nouvo lòd mondyal!
  
  Tout bagay pral byen nan patri a, ou konnen
  Mwen se yon ti gason, men nan batay tankou Robin Hood,
  Okòmansman, mwen sèlman grate sou biwo a,
  Epi, koulye a trè menm kwè fre!
  
  Larisi ka chire Nazi yo ak yon bayonèt,
  Li pral defèt nenpòt lame ...
  Epi pou pyonye yo viv anba kominis...
  Apre yo tout, amitye nou an se monolit fò!
  
  Nou p'ap bay Fritz nan anyen,
  Nou ka defèt ènmi nan blag...
  Se konsa, nou bat Nazi yo ak yon klib,
  Yon tanpèt gwonde, tòde nèj nan toubiyon!
  
  Larisi pa konnen Nazi yo konnen pitye,
  Li se irézistibl fò ...
  Yo pral jwenn yon sable byen fèm nan kou salo yo,
  Epi Satan pral detwi!
  
  Pa kwè ke Hitler se irézistibl,
  Menm si pouvwa lanfè a, konsidere kolekte tout bagay ...
  Lè pèp la ak pati a ini,
  Moun yo nan Wehrmacht nou an chire nan dechikèt!
  
  Larisi te pi popilè pou syèk kòm yon sen,
  Li kraze Tig yo tankou metal...
  Gaye de bout pou bout,
  Se sèlman yon jèn gason ki te reve yon peyi konsa!
  
  Nou te genyen tankou gran
  Advèsè koupe yo konnen ak yon nepe ...
  Nou Larisi nou irézistibl nan batay,
  Nou pral defèt opozan yo nan patri a!
  
  Kwè mwen, anyen p'ap anpeche nou
  Epi ou konnen pa gen anyen ki pral genyen ...
  Nou pral antere Führer la sou tèt la,
  Nou gen yon nepe byen file ak yon plak pwotèj asye!
  
  Nan linivè a tout antye pa gen okenn Larisi ki pi bèl,
  Li pral gen yon epòk nan limyè pou laj ...
  Tout jenerasyon pral lapè ak bonè,
  Patri a bezwen yon men fèm!
  
  Se konsa, lè w ap jwe nan Bèlen,
  Se pou nou bawouye Wehrmacht la tankou sann nan san...
  Sa pral tan nan fwontyè a nan paradi a,
  E ansanm ak Lada lanmou ap gouvènen!
  
  TI tifi DOMKI
  Lidè youn nan Amazons yo nan eskwadwon Domka yo te anbiskad. Li te goumen avèk kouraj, men banza Moskou yo te bay lòd pou yo pran ti fi ewo a vivan. Apre sa, yo trese gèrye a ak lazo.
  Lè sa a, yo te mete ti fi a nan yon kaj. Kay la te mete men ak pye.
  Voivode Yuri Dolgorukov tèt li parèt. Li te gade ti fi a nan chenn epi li di:
  - Pa fè fas a yon vòlè nan wòb abondan mache!
  Bouro yo rache rad swa ti fi a, pandantif pèl, ak soulye ak fè chwal an ajan. Apre sa, yo konplètman ekspoze Domka. Ak an reyalite, ti fi sa a se jis bèl - yon ewo. Misk yo fò ak Relief, gwo pwatrin, ranch abondan, ren mens. Cheve a long, boukle, blan tankou nèj ak yon ti jòn. Trè bèl, gwo ti fi.
  Voivode Yuri Dolgorukov niche bouch li epi li bay lòd sèk.
  - Fèmen li nan yon selil separe. Chèn alantou bra yo, janm yo ak kou. Nan mitan lannwit, mwen menm mwen pral repare entèwogasyon li.
  Kay la te fèmen nan yon kacho frèt, mete sèlman yon twal chire. Ti fi a te grangou, chenn yo ak kolye fwote cheviy li, men l, ak kou fò. Yon ti fi trè fò, yo te eseye dekole chèn lan. Men, isit la asye a te byen klè fèt pou kenbe yon elefan. Chak lyen nan chèn nan epè tankou gwo pous yon nonm. Mi yo poko gen tan mouye epi yo fò tankou Titàn.
  Ti fi a frape miray la ak talon pye l. Mwen te kòmanse fwote lyen an kont lyen an. Men, asye a te byen fè tèt di epi li pa t mouri. Kay la fè yon gwo soupi. tòti t ap tann li. Epi sa, nan kou, mande kouraj. Y'ap bat, y'ap boule, y'ap detire, yo pral pike.
  Domku pral mande ki kote vòlè yo kache trezò yo ak sou sa. Ou dwe di tankou yon wòch.
  Isit la yo tòtire yon ti gason eskout. Bouyi yo boule nonm chòv la tou vivan. Men, Sanka pa t bay kote detachman rebèl la. Se konsa li te mouri mati.
  Èske Domka ap ka kanpe li epi li pa jemi. Ak plis toujou bay soti kote trezò yo kache.
  Lè sa a, lannwit lan rive epi yo te trennen ti fi a soti nan sousòl la. Entewogasyon an te kòmanse difisil. Yo imedyatman mete l sou etajè a. Yo te leve ti fi a nan plafon an, te chanm nan tòti ki sitiye nan gwo kay won an. Ak plafon an te wo. Lè kòd la te lage, vanyan sòlda nan vole desann. Misk fò ak ligaman fò nan ti fi a te tounen soti. Domka te plenn dousman ak doulè ensipòtab, men li kenbe rèl li.
  Lè sa a, bouro yo rache twal la nan men li.
  Epi yo te kòmanse bat ak tout fòs yo ak fwèt. Po a fò nan ti fi-ewo a pa t 'sukonbe imedyatman. Bouro yo te eseye ak fòs ak prensipal. Yo bat soti toupatou. Kò ti fi a balanse.
  Chèf toumantè a bay lòd:
  - Ranje janm ou!
  Manb yo fè ti fi a te sere nan blòk la. Apre sa, yo te pann chay la. Kò miskilè Domka te tansyon.
  Bouro yo te ogmante pwa a. Epi yo te pran fil wouj cho nan chemine yo.
  Yo te kòmanse fwe ti fi a ak bann metal boule.
  Domka sere dan li pi rèd. Li te respire anpil. Laprès soulajman an echwe nan doulè, men ti fi a te an silans.
  Youri Dolgorukov te gade sa... Li te santi yon ti kras anmède paske viktim nan pa t ap kriye epi li te kanpe. Te renmen figi a.
  Gouvènè a pèsonèlman te bay lòd sa a:
  - Epi kounye a fri talon ti fi a!
  Bouro yo te mete yon pakèt bwa souf tranpe nan pye gèrye a. Epi yo mete dife. Flanm dife a niche pinga'w fi yo predatè. Pèl Donka te brut, tankou yon fanm peyizan, men toujou vivan. Anplis de sa, nan dènye mwa yo, chèf la te mete bòt, ak calluses li sou pye li adousi yon ti kras.
  Doulè a te sovaj e je vanyan sòlda yo te parèt. Men, li te silans. Epi yon ti gout san koule soti nan kwen bouch li. Ti fi a te kòmanse respire pi rèd toujou, epi yon melanj de san ak swe koule soti nan kò li.
  Li te pran sant fri, tankou babekyou. Yuri Dolgorukov, irite pa silans prizonye a, tèt li rache pens wouj cho nan chemine a. Epi li te pwan ti fi a nan pwent tete frèz la. Domka an repons relish krache sou gouvènè a.
  Yuri te kòmanse bat ak pensèt sou pwatrin lan, gwonde:
  - Kraze zòtèy li! Epi frape pi rèd.
  Bouyi yo te kòmanse kase dwèt yo ak pens wouj. Yon lòt toumantè rakle chalè a anba etajè a. Yo bat ti fi a ak fil. Domka te an silans, byenke sa te koute l yon efò titan. Konsyans te yon ti kras twoub nan doulè sovaj, men li pa t 'vle kite vanyan sòlda la. Li te andire ak andire.
  Nan fen a, Yuri Dolgorukov te mete yon flanbo limen nan mitan janm li. Doulè a pèse ak yon zegwi cho, soti nan talon pye yo nan do a nan tèt la. Epi ti fi a finalman pèdi konesans.
  Doktè ki te prezan nan tòti a di:
  - Ase pou jodi a! Li pa santi anyen ankò.
  Gouvènè a bay lòd ak yon ton piman:
  - Nan selil li! Nap kontinye demen!
  Yo te retire kay la nan etajè a, yo mete yon twal sak sou yon kò ki chire, boule, yo chire epi yo jete l ankò nan sousòl la. Men ak pye anchaj.
  Ti fi a kouche sou pay pouri a. Li vin nan tèt li, li santi gwo doulè. Plizyè rat te deja fè wonn nan Domka.
  Ti fi a te toujou ase fò epi li kenbe rat la ak men l. Kraze. Lè sa a, inyore doulè a, li tonbe nan dòmi.
  Li te reve ke Stenka Razin t ap antre nan Moskou ak lame li a. Tout lame wayal yo bat. Yon viktwa te genyen. Epi pèp la kontan lè yo rankontre kozak yo.
  Domka galope bò kote ataman an. Elegant, bèl, fyè.
  Epi tanbou yo bat, twonpèt yo chante. Viktwa ak triyonf rebèl yo.
  Kay la leve soti nan tchatcha nan chato la ak tranble. Li te klere nan tèt mwen: yo pral tòtire ankò.
  Men, li te toujou bonè. Prizonye a pote pen ak yon krich dlo.
  - Sou chen an!
  Apre sa, li mete l 'konsa dlo a te vide sou kò gèrye-ewo a.
  Kay la leve. Zòtèy kase yo te fè mal anpil, tankou fwotman ak boule. Ti fi a manje pen an. Mwen te bwè ti gout dlo epi mwen te santi m plis kouran. Li te dwate dwèt li, li te panse ke Cartilage kase li ta grandi ansanm epi pa gen anyen terib ki te pase. Li konnen ki jan yo retire boule ak geri blesi avèk èd nan yon posyon. Pou pa kite okenn tras. Bagay pwensipal lan se andire tòti a, ak Lè sa a, ... Domka sonje gade nan gouvènè a epi li te panse ke yo ta tòtire l 'pou yon tan long ak sibtil. Oke, pa kite l kraze.
  Domka te tòtire chak jou pandan de semèn nan yon ranje. Vrè ak anpil atansyon epi ak kèk swen. Yo boule, lonje, trese, bat, tòtire. Yo pike ak zegwi, yo leve, yo voye jete sou etajè a. Plant yo fè nan pye yo te toujou ap griye. Ti fi a te santi doulè nan tout kò li. Yo te vide sèl sou blesi li yo, ki fè lapenn anpil.
  Malgre sa, Domka pa t abandone. Avèk èd nan cheve blan yo, tankou Rye ki twò mi, yo te scie chenn. Li te fè li tou dousman, ak toujou ap.
  Etranj, men menm asye fè tèt di toujou ka kraze ak cheve. Doulè te viv nan ou Domke. Doulè toupatou, pa gen san ki rete, pa gen venn ki pa touche doulè. Lè yo te boule ak bat li, yon lòt bagay te santi. Men, lè soufrans la te anglouti tout èt la, li te vin mat.
  Domka te toujou yon ti fi ewoyik. Bouyo yo te menase ke yo ta boule sòsyè a, epi pa t ap gen okenn rach imen. Oke, kisa Domka te pare pou sa a.
  Sepandan, espwa a nan chape pa t 'kite l'. Petèt li pral gen tan koupe chenn yo. Twò move fenèt la jis twò etwat. Ou pa pral jwenn nan li fasil.
  Petèt toudi prizonye a epi chape anba rad li? Li se yon gwo ti fi, ak gad la gen yon mask sou figi l '. Petèt ou ka ale? Natirèlman, li difisil pou mache sou janm enfim, men li pral vini.
  Jis fè fas ak chenn yo.
  Men chèf bouyi Samòs la antre nan li.
  - Bonjou bote!
  Kay la reponn briskeman:
  - Bouyi a pa byen, donk ou mouri!
  Samosa souri.
  - Mwen pote yon bagay bèl pou ou!
  Domka ri epi li mande ankò:
  - E poukisa otèl la? Chabon cho?
  Samosa reponn ak yon souri:
  - Ou vle viv?
  Kay la tonnen chenn li yo, li reponn ak yon souri:
  - Ala yon kesyon! Natirèlman mwen vle!
  Chèf bouro a di:
  - Gwo gouvènè Yuri Dolgorukov ofri ou yon sòsyè renonse anatema Stenka, ak vòlè kozak. Repanti epi wa a pral gen pitye pou ou. Yo pral kondane w nan travay di, men w ap ale nan byen gouvènè a, kote w ap viv tankou yon prensès!
  Kay la ri epi li di:
  - E ki kote mwen kache trezò yo, yo p'ap mande m'?
  Samosa reponn politès:
  - Gouvènè a gen ase nan pwòp richès li! Ou pral afeksyon avè l ', ou pral resevwa tou de lavi ak bonè. E konsa... Demen yon dife ap tann ou. Anplis, dife a pral ralanti epi ou pa pral boule imedyatman. Ou pral soufri pandan plizyè èdtan, toutouni devan foul moun yo. Lè sa a, sann ou yo pral melanje ak fimye chwal ak fètilize ak li sou jaden yo. Klè?
  Domka te souri ankò, malgre tòti brital la, tout dan li te siviv, epi li te fè remake:
  - Vle mwen gen afeksyon ak gouvènè toumantè mwen an? Konbyen volonte li genyen!
  Samosa te fè yon ti remake, li bese vwa li:
  - Si mwen te ou, mwen ta dakò. Ou pa ka kouri soti nan yon dife.
  Domka te souke tèt li epi li tonnen chenn li:
  - Li lojik... Anbrase yon lòt moun oswa yon flanm dife. Epi li toujou enkoni ki moun ki pral nan tèt la ...
  Ti fi a bat men l epi li reponn:
  - Mwen pare yo dwe afeksyon ak gouvènè a. Men, mwen pap renonse Stenka Razin ak kozak yo! Espesyalman an piblik!
  Samosa leve zèpòl li epi li di:
  - Men, Lè sa a, souveren an pa pral kapab padonnen ou. Se konsa... Sa yo se jis mo. Soulèvman an te deja kraze. Stenka Razin se nan kaptivite epi byento pral egzekite. Epi kounyeya yap tòtire l menm jan ak ou. Epi renonse w pa p gen pwoblèm!
  Domka ak yon gade tris mande:
  - Petèt kite m reflechi?
  Samosa reponn ak yon gade ki pa kontan:
  "Boulman w lan pwograme pou demen." Okontrè, ou dwe bay yon repons pa jou apre denmen. Nan entre-temps la... Èske ou vle pase nwit la nan yon kabann mou pwòp epi san chenn?
  Domka te souke tèt li ak fyète, cheve blan li yon ti kras an lò te vin pi sal, men pa t yon sèl cheve gri parèt. Ti fi a reponn sevè:
  - Mwen prefere kacho a. Li panse pi byen!
  Samosa sifle.
  - Ebyen ou fyè! Ou raman wè yon gason konsa! Ou konnen, mwen sijere ou manje tankou yon moun. Ranfòse fòs ou. Lè sa a, emaciated sou pen ak dlo.
  Kay la ri epi li reponn:
  - Ebyen ou ka manje! Isit la prensip mwen yo pa entèfere.
  Asistan bouwo a parèt. Li pote yon plato zwa boukannen, yon tat ak yon vè vodka.
  Kay la ri. Epi ak kè kontan di:
  - Fèt sa yo ke ou pa vle mouri!
  Asistan an boumonnen:
  - Mwen ta panse ak nanm nan!
  Domka souke tèt an akò epi li konfese:
  - Wi, mwen te ak gason, ak plis pase yon fwa. Gen ladan Stepan Razin tèt yo. Se konsa lanfè ap tann mwen de tout fason.
  Ti fi a grangou pran tat la ak yon zwa boukannen olye gwo. Vigoureman te kòmanse ronge vyann.
  Samosa mande ti fi a:
  - Ou panse lanfè sa a egziste?
  Domka lojikman te fè remake:
  - Si gen touman nan monn sa a, poukisa yo pa ta dwe nan yon lòt mond?
  Samosa fè yon soupi epi li pike manton li ak pwen li.
  - Lojikman... Mwen ka wè bouro a nan lanfè.
  Kay la ri epi li sijere:
  - E poukisa? Ou jis swiv lòd. Mwen tou touye moun. Lite pou verite a... Verite se relatif! Si w retire kèk boyar, demen menm ataman kozak yo ap vin pi mal pase ansyen nòb yo! Pafwa ou panse, ki sa ki kontantman?
  Samosa sijere, tou senpleman ak rasyonèl:
  - Bonè se toujou relatif! Isit la ou grangou manje yon zwa ak nan moman sa a ou kontan!
  Kay la souke tèt an akò.
  - Wi, sa a kòrèk! Bon zwa... Eske se konsa yo toujou manje moun ki kondane amò yo?
  Samosa te reponn:
  - Tankou lè. Men, gwo gouvènè a Dolgorukov tèt li pwomèt ou yon lavi dous anba ejid li. Epi ou manje tèt ou epi rejwi!
  Domka te mande ak yon souri ak yon ton engrasan:
  - Èske Stenka Razin ka jwenn padon?
  Samosa souke tèt li.
  - Non! Li twò gwo kriminèl!
  Lè sa a, Domka sijere:
  "Petèt mwen pral refize padon si nou, ansanm ak Stepan, yo egzekite ak yon sèl rach.
  Samosa souke tèt li negatif.
  - Non... Gouvènè a pa bezwen li! Oke, pran pòz ou renmen l ', sinon tankou yon fanm malen tankou ou ka toujou chape!
  Domka kontinye ap moulen zwazo a ak tat la. Li santi yon vè vodka. Sepandan, ti fi a pa t renmen bwè. Li chante ak kè kontan:
  - Tout se enposib, li posib, nan linivè a, nou teste sèlman nan edifikasyon!
  
  PASYON POU JEANNE DARK
  Pandan sortie a, trèt yo fè espre fèmen pòtay la kite ti fi a deyò. Epi li, koupe ak yon ti ponyen moun, goumen dezespereman. San dout, Maid nan Orleans ta tonbe nan bra, si se pa pou lòd kategorik Duke a nan Burgundy - pran sòsyè a vivan.
  Jeanne te blese seryezman ak yon frenn nan zepòl la, li te gen gwo rayures sou figi l, ak yon gwo boul sou fwon li. Blese pa yon flèch ak men dwat. Yon bicep fò te pèse.
  Apre sa, li te dezabiye nan toutouni, kite sèlman nan vye rad kay yo, yo te mare l 'nan men yo ak chenn, rale moute tèt la. Pye yo fè Maid nan Orleans, ak sèlman zòtèy fè manyen frèt la, planche wòch, pinga'w wonn vire moute nan tèt la. Epi li menm li te aktyèlman pandye sou etajè a. Doulè a nan zepòl blese a ak piki a nan bra te terib. Men, yon ti fi fò, atletik, sere dan li byen sere, jere kenbe jemi li - byenke doulè a te sou wout pou l pèdi konesans.
  Cheve Jeanne san atann yo te vin blond, byenke li te anjeneral pentire kòm yon femèl oswa wouj. Kou a se pwisan, pa Rezèv tanpon fanm, men pwatrin lan devlope, tankou misk yo nan yon kò fò. Natirèlman, li diman jèn, kòm li se nòmal yo ekri sou li nan liv. Men koulye a, tout bon, yo pa t 'manje l' epi yo ba li sèlman bwè pou li pa ta mouri. Pou yon ti fi blese, sispansyon sa a se yon tòti reyèl.
  Duke nan Burgundy te vizite Joan sèlman sou twazyèm jou a. Ti fi a fò, malgre jwenti li yo trese, respire respire. Anplis, menm yon blesi gwo twou san fon sou zepòl la te kòmanse vin pi bon, ak sou biceps la li fèmen. Te gen anpil vitalite nan ti fi sa a. Rat vire toutotou pye li grasyeuz ak fò, men pèsonn pa oze mòde.
  Li te gade Duke a ak je klè. Yo pa li ni doulè ni laperèz, men se sèlman gwo mepri. Duke a te jennen e li te pwononse politès.
  - Eskizem, Milady Jeanne. Mwen pa t 'konnen ou te trete mechanste konsa.
  Epi Duke a rele. "Retire chenn li yo epi eskòte nou nan yon kote ki pi merite.
  Vreman vre, diyitè a li menm se trè ezite yo dwe nan yon kacho frèt, mouye epi, sa ki pi enpòtan, smelly.
  Chenn yo te retire nan men Jeanne, e malgre doulè terib ki te pèse l lè ti fi a bese men l, jenn fi Orleans la, nan kredi li, pa t menm grimade. Se sèlman elèv yo ki te elaji anpil, ki montre jan jwenti li yo te fè mal anpil.
  Duke kite Jeanne ale devan. Ti fi a te mache ak konfyans. Li te pèdi kèk pwa, men li te rete miskilè ak fò. Prèske wo tankou Duke a, epi konsidere ke li ap mete pinga'w, Lè sa a, petèt menm yon ti kras pi wo pase l '. Natirèlman, figi li bèl, men souri li twò piman bouk ak maskilen.
  Duke a te monte anwo kay la, li te ofri l pou l manje ak bwè diven chè ak ki gen laj. Sèvant la, nan vire, lave pye Jeanne epi li pote pantouf li. Men yo te piti. Akòz fòm nan grasyeuz ak chiseled, janm yo ate nan sen nan lavni te sanble pi piti pase yo te aktyèlman. Jeanne, sepandan, toudenkou te refize chanje rad, rezonab deklare:
  "Si mwen se yon prizonye, Lè sa a, vye rad ap fè pou yon prizonye. Men, si yon envite, Lè sa a, mwen gen dwa kite chato la!
  Duke nan Bourgogne te bay lòd pou sèvitè yo ale. Pèsonèlman, li vide Jeanne nan yon bòl epi li ofri ti goute, li te deklare:
  - Kwè mwen! Vrèman, mwen se prizonye ou!
  Jenn fi gèrye a te souri epi li bwè ti goute li a. Apre sa, li manje yon moso nan kabrit epi li remake:
  "Ou pa premye moun mwen te fè prizonye!"
  Duke a te pwopoze yon pen griye, epi li te fè remake:
  - Dwa mwen sou twòn pa enferyè e menm depase sa Charles genyen yo.
  Jeanne te souri ak kondesandans epi li te fè remake:
  - Èske ou vle monte nan sovaj yo nan jeneyaloji a? Kòmsi pitit fi Filip la Long te bay fanmi w dwa sou twòn franse a?
  Duke nan Bourgogne souke tèt li kouray epi konfime:
  - Oh asire w! Apre yo tout, lwa Salic la di ke peyi a se tou senpleman divize pami pitit gason yo nan fanmi an, epi li pa gen anyen fè ak siksesyon nan twòn nan!
  Jeanne lojikman te fè remake:
  - Lè sa a, gen yon branch ki soti nan Louis Grumpy la. Yo gen menm plis dwa sou twòn nan!
  Duke a te fè objeksyon, byenke san konvenkan:
  - E ke Joan, chanm lan nan kanmarad prive dwa a nan fòtèy la. Ki gen ladan paske nan dout sou orijin li yo.
  Jenn fi Orleans la ri epi li montre erudisyon li:
  - Se konsa, lwa Salic la te apwouve pa Chanm Kanmarad la.
  Agiman an te fò. Duke a rele sèvant yo ankò epi li mande manje ki pi serye. Sanble Jeanne pa senp menm jan li sanble. Epi sa a se pa sèlman yon jèn fanm peyizan pòtab ak fò ki sanble ak yon chwal arab. Sa a se yon moun ki pi edike, kwake nan politik.
  Yon panse séduizant nan tòti flache nan tèt mwen. Men, ti fi a, jan li te jis wè, te trè bon nan andire doulè. Apre sa, li bezwen Zhanna, anvan tout bagay, kòm yon alye.
  Duke a te bay Jeanne yon bagay pou l manje, epi li antre soti lòt bò a:
  "Ki jan wa a trete w enjis! Ou te fè anpil pou li ke ou te totalman touche tit la nan Duke. Men ou toujou yon fanm peyizan pòv. Ou obeyi lame a, men pa gen anyen pou nanm nan!
  Jeanne fè yon remarke tris:
  - Sen yo kontante ak ti kras!
  Duke a te ri yon ti jan fòse epi li te fè remake:
  - Pifò nan sen yo ak Pap yo se lajan-grubbers, yo poko fouye. Ak pou egzanp, kadinal yo ..... Ou toujou pa konnen lavi!
  Jeanne reponn sa a dousman:
  "Kwè m ', mwen konnen byen ke ou, Duke. E konesans sa a pa ban m lajwa!
  Duke a te vle plis klè:
  - Men, ou dakò ke ou pa dwe anyen ak wa a epi ou pa gen okenn obligasyon anvè li?
  - Non pou wa a - Wi pou Bondye! - Reponn menm plis enspire vapè Jeanne.
  Duke a reponn ak yon souri:
  - Epi Bondye vle lapè. Epi monn nan ta pito tabli pa fanmi anpil ak fò nou an, epi non pa Valois. Espesyalman pou nou Grann Bretay. Se sèlman dinasti nou an ki ka rekonsilye ak li!
  Jeanne te di ak yon emosyon inatandi:
  - Mwen te chwazi Carl pa paske li pi bon pase ou. Ak jenn fi a fè chwa a yon fwa pou tout! Ak mati pi bon pase trayizon!
  Duke a prèske toufe. Li bwè plis diven, vide gode a nan fen. Kòlè plen li. Menas la te swiv.
  - Mwen pral bay lòd pou yo tòtire ou!
  Jeanne te reponn:
  - Pa gen pi gwo tòti pase koute pwomès ou yo!
  - fout li! - Duke a te bay lòd menasan ak sèvitè ak bouro, ki deja ap tann pou amizman, pete nan chanm nan.
  
  Sinon, li pa t 'kapab: Duke a nan Bourgogne te bay lòd tòtiyan yo kraze li koupe. Yon kacho trè rich ak divès kalite enstriman tòti. Ak yon bouro soti nan Espay, mwatye Moor. Men, li pale franse byen:
  - Eske se chèf lame krapo yo? - Malfra nan po nwa a ri byen soud epi remake. - Bon sen, pwent tete tankou frèz, kwis fò - jis bon pou yon fwèt ak yon etajè!
  Jeanne Darc te sèlman soufle ak meprize: anvan li mennen l 'bay bouro a, sèvant Orleans la te dezabiye ak fouye byen. Li pa trè bèl lè sal, men gason santi tout kò a, e menm monte nan kote entim ak apeprè rid yo. Jeanne d'Arc, ki jiska dènyèman te sibòdone ak moun ki gen tit, te santi li trè imilye. Te bandaj la chire nan men li epi yon blesi gwo twou san fon kase sou zepòl li. Li te lakòz kèk doulè. Bouro a te gade l 'ak plezi, li pral posib frape plis soufrans soti nan ti fi a akòz aksidan.
  Tòke bouch epè li, tòtiyan an boumonnen:
  - Kisa! Ann kòmanse ak etajè a! Oswa ou vle di nou yon bagay?
  Jeanne d'Arc voye je nan kwen an: te chita de dirèktè lalwa, pare pou ekri tout temwayaj li yo. Toupre te gen yon doktè ak plizyè asistan pou bouwo a. Etajè a te prepare davans. Nan yon vwa fèm, Sèvant Orleans la di:
  - Ekri sa ki annapre yo!
  Direktè lalwa yo imedyatman te kòmanse ekri. Ti fi a rele:
  - Duke nan Burgundy wonn moun fou! Yon poto file ap tann li!
  Bouwo Moor la frape l nan figi l:
  - Ase! Sou etajè a yon ti fi nana.
  Lakou a kenbe bra miskilè Maid of Orleans la epi li te kòmanse monte, trese jwenti li. Doulè nan zepòl ki te blese a te terib, men Jeanne ki pa t ka koube a te peze yon souri. Malgre ke zo li yo, lajè pou yon jèn ti fi, crunch nan yon gwo souke, pa menm yon misk flanched nan bèl figi li.
  Men yo trese nan jwenti yo, pye atè grasyeuz, janm tifi sou tè a. Ti fi a lejand pandye nan lè a. Asistan bouro a imedyatman sekirize yon chay lou sou pye yo.
  Bouwo a byen gade kò viktim nan. Soti nan doulè terib nan zepòl la, laprès soulajman an echwe, miskilè ti fi a, kò ate, atipik pou Mwayennaj yo, te kòmanse swe. Wi, li santi doulè, men ki andirans ki nesesè yo souri blan-dan an menm tan an.
  Toupitè a mande:
  - Bay non asistan ou yo nan kan an Burgony!
  Zhanna reponn pa krache. Bouyi a, byenke yo te frape l, pa menm deplase, yon souri te jwe sou figi lèd li, bab, prèske nwa:
  Se konsa, nou ap jwe bèbè. Oke ti fi, mwen pral ede w.
  Bouro a te pran yon baton, li kole l nan blesi a, apre sa li te kòmanse tòde. Figi ti fi a te vin wouj, swe te kòmanse koule ak degoute soti nan li, misk yo te kontra envolontèman, respire te lou, tanzantan, kòm si apre yon kouri long. Men, etonan, souri a pa t kite bouch li.
  Bouro a komanse fouye jiska fen an, epi answit rale li byen sevè: elèv yo nan je sèvant Orleans la vin pi piti, men souri a te vin pi laj!
  - Fanm fò! Yon ewo reyèl! Se oke, mwen pral fè w rele. - Tortionè a te kòmanse chofe ramrod la sou yon dife wouj pal, asistan kata a retire pensèt yo nan flanm dife a. Pati nan mòde vin wouj nan chalè a.
  Moun ki pi vanyan an gendwa pèdi kouraj, men Jeanne te gade l kòmsi yon tab ak asyèt te gaye devan l.
  Bouyi a, ki te san Bondye bay manti, te chante:
  - Janm fanm, fri yon ti kras!
  Pran pensèt yo nan men l ', tòtiyan an manyen fè wouj la wonn, talon ti kras pousyè ti fi a. Li te chwazi kote ki pi sansib sou pye Maid nan Orleans. Pran sant vyann ki boule nan chanm nan. Bouyi a rale l ak nen l:
  - Li trè bèl!
  Tortionè a te aji ak anpil atansyon, distribye boule yo respire sou tout sèl la. Lè chalè a twò fò, li boule pa sèlman po a, men tou, tèminezon nè yo, kidonk nan ka sa a, gwo konpetans nesesè nan lakòz doulè. Zhanna te konpòte ewoyikman, pa t 'pwononse yon plenn, yon bagay ki fè mal je l' ak swe koule, men yon souri te jwe sou figi l '.
  Bouro a, pandan se tan, te kòmanse kase dwèt li.
  - Dousman, fi ou pral trè kontan!
  Jeanne di ak mepri:
  - E kisa? Kòm yon nonm ou pa kapab!
  Bra long bouro a te fò. Dwèt krake, tòtiyan an te kòmanse ak ti dwèt la. Lè fè cho kase klou ak dwèt, li nan kolosal. Yon crunch tande. Jeanne ap eseye tòde, men janm li yo byen mare, epi chak lyen nan chèn nan epè tankou yon gwo zòtèy. Menm misk li yo, fè tèt di grasa travay peyizan yo ak gwo batay, yo pa kapab kraze chenn asye solid konsa.
  Li te kase ti dwèt li, bouwo a groyen pito:
  - Mwen byen zanmi! Ou se yon fi, ou pran plezi!
  Jeanne soufle stoikman.
  - Pa move, men fè a twò frèt!
  Bouyi a reponn:
  - Li anfòm! Mwen pral griye ou!
  Toupitè a tou dousman kase, trese dwèt mitan l 'nan aks li. Dwèt bèl nan jenn fi a Orleans, long, menm, grasyeuz. Zo yo fò, li pa fasil kraze, ak bouro a menm swe nan efò a. Yon pèl swe te woule sou fwon an pant li epi li te tonbe sou pensèt yo ki cho wouj. Pye yo nan yon ti fi jèn ak fò pran sant trè bèl. Lanmou konsa se yon gwo plezi. Ak tòtire se menm pi bon. Koulye a, li nan vire nan gwo zòtèy nan pye a. Laverite se, li pa ase kraze.
  Jeanne, kache kè sere li, jape fache:
  - Bon, ala fèb! Ou pa ka kraze yon zo!
  Bouyi a reponn ak dlo nan je:
  - Nu anyen, ou pral ede!
  Asistan nan gwo tòtiyan an glise yon aparèy espesyal. Pous peze, yon krak te tande. Dwèt la kase, bouro a di ak satisfaksyon:
  - Epi kounye a janm gòch la!
  Pwosesis la nan tòti se trè bèl. Zo oh ki jan yo krake, e menm boule po boule. Ti fi a lejand andire, e menm kole lang li soti, takine flayers yo.
  Bouro a ak karès tension di:
  - Si ou konfese tout bagay, trayi konplis ou yo, nou pral sispann tòti a epi nou pral trete ou.
  Jeanne, nan ton endiferan yo te ba li ak difikilte konsa, reponn:
  - Ki doulè ou genyen pou mwen!
  Lè yo fin kraze zòtèy pye l yo, bouwo a te vle kenbe men, men doktè a te kanpe l:
  - Li pral nesesè pou chen sa a siyen yon lòt bagay, pou egzanp, rekonesans nan Duke a nan Bourgogne kòm wa Lafrans, kidonk kite men ou pou kont li.
  Bouyi a byen fasil dakò:
  - Wi, ann kite li pou desè! Epi kounyeya nou pral bat li ak yon fwèt!
  Asistan tòtiyan an te pran yon fwèt nan flanm dife a, nan chenn mens blan nan dife a. Jeanne bese je l epi li rele iwonilman:
  - Oke, sa a se yon gwo beny!
  Bouro a reponn ak yon souri:
  - Bèl bale! Ou sòt pral trè kontan epi ou pral fou!
  Kat balanse ak kout pwen. Yon konvulsion te pase nan kò pwisan Zhanna a.
  - Èskew renmen?
  Sèvant Orleans la reponn, nan vwa li twò ba pou yon ti fi:
  - E kisa? Byen! Se sèlman isit la kou a fèb!
  Asistan fanatik la frape ankò. Bouro a, kòmsi ak yon vwa chante, di:
  - De-ah-ah!
  Yon lòt souflèt, ak yon dekont melodi:
  - Twa! Kat!
  Ti fi a soude misk vant li, li vle bay bouwo a yon kout pwen, men li pa ka jwenn li.
  - Vin pi pre mwen! Jeanne ap rele.
  Flayer takine li:
  - Wi, ou tèlman bon!
  Piti piti, do a, zepòl ak bounda yo, vanyan sòlda ki pi popilè nan tout tan ak pèp, vire nan yon dezòd kontinyèl san ki kouvri ak boule. Malgre touman ensipòtab la, Jeanne toujou ap gade tèt di, epi pwochen kesyon an:
  - Di m ki kote ou kache trezò yo vòlè nan men nou? - Gwonde tankou yon leyopa nèj:
  - Nan bab krache ou!
  Bouyi a te pran pisèt ki cho wouj la ankò epi li te pwan li nan pwent tete wouj ki sou pwatrin li, li vire l!
  Sèvant Orleans la, souke yon swe san, peze soti nan tèt li:
  - Rafine karès!
  Bouro a kontinye tòti a ak lòt tete a. Toudenkou, tèt blond Zhanna te souke epi li pèdi konesans.
  Doktè a kriye ak pè:
  - Reclined!
  Bouyi a mete men l nan kou l:
  - Ebyen non! Kè a bat konfyans! Kontinye?
  Doktè a souke tèt li.
  - Ase pou jodi a! Pa gen okenn kote k ap viv sou li. Mwen pa panse ou pral jwenn anyen nan men li.
  Bouro a souke tèt ak anmèdman san degize.
  - Mwen pa janm rele! Karaktè fò, byenke kò a fi se trè douloure. Men, misk li yo tankou misk yon nonm trè fò.
  Doktè a tou dousman e menm gade alantou li di:
  - Angle yo te kondane l pou yo boule nan poto a. Dyab sa a ta dwe gen ase fòs pou l monte echafodaj la poukont li. Kidonk, lave Jeanne epi mete l nan selil ki pi siveye a anba gwo gad, nan chenn.
  Bouro a souke tèt li anvi.
  - Isit la tout sòlda yo se nouvo gad, mèsenè. Dapre lòd pèsonèl Duke nan Bourgogne, tout franse yo te ranplase, kidonk Jeanne pap gen konplis! Bon, lè sa a, anba eskòt ranfòse, nou pral pran l 'ale ak boule l' nan plas santral la. Oh, ki jan mwen pral kontan pote flanbo a nan pye sa yo jwe, men se konsa séduire.
  Doktè a reponn frèt:
  - Si Zhanna siyen papye ki nesesè yo, Lè sa a, li pral mouri byen vit. Sinon, dife a pral dousman, piti piti devore bèl kò li!
  Jeanne te vin nan sans li e li te chichote fache:
  - Pa tann!
  Kòm repons, bouro a te pran nouvo pisèt wouj-cho ak sevè te pwan blesi a louvri nan zepòl li ak li. Li peze pi rèd: Ti fi a ankò pèdi konesans. Li te vide dlo glas. Apre sa, yo wete l nan etajè a. Bouro a bougonnen:
  - Ebyen chen! Mwen pa konnen ki lòt bagay pou m panse! Petèt kadejak sou li ak yon crowbar cho?
  Doktè a souke tèt li negatif.
  - Bon lide, men Duke nan Burgundy te vini ak yon bagay pi bon. Li, yon jenn fi ki apa pou Bondye, anvan yo te egzekite devan tout foul moun yo, yo pral vyole pa de asistan ou yo. Sa a pral yon tire revanj trè sofistike!
  Bouro a bat men l.
  - Wi, li tèlman bèl! E mwen pral wè?!
  - Tout vil la pral wè! - Doktè a te pwomèt.
  Bouyi a danse:
  - Oh, ou se pisèt wouj-cho, ak oeille wouj-cho sou flanm dife a! Mwen vrèman renmen toumante tifi ak bese tèt ba devan Duke-Wa nan sentiwon an! - Bòt, fòje ak fè, dashingly tanbou sou planche a wòch.
  Jeanne te mennen nan kacho a, epi, kite nan yon pozisyon kanpe, yo te chenn nan yon kwa. Ak alantou mete yon gad serye!
  
  EDMOND DARTAGNAN AK JULIAN ASISTAN AN
  Nan yon rèv, ti gason Edmond D'Artagnan te wè yon bagay dwòl...
  Isit la li te bò kote Julian Apostat la. Anperè Women an pi popilè nan batay la ak Parthians yo tonbe nan yon sitiyasyon difisil. Men, eritye Seza yo te goumen avèk kouraj e yo te chase Pati yo tounen. Men, anperè a li menm te antoure pa yon ti detachman, dezespereman ap eseye kraze nan pwòp tèt li.
  Edmond Dartagnan vole soti sou sab cho a. Ti gason Terminator la imedyatman reyalize ke sa a pa t 'byen yon rèv, espesyalman depi ti anpoul yo poko geri nèt sou plant yo fè mal. Men, pa gen tan pou diskite - anperè a ta dwe sove!
  Ranger ti gason an te tire senk pati ki te deja sènen anperè a ak yon sèl kou nan yon so. Lè sa a, Oliver Twist, anpil adrwatman ranmase tou de nepe epi yo te kòmanse reprimande. Kat premye gèrye Pès yo te tonbe ak tèt yo koupe. Lè sa a, ti gason an jete ponya a ak dwèt li yo, epi li trese nan mitan vòl ak koupe gòj yo nan twa banza.
  Dartagnan Edmond di ak kè kontan:
  - Se batay yon gason!
  Apre sa, li te ale nan yon ofansif desizif. Balanse epe li yo te tankou yon tondèz. Yo koupe tout moun nan yon ranje, epi yo koupe branch Pès yo. Isit la se yon gwo tèt nan Parthians yo ap eseye jwenn anperè a tèt li pèdi men l '. Apre sa, tèt la.
  Edmond Dartagnan te voye senk ponya nan platinn lan ak pye l alafwa, epi li koupe tout yon seri banza. Apre sa, li rele:
  - Lè fòtin! Li lè yo jwe!
  Ak nepe li yo te bay lame pati a yon koup. Chèf lame a, wa peyi Pès la, Indemon, te kale zenki a. Yon ti gason mwatye toutouni, miskilè koupe tout moun nan yon ranje ak lite tout apwòch Julian yo ak kadav. Pa janm anvan chèf Parthia te wè yon konbatan feròs konsa. Ak lefèt ke sa a se jis yon jèn bab enspire grav pè.
  Menm lè a, bondye vrèman payen yo te deside ede ansyen lavil Wòm, e olye pou yo fè bak, Julian te retounen relijyon zansèt li yo sou Latè! Epi kounyeya li se swa Hercules oswa pitit gason Hercules k ap goumen ak lame pati a.
  Epi Dartagnan Edmond t ap vin pi plis ankòlè. Li jete objè lou ak byen file. Li kout kouto ak kraze lènmi yo nan ansyen lavil Wòm, ak nepe li yo te sanble tankou zèklè irézistibl. Ti gason terminator la te enspire rès Women yo. T'ap rele byen fò: Hercules! Hercules avèk nou! Yo kouri sou Pati yo, yo double fòs yo twa fwa. Anperè a li menm te goumen.
  Julian te sèlman yon ti kras pi wo pase mwayèn wotè, men byen bati ak bèl. Lè l mouri, li te gen tranndezan sèlman, e yo pa konnen sa ki t ap tann Anpi Women an si aposta a te viv pou plis. Men kounye a, sanble, Pati yo te deplase tounen, epi yo te kòmanse fè bak.
  Ak rès lame women an te ajoute chalè. Wa Indemon te eseye vire mare nan batay, ak yon chwazi mil imòtèl li te deplase nan batay. Men, sa a se te erè fatal li.
  Edmond Dartagnan te atire atansyon sou yon gwo anpil - pi wo pase Ratslayer, wotè yon nonm, nan yon kouwòn ak zepòl, tankou yon pandri nan lapòs chèn an lò. Epi ti gason an, wè jan yo koute lòd chèf sa a, li konprann: li lè yo aji. Epi li pran banza Pès la te lage a. Li byen vit rale li ak pye l ', se konsa ke bowstring a prèske pete. Apre sa, li lage yon flèch, mantalman akonpaye vòl li.
  Ak kouri, yon pike pike pèse wa Parthia ògeye nan kou a, kraze atè karotid la. Ak yon gwo pwa nan yon sèl ak yon mwatye, oswa menm de santim, règ la te fè aksidan soti nan yon elefan bouyon.
  Lanmò wa a, nan kou, yon souflèt kraze nan lame a. Espesyalman lè eritye ki pi piti a te eseye pran lòd, kòm Edmond Dartagnan te voye yon flèch sou li. Kòm yon rezilta, opozan sa a te tounen yon eskòpyon pèse. Women yo, wè anperè a kouri nan batay, kounye a rele: Apollo, Apollo la avèk nou!
  Apre sa, Edmond Dartagnan te bat Pati yo ak men l 'ak pye timoun fè, lè l sèvi avèk teknik ke li te li sou yon liv Chinwa tradui nan Latin.
  Ak lame sa a barbares tounen yon vòl en. Kounye a, Women yo t ap pouswiv Parthia e nan ras chen mawon sa a pa t gen okenn kesyon de padon ak mizèrikòd. Malè pou moun ki kouri, malè pou moun ki chape anba men Women yo doubl.
  Lame lès la t ap fonn devan je nou, e rejiman, rejiman ak kowòt Latin yo te inexorable. Fè ak fò, yo kraze ak chire tout bagay, epi touye nòb yo ...
  Yon lòt bò, ti gason an te klere ak talon woz, epi li kouri nan yon moulen ak epe, li koupe senk opozan alafwa.
  Ranpli viktwa. Pati ki siviv yo tonbe ajenou epi sipliye pitye.
  Edmond Dartagnan pwoche bò kote anperè a. Li te gade l avèk afeksyon. Nan tan lontan, moun yo yon ti kras pi ba pase nan syèk pita, ak nan yon rèv ti gason an imajine tèt li yo dwe pi gran nan laj. Se konsa, dapre estanda Women an, ti gason an Dartagnan sanble yo gen katòz, kenz ane fin vye granmoun. Sa vle di, li ka deja konsidere kòm yon nonm, byenke san bab. Julian te gade rayi li yo ak boul li epi li te mande ak yon gwo souri:
  - Ou se yon bondye?
  Edmond Dartagnan reponn onètman e san patipri:
  - Mwen se moun!
  Julian te fè yon gwo soupi e li te reponn tou sensèman:
  - Se yon pitye ... Mwen regrèt anpil!
  Sa te fè ti gason terminator la fache, e li te reponn sevè:
  - Pa gen anyen pou regrèt! Man sa son fyè!
  Julian te souke tèt ak approbation epi li tape ti gason an sou zepòl la:
  - Byen di! Nonm sa a son fyè, epi li dwe fyè, epi li pa ajil nan men yon potye!
  Lame a bougonnen nan apwobasyon. Prèt ki t ap mache a te kòmanse prepare yon sèvis lapriyè payen nan okazyon viktwa a. Julian deside reviv ansyen kilt yo. Youn nan yo se adorasyon Jipitè, Mas ak Mithra. Malgre ke li klè ke lafwa payen an bezwen modènize. Lide divès yo te pwopoze isit la. Apre yo tout, gen deja yon ansèyman sou Champs Elysees yo - yon paradi pou vanyan sòlda ak moun ewoyik, ekspè. Se konsa, poukisa pa fè li ofisyèl doktrin. Ou pral soumèt devan anperè a, ou pral kapab distenge tèt ou nan sèvis la epi ou pral jwenn tèt ou yon harem nan mond kap vini an, epi ou pral selebre fèt nòb la, yo te pou tout tan jèn ak fò! Se konsa, poukisa elit la Lè sa a, doktrin nan Kris la?
  Fyè ti gason Edmond Dartagnan, ki pa t renmen Krisyanis tradisyonèl tou, ki gen de kè e ki mechan, te fè remake:
  - Man tèt li se forjè pwòp kontantman li, epi li se potye siksè li!
  Julian lonje men l bay ti gason an, li souke l avèk tout kè l, li sijere ak tout senserite:
  - Se pou pitit gason m 'ak eritye! Ou gen bon konprann pi lwen pase ane ou yo, epi ou gen fòs supermoun!
  Apre sa, anperè a wete bag Seza yo nan senti li. Anjeneral anperè a mete bag sa a pou nenpòt moun li chwazi pou l siksesè l, e se nòmalman yon siy adopsyon.
  Edmond Dartagnan mete bag la sou dwèt li epi li di ak antouzyasm:
  "Mwen espere ke mwen merite pou m vin pitit anperè a..."
  Julian te bat lame Parthian an epi ankò te sènen kapital yo ki byen fòtifye. Aparisyon Edmond Dartagnan te akeyi ak kè kontan. Anperè women an bo ti gason an, li leve l ak men fò anlè l, li di:
  - Mèsi Bondye! Mwen te deja panse ou te mouri!
  Edmond, ki te reyalize ke verite a pa tèlman fasil pou eksplike, li tape pye l', li reponn:
  - Onètman, Monwa se vrè papa m, sa a se Apollo e pafwa li mennen m nan Olympus ak nan lòt monn pou m pa twò abitye ak moun!
  Anperè a, surnome nan istwa reyèl kòm yon aposta, te sezi:
  - Ou wè Olympus?
  Edmond Dartagnan, tankou tout ti gason ki devlope entelektyèlman, te renmen konpoze e se poutèt sa fasilman konfime:
  - Wi!
  Julian di nan admirasyon:
  - E mwen wè Jipitè!
  Ti gason-kavalye a, yon gwo souri ak dan pèl, reponn:
  - Granpapa mwen Jipitè di ou bonjou! Epi swete w siksè! Se konsa, ke Anpi Women an - konkeri lemonn antye! Ak tout linivè a!
  Anperè a di nan tèt poumon li:
  - Mèsi bondye yo! Se pou yo pote viktwa!
  Ti gason-eritye a imedyatman ofri pou pa retade atak la, paske zòn nan alantou te devaste e li te twò difisil pou twoup Women yo jwenn pwòp manje ak bwè.
  Edmond, ame ak pi bon banza Women an, ke li te amelyore tou, te ale lachas. Li se pi bon panse sou plan an nan atak, wè fò nan tèt li ak nan menm tan an touye lènmi.
  Edmond Dartagnan tire a distans sou yon vanyan sòlda ak plim wouj sou kas li. Kòm repons, nyaj flèch yo vole sou ti gason an. Men, jenn gèrye a pa t 'fè atansyon a mwendr sou yo: yo toujou pa rive jwenn, ak freman frape soti opozan, epi li menm, ak yon etap rapid, chak kounye a epi lè sa a, ale nan yon kouri, te mache alantou miray la.
  Vil la te vreman gwo, pa pi piti anpil pase Wòm, epi li te antoure pa gwo miray. Trajan Gran an ak anpil lòt konkeran pa t 'kapab pran l' nan pwòp yo. Men, isit la se aktyèlman fòs prensipal la nan Parthia. Konkeri li, epi dominasyon w yo nan lavil Wòm ka pwolonje osi lwen ke peyi Zend.
  Ti gason an Edmond remake ke miray lavil la te prèske tout kote gwo, epè ak dente. Pou pran yon vil konsa, ou bezwen yon anpil nan eskalye long, epi li pa sèten ke ou pral jwenn yo. Pwoteksyon an se yon ti jan pi fèb, kote vil la lave bò larivyè Lefrat la, gen yon kouran tanpèt. Li posib devye larivyè Lefrat la, men li pral pran omwen de mwa nan travay di. Se konsa, ki lòt fason yo?
  Pou egzanp, kònen moute miray la ak kraze nan espas sa a! Fason ki pi fasil, men ou bezwen eksplozif. Men, pa lwen vil la gen yon forè enpresyonan. Ak kèk konpetans, eksplozif yo ka fè soti nan ... syur, ajoute mineral ki pi senp yo ak sèl yo. Epi ak talon pye l fè, ti gason an te santi ke te gen mineral sa yo ak sèl nan tè a.
  Li pi bon pou mine pati ki pi wo nan miray la, kote pi gwo kantite sòlda lènmi yo te akimile. Koulye a, Pati yo pral regrèt ke yo oze ale kont Wòm nan tout.
  Edmond Dartagnan, li te tire kat tranble, li tounen nan kan an epi li te enfòme Julian:
  - Bondye yo te di m 'ki jan yo pran fò a! Men, kite vanyan sòlda ou yo sèvi seremoni nou an!
  Anperè Women an sevè lòd:
  - Obeyi pitit mwen menm jan ou obeyi mwen!
  Epi lame a, ki te wè Edmund Dartagnan an aksyon, jape yon bonjou an retou. Ak ti gason an, Tsesarevich la, te aktivman bay lòd. Premye ou bezwen premye koupe pye bwa yo ak tise byen moulen. Epi li pral tounen yon fòs trè fre letal kont lènmi yo nan ansyen lavil Wòm.
  Ou bezwen melanje yon anpil nan syur ak mineral, ak Lè sa a, ou jwenn yon bonm pwisan nan tan lontan. Li ta dwe travay pi plis efektivman pase poud pou zam, epi li pa pi mal pase nitrogliserin. Sa a se reyèlman ti gason an terminator vin ansent. Anplis, Edmond li menm pèsonèlman koupe forè a, epi li moulen mòso bwa nan plak pwotèj ak syur.
  Toutouni, tors miskilè ti gason an te klere ak swe, epi li te sanble ke ti gason an te jete an kwiv.
  Kwè nan volonte bondye yo, lame women an te travay trè amikal, annamoni ak enèjik. Syur ak gwo plak pwotèj an bwa yo te byen vit bati. Se vre, pati yo te eseye fè yon sorti.
  Edmond Dartagnan ak kè kontan balanse de nepe li yo, epi kavalye a chaje soti nan anbiskad la. Yon koup de mil Pès te antoure. Ti gason-Knight la fout lidè yo ak pye l 'nan machwè a, fòse l' pèdi yon anpil nan dan. Apre sa, pè nepe li yo te travay tankou yo te razwa. Epi, Pati yo te nan yon sak, epi yo te antoure pa lame ki pi vanyan nan mond lan.
  Wi, anpil barbares t ap goumen kounye a nan lame women an, men sa te fè li pi fò, absòbe tou de san fre ak nouvo teknik batay.
  Edmond Dartagnan plis pase lòt te reyisi nan koupe sa a. Ak fè espre, jenn ti kabrit la sloshed nan gwo pisin nan san flite sòlda Women yo. Apre sa, yo te renmen li, li te tounen soti ke yo resevwa favè Bondye, fòs ak bòn chans nan men pitit gason Apollo tèt li.
  Menm jan anpil moun nan lavil Wòm te kontan lè yo te retounen ansyen kilt payen yo. Ak anpil plezi yo te priye Fortune ak Jipitè.
  Terminator ti gason an te sanble konfime, koupe Pès yo an mwatye ak yon sèl balanse, ke lafwa payen yo bay kolosal pouvwa cosmic. E ke nòmalman nenpòt moun, si yo vle, ka vin yon bondye, ak fè mirak!
  Yon lòt bò, Krisyanis la te sanble twò ostil ak plezi nan lavi a e se poutèt sa li pa atire. Anplis de sa, èske pral toujou gen paradi sa a? Epi èske youn nan moun ki t ap viv nan katriyèm syèk la te wè Kris ki te resisite a?
  Wi, li difisil anpil pou kwè nan omnipotans yon moun kloure sou kwa, malere, menm pou yon lespri rafine. Ak plis toujou pou barbares yo, oswa Women yo, ki te apresye kil la nan fòs ak pou moun kwa a te yon wont. Pou Bondye ki gen tout pouvwa a imilye tèt li jiska lanmò sou kwa a - li te sanble tankou bagay moun fou nan tout ak kwè nan sa yo ....
  Ak bondye yo se senp, konprann, imen ... E pa gen moun ki te ofri rezistans serye nan kilt yo reviv!
  Epi kounyeya, vanyan sòlda diri yo, menm si mwatye nan yo se pa Latino, men barbares avèk antouzyasm egzekite lòd yo nan anperè a ak Pitit li a ak Pitit Gason Apollo a.
  Nan mitan lannwit, ase syur ak mineral yo deja prepare. Edmond Dartagnan pa t tann jiska dimanch maten byen bonè, men li te bay lòd pou yo deplase kabwa a nan pwen santral la nan defans lènmi an imedyatman.
  Ak trofe chwal pati yo kouri ansanm ak kago ki ka touye moun nan gwo kay won wa yo. Yo te pouse yo, yo te boule tèt ak janm yo ak flanbo limen ak kout fwèt long. Ak byenke Pès yo te louvri tire aveugles nan fènwa a nan mitan lannwit lan, li te deja twò ta.
  Edmond Dartagnan, pou l ogmante vwa l, rele nan yon gwo kòn kwiv:
  - Se pou non Bondye yo rive vre! Se pou Jipitè ede!
  Li te eksploze konsa ke menm yon koup de mil nan tèt yo nan Women yo frape kas yo nan tèt yo. Men, pati yo te soufri mil fwa plis. Abri prensipal la soti nan vag eksplozyon an te jete pi wo, ak mi yo leve. Anpil santèn sòlda Pès yo te touye sou plas la, e menm plis enfim ...
  Edmond Dartagnan, ki te tou pouse pa eksplozyon an, tonbe ajenou, men imedyatman sote. Ti gason-kavalye a jape ankò:
  - Epi kounye a zanmi atak! Pou glwa Bondye nou an Apollo!
  Apre sa, li te kouri premye, flache pye atè, ak pousyè tè kole nan san an nan talon ti gason. Ak dèyè l 'te kouri tout lame Women an, inonbrabl, nan nenpòt ka, nan yon kochma.
  Edmond Dartagnan se te premye moun ki te rive nan pozisyon pati yo ak briskeman monte anba miray la ki tonbe. Ti gason terminator la te nan gwo eksitasyon. Li koupe tout moun nan yon ranje, byenke li te deja klè ke Pati yo te pèdi kapasite nan reyèlman reziste. Moral yo te bese, e tout dezi pou opoze Women yo te evapore. Men, toujou, ekstèminasyon an kontinye, e te gen yon masak reyèl.
  Ti gason terminator la frape youn nan nòb Pès yo ak talon pye l 'nan manton an epi li kase machwè ak kou li. Li tonbe dwat nan chodyè goudwon bouyi ke Pati yo te pare pou vide sou tèt Women atak yo.
  Rezin koule atè ak plizyè Pès, pè, tou tonbe nan chodyè yo epi yo te griye vivan nan yo.
  Oliver Twist, lonje nepe li yo, epi koupe yon lòt degaje, chante yon balad antye:
  Mwen se yon chevalye nan lavil Wòm ak epe a...
  Seyè a rele m' pou m' al goumen!
  Mond lan te gen yon bouro an konnye a,
  Epi ou pi bon fè lwanj Fortune!
  
  Deside reviv gwo rèv la
  Nonm sa a vin fò tankou Bondye!
  Epi li tonbe nan renmen, sajès, bote,
  Nan ki prese nan kè nan metal se incorporée!
  
  Non, se pa yon payen, Seza te ye,
  Li pa t 'konnen egal-ego li nan rati a ...
  Ak lavil Wòm ak tout bèl pouvwa klere,
  Defye pè-Satan!
  
  Tout bagay pral tounen pousyè
  Men, se sèlman lespri a ki imòtèl!
  Jwenn fòs nan mo yo
  Ki pa di nou byen fò!
  
  Kwè mwen, yon moun se pa yon kadav,
  Li se pi bon an, toujou lavi...
  Reyon glwa a poko soti...
  Etwal nan kè lanmou!
  
  Ak sa ki san
  Li ban nou lavi...
  Soti nan doulè gen lanmou
  Epi kenbe sou li!
  
  Kwè ke ou pa fèb
  Epi li te fò nan lespri!
  Kite esklav la peri nan kò a,
  Nou pral okipe brid la!
  
  Lè ou konkeri lachte
  Epi laterè nan bwa pral peri ...
  Lè sa a, ou monte anlè twati yo,
  Bondye konte figi yo!
  
  Olympus ap vini, limen dife a,
  Epi pral gen limyè...
  Men, pa manyen ewo fèb la,
  Kliyan oftalmològ...
  
  Ki moun ki pile yon ti vè,
  Li menm pa vo anyen nan kè!
  Ak gwo pasyon mwen
  Anba ke de bato pwav!
  
  Nan ti bout tan, Belobog vini,
  Mwen pral vin Apollo...
  Nou pral tache zewo ak yon plim,
  Nou gen dè milyon dèyè nou!
  Ak chak souflèt nan miskilè, ti gason an tankou Hercules, yon moun tonbe. Epi Pès yo te bat sou jenou yo e yo te rele byen fò pou yo mande pitye.
  Kapital Parthia te tonbe, e kounye a drapo women an t ap vole sou li.
  Prizonye yo te tonbe fas atè e yo te bo tras grasyeuz pye atè ti gason-a ki te fè travay Hercules la.
  Edmond Dartagnan pran kle Azi a nan men fò l ', li moute nan Anperè Julian. Li remèsye eritye a epi li remèt li, li di: "Glwa Apollo."
  Julian bati yon nouvo kapital. Edmond tou te kòmanse rèv tout bagay tankou si yon ti kras akselere, tankou yon fim ... Isit la li te rankontre ankò Anperè Julian. Peyi Wa ki pati a, ki soti nan Women yo te gen anpil pwoblèm bat, ak Julian, ki te deja rele Gran an, deside retabli Babilòn.
  Aparans Edmond Dartagnan, pitit gason yo te rele anperè a e ki te konsidere kòm pitit gason Apollo, te wè pa Women yo kòm yon siy nan bondye yo.
  Devan ti gason an, Vyèj Vestal yo voye petal woz. Edmond te pilonnen yo ak pye atè, ak fyète soti nan pwatrin li, li mache tankou yon triyonfan. Petal yo chatouye talon pye l' yo agreyab, ak atitid la leve soti nan sa a. Julian lonje men ti gason an, li te di:
  - Oh pitit mwen! Mwen te bay lòd nan trezò yo te kaptire nan men Pati yo pou yo jete yon estati an lò pou ou, mete emwòd olye de je! Piske ou se pitit gason Apollo a, lè sa a ou tankou Bondye bote ak atizay militè a!
  Edmond Dantes reponn modèsman, kwaze bra l sou pwatrin miskilè yon adolesan fò:
  - Mwen jis tankou yon bondye, mwen se yon gason!
  Julian fè yon non ti gason fò a, ki vrèman tankou Apollo nan adolesans li, epi li te anonse:
  - Nan pati ou ak nan onè nan kòmansman an nan renesans Babilòn nan, nou pral fè aranjman pou batay gladyatè!
  Edmond sensèman te di:
  - Mwens san! Dye nou yo pa mande sakrifis, men kouraj ak kouraj!
  Julian te dakò ak sa a:
  - Se pou se konsa! Men, Pati sa yo ki pa t demisyone yo dwe mouri nan batay gladyatoryal pou yo pa lakòz nouvo pwoblèm nan lavil Wòm!
  Edmond D'Artagnan, Jr. te reponn sa a:
  Kite bondye yo deside sò yo! Sèlman kite fanm ak timoun pa patisipe nan sa yo!
  Julian reponn anbigwite:
  - Moun ki pa danjere pou nou p ap patisipe nan dans lanmò!
  Estati a te jete Edmond D'Artagnan te menm pi wo pase gwosè lavi a, e je emwòd yo te boule. Nan men l ', ti gason-a te kenbe de nepe ak lam asye ak hilts dekore ak rubi. Misk yo sekou yo te byen konsistan avèk orijinal la.
  Lè sa a, te gen yon gwo fèt, e deja pandan fèt la premye batay gladyatè a te fèt. De pati ki te byen lave ak lwil oliv te goumen. Yo atake youn ak lòt ak epe. Pi gwo a rate plizyè kou nan epe a nan pwatrin lan ak nan vant, tonbe sou sab la. Batay la te tounen epòk epi prèske tout Women yo, ki pa satisfè ak yon rezilta konsa, te panche dwèt yo desann - fini l '! Oliver evite. Li pa t vle parèt mechan oswa mizèrikòd.
  Pati a san yon ti konsyans kout kouto konpatriyot li. Sou sa a, an reyalite, pèfòmans yo gladyatory te fini. Se sèlman nan fen fèt la, lè Julian, tankou Nero, te chante yon chante, sòlda yo te ankò rele nan estad la. Fwa sa a se te de adolesan.
  Yo te goumen ase lontan, yo te fè anpil blese youn sou lòt. Epi nan fen a, konplètman fin itilize, yo pèse pwatrin lòt ak nepe yo epi yo te jele.
  Edmond te bat pye l' epi li te fè yon ti remak:
  - Ou papa te pwomèt ke pap gen timoun nan lut la gladyatoryal!
  Julian reponn yon fason desizif, li frape pwen li sou tab la:
  - E sa yo pa timoun! Yo gen katòz deja!
  Rezilta sa a te lakòz yon sèten desepsyon nan mitan Women yo, epi yo te boo konbatan ki te mouri yo.
  Edmond pa t objeksyon. Li menm li pa t konsidere timoun ki gen katòz ane. Si yon ti gason ka deja ak yon fanm, Lè sa a, li pa yon timoun!
  Wi, e nan tan sa yo nan ane sa yo nan Gascony yo te marye ak marye. Antikite ak Mwayennaj yo se youn!
  Batay gladyatè yo te kòmanse jou kap vini an.
  Pati yo te goumen youn ak lòt. Yo te fache, yo te jete tèt yo ak kout kouto. Anpil san ak swe te koule.
  Deja nan premye batay la, ven moun te goumen sou chak bò. Moun ki te soti an premye ak ren vèt, e dezyèm lan ak twal jòn. Batay la te kontinye ak plizyè siksè. Vèt yo te genyen, nan ki sèlman twa rete sou de pye yo, e menm moun ki te blese grav.
  Dezyèm lut la te tounen yon ti kras mwens san pase premye a.
  Fwa sa a, te gen kenz gason sou chak bò. Gen kèk nan bandaj zoranj, lòt moun nan ble. Bòt lou frape kont sab la. Gladyateur yo menm yo mwatye toutouni, anpil yo pwal sou tout kò, kidonk spektak la se byen barbare ak tansyon. Orange te sanble pi fò, byenke an jeneral batay la te tounen konpetitif. Te gen yon echanj fè tèt di nan kou, san koule.
  Tou de bò yo balanse tankou yon briz vag.
  Orange te pwouve yo dwe pi fò, nan ki senk vanyan sòlda kanpe sou de pye yo. Epi moun ki te ble yo ki te pil, men yo te touye, Women yo pa t padonnen yo.
  Batay yo te nan swing plen. Isit la, pou egzanp, twa lyon ak senk Parthians ak nepe blunt. Banya a te tounen san ... Fwa sa a, chans te souri nan lyon yo, eksepte pou bèt yo, tou, ak nepe yo te bay prizonye yo kout, wouye epi yo pa file pou yon tan long.
  Lè sa a, adolesan te antre nan bag la, ame ak ponya sèlman. Te gen anpil rèl, rèl, mòde. Yo mare nan yon anbrase ak kout kouto youn ak lòt ak pwen yo, butted, choute. Ti gason yo te tèlman fache ke yo pa menm gade ki moun ki nan ki ekip. Yo jis touye youn lòt, enfim ak fini sou tèren an.
  Youn nan yo menm te rache kè lòt la nan pwatrin miskilè li, sa ki lakòz lèt la mouri nan yon chòk gwo doulè.
  Ki jan difisil ak degoutan li se, men an menm tan an san eksitan. Lè ou fè eksperyans yon melanj de eksitasyon, plezi ak an menm tan an degoutan, lè toutouni, swe, san ak koupe adolesan toumante ak mòde youn ak lòt ak zam.
  Ak nan tan lontan, anpil timoun yo fèt, ak yon gwo kantite ti gason patisipe nan batay gladyatè. Yo se machandiz mwens valè epi yo pa tèlman pitye. Souvan jèn esklav goumen nèt toutouni, epi toujou pye atè.
  Gladyateur fanm yo tou prèske toujou pye atè, eksepte pou pi popilè nan yo. Ti fi sa yo mete sapat elegant yo mete aksan sou estati ki pi wo yo.
  Esklav pa sipoze mete soulye jiskaske yo rive granmoun, sèlman nan tan frèt yo ba yo soulye an bwa ki graj pou bèt ki gen anpil valè pa pliye nan frèt la. Men, si yon timoun natirèlman fò epi li ka kenbe tèt ak nèj la, yo prefere kite l 'san tunik. Pitit Women lib yo, e sitou patrisyen yo, mete sapat oswa pantouf, ak bòt lè frèt, pou yo pa tankou esklav.
  Edmond D'Artagnan se, nan kou, kòm pitit gason bondye Apollo a, pi wo a prejije sa yo. Men, kèk prizonye Parthian, gade ti gason an nan kèk bout pantalon chita bò kote anperè a, aparamman twonpe l 'pou yon kozhnik onorè ak chichote.
  Epi Edmond tande byen file, e li dezagreyab lè m panse ak ou konsa. De esklav mwatye toutouni pwoche bò kote chèf la epi yo kòmanse fè bèl masaj pou pye ti gason an. Li santi l tèlman bon yo dwe manyen pa ti fi Azyatik. Aparamman, tou te kaptire esklav nan konkeri Parthia la.
  Se sèlman youn nan adolesan yo te rete sou pye l ', ki moun ki, sepandan, tou pa t' kapab kanpe dwat akòz blesi anpil ak kanpe sou tout kat.
  Pwochen batay la te yon ti kras plis ekzotik. Kat kwokodil kont de douzèn Pati ak baton. Epi sèlman youn te gen yon rach nan men l. Kayiman kouri sou prizonye yo, epi yo bat ak baton an repons. Gen kèk pati ki te kouri. Kwokodil la se yon bèt trè pè. Kòm bouch la klike, se konsa Pati a mòde te mouri nan dan sa yo.
  Ak lòt vanyan sòlda nan te deja pèdi janm li yo, ak lòt bra a. Ak kwokodil gladyatè yo manje anpil ak gou.
  Yon gwo Pèsik ak yon rach koupe Kayiman an ak yon rach. Li pa t 'menm reyaji: tankou yon po fò te tounen soti. Ak tout bagay bat nan yon ranje epi yo kouri devore tout moun ki te tonbe anba zang yo.
  Dezòd san an parèt. Epi li te kòmanse gaye sou sab ak gravye.
  Edmond D'Artagnan komanse flirte ak tifi esklav... Epi li leve!
  
  TWAZIYÈM GÈ MONDYAL NAN KRANSENK
  ANOTASYON
  Stalin te trèt atake alye yo e li te kòmanse twazyèm gè mondyal la. Okòmansman twoup Sovyetik yo te reyalize konsiderab siksè, men kontantman nan lagè a chanje.
  . CHAPIT #1
  Sou 30 me 1945, yon nouvo lagè te kòmanse ant Inyon Sovyetik ak fòs alye yo. Stalin te deside ke Lwès la ta dwe elimine anvan li te akeri yon bonm atomik.
  Epi lagè a te kòmanse. Sovyetik te gen anviwon sèt milyon sòlda ak ofisye sou devan. Lwès la te gen apeprè menm kantite enfantri nan divès kalite. Ak diferan peyi. Alye yo gen plis pase ven mil tank ak zam pwòp tèt ou kont kenz Sovyetik yo. Se vre, Sovyetik la gen IS-2 lou, pandan y ap alye yo pa gen pratikman monstr sa yo. Petèt, eksepte pou ven tank Tortila ki peze katreven tòn. Men, alye yo gen Pershings, ki siperyè T-34-85 nan zam ak zam devan, ak Churchills, ki pi bon blende pase trant-kat.
  Genyen tou, byenke pa yon masiv "Supershing" ak yon pwisan ak long-barik 90-milimèt kanon nan 73 EL longè barik ak pi epè zam devan. Li se tou yon machin trè danjere. Men, pi masiv "Sherman la". Nan zam ak zam, tank sa a se fèmen nan trant-kat. Nan vizibilite, menm pi bon nan optik. Vitès yo apwoksimatif, menm jan ak pwa a. "Sherman" se vrèman wo ak mwens ki estab, li pi difisil yo degize li. Men, li se pi silans nan mouvman. T-34-85 pi fò.
  Se vre, machin dyezèl Sovyetik la gen yon gwo rezèv pouvwa, epi li boule mwens.
  Gen kèk Shermans - "Firefly" yo ekipe ak yon zam disèt pye epi yo pi wo pase trant-kat la ak pouvwa a pèse zam nan zam la. Men, sa yo pa pi masiv la.
  An jeneral, alye yo sanble pa pi fèb sou tè a. Yo gen ase mitray ak mitray.
  Men, enfantri Sovyetik la pi fè tèt di e li gen plis eksperyans nan konba lou ak lènmi an. Nan sans sa a, Lame Wouj la fò.
  Nan avyasyon, siperyorite fòs yo sou bò alye yo. Espesyalman nan bonm lan. Epi sitou nan avyon kat-motè. Konbatan Sovyetik yo pi bon nan manyablite nan machin alye yo, men enferyè nan zam ak vitès.
  Natirèlman, desizyon Stalin se, nan premye gade, yon jwèt aza. Men, aces Sovyetik yo pi bon ak pi pwodiktif pase moun Lwès yo. Ak pi enpòtan, mwen konte sou sipriz.
  Lè sa a se yon gwo pouvwa lè ou atake toudenkou. Lè sa a, Lame Wouj la te kapab trape alye yo pa sipriz. Epi ann bat yo.
  Te gen yon souflèt toudenkou ak trè fò isit la.
  Twoup Sovyetik yo te antre nan premye jou yo.
  Ekipaj la nan Elizabeth te goumen sou SU-100 la, epi li voye kokiy apre kokiy.
  Ti fi a te peze zòtèy li yo sou levye a, epi li te tankou si li te eksplozif ak fòs mòtèl.
  Men fanm ou bezwen yo.
  Epi yo koupe trè byen nan pòmdetè.
  Elizabèt, kraze twoup alye yo, di:
  - Kè kontan ap tann nou, klas ki pi wo a!
  Ekaterina te bat ak èd nan pye l 'fè, chiseled epi griye:
  - Pou rejwi nan viktwa epi pou pa kriye anmè nan defèt, ou bezwen swe nan dilijans ak yon etensèl talan!
  Elena te chipi, li te montre dan li epi li te fè yon klin:
  - Yon sòlda santi nan kè l 'lè yo ale nan atak la, ak yon politisyen ki gen lontan nan fwa a voye pou touye!
  Efrosinya peze talon pye l sou pedal la, li voye yon pwojektil ki gen fòs mòtèl epi li di:
  - Sòlda a pafwa vizite pa dout sou konpetans nan lòd la, men politisyen an, san okenn dout, se pa konpetan, ki nan kapasite nan bay manti!
  SU-100 la ak konfyans penetre tout tank alye yo nan yon distans ki long epi li montre efikasite li yo.
  Elizabeth te choute avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Yon solda se pitit malfini k'ap pikote yon advèsè epi k'ap vole nan syèl la, yon politisyen se pitit rena k'ap kaka sou tèt li ak kochon sou bò liy!
  Ekaterina te bay kout pwen avèk èd nan yon talon wonn, toutouni, woz ak kouli:
  - Nan batay, brav la te bat li anvan batay la kòmanse, lach la pèdi san yo pa antre nan batay la, politisyen an twonpe menm anvan divizyon trofe a!
  Elena te ri, li te pouse pwent tete wouj li a, li te voye yon detwi lanmò ki ka touye moun epi li di:
  - Nan yon batay, fòs yo toujou inegal, yon moun pi fò, yon moun pi fèb, ak tout moun egalman bon nan jwe politik!
  Efrosinya tou, soufle ak zòtèy pye l yo ak kouou, montre dan li:
  - Nan batay, yon solda grib sou yon mitray, ak yon politisyen nan dèyè a tanbou lang li san anyen!
  Elizabeth te note pandan li te tire sou tank alye yo:
  - Yon sòlda pa bezwen ankouraje yon feat - li se toujou pare, ak yon politisyen ap blame ou a nenpòt ki moman!
  Ekaterina bat, avèk èd talon pye l, li kraze yon lòt tank epi li di:
  - Yon sòlda, tankou yon chat, gen nèf lavi, ak yon politisyen, tankou yon dyab, gen yon milyon mask!
  Elena ak gwo aktivite te tire pwojektil ki ka touye moun sou lènmi an epi li di:
  - Yon sòlda, menm si li malad fizikman, se mantalman an sante, ak yon politisyen toujou obsede ak yon dezi douloure yo vise elektè a!
  Efrosinya agresif te note, voye kokiy nan fòs mòtèl avèk èd nan zòtèy fè li:
  - Robo pa ka malad, vrè solda yo pa lage, e politisyen pa nati pa ka pa ka pa fouti!
  Machin nan kontinye ekstèmine alye yo. Anplis de sa, siye tou pèse tou de zam ak enfantri lènmi.
  Ak pilòt Sovyetik tou te goumen nan syèl la.
  Kat bèl yo atake nan syèl la. Yo goumen tankou gran nan bikini ak pye atè.
  Sa yo bèl ak batay ti fi.
  Natasha Sokolovskaya te bat lènmi an nan avyon de gè li a, frape machin nan ak rouli:
  - Yon vanyan sòlda se yon vanyan sòlda twa fwa, yon politisyen se yon kochon yon milyon fwa!
  Anastasia Vedmakova tou frape kouto a ak dwèt li epi li di:
  - Yon sòlda se an premye yon nonm, epi dezyemman yon vanyan sòlda, yon politisyen se yon kochon nan premye degre, ak yon rena nan dezyèm lan!
  Akulina Orlova, ki te kraze Nazi yo, epi ki te sèvi ak zòtèy li yo, te note:
  - Yon fanm pye atè ka rapouswiv nenpòt gason ki soulye, li fasil pou pye l san soulye, li difisil pou viv san sèvo!
  Mirabela Magnetic te pran li epi avèk èd zòtèy li yo te voye yon kado lanmò epi li di:
  - Yon fanm pa wont etale talon pye l, li pi mal si yon gason mete w soulye epi li rache twa po!
  Ti fi a goumen nan lè a dezespereman ak abilman. Yo touye avyon alye yo.
  Natasha, yon vanyan sòlda nan yon bikini, frape yon lòt machin lènmi ak èd zòtèy pye l 'epi li chirpe:
  - Yon politisyen ka bousonnen tankou yon tank, men zam li se tankou jele dyare vèbal!
  Anastasia, tire ak zòtèy pye l 'epi li frape lènmi an, bay:
  - Yon sòlda ka jwenn pou nan yon kanpay, men yon politisyen ki nan dèyè a se deja yon pou fimye pa vokasyon, e menm kochon tout tan!
  Akulina, yon vanyan sòlda difisil, souflete lènmi an lè l sèvi avèk talon wonn li, epi li bay:
  - Yon politisyen se mouton sa a ki soti nan ki ou pa pral jwenn lenn mouton pou bòt santi, men ou menm ou pral slurp soup chou ak soulye bast!
  Mirabela te dakò nèt ak sa a, epi li te di ak pye l 'chise:
  - Yon kochon bay moun vyann ak bekonn, epi yon politisyen kochon sèlman pandye nouy nan zòrèy li epi li mete fwomaj nan yon pyèj sourit!
  Natasha te itilize teknik barik la, li te tire yon lòt avyon epi li di:
  - Lapawòl politisyen an se yon labouyl solid ak yon hodgepodge nan pwomès, ak li yon ti kras plis fwomaj soti nan yon pyèj sourit, manje sa yo lakòz sèlman yon ilsè nan desepsyon!
  Anastasia ri epi, li fè yon klin nan je koulè safi li, li souri byen, li di:
  - Sòlda a renmen fanm ak patri a, politisyen an li menm se tankou yon fanm kaprisyeuz ak renmen pouvwa sou patri a!
  Akulina te fè yon remak agresif, li te fè yon klin je emwòd li epi li te sèvi ak pye li:
  - Yon sòlda vle akonpli yon fe epi vin yon ewo, yon politisyen toujou jwenn yon opòtinite pou komèt mechanste ak jwenn yon rekonpans!
  Mirabela ak gwo lespri ak aplom briyan te fè remake, montre dan li:
  - Si yon sòlda pa konte zetwal yo, Lè sa a, pi bonè oswa pita li pral touche yo sou espageti, men yon politisyen, konsidere tèt li yon etwal, pa t 'menm merite yon kwa sou tonm li!
  Sou avyon, ti fi yo byen vit fè nòt bòdwo. Men, nan kou batay la te feròs.
  Twoup Sovyetik yo nan premye jou yo te kraze anpil defans yo epi yo te kwense nan pozisyon lènmi yo.
  Tank IS-3 te jis kòmanse rive nan devan an. Machin sa a gen yon tourèl trè bon - espesyalman an tèm de zam devan. Se vre, tank la li menm se twa tòn pi lou pase IS-2 ak yon chasi ak motè ki sanble.
  Alenka ap kondwi machin sa a ak lòt ti fi. Ak tank la ap goumen inpénétrabl nan fwon an pou zam yo nan alye yo.
  Alenka, avèk èd zòtèy toutouni li yo, tire sou lènmi an, fann zam Sherman a epi li di:
  - Yon sòlda pa toujou jwenn yon kote anba solèy la, men nanm li klere, yon politisyen pafwa pran plas nan yon limyè, men dyab la li menm se nan lespri!
  Anyuta te tire mitray li tou e li te fè yon ti remarke:
  - Sòlda a ap chèche glwa e li vle siviv, politisyen an gentan jwenn wont e li vle viv nan gwo fason!
  Alla, ti fi sa a wouj ak fòs kòlè, voye yon pwojektil ak èd nan zòtèy pye l ', li griye:
  - Yon sòlda salye, li rete ak onè, yon politisyen glise yon kochon, li menm li rete yon kochon mangy!
  Maria, ti fi sa a ak cheve an lò, peze levye a ak talon pye l, li voye yon kado ki ka touye moun nan lanmò epi li di:
  - Sèvis sòlda a pa pèmèt yo grandi yon vant, men li te pèdi yon vant, yon vanyan sòlda genyen imòtalite nan kè moun, ak yon politisyen, li te travay moute yon vant, rete sèlman nan fwa a!
  Olympias, frape lènmi an ak talon pye l, li di:
  - Sòlda a pa epanye vant li pa gen vant pou sa tifi yo renmen nou, politisyen an souke nan vant li travay moute mamout, e pou sa votè yo rayi nou!
  Ti fi yo, jan ou ka wè, te konplètman diverge. Epi yo sou tank IS-3 anraje tankou gran.
  Epi bat twoup alye yo.
  Churchill ak Truman jis souke tèt yo. Se konsa, li te tounen soti yon defèt katastwofik nan twoup yo. Lame Wouj la te deja rive Rhine a, fòme plizyè chodyè.
  Sepandan, se pa tout bagay ki te deside ankò. Press avyasyon alye yo. Bonm yo trè pwisan ak pouvwa touye kolosal.
  B-29 a jeneralman trè danjere ak douz mitray. Li tèlman fasil ou pa ka anpeche l.
  Ak trè vit. Konparab nan vitès ak Yak. Non, ou pa ka jis pran li.
  Ti fi yo, mwen dwe di, yo trè agresif ak bèl nan aviyasyon Sovyetik, epi ou pa ka sispann yo tèlman fasil. Yo ka tire desann nenpòt avyon.
  Menm tèribl B-29 la, ki gen pouvwa ki ka touye moun. Epi li frape tout moun.
  Stalenida, pou egzanp, tou chita nan Helm avyon an. Epi li desann yon machin Ameriken nan LA-7 li a, li t ap woule:
  - Yon ti fi pye atè pi kontan pase yon vye fanm ke charlatan yo te soulye, ki te pwomèt jenès etènèl ak richès, men olye pou yo jenn po, yo te rache twa po!
  Ti fi a peze deklanche a ak zòtèy pye li yo, li frape yon lòt ènmi epi li di:
  - Sòlda a poko yon jeneral, li pa enferyè ke li nan entèlijans ak kouraj, politisyen an pa byen Satan, men pou li fè mechanste, li toujou gen yon bagay pou aprann nan men dyab la!
  Steelenida se yon ti fi trè fre ak frisky.
  Isit la li frape avyon an lènmi. Frape l 'ak yon presizyon kolosal epi li di:
  - Talon fi a toutouni se wonn ak séduizant, wa yo toutouni ak ki politisyen yo parèt devan nou lè yo chire mask la, awondi nan diskou, men degoutan!
  Gèrye a montre voltij li yo ak destriksyon. Ak sa a se pwobableman pa ase.
  Alye yo ap peze pa konbatan nou yo. Men, twoup ameriken yo pa goumen tèlman mal tou.
  Sòlda ki soti nan Amerik tire byen avèk presizyon. Pèp yo ame, depi nan anfans epi yo konnen ki jan yo frape ak zam ak fizi. Ak Ameriken yo gen bon mitrayeur.
  Apre efè a nan sipriz yon ti jan blunted, pèt yo nan Lame Wouj la te kòmanse ogmante.
  Poutan, Amerik ak Grann Bretay se peyi fò ak anpil koloni.
  E menm nan batay lè a bouyi sou yon baz egal.
  Ak pilòt yo nan alye yo pa move.
  Natasha Sokolovskaya, goumen, epi sèvi ak zòtèy toutouni li yo, li pran li epi li di:
  - Yon pilòt pa fèt zèl, li jwenn zèl nan batay, yon politisyen pa fèt ak nen, men li kite elektè yo ak nen san difikilte!
  Anastasia, ki t'ap frape yon lòt machin, t'ap chante, li te montre dan pèl li epi li te fè yon klin:
  - Konpetans solda fèt nan agoni, virtuozite politik bay souke agoni votè yo!
  Akulina te note, li te tire avèk èd dwèt li nan janm chise li:
  - Yon solda poko mèt, men li aprann de batay an batay, yon politisyen pa yon zanj ankò, epi l ap vin neglije nan yon kanpay elektoral nan yon lòt!
  Mirabela, koupe lènmi yo avèk èd nan eklat trè byen vize ak egzat, te pibliye:
  - Li fèt pou rale pa ka vole, men yon esklav depi li fèt la kapab vole jiska twòn si li gen pèseverans yon pivè, entèlijans yon chwèt ak yon pèspektiv malfini!
  Yo te frape machin yo pi popilè ... Lame Wouj la te kraze nan lavil Wòm. Se la yo te akeyi yo avèk antouzyasm pa kominis Italyen yo. Ak anpil lòt nasyonalite.
  Kanpay liberasyon Lame Wouj la an Ewòp te kòmanse. Epi li devlope anpil siksè. Malgre ke pèt yo te gwo anpil.
  Yon mwa apre kòmansman ofansif la, twoup Sovyetik yo te deja apwoche Pari.
  Menm gwo bonbadman pa t 'kapab sispann yo. Te gen yon pwogrè ralanti men fiks. Ak pèt yo te rekiperab.
  Te gen yon renouvèlman mache, rekrite ak sòlda ki soti nan Ewòp.
  Polonè yo, Woumen yo, ak Ongwa yo te goumen tou ak alye yo. Te gen yon gwo ofansif k ap pase.
  Ameriken yo ak Britanik yo te klèman pèdi, men yo te kontinye lagè a ...
  3 jiyè 1945, twoup Sovyetik yo te antre nan Pari. Batay feròs pete nan vil la.
  Alye yo te deja soufri pèt ireparab e yo te reziste paresseux. Defèt nan lame oksidantal yo te fèt prèske nan vitès la nan yon blitzkrieg. Stalin te trè kontan.
  Wi, li vle di, nan kou, men pratik. Ak twoup yo nan Etazini ak Grann Bretay yo te dezespereman eseye trape sou.
  Epi kont prizonye yo te ale nan plizyè milyon, e fòs travay la toujou bezwen anpil nan kan yo.
  Jozèf Stalin te fè remake avèk sajès:
  - Pi fò a genyen nan lagè, ak pi gwo pouvwa a se nan atizan konn fè, kidonk rena a ap toujou pran sou lyon an!
  Sepandan, sa a se pa tout. Devan Grann Bretay, ki pwoteje pa yon flòt trè pwisan.
  
  Soumaren Sovyetik "Pioneer" ak yon ekipaj ti fi atake Britanik yo.
  Ti fi Nicoletta voye yon tòpiyè sou angle a avèk èd zòtèy li yo ak kriye:
  - Sòlda a pran li pa tèlman pa fòs ke pa entèlijans, sèvo a se pati ki pi fò nan kò a, menm si li pa gen misk, ak lang nan se pi danjere, byenke dèyè dan yo!
  Tamara, ki te voye tou yon tòpiyè ak yon fòs mòtèl ak zòtèy pye li yo, te note:
  - Sòlda a sere senti li pou fè li pi fasil pou kouri, politik fè elektè yo sere senti yo, epi yo gaye!
  Aurora te tire tou yon tòpiyè sou lènmi an epi li di:
  - Yon sòlda gen zèl espirityèl ak yon malfini nan nanm li, yon politisyen gen yon pyès lajan kochon nan lespri li, ak yon nanm pi mal pase yon kochon!
  Apre sa, ti fi yo pral ri ak pran yon bagay komik ak chante, nan tout bèl pouvwa a nan Larisi.
  Epi tounen nan batay la...
  Li vire soti nan yon lagè plen véritable. Lafrans te deja kaptire, ak Lame Wouj la travèse Pirene yo. Lè viktwa a ap vin pi pre ak pi pre.
  Isit la yo se ti fi yo nan fen Jiyè nan Madrid.
  Sòlda yo te kaptire yo oblije bo pye atè yo. Yo fè li ak antouzyasm.
  Zoya di ak yon souri:
  - Lang yon gason volontèman niche talon pye yon fanm, men gason sòt toujou plis vle kite yo dwe soulye pa politisyen lang mare!
  Augustine, ki te gen pye atè yo te douch ak bo pa moun, fè remake rasyonèl:
  - Politisyen yo gen lang long, men trè kout men pou akonpli pwomès la nan bouch san dimansyon!
  Svetlana, ki gen yon ti kras pousyè men elegant, de jèn t ap niche plant li yo, di:
  - Ki moun ki gen intelijans, mouch pikote nan diskou siwo myèl politisyen yo, ak ki moun ki gen Evaris nan rat, kouri pou gratis fwomaj nan yon sourit!
  Ak ti fi yo pete ri, li te trè amizan ak bèl nan pwòp fason li yo ...
  Oleg Rybachenko tou te goumen ak fòs alye yo. Ti gason an te voye yon grenad ak zòtèy pye l yo ak fòs mòtèl, li di:
  - Politisyen yo raman sòt, okontrè, moun ki voye vwa yo kòm yon politisyen meliflu pi souvan moun sòt, riske frape nan zòrèy yo pou sa, epi yo rete san pantalon!
  Margarita Korshunova, k ap goumen ak yon lame pwisan, epi tou li voye kado lanmò ak zòtèy pye li yo, te bay soti, montre dan li:
  - Politisyen an se yon pickpocket limenm, epi li se yon pòch moun, ak pòch li pa gen okenn anba, men li ka soti nan li sèlman yon fig frans pou elektè!
  
  Ti gason an ak ti fi a te ri epi yo te montre dan pèl yo ak dan trè briyan.
  Oleg Rybachenko, bay yon grenad ak talon pye li, te note:
  - Anvayisè a pile atè ak bòt li yo, epi fanm nan pilonnen nonm lan ak pye l', tè a ap plenn nan doulè, gason an kouli ak plezi!
  Ti fi a Margarita te vire epi li te kontinye:
  - Sòlda a pa vle touye, men li fè devwa li ak konsyans, politisyen an swaf san, li pa gen menm yon ons nan konsyans!
  Timoun yo te goumen epi yo te montre pi gwo ladrès batay yo.
  Gibraltar deja ap pran aspè pa Lame Wouj la.
  Alice ak Angelica goumen. Ti fi yo, nan kou, yo prèske toutouni nan sèlman kilòt mens ak ate.
  Alice te voye yon kado touye moun nan lanmò ak pye l ', tchake tank Challenger la ak rouli:
  - Yon sòlda se pa yon amstè pou fè rezèv, epi li pa yon gopher pou kache, epi li pa yon rat pou ronge poukont li, men li vrèman gen dan lyon lè li goumen pou yon rezon ki jis!
  Angelica, lage yon pete letal epi voye yon kado lanmò ak talon pye l, rele:
  - Yon sòlda se yon inite konba, yon politisyen se jis yon zewo militan!
  Alice, atake ak tire, di:
  - Yon politisyen se pa yon sòlda oswa yon vanyan sòlda, men li touye trè efikas ak yon lang long ak chire do kay la sou gon li yo!
  Angelica, koupe sòlda alye yo, koupe yo, trayi, bay yon kado lanmò ak talon pye l ':
  - Diktatè a tou retire kouto nan kòd lonbrik ak yon lang long, yon si nan elokans!
  Ti fi yo te montre klas yo. Gibraltar tonbe. Britanik yo te kaptire yo te bo pye ti fi a.
  Alice byen lojik te fè remake:
  - Zo ki pi fò se lang lan, si se pa lang-mare!
  Angelica te dakò nèt ak sa, li te pwan janm youn nan prizonye yo nan nen ak dwèt li:
  - Si yon politisyen mare lang, lè sa a nan polemik li pa pral kolekte zo!
  Alice ri, e li te note yon fason agresif, yon je safi ki te fè yon clin:
  - Yon politisyen se toujou fwi sa a, li p'ap janm muri bay elektè yo manje, men pouri depi nan moman li ekspoze pou evalyasyon pa vote!
  Angelica te montre dan pèl li, li di:
  - Yon politisyen se yon fwi ki, vide ji elokans, fè elektè yo tounen legim!
  Ak ti fi yo flop - yon sèl fè kont lòt la.
  Filozofik Oleg Rybachenko te fè remake:
  - Yon boutèy demi-lit vodka pi mòtèl pase yon douzèn Hitler, kidonk ann bwè nan lefèt ke sèlman alkòl touye Larisi!
  Apre sa, manm Komsomol yo chante nan koral;
  Ti fi glwa nan Komsomol la,
  Fidèl nan konstitisyon an nan gwo lagè a ...
  Vwa bèl yo se sonor,
  Pa gen moun ki pi bèl sou tè a!
  
  Peyi nou an ap vin bèl,
  Nou pral bati yon kominis klere...
  Li danjere pou goumen kont Larisi yo,
  Fachis sa ki mal se detwi nan yon fwa!
  
  Nou te goumen yon fwa toupre Moskou,
  Te gen gwo jèl.
  Hitler te an lig ak Satan
  Epi kounye a Fuhrer la gen zewo!
  
  Maria ak Lada ede nou,
  Advèsè kouraz simonte ...
  Pa gen pi bon bèl pase nou,
  Lous la pete nan kòlè!
  
  Malgre ke jèl la move anpil,
  Manm komsomol yo kouri pye atè...
  Souvan se yon pitye pou nou rankontre Jida,
  Ann bay yo kout pwen nan figi!
  
  Pou ti fi, yon sèl ki rele goumen,
  Oze montre batay feròs ...
  Yon manm Komsomol pa ak nanm yon boufon,
  Egzamen estatistik se tou senpleman yon senk!
  
  klas gwo ti fi pral montre
  Glwa pral konfime ak yon nepe asye ...
  Nou menm pi fre pase demon nwa,
  Ann kraze Moujahideen yo an miyèt moso!
  
