Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Tamerlane Akakunda China

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Musikana akanaka uye akasimba kwazvo kubva muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe achawira munguva yehumambo hweTamerlane uye achaponesa mutungamiriri mukuru weTimur kubva mukurwara. Nekuda kweizvozvo, Tamerlane anotanga kurwisa China. Boka rese rekumhara revanorova rinotora chikamu muhondo, uye nekudaro, Humambo hweKudenga hunokundwa zvakanyanya. Uye nhoroondo yenyika iri kuchinja.

  TAMERLANE AKAKUNDA CHINA
  CHIREVO
  Musikana akanaka uye akasimba kwazvo kubva muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe achawira munguva yehumambo hweTamerlane uye achaponesa mutungamiriri mukuru weTimur kubva mukurwara. Nekuda kweizvozvo, Tamerlane anotanga kurwisa China. Boka rese rekumhara revanorova rinotora chikamu muhondo, uye nekudaro, Humambo hweKudenga hunokundwa zvakanyanya. Uye nhoroondo yenyika iri kuchinja.
  . CHITSAUKO #1
  Vladlen akasangana muna Kukadzi 1405, naTamerlane akarwara nefivha. Musikana akarohwa akatora naye seti yese yemishonga inorwisa mabhakitiriya, uye akakwanisa, mushure mejekiseni shoma, kuisa mutungamiriri mukuru weMiddle Ages patsoka dzake.
  Tamerlane akanga achiri muchimiro chakanaka uye, senguva dzose, ane simba uye akasimba. Zvidzidzo zveamai veTamerlane zvakaratidza kuti akanga achiri akasimba zvakakwana kuti arambe achiraira mauto nekuita mishandirapamwe.
  Chinhu chakanyanya kuoma kuna Vladlena kwaiva kusangana nemukuru uyu uye kuburikidza nevarindi. Asi tsvarakadenga ine shasha ine mutambi akazvizivisa sachiremba. Uye chiremba mukuru uye ane mukurumbira.
  Akareba uye akakura kune mukadzi wemakore makumi maviri nerimwe. Uye kuMiddle Ages, hofori zvachose.
  Uye apo akadonhedza varwi vaviri nekurohwa kamwe chete kwegumbo rake risina chinhu, rine simba, zvirokwazvo vakamutenda ndokumurega achienda kumutongi worutivi rukuru rwenyika.
  Uyezve, nzvimbo yaTamerlane yakanga yatozivikanwa navanachiremba vakakurumbira sevasina tariro.
  Uye sei usingatendi mukadzi-gamba uye, uyezve, blonde? Kunyanya kushinga kufamba usina shangu muchando? Haasi mukadzi wese anokwanisa kuita izvi, uye kunyangwe aine simba, tsandanyama dzekuyamura.
  Chero zvazvingaitika, zvese zvinotaridzika chaizvo zvemitambo uye zvinogutsa zvakanyanya.
  Vasikana vanofanira kutaurwa pano zviri nyore - super!
  Kunyanya, kwete vasikana, asi mumwe musikana akanaka kwazvo. Uye akabva aita mhondi. Asi panguva imwe chete, hongu, uye kukwanisa kuporesa. Uye kuporesa nekuremadza munhu wese.
  Tamerlane akava mupenyu uye akaunza Vladlena pedyo naye. Uye uto guru revaMuslim vanozvipira uye maHindu vakatamira kumabvazuva kuzotora China.
  Humambo hwekudenga uhwu hwakatozvisunungura kubva musimba reMongol. Uye Tamerlane aida kudzoreredza yaimbova humambo hukuru uye kupfuura tateguru vake Genghis Khan.
  Uye heino uto rake riri kufamba. Yakafora ichirwisana neChina uye ichifamba sesimbi inoumburuka. Izvo zvisingagoni kumiswa. Kunyange zvazvo Hushe hweKudenga hwakaunganidza hondo huru.
  China ine vanhu vakawanda zvikuru. Uye vakanga vakagadzirira. Detachments yakasvika kubva kumatunhu ese eKudenga Empire.
  Uye zvakangoerekana zvaitika kuti kwaiva nemauto echiChina akawanda nekatatu kupfuura mauto makuru aTamerlane akaungana kubva muumambo hwose.
  Uye kurwa kunotyisa kwakatevera.
  Zvechokwadi, muchiroto chaVladlena, mukomana nevasikana vashanu kubva mune ramangwana vakauya kuzonunura. Uye saka zvakatonyanya kunakidza.
  Varwi kubva muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe zvakare vakarwisana neChinese yegumi neshanu.
  Kune varwi vakawandisa muKudenga Empire. Vanoyerera serwizi rusingaperi.
  Oleg Rybachenko, achicheka maChinese neminondo, akadanidzira:
  - Usafe wakaramwa!
  Uye dhisiki rinopinza rakabhururuka richibva patsoka yomukomana wacho!
  Margarita, achipwanya vadzivisi, akagunun'una:
  - Kune nzvimbo yekutamba munyika!
  Uye tsono dzine chepfu dzakapararira kubva patsoka isina shangu yemusikana, ichirova maChinese.
  Natasha akakandawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka, kuuraya uye kuchema:
  Hatimbofi takakanganwa uye hatizombokanganwiri.
  Uye minondo yake yakapfuura nepaguyo pamaChinese.
  Zoya, achicheka vavengi, akaridza mhere:
  - Kuti uwane odha nyowani!
  Netsono itsva dzakamwayiwa kubva patsoka dzake dzisina chinhu. Uye chii chiri muziso, chii chiri muhuro yemauto eChinese.
  Hongu, zvaiva pachena kuti varwi vakanga vava kufara uye kushatirwa.
  Augustine akacheka mauto eyero, akadzvova:
  - Simbi yedu ichaita!
  Uye chipo chitsva, chinouraya chinobhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu. Uye varwi veyero vari kuwa.
  Svetlana anocheka kumugayo, minondo yake yakaita semheni.
  MaChina ari kudonha sezvisote.
  Musikana anokanda tsono netsoka dzake dzisina kupfeka uye anoshinyira:
  - Nokuti Amai Russia vachakunda!
  Vladlena akachekawo maChinese nerubatsiro rwemaitiro e butterfly, akacheka kuita zvidimbu. Akabva akanda tsono dzine muchetura nezvigunwe zvake, achirova vavengi ndokuridza mhere:
  - Kune vatungamiriri vechidiki veRussia!
  Oleg Rybachenko anofambira mberi achipokana nemaChinese. Terminator mukomana anotema mauto yeyero.
  Uye panguva imwecheteyo, zvigunwe zvemakumbo asina kupfeka emukomana zvinokanda tsono dzine chepfu.
  Mukomana anochema:
  - Kubwinya kune Ramangwana Russia!
  Uye mukufamba anocheka musoro wemunhu wese uye muromo.
  Margarita anopwanyawo vanopikisa.
  Tsoka dzake dzakashama dziri kudonha. MaChina ari kufa muhuwandu. Murwi anodanidzira:
  - Kune miganhu mitsva!
  Uye ipapo musikana achatora ocheka ...
  Kuwanda kwezvitunha zvemauto eChina.
  Asi Natasha ari kugumbuka. Anocheka chiChinese chake uye anoimba:
  - Russia yakakura uye inopenya,
  Ndiri musikana asinganzwisisike!
  Uye madhisiki anobhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu. Ndiani akacheka huro yemaChina. Hongu, uyu musikana.
  Zoya ari pakurwisa. Anocheka masoja eyero nemaoko maviri. Kupfira kubva muchubhu. Uye anokanda tsono dzinouraya nezvigunwe zvisina zvigunwe.
  Uye panguva imwecheteyo anozviimbira pachake:
  - Ah, bludgeon ngatiende,
  Oo, wandinoda achaenda!
  Augustine, achicheka maChinese uye achiparadza mauto eyero, anoridza mhere:
  - Yese shaggy uye muganda remhuka,
  Akamhanyira kumapurisa anodzivirira mhirizhonga netsvimbo!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, nzira yekupinza mumuvengi, chimwe chinhu chinouraya nzou.
  Uye ipapo kurira:
  - Mapere!
  Svetlana pane zvinogumbura. Kucheka, kutema maChinese. Netsoka dzisina shangu, anovapa zvipo zvorufu.
  Anomhanya paguyo neminondo.
  Akapwanya varwi vakawanda uye squeals:
  - Kukunda kukuru kuri kuuya!
  Uye zvakare musikana ari kufamba musango.
  Uye tsoka dzake dzakashama dzinobudisa tsono dzinouraya.
  Vladlen akacheka zvakare, mapakatwa ake akareba. Ipapo musikana akabvarura braa yake uye, semheni kubva pazamu dzvuku, akachema.
  - Nekuda kwekubatana kwevanhu!
  Oleg Rybachenko akasvetuka. Mukomana akadzungudza musoro. Yakacheka yakawanda yeChinese mukusvetuka.
  Akakanda tsono neminwe yake isina chinhu uye akagomera.
  - Iva nemukurumbira nekuda kweushingi hwangu hwakanaka!
  Uye zvakare mukomana ari muhondo.
  Margarita anoenderera mberi nekugumburisa. Anoparadza vavengi vese mumutsara. minondo yaro yakaoma kupfuura mapanga eguyo. Uye zvigunwe zvisina maoko zvinokanda zvipo zverufu.
  Musikana ari kugumbuka. Inoparadza varwi veyero pasina mhemberero.
  Uye anosvetuka nguva nenguva, uye anomonyoroka!
  Uye zvipo zvekuparadza zvinobhururuka kubva kwaari.
  Uye maChina pachavo anowira pasi. Uye mirwi yose yezvitunha inoungana.
  Margarita anoti:
  - Ndiri mukomana wekuAmerica!
  Uye zvakare tsoka dzake dzakashama dzakapotsera tsono.
  Uye zvakare gumi nemaviri mamwe tsono!
  Natasha pane zvinogumbura zvakare anotonhorera kwazvo.
  Uye anokanda netsoka dzisina shangu, uye anopfira kubva muuswa.
  Uye anodanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri kufa kunopenya! Chaunofanira kuita kufa chete!
  Uye zvakare runako mukufamba.
  Zoya anopinda nedutu kuvharika kwezvitunha zveChinese. Uye mabhoomerang ekuparadzwa anobhururukawo kubva patsoka dzake dzisina chinhu.
  Uye varwi veyero vanoramba vachidonha nekudonha.
  Zoya anodanidzira:
  - Barefoot musikana, iwe uchahwina!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva pachitsitsinho chemusikana. Iyo yakananga muhuro yeChinese dig.
  Vanodonha vafa.
  Kana kuti, akafa zvachose.
  Augustine pane zvinogumbura. Anopwanya mauto ayero. minondo yaro yakatakurwa nemaoko maviri. Uye murwi mukuru.
  Chamupupuri chinotsvaira mauto eChina.
  Musikana ane vhudzi dzvuku anodzvova:
  - Remangwana rakavanzwa! Asi richakunda!
  Uye pane zvinogumbura, runako nebvudzi rinopisa.
  Augustine anodzvova nemufaro mukuru:
  - Vamwari vehondo vachabvarura zvese!
  Uye murwi ari pakurwisa.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzakawanda dzakapinza, dzine chepfu.
  Svetlana muhondo Uye saka kupenya uye kurwa. Makumbo ake asina kupfeka anorasa zvinhu zvinouraya zvakawanda. Kwete murume, asi rufu nebvudzi rakatsvuka.
  Asi kana ikaputsika, saka haugone kuimisa.
  Svetlana anoimba:
  - Hupenyu hauzove uchi,
  Kusvetuka mukutamba kwakatenderera!
  Rega hope dziitike -
  Runako runoshandura murume kuita muranda!
  Uye mukufamba kwemusikana akawedzera kutsamwa.
  Vladlen akaita chimiro chesere nemapakatwa ake. Akagura misoro yevarwi veHumambo hweKudenga.
  Ipapo, nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akarova pasuru yezvinoputika izvo zvaidambura maChinese, ndokukoira:
  - Kumweya weRussia uye Vanamwari!
  Oleg mukugumbura ari kumhanyisa zvese. Mukomana anorova maChina.
  Tsoka dzake dzakashama dzinokanda tsono dzakapinza.
  Murwi wechidiki anoridza mhere:
  - Humambo hunopenga huchatsemura munhu wese!
  Uye zvakare mukomana ari kufamba.
  Margarita musikana ane dutu mubasa rake. Uye anoparadza vavengi.
  Apa akabva atanga negumbo rake risina kubereka, pizi ine zvinoputika. Iye achaputika, uye pakarepo anokanda zana reChinese kumusoro.
  Musikana anoridza mhere:
  - Kukunda kuchauya kwatiri zvakadaro!
  Uye mhanya paguyo neminondo.
  Natasha akamhanyisa mafambiro ake. Musikana anotema varwi veyellow. Uye panguva yekuchema:
  - Kukunda kwakamirira humambo hweRussia.
  Uye ngatiparadze maChinese nekukurumidza.
  Natasha musikana wekupedzisira.
  Haafungi kumira uye kunonoka.
  Zoya ari pakurwisa. Mapakatwa ake anoita seanocheka nyama saladhi. Musikana anodanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ruponeso rwedu rwuri kushanda!
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvakare zvinokanda tsono dzakadaro.
  Uye mhomho yevanhu vakaboorwa huro, vakarara kumativi ose mumirwi yezvitunha.
  Augustine musikana anopenga. Uye inopwanya munhu wese kunge robhoti kubva ku hyperplasma.
  Yakatopwanya kwete zana rekuChina. Asi zvinhu zvose zvinotora nguva. Uye mhare ichiri kudzvova.
  - Handikundwi! Iyo inotonhorera pasi rose!
  Uye zvakare, kunaka mukurwisa.
  Uye kubva pazvigunwe zvake zvetsoka, pea inobhururuka kunze. Uye mazana matatu eChinese akatsemurwa nekuputika kune simba.
  Augustine akaimba:
  - Iwe haungashinga kutora nyika yedu!
  Svetlana zvakare ari pakurwisa. Uye haape chero giramu rekuzorora. Wild Terminator Musikana.
  Uye anocheka vavengi uye anoparadza maChinese. Uye huwandu hwevarwi veyero hwakatowira mugomba uye nemigwagwa.
  Vatanhatu vacho vakashatirwa. Vakaita kurwa. Zvikurukuru, kunyangwe varwi vakuru vanomwe.
  Vladlena semhere. Uye kubva pamuzamu weruby uchaputika nemheni inouraya uye kupisa battalion yese.
  Ipapo anonyunyuta:
  -KuRussia uye kukunda kusvika kumagumo!
  Oleg Rybachenko adzoka muchiito. Uye mafambiro achizunguza minondo miviri. Uye mukomana weterminator anomhanyisa chigayo. MaChina akafa ari kuwa.
  Kuwanda kwezvitunha. Makomo ose emitumbi yeropa.
  Mukomana anoyeuka zano remusango. Pakusanganawo mabhiza nevanhu.
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Nhamo kubva mupfungwa!
  Uye kuchava nemari yakawanda!
  Uye mukomana weterminator mumutambo mutsva. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzichatora chimwe chinhu ndokuchikanda.
  Mukomana shasha akadzvova achiti:
  - Tenzi kirasi uye yakasimba "Adidas"!
  Kushanda kwakanaka uye kunotonhorera kwakaitika. Uye vangani vakauraya maChina. Uye nhamba huru yevakuru yakauraya varwi veyero.
  Margarita ari muhondowo. Anopwanya mauto ero uye anodzvova:
  - Big kuvhunduka regiment! Tese tinotyaira mubhokisi!
  Uye minondo yake inobaya maChinese. Mhomho yevarwi veyellow yakatodonha.
  Musikana akati:
  - Ini ndakatotonhorera kupfuura panthers! Ratidza kuti munhu wese akanakisa!
  Uye kubva pachitsitsinho chisina chinhu chemusikana, sepea ine zvinoputika zvine simba, ichabhururuka kunze.
  Uye rova muvengi.
  Uye achatora uye achapwanya vamwe vevadzivisi.
  Uye Natasha ane chiremera. Uye anorova vadzivisi, uye iye pachake haazopi chero munhu dzinza.
  MaChina vangani vakatovhiringa.
  Uye mazino ake akapinza kwazvo. Meso akaita sesafiri. Uyu ndiye musikana - muurayi mukuru. Kunyangwe aine vese vaanoshanda navo - vaurayi!
  Natasha anochema:
  - Ndinopenga! Iwe uchava nechirango!
  Uye zvakare, musikana achacheka maChinese mazhinji neminondo.
  Zoya ari kufamba uye akacheka akawanda ero varwi.
  Uye tsoka dzakashama dzinokanda tsono. Tsono imwe neimwe inouraya maChina akati wandei. Vasikana ava vakanaka chose.
  Augustine anofambira mberi uye anopwanya vanopikisa. Uye panguva imwecheteyo, haakanganwi kudanidzira:
  - Iwe haugone kutiza bhokisi!
  Uye musikana achatora mazino ake uye obudisa mazino ake!
  Uye musoro mutsvuku wakadaro ... Bvudzi richipeperetswa nemhepo, semureza wevaridzi.
  Uye zvinhu zvose zvinobva pakutsamwa.
  Svetlana ari kufamba Apa akacheka matehenya akawanda. Murwi anobudisa mazino ake.
  Anoratidza rurimi. Uye ipapo anopfira kubva pauswa. Ipapo anochema achiti:
  - Muchafa here vakomana!
  Uye zvakare tsono dzinouraya dzinobhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu.
  Vladlen akacherekedza achicheka maChinese neminondo, uye achikanda pizi dzekuparadza nezvigunwe zvake.
  - Kune Nyika yeMadzi, tsvimbo yangu tsvene kubwinya!
  Oleg Rybachenko anosvetuka uye anosvetuka.
  Mukomana asina shangu anoburitsa tsono zhinji oimba:
  - Ngatiende kunodzika musasa, tivhure account hombe!
  Murwi wechidiki ari paanogona napo.
  Akura chaizvo, asi anoita semwana. Chete yakasimba kwazvo uye ine tsandanyama.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Rega mutambo usava maererano nemitemo - isu tichapaza nepakati pefraera!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya uye dzinopwanya dzakabhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu.
  Margarita akaimba nemufaro:
  - Hapana chisingagoneki! Ndinotenda kuti rusununguko ruchabuda!
  Musikana uyu akakandazve tsono dzinouraya kumaChinese ndokuenderera mberi:
  - Rima richaenda! Dai roses maruva!
  Uye pakarepo murwi paanokanda pea nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, chiuru cheChinese pakarepo chakabhururuka mudenga. Hongu, hondo yeKudenga Empire iri kunyunguduka pamberi pemeso edu.
  Natasha muhondo. Kusvetuka semhungu. Inoputika vavengi. Uye maChina mazhinji ari kufa.
  Musikana wavo neminondo, nezviyo pamazimbe, nemapfumo. Uye tsono.
  Panguva imwecheteyo, inodzvova zvakare:
  - Ndinotenda kuti kukunda kuchauya!
  Uye kubwinya kwevaRussia kuchawana!
  Zvigunwe zvakashama zvinokanda tsono itsva, kurova vanopikisa.
  Zoya ari musango kufamba. Anorwisa maChina. Anozvimedura kuita zvidimbu zvidiki.
  Mukadzi murwi anokanda tsono nezvigunwe zvake. Anopaza nevanopikisa, uye kuti ungadzvova sei:
  Kukunda kwedu kwakakwana kwaswedera!
  Uye anomhanyisa guyo neminondo. Chokwadi uyu musikana akafanana nemusikana!
  Asi mhungu yaAugustine yakaramba ichirwisa. Mukadzi uyu ishungu dzezviroto zvese.
  Uye kana ikacheka, zvinoreva kuti ichaicheka.
  Mushure meizvozvo, mutsvuku achatora uye kuimba:
  - Ndichazarura madehenya ose! Ndiri chiroto chikuru!
  Uye zvino minondo yake iri kushanda uye inocheka nyama.
  Svetlana zvakare anoenderera mberi nekugumbura. Musikana uyu haana mabhureki. Kucheka sei, saka kuwanda kwezvitunha kuzere.
  The blonde terminator inodzvova:
  - Zvichava zvakanaka sei! Zvichava zvakanaka sei - ndinozviziva!
  Uye zvino pea yemhondi inobhururuka kubva kwaari.
  Vladlen akaita nzira yekucheka hove nemapakatwa.
  Uye kubva muzamu restrawberry akatora akasima danda remashiripiti lasers, akacheka mhomho yevarwi vehumambo hwekudenga uye akaridza mhere:
  - Nekukunda mune ramangwana!
  Oleg zvakare zana rechiChinese, rakatakura meteor, rakagurwa. Uye achanhonga bhomba orikanda.
  Idiki muhukuru, asi inouraya ...
  Kupwanya kuita zvidimbu zvidiki.
  Mukomana weterminator akachema achiti:
  - Dutu pwere dzemakina anotyisa!
  Margarita achaita izvi zvakare muhondo.
  Uye tema varwi vazhinji veyero. Uye inocheka mikaha mikuru.
  Musikana anoridza mhere:
  - Lambada kutamba kwedu pajecha!
  Uye kurova nesimba idzva.
  Natasha pakugumburwa anotowedzera kutsamwa. Saka anorova maChinese. Hazvina kunaka kuti varambe vasikana vakadaro.
  Natasha akaitora ndokuimba:
  - Kumhanya panzvimbo iyi muyananisi akajairwa!
  Uye musikana murwi akaputika muvadzivisi nekuputika kwakadaro kwekurova.
  Uye achakanda madhisiki netsoka dzisina chinhu.
  Apa aimhanyisa chigayo. Mhomho yemisoro yeuto reyero yakadzokera shure.
  Ndiye runako runorwa. Rova wega armada yeyero kudaro.
  Zoya iri kufamba, ichipwanya munhu wese pasina kunze. Uye minondo yaro sechigero chinouraya.
  Musikana akanaka zvake. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzine uturu.
  Kunda vanopikisa. Vanoboora huro uye kugadzira bhokisi.
  Zoya akaitora ndokuridza mhere:
  - Kana pasina mvura mupombi...
  Natasha akadanidzira nemufaro:
  Saka imhosva yako!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda chimwe chinhu chinouraya kwazvo. Chokwadi uyu musikana wevasikana.
  Uye kubva pamakumbo ake asina kupfeka, kuti chipande chichabhururuka sei. Uye kurova varwi vakawanda.
  Augustine ari kufamba. Inokurumidza uye yakasiyana mukunaka kwayo.
  Nderipi bvudzi rakajeka raanaro. Senge banner yevanyanzvi iri kubhururuka. Musikana uyu ishavi chairo.
  Uye anocheka vadzivisi - sokunge akazvarwa aine minondo mumaoko ake.
  Musoro mutsvuku, mwana akaipa!
  Augustine akazvitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Musoro wenzombe uchave - usaende kupenga varwi!
  Uye pano akapwanyazve varwi vakawanda.
  Vladlen akarovawo backhand, sekunge mapakatwa ake aive mapanga eherikoputa. Gurai varwi vazhinji veChinese.
  Ipapo chitsitsinho chake chakashama, chakaurungana chakaburitsa zvipo zvinouraya zvekuparadza chose ndokurira.
  - Ini ndiri mwarikadzi ane simba kwazvo munyika!
  Oleg Rybachenko akagunun'una:
  - Zvaunoda! Hoyu musikana!
  Margarita, achikanda banga netsoka yake isina chinhu, akasimbisa:
  - Musikana mukuru uye anotonhorera!
  Aurora akabvumirana neizvi:
  - Ini ndiri murwi anoruma chero munhu!
  Uye zvakare, nezvigunwe zvake zvetsoka zvisina maoko, acharova mhondi.
  Svetlana muhondo haasi akaderera kune vanopikisa. Kwete musikana asi moto unopera.
  Uye mhere:
  - Ko denga rebhuruu!
  Augustine, achisunungura blade netsoka yake isina kupfeka, akasimbisa:
  - Hatisi vatsigiri vehumbavha!
  Svetlana, achicheka vavengi, akarira:
  - Benzi haridi banga ....
  Zoya akadzungudza, achikanda tsono nemakumbo ake akashama, akatsvuka:
  - Iwe uchamunyepera kubva mumabhokisi matatu!
  Natasha, achicheka maChinese, akawedzera:
  - Uye ita naye sendi!
  Uye varwi vachatora uye vachasvetuka. Vane ropa uye vanotonhorera. Kazhinji, vane mafaro akawanda.
  Vladlena kubva kumucheka mutsvuku akarohwa nehova dze antiparticles, akapisa maChinese akawanda uye akazhamba:
  - Yekurongeka kutsva kweRussia!
  Oleg Rybachenko anotaridzika chaizvo muhondo.
  Margarita akaimba:
  - Kurova kwakasimba, uye mukomana ane kufarira ...
  Mukomana weshasha akavhura netsoka yake yaiita sechikopokopo. Akacheka mazana emisoro kubva kumaChinese ndokuridza mhere:
  - Mutambo chaiwo!
  Uye vese - mukomana nemusikana mune yakazara openwork.
  Oleg, achicheka mauto ero, akagutsurira:
  - Uye pachava nekukunda kukuru kwatiri!
  Margarita akapindura achiti:
  - Tinouraya munhu wese - netsoka dzisina chinhu!
  Musikana wacho zvechokwadi anoshingaira terminator.
  Natasha akaimba mukugumbura:
  - Hondo tsvene!
  Uye murwi akatanga dhisiki rakapinza-boomerang. Akabhururuka ari arc, akatema maChinese akawanda.
  Zoya akawedzera, achienderera mberi nekuparadza:
  - Kuchava kukunda kwedu!
  Uye tsono itsva dzakabhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Uye vakarova varwi vakawanda.
  Musikana mutsvuku akati:
  - Tarisa mupikisi!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Augustine, achininira makumbo ake uye achikanda swastika dzakapinza, gurgled6
  - Imperial mureza mberi!
  Svetlana akasimbisa:
  - Kubwinya kune vakawa magamba!
  Uye vasikana vakadanidzira pamwe chete, vachipwanya maChinese:
  - Hapana achatimisa!
  Uye zvino dhisiki iri kubhururuka kubva kutsoka dzisina shangu dzevarwi. Nyama yakabvaruka.
  Uye chema zvakare:
  - Hapana anogona kutikunda!
  Natasha akabhururuka mudenga. Akatsemura vavengi ndokupa achiti:
  - Isu tiri mapere, fry muvengi!
  Uye kubva paminwe yake isina chinhu, dhisiki rinouraya rinobhururuka richibuda.
  Musikana anotomonyoroka nemufaro.
  Uye anobva ati:
  - Zvitsitsinho zvedu zvinoda moto!
  Hongu, vasikana vanoyevedza chaizvo.
  Vladlena akaita hunyanzvi hwemuswe wepikoko neminondo yake. Gurai mauto mazhinji eChinese.
  Ipapo akaridza mheni kubva paguvhu rake ndokuridza mheni.
  - Kune itsva iPhone!
  Oleg Rybachenko nezve gurgling:
  - Ah, mangwanani, inopa chengetedzo!
  Ndokuchonya varwi. Vanoseka vachiburitsa mazino vachipindura.
  Natasha akacheka maChinese ndokuridza mhere:
  - Munyika yedu hapana mufaro, pasina kurwa!
  Mukomana akapindura:
  "Dzimwe nguva kurwa hakunakidzi zvakare!"
  Natasha akabvuma kuti:
  - Kana pasina simba, saka hongu ...
  Asi isu varwi tinogara takagwinya!
  Musikana akakanda zvigunwe zvake zvisina tsarukano patsono dzemupikisi ndokuimba:
  - Murwi anogara aine hutano,
  Uye wakagadzirira kuita!
  Pashure paizvozvo, Natasha akarova zvakare vavengi.
  Zoya ibhebhi rinokurumidza. Heino dhiramu rose muChinese rakatangwa. Uye akabvarura zviuru zviviri kubva pakuputika kumwe.
  Akabva ati:
  - Usamira, zvitsitsinho zvedu zviri kupenya!
  Uye musikana akapfeka lace!
  Augustine muhondo haanawo simba. Saka anorova maChinese. Sokunge kubva pachisote chengetani chinogogodza kunze.
  Uye kubva kumazamu eruby, mashiripiti eplasma, mabhururu anobhururuka kunze.
  Uye kucheka vadzivisi - anoimba:
  - Chenjera, zvichave zvinobatsira
  Pachave pai mukudonha!
  Dhiabhorosi mutsvuku anonyatso rima muhondo sedhiabhorosi ari mubhokisi refodya.
  Uye heino kuti Svetlana anorwa sei. Uye maChinese vanozviwana kubva kwaari.
  Uye kana akarova, anorova.
  Kubva pairi, kuputika kweropa kunobhururuka kunze.
  Svetlana akacherechedza nehasha pakabhururuka simbi kubva kutsoka yake isina chinhu, matehenya achinyungudika:
  - Kubwinya kuRussia, zvakanyanya kunyange kubwinya!
  Matangi anomhanyira mberi...
  Kupatsanurwa muhembe dzvuku -
  Kwaziwai vanhu veRussia!
  Apa vasikana vakatora maChina. Saka vanochekwa uye kuchekwa. Kwete varwi, asi chaizvo panthers vakatyora cheni.
  Vladlen anodzvova pamusoro pemapapu ake, achikanda bhoomerang nemakona akapinza nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achigura misoro yevarwi veHumambo hweKudenga:
  - Nekukunda kukuru nesu!
  Oleg ari muhondo uye anorwisa maChinese. Anovarova pasina tsitsi uye anoridza mhere:
  Isu takafanana nenzombe!
  Margarita, achipwanya uto reyero, akatora:
  Isu takafanana nenzombe!
  Natasha akaitora uye akachema, achicheka varwi veyero:
  - Kunyepa kwapera!
  Zoya akabvarura maChinese, akaridza mhere:
  - Kwete, kwete kubva muruoko!
  Uye achaitorawo osunungura nyeredzi netsoka yake isina chinhu.
  Natasha akaitora ndokuridza tsamwa.
  - TV yedu iripo!
  Uye mhondi sumbu retsono rinobhururuka kubva pagumbo rake risina chinhu.
  Zoya, achipwanyawo maChinese, akaridza mhere:
  - Hushamwari hwedu ndeye monolith!
  Uye zvakare kukanda kwakadaro zvekuti madenderedzwa anodzima mumativi ese. Uyu musikana - kuparadzwa kwakachena kwevanopikisa.
  Musikana ane zvigunwe zvake asina kupfeka achatora uye atange ma boomerang matatu. Uye zvitunha kubva pane izvi zvakawedzera.
  Mushure maizvozvi, kunaka kunozobuda:
  - Hatisi kuzopa muvengi tsitsi! Pachava nechitunha!
  Uye zvakare chinhu chinouraya chinobhururuka kubva pachitsitsinho chisina chinhu.
  Augustine zvakare zvine musoro akati:
  - Kwete chete chitunha chimwe, asi mazhinji!
  Mushure mezvo, musikana akaritora ndokufamba asina shangu mumadziva aive neropa. Uye akauraya maChinese mazhinji.
  Uye kuti inodzvova sei:
  - Kupondwa kwevanhu vakawanda!
  Uye anobva arovera musoro wake pane mukuru wemauto ekuChina. Dzvanya dehenya rake ugobudisa pachena.
  - Banzai! Uchaenda kudenga!
  Svetlana, akatsamwa kwazvo mukurwiswa, anoridza mhere:
  - Iwe hausi kuponeswa!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva paminwe yake isina chinhu. Anorova munhu wese sei. Uye zvakanyanya kunyangwe murwi anoedza kubvambura nekuuraya.
  Uye Vladlen, mukupindura, anochochonya nerubatsiro rweminyatso tsvuku yechipfuva chake, achirutsa nzizi dzechamupupuri chemoto.
  - Kukunda dhiragoni!
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Sando inobwinya!
  Uye mukomana anokandawo nyeredzi inotonhorera muchimiro che swastika netsoka yake isina chinhu. Yakasanganiswa yakaoma.
  Uye huwandu hwemaChinese hwakadonha.
  Oleg akati:
  - Banzai!
  Uye mukomana wacho ari mukurwisa kwakaipa zvakare. Aiwa, rinongopenya nesimba, uye makomo anoputika!
  Margaret ari kufamba. Ichatsemura matumbu emunhu wese.
  Musikana ane tsoka yake achakanda tsono makumi mashanu panguva imwe chete. Uye vazhinji vanourawa nemarudzi ose evavengi.
  Margarita akaimba maererano nekufara:
  - Imwe, mbiri! Kushungurudzika hakusi dambudziko!
  Haufanire kuodzwa mwoyo!
  Chengetedza mhino nemuswe kumusoro nenyere.
  Ziva kuti shamwari yechokwadi inogara inewe!
  Iyi ikambani ine hukasha. Musikana anorova uye anoridza mhere:
  "Dragon Mutungamiriri achava chitunha!"
  Natasha muhondo ingori imwe mhando yeterminator. Uye kuchema pamusoro pekudzungudza:
  - Banzai! Wana nekukurumidza!
  Uye girinedhi yakabhururuka kubva patsoka yake isina chinhu. Uye maChinese akafanana nembambo. Uye pwanya.
  Hoyo mhare! Kune vese varwi - murwi!
  Zoya zvakare ari pakurwisa. Rakadaro hure rine hasha.
  Akaritora, akaridza mhere.
  - Baba vedu ndiMwari Muchena pachake!
  Uye anocheka chigayo chetatu kumaChina!
  Uye Augustine akadanidzira achiti:
  - Uye Mwari wangu mutema!
  Chokwadi, mutsvuku ndiwo mufananidzo chaiwo wehunyengeri uye hutsinye. Kuvavengi, hongu. Uye kune shamwari, mudiwa.
  Uye kuti achatora sei nezvigunwe zvisina kupfeka uye kukanda. Uye mirwi mizhinji yevarwi vehumambo hwekudenga.
  Mutsvuku wacho akadanidzira achiti:
  - Russia uye Mwari mutema vari shure kwedu!
  Murwi ane simba repamusoro rekurwa. Aiwa, pasi peizvi zviri nani kusapindira.
  Augustine akabva ati:
  - Tichapwanya vatengesi vese kuva hupfu!
  Uye tarisa kune vamwe vake. Hongu, musikana anopisa uyu haasi chinhu chaicho chinogona kupa rugare. Kutoti rugare ruchiuraya!
  Svetlana, achipwanya vavengi, akapa:
  - Tichakutsvaira mumutsetse!
  Augustine akasimbisa:
  - Tichauraya munhu wese!
  Uye kubva mutsoka dzake dzisina chinhu, chipo chokutsakatiswa zvachose chinobhururuka zvakare!
  Vladlen akabata hunyengeri - denderedzwa raConan, uye akatema mauto akawanda evavengi, muropa re compote.
  Akabva arova guvhu aine pulsar yakaoma ndokudanidzira achiti:
  - Kune chizvarwa chitsva chezvematongerwo enyika!
  Oleg akapindura achiti:
  - Pachava nebhanzai yakakwana!
  Augustine, achibvarura maChinese nemaoko ake asina chinhu, achivatema neminondo, uye achikanda tsono nezvigunwe zvake, akaburitsa:
  - Nenguva pfupi kutaura! Nenguva pfupi kutaura!
  Natasha, achiparadza varwi veyero, akakwenya:
  - Muchidimbu - banzai!
  Uye ngatiteme vanopikisa nekuvava kwesango.
  Oleg Rybachenko, achicheka vadzivisi, akabudisa:
  - Iyi gambit haisi yekuChina,
  Uye yekutanga, nditende, ndiThai!
  Uye zvakare, dhisiki rakapinza, rekucheka simbi rakabhururuka kubva patsoka yemukomana.
  Margarita, achicheka varwi veHumambo hweKudenga, akaimba:
  - Uye ndiani watichawana muhondo,
  Uye ndiani watichawana muhondo ...
  Ngatisaseke nazvo -
  Ngatichitsemure!
  Ngatichitsemure!
  Vakabva vaita basa rakanaka nemaChinese ... Uye humambo hweTamerlane hwakakunda humambo huri pasi pedenga.
  
  . STALKER GAME PASINA MITEMO
  CHIREVO
  Munhu anonyangira, murumewo zvake, anosangana nevasikana vanoshamisa zvikuru. Uye ivo vane masimba makuru uye akadaro anotonhorera quirks. Ava vasikana vakanyanya uye hyper.
  . CHITSAUKO #1
  Zvinofanira kunge zvave masekondi makumi matatu kuti kurira munzeve dzangu kwamira. Yakavhuvhuta zvine simba. Akakandwa mamita mashoma kumashure, pedyo nekumucheto kwechakwi, kwaakanzwa kunhuwa kwakaipa kwakatanga kupinda mumapapu ake.
  Akasimudza ruoko rwake, akabata musoro wake, achitarisa kana pakanga pasina chinhu chisina mutsa mukati mawo muchimiro cheburi rakabva mubara kana kuti chidimbu chakanamira. Asi zvese zvaive zvakarongeka, kana zvakadaro zvaisashanda kuhurumende kana iwe usingakwanise kusimuka, uye chero kufamba kunokonzera kurwadziwa kwakadai zvekuti iwe unogona kufa nekusaziva kubva mukuvhunduka kwemarwadzo.
  Denderedzwa dzakashambira pamberi pemaziso angu, chipfuva changu chakatsikirirwa uye ruoko rwangu rwakabva rwasvika muhomwe yangu, maiva nekiti yefirst-aid yaiva nejekiseni. Hapana simba rakakwana raigona kunge rakakwana kune zvakawanda, asi panguva iyoyo chaive chimwe chinhu.
  Awana mushonga waidiwa, munyarikani akabaya tsono nesimba rake rekupedzisira ndokusvina zvese zviri mukati, achinzwa kuti mvura uye simba zvinopararira sei nemutsinga, kuchenesa pfungwa uye kuzadza tsandanyama nesimba.
  Nenguva isipi akanga ava kutoona zvakanaka, marwadzo emuchipfuva akabva apera zvishoma nezvishoma, akazokwanisa kusimuka ndokuona kuti nguva yese iyi akanga akarara pakati petsanga, achinhuhwa netsvina. Chombo chakakandwa kumashure nekuputika kwave kure zvishoma. Pamuviri paive pasina maronda aioneka, uye kuedza kwake kwese kutsvaga chimwe chinhu chinosimbisa marwadzo aakanzwa asati abaya jekiseni hakuna kubudirira. Aive akagwinya, kunyangwe aive akati dzungu.
  Mhepo yakanga yakazara nerufu. Zvainzwikwa nekufema kwese uye nechikamu chemweya waipinda mumapapu ake sezvaaikambaira kuchombo chake ndokuona nepamadziro emiti yegrey nehuswa hwemaswa zvitunha zvinoverengeka zvevanyangi zvakarara pamberi pemeso ake chaipo. Pedyo, kurira kwembwa dzemanyepo uye zvimwe zvisikwa, kurira, kwainzwa kuswedera pedyo nenzvimbo iyi, kwakanzwika. Kunhuwa ropa nenyama itsva, vakanga voda kuoneka pano.
  Murume wacho akatarisa magazini yacho - makaturiji aifanira kunge akakwana kwemaminetsi mashomanana, asi chete kana zvisikwa zvisina kusvetukira paari muzhinji, aizova nenguva yakaoma.
  "Grenade" - yakapenya kuburikidza nemusoro wake. Iyi yaive nharo yekupedzisira mukukakavadzana nevakachinja, asi zvinosuruvarisa kuti aive asina chaanoziva.
  "Pamwe tarisa mitumbi? Mumwe wacho anofanira kunge anga aine mumwe."
  Akasimuka, akabvisa otomatiki kuchengetedza kubata uye nokungwarira, sokunge achifamba munzvimbo yezvimbambaira, akatanga kuenda mberi, achiswedera pedyo nenzvimbo iyo kuputika kwakanga kwatinhira uye shamwari dzake dzakanga dzaurawa.
  Here. pedyo negomba, pakanga pakanyatsoiswa mugodhi, kunhuwa kwenyama yakatsva kwakarova mhino dzangu. Akambomira zvishoma, achidzvinyirira kunzwa kurutsa, ndokukanda nhanho imwe, akatsikitsira kune rimwe ibvi ndokutenderedza mutumbi wakanga wakachekwa womunyangira kumusana wake.
  Rombo rakaipa, akafunga, achitarisa homwe dzake kuona magirinedhi.
  Ipapo akaenda kune wechipiri, wechitatu. Ini ndaifanira kubvisa akati wandei emagazini uye ndikananga kuimba yechinyakare, yakasara pano kubva yekutanga ejection uye barricade pachangu, ndichisiya imwe chete yekubuda kubva kwaikwanisika kupfura ma mutants kana vakazvinzwa ndokutsika vakananga kumba.
  "Damn," akazodaro ari pachipfuva.
  Murume uya akaburitsa katsamba kaye akaiisa panzeve ndokutanga kutaura mashoko aainge adzidza kwenguva refu achitarisira kuti aizonzwikwa machinja asati atsenga nyama yake yainge yapera.
  - Base, iyi ndiyo Falcon, isu takavandirwa, ini chete ndini ndakapona.
  Akadzokorora izvi kakawanda, achiteerera kusava nematuro kweether. Ipapo akazviitazve imwe nguva, achitarisira kuti kusunungurwa kwakanga kuchangobva kuitika kwakanga kuri mhaka, uye iyi yakadzongonyedza kurukurirano dzeredhiyo, asi pashure pokunge kudana kwake nokuda kwebetsero kusina kudairwa, akadzima redhiyo, achitsikirira pfuti yemuchina pachipfuva chake.
  Kwaidziya mukamba panguva iyoyo. Kuma9 dzemanheru, apo mapoka evanoongorora uye vavhimi vakadzokera kunzvimbo dzavo dzenguva dzose dzokurara usiku, imba yacho yakazarisa. Imba iyi yakazadzwa nevanhu, hubbub, ngano uye nhoroondo dzakaiswa muchetura. Avo vakakwanisa kutora chimwe chinhu chinodhura kupfuura mabhurukwa akabvaruka kubva mumishandirapamwe vakabva vangoenda kumutengesi, uyo ane kennel yaive pauriri hwechipiri seri kwehofisi yeBorov.
  Harahwa yaisada kubata. Aiwanzova munhu akanyarara. Idzi dzinowanzorambwa, dzinonzi dzinopenga kana dzisiri dzenyika ino. Asi sezvo sekuru (ndizvo izvo vose vanochera vemo vakamudana neruremekedzo nokuda kwezera rake uye ruzivo) akanga ari mukuru wechipatara, kudiwa kwechinguva chiduku kutendeukira kwaari kuti abatsirwe kwakamanikidza vafambisi kuti vamupfugamire.
  Handikwanise kutenda kuti tave pa zero zvakare.
  Victor akabva atopinda muhoro achitarisa tarisa mumba mainge makazara vanhu, semazuva ese mainzwa kunhuwa dikita, fodya, doro nenyaya dzainhuwa. Akabva ati fambei zvishoma achibva aona katafura kaive nechekukona chaiko achibva abatana nevamwe vaviri vainyangira vachipedzisa doro ravo vapedza kukwira.
  - Zvakanaka, sei? Wadzoka nei, Vitya? Tichitarisa nechiso chako, chakashata.
  Zvechokwadi akanga aneta nomugwagwa wakareba uye une ngozi. Polissya machakwi haana kumbove ane hushamwari kune vaasingazive, kunyanya kana vakamhanyira muzvinhu zvake kuti vawane zvigadzirwa. Kubva panguva iyo iyo Zone yakatamira kuchamhembe uye yakafukidza chikamu cheBrest neGomel matunhu, vazhinji vanonyangira vakarumbidza nzvimbo idzi, vachitora zviuru zveswag uye zvisingawanzo zvigadzirwa kubva ipapo. Makaravhani ose akapinda mumachakwi, kusvikira kwakatanga kuoma. Mvura zhinji yakayerera pasi pezambuko kubva mazuva iwayo. Khabar yave shoma, uye njodzi yakawedzera kakawanda. Mumwe munhu akakwanisa kuwana akati wandei ezvienzaniso zvisingawanzo izvo masayendisiti akange akagadzirira kubvarura huro dzeumwe neumwe, asi kamwe panguva hazvina kuitika uye pakanga paine gumi nemaviri zvachose zero yerwendo rumwe rwakabudirira. Uye zvakanaka kana pakanga pasina kurasikirwa. Mushure mezvose, pane zviitiko apo hafu yeuto yakadzoka kubva kune yakajairika kupamba, ichitaurira kuti imbwa dzenhema dzakabvarura sei vamwe munzira yekuenda kunzvimbo, kana kutonyanya kuipa. Pakanga pane nyaya dzakawanda pamusoro penzvimbo idzodzo, asi izvi hazvina kumisa vainyangira. Nyota yemhindu chinhu chakadaro. Zvakaoma kuzvichengeta kubva panjodzi huru apo kush inogona kupa hupenyu hwakasununguka kusvika pakuchembera.
  "Zvese zvashata," Victor akadaro, achiburitsa gaba rekupedzisira resadza musaga, rakanga rasara pamushandirapamwe. Akakurumidza kuivhura, achimhanyisa muromo webanga pamusoro pechivharo, mushure mezvo akadya zvese zviri mukati kamwe kamwe, achimedza mazhinji acho anenge asina kutsenga - munyairi aive nekunzwa kwakasimba kwenzara.
  Takaenda tese kuCrater chaiko.
  - Wakambovapo here? - mumwe wevanyambiri vakamira padyo akabvunza.
  Akaseka hake.
  Iwe unogona kusanditenda, ini handikusungiri kune chero chinhu.
  - Uye zvakamira sei ipapo? Ndakanzwa bando vasarudza maparts iwayo. Zviri nyore kubata yellowmouths - nzvimbo idzi matsi. Hazvina musoro kutsvaga munhu anonyangarika, saka vanonyara kuenda ikoko vari vazhinji.
  Vese vainyangira vakatarisana. Victor akazviona kuti vaiziva zvavo izvi.
  -Mazhinji emhando dzese dzemarara ipapo uye makororo ndiwo mashoma ehuipi hwandakasangana nahwo ipapo.
  Apedza zvakanga zvasara zvechikafu chake chine mwero, akasimudza bhegi rake pamapfudzi ake, akatenda varimi nokuda kwekambani yavo ndokuenda kumutengesi. Pauriri hwechipiri pakanga paine vanhu vashoma zvishoma, asi nekuda kwenzvimbo diki yekamuri uye kushaikwa kwemahwindo uye nemhepo yakanaka, zvainhuwa sekunge hofori yenhema yakanga ichangobva kuurayiwa uye kupiswa pano, iyo anoramba ari kunhuwa pasi petsoka dzake. Vakapedza Victor kunzwa kunhuwa nefodya yaipfungaira patafura yemutengesi. Akanga asina kusvuta kwemakore akati wandei uye, kusiyana nevamwe vake vaiputa, akanzwa kushata kwefodya nekufema kwese.
  Paive nemutsara. Masoja akati wandei kubva pabasa, sezviri pachena achipfuura nenzvimbo idzi kuenda kunzvimbo yavo uye achipfuura kuti adzore zvombo uye chikafu, akanyatsoongorora zvinhu zvaive patafura. Chombo. Zvombo. Zvishandiso uye yunifomu. Zvese izvi zvaive mune yakawedzera kana kushomeka mamiriro, izvo dzimwe nguva zvaikonzeresa kushamisika kushoma pane iyo burer munzvimbo dzakapoteredza, nekuti sanatorium complex uye dzimba dzekugara uye dzekunze dziri padivi payo dzaive kure kure nenyika, uye zvakazoitika. zvakaoma zvikuru kuwana izvi. Asi Vitold akanga ari huckster nokuda kweizvi, nokuti aiziva nzira yekuwana chero chigadzirwa, uye kana mari yakanaka yakabatanidzwa kune iyi, saka munhu aisagona kunetseka pamusoro pemugumisiro - zvinhu zvose zvaizoendeswa panguva uye nenguva. Uye zvino, apo boka revakwereti, vatenga pakupedzisira uye vazadza chikwama chaVitold nemabhangi, vakasuduruka, kunyemwerera kwakatonga pachiso chake.
  - Zuva harina kupedzwa pasina kana mutengi achisiya agutsikana, uye ini ndinoita purofiti.
  - Ndinofara kuti zvinhu zvose zvakanaka newe, - Victor akadaro, achiswedera pakaunda.
  - Zvakanaka, monsieur, wakanyunyuta nezvei? Hauna kumbove nenguva. Ndakafunga kweawa kuti mese makafa, sekutaura, nzvimbo yacho yakakutorai ikakuita imwe yezviya zvekupisa pamoto.
  Asi ndiri pano uye pfungwa dzangu dzakanaka.
  - Uye zvinondifadza, zvinoreva kuti une chigadzirwa chakanaka.
  Victor akabva anyarara. Kutaura chokwadi hapana chaaigona kupa Vitold uye aisada kuzvibvuma. Kubva pakurwiswa kwekupedzisira, munyarikani akabuda asina chinhu uye asina simba, achingosvika pachipatara. Zvakadaro, aive aine chimwe chinhu, chinhu chakakosha chisingabatike kana kuongororwa, chimwe chinhu icho Borov aishuvira kuwana.
  - Ndine ruzivo, Witold. Ndinoziva kwakaenda giant chimera. Ndinogona kuratidza.
  Mutengesi akatarisa mutengi wake achinyumwira, ndokuzotarisa vamwe vainyangira kumashure kwake, vakamirira nguva yavo, ndokuzoti desiki zvishoma, akaturika muviri wake pamusoro pedhesiki rechikoro raishandira Vitold sedhesiki.
  - Iwe zviri nani usataure ichi chisikwa chine ngura. Nguva yekupedzisira paakauraya vanhu gumi nevaviri paRUES. Kubva ipapo, hapana akambomuona, uye zvingave nani kana akawira mugehena pane kutyisidzira vatengi vangu nekuvapo kwake.
  Chokwadi, vanhu vakawanda vaimuti ane ngura pamusana peruvara rweshinda yakakasharara, yakaita seronda rewaya ine ngura paganda rimwe chete rakaoma uye rinogara. Kupfuura vamwe vanhu vese verudzi urwu, aingozvishingisa nematehwe kusvika pakukura zvisingaite, ndokusaka mapoka eko aitomisa ruvengo kuti abatane nekumuuraya. Asi mushure mekurwiswa kweRUES, chisikwa chakanyangarika pasina kuteedzera uye kubva ipapo hapana akazviona.
  -Saka iwe hauna kugadzirira kuripa?
  Witold akadzokera panzvimbo yake yekare, akazendama pachigaro chake, achiremerwa nemuridzi wayo. Achikwenya zvigunwe zvake uye achikwesha huma yake yakafara, akaratidza nechitarisiko chake chose kuti makaro uye kuda kuziva zvairwa sei mukati make.
  "Damn," akadaro achirovera zvanza zvake patafura. - Ini handina kugumburwa nezvikumbiro zvakadaro kwenguva yakareba.
  -Saka mubvunzo ndiwo mutengo?
  "Kwete chete," akambomira kwechipiri. -Ko kana uchinyepa? Ko kana wawana mari yacho uye usingataure chinhu chine musoro. Wotarisa mhepo mumunda. Iyo zone yakakura, satani anoziva kwainokuendesa iwe.
  - Ndakambokunyeperai here?
  Kwete, asi pane nguva yekutanga yezvose.
  "Muchokwadi, ndinonzwisisa kungwarira kwako," Victor akadaro, achikanda bhegi rake pamapfudzi ake.
  - Ndinofara zvikuru kuti takawana kunzwisisana. Zviri nani kuenda kuBorov. Ari ipapo izvozvi. Murume wekare ane perspicacious, anokurumidza kusiyanisa nhema, kana iwe uchigona kumunyengetedza, ini ndichakubatsira nechimwe chinhu mukuvhima kwako, asi zvimwe - sorry. Pano, munhu wechipiri wega wega akamboona zvipoko, kana kutaura naMwari, kana kuona machinjiro anoshamisa musango pamwedzi wakazara. Uye munhu wese anoda mari, zvombo uye midziyo.
  Victor akabva aenda hake achinzwa kugunun'una kwemutengesi. Akamira pamusuwo - mumwe munhu akazarura mahwindo akawanda e-attic, apo sniper pair iri pedyo neusiku nekuda kwezvikonzero zvekuchengetedza, uye mweya mutsva, uchisundwa nemhepo yakawedzera, yakatanga kupinda mu sanatorium.
  Victor akatura befu. Zvaimufadza kufema, kana kusiri kuchena zvakakwana, asi mhepo yakachena, iyo yakanyungudutsa musanganiswa une shuga wekunhuwa kwakarembera nguva yose iyi pauriri hwechipiri. Danho nedanho, aifema kakawanda, sokunge mweya uyu waive nehupenyu hwake hwese uye aisakwanisa kugutsa muviri wake nawo asati asangana neasingadzivisiki.
  Akagogodza pamusuwo nenzira yechinyakare: nguva pfupi nhatu, achifunga nezvekunyarara kwasekuru vake, kunoratidzwa mune zvese. Mapinduriro enguva dzose pakugogodza haana kuteverwa, asi nokuda kwechikonzero chakati Victor akafunga kuti aigona kutopinda, ndokuzovhura zvishomanene gonhi remuti rairema ndokupinda muhofisi yakanga yakavhenekerwa zvakanaka.
  Borov akanga akagara patafura hombe, akatarisa chimwe chinhu pamonitor screen. Munhu akapinda haana kana kumbomufarira, akangosimudza musoro kuti atarise muenzi uya, achibva anyurazve mumitsara yemagwaro aiyerera.
  Victor akabva aswedera pedyo netafura ndokugara pachair yaive pedyo ndokumirira. Zvakaitika kune mudhara paakashaya hanya nezvaiitika pedyo naye, achibva adzokerazve kunyika yedu sokunge pasina chakaitika. Uye zvino Victor aifanira kumirira maminetsi gumi nemashanu Borov asati atarisa kumusoro kubva pakombuta yake uye pakupedzisira akatendeudzira pfungwa yake kune anonyangira.
  "Taura," sekuru vakatinhira nezwi rebhesi.
  - Ndine ruzivo nezve chimera, iyo yakanyanya kukanganisa tsinga dzedu mwedzi mitanhatu yapfuura. Ndakamuona pamuganhu wedunhu reBrest mudunhu reZhadin. Vagari veko vakati chisikwa chinorembera zvakare: Stolin, Rechitsa, Ravens. Vanhu vari kuramba vachingonyangarika. Zvinoita sekunge ava kugara munzvimbo yake itsva yekuvhima.
  Borov haana chaakataura. Haana kusimuka pachigaro chake akabva atarisa pamepu yakanga yakarembera kumadziro ndokudongorera panzvimbo yaitaurwa naVictor.
  - Ndasvika kure.
  - Ndakasangana naye munzira yekuenda kugomba. Akarara mubani, mutsanga chaimo, achimirira kupisa kwemasikati. Kazhinji, ndakaita rombo rakanaka, kana ndikabatwa naye pave paya, paizotonhorera, ndiani anoziva kuti zvaizopera sei.
  Murume mukuru akanyarara. Airatidzika kuva anoyera zvose zvakanakira nezvayakaipira, saVitold, achitambudzwa nokusava nechokwadi pamusoro pamashoko, akanga asina kukurumidza kuita chisarudzo, icho chakaedza zvikuru kushivirira kwaVictor. Aive ave kuda kutendeuka obva aenda, achipfira mirau yese, kutora vanhu uye nekuzvimiririra kugadzirisa chisikwa chinoshamisa uye kupfuudza muvhimi ane mukurumbira, apo murume mukuru akabva ararama. Akadzoka kubva kunyika yekufungisisa, yaakanga ari nguva yose iyi. Akacheuka akatarisana neainyangira achibva ataura zvimwechetezvo.
  -Unodei?
  -Ndinoda chombo chakanaka. Ndichangobva kunoroverwa nhasi ndashama kunge nyuku. Ini handina mari yekutenga zvese zvandinoda, asi kana iwe ukandibatsira nebhizinesi iri, uye ndikakwanisa kuzadza chisikwa, ipapo stalkers vanouya pano mumapoka uye pachave neakawanda swag.
  Sekuru vakambonyarara.
  - Uye kana zvisiri?
  Apa Victor akashaya chekutaura. Muchokwadi, kuvhima kweRusty kwese kwaive kupenga uye kuzviuraya. Akauraya vanhu vane zvombo zvakanyanya paRUES, kuti aite zvimwe chete neboka diki revatambi, uye kunyangwe munharaunda yake.
  -Ndichaedza kuita kuti zvishande.
  Pakupedzisira akadzvinya Victor. Asi Borov akaramba akatsiga. Sekuru vakadzokorora mubvunzo wavo.
  -Ko kana iwe usingakwanise kuzviita?
  Victor asiya mubvunzo usina kupindurwa sekuru vakabva vangotarisa computer chinyararire ndokuenderera mberi nekuverenga. Izvi zvaireva kuti nhaurirano yakanga yapera. Harahwa yakagamuchira sarudzo uye hapana kana chombo chaizotaura.
  Akabuda achipinda mukoridho, muya makanga muchiri kunhuwa semarara, akadarika vamwe vaviri vainyangira vakanga vakamirira vateereri vavo kuBorovp, achibva adzika pasi pekutanga. Vanhu vaivepo vese. Pane imwe nguva, vakanga vakawanda kwazvo zvokuti zvakanga zvisingabviri kutora danho kuti usarove munhu nefudzi.
  Zvakadaro, akakwanisa kupinza nekubuda panze achibva abuda, Victor akakwanisa kutura mafemo. Utsi hwefodya hahuchadzvinyiriri mapapu ake - kufema kwakava nyore, uye musanganiswa wekuvhara weziya nedoro wakaramba uri shure kwake. Magonhi ane ngura asi akasimba akavharirwa shure kwake uye Zone yakavhurwa pamberi pemeso ake.
  Paakatanga kusvika pano, pakanga paine zvishoma zvaigarwa nevanhu uye zvese mudunhu zvaingofanana nerunyararo, nyonganyonga yakafa inoitika kana fungus yenyukireya inokura pamhene uye kuvhundutsa kwefungu kunokuputira kugehena. Chimwe chinhu chakafanana chakaitika pano zvakare. Zvisinei, rimwe simba: Ishe kana zvisikwa, semunhu anofarira, akatanga kudzorera kurongeka uye nokukurumidza nzvimbo idzi dzakazadzwa nezvisikwa zvipenyu, neimwe nzira yakagadziridzwa nemwaranzi, uye apo kurwisa uku kwakatanga kupera, kutakurwa nemasimba asingazivikanwi kure. kuchamhembe, akatanga kuonekwa uye vanhu. Mamutants akauya shure kwavo. Muvhimi neakabatwa (zvichienderana nedivi ripi rekutarisa) vakangoerekana vasangana pamberi peumwe neumwe, izvo zvakamanikidza rimwe nerimwe remapoka kuti anyatso kudonongodza zvinhu zvavo. Vanhu vakagara muchivakwa che sary che sanatria. Iyo yakaoma yenguva dzekupedzisira kweUSSR, yakachengetedzwa zvakanaka kunyangwe mushure mematambudziko mazhinji uye akawanda ekuputika, ikava nzvimbo yakachengeteka yemazana evadzungairi uye vagabonds vaitsvaga mufaro wavo muZone. Kanzvimbo kadiki kakatenderedza macampasi matatu epa sanatorium yakachengetedzwawo nevanhu, asi zvese zvaive kumashure kwayo raive renje, zvese zvaive zvema mutants. Paiva nemimwe mitemo. Vechinyakare, mhuka, kana masikirwo akarara mukati ma stalkers akamuka uye vakashanduka kuita zvikara zvakafanana, vachikanganwa nezvehupenyu hwavo hwevanhu.
  Uye zvino, akatarisa mberi kwake, kure kure, uko zvakasara zvehumambo hukuru hwakanyudzwa mumatanda marefu etsanga, apo zvivakwa zvine nhurikidzwa dzakawanda zvakashandurwa kuita hotbed dzezvinoshanduka uye zvisikwa zvisingazivikanwe nesainzi, Victor akanzwa muviri wake wese. akazvisimbisa, uye maoko ake otosvika pakutsvaka zvombo.
  Nyika yashanduka zvechokwadi. Kwete nekukurumidza sezvazvairatidzika kune vazhinji, asi zvinoshamisa, kusandura kwete zvakanyanya nzvimbo yenzvimbo yese semweya yevanhu vakasarudza kuzvipira hupenyu hwavo kuZone. Akatora vanhu, aive nepfungwa sezvisina kuita dope. Vakabatwa nezvishamiso zviri kuitika munzvimbo ino, vachisundwa nezviroto zvekupfuma kana kungoziva hupenyu hwakasiyana, vanhu vakadurura munzvimbo idzi mumatodpas, zvisinei nengozi ipi zvayo.
  Victor akafamba nemugwagwa wakareba, wakatambanudzwa sebhoo constrictor mudondo, pakati pezvivakwa zvaimbova zvekugara. Vakafa. Kare kare, vanhu vakasiya misha yavo, vachisiya hofori dzezvidhina kuti vararame upenyu hwavo hwose munyika itsva.
  Simbi yakarovera pasi petsoka - mataramu etiramu achangomhanya munzvimbo ino. Chokwadi, zvino dzakanga dzava ngura uye dzakafanana netsinga dzakazvimba, dzakareba dzisina ropa, asi dzaitonyanya kutyisa nokuda kwaizvozvo.
  Kusava nechinhu.
  Victor akaerekana aona matsimba etsoka asinganzwisisiki. Dzakanga dzakaita setsuro, asi dzakati kurei. Ko nzwara apa ingwe uye yakapinza chaizvo. Kana simbi yenjanji yakakweshwa.
  Victor akafinyamisa kumeso. Zvakanga zvisina kukwana kuwira mutant tsuro. Mhuka iyi, yakakura seshumba yakanaka, yaigona kupfira muchetura uri kure. Uye hazvisi nyore kumira
  kunyange bara rinoputika. Zviri pachena kuti kusangana netsuro yakadaro uye ingwe ine chepfu panguva imwe chete haina kumira zvakanaka. Chokwadi chikara.
  Victor akabva apinda mukoto ndokutsikitsira pasi. Akanga asingatsvaki zvinhambo zvisina basa.
  Akaburitsa pfuti mubhande rake. Ndakateerera. Mhuka huru yakadaro haigoni kunyahwaira ichikwira isina kuonekwa. Pakarepo, nyakunyangira akaona marangwanda parutivi pake. Aive so...
  Yakashata kwazvo uye yakatsemuka. Uye pamapfupa akarembera zvimedu zvechimiro, uye zviri pachena kuti vakanga vaurawa uye vakatsenga munguva ichangopfuura - ropa raiyerera rakanga risina nguva yechando.
  Victor akati:
  - Uyu mupurisa wekuJapan!
  Uye akapindwa nechando ... Akateerera zvakare. Zvinhu zvese zvaiita kunge runyararo. Asi intuition yakaratidza kuti zvingava zvakanaka kudzokera kune imwe kambani yevamwe stalkers, kana kusarudza imba
  zvakavimbika. Victor akafamba akachonjomara... Uye mumadaro mapfupi.
  Uye ipapo mheremhere isinganzwisisike yakanzwika, uye kukwenya kwemakumbo ane simba emumwe munhu. Victor akabva awedzera kukurumidza kuenda kudoor. Panguva imwe cheteyo, marimi omoto akapfuta shure kwake.
  Uye moto wakarova sutu yakasviba. Victor akatarisa kumashure. zvikara zvakamutevera. Hukuru hwebhuru hwaive musanganiswa wetsuro ine nzeve neshumba ine makumbo ane simba.
  Asi mhuka iyi yakapfuta nomoto.
  Victor akanga anzwa kuti tsuro dzinochinja dzaigona kupfira muchetura, asi haana kufunga kuti kugona uku kwaizosvika pakufema moto.
  Murume wacho akapotsa afa nekutya. Uye chikara chakakurumidza kuderedza chinhambwe. Ikozvino anga atodarika Victor ndokurova munyai negumbo. Mhedzisiro yacho yakarovera murume kubva patsoka dzake.
  Mutumbi wakatsika Victor kubva kumusoro ndokumupwanya. Pakabva paita muromo unodya nyama.
  Imwe nguva uye zvapera. Panguva iyoyo, danda rakapenya, uye rimwe simba risingazivikanwe rakakanda tsuro mutant. Aiita kunge arohwa nemheni.
  Mhungu yakaedza kuzununguka zvakare, asi yakarohwa zvakare ndokufa. Uye chitunha chikuru chakatsva, chikanyarara.
  Victor akarohwa nehana. Haana kumbozvitarisira izvi. Uye zvekuti pakanga paine chombo chine simba munzvimbo iyi zvekuti chaigona kupfura nemwaranzi.
  Panguva imwe cheteyo kutya kwakabata murume wacho. Uye pakarepo iye amene achaurawa. Ndiani anomuda - mumwe akawanda stalker ...
  Hafu yeBelarus yakatofukidzwa nenzvimbo isingafadzi, uye vafambi vanobva kumativi ese enyika vanouya pano vachitsvaga zvigadzirwa. Uye mumwe munhu ari kutsvaga chaizvo chii
  anogona kubirwa. Unogona kuwana zvakawanda zvakakosha mudzimba. Uye iyo mafia zvakare ine zvayanofarira munharaunda.
  Victor akazama kukambaira achienda. Uye ipapo, pakarepo, chimiro chakaoneka pamberi pake. Victor akabwaira bwaira. Aiita kunge ari kupenga.
  Kumberi kwaive nemusikana aive nerunako rwaishamisa. Ainge akapfeka jumpsuit yeform-fitting yaisavanza chimiro chake nemusoro wakashama, waitoona kuti goridhe rake sei,
  bvudzi rakasvibira. Uye chiso chine ushingi uye panguva imwechete yakanaka.
  Victor akaedza kusimuka, musikana wacho akangoerekana atora mhino yake nezvigunwe zvake. Ikoko kwakanga kune chimwe chinhu chekuenda padenga.
  Musikana akanaka zvinoyevedza anofamba achitenderera zone asina shangu. Saka ndakaibata.
  Victor akanzwa kurwadziwa zvakanyanya. Mhino dzake dzaive dzakatsikirirwa kunge mbambo. Zvino musikana akanaka uyu aive neminwe yakasimba kudaro. Ipapo akanzwa chimwe chinhu chichibatwa
  iye uye kuseri kwemane.
  Victor akanzwa inzwi remumwe musikana, raifadza zvikuru, uye panguva imwechete yakashata:
  - Zvakanaka, Gerda akabata mwana here?
  Musikana mutsvuku akapindura achiseka.
  Unoona sei Charlotte? Chokwadi chidiki uye kwete murume akanaka kwazvo!
  Victor akavhiringika. Muchokwadi, zvaari: mashanga emazuva matatu, asina kushambidzwa kwenguva yakareba, anodikitira, anonhuwa. Hongu, uye haavhenekeri nerunako, uye atova nemakore anopfuura makumi matatu.
  Victor anowanzova murume-zvakadaro ... Munhuwo zvake. Hurefu huri pakati nepakati, hapana chakakosha pamubhedha zvakare. Mazino mazhinji akatoshaikwa uye hapana chekupinza.
  Munhu ari nyore, kwete rimwe gamba reHollywood. Uye pano vasikana. Musikana wechipiri akaoneka pamberi pake. Akanga ari mutsvuku. Uye zvakare mune tight
  hovhorosi dzisingavanzi chimiro. Uyezve, zvaive pachena kuti vasikana vane tsandanyama uye vane abs ane mataira. Vose vakanaka kwazvo, vane zviso zvakashinga,
  uye kureba. Anenge mamita makumi masere neshanu uye haina shangu. mune zvitsitsinho zvakakwirira, vasikana vangave vakareba zvachose.
  Musoro mutsvuku aive akapakatira pfuti yemuchina yemhando yepamusoro, uye pabhandi rake pakarembera dhiyabhorosi anoziva zvimwe. Hongu, uye blonde ine arsenal yakazara.
  Victor akafunga kuti zvaishamisa kuti vasikana vacho vakanga vasina shangu. Mushure mezvose, kune hutachiona hwakanyanya munharaunda, uye ivhu pacharo rine chepfu, uye rizere neakasiyana ane chepfu mold, fungi, nettles, uye.
  mhando dzakasiyana dzezvipembenene.
  Muchokwadi, vasikana ava vakaisa panjodzi yakawanda neavo asina chinhu, ayo, zvisingaite, ane pink uye akachena, tsvina neguruva hazvibati mazviri.
  Kazhinji, vasikana ava havana kujairika.
  Kune vakadzi vashoma munzvimbo iyi pane varume. Uye zviri nyore kuwana kusabereka mairi, uye kuberekwa kwemwana mutant. Kunyangwe paine vasingawanzo adventurers - vakadzi makororo,
  nezvifeve. Kunyange zvazvo, chokwadi, vakadzi vakaderedzwa zvachose vanoenda kumahure, mazhinji ayo anotyisa uye akadhakwa. Kazhinji, doro rinozivikanwa munharaunda.
  Anotenda kuti anobvisa zvishoma zvishoma nemwaranzi uye chepfu yakawanda. Asi kubva mukudhakwa, vakadzi vanokurumidza kuchembera uye kurasikirwa nechitarisiko chavo chekutengesa. Izvi zvinosuwisa.
  Uye vasikana ava, vadiki, vanyoro, vakatsvuka uye vane hutano - mabiko emeso chete.
  Victor akashinyira achibata gumbo raGerda nemaoko ake akaramba akabata mhuno yake.
  - Rega zviende nekuti zvinorwadza!
  Musikana akaseka achiti.
  - Hongu, zvinorwadza ... Asi iwe unoti chii patsuk. Ndakakuponesa!
  Victor akapindura achitura befu.
  - Ndaigona kukubhadhara, asi handina chinhu!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Uye chii chekutora kubva kune akadaro murombo mukomana sewe!
  Red Charlotte akati:
  - Pamwe achatinanzva isu?
  Gerda akaridza tsamwa.
  - Anonhuwa!
  Ndokudzinga Victor. Rume rakakweva kumusana... Vasikana vakaseka vakabatana. Vaive vakanaka zvekuti Victor akabva angomuka.
  Charlotte, panguva iyi, akaswedera pedyo nechitunha chetsuro inoshanduka ndokurova mvere dzayo, achiti:
  - Munhu akanaka! Asi muswe wake chete unokosha!
  Gerda akagutsurira ndokubvunza Victor:
  - Kana usingade kuti tikudimbure musoro, tiudze kuti dombo remhanza riripi!
  Victor akadzungudza musoro achiratidza kuvhiringika.
  - Hongu, ini ... Ndingave ndakadaro here kana ndaiva nedombo rerombo!
  Charlotte akacheka muswe une gwenzi weshumba yetsuro. Akaiisa mubhegi rake ndokuridza tsamwa.
  - Ari kunyepa! Murume mukuru akamuudza kwaiva nedombo! Togura musoro wake here?
  Victor akadzungudza musoro achiratidza kuvhiringika.
  Nei aizodaro? Ndiri ani kwaari? Uyezve, iwe pachako waizoziva kubva kwaari ...
  Gerda akati:
  - Izvo hazvishande ... Asi ndinonzwa kuti hazvisi nyore sezvazvinoratidzika. Pamwe tichamuendesa kuimba yepasi tomutambudza maererano nemitemo!
  Charlotte akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Chokwadi zvinofanira kuitwa! Muendese kuimba yepasi uye edza ipapo!
  Gerda aida kutaura chimwe chinhu, paakanzwa kutuka uye zvinyadzi.
  Vasikana vakacheuka. Varume gumi nevaviri vaive netsvina uye vakaoma vakaoneka mumugwagwa. Vaifamba vakananga kuvasikana vaya. Uye panguva imwe cheteyo vakatuka, uye vane tsvina.
  Charlotte akaseka.
  - Iri iboka rezvibhakera ... Nyika yakazara sei nekritins!
  Ndokuzvomora pfuti.
  Gerda akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Ngativauraye! Kune tsvina yakawandisa munharaunda!
  Vasikana vose vari vaviri vakatora zviso zvavo vakazvifumura. Victor akadedera nekutya. Saka hasha dzakanyanya kuoneka mumaziso evasikana ava. Hameno kuti ndivanaani?
  Uye vane simba rinoshamisa zvakadini! Zvavasingagoni.
  Kubva papfuti dzaCharlotte naGerda, matanda aibhururuka achibuda. Vakarova varume vaifamba nekwavari vachinyatsoda kubata tsvarakadenga.
  Zvino kupisa kwegehena uye... Vanhu vakawanda vakachekwa kamwe chete nemwaranzi. Vakadonha vachichema. Vamwe vese vakasimudza pfuti dzavo nemasawn-off shotgun.
  Vasikana vese: mutsvuku uye blonde akakunguruka. Uye pakarepo vachatora nekudyara. Aya aiva mitsara yerufu. Uye hezvino vanowira zvakare, mukati
  kuwanda kwemurume. Chaunga chakashata...
  Gerda akapfura ndokuridza mhere:
  - Fa chidhori!
  Charlotte akati:
  - Nokukurumidza isu tine navo!
  Varume gumi nevaviri vechikwata chemalak vakaurayiwa. Vakarohwa neimwe chombo chisina kujairika. Vaviri vainge vachiri kugwinha gwinha.
  Gerda akadanidzira achiti:
  - Gunguo dema pamberi perufu,
  Mufi akamirira nguva dzepakati pehusiku...
  Charlotte akasimbisa:
  - Pachava nekusingaperi kune varwi,
  Kana ukarova ushingi muziso!
  . CHITSAUKO #2
  Vasikana vari mushishi kubvuta zvitunha. Vakabvisa mari yese muhomwe nemabhandi avo, vakatora tuhurungudo-diki-zvigadzirwa.
  Zvadaro, tora zvombo. Ipapo Victor haana kudavira zvaaiona. Ese aya mapanga, pfuti, pfuti dzemuchina, pfuti dzakachekwa, zvakapinda mumabhegi.
  varwi uye vakanyangarika ipapo ...
  Victor akabvunza achishamisika.
  - Unozviita sei?
  Gerda akaseka ndokupindura:
  Haunzwisise murume!
  Charlotte zvine musoro akati:
  Zvakanaka, yakarebesa kutsanangura! Simukai mutitevere! Iwe ucharamba uchiuya zvakanaka kana iwe usingade kugurwa
  musoro!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Hongu, uye pakarepo!
  Ndokubata Victor nemuhuro. Zviri nyore kuridzura pasi, ndokuritakura.
  Murume akadeedzera achirovera mudenga. Charlotte akanhonga pfuti yaVictor nezvigunwe zvake zvemutsoka zvisina tsarukano ndokumukandira kwaari.
  Akabva angobata chombo.
  Musoro mutsvuku wakagutsurira musoro.
  - Kwete kuita kwakaipa!
  Victor akapindura achitura befu.
  -Zvikasadaro usapona!
  Gerda akamugadzika patsoka dzake ndokugutsurira.
  - Huya nesu! Uye usatya kutiza. Isu tinofamba nekukurumidza kupfuura munhu anokurumidza pasirese.
  Akabva asunda Victor nepfuti yemuchina.
  Akakotama ndokufamba nevasikana vaya. Aiita sembwa yarohwa.
  Musikana akarova tsoka dzake, achisiya tsoka dzakashama, dzakanaka muhuruva. Uyezve, Charlotte akanyudza tsoka dzake muropa.
  Zvinoita sekuti vese vakaba hapana wekutya. Uye ivo vakanaka kwazvo - nekungozvidza.
  Victor akabvunza vasikana:
  - Ndiwe ani?
  Murwi ane bvudzi dzvuku akapindura achinyemwerera:
  - Unofungei?
  Murume akatambanudza maoko ake.
  - Handizive! Asi iwe wakanyanya kukosha!
  Gerda akagutsurira, achibudisa mazino ake.
  - Isu ndisu tinogona kukuuraya ... Asi mune iyo nyaya isu tinokwanisa kupa mubairo. zvinototsamira pauri!
  Viktor akaseka achikahadzika.
  - Ndingabatsira sei vakadzi vakadai sewe?
  Mukupindura, Gerda akasimudza gumbo rake ndokubatazve mhino yaVictor nezvigunwe zvake zvakanga zvashama ndokudzvanya zvakanyanya. Uye akachema achiti:
  Isu hatisi vakadzi venyu! Vakadzi vanotengesa mbeu pamusika!
  Charlotte akagutsurira musoro.
  - Rudyi! Asi iwe unoziva zvakawanda! Semuenzaniso, chigadzirwa chakadaro sebwe rejuvenation!
  Victor akadedera achibva ati:
  - Iri ibwe risingawanzoitiki. Uye ine maside effects. Unogona kuva mukomana mudiki kana ukaibata mumaoko ako kwenguva refu.
  Uyezve, kunze kwenharaunda, avo vakagamuchira pwere dzakadaro vanongofa. Uye mukati menzvimbo, kushanduka kuva vana, vakuru vanorasikirwawo
  simba uye unyanzvi, uye kazhinji ndangariro vakuru.
  Gerda akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Hongu, takanzwa kuti dombo revechidiki rine rutivi uye kwete zvinhu zvinofadza zvikuru. Nekudaro, kana yasanganiswa nedombo rerombo,
  uye nezvimwe zvinhu zvakagadzirwa, anogona kuita kuti munhu ari kunze kwenzvimbo ave asingafi uye nekusingaperi wechidiki superman. Kuti...
  Charlotte akasimbisa:
  - Kana uchida kurarama, tibatsire!
  Victor akadedera ndokubvunza:
  -Ndiwe ani zvakadaro?
  Gerda akataura achinyemwerera:
  -Kuwedzera ruzivo kunongopfupisa hupenyu hwako!
  Charlotte akasimbisa:
  Isu tine zvimwe zvikonzero zvekukuuraya iwe chete!
  Victor akambomira... Vakapfuura paduru remafethe. Vamwe vasikana, vachiona vasikana, vakamhanyira kwavari ndokutanga kukumbira:
  - Ipa nherera ... chimedu chechingwa!
  Charlotte akanhonga chimedu chegirazi nezvigunwe zvake zvemutsoka zvakanga zvisina chinhu ndokukanda. Bhamu rakasvetukira pedyo rakawana poindi muziso chaimo. Uye chimedu chegirazi
  akaboora dzinde achibva apinda muuropi. Mhandara yakadonha.
  Viktor akaridza muridzo.
  - Lovno! Wakangwarisa!
  Gerda akati:
  - Hatigoni kuita izvozvo!
  Charlotte akadanidzira.
  - Ehe, ndakanyorovesa microbe!
  Victor akati:
  - Uyuwo murume uye kuuraya kune hutsinye!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Kana zvimwe zvinopesana. Kupfuura pano kudyara mune imwe nyika zvichave zviri nani kune vasina pekugara!
  Gerda akataura achinyemwerera:
  - Rudyi! Sei scumbag ichirarama ... Kuvanhu, uku kurasikirwa kudiki!
  Red akawedzera:
  - Uye pamwe purofiti!
  Victor haana chaakataura achifunga kuti aisave munhu akakosha uye kuti tsvarakadenga yaigona kumupedza. Uye vanofamba vasina shangu, vakatenderera,
  pink heels flash.
  Victor akafunga kuti sei vasingatyi kufamba vasina shangu. Mushure mezvose, kune marudzi akasiyana-siyana ehutachiona uye zvimedu uye mamwe tsvina.
  Murume akazeza ndokubvunza kuti:
  - Uye sei iwe ... usina shangu!
  Gerda akaseka ndokupindura:
  - Zviri nyore kugara usina shangu uye ...
  Charlotte akawedzera kuti:
  - Iwe pachako wakaona kuroverera kwandakaita bum iyi nehungwaru!
  Viktor akagutsurira musoro.
  - zvakanyanya zvinoshanda. Asi sei tsoka dzako dzisingasvibi?
  Gerda akati nehasha:
  Hapana chinopfupisa hupenyu serurimi rurefu. Saka iwe zviri nani unyarare!
  Charlotte akapindura nezwi riri serious:
  - Nekuti makumbo edu haaone tsvina ...
  Saka vakasvika paimba yakanga yasiiwa. Ikokowo kwaiva nekambani yevatatu vanonwa doro. Vasikana havana kutambisa mwaranzi pavari. Charlotte akasvetuka uye akatiza
  akabata zvikwapuro zvakanga zvadonhera pasi nezvigunwe zvake zvemutsoka zvisina svutugadzike nekuzvirova kwaaiita. Kurova kwainge kwakasimba, matehenya akatsemuka. Ropa rakadeuka.
  Gerda akafambisa chidzidzo chechitatu asina kupfeka, chitsitsinho chakatenderera kuchirebvu. shaya yake yakadonha. Ipapo akawira pasi ndokufa ndokunyarara.
  Iye zvino vasikana vanonzwa kunge vahosi.
  Musoro mutsvuku akabata bhodhoro reinki negumbo rake risina kubereka ndokurikanda kumadziro richibva ratsemuka. Akabva adaidzira:
  - Ndini akasimba munyika!
  The blonde terminator yakakanda snack nepafafitera ndokuridza kamhere:
  - Vasina pekugara vakanyikwa muchimbuzi!
  Vasikana vakabva vaseka zvavo. Uye varwi vakanga zvino vangova vasikana - super.
  Victor akadududza achienda kunobuda. Asi Gerda akamubatazve nemhino yemoyo murefu ndokumukweva.
  - Dzikama, mbudzi! Tichakubvunzurudza ikozvino!
  Viktor akagunun'una:
  - Hapana chandinoziva!
  Maziso aCharlotte esimaradhi akapenya.
  - Ipapo iwe uchafa!
  Murume akadedera... Musikana mutsvuku akauya paari ndokumubata bendekete. Akabata zvigunwe ndokuchema achiti:
  - Taura zvawakataura pamusoro pezvakagadzirwa Borov7
  Victor akabva ati:
  - Hapana chakanangana! Ari kuvateverawo...
  Gerda akagutsurira musoro.
  - unogona kumubvunzurudza. Uye iwe isu...
  Charlotte akapa zano:
  Pamwe hatingamuuraye izvozvi. Pane pfungwa imwe chete.
  Terminator yeblonde yakagutsurira musoro.
  Tinogona kugara tichiuraya mapete. Uye tine maonero akasiyana!
  Murwi ane bvudzi dzvuku akakurudzira:
  - Ngatiedzei dombo rinobvisa mabara pairi ipapo. UYE...
  Gerda akapindura:
  - Takamboedza, asi hazvishande zvinopesana nemwaranzi. Ndeapi mamwe mazano aripo?
  Charlotte akakurudzira achinyemwerera:
  - Tinogona here kumuudza nezvemaitiro edu?
  Blonde akapindura,
  - Usakanda maparera pamberi penguruve. Usape imbwa chokwadi!
  Charlotte akapindura kuti:
  "Pamwe acharangarira chimwe chinhu ipapo!" Hazvibatsiri kubvunza. Uye tinoda dombo rerombo. Ipapo inogona kubuda yakanyanya kusanganiswa nemamwe matombo.
  Gerda akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  "Ipapo ndomuudza!" Ngaagare ateerere.
  Zvino mudhara weblonde akatanga kuruka nyaya;
  Kamwe kamwe kamwe kakanga kakakomba vasikana kubva kumativi ose. Dombo rakakwenya nekurova nema frequency pamaoko. Kunyange mhepo yakapoteredza yakaita seyaioma nechando ichibva yafa. Panguva imwecheteyo, vasikana vakanzwa kuwedzera kwemwaranzi.
  Akaboora mhepo, zvichikonzera kusanganiswa kwenitrogen neokisijeni nuclei. Kubva ipapo zvese zvakazadzwa nehutsva hunoshamisa hwaitambudza mhino.
  - Tinofanira kubva pano! Gerda akadaro.
  Charlotte akabvuma kuti:
  - Ngatitorei hyperfits uye edza kupaza!
  Vasikana vakabva vangozvibaya jekiseni remvura inoderedza kubuda kwemwaranzi. Zvaiita kunge zviuru zvenyuchi dzine mwaranzi inobaya ganda rako.
  Gerda akabva ati:
  - Ngatiendei mberi!
  Charlotte akabvuma kuti:
  - Ehe! Handina kuda kunzvenga superanomaly iyi zvakare. Pakarepo rinenge rakaita sechikara uye richatikomberedza.
  The blonde terminator akati:
  - Sekutonga, minda yakadaro haisi kuenderera uye isu tichawana mutswe.
  The red-vhudzi vixen akayeuchidza:
  - Chinhu chikuru ndechekunyatsotsanangura miganhu.
  Iyo yekupedzisira haisi nyore kuita. Vamwe vakaedza, vachitevedzera vanyori vakanga vasina unyanzvi hunoshanda, kungokanda mabhaudhi nenzungu.
  Haisi yakavimbika, simbi inogona kubhururuka pasina kunonoka uye kudonha, asi inopwanya organic matter.
  Pano iwe unoda imwe nzira yakapusa, unodurura huruva yakarongwa kubva kune yakajairika lead, uikande, uye wotevera kutsauka kudiki kwedanda remwenje.
  Ipo mwaranzi wakatwasuka pane mukaha pakati peminda inotyisa. Sayenzi inopupurirwa nemasayendisiti.
  Kazhinji, sei iyo yakajairika Chernobyl zone yakangoerekana yadzika - ichityora mitemo yezvakasikwa.
  Masayendisiti haana kupa mhinduro yakajeka kune izvi. Uye kukakavadzana nezvinyorwa zvakanyorwa nemazana akawanda emavhoriyamu. Zvakanaka kuti vasikana vanogona kuverenga nekumhanya kwekombuta, kana zvisina kudaro vaizoshandura yero pamabhuku.
  Kune vanyori vengano dzesainzi, nzvimbo yacho yavewo mombe yemari, asi ivo vachiri kunyora zvakati wandei: misungo, farters, artifacts, mutants, makororo!
  Mumwe ari kuuraya munhu! Asi rudo rwakachena rwakachena uye vakadzi havatombonhuhwi! Asi hondo ndeyevakadzi!
  Vasikana vakafamba zvishoma nezvishoma vachisvika nemhepo yaivhitavhita. Vakazoerekana vapiwa kupisa kumeso kunge munhu aronga kudziyisa.
  Vechidiki ma scouts vaive nechinhu chidiki diki, uye mutobvu kana simbi muzone ndiyo spit yekuwana.
  Guruva rakatetepa rinopenya muchiedza chetochi. Pamamita gumi ekutanga kusawirirana kwaive kwakasimba.
  Vasikana ava pavakanga vafambira mberi, pakabva patanga kutsemuka kumunda. Mascouts akaramba akatarisisa wap.
  - Pane! Charlotte akazviona.
  - Unogona kuenda.
  - Ngatiedzei! Gerda akamutsigira.
  Vasikana vakanyahwaira vachitevedza mutsara. Mberi kwainge kuchiita kunge quagmire, uye ndaifanira kuwedzera nhanho kuti ndisasvetwa.
  Pakarepo mhepo yakatura befu, uye mascouts akazara nemadhaka.
  - Anoita seanonzwa kupinda kwedu. Gerda akazviona.
  Charlotte akadanidzira.
  - Pamwe! Taura wakanyarara.
  Vasikana vakaramba vachifamba. Kamwe kamwe, simbi yakapwanyika yakatenderera muchamupupuri. Ipapo akafemereka zvakanyanya, kwaingova kuvonga gymnastic dexterity kuti vasikana havana kudonha.
  Iyo truss grille yakamira parutivi payo yakabvaruka, uye zvidimbu zvakapetwa kuita tambo yakanaka. Asi nzira iri mberi yave yakafara zvishoma.
  Huswa hwaoma, pasi rinoita senge sesmic caclysm. Pamberi penzira yacho, nzira yacho yakangoerekana yavharwa nefenzi yekongiri.
  Kukwira pamusoro, zvaisaita, kubva pamusoro anomalous zone akafema rufu.
  Charlotte akati achinyemwerera:
  - Hazvina musoro kudzokera shure. Taenda kure uye hazvizivikanwe kuti tichawana imwe gap here. Ndinokurudzira kuputika negirinedhi.
  - Sei, kana iwe uchigona kupwanya nekurova kweRoss-karate. Gerda akadaro.
  Charlotte akafinyama.
  - Une chokwadi kuti fenzi yakanaka gobvu.
  The blonde terminator akati:
  - Kune akakosha simba mapoinzi mukongiri inobvumira kupaza mukati mese chimiro. Hongu, uye kudzidziswa kwemakumbo hakuzokuvadzi.
  Murwi ane bvudzi dzvuku akataura nehasha:
  - Ipapo ndinewe.
  Kuti varege kukuvadza shangu, vasikana vakabvisa majombo avo, uye netsoka dzavo dzakanaka, sezvifananidzo zvevatenzi vekare, vakatanga kurova mukrete.
  Sezvineiwo, tsoka dzavo dzakatsvuka, dzisina makumbo dzakanga dzakanyatsodzidziswa zvokuti dzaiita sedziri kurohwa nesimbi.
  Kubva paucheche, vasikana vakagamuchira kudzidziswa kurwa, uye kuti kwavari masendimita makumi maviri nemashanu ekongiri.
  Rusvingo rwakanga rwafukidzwa nekatsemuka, mushure memasekondi mashomanana rwakadonha.
  Kunyange zvazvo makumbo airira zvishoma kubva mukudzvinyirirwa, ropa rakaputika mukati mavo, mascouts akafara.
  Charlotte akabva ati:
  - Isu takaparadzana newe!
  Gerda akasimbisa:
  - Panguva imwe chete uye kudziirwa! -
  Zvakava zvinonakidza kune tsvarakadenga diki, zviso zvavo zvakakwenya kubva kuDushman ndebvu nekufukidzira.
  Imwe nzira yakanga iri nyore, vasikana vakanga vatodzidza kusiyanisa miganhu yeanomaly chete nekugadzirisa kwechiedza.
  Chawaifanira kuita kubatidza tochi waiona zvese. Chokwadi, ndaifanira kufamba kweinenge hafu yekiromita, ndichikotama, ndichipinda mungozi yokuyambuka mutsara une ngozi: nzira yacho yakatetepa zvakare.
  - Wakambonwa Gerd here? Charlotte akabvunza.
  Blonde akapindura,
  - Kwete! Chokwadi, vakandibaya jekiseni redoro kuti vaone kuti muviri wakaita sei pakunwa doro.
  Musoro mutsvuku wakatsinzina.
  - Uye Sei?
  Gerda akapindura zvechokwadi:
  - Musoro unorwadza, ura hunobuda. Vakapa tudiki-capsules saizi yemapfunde. Vakawedzera kurwisa kwemuviri kudoro.
  Nyangwe kudhakwa chiri chitadzo, haugone kuita usina kungwara.
  Charlotte akaseka.
  - Chimwe chivi! Saka pashure pazvose, vaprista vanonwa! Uye kazhinji, kana tikapinda mune anomaly, isu tinozosangana ne hangover, chete churu zvakapetwa kaviri.
  Iyo yepi yeAKM yekurova pfuti yakapinda netsaona uye yakakotama zvishoma. Ndaifanira kuigadzirisa. Mvura yakanaya ichibva kumusoro, iine madonhwe makuru, ichidziya chaizvo.
  Mukati mekusanzwisisika, ivo vakangoridza mhururu uye vakapfava. Chivanze chakaunganidzwa chakapfuura: chakapidiguka, marori akaputika, matirakita, zvidimbu zvemidziyo inorema yekurima, madhiramu ane ngura.
  Kunze kweimba yekuchengetera zvinhu, kusafuratira iyo inouraya kumashure, kwakagara chikara, tsvuku yekristaro turtle ine musoro we shark. Akadya simbi pasina dambudziko, uye tsoka dzake chimwe chinhu chiri pakati pekakanje, nzwara dzengwe.
  - Rifulik! Charlotte akazevezera.
  Gerda akasimbisa:
  - Isiri-yeprotein yehupenyu fomu musanganiswa wequartz uye lithium.
  Mhare yebvudzi dzvuku yakagomera:
  - Kupikisana naye, zvombo zvedu pamwe hazvina simba.
  Blonde akakwenya.
  - Handizive! Avo vakapfura chisikwa chakadaro, sekutonga, havana kurarama. Chokwadi, nei achida nyama yedu ine mapuroteni, angangodya pfuti.
  Charlotte akayambira:
  - Usakurumidze kufamba, zvinomutsa rifulika.
  Vasikana vachiri nyore, asi vachifamba nekukurumidza uye nekukurumidza. Chokwadi, vakabva vangosvika pawaya ine minzwa. Aifanira kutemwa.
  Vasikana vakakunda izvi zvakakwana, nehunyanzvi vachinzvenga creaking.
  Mushure mematanho mashoma, Charlotte akazevezera munzeve yaGerda: - Tarisa, mudiwa wangu, uyu ndiwo mubairo wedu wekutanga.
  Akanongedzera dombo raive neruvara rweremoni.
  The blonde terminator akapindura:
  - Hapana chakakosha, iyi ndiyo inonyanya kuzivikanwa "kulesh" artefact. Zvinopfuura chiuru chemadhora, haugone kuzvibatsira.
  Musoro mutsvuku wakagutsurira.
  Pamwe kunyange zvishoma, asi izvozvo hazvina kuipa kana.
  Kusagadzikana kwaiita vasikana ava kwakatanga kuita hupenyu, akaburitsa kamutsindo kakadambura nzeve.
  Akanga asinganzwisisi nzeve dzemunhu, asi vasikana vaimunzwa.
  - Dhiyabhorosi ari kunetseka! Charlotte akazviona.
  Gerda akasimbisa:
  - Kunyange uri pano pamucheto wegomba rakadzika-dzika, usataura pamusoro pezvisina kuchena.
  Mhare yebvudzi dzvuku yakaridza mhere:
  - Handeyi nazvo!
  Kuridza muridzo nokupisa kwakawedzera zvinooneka, madonhwe emvura akaputika asati asvika pasi, uswa hwakatanga kuchinja mavara, uye kupenya kwakaoneka kumuganhu.
  Kazhinji, chitarisiko chacho chakanaka uye chinotyisa. Vasikana vakatarisa kumashure kune reefulik, yakanga yatove kure, asi yaita sokuti akanga adya, "grunt" haina kusvika kunzeve dzavo dzakaoma.
  Mascouts akadzikama nekuti mhute iyi inofanirwa kupera.
  Gerda zvine musoro akati:
  "Haungaunze simba guru pano!" Tichaparadza zvese vanhu nemidziyo, tarisa.
  Zvechokwadi, MI-8 helikopta yakaonekwa mudenga, ichiona nzvimbo yacho, yakatanga kukwira, asi yakanga yakanyanyisa. Mablurry tentacles akamhanyira kwaari ndokumonerera mota.
  "Pinwheel" yakakachidzwa ndokutanga kudonha. Propeller yakamira kutenderera, asi muchina wacho wakanyura zvishoma nezvishoma, sokunge uri mumvura. Ari munzira, akashanduka kuita rudzi rwekodhiyoni.
  Vasikana vacho, zvisinei, havana kunyanya kuyemura ichi chishamiso sezvavaiedza kubuda munzvimbo ine ngozi. Mhepo inopisa yaivhuvhuta muzviso zvavo, ichisimudza mashizha euswa, huruva, hurungudo muchamupupuri.
  Maziso evasikana, anowanzo safiri muGerda, asi akapendwa pasi pebrown, uye emerald muCharlotte, akanga ane misodzi. Ipapo mvura yakayerera nepasi, electric shock yakarova.
  Vasikana vakatura befu. Takamhanya zvishoma. Yakabva yashata chose, ivhu rakaerekana raita sebhata nemajombo akanamira.
  Ipapo kuputika kunouraya kubva kumusoro, nzvimbo yacho yakapwanya vasikana pasi.
  "Zvinoita sekunge tave kuda hombe hombe," akadaro Charlotte.
  Blonde akaridza mhere:
  - Tendeuka kusati kwanyanya kunonoka!
  Musoro mutsvuku wakasimudzwa:
  - Kwete, Gerda, handidi kufa ndiri muranda mumweya. Kunze kwezvo, chii chinoita kuti ufunge kuti rufu rwakatimirira.
  Blonde akabvuma.
  - Ndinovimba kwete! Zvakaoma kufa mudiki kudaro. Ndakanga ndisina nguva yekuita chero chinhu kuMotherland.
  Charlotte akaridza ngonono.
  - Haana kana kumuuraya! Ndine paaccount yangu, pane angangoita sniper.
  Gerda akashamisika:
  - Uye iwe hauna kutora chikamu mumabasa ehondo.
  Iyo redhead yakasimbiswa nyore nyore:
  - Kwete! Ini, sewe, ndaitarisirwa kune zvimwe zvinhu zvakakosha. Tingori vaviri chete munyika yose.
  Terminator yeblonde yakagutsurira musoro.
  - Saka ndinoda mumwe kubereka vana kubva kwaari.
  Murwi ane bvudzi dzvuku akaseka achiti:
  - Handizivi chokwadi! Zvichida hazviiti kuti tive nemimba kubva kune munhu ari nyore.
  Zvikopokopo zvakazodzika pavari, mhondi mbiri dzakamhanya dzichiuya kwavari. Ivo vachiona simbi itsva, vakabva vaenda kunodya zvavo.
  - Isimba rinotyisa raunoda kubvarura simbi yakasimba kudaro. Gerda akazviona.
  - Ivo vane akasiyana metabolism ane Ultra-radioactive inclusions. Charlotte akadaro.
  Blonde yakarira:
  -Zvisinei, sekunge ivo havana kusimudza zvombo zvedu. Mamiriyoni emadhora haadi kurasa.
  Vasikana vakaongorora itsvo nebanga, kakati wandei mapanga achinamira, asi muromo wakabvamburwa. Ipapo, vachikanda bhora repurasitiki, vakaona kuti kuwedzera ivhu rakava rakajairika.
  - Zvakanaka kuti tine camouflage iri nyore pamakumbo edu, hazvisi tsitsi kutema. Charlotte akadaro.
  Gerda akaitora ndokuridza mhere.
  - Ini ndichanyatso kunyura sehove, asi svetuka.
  Musoro mutsvuku wakacherechedza:
  - Isu takadzidziswa kusvetuka kubva kune chero chinzvimbo, tinogona kuzvibata.
  Blonde akataura nehasha:
  - Muhondo, kugadzirira kwakanaka kwakafanana nemhepo yemapapu, musanganiswa wakashata wemagasi unoremadza uye unouraya!
  Vasikana vakacheka bhutsu, vakambozeza ndokusvetuka zvine simba. Gerda akapotsa anamira zvakare, akakwenya gumbo rake.
  Ikozvino ndima yacho yawedzera kuwanda uye vasikana vanogona kubuda mairi. Mascouts akafamba zvishoma nezvishoma, kutozosvikira, pakupedzisira, iyo inomaly yakamira kuzununguka.
  Charlotte akati achiratidza kufara:
  - Rarama hanzvadzi! Uye ndaifunga kuti munhu wese aive akashata.
  Gerda zvine musoro akati:
  - Zvino isu tinoda kutsvaga bhutsu, zvikasadaro makumbo edu akanyanya kunaka kune ndebvu Mujahideen.
  The redhead akabvumirana neizvi:
  - Isu tichangogadzira kuvandira uye kurova mumwe munhu.
  Mutsvuku uyu akakwenya magaro.
  - Kana tikaiwana!
  Vasikana, pasinei nemutoro, vakasarudza kuenda kunomhanya, kwete kunyanya kukurumidza, kuitira kuti parege kuva nemheremhere. Kunzwa kwavo kwakanyanya kwakasimudza kupfura kubva kurudyi.
  - Ndicho chinhu! Zvinoita sekuvhima kana disassembly. Charlotte akazviona.
  Vasikana vakatora nhanho, vakapfuura chikomo, kubva ipapo maonero, nzira, yakazaruka. Pairi painzwika ruzha rweJaguar.
  Motokari iyi ine zvigaro zvisere ine simba yakasvetuka kubva kuseri kwekukona kwakazara nesango. Mariri maigara gumi nemaviri emhando mubhachi rematehwe uye nhumbi dzokurwa nadzo.
  Zviso zvinyadzi nekugerwa misoro zvakatengesa makororo, vamwe vacho vaive nenyora mumaoko. Uye mukuru aive netattoo kumeso. Aiita kunge nhubu yemakomiki.
  - Kana munhu akazvipa chimiro chinotyisa, ichi chiratidzo chechokwadi chekuneta pamweya. Charlotte akazviona.
  - Zvichida, mhumhi yakapfeka nguo yemakwai inotyisa, uye kwete makwai mudehwe remhumhi! Gerda akaenderera mberi.
  Makororo akanga akapakatira PKU - yakagadziridzwa Kalashnikov muchina pfuti. Mabara ayo 14.7mm aigona kubaya hovhorosi dzevasikana.
  Zvisinei, maererano nejasi rejasi, vasikana vaiva nechiedza, asi nhumbi dzokurwa dzakasimba zvikuru dzakagadzirwa nehydrohydrogen titanium, katatu yakasimba kudarika titanium yakasikwa, kaviri nehafu yakareruka.
  Ichokwadi, mail yakadaro inodhura seT-90 tank yose. Asi varove nebara rakakura kudaro, kunyange mapfupa akasimba evasikana aisagona kuramba.
  Asi "Kalashnikov" kana "Abakan" haisi inotyisa kubva kune chero kure. Mutungamiriri, senguva dzose, akatuka.
  - Ipapo cuckoo yakatiudza kuti mafaro maviri aikambaira. Unofanira kudzitsenga.
  Wild kuchema mukupindura:
  - Haisi mubastard boss, asi pane poindi. Chinhu chimwe chete chakasvika uye hachina kubata swag.
  Zvakare kuchema kwakasanganiswa nezvinyadzi:
  - Aya maArabu, zvinoreva kuti vangangove vane "girinhi" uye dope.
  Charlotte akasarudza kudzinga AKM. Chinhu chikuru chinokanganisa chemuchina ndiko kupararira kwakakura kwemabara, kunyanya kureba. Chokwadi, kana ukashandisa kwete caliber 7.62, asi 5.45, ipapo kururama kunowedzera.
  Misoro ine hutsinye yemakororo yakazaruka. Charlotte akavhura pfuti, uye Maria, senguva dzose, akatanga kunamata. Makororo mana akaurayiwa pakarepo. Mumwe wavo akadanidzira achiti:
  -... izdets!
  Makororo anoratidzirwa nemhinduro yomuzvarirwo. Hazvisi pachena kuti vari kupfura kubva kupi, zviri nani kunonoka uye kurara pasi, asi mutungamiri, asingazezi, akabata FU-12 grenade, uyewo nekupararira kusvika mazana maviri emamita, asi neuranium inclusions pa. mahwendefa uye zvimwe zvinoputika zvine simba.
  Uye akaichera kupi, nekuti izvi zvinongoshanda nemauto eRussia akakosha. Gerda akapfura, bara rake rakarova pakati chaipo pegirinedhi.
  Yakarira zvakaipisisa, FU-12 haisi F-1. Makororo acho akaraswa, uye Jaguar, yakanga yatadza kuzvidzora, zvishoma nezvishoma yakaderedza kukurumidza kwayo. Mutyairi akarova mabhureki achifa.
  Chikara chine simba chakamira. Vasikana nespeed yese vakamhanyira kwaari. Paiva nezvitunha gumi nechimwe chete nemutyairi. Vairatidza kurohwa zvakaipisisa.
  Charlotte akatanga kuongorora mabhegi. Ainyanya kufarira zvinhu zvakagadzirwa. Akanyatsodziongorora. Mukuwedzera kune "kulesh" inonyanya kushandiswa iyo ine simba rekupenya murima uye recharge bhatiri duku.
  Uyezve, ibwe iri rakarasikirwa nemidziyo yaro gore chete mushure mekusiya nzvimbo. Pakati pezvimwe zvinokosha paiva nepeya ye "Cutters" inokwanisa kucheka kuburikidza nesimbi yakasanganiswa.
  Vanoda kuvharwa nemvere dzemakwai, kana zvisina kudaro simbi yemotokari ichapisa. Paiva nedombo repiniki "Rudo" pano, iro rinowedzera zvakanyanya simba revarume, uye rinokosha zvikuru munharaunda ye "Shield", iyo inoderedza migumisiro yemazuva ose.
  - Ko makororo haana kuunganidza zvese izvi here? Gerda akazvibvunza.
  Charlotte akapindura:
  - Kwete, zvichida vakaitora kubva kure.
  Blonde akabvunza achingoti:
  - Uye vakaitei navo?
  Mutsvuku akadanidzira achiti:
  - Akaurayiwa! Chii chimwe! Uye zvakanaka kana zvisati zvaitika zvakanga zvisiri pasina kutambudzwa. Vamwe varidzi vane nzvimbo dzekuvanda vakamirira kuti mitengo ye swag ikwire.
  Mukuwedzera, shure kwezvose, masayendisiti haagari pasi. Ivo vari kutsvaga nzira dzekusimudzira zvivakwa zvezvigadzirwa uye kunyanya kuwedzera hupenyu hwavo hwesherufu kunze kwenzvimbo.
  - Ndinozviziva! Maziso aGerda akazara misodzi. "Asi pane chakaitika kwandiri. Ini pachangu ndakava mhondi, vanhu vanomwe vakafa nekupfurwa kwangu.
  Handife ndakazviregerera nekuda kweizvi. Yakaita setambo yadambuka mumweya mangu.
  Charlotte akanyemwerera.
  - Zvakanaka, sei iwe uri benzi.
  Blonde akaridza mhere:
  - Chechi inopesana nemhirizhonga.
  Iye anoziva zvese redhead akapindura achiti:
  - Ndizvo? Kuuraya munhu akaipa hachisi chivi. Dudziro yeshoko chairo kubva muchiHebheru yemurairo wechitanhatu: Usauraya: zvinonzwika: usauraya zvakaipa!
  Ndiko kuti, hazvina kunaka kuuraya vanhu vakanaka chete, uye zvakaipa zvinofanira kurangwa.
  Gerda achitya akati:
  Asi Jesu pachake haana kutevera izvi.
  Charlotte akapindura:
  - Kwete kwete! Mwari aive munhu aive asiri munhu wepasifi. MuTesitamende yekare, Kristu akafananidzwa naMambo Davidi, uye aive murwi mukuru.
  Jesu pachake anoti - handina kuunza rugare panyika, asi munondo. Chitubu chakaipa iropa remarekeni. Hungu, kunze kwezvo, asati ava munhu womuviri, achiva chiso chaJehovha, Jesu akapa mitongo yorufu, akarayira kuparadzwa kwaAmialikan ose, akapisa Sodhoma neGomora.
  Kureva kuti kururamisira kunoda kurangwa kwechakaipa. Ndivanaani makororo emuno? Makororo kubva kune scumbags, vapoteri kubva kunzvimbo dzekuvharirwa, maniacs ari parunyorwa rwekudiwa kwenyika dzese, magandanga chete atinobata.
  Ndiko kuti, zvakaipa, uye nokuda kwezvakanaka zvinofanira kuparadzwa. Manyuko akaipa iropa remhombwe, akadaro Jesu.
  Misodzi mumaziso aGerda yakabva yaoma. Akabvunza achishamisika.
  - Unoziva sei rugwaro zvakanyanya?
  Charlotte akapindura chokwadi:
  - Zvakanaka, kugara sei munyika yeOrthodox uye usingazivi katekisimu. Asi zivo inofanira kushandiswa nokuchenjera kuti irege kunyura kurunyararo rune utsinye rweZvapupu zvaJehovha.
  Blonde akagutsurira musoro.
  - Ndinoziva boka iri! Havazivi Kristu saMwari. Zvisinei, kutaura pamusoro pevanyengeri hakufadzi kwandiri, kwete kwauri.
  Red akabvuma.
  Ngatitangei kugadzira mota.
  Mota yakanga yakuvadzwa zvishoma, paive nemarata emarata kumativi ayo, uye pfuti yemuchina, iyo yakanga isina nguva yekupfura, yakanga yakatakura tepi itsva.
  - Ini chekutanga ndakauraya pfuti yemuchina. Charlotte akazvikudza.
  - Zvine musoro! Zvino ngatiedzei kutanga. - Tsvaga mabhutsu akakodzera. Gerda akasemeswa kuedza shangu mushure mekunhuwa tsoka dzemakororo.
  Aingove nekushora, pamwe naCharlotte. Vasikana vakaenda parukova ndokugeza bhutsu. Vaive vakati kurei, asi mushure mekufunga zvishoma vakabva vadhonza machira.
  Hazvina kunaka zvakanyanya, asi pakuita minamato, runako rwavo haruzokwezve kutarisisa. Zvino vasikana, vadonhedza zvitunha mugomba, vaigona kutyaira nemavhiri.
  Nekudaro, pfura, kwezva kutarisa kwezvimwe zvisikwa: makonzo-tsuro. Kwakanga kuri kushanduka kwakashata, musanganiswa wemakonzo netsuro. Kuti mhuka idzi dzakakwanisa sei kuberekesana hazvizivikanwi, asi zvakazoitika kuva musanganiswa wakashata une mazino ane chepfu.
  Tsuro dzakamhanya dzichipinda munzira. Pakanga pane angangoita makumi mashanu, makuru akaenzana nembwa. Vakaburitsa mazino matete setsono.
  Vaiwanzotyora, asi mushure memazuva mashoma matsva akakura. Muviri wacho pachawo wakashama, kuseri chete uye muswe wakasvibira, unenge wegava. Kunze kwenzvimbo, makushe akadaro aikosheswa.
  Kunyanya madzimai. Asi mhuka pachadzo dzaive nehungwaru uye dzakatsiga, dzaisazvidza zvakaora. Mukuwedzera, ivo vakagara nhaka imwe pfungwa inokurumidza kubva kumakonzo.
  Semuenzaniso, chitunha chinogona kunge chisina kunaka, asi chakachengeteka, asi munzvimbo yevakafa ...
  - Zvakanaka, zvekuita navo! Gerda akabvunza.
  Charlotte akapindura zvine mutsindo:
  - Ngatipfure uye ticheke miswe! Pachava nechimwe chinhu chekutengesa.
  Blonde akakahadzika ::
  Sei tichida mari. FSB yakatipa mari, uye zviuru makumi matatu zvegirinhi zvakawanwa muhomwe dzemakororo.
  Musoro mutsvuku akaseka.
  - Ehe! Ndakaona kuti magandanga uye mafia vanosarudza dhora kune euro, pasinei nekusiyana kwehuwandu hwekuchinja.
  Dora rinonyepa richitevera moyo yemakororo
  Avo vanoda kuparadza Russia!
  Mari yebhengi yakashata, mari yemaparasite
  Mercenary anotanga kuuraya!
  