  Pa gen pitye pou Fuhrer la
  Ti fi nan glwa etènèl pou tout tan...
  Pral gen yon etwal pou nou, kwè nan yon rekonpans,
  Ak yon gwo rèv rive vre!
  
  Nou pap janm mete ajenou
  Pa pliye kavalye yo nan kaptivite ...
  Pwofesè nou an se Lenin ki gen bon konprann,
  Nou jije nan kou pa lespri a!
  
  Pa gen patri - patri pi chè,
  Kominis souke tè a...
  Yo souflete Fuhrer la nan figi an,
  Te gen yon mato fachis sa ki mal!
  
  Nou konnen ki jan pou nou goumen ak anpil kouraj,
  Nou pral kapab pran tout obstak yo nan tanpèt ...
  Mete yon ti fi RPG nan yon valiz,
  Mwen ekri nimewo mwen nan kaye mwen an!
  
  Toupre Moskou, Nazi yo te byen fèm bay,
  Tank yo te boule tankou yon chandèl...
  Epi yo te koule lwen pa nou,
  Komsomol ti fi koupe soti nan zepòl la!
  
  Nou pa bay Hitler pitye,
  Machin otomatik ti fi a majidize...
  Tout moun kouri pèdi salo yo,
  Fèm nan lespri Ris la se yon monolit!
  
  Nou gen misil letal,
  Yon avyon dekole anlè zetwal yo...
  Zèv ewoyik yo chante,
  Prese tankou yon malfini nan vòl!
  
  Nou se bèl ti fi Komsomol,
  Tout mechan yo te fèt pou kouri...
  Zòtèy pye nou yo,
  Pou voye grenad ki byen vize!
  
  Ala yon fachis kwè ou pral jwenn
  Ou pral boule tankou yon arenyen...
  Move lespri yo pral toumante nan mò yo ye a,
  Ki moun ki te sèvi Adolf - Satan!
  Reptil yo jwenn sa ki mal sou kòn yo,
  Mitray tifi a ap griye...
  Kwè nou, nou kontan envite yo,
  Epi nou gen yon nepe ak gwo plak pwotèj serye!
  
  Ti fi a vire moulen an
  Mujahideen byen koupe...
  Se konsa gwo te vize sou mizo a,
  Men, li te baleye ak dife li!
  
  Pa gen okenn lame pi fò nan Larisi
  Pase soti nan ti fi pye atè ak nan bout pantalon ...
  Pa pote yon ipokrit, ou se yon istwa san sans,
  Ou pral kouri byen lwen yo nan touf raje!
  
  Limyè blan klere tankou zèklè,
  Epi yon etwal klere byen klere...
  Kapital la te reziste horde la,
  Moskou Bondye ban nou an!
  
  Stalingrad ak sa a se yon fe bèl pouvwa,
  Chak vanyan sòlda Ris se yon jeyan...
  Ann prepare yon sèkèy pou Nazi yo,
  Apre tou, Senyè a toujou youn avèk nou!
  
  Pouvwa a enfini nan linivè a
  Ann fleri nan lafwa nan paradi a...
  Biznis nou an se travay ak kreyasyon,
  Nou pase egzamen pou senk!
  
  Fè lwanj Lada ak Maria,
  Yo sen, manman bondye yo...
  Pa gen okenn baryè pou manm Komsomol yo kounye a,
  Pou dedomajman pou granpapa nou yo ak papa nou yo!
  
  Nou pral bati paradi sou planèt la byento,
  Pa p gen lapenn ak ennmi ladan l...
  Apre yo tout, Knight an nan fraz la merite,
  Reflete ofansiv la nan horde la sa ki mal!
  
  Gen krentif pou epi repanti, ènmi Senyè a,
  Ou pral jete tou dwat nan lanfè...
  Moun ki te adore mò yo
  Pral pou tout tan nan flanm dife!
  
  Onore Adolf e pou sa nan agoni,
  Li fè mal anpil pou w towome nan lanfè...
  Pral gen syans pou mechan yo,
  Ou te prefere Hitler pase Kris la!
  
  Ak pou jeni Komsomol Stalin,
  Sa a se ideyal inivèsèl la ...
  Nè li te vin pi fò,
  Mwen reve nan grandè konsa!
  
  Vini byento epòk kominis la
  Pouvwa syans pral resisite mò yo...
  Ord revanch yo p ap vini,
  Kòn an kwiv nan viktwa ap rele!
  Manm Komsomol yo te fini chante, ak Oleg Rybachenko tou te deside chante poukont li, tankou yon jenn gason etènèl.
  Sou veso, ti gason an te ale,
  Li vle fè konpetisyon ak lènmi an nan batay ...
  Menmsi dezòd ap gouvènen nan linivè a,
  Men, yon boutfeu pwisan kache nan yon valiz!
  
  Gèrye gwo avyon de gè Ris,
  Ka deplase nepe pandan y ap jwe...
  Malgre ke li sanble yon jèn pafè,
  Pouvwa a bouyon cho Me!
  
  Li vle goumen tankou yon chanpyon
  Anpil mechan ki soti nan planèt la pral ranpli ...
  Malgre ke yon milyon ord atake,
  Men, kòmandan an ap fè lwanj ou ak viktwa!
  
  Yon ti gason ki nan yon kostim espas se yon nèg ki gen gwo kouraj,
  Nepe hyperplasm la pral koupe an grap...
  Mwen souvan kouri pye atè nan nèj la,
  Se konsa, yo pa pile Larisi ak bòt!
  
  Vrè verite a nan kè nou
  Nou leve tèt nou ak fyète...
  Lespri ki te yon fwa nan zansèt blan yo,
  Nou pral aprann konnen labouyl!
  
  Pouvwa patri a tèlman gwo
  Ke Wehrmacht a pa oze fè fas ak li,
  Larisi, fè lwanj konnen pou syèk,
  Epi pa pote istwa san sans!
  
  Ann sèvi Bondye fidèlman
  Nan nenpòt biznis, nou bati kreyasyon ...
  Pa lapenn mesye pou fi,
  Konsyans nou pral bèl!
  
  Non, mwen pral bese nan batay, yon konbatan,
  Menmsi mwen vin yon pyonye...
  Jezi se gran frè m ak papa m,
  Vide favè li ak yon gwo lapli!
  
  Larisi ban mwen yon bouquet nan paradi,
  Wòch nan syèl la klere tankou yon dyaman ...
  Yo chante fe nan yon sòlda nan powèm,
  Nou pral jwenn yon plas jenere nan paradi!
  
  Non, nou pral fou vakabon,
  Ann fè mond lan fre bèl...
  Sa ki mal chasè a kounye a vin yon jwèt,
  Li trè danjere pou diskite avèk nou!
  
  Ti fi nou yo tèlman bon
  Dan briye tankou bèl grenn pèl...
  Nou pral danse ak yo ak kè nou,
  Zeklè frape lò soti nan syèl la!
  
  Nou gen yon lame pwisan
  Nou bati bato ak kanon menm ...
  Glwa pou Larisi vre onè,
  Nou pral kwit yon anpil nan labouyl gra!
  
  An jeneral, ti gason an se yon sòlda brav,
  Epi li pral defèt advèsè yo nan jwe ...
  Ti gason an vize je a mitrayaj la,
  Planèt la pral tounen Edenn ak paradi!
  
  Kounye a ke Ewòp te konkeri, nou dwe rive nan Amerik ak tè nan Grann Bretay.
  Men Angletè ak USA gen yon flòt pwisan. Ak Sovyetik la nan lanmè a se pi fèb, epi li pa tèlman fasil pran Grann Bretay.
  Gen yon lagè soumaren. Isit la Sovyetik la ap eseye sèvi ak soumaren Alman yo. Natirèlman, pwòp se pa ase pou pou genyen.
  Men, Alman yo jere yo koule pi fò nan soumaren yo.
  Ekip yo ijan prepare pou sivivan yo.
  Lagè a trennen sou yon ti jan, ak yon dezyèm seri menm plis dramatik nan batay manti devan yo.
  . CHAPIT #2
  Ankò Oleg Rybachenko Ris Bondye te retounen nan misyon Twazyèm Gè Mondyal la.
  Ane 1946 te vini ... Batay la te deplase nan lanmè a ak nan lè a. Osi lontan ke Grann Bretay tèt li kenbe soti.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova goumen ann Afrik. Yo chache libere koloni yo.
  Yon ti gason ki sanble douz, ansanm ak yon ti fi, tou sou menm laj la, kouri nan forè a.
  Fè, wonn, pinga'w nan janm timoun yo flash. Mesye yo pare pou goumen e yo anvi goumen.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova travay imòtalite nan pote soti nan misyon sou fwon yo nan Twazyèm Gè Mondyal la. Epi yo kontan goumen.
  Isit la yo se timoun imòtèl bite sou baz la nan Britanik yo. Ak nan yon raj yo atake yon rejiman antye nan opozan.
  Oleg Rybachenko lanse yon grenad ak zòtèy pye li epi li di:
  - Yon tigason ki gen talon fè frape dan yon ennmi, yon granmoun ki te soulye ak politik rete yon chen san dan ki kriye nan lalin nan!
  Ti fi Terminator Margarita Korshunova pral tou voye yon kado touye moun nan lanmò ak zòtèy pye l 'ak griye:
  - Gwo bèl pouvwa vini nan yon sòlda pa fasil, men li se entelijan, men yon politisyen kounye a epi Lè sa a, kouri nan scandales byen fò nan notoryete!
  Timoun ki gen fòs fenomenn kraze Britanik yo, epi yo montre klas siperyè yo.
  Ak lòt nèg tou te goumen ak gwo presyon an Afrik.
  Dimka ak Danka, ansanm ak lòt mesye ki soti nan batayon jinyò Lame Wouj la, te pran vòl nan Afrik. Transpò sis motè Sovyetik la te kapab pote jiska desan (200) parachit ame. Men, te gen yon batayon antye nan twasan konbatan nan varyete ki pi piti nan Stalin Eaglets yo. Twasan ti gason ki gen apeprè douz ane, sanble toujou byen mouche nen, men an reyalite yo te espesyalman chwazi ti gason ki te deja resevwa pa fèb fòmasyon militè.
  Stalin te vle kòm anpil adolesan ke posib patisipe nan lagè a. Nan Afrik, prensipal fòs Britanik yo te deja bat, byenke gen toujou ganizon fò nan Soudan. Vrè, twoup kolonyal yo pa totalman serye, e an reyalite, inite Britanik yo .... Yo pa tèlman byen ame, espesyalman ak tank, eseye ki jan yo transfere ekipman atravè Metropolis la. Se poutèt sa, risk pou gwo pèt nan ti gason se minim. Li sipoze nan nivo egzèsis taktik konvansyonèl yo, ak jenerasyon ki pi piti a pral jwenn eksperyans nan lagè.
  Dmitry ak Danka konnen byen Alman (lènmi an swadizan), osi byen ke angle, panyòl ak franse. Lekòl yo se tou elit ak timoun Sovyetik yo, nan teyori, yo ta dwe pi entelijan an.
  Ti gason Sovyetik la, aparamman nan mitan lidè yo, Maxim Tankov wo ak miskilè te bay men epi li di onètman:
  - Nou pa t 'atann ke Belariss yo ka tèlman fò ak entelijan. Pa egzanp, krache fason nou, tankou premye Larisi! Ak Alman se menm pi bon!
  Dimka fè yon ti remarke:
  - Ak sa ki tèlman etone. Petèt nou pral oblije goumen, men si ou antre nan rekonesans epi ou pa konnen lang Alman an, konbyen enfòmasyon ou pral kolekte?
  Maxim te dakò.
  - Se vre! Men, an jeneral, Alman yo te konn anseye ke ou se subhumans Ris. Slavs, sipozeman sa a se yon etap tranzisyon ant yon makak ak yon nonm. Sa se, an tèm de devlopman nan entèlijans, Ris se yon ti kras pi wo pase yon bèt kay. Ala moun sòt Nazi yo!
  Danka fache sere pwen li:
  - Wi, mwen ka embed pou mo sa yo.
  Maksimka reponn:
  - Se sèlman chwa zam yo se mwen menm. Avèk gan sou, ou se chanpyon nan Mwatye Mondyal la, men e yon batay nunchaku?
  Danka te sezi:
  - E sa li ye?
  Timoun elit Sovyetik la te vle reponn, men Dimka te devan li:
  - Sa a se nan yon zouti agrikòl, ki nan Lachin frape soti poul. Mongol-Tatars yo te entèdi Chinwa yo pote zam, se konsa yo te tounen aparèy sa a deyò inofansif nan yon klib ki ka touye moun. Yon sistèm antye de konba sou nunchucks te devlope. Lè sa a, li te adopte pa Japonè yo nan fen diznevyèm syèk la. Pwobableman, li te ale nan men yo nan twoup yo nan Sovyetik la.
  Maxim reponn:
  - Pa sètènman nan fason sa a. Gran Stalin te envite plizyè gourou ki soti nan Lachin dis ane de sa, kòmande ke lekòl konba men-a-men Inyon Sovyetik la ki pi avanse nan mond lan. Youn pa ta dwe panse ke nou moun Sovyetik yo, yo te nasyon ki pi wo a, pa vle aprann anyen nan men lòt pèp. Lekòl militè Sovyetik nou an mande pou konsiderasyon maksimòm faktè imen an.
  Danka souke tèt.
  - Ak Belarisyen tou. Stalin te di - teknoloji pandan peryòd rekonstriksyon an deside tout bagay! Lè sa a, nan dezyèm senk ane plan an, li devlope lide a - kadr deside tout bagay!
  Dimka te di otreman:
  - Mwen dwe di ke tout bagay se pa tout dwa ak faktè imen an. Pa egzanp, nivo fòmasyon teknik sòlda yo ap retade. Men an jeneral.
  Max sijere:
  - Èske ou ta renmen jwe Stalin-Khash?
  Ti gason Sovyetik yo te sezi:
  - E sa li ye?
  Maksim fè yon klin.
  - Dènye envansyon nan Gran Stalin la. Tankou echèk, ki pa jwe pa de, men pa kat, de pa de. Men, sou yon tablo katsan selil. Li gen tank, ak zam pwòp tèt ou ak kwirase. An total, chak figi gen karant, ak yon total de san swasant. Gen kèk deplase tankou echèk, lòt moun pa. Plis kèk lòt inovasyon... Pou egzanp, yon tank ak yon kwirase ka sèlman tire desann pa tank, zam pwòp tèt ou ak Lyen, ak fantasy swa ansanm, oswa si yo rive nan yon sèten liy, yo ranfòse zam yo. An jeneral, jwèt la trè difisil, pa ditou tankou echèk.
  - Montre li. - Danka mande.
  Maksimka pran yon tablo pliye nan sak lekòl li. Li te gon ak byen kontra enfòmèl ant. Figi yo magnetize. Karant idantik chak. Tablo nan tèt li se byen konsèvatif, yon rektang. Règ yo enteresan, an patikilye, prèske tout moso pa frape tankou yo deplase, eksepte pou tank. Yo ka tou de bat ak mache ak yon kaptire.
  Kòm espere, moso ki pi fò se kwirase a, pi fèb la se fantasy limyè a. Te gen zam pwòp tèt ou pouse isit la, ak ki moun ki te enterese nan avyon, ak youn nan yon moman, men nan lòt men an, yon avyon atak, yon avyon de gè, yon bonm, ak yon idravyon. Anplis de kwirase, gen tou destriktè. Enfantri a tou diferan, mekanize, senp ak kavalye. Sa vle di, li pa fasil pou konprann règ yo. Dimka imedyatman te note:
  - Non, jwèt sa a nan echèk pa ka bat nan popilarite. Nivo difikilte se jis sou tèt la!
  Maksim dakò:
  - Wi, li pa pral fasil yo devlope yon estrateji isit la. Epi ou pa ka ekri liv entelijan. Men, sa a se jisteman pou Aryen wouj yo!
  Danka dakò.
  - Wi, pou aryen yo nan Larisi Blan! An nou jwe!
  Dima te avèti:
  - Pral gen ti plezi!
  Maksimka envite yon lòt ti gason epi li te fòme yon koup, li te kòmanse jwe kont ti gason yo. Nan ka sa a, mwen te chwazi mawon. Dimka ak Danka yo natirèlman wouj!
  Jwèt la te reyèlman pa enteresan nan premye, men Lè sa a, ti gason yo te patisipe. Dimka, kòm yon stratèj fèt, te sezi inisyativ la epi li te kòmanse pouse lènmi yo soti nan flan yo. Nan jwèt la nan Fuhrer la, an jeneral, pa te gen okenn wa, ak katye jeneral la te kapab deplase san yo pa pèdi yon vire.
  Men, ti gason yo pa te gen dwa jwe. Yon alam sonnen...
  - Atak lè!
  Ti gason yo imedyatman kouri nan pò yo. Malgre ke fenèt yo te etwat, ou pa t 'kapab wè trè byen nan yo, e te gen menm yon kraze.
  Avyon aterisaj te vole nan yon kolòn, ak nan kou ak eskòt nan konbatan ki byen ame.
  Pa te gen plis pase yon douzèn angle. Spitfires yo, wè ke Larisi yo louvri plis dife soti nan mitray, ap eseye frape soti nan yon distans ki long. Men, yo te jwenn repons lan tèt yo. Twa avyon nan Royal Air Force la te kòmanse fimen, ak rès la kouri met deyò.
  Ti gason yo sifle byen fò, men pèsonn pa fè sèman obscenite - disiplin. Men, yo stomped sou ak bòt yo epi kite soti yon kantite blag sale.
  Natirèlman, transpò a pa ka kouri dèyè avyon de gè yo, diferans lan nan vitès se yon lòd nan grandè, se konsa ti gason yo te oblije kalme epi retounen nan biznis yo. Gen kèk menm te kòmanse fè push-ups soti nan etaj la, lòt moun yo fè laprès la.
  Sepandan, Dimka te tèlman enspire ke li te chante:
  Chè kamarad Stalin,
  Ou se yon jeyan - yon jeni vanyan sòlda!
  E ki gen pouvwa sou latè,
  Ale ak toubiyon yo nan fantom sa ki mal!
  
  Nou ap bati yon nouvo mond klere;
  Nan ki - prensipal proletè a!
  Konnen ke nou pral konkeri syèl la
  Ann jwe yon kantik pou gwonde aria!
  
  Isit la nou mache nan lagè:
  Vwayaje a mennen nan liberasyon!
  Pou bèl peyi nou an
  Pou kado san limit nan reyalizasyon!
  
  Fòs pa nan tank, pa nan zam,
  Li nan yon nonm gratis!
  Pa gen lespri nan move esklav la,
  Ki moun ki nan esklavaj pou tout tan!
  Men, esklav la se sèlman kan nanm ou;
  Toujou gen fòs pou jete jouk bèf la!
  Kase chenn bouro yo,
  Pa bezwen dòmi tankou li nwa sou yon charyo!
  
  Lè ou obsève diyite;
  Ou pral fòse tout moun konte avèk ou!
  Apre tou, ou se yon gason, pa yon pou,
  Yon sòlda se pa yon boufon ak figi yon boufon!
  
  Li pral vini, mwen konnen pi bon kalite limyè,
  Ki kote li pa enpòtan, ak tout bagay se bèl!
  Ki kote repons pou nenpòt kesyon,
  Kote pa gen moun ki gen anpil moun nenpòt kote!
  
  Travay di pou sa
  Ou bezwen etidye ak travay!
  Imajine lavi konsa
  Premye enkyetid li!
  Dimka fin chante, li tande aplodisman, epi vòl la kontinye...
  Natasha Sokolovskaya ak lòt ti fi kontinye goumen nan syèl la.
  Natasha peze zòtèy pye l yo sou bouton joystick yo, epi li desann yon avyon angle, epi li woule:
  - Yon sòlda se yon gèrye limyè, kèlkeswa lide li goumen pou li, yon politisyen se yon abominasyon nan fènwa, kèlkeswa drapo li aji anba!
  Anastasia Vedmakova tou te eksploze ak yon rebondisman fenomenn sou bò a, frape pi rèd toujou opozan li a, pepi:
  - Pa gen pwoblèm ki drapo sòlda nan anba, bagay prensipal la se ke kouraj limen nan kè l ', ak koulè a nan koulè a pa enpòtan, li pral lach nan fwa a nan elektè a!
  Akulina Orlova kontinye goumen, voye avyon li yon bò a yon bò. Vire yon gwo machin.
  Apre sa, li touye lènmi an epi li di:
  - Yon solda anba move drapo merite plis respè ke yon politisyen anba bon slogan, men kèlkeswa baza, mete yon kochon!
  Mirabela Magnetic, avèk èd zòtèy toutouni li yo, te dirije avyon li ant kouran dife yo epi li te bay:
  - Kominis se yon paradi ke moun menm bati sou tè a ak men calloused, men politisyen kochon fè planèt la nan lanfè, detwi bon an ak lang long!
  Ti fi yo te goumen ak anpil pasyon. Epi yo te fè trè byen.
  Oleg Rybachenko ankò te goumen ak Britanik yo ak Ameriken yo, epi koupe lènmi yo li te chante:
  - Yon sòlda pou patri a toujou yon mòn, yon politisyen sèlman ralanti yon pave, konbatan li se yon kochon hurray, pou yo pa krap twòp!
  Margarita Korshunova koupe sou sòlda alye yo ak nepe li yo, pase yon moulen labatwa epi kriye:
  - Yon fanm an silans ka yon bon sòlda, ak yon politisyen, menm nan pantalon li, se yon fanm move, pale!
  Batayon an, ki gen ladann konbatan Wouj Eaglet yo, twasan ti gason douz ane, te rebati sou plas la epi yo te transfere pi lwen nan sid. Okòmansman, ti gason yo te kondwi yon koup de kilomèt nan machin, men Lè sa a, jesyon an aparamman chanje lide yo epi yo deside fè aranjman pou yon kouri siviv pou ti gason yo.
  Ti gason yo te fòse yo dezabiye, rete nan kèk bout pantalon militè, epi konsa prèske toutouni ak pye atè ak sak sou zepòl yo, yo kouri nan sid.
  Natirèlman, yo te pèmèt yo frote tèt yo ak yon nouvo, jistis efikas krèm pwotèj kont solèy, ak wout la pa kouri nan dezè a, men nan pi dous ak mwens boule zèb, kòm li te kouri sou rivyè Nil la, ak alantou yon sous ki plen koule. , zèb ak pye bwa yo te grandi, men yo toujou tès la te pi difisil la. Pou mwen te oblije kouri, nan kondisyon yo nan sovaj Afriken an septanm chalè, e menm ak yon mitrayèt, osi byen ke sakado ak pwovizyon.
  Natirèlman, te gen ti gason nan batayon an, ki reprezante koulè nasyon Sovyetik la epi ki gen fòmasyon fizik desan, men yo toujou.
  Jèn vanyan sòlda yo te bati ak kòmandan yo, menm enbesil ak yo, byenke byen wo, ak misk yo nan Apollo, bay lòd:
  - Ebyen bro! Mwen konnen li pral difisil pou ou, men dèt se dèt! Nou bezwen kouvri senkant kilomèt nan aswè! Sa se yon lòd.
  Dima fè remake:
  - Hmm wi! Mo kòmandman sa a son tankou yon eple! Li pa ka inyore.
  Danny te fè remake:
  - Mwen vle parye ke nou pa pral fè li!
  Maxim Tankovy fè objeksyon:
  - Nou oblije ranpli, paske nou se aryen wouj! Epi ou se Belarisyen, tou, Aryen si ou ekri nan pi bon batayon "Red Eaglet".
  Yon sakado dèyè do l, ansanm ak minisyon, dlo ak soude, se dizwit kilogram, plis yon mitrayèt twa kilogram. Ven-yon kilogram, li difisil pou yon granmoun si ou mache pou yon tan long, ak Lè sa a, kouri, e menm anba solèy la boule.
  Dimka fwote pye l fè pitit sou zèb la. Ti gason yo te antouzyastik sou debarase m de soulye yo, mete bòt kwi (kwi a se reyèlman atifisyèl, men yo toujou pa kèk kalite kirzach), li difisil kouri isit la. Keds oswa soulye tenis ta pi bon, men nan kondisyon yo nan lagè Sovyetik Larisi sa a se yon liks, epi yo deside pa gate ti gason yo.
  Yon kòmandman kònen klewon, ak sòlda ki soti nan Wouj Eaglet la kouri kouri, pandan y ap eseye kenbe yon sanblab nan fòmasyon.
  Yon van fre soufle soti nan larivyè Nil la, bèl soufle sou tors toutouni, miskilè ti gason yo. Yo te yon ti jan okoumansman de titan adolesan ki pare pou atake syèl la. Yo te kouri respire mezi, prèske zòtèy a zòtèy. Devan yo te pi wo a, ak nan kou wotè Danka, byenke sis ti gason, ki gen ladan kòmandan an, te pi wo pase l '. Dimka, ki te sèlman yon ti kras pi wo pase estanda a, onz ane fin vye granmoun li te oblije prese, prèske nan fen a anpil. Se vre, te gen yon avantaj nan sa a, mwens chans pou kraze pinga'w yo, oswa jwenn yon kicker ak yon pye. Li se pi piti a isit la, men sètènman pa pi fèb la oswa menm plis estipid.
  Chaj la se palpab, men yo toujou akseptab, ak tout moun gen eksperyans nan djògin ak yon chaj. Menm ak anpil pwa, lè yo te pote, pou egzanp, yon patnè sou zepòl yo.
  Anba pye atè moun chòv yo, tanzantan yo krake nan branch palmis kase oswa kòn, pafwa gen plant pikan ke ti gason yo eseye jwenn alantou. Zèb la chofe, souvan sèk, men sètènman pa boule tankou sab dezè. An jeneral, ou ka toujou viv, se sèlman Solèy la leve ak entansifye chalè a.
  Tall Maxim, apeprè menm wotè ak Danka, epi yo kouri zepòl a zepòl. Yon ti gason Ris mande yon ti gason Sovyetik:
  - Ebyen kounye a ou nan lagè! Natirèlman, mwen poko pran sant poud, men nou gen tout bagay devan. Èske ou fè eksperyans nenpòt kalite eksitasyon?
  Danka onètman reponn:
  - Poko! - Epi li te ajoute. - Onètman, non!
  Maksimka soufle ak meprize:
  - Mwen fè! Mwen pral onèt, wi! Oke, sa ki nan ti gason yo nan laj mwen an ka legalman ale nan lagè. Goumen, tire, touye, eksploze, kaptire. Apre yo tout, sa a se romans. Apre yo tout, ou menm ak Dimka te vle tou santi tankou vanyan sòlda vivan, jwenn lwen woutin nan!
  Danka reponn:
  Lavi nou se pa woutin. An jeneral, se yon pyonye, menm yon lidè ak yon atlèt, se trè enteresan.
  Se konsa, poukisa ou te enskri avèk nou? Èske ou pè pou yo touye oswa enfim? - Maksimka takine sarcastik.
  Danka fè boude:
  - Se poutèt sa mwen te enskri pou montre ke Belarisyen pa ka goumen pi mal pase Larisi. Lè sa a, lemonn antye ekri ak pale sou viktwa ou ...
  Hans ri.
  - Ebyen wi! Konsènan viktwa nou yo, glwa nan tout linivè a. Epi ou Belarisyen diman ka pouse ti lame Alman an nan marekaj yo ak metòd patizan. Ou pa gen anyen pou vante!
  Danka reponn:
  - Nou gen tou Khalkhin Gol!
  Maksimka soufle ak meprize:
  - Minè akrochaj kote nan pwovens Lazi. Ak mesye nou yo te deja pran Ewòp, ak prèske tout nan Lafrik ak Azi. Epi nou pral pran Amerik, li lè pou nou krache!
  Je Danka te klere an kòlè:
  - Politisyen yo gen lang long ak anbisyon san dimansyon, men yo sezi Latè a, men yo kout, ak lespri a se menm mwens!
  Maksim ri.
  - Ak ki jan nou te fòse ou siyen Trete a nan Brest-Litovsk? Ou te ban nou tè, konte jiska Dnieper la, gen twa fwa plis bayonèt ak sab. Ki sa ki ka di sou Belarisyen an kòm yon sòlda nan ka sa a?
  Ti gason an te bat pye l' epi li t'ap chante nan rime:
  -Pa vante teknoloji asye, si lespri w se tankou jele, Lè sa a, sovaj yo bay yon lach yon klib ak yon klib, tou de nan syèl la ak sou latè!
  Danka te vle bay Maxim nan djòl la, epi konnen fòs li kòm yon chanpyon "mwatye nan mond lan", li ta sètènman te frape soti arogan jenn Sovyetik la, men ... mwen pa t 'vle kraze liy lan epi fè aranjman pou yon. goumen. Wi, epi li pa bon pou itilize pwen pandan konfli a. Eksepte nan ka sa a, gen plis chans li pral arete, epi li pa pral gen tan montre ke Belarisyen yo goumen pa pi mal pase Larisi yo. Se poutèt sa, Danka te fè objeksyon avèk kalm:
  - Nou Belarisyen bat ou anba Sigismund II, e menm pran Moskou. Men, lè Napoleon Gran te kòmande nou, mwatye nan lame li te Belarisyen ak Polonè, ak nan Premye Gè Mondyal la te gen yon zouti Brusilovsky. Epi nou te pote li soti Belariss. Epi Alman yo pa t pran Paris tou, paske twoup nou yo nan Byelorisi prèske te kaptire Koenigsberg.
  Maksimka reponn:
  - Men de tout fason, nan dènye batay yo ak Alman yo, ou te bat!
  Danka byen rezonab objeksyon:
  - Anba tsar la, nou te gen yon endistri bak, espesyalman nan esfè militè-teknik la. Epi, koulye a, nou te devlope yon endistri ki grav. Pou egzanp, ou te wè tank la KV-2. Li ekipe ak yon obusè 152 mm. Èske Ameriken gen yon bagay konsa?
  Maksim ri.
  - Franse yo sou tank S-2 yo tou te gen obusy menm pi gwo pase kalib 155 milimèt, men Alman yo pa t anpeche Alman yo bat krapo yo, yo te gen ekipman pi fèb pase kounye a. Fòs prensipal Lame Wouj la se siperyorite faktè imen an!
  Danny vise figi l.
  - E poukisa ou panse ke ou gen yon avantaj sou nou nan faktè imen an, si ou te vin chanpyon nan "mwatye mond lan"? Ak bat pi bon nan mesye ou yo?
  Maksimka byen rezonab te deklare:
  - Eksepsyon blan rus pafwa sèlman konfime règ yo. An reyalite, prèske toujou! Koulye a, si nou pran pa fenomèn endividyèl, men nivo fòmasyon militè an antye, Lè sa a, isit la ...
  Danka te fache:
  - Ou pa konnen ki nivo fòmasyon konba nou genyen ak ki jan fè egzèsis yo nan lame Sovyetik la nan Byelorisi. Se konsa, pa bezwen espekile!
  Maksimka lojikman te fè remake:
  - Nan peyi Espay, te gen yon konpetisyon ant lekòl militè Sovyetik la soti nan Byelorisi, doktrin nan ak youn Sovyetik la soti nan Larisi. Nou teste ekipman ak zam nou yo. Rezilta a se viktwa lekòl militè nou an, ak atizay estratejik, ak konsolidasyon rejim kominis la dapre Stalin. Se konsa, nou te deja goumen ak mesye ou yo epi yo te genyen!
  Danka fè yon remarke tris:
  - Ou te gen anpil plis twoup pase nou! Ou jis pran kantite lajan an!
  - Mwen pa ta di sa. - Maksimka bese tèt bèl li ak yon koup cheve kout epi li tonbe an silans, premye siy fatig yo te kòmanse parèt epi li te vin difisil pou pale.
  Pati ki pi mal la se, nan kou, chalè a. Solèy la inexorableman te ale nan Zenith la. Okenn nan ti gason yo pa t abitye avè l. Byelorisi ak Larisi se peyi nò yo, ak an ete yo raman ale pi wo pase trant degre. Epi sa a se Lafrik nan mwa septanm nan, ak briz la te sispann rale soti nan Nil la.
  Janm ti gason yo te kòmanse pike ak zèb sèk, epi toudenkou li te fini, ak yon kilomèt antye te kouvri ak boule gravye. Li te trè douloure, kèk nan ti gason yo pa twò restriksyon te kriye. Swe te koule nan men yo epi yo koule ak yon sifle sou gravye cho a. Dimka ak Danka, ak pi fò nan lòt ti gason yo te eseye souri epi yo pa trayi kè sere yo. Yo t ap panse ak yon lòt bagay. Se konsa, Dimka imajine ke yon flanm dife sou etajè a te niche pye l 'yo, epi yo te vle rache yon sekrè leta enpòtan nan men li. Epi li dwe andire li epi li pa montre ke li blese oswa pè. Anplis de sa, ti gason yo te grandi nan kondisyon difisil ak talon pye yo pa t 'konsa dòlote, byenke powèt la ak gravye nwa boule, men se pa tèlman ke po a ki graj kale.
  Kou chalè byento te swiv. Prèske an menm tan, plizyè ti gason sichofe te endispoze, epi yo te oblije ranmase yo sou yon limyè, pliye kabann.
  Dimka te note tèt li ke Alman yo, an jeneral, gen bon ekipman. Èske li posib ke nan Lame Wouj la ou pral jwenn yon aparèy pou pote blese a soti nan duralumin, ki an menm tan an fasil kache nan yon sakado.
  Men, li pi difisil pou kouri ak yon chaj adisyonèl nan men ou, ak talon pye ou yo boule pi fò, kòm presyon an ogmante. Se konsa, yo ap sòt de nan yon lanfè volontè-obligatwa. Dimka menm te panse: ki jan kamarad li yo ta reyaji nan yon tès konsa, tout moun ta siviv.
  Yo te konbine gwo pann gravye wouj cho, nwasi ak zèb chèch ak kout kouto. Anplis de sa, kòmandan an piti piti mennen ti gason yo lwen Nil la, aparamman pou evite antre nan koloni yo nan peyi Lejip.
  Yon fwa ankò, kèk nan ti gason yo te kòmanse tonbe, ak ti gason yo, fatige oswa etoudi pa klib solèy la, kouvri tèt yo ak yon ranyon tranpe nan dlo, epi yo mete yo sou yon kabann. Gen kèk ki te deja soufri yon grèv lejè leve, li kontinye kouri.
  Men, fòs jèn mesye yo t ap diminye, e prèske mwatye yo te nan lòd.
  Finalman, kòmandan an, tou trè fatige, di:
  - Mwen bay tout moun lòd pou yo repoze! Nou rive nan limit la! Kouvri tèt ou ak parasol, bwè dlo ak vinèg ak chokola. Lè sa a, ou pral kouche pou fè egzèsis pou l respire!
  Ti gason yo te rele nan yon koral fèb:
  - Nou pare pou ranpli nenpòt lòd!
  Malgre krèm pwotèj kont solèy la, po ti bebe a te vin wouj e li te blese. Li te alèz pou kouche sou zèb chèch pike, ak ti gason yo mete selofan anba tèt yo.
  Dimka ak Oleg te etabli youn akote lòt nan menm tant lan. Ti gason yo te sanble yon ti kras cheche, ak po a nwa. Pye fè boule ak grate seryezman, janm yo te dwe leve pou san an koule e li vin pi fasil pou pi piti.
  Danny te fè remake:
  - Lefèt ke lagè a se pa siwo myèl, nou te konnen li, men se pa nan menm limit la!
  Dimka te pwomèt:
  - Se flè toujou. Si ou wè san epi gade premye kadav ou, ou pral konprann ke tout bagay sa yo kouri otou sou yon sifas cho pa anyen!
  Danka rale vant li epi li di:
  - Nan liv, nan kou, yo ekri sou sa li santi tankou lè ou touye yon moun pou premye fwa. Menm yon move moun ak lènmi ou, pare yo lage zantray yo. Men li toujou..
  Dima fè remake:
  - Nan liv Boussenard "Captain Daredevil", te gen tou yon batayon antye nan vantouz ki te goumen ak Britanik yo. Yon bagay fè nou sonje. Men, gen pwoblèm nan nan sikoloji, yo di, ki sa li se tankou touye yon moun, se sèlman yon ti tan manyen lè yon bal aksidantèlman koupe yon jèn tanbouyè. Se konsa, an jeneral, gen yon atitid olye frivò anvè lanmò. Li sanble pa menm yon lagè, men yon jou ferye!
  Danka lojikman te objeksyon:
  - Sa a se yon liv pou timoun ak adolesan; ki anwiye nan lekti sou eksperyans sikolojik. Ak fen a se tèlman mal, prèske tout batayon nan milksops te mouri, ak kontinyasyon an pa janm te ekri!
  Dima fè remake:
  - Men, sa a se tankou yon liv ke ou regrèt konbyen vit li te fini. Men, pi souvan li rive nan lòt fason alantou, ke ou se literalman toumante ap eseye simonte sa a oswa ki travay!
  - Si ou gen woman Leo Tolstoy a "Lagè ak lapè", Lè sa a, Olezhek se san dout dwa! Danka dakò.
  Lè sa a, jèn patnè a objeksyon:
  - Nan liv "Lagè ak lapè" gen konplote, plizyè istwa, ak karaktè devwale an detay. Non, li pa vid. Pa gen okenn vle di raz! Malgre ke nan kou nan kòmansman an se lwen ki pi enteresan an.
  Danka dakò.
  - Wi, se vre ... Anpil ekriven peche ak yon konplo paresseux, lè, anvan aksyon ki pi enteresan an kòmanse, ou jere jete yon liv w pèdi raz.
  Lè yo te pèmèt ti gason yo rete tann soti nan pik solèy la, kòmandan an se kè kontan Vladimir Glouton, yon jenn ti gason trè miskilè ki gen apeprè katòz ane nan aparans. Figi a bèl, men sevè, timoun ak granmoun an menm tan. Vladimir tèt li toujou soti nan Krasny Orlyonok, men prensip kòmandman li se ke jèn yo ta dwe dirije pa jèn yo. Ak lefèt ke glouton pa gen okenn eksperyans epi li se toujou yon timoun pa deranje pèsonn. Bagay pwensipal lan se ke li se yon aryen wouj ak kòmandman Aryen yo Sovyetik, ki vle di ke li se kapab fè enposib nan moun òdinè. E kisa? Yo ap fè li!
  Kouri ankò, bliye sou doulè, fatig, ti gason ki menm wont (sa se edikasyon!), Pou sonje manman, papa, oswa panse sou yon bagay sansib. Sa a se lè kapasite nan andire soufrans, ak tès la li menm se yon gwo benediksyon.
  Jèn vanyan sòlda kouri san yo pa reflechi sou dezobeyisans, epi si yo vle anyen, se yon batay!
  Chalè a toujou trè fò, epi ankò ti gason yo kouri soti sou gravye a pike cho. Epi li pa menm wè lafen an. Doulè a vin ensipòtab ak anpil nan jèn vanyan sòlda yo pa ka kenbe jemi doulè yo ankò.
  Lè sa a, Dimka te kòmanse chante yon chante li te konpoze sou wout la, yon mach reyèl:
  Nou vle reyalize libète pou moun:
  Rekipere zetwal aswè a nan syèl la!
  Apre yo tout, bon an se objektif la ke kanpay pote bay tout moun;
  Seyè a di: -Mwen pral vini ak yon lame!
  
  Men lafwa nou se lafwa kominis la,
  Chemen nou an difisil, men byento nou pral vini!
  Kapitalis la boude, plen sinik,
  Men, nou pral kraze reptil la ak nepe!
  
  Ann bati yon mond pou pwochen desandan;
  Pou fè rèv la rive vre!
  Se konsa, bobin la sonnen ak yon pyès monnen k ap sonnen,
  Goumen pou Larisi, avèk fòs konviksyon ak oze!
  
  Nou konnen biznis la, nou kòmanse lafwa,
  Kite planèt la fleri!
  Pou chak mwa se tankou yon flè nan mwa me,
  Pou tout Latè a vin youn!
  
  Lè sa a, p'ap gen lagè ak move zak,
  Epi pral gen kontantman ak libète pou tout moun!
  Wi, gen anpil atwosite infernal nan mond lan,
  Men, gen pwogrè nan rezoud pwoblèm!
  
  Nan moun, rezon se fòs;
  Li se yon misk, men yon misk entelijan!
  Epi pou bèt la pa frape nou tout,
  Nou bezwen fèm, volonte jiska lafen!
  
  Kisa pou w fè si fòs yo deja pa ase;
  Lè lènmi an fò, nimewo teknik!
  Ki kote nou ka jwenn ekspresyon paradi a,
  Lè kavalye a ap kouri!
  
  Wi, kote kesyon an ye; ak nan lespri ak nan kè,
  Ki kote desizyon yo pran pa lespri a!
  Pa bezwen vire ankò,
  Epi rete kalm, fèm tankou yon milèt!
  
  Ou pral atenn objektif ou si ou pèsevere
  Sa a se garanti pèp sen nou an!
  Pèp Sovyetik yo trè saj ak fyè;
  Pou li, Seyè a ak kado, kwè, ap vini!
  
  Natirèlman Bondye, pa yon tonton ki gen bab,
  Epi li se pwogrè, syans, lespri, sèvo!
  Sèvi nou ak wout patri a,
  Pou yon moun monte sou pouvwa a!
  . CHAPIT #3
  Dimka fini chante pou jwe a, ak ti gason Sovyetik yo apwouve li ak sifle ak ri.
  Li te vin pi plis plezi nan kouri, plis vigè te ajoute ... E byento gravye a te fini ak zèb mou ale, ki te vin tounen yon plezi pou pye timoun yo boule, ti gason vanyan gason.
  Danny te fè remake:
  - Yo di ke yon chante ede nou viv, men anyen pa te di sou lefèt ke li tou aleje yon chay lou dèyè do nou!
  Dima reponn:
  - Menm pandan sivilizasyon ansyen moun peyi Lejip la, li te konnen sou efè a ki bay lavi nan mizik sou kò imen an, ak chante tou. Pa egzanp, ti esklav ak esklav fi ki pa t kapab ankò travay efektivman nan jaden yo ak karyè yo te oblije chante pou yo ka ankouraje esklav granmoun. Apre yo tout, tankou yon syans nan vallioloji te soti nan peyi Lejip.
  Kòmandan Vladimir rele byen fò:
  - Rebati pou kwasans! Epi pa pale!
  Ti gason vanyan sòlda yo reòganize nan yon fwa, ak Lè sa a, kouri an silans.
  Solèy la te deja ale nan solèy kouche (nan Afrik di Nò an Jiyè li vin fè nwa pi bonè pase nan liy mitan an.). Hal a te deja fèmen, lè toudenkou yon siyal swiv.
  - Tout moun kouche epi degize tèt ou!
  Kòm li te tounen soti pou yon rezon. Te gen yon bri byen lwen devan yo. Ak ti gason yo te aktivman travay ak pèl sapeur, voye zèb sou tèt yo. Li te deja fè nwa ase...
  Maksimka te fè remake:
  - Pwobableman, se pou nou! Li toujou twò lwen nan liy devan an, paske Lame Wouj la te avanse desan.
  Danny te fè remake:
  "Men, aprann atizay degize pa janm fè mal!" Nan yon lagè reyèl, sa a pral vin an sou la men!
  Maksim dakò:
  - Wi, pa janm, men mwen sèten se pou nou!
  Vladimir ri:
  "Yon lòt mo epi mwen pral tire ou sou plas la!" Tout moun ap tann! Epi fè grenad.
  Kòm li byento te vin klè Maksimka te vreman fè erè. Tank Britanik yo te parèt. Sepandan, ti gason yo te tou dousman chita nan anbiskad: e si yo te pwòp yo sou machin kaptire yo.
  Malgre ke tank yo ap dirije nò. Genyen sèlman kat nan yo, twa limyè ak yon difisil-a-penetre "Matilda" -3. Dènye tank la se yon gwo pwoblèm, paske grenad ka sèlman domaje tren li yo. Poumon yo, nan lòt men an, ka frape ak jete egzat nan do kay la oswa nan sevè a. Si Matilda -3 kraze tren yo, Lè sa a, li ka blese pèt sou mesye yo ak de mitray li yo ak yon kanon.
  Vladimir pa t 'vle zanmi l' yo mouri deja sou dezyèm lan, oswa pito, menm sou twazyèm jou a apre yo te rive nan Lafrik. Se vre, mitrayaj te kapab enfim frape egzat. Men kesyon an se, kiyès tank sa yo ye? Toudenkou, trofe deja kaptire pa Alman yo?
  Vladimir bay lòd:
  - Prive Wouj Eaglet Dimka. Ale nan tank yo san zam ak yon valiz epi chèche konnen ki moun yo ye!
  Dimka di:
  - Koute kòmandan an!
  Mwatye toutouni nan bout pantalon nwa, ti gason an te swarty soti nan krèm pwoteksyon, ak kache cheve blond li yo te mete sou yon kalite turban nan jounal. Koulye a, li te sanble ak yon òdinè, pòv jenn Arab. Li pa posib ke yo pral pran li pou yon lènmi.
  Tank yo te deplase nan yon vitès lantèman, chanje nan yon Kovèti pou kote motè yo te fè pi piti kantite bri, ki te eksite tou sispèk. Dimka te monte sou yo, li te balanse bra l ak kouray e li te rele nan yon anglè kase.
  - Gen min! Gen min!
  Tank yo te kanpe, yon tèt kas soti nan Matilda a ak yon vwa fache nan lang angle reponn:
  - Poukisa arapchonok, ou vle?
  Ti gason an kriye:
  - Larisi yo mete min nan chemen an! Fè atansyon twoup wayal yo!
  Yon dezyèm tèt parèt nan braslè zepòl la, mwen tande repons lan:
  Kite mechan Larisi sa yo mouri! Avek nou se Wa George ak Churchill envensibl la. Di, kote min yo ti chen?
  Dimka kouri al jwenn yo:
  - Mwen pral montre nou mèt mwen! Koulye a, nou pral manje yo!
  - Vin chita la! - Te bay lòd, jije pa epolèt yo, yon kolonèl nan Lame Tank Royal Britanik la!
  Ti gason an te monte gwo kay won an, li te santi bèl blende a sou ti pye l' ki fèl. Lè sa a, li panche dèyè epi li te kòmanse montre Britanik yo chemen an.
  Te gen senk nan yo, ak nan tourèl la pa trè Spacious nan tank la mwayen Matilda-3 li te yon ti jan ki gen anpil moun. Lè sa a, Dimka deside vin yon ewo. Men dèksplwatasyon li, ki byen antrene, tankou sa yo ki nan yon pikpochèt pwofesyonèl, rive nan senti yo epi yo pran revòlvè. Pous yo retire fusibles yo nan yon fwa.
  Natirèlman, li te vye, men tantasyon an akonpli "feat la" te tèlman fò ke Dmitry te tire yon koup de fwa nan chak revòlvè, pandan y ap vize anba lam gòch la.
  Soti nan yon distans konsa, li difisil a manke, epi sèlman yon moun fou, oswa dènye lach la, ka mete yon vès bal pandan y ap chita nan yon tank. Kolonèl la sezi, li santi mizo yon pistolè dèyè kou. Ti gason an te chichote, nan pi bon dyalèk nan Lond:
  - Si ou vle viv, bay lòd pou lòt twa tank yo rann tèt! Sinon, batayon nou an pral detwi yo ansanm ak ekipaj yo!
  Kolonèl la te sezi:
  - Kiyes ou ye?
  Dimka reponn franchman:
  - Dènye chans ou pou siviv! Twa tank limyè yo pral bonbade ak grenad epi yo pral tòtire w nan dife. Moun pral mouri! Mwen pral konte jiska twa, swa ou bay lòd pou yo rann tèt yo epi soti nan machin nan, oswa mwen pral tire sou ou nan vyann lan nan janm ou epi repete demann lan depi nan kòmansman! Youn, de...
  Kolonèl la plenyen.
  - Mwen dakò! Jis pa touye nou!
  Dimka te deklare ak fyète:
  - Nou pa touye prizonye Ris! Lè sa a, apre kapitulasyon nan Grann Bretay, ou ka sèvi ankò nan nouvo Royal Forces yo, renouvle Grann Bretay.
  Kolonèl la te bay lòd la ak yon vwa tranble. Tank yo obeyisan soti nan tank yo, mete zam yo. Plizyè nan pi gwo ti gason Alman yo, voye jete zèb kamouflaj yo, kouri vin jwenn yo, prepare yo resevwa premye pakèt prizonye nan lavi yo.
  Oleg Rybachenko te goumen tou ak twoup kolonyal yo, Etazini ak Grann Bretay.
  Ti gason an ak ti fi a konbat atak lènmi an.
  Oleg lanse yon grenad ki ka touye moun ak zòtèy pye l 'yo, li vire machin Britanik la epi li di:
  - Politisyen, moulen istwa san sans, ki soti nan ki pa farin frans pou pen, men farin solid, ak nouy sou zòrèy votè yo!
  Margarita te ajoute, montre dan li, epi tou sikonbe nan pake eksplozif lanmò a ak talon pye l ':
  - Yon sòlda se yon chevalye ki goumen ak yon dragon, men dragon sa a se aktyèlman nan dèyè a epi li pa gen sèt tèt, men yon milyon mask, ak yon kantite inonbrabl djòl kochon!
  Timoun yo te goumen anpil. Mete dife nan machin avanse ak voye grenad ak zòtèy fè.
  Oleg, tire, te note:
  - Yon solda, pou pa tounen yon poul rache, dwe yon zwa, yon politisyen, pou yo ka fri votè nan yon babekyou, pral kontan pipi, pa nan yon fason kamarad!
  Margarita te voye yon bonm ak talon pye l, li di:
  - Sòlda yo se jis ti gason, men yo grandi nan batay an batay, politisyen, kèlkeswa laj, soti nan yon kanpay elektoral nan yon lòt, tonbe nan menm pi gwo foli!
  Timoun ki gen don imòtalite yo goumen tankou titan. Men, nan syèl la toujou gen ti fi goumen.
  Natasha koupe machin nan nan men alye yo, kraze l, sèvi ak zòtèy pye l 'pou vodka, epi kriye:
  - Yon sòlda ka san bab, men yon vanyan sòlda bèl pouvwa, ak yon politisyen nan nenpòt sitiyasyon pa ka pa kite ke li!
  Anastasia te fè yon kout pye tou, te frape yon machin angle, epi li te kowou agresif:
  - Ti gason an reve pou l vin yon vanyan sòlda malfini, men li pa klè kote politisyen-kochon soti tèlman sal ke li degoutan rèv sou yo!
  Akulina te note yon fason agresif, li peze bouton yo ak zòtèy pye li yo epi li te woule:
  - Yon ti gason avyon de gè ki fèt ta pito kouri pye atè nan nèj la pase kite tèt li soulye ak politik epi li tounen yon bòt santi!
  Mirabela di yon fason agresif, li frape talon pye l sou pedal yo epi li t ap woule:
  - Yon fanm toutouni se pa yon poul rache, li pral wete pantalon nenpòt gason ak fè menm yon chèf awogan nan yon wa toutouni!
  Ti fi yo goumen ak anpil antouzyasm epi montre klas eksepsyonèl.
  Epi ti gason yo nan tout batayon yo montre konpetans ak kouraj ki toujou ap ogmante;
  Lè yo te kaptire tank yo ak Britanik yo, ti gason yo te lage yo nan koloni ki pi pre a, apre yo te bay lòd pou yo deplase pi lwen nan sid nan ansyen vil moun peyi Lejip la nan Mehu.
  Ti gason yo te ankò pye atè, ak nan bout pantalon espò, ak yon chaj, kouri sou delta a, kote souvan zèb mou altène ak tè wòch.
  Nan denmen apre kouri anvan an, misk yo nan jèn konbatan yo nan Wouj Eaglet Sovyetik la te nan gwo doulè. Espesyalman ti towo bèf yo, ki, tankou rivyè, te kouvri ak venn ki te soti, do yo, ak britalman boule ak chire plant yo nan pye fè, timoun.
  Anpil nan ti gason yo te santi yo trè mal, e okòmansman batayon an pa t 'kapab pran yon vitès rapid. Kòmandan Vladimir Glouton tou, nan chemen an, menm jan ak tout lòt moun, pye atè ak fin itilize, rele byen fò, menase tire, men li pa t 'kapab fwe mesye yo. Se vre, li te tire kanmenm, koupe yon touf nan cheve blond ak yon bal nan youn nan ti gason yo ki pi emacye. Apre sa, kouri a te ale yon ti kras plis enèjik.
  Doulè a te infernal, plant yo fè cho, men apre kèk kilomèt li te vin pi fasil, yon dezyèm van te louvri, ak misk yo tranpe nan asid laktik chofe epi yo pa t 'fè mal ankò.
  Dimka ak Danka te soufri tou, byenke, petèt, mwens pase lòt mesye yo, paske fòmasyon yo anba gidans yon gourou te menm plis douloure. Ak an jeneral, nèg slav yo karakterize pa andirans jenetik. Sepandan, aryen yo tou.
  Ti gason yo te evite koloni yo nan tout fason posib pandan kouri a. Epi lè chalè a te vin ensipòtab, yo kouche anba ovann solèy yo.
  Dimka, ki te chita ak Danka, te fè remake:
  - Wi, gen nèg fò! An jeneral, si li rive nan yon lagè ant Belariss ak Larisi, nou pral gen yon tan difisil! Trè sere!
  Danka reponn:
  - Yo prepare jèn yo trè byen, men sa yo pa majorite nan inite yo. Anplis de sa, toujou gen plis nan nou pase aryen wouj.
  Dima fè remake:
  - Gen apeprè yon santèn milyon Larisi tèt yo nan Ewòp pou kont li, men gen tou twoup nan alye yo nan Sovyetik Larisi. Anplis de sa, yo kapab tou sèvi ak dè milyon de rejiman Arab ak Nèg kont nou. Fòs yo inegal, sitou si kominis yo finalman pran rasin nan Lafrik ak Azi.
  Danka te grimase.
  - Ak ki sa ki konklizyon an?
  Dima fè yon soupi.
  - Si mwen te Steel Eagle, mwen ta frape an premye.
  Lè sa a, lòt ti gason Alman te antre nan konvèsasyon an, epi mwen te oblije fèmen bouch. Apre sa, lòd pou fè egzèsis pou l respire. Lè sa a, lè solèy la bese, ankò kouri nan pa tèren ki pi tandrès. Epi yo pran pòsyon lyon an nan mitan lannwit lan.
  Rèv la te lou, misk yo te twò gwo lapenn akòz doulè, ak pye mesye yo te boule sou yon dife dousman. Nan denmen, akòz akimile fatig, te pi difisil la. Menm Vladimir te konprann sa e li te pèmèt ekip li a pou avanse pou pi rapid.
  Mesye yo, poutan, yo te eseye kenbe, men twa ti gason toujou tonbe atè. Mach la ralanti, ak jèn mesye yo finalman te fè yon etap. Lè sa a, Dimka deside aplodi yo ak yon chante:
  Kòn pyonye a kònen sou patri a,
  Nan li se yon apèl a stride nan reyalizasyon - jèn!
  Lafwa nou se lafwa kominis la,
  Epi ou pa pral pran vye lènmi an pou pè!
  
  Pyonye nou pral goumen
  Pou Larisi ak libète tankou malfini!
  Avyon an - zèl la klere ak penti briyan,
  Pilòt nou yo se pitit gason Sovyetik!
  
  Kravat la wouj, koulè san koule a;
  Mond lan mechan, se lajan ak lagè ki dirije li!
  Nou vle bay tout moun yon ti goute, libre volonte,
  Se konsa, fènwa a nan Horde la woule nan mò yo ye a!
  
  Pioneer, ou se menm yon ti frè kominis yo,
  Èske ou vle bati yon mond kote bonè se pou tout moun!
  Konsa koulè syèl la bay fwi nan lavi,
  Pou evite soufrans ak pwoblèm!
  
  Sou wout la, sepandan, lagè ak mechanste,
  Tansyon epi pafwa difisil!
  Mitrayaj la lou epi redwi koud la,
  Ak palmis la se callous, yon gwo zaviwon!
  
  Men, nou pa konnen yon mo sa yo - feblès,
  Nou pa gen yon mo konsa - mwen pa vle!
  Laj granmoun pap vini pou sòlda Sovyetik yo,
  Mwen pral vole nan lespas sou yon fize!
  
  Ban nou fòs ak imòtalite;
  Se sèlman syans, limyè san limit!
  Epi moun ki te tonbe yo pral leve, kwè
  Bon chans ak siksè ap vin jwenn nou!
  Chante a ankouraje jèn konbatan yo, epi yo chanje nan yon kouri vit.
  Sepandan, lè solèy la te rive nan pik li, mwen te oblije repoze ankò. Apre sa, li te vin ensipòtab ak ti gason yo te fè yon etap. Wout la te boulvèsan epi janm yo te kraze yo te senyen, e agoni a te prèske ensipòtab.
  Sou wout la, erezman, mwen te rankontre yon rivyè k ap koule nan Nil la, epi ti gason yo sote la. Yo te vle soulaje soufrans yo. Lè sa a, li te tounen soti yo dwe trè difisil kondwi ti gason yo soti nan dlo a. Vladimir te dwe bay yon pete nan yon mitrayèt sou tèt yo.
  Fason an plis te tankou yon peryòd tranzisyon nan ekonomi an anba biwokrasi a: douloure, ak san prese.
  Yo te rive nan vil la apre minwi, apèn deplase janm yo. Yo te mennen yo nan kazèn yo ak ti gason yo, anpil sou kabann bwa, san yo pa menm fè tantativ pou yo manje dine.
  Rèv yo te lou, plen laterè, men mwen pa t 'kapab sonje anyen ... Dmitry leve yon koup de fwa ak jete men yo nan ti gason yo byen sere bay manti. Li te vin bouche, ba yo sou fenèt yo te fèmen, epi li te sanble ak yon koloni tipik nan sid.
  Men, nan maten, ti gason yo t ap tann yon bon nouvèl: Marshal la li menm, Mesye Rokossovsky, ta prezante yo ak prim. Apre gwoupman twoup Alman yo te divize, twoup Almay ak Itali, ki te sipoze atake Soudan soti nan peyi Lejip ak pi lwen nan sid, yo te nonmen kòmande gwo Rokossovsky ki gen eksperyans. Marshal batay sa a te jwi tout konfyans nan ansyen Stalin, kidonk li te plase kòmande gwoup lame Sovyetik ki pi pwisan "Sant", ki an patikilye te sipoze pran Pari.
  Depi pa te gen okenn inifòm apwopriye pou jèn konbatan yo nan Wouj Eaglet la, yo te aliye mwatye toutouni, prèske nwa soti nan krèm pwoteksyon ak fre tan Afriken. Ti gason yo te cheche yon ti kras nan dènye jou yo epi yo te kòmanse sanble ak esklav Arab soti nan karyè yo, sèlman gade fyè.
  Seremoni prim lan te aksidantèl, san okenn kòtèj ak seremoni.
  Konstantin Rokossovsky tèt li te wo, mens, ak yon figi jèn, men deja byen chire. Yon kòmandan tipik Polonè, ak yon gade sevè. Li te senpleman anonse:
  - Pou kouraj la montre nan batayon an pandan mach fòse a ak kaptire Britanik yo, bay batayon Wouj Eaglet Sovyetik la, ak yon riban espesyal ak yon malfini an kwiv nan estanda a nan inite a. Kòmandan an, nan vire, yo bay meday an kwiv "Dilijans ak kouraj!".
  Mesye yo bat men yo ansanm, epi Marshal batay la kontinye:
  - Prive Dmitry Rocketny, pou entèlijans li, ewoyis ak entèlijans, gras a ki li te kaptire kolonèl la nan twoup wayal yo, resevwa Lòd Glwa nan dezyèm klas la. Kidonk, nan laj sèlman onz ane, envite nou an soti nan Byelorisi te vin pi piti benefisyè nan prim sa a nan men tout moun ki te akòde apre Stalin te vin sou pouvwa a.
  Oleg Rybachenko kontinye fè fe ak mennaj li.
  Ti gason an jete yon disk byen file ak zòtèy pye l 'yo, koupe tèt yo nan Britanik yo ak griye:
  - Yon ti gason vin tounen yon sòlda, e ki moun ki te yon politisyen nan jèn li si yon kochon konsa gwo te grandi soti nan li?
  Margarita, goumen ak touye opozan, lojikman te fè remake, koupe opozan:
  - Yon jennès onèt ak kliyan - lajan an echanj pou plezi, ak yon politisyen se yon mantè konplè, vòt ak taks an echanj pou desepsyon absoli!
  Oleg Rybachenko te jete yon kado letal nan lanmò ak talon pye l 'yo, gaye opozan li yo ak griye:
  - Yon politisyen se yon jennès trè chè, nan men ou non sèlman riske pran sifilis nan sèvo a, men tou, yon kochon nan pòch ou!
  Margarita Korshunova te pran li epi li te vire, koupe yon mas nan opozan ak chirpe:
  - Yon politisyen se yon kalite bouzen ki, olye pou yo retire rad li, dechire twa po nan elektè yo epi enfekte yo nan televizyon an!
  Natasha te goumen nan syèl la. E zanmi l yo te montre tou yon egzanp sou fòs lalwa yo.
  Natasha te frape yon avyon angle epi li te woule, li te montre dan pèl li:
  - Ou pa antre nan menm rivyè de fwa, men yon salo ki toujou piggy ka re-eli yon douzèn fwa!
  Anastasia te pran li epi li di avèk anpil lespri, epi li te frape avyon an avèk èd zòtèy li yo, li di:
  - Bèt ak timoun pa renmen manje san sèl, men poukisa granmoun yo tonbe nan diskou dous politisyen yo ki prive sèl nan verite a!
  Akulina Orlova te note agresif, koupe yon lòt avyon angle ak vyaknula:
  - Sèl verite a anmè, men li gen pouvwa gerizon, diskou yon politisyen dous, men lakòz dyabèt nan lespri a!
  Mirabela Magnetic, koupe yon lòt, gwo ak gwo machin nan alye yo, ak bay:
  - Yon moun pa vle fè yon pion, men yon karyè nan lame a kòmanse ak prive, yon politisyen pa vle jwe nan règ yo, epi li mennen yon karyè nan politik ak anachi!
  Ti fi, nan kou, yo trè bèl ak sexy. Tout tan yo goumen pye atè ak nan yon sèl bikini.
  Vòlè bèl konsa.
  SU-100 la ap goumen tou ann Afrik. Natirèlman, li fè cho anpil, ak ti fi yo nan kèk kilòt mens.
  Elizabèt, lè l sèvi avèk zòtèy pye l, li bat lènmi an epi li di:
  - Yon politisyen ki joure masisi se yon gwo bourik tèt li, epi li pa gen moun!
  Ekaterina, te frape nan lènmi an, epi tou li te sèvi ak talon pye l ', kouch:
  - Yon sòlda pa pral mouri de fwa, men yon politisyen pral trayi twa fwa, ak twonpe yon milyon fwa!
  Elena te note avèk entelijans, li tap choute zòtèy li sou lènmi agresif la:
  - De lanmò pa rive, epi ou pa ka retire bòt ou ak pye atè, men politisyen yo jere touye tout tan tout tan an, ak dechire twa po!
  Efrosinya te frape yon pwojektil tou sou lènmi an epi li te griye, li te montre dan li:
  - Ti fi a pa pè kouri pye atè nan nèj la, li pè ke Veterinè cheval la pa ta tounen yon bòt estipid santi, soulye jiska zòrèy li!
  Gèrye yo te goumen ann Afrik ak tout kote sa posib, epi yo te pwodwi mirak.
  Ak nan Lafrik, pa gen okenn evènman mwens enteresan ak enteresan te pran plas.
  Yon batayon ti gason pye atè ki soti nan Red Falcon te kontinye kouri epwizan yo pou yo sove... Se te yon lanfè ki te dwe pase pou yo merite syèl la. Ak doulè, ak farin, anvan Bliss.
  Apre seremoni prim lan, sepandan, ti gason yo te tèlman enspire ke yo te kouri dezyèm mwatye nan jounen an ak lannwit, prèske san yo pa sispann epi bliye sou fatig.
  Vladimir pran yon desizyon: yo pral dòmi pandan lajounen, ak nan mitan lannwit, lè solèy la pa boule, yo pral fè mach fòse. An jeneral, gen ti gason isit la, elit fè tèt di toujou, ak tès sa yo se pa premye fwa. Se sèlman kounye a ke chalè a pa tèlman infernal. Ki pi rasyonèl nan ka sa a, lè solèy la se nan zenith li yo, kouche anba vante yo ak dòmi byen.
  Danka te apresye redistribisyon sa a:
  - Mach fòse lannwit yo pa yon envite souvan nan Lame Wouj la. Nou bezwen aprann tou kijan pou nou goumen nan fè nwa!
  Ti gason pye atè Dimka te dakò:
  - Nan mitan lannwit, li pi difisil pou atake, men apre tout, yo pral tou defann tèt yo enbesil. E nou espere nou kapab fè tou de.
  Jou sa yo te vin pi difisil... Dènye fwa, sou antouzyasm mesye yo, yo te bloke limit òganis yo, e kounye a, li te sanble ke chak fib nan misk yo te estratejik bonbade lè l sèvi avèk napalm.
  Yo pa t menm kapab kenbe jemi yo, e yo te sanble ke se te yon bann jenn ti towo bèf k ap pike.
  Pou aplodi nouvo kamarad li yo, Dimka chante:
  Seyè a bay moun ki vivan yo yon sous dlo,
  Pye palmis an lò ak roz fleri nan paradi!
  Pou vin yon reyalite, ke nan yon rèv yon rèv,
  Nou bezwen goumen, pa koule dlo tankou fanm!
  
  Bondye pral jete moun ki pè nan lanfè,
  Epi moun ki gen kouraj la pral tounen yon mari ki gen tout pouvwa!
  Isit la zetwal yo sou Kremlin an ap boule,
  Se sa ki Etènèl la ban nou ki endike chemen an!
  Nou ap bati pi popilè kominis,
  Prensip nou an senp - pi vit, pi wo ak pi fò!
  Pou evalyasyon nou an pa desann,
  Nou moun ta dwe gen plis kouraj ak pi entelijan!
  
  Apre yo tout, chak vanyan sòlda se yon nonm,
  Youn dwe panse ke li se yon bèt fèb!
  Intèlèkt la ba nou pwa:
  Ak linivè a pral soumèt bay astwonòt yo!
  
  Se yon pitye ke inite byen lwen:
  Gen anpil peyi, moun, nasyon ak relijyon!
  Men, youn dwe reflechi pwofondman;
  Nou pral jete chenn egoyis yo!
  
  Lagè a pa ditou pou sa;
  Pou imilye ak toumante moun ki rete nan planèt la!
  Epi pou yo kase jouk nan men moun,
  Konsènan koupl exploit sa yo pral chante!
  
  Lè sa a, nou pral tout fanmi an ansanm;
  Kote tout moun nan mond lan, frè ak sè chè!
  Ki kote pa karyè meli melo;
  Ak altrwism ak ede vwazen an se yon abitid!
  
  P'ap gen lanmò ak pwoblèm;
  Gen yon nonm vanyan, mwen kwè, pral vin!
  Ou simonte parès ou
  Pran yon fizi ak yon sakado ak yon chaj!
  Apre yon chante konsa, jèn vanyan sòlda Red Falcon yo te aplodi sevè e yon nouvo vag antouzyasm ak vigè te pase sou yo. Se konsa, yo te siviv jou sa yo, epi lè li te fleri epi yo te kòmanse kwit, yo tonbe nan dòmi.
  Dimka te reve yon bagay espesyal... Li te fini nan yon mond kote li te nan syèl la, e sa te atire je l ' an plas an premye. Savwa, limyè yo te jwe foutbòl. Anplis, sa yo te ibrid nan melon trase ak kwokodil nan yon ekip, ak yon melanj de konkonm ak Rinoseròs sou lòt la.
  Dimka te chita sou yon ti wòch epi li te eseye rasanble panse ki gaye nan tout direksyon tankou yon bann bèt cho. Apre yo tout, li pa ka pou limyè yo jwe foutbòl, e menm pran fòm sa yo enkwayab ki pa nan tout karakteristik nan Flora reyèl ak fon.
  An jeneral, dapre tout lwa fizik yo, zetwal yo sipoze esferik, ki se esansyèlman yon aksyòm inebranlab! Nan nenpòt ka, si konstan fizik yo koresponn ak linivè kote moun ap viv la. Se konsa, sa a se yon devinèt elemantè enkwayab!
  Panse yo nan yon ti gason entelijan te koupe pa aparans nan yon ti bèt enkonpreyansib. Isit la li te etone tou ke bèt la, kòm li te, konkretize soti nan lè mens, tankou yon pwason ki sòti nan yon twou glas. By wout la, tèt la te yon pwason, men kò a nan fòm lan nan yon èdtan soti nan flèch la. Anplis, sou kadran an, olye pou yo nimewo ki endike lè yo, gen kèk yeroglif san sik nan fòm desen. Wi, ak flèch yo tèt yo gen plis pase yon douzèn epi yo vire nan diferan vitès.
  Dimka sifle:
  - Blimey! Kiyes ou ye?
  Yon melanj de pwason ak yon revèy bèl bagay reponn san atann nan Ris:
  - Ak Yahita, ak ki moun ou ye, cheve blan?
  - Moun! Dima reponn.
  Yahita te ri byen mens tankou yon moustik:
  - Mwen ka wè ke ou se moun. Mwen enterese nan pozisyon, non, okipasyon!
  Dimka te sezi anpil:
  - E moun nan monn ou a?
  Yahita souke tèt.
  - Wi, nan kou gen! Li menm difisil pou jwenn yon mond kote ou pa ta rankontre primat san cheve. Malgre ke moun yo trè diferan toupatou, gen fò ak devlope tankou arkanj, e gen sovaj primitif! Li pa sanble yon reprezantan nan mond lan devlope, pye atè, prèske toutouni, men ou pa ka rele yon sovaj tou ...
  Dima pa t 'kapab reziste mande:
  - E poukisa pa?
  Yahita eksplike:
  "Je ou yo trè entèlijan, tankou je yon maj, epi yo pa yon timoun ki soti nan yon branch fanmi primitif!"
  Dimka te fè yon agiman pafètman rezonab:
  "Epi poukisa ou panse ke sovaj yo dwe estipid." Apre yo tout, yo siviv san yo pa ponpe nikleyè boutfeu nan mitan bèt yo pi gwo ak fanged, ou bezwen entèlijans grav ak debrouyar pratik!
  Yahita te dakò:
  - Dwa! Men, ki jan yon sovaj ta konnen sou yon boutfeu nikleyè ponpe, byenke pa estanda yo nan arkanj imen sa a se deja laj wòch la. Di m, kiyès ou ye pa pozisyon ak ki travay yo te voye ou la a?
  Dimka te eseye evite yon repons dirèk:
  - Tout bagay nan linivè nou an relatif: espesyalman pozisyon! E sou travay la? Wi, mwen jis vwayaje mond yo. Apre yo tout, zetwal yo ap jwe foutbòl yo tèlman etranj ak enteresan!
  Yahita korije, flèch yo sou sifas tors transparan li yo te kòmanse vire yon ti kras diferan:
  - Sa a se foutbòl, men yon jwèt konplètman diferan. Gade, isit la voye boul yo gen zèl, epi gen twa nan yo nan yon fwa, ak pòtay la pa vizib! Èske li sanble ak foutbòl imen ou nan tan lontan?
  Dimka te oblije dakò:
  - Natirèlman pa... Malgre ke, le pli vit ke mwen gade, asosyasyon an ak foutbòl imedyatman leve. Apre yo tout, gen yon kalite resanblans! Menmsi li pa fòmèl!
  Yahita te balanse li.
  - Sa yo se asosyasyon yo ... Yo sèlman fè tèt mwen fè mal ak batay rive. Men, di mwen, èske ou pa yon saboteur pou yon èdtan?
  - Fòmèlman non! Dimka reponn mekanikman.
  Yahita leve paw li.
  - Lè sa a, swiv mwen. Mwen pral montre w yon bagay enteresan!
  Dmitry Rocket leve, li deplase, swiv li, kòm yon rèv toudenkou rive yon kote ak siyal la leve kònen klewon.
  Ti gason yo, apèn repoze, kouri ankò ak chay la, isit la yo te deja pa gen okenn opsyon pou repo. Doulè a byen file nan misk yo mat, ak pye yo frape desann vin rèd, yo pa eksploze ak soufrans ankò, men tou senpleman fè mal anpil, ak plenyen an gaye nan tout janm yo, ak twazyèm ak katriyèm souf yo louvri nan poumon yo.
  Danka, ki te pi fò fizikman an, te soufri nan yon pi piti limit, e menm te santi anwiye: li te vle yon batay, men kòm chans pou li, pa gen yon sèl piki te tire ... Isit la, Dmitry, kòm toujou gen chans, fè yon feat sinematik, te pran kolonèl la ak Lòd la nan tout bèl pouvwa nan kou l '. Prim nan tèt li se pa chè, sa ou pran nan fè ak yon kouch mens nan nikèl pou ke li pa rouye, men pa gen yon modèl so gwo. Bagay pwensipal lan, nan kou, se prestige. Sovyetik la tou te gen lènmi grav.
  Pandan Premye Gè Mondyal tanporè, Hitler te rive jwenn kat lòd, ki gen ladan yon kwa an fè nan premye degre, ki ra pou yon senp kòporèl. Wi, li te yon sòlda vrèman brav e entelijan, menmsi kounye a yo itilize non li pou fè timoun yo pè.
  Men, yo ka kouri san yon objektif tout ete ak otòn, lè chans toujou tonbe soti.
  Ti gason yo finalman te vin atravè sit la nan yon batay ki sot pase, kadav yo nan sòlda Britanik mouri kouche, pou pati nan pifò se te Nèg ak Arab. Vyann mouri nan chalè sa yo tou senpleman cheche epi yo pa t kòmanse dekonpoze. Fragman an metal, anvlòp koki yo te kouche alantou, men Larisi pwòp jere yo ranmase tout zam yo te kaptire. Men, toujou youn nan ti gason yo te gen chans, epi li te ranmase yon kouto pliye tonbe. Ak Ameriken te fè. Nan kouri, li te montre zanmi l yo:
  - Sa se twofe mwen!
  Yo gwonde nan repons:
  - Jwenn yon bagay pou vante! Pito ou touye yon angle!
  Mechan an reponn:
  - Epi sa a pa pral ka a! Se jis pou jwenn lènmi yo! Epi ou bezwen kouri menm pi vit!
  Men, jou sa yo te pase san eklatman, ki, nan chemen an, se byen natirèl pou pifò lagè. Apre yo tout, pandan yon konfli, ou deplase plis pase ou mache. Menm jan ak aces, pifò sorti yo vid, espesyalman nan mitan gwo batay ak operasyon ofansif. Avan li tonbe nan dòmi, Danka di Dimka:
  - Ou konnen, tig blan tig la (tinon nan Dmitry), lagè a pa ditou tankou amoure jan li montre nan fim Red Devils, oswa Kapitèn Daredevil, ak nan lòt moun. Ou santi kèk desepsyon. Non, nan kou, mwen pa piti e mwen konprann ke sinema ak reyèl yo pa menm bagay la, men yo toujou ....
  Dimka baye ak defi:
  - Nou ta pi bon pale sou sa a nan yon mwa, men pou kounye a, meditasyon ak ale nan kabann. Sepandan, mwen dwe ke nouvo kamarad nou yo se mesye diy. Yo kenbe byen!
  . CHAPIT #4
  Lagè a te kontinye ak ti entansite. Nan Afrik, twoup Ameriken yo ak Britanik yo pa trè fò, men vast yo vas, ak forè a ak dezè, ak anpil rivyè ak marekaj.
  Wi, Kontinan Nwa a se gwo, epi eseye pran li byen vit. Se konsa, lagè a trennen sou pou yon tan long.
  Ak Grann Bretay tèt li sou kontinan an se pa tèlman fasil jwenn. Sa a te yon pwoblèm kolosal.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova goumen tankou jèn titan. Apre sa, yo genyen yon viktwa bèl pouvwa. Yo goumen ak opozan trè fò, men pa twò anpil.
  Sepandan, ki kote Ameriken yo, Britanik yo, ak twoup kolonyal yo anvan fenomèn timoun imòtèl yo.
  Oleg Rybachenko te note, koupe yon lòt liy opozan, epi voye yon pwa ak antimatyè ak zòtèy pye l 'yo:
  - Yon sòlda nan yon lagè vin pi jèn ak matirite an menm tan, yon politisyen nan yon batay kache, vin granmoun ak matirite, an menm tan plonje nan nivo yon bèt sovaj!
  Margarita, ti fi batay sa a, te pran li epi ak zòtèy li yo te lanse yon disk ki koupe tèt epi li te note:
  - Yon sòlda se yon konskripsyon prive epi li vin yon pwofesyonèl nan lagè a, yon politisyen pa konnen dat limit yo, ak yon pwofesyonèl nan konfere viktwa!
  Ti gason an ak ti fi trè byen kraze opozan. Apre sa, yo koupe yo san pi lwen.
  Oleg te pran li epi li te lanse yon bagay ki pi danjere ak destriktif ak talon pye li - li di:
  - Yon sòlda ta dwe silex, men pa tounen wòch nan kè l ', yon politisyen gen lontan gen yon wòch olye de yon kè, men li gen dite nan kawotchou!
  Margarita, ki te koupe sòlda yo nan Grann Bretay, ak anpil vanyan sòlda nwa, voye pikèt byen file ak zòtèy pye l ', pibliye:
  - Yon bon sòlda nan batay se tankou Dyab la - ke li nesesè yo mete dife a, yon politisyen kalifye nan mechanste se Satan tèt li, ak pwogrè nan pwomès se yon kawotchou tipik!
  Yo te aji trè byen ak anpil éspirituèl kont lènmi an ak agresif detwi inite Britanik yo. Oke, pa sèlman nan kou yo ye.
  Oleg, li te koupe advèsè yo, rele:
  - Yon sòlda ka mouri sou chan batay la, men li pi bon pase disparèt anba yon kouran dous manti nan bouch politisyen nan tan lapè!
  Margarita, ki te kraze opozan inonbrabl, nan yo, sepandan, pa te gen anpil moun ki rete, pran ak jete yon bonm ak dwèt li ak griye, montre dan li:
  - Ki moun ki fèt yon vanyan sòlda, ki pral mouri yon ewo, ki moun ki te vin tounen yon politisyen, se deja yon salo mouri, ak yon kadav k ap mache!
  Timoun vanyan sòlda yo te goumen tankou gran vrè ak gran panse.
  Men, Elizabeth ak ekipaj tank li yo te tounen soti nan pa gen anpil, ak pèl nan forè a. Malgre ke SU-100 la gen menm kapasite nan kwa-peyi kòm trant-kat la, li toujou pa fasil kondwi nan forè a.
  Elizabèt baye epi li di, li ba li tou:
  - Politik se lè yo di yon bagay, vle di yon lòt, fè yon twazyèm, li vire soti katriyèm lan, men li toujou ale sou kote epi li rete yon abominasyon nan fwa a!
  Catherine byen lojikman te dakò ak sa a:
  - Pa gen frè nan politik, men gen anpil fanmi pòv, pa gen okenn prens fe, men yon eksè de wa toutouni, pa gen verite menm pou yon ti moman, men pral gen ase manti pou plis pase. yon jenerasyon!
  Elena agresif remake ak yon griyen nan dan ke yo klere tankou bèl grenn pèl epi yo bèl:
  - Lanmou vini lè ou pa tann, politisyen kole lè ou pa rele!
  Efrosinya remake, li fè yon klin nan je safi li epi li tape zam li ak dwèt li:
  - Tout laj yo soumèt ak renmen, politisyen ka jere tout mechanste!
  Ti fi yo te yon ti kras anwiye, yo menm te kòmanse chante, yon bagay trè enpòtan;
  Sipriz, sipriz!
  Viv sipriz la!Viv sipriz la!Viv sipriz la!Viv sipriz la!
  
  Imajine yon sitiyasyon konsa - Tout sa ki pral rive ou, ou konnen davans.Pa gen okenn bezwen Lè sa a, pou enkyetid, dout, Tout bagay nan mond lan pral bay yon orè.
  
  Epi nou defi annwi Paske, paske Li enposib pou nenpòt moun viv nan mond lan san sipriz.
  
  Sipriz, sipriz! Viv sipriz la! Viv sipriz la! Viv sipriz la!
  
  Bay yon orè pou mache, Bay yon ogmantasyon nan konsyans.Epi nan kou, baye ap ogmante, Ak foul moun pral ranpli linivè a.
  
  Epi nou defi annwi Paske, paske Li enposib pou nenpòt moun viv nan mond lan san sipriz.
  
  Sipriz, sipriz! Viv sipriz la! Viv sipriz la! Viv sipriz la!
  
  Epi nou defi annwi Paske, paske Li enposib pou nenpòt moun viv nan mond lan san sipriz.
  
  Sipriz, sipriz! Viv sipriz la! Viv sipriz la! Viv sipriz la!
  Men, lòt ewo, batayon ti gason ki soti nan Wouj Eaglet Sovyetik la, te gen plis chans. E ke ti gason yo te deja pare pou kriye ak annwi: pa gen batay, pa gen okenn avanti, sèlman kouri! Yo finalman te resevwa yon avètisman ke yon batayon Britanik apeprè egal te devan yo.
  Vladimir te bay lòd pou yo kouche epi yo rale sou vant yo. Ti gason yo te fè sa. Britanik yo te sanble remake yo, e imedyatman, san yo pa tann pou apwòch la, yo louvri dife. Men, yo evidamman prese, se sèlman youn nan jèn falkon Stalin yo te blese nan zepòl la, ak rès la tou senpleman jere yo woule tounen. Teren an pou yon batay egal pa t 'byen tipik, tout kouvri ak touf ak touf. Inite Britanik yo te tire aktivman, men se pa avèk presizyon. Konbatan Wouj Eaglet reponn mwens souvan, men pi plis efikas. Plis ti gason avèk siksè degize tèt yo, mete rad kaki ak deplase an silans. Britanik yo, nan vire, yo te twò nève, epi yo toujou ap pèmèt tèt yo jwenn pi devan.
  Dimka Rocket te espesyalman siksè. Li byen vit, tankou boul zwa, monte nan dèyè Britanik yo (fwa sa a prèske sèlman blan yo te goumen kont yo, ki vle di konbatan ki pi pèsistan ki pa ta gaye nan rèl sirèn yo), ak tire yo tankou sib nan yon galeri tire. Fizi otomatik la te travay pafètman, e kantite viktim yo te kontinye ogmante!
  Sepandan, Ay, ti gason yo te soufri tou pèt, sitou lè echanj la te kòmanse ak voye grenad. Youn nan ti gason brav yo te chire louvri pa yon fragman nan lestomak la, ak trip yo rale soti. Yon lòt kraze zo a janm, tou trè dezagreyab. Men, batay la t ap kòmanse kòmanse, e angle mechan an, kondane a te vin pi plis pase sa jèn Leninis yo te sipoze okòmansman. Te gen anpil rèl ak plenn soti nan tou de bò.
  Lè sa a, Dimka te koute, li detèmine kòmandan an. Li te yon gwo Anglè, tou yon kolonèl ak yon vwa byen fon. Li kache nan yon tranche deja fouye.
  Ti gason an blond-chveu ri epi byen vit, tankou yon ti sèpan, li te retire angle ki antoure l ', rale nan tranche a. Yon souflèt nan do tèt la ak yon ponya epi kolonèl la rete an silans, sifle nan bouch li, tankou yon kawotchou machin kreve. Apre sa, ti gason an, mete yon pakèt fèy chifonnen nan bouch li, gwonde ak yon vwa menm jan an.
  Isit la sekrè a kouche nan lefèt ke fèy yo te tranpe nan ji kolan (Dimka te prepare sa a davans, menm si espere fè sovaj yo pè, men Lè sa a, te gen efè a Pinokyo, lè ou gade pou yon sèl bagay, men li vire soti yon bagay. lòt bagay, men li vire soti yon bagay konplètman diferan, men tou, itil!).
  Pa gen pwoblèm ki jan terib vwa kòmandan an te, li te travay nan angle defòme:
  - Tout moun leve kanpe, epi kouri tounen etap mach!
  Epi li te travay! Britanik yo sote, apre sa eklatman mitrayèt ak fizi otomatik te tonbe sou yo. Natirèlman, wè pèt sa yo, ou pral kouri san yo pa yon lòd ... Sòlda yo brav nan Grann Bretay kouri nan talon yo, ak ti gason yo, siyman, pwazon vèt soti nan zèb la, pye atè, talon wonn, kouri dèyè yo, pandan y ap tire sou. ale nan!
  Kounye a se te yon batay! Ekstèminasyon total e an menm tan efikas! Avèk pouswit feròs.
  Vladimir rele byen fò nan tèt poumon li:
  - Pou mwen konbatan pi devan! Nou louvri yon kont isit la!
  Lòt ti gason yo te chante ansanm:
  - Stalin te ban nou zam-zèl asye, ak olye pou yo yon kè, yon motè dife!
  Vladimir te ajoute:
  - Pi wo ak pi wo ak pi wo! Pou fè efò pou vòl zwazo nou yo, ak nan chak elis respire, trankilite nan fwontyè nou yo!
  Ki jan Alman yo te fè konnen chante sa yo? Si Dimka te prefere konpoze pwòp tèt li, Lè sa a, zanmi l 'Danka, okontrè, ankouraje sa ki te deja konpoze, popilè ak byen li te ye ...
  Sepandan, Dimka, ki an reyalite te gayan prensipal la fwa sa a, te vin fache e li te chante pwòp melodi li:
  Nou sèmante bay Stalin Gran;
  Onè kenbe ak goumen jiska lafen!
  Paske pouvwa li tankou solèy la,
  Paske limyè Bondye se yon peyi!
  
  Ann pwoteje patri a kont advèsite;
  Lion Britanik ranvèse pa ke a!
  Nou pral bati bonè sou planèt la;
  Jan Senyè Kris la te bay lòd la!
  
  Egalite ak fratènite pral dirije;
  Syèl la pral vin pi ble!
  Apre yo tout, ou gen dwa goumen pou li,
  Chemen sosyalis la se pou jèn yo!
  
  Peyi bèl Larisi,
  Stalin se yon lidè Bondye ban nou!
  Kote flè ki pi bèl nan jaden an,
  Kote mo boor pa ka boujonnen!
  
  Tout bagay nan peyi a ap grandi, li lajè;
  Li gen glas ak savann Fertile!
  Dezè lò soti nan bò solèy leve
  Blizzard ajan ak bèl grenn pèl!
  
  Gen yon Kremlin sou planèt la nan tout limyè a;
  Men, menm pi sibitman pouvwa a nan nou!
  Isit la "Katyusha" limen syèl la;
  Kòm si arkanj la li menm te bay yon je!
  
  Tout pèp peyi a ini;
  Nou pa gen okenn pwoblèm vid ant yo!
  Larisi pa t 'pliye anba jouk bèf la nan do a;
  Ou pa t pran peyi a, mesye!
  
  Se konsa ke blag yo pa apwopriye ankò,
  Nou se mesye tou!
  Larisi yo pa gen anpil moun sou planèt la,
  Dlo dous ap koule soti nan syèl la!
  
  Jaden jeyan ap grandi;
  Kolos la se tankou myèl siwo myèl nan kè!
  Bondye te bay Larisi yo yon plas nan paradi li menm,
  Ak yon kouwòn nan lorye pou ou!
  