  Inokwezva ropa kwairi uye zvinonyangadza
  Kwete pasina ruvara rwegirini rwemaziso enhamo!
  Ngakuve netsitsi nekutendeka mumoyo
  Ngatiite kuti zviroto zvako zviitike!
  . CHITSAUKO #3
  Yakaverengwa naCharlotte.
  - Nhetembo dzaani? - akabvunza Gerda
  - Ndakazvinyora ini! - Musikana mutsvuku-bvudzi akapindura.
  Mutsvuku akaseka.
  - Pfungwa yakanaka. Uye zvinonyanya kukosha, ndezvechokwadi uye ndezvechokwadi. Asi iwe wataura chokwadi, kutengesa yakawedzera swag kunotitendera kuti tiite purofiti yekuzivana pakati pevatengesi.
  Vasikana vakatora tsuro vakanongedza nepfuti, ndokuridza volley. Iwe unofanirwa kupfura mumusoro chete, sezvo muviri uchidzoreredzwa nyore, kunyangwe ropa rakasvibira rakanamira rinenge risingayerere kubuda.
  Pfuti yakabaya matehenya ezvikara gumi. Vakadonha, vamwe vakatanga kumhanya.
  - Wow, uye vakabva vatenda simba redu rekurwa.
  - Idzi hadzisi imbwa dzenhema dzinokwira mberi. Zvisineyi, vakatopfurwa zvakanyanya, vakadimburawo muswe zvishoma kudarika tsuro. Gerda akazviona.
  - Miswe yemakava emakonzo inonyanya kukosheswa. Vanobhadhara zvakapetwa katatu kudarika masables. - Burknual Charlotte.
  Blonde akagutsurira musoro.
  - Vanoti mvere dzavo dzinogona kuchinja ruvara.
  Vasikana vakapfura dzimwe gumi retsuro. Vakabva vadzika. Miswe yakasvibira yakadamburwa nekuzvishingisa.
  - Chenjerera nemazino ako, mune musimboti kune mushonga wechepfu yavo, asi inodhura chiuru nemazana masere emadhora kune ampoule. Charlotte akanyevera.
  Gerda akati:
  - Handina kurairwa zvakaipa kupfuura iwe. Mukuwedzera, kana mazino akaputika uye achiramba ari mumuviri, pachava nehutachiona hwakakomba.
  "Zvinorwadza zvikuru, kunyange zvazvo miviri yedu yakasimba uye isiri nyore kutapurira. - akawedzera blonde.
  Vasikana vakanga vave kutonanga kumota pakabva pasvika imbwa dzemanyepo. Kwete vazhinji, vangangoita gumi neshanu. Zvakare sezviri pachena akakwezva kupfura.
  - Itsitsi here kutambisa bara pavari? Charlotte akazviona.
  Gerda akasimbisa:
  - Kunyange zvazvo vasina chepfu, vanoruma, uye vanogona kutapukira nemarabi. Ngativashungurirei nemapistols kuitira kuti otomatiki cartridges irege kutamiswa pasina.
  -Kunyengetedza chete anopotsa ndiye achatsemuka, pahuma! Charlotte akakurudzira.
  Blonde akaseka.
  - Uye une huduku hwakawanda.
  Vasikana vakadzingwa kubva paTT-100 yakavandudzwa. Zviyero, recoil uye caliber zvidiki pane izvo zvechinyakare TT, uye simba rinouraya uye mwero wemoto wakakwira nekuda kweiyo yakakosha mhumhu dhizaini.
  Uye kupihwa kwemaraundi makumi maviri padhiramu. Kwete kupfura, asi kufara. Pasina kushandisa rimwe bara rekuwedzera, vasikana vakapwanya misoro yembwa dzemanyepo.
  Chokwadi, gare gare rimwe boka rakanzwika richisvika.
  - Unoziva! Charlotte akakurudzira. Ngatirege kutambisa ammo pavari.
  Gerda akasimbisa:
  - Isu, mumaonero angu, tine zvombo zvemakororo zvakakwana. Hongu, uye TT-100, inenge chero cartridge inogona kuiswa.
  Charlotte akati:
  - Zvakangofanana, hazvinakidze kwatiri. Ngatiisei panjodzi mbongoro dzedu tigosangana nadzo tisina chinhu kunze kwemapanga.
  Blonde yakarira, ichibudisa mazino ake:
  - Inonzwika kuyedza, asi isu tine kodzero yengozi isina chinhu.
  Redhead akapindura:
  - Pataidzidziswa pachikoro cheFSB, hatina kutyisidzirwa nerufu kana kukuvara zvakanyanya. Uye heino mukana wakanaka wekuzviedza iwe pachako.
  Gerda akanyemwerera:
  - Nenzira, kuruma mumbongoro ndiyo inofarira nzira yepseudo-imbwa. Pamusoro peizvi kunyange mumirangariro yevatambi vekutanga, sezvavaizviti ivo pakutanga, inotsanangurwa.
  Charlotte akagutsurira musoro.
  - Farter inonzwika zvakanyanya kunaka uye mbavha! Zvino ngatitorei mapanga.
  Vasikana vakamira kumashure kumashure, pakanga paine imbwa dzemanyepo dzinenge makumi matatu. Kurwa kwacho kwakanga kusiri nyore.
  Pakarepo, Charlotte akakanda banga rake kumbwa yaive pedyo, ndokuirova pahuro chaipo. Ipapo akasiiwa asina pfuti. Kusvetuka kune imbwa, kurova kwakasimba kumusoro wembwa.
  Mhuka yakarohwa nehana yakadonha. Ipapo chibhakera, sechigunwe chiri muziso, chibhakera mushaya. Musikana anorova kunge nyundo, mazino ake anotsemuka kunge pizi dzakaoma.
  Gerda anomhanya achimutevera, makumbo anopwanya emusikana anorasa varume. Imbwa dzinodonha, kuumburuka. Kurova nebanga kunobata huro.
  - Pakurova kwakasimba, unoda chipo! Charlotte akadaro.
  - Ndiani asingarovi, icharasika! Charlotte akawedzera.
  Vasikana vakaparadzana. Charlotte akasvetuka mudenga, akaita vhiri repini, achibhururuka pamusoro pemisoro, akawisira pasi imbwa nhatu mukusvetuka. Akatema mumwe kugotsi, achigura musoro wake.
  Gerda akadzokorora kufambisa, akarara pasi mana, uye achipedzisa nekurova pamwoyo. Chokwadi, imbwa yakakwanisa kumukwenya zvishoma.
  Blonde akaridza mhere:
  - Hure rakasviba.
  Tsvuku yakagadziriswa:
  - Ndinofanira kutaura hure.
  - Haisi yakabudirira kudana kunyange imbwa yakadaro.
  Charlotte akadanidzira:
  - Asi kupenga.
  Imbwa dzaida kuruma vasikana pamboro. Kazhinji farters nemakororo ane majaketi ezvombo uye haugone kungoruma kuburikidza nawo. Uye bhurugwa richava rakatetepa.
  Gerda akamubaya muziso, uye Charlotte akabaya zvigunwe zvake neruoko rumwe, uye akashandisa dhadha nerumwe.
  Blonde akaridza mhere:
  - Ndizvozvo, zvino chii?
  Redhead akati:
  - Takakanda mapanga mumusoro, saka pamwe zviri nani muchipfuva.
  Vasikana vakadzokorora mafambisirwo, imbwa dzemanyepo dzakapusa dzakashaya zvachose manomano nekuzvichengetedza. Vakafamba vachienda kumberi, vakamhanya, kusvetuka kwavo kwaizivikanwa.
  Uye munhu wese akapa Charlotte kukwenya zvishoma nemaoko avo.
  Red akati:
  - Kwete, pane mikaha mukugadzirira kwedu. Uye kamwe kamwe zvaizova zvisikwa zvine chepfu huru.
  Blonde akaridza mhere:
  - Makonzo ari sei?
  - Ngazvive zvakadaro! Nenzira, tsono dzavo dzine simba kudarika simbi. Zvisikwa zvakashata.
  - Kazhinji, chimwe chinhu chezvakawanda zvakasiyana kubva kumakonzo.
  Charlotte akacheka mumwe musoro paaifamba, ndokutyoka musana wembwa. Gerda akanga asiri pasi pake nenzira ipi neipi.
  Blonde akataura achinyemwerera:
  - Zvese nekuti radiation haiuraye makonzo, asi inoita kuti atosimba uye awedzere kushanda. Zvakafanana nedystopia. Zvichida hondo yenyukireya ichatungamira mukubuda kwerudzi rwemakonzo.
  - Iwe unofunga kuti makonzo achakwanisa kuenda muchadenga. - Kana vakasangana nemaprimates, saka hazvina kubviswa. - Vanoti vanhu vakadaro vakatoonekwa munzvimbo.
  Gerda akavhuna mutsipa wembwa nejeki inopinza. Charlotte akapedza chisikwa chekupedzisira.
  - Taifanira kusvetuka.
  Blonde akaridza mhere:
  - Izvi hazvisi zvese geeks, pane zvakanyanya kuipa.
  Red akati:
  "Ndinoziva, asi kurwisa zvikara haisi nzvimbo yedu yehunyanzvi.
  Vasikana, vakaisa pasi zvisikwa gumi nemaviri, vakanyatsocheka miswe yavo. Zvino vakanga vava nechimwe chinhu chokutengesa. Zvino zvisingatarisirwi zvakaitika, mumwe wemakororo akakuvadzwa akafa akatanga kusimuka.
  Charlotte akaseka.
  - Wow, tarisa, zvinoita sekunge imwe yadzo yanga isati yapera!
  Gerda akati achiseka:
  Kana kuti pamwe iri kushanduka kuita zombie.
  Redhead akati:
  - Ndakanzwa nezvazvo, asi kuti uve zombie unofanirwa kufa kubva kune anomaly.
  Blonde akaridza mhere:
  - Kana kubva paruoko rwemunhu anotadza.
  Charlotte akabva ati:
  - Usaseka zvakadaro!
  Bhanditi rakasimuka richimhanya mhanya. Sipidhi yake yakanga isiri pasi pemumhanyi wenyika.
  Charlotte akabva ati:
  - O, mutevere.
  Gerda akataura achiseka:
  - Pamwe ane yakanaka kuyambuka-nyika kugona paJaguar.
  Musoro mutsvuku wakapopota:
  -Ngationei!
  Murume akanga amutswa akamhanya chaizvo munzira. Naizvozvo, zvaibvira kumutevera nemotokari. Vasikana vakamhanya, kwete kunyanya kukurumidza.
  Vaizvibvunza kuti bhanditi raimhanyira kupi.
  Gerda akati:
  - Mutambo unonakidza, asi kuvandira kungangoita?
  Charlotte akabva ati:
  - Uye isu tichamuona, nekuda kwekutendeka ndinokurudzira kupfeka mashura lenzi.
  Special contact lens ndechimwe chezvishamiso zvinodhura zvesayenzi yeRussia. Vakakubvumidza kuti uone mu infrared uye ultraviolet renji, murima rakazara uye pasi pemvura.
  Mukuwedzera, vakaita kuti zvikwanisike kukudza mufananidzo wezvose zviri zviviri zvinhu uye kushandisa lenzi semaikorosikopu.
  Ichokwadi, iyo yakagadzirwa ichiri isina kukwana, haugoni kuishandisa kwenguva yakareba: inopisa.
  Vasikana vakapfeka uye vakatozoshamisika pakarepo:
  - Anomhanya, uye kwete chete haapisi, asi anotonhorera pasi. Musiyano uripo pakati payo nemhoteredzo haupfuuri madhigirii mashanu. Gerda akadaro.
  Charlotte akadanidzira.
  Hongu, iyo zombie! Zvichida chimwe chinhu chakagadzirwa chakamuita kuti atonhore.
  Kumhanya kwakaramba kuchienderera, bhanditi rakatendeukira kudivi, vakamanikidzwa kuzunza. Mapundu, makomba, mapundu zvaityisidzira kupidigura motokari.
  - Anogona kutsemura musoro wake here? Charlotte akakurudzira.
  Maria nokuchenjera akati:
  - Ngationei kana achititungamirira kunzvimbo yake.
  Redhead yakataura zvine hungwaru:
  - Unoda kurwa here?
  Blonde akaseka hake.
  - Handiti iwe?
  Charlotte akaseka.
  - Hongu, asi moyo wako uchaputika netsitsi.
  Gerda zvine musoro akati:
  - Panogona kunge paine nhapwa munzvimbo yavo! Hauzvizivi here?
  Tsvuku yakakahadzika:
  - Zvinoshamisa! Zvakanaka, nei vachida vatapi?
  Blonde akataura zvine musoro:
  - Wana rudzikinuro! Kana kuti ita kuti dzikushandire.
  Charlotte akazeza.
  - Zvakanaka, vanogona kupa chimwe chinhu kune mutorwa, asi kune weRussia, zvisinei kuti vanozvipfura sei.
  Gerda akataura nemoyo wese:
  - Zvinoshamisa kuti nemafungiro akadaro kune masayendisiti, isu takapiwa zvakanaka.
  The redhead akataura nekusahadzika:
  -Kutsvagisa kwemauto kunopihwa mari zvakanaka, iyo US inotenga masayendisiti, uye isu tinongonyora ruzivo kubva kwavari. Charlotte akaseka.
  - Kunyanya, tinoba?
  - Isu tinounganidza ruzivo, gadzira uye tinopa zvedu! Kazhinji, zvakavanzika zvese izvi zvinotadzisa kufambira mberi. Kwaisazove nevasori, isu takanga tave kumashure zvakanyanya, ndinoreva nyika yese.
  Gerda akatura befu.
  - Uye vanhu vachava rini? -
  Charlotte akanyora achinyemwerera:
  Kusaziva! Asi kuti nzvimbo yekuwedzera, iwe unofanirwa kusanganisa kuedza.
  Blonde akatura befu achiti:
  - Asi kusvika zvino zvakasiyana zviri kuitika. Kana pakutanga kwezana remakore rechimakumi maviri kwaiva nematunhu makumi matatu nemanomwe chete, ikozvino kune mazana maviri nemakumi mana. Kwakananga nyika yedu, vanhu vanoda mutungamiri mukuru.
  - Uye kupi kuwana izvi! Charlotte akazviona. - Asi, pane kuwedzera kwemhirizhonga. - Kwakave nekuparadzaniswa kwefeudal, uye zvino capitalist. Asi nokukurumidza kana kuti gare gare zvichapera.
  Ndinotenda kuti kuchave kuchine mufaro wepasi rose uye nyika isina uipi.
  Gerdo akati:
  - Kristu achauya rini?
  Charlotte akati achisimbisa:
  - Kana munhu, panyama nepamweya, anova mwari.
  Hurukuro yakamiswa, nhare yakaoneka mberi. Mhando mbiri dzine pfuti dzaive dzakagara pairi, dzichiputa.
  - Tsika yakaipa! - Vasikana vakapfura, vachibvisa makororo. Huma ye "Jaguar" yakashongedzwa nezvombo yakadambuka fence, tsvarakadenga ndokuputika pachivanze. Ikoko, makororo gumi nemaviri ainwa zvinwiwa uye akadya kebabs.
  Pfuti yakarira, ichisvipira mutobvu zvikuru. Mumaoko ane hunyanzvi, PKU chombo chakaipisisa chakashandura mitumbi kuita zvitunha mumasekonzi maviri, ichidonhedza matsime eropa.
  Ipapo mabara akaboora vharanda, achipwanya madziro emapuranga. Girazi rakapwanyika, zvidimbu zvakabhururuka kubva pamatanda. Zvinhu zvose zvakapwanyika zvakatevedzana, mapuranga akapwanyika, shavings yeropa yakanga ichidonha.
  Kashoma kuti kurwa kuite kunge imba yekuuraya. Asi ndiani angadzivisa panoputika mabara ane zviuru zvitanhatu muminiti imwe chete.
  Kwesekondi, ingangoita zana, inoputika caliber 14.7, yemazana mashanu. Zvakatora masekondi mashanu kuuraya makororo makumi maviri neshanu aidya pachivanze, sezvo kunze kwakanga kwakaoma uye mamwe gumi nemashanu pavheranda.
  Gerda akanga asina kana nguva yokuverenga Baba Vedu pazvakanga zvapera.
  - Kurwa kwaive kupfupi! "Kunyange zvazvo mamwe maviri ari kukambaira muchivako chacho.
  Vasikana vakadzora moto, uye nemazvo, mabara matatu akarova Charlotte muvhareti isingapindi bara, asi pfuti yakabva kune girinedhi yakamisa kuputika.
  - Wow, ini ndanga ndakamira, pfungwa dzangu dzakakanganiswa nekusawirirana kwakadzama, uri kurwa uye uchinamata panguva imwe chete.
  - Chivi chese chinofanira kuregererwa! Gerda akadaro.
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Kune vatsvene vanochengeta varwi. Somuenzaniso, George the Victorious, Ngirozi huru Mikaeri nevamwe vakawanda!
  Blonde akataura achiseka achiti:
  - Rudyi! Asi zvichiri kusemesa! Zvino ngatitarisei imba.
  Musoro mutsvuku akaseka.
  - Uye hatina kuuraya imwezve shamwari.
  Iyo zombie bandit yakasvetukira pane scout Juliana, asi yakarohwa muapuro raAdam nebhutsu. Akabhururuka uye vasikana vakakanda Kalash maari. Nekudaro, iyo zombie haina kumira ipapo.
  Kwenguva yakati akagomera nekudzvova, kubva kuPKU haana kuparara zvachose.
  - Dope yakakwana kwauri! Eya, chinhu chipenyu! Gerda akashamisika. - Unogona kuona pakarepo chigadzirwa chadhiabhorosi.
  Charlotte akataura achiseka:
  - Ndakanzwa kuti zombies inogona kugadzira chero munhu mupenyu. Zvatinoona imwe zone kutsvoda.
  Blonde akanga asina chokwadi nazvo.
  - Iwe unoziva, muzviito zvedu hapana chigamba. Nerubatsiro rwepfuti, takachera vavengi pasi, asi hatina kuita chero munhu ari nani.
  Musoro mutsvuku wakaseka.
  - Uri idealist Gerda. Iwe unoda kugadzirisa nyika yose, usingatombozivi kuti ndeipi nzira.
  Blonde akati:
  - Ndinofunga kuti kutanga kune zvose, zvakakosha kuchengeta zvido zveMotherland.
  Charlotte nemufaro akati:
  - Nekuuraya makororo makumi mashanu, takatoita basa rakanaka kunyika. Majeri akatozarisa uye rufu zvichida rune hunhu.
  Gerda akawedzera zvine hungwaru kuti:
  - Ungataura sei, vapenyu vanogona kupfidza nguva dzose, kunyanya avo vakatongerwa kugara mujeri kweupenyu hwose. Chokwadi, mujeri rinokosha mune miedzo mishoma uye zvinokurudzira kuti munhu atadze.
  Musoro mutsvuku wakachinja nyaya.
  - Isu tichaongorora nzvimbo, pamwe isu tichave nerombo rakanaka kune vatapi, uye panguva imwechete isu tichatarisa mikombe.
  Vasikana vakasecha homwe dzemakororo akanga afa. Zvaikwanisika kubvisa mari dzakanaka mumari, madhora uye maeuro.
  Pamwe chete nezvimwe zvinhu zvakagadzirwa, pakati pavo zvakakosha Turquoise, iyo inogona kuwedzera simba resimbi.
  Chokwadi, muridzi wavo, bundu rakakura, kutonga nenhamba huru yemabhangi, hazvina kubatsira. Bara rakatsemura dumbu rakanga risina kuvharwa richibva radambuka nepachipfuva.
  Vachitya zvinyoronyoro uye ma stretch marks, vasikana vakaongorora imba yacho. Sezvazvakazoitika, kutya kwavo kwakanga kusiri kwechikonzero. Migodhi mitatu nemagirinedhi maviri zvaifanira kubviswa.
  Zvisinei, sezviri pachena vachitya kuti matanda haaizoputirwa kubva mumaziso akadhakwa, magonhi emigodhi akaiswa chiratidzo nomuchinjikwa.
  - Yakadii idiotic musungo! Gerda akashamisika.
  Charlotte akabva ati:
  "Havagara vachirwa saizvozvo here?"
  Blonde akati:
  - Ndinofunga kuti migodhi iyi ine ngozi kune makororo pachavo. Tarisai, uye pano pakava nekuputika, zvinhu zvose zvakanga zvavhiringika.
  Masvingo zvechokwadi akachekwa nezvidimbu, ropa rakasaswa rinoonekwa. Kucheneswa pano mukuona kwete kazhinji.
  - Tsvina, aya magororo, ndiwo mangani emagaba nemabhodhoro akaturikidzwa, zvakakosha kuhara. Charlotte akabaya girazi netsoka yake.
  Gerda akapindura nehasha.
  - Vane tsika dzakadaro. Tichatsvaga cache, cache uye zindan.
  Vasikana vakapaza imba, vachipenengura mapuranga euriri, vachibva vadzika pasi. Sezvaitarisirwa, yekutanga cache ine zvigadzirwa, mari uye zvakabiwa zvakakosha zvakazove pasi pemarble slab mune yakakosha recess.
  Paivawo nemuunganidzwa wose wemazino egoridhe, mhete, zvichida dzakadamburwa pamwe nenzeve, mhete, nezvimwe zvishongo.
  Paivewo nematombo kusanganisira nevasina kuziva mazita nevasikana ava, uye zvinhu zvavo zvaisanzwisisika.
  Charlotte akakwiza imwe yacho, yakabatira moto ndokutanga kupisa maoko ake.
  - Wow, izvi sezviri pachena "Bill", ivo vanoti, inokwanisa kukanganisa chero komputa, iri chinhambwe chakakura. Mukuwedzera, inodzima vhidhiyo kamera.
  Gerda akashamisika:
  - Yakakosha artefact?
  Mubvudzi mutsvuku wekupopota akapindura nehasha:
  - Zvakanyanya kukosha chete kunze kwenzvimbo yesimba inorasikirwa mumavhiki maviri kana matatu. Uyezve, kushanda kwekukanganisa kunobva kwadonha, zvakakodzera kusiya nzvimbo iyi ine hutachiona naMwari anoziva ndiani.
  Mutsvuku akafinyama.
  - Uye ibwe re "Armor" riripi? Vanoti anopa mabara bambo.
  Charlotte akataura nehasha:
  Hongu, chinhu chine mukurumbira. Curves the trajectory ye kwete chete mabara, asiwo zvimedu zvegrenade. Inonyanya kusimba kana ukabatanidza matombo akawanda.
  Inowanzotsanangurwa mumemoirs, uye kunze kwenzvimbo iyo inoshanda kwemwedzi miviri kusvika mitatu.
  Gerda akakahadzika:
  - Chimwe chinhu chisingaoneki pane mutungamiri!
  Mutsvuku wacho akataura achinyemwerera:
  - Vanofanira kunge vakatengeswa! Kune mercenary, ibwe iri rinokosha, zvichida rinoedzwa nemutengo.
  Gerda akati achiseka:
  - Kana kuti havana kuiwana, iwe unoda kureba kuyamwa! Kune akawanda e "Kulesh", hazvisi nyore kutengesa hurungudo iyi.
  Charlotte akatsemura nzeve dzake.
  - Ndinonzwa mumwe munhu achigunun'una mukamuri yepasi, kuchine vasungwa pano.
  Blonde akasimbisa:
  - Hongu, ini, zvakare, zvinoratidzika, uku ndiko kutaura kweArabic.
  Murwi ane bvudzi dzvuku akati:
  - Rangarira zvatakadzidziswa, kunyanya mukufamba kwepurasitiki. MaArabu anoratidzirwa nemaitiro akapinza, varume kazhinji vanofanirwa kuve vakapusa.
  Gerda akagutsurira musoro.
  - Ndinoziva kutevedzera maArabu. Mune ramangwana, panogona kunge paine hondo pakati peRussia nenyika yeIslam.
  - Kunyanya kana maAmerican akadzingwa kubva kuPersian Gulf neAfghanistan. Takasungirira vanaYankee kuchingoro, tichivamanikidza kuvhara miganhu yedu! Charlotte akaseka.
  Blonde ainetsekana.
  - Asi Black Sultan anoita kunge ane chigumbu neRussia. Uyezve, nharaunda yeUnited States iri kure nenyika yeIslam, uye yedu iri pedyo. Chokutanga pane zvose, kuwedzera kuchaitika munharaunda yeRussia. Gerda akagutsurira musoro. -
  Chinhu cherudzi urwu chinoshungurudza.
  Charlotte akati:
  - Nepo maAmerican akaipa ari kuchema nemaArabu, isu tichave nenguva yekugadzira uto rine simba uye tekinoroji yepamusoro zvekuti hondo nemauto ekumaodzanyemba haizove inotyisa.
  Chinhu chikuru ndechekukunda makore mashoma. - Murwi ane bvudzi dzvuku akapedzisa nekazevezeve.
  Vasikana vakaenda ku "zindan", corridor yakatungamirira kune rumwe rutivi, uko gonhi rezvombo rakaiswa shure kwezvidhinha.
  Yakanga yakaita sengarava yepasi pemvura, yakasungirirwa zvakachengeteka uye yakavharwa nekodhi.
  - Ngatiedzei! Gerda akadaro.
  Vachishandisa diki diki senge stethoscope yemusikana, vakateerera kune yakachengeteka. Musiyano mudiki mumanzwi wakaita kuti zvikwanise kuverenga kodhi uye kuvhura gobvu gonhi.
  - Uye kana mutungamiri akakanganwa? - Uye akazvinyora pasi! Charlotte akatora bepa.
  Gerda akagumburwa:
  - Uye sei wakanyarara?
  Mutsvuku akapindura neushingi:
  - Ndaida kuyedza kugona kwako sembavha.
  - Vasikana vakataura chiArabic kana zvakadaro. Vaitoziva mutauro wokumabvazuva chaiwo.
  Gerda achipedza kutaura akashama kumeso.
  - Zvakanaka? Zvino ndarangarira kuti ibwe remhanza riripi?
  Victor akapindura achitura befu.
  -Izvi ini ... zvakanaka, ivo vanoti achadonha mumwe wevatema sultan's mercenaries. Uye kana iri pane imwe nzvimbo pedyo mumachakwi. Asi kuwana...
  Charlotte akapindura nehasha:
  - Hatina chikonzero chekudzungaira nemumachakwi! Hamuna basa kwatiri saka...
  Viktor akadedera nokutya.
  Gerda akabata murume uya nzeve nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena ndokumuzunza.
  Panguva iyoyo, ruzha rwemusango rwakanzwika kuburikidza ne megaphone:
  - Siya mahure! Wakakomberedzwa!
  Charlotte akaseka.
  - Zvakanaka, heano vashuviro vedu mukuita!
  Gerda akagutsurira Victor:
  - Iwe uchauya nesu! Kana asina kuurayiwa panguva yekubudirira!
  Vasikana vakaisa pamatombo. Uye Charlotte akakanda tambo pamutsipa waVictor. Ndakanzwa mutsindo, chikopokopo chaive chave kufamba pamusoro pedenga.
  Gerda akati achiseka:
  - Hapana chinhu chiri nyore pane kupfura pasi zvikopokopo!
  Charlotte akatora pizi muzvigunwe zvake zvemutsoka zvisina hembe ndokugutsurira.
  - Haazove pano zvino!
  Kuputika kukuru kwakarova fafitera. Girazi rakadonha. Musikana mutsvuku akakanda pizi negumbo rake rakashama, rakatsvuka.
  Panze pakaita kuputika. Uye chitunha chikuru chechikopokopo chakadonha pasina mhemberero.
  Gerda akakandawo pea netsoka yake isina kupfeka ndokuimba:
  - Rega mutambo usava maererano nemitemo - isu tichapaza nepakati pefraera!
  Uye vasikana vaviri vakanaka: mutsvuku uye blonde vakamhanyira kunze kwenharaunda. Vakakweva Victor netambo. Akamanikidzwa kuvamhanyira nesimba rake rose.
  Gerda aala akaputika kubva muchina pfuti. Makororo akati wandei akadonha nekutinhira.
  Charlotte akarova nelaser. Uye akachema achiti:
  - Tichanyatsocheka vavengi!
  Gerda akakanda pea ine zvinoputika nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Tangi hombe, iro raive rakafukidzwa nemapazi ekuda kuvharika, rakapinduka nekutinhira.
  Ma roller akabva abvarurwa paari achibva abhururuka nepakati pemunda achitenderera nekubhawa. Mumwe wavo akarova gororo mumusoro, richipwanya dehenya. Matsotsi akaedza zvisina tsarukano
  moto. Asi varwi vakanga vasingakundikani. Vakaridza pfuti nemalaser vachidaira. Victor aifemereka achivatevera.
  Zvairatidza kuti mhuno yakanga yamuvhara yakanga yoda kumudzipa.
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Nenguva isipi muvengi acharwara!
  Charlotte akati:
  Haasi kunakidzwa izvozvi! Kana kuti pamwe uchanamata Gerda?
  Blonde akaseka ndokuti:
  - Ndakanyadziswa muna Mwari uye ndinotenda musimba chete!
  Vasikana vakaramba vachipfura nekukanda pizi nezvinoputika zvinouraya.
  Heino rimwe tangi kubva pakagero rine simba rakakungurutswa ndokumira pamusoro pemakonye. Zvaifadza chaizvo. gerdla akafambisa bhinya dema pachirebvu uye
  akapinda mushaya akabhururuka akatsikitsira pasi. Uye akapfura mamwe matatu emhando dzekurwisa.
  Charlotte akaimba nehasha:
  - Gunguo dema pamberi perufu,
  Akabatwa anomirira pakati pehusiku...
  Gerda, achipfura makororo, akatora:
  - Tichava vanotonhorera pane vese, tinotenda
  Tosangana paguva!
  Ava ndivo varwi. Chikwata chakasarudza kuvakomberedza zviri pachena kuti hachina kuverenga simba ravo. Pfuti nhatu dzine simba dzeDragoni-class dzakarinda nzira dzekuenda kunzvimbo yemutungamiri.
  Asi vasikana, pamwe chete naVictor, vakangoerekana vanyangarika, uye ipapo vakaonekwa seri kwechombo chine simba uye chinouraya. Apa Gerda akabuda achienda kumukuru. Akamubata nezvigunwe zvake
  nemhino uye kugwinha-gwinha zvakasimba ndokuikanda pamusoro pake. Akabhururuka ndokurova pfuti dzake. Majeti omutobvu akamubaya segondohwe rine makondohwe.
  Charlotte akaimba:
  -Mumwe maviri Vatatu! Bvisa mbavha!
  Uye iye pachake achabata pfuti yomuchina ovarega vachitsemura vavengi. Gerda akaenda kumberi. Chipfuti chebandit chakabva changooneka pachipfuva naVictor.
  Rume rakabata nhare. Uye marovero azvinoita...Mvura inotungamira yakanaya. Mamwe masimba echisimba akasimudza makororo ndokuapwanya panhunzi. Victor nechekare
  aifanira kuuraya. Asi zvakanyanya panguva imwe chete. Akanzwa kubatwa nehondo maari. Uye ngatipura vadzivisi vanobhururuka semapete. Uye zvaionekwa
  kuti mabara makuru anobaya sei mumiviri uye anosasa zvitubu zveropa.
  Gerda akatarisa Victor achibva aridza tsamwa.
  - Terminator!
  Charlotte, achinyora pamakororo, akaimba:
  - Rwiyo rweMotherland runotiimbira mumoyo yedu,
  Isu tiri vasikana vanomhanya zvakanyanya ...
  Svina yakasimba knight muchina pfuti,
  Nekuti vasikana vakamirira zvinhu zvinotonhorera!
  Ndakaedza kurovera tangi reAmbrams pavasikana, motokari yakanaka kwazvo yechikwata. Uye akadiridza nzvimbo kubva papfuti nhanhatu dzakanga dzakaiswa padenga.
  Gerda akakanda imwe poto negumbo rake rakashama. Akabhururukira mugonye remutangi. Kuputika kwakatevera ... Motokari kutanga parutivi payo, uye ipapo Charlotte
  akakanda imwe pea. Mastodon yakakunguruka, pfuti dzayo dzakarova mbavha. Vakatanga kudzitema nemazita. Zvinogona kuonekwa kuti izvi zvakaita kuti varwi vakanga vachiri vapenyu vaonekwe.
  Uye vakatanga kupararira nemhere yembwende uye meti dzine tsvina!
  Devonki akabva avarova.
  Charlotte akatoimba:
  Iwe hauna kuvaregerera
  Urayai ma bastards ese...
  Nzira yekupwanya tsikidzi -
  Rova semapete!
  Gerda, achipfura shure kwake, akaimba:
  - Hapana ngoni, hapana tsitsi, hapana tsitsi kune muvengi!
  Vasikana vanobva kugehena, vasikana vanobva kugehena, ndicharova mbudzi dzese!
  Victor akaridzawo pfuti pa inertia, aive akanyatsogona.
  Charlotte akati:
  - Wow! Uye hazvisi nyore sezvazvinoratidzika!
  Gerda akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Hazvisi nyore zvachose! Hatingamuuraye here?
  Charlotte akati:
  - Nguva inotambura!
  Vasikana vakasimudza Victor ndokumuzvuzvurudza. Rume riya rakadonhedza pfuti iya ndokushaya nguva yekuibata netsoka. Vasikana vari kufamba vakaramba vachipfura kubva ku "Dragon" pfuti yemuchina.
  Vakatsvaka kupedza makororo ose uye hapana waaizotiza. Varwi vakanaka uye vasina tsitsi. Pressure yavo inopenga chete.
  Victor haana kuzokwanisa kurambana navo achibva adonha. Muhuro akanga akasungwa tambo. Zvairwadza sei. Uye Gerda naCharlotte, pamwe chete nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe, vakatanga kutsemuka
  girazi richirova kurwisana kunoyerera kumashure kwemusoro nemutsipa.
  Gerda naCharlotte vakaimba pamwechete:
  - Rudo nerufu, zvakanaka nezvakaipa,
  Chii chitsvene, chii chinotadza, isu takatemerwa kunzwisisa!
  Ipapo chimwe chikopokopo chakabva chabhururuka pamusoro pavo. Kuburikidza nemhute yemaziso akaputirwa, Victor akaona zvisina tsarukano matenderedzero aiita Charlotte pfuti mudenga, Gerda ndokurova chitsitsinho chake chisina kupfeka.
  murwi mudumbu, iro ropa rakabuda mumuromo make. Chikopokopo chakaputika... Zvimedu zvakapararira mudenga. Gerdha ndokuvhundutsa mucheka mutsvuku kubva padama rake.
  Victor akabva angomira kuona zvese izvi. Mutsindo wakawandisa wakadzvinya mutsipa wake. Pamberi pemeso ake, zviratidzo kubva pauduku, kure kure uye
  kufara. Pamwe nemhando dzakawanda dzakasiyana dzekuita. Hechino chikoro. Uye anorwa nemumwe munhu. Anowana maviri. Uye kufona kwekupedzisira kunorira. Uye mumwe munhu anoseka.
  Uye ipapo zvinhu zvose zvakangoerekana zvamira, uye kwechinguva chiedza chakadzimwa.
  . CHITSAUKO #4
  Viktor akamuka. Mutsipa wairwadza zvikuru wakakweshwa netambo. Kazhinji, akanzwa zvakaipa. Mabhonzo akatyoka. Uye ndaida kudya nokunwa.
  Akarara pane chinhu chakapfava. Inzwi raCharlotte rine hasha rakatevera:
  - Zvakanaka, asina simba akazopengenuka?
  Victor akabva ati:
  Wapotsa wandidzipa...
  Mhandara yebvudzi dzvuku yakaseka:
  - Zvinenge zvisingaverengeki!
  Nenzwi rakapfava uye rerudo, Gerda akati:
  Murume amuka! Pamwe mupe zvokudya!
  Mboro ine vhudzi dzvuku yakaridza tsamwa.
  - Mupe mukombe chikafu chemumagaba! ngavafare!
  Blonde akavhura chigubhu chenyama yebere nepizi ndokuti:
  - Unogona kuedza ... uye kunwa mukaka!
  Akapinza bhodhoro mukati ndokubva jeti raidziya richidira Viktor pahuro. Zvakava nyore kwaari.
  Gerda akataura achinyemwerera:
  - Wakapfura zvakanaka. Zvichida akanga ari mumauto anokosha!
  Victor akadzungudza musoro.
  - Kwete! Kunongova kuti pandinenge ndichinetseka zvikuru, zvinhu zvose zvinotanga kundiitira chishamiso!
  Charlotte akasimbisa nekunyemwerera:
  - unyanzvi hunokosha! Asi urikumhanya zvishoma!
  Victor akakwenya.
  - Ndiri munhu akapusa, uye iwe uri mukuru!
  Mutsvuku akaseka ndokupindura achiti:
  - Hongu, nyore! Asi isu tinogona kukuita zviri nani. Ngatibikei potion inozovandudza muviri uye iwe uchakwanisa kumhanya zvakanyanya uye kuwana simba!
  Viktor akashamisika:
  - Unogona kuzviita here?
  Gerda akasimbisa:
  - Isu tiri munharaunda! Uye zvino kune zvinomera zvinoshanduka izvo, pamwe chete nezvigadzirwa uye kusanganiswa kwakakosha, zvinokwanisa kudzorera muviri uye kuita kuti uve wakasimba uye nekukurumidza.
  Viktor akaridza muridzo.
  - Colossal! Sei usingaiti izvi kune wese munhu?
  Charlotte akapindura achinyemwerera:
  - Vanhu? Idzo imombe dzekuvaitira chimwe chinhu!
  Gerda akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  Uye hatisi vanhu chaivo!
  Victor akabvunza zvine mutsindo kuti:
  -Ndiwe ani?
  Charlotte akaseka ndokuti:
  -Potion kwenguva yakareba kugadzirira Gerd! Muudze nyaya yedu kubva pakutanga!
  Gerda akakwenya.
  - Kubva pakutanga?
  Tsvuku yakasimbiswa:
  - Zvakanaka, kubva pakutanga kwebasa! Uye wobva watanga kumuudza kwete pakutanga!
  Gerda akagutsurira musoro.
  - Hongu, handina kuverenga zvishoma. Bva, teerera, murume asina chinhu!
  Musungwa akagutsurira musoro.
  - Unogona kundidaidza kuti Vitya!
  Terminator yeblonde yakagutsurira musoro.
  - Zvakanaka, nditeerere Vitya!
  Uye akaruka nyaya yake inonakidza kwazvo.
  Zuva rinotyisa remuchando raiita kuti sinou yakasvibira zvishoma, ichipa chiedza chechinguvana chiri kure kure kuchamhembe.
  Kutonhora kwakanyanya kwemadhigirii makumi mashanu neshanu kwakatonga, apo mate, asvika pasi, anoshanduka kuita ice.
  Zvinotonyanya kusatarisirwa kuona kuti musikana anenge akashama akapfeka bhikini anomhanya sei semhembwe ari muchando.
  Tsoka dzake dzakashama, dzakatsvuka dzinobwaira nekukasira, dzichisiya dzinenge dzisina kana maronda, uye bvudzi rake regoridhe rinoita semurazvo wakajeka.
  Chimiro chisina kunaka, pamwe chakanyanya mhasuru chine mwero wakakodzera, mwarikadzi chaiye musikana, embodiment yesimba uye eroticism.
  Tsandanyama dzakakasharara dzinorira kunge ripples. Kana iwe ukanyatsotarisisa, iwe unogona kuona tuma sensors pamuviri wake.
  Mushure mekuita denderedzwa uye nekurova kwakawanda pamapaini mukusvetuka, kubva kwavakadedera, goko rakadonhedzwa rakawira pasi, musikana anodzokera kumotokari yepasi rose, yakakura seKAMAZ, yakapendwa nependi chena.
  Mumwe murume akapfeka ngowani anozendamira kunze kwegonhi repadivi. Chiso chake chakangwara uye chakangwara chinotsemuka nekunyemwerera:
  Zvakanaka, Gerda. Muviri wako unogona kubata kutonhora zvakakwana, uye kumhanya kwako kunoshamisa: unogona kutyora marekodhi epasi nyore nyore mukumhanya!
  - Kwete chete mukumhanya, asiwo mukushambira uye kunyangwe mubhawa! - Musikana akapindura.
  - Ngaarumbidzwe waMasimbaose nekuti akandipa chipo chakadai. - Dabavil blonde achitsika tsoka yake isina kupfeka.
  Mhinduro inofadza yakatevera:
  - Kwete chaizvo, geneticists vakashanda pauri uye vakashandisa invasive tekinoroji, kusanganisira yakakosha kudzidziswa.
  Gerda akati nechido:
  - Ndinoziva chirongwa "Kukwana" nechinangwa chekugadzira murume weramangwana! Nemhaka yake, ndakarasikirwa nouduku hwangu!
  - Asi ikozvino iwe unogona kushandira Great Russia zvakanyanya zvinobudirira!
  Musikana akakotama uye akaita katatu somersault, aine snack mumhepo ine chando ndokuti nemapathos:
  - Motherland ndiyo inonyanya kukosha chinhu icho munhu ane, pasina icho hupenyu hahuna chirevo! Murume asina musha akafanana nemuviri, usina mweya!
  Mukuru uya akagutsurira musoro.
  - Mashoko akanaka Gerd! Ndinovimba une mukana wekushandira nyika!
  Mashoko avo akavhiringwa nekuonekwa kwechikopokopo chikuru mudenga. Yakanga iri modhi yazvino ine mapropeller uye jet injini.
  Izvi zvakaita kuti zvikwanise kusanganisa hunhu hwese hwakanaka hwemurwi wekumhanya uye Black Shark.
  Muchina uyu wainzi "Vepr" - 2, yekutanga helicopter yenyika ine supersonic speed.
  Spinner yaitenderera, mapropeller maviri achitenderera, achidzikisa mota pamakapu ekusveta ane rubberized. Iyo helikopta yakagadziridzwa: yakafanana newhale.
  Maparatroopers akawanda akasvetuka kubva mairi, akaita mutsetse akaita semicircle. Ipapo mumwe mukuru ane ma epaulettes eLieutenant General weFSB akabuda akashongedzwa. Akaninira musikana uya.
  Achiswedera pedyo, akati:
  Hatina nguva yekutamba! Saka zvakananga kune iyo poindi. Wakambonzwa nezvekurwiswa kwegandanga kusati kwamboitika muMoscow?
  Gerda akashama hafu akapindura:
  - Ehe! Zvinotyisa!
  Mukuru wacho akadzvova zvisinganzwe.
  - Mutungamiri akatsamwa, tinototyira hutano hwake. Ndakazivisa mazuva gumi okuchema. Magandanga akatukwa "Black Sultan" akadenha nyika huru!
  Hazvisati zvamboitika kuti hurumende yakaparara zvachose, uye mwana webhadhiya uyu akatove nehushingi hwekupa mhinduro.
  Gerda akagutsurira musoro.
  - Akapa mazuva gumi nemashanu!
  Mukuru akasimbisa:
  - Ndizvozvo, uye zvave maawa gumi nemasere. Saka tinofanira kukurumidza.
  Blonde akabvunza achiratidza kunetsekana.
  - Uye zvakadini nematanho ekusimbisa kuchengetedzwa kwemutungamiri?!
  General akapindura achitura befu.
  -Kugamuchirwa zvisati zvamboitika, asi kana mupikisi akashandisa dhiabhorosi, zvigadzirwa zvenzvimbo, zvino zvichanyanya kuoma kumumisa.
  Ndiye mutungamiriri wehurumende - murume mukuru chaizvo asina kuchengetwa zvakanaka. Magandanga, kunyanya maChechen, vave vachimuvhima kwenguva refu, asi havana kana kukwanisa kusvika kwaari.
  Iye zvino nyika yese iri kutyisidzirwa, haina kuputsika uye haina kutyisidzirwa: mutungamiriri wehurumende atogadzwa, uye dare remakurukota idzva riri kuumbwa.
  - Hapana anotsiva munhu mukuru akadaro semutungamiri wehurumende. Gerda akazviona.
  - Akanga ane yepamusoro-soro munhoroondo yose yeRussia, vanhu vakanga vasingadi chero munhu zvakanyanya.
  Mukuru wemauto akafinyama.
  - Uye wakaitei?
  Musikana akapindura achisekerera.
  - Akanyengeterera mweya wake! Ndinovimba kuti chechi ichaisa munhu akaponesa Russia semutsvene?
  Mukuru wemauto akadzungudza musoro.
  - Ndiri asingatendi kuti kuna Mwari! Uye kwandiri, chinhu chikuru ndechekuchichengeta, kunyange zvazvo mutungamiriri wehurumende akakodzera zvikuru kubvumirwa kupfuura Nicholas II. Zvino nezvebhizimisi!
  Iwe uchaendeswa kuMoscow, uye kubva ipapo ivo vachaendeswa kunzvimbo yezvishamiso.
  Ini handisi kuvanza, iwe unofanirwa kunyura muchimiro chepasi, asi iyo Black Sultan inofanira kuparadzwa.
  Nekudaro, kana iwe ukamubata ari mupenyu, iwe unogashira mamwe makumi mashanu emamiriyoni eEuro mibairo.
  Gerda akaridza muridzo.
  - Wow! Mari yese ndeyei?
  General akapopota achiti:
  - Mamiriyoni mazana maviri emaeuro kune vakafa uye mazana maviri nemakumi mashanu kune vapenyu!
  Mutsvuku akaseka achinyemwerera:
  - Zvinoshamisa! Kunyange zvazvo ini pachangu ndakabata ne "Black Sultan" mahara, chete kutsiva Svyatoslav Vladimirovich!
  Mukuru wemauto akachonya zvine simba.
  - Zvakanaka! Iwe uchava nemudiwa! Zvakare modhi yakavandudzwa yemunhu akaita sewe!
  Gerda akati achinyemwerera:
  Ndakafunga kuti handisini ndega. Asi ini ndoda kusvirwa nemurume.
  General akapindura achitura befu.
  - Hapana varume vakaita sewe! Vakomana vose vakafa, uye takademba zvikuru. Sayenzi haisati yakwana.
  Pano iwe uri, semuenzaniso, uchifamba pamucheto wegomba rakadzika-dzika, hatitombozivi kuti vanhu vakadaro vanogara kwenguva yakareba sei. Pamwe hausi kuzochembera, kana kuti uchafa mugore.
  Gerda akataura nechivimbo:
  - Hazvindityire zvakanyanya. Pamusoro pazvo, ndiri munhu mumwe chete nevamwe vanhu vose, zvinoreva kuti ndine mweya usingafi.
  - Chitendero inyaradzo yevasina simba - chero matambudziko anoita seasina kukosha kana ari echinguvana! Mukuru wemauto akacherechedza.
  - Uye iwe, musikana, unofanirwa kuva wakasimba, zvisinei, ngatisiye hurukuro, hapana miniti yekurasikirwa.
  Mumasekondi mashanu, musikana akapfeka camouflage yake uye akasvetukira muherikoputa.
  Mota yakatendeuka zviri nyore, ichitaridza kufambisa zvine mutsindo, ichibva yasimuka zvine simba.
  Kazhinji, pfungwa yekugadzirira helikopta nemajini ejeti yakaonekwa kumashure mumakumi mashanu, asi haina kukwanisa kuitika.
  Iye zvino motokari yakabva yangopfuura kukurumidza kwezwi, yakanga yakanaka sezvakangoita Migu-35.
  Mukuru wacho akazvikudza achiti:
  - Yedu yemagetsi ndeyemumba, kazhinji isu tine budiriro yakanaka, matambudziko chete dzimwe nguva anomuka nekuita.
  "Kana nzira yacho iri ngirozi inochengetedza, saka mweya wekurwa ndimwari wehondo!" Gerda akazviona.
  Mukuru wemauto akapindura nekudemba nezwi rake.
  -Nehurombo, ruzhinji rwevanyoreri rwune hutano husina kunaka uye zvinoratidzika kwandiri kuti kutariswa kwakawanda kunofanirwa kubhadharwa kune izvi.
  Uye akawedzera:
  - Tinofanira kuchinja zvakawanda muhunhu hwevanhu, uye ndizvo zvatiri kushanda. Unodavira kuti Mwari akasika munhu nomufananidzo wake uye akafanana naye.
  Gerda akabva ati:
  - Ndizvo zvinodzidziswa neBhaibheri!
  Mukuru wacho akabvunza zvine musoro kuti:
  "Asi Mwari Wemasimbaose haasi asina kusimba uye asina kusimba sezvinoita munhu here?"
  Blonde akataura nehasha:
  - Iyi ndiyo mibairo yechivi!
  Mukuru wacho haana kubvumirana nazvo.
  - Titanium haina ngura uye mufananidzo waMwari hauregi! Kunze kwekuti, chokwadi, munhu ari mufananidzo chaiwo.
  Gerda akabva ati:
  - Unoziva, zviri nyore kusimudza gungwa nechipunu pane kukakavara nemunhu asingatendi kuti kuna Mwari! Ndosaka ndisingadi kutaura nezvazvo!
  Mukuru wemauto akatambanudza maoko ake.
  - Uye chii chimwe chekuita isu tine awa yese yekubhururuka pamberi pedu.
  - Ndinoda zvisikwa! Pano unogona kubatidza yakanakisa cyber-vhidhiyo wongororo. - Gerda akadaro.
  Inonakidza chaizvo kuona iyo virtual world. Komputa inosimudzira mufananidzo: kuratidza nzizi dzakapendwa nemavara, madziva, masango, makomo.
  Zvese zvisina kujairika zvinogona kuswededzwa mukati uye kunze kwemufananidzo.
  Gerda akatarisa, nguva nenguva, achichinja kona yemufananidzo. Aya ndiwo mataridzike ezvese mumutsara wemagetsi achibhururuka, zvichiita kuti nyika iite semutambo.
  Pakupedzisira, Moscow yakaoneka mberi. Iro metropolis hombe, iwe unogona kuona ichangoburwa skyscrapers, mabhangi emota, zvivakwa zvemifananidzo.
  Zvese mune zvese, zvinokatyamadza, kunyanya kumusikana akapedza hupenyu hwake hupfupi pamitambo yekudzidzira hunyanzvi hwekuuraya.
  Zvisinei, Gerda ainzwisisa zvemagetsi zviri nani pane Academy of Sciences.
  - Yako anti-virus dziviriro haina kuvimbika. - Akacherechedza. Kazhinji, Kaspersky antivirus ndeyekare, uye haina simba zvachose kurwisa honye kana cuttlefish.
  Mukuru wemauto akagutsurira musoro.
  - Ehe, hurongwa huri kumashure zvishoma! Vechiduku vakawanda vane matarenda vanopinda mubhizimisi, uye vanhu vakuru vanoita sainzi.
  Uye iwe pachako unoziva komputa semusikana - anoda vechidiki uye vakasindimara!
  Gerda akadanidzira achiti:
  - Ndinogona kuona purogiramu.
  General akabva ati:
  - Gare gare! Purogiramu yedu inoverengwa mumasekonzi.
  Vakamhara pane imwe nhandare yendege yepasi pevhu, uye ipapo pamotokari ine zvombo zvemijaho chaiyo, musikana wacho akaendeswa muimba yepasi pevhu.
  Ikoko, mutungamiriri mutsva weFSB, Colonel-General Apollonov, akanga akamumirira. Sezvineiwo, mumwe musikana aive akapfeka hembe akapinda munzira navo.
  Uyewo akareba, ane simba, akanyatsovakwa, asi bvudzi rake, kusiyana nechiedza chegoridhe Gerda, tsvuku yemoto, yakafanana nebhena tsvuku.
  Akanyatso kukwazisana nemumwe wake mutsva, akazvizivisa:
  - Charlotte!
  Blonde akapindura,
  - Gerda!
  Musoro mutsvuku wakaseka.
  - Ngatizivei!
  Colonel General vaive mupfupi.
  - Parizvino, kutyisidzira kwekufa kunorembera pamusoro penyika. Naizvozvo, imi vasikana vadiki munofanira kukurumidza! Tikhomirov achakupa tsanangudzo yakazara.
  Akarovera zvigunwe zvake kuna lieutenant general. - Kusvikira ndakuudza zvinotevera. Mazhinji enzvimbo iri kunze kwenyika panharaunda, iyo nyika yatakatove nehukama hwakashata, kana kuti nyika mbiri.
  Mukuwedzera, iyo chaiyo yenzvimbo yezvishamiso ndeye zvekuti zvakaoma kuendesa mauto makuru pairi. Saka kunze kwako, mauto akasarudzika chete achashanda ipapo.
  Ehe, isu tine yedu pachedu network yekuongorora munharaunda, asi nguva pfupi yadarika takasangana nekutadza.
  Tikhomirov akapa pasi:
  - Mascouts edu akatanga kuuraya. Nyangwe dzakavanzika. Pane imwe shanduro iyo magandanga akadzidza kuverenga zviri mupfungwa.
  Gerda akasimbisa:
  - Ndizvo! Zvimwe zvigadzirwa zvinowedzera kugona kwe telepathic. Zvakaitwa naWolf Messing nevamwe zvakavepo kunewo magandanga.
  - Haisi nyore! - Muchidimbu, avo vanosara vanokupa rutsigiro.
  Charlotte akati: - Stepafany, zvichida, akaurayiwa.
  - Unoziva sei izvozvo? - Mutungamiriri weFSB aive akangwarira.
  - Dzimwe nguva ndinonzwa, dzimwe nguva kwete! - Akaona musikana.
  Gerda, akapusa, akawedzera: - Usagumbuke! Hakuna misikanzwa yakakomba kumashure kwako, uye simbe chete hairare nasecretary.
  Mutungamiriri weFSB akatsamwa:
  Saka unogona kuverenga pfungwa!
  Terminator yeblonde yakagutsurira musoro.
  - Kwete nguva dzose uye kwete zvachose! Asi kana vakanga vasina masimba makuru, saka sei vakatidana.
  Mukuru wemapurisa emuchivande akagutsurira musoro.
  - Ndinoremekedza! Zvichava nhamo kana ukasadzoka!
  - Rufu rwakasiyana nemudiwa mukuti vanogara vachiedza kumisa musangano naye! - Akaona Charlotte ane bvudzi dzvuku.
  - Rufu rwakasiyana nemudiwa mukuti rinogara richiuya panguva isiriyo, asi hapana anomushora nekunonoka! Gerda akaenderera mberi.
  Mukuru wemapurisa emuchivande akagutsurira musoro.
  - Imi vasikana mune IQ yakakwira, asi muviri wenyu puroteni yakafanana neyangu. Saka bara kumusoro uye kumagumo.
  Zvakanaka, ndine boka rose rezvinhu zvekuita. Hazvizove zvakaoma kuuraya Black Sultan sekuwana. Mutsoka dzake, isu tichaparura yakawanda yeropa hounds. Ziva kuti Motherland inewe.
  Vasikana vakakotama zvine ruremekedzo, vakaperekedzana, Tikhomirova akaenda kunobuda. Kubva kuMoscow kuenda kunzvimbo yemakiromita anenge chiuru.
  Charlotte ndiye akataura zvakawanda munzira:
  - Pfuti dzeGerman submachine yemakumi mana neshanu caliber UMP ine masilencer anobvisika, ini pachangu ndakabvisa uye kugadzira pfuti yakanakisa.
  Shanduko diki mudhizaini yakaita kuti zvikwanise kusanganisa zvakanakira masisitimu akati wandei kamwechete.
  - Ini pachangu ndakashanda paArmalight pfuti AR 10, analogue yekuAmerica ye screw cutter, pamwe neM-16. Nekuchinja zvishoma maparameter, ndakakwanisa kuwedzera mhumhu velocity yebara uye chinangwa chayo.
  Uye zvinonyanya kukosha, kuwedzera kuvimbika kwepfuti pachayo. Mushure mezvose, zvinozivikanwa kuti M-16 inopfuura Kalashnikov mukutanga bullet kumhanya kweanoda kusvika 300 metres pasekondi, uye mukupfura kaviri. Asi chinhu chinonyengera.
  Dai veAmerica vaiziva, vangadai vakandipa mubairo mukuru! Kazhinji, ndinoshamiswa nehupenzi hwevagadziri vavo.
  Tikhomirov akapindura: - Izvi imhaka yekuti vane kugadzirwa kwezvombo mumaoko ega. Pfuti isingavimbike inowanzoputsika, zvinoreva kuti inogona kutengeswa zvakanyanya, tisingarevi indasitiri yekugadzirisa.
  Kazhinji, masayendisiti akanakisa kubva kumativi ese enyika anoshandira United States, asi nekuti macapitalist anofunga nezve purofiti chete, kudzoka pabasa ravo kwakadzikira kupfuura redu.
  Charlotte akati:
  - Ndinofunga capitalism ichaparadza vanhu!
  Vakapinda mune imwe hofisi yakakura, maiva nevarairidzi vakanga vakatovamirira. Mubvunzo wakanga uri pamusoro pezvinhu zvemunhu oga.
  - Iwe une chitarisiko chinokwezva. Tikhomirov akadaro. - Kukwezva kutarisa nekukurumidza. Ndinofunga kuti zvingava nani kuti upfeke sevarume vakuru.
  Muchiitiko ichi, kupinda kwako munharaunda kuchave kwakasikwa.
  Gerda akashamisika:
  - Sei?
  - Pfuura kune vakajairwa stalkers. Zviri nyore, kune zviuru zvavo munzvimbo.
  Pamwe, asi haisi iyo yakanakisa pfungwa. Zvino, kana tikasvika sevasikana vakajeka, zvino izvi zvichangopfuura. Charlotte akadaro.
  The General akarovera Zenki:
  - Zvakakomba!
  Mhakure mutsvuku akagutsurira musoro.
  - Zvakanaka! Tinogona kushanda sepfambi. Kune yakakwana yavo munharaunda, uye iwe unogona kuziva zvakawanda nezvemubhedha.
  Gerda akadzungudza musoro.
  - Kuvata nevarume chitadzo.
  Charlotte akataura nehasha:
  Hachizi chivi here kuuraya? Kazhinji, iwe uri sisita kana murwi. Sei vangomupa bhaibheri muruoko.
  Blonde achitya akati:
  - Panguva iyi muprista akaropafadza basa, akasiya.
  - Kukanganisa kukuru, iwe unofanirwa kusarudza pakati paKristu neAmailand! Charlotte akadaro.
  - Rudyi! Tikhomirov akabvuma. - Iwe haugone kushandira nyika chete mumagurovhosi machena.
  Gerda akazeza, ndokubva adzvinya panze:
  - Ndinosarudza Nyika yeMadzi!
  Mukuru akaseka zvake nekugutsikana.
  - Izvo zvinoshamisa! Ehe, iwe uchafanirwa kushandisa mazango echikadzi munharaunda, pasina izvi mishoni haina zvazvinoreva, asi iwe unopinda seyakajairika varume stalkers.
  Icho chokwadi ndechekuti kana iwe ukauya kunharaunda nekukasira mukubwinya kwayo kwese, ipapo iwe uchafanirwa kupfura kumashure kubva kuvarume vanonamatira.
  Uye mukadzi anonyatsoziva zvombo anobva ajekesa mumiriri weFSB.
  Charlotte akagutsurira musoro.
  - Ndinobvumirana! Pamwe haufanire kupenya zvakanyanya.
  Mukuru akasimbisa:
  - Hongu, uye nezvimwe! Iwe hauzove weRussia, asi Western Ukraine. Unogona kutevedzera matauriro here?
  Tsvuku yakasimbiswa:
  - Zvirokwazvo! Isu hatisi vatorwa, asi zvino sei kwete vakadzi vechiMuslim.
  Mukuru wacho akaseka zvake.
  -Nechitarisiko chako cheSlavic chakadaidzwa.
  - Iwe haugone kuzvishandura here, kunyanya sezvo isu tine chocolate ganda. Gerda akadaro.
  Mukuru wacho akakwenya musoro.
  - Handina kana kumbofunga nezvazvo! Zvose zvinoitwa nekuchimbidza. Pano chete iwe wakanyanya kusimba kune vakadzi vechiMuslim.
  Blonde akati:
  -Kutakura magirinedhi pamusoro pemakomo, hachisi chivi kupomba tsandanyama dzako. Uye isu tiri kunyatsogona mutauro weChechen.
  General akasarudza:
  - Kwete, zviri nani kuti iwe uve maArab mercenaries. Tichaita ndebvu, chifuva chinogona kudzvinyirirwa mukati, uye kana vakabvunza nezvepabonde, iwe uchati Korani inorambidza rudo kunze kwewanano.
  - Ngatiitei izvozvo! Vasikana vakataura vakabatana.
  Mukuru akasimbisa:
  - Chete pachava nematambudziko nechimbuzi, asi isu tichakudzidzisa.
  - Phallus uye iwe unogona kubatanidza! Gerda akazviona.
  General akapopota achiti:
  - Zvakanaka! Unotova neruzivo here?
  Charlotte akaseka.
  - Takadzidziswa kuchinja mufananidzo, uye tinoziva mutauro wechiArabic.
  General akati:
  -Taura zvirinani muchiRussia nechirevo, munharaunda yepasirese, mutauro uyu ndewepasirese.
  Vasikana vakashevedzera pamwe chete.
  - Zvakanaka, tazviwana!
  Vakaendeswa kunzvimbo pane murwi wekumhanya-mhanya, izvi hazvimutsi kufungirana. Vakabva vabhururuka vachiyambuka muganhu weUkraine paShatomhungu -5.
  Iyi i-lightweight monoplane ine jira rakakosha, risingazivikanwi kubva kune radars yemazuva ano.
  Uyezve, mapapiro ayo anochinja ruvara kuti aenderane neruvara rwenzvimbo, zvichiita kuti isaonekwe.
  Vasati vasimuka, murairidzi akapa vasikana vaya masatchel chaiwo. Kunyanya, mota mbiri dzakafanana nematoyi evana dzakavigwa mavari.
  Murayiridzi weFSB Colonel Ruslan Ibragimov akatsanangurira vasikana vacho.
  - Aya ndiwo marobhoti scouts. Nenzira, vanodhura mamiriyoni gumi nehafu emadhora imwe neimwe. Vanoshandisa yazvino nanotechnology.
  Kunyanya, masking emakomputa, anoratidza nzvimbo uye anotamisa ratidziro kune yekunze contour, zvichiita kuti mota isaonekwe.
  Anokwanisa kubhururuka madaro mapfupi, kusvetuka kusvika pamamita mashanu pakureba, kudzvanya kuti apinde pakakoromoka kusvika masendimita matatu padhayamita.
  Mukuwedzera, chero ruzivo runoparidzirwa kuburikidza nemagirazi. Mabhatiri akakoshawo kune radium. Vanogona kushanda kwenguva yakareba, yakareba kupfuura iwe kugara munzvimbo.
  Vasikana vakatarisa mota. - Charlotte akati: - Ndakaona madhizaini akafanana. Kunyanya, robhoti reconnaissance muchimiro chenyoka.
  - Izvi zvakare hazvina kuipa, asi zvinorasikirwa nekukurumidza. Ibragimov akadaro. - Vachengete! Pane zvinomwe chete zveizvi zveFSB yese. Hongu, uye michina yakakosha yakapihwa kwauri.
  Gerda akatarisa chombo. Kunze, yakanga iri nyore "Abakan", chete ne optics uye bhokisi rakabatanidzwa.
  Mudzidzisi akaona chimiro chavo:
  - Muchina uyu une electromagnetic acceleration, uye kumhanya kwekutanga kwebara rayo zviuru zvishanu zvemamita pasekondi.
  - Wow! Gerda akashamisika. - Uye kudzoka?
  - Inopfaviswa nehinge yakakosha. Mukuwedzera, iyo caliber yemabhuru haina kujairika, chete 3.15 millimeters.
  - Iwe haungauraye nhata kubva kudiki rakadaro! Revolver yevakadzi ine zvakatowanda. Charlotte akadaro.
  Mudzidzisi akatsanangura kuti:
  - Aya haasi akajairwa mabara! Vanoshandisa super-heavy Uranium 435. Yakachengeteka zvachose uye isiri-radioactive, asi kaviri nehafu yakaonda kupfuura uraniumwo zvayo, uye kasere tungsten nekuoma kukuru.
  Mukuwedzera, mabara ane zvinoputika zvine simba rakapetwa kagumi kupfuura TNT. Ivo vachiri kudhura zvakanyanya, ini handitomboda kudoma kuti ingani, zvikasadaro haungade kupfura.
  - Ndiani anoponesa pakuchengetedza - enda wakaputsika pamariro! Gerda akadaro.
  Colonel vakagutsurira musoro.
  - Unogona kunge wakarurama, asi bara rimwe diki remadhora angangoita chiuru chimwe chinhu!
  Charlotte akati:
  - Wow, ndinoona vanotikoshesa!
  Murairidzi akagutsurira musoro.
  "Zvakanyanya kukosha kubata Black Sultan. Iwe uchava nezviuru zviviri nemazana mashanu emakaturiji aya. Mukuwedzera, pfuti dzemuchina dzine maitiro masere ekupfura. Kubva kune chiuru nemazana maviri mabara paminiti, kusvika kune imwe chete, pamwe chete nepakati modes.
  Gerda akabva ati:
  - Zvinoshamisa! Chombo chakadaro mumasimba edu ese akakosha?
  Mufundisi akapindura kuti:
  - Kwete! Iko hakuna anopfuura makumi maviri emichina yakadaro. Teerera kune miniature komputa. Iwe unogona kumupa maodha nezwi rako, uye anopindura, pamwe kunyange kukubatidzira mumhanzi.
  Mukuwedzera, chinhu chiduku ichi chinokuteerera chete.
  Charlotte zvine musoro akati:
  Hazvina kushata zvachose, asi hazvionekwe zvakanyanya. Iyo shanduro yatiri nyore, maArabu haishande.
  Colonel vakabvuma.
  - Ndizvozvo, muchina wekupeta: zviri nani kuuvanza mubhegi uye ushandise kana zvichidikanwa.
  Kune mamwe gumi nemaviri magirinedhi ane simba ane huturu, asi izvi zvine njodzi, unogona kuzviwana iwe pachako.
  Kazhinji, mukuru akarayira kuti usanyanya kukuremedza nehunyanzvi hwekuziva. Heano maitiro makuru uye huchenjeri!
  - Ichokwadi kuti mafungiro echisikigo anogona kutsiva komputa, asi hapana komputa inogona kutsiva iyo yepanyama pfungwa! Charlotte akadaro.
  Murairidzi akagutsurira musoro.
  - Uye zvino teerera kumushini wako, sezvaanoimba Dima Bilan. Paiva nenziyo nerwiyo rwandaiziva.
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka Ndinoziva chokwadi ... - Murwiyo wakasiyana! - Akakanganisa Gerda.
  Idiki-dimensional inopenya fungidziro yakaonekwa pamusoro peiyo automaton:
  - Ndeapi matuni aunoda kuteerera! Tine zviuru zvitatu zvenziyo, zvemumba nekune dzimwe nyika!
  Gerda akasimudza maoko ake.
  - Ndinoda nhengo ine Bach!
  - Ndino!
  Mumhanzi wacho waive wakanaka, asi Charlotte akapindira.
  - Une mimwe mitambo here?
  Hologram yakarira:
  - Zvirokwazvo! Ini ndinokurudzira makumi matatu nemapfumbamwe akasiyana ekugadziridzwa kwe "Stalker" uye makumi masere neshanu "Farter", kunyanya iyo nyowani modhi "Dawn of the Zone".
  - Unogona kupenga! Paive nepfuti yemuchina, mutambi ndiye akazopfura. Ndipo pakasvika tekinoroji. Charlotte akashamisika.
  Ibragimov akanyemwerera kuburikidza neCaucasian ndebvu:
  -Iyo zvakare ine makosi ekudzidziswa, pre-kunyoresa kudzidziswa uye zvimwe zvakawanda. Ichi ndicho chombo chenguva yemberi, muchina wacho pachawo uchatsanangurira cadet zvokuita.
  Chombo pachacho chichakudzidzisa mabatirwo nacho.
  - Zvikuru! Gerda akadaro.
  Mudzidzisi akati:
  Zvinonzwisa tsitsi kuti chinhu chakadaro chichafanira kuvanzwa. Nenzira, zita remuchina uyu ndiani?
  - "Kurova" - 1, imwe yakatonyanya kukwana modhi ichaonekwa munguva pfupi. Uye nekufamba kwenguva, michina yakadaro ichaenda kubasa neuto reRussia.
  Blonde akagutsurira musoro.
  - Zvakajeka!
  Mudzidzisi akawedzera kuti:
  - Ehe, uye iyo optics zvakare inogadzirwa nekombuta, inopa kuwedzera kwakadai sezvaunoda, iyo inovavarira huwandu makiromita gumi nemaviri.
  Iko kune zvakare inogadziriswa dzvuku doti, tactical mwenje, laser designators, kurova grips akasanganiswa ne compact bipod.
  Asi kazhinji muchina uyu unodhura miriyoni imwe nechidimbu yemadhora.
  - Dzimwe nguva zvinoratidzika kwandiri kuti murume akapfuma kwazvo munyika ndiye mutungamiriri weFSB. - Charlotte akabvarura.
  Colonel vakanyemwerera.
  - Unoziva here kuti nei ndiri Chechen nerudzi uye ndinoshumira Russia ndakazvipira?
  Redhead akabvunza:
  - Sei?
  Colonel vakabva vapindura vachiti:
  - Iyi ndiyo chete nyika pasi pano iyo mari inoburitswa kumauto pasina stint. Nditendei, ramangwana nderenyika yedu, uto rakadyiswa ivimbiso yekubudirira!
  - Kana benzi kana bastard isingauye pakutonga. Charlotte akabvuma. Uye ipapo paiva nemhando dzakadai Gorbachev uye Yeltsin, vakapotsa vaparadza nyika.
  - Handikwanise kupa zvivimbiso, asi vanhu vave vakachenjera zvikuru, kunyange kana mutungamiri akaurayiwa, sarudzo dzichachinja zvishoma.
  - Basa redu nderekutsvaga mutema sultan. - Saka ngatisiye hurukuro kuna Charlotte akagomera.
  Murairidzi akayambira kuti:
  - Chinhu chikuru ndechokutora matombo aya, anomaly detector, ivo vanokuyambira nezvenjodzi.
  Gerda akafinyama ndokubvunza:
  - Uye vamwe vose, semuenzaniso, dombo reDiffa, iro rinobvisa mabara mumutauro we "Armor"?
  Ibragimov akapindura nechiso chinosiririsa:
  - Nehurombo, zvinenge zvese zvigadzirwa zvinorasikirwa nesimba kunze kwenzvimbo, isu tinotoshamisika kuti magandanga angazvishandise sei.
  Zvinogoneka kuti kutsvaga kwakatonyanya kukosha pane kungouraya Black Sultan.
  Charlotte akagutsurira musoro.
  Ticharamba tichikurukura uye tichiedza kutsvaga chakavanzika.
  Murairidzi akagutsurira musoro.
  - Zvakanaka, edza kutsvaga Ali Maskhadov. Achava nechimwe chinhu chinokufadza.
  Vasikana vaive vatora chimiro cheMujahideen vakabva vaswedera pedyo nepakaperera nzvimbo.
  - Kune migodhi! Charlotte akadaro.
  Gerda akasimbisa:
  - Ngatiendei nokungwarira!
  Vachirasa bhutsu dzeuto remusikana, vakamhanya nemateru echando, tsoka dzavo dzisina kusara dzakasiya dzinenge dzisisina. Vachisvetukira kumuganhu, vakanyura munzvimbo inopenya.
  Kunhuhwirira kwakasimba kweozone kwakarova kumeso kwangu, ipapo chiedza chakarova. Vasikana vakasuduruka, vakapfeka bhutsu, kuitira kuti vamhanyire kutariswa zvisina tsarukano.
  Kunyangwe mukati menharaunda munguva yechando mamiriro ekunze aive matsutso, anenge madhigirii gumi, uye pasina chando.
  Ma scouts akanyatso kutarisisa munzvimbo, zvisinganzwisisike zvinozivikanwa kubva munyaya nemitambo.
  Pane imwe nguva vakamboedza kupfura mavhidhiyo mafirimu, asi mufananidzo wose wakadzimwa, zvakanga zvisingaiti kunyange kutora mifananidzo.
  Pakanga pane zvinhu zvakawanda zvinoshamisa munzvimbo iyi, asi zvaiurayawo. Maive nezvakawanda maari. Kunyange miti inokosha, mashizha ane ruvara rwepepuru uye pink, akazara neminzwa.
  Huswa uhwo hunoitawo hunotyisa, sekunge hwakafukidzwa neropa. Mhashu dzine makumbo gumi namaviri ane makwati orenji dzinosvetuka pairi.
  Vachifambisa ndebvu dzavo, vanoedza kugarira vasikana. Charlotte anovadzinga nesimba, uye Gerda anovabata neminwe yake.
  Nzara dzake dzakadimburwa, uye make-up ine magirovhosi erabha akakosha yaita kuti zvigunwe zvake zviwedzere uye zviwedzere.
  Musikana mutsvuku anovapuruzira zvine rudo otaura.
  Vapenyu uye vanoda kudiwa.
  Pakati pemhashu pane zvienzaniso zvakaita senjiva. Pavakarohwa, vakatsveta, vakasvetuka vachidzokera shure. Idzo shaya dzinoruma nemhashu dzinogona kuva nengozi.
  Hungu, dzine chepfu! Charlotte akazviona.
  - Unoisa pangozi yakawanda.
  - Pamwe mate edu ane chepfu kune vamwe. Pano muzone chisimba chinodzoka zvakapetwa kazana. Gerda akazviona.
  - Uye pacifism .... - Charlotte haana kuwana tsanangudzo yakakodzera. Hurungudo hwaipenya, yambiro pamusoro pechikanganiso.
  Mberi, kwakananga kwavari, mhepo yakazunguzika. Kufanana nepamusoro pechoto, chete panzvimbo yekupisa, pane zvinopesana, yakafuridza kutonhora kwechando.
  Charlotte akati, "Pamwe tinogona kuita bvunzo, tinogona kupinda mukusagadzikana."
  Gerda akashamisika:
  - Unoda kuisa musoro wako pangozi?
  Musoro mutsvuku akaramba ::
  - Dzimwe nguva anomalies inopa humwe hunyanzvi. Hauna kuverenga here ngano dzesainzi.
  - Asi kazhinji zvitunha chete zvakabuda pane izvo zvisina kunaka. Tarisa uone. Musikana mutsvuku akanongedzera skeleton nemunwe.
  - Chitunha chaiva chemurume, kazhinji, vazhinji ve "farters" varume. Kuno vakadzi vazhinji vanotya, iwe uchawana radiation uye haugone kubereka vana. Charlotte akazviona.
  - Farter, iri izwi rinonakidza. - Pane imwe nguva vakaedza kusuma izwi rekuti "stalker", asi mbavha dzakarigadzirisa kuti rive kure, kubva pashoko fart, kubata rombo rakanaka.
  So farter like a land pirate. Pirate zvakare zvinoreva - muvhimi wemhanza. - Musikana mutsvuku akaenderera mberi.
  Mascouts akapfuura nemuteyo uyu usingaoneki, asi pakarepo vakapotsa vagumburwa pane wechipiri! Maraka akarembera mumhepo, uye akapatsanura nyama nematumbu.
  Munyoro Gerda akanzwa kurwara, uye mumwe wake akanga asina tsitsi akapinda mumusangano.
  - Hapana chino shamisira! Chinongova chitunha. - Akacherechedza. Imwe pyloni yakadonha uye ine ngura high-voltage pylon yaive pedyo, ichinhuwa mafuta uye kuora.
  Kanhuwiro kekuwora kairwadza zvekuti shaya dzangu dzairwadza.
  - Chimwe chinhu mairi chinoshamisa! Ndinonzwa kutyisidzirwa! Gerda akadaro. Pakarepo, marangwanda akasvetuka kwavari. Vasikana vacho vakaregedzera kudzingwa kubva ku "Kalash".
  Mabara akapwanya chipara chacho, ndokurovera gudo kubva patsoka dzayo. Zvisinei akabva angosimuka ndokuedza kurwisa tsvarakadenga. Zvakaoma kubata munhu akafa kare.
  Vasikana vakatyoka mabvi nepfuti dzakanangwa zvakanaka pamabvi avo. Zvisinei, chigunwe chepfupa chakakwenya dama raCharlotte, zvichikuvadza mask uye kuboora ganda.
  Akapindura achimutema negaro achityoka mbabvu dzakawanda. Mapfupa akadonha uye, agamuchira mamwe mapfuti akanyatsonangana mumakumbo, akadzikama.
  - Tapedza nazvo! - Akadanidzira Gerda - Unoita kunge wakuvara. Akakotama ndokupukuta ropa raCharlotte.
  - Chinhu chidiki, iwe pachako unoziva kukurumidza kupora kupora patiri.
  Gerda akati:
  - Iyo camouflage yakakuvadzwa!
  - Haisi dambudziko kuinamatira. - Musikana ane bvudzi dzvuku akapinda mubhegi rake.
  Hyperclay yakabvisa kucheka, uye chiso cheArab chakashata chakaonekwa zvakare pamberi pavo.
  "Nei hupenzi uhu huri ndebvu, hunochembera murume nekukuvadza mukadzi!" Charlotte akadaro.
  Gerda akapindura muchidimbu:
  - Saka akasarudza Mwari.
  The red-vhudzi vixen akati:
  Nei achichida! Kana pfungwa yepamusoro iripo, saka haizope vanhu vane hunhu husingakoshi.
  Imo pachayo, kuvapo kwendebvu uye kushaya simba kwemuviri wemunhu kunoisa kusava nechokwadi pamusoro pekuvapo kwemusiki.
  The Blond Terminator akati:
  - Unoziva Charlotte! Pano isu tiri vanhu vanofa uye tinogona kunge tisingadzoke kubva kunzvimbo, iyo munyaya ino yakatimirira.
  Charlotte nokuchenjera akati:
  - Ndakaverenga sainzi fiction, pane dzidziso yemasvomhu. Soul, ine zviratidzo zveruzivo. Saka haigoni kunyangarika muchisiko chose chisingaperi.
  Ichangoshandura maitiro ayo emhando. Kana kuchinja charge.
  Gerda akaseka.
  - Saka mumweya, unotenda, asi hakuna Mwari akazvisika!
  Murwi ane bvudzi dzvuku akataura neshungu:
  - Hakuna Mwari muOrthodox kana Bhaibheri vhezheni, asi muSupermind, wadii kuzvitenda. Uye kana uri mweya, tinobhururuka muchiroto.
  Ichi hachisi chiyeuchidzo chechimiro chedu chemweya, apo isu pane imwe nguva taiva nechinhu chakakosha cheruzivo chinokwanisa kufunga uye kunzwa pasina muviri.
  Mutsvuku akafinyama.
  "Zvichida izvozvo zvinokutadzisa kudavira Bhaibheri.
  Charlotte akapindura nemoyo wese:
  - Zvizhinji! Kunyanya, hutsinye, hunoshamisa kune pfungwa yepamusoro, kunyanya muTestamente Yekare.
  Uyewo, kana Mwari ari rudo, nei chisiko chake chose chisingafari zvachose!
  Gerda akadanidzira achiti:
  - Zvichida pamusoro pezvisina kukodzera!
  Musoro mutsvuku wakanyatso kutaurwa:
  - Isu tiri vana veWemasimbaose uye tinoda kudzidziswa kuti isu takakodzera! Kurerwa kupi? Vanoita sei nevabereki vanorega vana vavo vachienda?
  Blonde akasimbisa:
  - Ivo vari kudziviswa! Asi unokona kuyera Mwari ngezviro zvevanhu.
  Charlotte akati zvine musoro:
  - Sei, kana isu tiri mufananidzo uye kufanana kwayo, saka tsika dzedu dzakafanana. Uye pfungwa yezvakanaka nezvakaipa zvakafanana kumarudzi akasiyana.
  Zvingava zvakanaka here kusapa vana chiedza nezivo pamusoro pavo? Charlotte akabvunza. Gerda akada kupindura, apo chimwe chinhu chakasvetuka pamusoro pavo uye musikana wacho akashaya nguva yekusvetukira parutivi.
  Yaiva dijj musango jellyfish, yaigara mumiti uye ichivhima, ichirwisa kubva kumusoro. Sezvo muviri wake unenge wakajeka, zvakaoma kuona.
  Zvisinei, vasikana, kunyange vasati vatumirwa, vakadzidza zvinhu zviri munzvimbo. Vazhinji vari kure, kusanganisira vamiriri vemasangano ehungwaru uye masayendisiti, vakatsanangura mamiriro enzvimbo uye zvisikwa zvinoshanduka, kazhinji, zvinopamba uye zvine njodzi.
  Ndiani angamuuraya zvechokwadi, iwe unofanirwa kurova bhurawu rebhuruu pakati pemuviri wakaita sejelly nemakonzo. Asi chisikwa chinofamba, kwete ese ari kure anokwanisa kuita izvi.
  Vasikana vanopfura pa vskidku, uye kwete chinangwa. Hit, sango jellyfish rinoputika, richibudisa zvitubu zveropa uye caustic, semvura ine acid.
  Huswa hwakasangana nahwo hwakatanga kusvava.
  - Zvakafanana nefirimu "Mutorwa" - akadaro Gerda. - Kwete mvura asidhi.
  -Iyo yakasarudzika mhando ye-sub-hyperradiation yakaonekwa pane ino nzvimbo yezvishamiso. Inoburitsa isotopes nekumhanya zvakapetwa mazana maviri kupfuura chiedza, uye simba rinopinda rinongoshamisa.
  - Mushure mekupfura ina acid jellyfish, Charlotte akafara.
  - Zvakanaka kuti hazvikanganisi maziso.
  Chimwe chisikwa chakaedza kuchera pasi, asi chakawana chayo kubva kuGerda.
  Musikana, zvisinei, haana kunyara:
  - Vanhu vangani vakafa kubva kune zvinonyangadza.
  Charlotte akagutsurira musoro.
  - Usaverenge, asi huwandu hwevakaurayiwa munzvimbo inoenda kumakumi ezviuru.
  Blonde akataura:
  - Ipapo iwe unofanirwa kuenda nekukurumidza, pamwe kunyange kumhanya. Iyo camouflage yeuto reNATO yakasununguka, bhutsu dzinenge dzisingapindire nekumhanya, kunyangwe paine muyedzo mukuru wekukanda.
  Makore, zvisinei, akatanga kunyura, achiwedzera kupenya. Kuruboshwe, lift yekare yenguva dzeSoviet yakayangarara ichipfuura vasikana.
  Pashure penjodzi yeChernobyl, akasiiwa. Zvisinei, pakanga paine mupfuri pamusoro. Haana kumbozeza akabva avhura pfuti.
  Vasikana vakaibvisa musekondi, ndokutsveta kure nebara.
  Charlotte ndokubva awana chimwe chinhu chekunyunyuta nezvacho:
  Sei usina kupfura.
  Gerda akapindura achinyemwerera:
  - Uyu murume, asi kutonga nechiso chake, muSlav.
  Mutsvuku wacho akaramba nehasha:
  - Akanga ari oga uye akanga asina nguva yekutumira chiratidzo pamusoro pemaitiro edu. Hupenzi kupenya, asi chakatonyanya kupusa hunhu hwekupfura ipapo.
  Vakamhanyira kuchitunha. Musoro uri pasi pengowani wakaveurwa, pamaoko pane mbavha "mhete", imwe hama chaiyo.
  - Pamwe iRussia, asi kwete kubva kuchikwata chedu.
  Gerda akabva ati,
  - Zvakangofanana, kunyangwe mutadzi ane kodzero yekutendeuka.
  Charlotte akamonyorora chigunwe chake patemberi yake: - Iwe haungauraye chero munhu akadaro!?
  Blonde ane pathos akapindura:
  - Kana zvinofarirwa naAmailand zvinoda: Ini ndichatsika pamusoro pehana yangu.
  Redhead yakataura nehasha:
  - Unoziva kuti Bhaibheri ibhuku rinofanira kurambidzwa pakutanga.
  - Kubva chii?
  Charlotte akati nehasha:
  - Inosimudzira pacifism. Kazhinji, ngatirege kutaura nezvechitendero zvakare.
  Gerda akaridza tsamwa.
  - Bvuma! Musakanda maparera pamberi penguruve.
  Musoro mutsvuku akati:
  - Uri kundituka here?
  Mutsvuku aitaura zvakapfava.
  - Kwete! Uku kutaura kwekufananidzira.
  Charlotte akabva adzikama.
  - Ndakazvinzwisisa! Zvakanaka, handei, tichafanira kuonana nemumwe munhu.
  Vasikana vakaenderera mberi zvishoma nezvishoma, vakanzvenga tsigiro yetambo yemagetsi. Denga rakazopenya, uye Gerda akabva azviona.
  - Hazvigoni kudaro!
  Pamusoro pavo, chokwadi, chinhu chinoshamisa chaiitika, mazuva matatu aipenya: Yero, girini, tsvuku. Chokwadi, maviri ekupedzisira aive madiki uye anenge asingapi kupisa.
  Charlotte akapindura:
  - Iyi ndiyo mhedzisiro yekukanganisa, chokwadi kune zuva rimwe chete.
  Gerda akabva ati:
  - Uye chikonzero chechiitiko chacho hachina kugadziriswa?
  Musoro mutsvuku akagutsurira musoro.
  - Kwete Zvino! Asi zvinokanganisa mamiriro ekunze mukati menzvimbo.
  Nhumbu huru yakabhururuka nekuchimbidza. Charlotte akacheka mudenga nebanga.
  - Izvi zvakare mutant uye zvine njodzi.
  - "Zhalik" ndakamuziva! Gerda akadaro. - Iyo chepfu yakapona mutation uye inogona kukonzeresa allergies.
  Musoro mutsvuku wakagutsurira.
  - Saka pano, izvo zvisiri chepfu zvinonyadzisa.
  Vari munzira vakasangana nezvitunha zvakanga zvabviswa dumbu kakawanda. Uye padanda retambo yemagetsi, rakanyura muvhu rakanyoroveswa newaya dzakabudikira, murume akaturikwa akaturikwa.
  - Wow, ichi chiitiko chevanhu! Gerda akazviona.
  - Munhu ndiye mhuka ine njodzi zvakanyanya pasirese. Charlotte akabvuma.
  Blonde akaridza mhere:
  - Inzwa, helikopta iri kuita ruzha, ngatimhanye.
  Musoro mutsvuku wakafinyama:
  - Pamwe ndezvedu?
  Musikana mutsvuku akashinyira.
  - Uyezve, maererano nengano, isu tiri vavengi vavo.
  Vasikana vakarara pasi ndokubatidza kaminiature all-frequency radio scanner. Paive nemaherikoputa maviri, akajairika, pamwe, echinyakare MI-8s.
  Mauto akakosha eRussia haachabhururuka pane zvakadaro. Pamhepo, mukwanyina uye seti yeCaucasian neRussia mazwi anonzwika. Vasikana vaiziva kuzvivanza, asi kwaiva kuda kupfura here?
  - Hei iwe, fraer! Hapana chakakosha apa! Tiri kunyatsotenderera.
  Kudzvova kupindura:
  - Panogona kunge paine zvigadzirwa!
  Kuchema kwakashata:
  -Usave anoyamwa, munzvimbo ino, farters vagara vasarudzwa.
  - Inogona kuoneka zvakare. uye ridza mimhanzi inotonhorera.
  Paive nemuyedzo mukuru wekupfura magirinedhi avo madiki, asi zvaireva kuvhenekerwa. Gerda akanyengetera, uye Charlotte akanyura mundangariro. Kumbundira kwaakaita mumwe mukomana.
  Vakabva vaenda. Manzwiro akapinza, anofadza zvikuru, shamwari yake benzi zvichida ichiri mhandara, haazivi rudo. Kunyanya kana ava varume vakasiyana, sekutonga, vechidiki uye vane hutano akakosha masimba.
  Iwo ma turntables, achitendeuka, akapfura volley ndokusiya chikamu. Sezviri pachena vakanga vasina chokubata.
  - Ngatitambe kune cordon, tisati tapararira! - Ipapo akadhakwa uye asinganzwisisi zvachose mat akapindura.
  Zvikopokopo pazvaitenderera, Gerda haana kungosiyanisa kunhuhwirira kweparafini, asi kunyange mitumbi yevafambi yakanga isina kugezwa kwenguva refu. Inonzwa sekunhuhwirira kwenzvimbo.
  - Uye makororo akazviwanepi! Mushure mezvose, haugone kungotenga chikopokopo.
  - Pamwe maUkraine akatengeswa! Vane huipi hwakawandisa. Nekudaro, isu tine zvakare yakawanda yemidziyo yakadzimwa. Charlotte akazviona.
  Vasikana vakaenderera mberi, uye shamwari yakaitika isingawanzoitiki chiitiko chinonzi "kudonha". Avo vakawira mariri vakanga vane mukana mumwe muzana wokupukunyuka!
  Gerda akamira apa ndokupindura achisekerera.
  - Uye chii chakazotevera, ini ndatokuudza.
  Viktor akabvunza achitya:
  - Wakawana ruzivo nezve kurwiswa kwehugandanga hwepamusoro?
  Charlotte akagutsurira musoro.
  - Ehe, chimwe chinhu chakakwanisa kuziva! Muchidimbu, ndichakuudza nezvazvo!
  Zvino panguva ino yakanga iri nyoka yebvudzi dzvuku yakatanga kutaura;
  Denga rakachema, richibuditsa nzizi dzemvura dzakasanganiswa nezvimedu zvechando zvakaipa panyika.
  Guta guru reRussia, Moscow, munguva yemambakwedza rairatidzika kuva grey uye rakagomara, pasinei nemwenje yakawanda, uye tambo dzisingaverengeki dzemotokari dzinodhura.
  Zulfiya Maduyeva, mune imwe imba yepasi pevhu yairendwa nevakasarudzwa, akapedza tsika yacho.
  Kupenya kwemoto muchimiro chedehenya rakashata zvisina kujairika rakanga richibvira mudenga chaimo.
  Mumwe munhu anozviuraya akapfeka mabhomba, nechiso chakafukidzwa nevheiri yegirini, akaverenga mufananidzo wemunamato. Hurungudo dzinoverengeka dzaipenya dzezvimiro zvakasiyana-siyana dzakanga dzakarara pamberi padzo.
  Mumwe mukadzi aive akapfeka hembe akatanga kudzipfekedza dhirezi raZulfiya.
  - Kwave kutotanga uye chando chiri kuwedzera kusimba. Izvi zvinofanirwa kukubatsira kupedzisa iro rakanyanya kuoma uye rine mutoro basa!
  - Akagonya, akadzika kwazvo, sekunge aibva kune yakadzika tunnel izwi.
  - Ndakagadzirira kushandira chikonzero chejihad! - Semurwi panhandare yeparade, musikana akadimburwa, achisimudza ruoko rwake rutete.
  Inzwi raityisa, rekugomera rakaenderera mberi:
  - Kunyange zvazvo vamwe vanhu vachifunga kuti vakadzi havana mweya, ini handibvumirani neizvi. Ani nani anoita mutambo muzita raAllah achawana kusafa uye negungwa risingaverengeke repfuma!
  Musikana wekuzviuraya (inzwi rake raive rakachena uye risina mhosva) akati mukupererwa:
  - Ndakagadzirira kunyange kwete zvakanyanya nekuda kwekusafa, asi nekuda kwekutsiva! Zvavakandiitira nevandinoda zvinoda kutsiva!
  Kupenya kwemoto kwakashanduka kubva kutsvuku kuenda kugirinhi, kukawedzera kupenya. Meso emukadzi aive akavharika akasviba kunge maburi matema.
  Zvaiita sekuti chadenga chose chaigona kunyura mavari:
  - Ini handifarire kutaura kwekuzvikudza, zviri pamberi pemashiripiti evakatendeka!
  Chigunwe chemuroyi, chakavharika, chakareba kwazvo uye chichirova kubva machiri, chichitubuka, chitubu cheyero chine chepfu.
  Zulfiya akamutarisa setsuro paboa constrictor, akatadza kubvisa maziso ake.
  Kwakazoedza, "chando" charova, denga rakatanga kujeka.
  - Heino chiratidzo chedu kubva kumusoro!
  Iye zvino zvigadzirwa zvakacherwa munharaunda zvichawana simba rekuparadza. Inzwi remuroyi rakava nemabhanan'ana, sekunge kwaisava mukadzi mumwe chete aitaura, asi boka rose revarume vane mazwi akadzama.
  Magandanga akapedza tsika iyi, Zulfiya, achibatsirwa nemumwe wake, akaisa matombo ose, uye rimwe rawo rakasunga hombe ine mativi matanhatu pabhandi nezvinoputika.
  Bvudzi rake dema rakanga rakaita mitsetse yegrey, uye pachiso chake, apo chidzitiro chinopeperetswa nemhepo chakazarurwa zvishoma, ronda rakabvaruka, dema-ruvara rwepepuru rakavamba kuoneka.
  - Iye zvino wagadzirira! Enda kune chinangwa chako!
  - Inzwi rakangoerekana rave rakatetepa.
  Gandanga rakaita nhanho shoma ndokuzoerekana ranyangarika, kufamba kudiki kwakaratidza kuti rave pedyo.
  - Stone Mule, yakashanda, iwe hausi kuoneka, uye inenge isinganzwiki, kunyange iyo inonyanya kusarudza yeropa haitore nzira yako.
  - Muroyi mucamouflage ave kureba musoro, uye bvudzi rake pfupi rakareba.
  - Ndinozviziva! - Muchidimbu akakanda bhomba rekuzviuraya.
  - Zvino enda! Uye dai chiedza chaAllah chivhenekera mwoyo wako.
  - Muroyi-muurayi akavhenekera semazhenje gumi nemaviri egasi, uye vhudzi rake rakashanduka rikava bhuru rinotyisa, uye panguva imwechete nyoka dzinosemesa.
  Zulfiya haana kuita seaiona kuchinja kwakadaro. Munhu akazviuraya akabuda, kufamba kwake kwakanga kwakareruka, akatofambisa zvikuru.
  Nguva yekumhanya-mhanya yakanga yava kusvika, kuzara kwemotokari, kwetsika kuMoscow, kwakaoneka.
  Kupisa utsi, kunhuwa kwepeturu, ruzha rusingaperi rweguta guru, rinotambudza nzeve, zvose izvi zvatozivikanwa, asi zvinovenga kune munhu akaberekerwa mumakomo akadzika Zulfiya.
  Saka kufamba kwainge kuri nyore pane kukachidzwa nezvifambiso zvevanhu vakawanda.
  Chokwadi, rimwe gandanga richingofunga zuva nezuva, rakawisira pasi mupfuuri. Akawira pasi, akatuka;
  - Ndiko kurerwa kwevasingatendi! - Zulfiya akacherechedza, achifara nomwoyo wose kuti maonero ake akasimbiswa zvakare.
  -Kuvauraya ndicho chinangwa chepamusoro chaungafunga nezvacho paPasi.
  Uye heino chinangwa chaidiwa: imba yehurumende muMoscow, iyo inonziwo chena. Nhasi pachava nemusangano wakakosha nekutora chikamu kwemutungamiri wehurumende.
  Chiiko ichi magumo! Pano iwe unogona kuona mota, kuchengetedzwa kwakawedzerwa, fenzi refu ine yazvino alarm system yakatenderedza White House.
  Musikana uya akangofamba achienda kugedhi naMinister weFinance. Akangotsveta pasi ndokupfuura nevarindi vaive vakasvinura.
  Imbwa dzerudzi rwemhando yepamusoro (musanganiswa wemarudzi akati wandei, akapombwa nemasteroids, achikura kubva pamhuru ine gore rimwe chete uye chipfuva cheganda retangi) sezviri pachena yakanga ichiri kunzwa kurira kusinga zivikanwe kweshangu dzakapfava dzegandanga, dzakarira.
  Vachengeti vemamita maviri vakapenya maziso avo, imbwa, pasinei nekunhuhwirira kwadzo, hadzina kukwanisa kusiyanisa kunhuhwirira kuduku uye kudzikamisa (Uyezve, vanoremekedzwa vanofora vachishongedzerwa - vanovahukura uye iwe uchawana pfuti yakaoma).
  Zulfiya akanzwa hana yake kurova zvairatidza kuti yairova zvekuti vainzwa.
  Vakakunda zvindori zvina zvekudzivirira, pamuganho wekupedzisira: kunyange iwo akavhenekerwa nemufananidzo weX-ray.
  Kubva pamwaranzi yemazuva ano yekuongorora, munhu akazviuraya akadzivirirwa nedombo reEfa, seti yemuunganidzwa unokosha wezvigadzirwa.
  Kufamba kwepasi nemumikoto kunoratidzika kunge kusingagumi, rombo rakanaka kuti lifti yakakura, asi Zulfiya anofanirwa kutendeuka kakawanda kuti arege kudhumhana nezvinyorwa zvegurukota.
  Pakupedzisira vanopinda muhoro yepakati. Musangano wakavharwa, hapana vatori venhau. Minister vakapinda muhoro, makanga matova nenhengo dzehurumende dzakamira pahood.
  Uye heuno mutungamiriri pachake. Murume mupfupi mupfupi ane maziso akasvinura. Senguva dzose, anoita, anobata maoko zvine ruremekedzo, asi zviri pachena kuti makurukota ari kumutya.
  Musangano wakavhurwa, uye mutungamiriri wesimba guru akati, nenzwi riri pasi, rakapfava:
  - Nhasi tichakurukura mamiriro ezvinhu mune inonzi nzvimbo yezvishamiso. Chinetso ndechekuti nzvimbo, kunyange zvishoma nezvishoma, iri kukura.
  Zvakare nenyaya yekuti magandanga mazhinji akapotera ikoko. Kunyanya Black Sultan.
  Ndiani akavanda pasi pezita iri haazivikanwe, isu hatina mufananidzo mumwe chete we physiognomy yake. Ingori shapeless hoodie uye mask.
  Munguva pfupi yapfuura, vatsigiri vake vakarwisa magandanga katanhatu. Uyezve, semutemo, kupikisa vakuru vakuru vehurumende, vasingaregi kunyange vanhuwo zvavo.
  Vakatonditumira black mark!
  Mutungamiriri weFSB akatora uriri. Ainge adikitira muviri wese nekuda kwekushanda nesimba, chiso chake chainge chakaguta chakatsvuka, izwi rake richidedera.
  - Ini ndinokurudzira kugadza mubairo wemamiriyoni gumi euros kumukuru weblack sultan. Uyewo tumira kunzvimbo yeboka rinokosha "Alpha" uye "Vympel".
  Ngavatore sultan ari mupenyu kana akafa...
  Mutungamiriri wehurumende akagadzirisa nekuita kusashivirira nechanza chake:
  - Zvirinani kurarama! Sezvo tisingazivi kuti munhu wacho ndiani, magandanga anogona kugara achitaura kuti amutswa.
  Musoro weFSB yetheater (iwe unofanirwa kuratidza kushingaira) akasimudza izwi rake:
  - Ngazvive zvakadaro! Zvino funga nezve data pamusoro pemhosva dzehupfumi.
  Zulfiya akanga asisade. Akadzokorora munamato kekupedzisira, achitendeukira kuna Allah, ipapo nemaoko aidedera akatenderedza dombo rine mativi matanhatu reTitra.
  Pfuma yaro yakawedzera nechuru musimba rekuchaja.
  Kupenya kwakanyanya-kupenya, sekunge kubva pakuputika kweatomu, kwakaputira chivako chose, uye chinguvana gare gare, howa hunotyisa hwenyukireya hwakaonekwa panzvimbo yechivakwa chehurumende.
  Panguva imwe cheteyo, bhero rakarira muKremlin. Inzwi rakashata, rakashata rakati:
  - Iti mhoro kumutungamiri kubva kune mutema sultan. Ndinokupa mazuva gumi neshanu chaiwo ekuti ubvise zvachose mauto ese kubva kuchamhembe kweCaucasus uye urege kutsigira maAmerican muAfghanistan.
  Kana mumazuva gumi nemashanu zvatiri kuda zvikasaitwa, mutungamiri wenyika achatevera mutungamiri wehurumende.
  Hafu yeawa gare gare, iri shoko rakapararira kupota nyika, richinyandura mirangariro yakasiyana-siyana kubva pakunzwira urombo kusvika pakufara.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  varanda vorudo
  Mudzidzisi adzoka kubva kuzororo anoona chitunha chemusikana asina kupfeka mumba make, uye mangwanani mudzidzisi wacho anowanikwa akafa pasi pemahwindo eimba yake. Mutorwa asinganzwisisike anozivikanwa seAmerican pornographic actress. Zvakazoitika kuti kupfurwa kwekupedzisira kwemushakabvu kwaiva kuRussia nemusikana akanga abatwa aine banga mumaoko panzvimbo yakapondwa mutungamiriri wavo. Asi zvigunwe uye zvisingaite Tula maniac zvakawanikwa pabanga.
  