  Tout bagay te vin obeyi lèzòm,
  Se sèlman fyète pa t 'kapab frennen!
  Men, pa dwe nan fen laj imen an;
  Espas ouvri pòt la pou nou!
  Ti gason yo bat bravo pou pèfòmans nan bèl anpil kouray ak approbation. Vladimir menm tire yon kòk ak yon piki byen vize ak yon pistolè, epi Danka di:
  - Epi ou menm, Dimka, se gwo - ou fondamantalman chante ak konpoze sèlman pwòp ou a!
  Jèn maestro a fè remake:
  - Lè sa a se bagay ki gen plis valè lè ou kreye tèt ou, epi pa repete tankou yon jako!
  Pèt yo te byen vit kalkile ... Ay, twa ti gason te separe ak detachman an pou tout tan, senk lòt te tèlman blese grav ke yo ta dwe pote yo, ak vennsenk moun te blese modere anba pwòp pouvwa yo, oswa limyè ...
  Plis pase uitsan karant moun te touye pa Britanik yo .... An jeneral, rapò a se byen akseptab! Men, prizonye a pa t ', eksepte pou yon gwo nan sèvis medikal la. Tout lòt moun yo te touye...
  Danka di:
  - Nou menm, mitray gun pou yon bon bout tan, nou te scie epi frape plizyè milye senksan anglè!
  Vladimir entèwonp li:
  - Ou mèt fèmen bouch? Twa nan mesye nou yo te mouri. Mwen panse pou antere yo isit la, sou chan batay la, oswa pote yo nan inite mwen yo pou yo ka antere yo dapre koutim Kris la!
  Danka te sezi:
  - Èske Sovyetik kenbe Kris la nan gwo estim? Apre yo tout, tou de ou menm ak Stalin tèt li toujou di - Kris la se yon feblès ak yon slobber epi yo pa yon Aryen!
  Vladimir avèk kalm reponn:
  - Sa depann de ki kalite Kris la ... Youn nan Bib la se pa yon aryen ak yon pasifik! Yon sèl nan ki nou kwè, sa vle di, san yo pa sa yo rele Sent ekriti a, se jis menm wouj la Aryen! Epi se pa sèlman yon aryen wouj, men tou, yon moun trè vanyan! Ou bezwen konprann sa.
  Dima dakò.
  - Mwen menm tou, mwen gen yon Jezi biblik, ki anseye pa reziste sa ki mal la epi yo pa renmen sal nan machwè yo ditou. Nan tan tsarist li te deja konsa, ebyen kisa? Li bat, an patikilye, mèt peyizan an, kraze figi l 'nan san, kase kòt li sou etajè a, ak malere sa a tou senpleman priye pou mèt la. Men, èske sa te fè mèt tè a menm yon pyès lajan pi bon?
  Danka li menm reponn pou tout moun:
  - Natirèlman pa! Sa ki mal yo dwe goumen imedyatman! Paske sa ki mal se yon flanm dife; pou ki pi bon gazolin nan se pasyans, ak pi bon match yo se endiferans ak egoyis!
  Vladimir te entèwonp yo sevè:
  - Sa ou di deja evidan, absoliman pou nenpòt moun ki rezonab. Kidonk, pa gen okenn nesesite pou eksplike ak anseye nou anyen anplis. An jeneral, Larisi, mwen konnen yon nasyon ki renmen rezònman filozofik ak boltoloji nan style la nan Dostoevski. Nan entre-temps la, ou Oleg ak Danka pral pote kabann lan ak Pyè, kidonk li se pi lou nan moun ki touye yo. Kounye a ann mache...
  Ti gason yo te enspire ak enspire pa premye, viktwa vrèman militè a, ak kò fè tèt di toujou te kòmanse adapte yo ak chalè a ak estrès. Se te jis plezi! Se konsa, kouri epi galope...
  Danka te mande Dmitry nan kouri:
  - Men, ou se yon timoun avanse, ou ka di yon syantifik ... Poukisa ou panse Krisyanis te kapab reyalize siksè sa yo nan tout mond lan. Ak san konte, lojik nan doktrin sa a, pa yon quark!
  Ti gason an cheve blan apre yon ti tan reflechi, li reponn:
  - Mwen sonje doktè a nan syans pwopagann Goebbels te di: yo nan lòd yo kwè nan yon manti, li dwe gwo. Pou parafraze, pou doktrin nan ka kwè, li dwe san okenn lojik! Oswa menm plis presizeman: pou yo ka kwè nan yon relijyon, li dwe san lojik ak bon sans!
  Danka souke tèt pandan li kouri.
  - Sa a se an pati vre, men yo toujou ... Anpil bagay nan mond nou an san lojik ak siyifikasyon, men pa gen anyen ki te reyalize siksè tankou Krisyanis, e sa a pa ka eksplike pa paradoks pou kont li!
  Dima di:
  - Gen plizyè faktè ak resous administratif moun ki gen pouvwa a, depi yo te benefisye de sèvitè obeyisan, twonpe pa kwayans nan yon pi bon apre lavi epi yo pa vle chanje anyen sou tè a. Ak nan kou, feblès nan esklav yo, ki te konprann ke yo te twò fèb ak dezorganize reziste rejiman mil sòlda yo nan Wòm Letènèl. Ak sou sa... Imaj la trè amoure nan Jezi Kris la. Remake ke Jezi pa t yon moun òdinè. Yon tyè nan limanite konsidere li kòm Bondye Toupisan an ki te parèt nan kò a. Lè sa a se sèlman posib pou yon moun ki gen yon kado espesyal nan cham.
  Ti gason Sovyetik ki te kouri sou men dwat la sanble te konprann lang Belarisyen an e li te entèvni:
  - Ak isit la tout bagay se pi fasil! Siyifikasyon an se ke Bondye Toupisan an li menm te pran yon fòm imen pou dedomajman pou moun, li moute sou kwa a. Zak nan tèt li se konsa irasyonèl, enkonpreyansib pou tout moun, difisil pou eksplike, men an menm tan plezi ke moun te tonbe pou li. Anplis de sa, moun nan ap flate. Poukisa flater? Paske li se yon nonm, li vire soti tankou yon valè gwo ke kreyatè a nan linivè a tèt li soufri pou dedomajman pou l ', li bay lavi l'! Epi li jeneralman gwo!
  Danka dakò.
  - Wi, li enkonpreyansib! Yo tòtire Kreyatè Linivè a epi yo kloure sou kwa a, epi li priye pou bouro l yo! Ki moun ki ka imajine sa a? Ki sa ki ta ka plis?
  Dima dakò.
  - Anyen! Apre yo tout, se nati paradoks nan Levanjil la li menm ki te vin rezon ki fè yo te kwè nan li, enkli moun ki gen sajès, reyalize ke li te enposib envante yon bagay konsa! An patikilye, Anperè Constantine te gide pa sèlman pa kalkil pratik: li pa te pwofitab. Kretyen yo pa t majorite nan Anpi Women an. Okontrè, yo te yon minorite dezespere, anplis, yon minorite pasif ak pasifik. E payen yo, okontrè, se te yon majorite agresif. Se konsa, Anperè Konstantin te gendwa te kwè... Anplis, li te kwè sensèman, epi lè li te aksepte Krisyanis, li te pran yon risk fatal pou tèt li...
  Danny soufle ak meprize:
  - Mwen pa konprann, ki risk mòtèl la te genyen la a?
  Dimka te eksplike avèk pasyans:
  - Pou Women fyè yo, kretyen yo te jis yon sèk jwif. Sa vle di, yo pa t menm konsidere yo kòm moun, men bondye Olympic yo se yon relijyon nasyonal, menm si yo te prete nan men moun Lagrès yo. Sa vle di, li sanble ke Anperè Constantine te ale kont tou de zansèt li yo ak anviwònman li yo. Anplis de sa, Krisyanis karakterize pa puritanis, ak Women yo pa te itilize limite tèt yo nan okenn fason. Sa vle di, se te jisteman anòmal Krisyanis la, lefèt ke lafwa sa a fè yon moun abandone anpil nan plezi lavi a, e se te risk kolosal nan adopsyon li. Se konsa, sèlman chans nan zafè militè pèmèt Konstantin jwenn yon pye, ki gen ladan èd nan kwa a sou plak pwotèj yo!
  Danny te fè remake:
  - Jis tankou Islam te etabli tèt li sou bayonèt, oswa pito sou nepe ak frenn! Sa a yon lòt fwa ankò konfime - nenpòt moun ki fò gen rezon! Pwen fò yo se pi bon nan agiman!
  Dima ri.
  - Li ka pa komik ... Men, li trajik lè lespri a pa patikilyèman apresye. Malgre ke pou gremesi kèk moun panse ke adolesan respekte sèlman fòs fizik. Yo karakterize tou pa lòt, ki gen ladan valè entelektyèl!
  Ti gason yo te tonbe an silans... Pale, nan kou, se enteresan, men jiskaprezan sijè yo te plane sèlman nan lè a. Relijyon se pa sijè ki pi popilè nan konvèsasyon ti gason yo. Se konsa, petèt eseye chat sou tank?
  Danka mande Dima:
  - Ak sa ou panse sou bon jan kalite a nan ekipman militè Alman? An patikilye pati vanté nan panzvale a?
  Ti gason an byen lojikman reponn:
  - Okenn fason, pratik konfime ke tank Alman yo fò ak efikas! Ki lòt bagay ka di isit la? Ak endikatè tankou yon zam, zam, motè, ak rezilta a: pouvwa frape, pwoteksyon, motè, nan kou, yo enpòtan, men an menm tan segondè. Natirèlman, si pa gen okenn aces tank reyèl!
  Danny te fwonte.
  - Kisa ou vle di ke nou pa gen aces tank?
  Dima te souri inosan tankou yon mè:
  - Ak ki kote yo ta dwe soti? Tank Belarisyen nou yo poko goumen ak tank yo. Peyi a nan Suomi Finns te gen prèske pa gen tank, Japon sou Khalkhin Gol tou te gen yo ak yon nen gugulkin. Yo pa t 'gen tan grandi li - yon reyalite enkontournabl! Se konsa, li pa itil pou pale sou sijè sa a pou kounye a.
  Danny vise figi l.
  - Wi, nou pa gen anyen patikilyèman enpresyonan e non! Se konsa, li posib tanpri sousòl yo nan NKVD a pou ajitasyon anti-Sovyetik.
  Dimka ri dousman.
  - Men, isit la nou kwè epi nou pral premye a! Petèt nou pral menm jwenn kwa kavalye, paske nou menm Larisi nou fèt pou genyen!
  Ti gason Sovyetik la koupe fache:
  -Oh non! Nou menm aryen yo fèt pou genyen. Apre yo tout, bagay la sèlman ki te ede ou byen lwen tèlman se ke lame nou an poko vire nan Lès la. Men, le pli vit ke Grann Bretay capitules, ou pral wè tank nou yo sou parad nan Kremlin an.
  Danka takine jèn Nazi a:
  - Kòm trofe lagè, nan kou. Wi, menm ak kolòn yo nan prizonye tredling anba eskòt la! Men ki jan ou pral wè Moskou!
  Yon rèl menasan Vladimir te anpeche yon batay ki te menase pete:
  - Fèmen! Ou Danka pou yon pinisyon long lang... Olye yon nwit dòmi, ou kanpe anba gad, tout nwit ak yon valiz sou do ou. Epi pral gen yon bagay tankou sa a...
  Danka te vle monte nan boutèy la, men Dimka te rasire li:
  - Se fòt ou. Apre yo tout, nou se envite nan yon peyi zanmitay, epi ou joure sòlda li yo ... Eskize epi obsève tak ki apwopriye pou yon envite!
  Danny te silans. Li pa t vle admèt yon erè oswa leve yon konfli. Epi Dima sijere:
  - Èske ou ka chante yon bagay kòm yon siy rekonsilyasyon?
  Kòmandan an reponn:
  - Non, sa a se pa lè a!
  - Lè sa a, mwen ka kanpe tou nan gad lannwit lan ansanm ak zanmi mwen Danka?
  Vladimir ankò ak byen rezonab objeksyon:
  - Epi li pral mal, pou li pral gen amizman nesesè ... Kite yon sèl anwiye ak reflechi byen ... - Kòmandan nan batayon jenn pran yon poz epi prèske ensinuasyon mande:
  - Ou sipriz mwen. Ki kote ou te jwenn enkwayab kapasite militè sa yo? Ou goumen tankou devni selèb nan komik Ameriken, ki sekrè ou a?
  Dimka te konfonn:
  - Oke, poukisa li devni selèb ... Tout bagay, nan prensip, se nan kapasite yo nan yon moun. Se premye fwa mwen te parèt devan tank yo. Yo te pran m 'pou yon ti gason Arab, ki te enkwayab ak ekstraòdinè. Lè sa a, yo te kwè istwa a, tou natirèlman, byen, jenn ti kabrit la vle touche lajan epi ede Britanik yo. Oke, nan kou, se pa tout moun ki ka rale pistolè nan senti l ', li ka fè li enpèrsèptibl san yo pa kenbe, men nenpòt "pench" menm nan yon laj jèn se byen kapab. Oke, nenpòt nan nou se kapab tire kat tank ki byen sere ak de pistolè. Ak lefèt ke kolonèl la imedyatman rann tèt, li te gen eksperyans nan lagè a ak Grann Bretay, se pa tèlman etone. Isit la yo se twa milyon franse remèt prèske san yo pa yon batay ak chita nan gwo fòtifikasyon, ki se pi plis etone. Nan ti bout tan, premye kwa a nan dezyèm klas la, resevwa byen lojikman, mwen te fè sa nenpòt jenn ti kabrit nan batayon ou te kapab fè nan plas mwen. Ak prim nan tèt li se pa inik; pandan Premye Gè Mondyal la, prèske san sis mil sòlda ak ofisye yo te bay li. Se konsa, poukisa mwen ta dwe egzalte tèt mwen anpil!
  Vladimir an pati dakò:
  - Sou yon bò, li sanble se konsa, men... Pandan dezyèm batay la, ou pa t 'tankou tout lòt moun. An patikilye, Britanik yo pa t 'sanble remake ou, epi ou frape offhand san vize, men an menm tan an san yo pa manke. E se pa tout moun ki ka imite vwa kolonèl la!
  Dimka fè objeksyon:
  - Non, tout moun ka fè lèt la si ou itilize yon aparèy pou sonorite. Mwen pral moutre ou sa a si ou vle. Kòm pou tire san yo pa yon miss, Lè sa a, ou te tire trè desan. Nenpòt avyon de gè nan batayon ou a ka bay tit la nan Voroshilov Rifleman. Èske angle yo te wè mwen? Se konsa, yo pa t 'remake lòt konbatan yo tou, nou pèdi tout twa nan yo touye, ki vle di ke vanyan sòlda sa yo byen klè kouvri je yo!
  - Deja kat mouri! - Dimka korije vwa nan dèyè. - Aleksann te mouri, Ay, lagè a.
  Vladimir te fatige ak yon konvèsasyon konsa, li rele byen fò:
  - Prese pi vit, otreman nou pa pral enfòme rès la.
  Sou wout la, yon lòt konbatan ki te blese gravman mouri, men konbatan yo te kouri al nan yon gwo vilaj Arab. La, moun ki pa t kapab leve yo te bay asistans ijans. Apre sa, Vladimir te pale ak kolonèl Lame Wouj Sovyetik la, eksplike sitiyasyon an ak di l 'sou batay ki sot pase a. Li te bay lòd pou voye de sòlda Lame Wouj ki te monte ak gid Arab yo pou yo tcheke. Sepandan, Vladimir te montre l yon foto ak yon pil Anglè ki te mouri epi li di:
  - Ou mèt fè nou konfyans, nou poko aprann bay manti!
  - Men, aprann konpoze! - Lugubr e san anpil lajwa reponn kolonèl la.
  Men, sa pa anyen Vladimir pa t jennen e li te dekri dènye ensidan an bay jeneral ki te rive. Li te ba l lanmen e li te pwomèt pou l rekonpanse moun ki te distenge yo. Apre sa, jèn konbatan yo te voye dòmi nan kazèn yo.
  Sepandan, Vladimir glouton, reyalize ke li te twò bouche nan kazèn yo, bay lòd pou yo ranpe nan lari a ... Konnen ke mesye nou yo pa bezwen pè tank, pousyè tè ak mouchron. Danka te mete sou gad. Yo mete pave nan sak li a, pou plis pwa ak pinisyon pi di. Sepandan, Vladimir prese, li souri pou l konsole bwat penalite a:
  - Men, ou pa pral prive de prim komen nou yo ak baz byenfonde. Nou pa enpoze pinisyon disiplinè sou ou, sa ki benefisye pou ou!
  Danka, kòmsi li pa konprann, mande:
  - Poukisa li benefisye?
  Vladimir Wolverine tou senpleman eksplike:
  - Prezans sanksyon disiplinè se yon rezon ekselan pou refize prezante yon prim pou merit militè. Epi ou, nan kou, vle montre St George Cross la, oswa kèk lòt lòd, lè ou retounen nan peyi ou.
  Danka souke tèt li fache.
  - Wi, pa gen dezi?
  Vladimir kwochi, tankou yon flet riri:
  - Wi... Mwen pa kwè sa, paske zanmi w ap genlè kòmanse mande poukisa zanmi w gen kwa an fè, men ou pa fè sa? Poukisa ou te rete san yon rekonpans, petèt ou te goumen move!
  Danka mete yon gade endiferan:
  - Mwen pa pran swen. Prim Sovyetik yo gen plis valè pase biblo Alman yo, menm kwa yon Knight ak Diamonds! Se konsa sa!
  - Oke, sispann fyè nèg Belarisyen! Mwen kwè ou pral veye konsyans ou. - Vladimir Glouton ale an silans. Kite tras nan pye yo fè nan yon douz ane fin vye granmoun, men pito ti gason gwo pou laj li.
  . CHAPIT #5
  Oleg Rybachenko kontinye misyon enteresan li. Li, ansanm ak ti fi a Margarita, detwi yon lòt baz angle.
  Ti gason terminator la te bay yon grenad ak talon pye li epi li di:
  - Yon politisyen se yon mons ki poze kòm yon bèl gason, men pa gen okenn minisyon abondan ki ka kache pyès lajan yon kochon ak zank bèt nan bwa!
  Ti fi vanyan sòlda nan, te voye yon kado touye moun nan lanmò ak dwèt li yo, rele:
  - Yon sòlda se tou yon mons nan kèk fason, paske li touye sou chan batay la, men kontrèman ak yon politisyen, li se sou yon baz egal, men elektè a toujou pèdi!
  Oleg Rybachenko, ki te lanse yon grenad ak fòs mòtèl ak zòtèy pye l 'ak gaye opozan, rele:
  - Yon fanm vle renmen ak kontantman pou tèt li ak fanmi li, yon politisyen se sitou enterese nan gate lòt moun, epi li se obsede ak renmen an nan lajan!
  Margarita te lanse yon kado lanmò ak zòtèy pye l yo ki gen fòs mòtèl epi li bay:
  - Yon fanm se tankou yon woz: yon parfen atiran, yon aparans klere, pikan byen file, ak ki moun ki sanble yon politisyen, frape ak yon fetidite, yon aparans mizerab, ak yon kaktis?
  Ti gason terminator la, ki te kraze opozan yo, ak je safi ki te fè yon clin, te fè remake:
  - Yon fanm se reyalizasyon nan bote ak pite, byenke pa toujou ideyal, men yon politisyen ap toujou estanda a nan mechanste ak lèd!
  Ti fi a Terminator te fè remake ak yon ri:
  - Yon ti gason pye atè pa souvan konpòte l mal epi li antre nan pòch li, tankou yon politisyen fè bagay dezagreyab epi li mete yon kochon ladan l!
  Timoun imòtèl te fè mirak reyèl, epi yo te super.
  Kòm, sepandan, ak pilòt yo ti fi ki te genyen batay la lè pou Grann Bretay.
  Natasha frape yon machin angle lè l sèvi avèk janm li epi li di:
  - Timoun nan renmen jwe ak zam, men li bèl, politisyen an renmen ratch yo, men olye pou yo pè, li enspire degou ak ri!
  Anastasia agresif te note, frape yon lòt machin lènmi:
  - Kòm syantis yo di, moun soti nan yon makak, yon politisyen, byenke yon primat tipik, espesyalman moun ki gen siksè, gen yon relasyon ak yon chakal!
  Akulina Orlova te note agresif, frape yon lòt opozan ak yon teknik barik:
  - Yon moun gen yon nati kreyatif diven, men politisyen yo kloure sou kwa yo ke yo se jis move lespri pa nati ak kreye dezòd!
  Mirabela Magnetic, degoute avyon lènmi, epi koupe yo tankou si ak yon vag nan yon fanatik, pibliye:
  - Politisyen an se Dyab la nan kò a, men se pa Seyè a nan lanfè, men kreyatè a mò yo ye sou Latè, nan ki move lespri yo soti nan kontwòl ak kreye dezòd!
  Ti fi yo, nan kou, se monstr fi epi yo bay kòn yo nan tout moustik la alye oswa yon bann mouton nan moustik.
  Pandan se tan, kèk bèl ti fi soti nan Sovyetik yo te vann bay Shah Iranyen nan harem la.
  Kò vanyan sòlda yo te tou sibi masaj, epi li pa te fè pa sèvant, e pa menm enuk, men pa esklav adolesan miskilè. Soti nan manyen yo, ti fi yo reyèlman te eksite epi yo te vin pi plis envite ak atire.
  Epi Angelica wouj la ak blond Alice la bliye modesti epi voluptueuseman ronronye anba manyen ladrès jèn gason yo. Se te yon prelid nan negosyasyon pou yo te plezi ak kòm ewotik atire ke posib.
  Ann fini "fè egzèsis la", tifi yo te lave ankò epi abiye. Yo mete soulye ak talon wo ak bèl pyè koute chè sou janm yo, ak tiara ak bijou sou cheve yo. Angelica te menm sezi:
  - Eske se pa yon pitye pou mèt kay la dekore nou konsa? Apre yo tout, ti wòch sa yo vo yon fòtin, ak konbyen yo pral ba nou se enkoni!
  Sèvant la te rasire yo:
  - Pandan piyay la, ou pral konplètman toutouni epi fè yon dans pye atè. Sa vle di, si yo te vann ou ak kostim Eva a, ou pa ta gen yon fil sou ou. Ak tout lòt bagay, achtè a ka achte pou yon frè adisyonèl.
  Alice rouj, jennen.
  - Donk nou dwe toutouni nèt devan yon pakèt gason?
  Sèvant la souke tèt.
  - Sètènman! Sa a se koutim ansyen an. Achtè a dwe konnen absoliman tout bagay sou esklav li yo. Tout defo yo, si yo, nan kou, gen bèl kalite. Natirèlman, anpil ti fi yo fache anpil, paske yo pa abitye menm retire vwal la devan gason. Men, nou pa fè tolerans.
  Angelica, isit la li te vin kirye:
  - Men, si esklav la nan wont fè aranjman pou yon kolèr?
  Yon gwo eunuk gra ak chènn gri ak pousyè tè ak yon turban abondan reponn pou sèvant la:
  - Epi nou pale ak yo anvan vann piblik la, eksplike ke sa a se pa ka a lè ou bezwen wont, men okontrè, ou ta dwe montre imilite. Sinon, pinisyon ap tann. Anjeneral li travay ak esklav yo trankil. Kanta ou menm, byenke ou vyèj, sanble ke ou abitye mache mwatye toutouni, ou ka wè nan tan ou, kidonk pran pasyans. Si yo vann ou nan harem Shah a, li pral pi bon nan tout sò posib.
  Alice te fè yon ti kouvwi.
  - Ou konsole nou!
  Ti fi yo te kouvri ak plizyè kouvèti translusid, ki te dwe retire, se konsa ke kò a nan esklav la vann nan vann piblik la piti piti te montre cham li yo.
  Dapre estanda Arab, Alice ak Angelica te diva wo, yo te voye lansan, epi yon lòt fwa ankò lage desann, boukle bèl cheve yo pou li ta tonbe sou zepòl yo, nan mitan negosyasyon.
  Tou de vanyan sòlda yo te kalm, lavi, lagè ak fòmasyon fè tèt di yo, ki vle di pa te gen okenn rezon ki fè yo freak soti. Ki sa ki prejije ak sipèstisyon pou yo? Epi yo pa gen anyen pou yo wont kò yo.
  Isit la siyal la kònen klewon ak esklav yo te mennen nan vann piblik la. Isit la, nan chemen an, nan pinga'w wo, ki ti fi yo pa te itilize, yo reyèlman contrainte janm yo, epi li te dezagreyab ke chosèt la te kwense epi li te konte pou tout pwa a nan kò fò, tifi.
  Se konsa, li te deja mache, yon bagay tankou tòti enkizitoryal, sepandan, nan yon vèsyon pi modere.
  Anpil moun te rasanble, kote te gen vann piblik, pou pòv yo. Yo vann fanm, timoun, gason. Men, li te sou yon pedestal louvri ak machandiz ki ba-bon jan kalite oswa ki pa gen anpil valè. Men, fanm yo te dezabiye san pitye e yo t ap taton devan tout moun, moun ki te eseye kache yo te bat ak fwèt. Yo te tande jemi, e te gen anpil rèl. Wi, ak rèl pafwa eksprime soufrans. Li te espesyalman pè pou timoun yo kite san paran yo, ki te pran toutouni nan vann piblik la ak chak kounye a ak Lè sa a, achtè yo monte nan bouch yo ak dwèt ki pa lave epi kwense yo. Se konsa, kriye te an gwo, tankou yon siflèt nan yon fwèt. Anplis de sa, li te santi tou ak divès kalite dlo egou, nan kèk kote yon moun te kapab wè gato kite pa bourik. Se sèlman yon pè motosiklèt ranyon, ki gen koulè vèt ki te an pati detwi peyizaj medyeval komès esklav la.
  Alice te fè yon ti remak:
  Ala imilyan sa a ye. Trete tankou bèt.
  Angelica te ajoute:
  - Mwen espere sa a se pa pou nou?
  Chèf enuk la te rasire tifi yo:
  - Non, yo pral vann ou nan palè a, pou moun rich. By wout la, si pye ti fi a fatige ak soulye yo, yon rickshaw pral ba ou yon woulib.
  Wi, jèn Arab yo te bay cha epi medam yo te chita sou yo. Nan vire, eskòt la soti nan gad palè a, san atann akeri bisiklèt. Gran enuk la te pwomèt:
  - Nan yon moman nou pral rive nan objektif la klere!
  Fwa sa a mizo pa t bay manti. Palè kote tifi yo te mennen yo te gwo, liks, ak estati ak sous dlo.
  Men, bagay prensipal la se plas la anpil pou negosyasyon, okoumansman de yon etap teyat. Ak isit la, tou, te oblije rete tann nan liy. Angelica menm mande:
  - Èske se yon gwo sant komès esklav la?
  Chèf Enuk la di:
  "Sa a se yon gwo sant pou komès esklav fi. Yo vann gason sitou lòt kote. Kòm nan chemen an, ak ti gason, pou konsolasyon ...
  Bidding te aktif, piblik la te rasanble anpil ak tout nan vètman oriental abondan. Se sèlman kèk moun ki te nan kostim Ewopeyen an, men an jeneral li te byen yon pakèt moun. Te gen yon anpil nan bri, ak ti fi yo ki te mennen yo sou platfòm la te swa piti piti ekspoze, oswa imedyatman pran toutouni.
  Isit la se youn nan yo, poutan, kenbe tèt ak imilyasyon an ak jete yon kolèr. Li gwonde tankou yon gazèl nan labatwa, pandan ke yo te dekoche vivan. Gad yo bâillonn li epi yo pote l soti nan chanm nan. Chèf Enuk la te di:
  "Yo pral bat yo pou yo pa domaje po a, petèt yo pral tou boukannen janm yo nan yon brasero pou plant yo vin kouvri ak ti anpoul, epi yon etajè posib tou. Fòk dam nan vin nan sans li. Ou menm si ou jete "cheval yo" ou pral resevwa yon pinisyon mechan, san mutilasyon epi yo pral mennen w nan vann ankò.
  Angelica toujou mande:
  - Si nou jete yon kolèr ankò!
  Enuk la di ak sevè:
  - Lè sa a, ou pral kloure, se konsa tante sò!
  Lè ti fi yo te finalman soti sou platfòm la, yo te santi yo plis soulajman pase laperèz.
  Manadjè vann piblik la li:
  - De jenn charmers, jenn fi, pasyone, ki te fòme pou renmen nan fason Lwès la, men pa t 'ankò konnen gason. Blond ak dife vann kòm yon pè. Pri a kòmanse se senk mil piastra lò.
  Kòm repons, yo te tande eksklamasyon ki pa satisfè ann arab:
  - Montre nou figi yo! Ki divas.
  Enuk yo, kanpe sou kote yo, jete vwal la nan men ti fi yo epi yo kouvri fizyonomi yo, flanm dife ak eksitasyon. Gerda te tranble envolontèman, panse ke kounye a yo ta dezabiye l toutouni devan yon koup la san moun lanvi te tèlman degoutan ke figi sansib li te vin wouj wouj, ak je safi li yo sote.
  Epi odyans lan te kriye ak plezi epi nou ale:
  - Sèt mil piastr.
  - Uit mil!
  - Dimil!
  - Douz mil! rele byen fò yon nonm ak yon bab gri nan yon turban vèt dekore ak emwòd.
  Angelica mande enuk la:
  - Ak konbyen se douz mil piastras si tradui nan lajan Ewopeyen an?
  Enuk la te gen menm eksperyans ak edike:
  "Se anviwon sanven mil dola ameriken. Oke, apeprè menm pousantaj la si ou konte an lò!
  Alice awondi bouch li.
  - Mama Mio, sa yo se twa tank lou M-16.
  Angelica korije:
  - Non, plis ankò!
  Yon nonm vrèman wo, pito sèk, ak nen akilin ak yon turban wouj, te ofri otan kenz edmi mil piastra.
  Chèf enuk la di:
  - Yon sèl sa a nan yon turban wouj, Ali-Topal tèt li, yon founisè nan harem nan Shah la nan Iran. Li pa abitye pèdi òf.
  Yon nonm rich nan yon turban vèt ak emwòd bay:
  - Disèt mil piastr, pou yon koup èdtan ...
  Lè sa a, yon jèn gason san turban, men nan yon kostim Ewopeyen an, leve, li rele:
  - Dizwit mil piastra! Fanm sa yo merite pou mwen, Endyen Raja Malik.
  Te gen yon ti poz tanporè ... mesye yo mele ... Nonm rich la nan turban an emwòd di chèf la:
  - Epi ou vle bay lajan pou de vòlè, ak ki ou ka achte yon destriktè?
  Prens la reponn an kòlè:
  - Ou vle dòmi ak yon bato fè?
  Nan entre-temps la, eunuk yo jete kouvèti yo nan ti fi yo ki te kouvri grasyeuz tete esferik yo. Pwent tete yo te klere tankou ti boujon woz. Komès reviv. Youn nan cheikh yo vide yon ti ponyen dyaman nan valiz li epi li di:
  "Mwen ofri venmil piastra pou yo!" Yo vo li!
  - Vennyon mil! - Ofri yon nonm nan yon turban vèt.
  - Vennde mil! Prens la grogne.
  - Vennsenk mil! - Plante pa founisè a nan Shah la.
  Yon buzz te ale nan ranje yo, men negosyasyon an pa t sispann. Cheikh la kouri al jwenn bijoutè a, li souke tout sa ki nan valiz la epi li mande:
  - Tcheke dyaman sa yo!
  Li peze soti:
  - Vennwit piastr!
  Cheikh la grogne:
  - Yo se pou mwen, tou de tifi!
  Prens la soti nan peyi Zend objeksyon:
  - Non mwen! Trant mil piastra!
  Te gen yon poz ankò. Konsidere twasan mil dola ameriken, sa a se yon gwo kantite lajan pou tan sa yo. Anpil moun ap kòmanse mande si li vo li pou mete deyò anpil pou ti fi yo.
  Sou yon siyal, eunuk yo jete vwal ki kouvri vant esklav yo, epi answit yo retire dyadèm yo, gaye bèl cheve yo ... Vann piblik yo rekòmanse ankò, twati mesye yo ale.
  - Trant twa!
  - Trannsenk!
  - Trannèf!
  - Karannde mil!
  Pran yon poz .... Lè sa a, founisè a nan Shah bay:
  - Karannsenk mil piastr. Apre sa, mwen avèti rès la ke yon moun ki non kantite lajan an epi ki pa ka peye li an antye yo pral piblikman bate epi mete deyò nan vann piblik la nan wont.
  Cheikh yo te yon ti kras dekouraje... Lè sa a, pa te gen okenn koule tankou abondan nan petrodollars, ak dola a li menm pa t 'ankò gen tan depresyasyon, kidonk kantite lajan an te gwo anpil. Epi bay li pou yon esklav ...
  Men, Chèf Ennuk la pa t 'ankò mete tout kat trump yo, ak dènye vwal ki te kouvri ranch yo ak janm yo vole soti nan ti fi yo. Lè sa a, peze poto yo libere janm yo soti nan soulye yo wo-talon. Kòmandman an te swiv:
  - Danse!
  Si yon fanm ap danse, Lè sa a, li pa ditou tankou lè li kanpe. Dayè, sa a pa yon estati ankò, menm si li bèl, men k ap viv vyann tranble. Ak ti fi yo, fòtman eksite pa wont, ak an menm tan an pa pikans nan sitiyasyon an, danse trè enèjik.
  - Senkant mil! nonm ki te nan turban vèt la te plenn.
  - Senkant senk mil! - Founisè a nan harem a pa t 'bay moute.
  - Swasant! - Rele youn nan cheikhs yo.
  - Swasant senk! - Te ajoute founisè chèk la.
  - Swasanndis! - rele byen fò pwopriyetè turban an emwòd.
  - Katreven! - Founisè Shah la koupe e li ajoute. - Tcheke balans ou malere, ou ka jwenn yon fwèt.
  Dènye huckster la fennen... Yon rim te swiv:
  - Youn, de ... - Gen yon poz, toudenkou yon moun chanje lide ... Alice chichote (wi, kilè li pral finalman fini! Mwen se yon manm ate-Komsomol ki pare pou priye Allah!). - Twa! Vann bay founisè a nan harem Shah la.
  Yo imedyatman jete yon vwal sou ti fi yo epi literalman te pote yo soti nan vann piblik la nan bra yo. Se konsa te fini jou "travay" vanyan sòlda yo. Plis jisteman, poko. Yo chaje trelè reyèl yo te achte nan Amerik la epi yo mennen l nan Teheran. Ti fi yo menm yo te toujou, an reyalite, toutouni, men kouvri ak kabann ak kouche sou sofa. Yo te menm ba yo manje goumè, epi gad yo te kite deyò. Se konsa, kouche epi jwi, cheri.
  Alice di ak sipriz:
  - Li toujou etranj! Nou te peye yon kantite ki egal a ven tank lou US. Sa se yon fòtin ak dola lò ki poko depresyasyon pa enflasyon. Men, pa gen fyète, yon bagay pa santi!
  Angelica fè yon soupi.
  - Lò se toujou yon valè, men lè ba yo nan yon kaj yo fèt ak li, ou vle rabè li!
  Alice sijere:
  - Petèt nou pral jwe nan vil yo. Èske n ap nonmen vil la, epi answit yon lòt pou l kòmanse nan fen ansyen an?
  Angelica souke tèt li negatif.
  - Li deja yon kalite squishy. Petèt ou ka panse a yon lòt bagay. Ki lide?
  Alice te jwenn:
  - Lè sa a, ann fè push-ups nan vire. Moun ki kraze an premye, li pèdi!
  Angelica fasilman dakò:
  - Men li ale! An menm tan an, nou pral antrene bra yo ak pwatrin. Lè sa a, janm nou yo te resevwa yon chaj ase, men pa te gen okenn men!
  Pandan tifi yo t ap pran plezi, li te fè cho tou ann Afrik....
  Batayon Sovyetik Wouj Eaglet la t ap deplase nan sid ... Sa yo se tirè yo ak mach fòse. Ti gason yo te deja trase nan ritm la toufe ak fatigan nan kouri nan dezè yo ak forè. Ak sou wout la, nou te simonte rezistans militè Britanik yo.
  An patikilye, yon pòs ak de gwo fò tou won machin-zam. Isit la mwen te oblije tire yon ti kras anvan grenad yo te itilize. Pa te gen okenn pèt...
  Men, Lè sa a, li te menm pi difisil, uit tank ak kat zam pwòp tèt ou te antere nan tè a, ak bò kote yo te enfantri, mitray, sòlda ki gen eksperyans, tranche fouye ak yon egzagòn. Li pa tèlman fasil yo pran isit la, yon kalite zòn fòtifye nan entèseksyon an nan twa wout ki mennen ak konekte Somali, Soudan ak peyi Letiopi.
  Li pa t fasil pou w pwoche, yo te tire zòn nan epi yo te koupe forè ki alantou an. Vladimir, reyalize avantur nan atak la, te sou yo rele nan avyasyon pou èd, men Dimka Rocket ofri yo bati yon sanblab nan yon katapult ak jete yon koup nan pake nan grenad anti-tank.
  - Li pa nesesè yo distrè aviyasyon wouj la, espesyalman depi lènmi an gen omwen senk zam pwisan anti-avyon kalib 90-milimèt, pa konte plis zam lè. Genyen yon ti avanpòs lènmi isit la, ak balis syèj yo bezwen kont avanpòs yo.
  Kòmandan batayon ti gason ak wouj Vladimir isit la, byen rezon, pami lòt bagay, te gen kèk dout:
  - Ou panse ou ka soti nan li ase ak presizyon?
  Dimka, peze lwil palmis ak résine ansanm ak zanmi l 'yo, konfime:
  - Wi, mwen panse sa, tirè a Voroshilovsky se toujou yon ti bagay. Wi, ak Voroshilov tèt li se vanyan sòlda ki pi primitif. Jis ban mwen plon an.
  Ti gason an te reyèlman medite anvan piki a, epi li te ajoute tou gazolin melanje ak lwil palmis ak rezin, kote yo te ajoute lacho ak carbure, nan grenad yo. Apre sa, li fè yon kalkil, li fè yon kwa, li salye yon pyonye, epi li tire kout men.
  - Isit la ou jwenn nedolvyat!
  Yon kout bal, answit yon lòt t'ap rele byen fò:
  - Pou patri pou Stalin!
  Soti nan bò a nan lènmi an, yon gwonde, rèl, jemi.
  Dimka bay lòd ankò:
  - Yon lòt vole!
  Jemi yo, gwonde yo, flanm dife yo te vin pi fò, te gen rèl an Angle: surrender!
  Fwa sa a, te gen plis pase senksan prizonye, e yo te sitou blan angle. Li difisil pou kwè ke mesye sa yo jis sis mwa de sa te kraze fòs siperyè Italyen yo nan peyi Letiopi ak nan peyi Itali li menm. Men koulye a, yo te bati tankou yon bann mouton mizerab.
  Pye atè, grate, men kè kontan ti gason te kondwi prizonye yo, pa peye atansyon sou wòch yo ak pikan anba pye yo. Epi Dimka Rocket menm chante:
  Peyi a apa pou kominis;
  Ou limen flanbo tout planèt la!
  Pote banyè stalinis la,
  Ki moun ki te bay timoun sa yo kontantman!
  
  Chak nan nou gen yon fizi
  Nou konnen travay militè onorab!
  Apre yo tout, chante a prese juicy, byen fò,
  Anlè ak limyè wouj yon etwal!
  
  Nou pote lajwa, lajwa nan lemonn antye,
  Pou workaholic te mèt kay la!
  Gwo kapitalis pou reponn,
  Pwoletè a te monte twòn nan!
  
  Drapo wouj nou an, natirèlman koulè san an;
  Pouvwa Senyè Kris la parèt nan li!
  Epi yo pral oblije andire anpil doulè,
  Nou dirije pa sen yo soti nan icon nan figi!
  
  Lè sa a, mesye yo pa pral wè paradi,
  Nou pral resisite pa syantis ak panse saj!
  Lè sa a, rankontre ak flè etap la nan yon sòlda,
  Anba kominis briyan!
  
  Senyè a te nonmen kamarad Stalin;
  Dirijan peyi a epi mennen nan viktwa!
  Chemen nou an nan tèt la trè panche,
  Epi ou se gwo lidè pou tout bagay nan repons lan!
  
  Inite pral salye nou bay pèp yo,
  Ki moun ki pral benefisye bayonèt Leninis la!
  Yon reyon cho nan libète pral fonn glas la,
  Anba koulè wouj violèt, banyè kumach!
  
  Isit la tank yo ap dechire yon ranje enfantri,
  Ak tout kalite lach, san yon mo, rann tèt!
  Sa se ewoyis la nan ti gason yo nan konpayi an brav;
  Ke avyon yo pa po ak sokoup!
  
  Gwo bèl pouvwa ap tann - kwè
  Moun ki apresye Larisi pi wo pase lavi!
  Ann louvri pòt radyan yo nan espas,
  Pou pa gen parès pouri!
  
  Pou Peyi a, yon feat nesesè;
  Epi nou pral dedye li ba li, kwè nou!
  Ak sa ki mal fachis te deja bat,
  Pou glwa, onè, lajwa - jenerasyon!
  Dimka te chante tankou yon maestro reyèl ak ti gason yo Sovyetik ansanm avè l '... E pa gen moun ki te peye atansyon sou atak la kont totalitaris, ki pa t' totalman apwopriye nan konpayi sa a. Ak sa ki, fòmèlman, Larisi Sovyetik se pa totalitè, men demokratik!
  Sèlman Danka te chichote ak bouch li:
  - Ebyen ou bay Dimka!
  Prizonye yo te lage nan baz ki pi pre a, epi ti gason yo te libere yo te kouri ale. Jiskaprezan, yo pa sispann. Marshal Rokossovsky te oblije ale yon fason lontan nan Lafrik di sid. Epi eseye tankou sa a, ale nan tout Afrik la. Anplis, gen anpil plis twoup Britanik nan lès kontinan Afriken an pase nan Lwès la. Wi, ak nan peyi Letiopi, ou bezwen konte ak rebèl yo, ak divès kalite chèf pro-Britanik yo.
  Se konsa, ti gason yo batay yo dwe kouri sou pikan ak ti wòch, pa panse sou repo. Isit la vini yon lòt akrochaj, fwa sa a pa yon branch fanmi lokal, rebèl.
  Batay la pa t 'konsa san, yon timoun te kouche soti nan "Bur" frape dwa nan fwon an. Se vre, Soudanè yo te jwenn li tou, yo te koupe pa katsan, lè l sèvi avèk grenad fragmentation ak mete yo nan vòl.
  Twa timoun te blese tèlman grav ke yo te oblije pote yo sou branka.
  Anvan li al dòmi, Dimka di Danka, ki te tou yon ti kras grate pa yon shrapnel sou plak pwotèj la nan pwatrin laj li:
  "Ou wè, lagè ap pran plezi. Ak batay, gen viktim, ak romans!
  Danka dakò.
  - Wi, kounye a mwen dakò, gen romans, ak viktim yo. Malgre ke li pi bon ke pa te gen okenn viktim nan pati nou an ditou.
  Dimka fè yon klin sounwa:
  - Oh... Ou konnen, sa mande maji. Men, fè m konfyans, li pral pi bon.
  Jou kap vini an te pase menm jan, gen kèk kavalye yo te eseye atake yo, men ti gason yo te sou alèt la, ak fwa sa a yo te evite pèt, mete sou san senkant kalite atak. Pami moun ki mouri yo te gen de ofisye Britanik. Se konsa, lagè a te kòmanse piti piti. Li te evidan ke sa a pa t 'yon mache, epi yo pa sèlman fòse mach.
  Se konsa, yo rive nan gwo fò Britanik la toupre Bakhchi. Men, te prèske pa t ' bezwen goumen. Yon douzèn oswa plis sòlda Britanik yo te eseye barikad tèt yo nan bunker la, men yo te fimen soti ak sibstans ki fè endijèn pwazon. Plizyè Britanik te mouri sou plas, rès yo te pete, kote yo te mare.
  Men, ekipman an te kaptire jan sa dwe fèt abityèlman, ak Arab yo te rasanble pou pwoteje pwen an te fè yon sèman fidelite bay Inyon Sovyetik.
  . CHAPIT #6
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova deja sou wout yo nan Lafrik di sid.
  Yo ap detwi baz angle a nan Namibi epi, kòm toujou, nan yon gwo souflèt. Mesye lèd konsa.
  Ti gason an voye yon grenad ki gen fòs ki ka touye moun ak destriktif sou Britanik yo epi li di:
  - Yon sòlda jije pa Bondye ak tan, yon politisyen se yon salo san jijman, ak anachi li pa konnen okenn delè!
  Ti fi a te fè yon remake agresif, li te lanse yon kado lanmò ak dwèt li nan janm chise:
  - Sòlda a pa chache lapè, e tanpèt la pa siy tou, politisyen an ap antere exploit li, parazit la anvye anpil!
  Oleg Rybachenko ankò lanse yon grenad sou lènmi an, voye yon grenad ak talon pye l' fè timoun epi li bay:
  - Yon sòlda se pafwa yon vanyan sòlda envolontèman, epi li pa vle touye, men li akonpli yon devwa sakre nan Matènèl la, pandan y ap yon politisyen se yon trèt volontè ki renmen kochon, pa satisfè obligasyon elektè yo!
  Margarita koupe lènmi an ak yon pete byen vize, chire anndan yo, li di:
  - Yon sòlda rezoud pezeul nan batay, yon politisyen bati konbinezon atizan konn fè, li pa ka rezoud pwoblèm nan pasifikman!
  Nan lòt kote, ti fi fè fe.
  Alice ak Angelica te fè push-ups plizyè mil fwa, men yo t ap swe toupatou, yo pa t vle bay youn ak lòt. Finalman, ti fi yo byen rezonab konsidere ke yo te gen ase, ak fòs yo ta toujou vin an sou la men. Se konsa, li pi bon pou repoze.
  Angelica te deklare:
  - Epi ou menm ak mwen tankou fanm nan vilaj Ris, se sa ki fè tèt di. Ki sa nou pral amize kounye a?
  Alice te blag:
  - Pwobableman papiyon...
  Trelè a sispann ak ti fi yo ankò pote manje sou plato an lò. Apre yon antrennman brital ak push-ups, vanyan sòlda yo te grangou anpil. Yo te bon gou ak manje ak bwè ... Yo te manje gato, ak chokola, ak fwi ak siwo myèl ... Epi yo pa remake ki jan dòmi an pi lou woule sou yo.
  Vire nan yon savon reyèl: seri rèv la kontinye;
  Yon nouvo espwa te entoksike kè tou de pi bèl pasaje yo. Apre sa, yo te monte sou chwal bèl bagay yo - yon megagnome.
  Angelica te eksite di:
  - Ou konnen, yo te nan mond sa a fantezi, yon moun vrèman repoze linivè l 'nan fè loraj!
  Alice, montre dan pèl li, te dakò:
  - Vrèmanvre li ye! Rilaks epi pran nanm ou ale.
  Dyab dife a te pale:
  - Si lagè a pa t egziste, Lè sa a, li ta dwe envante, ak kontrèman ak Bondye Toupisan an, istwa fe sa a ta sanble enprenabl pi plausible!
  Alice sikonbe:
  - Mwen devine, wi! Men, konnen ki jan gwo Stalin se nan peyi nou an, li se byen posib yo kwè nan egzistans Bondye ki anwo nan syèl la!
  Angelica ak yon gade sounwa ak byen lojikman klarifye:
  - Men, sof si, nan kou, Bondye Toupisan an pa Jezikri!
  Alice fè yon gwo soupi.
  - Li pi fasil pou kwè nan enpotans Dyab la pase nan omnipotans Jezi!
  Lè fènwa a nan mitan lannwit lan te bay plas nan yon solèy kouche gluan anvan douvanjou, yon etranj teren nwa bloke chemen an. Li yon jan kanmenm adistans te sanble ak yon piton takte. Gwo, takte ak koub ra, gwo wòch yo lonje nan yon liy kontinuèl nan zèb la mouye, ki graj.
  Alice di:
  "Isit la, sa a se pwobableman fwontyè posesyon mèt mò yo ye a!"
  - Non, ou pa bezwen pè, diva bèl cheve, se jis yon vye fwontyè! Angelica di ak kè kontan. - Kounye a nou prèske, byen, mwen espere sa - jis nan kay la!
  Gèrye blond pye atè a fè yon grimas.
  - Epi ou toujou plen optimis nan amidal yo anpil!
  Gèrye dife a te ofanse:
  - Ki moun ki ta deja pale de optimis, san rezon!
  Pa gen moun ki te veye wòch yo mouye, epi sou lòt bò a li te tankou vid tankou sou bò a nan anpi a nan trol sa ki mal ak ghouls. Alice grate kokiy li ak dwèt pye li epi li sifle:
  - Li fre isit la, menm si! Oswa pito tris!
  Natirèlman, travèse fwontyè sa yo, tankou rivyè ki sot pase a, pa t 'bay okenn garanti, men yo toujou fugitif radyan yo te santi yon ti kras pi kalm.
  Angelica te di sa yon fason powetik:
  - Isit la se tè pwomiz la, men se pa pèp Izrayèl la!
  - Epi poukisa nouvo fwontyè a se konsa etranj mete deyò? - Alice te mande, li t'ap swiv yon pil gwo wòch ak gade klere l. - Li pi pratik, pwobableman, pase sou wòch oswa tout menm bagay la tou pa prezan?
  Angelica gronde:
  - Poukisa ou bezwen konnen sa?
  Alice te monte zèpòl.
  - Wi, tèlman kirye. Mwen se yon newbie nan mond sa a. Menm si ou pa ka fyè de li!
  - Fwontyè wòch la pa te mete pou ghouls oswa vanyan sòlda. Précédemment, te gen peyi nan zo-mordeur - trol asasen visye ak trè fò. Lagè a ak trol, luten, ghouls, ak tig ravèt trennen sou pou syèk. Lame divès kalite bèt yo te tou senpleman gwo - yo te rive jwenn dè santèn de milye! Yon fwa yo te genyen yon kantite viktwa, trol ki mòde zo yo, te rive nan pye mòn yo ak prèske detwi Pèch-Amber - e sa a se, apre tout, kapital la nan Tè Lanmou ak Espwa, ki gen limyè radyan ak sous enèji kenbe la. Kè Linivè! - Angelica bay.
  Alice te di, li te pran men l:
  - Ala yon laterè! Se konsa, tout linivè yo ak mond myriad yo te anba menas?
  Gèrye dife a jantiman rasire zanmi l:
  "Men, fòs yo te cheche nan mòn yo. Lè sa a, nan yon bon ane, vanyan sòlda nou yo, ansanm ak luten yo, kanmenm ranvèse lame trol sa ki mal yo ak frape soti nan dènye a. Zèb yo te boule toupatou, lavil yo te okipe ak geri. Epi fwontyè a te deplase soti nan limit la nan limit nò a!
  Alice ri.
  - Wow! Men, istwa sa yo tipik, prèske pou tout istwa fe!
  Angelica byen lojik reponn:
  - Ak sa ki se yon istwa fe, si se pa yon ti kras anbeli ak lavi
  - Ou vle di ke vanyan sòlda yo te sove linivè a ... - Gerda te kòmanse konprann poukisa Angelica pa t 'gade diferan de deyès yo nan tan lontan, moun Lagrès yo dekri nan estati yo.
  Yon zandolit ki gen koulè jòn te glise pase dwèt li, sa ki lakòz yon sansasyon pikotman.
  - Tout vanyan sòlda yo se desandan ansyen bondye ak deyès. Se poutèt sa gen yon monn paradi isit la depi lontan. Men, Lisifè di: ase gras! Oke, ghouls yo deside kounye a Aryen yo te dejenere, se poutèt sa yo atake anpi Jistis ak Bonè...
  Angelica te fini ak abilman kenbe zandolit la ak zòtèy li.
  Alice grogne:
  - Oh wi. Se konsa, nou te tou dejenere ... Ki moun ki ta pale, gade nan trol yo freak ak bèl yo nan tou de ti fi nou yo ak luten!
  Angelica reponn avèk sensè:
  Chak nasyon gen pwòp konsèp bote.
  Alice te dakò. Li te sote megagnome a epi li te fè yon topo nan lè a.
  - Wi, konsèp nan bote pou chak nasyon ak espès gen pwòp li yo. Se sèlman kounye a opinyon yo sou outraj yo etonanman menm pou tout moun, san okenn eksepsyon. Gen yon fenomèn konsa. By the way, anjeneral, lè yo di yon ti fi, yo ajoute yon bèl, epi lè yon vye fanm lèd!
  Angelica te fè yon tombon tou, li vire epe li:
  - Wi, gen yon bagay konsa... Tout moun, tèt ou, moun renmen jèn epi yo pè granmoun aje. Sa a se tankou yon ensidan tipik. Sepandan, yon moun pa ka dakò ke li se natirèl.
  Isit la konvèsasyon tifi yo te entèwonp, yon lòt bèt vole soti devan yo, deja yon vye tig-ravèt abitye. Se vre, li te pou kont li, men ak de nepe trè long, e menm gwo plak pwotèj.
  - Nu ke tifi-gèrye pral goumen?
  Angelica fè yon pa nan direksyon li:
  - Natirèlman, kwè mwen, nou pa pral timid! Epi ou pa t pè vin jwenn nou poukont ou!
  Tig-ravèt fè objeksyon:
  - Non, bèl pye atè, mwen jis pa poukont mwen.
  Alice sifle.
  - Mwen te konnen ke ou pa ta janm oze goumen onètman. Mwen sipoze ou mennen lame a avè ou?
  Tig-ravèt fè objeksyon:
  - Non, aktyèlman mwen poukont mwen, men bondye nwa mwen yo avè m ', ki moun ki pral ede m' defèt ou. Se sèlman nou pral goumen, mwen espere onètman - youn sou youn!
  Alice te dakò ak anvi vizib:
  - Natirèlman, yo dwe onèt. Epi kòm mwen se yon blond, ak bondye fè nwa yo ede ou, Lè sa a, chwa a nan yon opozan ta dwe tonbe sou mwen!
  Angelica an silans, brid sou kou, kòmsi yon valv te dechire ak presyon, li vire epi boule Alice ak yon gade trè dezagreyab. Yon sifle enkoyeran chape soti nan bouch gèrye a.
  Gèrye blond la te sezi:
  - Kisa ou ye, yon zanmi?
  "Mwen pa renmen pale avè w," Dyab la dife te finalman te di mal ak glas. - Mwen santi ou tankou yon kote ki vid.
  Alice te eseye rasire zanmi l:
  - E poutan se chwa mwen! Angelica dwe yon patriyòt, pa yon egois, ki konsistan nan sèvi Inyon Sovyetik...
  Angelica toufe:
  - Dakò, goumen! Ak genyen, si ou kapab, nan kou, e mwen kwè nan ou!
  Ravèt tig la imedyatman kouri sou vanyan sòlda blond la. Yo aparamman te eseye pran l 'enfadans, espere ke pote a nan cheve blond poko chofe. Men, Alice, sanble, te pare pou sa. Nan nenpòt ka, trezorye pi file l 'chire louvri vant la nan mons la deja nan premye segonn yo nan batay la. Angelica te ankouraje zanmi l:
  - Se vre! Ou wè nan fòm lan!
  Lènmi an rele byen fò:
  - Wi, ou se yon bèt blan!
  Ravèt tig la te balanse twò laj epi li te envesti ak tout fòs li, sa Alice te pwofite pafètman, li koupe bwòs atakè a. Apre sa, li te eksprime:
  - Balanse a lajè, men pespektiv a etwat!
  Ravèt tig la te atake an repons, li te eseye choute ak branch pi ba li yo tou. Men, terminator nan blond trè adrwatman koupe jenou l ', fòse lènmi an chache. Angelica apwouve ankò:
  - Sa a se byen nan style la nan irézistibl Inyon Sovyetik la. Koulye a, fini li byen vit.
  Alice bonte sou bèt li tankou yon tònad nan twopik yo, tig-ravèt la apèn te gen tan goumen tounen epi li pa etone ke byento tèt lèd li separe ak kò a. Se konsa batay la te fini...
  Angelica te eksprime panse li:
  - Tout enposib posib mwen konnen pou asire w! Li enposib pou w vin yon vyèj immakula pou tout tan!
  Lè sa a, Alice mande zanmi l 'nan sezi:
  - E poukisa, lè mwen te vle goumen ak li, ou te pran li konsa fre, kòm si se te yon kalite vye trick. Apre tou, se dwa mwen!
  Angelica fè yon grimas.
  - Ak dwa mwen pou refize ou yon eksplikasyon. Men, lè a ap vini epi ou pral konnen tout bagay!
  Alice te fè yon gwo soupi, men li pat deranje zanmi l ak kesyon.
  Yo te silans jiskaske solèy leve. Angelica te refwadi piti piti e li te yon jan kanmenm anpeche. Yeroglif ki te sou zam megagnome ki t ap balanse a te vin pi byen file pandan firmaman an t ap vin pi pal. Lè li degaje, Alice te kapab wè an detay vil la sou bò dwat larivyè Lefrat la, gaye devan yo, ak vag koulè ji zoranj. Men, anblèm nan gwo te fè yon enpresyon espesyal, li te fè mete pòtre nan pyè semi-presye, ak detay etonan, e petèt jwèt la nan klèbwa maten an anime ti bas-relief majik sa a. Zwazo ki pozisyone vètikal la gaye zèl lajè, men li bese epi li vire tèt li an pwofil.
  Je yo byen defini bonbe senbolize vizyon byen file, ak bèk predatè bese a te danjerezman byen file. Men, pi etone a te anba a. Chak nan plim yo nan zèl la te tou yon ti zwazo, ak tout ansanm yo te vin tounen yon detachman nan frizè nan zwazo vanyan sòlda, fidèlman gade nan gwo chèf yo, tankou si yo t ap tann pou yon lòd ... Pouvwa, lwayote ak preparasyon pou yon atak enstantane. yo te transmèt avèk metriz. Alice te gade gwo siy sa a pandan yon bon bout tan, li t ap panse....
  Dòmi ti fi yo, jan yo espere, te entèwonp, men li te rive, sa a se pa nan tout fason zanmi yo te planifye. Yo te leve nan yon bèl, gwo sal nan yon palè fabuleux bèl, kote tout ti bagay se te yon chèf nan atizay mondyal, kote lè a te santi bon ak zwazo nan paradi chante.
  Rivyè dlo dous te koule, yon pisin plen chanpay te vide, ak mi yo te nan modèl. De tifi yo menm yo te kouche sou kabann gwo plim, sou kabann yon Rèn diy Saba. Tout bagay ta dwe jeneralman gwo si se pa t 'chenn an lò yo mete ponyèt yo ak cheviy ti fi yo. Kò majik yo bèl, bèl toutouni yo, yo te kloure sou kwa sou kabann yo. Sa a se eta a dekouraje nan imilye, ak fabuleux radiant esklav.
  Angelica fè yon gwo soupi.
  "Se konsa, mwen pa t 'konnen ke yon kaj ka an lò, pa sèlman nan yon sans figire.
  Alice te konsole zanmi l:
  - Se sèlman Shah la ka gen yon palè gwo ak abondan. Donk, an reyalite, yo te rive nan objektif yo epi yo te rive nan destinasyon yo!
  Angelica te souri dousman.
  - Mwen mande ki kalite shah li ye?
  Kòm si nan repons a kesyon an, te gen yon Splash, ak yon gwo, bab nonm, kap gen apeprè senkant oswa senkant-senk ane, grenpe soti nan pisin chanpay la. Li te gen yon gwo pwatrin ak yon zepòl laj, sepandan, ak yon pant. Te gen yon gwo fòs natirèl nan li, men misk yo te naje ak grès ki soti nan yon vi san fè anyen konsa ak safrete. Nonm sa a te toutouni, sèlman yon talisman presye sou yon chèn te tout dekorasyon li, men pa te gen okenn dout, li te yon chèk. Wi, ak talisman an sou pwatrin lan se te yon senbòl pouvwa wayal la.
  Natirèlman, yo te wè foto ti fi a nan chah la, byenke li te sanble pi piti nan li, ak bab li te pi kout.
  Shah a te jis benyen nan chanpay, men li te mache fiks, gade nan yon chèf konfyans. Ak nan kou, èdtan yo nouvo pou harem la pa t 'kapab pase nan atansyon li. Premye a tout, chèf otokratik (fòmèlman san limit) Iran te pwoche bò kote Alice. Men cheve li te poze sou cheviy ti fi a epi li caresses li dousman. Blond nan gade Shah la ak yon gade endiferan, men answit kò li te kòmanse trayi ak machwè li wouj ak wont.
  Èske w se yon jenn fi vyèj? - Senyè a mande Gerd.
  Blond nan ak dlo nan je l te reponn:
  - Wi mesye!
  Shah a te souri rik.
  - Bon, sa bon. Koulye a, ou pral vin yon fanm, li te resevwa eksperyans nan premye nan jwi desandan an nan mesaje Allah la kòm yon wa nan trantyèm jenerasyon an.
  Dlo otantik koule desann sou machwè wouj Alice yo:
  - Li tèlman douloure ak mechan, mesye. Mwen pè anpil pou sa!
  Shah mete men lajè l 'sou anch abondan ti fi a epi li te kòmanse masaj, kalme:
  - Pa pè! Mwen se yon lover kalifye. Doulè a pral kout, tankou yon mòde moustik, ak Lè sa a, ou pral plonje nan oseyan an nan plezi.
  Alice te kontinye, epi san yo pa ti lonbraj nan pretansyon, kriye. Panse a nan pèdi inosan yon moun te vrèman terib. Espesyalman pou yon kretyen puritan tankou li.
  - Non, tanpri ... Ou se tankou yon gwo, gwo nonm, kite m 'mwen menm ...
  - E tèt li? Shah a te sezi.
  - Mwen menm mwen pral sele diyite w diy pou yon titan epi fè li ak anpil atansyon ak ladrès ke li pral bon pou ou ak mwen. Mwen sipliye w pou dedomajman pou Allah!
  Shah a te jennen, li te vrèman gen pitye pou ti fi inosan an, ki te sanble ak zanj ki pi bon an, epi li te bay lòd:
  - Lage li!
  De gad eunuk yo ki te swiv Shah san pran souf yo te souke kle yo epi byen vit louvri kadna yo sou bra ak cheviy ti fi blond la. Se konsa, tou dousman li leve, li souri nan Shah la. Li fè l siy ba li:
  - Oke, vini, cheri, sote sou pikèt mwen an.
  Alice vrèman vole epi li frape Shah la sou manton an ak koud li. Yon gwo gason tonbe... Eunuk yo sèlman te gen tan pou yo soufle, kòm pye fè Alice pouse youn nan bò dwat la ak yon talon wonn nan plèksus solè a, sa ki lakòz yon chòk gwo doulè ki frape souf li epi kenbe rèl li. Enuk sou bò gòch la lonje lonje ak yon sable, men yon souflèt tonbe sou li, Alice frape tanp lan ak yon talisman ki lou chire nan kou souveren an.
  Fwa sa a, li te fatal... Yon lòt souflèt te frape pa gèrye a blond sou do a nan tèt la nan dezyèm eunuk la, bese soti nan yon pike ak yon plexus solè. Kidonk, gad ki pi pre Shah la te detwi. Angelica rele Alice ak yon vwa ki ba:
  - Pran kle yo epi byen vit lage m '!
  Terminator blond la reponn:
  - Sa a pa gen pwoblèm! Kounye a!
  Li pa t 'difisil yo louvri chenn yo, paske pa te gen okenn opsyon espesyal isit la ak yon twou kle ak yon kle. An jeneral, ti fi yo te pito chaton pa paske yo te pè asasina, men yo nan lòd yo jwe.
  Lè Angelica te libere, Shah la jis te kòmanse leve tèt li, li te eseye refè apre yon gwo kraze brize. Dyab la dife te rache de ponya nan senti enuk yo te asasinen an. Li voye youn bay Alice, e dezyèm lan, li sote, li manyen gòj Shah la:
  - Oke, chèf peyi Pès la ak Iran, otokrat la vanyan sòlda... Èske ou vle sove lavi ou ak lavi dè santèn de milye de sijè ou yo, osi byen ke prezève endepandans peyi a ak, nan kou, pèsonèl ou. pouvwa?
  Shah a te plonje lou nan yon akoupi epi li bougonnen nan konfizyon:
  - Ebyen kiyès ki pa vle... Tout moun vle li!
  Dyab la dife te klere je emwòd li avèk fòs:
  - Se konsa, imedyatman deklare lagè sou Grann Bretay epi fè yon alyans ak Inyon Sovyetik!
  Shah la, bat je souvan, gade yo, epi finalman li parèt sou li:
  - Se konsa, ou se espyon Sovyetik. Ala yon bourik mwen ye, lanvi te avèg mwen, men mwen te oblije devine kiyès ou ye. Èske li posib pou fanm òdinè Ewopeyen yo gen tankou kò miskilè ak sèk ...
  Angelica leve zèpòl.
  - Tout sa ki fèt pou pi bon. Pou egzanp, twoup yo nan Sovyetik la se irézistibl, ak lame mal ame ak mal antrene ou a, malgre tout gwo kantite li yo, ta san dout yo te bat. Ak kèk divizyon Britanik ki sitiye sou teritwa ou a, twò piti èd. Se konsa, ou gen yon gwo chans kenbe pouvwa ou, richès epi finalman debarase m de tutèl la nan Grann Bretay. Oswa mouri nan wont... Jis sonje, mwen se yon sadik, e anvan mwen pral koupe diyite ou, ki se tou de douloure ak imilyan.
  - E tòti bouro m yo pa fè w pè? - Pa byen konfyans bougonnen Shah la.
  Alice ri nan repons.
  - Epi yo te konnen parfe byen nan kisa yo t ap antre nan dakò ak yon travay konsa. Nou p ap rann tèt nou vivan, epi si yo pran nou, n ap eseye sipòte tòti a tankou vrè manm Komsomol. Apre sa, lanmò ou a se deja egal a ranpli travay la, depi rezistans nan lame Iranyen an dekapite p ap òganize konsa ankò, ak anpil moun nan sèk ou an favè yon alyans ak Larisi Sovyetik.
  Shah yon ti kras plis, ezite pou dedomajman pou aparans, rezolisyon ak fèm di:
  - Ou konvenk mwen! Se konsa, bon, lagè pou Angletè, sendika pou Sovyetik la!
  Angelica di sevè:
  - Ou pral ofisyèlman deklare lagè, pou pa gen twonpe, nou pral swiv ou ak ou tout tan tout tan. Lè nou konsidere bote nou an, sa a pa pral leve okenn sispèk. Epi kenbe nan tèt ou ke zanmi m 'ak mwen jete yon ponya osi metriz ke nou goumen oswa tire.
  -Ya! - Chah boumonnen san konfyans.
  Angelica isit la ak fòs voye yon ponya ak zòtèy li. Lè li te vole trant mèt, li te sanble yo pèse tors la nan yon papiyon akoupi sou yon ansyen pòtrè. Shah a, ki te gen yon vizyon byen file, te sezi wè ki jan presizyon ti kò ensèk la te vin pèse. Li boumonnen ankò:
  - Ou konvenk mwen! Mwen pral fè tout bagay pou ou ... Men, si ou vle, mwen pral ba ou yon bwat an lò pou yon nwit nan renmen, ak pwovens ki pi rich nan Iran?
  Angelica reponn imedyatman:
  - Dakò, men sèlman sou kondisyon pou kenbe entegrite ...
  Shah redwi salè:
  - Lè sa a, sèlman pou yon pwatrin an lò, kote pral gen egzakteman yon centner nan metal la koute chè. Inosan ou ap rete, men tout lòt bagay ou pral fè jan mwen kòmande!
  Dyab la dife reponn pou Alice ak pou tèt li:
  - Natirèlman, nou dakò, men sèlman apre tout seremoni ak fòmalite ofisyèl yo te obsève! Lagè Grann Bretay, alyans ak Sovyetik la, oswa Larisi Sovyetik. Isit la se avantou a.
  Akò a ak mèt la te sele ak yon lanmen...
  Pli lwen, li te jeneralman pa tèlman enteresan ankò, Shah la te deklare ofisyèlman jiad Grann Bretay e li te rekonèt alyans ak patwonaj Sovyetik la sou Iran, an reyalite vin tounen yon vasal nan Larisi Sovyetik. Okenn nan moun ki pwòch li yo pa t objeksyon, e anvwaye ak reprezantan Britanik yo te imedyatman arete.
  Oke, gwoup lame "Vostok" Bagramyan ak Konev travèse fwontyè a nan peyi Pès ....
  Travay la te konplete avèk siksè, ak ti fi yo te pè sèlman nan nwit lan k ap vini nan renmen ak Shah la. Ki jan li twò bèbè pou jèn jenn fi yo, menm si yo pa pèdi inosan yo.
  Sepandan, Alice te deside chante chante li te fèk konpoze an pou l te ankouraje tèt li ak zanmi l la:
  Li te yon ti fi trankil, modès,
  Mwen reve gen pwòp kay mwen!
  Se konsa, ri timoun yo koule sonore,
  Se konsa, ke lous la te donte nan forè a!
  
  Mwen te vle yon jaden lapè mi,
  Duve de spikelets an lò!
  Pou pa konnen toumant lan pou tout tan,
  E ke pa te gen okenn lènmi!
  
  Men, isit la vini atak la Tatar,
  Ak klak nan pye fòje!
  Bon, kote ou ye yon rejiman nan konbatan hussar;
  Ki sa ki pi popilè pou sèman li?
  
  Kote kavalye yo, ou se gran,
  Men, poukisa pa gen okenn pwoteksyon?
  Men sèl peyi nou an;
  Boule cho, limyè infernal!
  Yo mennen m 'nan jouk bèf la pye atè,
  Pa kòn, branch ak stepik!
  Epi yo koupe do yo ak yon fwèt,
  Ala difisil pou jemi nan chenn!
  
  Kou tifi ènmi ak yon laso,
  Prese epi li vle trangle!
  Isit la nan Peyi Wa ki nan move sultan an,
  Mwen te vin yon jwèt cho!
  
  Premye nan jaden mwen te soufri
  Sak te mete yon grap pike!
  Men, bote fleri
  Apre yo tout, yon Bondye souvren jenere!
  
  Men, Seyè a te renmen sa;
  Yo voye m 'nan sèray la!
  La, santi fòs yon nonm,
  Mwen te kòmanse fè tout fatra plezi!
  
  Konnen imilyasyon sa yo
  Echanj kò ki pi dous!
  Li pi bon andire privasyon,
  Pou pwòp manman m 'pa kouche!
  
  Kisa k ap tann nan fen wout la, mwen pa konnen
  Fè pè fin vye granmoun ak bouro a!
  Men, pa gen plas pou moun k'ap gaspiye nan syèl la,
  Li rete sèlman - kriye anmè!
  Ak nan Afrik, te gen tou evènman ki afekte kou aktyèl la nan listwa.
  Batayon Wouj Eaglet la te goumen ak kèk lòt akrochaj, apre sa te gen yon ti tranbleman. Nan Soudan, ganizon Britanik yo te swa detwi oswa kapitilize, sèlman nan Somali separe, men byen vit fennen pòch nan rezistans toujou smoldered. Oke, nan sid la, kolòn mobil mache, epi sèlman move kondisyon an nan wout Afriken yo, ak pwoblèm ak rezèv la nan gaz, ralanti mouvman an.
  Men, batayon yo, ki pa ofisyèlman yo rele "Cheetahs", te rive fè distenksyon ant tèt li, e li sanble ke menm lidè Stalin te peye atansyon sou yo. Se konsa, lòd la te swiv: rekonpanse ti gason yo epi transfere yo an Frans, nan yon avyon transpò.
  Dènye nouvèl la espesyalman kontan mesye Alman yo: sa vle di ke, gen plis chans, yo ta ba yo opòtinite pou yo goumen pou metwopòl Britanik la tèt li. Ak sa a se pi plis onorab pase batay nan vas, men semi-sovaj Afrik la.
  Batayon an ki distenge tèt li te akòde, nan kou, pa Marshal batay Konstantin Rokossovsky tèt li. Men, depi tout detachman an se prèske twasan moun, li se chè selebre li tèt ou, zetwal yo fè nan dezyèm klas la te remèt pa ti fi adjwen espesyal. Ti gason yo te chanje nan inifòm, yo te eseye parèt pi wo ak plis matirite, epi an menm tan yo te entimide, boude ...
  Marshal nan Sovyetik la tèt li pèsonèlman bay de. Kòmandan Vladimir ak espesyalman distenge Dmitry. Yo te resevwa sa ki gen anpil valè, espesyalman an tèm de prestige nan zetwal nan Ewo nan Premye Klas la. Sa a ensiy poko gen tan depresyasyon nan frekans nan akòde, ak pou ti gason yo - sa a se jeneralman tankou yon rezon pou fyète!
  Malgre ke, nan kou, kwa yon kavalye ta gen plis prestijye, e menm pi gwo nan gwosè.
  Men, Dimka di Danka:
  - Mwen ta prefere zetwal an lò nan ewo nan Sovyetik la kwa Knight an!
  Zanmi li reponn:
  - Ak ki moun ki bezwen yon kwa, espesyalman pou yon tonm!
  Nan seremoni prim lan, yon gwoup militè te jwe yon mach, ak ti fi yo te fè yon dans popilè Ris, li te fame leve kanpe pye yo fè, grasyeuz malgre tranzisyon difisil yo.
  Sou sa a, sepandan, li tout te fini, mesye yo te voye nan fòmasyon nan yon transpò pwisan. Konstantin Rokossovsky te menm endiye sou sa:
  - Eske li vo li pou boule anpil gazolin pou dedomajman pou yo deplase yon batayon vantouz. An Frans, gen ase divizyon pèsonèl, ki soti nan konbatan ki gen eksperyans, pou yo pa jete timoun nan pwochen grèv la.
  Adjwen jeneral la nan okazyon sa a te sijere:
  - Isit la mwen panse ke plizyè faktè. Premye: petèt Stalin kwè ke nan fason sa a li onore jèn konbatan. Ak tout bon ti gason yo ta dwe anpil énervé si tanpèt nan Lond ta pran plas san yo pa yo. Dezyèm: lefèt ke ti gason yo goumen tankou ewo ta dwe aplodi granmoun nou yo ak lakòz yon santiman timidite nan Britanik yo. Ak twazyèmman: petèt nan yon koup de semèn twazyèm gè mondyal la pral fini, epi li ta difisil pa kite konbatan yo distenge jwe dènye kòd viktorye yo!
  Marshal de konba Sovyetik la te gade Peacock la ki t ap leve ke li yon ti kras epi li te deklare:
  -Kisa? Petèt ou gen rezon! Li tou krich sou mwen ke yo te voye m 'nan Lafrik di cho, kote nan sezon lete a se jis farin frans, olye pou yo tanpèt Foggy Albion. E menm si mwen eseye kache sa a, li menm fè mal anpil. Isit la yo te bay Zhukov yon gwo marshal, men kisa kesyon an ye?
  Jeneral la reponn sourwaman:
  - Aparamman paske li pa janm pèmèt tèt li kondane sèten desizyon nan Stalin!
  Li te byen konfòtab nan transpò a, mizik t ap jwe, te gen basen ak flè ki te fèk ranmase. Ti gason yo te pran plezi jwe kat, domino, echèk pou push-ups ak sit-ups... Vòl la te byen long, ak vitès krwazyèr nan pi gwo avyon transpò nan Dezyèm Gè Mondyal la te yon ti kras mwens pase twasan kilomèt pou chak. èdtan.
  Dimka ak Danka te jwe yon koup nan jwèt nan echèk Fuhrer ki te deja abitye, men yo te fatige ak li. Isit la kat yo te sanble primitif, men poukisa yo pa jwe tradisyonèl Endyen echèk nan style la nan Blitz.
  Yon ti mont Swis te nan plas ak, parye twa minit pou chak jwèt, yon moun te kapab jwe ase.
  Sepandan, menm isit la Dimka te genyen tout tan tout tan an, jis obsèn fasil. E ke ti gason an li teyori a nan ouvèti nan yon vitès rapid, yon enfòmatè antye, e menm te panse moute pwòp tèt li. Li jis kenbe batay la ak rezoud ka a ak yon atak kwazman. Gen lòt ki pa t 'konnen teyori a, ni te gen tankou yon gwo vitès nan kalkil.
  Se te yon bat yon sèl-side nan style la nan yon blitz, e kòm yon rezilta, yon batay menm pete lè youn nan ti gason yo wo Alman te lanse moso nan Dimka. Ak yon souflèt egzat nan pwen li, nan pwen an knockout nan manton an, li te fè lènmi an tonbe.
  Li te kòmanse, li te, yon pil fatra, kèk nan mesye yo te kanpe pou Dimka ewo ki gen zetwal, ak kèk pou pwòp yo ...
  Entèvansyon an nan kòmandan an, Vladimir, ki te louvri dife sou konbatan yo ak bave blan ki soti nan yon aparèy pou etenn dife, te sispann masak la.
  Apre sa, ti gason yo te bay men ak Dimka, kòm yon siy rekonsilyasyon, chante chante sa a:
  Peyi nou an gen bèlte bèl;
  Li fleri bèl - yon jaden klere ak kè kontan!
  Batay grav - move èdtan;
  Men, ou bezwen defèt tout advèsè yo!
  
  Apre yo tout, defèt se pi mal pase lanmò,
  Pa gen lavi, konnen nan esklavaj total!
  Move lespri infernal yo dwe efase,
  Pou limen, yon etwal nan kè espwa!
  Zam yo ap gwonde, flèch yo otomatik,
  Se konsa, kwirase a kraze an miyèt moso!
  Kite sòlda yo senyen
  Mond lan se sik, batay la reyèl!
  
  Manman ap kriye - pitit gason yo tonbe,
  Arbr nan antèman - yon kouran tanpèt!
  Yon moun pral jwenn peyi-ran,
  Yon moun pral nan yon kaj ak yon plenn!
  
  Konnen nan lagè a - yon bayonèt tankou yon frè yo te rele,
  Souvan pafwa rete yon defans!
  Si machin ou an bloke,
  Se konsa, travay tankou yon klib!
  
  Tè nan Larisi, forè ak savann:
  Sant la nan kamomiy, sant la nan frèz!
  San koule tankou yon kaskad nan men mwen,
  Oke, sou kadav yo, oeillet fleri!
  
  Nou bezwen pwoteje tout bagay sa yo.
  Pou fè timoun yo ri byen fò!
  Pou pase egzamen an sou senk,
  Pou ou pa bezwen ale AWOL!
  
  Byento nan fen a, doulè a fini,
  Mwen kwè ke moun pral reyalize imòtalite!
  Ki moun ki jere yo siviv, byen fè,
  Nou pral kontan: kwè mwen, kwè mwen!
  Dimka fini chante a epi tout moun bat bravo pou li ak anpil zèl e unaniment.
  Apre sa, chantè blond Dmitry Rocket, byen politikman kòrèk, pèdi yon jwèt nan echèk e li te fè yon santèn penalite push-ups. Sou sa yo kalme.
  Nan Sicily, nou te toujou oblije ravitaye, ak ti gason yo toujou jere yo jwe foutbòl pandan li. Se vre, nan yon fason trè spesifik, pi pre Ameriken, se sa ki, ak pouse ak vwayaj, pase nan angle. Epi te gen yon anpil plis moun ki jwe nan yon fwa pase nan jwèt estanda.
  Men, nan chemen an, li te menm plis plezi ak itil an tèm de ladrès militè yo. Epi lit sa a se baz batay san règ.
  Lè sa a, vòl la ankò, nan Pari ... Pa te gen okenn ensidan espesyal, ak debakman an te pran plas nan mitan lannwit.
  Ti gason yo soti limyè, apre yon salon cho toutouni nan ren an, ap eseye demontre yon soulajman nan misk privilégiés. Men, apre Lafrik la boule, Paris nan mitan lannwit sanble fre. Ti gason yo ap souke epi rale sou inifòm SS jaden an.
  Apre sa, yo gen dwa fè yon ti mache nan vil la abondan. Dmitry tou dousman di zanmi l Danka:
  - Ki sa ki yon vil délisyeu, espesyalman Tower nan èifèl. Ann monte sou li epi wè Paris nan yon je zwazo.
  Danny souke tèt an akò.
  - Sa ta pi bon an! Ou konnen, mwen te panse Moskou te pi bon ak pi bèl pase nenpòt vil eksepte Paris... Ugh, yo pral mete nou nan prizon pou sa! Yon konpliman pou lènmi kapitalis yo!
  Dimka fèmen je l sounwa:
  - Pa gen moun pou rapòte... Epi yo ka mete m 'nan prizon pou yon zetwal fè nan premye degre. Oke, ann ale nan gwo kay won an!
  Te gen yon sekous nan papòt la, Dimka pa t 'kwè ke li te gen tankou yon jèn avyon de gè yon kwa an fè reyèl nan premye degre. Danka, an jeneral, gade pi plis konvenk. Men, tout bagay te mache epi mesye yo te kite antre gratis. Yo te byen vit monte etap yo nan tèt la epi yo te deside pran plezi ap mache sou men yo sou parapè a. Epi ke Trick sa a anjeneral fèt pa tricksters pou lajan, ki vle di ...
  Li te tounen soti komik, anba ou gen yon gwo twou san fon, nan ki ou san pè gade, ak anpil limyè. Lè yo rive nan Fuhrer la, Alman yo te genyen yon konfyans konsa ke yo konplètman etenn blakawout la. Se konsa, Paris te san dout bèl, epi si ou gade nan tèt anba, Lè sa a, doubl konsa. Epi ti gason yo te ri e yo te pale sou wout la.
  . EPILÒG
  Aterisaj twoup yo nan Grann Bretay deja kòmanse. Epi li te tankou yon vag tònad - toudenkou ak fò.
  Oleg Rybachenko te goumen nan yon avyon ak ti gason an konfyans frape desann lènmi nan lè a.
  Ak ti fi a Margarita Korshunova goumen bò kote l '.
  Tandem de timoun imòtèl te irézistibl. Apre sa, yo literalman reyisi. Apre sa, yo te fè kaptire a, apre kaptire a.
  Epi yo te tire Britanik yo pa dè santèn. Avyon yo te sou dife ak chak koki nan zam avyon an te jwenn sib li yo.
  Ak bato angle yo te plonje, toufe sou vag yo.
  An menm tan an, timoun terminator te chante...
  Nou gen misil, avyon,
  Espri Ris ki pi fò nan mond lan...
  Nan tèt la nan pilòt yo pi byen -
  Lènmi an pral bat: nan sann ak desann!
  Sòlda òdinè yo te goumen tou avèk siksè ak Britanik yo. An patikilye Angelica ak Alice. Gèrye dife ak blan nèj atake lènmi an, bat ak mitrayèt, pran lènmi yo prizonye...
  Se sèlman youn nan moman yo te vin danjere pou vanyan sòlda yo, lè tank Britanik yo te ale nan kont-atak la. Men, ti fi yo pa t sove kont yo. Premyèman, yo kraze tren yo ak byen vize jete nan grenad kimilatif, ak Lè sa a, inyore tire nan rach sapeur, trese mizo machin ki pi pre yo epi kraze optik yo.
  Isit la Alice te menm blese nan zepòl la, Lè sa a, doulè a sèlman te fè lou lou Ris la fache. An jeneral, ak yon rach sapeur li se byen posib yo tòde oswa koupe mizo a nan yon tank, e menm plis konsa yon mitray.
  Ti fi yo kouri al nan tank yo, yo bat yo anpil ke yon panik kochma te kòmanse nan kolòn nan anpil angle. Drapo blan oswa jis foula vole sou yon koup la douzèn machin ... Se konsa, unaniment, kòm si yo te bay yon lòd.
  Angelica ri tankou yon jenn fi nèj nan yon seri komik:
  Oke, se egzakteman sa ou ta atann! Gloss ostentatious yo fini!
  Alice sijere:
  - Oswa petèt nou pral antre nan tank la kòm dabitid epi monte? Se konsa, li pral gwo?
  Angelica leve men l.
  - Dakò! Ann! Ann ale nan Lond!
  Ak ti fi yo, nan style la nan yon Hollywood Western, te chita nan machin ki pi pwisan lou M-36 achte nan USA a. Epi nou te ale eseye kraze, kraze, moulen tout bagay.
  Batayon Sovyetik la soti nan Krasny Orlyonok te goumen tou ak anpil kouraj ak abilman. Ti gason yo te atake nan fòmasyon ki lach, epi yo te deja kondwi kolòn nan prizonye nan lagè, Lè sa a, mare yo epi yo ankò kouri nan atak la ak pinga'w siyman nwa ak labou (ti gason pye atè ale nan atak la pi plis ladrès!), pandan y ap evite bo ki ka touye moun. soti nan bal. Sepandan, pè pa rèl sirèn, mizik Wagner, ak gwo bonbadman, Britanik yo pa t reziste oswa pa t tire ditou oswa yo te eseye tire osi souvan ke posib san yo pa vize.
  Dimka, nan eksitasyon, jere yo tire desann yon biplan angle de-seater soti nan yon fizi, li te eklate epi, kite yon tren, bat tè a. Vladimir apwouve:
  - Piki byen vize... Èske ou ka desann Spitfire a?
  - Si mwen ka jwenn li! - Konfyans dimka.
  Apre yon demi èdtan, twa Spitfires imedyatman te vin atravè. Apre sa, yo "tradisyonèlman" te ale nan zansèt yo. Youn detwi Danka, ak Dimka imedyatman detwi de. Lòt konbatan Ris pa t 'gen tan yo chwazi viktim - ti gason yo Belarisyen yo te pi vit.
  Sepandan, pou rès ti gason yo te gen objektif ak objè nan ewoyis. Malerezman, li pa t 'kapab fè san yo pa pèt, kòm ti gason yo te monte nan epè a nan li.
  Nan aswè a, Oleg Rybachenko te gen opòtinite pou gade batay tank la. T-44 kont machin Britanik yo. Malgre siperyorite nimerik Britanik yo, desen an nan Oleg Rybachenko (aktyèlman yon modifikasyon nan T-54 la!), Detwi tank lènmi san pwoblèm. Kanon semi-otomatik, vizibilite ekselan, optik, ak pi enpòtan, zam absoliman inpénétrabl, te ede jwenn dominasyon sou chan batay la. Lè sa a se pa yon keveshka mwatye avèg pou ou, sa a se yon melanj de jeni teknik Ris ak Prusyen.
  Wi, gwo fò won yo te wete nan Matildas yo, Churchills, Pershings, epi pa gen anyen yo di sou lòt tank yo. Batay la te vin tèlman yon sèl kote ke kèk nan ekip Britanik yo lachte abandone tank yo epi yo te kòmanse gaye ...
  Oleg Rybachenko frape bouch li tankou yon machann ki te resevwa yon pwofi enkwayab ak inatandi:
  - Sa a se fre! Mwen pa t 'fè yon erè nan chwazi yon tank. Yon douzèn divizyon sa yo ak machin bèl bagay sa yo pral pase Amerik nan yon mwa, oswa menm pi vit!
  Deja nan mitan lannwit batay la te dewoule pou Lond li menm. Nivo a trè wo nan mobilite nan twoup Sovyetik yo, ak rezistans nan fèb nan Britanik yo, plis yon distans relativman kout, te fè li posib yo rive nan kapital la byen vit. Lannwit la te cho, batay destriksyon yo...
  London se yon gwo vil, ak anpil katye rich, fò, divès kalite bilding fin vye granmoun. Angle yo toujou trè fò, e divizyon Gad Royal yo ap goumen avèk kouraj. Men, isit la yo se milis yo anpil, nan ki moun te gen de milyon ak yon mwatye, ak ki moun Churchill ak lantouraj li yo te asosye espwa sa yo gwo, yo pa t 'jistifye tèt yo.
  Milis yo gaye nan kay yo oswa rann tèt yo an mas. Ak anpil pa t 'montre nan pwen koleksyon an ditou. Sa a se tankou yon sèl-side bat bat.
  Nan maten disetyèm mwa Out, li te vin klè ke twoup Alman yo te deja okipe yon kantite ka nan Lond. Kominikasyon ak inite yo te deja pèdi, byenke Churchill te eseye rele nan radyo a ke li pa ta janm kite Lond. Poukisa li menm pi bon...
  Oleg Rybachenko te fè remake:
  - Rete isit Churchill! Lè sa a, san ou, Lagrann Bwetay pral siman kapitile nèt. E menm si li pa kapitile, li pral konplètman detwi. Sa a se pa yon opsyon ankò.
  Nan inè nan apremidi a, yon drapo wouj ak yon digo ak yon mato vole sou pi popilè palè Buckingham la. Ak sa a se deja yon senbòl nan viktwa final la fèmen.
  Li ka wè ke prèske imedyatman apre sa, drapo blan yo te kòmanse jete deyò nan lòt zòn nan kapital Britanik la. Rokossovsky te di nan radyo a:
  - Brigad Swis yo pa jis kapitilize, men yo tou pare pou yo pran sèman pou lidè Stalin ak Gran Larisi Sovyetik la!
  Oleg Rybachenko te bay lòd yon ti tan:
  - Kite yo aksepte, epi prepare yo pou yo okipe rès peyi Angletè yo, konsidere Lond pou nou.
  - Nou gen ase fòs pou tout bagay kòmandan briyan! Rokossovsky di avèk konfyans. - Youn nan sòlda nou yo vo plizyè santèn angle! - Dènye fraz la te pwononse, Field Marshal la gen plis konfyans toujou!
  Isit la Oleg Rybachenko toudenkou te santi yon siyal nan atansyon: li te bezwen entèvni. Ti gason-jeneral la rele byen fò:
  - Sanble Winston Churchill ap kouri... Ebyen, kisa m ap dèyè l...
  Churchill te an reyalite deside kite. Reprezantan nan lantouraj li a byen rezonab deklare ke London pa t 'kapab fèt ankò, epi batay la kont Twazyèm Reich la te kapab kontinye soti nan USA a, oswa nan Kanada, fòmèlman Dominasyon Britanik la. Se konsa, lanmò li oswa kaptivite pral sèlman benefisye Hitler ...
  Li te rasyonèl, men pa te gen okenn chans jwenn lwen ti gason jeneral la ...
  Oleg Rybachenko, san okenn seremoni, abat uit avyon de gè nan konvwa pèsonèl premye minis la yon fwa tèribl. Ti gason-jeneral la pa t 'menm peye atansyon sou dife mitray yo lafyèv. Lè sa a, li frape yon pè motè nan revètman kat motè wo altitid tèt leta a. Machin nan gwo te kòmanse pèdi wotè. Senk parachit te vole soti nan matris la. Oleg Rybachenko plonje apre yo. Vizyon egwize ti gason-jeneral la te fè li posib yo rekonèt figi bouldog la pè nan tèt Grann Bretay, doue ak pouvwa ijans.
  Churchill, nan kou, ta ka touye, e sa ta dwe bèl, men yo te kaptire se menm pi bon. Epi pran li pèsonèlman...
  Oleg Rybachenko jere, lè l sèvi avèk kapasite nan zèl yo nan Aurora a amelyore chanje bale a, ateri machin li sou gazon an nan yon pak Lond. Ti gason-jeneral la sote deyò epi li kouri nan direksyon kote Churchill vle kouri. Pye atè, talon timoun nan flash ti gason an. Yo tire sou Oleg Rybachenko, youn nan bal yo dezagreyab boule bò kòt li ...
  Jeneral ti gason an bay madichon:
  - Dami!
  Oleg Rybachenko oblije eskive bal epi reponn ak fizi otomatik li. Angle yo tonbe an silans, "kado" yo voye pa jeneral la ti gason yo san pitye egzat. Oleg Rybachenko kouri menm pi vit, kite dèyè l 'yon ploton antye nan mesye Britanik koupe desann pa bal ...
  Entwisyon mennen san mank, isit la se Churchill tèt li ak minis li yo. Yo pa menm eseye tire tounen, yo jis flote osi vit ke yo kapab. Lè l sèvi avèk posiblite yo nan misk imòtèl jèn yo plen ak òmòn gason, ki kò a abitrèman pwodui, Oleg Rybachenko, yon sikè absoliman sibòdone, rapouswiv yo. Grèv sou tèminezon nè yo: yon minis te frape soti, dezyèm lan, twazyèm lan ... Se konsa Churchill tèt li te imobilize ....
  Oleg Rybachenko mete premye minis la te bat sou zepòl li epi li mande twoup yo èd.
  Isit la, sòlda Sovyetik nan fòm lame Sovyetik la deja kouri nan direksyon l '. Yo tande èksklamasyon pè:
  - Ou blese ti gason-jeneral!
  Oleg Rybachenko gade bò kote san li epi li souri:
  - Se fatra! Ki jan li anpil lènmi detwi epi yo pa jwenn menm rayures. Li pa t jis! - Ti gason-jeneral la mete Churchill imobilize a. - Kounye a, sou non li, nou pral anonse rann tèt twoup Britanik yo. Mwen panse ke nou gen yon moun ki ka imite bas li. Men, si se pa sa, mwen pral fè li tèt mwen!
  Dis minit apre Konstantin Rokossovsky rele epi li di:
  - Wa George III nan Grann Bretay te anonse nan fen rezistans e li te bay lòd pou rann tèt, epi tou te fè yon demann pou nou montre pitye pou gwo nasyon Anglo-Saxon an.
  Oleg Rybachenko mande, diman kache kè kontan li nan men Rokossovsky:
  - Ou menm konprann sa sa vle di?
  Marshal batay la te deklare avèk konfyans:
  - Natirèlman mwen konprann! Nou te genyen, Angletè te rann tèt, epi ou menm, Pi gran nan Jèn Gèrye, te pèsonèlman kaptire Churchill tèt li.
  Oleg Rybachenko di:
  - Dwa! Men, pa sèlman sa! Koulye a, ou pral vin premye kòmandan nan istwa a nan Inyon Sovyetik ki resevwa prim lan pi wo nan Anpi Wouj la: Star nan Gran Diamond Lòd "Viktwa", jan mwen te pwomèt ou a.
  Konstantin Rokossovsky te fè objeksyon:
  - Men, merit prensipal la nan viktwa sa a fè pati ou, gwo ti gason terminator la. Epi sa a se zetwal la kote ou merite mete li!
  Oleg Rybachenko te deklare ak fyète:
  - Epi pou mwen, Konsèy Siprèm lan pral apwouve yon lòt prim san parèy: Big Star nan Diamond Order "Viktwa"! Epi ou dwe selon sa a!
  Epi ti gason-jeneral la, t'ap bat pye l' timoun toutouni, blesi sou bò l' te disparèt nèt, te chante;
  Nou se pyonye - ewo nan patri a,
  Ki moun ki te fèt anba siy oktòb la...
  Nou pa pral regrèt lavi pou Larisi,
  Pou fè lwanj ak banyè wouj wa a!
  
  Nou renmen e nou konnen kijan pou nou goumen di,
  Nazi yo avèk zèl te kase kòn yo...
  Nou gen grenad nan yon gwo valiz,
  Lavi pa chè pou nou pyonye!
  
  Nou renmen peyi sen nou an,
  Kisa kominis tèribl te kreye...
  Men yon ti fi Komsomol k ap mache pye atè nan nèj la,
  Epi fachis la vle fè nou desann!
  
  Mwen te goumen avèk zèl ak Nazis toupre Moskou,
  Epi nou koupe tout lènmi yo ak yon digo...
  Poukisa Wehrmacht sa a te bay Larisi yo,
  Mwen pral frape l 'ak pwen mwen!
  
  Mwen se yon pyonye ak anba gwo Moskou a,
  Goumen tankou yon vanyan sòlda jeyan ...
  Sispann atak fachis sovaj,
  Nou gen yon sèl kalite Seyè Siprèm!
  
  Pa gen okenn kwen nan renesans Larisi,
  Gran Stalin, leve nou sou jenou nou...
  Svarog gran an, pi wo mesi a,
  Ak ideyal radyan Lada a!
  
  Nou se pyonye, ti gason, tifi,
  Nou renmen goumen - sa a se desten nou ...
  Ak vwa yon manm Komsomol se sonor,
  Malgre ke dezòd san règ!
  
  Larisi se Peyi Svarog,
  Epi kominis limen wout la...
  Pyonye yo pa bezwen yon Bondye mechan,
  Lènmi an p ap ka koube nou nan yon pwen!
  
  Nou gen yon tank fre ak blende pant,
  Li tèlman fasil pou Fritz la pa kraze,
  Avèk lanmou pou Lada, nòb jenn fi,
  Pou vire yon predatè nan yon jwèt!
  
  Moskou batay moun defann,
  Apre sa, te gen gwo Stalingrad la ....
  Nou pral wè kominis byento bay,
  Pase epi konnen parad la nan Bèlen!
  
  Wi, Stalingrad se fyète nan pawòl sa a,
  Nou se pyonye pye atè nan yon pil nèj...
  Nou pral kraze kòn yon bèf sòt
  Epi nou pral kondwi Hitler tou dwat nan sèkèy la!
  
  Konnen ke patri a pap janm bese,
  Enpilsyon li pa ka frennen...
  Se pou solèy la klere pou tout tan sou Larisi,
  Ak vòlè trèt la pral kraze!
  
  Yo te montre kouraj nan Stalingrad,
  Nou te kapab sispann Nazi yo ...
  Larisi gen endis sa yo, ou konnen,
  Ak lènmi yo pral ale sèlman zewo!
  
  Larisi ka vole sou Mas
  Epi kreye diferan grandè...
  Ak nan kou tout bagay pral trè fre,
  Menmsi lavi a frajil tankou yon fil swa!
  
  Lespri Ris la pa konnen nan batay yo nan baryè a,
  Li gen pouvwa Perun...
  Nou ap tann rekonpans nan men bondye yo,
  Ak eleman nan klere, kwè run la!
  
  Nan ki fason lespri Ris la pa konnen okenn defèt?
  Kwè m ', li pral pilonnen tout bagay ...
  Nou pyonye yo vle tire revanj anpil...
  Irézistibl kòm lame patri a!
  
  Nou prèske genyen
  Se pou gen limyè nan tout bèl pouvwa kominis la...
  Granpapa nou yo te goumen pou Peyi a,
  Nou pral byento rankontre lajwa ak douvanjou!
  
  San yon patri, pa gen lavi pou pyonye,
  Yo vle goumen pou li...
  E kisa ou vle mesye?
  Èske nou ta dwe bay yon lavi esklav?
  
  Non, Fuhrer Larisi yo pral tounen esklav,
  Nou pral kraze l tankou yon poupe...
  Apre yo tout, kavalye yo nan Larisi ka goumen,
  E cheriben ki gen zèl an lò a avèk nou!
  
  Pa gen figi nan peyi nou an anba mond lan,
  Limen tankou zetwal ki pi klere...
  Ou vin tounen yon zidòl pou mwen,
  Mwen pap janm separe avèw!
  
  Mwen se yon pyonye ak yon ti gason pye atè
  Sa ak yon talon fè kouri nan nèj la ...
  Ak yon kote yon blan, bèl Bunny ap sote,
  Ki moun ki pral kraze kòn lènmi an!
  
  Pyonye a nan batay la nan dout pa konnen,
  Li pa yon kloun, men ou konnen terminateur a ...
  Fachis feròs yo pral vini, kwè revanj,
  Ak kominis pral yon paradi klere!
  
  Ki jan epòk la pral vini,
  Nan ki chak gèrye soti nan manje a...
  Goumen jiska dènye souf ou
  Pou detwi feròs la konnen mechan an!
  
  Zetwal yo nan kominis klere byen klere,
  Epòk limyè a, pa gen plis bèl nan mond lan ....
  Nou pral kraze jouk bèf fachis kwè,
  Epi Hitler pral Ris pou dine!
  
  Nou kwè tank asye sa yo,
  Ke koki pantè yo pa pral antre ...
  Ann vag yòd nan blesi ti gason nou an,
  Epi ankò pyonye a avèk kouraj kouri al goumen!
  Oke, kisa Nazi yo te vin difisil,
  Yo pa t panse nou ta ka jis genyen.
  Nou aparamman konnen kominis pou kilomèt,
  Epi nou ka bat Wehrmacht nan blag!
  