  Nyaya ine mukurumbira yakamonyoroka yehutikitivha inopindirana nenyaya dzinofema dzekuvhunduka uye rudo rwakarambidzwa rwemagamba. Mudzidzisi ari kufambidzana nemudzidzi, muranda weBDSM ari kutsvaga kufadza tenzi wake, musikana wemhondi inouraya, akagadzirira kutora mhosva yake nekuda kwemudiwa wake.
  
  Attention! Zvakanyanya +18! Nyaya dzerudo dzinotsanangurwa zvakanyanyisa, pane zvebonde.
  
  Ini ndichaedza kutumira chigadzirwa zuva rega rega, uye kupedza bhuku pakupera kwaNovember. Kuti ugare uchifambirana nenguva, tapota wedzera bhuku kune vaunofarira.
  
  
  Isu tichayambira nezvezvitsauko zvisingadiwe uye zvikamu zveavo vanoda kutevedzera nyaya yehutikitivha, asi vasingade zvisina kujairika zvepabonde uye zvakaomarara.
  
  , tichasimbisa zvakananga zvitsauko zvisingadiwi uye zvikamu. Zvitsauko zvichagoverwa sezvinotevera: Poland (-th chapter, in full, not recommended). Zvikamu zvakaita seizvi: .HP (-I chitsauko, kwete chikamu chinokurudzirwa).
  
  Attention LN vaverengi! Kutengeswa kunozotumirwa kana kwange kwagadzirwa. Ndichaedza mazuva ose. yakarongwa kamwe pavhiki
  
  Kuti urambe uchiziva nezvese shanduko, ndapota wedzera bhuku kune vaunofarira, tinokurudzira kudzvanya "tevera munyori"
  
  
  Unoziva here nezvekukatyamadzwa uye rudo runorambidzwa nemhedzisiro yarwo? Nezve kuti mutambi wezvinonyadzisira ane mukurumbira angada sei, izvo mudzidzisi anofunga nezvazvo paanosangana nemudzidzi wake, chii musikana wemhondi akagadzirira kuitira mudiwa wake.
  
  non-standard nyaya dzerudo nekupindwa muropa, hunhapwa hwepfungwa uye hwepabonde nekutorwa kwemagamba muBDSM yakaoma, tsananguro dzezviitiko zvepabonde zvakadaro izvo vakawanda vasingazive nezvazvo, pamwe nenyaya inonakidza yemutikitivha inofanirwa kukwezva vaverengi nekwavanobva.
  
  
  Kwaiva kubvisa
  Mudzidzisi akadzoka kubva kuzororo anoona chitunha chemusikana asina kupfeka mumba make, uye mangwanani mudzidzisi pachake anowanikwa akafa pasi pemahwindo eimba. Mudiwa wake mudiki anofungidzirwa, asi zvese zvinobva zvanyanya kuoma! Mutorwa asinganzwisisike uyu anozivikanwa semuAmerican porn actress.Zvinoratidza kuti kupfurwa kwekupedzisira kwemushakabvu kwaive kuRussia nemusikana akabatwa panzvimbo yakapondwa director wavo nebanga, kwaakawana mafinger prints e. iyo isinganzwisisi Tula maniac.
  
  
  
  Attention! Zvakanyanya +. Rugwaro rwacho rune zviratidziro zviri pachena, zvinosanganisira bonde rakaomarara uye rudo rusina kujairika. Mamwe magamba ane avo chaiwo prototypes.
  
  Kune avo vanoda kutevera chirongwa, asi vasingafarire zvepabonde zvisiri zvechinyakare, ini ndichakuyambira nezvezvitsauko zvisingadiwe uye zvikamu.
  
  
  Attention! Zvakanyanya +! Hazvikurudzirwi kune vanhu vane pfungwa dzisina simba. Rugwaro rwacho rune zviratidziro zviri pachena, zvinosanganisira bonde rakaomarara uye rudo rusina kujairika. Magamba mazhinji ane avo chaiwo prototypes.
  
  Kune avo vanoda kutevedzera nyaya yemutikitivha, asi vasingade zvepabonde zvisiri zvechinyakare uye zvakaomarara, isu tichanyatso simbisa zvisingadiwe zvitsauko nezvikamu. Zvitsauko zvichagoverwa sezvinotevera: Poland (-th chapter, in full, not recommended). Zvikamu zvakaita seizvi: .HP (-I chitsauko, kwete chikamu chinokurudzirwa).
  
  Attention LN vaverengi! Kutengeswa kunorongwa kamwe chete pavhiki. Nekudaro, nekufarira kwemuverengi asina simba, zvinyorwa hazvichatumirwe pasaiti. Kuti urambe uchiziva nezvese shanduko, tinokurudzira kudzvanya "tevera munyori". Isu hatironge kurodha zvizere rini pane zvimwe zviwanikwa!
  
  
  Mudzidzisi akadzoka kubva kuzororo anoona chitunha chemusikana asina kupfeka mumba make, uye mangwanani mudzidzisi pachake anowanikwa akafa pasi pemahwindo eimba. Mudiwa wake mudiki anofungidzirwa, asi zvese zvinobva zvanyanya kuoma!
  Mutorwa asinganzwisisike anozivikanwa seAmerican pornographic actress. Chete kutenda kune intuition uye njere dzemutikitivha ane tarenda Vasily Krasin zvinokwanisika kuburitsa isinganzwisisike tangle.
  
  Attention! Zvakanyanya +! Iwo mameseji achave ane akati wandei nyaya dzerudo dzinoshungurudza, asi kune zvakare akajeka maficha.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  VARANDA VERUDO
  (Bhuku rechipiri muchikamu cheSHOCK LOVE. Bhuku rekutanga, DEATH CONCERNED, rinogona kuverengwa pawebsite yePhantom Worlds)
  
  Chitsauko 1.
  Mudzidzisi wefizikisi Maria Novikova akadzokera kumba mushure merwendo rwekugungwa. Mukutarisira kuzorora mushure mekushaiwa hope kwakaoma, akakwira masitepisi, akatora makiyi. Iye zvino zvichave zvichibvira kutora mvura, iva nechokwadi chekurara kubva mumugwagwa. Uye ipapo achadaidza Pavlusha. Musangano wakamirirwa kwenguva refu wakavamirira: chisvusvuro chakareruka, mimhanzi isina ruzha, mubhedha wakapfava ...
  Musuwo weimba yacho hauna kuvhurika pakarepo. Pakutanga, kiyi yakavharika, sokunge kukiya kwaisashanda zvakanaka. Izvi zvakavhundutsa Maria, asi akasundira pfungwa dzakaipa kure ndokupinda mukoridho.
  Pakarepo kutya kwakangoerekana kwamubata. Mudzidzisi akaisa zvinhu pasi ndokuzengurira. Chii chanetsa? Mukova wekamuri wakazaruka! Uye rumwe rudzi rwekufenda kwekunze kunhuhwirira, kusinganzwisisike, panguva imwechete chinhu chakajairika. Asi kunhuwa hakusi imba yake!
  Nekushushikana kukuru, Maria akatarisa mumba. Zvinhu, senge, munzvimbo, hapana zviratidzo zvekubira. Asi mubhedha pamubhedha ... Inorembera kusvika pasi! Haana kumusiya akadaro! Pamwe Pavlusha akapinda? Hongu, zvimwe ariko.
  Mukadzi akasvika pamubhedha, akadzora chivharo uye ... akaridza mhere yekutya paakaona tsoka dzechikadzi dzakashama! Maria akabva angovhara muromo wake neruoko kuti avhare mhere, akabva adzokera kumashure ndokuzembera madziro. Akakungurutsa madziro ndokugara pasi. Akatarisa makumbo ake asina kupfeka, akanyatsoona muviri wechikadzi wakashama, usina upenyu pasi pemubhedha.
  Nekuda kurutsa, Maria akabva asimuka ndokumhanyira kuchimbuzi. Akakotama pamusoro pechimbuzi ndokurutsa kakawanda. Spasms yakadzvinya huro yake, uye pfungwa imwe chete yakadzora musoro wake: aive nechitunha mumba make!
  Mudzidzisi wacho akatora nhare mbozha yake, akasvetukira panze pamasitepisi, ndokugara pasi pachitsiko. Aifemera pamusoro, achinzwa kupfakanyika kwemoyo wake. Zvigunwe zvake zvaibvunda nekudedera kudiki, Maria haana kumbonyora manhamba maviri "02".
  Mapurisa haana kutora runhare kwenguva yakareba, achiita seainge akamirira kuti munhu ainge afona achinje pfungwa dzake ovasiya vega. Pakupedzisira, kune rumwe rutivi rwewaya, vakapindura zvisina hushamwari:
  - Dhipatimendi remapurisa makumi maviri neshanu. Basa Neelov. Ndiri kuteerera.
  Pasina chokwadi, nenzwi raidedera, achindandama zvishoma nokufara, Maria akati:
  "Ndine ... t-zvinoita ... chitunha!"
  Mhinduro yaitonhora:
  Wakadhakwa here mukadzi? Chitunha chipi? Taura zvakajairika uye zvakajeka.
  Maria akachema achiti:
  Kwete, kwete, handina kudhakwa! Ndine mukadzi akafa mumba mangu!
  "Afa nei?" Mupurisa akabvunza.
  - Handizive! Kutendeseka, handizivi! Ndakadzoka kubva kuzororo, uye afa pasi pemubhedha! Uye mushwi!!!
  "Mushakabvu futi?" Neelov aida kuziva akabvunza zvakare. Apinda sei pasi pemubhedha wako?
  - Ndinoziva sei? - zvakare akadanidzira Maria akafara, - huya nokukurumidza!
  - Taura kero...
  Maria haana kuzomboda kupinda mumba make. Akagara pamasitepisi, achiedza kunzwisisa kuti mukadzi akaita sei pasi pomubhedha, akanga afa nei uye kuti akasvika sei kumba kwake. Mudzidzisi akanga akaora mwoyo: akanga asingazivi mhinduro dzemibvunzo iyi. Ndakatadza kana kufungidzira.
  Mapurisa akabva auya ndisingatarisiri. Mumwe mupurisa uye pamwe chete naye vanhu vaviri vakanga vakapfeka hembe dzechiuto. Takapinda mumba. Mukuru mukuru nomushandi akagwinya vakabva vapinda mukamuri racho, uye jaya racho rakati Maria amirire mukicheni, iye achibva abatana nevamwe vake.
  Mukadzi uyu aisaziva zvaiitika mukamuri remba yake ine kamuri rimwe chete. Zvingangodaro, vakatora mufananidzo wemufi, vakatora zvigunwe, vakatsvaga maitiro. Zvose zvinoenderana nemutemo. Mudzidzisi akaona izvi mumafirimu emutikitivha. Zvino iyi ndiyo imba yake ...
  Nenguva isipi mumwe mushandi wechiduku akauya kuzobvunza Maria. Kutanga, akabvunza mibvunzo yapamutemo pamusoro pezita raMaria, zera rake, ndokubvunza kuti chitunha chacho chakawanikwa sei. Mudzidzisi akapindura muchidimbu, dzimwe nguva achichema.
  "Ndichangobhururuka ndichipinda mugungwa," akatsanangura kudaro Maria, uyo akanga akagara pachigaro patafura yokubikira uye achityira achibata-bata bvudzi rake nemaoko aidedera. "Handigoni kufungidzira kuti chitunha chingaguma sei mufurati.
  Murume akabvunza:
  - Pane angakusimbisa here kuti wanga usipo muguta?
  Mudzidzisi akabva angogutsurira musoro ndokuti nechivimbo:
  - Izvi zvinogona kusimbiswa nevanhu vazhinji, pakati pavo ishamwari yangu, iye neni takabhururuka nendege mangwanani chete, amai vake vaiva nesitiroko. Nekuda kweizvi, takakurumidza kudzoka kubva kumaodzanyemba.
  Ndiani mumwe aive nemakiyi eimba yako?
  Maria akadedera, haana kupindura nekukurumidza uye zvisina kujeka:
  "Unoona, ndiri mukadzi akasurukirwa, ini handikoke munhu kwandiri, ini handipe makiyi.
  Mupurisa akatarisa mudzidzisi achinyumwa ndokuti:
  - Ehe?! Makiyi hapana here kana kuti hamudi kutaura? Iwe hausi kuda - asi iwe unofanirwa!
  "Ndinovimba haundifungire?" Maria akatya.
  Murume akakwenya.
  - Imba ndeyako. Ngatipedzise pano izvozvi, huya nesu...
  - Sei? mudzidzisi akashamisika.
  -Taura nemuongorori achaitisa nyaya yako.
  - Bhizinesi rangu? Ndiwe ani?
  - Ndiri muongorori. Usazvinetsa ndinofunga havakuchengete kwenguva yakareba, vachakubvunzurudza vokuregedza.
  Mumwe murume akasimba akapfeka mbatya dzechivanhu akaoneka.
  - Ndingati chii, Andryusha? akatendeukira kumuongorori. "Chitunha chiri kutsva, hachisati chanyatsotonhodzwa. Sezvingabvira zvikuru, rufu rwauya nhasi kuma5 mangwanani. Hapana muforo wekudzipa pamutsipa; handina kuona zvimwe zviratidzo zverufu rwechisimba. Asi pane mavanga ezera rakasiyana pamuviri. Mavanga matsva pa pubis nechipfuva, akasakara pazvidya. Vakabatikana. Mutete, angangoita zana nemakumi masere kureba, tattoo pa pubis yake muchimiro che rozi, anenge masendimita manomwe muhukuru. Pamwe ipfambi. Titumirei kuhofisi, autopsy inoratidza chii uye sei.
  "Zvakanaka, tichafanira kutenderera nevavakidzani," Andryusha akadaro achifunga. Ipapo akatendeukira kumudzidzisi:
  - Kana munhu wese apedza, iwe unoongorora imba yacho, pamwe zvimwe zvinhu zvemufi zvichawanikwa.
  Aiwa, Maria haana kuwana chinhu chipi nechipi, hapana chimwe chinhu chiri kunze kwemusha. Chitunha chemumwe munhu waaisaziva chakatorwa nemotokari chaiyo, uye mudzidzisi aifanira kutora mapepa ndokutyaira nemupurisa. Panguva iyoyo mapurisa akanga asina kupfeka yunifomu akanga atoenda.
  Mumotokari umu mupurisa akanga akanyarara, Maria achifunga zvokuvhunduka. Ndiani waakatsamwisa kudaro? Vaisirei chitunha chemusikana paari? Uye ndiani? Kupfuura zvese, mukadzi uyu ainetsekana nemubvunzo wemubvunzurudzo nezvekiyi dzemba yake. Vaive naPavlik. Asi achiri mudiki! Gumi nenhanhatu chete munaGunyana richazadzikiswa.
  Kana Pavlusha akanga akura, zvaizoita kusaina, kubereka mwana kubva kwaari. Maria aida kuva nevana. Munguva ichangopfuura, aida chaizvo kuroorwa, akatambudzwa nekusurukirwa kwevakadzi. Uye akafara kuti Pavlik akaonekwa muupenyu hwake. Anoziva mweya wemukadzi zvakanaka haangamupi mhosva nekuda kwerudo. Chinhu chakaoma, chisingafungidzike, dzimwe nguva chinorambidzwa. Hauzivi kuti ichauya rinhi, wauchaita rombo rakanaka naye...
  Maria akarangarira kumbundirwa kwekutanga naPavlusha, kutsvoda kwavo kwekunyara. Mwoyo wake wakarova sei neshungu ipapo! Kunyange zvazvo akura zvakapetwa kaviri kupfuura mukomana. Uye zvinorwadza sei kuti mukadzi ade kana chinyorwa checriminal code chakarembera pamusoro pake. Iwe unofanirwa kuvanza rudo rwako kubva kune ese ekuona maziso, haugone kana kugovera iyo neshamwari yako yepamoyo. Chii chaizvo chaari kutadza? Pavlik pachake aida kushamwaridzana uku! Mukadzi anofanira kusungwa nekuda kwerudo rwaanopa pwere here? Kuitirana chiedza rudo. Kwakanaka here? Mary akafunga kuti kwete...
  
  
  CHITSAUKO 2
  Maria Aleksandrovna Novikova akagara mukoridho yekomiti yekuferefeta, dzimwe nguva akatarisa kunze nepahwindo: fence yakakwirira uye wire wire zvakangowedzera kutya kwake. Mudzidzisi wacho akatya, akaudzwa kuti amirire, asi inopfuura hafu yeawa yakanga yapfuura, uye mukadzi wacho aiita seakanga akanganwika.
  Pakarepo gonhi rakabva ravhurwa, muongorori akagutsurira Maria, achimuti apinde muhofisi.
  "Vasily Krasin," murume akazvisuma, "ndipe pasipoti yako ndapota."
  Patafura pakona yekamuri pakanga paine mumwe murume akapfeka sutu dema yakafanana neyaVasily.
  Krasin akatarisa pasipoti, akaiisa parutivi ndokuti:
  - Zvakanaka, ndiudze kuti mukadzi uyu ndiani uye kuti chitunha chakapinda sei mumba mako.
  - Handizive! Kutendeseka, handizivi! mudzidzisi akateterera. Muongorori atobvunza.
  "Ndabvunza ... Chakavanzika chizere," Krasin akadaro achikahadzika uye akanyatsotarisa mumaziso emukadzi. Ndiri kuona kuti unonyepa.
  "Muise muimba yetsoko!" - kamwe-kamwe yakanzwika izwi remushandi wechipiri. - Achagara kwemazuva akati wandei, achangorangarira zvese.
  - Kana ukaramba wakanyarara, isu tichafanirwa kukuendesa muhusungwa! Krasin akasimbisa.
  Zvisinei, Maria akanzwa sokuti akanga ari kungotyisidzirwa. Uye haana chaanofanira kutya! Ane humbowo hwese hwekusava nemhosva kwake. Mudzidzisi akapindura akadzikama nenzwi risinganzwisisike:
  "Dzimwe nguva kuva mujeri kwakanaka. Inopa huchenjeri. Asi chokwadi handina chekukuudza. Saka ndine tikiti, ndangosvika kuseni.
  Krasin akatendeukira kune waaishanda naye:
  Ongororo yevavakidzani yakapa chero chinhu here?
  "Semazuva ose, hapana chatakaona, hapana chatakanzwa. Muvakidzani akanga achiburuka ndiye chete ndiye akati akaona kusiya kasikana aka kakambundirana nekakomana. Uye murume uyu nguva pfupi yadarika akauya kumba kwake asipo ndokuvhura gonhi nekiyi.
  - Zvakanaka, iwe unoti chii? Krasin akabvunza akatarisa Maria zvakare.
  "Saka muvakidzani uyu ane makuhwa, haugone kuvimba naye," mukadzi akatanga kuzvipembedza ndokutendeukira kumubatsiri wemuongorori:
  - Mbuya Marfa vakabvutwa, handiti?
  Mubatsiri haana kupindura, asi Krasin akabvunza:
  - Zita romukomana ndiani?
  - Uyu ndiye mudzidzi wangu. Ndinomukwevera kumusoro mufizikisi.
  - Zororo rezhizha? Krasin haana kutenda. - Taura zita rako rekutanga, rekupedzisira uye kero.
  - Saka Pavlik Rybachenko ndiro zita rake, - Maria aifanira kureurura. - Anogara nevabereki vake paSavushkina Street.
  Krasin akanyora mubhuku rake uye akabvunza zvakare:
  - Pavel - ndiani?
  Maria akanyemwerera zvine simba.
  - Achiri mwana. Ndiri mudzidzisi wake wechikoro! Haufungire kuti mukomana ane mhosva here?
  Muongorori akapindura mubvunzo nemubvunzo:
  "Saka ane makiyi emumba mako?"
  Maria akatambanudza maoko ake.
  - Saka manje? Haufungi kuti ndiye akasima chitunha...
  - Kuziva sei, kuziva sei! Vechiduku dzimwe nguva vane utsinye zvikuru!" Krasin akadaro achifunga.
  "Pavel mukomana akanaka, mumhanyi, haakuvadzi nhunzi!" Maria akatanga kudzivirira mudzidzi wake.
  - Wakapedzisira kumuona rini? Krasin akabvunza.
  - Pakutanga kwaAugust. Pavlik akandiperekedza kuchitima. Waiva...nechinomwe. Aingondibatsira kutakura zvinhu.
  Krasin akabvunza mimwe mibvunzo mishoma. Akabvunza kuti ndiani aishamwaridzana naPavel, kana pane chimwe chinhu chinofungira muhutano hwake, kana akaratidza utsinye kumhuka. Maria akapindura kuti akanga asati amboona Pavlik achishungurudza mhuka. Asi mukomana aiziva kuzvimiririra, aiita zvehondo uye hockey.
  Pakarepo Vasily Krasin akabvunza mubvunzo usingatarisirwi:
  Wakarara naye here?
  Maria akadedera uye achitya, asina chokwadi akapindura:
  - NePavlik? Kwete... Achiri mwana...
  Krasin akanyatsotarisa kuita kwemukadzi uyu. Maria akatoita kuchenuruka nemubvunzo wakadaro, akadzikisa maziso ake, akakwenya pachair, akapinza maoko munhare.
  - Yah? muongorori akabvunza. - Handigoni kuzvitenda! Taura pachena neni. Iwe unonzwisisa here kuti unogona kupihwa mutongo wakanaka nekuda kwekudanana nemwana mudiki?!
  Maria akasimudza maziso ake kumurume uya ndokupindura achigomera nezwi raidedera.
  "Handifanire kupa nguva ye...
  Vasily akaseka ndokuti:
  - Uye isu tichabvunzurudza mukomana! Achatiudza zvose.
  Maria akadedera zvakare ndokupindura neshungu.
  "Vakomana vanofarira kunyora uye kuwedzeredza. Asi ndine chokwadi chekuti hapana chaanokuudza chinoshoresa ini.
  Mupurisa akanyemwerera ndokuti nehasha.
  "Tinogona kukuchengetedzai tokuendesai kudare kuti mubvumire kusungwa kwemwedzi miviri. Saka usaedze magumo. Taura nhamba yako yefoni.
  - Ndiani? Zvangu?
  - Ngatitorei zvose: yako uye Rybachenko.
  Uye Pavlik? Hongu handizive...
  Hauzivi kuti ndotaura here kana kuti kwete? Pamwe ini ndinogona kutarisa kune yako smartphone?
  "Ndichakuudza," Maria akagutsurira achibva ataura nhare.
  Mupurisa akatora pikicha yemusikana mushakabvu mufodhi, akaisa pamberi paMaria ndokuti:
  Nyatsotarisa zvakare, pamwe wakambomuona pane imwe nzvimbo kare.
  Maria zvakamuremera kuti atarise chitunha chemunhu akanga afa mumba make. Asi zvaifanira kuitwa, mudzidzisi akazvimanikidza kuti atarise mufananidzo wacho. Chiso chakanaka, asi chakakanganiswa nerufu. Aiwa hapana chaanoziva paari, akatanga kuona musikana ari pasi pemubhedha wake.
  Krasin akatarisa wachi yake ndokuti:
  - Asi! Yasvika nguva yekupedzisa. Zvese zvaunoda kuti uite kutora mafingerprints ako wonyoresa. Okay, for now tichakurega uchienda kumba nebail.
  Nenguva isipi, Maria akabva pachivako chedare rinoongorora, akabudisa pepa raakanga apiwa, akatarira chidhindo chacho, uye akaona siginicha yomutevedzeri womuchuchisi weguta. Akaviga bepa muhomwe yake, akagomera zvikuru, uye akatanga kufunga nezvaPavlik. Aida kwazvo kufadza mudiwa wake nokusvika kwaakanga asingatarisiri. Akanga achinetseka zvikuru kuti aizofanira kuparadzana kwevhiki nhatu dzose. Akasvika kare, akafadza mukomana ...
  Pavlusha akauya nepfambi asipo here? Mbatya dzemusikana dziripi? Wakaenda nayo here? Hey Pavlik. Peacock...
  Damn, ndinofanira kumufonera! Hauna kufungidzira sei ipapo?
  Maria akadzvanya bhatani pasmartphone rake rine zita remudiwa wake. Inzwi remumwe munhu rakati: "Foni yakadzimwa kana kuti yapera netiweki yekuvhara."
  
  
  Chitsauko 3
  Gorynych akavhura musuwo weimba, akaregedza musikana nemumwe wake, akapinda mukati make, akabatidza mwenje ndokuti:
  - Kuzvininipisa pano tine vaenzi vakadaro vanodiwa.
  "Hazvinei, tichamira kusvikira mangwanani," akadaro mumwe murume murefu, ane mafudzi akafara, angangoita makore makumi matatu, "ngatimbodya hedu munzira uye mukamuri rokurara." Ndakasuwa mutumbi waLucy. Ngatikuratidze rudo rwechokwadi!
  Mwanasikana akanyemwerera akatarisa mumaziso emumwe wake zvine rudo. Vakapinda mukicheni, Gorynych akaisa kettle pamusoro ndokutanga kugadzira masangweji, achitarisa musikana. Aimuda! Mutete, ane maziso ebhuruu, ane bhururu bhururu akanyarara kunenge nzira yese yakaoma kubva kumaodzanyemba mumotokari yeZhiguli, haana kukumbira kumisa mota kana kumutengera chimwe chinhu, haana kuratidza kusafara, haana kumuzvidza. kusagadzikana. Gorynych aisada vakadzi vanotaura uye vakasununguka.
  "Ini naUtrish taenda nenguva yakafanira," akadaro achivhura bhodhoro redoro. - Pane shmon ikozvino. Nadia akaendwa naye. Sei akabaya director nebanga?
  - Benzi! Zvinorwadza, haugone kumira, ndingadai ndakaudza Achintsev, kupfura kungadai kwakamiswa.
  - Saka akamubaya mushure mekupfura.
  - Ndakatsungirira. Uye ipapo akapa manzwiro. Achintsev pachake ane mhosva - iwe haugoni kuseka vasikana vakadaro! Tarirai, ndakavamba kurwadzisa; Vakavazvuzvurudzira kune masvosve, vakaisa mahosi akajeka mukati mevaginas uye vakadhirowa pedyo-up, semasvosve ipapo ...
  "Ehe, Sasha, zvakaoma," Gorynych akabvuma.
  "Zvangu zvakanaka, moyo murefu, asi Nadya ibenzi," Sasha akadaro ndokutendeukira kune mumwe wake:
  - Uri sei mukati - zvinorwadza here?
  "Zvakanaka mudiwa," musikana akapindura achinyemwerera.
  - OK regai tione.
  Vakadya ndokuenda kubedroom.
  - Une hanya here naLucy kubvisa? Sasha akabvunza Gorynych. Ndinofarira kana achitamba akashama. Zvinosvotesa! - Tinoenda ikoko kumba kwedu zvachose tisina zvipfeko.
  - Ndinoda striptease! Tsitsi chete ndeyekuti hapana mimhanzi, - Gorynych akapindura. - Hongu, uye yatove kunonoka, vavakidzani vanogona kunzwa.
  - Hapana, ndichavhura mimhanzi chinyararire kubva pafoni, - akadaro Alexander.
  Akatora imwe melody yeballroom, musikana akasunungura bvudzi rake rakadonha pasi pemapendekete ake, akadzungudza musoro wake zvine simba kakawanda ndokutanga zvishoma nezvishoma, achikotama uye kutamba, kubvisa dhirezi. PaLuce pakanga pasina bra. Achibvisa chipfeko chake zvishoma nezvishoma, akatenderera mukutamba, zvino achibudisa mazamu ake akanaka, ndokukotama, achiratidza mbongoro yake.
  Ipapo stripper akagara pasi pazvakatsemurwa, asi akabva asvetuka nesimba kutsoka dzake, akabvisa panty yake, akaitenderedza zvishoma mumaoko ake ndokuikanda munzira yaGorynych, aive akagara pachigaro chemaoko. Akaona tatoo pabeche remusikana achibva atowedzera kusvotekana.
  Lucy asara akashama akarova magaro ake ndokuaparadzana nemaoko akafamba nezvigunwe zvake achienda kudoor. Ikoko akapfugama pasi, akakotama zvekuti bheti rake rakanga rakareba zvakanyanya kupfuura musoro wake, akatendeuka uye nekufamba kwakasimba, achikotama zvishoma uye achisimudza maoko ake pamagokora, akakambaira akananga kuna Alexander, akapinza miromo yake muhupamhi hwejeans rake, ndokunamatira. akabudisa rurimi rwake, akaruzunza uye, achinyemwerera, akambonanzva bhurugwa raSasha. Akasunungura zipi yenhunzi yake, akasunungura jongwe rake rakanga rakati twasu.
  Musikana akanyemwerera zvakare nemazano emuromo, akatora chiremerera chemumwe wake mumuromo ndokutanga kupuruzira, achiedza kumusvitsa pakuda kwake. Akabva anyatsomedza mboro yemurume yainge yatonakirwa, inoyemurika, kwemasekondi mashoma akazembera chiso chake pabeche remumwe wake ndokupindwa nechando. Akabva adzokera shure, asi haana kusunungura nhengo kubva mumuromo make, asi zvishoma nezvishoma akasveta musoro wake, akaita blowjobs akati wandei, zvakare akatora murume jongwe mumuromo make uye nechando kwemasekonzi gumi, akabata mweya wake uye akaenderera hunhu hwake kufamba.
  "Usamhanye," Sasha akaraira.
  Musikana akatendeukira kwaari kuti Gorynych aone kuti nhengo yeshamwari yakazorora sei pamuromo waLucy.
  Alexander akarova musikana wake zvishoma padama, asi akabva abva pamusikana, akasunungura jongwe rake uye akasimudza ruoko rwake kwaari.
  Lucy akacheuka achibva adzokera kumashure nhanho mbiri, akakotama zvekare kuti sikarudzi yake inyatsooneka, ndokutanga kukwenya magaro ake.
  - Hukuru! Gorynych akazevezera.
  - Hatigoni kuita izvozvo! Alexander akadaro. - Wakaona Strake panhengo yesikarudzi?
  Gorynych aisatomboziva kuti chii.
  Uye musikana akaita denderedzwa pamativi mana akatenderedza kamuri, achizunza zunza zvakapambwa zvake, ndokunyura pamagokora ake ndokukambaira akananga kumudiwa wake.
  Panguva iyi akasunungura tambo dzeshangu dzake uye nemazino ake akatanga kunyatsodhonza masokisi aAlexander.
  - Musikana akanaka! akarumbidza.
  - Ndokuda! - apedza nemasocks, akapindura Lucy. Akatanga kutsvoda imwe, ndokuzoti imwe tsoka yeshamwari yake uye nerurimi rwake akatanga kupuruzira zvigunwe zvake, achizvinanzva uye kupinza rurimi rwake rwakatota pakati pezvigunwe.
  - Suck! Sasha akaraira.
  Musikana akatora zvigunwe zvina zvemudiwa wake mumuromo make.
  "Zvakadzama," akadaro Alexander.
  Lucy akagara pamboro yake, ndokumudhonza dama nechigunwe, ndokusvisvina chigunwe chihombe chemumwe wake mukanwa, akaedza kubata gumbo racho zvakanyanya.
  "Musikana akanaka," Alexander akarumbidza kudaro. -Simuka, rega ndikubate.
  Haana kuburitsa gumbo mumuromo, musikana akasimuka ndokutsikitsira akananga kumudiwa wake. Akatanga kupuruzira beche rake nebeche negumbo rakasununguka.
  - Mubhedha wakaderera, - akadaro Sasha, - hazvina kunaka kutambanudza.
  Musikana akasendamira mberi, achitambanudza makumbo ake zvakafara. Alexander aipuruzira dumbu remusikana wake nezvigunwe, ndokudzvanya pazamu rimwe chete, ipapo rimwe racho, zvishoma nezvishoma achikweva kubva panzvimbo iri pakati pemazamu neguvhu kusvika pasi chaipo pedumbu.
  Lusya akanga achiri akabata tsoka yaAlexander yekurudyi mumuromo neruoko rumwe chete, nerumwe ruoko akatora zvigunwe zveruboshwe ndokuipinza mubeche rake.
  "Waita zvakanaka," Sasha akarumbidza zvakare. - Unoziva kuti ndinoida sei.
  Musikana akaita kufamba zvine simba nechiuno chake, achiedza kupinza zvigunwe zvemudiwa wake mukati memuviri wake. Asi akaridza mhere achibva adududza. Chiso chake chairatidza kurwadziwa.
  - Pane chakaipa here mushure mekutambudzwa kwaAchintsev? Alexander akabvunza. - Zvinorwadza zvakanyanya here?
  "Zvinoshivirira, mudiwa," musikana wacho akapindura.
  "Hauzongopopota saizvozvo," Sasha akadaro uye kamwe kamwe akatendeukira kuna Gorynych:
  Unoda kuona zviri mukati make here?
  - Zvakaita sei? Gorynych akabvunza mubvunzo benzi.
  - Ah-ah-ah! Ndine fixture. Panguva imwecheteyo, tichaitisa kuongorora kwepabonde. Lyusenka, ndiunzire ikoko, mubhegi rangu, unoziva chii.
  Mumwe musikana aive asina kupfeka akabuda achipinda mukoridho uye pasina nguva akabva aoneka netochi, imwe chubhu negirazi reraundi rinoonekera mumaoko. Zvisinei, Gorynych akaona kuti girazi rakanga risina pasi.
  Alexander akasunungura mubhedha. Musikana akagara panzvimbo yake, akatendeukira kuGorynych uye akatambanudza makumbo ake akakotama pamabvi. Sasha akanyura padivi pake kuitira kuti Gorynych aone zvese, akabata nechanza chake beche rakaveurwa nemusikana wake, ndokumhanyisa minwe yake pamusoro pebeche rake, zvinyoronyoro akapuruzira clitoris yemusikana, akadhonza miromo yake ndokuiparadzanisa, achiratidza mukova wechipfuva cherunako. . Ipapo akasimuka, akapa musikana kunanzva uye kuyamwa zvigunwe zveruoko rwake.
  Gorynych akatarisa vadikani mukutarisira kwakasimba kwekuenderera mberi. Uye akatevera! Alexander akapinza zvigunwe mubeche maLucy ndokutanga kuita kugwinha gwinha.
  Musikana akagomera zvinyoro nyoro.
  "Tarisa, usamugadzirira mubhedha," Alexander akanyemwerera, akavhomora zvigunwe zvake uye akazvipa zvakare kumusikana wake kuti ananzva nekuyamwa.
  Akabva atora girazi ndokuzora mupendero waro asina kuzasi nejel remuchubhu ndokutanga kunyatsoripinza pamuviri wemusikana.
  - Ai! Lucy akaridza kamhere zvekare.
  - Kukuvara? Sasha akabvunza. "Pamwe unoda mushonga wemarwadzo?"
  - Kwete, mudiwa, zvakanaka. Zvinoshivirira.
  Sasha akapinza girazi riya rinenge rakazara mubeche remusikana, akamuraira kuti aribate nezvigunwe, akavheneka netochi mukati, akanyatsoriongorora ndokuti:
  - Zvese zvakanaka! Kunenge pasina kuzvimba. Pano chete, pakutanga chaipo, chiratidzo chekuruma chakasara. Tosangana pabonde nhasi? Hazvizorwadzi here?
  - Ndichava nemoyo murefu, mudiwa! Lucy akapindura hake.
  "Anofarira kutamba, kunyanya neni," Sasha akadaro kuna Gorynych. Huya kuno, ndichakuratidza chimwe chinhu chinonakidza. Uye ndipe chinyoreso.
  Gorynych akasvetukira kumusikana ndokuisa maziso ake paburi reuterine pharynx rinobuda mugirazi.
  - Zvakanaka? Uri kutarisirei? Alexander akabvunza hake. - Hausati wazviona here?
  "Ini handisi chiremba wevakadzi," Gorynych akagunun'una.
  "Neniwo handidaro," Alexander akadaro. Asi ndinoda musikana wangu...
  Akasiya Lucy achinanzva chigunwe chake ndokupinza kapillow kake mugirazi mumukanwa wehuro yemusikana. Akaimonyorora zvishoma, ndokuivhomora ndokuinanzva zvakare. Akabva atora chinyoreso kubva kuGorynych ndokuchityaira muchibereko os chinenge chasvika kubhuraketi rinokwira.
  "Bata," akaraira Lucy ndokukokazve shamwari yake kuti iyeye mufananidzo uyu.
  Nemaoko anodedera, Gorynych akafara akatora smartphone yake ndokutora mifananidzo mishoma.
  - Une enema mumba here? Alexander akabvunza.
  - Sei uchida enema? Gorynych akabvunza.
  "Munoonaka, ndinoda mitambo yekumashure. Kuti urege kusvibiswa, zviri nani kuita izvi mushure mekuita enema.
  "Ah-ah," akadaro Gorynych neruchiva. Hatishandisi enemas.
  - Zvakanaka, wondipa bhodhoro redoro. Achazviitira zvese. Enda, Lucy, gadzirira. Ngatiratidze murume bonde chairo!
  
  
  Chitsauko 4
  - Great chick! Gorynych akati nechido apo musikana akanyangarika muimba yekugezera. - Ndinoda izvi!
  - Ndokuzo! - Alexander akati akafara.
  - Makamuwana kupi? Gorynych akabvunza.
  - Akazvitora kubva kushamwari yake, mumwe wevatungamiriri venharaunda yavo. Lucy akarerwa zvekuti hunhu hwepamusoro hwakapinzwa mumusoro make nekuda kufadza murume.
  - Sexy sei iye! Handisati ndasangana nazvo.
  Akaenda kuCharm School muOhio. Ikoko vakadzidziswa kuteerera uye marudzi ose amanomano anonyandura.
  - Chii chikoro?
  - Chakavanzika. Vasikana vanodzidziswa varaidzo yevakuru uye kutora mafirimu mune zvinonyadzisira. Luska yakanga yakabatanidzwa ipapo nemutsara weMwedzi.
  Anogara achiita zvinonyadzisira here? Gorynych akabvunza zvakare.
  - Kare kazhinji. Lucy mukadzi akanaka, paitodiwa.
  - Zvingave zvinonakidza kuona zviitiko nekutora kwake chikamu!
  Wati hauone zvinonyadzisira!
  - Ndingadai ndakatarisa Lucy nekunakidzwa.
  "Ndinoona kuti ndakafara pandaiva ndakatitarisa," Sasha akanyemwerera. - Ndaibvisa bhurugwa rangu, takaona nhengo dzakawanda dzakamira.
  - Iwe hauite godo paunoona zvinonyadzisira nekutora kwake chikamu, senge ari nevamwe varume ...
  - Kwete ... Sei kuva negodo pamusoro pechinhu?
  "Ndinonzwisisa kuti havana godo nebasa," Gorynych akadaro achiyananisa.
  - Uye dzimwe nguva tinodzidzira kusvetuka kumba. Shamwari yangu ndiScott. Ane chick - imwe yevakakurumbira zvinonyadzisira nyeredzi. Zita ndiRoxy Ray. Hauna kunzwa here? Oo, hongu, hausi kutarisa ... Saka dzimwe nguva tinosangana pamwechete. Ndaingoziva zvatinoita nemhuru! Isu tinoronga marudzi ese emakwikwi, ndeupi wavo achakanda bhora kure kunze kwebeche, uyo anosvetuka zviri nani pane dildo kana kuisa mamwe mabhora etennis mumuviri wake. Uye yeKisimusi vaipfekedza vasikana vanotonhorera kupfuura miti yeKisimusi. Cheni dzine huremu dzakasungirirwa paminyatso nepakati pemakumbo, mitumbi yacho yainge yakashongedzwa zvakanaka nemakapu ekuyamwa nemachira ane mabhora eKisimusi. Uye ipapo vakazvishandisa mune iyi fomu vachichinjana. Mabhora mazhinji akarohwa, asi zvainakidza.
  "Uri kunakidzwa," Gorynych akadaro achirota.
  - Iwe une mbatya here? Alexander akabvunza.
  "Ndinoda kuona amai vangu mubathroom." Zvechii?
  "Unoona, ini ndinoda kusvotesa kana machira akarembera pamazamu aLyuska, zvinondifadza," Sasha akadaro, akatarisa zvakare bhurugwa raGorynych rakaputika ndokubvunza:
  - Unodzidzira MZHM here?
  - Zvakaita sei?
  - Zvakanaka, apo musikana ane varume vaviri.
  - Kwete, uri chii! Ndinogona mumwe chete pane mumwe uye pasina zvapupu.
  - Zvakanaka, pasina. Ipapo ini ndichatanga kuburitsa naLyuska ndovata, uye ipapo iwe unogona kutaura naye.
  Tinogona muimba iyoyo! - Gorynych akafara.- Ndine mubhedha ipapo!
  "Zvakanaka, ndichaenda ndogeza maoko angu uye nekukasira kuLuska," Alexander akadaro ndokuenda.
  Pasina nguva akatora musikana wake mubathroom. Nguo dzakasungirirwa pamazamo dzaibuda muzamu remusikana akanaka. Achifambisa kufamba kwake, achinyengedza mahudyu ake, musikana wacho akafamba zvishoma nezvishoma achipfuura Gorynych, uyo akanga achimudya nemaziso ake, akagara pamubhedha, akatambanudza makumbo ake zvakare, asi panguva ino haana kupfugama pamabvi, asi akatambanudza. akavabudisa kunze sebhora remubhera akatambanudza, ndokuvasimudza pamusoro pemusoro wake.
  Alexander akauya pedyo naye, akabvisa jeans yake uye shorts. Panguva imwe cheteyo, musikana akazunza tsoka dzake achikoka ndokubudisa masokisi ake. Asi Sasha haana kubva atanga kupuruzira. Akaerekana aburitsa bhande pajean rake ndokurova musikana wake zvinesimba panhengo yake yesikarudzi.
  Lucy akaridza mhere zvinyoro nyoro ndokuti:
  - Senkyu, changamire! Ndokuda!
  - Taura Russian! Isu tiri muRussia, - Alexander akati uye zvakare akarova musikana nebhanhire.
  - Iwe uri chii? akabvunza Gorynych akafara.
  - Izvi ndezvekudziisa, - Alexander akapindura. - Ajaira. Kumba ndinombomuisira pombi.
  Alexander akatambanudza ruoko rwake kumusikana. Haana kudzikisa makumbo akatambanudzwa, akananzvazve zvigunwe zvemudiwa wake ndokupinza ruoko rwake mumuromo.
  Kwapera miniti, Sasha akavhomora ruoko rwake kubva mumuromo make, akauya narwo kumukadzi wemusikana, akaisa munwe mumwe ipapo, ipapo mumwe, asi haana kuita bonhora. Akatanga kupinza ruoko rwake zvishoma nezvishoma muchipfuva chaLucy. Haana kupikisa, akangogomera zvishoma.
  - Hazvikuvadzi here? Alexander akabvunza.
  "Zvinoshivirira, mudiwa," musikana wacho aigara achipindura ndokuvhara maziso ake.
  Sasha akaita nhamburiko, chanza chake chese chaive mumuviri waLucy. Akaridza kamhere zvekare. Sasha akapindwa nechando kwemasekonzi akati wandei, ndokufambisa ruoko rwake zvishoma mumuviri wemusikana wake ndokutanga kutenderedza zvinyoro nyoro.
  Panguva iyoyo, Gorynych, uyo akanga achiona zvose zvinoshandiswa, akanzwa kuti akanga ava kupera: mbeu yake yakangoerekana yaputika, ichisvibisa bhurugwa rake remukati.
  Uye usiku hwakanga huchangotanga!
  