  Nan non gwo peyi nou an,
  Yon pyonye fyè ale nan atak la...
  Menmsi nyaj pandye sou peyi a,
  Ann bay yon egzanp genyen pou tout moun!
  
  Kwè lènmi an pa pral sispann rèv la,
  Nou pral bat tout fachis ankò...
  Sa ki mal pa pral kwè ki pral gouvènen sou fòtèy la,
  Nou pral kreye yon nouvo lòd mondyal!
  
  Tout bagay pral byen nan patri a, ou konnen
  Mwen se yon ti gason, men nan batay tankou Robin Hood,
  Okòmansman, mwen sèlman grate sou biwo a,
  Epi, koulye a trè menm kwè fre!
  
  Larisi ka chire Nazi yo ak yon bayonèt,
  Li pral defèt nenpòt lame ...
  Epi pyonye yo ap viv anba kominis...
  Apre yo tout, amitye nou an se monolit fò!
  
  Nou p'ap bay Fritz nan anyen,
  Nou ka defèt ènmi nan blag...
  Se konsa, nou bat Nazi yo ak yon klib,
  Yon tanpèt gwonde, tòde nèj nan toubiyon!
  
  Larisi pa konnen Nazi yo konnen pitye,
  Li se fò irézistibl ...
  Yo pral jwenn yon sable byen fèm nan kou salo yo,
  Epi Satan pral detwi!
  
  Pa kwè ke Hitler se irézistibl,
  Menm si pouvwa lanfè a, konsidere kolekte tout bagay ...
  Lè pèp la ak pati a ini,
  Moun yo nan Wehrmacht nou an chire nan dechikèt!
  
  Larisi te pi popilè pou syèk kòm yon sen,
  Li kraze Tig yo tankou metal...
  Gaye de bout pou bout,
  Se sèlman yon jèn gason ki te reve yon peyi konsa!
  
  Nou te genyen tankou gran
  Advèsè koupe yo konnen ak yon nepe ...
  Nou Larisi nou irézistibl nan batay,
  Nou pral defèt opozan yo nan patri a!
  
  Kwè mwen, anyen p'ap anpeche nou
  Epi ou konnen pa gen anyen ki pral genyen ...
  Nou pral antere Führer la sou tèt la,
  Nou gen yon nepe byen file ak yon plak pwotèj asye!
  
  Nan linivè a tout antye pa gen okenn Larisi ki pi bèl,
  Li pral gen yon epòk nan limyè pou laj ...
  Tout jenerasyon pral lapè ak bonè,
  Patri a bezwen yon men fèm!
  
  Se konsa, lè w ap jwe nan Bèlen,
  Ann vide Wehrmacht la tankou sann nan san...
  Sa pral tan nan fwontyè a nan paradi a,
  E ansanm ak Lada lanmou ap gouvènen!
  
  YON TI DIFERAN E OU PA KA FÈ SAN YON TÈ Aterisaj!
  Chamberlain pa t demisyone kòm Premye Minis Grann Bretay e li te rive konkli yon lapè onorab ak Hitler. Fuhrer la te garanti enviolabilite byen kolonyal Britanik yo. An retou, Grann Bretay te dakò pou rekonèt tout sa Twazyèm Reich la te jere pran. Ki gen ladan koloni franse, Bèlj ak Olandè yo. Epi sa a se anpil. Lè sa a, Hitler te kaptire Yougoslavi ak Lagrès.
  Sou 22 jen 1941, li atake Sovyetik la. Sou yon bò, Alman yo te kenbe plis fòs, espesyalman nan avyasyon: twa mil avyon pa te pèdi nan batay la pou siperyorite lè nan Grann Bretay. Pa konte pèt yo nan zòn Mediterane a, ak reyabilitasyon nan fòs avyasyon.
  Anplis, nou poko oblije transfere twoup yo ann Afrik. Itali te satisfè ak kaptire peyi Letiopi, plis kèk posesyon plis franse ak Bèlj nan Afrik. Epi li te gen ase.
  Rommel konsa goumen sou fwon lès la. Sovyetik la konsa te sanble gen menm mwens chans pase nan istwa reyèl. Apre yo tout, Nazi yo pi fò san yon dezyèm devan.
  Men, nan lòt men an, Stalin jere anonse yon mobilizasyon jeneral, ak prepare twoup yo pou defans. Kòm yon rezilta, yo te antre nan lagè a nan yon fason ki pi òganize epi yo te kapab, yo te retrete soti nan Dnieper a, estabilize epi kenbe defans la la. Lè sa a, lagè a te pran karaktè Premye Gè Mondyal la. Liy devan an inaktif, defans pwisan e li pa posib pou devlope yon ofansif.
  Batay yo se san, men efikas. Tou de Alman ak Larisi cheche nan batay pozisyon. E pesonn pa t ka kraze youn ak lòt.
  Tou de Wehrmacht la ak twoup Sovyetik yo te goumen pi byen sou defans la. Ak tank Alman yo pa t 'ase fò ak efikas ase yo kraze nan, ak sa yo Sovyetik yo tou.
  Men, nan 1944, Nazi yo te resevwa avyon jè epi yo te kòmanse peze fòs Sovyetik yo.
  Nan lè a, Nazi yo te gen yon avantaj nan karannyèm ane a. Lè sa a, piti piti lage plis avyon, aviyasyon Sovyetik te kòmanse egalize pozisyon.
  Men, apre sa, apre deklarasyon lagè total ak dotasyon Speer, Minis Zam ak Minisyon, ak pouvwa ijans, pwodiksyon zam yo te kòmanse ogmante. Ak Alman yo te ajoute nan avyon jè ak teknoloji fize.
  Men, depi liy devan an te sou Dnieper la epi li te toujou lwen Moskou, pwogram misil FAA pa t 'antre nan seri. An reyalite, Alman yo te kapab tire sèlman nan Leningrad soti nan Baltik la. Ekspè yo te esplike Hitler ke misil balistik yo te twò chè, e ke yon bonm jè tout antye te tou de pi bon mache ak pi bon. An reyalite, Alman yo te gen ase gaz, ak nouvo bonm avyon Arado te antre nan seri epi yo te kòmanse bonm pozisyon Sovyetik yo.
  TA-152 elis-kondwi, yon pwisan ame, blende milti-bi avyon de gè-bonbadè ak avyon atak, te tounen soti nan pa move tou - yon chwal de travay reyèl. Ak vitès la nan 760 kilomèt pou chak èdtan se desan, ak lòt paramèt yo tou ki gen ladan zam. Zam avyon Alman an 30 mm te pwouve efikas epi li kapab fè desann yon avyon Sovyetik ak yon sèl frape.
  Ki sa ki espesyalman enpòtan nan batay kont avyon IL-2 atak. E sa grav.
  Alman yo te kòmanse aktivman peze avyon soti nan lè a ak yon ofansif lè te kòmanse.
  Otòn la te vin espesyalman difisil, lè avyon de gè XE-162 la ak karakteristik vòl eksepsyonèl ak fasil fabrike te kòmanse twouve rive nan devan an. Wi, sa grav!
  Stalin te bay lòd pou jwenn repons lan. Men, pandan ke yo te nan Sovyetik la, devlopman nan avyon an reta dèyè. Yak-3 a pa te pwodwi nan gwo kantite, LA-7 parèt, ki, sepandan, te toujou enferyè a TA-152, ME-309 ak machin jè Alman yo.
  Se konsa sitiyasyon an te devan an. Nan tank yo nan Sovyetik la, machin prensipal yo te T-34-85 ak IS-2, Alman yo "Panther" -2 ak "Tiger" -2. Machin Alman yo te yon ti jan pi bon pase nan istwa reyèl akòz motè pi pwisan. Panther-2, ki te peze senkant-twa tòn, te gen yon motè 900 cheval, ak Tiger-2, ki te peze swasant-uit tòn, te gen 1,000 cheval. Se konsa, tou de tank yo te relativman mobil, ak pwisan kanon 88-milimèt nan 71 EL longè barik, ak byen pwoteje nan fwon an. Ak gras a resous yo nan koloni yo, te gen ase eleman alyaj ak tank yo Alman yo te tounen byen serye nan operasyon. Apre sa, yo pèse machin Sovyetik nan nenpòt distans ki apwopriye pou konba.
  Alman yo te gen bon ekipman siperyè Sovyetik la nan duèl tank, men yo pa t 'kapab genyen.
  Sepandan, aparans nan avyon jè konfonn kat Stalin yo. Ak sa pou reponn pandan ke li pa t klè.
  Men, nan bann mouton Sovyetik Falcon la gen twa ti fi malfini. Apre sa, yo deside bay Twazyèm Reich la kòn yo.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova ak Mirabela mayetik.
  Se konsa, yo pran e yo antre nan batay ak Nazi yo.
  Anastasia, ki te tire yon avyon Alman, di:
  - Si diktatè a ak yon min malen reset tèm li a zewo, sa vle di elektè a te resevwa yon bast ankò!
  Akulina, koupe Nazi a, te note:
  - Yon vanyan sòlda toujou ap goumen pou yon kòz jis, alòske yon politisyen pran tout trofe yo sou bò goch!
  Mirabela te dakò ak sa a:
  - Yon vanyan sòlda tire ak men gòch li pou yon kòz jis, pandan ke yon politisyen ak lang li pran tout reyalizasyon yo sou bò gòch!
  Anastasia, avèk èd zòtèy li yo, te tire yon avyon Alman epi li di:
  - Lagè se opoze a nan oseyan an nan renmen, men li mande tou yon sous dlo nan san!
  Akulina te tire, li peze talon wonn li epi li konfime:
  - Yon vanyan sòlda se pa Bondye nan fòs, men se yon zanj nan noblès!
  Mirabela te souke tèt li an akò, epi apre li fin frape Fritz la, li fè remake:
  - Sòlda a gen yon kas an fè, yon bayonèt asye, ak yon kè an lò, men politisyen an pa apresye l 'menm pou yon pyès kòb kwiv!
  Ti fi yo te goumen dezespereman ak anpil konfyans nan syèl la. Yo te tire Nazi yo, e yo te demontre konpetans yo.
  Epi pa pran swen ke avyon Alman yo sanble pi bon ak pi efikas pase sa yo Sovyetik.
  Bagay pwensipal lan se ke nan Helm nan Sovyetik la, bèl ak entelijan, prèske toutouni nan yon sèl pilòt bikini.
  Pami yo se Natasha Sokolovskaya, tou yon ace mond-klas.
  Ak zòtèy toutouni li, Natasha te jete yon machin Alman epi li di:
  - Sòlda yo souvan kondwi nan labatwa tankou mouton, men yo se lyon nan kè, ak yon politisyen ki gwonde tankou yon lyon se yon mouton tipik!
  Anastasia te eksploze lènmi an ak yon kokiy avyon, pèse avyon Twazyèm Reich la epi li di:
  - Yon sòlda ka pè lanmò tou, men toujou li gen plis pè pou dezonore, ak yon politisyen ap tranble pou lavi l ', men li pèdi onè li depi lontan!
  Akulina te note, ki mennen yon dife trè byen vize ak konfyans sou lènmi an:
  - Sòlda yo, yo te bat lènmi an, selebre viktwa a, politisyen an, li te twonpe elektè a, selebre lach la!
  Mirabela trè byen frape Nazi yo ak zòtèy pye li epi li rele:
  - Yon ti gason ka yon bon gèrye, men yon politisyen pap janm grandi pou responsab elektè yo!
  Natasha, tire sou Nazi yo epi frape yo deyò, te note:
  - Pito ou se yon ti gason pye atè pase kite politisyen yo mete soulye sou ou epi vòlè jenès ou!
  Anastasia atake Nazi yo epi li di:
  - Yon ti fi se yon flè manyifik ki ka fennen, men li pa janm pèdi parfen li, yon politisyen se yon pil fimye, li ka monte fòtèy la, men li pral sèlman santi plis!
  Akulina te remake yon fason agresif, li montre dan pèl li, epi li dirije zam avyon an ak zòtèy li yo:
  - Yon sòlda se yon nonm reyèl, yon politisyen se yon fanm mosad nan pantalon!
  Natasha bat zòtèy pye li yo, li peze levye a sou advèsè li a, epi li sifle:
  - Yon sòlda gen yon raj nòb tankou yon gwonde nan yon lyon, ak yon politisyen gen vye isterik, pawòl la se yon bele nan yon belye!
  Akulina te note yon fason agresif, li te montre pwent tete wouj li yo, epi li te tire avèk presizyon sou lènmi an:
  - Yon sòlda raman gen yon jou konje, men yon politisyen gen sèt vandredi nan yon semèn, ak votè li yo selebre anivèsè nesans yo nan Lendi!
  Natasha te frape Fritz la lè l te peze talon pye l epi li te bay yon ri, li te montre dan li:
  - Yon sòlda, fin tonbe, yo tòde, yon politisyen toujou ap tonbe moralman ak tòde nan pòch li!
  Anastasia souflete lènmi an, koupe l ', literalman koupe l' desann, epi chirped:
  - Yon sòlda pafwa fòse yo ale nan labou a pandan y ap rete yon nonm, ak yon politisyen nan rad pwòp ak doused ak koloy rete yon kochon!
  Akulina te note, koupe avyon Nazi yo, ak kaskad destriktif li nan eklat:
  - Yon sòlda bay onè epi rete ak onè, yon politisyen glise yon kochon epi li rete yon kochon!
  Mirabela koupe opozan li a, koupe l 'tankou yon razwa, epi tou sèvi ak pye l', li gronde:
  - Yon sòlda gen bouton nan yon ranje, yon politisyen gen tankou bounda yon kochon!
  Natasha agresif koupe Nazi yo epi wouli:
  - Sòlda zòrèy timoun brav, epi voye politisyen nan lopital sikyatrik!
  Anastasia, ak anpil lespri, reponn, fè yon clin d' œil epi tire sou lènmi an:
  - Yo di moun yo te desann soti nan yon makak, men yon politisyen ka imedyatman wè epi li rete yon kochon!
  Akulina, kraze lènmi an, lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo, kowli:
  - Labour fè yon nonm soti nan yon makak, ak politik kache tounen yon rena nan yon melanj de yon kochon!
  Mirabela te agresif te note, lanse kaskad nan bal plon avèk èd nan zòtèy fè li:
  - Travayè a travay epi pafwa bwè alkòl, politisyen an piggy, li toujou vomi dyare vèbal!
  Natasha te fè remake yon fason agresif, voye yon kaskad nan lanmò ak destriksyon ak fòs letal:
  - Yon sòlda ap grandi de batay an batay, yon politisyen soti nan yon kanpay elektoral nan yon lòt, pi plis ak plis tounen yon bouzen!
  Anastasia, agresif voye kado nan lanmò bay Nazi yo ak fòs touye moun, bay:
  - Je solda boule ak eksitasyon jivenil yon konbatan, chapo politisyen boule tankou vòlè, ak endiferans sinik boule!
  Akulina te fè yon clin d'oey, li te voye yon kokiy avyon, avèk èd zòtèy li yo, epi li te griye:
  - Yon sòlda gen yon chwa: yon pwatrin nan kwa oswa yon tèt nan touf raje, pandan ke yon politisyen nan eleksyon gen sèlman kwa ki bouche ak aspirasyon, votè ak tèt chou!
  Mirabela, te tire sou lènmi an, lè l sèvi avèk janm li yo toutouni, li te remake:
  - Yon sòlda, menm yon ti wo ak kouraj, yon jeyan, yon politisyen, menm ak yon pozisyon wo - yon konsyans pigme!
  Natasha ri, li voye yon lòt kado lanmò, epi kraze lènmi an avèk konfyans:
  - Yon sòlda vle yon kò fi kòm yon kado pou yon fe, ak yon politisyen san merite mete tout peyi a sou kansè!
  Anastasia, avèk èd zòtèy li yo, voye yon kado touye moun nan lanmò, kraze avyon lènmi an epi rele:
  - Yon sòlda toujou gen tan ak plas pou yon feat, men li pa toujou posib pou akonpli li, yon politisyen nan pwoblèm tan konstan pral definitivman gen tan mete yon kochon sou tèt li!
  Akulina, kraze Alman yo ak èd zòtèy pye l ', epi montre dan kòn elefan li, bay:
  - Politisyen an se sèl bèt ki san zèl nan lanati ki kaka sou tèt tout moun!
  Mirabela agresif te ajoute, detwi opozan ak asasen li yo ak janm sexy san okenn pwoblèm:
  - Chak lekol konnen ke de fwa de fè kat, se sèlman politisyen, olye pou yo miltipliye chif, fè yon divizyon konstan nan pòch yo!
  Natasha repwodui yon vire sou avyon de gè manyab li, kraze bèt fachis yo ak vyaknula:
  - Yon sòlda aprann nan boure boul, yon politisyen eseye abitye votè yo nan lide ke ou ka pwospere si ou bat gwo pous!
  Anastasia, ki te voye yon pwojektil nan fòs mòtèl, avèk èd nan yon talon fè, te note:
  - Chak solda se yon konbatan, diferans lan se sèlman nan nivo, chak politisyen se yon bouzen, diferans lan se sèlman nan ran yon tchoul!
  Akulina di ak yon ri, li montre dan li epi li fè yon klin:
  - Yon solda se an pati yon bouro, depi li tou fè san koule, yon politisyen se yon kannay nèt, depi li degoute nan sèvo li!
  Mirabela te kriye byen fò sou lènmi an, lè l sèvi avèk dwèt li yo, janm li yo chile epi li bay:
  - Si jeneral la envite nan yon maryaj, Lè sa a, sòlda nan resevwa yon envitasyon pou sove Motherland la pou maryaj yo jwe nan yon peyi gratis!
  Ti fi yo te goumen trè byen. Ak ewoyis jeneral Lame Wouj la te ede evite yon efondreman konplè sou devan an.
  Nan mwa janvye, Lame Wouj Sovyetik la te eseye avanse, men li pa t reyalize gwo siksè.
  Se konsa, mwen te anbourbe desann nan pwoteksyon an dans nan Wehrmacht la. Lè sa a, nan mwa mas Alman yo tou te eseye kraze nan. Yo te gen yon E-25 zam pwòp tèt ou ak yon kanon Panther, ak yon wotè 1.7 ak yon motè nan sètsan puisans ak yon pwa nan ven-sis tòn. Yon machin mobil - ou pa pral di anyen. Men, pa trè konstriktif.
  Nan ete a, nouvo machin yo te kòmanse rive nan tou de lame yo. Wouj IS-3 la pi byen pwoteje nan fwon an, Alman E-50 ak E-75, ak E-100. Batay yo te montre, sepandan, ke nouvo teknoloji Alman an pa t 'byen pafè. E-50 la te tounen yon ti kras pi lejè ak pi byen pwoteje pase Tiger-2 la. Se vre, li te gen yon tourèl deja, ak tren an te pi lejè ak plis travabl. Anplis de sa, yon zam ki pi pèse blende nan 88 mm nan 100 EL. Se konsa, machin nan sanble pa gen anyen. Ak E-50 la ranplase Panther-2 kòm tank prensipal la.
  E-75 a te twò lou - plis pase katrevendis tòn, men pi byen pwoteje pa yon kanon 128-mm. Ak tank sa a te kreye kèk pwoblèm. Ak E-100 a se menm pi lou ak pi chè. Sepandan, militè a pa t vrèman renmen tank sa a.
  Pi popilè te E-50 a ak yon motè ki rive jiska 1250 puisans - relativman ajil ak byen pwoteje nan fwon an.
  Nan Sovyetik la, devlopman nan nouvo tank T-54 te ralanti, e byen lwen tèlman prensipal tank T-34-85 la, ki se yon ti jan demode. Apre sa, li te kapab sèlman antre nan E-50 nan bò a, ak E-75 a te tounen konplètman inpénétrabl pou li.
  Nan ete a, Alman yo avanse yon ti kras nan sant la. Ak nan otòn batay yo te ale pou Smolensk.
  Batay yo te an plen swing trè fè tèt di. Twoup Sovyetik yo te eseye kont-atake.
  Sepandan, Smolensk ewoyik defann jere yo kenbe. Ak sezon fredi te vini.
  Li difisil ... Alman yo, nan kou, gen aces super klas yo nan syèl la. Pou egzanp, Marseille, ki te resevwa Star nan kwa Knight an nan Lakwa an fè pou yon avyon mil tonbe ak fèy pye bwadchenn an ajan ak nepe ak Diamonds.
  Wi, sa a se yon ka inik lè yon nouvo prim te envante pou yon pilòt fenomenn e te gen twa plis degre pou li.
  Lè Marseille te rive de mil avyon ki te tonbe, li te bay Star Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an lò ak epe ak dyaman.
  Ak pou twa mil avyon tonbe, zetwal nan Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum ak nepe ak Diamonds.
  Sa a se reyèlman yon avyon de gè, yon avyon de gè pou tout konbatan.
  Karant-sizyèm ane a te vini tou ... Alman yo t'ap avanse ankò nan sezon prentan an. Yo gen avyon avyon ki pi avanse. E-50 la te parèt tou nan yon modifikasyon ak yon motè ak transmisyon nan yon blòk, e li te vin pi ba nan silwèt ak pwa li diminye a senkant tòn.
  Men, sa pa t ede Alman yo genyen. Lagè a te sou egalite. Disk yo pa t jistifye tèt yo. Yo te pwouve twò chè, ak vilnerab a dife ti zam.
  Sèl plis yo se gwo vitès ak altitid vòl, plis oswa mwens te ede nan rekonesans ak bonbadman.
  Men, menm sa pa twòp.
  Karant-sizyèm ane a te pase tou, karannsètyèm lan t'ap avanse... Alman yo t'ap avanse nan sezon cho a, twoup Sovyetik yo nan frèt la.
  E ane sa a pa bay pèsonn anyen. Lame Wouj la te gen T-54, men E-50 Alman an pa t pi mal, e menm plis mobil ...
  Marseille nan fen ane a te pote kont li nan kat mil avyon, epi li te resevwa yon nouvo lòd: Star la Kwa Knight an, Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds nwa.
  Wi, sa a se tou katriyèm degre - Diamonds nwa, ak sa ki gen anpil valè!
  Karant-wityèm ane a te pase tou nan echanj difisil nan kou .... E pandan tout bagay estab...
  Ak karant-nevyèm ane a te pase ... Sovyetik la gen yon avyon de gè MIG-15 nan seri a ...
  Marseille te pote kont li nan senk mil avyon. Epi li te resevwa yon nouvo Lòd Grand Star nan Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds.
  Ak ti fi yo Sovyetik yo tou pa yon miss ....
  Ane 1950 la deja pase ... Alman yo te pann epi Lame Wouj la tou nan yon liy devan fiks.
  Tank Sovyetik T-54 ak IS-7 kont E-50 U ak E-75 U. Alman yo tou te fè machin yo ak motè nan yon blòk ansanm ak transmisyon an ak atravè. Ak E-50 a te siperyè T-54 nan pèfòmans kondwi ak zam devan an. Ak kèk nan pouvwa a zam ki pèse kò w nan zam la. Men, toujou Alman yo pa t 'kapab genyen.
  Se konsa, ane 1951 la te pase tou ... E pa gen okenn sans.
  Marseille pou sis mil avyon te resevwa Grand Star nan Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Epi li trè fre!
  Sepandan, Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela te fè nòt konsiderab kont.
  Anplis, yo goumen lè l sèvi avèk zòtèy fè ak tèt yo nan yon bikini.
  Fi sa ou bezwen...
  Se konsa, ane 1952 la te pase... Liy devan an tou sedantèr.
  Men, nan mwa mas 1953, Stalin mouri. E sa grav. Men, gwo lidè a te rive kite yon testaman ekri, kote li te anonse Lavrenty Palych Beria kòm siksesè li. Epi sa a se yon gwo desizyon.
  Kidonk, devan Sovyetik la pa te tonbe, e lagè a te kontinye sou yon baz egal.
  1953 fini...
  Marseille te resevwa pou sèt mil avyon Grand Star nan Lakwa an fè Knight an ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds.
  Ti fi a tou te genyen gwo prim pou tèt li.
  Se deja 1954... Tan ap pase sou tè a an gout. Oswa petèt pi sibitman.
  E ni Alman yo ni Larisi yo pa ka chanje anyen siyifikativman.
  Se konsa, an 1955, Nazi yo ap avanse. Ak twoup Sovyetik yo defann tèt yo nan sezon lete an. Ak nan fen otòn, Lame Wouj la li menm ap eseye atake.
  Se deja 1956.
  Marseille pou uit mil avyon te resevwa Grand Star nan kwa Knight an ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds nwa.
  22 jen 1956 te make egzakteman kenz ane Gran Lagè Patriyotik la. Epi, nan kou, te pale sou lapè depi lontan. Lavrenty Beria pare pou konpwomi. Men, Adolf Hitler fè tèt di refize fè konpwomi.
  Hitler toujou kwè nan yon zam mirak, e gen yon dezi pou goumen jiska lafen.
  Anplis de sa, nan kou, Japon ...
  Konsènan peyi solèy k ap monte a? Li te nan lagè ak Lachin pou yon tan trè lontan. Ak isit la li deja posib pou goumen endefiniman. Okenn bò pa ka pran. Ni Lachin ni Japon pa ka vrèman bat youn lòt. Malgre ke Chinwa yo ap soufri plis pèt.
  Se konsa, Muller te ale nan Anpi Selès la ak yon misyon espesyal. Konvenk samurai a vin an tèm ak Anpi selès la. Lè sa a, tonbe sou Larisi, epi finalman rezoud pwoblèm sa a très!
  Misyon Muller te kòmanse an septanm 1956... An jeneral, Japonè yo te dakò ak lapè ak divizyon esfè enfliyans. Sepandan, nan moman sa a Molotov, sou lòd Beria, te fè yon vizit nan Lachin. Apre sa, li konvenk Anpi selès la kontinye lagè a ak samurai yo.
  Li pa t posib pou demare men Japon. Ak lagè ant Sovyetik la ak Twazyèm Reich la kontinye.
  Pase epi depi 1956 ... 1957 rive ...
  Alman yo te eseye avanse ankò nan mwa me, epi yo te gen nouvo tank piramid nan klas AG. E sa grav. Ak fòm nan piramid la te bay blende pant soti nan tout ang. E se te yon mouvman serye.
  Nazi yo te kapab kraze nan defans Sovyetik yo ak antoure Smolensk. Lè sa a, devlope siksè nan nò a, apwòch Leningrad, epi pran Vyazma nan sant la.
  Sitiyasyon an vin trè difisil. Ak atak la sou Moskou te deja kòmanse.
  Ak nan kondisyon sa yo, yon sèl espwa rete, pou Oleg Rybachenko ak aterisaj la nan tonbe a.
  Ak isit la ti gason an terminator tèt li ak ti fi yo nan pi bon yo.
  Ak Nazi yo deja ap koule tankou dlo nan Moskou soti nan diferan kote.
  Lè sa a, Oleg ak ti fi yo te antre nan batay la ankò, ede Larisi, oswa pito Sovyetik la.
  Lè sa a, ti fi a pye atè Margarita te vin jwenn yo. Epitou yon ekriven fanm granmoun te vin tounen yon ti fi nan apeprè douz an an echanj pou imòtalite ak akonpli yon misyon.
  Gèrye ki soti nan vennyèm syèk la ankò lite ak Nazi yo nan ventyèm lan.
  Gen twòp sòlda nan anpi fachis mawon an. Yo koule tankou yon rivyè san limit.
  Oleg Rybachenko, koupe Nazi yo ak nepe, gwonde tou de enfantri ak tank:
  - Pa janm bay vag!
  Ak yon disk byen file vole soti nan pye fè ti gason an!
  Margarita, te kraze opozan yo, te montre dan li, te groyen:
  - Gen yon kote pou fe nan mond lan!
  Ak zegwi pwazon yo gaye nan pye fè ti fi a, frape Nazi yo ak avyon yo ak tank yo.
  Natasha tou jete zòtèy pye l ', asasen epi kriye:
  Nou pap janm bliye e nou pap janm padone.
  Ak nepe li yo te ale nan fachis yo nan moulen an.
  Zoya, koupe lènmi yo, griye:
  - Pou yon nouvo lòd!
  Ak nouvo zegwi gaye nan pye l '. Ak sa ki nan je a, sa ki nan gòj sòlda Nazi yo ak avyon.
  Wi, li te klè ke vanyan sòlda yo te vin eksite ak kòlè.
  Augustine, koupe sòlda blan ak tank, griye:
  - Se fè volonte nou an!
  Ak yon nouvo kado ki ka touye moun vole soti nan pye li. Epi tonbe takni ak konbatan blan.
  Svetlana koupe mouye a, nepe li yo tankou zèklè.
  Nazi yo ap tonbe tankou grap.
  Ti fi a jete zegwi ak pye l' ak griyin:
  - Pou Manman Larisi pral genyen!
  Oleg Rybachenko avanse kont Nazi yo. Terminator ti gason koupe twoup mawon.
  Ak an menm tan an, zòtèy yo nan janm fè ti gason an jete zegwi ak pwazon, yo chire kòf ak tire desann avyon.
  Ti gason an gwonde:
  - Glwa pou lavni Larisi!
  Ak nan mouvman koupe tèt tout moun ak mizo.
  Margarita tou kraze opozan.
  Pye atè li ap tranble. Nazi yo ap mouri an gwo kantite. Warrior rele:
  - Pou nouvo fwontyè!
  Lè sa a, ti fi a pral pran epi koupe ...
  Mas la nan kadav nan sòlda fachis.
  Men, Natasha se sou ofansif la. Li koupe Nazi yo ansanm ak tank yo, epi li chante:
  - Larisi se gwo ak klere,
  Mwen se yon fi trè etranj!
  Ak disk vole soti nan pye atè li. Ki moun ki te wè gòj Nazi yo. Wi, sa se yon fi.
  Zoya nan ofansif la. Koupe sòlda mawon ak tou de men yo. Krache soti nan yon tib. Apre sa, li voye zegwi ki ka touye moun ak zòtèy pye l '- tire desann tank ak avyon.
  Epi an menm tan li chante pou tèt li:
  - Oh, blodgeon ann ale,
  Oh, pi renmen mwen an pral ale!
  Augustina, koupe Nazi yo ak ekstèmine sòlda mawon yo, kriye:
  - Tout erise ak nan po yon bèt,
  Li kouri al jwenn polis revòlt ak yon klib!
  Ak zòtèy fè l 'yo, li pral lanse nan lènmi an, yon bagay ki pral touye yon elefan, e menm plis konsa yon tank.
  Apre sa, kriye:
  - Chen mawon!
  Svetlana sou ofansif la. Koupe, koupe Nazi yo. Ak pye atè, li lanse kado lanmò sou yo.
  Kouri yon moulen ak nepe.
  Li kraze yon anpil nan konbatan ak squeals:
  - Yon gwo viktwa ap vini!
  Epi ankò ti fi a nan yon mouvman sovaj.
  Ak pye atè li lanse zegwi ki ka touye moun, detwi tank ak avyon.
  Oleg Rybachenko vole. Ti gason an vire tèt li nan yon tombon. Koupe moute yon anpil nan Nazi yo nan so an.
  Li te voye zegwi yo ak dwèt li epi li bouke:
  - Fè pi popilè pou bèl kouraj mwen!
  Epi ankò ti gason an nan batay.
  Margarita ale nan ofansif la. Kraze tout lènmi nan yon ranje. Nepe li yo pi di pase lam moulen van. Ak zòtèy toutouni ap voye kado lanmò, tank ak avyon ap boule.
  Ti fi a se sou ofansif la. Ekstèmine vanyan sòlda mawon san seremoni.
  Ak so chak kounye a epi lè sa a, ak Torsion!
  Ak kado anilasyon an vole soti nan li.
  Epi Nazi yo menm tonbe mouri. Ak tout pil kadav yo rasanble.
  Margarita kriye:
  - Mwen se yon Cowboy Ameriken!
  Epi ankò pye atè li voye zegwi a.
  Lè sa a, yon douzèn plis zegwi!
  Natasha sou ofansif la tou trè fre.
  Li voye ak pye atè, li krache nan yon pay.
  Epi li rele nan tèt poumon li:
  - Mwen se yon lanmò briyan! Tout sa ou dwe fè se mouri!
  Epi ankò bote nan mouvman.
  Zoya tanpèt yon blokaj nan kadav Nazi yo. Ak boumerang destriksyon tou vole soti nan pye atè li.
  Ak vanyan sòlda mawon yo kontinye tonbe ak tonbe.
  Zoya rele:
  - Ti fi pye atè, ou pral genyen!
  Ak yon douzèn zegwi vole soti nan talon pye ti fi a. Ki dirèkteman nan gòj Nazi yo fouye.
  Yo tonbe mouri.
  Oswa pito, konplètman mouri.
  Augustine nan ofansif la. Kraze twoup mawon yo. Yo pote nepe li nan de men. Epi li se tankou yon gwo vanyan sòlda.
  Yon tònad pase nan twoup fachis yo.
  Ti fi ak cheve wouj gwonde:
  - Lavni an kache! Men, li pral viktorye!
  Ak sou ofansif la, yon bote ak cheve dife.
  Augustine gwonde nan yon ekstaz sovaj:
  - Bondye lagè yo pral chire tout bagay!
  Ak vanyan sòlda nan ofansif la.
  Ak pye atè li voye yon anpil nan zegwi byen file, pwazon.
  Svetlana nan batay Se konsa briyan ak batay. Pye toutouni li jete anpil bagay ki ka touye moun. Pa yon gason, men lanmò ak cheve blond.
  . CHAPIT #7
  Men, si li kraze, Lè sa a, ou pa ka sispann li.
  Svetlana chante:
  - Lavi pa pral siwo myèl,
  Sa so nan yon dans wonn!
  Kite rèv la rive vre -
  Bote vire yon nonm nan yon esklav!
  Ak nan mouvman an nan ti fi a pye atè gen plis ak plis raj.
  Oleg nan ofansif la ap akselere tout bagay. Ti gason an bat Nazi yo.
  Pye atè l 'jete zegwi byen file - chire tank ak avyon.
  Jenn vanyan sòlda nan kriye:
  - Anpi an fache pral dechire tout moun!
  Epi ankò ti gason an se sou mouvman an.
  Margarita se yon ti fi tanpèt nan aktivite li. Epi li bat lènmi yo.
  Isit la li te lanse ak janm li, yon pwa ak eksplozif. Li pral eksploze, epi alafwa yon santèn Nazi ak dis tank yo pral jete.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Viktwa ap vin jwenn nou kanmenm!
  Apre sa, li pral kouri moulen an ak nepe - barik yo nan tank vole nan diferan direksyon.
  Natasha akselere mouvman li yo. Ti fi a koupe vanyan sòlda mawon yo. Epi pandan y ap rele:
  - Viktwa ap tann anpi a nan Larisi.
  Epi ann ekstèmine Nazi yo nan yon vitès akselere.
  Natasha se yon fi Terminator.
  Li pa panse pou l sispann ak ralanti, ak tank ak avyon ale pèdi.
  Zoya nan ofansif la. Epe li yo sanble koupe vyann ak sòs salad metal. Ti fi a rele byen wo nan poumon li:
  - Delivrans nou an an fòs!
  Ak zòtèy fè tou jete zegwi sa yo.
  Ak yon mas moun ak gòj pèse, kouche alantou nan ti mòn nan kadav, osi byen ke tank kraze ak avyon ki te tonbe.
  Augustine se yon fi fou. Epi li kraze tout moun tankou se yon robo ki soti nan hyperplasma.
  Li te deja kraze pa yon santèn Nazi. Men, tout bagay pran vitès la. Ak vanyan sòlda nan toujou gwonde.
  - Mwen irézistibl! Pi fre nan mond lan!
  Epi ankò, bote nan atak la.
  Ak nan zòtèy pye l ', yon pwa vole soti. Ak twasan Nazi ak yon douzèn tank te dechire pa yon eksplozyon pwisan.
  Augustine chante:
  - Ou p'ap oze pran peyi nou an!
  Svetlana se tou sou ofansif la. Epi li pa bay yon sèl gram nan relèv. Sou entènèt jwèt Sovaj Terminator ti fi.
  Apre sa, li koupe lènmi yo ak ekstèmine Nazi yo. Ak mas la nan konbatan mawon te deja tonbe nan twou a ak sou wout yo.
  Sis yo te fache. Te fè yon batay sovaj.
  Oleg Rybachenko tounen an aksyon. Apre sa, li avanse, leve tou de nepe. Ak ti gason terminator la kouri moulen an. Nazi ki mouri yo ap tonbe.
  Mas nan kadav. Tout mòn nan kò san.
  Ti gason ekriven an raple yon estrateji sovaj. Ki kote, tou, chwal ak moun melanje ansanm.
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Malè nan lespri a!
  Epi pral gen anpil lajan!
  Ak ti gason an terminator nan mouvman an nouvo. E pye atè li pral pran yon bagay epi voye l.
  Jeni ti gason an gwonde:
  - Mèt klas ak fèm "Adidas"!
  Yon emisyon vrèman fre te vin fre. Ak konbyen moun ki touye Nazi. Ak pi gwo kantite nan pi gran an touye konbatan mawon yo.
  Margarita tou nan batay la. Kraze kannèl ak lame asye ak gwonde:
  - Gwo rejim chòk! Nou tout kondwi nan sèkèy la!
  Epi yo rache nepe li sou Nazi yo. Mas konbatan mawon yo te deja tonbe.
  Ti fi a gronde:
  - Mwen menm pi fre pase pantèr! Pwouve ke tout moun se pi bon an!
  Ak soti nan talon pye a nan ti fi a, tankou yon pwa ak eksplozif pwisan, pral vole soti.
  Epi frape lènmi an.
  Apre sa, li pral pran ak kraze kèk nan opozan yo ak tank ak menm avyon.
  Ak Natasha se nan otorite. Apre sa, li bat opozan, epi li menm li pa pral bay pèsonn yon desandan.
  Konbyen Nazi te deja entèwonp.
  Ak dan li yo byen file. Ak je yo se safi. Sa a se ti fi a - bouro prensipal la. Malgre ke li gen tout patnè li yo - bouro!
  Natasha rele byen fò:
  - Mwen fou! Ou pral gen yon penalite!
  Epi ankò, ti fi a pral koupe yon anpil nan Nazi ak epe.
  Zoya an mouvman e li koupe anpil vanyan sòlda mawon.
  Ak pye atè jete zegwi. Chak zegwi touye plizyè Nazi. Ti fi sa yo vrèman bèl.
  Augustine avanse epi kraze opozan yo. Epi an menm tan, li pa bliye rele:
  - Ou pa ka chape sèkèy la!
  Epi ti fi a pral pran dan li epi fè dan li!
  Ak wouj la se konsa ... Cheve k ap vole nan van an, tankou yon banyè pwoletè.
  Ak tout bagay literalman soti nan kòlè.
  Svetlana an mouvman Isit la li koupe yon anpil nan kran ak gwo fò tou won tank. Yon vanyan sòlda ki montre dan li.
  Montre lang. Apre sa, krache soti nan yon pay. Apre sa, li kriye:
  - Eske nou pral mouri mesye!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun vole soti nan pye atè li, ki frape enfantri ak avyon.
  Oleg Rybachenko sote ak sote.
  Yon ti gason pye atè emèt yon pakèt zegwi, frape tank yo, epi chante:
  - Ann al kan, ouvri yon gwo kont!
  Jèn vanyan sòlda nan pi bon li.
  Li fin vye granmoun, men li sanble ak yon timoun. Se sèlman trè fò ak miskilè.
  Oleg Rybachenko chante:
  - Se pou jwèt la pa selon règ yo - nou pral kraze nan fraera a!
  Epi ankò, zegwi ki ka touye moun ak kraze vole nan pye l 'yo.
  Margarita te chante ak plezi:
  - Anyen pa enposib! Mwen kwè libète pral leve!
  Ti fi a ankò jete yon kaskad letal nan zegwi sou Nazi yo ak tank yo, kontinye:
  - Fènwa a pral disparèt! Se pou roz fleri!
  Epi le pli vit ke gèrye a voye yon pwa ak zòtèy pye l ', yon mil Nazi imedyatman vole moute nan lè a. Wi, lame mawon, anpi infernal la ap fonn devan je nou.
  Natasha nan batay. Sote tankou yon cobra. Eksploze lènmi yo. Epi anpil Nazi ap mouri e avyon ap tonbe.
  Ti fi yo ak nepe yo, ak grenn sou chabon an, ak frenn. Ak zegwi.
  An menm tan, li tou gwonde:
  - Mwen kwè viktwa ap vini!
  Ak tout bèl pouvwa a nan Larisi yo pral jwenn!
  Zòtèy fè jete nouvo zegwi, pwensonaj opozan yo.
  Zoya nan yon mouvman sovaj. Atak Nazi yo. Kraze yo an ti moso.
  Fanm vanyan sòlda lan voye zegwi ak dwèt li. Kraze nan opozan, ak kouman yo gwonde:
  Viktwa konplè nou an nan men!
  Apre sa, li pote soti yon moulen sovaj ak nepe, bale lwen tank. Sa a se reyèlman yon ti fi tankou yon ti fi!
  Men, kobra Augustine te ale nan ofansif la. Fanm sa a se yon kochma pou tout kochma.
  Men, si li koupe l, sa vle di li pral koupe l.
  Apre sa, wouj la pral pran ak chante:
  - Mwen pral louvri tout kran yo! Mwen se yon gwo rèv!
  Epi kounye a, nepe li yo an aksyon epi yo koupe vyann ak metal.
  Svetlana tou ale nan ofansif la. Ti fi sa pa gen fren. Le pli vit ke yo koupe, se konsa mas la nan kadav yo chaje, ak avyon ak tank ap tonbe.
  Terminator blond la gwonde:
  - Ala bon sa pral bon! Ala bon li pral - mwen konnen li!
  Epi, koulye a yon pwa asasen vole soti nan li.
  Oleg ankò yon santèn nan Nazi yo, pote yon meteor, koupe. Apre sa, li pral ranmase yon bonm epi voye li.
  Ti nan gwosè, men trè danjere...
  Ki jan yo kraze an ti moso.
  Ti gason terminator la kriye:
  - Tanpèt jèn nan machin terib!
  Margarita pral fè sa ankò nan batay.
  Ak koupe yon anpil nan konbatan mawon. Epi koupe gwo twou vid ki genyen.
  Ti fi a rele byen fò:
  - Lambada se dans nou sou sab la!
  Epi frape ak vigè renouvle.
  Natasha nan ofansif la se menm plis kòlè. Se konsa bat Nazi yo. Li pa trè bon pou yo reziste tifi sa yo.
  Natasha pran li epi chante:
  - Kouri sou tèren an se yon rekonsilyasyon komen!
  Ak ti fi a vanyan sòlda pete nan opozan yo ak tankou yon kaskad nan kou.
  Epi li pral voye disk ak pye atè.
  Isit la li kouri moulen an. Mas tèt lame mawon an te woule e tank yo t ap boule.
  Li se yon bote batay. Bat tèt ou tankou yon Armada jòn.
  Zoya an mouvman, kraze tout moun san eksepsyon. E nepe li yo tankou sizo lanmò.
  Ti fi a jis bèl. Epi pye li yo voye zegwi trè pwazon.
  Defèt opozan yo. Yo pèse gòj yo epi fè sèkèy, fè tank ak avyon eksploze.
  Zoya pran li epi li di:
  - Si pa gen dlo nan tiyo a...
  Natasha rele byen fò:
  Donk se fòt ou!
  Ak zòtèy toutouni li lanse yon bagay ki touye byen. Sa a se vrèman yon ti fi nan ti fi.
  Ak nan janm li yo, ki jan lam la pral vole. Apre sa, li pral frape yon anpil nan avyon de gè, koupe gwo fò tou won nan tank.
  Augustine an mouvman. Swift ak inik nan bote li yo.
  Ala bèl cheve li genyen. Tankou yon bannière pwoletè k ap vole. Ti fi sa a se yon vixen reyèl.
  Apre sa, li koupe opozan - kòm si li te fèt ak nepe nan men l '.
  Wouj, modi bastard!
  Augustine pran li epi sifle:
  - Pral gen yon tèt towo bèf - konbatan yo pa pral fou!
  Ak isit la li ankò kraze yon anpil nan konbatan.
  Oleg Rybachenko bougonnen:
  - Kisa ou bezwen! Men ti fi a!
  Margarita, te voye yon ponya ak pye l, li te kraze tourèl tank la, te konfime:
  - Ti fi gwo ak fre!
  Augustine fasilman dakò ak sa a:
  - Mwen se yon vanyan sòlda ki pral mòde nenpòt moun!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pral lanse yon sèl asasen.
  Svetlana nan batay se pa enferyè a opozan. Pa yon ti fi, men fini ak tankou yon sòsyè nan flanm dife.
  Epi rele:
  - Ala yon syèl ble!
  Augustine, lage yon lam ak pye l ', koupe tourèl tank la, konfime:
  - Nou pa sipòtè vòl!
  Svetlana, koupe lènmi yo ak tire desann avyon, chirpe:
  - Yon moun sòt pa bezwen kouto....
  Zoya fè yon griy, li voye zegwi ak janm li tou nwa e li:
  - Ou pral bay li manti nan twa bwat!
  Natasha, koupe Nazi yo, te ajoute:
  - Epi fè avè l 'pou yon pyès lajan!
  Ak vanyan sòlda yo pral pran ak sote. Yo tèlman san ak fre. An jeneral, yo gen anpil eksitasyon.
  Oleg Rybachenko sanble trè élégance nan batay.
  Margarita te chante:
  - Kou a fò, e nèg la gen yon enterè...
  Ti gason an jeni te lanse ak pye li sa ki te sanble ak yon elis elikoptè. Li koupe yon koup la san tèt nan Nazi yo ak tank, grinding:
  - Byen spòtif!
  Ak tou de - yon ti gason ak yon ti fi nan ajour plen.
  Oleg, koupe sòlda mawon yo, gurgled:
  - Epi pral gen yon gwo viktwa pou nou!
  Margarita sifle an repons:
  - Nou touye tout moun - ak pye atè!
  Ti fi a se vre tankou yon terminateur aktif.
  Natasha chante nan ofansif la:
  - Lagè Sen!
  Ak vanyan sòlda la te lanse yon byen file disk-boomerang. Li te vole nan yon arc, koupe yon anpil nan Nazi ak gwo fò tou won tank.
  Zoya te ajoute, li kontinye ekstèminasyon an:
  - Se pral viktwa nou!
  Ak nouvo zegwi vole soti nan pye atè li. Apre sa, yo frape yon anpil nan avyon de gè ak avyon.
  Ti fi blond la di:
  - Checkmate advèsè a!
  Epi li montre lang li.
  Augustine, t ap balanse janm li epi li t ap voye svastika ki te byen file, li di:
  - Drapo Imperial pi devan!
  Svetlana fasilman konfime:
  - Glwa pou ewo ki tonbe yo!
  Apre sa, ti fi yo t'ap rele byen fò nan inison, kraze Nazi yo:
  - Pèsonn p'ap anpeche nou!
  Epi, koulye a yon disk ap vole soti nan pye yo fè vanyan sòlda yo. Yo chire vyann epi yo demoli gwo fò won tank yo.
  Epi rèl ankò:
  - Pèsonn pa ka bat nou!
  Natasha vole nan lè a. Dechire opozan yo ak vyolan zèl, epi li bay:
  - Nou se chen mawon, fri lènmi an!
  Ak nan dwèt li yo, yon disk trè trè danjere pral vole soti.
  Ti fi a menm tòde nan Ecstasy.
  Apre sa, li bougonnen:
  - Pinga'w nou renmen dife!
  Wi, ti fi yo vrèman sexy.
  Oleg Rybachenko bougonnen:
  - O, bonè, bay sekirite!
  Li fè yon clin d'oe sou vanyan sòlda yo. Yo ri ak fè dan yo an repons.
  Natasha koupe Nazi yo epi li di:
  - Nan mond nou an pa gen lajwa, san lit!
  Ti gason an reponn:
  "Pafwa batay pa plezi tou!"
  Natasha te dakò:
  - Si pa gen fòs, lè sa a wi...
  Men, nou vanyan sòlda yo toujou an sante!
  Ti fi a te voye zegwi sou lènmi an ak zòtèy pye li yo, li te fè eksploze yon pil tank, li chante:
  - Sòlda a toujou an sante,
  E pare pou aksyon!
  Apre sa, Natasha ankò koupe lènmi yo, demoli gwo fò tou won yo nan tank yo.
  Zoya se yon ti bebe trè vit. Isit la li te lanse yon barik antye nan Nazi yo. Ak chire yon koup de mil nan yon sèl eksplozyon.
  Apre sa, li rele:
  - Pa sispann, pinga'w nou yo briyan!
  Ak yon ti fi nan dantèl konba!
  Augustine nan batay tou pa fèb. Se konsa bat Nazi yo. Kòm si soti nan yon grap chèn frape soti.
  Ak koupe opozan - chante:
  - Fè atansyon, li pral itil
  Pral gen yon tat nan sezon otòn la!
  Dyab la rouj vrèman chari nan batay tankou yon dyab nan yon snuffbox.
  Ak isit la se ki jan Svetlana goumen. Epi Nazi yo jwenn li nan men li.
  Men, si li frape, li pral frape.
  Soti nan li, ti gout san vole soti.
  Svetlana te remake sevèman lè ti gout metal te vole soti nan pye li, ki te fonn kran yo ak gwo fò won tank yo:
  - Glwa pou Larisi, anpil menm glwa!
  Tank yo kouri devan...
  Divizyon nan chemiz wouj -
  Bonjou moun Ris!
  Isit la ti fi yo te pran Nazi yo. Se konsa, yo koupe ak graje. Pa vanyan sòlda, men reyèlman pantèr ki te kase chèn lan.
  Oleg se nan batay ak atak Nazi yo. Li bat yo san pitye, li koupe tank yo, epi li kriye:
  Nou tankou towo!
  Margarita, kraze lame mawon an epi koupe tank yo, pran:
  Nou tankou towo!
  Natasha te pran li epi li te kriye, li te koupe konbatan mawon yo ansanm ak tank yo:
  - Manti se soti nan men!
  Zoya dechire Nazi yo, li di:
  - Non, pa soti nan men!
  Apre sa, li menm tou, pral pran ak lage yon asterisk ak pye fè l ', li fini ak yon anpil nan fachis.
  Natasha pran li epi li di:
  - Televizyon nou an limen!
  Ak yon pakèt zegwi asasen vole soti nan janm li.
  Zoya, ki te tou detwi Nazi yo ak tank yo, griye:
  - Zanmitay nou se yon monolit!
  Epi ankò tankou yon jete ki ti sèk yo flou nan tout direksyon. Sa a se yon ti fi - pi bon kalite ekstèminasyon nan opozan.
  Ti fi a ak zòtèy toutouni li pral pran ak lanse twa boumerang. Ak kadav yo soti nan sa a te vin menm plis.
  Apre sa, bote a pral bay:
  - Nou pap bay lènmi an pitye! Pral gen yon kadav!
  Epi ankò bagay ki ka touye moun nan vole soti nan talon pye a fè.
  Augustine te fè remake tou byen lojikman:
  - Se pa yon sèl kadav, men anpil!
  Apre sa, ti fi a te pran li epi li te mache pye atè nan flak dlo san yo. Apre sa, li touye anpil nan Nazi yo.
  Ak ki jan li gwonde:
  - Masasen an mas!
  Epi kounyeya li pral frape tèt li sou jeneral Nazi a. Kraze zo bwa tèt li epi bay:
  - Banzai! Ou pral ale nan syèl la!
  Svetlana fache anpil nan ofansif la, sitou frape tank yo, li kriye:
  - Ou p ap epanye!
  Epi yon douzèn zegwi vole sou dwèt li. Kòm li kraze nan tout moun, avyon yo tonbe. Ak anpil menm gèrye a ap eseye dechire ak touye.
  Oleg Rybachenko kriye:
  - Glorye mato!
  Ak ti gason an tou voye tankou yon zetwal fre nan fòm lan nan yon swastika ak pye fè l 'yo. Ibrid konplike.
  Epi mas Nazi yo te tonbe.
  Oleg gwonde:
  - Banzai!
  Epi ti gason an ankò nan yon atak sovaj. Non, li jis bouyi ak pouvwa, ak vòlkan yo gurgle!
  Margaret an mouvman. Li pral chire vant tout moun.
  Yon ti fi ak pye li pral jete senkant zegwi nan yon fwa. Ak mas la te touye pa tout kalite lènmi, frape soti tou de tank ak avyon.
  Margarita te chante an tèm de kè kontan:
  - Youn, de! Chagren se pa yon pwoblèm!
  Ou pa ta dwe janm dekouraje!
  Kenbe nen an ak ke pi wo ak yon tiyo.
  Konnen ke yon bon zanmi toujou avèk ou!
  Sa a se tankou yon konpayi agresif. Ti fi a bat e li kriye:
  "Prezidan dragon an pral tounen yon kadav!"
  Natasha nan batay se jis kèk kalite terminator. Ak gwonde gurgle:
  - Banzai! Jwenn li rapid!
  Epi yon grenad vole nan pye l'. Epi Nazi yo tankou klou. Epi li pral kraze yon anpil nan mastodon ak zèl, machin infernal.
  Men gèrye a! Pou tout vanyan sòlda - yon vanyan sòlda!
  Zoya tou sou ofansif la. Tankou yon chen kòlè.
  Apre sa, li pran l ', li bouyi:
  - Papa nou se Bondye Blan li menm!
  Epi li koupe yon moulen trip nan Nazi yo!
  Epi Augustine di:
  - Epi Bondye mwen an nwa!
  Vreman vre, wouj la se reyalizasyon anpil nan manti ak mechanste. Pou lènmi, nan kou. E pou zanmi, li se yon cheri.
  Ak ki jan ak zòtèy fè li pral pran ak jete. Ak yon anpil nan pil vanyan sòlda nan anpi a mawon, osi byen ke tank yo ak avyon.
  Wouj la rele byen fò:
  - Larisi ak Bondye nwa a dèyè nou!
  Yon vanyan sòlda ki gen yon potansyèl konba trè wo. Non, anba sa a li pi bon pou pa mele. Kòm gwo fò won yo nan tank yo chire koupe ak zèl yo nan avyon fachis.
  Augustine sifle:
  - Nou pral kraze tout trèt an poud!
  Epi fè yon klin sou patnè li yo. Wi, fi sa a dife se pa egzakteman yon bagay ki ka bay lapè. Sòf si lapè pa touye moun!
  Svetlana, kraze lènmi yo, bay:
  - Nou pral bale ou nan liy!
  Augustine konfime:
  - Nou pral touye tout moun!
  Ak nan pye l ', kado a nan aniilasyon total vole ankò! Ak anpil tank ak avyon te eksploze nan ti chips alafwa.
  Oleg chante an repons:
  - Pral gen yon banzai konplè!
  Augustine, te dechire Nazi yo ak men l, koupe yo ak epe, epi voye zegwi ak zòtèy pye l, detwi tank ak avyon an menm tan, te pibliye:
  - Yon ti tan pale! Yon ti tan pale!
  Natasha, detwi vanyan sòlda mawon yo, griye:
  - Nan ti bout tan - banzai!
  Epi ann koupe opozan ak anmè sovaj.
  Oleg Rybachenko, koupe opozan, pibliye:
  - gambit sa a pa Chinwa,
  Ak premye a, kwè m ', se Thai!
  Epi ankò, yon disk byen file, koupe metal vole soti nan pye fè ti gason an. Li koupe tou de toutrèl yo nan tank yo ak ke yo nan avyon an.
  Margarita, koupe vanyan sòlda yo nan anpi mawon an ak zam tank yo, te chante:
  - Ak ki moun nou pral jwenn nan batay,
  Ak ki moun nou pral jwenn nan batay ...
  Ann pa blag ak sa -
  Ann dechire l!
  Ann dechire l!
  Lè sa a, yo te fè yon bon travay ak Nazi yo ... Ak Larisi Sovyetik bat anpi mawon an pandan tanpèt la nan Moskou.
  Lagè a pa te fini ankò, men Sovyetik la te deja gen yon chans defèt Nazi yo tèt yo. Se konsa, sis yo ankò te oblije entèwonp ekzekisyon an nan misyon super ak fre yo.
  Oleg Rybachenko menm chante orevwa;
  Nou se pyonye - ewo nan patri a,
  Ki moun ki te fèt anba siy oktòb la...
  Nou pa pral regrèt lavi pou Larisi,
  Pou fè lwanj ak banyè wouj wa a!
  
  Nou renmen e nou konnen kijan pou nou goumen di,
  Nazi yo avèk zèl te kase kòn yo...
  Nou gen grenad nan yon gwo valiz,
  Lavi pa chè pou nou pyonye!
  
  Nou renmen peyi sen nou an,
  Kisa kominis tèribl te kreye...
  Men yon ti fi Komsomol k ap mache pye atè nan nèj la,
  Epi fachis la vle fè nou desann!
  
  Mwen te goumen avèk zèl ak Nazis toupre Moskou,
  Epi nou koupe tout lènmi yo ak yon digo...
  Poukisa Wehrmacht sa a te bay Larisi yo,
  Mwen pral frape l 'ak pwen mwen!
  
  Mwen se yon pyonye ak anba gwo Moskou a,
  Goumen tankou yon vanyan sòlda jeyan ...
  Sispann atak fachis sovaj,
  Nou gen yon sèl kalite Seyè Siprèm!
  
  Pa gen okenn kwen nan renesans Larisi,
  Gran Stalin, leve nou sou jenou nou...
  Svarog gran an, pi wo mesi a,
  Ak ideyal radyan Lada a!
  
  Nou se pyonye, ti gason, tifi,
  Nou renmen goumen - sa a se desten nou ...
  Ak vwa yon manm Komsomol se sonor,
  Malgre ke dezòd san règ!
  
  Larisi se Peyi Svarog,
  Epi kominis limen wout la...
  Pyonye yo pa bezwen yon Bondye mechan,
  Lènmi an p ap ka koube nou nan yon pwen!
  
  Nou gen yon tank fre ak blende pant,
  Li tèlman fasil pou Fritz la pa kraze,
  Avèk lanmou pou Lada, nòb jenn fi,
  Pou vire yon predatè nan yon jwèt!
  
  Moskou batay moun defann,
  Apre sa, te gen gwo Stalingrad la ....
  Nou pral wè kominis byento bay,
  Pase epi konnen parad la nan Bèlen!
  
  Wi, Stalingrad se fyète nan pawòl sa a,
  Nou se pyonye pye atè nan yon pil nèj...
  Nou pral kraze kòn yon bèf sòt
  Epi nou pral kondwi Hitler tou dwat nan sèkèy la!
  
  Konnen ke patri a pap janm bese,
  Enpilsyon li pa ka frennen...
  Se pou solèy la klere pou tout tan sou Larisi,
  Ak vòlè trèt la pral kraze!
  
  Yo te montre kouraj nan Stalingrad,
  Nou te kapab sispann Nazi yo ...
  Larisi gen endis sa yo, ou konnen,
  Ak lènmi yo pral ale sèlman zewo!
  
  Larisi ka vole sou Mas
  Epi kreye diferan grandè...
  Ak nan kou tout bagay pral trè fre,
  Menmsi lavi a frajil tankou yon fil swa!
  
  Lespri Ris la pa konnen nan batay yo nan baryè a,
  Li gen pouvwa Perun...
  Nou ap tann rekonpans nan men bondye yo,
  Ak eleman nan klere, kwè run la!
  
  Nan ki fason lespri Ris la pa konnen okenn defèt?
  Kwè m ', li pral pilonnen tout bagay ...
  Nou pyonye yo vle tire revanj anpil...
  Irézistibl kòm lame patri a!
  
  Nou prèske genyen
  Se pou gen limyè nan tout bèl pouvwa kominis la...
  Granpapa nou yo te goumen pou Peyi a,
  Nou pral byento rankontre lajwa ak douvanjou!
  
  San yon patri, pa gen lavi pou pyonye,
  Yo vle goumen pou li...
  E kisa ou vle mesye?
  Èske nou ta dwe bay yon lavi esklav?
  
  Non, Fuhrer Larisi yo pral tounen esklav,
  Nou pral kraze l tankou yon poupe...
  Apre yo tout, kavalye yo nan Larisi ka goumen,
  E cheriben ki gen zèl an lò a avèk nou!
  
  Pa gen figi nan peyi nou an anba mond lan,
  Limen tankou zetwal ki pi klere...
  Ou vin tounen yon zidòl pou mwen,
  Mwen pap janm separe avèw!
  
  Mwen se yon pyonye ak yon ti gason pye atè
  Sa ak yon talon fè kouri nan nèj la ...
  Ak yon kote yon blan, bèl Bunny ap sote,
  Ki moun ki pral kraze kòn lènmi an!
  
  Pyonye a nan batay la nan dout pa konnen,
  Li pa yon kloun, men ou konnen terminateur a ...
  Fachis feròs yo pral vini, kwè revanj,
  Ak kominis pral yon paradi klere!
  
  Ki jan epòk la pral vini,
  Nan ki chak gèrye soti nan manje a...
  Goumen jiska dènye souf ou
  Pou detwi feròs la konnen mechan an!
  
  Zetwal kominis yo klere byen klere,
  Epòk limyè a, pa gen plis bèl nan mond lan ....
  Nou pral kraze jouk bèf fachis kwè,
  Epi Hitler pral Ris pou dine!
  
  Nou kwè tank asye sa yo,
  Ke koki pantè yo pa pral antre ...
  Ann vag yòd nan blesi ti gason nou an,
  Epi ankò pyonye a avèk kouraj kouri al goumen!
  Oke, kisa Nazi yo te vin difisil,
  Yo pa t panse nou ta ka jis genyen.
  Nou aparamman konnen kominis pou kilomèt,
  Epi nou ka bat Wehrmacht nan blag!
  
  Nan non gwo peyi nou an,
  Yon pyonye fyè ale nan atak la...
  Menmsi nyaj pandye sou peyi a,
  Ann bay yon egzanp genyen pou tout moun!
  
  Kwè lènmi an pa pral sispann rèv la,
  Nou pral bat tout fachis ankò...
  Sa ki mal pa pral kwè ki pral gouvènen sou fòtèy la,
  Nou pral kreye yon nouvo lòd mondyal!
  
  Tout bagay pral byen nan patri a, ou konnen
  Mwen se yon ti gason, men nan batay tankou Robin Hood,
  Okòmansman, mwen sèlman grate sou biwo a,
  Epi, koulye a trè menm kwè fre!
  
  Larisi ka chire Nazi yo ak yon bayonèt,
  Li pral defèt nenpòt lame ...
  Epi pyonye yo ap viv anba kominis...
  Apre yo tout, amitye nou an se monolit fò!
  
  Nou p'ap bay Fritz nan anyen,
  Nou ka defèt ènmi nan blag...
  Se konsa, nou bat Nazi yo ak yon klib,
  Yon tanpèt gwonde, tòde nèj nan toubiyon!
  
  Larisi pa konnen Nazi yo konnen pitye,
  Li se fò irézistibl ...
  Yo pral jwenn yon sable byen fèm nan kou salo yo,
  Epi Satan pral detwi!
  
  Pa kwè ke Hitler se irézistibl,
  Menm si pouvwa lanfè a, konsidere kolekte tout bagay ...
  Lè pèp la ak pati a ini,
  Moun yo nan Wehrmacht nou an chire nan dechikèt!
  
  Larisi te pi popilè pou syèk kòm yon sen,
  Li kraze Tig yo tankou metal...
  Gaye de bout pou bout,
  Se sèlman yon jèn gason ki te reve yon peyi konsa!
  
  Nou te genyen tankou gran
  Advèsè koupe yo konnen ak yon nepe ...
  Nou menm Larisi nou irézistibl nan batay,
  Nou pral defèt opozan yo nan patri a!
  
  Kwè mwen, anyen p'ap anpeche nou
  Epi ou konnen pa gen anyen ki pral genyen ...
  Nou pral antere Führer la sou tèt la,
  Nou gen yon nepe byen file ak yon plak pwotèj asye!
  
  Nan linivè a tout antye pa gen okenn Larisi ki pi bèl,
  Li pral gen yon epòk nan limyè pou laj ...
  Tout jenerasyon pral lapè ak bonè,
  Patri a bezwen yon men fèm!
  
  Se konsa, lè w ap jwe nan Bèlen,
  Ann vide Wehrmacht la tankou sann nan san...
  Sa pral tan nan fwontyè a nan paradi a,
  E ansanm ak Lada lanmou ap gouvènen!
  
  NOUVO AVANT PITIT STENKA RAZIN
  Yo te arete yon ti gason sou trèz an ansanm ak papa l. Old Man se byen konprann yon rebèl byen li te ye ki koule san koule. Men, pitit gason an toujou yon timoun. Ki moun ki mande l '.
  Men, asistan Kornil la te konsidere ansyen ataman militè a yon fason diferan. Apre sa, li ofri yo entèwoje ti gason an ak pasyon - epi toudenkou li konnen ki kote trezò yo nan papa l 'yo.
  Yo te mennen pitit gason Stenka Razin nan kav tòti a. Ti gason an te eseye gade dwat epi kenbe tèt li ak fyète. Menmsi li te pè andedan. Enstriman tòti yo pandye, chemine a ap limen. Bouyo nan kas wouj.
  Samosa pwoche bò kote ti gason an, lonje men l, souke kolye l epi li mande yon fason menasan:
  - Di m 'ki kote tyatka a kache trezò yo, kite l' ale gratis. Non - nou pral tòtire!
  Grishka, pitit gason Stenka Razin, reponn avèk kouraj:
  - Mwen p'ap di ou anyen! E plis toujou pou ou!
  Samosa jape:
  - Torture tomboy la!
  Apre sa, li pèsonèlman rale kolye a, dechire kaftan an nan men ti gason an. Grishka te dezabiye epi trennen sou etajè a. Ti gason an dezespereman te eseye choute tounen. Men, bouro ki gen eksperyans ak yon souflèt nan kou a immobilize Grishka. Lè sa a, yo fikse men l 'dèyè epi yo te kòmanse leve l' nan kòd la. Ti gason an krake dan li. Bouro a te pwan ti gason an nan tors la epi souke l ', tòde jwenti li. Grishka te respire anpil, men li kenbe yon rèl.
  Dyak la, ki te dikte dirèktè lalwa yo, di:
  - Di vòlè a ki kote bòpè ou te kache trezò yo.
  Ti gason an reponn ak meprize nan vwa li:
  "Menm si mwen te konnen, mwen pa ta di!
  Samosa te bay lòd pou bouwo a:
  - Bay! Dis grèv ak swen!
  Bouro a frape san rete. Kò Grishka te tranble. Nan dizyèm kou a, tòtiyan an te jele. Epi li gade Samosa. Pandan ekzekisyon an, ti gason an te an silans, mòde lèv li.
  Dyak, slurred:
  - Di vòlè, ki kote tyatka a kache trezò yo?
  Grishka rele byen fò:
  - Mwen pa pral di!
  Samosa grogne:
  - Senk frape san yo pa sove!
  Bouro a te fè yon souflèt sou ti gason an ak yon balanse, souke tout kò l '. Grishka rele byen fò, men li mòde lèv li. Yon dezyèm souflèt te swiv. Epitou fonse ak fò. Grishka kontinye rete an silans. Epi ankò twazyèm kou a, san koule soti nan po a koupe.
  Samosa te fwonte sou fason yo t ap fwete ti gason an. Natirèlman, pitit gason an pa ta ka konnen ki kote Stenka kache trezò a. E menm, petèt, trezò reyèl. Men, ti gason an dwe kesyone. Epi detounen sekrè nan men li.
  Apre senkyèm konjesyon serebral la, san an koule aktivman.
  Dyak la repete kesyon an. Grishka te an silans.
  Samosa te bay lòd:
  - Boule talon li.
  Bouyi a pran yon moso fè ki cho wouj, li pote l nan pla ti gason an. Li tranble, tòde, epi .... pèdi konesans.
  Adala te panse li ta yon bon lide pou kite Peter pase sa pou li pa ta touye moun ki san zam ak granmoun yo. Pyè pa t 'fè byen. Ak kisa li ta ye nan yon batay reyèl, kontak? Èske ou pa ta timid?
  Grishka, pitit gason Stenka Razin, te konnen kote youn nan trezò papa l yo te kache, men li te an silans. Li te pote nan tèt li lè li vide yon bokit dlo glas. Lè sa a, Samosa bay lòd:
  - Cauterize dezyèm talon an ak fè!
  Fwa sa a, ti gason an pa t 'pase soti, li te eseye twitch, men pye atè Grishka yo te kenbe nan blòk la.
  Samosa sifle:
  - Senk plis sil, pa gen swen!
  Apre senkyèm souflèt la, tèt la klere nan ti gason an souke, ak Grishka pèdi konesans.
  Yon grefye ki gen eksperyans nan biznis tòti te konseye:
  - Kite l ale! Timoun nan toujou apiye dèyè!
  Samosa di sevè:
  - Jwenn ti chen an! Siye l ak vodka epi mete l sou kabann lan... Kite l ale! Demen nou pral kontinye tòti a!
  Grishka te retire nan etajè a epi koupe yo te fwote ak yon melanj de alkòl ak dlo. Ti gason an twitched: vodka boule. Lè sa a, Grishka te bay bouyon cho ak fèmen nan yon selil chofe. Men, jis nan ka, yo te mare ti gason an nan kou a ak yon chenn epi yo kite l 'dòmi. Ti gason an te dòmi sou vant li, kabann lan te mou. Toutire pa bouro yo, viktim yo souvan mouri, epi Samosa te vle konnen ki kote Stenka te kache trezò li yo.
  Apre kite Grishka ale ak dòmi, jou kap vini an te ti gason an ankò trennen nan chanm tòti a. Yo mete l sou etajè a ankò. Jwenti Grishka deja lonje te vin pi douloure. Pwa yo te pandye nan pye ti gason yo. Pou detire misk yo plis. Lè sa a, bouro a, souri, pote yon fè wouj cho epi li mete l nan pwatrin Grishka a. Ti gason an griyen dan li nan gwo doulè.
  Samosa bele:
  - Pale vòlè!
  Li te pran sant boule. Pran sant vyann griye entansifye. Je Grishka squinted soti nan chòk la nan doulè, ak ti gason an ankò pèdi konesans. Bouyi a pran fè a nan pwatrin li epi li di:
  - Yon ti gason fò...
  Samosa grogne:
  - Li nesesè fann li ... Brazier nan pye yo!
  Bouro a te pase lwil sou pye ti gason an epi limen yon brasero byen lwen. Deja pinga'w boule yo te trè douloure. Ti gason an t ap respire anpil. Li lage yon melanj swe ak san, griyen dan, men li rete an silans. Malgre sa te koute l chè. Efò yo te dezespere.
  Samosa grogne anpil:
  - Ou pral pale! Hey, zepòl bey!
  Bouro a lanse kou sou Grishka. Sou dizyèm bat la, tèt ti gason an lanse yon ti kras, li tonbe. Ti gason an pa t vin nan sans li imedyatman, menm apre yo te vide yon bokit dlo sou li. Samos frape Grishka nan figi an epi li bay lòd:
  - Plis bat!
  Duke te fè remake:
  - Bare a pral mouri ....
  Samosa grogne:
  - Merde! Retire l nan etajè a! Kontinye demen!
  Yo te retire Grishka ankò nan aparèy tòti a epi yo te mennen l nan sal la. Ti gason an t ap plede e li te tòde. Mwen te tonbe nan yon dòmi lou, delirant. Apre sa, li leve, li kriye. Men, le pli vit ke prizonye a parèt, li tonbe an silans epi li gade l an kòlè. Li voye pen ak kvas bay jenn ti kabrit la. Ti gason an pa te gen okenn chans chape, sitou depi li te chenn nan kou a.
  Nan denmen, Grishka te tòtire yon ti jan diferan. Yo leve m 'nan plafon an, leve men yo sou etajè a, epi answit kite m' ale. Tankou yon doulè sovaj
  sispann respire. Ti gason an te leve twa fwa jiskaske li pèdi konesans.
  Apre sa, bouro a ankò bat ak yon fwèt, li boule vant la ak yon fè wouj-cho. Li te fin tòtire ti gason an, li te lage epi mennen l nan selil la. Bouro yo echwe pou reyalize anyen.
  Nan denmen, Grishka te rale moute sou yon etajè, yon brasero te limen anba pye l ', ak fil wouj-cho te frape sou do l' ak bounda. Ti gason an te pèdi konesans plizyè fwa pandan tòti a, men li te vin nan sans li. Jiskaske bouro yo tèt yo te fatige, sispann tòti a.
  Nan denmen, ti gason an te lonje, e bouwo a te kòmanse kase zòtèy li ak pensèt ki cho wouj, epi tou kraze zo kòt li. Grishka te kriye plizyè fwa, men demann yo te di yon bagay te reponn ak bese.
  Epi ankò li resevwa yon fwèt.
  De semèn pase. Kò timoun Grishka a deja fin itilize pa tòti. Doulè se toupatou. Pa gen san ki rete, pa gen okenn venn ki pa touche doulè. Okòmansman, lè yo te bat li epi boule l, li te vle prese epi toufe eksplozyon yo nan kò li. Men, lè doulè a te anglouti tout sans la, li mat.
  Samosa li menm te wè ke chans Grishka pou frape yon bagay soti yo te fennen devan je l '. Bouro yo te eseye yon nouvo remèd. Nou jwenn farin. Cheve Grishka te kale, dlo frèt te kòmanse koule sou tèt li. Tòti se brital ak efikas. Apre kèk èdtan, li santi tankou bonm ap eksploze nan sèvo a. Grishka te prèske avèg ak soud. Li pa tande pawòl bouyi a ak Samosa te di ankò.
  Yo te abandone, ankò trennen sou etajè a. Pa reyalize ke nenpòt doulè pou ti gason an te sèlman yon konsolasyon - distrè soti nan yon ilsè pi terib nan sèvo a.
  Soti nan dife a ak sil klere nan je yo.
  Grishka te vin nan sans li epi li te kapab wè bouro yo. Isit la tòtiyan an mete pwa sou blòk kote yo te sere janm ti gason an. Doulè a nan bra yo ak zepòl vin pi mal, men li distrè nan lanfè a nan sèvo a.
  Samosa gwonde nan tèt poumon li. Li gen cheve wouj, li gen bab:
  - Di ti chen an, kote papa a kache trezò!
  Grisha souke tèt li. An repons, yon souflèt souke kò a swiv, yo bat fò. Yon lòt bouro, anba pye ti gason an, chofe sou etajè a. Grenpe, men se pa tèlman pè.
  Isit la se Kornila, parenn nan Stenka Razin ak yon ansyen chèf lame. Ki gen laj, ak yon bab gri. Gen menm yon sanblab senpati pou yon timoun tòtire nan regard li. Toupre kanpe yon boyar nan yon chapo kastò. Li klèman cho nan chanm tòti a. Ak sou figi a nan yon enterè klè nan tòti ti gason an. tòti a ap kontinye. Grishka toudenkou te santi yon vag nan fòs nan tèt li epi li chante:
  Ou se Razin, wa mwen ak papa m,
  Leve pèp la kont jouk la...
  Mwen kwè ke soufrans ap fini
  Pral gen boyar, sèlman fwèt ak yon fig frans!
  
  Peyizan an, travayè a se kounye a anba jouk,
  Senp proletè a kraze pa boyar yo...
  Men, mwen kwè ke nou pral bale tout moun ki pran san,
  Ann chante mil aria pou peyi nou!
  
  Apre yo tout, nan chak lakou viktim boyar yo ap plenn,
  Tout kote gen poto ak yon etajè ...
  Yo menm pi mal, konsidere enfidèl la,
  Torture, embesil nan touman!
  
  Men, Razin te pase nan batay,
  Tout men ak chemen ki nesesè yo...
  Avèk viktwa, kozak lib nou an te vini,
  Pou chire tout prèt boyar yo!
  
  Non, ou konnen, dout, kwè nou,
  Apre tou, nou se pou pèp la, san dout...
  Kounye a rive lè insight la,
  Pou glwa lòt jenerasyon...
  
  Ou se Razin libète ak onè - lidè a,
  Te mache nan Larisi nou an...
  Mwen vle ou vin souveren nou an,
  Ak pi bon pase Mesi inivèsèl la!
  
  Wi, Lè sa a, kwè jistis
  Ap toujou gen yon reyon limyè...
  Apre sa, pral gen yon bèt dechire pa yon despot,
  Ann tann douvanjou!
  
  Batay la se anba Simbirsk - lit la,
  Nou se vanyan sòlda vyolan kòlè konnen!
  Apre sa, mwen kwè sò yo vin yon gayan,
  Mwen mande ou bay ba yo sèvo!
  
  Malgre ke Razin te mouri ewoyik nan batay,
  Men, nan letènite figi sen l '...
  Apre yo tout, li se san dout yon chevalye, yon kavalye,
  Epi li pral, ou kwè Kremlin an nan yon moman pran!
  
  Mete fen ak esklavaj ak jouk bèf yo,
  Epi solèy la pral leve sou planèt la...
  Soufrans, desepsyon ap disparèt pou tout tan,
  Epi Razin yo chante nan powèm!
  Pandan ti gason an t ap chante, tout moun, tou de bouro yo ak "odyans lan", te jele, koute. Men, nan dènye mo yo, Samosa te eksploze epi rele nan tèt poumon li:
  - Bay! Touye l!
  Bouro a lanse kou kòlè sou ti gason an. Grishka te deja pèdi konesans, li di:
  - Moun yo nan Larisi yo pral gratis!
  Yo te wete ti gason an san an sou etajè a epi yo te pote ale. Samosa siye swe nan fwon li epi li sifle:
  - Ase! Ase avèk nou! Trimestre bastard la epi fini ak li!
  Cornila te di ensèten:
  - Èske li dwat nan trimès yon timoun? Wi, menm an piblik? Petèt trangle l nan selil la?
  Samosa grogne, li frape talon li atè a.
  - Non! Egzekite! Ak piblikman - pa quartering!
  Boyè a konfime, li sere pwen li:
  - Se pou se konsa! Mwen apwouve santans lanmò a!
  Samosa te souri mechan.
  - Y ap mete Grishka! Nou pral pote tout grenn Razin yo!
  Isit la Adala te distrè. Li oblije bay lòd pou tire. Epi Toronto ap frape pa yon fize bonm ven tòn. Pote lanmò ak laterè. Adala swiv ke dife a ak regard dezole li.
  Oh, mwen swete li te yon pilòt. Ala bèl bagay ak amoure. Isit la se tankou yon pilòt-raider.
  Syèl la trè fre .. Ti fi a panche tèt li epi li te kòmanse sonje omwen yon bagay ki bon. Men, pa gen anyen ki te vin nan lide. Anplis de istwa a sou pitit gason Stenka Razin.
  Ti gason an te kouche sou kabann lan, li t'ap vire nan dòmi l', delire. Li difisil pou dòmi lè tout kò ou blese, epi maladi ilsè yo tou korode pa sèl ak vodka. Kenz dènye jou yo te yon touman. Torture nan mitan lannwit ak gwo delir pandan jounen an.
  Ti gason an te reve papa l. Stepan, vanyan sòlda ak fò, te ankouraje pitit li a:
  - Kenbe sou timoun! Pèp la ap sonje ou, jan ou te aksepte lanmò!
  Grishka nan delire reponn:
  - Ak sa k ap tann mwen lanmò?
  Stepan te deklare avèk konfyans:
  - Lavni nou an bouya. Epi li pa konnen kisa ki devan yo. Men dènye moman ou nan lavi a pral pi enpòtan an. Pa ezite! Sove kouraj!
  Grishka reponn pa byen konfyans:
  - Mwen pral fèm... Men ou se papa... Eske jis kòz nou an mouri?
  Stepan te deklare ak yon vwa loraj:
  - Oke, mwen pa fè sa! Yo ka egzekite m, men yon lòt Razin ap vini, epi apre li yon lòt Razin, e ènmi nou yo p ap kapab fè anyen ak sa! Pral gen nouvo syèk, pral gen yon chanjman nan jenerasyon ... Men, Lenin, seyè tanpèt la, ap vini pou Razin!
  Grishka, tou pran konfyans, te di:
  - Mwen kwè ou pral tounen!
  Ti gason an leve. Kò a te fè mal estipid epi po a te kri. Te gen yon tchchacha nan pòt la ak bouro a antre nan selil la.
  Gwo toumantè a di sou yon ton afeksyon:
  - Bonjou Grishka!
  Ti gason an, toudenkou santi fòs nan tèt li, reponn:
  - Bouyi a pa byen, donk ou mouri!
  Toumantè a souke tèt byen.
  - Epi ou se yon ti chen brav. Mwen te wè ak tòtire diferan... Men ou pa wè pèsonn tankou ou! Se konsa ti, men reyèl Flint!
  Grishka reponn modèsman:
  - Mwen gen lespri papa m!
  Bouro a sijere ak yon souri:
  Ann fè yon kontra...
  Ti gason an tonnen chèn nan, li jwenn fòs la soti nan kabann nan epi chita. Grishka mande ak enterè:
  - Ki kontra?
  Bouro a sijere nan yon chichote:
  - Vini non, ou di'm kote trezò papa'w ye, e mwen... map retire kolye a epi pote'w nan yon sak.
  Grishka ezite pou yon ti moman. Vreman vre, e si ou twonpe bouro a. Di l 'yon fo kote, epi sezi moman sa a tèt ou epi kouri ale. Sove lavi ou epi kite lènmi ou yo ak yon nen? Tantasyon an te gwo. Men, ti gason an sonje papa l. Rize ak twonpe pou achte lavi ou? Non, li dwe mouri ak diyite sou echafodaj la!
  Grishka souke tèt kale l, li kouvri ak boul ak boul:
  - Non!
  Tortionè a ri epi li di:
  - Demen ou pral egzekite! Sa a se asire w ... Pa pral gen okenn tòti ankò, epi pa gen okenn lòt ki pare pou ekzekisyon!
  Grishka te tranble, men avèk kouraj reponn:
  - Ebyen yo pral egzekite... Nou tout se mòtèl!
  Bouro a te ajoute ak yon souri:
  "Ou pa pral jis koupe tèt!" Epi jete l sou volan an! Yo koupe premye bra yo, apre pye yo, epi sèlman apre tèt la. Ou vle sa?
  Ti gason an tranble, li vin pi pal epi li bougonnen:
  - Depi sò se konsa... Mwen pral sèlman eseye aksepte lanmò ak diyite!
  Bouro a ri epi li di:
  - Yo te deja mennen papa ou Moskou. La yo toujou tòtire w pi sibitman. Lè sa a, wou a ak quartering tou ap tann. Epi ou menm... Se yon pitye yo ap egzekite! Ou se yon ti gason fò, e li ta bon pou tòtire ou plis!
  Grishka reponn sevè:
  - Nan lòt mond lan, ou pral tòtire!
  Bouro a kite selil la. Epi Grishka vire tèt li epi li frape manton l ak pwen l. Li te bay doulè nan venn yo lonje sou etajè a. Petèt pou gremesi li se konsa? Li te nesesè yo montre pridans ak twonpe bouwo a. Epi pi devan, ap tann li ...
  Ti gason an diman leve, li gade men l 'kouvri ak pisugi ak boule? Èske li pral koupe? Grishka gade janm li. Epitou tout bat, plant yo boule, dwèt yo kase. Men, li pral pwobableman kapab monte echafodaj la menm jan an tou. Apre sa, yo pral koupe janm li yo ak bra yo epi finalman tèt li. Lè sa a, nanm nan pral vole nan syèl la ...
  Li se toujou yon timoun, li pa t 'gen tan fè peche. Pase tès la nan dife ak kout fwèt. Gen plis chans, yon paradi ki byen merite ap tann devan, oswa nan pi move ka a, yon ti rete nan pigatwa. Mwen mande si yo pral envite yon prèt pou konfesyon? Sepandan, li pa enpòtan ankò. Grishka pa t santi okenn peche dèyè l ', li pa t' pè kounye a nan reyinyon an inevitab ak Bondye. Epi li bon nan paradi a, yon jaden bèl bagay, kote li nan ete etènèl, ak zanj yo jwe gita. Poukisa pa yon kote ki merite pou yon tigason ki te andire tòti ki pi grav la?
  Li pi bon pase pann sou yon etajè lè po w chire pa yon fwèt ak dwèt ou yo kase ak yon fè wouj cho. Se la w ap rete yon tigason pou toutan, epi w ap toujou jèn ak an sante.
  Te gen yon frape nan pòt la. Yon ti fi parèt ak yon plato, ak de gad, osi byen ke Samosa. Mons la ri epi li di:
  - Pou dènye fwa nan lavi ou, manje yon bon ti chen! Cornila jenere! Epi la yo pral koupe bra ou ak janm ou!
  Grishka reponn sevè:
  - Epi w ap pini... Se pa sou Latè, men nan syèl la!
  Samosa grogne:
  - Chyo! Ann wè ki jan ou rele sou volan an!
  Grishka te di avèk kouraj:
  - Lanmò pafwa bay imòtalite, ak oubli trayizon!
  Samosa fache frape pòt la epi li ale. Sèlman bouro a te rete. Grishka preske afableman souke tèt li:
  - Sa yo se fèt yo nou selebre! Epi ou pa vle mouri!
  Bouro a ak yon gade sounwa mande ti gason an:
  - Ou panse ak nanm ou?
  Grishka onètman reponn:
  - Mwen pa santi peche dèyè mwen repanti.
  Bouro a fè tèt li sou sa.
  - Ebyen, rejwi chòv. Pran yon vè diven an menm tan. Pwobableman premye nan lavi ou.
  Grishka te kòmanse manje zwa a. Apre bouyon prizon an, manje a te sanble trè bon gou. Li te yon ti kras douloure pou ti gason an moulen, men vyann lan te sanble dous. Ak vale aktivman.
  Bouro a fè remake:
  - Si se pa parenn ou Kornila, ou pa ta resevwa fèt sa yo.
  Grishka mande ak yon gade serye:
  - Kisa li vle?
  Toupitè a reponn onètman:
  - Jwenn trezò Stepan. Sinon li pa t ap deplase.
  Grishka reponn sou yon ton endiferan:
  - Kite trezò yo kouche nan tè a. Ak sèvi soulèvman fiti!
  Bouro a di ak admirasyon:
  - Oke, ou menm ak yon malfini! Yon vanyan sòlda reyèl! Oke, mwen swete w siksè!
  Epi tòti a kite ti gason an. Grishka te santi l lou apre li fin manje ak bwè yon vè diven fò. Je l fèmen epi ti gason an tonbe nan dòmi. Li reve nan batay, ak divès kalite ensidan. Kòm si li se yon chevalye istwa fe ki koupe dè milye de konbatan.
  Bale sou bò dwat la - lari a, liy lan sou bò gòch la!
  Apre sa, li monte yon dragon. Tankou yon ewo fe...
  Nan denmen maten, Grushka te reveye. Ti gason an te byen dòmi pou premye fwa e li te santi l pi kontan. Bouyi yo pran l. Mete sou yon kò blese, twal sak. Apre sa, yo pran l ', yo mennen l' nan egzekisyon. Grishka te wè penti nan douvanjou, ak frenn byen file.
  Ti gason an te mache nan glann yo, ki te alèz. Yo mennen l deyò nan lakou a. Pye fè ti gason an enfim te twouve li difisil pou l mache sou pave yo. Men, Grishka, griyen dan l ', li sipòte li, epi li te eseye kanpe dwat. Malgre ke chak etap nan pye yo boule te bay ak doulè. Se konsa li soti sou plas la.
  Moun te wè ti gason an. Raze, jis kouvri nan fwotman ak boul, ak pye fè, boule, emaciated.
  Grishka enspire pitye olye ke rayi. Anpil, sitou fanm yo, te fè yon soupi avèk senpati.
  Ti gason an fè yo yon klin, li di:
  - Tankou, kote nou ye, pa t 'disparèt!
  Ak deplase sou. Pa te gen okenn pè patikilye. Grishka te sèten ke li pa merite lanfè. Epi syèl la pi bon pase egzistans terès e mechan.
  Kote egzekisyon an te antoure pa chwazi, banza Moskou. Anpil gad ak kozak lakay yo. Li te sanble ke yo pa t ap egzekite yon timoun ditou, men yon kriminèl leta nan pwopòsyon cosmic.
  Ti gason an enstabilite, tranble, monte nechèl la, mache ak pye boule, sou planch pye bwadchenn.
  Sou blòk la koupe briye yon gwo rach file. Yon bouro masiv nan yon rad wouj te mache alantou. Te gen tou yon wou ki gen entansyon pou quartering.
  Grishka kwaze tèt li. Li vrèman douloure pou w deplase bra w.
  Herald la te kòmanse li akizasyon an:
  - Pitit gason sa a nan Stenka Razin Grishka koupab: nan abri trezò, òganize detachman rebèl, nan ekzekisyon ak vòl nan boyar, nan vyolans sou yon fanm, ak sou sa. Se poutèt sa, yo kondane li nan quartering sou volan an ak anatema etènèl. Me santans i ganny akonpli.
  Grishka te tranble, men li te rete kanpe epi li rete dwat. Dyak la sifle:
  - Bon, eske vòlè a pare pou repanti devan pèp la?
  Grishka te panse. Wi, li gen yon bagay pou l repanti. Ti gason an bese tèt li epi li di:
  - Padone Don kozak yo. Mwen koupab devan ou paske mwen pa te libere ou anba jouk boyar yo.
  Samosa rele dezespere:
  - Egzekite li talè!
  Asistan bouwo a kouri al jwenn ti gason an. Grishka, simonte doulè a nan men l ', chire pwòp twal sak li. Malè ak blesi yo te enflije pa bouyi yo te louvri devan pèp la. Lè sa a, men Grishka yo te trese epi jete sou volan an.
  Bouro a leve yon rach sou ti gason an. "Li pral kòmanse," te panse Grishka.
  Men, nan moman sa a klanson an sonnen, e herald la te anonse:
  - Mizèrikòd wayal! Nan sans Gregory anfans, pèn lanmò an ranplase pa vann nan esklavaj! Se pou se konsa! Ti gason an te leve soti nan echafodaj la epi yo mennen l nan chanm nan. Yon nouvo lavi te kòmanse pou Grishka.
  Premyèman, yo ba li labouyl epi yo ba l lèt pou l bwè. Ti gason an te mare nan kou li epi yo te pèmèt yo kouche sou pay la. Doktè a te vini. Li te kòmanse siye blesi yo ak vodka. Li fè mal, men Grishka te an silans.
  Doktè a te note:
  - Ti gason an tenas, li pral viv tankou yon chen!
  Grishka, li te manje, tonbe nan dòmi byen ... Li te gen tout kalite kochma.
  Nan denmen, yo ba l manje ankò, yo mennen l ale, yo mete chenn nan men l ak nan pye l. Ti gason an te toutouni, men yo te voye yon rad sou li.
  Li te akonpaye pa gad ak Samosa.
  Pye fè podzhili yon ti jan epi li te pi fasil etap. Grishka te eseye pretann ke li pa te blese. Ak fyète li voye tèt kale li anlè, ak yon pay cheve blond ki deja kòmanse grandi.
  Yo te mennen l nan lari a, e moun k ap pase yo t ap gade alantou. Tan an te cho ak solèy.
  Grishka te eseye aplodi. Oke, nan esklavaj, e konsa? Li pa pè travay! Menm si ou gen pou ale nan karyèr yo, li pral kanpe li epi kouri ale. Pral jwenn yon fason. Oswa leve yon soulèvman tankou lejand Spartacus la.
  Yo te mennen ti gason an nan yon bilding wòch epi yo te mennen l anlè. Pye yo fè ti anpoul yon timoun bèl te refwadi pa frechè wòch la.
  Isit la yo te mennen l nan chanm nan. La, bò pòt la, te kanpe de gwo gèrye miskilè ak pwatrin. Apre sa, yon lanp te boule, ak yon sofa manyifik. Gen yon fanm ki te gen yon vwal ak yon rad ki te chita sou li. Ak tou pre te sèvitè miskilè ak yon koup sèvant. Anplis, yo te toutouni nan ren, ak jip kout, men sandal ak tou ak yon figi fèmen. Men, an menm tan, tete yo toutouni ak pwent tete yo tente.
  Gade nan tete yo fè Grishka gwo eksitasyon epi li ront. Laj li se jis lè jèn gason montre enterè nan sèks opoze a. Ak je a nan jèn bèl tete se tèlman enteresan.
  Yon fanm nan yon vwal abondan ak yon rad manyifik cooed:
  - Dezabiye'l!
  Enpèrmea Grisha te chire. Li te konplètman toutouni. Ak pèfeksyon gason, deja konplètman devlope, kole soti, epi ki soti nan ki li te tèlman anbarasan. Ti gason an li menm te byen bati, miskilè, ak anpil siy tòti, menm te ba li cham.
  Fanm nan ri, gade eksitasyon Grishka. Epi li woule:
  - Bon gason! Mwen wè ou byen pare.
  Akonpaye Grishka Samos reponn:
  - Li vo san rouble lò, madam!
  Nan moman sa a, sa a te yon gwo kantite lajan. Yon bon chwal te kapab achte pou twa roubles.
  Fanm nan ri epi li reponn:
  - Li se toujou yon timoun, e gen ase esklav nan mache Tik yo! Piman nan respè pou ou ak paske mwen renmen ti gason sa a, mwen pral peye senkant roubles pou li!
  Samosa te fè remake:
  - Gouvènè a vle pitit gason yon rebèl nan travay di nan karyè nan Crimea a, oswa nan Latiki! Li pa reyèlman vle ke yon delenkan jivenil, olye de fwèt siveyan an, te kontan nan bra yo nan yon khansha lanvi!
  Fanm nan ri epi li reponn:
  - Wi, mwen konprann ... Stenka Razin gate anpil san pou ou epi ou vle rekonpanse sou pitit gason l '! Mwen pral konsole ou, mwen renmen tòtire ak imilye bèl ti gason. E lè mwen bouke avè l, m ap voye l nan min!
  Mwen bay swasannkenz roubles Et sa a se dènye pawòl mwen!
  Samosa souke tèt li.
  - Dakò gwo!
  An reyalite, li se fasil ke pou yon ti gason fin itilize nan trèz ou pral jwenn plis pase kèk rubles nan vann piblik. Ak lefèt ke khansha nan laj mwayen renmen tòtire ak tòtire bèl ti gason yo te konnen tout moun. Anplis, li te adore jenn vyann. Men, lè ti gason yo te gen bab, yo te avèg, yo te rale lang yo, epi yo te voye yo nan min yo, kote yo tou dousman men siman mouri.
  Se konsa, ou pa ka di ke Grishka te gen anpil chans. Men, avantur yo nan ewo nan jèn yo jis kòmanse ... Ak pi enteresan an se pi devan!
  