  
  Chitsauko 5
  Muhofisi yemuferefeta, Maria aitya zvikuru, asi mufaro wakewo hauna kupfuura mumugwagwa. Iye zvino mukadzi wacho ainyanya kunetseka kwete nezvekuti chitunha chakapinda sei muimba, asi nezvemamiriro ezvinhu naPavlusha. Ko mukomana achataura nezvekubatana kwavo kwechivi here? Sei foni yake isiri kudairwa?
  Zvakatora nzvimbo mbiri dzemetro kuti ndisvike kumba. Vachengeti vangani vava munjanji! Zvino izvi zvakatanga kushungurudza Mary. Kwaari airatidza kuti akanga oda kumiswa, osungwa maoko uye oendeswa kujeri. Ipapo vachatongwa nokuda kwokunyengedza mwana muduku.
  Asi varindi havana kuteerera Maria. Mudzidzisi akabuda muchitima chinofamba napasi uye akanzwa kurerukirwa. Iye zvino kufamba zvishoma, ichava imba yake. Saka mangwanani akafamba pano nezvinhu, akafunga nezvePavlik, akarangarira mahombekombe, hurungudo dzinopisa pasi petsoka dzake dzisina chinhu, gungwa rinodziya rine masaisai achipuruzira sekubata kwemudiwa.
  Rudo rwake kuna Pavlusha haruna kudzikama kwemavhiki mashoma ezororo rekumaodzanyemba. Mukomana akamurota usiku, mudzidzisi akayeuka muviri wake wekuzorodza, chiso chakashinga, bvudzi rakapfava rakagurwa pasi pehafu-bhokisi, bhuruu, maziso anonyatsoratidza. Mukomana akanaka, akanaka. Anogona kuita mutambi wemufirimu anoshamisa, airatidza pane poster.
  Maria aishuva kuona Pavlusha nokukurumidza sezvinobvira, kumumbundira nokumubata pedyo naye, kufema kunhuhwirira kwomuviri wake muduku wakasimba, kugezesa kutsvoda pachiso chake, mutsipa, uye matama akatsetseka, ane rombe. Akabaya runhare rwake kasingaperi, asi nanhasi haana kudaira.
  Mudzidzisi akazvisimbisa: yakanga iri zhizha zvino, vakomana vakanga vari pazororo, Pavlusha akanga aenda kune imwe nzvimbo, haana kutora foni naye kana kungoidzima. Asi nei uchidzima? Uye mudiwa wake haana kumuudza chero rwendo rwunobvira paakamufonera kubva kuSochi mazuva maviri apfuura. Uye nyaya iyi inotyisa yakaitika naamai veshamwari, mubhadharo wekukurumidza, kuenda kwekutanga ...
  Zvichida vabereki vaPavlusha vakangoerekana vatorwa kunze kwenyika? Aida kuenda kuFrance.
  Maria pachake kubva pauduku hwake akarota kuita rwendo rwokuenda kuEurope. Shanyira Prague, Warsaw, Berlin, Paris. Kunyanya ndaida kuenda kuParis, guta rezviroto uye rudo rwerudo. Akaudza Pavlik nezvechido chake. Akapindura kuti aizofara kuenda kuFrance, nokuti maFrench emarudzi ose eEurope akafanana zvikuru nevaRussia vose muunhu uye mupfungwa. Maria haana kuita nharo, kunyange zvazvo aifunga kuti vanhu vedu havana kunyanya kufanana. Aive nechishuwo chekuroora Pavlik mumakore mashoma, kana ava munhu mukuru, uye kuenda naye rwendo.
  Zvino mudzidzisi akanga asingadi kumbofunga kuti Pavel akanga achimunyengera, zvokuti akaunza mumwe musikana kumba kwake. Ko Maria akanga asina kukodzera mufaro wake wechikadzi here? Pakutanga, muzviroto zvake, akazvikwevera murume akasimba, akapfuma, asi akadanana nemukomana akazove ari mudiki kwaari nemakore gumi nemashanu. Ndakapinda murudo zvekuti ndakarasika njere.
  Mudzidzisi wacho aitaridzika zvakanaka. Chimiro chakatetepa, chiuno chakatetepa, makumbo akareba akanaka, ganda rakachena, chiso chakachena, hapana makwinya, bvudzi rakasvibirira zvakanyanya, vhudzi rakapetana zvishoma, chiedza chakajeka kusvika pamapfudzi. Munguva ichangopfuura, iye nguva nenguva akaenda pakudya, akazora nemafuta. Vakadzi vakadaro sevarume. Muchimiro, haana kupiwa zvinopfuura makumi maviri neshanu, kunyange zvazvo mudzidzisi akanga achangopfuura makumi matatu.
  Asi Maria akanga ari oga, pasinei nokunaka kwake uye chimiro chakanaka chomuviri. Muhuduku hwake, mukomana wake, uyo waaida nemwoyo wose, akaguma muChechnya ndokufira ikoko. Somugumisiro, mwoyo wemusikana wacho wakaoma uye wakaoma kwemakore akawanda.
  Mudzidzisi wacho akadavidza zvose zvaiedza kupfimbana nevarume vane ushamwari zvokuti vaigona kupfimba vakabva vangonyangarika. Maria haana kudanana kwemakore akawanda, haana kana kutarisa kudivi revarume. Akanzwa zvakadzama, nyika yaiita kunge dema nechena kwaari mushure mekufa kunorwadza kwemukomana wake wekutanga.
  Uye munguva pfupi yapfuura mudzidzisi akatanga kunyungudika zvishoma nezvishoma, kufunga zvakanyanya nezvemuchato uye kuberekwa kwemwana. Asi Maria aitya varume, aisaenda kumadhindindi nedzimwe nzvimbo uko kuri nyore kuzivana.
  Mukadzi wacho aiva nepfungwa yokushambadzira munhu waanozivana naye nechinangwa chokuroorana mupepanhau kana kuti panzvimbo yakakodzera yepaIndaneti. Asi ipapo Pavlik akaonekwa muupenyu hwake. Uye nyika yakatanga kutamba nemavara matsva.
  Murume akanaka uyu akamira pakati pevadzidzi vose nechitarisiko chake uye kushamwaridzana, mukomana akanaka akava chido chemoyo chemudzidzisi, Maria akamuwira. Kunyange zvazvo ndainzwisisa kuti zvakanga zvisiri izvo, kunyange zvine ngozi kubva pakuona kwemitemo yaivapo.
  Kekutanga, mudzidzisi akaona Pavlik rinenge gore rapfuura mukirasi yake pachikoro chitsva, kwaakawana basa paakatamira kudunhu rePrimorsky. Akabva atoita kuti anyungudike, shuwa moyo werudo udedere. Pavlusha akamuka mumukadzi pakutanga zviroto zvisinganzwisisiki, uye ipapo manzwiro akasimba.
  Maria akafunga kutsvaka nzira yokutaura nayo nemukomana uyu, asi aitya kuti mukomana wacho aizomuramba. Mudzidzisi akatanga kuzvitarisira zvakanyanya, akaenda pakudya. Akaedza kutaridzika zvakanaka uye kumutsa chimiro chaPavlik, achifungidzira mamakisi ake. Zvisinei, kwenguva refu haana kutora matanho api naapi okuzivana zviri nani.
  MunaEpril, mamiriro okunze akanga akanaka, zuva, Maria akapfeka zvakakodzera kwechirimo, uye pachidzidzo akadana Rybachenko kuti apindure.
  Murume wekutanga akanaka wekirasi, Pavel, akamira pabhodhi. Maria akamudya nemaziso ake, uye akatarisa mudzidzisi wake nechido, uyo musi uyu akanga akapfeka siketi pfupi, ane makeup yakaisvonaka uye nebvudzi rinoyevedza.
  Achinyemwerera, Paul akati:
  - Mutemo waKirkorov unoti ...
  Mukirasi makaita kuseka. Pavlik akanyara zvishoma uye akatsvuka zvishoma. Mudzidzisi akaruramisa zvine ruremekedzo:
  - Kirchoff... Saka mutemo uyu ndewechii?
  Maria akanzwa kuti Rybachenko akakurudzirwa nemusikana mudhesiki rokutanga, asi akaita seasina kuona chinhu.
  Chipfuyo chake, akatarisa mumaziso emudzidzisi, akapindura:
  - Huwandu hwemacurrents ari mudunhu pane yekupinza yakaenzana nehuwandu hwemhepo mudunhu pakubuda ...
  Maria akagutsurira musoro ndokuti:
  - Gara pasi, Pavel, mashanu!
  Vadzidzi vakaridza muridzo. Mukomana akagara pasi ndokutanga kunyatsoongorora mudzidzisi.
  Ipapo Pavlik akareurura kuna Maria kuti ndiro zuva iro manzwiro akatanga kuvira maari. Aida Maria kare, asi semudzidzisi. Uye ipapo akadzidza mukadzi mukuru uyu, chiso chake chakanaka chepamusoro, bvudzi rakatsvuka, makumbo anonyengedza. Akatarisa uye akanzwa kuti hurume hwake hunozvimba nekunyengera, huchipisa uye kutofema.
  Vasikana vaimufarira, vakataura navo, uye vakatotsvoda tsvarakadenga Vera kakati wandei. Asi anga asati aita bonde nemunhu, akazviona pavhidhiyo yaakawana paInternet. Kubva muvhidhiyo yakadaro, akafara nenzira yakafanana neyazvino kubva pakungoona mudzidzisi, vashanu vake vasina kufanirwa.
  Pavlik akangoerekana ada kuita rudo nevenyama. Sezvakaita pavhidhiyo. Asi ainzwisisa kuti izvi zvakanga zvisingaiti, zvichida kwete munguva yemberi iri pedyo. Zvisinei, kurwadza kwacho kwaida nzira yokubuda nayo. Pavlik akanzwa kudedera kwakasimba, nyeredzi dzakasvetuka pamberi pemeso ake. Kupisa kwaiita mwana wechikoro kwainge kwave kusinga peri. Mukomana akasimudza ruoko ndokubvunza achitsvuka.
  - Ndinogona kuenda kuchimbuzi?
  Maria akabvuma kuzvininipisa:
  - Enda!
  Pavlik akamhanya nesimba rake rose. Muchimbuzi chete akakwanisa kubvisa kunetsana uye kunyaradza chiremerera chake chakanga chichiri kubuda.
  Akabva aseka achiudza Maria nezvekufara kwaainge aita. Uye akabva adzokera kukirasi panguva yebhero. Ndaifanira kuenda kuchidzidzo chinotevera.
  Asi mufananidzo wemudzidzisi wefizikisi wakamira pamberi pemeso angu. Akakwanisa kubatidza moto wemanzwiro akasimba mumukomana. Aida kuona Maria Alexandrovna zvakare.
  Pavlik haana kumbogara muzvidzidzo. Makumbo ake pachawo akamuendesa kuimba yefizikisi.
  Nemwoyo unokurumidza kurova, Pavlik akamira pasuo, achiita ushingi. Akanga asingazivi kuti aizotii, kuti aizoita sei nomudzidzisi wacho, asi kunyanguvezvo akazarura suo.
  Mudzidzisi akanga achitsanangurira chimwe chinhu kuvakomana vekirasi huru, chidzidzo chakanga chapera, asi havasi vose vakanga vaenda. Maria akatendeukira kuna Pavel, uyo akamira pasuo, achitarisira kuti atsanangure chikonzero chokushanya kwake. Akanyemwerera netsitsi, asi kunyangwe kunyemwerera kweushamwari uku kwakatadza kubvisa kunyara kwaPavlik, aiita seakarasikirwa nemazwi ake uye akangotarisa mudzidzisi asina chaaiziva. Uye Maria Alexandrovna akatarisa mudzidzi wake anodiwa, zvakananga mumaziso ake.
  Kumbomira kwakaenderera, Maria akabvunza nerudo:
  Uripo here, Pavel? Pane matambudziko here?
  Izwi raPavel rakazoputika:
  - Ini ... ndinoda kunyora rondedzero yefizikisi. Mitemo iyi ... sei? Kazhinji, ikozvino ...
  "Mirai zvishoma, zvino ndichapedzisa nevakomana, uye tichakurukura zvose nemi," mudzidzisi akadaro ndokunyemwerera zvakare.
  Uye Pavlik akanzwa kuti kubva pachitarisiko chake, kunyemwerera kwake kwakanaka, hurume hwake zvakare nekusazvidira hwakamutswa mubhurugwa rake.
  Akabuda achipinda mucorridor, akaedza kuzvibvisa papfungwa dzakaipa uye akadzikama.
  Hongu, zvaizomuitira nyore kutaura nevezera rake, asi zvino mukomana akanga afadzwa zvikuru nomukadzi mukuru uyu. Sezviri pachena, kukwezva kwake kwakaendeswa kuna Pavel pamwero wekuziva, uye aisakwanisa kumira, akakundwa nerudo rwekudzoreredza, kunyangwe aisaziva maitiro nemudzidzisi.
  Pavlik akanzwa kuti chiremerera chake chainge chawedzera zvakare uye kuti tirauzi rake rakanga richitubuka. Kaive kekutanga mukomana uyu kusangana neshungu dzakadai. Chaive chinhu chitsva uye chakasiyana. Haana kumbove mudiki Pavlik akabatidzwa zvakadaro. Akazoerekana oda kuona mudzidzisi akashama, kuti abate makumbo matete, chipfuva chake chakashama.
  Uye Maria? Akafara kuti Pavel akapinda, akaedza kutumira vamwe varume vose nokukurumidza sezvinobvira uye kudana mukomana wake anodiwa. Airota achikurukura nemukomana akanaka uyu, achitarisa mumaziso ake manyoro airatidza kunyorova. Maria akanzwisisa kuti uyu aingova zvake pwere. Uye achada kubatwa zvakakodzera. Haana kuronga kunyenga mwana wechikoro, chaaida kutaura naye. Saka, nezvehupenyu, nezve kudzidza.
  akapinda, akamutarisisa patsoka dzake. Mukomana wacho haana kukwanisa kumisa kukwezva kwake. Bhurugwa rake... Rakanga richitubuka!
  Maria akazviona izvi, akatarisana nekuseka, akanyemwerera nemufaro ndokubvunza:
  Unoda makumbo angu here?
  Pavlik akabuda nekunetseka:
  "Zvakanaka ... Sorry ..."
  Maria haana kukwanisa kupikisa akabva angobvunza mubvunzo wechipiri:
  Uri kufambidzana nevasikana here?
  Mukomana haana kupindura pakarepo, uye mudzidzisi akajekesa:
  Unosangana nevezera rako here?
  Kwete... vakapusa. Uye iwe ... akachenjera ... uye akanaka. Ndinokufarira.
  Maria akanyemwerera zvakare ndokuti nenzwi riri pasi.
  "Uri mukomana akanaka, asi handibvumidzwe kusangana nevadzidzi kunze kwekunge riri bhizinesi rechikoro.
  Pavlik akagomera zvakanyanya uye akazevezera:
  "Magungano akaipa!
  Maria akakwenya.
  - Mukomana ane chitarisiko chakadaro sechako haakwanise kunyimwa kutariswa kwechikadzi. Iwe uchazviwana iwe uri musikana anonyatsoenderana nezera rako.
  Peacock yakabva yati:
  "Handidi... ndinokwezvwa kwauri.
  Maria akanyemwerera.
  - Zvichapfuura!
  Kwemamwe maminetsi mashoma vakataura nezve hupenyu hwekuchikoro uye vaaidzidza navo, ipapo Pavlik nekuchenjera akadzokera kumashure akananga kunobuda, aitoda kuenda kuchimbuzi. Akanga ari mushishi kuzvisunungura, kuti asunungure kukwenya kunorwadza uye kushushikana kunopfuura kwemunhu.
  Mukomana akasimba mumuviri haasati akwanisa kudzora zvishuwo zvake uye kubvisa erection. Chishuwo chekuda rudo nebonde nemukadzi akura zvakanyatsokurisa muviri wakadzidziswa wemutambi wechidiki.
  Mwana wechikoro akatiza, Maria haana kumumirira, akabva asiya chikoro. Uye Pavlik akaenda kumba. Vabereki vakaona kuti mwanakomana wavo akanga akasuruvara zvikuru uye asingadyi.
  Amai vakabvunza mwana wavo kuti:
  - Pavlik, wakawana deuce here?
  Mudzidzi akasimudza ruoko.
  - Izvo zvisina maturo!
  Baba vacho vakanyemwerera.
  - Iye, sezviri pachena, akawira murudo, usanetseka nemibvunzo, kana zvisina kudaro iye achaputika.
  Pavel akazvivharira mukamuri make. Kuti nditsauswe uye ndisunungurwe, ndakapinda muInternet ndikabatidza zvinonyadzisira.
  Usiku, mukomana haana kurara zvakanaka, nguva yose yaairangarira mudzidzisi, hurukuro yavo yokupedzisira, akanyadziswa nemaitiro ake uye akarota.
  Kazhinji, vadzidzi vanowira murudo nevadzidzisi vavo, kunyangwe ivo vakuru kwazvo kupfuura ivo. Vanovada nokuda kwouchenjeri hwavo nechiremera. Dzimwe nguva vadzidzisi vanodzorera: vanofarira huduku uye runako. Zvinoitika kuti vadzidzisi pachavo vanoedza kuita kuti vadzidzi vavo vade navo. Mary akabudirira. Akasiya chikoro, asi akazodemba kuti dai asina kumirira mukomana uye haana kuramba achitaura naye zuva iroro.
  
  
  Chitsauko 6
  Mangwanani akatevera, Pavel akanga akasuruvara uye asingadi kutaura. Aive asina hunhu kuvabereki vake, kuchikoro aisataura nevezera rake zvachose, aipindura vadzidzisi zvisina kufanira. Nekufara, akanga akamirira chidzidzo chekupedzisira - physics.
  Pamberi pechidzidzo, zvakanga zvisingakwanisi kutaura nemudzidzisi: aibvumira vana kupinda mukirasi chete nebhero uye pakarepo akatanga kutsanangura zvinhu.
  Pauro akamubata ziso. Maria Alexandrovna dzimwe nguva akatarisa mudzidzi wake anodiwa. Akaona kuti mukomana akanga acheneruka achibva anzwa tsitsi.
  Pakapera chidzidzo, vakomana vakatanga kubuda mukirasi, uye Pavel akazvishingisa, akauya ndokuti kumudzidzisi:
  - Ini handina kuziva nezve abstract nezuro.
  Maria akabvunza:
  - Sei wakatiza?
  "Ndaifanira ... kuenda kuchimbuzi."
  "Munogona kuuya kwandiri pashure pechikoro," mudzidzisi akabvumira kudaro.
  Peacock yakanzwa kufemerwa! Aitarisira kupera kwekirasi. Uye nekukasira kukamuri yefizikisi. Maria Alexandrovna akanga ari oga.
  "Chimwe chinhu chausiri kutaridzika zvakanaka nhasi," mudzidzisi wacho akatanga. - Hauna kurwara here?
  "Aiwa," akadaro Pavel, "Handina kurara zvakakwana.
  - Zvinoitika. Iwe unoda chaizvo kunyora abstract? Maria akabvunza.
  Pavel akagutsurira musoro, kunyange zvazvo vose vaiziva kuti ichi chaingova chikonzero. Mudzidzisi akatanga kutsanangura kuti rondedzero dzinonyorwa sei. Uye Pavlik kamwe kamwe akati:
  "Zvichida tinogona kukurukura nezve basa iri kumwewo?" Yakanyanya kuzara pano ... Tine dacha muAlexandrovskaya. Hapana achatimisa ipapo.
  Usiku, mudzidzi aifunga nezvezvaaizotaura kumudzidzisi pamusangano, uye akabudisa mutsara wakagadzirirwa.
  Maria akanyemwerera, akaisa ruoko rwake pamutsipa wemudzidzi ndokuti:
  - Uye iwe wakakosha, kwete sevamwe vakomana ...
  Pavlik akavhunduka paakabata. Akanzwazve kunyengera mubhurugwa. Asi panguva ino haana kutiza chero kupi zvako, asi zvakare akati nezve dacha:
  - Unogona kuenda chero nguva. Ndine makiyi, vabereki vangu havaendi kuAlexandrovskaya ikozvino.
  Maria akabvisa ruoko rwake ndokuti:
  "Chokwadi hapana kwandinoenda. Asi munogona kuuya kumba kwangu.
  - Ndingapinda rini?
  Mary akakwenya mapendekete ake ndokupindura:
  - Hongu, kunyange nhasi.
  - Hukuru! Peacock yakafara. - Ini zvino ndoda kuenda kuchikamu chehockey, uye ipapo ndinogona kuuya kwauri.
  "Ngatinyore nhamba dzangu dzorunhare ipapo," mudzidzisi akakarakadza kudaro, "uchafona kana wasununguka, ndichakuudza kwokuenda."
  Mukomana akatumbuka nemufaro.
  - Kugona chose! Iwe wakangonaka!
  "Ndapota, usaudze chero munhu kuti uri kuenda kumba kwangu."
  Pavlik akagutsurira musoro, zvakamutorera simba rakawanda kubvisa maziso ake pachipfuva chemukadzi. Pamakumbo, mwana wechikoro akaenda. Pane imwe kiosk yaiva pedyo, mukomana akazvitengera pakiti yemachipisi nebhodhoro reCoke. Akamedza chaakanga atenga nokukara, akanyaradza kubvunda kwake uye akawedzera kuzvivimba.
  Mukudzidziswa, Pavel aishingaira, achitamba rough. Ndiye akatanga kusvetuka kubva munhandare yekutamba, akamhanyira kuimba yekuvharira ndokudaidza mudzidzisi. Maria Alexandrovna akatumidza mugwagwa, nhamba yeimba uye imba.
  
  Mudzidzisi akavhura gonhi, akanyemwerera ndokuti:
  - Ndinofara iwe wakauya. Usanyara, zvigadzirire kumba.
  Ainge akapfeka rokwe reblue rainge rakanaka rinosvika kumabvi, maslippers, bvudzi rake rakasununguka uye makeup yakareruka. Maria akanga akamirira mukomana, kunyemwerera kwake kwoushamwari kwakabatsira Pavel kuti asunungure kufara kusingakoshi, asi akaramba achibvunza mubvunzo wakapusa:
  - Uye isu tiri toga pano, hatingapindiri ... varume vako?
  "Sezvineiwo, ndichiri ndega," mudzidzisi akatambanudza maoko ake. - Handeyi nazvo.
  Pavel akabvisa shangu dzake, Maria akabata ruoko rwake, uye vose vakapinda mumba. Paive netable yatosetwa. Maria akagadzirira kusangana nomudzidzi wake waaida. Ndakatenga keke, ndikagadzira masangweji uye ndakatovhura bhodhoro rewaini yakaoma. Patafura paivewo negirazi raive nemakenduru.
  "Ndichakuudzai nezverondedzero gare gare," mudzidzisi wacho akadaro. "Ngatitangei nekudya ... nemwenje wekenduru."
  Maria akadzima light ndokubatidza makenduru.
  Pavlik akati nechido:
  - Saka zverudo! Asi muchiedza unotaridzika zviri nani.
  - Uye ini ndinoda zverudo, ndakasurukirwa ...
  "Munesu isu vadzidzi venyu," akadaro Pavlik.
  - Asi hapana moyo cavalier ...
  Saka ndinogona kuva mumwe! mukomana akadaro achiratidza kufara. Iye zvino akanga asinganyanyi kutya kupfuura kuchikoro, paakaonana nomudzidzisi.
  Maria akanyemwerera zvakare ndokukumbira Pavlik kuti agare pasofa pedyo netafura. Akasvikogara padivi pake ndokuzevezera achiti:
  - Ndichanwa waini, uye iwe uchadya keke. Zviri nenzungu. Handizivi kuti unofarira zviwitsi here.
  "Ndinokuda," Pauro akapindura kudaro.
  - Zvakanaka izvo.
  Pavlik akatora chimedu chekeke nechipunu ndokumedza pasina shungu. Mukomana wacho dzimwe nguva aidya keke kumba. Asi aifarira chokoreti zvakanyanya.
  Maria akatora waini ndokudzorera girazi riya. Zvaiita sezvisina kunaka kunwa uri wega. Uye zvakanyanya kune wechidiki. Akayemura mudzidzi mumurazvo wemakenduru, akaudza Pavlik kuti aive nechiso chefotogenic uye chinotaridzika, uye chimiro chaive chakaita sechifananidzo chechiGiriki.
  Mukomana akazarura muromo wake pakurumbidza kwakadaro, uye mudzidzisi akatora ruoko rwaPavlik muruoko rwake, akaruisa pagumbo rake uye akazevezera:
  - Unogona kuaina.
  Mukomana akatsikitsira, chanza chake chichidedera achibva atodikitira. Pavlik akapuruzira gumbo rake zvinyoro nyoro. Maria akanyemwerera: kubata kwemukomana akanaka kunofadza muviri wechikadzi. Mudzidzisi akaisa ruoko rwake pachipfuva chaPavlik chine tsandanyama ndokutanga kuchikwiza. Mukomana wacho aiwanzofema, Maria akanzwa kuti mwoyo wepwere wairova zvakasimba sei. Mukomana akanga ari pamoto nemanyawi. Akakanya ibvi remukadzi uyu nemaoko, akaerekana oda kumubvisa rokwe ndokumubvarura hembe dzake. Intuitive, chido chakasimba ...
  Asi Maria, kunze kwekona yendangariro yake, akaziva kuti aifanira kumira kuti arege kutadza kuzvidzora amene. Akabvarura ruoko rwaPavel kubva pamabvi ake, akatsvoda mukomana pahuma ndokuti:
  - Zvakanaka, zvakakwana! Ngatidzokei kune abstract.
  Peacock yakazevezera.
  - Ndapota ... Abstract gare gare. Ndinonzwa kupisa. Ndobvisa hembe here?
  Maria aida kuenderera mberi nehukama hwepedyo, akarota achiona mutumbi usina kupfeka wejaya rakanaka, mukadzi wacho akatadza kuzvidzora, akatambanudza maoko ake ndokupindura:
  - Huya, ini ndichakubatsira.
  Ndokubvisa T-shirt yemukomana.
  Kunyevenuka, kudhirowa kwemhasuru dzemukomana uyu kwakatowedzera kupisa mukati medumbu remukadzi, izvo zvaizoita kuti zvisatsungirike. Asi Pavlik akafara zvikuru, kukwana kwake kwakasimuka, muviri wake wakatanga kupenya nedikita. Nezwi raidedera mukomana akati.
  - Unogona, uye ini ndichakubatsira ... kubvisa chipfeko chako ...
  Maria akagutsurira musoro.
  - Zvirokwazvo!
  Pavlik akakotama uye nezvigunwe zvaidedera akasunungura zvisungo ...
  Maria akasara akapfeka bhurugwa nebra. Pavel pakupedzisira akaona chitunha chemudzidzisi unenge usina mbatya. Anenyasha, anobata, anotapira uye anosekesa.
  Pavlik akati nemoyo wese:
  - Nenyasha dzako, unogona kuve fashoni modhi.
  "Ndinoda kushanda somudzidzisi," akapindura kudaro Maria Alexandrovna.
  Mukomana akamhanyisa ruoko rwake kumusana kwemudzidzisi wake waaida. Maria akatura befu. Kubata kwemukomana kwakamuita on. Ndaida kurasa magungano ose uye kubatana nejaya rakanga rakanaka mukufara. Uye Pavlik akanga achidedera nemufaro mukuru. Kakanga kari kekutanga kuti izvi zviitike kwaari. Mukomana akapindwa nemhepo, pfungwa dzakamutora.
  Maria akaenda kunosangana nemukomana. Vakambundirana ndokutsvodana...
  Pavlik akazviwana ari pamubhedha werudo kekutanga, ainyanya kufara uye pakupera kwemusangano akatopera simba. Maria ndipo paakazotarisa wachi yake ndokuchema nekutya:
  - Wow! Yatova eleven o'clock! Vabereki vako vachanetsekana. Huyai, kurumidzai kuvadaidza mupfeke.
  Aneta Pavlik akafamba zvishoma nezvishoma. Denderedzwa rakasviba rakaonekwa pasi pemaziso ake ebhuruu airatidza. Mufaro wacho wakadzikira, asi mukomana wacho akanzwa asina maturo. Maria akamusimbisa achiti:
  "Zvinogara zvakadai mushure mekutanga," mukadzi akatsvoda Pavlik pamuromo. - Uri murume anoshamisa! Ndakanzwa zvakanaka newe, asi shungu dzedu itsotsi. Ndichavhundutsirwa jeri kana vakaziva kuti tayambuka bhodha.
  Peacock yakazevezera.
  Ndinopika kuti hapana wandinoudza. Ndinopa shoko rangu rokuremekedza.
  Maria akanyemwerera ndokubvunza:
  "Uye hauzvikudzi kushamwari dzako?"
  Pavlik akatozviyambuka nekuda kwekunyengetedza:
  - Kwete! Heuno muchinjikwa wako!
  Hatibvumirwi nemutemo kuti tidanane. Iwe hausi kuda kuti rudo rwako ruende kujeri, iwe?
  Peacock akapindura nechivimbo:
  - Kwete handidi!
  Maria akagutsurira nekazevezeve:
  "Ndinogona kutongerwa kunyengera mwana muduku.
  Pavlik akadzungudza musoro wake zvine simba.
  - Kwete! Haundinyenge, ndinokuda ini.
  Maria akapindura:
  - Hazvina basa. Kupomerwa kunyengedza munhu mukuru.
  - Mitemo isina kururama!
  "Mutemo wakanaka kana kuti wakaipa, asi mutemo, unofanira kuzviongorora," akadaro Maria. - Uye iwe enda kumba nekukurumidza. Unoti kudii kuvabereki vako?
  Peacock akati:
  - Ndichataura kuti ndakagara neshamwari, takatamba mitambo yepakombiyuta.
  Ko kana vakabvunza zita reshamwari? mudzidzisi akabvunza.
  Peacock akapindura nechivimbo:
  - Shamwari dzangu dzakavimbika, dzinondiudza kure.
  Maria akabvunza zvakare:
  "Ndapota usaudze munhu.
  Pavlik akayambuka zvakare:
  "Ndinopika namai vangu, hapana wandinoudza!"
  Mudzidzisi nemudzidzi vakatsvoda zvakanaka.
  Pamba, mukomana akakurumidza kuzvitsanangurira kuvabereki vake, akawira pamubhedha uye pakarepo akabatwa nehope.
  Zuva rakatevera pakanga pasina makirasi efizikisi mukirasi yaRybachenko. Akapora kubva pazuva rorudo, aida zvakare kuona mukadzi wake waaida, panguva yekuzorora akaenda kuna Maria Alexandrovna.
  Kuti asakonzera kufungirana kwakawedzera uye makuhwa, mudzidzisi akakumbira Pavel kuti asauye kuhofisi yake zvakare apo pakanga pasina chidzidzo chefizikisi, asi akamubvumira kudzokera kumba kwake.
  Uye zvakare kwaive nekudya kwerudo nemwenje wekenduru. Chete pachinzvimbo chewaini, Maria akavhura bhodhoro reCoca-Cola. Zvino mudzidzisi akapa mudzidzi massage. Pavlik akanzwa akadzikama uye ane chivimbo kupfuura kare, akanga akagadzirira kuramba achidzidza sayenzi yerudo.
  Vakaparadzana vachitsvodana zvinyoro.
  Panguva iyi mukomana akauya kumba achifara uye achifara. Amai vachiona maziso ake aifara vakabvunza:
  - Watowana musikana here?
  Pavel akadedera nekunyara, asi haana kupindura.
  Amai vakabvunza:
  Watotsvoda kare?
  "Aiwa," akadaro Pauro.
  - Chenjera, usaite misikanzwa. Nekuti uri mudiki...
  Mukomana haana kuda kuterera mirairo, akakurura, ndokuenda kunorara. Akafungidzira kuti Maria akanga akarara pedyo naye, uye akabatwa nehope huru.
  Mudzidzisi nemudzidzi vakatanga kusangana muchivande. Pakarepo, mukomana akaenda kumudzidzisi kunonyora rondedzero. Asi ichi chaingova chifukidziro cherudo rwavo rwemumandorokwati, rwakakura zvakanaka. Vanodanana vakaronga nekufamba kwenguva kuti varoorwe zviri pamutemo. Maria akaedza kusafunga kuti hukama hwavo hwakavanzika hunogona kuratidzwa kusvikira Pavlik asvika pazera, uye aizopomerwa mhosva yekunyengera mudzidzi. Nhasi, zvisinei, ichi chiono chazova chinhu chaichoicho.
  Zvakanaka, sei zvakaitika kune mumwe maniac kudyara chitunha chemusikana mumba make? Maria akanga asingadi kudavira kuti Pavlik aigona kuita chinhu chakadaro. Asi runhare rwemudiwa rwakanga rwuri zii.
  Pamba, mudzidzisi akakwira muimba yokugezera ndokuramba achifunga nezvechitunha chakanga chasiyiwa uye ukama hwake naPavel. Aiwa, vakanga vasina ukama hwakashata, asi rudo rwechokwadi! Pasina pfungwa dzakasviba nevavariro dzakaipa. Zvakadaro nei? Pamwe hazvina kushata. Zvichida Pavlik haana kumunyengedza, pakushayikwa kwake haana kuunza munhu muimba. Asi ndiani zvino akakanda mutumbi? Chakavanzika...
  Maria akagadzira mvura inodziya aine tarisiro yekudzikama. Mukadzi wacho akazvikwesha nemucheka wekugeza uye akafunga zvakare nezve izvo Pavlik aizoudza mapurisa.
  Pakarepo bhero repagonhi rakarira.
  "Pavhusha?! akafunga mudzidzisi. - Pakupedzisira! Asi nei kunonoka uye pasina yambiro?
  Akapfeka hembe yake yekugezera ndokupinda mukoridho.
  
  
  Chitsauko 7
  Mangwanani, Krasin akasangana nemubatsiri wake Andrei Kovalev pedyo nehofisi.
  "Vasya, tine chimwe chitunha," akadaro Kovalev.
  "Zvakanaka, hazvisi zviviri," Krasin akapindura otomatiki.
  - Uye unoziva ndiani? Mudzimai wanezuro, chitunha chake chakakandwa mufurati.
  - Chii? Krasin akabvunza.
  - Zvakanaka, uyo akabvunzurudzwa manheru.
  - Saka, awa neawa hazvisi nyore!
  "Akawanikwa akafa pasi pemahwindo emba, akadonha nepahwindo," Kovalev akatsanangura.
  - Yakadonha here? Krasin akabvunza. - Nekubatsirwa nemumwe munhu?
  - Pamwe. Vachaturikawo chitunha ichi patiri.
  "Ichafanirwa kubatanidzwa kuita chinhu chimwe," Krasin akagomera.
  Mapurisa akapinda muhofisi.
  - Zvakare, kuongororwa kwevavakidzani kuchadiwa, - akadaro Kovalev.
  "Uye kuzivikanwa kweiye akakandwa mufurati yaNovikova inoda kusimbiswa nekukurumidza," Krasin akayeuchidza.
  "Dambudziko rimwe chete," Kovalev akasimudza ruoko rwake. Vavakidzani vaiti vakanga vasati vambomuona.
  - Pane tattoo yekuwana pa pubis, pane nyanzvi ye tattoo munharaunda yedu? Iwe unofanirwa kuziva, pamwe achataura kuti ndiani akasika iyi rose. Izvi hazviwanzo.
  - Zvinenge zvakakodzera kumubvunzurudza, saiye, Rybachenko, kutanga kwezvose. Pamwe anoziva chimwe chinhu. Kana kubatanidzwa.
  "Ndizvozvo, tanga naye," akadaro Krasin.
  Ndipe foni ndimufonere.
  Nhare yaPavel yaive yakanyarara.
  - Strange, - akadaro Kovalev, - foni iri kunze kwetiweki zone.
  - Saka enda kukero, uye ikoko iwe uchabvunzurudza ipapo, - akarayira Krasin.
  Kovalev akasara, ukuwo muongorori mukuru Vasily Krasin, achimirira data rekuongororwa kwevakafa, aifunga. Kunyange kwaari, muongorori ane ruzivo rwokuzviwanira rwamakore gumi, nhau yacho yairatidzika kuva yakaoma zvikuru uye inovhiringidza. Hapana chaizivikanwa pamusoro pemusikana akapedzisira ava mumba memudzidzisi. Akanaka, asingasviki makumi matatu, ane tattoo yepakutanga panzvimbo yepedyo. Zvakare mavanga papa nepachipfuva. Hazviratidzike sekuti mukomana ari pasi pemakore angamu "puruzira" akadaro.
  Mibairo yebvunzo ichauya nekukurumidza. Nei mutorwa akafa? Zvakanyanya kufanana nekudzipwa.
  Zvechokwadi, hazvina chokwadi kuti mukomana aizounza mukadzi uyu kuimba yemudzidzisi wake, asi munyika yedu chero chinhu chinogoneka.
  Krasin akafonera imba yevana yemapurisa. Vakanga vasina chero chinhu paPavel Rybachenko. Haana kubatanidzwa, akanga asina kunyoreswa muimba yevana. Asi mukomana, sezviri pachena, ari kukurumidza. Pandakangosangana nemudzidzisi, ndakatova nemakiyi emba yake.
  Vasily Krasin akanga asingadi vechidiki vanokanganisa. Ndivo vanonyanya kuzvikudza, vane utsinye uye vanoshora. Vachivimba nekusarangwa kwavo. Vazhinji havana chinhu chitsvene. Ini pachangu, pwere diki dzakapamba mota yake, dzakaboora matayi. Vana vava kugona kuverenga, vanoziva kuti kusvika makore gumi nemana vanenge vasina kana chinhu. Uye mushure megumi nemana, iwe unofanirwa kupara mhosva yakakomba kwazvo kuitira kuti utumire kuchikoro chakakosha kana, zvakare, kune koloni. Uye mazwi acho mapfupi, uye nzvimbo pachadzo dzakafanana nemisasa yevana. Vanotora vakomana vakasungwa parwendo, pane kamuri yekombuta uye ne swimming pool.
  Aiwa, nzvimbo yevechidiki yazvino harisi basa rakaoma zvachose. Vakomana vanodzungaira uye havashande. Vanoenda mushure mezoni yakadzidziswa muhunyanzvi. Hunhu hune hukama nevevadiki scoundrels hwakazvarwa, uye vanoishandisa. Hapana chavanotya.
  Kana wechidiki akauraya, uye ipapo, zvichida, akabvisa mudzidzisi zvakare, anogona kudyarwa kwemakore gumi. Zvirinani isu tichaponesa nzanga kubva kune chikara chakadaro kwechinguva. Asi Pauro ane chokuita nemhosva idzi here?
  Professional intuition akaudza Krasin kuti Rybachenko haana kuponda. Zvisinei, zvakanga zvakakodzera kubvunzurudza mukomana wacho.
  Chero zvazvingava, Vasily Krasin akasarudza kupa Pavel zvakanaka kusvina. Hameno kuti aive nehukama rudzii nemushakabvu mudzidzisi?
  Mukadzi akanaka. Nei wakasurukirwa? Hapana murume, hapana vana. Kunyange zvazvo chitarisiko chake chichiyevedza zvikuru. Mudzimai akadaro anogona kutenderedza musoro wechero pwere dzepabonde. Kana achida.
  Rudo runovasunga here, zvichida bonde? Mudzidzisi akatya nezuro pavakataura kuti taigona kuisa mwana mudiki mujeri nokuda kwokunyengedza mwana muduku. Zvinosiririsa kudzvanya nekusunga mukadzi akanaka. Yakaburitswa pakunyoreswa, asi yabuda sezvakaitika. Kunotova nepfungwa yokuva nemhaka. Kovalev aifanira kunge akatumirwa kuna Pavel nezuro manheru. Kana kuti enda iwe. Kunyangwe isu tisingabhadharwe yakawedzera pakugadzirisa. Pamwe pangadai pasina chitunha chechipiri...
  
  
  Chitsauko 8
  Kovalev akawana imba yaRybachenko nekukurumidza. Yakavhurwa namai Pavel. Andrei akazvizivisa pachake, akati aida kubvunza mukomana wacho mibvunzo mishoma.
  - Vadim akanyora chirevo here? Mukadzi akabvunza. "Ndinokukumbira, usabate mukomana!" Ari mukuora mwoyo kwakanyanya.
  "Ndiudze chii chakaitika kwauri uye chirevo chakanyorwa naVadim," Kovalev akabvunza.
  - Hongu, kumudzidzisi. Iwe haudi kubvunza Pavlik nezvake here? mukadzi akashamisika.
  - Zviri pamusoro pemudzidzisi wandinoda kuwana ruzivo.
  "Usavhiringidze mwanakomana wako, ndapota!" Amai vaPavel vakateterera. - Ari kutama kubva ... Unoona, Pavlik aida kuisa maoko ake pamusoro pake, akanga atoita jira. Zvakanaka, Vadim akaona ... Pavlik akadzikama zvishoma, haadi kutaurirana nemunhu. Rega ndikuudze zvese zvandinoziva, handei kukitchen.
  - Saka chii chakaitika kwauri? akabvunza Kovalev achigara pasi patafura yekubikira.
  - Pavlik akarwa zvikuru nababa vake. Nekuda kwemudzidzisi uyu. Ndine mhosva. Akasiya bhachi rake mukoridho. Ndakainhonga, makiyi asiri edu akabva adonha nefoni yemwana wangu. Handina kukwanisa kuramba, ndakatarisa uyo Pavlik aitaura naye. Uye ndakawana tsamba yerudo ...
  - Nemudzidzisi? Kovalev akafungidzira.
  - Naye. Mai ava ndakavaona kuchikoro. Akura zvakapetwa kaviri semwanakomana wake. Pavlik achiri mwana. Uye hezvo izvo ... ndakavhunduka, ndakaratidza murume wangu. Vadim akatsamwa, akatora makiyi uye foni kubva Pavlik, akavimbisa kutaura tete vake. Mukomana ari hysterical...
  - Uye aripi Vadim usiku ihwohwo? Kovalev akaenderera mberi nekubvunza.
  - Kubasa. Anoshanda segadhi pabhesi. Mazuva matatu gare gare.
  - Wakabva kumba rinhi?
  "Nezuro manheru, anga ava kumasere.
  - Uye izvi zvisati zvaitika, manheru apfuura, murume wako aive kumba here? Kovalev akabvunza.
  Hongu, ndakanga ndiri kumba. Ndakakakavadzana naPavlik, takatarisa manheru ose kuitira kuti Pavlusha haana kuita chero chinhu kwaari. Iye zvino Pavlik akaora mwoyo, usamubata, ndinokukumbira.
  - Zvakanaka, ndinonzwisisa, ndichasiya hurongwa, kana mwanakomana angotama zvishoma, ngaauye kukomiti yedu yekuongorora. Uye Vadim achada kubvunzwa zvakafanana.
  - Ok ndichazvipfuudza.
  - Ndiudze, makiyi akatorwa naVadim aripi? Kovalev akabvunza mubvunzo wakakosha.
  "Saka aita," mukadzi wacho akakwenya mapendekete ake, "zvimwe anoitakura naye.
  - Zvakajeka. Ndapota, ndiudze, uye usiku mushure mekupokana naPavel, Vadim haana kubva pamba here?
  - Ndinofunga kwete. Ndakaenda kunorara, iye akasara achitarisira Pavlik.
  - Zvakajeka! Saka iwe hauzive chokwadi. Vadim anoshanda pahwaro hupi?
  - Panzvimbo yedu yemuriwo mudunhu remahombekombe. Ndinofanira kuuya kumba manheru, ndichakuudza kuti wauya.
  Kovalev akabuda mufurati uye akabva afonera komiti yekuferefeta kuKrasin:
  - Vasya! Pane anofungirwa! Kuchimbidza kuda kuenda kunosungwa.
  Tichasunga ani? Krasin akabvunza. - Mwana wechikoro uyu?
  Tichatarisana nemudzidzi gare gare. Baba vake! Ari mubhizinesi uye ane makiyi eimba yemudzidzisi, "Kovalev akatsanangura.
  
  Vadim Rybachenko akaunzwa kukomiti yekuongorora kubva kubasa kwake. Akabvunzurudzwa pamwe chete naKovalev naKrasin. Kovalev ndiye akatanga.
  "Zvakanaka, ndiudze zvawakaita mufurati yemudzidzisi," Kovalev akaraira.
  - Mudzidzisi upi? Vadim akabvunza, asingagutsikane nechokwadi chokuti akaendeswa kukomiti yekuongorora.
  "Iye akanzwira mwanakomana wako tsitsi," Kovalev akatsanangura. - Tinoziva zvese!
  - Ah, uri kutaura nezve chigwere ichi. Handisati ndamboenda kumba kwake.
  Kovalev akarova chibhakera patafura:
  - Usanyeba! Unowana mutongo weupenyu hwese nemhosva yekuponda kaviri! Nzira chete yekurerutsa mhosva ndeyokutiudza chokwadi chose.
  Mufungidziro akadzvokora meso.
  - Kuponda kaviri? Ndiani akaurayiwa? Iwe uri chii? Hapana chandinoziva!
  "Dumba rangu riri pamucheto, hapana chandinoziva," Kovalev akadaro achikahadzika. - Uye ndiani akatora makiyi kubva kumwanakomana kuenda kuimba yemudzidzisi, akavimbisa kubata nemukadzi uyu?
  "Ini ...
  - Unonyepa! Vavakidzani vakuona! - Kovalev akanyepa. - Unoda kutarisana-ne-chiso here?
  - Ndakanga ndisipo! Honestly! Pavel akati akanga aenda kuzororo. Ndaida hangu kutaura naye. Gare gare, paanodzoka.
  - Zvakanaka, wakataura sei? Kovalev akabvunza nehasha. Wakairasa nepahwindo here? Kana iwe usatiudza chokwadi, isu tinotanga kushandisa matanho emuviri!
  Murume akanyura zvachose, maoko ake achidedera, akati zvakare:
  - Chokwadi, varume, ini ndakanga ndisipo ...
  Krasin akapa musungwa pikicha yemushakabvu uye akati zvine ruremekedzo:
  - Ndokumbira utarise mufananidzo. Unozivei nezvemukadzi uyu?
  Vadim akatora mufananidzo mumaoko ake ndokupindura:
  - Hapana chinozivikanwa. Hatina kujaira.
  - Uye kana iwe uchifunga zvakanaka? Kovalev akabvunza. - Nyatsotarisa.
  "Handimuzive chokwadi! Vadim akasimbirira. - Ndinozviona kekutanga.
  - Wakaitei pausiku hwemakumi maviri nerimwe aNyamavhuvhu? Krasin akabvunza.
  - Zuva rapfuura nezuro? Ndakanga ndiri pamba usiku hwose. Takanetsana nemwana wangu, hapana kwandaienda.
  - Uye wakaenda kupi kubva kubasa nezuro manheru? Kovalev akabvunza.
  - Handina kwandakaenda! Ndanga ndiri kubasa nguva dzose. Vashandi vanogona kusimbisa. Unondifungira chii?
  "Unoona," Krasin akadaro, "chitunha chemukadzi chakawanikwa mufurati yemudzidzisi, uye husiku ihwohwo mudzidzisi pachake akakandwa kunze nepahwindo. Waive nemakiyi eimba yake uye chinangwa chako chaive chekuda kubata vahosi vemwanakomana wako.
  Asi ini ndakanga ndisipo! Ndinopika!
  "Ngatimutumirei kudare kuti abvumidze kusungwa kwemwedzi miviri. Rega agare, afunge, zvichida achayeuka zvaachatiudza, - akaenderera mberi achityisa munhu anofungidzirwa Kovalev.
  Asi Krasin akanzwa kuti murume uyu anga asiri mufurati iri. Vadim Rybachenko akasunungurwa pabheti.
  Asi zvinhu hazvina kujeka. Kujekesa mhosva isinganzwisisike yakadai kwaigona kuziva kuti musikana akakandwa ndiani. Ndaifanira kubvunza pfambi dzinoshanda munharaunda yacho, zvakare kubvunzurudza vavakidzani, ndidzidze rondedzero yevakashaika. Asi chekutanga, Krasin akatumira Kovalev kune nyanzvi ye tattoo.
  Andrei akadzoka achinyemwerera zvisinganzwisisike.
  "Vasya, iwe uchadonha," akadaro Kovalev. - Iyo tattoo pamuviri wemutorwa wedu chiratidzo chemuranda wepabonde weboka reChirongwa cheIlluminators.
  - Chii? akabvunza Krasin akashamisika. - Isu takanga tisina akakwana varanda vepabonde ...
  "Marosi akapfava akadaro paruoko uye pubis anogadzirwa muboka revasikana vanoshandiswa kunakidzwa kwepabonde," Kovalev akasimbisa.
  - Wakaona here kuti ndiani chaizvo anoita ma tattoos akadaro? Krasin akabvunza.
  - Nyanzvi haina kudoma mazita. Haazivi kuti ndiani muguta redu ari kuita mifananidzo yakadaro.
  - Rudzii rwesekete?
  - Yakakura kwazvo. MuUS, muzinda wayo, uye tine mapazi mumaguta akati wandei.
  Harisi iro here boka rimwe chete iro Brown akatsanangura mubhuku rake rinonakidza? Krasin akabvunza. - Waiverenga?
  - Kwete, handina kuiverenga uye handina kuona iyo firimu kubva mubhuku, asi nyanzvi ye tattoo yakatondiudza nezve novel raBrown. Illuminators yakavakirwa pamusimboti wakafanana, asi iwo ane boka rakakura, munyika yedu kune matavi muMoscow uye kumwewo. MuSt. Petersburg, kunoratidzika kunge kusina bazi.
  "Chaizvoizvo, mukadzi anogona kuzviitira rosi zvichienderana nemuenzaniso, asingaende mune zvese izvo tattoo yakadai inogona kureva," akadaro Krasin.
  "Zvinogona kudaro," akabvuma Kovalev. - Baba vangu vakashaya vakabviswa tattoo paruoko rwavo. Aibva kuhondo uye kumwe kumahombekombe kwegungwa akaona tatoo yemumwe murume yakaita sezuva nemwaranzi kuseri kweruoko. Ndaida zvimwe chetezvo. Uye shamwari yake yakarova tattoo zvakanaka. Akaita baba vake maererano nerondedzero. Pashure paizvozvo, baba vangu vakaona kuti varume vacho, vairatidzika sevasungwa vane ruzivo rwokuzviwanira, vakatanga kuvasvika nemashoko okuti: "Mhoroi, mukoma!" Pane imwe nguva akanga akatasva chitima chemagetsi, urka yakanga yakatemwa yakagara pedyo naye ndokubvunza kuti: "Makagarira chigaro munzvimbo ipi?" Baba havana kumbogara uye vaisafarira chidzidzo. Saka ndakamuudza kuti akanga asina mhosva. "Saka sei watora tattoo?" Zvakaitika kuti zita rayo munharaunda yeutsotsi rinoreva: "Mhoro kune mbavha." Izvi zvinoitwa munharaunda neavo vanobatwa nemhosva yekuba kukuru. Baba vakasarudza kuita tattoo. Uye haana kuzodzigadzira zvakare.
  "Zvinoitika," Krasin akanyemwerera. - Uye zvakadaro, vhezheni yemutorwa wedu weboka inoda kunyatsotariswa.
  "Zvakanaka, ndichabatikana, ndichatarisa paInternet," akadaro Kovalev.
  
  
  Chitsauko 9
  Ongororo yacho yakaratidza kuti mutorwa akadzipwa nekudzvinya tsinga yecarotid. Sezvaitarisirwa Krasin. Chasara kuziva kuti mufi ndiani.
  Kovalev akaoneka zvakare achinyemwerera zvinokatyamadza.
  - Teerera, shamwari yangu Vasya! Ndakaona, zvinoita. mutorwa wedu. Haufe wakafungidzira kuti ndiani.
  - Zvakanaka, ndiani? akabvunza Krasin achiratidza kushamisika.
  - Rega ndikuudze zvese zvakarongeka. Ndakatanga kutsvaga mashoko pamusoro pesekete nemapazi aro munyika yedu. Ndakasangana nemeseji yekuti mumwe mukadzi achangosungwa muAnapa nekuda kwekuponda kwemutungamiriri weBDSM ...
  - BDSM - izvi zvakatsveyamiswa zvinonyadzisira nezvinhu zvechisimba? - Krasin akajekeswa.
  - Ndizvo zvakafanana, zvakaoma zvepabonde nekumanikidzirwa, kurwadziwa, kunyadziswa, - yakasimbiswa Kovalev. - Saka, mukadzi akasungwa muAnapa zvakare ndeweboka reIlluminators, kana kuti, anobva kubazi ravo muguta reSochi. MuAnapa, akabatanidzwa mukudhirowa, ndokubaya mutungamiriri wake nebanga.
  - Mukadzi wedu, akaurayiwa muSt. Petersburg, anei nechokuita nekuuraya kwaAnapa? Krasin akabvunza.
  "Pamwe haadaro," Kovalev akapindura. "Ndakangofarira zvakapfurwa nemukuru wemushakabvu. Achintsev zita rake ...
  - Unoda kutaura kuti mukadzi wedu starred naye? Krasin akataura.
  - Handina kuona mushakabvu mumafirimu eAchintsev. Asi mune kumwe kupfura kwakafanana neAmerican studio King, anoshanda muBDSM, Vasya, ndakamuziva! Chitarisiko, tattoo... Mudzimai wedu mushakabvu mutambi weAmerica wezvinonyadzisira.
  - Iwe hausi kuvhiringidza chero chinhu? Krasin akashamisika. Mukadzi weAmerica angave akashama zvachose sei mufuratiwo zvayo yeSt.
  - Tichafanira kuziva. Asi zita remutambi wekupedzisira, iro raakaisa nyeredzi, Lucy Starr.
  "Ichi chimwe chinhu," akadaro Krasin. - Kunyange zvakadaro, unofanira kuziva kuti akaguma sei muSt.
  "Zvichida, akabhururuka kuti atore chikamu mukutora firimu," akadaro Kovalev.
  "Zvichida," Krasin akabvuma. - Tsvaga kuti ndiani muSt.
  Kovalev akatarisana nebasa rakaoma. Zvakare ndaifanira kuchera paInternet, kutaurirana nemunhu ane mukurumbira mubhizinesi rezvinonyadzisira muguta, kutsvaga ruzivo rwaLucy neboka rake. Hapana mashoko pamusoro peizvo mushakabvu Lucy Starr akanga achiita muSt. Petersburg aigona kuwanwa. Asi mutengesi wezvinonyadzisira akaudza Andrey kuti, maererano nerunyerekupe, Lucy akatorwa mifananidzo muRussia nemukuru weporn director Vladimir Achintsev, akaurayiwa muAnapa mazuva mashoma apfuura.
  Kovalev akabatana naAnapa, akakumbira ruzivo rwekupondwa kwaAchintsev, uye akapindazve musango reInternet.
  Zuva rakatevera akaudza Krasin:
  - Zvaikwanisika kugadza zita rechokwadi remusikana - Lyudmila Starkova. Sezvandambotaura, akatarisa mune zvinonyadzisira pasi pezita rokuti Lucy Starr. Akatorwa semwana kubva kuUkraine, pamwe nevabereki vake aive nhengo yeIlluminator sect. Pane fungidziro yekuti musikana kubva paudiki akaiswa mukurapwa kwakanyanya kwepfungwa, akamanikidzwa kuita zvinonyadzisira, ndokuzoita muranda wepabonde.
  - Uye chii, chaizvoizvo, uranda hwepabonde hwakapararira muAmerica? Krasin akabvunza.
  - Hongu, zvakajairika. Uye kune pedophilia. Zvese izvi zvinonyararidzwa nekuti zvinoshandiswa uye zvakafukidzwa neAmerican anotonga elite, iyo neimwe nzira yakabatana neIlluminators. Nyaya yacho ndakaiwana kunyange kwandiri yakandivhundutsa. Kubva paudiki, kumanikidzwa, bonde rakasviba...
  - Zvakadini nenyaya yedu? Krasin akabvunza.
  - Isu tinofanirwa kudzidza kupfura kwazvino kwaAchintsev. Pamwe pane chiziviso. Zvinokwanisika kuti mushakabvu akatarisa naye, ndokubva atamira kuSt.
  "Kumbira zvinhu nezvekupondwa kwemukuru, taura naAnapa," Krasin akarayira.
  - Atokumbira. Pakangoitika chimwe chinhu chinonakidza, ndinokuzivisa.
  
  
  Chitsauko 10
  Zvakazoitika kuti komiti yekuferefeta yeAnapa ine kupfura kwekupedzisira kweanonoka Achintsev. Kovalev akatarisa kopi yakatumirwa yefaira uye zvinhu zvemhondi. Maminitsi mashoma gare gare, akagovana ruzivo nemumwe waaishanda naye:
  - Wedu mushakabvu Lyusya Starkova aitora firimu pakarepo pamberi pekupondwa kwemutungamiriri panzvimbo yake muAnapa, pamwe chete nemumwe mutambi, iyeyu iye zvino akasungwa nekuda kwekuponda kwemukuru wavo.
  "Ah, ndinovimba kuti Lucy haaite zvekupondwa uku," akadaro Krasin.
  - Kuziva sei, kuziva sei, - akapindura Kovalev.
  "Isu takanga tisina zvakakwana zvekubata nemukuru wepono," Krasin akagomera.
  - Iwe uchapika, asi hapana chete director wezvinonyadzisira, kune zvakare maniac mune iyo kesi.
  "Huya, ndiudze zvimwe," Krasin akabvunza.
  - Ndichakuudza zvandakawana. Zvinoitika kuti kupfura kwekupedzisira kweasinganzwisisike muwana Lucy waingova zuva rekupondwa kwemukuru. Yakatorwa kupenga kwakashata nekusiririsa kwevasikana mune zvakasikwa. Mushure mekupfura, mutambi wechipiri, akadaro, akabaya mutungamiriri nebanga. Akabatwa paive nemhosva.
  - Kubatwa red-handed? Krasin akadaro.
  Hongu, nebanga. Ikoko aimbova muchuchisi akanga ari pazororo. Akaronga zvese, haana kuregedza aifungirwa kuti aende, akatsika tsoka dzaive paparking yaDirector ndokudhonza zvinhu zvake. Mapurisa akashevedzwa, musungwa akatorwa, iye zvino ari mukomiti yekuongorora yeAnapa. Musikana akanyarara, haadi kana kutaura chinhu. Asi chinhu chisingatarisirwi chaive hunyanzvi. Ichangobva kutaurwa: kuwedzera kune zvigunwe zveanofungidzirwa mutambi, zvigunwe zveTula maniac, uyo anonzi ane mhondi shanu pedyo neTula uye akati wandei muguta reSochi, akawanikwawo pabanga. Asi kuzivikanwa kwemuurayi haasati azivikanwa.
  - Uye maererano nekuongorora kwedu, zvigunwe zveaidiwa maniac hazvina kuwanikwa muimba yemudzidzisi, ndizvo here? - zvakare yakatsanangurwa Krasin.
  Hongu, havana kuiwana. Asi zvingava zvakanaka kutarisa zvakare.
  "Unza ruzivo kune nyanzvi," Krasin akarayira. "Kunyangwe ndisingafungi kuti madhinda acho anozowanikwa mushure mekuongororazve.
  Kovalev akaenda, uye Krasin akarasika mukufunga. Muongorori haana kutenda kuti mudzidzisi pachake, nokuzvidira kwake, akasvetuka nepahwindo. Akataura nemukadzi uyu. Havakwanisi kuzviuraya!
  Hapana mutsara weVadim Rybachenko kana Tula maniac akawanikwa mumba make. Hazvigoneki kuti ivo vaibatanidzwa mukufa kwemuiti wemifananidzo, uye ipapo mudzidzisi.
  Zvinoshamisa, asi pfungwa dzaKrasin dzakangoerekana dzatarisana neTula maniac. Pane imwe nzvimbo mukati memweya wake, intuitively, akanzwa kuti aizoziva maniac iyi, iyo zita rake rakanga risingazivikanwi kune zviremera. Vasily akasarudza kudzidza ruzivo rwese rwakanga rwuri mudhatabhesi pane serial killer. Paive nechikonzero: maniac akayambuka nzira neanonoka mutambi paUtrish, kubatanidzwa kwake munyaya iri kuferefetwa naKrasin hakuna kubviswa.
  Intuition. Vasily akaishandisa kuchikoro. Intuitively, akawana mhinduro dzemibvunzo yaimunetsa, dzimwe nguva achifanotaura zvisingatarisirwi mhedzisiro yemitambo yenhabvu. Aisaziva kuti zvafamba sei. Iwe waifanira kungofunga, "kutyaira" ruzivo rwuripo muuropi uye sarudzo yakauya yega, senzwisiso. Uye kubasa, kunyanya nekuda kwehunyanzvi hwake intuition, Krasin akatokwanisa kugadzirisa akati wandei akaomesesa nyaya. Aive akamira zvakanaka neInvestigative Committee.
  Uye ikozvino Krasin akanyatsodzidza izvo zvakagamuchirwa uye akanzwa intuitive chiratidzo-kuvhenekerwa: mukomana akashaika ndiye Tula maniac!
  Zvadaro, pedyo neTula, vanhu vana vakaurayiwa kamwe chete mumazuva mashomanana. Uye mumwe mwana wechikoro akatsakatika, mutumbi wake hauna kuwanikwa. Kurasikirwa uku kwainzi kwakakonzerwa nemhondi isina kuzivikanwa. Asi nokuda kwechimwe chikonzero, hapana akatanga kunyatsoongorora jaya panguva iyoyo nokuda kwekubatanidzwa mukuuraya. Ipapo zvigunwe zvemuurayi, akagara nhaka munharaunda yeTula, akaonekwa muSochi, uye munguva pfupi yapfuura, paUtrish pedyo neAnapa.
  Asi hapana mafingerprints eakashaika Boris Solntsev mune faira cabinet. Zvinogoneka kuti mukomana ndiye akafanana Tula maniac.
  Zvisinei, iyi yaingova fungidziro yokuedzwa. Uye heino kuti muAmerica asina kupfeka akaguma sei muSt. Petersburg panel house, Krasin's intuition yakanga ichiri kunyarara. Akaisa pfungwa adzokororazve, asi hapana mhinduro yakauya. Paingova nechivimbo chokuti Tula maniac yakanga isingabatanidzi mukuuraya muSt.
  Krasin akafunga kutsvaga mufananidzo wemwana wechikoro akashaika. Zvakanga zvakafanirawo kuronga rwendo rwebhizimisi kuAnapa kuitira kuti abvunzurudze musikana akavharirwa ikoko kuitira kuti azivane nemutambi akafira muSt. Zvingangodaro, mumiririri anozivawo Tula maniac, sezvo zvigunwe zvezvigunwe zviri pabanga rimwe chete.
  Krasin akakumbira Kovalev kuti abate Tula uye nekuchimbidza kukumbira mufananidzo wemudiki akashaika ipapo, chero munhu, kunyangwe wechikoro, dai mukomana wacho achinyatsozivikanwa. Muongorori pachake akatanga kugadzirira rwendo rwokuenda kuKrasnodar Territory. Aida kuenda naKovalev, asi Krasin chete ndiye akaburitswa, Andrey akavimbisa kuti aizopedza svondo risati rapera, otora zororo pfupi obatana nemukuru wake. Panguva imwecheteyo, gara pagungwa kwemazuva akati wandei: pakupera kwaAugust zvakanaka kumaodzanyemba, mvura inodziya, hapana vaenzi vakawanda.
  Kovalev akafonera Anapa, akanyevera nezve kushanya kuri kuuya kweKrasin.
  "Vasya, ndakabvumirana pane zvose," akadaro kumuongorori. - Ndege iri manheru, mangwana mangwanani iwe uchange uri muAnapa. Kubva pagumi unotarisirwa mukomiti yekuferefeta. Iwe haugone kuhaya hotera, vakavimbisa kukubatsira nedzimba. Nyaya iyi inotongwa naCaptain Bergman. Uye ndichaedza kuuya neMugovera.
  
  
  Chitsauko 11
  Husiku hwakanga husina hope, asi tarisiro yemusangano negungwa, pamwe chete nechishuvo chokusunungura tangle yenyaya yakaoma, yakazadza mweya waVasily nekutarisira chimwe chinhu chinofadza uye chine chinangwa. Achibva panhandare yendege, akakurumidza kutyaira akananga kuchiteshi chebhazi, akakanda zvinhu zvake mukamuri rokuchengetera zvinhu ndokukurumidza kuenda kumhenderekedzo yegungwa yaiva pedyo. Sezvineiwo ndaiziva kuti gungwa riri pedyo nechiteshi chechitima, maminetsi mashoma kufamba. Semwana, Vasya nevabereki vake vakazorora muAnapa. Akanga ava nemakore mangani panguva iyoyo? Makore gumi nemaviri. Vakamira muDzhemet, mune imwe nzvimbo yakazvimirira, kusiri kure nechiteshi chechitima. Vasya akafamba mumhenderekedzo yegungwa achienda pakati peguta nevabereki vake, uye kamwe chete, akashambira pamhenderekedzo yegungwa pedyo nechiteshi chebhazi. Chishuwo chikuru chekuona nzvimbo dzinozivikanwa zvakare chakatora Krasin. Uyezve, kusvika gumi yaive nguva yakakwana.
  Vasily akanga achiri kuyeuka zororo riya reuduku. Uye iyo yega yega ine chimbuzi chemapuranga mumugwagwa, uye ambuya-mbuya vane ruzivo vanenge makumi manomwe, avo vaida kubvunza mukomana nezveSt. Petersburg, nyaya dzake dzechikoro. Hameno kuti chembere ichiri vapenyu here? Ava nemakore mangani? Anenge makore makumi mapfumbamwe, kwete zvishoma. Asi kumaodzanyemba vanorarama kwenguva refu. Zvichave zvichiita kushanyira neimwe nzira, kuti uone kana imba yake yakachengetedzwa, uyo anogara ikoko zvino.
  Vasily aida gungwa, uye akarifarira muAnapa. Zvinorwadza kuti handina kana kumbokwanisa kuuya kuno. Nevabereki vake, panguva iyoyo muCrimea, mumakore ake mudzidzi akaenda Adler kumusasa wemitambo kubva kuyunivhesiti. Uye ipapo basa, kunyange amai vairwara vaifanira kutarisira baba vake, avo, mushure mekufa kwaamai vake, vakapfuura zvachose. Kwakanga kusiri kumaodzanyemba.
  Uye heino musangano mutsva wakamirirwa kwenguva refu. Gungwa pacharo rakachinja zvishoma. Ijecha rose rakafanana, mamiriro akafanana. Pamusuwo paive pangosara matanga uye mainhuwa madhaka.
  Kamhepo kanofefetera kemugungwa kaivhuvhuta mafungu. Vamwe vaiva pazororo, kunyanya vakomana, vaishambira. Vasily aidawo kushambira. Asi akasiya hunde dzake dzokutuhwina muimba yokuchengetera zvinhu. Acharamba aine nguva yekutora dip, ikozvino iwe unogona kungonyudza tsoka dzako mumvura uye uende kune bhizinesi, munguva pfupi gumi, ivo vachave vakamumirira. Uye ipapo achasarudza pamusoro peimba ...
  Pachiteshi chebhazi, Krasin zvakare akatsanangura kero yekomiti yekuferefeta uye zita remuongorori, achibva apinda mubhazi reguta.
  Mhosva yemhondi paUtrish yakatungamirwa nemumwe Bergman. I. E. mavambo ake. Kuchikoro Krasin aiva mudzidzisi wefizikisi Bergman Efim Borisovich. Haisi hama here? Uye kune zvakare director ane mukurumbira ane surname yakadai ...
  Mubhazi umu maive nevanhu vakawanda, Krasin aive akamira asiri kure nemusuwo wekuseri. Pabus stop pakapinda mumwe musikana mu salon. Uye maziso aVasily akabva angotarisa kwaari. Musikana mutsvuku murefu, mutete, akapfeka sutu yebhizimisi yakasimba, akamira panze nerunako rwake mukati memhomho yevaenzi vezororo nevagari veko vazadza bhazi mangwanani ano.
  Vasily aifarira kutarisa vakadzi vakanaka. Dzimwe nguva, paaifunga nezvechimwe chinhu, maziso ake aiita seainanga pane chimwe chiso chakanaka. Uye zvino akanga achifunga nezvehurukuro yaizouya naBergman uye, sokunge ari mukufungisisa, akatarisa musikana. Akatarisa murume akanga akamutarisa. Chitarisiko ichi chakanyatsoti: "Uri kutarisirei? Usaswedere pedyo neni, tarisa kune rimwe divi! Handisi kuzosangana newe!"
  Asi Krasin haana kumbofunga nezvekujairana, kutanga kukurukurirana. Akanga asingazivi nzira yekuzivana nevasikana zvachose, akanga asina rudo uye anonyara nevakomana vakasiyana. Zvichida ndicho chikonzero nei pamakumi matatu neshanu haana kutanga mhuri. Mumakore ake echikoro, aive nemusikana aimuda. Asi nyaya iyi haina kusvika kuhofisi inonyoresa. Musikana wacho akazviwana ave nemhando yebhizimisi, asi Vasily haana kumurwira. Ipapo kwakava nousimbe hushamwari nomuvakidzani pamusuo, uhwo hwakapera zvishoma nezvishoma. Krasin aive akasununguka, moyo wake nepfungwa zvaive zvisina kubatikana nezviitiko zverudo.
  Chitarisiko chekutaura chemutorwa chakavhiringidza Vasily. Akabuda mumini-meditation yake ndokudongorera nepafafitera. Krasin aitya zvishoma: aisaziva kuti vaaishanda navo vaizosangana sei uye kuti zviito zvekuferefeta zvaizoitika sei.
  Mumwe musikana akanga akapfeka sutu yebhizimisi akabuda pamberi pake pachiteshi chake chebhazi. Krasin akamutevera, nhanho shoma kumashure: aifanira kuenda nenzira imwe chete.
  Pakarepo mutorwa akacheuka ndokumira. Zvakare, kusagutsikana, kunyange kutsamwa, kwakaraviwa mumeso ake: "Chii chawanamatira, iwe murume? Ibva ipapo!" Krasin aitotya kuti mukadzi uyu aizotaura zvisina kunaka kwaari. Asi musikana haana chaakataura, akabva atendeuka ndokuchimbidza kufamba.
  Vasily akaenda kuchitoro chenhau, akamirira kusvikira musikana wacho asingadi kuona.
  Mukomiti yekuferefeta, Krasin akatendeukira kumurindi:
  - Ini kuna Bergman.
  Murume akapindura:
  - Zvino kwira masitepisi kune yechipiri pasi, wozoenda kuruboshwe uchitevedza koridho kusvika kumagumo. Room mazana maviri negumi nembiri.
  Vava pedyo nekudzidza, Vasily akambomira achiita zvokuita, achiedza kudzikamisa mufaro wake. Iye muongorori ane mukurumbira wakasimba, asi nokuda kwechimwe chikonzero iye achiri kunetseka. Ndichiri mudiki ndainetsekana pandaishanyira vanhu vandisingazivi. Handisati ndarara...
  Vasily akanga oda kugogodza, apo gonhi rakabva ravhurika pamberi pemhino dzake. Musikana mumwechete mubhazi akatarisa kunze kwehofisi! Akashevedzera kuna Vasily mukufara kukuru:
  - Iwe?! Chii chaunobvumira iwe?! Ndiani akakupinza muno?
  - Ini ... ndinoda kuona muongorori Bergman ...
  Zvakanaka, ndiri Bergman. Uye ndiwe ani?
  - Ndiri muongorori kubva kuSt. Pano ndine chitupa neni, - Krasin akatora chitupa chake. Waifanira kunge wakanyeverwa nekusvika kwangu.
  Musikana akashamisika:
  - Saka iwe unobva kuSt.
  Basil yakasimbiswa:
  - Hongu, ini ndinobva kuSt. Muongorori we Investigative Committee. Krasin ndiro zita rangu. Hauna kunyeverwa here?
  - Petrov akati ... Ndine urombo, asi mukuru akati kutinhira kwemupurisa weSt. . Saka zvinoreva iwe?
  - Ini handisi mabhanan'ana uye kwete anonyanyisa, asi, chaizvoizvo, ndinofarira kuponda kwemutungamiriri, - akapindura Krasin. "Ndinofanira kubvunzurudza mupomeri wako. Shamwari yake yakauraiwa mudhorobha medu.
  "Ndaifunga kuti unotaridzika zvakasiyana," Bergman akanyemwerera. - Uye mubhazi takangoerekana tadhumhana. Ndainge ndave kumhanyira kubasa, shefu vakandinyenga. Mumwe wenyu anonzi Petrov...
  - Kovalev akafona, handizive zvaakataura pamusoro pangu. Uye haana kundiudza kuti uri mukadzi. Ndakafunga kuti murume ndiye aimhanyisa nyaya yacho.
  "Zita rangu ndiInna, unoziva zita rangu rekupedzisira," musikana wacho akazvisuma. - Enda kuhofisi. Unoda kubvunzurudza munhu ari kupomerwa rinhi?
  "Zvichida nhasi," Krasin akapindura. "Asi ndichiri kuda kugara pane imwe nzvimbo kwemazuva mashoma. Ndakasiya bag rangu raiva nezvinhu mustore room pachiteshi chebhazi.
  - Ehe, Petrov akandibvunza nezve pekugara. Isu takasununguka, ndinokukoka kuti utishanyire isu, ini naamai vangu tinogara pedyo negungwa muimba yega. Muchirimo tinorenda makamuri akati kuti kuvaenzi, zvino vanhu vakatotama. Kana zvakakunakira, unogamuchirwa. Handingakutoreri mari.
  Krasin akarangarira mushandi wake ndokuti:
  - Zuva rinotevera mangwana, mubatsiri wangu Kovalev anofanirawo kubhururuka mukati, iye akadana Petrov.
  "Uye tine nzvimbo yakakwana nokuda kwake," akapindura kudaro Inna ane mutsa. - Ndingakudana sei?
  - Unogona chete nezita. Ini ndinonzi Vasiliy.
  - Uye ne patronymic?
  "Zvirinani pasina patronymic," akadaro Krasin, ndokuwedzera:
  - Mudzidzisi wedu kuchikoro aiva Bergman Efim Borisovich. Pandaityaira apa ndaifunga kuti uri hama yake here. Pamwe kunyange mwanakomana. Uye iwe wakave musikana.
  - Kwete, Efim Borisovich haisi hama yedu. Baba vangu vainzi Eugene. Hongu, zvaisekesa zvishoma. Ndaifunga kuti uri munhu anoda zvevakadzi, uchanditevera.
  - Ndine urombo, asi ini ndakanga ndisiri kuzotevera chero munhu, ndakakuteverai pakumira kwangu. Uye ini ndakanga ndisiri munhu wevakadzi zvachose, handina kurara zvakakwana nhasi, handina kufunga zvakanaka.
  Ipapo, pakumira, Inna akaerekana anzwa kusagadzikana, akangoerekana amira ndokutarisa-tarisa. Mukomana wemusporty wehembe chena nebhachi re navy blue aive akamudzvokora mubhazi umu aive zvino ave kumutevera. Inna aimhanyira kubasa, aisatomboda kutaura nemakoronyera. Angadai akatumira munhu anonyangira nenzira isina kunaka, asi mukomana wacho akakurumidza kutarisa kure ndokuwira shure. Iye zvino, muongorori wechidiki akanaka, akamira pamberi pake zvine mwero, uye Inna akanyara zvishoma.
  "Ndinoona kuti hausi munhu anoda zvevakadzi," musikana wacho akadaro achiyananisa. - Unogona kutishanyira izvozvi. Tora zororo kubva mumugwagwa kwemaawa mashoma. Ndichafonera mhamha vangu. Iye achafara. Nyora kero...
  - Uye rini zvichave zvichiita kushanda nemunhu ari kuongororwa?
  Handei kuma three o'clock nhasi. Zvichakukwanira here?
  - Zvakakwana.
  - Kugona. Ndichagadzirira zvose. Hope ichaunzwa pano.
  "Ndinodawo kupemberera rwendo rwebhizinesi," Krasin akadaro.
  - Iri chero nguva muhofisi pauriri hwepasi.
  
  
  Chitsauko 12
  Vasily akaenda kuchiteshi chebhazi kubhegi, ndokuwana kero yakaratidzwa naInna. Muongorori weSt. Petersburg akasangana naamai vaInna vane ushamwari, akatamira muimba yaidiwa, akarara zvishoma ndokuenda kunobvunzurudza musikana aifungidzirwa kuti akanga aponda.
  Zita rake ainzi Tariro. Haana kupindura mibvunzo. Negirazi regirazi, risingatarisire rakamiswa pamadziro, mupomerwi airatidza kunge asina kunzwa zvaaibvunzwa.
  Saka paakabvunzwa naKrasin kana aiziva Lucy Starr kana Lyudmila Starkova, musikana wacho haana kana kuvhura muromo wake, haana kana kusimudza tsiye.
  "Anogara achidaro," akadaro Inna, aivapo muhofisi. Kunyarara, hapana chaanotaura. Kutarisa pane imwe nguva pamadziro, kunyange kutamba pamberi payo - hapana kushandiswa.
  "Zvakanaka, ichokwadi chake," Krasin akapindura nemutsa. - Haadi kutaura, tinogona kuita pasina uchapupu hwake. Uye ndine surprise kumusikana uyu.
  Muongorori akaisa mufananidzo wechikoro weBoris, wakatumirwa kubva mudunhu reTula, pamberi pemunhu ari kuongororwa. Asi Nadezhda akaramba akatarisa kumadziro asina chinhu.
  "Zvisinei, ndapota, tarisa," Krasin akadaro nerudo. Shamwari yako ingave yachinja, asi unofanira kusvika pakumuziva.
  Vasily akaunza mufananidzo wacho kumeso kwemusikana. Panguva imwe cheteyo, ainyatsotarisa zvaaiita.
  Tariro akazeza akatarisa pikicha. Uye pakarepo akadedera! Akadedera zvechokwadi, Krasin akaibata zvakanaka. Matama akachenuruka emusikana akatanga kutsvuka pamberi pemeso ake nekuda kwemufaro waiwedzera.
  Muongorori akakunda: haugone kuvanza kuita kwemuviri! Kufungidzira kwake kwakave kwechokwadi: Nadezhda anoziva maniac zvakanyanya.
  "Tinofanirwa kuisvina," akafunga Krasin ndokubvunza:
  - Ndiudze chikonzero nei Boris akauraya mutungamiriri.
  - Iye ... nekuda kwangu, - pakupedzisira akacheka nezwi remupomeri.
  "Ndaifunga kudaro," akadaro Krasin.
  Aiwa, haana kuuraya! Tariro akarangarira. - Ndini.
  "Asi ini ndoziva kuti hauna chekuita nazvo," Krasin akadaro. Mafingerprints aBoris pabanga. Sei uchiifukidza?
  Musikana haana kupindura.
  "Zvakanaka, ngatisataure nezveBoris izvozvi," Krasin akadaro zvinyoro nyoro. - Ngatitaurei pamusoro paLyudmila Starkova, uyo ane nyeredzi newe Achintsev. Waimuziva zvakanaka here?
  Maria haana kuzopindura futi. Akavhara zvakare.
  - Unoziva here kuti Lyudmila akaurayiwa muSt. Krasin akabvunza.
  Musikana akatarisa Krasin achidedera, asi akabva anyarara akatarisa kumadziro.
  "Akadzipwa," Krasin akatsanangura. - Uye ndiri kuedza kunzwisisa kuti ndiani uye nei.
  Nadezhda haana kuita chero nzira kumashoko aya emuongorori. Zvaisabatsira kuenderera mberi nekubvunzurudzwa.
  Mukadzi arikuferefetwa akatorwa, uye Krasin akatsanangurira Inna:
  - Ndinotenda kuti mutungamiri akaurayiwa neTula maniac, zvinyorwa zvake zviri pabanga.
  - Izvi zvinogoneka, ndakafunga nezvazvo, - akadaro Inna. - Musikana wacho aigona kudhonza banga kubva mumuviri waAchintsev panguva iyo vaenzi vakaonekwa.
  - Surname ye serial killer Solntsev. Iye mukomana wechidiki chaizvo.
  - Iwe, Vasily, wakakwanisa sei kuona iyi isinganzwisisike maniac? Inna akabvunza.
  "Huya," akadaro Krasin. - Ndakafananidza chokwadi, intuition yakakurudzirwa. Tine mufananidzo wechikoro waSolntsev, zvinongosara chete kumusunga nekumubvunzurudza. Kunyange zvazvo mukomana achionekwa seasipo.
  "Are you sure kuti ndiye chaiye?"
  - Handifungi kuti ndakanganisa. Mushure mekubvunzurudza Nadezhda, ndakasimbisa fungidziro yangu kuti ndiye akauraya mutungamiriri wako. Handisati ndaziva kana Boris Solntsev ane chokuita nemhondi muSt. Asi muSochi, uyu maniac akagara nhaka. Zvinoita sehumhondi hwetsika nekubaya kakawanda uye nekucheka nzeve.
  - The late Vladimir Achintsev anobva kuSochi. Iye mutori wemifananidzo ane mukurumbira uye director wezvinonyadzisira, "akayeuchidza Inna.
  "Ehe, ndinoziva," Krasin akasimbisa. - Zvichida mutori wemifananidzo akapindira nemumwe munhu, uye Boris akasarudza kumubvisa. Mubhuku raBrown, muurayi wenguva dzose weboka anotsanangurwa. Zvinogoneka kuti Tula maniac inoita mabasa akafanana.
  "Ngatizviite," Inna akapindura. - Asi nei akauraya mutungamiriri kwete muSochi, asi pano paUtrish?
  - Zvaiva nyore pano. Ndiri kufarira kuti sei Nadia achidzivirira mukomana.
  "Pamwe kuda," Inna akataura kudaro. - Vakadzi vakadaro vanogona kuda zvikuru! Uye nokuda kwomudiwa kuti azvipire amene.
  "Handizive, handizive," Krasin akadaro achikahadzika. "Handitendi murudo rwechibairo.
  Zvakaoma kuti imi varume munzwisise. Varume vazhinji vanokwanisa kunzwa kuda mumwe kana mumwe musikana. Ndiwo hunhu hwemurume.
  "Vadikani vanowanikwawo pakati pevarume," Krasin akapikisa.
  - Handisati ndasangana. Munhu munhu ane njere. Anofunga: chii chakakosha pamusoro peizvi kana kuti mukadzi kuti amufunge iye uye chete? Kunyange zvazvo, nenzira yaro, munhu mumwe nomumwe akasiyana ... Asi mukadzi anogona kuwira murudo semufirimu: zvechokwadi, kuguva, kupenga kubva kumunhu, kwete kurara usiku, kumufunga iye. mumwe chete, kuti agadzirire kupa upenyu hwake nokuda kwomudiwa wake, mumutevere kusvikira kumigumo yenyika.
  Hazviwanzo kuitika zvakadaro ...
  "Hazvishamisi sezvaunofunga," Inna akasimbirira. - Zvingangodaro, Nadezhda mumwe wevakadzi ivavo. Iyewo musekete.
  "Pfungwa dzemasekete hadzina kurongeka," Krasin akabvuma.
  Asi Inna akaramba:
  Kuregererei? Mumasekete ezvitendero, pane dzimwe nguva mune vanhu vakadzidza uye vakangwara. Vanoda kuva muboka rakabatana, rine ushamwari uko rudo runoparidzwa. Melancholic vanhu vanowanzoenda kumasekete, vanhu vakagumburwa nehupenyu, vakasurukirwa. Vanofara mukuwadzana muukama. Mamwe masekete ane dzidziso dzekunze dzine mufungo dzinogona kukwezva vanhu vazhinji.
  "Nadezhda haana kundirova semunhu akangwara kana kudzidza," Krasin akadaro. Zvisinei, akavharwa. Zvakaoma kushanda nazvo izvi. Ndinonzwisisa kuti sei uine matambudziko naye.
  - Chii chaunofunga kuita chinotevera? Inna akabvunza.
  - Zvingave zvakakodzera kusuma murume wedu mudiki pakati pavo. Akaendeswa kuUtrish here? Iyi inzvimbo yakaita sei?
  - Kunze kweguta kuseri kwemusha weSukko. Inozivikanwa nemabhichi e nudist uye makambi ane utsinye. marudzi ose amapenzi anoungana ipapo. Hippies, punks akasiyana-siyana, zvidhakwa, vanoda kuita ruzha kure nemeso evanhuwo zvavo. Macustomer edu, matsotsi neavo varikutsvagwa vanombouya. Masekete dzimwe nguva anoungana.
  "Ehe, isu tinofanirwa kusuma mushandi kuti atore ruzivo," Krasin akasimbisa chirevo chake. -Kutaura nevagari veko, tsvaga kuti chii uye sei chaizvo ...
  - Kushandisa? Pfungwa yakanaka! Kana iwe chete, - akadaro Inna uye akatsanangura:
  Anapa iguta diki. Hatina vashandi vakawanda. Chero ani zvake wedu anogona kuzivikanwa. Vateereri vanobva kuUtrish vanogara vaenzi kubazi remapurisa. Mapurisa nehurumende yekudzora zvinodhaka vakatanga kuita mhirizhonga nguva dzose ikoko. Vanhu vanonyumwa vanounzwa kuguta kuti vajekeswe. Vanhu veko vanoendawo kuUtrish. Kunyanya pakupera kwevhiki. Kana ikashandiswa, saka kwete mushandi wedu. Unogona kunge wakakwana chero usina kuvhenekwa.
  - Unoona, Inna, ndichiri honye ye armchair. Muongorori, muongorori. Basa rekushanda harisi rangu. Asi ndine zano. Mubatsiri wangu, Andryukha Kovalyov, anofanira kutumirwa ikoko. Museki akakudana. Ndakabva ndada kuenda nayo. Vakuru vake havana kutendera rwendo rwacho. Asi achabhururuka kuno iye pachake neMugovera.
  