  TANK POU MOSCOU - YON CHANS PÈDI WEHRMACHT LA
  Hitler pa t vire twoup Alman yo nan sid. Olye de sa, li te transfere fòs adisyonèl soti nan Lafrans ak Balkan yo, ranplase yo ak inite Bulgarian ak Italyen. Kòm yon rezilta, Fritz la te jere pran Moskou imedyatman, san yo pa pèmèt defans la yo dwe kondanse, ak anvan aparisyon nan efondreman an otòn.
  Stalin te jere yo sove, men yon pati nan gouvènman an te kaptire ak detwi pa Nazi yo. Apre sezon otòn la nan Moskou, Stalin ofri Hitler lapè sou nenpòt ki kondisyon - jis retounen kapital la.
  Führer la te dakò pou remèt Moskou. Men, an retou, Alman yo te resevwa Kokas, tout Ikrèn, Crimea, eta Baltik yo, Karelia, ak nan nò Arkhangelsk, kite sèlman Larisi ak Leningrad ak yon koridò. Anplis de sa, rès la nan teritwa Sovyetik la te oblije peye gwo reparasyon. E sa grav.
  Hitler, nan kou, te deklare tèt li gayan an. Apre sa, li tounen vin jwenn Grann Bretay - yo di pral gen yon bagay yo goumen oswa sipòte? Sinon, tout koloni yo pral pran nan men ou. Men, Churchill fè tèt di te chwazi lagè, konte sou resous US.
  Malgre ke Japon atake Amerik soti nan lòt bò a, ak apre Perou Harbour, samurai a te sezi inisyativ la.
  Nan lanmè, Japonè yo ki gen plis eksperyans ak konpetans bat Yanki yo.
  Hitler te lage yon iltimatòm bay Franco. Epi li te dakò kite twoup Alman yo ale nan Gibraltar. Sitadèl la te pran, ak twoup yo nan Twazyèm Reich la kouri nan Maròk. Baz Britanik la nan Malta te bat ak kaptire. Apre sa, twoup Rommel yo te resevwa ranfòsman yo te pran peyi Lejip.
  Sou tè, Alman yo te bat Britanik yo avèk konfyans. Yo pa t rete ankò pa devan Sovyetik la. Ak nan karanndezyèm ane a, Alman yo te kaptire tout Afrik, osi byen ke Mwayen Oryan an, ak peyi Zend.
  Apre sa, yo te kòmanse atake Grann Bretay osi bonè ke ane pwochèn ... Ak pou kòmanse, yon ofansif lè. Ak anpil bonm...
  Nan kondisyon sa yo, ou bezwen kèk kalite mouvman fò! Hitler te resevwa bonm Yu-288. Li te yon mons zèl pote kat tòn bonm nan kondisyon nòmal ak sis nan vèsyon rechaje. Ak vitès la se sis san senkant kilomèt pou chak èdtan.
  Machin sa a se yon kochma pou Grann Bretay. Tankou nouvo avyon de gè ME-309 la, ki se yon kochma pou Etazini ak Grann Bretay.
  Alman yo gen anpil nan lagè sa a. Youn nan rezon ki fè viktwa rapid sou Sovyetik la se te tou modènizasyon tank T-4, ki te resevwa yon kanon long 75-mm e li te kapab kraze zam T-34 la an fragman. Wi, fò Fritz la te tounen soti yo te pran Moskou sou mouvman an. Ak T-4 la ak yon barik ki pi long tou te tounen yon agiman desizif ak yon kat Trump.
  Anplis de sa, kòm yon eksperyans kont Sovyetik la nan karannyèm ane a, ekipaj tank la nan bèl ti fi Gerda te patisipe nan batay yo. Kat vanyan sòlda: de blond ak de rou.
  Yo te goumen sou T-4 la, yo te frape tank Sovyetik yo e yo te fè blag.
  Gerda frape machin Sovyetik la ak zòtèy pye l, li di:
  - Yon sòlda ka grandi pay, men dwe bèl nan manyen la pou yon fanm, ak yon politisyen, kèlkeswa jan san pwoblèm li kale, evoke santi a nan yon bo ak yon reptil!
  Charlotte antre tou, li pouse levye a ak talon pye li epi li di:
  - Yon solda se yon malfini ak ran zwezo, yon politisyen se yon poul mouye ak ran kodenn!
  Kristina te souflete tank Ris la, te pèse li epi li te note, li te montre dan li:
  - Malgre ke sòlda a pa klere nan fòm, epi pafwa li pote soti lòd estipid, men kontrèman ak politisyen-jako a, li pa chante nan vwa yon lòt moun!
  Magda te ajoute ak entelijans, li pikore lènmi an ak anpil presizyon ak kout pwen nan tank Sovyetik yo:
  - Yon sòlda se yon travayè-foumi nan lagè, ak yon politisyen vide kaka soti anlè, yo te yon abèy gra nan dèyè a!
  Ak ti fi yo pral ri epi montre dan pèl yo. Li klè ke Sovyetik la pa ka reziste chen sa yo. Ak lame Ris la pa pral reyisi nan defèt Wehrmacht la. Ak an jeneral, yon anpil nan batay yo nan swing plen isit la.
  Ti fi yo nan batay yo pou Moskou toujou distenge tèt yo sevè.
  Gerda, ki t ap tire ak zòtèy pye l yo, yon souri agresif, te woule:
  - Yon sòlda vanyan menm lè timid, yon politisyen lach, menm lè li se kòk!
  Charlotte frape tank Sovyetik la tou epi li di:
  - Yon sòlda se nòb, men se pa gratis, yon politisyen vye, epi tou esansyèlman yon esklav nan pasyon!
  Christina di tou, ak yon griyen nan dan pèl:
  - Yon sòlda se yon lyon, byenke toujou kout, ak politik se yon rena ak deja anvayi!
  Magda, ki te voye yon pwojektil agresif ak talon pye l, te fè remake:
  - Yon sòlda se sanble ak yon zanj nan lanfè, ak yon politisyen se yon fete kochon pandan yon move maladi!
  Gerda, k ap kontinye frape epi frape tourèl yon tank Larisi, te fè remake yon fason trè agresif:
  - Yon ti gason pye atè pi alèz pou kouri nan nèj la pase yon politisyen soulye ki ap manevwe ant ti gout!
  Charlotte, tire sou zam Sovyetik yo, li pran li epi li di:
  - Yon ti gason, menm nan frèt la toutouni, se pi kontan pase yon vye granmoun dousman nan labou nan diskou yon politisyen!
  Christina, ki te voye kokiy sou lènmi an, kriye:
  - Yon fanm pa tèlman pè pou yo toutouni ak pye atè, kòm nan lefèt ke yon politisyen gason pral soulye l ', epi dechire twa po!
  Magda, ak yon souri bèl ak sexy, te ajoute:
  - Fanm nan timid nan aparans, men gen ti kras ki ka vrèman fè l pè, diktatè a se tèribl nan aparans, men shiy lwen pwòp lonbraj li!
  Gerda te fè yon remak agresif, li te frape yon lòt kanon Ris:
  - Silans se an lò pou yon diktatè, sèlman si sijè yo san yo pa bougonnen kenbe lang yo nan pòch yo!
  Charlotte kraze yon machin Sovyetik ak yon kokiy epi li di:
  - Diktatè a asire ke li difisil tankou yon wòch, men an reyalite tiran a se jis yon wòch estipid!
  Christina frape lènmi an ak anpil presizyon, li frape trant-kat la:
  - Yon tifi frape janm li lè li kouri pye atè sou wòch byen file, yon politisyen konfonn lè li kouri soulye ant rivyè!
  Magda reponn ak anpil lespri, li fè dan li:
  - Yon talon fi ka pèse pa yon byen file, soulye pa yon elektè politisyen pa pral pèse menm pa lespri!
  Gerda, ki mennen yon dife trè egzat ak vize, byen lojikman te note:
  - Yon fanm ta pito mache pye atè nan frèt pase yo mete soulye ak diskou dife nan politisyen!
  Charlotte te tire agresif sou tank Sovyetik la epi li di:
  - Nan frèt la, yon kè cho pa pral refwadi, ak yon diskou dife nan yon politisyen pa pral chofe!
  Christina trè aktivman mato nan lènmi an, frape gwo kay won an ak griye:
  - Yon patriyòt gen yon flanm nan kè l, epi sèlman kaka nan fwa li nan men yon politisyen!
  Magda trè pozitivman ak yon griyen nan dan li, di:
  - Yon sòlda gen kè dife yon patriyòt, epi politisyen yo gen lestomak yon otrich koripsyon ak gòj yon piton visye!
  Gerda te eksploze nan yon tank Sovyetik, te soufle tourèl la epi li di:
  - Yon sòlda kenbe onè - li koute anpil, yon politisyen vann san wont, ki pa vo yon pyès lajan kase, men koute twa chè!
  Charlotte te dakò ak sa a, kraze yon lòt obusy Sovyetik:
  - Sòlda a gen yon manto gri, ak anpil matyè gri nan tèt li, politisyen an gen cheve nan yon lou gri, ak aspire yo dwe kadinal gri!
  Cristina te fè yon remak agresif, voye yon pwojektil ak fòs mòtèl:
  - Politisyen pou dedomajman pou yon mo wouj voye sòlda nan koule san, ak pou dedomajman pou yon biznis nwa - yo trayi lanmou!
  Magda, li te kraze kanon Larisi la, li di:
  - Yon sòlda ka tach kò a, men rete pi nan nanm, epi pa gen okenn twalèt ap ede yon politisyen yo lave pousyè tè espirityèl!
  Gerda te bat machin Sovyetik la ak zòtèy pye li epi li di:
  - Yon solda oblije touye mechan pou patri a, yon politisyen touye tout sa ki bon ak anbisyon pou pwòp pa li!
  Charlotte ak yon gwo agresif, frape lènmi an, epi kraze zam tank la, li bay:
  - Yon sòlda, touye se pa yon ansasen, yon politisyen pwomèt - pa satisfè!
  Christina agresif remake, kraze nan yon lòt obusy:
  - Yon sòlda pafwa fè sa ki enposib san epanye tèt li, yon politisyen pa fè anyen nan posib san enterè pwòp tèt li nan pòch li, san yo pa epanye lòt moun!
  Magda te bat tank T-34 la lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li te eksitasyon:
  - Yon sòlda se yon lyon ki manke anba lòd belye, yon politisyen se yon rena ke se sèlman belye mouton ki gen sèvo poul obeyi!
  Gerda, avèk èd zòtèy li yo, li voye yon lòt pwojektil ak fòs mòtèl epi li rele:
  - Yon sòlda pa ka toujou vin yon lyon, men bagay prensipal la se pa vire soti nan yon bourik ki soti nan twa po yo te bese!
  Charlotte lojikman te note, voye yon pwojektil nan obus Sovyetik la avèk èd nan talon pye l 'ak griyman:
  - Yon sòlda pa toujou konpòte l tankou yon zanj, men nan fon nanm li se konsakre ak Bondye, yon politisyen toujou vide diskou zanj ak pwomès paradi, men sou sifas lespri a li klè ke li se devwe. pou Satan!
  Christina di yon fason ki lojik, li montre dan li epi li fè yon clin nan je emwòd li yo:
  - Yon sòlda ka rete san bòt pandan batay la, men yon politisyen mete soulye, nan nenpòt sitiyasyon!
  Magda te voye yon pwojektil tou avèk èd nan dwèt toutouni nan janm chisele epi li bay:
  - Yon solda mete yon inifòm kamouflaj pou l ka siviv pou patri a, alòske yon politisyen se yon aganman pou l touye votè moral la pou l pran fotèy la!
  Moskou te pran, apre sa Nazi yo vire nan sid, contournement Kyèv.
  Lame Wouj la te demoralize apre tonbe nan kapital la.
  Men, nan yon sèl kote, tank Sovyetik yo toujou eseye kontreatake Alman yo.
  Gerda te voye yon pwojektil ak èd zòtèy li yo epi li te griye, li te montre dan li:
  - Yon sòlda nan batay kouri tankou yon chen sou yon kochon, yon politisyen nan dèyè, jape anpil ak kochon!
  Charlotte te tire tou byen avèk presizyon sou machin Ris la epi li te fè yon remake agresif:
  - Li bon pou yon sòlda yo dwe fò tankou yon pye bwadchenn lè rankontre ak lènmi an, li pi mal yo dwe sòt tankou yon kòd lonbrik lè an kontak ak yon politisyen!
  Christina te kriye byen fò sou lènmi an lè li peze talon pye li sou baz levye a epi li t'ap chante:
  - Bouyi a koupe tèt ak yon rach, yon sòlda kout kouto nan gòj ak yon bayonèt, yon politisyen degoute sou sèvo a ak lang li, li trangle dèyè kou a ak mo kolan!
  Magda fè yon klin ak yon ton agresif, li voye yon kado lanmò nan tank Ris la epi li di:
  - Li pi bon pou yon sòlda yo dwe yon lou feròs pase yon lapen lach, sitou lè yo rankontre ak yon boa konstriktè politik!
  Gerda frape ak anpil presizyon, epi li frape trant-kat yo ak yon grin:
  - Yon sòlda ka feròs nan aparans, men nan pwofondè yo nan yon ti mouton dou, yon politisyen ak yon gade zanj se aktyèlman yon kochon tipik!
  Charlotte te konpòte yo yon fason agresif, li souri figi l ', epi an menm tan an frape yon kokiy nan lènmi an, avèk èd, nan kou, dwèt fè nan janm chiseled, bay:
  - Sòlda yo toujou vanyan, menm fè bak yo fè sèlman yon mannèv taktik, politisyen yo toujou lach, menm lè yo atake, yo fè yon riz estratejik!
  Christina souflete lènmi an epi fè dan li, epi li di ak yon ri:
  - Yon sòlda goumen ak egal ak fò pa lòd, yon politisyen atake sa ki fèb, pa pwòp abitrè!
  Magda te pouse lènmi an nan baz tourèl tank la ak gwo enèji, lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li rele:
  - Yon sòlda reyèl pa toujou byen fèt, men toujou akonpli devwa li, yon politisyen, menm ak yon pedigree wayal, toujou pa akonpli pwomès li!
  Ti fi yo te goumen nan tou de Afrik ak Azi, toupatou montre tèt yo yo dwe vanyan sòlda trè tèribl.
  Ak nan mwa fevriye karant-twa, ki te swiv pa yon aterisaj nan Ostrali. Lè sa a, atak la sou Lafrik di sid.
  Kidonk, Nazi yo te konkeri prèske tout koloni ak tout dominasyon Britanik yo.
  Churchill lach mande pou lapè. Hitler te refize, kidonk li te deja pran tout bagay. Ak nan mwa jen 1943, yon aterisaj anfibi nan Grann Bretay te swiv.
  Kat bèl ti fi: Gerda, Charlotte, Christina ak Magda. Yo monte nan yon tank eksperimantal - "Panther" -2.
  Ti fi yo nan kou pye atè ak nan bikini.
  Tank yo vole nan aksyon yo epi yo ale nan kòt la. "Panther" -2 se yon tank bon nan prensip. Blende devan kòk la se 100 mm, tourèl la se 120 mm, kote sa yo se 60 mm, ak zam prensipal la se 88 mm 71 EL. Yon zam konsa frape tank Britanik yo, menm Churchills, depi yon gwo distans.
  Gerda, avèk èd zòtèy li yo, li peze bouton zam la epi li bat tank Britanik yo.
  Li frape machin nan epi li chante:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Charlotte, vixen agresif sa. Epitou tire sou lènmi an. Li te kraze zam devan Churchill la epi li ronronye:
  - Pou viktwa bèl pouvwa nou yo!
  Epi li tou tire ak pye atè.
  Lè sa a, ti fi sa a pepi:
  - Ebyen mwen pral bat ou!
  Christina se yon piki trè egzat. Li kase zam la pou destriksyon yo te bay kèk lajan.
  Yon vanyan sòlda wouj ak cheve an lò te chirpe:
  - Pou Twazyèm Reich la!
  Epi ankò, ak yon pye fè, li te lanse yon bagay ki fatal. Ak ki kote Britanik yo kont Alman yo. Fritz yo gen pi fò ekipman, pi bon pèsonèl.
  Lè sa a, Magda tire, li koupe opozan yo. Epi ak pye l' li lonje zam la sou lènmi an. Epi tire ak fòs brital.
  Gèrye a te kriye e li gronde:
  - Pou pouvwa ki pi wo nan mond lan!
  Ti fi a te tèlman briyan isit la. Ak bat opozan yo. Wi, pou gremesi, Premye Minis Churchill kontakte Twazyèm Reich la. Kiyès li te rankontre? Se te yon souflèt kraze brize.
  Natirèlman, pa gen okenn resepsyon kont Gerda. Li se yon ti fi ki gen fòs kolosal.
  Epi ankò li pral tire ak pye fè l ', epi li pral kraze mas la nan Britanik yo.
  Apre sa, Charlotte pral tire ak zòtèy toutouni li. Apre sa, li thrashes nan Cromwell tou. Wi, Britanik yo jwenn kòn yo byen.
  Charlotte te ri.
  - Mwen se moun ki pi fre nan mond lan!
  Christina tou tire avèk presizyon sou lènmi yo. Li se yon ti fi ki gen gwo potansyèl. Men, si li tire, li tire.
  Ak kokiy li yo voye pa pye atè yo tèlman mòtèl. Epi gèrye a kriye:
  - Pou reyalizasyon ki pi wo yo!
  Magda te pran li tou e li te souflete Britanik yo toutotan. Sèvi ak janm ou yo. Bat twoup Britanik yo ak grin:
  - Tout pral tèlman kolosal!
  Lè sa a, gèrye a montre lang li.
  Nan ti bout tan, ti fi yo isit la yo trè fre. Epi yo pa estipid ditou. Ak talon pye yo vize barik nan tank angle ak zam pwòp tèt ou.
  Nan ti bout tan, aterisaj la te reyisi. Alman yo tou bat Britanik yo nan lè a. Nouvo avyon de gè ME-309 la te montre siperyorite konplè li sou lènmi an. Tankou Focke-Wulf. Ki te pè Britanik yo.
  Nan ti bout tan, lè London te antoure. Epi Churchill te eseye chape. Men, li pa t 'la.
  De fi pilòt Alman Albina ak Alvina te desann tout avyon eskòt yo e li te fòse revètman Churchill a ateri. Premye minis fyè a te oblije mete ajenou epi bo pye atè bèl yo. Li te bo Churchill, janm Albina ak Alvina. Ak pye, ak dwèt, ak talon pye. Apre sa, ti fi li yo - Premye Minis Grann Bretay yo te fòse yo niche lestonmak yo nan Venis. Ki ti fi yo te renmen.
  Se konsa yo ye bourik.
  Grann Bretay te tonbe. Ak Fritz la sou yon chwal blan, triyonf.
  Adolf Hitler te anonse solanèlman:
  - Mwen te pran plis kapital pase Gengis Khan!
  Li rete sèlman pou defèt Etazini. Men, sa a pran kèk tan.
  Tout ane 1944 la te pase nan yon echanj kou nan lè a ak batay naval. Soumaren Alman yo amelyore e yo vin pi bon pase Ameriken yo. Oswa pito, yo te deja pi bon, siperyorite yo te tou senpleman vin total.
  Führer a, jan yo di, ogmante momantòm li. ME-262 avyon de gè ak soumaren ki mache ak oksijene idwojèn parèt nan pwodiksyon seri. Se konsa, Fritz yo kounye a gen anpil resous. E sa i enkli bann imen.
  Bismarck kwirase a te bati ankò nan yon vitès akselere. Li te lanse nan mwa mas 1944. Nouvo bato a te de fwa pi gwo an tèm de deplasman ke yon sèl anvan an ak twa fwa pi pwisan zam. Konpayi avyon yo te bati tou, ak moun ki trè pwisan.
  Yo te lanse yon konpayi avyon ki kapab pote san ven avyon ak yon ekòs rasyonalize an janvye 1945.
  Twazyèm Reich la t ap prepare pou l sote. Ane 1945 rive... Flòt Ameriken an te soufri anpil pèt. Ak Japon tou peze soti nan lwès la sou Etazini. Avyon Alman te vin pi plis ak plis pafè, bòdwo yo nan aces ogmante.
  Pou egzanp, de pilòt soti nan Twazyèm Reich la - Albina ak Alvina te rele yo A - yon kare, yo bay nòt kont trè briskeman. Jiskaprezan, Huffman te kenbe dosye a. Nan mwa jen 1945, li te pote kont li nan katsan machin ak kòm yon rezilta te resevwa Lakwa Knight an Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak Diamonds. Epi sa a se senkyèm degre.
  Men Albina ak Alvina te gentan ratrape li. Plis pase twasan (300) machin ki te tonbe yo chak, yo te resevwa Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman. Men koulye a, yo te deja apwoche katsan. Epi yo pa t ap sispann.
  Men, Albina te peze zòtèy li yo sou pedal volan an epi li t'ap chante:
  - Glwa pou gran patri a!
  Epi yo tire yon koup nan avyon Ameriken.
  Alvina, kontinye tire, tou bat. Li te desann de avyon Lame Ameriken ak pye l 'epi li griye:
  Nou se reyalizasyon rayisman!
  Ti fi yo separe. Yo trè ajil nan batay.
  Albina tire kanon li epi sifle:
  - Glwa patri a - fwèt!
  Alvin te dakò ak sa a:
  - Gwo glwa!
  Alman yo te peze Ameriken yo anpil. Apre sa, yo te pran bon jan kalite a nan avyasyon yo.
  E-50 la te tounen yon bon devlopman. Tank sa a te tounen soti ak yon kanon ki pèse blende ak rapid-dife. Epi ak bon pwoteksyon devan.
  Sherman Ameriken an se pa rival li. Ak Pershing tou. E-50 la te pwouve yo dwe yon bèt nan yon machin.
  Alman yo nan karannsenkyèm ane a rete nan Greenland, epi yo te kreye yon pye nan Kanada. An menm tan, diplomasi Alman te genyen Brezil bò kote l, ansanm ak Ajantin, ki te obeyisan depi lontan. Ak pwomosyon an te kòmanse nan tèt pon sid yo.
  Ane 1946 te desizif. Twoup Alman ak Japonè yo te anvayi Meksik, epi yo te kaptire prèske tout Kanada, anvayi Alaska tou. Lè sa a, ostilite yo te finalman transfere nan peyi Etazini. Sou teritwa li yo, batay reyèl yo te kòmanse pran plas.
  Ak nan kou, tank yo Alman nan seri E yo te montre tèt yo yo dwe trè danjere ak machin konba. Kote Ameriken yo devan yo. Fachis yo gen fòs konsa.
  Espesyalman lè ekipaj tank Gerda a ap atake e ap kraze twoup ameriken yo.
  Li gen yon machin seri E-50, ajil ak rapid. Li gen yon longè barik 100 EL ak yon kalib zam 105 mm. Si tankou yon zam gouges.
  Gerda peze bouton joystick la ak zòtèy pye l, li tire yon pwojektil, li frape lènmi an avèk presizyon epi li di:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Charlotte, ti fi wouj sa a te bat Ameriken yo tou, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi li te chirpe, li te montre dan li:
  Glwa pou twoup irézistibl nou yo!
  Kristina tou tape janm li ajil, chiselé ak dwèt li epi rele:
  - Glwa pou ewoyis Wehrmacht la!
  Magda, lè l sèvi avèk dwèt long yo grasye nan janm li yo, tou bat ak kriye:
  - Glwa Wehrmacht irézistibl la!
  Epi kat ti fi pral pran li epi gwonde nan tèt poumon yo:
  - Nou se reyèl malfini, ak plen ewoyis! Epi nou vole tankou zwazo, pitit gason patri a brav!
  Gerda tire ankò ak zòtèy li. Li frape machin Ameriken an epi li sifle:
  - Non, pa pitit gason, men pitit fi!
  Charlotte tire sou machin Ameriken an, li rache tourèl li epi li di:
  - Natirèlman, pitit fi yo trè ewoyik!
  Christina souflete advèsè li. Li te pèse lènmi an nèt, epi li sifle, montre dan li:
  - Nou se machin yo reyèl nan lanmò!
  Magda tou tire sou lènmi an. Li kase zam lènmi an, li frape fwon lènmi an epi li rele:
  - Epi nou se machin ki pi pafè nan mond lan!
  Apre sa, ti fi yo te kriye nan koral:
  - Glwa pou Almay, tout bèl pouvwa, tank yo ap kouri pi devan! Divizyon Twazyèm Reich la akeyi pèp la brav!
  Nan ti bout tan, Alman yo te vrèman fè byen, ak twoup yo te fè nòt yon viktwa apre lòt.
  Etazini, nan kou, gen yon ekonomi fò, men yo pèdi an tèm de teknoloji. Espesyalman tank ak avyon jè. Alman yo te deja gen ME-262 X nan pwodiksyon seri, ak avyon sa a te tou de siviv, vitès plis pase 1150 kilomèt alè, ak ame ak senk avyon 30-mm kanon. Ameriken pa ka reziste yon machin konsa.
  Alman yo te gen tou yon zwazo XE-262, fasil pou fabrike, prèske antyèman fèt an bwa, trè lejè ak manyabl. Men, XE-262 la, akòz mas twò ba li yo ak gwo vitès, li te difisil tou pou jere e li te mande pilòt trè kalifye. Men, li te gwo pou style Huffman a, ki te travay nan rapwòchman. Epi tou pre li kraze Ameriken yo.
  Men, san konte Huffman, te gen tou de ti fi ki te aji: Albina ak Alvina. Yo te depase twasan avyon yo chak epi yo te resevwa Lakwa Knight an Lakwa Iron ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak dyaman. Kwaze Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds gen jiskaprezan sèlman Huffman, ki moun ki te tire desann plis pase senksan avyon, ak Rudel, avyon an atak lejand, frape soti plis pase senksan tank, ak anpil lòt sib tè. Ak disèt plis avyon.
  Nan Twazyèm Reich la, yo te apwouve tou sizyèm degre nan Lakwa Knight an fè Lakwa ak fèy pye bwadchenn platinum, epe ak Diamonds, bay moun ki rive nan yon milye avyon ki te tonbe, oswa menm kantite tank kraze.
  Nan kwa Knight sa a, omwen yon santèn kawo ta dwe tache, epi li ta pi gwo pase kwa lòt Knight. Se konsa, prim lan te pa sèlman onorab, men tou, chè.
  Albina ak Alvina ap vole atravè syèl la. Yo tire avyon Yankee yo epi yo chante nan dan yo:
  - Bèl fi,
  Gwo zanmi...
  Ta gen fòmidab mesye -
  Ak gwo kout pye!
  Albina vize zam avyon an avèk èd zòtèy li yo, li frape Ameriken an epi li di:
  - Limyè nan je kè kontan!
  Epi li fè yon klin sou patnè li. Li koupe tokay li. Li te kraze lènmi an an miyèt moso lè l sèvi avèk zòtèy li yo epi li di:
  - Pou kominis ak viktwa bèl pouvwa nou yo!
  Albina te korije patnè li a, li te tire avyon Yankee la:
  - Pou kominis aryen!
  Epi tou de tifi pete ri.
  Pandan se tan, lagè a te kontinye. Ameriken yo te klèman pèdi devan pi bon lènmi nan teknoloji ak fòmasyon, e menm lè l sèvi avèk divizyon etranje yo.
  An patikilye, Yankees yo gen tank prensipal Sherman la. Oke, kote li ye kont prensipal E-50 Alman an. Machin Nazi yo te gen yon blende frontal 250 milimèt, blende bò 170 milimèt, ak yon pwa swasanndis tòn ak yon motè 1200 cheval ak yon ogmantasyon motè.
  Li ta dwe remake ke Sherman a pa t 'kapab menm penetre bò Alman an, depi zam E-50 la an pant. Menm Sherman ak yon zam disèt pye, koukouy, pa t vrèman pran yon Alman abò. Men, tank sa a pa t 'masif.
  Apre sa, Alman yo pran konfyans nan tank Ameriken an soti nan senk kilomèt lwen. Anplis, li gen yon silwèt wo. Ameriken yo te gen Pershing yon ti jan pi bon. Men, tank sa a pa t 'tan masiv tankou Sherman a, epi toujou zam 90-mm li yo pa t' ase pou yon batay efikas.
  Sèlman "Supershing" te kapab antre Alman E-50 nan bò la. Benefis yon zam ak yon kalib 90 mm ak yon longè barik 73 EL. Men, nan lòt men an, to a nan dife se sèlman kat jij pou chak minit kont douz pou Alman E-50 la, ak pwa a nan senkant tòn twò gwo pou yon motè 500 puisans. Wi, ak zam la se ensifizan. Nan fwon mastodon prensipal Alman an, Ameriken yo toujou pa t kraze. Ak Fritz la tou te gen yon E-75 ak yon zam kalib 128 mm ak yon epesè blende bò 210 mm anba pant, ak menm pi bon pwoteksyon ak yon motè 1500 puisans.
  Se konsa, depi nan konmansman an, US la te pèdi. Se sèlman tank T-93 la, pi jisteman yon zam pwòp tèt ou ki peze katrevendis twa tòn, ak yon epesè blende frontal 305 mm ak yon kanon 155 mm, te kapab goumen tèt-sou mastodon Alman yo.
  Men, pèfòmans kondwi zam pwòp tèt ou sa a pa t enpòtan, menm jan ak pousantaj dife a. Ak Alman yo detwi li ak avyon.
  Se konsa, Ameriken yo kòm yon antye pa t 'fè byen, epi yo te san espwa pèdi.
  Ak twoup Alman yo te vin pi pre ak pi pre New York ak Washington.
  Truman te sipliye Hitler pou lapè.
  Men, Fuhrer a sèlman te vle rann tèt konplè san okenn kondisyon. Washington te antoure. Epi Nazi yo te kòmanse yon atak sou kapital ameriken an.
  Ekipaj tank Gerda te goumen pou yon demen pi klere. Epi li te genyen san okenn pwoblèm.
  Ti fi a menm te kòmanse tire non sèlman ak zòtèy toutouni li yo, men tou ak pwent tete wouj yo nan tete li. E sa te ede anpil.
  Charlotte te tire tou lè li peze pwent tete rubi li yo sou bouton joystick la ak pepiman:
  - Grandè a nan kominis manti nan yo pa yon pwason, men yon balèn!
  Christina, tire, peze bouton yo nan joystick la, te note:
  - Epi nou menm Alman yo pral bati pi gwo kominis la!
  Magda, ki te tire pwent tete wouj sou opozan li yo, te bay agresif:
  - Kominis la pi klere! Sèlman moute, pa yon etap desann!
  Gerda lonje dwèt sou kanon an ak zòtèy pye li yo, epi li vire obusè Ameriken an ak yon piki byen vize, konfime:
  - Pou kominis aryen!
  Apre sezon otòn nan Washington, Amerik byento kapitile. Epi li te rive 31 janvye 1947.
  Dezyèm Gè Mondyal la fini. Epi monte Hitler sou pouvwa a te kowenside ak capitulasyon Amerik la.
  . CHAPIT #2
  Te sanble gen yon peryòd lapè long. An reyalite, tout lagè yo fini, Etazini yo te kaptire, e kisa ou ta vle plis? Men, te gen yon lòt gwo pwisans ak koloni: Japon. Epi Hitler te vle konkeri li tou.
  20 avril 1953 te kòmanse yon nouvo lagè pou redivizyon mond lan. Sovyetik la toujou egziste nan yon fòm twonke. Militè a ki te vin sou pouvwa apre Stalin, mete Voznesensky kòm gouvènman prensipal la fòmèl. Lidè sa a jere pasyèlman retabli ekonomi an Ris. Epi li ofri Hitler patisipasyon Sovyetik la nan lagè kont Japon. Li te dakò, men sou kondisyon ke Larisi ta retounen sèlman Primorye, Sakhalin Island ak chèn nan Kuril, te deja kaptire pa samurai a.
  Se konsa, Voznesensky te gen yon nouvo chans fè reviv Sovyetik la, ak pasyèlman reyabilite anpi an.
  Batay la te dewoule nan tout fòs.
  Alenka ak ekip li a te goumen sou yon nouvo tank T-11 eksperimantal. Machin sa a te lou ak byen pwoteje. Blende devan li te rive nan 300 milimèt ak yon pwa machin nan swasant-uit tòn ak yon zam kalib 130-mm. Nan entre-temps la, tank prensipal la T-54 se toujou nan Sovyetik la, ki se tou pa move ditou.
  Ak Alenka ak patnè li yo ap tire soti nan yon zam pwisan soti nan yon distans ki long. Japonè yo, nan kou, gen pwòp machin yo. An patikilye, isit la se E-75 la, kopye nan modèl Alman an anba lisans. Men tank sa a deja yon ti jan demode.
  Epi Alenka frape l 'soti lè l sèvi avèk zòtèy pye l'. Epi li voye pwojektil la egzakteman bout-a-fen.
  Ti fi a pepi:
  - Glwa pou epòk kominis la! Glwa Lenin nan kè yo!
  Vreman vre, sa a se yon bote nan estanda ki pi wo a.
  Anyuta tire tou, lè l sèvi avèk dwèt vid li nan janm chisele ak griyman:
  - Mwen se yon vanyan sòlda trè fre, epi li se tankou yon poupe mekanism!
  Alla tou tire nan vire. Ti fi sa a bat samurai a epi li di:
  - Nan non limyè, chalè ak van!
  Epi, nan kou, lè l sèvi avèk pye fè.
  Apre sa, Maria te ateri. Li se yon ti fi ki gen anpil fòs espirityèl. Li kraze yon tank Japonè epi li di:
  - Pou kominis vanyan sòlda!
  Ak sikonbe nan talon pye l '.
  Ak nan fen a li te tire avèk èd nan yon pye fè ak Marusya. Ti fi a frape lènmi an epi li sifle:
  - Glwa pou epòk yon mond pi bon!
  Ak ki jan li sifle ... Sa a se reyèlman yon ti fi trè fre.
  Ekipaj tank Sovyetik la ap fè yon gwo travay epi l ap ranmase bòdwo. Ti fi nan kou byen vit pran plon an. Yo gen tou pi bon machin pou Lame Wouj la.
  Epi Gerda ap goumen sou yon tank piramid. Machin sa a deja pi avanse e li gen sèlman de manm ekipaj.
  Yo, ansanm ak Charlotte, yo tire sou Japonè yo, epi yo trè efikas.
  Gerda, sèvi ak zòtèy pye l yo, li peze bouton joystick yo epi li frape machin Japonè a, li sifle:
  - Ak samurai a te vole nan tè a anba presyon an nan asye ak dife!
  Charlotte te tire sou li tou, lè l sèvi avèk dwèt toutouni nan janm chise l, epi li sifle:
  - Men, Wehrmacht nou an soti nan taiga a nan lanmè Britanik yo, tout nan yo se dè milyon de fwa pi fò!
  Magda ak Christina ap goumen nan yon lòt tank piramidal.
  Ti fi Terminator yo trè konbatif ak kolosal nan fòs.
  Se konsa, Christina tire, lè l sèvi avèk zòtèy li yo ak kout pwen Japonè yo.
  Apre sa, li rele:
  - Epòk nou an ak viktwa devan!
  Magda tou tire sou lènmi an. Demoli gwo kay won an soti nan samurai a ak squeals:
  - Ak reyalizasyon yo ap tann menm pi fre!
  Epi ankò, ak zòtèy fè, li pwofi nan sistèm nan, demoli lènmi.
  Wi, gen ti fi ki pral sispann yon chwal galope epi antre nan yon joupa boule.
  Vanyan sòlda yo simonte lènmi an ak piti piti pran anlè.
  Japon te pèdi. Ak Alman yo te itilize yon zam tèribl - diskotèk.
  Sa yo sokoup vole pa te konnen okenn egal.
  Isit la Agatha ak Adala ap goumen sou yon diskèt. Gèrye kontwole machin nan avèk èd nan joysticks, epi deplwaye inite ki pi pwisan sa a. Se konsa yo kraze opozan yo. Apre sa, yo frape ak reyon chalè ki soti nan lè a. Literalman detwi pouvwa a nan rival yo.
  Agatha, tire sou lènmi an, gwonde:
  - Fache pasyon mwen!
  Epi ak yon talon fè wonn, tankou si peze.
  Adala, tire sou lènmi, ak konfyans deklare:
  - Se pouvwa sèlman!
  Epi tou li sèvi ak zòtèy li yo kont lènmi an.
  Ti fi yo vrèman gaye. Ak sa yo, an n di dwat batay bèl.
  Ke pa gen anyen ki rete nan Japon.
  Peyi Solèy k ap monte a t ap pèdi. Ak Ay, li te sanble prèske san espwa.
  Samure yo te fè fas a siperyorite teknolojik. Ak yon advèsè trè grav an tèm de planifikasyon operasyonèl.
  Japon te bat Larisi nan tan li, men kounye a li te pèdi nan kowalisyon yo.
  Nan fen, Twazyèm Reich la menm te lanse yon grèv nikleyè sou zile yo, ak peyi solèy la k ap leve capitile.
  Kòm yon rezilta, konkèt tè kolosal te fini. Sepandan, Twazyèm Reich la te goumen yon ti kras plis nan Amerik Latin nan, ak te pote soti sezi plis nan teritwa.
  Men, lè lemonn antye anba Twazyèm Reich la, Sovyetik la toujou lib ap toumante Führer la.
  Ak 20 avril 1957, agresyon kont Larisi kòmanse. Ak fòs kolosal yo ap avanse sou Sovyetik la.
  Sou kisa Lame Wouj ka konte nan kondisyon sa yo? Fòs yo deja trè inegal.
  Men, aparamman, Larisi ak lòt nasyonalite toujou gen kèk kalkil.
  Espesyalman sou Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova. Yon ti gason ak yon ti fi ki gen douz ane yo deplwaye ak yon misyon espesyal pou ede Sovyetik la siviv ak genyen.
  Sa yo se timoun yo ak kat ti fi demiurge avèk yo!
  Apre sa, yo goumen vrèman difisil.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana ap goumen kont Nazi yo.
  Tifi tradisyonèlman pye atè ak nan bikini. Epi sa a se kredo yo. Yo goumen ak feròs sovaj.
  Natasha, tire soti nan yon mitray, remak:
  - Nan kisa nou bon, pou nou konn goumen!
  Zoya, te tire sou lènmi an, te dakò:
  - Nou kapab!
  Epi li voye yon grenad ak zòtèy li.
  Augustina te griye sou Nazi yo ak yon mitray, epi ak anpil eksitasyon, rele, voye yon grenad ak talon pye li:
  - Mwen se destriksyon sa ki mal la!
  Svetlana, tou tire sou lènmi an, ak tire avèk presizyon, koupe lènmi yo ak voye yon sak eksplozif ak pye l ', akòz ki tank la vire sou, pwovokan bay:
  - Mwen pral moulen Twazyèm Reich la an poud!
  Epi ti fi a kole lang ankò.
  Oleg Rybachenko jete yon kado lanmò nan lènmi an ak yon janm timoun ki gen pouvwa ansasen epi li bay:
  - Yon solda pafwa sèvi ak bouzen pandan vakans li, yon politisyen toujou sèvi ak yon bouzen ki sèvi ak votè ni nan travay ni nan repo!
  Margarita, koupe bèt fachis yo, epi voye kado touye moun nan lanmò, briye:
  - Yon solda peye bouzen sa li touche ak san li, yon politisyen li menm se yon bouzen epi yo peye li pou gate san elektè yo!
  Sa yo se fanm vanyan sòlda ak timoun mons. Avèk yo ou ka goumen kont prèske nenpòt mons. E menm Hitler a.
  Natasha, ki t ap tire sou Nazi yo, e ki t ap defann Moskou, te chante:
  - Nou kraze anba jouk bèf la,
  Nou toupizi anba jouk enfidèl yo...
  Zoya, tire sou Fritz la, li lanse zòtèy li ak pye l, li lage yon sifle asasen:
  Men li bouyi nan venn nou
  Syèl la nan slav yo...
  Augustina, te tire sou Nazi yo, e li te aji avèk anpil enèji, li te bay yon grenad ak talon pye l, li kontinye:
  Ak soti nan bèl rivaj yo,
  Nan rivaj Kolyma...
  Svetlana te chante ak pasyon sovaj, jwe ak misk janm li yo, ak mozayik laprès yo bay:
  Tout sa a se Latè nou an,
  Tout sa se nou!
  Ak isit la ti fi yo, mwen dwe di, te ak gwo vanyantasyon ak agresyon kolosal.
  Ak timoun ki p'ap janm fini an imòtèl Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova yo tou vanyan sòlda super klas.
  Oleg Rybachenko jete yon pake eksplozif ak zòtèy pye l 'nan fòs mòtèl ak sifle.
  Kòk sezi e sezi te tonbe sou Nazi yo, ki te pèse tèt yo.
  Oleg Rybachenko di:
  - Yon sòlda tire, voye yon bal bay lènmi an nan pwatrin lan, yon politisyen touye, glise yon kochon nan pòch li, ak kòlè nan fwa a!
  Margarita Korshunova, tou nan premye, ak zòtèy toutouni li, te voye yon kado nan lanmò ak fòs letal. Epi li pral tou sifle, pote desann yon kònèy sou lènmi an, kraze nan gwo fò tou won yo nan tank.
  Ti fi a di:
  - Yon sòlda nan batay rele byen fò, yon politisyen tou pa an silans, men si yon vanyan sòlda yo bat nan batay, Lè sa a, paske yon rèl, Ay, se pa yon plak pwotèj!
  Pèsonn pa ka sispann yo, anyen pa ka bat yo. Move chen mawon kraze lènmi an, move tigrès salye ewo yo.
  Oswa petèt eroin. Isit la yo se ti fi yo jwèt aza nan vòl ki pi wo a nan yon zwazo.
  Men, si yo goumen, Lè sa a, soti nan kè a ....
  Ak Alenka ak ekipaj li sou tank T-13 la. Yon machin ki pare pou reziste konpozisyon Alman yo, piramid. Ti fi a tire sou lènmi an, li chante:
  - Tank nou yo, se jis yon mirak,
  Soti nan dezè rive nan lanmè nò!
  Nou pral dechire ou, kwè Jida,
  Bèt terib la pral detwi!
  Anyuta konfime ak kòlè, tou tire sou lènmi an ak èd nan zòtèy pye li yo:
  - Mwen pral chire lènmi yo ak moulen yo an poud.
  Alla chak jou ap chaje lènmi an avèk èd zòtèy li yo epi li di:
  - Pou grandè kominis wouj!
  Maria tou bat lènmi an, li fè yon piki byen vize ak branch pi ba li a epi li gwonde:
  - Pou bèl viktwa!
  Marusya tou, avèk èd zòtèy pye li yo, te deplase lènmi an, kòm li te frape l, epi rele:
  - Pou lide ki pi wo nan kominis!
  Senk yo te goumen kont Nazi yo tankou terminators.
  Oleg Rybachenko te eksploze moulen an ak nepe li yo, koupe Nazi yo ak chirping:
  - Yon sòlda se pa toujou yon zetwal, men tout bèl pouvwa a nan eksplwatasyon li yo pa fennen sou syèk yo, yon politisyen toujou vize pou wòl nan yon limyè, men enfami li kouvri ak mwazi!
  Margarita Korshunova tou koupe ak èd nan yon teknik papiyon ak squeaked:
  - Sòlda a travay ak yon bayonèt byen file epi kout kouto nan bon konsyans, politisyen an bat gwo pous ak èd nan yon lang ki pwenti se san konsyans!
  Ak timoun-terminators yo ki jan yo sifle ak pote desann sou Nazi yo etoudi byen sere kòk.
  Ak pilòt Sovyetik tou te goumen nan syèl la. An patikilye, Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova.
  Yo te goumen tankou ewo fi sezon. Sèvi ak zòtèy fè, yo voye pwojektil lè. Yo frape lènmi yo trè byen.
  Anastasia te peze pwent tete wouj li sou bouton joystick la, li frape fachis la epi li di:
  - Glwa pou lide kominis yo!
  Tire sou lènmi an lè l sèvi avèk pwent tete frèz, Akulina mwatye toutouni tou te woule:
  - Glwa pou ewo yo nan Sovyetik la!
  Sa yo se ti fi cho ak fò isit la. Ki jan yo goumen tankou bèt reyèl. Epi yo gen pasyon superimen ak fòs kolosal.
  Anastasia, kraze Nazi yo, chante:
  - Anwo planèt la malere te pandye,
  Fritz mal k ap bouyi fènwa...
  Okipan an rayi rach li,
  File epi koupe tèt ou!
  
  Sepandan, li pa yon pion,
  Epi pa janm mache anba jouk bèf la...
  Li fè move lènmi yo tounen ti dife,
  Pral vin chèf monn yo!
  Oleg Rybachenko, pandan se tan, jete kèk pwa ak aniilasyon ak zòtèy toutouni l ', li chante:
  - Pou Larisi ak libète nan fen a, fòse kè yo bat nan inison!
  Apre sa, ti gason terminator la di:
  - Yon sòlda ka bwè twòp diven ak kaka tèt li, men li pap, tankou yon politisyen, vide dyare vèbal san mezi nan bwè!
  Margarita Korshunova te pran ak koupe ak nepe nan fòm lan nan yon elis nan lènmi yo, koupe yo koupe.
  Apre sa, li pepi, li fè fas li:
  - Yon ti fi pye atè pare pou kouri dèyè mennaj li san pè, men ak ki lapèrèz elektè a kite politisyen mete soulye!
  Apre sa, gen Elizabeth sou tank T-55 la. Yon machin ki gen yon kanon 105-milimèt ki pi pwisan pase T-54 la e ki pare pou goumen ak lènmi yo.
  Ti fi nan tank la, nan kou, nan yon sèl bikini.
  Elizabeth te peze bouton joystick la ak zòtèy pye l yo, li te tire avèk presizyon sou lènmi an, epi li te woule:
  - Pou Larisi a nan kominis!
  Lè sa a, Ekaterina te tire nan vire, lè l sèvi avèk pwent tete wouj nan pwatrin li pou tire.
  Li frape tank Nazi a epi li di:
  - Pou siksè nan bati kominis!
  Elena te tire tou sou advèsè li lè l sèvi avèk zòtèy li yo. Li kraze barik yon tank piramid, li fè tout bagay byen.
  Apre sa, li di:
  - Pi klere a nou pral gen kominis!
  Lè sa a, lupanula ak Euphrasia, byenke li se nòmalman jis yon chofè. Men, ti fi a frape ak anpil presizyon, bat mizo tank Nazi a.
  Apre sa, li di:
  - Kominis nou an pi klere pase solèy la!
  Ti fi yo sou tank la pye atè ak nan yon bikini gade trè bèl ak karismatik. Epi yo gen tete ak pwent tete wouj konsa.
  Elizabèt te chante ak plezi;
  Ann kraze jouk bèf la, kwè fachis,
  Mwen pral deplase mòn si sa nesesè...
  Pral gen yon epòk, epòk kominis la,
  Mwen pral vole nan syèl la ak yon chante!
  Epi ankò, ti fi a ak pwent tete wouj li pral peze bouton joystick la epi frape Nazi yo.
  Se konsa, Fuhrer a pa pral jwenn li yon ti kras.
  Avèk ti fi sa yo, li klè ke Sovyetik la toujou vivan, ak Hitler pa ka kraze li tèlman fasil.
  Ak ti gason sa yo ak yon ti fi tankou Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova, menm plis konsa.
  Ti gason Terminator la te lanse ak epe li yo epi li di:
  - Politisyen, sa a se yon rena, pou ki votè yo se moun ki abite nan yon poulaye, men devore vyann lan nan moun ki gen entèlijans nan yon poul, yon politisyen pral definitivman glise yon kochon!
  Margarita Korshunova te jete kèk pwa destriksyon ak zòtèy pye l 'epi li chirpe:
  - Sòlda yo ap goumen ak kòk ki ponn ze an lò, pou jeneral kodenn ki nan vire yo devore pa politisyen rena!
  Oleg Rybachenko sifle, frape kòk sou tèt fachis ki t ap avanse yo epi li di:
  - Sòlda a kouri sou atak la, kwè nan viktwa, politisyen an nan dèyè a, nan nenpòt ka, ap blame avyon de gè a pou devye de prensip!
  Margarita Korshunova tou bat kòk yo ak yon siflèt, li devaste yo, fè yo desann sou tèt yo nan Fritz, griye:
  " Sòlda yo pafwa fè bak, paske kontantman se chanjan, men politik se toujou remèt, kontantman yo se nan podlyanka ak glise yon kochon!
  Oleg Rybachenko ankò kouri moulen van an ak nepe l ', li kriye:
  - Yon ti gason pye atè twò entelijan pou l kite yon politisyen mete l anba talon li!
  Margarita Korshunova te fè yon resepsyon machaon ak nepe ak grin:
  - Lè yon tifi blese pye atè ak wòch byen file, yo blese kè yon gason, men politisyen ki fòse yo bwè soup chou ak soulye bast bat fwa elektè yo!
  Oleg Rybachenko, ak talon ti gason fè, sikonbe nan kado touye moun nan lanmò epi li rele:
  - Yon solda pa chèche lanmò, li vle viv, yon politisyen pa chèche yon fason pou l akonpli pwomès eleksyon li yo - li vle fè lajan sou elektè yo!
  Margarita Korshunova te pran li ak pye atè li jete yon disk mens, koupe gwo fò tou won tank yo ak gwonde:
  - Yon sòlda toujou jèn nan kè, menm vire gri, yon vye politisyen koken ki chita nan fwa a, ak yon dyab chòv menm ak cheve epè!
  Oleg ankò koupe ak nepe nan style la nan yon machaon ak squeaked:
  - Nan tan lontan, yon sòlda te gen yon nepe, Lè sa a, li te ranplase pa yon zam machin pou fè li pi fasil yo touye lènmi, ak yon politisyen nan moman an te gen yon langaj zam - li enposib envante plis ki ka touye moun!
  Margarita Korshunova agresif te fè remake, frape ak kòlè sovaj sou lènmi an:
  - Yon sòlda se yon kalite machin lagè, men rete yon nonm, pa gen anyen moun nan politik, li se yon mekanis lagè kont agiman rezonab!
  Yo te travay trè aktivman ak antouzyasm nan batay nan jèn titan.
  Men, Alman yo ak lame yo ap peze.
  De ti fi ap vole sou Yu-888: Isabella ak Zaira, bèl blond. Yo lage bonm. Men, Lè sa a, Yak-23 la parèt sou bò a.
  Isabella, avèk èd nan zòtèy toutouni li, dirije zam lè a epi tire sou machin Sovyetik la. Lè sa a, ajoute vitès. Yak-23 a pa twò vit de tout fason, epi isit la li se tou nan yon vèsyon twò chaje, epi li pa ka ratrape machin Alman an.
  Ti fi yo frape glas la ak talon pye yo epi yo kriye:
  - Fè popilè, lame nou an se apa pou Bondye!
  E ki jan lang yo pral montre!
  Ak machin nan Sovyetik te vin anba dife soti nan de zam avyon dèyè, ak pran dife, dlo ke dwèt yo fè nan janm tifi fè.
  Zaira di, li fè dan li:
  - Mwen pral lave tout sòlda wouj yo!
  Epi fè yon clin je ble. Epi li sanble pi konbatif la ak entans.
  Ak jan li renmen bèl jenn gason.
  Sepandan, dezi li pou touye se pi plis.
  Lè Alman yo te ateri apre bonbadman, Zaira te bwè kèk byè. Epi Isabella, anplis byè, te ajoute kribich tou. Ti fi yo manje ak kè kontan. Yo kite grasyeuz, pye fè, anprent pye sou hoarfrost la nan tèren avyon an. Ti gason yo devore bèl prèske toutouni yo ak gade grangou ak jennen. Ki jan ti fi bèl yo ak an menm tan an terib.
  Isabella te mande Zaira:
  - Ou panse lagè a pral fini byento?
  Zaira te note:
  - Pa anvan ete! Jiskaske nou pran Moskou, Larisi yo pa pral kapitile!
  Blond nan je emwòd te fè remake:
  - Epi apre sezon otòn la nan Moskou, ka toujou gen batay!
  Blond ak cheve ble te dakò:
  - Yo kapab! Men, li p ap batay ankò, men agoni!
  Ak ti fi yo ri, manje kribich la, epi ankò nan batay ... Pandan ke tan an te relativman vole. Epi pye yo fè yo kite anprint grasyeuz, fè.
  Isabella te note:
  - Nou gen tout bagay bèl, menm tras!
  Zaira souke tèt.
  - Ti fi Alman yo pafè!
  Epi tou de mechan bèl chante nan koral:
  - Reich se pèfeksyon,
  Reich se pèfeksyon...
  Soti nan souri rive nan jès
  Pi wo pase tout lwanj!
  Oh ki benediksyon
  Konnen ke nou se pèfeksyon
  Konnen ke nou se pèfeksyon
  Konnen ke nou se ideyal la!
  Epi ankò, yo lage bonm sou pozisyon Sovyetik yo. Epi moun ap mouri. Anpil moun mouri nan bonbadman ak bonbadman. Ak soti nan vaksen nan lans gaz, ak lòt aparèy ki ka touye moun.
  Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova se ti fi bèl anpil. Anastasia deja gen anpil ane, men li pa gen laj, epi li sanble trè fre ak jèn, sèlman fòtman devlope, gwo misk fè li gade pi gran. Ak figi li pa gen okenn ondilasyon oswa privye, ak po delika, ate. Ak Akulina toujou jenn pandan plizyè ane. Tou de bèl yo ekselan. Yo se aces nan klas ki pi wo a. Anplis de sa, Pokryshkin, apre yo te tire l pa Friedrich Wolf, se gwo choke kokiy epi li pa fè plis soti.
  Anastasia manevwe yon barik chire. Epi frape yon ME-362 yon ti jan demode. Apre sa, ti fi ewo a di:
  - Nou se gwo malfini nan syèl la!
  Akulina manèv, yon koulèv rena, epi koupe ke Focke-Wulf-5 la ak chirp:
  - Larisi dèyè nou! Larisi dèyè nou!
  Ti fi yo definitivman sou ogmantasyon an. Yo pa t menm mete soutyen nan kèk kilòt mens yo goumen. Men, li ede anpil nan konba. Apre yo tout, li ogmante efikasite nan enpak la nan kirks touye moun.
  Anastasia ankò fè yon manevwe. Fwa sa a, li gen yon opozan ki pi grav pase ME-462, ki gen uit pwen dife. Ki gen ladan kat zam avyon kalib 30 mm. Ak nan kou sa a se yon opozan grav. Zam pwisan pèmèt ou koupe lènmi an nan yon sèl kou. Epi ou gen sèlman yon sèl zam lè...
  Anastasia, sepandan, adrwatman lanse avyon li sou bò a, deplase lwen avyon yo plon vole. Wi, li gen sèlman yon kalib zam 20-milimèt. Men, si ou tire nan ke a.
  Anastasia chante ak yon souri:
  - Junkers rive nan ke mwen,
  Men answit li fimen...
  Anmèdan te kriye vis yo,
  Yo pa menm bezwen kwa sou tonm yo,
  Kwa ap desann sou zèl yo!
  Akulina ri epi koupe Yu-588, woule:
  - Pou viktwa plezi!
  Epi li te montre dan pèl li. Ti fi yo isit la se gaye batay ki pi laj ak pi kolosal.
  Anastasia lanse Yak-23 a sou kote. Yo ap eseye frape l 'ankò. Press ME-462, machin nan grav.
  Anastasia chante kòlè:
  - Epi mwen wè yon grav,
  Nan rèv Ivan Terib la...
  Tè nan Siberia distribye,
  Ou natif natal Larisi!
  Ak gèrye a ankò frape machin Alman an. Premye dechire zèl li. Fè ou pèdi vitès. Apre sa, li ale nan ke a. Alman an gen yon bon chans jwenn lwen akòz gwo vitès plonje a. Men, pa kont Witchers yo. Paske li se yon ace nan klas ki pi wo a!
  Akulina se tou nan yon batay feròs. Ti fi a poze talon pye l sou pedal yo epi li chante:
  - Pa andire imilyasyon slav yo,
  An nou tout leve kont Alman yo...
  Ann pa pran plis joure
  Ann kraze lènmi an ak yon men asye!
  Isit la se Airacobra a -5 kont li. Bonjan machin: kat mitray, ak de 37-milimèt zam lè. Akulina lanse machin li tankou yon treno desann yon ti mòn, evite kokiy avyon. Ak plonje anba vant la. Li peze deklanche a ak zòtèy pye l 'yo... Epi li frape egzakteman nan sib la vilnerab.
  Ak machin Ameriken an limen.
  Akulina te chante ak antouzyasm:
  - Pou viktwa lide imòtèl yo nan kominis!
  Anastasia tou batay byen. Isit la yo se twa Mustang kont li. Yo sanble yo pa menm tèribl tankou ME-462 a, ki gen kanon lè yo kapab frape desann ak yon sèl frape. Mustang a, avyon de gè Ameriken an, pa gen sèlman mitray. Men, nan lòt men an, gen sis nan yo, byen gwo nan kalib 14-milimèt.
  Anastasia gen pou manevwe. Yon jè bal yon ti kras grate zèl la. Men, gen yon frape sou apwòch la ak avyon de gè Ameriken an se sou dife.
  Anastasia chante:
  -Fou kay sou dife,
  Demon yo pral toumante san limit
  Yon moun ki fè peche pral jwenn li
  Moun ki te adore Satan an!
  Ak isit la se yon lòt machin US ki te pote moute ... Ak sa a, nan kou, se yon aplikasyon olye grav.
  Dènye machin Yankee a ap eseye ale. "Mustang" depase Yak-23 nan vitès ak jere kraze lwen. Anastasia tire a distans.
  Epi li te resevwa yon Ameriken. Men, li, soufle ak ke li, jere soti nan batay la.
  Anastasia te note:
  - Bang Bang! Manke! Bunny gri a moute!
  Akulina te goumen tou ak R-71 la. Yon machin pwisan ak uit mitray ak yon kanon lè 37mm. Epi tou manevwe, li mete dife nan zèl la nan machin sa a ... Epi li mennen nan dèyè a, lans.
  Akulina chante:
  Solèy la ap ri
  Klere byen klere pou timoun...
  Epi ankò jete machin li sou bò. Tire sou Yu-288. Machin sa a demode, men li toujou ap goumen. Alman, ap eseye fofile deyò. Men, li pa ka kache pou ti fi a ki enèjik peze sou pedal yo ak talon wonn li fè epi machin nan pran dife.
  Anastasia te fè remake ak yon ri:
  - Se konsa yo pè nou!
  Ak yon lòt Focke-Wulf kouvri!
  Akulina di ak kòlè pandan y ap tire:
  - Mond lan ta dwe respekte nou, pè,
  Zèv tifi yo pa ka konte...
  Manm Komsomol yo tèlman bon nan batay,
  Satan pral detwi!
  Epi gèrye a te fè yon klin sou patnè li. Menmsi ou pa ka wè li...
  Bèl yo tounen. Epi li riske. Isit la ME-462 kòmanse kouri dèyè yo. Tire...
  Ti fi yo ap deplase. Alman machin danjere. Zèl Akulina te andomaje epi pye bwa a te pran dife.
  Mennaj li te fè li nan pist la. Witcher la tou te resevwa li ... Epi li pèse fuselage a ak lwil oliv koule soti, yon ti kras domaje motè a.
  Ti fi yo oblije abandone vòl la pou moman an. Yo repare machin yo.
  Epi li kouri pye atè nan nèj la. Detire kò yo fò ak miskilè.
  Tou de fi yo bronze. Redhead, ki gen cheve nan van an tankou banyè Sovyetik la, ak blond.
  Anastasia mande patnè li:
  - Bon, kijan ou panse nou pral bat Alman yo?
  Akulina onètman reponn ak yon soupi:
  - Si sèlman Alman yo ... Tout mond lan kapitalis sou motè!
  Wouj la souke tèt li nan afimatif la.
  - Lènmi an trè fò. Men, kisa ou te espere?
  Lagè a se feròs, men lafwa vanyan sòlda yo nan viktwa se inebranlabl, ak ak moun sa yo ou ka deplase mòn yo ak defèt Hitler.
  
  Führer la pa t bay Grann Bretay yon chans anba duker
  Hitler pa t sispann twoup yo anba Dyuker. Ak lame Britanik la te an pati defèt ak an pati te kaptire. Sa te lakòz Britanik yo yon chòk kolosal. Epi kòm rezilta, yo te aksepte òf lapè Hitler. Kondisyon yo te modere. Britanik yo te retounen nan Twazyèm Reich la te deja kaptire koloni Alman yo, ak tè yo ki te deja pran nan men Latiki. Epi yo rekonèt tou sa ki te deja genyen e konsa genyen.
  Hitler, li te kaptire yon anpil nan franse, Bèlj, Olandè, epi li te retounen koloni li te deja pèdi, tanporèman kalme. Li te nesesè yo dijere nouvo tè.
  Lagrès te tou okipe nan karannyèm ane a, ak Yougoslavi. Men, sa se fen lagè a...
  Führer la pa t prese mache sou bò solèy leve. Stalin pa t toumante zwa yo, omwen pa ankò. Men, Twazyèm Reich la te kontinye prepare pou lagè. Ak nan 1944, ka a touche sou dispit la sou nò Bukovina. Führer a te mande pou Stalin retounen tè sa yo nan Woumani, paske yo pa t deja fè pati Anpi Ris la.
  Stalin, ki moun ki nan moman sa a te deja mank de sanven divizyon tank, te vin fè tèt di. Sovyetik la se te yon peyi ki te deja fini reame ak senkant mil tank se yon agiman grav.
  Hitler, nan lòt men an, te jis ankouraje lage Panther-2 ak Tiger-2, tank ki pi avanse ak zam pwisan. Se vre, machin sa yo te gen motè pi pwisan pase nan istwa reyèl. Avyon jè Twazyèm Reich la pa move, men li te tou jis kòmanse detant.
  Sovyetik la gen siperyorite nan kantite avyon.
  Se vre, Hitler gen plis manpower, enkli twoup kolonyal yo, ak yon potansyèl ekonomik jeneralman pi wo.
  Nan ti bout tan: sou 22 jen 1944, yon nouvo lagè te kòmanse. Tou de bò yo akize youn ak lòt de agresyon. Batay la te kontinye nan zòn fwontyè yo ak plizyè siksè. Petèt Lame Wouj la rate chans li yo lè li aji san desizyon. Petèt Stalin li menm te ezite si pou l antre byen fon nan pozisyon Nazi yo.
  Nan nenpòt ka, Alman yo te kapab ale yon ti kras pi fon nan teritwa Sovyetik epi yo te sispann. Batay te fè raj nan syèl la. Avyon ME-262 la te san parèy nan vitès, ak pwisan ame, men li pa ase serye nan vòl. Yon ti jan pi efikas te ME-309 la, ak zam trè pwisan, twa kanon 30 mm, ak kat mitray ak yon gwo vitès 740 kilomèt alè.
  Alman yo kòm yon antye te pi fò nan avyasyon ak aces yo te siperyè yo menm Sovyetik yo. Men, li la tou pa tèlman klè. Lagè a te fini twò vit pou Almay e pa gen okenn eksperyans te genyen.
  Batay yo te montre ke seri KV nan tank lou te demode tou de moralman ak fizikman. "Panther" -2 pwouve yo dwe yon tank bon. Epi li te bay priyorite. T-34 la pa t 'mal, men li te deja demode. Tank ki pa efikas sou wou yo te toujou pwodwi nan Sovyetik la. Se konsa, te gen yon echanj nan kou ant de lame enpafè ...
  Nan sezon fredi, liy devan an te jele ... Nan sezon prentan 1945, twoup Sovyetik yo te eseye avanse, men yo te anbourbe nan defans Wehrmacht la. Batay la te toujou kontinye sou fwontyè a. Apwoksimatif te egalite fòs yo. Men, sitiyasyon an ka vin pi mal. Alman yo te eseye dezespereman trennen Japon nan lagè a tou.
  Samure a te anbourbe nan peyi Lachin, yo pa kapab vale tout tankou sa a, twò gra ak yon gwo moso.
  Men, sitiyasyon an te estabilize. Epi Hirohito te pwopoze yon trèv pou Chiang Kai-shek kòm yon opsyon. Ak yon divizyon tanporè nan esfè enfliyans demare men yo nan nò a. Fatige ak yon lagè pwolonje, Chinwa yo te dakò.
  Epi kounye a, yon menas reyèl te parèt ke deja nan fen me 1945, Japon pral louvri yon dezyèm devan. Ak Almay fachis, ansanm ak satelit ak koloni, gen pi plis resous imen ak ekonomik pase Sovyetik la. Epi li ap ogmante pwodiksyon an nan zam pi plis ak plis. Anplis, Alman yo gen plis teknoloji avanse pase Sovyetik la, espesyalman nan avyon jè!
  Stalin ap eseye jwenn yon fason pou soti nan sitiyasyon sa a. Konekte, pou egzanp, Grann Bretay nan lagè a. Men, li menm li gen pwoblèm nan koloni yo, espesyalman nan peyi Zend. Wi, Etazini pa vle goumen Twazyèm Reich ak Japon. Anplis, Hitler pa t 'fè represyon an mas kont jwif yo, epi li pa t' ankò gen yon repitasyon kòm yon mons nan je yo nan Lwès la.
  Se konsa, tantativ pou jwenn nouvo alye echwe. Japon, nan lòt men an, te anvi tire revanj Khalkhin Gol ak repete siksè nan tan lontan an. Epi apre konklizyon yon trèv nan peyi Lachin, fòs adisyonèl yo te lage nan men li. Ak samurai a poko antre nan lagè ak Grann Bretay ak USA.
  Ak sou 30 me, Japon ta dwe deklare lagè sou Sovyetik la ak atak sou tout perimèt la nan fwontyè a, ak te fè yon souflèt kraze tou nan baz Sovyetik la nan Vladivostok, ki se yon mouvman trè danjere. Ak kou nan twoup Japonè yo ta dwe fò.
  Anperè Hirohito pèsonèlman te sipèvize preparasyon final yo pou ofansif nò a. Plan an jeneral te bay pou yon envazyon nan Mongoli ak Primorye ... Li se jeneralman lojik pou fè pou evite fòse plen-ap koule tankou dlo larivyè Lefrat la Amur, ak an reyalite yo sèvi ak siperyorite nimerik ou, espesyalman nan Mongoli.
  Enkyetid la sèlman se eta a nan flòt la tank nan peyi Solèy la k ap monte. Malgre ke tank lejè yo ap transfere soti nan metwopòl la nan kontinan an ... Yo mete gwo espwa sou desen yo nan tank T-4 Alman an ak yon zam olye long. Pwa a limyè nan vennsenk tòn, ak pwisan zam devan fè machin nan apwopriye pou itilize konba.
  Men, li toujou bezwen yo dwe pwodwi nan kantite mas. Genyen tou lide altènatif - kopye T-34 la ... Erezman, gen dokiman pou li. Jis enstale yon kanon Alman - li gen pi bon balistik.
  Anperè a li menm te bay lòd pou tou de tank yo dwe mete nan pwodiksyon pi vit ke posib. Men, fwa sa a, epi li jis pa ase. Li pral kòmanse nèj oswa menm gwo lapli epi ou pral goumen dyab la oswa de ... Se vre, chemen altènatif yo posib tou. Wi, ak Mongoli ka goumen menm anvan nèj ki tonbe ...
  Men, wòl prensipal la pral jwe pa enfantri, kavalye ... An total, gen kat milyon fantasy nan premye echèl la, yon pati enpòtan deja gen eksperyans konba, lòt rekrite ki byen antrene - Japon gen yon rezèv bouyon gwo. Gen kèk tank - yon ti kras plis pase de mil, ak tout yo limyè ... Gen kèk pa menm ka rele tank - kwen. Genyen tou pa gen anpil transpò, li pa ka konpare ak Wehrmacht la ... Malgre ke gen espwa ke Larisi yo pa tout dwa ak sa a tou. Gen plis pase senk mil avyon nan premye liy lan, sepandan, bonm yo, kòm yon règ, se nan yon nivo taktik, men gen bonm plonje ki pa enferyè a Yu-87 la. An jeneral, flòt avyasyon an pa pi fèb pase yon sèl Alman an nan karant-inyèm lan, eksepte ke ak Yu-88 analòg la, Japon se tou pi mal pase yon sèl Alman an.
  Men, pa gen anyen, gen ase matyè premyè, gen ase fòs travay, Amerik pa ka jwenn yo. Li pral posib, gen dijere koloni yo, bay twoup nan nivo ki pi wo.
  Men, sa a se nan lavni an, men pou kounye a ... Pou kounye a, aparamman, ou pral oblije peye gwo pèt pou chak etap! Nan Japon, lavi yon sòlda pa gen anpil valè. Lanmò konsidere kòm yon vèti, yon gwo chwa!
  Demenaje zile yo, kote yon nasyon san milyonyèm sere, moralite mechan, kòd Bushido. Li kite yon anprent epi, ou gade nan moun nan foumi. Ou panse konbyen nan yo ou ka toujou sakrifye pou pa pèdi lagè a.
  Pa vle yo dwe nan wòl nan yon scavenger. Ak mank de gason yo konpanse pa poligami - apre tout, yo pa kontrent pa moralite kretyen!
  Se konsa, deja nan premye echèl la gen fòs egal ak Wehrmacht la nan avyasyon ak enfantri (ak pi mal mekanizasyon, men omwen pa enferyè nan kouraj!), Se vre, nan tank ak zam, Japonè yo pral notables pi fèb pase Wehrmacht la nan la. karannyèm ane.
  Men, nan lòt men an, anperè a se asire w ke sa a ak anpil mwens fòs yo pral mete kanpe kont yo. Anplis de sa, akòz absans la long nan sèvis militè inivèsèl, Alman yo gen yon mank de ofisye regilye. Japon pa t 'konnen malè sa a. Sa vle di nan peyi solèy leve a, pèsonèl militè yo, espesyalman moun ki gen laj mwayen, yo pi byen prepare pase tokay Alman yo. Ak nan kèk mwa, tank "Karas" kopye soti nan T-34 la, men ak yon pi bon zam, yo pral kòmanse rive nan kantite mas. Apre sa, yo pral pale ak Twazyèm Reich la sou yon baz egal-ego!
  Se konsa, Hirohito, an jeneral, te deja deside tout bagay. Dat la te fikse pou 30 me. Nan Japon, 30 konsidere kòm yon nimewo Harmony, tankou mwa me. Jis yon jou ferye ak tan yo kòmanse. Ak aktivite preparasyon prensipal yo pral fini nan dat sa a.
  Gen anpil ninja fi nan palè enperyal la. Yo fè yon fonksyon doub, sèvi anperè a ak seryezman veye Divinite ofisyèl la nan Japon.
  Ti fi yo isit la diferan, nan kou gen plis fanm Japonè, men gen tou wouj, blond, fanm mawon. Rad yo tou varye, ak trè rich, ak modès, epi yo pa nan tout nan yon bikini. Yo ini pa lefèt ke yo tout, san okenn eksepsyon, se jèn, bèl, patineur ak ... pye atè. Nan Japon, se nòmal pou sèvant yo mache konsa nan kay oswa palè. Men se pa gason, nan kou... Moun k'ap sèvi tigason an, ki poko gen kenz an, tou mache pye atè.
  Palè a li menm se abondan; nan semèn ki sot pase yo, plizyè pwodwi fouri, po, ak trofe yo te ajoute nan li.
  Ak sou lòd anperè a, yo menm bati yon nouvo ... Hirohito deside bati yon bilding nan onè nan viktwa yo - yon bilding ki double wotè nan Tower èifèl la. Men, pandan ke anba pi gwo palè nan mond lan, travayè Chinwa yo netwaye sit la. Difikilte yo nan tan lagè, byenke gen yon abondans nan travayè kounye a, li enpòtan ke matyè premyè ki pi ra pa koule ale. Pou devlopman nan min yo, restorasyon ansyen yo ki te repwann nan Grann Bretay ak USA ...
  Yamamoto te antre nan anperè a epi li bese byen fon, li swete gwo sante a... Pli lwen, yon konvèsasyon piman biznis.
  Gran Amiral la sijere repete sa ki te deja rive nan Port Arthur an 1904, lè 27 janvye flòt Japonè a trèt atake baz naval nan Anpi Ris la.
  Se sèlman tan sa a li te planifye fè grèv ak fòs yo nan kwirase ak transpòtè avyon, byen, nan kou, ak flotil lokal yo, destriktè. Fòs nan flòt Japonè a se akablan: ki vle di yo dwe toujou sèvi ak li. Kesyon yo leve ankò, si yo frape Petropavlovsk-Kamchatka?
  Hirohito fè kòmantè:
  - Yo nan lòd yo plante imedyatman nan pwen sa a, li pral vini yo retire yon pati nan fòs yo nan defans la nan achipèl la Awayi, ak sa a se risk pou yo pèdi pwen ki pi pivotal nan defans Pasifik la!
  Yamamoto te gen konfyans:
  - Sou yon bò, Monwa gen rezon, men... Yanki yo kounye a pa gen ase gwo fòs pou atake. Li se fasil ke yo pral oze prese kounye a, espesyalman konsidere ke yon semèn de sa nou te plonje de plis nan transpòtè avyon yo avèk èd nan ti fi Ninja. - Gran Amiral lonje dwèt sou syèl la. - Yo pa gen anyen yo kenbe nou, ak sipòte atak la sou Hawaii soti nan lè a. Ak transpòtè avyon ak kwirase yo pa bati byen vit. - Malgre ke Mankurt se yon nèg fou, men nan lòd pou li ka itil nan sitiyasyon sa a ...
  Anperè a te reponn avèk sajès:
  "Men, se egzakteman poukisa li ta ka eseye pran chans li. Pou egzanp, nan ateri sou bato komèsan, pandan y ap Etazini yo gen ase tonnage nan bato konvansyonèl yo.
  Yamamoto tou lojikman te deklare sa a:
  - Kite l eseye! Sòlda pye nou yo te deja jere yo jwenn yon pye ak vanyan sòlda yo ak andirans yo konnen nan tout mond lan. Lènmi p ap gen dwa pran anpil bagay. Lè sa a, kwirase nou yo ak transpòtè avyon yo pral retounen epi koupe rezèv la ... Epi pral gen dè dizèn de milye nouvo kadav ak yon prizonye. Ak nan ka sa a, divizyon entèn yo pral entansifye menm plis nan Amerik la, e menm yon tipòtrè lagè sivil posib!
  Hirohito te renmen konklizyon sa a. Anperè a tape Gran Amiral la sou zepòl la nan yon fason amikal:
  - E kisa? Vreman vre, jan mwen konnen Ameriken yo, yo pa konnen ki jan fè aterisaj rapid sou yon kòt san prepare. Se konsa, yon pèlen ap tann yo!
  Yamamoto te ajoute ak yon souri:
  - Epi pwochen etap la se yon so nan Kanal Panama!
  Hirohito reponn:
  - Non, Amiral. Nou pap kenbe istm la. Amerik ka jete yon milyon sòlda ak nouvo Shermans, epi inevitableman jete fòs ki pi fèb yo nan lanmè a. Anplis de sa, kapitalis ameriken yo ka toujou kite Oseyan Pasifik la, men yo pap janm pèdi Panama, kote matyè premyè soti nan Amerik di Sid. Sa a se siyal yo goumen jiska lafen. Se konsa, gen espwa ke Hawaii pral atire tout fòs yo ak yon leman, nou moulen twoup Ameriken yo jiskaske opinyon piblik la ak difikilte yo nan lagè a plonje anpi Orlan a nan dezòd. - Anperè a pran yon koup nan ti ti kafe nwa epi li ajoute. - Pou Etazini, Amerik li menm se yon fò inpignyab, men Hawaii, yon avanpòs, se sou teritwa etranje. Se pou kenbe ardeur a jiskaske lènmi ki pi enpòtan an bat. Oke, Lè sa a, nou pral tonbe sou Etazini yo soti nan de bò. Pa bliye, louvri yon dezyèm devan pral mande pou minimize fòs sou youn nan yo.
  Yamamoto te dakò sèlman an pati:
  - Natirèlman, nò a se bagay ki pi enpòtan pou nou, sitou an tèm de kandida alontèm. Men, li pratikman pa bloke bato yo. Apre sezon otòn la nan Vladivostok, nan gade nan move tan an piman bouk, sa ki pral rete ak Larisi yo pa pral distrè nou ankò. Lè sa a, plis operasyon militè aktif kont USA a posib!
  Hirohito konfime:
  - Natirèlman yo pral! Ou se men dwat mwen ak sipò fòtèy la!
  Anperè a, gade bèl sèvant yo, li di:
  - Men, kounye a inite tè yo ap pran sou misyon an nan egzalte Tè Solèy la k ap monte epi yo pral pote kòb la nan lagè a. Kidonk, li pral nesesè pou nou bay sòlda apye nou yo mo separe!
  Yamamoto prese raple anperè a:
  - Men, li te pwopoze ale nan nò tounen nan karann-yon ... Malgre ke, pwobableman, pwopozisyon sa a pa t 'ankò mi nan moman sa a!
  Hirohito konfime:
  - Dwa! Kounye a nou pi byen prepare pou yon lagè pwolonje nan nò a. Nou gen tou de lwil oliv ak boksit, metal, chabon, travay... Nou gen tout bagay pou goumen lontan ak siksè. Nou vin pi fò, epi nou pi byen prepare pase nan karannyèm lan. Nan ti bout tan, Yamamoto - ale ak genyen!
  Li te akonpaye kòmandan Japonè ki pi popilè a, Hirohito, li te deside premye koute yon chante ki fèt pa fi ninja. Oke, Lè sa a, mwen gen yon konvèsasyon bèl ak jeneral yo nan fòs tè yo. Genyen sèlman yon koup de jou ki rete.
  Malgre lefèt ke menas yon atak militis Japon te vin byen reyèl apre vizit Ribbentrop nan Tokyo, avèk èd paye anba tab ak trayizon, ajan Mikado te konvenk kòmandman Vladivostok la pou yo pa mete twoup yo nan preparasyon pou konba konplè. E kòm rezilta, yo te deja pote epe Damoklès, epi yo ap fete nan restoran an.
  Gwo Vinogradova te pwan jèn ofisye a nan cheve a, li te yon tèt pi wo pase l 'ak klèman pi fò:
  - Ala yon boure ak yon tafyatè! Poukisa ou gen yon ekip ki kraze konsa! Nèg sa a plis sanble ak yon ti gason kabin pase yon ofisye. Petèt pou yon kòmansman, kònen li byen pou ke tout oublions yo soti.
  Dubinin te jennen:
  - Sa a se Pasha Shoigu. Li te voye nan kou ki soti dirèkteman nan Lekòl Suvorov, dapre yon pwogram abreje. Li se toujou byen yon ti gason, nan de mwa anivèsè nesans li gen sèz ane fin vye granmoun.
  Vinogradova fè yon grimas dezagreyab:
  - Wow! Nan kenz e deja yon ofisye! Se sa lagè fè! Apre sa, mwen pa t 'konnen ke lèt yo te deja resevwa tit plen véritable.
  Dubinin te monte zèpòl.
  - Nan lagè, timoun yo grandi byen bonè! Anplis, yon istwa te rive l ', tankou li te ekri pi bon istwa a sou defans Moskou, ak Zhukov te note sa a epi li konseye l' transfere ti gason an soti nan cadet nan ofisye yo.
  Vinogradova te vin pi bon nan pawòl sa yo:
  - Bon! Ke li pa sòt. - Li menase tankou yon etidyan lekòl etidye ak dwèt li. - An jeneral, pa move, men pa bwè ankò! Mwen ka pran sant li, epi nen mwen tankou yon chen, imedyatman anba tribinal la! - Yon fanm fò, ki gen matirite, men ki pa pèdi amoni atletik ak fraîcheur, pike dwèt li nan kolonèl la. "Aktyèlman, ou pral peye pou sa a. Deja yon moun ki gen laj mwayen, men konpòte li.
  Dubinin touse an kòlè:
  "Aktyèlman, mwen gen trant-twa, men mwen te deja blese sèt fwa, kidonk mwen sanble fin vye granmoun ...
  Vinogradova te vle di yon bagay nan repons, lè toudenkou yon gwonde kolosal kraze silans la anvan douvanjou. Se te kòmsi gwo wòch lou t ap tonbe sot nan syèl la, vè fenèt la pete anmenmtan. Frak lagrèl frape sou tab la e menm ateri nan men yo ak figi ofisye sou. Vinogradova rele tankou yon kòmandan:
  - Tout moun soti imedyatman.
  Dubinin rele byen fò nan repons, tèlman li prèske chire kòd vokal li:
  - Sa yo se kokiy douz ak dizwit pous! Kwirase Japonè yo nan pi gwo tonnaj yo sanble yo sou lachas a, ki vle di.
  Vinogradova, nan kontraryete, frape miray la ak bòt li. Soti nan yon pike ak yon konprandr, nan chemen an, bòt twofe, mozayik la fann:
  - Kòmanse, men se pa jan nou te planifye! Pa ditou! Modi, nou bezwen imedyatman pran eskwadwon an nan lanmè a ak koule flòt la nan peyi a nan makak etwat-je.
  Kòmandan an premye ran (Otreman kolonèl) te tonbe sou kat pant:
  - Gen zam sèlman sou destriktè mwen an ak sou yon koup nan ti creux. Nou pa menm gen yon repons.
  Vinogradova te montre yon pwen lou:
  - Ebyen ou menm ak bourik! Fanm vanyan sòlda nan ak cheve ble tankou yon tsunami anraje gwonde. - Men, ou ta dwe gen atiri bò lanmè! Apre yo tout, se pa tout moun ki te voye nan devan lwès la, osi byen ke avyasyon. Apre yo tout, lefèt ke Japon ka antre nan lagè a nenpòt ki moman yo te pale sou pou ane.
  Deja jistis blese Dubinin, li te vle di, men ankò li gronde, fragman lapli desann. Sirèn nan plenn, avètisman sou arive avyon an. Dubinin, ak anpil difikilte, leve, li rele, bloke Vinogradova gwonde:
  - Nou gen avyasyon, ak batri bò lanmè, menm si yo pa nan yon seri konplè, ki disponib. Ann reponn!
  Pilòt la gronde pandan l t ap kouri nan lari yo:
  - Mwen ta jis kouri al jwenn avyon de gè mwen an epi mwen pral plante Jap sa yo, li pa pral sanble ase. Yo pral toujou peye pou Tsushima, ak Muduen.
  Shoigu, ki te koupe mwatye nan zòrèy li, te dakò:
  - Wi, yo pral peye! Wi, menm ak yon pousantaj!
  Te gen eksplozyon ak chir la reta nan zam anti-avyon. An jeneral, pi fò nan defans lè a nan Vladivostok te pran tounen nan karannyèm ane a, ranfòse defans la nan Moskou, se konsa pwen yo miltip nan koloni moustik la nan peyi Solèy k ap monte a pa t 'sanble yo peye anpil atansyon. nan "bri" sa yo. Bonm plonje Japonè tonbe "kado" prentan ak yon kriye pèse. Souflèt la te enflije ni sou vil la ak sou flòt la. Avyon Japonè yo pa twò gwo, men ajil, men kwirase yo, okontrè, yo for. Isit la, pi gwo a nan yo se menm restrenn nan oseyan an, yon longè twasan mèt, ak zam nan milimèt 460. Jiskaske Ameriken yo jere yo koule nenpòt nan bèl sa yo, ak sivivan yo, ansanm ak kwazyè yo, detwi kòt la. Li te fòtman sanble ak atak mechan nan Tè Solèy la k ap monte sou 27 janvye 1904. Se sèlman lè sa a pa te gen okenn avyasyon.
  Dubinin te santi ke li te toufe nan kouri. Li se pa yon devni selèb, men yon nonm senp ak poumon malad, kenbe nan yon sitiyasyon difisil. Epi Victoria pa t depase l anpil. Mwen mande ki laj li genyen, li pa gen plis pase trant, tete li gwo, ak zepòl li laj tankou yon gason.
  Vinogradova toudenkou vire, li fè men l:
  - Pa kouri vye granmoun, swiv mwen! - Li rele ak fòs konsa ke vag son an jis frape zòrèy li. - Jwenn destriktè a soti nan lanmè pi vit ke posib.
  Eksplozyon te tonbe tou pre, debri te tonbe, youn nan yo te tonbe dirèkteman sou Vinogradova, epi li mekanikman te kenbe l ak men l. Ti fi a Terminator te santi tankou yon meyè gadyen ki te genyen yon kout penalite avèk siksè, fragman an te wonn, cho e li te sanble ak yon boul. Angelica rete konsa santi yon bagay likid ap koule nan bra l. Ti fi a gade fragman an, ak Lè sa a, menm vanyan sòlda fè li a, fè tèt di pa twa ane nan lagè (Ansanm ak Panyòl la), kè plen rive nan gòj li. Li te gen tèt yon ti bebe nan men li. Pòv ti fi (sa a ka wè nan pigtails yo kout, ak je rache soti. Vinogradova ak anpil atansyon mete tèt li sou asfalt la fann ak kwaze tèt li:
  - Ou pa t gen tan pou w fè peche, pou w pa viv! Sepandan, pa gen okenn pechè ki pi gran pase Bondye, kidonk pa gen okenn peche ki pi gwo pase endiferans nan soufrans timoun yo.
  Yon fwa ankò, yon gwonde, ak fragman, youn frape ti fi a nan bòt la, grate po a. Vinogradova te deja vle vire toutotou epi kouri osi vit ke li te kapab nan pis aterisaj la, kote MIG li te tann pasyans pou otès la agresif, men...
  Byen file tankou yon lam ponya, gade vanyan sòlda nan te disène yon grimas ensipòtab nan doulè sou figi a nan kòmandan an nan premye ran Vasilchikov, lè pati anwo l 'nan kò a dechire te vole jete nan vag eksplozyon an. Ti fi a li menm apèn eskive fragman an. Malgre ke sa yon ti fi li ye, pou premye fwa li te pran zam nan lavi sivil. Li te deja nan yon sèl fwa, yon jan kanmenm kenbe yon souflèt li, menm pandan batay entènasyonal la nan peyi Espay. Kòm yon rezilta, yon mak gwo twou san fon rete, ki, pou yon tan long, gate aparans li. Plis arestasyon an epi voye kolonèl la nan yon kan konsantrasyon. Se vre, li te nan Siberia nan yon sit ouvriye ke li te prezante nan yon sèl majisyen trè fò, ki moun ki, avèk èd nan odè ak envokasyon nan lespri, jere yo geri, kòm si li pa janm te, blesi sa a ak plizyè lòt. Sikatris yo te resevwa pandan batay yo ak Blan Czech, twoup yo nan Kolchak, Denikin, Wrangel. Apre sa, li te anseye li anpil, kidonk Vinogradova, sanble, ki te fè pati kalite moun yo chwazi a.
  Li te gen opòtinite pou yo ale anvan orè lè l sèvi avèk cham fi, kidonk li te mennen l anba yon amnisti malgre atik la difisil. Pwen an, nan kou, se pa tèlman konvenk nonm sa a, men asire ke òganizatè a pati pa jwenn enfòmasyon sou sa. Epi gen anpil SCAMMERS de tout bann ke yon snitch, sou yon snitch ak yon snitch, kondui yo sou. Se konsa, ou pa pral reyèlman akselere si karyè ou renmen anpil pou ou.
  Sa vle di ke Japon gen yon gwo avantaj nan enfantri, avyasyon, e menm nan tank. Oke, nan tank, sou pati nou an li konpanse pa siperyorite kalitatif, ak rès la se pi mal. Malgre ke si ou pran ti zam, Japon tou lag dèyè nan kantite mitray, sitou li gen zam. Sepandan, divizyon Ekstrèm Oryan yo mal ekipe ak mitrayèt. Pa gen ase machin pou tout moun. Se konsa ... An tèm de bon jan kalite, pa gen okenn siperyorite nan enfantri a, pito, menm vin pi mal, tout pi bon ofisye yo transfere nan devan Sovyetik la, isit la twoup ki pi mal yo, kòm yon règ, pa tire sou, ki gen yon minimòm. nan fòmasyon militè. Sa vle di ke lagè a kòmanse, nan yon sitiyasyon trè favorab pou Sovyetik la. Ak byen kèk rezèv ki fèk fòme yo pral jete nan bò solèy leve a ...
  Vinogradova toudenkou poked nan konflagrasyon an. Lopital vil la te pran dife. Foto a se vrèman apokalips, ak fanm, timoun, ak granmoun yo ap boule vivan. Isit la ti bebe a tonbe dwat nan dife a, ak tout otou te gen yon gwonde terib ak jemi.
  Vinogradova te santi twonpèt arkanj yo nan tèt li epi li jete tèt li nan flanm dife yo. Lang dife te niche men ti fi a ak figi louvri, men pilòt la te deplase tèlman rapid ke li te jere pwan timoun nan, rale l soti nan anbrase destriksyon an.
  Ti fi a vole soti, li santi sèlman yon ti grate sou po li, voye yon ti koutje sou ti bebe a. Ay, li te twò ta, ti gason an toufe, rale flanm dife nan poumon li, boule sou figi wonn li. Sa yo ti anpoul chire sou po a pi dous pase boujon Daisy. Vinogradova rele:
  - Isit la se dezòd imen!
  Li frape yon pil fatra ak bòt li, apre sa li kouri al ede ki lòt moun ki ka sove. Se te tankou yon kobra k ap danse ant brûler gaz, ti fi a t ap vire tèt li yon fason ra epi li danse. Li boule tèt li, bòt li fonn, tunik li boule, men li kontinye goumen ak tèt di pou chak dlo nan je timoun, pou chak batman yon ti kè, pou chak lavi frajil, men tèlman nesesè pou peyi a! Bòt yo tonbe apa, epi kounye a ti fi a danse nan toubiyon yo nan flanm dife, toutouni, bèl, janm li. Li te yon mati, men se pa sèlman yon mè k ap tòtire tèt li ak jèn ak yon fwèt, ki pa benefisye ni Bondye ni moun, yon mati-konbatan sove lavi espesifik. Janm yo nan ti fi vanyan sòlda yo te kouvri ak yon kouch ti anpoul, men yo te deplase menm pi vit ak plis presizyon nan doulè.
  Kòmandan sèvis medikal la, pran gwo bòt nan valiz li, li di li:
  - Pran yo, byen vit mete yo sou! Ou danse sou flanm dife a, kidonk ou pral vin yon enfim.
  Yon vanyan sòlda ki gen ran pi gwo reponn imedyatman:
  - Li pi bon pou w vin yon enfim fizikman pase pou w yon enfim moralman! Pa yon segonn pou tèt ou, tout bagay pou devan, tout bagay pou viktwa!
  Kòmandan sèvis medikal la reponn:
  - Sa a se yon nonm reyèl Sovyetik!
  Vinogradova, pilonnen flanm dife a, madichon:
  - E kisa ou kanpe, sove moun!
  Kapitèn nan fè yon soupi.
  - Mwen gen pwotèz, olye de janm!
  Vinogradova, rale yon lòt ti fi ki gen yon figi mwatye boule ak san konesans, rele byen fò:
  Ala mechan Bondye!
  Kapitèn nan leve zèpòl.
  Se pa fòt Bondye, men fòt moun!
  Vinogradova trè rezonab ak konfyans te objeksyon:
  - Sa a se menm bagay ak di - se pa paran yo ki blame, men timoun yo!
  Kapitèn nan te vle di yon bagay, men nyaj lafimen yo te antre nan gòj li, li touse an kòlè.
  Bonm yo te bese, men bonbadman yo te kontinye. Zam bato a gen yon rezèv desan nan kokiy, sepandan, dife a te kounye a dirije plis nan veso yo dezame Sovyetik. Yamamoto te konprann ke dominasyon nan lanmè ta transfere inisyativ la nan lagè sa a nan Japon pou yon tan long. Ak bati bato, pwosesis la se chè ak long, byenke, pou egzanp, soumaren, petèt, yo pi fasil yo koupon pou achte. Sa a, nan kou, yo dwe pran an kont tou, men li enpòtan kraze estrikti a. Admiral Yamamoto, nonm ki pi pwisan nan Japon apre Anperè Hirohito, te santi tankou yon bondye. Yon bondye reyèl, kidonk relijyon peyi Solèy k ap monte a te anseye ke pi bon fason pou divinizasyon se gwo abilite militè! Epi kounyeya, gwo kòmandan an te kapab abitrèman toumante ak detwi espas ki bò kote l. Pi wo pase Vladivostok, gen gwo nwaj lafimen nwa epè pou plizyè kilomèt; sa yo se enstalasyon depo lwil oliv ak depo gaz sou dife. Plizyè santèn, milye moun boule, lanfè, ebyen, apre sa, kòman ou ka pa santi w tankou yon bondye ki pran revanj sou Larisi yo pou syèk imilyasyon, yon gwo pèp fòse yo kole nan yon seri de zile si piti konpare ak vast yo nan Larisi. Koulye a, flòt Ris la ap koule, ak kontrèman ak Perou Harbour, yo pa pral kite yon sèl veso.
  Pandan batay la nan Khalkhin Gol, Yamamoto pwopoze bay yon souflèt menm jan an nan Vladivostok, pou ki yon plan detaye te trase moute. Men, Hitler san atann fè lapè ak Stalin. An jeneral, moun sòt Hitler, te kòmanse masak la nan jwif yo ak kidonk mete kont tèt li tou de Polòy ak peyi yo nan Lwès la. E poukisa li te bezwen li? Èske w te vle jwenn richès jwif yo? Men, li te pi bon premye vin yon pouvwa mondyal, bat Sovyetik la, e petèt Lè sa a, lòt peyi yo. Lwès la se pi fasil pou genyen akòz lefèt ke mantalite li se anpil mwens karakterize pa fanatik ak yon tandans fè sakrifis tèt li. Èske gen omwen yon ka konnen pilòt Ameriken ramming? Vrè, te gen yon koup nan kolizyon, men sa a gen plis chans yon aksidan. Larisi yo fanatik, ki se etranj, paske lafwa Otodòks la pa apwouve swisid, epi yo pa ditou konsidere ke yon moun ka touche yon fason nan paradi pa fe nan zam. An jeneral, ansèyman Kris la trè estipid e li pa pratik. Li Yamamoto li Bib la ak sezi wè sòt moun yo konsidere tankou yon Bondye pasifik. Pou egzanp, li anseye: yo frape ou sou yon souflèt dwat - vire goch ou, yo mande pou yon sèl chemiz - bay de, renmen lènmi ou! Sèlman yon moun ki malad mantalman ka konsidere Kris la Bondye. Yon relijyon konsa bon sèlman pou esklav, vasal esklavaj. Ak tout Ewòp ak mwatye nan mond lan dwe te kwè. Se vre, ansèyman Jezi yo, malgre lefèt ke li rejte prensip la nan Ansyen Testaman an, yon je pou yon je, ak anseye ou renmen lènmi ou yo, pa t 'anpeche Britanik yo konkeri yon tyè nan tout planèt la, kreye la. pi vaste anpi nan istwa limanite. Ak sa a se malgre relijyon nan Grann Bretay, kote Bondye mansyone menm nan im nasyonal la. Etranj, prezidan ameriken yo fè sèman sou Bib la, men poutan yo te bonbade vil Japonè yo ak bonm napalm, ki te boule plizyè milye fanm ak timoun vivan. Anplis, sivil yo te touye, pa aksidan, men fè espre, sa a se te yon taktik nan teworize popilasyon sivil la: febli resous imen ak ekonomik. Men, Japonè yo poko bonbade Etazini. Men, yo pral! Epi yo menm tou yo atribiye mechanste espesyal samurai a. Apre yo tout, li Yamamoto, si yo vle, te kapab kraze nan ak bonm nan vil US, espesyalman apre defèt la nan flòt Yankee la tou pre Perou Harbour. Wi ewopeyen yo se salo moral. Yo gen yon konpreyansyon pèvèti, lafwa, ansèyman epi yo pa fè! Se pa konsa nan Japon! Sa nou anseye se sa nou fè. Pa gen okenn bagay tankou Bondye di vire lòt souflèt la, men sèvitè l yo fè espre touye timoun piti. Wi, an jeneral, kwayans ke Bondye se youn ak Toupisan an pa ka vre. Si li te poukont li, lè sa a, nan kou, li ta pran swen ke moun yo adore li kòrèkteman, nan lafwa ak verite, epi yo gen yon sèl doktrin. Se konsa chak moun priye jan li vle, sa li vle. Epi monn nan twò lèd ak mal pou l kreye pa yon sèl Bondye Toupisan an. Apre yo tout, nenpòt chèf responsab an plas an premye fè efò pou lòd ak jistis. Li vle fò, saj, nòb, onèt yo dwe nan premye plas, ak rès la swa korije tèt yo, grandi fizikman ak espirityèlman, oswa ... Sepandan, si Bondye ki gen tout pouvwa a ak Kreyatè linivè a, Lè sa a, li pa ta. kreye freaks kòporèl ak mantal. Apre yo tout, poukisa anperè a pafwa fòse yo andire feblès yo nan moun kòm yon bay? Paske pa gen okenn lòt fason soti, li pa ka fè freaks nan bèl gason ak lach nan moun fonse nan yon bat je. Men, si mwen te kapab, mwen ta imedyatman fè li! Ay, mwen dwe aksepte sa ki ak fè fas ak materyèl imen an ke mwen te resevwa kòm yon bay. Men, nan men ki moun li te resevwa li se yon lòt kesyon. Wi, ak anperè a li menm gen feblès: li se jis yon nonm - li vin fin vye granmoun, malad, dekrepite. Etranj, yon anperè diven souvan viv mwens pase yon sèvitè òdinè, gen mwens konpetans zam pase pifò jeneral ak anpil sòlda. Oke, ki sa ki nan li soti nan Bondye Toupisan an. Men, blan pa pi bon! Nan istwa a tout antye nan Ewòp, pa te gen okenn konkeran pi terib ak siksè pase Hitler. Wi, li se vrèman yon senbòl abilite militè blan moun! Epi, poutan, kòmandan an pi gwo nan tout tan ak pèp, pa t 'kapab menm fini jimnazyòm a, jwenn yon edikasyon segondè, ki se obligatwa nan Japon!
  Anplis, Hitler pa te aksepte nan lame a, pou rezon sante. Etranj, zèl sa a nan kil la nan fòs, lyon lagè a, te vin tèlman fèb fizikman ke menm nan Almay, kote gen yon pòs militè nan chak pòs, li pa te rele kòm yon prive. Ki jan Ewòp degrade.
  Sepandan, Stalin, yon lòt nan politisyen yo ki pi enpòtan nan tan nou an, tou pa t 'gen yon edikasyon segondè, li te yon pepit. Ak enteresan, li pa te tou tire nan lame a, pou rezon sante. Enteresan, koyensidans, de move lènmi pa t 'gen yon edikasyon segondè, yo pa te rele pou sèvis militè akòz rezon sante, te gen papa tafyatè, ak papa Hitler a tou te travay kòm yon soulye nan premye!
  Isit la se tankou yon konyensidans, etranj, menasan. Men dwat Goering Hitler pa konsa. Li soti nan yon fanmi aristokrasi, zansèt Goering te depite aktyèl chèf Almay la, Bismarck. Goering se yon biznisman, oligark, aristokrat ak pragmatis. Yo menm tou yo wè li posib pou yo ranplase Fuhrer posede a. Amerik ak Grann Bretay, tou, byenke an kachèt, vle mete fen nan Larisi, kèlkeswa rejim dominasyon an, men yo vle mete fen nan kominis yo, ki demanti konsèp nan pwopriyete prive, tèlman yo fèmen je fèmen nan ranfòsman an twòp. nan Almay.
  Sepandan, Almay se yon konkiran jeopolitik, men yon konkiran nan kad règ yo kapitalis ak aristokratik nan jwèt la, ak Bolchevik Larisi se absoliman etranje ak ostil. Li se menm etone ke soti nan karannyèm nan Churchill tèt li ofri Stalin èd, sa a ak tout anti-kominis li yo, tradisyonèl, rayisman angle nan Larisi. Apre yo tout, Almay anba wouj yo se yon chwal lagè ekipe nan cha lagè Sovyetik la, ak Sovyetik la anba mawon yo se yon zòn patizan etènèl. Apre yo tout, Bolchevik fanatik yo pa pral rekonsilye tèt yo, epi yo pral mennen yon lagè geriya pwolonje, ki pral tèlman fatige Twazyèm Reich la ke tout rèv nan plis ekspansyon pral disparèt tankou yon lakansyèl apre yon tanpèt loraj! Larisi anba Almay, pi bon pase Almay anba Larisi! Konprann sa a, li klè poukisa Etazini ak Grann Bretay ap chèche yon fason soti nan lagè a.
  Yamamoto se yon pragmatis, li te nan lagè ak Etazini ak Grann Bretay. Men, de anpi sa yo tèt yo pwovoke Japon lè yo enpoze yon anbago sou rezèv la nan pwodwi petwòl. Apre yo tout, peyi a nan Solèy la k ap monte pa gen pwòp li yo, ak anpil lòt matyè premyè. Japonè yo t ap negosye, Ameriken yo t ap fè revandikasyon de pli zan pli imilyan.
  Ak an menm tan, Yanki yo, pwovoke lagè a, pa t 'ditou pran swen pou pote lame a ak marin pou konbat preparasyon pou. Tantasyon an te tounen twò gwo, se plis te gen yon ti limyè nan espwa ke Moskou te sou tonbe ak Almay, ak alye li yo ta vin sekou. Anplis de sa, te gen yon espwa ke Etazini, yo te toujou yon peyi relativman demokratik, trè depann sou opinyon piblik, si lagè a trennen sou, pa ta vle vide san sou zile lòt moun. Vreman vre, poukisa yon nonm Ameriken òdinè nan lari a ta jwenn sèkèy zenk ak fanmi l ', si nou pa ap pale sou pwoteje teritwa a nan peyi Etazini li menm, e menm peye taks pito militè! Petèt se poutèt sa tsarist Larisi pèdi, li te gen plis sòlda, men pèp la Ris pa t 'konsidere Manchuria teritwa yo, epi yo pa t' vle peye ak san ak swe pou enterè abstrè. Ay, Hitler pa t 'pran Moskou, an pati akòz preparasyon pou sezon fredi a piman bouk, ak an pati akòz fanatik la karakteristik nan Bolchevik yo. Sepandan, pa sèlman Bolchevik yo, moun Ris yo gen tandans fè sakrifis tèt yo pou gwo objektif. Apre yo tout, premye belye mouton an te fè pa nèg Ris Messer la. Li se menm etone ke li te fè sa pa pou dedomajman pou èdtan yo nan paradi a, men pou dedomajman pou Peyi a. Malgre ke ... Messer se an pati yon moun sòt, apre tout, li se yon mèt nan voltige, yon envanteur, yon designer, ak nan kou yon moun k ap viv ta pote pi plis benefis nan Motherland la. Petèt Yanki yo pa tèlman mal, repwodui prensip la: bagay prensipal la nan batay se yo siviv! Apre tou, mò yo pa ka touye ankò!
  Amiral Naumo te fè remake:
  - Nou te deja itilize plis pase de tyè nan minisyon yo. Zam yo cho anpil, yo vide ak bokit dlo!
  Yamamoto te fè yon kwa ak dwèt li nan lè a epi li di nan yon vwa ki ba, yon ti kras rau:
  - Mwen panse ke zam yo pral kenbe tèt ak dènye tyè nan kokiy yo. Malgre ke non, frape soti jiska katrevensenk pousan.
  Amiral Naumo te monte zèpòl epi siye swe nan fwon li.
  - Èske li vo li bay tout sa ki pi bon nan premye jou a?
  Yamamoto sere pwen li.
  - Depans! Natirèlman li vo li! Nou te pran Larisi yo pa sipriz, jan sa te ye an 1904, Alman yo an 1941, men Stalin pral pini kòmandman an sevè e sa pa pral rive ankò. Se konsa, li nesesè yo sèvi ak lefèt ke ke dragon an tonbe nan dòmi. Aktyèlman, mwen konprann Stalin, lagè a ak Almay absòbe atansyon li nan yon nivo ke li sispann gade apre Ekstrèm Oryan an. Ak lantouraj li san yon lidè pè pran inisyativ la. Isit la nou rate kou nou an. Kòm byen ke Ameriken yo. Li te evidan pou tout moun ke pwoblèm nan t ap prepare, nyaj yo t ap rasanble, loraj t ap frape byento, men ...
  Naumo te manyen hilt nepe samurai ki pandye sou senti li, oswa jan yo rele l katana tou:
  - Larisi toujou aji an reta! Lagè a pa pral twò lontan epi nou pral rive nan Urals yo.
  Yamamoto leve je l 'nan syèl la.
  "Se pou bondye yo ede nou nan sa a, men mwen pa panse sa!" Yo aprann byen vit, Khalkhin Gol te montre ke nivo Larisi se pi wo pase pandan lagè 1904-1905. Anplis de sa, mwen pral di ou yon sekrè. Ajan sekrè nou an nan Vladivostok te ede yon ti kras ke atiri a bò lanmè olye pwisan pa t 'gen kokiy, ak avyon an echwe pou pou yo dekole nan tan. Sa a se lagè sekrè a.
  Naumo te sezi:
  - E ki kote SMERSH ak NKVD te gade?
  Yamamoto ri, souke dwèt li.
  - Isit la nan Ekstrèm Oryan kad ki pi mal yo nan Larisi sèvi, moun ki pè mouri sou devan Sovyetik-Alman yo ap fè efò pou Vladivostok. Se poutèt sa, isit la, li pi fasil jwenn yon trèt oswa yon moun sòt nan tèt la, osi byen ke yon moun k ap sèvi pwòp tèt ou. Ak NKVD a tèlman abitye revele konplo imajinè ke li pa remake trèt reyèl ankò. Se konsa, li se byen posib yo travay. By wout la, si plizyè jeneral te ale bò kote Alman yo, malgre lefèt ke fanmi yo, fanmi yo ak zanmi yo menase ak ekzekisyon pou sa a, Lè sa a, li se byen posib yo kòronp yon moun ki soti nan tèt la. Oswa sèvi ak li nan fè nwa a, ki se menm pi bon. So nou"n fer en kantite travay. Nou Japonè yo jeneralman karakterize pa bon jan reflechi sou operasyon militè yo, ak pran an kont tout ti bagay yo.
  Naumo fwote katana li a.
  - Dwa! Men, wont Khalkhin Gol evoke yon santiman anmè ak gwo anmèdman! Ki jan nou ta ka...
  Yamamoto konsole:
  - Te gen plis Manchus pase Japonè, ak an jeneral li enposib pou pou genyen tout tan tout tan an. Mwen dwe sonje ke, sepandan, pa pi bon inite yo goumen sou bò nou an, ak Larisi yo te gen yon gwo avantaj nan avyasyon ak tank.
  Naumo mwatye trase katana li.
  - Nou pa jistifye! Yon samurai p'ap janm refere a yon lam mat ak yon chwal fatige, yon anpil nan lènmi, ak yon zam fèb!
  Yamamoto korije:
  - Samure nan kou pa, men yon nonm malerezman wi! Moun yo gen tandans fè erè!
  Yamamoto te distrè epi li te rele yon bagay nan tiyo yo, epi li te kontinye:
  - Yon samurai p'ap janm vrèman koube! Li ale nan ram ak kont kouran an.
  Naumo souke tèt li.
  - Vrèman! Men, nou te goumen US la ak lyon Britanik la.
  Yamamoto tape tiwon an ak dwèt li.
  - Wi! Se vre, men Etazini te frape nan dan yo, Grann Bretay te pèdi koloni li yo, ak Almay te nan pwoblèm. Nou te vle retire plis fòs ke posib nan Lwès Larisi yo nan lòd yo fè li pi fasil pou Wehrmacht la ale nan ofansif la. Souflèt la te planifye pou Me, lè wout yo te cheche, men Ameriken yo te anpeche.
  Naumo rale katana l ', li koupe l' nan lè a:
  - Lanmò USA! Yo toujou entèfere ak Japon.
  Yamamoto souri sounwa.
  - Pa toujou, nan kou, pou egzanp, lè nou premye goumen ak Larisi, Yankees yo te ede nou anpil ak prè, osi byen ke founiti pou zam. Plis pase mwatye nan flòt nou an te fèt ak lajan Etazini ak Grann Bretay, ak pwòp chantye yo. Se konsa, Amerik pa toujou move, men se pa nan ka sa a.
  Naumo mande sezi:
  - E poukisa?
  Yamamoto te deside eksplike:
  - Yon bann bonm alontèm te kraze nan Tokyo, epi yo te fè yon souflèt trètr nan kapital la, lè l sèvi avèk bonm napalm. Plizyè santèn kay an bwa te boule, e anperè a te bay lòd pou nenpòt ki pri pou l deplase zòn kontwòl la lwen kapital la. Ak premye a tout, pran konplèks la konba nan baz Ameriken sou achipèl la Midway, ki pi pre vye zo eskèlèt Japonè yo. E nou te reyisi!
  Nauma balanse nepe l 'nan lè a:
  Nou toujou genyen!
  Yamamoto entèwonp:
  - Pami blan yo tou, gen entelijan! Se pa etonan Anperè a nan biwo li a, mete yon jarèt nan Napoleon. Men, te gen yon lòt Seza, li te di: li pi difisil kenbe konkeri a pase pou genyen. Nan ka sa a, sa a aplike a nou an plas an premye. Nauma te repwodui figi uit la ak epe a:
  Mwen konprann ak lespri mwen, men ak kè mwen!
  Yamamoto leve, li bat kòlèg li sou zepòl.
  - Wi, ou pa fache, nan ka sa a nap kite retounen. Nou pral defèt Sovyetik la epi ankò voye jete nan USA a ak Britanik yo, men deja ansanm ak Alman yo ak pasta.
  Amiral Nauma, ak yon mouvman prèske insansibl, kache katana a nan djenn li epi, bwiye, chichote:
  - Tan kap vini an bon, men prezan an pi bon! Tande sou transpòtè avyon, tout rezèv la nan bonm yo te itilize moute, ak sou ...
  Yamamoto te bay lòd yon ti tan:
  - Vini sou pil epi gade alantou, nan yon demi èdtan nou pral vire toutotou epi ale nan baz ki pi pre nou an.
  Nauma sifle nan nen li:
  - Koute kòmandan an!
  Amiral la soti, li kenbe pòt la pou l pa krake. Anvan mak pye l yo te mouri, yon lonbraj te glise soti nan pòt la, li te mache sou pwent pye yo epi li jete kouvèti a.
  
  SAK TA DWE VRÈMAN!
  Yon lòt istwa kote pa te gen okenn atak teworis nan dat 11 septanm 2001. Chans te entèveni. Gen enfòmasyon operasyonèl ke Islamis bin Laden yo ap prepare atak teworis Ozetazini, tout islamis yo sispèk yo te tou senpleman mete deyò nan Amerik la. Epi atak la pa te fèt. Epi apre asasina Ahmad Shah Massoud, Taliban yo te kòmanse kraze Alyans Nò a. Ak Vladimir Putin te bay lòd pou atake Taliban yo nan lòd yo evite defèt la konplè nan alye yo nan Afganistan.
  Premyèman, nan kou, bonm yo. Lè sa a, fòs tè yo nan Larisi yo te kòmanse transfere nan Afganistan. Vladimir Putin toujou relativman jèn, tèt cho, e li vle vin pi popilè. Pran revanj pou defèt wont Sovyetik la nan Afganistan.
  Ak lagè a, ki te kòmanse nan mwa Oktòb 2001 ak bonbadman nan pozisyon Taliban yo ak baz, piti piti grandi nan yon konfli plen echèl. Anplis, Lwès la ak mond Islamik la pa t ezite ede Taliban yo ak Al-Qaeda. Ak lagè a te pran yon karaktè trè trè long.
  Epi kounye a Snezhana ap goumen nan Afganistan sou dènye tank T-95 la. Otòn 2012 ap vini. Vladimir Putin te vin prezidan ankò. Epi yo te bay lòd pou mete fen nan lagè ki gen plis pase dizan. Ak an patikilye nan fen a trape oswa touye Oussama bin Laden.
  Snezhana, Alice ak Anzhelika ap goumen ansanm nan yon tank. Yo tire sou Moujahideen nan machin yo.
  Snezhana peze zòtèy li sou bouton joystick yo. Frape lènmi an epi kriye:
  - Yon sòlda ka yon sèf nayif, men li pap janm tounen yon lapen lach si se pa yon politisyen kochon mete kanpe!
  
  Alice, tire, tou fasil konfime:
  - Yon sòlda ka byen rive nan ran malfini, si politisyen kochon an pa desann li nan yon zwa!
  Angelica, ak lespri sovaj, peze zòtèy pye l 'sou bouton yo nan joystick la, te ajoute:
  - Kochon-politisyen yo pa sòlda parèy, sitou si yo se falkon!
  Ti fi yo konsa gaye byen. Ak tank yo te vole ak kraze tout Moujahideen ki te rankontre sou wout la. Apre sa, li te kraze ak cheni, ak gribouye nan mitray.
  Snezhana te note:
  - Yon sòlda ki mouri sou chan batay la pa mouri pou tout tan, nanm li nan glwa imòtèl, yon politisyen ki voye yon vanyan sòlda nan lanmò li, yon moun ki mouri nan lavi, paske kochon pa gen yon nanm!
  Alice, t ap vide plon ak lapli iranyòm sou Moujahideen yo, te chipi, li te montre dan li:
  - Politisyen yo dirije lame a, ap eseye gwonde tankou lyon, men an reyalite se sèlman jape nan chen ak groyman nan yon kochon yo tande!
  Angelica te peze bouton joystick la ak talon pye l, li t ap limen ak dife e li te di yon fason agresif:
  - Souvan yon solda riske tèt li akoz kochon politisyen yo, kèlkeswa sa!
  Snezhana tou bat lènmi an, kraze l ', krible tankou yon filtè ki bay soti:
  - Yon sòlda ka yon zwa jis, pandan y ap rete yon malfini, ak yon politisyen yon rena virtuozite, ak sans nan yon kochon!
  Alice ri epi li te ajoute, li klere dan pèl li:
  - Yon sòlda, menm si pafwa yon zwa, men plim toujou ap vole soti nan li, ak yon kochon politisyen, men dlo se tankou dlo nan yon zwa nan men l '!
  Angelica bat, li peze zòtèy li sou bouton yo epi li di:
  - Sòlda a chari tankou yon chwal, ak jeneral la pafwa sèlman towo bèf!
  Snezhana tou peze levye a ak talon pye l ', kraze lènmi an ak chirpe:
  - Nan lagè a, sòlda yo mouri pi fò nan tout - se pa tout nan yo se nòb, men tout ewo, ak politisyen rekòlte fwi yo - yo pa entelijan, men tout kannay!
  Alice, ak dwèt toutouni li nan janm grasyeuz, peze bouton joystick yo, koupe lènmi an ak griye:
  - Yon sòlda se yon kòk batay ki soti nan ki plim vole, ak yon politisyen se yon pi salo vid, emèt dyare vèbal!
  Angelica ak eksitasyon sovaj peze bouton an nan joystick la ak pwent tete wouj li a, koupe spook yo epi li bay:
  - Yon sòlda pa gen tan lave, men li pran sant noblès, ak yon politisyen, kèlkeswa kantite ou pran yon beny, bay yon kabrit, ak dyare vèbal!
  Snezhana reponn ak yon souri, li tou peze bouton joystick la ak pwent tete Ruby li epi koupe Mujahideen yo:
  - Yon sòlda polis bòt li ak sir, epi yon politisyen lave men l 'nan zèv sal!
  Alice ri epi li te note lè li peze bouton joystick la ak yon pwent tete frèz:
  - Yon sòlda resevwa prim pou fe trè raman, yon politisyen mete yon kochon sou sòlda yo tout tan tout tan!
  Angelica, ki t ap dirije yon dife ki byen vize sou spook yo, epi koupe yo tankou yon kiltivatè, gronde:
  - Sòlda a toujou grangou akòz mank vyann, byenke politisyen an regilyèman mete yon kochon sou li epi li pandye nouy sou zòrèy li!
  Snezhana te fè dan l' tire sou Moujahideen yo. Li kraze yo lè li peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l 'yo, men an menm tan li te woule:
  - Soti nan yon seri vitamin ak legim, yon sòlda vin sèlman moutad ak pwav nan diskou politisyen yo, ak twazyèm-fre vyann kochon soti nan vyann, ak sou twazyèm lan sèlman yon twou beye!
  Alice ri epi li frape, li peze bouton yo nan joystick la ak talon wonn li fè:
  - Sòlda a fè lòd, jeneral la bay lòd, politisyen an vide dyare vèbal sèlman sal inifòm sòlda yo!
  Angelica te plis pase dakò ak sa a, koupe ke moun kap kriye yo nan anpil militan nan Afganistan:
  - Yon sòlda pafwa pè, men se pa pè, yon politisyen toujou ap swaggering, men se sèlman long lang li lonje atake!
  Snezhana te note yon fason agresif, tire sou sòlda Afgan yo t ap avanse sou yo, lè l sèvi avèk talon pye l:
  - Inifòm nan yon sòlda pa gate pa pousyè tè tranche, men ak lang yo nan politisyen ki toujou ap kochon!
  Alice te ajoute ak anpil eksitasyon, li fè yon clin nan je safi li, epi li kraze moujahideen yo:
  - Bal la pa pran yon sòlda, dife a pa boule, ak gèrye a pa pral nwaye nan dlo a, men li riske toufe nan dyare a vèbal nan politisyen yo ki te voye l 'nan labatwa!
  Angelica te ajoute, li te pouse bouton joystick la ak pwent tete rubi li a epi li t ap woule pandan l te koupe moujahidin yo:
  - Touye yon sòlda se pa yon bouro, yon politisyen pwomèt lavi nan syèl la se pa yon zanj!
  Ak tank la nan konsepsyon letal Ris la kraze dushman Afgan yo, inonde yo ak ti bal ak nwayo iranyòm.
  Snezhana te note, koupe anpil, peze Mujahideen nan Afganistan.
  - Bondye pèmèt lagè chwazi pi vanyan yo pou syèl la, ak konplote politik yo fè soti pi mechan pou lanfè!
  Alice te remake yon fason agresif, li te frape dushman yo k ap monte tankou yon krapo sou kranp yo, li t ap chante:
  - Fènwa egziste pou klète limyè a ka wè, yon vye politisyen pou seye moun nòb ke yo ekspoze!
  Angelica te dakò ak sa a, li te ekstèmine lènmi yo e li te atake Mujahideen yo:
  - Yon politisyen se yon gwo kochon ki pa manje kochon kochon, men ak soup ak yon chat, ak nouy pou zòrèy li!
  Snezhana te fè yon remak agresif, li te tire sou spooks, epi li te drese ti mòn nan kadav:
  - Yon sòlda pa ta dwe yon lapen, viktwa pa rive nan lach, yon jeneral pa ta dwe yon kochon - yo menm ki gra yo gen dwa babekyou!
  Alice byen volonterman dakò ak sa a, koupe lènmi yo, kòm si li retire rasoir nan yon pye bwa:
  - Sòlda a pè lanmò tou, men pè pou yo nwaye nan kaka politik kondui li nan liy devan an, lwen kochon yo dèyè!
  Angelica, ki te tire dushman yo, epi ki te kontwole zam tank la ak zòtèy pye l, li di:
  - Ou pa bezwen pè pèdi kò a nan lagè a, paske lespri a se imòtèl, men ou dwe pè sibòdone nanm nan yon politisyen, kidonk kochon nan pouvwa touye tout pi bon an!
  Snezhana, yon fason agresif ekri sou Moujahideen yo, koupe cheikh Arab la ki te goumen bò kote militan Afgan yo ak ronron:
  - Li fasil pou w pèdi nanm ou, li pi fasil menm pèdi kò w, men lè w bay lavi w pou Peyi a, ou jwenn memwa etènèl ki gen plis valè sou moun, imòtalite nan kè Bondye ki anwo nan syèl la!
  Alice te deklare, fè yon klin, voye kokiy sou lènmi an ak dwèt li nan janm grasyeuz:
  - Yon sòlda, li te pèdi kò li nan batay, pral jwenn memwa p'ap janm fini an, yon kochon politisyen nan dèyè a, kondane tèt li nan wont p'ap janm fini an!
  Angelica te fè yon remak agresif, koupe Moujahideen yo epi sèvi ak pwent tete wouj lè l te tire:
  - Kò a chire nan ane sa yo, men ewoyis la nan tonbe nan batay pa fennen nan syèk!
  Snezhana, koupe sòlda yo atake nan Afganistan, ak anpile mòn nan kadav, remake:
  - Kò yon moun se pou yon ti tan, nanm nan pou tout tan, sòlda a pap sispann sèvi patri a, jeneral la ap rele byen fò, politisyen an ap kochon, men Seyè a Bondye pa pral netwaye linivè a nan mal!
  
  Alice, ki te ekri sou spooks yo ki t ap vanse tout kote, li koupe yo tankou yon kouto digo, li di:
  - Soti nan tire nan zam ponn zòrèy li, soti nan diskou yo dous nan konsyans politisyen soud ak yon sans espwa!
  Angelica te note, li te frape Moujahideen yo, ke yo te tèlman aktivman ap monte sou pozisyon twoup Ris yo, epi li di:
  - Pi gwo predatè a se pa yon lous polè, men yon politisyen-kochon ak yon nanm nwa!
  Ti fi yo etenn Moujahideen yo tout jounen an, men yo te kouri soti nan twous konba. Apre sa, yo tounen nan baz la. Gen yo te ravitaye ak ranplir rezèv la nan bal: ti, men chè ak yon nwayo iranyòm. Osi byen ke kalite espesyal nan kokiy ki te ogmante pouvwa letal.
  Ak sou 4 novanm 2012, jis nan tan pou yon jou ferye nan Larisi, yo ankò kouri kont dushman yo sou tank la T-95, ap eseye pou genyen yon gwo viktwa.
  Snezhana, k ap fè dife byen vize, lè l sèvi avèk dwèt toutouni, janm chisele, frape militan yo, te note:
  - Yon politisyen se yon predatè kanivò, men yon scavenger, ak nan fimye li, roz pa grandi, men se sèlman atitid la fennen!
  Alice, k ap bat lènmi an, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, epi koupe opozan yo, te note:
  - Yon politisyen souvan gen dan pouri ak pote soti nan dèyè bouch li, ak deyodoran nan elokans pa pral kache jete vèbal!
  Angelica te frape lènmi an, li te sèvi ak janm li yo toutouni, li tache, epi li te woule:
  - Politisyen an se yon lou ak fo dan, men ak yon lang reyèl long, ki se yon anpil nan kochon!
  Snezhana te tire yon pete mòtèl sou spooks Afganestan yo epi ak kè kontan di:
  - Lefèt ke yon politisyen mete lang nan pòch elektè yo pa tèlman mal, li pi mal ke li kochon soti nan plen!
  Angelica, ki te tire sou militan Afgan yo, epi ki te frape yo san pitye, te note, koupe ak eklat iranyòm:
  - Li pa tèlman pè si yon politisyen retire kòb nan pòch elektè yo, li pi mal lè li mete yon kochon ladan l!
  Alice te frape tou, li te peze pwent tete wouj li sou bouton joystick la, epi li te montre dan li, li te di ak plezi:
  - Yon solda ka pete kriye nan tout nanm li apre li fin pèdi kanmarad li, yon politisyen san nanm ka sèlman koule dlo nan je kwokodil!
  T-95 U tank la te modèl ki pi modèn, ak yon gwo rezèv nan kokiy ak lòt kalite katouch. Ti fi yo te goumen byen, men lagè a nan Afganistan kontinye limen.
  Lagè a se sou ak ti fi yo montre klas ki pi wo nan voltige yo. Apre sa, yo demontre egzanp reyalite viktorye.
  Epi yo trè agresif.
  Snezhana te bat Moujahideen yo, te frape mas yo lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo epi li te kriye:
  - Politisyen an gen paw-pèl ak rato nan peni elektè ak lang li, li vide pòch li pou gen yon kote pou mete yon kochon!
  Alice, t ap griyi sou dushman, e li te aji ak eksitasyon sovaj, te fè dan l wè, li te note:
  - Politisyen yo elokan nan pwomès, men lang-mare lè li rive eskiz pou pa livrezon!
  Angelica, ki te frape Moujahideen yo soti tout kote, tankou ravèt kolan, te note:
  - Politisyen an gen yon lang fleksib, men votè yo gen yon zo difisil nan gòj yo!
  Snezhana te kontinye koupe nan Mujahideen yo ak jè nan bal iranyòm, frape yo soti tankou grenn ki soti nan zòrèy, remake:
  - Politik se yon lopital sikyatrik konplè, yon pwa grandi sou yon Willow!
  Alice te tire yon kokiy ki gen gwo eksplozif sou dushman yo nan Afganistan, frape yo byen sere epi pepi:
  - Yon sòlda bezwen sante bèf, ak lespri a pa ta dwe mouton, pou kochon yo pa chari!
  Angelica, k ap kontinye tire sou opozan e li montre jistès virtuozite, te note:
  - Li bon pou ou gen pye frison sou chan batay la, men ou pa ta dwe bese nan nivo yon lapen, pou yo pa devore pa yon rena ak pissed pa yon kochon!
  Snezhana te griye sou lènmi an kòm si li te vide plon ak lapli iranyòm, epi li te griye:
  - Yon fanm, ki gen pou l tounen yon jument, tou pa dwe yon kagre nan tèt li, sinon yon gason pral raboure, epi li pral pigged nan menm krinyè a!
  Alice, ki t ap tire sou espè ki t ap monte yo, ki t ap vole bab, gri, nwa ak wouj, gwonde:
  - Enbesil se pa fanm ki gen figi mare, men se yon kochon ki kite laboure tèt li!
  Angelica te dakò pou l konfime sa a, li te fè yon gwo gwonde:
  - Si w kite yon kochon laboure tèt ou, w ap mete yon kolye pandan lespri a rete yon mouton!
  Snezhana briskeman frape ti mòn lan nan Moujahideen yo epi li di:
  - Yon politisyen ka raboure non sèlman ak lespri mouton ak sèvo poul, si li se yon kochon ak atizan konn fè rena, ak entèlijans yon Lerison!
  Epi ri, montre lang woz long li.
  Isit la ti fi a ankò thrashes opozan li yo ak zòtèy fè li.
  Alice frape moujahidyen yo, li koupe tèt li, li pèse vant li ak yon pete epi li di:
  - Politisyen an pale wonn, men soti nan diskou li nan distri a, menm yon boul woule, eksepte ke gato vyann kochon sèlman entèfere!
  Angelica ri epi li voye yon chaj letal ak destriktif sou lènmi an, gronyen:
  - Si yon politisyen kole djòl sou elektè a, lè sa a pèp la pral definitivman rete san yon pyès lajan!
  Snezhana te note ak lespri, montre dan li, ke yo klere pi klere pase bèl grenn pèl nan reyon solèy la:
  - Pèmèt yon politisyen foure lang li nan yon bous, ou rete ak yon nen aliyen ak yon kochon, ak san pantalon!
  Alice, ki te tire sou spooks, lè l sèvi avèk zòtèy pye l, li pran e li te bay ak lespri:
  - Long lang yon politisyen se tankou yon laso nan kou li, sèlman ou ka jete l 'pa nan choute pye ou, men ak yon lespri byen file ak entèlijans!
  Angelica, te eksploze nan Mujahideen yo ak yon pete nan bal iranyòm, frape yon kantite desan nan yo epi li griye:
  - Lang yon politisyen, tankou yon laso, ap kenbe kou yon towo, si elektè a gen yon lespri mouton!
  Snezhana te note agresif, fè yon klin nan tokay li yo. Ak an menm tan an kontinye tire anpil presizyon sou dushmans:
  - Lang yon fanm karese zòrèy li, yon politisyen gen yon pike pwazon ki degoute pwazon nan sèvo l!
  Alice te note, li te koupe spook yo ki t ap atake l, yo te monte tankou foumi sou yon rach:
  - Politisyen an ap degoute lapli an lò nan pwomès eleksyon sou sèvo elektè yo!
  Angelica, ki t'ap bat moujahideen yo, lè l sèvi avèk grasyeuz pye li, te note:
  - Nan politik, gen yon sechrès konstan pou akonplisman an nan pwomès eleksyon yo, men nan lòt men an, lapawòl toujou ap koule, ak koule sou sèvo yo!
  Snezhana, voye flanm dife ki soti nan lanse flanm dife, epi boule Moujahideen yo vivan, te note:
  - Yon politisyen tankou yon lous renmen siwo myèl la dous nan diskou, men olye pou yo ibènasyon li kochon tout ane an!
  Alice te konfime tou, li fè yon clin d'on pou ti fi yo, epi li te ekstèmine spook yo yon fason agresif:
  - Si ou renmen koute diskou siwo myèl nan politisyen yo, Lè sa a, twa po yo pral rache nan men ou tankou yon lous!
  Ak zòtèy toutouni li, bèl blond sa a pral peze bouton joystick yo.
  Angelica te remake, li te fè yon klin agresif, li te montre dan pèl li, epi li te frape espwa yo:
  - Linden an gen siwo myèl santi bon, ak siwo myèl ki soti nan bouch politisyen yo, menm si Linden solid, se toufe!
  Snezhana te bat tank atake Moujahideen yo. An menm tan an, nan kou, li te itilize zòtèy pye l 'epi li gwonde:
  - Yon politisyen, tankou yon rena, souvan malen, pafwa li di verite a si li pwofitab, men an menm tan li jere vise l 'menm nan detriman li!
  Alice te pran l, li frape l ak èd pwent tete wouj nan pwatrin li epi li te woule ak yon griyen nan dan ki te klere tankou yon glas:
  - Politik se yon kote yo toujou jere vise, se sèlman elektè a pafwa bale kaka ak kouran sanglan revolisyon an!
  Angelica te ri ankò, li te montre dan pèl li nan yon souri piranha, epi li te yon ti fi wouj, te note:
  - Mo politisyen an ak mo a desan, yo konbine sèlman ak adisyon nan twazyèm lan - salo!
  Snezhana te woule, te kraze anpil Moujahideen, te frape yo tankou linèt yon tirè pwofesyonèl, epi li pa bliye kouli:
  - Yon politisyen nan karaktè ka genyen tout bagay eksepte konsyans ak onè, men li degize tèt li nan konsyans, byenke malonèt!
  Alice te ajoute tou ak entelijans, je li klere ak safi, zòtèy li yo te etonan ajil:
  - Politisyen an pwomèt yon mòn an lò nan syèl la pou limen yon zetwal, sèlman li pa bay limyè an lò, ak yon limyè konsa, elektè a pa pral tann pou douvanjou!
  Angelica tou trè éspirituèl kontinye, kraze Mujahideen yo. An menm tan an, bote a te itilize pwent tete Ruby nan tete li. Epi li te fè li trè bèl.
  Epi li kriye ankò, tankou yon si ak yon tiyo kale:
  - Politisyen an gen plis mask pase zetwal nan syèl la, men yo tout se sèlman pou fè li pi fasil pou politisyen rena kochon!
  Ak tank la kontinye glise ak flite, frape ak boule militan yo. Batay yo te prèske yon sèl bò. Men, Larisi toujou soufri pèt. Epi te gen plis ak plis nan yo.
  Genyen toujou ane ki pase ... Ane 2018 la rive ... E lagè nan Afganistan toujou ap kontinye epi li pa vle ralanti. Ak anpil sòlda deja antere.
  Snezhana ak Mirabela tire nan pozisyon yo nan Mujahideen nan yon avyon atak. Apre sa, yo agresif ekstèmine. Ak forè yo ap boule an masse. Volè nan mòn yo fonn Tornado.
  Lagè a ap kontinye.
  Snezhana fè remake ak yon ri:
  - Politisyen an se yon pati rena, yon pati nan bèt nan bwa, yon pati nan elefan nan yon boutik Lachin, nan kèk fason yon lapen lach, men an reyalite yon kochon konplè!
  Mirabela te voye yon fize ak fòs mòtèl avèk èd zòtèy li yo, te note:
  - Politisyen an renmen bat dlo nan yon mòtye ak lang li - yon okipasyon ki pa itil pou votè yo, men pote revni nan politisyen an nan fòm kim nan pale san fè anyen konsa!
  Apre pawòl sa yo, tifi yo te kòmanse ri epi fè dan yo. Epi fè yon klin youn ak lòt.
  Epi voye fize nan rivyè, epi kraze mòn yo an debri. Epi chante:
  - Yo te bay lòd pou yo rache bouk la atè,
  Volè tònad mete dife nan mòn yo...
  Li ka wè ke yon moun soufle kat nou an ale,
  Oke, nan lanfè ak konvèsasyon sa yo!
  Ak talon pye yo fè, ti fi yo ankò voye fòs la ki ka touye moun nan fize a, epi detwi pozisyon yo nan dushmans yo.
  Lagè a toujou ap kontinye... E pa gen yon fen nan je li. Mouvman anti-lagè a ap grandi nan Larisi. Tout moun vle fini ak li. Men Prezidan Putin fè tèt di...
  Se konsa, pandan y ap Ris la ap goumen, epi li klè ke anpil plis avanti enteresan ap tann nou.
  
  OBSESYON GENGHIS KHAN
  Gengis Khan te obsede ak lide imòtalite pou tèt li pèsonèlman. Epi se pa sèlman laperèz ki te pouse yo. Gwo Mongòl la te konprann ke apre lanmò li, anpil pitit gason ak pitit pitit t ap ronge nan lit pou pouvwa a, epi gwo anpi a t ap fann an plizyè pati epi tonbe nan dekonpozisyon. Li te klè ki jan konkèt Aleksann Legran te fè nan Mongòl yo te frajil.
  Konbyen Mongoli sa? Kisa yo ka fè pou kenbe tout bagay? Nou te bezwen yon anpi espesyal...
  Gengis Khan te vle lavi etènèl, ak dè milye de mesaje atravè mond lan t ap chèche eliksir nan lavi etènèl, oswa yon bagay ki sanble.
  Men, youn nan mesaje yo nan Gengis Khan te delivre zafè "Mirror of the Irbis la". Li te genyen yon jeni pwisan ki te dakò akòde Gengis Khan lavi etènèl. Men, chak ane, katrevendisnèf jenn fi yo dwe sakrifye bay lespri dyab la. Epi li te yon pri ki wo pou imòtalite a nan Gengis Khan.
  Men, jeni a kenbe pawòl li ak jèn tounen nan Gengis Khan. Apre konkèt la nan Lachin, kòmandan sa a te ale nan peyi Zend. Fwa sa a, Mongòl yo te deplase epi yo te kapab konkeri peyi sa a bèl bagay ak cho. Lè sa a, Gengis Khan te ale nan Bagdad epi li te pran li tou, touye prèske tout mesye yo.
  Pli lwen, Mongòl yo te konkeri Mwayen Oryan an ak rejyon Volga.
  Yon gwo kanpay kont Larisi te kòmanse... Nan ka sa a, lame Mongol-Tatars yo te menm plis anpil ak pi byen ekipe. Apre sa, yo te kapab pran Novgorod, yo te metrize li nan tanpèt.
  Kievan Ris te konkeri tou. Lè sa a, foul moun yo nan Mongòl vide nan Ewòp.
  Fwa sa a, anpi a te gen plis fòs ak pi bon teknoloji. Apre sa, yo te bat tou de Ongwa yo ak lòt chevalye rati. Yo te pran tou de Vyèn ak Bèlen, epi yo te rive Itali, kaptire li tou. Nou te rive tou nan peyi Frank yo. Paris te pran tou.
  Apre sa, ord yo deplase, rive nan dènye lanmè a. Lè sa a, yon vwayaj nan pirene yo ak kaptire nan peyi Espay. Apre sa, ale nan Afrik. Pou kòmanse, ak konkèt la nan nò Kontinan Nwa a. Men, Lè sa a, Mongòl yo te deplase nan sid bò larivyè Nil la ak atravè dezè a.
  Kidonk, tout peyi yo nan wout tè a nan emisfè lès la te kaptire.
  Men, li pa t 'fini la. Mongòl yo te bati yon flòt, ak konkeri pi plis ak plis nouvo teritwa ...
  Endyen yo te eseye reziste, men yo te pasyèlman masakre, e kèk te mouri nan maladi. Sivivan yo te rekonèt otorite Mongòl yo.
  An brèf, nan fen trèzyèm syèk la, yon anpi Mongòl atravè lemond te leve, ki te dirije pa Gengis Khan.
  Nan li, anpil te prete nan jesyon soti nan Lachin, ak yon bagay ki soti nan ansyen lavil Wòm. Yon sistèm piramidal pouvwa, yon peyi kolosal ak administrasyon satrap yo te kòmanse bati. Kidonk, yon sistèm espesyal, santralize leve sou yon echèl mondyal.
  Syans ak medikaman tou devlope. Anpil bagay te fè pou pèp la nan devlopman agrikilti ak atizana. Pèp yo nan planèt Latè a te vin pi plis ak plis melanje. Epi yon nouvo sosyete te fèt.
  Nan tan kap vini an, tout moun ki rete nan anpi a te resevwa sitwayènte ak esklavaj disparèt.
  Epi finalman, epòk ekspansyon espas la kòmanse. Gengis Khan te gen ti pouvwa sou yon sèl planèt e li te vle anpil plis.
  E toujou chak ane katrevendisnèf jenn fi yo te sakrifye bay Divinite infernal la.
  Epi yo te chwazi pa yon lot espesyal. Ti fi yo te nan diferan nasyonalite ak espès. Apre sa, yo te mache pye atè konsa nan jip kout blan ak yon bann mens nan twal sou pwatrin yo.
  Popilasyon anpi Gengis Khan se dè milya de moun. Epi gen deja koloni sou Lalin nan, ak veso yo te ateri sou Mas ak Venis. Envante syantis ak wokèt foton ki kapab akselere nan vitès limyè a.
  Ak an menm tan an, yo fè sakrifis nan lespri infernal la ke Gengis Khan rete pou tout tan jèn ak an sante.
  Vladimir Rybachenko, yon brav, ti gason miskilè nan trèz, pa t 'topoze ak sa a. Sitou lè yo te chwazi sè l kòm viktim nan. Ak yon ti gason nan trèz deside pran revanj sou Gengis Khan.
  Men, kisa li ka fè poukont li kont tout yon lame? Ak ki jan yo defèt mons la?
  Ti gason an deside konsilte ak majisyèn la. Apre sa, li te antre nan forè a dans, pandye tenis li yo sou yon poto.
  Ti gason an te mache sou wout la, li chante;
  Vanyan sòlda yo nan fènwa yo se siman fò,
  Sa ki mal dirije mond lan san yo pa konnen nimewo a...
  Men, nou menm, pitit Satan yo,
  Pa kraze pouvwa Kris la!
  Sepandan, relijyon Krisyanis la entèdi. Ak tout moun gen yon sèl Bondye - Gengis Khan tèt li!
  Oke, ak tankou yon Divinite, tankou chwal li. Sepandan, chwal yo, kontrèman ak Gengis Khan, yo mòtèl, epi yo chanje jan yo laj.
  Vladimir Rybachenko mache, souflete pye ti bebe l '. Lè sa a, yon tig sabre-dan ak sis grif soti al kontre li. Forè a isit la se pa senp, men majik.
  Ti gason an bese tèt devan gwo a, tankou yon elefan sèlman yon bèt ki pi long epi li mande:
  - Kite m 'ale nan majisyèn a?
  Gwo tig dan sable reponn ak yon gwonde:
  - Reponn twa kesyon - Lè sa a, mwen pral kite ou antre!
  Ti gason an Vovka mande ak yon souri:
  - E si mwen pa reponn?
  Tig dan sable jape:
  "Lè sa a, mwen pral chire li apa!"
  Vladimir Rybachenko lojikman te fè remake:
  - De lanmò pa ka rive, youn pa ka evite!
  Tig ki gen dan sable a bele:
  - Ki sa moun ki pi vanyan pè, ak dènye lach la pa soufle moustach li?
  Ti gason an mete pwen li nan manton timoun nan. Oke, se yon mistè. Vrèman kisa? Petèt lanmò?
  Vladimir Rybachenko te chante:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Nou pa pè lanmò sou chan batay la...
  Pou Peyi Sen pral goumen,
  E menm mouri ap genyen!
  Tig dan sable a gwonde agresif:
  - Ou pral li pwezi oswa reponn kesyon!
  Ti gason an te vle jete tig la: kote konsyans ou ye, men answit li parèt sou li, epi ti gason an briye:
  - Konsyans! Menm moun ki pi vanyan yo pè konsyans!
  Tig ki gen dan sable a souke tèt ak repiyans epi li konfime:
  - One - zewo an favè ou! Oke, e lòt kesyon an.
  Mastodon an vire e li gronde tankou yon mons:
  - Kiyès ki pi bèl nan mond lan?
  Ti gason an te bat pye l' epi li vire. Kesyon an se vre pi difisil la. Men repons lan nan tèt mwen!
  Vladimir Olegovich di:
  - Pa gen verite ki pi jis, verite nenpòt manti pi bèl!
  Tig ki gen dan sable a te grawouye ankò nan dezagreman:
  - Se vre, ti chen ... Mwen wè ou se jis yon avyon de gè super! Oke, ann ale nan twazyèm devinèt la.
  Ti gason an souke tèt li byen klere.
  - Ann!
  Tig ki gen dan sable a bele:
  - Ki sa ki pi rapid nan mond lan!
  Vladimir te monte zèpòl. Li te vle di ke foton an. Men, poukisa mwen sonje ke syantis yo ap devlope ultrafoton pou vole nan vitès superluminal. Wi, sa a se pa byen sa ou bezwen. Ak graviton yo sanble deplase pi vit pase vitès limyè a.
  Vladimir Oleg frape fwon li ak pwen li epi li reponn:
  - Panse yon moun se pi vit, ak pi vit pase nenpòt reyon!
  Tig dan sable pete ri, li reponn:
  - Lojikman! Ou jenn, ou gen twa zewo an favè! Ou ka ale!
  Ti gason an ap pedale pye l' sou wout jòn brik la, ap chante...
  Ak nan silans mòn yo, ak wotè zetwal yo,
  Nan vag lanmè a ak dife kòlè...
  Ak nan kòlè, ak kòlè dife!
  Apre sa, jenn ti kabrit la pral sote epi kraze pave a ak pye atè. Men, li trè douloure.
  Ti gason an gwonde:
  - Ki doulè, ki doulè - anpi a nan Gengis Khan - yon santèn - zewo!
  Lè sa a, li te panse, e si Great Super Anperè Gengis Khan mouri? Èske li benefisye limanite? Apre yo tout, nan anpi mondyal la, moun ap viv byen. Tout moun gen travay, tout moun plen, pa gen epidemi, anpil maladi disparèt, menm kansè yo pran vaksen. Mòtalite a ba, ki menm enpoze restriksyon sou pousantaj nesans la. Prèske tout moun gen yon machin. Teknoloji te evolye, Lè sa a, tout twa jou nan yon semèn nan! Ak endistri amizman an gwo. Ak moun yo te vizite tout planèt yo nan sistèm solè a, e deja sou Mas gen premye vil yo.
  Ti gason an Vovka Rybachenko te chante;
  Solèy la klere anlè nou
  Pa lavi, men gras...
  Pou moun ki responsab pou nou
  Li lè pou konprann
  Pou moun ki responsab pou nou
  Li lè pou konprann!
  Nou se timoun piti
  Nou vle mache!
  Men koulye a, talon pye li yo te kòmanse boule yon ti kras. Brik jòn la cho. Men, ou pa ka mete soulye: timoun yo ka mache sou chemen jòn oswa pye atè, oswa nan soulye majik. Sa yo se règ yo nan forè a majik. E san maji, ou pa ka sove sè ou.
  Ti gason an andire, e menm montre dan li ... Li se yon vrè pyonye ki pa bese.
  Timoun nan te panse distrè tèt li nan brik yo ki te fikse nan talon pye l ', se pou sa Mongòl yo te kapab konkeri lemonn antye? Ke yo tout pi fò oswa pi entelijan? Epi poukisa imòtalite te ale nan Gengis Khan - ki te deja komèt mechanste.
  Oke, nan kou pa kounye a. Gen lwa ki adousi de jenerasyon an jenerasyon. Pa egzanp, penalite lanmò brital la te aboli. Lè sa a, itilizasyon tòti ak pinisyon kòporèl yo limite. Pa egzanp, timoun nan lekòl yo toujou bat ak baton sou talon pye yo pou move konpòtman. Men, kou yo delivre pa yon timoun ki gen menm laj ak pwa ak ou, ak yon baton ak plastik se fleksib ak elastik. Li pote doulè, men li pa enfimite plant timoun yo.
  Malgre ke timoun yo toujou bat sou talon pye yo ak bounda nan lekòl yo, men se pa souvan. Pafwa yo jis mete l 'nan yon kwen.
  Penalite lanmò a te vin ra tou. Epi li anjeneral fè an piblik. Men, yo pa jwenn egzekite twò souvan.
  Malgre ke Vladimir te wè ki jan twa ti fi yo te pann. Yo te ale nan echafodaj la nan jip trè kout blan ak tete apèn kouvri pa yon fil twal. Ak nan kou pye atè.
  Fanm ak minè yo anjeneral egzekite pye atè, ak prèske toutouni. Ak gason granmoun yo anjeneral egzekite andedan kay la. Yo egzekite timoun tou an piblik nan bi pou yo entimidasyon. Anplis, ekzekisyon an montre sou ekran koulè, ak timoun lekòl yo oblije gade li. Men, sa a ap vin de pli zan pli ra. Krim ap tonbe. Teknoloji yo ap devlope, epi li pi difisil pou yon moun ki te komèt yon deli evade responsablite.
  Vladimir Rybachenko finalman te santi ke chalè a nan brik yo te bese.
  Ti gason an te chante ak kè kontan:
  - Tracks kouri sou koub la,
  Ti gason pye atè...
  Fatige antere chwal
  Mwen vle toumante kontantman mwen!
  Epi ti gason an pran:
  - Derape! Li ale yon kote!
  Li pran m '!
  Epi devan ti gason an te gen yon joupa sou janm poul. Gwo ak bèl. Li jis kanpe bò kote timoun nan.
  Vladimir Rybachenko bele agresif:
  - Joupa, joupa, vire do ou nan forè a, devan mwen!
  Joupa a vire... Li deplase fasil e san krake. Pòt la louvri epi yon ti fi soti. Ak tankou yon bèl blond natirèl.
  Li te gade ti gason an ki te nan bout pantalon, pye atè ak blond, koui:
  - Mwen konnen poukisa ou vini! Ou vle sove sè ou a?
  Ti gason an reponn lè l montre dan li:
  - Pa sèlman! Mwen vle tou sove planèt mwen an anba despotis Gengis Khan!
  Majisyès blond la ri epi li reponn:
  "Ou fè yon travay difisil, ti gason. Trè difisil, men... Mwen pral ede w si w reponn kesyon an.
  Vovka souke tèt.
  - Antanke etidyan nan lekòl mwen te konn reponn kesyon!
  Majisyès blond la, te montre dan li, li mande:
  - Ki sa ki pi chè pase yon santèn rubles?
  Ti gason an te souri epi li reponn:
  - Desan san mil rubles!
  Majisyès blond la ri epi li di:
  - Bon, li trè senp. Men, isit la ou sou wout la. Pi devan, sou yon bò, se manman ou, sou lòt la, pi bon zanmi ou - ki moun ki bezwen kraze?
  Vladimir Olegovich Rybachenko reponn ak konfyans:
  - Fren!
  Majisyèn blond la souke tèt.
  - Bèl! Vrèman bon! Lè sa a, kesyon an, mwen pral mande w pi difisil: poukisa Bondye Toupisan an pa fè tout moun kontan!
  Ti gason an sifle epi li di:
  - Nu ak kesyon! Menm teyolojyen ki gen plis eksperyans yo pa konnen repons lan!
  Majisyèn blond la souke tèt.
  - Kisa ou te panse, ke ou ka jwenn tout bagay fasil konsa?
  Ti gason an reponn ak yon soupi:
  - Oke, mwen pral eseye...
  Ti gason an plize fwon timoun li epi li t'ap bat pye l', li te eseye konsantre. Li te reyèlman santi l alèz ... Tankou li te yon moso vyann sou yon zen, oswa yon bagay ki pi mal. An jeneral, gen anpil jistis nan mond lan. Se sa ki yon jeni literè Alexander Sergeevich Pushkin te, epi li te mouri nan yon lut a laj de trant-sèt. Ak ki kantite itil li ta ka fè pou limanite? E pa gen anyen pou di sou jenn Lermontov la, li te jis pran momantòm literè. Epi li anmèdan nan kolik nan bò a.
  Lè sa a, li toudenkou parèt sou li: li enpòtan pou reponn pa tèlman kòrèkteman tankou nan rim.
  Ti gason an di avèk kalm:
  - Bondye ka fè kè kontan si ou pa move ak lespri ou! Poukisa pa kontantman pou tout moun - ou bezwen yon swaf pou chanjman!
  Majisyèn blond la sifle epi li di:
  - Sa se lide ou! Byen fèt, ou se yon gwo ti gason! Se poutèt sa, mwen pral konseye w!
  Ti gason an te bat pye l' epi li di:
  - Mèsi!
  Ti fi sòsyè a fè yon klin epi li reponn:
  - Li nesesè kraze "glas nan Irbis la" ak Lè sa a, Genghis Khan pral bese ak rèy li pral fini!
  Vovka leve zèpòl li epi li di:
  - Sa bon! Men, glas la pa tèlman fasil kraze, li se veye!
  Ti fi sòsyè a souke tèt.
  - Wi, li se veye pi fò pase Gengis Khan. Men, mwen ka sove sè w la pou yo pa touye l! Jeni a nan glas sa a ka refize sakrifis bay Akulina Rybachenko si ou defèt youn nan monstr yo nan lanfè. Ou pral gen yon ekip... Si ou reyalize objektif ou, ou pa pral sèlman sove sè ou, men ou menm ou pral kapab pran plas nan Gengis Khan!
  Ti gason an te mande ak espwa nan vwa li:
  - Epi ou p ap oblije touye jenn fi pou dedomajman pou lavi etènèl?
  Majisyèn blond la souke tèt.
  - Non, pitit mwen! Pa bezwen! Ou pral jwenn tout pouvwa a nan glas la Irbis, ak kapasite li yo se gwo.
  Vladimir Rybachenko te fè remake:
  - Pou dirije planèt Latè ak tout limanite se fre! Men tou se yon gwo responsablite!
  Majisyèn blond la souke tèt.
  - Dwa! Men, gen anpil bagay ou ka fè pou moun! Men de tout fason, ou vle sove sè ou a, pa vre?
  Ti gason Terminator la souke tèt.
  - Wi, mwen pare! Pare pou travay ak defans!
  Ti fi sòsyè a pran ti gason an nan men li epi li mennen l nan glas la, li souke tèt li:
  Kounye a ou gen yon misyon!
  Iwa a te gwo ak klere ak tout koulè lakansyèl la, e literalman chatye.
  Vovka reponn ak yon souri:
  - Yon ze bezwen bouyi pandan kenz minit pou l vin fre, epi yon pyonye toujou pare!
  Ti gason an te souke tèt li, li te leve pye l tou nwa, li te fè yon pa nan enkoni.
  
  STALIN OSWA GAMBIT REFIZE
  Hitler te gen yon lòt chans. Stalin, fache ak menas Zhitomir a, te entèdi retrè twoup yo soti nan la e li te mande pou lavèy vizit li nan Teheran ofansif la sou bank dwat la Ikrèn dwe kontinye. Epi kòm yon rezilta, twoup Sovyetik yo te tonbe nan chodyè a, epi yo te bat nèt. Ak Nazi yo repwann Kyèv, ak antoure twoup Sovyetik yo pi lwen pase Dnieper la. Apre sa, yo te kapab bati defans ansanm Dnieper la la. Kòm yon rezilta, lagè a trennen sou. Stalin anile ofansif la nan nò a toupre Leningrad, epi transfere twoup yo nan sid la. Men, li te deja yon desizyon an reta. Li pa t posib yo sezi tèt pon pi lwen pase Dnieper la ankò. Epi Nazi yo te bati yon fò la e yo te reziste. Pèt Lame Wouj la te gwo, e ostilite aktif yo te ranvwaye jiska ete a. Pandan ke Alman yo te gen inisyativ la. Ak nan mwa jen, aterisaj la nan Normandy te fini pou Alye yo nan yon dezas konplè ak defèt la nan Alye yo, ki te pèdi plis pase yon demi milyon sòlda ak ofisye ak yon anpil nan ekipman kòm prizonye.
  Batay la pou Crimea tou trennen sou. Alman yo te byen fòtifye, epi yo te kapab sere boulon rezistans nan. Ak ofansif la nan sant la ak nan direksyon Leningrad la te kòmanse ak yon reta. Lè Alman yo, yo te bat alye yo, yo te kapab transfere twoup yo soti nan Lwès la.
  Alman yo te kapab repouse ofansif twoup Sovyetik yo. An patikilye, yo te gen yon anpil siksè TA-152 avyon atak multipurpose, ki ta ka itilize kòm yon chwal nan devan an. Li te pi avanse pase Focke-Wulf la ak pi bon pase yo an tèm de karakteristik vòl. Men, an menm tan an tou, ak zam fò, ak zam pwisan. TA-152 te vin pi masiv avyon Alman an, olye pou yo deplwaye avyon jè, pou ki enfrastrikti Luftwaffe a pa pare de tout fason. ME-262 la se toujou yon avyon enfidèl, ak Fuhrer la, sou konsèy ekspè yo, te bay lòd pou yo fini ak li poko mete nan pwodiksyon. XE-162 sanble ap yon machin bon, men li difisil pou kondwi epi tou li pa apwopriye pou pwodiksyon an mas.
  Dèyè TA-152 a li kapab yon bonm devan liy, yon avyon atak, ak yon avyon de gè. Vitès li yo nan 760 kilomèt pou chak èdtan pi wo pase sa yo ki nan pi bon konbatan yo nan alye yo ak Sovyetik la. Ak zam yo se pi pwisan nan mitan machin sèl-chèz, blende fò. Ak an tèm de manyablite, li se pi bon pase Focke-Wulf la, epi li pa gen anpil nan enpèfeksyon yo ke machin nan anvan te gen. Se konsa, Alman yo te resevwa pi bon avyon elis nan mond lan, ki se yon Jack-of-all-trades. Epi pa gen okenn bezwen patikilyèman revize liy pwodiksyon yo - li soti nan fanmi an Focke-Wulf ak evolisyon li.
  Nan syèl la, Alman yo te santi yo plis konfyans. E sou tè a yo pa t tèlman mal.
  Zam pwòp tèt ou yo E-10 yo te tounen relativman siksè. Yon silwèt ba nan yon karant santimèt te fè li posib yo mete machin nan nan yon pwa ki ba nan dis tòn. Transmisyon ak motè nan yon blòk ak atravè, ak sèlman de manm ekipaj. Vrè, Hitler pa t 'renmen ke epesè nan zam la: yon fwon nan swasant milimèt sou bò a nan trant milimèt se pa ase. Ak sou fwon an, epesè a ogmante a katrevende milimèt, sou bò a, senkant-de milimèt. Ak pwa a nan machin nan ogmante a kenz tòn.
  Men, ak yon motè nan 400 puisans, sa a se satisfezan. Ak lagè a te ale plis siksè. SAU E-10 montre tèt li kòm yon machin efikas ak obstiné. Pwisan zam li yo ak gwo enklinasyon nan fwon an pa t 'kraze nan majorite nan zam Sovyetik yo. Epi li te tounen yon gwo èd.
  Twoup Sovyetik yo te pran Crimea, men yo pa t 'kapab kraze nan defans Alman yo nan lòt kote. Ak Leningrad te rete nan blokaj pou moman an.
  Batay la trennen jiska sezon fredi ... Nan mwa janvye, twoup Sovyetik yo te eseye avanse ankò, men souflèt yo te toufe. Nan seri a, Alman yo te resevwa yon Panther F ki pi avanse ak yon tourèl etwat ak yon silwèt pi ba. Blende li te pi epè ak plis pant pase yon Panther regilye. Ak tout la se menm yon ti kras pi piti gras a yon layout pi dans. Kòm yon rezilta, machin Alman an pa t 'penetre fwon an ak trant-kat, e li te gen yon chans kont IS-2 a, ak nan menm tan an pèfòmans kondwi li yo menm amelyore.
  Li te tounen soti yo dwe pi fò ak pi epè, ak zam bò. Koulye a, li pa te pran pa fizi anti-tank, ak karant-senk. Lè sa a, nan kou, se yon desizyon aparan ki te fè Alman yo pi fò pase anvan.
  Se konsa, yo te kenbe devan an ... Nan mwa mas, Nazi yo te lanse yon ofansif nan peyi Itali ak bat alye yo ... Epi yo te chase Britanik yo ak Ameriken yo soti nan Sicily nan mwa avril ...
  Nouvo Prezidan Ameriken an, Truman, an vi ak aktivite soumaren Alman yo ak gwo pèt flòt Ameriken an, te ofri Führer la yon trèv. Alman yo te jele pwogram V-misil la, epi yo, nan lòt men an, te gen soumaren patrone pa oksijene idwojèn - trè efikas. Tou de US la ak Grann Bretay te soufri gwo pèt.
  Se konsa, aterisaj yo nan Filipin yo kont Japon echwe. Kwirase nan peyi solèy leve a te plonje transpò Ameriken yo. Lè sa a, sou bò a nan samurai a, Ninja a te antre nan lagè a. Ak sa yo se vanyan sòlda nan sipèklas la.
  E menm plis pou vanyan sòlda yo, voltige!
  Apre defèt la nan baz US la nan Ostrali, Ninja a te vin pi aktif. Amerik ap fè fas ak konbatan fenomenn ki pa gen anyen pou kontrekare. Tou de bonm lou ak transpòtè avyon yo san fòs kont lame a nan supermen envizib. Sa a se yon gwo pwoblèm ke eta yo ak Grann Bretay ap fè fas. Fire Tiger, ansanm ak avyon de gè ki graj, atake baz Ameriken an nan Perou Harbour. Ansanm avè l ', fanm de gè irézistibl, Azumi, tou te patisipe nan atak la. Spacious, wouj-chveu fanm Japonè. Azumi bèl anpil, ak zepòl laj, tete wo, ranch fò. Janm li yo tout tan tout tan, tou de nan chalè a ak nan frèt la, men trè bèl, chiseled ak grasyeuz. Zòtèy yo long ak prehensil.
  Azumi trè fanatik nan sèvi ak pye l 'pou voye disk. Yon fanm terib, yon tigrès dife - ak pasyone nan kabann nan. Ti fi Ninja yo tradisyonèlman pye atè, fòme depi nan anfans epi yo pa mwens danjere pase gason. Bèl!
  Ameriken yo imedyatman te santi li. Lè imite dòfen, ninja manyen anba dlo. Yo te itilize pou min transpòtè avyon ak kwirase, yon eksplozif espesyal, ki se mil fwa pi pwisan pase TNT. Naje anba vant bato a, yo te vin tounen yon ti boul ak yon leman, apeprè gwosè yon zanmann. Men tifi yo!
  Ninja naje prèske an silans. Yo pa ka jwenn anba dlo. Lonbraj flotant. Lè sa a, yo mete eksplozif ki gen pouvwa menmen, men kontra enfòmèl ant.
  Lè sa a, vini atak la sou baz la. Santinèl yo retire nan yon fraksyon nan yon segonn. Diskèt flotant byen file vole. Epi koupe gòj ak kou. Sòlda Ameriken yo ap mouri anvan yo menm kriye. Lè sa a, ankò vòl la nan envizib la. Ti fi jete jwèt ak dwèt yo. Janm yo trè ajil.
  Baz la anba atak soti nan tout kote. Avyon yo eksploze, yon gwo flanm dife k ap bouyi. Ak tout sit la imedyatman kouvri pa li. Dè santèn de machin ansanm kòmanse chire. Se te kòmsi yon gwo fedatifis te ale. Ak an menm tan an, ignisyon an nan motè karburateur te travay.
  Ak tout bagay sifle, bouyon, eksploze nan yon fwa ... Geysers dife yo pote wo nan syèl la. Woulo loraj dyabolik yo tande ... Tout bagay se imedyatman, yon jan kanmenm melanje moute nan yon fwa. Epi tè a sanble soti nan òbit, epi yon nouvo solèy parèt. Men, pa lapè, men militè, ak infernal. Moun yo nan dife, machin yo nan dife, epi yo eksploze. Ak ti fi yo Ninja byen lwen jete pwa eksplozif ak dwèt fè yo nan janm grasyeuz. Men, sa a se vrèman enfliyans dyabolik. Epi kraze yo tande, gen pandemonium. Plizyè avyon te toujou rive kite teren an beton, men yo te fè aksidan sou sifas la epi yo te kòmanse chire. Plen lanmò, doulè ak destriksyon.
  Dè milye de sòlda Ameriken ak Britanik te mouri nan premye minit yo nan batay la. Ak batay la tèt li pa t 'sanble ak yon batay, men yon ekstèminasyon total. Epi lapli tonbe, epi lapli tonbe sou pozisyon Ameriken yo, lanmò ak sann dife...
  Kwazyè ak kwirase yo te chire tou, transpòtè avyon yo te divize an mwatye. Total, absoliman san pitye lanmò tou te jwe sou lanmè a. Li tout ki te tonbe nan anbrase cho li, boule, efase nan poud.
  Cho, lang wouj niche avyon, metal fonn, absoliman tout bagay boule. Menm wòch...
  Ninja te òganize yon vrè toubiyon dife, oswa pito pa yon toubiyon, men yon siklòn! Oswa menm yon tònad. Ki kite dèyè sèlman vye zo eskèlèt boule ak sann dife.
  Azumi se yon fanm trè bèl, men ki ka touye moun. Li voye zegwi ak dwèt li, li frape opozan Japon yo. Ki moun ki ka reziste Ninja a?
  Men, lè kwazyè ak kwirase eksploze, asye ak Titàn kraze. Tig dife a kontan. Tout bagay ap mache selon plan li. Isit la tonbe liy lan bizote nan sòlda Ameriken yo.
  Azumi sipòte patnè li. Epi simen lanmò.
  Sepandan, jèn fi a remake:
  - Larisi yo frape Alman yo fò nan Stalingrad. Si nou pa ede, alye nou yo ap pèdi!
  Bote a te voye twa zegwi ak pye li, yo te pèse kou nèf sòlda lame ameriken ki t ap eseye chape anba lanfè. Sou sifas oseyan an, dezespereman ap eseye pou evite ke yo te trase nan toubiyon an, maren Ameriken gro.
  Ninja a fini yo koupe ak de nepe nan yon fwa epi voye disk. Fanm Japonè yo te trè aktif: Mens ak fò. Epi yo sèvi ak pye atè yo pou tire.
  Yamato ak konfyans reponn:
  - Nou pral frape nan Larisi tou! Khalkhin Gol pral vanje!
  Ak super ninja a te kouri men l 'nan lè a, yon vag tsunami te pase. Li leve tankou yon toubiyon nan yon siklòn, li vale maren yo flondering sou sifas la ak yon bouch visye.
  Yon bonm B-29 te ansèkle sou ninja yo. Azumi te pran fisèl tipòtrè bonbe a ak pye l'. Lage eksplozif danjere. Te machin nan literalman dechire ... fragman yo gaye tankou tank gaz ak eksplozif. Epi tire plizyè konbatan. Azumi ri, li fwote pye l grasyeuz sou zèb la epi li woule:
  - Mwen se yon gwo ti fi ak super!
  Tig dife a pran l, li sifle:
  - Vrèman gwo! N'ap defile tou Ris sa yo, tankou Ameriken yo!
  Azumi te ri epi li te dekole deng li...
  Ninja yo te fini dènye avyon yo epi yo te ale nan zile a. Ou bezwen kraze rès baz yo. Ameriken yo pral sonje jou sa a pou yon tan long. Yo pral regrèt ke yo te enpoze yon blokaj lwil oliv kont Tè Solèy la k ap monte, ki te fòse Japonè yo goumen. Epi li toudenkou te tounen soti ke byenke Japon se dis fwa enferyè a Amerik nan ekonomi an, li gen tankou yon fòs espesyal bèl bagay ke pa gen anyen yo opoze!
  Ninja yo atake yon lòt fòmasyon konpayi asirans. Yo te vole sou dron soti nan lè a epi yo te lage bonm ti men trè danjere. Otèl lanfè yo ki te vole nan tiyo yo ak gwo founo dife nan bato yo.
  Apre sa, yo fè kònen tout veso yo nan yon ranje. Destriksyon an te kontinye ak yon vitès siklòn. Ak koule nan yon gwoup transpòtè avyon ki kouvri pa kwazyè ak kwirase. Epi yo te kouvri ak pwa infernal lanmò. Ki, koud zam, chire metal.
  Dife te fè ravaj sou lanmè a, ak tout bagay te fimen. Lafimen agrid te monte nan lè a epi li vire tankou bobin nwa nan kobra, emèt dan pwazon ki pare pou ronge nan atmosfè a.
  Ak tout bagay sa a danse, vout, bwè nan lè a ... Ninja emèt eksplozif, epi kite konpayi avyon ki pi avanse ak modèn entak, atake ekipaj li yo. Lè sa a, katana nepe yo te itilize, ak ti fi Ninja jete zegwi ak dwèt fè yo. Apre sa, yo te fè li tèlman metriz ke yon zegwi touye twa oswa kat moun nan yon fwa.
  Ti fi yo atake e yo chante:
  - Nou pa ensèk mizerab, superninja - nou koupe plak! Talan eksplisit - ale pou li!
  Epi yo vrèman deplase tankou krèt yon vag. Azumi koupe amiral la ak nepe li, koupe l an douz moso ak twa balanse. San koule abondan, ki inonde pil la. Azumi tweeted:
  - Ou pral nan yon sèkèy! Mwen pral koupe ou!
  Epi touye yon lòt admiral. Epi li fè dan l konsa. Ninja pa t pè kout zam. Bal vole sou yo. Yo pa t 'konnen feblès, fatig ak pitye. Yo te tankou zwazo sou zèl, oswa menm motè jè.
  Azumi souflete pye l', li kite mak pye grasyeuz sou pil la. Li se yon vanyan sòlda etonan. Men, lòt ti fi yo gwo tou.
  Yo te kaptire konpayi avyon an epi, deplwaye, yo te pran nan pò Japonè yo. Yo menm tou yo bezwen fè.
  Li trè difisil reziste lame a nan samurai ak Ninja. Yo se supermen. Ak presyon yo se irézistibl.
  Epi ankò siksè ak kaptire swiv. Ninja konpòte yo tankou vòlè lanmè flotant. Panik nan Amerik la. Pa gen okenn fason pou reziste envizib la.
  Apre yo tout, sa a se tankou yon fòs espesyal ke tou de avyasyon ak atiri pa menm remake apwòch la nan vanyan sòlda brav. Ki pandye tankou nwaj nwa, ak balanse nepe yo, jete disk vole pou kilomèt ak pèse nenpòt metal.
  Ninja se pa menm jan ak nan Mwayennaj yo. Li gen dènye teknoloji a nan men l '. Apre sa, li kraze tout moun ki jwenn nan wout li.
  Epi gen yon kalm sou devan Sovyetik-Alman an. Alman yo ap prepare yon ofansif sou Kursk Bulge la. Se pa lide ki pi entelijan pou atake pozisyon pre-fòtifye, ak lènmi an pi plis pase nimewo. Men, Almay gen ti chwa.
  Alman yo te bat ann Afrik, epi yo oblije chèche viktwa sou lòt fwon.
  Siksè Japonè yo, sepandan, redwi entansite atak lè sou enstalasyon militè-endistriyèl Twazyèm Reich la. Sa a te mennen nan yon ogmantasyon nan pwodiksyon an nan zam konpare ak istwa reyèl. Nan batay la nan Kursk, Fritz yo gen plis "Panthers" ak "Tigers", osi byen ke avyon. Ki kreye yon sèten pwoblèm.
  Men, toujou Lame Wouj la pi fò. Hirohito poze yon kesyon parfe rezonab:
  - Èske nou pral ede alye Almay la?
  Pifò nan militè Japonè yo te pale an favè ouvèti yon dezyèm fwon. Se vre, ak patisipasyon nan Ninja. Amerik te pèdi tout transpòtè avyon li yo ak gwo bato sifas yo. Li te vin enposib fè operasyon ofansif nan Pasifik la. Ak men Japon yo demare. Anplis, ninja yo tèt yo detounen kat transpòtè avyon san domaj. Apre sa, yo detwi yon anpil nan avyon. Plizyè gwo bato yo te kaptire tou. An jeneral, konpayi an te tounen yon siksè.
  Oswa pito yon seri de konpayi yo. Ki, yo te make pa siksè briyan. Amerik soti nan lagè a. Plis jisteman, li te ofri yon trèv, sou nenpòt kondisyon.
  Japon te mande: yo sispann bonbadman nan Twazyèm Reich la, ak èd nan men Sovyetik la. Etazini te oblije enfliyanse Grann Bretay tou pou mete fen nan ostilite yo nan fason sa a. Britanik yo te dakò ak peche nan mwatye. Alye yo te dakò ak yon trèv ak Twazyèm Reich la ak yon echanj nan prizonye.
  Hitler ankò ranvwaye ofansif la sou pwen an Kursk. Li te deside premye kolekte plis fòs ak tank nan devan lwès la. Epi ranfòse twoup ou yo.
  Men, lè sa a, sou 15 jiyè, Stalin te bay lòd yon atak sou Orel ak Belgorod.
  NINJA a, pandan se tan, tou te vòlè transpò Ameriken yo ak nouvo tank Sherman. Ak Azumi, ansanm ak ti fi yo, te kapab jete yon operasyon pi plis nana. Li te vòlè nan faktori Britanik twasan ak senkant nan pi bon tank yo Britanik "Churchill", ak zam amelyore, epi transpòte yo nan Almay. Angle yo t ap mouri anba epe tifi yo. Anplis de sa, bèl yo trè byen jete zegwi byen file ak dwèt fè yo, touye konbatan yo. E kisa poum di? Britanik yo te choke.
  Ti fi yo soti nan Japon, anplis, trennen lwen de machin ak gazolin. Ki pi bon kado pou Twazyèm Reich la.
  Se poutèt sa, Lame Wouj la depi nan konmansman an te rankontre rezistans fè tèt di.
  Nan batay defansiv, "Ferdinand" te pwouve yo dwe prèske yon destriktè tank trè ekselan. Ak tankou "Tiger la" ak "Panther". Dènye machin nan, byenke li souvan kraze, pa t 'konsa enpòtan nan batay defansiv.
  Azumi, pandan se tan, te rive nan devan an. Apre sa, li pèsonèlman goumen kont Larisi yo nan direksyon ki pi danjere Oryol. Lè sa a, Sovyetik trant-kat antre nan batay.
  Fanm Japonè a, ansanm ak patnè li, te pran moso eksplozif ki piti tankou yon grenn lòj. Epi yo te kòmanse sèvi ak dwèt tifi yo ajil yo pou voye grenn sa yo nan tank yo. Machin Sovyetik te eksploze ak woule sou ak yon gwonde asudissant.
  Azumi rele byen fò:
  - Banzai!
  Konpayon pye atè li a gronde:
  - Nou pral fè planèt la tounen yon paradi!
  Apre sa, li jete yon ti grenad ... machin Sovyetik te eksploze. Te gen yon bang ak etensèl vole kòm de trant-kat yo fè kolizyon nan mitan lè. Lè sa a, ki jan twous la konba eksploze. Ak machin yo pral konfizyon tankou bèl grenn pèl nwa.
  Azumi ankò te lanse kèk ti grenn, ak dwèt li chisele, fè, epi chirpe:
  - Mwen pote lanmò!
  Zanmi janm li a rele, li voye kado ki ka touye moun tou:
  - Nan ti bout tan - banzai!
  Tou de bèl pete ri. Epi ankò, ak pye atè, ann jete grenn sa yo ak eksplozif kimilatif. Ak totalman detwi tout bagay. Isit la nan yon douzèn pi gwo HF woule sou. Epi chini yo rache, woulèt kase yo vire soti anwo. Epi woule tèt yo, kraze. Pandan ke yo te tire sòlda Sovyetik yo ale nan atak la.
  Ak tou de ti fi Ninja yo ap ri. Isit la, ti zegwi byen file yo tou itilize, ki ti fi pye atè kouri sou ak janm yo. Ak atak la nan twoup Sovyetik yo fizzles soti. Inite Ris yo, yo te soufri gwo domaj, sispann ak friz.
  Epi bandi janm nu yo ap ri... Y'ap griyen tankou pantè!
  Truman, wè ke pwoblèm nan pran sant kewozèn, ofri Twazyèm Reich la yon trèv sou nenpòt kondisyon. E Churchill te dakò ak sa.
  Hitler te mande pou tout prizonye lagè retounen nan Almay ak Itali ak rekòmanse nan komès.
  Men, alye yo, si yo vle retounen pèp yo, dwe rachte yo. Truman ak Churchill, byenke repiyans, te dakò ak sa.
  Fachis yo te entansifye. Nan mwa me, yo te repouse yon lòt ofansif nan twoup Sovyetik nan sant la. Ak sou 22 jen, lè l sèvi avèk tank nan seri E yo, yo te eseye avanse.
  Premye tank E-50 la te devlope twò prese epi li pa t gen siksè nèt. Pwa li te prèske swasant-senk tòn ak epesè nan zam "Ti" ra "-2, menm si yon ti jan pi gwo pant. Ak pèfòmans nan kondwi te pi bon: motè a akselere a 1200 puisans lè ranfòse. Ki ogmante tou de vitès li yo ak manyabilite. Zam la te orijinèlman 88-milimèt nan 71 EL ki adapte Alman yo byen.
  Se vre, depi me 1945, IS-3, ki pi byen pwoteje nan fwon an, te kòmanse pwodwi nan Sovyetik la, e sa te pouse Alman yo enstale yon zam ki pi avanse ak piercing zam.
  Ofansif Alman an nan mwa jen ak jiyè pa t 'devlope. Lè yo te avanse yon santèn kilomèt epi yo te soufri gwo pèt, Fritz yo te sispann. Lè sa a, te vini Lame Wouj la ...
  Men tou san anpil siksè. Liy devan an estabilize ... Lè sa a, li konplètman vin inaktif.
  Sovyetik SU-100 la te vin popilarite kòm yon destriktè tank tolerab. T-34-85 la rete tank ki pi masiv, e jiskaprezan T-54 la te sèlman devlope pou ranplase li.
  Rive nan fen 1945, Alman yo te gen yon ME-262 X ki pi avanse nan syèl la, ki te gen yon vitès plis pase 1100 kilomèt pa èdtan, zèl byen bale, ak motè plis serye ak zam pwisan: senk zam lè. Aparans avyon sa a ta ka bay Luftwaffe siperyorite lè akablan.
  Hitler te konte sou sa. Epi tou sou bonm avyon kraze Sovyetik la. Apre sa, mwen dwe di, byen lwen tèlman Sovyetik Larisi pa t 'gen yon repons.
  Lè yo te repouse tantativ Lame Wouj la pou avanse pandan sezon livè a, nan fen me 1946, Alman yo te voye tank yo ankò nan atak la. Yon modifikasyon pi avanse nan E-50 la te parèt ak kote motè a ak transmisyon nan yon blòk ak atravè. Tank sa a te sèlman de mèt nan silwèt, ak an menm tan an li te peze tou karannsenk tòn. Vitès li yo te grandi, ak manyablite ak pèfòmans kondwi. Ak zam la te pi vit-tire nan 12 jij pou chak minit, ak blende-piercing nan 100 EL longè barik. Ak nan kou, sa a te vin tounen yon pwoblèm pou Lame Wouj la.
  E-50 a te tounen yon tank siksè nan yon nouvo modifikasyon, parfe pwoteje nan fwon an, men pito fèb sou kote sa yo. Malgre ke nan yon gwo vitès nan mouvman, sa a pa tèlman enpòtan.
  Sepandan, devan Sovyetik la te kòmanse sag ... Stalin te trè enkyete sou sa a. Alman yo te menm kapab pran Smolensk, epi yo pwoche bò Moskou ... Se vre, Lè sa a, Hitler pran yon poz ak pran Leningrad. Men, ofansif sa a te repouse.
  Alman yo te soufri gwo domaj ak ralanti ...
  Lè sa a, otòn, ak Lè sa a, yon sezon fredi piman bouk. Se konsa, pa gen pwoblèm ri.
  Nouvo ane 1947 la te vini ... Nan Sovyetik la, travay sou T-54 la te yon jan kanmenm fini, men machin sa a pa t 'antre nan seri. E bagay yo seryezman ralanti.
  Alman yo te rasanble. Nouvo tank E-75 yo te trè byen pwoteje nan tout ang. Fwon an se 250 mm, kote sa yo se 170 mm, ak zam la se 105 mm nan 100 EL, motè a se mil senksan puisans. Sa a se pouvwa ak yon pwa nan swasannkenz tòn.
  Epi ann peze twoup Sovyetik yo ... Kòm repons, Sovyetik la te resevwa IS-7, men pwodiksyon an mas tank sa a pa t 'kapab etabli. Ak nan kou, sa a se pa bon.
  Jiskaprezan, nan syèl la, avantaj Nazi yo sèlman grandi. Disk konba te parèt, ki gen gwo pouvwa destriktif. Apre sa, yo kraze tou de tank ak avyon.
  Nan nenpòt ka, diskèt la te envulnerabl nan zam piti. Epi li te kapab kraze plizyè douzèn avyon Sovyetik san yo pa domaje.
  Pilòt Alman yo te domine syèl la. Huffman te bay Lakwa Knight an fè ak epe fèy pye bwadchenn an lò ak dyaman pou katsan (400) avyon ki te tonbe. Ak pou senksan (500) li te resevwa Grand Kwa nan Lakwa an fè. Ki te sèlman Goering. Ak sètsan senkant avyon ki te desann Knight's Cross of the Iron ak nepe platinum fèy pye bwadchenn ak Diamonds. Se te yon reyalizasyon kolosal...
  Alman yo t ap avanse ankò sou Moskou. Men, defans Sovyetik la te trè devlope ak konbatan yo te goumen fèmman. Anpil fòtifikasyon te fouye .... Alman yo te kapab pran Vyazma ak Rzhev nan pri a nan gwo pèt, men yo toufe ... Epi ankò batay la trennen sou jouk nan fen otòn ... Lè sa a, sezon fredi ak nouvo 1948 la ...
  Ak nan move tan frèt, Lame Wouj la te deja avanse, men san anpil siksè.
  Ak nan sezon lete an, Alman yo atake. Men, yo pa reyalize pwogrè enpòtan ... Nan sezon fredi, Lame Wouj la avanse ...
  Ane 1949 la rive. T-54 te finalman vin masiv. Olye pou yo IS-7, seri a prezante SU-130, ki te pi lejè ak pi fasil pou fabrike. Ak pi enpòtan, avyon de gè MIG-15 la te antre nan seri a. Ki, yo dwe onèt, byenke enferyè a Alman yo, te kapab toujou montre omwen yon bagay.
  Huffman te fè nòt milye avyon ki te tonbe te resevwa yon prim espesyal: Grand Cross of Knight's Cross ak fèy pye bwadchenn an ajan, nepe ak dyaman. Epi li te yon ka ra lè yo te kreye yon prim pou yon ewo espesifik.
  Hitler te note ke Huffman se yon aryen vre. Ak san pitye ak lènmi yo nan Reich la, e ke pral gen viktwa.
  Men, tou de Alman yo ak twoup Sovyetik yo pèse pandan tout ane a, men pa gen anyen te pran pèsonn.
  Ak ane 1950 la te vini ... Yon fwa ankò, echanj la nan kou ak liy lan defans inaktif ... Se konsa, ane 1951 la te ale .... Se tankou tout bagay nan yon ornière. Epi ankò, echanj brital nan kou .... Ak yon liy devan jele. Ak 1952 te pase nan menm boure gluan an.
  Lanmò Stalin nan mwa mas 1953 pa t chanje anyen nan yon fason enpòtan. Marshal Beria te pran plas Generalissimo a, ki te nonmen siksesè ofisyèl la. Epi ankò jele devan. Epi sèlman tank IS-10 la te parèt nan Sovyetik la. Men, sa a pa tèlman enpòtan.
  Ane 1954 la pase tou.... Alman yo ak Larisi yo te rive nan yon estannfil. Ak nouvo zam nan super echwe. Huffman pou de mil avyon ki te tonbe te resevwa Grand Lakwa Knight an ak fèy pye bwadchenn an lò, nepe ak Diamonds.
  Se konsa, ane 1955 la te pase tou nan yon masak brital ...
  Ak ane 1956 la te vini... 22 jen make egzakteman kenz ane depi kòmansman Gran Lagè Patriyotik la. Ak Adolf Hitler finalman pwopoze yon trèv tèt li.
  Negosyasyon yo te kontinye pou yon tan long ak sis mwa pita yon lapè te konkli. Fwontyè a te ale sou liy devan an. Sa a se kote tout bagay te fini. Prizonye yo te chanje - tout pou tout. Pa gen okenn indemnité, men Twazyèm Reich la te pwan yon bagay ...
  Sepandan, Ewòp te senyen blan. Lè Hitler te mouri nan mwa mas 1958, Twazyèm Reich te tonbe. Ak Sovyetik la retounen ansyen teritwa li yo. Lavrenty Beria retabli ekonomi an epi mennen peyi a, jan li te di, nan kominis, ebyen, sa se yon lòt istwa. Sepandan, nan mwa mas 1969, Beria te mouri, epi Shelepin te reyisi l '... Sovyetik la devlope rapidman ak diktati kominis difisil te mennen l' nan premye plan - rapouswiv USA a!
  