  
  Chitsauko 13
  Andrei Cherkasov haana kukanganisa. Iye zvino akanga ava kuziva zita reTula maniac. Parizvino, zita chete remukomana akaremara nehupenyu.
  Boris aive akadzingwa kubva achiri mudiki. Kuchikoro, vezera ravo vakafuratira mukomana akanyarara, akadzvinyirirwa. Akavharwa, akagara ega padhesiki rekupedzisira, haana kutora chikamu mumitambo yakawanda. Asi chikoro chete chaizove chakanaka, amai vake chaivo vaisamuda uye vachimuzvidza, avo vaivenga baba vaBori uye vakatsivira mwanakomana wavo nekuda kwekutengesa kweaimbova murume wake uye hupenyu hwake hwakakundikana.
  Mukomana uyu aive ari pasi pehutongi hwakasimba uye nezvirevo zvaamai vake. Uye mushure mokukakavara naye, akatiza zvachose kubva kumba achienda musango, uko, achityaira kuora mwoyo, aida kuzviuraya. Asi akanga asingakwanisi kuita danho rokupererwa nezano iroro. Achiteverwa nenzara nechando, wechiduku anoenda kumusha kunoba zvokudya, zvisinei, atorwa nekatyamadzo, mukutsamwa kwokutsamwa, anoita kuuraya kunopenga. Kuponda netsaona uku kunoita sekuti kunounza chimurenga mundangariro dzake. Kubva pamukomana akanyarara, anotya, anoshanduka kuita mhondi yakatevedzana.***
  
  *** Nyaya yaBoris inogona kuverengwa mubhuku remunyori wangu Alexei Bolshakov "Outcast".
  
  Asi kana kuponda kwekutanga kwakangoerekana kwaitika, ipapo Borka anowana kuravira uye anotanga kuuraya nehana. Hupenyu hwaita mwana wechikoro mupengo.
  Uye mukomana akarota - kuona gungwa. Muimba yechembere yaakanga auraya, Borka akawana mari yakawanda. Akasvika muSochi ndokuenda zvakare kunovhima.
  Mupengo waiita semhumhi ine nzara iri kutsvaga mhuka. Akadazve kuona mutumbi wemukadzi uyu uchibvunda nekutya, kuti apinze banga kuti ribude ropa rine muto. Borka paakauraya, akanzwa ukuru hwake, akanzwa kusimba uye kutonhorera. Kunyima hupenyu hweumwe munhu, maniac yakasasa musanganiswa weruvengo runotyisa uye chigumbu chiri mukati memweya wake kune ino nyika ine hutsinye. Nekuuraya, akaratidza kukwanisa kwake kuparadza, akazvipa semutongi wemagumo evanhu. Boris akatsiva nzanga nekuda kwekurambwa kwake, iye achitora chikafu kubva kune vaviri vekutanga vakabatwa, mukadzi wechikuru nemurume, ndokuuraya chembere kuti atore mari yake. Akabva aenda kunovhima mutumbi wechikadzi wechidiki.
  Uye akazviwana ari mutsva akabatwa - musikana akanaka, akafanana newaakanga asina tariro murudo, uye akaramba Boris nehasha. Akauraya mutorwa pasina kupokana. Mupengo wacho akanga asina kuzvidemba, asina kuzvidemba zvakasimba nekutora upenyu hwemunhu asina mhosva. Boris haana kutambura nekushaya hope, akabatwa haana kuuya kwaari muchiroto. Mukomana akademba zvakanyanya kuti aisagona kurara nemukadzi akanaka uye aisaziva rudo rwenyama.
  MuSochi, Borka akarenda kamuri mubazi rakazvimirira. Asi nyota yeropa haina kubva mujaya. Akatora banga rake ndokuenda kunouraya zvakare.
  Maniac akagara pabhenji pakanga pakacheneruka nzira inoenda kugungwa, ndokutanga kumirira. Akanga asina chirongwa chakajeka, akasarudza kuita pachake, maererano nemamiriro ezvinhu, uye iye zvino akangogara akatarisa.
  Kutanga chaiko kwaApril, kuchine vanhu vashoma, vashoma vanopfuura-nenzira havana kuteerera mukomana akasurukirwa. Uye akamirira, kwenguva refu. Uye ndakaona akakodzera nyajambwa! Leggy blonde muhembe pfupi. Mucheka wakarukwa kubva mumaruva ekutanga echirimo wakafukidza bvudzi rake rakasvibira, kusvika pamapfudzi.
  Mune musikana murefu, akanaka, Borka akaona zvisinganzwisisike kubva pakutanga. Aifamba zvishoma nezvishoma asina shangu munzira, achiwanzomira achibata-bata matavi nehunde neminwe yake. Panguva imwe cheteyo, tsvarakadenga yakagomera chimwe chinhu chinyararire.
  Anopenga, akafunga Boris. Tsitsi dzakangoerekana dzapinda mukati memwoyo weanopenga, asi pamwe chete nazvo, chishuwo chekuuraya hachina kupera. Mufungo wakamuka: zvaizova nyore kuuraya anopenga. Sei uchitambura zvakadai? Kunyange zvazvo akanaka! Tsoka dzake dzisina kupfeka dzakamutsa Boris: akanzwa chido chepabonde. 333
  Mudiki maniac achangosvitsa makore gumi nemanomwe. Akanga asati amboita bonde, kana kumbotsvoda vasikana. Boris aive kumashure zvishoma mukukura kwepabonde kubva kune vezera rake, asi sezvaaikura, akapinda mune yakajairika yepamusoro pevechiri kuyaruka. Mukomana uyu aida kubata chibharo munhu wake wekupedzisira. Hapana chakabudirira. Asi zvino akanga asingadi kuuraya chete, asi kutanga kuziva kunaka kwemusikana.
  Boris akagadzira banga uye akanyarara akatarisa musikana. Akapa muenzi uya waakanga asingazivi ndokufamba zvishoma nezvishoma.
  Mpenzi yakatarira-tarira, kunze kwavo kwakanga kusina munhu kunharaunda iyo. Urongwa hwakakura pakarepo: kuunza banga pahuro, akabata mutsipa wake, zvino, achityisidzira, tora musikana zvakadzika musango, uko kuzadza pasi uye kutora. Boris aive akareba uye akasimba zvakanyanya, zvirinani kubata musikana.
  Kuedza kufamba chinyararire, Borka akatanga kubata runako, asi nokuda kwechimwe chikonzero akazeza: mwoyo wechidiki maniac wairova sokunge kuti waizobuda muchipfuva chake.
  Uye mutorwa akaerekana atendeuka ndokupa Boris kutarisa kunobaya. Maziso evaviri ava akasanganidzana maziso. Musikana akaverenga mumaziso emukomana uyu chishuwo chikuru uye ... chido. Akadhumana nekutarisa kweakadzingwa, mukomana akaraswa nenzanga, asi akabata chimwe chinhu padhuze, anodikanwa mukutarisa uku. Musikana wacho pachake akanga akaraswa kubva pauduku. Chokwadi, haana kuuraya munhu, pane kudaro, akaedza kusakuvadza munhu. Akanga ane mutsa, asi akavharika, akatambura nechisimba chababa vake vokurera uye kusanzwisisana kwaamai vake chaivo.
  Uye Borka akashamiswa, akarohwa nechitarisiko chemutorwa. Ziso iri rakamubaya pamoyo chaipo. Akanzwa mutsa usina kujairika kuna Boris, uye pamwe chete nazvo kushungurudzika uye kusurukirwa kwaaiziva kwaari ...
  Maziso emusikana, uyo akatanga aita seanopenga kuna Boris, akawana kutaura kunoreva. Uye maniac akarwiswa ne tetanus, chido chekuita chirongwa chake chakaputika, akangomira uye akanyarara.
  Musikana akabvunza:
  Sei uchida banga? Pamwe unoda kundiuraya?
  Boris akaisa banga mubhegi rake ndokuramba akanyarara akatarisa mutorwa. Akamirira kwechinguva kuti mukomana amupindure, asi, pasina kumirira, iye pachake akabvunza zvakare:
  "Ndiudze, sei wakanditevera nebanga?"
  Boris akadzvinya mazwi anotya nekunetseka:
  - Just.
  "Uye ndafunga kuti maida kundiuraya," akadaro musikana uya achibvisa hanzu yake ndokudzungudza musoro. Mazango akapenya pamutsipa wake wakanaka.
  Boris akaramba achinzwa mukati make kutya kunonakidza, kunowanzoonekwa nevarume vechidiki vasina kuchengeteka pamberi pevasikana vakanaka. Kutya uku kwakaita kuti zviome kutaura, Boris zvakare haana kupindura. Uye musikana akati:
  - Unoziva, pane imwe nguva ndaida kuisa maoko pachangu, asi vakandidzivisa.
  "Ndaidawo, apo amai vangu vakandidzinga pamba," inzwi raBorka rakadambuka.
  - Uye ini pachangu ndakasiya baba vangu vokurera naamai ...
  Musikana akambomira zvishoma ndokuzvizivisa kuti:
  Ini ndinonzi Nadezhda, uri sei?
  Mujaya akapindura achiti:
  - Uye ndiri Borka. Boris...
  Zvakare pakamboita karunyararo. Mupengo uyo akanga auraya vanhu vakati wandei akaramba achinyara pamberi pemusikana ane mwero waakanga asarudza kuti aurawe maminetsi mashoma apfuura.
  Hope akabva ati nechemumoyo:
  "Munoziva, kuzviuraya chivi chikuru. Asi kubatsira kubuda muhupenyu ... kunogona kuve nzira yakanaka yekubuda.
  - Sei zvakadaro? Boris akabvunza, achisimudza hushingi hwake.
  "Munoonaka, isu tiri panyika, tiri mujeri. Mumwe nomumwe anopiwa nhamba yakati yemakore. Iwe haugone kucheka zvaunofanira kuita. Kuzviuraya kwakafanana nekutiza mutirongo. Inorangwa ikoko, kudenga. Pachave nenguva nyowani, yakaoma, hupenyu hunorwadza mukuzvarwa kunotevera. Nekukuvara kwemuviri, mumhuri isingaite zvakanyanya. Kunyange pasi pano, kuzviuraya kunozvidzwa. Orthodox usavaviga. Vaimbovigwa kunze kwemakuva. Uye kana rufu rwaisava mhosva yako, saka imwe nzira.
  - Ndiani akakuudza izvi? Boris akabvunza.
  Ndava kugara muhukama. Imomo tine gomba riri pedyo naMwari. Anotidzidzisa mapenzi.
  "Asi munhu wese anonamatira kuhupenyu," Boris akaramba. Ndakada kuenda, ndakatadza. Kunyange ndakatambura zvikuru...
  Mamiriro edu kutambura. Patinowedzera kutambura, tichakurumidza kuuya kuNirvana. Kana kuti chinotevera kuberekwa chichabudirira zvikuru.
  Haana kumbobvira Boris ataura nevasikana nezvehupenyu. Kukurukurirana kwake kwaingogumira kumashoko akajairika. Asi iye zvino aifarira kutaura, kushungurudzika kwekutya kwaipera zvishoma nezvishoma, akanga ava kugadzikana naNadezhda, chido chekumukuvadza chakanga chaoma. Boris aida kutaura nemusikana uyu zvakanyanya, aitya kuti aizoenda, uye kuti aenderere mberi nehurukuro, akamubvunza:
  Wakapinda sei muhukama?
  - Pandakabva pamba, ndauya pano pakamira. Kwakanga kusina mari, vazivikanwi vakafanana. Apa vakadzi vaviri vakauya kwandiri, vakaudzwa nezvehama, ndakaenda navo. Vakandigamuchira zvakanaka, saka ndakagara navo kuti ndirarame.
  "Ko watizirei kumba?" Boris akabvunza.
  "Baba vangu vokurera vakandibata chibharo," Nadezhda akapindura nokutendeseka. - Amai, benzi murudo naye, havana kuda kuziva chinhu nezvazvo. Pandakamuudza haana kundidavira, akandipopotera senge ndiri kugadzirira kusvibisa zita remurume wake.
  "Uye ndine amai vakaipa," Boris akadaro. "Haatombondidi.
  Hana yemukomana yakanga ichiri kurova. Zvisinei, izvi zvakanga zvisisiri chiratidzo chehasha. Hongu, uye manzwiro ekuchema anorwadza ekutya, hunhu hwaBoris paanenge achitaurirana nevasingazivi, zvishoma nezvishoma akadzikira. Maziso ebhuruu aNadezhda aipenya zvinyoronyoro pamusoro pechiso chepwere. Haana kukurumidza kubuda achibva abvunza kuti:
  - Unobva kupi?
  Boris haana kupindura ipapo ipapo. Akafunga kutaura zvemuno. Handina kuda kutumidza musha wangu wekuzvarwa, zvese zvine chekuita nawo zvakasiiwa kare. Asi mukomana haana kunyepera musikana uyu. Akatadza kunyora zvachose. Akatumidza guta rakanga riri pedo nomusha wake;
  - Ndinobva kuTula.
  Hope akanyemwerera.
  "Wakaunyana huma yako zvekuti ndaifunga kuti hauchayeuki. Zvakanaka, iguta rakanaka sei. Kusiri kure neMoscow. Baba vangu neni takauya kuzokushanyirai. Iye pachake chizvarwa cheMuscovite. Kana kuti, akanga ari. Uye wakasvika sei pano?
  "Ndauya kuzoona gungwa," Boris akapindura nokutendeseka.
  - Ndinodawo gungwa. Kuchiri kutonhora pakutuhwina. Asi zhizha riri kuuya nokukurumidza. Wapfuura here?
  - Zvakaita sei? Boris akabvunza.
  - Pakupfuura mota mahara.
  Aiwa, ndakatenga tikiti rechitima. Ndine mari.
  - Uye wakagara kupi? Tariro akabvunza.
  Ndakaroja imwe kamuri kubva kuna mbuya vangu. Iri pedyo apa.
  Boris akaerekana anzwa kushinga ndokuti:
  - Unoda kuuya kuzondishanyira.
  Tariro akafunga. Achiona miromo yemurume uyu ichinyevenuka mukusashivirira, akabvunza:
  - Unemusikana here?
  "Kwete," Boris akapindura.
  - Ndakafunga saizvozvo. Uye handina mukomana wechigarire. Uye munondiitira zvakanaka.
  Maziso aNadezhda, pamashoko aya, akatarisa zvakananga kumeso kwaBoris uye akarovera chaizvo mujaya. Aida chaizvo kuti musikana aende naye. Aiwa, Borka akanga asisina chishuwo chekuuraya, kungoti pfarivari yomukati yerudo yakanga yatopinda mumwoyo wake wairwadza uye yaida chiito chakasimba. Kutya kwakapotsa kwapera, kuchipa nzira kukuda kuziva uye chishuvo chomuzvarirwo chechirume chokuva pedyo nehadzi yakanaka, kuti amunyengere. Nezwi rakaderera, Boris akatanga kunyengetedza achinyara:
  - Ndinogara pedyo zvikuru pano. Huya, ndichakuratidza. Kana usingadi, unogona kubva pakarepo.
  "Zvakanaka, unogona kuenda," musikana wacho akabvuma. "Ndanzwa nzara. Ndinoda kumbodya hangu.
  "Saka ndichatenga chikafu izvozvi!" Boris akasimuka. - Ndakatora mari. Pane girosari uko, ngatipindei mutenge chero zvamunoda.
  Vakapinda muchitoro. Boris akatenga masoseji akabikwa, makeke mashoma, rofu rechingwa chichena, gaba remukaka wakakonyedzwa, machizi maviri akagadzirwa, uye mapaketi maviri emuto. Tariro yakabvumira kutenga:
  - Ngativei nekudya kwakanaka ikozvino. Ndave nenguva refu ndisina kudya soseji. Munharaunda yedu, haisi tsika yekudya nyama. Tafura yakajairika, yakagadzirirwa munhu wese. Pasta, zviyo, dzimwe nguva muriwo.
  Vakasvikogara pabhenji.
  "Ndinogona kutenga mamwe magirosari," akadaro Boris.
  Aida chaizvo kufadza Nadezhda. Akamurumbidza.
  Ndinoona kuti hauna makaro. Ndatenda!
  Nemashoko aya, musikana akarerekera zvishoma kwaari ndokutsvoda mukomana padama nemuromo.
  Borka akatodedera nekushamisika. Kekutanga pane musikana asina kuzvidza kumutsvoda! Musikana akanaka. Mukomana akafara. Mahomoni erudo akatanga kutamba zvakanyanya muropa, izvo, senge pfuti yakakwana, yakarova ngoma muuropi, ichida kutsvoda kutsva uye zuva repedyo. Uye yakafukidza dzimwe pfungwa dzose uye manzwiro evakadzingwa.
  
  
  Chitsauko 14
  Vakomana vakadya ndokupinda mumba maBoris. Ikoko, musikana wacho akatanga danho iri mumaoko ake. Akasvikogara pamabvi emukomana uya, akasunungura mabhatani ehembe yake ndokunyatsoibvisa. Akabva atanga kugezesa muviri wemukomana uya akanga akangoti tuzu, asina kupfeka achitsvodana. Akabva abvisa rokwe rake! Uye akaguma asina zvipfeko zvemukati, izvo zvakamutsa Boris zvakanyanya. Akaita seanorowa akatarisa mazamu etsvarakadenga yakashama.
  "Unondida here?" Nadia akabvunza.
  - Ah, zvikuru! akafemera kunze.
  Musikana akanyura pasofa pedyo naBoris ndokumutsvoda pamiromo, nechido, sevampire, uye Borka akadhakwa kubva pane izvi. Murombo wechidiki akadedera muviri wese, akakundwa nenjere uye haana hanya, kunakidzwa nekutsvoda kunodhaka. Musikana ane miromo inotapira sei!
  Asi Nadezhda akasuduruka ndokuzendamira pahudyu yejaya. Maoko ake emudhende aive atosunungura nhunzi yebhurugwa rake. Chiremerera chaBoris chakakura, chekufara chakaputika.
  Musikana, pasina kubvunza, akatora jade tsvimbo muruoko rwake, akatsvoda ndokutanga kushanda nesimba norurimi rwake. Kukwana kwechirume kweakadzingwa akanzwa kekutanga kubatwa kwemiromo yemusikana nerurimi. Miromo yakatsvuka yaNadezhda yakanamatira murume wacho nemakaro, rurimi rwake rwakasimba uye runopisa rwakashanda nesimba, musikana akatanga kufema zvakanyanya, achiratidza ruzivo uye unyanzvi munyaya iyi, achiedza kupa mufaro mukuru kune mumwe wake.
  Borka aive mudenga rechinomwe, asi akakurumidza kunzwa kuswedera kweorgasm. Nekuedza kukuru kwekuda, akaedza kuzvidzora, kurebesa muitiro, asi ruchiva uye kusanyara kwemamiriro acho ezvinhu zvakanga zvakakura zvokuti akaputika kuva gomo rinoputika rine simba. Musikana wacho haana kuratidza kuvhiringidzika pamusoro pekukurumidzira orgasm, pane kudaro, akanyengedza achinanzva kubva parukova ruchena rwechakavanzika chaBorka.
  Boris ainzwa zvakanaka, kunyangwe achifara. Kunyara kwapera. Ainzwa kunge rume chairo.
  Uye musikana akamedza madonhwe ose, akananzva miromo yake, akanyemwerera ndokuti:
  - Zvinonaka...
  Boris akabvunza asina chokwadi:
  - Unoifarira here?
  Hope akagutsurira musoro.
  - Wakazvidzidzepi izvi? Boris akabvunza uye akabva angonyara nekusachenjera kwake.
  Asi musikana haana kutsamwa zvachose, akati nomwoyo wose:
  "Baba vangu vokurera vakandigadzira.
  - Heino mwana wemudhara! Boris akashatirwa.
  Hauzivi kuti ndakanyadziswa zvakadii naye.
  "Sei wandiitira izvi?" Boris akabvunza.
  - Kukufadza iwe. Ini pachangu ndakafara. Zvakasiyana nababa vangu. Pane musiyano mukuru paunozviita iwe pachako, uye paunozviita uchimanikidzwa.
  Boris akapindura asina chokwadi:
  - Zvingave zvakanaka kumukomana, asi kumusikana ...
  Hope akanyemwerera.
  - Zvinofadza kupa mufaro kune mudiwa anotapira. Wakazvifarira here?
  Boris akapindura nomwoyo wose:
  - Nehumwari ... Yaiva yepamusoro-soro kirasi!
  - Heino iwe unoona! - musikana akatwasanudza bvudzi rake, achikandira kumusana kwake, ndokuti:
  - Iwe, ndinoona, hauna ruzivo mune zverudo. Hapana, ndinokudzidzisa!
  Boris akafunga nezvazvo, aida kupindura chimwe chinhu, asi akanzwa maoko aNadezhda pakukwana kwake: Akatanga kukwiza nhengo yemukomana. Uye akafadzwa zvakare, chiremerera chake chakatanga kuzvimba nekukurumidza.
  Boris haana kuzonzwa kutya uye kunyara. Uye Nadezhda akasendamira mberi nemahudyu ake uye akasungirira pane imwe nhengo yakatobuda nesimba uye huru. Musikana anopenga akanyatsogadzika chigaro pamukomana akanga asina zivo ndokutanga kumukwira. Akafamba akazvipira, nekufarira kukuru, achipa mafaro mazhinji kune mumwe wake.
  Mhandara yechidiki haina kukwanisa kumira nekukakavadzana uye mushure mekufamba kwakawanda yakapedza zvakare, mhodzi yake zvakare yakapukunyuka kubva mumatumbu. Asi izvozvo hazvina kunetsa dhiyabhorosi. Akatanga kushanda nesimba zvakanyanya, zvekuti mukomana ainyanya kufara akachengeta erection. Nadezhda akawedzera kuchema zvakanyanya, akafukidzwa nefungu re orgasm ...
  Ipapo kwaive kupenga, uye kunorwadza, uye kuzvipira. Mukomana aive nedzungu, musikana akaramba achivheneka. Miviri inesimba yevadikani yakabatana, vakapona akawanda orgasms. Boris akatanga kupera mweya ndokufenda.
  Paakasvika, Nadezhda akanga akagara padivi pake akapfeka hanzu dzake. Akanyemwerera ndokuti:
  - Ndakanzwa zvakanaka newe. Asi zvino unofanira kuenda. Kana uchida huya neni ndikuzivise kuhama dzedu.
  Mushure mezvose zvakanga zvaitika, Boris akanga akagadzirira kuenda nemusikana uyu kunyange kumagumo enyika. Mumaawa mashomanana, akamuchinja, akapa mukomana wacho chivimbo, kubva kumunhu ane nyota yeropa achitsvaka kuuraya uye kutsiva munharaunda, akachinja kuva jaya rakakwana. Aifarira mutsa waNadia, kubuda pachena kwake uye kuita zvepabonde. Aida chaizvo kuva naye, kunyange zvazvo akanga achiri kunyara kuva anopindira.
  Boris akabvunza zvine ruremekedzo, achifemereka:
  "Ndoenda kwamuri here?" Ndiri kuvhiringa munhu here ikoko?
  Aida chaizvo kuti Nadezhda abvise kusava nechokwadi kwake, uye akararama zvakare kune zvaaitarisira:
  Tine vanhu vakanaka. Vachafara kukuona. Ndichakuzivisa kushamwari dzangu.
  Boris aisada kusangana nemunhu. Munyika ino, akanga ava kufarira munhu mumwe chete - Nadezhda. Aitozosangana naye zvakakwana chete. Asi musikana akanga ava kuda kuenda, Boris akakurumidza kupfeka ndokutevera Nadia.
  
  
  Chitsauko 15
  Vaifamba uye vaitaura zvine hupenyu, Nadezhda akataura nezveMoscow uye nezvake. Iye, saBorka, akagumburwa nevezera rake. Asi akapedza chikoro chesekondari uye ndipo paakazotiza pamba. Haataudzane naamai vake, hapana chaanoda kunzwa nezvababa vake vokurera. Zvose izvi zvaive pedyo uye zvinonzwisisika kuna Boris. Oh, aida musikana uyu sei! Rudzi rwerudo rwakapinda mukati memoyo wemudzingwa rwakawedzera kuwedzera.
  Vafadzwa nekurukurirano iyi, vadikani vakauya kune imwe nzvimbo iri kunze kweguta, yakakomberedzwa nefenzi yakakwirira, mamita matatu.
  Nadezhda akadzvanya bhatani, uye mushure mekumirira kwenguva pfupi, kudzvanya kwekiyi yekuvhura kwakanzwika pasi pevhidhiyo kamera. Musikana akazarura musuo ndokutungamirira Boris kunharaunda yehama. Pane imwe nzvimbo inenge hafu yehekita paiva neimba ine nhurikidzwa nhatu, dzinenge gumi nemaviri dzimba dzemapuranga, imwe mhando ye hangar, pamwe chete nepuratifomu ine mabhenji pasi pedenga. Vanhu vaifamba famba munzvimbo iyi. Vamwe vavo vakaninira maoko avo kuna Nadezhda naBoris, vachikwazisa vaviri vacho vakanga vachangosvika. Zvinoita sekuti Nadia ainakidzwa nechiremera pakati peadepts.
  "Tinofanira kukuzivisa iwe kune yedu yakashata," Nadezhda akadaro kuna Boris.
  Haana kupikisa musikana wake, kunyange zvazvo ainzwa zvakare kunyara pamberi pevanhu vaasingazivi.
  Vakomana vakaswedera paive nemansion. Nadezhda akadzvanya bhatani reintercom. Maminitsi mashoma gare gare, mumwe mukadzi mutsvuku mutsvuku, ane makore angangoita makumi mana, ane mazamu anoyevedza uye mahudyu anoyevedza, akabuda kwavari. Maziso emukadzi uyu aibirira, achidzidzira kuchera. Zvisinei, mukadzi wacho akanyemwerera zvinonzwisa tsitsi, achifumura mutsetse wemazino machena sechando.
  Hope akati:
  "Ndafunga kuuya nemukomana uyu kwatiri. Ndasangana naye chete nhasi. Akabva pamba.
  Wakasiya imba yababa vako zvachose here? akabvunza munyai.
  Mukupindura, Borka akagunun'una chimwe chinhu chisina kujeka nekuda kwekufara kwakasimba.
  Mukomana wacho ari normal here? Mai Superior vakabvunza zvakare.
  "Zvakanaka," akadaro Nadezhda. Akanaka, asi anonyara zvikuru.
  - Zvinokanganwirwa. Zita rake ndiani?
  - Borya.
  Saka, hongu, Boris. Zita rakanaka. Uye ndiri Albina. Kwatiri, Borya, takasarudza kuenda? Sarudzo yakanaka. Asi kuti ndikuise kupi?
  "Ndine mubhedha wekusara mukamuri mangu," Nadezhda akamuyeuchidza kudaro.
  - Saka pakarepo isa mukomana mumba mako? Albina akashamisika.
  "Tinonyatsozivana naye, akafanana nehanzvadzi kwandiri," Nadezhda akatsanangura kudaro. - Tichabatana zvakanaka.
  "Zvakanaka, handina basa," abbess akabvumira. "Ngaamire panzvimbo yako izvozvi, tozoona." Huyai kumharidzo mumaminitsi makumi maviri, mese.
  - Ehe saizvozvo. Ndinorangarira mharidzo.
  Iro gomba rakavanda kuseri kwegonhi hombe resimbi, uye Nadezhda akati asinganyori:
  Aifanira kunge akatsvoda ruoko rwake. Albina ndiye mukuru pano. Asi zvese zvakafamba zvakanaka. Akatokutendera kuti ugare neni. Ndaigara neshamwari yangu. Asi iye achangobva kwatiri... Huya, ndichakuratidza imba yangu.
  Hope yakaunza Boris kune imwe yedzimba dzemapuranga. Yaive ine mukoto wakamanikana nemakamuri matatu. Magonhi akanga asina kukiyiwa, pamwe Nadezhda akanga asina kana kukiyiwa. Akasundidzira musuwo ndokutungamidza Boris mukamuri maive nemibhedha miviri yebhokisi, imwe yairatidza kuti yakagadzirwa naNadezhda, imwe yacho isina mucheka. Matafura madiki epadivi pemubhedha akamira padyo nemibhedha, uye katafura kadiki kasingakwane pakati pemibhedha. Sirin'i yaive yakadzikira, waigona kumhanyisa ruoko rwako nyore pairi, Boris akange asati amboona matenga akaderera zvakadaro: munhu wemamita maviri aisagona kumira pano paurefu hwakazara. Pakanga pasina kana chandelier, kana girobhu remwenje padenga.
  Boris haana kukwanisa kuramba kubvunza:
  - Une chiedza here?
  - Ndine mwenje muchigadziko changu cheusiku. Kazhinji, isu tinowanzo rara pano chete. Zvese zviitiko zvinoitirwa panzvimbo. Tiri kutaura tichibika. Tine bhailer yakajairika, tafura yakajairika. Tatononoka kudya masikati, asi zvino pachava nemharidzo yemasikati. Iwe pachako uchaona uye kunzwa zvose.
  Vakabuda muchivanze ndokuswedera pedyo nekanhanga kadiki. Maive nemabhenji ipapo. Nadezhda naBoris vakatora chigaro mumutsara wepamberi. Zvishoma nezvishoma, vamwe vanhu vakaunganawo, avo vakanyemwerera ndokukwazisana vachishevedzera kuti "Hutano hwakanaka!"
  Mumwe murume wechidiki akabvunza Nadia, achinongedza Boris nemusoro:
  - Ndiani uyu?
  "Shamwari yangu itsva," Nadezhda akapindura achinyemwerera, "Albina akamubvumira kuti abatane nouhama hwedu.
  Boris aive akanyarara akatarisa aine kushushikana.
  Nenguva isipi, Albina ane vhudzi dzvuku anoshamisa akaonekwa pachikuva. Kuombera kwevateereri, akatanga kutaura kwake:
  "Tese tinofanira kugara takagadzirira kuguma kwenyika kuri kuuya. Avo chete vanotungamirira nzira yakarurama yehupenyu uye vanotenda muna mwari wedu Vishnu ndivo vachaponeswa uye vanosara kuti vararame paNyika. Kujekeswa kwakavamirira vese uye kunotevera kupinda munirvana. Vamwe vose vachatambura...
  Boris haana kuteerera kumharidzo. Musoro wairwadza zvikuru, asi akaedza kunzwisisa zvakanga zvaitika, akarangarira zuva raakaita dutu naNadia.
  Mharidzo yacho haina kutora nguva refu. Nenguva isipi mumhanzi wakatanga kurira. Mumhanzi wakapfava unodzokorora maminetsi mashoma ega ega. Asi pasi perwiyo urwu vanhu vakaenda kunotamba. Vakakwira pachikuva chaipo ndokutsikitsirana kumberi vachinzwa ruzha rwemumhanzi. Pakati pechikuva, Albina akabatidza munhu wese. Zviri pachena kuti aifarira kutamba uye kuva mutungamiriri munharaunda iyi.
  Nadezhda akakwevera Boris pachikuva ndokutanga kutamba mudenderedzwa remadhipatimendi pedyo neBorey. Akangomira achiyeva musikana uya. Pakarepo Albina akadanidzira: "Zvino ngatinwe kubva mumukombe wemvumo!"
  Mumwe murume wendebvu akaburitsa nyanga huru nechinwiwa. Hwamanda yakapfuudzwa, munhu wese akatora twumwe twumwe twumwe twumwe twumwe twunodeedzera vamwe ndokutambidza akamira pedyo navo. Munhu wose aiita seari kuita zvakanaka. Ikozvino yasvika nguva yaTariro. Akatora chinwiwa achinyemwerera ndokupa nyanga kuna Boris. Mukomana wacho akazengurira zvishoma, zvokuti musikana wake akatomumhanyisa kuti: "Inwa nokukurumidza, ugopa muvakidzani wako hwamanda!"
  Mushure mekunge mvura inotapira uye inovava yayerera ichidzika pahuro yaBoris, akanzwa kusimudzwa kwemweya mukati make. Kutya kwake kwakange kwapera zvachose, nyika yakanga isisaratidzike kusuruvara uye ruvengo. Saka vanhu vakatenderedza havasi mhuka zvachose, asi zvakajairika uye zvinotosetsa. Vasikana vakanaka vakawanda. Uye Nadia wake ndiye akanakisa! Boris akatotarisa mudiwa wake.
  Mimhanzi yakanga ichiri kurira, asi Albina nevamwe vemasekete vakatanga kubva pachikuva vachienda kumwe. Boris akabvunza Nadezhda:
  - Vanoendepi?
  Musikana akapindura achinyemwerera zvachose:
  "Vane basa. Munoona, madhiri dzimwe nguva anofanirwa kushanda uye kubatsira hama.
  Boris akabvumirana neizvi:
  - Rudyi! Ndizvo zvazvinofanira kuva.
  "Kana ukasashanda, ibva wapenga," akadaro Nadezhda. Asi nhasi handina kubatikana. Handei kwedu, tichawana nguva yekutaura tisati tadya.
  Ivo vakaenda. Uye kuita rudo zvakare! Pauriri hwekamuri chaipo! Mubhedha waNadia wakatetepa, mutete waive usina kunyatsokodzera kugadzira rudo.
  Iyo chaiyo yebonde marathon yakamukira mhandara ichangoburwa uye akadzingwa pazuva rakakosha kwaari. Zvakanaka Nadezhda akazvimba uye akarova Boris chaizvo. Shungu dzakapisa, nyika yave kutsva, orgasm yakatsvaira sechamupupuri. Zvaiita sokuti mazana emakomo anoputika akaputika, kwaiva nokupisa kunokachidza.
  Kuti varege kukwezva kutarisa, Boris naNadezhda vaifanira kudzora kuchema kwavo kubva kune orgasms yaikunguruka pamusoro pavo. Borka akakanganwa pamusoro pemusoro uye maitiro ake. Hapana aipindirana navo, nguva yaingove yekuvavarira kudya kwemanheru zvisingaite, uye vadiwa vakatanga kuneta zvishoma nezvishoma.
  Pakupedzisira vakaneta chose. Nadezhda akapfeka chipfeko chake ndokuti:
  - Iwe wakangwara! Ndokuda!
  - Uye ini iwe! - akapindura akadzvinyirirwa Boris.
  - Une makore mangani? Nadezhda akangoerekana abvunza.
  - MunaKurume, atova nemakore gumi nemanomwe! Borka akapindura achitendeseka.
  - Wow! Ndaifunga kuti wakura, ndaifunga kuti wakura. Uye ini ndichave makumi maviri nematatu muna Chikumi. Chembere ndeyako. Isu tine makore matanhatu akasiyana ...
  Aiwa, kwete, hausati wachembera! Boris akapotsa aridza mhere. - Ndinokuda zvikuru!
  Zvino pakava nechisvusvuro chesekete chine mwero. Asi Boris aifarira communal vegetarian meal. Akanga asisaoneki semunhu adzingwa. Mukomana aifara zvaasati amboita muupenyu hwake.
  Mushure mekudya kwemanheru, Boris akasiya boka, asi kuti arare, awane simba mushure mezuva rakadaro rinopenya, kubhadhara muenzi weimba yekurenda uye kudzokera kumudiwa wake Nadya zvakare.
  
  
  Chitsauko 16
  Zvechokwadi, pane rudo pakutanga. Uye kune vanhu vanorambwa nenzanga, inogona kuva inonyanya kushamisa, inopedza zvose. Vaviri vakasurukirwa, vaviri vaichimbova vakadzingwa, vangadanana sei? Zvinyoro, kuzvipira, kuzvipira. Nyika yachinja nokuda kwavo, yakazadzwa namavara matsva, upenyu hwakawana revo yahwo. Uye chirevo ichi chaive mukutarisirana kune mumwe nemumwe. Pakanga pasina chinhu munyika kuna Boris naNadezhda zvakakosha kupfuura rudo rwavo. Kunzwa kwepedyo, munhu anodiwa kwaikurudzira. Vakawanana. Uye vakafara.
  Nezvose izvi, mudiwa waBoris akasiyaniswa nekunyanyisa kukuru. Aifarira kufamba asina shangu, akashanyira nudist beach. Nadia akanaka! Muviri unochinjika, unoyevedza. Akadzidzisa Boris kupisa zuva uye kushambira asina kupfeka.
  Uye musikana wacho aipfekawo zvishongo zvegirazi zveCzech, haana kupotsa mharidzo dzemasekete uye akaparidzira kuna Boris pachake.
  Pane imwe nguva pamhenderekedzo yegungwa, akatanga zvakare kudzidzisa mudiwa wake:
  - Tinoda kurarama zvakarurama, kuvavarira Kujekerwa, kukudza Albina nevamwe vatungamiri vedu. Kuburikidza navo tinova pedyo naMwari. Pashure pokurangarira zvose, Mwari bedzi anogona kutipinza muNirvana, uye pashure porufu anotisiya tiri munyika dzakanakisisa, umo tinogona kufarikanya mifarwa yakawanda inorambidzwa.
  Boris akapindura kuti:
  - Ndine pfungwa pamusoro pechitendero cheOrthodox, ndakatoverenga mabhuku akawanda pamusoro penyaya iyi pandakanga ndiri kuchikoro. Magwaro Matsvene anodzidzisa kuti hakuzovi nemafaro anorambidzwa munyika inotevera. Isu, muchiitiko chehupenyu hwakarurama, tichagara muparadhiso muchimiro chengirozi dzisina zvepabonde.
  - Kwete! Albina anotaura zvinhu zvakanaka! Kutenda kwedu kuri nani. Paradhiso inofinha zvikuru nokuda kwevaKristu.
  - Uye nei zvakadaro? Boris akabvunza.
  Musikana wacho akabva apindura achiti:
  - Handidi kuva ngirozi isina zvepabonde, ivo havatomboiti zvepabonde. Uye Mwari wedu Vishnu haashori vatano zvachose.
  Boris akatarisa makumbo akanaka emusikana wake, akanyemwerera ndokuti:
  "Hongu, uye handidi kuva nemi sengirozi dziri kudenga. Zvakanaka kuti munharaunda yedu Mwari anokurudzira bonde rinoremekedzwa.
  - Munhu anofanira kutenda muna Mwari! Akadaro Tariro achizvitemba. "Vishnu ndiye Mwari wechokwadi.
  Boris akasarudza kusapokana nemusikana wake. Ainzwisisawo kuti zvakaoma kurarama usina kutenda. Zvaakanga asingadiwi pakati pevezera rake, mukomana wacho kuchikoro akakwezvwa nechitendero, achiedza kuwana nyaradzo machiri. Akaverenga mabhuku echechi ndokusvika pamhedziso yokuti Kristu akanga ari munhu aitsigira hondo ainyengeterera vaurayi vake. Boris akatsungirira nekushivirira kunyadziswa nekutukwa, achiruramisa maitiro ake nekuti ari kuita maererano naKristu: vanokurova padama rekurudyi, tendeuka kuruboshwe rwako. Zvakava nyore kwaari kutsungirira kunyadziswa, sokunge kuti akazviita nokutenda. Mukomana wacho akaedza kuwana nyaradzo muna Mwari, uyo ane masimba ose uye akarurama. Kutenda kwaigona kumupa kwete kuzvininipisa chete, asiwo mukana wekuchinja maitiro ake, hupenyu hwake. Asi Boris haana rombo rakanaka kusangana nemudzidzisi wezvemweya, muparidzi weshoko raMwari. Haana kutenda muna Jesu akabva ava mhondi. Uye paaiuraya, mupengo wacho akanzwa simba rake ndokusvika pamhedziso yokuti Orthodoxy idzidziso yakanaka kuvanhu vasina simba.
  Uye zvakadaro ndezvemuzvarirwo kuti Nadezhda uye iye pachake mushure make vakaguma mune rimwe boka. Apa vaisanzwa kunge vadzingwa. Vemasekete vakawana mweya yavo yakarasika munyika ino ine hutsinye uye vakavaita vatsigiri vekutenda kwavo.
  Nadezhda akatsanangurira Boris:
  "Ndinofunga kuti muchakurumidza kuona kuti Vishnu wedu ndiMwari Mukurusa. Ndiye Musiki wezvinhu zvose, anotikurudzira tose uye anopa mudzimu wake kuti utsanangure chitendero chinogona kuyananisa vanhu. NdiBaba vedu vane rudo, vasingadi kuti isu, vana vavo, tigare tichitamba mubhokisi rejecha nokusingaperi. Uye anoda kuti vana vakure, vawane rusununguko uye vabudirire. Tinofanira kurarama maererano nemirayiro yake. Vanonyanya kuteerera uye vanobudirira vedu vachazarura nzira yekuNirvana. Avo vasina kukura kana kuti vane mhosva pamberi paMwari vachatumirwa kuPasi kuti vagadziriswe muhunhu hutsva.
  Asi Mwari haazviisi nharidzano yokungogumisa chivi, sokunofananidzira kunoita vaprista veOrthodox vamarudzi ose. Vavariro yoWemasimbaose ndeyokurera uye kudzidzisa vana vake kuti vakure uye vavhenekerwe, kufanana naMwari pachake. Panguva imwe cheteyo, kuita zvepabonde hakutomborambidzwi. Hachinzi chitadzo, asi kuti kunaka.
  Boris akanyemwerera ndokuti:
  "Asi Jesu akatiwo: "Berekai, muwande." Uye vatungamiri vedu vanotenda kuti nokuda kwekukura kwemano enjere unofanira kuita bonde. Saka, zviri pachena kuti hama dzedu dzinoita unzenza pakati padzo uye dzinoita zvinonyadzisira.
  Mujaya uyu aiita zvejee. Mukuona kwake, unzenza hwepabonde hahubatsiri zvachose kuhupenyu hwakarurama uye Kuvhenekera, kwavakatungamirirwa nevatungamiriri veboka. Asi Boris akachengeta maonero ake kwaari. Iye pachake akaramba akatendeka kuna Nadezhda, mudiwa wake haanawo kutarisa kubatanidzwa kune rumwe rutivi, chete iye aisungirwa kutora chikamu mumasangano akabatanidzwa, ayo akatorwa nemutori wemifananidzo ari pedyo neboka.
  Boris akanga asingadi basa remudiwa wake, aiva negodo, asi aifanira kutsungirira, akagutsikana kuti kupfura zvinonyadzisira raingova basa, basa iro munhu wose ari muhama ane, rinobatsira kuwana mari yevateveri vezvokudya. uye kuchengetedza nharaunda. Boris pachake akakurumidza kupererwa nemari, akashandisa zvakawanda paNadezhda, akamutengera zvipfeko zvakawanda uye zvishongo.
  Iye aimbova akadzingwa pachake akanga asingadi kutora chikamu mumitambo, ivo havana kukumbira izvi kubva kwaari, kunyange zvazvo akazova mukomana akanaka. Basa rake raive rekubata hove chete. Pamwe chete nevamwe vakomana vechidiki vakati wandei, nguva nenguva aienda kunobata hove ari muchikepe chirefu cheboka racho.
  Muchidimbu, hupenyu hwakadaro hwaienderana naBoris. Akanga akaguta, akagwinya, aigara nemusikana wake, hapana aimunyadzisa kana kumuzvidza. Pange patopfuura gore kubva paakasangana naNadia ndokugara muboka iri. Nguva yese iyi, Boris akapembera murudo rwakabata hupenyu hwake hwese.
  Kunyange zvazvo akanga ari muchando zvishoma. Pakanga pasina TV, pasina mitambo yepakombiyuta, pasina mabhuku, kunze kwemabhuku chaiwo amasekete, musekete racho. Asati, paaiva kuchikoro, Boris aida kuverenga. Mabhurocha echechi akakurumidza kuva anofinha, varaidzo chete yakasara yaiva yepabonde naNadezhda, minyengetero yetsika uye hurukuro, iyo yaimbova maniac, kusiyana naNadezhda, yakanga isingapindi nguva dzose. Kufamba muguta nemusikana munguva yechando kwakanga kusingawanzoitiki, uye pane imwe nguva Borka aiva nechido chekuenda kunovhima uye kuuraya mumwe munhu zvakare. Zvisinei, akazvidzora, akakwanisa kudzima uku kukwezva kwemadhimoni mukati make.
  Zhizha rakanga rakamirirwa kwenguva refu rasvika. Kubhowekana kwese kwapera. Iye zvino Boris akaenda kugungwa kakawanda, uye pamazuva ake akasununguka akashanyira gungwa naNadezhda.
  Zvino musikana wake akatanga kutaura pamusoro paVishnu nevatano. Asi Boris haana kunyatsoteerera kwaari. Albina akasangana naye mangwanani ndokumuudza kuti auye kwaari manheru nokuda kwekurukurirano inokosha. Mukomana akashaya kuti chingava chii. Akasarudza kuti, sezvingabvira, iye zvino aizosungirwa kuita zvinonyadzisira.
  Vesekete vakaomerera kumararamiro ane hutano. Kudya, kunyanya mupunga, miriwo uye hove, pamwe chete nekudzidziswa kwepanyama nguva dzose kunoitwa nehama, kwakaita kuti muviri waBoris uve wakavezwa, sechifananidzo cheApollo. Murume wechidiki uyu airatidza kushamisira, akange asisataridzike sewechidiki, ane bhonzo uye anovhimwa aihwanda kubva kuvanhu. Boris aizotaridzika zvakanaka pachiratidziro. Asi akanga asingadi kubatanidzwa mumasekete emasangano, kunyange kungoita mhirizhonga nemumwe munhu kunze kwaNadezhda. Uye naye - chete chete.
  
  
  Chitsauko 17
  Albina akandikwazisa nenyemwerero pabasa, akandikoka muimba yekutandarira yeimba yake huru uye akabva atanga bhizinesi:
  - Borya! Unofanira kupa chibayiro kuna Mwari wedu Vishnu. Kuti uite izvi, uchafanirwa kutora chikamu mukuponda kwetsika. Vishnu akusarudza iwe semuiti wekuda kwake.
  Makumbo aBoris akabva atanga kunyungudika. Akanga asina kumbotarisira kuchinja kwezviitiko uku. Albina akaita seanzwa kuvhiringika kwemukomana uyu ndokuti:
  "Ndiri kuona kuti une ropa risina mhosva pauri, asi handidi kutendeuka kubva kwauri. Vishnu akuregerera zvivi zvako zvekare. Zvese zvine chekuita nehupenyu hwako hwekare hazvitifarire. Asi zvino unofanira kuita mirairo yaVishnu, yaanotumira kuburikidza neni. Mwari wedu anoda kuti ubayire!
  Boris aitya chaizvo. Uyu mukadzi ane utsinye akaziva kubva kune imwe nzvimbo kuti akanga atouraya, kunyange zvazvo asina kugovera chakavanzika chake chinotyisa kune ani zvake kunze kwaNadia. Mukomana aifunga kuti oramba sei kuti azosara aine zvishuwo zvakadaro, asi Albina aiita seanoverenga pfungwa dzake. Akanyevera zvakasimba.
  - Usatya kuramba! Zvikasadaro Vishnu achakuranga! Mugumo wako ndewokuva muiti wezvido zvaVishnu, kubvisa avo vanhu vasina maturo vanokuvadza hama dzedu.
  Boris akanyarara. Albina, achiona kuti murume wacho akanga achinyara, akaenderera mberi nekugadzirisa kwepfungwa:
  "Onai, tiri mhuri imwe. Mwari wedu anonyatsoziva zvinodiwa nemumwe nemumwe wedu. Uye tose tinosungirwa kuita kuda kwake. Ipapo bedzi muchava norugare norunyararo muukama hwedu, uye vanhu vachawana Kuvhenekerwa.
  Boris aisaziva zvekutaura, uye Albina akati:
  - Tora banga kubva patafura! Zvino uchandiperekedza undobayira chibayiro chitsvene.
  Sokunge ari pasi pehuropi, Borka akateerera. Vakabva vadzika pasi. Paiva nejaya rakanga rakasungwa necheni kumadziro. Boris akaziva Andrei, aigara mune imwe imba pedyo naye. Akashaika mazuva matatu apfuura. Uye izvi zvisati zvaitika, akaudza shamwari dzake kuti aida kusiya hama.
  "Murume uyu afunga kutitiza," Albina akadaro nenzwi guru. - Routine, anoti, akaneta, akarega kutenda muKuvhenekera. Asi haugoni kungobva pandiri!
  Chokwadi ndechokuti Andrei akasiya boka, asi akanga asingagoni kubva muguta. Vakomana vaviri vaiita basa revarindi vake pasi peAlbina vakakurumidza kuwana mupoteri ndokumuunza kumutungamiri weboka. Uye akasarudza kubvisa nyanzvi uye panguva imwechete kusunga Boris neropa. Aiva nezvaarongera Borka.
  "Tinoranga vapoteri," Albina akaenderera mberi nekutaura kwake. Izvi ndizvo zvinodiwa namwari wedu Vishnu.
  - Kwete chokwadi! Hakuna Vishnu. Muri kutinyengera tose! - mukomana akapfira nehasha akananga kwaAlbina.
  Mukuru weboka rehudzvinyiriri akasvika kumusungwa ndokumurova zvakasimba padumbu nechibhakera. Andrew akafinyama nekurwadziwa. Asi uku kwaingova kutanga kwechirango cherufu.
  Albina akatora tyava ndokutanga kuzvambura mujaya uya. Hongu, yakaoma zvokuti yakacheka ganda kusvika muropa. Andrew akagomera nekurwadziwa.
  Mushure mekurova gumi nemaviri, Albina akapa Boris tyava uye akaraira nehasha:
  - Zvino iwe!
  Borka akateerera zvakare. Ainge akangoti tuzu, aita zvekuvhunduka akatadza kupikisa Albina. Aimbova akadzingwa akarova hafu-akashama, pamwe nezvisaririra zvembatya dzakabvaruka, mutumbi wemuzivikanwi wake. Uye aifarira kuzviita! Zvinogona kuonekwa kuti dhimoni rakange ragara muBorka rakamuka zvakare.
  "Zvino tora poker pachoto umurove nayo!" Albina akaraira.
  - Isuwo here? Boris akasarudza kubvunza. "Pamusoro pazvo, iyi ishamwari yedu!
  Mutungamiriri weboka akaridza tsamwa.
  - Former! Sezvo Mwari wedu Vishnu anoti: hutsinye, hutsinye uye humwe hutsinye.
  Boris akabvunza achishamisika:
  Aya ndiwo mashoko aVishnu here?
  Albina akapindura nenzwi risina kupokana:
  - Ndizvozvo! Utsinye hunosimbisa ukama. Ita zvandinoreva, kana kuti uchava panzvimbo yake.
  Boris, mukuteerera, akatora poker mumaoko ake ndokurova jaya. Mukomana akaridza mhere, kunyange Boris asina kurova zvakanyanya. Kunyange zvakadaro, akanzwira tsitsi muvakidzani wake.
  - Unofanira kuirova zvakanaka! - Albina akatsamwa uye akarayira zvakare:
  "Zvino isa poker muchoto woirova zvakare!"
  Boris akaisa poker muchoto kwemasekonzi mashoma, ndokuizunza, asi ... akadonhedza chiridzwa chekuuraya pasi. Maoko ake aibvunda, mujaya akafunga zvakaipa.
  - Vasina simba! - nokuzvidza akakanda Albina.
  Akasimudza poker ndokurova mukomana akasungirirwa kumadziro nechigadzirwa chitsvuku. Andrew akachema zvaipisa tsitsi. Asi kunyangwe izvi zvanga zvisina kukwana kuna dhiabhori, akaisa zvakare poker muchoto ndokutanga kuipinza munzvimbo dzakashama dzemuviri weakabatwa. Kunyangwe kudzvova, kugomera kwaAndrei uye kunhuwa kwenyama yakatsva kwakapararira nepasi pepasi hazvina kumisa sadist. Mukomana wacho akanga achimonyoroka nemarwadzo emusango, uye sadist zviri pachena kuti ainakidzwa nazvo.
  Akaputika nekuseka ndokuraira Borka zvakare:
  - Zvino iwe! Namira poker mumoto uye ipe moto wakanaka!
  - Zvichida hatifaniri? Boris akabvunza achikahadzika.
  - Zvinofanira! Zviite! Kana kuti tichazviita kwauri.
  Boris akateerera. Uye zvakare, shamhu yakanga isina kusimba. Maoko emhondi aibvunda, hana ichirova zvisingaite, twumoto twuchidonha mumaziso.
  Albina akabvarura poker kubva mumaoko aBoris, akarova Andrei pachake zvakare, ndokubva atanga kutyaira chombo chake chaanofarira pasi pehapwa nepamusoro pemuviri wemunhu akabatwa, achifarira kurwadziwa kwakanyanya kwemurume aive musimba rake rose.
  Mushure mekuseka Andrei zvakakwana, Albina akaraira Boris:
  "Zvino mucheke nzeve dzake, ngaabude ropa!"
  
  
  "Ini ...
  "Zvakanaka, wotanga wamupedza. Zvakanaka! Ndichadana kuchengeteka, uye iwe uchava panzvimbo yake.
  Boris akatora banga kubva patafura. Uye kuoma.
  - Bay! Albina akabvunza. - Murange nokuda kwekutengesa! Bay, vanokuudza!
  Uye Borka akateerera zvakare. Apa akarova zvine simba. Banga rakabaya Andrei pachipfuva, ndokubaya chipfuva. Mukomana akaridza imwe mhere achibva anyarara. Ropa remunhu akanga aurayiwa rakadonhera pasi. Uye Albina akakumbira kubva kuna Boris kuti avhomora banga kubva mumuviri ndokugura nzeve dzechitunha. Borka, uyo akaramba achikatyamadzwa, akaitawo izvi.
  Asati asunungura mukomana akasungwa neropa, sadist akamuraira kuti asaudze chero munhu nezvemhondi. Kunyange mudiwa wake Nadia. Nekuda kuburitsa chakavanzika, Albina akatyisidzira nekutsiva.
  Boris akasiya nhubu panzvimbo yemhosva pedyo nechitunha, uye iye pachake akasvetuka kubva muimba huru achipinda mumugwagwa ndokukurumidza kuenda kumba kwake, kwaakanowira pamubhedha.
  Sezvineiwo, Hope akanga aenda. Borka akanga asina nguva yekutsanangura, aida kuzvikanganwa muhope. Asi hope hadzina kuuya. Mukomana uyu ainzwa kunge mhondi yatongerwa rufu. Aitya kuti chero nguva Albina weropa aigona kutumira varindi vake kwaari, uye vaizomubvisa sechapupu chisingakoshi uye mubatanidzwa, kana kumuendesa kune sadist panzvimbo yaAndrei semumwe akabatwa ...
  Nei Albina aida kupondwa kunosiririsa kudaro? Boris haana kunzwisisa izvi. Chii chinorehwa noutsinye hwakadaro? Sei vakaita izvi kuna Andrew? Nekuti chete akasarudza kusiya fraternity? Izvi hazvina maturo uye hazvina tsitsi!
  Yaifunga kudaro mhondi, iyo yakauraya vanhu vana vasina mhosva. Akafunga kuti oedza here kana kuti orega kutiza boka racho. Asi Boris zvino aisakwanisa kufungidzira hupenyu hwake pasina Nadia. Zvichida kuudza zvose kumudiwa wako uye kumunyengetedza kusiya hama? Asi vangamhanyira kupi? Hongu, uye Albina haakwanisi kubvumira kutiza kwavo, sezvaasina kubvumira Andrei kutiza. Imwe pfungwa yakapinda mukati: hazvingave nani here kuuraya Albina pachake? Zvakanaka, chii chinotevera?
  Paive nemibvunzo yakawanda kupfuura mhinduro, Borka akasarudza kusaita chero chinhu. Akaramba ari muboka, haana kuudza munhu kuti Andrei akafa sei, haana kunyange kugoverana marwadzo ake naNadezhda, kunyange zvazvo akanga asina zvakavanzika kubva kumudiwa wake kare.
  
  
  Chitsauko 18
  Mushure mechiitiko ichocho, hupenyu hwaBoris hauna kuchinja zvachose. Pamharidzo yakatevera, Albina, senguva dzose, akataura nezvaVishnu uye mabatiro aaifanira kuita kuti asaremedza karma. Iye pachake aiita seasina kuzvidemba uye asina hanya kuti kuuraya kungakanganisa karma yake. Zvichida iyi yakanga isiri mhondi yokutanga umo mukuru weboka ravo akabatanidzwa zvakananga. Kwenguva yakati haana kukumbira chero chinhu kubva kuna Boris.
  Muitiro wehupenyu hwezuva nezuva wakawedzera. Minamato yemasekete, kubata hove, kushanda pamibhedha, basa mukicheni yakajairika, dzimwe nguva kufamba kuenda kumhenderekedzo yegungwa nemamwe masekete pasi pekutariswa kwemumwe wevarindi veAlbina. Zhizha rakapera nokukurumidza. Uye mwedzi yematsutso yakapfuura. Kuti vatsigiri varambe vakabatikana, Albina akaunza bhokisi rose ramabhuku pamusoro paMwari Vishnu, pamusoro pomugumo unouya wenyika noupenyu hunofadza mudenga. Mukuru wesekete akarayira kubata nomusoro mabhuku, akatyisidzira kuronga bvunzo. Madhipatimendi acho akanyatsoverenga mabhurocha acho, sezvo pakanga paine nguva yakawanda yokuzorora. Borka akaverengawo dzimwe nguva. Kunyange zvazvo ndakanga ndisingatendi mune zvakanyorwa.
  
  
  Muna Zvita, Albina akaudza Boris kuti ashanyire imba yake huru pane imwe nyaya yakakosha.
  Mukadzi anonyengera akabva angoti:
  "Mwari wedu Vishnu haagutsikani neidi rokuti hatina kumuunzira chimwe chibairo munguva. Nekuda kweizvi, takava nematambudziko akawanda. Vishnu anoda kutsiva, uye kutsiva kunoda kuzvipira!
  Boris akanzwisisa kuti izvi zvose zvakanga zvisina maturo, asi haana kuramba, uye Albina akaenderera mberi:
  - Kuti udzinge mweya yakaipa kubva kuna Mwari Vishnu chero ipi zvayo, iyo inodzinga iye nesu tose kupenga, unoda kubayira murume anoremekedzwa. Ini ndichakuratidza mufananidzo wake, ndikuudze kuti ungamuwana sei.
  "Asi ini handigone kuuraya munhu kubva pamufananidzo!" Boris akateterera.
  Albina akafunga kwechinguva ndokuti:
  - Kugona. Ndichaenda newe kunonongedza munhu akakuvadzwa uye kutarisira kuurayiwa.
  - Iye ndiani? Boris akabvunza mubvunzo usina basa.
  - Hapana chebhizinesi rako! - Albina akapindura nehasha, asi akabva ava munyoro ndokutsanangura:
  "Uyu murume ane hurombo ane mhosva pane zvese. Akaipa pasi rose, ndiye chituko chedu. Tichauraya zvakaipa pamwe chete naye uye tichafadza Mwari wedu Vishnu.
  Uye zvakare Boris aifanira kuenda kunovhima. Zvino, kwete pakushevedzwa kwedhimoni rake pachake, asi pakurayira kwadhiabhorosi ane ropa akatungamirira boka rake. Mukomana akatevera Albina, achinzwa kutonhorwa kwehumbwende. Aisaziva kuti vaizouraya ani chaizvo, ainge asisade kuita zvekuuraya vanhu ava, asi aikwanisa kuramba zvaidiwa nemukadzi uyu.
  Vakasvika pane imwe park ndokugara pabench raive pagedhi. Mumhanzi wairidzwa - imwe resitorendi yakanga yakavhenekerwa pedyo. Kunze kwakanga kwava kusviba, zuva rava kuvira muguta.
  Albina akati:
  Anofanira kuenda kumba kuburikidza nepaki. Dai paive neimwe chete.
  
  
  Dhiyabhorosi akanga achiona vanhu vachibuda muresitorendi. Akamirira. Uye iye akamirira: nokukurumidza murume murefu akazara ane diplomate akabuda kubva kuchikoro. Zvaiva pachena kuti akanga akadhakwa. Boris akanzwa Albina achishushikana, akabata murume uyu ruoko ndokumuzvuzvurudzira mukona yerima repaki. Achidzedzereka zvishoma, murume uya akafamba achienda kwavari.
  Dhiyabhorosi akatora banga mubhegi, akaripa kuna Boris ndokuzevezera:
  - Enda! Iye ndewako!
  Boris akazeza. Murume uyu akanga ave kutosvika pagwenzi rakanga rakahwanda naAlbina neboka rake. Dhiyabhorosi akakwenya Borka zvinyoro nyoro. Jaya riya rakanyatsobatirira pabanga rechibayiro rakarodzwa ndokusvetukira munzira.
  Murume akadhakwa, asi ane simba, akareba mamita maviri. Uye anorema kupfuura mhondi yake. Boris akanzwa kutya: zvaive nengozi kutarisana nechiso chakadaro. Borka aifanira kurova apo murombo asina kumuona, mhondi yakakwira kumunhu akabatwa patiptoe, akaunganidza simba rake uye akaedza kuisa mari mukurova, ndokumurova pamutsipa. Asi panguva ino, ruoko rwakadedera, blade yakapfuura pane tangent, yakangocheka ganda, asi haina kukuvadza zvinooneka.
  Murume akaridza mhere achishamisika achibva acheuka. Boris akamubaya nebanga mudumbu, asi panguva imwe cheteyo akawana chibhakera munzeve yake. Kurova kwakazunungusa murume wechidiki, pfarivari zhinji dzakatamba pamberi pameso ake. Murume wacho ane simba, uye doro raakanwa rakanga richiri kure neriya ravanowira pasi kubva pakusunda zvishoma.
  Borka akawana simba rekusvetukira parutivi, murima, akadzokera shure, uye murume akadonhedza mumiriri wake uye akaputika mumhepo nezvibhakera zvake zvinorema.
  Inzwi raAlbina rakanyarara asi rine simba rakanzwika:
  - Murove! Kana kuti ndichakuuraya!
  Kutyisidzira kwakapa Boris kutsunga. Akasvika kumuvengi ari pachikuva chaivhenekerwa nechiedza chisina simba chemarambi ari kure. Zvaiva pachena kuti murume uyu akanga azara ropa. Ropa rakangoerekana ramutsa Borka. Akamhanyira kune mbavha ndokubaya chibhakera chemurume uya nebanga. Akadzvova nekurwadziwa, asi Boris akabva angonyudza banga mudumbu make. Ndokubva arohwa mbabvu. Mafupa akasimba emukomana akapona, asi zvairwadza zvikuru, akatora mweya wake kure.
  Boris haana kukwanisa kumira netsoka dzake. Asi murume uyu haana kukwanisa kutora mukana wekurova kwemhondi. Aoma mitezo nemarwadzo ekurwadziwa uye kurasikirwa neropa, akatanga kunyura pasi nebanga mudumbu make.
  
  
  Kuchinja kwezviitiko uku kwakapa Borka simba uye kutsamwa. Mhondi ichingofema zvishoma yakabva yamhanyira kumuvengi, ichibva yavhomora banga riya ndokurirova zvakare. Uye zvakare uye zvakare zvakare. Boris akaputika ndokurova zvehasha pamuviri waitorova nekurwadziwa. Mhondi yaitotsemura munhu wayo.
  - Zvakwana! Izwi rechiremera raAlbina rakanzwika.
  Borka akasiya mutumbi wemuvengi, akatora nhanho mbiri munzira yakananga kuna dhiyabhorosi. Akabuda paakanga akavanda, akaenda kuchitunha, akaita chokwadi chokuti murume wacho akanga afa, akatora bhegi rake ndokuti kumuperekedzi akanga aneta:
  - Zvose zvakafamba zvakanaka. Chinyararire, hapana vanomira.
  Boris haana kupindura. Uye Albina akarayira kugura nzeve dzechitunha.
  - Sei? Borka akashamisika.
  "Tinochida nokuda kwetsika," dhiyabhorosi akapindura. "Kurumidza, pasina munhu, cheka nzeve mbiri, ubve pano."
  Zvakare, pasinei nekusemeswa kwake, Boris akateerera. Aive patsitsi dzemukadzi uyu, achitevera mirairo yake sekunge ari pasi pekurariswa.
  Ipapo vaviri vakabereka rufu vakabuda mupaka yakanga isina vanhu. Ari munzira, Albina akaraira mukomana asina kufunga zvakanaka. Akaraira kuti asaudza munhu. Kana Nadezhda akabvunza, pindura kuti akaenda kunouraya gondohwe kune shamwari dzaAlbina, kwaakasvibiswa neropa remhuka. Dhiyabhorosi akanditi ndibve ndachinja ndimuunzire hembe dzekuwacha.
  Kumba, ndakanga ndisingafaniri kutaura newaigara naye kwenguva yakareba. Boris akadaro sekurairwa kwaakaitwa naAlbina. Nadezhda akamutenda, kana kuti akanyepedzera kumutenda. Aive asina tsika yekubvunza kunyanya kana akaona kuti mudiwa wake aisada kudonongodza.
  Boris akaudza musikana wake kuti aive nemusoro wakaoma, akarara pamubhedha wake ndokutanga kufunga. Mukutaura kwetsika, zviri nyore kuzadza murume akadhakwa kupfuura musikana waakauraya pedyo neTula. Chidhakwa chinhu chinodyiwa chisingakonzere tsitsi. Panguva imwecheteyo, pane musiyano mukuru: paunosarudza munhu anenge abatwa iwe pachako, uye paunoita maererano nemirairo. Panguva ino Albina akamumanikidza kuuraya. Sezvakaitika kuna Andrew.
  Asi nei achimbouraya? Boris akarangarira kuponda kwake kwekare nekuzvidemba. Chikuru ainzwira musikana wacho tsitsi. Nei akamugura? Zvakanaka, akauraya muvakidzani wake kekutanga - hongu, akabatwa pakuba kwekumanikidzirwa, akaita zvekuzvidira, mumamiriro ekuda. Mbuya vakazouraiwa nekuti vaida mari zvakanyanya. Pamusoro pazvo chembere iyi yainge isisina zvakawanda zvaisaita, neimwe nzira yaainge adzivirirwa nemarwadzo emuviri ainonoka kupera. Mumwe murume wechikuru akafa nekuti akazvikwira ...
  Asi akaurayirei musikana wacho? Hongu, kunyange akanaka ... Ndeupi rudzi rwekushungurudzika kwakashata kwaiva mumweya wake uye mumusoro make? Angaita sei kuti aburutse chisikwa chakanaka? Panguva imwecheteyo, kunyadzi dzake, Boris aifanira kubvuma kuti akabva anzwa kufara, kunyange kufara kwepabonde kubva muhupenzi hwakashata, husina musoro. Kunyange zvazvo mufaro wakadaro usiri womuzvarirwo.
  Zvino, pano muSochi, akaenda zvakare kunovhima. Sezvineiwo, haana kuita basa rake. Zvisinei, nhasi, auraya noutsinye chidhakwa, akanzwa kugutsikana. Kwete, neimwe nzira unofanira kubvisa dhimoni mumweya wako zvachose.
  Ipapo Boris akarangarira kuti vakanga vasiya banga panzvimbo yemhosva. Sei Albina asina kumutora achienda nemumiriri? Waisada kusvibiswa muropa? Asi humbowo hwakadaro hwaigona kuvapisa.
  Chinhu chimwe pakashaika Andrei, uyo asingazotsvage. Asi ikozvino chitunha chichaonekwa, mhosva ichavhurwa pachiri uye kutsvaga mhondi kuchatangwa. Zvisinei, akauraya kunyange asati apinda munharaunda. Uye hapana akamuwana.
  Panguva imwecheteyo, Boris zvakare akatya zvakanyanya nezvehupenyu hwake. Uye zvakadini kana Albina nguva ino akauya nepfungwa yekuibvisa? Tumira varindi. Uye izvo ... Zvinoshamisa kuti kuponda kwaAndrei, uyezve murombo, akamushandisa, uye kwete vakomana vake.
  
  
  Kutiza kune imwe nzvimbo kure, kure, kusiya boka pamwe chete naNadenka. Akataura kuti aida kushanyira Paris, guta guru rerudo reFrance neine mukurumbira Versailles. Asi ungasvika seiko usina mari nemagwaro?
  Boris akanzwisisa kuti akanga asingakwanisi kuramba simba Albina. Kuchiedza jaya rakabatwa nehope huru. Sezvineiwo, haana kurota zvinotyisa. Akarara kusvika zuva rovira ndokuzopepuka akasvinura.
  
  
  Chitsauko 19
  Upenyu muboka racho hwakapfuurira. Sezvineiwo, kutya kwaBoris kuti aigona kubviswa semutori wenhaka asina kufanira mukuponda hakuna kuitika. Haana kumboziva kuti nei zvaive zvakafanira kuuraya iye murume akapfava uye zvaive mumumiriri wake, izvo Albina akaenda naye. Zvisinei, mukomana wacho akanga asina hanya nazvo. Aitya kuti aizomanikidzwa kuuraya zvakare.
  Uye akanga asina kukanganisa, Albina zvakare akada kuurayiwa. PaKrisimisi yeOrthodox, dhiyabhorosi akadana Boris ndokuti vaifanira kuunza chimwe chibayiro chitsvene kuna Mwari Vishnu.
  Jaya racho rakateterera Albina kuti asamumanikidza kuita izvi. Asi mutungamiriri weboka racho akanga asinganeti. Iye pachake akazova mhondi. Aifarira kuuraya uye kutarisa kuti, nemirairo yake, vanotora hupenyu hwevarume sei. Chakanga chisiri chivi kuti dhiyabhorosi auraye munhu.
  Vaviri ve maniacs, mukadzi wekumhanya uye murume wechidiki akanaka ane kusununguka kwemhasuru, akaenderera mberi nekuvhima kunouraya.
  Hazvina kutora nguva kuwana munhu akabatwa. Mugwenga kunze kweguta, Albina akaona varume vaviri vachinwa chiedza chemwedzi kubva mubhodhoro remarita maviri. Uyewo, kubva pahuro. Ukuwo vanotuka amai vacho. Albina akapa murairo: "Ivo!"
  Boris akatarisa dhiyabhorosi achishamisika: "Pane maviri acho!" Asi Albina akatsinhira kuti: "Handei!"
  Vakaenda pamwe chete nezvidhakwa. Boris akasvetuka chinyararire kubva kumashure ndokubaya uya aive pedyo naye pasi pebendekete. Murume wacho akatendeuka uye pakarepo akarohwa nemabhora kubva kuna Albina, uyo panguva imwechete akadanidzira:
  - Kumbiri yaMwari wedu Vishnu!
  Kurohwa kwacho kwakava nesimba zvekuti murume wacho akatsveta ropa, achibva atanga kunyura pasi. Boris, achiona mvura yakatsvuka, akabhururuka zvakare kubva pamabhureki. Akarwisa munhu wechipiri. Akashevedzera kuti: "Uri kuitei?!" - uye akaedza, zvaive, kubata bazi kuti adzivirire, asi akange asina nguva. Mupengo wechidiki uyu akange atomubaya nebanga. Uye akarova kusvika murume wacho aratidza zviratidzo zvehupenyu.
  Albina akabva aitawo hasha, manyawi echidhiyabhorosi akazara maari. Akanga abatanidzwa mune yekutanga nhamo yakawira pasi. Akada kusimuka, asi akarohwa nedhiyabhorosi neshizha rebhutsu huru yechikadzi mumusoro. Ipapo hasha dzakaramba dzichirovera murombo munzvimbo dzese dzemuviri wake. Akabva atora bhodhoro ndokurova mhondi yake nayo mumusoro.
  Murume wacho akanyarara, uye Albina akarayira Borka:
  "Uye zvipedze nebanga!"
  Boris akanyudza banga pahuro yeasina rombo rakanaka, achiburitsa tsime reropa dzvuku. Uye mukukunda akati:
  - Ready! Hazvife!
  "Vamwari vedu vari kunze nokuda kweropa!" Albina akapindura. - Ngatigezei!
  Boris akafara kusiya nzvimbo yemhondi. Vari munzira kuenda kumba, zvisinei akabvunza dhiyabhorosi mubvunzo waisagadzikana:
  - Sei tinazvo?
  "Waona," Albina akapindura akadzikama, "vamwari vedu ndivanamwari vehondo!" Vanoda chibayiro. Zvino ini ndinogona pakupedzisira kuzivisa kune masimba epamusoro: takaita basa rakakura. Uye nenzira iyi takawana zvakawanda.
  Boris haana kupindura, akafunga kuti chikara chinongoshaya adrenaline, ane nyota yekuuraya, kucheka, kurwadzisa kuti anzwe semunhu mukuru.
  Pamba, mukomana zvakare aisagona kurara kwenguva refu. Zvakare, aida kutiza kubva kuboka, kuitira kuti arege kuona kana kunzwa psychopaths yeAlbina zvakare, kwete kutevera mirairo yake.
  
  
  Chitsauko 20
  Mushure memavhiki mashoma, Albina akafonera Boris ndokuti:
  "Zvino iwe pachako unofanira kusarudza munhu wauchabatwa naye wotorera munhu upenyu. Ini handiendi newe. Sarudzai munhu, muuye kwandiri nenzeve dzake dzakagurwa, ave chiratidzo chebasa rakaitwa.
  - Ndiani wekusarudza? mubvunzo wakabuda kubva kumhondi yainge yapererwa.
  "Unofanira kuwana munhu akabatwa ane karma yakaora, uye uyo, semugumisiro, anofanira kurangwa maererano nemarenje ake," Albina akatsanangura zvisina kujeka. "Tsvaga munhu akabatwa husiku huno!" Vamwari vanoda chibayiro chedu.
  - Asi nei ini? Une vamwe vanhu here...
  "Hautyi ropa, kusiyana nevamwe. Wakauraya kare, wajaira! Ndiko kusaka ndichikuisirai nyaya yakaoma kudai. Panguva ino unofanira kuita uri wega.
  Boris akazeza akati:
  - Mhondi dzose idzi ... chitadzo! Vanoremera mweya uye vanoparadza karma yangu.
  Meso adhiabhorosi akavheneka nokupenya kwoupengo. Akapindura asina mufaro:
  - Zviri kwandiri kuti ndisarudze kuti chivi chii uye chisiri chitadzo! Unofanira kunditeerera, nokuti ndiri kuita kuda kwaMwari wedu Vishnu.
  "Asi nei Vishnu achifanira kuuraya?" Boris haana kunzwisisa.
  "Kunyangwe bhaibheri rinoti pasina kuteurwa kweropa hapana kuregererwa. Ropa risina mhosva rinochenesa zvinhu zvose uye rinoponesa vanhu vakawanda. Kana taita humhondi hunoyera hwemumwe, tichaponesa zviuru zvevamwe. Vamwari vanoda vakakuvadzwa, pasina vanobatwa, vanhu vanozozviparadza muhondo yenyukireya, - izwi radhiabhorosi raiwedzera kutyisa. "Sangano redu chete ndiro rinogona kudzivirira hondo yenyukireya nekuponesa vanhu. Asi izvi hazvigoni kuitwa pasina chibayiro. Usanetseka: munhu akafa ari kumirira kuumbwa kutsva kana Nirvana kudenga. Munhu abatwa nechirwere ichi anongotenda kwauri kuti wamubvisa muupenyu huno hukasha, husina maturo uye wamuendesa kudenga.
  
  
  Boris akayeuka kuti Nadezhda akanga atotaura chimwe chinhu chakafanana nezvekutenda kumhondi panguva yemusangano wavo wekutanga. Mukomana aive nedzungu, akanzwa kuti akange asisakwanise kuramba kuda kwaAlbina. Asi akabvunza zvakadaro:
  "Pamwe hatidi kuchekwa nzeve?"
  Dhiyabhorosi akati nehasha:
  - Zvinofanira! ndinokuraira kuti urege kunonokazve! Bata banga uende!
  Boris akatambanudza maoko ake achishaya zvekuita.
  Ndichaedza kuuraya...
  Albina akayeuchidza zvakare:
  "Uye usadzoke usina nzeve!"
  Boris haana kukwanisa kuzvibatsira. Kurayira kwaAlbina kwaari kwakafanana nemutemo unofanirwa kutevedzerwa zvakasimba. Hapana kutsauka, hapana mhirizhonga uye kupokana!
  Uye akaenda kunenge kwechinyakare "kuvhima". Vakasungirira chifukidzo chemuurayi paari; nekuda kweumwe munhu ndokumudzinga. Akadzungaira munzvimbo inogara vanhu kunze kweguta rakarara semhumhi inopenga. Pfungwa yekuti aifanira kuuraya murume zvakare kana kumira pamberi paAlbina asina kuzadzisa zvaakarayira yakatsenga Boris.
  Husiku hwekutanga hwechirimo hwatanga. Zvinoshamisa kudziya kwekutanga kwaKurume. Zvakanaka sei kufamba pasi pedenga rakajeka renyeredzi, kunaka sei zvinhu zvose zvino muzvisikwa, zvichiuya kuhupenyu mushure mekurara. Uye anofanira kutakura marwadzo norufu. Kusvika riini! Uye kuti ungararama sei nayo, kwenguva yakareba sei kunyengedza Nadezhda?
  Boris akazvidemba zvino kuti akanga asingasvuti. Zvingava zvakanaka kukweva mudzanga. Izvi zvaizobatsira kubvisa kushushikana kwepfungwa, zvikasadaro sero rese remuviri wake riri kudedera. Uye mweya wangu unorwadza.
  Iye pachake aifanira kusarudza chibayiro chetsika, uye akanga asingazivi kuti chii. Vanhu vasingawanzo pfuura nenzira vakamhanya kuenda kumba. Boris akavatarisa uye akafunga kuti: uyu akakodzera rufu here? Pakanga pasina mhinduro. Aida kusangana nechidhakwa kana munhu asina pekugara, asi pane chimwe chikonzero haana kusangana nevanhu vakadaro. Nenguva isipi nzvimbo yacho yakanga isina vanhu zvachose.
  
  
  Boris akafamba-famba zvisina chinangwa hunenge husiku hwese. Kwakatanga kupenya zvishoma, asi denga rakanga rakazara nemakore. Mhondi yemhondi yakanga yave kutofunga kudzokera, ichimirira neshungu kuti Albina anzwe chirevo chisina kuzadziswa. Asi jaya rakazonzwa kuchema kwechikadzi chinobaya kubva mubhandi resango. Uye akamhanya nesimba rake rose achichema!
  Akamhanyira kunonunura ndokuona kuti murume akanga akashama hafu akanga akatsikirira chitunha chemusikana asina kusimira pamuti. Mubati chibharo akapotsa atora musikana. Akarwisa zvakasimba, asi masimba acho akanga asina kuenzana.
  - Musiye! Boris akadanidzira uye, pasina kuzeza, akamhanyira kune mubati chibharo.
  Imwe mhando ine simba yezera repakati haina kutarisira kukanganiswa. Akatendeukira kune mukomana aimhanya. Murume wacho airatidza kurema kudarika jaya. Asi Borka akanga akazara semurwi wemamhasuru, akasvetuka ndokumurova zvakasimba mudumbu. Murume uyu aive neruzivo rwekurwa, asi akange asina nguva yekuvharisa zvachose kurova, uko kwakapfaviswa zvishoma ne block yakanonoka. Mubati chibharo akadzedzereka, asi akamira netsoka dzake ndokuenda kuna Boris.
  
  +
  Jaya iri rakasangana naye nekukashwa kwakasimba kwaakanga asingatarisiri pazvidya. Mhandu yakaridza mhere ndokutanga kuwira pasi nechiso. Boris akakwereta kurova kumabhora kubva kuAlbina. Iwe hausi kuzobva pane izvi pakarepo.
  Musikana akanga achitopfeka dress rake panguva iyoyo.
  - Ibva pano nekukurumidza! Boris akadanidzira kwaari, akanga asingadi kuuraya pamberi pechapupu. - Uye kanganwa nezve zvese!
  Murume panguva iyoyo akaedza kusimuka, asi akagamuchira kurohwa kwakasimba mumusoro kubva kuBorka. Mutorwa, musikana akanaka ane makore makumi maviri, nekuda kwechimwe chikonzero haana kukurumidza kuenda.
  "Buda muno nekukurumidza," Boris akarayira zvakare. "Asi usaende kumapurisa uye usaudze chero munhu nezvangu!"
  - Kugona! Ndatenda! - musikana akapindura uye akakurumidza kufamba, ndokubva amhanya achienda kune imwe imba iri pedyo.
  Boris akatora banga mubhegi, akasvetukira kune murombo uye, nekuzunguza, akakanda chombo chemhondi pahuro yemubati chibharo. Akahwihwidza ndokutanga kudzipwa neropa. Akafa mukugwinha-gwinha kwemuviri.
  "Chiito chaitwa, idzi hadzisi tsitsi," akafunga Boris, asi akarangarira kuti mubati chibharo achiri kuda kugura nzeve dzake. Mhondi yemhondi yakaerekana yanzwa hasha dzemadhimoni mukati mayo, yakaburitsa banga pahuro, ndokuirova nechisimba kakawanda pamutumbi wemunhu atofa kare, ndokucheka nzeve imwe, ndokuzocheka imwe.
  Ipapo mhondi yakazopengenuka zvishoma, ndokuona kuti yakanga yazara ropa. Madonhwe anodziya akatosvika pachiso cheshavi rakaponesa musikana.
  Boris akanzwa kurwara, aifemera pamusoro. Asi kusvotwa uye mvura inotonhora yakarova Sochi zvakamubatsira kudzikama.
  Chaive chimbichimbi kubuda panzvimbo yemhondi. Nekudaro, Boris haana kukurumidza, kusava nehanya kwakatsvaira pamusoro pake. Maniac akaerekana azvibata achifunga kuti Albina aive chikara, akachena kupfuura iye. Anofanira kunge ari psychopath. Sei achida nzeve dzemunhu akapondwa?
  Mukomana uyu aive nemeso akazara mvura, kwakatanga kutonhora, mvura yakawedzera, ichityisidzira kushanduka kuita mvura.
  