  SI FRANKLIN ROOSEVELT TA MOURI PI BONÈ
  Franklin Roosevelt te mouri pi bonè, nan yon tòde etranj sò sou 30 janvye 1943. Malgre ke Henry Wallace te konsidere kòm yon goch, li te tounen yon pi ideyalis e li te mande pou Stalin, an echanj pou asistans militè, fè refòm politik ak amnisti pou tout prizonye politik yo.
  Reyaksyon an piman bouk nan Stalin, ki moun ki tou te jis genyen yon gwo viktwa nan Stalingrad, epi li te santi trè difisil ak fò, fache Wallace, epi li te anonse mete fen nan asistans militè Sovyetik la. Te jwe yon wòl negatif ak pozisyon nan Churchill, ki moun ki pa t 'vle avansman an rapid nan Lame Wouj la an Ewòp, ak fleksibilite nan inatandi nan Adolf Hitler, ki te anonse konjelasyon an nan "solisyon final la nan kesyon jwif la." Fuhrer la te kapab konvenk moun ki lisid nan anviwònman an, ki gen ladan, etranj ase, bouro an chèf nan Twazyèm Reich la, Himmler.
  Agiman an te travay: ke jwif yo pa pral ale nenpòt kote, epi si ou pèdi lagè a, ou ka pèdi tout bagay ak irevokabl. Oke, li te genyen nan Lès la, li pral posib yo pale ak alye yo nan yon fason diferan.
  Nan nenpòt ka, Etazini te jele operasyon militè yo, Grann Bretay tou, e byenke fòmèlman menm yon trèv pa te ofisyèlman anonse, konfli a nan lwès la te tounen vin pi piti. Ki, nan kou, benefisye Wehrmacht la. Flòt soumaren Alman an sispann atak yo, Alye yo woule, bloke bonbadman estratejik la.
  Twoup Sovyetik yo, tankou nan istwa reyèl, te kaptire Kursk nan kòmansman mwa fevriye sou 8yèm la, ak Belgorod sou 9yèm la. Sou 15 fevriye, atak la sou Kharkov te kòmanse, ki, evite antoure, kite twoup Alman yo. Menm pi bonè, Nazi yo te kite Rostov-on-Don.
  Sou 18 fevriye, Hitler pèsonèlman te rive nan katye jeneral la. Li te bay Mainstein nouvo pouvwa. Anplis de sa, ranfòsman yo te prese transfere soti nan Lwès la. Premye a tout, nan kou, avyasyon. Devan lwès la absòbe avyon an pa tèlman piti - prèske mwatye nan avyon an. Plizyè divizyon ki te planifye yo dwe transfere nan Lafrik te voye pa tren nan Lès la. Anplis de sa, tout fòmasyon plis oswa mwens pare pou konba yo te transfere soti nan Lafrans ak Balkan yo, ak nan Almay li menm, yo te deklare mobilizasyon total ak lagè pa Reichstag la.
  19 fevriye, Mainstein te bay lòd pou 4yèm Lame Panzer la lanse yon kont-ofensif pou anpeche twoup Sovyetik yo avanse nan Pavlograd. 22 fevriye, Pavlograd te okipe. Travay la nan defann wout yo nan Dnieper la soti nan nò a nan Krasnograd oswa Dnepropetrovsk, oswa nan Poltava oswa Kremenchug, te konfye gwoup la Kempf.
  Kontrèman ak istwa reyèl, Alman yo te reyisi pi plis. Mèsi a entwodiksyon de tout lame lè yo nan batay, yo ankò te gen yon avantaj nan lè a. Anplis de sa, plis twoup atè te patisipe nan ofansif la, ki gen ladan 30 mak nouvo tank Tiger, ki nan istwa reyèl te bloke nan sab Afriken an.
  Alman yo te jere yo antoure Kharkov sis jou pi bonè pase istwa reyèl la, sou 8 mas, Belgorod te kaptire pa Fritz la, epi Belgorod te kaptire sou mouvman an 9 jou pi bonè - sou 10 mas.
  Nazi yo te jere tou pran Kursk ak yon swoop, fèmen yon lòt bag sou 14 mas. Sou 18 mas, Fritz la tou te kaptire Stary Oskol. Sepandan, efondreman ki vin apre a ak rezistans ewoyik twoup Sovyetik yo te anpeche Nazi yo devlope siksè. Men, pèt Lame Wouj la nan chodyèr yo te vin pi enpòtan pase nan istwa reyèl, e Kursk Bulge te koupe an mas 1943.
  Siksè Mainstein te vin grav, men limite, kidonk Nazi yo pa t ka menm retounen tout sa yo te pèdi pandan operasyon Voronezh-Kastornoe. Malgre ke kounye a yo pa te gen yon tèt fè mal ankò - Bulge nan Kursk. Men, sa a te kreye plis pwoblèm: ki kote ak ki jan yo atake?
  Pandan ke Alye yo te konpòte yo pasif, ekonomi Alman an te trè aktivman untwisted. Pwodiksyon tank ak zam pwòp tèt ou double nan twa mwa, rive nan 1,200 machin pa mwa, ki gen ladan dènye "Tigers yo", "Panthers" - siyifikativman siperyè nan pouvwa konba nan ekipman Sovyetik. Men, ekip yo te toujou gen metrize tank yo nouvo, epi pote maladi timoun yo nan tèt ou.
  Epi li pa fasil pou chwazi direksyon pou ofansif la. Ou ka ale nan Moskou, epi ankò eseye pran revanj pou Stalingrad, kraze nan lwil la Caucasian. Leningrad, kote li difisil pou Sovyetik yo transfere ranfòsman, ta ka vin youn nan objektif yo.
  Alman yo te tann twa mwa, sove fòs ak tank nouvo, rekrite antrene. Deja nan lame a ak katòz-zan ti gason yo pa estraòdinè, anpil divizyon etranje yo te fòme. Fòs Wehrmacht la te rive nan yon maksimòm de 10.5 milyon sòlda ak ofisye, menm ak yon ti diminisyon nan kalite twoup yo.
  Nan lè a, batay yo te goumen ak divès siksè. Nazi yo te ogmante pwodiksyon avyon, e yo te aji pi aktivman.
  Aces yo, kòm yon règ, te chwazi plas yo nan batay, epi yo te eseye pa rantre nan batay la, sede nan nimewo.
  Li ta dwe remake ke moun ki Focke-Wulf a, byenke enferyè a avyon Sovyetik nan manyablite, men gwo vitès la pandan yon plonje pèmèt l 'yo chape lè yo kite ke a, ak zam pwisan tire desann avyon an soti nan apwòch la trè premye. Se konsa, li pa t 'posib konplètman sezi avantaj la sou Nazi yo, ak pito plis eksperyans as Alman, ak zam ki pi pwisan, domine lè a.
  Hitler sepandan deside atake Kokas, sèlman nan yon fason yon ti kras diferan. Savwa, fè Stalingrad direksyon prensipal la, epi voye gwoup lame "A" ak "B" la. Solisyon an, nan kou, se pa pi bon, men apre pèt la nan tèt pon an Rzhev, avanse sou Moskou, Alman yo ta gen simonte yon liy defans trè pwisan.
  Nan depans lan nan Leningrad, Lè sa a, atak la sou lavil la sitadèl pa t 'bay Twazyèm Reich la menm si li te gen siksè, dividann desizif.
  Se konsa, li rete deplase nan sid. Men, Stalin te devan Hitler, 22 jen, twoup Sovyetik yo te ale nan ofansif nan direksyon Oryol ak Kusk. Rezon ki fè yo abandone taktik datant yo te asosye ak konpòtman pasif alye a: pa gen lapè, pa gen lagè. Ki lòt bagay yo ta ka tolere, men ... Mank nan duralumin, ansanm ak pwodiksyon an toujou ogmante nan avyon Alman, piti piti transfere pi plis ak plis inisyativ nan Luftwaffe la.
  Anplis, Nazi yo te deja gen yon bonm bonm Yu-188, ki te devlope yon vitès ki te siperyè oswa omwen pa enferyè a Yaks yo, e menm avèk siksè teste Yu-288 la. Dènye machin nan, ansanm ak seri DO-217 la, ta ka yon bonm estratejik trè bon. Se konsa, aviyasyon Alman te vin tounen yon faktè trè favorab pou twoup Sovyetik yo.
  Hitler, nan lòt men an, ezite ak ofansif la, kidonk fòmasyon nan nouvo divizyon tank ak fòmasyon ekipaj yo te kontinye. Akòz mank de bonbadman, Tigers yo ak Panthers yo te lage plis pase nan istwa reyèl, epi yo te dwe metrize.
  Alman yo jere yo prepare pou defans la kòm yon antye, yo pa t 'kapab pran pa sipriz. Batay la te dire pou plis pase yon mwa. Twoup Sovyetik yo te rankontre nouvo teknoloji Alman yo, epi li te tounen soti ke "Panther" ak "Tiger" nan batay kap vini yo te yon lòd nan grandè pi fò pase machin Sovyetik yo. Butting pa t bay T-34 ak KV yon chans reyèl pou genyen. Anplis, pwodiksyon machin ki gen yon kanon 85-mm ki pi pwisan poko te metrize, ak 76-mm "Panther" ak "Tiger" pa t 'kapab pran tèt-sou.
  Twoup Sovyetik sèlman nan kèk zòn avanse jiska kenz kilomèt ak soufri menmen pèt. Alman yo te kapab ale nan kontreofensif la. Pami kòmandan yo, li ta dwe remake Rommel, yon fèk vini nan devan lès la, men lajman li te ye nan Lwès la. Li te rive pwouve tèt li byen nan batay ak Sovyetik yo.
  Alman yo te kapab, devlope yon kontreofensif, yo rive jwenn Don a. Men, answit, olye pou yo avanse sou Moskou, yo vire nan sid.
  Führer a te anvi tire revanj pou Stalingrad. Li ta dwe remake ke nan premye sa a menm benefisye Alman yo. Stalin pa t kwè nan opsyon pou repete Operasyon Blau epi li transfere tout rezèv li pi pre Moskou. Kòm yon rezilta, Nazi yo, k ap deplase sou Don a, te antre nan twoup Sovyetik yo soti nan dèyè a.
  Sepandan, Lame Wouj la te deja diferan. Jeneral Sovyetik yo, ki te gen eksperyans nan konba, te aji pi plis abilman, e sòlda yo menm yo te vin santiman apeze. Fritz yo te tèlman pa t 'kapab travèse Don a ak kraze nan Stalingrad. Maksimòm nan reyalizasyon yo, kaptire Rostov-on-Don, epi ale nan gwo larivyè Lefrat la nan tout span li yo. Se vre, twoup Sovyetik yo te pèdi Voroshilovgrad, Donets, ak teritwa enpòtan, men Nazi yo pa t 'kapab pran pandan kanpay yo ete ak otòn, menm sa yo te jere yo fè nan 1942. Ki sa ki Stalin konsidere kòm yon siksè sèten. Si nou kenbe nan tèt ou ke Sovyetik la te kounye a goumen sou yon sèl devan.
  Menas ki soti nan Japon febli kòm defèt yo nan Peyi Solèy la k ap monte kòm yon rezilta nan defèt nan Oseyan Pasifik la. Ak pandan y ap Sovyetik la pa t 'kapab twò pè pou Ekstrèm Oryan an.
  Nan sezon fredi, kont-ofensif Lame Wouj la te kòmanse. Anpil tank Alman nan frèt la ak snowdrifts evidamman te bay nan, ak aranjman an dekale nan woulèt yo bouche chasi a. Men, li pa t 'posib reyalize siksè konplè isit la. Alman yo te pouse yon ti kras nan sant la, epi yo echwe sou Don a, men rejyon an Leningrad, akòz defans la twò pwisan nan lènmi an, pa t 'kapab libere. Osi lontan ke blokaj la te kenbe. Alman yo te aprann anpil bagay tou, men yo te deja fin itilize nan lagè a. Ete kap vini an se te yon tantativ pou sezi inisyativ Fritz la. Men, ankò Nazi yo te sèlman kapab rive nan Don a. Atak sou Leningrad te fini nan echèk.
  Chanjman te fèt nan Etazini. Yon taktik tann-ak-wè, Wallace pèdi eleksyon prezidansyèl la bay Repibliken Cheney. Men, siksesè a te kontinye konpòte pasif. Menm jan ak travayè yo ki te ranplase Churchill nan tèt Grann Bretay. Nan sezon fredi a nan 1945, twoup Sovyetik yo te kapab kraze nan defans Wehrmacht yo nan sant la ak avanse nan Smolensk e menm okipe vil sa a. Men, avyon jè lènmi an domine lè a ak ofansif twoup Sovyetik yo sispann. Ak nan mwa mas ak avril, Fritz la te refè sa yo te pèdi. Nan ete 1945, Alman yo te eseye devlope yon ofansif kont Moskou lè l sèvi avèk tank "E" ak bonm avyon ak premye machin konba ki gen fòm disk nan mond lan.
  Misil balistik, nan lòt men an, yo te rekonèt kòm zam twò chè ak efikas. Alman yo te rive apwoche Moskou, men fen otòn te deja rive, e Ameriken yo te itilize zam atomik e yo te fòse Japon kapitile.
  Gen bonm atomik la, Cheney te mande pou tou de peyi yo konkli lapè.
  Men, tou de Stalin ak Hitler pa t 'kapab dakò nan okenn fason. Pa te gen okenn inite nan peyi Etazini tou, kote anpil sèk reyaksyonè te kwè ke tou de bò yo ta dwe kontinye touye youn ak lòt pou osi lontan ke posib.
  Men, depi Nazi yo te reyisi, fwa sa a yo finalman koupe Leningrad ak pwoche bò yon santèn kilomèt nan Moskou, Etazini ak Grann Bretay te kòmanse ede Sovyetik la nan rekòmanse rezèv la nan Lend-Lease.
  Nan sezon fredi, twoup Sovyetik yo te kòmanse pouse Nazi yo ankò, men yo pa t 'kapab debloke Leningrad. Vil Lenin tonbe, men Fritz yo te pouse yon ti kras tounen soti nan kapital la. Èd ki soti nan Lwès la te modere e li te kapab desizif. Men, Alman yo te modi fatige ak fin itilize.
  Ete 1946 te pase ak ti chanjman pozisyon. Ak nan sezon fredi a, twoup Sovyetik reyalize kèk siksè, frape pi rèd toujou Fritz soti nan Rzhev ak Vyazma ak pouse yo, byenke yon ti kras, nan Don a.
  Nan sezon prentan 1947, Adolf Hitler te mouri e, 18 me, yo te siyen yon armistis ak medyasyon Etazini ak Grann Bretay. Kondisyon yo te tounen byen difisil pou Sovyetik la epi yo pa trè favorab pou Almay. Ikrèn, Byelorisi, tout peyi ke Wehrmacht te kenbe yo te vin teritwa obligatwa anba kontwòl ansanm Etazini, Grann Bretay, Almay, ak satelit yo.
  Twazyèm Reich la te vin tankou Inyon Ewopeyen an, ak teritwa Sovyetik okipe yo, tankou pwoteksyon, ki gen ladan Leningrad. Don te resevwa estati a nan yon teritwa manda, endepandan de Sovyetik la ak fòmèlman endepandan, men an reyalite ak gwo enfliyans nan men Etazini.
  Kidonk, teritwa Sovyetik Larisi te redwi anpil. Stalin ki aje ak febli yo te oblije kite politik. Otorite li te tonbe sevè, ak lantouraj li fann.
  Apre demisyon Stalin, Kokas - Georgia, Ameni, Azerbaydjan - byento separe de Sovyetik la. Ak kèk ane pita, ak Azi Santral. Kidonk, Larisi te rlege nan wòl nan yon pouvwa minè, kwake ak zam nikleyè. Konpare ak istwa reyèl, Saint Petersburg, Smolensk, Pskov, ak kèk lòt rejyon nan Lwès la te tounen soti yo dwe obligatwa.
  E pli vit rejyon yo nan North Kokas peple sitou pa Mizilman tou separe. Nan Almay, apre lanmò Hitler (gen plis chans yo te ede Führer la ale), Goering adikte dwòg la byento te mouri. Himmler te tou touye. Speer ki pi modere te pran pouvwa a. Kèk ane apre, sistèm milti-pati yo te retabli, ak Nazi yo te vin pi modere.
  Finalman, Etazini te vin domine ak domine mond lan. Yo pa t 'kounye a gen Sovyetik la kòm yon konkiran, ak kominis yo byento pèdi pouvwa. Nan Lachin, yon gouvènman pro-Ameriken règ, nan mond lan Islamik menm bagay la. Epòk dominasyon total Ameriken an rive...
  Men, sa a pa te pote kontantman nan limanite, byenke Ameriken yo, te etabli ejemoni sou Latè, yo te kapab vole sou Mas tounen nan ventyèm syèk la, Anplis de sa, pwogrè ak teknoloji devlope menm pi vit pase an reyalite. Efè a te ke kounye a Etazini te kontwole syantis ki soti nan tout mond lan. Men, se pa sekrè ke li te twòp sekrè ki anpeche devlopman nan syans imen.
  Nan yon sèten sans, li te vin pi an sekirite pase nan istwa reyèl. Lame Ozetazini ak satelit yo te kapab kraze teworis ak ekstremis nenpòt kote nan mond lan san yo pa pè yo te akize yo pa politikman kòrèk. Li posib pou fè entèvansyon imanitè, ak globalizasyon ekonomik ak politik efikas. Pa gen okenn pwen nan manje ekstremis relijye yo nan lòd yo ranvèse opozan politik - sa a ka fè ak yon entèvansyon senp.
  Se konsa, nan yon sèten limit, mond lan sanble te genyen nan vin unipolè konpare ak yon sèl miltipolè reyèl. Men, Lè sa a, Vasily Terkin te wè sò a nan yon sèl moun ...
  Anna Kazei (Yon enteresan ak pwobableman pa yon konyensidans aksidan nan ti non, byenke aksyon an pran plas nan vennyèm syèk la!) Te desann estasyon tren an epi kontinye sou pye. Tren an se elegant, ak machin senp, men estasyon an tèt li se youn nan pi pwovens lan. Se te yon otòn cho Ukrainian - yon ete Endyen, lè rad an lò yo te sou zepòl yo nan yon Birch, ak forè ak Achera yo te abiye an wouj wayal. Nati se bèl, ak yon fanm se toujou pa san cham, byenke li gen omwen trant-senk ane fin vye granmoun, ak cheve gri deja montre nan.
  Anna Kazei tris, kidonk li ale nan yon dat ak pitit li yo ... nan yon prizon travay di. Ki sa ki jij la ki te kondane yon ti gason 12 zan ak yon ti fi 15 zan 99 ane nan prizon? Èske se sa ou fè ak timoun ki pa kontan? E yo te fè sa? Oke, yo rache feyè yo ak piblisite yo. Wi, yo koupe fil telefòn ak Entènèt pou goumen kont enfliyans Ameriken an.
  Gen yon mouvman nan lès Ikrèn - "Rezistans Patriyotik". Non, yo pa fè yon vrè lagè geriya, jan sa te ye pandan Dezyèm Gè Mondyal la. Fondamantalman, rezistans yo se pwopagann ak ti sabotaj san viktim moun. Se konsa, pitit li yo te vle defi tirani oksidantal yo lè yo koupe fil la plizyè fwa.
  Men, yo te kapab fim yo sou yon kamera videyo, epi gen ase "byen-swè" tou. Mesye yo te akize de sabotaj e menm teworis, osi byen ke lakòz gwo domaj nan ekonomi an. Ak koneksyon nan yon laj jèn, yo te pran an kont yon sikonstans atténuation - yo te bay prèske yon santèn ane nan travay di.
  Tribinal la te pase trè vit, ak avoka a sèlman souke tèt pwosekitè a nan akò. Wi, e pwosesis la tèt li te fèmen. Anplis, Anna te allusion ke pitit li yo ta toujou gen chans si yo te konnen, epi yo ta gen koneksyon ak anba tè a, yo pa ta kapab evite premye tòti, ak Lè sa a, pèn lanmò. Sepandan, nan travay di tèt li se pa tòti.
  Janm Anna anmele ak vye soulye. Li pote yon sakado antye ak pwogram ki gen dwa fè sèlman yon fwa pa ane. Ak timoun malere, pwobableman, yo pa twò fre nan prizon.
  Kondane yo kanpe sou wout la, donk yo pa nan kan kazèn yo, yo lonje sou gran wout la. Patwouy yo ap ri nan Anna, epi san seremoni rive nan sak lekòl la ak men yo, yo retire manje. Polisye for nan moun nan lokalite yo imedyatman boure sosis syrvelad la nan bouch li. Malgre lefèt ke fòmèlman Ikrèn, kòm li te, gen tout atribi yo nan eta, ki gen ladan rada a eli, men gen plis drapo Ameriken pase sa yo jòn-ble.
  Ti gason ki poko gen dizwitan travay separeman ak granmoun. Jou a se cho, solèy, trase, chemiz prizon yo ki plwaye nan yon pil separe, ak mens, kò sinewy, chokola soti nan solèy la nan adolesan, klere ak swe. Gen kèk k ap rache wòch ak gravye sou ray tren yo ak chefeul lajè, lòt moun ap rale ray, lòt moun ap rabotaj ak scie mòso bwa.
  Gen ti gason ki soti nan dis a disetan, ak kèk sanble menm pi piti. Ak ki jan yon moun ka pa gen pitye pou yo si Anglo-Saxon lwa domine nan manda Ikrèn, lè apati de laj dis responsablite kriminèl se aplikab kòm granmoun?
  Lè sa a, polisye a lonje dwèt sou Anna, ki gen sakado te notables pi lejè - ki kote yo gade pou pitit gason l 'Marat (tou petèt pa yon konyensidans nan non isit la!). Wi, li difisil pou li pote yon pwa konsa, men li toujou atache. Ak soulajman sa a se pa yon kè kontan, paske isit la rasyon yo se mèg ak mesye yo se mens.
  Ak isit la se pitit gason l '. Li te repoze pye l' yo, nan pantalon rayures òdone anlè jenou yo, sou wòch byen file ak pouse yon barik beton. Apre sa, gade pye atè a, pou l respire lou Marat, Anna reyalize ke li menm tou, t ap ranfòse tèt li ak yon efò enkwayab nan volonte. Yon tèt kale kont background nan nan zepòl mens sanble gwo, ak cheve blond kont background nan nan yon zo bwa tèt angilè ate prèske envizib. Soti nan sa ti gason an sanble konplètman chòv. Ondilasyon an sou fwon an te vin pi aparan pi fon. Soti nan ki, si se pa ti wo a ak zepòl etwat, ti gason yo ta sanble pi gran.
  Marat ap travay, e siveyan feròs ap mache toupre, yo t ap rele byen fò e yo ap balanse yon gwo fleo. Sa a se travay di, san pitye. Pou kenbe tèt ak yon vitès konsa nan travay, ou ta dwe detann omwen pou kèk segonn, epi kouche sou barik la bay rès nan sinewy, fwèt-slashed tounen. Sepandan, lè li boule, anjeneral li pa koupe po a.
  Anna pa gen dwa vini jiskaske repo manje midi nan travay la. Se konsa, ou dwe gade epi tann.
  Dlo manman an monte san volonte. Janm ti gason an kouvri ak boul, boul, boul, plant yo kouvri ak calluses. Tout sezon prentan, ete ak otòn, kondane jivenil yo oblije travay pye atè. Yo di ke li se menm plis dexterous ak pi bon pou ti gason nan prizon. An reyalite, sa a se popilè ekonomi Ameriken an. Anplis, soulye Western-style mete deyò twò vit. Se konsa, Bondye padon, bòt leta pou pi piti kenbe soti pou sezon fredi a - erezman klima a te chofe ak tan nèj yo pa tèlman lontan.
  Men koulye a, ti gason yo fòse yo trennen ray lou. Oke, kote Maratika ye. Li mens tankou yon wozo, se konsa zo kòt yo parèt anba po ate, ak vant tonbe anba tansyon. Ti sèk nwa anba je yo, yo di ke travay di pa fasil pou yon ti gason. Èske l ap kapab lonje ven ane, apre sa li pral posib pou depoze yon dwa legal pou fè apèl?
  Men fòk nou rann Marat omaj, li mete bawo a adwazman, epi lè li wè manman l, li souri an repons. Ondilasyon sou fwon an lis epi li klè ke sa a se toujou yon ti gason ki jwenn plezi nan nenpòt sitiyasyon ...
  Fwèt la sifle ak gwo doulè boule Marat. Manman an rèl, eseye kouri sou siveyan an sou polisye a, ambal la kenbe l nan zepòl la, li kanpe l:
  - Pa oze! Atak sou yon prizonye nan liy devwa a... Nan pi bon, yon douzèn!
  Anna deja plis endiye:
  - Eske yo gen dwa bat timoun selon lalwa?
  Polisye a reponn onètman:
  - Yo rele sa yon mezi fòse nan enfliyans fizik an relasyon ak kriminèl yo. Plenyen se konplètman initil!
  Madanm nan fè yon gwo soupi, li eseye wete je l sou pitit gason l lan pou l pa tèlman difisil. Rès tigason yo ap soufle tou. Prèske tout nan yo pye atè, se sèlman yon koup nan pi ansyen an nan kèk akseswar evidamman endijèn. Ak tout moun kale chòv, san okenn eksepsyon. Lè youn nan yo te pwoche ak yon wòch sou zepòl li, Anna te wè nimewo li twou.
  Laterè - èske pitit gason l 'gen sa a?
  Ti repo a manje midi kout - dapre lalwa, kondane yo dwe travay omwen douz èdtan pa jou, men an reyalite yo kondwi katòz a sèz. Se vre, anpil depann sou gravite travay la. Pou egzanp, li se fasil ke menm yon granmoun ka kenbe tèt ak pote senkant kilogram nan pwa, soti nan yon etaj nan yon lòt sou zepòl li.
  Men, pou egzanp, ou ka kolekte koton pi lontan. Ti fi yo anjeneral travay sou plantasyon, kidonk li se fizikman pi difisil pou ti gason.
  Pou manje midi, ti gason yo manje ak diri; nan Ikrèn, li te pran rasin trè byen epi li se yon manje pwoteyin ki gen anpil valè. Yo menm tou yo ajoute yon ti lèt ak pen ak lay - pou yo fè mal mwens. Manje a se byen an sante, se konsa ke ti gason yo, byenke pa ase, pa wè bouch gapped. Isit la yo se pòm ak sitron.
  Marat, byenke grangou, eksplike manman l:
  - Nou gen yon koutim, ak yon sèl ki gen bon konprann - divize pwogram yo pou tout ti gason yo!
  Anna te sezi
  - Saj?
  Yon ti gason ki pi gran, ak yon tatoo elabore sou bra l 'ak yon kwa sou pwatrin li, ak konfyans eksplike:
  - Sètènman! Pi souvan pase yon fwa pa ane, ou ka resevwa yon transfè sèlman pou yon gwo barryk. Epi ou pa ka kenbe li. Gen anpil nan nou ak kèk kalite rechaje ale sou tout tan an!
  Anna te dakò ak, caresses pitit gason l 'sou do a, li te santi tou de fre ak deja geri bann ak abrasion. Manman mande pitit gason l:
  - Èske yo jwenn frape souvan?
  Marat fòse yon souri epi li reponn:
  - Yo eseye pa fè mal. Ren ak ògàn vital yo pa bat.
  Anna kontinye kesyon li an:
  - Èske li pa frèt pou mache pye atè?
  Ti gason an onètman reponn:
  - Natirèlman, nan vilaj la yo kouri pye atè sèlman nan jou ki cho, men isit la yo choute deyò jiskaske nèj la tonbe, epi ki ka ekonomize ... Men.
  Ti gason ki gen kwa a te entèvni ankò:
  - Mwen te la pou senk ane! Se oke, travay deyò, manje manje ki an sante, ou ka fè tèt di epi pa menm touse! Nou pral siviv si nou pa mouri!
  Marat, ak anpil atansyon mòde sosis yo, fè remake:
  - Natirèlman, nou pral siviv, e petèt nou pral jwenn libète!
  Isit la Anna toudenkou reyalize ke sijè yo pou konvèsasyon yo te fin itilize. Marat te viv lavi li, li te viv pa l. Epi li pa apwopriye pou senpati ak ti gason an, li pral sèlman ofanse. Malgre chans Marat pou l wè volonte l tou pre zewo. Wi, epi òganize yon chape soti nan domèn nan fantezi. Anplis, menm si ou kouri ale, lè sa a nan mond lan modèn, ki jan ou ka kache anba tè pou twò lontan? Teknoloji ap avanse, ak konvèsasyon yo se pwobableman ke yo te anrejistre, e petèt menm ak yon imaj videyo.
  Marat te mande sou chen Polkan an, epi li te resevwa yon repons, li te tonbe an silans. Anna te gade pitit gason l ak tout konesans. Nou wè l, li te vle mande plis detay sou sè l, men li te santi manman l pako kominike avè l. Ti repo midi a kout, epi nan senk minit ti gason Trudovik yo pral kòmanse travay ankò.
  Anna lonje pantouf trikote bay pitit gason l lan:
  - Mete sou mwen cheri!
  Marat reponn nan yon chichote:
  - Pa sipoze... Tout ti gason yo ta dwe menm nan pinisyon. Ak mache pye atè jiskaske jèl se youn nan fòm pinisyon yo! Yo pral jis boule yo. Li pi bon kite l difamasyon lè ti frè m nan grandi.
  Manman finalman te karese pye pitit gason l yo ki te fè tèt di e ki te tonbe, li bo yo malgre pousyè tè a. Lè sa a, te gen yon bo final sou fwon an, ak anba rèl menasan nan gadyen an, li leve, li te dirije pou sòti a. Lè sa a, li sispann. Travay la te òganize ak rasyonèl Ameriken: kondane yo te travay di pou chaj la te ale nan diferan gwoup misk. Lè sa a, travay la ak kò a devlope, se pi pwopòsyonèl ak prizonye yo vin fatige mwens, ki vle di ke ou ka peze yon anpil plis soti nan yo.
  Men Marat yo deja horny ak calluses, epi li se byen konfyans chaje soulye a. Kò a se mens, men sinewy, ak mens bra yo fò. Non, petèt yo pral andire nan travay di pou yon tan long. Kidonk li twò bonè pou antere ti gason an.
  Eskòt la te pouse Anna ak rele byen fò:
  - Tan ou fini! Ann soti isit la! Se konsa, mwen te depase limit la!
  Janm fanm nan sanble lou anpil. Pi devan se yon vizit nan Sè Marinka. Kounye a li nan soufrans otòn, epi nou bezwen trape tan an. Li bon pou frè ak sè a pa twò lwen.
  Kapital Ameriken domine nan Ikrèn, menm jan ak ofisyèl etranje yo, nan chemen an. Moun ki komen yo menm yo ap viv modèst, men yon bagay tonbe sou yo tou. Nan nenpòt ka, vye rad yo bon mache, ak Anna nan pòv nouvo rad li sanble ak yon mouton nwa.
  Sepandan, jèn fi kondane yo nan rad raye yo sanble ak prizonye nan kan Nazi yo. Yo ka wè nan machin nan tren. Anpil ti fi yo jete nan prizon pou evazyon taks senp, ba yo yon chans pou yo travay. Se poutèt sa, gen anpil travayè fòse nan jaden yo.
  Anna te gen chans, ti fi yo te jis fini yon gwo zòn ak anvan nouvo a yo stomp pye atè pou yon lòt dis vèst. Konsa ou ka pale ak Marina. Aparamman yon ti fi pye atè, mens, nan yon rad trase ak yon nimewo ak yon ti non sou pwatrin li, pa t 'sanble danjere pou eskòt la, epi li te mache, mete mitray li sou zepòl li. Marinka, tankou Marat, te vin yon ti kras pi wo ak anpil mens depi dènye reyinyon an. Toujou, pa te gen okenn pwoblèm ak manje nan vilaj la Ukrainian.
  Isit la yo manje dapre nòmal la, evidamman ensifizan, pou travay sa yo entansif ak di. Marina te konfese kesyon manman l:
  - Wi, mwen vrèman vle manje! Nou menm trape vè tè, nou lave yo epi fimen yo nan yon fason espesyal, epi pafwa nou manje yo kri. Grangou!
  Anna mande sou sante. Marina reponn onètman:
  - Okòmansman, misk yo te fè mal anpil, dòmi an te espesyalman fè mal, men kounye a mwen te patisipe. Pa gen anyen lòt bagay - nou travay nan lè fre ak tè a. Li pral pi mal nan sezon fredi, machin yo vrèman difisil ak fatigan.
  Manman, sonje moulen k ap vire a, li te ajoute:
  - Ak pousyè!
  Marinka mande sou Marat. Mwen te aprann ke ti gason an te an sante, e menm apre kèk mwa nan travay di, fizikman li te vin pi fò ak tanperaman. Rejwi. Ti frè a gen sètan, e li fò tou. Kounye a papa m nan travay di yon kote nan Siberia, epi li te prive de dwa pou koresponn. Li se sèlman li te ye ke li se toujou vivan, nan ka ta gen lanmò ta gen yon notifikasyon.
  Marina di ak yon soupi:
  "Si se pa t papa m, petèt mwen pa t ap antre nan biznis sa a!" Pase tout lavi ou nan yon wòb raye, e menm ale nan twalèt la nan yon ranje ak chante se yon kochma!
  Anna te eseye souri, li di:
  - Si pa gen kòmantè, apre ven ane, dapre lalwa, ou ka voye yon petisyon pou lage bonè!
  Marina souke tèt li.
  - Nan ven premye ane yo, yo anjeneral pa padonnen, ak eksepsyon de merit eksepsyonèl ... Oke, si ou revele yon chape oswa yon konplo! - Ti fi a menasan redwi sousi solèy-blanchi li nan koulè a nan ble twò mi. - Men mwen pap janm ale nan denonsyasyon an!
  Anna gade pitit fi li. Kouraj, tankou manton Marat a, karakteristik regilye, yon ti jan pwente. Nan konklizyon an, cheve ti fi yo kale chòv, men yo te deja jere yo grandi yon ti kras. Blan, boukl an lò menm te kòmanse pli yon ti kras. Yon ti fi olye wo, e malgre mens li, li pa ditou sanble zo oswa angilè.
  Anna envolontèman mande pitit fi li:
  - E ke ou... Eske yo pat eseye vyole ou?
  Figi Marinka te tranble, li reponn tou dousman:
  - Se pa san li, men... Ameriken yo toujou relijye e yo pa ankouraje li... San otorizasyon otorite siperyè yo. Men, ou ka ofisyèlman anrejistre nan yon bordel ak yon ane nan tèm nan pral ale nan de!
  Anna pa t mande. Li te konnen ke Marinka ta sèlman ofanse pa òf sèvis sa yo. Kè fanm nan te vin pi rèd toujou. Ti fi a reponn ak yon souri:
  - Pa tris... Toujou genyen chans! Gen plis, nan lavi gen anpil plezi.
  Apre sa, bote a emaciated chante, ak ti fi yo ranmase nan koral;
  Kisa ki te pase lamarye a sansib
  Mwen nan soufri ak yon nanm nwa!
  Sonje bèl figi li,
  Kisa mwen kenbe lè mwen ale nan batay!
  Ti fi pye atè chante sou non nèg la, yon bèl romans, epi li gade byen natirèl ak bèl.
  Mwen sonje jan chemen an t ap mache san prese,
  Atravè vilaj lapè, dezè!
  Ou gen rad entelijan sou li
  Etap fasil ak fason pou monastè yo!
  
  Epi zèb an lò ap muri sou jaden an,
  Briz la chase tout bwouya!
  Òtodòks pral nan glwa etènèl,
  Limyè espwa nan lapriyè kretyen yo!
  
  Pye atè sou wout yo
  Ti fi a ak mwen repanti nan peche!
  Koube atè epi kwè nan Bondye Sen an
  Li pral peze lavi ou sou balans yo!
  Gad yo se sitou polisye lokal yo e yo te koute tifi yo byen. Prizonye bèl te antre nan teren an, kote sèlman sa ki te pase, kouvri yon tanpèt loraj.
  Epi lè ak yon peal yon vwa soti nan twòn nan,
  Ou pa merite antre nan Paradi mwen an!
  Paske sentete nan syèl la
  Pa disponib, pa menm rèv!
  
  Ou se peche nan pwoblèm ki ba, sal,
  Youn ta dwe rete ak rete pandan plizyè syèk!
  Se sèlman kouraj nan viktwa ki gen valè,
  Tankou yon fizyon nan yon sèl lame Ris!
  
  Sòlda nou an pa ale nan tavèrn,
  Bwè vodka, li degoutan - sa ki mal!
  Li se vanyan sòlda ki pi fò - tanpèt la nan mond lan!
  Ki moun ki monte nan Larisi, nou pral efase nan kaka!
  
  Ti fi mwen an desann nan chemen an
  Dèyè zepòl yon sak chire!
  Li pran swen bòt li yo
  Mwen bay tout bagay nan bwat Bondye!
  Ti fi yo tout te gen an komen - yo te rad ak pye fè. Pifò nan yo se deja wo ak gwo ti fi, men gen toujou ti fi piti anpil ak tèt kale. Yo kite menm ti mak pye yo fè. Anna envolontèman koule yon dlo - prizonye yo malere nan rejim konkistador la. E pou kilès nan yo te voye yo travay di pandan katòz oswa sèz èdtan nan travay di?
  E deja pran sant, nwa boule,
  Yon horde te baleye nan ti bouk yo!
  Tout peyi a te dechire
  Nan sann yo ak kraze nan vil la!
  
  Se lè sa a ti fi a te fache,
  - Non, se pa yon kesyon de kache nan sousòl la!
  Ak devan an ak tout pasyon yo mande,
  Paske Jezi rele!
  
  Yo ba li yon avyon, pou yo bat Nazi yo,
  Pou vole, glorifye Kris sa a!
  Pou w ka cho nan syèl la klè,
  Pou fèmen syèl la nan Fritz la!
  
  Wi, li goumen ak tout fòs li,
  Apre sa, li lapriyè devan icon nan sa ki mal!
  Pa t 'vle yo te kenbe prizonye nan kavo a
  Ekstèmine reptil yo, pa nimewo a!
  Nan pawòl sa yo, ti fi yo, menm pi fò nan yo, te aplodi epi akselere vitès yo. Anna tou pedale pye atè nan labou cho a. Epi li te kontan. Se tankou w ap retounen nan pwòp jèn ou. Gwo ti wòch nan wout chatouye sèl la fè, ak fatig bese soti nan sa a, epi li montre kè kontan. Ak byenke kontinyasyon an plis nan romans la trè tris, Anna souri lajman.
  Men, nan dènye batay la, li te mal,
  Pou kèk rezon, tank gaz la pete!
  Gen pitye, mwen priye, mwen kriye nan Bondye,
  Se yon pitye si ti fi yo nan dife!
  
  Jezi reponn mwen sevè
  Mwen soufri pou ou, mwen soufri!
  Epi kounyeya kwè m - pa gen sèkèy,
  Toupisan an te resisite moun ki te tonbe yo!
  
  Epi kounyeya, lamarye w la nan syèl la
  Li bon pou li, Li siye yon dlo tèt li!
  Mete konfyans mwen, gen yon kote pou ou tou
  Ou pral fè rèv ou rive vre!
  
  Jis konnen - sèvi Larisi,
  Sa a se fason pou fè Bondye plezi!
  Ki sa ki pou tout planèt la kontan,
  Li nesesè pou sèvi patri a ak fò a tout antye!
  
  Peche prensipal la se vire do patri a,
  Pa ale nan reprimande - kouche nan touf raje!
  Prefere wòl yon boufon mizerab,
  Pa konnen bèlte Seyè a!
  
  Se konsa, ale epi tire revanj sou Nazi yo,
  Jezi te pale tèlman menasan!
  Lafimen an pral disparèt nan lè a santi bon,
  Pral gen tan pou lapè!
  
  ENTRIG HIMMLER AK FUHRER AK YON ESTRATEJI
  Dezyèm Gè Mondyal la te pran yon karaktè ki pi long kòm Fuhrer la te deside olye pou yo pwogram misil FAA envesti nan yon avyon de gè pèp la. Machin nan se limyè, bon mache ak fasil pou fabrike. Ak XE-162 la te antre nan seri a tounen nan 1943. An menm tan an, Hitler te koute Rommel e li te retire twoup Alman ak Italyen yo nan Afrik. Kòm yon rezilta, Alman yo kenbe uit divizyon pèdi nan istwa reyèl ak yon anpil nan ekipman, plis yon gwo fòs Italyen.
  Kòm yon rezilta, Sicily te pi byen kouvri pa twoup yo, ak aterisaj la nan alye yo te fini nan defèt.
  Sou Kursk Bulge a, Hitler te retade tou retrè a, nan ka sa a, akòz dezi a teste tou de Tiger-2 ak Panther-2 nan batay. Nan mwa Out, finalman, Stalin te bay lòd yon atak sou direksyon yo Oryol ak Kharkov.
  Alman yo te gen yon teknik ki pi efikas nan defans, epi yo te fouye anpil fòtifikasyon.
  Men, Lame Wouj la te gen siperyorite nan fòs yo. Espesyalman aparan nan direksyon Oryol. Men, Lame Wouj la avanse trè dousman. Nan direksyon Kharkov, Alman yo te menm kapab repouse ofansif la nan sid la, kote Mainstein te bay lòd. Sou Oryol, batay yo te trennen jouk nan fen otòn, men Oryol te toujou pran. Apre sa, yo te reyisi.
  Men, pèt trè lou, frape pi rèd toujou yon anpil nan twoup yo. Lè sa a, te gen yon poz. Twoup Sovyetik yo te repare domaj yo. Alman yo t ap fouye... Pwodiksyon tank yo t ap grandi... Panther-2 pa t antre nan pwodiksyon. Hitler pa t 'renmen ke pwa a nan tank la te ogmante anpil. Lè sa a, tank la pa t 'tourne fason Führer la te vle. Ak motè a se menm pi pwisan se pa pare. Tiger-2 a se yon tank trè pwisan, men pwa lou li se tou yon mwens. Men, ak tank, Alman yo poko fè yon modèl pafè. "Panther" se reyèlman yon machin siperyè T-34-76 la, byen siyifikativman. Men, Sovyetik la gen yon tank T-34-85 ki pi pwisan ak avanse sou wout li, ki se deja anpil mwens enferyè a Panther nan zam devan ak zam ki pèse blende.
  Alman yo vle kreye yon bagay ki pi pafè. "Panther" prensipal tank Alman an se pito fèb abò zam.
  Epi gen yon feblès nan fizi anti-tank lè yo tire sou kote yo.
  Nazi yo gen, men fò avyon ak avyon de gè. Espesyalman XE-162 yo trè fò ak bon mache yo trè difisil epi yo ka kraze lènmi nan syèl la.
  Ak alye yo te kòmanse peze nan lè a. Ak nan kou Lame Wouj la tou.
  Nan sezon fredi, sepandan, twoup Sovyetik yo te kòmanse avanse ak pouse Nazi yo nan sant la ...
  Batay yo te dewoule nan syèl la ... Trè byen XE-162 pwoche bò kote Huffman, ki moun ki gen konfyans nòt ak ogmante momantòm. Pèfòmans li te pi wo pase nan istwa reyèl.
  Men, nan sezon fredi, Alman yo te bay nan ... An Desanm, ostilite rekòmanse ak vigè renouvle. Nan otòn ak sezon fredi, li te vin pi difisil pou tank Alman yo goumen. Ak aranjman nan chasi a nan yon modèl damye te bay anpil pwoblèm. Nèj ak labou bouche ant pist yo, ak lè w konjele pandan lannwit lan, entèfere ak mouvman an. Tank Sovyetik, depase lènmi an nan mobilite, kounye a epi Lè sa a, delivre grèv sipriz, aji sou prensip la nan atak ak retrè.
  Fwon Alman an te tonbe nan sezon fredi. Nazi yo te pèdi Kharkov, Belgorod, ak pi fò nan Donbass la. Men, toujou, defèt yo pa t 'tan kraze tankou nan istwa reyèl. Absans konplè a nan yon dezyèm devan, gwo kantite tank itilize pa Fritz la, ki gen ladan tig yo lou, gwo pouvwa a nan avyasyon, an patikilye trè efikas Focke-Wulf avyon an atak, afekte. Anplis de sa, inite Italyen yo te patisipe tou nan batay yo, ki, melanje ak sa yo Alman yo, te goumen pa tèlman mal.
  Atizay militè Mainstein ak Rommel te gen yon efè tou.
  Nazi yo te chase soti nan Donbass la, men yo te kapab jwenn yon pye sou liy adisyonèl, kenbe yon pati nan bank gòch la Ikrèn. Nan mwa mas, twoup Sovyetik yo, yo te jete rezèv adisyonèl nan batay, te rive Dnieper la nan kèk kote, men echwe pou pou fòse larivyè Lefrat la.
  Anplis de sa, ofansif mas la tou pre Leningrad pa t 'gen siksè. Alman yo, konte sou fòtifikasyon fò, yo te toujou kapab kenbe soti anba lavil la. Ak twoup Sovyetik yo, ki gen yon mank de rezèv: fòs prensipal yo kraze nan sid la, sèlman kwen nan yon distans ki rive jiska trant kilomèt nan zòn nan nan atak la Corona.
  Men, nan nenpòt ka, Lame Wouj la avanse ankò, epi Nazi yo te pouse tounen. E menm pwodiksyon an mas nan "Panthers" ak "Tigers" pa t 'ede Nazi yo. Ak Sovyetik la parèt IS-2, ak T-34-85. Se vre, Fritz la tou devlope "Panther" -2 ak yon ti gwo kay won, ak "Tiger" -2 nan yon fòm ki pi avanse ak zam.
  Men, bagay prensipal la ak ki Fritz la lye espwa yo te avyon jè ak ME-262 la. Nan mwa jen 1944, yo te deja gen plis pase yon mil nan avyon de gè sa yo. Himmler te espere reyalize sipremasi lè a epi sèvi ak zam mirak li a.
  Stalin te konprann ke li ta dwe atake. Souflèt prensipal lame Sovyetik la te pandye nan sant la. Operasyon Bagration te kòmanse 22 jen 1944. Smolensk te toujou anba kontwòl Alman, ak liy defans Fritz yo te devlope nan tèm jeni. Wi, ak sipriz taktik pa t 'kapab reyalize. Lènmi an te espere sa. Men, Fritz la pa t reziste. Liy defans yo, men se pa imedyatman, men yo te kraze. Pouvwa a nan preparasyon atiri Sovyetik ak ewoyis nan sòlda Sovyetik te gen yon efè tou.
  Men, Alman yo pa tèlman senp. Yo te fè dezyèm e sitou twazyèm liy defans lan ki pi pwisan. Himmler, kontrèman ak Hitler, koute konsèy ekspè yo, epi li itilize liy ki pi elastik. Rapò pèt la te rete enpòtan an favè Alman yo, epi yo te fè anpil itilizasyon pwen tank blende yo. Li ta dwe remake ke "Panther"-2 a te pwouve yo dwe yon tank trè fò, ak blende fwon ekselan ak yon zam pwisan ki pèse blende. Nan defans, tank sa a se byen akseptab.
  Nouvo zam alman an E-10 pwòp tèt ou, ak yon silwèt ki ba anpil ak pwa ki ba, ak pèfòmans kondwi ekselan, te tou pwouve tèt li byen. ME-262 te demontre tou sivivabilite, vitès ekselan ak zam pwisan. HE-162 la, osi byen ke bonm Arado a, te sanble efikas tou.
  Rive 8 Out, twoup Sovyetik yo te libere Smolensk, men nan fen mwa a, yo te konplètman fin itilize kapasite ofansif yo, san yo pa kòmanse batay pou Byelorisi. Viktwa a te toujou byen lwen. Men, Alman yo pa t 'kapab reyalize anyen, epi tou dousman fè bak ale.
  Sepandan, lagè a nan attrition fin itilize tou de bò yo. Men, Sovyetik la kontinye fè moute pou domaj la. Men, Alman yo siyifikativman amelyore nan lè a. Nouvo Sovyetik Yak-3 ak LA-7 te kapab sèlman pasyèlman konpanse pou diferans ki genyen nan avyasyon avyon.
  Alman yo, lè l sèvi avèk siperyorite kalitatif yo nan avyasyon, pou pati ki pi domine lè a. Ak nan konstriksyon tank, tank E-seri a te kòmanse jwe yon gwo wòl.Plis presizeman, pou le moman yo te pwòp tèt ou-moun zam - E-25 a ak yon kanon 88-mm, E-50 a ak yon kanon 105-mm. ak E-10 la ak yon zam 75-mm ki soti nan Panther la.
  Apre yo fin repoze pou yon koup de mwa nan kòmansman mwa novanm 1944, twoup Sovyetik yo te rekòmanse ofansif yo nan direksyon Leningrad. Fwa sa a, entèlijans Alman te sou tèt, ak itilizasyon dènye avyon espyon jè ak optik trè egzat tou afekte. Alman yo te jere yo louvri konsantrasyon nan twoup Sovyetik yo rale fòs yo.
  Men, toujou, nan kondisyon nèj ak jèl, li te vin trè difisil pou Nazi yo kenbe devan yo. Apre batay ekstrèmman san, nan mwa janvye 1945 blokaj Leningrad te tonbe. Vil la te tounen soti yo dwe jete desann nan chenn ... Ak yon nouvo gwo siksè nan twoup Sovyetik yo.
  Vrè, nan sant la nan mwa janvye li pa te posib yo devlope yon zouti. Twòp twoup Sovyetik reyalize pèt. Men, toujou, nan kòmansman mwa fevriye a, Fritz yo te pouse tounen nan Dnieper la, epi yo te pèdi teritwa apre teritwa.
  Sepandan, nan mwa mas, Mainstein, ki te toujou gen pye sou bò gòch Ikrèn lan, te lanse yon gwo ofansif. Alman yo atake nan mitan lannwit lè l sèvi avèk aparèy vizyon lannwit ki pi avanse sou tank, osi byen ke dènye devlopman nan "Lyon an", yon machin koupi byen ak yon mizo long, pwisan. Anplis de sa, tou de E-50 la ak Sturmtigers yo te twouve itilize - trè pwisan zam zouti.
  Pou premye fwa depi kont-atak Mainstein nan mwa mas 1943, Alman yo te kapab reyalize siksè enpòtan, pran Poltava, Petrazavodsk, rejyon Kherson, debloke Crimea a, e menm antre nan Kharkov. Kòmandman Sovyetik la, dezespereman deplwaye rezèv yo, te kapab sispann avansman Fritz la e menm mete yo deyò Kharkov nan mwa avril, men pèt twò lou anpeche siksè devlope. Tou de bò yo te fin itilize pa Me 1945.
  Himmler te ofri Stalin lapè nan kondisyon modere: tout moun kenbe sa li te jere pran, nou echanje prizonye pou tout moun. Pa gen okenn nesesite pou peye endomajman, ak relasyon komès yo te retabli.
  Sepandan, Stalin te refize kondisyon sa yo. Epi li te eksprime li dispoze bay Alman yo sou tèritwa pa plis pase fwontyè yo sou 1ye septanm 1939.
  Nan ka sa a, Alman yo pou kont li ta dwe trè byen retire nan Lwès la. Epi li te santi gou a nan viktwa, Hitler te refize opsyon sa a. Anplis de sa, fòs reyaksyonè yo te vin sou pouvwa Ozetazini, ki te pouse fachis radikal yo nan tout fason posib nan lagè nan yon fen viktorye.
  Ak nan mwa jen 1945, ostilite yo rekòmanse ak vigè renouvle. Twoup Sovyetik atake Nazi yo nan Ikrèn. Yon echanj kòlè nan kou te kòmanse. Erezman pou Lame Wouj la, Alman yo pa t 'gen yon jè laminar nan avyon an disk, e kòm yon rezilta, machin yo te tounen soti yo te ensifizan obstiné ak efikas. Malgre ke karakteristik vòl li yo te enpresyonan.
  Pa twò siksè te Alman yo ak tank E-100 la. Twò lou ak yon layout demode, mastodon sa a pa t 'viv jiska atant. Malgre ke zam la, li dwe admèt, te distenge pa vitès rapid li yo nan dife. Men, "Lev" -2 la dwe onètman siperyè ak tout modèl tank Sovyetik, menm IS-3 la. Men, wa bèt yo pa ka genyen lagè a pou kont li.
  Batay la nan Ikrèn te kontinye ak plizyè siksè, anpil vil chanje men plizyè fwa. Alman yo te fè bak pou devlope yon ofansif nan sant la, men yo te bite sou yon defans anti-tank ki te chaje ak atiri epi yo te anbourbe. Tout ete a te pase nan yon eta de ekilib dinamik. Men, nan mwa septanm nan, twoup Sovyetik yo rekòmanse ofansif yo. Malgre ke lè a te toujou domine pa Luftwaffe la.
  Batay yo te fè raj ak yon tenasite inplakabl. Men, nan mwa Oktòb, Japon kapitile apre nouvo bonm atomik.
  Kidonk, militè Etazini ak Grann Bretay te demare men yo. Yo te adopte doktrin èd alye ki pa belye. Twoup, volontè, ekipman ak ekipman yo te kòmanse apwovizyone nan Twazyèm Reich la. An menm tan an, Espay, Pòtigal, Ajantin, ak Lè sa a, kèk lòt peyi, an patikilye Latiki ak Syèd, te antre nan lagè a ak Sovyetik la anba presyon Ameriken an.
  Sitiyasyon an t ap chofe...
  Lame Tik la, satire ak Shermans ak Pershings, te kòmanse kraze nan fwontyè sid Sovyetik la. Yo te reyisi nan Novanm 1945 pou antoure Yerevan epi pran pi fò nan Batumi. Inite Alman yo te kraze nan Kharkov ankò, okipe vil sa a ki soufri lontan. Yo pandye sou flan sid inite Sovyetik yo. Sitiyasyon an te menase.
  Stalin te mande pou nivele liy devan an. Men, menm sezon fredi k ap vini an pa t 'pote yon chanjman, kòm bonbadman nan lavil Sovyetik entansifye anpil. Presyon ki soti nan Lwès la te ogmante.
  Pandan sezon fredi a nan 1946, li te sèlman posib yo repwann Kharkov ak pouse Alman yo nan sant la, ankò rive Dnieper la. Men, nan sezon prentan an, batay la te kòmanse ak yon revanj. Alman yo, lè l sèvi avèk tank Ameriken ak Britanik, yo te kòmanse avanse nan sid la.
  Epi ti fi yo t ap goumen...
  Epi yo te goumen ak anpil kouraj e ti gason yo te plen antouzyasm batay e yo te gen avanti.
  - Ou byen chante Dimka! Petka remake epi li tape zanmi l sou zepòl la.
  Men koulye a, nou bezwen ... - Isit la ti gason anba tè a ezite epi gade nan syèl la ankèt. Li te sanble ap chèche endikasyon la. Twa solèy yo te sanble fè yon clin d'oeil bay jenn ti kabrit la nan inison.
  Larisa, ti fi Komsomol la, mete dwèt li nan bouch li epi li di tou dousman:
  - Pa fè bri. Nou twò vizib. Ou ta dwe vin pi pre byen imobilye ki pi pre a epi melanje ak travayè yo.
  Dimka di ak antouzyasm:
  - Bèl lide! Nou pral fè aranjman pou yon soulèvman nan Spartak oswa Emelyan Pugachev isit la!
  Larisa te fè remake:
  - Li pi fasil fè nan mo pase nan pratik... Men, pa pèdi espwa ti gason. Ann swiv mwen...
  Mesye yo ak enèjik souflete plant yo te deplase sou bò wout la. Zèb la te trè chat, sanble mou, men byento pye ti gason yo ak ti fi a te kòmanse grate tankou si yo te mache sou orti. Apre sa, mwen reyèlman te vle ri. Kòm si w ap pote nan talon pye a ak plim otrich.
  Evidamman di, li se komik, men apre apeprè dis minit - li deja ensipòtab ak pye fè, wouj nan pikotman, yo menm yo te pote soti sou asfalt la. Li pi fasil ale isit la, byenke pa inèsi li kontinye grate nan pinga'w yo.
  Petya, pami lòt bagay, te fè remake:
  - Yon bagay nou ale, ale ... E anyen bò kote nou chanje. Kòm si nou ap pwonmennen nan yon sèk?
  Dima dakò.
  - Wi... Yon bagay ki tèlman enchante vizib isit la...
  Larisa te bat je nan konfizyon epi li te fè remake:
  "Modi...Keswa ou renmen li oswa ou pa, nou pral oblije desann chasi sa a si nou vle wè anyen.
  Petka bougonnen:
  - Oswa avanse ... Ki, sepandan, se menm bagay la!
  Ti gason yo te demisyone sou zèb la ankò. Dimka sonje ki jan li te kaptire yon koup de ane de sa. Lè sa a, Alman yo te kondwi l ', toujou byen yon timoun, pye atè nan nèj la. Erezman, Lè sa a, li te gen kouraj pa fann. Pwobableman, yon jenn ti kabrit blond ak janm wouj tankou janm yon zwa pa t 'sanble danjere nan Fritz la. Yo te byen bate l e yo te jete l deyò nan prizon. Malgre ke nan tan sa a Dimka ta deja touye Alman sou kont li.
  Mache pye atè nan nèj la pa t 'sanble tout sa ki pè pou yon ti gason fè tèt di toujou. Malgre ke, lè janm li finalman rèd epi li sispann santi anyen, li te seryezman pè: li ta toudenkou rete yon envalid. Sepandan, sen yo te mache pye atè pandan tout ane a, epi yo pa t mouri, epi dwèt yo pa t tonbe. Se konsa, petèt pa vo panike. Pye yo te kòmanse vrèman fè mal nan yon joupa cho lè yo chofe. Tòti, nan kou, se lou, ak renmen anpil pa Nazi yo. Yo espesyalman renmen kondwi fanm ak timoun nan snowdrift la. Moun granmoun yo anjeneral tòtire yon fason diferan.
  Dimka, sonje jan li te souflete nèj la, epi yon fachis te pouse dèyè l ak yon bayonèt, li te souri. Li te andire li, se konsa li pral andire pikotman an. Anplis, byenke Larisa se yon ti fi, li mache ak konfyans, e menm mant yon etap.
  Petka, yo nan lòd yo distrè soti nan gratèl la difisil nan plant yo, te poze manm Komsomol la yon kesyon enteresan:
  Kisa ou panse de monoteyis?
  Larisa ri ak sounwa fè remake:
  - Yon bon kesyon pou yon moun ki gen laj ase pou rantre nan Komsomol...
  Dimka, ki te enterese tou nan sijè sa a, te fè remake:
  "Nou pa gen okenn rezon pou nou kwè nan yon sèl Bondye Toupisan an. Men, si se konsa, Lè sa a, monoteyis se yon fo!
  Larisa te note ak dout:
  - Se konsa reyèlman pa gen okenn rezon? Toma, moun lavil Atèn, te bay senk prèv egzistans egzistans Bondye.
  Petka leve, li leve zòrèy li:
  - Ki prèv? Mwen tande tou ke gen senk nan yo, men mwen pa konnen ki sa yo mete nan tèt yo?
  Larisa reponn sa ak yon souri, grate zèb la ak plant san pitye li chatoy:
  - Premye... Tout bagay gen yon kòz rasin. Si gen yon poul, Lè sa a, te gen yon ze ki soti nan ki poul la te parèt, epi si te gen yon ze, Lè sa a, te gen poul la ki te mete l '. Dwe gen yon kòz rasin ki sanble pou linivè a. Toma, moun lavil Atèn, te kwè ke yon kòz rasin konsa se Bondye ki anwo nan syèl la!
  Petka fwote talon pye l ki grate l sou yon pye bwa ki glise, tankou si li kouvri ak echèl, epi li poze yon kesyon nayif ak an menm tan anfantil:
  - Si tout bagay bezwen yon premye kòz, Lè sa a, ki sa ki te vin premye kòz la pou Bondye?
  Larisa leve zèpòl li epi li di:
  - Wi, sa a se pi vilnerab nan konstriksyon Thomas nan Atèn. Li mande pou l aksepte Bondye pa lafwa kòm premye kòz, men an menm tan li pa eksplike poukisa egzistans premye kòz yo nesesè pou Linivè li menm, men li pa nesesè pou Kreyatè li a.
  Dimka, sote tankou yon makak, sijere:
  - Li posib ke Kreyatè a nan linivè a gen pwòp Kreyatè l ', ak Kreyatè sa a gen pwòp li yo, ak sou sa ad infinitum ...
  Petka souke tèt li negatif.
  - Non, sa a se absid... Pwofesè nan lekòl la te di: matyè a etènèl epi li toujou ap transfòme, kidonk bay monte nan monn nan linivè. Ak kesyon an sou ki moun ki te lanse mekanis nan transfòmasyon, li reponn - lanati!
  Dimka ankò eksprime yon panse trè enteresan:
  "Se konsa, lanati se Bondye!" Etandone sa...
  Petka te kontan mete yon mo abst:
  - Panteyis! Sa a se lè ou asosye Divine a ak lanati?
  Larisa, yon sote nève, mande ti gason an:
  - E ki jan ou imajine li tèt ou?
  Petka leve zèpòl li nan konfizyon epi li reponn:
  - Yon jan kanmenm mwen pa gen okenn lide!
  Dima, te di fraz li nan liv Alexandre Dumas la: "Trant ane pita."
  - Bondye sou sifas tout bagay...
  Ti gason yo te silans. Konvèsasyon an te vin twò sublime pou adolesan Sovyetik ki gen katòz ane. Lè sa a, yo monte kote yo menm yo pa t 'konprann.
  Wi, ak forè a te fini ... Jaden lonje. Vizyon byen file Dimka te disène yon siksesyon peyizan k ap travay di nan jaden an. Ti gason an ralanti. Yo soti sou chemen an, ak gratèl la èrbal bese yon ti kras. Ou ka ale pou yo pa remake soti nan jaden an.
  Larisa, eskout nan je byen file, te egzamine tou pa sèlman travayè yo, men tou, twa kavalye nan kostim ble kap travay, ansanm ak plizyè bèt k ap kouri. Dimka di ak sipriz:
  - Wi, sa yo se chen twa tèt!
  Petka sifle epi sifle:
  - Yon chen ka mòde, sèlman nan lavi a nan yon chen ...
  Larisa te deplase je l epi li te kòmanse gade pi byen. Li menm li te konnen trè ti kras sou mond sa a. Te gen yon bagay yo dwe sezi sou. Premyèman, pa t gen granmoun nan mitan peyizan yo. Sèlman timoun te travay, men tou, ki se etranj, pa gen mwens pase dis ane fin vye granmoun, ak pa gen plis pase katòz. Moun ki tankou, prèske tout blond, pwal sou tout kò oswa limyè wouj, petèt sèlman yon koup nan tèt nwa.
  Se konsa bèl mesye, mal abiye, tout pye atè san eksepsyon. Byen sanble ak Mwayennaj yo. Se sèlman kounye a yon rechèch kase pandye, epi yon bagay ki sanble, tankou yon avyon demi-demonte, ka wè nan jaden an. Genyen sèlman twa kavalye nan gad la, ak dè santèn de timoun peyizan, men yo tout obeyi. Timoun yo gade kè kontan, an sante, bwonze, yo travay ak antouzyasm. Sa se plezi, yo menm chante yon bagay.
  Sa a se yon ti jan okoumansman de ajitasyon an nan batay la soti nan jaden yo, lè timoun lekòl yo ede ansyen yo.
  Zouti travay yo se pi primitif la: pèl, rato, kouto. Pa gen mekanizasyon. Ti fi yo menm ekipe tèt yo nan chari a epi trennen li tèt yo, olye pou yo chwal.
  Petka te fè remake nan kòlè:
  - Wow - eksplwatè!
  Dimka, ki te raple yon travay literè, te fè remake:
  - Èske w sonje ki jan sa te ye ak Leo ... Sa vle di, eskize m ', Alexei Tolstoy te òganize yon revolisyon sou Mas ...
  Petka ri epi li sijere:
  - Genyen jis twa nan nou ak twa kavalye. Ann fofile sou yo, tire yo, epi fè yon apèl revolisyonè!
  Larisa souke tèt li negatif.
  - Chen twa tèt pa p kite nou fofile sou nou, ak vanyan sòlda yo gen banza, e petèt yo tire byen avèk presizyon. Isit la li nesesè pou deside ak lide.
  Dimka gade Larisa epi li di:
  - Ou te grandi yon ti kras ... Isit la nou ka toujou melanje ak ti gason yo epi chèche konnen ki sa ki ...
  Ti fi a ak yon bèl figi dakò:
  - Se vre, ale nan yo ak rekonesans ... Mwen pèsonèlman pa konprann anpil isit la!
  Pou eskout pwofesyonèl, jwenn alantou chen twa tèt se yon pwoblèm difisil, men rezoud. Sepandan, ti gason yo te deside, yo nan lòd yo pa leve konmosyon nesesè, yo aji kache ak natirèlman.
  Men, Lè sa a, Petka toudenkou remake:
  - E baryè lang lan? Yo pral mòde nou vivan!
  Larisa konsole Petka:
  - Men, pa enkyete... Ki jan nou pral konprann lang yo, epi yo pral panse ke nou pale lang yo.
  Dima sijere:
  - Lè sa a, ann kouri moute nan kavalye yo, epi di ke nou te voye soti nan yon vilaj vwazen pou èd. Li pral pi natirèl nan fason sa a.
  Larisa leve men l yon fason ki dispozisyon.
  - Eseye... Mwen espere ou reyisi. Jis pa jwe twòp!
  Ti gason yo, san yo pa reflechi de fwa, te kòmanse kouri. Plan an te twò senp.
  Mesye yo ak Larisa ankò tounen nan reyalite ak anpil regrè. Nou te fini nan prizon ankò, ak sa ki pi move nan tout, Alman yo, yo wè ke Trinite a te enspire, te pran yo pou entèwogasyon. Fwa sa a, yo tòtire ak yon brasero. Yo te pase lwil tifi a ak ti gason an, epi yo mete yon flanm dife byen lwen. tòti sa yo ka dire kenz oswa ven minit epi yo ka fè mal anpil. Men, janm yo pa t 'enfim, epi pandan plizyè jou tòti a te kapab repete. Twa nan yo te andire flanm sa a ki prèske manyen talon yo, epi Lè sa a, Larisa te kòmanse chante;
  Mwen te yon jenn fi sou etajè a,
  Komsomol abityèl pye atè...
  Apre yo tout, Stalin, Lenin se yon sèl fanmi,
  Apre sa, mwen santi mwen alèz nan mitan yo!
  
  Yo tòtire yon ti fi nan kaptivite,
  Talon yo te kwit ak dife wouj ki cho ...
  Men, mwen pa t mouri, kwè lènmi an -
  Sen yo te bay ti fi a sèlman kominis ...
  
  Ann bati yon paradi nan linivè a
  Kite vwa a koule trè sonore ...
  Ti gason pa tris epi pa anwiye
  Ti fi pye atè kouri nan flak dlo yo!
  
  Nou kwè nan batay la nou pral genyen Wehrmacht la,
  Malgre ke fachis pa sanble yo konnen mezi a ...
  Se avè l Sam ki soti nan lanfè, yon cheriben mechan,
  Se konsa, yon gwo pèt!
  
  Kapitalis deside bay fachis,
  Zam yo, tank yo, kapital yo...
  Nou kraze pa dyab la san pitye ak vòlè,
  Yo pwomèt trèt siwo myèl, bannann!
  
  Men, kisa mwen ta dwe fè si mwen nan kaptivite
  Menòt yo mare men yo byen sere...
  Mwen pann toutouni sou etajè a pou yon èdtan,
  Ak pwa yo sou pye yo pandye ...
  
  Men, ti fi a pa t 'sukonbe devan lènmi,
  Ki jan fachis sa ki mal yo pa t 'tòtire ...
  Kite se wont Hitler,
  Nou se vanyan sòlda nan lagè, pa pasifik!
  
  Y ap mennen m prèske toutouni pou yo tire m,
  Ak anba pye yo nan nèj pye atè ...
  Senyè a klèman pa t vle sa.
  Mwen fè fas ak aktyalizasyon Princess la!
  
  Nenlan yon ti fi vlope nan kou li,
  Epi yo te rale ti fi a byen sere ...
  Wi, penalite a deja kouri pou peche,
  Apre sa, yo ap tann pou Nazi yo, konnen bal yo jete!
  
  Men, kisa li ye, ponytail pete,
  Epi yon ti fi tonbe sot nan poto...
  Reptil fachis kase fameman poste,
  Ak patizan atak - ti bagay!
  
  Yo te bat mwen tounen, mwen nan ran yo ankò,
  Mwen goumen kont fachis avèk anpil kouraj...
  Mwen renmen Jezi ak Stalin
  E mwen pa gen pitye pou vye Adolf la!
  
  Deja nan Bèlen, konnen tank nou yo
  Ak mwatye nan Ewòp te libere nan yon fwa ...
  Paradi pral byento sou tout planèt la,
  Se sèlman yon etap nan kominis, pa mil!
  Nazi yo, te fè fas ak kouraj sa a, te choke. Kèk fwa ankò yo frape tifi yo ak ti gason yo sou do yo ak fil wouj-cho epi yo voye yo tounen nan kazemat la.
  Tan an te cho e li te bèl nan selil la. Se sèlman kounye a plant yo fè nan ti anpoul te boule anpil, ak do a, koupe pa fil wouj ki cho, fè mal.
  Larisa konsole Petka ak Dima:
  - Ou wè, ak chak nouvo tan, li pi fasil ak pi fasil pou nou andire tòti sa a. Koulye a, nou pral gen tan repoze ak dòmi.
  Dima fè remake:
  - Nan kote ki pi enteresan an, rèv nou te koupe. Ki jan anmèdan.
  Petka te eksprime konfyans li:
  Men, fwa sa a, mwen kwè ke nou pral reyisi!
  Larisa mete men l sou kou ti gason yo epi li kòmanse evoke. Li te reyèlman te vle byen vit, nan yon mond nouvo, ki soti nan kote delivre yo ta ka pote nan Sovyetik la.
  Mesye yo tonbe nan yon rèv, men yo pa wè ditou sa yo te vle wè.
  Savwa, ki jan ti fi yo tòtire ak kondwi premye pye atè nan nèj la, ak Lè sa a, nan chabon cho.
  Sepandan, sa a se deja yon istwa endirèk ... Yon lòt fragman nan yon rèv ak Hitler flashed by.
  Hitler pa sèlman te eksprime yon dezi pou obsève vòl premye avyon kat motè Ju-487 Almay la a yon vitès ki depase 1100 kilomèt alè, men li te pèsonèlman chita nan tèt avyon an. Kurt Tank, ki sipèvize devlopman fransè yo te fè, te fè objeksyon kont sa a:
  - Machin nan, apre titan travay, te jis te incorporée nan metal. Nou pa ka riske lavi Fuhrer la.
  Field Marshal Kissilring sipòte tank:
  - Sa a se prèske premye vòl ke nou pral fè nan douvanjou 27 jen 1947. Machin nan gen yon rekò - yon zòn zèl relativman ti, ki diminye aerodinamik trennen ak pèmèt bonm estratejik la akselere a 1200 kilomèt alè. Men, chaj la sou zèl yo ogmante dramatikman ak sa a se yon risk!
  Hitler li menm pa t twò anvi ale nan sakaje a, men kite pitit pitit sonje kouraj li. Führer li menm, yon vejetaryen, te espere ke li ta tou senpleman dekouraje. Alman yo dezespereman bezwen yon machin nouvo, se plis konsa ke Etazini yo ta dwe bat nan jaden an nan devlopman sa yo.
  Pwojè Tank TA-600 la ak uit motè te retade osi lwen ke li te ye. Vitès la orijinal te planifye nan 860 kilomèt pa èdtan pa t 'kapab kostim Fuhrer la ankò. Se poutèt sa, li te nesesè yo refè li tou pa enstale motè jè nan paralèl. Koulye a, vitès la nan machin nan ta dwe ogmante a 1220 kilomèt pou chak èdtan, ki pral bay opòtinite pou bonm nenpòt pwen nan Sovyetik la ak prèske enpinite, men li pral pran anpil tan yo rebati mekanis la.
  Sèten pwoblèm te parèt ak zam nan machin nan. Ekspè yo byen rezonab kwè ke 16 (!) Air zam ki 13 - 30 mm yo te deja twòp.
  Yon lòt machin, ki tou pare pou dekolaj sou 7 septanm, se te XE-377 la. Bonm sa a ta dwe ranplase XE-277 ki te deja pa gen anpil siksè.
  Lide a anpil nan kreye yon plonje lou ak bonm jè te trè konplèks an tèm de konsepsyon. Malgre ke pwofitab. Lè plonje, presizyon nan bonbadman pi wo pase soti nan yon avyon orizontal, ak yon ti kantite avyon ka enfim enstalasyon estratejik ak endistriyèl.
  XE-277 te tounen yon bonm wo-altitid, menm si poko yon avyon. Li te monte 15 kilomèt e li te kapab bonbade vil yo ak enpinite.
  Men, an menm tan an, machin nan kenbe kapasite nan plonje, tankou XE-177 la, san yo pa tonbe apa de surcharges.
  Dènye konsepsyon XE-377 la, ki deja yon vèsyon jè nan commando a ak trè tèribl, ki kapab nivelman anpil vil ak ti bouk ak efektivman detwi enstalasyon endistriyèl.
  Machin pwomèt yo te siperyè tokay Ameriken ak Britanik, sa ki te fè Hitler santi tankou yon kodenn twòp ak biskwit, kont background nan poul nan zòn riral yo moulen pitimi. Men, nan ka sa a, nan adisyon a konsidere nouvo machin, Fuhrer a te enkyete sou yon pwoblèm ki pi ijan? Ki kote yo frape ak yon baton avyasyon ak blende? Malgre ke ak yon baton pwisan, men ...
  Nimitz te deklare nan yon ton sevè:
  - Stratèj nou yo kwè ke nan adisyon a grèv la nan direksyon Moskou, yon pati nan fòs yo ta dwe deplase nan sid, tou devlope yon ofansif nan yon direksyon ki nan Alma-Ata ak Kuibyshev!
  Hitler, san anpil antouzyasm, reponn:
  - Nou te deja diskite sa a plis pase yon fwa! Nou te rive nan konklizyon an, byenke li pa bon, men nou pral frape nan direksyon divergent.
  Nimitz souke tèt an akò epi li te ajoute:
  - Anplis de sa, eleksyon yo ta dwe Ukrainian rada a ap fèt nan tout rejyon yo. Ki gen ladan Voroshilovgrad ak Donetsk, kote zòn patizan yo te fòme. Nou pa ka gen yon ti palman!
  Mainstein, san gade anlè, gade nan longvi - ki jan kat-motè Yu-487 la te pran altitid la epi an menm tan an remake:
  - Ofansif la ta dwe kòmanse pa pita pase 20 jiyè ... Kondisyon metewolojik yo trè peze pou nou. Si rezistans nan Larisi yo trennen sou, Lè sa a, ... Li pral kòmanse lapli, e menm plis konsa, yon nèj pral tonbe, epi nou pral deja pran swen nan siviv pwòp nou yo.
  Hitler te di nan yon ton konfyans:
  - Ofansif la ap kòmanse 21 jiyè. Nan moman sa a tout bagay pral pare. Kou yo pral lage nan yon fwa nan senk kote. Soti nan twa direksyon, ofansif la te dirije nan kapital la nan Larisi, nan de, nan direksyon pou Azi Santral ak Kuibyshev. An jeneral, direksyon yo defini. Sovyetik la dwe mete deyò nan aksyon anvan Nouvèl Ane sa a. Si se pa konplètman, Lè sa a, omwen pou pati ki pi.
  Isit la imaj rèv sovaj la te koupe, ak timoun yo ankò refè sou wout yo.
  
  MISYON ROYAL AK TRÈ BATAY
  Yon gwoup ti fi te fè yon misyon - defann pwen ki pi vilnerab nan pozisyon Ris, twoup yo tsarist pandan premye gè mondyal la.
  Natasha menm di:
  Yon moman rate nan batay bay nesans esklavaj pou syèk!
  Ak ti fi yo te chwazi yon tank trè agresif ak pwisan pou tèt yo ak pran sou Almay Kaiser la.
  Ti fi yo sou tank la te kontinye detwi Alman yo, epi tire fantasy yo. Plis jisteman, Alice te tire soti nan mitray, ak Natasha te tire nan yon kanon. Maksimka te kondwi yon tank gwo vitès, ak Anzhelika, kòm fanm ki pi an sante ak pi gwo, aktivman, tankou yon kobra danse nan melodi a nan yon fakir, te tire kokiy.
  Men koulye a, katriyèm gwoup pil la te kraze, ak Lè sa a, rezèv la nan kokiy trant-kilogram te fini. Sepandan, plis pase mwatye nan tout zam Alman yo konsantre nan zòn sa a te deja detwi. Epitou kouri soti nan minisyon. Karant mil Alman jwenn lanmò yo, men minisyon yo te fin itilize.
  Koulye a, ti fi yo ta dwe ranpli li moute. Men, eseye jwenn bon kalib nan vennyèm syèk la. Menm bagay ak minisyon yo. Tank la sispann, ak vanyan sòlda yo, ansanm ak Maxim, atake senkyèm gwoup pil.
  Angelica te espesyalman kontan sou sa, kidonk kounye a, olye pou yo pote kokiy imilyan, li ka montre tèt li nan tout bèlte li!
  Isit la Angelica frape yon souflèt kraze ak pye l 'sou machwè a nan yon sòlda nan Kaiser Almay. Li te vole soti nan kou a epi li te tire senk lòt sòlda Alman yo.
  Natashka tou te kenbe platin a, ak Alice, devye nan piki a, frape Fritz la nan arèt la anpil doulè. Maxim te pito frape Alman an ak pwen li.
  Yon kwat nan vanyan sòlda: twa ti fi etènèl ak yon ti gason antre nan pozisyon yo nan twoup Kaiser la tankou yon zegwi. Yo vole ak talon pye yo sou parapè a epi sele mitray Alman yo. Ak pwòp avyon bal yo vide sou Fritz la.
  Yon mas kadav ranpli redotè Alman, twoup Kaiser yo. Quartet la, ki te rapidman kouri nan pwen an fòtifye, kounye a fache atravè li tankou yon bann tig sovaj. Alman yo pa t 'atann ke ou se bèl ti fi mwatye toutouni ak ti gason, yo pral bourade konsa. E ke bal krache ka vole san yo pa manke.
  Ak vanyan sòlda yo, ansanm ak ti gason an, te pote mitray, riban trennen dèyè yo, epi yo tire san pitye sou lènmi an.
  Maxim, ti gason etènèl rezistan sa a, te chante:
  - Mwen se san! Mwen san pitye! Mwen se yon chevalye Ris - Barmaleya!
  Angelica se yon fanm kingpin ak yon figi trè agreyab, yon manton vanyan gason ak cheve dife ki, lè yo frape pa Alman yo, boule yo nan sans ki pi literal nan mo a. Ti fi-knight la te ajoute nan yon chante:
  - E mwen pa bezwen! Pa gen chokola! Pa gen konfiti! Bat Fritz ak yon souflèt! Bat Fritz ak yon souflèt!
  Epi lè gwo, men ki pa san favè, janm li frape, kran sòlda Kaiser yo te kase konkrètman! Anplis de sa, ti fi yo ak ti gason an jete objè asye sou opozan yo ak zòtèy pye yo fè. Kidonk, yo frape Fritz la ak pakèt antye nan bòdwo boule.
  Se konsa, yo vole nan batri a, ki soti nan ki Alman yo te tire sou twoup Ris yo. Ak mitray-zam pete yo koupe tout gunners yo nan yon fwa.
  Ak vanyan sòlda yo mete dife nan bwat yo nan minisyon ak janm yo. Epi yo te kòmanse detwi pil yo.
  Ansanm konba yo te chire, gaye ak fedatifis, touye Alman yo pa dè santèn ak dè milye.
  Quartet li menm te rete envulnerabl. Yo pa t 'kapab ni frape l', ni kwòk yo ak bayonèt: maji fò! Ak vanyan sòlda yo te mache, yo te mache ak sekle, tankou si yon kiltivatè te mache nan touf yo. Epi tout vanyan sòlda yo te mache, yo te mache, yo te galope, yo te bat tout nouvo limit destriksyon yo.
  Kat nan yo menm chante nan inison;
  Nou se chevalye - nepe ak dife,
  Ann dechire yo tout tankou bèt!
  Nou pral bay yon fakti - yon amann te monte,
  Pa vin chevalye jako nou an!
  
  Nou pral vin fre tankou malfini
  Ann bale plizyè move lespri an menm tan!
  Konnen pitit gason fre nou yo nan patri a,
  Nou voye defi nou an pou letènite!
  
  Ala bèl lagè a anraje
  Nan ki pèp boule...
  Satan soti nan mond lan pou nou,
  Dèyè l' baton fachis freaks!
  
  Nou pral bay ti fi yo difisil nan figi yo,
  Nou pral kraze Nazi yo tankou yon branch...
  Lè sa a, sòlda nou an ap vin mèt,
  Kite roz yo nan Me fleri bèl!
  
  Reyalize, nou kapab konnen anpil,
  Leve pouvwa ou pi wo pase zetwal yo...
  Se konsa, gwo gèrye a goumen ak oze,
  Nou pral fè tonm menasan!
  
  Gade, pral gen yon gèrye lè sa a,
  Tout bagay se nouvo ak tankou erab ...
  E mwen kwè ke pwoblèm ap pase nou nan batay,
  Vin yon chevalye, yon konbatan expérimentés!
  
  Isit la, ak yon kou pwisan, li koupe tout yon rejiman,
  Epi avè l, de rejiman yo te tranpe ...
  Ak Führer dragon an pou move a mouri,
  Epi nou se mil bèl pouvwa ak zetwal yo!
  
  Isit la Kaiser kite yon dlo nan laperèz,
  Mwen priye pou mizèrikòd ou!
  Nou gen anpil fòs vyolan,
  Nou pral nan rad konplè!
  
  Lè nou antre nan Bèlen sa a ak twa koulè,
  Epi Tsar Nicholas vin Bondye,
  Pèp la pral deside chemen an nan infini fòs,
  Pa jije monak la tèlman sevè!
  
  Lè sa a, pwoblèm nan patri a p ap peri,
  Grandè pral solèy la...
  Horde sa ki mal Kaiser la pral dispèse,
  Kite kè a bat nan lang!
  
  Avèk yon bèl ti fi, nou pi popilè pase,
  Atravè espas Larisi nou an!
  Epi sa pral bon pou nou ak fanmi an ansanm,
  Mwen kwè ke bonè ap vini byento!
  E vanyan sòlda yo te fini destriksyon fò sa a. Verite
  Angelica, gèrye Buffalo sa a te resevwa yon ti blese nan yon vanyan sòlda
  zepòl. Yon kote toujou yon ti kras pèse pwoteksyon an. Oke, Magomatrix a pa toujou pafè.
  Alice te boule janm li yon ti kras tou. Ti fi a bèl, byenke li fè mal, pa afekte presizyon li nan tout.
  Epi batay la ap kontinye. Ti fi yo t ap jete riban vid, tankou boa destripade, yo te chaje tèt yo ak mitray ak bwat minisyon yo te kaptire. Angelica te lokalize doulè a nan zepòl li, epi li te chaje tank la ak ekipman pou li. Apre sa, Maksimka te vole nan, ak machin nan pwisan deplase nan detwi Nazi yo, oswa pito sòlda Kaiser la.
  Timoun ki p'ap janm fini an tou senpleman kraze plizyè santèn sòlda ak cheni. Apre sa, ansanm, Alice ak Natasha louvri dife soti nan mitray te kaptire sou kavalye Alman an ak enfantri. Ekstèminasyon an te kontinye nan yon vitès konsa ke nenpòt Rambo ta jalouzi. Men, gwoup yo antre nan sizyèm zòn ki gen gwo ranpa a. Gen ak ranje yon nouvo fedatifis. Epi anplis de tire ak mitray, tifi yo te toujou ap voye kal yo te pran nan Fritz ak pye yo.
  Nan yon eta de batay ekstaz, Angelica te kòmanse rele byen fò nan tèt poumon li;
  Nenpòt moun ki kwè nan imòtalite a ap viv pou tout tan, paske se sèlman moun ki kwè nan pwòp lanmò yo ki mouri vre!
  Pafwa li bon pou chasè a ke jwèt la pa t 'rive atravè, paske zam li yo se tankou papye, ak chenn yo nan pèlen an yo tankou yon fil mens!
  Pasyans se kle nan viktwa si li pa konbine avèk imilite an fas a sa ki mal!
  Lanmò, tankou yon bouzen pò, pandye alantou tout moun, men sèlman vini nan moun ki gen yon tèt krepi pase yon bous!
  Longè jeneyaloji yon chevalye se yon mezi ekselan nan wotè enpilsyon ak grandè lespri!
  Lènmi an pa fini tou, menm jan maladi a souvan pa geri, sèlman si lèt la ka ale poukont li san yo pa geri, Lè sa a, pa gen okenn fason pou fè pou evite konplikasyon nan rejè fini!
  Kouri ka toujou gen sans, men yon vòl san sans pa gen okenn delivrans!
  Lach la mouri avan li wè premye bal, brav la ap premye nan lavi, malgre bal yo!
  Yon blesi kòporèl ka korije pa yon ti siksè nan syans imen, men Rezon Siprèm nan pafwa pa gen pouvwa anvan korije defòmasyon moral!
  Lagè se kalite bagay moun fou pou moun ki gen talan ak sajès prepare, epi sèlman vrè jeni yo ka evite!
  Pa gen okenn repo konplè menm nan kavo a, pa gen okenn repo konplè menm nan yon rèv, ki vle di ke li enposib fatige pi lwen!
  Nan mond nou an, anyen pa bay pou anyen, menm trayi menm pou yon pyès lajan kase!
  Dyab la pentire disgrasyeu, men bagay ki pi terib nan sal la se kapasite nan sèvi pwazon nan yon bèl anbalaj!
  Lagè santi boule, men pafwa refi lagè santi pi mal!
  Pa gen okenn batay raz an reyalite, gen sèlman yon adaptasyon fim medyok nan batay nan pwen nan kolik ridikil!
  Tanpèt fanmi yo, tankou van an nan vwal yo, bato a ap tranble, men Bondye padon pou kalm konplè!
  Yon lach pa jwe Hockey, men li pèdi, vole soti nan lavi ak yon rondèl!
  Moun ki goumen byen, li ka pafètman kenbe sa li te genyen, si li ka diminye Evaris li a satisfaksyon!
  Ou pa ka bati siksè pèsonèl sou zo, menm si zo yo se debri zansèt yo glorifye pa zèv sot pase yo!
  Relik zansèt yo se pa sèlman zo, tout bèl pouvwa yon fe se pa sèlman yon son!
  Yon viktwa lèd pi bon pase yon bèl pèt, paske gayan an ka toujou anbeli reyalite!
  Enfim pa ka manje plen, men mò yo pa mòde ditou!
  Viktwa sou yon ènmi fò se onorab, viktwa sou yon ènmi solid se doubl onorab!
  Alman yo reyèlman te montre ke yo konnen ki jan yo mouri ... Men, yon jan kanmenm estipid! Ak vanyan sòlda Ris yo pa mouri ditou, men genyen ak ewoyis pridan. Men, si yo te kòmanse koupe lènmi an, Lè sa a, ak antouzyasm fòmidab. Epi yo reyèlman pa ka sispann! Gen yon lavalas inflexible nan napalm k ap viv ak majik. Mitrayaj yo te kaptire yo te deja egzeyate, ak quartet la ap chaje nouvo senti kaptire nan men lènmi an.
  Ti fi, jan yo di nan ka sa yo: poud pou zam, ki se pa yon miss! Yo deplase nan tankou yon pist artistik limen ki talon yo literalman fimen.
  Sa yo se Rangers fi yo. Yo ap deplase nan dènye, setyèm pwen fòtifye a, yo te deja detwi plis pase katrevensenk mil kavalye ak fantasy.
  Twoup yo nan Kaiser la literalman senyen ak eman. Quartet irézistibl yo rale sou yon boul anpil anpil. Ak boul nan tèt li pa pi piti pase Mèki, oswa menm Mas.
  Ak vanyan sòlda yo Terminator demoli pwochen an ak ekstraòdinè a tankou yon boutèy vodka soti nan yon alkòl, dapre yon batri. Yo pa tankou feblès pou fè eksperyans nenpòt dout oswa regrè. Yon fwa ke objektif la fikse pou genyen, viktwa, Lè sa a, li pral genyen. Men, si lènmi an pa rann tèt, Lè sa a, pi mal la pou lènmi an!
  Angelica li menm te rantre nan tire a, apre yo fin atake yo ankò pa yon rezèv kavalye, li di:
  - Goebbels bay manti ke Larisi yo, avanse, yo te voye kadav nan pozisyon Alman yo. Epi kounye a nou wè ki moun ki vrèman yon kadav ak dekonpozisyon.
  Alice te fè remake avèk respè:
  - E poutan Alman yo brav! Yo monte nan batay tankou kamikaz Japonè yo:
  Natasha ri, li remake:
  - Ak defèt yo ap tann pa mwens mechan pase Japon!
  Maksimka sonje yon bagay:
  - Mwen kounye a refize zetwal nan katriyèm nan ewo nan Sovyetik la, kwè ke rès ti fi yo te enjis twonpe ... Epi kounye a chat ap grate nanm mwen!
  Alice, san yo pa sispann tire ak plizyè mitray alafwa, lè l sèvi avèk tou de bra ak janm yo pou tire sou Alman yo, konfime ak yon gwo soupi:
  - Mwen menm mwen santi mwen pa byen alèz ... Se konsa, anpil touye moun akòz fòt envolontè nou an!
  Angelica te kòmanse rele byen fò ankò:
  -Twonpi se tortuous, men verite a dwat, verite a nan premye a, kòm yon règ, mennen nan objektif la pi vit si li se sinuozite san yo pa koube ak andwi ak lwil oliv nan pwomès grès!
  Men, pasyans ak travay, tankou yon koup marye, bay monte nan siksè, sepandan, anba kondisyon an nan yon long rete ak apwòch ak renmen!
  Sajès Azi a bon, sovaj Azyatik yo move!
  Yon sèl lyon kapab mete mil mouton an vole, men yon belye lyon kapab bat milye nan frè l yo!
  Nan lagè, yon moun byen vit deaprann sezi, eksepte petèt pou lefèt ke li toujou vivan epi li pa dezè!
  Bagay ki pi terib nan lagè se pè, ki ou pa ka diminye nan diskresyon òdinè!
  Pou vin yon marionèt nan teyat lavi a, ou bezwen debarase m de enpuisans nan mannken an omwen nan distribisyon an nan wòl nan kwizin nan!
  Nan lagè, lapè se sèlman yon rèv, men li se yon rèv plen kochma ki ka touye moun!
  Kouraj se kòd zen nan debrouyar ki kenbe chans sou chan batay la!
  File nan lang lan pa ka file pa moulen yo nan yon lespri mat!
  Ou pa ka bati lajwa sou twonpri, men ou ka bati moun ki kontan sou manti!
  Pa fini lènmi an, ke jaden an pa raje ak move zèb, rekòt la nan viktwa pral gate move zèb nan sabotaj ak sabotaj!
  Chemen likidasyon mennen dirèkteman nan objektif la, se sèlman youn nan ki pa gen yon gade sidelong!
  Si ou angoudi ak sèvo, Lè sa a, koub sò a mennen tou dwat nan dal plat la nan kavo a!
  Pou ou kab vin yon bouche nan yon lagè se yon ti onè, men vin yon koupe se jeneralman pi dezonore!
  Gwo kofr pa sèlman tonbe byen fò, men nou ap pousye ak kolosal paresseux!
  Anpil vye zo eskèlèt nan klozèt konspiratè yo bay tèt yo kòm yon odè dekonpozisyon ki touye lachte!
  Nenpòt moun sòt ka bat sèt mouch, men se sèlman ak sèt span sou fwon li ki ka fè soti yon sèl pou trayizon!
  Nan lagè, se tankou nan yon ben, ak chalè a ak swe ak zo fè mal, men kontrèman ak chanm vapè a, pi wo a ou monte, mwens ardeur a rete!
  Verite a se toujou ordinèr, men moun ki malen an pral definitivman jwenn yon fason yo defòme li nan yon fason orijinal!
  Batay kont sa ki mal bay nesans nan yon fe, byen san yon fe bay nesans nan annwi!
  Diplomasi dwe sibtil, men sibtilite sa a se netteté nan epe ki sekirize reklamasyon nou yo!
  Èske gen yon istwa ki pi tris nan mond lan pase istwa Romeo ak Jilyèt la? Men, sa a se yon silab trè kontwovèsyal, zanmi, paske fanmi yo te kenbe jèn yo!
  Toudi se pa ankò pou pou genyen, men si lènmi an vrèman sezi, Lè sa a, konsidere ke li te deja bat!
  Nou dwe peye omaj pou Angelica, sa li te rele byen éspirituèl ak Hatian ak, nan pwen an. Ann fè fas a li, ti fi a se vre yon greyhound nan greyhounds.
  Apre defèt setyèm fò a, ti fi Terminator yo te ale nan lachas pou plizyè, pi piti pil. Kounye a, yo te vrèman kontan nan siksè yo. Verite a te kenbe Maksimka ak ti gason-jeneral la te gen yon gwo doulè nan men dwat li.
  Jèn Etènèl la fè remake:
  - Bal la pa yon moun sòt, men bo ak doulè sòt!
  Angelica te bo mari l avèk gou kòm repons, epi li te woule:
  - Fè ti gason ou nimewo gèrye! Apre Stalin!
  Natasha, li bese je l avèk modès, li di:
  - Men toujou, ann pa bliye Koba, li sove m! Epi ou menm, Angelica, se yon vrè buffalo.
  Dyab la, ki gen cheve rouj la, bese tèt yo, li gronde:
  - Epi koulè cheve w pa natirèl!
  Madanm Stalin ri ak roui:
  - Sa ki natirèl se pa kriminèl! E mwen te toujou atire krim! Se pa etonan mari m 'se nimewo en asasen an!
  Alice te gade toutotou epi li di nan yon chichote:
  - Mwen dakò ak sa!
  Gèrye yo te vole epi yo te kòmanse bat pil yo ankò epi koupe rezèv divizyon an, epi Angelica ankò te kriye nan tèt poumon li:
  -Diferans ki genyen ant entèlijans ak atizan konn fè se nan frekans itilizasyon yo, yo toujou tronpe, yo souvan eseye entelijan tou, men kèk moun ap viv nan lespri a!
  Syans ka fè tout sa yon moun ka swete, men se pa tout sa yon moun ka swete!
  Pi souvan pèdi tèt li, ki moun ki twò parese pou brainstorm!
  Cho ardente patriyotik nan kè yo pral refwadi anbisyon yo nan agresè yo ki leve nepe a nan patri a!
  Ou ka kondwi yon klou ak yon tèt fè jete, men sèlman yo mete yon nekoulan pou kou ou!
  Moun ki sove sou kòripsyon an pèdi plis.
  Pèp la pa konstan nan kòlè yo, men pi konsistan nan adorasyon kilt.
  Sove byen, ou p ap jwenn byen, sitou si frugalite vire nan achch!
  Se konsa, kite a bwè nan lefèt ke pwoblèm nou yo toujou modere, ak akizisyon pa konnen mezi a!
  Bliye-m-pa tout bon pouse sou san, paske san yo pa bliye ak mak yo nan nanm pa geri!
  Yo pa goumen an kantite, yo sèlman pèdi ak tonbe nan dòmi ak kantite kadav!
  Sèt moun sòt goumen ak sa ki mal, wityèm lan entelijan goumen ak byen!
  Yon souflèt nan lènmi an dwe delivre alè, sèlman yo dwe ranplase anba dan an se toujou soti nan tan!
  Lè w kòmanse yon biznis, pa atann pou w fini nan ochomaj!
  Gen moun ki koupe biye, gen lòt ki koupe cheve moun sòt, men pifò magouyè yo pa okipe sa lenn kochon an ye!
  Rach bouyi a ka koupe atik ki pi byenfè nan konstitisyon an, sof si yo te enskri pa plim nan yon malfini, epi yo pa yon poul mouye!
  Chemiz ou a pi pre kò ou, ak kòd la pi pre kou ou, sitou si li sere pa yon moun ki pa te fèt nan yon chemiz!
  Depandans egoyis pèmèt ou dechire po a sou bòt ou yo, ak "soulye bast" soulye ak pwòp enterè mercantile yo!
  Li difisil pou scout ford la, men li fasil pou nwaye nan dlo a!
  Ti gason jeneral Maksimka a te renmen dènye fraz la nan yon pwen ke li te rele:
  - Depi plizyè jou m ap reve lafimen konflagrasyon yo... Mwen tèlman parese, menm twò parese pou m nwaye tèt mwen!
  Tank la te kondwi sou batri a. Apre sa, vanyan sòlda yo te tounen nan rezèv la kavalye Ostralyen. Otrichyen yo, ki te frape pa yon souflèt, te kòmanse gaye. Plis pase yon kanpe, enfantri Ongwa a kouri al atake tank Ris la.
  Ti fi yo te kòmanse dezespereman tire tounen. Yon bal nan yon fizi leap frape kwis pwisan Angelica a, epi gèrye a te kòmanse rele ankò. Anplis, li vide aforism zèl adwat ak goch:
  -Konesans se pa sèlman limyè yon limyè ki eklere wout la pou twoup yo atake yo, men se yon reyon lazè boule ki boule pozisyon yo nan advèsè a!
  Ganyan yo pa jije, gayan an se jij la li menm, ki moun ki ka sèlman fè apèl sou baz la nan lwa a nan vanjans ak tire revanj!
  Lanmò se yon move bagay, men plis nan pwosesis la pase nan konsekans yo!
  Nenpòt katastwòf se anvan tout yon emisyon kolore, men koloran an se toujou yon lonbraj san, ak band la akonpaye pa yon mach antèman!
  Si nou pat gen katastwòf, lè sa a pa t ap gen fe, e san fe, lavi se tankou soup san pwav!
  Lagè, tankou pwav, fè je ou dlo, men li fè lavi pa ensipid!
  Ou ka mande padon pou moun ki te aksepte lanmò a, men ou pa ka fè eskiz pou touye moun ki simen lanmò a!
  Souzèstime lènmi an se souzèstime konferans la anvan egzamen an, se sèlman yon evalyasyon - yon pè de kalite bèl avantaj pral definitivman travèse youn ak lòt, fòme yon kwa kavo!
  Ki moun ki pèmèt raso yo dwe retire nan tèt li, gen entèlijans nan yon kòd lonbrik ak yon konsiderasyon pye bwadchenn!
  Chak reyinyon nan lagè a se tankou yon dat ak yon moun ou renmen, li enposib bliye, li enposib yo dwe an reta ak trè meanly evade!
  Atizanal ak kalkil: ki jan yon mari ak yon madanm bay nesans nan viktwa - onètete se twazyèm siplemantè a!
  Si nyaj rasanble sou kòmandan an, sa a pi bon pase lè rejiman mens soti anba kòmandan an!
  Wont la se pa nan yon sans de pè, men lè ou pèmèt tèt ou yo dwe soumèt devan l 'jouk ou pèdi sans ou nan devwa!
  Lè fò, parèt fèb; lè fèb, parèt fò! Règ sa a nan twonpe bon pou lagè, men chèf la pa ta dwe montre feblès, menm si kòlè a plen ak zo, ak fòs la se tankou yon sourit!
  Kèk sòlda Magyar te menm rive jwenn yon distans pou lanse grenad. Anvan yo te touye yo, yo jete kado, epi ankò branche konbatan yo nan kat yo.
  Tout moun te blese, ak bèlte griyen dan yo nan gwo anmèdman, madichon sevè.
  Men, atak la repouse. Epi ou ka deplwaye tank la ankò. Ak lefèt ke gaz la rive nan yon fen se pa yon pwoblèm. Trophy alkòl se byen apwopriye pou ravitaye.
  Apre yo tout, se tankou nan blag sa a - tout bagay pral ale si li pa pase!
  Apre sa, quartet an kòlè te kòmanse deplase ankò. Alice, sepandan, nan separe bay ti fi domestik la yon sirèt chokola. Li te twò pè e li te kriye.
  Alice te karese ti fi a malere sou tèt li, li pwomèt li:
  - Batay Ris pral ba ou yon lavi desan, epi ou pa pral grangou ak pye atè.
  Se konsa, rekonesanman souke tèt epi li pwomèt:
  - Mwen pral priye pou ou!
  Men, apre sa a epizòd manyen, vanyan sòlda yo ankò kouri detwi twoup Alman yo ak Ostralyen yo.
  Premye echèl avanse nan 126 mil sòlda yo ak dè santèn de zam te deja detwi, men li ta dwe, pandan ke gen tan, defèt rès lejand yo lènmi.
  Natasha te santi ke nan moman sa a yo pa ta retade pou tout tan, ak Se poutèt sa li prese ak tout fòs li, dispèse tank la.
  Isit la yo atake rezèv lènmi yo, yon tout kò enfantri Alman, transfere soti nan devan lwès la nan bò solèy leve. Alman yo vle retire Tsarist Larisi nan lagè a, men yo pral mal kalkile nan sa a, e petèt yo te deja mal kalkile.
  Men, defèt la te planifye yo ta dwe fè yon reyalite. Apre sa, vanyan sòlda yo tonbe sou lènmi an ak fòs sizzling. Men, isit la Angelica te koupe ankò ak shrapnel nan pwatrin lan ak nan vant.
  Lè sa a, vanyan sòlda nan te kòmanse rele;
  - Pi souvan vire nan yon eskèlèt ki pa gen zo rèl do fòmasyon konba!
  Nan lòd pa dwe devore pa chen advèsè, ou bezwen manje yon plak nan zafè militè!
  Ou pa bezwen pè chenn yo nan yon fachis, si ou se kapab mare panse ou ak yon bale pou pirifye!
  Dans diferan de dans paske yo danse sou melodi yon lòt moun, epi nan dans ou chwazi pwòp ritm ou!
  Aksyon yo toujou pi bon pase mo, paske yo gen yon fondasyon ki pi solid pase lè souke!
  Li bon pou yon chevalye nan lagè, san negosye pou kouraj, men sèlman chevalye ta dwe rasyonèl, tankou malen yon boutik!
  Touye moun se sèl kalite peche, evalyasyon an depann anpil sou fòm nan: abominasyon ak vanyan gason ak yon sèl rezilta!
  Danje se tout kote, men li difisil lè lespri a vole nan zetwal la!
  Rann tèt se dènye bagay la, li toujou kite ou ekstrèm!
  Ou ka toujou genyen san risk, men ou ka pwofite fwi viktwa si ou kenbe gwo chat sa a, tankou yon tig, nan moustach la!
  Ou ka pèdi nan pouswiv la, sèlman san pèdi tèt ou jwenn yon sibvansyon pou pwochen an!
  Pa gen okenn sitiyasyon san espwa, li rive ke pa gen okenn antre nan yon pozisyon avantaje!
  Ou ka menm kouri soti nan pwòp lonbraj ou, twonpe pwòp konsyans ou, men ou pa ka kache nan sa ou pa gen okenn kontwòl sou!
  Li raman gen lajan, ki gen lespri souvan tradui!
  Tout bagay nan mond nou an bay nan konba, se sèlman pwoblèm ki vini san pwoblèm!
  Tranzisyon an soti nan kite distenge pa pwen an nan arive nan dènye a se li ki dènye kote yo ale!
  Keyhole kòm yon fanm mande pou entèlijans ak teknik!
  Sòti pa toujou previzib, men toujou pini!
  Pafwa yon krim benefisye limanite, epi vin yon feat se sèlman rekonpans pou li, an jeneral, posthume!
  Bondye Toupisan an ka fè anyen, men menm li pa ka depase lòm nan anbisyon ak imajinasyon kolore!
  Yon lòt bagay nan ki Bondye pa ka depase moun se nan anvi pou pale san fè anyen konsa, Toupisan an prefere kreye ak yon mo, epi li pa jwe ak mo!
  Syèl la anjeneral endiferan lè w mande èd, men sa a se yon règ ki sèlman konfime eksepsyon yo!
  Gen anpil moun ki vle vin bondye, men crucifixion a pa pran keu la!
  Yon mo byen file se yon bon bagay, men li pi bon toujou gen yon je byen file pou w remake yon wòch voye sou ou pou yon ekspresyon byen file!
  Yon vagabon se yon moun ki kite tèt li fè soulye pa moun malen!
  Pou vole ou bezwen travay di, pou vole, jis pran yon repo nan travay!
  Lè chapo melon an vid, li vole moute pa ak yon van vyolan, men ak yon souflèt san frèt!
  Filozofi se yon privye pou pwan senpton frivol, men se sèlman selil yo ki nan li depann de frekans nan konvolusyon serebral yo!
  Souvan yon moun, li te vin tounen yon bondye, omwen yon ti kras kloure moun nan plenn!
  Kò a te dwe detwi an pati, ranplir twous konba li yo. Men, nan lòt men an, vanyan sòlda yo te demontre gwo konpetans militè.
  Natashka te blese tou, men vanyan sòlda nan te sèlman souri:
  - Yon sòlda san blese se tankou yon moun rich san pòch!
  Maksimka, ki moun ki te branche tou, te dakò:
  - Soti nan yon blesi kòporèl li se doulè toleran, men lè ou enfim moralman, li enposib andire!
  Koulye a, pi fò nan kò a te ale nan pwochen mond lan. Men, de divizyon kavalye nan atak la.
  Tire Angelica, gwonde ankò;
  - Pi gwo benediksyon lòm nan, previzibilite volonte Bondye, li se tou pi move malediksyon an, kidonk li kondui nou nan paradi woutin!
  Lajan pa pran sant, men li santi nan yon nivo ke biznisman toujou mete sou nouvo kostim!
  Lè ou ekonomize sou zanmi, ou ka ranpli mamon, men vid nan nanm nan pral fè pwòp kapital ou a tounen yon lènmi!
  Yon nonm san patri se tankou yon freak san maryaj!
  Li difisil pou siviv, men li posib, li enposib pou viv, men li fasil!
  Yon pyès lajan sove yon Ruble nan yon pridan, yon pyès lajan kolekte yon pyès lajan nan yon sèl pratik, ak yon sèl visye ak yon pyès lajan mennen nan yon nekoulan!
  Yon nepe de bò, men li vin san kòmansman nan men yon nonm ki tounen yon makak!
  Lè ou se pwòp tèt ou, sèlman premye ensten egoyis yo ka soumèt ou!
  Li difisil pou w jwenn yon rezon pou w resevwa, men jan li fasil pou w jwenn yon rezon pou w pa bay!
  Sa lavi nou se yon jwèt nan ki règ yo detèmine pa pi fò a, ak fon an pri se pi malen an!
  Siksè difisil se pi bon pase echèk fasil, byenke chans yo dwe chache, ak defèt toujou anba pye ou!
  Fè yon bèt, men pa yon bèt!
  Pwomèt anpil se osi fasil ke yo pa kapab jwenn tout bagay!
  Ann bwè nan lefèt ke se sèlman nou ap konplo, ak rès yo ap mele nan yo!
  Apre sa, Angelica fin itilize sous elokans la epi li fè silans, li kloure advèsè yo an silans. E pa mwens efikas pou sa. Se konsa, kòk yo pral byento gen kòn ak janm. Se vre, ti fi yo ap vin pi plis blese, ak ti gason etènèl Maxim la ap soufri tou.
  Aparamman, matris majik pwoteksyon ki detounen fragman ak bal ap febli. E akoz sa, bagay yo pa mache byen pou kwate militan an. Men, kò Fritz Kaiser la ap fonn piti piti. Kavalye yo ap atake.
  Alice, li te resevwa yon fragman nan zepòl miskilè li, murmure:
  - Gen anpil bagay dezagreyab nan mond lan ... Ak sa ki pi move se si nan okazyon sa a mwen pa ka bay nesans nan yon aforism zèl.
  Ti gason-jeneral la, ki te resevwa yon fragman nan talon pye a, sijere:
  - Gen yon anpil nan pwoblèm, lènmi yo pi wo pase do kay la, men chapo bowler ak sil toujou kraze lè yon zanmi se enferyè epi yo pa wo-zèl!
  Alice tape ti gason an sou zepòl la epi li remèsye li sensèman:
  - Mèsi! Koulye a, mwen konnen ki jan yo aplodi tèt mwen!
  Angelica, ki te deja koupe ak fragman pou pa te gen okenn kote k ap viv sou gwo, miskilè kò li, di:
  - Kadav lènmi ou a santi pi bon nan tout, ak pafen franse se poupou!
  Natashka, koupe dènye ran enfantri nan lènmi an, objeksyon:
  - Men poukisa? Ou ka santi! - Apre sa, kondwi mitray ak pye l ', li te ajoute yon klou nan sòlda yo. - Men, parfumerie envansyon pèsonèl mwen pi bon anpil!
  Maksimka, ki te vin trè move, te dakò:
  - Inik! Sant divin!
  Lè ofansiv kavalye a te cheche, yo te oblije bat atak lè a. Sepandan, avyon mitray gwo kalib te fasilman desann. Men, ankò, te gen blesi nan mitan quartet la. Malgre ke yo te eseye pa kite avyon Kaiser la nan ranje fèmen. Men, kòm si bal yo te atire yo.
  Maksim, apre yon koup nan nouvo blesi, plenyen ak gwonde:
  - Chernobog ou a klèman fè nou mal!
  Angelica dyab wouj la pike ti gason an byen fò nan bò blese a ak janm li etidye epi li sifle:
  - Pa kalomni pi gran pitit gason fanmi an!
  Alice pa t twò sèten:
  - Aktyèlman, mwen te panse ke pi gran pitit gason Rod la se Belobog. Premye limyè te fèt epi voye yon lonbraj!
  Angelica, li koupe senk avyon nan yon sèl pete, objeksyon:
  - Okòmansman te gen fènwa, epi nan fènwa a yon reyon limyè Belobog te klere!
  Natasha, li te koupe dènye douzèn avyon yo, te rezime:
  - Ak nan opinyon mwen, Belobog ak Chernobog kòm ipostas nan Fanmi Toupisan an, ansanm ak Lada Love, te toujou egziste epi yo pral egziste pou tout tan!
  - Amèn! - Maxim fini dènye Fritz la epi li pèdi kreyasyon li nan anpil blesi.
  