  -
  Borka aisafarira mvura inotonhora. Mvura yakamukanganisa. Kwaiwanzonaya muno muchando. Chando chaizova nani, Boris achiri kushandiswa kune chokwadi chokuti munguva yechando kune chando, izvo zvinogadzira kunzwa kwekuchena uye rugare. Uye pano chando chakadonha kaviri chete munguva yechando uye chakanyunguduka pazuva rimwe chete.
  Mhondi yemhondi yakaenda kumba ichibva yachema chinyararire. Akaenda zvakare kunovhima uye kuuraya, zvakare akaratidza utera hwehunhu, akaenderera mberi pamusoro paAlbina. Zvinotyisa, hongu, asi mumusoro weboka pane imwe mhando yesimba redhiyabhorosi iro Boris asingagoni kuramba. Ngatitii panguva ino akaponesa musikana, asi akacheka nzeve dzechitunha, zvino adzitakura sehumbowo hwehutsinye hwake, asingakwanise kurasa chinyangadzo ichi.
  Zvakare shavi rakarangarira vanhu vakanga vaparadzwa naye. Uye zvakare, yevaimbova vakabatwa, Boris zvakanyanya kuzvidemba musikana wechidiki waakauraya pedyo neTula. Akanga azere nesimba, aigona kubereka vana, kuunza mufaro kune mudiwa wake.
  Asi, kune rumwe rutivi, hazvina kuipa kuti mvura iri kunaya. Zvirinani zvinosuka zvimwe zvisaririra zvemhosva. Boris akanga asingadi kutakura mutoro wezvaakanga aita. Nenguva isipi, ruzhinji rwake, mushure mezvo iwe haufanirwe kuverenga pane dhizaini pamberi pemutemo. Uye chokwadi chekuti haasati abatwa uye kuendeswa kujeri hakuna kupa kutyaira kumhosva itsva.
  Kunyange zvakadaro, nemasikirwo, Boris aiva mukomana ane mutsa. Uye mutsa uyu wakamutsa maari hana uye zvinyorwa zvekuzvidemba. Zvakamunetsa zvino zvaave mhondi, arova mai vake asati atiza pamba. Zvichida iye pachake ndiye ane mhosva yeidi rokuti akabatwa zvisina kunaka. Vechiduku vanowanzodheerera vakomana vakanyarara, vane mwero. Vanoedza kuvanyadzisa nokuvatuka. Kunyange zvakadaro, munhu aifanira kuva ane ushamwari zvikuru kubvira pauduku, achiratidza ukoshi hwake nezvibhakera. Uye akaita semhou. Zvichemo zvakaungana mumweya zvishoma nezvishoma uye, pakupedzisira, zvakapinda muhumhondi. Anogona kunzwisiswa, asi Albina akafanana nekumisikidzwa kwemasimba emadhimoni, asina kunyara kana hana ...
  Asi Borka haana kukwanisa kupedza dhiabhorosi kana kutiza kubva kapoka. Akanga ajaira kachechi, ainzwa ari pano semumhuri make, aigara murugare uye achiwirirana nemusikana wake waaida uye nevamwe vose vaiomerera, akanga akaenzana pakati pevakaenzana, uye Albina chete akanga akareba kupfuura vamwe vose. Uye Boris akanzwisisa kuti aisazosimudza ruoko kurwisa mutungamiri weboka. Nekudaro, mhondi dzichangoburwa dzakabatsira Borka chikamu kuona chiedza. Akabva angoenda kuna Albina, akamukandira nzeve dzake dzakachekwa uye akati:
  "Usanditumire kumwe kumwe!" Handikwanise kutamba basa remuurayi. Icho hachisi changu! Ini ndicharara ini ndokurara iwe.
  Albina haana kupindura. Akazongonditi ndibvise hembe dzaive neropa ndiende kumba.
  Boris paakapinda mukamuri rake, Nadezhda haana kubvunza kwaakanga arara. Kubva pane chokwadi chekuti hapana chikonzero chekugadzira uye kutsanangura chero chinhu, Boris akabva anzwa zviri nani pamoyo.
  Nadenka aimuda zvikuru uye, zvinoita sokuti akanga asina godo. Aivimba nemudiwa, akati godo kunzwa kwevanhu vakaderera, vasina simba mupfungwa. Boris akanga asina zvisungo uye fungidziro, aigona kuda chero waaida. Uye aida iye chete, Tariro yake. Uye aikoshesa rudo rwake, haana kutsvaga hukama parutivi. Akatorwa firimu, zvisinei, mune zvinonyadzisira. Asi izvi hazvionekwi sekubiridzira, nekuti akange asina hukama hwemweya nevadikani. Nadezhda akanzwisisa kuti Boris pachake aizotaura kwaaiva kana aida kugovera uye kukumbira mazano.
  Zvino mujaya akanga akanyarara, haana chaaida kutsanangura, akangotsvoda mudiwa wake, iye ndokudavira kutsvoda kwake. Vakaita zvepabonde zviri nyore uye zvakasikwa. Nenguva isipi, Boris akanzwa kudedera kwakasimba, orgasm yakauya, yakasimba zvisingaite, ine simba sepavakatanga kusangana naNadezhda. Pamwe, iyo adrenaline yakaunganidzwa nemuviri panguva yekuuraya yakaputika.
  Uye vakabva vaenda kukudya kwemangwanani kwakajairika mu hangar. Vemasekete vakaita munamato wetsika ndokutanga kudya. Zvakadaro, inonaka yemuriwo pilaf inobikwa pano!
  Pakarepo, dhiyabhorosi Albina akaoneka. Akabatidza mumhanzi une mutinhimira ndokutanga kuita chivanhu, kutamba zvinesimba, kwakada kufanana nekutamba kwedumbu. Kazhinji Albina akanga asipo pakudya pamwe chete. Boris akafunga kuti chitarisiko chake, zvichida, chaiva nechokuita nenzeve dzaakauya nayo.
  Kutamba kwemutungamiri kwakatorwa zvishoma nezvishoma nevemasekete vakadyiwa, kwakava kunakidza. Asi Boris naNadezhda vakaenda kunzvimbo yavo kuti vaite rudo zvakare. Chikafu chakamutsa libido yangu. Wadii kuita zvekutamba zvakare, kana uine simba uye chido? Zvakadaro, mhondi, paakasarudza akabatwa iye pachake, dzakamutsa simba rine simba repabonde muBoris. Nezve Nadezhda, simba rakadaro rakanga risina utsinye, mutsa, nechishuvo chekufadza mumwe wake, kumufadza. Borka aisagona kunzwisisa kuti nei izvi zvichiitika, asi mushure mehutsinye ainyanya kuremekedza uye netsitsi, sekunge izvi zvinogona kugadzirisa mhosva dzake dzeropa.
  Pasinei nehusiku hwekusarara, Boris akaratidza kuva murume ane simba. Mabudiro aimhanya nemumiviri yevadiwa nguva nenguva, zvichikonzera mufaro wakanyanya. Chamupupuri cheorgasm chakavarova, nyama dzavo dzichigwinha-gwinha. Musoro waBoris waitenderera, uye muviri wake wakaimba nekubvunda. Hope dzakagomera nemufaro.
  Boris akamira chete paakanzwa kupera simba. Akasiya mudiwa wake mushure memaawa mashoma epabonde agutsikana.
  
  
  Chitsauko 21
  Nadia akakura ari mwana akavharika, asingataure. Kubva achiri mudiki, aida kuva oga pane kutamba nevezera rake. Aifarira kugara pane imwe nzvimbo parutivi, kuverenga ngano kana kungotarisa mifananidzo mubhuku. Vabereki vacho vakanga vasina basa nazvo. Musikana wacho aiteerera, aipindura nyore nyore kune zvikumbiro zvekusuka ndiro, kuenda kuchitoro kana kugara nemunun'una wake.
  Musikana wacho akawedzera kusava nehanya nazvo apo baba vake vakafa kamwe kamwe. Nadyusha, sezvaaidanwa nababa vake, akanga achangosvitsa makore gumi nerimwe. Baba vake ndivo vaive munhu wepedyo naye. Aigona bedzi kuudza baba vake pamusoro pezvinetso zvake zvechikoro nezvinoitika, nepo mai vake vaida mwanakomana wavo zvikuru, akanga asinganzwisisi mwanasikana wake amene, aigona kumupopotera nokuda kwechikonzero chipi nechipi, dzimwe nguva kumunyadzisa, kumutuka.
  Ichi ndicho chikonzero nei Nadia akakura aine mukurumbira wakashata, asina kuchengeteka. Akanga asina shamwari, haana kukudziridza ukama nevaanodzidza navo. Vasikana vaimutarisira pasi, uye vakomana vacho havana kuterera, vaifunga kuti musikana wechikoro asingadi kushamwaridzana anopenga. Asi pazera remakore gumi nemana akatanga kudanana nemukomana, Sasha, kubva mugiredhi regumi. Mukomana uyu aiva mukuru kwaari nemakore maviri, akabata kutaridzika kwechido kwe "benzi", uye rimwe zuva akauya panguva yekuzorora ndokuzvipira kufamba mushure mechikoro. Sasha akatora kudedera nekutya, asi akateerera Nadya kune rimwe danga rakasiiwa, kwaakabvisa bhurugwa rake ndokubvisa umhandara.
  Ndiko kwakava kupera kwerudo rwese pakati pavo. Nadezhda akagamuchira kumwe kunetseka mupfungwa, akatoda kuisa maoko paari. Zvisinei, amai vakarega kuedza kwenguva, havana kurega mwanasikana wavo kumedza mapiritsi.
  
  +
  Mushure mechiitiko ichocho, zviratidzo zvepachokwadi zvekutarisira kumwanasikana zvakatanga kupiwa nababa vake vokurera.
  Amai vaNadia Valentina vakaviga murume wavo, akachema kwemakore mashomanana, ndokubva asarudza kuronga hupenyu hwake pachake, akaunza Anton kumba. Aizivikanwa semukadzi wevakadzi uye rake, aive mudiki kuna Valentina nemakore mashanu. Asi akasarudza kuroorwa nomurume uyu, sokunge kuti ndiwo waiva mukana wake wokupedzisira. Valentina akaodzwa mwoyo neshamwari dzake, asi amai vaNadia vakapindura zvose zvavairamba vachiti: "Ndinomuda!"
  Vakasaina, stepfather ndokunogara mumba maamai vavo. Aisafarira kushanda. Nguva nenguva aiwana basa remurindi kana kuti gadhi, asi haana kugara panzvimbo imwe kwenguva refu.
  Anton aitya kubatanidzwa nemhandara, asi mutsara weupenzi waValentina kuti Nadya akanga aparadzwa, akasunungura maoko ebaba vake vokurera.
  
  
  Amai vaishanda masikati, Anton aingotenderera mufurati asina chaanoita, uye Nadia paakadzoka kubva kuchikoro, aiedza kuva pamberi pake. Pakutanga, sokunge zvakaitika, akamhanyira kune musikana mukoridho kana mukicheni, apo aigona kubata bvudzi rake, kutaura kuti akanga akanaka sei, dzimwe nguva asingatarisiri akamutsikirira kumadziro ndokumutsvoda padama kana kuti kumurova zvishomanene. mbongoro yake nechanza chake. Zvishoma nezvishoma, Anton akatanga kuzvibvumira zvakatowedzera. Aigona kubata mazamu ake, opinza ruoko rwake mubhurugwa remwana wake wokurera.
  Tariro haina kujaira kunyunyuta. Hongu, uye akanga asina vasikana, uye ukama hwokuvimba naamai vake hauna kushanda. Valentina akasvika kumba aneta, mwanasikana wake aishandiswa zvakanyanya senzira yekuburitsa hasha dzake.
  Rimwe zuva, Anton akapinda mukamuri raNadia, akasunungura nhunzi yake pamberi pake, ndokubudisa mboro yake yakanga yakamira.
  "Unofarira kuyamwa zvihwitsi," baba vokurera vakadaro kumwanasikana wokurera akavhiringidzika, "tarira kutonhorera kwandakaita." Unofanira kuinanzva, kuinanzva, uye kuinanzva zvakare woruma musoro zvishoma nemazino ako eparera.
  Nadia aida lollipops, asi akaramba kusveta mboro yemurume.
  "Zvinoshamisa kunzwa kuti shamhu yejade inorova sei mumuromo mako, kutapira kwakaita musoro wake, sokunge kuti irori. Iye zvino iwe uchanzwa ruzha rusingatsananguriki, - nemashoko aya, baba vokurera vakabata Nadia neruoko rumwe nemusoro, vakatora jongwe ravo mune rimwe ndokutanga kutyaira nemiromo yemusikana.
  Nadia akaramba: baba vake vekurera vakaedza kuvhura miromo yavo nekudzvanya hupfumi hwavo nemavari. Haana kukwanisa kuzvidzora ndokubva arova mbama kumwana. Uye akapedza kudheerera chete mushure mekunge Nadia aita gag reflex.
  "Hazvina mhosva, ndichakudzidzisai kuita bhobho," Anton akadaro ndokuenda.
  Zuva rakatevera, akauya zvakare kuzodzidzisa mwanasikana wake wokurera vatano yomukanwa, kunetswa kwake kwakava kwenguva dzose. Uye mushure memavhiki mashoma, baba vekurera vakatora musikana semukadzi zvizere. Uye zvakare, Nadezhda haana kutsunga kunyunyuta kuna amai vake.
  Uyezve, baba vake vokurera vaimutyisidzira nechisimba kana aizozivisa "chakavanzika chavo" kumunhu upi noupi. Yakava tsika yaAnton kuuya kune wechidiki mudzimai wake asipo.
  Nadia akatsungirira, haana kuzopedza chikoro akabva atotiza pamba. Pashure pevhiki dzinoverengeka dzokudzungaira, akasvika Sochi, kwaakabatanidzwa nekapoka. Pakutanga, akanga akakomberedzwa nehanya uye rudo, saka vakatanga kumubatanidza mubasa mubindu uye kupfura semuenzaniso wemifananidzo inonyadzisa. Mutori wenhau wemunharaunda Vladimir Achintsev akawana musikana wacho photogenic, akaita nguva yakawanda naye. Ipapo mutori wemifananidzo akashandura kupfura zvinonyadzisira, kwaakashandisawo Nadezhda nevamwe vatsigiri veboka. Albina aitengesa zvinonyadzisira.
  Nekufamba kwenguva. Kureruka kusununguka kwepabonde nenhengo dzeboka uye zvepabonde panguva yekutora mafirimu hazvina kuunza kugutsikana kuna Nadezhda. Aida rudo rwechokwadi, rwenyama, runopedza zvese.
  Pazuva iroro rechirimo, Nadia akanga asina mabasa munharaunda, aibvumirwa kuenda kugungwa. Aida gungwa, rakadzikama, rakabvisa marwadzo epfungwa, rakapa pfungwa yekusununguka. Nadya aigona kutarisa mamiriro egungwa kwemaawa, kutevera mafungu achipinda mumatombo ematombo, achipararira pamhenderekedzo yegungwa uye achidzokera kukadzika kusina muganhu kwegungwa. Simba guru rezvakasikwa rakanzwikwa mugungwa, richidzima zvishuvo zvemunhu zvinopisa.
  
  +
  Nadia akaenda kumhenderekedzo yegungwa yaive pedyo kunharaunda. Apa akada kuzvinyudza paakasvika kubva kuMoscow mushure mekushungurudzwa kwababa vake vekurera uye kunetsana naamai vake, apa akasangana nevakadzi vaviri vakamudzivisa uye vakamukwezva kuti apinde muhama.
  Iwe unogona kufamba kubva munharaunda kuenda kugungwa mumaminetsi makumi maviri. Asi Tariro aive asina kukurumidza. Ari munzira, akaruka maruva emaruva echitubu achikura munzvimbo yakachena, ndokubva abvisa shangu dzake, achisarudza kufamba asina shangu: aifarira kunzwa pasi nemakumbo etsoka dzake.
  Musango pedyo nemhenderekedzo yegungwa, musikana dzimwe nguva akamira ndokukwazisa miti, iyo yaaifunga kuti shamwari dzake dzekare. Aiwanzoita izvi kare, paaienda kugungwa ari oga.
  Nenguva isipi, ari pabhenji, Nadia akaona jaya rairatidzika kuva rine makore gumi namasere. Murume murefu, mutete akabva aita seakanaka kwaari, akamutarisa. Nadia akanzvengesa kutarisa kwake, zvishoma nezvishoma akafamba achipfuura nemutorwa, asina kucheuka, asi akatendeudzira kunzwa kwake munzira. Akanzwa mukomana achisimuka ndokumutevera.
  Hope dzakacheuka. Maziso avo akasanganidzana, musikana ndokuerekana aputirwa nemhepo inodziya. Chinhu chepedyo, mudiwa, akabatwa nemumwe munhu waasingazivi. Pfungwa dzakapinda mukati mekuti hukama hwakadzama hunogona kubuda nemurume akanaka uyu. Hope hadzina kana kunyara kuti mukomana aifamba nebanga. Akabvunza, pane nekuda kwechimiro, nei aida banga uye akagutsikana nemhinduro isinganyatso nzwisisike. Musikana wacho akataura chimwe chinhu pachake, chinhu chokutanga chakauya mupfungwa, chimwe chinhu pamusoro pokuuraya nokuzviuraya, nepo akanga asinganyanyi kufunga kuti mukomana wacho aigona kuva mhondi. Zvino, pavakave vanhu vepedyo, Boris zvisinei akasiya kuti aive nemhondi dzakati wandei paaccount yake. Nadezhda akaedza kubvunza zvakadzama, asi Borka akanga asingadi kutaura pamusoro penyaya iyi, akangoti akamanikidzwa kuuraya, sezvo akanga asina imwe sarudzo. Nadezhda, uyo aida mukomana, haana kuzonetseka nemibvunzo.
  Uye pazuva iroro risingakanganwiki, Nadia akabva aziva kuti mukomana wacho akanga asina ruzivo mukubata nevakadzi uye saka ainyara uye ainetseka. Asi akazvifarira. Aimbonyara zvake. Tariro yakafunga kusangana uye kutaura nemumwe mukomana. Zvisinei, mutorwa akanyarara, kumbomira kwakaramba kuchienderera mberi. Nadia akashayawo pekutangira nyaya yacho. Zvakangodaro, iye musikana, wekutanga kujairana nemukomana haana kunaka. Asi Nadia akasarudza kutanga kurukurirano, kubva kwaakaona kuti mukomana akanga atambura muupenyu, zvichida kwete zvishoma kupfuura iye, kuti akanga ariwo murashwa.
  Mhepo yaibaya pamoyo pekutanga yakanga yave kutotungidza moto werudo chairwo rwairota musikana zvishoma nezvishoma. Uye akasarudza kusapotsa mukana wake, kukwezva mukomana, kunyengedza. Kutaura zvazviri, aida kufara kwevakadzi kwakapfava: kuzvida uye kudiwa. Munzanga, vatano bedzi yaidikanwa kwaari, akanga ane ruzivo rwokuzviwanira muvatano. Asi dzimwe nguva ainzwa sepfambi, achitevedzera zvaaiudzwa nemukuru. Uye akanga asina zvachose cavalier. Hukama hwemahara hwaiitwa munharaunda, varimi vakaita basa ravo nehutsinye ndokuenda. Zvino nemukomana uyu aitoda kusvuura romance chaiyo.
  Tariro akasiya maruva ake pamwe chete nehurongwa hwake hwekuwana zuva. Uye akaenda kunoshanyira Boris paakangopa. Vakasara vega. Musikana akaedza kuita manyemwe ndokuzoona kuti mujaya uyu akanga afara, chiremerera chake chainge chotanga kubuda mushort. Izvi zvakafadza Nadezhda: mukomana anomuda! Anoyevedza uye anokwezva.
  Musikana wacho akasarudza kuita, nokuti ainzwisisa kuti Boris akanga ari mudiki kwaari uye akanga asina ruzivo rwezvinhu zverudo. She was the active side, akarasa hembe iye ndokusunungura jaya. Tariro yaida kupa mukomana wacho mufaro mukuru. Uye aiziva kuzviita. Vane bonde rinoshamisa!
  Ipapo akadana jaya raiva naye. Uye Boris akaenda! Vakatanga kugara vese munharaunda vachifara murudo rwavo. Mwoyo yavo yakazadzwa nemufaro, zvairatidza kuti zvaizogara nekusingaperi.
  Nadezhda akanga asina hanya nezvakaitika kare Boris, haana kunetseka nemibvunzo kunyange apo mudiwa wake akauya nenguo dzakasvibiswa neropa. Akatenda, aida kutenda kuti Borka yake yaibatsira chete kuuraya mhuka. Havana kumbopopotedzana, vanenge vasina kumbonetsana. Tsika yekukanda mapfumo pasi nekusavavarira kutungamirira yakaita basa rakanaka muhupenyu pamwe chete.
  
  
  Chitsauko 22
  Boris aigara muboka, kunyange kanopfuura kamwe pfungwa yakabuda mumusoro make - kutiza. Kunyengetedza Nadezhda uye enda kune imwe nzvimbo naye kuitira kuti parege kuva neAlbina, kuponda, kutora mafirimu mune zvinonyadzisira muupenyu hwavo. Chipingamupinyi chaiva chekushaya mari nemagwaro. Nadezhda haana kunyange kubhadharwa nokuda kwekutora mafirimu. Albina aigona, nenzira yekukurudzira, kumusunungura kubva kune rimwe basa rinomanikidzirwa mukicheni kana pachirongwa, asi haana kupa anopfuura zana rubles "yeice cream" mumaoko ake. Uye Borka haana chaakawana nekuda kwemhondi. Zvakanaka kuti mushure mokunge mubati chibharo Albina asina kukumbira vatsva kubva kwaari.
  Boris haana kufarira kuti mudiwa wake akatorwa mune zvinonyadzisira. Panenge kamwe pamwedzi mutungamiriri akauya uye vatori vechikamu vekutora mafirimu vakaungana mu hangar.
  Boris aida kuziva kuti kupfura kwaifamba sei, uye rimwe zuva akabvumirwa kuenda kwavari. Akamira padivi akatarisa mafambiro acho kunyanya kumudiwa wake. Mumwe mukomana akanga asina kupfeka, ane ganda, angangoita makore makumi maviri, akauya kwaari. Boris aimuziva kubva munharaunda, akashanda naye mubindu. Zita rejaya racho rainzi Kolya. Akabatsira Nadezhda kusunungura, akamuendesa kune sofa pasi pezviedza.
  Boris akanzwa godo, paive nechishuwo chekumhanya ndokutora musikana wake, asi akatadza kuzviunza kuti aparadze kupfura. Inzwi rakashata remukati rakamusimbisa: ingori basa, iwe haungave negodo nebasa rako, iwe?! Usaite scandal, iva munhu ane njere. Rega musikana asununguke uye anakidzwe.
  
  
  Nadia naKolya vakawedzera kufara. Kupfura kwatanga. Miviri yevadiki yakabatana. Nadia akagomera, uye chiremerera chaBoris chakawedzera kurwadza. Sezvineiwo, godo rakangoerekana rapera. Damn it, mudiwa wake anobata nemukomana pamberi pemeso ake, asi zvinokonzeresa kufara, kuchema kwaNadia kunopuruzira nzeve.
  Nikolay akamhanyira mumwe wake zvine simba, achinyemwerera nemufaro. Vamwe vatori vechikamu mukudhirowa, vamwe vatatu vakaroorana, vakafanana vakatanga kuroorana. Iwo maAdepts akachema uye akanyemwerera mukuseka voluptuousness.
  
  +
  Mutungamiriri akabva asimudza ruoko rwake kuna Boris: bvisa uye ubatane navo. Kufanana, iwe uchava wechipiri naNadia. Asi Borka akasvetuka achibuda muhoro maakanga achiita utere hwose uhwu.
  Uye ipapo akanzwa Albina achinyunyuta kumutungamiriri kuti kutengesa kwevhidhiyo kwakanga kwawa, uye akati iye zvino kupfura mumutauro weBDSM yakaoma iri kudiwa. Boris aisaziva kuti chaive chii. Bvunza, chokwadi, kunyara. Uye Nadezhda haana kukwanisa kunyatsomutsanangurira.
  Uye muchirimo, vezvitendero vakaendeswa kuUtrish, nzvimbo yakanyarara iri kure ine mabhichi ane vanhu vashoma uye masango anoyevedza, inosvika mumadhamu anenge kumvura chaiko. Zvidzidzo zvechiedza zvakarongerwa pano kwete chete kunhengo dzeboka rebazi rinotungamirwa naAlbina, asiwo kune vadzidzi vekuMoscow.
  Vladimir Achintsev, mufananidzi wemhanza mumwechete uye director wezvinonyadzisira aishanda muSochi, akasvikawo.
  Boris akaziva kuti kupfura mune zvakasikwa kwaitarisirwa. Akanga asina kukanganisa. Nenguva isipi Nadezhda nevakomana vanoverengeka vakatorwa musango. Boris akaverevedza kuseri kwevashandi vemufirimu.
  Zvaakaona zvakavhundutsa Boka. Mudiwa wake akashandira kambani yevarume vashanu kamwechete! Gangbang rakadaro raiyeuchidza "muchato wembwa" panguva yeestrus pahure, pavanochinjana kukwira imwe. Uyezve, varume vacho vakabva vatanga kuita zvinhu panguva imwe chete! Muromo waNadia unoyevedza, maburi ake anoyevedza akazadzwa netsvimbo dzejade dzevakomana.
  Zvakaitwa naNadezhda zvaive zvakashata uye zvinosemesa. Asi Boris zvakare haana kuwana simba rekupindira. Aiva negodo uye panguva imwe chete achidemba mudiwa wake. Mushure mekupfurwa, vakaita hurukuro yakakomba.
  
  
  Nadia akaita zvikonzero, akavimbiswa: zvaive zvakakodzera maererano nezvinyorwa, Borya haafaniri kuva negodo uye kutsamwa, anoda iye oga. Boris aiziva izvi. Uye aida Nadenka wake, uye saka akamukanganwira zvose. Vakayanana. Asi izvi hazvina kurega kutora Nadia. Mazuva mashoma gare gare, iye nemumwe mukadzi asina kujairana naBoris vakaendeswa musango.
  Pazuva iroro rinotyisa, Boris naNadezhda vakamuka apo zuva rakanga ratobuda kubva kuseri kwemakomo uye richidziya gungwa re nudist, apo vanhu vasina kupfeka vakaungana kuti vashambire mugungwa rakadzikama mangwanani. Boris akatarisa nudists kwemaminetsi akati wandei, asi haana kuenda kumahombekombe. Zvino wakati avata, akanzwa chishuwo mukati make, akadzokera kuna Nadhedha, wakange avete mutende, akamuswededza kwaari. Musikana akanyemwerera chaizvo ndokudzorera kiss. Vechidiki vakaita rudo. Miviri yavo yaipisa neshungu.
  Panguva ino Boris akaita hutsinye, akanga asati akanganwira mudiwa wake zvachose pamusana pekusachena kwake mukupfura kwekupedzisira, uye Nadezhda aiva nerudo uye anobatsira. Vadiwa vakatamba-tamba, vachidzora kugomera kwavo kuti vasakwezvwa nevanoda kuziva.
  Boris paakapedza, akadhonza Nadezhda kubva mutende ndokumuisa mumvura. Gungwa rakanga richidziya, semhepo, iyo yakanga yadziya kusvika kumadhigirii anoda kusvika makumi matatu. Zhizha chairo rekumaodzanyemba!
  Mumvura, anenge asina kupfeka Nadezhda akaita seakanyanya kunaka, bvudzi rake regoridhe raipenya muzuva.
  Vadiwa vakapopota kwenguva refu. Pavakasvika kumahombekombe, Boris akaenda kuchitubu chemvura, uye Nadezhda, asipo, akaendeswa kunopfurwa. Kudzoka Borka aisaziva kupi: sango reUtrish rakakura. Akanga akamirira mudiwa wake ndokutuka mutungamiriri.
  Uye ipapo Nadya akaonekwa, akaunzwa nemubatsiri waAchintsev, musikana wacho aisakwanisa kumira netsoka dzake uye aisagona kufamba pasina rubatsiro rwekunze. Mazamu ake nezvidya zvaive zvazara ropa.
  - Chii chakaitika, mudiwa? Boris akabvunza akatsikitsira.
  Hope akapindura nemisodzi.
  "Ivo ingori imwe mhando yevanyengeri ...
  - Iye zvino, ndichamuratidza, achapindura zvose! - akadaro Boris, akabata banga rekicheni rakarara patafura ndokumhanya kunotsvaga mutungamiriri.
  Hope akashevedzera kuti: "Usadaro!" - uye akatevera Borka. Kufungidzira kuti mudiwa wake achagadzira dambudziko akapa musikana simba.
  Vladimir Achintsev akatodzoka mushure mekupfura kunzvimbo yake yekupaka. Akanzwa nhanho dzaBoris ndokutendeuka munzira yake:
  - Chii chaunoda?
  Borka haana kupindura. Akasvika mumhandu akasvetuka kaviri, ndokumurovera mudumbu nebanga, uye pashure paizvozvo akabva angotaura izwi rimwe chete: "Scum!"
  Murume akanga asingagoni kuzvifukidza. Banga rakapinda mukati memuviri. Director akakatyamadzwa haana kushevedzera, haana kuratidza kupikisa kushoma, akangobvunza nekukatyamadzwa:
  - Yechii?
  Boris zvakare haana kupindura. Akaburitsa banga mudumbu achibva abaya zvakare. Panguva ino mune collarbone yemutungamiriri. Ropa rakanga richiyerera, uye Borka, nehasha, akabaya murombo zvakare uye zvakare.
  Kusvika Nadezhda akamhanyira kujaya nemashoko anoti:
  - USA! Zvirege!
  Musikana wacho akabvuta banga kubva mumaoko aBoris. Mutungamiriri wacho akawira pasi, uye Borka akanzwa munhu aiuya. Rarasikirwa noushingi hwomuzvarirwo, jaya racho rakakurumidza kumhanyira musango. Tariro mushure mekushungurudzika kwefirimu yaisagona kumhanya. Akakanda nhanho shoma achitevera mudiwa wake, asi akamira akabata banga mumaoko. Musikana akavhiringidzika, akavhunduka.
  Mumwe murume akaonekwa, akavhara nzira yaNadezhda. Vanhu vakawanda vakabva vauya. Mumwe akafonera mapurisa. Asi Nadia haana kubatwa, vagari vanofarira kungotarisa chitunha chemutungamiriri nemusikana, akasvibiswa neropa.
  Uye Boris akanyangarika musango. Luck haana kusiya muurayi wechidiki uye panguva ino, hapana akapinda munzira yake, hapana akamuteerera.
  Borka akapinda mumakomo. Akanzwa zvakaipa: mudiwa wake akaramba ari panzvimbo yemhosva, aigona kuvharirwa uye kubvunzurudzwa. Asi kushaya simba kwepfungwa hakuna kubvumira mukomana kuti adzokere ndokuzvipira.
  Kunyange zvakadaro, usiku Borka akaenda kugungwa. Vemasekete vakaenda, misasa yavo yakanga isina vanhu. Pakanga pasisina tariro, asi tende ravaigara rakaramba riripo. Boris akafungidzira kuti mudiwa wake akaendeswa kuAnapa kunobvunzurudzwa.
  
  +
  Chitsauko 23
  Hope dzakaendeswa kumuferefeta. Akava mukadzi. Zvisinei, Nadia akanga asina hanya kuti ndiani aimubvunzurudza. Mushure memibvunzo yekutonga: zita rekupedzisira, zita rekutanga, patronymic, muongorori akadzika bhizinesi.
  - Mamiriro ako ezvinhu, Nadezhda Petrovna, anoratidzika kwandiri seizvi: murombo akakwira kwauri, wakazvidzivirira, akatora banga ndokumurova. Ndiri right?
  Hope akagutsurira musoro.
  - Nzwisisa iwe, mumusimboti, unogona. Asi iwe haugone kuregerera, uchafanirwa kupindura nekuda kwemhondi.
  Hope akagomera neshungu akasimbisa:
  - Ndagadzirira...
  Muongorori akanyatsotarisa musikana uya. Maziso ake ainge atsvuka nemisodzi, ainge achiri mukuvhunduka.
  "Hongu, pane izwi rekuti mhondi, asi ndinoda kukubatsira," muongorori akashandura kwauri.
  Nadezhda akatarisa mukadzi aimubvunzurudza. Mukadzi wechidiki ane maziso anobaya, ane mano, anobaya. Nadezhda aisamuda. Zvichida hazvibatsiri!
  Uye nhengo ye Investigative Committee yakaenderera mberi:
  - Tichakupa kureurura, izvi zvinopfavisa chinzvimbo chako. Kana iwe uchibvuma kuti humhondi hwakaitwa mumamiriro ekuda, iwe haugone kuwana anopfuura makore mana. Zvinogoneka kuti zvine conditional. Zvose zvinoenderana newe. Ndiudze zvizere kuti wakauraya sei, ndichanyora pasi uye ndoronga. Ehe, isu tichaita bvunzo kusimbisa mazwi ako.
  Nadezhda akachema, achibwaira maziso ake akatsvuka nguva zhinji. Musikana akashaya kuti oti kudii. Haana kuponda, asi akanga asingadi kutengesa Boris, uye banga, uchapupu hwakananga, rakanga riri mumaoko ake. Ndichafanira kunyora chimwe chinhu. Mashoko emuferefeta pamusoro pebvunzo akanetsawo. Ndaida kugadzirisa zvese.
  Hope akabvunza asina chokwadi:
  - Unogona kufunga?
  Muongorori akapindura:
  - Zvakanaka, funga! Asi iwe uchigara munzvimbo inovharirwa isati yatongwa, zvakanaka kufunga ipapo.
  Mukadzi aiferefetwa akaendwa naye nemikoridho mirefu kukamuri yepasi. Ikoko akasangana nomurume akanga ane maepaulettes ameja nemhandara mbiri dzakanga dzakapfeka mabhachi machena. Imwe yakareba, imwe iri pasi peavhareji urefu. Mukuru akaraira madzimai:
  - Pindura mugari mukamuri, tora maprints, nyatso ongorora uye tsvaga.
  Mukadzi murefu akagutsurira.
  - Ngatizviite!
  Major akadzokorora nehasha:
  - Ndokumbira utarise kuti kutsvaga kunofanirwa kuve kwakanyanya! Imhondi ine ngozi.
  Mudzimai mupfupi ane tsiye dzakapendwa dzakanyatsopendirwa pazambuko remhuno akapindura:
  "Chokwadi, tichaita chero zvingada!
  Nadezhda akaendeswa kune imwe imba ine masvingo machena, mavara uye girazi guru. Mukadzi murefu akashandura chiedza chekuwedzera, icho chakakuvadza maziso aNadezhda nekuruma. Akapiwa bhodhi achibva anzi amire akati twasu. Yakadzvanywa muprofile, kumeso kwakazara. Vakabva vazora maoko avo pendi ndokutora mafinger prints. Nadezhda akatsikirira zvinyoro papepa, munwe wega wega zvakasiyana, ipapo chanza chake.
  Ipapo mumiririri akaendeswa kubhokisi kuti aongororwe, pasi pemarambi akajeka aipenya kubva kumativi ose uye haana kupa mumvuri. Mubhokisi maiva netafura yezvokurapa yaiva nezvinhu zvaidiwa, mukona maiva nechigaro chegynecological chakasungirirwa pasi.
  - Bvisa hembe! akarayira mukadzi murefu. Bvisa hembe dzese ukwire pachair.
  Hope dzakavhiringika. Akaona kuti muviri wake waizosechwa, zvichida nokunamira zvigunwe munzvimbo dzakavandika. Uye mushure mekutora bhaisikopo, chibereko chake chakazvimba uye kuvava. Akaedza kuzvidzikamisa mupfungwa: zvakanaka, zvibate sekuongororwa kwechiremba nguva dzose.
  Adziviswa, Nadezhda akabvisa rokwe rake zvishoma nezvishoma, braa, matinji, nehwashu. Mukadzi murefu akatora hembe dzake ndokunzwa musono wese, pese pese. Mutarisiri wepasi akaisa mbatya dzake murwi ndokutarisa mupomerwi zvinosetsa. Vakadzi vose vari vaviri vakanga vari vaduku uye vakatsvinda. Izvi zvakadzikamisa Nadezhda zvishoma. Uye zvakadaro akaona zvisingaite kuti abvise bhurugwa rake.
  Zvisinei, murefu wacho akati nenzwi guru:
  Bvisawo bhurugwa rako!
  Mukadzi mupfupi akawedzera:
  - Kurumidza! Zvikasadaro, tichakubatsira. Uye kwira pachigaro, unonzwa kunge uri pamusangano wegynecologist.
  Asi vakadzi vakatanga kuongorora kubva mumusoro, vachibatanidza bvudzi refu, gobvu raNadezhda, vachibvisa tambo dzose.
  "Murume wako wakanaka," akadaro murefu. - Just kugeza. Nyarara, kana kuti tichaveura!
  Magadhi akatarisa nzeve dzemusungwa akatoshandisa magnifying glass. Vakatarisawo mumhino, vachinyatso wedzera netwuma tweezer. Vakadzi vakakonzera kunenge kusina kurwadziwa, asi Nadezhda akanzwa seguinea pig. Kwainyadzisa, kunyanya apo ruoko rwegirovhosi rwakapinda mumuromo make, akatanga kufembera kuseri kwemiromo yake, akabata denga, zvinyoro nyoro achidhonza rurimi rwake.
  Tariro akanzwa kurwara, muromo wainzwa kunge rubber. Haana kunzwisisa kuti nei kunyatsoongororwa kwakadaro kwaidiwa.
  Uye varindi vakapwanya mazamu ake, vakanzwa muhapwa dzake. Ipapo mumwe wavo akaparira kurwadziwa kukuru kwokutanga nokutsikirira paguvhu. Hope dzakabva dzafemera pamusoro.
  "Aya achiri maruva," akadaro mukadzi murefu. - Zvino tichakutsvagirai munzvimbo dzepedyo. Ndapota tambanudza makumbo ako, tichaagadzirisa. Uye zorora. Iyi nzira haina kufadza zvakanyanya, asi inofanirwa kuongororwa kwakazara. Ini ndichaedza kukonzeresa kushoma kusingagoneki.
  Nadezhda akagomera zvakanyanya, akatambanudza makumbo ake uye pasina nguva akanzwa kufamba kwemukadzi akanga achipinza chigunwe chake chakareba muchipfuva cheVenus.
  Nadia akaridza mhere. Zvakarwadza zvikuru! Marwadzo akakonzerwa neruoko rwakakasharara mugirovhosi yezvokurapa akaiswa pamusoro pemarwadzo akarara anowanikwa panguva yekutorwa kwemafirimu.
  Zvakaoma sechigunwe chehuni chakapinza Nadezhda mukati memukati memukadzi, zvichiita kuti anzwe achida kuita weti.
  Nadia akanetseka kuzvidzora, uye mukadzi akamuongorora akati:
  "Aa, pane dambudziko pano!" Kuzvimba. Ndinofanira kuzora mafuta.
  "Hazvisi nyaya yedu," matron akaderera akapindura. Udza chiremba kuti azviongorore gare gare.
  Iyo yakareba yakapinza chigunwe chechipiri, chakasimba uye chakadzika zvekuti Nadezhda akanzwa spasms. Akanga achirwadziwa, uye zvakamunakidza, uye akanga ane chishuvo chisingashiviriki chekunyora. Mwanasikana akatadza kumira nazvo, weti yakabva yabuda.
  - Zviri utachiona! - akapika kureba, asi haana kudhonza zvigunwe zvake kubva mumukadzi. - Akanyorovesa nguo yangu.
  "Ngaamuke," mupfupi akapindura achiseka. - Kune zvakawanda zvenguvo dzakaoma.
  
  
  Matron murefu akambomira, ndokusvika pazvigunwe zvake kusvika kuchibereko ndokutanga kuzvimonyorora ipapo. Nadia akagomera nekurwadziwa nenyadzi, akatanga kudedera. Zvino matron akanyemwerera ndokuramba achimonyorora zvigunwe zvake. Haana kukurumidza, akaita zvese izvi pasina mafaro. Aiita seaifarira kurwadzisa munhukadzi. Panguva imwecheteyo, mukadzi wacho akaparadzanisa labia yaNadezhda neminwe yeruoko rwake rwakasununguka uye akamanikidza pa clitoris. Mupomerwi akagomera, kutsvaga kwakashanduka kuita chiseko. Murindi wepamusoro akaongorora chibereko chakareba uye nekuchenjerera kupfuura zvayaifanira kunge yakaitwa panguva yekuongorora. Izvi zvakaitwa nechinangwa chokunyadzisa uye kukuvadza musungwa.
  Mukadzi mupfupi haana hanya, akati kuna Nadezhda:
  "Nhema, runako!" Paunopikisa, zvinonyanya kurwadza.
  Pakupedzisira, mukadzi murefu akadhonza ruoko rwake kubva panzvimbo yake yepedyo, asi Nadezhda haana kusunungurwa. Matron akachinja glove, akadonhedza kaVaseline pachigunwe ndokubva angopinda mu anus memusikana. Chiso chemumhan"arirwi chakatowedzera kutsvuka nenyadzi. Asi matron akaunza chigunwe chechipiri.
  Nadezhda, akagadzika pachigaro, akagomera mukutsamwa, uye mukadzi akareba aingogunun'una, akawedzera chigunwe chechitatu uye akapinda mukati memukati make. Zvinosemesa uye zvinonyadzisa sei kana vachichera mu anus yako!
  Hope dzaidedera nekurwadziwa nekushaya simba. The low matron akamusimbisa achiti:
  - Tinofanira kutarisa. Usanetseka, zvese zvapera zvino.
  Misodzi yaNadia yakayerera nematama ake, mukadzi murefu akasvikopinda mubeche achiita searikuda kuparuka.
  Low reined mumusikana:
  - Usaputse ...
  "Ane ruzivo, pfungwa yake yakagadziridzwa," akadaro mukuru wejeri, asi akazorodza dzvinyiriro yake, akamonya zvigunwe zvishoma mu anus ndokuti:
  "Tinofanira kuisa probe imomo."
  Low akapindura:
  - Iyo yekare probe yakabvaruka, asi itsva haina kuunzwa ... Uye kazhinji, rega kumuseka. Tamurwadzisa zvakwana.
  High matron akaramba:
  - Iyo huru yakaraira kuti kutsvaga kuve kwakanyanya!
  Low akatsanangura:
  - Anorayira saizvozvo maererano nevose vanofungidzirwa mumhondi kuitira kuti aparadze chido cheavo vari kuferefetwa.
  Matron wepamusoro akabvisa ruoko rwake kubva ku anus ndokuti:
  "Uye kunoratidzika kunge kwakachena muno.
  Akabva atendeukira kuna Hope:
  - Zvakanaka, rarama!
  Akabva adambura magirovhosi ndokuakanda mukurasa. Nadezhda akatura befu rekuzorora: kutsvaga kwakazopera. Asi mukuru wejeri akatora mamwe magirovhosi erabha ndokuapfekazve. Mumiririri akazunungusa zvakare: kuurayiwa kunoenderera mberi?
  Iye akaderera akamusimbisa achiti:
  - Usatya! Iye zvino achatarisa makumbo ako uye ndizvozvo!
  Mutariri murefu akanzwa tsandanyama dzemakumbo akarovedzwa aNadezhda, mabvi ake, akatsikirira mhuru dzake. Akadzika pasi petsoka, akanzwa tsoka imwe neimwe. Aitotambanudza zvigunwe zvake. Hazviratidzi kukuvadza chero chinhu. Asi, zvese zvakafanana, zvinosemesa, zvinonyadzisa, zvinotyisa. Zvese izvi ndezvei?
  Pakupedzisira mukadzi mupfupi akazivisa:
  -Kutsvaga kwapera. Iye zvino iwe unofanirwa kugeza mumvura yekugezera uye mukamera.
  Nadezhda akapiwa tauro, sipo yekuwachira, uye akatungamirirwa pasi nemukoridho kuenda kuimba yekugezera. Mood yaisemesa, beche richirwadza, musoro uchitenderera. Nei aishungurudzwa kudaro? Neiko utsinye hwakadaro? Uye varindi vakamutarira vachimuzvidza.
  Tariro yakaita sarudzo: achange akanyarara! Nepaunogona napo pose, nyarara. Iye haataure kana izwi nezve Boris. Haatomboti bufu! Hapazovi nekureurura kwechokwadi, hapana ruzivo kumuongorori. Hapana!
  Achaita sematsi-mbeveve uye anoramba kusaina chero protocol.
  
  
  Chitsauko 24
  Kovalev akasvika Mugovera mangwanani. Akagara mukamuri naVasily. Zvakasarudzwa kumutumira kuUtrish zuva raitevera chairo. Inna akavimbisa kupa tende remukoma wake, kutora zvipfeko zvehippie, uye manheru kuti agadzirise bvudzi romushandi wacho, aite kuti ave nechitarisiko chakakodzera kuitira kuti arege kusiyana nevagari venguva dzose veUtrish uye kuti asamutsa kusavimba kwavo.
  Basa raive mberi rakafadza Kovalev. Akafara, achisaswa nemajee, akapa rumbidzo kuna Inna.
  Vasily Krasin aida mukadzi uyu. Asi nekuda kwekuzvininipisa kwake kwechisikigo, kazhinji kusiri chimiro chemapurisa, haana kutora matanho ekuswedera pedyo. Inna namai vake vaive nehunhu kumuenzi. Vakadya pamwe chete, asi naInna Vasily vainyanya kukurukura nyaya dzekushanda.
  Kovalev akabva angozvibata nemusikana uyu. Akataura nyaya dzinosetsa uye anecdotes, uye manheru akaenda zvachose mukamuri raInna.
  Vasily aiva negodo: kuseka uye manzwi ehupenyu akanzwika kubva kuseri kwemadziro, asi Krasin haana kutya kujoina vaviri vaifara, kunyange zvazvo ainetseka: akanga ane zvirongwa zveInna. Asi heunoi, pakarepo naKovalev ... Iye mukadzi wevakadzi, haasi akakomba, zvepabonde chete zviri mupfungwa dzake.
  Zvinhu zvose zvakanga zvakanyarara muimba yaitevera. "Vaenda kunorara," akafunga Krasin. "Mukadzi anopenga, uye ndaida kuita ushamwari naye."
  Kovalyov akanga aenda kwenguva refu, akaonekwa pakati pehusiku.
  - Inna ari sei pamubhedha? - Vasily akabvunza nehasha, uyo aisagona kurara.
  Takanga tisina chinhu! Kovalev akapindura. Hatina kana kutsvoda.
  - Ndinoshamisika zvavakaita hafu yeusiku ipapo? Krasin haana kutenda.
  - Vakaita bvudzi rangu, uye ipapo ndakaverenga bhuku pamusoro peUtrish nevagari vayo. Kuti unzwisise zviri kuitika ipapo.
  - Zvakanga zvakakodzera kuti averenge, aisagona pano?
  - Saka ipapo bhuku raigona kuverengwa kubva pakombuta. Nezve Utrish, Inna aingova ne "Formula yeRusununguko" *, yakatorwa sefaira paInternet. Ndaiverenga ndokubva aenda kunorara. Tarisa zvirinani, vakandiitira sei erokez?
  
  * Hurukuro pamusoro pebhuku raAlexei Bolshakov "Formula yerusununguko. Utrish"
  
  Mushandi wekomiti yekuferefeta, Andrei Kovalev, airatidza kusekesa nebvudzi rake idzva. Asi Krasin haana kana kunyemwerera, akati:
  - Kugona! Aiita kunge jongwe.
  Kovalev haana kugumbuka, akarara achitarisira basa raiuya.
  Zuva rakatevera, mushandi akaenda kuUtrish kunotora ruzivo nezve mutambi wekupedzisira nevafambisi vake.
  Kubva pachiteshi chebhazi kuenda kudhamu rechitatu, kwakaitika humhondi, unofanirwa kufamba makiromita mana pamhenderekedzo yegungwa. Zvaikwanisikawo kusvika ikoko nechikepe, izvo zvakatora vashanyi mari, asi Kovalev akasarudza kuenda netsoka, sezvakaita vagari veko.
  Pamberi pake akaona mumwe musikana akanga akapfeka kadhirezi kapfupi nebhegi netende pamapendekete. Kovalev akanyatsoongorora mutorwa. Mutete mutete, wepakati nepakati, asi ane makumbo marefu, akatetepa, akabva aita seakanaka kuna Andrei: Bvudzi rake refu rakakungurutswa kuita pigtails inonamira kunze kwakasiyana, iyo yaimutengesa kuva wevasina kurongeka.
  Kovalev akasarudza kuita. Akabata mutorwa ndokuti:
  - Hei! Ndiri pano for the first time, shamwari dzangu dzakandiudza nezva Utrish. Vanoti zviri nani kumira padhamu rechitatu.
  "Mangwanani," musikana akapindura achinyemwerera, kunyange zvazvo zuva rakanga ratoyambuka equator. - Hongu, inzvimbo yakanaka. Ini pachangu ndimire ipapo, pagungwa rechina.
  Chifuva chepamusoro, chiso cheovha chinotapira, kunyemwerera kunofadza. Ndaida kuziva izvi zviri nani. Kovalev akati:
  Handei tese, sezvo tiri munzira.
  "Tinogona kuzviita tose," musikana wacho akabvuma. - Une mvura yekunwa here?
  Kovalev aive neimwe mineral water yakatengwa muAnapa. Akarayirwa kuti mvura inogona kutorwa muchisipiti, uye haana kuunganidza kuti atakure zvishoma.
  
  
  
  - A bit left, - akadaro Andrew. "Izvozvi ndichaiwana, ndichakupa hafu yegirazi kubva muhushoma hwangu." Ndakaudzwa kuti kune mvura muchitubu mumukaha kuseri kwedhamu rechitatu. Ndinoda kuitora nhasi.
  - Unogona kuitora pamapopoma. Achange ari munzira.
  - Unogona kunwa mvura yemapopoma here? Andrey akabvunza.
  - Iyo iri pazasi inoda kubikwa, asi iwe unogona kukwira pamusoro pemapopoma, ipapo, mumakomo, tsime rinobuda. Mvura yakachena, ndinoda kuenda ikoko, kuitira kuti ndirege kuenda pakarepo kubva kugungwa, - musikana akati nekumwemwerera kunotapira.
  "Uye ndaienda kuti ndisatambure nenyota," Kovalev akadaro achifarira.
  - Zvakanaka, ngatiende, ini ndichakuratidza kwakabva, musikana akapindura. - Zita rako ndiani?
  - Andrey. Koiwe?
  - Ndiri Nymph.
  Ichokwadi here Nymph? Kovalev akashamisika.
  - Zviri pano. Apa zvakatorwa nemadunhurirwa. Uye muhupenyu hwakapfuura, zita rangu rainzi Lena.
  "Vanonditi Kal. Asi ini ndinoda zita.
  Andrei akatora bhodhoro remvura, mug, akaidururira musikana.
  Akabvisawo kabhegi kake, ndokurasa dress rake, ndokusiya kabhurugwa kake chete, akaisa rokwe mubhegi rake ndokubvunza:
  - Unosvuta here?
  Aiwa, Andrew akanga asingasvuti.
  - Tichafanira kupfura. Uye tsvaga mabhodhoro emvura. Panofanira kunge paine gaba remarara pamberi pepopoma. Tichaona ikoko.
  Vakagara kwemaminetsi mashoma pamahombekombe, Lena ndokukumbira kushambira mugungwa. Akarasa mini-panty yake ndokuzvishingisa mumvura yaiuya. Kovalev akateverawo. Kakanga kari kekutanga kushambira asina hunde dzekutuhwina, asi akabva azvifarira! Kune manzwiro anowanzo, kunzwa kwekusununguka kusingagumi kwakawedzerwa, nokuda kweiyo nudists, chaizvoizvo, kubvisa zvipfeko zvavo.
  Kovalev naNymph vakashambira kure kure, Andrei akange asati ambotuhwina kusvika zvino, asi pamberi pemumwe mufambi akanaka akanga asingatombotyi. Haana kumbofunga kuti vanhu vaipfuura vaigona kubata zvinhu zvavo.
  Vapedza kuoma zvishoma, vakomana vakatora mabhegi avo ndokufamba zvishoma nezvishoma kuenda kumapopoma. Andrei aifarira chaizvo kuenda nemusikana asina kupfeka uye kutaura naye. Kovalyov akafunga zvinhu pachake sezvaaienda, achitaura kuti akanga ari mhizha, asi akanga achishanda kwenguva pfupi semuchengeti muSt. Musikana wacho akamuudza kuti anofarira kuchovha uye akafamba hafu yenyika neiyi nzira. Akataura kuti akasvika sei kubva kuAltai, kuti akamirira sei kutinhira kwakasimba mumugwagwa mukuru pedyo neVoronezh. Kovalev akabvunza kana aitya kufamba ega, kana varimi vaimunetsa.
  - Chii? - musikana akashamisika. - Unogona kugara uchiwana hure mumugwagwa mukuru.
  Zvisinei, aiva nenyaya nemutyairi werori akatanga kubata makumbo, pester, akatomisa motokari ndokutanga kuvhara mahwindo. Lena akamupa zana nemakumi mashanu rubles kumutyaira uye aida kubuda mumotokari. "Handidi mari, ndinoda bonde," akadaro murume ainetsekana. Asi Lena akawanikwa, akati akanga asati agadzirira bonde, nokuti akanga aenda kumwedzi. "Itai henyu basa rakaipa," mutyairi werori akabvunza. "Zvakanaka! Lena akadaro. "Ndiri kutoda kubuda kunocheta." Mutyairi akavhura gonhi, musikana ndokutora zvinhu zvake ndokusvetuka achibuda mumotokari.
  "Saka murume wacho akasiiwa asina mari uye asina zvepabonde, uye ini ndakaenda kune imwe bhiza," Lena-Nymph akadaro achifara uye akawedzera kuti anonyatsotenda mukufanotemerwa kwekupedzisira uye ngirozi yake inomuchengetedza iyo ichamuponesa munguva dzakaoma.
  Andrey akabvunza kuti Lena achagara kwenguva yakareba sei paUtrish, akapindura kuti akanga asina zvirongwa zvakajeka, asi kana akawana shamwari, aizogara kwenguva refu.
  Kovalev akatarisa makumbo matete emusikana, mazamu akanaka uye akafunga kuti musikana wake muSt. Gym, kana chimwe chinhu, chekushanyira.
  Panguva imwecheteyo, Kovalev haana kukanganwa nezvenyaya yacho. Akataura nekuchenjerera kuti akanzwa kuti gore rino director akadhirowa zvinonyadzisira akaurayiwa paUtrish.
  Lena hapana chaaiziva nezvemhondi iyi. Akapedza rinenge zhizha rose muAltai.
  Pamapopoma, vamwe vaaifamba navo vakashambira zvakare, ndokuomesa pamahombekombe, vachiona vanhu vachigeza, vakawana mabhodhoro maviri asina chinhu ndokukwira munzira. Lena akaratidza nzira inoenda kutsime rinodyisa mapopoma. Andrei akashinga akatevera musikana, achiteerera nyaya yake pamusoro pekuti gore rakapera iye neshamwari dzake vakakwira sei Utrish yose.
  Pakudzoka, asina kupfeka Lena, achizvidemba kuti haana kutora sipo, akashinga akamira pasi pemapopoma emvura inotonhorera inotonhorera inodonha kubva pamawere kuenda kumahombekombe. Andrei haana kugeza. Akayemura musikana uya. Akawedzera kumufarira. Kuzvibata kwake, kusununguka kwekutaurirana, chido chekutaura naye pane chero chinyorwa chakapihwa mushandi wekomiti yekuferefeta. Saka vakaenda kudhamu ndokunotaura seshamwari dzekare dzinogara dzine nyaya dzekurukurirano dzinofadza.
  Mudhamu rechitatu, Andrei akabva awana nzvimbo yakanaka yekupaka pamahombekombe. Lena aida kuenderera mberi, asi Kovalev akakurudzira kuti musikana uyu ambomira padivi pake adye kusvika kwasviba. Lena akabvuma pakarepo: Muvhiyi wacho akabatsira musikana wacho kumisa tende rake, uye vakaenda musango kunotsvaka huni pamwe chete.
  Musango, havana kunyanya kunhonga huni sezvo vaiyemura runako rwechisikigo chenzvimbo, mioki yakakura yemazana emakore uye nemijunipa yekare. Kusarudza imwe yemiouki yakasimba kwazvo, musikana akaedza kuyera hupamhi hwayo uye isingakwane mumitatu mitatu.
  "Hungu," Lena akadaro achiyemura, "uyu muouki wakamira pano kare kare tisati taberekwa, shure muMiddle Ages, uye, sezvingabvira zvikuru, uchamira shure kwedu, kufadza vana vedu navazukuru.
  Andrey, afadzwa nemusikana uyu, haana kukwanisa kubvisa kutarisisa kwake kwekuyemura kubva paari. Vakadzokera kwakupaka mota ndokuvesa moto ndokugadzira porridge yebuckwheat. Kovalev aida kuizadza nesadza, asi Lena akaramba kudya chikafu chake chemumagaba, achitaura nyaya yekuti aive mudyandisi. Zvakanaka, kudya kwezvinomera pamberi pemusikana akanaka kwakave kunonaka kwazvo.
  Lena akati kune simba rinokosha rezvisikwa zvesango pano. Naizvozvo, chikafu chakapfava chakabikwa pamoto, kunyangwe porridge yakajairika isina mukaka, ine kuravira kunofadza, inozadza muviri uye inotorwa zvirinani pane zvinonaka zvemuguta.
  Kovalev akanyatsoteerera Lenochka, akakanganwa zvachose nezvebasa rake.
  Mushure mekuyemura kunyura kwezuva, Lena akateterera kuneta ndokuenda kunorara, uku Andrei akagara pagungwa kwenguva refu, achifunga nezvemusikana, achifunga nezvehupenyu.
  Apa akanzwa zvakanaka uye kudzikama. Zvakangodaro, nzvimbo ino yakaorera - iyo Utrishsky reserve. Chidimbu cheCaucasian idyll. Kusavapo kwakakwana kwemotokari uye budiriro, mweya wakachena wakachena, gungwa rakapfava. Gara, bastard kubva kumafaro, inhale mhepo yegungwa nemazamu akazara, yemura runako rwakapoteredza. Nyasha dzakakosha dzenzvimbo idzi dzinopa rugare uye runyararo, dzinobata dzimwe tambo dzakanaka mumweya, dzinotanga kuimba, dzozokwezva pano zvakare. Manzwiro akadzikama uye runyararo, kuchengeteka, kunonoka uye mutsa kunokonzera kuwedzera kwemanzwiro akanaka, kunzwa kwemufaro, kuwirirana nenyika yekunze, chido chekuita zvakanaka, kuita kuti upenyu huve nani uye hunofadza zvikuru.
  Andrei haana kutomboziva kare kuti zvinofadza sei kuyemura nzira ine mwedzi uye kupenya kwakajeka kwenyeredzi, kuona masatellite achifamba mudenga, achirima zvine hukasha kumatenga asingagumi, kana kupfura nyeredzi nemameteorite achimhanyisa mugomba.
  Panguva dzakadaro hapana nguva yebasa, ndinoda kufunga nezvekusingaperi. Zvinosiririsa kuti Lenochka akaenda kutende rake. Zvingava zvakanaka kugara naye pasi pedenga rine nyeredzi, kutaura nezvehupenyu uye rudo, kushambira munzira inovhenekera mwedzi pasina zvipfeko. Ah zvakanaka, nguva ichiripo.
  
  
  Chitsauko 25
  Mangwanani akatevera Andrei akamuka aine chinangwa chakasimba chekuita chimwe chinhu chakanaka kuna Lenochka. Akakwezvwa nemusikana uyu, mwoyo wakaoma weopera wakazadzwa nemufaro unotapira mukutarisira kutaurirana nekakomana kadiki.
  Zuva rakanga richangobuda, Utrish akanga akarara. Kumahombekombe, kumucheto chaiko kwemvura, mumwe murume wechidiki mutete, ane shavi, murefu, akati tsikidzi zvishoma achifamba ari oga akapfeka bhachi rematsutso nejean zvakasviba, izvo zvakanga zvisina kujairika kuna Utrish.
  "Iyo ijaya risinganzwisisike," akafunga Kovalev. "Kunodziya, uye akapfeka saizvozvo."
  Maziso avo akasanganidzana. Andrew akapindwa nechando. Aiita seakapererwa: kutonhora kwaiita semapundu muviri wese weopera. Mujaya iri maiva nechimwe chinhu chaityisa. Kovalev akaona matsotsi akawanda, asi, zvichida, haasati asangana nechitarisiko chakaipa kudaro.
  Aitoziva kuti rudzii rwedutu rinovanda, dzimwe nguva, mumaziso etsotsi. Zvakaitika kuti vaone kupenya kwavaiita nesheen yesimbi. Kutaridzika kwemunhu ari nyore, kwete pasi pezvishuvo, zvakasiyana zvachose, akadzikama, ane mutsa.
  Oper akagara kwenguva yakati rebei kunge ari mubishi. Uye mutorwa wacho aiita seaitya chimwe chinhu. Pakanzira kaive pedyo akabva atsaukira musango ndokutanga kufamba nekuchimbidza. Kovalev akapengenuka, akarangarira chikonzero nei aive pano, ndokumhanyisa murume uyu. Asi nzira yake yapera.
  Andrei akadzoka achibva agara panzvimbo yaipaka motokari. Mukufunga haana kana kumboona kuti Lena akabuda sei mutende.
  - Mangwanani akanaka! - nemufaro achinyemwerera, akadaro musikana.
  "Mangwanani," Kovalev akaburitsa kunyemwerera nekunetseka.
  - Uri kuenda kushambira here? Lena akabvunza.
  Maminitsi mashoma apfuura Andrew angadai akafara. Asi zvino akanga agumbuka kuti akanga asuwa munhu waasingazivi.
  "Ndichadzoka," akadaro Kovalev. - Chimwe chinhu chandisiri kuda.
  "Zvakanaka, chero chaunoda," Lena akapindura, akadzika kugungwa, akabvisa rokwe rake ndokushambira achitevedza mhenderekedzo yegungwa, achisunda zvinyoronyoro masaisai nehove dzejellyfish dzisina kujairika dzakasangana nenzira yake.
  Nyemwerero yemufaro haina kubva pachiso chemusikana. Andrei akamuyemura zvakare, pfungwa dzake dzakatanga kurongeka.
  Andrey akasarudza kupa Lenochka tauro pakarepo musikana paanobuda mumvura. Zvisinei, murume murefu, anenge mamita maviri ane ndebvu, angangoita makore makumi matatu, akapfeka T-shirt ine gomba akaonekwa pamhenderekedzo yegungwa. Panzvimbo pebhurugwa, akanga akasungwa netauro. Murume uya akabva aziva Lena.
  - Ah, iyo Nymph yakaonekwa! akadaro achidanidzira. - Vanhu vepi uye pasina dziviriro!
  - Dobrynya, ndiwe here? - musikana akafara, akasvetuka kubva mumvura ndokumhanyira kune murombo ane chiedza chejog.
  Dobrynya akatambanudza maoko ake. Lena asina kupfeka akarembera pamutsipa wake, achisimudza makumbo ake pamusoro pevhu. Dobrynya akamumbundira, akamubata mumaoko ake kwemasekonzi mashoma, ndokumuisa pasi zvinyoronyoro.
  Chii chakanonoka gore rino? Dobrynya akabvunza nenzwi guru: zvinoratidzika kuti akanga ane tsika yekutaura saizvozvo.
  - Ndakanga ndiri muAltai.
  - Zvakanaka, iwe wakatakurwa. Tine chimwe chinhu chiri nani. Kunodziya, gungwa riri pedyo, mutambo unotonhorera.
  - Kune zvakare vakomana vanofarira. Unoyeuka Yurka Shaggy? Ndakamira naye. Asi pano, wataura chokwadi, zviri nani. Naizvozvo, inodhonza pano ...
  - Wakasvikapo netsoka here? Dobrynya akabvunza. - Kwenguva yakareba?
  - Mazuva mana. Mushure meNovosibirsk zvakabudirira zvikuru. KuMoscow neimwe shanduko. Ikoko ndakabata motokari yaienda kuVoronezh. MuVoronezh, ndakapinda mumvura inonaya, asi ndakasvika kuAnapa pasina kuendeswa. Uye pakutanga, fungidzira, imwe mbudzi yakapotsa yandibata chibharo. Zvinotyisa, zvechikuru, zvese mune nyora dzematsotsi. MuIrkutsk, akamumisa. "KuMoscow," anodaro, "ndiri kuenda." Ndakafara, ndakatyaira zvishoma, tichikurukura nezveizvi neizvo. Akaerekana abuda mumugwagwa mukuru achibva amira. Akadhirowa maketeni erori, "Ndinoda bonde," anodaro. Eri akadududza. Mbudzi! Ndakaedzawo ndisina condom...
  Wakasimuka nani? Dobrynya akabvunza akatarisa kuna Andrey.
  - Poshi. Ikoko, munoona, tende rangu reyero, - Lena akapindura akawedzera, achidzikisa izwi rake:
  - Ndakasangana nemukomana uyu nezuro. Andrey inyanzvi, ino inguva yake yekutanga pano.
  Kovalev aive nenzeve yakanaka. Akanyatsotevera nhaurirano.
  - Uye chii chawakamira panzira? Dobrynya akabvunza zvakare. - Handei kune helikopta.
  Pane nzvimbo yakanaka yekupaka ipapo here?
  - Zvakanaka, hongu, nezuro vakomana veKrasnodar vakatama. Nzvimbo yacho yakasiiwa. Rostov chete akasara, vanhu vashanu, uye Rada nemusikana.
  "Ndinorangarira Rada kubva gore rakapera," Lena akadaro. - Anonakidza. Akatidzidzisa nzira yekubatanidza.
  - Ehe! Muroyi chaiye! Sezvaanosvuta sora, anotaurirana nemadhimoni, - Dobrynya akaseka.
  "Nengirozi zvakare," Lena akanyemwerera. - Hauna kuonekwa nezuro.
  - Uye manheru ose takanga tichitsvaga Danka, mwanakomana waAnka, musango. Fungidzira, muna June musikana akanyangarika, uye nezuro Danka akanyangarika. Mangwanani, vanhu veKrasnodar vakatama, Anka akabatwa. Akarara akadhakwa, paakapepuka mwana wake akanga asipo. Pane akamuona achipinda musango. Takatarisa kwese uko tikashaya. Toenda futi nhasi.
  "Ndinorangarira Danka," Lena akadaro. - Magandanga chaiwo!
  - Pano, pano, gore rino Mamai akapotsa afa kubva munyika! Dobrynya akanyemwerera. - Pakutanga ndakarwa naye, ndakaedza kupinza banga mumbongoro yemurume. Mhamha vakaenda kwaari. Saka Anka akatyora teapot yaiva mumusoro webenzi. Ketero chete yakanaka yaive munzvimbo yekupaka. Fungidzira, negate remvura iri kufashaira, Mamai ari mumusoro!
  "Kuno kunonakidza newe," Lena akadaro achinyemwerera.
  - Zvakanaka, hongu! Uye zvakabva zvatonyanya kunakidza. Anka nemwanakomana wake vakatyaira vachibuda munzvimbo yekupaka motokari yeMamaia ndokumira pedyo nesu. Uye Mamai anotya katsi neshungu ...
  - Kutya? Makatsi?" musikana akabvunza. - Sei izvozvo?
  - Zvakanaka, akange aine lichen makore mashoma apfuura. Anoti akainhonga pano, akaibata nekunetsa. Yakatyisidzira mari yakawanda. Zvino, paanongoona katsi, anobva aidzingirira, oipotsera nematombo. Uye anoda vakadzi. Ndakasangana pano paMamai beach nemumwe mukadzi wekuAnapa. Metiresi, yakapfekwa zvakanyanyisa, yakapendwa. Blonde neAfrican braids kusvika muchiuno. Yakabatira moto kureva kuti Mamai vari kumukadzi uyu. Vakanwa vachikurukura. Muchidimbu, akamudhonzera mutende. Uye Danka akaona, akabata katsi pamhenderekedzo yegungwa, akakwira kutende raMamai, pakarepo akazarura zipi patende, akakanda katsi ipapo uye pakarepo akavhara tende.
  Dobrynya akaseka nekuseka kusingafadzi, kwakakasharara. Helen akaseka naye.
  - Fungidzira, mutende maitiro ari kuzara, uye ipapo katsi inotya inobhururuka yakananga Naked Mamai. Anoirova nekutya. Akazokochekera maAfrican pigtails, ndokuadhonzera pana tete vake. Pamberi pemeso aMamai, vakabva vashanduka kubva kune vhudzi refu-refu kuva brunette ane bvudzi pfupi.
  Dobrynya akaseka zvakare. Achiseka zvishoma, akaenderera mberi:
  - Mukadzi ari kuvhunduka, Mamai akafanana. Chisungo chese ndechekuti Mamai haakwanise kuburitsa hupfumi hwake munzira ipi neipi: mukadzi akabatwa nekutya, havagone kusunungura, havagone kutendeuka, havagone kubata katsi, havagone. vhura tende. Ha ha ha!!!
  Lena akaseka zvake.
  "Muchidimbu, katsi yakaita bhizinesi ipapo," Dobrynya akaenderera mberi nekuseka. "Ndakabvarura musana waAmai wese, ndichikwenya chiso chemukadzi. Asi chinhu chinosetsa ndechekuti Mamai akarega magasi kubva mukushushikana, uye pamwe navo kushamisika kwakasvetuka kunze. Mutorwa akanaka kudaro! Iye pachake akasviba kusvika vakwanisa kusunungura, akasvibisa mukadzi, tende. Ha ha ha!!! Uye katsi kubva mukushamisika yakawedzera hutsinye. Ha ha ha!!!
  "Pano unoda kuchema, kwete kuseka," akafunga Kovalev, akatarisa vaviri ava vaiseka.
  - Oh, chirwere! Alena akaseka. "Pane nguva dzose chimwe chinhu chiri kuitika naMamai ...
  "Hazvisizvo zvoga," Dobrynya akaenderera mberi nenyaya yake. - Neimwe nzira ivo vakasununguka, katsi yakaburitswa. Mukadzi murombo akaenda kunogeza. Uye Mamai akamhanyira kuchimbuzi - akanga asina mwoyo murefu. Nenguva isipi tinonzwa kuchema kusango rose: "Rega nhengo yangu, chirwere!". Ha ha ha! Imagine mamai zvaanga ari mucondom akamhanya naye kugomba. Akagara pasi kuti agadzirise chido chikuru, anonzwa: mumwe munhu akabata nhengo yake uye anomukwevera mugomba nepeni. Haha! Mushungurudzike, kana zvakadaro, akarota ari mugomba, izvo zvinodhonza. Fungidzira kuti zviri sei kunyora nekondomu rakatambanudzwa zvakanaka.
  "Aa, ndinonzwira urombo Amai Mai," Lena akaseka.
  - Akadurura musha muSt. Petersburg mazuva mashoma pashure teapot. Zuva remhondi chete. Fungidzira, tine murume akaurayiwa pano. Mutori wemifananidzo kubva kuSochi.
  - Wow! Lena akarutsa maoko ake.
  Achinzwa kuti vaitaura nezve humhondi, Kovalev akaenda kuna Dobrynya naLena ndokuzvizivisa:
  Ini ndinonzi Andriukha. Nickname - Kal.
  "Uye ndini Dobrynya," murume akatambanudza ruoko rwake.
  "Ndanzwa nyaya yako," akadaro Kovalev, "Vakandiudzawo kuti murume akaurayiwa pano aitora mifananidzo yezvinonyadzisira. Nokuda kwaizvozvi akarohwa.
  - Ndiani akakuudza izvi? Dobrynya akabvunza.
  "Munhu waanoziva akanga ari pano zuva remhondi.
  - Hongu, shmon yakazove ine hutano. Mapurisa akauya, musikana akaendwa naye.
  "Amuuraya here?" Kovalev akabvunza. Pamwe aive nemubatsiri?
  "Aiwa," Dobrynya akamusimudza. "Ine nhoroondo yayo, asi hazvisi zvebasa redu. Ini hapana chandinoda kuziva nezvazvo. Rega mapurisa vazvionere vega.
  Ungandibatsira here kufambisa tende rangu? Lena akabvunza Dobrynya.
  "Ndichabatsira, hongu," Dobrynya akavimbisa ndokubvunza Kovalev:
  - Unobva kupi?
  "Ndinobva kuSt. Petersburg," akapindura Kovalev.
  - Saka ndiye Mamai akakuudza nezvehumhondi? Dobrynya akabvunza.
  "Kwete, handimuzive," Kovalev akapindura. - Anogara kupi muSt.
  - Ndinoziva sei! Akadaro Dobrynya asingafari. - Haana kumbove.
  "Kune vanhu vakawanda vanobva kuSt. Petersburg muno," akadaro Lena.
  "Ehe, Katya Ogonyok ega akakosha chimwe chinhu," Dobrynya akapindura.
  - Katya ari pano izvozvi? Lena akabvunza.
  - Ehe! Haisi kure nesu.
  "Uye tiri kutamira kune imwe nzvimbo," Lena akadaro kuna Andrey. - Kune yakanaka nzvimbo yekupaka musango, kusiri kure neLotus. Chikopokopo chinodanwa. Uchaenda nesu here?
  Ndichagamuchirwa zvakanaka here ikoko? Kovalev akabvunza.
  Dobrynya akatarisa Andrei achiyemura ndokuti:
  - Kana iwe uchizvibata zvakanaka. Nzvimbo yakakwana yemunhu wese. Kana iwe usingazvifarire, unogona kubva chero nguva. Vanhu vari kuenda, kune nzvimbo dzokupaka mahara. Uchasvuta here?
  "Kwete, ini handipute," Kovalev akakumbira ruregerero.
  "Zvakanaka, iwe uchamira nesu, iwe uchadzidza," Dobrynya akadaro. "Zvakanaka, gadzirirai kana mauya nesu.
  
  
  Chitsauko 26
  Kovalyov akasiya, maawa anorwadza ekumirira akakwevera mberi, akavhenekera Vasily Krasin nekufamba kweSvondo neInna pamwe neAnapa.
  Krasin akaomerwa nekuwirirana nevasikana, ainyara mukutaura. Ainyara kuzivana uye akanzwa kusagadzikana nguva yekutanga mushure memusangano. Nenzira dzakawanda, naizvozvo, haana kukura nevakomana vakasiyana. Aigara akadzipwa nemacomplexes, vasikana havana kumuteerera. Asi Inna neimwe nzira pakarepo akada Vasily kwaari, akanga akasununguka naye. Mhepo yetsitsi yakapfuta kumukadzi tsvarakadenga zvishoma nezvishoma yakatungidza moto werudo mumoyo waKrasin wakaoma.
  Aida zvese nezvemumwe wake. Uye chitarisiko, uye maziso anoratidza, uye chimiro. Uye aizivawo kutaura zvinofadza nezvebasa rake, nezvake. Uye Krasin, anotya nevakadzi, panguva ino akasununguka kutaura naInna.
  Vakanga vasingagoni kutaura zvakakwana pamanheru iwayo orudo, anodziya, akanyarara. Pamahombekombe, Inna, nyanzvi yemitambo mukushambira, akataura nezvemusangano wake neboka rema dolphin mugungwa rakashama:
  - Ndakashambira neimwe nzira kunyanya kure mugungwa. Ndakaona, boka remadolphin rakamira pakati pangu nemhenderekedzo. Dzimwe nguva dzinosvika pedyo nemhenderekedzo. Zvichida, zvinonakidza kwavari kutarisa bipedal zvisikwa zvisinganzwisisike, izvo zvakawanda kwazvo munzvimbo dzemahombekombe. Pane hukama hwekare husinganzwisisike pakati pevanhu nemhuka dzemugungwa idzi.
  Ma dolphin aishambira zvishoma nezvishoma, achitaura neusimbe neunhu hwavo hwema, iyo yainzwika zvakajeka mumvura.
  Ndakamira, ndikapotsa ndamisa kufamba kwese, ndichingozunguza zvishoma pamasaisai uye ndakatarisa boka raifamba. Ndakateerera kurukurirano yavo, iyo nokuda kwechimwe chikonzero yakava inoshingaira zvikuru. MaDolphin aikurukura zvake. Hameno kuti chii!
  Ipapo boka rakatendeukira kwandiri pakarepo. Vakaparadzana kuita mapoka maviri. Vashanu vakatanga kunditenderedza. Asi nhatu dzakananga kwandiri! Ndakapindwa nechando ndichivaona vachisvika vachiratidza kushamisika. ...
  - Ah, vangani vanhu vangada kusangana nema dolphin mugungwa! - Vasily akaisa chirevo chake muhurukuro.
  - Asi kuedza kwese kwevaenzi kushambira kusvika kwavari kunopera zvisina kubudirira. Uye ma dolphin aya akashambira achiuya kwandiri! Ndakaona mafemero avaiita, vachiburitsa mweya neruzha, ndakaona maziso avo madiki, zvimbi zvavo zvichiuya. Ndakayeuka nyaya dzeushamwari hwema dolphin nevanhu. Uye ndaida kuita hushamwari netsvarakadenga idzi, ndichipuruzira ari pedyo navo. Zvakare, iyo fin yema dolphin matatu epamusoro yaive padyo, chaizvo nemamita matatu kubva kwandiri!
  "Uri musikana akashinga," akadaro Vasily.
  Ndakafambisa ndichienda kwavari. Asi makwai pakarepo akapinda pasi pemvura ...
  - Kutya? Krasin akabvunza.
  "Zvinoita senge," Inna akapindura ndokuenderera mberi nenyaya yake:
  "Ndakashambira ndichidzokera kumahombekombe ndichitarisira kuona kwaizokwira madolphin. Havana kuonekwa kwenguva yakareba. Vakabva vangooneka kure kure ndokupindazve pasi pemvura. Uye ndakapindwa nekutsamwa, kwakasanganiswa neshungu. Chaiva chii? Sei ma dolphin akatuhwina achiuya kwandiri?
  "Vanoti madolphin anobatsira vanhu vanozviwana vari mugungwa kure nemhenderekedzo yegungwa," akadaro Vasily.
  Hongu, ndakanzwa nyaya dzema dolphin achiponesa vanhu vari kunyura.
  "Uye dzimwe nguva nekuda kwechimwe chikonzero vanokandwa panyika," akadaro Vasily.
  - Vanoti vanorasikirwa nemabhegi avo, asi ini ndinofunga kuti vari kufamba nechikepe kuti vafe.
  Vari kuzviuraya here? Vasily akabvunza.
  - Zvinotaridzika. Pamwe hama dzokunyama dzinomanikidzwa kuita izvi. Iwe unoona, ma dolphin, sevanhu, anofema mweya uye anotapukirwa nezvirwere zvehutachiona. Izvi zvinoreva kuti vanogona kutapurirana. Kana munhu mumwe chete akarwara, kuti arege kutapurira boka rose uye kuti asasvibisa gungwa nechitunha chake, anomanikidzwa kuzvikanda kumahombekombe.
  "Iyo ine musoro shanduro," Krasin akabvuma.
  - Pane imwe nguva ndakaona dolphin ichiuya kuzofa. Yakanga iri matsutso akadzika. Hapana munhu pamhenderekedzo yegungwa, vaenzi vose vakaenda, uye ndakasarudza kuenda kumatombo. Ndinofarira kufamba ikoko.
  Ndinoona dolphin yakarara pamahombekombe. Mupenyu! Mapapu ake aiburitsa mweya zvine ruzha. Iyo dolphin iri kufema zvakanyanya, maziso ake akavharwa. Muswe uye chikamu chezasi chedumbu chiri mumvura, asi huwandu hwemuviri huri kumahombekombe. Dolphin yakakura. Ndakasvika ndikanyatsomuongorora. Hapana ropa kana kukuvara zvakawanikwa. Ndinonyatso rova mugari wepagungwa nechanza kumusana. Iyo dolphin mukupindura isina simba inofambisa zvimbi zvayo. Anonzwa kubatwa kwangu! Asi haakwanisi kana kuti haadi kufamba.
  Ndiri kuedza kupinda mumvura. Asi dolphin inorema. Handigoni kumufambisa. Asi iye pachake haadi kuenda kugungwa. Izvi zvinoonekwa kubva pazvimbi zvayo zvisinganyanyi kufamba. Dolphin anovaisa pasi pasi! Handizive zvekuita, handikwanise kumubatsira. Ndichingopuruzira musoro wemurombo.
  Uye ipapo dolphin inovhura maziso ayo, inonditarisa nechitarisiko chinosuruvarisa. Ndinoratidza neruoko rwangu: shambira, vanodaro, mugungwa. Mukupindura, dolphin inongofambisa zvimbi zvayo zvisina simba. Ndiri kuedza kumusaidzira mumvura. Zvisingabatsiri! Pakarepo ndinoona musodzi muhombe uchibuda muziso rema dolphin. Haina kujeka seyemunhu, pane makore, ruvara rwemukaka wakanyoroveswa zvakanyanya. Mhepo yekutanga inodonha zvishoma nezvishoma pasi yechipiri, kozoti yechitatu ... Dolphin inochema. Ane nhamo.
  Mumwe mukadzi anouya kwatiri. Pamwe chete tinoongorora zvakare dolphin. Aiwa, haana kukuvara.
  Mukadzi wacho anoti: "Ndichaenda kunzvimbo yevaraidzo, ndinoudza dolphin," ndokuenda.
  Uye ndinogara. Ndinogara pedyo nechitunha chiri kufa. ndinochema naye...
  Ipapo vanunuri vakauya vakakwevera mhuka iyi mugungwa. Ndakaedza kutsanangura kuti dolphin akanga achirwara uye aida rubatsiro rwemishonga, asi havana kunditeerera. Ndakanga ndiri kusekondari ipapo, ndakanga ndiri jaya ...
  
  
  Chitsauko 27
  Nyaya yaInna yakabata Krasin, uye manheru anofadza akapedza nemusikana akaunza Vasily kuti afare. Mangwana acho ainyanya kufunga nezvaInna kwete zvebasa. Zvisinei, akaedzazve kubvunzurudza mupomerwi. Asi hazvina kubatsira.
  Nadezhda aifanira kunge akaregedzwa uye kumisikidzwa kunze kumashure kwake. Aifanira kutungamira kune maniac. Ndiyo nzira yekutevera musikana musango? Zvakasara kumirira ruzivo kubva kuKovalev.
  Akauya manheru eChipiri achifara.
  "Chinzwa, Vaseki, ndatambura zvikuru! Imwe nhiyo yakaipa yakapotsa yandibata chibharo ipapo.
  "Waifanira kunge wakazorora uye nekunakidzwa," Krasin akaseka.
  "Ndiri kukuudza, haungafarire kubva pane izvi." Kana chete venereal zvirwere ...
  "Tanga kwakananga," Krasin akabvunza.
  - Mira, usamhanye. Isu tinofanirwa kukuudza zvese zvakarongeka, - Kovalev aive nechido chekugovana zvaaifunga. - Ndakasvika, zvino, kuna Utrish. Kwasara makiromita mana kuti titsike kudhamu, uko mukuru wacho akaurairwa. Ndakatarisa-tarisa, ndinoona: musikana ari kufamba ega, achikweva zvinhu. Wow akanaka kwazvo, kunyangwe aine madreadlocks uye tattoo pagumbo rake, asi anoyevedza. Ndakasarudza kuzivana naye, akati kekutanga muUtrish, ndinoda kuenda kugungwa rechitatu, nokuti ndinoziva nezvazvo kubva kushamwari. Musikana wacho akazvitumidza kuti Nymph, asi chaizvoizvo zita rake ndiLena. Akati ari kuuya pano kechishanu, aizondiudza kuti chii. Takaenda tese...
  "Ndangotaura kuti tsiru rinotyisa," Krasin akapinda munyaya yacho.
  - Saka handisi kutaura nezvake! Iwe teerera, usavhiringidza.
  "Kusangana kwako kwepabonde hakundinetse zvakanyanya," Krasin akadaro. - Zvimwe kune iyo pfungwa.
  "Apa ndiri kutaura nezvenyaya iyi. Kazhinji, Nymph akandiunza kwaari. Ndakapinda navo muparking. Muperekedzi wacho akabva angozvibatanidza neNymph, yaanoziva kubva makore apfuura. Ainzi Dobrynya, aitarisa makore anenge makumi maviri nemashanu. Murume ane njere shoma. Mumusasa wemahippie, ndiye aive chiremera chikuru. Ini zvangu ndaimuti nhubu. Ane zvigunwe zvakawanda zvisipo pamaoko ake uye zvakafanana patsoka dzake. Akaudza munhu wose kuti akarwa muChechnya. Uye mumaoko ake, sezvinonzi, girinedhi yakaputika mumaoko ake. Kufungidzira, hapana kana vanga chete pamuviri, chete zvigunwe zvisipo. Zvakanga zvakafanira kubata girinedhi nemaoko netsoka dzisina shangu panguva imwe chete, uchipfeka ngowani uye nhumbi dzokurwa dzine simba dzomuviri kuti ugamuchire kukuvara kwakadaro. Asi vamwe vake vakamutenda. Kubva pakadai apa zvaive zvakafanira kutsvaga ruzivo. Ndinomubvunza nezvemasekete, uye anondiudza kuti akadzidza sei kushambira mukireshi. Vakasvika naamai vavo kuSochi, mai vake vakaenda naye kumudzidzisi wekutuhwina. Vakamupa iye nevamwe vana mametiresi emhepo ndokuvaudza mafambiro okufambisa maoko avo kuti vatuhwine. Zvakanaka, akashambira. Zvekuti vakamumisa makiromita gumi chete kubva kuTurkey ...
  "Ko sei uchindiudza makunakuna ake aya pamusoro pake?" Krasin akabvunza.
  - Saka aiziva nezvese zvaiitika pamadziva. Ndaifanira kutaurirana naye, uyezve takapotsa tarwa ...
  Tsoka dzainzwika mukoridho. Kovalev akamhanyira kumusuwo ndokuvhura mutswe.
  - Uye pano Innochka akauya! Andrey akafara. - Uyai kwatiri!
  - Hei! Inna akakwazisa. - Chero ruzivo runonakidza?
  - Ndiri kungoudza Vasily zvandakasangana nazvo. Uye zvose nokuda kwechikonzero. Saka, chitsotsi chiya chakandiudza kuti maniac edu ave paUtrish. Ane nzvimbo mumakomo. Kupi chaizvo, hapana anoziva. Asi dzimwe nguva anoburukira kugungwa.
  Munoziva, ndinoita sendakaona uyu maniac mangwanani ekutanga pagungwa. Akafamba achitevedza mahombekombe, ndokuzotsaukira musango. Ndakamhanya ndichimutevera, asi airatidza kuti akanga afa. Kune nzira dzakawanda dzemusango.
  Ndakazobvunza vandaingoziva nezvemukomana uyu. Anoshamisa: haana kutaura nemumwe munhu kunze kwemusikana wake. Vakomana vakasimbisa kuti ndiye akanga ari shamwari naNadezhda, uye zvino, zvinoratidzika, ari kumumirira. Hippies vanotenda kuti akauraya mutungamiriri, uye musikana wake akatora mhosva.
  "Nesuwo tinofunga kudaro," akadaro Vasily. - Ndinoshamisika kuti maniac anodyei? Ari kuba here, zvichida, zvokudya munzvimbo dzokupaka motokari apo vaenzi vakarara?
  Hapana kana chandakanzwa nezvekubiwa kwechikafu. Pamwe ane zvekushandisa, pamwe anowana chimwe chinhu musango.
  "Sekufunga kwandakaita: maniac akamirira musikana wake," akadaro Krasin. - Wakawana chero chinhu nezve yedu porn mutambi?
  - Akauya kuna Utrish nemukomana wake. Pazuva rokuponda, pamwe chete naye, mumwe Mamai naGorynych, vakaenda kuSt. Petersburg nemotokari yaMamai.
  - Waitya here? Asi chii? Inna akabvunza.
  - Mamai aizoenda zuva iroro zvakadaro. Izvo hazvina kumuitira gore rino. Mutambi uye mukomana vaive vavakidzani vake munzvimbo yekupaka. Ipapo ndipo pane humhondi. Mamai vakada kuenda naye. Vakakurumidza kuungana mapurisa asati asvika vakakanda nepaSmall Utrish. KwaMamai mota yainge yakapakwa mutende revanhu vakashata vachitariswa nevanoziva.
  - Musikana akaita sei? Krasin akabvunza.
  - Mutambi wedu akafa here? - akadaro Kovalev. "Uye anoshamisa, haagarike. Ikoko, Dobrynya akaedza kumuwisira pasi. Ndakatoudza Vasya nezvake. Naizvozvo akaramba noruremekedzo, kuti: "Ndine urombo, handina kusununguka. Murume wangu haandibvumiri kutaura nevamwe varume iye asingazvizivi." Vanoita kunge vasvika kuUtrish vachibva kuStates. Asi vaitaura chiRussia zvakanaka. Zvose.
  Zita remukomana weactress ndiani? Krasin akabvunza.
  - Ndakapindura kuna Sasha. Hapana chimwezve chaigona kuwanikwa pamusoro pake.
  - Sei vakauya kwatiri muAnapa? Inna akabvunza.
  - Vanoti Sasha ane munhu waanozivana naye kana hama muutungamiri hweboka. Uye masekete paUtrish aive nemuunganidzwa.
  - Zvichave zvakakosha kudzidza zvakawanda nezveMamai naGorynych zvakadzama, - akadaro Krasin. "Mazita avo chaiwo, kero...
  Ndakabvunza shamwari dzavo. Hapana chaigona kutaurwa.
  "Tinofanirwa kutarisa zvakare runyorwa rwevagari pamusuwo wepamberi pakaurayiwa mutambi. Ko kana chimwe chinhu chikauya, - akadaro Krasin Kovalev.
  - Iwe unofunga kuita sei naNadezhda? Inna akabvunza.
  "Tinofanira kusiya," Krasin akapindura. - Uye isa yakanaka yekunze chiitiko kwaari, musikana anofanira kutungamira kune maniac.
  "Zvichava zvakaoma kumutevera musango," Inna akadaro. - Iwe haugone kuvhara nzira dzese.
  Andryukha achabatsira. Anenge ari pamba pagungwa, - akadaro Krasin.
  Urikundituma kuti ndidamburwe nemahippie futi? Kovalev akabvunza. "Ndaisakwanisa kuvatiza. Pakutanga, Katya Ogonyok akandishungurudza, akandimanikidza kufamba ndisina kupfeka, uye ipapo akandibata beche. Ndinoti: "Handisati ndagadzirira zvepabonde uye handina kondomu." "Hapana," anopindura kudaro, "ndine bhegi repurasitiki, unogona kurishandisa panzvimbo pekondomu." Inotyisa, inonhuwa chick - horror. Nekuoma kukuru akaburuka. Iye pachake anobva kuSt. Akandiudza nezvevanhu vokwake, Mamai naGorynych. Mamai vaitsvaga vavaifamba navo kuti vaende kumba kwavo vonokanda kamari papeturu. Katya akapa, asi akasarudza kumira paUtrish kusvika pakupera kwematsutso. Uye Gorynych akabvuma. Uye mutambi wedu nemukomana wake vakabatana navo ...
  - Mamai naGorynych Katya vanogara kupi, haazivi chokwadi? Krasin akabvunza.
  - Ndinokuudza: ini handizive, semazita chaiwo evarimi ava. Mahippies akakurumidza kuona kuti ndakanga ndisiri mumwe wavo. Dobrynya akatanga kunetseka: uri kuedza kuitei pano. Kuda kuzorwa neni. Ndakatozoti ndiri kuenda kuAnapa kumukadzi wangu kunonwa doro. Akavimbisa kuti aizodzoka mumazuva mashomanana, asi aifanira kubva mutende racho.
  "Hapana," akadaro Vasily achinyemwerera. - Ndichaenda newe. Uye isu tichatora tende, uye isu tichawana nzvimbo yeanopenga. Mukana wekumutora wakanaka, haugone kuupotsa.
  "Pfungwa yemuvhimi yamuka mauri," Kovalev akapindura. - Tinofanira kusunungura nyaya yedu.
  "Tichagadzirisa," Krasin akavimbisa. Ndinofunga kuti mhinduro iri pedyo.
  
  
  Chitsauko 28
  Hope dzakaburitswa mushure memazuva mashoma. Inna akaudza musikana akapererwa kuti akanga akwanisa kusunga mhondi chaiyo, uye zvino, mushure mekusaina zviri pamutemo mapepa aidiwa, aigona kusununguka.
  Sezvaitarisirwa nevatsvakurudzi, musikana wacho akabva aenda kuUtrish.
  Kovalyov, Krasin nemamwe mapurisa akawanda emhirizhonga akanga akapfeka zvipfeko zvevanhu vakanga vakamumirira padhamu rechitatu. Kusiyana nezvaitarisirwa, Nadezhda aisafanira kuronda kwenguva yakareba. Boris akaita seafanoona kudzoka kwemudiwa wake ndokudzika kugungwa pachake.
  Nadia akamuona ari munzira yaienda kumhenderekedzo yegungwa
  - Boris! Iwe hausi kusungwa?! - musikana aifara akadanidzira uye akasvetukira mudiwa wake sekati. Akambundira, akamonera maoko ake, makumbo, akatanga kutsvoda.
  Asi kwapera miniti, mahandcuffs akabva apinda panzvimbo pamaoko emupengo.
  Hope dzainge dzotoshama. Boris, pane kudaro, aiita seakadzikama kunze.
  - Darling, ndiregerere! musikana akaridza mhere. - Ndakanga ndisingadi! Handina kuvaudza nezvako! Ndichakumirira iwe!
  "Makore makumi maviri nemashanu, zvakanyanya, achamirira," Krasin akadaro kuna Kovalev. "Vanobva vamupa mutongo weupenyu hwose."
  - Kana ndikazvisarudzira mudzimai, ndaizosarudza mumwe saNadia, - akapindura Kovalev. - Akazvipira, ane rudo. Kusiya mushando womuka mambakwedza uchimbundirwa zvinyoro-nyoro nemunhu akaita saiye, kunge uri muNirvana. Zvinosiririsa kuti musikana akazvipira kune maniac ake. Uye ipapo ndaizosvika pakumuziva zviri nani.
  - Ehe, mukadzi akanaka akadaro anogona kubuda, - Krasin akabvuma - Asi isu hatisi kusvika nirvana. Unofanira kuenda kuSt. Petersburg, kunotarisana nemhondi.
  - Ruzivo rwakagamuchirwa haruna kupisa zvakanyanya, - akayeuchidza Kovalev. -Iyo chete zita remukomana wemutambi rakawanikwa, uye kunyange mazita ekuremekedza evamwe vavaifamba navo. Nzira yekuwana sei munhu ane zita muguta guru? Kana vakabatanidzwa muutsotsi, sezvingabvira zvikuru vakavakanda muSt.
  "Uye ndine fungidziro yekuti tichakurumidza kugadzirisa nyaya iyi," Krasin akapindura.
  Pashure pokunge vapedza mapepa ose aidiwa, matikitivha akarayira tikiti rokuenda kuSt. Petersburg ndokuenda kumba kuInna.
  "Tiri kubhururuka mangwana mangwanani," Vasily akadaro kuna tenzikadzi wemba. Tatotsvaga matikiti e1ven o'clock.
  - Uye ndinofanira kushanda mangwana, - akadaro Inna. "Ndichakwanisa kukufambisa kuenda kubhazi munguva."
  Mangwana acho kwainge kune zuva, kuchidziya uye kwakanyarara. Zuva rakavimbisa kuti richapisa.
  "Gungwa ringave izvozvi," Kovalev akadaro achirota pagedhi. Tora zororo revhiki.
  "Nguva yevelvet inguva yakanaka yekuzorora," Inna akabvuma.
  "Wakazorora kwemazuva mashoma pagungwa paUtrish," Krasin akamuyeuchidza. - Asi zvinonzwisa tsitsi kuparadzana naInna.
  - Saka huya kwatiri zvakare, - akapindura Inna. "Ini naamai tichafara.
  "Zvino, kana vakandipa zororo, zvirokwazvo ndichauya," Krasin akavimbisa.
  Ari munzira, Andrei akamira pane imwe nzvimbo yemaruva, akatenga bouquet yecarnations ndokupa Inna.
  - Ndatenda! Yakanaka uye yakanaka! - Inna akafara uye akaviga chiso chake mumaruva, achifuridzira kunhuhwirira kwavo nekunakidzwa. - Vanonhuwa zvakanaka!
  Musikana akaswedera pedyo naKrasin ndokuzevezera munzeve yake:
  - Ndichakumirira iwe.
  Vasily akanyemwerera nemufaro ndokuti:
  - Ndichakudana kubva kuSt.
  "Ndichamirira," Inna akadzokorora.
  
  
  Chitsauko 29
  MuSt. Petersburg, Krasin akatanga kukumbira ruzivo kubva kuhofisi yepasipoti pamusoro pevagari vemukova wepamberi, umo Maria Novikova aigara.
  - Tarisa, Andryukha, muimba yakatarisana nekupedzisira Maria Novikova, imwe Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna yakanyoreswa. Vakamubvunza here? Krasin akabvunza.
  "Aive muchipatara husiku hwemhondi," Kovalev akapindura.
  "Wakabvunza nezvehama dzake?"
  - Iwe unofunga ... Gorynych ... Imwe chete kubva kuUtrish? Zvinogona kudaro!
  "Ehe, mutambi wekupedzisira akaenda naGorynych," akadaro Krasin. - Tinoda nekukurumidza kubvunzurudza Tatyana Alexandrovna naGorynych, kana achigara ikoko.
  "Kunzwisisa," akabvuma Kovalev. Hatina kumuona musi wemhondi. Asi, zvichida, Gorynych akabatanidzwa ... Asi akapinda sei muimba yemudzidzisi?
  "Ndizvo chete zvatinoda kuziva.
  - Kugona! Kovalev akadaro. - Ndichaenda kuna Tatyana Alexandrovna.
  
  Atova manheru Gorynych akanga agere muhofisi yaKrasin. Kovalev akauya naye kuzobvunzurudzwa. Vasily Krasin pakarepo akabvunza mubvunzo unonyengera.
  - Sei iwe, Vyacheslav Anatolyevich, wakauraya Lucy Starr?
  Kusiyana nezvaitarisirwa, Gorynych haana kuramba.
  - Haisi mhosva yangu! Iye pachake! shuwa akapotsa aridza mhere. "Onai, ndanga ndisingadi kumurwadzisa. Ndaifarira Lucy chaizvo. Saka zvakaitika. Netsaona. Ndakabvisa piro, ndatarisa: she suffocated. Haachafemezve. Ini naSasha takaedza kuipomba. Hazvina kushanda.
  "Unoti mukadzi akazvisungirira nepillow here?" Pasina rubatsiro rwako? Krasin akabvunza. - Izvozvo zvinogoneka sei?
  - Ndakarara naye. Akamuvhara kumeso nepillow kuti anzwe acuity. Akadaro Sasha pamberi pangu. Akanga asina basa nazvo. Uye ndakapinda mumufaro, ndapedza, uye pandakabvisa piro, ndinotarisa: Lucy haachafeme.
  - Kunakidzwa kwerudzii uku, kudzvokora musikana panguva yekusangana?! Kovalev akabvunza nehasha.
  Saka iyi ndiyo mhando yebonde. Ndiri kukuudza, haana kuita basa nazvo.
  "Mune hanya here kana mukamudzipa?" Kovalev akadzvanya.
  - Zvakadini naSasha? surname yake ndiani? Krasin akabvunza.
  Gorynych akafunga.
  Pindura kana wabvunzwa! Kovalev akadaro.
  - Handiyeuki ... handizivi zita rake rekupedzisira. Honestly! Akataura chimwe chinhu nezvake, asi haana kudoma zita rake rekupedzisira.
  - Sasha aive asiri kupokana nenyaya yekuti wanga uchirara nemusikana wake? Kovalev haana kutenda.
  - Iye pachake akandikoka ini naLucy kuti tifare paakanga akarara. Akanga asina basa nazvo.
  - Saka ini ndichakutenda, izvo zvaakakurudzira. Hazvisi nyore kuti unyepe, "akadaro Kovalev.
  - Handisi kureva nhema, chokwadi! Sasha aive akadzikama musikana wake aine vamwe varume ... Lucy aive nyeredzi yeporn...
  - Ngatitii musikana akazarirwa netsaona, asi sei wakakanda chitunha chake kune muvakidzani? Krasin akabvunza.
  "Taida kuhwanda kusvika manheru. Sasha pakaitika zvese zvaakandirova, akabva ati hapana chekumuvheneka akabva ati buditsa Lucy panze andivige. Ndakafonera mhamha ,vakangokwanisa kutyaira manheru. Uye kutora chitunha mutekisi, unonzwisisa ...
  - Ndichadzokorora mubvunzo waVasily zvakare: sei wakadyara chitunha chaLucy kune muvakidzani? - Kovalev zvakare akapindira mukubvunzurudzwa.
  - Zvakanga zvisingaiti kusiya chitunha muimba yedu. Amai vangu vakabva vabuda muchipatara musi uyu. Iye nehanzvadzi yake vaifanira kukwira nemotokari.
  - Wakapinda sei muimba yemuvakidzani? Krasin akabvunza.
  - Saka amai vangu vaive nemakiyi eimba yavo ...
  Sei vasina kutiudza? Krasin akashamisika. "Kana mai vangu, kana mudzidzisi wangu.
  "Mudzidzisi angasatomboziva nezvekiyi," Gorynych akapindura.
  - Zvakadaro sei? Kovalev akabvunza.
  - Iwe unoona, sekuru vekare vaigara mufurati pamberi pake, amai vangu vakamubatsira nebasa repamba. Aivimba namai vake, akavapa makiyi chete. Zvino sekuru vakafa, uye nokukurumidza mudzidzisi akapinda. Muzukuru wake, kana chimwe chinhu. Uye takakanganwa nezvekiyi. Uye nemudzidzisi hukama hwehushamwari hauna kushanda.
  Anenguva yakadii achigara mumba mako? Kovalev akabvunza. Kana kuti, akararama.
  - Makore matatu. Kwete, kunyange kana. Sekuru vangu vachangofa, vakandipa makore mana nokuda kwezvinodhaka. Ndichangobva kusunungurwa parole. Ndakapedza chirimo paUtrish, ndakanga ndiripo kunyange ndisati ndasunungurwa. Amai vakabva vandiburitsa, handina kukwanisa kusiya chitunha chaLucy mumba medu. Amai vaisandinzwisisa uye vangadai vakandidzinga pakarepo.
  Waziva sei kuti mudzidzisi akanga asipo kumba? Krasin akabvunza.
  - Pandakatanga kufunga kuti ndingabvisa sei chitunha, ndakasvetuka mumugwagwa. Akataura neshamwari ipapo. Aiva shamwari yemudzidzisi. Akataura nekufamba kuti Maria aive pazororo kuSochi. Uye ndakarangarira makiyi. Vaive vaviri. Ndakazvikanda mudhesiki rangu ndisati ndasunungurwa. Ndakasimuka ndikatarisa: makiyi akachengetedzwa.
  - Zvakadini naamai? Kovalev akabvunza. Wabvunza nezvekiyi here?
  - Akabvunza. Kare kare, ndisati ndasunungurwa. Ndakati ndavarasa. Akabva akanganwa makiyi, asi iwo, zvakazoitika, akachengetedzwa mumarara angu.
  - Unoda kutaura here kuti mudzidzisi haana kunetseka kuchinja makiyi maviri mushure mekufa kwehama mumakore ese aya uye makiyi akabuda? Krasin akabvunza.
  - Ehe! Ndizvozvo. Ndakaedza, gonhi rakavhurwa. Eya, Sasha neni takaenda naLyusya kufurati romudzidzisi wacho.
  Sei mutumbi wakanga wakaputirwa pasi pemubhedha? Kovalev akabvunza. - Vaigona kuiisa pamubhedha kana kuisiya mukoridho.
  - Handizive. Hatina kufunga. Vakapinda nazvo mumba, zvikaitika;
  "Ndiri kuona," akadaro Krasin. "Asi kunhonga chitunha hazvina kushanda. Mudzidzisi akakurumidza kudzoka. Uye iwe wakafunga kumukanda kunze kwehwindo sechapupu chisina basa.
  - Kwete kwete seizvi. Kwete nenzira iyoyo. Takasvika, akatanga kundityisidzira kuti aizofonera mapurisa. Akatituka. Saka Sasha akavhunduka, akamubatsira kubuda nepahwindo.
  Sasha aripi manje?
  - Akabhururuka achienda kunzvimbo yake muU.SA.
  - Ndizvo zvechokwadi? Krasin akabvunza. Ndiani anogona kusimbisa?
  - Amai. Akaenda naye kuairport.
  - Zita reMamaia ndiani, anogara kupi?
  - Pane imwe nzvimbo paKamyshovaya Street, ini handizivi nhamba chaiyo yeimba, kutendeseka! Ini ndaisava naye, taingotaura parunhare.
  "Tipe nhamba yake yefoni," Krasin akarayira. Ngatitarise zvawataura. Uye zvakafanana zvinoenda kune imba.
  Vasily akanyora runhare pasi, akapa bepa kuna Kovalev ndokuti:
  - Zvasara zvekubvunzurudza Mamai, kuziva kuti nderipi zuva uye nendege ipi Alexander akabhururuka, saka, maererano nerondedzero yevafambi, verenga data repasipoti yemutengi wedu. Uye tichava nemumwe munhu ane chekuita nekupondwa kwemudzidzisi.
  "Zvinonzwisisika," Kovalev akapindura. - Ndichazvitarisira.
  
  
  Chitsauko 30
  Fyodor Semyonovich Orlov akamuka achifara, zvinoshamisa achifara kune murume akwegura akaremerwa nemaronda akawanda. Musana waisarwadza semazuva ese, chiropa kana makumbo zvainetsa. Asina shamhu yake, akaenda pafafitera ndokudzora machira. Mumba makazadzwa nechiedza chinofadza! Mufaro wakadini kuona zuva zvakare, denga rebhuruu, makore akapfava. Fate akamupa rimwe zuva zvakare!
  Chitubu chakamirirwa kwenguva refu chakauya, mamiriro okunze akanga akanaka kunze, Fyodor Semenovich akapiswa nechishuwo. Airota manheru echando marefu kuti aende kumusha kwake, kunoshanyira nzvimbo dzinorwadza dzakajairika. Akanamata kudenga kuti vawane mukana wakadaro. Zvichida nhasi, pamwe ikozvino?
  Munhu mumwe nomumwe ane nzvimbo dzaanonyanya kukoshesa. Kuna Fedor Semenovich, nzvimbo yakadai yaive mahombekombe emusango mumusha wake wekuzvarwa weLisy Nos. Sei? Haana kukwanisa kuzvitsanangura. Pamwe ndangariro dzehudiki, asi ndiro gungwa iri raaimborota naro usiku.
  Harahwa yairwadza makumbo, musoro waigara uchitenderera. Anenge nguva yose yechando Fyodor Semyonovich haana kusiya imba. Zvakanaka, Lidochka kubva kuSocial Security uye muzukuru Mashenka dzimwe nguva akamushanyira. Asi zvino mudyandigere akanzwa kufara! Akafunga kuenda ndokudedera achitarisira.
  Fyodor Semyonovich akatora tsvimbo, akaburuka kubva pauriri hwechitatu hweKhrushchev yake kwenguva refu. Pakarovera gonhi kuseri kwake, harahwa yakafema mweya wechirimo. Shiri dzakarira, mabukira akazvimba pamiti. Kwechinguva Fyodor Semyonovich akanzwa mudiki zvakare, azere nesimba. Vana vaitamba pachivanze, vavakidzani vakagara pabhenji vachitaura nezvechimwe chinhu. Zvinofadza sei kufemesa munhuwi wechirimo, hupenyu hune hutano, husina hanya. Mufaro wakadini kuva pakati pavanhu, kuvaona!
  Mubindu duku shure kweimba, Orlov akawana bhenji rakasununguka muzuva uye akagara pasi kuti azorore pamberi pemugwagwa wakaoma. Shiri, mhunga, hangaiwa, makunguwo aiita basa rawo pano, dzimwe nguva achidanidzira achifara. Katsi yepanext door yakakwira mumuti ndokutsva nezuva. Imbwa dzaifamba nevaridzi vadzo, mumwe wavo akamhanyira kuna Fyodor Semyonovich, akafembedza, akakwenya muswe wake, asi muridzi wacho akamudana, uye imbwa ine ushamwari yakatiza.
  "Nhasi shiri ngani, mhuka nevanhu vangani! akafunga Fyodor Semyonovich. Uye munhu wese anofara nezvechirimo. Chikomborero chakadini!
  Asi Fedor Semenovich aiva nemafungiro anokosha, aida kuita rwendo uye kugara pamhenderekedzo yeGulf of Finland.
  Mudyandigere akaenda kuchiteshi chemabhazi. Nzira inoenda kuZelenogorsk inongopfuura nemuLisy Nos. Dhiraivha isingapfuuri hafu yeawa.
  Hatina kumbomirira bhazi. Fyodor Semenovich akakwira mukamuri pasina rubatsiro rwekunze. Vanhu vakanaka. Zvigaro zvese zvakagarwa. Fyodor Semyonovich akasendamira pane handrail, asi jaya raive pachigaro chepedyo rakati kwaari:
  - Gara pasi, baba! ndokurega.
  "Tine wechidiki akanaka," Fedor Semenovich akafunga nekutenda. Akafara kudanwa - "baba". Kuremekedza, nyore.
  Orlov akanga asina kutaurirana zvakakwana, aida kutaura kune mumwe wevatakuri, asi haana kutya. Kurwira hupenyu hwezuva nezuva kwakarodza pfungwa dzese. Asi zvino Fyodor Semyonovich akafara. Akatarisa nepafafitera achiona vanhu vaipinda nekubuda mubhazi. Ndihwo hupenyu! Kufashaira nekutubwida. Uye kucherechedza kuri nyore uku kwakaita kuti mwoyo wake usina simba urove.
  PaLisiy Nos, Fyodor Semyonovich akaburuka pachiteshi chiri pedyo ndokufamba zvishoma nezvishoma nenzira inoenda kumhenderekedzo yegungwa. Akafara sei! Zvaiita sokuti akanga adzokera kumusha kwake pashure penguva refu asipo. Mufambi asingawanzo anosangana nemanzwiro akajeka akadai saOrlov munguva idzi.
  Asi zvishoma nezvishoma ndangariro dzakaputira harahwa iyi. Akararama hupenyu hwake hune mwero, akaedza kusamira pachena, kuti ave kure neruzhinji, maziso evakuru vake, vamwene uye vavakidzani mapenzi. Akashanda samakanika pane imwe fekitari yemauto. Akanga ane mumwe chete, saiye amene, mudzimai ane mwero. Uye mwanakomana wake, Volodya, aiva mukomana weSoviet ari nyore.
  Mumakore ake kuderera, Fedor Semenovich akasiyiwa ari oga. Volodya akafa muAfghanistan, mushure mokunge mudzimai wake akarwara uye akanga asingakwanisi kupora kubva pakurwara kwake. Fedor Semenovich kazhinji akazvidemba kuti iye nomudzimai wake vaisagona kubereka hama kana hanzvadzi kumwanakomana wavo. Vaigara muimba duku yaiva mhiri kwemusha. Isu tiri vashanu mumakamuri maviri nevabereki vake. Uye ndakafunga: "Aripi mumwe mwana? Uye saka mwanakomana anorara mukona pachipfuva, nokuti hapana nzvimbo yekuisa crib.
  Ipapo Fyodor Semenovich akapiwa imba kuburikidza nemutsara webasa. Asi mudzimai wacho akasarudza kuti zera rake noutano zvakanga zvisisiri zvimwe chetezvo nokuda kwokubereka nokurera vana: "Munhu ari wose ane mwana mumwe, uye ngativei nomumwe." Pakabva pasvika shoko rekufa kwemwana wake...
  Fedor Semenovich akafamba munzira yesango, airwadza kujairana kubva paudiki. Kuno, kunyange hondo isati yatanga, amai vake vakaenda naye kumhenderekedzo yegungwa. Vakadzi vaipfeka machira ekugezesa, uye vana vaimwadzira pedyo pedyo nemhenderekedzo yegungwa. Rwendo rumwe norumwe rwakadai kuenda kubhawa muzhizha rwakamutsa manzwiro ekupemberera mumweya waFedya. Uye zvino Fedor Semenovich akarangarira nguva idzodzo dziri kure uye akanzwa bundu richikwira pahuro yake.
  Semwana, zvaiita: hupenyu hukuru hwaive mberi. Zvakawanda sei zvaunogona kuita, zvakawanda sei zvaunogona kuita!
  Fedya haana kuzova astronaut kana mutyairi wendege. Uye hupenyu hauna kukura zvakanyanya ...
  Pane imwe nguva, muvakidzani wavo, Sekuru Fedya, akanga asina kunyange makumi manomwe, aiita seakwegura. Vana vakamunyomba: "Sekuru Fedya vakadya bere!"
  Uye zvino Fedor Semenovich pachake akatopfuura makore makumi masere nemashanu. Asi musamudenha vakomana. Uye hapana kana mumwe wevakomana veguta anoziva zita remudhara. Imba yavo muna Lisyy Nos yakaputswa kare kare. Imba yekireshi yakavakwa panzvimbo yayo, uye pedyo nayo paiva nedzimba kubva kuNorthern Plant. Hakuchina bindu ikozvino. Munda uyu wakatengeswa kumuridzi wega. Zvakanga zvakaoma, mwoyo wangu waigara uchirwadza apo Fyodor Semyonovich akauya kunzvimbo yeimba yababa vake. Nhasi haaendeko, nhasi anonakidzwa nezvisikwa.
  Zvakanaka musango rechirimo! Snowdrops inofadza ziso. Ikoko, pakona, panofanira kuva nemunda weoki. Hongu, ndizvozvo. Kune mioki! Vanga vakamira kubva panguva yaPetro.
  Musango iri Fedya akawana howa hombe porcini. Munzara gore remakumi mana nematanhatu. Zvaiita sechipo chakabva kumusoro! Fedor Semenovich aive akanaka anotora howa. Chero bedzi hutano hwake hwaibvumira, zhizha rega rega akaenda kunovhima akanyarara kune waaida Lisy Nos, dzimwe nguva kuLevashovskoye Highway. Asi Orlov haana kuzombowana howa hukuru kudaro! Makirogiramu maviri akashanduka kuita hofori. Wormy, chaizvo. Asi amai vakabika honye kumba uye kwaiva nechisvusvuro chinonaka: howa nembatatisi dzakarimwa pamunda wavo.
  Fyodor Semyonovich akaenda kumahombekombe ndokugara pabhenji. Hapana ari pedyo. Izuva revhiki, uye vanhu vakarega kuuya kuno. Vakadzi havana kugeza mubay kwenguva yakareba, uye gungwa rakazara netsanga mushure mekunge dhamu ravakwa. Iye zvino yava nzvimbo inochengeterwa zvinhu zvakasikwa, nzvimbo yakachengetedzwa.
  Fedor Semenovich anoshandiswa kuva oga. Mudzimai wacho akafa kare. Izvi zvisati zvaitika, vabereki vake. Baba vangu vakadzoka kubva kuhondo varemara, vasina makumbo ose. Mai vake vakamuyamwisa somwana muduku. Vakasiya imwe pashure peimwe makore anoverengeka mhuri yatamira kuguta.
  Mukurangarira vabereki vake, misodzi yaOrlov yakayerera. Ave kuchema zvakanyanya mazuva ano. Izvi zvakaita kuti moyo wangu unzwe kureruka. Asi paruzhinji harahwa yakaedza kusaratidza misodzi.
  Fyodor Semyonovich kamwe kamwe akazvinzwira tsitsi. Zvakanaka, chii chaakaona muhupenyu huno? Aigara akanyarara, achishanda sevamwe vanhu. Haana kupindira chero munhu, haana kukumbira chero chinhu chipi zvacho, akaedza kuva netsitsi kune vanhu, asi mutsa wake wakaita seusina kucherechedzwa. Akararama zvakanaka here? Mushure mezvose, aigona, zvichida, neimwe nzira kubvisa mwanakomana wake kubva kuAfghanistan? Zvakanaka, Mwari ave naye.
  Pfungwa dzake dzakavhiringwa nekutinhira kwemavhiri ebhasikoro. Fyodor Semyonovich akapukuta misodzi yake nekukurumidza. Asi murume aityaira hake asina hanya nemudhara.
  Uye Orlov akayeuka kuti akashambira sei pano semukomana. Pamaoko aifamba nechepazasi, musoro chete wakanamira pamusoro pemvura. Chokwadi Fedor Semenovich haana kudzidza kushambira. Uye handisati ndamboenda kugungwa...
  Akamboda kunyura apa. Vakagadzira chikepe neshamwari yavo Oleg ndokufamba nechikepe vachibva panzvimbo iya yaisvika pedyo nemvura. Kutanga vakatama vachitevedza mhenderekedzo yegungwa. Takabva tadzingirira boka reshiri dzemugungwa mukati megungwa. Pakanga pane nhiyo imwe chete muboka, iyo yaidzungaira mumvura isingagoni kusimuka. Vakashambira kure kure mukufara kwemwana. Asi nhiyo yakabatwa, ikakwidzwa. Zvino boka rose, shiri makumi maviri, zvishoma, dzakatanga kurwisa vakomana. Seagull yakatenderera pamusoro pemisoro yadzo chaimo, ichizhambatata, shizha, dzimwe shiri dzakaedza chaizvo kubvarura bvudzi radzo nemakumbo adzo. Ngarava yakazununguka ndokupidiguka, shamwari dzaive mumvura.
  Ah, uye ipapo Fedya akatya! Angadai akanyura ipapo, aigona kudaro! Akatora mvura, asi shamwari yake yakamubudisa, zvishoma nezvishoma vakomana vakashambira vachienda kumahombekombe. Anenge makore makumi manomwe nemashanu apfuura, asi ndinozvirangarira sokunge vhiki rapfuura.
  Aa, upenyu hwomunhu hupfupi! Wave uri mudiki kwenguva yakareba here? Akabatikana nemwana wake, aida mukadzi wake. Zvese zvaenda. Nokukurumidza achaenda. Zvakaenda zvachose, zvisingachinjiki, kupinda mukusingaperi. Uye maoki emazana emakore acharamba aripo uye iyi gungwa. Zvakare gore rega rega chirimo chichafadza vanhu nekudziya uye tariro itsva. Chete iye zvino haachazoona kubwinya kwechirimo, haazofariri zvisikwa ...
  Zvingave zvinonakidza kuva nekariro yezvinenge zviripo mushure mekufa. Pane humwe hupenyu here? Zvichida hazvizove zvakaipa, pamwe iparadhiso zvechokwadi?
  Saka, chaizvoizvo, nei akararama? Sei shiri dzichirarama? Zviripachena, nekuda kwevazukuru, kubereka. Saka, zvinoratidza kuti akararama hupenyu hwake pasina? Aiwa, kwete pasina! Airarama zvakadzikama asi zvine chiremerera. Haana kunzvenga, haana kunyadzisa. Pavanhu vakadai ndipo panozorora pasi. Havasi vese vanogona kuve vezvematongerwo enyika uye maartist.
  Hongu, akafoira zvakanyanya, angadai akaita zvakawanda zvakasiyana dai akatanga hupenyu kubva pakutanga. Asi pakanga pane poindi mukuvapo kwake! Kumudzimai nemwanakomana, kuvabereki, nyika yekuzvarwa. Aiwa, anogona kufa nehana yakachena!
  Kamhepo kaifefetera kachibva mubay kakaita kuti tsanga dziite husimbe uye kutakura kutonhorera kunofadza kweBaltic. Fyodor Semyonovich akatarisa mumugwagwa, achitenderera uye achipinda mukati mesango, miti yakapoteredza, akaedza kuita zvinyorwa zveimwe bhangi, akateerera kurira kwemhashu uye mamwe manzwi esango. Murume mukuru aiita seaiedza kurangarira, kugadzirisa zvese izvi mundangariro yake ichiri yakasimba. Uye pakarepo akatanga kuchema zvakare. Panguva ino kubva pamanzwiro, nokuti akakwanisa kuuya, kuti azadzise kurota kwake.
  Orlov akafuridzira mweya wegungwa wakachena nekunakidzwa. Akanzwa kubatana kwake nehunhu hwake hwaaida. Uye akafara.
  Fedor Semenovich akagara pabhenji kwenguva yakareba, achinyura mumiranzi yezuva rechirimo. Asi zvishoma nezvishoma chiedza chechiedza chakatanga kuvanda seri kwemiti, uye Orlov akatanga rwendo rwake rwokudzokera. Ndakanzwa kuneta. Asi akanga ari nani zvake. Makumbo, zvisinei, akatanga kurwadza zvakare. Murume mukuru akasvika pakamira zvishoma nezvishoma achishamisika kuti hapana waakasangana naye munzira. Uye pekumira pakanga pasina.
  Bhazi rakauya nekuchimbidza, mudyandigere akatora chigaro chemahara mukamba ndokutangazve kudongorera nepafafitera achitarisa nzvimbo dzaipfuura. Vanhu vakauya kuzomira. Zvikuru pwere. Vanhu vakanaka, vakadzikama. Vane hupenyu hwavo hwese pamberi pavo, unogona kunakidzwa nechirimo, kuronga ramangwana.
  Pane imwe chiteshi, mumwe mukadzi wechikuru akapinda mubhazi. Agutsikana kuti pakanga pasina zvigaro, akamira pedyo naOrlov, uyo akanga akagara pedyo nesuo. Zvaiva pachena kuti zvakanga zvakaoma kuti amire. Fedor Semenovich akamupa nzvimbo yake.
  "Aiwa, ndiwe chii, uri chii," mutorwa akaramba.
  "Gara pasi, ndiri kuenda hangu," mudhara akasimbirira.
  - Ndotenda zvikuru!
  Orlov haana kunyengedza, aifanira kuburuka pane imwe nzvimbo inotevera. Akakanda ziso kumukadzi uya ndokuona kurerukirwa nekutenda pachiso chake.
  Fyodor Semyonovich akakanganwa makumbo ake anorwara, akazvikudza pachake. Saka achiri murume! Ndiye akatanga kufunga kupa mukadzi aneta.
  Apo mikova yebhazi yakazaruka, Orlov nekunetseka akadzika kudivi renzira ndokudanidzira pakupedzisira kumutyairi nevafambi:
  - Ufambe zvakanaka!
  Uye ndakafunga kuti:
  "Hapana, ndichararama! Uye pamakumi masere neshanu hupenyu hunoenderera. Mangwana Lidochka achauya, uye neMugovera Mashenka anofanira kuuya. Kugona!"
  Zvishoma nezvishoma murume mukuru akadzungaira achipinda mumba make. Akatenda kufarirwa kwezuva iri uye akashuvira nemoyo wese zvakanaka.
  
  
  Asi kuchembera kunokanganisa. Zvose zvezhizha Fedor Semyonovich akanga achirwara, uye mumatsutso akazorwara. Munin'ina Maria ndiye akachengeta mudhara. Kwemwedzi miviri yekupedzisira yehupenyu hwake, mudzidzisi akatamira muimba yake, uye mushure mekufa kwasekuru vake, akaramba arimo kuti ararame.
  Fedor Semenovich akaudza muzukuru wake zvakawanda pamusoro pake, pamusoro pegungwa, iro raaida zvikuru kubva paudiki hwake. Akanga achidada kuti pazera rakadaro akakwanisa kuzadzisa kurota kwake - kuona nzvimbo dzinodiwa nemoyo wake, kutaura zvakanaka kumaoki ake ekuzvarwa, mahombekombe, nzira inorwadza yakajairika yesango. Sekuru vakafira kuhope zvavo chinyararire. Nenyemwerero pachiso chako...
  
  
  Chitsauko 31
  Kushuma kuzviremera pamusoro pebasa rakaitwa kunotova muitiro kupfuura kudikanwa kwokukurumidzira. Nyaya yacho, chokwadi, inogadziriswa, chii chimwe chekutaura kumukuru wekomiti yekuongorora? Asi kubvunzurudza kunopihwa nemabasa epamutemo.
  Krasin akaudza Vladimir Cherkasov.
  - Zvakanga zvichibvira kugadzirisa kwete kuponda kwedu chete, asi munzira, kuponda kwemukuru weAnapa, pamwe chete neTula maniac kwakasungwa nerubatsiro rwedu.
  Maniac rudzii? Cherkasov akabvunza.
  Zita rangu ndiBoris Solntsev. Mukomana wechidiki anobva mudunhu reTula. Iye zvino ari kureurura. Mushure mekuuraya kanenge mana munyika yake, kwaakasiya zvigunwe, mukomana anotizira kuSochi, kwaanosangana nemusikana wechitendero uye akabatana nekapoka. Musikana watakadzipa uyu aivewo ane hukama neboka iri.
  - Rudzii rwesekete?
  - Russian bazi reIlluminators sect.
  "Hauna kukurumidza kuratidza kuti ndiani musikana akadzipwa," Cherkasov akayeuchidza.
  - Haana mapepa machena kana zvipfeko. Hapana zvachose! Zvino, netattoo, vakaziva kuti aive mutambi weakaoma American BDSM. Zita remusikana uyu ainzi Lyudmila Starkova, akatarisa zvinonyadzisira pasi pezita rokuti Lucy Starr. Vakaparura ruzivo pamusoro pake, zvakazoitika kuti akatorwa semwana kubva kuUkraine kuenda kuUnited States, kwaakazopedzisira ava nevabereki vake muboka reIlluminator. Akasvika Utrish aine mukomana wake. Ikoko akatorwa mifananidzo yezvinonyadzisira nemusikana waBoris, mupengo watakabata. Boris akasiya nhaka muSochi, ndiye akaitawo humhondi hwazvino paUtrish.
  "Kuponda uku kune chekuita nesu here?" Cherkasov akabvunza.
  - Mediated. Mufi wedu akasangana neshamwari yechipengo.
  - Taura kuti wakaziva sei maniac.
  -Pakanga paine kupfura kwakanyanya, kusiririsa paUtrish. Mupengo, achiona kunyombwa kwaakanga aitwa mudiwa wake, mukutsamwa nehasha anotora banga, anouraya mutungamiri, uye anotizira musango. Musikana wake ane banga rine ropa anobatwa panzvimbo yemhosva, anoendeswa kumapurisa, akaiswa mujeri. Anofungidzirwa kuti ndiye akauraya director. Asi musikana akanyarara, uye zvigunwe zveTula maniac zvinowanikwa pabanga. Kuzivikanwa kwake hakuna kusimbiswa, pane zvigunwe chete. Ndakakumbira mufananidzo waBoris akashaika, iye pachake aionekwa seakabatwa nemhondi uye humhondi hwaive husina hukama naye. Uye muAnapa, akapa mufananidzo wake kumusikana ari kuongororwa.
  - Waizviziva here? Cherkasov akafungidzira.
  - Ehe! Asi haana kutiudza chinhu nezve Starkov. Ndaifanira kufunga zvese ndega.
  - Maniac akavharirwa pasina matambudziko? Cherkasov akabvunza.
  - Hongu, zvinyararire! Pakanga pasisina chekumhanya nemusango. Kutorwa pamhenderekedzo yegungwa. Pakanga pasina ngozi kune vari pazororo. Haana kuedza kupikisa. Musikana waBoris akasunungurwa kubva ku pre-trial detention center, kunze kwakaiswa. Uye Kovalev neni takanga takamirira pagungwa. Iye maniac pachake akaenda kumhenderekedzo yegungwa, sekunge aiziva kuti musikana wake achauya rini.
  "Ngatidzokerei kumhondi dzedu," akadaro Cherkasov. - Chitunha chakasvika sei kumudzidzisi, uye ndiani akachikanda kunze kwehwindo?
  "Kupondwa kwaLucy Starkov kwakaitika netsaona, panguva yebonde. Uye mumiririri wedu Gorynychev aiva nekiyi yeimba yemudzidzisi, iye nemumwe wake Alexander, mukomana waLucy, vakasarudza kusiya chitunha muimba yemumwe munhu kusvika manheru kuitira kuti vabudise uye vavige musango. Gorynychev aisagona kusiya pachake. Asi mudzidzisi akakurumidza kudzoka kubva kuzororo.
  "Kunzwisisa," akadaro Cherkasov. - Uye mudzidzisi akabviswa sechapupu chisina basa.
  - Ehe. Gorynychev anoti Alexander akabatsira mudzidzisi kubva nepahwindo. Asi Alexander haana kukwanisa kubvunzurudzwa. Ndiye aimbove nyika yedu, zvino mugari wemuAmerica, mushure mekupondwa kwemudzidzisi, akabhururuka achienda kuUnited States.
  "Ndiri kuona," akadaro Cherkasov. - Wakasvika sei kuGorynychev?
  -Kutenda kune ruzivo rwakagamuchirwa naKovalev paUtrish.
  "Unofanira kupomerwa mhosva yekusabvunzurudza vavakidzani vako nemazvo uye nekugadzirisa mhondi idzi. Asi kutorwa kweTula maniac kunotsiva gap rako. Unofanira kutaura kuti waita basa.
  - Vladimir Nikolaevich, zviri nani nditore zororo ikozvino. Ndinoda chaizvo kuwana simba pamberi pechando chakaoma, kuzorora zvishoma pagungwa. Nguva yeVelvet haisati yapera ...
  - Ko rwendo rwebhizimisi kuenda kuAnapa rwakanga rusina kukwana here?
  - Saka ndakashanda ipapo, ndisinganeti. Kwakanga kusiri kugungwa.
  - Zvakanaka, nyora chirevo, ndichachisaina. Ingopaza zororo rako kuita zvikamu zviviri. Zvasara zvichaitwa gare gare kana basa rava shoma.
  - Kugona! Zvingave zvakafanira kukurudzira mubatsiri wangu Kovalev neimwe nzira. Kutenda kwaari, mhosva idzi dzakagadziriswa. Akatora njodzi huru mugomba rezvisina kurongwa, achiwana ruzivo.
  -Kunyunyuta kwaKovalev kwakagamuchirwa kubva kuna Vadim Rybachenko. Akatyisidzira munhu asina mhosva nekugara mujeri kweupenyu hwose, akamumanikidza kuzvipa mhosva. Pawakanga uchizorora muAnapa, ini pachangu ndaifanira kutaura naVadim uye kukumbira ruregerero. Akavimbisa kuranga Kovalev.
  "Mushandi akakosha," Krasin akadaro.
  - Zvakanaka, enda unonyora chirevo ini ndine mutsa ...
  
  
  Epilogue.
  Manheru ezuva iroro, Vasily akaodha tikiti rendege uye akabva afonera Inna, achitaura kuti akanga apiwa zororo.
  - Hukuru! Inna akapindura. Muchauya kwatiri sezvamakavimbisa here?
  Ini ndatowana tikiti rangu! Ndiri kubhururuka mangwana masikati.
  - Wonderful! Ndakakumirira. Tine mamiriro ekunze akanaka, pakupera kwevhiki tinoenda kumahombekombe uye kushambira.
  - Sei maniac edu achipa humbowo? Krasin akabvunza.
  Hongu, anotaura pamusoro pezvinhu zvose zvakadzama. Zviri nyore kushanda naye. Musikana wake akauya kwandiri, akandikumbira kuti ndimupe zuva. Akavimbisa kumirira mukomana hupenyu hwake hwose, anoda kusaina naBoris uye kubereka mwana kubva kwaari.
  "Asi anogona kuwana mutongo weupenyu hwose."
  - Kwete, haakwanisi kupiwa mutongo weupenyu hwose. MuTula, akauraya paakanga achiri mudiki, muSochi akaita humhondi hwetsika pamirairo, uye akabaya mutungamiriri mukufara kwakasimba kwekutya paakaona kuti mudiwa wake akasekwa sei. Uyezve, anobatira pamwe nekuferefeta, anopfidza. Ane mugumo wakaoma, akawanda anodzivirira mamiriro ezvinhu.
  - Zvose zvakafanana, vachapa zvakawanda, - akadaro Krasin.
  - Ndinotenda kuti Nadezhda achamumirira.
  "Handinzwisise kuzvipira kwechikadzi kwakadaro ...
  - Sezvo musikana achida, saka pane chikonzero ...
  "Zvakanaka, ndichauya totaura nezvenyaya iyi," Krasin akadaro.
  Vasily pachake akanga ari mumamiriro erudo. Akanzwisisa zvaidiwa naInna, uye aizomupfimba ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - NYAYA CHAIYO
  CHIREVO
  Nyaya yaOliver Twist ndeyechokwadi uye inotendwa kupfuura iyo yaCharles Dickens, uye zvechokwadi inoshamisa. Pano zvinhu zvose sezvazvinofanira kuva muchokwadi, pasina kushongedza.
  . CHITSAUKO #1
  Oliver Twist munhoroondo chaiyo akange asina rombo rakanaka saCharles Dickens. Uye kazhinji, Charles Dickens aiita seane ruzivo rushoma nezvematare echiRungu. Kutaura zvazviri, mutongi akanga atorova gavel uye akataura mutongo: mwedzi mitatu yekushanda zvakaoma kumukomana. Uye izvi zvichiri zvakapfava, nezviyero zvekururamisira kweChirungu.
  Naizvozvo, dare repamusoro rakaudza babamukuru vane mutsa vakarikumbira sechapupu chevadziviriri kuti mutongo wakatopiwa unofanira kukwidzwa nenzira yakatemwa nemutemo. Zvichakadaro, Oliver anofanirwa kuendeswa kunzvimbo yekutsiurwa yevadiki. Uye kukwidzwa kuchatariswa chete svondo rinouya ... Uye kana mukana wasvika!
  Uye kana munyoro akaonekwa, anosungirwa kuzvidza dare!
  Chii chine musoro ... Uye zvinoratidzika kuva zvechokwadi ... Nekusiyana kumwe chete: mwedzi mitatu yekushanda zvakaoma neimwe nzira haina kukwana kubatira pamwe nembavha. Uye mutongi akanamatira Oliver kwemakore mana. Uye zvakare zvakanaka kuti haisisiri Middle Ages zvakare, zvikasadaro vangadai vakaturikwa, kunyangwe iwe uri mwana katatu.
  Matama aOliver akarohwa mbama, mukomana ndokupengenuka. Chii iye mupenyu. Uye vakaendeswa kunzvimbo yaitongerwa rufu. Oliver akafamba akatsikitsira pasi, ainyara. Angadai akamusunga necheni sembwanana kumupurisa.
  Uye ngetani dzakarira pamaoko ake ...
  Oliver ainzwa kunge tsotsi, musungwa uye murume apedza, kana mwana. Zvisinei, akanga atova muimba yebasa, uye akaedza kuzvinyaradza kuti jeri harina kunyanya kusiyana nemusha wenherera.
  Asi zvakazoshata - fungidziro yakapenda matsotsi akaomarara achiburitsa mapanga.
  Zvakadaro, Oliver akaendeswa kujeri revakomana, kuchikamu chaichengetwa vana kusvika asvika makore gumi nemana. Izvi zvakamunakira uye zvakachengeteka ...
  Oliver, semuenzaniso, akamanikidzwa kubviswa hembe nevatete vatatu, uye akatanga kudirwa nechando, uyezve nemvura inopisa kubva papombi. Vakabva vagera misoro yavo. Havana kana sipo yebvudzi ravo, asi mushure memvura inopisa badza raive muruoko rwemuchengeti wejeri rakatsvedza nyore uye harina kana kucheka musoro wemukomana. Oliver akabva apiwa pyjama rine mitsetse nenumber. Uye kubva panguva yezhizha yakasara isina shangu, ichivimbisa kupa shangu chete mukutonhora kwemamiriro okunze.
  Ipapo Oliver akarohwa zvishoma, sepropiska, ndokuendeswa kuchitokisi. Jeri rakanga rakasviba riine mbariro nemapurisa akaipa. Muchitokisi umu maive nemibhedha yakaoma nemapuranga asina chinhu, aine magumbeze. Semukuvanda. Zvino Oliver akapiwa bunk, pasecond tier, ndokupiwa oatmeal kuti adye, achiti aizoenda kubasa mangwana.
  Oliver akazvambarara pamubhedha wemapuranga asina piro, sezvaiitwa muimba yebasa, akazvifukidza negumbeze rakakora. Musoro chete haunakidze kushama. Zvisinei, dzimwe nguva vana vakaveurwa mhanza muimba yebasa, saka iyi yakanga isiri itsva kuna Oliver. Kunze kwepamahwindo pakanga pasina simbi. Uye vaifamba vasina shangu kusvika pachando, vakapfeka shangu chete kuitira kuti vana vasabatwa nechando nguva yekufa isati yasvika.
  Oliver akanzwa sokuti akanga adzokera kumadziro eimba yebasa. Ndokudzikama...
  Akazonyatsobatwa nehope ndokurota vamwe mai vaasina kumboona vari mupunga nenyama.
  Vana vadzoka kubva kubasa. Vakaneta ndokuvadira mvura inotonhora ndokuvapa hupfu nechingwa kuti vadye. Vakamuka ndokupa Oliver chikafu. Kazhinji, zvinhu zvose zvakafanana muimba yebasa, kunze kwekuti zvokudya zviri mujeri revana hazvisi nani, asi vanopa zvokudya zvakawanda. Uye vakomana havana kuonda sepamusha wenherera. Asi vanoshanda nesimba uyezve ivo vachiri kudzidziswa kuchikoro.
  Vakamhoresana naOliver zvishoma ndokubvunza kuti airevei. Oliver akapindura:
  - Never!
  Uye zvakakonzera kuseka kwoushamwari.
  Uye mashoko okuti vose havana maturo!
  Vakomana vakanga vaneta, vanzwa nevarindi vakakurumidza kunamata, vakabvisa mapyjamas avo ndokurara pasi pembatya dzavo. Hazvinakidze kurara kumapuranga asina chinhu, asi tsika uye Oliver akarara.
  Vakavamutsa mangwanani, vakaita kuti vanamate zvakare, vageze maoko avo ndokuenda navo kudya kwemangwanani. Zvadaro maawa mashomanana ekudzidza, uye maawa gumi nemaviri ekushanda. Vana vaishanda nesimba pamichina. Oliver akatozoita zvekusunda canvas netsoka dzake. Vana apa vakanga vachiri vadiki, uye vakanga vasati vatumirwa kumugodhi. Asi mushure megumi nemana, unogona kupedzisira wava mumigodhi. Zvisinei, vanogona kuendeswa kumugodhi nekuda kwemhosva. Kana, semuenzaniso, mune imwe koloni, pamunda.
  Oliver paakabvunza kuti paive papi pakaipa: vana vakangoti migodhi. Pane kunhuwa kunotyisa kunobva kune avo vanozvisunungura pachenyu chaipo, uye kubva pamazhenje. Uye kwete zuva rine utsi hune chepfu. Uye pamunda, kanenge mhepo yakachena uye inodziya. Uye muIndia uye munzvimbo dzinopisa, zhizha risingaperi rinonakidza. Kunyange zvazvo vachirova zvakanyanya, pane nguva paminda kana pasina basa. Asi mugodhi, hapana kwakaoma.
  Oliver zuva rekutanga akaneta zvekuti akakambaira achienda pabunk. Ndakatozofamba netsoka dzangu, ndichisaidzira jira nemaoko. Uye makumbo akanga akanyatsovharwa, uye makumbo aikwenya paakarovera pachiremwaremwa.
  Zvisinei, vana vakachinjana. Mangwana acho pakanga patova nebasa, ndakagara, uye maoko angu akanga asisina chiveve, asi makumbo angu aifamba zvishoma.
  Maawa gumi nemaviri ebasa rainetesa zvikuru. Asi vaidyiswa katatu pazuva, uye zviri nani pane pokugara, uye neSvondo kwaiva nenyama, nehove katatu pazuva. Muviri wakarwadza zvakanyanya mumazuva ekutanga, asi Oliver akabva apinda uye kurwadziwa kwacho kwakadzikira.
  Muviri wechidiki uyu wakajaira mitoro. Musi weSvondo kwaiva nefundo yokuwedzera neminyengetero, uye kwakanga kunenge kusina basa.
  Zvakaoma mujeri revana reHumambo hweBritain, asi iwe unogona kurarama. Uye kubva kubasa muviri unowedzera kusimba, uye misumbu yakasimba. Chikafu chiri nyore asi chine utano chinovandudza muviri.
  Oliver zvishoma nezvishoma akajaira hupenyu huno ... Akatomboedza kufunga mupfungwa chimwe chinhu achishanda, kuti zvisave zvinofinha.
  Hongu, mutongi akamisa kukwidza nyaya yacho nguva dzese pasi pezvikonzero zvakasiyana, nyaya yaOliver Twist haina kuongororwa. Pakupedzisira, murume akanaka akapfira mate, uye akasarudza kuti akanga asina hanya nemukomana asingazivikanwi. Uyezve, jeri revana rinodyiswa, rinodzidziswa, uye pane denga pamusoro pemisoro yavo. Uye zviri nani pane kungodzungaira mumigwagwa.
  Uye zvinonyanya kudhura kuti utore ragged ...
  Asi kana murume akanaka akatosimudza ruoko rwake kuna Oliver, saka Dodger haana kukanganwa nezvake.
  Pakutanga, munhu wose aitya kuti mukomana wacho aizovatengesa. Asi nguva yakafamba uye kutya kwakapera. Uye havana basa naOliver. Chete apa ndiye Dodger, aida kudzosera shamwari yake yero-mouthed kuchikwata.
  Asi kunyangwe jeri riri revana, haugone kungopunyuka pariri. Uye mazariro, uye madziro akakwirira uye akachengeteka, zvose zvakafanana nematsotsi evanhu vakuru. Kunze kwekunge kune vakadzi vakawanda pakati pevarindi, kusiyana nevasungwa vakuru.
  Mumwe wavo aiva aizivana naDodger. Uye akasarudza kuedza kuronga kutiza kwaOliver.
  Uye saka mukomana wembavha akafunga kuswedera pedyo naye. Matron akabvunza Dodger:
  - Ndingamubudisa sei?
  Mukomana wembavha akati:
  - Very nyore! Munozoti mukomana aidiwa kubasa muwekishopu yakavakidzana kuitira kugadzirwa kwega uye momubuditsa kunze kwegedhi!
  Varindi vakaramba vachiti:
  - Ndiri kuzotsamwa nekuda kweizvi! Hazviende!
  Pluto akakurudzira:
  - Saka mupe chinyorwa kubva kwandiri!
  Matron akagutsurira musoro.
  - Nokuda kweizvi kubva kwauri guinea yegoridhe!
  Mukomana wembavha akapindura achiti:
  - Shirini richakwana!
  Matron akabva ati:
  - Zvinorambidzwa!
  Plut akati zvine musoro:
  - Hapana achaziva! Katsamba kadiki kudaro. Uye shillingi yesirivha yose! Pamari iyi kusvika nguva pfupi yadarika, mbavha dzakasungirirwa!
  Mukadzi akakwenya mapendekete ndokuti:
  - Shiri mbiri!
  Dodger yakakwenya mapendekete ndokuti:
  - Oliver haadiwe zvakakwana kwandiri kuti ndipe mashereni maviri nenoti imwe!
  Matron akakwenya huma yake ndokuti:
  - Uye nei uchitoida!
  Mukomana wembavha akapindura zvine musoro.
  - Chii chakasiyana kwauri? Unoda shillingi, chero pasina!
  Mukadzi akabvuma kuti:
  - Hongu, ndichatumira chinyorwa! Hapana!
  Mhungu yakanyora mitsetse mishoma pabepa ichibva yatambidza matron. Akaitora akaiviga mubraa yake.
  Zvese zviri nyore...
  Dhera rakamutambidza shillingi, rikabva razvidemba. Muchokwadi, ndiani uyu Oliver kwaari. Uye hazvina kujeka kana izvo zvichabatsira.
  Plut pachake akanga achityisidzirwa kuti aizosungwa chero nguva. Mari yakawanikwa nengozi yekusununguka. Uye dzimwe nguva zvinoitikawo kuti vakomana vanosungirirwa nenyaya yekuba kana kuendeswa kumigodhi. Uye mumigodhi, anenge hapana akamirira kwemakore anopfuura mashanu, uye kazhinji kunyange vasati vakotama.
  Pamwe zvingava nani kuti Oliver apedze makore mana ari mujeri revana, awane dzidzo nebasa, ozorarama upenyu hwakavimbika. Pashure pezvose, mbavha dzose nokukurumidza kana kuti gare gare dzinoguma dzawira mumucheka, kana kuti zvakatoipisisa. Kashoma pavapari vemhosva vairarama kusvika pakuchembera, uye pakanga pasina chinhu chakadai sokusabatwa. Nokukurumidza kana kuti gare gare, munhu wose anobatwa.
  Apa muridzi wadzo haazvibe, asi anongoraira mbavha dzezera diki. Asi nokukurumidza kana kuti gare gare, mumwe munhu achazvirega.
  Mhungu yakagomera zvakanyanya, uye yakaedza kusafunga nezve zvaizoitika mushure mekubatwa kwayo. Uye Oliver ari sei - anorohwa kangani?
  Oliver akanga akanyarara kudarika mvura uye akaderera pane huswa. Makanga mune vana muchitokisi chemakore gumi kana gumi nerimwe, kazhinji kacho vakagara pazviduku, uye vakadzikama zvikuru. Saka hupenyu hwemujere hwaifinha, huyeredzwa uye hwakanyarara. Pakanga pasina nguva kana simba rekutamba. Pakanga pasina vapanduki muchikwata ichi. Husiku, mupurisa akanga ari pabasa akatarisa ari kuseri kwemabhawa ndokunwa kofi, kana kuti murindiri. Saka vana vakamanikidzwa kunyarara ndokurara. Uye vari pasi pekutariswa nguva dzese.
  Zvinobhowa, hongu, asi kune rimwe divi, hapana wevakomana anokuvhundutsa. Zvose zvinoenda maererano nechata, semuuto pasina kushevedzera. Kunze kwekunge pane basa rakawanda ... Uye hapana nguva yakakwana yekurara, asi iwe unojairawo. Asi mushure mekuita basa remuviri, iwe unovata pasina kuoma. Semiti tinowira pamubhedha, tisingazivi kushaya hope kwevatungamiri.
  Oliver mumuviri akasimba mumwedzi miviri nehafu kubva pakushanda nesimba nguva dzose, uye anenge asina kutambura. Kusvikira pakupera kwetemu kuchiri kure, uye kwave kutanga kuverenga mazuva. Neraki, kanenge denga pamusoro wako, uye huwandu hwakakwana hwechikafu - imba yebasa inzvimbo yakazvimirira yavanochengeta pavana. Uye hechino chikafu chehurumende, uye nepo muBritain hamuna nzara uye kukundikana kwezvirimwa mukeji, zvinodyiswa maererano netsika, kuti zvishande zviri nani. Mbavha dzechidiki hadziratidzike dzakaneta. Dzimwe nguva vanoshanda nesimba mumhepo yakachena, vachitsvaira chivanze, kushandura guyo, kupomba pombi.
  Kana pasina basa mumusangano - imba yekuchengetera yakatozara, saka vana vanomanikidzwa kungotakura matombo kubva kune imwe nzvimbo kuenda kune imwe nzvimbo, kana kukuya upfu neguyo. Dzimwe nguva, kunyangwe varindi vari muchimiro chakanaka, vanotamba nhabvu.
  Chero zvazvingava, Oliver akabatsirwa nejeri. Akava neutano hwakanaka, akasimba, akadzikama, uye aigara achinyemwerera.
  Matron akaenda naye pakona, pakwakanga kuri kutaura, ndokumutambidza katsamba, achizevezera.
  - Inobva kuDodger!
  Oliver akanzwa mamixed feelings. Zvakanaka kuti haana kukanganwa, asi kune rumwe rutivi, atojaira nzvimbo yakadzikama uye inogutsa sejeri revana. Uye zvakare handina kuda kudzokera kunyika yembavha.
  Oliver haana kuziva kudziya kwaamai uye mhuri kubva paucheche, uye kwaari sero nemazariro rakanga risiri gehena, asi chinhu chakajairika kubva pakuzvarwa. Uye mabunks akaoma zvakakwana, uye vakamupa piro yakagadzirwa nemashanga kuitira maitiro akanaka. Ndokufukidza gumbeze ndokuvata. Vakomana havatomboridza ngonono, uye une zviroto zviri nyore asi zvinofadza. Unogonawo kuverenga neSvondo muraibhurari yejeri. Uye kubva kubasa, kana imba yekuchengetera yakazara, dzimwe nguva vanokurega uchienda nekukurumidza.
  Aiwa jeri revana harisati rasvika. Pazuva rekuzvarwa kwamambokadzi, vakatovimbisa kupa makeke echokoreti. Uye avo vakazvibata zvakanaka paKisimusi vachawana zvipo.
  Oliver saka akazeza. Dodger akamuraira kuti afende achishanda, uye kuzununguka kunge ari mufivha. Mwana achaendeswa kuchipatara chevana. Ndezvevaduku vari kunze kwejeri, sezvavanonzwirwa tsitsi uye vanorapwa navanachiremba vakanakisisa. Pashure pezvose, muchipatara chevarwere, vanachiremba ndivo vakaipisisa, uye hakuna mishonga. Uye vana, kunyange matsotsi, vachiri kukarirwa kururamiswa, uye vanobatwa zviri nani kupfuura vakuru.
  Uye kubva kuchipatara kwemahara, unogona kupukunyuka nepahwindo, saka hapana mazariro. Kunyangwe paine mupurisa ari pabasa.
  Oliver akanzwisisa izvi, asi akazeza. Iva mbavha zvakare? Hapana imwe sarudzo yasara kwaari semusungwa ari kutiza. Asi zvino, muchiitiko chekubatwa, nekuda kwekudzokorora, ivo vanozotumirwa kumigodhi kana kusungirirwa. Pakanaka, minda yakamirira. Uyezve, ivo vachawedzera kutiza.
  Asi chii chimwe? Anogona, sewechiduku ane makore mapfumbamwe chete okukura panguva yekusungwa kwake, uye murwendo rwekutanga, kuchera gore mujeri. Achabva pazera remakore gumi nemaviri, uye vachamupa basa - mapurisa achamubata, achange atova mudzidzi wemhizha. Uye hupenyu ikoko hunogona kunge husingafadzi, asi hwakachengeteka. Britain iri kuramba ichikwira, vashandi havasisiri kurarama zvakanyanya. Mihoro iri kukwira, mazuva ekushanda ari kudzikira sezvo tekinoroji iri kufambira mberi. Mafirimu achauya munguva pfupi ...
  Anofanira kuva mbavha here?
  Asi satani anoti kuna Oliver - mhanya - rusununguko idenga! Uye chii chausingazoite rusununguko!
  Hongu, dzimwe nguva vasungwa vakuru vanotizawo vhiki vasati vasunungurwa. Uye heuno mwana!
  Uye Oliver akasarudza kumhanya!
  Ini handina kugovana zano nevamwe vana ...
  Escape akasarudza kuita zuva raitevera. Mukomana airota usiku. Kusanganisira kubatwa kwaakaitwa ndokutanga kurobwa. Vakabva vadungamidzana naye kugotsi ... Oliver akamuka dikita raitonhora. Yakapenya mumusoro mangu kuti kwaidziya muchitokisi chaiva pasi pemavharo. Kwese, vane bvudzi pfupi, asi vakomana vakadzikama vanokwenya mhino dzavo. Uye kudya kwemangwanani ikoko nehove nechingwa zvakajairika zvakamumirira. Uye kuti mangwana vachakurumidza kusunungurwa kubasa, uye kuchabvira kurava muraibhurari yetorongo yaAkaropafadzwa Augustine, kana kuti Robinson Crusoe.
  Saka achawanei?
  Oliver akaumburuka kune rumwe rutivi rwake, uye, sezvinoitika pazera duku, akarara pasina kunetseka.
  Zuva rakatevera, kutsunga kwake kutiza kwakaoma. Kuda zvishoma. Kuba kunonakidza kwazvo... Uye kupinda mumba memumwe munhu nepfuma.
  Pashure pemangwanani, vana vakaita chidzidzo chipfupi. Zvakanga zvakafanira kunyora dhizaini ine hanzi quills. Uyezve masvomhu, uye Mutemo waMwari. Uye shure kwaizvozvo, shanda.
  Vana vakanga vachifamba ... Kwakanga kwatotonhorera, uye mumwedzi vaifanira kupa zvipfeko zvechando neshangu. Oliver kubasa zvakare akasundidzira chikamu chinodzoreredza chemuchina, ichi hachisi mutoro mudiki, kunyanya kana ukazviita kwemaawa gumi nemaviri akateedzana. Uye zvinonyanya kukosha, zvinofinha.
  Kutsunga kwaOliver kwakakura, uye mushure mekutadza kumirira mamwe maawa mana kuti iite seyakatendeseka, akafenda uye akarovera mukukwana.
  Maverengero acho akanga akarurama zvakakwana. Oliver akasimudzwa, akaputirwa, uye akatakurwa kuenda kubazi revana rechipatara cheguta. Mukomana akaendwa naye muward muya maive nevamwe vakomana vaviri chete. Dzimba dzechina, dzakapamhama dzine sirin'i yakakwirira. Uye mahwindo asina mbariro, ane hwindo kumusoro. Kumukomana asati asvika gumi, kubuda harisi dambudziko. Oliver ane hunyanzvi, uye akaomeswa nekushanda nesimba.
  Vakomana vaviri muwadhi, kwete mbavha, asi vakarara. Mumwe akanga akatyoka gumbo uye akanga akaiswa simbi, mumwe wacho sezviri pachena akanga ane dzihwa rakashata uye aipenga. Oliver akakwira pahwindo ndokuzvidhonza nemaoko ake akasvikowana aripaburi.
  Mukomana aiva mubhokisi akabvunza,
  - Uri kuenda kupi!
  Oliver akapindura:
  - Kuna amai vako! Usatya, ndichadzoka muawa, usaudza vanachiremba!
  Mukomana akati:
  - Svetukira kumusoro!
  Yaive yakakwirira chaizvo. Oliver akadzikisa muviri, mumaoko ake. Akabva abata tsoka dzake dzakashama paruzhowa, ndokusvetuka. Akamhara zvakanaka, kunyange zvazvo ainzwa kurwadziwa uye kudedera muzvitsitsinho zvake.
  Asi hapana ... Muchipatara, Oliver akagezeswa asati apinzwa, ndokupiwa mapyjama ayero nemaslippers. Mukomana wacho, chokwadi, akasiya maslippers ake, ndokusara akapfeka mapyjamas ake. Ari muchipatara, asi kwete mujeri. Uye pamwe zvinhu zvose zvichashanda.
  Zvingodaro, Oliver akapinda mumvura ine tsvina, yematsutso. Uye akawedzera kuita semudiki akajairika. Uye handifungi kudaro ....
  Mhungu yakangoerekana yasvetuka kunosangana naye ichibva yati:
  - Iwe uri mudzidzi anokurumidza, nditevere!
  Zvitsitsinho zvaOliver zvakakasharara, zvepwere zvakakurumidza kupeperetswa mumatope zvakamhanyirira mumwe mukomana akanga akapfeka zvakatsvinda mune zvakanaka, shangu dzinenge itsva.
  Vaitarisa zvakasiyana, shangu dzinopenya, uye tsoka dzisina kuchena, dzakasviba dzemukomana akanga apukunyuka kubva mujeri revana, kana kuti kubva kuchipatara, asi kubva muhusungwa.
  Kutiza kumwe chete vangadai vakarova Oliver mbama kwemakore gumi. MuBritain, matare evana ane masimba masimba zvikuru, dzimwe nguva anotoomera zvikuru kupfuura avakuru. Ivo vane hasha muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe, asi zvino ...
  Oliver haafungi nezvazvo, hongu. Anofarira kunzwa kwekusununguka, uye anokurudzira. Uye zvakanaka kumhanya usina shangu kunyangwe kutonhora kwematsutso. Uyezve, paunomhanya, hapana kutonhora zvachose. Uye kunyange zvakapesana, makumbo emukomana akashama, akashama anotekenyedza.
  Unotonzwa kudada kuti wanga uri behind bars. Uye makakwanisa kupukunyuka, uye nokupisa zvose nomoto. Hatisi kuzotitora.
  Mushure mekuchena kwejeri revana muimba yemurume mukuru Feigin, Oliver aiita seakasviba zvishoma. Asi vakamupa nyama yakakangwa. Mukomana akagamuchirwa segamba. Haana kupandukira munhu, uye akabuda mutorongo. Uye ichi chiitiko. Iko hakuna hurongwa hwakaoma hwepasipoti zvakadaro, saka unogona kuvanza kwenguva yakareba, kunyanya kumukomana. Uye havana kutora mafingerprints. Zvinova zvikuru. Oliver aionekwa semudiki tsotsi, uye zviratidzo hazvina kunyorwazve, uye pamwe kwete yakawandisa ichatsvakwa. Uye kunyange ipapo havana kutora matsotsi, saka makamera achiri mashoma uye haana kukwana.
  Saka zviri nyore kuti Oliver arasikirwe muguta guru seLondon.
  Zvino mukomana akaenda kubasa zvakare. Akapiwa mbatya dzakanaka neshangu itsva.
  Kunyange zvakadaro, muEngland, kunyange kuti vana vafambe vasina shangu hazvina kunaka zvachose, uye vanotaura nezvehurombo hwakanyanya. Kunyangwe makumbo emukomana asina kugadzikana, asi kune kudada kwakanyanya uye kuzvidzora.
  Oliver naPlut vaiba mahengechefu. Mukomana akaita noungwaru uye akanyarara. Yakanga yatova kubuda kwechipiri. Uye Oliver akawana runyararo uye kudzikama.
  Asi dhiri chairo rakanga riri mberi kwake.
  Bill Sykes, mhondi uye gororo, akasarudza kutora mukomana semubatsiri pabhizinesi. Uye uyu muedzo wakakomba. Bill pachake aiita sembavha ine ndebvu dzvuku, uye nechiso chakashata.
  Oliver, hongu, akanga asina kunyanya kufarira. Uyezve, nokuda kwechikonzero chacho, aifanira kuchinja kuva mamvemve oenda asina shangu. Uye kunyanya kutonhora usiku.
  Bill akataura kuti sutu yacho inofanira kunge iri nyore uye yakagadzikana. Uye mukomana achafamba asina shangu akanyarara, izvo zvinokosha mumba. Zvakadaro, zvanga zvisingafadzi kuti Oliver afambe asina bhutsu panzvimbo inotonhora, yakafukidzwa nechando, uye apo neapo aimhanyisa kuti adziyirwe.
  Usiku, marambi egasi aipfuta muLondon, ane magirazi emavara, uye guta rakapfuma rinotaridzika rakanaka, kunyanya munzvimbo dzepakati.
  Oliver anotarisa upfumi uhwu otsveta maziso.
  Zvese zvingave zvakanaka, asi kunotonhora mumamvemve, uye akashama, makumbo emwana akatsvuka.
  Nekudaro, ivo vatosvika pachinangwa, uye Oliver anosundirwa kunze nepahwindo. Anofanira kukwira nepafafitera ndokuzarura hwindo kune gororo guru uye rinowedzera.
  Mukomana anozvidhonza pamaoko ndokunyatsokwira mukati. Kunodziya zvakanyanya mukati, uye tsoka dzaOliver padzakabata kapeti yejira, vakanzwa kufara. Mukomana akatanga kuvhura zvivharo zvemafafitera zvine hungwaru. Hana yake yairova kunge ngoma ine mufaro. Uye pano, chaizvo, sezvo uyu muromo webvudzi dzvuku waBill uchikambaira, zvinobva zvatyisa.
  Uye zvino gororo riri mumba uye rinokwenya nebhutsu. Oliver akanzwa kusvotwa nekusiiwa asina shangu, asi chekuita pakanga pasina. Kuvhima kwakatanga, uye Bill akamhanyira kunokiya nemari. Zviri pachena kuti paiva netip, mumwe wevashandi negororo vaiziva zvaaitsvaga.
  Oliver, zvakare, akanzwa kufara uye akatsvaira zvimwe zvinhu zvaipenya kubva patafura. Uye uzviise muhomwe. Kusanganisira imbwa ine gilded. Zvino Bill akanga achitamba-tamba nekiya yezvombo, achishanda pakukiya. Oliver akafamba asina shangu achipinda munext room. Ikoko akawanawo tumwe tunhu tudiki twedu neforogo yesirivha patafura.
  Kuba kwakava nyore uye kunonakidza zvisingatarisirwi. Oliver akanyemwerera akafara chaizvo. Asi nhamo, haungagoni kutiza mugumo. Panguva ino chete bara racho rakawana Bill. Yakawedzera ruzha uye muridzi wayo akafonera mapurisa. Mhondi yakanga yakuvara, uye yakanga isina nguva yokutiza nemhuka. And the lighter and smaller Oliver akangokwanisa kutsvedza, kunyangwe ivo vakamupfurawo. Asi mukomana akanga ane hunyanzvi uye akakwanisa kutiza kubva pamutsara wemoto wepfuti yekare.
  Uye nekupenya kwezvitsitsinho zvisina kupfeka, akasvetuka kubva pahwindo, nehomwe yemhuka. Sezvazviri, muchirevo, uye inofanira kunge iri muDickens. Chokwadi, sei vakarova mwana, uye kwete hombe uye clumsier bandit?
  Kugara mutirongo, uye chimwe chiitiko chekuba chakabatsira Oliver, hunhu hwake hwakawedzera, uye haungapinde maari nyore kudaro. Uye mapurisa, senguva dzose, akanonoka uye mukomana akakwanisa kuenda, uye kunyange nemhuka.
  Simba raOliver pakati pembavha rakatowedzera. Uye iye pachake akatanga kukwira mudzimba, uye kupinda mukuba zvakanyanya kushingaira.
  Mukomana aiva nemakore gumi. Munguva yechando, akakwanisa kuita mhirizhonga dzakawanda padzimba uye kuba akawanda mahengechefu, kana kuti dzimwe nguva zvikwama zvinorema. Uye kubiwa kwechimwe chikwama chine madhaimondi kwakava hunyanzvi hwechokwadi.
  Rimwe remakororo echikuru rakatokwanisa kubvisa mari yainge yabiwa nemukomana uyu.
  Spring yasvika ... Oliver akakwira mune imwe yedzimba zvakare. Mukomana wacho ainyanya kuzvivimba. Pamwe angadai akakwanisa kuenda zvino. Asi Bill Cysk akabva paronda, ndokutengesa mumwe wake mudiki, achiti iyewo akatiza mutirongo. Uye akandiudza pekumutora.
  Mapurisa akatanga kuvandira. Vakabva vabata Oliver ari palair chaipo paaidzoka.
  Uye boka rose revana mbavha rakanga rakafukidzwa. Uye ndiko kwaiva kubudirira kwemapurisa.
  Oliver achiri mukomana, angori mwana, asi atova akaomeswa recidivist uye musungwa akatiza. Pashure pokunge abatwa, akaendeswa kujeri revanhu vane ngozi zvikuru ndokuendeswa kunovharirwa ari oga. Apa Oliver ainge akururwa hembe ndokunyatsotsvagirwa akatarisa mumuromo nemukumbo. Kupimwa, kuyerwa. Nyorazve kubva kune vasina kusimira zviratidzo zvese mujenari. Vakagera misoro yavo ndokuigeza, vachiivharira mune imwe chitokisi. Oliver akanga adzoka ari mumapijama ake emujeri, akagerwa uye asina shangu, uye ari ega.
  Uye kuva woga kunotyisa zvikuru uye hakufadzi. Hongu, uye muchitokisi muchirimo ichiri kutonhora, kusiyana nejeri revana. Hongu, uye vanodyisa zvakanyanya, imwe oatmeal isina chinhu. Oliver ave kutongwa semunhu mukuru uye ane cheni muhuro.
  Yakasviba uye inofinha, sekuti vanorova netsvimbo.
  Mapurisa akatorova mukomana ane makore gumi nezvitsitsinho nezvitsitsinho, uye aya anongova mavambo.
  Makonzo anorira muchitokisi, uye unorara pamatombo, ayo anotonhora zvikuru kupfuura pamibhedha yemapuranga.
  Uye vanodya kamwe chete pazuva uye chikamu chidiki kwazvo, kana iwe ukasafa nenzara. Apa wafanana nemunhu akazviuraya.
  Zvisinei, Oliver akamanikidzwawo kushanda: kushandura matombo, ayo akaoma zvikuru apo zvitsitsinho zvisingabatsiri zvinorohwa. Uye uchiri nenzara, uye vanokurova nezvibhakera.
  MuBritain, kutambudzwa hakusati kwabviswa, uye Oliver anogona kubvunzurudzwa nerusaruro. Chokwadi, izvi zvinoda mutongo wedare.
  Oliver akabva apinda mudare achikamhina achiita zvekukamhina. Neziso dema, mhanza yakagerwa, aonda kwemavhiki mashoma ari mujeri, mumwe mukomana ane makore gumi okukura airatidza kusiririswa. Sezvo humbavha huzhinji hwakanga hwatomurembera, nyaya yacho yaitarisirwa kurebesa, uye Oliver akanga atonyorwa nezvake mumapepanhau. Mukomana wacho aitovhundutsirwa nedanda chairo.
  Asi handizvo zvoga. Oliver akatokwanisa kubatanidza capital uye kuviga cache.
  Mutongi akabvunza Oliver mubvunzo:
  - Wakaviga mari kupi?
  Mukomana akatanga kudzungudza musoro.
  - Handina kuvanza chinhu, handina!
  Mutongi akatarisa achibva ati:
  - Ini ndinopa mvumo yekutambudzwa, chete pasina kukuvadza, anofanira kupa kunze kwaakaviga stash.
  Oliver akadedera ndokuti:
  - Handina kuba chero chinhu!
  Mukomana akaendeswa kujeri rekutambudzira. Mabhurezi akanga achipfuta imomo uye vaurayi vane ruzivo rwokuzviwanira vakanga vari maturusi okugocha. Sezvo Oliver achiri mwana, akatambudzwa nemutambudzi ane bvudzi dzvuku Margaret, nyanzvi mukutambudzwa kwevana, vane vatengi vasati vafa.
  Oliver akatambudzwa asina kupfeka ... Margaret akaisa ruoko rwake pachipfuva chemukomana, akateerera kupuruzira uye akati:
  - Mwana ane hutano uye akatsiga!
  Pashure pacho, mukomana wacho akaiswa mumuchina wacho, uye maoko ake nemakumbo zvakaiswa muzvisungo. Uye vakatanga kumonyoroka zvishoma nezvishoma. Pasi pemurairo we redhead, vechidiki vakazviita. Vana vaiwanzotambudzwa nemusoro mutsvuku nevaurayi venhaka vaidzidza. Uyezve, vakatendeuka vachikonzera kurwadziwa kwakanyanya, asi kwete kuremara.
  Oliver Twist akagomera, asi akaomesa musoro akamira paari. Nyangwe maoko ake aive akamonyoroka nemakona asiri emusikirwo zvekuti kutaura kwairwadza. Mukomana akanga akatsveta mumushini, akanga achifemera pamusoro uye dikita rakanga richichururuka.
  Ipapo mutsvuku akasarudza kuedza brazier. Mukomana wemhondi akamuvigira bhodhoro remafuta omuorivhi. Zvino Margaret akazora mafuta aOliver akakasharara, ehudiki kuti asatsva.
  Mukomana akabvunza:
  - Unondipisa here?
  Margaret akagutsurira musoro.
  Hongu, kana iwe usingatauri chinhu!
  Oliver akagomera.
  - Handina chinhu!
  Iyo brazier yakamhanyisa gasi, uye yakabatidza pakutanga nekamoto kadiki. Margaret aifarira kwazvo kugocha zvitsitsinho zvevakomana. Kutambudzwa kwacho kwaigona kusvika hafu yeawa, kuchikonzera kurwadziwa kwakanyanya. Uye panguva imwecheteyo, zvigaro zvevakomana zvakangofukidzwa nemabhuru maduku, izvo zvakanyangarika mushure memazuva mashomanana uye zvaikwanisika kudzokorora kutambudzwa nenzira itsva.
  Oliver airwadziwa zvakanyanya, aifemera pamusoro, uye achigomera, asi haana kuburitsa stash. Paive nemari yakati wandei, kusanganisira madhaimondi aya aisada kutengesa mukomana uyu.
  Mukuwedzera, vakomana vanowanzoomesa musoro, uye dzimwe nguva vanodarika vanhu vakuru musimba. Aine tsika yekutambura nejira, Oliver akashingirira. Uye akaedza kuvhiringidza mupfungwa kubva kumarwadzo.
  Apa ndiye mutungamiriri wemushandirapamwe wevana wemacrusaders. Vakatopinda munyika dzeSaracens. Uye anotorwa semusungwa. Jecha rinopisa reGarireya rinopisa tsoka dzevana dzisina chinhu. Uye zvinorwadza zvakanyanya kana ichibika makumbo evarume. Uye vanopinzwa muuranda, uye zvikwapuro zvinoridza muridzo ...
  Moto unowedzera simba. Margaret anova nechokwadi chokuti mirazvo haipisi ganda rose pamakumbo ake. Zvinofanira kurwadza, asi kwete kuremara mukomana. Ngaarambe achine simba rekushanda mumigodhi kana kumapurazi. Mafuta omuorivhi anopfavisa tsoka dzemusungwa wechidiki, zvichiita kuti dzive nyore uye dzisingatsva. Oliver anofungidzira kuti ari kutambudzwa naSaracens saIvanhoe ... Zvadaro, sebhuku raakaverenga mujeri revana, anotungamirira asina shangu Rebecca kuti aurayiwe. Uye musikana anorovera tsoka dzake dzakapfava pamatombo.
  Uyewo moto. Heunoi Oliver akatasva bhiza nepfumo, achiwisira pasi muvengi, sechisote chouswa. Uye anodonha...
  Hafu yeawa yakapfuura uye hourglass yakapera. Pakupedzisira, Oliver akarohwa, izvo zvakarwadzawo, asi mukomana ajaira. Ndokusasa pamaronda nemvura ine munyu. Oliver akatozofenda kubva mumarwadzo aityisa, achirasika njere kwemaminetsi akati wandei.
  Margaret akatura befu.
  - Zvakwana! Ngaazorore!
  Oliver akatakurwa achidzokera kucell kwake. Panguva ino chete vakaisa mapuranga pamatombo ndokupa magumbeze kuti mukomana asabatwa nechando chinouraya.
  Zvimwe zvitambudzo zviviri zvakamirira Oliver mberi. Saka tsika yacho yaida kubvunza katatu. Uyezve mumwe mutongo uye mutongo werufu.
  Mukomana akanga aneta akarara, akarota chimwe chinhu chaityisa uye chinorwadza.
  . CHITSAUKO #2
  Mangwana acho Oliver akabva apiwa tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tunodyira pane tumwe tumwe tumwe tune tumwe tumwe tune tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tumwe tudiki tudiki tudiki tunoti tiite. Zvinogona kuonekwa kuti mukomana akazorora nokukurumidza uye akapora nokuda kwekutambudzwa kunotevera. Oliver airatidza kupererwa, asi aisanzwa kuda kuchemawo. Ndaida kurarama uye kutama.
  Paive nepfungwa yekuti chii chichaitika mushure mekuurayiwa? Kudenga, kugehena, kana kuti hapana zvachose? Yekupedzisira yakandityisa zvakanyanya. Rima risingaperi, kana pasina kana pfungwa. Zvinotyisa ... Kunyange pasina kurwadziwa kana kutya kana ... Kana kuti zvichida kuchine mweya.
  Muchiroto, unobhururuka, dzimwe nguva uchikwira pamusoro pematenga ... Zvichida ichi chiyeuchidzo chekuti iwe waiva mweya sei? Uye akakwirawo, pamusoro penyika. Uye kumwe kumatenga kune nyeredzi, pakati padzo pane dzimwe nyika dzinogarwa nevanhu, kana zvimwe zvisikwa zvakangwara.
  Zvichida mushure mekufa mweya wako uchabhururuka kune imwe nyika, uye iwe unenge watowana chinhu chakasiyana ipapo? Zvingadaro sei.
  Ko kana, kunyange usati wapinda mumuviri, mweya wako waive uye waigara mune mumwe munhu kubva kune imwe nyika?
  Uye izvi zvakare zvinonakidza kwazvo ... Zvakadini kana muhupenyu hwekare iwe uri mambo kana khan? Kana kuti pamwe murwi mukuru kana musayendisiti ane mukurumbira? Unogona kuva chero munhu.
  Oliver Twist akaimba:
  -Zvichida muhupenyu hunotevera,
  Ndichava mambo wenyika yose...
  Uye ndichashumira Baba vane mbiri,
  Tiri vanhu vemhuri imwe chete!
  Hongu, zvakanaka chaizvo muhupenyu hunotevera kuve mambo, kana khan. Zvinoita senge Genghis Khan, atumira hafu yenyika, uye zvisati zvaitika aive muranda ari nyore.
  Nyaya yaGenghis Khan chimwe chinhu chakafanana nengano. Asi pakanga pane munhu akadaro chaizvoizvo, uye akakwanisa kuita zvakawanda. Asi umambo hwake hwanyura mukukanganwa. Parizvino Britain iri kubuda uye zuva rayo riri kubuda. Makoroni akawanda anosanganisirwa muhumambo, hunogona kuve hwakakura muhumambo hwePasi. Uye izvi zvakakomba. Uye kumwe kuEurope kwaiva Napoleon, mukuru mukuru uye mutongi. Ndiani aigona kukunda nyika yose, asi akaparadza mazana matanhatu ezviuru zvemauto muRussia. Zvino kwakazoita hondo kuWaterloo. Uye hondo iyoyo yakanga yakakosha. Napoleon angadai akakunda, asi njodzi dzakawanda dzakamudzivisa pakarepo.
  Kunyanya kukodzera panguva yekurwisa mauto eBritish. Ipapo vaFrance vangadai vakakunda dai vakarwisa nevacheche. Asi Marshal Ney akazvipotsa.
  Oliver akakandwa ndokucheuka. Hazvinakidze kurara musana wemwana watemwa neshamhu. Mapendekete akamonyoroka, collarbones, maoko nemakumbo zvinorwadzawo. Matuzu anorwadza pasi petsoka. Maronda ekurwadziswa akanga atotanga kupora uye kuvava. Ndaida kuvakwenya asi zvine ngozi.
  Oliver akaedza kuzvibvisa pakukwenya nekurwadziwa nepfungwa. Kunyanya, mubvunzo waakabvunza achiverenga mabhuku. Uye raibhurari yejeri yakapfuma zvikuru - kune mabhuku akawanda akatorwa kubva kumatsotsi. Uye matsotsi haasi makororo chete ane mapanga, pakati pavo pane masayendisiti, vezvematongerwo enyika nevaprista, nevamwe vakawanda.
  Saka Oliver, uyo akaverenga nokukurumidza, akakwanisa kuverenga mabhuku akawanda ezvakaitika kare mujeri revana. Uyezve, akashanyirawo maraibhurari emusango uye akakwanisawo kuverenga uye kubata nemusoro zvakawanda.
  Kunyanya, nhoroondo yeRoma: nezvehama mbiri dzakadyiswa neshe-mhumhi, uye ndiani akatanga guta. Guta guru!
  Hushe hweRoma hwakagara huripo kwenguva yakareba, uye hwakava nemukurumbira mukare. Yakanga yakanyorwa pamusoro pazvose uye zvinyorwa zvakawanda zvenhau zvakasara. Asi hwasvika pakakwirira, umambo hwacho hwakanga huchiderera. Uye yakabva yaparara zvachose uye yakanyangarika. Uye yakaramba iri mumabhuku enhoroondo chete. Maive nemadzimambo mazhinji mairi. Pakati pavo pane Nero naCaligula - vaurayi vane utsinye, uye vakuru vemauto. Julius Caesar naTroyan, nevamwe vakawanda. Kusanganisira Pompey.
  Kunyangwe iyo yekupedzisira haina kuve mambo ... Asi zvinotonyanya kufadza ndiko kumukira kweSpartacus. Apo gladiator iri nyore yakazunungusa humambo uye yakakunda consuls. Zvaiita sengano.
  Mabhuku akati wandei akanyorwa nezve Spartacus. Mune rimwe rawo, pazera ramakore mapfumbamwe, akapinda mumakori. Uye ikoko akashanda nevaranda vose. Heunoi uyu mukomana ane tsandanyama achikweva tswanda inorema yematombo inorema kupfuura iye. Uye kunyange dumbu remwana rinoputsika kubva mukushushikana. Uye kudonha kwechimvuramabwe chedikita, kubva pamuviri wemukomana une tsinga, rima nekutsva nezuva netsvina.
  Uye mutariri achiri kumukurudzira nokumurova netyava. Uye tsoka dzemukomana dzakashama dzinokwenya kubva mumakonzo. Ipapo mwana-muranda pakupera kwezuva mechanically anodya porridge stew, zvichida nehove shoma yakawedzerwa nechingwa, uye ipapo anowira pamatombo uye anorara mukumbundira nevamwe vakomana, pasinei nekuoma kwemubhedha. Munguva yechando, kuchera kunotonhora, uye varanda vaduku vakashama zvachose uye vasina shangu. Uye usiku, panguva yakanakisisa, inofukidzwa nezvidimbu zvejira, uye vanomanikidza miviri yavo kuti vadziyirwe.
  Uye muzhizha, kupisa kunopisa kwekumaodzanyemba kweItaly, basa rinonetesa. Shanda mumakori maererano nemusimboti: muranda anoshanda nesimba kana kurara. Zvechokwadi, vakomana vakawanda vakafa, asi Spartak, ane simba chaizvo nemasikirwo, akakura uye akasimba. Uye akaita rombo rakanaka kuwana mukana wekusununguka uye akatengeswa kuchikoro che gladiators.
  Ikoko basa rake rakatanga, rinobwinya uye regamba. A gladiator akapukunyuka hondo zana, maererano netsika yeRoma yekare, akagamuchira rusununguko, uye akatorwira mari. Spartacus aigona kurarama zvakanaka, asi akaronga kumukira. Makumi ezviuru zvevanhu akafa kumativi ose uye nyaya yakapera nekurovererwa kwenhapwa dzenhapwa.
  Mune rimwe bhuku, Spartacus akagerwa kusvika afa. Mune imwe, varanda havana kumupa, asi akafa pamuchinjikwa. Mubasa rechitatu, Spartacus yakafukidzwa nezvitunha, asi akakwanisa kubuda, uye akaenda, achisarudza kurega kurwa. Akaroora ndokurera vana vake.
  Spartacus akaita fungidziro pana Oliver, asi akatadza. Kunyange zvazvo zita rake rakaramba riri mumazana emakore uye kunyange mireniyumu. Spartacus, chokwadi, chiratidzo, uye mabhuku akasiyana-siyana enganonyorwa akanyorwa nezvake. Kunyorerwa kwenguva uye kusaenderana kweruzivo rwenhoroondo kunopa mukana wekufungidzira.
  Muno mune rimwe bhuku, Spartacus mwanakomana weanokudzwa, asi ane chikwereti chemari yakawanda kuna Crassus, chiremba wechikoro. Uye zvino mhuri yose inosungwa uye inotengeswa muuranda nokuda kwezvikwereti. Spartak achiri mukomana, asi anodada. Iye, pamwe chete naamai vake nehanzvadzi yake, vanotungamirirwa kunotengeswa varanda. Vakabvisa hembe dzinodhura kubva kuna amai, shangu, uye angori mumucheka mumwe kubvaruka, asina kupfeka uye asina shangu. Makumbo ake anorohwa kuita ropa uye anopiswa pamatombo, uye ganda rake rinopiswa nezuva. Uye anotambura zvakanyanya, achimanikidzwa kutamba pamberi pevatengi.
  Spartacus, ndarira kubva pakupisa kwezuva, zvakare kunyimwa zvipfeko zvakapfuma, asina shangu uye asina kupfeka, achiri kutaridzika semhuka yechidiki.
  Uye apo mutengi anoedza kupinda mumuromo make, anoruma minwe yake. Zvaanogamuchira tyava. Ipapo mumwe muridzi anotenga mukomana naamai, uye hanzvadzi inoparadzaniswa ... Amai vaSpartak vakanaka uye vakadzidza, vanowana basa remuranda mumba. Asi mukomana, anonyanya kuzvikudza, sechirango, anomanikidzwa kushandura guyo kwemazuva maviri kana matatu. Pasinei nokusungwa nengetani, mukomana wacho achiri kukanganisa simbi yacho uye anotiza.
  Asi anobatwa uye anopiswa. Ipapo muridzi womuendesa kumacheki. Asi kunyange ipapo mukomana asina hunhu, uye mwanakomana wemufundisi nemhuri inokudzwa, akazvisiyanisa. Kunyange zvazvo aifanira kurovererwa, mukupererwa nezano rose murwi muduku anopukunyuka pamuchinjikwa. Uye izvi zvinoona mutungamiriri mukuru we gladiators. Anoda chaizvo wekurwa, kunyangwe ari mukomana wechidiki kwemakore, uye anoitenga. Uye zvakare basa re gladiator.
  Spartacus, kunyange zvazvo gare gare vaRoma vanokudzwa, ari kurwisana neumambo. Uye kunyange ari mupenyu, uye ane vanawo zvavo mumuranda anobva kuThrace. Uyezve, muzukuru waSpartacus akava mambo weRoma. Zvinova zvatova fungidziro yemunyori.
  Mabhuku aya haana kusvika muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe, asi Oliver akaamedza ndokuarangarira zvino. Kuzorora uye kudzorera simba mushure mekutambudzwa. Izvi zvakaita kuti zvibvire kukanganwa nezveganda rinorwadza, uye maronda akakwenya zvakasimba kubva mumvura ine munyu iyo vechidiki vaurayi vakasasa.
  Oliver akatora nhanho mbiri dzekukamhina achitenderedza sero - cheni yaive muhuro make yakapindira. Uye ndakafunga, zvakanaka kuti havasati vamuvhara. Kunyangwe panogona kunge paine kurwadzisa kukuru kuchiri kuuya.
  Mukuwedzera kune banal noose, kunyange zvazvo vaisawanzourayiwa nevhiri, uye izvi zvinorwadza zvikuru. Iwe uri kutodamburwa chaiko, uye tambo dziri kukweva maoko ako nemakumbo munzira dzakasiyana.
  Oliver akaridza muridzo achiimba zvekufara:
  Kana mvura - hey-ho, asi isina amburera,
  Kana mhepo - hey-ho - ichiridza muridzo shure kwako, Kana kutonhora - hey-ho - kupfupa, Uye pasina nhau dzakanaka kubva kumba - Usape. kwira, usakanda mapfumo pasi, usakanda mapfumo pasi!chero zvazvingava, usachema uye usanyara!Smile, nyemwerera, nyemwerera!Uri munzira, saka zvese zvichanaka!
  