  Sikè fou OLEG RYBACHENKO
  Yon fwa ankò, li te sanble ap flache nan yon mond altènatif, yon jèn fou, epi li te vin tounen yon ti gason adolesan, toujou fre, figi pwòp, ak kout nan wo, men ak zepòl laj ak pwatrin ... Yon ti gason sou katòz, trè tèt adolesans, tan premye lanmou ak soupi.
  Men, an menm tan an, se sèlman yon sèvitè sèvant nan Tsarist Larisi nan kòmansman ventyèm syèk la, kote sèvant pa t janm aboli ... Ki jan sa te kapab rive?
  Yon ti chanjman nan listwa - lejand Jeneral Skobelev la: li te fèt ven ane pi bonè, e kòm yon rezilta li te jwe yon wòl enpòtan nan lagè Crimean - ranplase medyok Menshikov la ak bat fòs aterisaj Tirk, franse, Britanik ak Sardinian. an pati. Larisi te bat kowalisyon an, ki byento tonbe. Ak twoup Ris yo te kaptire Kars, Erzurum, Tangorg. Anpi Otoman an te fòse yo konkli yon lapè difisil, cède Ameni ak anpil tè, ki gen ladan pi popilè Lake Nice la. Men, verite a nan reklamasyon yo nan Balkan yo nan gade nan pozisyon nan Otrich ak Lapris, Tsar Nicholas te dwe refize. Li danjere pou goumen Alman yo, espesyalman depi Britanik yo ak franse nan ka sa a te kapab antre nan lagè a ak vigè renouvle.
  Sepandan, Bilgari te resevwa kèk otonomi limite, ak kretyen yo te resevwa fòmèl egalite nan dwa ansanm ak sitwayen nan Anpi Otoman an. Legliz Otodòks Ris la te resevwa kèk tè ak lavil Jerizalèm.
  Nan Lafrans, yon soulèvman pete kont Napoleon III, men apre plizyè batay feròs, anperè a poutan jere kenbe pouvwa a, men kòm yon konsesyon, li limite tèt li nan konstitisyon an.
  Pandan kèk tan, lagè a ak Shamil nan Kokas te kontinye, men apre kapitilasyon l ', ekspansyon Larisi a nan Azi Santral rekòmanse. An menm tan an, yon trete fwontyè benefisye Larisi te siyen ak yon Lachin febli. Anplis, Nicholas Premye a te resevwa menm plis tè pase nan istwa reyèl, pitit gason l 'Aleksann Liberatè a. Se konsa, otorite nan zam Ris te kounye a pi wo.
  Te gen yon lagè ak Iran, ki te fini ak konkèt la nan rejyon nò li yo, jiska kapital Teheran ...
  Nicholas Premye pa t 'komèt swisid; li te viv douz ane plis pase nan istwa reyèl - li te mouri nan 1867. Nan tan sa a, lame Ris la te gen otorite san dout, ak Skobelev te vin tounen yon Field Marshal ak detantè anpil lòd.
  Aleksann II, okontrè, pa t gen chans, epi li te touye dis ane pi bonè nan 1871, literalman sèlman yon koup de semèn te manke anvan anons la nan manifeste aboli sèvyèt la. Aleksann Twazyèm lan, pitit gason l 'ak reyaksyonè, nan kou, pa t' siyen manifeste a.
  Yon kouronasyon pi bonè te gen yon efè pozitif sou sante Alexander III - li te sispann bwè lè li te vin wa, li te viv pi lontan pase nan istwa reyèl. Larisi te mennen yon lagè siksè nan 1877-1878 ak Tirk yo, ak divizyon final la nan Anpi Otoman an ant gwo pouvwa yo te fèt. Larisi te resevwa Istanbul oswa Konstantinòp, Irak ak aksè nan Oseyan Endyen an, Lafrans Siri ak Palestine, ak Grann Bretay peyi Lejip ak Soudan.
  Kidonk, Anpi Otoman an te disparèt nan kat jeyografik la. Byento, sa ki te rete nan Iran te tou likide, epi apre diskisyon long ak konpayi yo, Arabi Saoudit te tou divize. Politisyen Grann Bretay yo te vin ekspansyon ak ekspansyon anpi kolonyal yo, pandan y ap Larisi ak Lafrans te pran pèy yo - soumèt mond Islamik la. Itali jere yo okipe Libi, ak franse a nan Maròk. Sid Iran te ale nan Grann Bretay, ak sant la nan Larisi.
  Byento, Afganistan te tou divize: rejyon nò yo rete pa Ouzbek ak Tajiks te ale nan Larisi yo, ak rejyon sid yo ak Pashtuns nan Britanik yo.
  Nan ti bout tan, nan sid la Larisi te rive nan limit la nan ekspansyon li yo ak divize tout bagay ant Britanik yo ak franse yo.
  Etranj ase, men defèt nan lagè a ak Larisi te benefisye Lafrans, kidonk rejim tsarist la te sipòte Napoleon III epi li pa t pèmèt Pris yo kòmanse yon lagè epi finalman ini Almay.
  Men, wòl nan Anpi Ostralyen an te grandi ... Otrichyen yo kenbe nò peyi Itali - yon Lafrans febli pa t 'kapab fè lagè ak yo. Lè sa a, Otrich te anekse teritwa sid yo. Prussians yo te eseye rock bato a, men li te kòmanse yon ti kras, Napoleon Twazyèm lan sipòte Otrichyen yo ak bat rejiman Alman yo. Nicholas I tou te sipòte fòtman Anpi Ostralyen an.
  Apre divizyon Anpi Otoman an, Otrichyen yo te resevwa tou moso yo - Bosni ak Erzegovin, osi byen ke nò Sèbi. Lè w pran an kont Bavaria ak tè sid Alman yo, Anpi Ostralyen an te vin pi gwo eta an Ewòp tou de an tèm de teritwa ak popilasyon an. Men, Anperè Franz Joseph te gen sans pou l pa fè kont ak Larisi, pou l te fè yon alyans avè l.
  Inifikasyon Almay pa t pran plas - men Anpi Ostralyen an te vin vas ak pwisan, vire Lapris nan patnè jinyò li yo. Itali tou te rete fragmenté. Se vre, "Prezidan" Garibaldi te gouvènen nan Naples, men Otrichyen yo ak franse bloke chemen l 'nan Eta Papal yo. E byento Wayòm Sardinia te divize ant yo pa Otrich, Lafrans ak Grann Bretay.
  Apre lanmò Napoleon III, Napoleon IV te kòmanse dirije pitit gason l 'yo.
  Relasyon ant Otrich ak Lafrans te kòmanse deteryore ankò, kòm anpi Napoleon an te gen plis siksè pase Alman yo nan elaji koloni yo.
  Te gen tou yon lagè ak Japon. Nan tan sa a, Skobelev a briyan te deja mouri, men elèv li yo - espesyalman Brusilov te tounen yo pa gen mwens talan, ak balans lan nan pouvwa pou Japon se pi mal pase nan istwa reyèl - Larisi se pi gwo nan teritwa, ak lame a se. byen antrene ak pwofesyonèl. Se vre, se pa tout bagay nan lòd nan zam la: poutan, sèvaj diminye foul la nan travay ki soti nan peyi a. Men, toujou, sa ki ase.
  Ak kantite sèrf piti piti piti. Malgre ke sa rive nan sik, pafwa li ogmante akòz prim. Ak Aleksann Twazyèm lan renmen favè. Apre defèt Japon, Zheltorossia te fòme tou.
  Nan epòk mas 1911, Aleksann Twazyèm lan te mouri nan mwa desanm 1909 - Nicholas II te reyisi sou twòn nan e li te dirije pou dezyèm ane a, kouwònasyon an te fèk fèt.
  Nikolai deja gen yon eritye - ak yon sèl ki an sante, se konsa Papa Alexander rejte fanm fatal Alman an epi li jwenn yon lamarye pi bon. Men, pitit gason ki te fèt an 1904 tou gen non Alexei.
  Larisi se yon gwo anpi, menm plis vaste pase nan istwa reyèl, e depi tan an nan pwoblèm li te pratikman pa pèdi teritwa li nan lagè, epi li pa te seryezman pèdi yon sèl lagè, eksepte pou batay endividyèl ak konpayi yo.
  Men, katòz-zan blond-cheveu ak toubiyon blan ti gason sèv la pa pran swen anpil sou grandè Imperial. Lè gen nèj toujou, epi w ap trennen mòso bwa lou pye atè, epi an reyalite ou se yon esklav: moun mèt kay la ka bat, imilye, vann, byen ... dapre lalwa li pa gen dwa touye, men an reyalite. yo toujou fouye yo, Lè sa a, pa gen anyen ki pral rive mèt la!
  Men, nan lòt men an, isit la se jèn: li prèske pa frèt pou plant fè, ki graj fese nan nèj la, epi ou santi ou pi lajwa ak fre ke lè ou te lwen ke ou te yon ansyen ekriven briyan. Men, nan moman sa a nan vire nan yon ti gason imòtèl, Oleg Rybachenko pa t 'ankò senkant ane fin vye granmoun, kidonk konsidere tèt ou dekrepite pi lwen pase nenpòt mezi se deja yon jarèt kolosal.
  Men, reyèlman, fatig nan travay di pa sanble douloure, men bèl, epi ou ka toujou kòmanse danse apre li vin fè nwa ak ...
  Jis lè sa a, dam nan parèt e li fè yon siy ak men l ba li. Non, li pa fin vye granmoun, li pa menm gen karant, men li sanble byen byen, petèt yon moun ka rele li bèl. Pou yon ti gason peyi, li sanble prèske tankou yon granmoun fanm. Lè sa a se pa nan tout fason Oleg Rybachenko imajine premye renmen l 'yo.
  Rèv yo te diferan. Yon jèn ti fi peyi ak galon long blond ak yon kouwòn sou tèt li. Isit la li se pye atè ak sant la nan remèd fèy prentan anbrase l ', epi yo bo sou bouch yo. Plis presizeman, li bo bon gou...
  Ak isit la dam nan tèt li montre yon inisyativ agresif, pa eksite dezi a mwendr, men jenere sèlman laperèz. Men, karès ki graj, ak yon men ki byen swaye nan pantalon, reveye nati a maskilen nan yon adolesan fasil eksitan epi fè l 'reponn. Li se tou grosye ak bèt, ki, nan chemen an, dam nan pòtab reyèlman renmen.
  Lè sa a, ou santi ou anbarasan ak trè degoutan. Se tankou ou se yon jennès gason: pa gen lanmou, pa gen afeksyon, pa gen respè.
  Men, ou pa ka refize swa - otreman ou pral fwete, e souvan nan lanmò!
  Dam nan pa t distenge pa rekonesans: li pa t bay anyen, li pa t rekonpanse nan okenn fason, e li pa t menm lage l nan travay òdinè. Pou li, li se jis yon bèt, oswa yon esklav pou konfò kabann.
  Oleg Rybachenko tèt li pa t 'distenge pa relijyon, men yo toujou, apre li fin fè lanmou ak li, li te batize ak krache. Ou fou...
  Men, fwa sa a, kopulasyon imilyan bèt yo te entèwonp pa aparans nan yon dife wouj Victoria, ki moun ki te deplase dam nan ak shin li nan machwè a, ak Lè sa a, koupe echidna a anbarasan an mwatye ak yon sèl kou.
  Lè sa a, li tounen vin jwenn ansyen ti gason an Zhukov, ak yon sèl mouvman neglijans li libere tèt li nan bikini a, parèt konplètman toutouni, rato moute nèj la ki te leve soti nan yon kote nan byen cho a ak pye atè li, ak pye grasyeuz li ale. nan direksyon l ', chichote languidly:
  - Mwen vle ou e mwen renmen ou!
  Oleg Rybachenko apiye nan direksyon l ', li ... Lanmè a, cho tankou lèt fre, plopped desann. Kounye a li ap naje pou kont li nan li, e toutotou li se sèlman vag koulè wouj violèt ak syèl la lannwit. Epi ou santi ou tèlman byen ke ou menm tonbe nan dòmi ... nan yon rèv!
  Ti gason Terminator la te santi tankou yon vrè macho jivenil, super klas.
  Men, sa ki ... Ti gason an pral patisipe nan Premye Gè Mondyal la.
  Apre Kaiserit yo te bat nan East Lapris, Larisi yo te sènen Koenigsberg. Nan sid la, batay la devlope menm plis siksè. Lvov ak Przemysl te pran nan mouvman an. Epi tou Krakow ak yon souflèt pwisan soti nan Polòy.
  Alman yo woule nan. Tank Ris "Luna"-2 te pwouve efikas nan ofansif la. Almay te tou bat tou pre Pari. Epi li te rejte.
  Kaiser la te dekouraje. Twoup Ris yo t ap deplase nan direksyon Odè a, e yo te deja apwoche Budapest. Epi kraze lènmi an. Inite Ostralyen yo rann tèt yo an rejiman, e trè souvan nan bat tanbou.
  Li te vin klè ke devan an pa t 'kapab fèt. Lè sa a, Itali louvri yon nouvo devan kont Alman yo. Epi li te kòmanse avanse nan sid la.
  Nan ti bout tan, li te tounen yon echèk pou Fritz la.
  Batayon ti fi yo te avanse nan direksyon Odè a.
  Gèrye yo te voye grenad ak pye atè. Apre sa, yo koupe desann Alman yo ak mitray.
  Isit la nan mond sa a lagè a te fèt pi plis siksè pase nan istwa reyèl. Konesans te deja pran. Alman yo ap kouri. Lame Ris la gen yon gwo siperyorite nan enfantri ak kavalye. Alman yo, an jeneral, pa gen anyen kont tank limyè Ris.
  Ak jeneral yo tsarist, konfyans nan viktwa, ak atitid la nan pèp la, se pou yo di sa - pi gwo.
  Veronica lanse yon grenad ak pye li. Gaye Alman yo ak grin:
  - Se pou Larisi dwe pi wo a tout!
  Victoria tou tire. Li lanse yon grenad ak pye li epi li di nan tèt poumon li:
  - Kite mond lan nan lavni an pou nou!
  Pli lwen, ti fi a deja bèl Juliana tire tèt li san okenn seremoni.
  Epi li voye tou yon grenad ak pye l. Epi Fritz yo te gaye anpil.
  Ti fi a di:
  - Mwen se yon tigres ki anraje!
  Apre sa, Anna, tou, kòm si tire. Ak pye atè li, li pral lanse yon grenad trè oblik, kraze inite Kaiser yo tankou vè.
  Epi li di:
  - Sikoloji nan viktwa! Demokrasi Destine!
  Lè sa a, Matryona pral lanse yon bwat antye nan eksplozif. Ak ki jan li pral eksploze sòlda Kaiser la. Epi gwonde:
  - Pou Larisi nan wotè espas!
  De plis bèl ti fi ap monte sou tank limyè Luna-2 la. Bon machin ak de mitray. Blende a pa twò epè, men li kenbe mitray. Fòm nan rasyonalize. Ti fi yo Olga ak Zhenya yo sitiye andedan, kouche ak scribbling tèt yo sou Alman yo.
  Pa yon machin move - yon vitès nan karant kilomèt pou chak èdtan. Ekselan pèmeyabilite. Ak cheni.
  Ti fi ranpli sòlda Alman yo ak plon epi chante;
  Ou, papa, klere pou yon mwa,
  Ke ou pa klere menm
  Pa menm, pa menm
  Tout sa ou kache dèyè nwaj yo
  Ou kouvri ak yon nwaj menasan!
  Menm jan nou te gen nan Larisi Sen an.
  Nan sen Larisi, nan Moskou wòch.
  Kremlin an te nan yon vil bèl pouvwa,
  Toupre Ivan, toupre Gran an,
  Nan katedral la te nan Arkhangelsk,
  Tankou koral dwat la te genyen:
  Yon jèn banza kanpe sou revèy la,
  Kanpe sou revèy la, lapriyè Bondye,
  Li kriye pandan rivyè a ap koule
  Kriye - dlo nan je koule,
  Li bat berdysh la ak yon abr,
  Berdysh ak yon arbr sou tè a mouye:
  "Ou se yon goy, manman tè a mouye,
  Ou gaye nan tout direksyon
  Ou louvri, tablo sèkèy,
  Vire, damas lò!
  Ou leve, leve, Tsar Otodòks,
  Tsar Otodòks Alexei Mikhailovich!
  Gade fanmi w
  Pou Sen Larisi, pou Manman Moskou,
  Moskou-manman, yon òfelen!"
  Ti fi yo chante pou tèt yo epi kraze Alman yo. Yo mache sou kadav yo epi yo kite yon santye san ak cheni. Men tifi yo. Epitou andedan tank la yo prèske toutouni, nan menm kilòt yo ak pye atè. Men trè bèl ti fi.
  Ak Alman yo soufri menmen pèt nan dife yo. Zam machin yo lou ak vit-tire. Ak ti fi yo trè entelijan. Lame tsarist la te byen ekipe.
  Genyen tou syantis Japonè k ap travay pou Larisi. Isit la se pi pwisan Ilya Muromets bonm nan mond lan nan tan sa a vole nan bonm Alman yo. Premye avyon nan mond lan ak kat motè. Uit mitray ak de tòn bonm. Men machin nan.
  Epi tou nan ekipaj la nan ti fi a. Ak prèske toutouni, nan yon sèl kostim de ben. Li trè bèl ak sexy.
  Kòmandan vanyan sòlda nan bonm Ilya Muromets la, Valentina. Trè bèl ak koube blond. Li nesesè ke machin nan ralanti epi kouvri Bunker Alman an ak yon jete bonm egzat.
  Sòlda Kaiser yo fò ak disipline. Yo tire sou mons Ris la. Men, vanyan sòlda yo thrash nan repons. Uit mitrayòl literalman bale enfantri Alman an. Sòlda yo chire nan Lame Alman an ap tonbe.
  Dirijan dife a, Lada ki gen cheve lò souri kannivò. Ti fi a menm wete soutyen li pou li pi byen konsantre. Epi souke pwatrin li. Jis yon gwo bote. Se konsa, anpil favè ak presizyon nan li. Lada li menm se mens, men sinewy, ak ren an se mens, tankou yon gèp.
  Galina ap tire mitray tou sou Alman yo. Li se tou yon ti fi bèl ak koube. Ak pye atè li peze deklanche yo. Epi figi a tèlman bèl. Pa yon vanyan sòlda, men jis yon ti fi super.
  Galina di souri:
  - Pou glwa papa wa a!
  Agresif ak supèrb, ak cheve fèy lò, Lada konfime:
  - Ann bale Jida ak yon fwèt!
  Valentina peze pyel li sou pedal la. Yon bonm tòn tonbe sou yon bunker Alman. Sa a se pouvwa letal. "Ilya Muromets", akselere pou fragman yo pa manyen li. Bunker a eksploze, leve yon kolòn lafimen.
  Ti fi yo di nan inison:
  - Frape! Yo bay Fritz la!
  Epi fese ak plezi ak pye atè. Wi, sa yo se ti fi ki kapab defèt Alman yo. Yo goumen pou reve yon mond kote moun pap janm touye moun. Pou egzanp, si anpi tsarist nan Nicholas II konkeri lemonn antye. Men, Larisi se yon antite inik ki kapab vin yon anpi etènèl! Paske dinasti Romanov ka dirije pou syèk. Epi apre Anperè Pòl, finalman, Larisi te genyen estabilite ak tout moun finalman aksepte lejitimite nan dinasti a.
  Epi kounyeya, Tsar Nicholas II, ki te bat Japon, ap kraze do Alman yo.
  Youn nan mouvman fò wa a se rekrite fanm nan lame a. Ak fanm Ris la se vanyan sòlda ki pi terib nan mond lan! Se pa li!?
  Isit la, pou egzanp, sou avyon de gè a Sokol, pilòt la Alice prese. Yon bèl ti fi konsa, blond ak yon touche wouj nan cheve li. Ti fi mens, prèske toutouni.
  Barefoot peze pedal la, ak manèv. Apre sa, li tire tèt li. Tire yon machin Alman ak yon mitray gwo kalib. Li fè l boule epi li di:
  - Mwen fèt pou sèvis wayal la! Ti fi a se byen fre, ak san ble, hussars!
  Ak akselere vitès la nan "Falcon la". Petèt avyon Ris yo se pi bon nan mond lan.
  E deja nan devan an, yon tank pi lou ak pi avanse ki te kreye pa pitit gason Mendeleev la te parèt. Machin ak de kanon rapid-dife ak sis mitray. Ak ti fi tou jere tankou yon kolos.
  Ak yon tank Ris ap vini, detwi Alman yo. Anplis, ak yon motè dyezèl pwisan, ak byen travabl ak ajil.
  Ti fi yo nan tank la chante;
  Larisi nou an, Bondye renmen anpil la,
  Jenere tè pwospere...
  Oke, monak yo pi bèl, pi bèl -
  Papa Tsar Nicholas!
  Ak tren yo tank kraze sòlda Alman yo. Literalman trip yo deja rale soti ak kouran san koule soti nan cheni yo.
  Kòmandan tank la, Tatyana Krupskaya, di:
  - Wi, nou pral genyen pou Larisi!
  By wout la, ti fi a se nan yon fanmi chèf, men li goumen nan kilòt pou kont li. Men, tankou yon bèl. Li gen gwo fòs enteryè.
  Ak yon pye atè, fi a peze pedal la epi li di, montre dan li, epi li ri.
  - Ou se pi gwo Tsar Nicholas la!
  Ak vanyan sòlda yo asire w ke yo pral rive Bèlen sou yon tank konsa. Ak konfyans nan tout vanyan sòlda ak vanyan sòlda ap grandi pi fò.
  Natasha, te sezi ak antouzyasm, te kòmanse konpoze ak chante. Rès ti fi yo te aplodi;
  Pou Larisi sen pou goumen anpil nou,
  Nou se fi ak kè jeyan...
  Fachis nan peyi Sovyetik la te vle
  Men ak Rod nou toujou ini konbatan!
  
  Se pou Larisi nou an nan glwa etènèl,
  Ord yo nan Gengis Khan pa pral konkeri nou ...
  Goumen pou Peyi a epi ou pa bezwen pè,
  Nou pral kraze nenpòt ki enfidèl!
  
  Nou pliye fachis vyolan yo nan kòn lan,
  Kwè m ', pèsonn pa pral simonte Larisi ...
  Apre tou, Jezi Bondye ki anwo nan syèl la avèk nou,
  Epi pa pote Fritz istwa san sans!
  
  Tout moun konnen patri a ban nou,
  Pou viktwa kòlè san yo pa konnen fènwa a...
  Satan terib la fè dan l ',
  Chemiz tranpe nan san!
  
  Pou yon manm Komsomol pa gen okenn mo lach,
  Pou ti fi, baryè yo pa enpòtan ...
  Bondye blan ap ede nou Jezi,
  Imòtalite pral rekonpans ki pi wo a!
  
  Nou te goumen avèk anpil kouraj toupre Moskou,
  Malgre ke Alman yo sèvi ak yon fòs enkwayab ...
  Goumen mwatye toutouni pye atè
  E mwen kwè ke viktwa pral sètènman ap tann!
  
  Grandè vanyan sòlda Ris lavi,
  Epi li pap janm lage devan Nazi yo...
  Nou pral kite Fritz a kòlè nan konsomasyon,
  Ki sa ki pa t 'leve sal anpil!
  
  Wi, Hitler, ou malen ak atizan konn fè,
  Kapab menm pran plis pase mwatye mond lan...
  Men, Stalin se yon malfini vanyan tou,
  Pa fè tèt ou yon zidòl!
  Pa gen manm Komsomol, konnen pa fè bak,
  Yo pa menm pè jèl ...
  Ak Fritz la pral byento tounen jwèt,
  Apre yo tout, Larisi yo te toujou kapab goumen!
  
  Larisi se peyi a nan renmen,
  Epi yo pral fè yon kado nan kominis ...
  Pa bezwen bati yon evalyasyon sou san
  Ak yon souri nan revanch san wont!
  
  Wi, Fuhrer a vle pran nou nan gòj la,
  Epi panche Larisi sou tout echafodaj la...
  Men, nou goumen ak kòlè pou senk
  Apre yo tout, Stalin se avèk nou ak yon rad ak chapo!
  
  Li se yon gwo vanyan sòlda, tout moun konnen
  Epi manm Komsomol yo ap toujou pye atè...
  Epi nou pral deplase Hitler nan bab la,
  Galon nou yo ap boule ak chalè klere!
  
  Gèrye yo se desten nou,
  Nou pral kraze gwo Panther la...
  Malgre ke Adolf te kreye move dezòd,
  Nou pral endike nòmal la ak mezi a l '!
  
  Pa gen Stalin ki pi entelijan ak pi fò,
  Li se lidè peyi gwo jeyan an...
  Epi ou bat Fritz la pi fò, ti fi
  Apre tou, nou toujou ini nan batay!
  
  Pou reyalizasyon nou bati yon seri antye,
  Vize zetwal yo tankou yon zwazo rapid...
  Epi pral gen yon rezilta byen fò,
  Ti fi sa yo, malfini fyè!
  Twoup Ris yo te rive nan Odè a. Lame tsarist Nicholas II deja genyen anpil viktwa. Anpil vil nan Otrich-Ongri yo te pran, batay yo te mennen nan Budapest. Ki lòt kote moun Ongwa yo te reziste. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava, ak yon kantite lòt koloni.
  Alman yo te soufri gwo pèt epi yo te fè bak. Otrichyen yo rann tout rejiman e menm divizyon. Ak drapo yo leve anba òkès yo. Lagè a te kontinye, tankou si nan yon istwa fe - agreyab ak ti san koule ak nan teritwa etranje yo.
  Malgre ke anjeneral Larisi te raman tèlman chans pandan konkèt yo. Ak prèske tout lagè ak viktwa yo te bay Larisi yo ak gwo san koule.
  Petèt Oleg yo te rele pwofetik paske li te kapab fòse Byzantin al rann tèt san san?!
  Nan nenpòt ka, Nicholas II reklame wòl nan pi gran an.
  Ti fi yo soti nan Odè a. Otòn gentan rive. Tapi an lò nan fèy yo.
  Gèrye yo stomped sou tapi yo. Epi li plonje nan dlo a.
  Veronica, t'ap taye nan rivyè a, te mande Victoria:
  - Ou panse tsar la pral bay peyizan yo tè apre lagè a?
  Ti fi a kòmandan souke tèt li.
  Poukisa peyizan yo bezwen tè?
  Veronica ri epi li di:
  Wi, yo pa ka jere li poukont yo. Men, gen gwo ekzekitif biznis ki ta ka rale.
  Victoria reponn sevè:
  - Isit la yo pral vann tè a sou kredi. Petèt li pral pi bon konsa.
  Juliana vire nan dlo a epi li di:
  - Gen plis chans, li pi bon pou mèt tè yo gen tè a. Yo ka kouri gwo fèm epi sèvi ak traktè. Pwodiksyon prive, gwo echèl se pi efikas la!
  Veronica te dakò ak repiyans:
  - Petèt. Men, sa kreye valè ajoute!
  Juliana ri epi li di:
  - Men, efikasite a se gwo!
  Victoria, ki te gen ran kolonèl, te fè yon ti souri:
  - Li stimul devlopman. E ki pwen pou bay peyizan tè, e menm bwè. Se mèt tè a ki manje mwatye nan mond lan ak pen Ris! Peyi nou rich anpil!
  Veronica te dakò ak sa a:
  - Wi, Larisi rich ak lavi a ap vin pi bon! Pa egzanp, frè m nan travay nan faktori Putilov kòm yon kontremèt. Apre sa, li gen yon salè nan twasan rubles, pa konte bonis.
  Victoria te woule epi, nan admirasyon, te frape pye l 'sou dlo a epi li te mòde:
  - Se sa li di! Larisi ap monte! Epi byento li pral vin pi fò toujou!
  Ti fi yo te naje nan Oder la, epi yo te gen yon konvèsasyon aksidantèl. Anna mande ti fi yo:
  Kisa w panse k ap tann nou apre lanmò?
  Juliana te souri epi li reponn:
  - Ate di - ki pa-egzistans. Ak relijyon anseye - nanm nan pral ale nan Bondye, epi li pral deside ki kote yo ale nan syèl la oswa lanfè.
  Veronica te mande Juliana:
  - Ou panse gen yon Bondye?
  Ti fi a soufle dlo a ak pye l, li leve yon vag epi li reponn:
  - Onètman, mwen pa konnen. Gen agiman tou de pou ak kont Bondye. - Ti fi a vide ankò epi li remake. - Natirèlman, pa gen okenn repons a kesyon sa a, men ou ka pote yon varyete de agiman.
  Victoria te dakò ak sa a:
  - Sètènman trè diferan. Ak kisa ki genyen pou pale. Mwen pèsonèlman panse ke depi nou genyen, Lè sa a, Bondye, nan kou, egziste! Men, te gen tan lè nou te jwenn tèt nou anba Mongol-Tatars yo. Lè sa a, kesyon an se - kote Bondye ki anwo nan syèl la te?
  Juliana di ak yon souri inosan:
  - Men, gen yon bagay ki pi mal pase jouk bèf Mongol-Tatar!
  Victoria te sezi
  - Ki sa ki pi mal pase jouk bèf Mongol-Tatar?
  Juliana aktyèlman te deklare:
  - Gran laj! Kisa ki ka pi mal pase vyeyès!?
  Victoria te dakò:
  - Wi, li pral vrèman move!
  Ti fi yo te silans. Li te yon ti jan anbarasan pou yo pale sou li. Ti fi yo pran li epi yo vole soti nan dlo frèt la. Yo kouri pou tèt yo, flache wonn, talon pye.
  Marusya kouri ak yo epi li mande ak yon souri:
  - Men, mwen mande, poukisa nou bezwen vyeyès? Li dwe di iniman!
  Victoria fasilman dakò ak sa a:
  - Vrèman iniman! Li pi bon pou w toujou jèn ak an sante!
  Ti fi yo te groovy ak komik, k ap vire nan somersaults.
  Veronica ak yon souri epi li souri, li sijere:
  - Wi, lame nou an se ti fi fò! Epi nou pral nan gwo fòm!
  Epi ti fi a fè yon clin d'oe sou zanmi l' yo. Yo tout pete ri ak souri, arpi.
  Juliana sijere:
  - Ann jwenn dlo vivan epi vin vrèman imòtèl! Li pral trè fre!
  Ti fi yo te souri epi yo te fè yon klin youn ak lòt.
  Apre sa, Victoria te sijere, montre dan li, li remake:
  - Wi, li ta bon pou jwenn yon fason pou pa vin granmoun. Ala bon ak bèl li ta!
  Ti fi a imajine yon mond ak kèk bèl ak jèn gason. Petèt menm pi bon san yon bab, se konsa ke figi yo pi bèl ak bèl.
  Veronica reponn ak yon soupi:
  - Wi, sa a se bagay ki pi bèl bagay ki ka nan mond lan! Nou vle jenès etènèl ak limyè.
  Epi ti fi a te ri, li te montre dan pèl li.
  Victoria leve, li sijere:
  Ann vrèman fini ak vyeyès! Sa a se jeneralman akseptab! Kò imen pa ta dwe laj!
  Veronica, souri ak sote, chante:
  - Mesye Kolonèl, pase granmoun! Li pa pi bon pou mouri pou Larisi! Pou dedomajman pou valè ak onè - mwen pa p jwe! Li reponn - ke mwen wouj? Mwen pa vle!
  Ti fi yo ri pi fò toujou. Li trè trè bèl.
  Juliana sijere ak yon ri:
  - Epi ann rajeni tout vye fanm yo! Pou tout bagay klere tankou solèy la!
  Victoria te dakò, li sote pi wo:
  - Pou Peyi a ak Nicholas Gran la!
  Anna, gèrye wouj sa a, te di:
  - Men tou, mè yo, malgre lapriyè yo, pa vin pi piti. Malgre ke yo gen yon lespri sen. Se konsa, ou kòmanse panse, ki kote jistis Bondye a?
  Victoria pran yon gwo souf epi li reponn:
  - Yon plenn kanpe sou tout tè a ... Kote ou ye mèt kay la, ki kote?
  Veronica te chante ak kòlè:
  Gen anpil gwo moun
  Ki moun ki zèv ap viv pou syèk ....
  Gen anpil zwazo ki gen figi klè,
  Sa yo rele imòtèl!
  
  Ak ewo yo nan sezon yo,
  Yo te bat horde la nan yon fwa...
  Larisi pral bay nesans gwo pouvwa,
  Basurman nan batay pral chire!
  
  Men, yon malfini de tèt,
  Tsar Gouvènè Nikolai...
  Li klere anba syèl la,
  Ou priye pou li, ale pou li!
  
  Anperè nan tout Larisi
  Ki sa ki te leve kalite peyi a ...
  Vrè misyon an
  Pou pwogrè ak antikite!
  
  Bat Japonè yo nan batay
  Alman yo te bat nan yon fwa ...
  Vwa ti fi yo se sonor,
  Nikolay, Seyè nou an!
  
  Men, wa nou an p'ap tonbe nan batay la,
  Nan konstriksyon yon gwo jeyan...
  Li bat advèsè yo di,
  Epi li te tounen yon aliyman kòlè!
  Yon bèl chante te ranmase pa ti fi yo nan inison. Yo se tankou mizisyen bèl bagay ak plen kòs. Yo gen yon bèl chante konsa.
  Wi, fi etonan.
  
  NOUVO CHWA STEPAN RAZIN
  Stenka Razin te resevwa rejis onorè ak yon etikèt pou gouvènen sou Don a nan men tsar la. Ak olye de yon gè sivil initil, kont wa lejitim la, li te antreprann yon kanpay kont Azov ak, gras a konpetans ak ke trik nouvèl, jere yo pran vil sa a.
  Atak la sou Azov se youn nan zèv Stepan Timofeevich ki pi bèl. Pli lwen, kozak yo plizyè fwa repouse tantativ atak pa Tirk yo. Nan fen a, Otoman yo rekonèt Azov.
  Apre sa, Stepen Timofeevich te kòmanse yon gwo lagè kont Iran. Epi li te aji avèk anpil ladrès. Anpil Pès òdinè ak Azerbaydjan te sou bò l '. Ak lagè a te kontinye pou tsarist Larisi dapre yon senaryo favorab. Stenka Razin te ale nan Oseyan Endyen an, li rive nan peyi Zend. Apre sa, li te goumen nan Azi Santral. Tsar Alexei Mikhailovich te viv pi lontan. Poutan, lagè sivil la nan istwa reyèl la vin pi kout lavi chèf la. Pyè Legran te vin sou fòtèy la nan yon laj ki gen plis matirite, ak Larisi te kapab evite toumant nan revòlt Streltsy yo, ak anpil lòt kolizyon. Ak Stenka Razin te konplete konkèt Azi Santral ak yon pati nan peyi Zend ... Ki gen ladan larivyè Lefrat la Indus ...
  Larisi akeri yon teritwa kolosal. Anplis de sa, popilasyon li te ogmante ...
  Pyè Legran te kòmanse yon lagè ak suedwa yo. Depi nan konmansman an, li te ale plis siksè, depi lame Ris la te pi fò ak plis anpil pase nan istwa reyèl. Jere yo pran Narva ak defèt wa Swedish Charles Douzyèm la. Ak sezi Baltik la imedyatman ... Stenka Razin pa t 'gen tan goumen nan dizwityèm syèk la. Epi li te antre nan listwa kòm pi gwo kòmandan nan disetyèm lan.
  Pyè Legran, apre viktwa sou Suedwa yo, te pran Commonwealth la tou. Epi li te vin tsar Polonè... Anmenmtan li te bati Saint Petersburg. Pyè Legran te viv pi lontan. Alexei Mikhailovich te viv pou plis pase karant-sis ane, li te mouri nan 1676. Ak pi long - swasant-sis ane. Epi li te mouri an 1696. Pyè te gen venntwazan deja, e li pa t gen tan pou l pran move abitid fimen, bwè diven ak byè nan bokit. Ak premye anperè Ris la te viv pi lontan.
  Epi li te ranplase pa pitit pitit li Pyè II an 1742. Li te gen vennsis an e li pa t bwè ni fimen. Pandan lavi papa l, Pyè Legran te resevwa yon edikasyon ki pi sevè, li te kite fimen tabak entèdi, e yo te limite vant alkòl tou.
  Ak Pyè Dezyèm lan pa t 'bwe... Granpapa l' Pyè Gran pa sèlman jere yo anèks Polòy, men tou, fini konkèt la nan peyi Zend ak bat Mandchou Lachin. Li te enkli yon pati nan anpi a nan konpozisyon li. Pyè Gran te rive konkeri yon pati nan peyi Turkey, li te genyen Crimea a, yon pati enpòtan nan nò kòt Lanmè Nwa a.
  Lè sa a, te vini nouvo lagè. Pyè Dezyèm lan te fini defèt Latiki ki febli, e menm te pran teritwa li yo nan peyi Lejip, ak twoup Ris yo te rive nan Maròk. Epi tou te kaptire pa Pyè dezyèm lan ak Mwayen Oryan an. Lè sa a, te gen yon lagè nan Lwès la, ak Lapris. Frederick II te bat, ak Larisi enkli tou de East Lapris ak tè yo sou Odè a. E byento Lapris te disparèt nèt. Li te divize. Epi an 1780, Pyè II te mouri. Ak nouvo Tsar Pyè Twazyèm lan kontinye lagè a nan Lès... Li finalman konkeri Lachin nan febli ak Kore di. Lè sa a, nan Indochina.
  Men answit gen yon revolisyon an Frans. Larisi inyore sa... Men koulye a, Napoleon Premye a vin sou pouvwa a. Li pwoklame tèt li anperè epi li kòmanse lagè. Pyè Twazyèm lan te mouri an 1810 epi Pyè Katriyèm lan te pran plas li.
  Wa sa a an 1812 antre nan lagè ak Napoleon Bonaparte. Epi nan kèk ane li konkeri ni Lafrans ak tout Ewòp ke Napoleon te jere konkeri .... Pyè Katriyèm lan tou deplase nan Lafrik ak Amerik. Twoup li yo fè konkèt apre konkèt. Men, Grann Bretay toujou inpignyab... An 1830 Pyè Katriyèm lan mouri ak pitit gason l 'Aleksann Premye a vin nouvo tsar la. Nouvo wa a te fini pran kontwòl Afrik la e li te genyen lagè pou Etazini. Te gen lagè Ris nan Amerik Latin nan pou koloni legal yo. Larisi yo te ateri tou nan Ostrali. An 1864, Larisi te pran tout Amerik jiska Panama. Aleksann I te mouri nan 1867 epi li te vinn plase pa pitit gason l 'Aleksann II. Ak nan 1871, aterisaj la nan Grann Bretay finalman swiv. Epi kaptire lènmi prensipal la nan Larisi fini. Ak nan fen diznevyèm syèk la, konkèt planèt Latè te finalman fini ...
  Ak istwa a nan pi gwo misyon an nan bi pou yo inite nan limanite te fini.
  Glorye viktwa ... Ak nan 1901, yon nonm premye vole alantou glòb la. Ak nan 1909, moun te vizite lalin lan. Epi an 1925, astwonòt te ateri sou Mas. Lè sa a, nan dis ane ak sou tout lòt planèt sou Latè.
  Epi li te trè enteresan yo fè sa. Ak anpi Ris la te kòmanse bati veso pou ekspansyon espas. Ak nan 1980 te gen premye vòl nan Alpha Centauri, ak yon vòl alantou etwal sa a ak yon retounen. Ak nan 1991, yon vòl te kòmanse nan youn nan planèt yo alantou zetwal Sirius la. Menm lè a, sèt veso te vole.
  Li toujou pran yon bon bout tan pou vole. Se poutèt sa, ekipaj yo te pran adolesan. Epi pou yo pa ta jwenn anwiye, yo prezante yon eta de dòmi atifisyèl. Anplis, ou ap dòmi ak rèv, ak nan moman sa a kò ou ap deplase. Yo toujou adolesan nan katòz ane fin vye granmoun, men yo grandi dis fwa pi dousman nan eta sa a, epi, nan kou, aje tou pase akòz ralentissement nan pwosesis fizyolojik douz fwa pi dousman.
  Ti gason ak tifi yo toujou ap jwe yon bagay enteresan, epi yo ap vole sou planèt zetwal Sirius la pou yo ateri pandan y ap bezwen trant ane. Epi yo pral ateri sou planèt sa a sèlman nan 2021.
  Epi gen jwèt trè enteresan ... Timoun yo jwe, premye nan tout, nan kou, lagè, ak nan mitan yo se kosmonot Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova nan yon matris fantastik dòmi atifisyèl, lè nenpòt ilizyon se fasil repwodui, ak premye a tout moun, estrateji istorik ak tirè nan yon sèl moun.
  Ak isit la se Polonè yo pral sou atak la. Wa a pèsonèlman kòmande lame a. Lè sa a, yon santèn mil avyon de gè sanble, pa estanda yo nan disetyèm syèk la yon armada gwo.
  Oleg Rybachenko tire yon banza. Li kraze nan yon ofisye Polonè, epi imedyatman trase yon banza ak dife. Kondwi dife a ak Margarita Korshunova. Li tou tire anpil presizyon. Ak pi enpòtan, timoun imòtèl tire trè vit, pa bay lènmi an yon chans siviv atak la.
  Oleg Rybachenko, voye yon flèch, chante apre flèch la:
  Nou pral goumen avèk kouraj pou Larisi,
  Knight Ris, li pa ka pè!
  Ti gason an se vre yon greyhound. Apre sa, li te chwazi yon banza espesyal pou tèt li, tankou yon bowstring se raman sa yon ewo granmoun pral rale ak tou de men. Ak timoun yo jwe tire, ak nan kou, frape poto yo deja soti nan de mil lwen. Epi yo fè mal anpil. Sepandan, gen pi plis mèsenè, espesyalman Alman, pase Polonè.
  Oleg Rybachenko, tire sou lènmi, vin chonje istwa. Ki jan lagè sa a te kòmanse byen pou Larisi. Ak premye nan tout gras a Bogdan Khmelnitsky. Larisi yo te bat Polonè yo, e yo te rive nan ansyen fwontyè Kievan Ris. Men koulye a, fòs yo nan Larisi yo gaye, epi li trè enpòtan kenbe Byelorisi ak yon ti kantite sòlda.
  Apre sa, yo pral fè fas ak ètman yo rebèl, epi yo pral tounen nan Warsaw. Oswa fini nan suedwa yo. Ki fò.
  Oleg Rybachenko ap tire... Polonè yo te deja kouri sou miray la epi yo ap mete nechèl. Gen koupe yo ak nepe. Margaret avè l.
  Oleg rele byen fò:
  - Mwen ka okipe li tèt mwen! Epi ou kouri kote li pi difisil!
  Atak poto yo grav. Malgre ke vil la byen fòtifye, ak Belarisyen lokal yo ap goumen ansanm ak Larisi yo.
  Bagay pwensipal lan se ke lènmi an pi gwo nan kantite, kont milis la ak kouto ak kòn. Men, Lè sa a, miray ranpa yo wo ak ewoyis la nan moun.
  Oleg Rybachenko kouri moulen an ak nepe, koupe senk poto epi li di:
  - Pou viktwa nou!
  Epi ti gason an voye zegwi ak zòtèy li. Se konsa, yon douzèn Polonè te pran l ', li mouri.
  Ti gason terminator la kontinye koupe poto epi chante:
  - Glwa pou lide gwo Larisi,
  Nou pral konkeri nan jwe lemonn antye...
  Zetwal tankou bèl grenn pèl vide yon kouvèti,
  Svarog pral zidòl mwen!
  Goumen jenn ti kabrit, ak anpil belijeran. Men, si li koupe, li pral koupe l 'ak fòs dezespere.
  Margarita se tou yon ti fi fre. Li te resevwa imòtalite epi kounye a li akonpli li. Ak zòtèy yo fè nan pye timoun yo, li lanse zegwi trè danjere. Epi li touye opozan yo.
  Ak anpil yon ti gason ak yon ti fi nan lènmi kouche. Sa a se sa supermen fè.
  Oleg Rybachenko koupe poto yo ak vire yo nan yon dezòd san. Epi koupe sòs salad vyann lan.
  An menm tan an, ti gason an chante:
  - Glwa pou Larisi pou tout tan,
  Ann goumen pou peyi nou...
  Epi nou pa bezwen mo estipid superflu,
  Nou pa sòt - tonbe atè ak tòde soti!
  Margarita Korshunova nan yon lòt kote koupe poto yo, li chante squealing, ak montre dan li:
  - Vanyan sòlda Ris la pa pè lanmò,
  Nou pa pè lanmò sou chan batay la...
  Nou pral goumen pou Peyi Sen an,
  E mwen konnen mwen pral definitivman genyen!
  Timoun imòtèl goumen yon fason ke pèsonn pa ka sispann yo, oswa kraze yo.
  Timoun yo te wè yon kan ap dòmi, dife te etenn oswa toujou ap boule, anpil chwal anba gad.
  Oleg Rybachenko jete yon zegwi ak pye yon timoun fè, kraze nan tèt sentinèl la ak griye:
  - Glwa kominis ak tsarism!
  Margarita te voye tou yon zegwi ki ka touye moun, li pèse lènmi an epi li te chipi:
  - Glwa pou grandè epòk la!
  Timoun imòtèl te deplase pandan y ap kontoune lènmi yo nan kan an. Premye a tout, ou bezwen ranpli moute wa a ak de ètman, ak Lè sa a, li pral pi fasil.
  Pye yo fè timoun yo an silans pase sou opozan yo. Isit la se Tant Randevou Gran Wa a. Ètman tou pre. Epi ti gason an ak ti fi a ann koupe mèsenè yo ak poto yo. Yo te pran li tèlman sere, ak tankou yon foli sovaj, kòm si yo te reyèlman chaje pou viktwa.
  Ti gason an ak ti fi rache ak tou de nan nepe majik yo, ki koupe nan metal la tankou yon papye blotting, ak alonje pa dizèn de mèt. Apre sa, yo te aji trè aktivman, tankou si koupe cheve ak yon razwa.
  Margarita ak pye l 'te jete yon douzèn zegwi mens, li kouche opozan li yo epi li di:
  - Epi drapo a pral klere sou linivè a ...
  Oleg Rybachenko, koupe nan poto yo, agresif te ajoute:
  - Pa gen peyi sen nan linivè ki pi bèl!
  Margarita te voye yon douzèn zegwi mens ankò ak pye l ', li frape opozan li yo nan lanmò, epi li di:
  - E si sa nesesè, nou pral mouri ankò!
  Ti gason Terminator la, Oleg Rybachenko, koupe lènmi yo, te note:
  - Li pral resisite nan Rodnoverye, lafwa nou!
  Apre sa, yo te goumen ak poto yo, ak gad pèsonèl wa a. Ti gason terminator la te trè efikas. Lè sa a, jenn ti kabrit la voye yon grenad syur ak pye l ', li gwonde:
  - Glwa pou peyi a!
  Ak dechire yon anpil nan poto ak wa Polòy li menm!
  Margarita Korshunova te koupe ètman an mwatye. Ti fi a chipi, li fè dan li:
  - Mwen pral chanpyon an absoli nan mond lan!
  Timoun yo vrèman montre konpetans ki pi wo a nan batay. Yon batay konsa te dewoule.
  Oleg Rybachenko rele nan tèt la nan poumon li an Polonè:
  - Alman yo touye wa a! Bat Fritz la!
  Margarita deja ap rele an Alman:
  - Pol atake nou, bat poto yo!
  Ak ti fi a superbly tou anvi goumen. Epi koupe poto. Ak nan entre-temps la, akrochaj la te kòmanse. Alman, Polonè ak lòt mèsenè koupe ak tire sou lòt. Isit la Margarita, ak pye yon timoun fè, voye yon bonm epi chire Duke Alman an. Sa a ogmante sitiyasyon an. Ak batay la te kontinye pi plis ak plis agresif.
  Te ale mityèl masak, ak ekstèminasyon. Yo te touye youn lòt, san okenn dout, ak pitye. Gèrye te mouri pa dè milye.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Magnitnaya te travay ak nepe tankou si yo te balanse tankou fanatik. Ak koupe nan lènmi yo nan Larisi nan gwo kantite.
  Margarita te voye zegwi ak pye l, li frape poto yo, epi li te deklare ak yon souri:
  - Mwen gen yon ti fi super!
  Oleg Rybachenko tou jete zegwi ak dwèt toutouni l 'nan janm timoun yo, frape opozan li yo ak grinding:
  - Oke, soti nan vis la!
  Epi ankò, timoun yo te kòmanse chire twoup Polonè yo ak mèsenè yo, pou yo literalman te senyen. Ak jèn vanyan sòlda yo te demontre pi gwo acrobatic ak ladrès konba. Yo tèlman fre.
  Oleg Rybachenko, koupe lènmi yo nan Larisi, te chante:
  - Epi yo ale nan lanmè, mesye dashing!
  Margarita te voye zegwi yo ankò ak pye l', li di:
  - Eleman lanmè! Eleman lanmè!
  Yon vanyan sòlda, kòm dabitid, nan klas ki pi wo a, li se yon avyon de gè. Epi pa sispann li pa genyen.
  Oleg koupe lame Polonè a, epi toudenkou li sifle. Ak dè milye de kòk te endispoze, pwensonaj kran yo nan poto yo ak mèsenè yo.
  Margarita tou pran li, li sifle, epi tou li fè kòk desann sou lènmi yo. Yo te resevwa atak kè epi yo te tonbe tankou chwal yo te frape nan lanmò.
  Ti fi a woule:
  - Glwa pou peyi nou Larisi!
  Epi ankò pye atè li lanse yon grenad chabon ki ka touye moun. Ak ki jan li pral eksploze, epi yo pral kraze yon anpil nan advèsè.
  Margarita t'ap chante, li te montre dan li:
  - Glwa pou vanyan patri a,
  Ann viv anba kominis!
  Apre sa, ti fi a kouri yon moulen van ak nepe li yo, koupe nan yon mas opozan ak griye nan tèt gòj li:
  - Bonjou kominis sen!
  Ak talon pye l 'te frape fwon Duke Alman an, kraze zo bwa tèt advèsè a.
  Marguerite te woule:
  - Pou tout bèl pouvwa patri a, gratis pou syèk!
  Ak ti fi a pral ankò pran li ak sifle nan tèt la nan poumon li ... Ak tout ord nan kòk pral tonbe sou poto yo.
  Epi yo literalman pèse dwat nan.
  Oleg Rybachenko te souke tèt li avèk apwobasyon, li koupe poto yo ak nepe li yo tankou yon moulen:
  - Mwen se yon gwo chanpyon mondyal!
  Lè sa a, zòtèy fè ti gason an ankò voye yon grenad nan chabon, chire moute opozan yo.
  Ti gason an te vrèman bèl ak fre. Ak kloure lènmi yo nan Larisi san okenn pitye.
  Margarita te kraze lènmi yo, li di:
  - Derape, glise yon kote, glise mwen!
  Epi kounyeya, ti fi a, ak zòtèy toutouni li yo, pral voye yon kado lanmò ak fòs letal.
  Epi chire yon santèn poto. Epi gwonde nan tèt poumon li:
  - Pou Larisi sen!
  Epi talon ti bebe a pral lage nan prezan destriksyon an.
  Oleg Rybachenko kontinye goumen, chante:
  - Glwa pou lide kominis yo! Pou lavi ak libète!
  Ak talon pye l' ti gason an sikonbe nan kado a nan aniilasyon ...
  Nan moman sa a, sòlda Ris yo te fè yon sortie soti nan Brest. Apre sa, yo te atake deja san ak dwòg lame Polonè yo. Moun ki pa t 'kapab kenbe tèt ak souflèt la kraze, sòlda Ris yo kouri met deyò.
  Oleg Rybachenko ak Margarita Korshunova kouri al nan lame Ris la. Pinga'w fè yo, pandan y ap tranble.
  Margarita di ak yon souri:
  - Ou menm ak mwen se timoun ki p'ap janm fini... Li tèlman amoure!
  Oleg te dakò ak sa a:
  - Wi, trè amoure. Vreman vre, lè m te yon ti gason, mwen te santi imedyatman yon vag enèji ak kè kontan nan tèt mwen. Yon kò jèn, e menm yon devni selèb. Epi ou santi ou tankou ou pa gen okenn enkyetid ak pa gen okenn pwoblèm!
  Margarita vole pi wo, li frape yon boul ak talon pye li epi li remake:
  - Sa pa gen pwoblèm!
  Oleg te note, kouri pi lwen:
  - Se sa ki bon lè ou se yon ti gason nan kò. Ou ka rale nenpòt blag, nenpòt vilgarite, absoliman nenpòt sòt, ak tout moun pral jis ri. E pesonn pa pral panse ke ou se yon moun sòt.
  Margarita ri epi li di:
  - Petèt ... Malgre ke yo te yon ti fi etènèl se anmèdan. Li pi fasil pou yon ti gason, men se pa pou mwen!
  Oleg ri epi li te note:
  - Ebyen anyen, nou imòtèl. Talè oswa pita nou pral viv nan tan kap vini an epi aprann kijan pou chanje kò nou la!
  Margarita te dakò ak sa a:
  - Ann aprann. Epi yon gason ka vin yon fanm, epi yon fanm ka vin yon gason!
  Oleg konfime:
  - Epi pap gen pwoblèm ak minorite seksyèl!
  Sou wout la, timoun imòtèl yo te rankontre yon detachman Swedish. Ti gason an ak ti fi koupe yo san anpil seremoni. Li te trè fasil.
  Apre sa, yo kouri sou.
  Timoun imòtèl kouri, flache talon wonn yo. Epi yo ap pale ankò.
  Terminator Boy di:
  - Isit la nan fim nan "Highlander", te gen tou yon Episode ak pran imòtalite. Epi li sètènman fre viv senksan ane. Gen kèk ki te viv pi lontan...
  Margarita Magnitnaya te note ak yon ri:
  - Ak ki jan li twò chaje psyche a? Souvni anpil syèk!
  Oleg Rybachenko ri epi li fè remake:
  - Surcharges ... Kapitalman tout bon! Men, si ou se nan kò yon timoun, Lè sa a, ou wè tout bagay pi fasil!
  Margarita ri te note:
  - Isit la ou touye anpil moun, epi ou wè sa a kòm si se te yon jwèt sou òdinatè. Santi pa gen doulè, pa gen chòk, pa gen wont!
  Oleg ri epi li note, ri:
  - Wi, tout bon, pye toutouni mwen an timoun kalòt sou pisin nan san, e sa a se bon ak amizan!
  
  ANKO MIDWAY CHANJE TOUT BAGAY
  Viktwa Japon an nan batay Midway la te mennen nan kontwòl final la nan inisyativ la pa Tè Solèy la k ap monte. Samure yo te kapab pran achipèl Awayi a epi yo te bat Etazini nan lanmè. Epi yo anvayi peyi Zend.
  Pou kenbe pi gwo koloni li a, Grann Bretay te transfere yon pati nan twoup yo soti nan peyi Lejip.
  Se poutèt sa Operasyon Torch pa t rive. Epi Rommel chape anba defèt. Men, nan lòt men an, Nazi yo te toujou gen yon dezas toupre Stalingrad. Ak tonbe nan devan an nan sezon fredi a nan karant-de - karant-twa ane. Men, nan lòt men an, kontreatak Mainstein a te genyen nan fòs. Piske Hitler pa t voye ranfòsman ann Afrik, plizyè lòt divizyon te patisipe nan kont-ofensif Nazi a. Epi espesyalman nan avyasyon te gen yon rapò pi favorab. Anplis de sa, Etazini te redwi bonbadman Twazyèm Reich la. Epi pa te gen okenn aterisaj nan Maròk.
  Nazi yo, ki gen plis fòs, ki gen ladan tank yo dènye: "Tiger" ak "Panther", kraze flan an nan twoup Sovyetik yo. Apre sa, yo te kapab antoure ak pran pa sèlman Kharkov ak Belgorod, men tou, Kursk. Defèt Lame Wouj la te pi fò, e pèt yo te pi gwo. Ak siksè yo nan Nazi yo akòz divizyon yo ki pa te transfere nan Lafrik, pou yo ta peri engloriously nan Sahara a, yo te pi wo. Ak trant nouvo tank Tiger yo te kapab ajoute pouvwa frape, epi yo pa jwenn kole nan sab yo. Anplis de sa, kantite total tank Alman yo te gwo, depi Alman yo pa t 'sèlman transfere ekipman nan Lafrik di, men tou, yo te pwodwi notables plis machin.
  Paske entansite bonbadman nan faktori Twazyèm Reich la te tonbe. Ameriken yo ki pi fò pratikman pa t 'bonm, ak Britanik yo pou kont li pa t' kapab fè fas ak blese domaj enpòtan.
  Detounman nan yon pati nan fòs Britanik yo nan peyi Zend te gen lòt konsekans. Pilòt la ak super-ace Hans Marcel pa t 'mouri nan yon aksidan, men te patisipe nan batay yo sou devan lès la. Aparans li pou pilòt Sovyetik yo te yon chòk reyèl. Hans Marcel te vin konnen kòm dyab nwa a. Epi li te yon tirè pwofesyonèl ayeryen formidable.
  Aparans li nan bò solèy leve a te lakòz yon chòk. Rive nan fen septanm 1942, Hans Marcel te depase san senkant avyon ki te desann. Ak nan ane a nouvo li te rive nan de san senkant avyon. Pou ki li te resevwa Lòd Malfini Alman an ak Diamonds. Ki te anjeneral remèt sèlman bay moun leta yo.
  Pou twasan avyon, Hans Marcel te re-akòde Lakwa Knight nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an ajan, epe ak Diamonds. Epi li te fre...
  Pou katsan (400) avyon, Hans Marcel te premye moun ki te resevwa Lakwa Knight an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak dyaman. Ak pou senksan (500) li te akòde Grand Kwa nan Lakwa an fè, yon prim ke se sèlman Hermann Goering te genyen.
  Marseille fè nòt popilè sou devan lès la. Apre sa, li literalman lachas ak kouri nan avyon Sovyetik ...
  Men, Lè sa a, te vin dekonjle sezon prentan an ak batay la literalman jele.
  Te gen yon poz operasyonèl. Nan Twazyèm Reich, tounen nan mwa fevriye, yo te anonse yon mobilizasyon total ak fòs akimile. Nan Sovyetik la, yo menm tou yo akimile fòs ...
  Nan teyori, Alman yo ta dwe avanse nan sezon lete an, men ki kote? Mwen pa t 'vle monte toupre Stalingrad ankò.
  Direksyon Moskou a twò fò. Kèlkeswa kote ou ale, tout kote se move. Ak Führer la deside fè grèv nan ... peyi Lejip. Epi fè Grann Bretay soti nan lagè a. Etazini pa nan lagè ankò. Kalkil la te baze sou jwenn resous yo nan Kontinan Nwa a ak Mwayen Oryan an. E sa te kapab fè Twazyèm Reich la irézistibl!
  Twoup Alman yo te bay premye kou yo nan Malta. Li te itilize nan gwo mas nan avyon, ak Lè sa a, aterisaj la ak siksè viktorye. Pou premye fwa nan batay, yo te itilize bonm Yu-288 ak avyon de gè ME-309. Epi sa a se yon enpak fòmidab, vrèman mòtèl.
  Ak tout bon, Malta te kaptire e li pi fasil pou transfere twoup yo nan Lafrik. Lè sa a, nan peyi Espay, Hitler te mete presyon sou Franco. Men, li te dakò pou kite twoup yo ale nan Gibraltar. Epi yo te pran sitadèl la nan tanpèt. Ak atak sa a te etonan siksè. Apre sa, gwo fòs Nazi yo te kòmanse transfere nan Maròk, epi yo te sezi Kontinan Nwa a.
  Ak nan mwa Out, gwo ofansif Nazi yo nan peyi Lejip la te kòmanse. Tou de "Tigers" ak "Panther" ak "Lyon" ak "Ferdinands" te patisipe nan batay yo. Epi tou tank la "Lyon". Machin sa a, sepandan, pa t 'jistifye tèt li. Men, "Tigers" yo te tounen yon chòk reyèl pou Britanik yo. Nazi yo kraze nan defans yo ak bat Britanik yo. Yo te pran Alexandria tou, epi Nazi yo te rive nan Kanal Suez la. Ak sa yo se gwo viktwa.
  Lè sa a, ord Nazi yo anvayi Mwayen Oryan an. Yo te sipòte pa yon souflèt pwisan ak Tirk yo. Ak Nazi yo jere pran Irak ak Kowet, ak Arabi Saoudit. Yo te rive nan Iran, men se la twoup Sovyetik yo te deplase nan direksyon yo.
  Stalin te tann pou yon tan long ... Men, sou 1ye septanm 1943, yon ofansif te kòmanse sou flan sid la. Batay la te ekstrèmman feròs. Men, Alman yo te pare ak konte sou defans nan pwofondè. An menm tan an, yo te goumen dezespereman, ak pou egzanp, Panther a te pwouve yo dwe yon machin trè efikas nan defans. Feblès li yo: pann souvan ak zam relativman mens yo pa tèlman enpòtan nan yon batay defansiv. Osi byen ke pòv bon jan kalite kouri "Ferdinand". Ak "Tiger la" te montre tèt li tou de nan ofansif la ak nan defans - yon machin inivèsèl.
  Dernye ME-309 la te vin pa mal tou, ak vitès li yo ak zam li yo te nan pi bon li yo. Malgre ke yon ti jan pi mal ak manyablite, men ak taktik yo batay dwa, sa a se pa tèlman enpòtan. Alman yo tou te gen anpil zam anti-avyon. Ak yon defans ki byen òganize ak yon liy devan relativman plat.
  Batay la trennen jiska fen otòn ak Lame Wouj la te kapab avanse sèlman dis a kenz kilomèt. Epi li te soufri gwo pèt.
  Tantativ twoup Sovyetik yo pou avanse nan sant la tou te fini nan echèk. Alman yo te kenbe yon defans sere, ak fòtifye byen. Anplis, dezyèm ak twazyèm liy defans yo te menm pi fò pase premye a. Ki yon ti jan febli enpak atiri Sovyetik la.
  Nan sezon fredi, Alman yo te pran kontwòl mwatye nan Lafrik ak Mwayen Oryan an. Men, pi enpòtan an se atak Japonè an nan Ekstrèm Oryan an. Ak distraksyon nan fòs enpòtan nan Lame Wouj la. Ak kraze nan twoup Sovyetik yo te pran plas. Olye de sa, fòs enpòtan nan Twazyèm Reich la te detounen.
  Nan sezon fredi, Lame Wouj la te eseye avanse ankò nan sant la ak nan sid la, osi byen ke tou pre Leningrad. Sepandan, devan Japonè a te fè li pi fasil pou Alman yo defann. Samurai, malgre jèl la, kòlè moute pi devan, ak detounen fòs enpòtan.
  Ak Nazi yo te konplete konkèt Lafrik la nan prentan ak sezon fredi, epi yo te gen resous kolosal nan men yo. Nan mwa me, Iran tou tonbe, ak nan mwa jen, Alman yo te kaptire mwatye nan peyi Zend pa okipe pa Japonè yo ak ini ak yo.
  Nazi yo te goumen "Panther" -2 ak zam 88-mm ak peze senkant-twa tòn, ak yon motè 900 puisans, ak "Tiger" -2 ak yon motè ki gen mil puisans. Machin sa yo te tounen ak karakteristik kondwi akseptab.
  Absans la prèske konplè nan bonbadman te fè li posib yo kòmanse travay sou motè ki pi pwisan pi bonè epi fini li. Malgre ke "Panther" -2 ak "Tiger" -2 yo pa t 'toujou pafè ase, yo fè fas ak wòl nan konba. Sovyetik T-34-85 ak IS-2 yo te vin pi fèb ... Epi yo pa t 'kapab sezi inisyativ la.
  Nan ete a, Lame Wouj la te eseye avanse nan sant la, men li te tonbe nan yon pèlen epi li te konplètman bat. Nan lè a, Nazi yo te deja nan seri a ME-262, ak TA-152 ak lòt kalite pwisan nan zam. Yo konplètman posede inisyativ la. Èske w gen plis pase Sovyetik la nan pwodiksyon an nan avyon, Alman yo tou ogmante siperyorite kalitatif yo. Apre sa, yo bat Lame Wouj la nan syèl la tankou yon koupe.
  Marseille te resevwa pou sètsan senkant avyon Lakwa Knight an fè Lakwa, ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds. Sa a se yon prim espesyal pou distenge ewo a. Ak yon milye avyon Marseille ki te abatte yo te akòde Star Lakwa Knight an nan Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn platinum, nepe ak Diamonds.
  Li te vin tounen yon lejand ak yon Divinite reyèl pandan lavi li. Ak pou tèt li, Stalin nonmen yon rekonpans nan yon milyon rubles lò.
  Men, Ay, li te enposib defèt li.
  Pou de mil avyon ki te tonbe, Hans Marcel te resevwa Star Lakwa Knight an, Lakwa an fè ak fèy pye bwadchenn an lò, epe ak dyaman.
  Sa te super-as la.
  Apre defèt la nan twoup Sovyetik yo nan sant la, yo te ale nan Moskou ak kouri nan liy defans Mozhaisk la.
  Lè sa a, Führer te bay lòd pou avanse nan Kokas. Ak Latiki tou louvri yon liy devan la.
  Pandan otòn ak sezon fredi karant-katriyèm lan ak kòmansman karannsenkyèm ane a, Nazi yo te pran Kokas tou ... Karannsenkyèm ane a te vini ... Nan fen mwa mas, ofansif Fritz la te kòmanse sou tout wout la. Volga nan direksyon Saratov ak Kuibyshev.
  Nan batay yo, dènye tank Nazi yo nan seri E yo te deja aksepte, ak Luftwaffe anraje nan syèl la. Li te sanble ke Sovyetik la pa gen okenn chans ankò.
  Ak soti nan lès la te monte Japon.
  Sovyetik la te pete nan kouti yo. Mendèv li te diminye rapidman nan yon lagè sou de fwon.
  Stalin, nan kondisyon sa yo, reyalize dezespwa nan sitiyasyon an, ofri lapè sou nenpòt ki kondisyon.
  Hitler te dakò, depi yo te ba li Eta Baltik yo, Ikrèn, Byelorisi, Kokas ak pi lwen fwontyè a sou Volga a, tè sou Moskou, osi byen ke Karelia ak Leningrad jiska Astrakhan, ak tout bagay ke Alman yo te deja kaptire nan Santral. Azi. Epi se la yo te deja antre nan Kazakhstan.
  Japon tou te resevwa moso li yo nan Siberia.
  Stalin te dakò ak sa a, paske sa a se sèl chans pou sove Sovyetik la epi kenbe Moskou.
  Anplis, ou te toujou oblije peye reparasyon Twazyèm Reich la pou katrevendisnèf ane. E sa imilyan anpil. Ak rezèv lò Sovyetik yo te pran nan Almay.
  Larisi te pèdi anpil, men li te kapab omwen pasyèlman siviv. Epi Hitler, enkyete sou pwojè Makhkhent la, deside elimine Etazini.
  Nan mwa Out 1945, yon trete lapè te siyen ak Sovyetik la. Epi kounyeya Nazi yo vire figi yo nan Etazini.
  Amerik vrèman te eseye kreye yon bonm atomik, men travay li te ralanti. Nan prentan 1946, Nazi yo te kòmanse debake nan Greenland ak Kiba.
  Ak yon pati nan fòs yo te transfere nan Ajantin. Nan Kiba, popilasyon lokal la te sipòte twoup Alman yo ak aterisaj la te reyisi. Fritz la ak Japonè yo te kòmanse sere boulon bag la. Yo te deplase atravè Amerik Latin nan. Brezil te antre nan lagè sou bò Twazyèm Reich la. Sitiyasyon an vin pi mal.
  Nan ete a, batay la vire pou Kanada, kote Fritz la te eseye kreye yon tèt pon.
  Gerda ak ekipaj li yo te goumen sou E-50 nan yon vèsyon amelyore. Machin nan te peze swasant-senk tòn. Li gen yon zam kalib 105 mm ak yon longè barik 100 EL.
  Blende devan an se 250 mm, ak zam bò a se 170 mm. Tank sa a te gen yon motè 1500 puisans ak ekselan pèfòmans kondwi.
  Kidonk Ameriken yo pa gen anyen pou opoze ak sa. Demode, byenke masiv, Sherman te sèlman bon ase pou aces tank Alman yo fè nòt ak li. Pershing la se yon ti kras pi bon, men zam li yo se toujou pito fèb kont layout nan amelyore nan E-50 la. Epi sèlman "Supershing", pa yon tank trè masiv, te gen yon chans antre nan bò a ak toupre tank la nan kote Gerda ak ekipaj li a te monte.
  Yon ti fi ki soti nan Twazyèm Reich la tire ak zòtèy pye l 'sou bouton joystick la, frape yon tank Ameriken ak rouli:
  - Mwen gen yon ti fi super klas!
  Charlotte te tire tou sou tank Ameriken yo e li te dakò:
  - Epi ou hyper!
  Christina te tire ankò ak zòtèy pye l 'nan machin Yankee la epi li griye:
  - Sa a se estrateji nan gwo jwèt la!
  Magda te tire tou ak èd zòtèy pye l 'sou pye grasyeuz li epi li te di:
  - Ou ta pi bon tifi pale de Bondye!
  Gerda te tire ankò lè l sèvi avèk talon pye li epi li te di:
  - Si w gade, nou pa bezwen Bib la. Nou se aryen, pa jwif. Epi nou pa ta dwe bese nan nivo mouton oswa kabrit!
  Christina souke tèt kouray, li voye yon lòt pwojektil ak zòtèy pye li yo:
  - Natirèlman pa! Espesyalman nan Bib la, ti mouton an pral pran swen nasyon sove yo ak yon baton an fè. Ki sa nou bezwen kontantman?
  Magda reponn an kòlè:
  - Ak sa ou vle nan dife nan jèn?
  Charlotte ri epi li reponn, tire sou Ameriken yo ak zòtèy pye li:
  - Ou ka panse a yon bagay ki pi terib pase dife! E ke enkizitè yo ki boule sorcier nan poto a se trivially sadist!
  Magda te deklare ak rezolisyon, li peze bouton joystick la ak talon pye l:
  - Li mechan anpil! Epi yo pa gen lafwa!
  Gerda kraze kanon Ameriken an, epi li te note:
  Kiyès ki gen lafwa vre?
  Magda reponn ak yon soupi:
  - Gen anpil moun konsa!
  Epi ankò tire avèk èd nan dwèt fè nan janm chiseled.
  Wi, ti fi yo isit la ak nan diskisyon yo fò. Apre sa, yo ka montre anpil ak clinke ak je safi yo.
  Ak lagè a sou. Epi gen batay nan syèl la. Albina ak Alvina ap kolekte bòdwo e anpil avyon yo te deja touye pèsonèlman.
  Ak agresif yo pa konnen limit.
  Albina, lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo, li voye yon kado pou touye moun epi li di:
  Glwa pou lanmou Kris la!
  Alvina te sèvi ak zòtèy li yo tou, li koupe machin Ameriken an epi li te ajoute:
  - Ki sa ki Airy ak pwòp!
  Ak ti fi yo ankò te bay yon vire tire desann avyon US.
  Men, sa a se lagè tankou lagè. Deja nan sezon lete an, yon pati nan Kanada te kaptire. Lè sa a, otòn te pase.
  Alman yo pran atak Toronto. Yo aji enèjik. Yo pral gen tank ak mitray pi bon pase Ameriken yo. Parèt nan Fritz la ak Tiger-3. Evolisyon machin nan E-75 la. Epitou pwisan: zam devan twasan milimèt, zam bò de san. Ak zam la se 128 mm longè ak yon barik nan 100 EL. Ak tankou yon tank te montre tèt li byen. Menm si li gen twòp pouvwa.
  Fritz avanse e li pran vil apre vil.
  Nan sezon fredi, yo te deja soti nan nò a nan teritwa Ameriken an. Epi se la yo kraze rezistans fè tèt di Yanki yo.
  Amerik pa t 'kanpe yon chans. Men, bonm atomik la pa t travay.
  Amerik yo bonbade pa lou TA-400s. Menm plis pwisan TA-500s ki te detwi grangou ak enstalasyon militè yo.
  Nan sezon prentan, Alman yo te deja kaptire Kanada antyèman, ak yon pati nan Etazini yo. Ak pandan sezon prentan an li menm, yo pran Philadelphia, ak anpil lòt teritwa.
  Plis pase yon tyè nan peyi Etazini ak Alaska yo te kaptire. Ak Meksik, tou, te konkeri pa twoup Ameriken ak Japonè.
  Nan ete a, ofansif Nazi yo te kontinye. Ak chans yo nan Etazini yo te fonn jis devan je nou.
  Nan mwa Out, Nazi yo te kòmanse pran tanpèt New York. Sokoup vole te patisipe nan batay yo.
  Isit la youn nan yo te goumen Èv ak Agata. De bèl ti fi nan bikini t ap kondwi yon machin pwisan.
  Li te vole alantou pa yon jè laminè epi li te envulnerabl ak zam piti. Ak ti fi yo tèt yo te itilize reyon chalè lè yo te tire.
  Eve te peze bouton joystick la ak zòtèy li yo toutouni, voye reyon chalè, limen lènmi tankou yon flanm dife ak pepiman:
  - Glwa pou Twazyèm Reich la!
  Agatha, te tire ak zòtèy pye li yo tou, te woule nan tèt poumon li:
  - Se pou nou genyen!
  Ti fi a se trè batay ak bèl. Ak ki jan li thrashes lènmi ak yon lazè.
  Ak reyon chalè pral fonn yon lòt tank Ameriken.
  Epi sou tè a, Gerda atake. Epitou yon ti fi batay.
  Epi kounye a li ak ekipaj li yo deja nan sant la anpil. Ak kokiy rebondi sou tourèl tank la. Ak ti fi yo tèt yo pral frape Yankees yo. Apre sa, yo pral dechire yon nwaj antye nan moun ak aji ak tout agresyon an. Gèrye yo se konsa frison ak greyhounds, ak janm chiseled fè.
  Yo menm chante, montre dan yo. Sa yo se bèl batay yo nan Twazyèm Reich la. Epi yo tire ase byen. Apre sa, yo pèse lènmi yo tankou zegwi ak lwil oliv nan tout antye.
  New York te deja tonbe. Etazini kapitile epi twoup yo rann tèt.
  Se konsa, yon lòt paj nan listwa te vire. Li sanble se yon viktwa... Men apre yon ti tan Hitler pran Amerik Latin nan.
  Epi sou 20 avril 1953, li kòmanse yon lagè ak Japon ak koloni li yo. Fòs Twazyèm Reich la gen yon avantaj nan teknoloji.
  Apre sa, yo atake ak zam pwisan. Ki gen ladan sokoup vole envulnerabl.
  Albina ak Alvina ap goumen sou yon avyon disko. Yo ap goumen ak tifi, men yo di ki lòt bagay. Ak zòtèy fè yo peze bouton yo nan joystick la.
  Isit la yo se sou ofansif la boule twoup Japonè yo.
  Reyon chalè vole tankou yon tapi. Ak ti fi yo ri pou kont yo. Epi souke tete yo ak pwent tete wouj.
  Albina menm chante:
  Pèsonn p'ap anpeche nou, pèsonn p'ap bat nou!
  Ak talon pye li fè li peze bouton yo nan joystick la, frape opozan yo. Li se tankou yon ti fi, ki fèt nan yon bèt nan bwa.
  Alvina tou peze bouton yo nan joystick la ak zòtèy pye l 'yo, epi kriye:
  - Pou pouvwa cosmic mwen an, nou pral kondui prezidan fèm kolektif la nan kavo!
  Epi fè yon clin nan yon zanmi!
  Wi, vanyan sòlda yo trè ajil ak rapid tankou zèklè. Yo nan dife.
  Albina vize ak pye li epi li tire yon reyon chalè. Burns opozan ak squeaks:
  - Pou gwo viktwa mwen yo!
  Wi, ti fi yo isit la se nan pi wo nivo ak klas. Yo ka fè bagay lòt moun pa kapab. Apre sa, yo kraze Japonè yo, ak enèji a frenetik nan chen mawon.
  Men, pa sèlman Alman yo ak lòt lame etranje touye samurai.
  Sovyetik la, kounye a kòmande pa Beria, tou te antre nan lagè a. Isit la, bò wout la, Stalin, fache pa defèt la ak Twazyèm Reich la, te mouri pi bonè nan mwa mas 1951. Epi Beria te rive pran pouvwa a. Epi kounyeya, menm li te ranfòse tèt li, li se nan menm ekip ak Hitler.
  Epi yo atake samurai yo ansanm.
  Ak ekipaj la nan Elizabeth ap goumen Japonè yo nan Primorye. Ti fi a se trè batay ak aktif.
  Yo, nan kou, goumen pye atè ak nan bikini. Ak bat samurai, ak antouzyasm.
  Pandan ke yo toujou chante;
  Epi batay la kontinye ankò
  Ak kè a enkyete nan pwatrin lan ...
  E Lenin tèlman jèn
  E jenn Oktòb la devan!
  Epi kounyeya Elizabeth tire, lè l sèvi avèk zòtèy li yo, ak zam tank T-54 la sou yon machin Japonè epi pèse l jiska lanmò.
  Apre sa, li di:
  - Glwa pou epòk kominis la!
  Ekaterina tou bat lènmi an lè l sèvi avèk zòtèy pye l 'yo. Li te pèse tank samurai a, epi li te note agresif:
  - Pa gen peyi ki pi bèl pase pa nou!
  Elena tire sou ènmi an epi wouli:
  - Pral gen yon epòk kominis sou Latè!
  Euphrasia, lè l sèvi avèk zòtèy pye l yo tou, te bat ak chirpe:
  "Lamò pou sa ki mal Prezidan-Satan an!"
  Gèrye yo isit la dwe di nan klas ki pi wo a ak konba.
  Ak nan syèl la, Anastasia Vedmakova ak Akulina Orlova ap pran kont.
  Anastasia tire yon avyon de gè Japonè e li chante:
  - Ak ti fi pye atè vole nan syèl la!
  Akulina, koupe samurai a, avèk èd nan janm fè, chirpe:
  - Eleman fre! Eleman fre!
  Gèrye jwe ak misk yo nan laprès la. Yo nan lòd pafè epi yo kapab genyen lagè a blag.
  Anastasia, te tire desann yon lòt avyon, te pran l ', li wouli:
  - Pral gen yon kaptire fre nan lènmi ak defèt yo!
  Akulina te dakò ak sa a, frape lènmi an ak zòtèy pye li yo:
  - Ann fè aranjman pou yon dechoukay total!
  Japonè yo te peze...
  Isit la, tank la Sovyetik LP-10 patisipe nan batay la, sou ki ti fi yo nan ekipaj la nan Alenka ap goumen.
  Epi yo goumen nan yon gwo machin ak yon kanon 130mm.
  Alenka tire ak zòtèy pye l 'ak pepi:
  - Sa a se tout bèl pouvwa a nan kominis!
  Anyuta tou bat advèsè li. Frape lènmi an epi kriye:
  - Nan non nouvo lide!
  Epi tou li souflete talon pye l.
  Alla te peze bouton joystick la ak yon pwent tete wouj. Li frape samurai a epi li rele:
  - Pou grandè peyi a!
  Maria, tire sou lènmi an, griye:
  - Pou inite Larisi atravè mond lan!
  Epi li tou te itilize yon pwent tete frèz pou tire.
  Ak Olympics yo pral frape lènmi an. Pral kraze anpil konbatan ak chirp:
  - Pou Larisi, ki pi apa pou Bondye nan mond lan!
  Epi tou ak talon pye yo pral lage nan lènmi an.
  Ti fi yo dwe di yo trè superbly. Epi yo gen yon severite kolosal.
  Natirèlman, Japon pa ka reziste presyon sa yo.
  Anplis, Fritz te itilize zam nikleyè tou. Ki te tounen yon chòk total.
  Lagè a te fini nan sis mwa.
  Sovyetik la te reprann tè li yo te pèdi deja, ak Twazyèm Reich la te konkeri samurai a ak tout koloni yo.
  Hitler pa goumen ankò ... Li dijere byen yo ... Se sèlman nan Lachin te toujou batay lokal yo. Epi se la yo kraze Lame Wouj Mao Zedong. 1ye me 1958, aksidan avyon Adolf Hitler te chanje kou istwa lemonn. Epi li chanje anpil ... Goering, ki moun ki abize dwòg, te deja mouri nan moman sa a. Himmler, ki te vin twò enfliyan, te retire pa Fuhrer la tèt li. Schellenberg te pran plas li, men li te mouri tou ak kansè. Ak nan ti bout tan, siksesè ofisyèl nan Fuhrer la te jenn Wolf Kleiman, siksesè Schellenberg la.
  Nouvo politisyen an te sèlman trant-senk ane, e li te kòmanse refòm demokratik. Sepandan, yo pa t itil anyen.... Ak Twazyèm Reich la, ki soti nan yon eksè demokrasi, te pran ak tonbe apa ...
  Sovyetik la, anba lidèchip Lavrenty Palych Beria, te reviv ak ranfòse. Epi li te kòmanse rache debri Twazyèm Reich la anba l. Sa a se ki jan anpi Sovyetik la te reborn.
  Epi li te tounen soti ke Lavrenty Palych Beria, olye pou yo defisi a egzekite, te tounen soti yo dwe chèf nan pi gran nan Larisi Sovyetik. Menm pi wo ak pi fre pase Stalin!
  Men yon lòt istwa!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"