  Kana zvichipfuura - hey-ho - haugone kuenda, Uye gororo - hey-ho - rinomira munzira, Kana gunguo - hey-ho - kurira pamusoro penzeve yako, Kana moyo wako uchirova nekutya - Usape. simuka usakanda mapfumo pasi, usakanda mapfumo pasi
  
  Usakanda mapfumo pasi, usakanda mapfumo pasi, usakanda mapfumo pasi!Chero chii chinoitika, usachema uye usanyara!Smile, nyemwerera, nyemwerera!Uri munzira, saka zvese zvichanaka. !
  Mushure maizvozvo, Oliver Twist akawedzera kufara ... Vakamuunzira chikafu zvakare mukomana ndokurara nedivi, achidzosera gumbeze, ndokubatwa nehope zvakare. Uye akarota...
  Muchiroto, mukomana aive nehunhu hwakakamukana. Kana izvi uye iye, sokunge zvakadaro, anorangarira zvakapfuura uye kwete chaizvo, anozvitarisa ari parutivi. Somuenzaniso, zita rinonzi James Morgan. Iyo inonyanya kuzivikanwa pirate nenzira. Uye panguva imwe chete mukomana.
  Kunyange zvazvo chirevo chekupedzisira chinogona kukanganisa mafungiro, muchiroto vanotya kuziva kuti izvi zvinongova kurota upenzi. Kurota kwacho ndekwechokwadi, semuenzaniso, mabhoti akawandisa akasveta makumbo avo, uye kurwadziwa mushure mekurohwa mugomba reakadhakwa kwakava pachena. Pamwe Oliver akabatwa, kuti aitya kuti shangu dzakakosha dzaisazobhururuka uye zvishoma nezvishoma. Uye muromo, wakaputsika panguva yehusungwa, wakazviyeuchidza zvakare. Sezvineiwo, mazino haana kusimba, asi bundu repahuma kubva mukurova rakagadzira rakakura uye rinokwenya zvinosemesa.
  James Morgan akataura chimwe chinhu chine njere muchiroto: akabva andiseka. Saka vakakurukura pamusoro pezvinhu zvakasiyana kwemamwe maawa matatu uye ... Morgan, hongu, akatanga kuumba uye kutaura pamusoro pezvaakaita. Kuita nharo mumatemu - vanoti haugone kuzviita: unoda pfungwa.
  Kuba inyanzvi. Kunyangwe hazvo, Morgan James akataurazve nyaya dzemutikitivha. Kunyange zvazvo aifanira kutakura chimwe chinhu. Kunyanya paakaenda achimhanya ndokuzotsvaga nzira yekunamatira kune chimwe chikwata chechikwata.
  Muchiitiko ichi, haana kuita zviri nani kupfuura Oliver. Kunze kwekunge zhizha reUkraine richiunza husiku hunodziya uye iwe unogona, semuenzaniso, kuzvizorodza nemabriji kana vanhu vasati vaomeswa zvekuti kudzivirira mukomana ane nzara kudya.
  Asi pano pane huviri hwembavha
  akazvipira ... Kuba kwaisava chikafu. Asi iyo inyaya yakasiyana zvachose.
  Pakazoziviswa kuti aende kudare, James-Oliver haana kudedera. Aiziva zvakakwana kuti zvose zvakaguma sei, uye kunyange mune zvose zvinogadziriswa zvemafirimu (rumwe rudzi rwekuyeuka kwenhema muchiroto, pamusoro pezvishamiso zvenguva yemberi iri kure!) Twist yakanga yakarurama. Kunyange zvazvo, chokwadi, ndichiona firimu ndisingadi, ndinoda chaizvo kuti rive rinonakidza, izvo zvinoreva kwete sebhuku, asi zvisingatarisirwi.
  Dare racho rakanga rakati nyangarara uye zvechokwadi paitoda kumira mumutsetse. Uye makumbo ake akanga atoneta, saka murusero rwakasviba uye rwakazara mate, James akaomesa musoro haana kuda kugara pasi.
  Kuti zvive nyore, mwana akazendamira pamadziro uye zvakare akafunga nezve abstract. Kunyanya, ndakarangarira zvakasangana naOliver.
  Pazuva rokutanga, mukomana akafamba mamaira anopfuura makumi maviri, izvo chaizvo zvakawanda kumwana. Chinhu chakanyanya kushata ndechekuti bhutsu dzakakasharara dzine sosi dzemapuranga dzakakwiza tsoka dzadzo zvakaipa. Hongu, zvokudya zvishoma. Kunyange zvazvo chirango chakanga chakakwana kwechingwa chechingwa, uye mvura haisi dambudziko kuwana muEngland: tei haisi Sahara.
  Zvaisaita kuti munhu arare zvakanaka, sezvo chitubu chichiri kutonhora. Mhuru dzainge dzawanda basa dzairwadza mangwanani, matuzu akazvimba makumbo. Mukomana akafunga kuramba achifamba asina shangu. Zvaisaita sezvinotyisa kwaari, saka muhuduku vaive vakapfeka shangu dzisina shangu kusvika kuchando. Zvakadaro, chinhu chimwe kufudza gezi, kana kufudza mombe, kana kuita basa repapurazi, uye chimwe kutsika-tsika mamaira akawanda mumugwagwa une matombo. Uhu hausi huswa hwakapfava hwemafuro, uko iwe, pamwe chete nemumwe mwana asina pekugara, unodzinga madhadha nezvimwe zvisikwa zvipenyu (vakuru vanofudza mombe!).
  Oliver akambotanga anzwa manyemwe asinganakidzi and now and then akabva abuda muroad akananga kudivi penzira, achiedza kutsika pahuswa. Asi zvino makwenzi akauya uye mukomana akabudazve kumugwagwa zvakare. Zvakanga zvichiri kushiviririka kwemaawa akati wandei, asi paakazomira, aneta, tsoka dzake dzakadonha dzakatsva chaizvo. Ndakatozotsvaga karukova ndovanyika mumvura.
  Mushure maizvozvi, mukomana Oliver akaita mhedziso yakapfava, asi isiri yechokwadi - kunzvenga migwagwa, kuenda kumakwenzi uye ... Zvakanaka, kunyange panguva iyoyo kwakanga kusina masango akawanda kumaodzanyemba kweEngland, asi chii chakanga chakaita semiti, kazhinji yakasimwa murectangle.
  Asi kurasika kuchiri kwechokwadi ... Saka nzira yekuLondon yakatora nguva yakareba uye yakakonzera kutya kwakanaka. Kuna Oliver, uyo fungidziro yemwana yakakwevera mapere, mazizi, uye kunyange zvisinganzwisisike dindingwe ane shumba dzinotyisa. Nokuti ngirozi inotyisa zvikuru uye anenge muvengi waMwari ane simba rose, Satani, anofamba seshumba inodzvova. Uye kana davi rakapwanyika pasi pechitsitsinho chakakweshwa, ipapo ...
  Nzira yekuLondon yakave yakareba, uye vanhu vakasangana vaive nani pane kuratidzwa kwaDickens. Aonda, nemakumbo akadonhera pasi, mwana ane bvudzi rakatsetseka aikwanisa kuverenga pagome rechingwa nekona inodziya. Uye kamwe Oliver akapotsa agara - mukana wekurerwa waive chaiwo, asi imwe mhando yesimba yakamuendesa mberi.
  Nenzira, uye shamwari, uyo Dickens asina kunyora nezvake, asi izvi
  mukomana ane ganda rakasviba, airatidza kuti vanokwira sei mumapindu evamwe vanhu uye sequester magadheni kare vasati vasangana ne "The Dodger".
  Munhu wese akanyanya kuda kuita kuti Oliver ave gamba rakanaka, asingazive kuti mukomana anofanira kunge ari mukomana. Kunyanya, kuti muhupenyu zvinhu zvose zvakasiyana zvishoma pane mubasa revana.
  Kukwira kwekutanga mubindu remuriwo kwaive kuri prosaic, uye Oliver, kazhinji, haana kunetseka zvakanyanya pamusoro peizvi. Aida kudya - akatora zvishoma. Varidzi havazoiti varombo! Zvakanaka here? Mudumbu musina chinhu chaiti iye pachake ainzwa kufara nazvo.
  Nemumwe wake, sezviri pachena gypsy, vakakurumidza kuparadzana. Pamwe murume ane ganda dema haana kuwana Oliver mutauri anonakidza wekutaura naye kwenguva yakareba.
  Mushure maizvozvi, Twist pachake akapotsa aremara nembwa panguva imwe yekuedza kuita "kupamba". Zviri pachena kuti jaya regypsy raiziva zviri nani kwekukwira, kuitira kuti usazogara pasi gare gare. Uye Oliver haasati aziva ...
  Panguva imwe cheteyo akakusha shangu dzake dzakakasharara. Zvakanaka, panguva ino akanga atojaira kuita pasina ivo, asi maonero, chokwadi, akazova mupemhi, asi makumbo evana akadonhedzwa zvakanyanya. Nenzira, Dodger haana kufanana mubhuku, asi zvakanyanya kuremekedzwa. Eya, zviri pachena kuti mbavha inogona kupaza furo kana vasingamutarisi semupemhi. Mafungiro akatsiga - uye kana mbavha dzisina kuuya kwenguva yakareba kudaro, imhaka yekuti vaitaridzika zvakanaka uye kwete varombo kunze.
  Vakaenderei naOliver? Pamwe nekuda kwechiso chengirozi chaTwist, achitarisira kuti angave akanyanya kunyumwa. Kana kuti pamwe Dodger akazvidemba chaizvo, nekuti chitarisiko chaOliver: akaonda, akakwenya, aine makumbo akatyoka uye akasviba akamutsa tsitsi. Uye mbavha vanhuwo, kunyanya vachiri vadiki uye vasina kuwana nguva yekuomesa mweya yavo.
  Chero zvazvingava, Twist yakawana denga pamusoro wake uye haina kutonhora usiku, ivo vaiwanzodyiswa zvakanaka, kunyanya kana vachienzaniswa neimba yebasa.
  Kuenda kune bhizinesi remukomana, vakaisa sutu yacho, vakapa kufanana nemuranda anoremekedzwa.
  Uye dai Oliver anga asiri kupusa zvekuti akapopotera, asi oita zvakangwara - kana chengeta mbavha pachake kana kungomira wotarisa sekunge ari kuyemura nepahwindo, ndiani angadai akamufunga?
  Pamwe ndosaka vakamururamisa nekukurumidza, asi munyoro
  akabva afarira chiso chake. Kunyange zvazvo zvichiita sehama yake?
  James akapfira mate mumazino ndokutaura nehasha achiti:
  - Nei mutongi uyu akaita sekamba yakapusa inorara?!
  Mupurisa akapengeswa nekushaya hunhu ndokutarisa mukomana uyu akanyarara, vakomana ndokuridza mhere. Zvinosekesa kuti mwana wembavha haatyi vakuru.
  Kusaremekedza, sezviri pachena, zvirokwazvo mufaro wechipiri, uye mupurisa ave akanyanya kupfava. Pamwe pfungwa yakapenya - ko kana uyu ari mwanakomana wemunhu ane simba kana ...
  James Morgan akagamuchira snuff kubva kune imwe yeakanyanya kana kushoma vagabond sechiratidzo chekuvimba. Ndakada kubatidza mudzanga, asi pekupedzisira ndakaona kuti giredhi yakakasharara yefodya yaizokosora uye kubwinya kwayo kwese kwaibva kwasvava seganda renyoka.
  Mutongi Fang zviri pachena kuti haasi mumamiriro ezvinhu - yero ane mavara matsvuku pachiso chake, achiita seakatsamwa ... Uye kuona kwemukomana uyo, kunyange mupeni yehuni, akanzwa samambo pachigaro.
  Chitarisiko chacho hachina kutsvinya uye chinotozvidza, maoko akavigwa muhomwe uye chipfuva chakazvitutumadza. Damn it, kwete kutya kudiki uye kuona kwakadai uko ...
  James, muchiroto chemamwe maonero, akarangarira bhuku racho nemusoro, asi muchiitiko ichi, murume wechikuru akave asiri munhu akanaka zvachose. Hongu, pakanga pakavharika neraibhurari yefirimu. Zvichida, basa remashiripiti akanaka raifanira kutambwa nechimwe chapupu. Uyo akaona Plut naKolya vachiba...
  Mukomana haana kunyanya, akabva ateerera zvaitaurwa nemukuru webhachi remuswe kumutongi. Asi mutongi akazotendeukira kwaari:
  
  - Zita rako ndiani, iwe ssified scoundrel? VaFangi vakabvunza vaine uturu muzwi ravo.
  James Oliver akapindura noushingi:
  - Ndiani villain saka ndiwe! Usade kundidaidza kuti mudhara akafirwa!
  Mutongi akatozarirwa nekushamisika. Kunyange mbavha dzakaoma musoro hadzina kuzvibvumira kuti dzive dzakaoma musoro uye dzakashinga zvikuru maererano nomunhu aigona kuendeswa kugomba. Kunyange zvazvo, chaizvoizvo, kwete chaizvo - nokuda kwemutongo werufu, dare reimwe yakasiyana, yepamusoro-soro, pamwe nekubatanidzwa kwegweta rakagadzwa, rinowanzosangana. Kunyange zvazvo mudziviriri akadaro asingabatsiri, sechigaro chehuni. Asi chokwadi, havagone kutongerwa rufu muEngland pasina chimiro chemutemo. Chero zvazvingava, Middle Ages haisisiri muchivanze.
  Asi kana kuhodha kuchibatwa, uye kunyangwe kuchiitwa nemukomana, unogona kuita usina gweta.
  Fang, achipisa nehasha, akakanda ziso rinotyisa kumukomana uye akabatwa ... Kuzvidza, sekunge akange asiri murume akaiswa simba, asi duru rendove. Kutsungirira seizvi kunoshivirira! (Pun!)
  Mutongi muchidimbu, kana kuti akakurumidza kukanda:
  - Nekuita pickpocketing nekubvumirana kwekare, mukomana anotongerwa makore matatu ekushanda nesimba, uye mamwe maviri nekuda kwekuzvidza dare!
  James-Oliver akasvipira mate pamuromo zvekuzvidza.
  - Hongu, iwe wakaenda! Muzhinji, imbavha mukuwasha ... Kunyanya, ndiri mbavha, nyika isati yamboona!
  Mudzimai akaedza kupindira:
  - Mukomana ari kurwara zviri pachena, VaMutongi. Rega mwana!
  Fang akarovera sando patafura.
  - Bvisa bastard kure! Makore mashanu okushanda nesimba ndiwo mukuru wandingapa, asi mutongi mukuru achamutengesa danda.
  Oliver akarova mupurisa ... Zvakare mugomba - hazvigoneki kuti muviri usina kudzidziswa ungamubvumira kusvika pachirebvu chechidzidzo chakareba. Chokwadi, muvengi aive akapengenuka uye aine ruzivo rwakakwana kuti ashanduke zvishoma uye kubva ipapo kurohwa kwakava kunorwadza, asi kwete kutombovhundutsa. Asi mupurisa pachake akafambisa tsvimbo yake achipindura. Oleg akanyorovesa kurwiswa, asi zvakafanana, nzeve dzake dzakarira uye dzikaita makore mashoma. Uye yechipiri sitiroko yakasvika pachinangwa ...
  Mweya wemukomana wakabhururuka uchibuda mumuviri wake kubva mukugwinha-gwinha... Zvakanaka kuti chimuti chararika, uye murindi ane ruzivo akaverenga simba racho nemazvo... Zvikasadaro, Oliver angadai akaurayiwa zvechokwadi... Zvikasadaro, kwapera maminitsi mashanu uye mvura inotonhorera inozorodza. ...
  Iye zvino mukomana mukuru adzoka uye zvinhu zvanyanya kuipa kupfuura mubhuku. Chokwadi, chapupu chedziviriro chakanonoka, uye hapana aizomuteerera. Mutongi akataura nehasha:
  - Yese mutongo wapihwa, asi kana iwe uchida kunzwa kutsva, bata muchuchisi uye chikumbiro chekuti nyaya yacho iongororwe nekuda kwemamiriro achangobva kuwanikwa! Ipapo regai chisikwa ichi chirembera!
  James Morgan, ane mweya wakagara pedyo, akangoerekana afunga - uye chaizvoizvo, mushure mokunge mutongo wapera, mutongi aigona kumanikidza chapupu kunyorera muchuchisi ... Maererano nemutemo, zvakadaro. Mutongo wakatoparwa unogona kubviswa chete nenzira yakapihwa nenzira yakakosha.
  Saka pano Oliver Twist aive nerombo rakanaka ... Kana kuti, mubhuku ... Nenzira, izvo zvaisatendwa mune imwe bhaisikopo, mutongi, paakapa mutongo wekuturika mukomana, angadai akatsigira nekukurumidza nekuti yeuchapupu husina chiremera. Hongu, uye chapupu pachacho chinogona kutya mutongi ... Chii chingava chechokwadi.
  Asi pano kare vateereri havana kunzwira tsitsi Oliver akashata uye munyoro akasiya chikumbiro ...
  James Oliver, achizvirangarira nguva pfupi yadarika, akaedza kudzokera kumutumbi wakanga wambosiiwa, asi ... Akatsvedza nepakati pawo sechinhu chisina chinhu kana mbiru yeutsi ... Sezviri pachena, havapindi murwizi rumwechete kaviri. Iye zvino Oliver aripo zvakare uye ... zviitiko zvitsva.
  James Morgan aigona kuramba achinzwira tsitsi uye kuverenga pfungwa. Mumukomana, mushure mekuputika, vanonyanya kuvhiringidzika. Iwo mahandcuffs akasungwa zvakasimba - muEngland vana vanowanzosungwa uye saizi yakakodzera inogadzirirwa pachine nguva. Mukomana ane dama anoda kudzidziswa chidzidzo. Zvakakwana oborzel - jackal!
  Achinzwa kurwadziwa mumaoko ake, kaOliver kakabva kakakama misodzi ndokubuda mumaziso.
  Jeri rebasa rakaoma rakanga rakafanana nenhare yekare, ine shongwe nemaburi. Varindi vakasuruvara, mazino pamadziro uye sentry bulldogs.
  Oliver ainge achiri kufunga kudaro mukuru wejeri akatorova mukomana uya neshamhu kuti akurumidze kufamba. Mukomana akavhunduka ndokuti:
  - Sezvamunoda, changamire!
  Vakomana nevasikana vasingapfuuri gumi nemana vakachengetwa muchikamu chakakosha chejeri. Oliver ainge atodzoka mupfungwa dzake akaringa ringa jere achida kuziva. Kunyanya, kuseri kwembariro dzakakora ndakaona chivanze chejeri apo vasungwa vakuru vakapfeka hovhorosi nemachira vaitema nekukweva matanda, vachironga chimwe chinhu. Mapurisa nevarindi vakavapopotera nehasha.
  Hafu yevana yaive yakaparadzana uye yakasiyaniswa nevatatu, kuti mutsara webhuruu wakadhirowewa pamwe nemadziro akanyorova akanyorova.
  Pachivanze pachezvavo pakanga pasisina vanhu, vaingofora vari nechekure...Oliver akatarisa misoro yavo isina mbesa akafunga kuti vakomana, asi ... Vakomana havafambi vakapfeka madhirezi egrey anoita kunge makasokisi emasisita. . Makasokisi chete aive mapfupi, anenge akanyatso kuburitsa vasikana vasina kupfeka, vasina kudziya mamiriro ekunze, matete uye akadonhedza makumbo.
  Vamwe vavo vaive vadiki kuna Oliver, uye kunyangwe chinhambwe chakaita kuti zviome kuongorora zviso zvavo zvitete zvakadzama uye kubata kusuruvara kunotyisa mumaziso avo, mukomana akanzwa kubva kwavari rukova runotyisa rwekutambudzika nekusuwa!
  NdiOliver mujeri! Zviri pachena kuti itsotsi: mumaziso evanhu vose, mhondi nembavha! Izwi rekuti muurayi harina kujeka zvachose, asi rinonzwika mumusoro mangu uye rinorova nemabhero pamatemberi!
  Uye madziro ayo makobvu, akatsemuka uye akavhuvhuta anoratidzika kuva mapenyu mujeri rayo, uye kufema kwakashata uye kunorema kwomusungwa kwairatidzika kuva kunonzwika nomumaburi maduku.
  Masuo anorema, esimbi akazaruka uye mupurisa akapa pepa rakanga ragadzirwa nomunyori wemuridzi. Zita raOliver Twist harina kupihwa, asi nhamba yakanamirwa panzvimbo. Zvakanaka, hongu, kana iyi iri imwe mhando yembavha isina tsitsi kana yekupedzisira kutsika pasi, saka zita harina basa. Nhamba yakakwana - ngaive isina chiso uye inoteerera ... Asi kwete, hurongwa hwejeri hauna kuputsa vakadaro!
  Vaviri vevarindi vakatarisa Oliver vachisekerera. Mukomana aitaridza kutya uye kuchenuruka zvaityisa. Kutya, kutya kwakasimba kwaasina kuwana kunyange mushure mekukumbira imwe porridge, akarohwa nevarindi veimba yebasa yakamuputira ...
  Iyi yatova imwe nyika yakasiyana - inzvimbo inofananidzwa nenyika yepasi, uye hazvisi pasina kuti munhu wese anoda kwazvo kudzivirira kusungwa zvachose ... makumbo aOliver akasungwa uye akawira mberi ... Murindi wejeri ane ruzivo akabata mukomana nebvudzi ndokurova musungwa padama repingi nemachena:
  - Hatiwane matinji akadaro pano! Uchatamba sevamwe vese here kana...
  Murume mukuru aitaura achimhanyisa muromo weruoko achidzika pahuro.
  Oliver Twist akamuka. Magadhi matatu akapinda muchitokisi achivhura kiya neruzevha. Vakapfeka magloves edehwe ndokutanga kunzwa mukomana uye kutarisa maronda ake etsikidzi kana imwe tsvina. Vakabva vatanga kukwesha nedoro.
  Oliver akadzvokora mazino achinzwa kutsva kwemaronda akaomeswa. Asi nerumwe rutivi zino racho rakapotsa rabuda richibva ramira kukoira. Mukomana akapiwa chinwiwa chemuto, chidimbu chebapiro nechingwa.
  Mumwe wevarindi akati:
  - Zvinoshamisa, asi vazhinji vanokunzwira tsitsi, usaite!
  Oliver akabvunza aine tariro:
  - Uye pamwe hakuzovi nekutambudzwa?
  Matron akadzungudza musoro.
  - Pachava nekutambudzwa! Kuda kusvika katatu tsika odha!
  Oliver akagomera zvakanyanya uye akafunga kuti aigona kumira ... Uye akarota hope dzakapenga ...
  Kunyangwe akaverengawo bhuku pamusoro paJames Morgan. Uyezve, hongu, James aive mukomana aive aine chepfu yekushanda nesimba muJamaica. Ikoko akashanda nesimba muminda yenzimbe. Zvino, panguva yekurwisa, akabatana nemakororo, achiva mukomana wepaimba kwekutanga. Uye akabva azvisiyanisa semutevedzeri wemutungamiri, uyezve mutungamiri pachake. James Morgan akapamba zvakawanda uye akazova gavhuna weJamaica.
  Iyi ndiyo nyaya yese. Kutanga mupemhi mukomana-mbavha, kozouya musungwa wechidiki akapotsa adzipwa munhare. Uyezve, muranda uyo, ari pasi petyava yomutariri, anoshanda asina kupfeka muminda.
  Oliver akafunga kuti pamwe maplantations ainge akamumirirawo. Zviri pachena kuti havazourayiwi. Mumaodzanyemba makoroni, muviri hauna kana chando: ichi chinowedzera. Asi unogona kutapukirwa. Zvokudya hazvina basa, asi unogona kurarama. Kune basa rakawanda, dzimwe nguva kune mazuva akasununguka. Varanda vanowanzorohwa. Dzimwe nguva vasungwa vanowana rusununguko rwavo vova vadyari pachavo.
  Mukomana akatura befu akafunga kuti zvakanaka kuti aite saMorgan pirate, ozoita gavhuna.
  Chokwadi hachisi nguva idzodzo. Piracy haina kupera, asi yakavharwa zvakanyanya. Uye muJamaica haisisiri yakakura kudaro. Uyewo mune dzimwe nzvimbo. Kunyange zvazvo muAfrica, makororo achiri kushanda muPacific Ocean zvakare.
  Oliver akafungidzira kurwiswa kwegwara rehondo. Vangani vakomana vanosvetukira pavarwi veSpain, vachipenya zvitsitsinho zvavo zvisina svuturu. Uye cheka vavengi nevanopfura.
  Uye enda Oliver. Wake mukomana, asi ane hukasha, uye akasimba. Anotungamirira guyo neminondo miviri nemheremhere;
  - Vashandi vedu vakasimba,
  Tichakwira museve!
  Uye vafambisi vezvikepe nevarwi vakaparadzwa voUmambo hweCastilian vanowa. Uye zvinotonhorera uye zvinonakidza.
  Oliver anovhura chipfuva chepfuma ndokunyika maoko ake akavharwa neropa mugoridhe.
  Uye vakomana vemakororo vanoimba, vachirova mwana wavo nembama, tsoka dzakashama, dzakatsvuka panhovo;
  Tiri kudedera nehasha uye nehasha
  Asi hutsinye hwedu huchabva hwamira pakarepo Kana chete goridhe repamusoro-soro reFate richatikungurutsa sezvatinoda.
  
  Ehe - hongu pagungwa, eh - hongu pasi pechikepe Oh hongu, tinobhururuka tichitsvaga pfuma yakaisvonaka, Zvinonzwisa tsitsi, hapana anoziva, uye isu hatizvizivi isu pachedu Kuti tinoda goridhe rakawanda sei, hongu, kuti tinoda yakawanda sei.
  
  Tinobira munhu wese, asi isu hatina mhosva Uye tinoda kudyisa mhuri dzedu, tinodawo hama.Pashure pezvose, hapana anofunga kutibhadhara muhoro Uye tinorarama pasina mazororo uye pasina mazuva ekuzorora.
  
  Ehe - hongu pagungwa, eh - hongu pasi pechikepe Oh hongu, tinobhururuka tichitsvaga pfuma yakaisvonaka, Zvinonzwisa tsitsi, hapana anoziva, uye isu hatizvizivi isu pachedu Kuti tinoda goridhe rakawanda sei, hongu, kuti tinoda yakawanda sei.
  
  Ehe - hongu pagungwa, eh - hongu pasi pechikepe Oh hongu, tinobhururuka tichitsvaga pfuma yakaisvonaka, Zvinonzwisa tsitsi, hapana anoziva, uye isu hatizvizivi isu pachedu Kuti tinoda goridhe rakawanda sei, hongu, kuti tinoda yakawanda sei.
  . CHITSAUKO #3
  Mukomana akaedzazve kufamba famba muchitokisi kwenguva yakati. Asi akanga asina kunyatsogona pazviri. Chokwadi, mabhunu kubva kuzviso akanga atoenda zvishoma, uye zvakanga zvisinganyanyi kurwadza kufamba. Oliver Twist akaridza muridzo rwiyo nemumhino dzake. Akava mbeveve nokuda kwechinhu ichi, akanga ari mutorongo. Oliver haasati averenga nezve Count yeMontecristo. Novel inozonyorwa pave paya. Asi chimwe chinhu chisinganyanyi kuzivikanwa chakaramba chiri mundangariro dzake.
  Semuenzaniso, mukomana akaba apuro yehudiki husingagumi ndokuguma muBastille. Louis XIV pakutanga aida kuuraya mwana. Asi ndakazofunga kurega mwana achigara muchitokisi chakavanzika cheBastille zvachose. Uye mwana, awana hudiki husingagumi, akaguma ari oga, muchitokisi chepasi pevhu ... Uye akapedza makore makumi manomwe ari muhusungwa. Kusvikira vamusunungura, asingatendi kuti mukomana airatidzika kunge ane makore gumi nemaviri anofanira kunge ari muchitokisi chakavanzika cheBastille setsotsi rine njodzi.
  Mwana wekusingaperi akanyatsorohwa, uye akasunungurwa kumativi ose mana. Mushure mekunge mukomana adzungaira mumigwagwa yeEurope, aive nechiitiko. Iye muuto reNapoleon Bonaparte akava mwanakomana weuto.
  Raiva novel rinonakidza. Makore makumi manomwe, asi kushumira - zvakanaka kubvumirana! Uye zvinotyisa! Uye iri rinenge riri murima rakazara, rakasungwa nengetani pamutsipa. Nenzira, ndiye Oliver. Murombo... Uye kuti haasati apenga. Hope dzaingomunyaradza chete. Dzakanga dzakareba uye dzainakidza zvikuru.
  Mukurota, somuenzaniso, mukomana anodzungaira munzira dzemakomo uye anogumburwa papfuma, kana chimwe chinhu chinonakidza. Uye tsoka dzakashama dzinova murwi wemari yegoridhe ...
  Oliver anofungidzira yero, madenderedzwa esimbi, uye zvinoita sekutonhorera. Uye imi moaronga, moazunza muzvibhakera. Uye vari kuyedza shimmer. Uye goridhe rakadaro pano rakanaka, rinopa tint tsvuku.
  Oliver akatoita zvekuravira yellow round pazino. Uye akanyemwerera nemufaro. Nokuda kwegoridhe, inonaka - uye inofadza zvikuru, ichipa kunhuhwirira kweuchi ... Uye zvino zvinoratidzika kwauri kuti nyuchi dziri kurira muimba, uye zhizha rinouya nemwaranzi munyoro.
  Mukomana akanyemwerera. Uye zvakare akatanga kufamba-famba muchitokisi ... Barefoot, makumbo emwana anoporesa nokukurumidza uye ndinoda kufamba. Achasungirirwa here? Handidi kunamira muchiuno.
  Oliver akafungidzira kuti zvitsitsinho zvake zvisina kupfeka, zvemwana zvaizorembera sei kana tambo yakasungwa pamutsipa mutete. Uye ipapo vachapisa iro rakashama nesimbi tsvuku-kupisa kuti vave nechokwadi chokuti mukomana afa. Uye vachapisa chitunha chake muchoto - izvo zvisingafadzi ...
  Oliver akaimba neshungu kuti afare nerudo rwepirate:
  Vapfumi vakarova mikova pasina.
  Mushure mezvose, nzira yakarairwa kumusuwo wevarombo!
  Ikoko, mukeji pasi pekiyi nekiyi, iyo peri inobhowekana,
  Anoda kuti knight amubatsire!
  
  Uye ndakaenda semukomana kumakororo,
  Kupfugamira munhu anokudzwa kwete kurova!
  Zvino yave nguva yekubhadhara kune vese vanochiva,
  Muvhimi ashanduka kuita chikafu mumutambo!
  
  Uye vakomana vangu vane simba vakuru,
  Ndiri mumaoko ebakatwa ndakatanga kutenderera!
  Ndichatuma vavengi vakaipa muguva kuti vabvirirwe.
  Mwedzi uri mudenga unopenya mhangura inopenya!
  
  Ushingi hunovira nehasha mumoyo,
  Mukomana wegirinhi kabhini akagadzirira kukwira!
  Ndakayambuka nemukuru aiva neminondo.
  Kupinda muhondo muine hasha dzinotyisa!
  
  Muvengi akareba senzombe inobva mudanga.
  Anoda kupwanya mhuka dzomusango!
  Asi jaya rinorwa zvine chiremera,
  Chipenga chinoruka shinda isingaoneki!
  
  Heino gumbo - vakaboora dumbu,
  Mbavha yakachema, ikadonhedza bakatwa rayo!
  Aigara munzvimbo huru uye akanga asingazivi kurwadziwa.
  Iye zvino arasikirwa nemasimba ake ebhiza!
  
  Kukwira kwangu kwekutanga kwakabudirira kwazvo
  Chitsama chegoridhe chinodururwa muhomwe yako!
  Uye isu makororo tinoimba nziyo
  Kupatsanura muhondo iyo duvan yakawana mukukudzwa!
  
  Chokwadi mangwana anogona kuipa
  Frigate uye pfuti dzecruiser dzakaputika!
  Nditumei kuti ndisvetuke ndisina shangu mumatope,
  Neropa rakateurwa nemuvengi akaipa!
  
  Mukomana, hapana antennae,
  Asi hapana mukomana wekabhini muhondo yekusagadzikana!
  Kohl akafanirwa kufa muruvara rwemakore,
  Icho chisarudzo chekuzvidira!
  Mushure mekunge Oliver akanzwa kufara zvishoma, ndokutotanga kukwiza cheni. Imwe simbi yekubatanidza kune imwe. Kunyange zvazvo zvisingabviri kuti achava nenguva, asi zvishoma pane mukana.
  Mukomana akaita zvine simba uye akaimba nehasha;
  Kugara pa latisi v dungeon mbishi .
  Mwana wegondo anoberekerwa muutapwa;
  Shamwari yangu inosuwa, ichisimudza bapiro rake,
  Chikafu chine ropa chinonongedza pasi pehwindo,
  Pecks, uye anokanda, uye anotarisa kunze nepahwindo.
  Sokunge aifunga zvimwe chetezvo neni;
  Anondidaidza nemaziso ake nekuchema kwake
  Uye anoda kuti: "Ngatitize tiende!
  Tiri shiri dzakasununguka; inguva, hama, nguva yasvika!
  Ipapo gomo parinocheneruka seri kwegore.
  Ikoko, uko mipendero yegungwa inoshanduka kuva bhuruu,
  Ikoko, kwatinofamba nemhepo chete ... hongu, ini! .. "
  Mukomana akarova mabhandi negumbo rake. Ipapo akaitora ndokurarazve. Uye akarotawo chimwe chinhu chakafemerwa nemanovhero akamboverengwa. Kunyanya, nezvaJulian the Apostate. Chii chaizodai chakaitika kudai Julian akanga ararama nguva refu!
  Uye kurota uku kunonakidza;
  Muchiroto, mukomana akaona chimwe chinhu chisina kujairika...
  Apa aive ari pedyo naJulian the Apostate. Mambo weRoma ane mukurumbira muhondo nevaPati akawira mumamiriro ezvinhu akaoma. Asi vadyi venhaka yaKesari vakarwa noushingi ndokudzinga vaPatiya. Asi changamire pachavo vakanga vakakomberedzwa nekamurwi kadiki, vachiedza nepavanogona napo kupinda kwavo.
  Oliver Twist akasvetukira pajecha raipisa. Mukomana weterminator akabva angoona kuti uku kwaisava kurota chaiko, kunyanya sezvo mablister aive asati anyatsopora pamakumbo airwadza. Asi hapana nguva yekukakavara - mambo anofanira kuponeswa!
  Mukomana-murwi akapfura vaPati vashanu avo vakanga vatokomba changamire nepfumo rimwe chete vachisvetuka. Zvino, Oliver Twist, akanhonga minondo yese neungwaru ndokutanga kupopota. Varwi vana vePezhiya vokutanga vakawa vakagurwa misoro. Mukomana akabva akanda munondo neminwe yake, uye yakamonyoroka pakati pekubhururuka ndokucheka huro dzevapfuri vatatu.
  Oliver Twist akati nemufaro:
  - Kurwa kwemurume!
  Akabva atanga kugumbuka. Mapakatwa ake aiita semucheki weuswa. Vakatema vanhu vose vakatevedzana, uye vakadimbura makumbo evaPezhiya. Heunoi mukuru mukuru wevaParti achiedza kuita kuti mambo pachake arasikirwe neruoko rwake. Zvino musoro.
  Oliver Twist akakanda mapanga mashanu kubva paturntable netsoka dzake kamwechete, uye akacheka pasi mutsara wese wevapfuri. Akabva ati:
  - Awa rerombo! Inguva yekutamba!
  Uye minondo yake yakaveura bvudzi kuuto reParthian. Mukuru weuto, mambo wePezhiya, Indhimoni, akachochonya zenki. Mukomana akanga asina kupfeka hafu, ane mhasuru akacheka vanhu vose vakatevedzana uye akarasa nzira dzose kuna Julian nezvitunha. Mutongi wePartia akanga asati amboona murwi anotyisa kudaro. Uye chokwadi chekuti uyu angori wechidiki asina ndebvu akafuridzira kutya kwakakomba.
  Kamwe kamwe, Vamwari vechihedheni chaivoivo vakasarudza kubetsera Roma Yakare, uye panzvimbo pokudzokera shure, Julian akadzorera rudzidziso rwamadzitateguru ake kuNyika! Uye zvino angave Hercules kana mwanakomana waHercules achirwa neuto reParthian.
  Uye Oliver Twist akawedzera kuwedzera mukupenga. Akakanda zvinhu zvinorema uye zvinopinza. Akabaya nokuparadza vavengi veRoma Yekare, uye minondo yake yakaita semheni isingadzivisiki. Mukomana weterminator akafuridzira vamwe vese vevaRoma. Kudanidzira: Hercules! Hercules nesu! Vakamhanyira vaPatiya, vakapeta simba rakapetwa katatu. Changamire pachavo vakarwa.
  Julian aingova pamusoro peavhareji urefu, asi akanyatsovakwa uye akanaka. Panguva yerufu rwake, akanga achingova namakore makumi matatu namaviri okukura, uye hazvizivikanwi kuti chii chaizodai chakamirira Hushe hweRoma kudai akaramba kutenda akararama kweimwezve. Asi zvino, zvinoita sekunge, vaParti vadzokera kumashure, vakatanga kudzokera kumashure.
  Uye uto rose reRoma rakawedzera kupisa. Mambo Indemon akaedza kushandura mafambiro ehondo, uye nechiuru chakasarudzwa chisingafi akaenda kuhondo. Asi uku ndiko kwaive kukanganisa kwake kukuru.
  Oliver Twist akakwevera kutarisa kune murume mukuru kwazvo - akareba kupfuura Valuev, akapfeka korona nemapfudzi, sewadhiropu mumaketani egoridhe. Uye mukomana, achiona kuti vanoteerera sei mirairo yemutongi uyu, akanzwisisa: inguva yekuita. Ipapo akanonga uta hwakanga hwawisirwa navaPezhia. Akachimbidza kuidhonza negumbo zvekuti tambo yeuta yakapotsa yadambuka. Ipapo akaregedzera museve, mupfungwa uchimuperekedza kutiza.
  Uye vachimhanya, rumborera runorwadza rwakabaya mambo wePartia pamutsipa, ruchivhuna tsinga yeropa. Uye huremu hukuru hwechikamu chimwe nehafu, kana kunyange centner mbiri, mutongi akadonha kubva panzou inodhonza.
  Kufa kwamambo, chokwadi, kurova kukuru kuuto. Kunyanya apo mugari wenhaka mudiki akaedza kutora rairo, saOliver Twist akatumira museve kwaari. Izvi zvakaita kuti mupikisi uyu ave chinyavada chakabaiwa. VaRoma, vachiona mambo achimhanyira kuhondo, zvino vakadanidzira kuti: Apollo, Apollo anesu!
  Uye Oliver Twist akarova maParthians nemaoko netsoka.
  Uye uto remutorwa iri rakashanduka kuita kutiza kukuru. Zvino vaRoma vaidzingirira Parthia uye munhangemutange iyi yemapere pakanga pasina mubvunzo wekuregererwa netsitsi. Vane nhamo avo vanotiza, uye nhamo kune avo vanotiza kubva kuvaRoma kaviri.
  Mauto ekuMabvazuva akanga achinyunguduka pamberi pemeso edu, uye mauto echiLatin, mauto nemapoka akanga asingachinjiki. Simbi uye yakasimba, vanopwanya nekutsemura zvese, uye vanouraya vanokudzwa ...
  Mukomana, kune rumwe rutivi, akapenya nezvitsitsinho zvepingi, uye akamhanyisa guyo neminondo, achicheka vavengi vashanu pakarepo.
  Kukunda kwakakwana. Vasara vaPatiya vanowira pasi nemabvi avo vachikumbira nyasha.
  Oliver Twist akauya paidanwa naMambo. Akamutarisa nerudo. Munguva dzekare, vanhu vakaderera zvishoma kudarika mumazana emakore akazotevera, uye muchiroto mukomana anozvifungidzira kuva mukuru muzera. Saka Oliver anoratidzika kunge ane makore gumi nemana, gumi nemashanu ekuberekwa maererano nemaitiro echiRoma. Kureva kuti inogona kutonzi murume, asi asina ndebvu. Julian akatarisa mavanga ake nemavanga ndokubvunza achinyemwerera:
  - Iwe uri mwari?
  Oliver Twist akatendeseka uye zvakanaka akapindura:
  - Ndiri munhu!
  Julian akagomera zvakanyanya uye akapindurawo nemoyo wese:
  - Zvinosiririsa ... Very sorry!
  Izvi zvakaita kuti mukomana weterminator atsamwe, uye akapindura nehasha:
  - Hapana chekuzvidemba! Murume izvi zvinonzwika kudada!
  Julian akagutsurira achibvumira ndokubhabhadzira mukomana pabendekete:
  - Wagona kutaura! Murume uyu anodada, uye anofanira kuzvikudza, kwete ivhu mumaoko omuumbi!
  Mauto akagunun'una achibvumira. Muprista aifamba akatanga kugadzirira munamato wechihedheni panguva yokukunda. Julian akasarudza kumutsiridza zvitendero zvekare. Imwe yacho kunamatwa kwaJupiter, Mars naMithra. Kunyangwe zviri pachena kuti kutenda kwechihedheni kunoda kuvandudzwa. Mazano akasiyana ataurwa pano. Mushure mezvose, pane dzidziso pamusoro peChamps Elysees - paradhiso yevarwi uye heroic vanhu, pundits. Saka wadii kuzviita dzidziso yepamutemo. Iwe uchave unozviisa pasi pamambo, iwe uchakwanisa kuzvisiyanisa iwe mubasa uye iwe uchazviwanira iwe imba yevakadzi munyika inotevera, uye iwe uchapemberera mabiko akanaka ipapo, uchigara uchiri mudiki uye wakasimba! Saka sei vepamusoro ipapo dzidziso yaKristu?
  Oliver Twist, uyo aisanyanya kufarira chiKristu chetsika, ane moyo miviri uye ane hutsinye, akati:
  - Munhu pachake ndiye mupfuri wemufaro wake, uye ndiye muumbi wekubudirira kwake!
  Julian akatambanudza ruoko rwake kumukomana, akaruzunza neushamwari, uye akataura nemoyo wese:
  - Iva mwanakomana wangu uye mugari wenhaka! Wakachenjera kupfuura makore ako, uye une simba rinopfuura romunhu!
  Pashure paizvozvo, mambo akatora mhete yaKesari mubhandi rake. Iyi mhete inowanzopfekwa namambo kune chero waanosarudza kuti ave mutsivi wake, uye kazhinji chiratidzo chekugamuchirwa.
  Oliver Twist akaisa mhete pachigunwe chake cheindex ndokuti neshungu:
  "Ndinovimba kuva akakodzera kuva mwanakomana wamambo ..."
  Julian akakunda mauto eParthian uye akakomba zvakare guta ravo rakanyatsosimbiswa. Chimiro chaOliver Twist chakatambirwa nemufaro. Mambo weRoma akatsvoda mukomana ndokumusimudza nemaoko akasimba pamusoro pake, achiti:
  - Ndinotenda Mwari! Ndanga ndatofunga kuti wakafa!
  Oliver, achiona kuti chokwadi hachisi nyore kutsanangura, akapindura:
  - Kutendeseka, Changamire ndibaba vangu chaivo, uyu ndiApollo uye dzimwe nguva anondiendesa kuOlympus uye kune dzimwe nyika kuti ndisanyanya kujaira vanhu!
  Mambo, ane zita remadunhurirwa munhoroondo chaiyo seakaramba kutenda, akashamisika:
  - Wakamboona Olympus?
  Oliver Twist, kufanana nevakomana vose vane njere, aida kunyora uye naizvozvo akasimbisa:
  - Ehe!
  Julian akadaidzira achiyemura:
  - Uye ndakaona Jupiter!
  Mukomana-knight, achinyemwerera zvikuru nemazino epearl, akapindura:
  - Sekuru vangu Jupiter vanoti mhoro kwauri! Uye ndinoshuvira iwe kubudirira!
  Changamire vakadaidzira nepamusoro pemapapu avo.
  - Ndinotenda vamwari! Ngavaunze kukunda!
  Mukomana wenhaka akabva angotaura kuti asanonoke kurwisa, sezvo nzvimbo yakapoteredza yakanga yaparadzwa uye zvakanga zvakaoma kuti mauto eRoma azviwanire zvokudya nezvokunwa.
  Oliver, akashongedzerwa neuta hweRoma hwakanakisa, hwaakavandudzawo, akaenda kunovhima. Zviri nani kufunga pamusoro pechirongwa chekurwisa, kuona nhare pachayo uye panguva imwechete kuuraya vavengi.
  Oliver Twist akapfura ari chinhambwe kumurwi aine minhenga mitsvuku pangowani yake. Mukupindura, makore emiseve akabhururuka akananga kumukomana. Asi murwi wechidiki haana kuita hanya nazvo: ivo havana kusvika, uye vakarova vadzivisi vakatonhorera, uye iye pachake, nenhanho inokurumidza, nguva nenguva, achimhanya, akafamba-famba pamadziro.
  Guta racho zvamazvirokwazvo rakanga rakakura, risiri duku zvikuru kupfuura Roma, uye rakakomberedzwa namasvingo marefu. Trajan Mukuru nevamwe vakundi vazhinji havana kukwanisa kumutora kuti ave wavo. Asi heino chaizvo iro simba guru reParthia. Mukunde, uye hutongi hwako hweRoma hunogona kusvika kuIndia.
  Oliver akaona kuti madziro eguta anenge kwese kwese akakura, akakora uye akakombama. Kuti utore guta rakadaro, unoda akawanda masitepisi akareba, uye hazvina chokwadi kuti uchazviwana. Dziviriro yakati netei, uko guta rinokukurwa nerwizi, pane rukova rwedutu. Zvinokwanisika kutsausa rwizi, asi zvinotora inenge mwedzi miviri yekushanda nesimba. Saka ndedzipi dzimwe nzira?
  Semuenzaniso, putika madziro uye upaze nepaburi! Nzira iri nyore, asi unoda zvinoputika. Asi kusiri kure neguta kune sango rinoyevedza. Uye nehumwe hunyanzvi, zvinoputika zvinogona kugadzirwa kubva ... sawdust, zvichiwedzera zviri nyore zvicherwa uye munyu kwavari. Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka, mukomana akanzwa kuti muvhu maiva nemamineral nemunyu.
  Zvakanakisisa kuderedza chikamu chepamusoro-soro chemadziro, apo nhamba huru yevarwi vevavengi vakaungana. Zvino vaParti vachademba kuti vakashinga kurwisa Roma zvachose.
  Oliver Twist, apfura magove mana, akadzokera kumusasa uye nemufaro akaudza Julian:
  - Vamwari vakandiudza nzira yekutora nhare! Asi regai varwi venyu vashumire tsika yedu!
  Mambo weRoma akarayira zvakasimba:
  - Teerera mwanakomana wangu sezvaunonditeerera;
  Uye mauto, akanga aona Oliver Twist achishanda, akahukura sarupu. Uye mukomana, Tsesarevich, akanga achishingaira kurayira. Iwe unofanirwa kusanganisa yakawanda sawdust nemaminerari, uye wobva wawana bhomba rine simba rekare. Inofanira kushanda zvakanyanya zvakanyanya kupfuura pfuti, uye kwete yakaipisisa kupfuura nitroglycerin. Uyu ndiye chaiye mukomana weterminator pamuviri. Uyezve, Oliver pachake akatema sango, uye akakuya matanda kuita nhoo nesaha.
  Vachitenda mukuda kwavamwari, uto reRoma rakashanda noushamwari zvikuru, notsinhirano uye nesimba. Sawdust nenhoo dzemapuranga dzine simba dzakagadzirwa nekukurumidza. Chokwadi, vaParti vakaedza kuita mhirizhonga.
  Oliver Twist nemufaro akavheyesa minondo yake miviri, uye vatasvi vemabhiza vakabuda pakuvandira. Zviuru zviviri zvevaPezhiya zvakakomberedzwa. Mukomana-knight anobata mutungamiri wavo netsoka yake mushaya, achimumanikidza kuti abvise mazino akawanda. Zvino mapakatwa ake maviri akabva aita seredza. Uye vaParti vakanga vari mubhegi, uye vakakomberedzwa neuto rakasimba kwazvo pasi rose.
  Hongu, vatorwa vazhinji vakanga zvino vachirwa muuto reRoma, asi izvi zvakariita kuti risimbe, richitora zvose zviri zviviri ropa idzva uye unyanzvi hutsva hwokurwa.
  Oliver Twist kupfuura vamwe vakakunda mukudonha uku. Uye nemaune, mbudzana yakanyura mumadziva makuru eropa kuti isasa varwi veRoma. Uye vaizvifarira, zvakazoitika kuti vanogamuchira nyasha dzaMwari, simba uye rombo rakanaka kubva kumwanakomana Apollo pachake.
  Kungofanana nevakawanda muRoma vakafara pakudzoka kwezvitendero zvekare zvechipegani. Vakanamata kuna Fortune nemufaro mukuru. ChiKristu, kune rumwe rutivi, chairatidzika kuva chinopesana zvikuru nemifarwa youpenyu uye naizvozvo chaisava chinokwezva. Uyezve, paradhiso iyoyo icharamba iripo here? Uye vapi navapi veavo vanorarama muzana ramakore rechina vakaona Kristu akamutswa here?
  Uye vamwari vavo vari nyore, vanonzwisisika, vanhu ... Uye hakuna munhu akapa kushora kwakakomba kumachechi akamutsidzirwa!
  Uye zvino varwi vemupunga, kunyangwe hafu yavo isiri maLatinos, asi mabarbarian anoita neshungu mirairo yamambo neMwanakomana wake neMwanakomana waApollo.
  Usiku, sawdust yakakwana uye zvicherwa zvakatogadzirwa. Oliver Twist haana kumirira kusvika mambakwedza, asi akaraira kuti ngoro iendeswe pakati penzvimbo yekudzivirira yemuvengi nekukurumidza.
  Bhiza rePatiya rakamhanya pamwe chete nomutoro unouraya kushongwe yamadzimambo. Vakavatyaira vachipisa musoro nemakumbo nematochi akabatidza uye kurohwa neshamhu refu. Uye kunyange zvazvo vaPersia vakazarura pfuti dzisingasaruri murima rousiku, kwakanga kwatononoka.
  Oliver Twist, kuti akwidze izwi rake, akashevedzera nehwamanda huru yendarira:
  - Zita reVamwari ngarizadziswe! Dai Jupiter inobatsira!
  Yakaputika zvokuti kunyange makiromita mashoma kubva pamisoro yevaRoma yakadonhedza ngowani dzavo pamisoro yavo. Asi vaParti vakatambura zvakapetwa kane chiuru. Dzimba huru kubva pamafungu emhepo yakasimudzwa kumusoro, uye madziro akasimudzwa. Mazana mazhinji emauto ePezhiya akaurayiwa ipapo, uye akaremara zvakanyanya ...
  Oliver Twist, uyo akanga asundwawo nekuputika uku, akawira pasi nemabvi ake, asi pakarepo akasvetuka. Mukomana-knight akapopota zvakare:
  - Uye zvino shamwari dzinorwisa! kuti Mwari wedu Aporo akudzwe.
  Uye akatanga kumhanya, achipenya asina shangu, neguruva rakanamira muropa rezvitsitsinho zvevakomana. Uye shure kwake kwakamhanyira hondo yose yeRoma, isingaverengeki, chero zvakadaro, muhope huru.
  Oliver ndiye akatanga kusvika panzvimbo dzeParthian uye nekukasira akakwira pasi pemadziro akadonha. Mukomana weterminator aive nemufaro mukuru. Akacheka vanhu vese vakatevedzana, kunyangwe zvaive zvatove pachena kuti vaPatiya vaive vashaya simba rekuramba chaiko. Tsika yavo yakaderera, uye chishuvo chose chokushora vaRoma chakapera. Asi zvakadaro, kuparadzwa kwacho kwakapfuurira, uye pakanga pane kuponda chaiko.
  Oliver Twist, achivhomora minondo yake, uye achicheka nekumwe kuchena, akaimba rwiyo rwose:
  Ndiri knight yeRoma uye bakatwa ...
  Jehovha akandidana kuhondo!
  Nyika yakawana muurayi pakarepo,
  Uye iwe zviri nani kurumbidza Svarog!
  
  Yakasarudza kumutsiridza hope huru
  Murume iyeye asimba saMwari!
  Uye ndakawira murudo, huchenjeri, runako,
  Imo kumhanyidzana kwemoyo kuita simbi kunosanganisirwa!
  
  Kwete, asiri muhedheni, Kesari aive
  Aisaziva akaenzana naye murati...
  Uye Roma ine kubwinya kwakajeka,
  Dzivisa kutya-Satani!
  
  Zvinhu zvose zvichashanduka kuva guruva
  Asi mweya chete haufi!
  Wana simba mumashoko
  Izvo zvisingatiudze zvinonzwika!
  
  Nditendei, munhu haasi chitunha.
  Ndiwo akanakisa, anogara achirarama ...
  Mwaranzi wekubwinya hauna kubuda ...
  Nyeredzi mumwoyo yerudo!
  
  Uye chii chinonzi ropa
  Anotipa hupenyu...
  Kubva mukurwadziwa kune rudo
  Uye mubatisise!
  
  Tenda kuti hausi utera
  Uye akanga akasimba mumweya!
  Muranda ngaaparare panyama;
  Tichabata matomu!
  
  Paunokunda humbwende
  Uye kutyisa kwemusango kuchaparara ...
  Ipapo unobhururuka pamusoro pematenga edzimba.
  Vamwari vanoverenga zviso!
  
  Olympus ichauya, ichabatidza moto,
  Uye kuchava nechiedza...
  Asi usabate gamba risina simba,
  Mutengi weOphthalmologist...
  
  Anotsika gonye duku.
  Iye pachake haana maturo mumwoyo!
  Uye chido changu chikuru
  Pasi pemuswe machipisi maviri emhiripiri!
  
  Muchidimbu, Belobog huya,
  Ndichava Apollo...
  Tichayambuka zero nepeni,
  Tine mamiriyoni kumashure kwedu!
  Guta guru reParthia rakanga rawa, uye mureza weRoma wakanga wava kubhururuka pamusoro paro. Oliver Twist akatora kiyi yeAsia mumaoko ake akasimba ndokuenda kuna Emperor Julian. Akatenda mugari wenhaka ndokumudzosera kwaari, achiti: "Kubwinya kuna Aporo."
  Julian anovaka guta idzva. Oliver akatangawo kurota ... Apa akasanganazve naMambo Julian. Umambo hwevaParthian, uhwo vaRoma vakava nezvinetso zvakawanda kwazvo zvokukurirwa, uye Julian, uyo akanga achitonzi Mukuru, akasarudza kudzorera Bhabhironi.
  Kuonekwa kwaOliver Twist, ainzi mwanakomana wamambo uye aionekwa semwanakomana waApollo, akaonekwa nevaRoma sechiratidzo chevamwari.
  Pamberi pemukomana, Vestal Virgins vakasasa maruva emaruva. Oliver akasvikovatsika netsoka, uye nekuzvikudza achibudisa chipfuva chake, aifamba semunhu akunda. Iyo petals yakakwenya zvitsitsinho zvake zvisina kupfeka zvinofadza, uye manzwiro akasimuka kubva pane izvi. Julian akazunza ruoko rwomukomana wacho, apererwa nebasa rechiuto, achiti:
  - Ah mwanakomana wangu! Ndakarayira kubva papfuma yakatorwa kubva kuvaParti kuti ndikusimirei chifananidzo chegoridhe, ndichiisa emaradhi pachinzvimbo chemaziso! Sezvo uri mwanakomana waApollo, saka wakafanana naMwari chaiye werunako nounyanzvi hwehondo!
  Oliver Twist akapindura zvine mwero, achiyambuka maoko ake pamusoro pechipfuva chine tsandanyama chewechidiki akasimba:
  - Ndakangoita samwari, ndiri murume!
  Julian akagutsurira mukomana ndokuzivisa kuti:
  - Mune chikamu chako uye mukukudza kwekutanga kwekumutsidzira kweBabironi, isu ticharonga kurwa kwegladiator!
  Oliver akati nemoyo wese:
  - Ropa shoma! Vamwari vedu havadi chibayiro, asi kushinga uye ushingi!
  Julian akabvumirana neizvi:
  - Ngazvive zvakadaro! Asi maParthians avo vasina kusiya basa ivo pachavo vanofanira kufa muhondo dzekurwa kuti varege kukonzera matambudziko matsva kuRoma!
  Oliver Twist Jr akapindura kune izvi:
  Rega vamwari vasarudze magumo avo! Chete vakadzi nevana ngavarege kutora chikamu mune izvi!
  Julian akapindura ambiguly:
  - Avo vasina njodzi kwatiri havazotora chikamu mukutamba kwerufu!
  Chifananidzo chakakandwa kuna Oliver Twist chaive chakareba kupfuura saizi yehupenyu, uye maziso emerald akapisa. Mumaoko ake, mukomana-mwari akanga akabata minondo miviri ine mapanga esimbi uye zvibatiso zvakashongedzwa nerubhi. Nyama dzekuyamura dzainyatsoenderana nepakutanga.
  Ipapo pakanga paine mabiko akanakisa, uye panguva yemutambo mutambo wekutanga we gladiator wakaitwa. Vaviri veParthian vakanyatsogezeswa nemafuta vakarwa. Vakarovana neminondo. Huru yakapotsa zvibhakera zvakawanda zvebakatwa pachipfuva nemudumbu, ndokuwira pajecha. Hondo yacho yakazova yenguva pfupi uye vanenge vaRoma vese, vasina kugutsikana nemhedzisiro yakadaro, vakarerekera zvigunwe zvavo pasi - kumupedza! Oliver akazvidzora. Akanga asingadi kuita seane utsinye kana kuti ane tsitsi.
  Muparadzi asina kurova hana akarova mumwe wake. Pane izvi, kutaura zvazviri, mitambo ye gladiatorial yakapera. Mabiko ava kunopera, apo Julian, saNero, akaimba rwiyo, varwi vakadanwa zvakare kunhandare. Panguva iyi vaive vechidiki vaviri.
  Vakarwa kwenguva yakakwana, vachikuvadzana maronda akawanda. Uye pakupedzisira, varukutiswa chose, vakabayana chipfuva neminondo yavo ndokuoma.
  Oliver Twist, achitsika tsoka yake isina kupfeka, akataura zvisingafadzi:
  - Iwe baba vakavimbisa kuti hapazovi nevana munhandare yegladiatorial duel!
  Julian akapindura zvine mutsindo, achirovera chibhakera patafura:
  - Uye ava havasi vana! Vatova gumi neina!
  Izvi zvakakonzera kuodzwa mwoyo kwakati pakati pevaRoma, uye vakapopotera varwi vakanga vafa.
  Oliver haana kupikisa. Iye pachake haana kufunga nezvevana vane makore gumi nemana. Kana mukomana achigona kuva nemukadzi, saka haasi mwana!
  Hondo dzeGladiator dzakatanga zuva rakatevera.
  VaParti vakarwisana. Vakatsamwa, vachizvikanda nekubaya. Ropa rakawanda nedikita zvakadeuka.
  Nechekare muhondo yokutanga, vanhu makumi maviri vakarwa kurutivi rumwe norumwe. Avo vakatanga kubuda vakapfeka machira egirinhi muchiuno, uye wechipiri ane yero. Hondo yakaenderera mberi nekubudirira kwakasiyana. Iwo akasvibira akahwina, ayo matatu chete akasara pamakumbo avo, uye kunyange avo vakakuvara zvakaipisisa.
  Yechipiri duel yakave isina ropa shoma pane yekutanga.
  Panguva iyi kwaiva nevarume gumi nevashanu kurutivi rumwe norumwe. Vamwe vakapfeka mabhandiji eorenji, mamwe eblue. Bhutsu dzinorema dzinorovera pajecha. Iwo ma gladiators pachawo ane hafu-akashama, mazhinji ane mvere, saka chiratidziro chakanyanya hutsinye uye chakasimba. Orange yairatidzika kunge yakasimba, kunyangwe hazvo kurwa kwacho kwakazoita kwemakwikwi. Pakaita kurova mbira dzakondo, ropa richidonha.
  Mativi ese ari maviri aizunguzika semhepo inovhuvhuta.
  Orange yakaratidza kuva yakasimba, iyo varwi vashanu vakamira netsoka dzavo. Uye iyo yebhuruu yaive mirwi, asi yakauraiwa, vaRoma havana kuvaregerera.
  Hondo dzainge dzave mushishi. Pano, semuenzaniso, shumba nhatu uye maPartia mashanu ane minondo yakagomara. Imba yekugezera yakave neropa ... Panguva iyi mhanza yakanyemwerera kune shumba, kunze kwemhuka zvakare, uye minondo yakapiwa kune vasungwa mapfupi, ane ngura uye asina kurodzwa kwenguva refu.
  Ipapo pwere dzakapinda murin"i, dzakapakata mapanga bedzi. Pakaita mhere mhere, mhere, kurira. Vakapindirana vachimbundikirana ndokubayana nezvibodzwa zvavo, vakatsikitsira, kurohwa. Vakomana vakatoshatirwa zvekuti havana kana kumbotarisa kuti ndiani aive pachikwata chipi. Vakangourayana, vakaremadzwa ndokupedzerana ipapo.
  Mumwe wavo akatobvisa kukwana kwemumwe, zvichiita kuti mumwe wacho afe nekurwadziwa kukuru.
  Zvakaoma sei uye zvinosemesa, asi panguva imwechete ine ropa rinonakidza. Paunosangana nemusanganiswa wekunakidzwa, kufara uye panguva imwe chete inosemesa, apo pwere dzisina kupfeka, dzakadikitira, dzine ropa uye dzakachekwa dzinotambudza uye dzichirumana nezvombo.
  Uye munguva dzekare, vana vakawanda vanoberekwa, uye nhamba huru yevakomana inobatanidzwa mukurwisana kwe gladiator. Izvo zvinhu zvisinganyanyi kukosha uye hazvinzwisi tsitsi. Kazhinji varanda vechidiki vanorwa vasina kupfeka zvachose, uye nguva dzose vasina shangu.
  Vakadzi gladiators zvakare vanenge nguva dzose vasina shangu, kunze kwevanonyanya kuzivikanwa vavo. Vasikana vakadaro vanopfeka shangu dzakanaka kuti vasimbise chimiro chavo chepamusoro.
  Varanda havafaniri kupfeka shangu kusvikira vakura, chete mumamiriro okunze anotonhora vanopiwa shangu dzakaoma dzemapuranga kuitira kuti mombe dzinokosha dzirege kukotama kubva kunotonhora. Uye kana mwana ane simba rechisikigo uye anokwanisa kumira chando, vanosarudza kumusiya asina jasi. Vana vevaRoma vakasununguka, uye kunyanya vepatrician, vanopfeka shangu kana slippers, uye bhutsu mumamiriro ekunze anotonhora, kuti vave vashoma sevaranda.
  Oliver Twist, hongu, semwanakomana wamwari Apollo, ari pamusoro pekusarura kwakadaro. Asi dzimwe nhapwa dzeParthian, dzichitarisa mukomana mupfupi ari oga agere pedyo namambo, sezviri pachena vakamutora sechiremerera kozhnik uye akazevezera.
  Uye kunzwa kwaOliver kwakapinza, uye hazvifadzi kana ndikakufunga kudaro. Varanda vaviri vasina kusimira vakaswedera pedyo nemuchinda ndokutanga kuita masaja anofadza kutsoka dzemukomana. Zvakanaka kubatwa nevasikana vekuAsia. Sezviri pachena, akatapawo varanda muParthia yakakundwa.
  Mumwe chete wevechiri kuyaruka akasara patsoka dzake, uyo, zvisinei, aisagonawo kumira akatwasuka nekuda kwemaronda akawanda uye akamira pamakumbo mana.
  Hondo yakatevera yaive yakati wandei. Makurwe mana achipesana nemaPati maviri ane tsvimbo. Mumwe chete akanga ane demo mumaoko ake. Mhungu dzakamhanyira vasungwa, uye dzakavarova netsvimbo. Vamwe vaParti vakatiza. Garwe imhuka inotyisa zvikuru. Muromo uchidzvanya, saka Parthian akarumwa akafira mazino akadaro.
  Uye mumwe murwi akatorasikirwa nemakumbo ake, uye rumwe ruoko. Uye ngwena dze gladiator dzinodya zvakanyanya nekunakidzwa.
  MuPezhiya murefu nedemo akatema mhembwe nedemo. Haana kana kuita: ganda rakasimba zvakadaro rakabuda. Uye zvinhu zvose zvinorova mumutsara uye zvinomhanyira kudya munhu wose akawira pasi pemazino.
  Ropa rakabva raoneka. Uye yakatanga kupararira pamusoro pejecha nematombo.
  Oliver Twist akatanga kutamba nevarandasikana ... Uye akamuka!
  . CHITSAUKO #4
  Oliver Twist, mushure mekurara, anodyiswa zvakare uye akaziviswa:
  - Zvakanaka, ikozvino kutambudzwa kwechipiri kwakamirira iwe, mukomana.
  Kutanga, varindi vakapinda muchitokisi pamwe chete nachiremba wechikadzi akanga akapfeka jasi jena. Akaraira Oliver kuti abvise hembe yake ndokugutsurira apedza kuiongorora.
  - Inokurumidza sei kuporesa pambwa! Yasvika nguva yekubvunzurudzwa kechipiri nechido!
  Mukomana akati:
  - Ndichiri mwana, zvichida kwete?
  Mukadzi webhachi jena akagutsurira musoro.
  - Usanetseka, iwe haungakuvadzi. Uye ipapo pachava nekutambudzwa kumwe chete. Mutemo unorambidza kuchekwa kwevana vari pasi pemakore gumi nemana nekushungurudzwa!
  Oliver akatura befu.
  Akagezwa nemvura inodziya, havana kana kusiya sipo yehurumende. Mukomana akava akachena, akagadzirira kutambudzwa.
  Mamwe maguard akapinda. Vakasunungura mboro muhuro memukomana ndokuisa simbi. Vakamuisa mutorongo, akasungwa nengetani.
  Oliver akavhunduka, makumbo ake aibvunda, mazamu ake akanga asina chinhu akanzwa kunyorova kwedombo. Achiri mwana, uye achatambudzwa zvakaipisisa, uye izvi zvakakonzera kudedera.
  Mumwe muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akanga akatomumirira muimba yokutambudzikira. Akanyemwerera, mazino makuru, ane pearly.
  - Zvakanaka, iyo huku yakanaka yakauya? Iye zvino tichakudzvanya!
  Mapijama aOliver ane mitsetse akabva abvarurwa ndokuburitswa asina kupfeka. Musoro mutsvuku wakabatsirwa nevanouraya vechidiki. Rakanga riri boka rinokosha rokurwadzisa vana.
  Oliver akagadzikwa mukrepe chaimo aive nemaspikes akatanga kubaya ganda remusana nemagaro zvairwadza.
  Ipapo maoko ake nemakumbo zvakatanga kukotama nemakona asiri emusikirwo. Oliver akagomera nekurwadziwa. Marunda akatambanudzwa, uye maoko nemakumbo zvakadhonzwa kubva mumapendekete nemuhudyu.
  Musoro mutsvuku akanyemwerera.
  - Zvakanaka, chii chinorwadza? Ungandiudze here pawakaviga stash?
  Oliver akadzungudza musoro.
  Vaurayi vachiri kuyaruka vakatenderedza simbi, uye maoko nemakumbo omukomana wacho zvakamonyoroka zvikuru. Oliver akagomera, asi akarumanisa mazino ake kuti anyarare.
  Musoro mutsvuku wakagutsurira.
  - Zora zvitsitsinho zvake! Vatova vapenyu!
  Vaurayi vechiduku vakatanga kushanda nechido. Vakazora zvigumwe zvemukomana zvakagezeswa guruva, zvigunwe zvake zvepwere. Mutsvuku akatarisa mwana ndokunanzvira muromo. Ainakidzwa nokutambudza vakomana vaduku.
  Pakupedzisira, iyo yega inozorwa uye brazier inogadziriswa nekupa gasi. Kureba kwemurazvo wemoto kunogona kugadziriswa, uye inonanzva chitsitsinho chemwana nerurimi runodya. Panguva imwecheteyo, vaurayi vanoramba vachimonyorora maoko nemakumbo emukomana, vachinyatsomuisa muarc.
  The pain was terful and Oliver akagomera achichema. Neshungu akaedza kuzvivhiringidza, asi izvi, asi hazvina kubudirira. Uye sokunge kuti kuputika kwemakomo kwakaputika nemuviri wese uye bota rakayerera.
  Pfungwa yakapenya: pane kutsungirira kurwadziwa kwakadaro, zvingava nani kutaura. Uyezve, hazvigoneki kuti zvichave zvichiita kushandisa hupfumi hwakavanzika. Asi dhiyabhorosi akasindimara mumusoro make aida kuramba mhirizhonga. Uye Oliver akanga akanyarara sepiyona wechidiki ari kubvunzurudzwa nevaNazi. Kunyange zvazvo nguva nenguva kugomera uye kunyange kuchema kwakaputika kubva pamiromo.
  Bhazi yakabika zvitsitsinho zvomukomana, zvikatsvuka, asi nokuda kwamafuta omuorivhi hazvina kupisa kana kupisa. Uye matuzu akabuda zvishoma nezvishoma, kwaiva kutambudza kwenguva refu. Uye panguva imwecheteyo, marunda emaoko negumbo uye mapepa emapfudzi aOliver Twist akatendeuka, kuitira kuti paive nechinguva chiduku chakasara pamberi pekuputsika.
  Musoro mutsvuku wakaseka nekupenya nemufaro. Oliver aiva mukomana akanaka, ane mhasuru uye zvaifadza zvikuru kuti mudhara amurwadze. Asi haana kureurura. Mukuru aitarisira kutambudzwa kwacho akashandura hourglass. Nemutemo, kushungurudzwa kwevana vari pasi pemakore gumi nemana kunogumira munguva. Uye anongogomera chete nokudanidzira, uye vanyori havana chokunyora pasi.
  Ipapo mutsvuku akanhonga tsono refu, iyo muromo wayo wakatsvuka-kupisa muchoto, ndokuenda kuna Oliver.
  Akatanga kubaya chikomana chiya chakashama, chine mhasuru mutsinga. Oliver akazhambatata nekurwadziwa kukuru ... Musoro mutsvuku zvishoma nezvishoma ndokuimba:
  Kurwadza kwakadini, kurwadziwa kwakadini!
  Masangano ari kurova Spain! shanu ndizero!
  Uye anoseka achibudisa mazino ake pearly. Uye zvakare, majekiseni anowedzera kutambura kwomukomana.
  Oliver ari kuedza kuzvivhiringidza kubva pakurwadziwa ... Anotarisa mutsvuku, uye haaiti seanotyisa kwaari. Haataridzi maziso anopfuura makumi matatu, akanaka, asi akaipa esimaradhi. Oliver akanzwa kuti kune mukadzi anouraya anowanzo kutambudza mbavha diki. Uye vashoma vaigona kudzivisa kutambudzwa. Oliver akarangarirawo bhuku raRobin Hood.
  Joe mudiki, mukomana ane makore angangoita gumi nemana, akabatwa neimwe nzira. Uye akatambudzwa padanda nemoto uye netyava. Joe akapererwa, asi haana kukanda mapfumo pasi paive nembavha. Ipapo muurayi akapambwa, uye panzvimbo yake Robin Hood akazviratidza. Joe ndokurara. Kunyange zvazvo zvitsitsinho zvake zvakanga zvisina chinhu zvaipisa nesimbi tsvuku, zvakaporesa mukomana wacho, uye akamhanya zvakare.
  Saka hapana nyaya hombe. Zvinongorwadza chete, asi hazvizove zvisina basa uye zvinotozvitsivira ...
  Musoro mutsvuku wakaita majekiseni gumi nemaviri munzvimbo dzakasiyana dzemuviri, ndokudzikisa tsono inotonhora.
  Akatora shamhu mumaoko ndokutanga kurova Oliver pachipfuva nemudumbu. Zvibhakera zvakadonha zvakasimba ndokudonha zvakaenzana. Mukomana, uyo musoro wake wakanga watozara nemarwadzo anotyisa, akafenda ...
  Vaurayi vachiri kuyaruka vakamudira mvura yechando. Oliver akabva apengenuka.
  Musoro mutsvuku akatora simbi yakatsvuka pachoto ndokuunza pachipfuva chemukomana.
  Apa mukuru wacho akapindira:
  - Unogona kukuvadza pectoral tsandanyama! Vana havasi kuremara!
  Musoro mutsvuku wakahukura nehasha:
  - Zvadaro munyu!
  Ndokuisa ruoko rwake mumagirazi ndokudira chitsama chizere paronda raOliver. Mukomana akaridza mhere achikwenya.
  Mukuru wechirungu akagutsurira musoro.
  - Nguva yese yapera! Mutemo unorambidza kumwe kutambudzwa!
  Musoro mutsvuku akatuka ndokupopota.
  - Haiwa mhani! Ane nzungu yakaoma! Zvimwe kuenderera mberi?
  Mukuru akadzungudza musoro.
  - Kwete! Mutemo mutemo! Vakomana vezera rake havafaniri kutambudzwa zvakare! Pane kumwezve kurwadziswa! Uye huya nechimwe chinhu chakaomarara!
  Muurayi wechidiki akakurudzira:
  Vhura zvigunwe zvake!
  Mukuru wacho akarusimudzira.
  - Iwe haugone kuremara!
  Musoro mutsvuku akagutsurira musoro.
  - Ngaazorore! Kechitatu, ndichamugadzirira chimwe chinhu chakanyanya kuoma uye chinoshanda kwaari!
  Oliver akasunungurwa kubva kumakumbo nembudzi. Chiremba wechikadzi akanzwa kurova kwemukomana ndokuti nekugutsikana:
  - Ane hunyanzvi kwazvo! Uye zvinogona kutora zvakawanda!
  Mukuru wacho akati:
  - Kumigodhi yake! Ngazvishande! Kune zviduku, asi zvakasimba sezvazvinofanira kuva!
  Musoro mutsvuku wakaseka.
  - Zvese zviri nani! Pamwe achawira mumaoko angu kanopfuura kamwe!
  Oliver akagezeswa nemvura yechando ndokutakurwa achienda kuchitokisi. Kurwadziswa kwakazopera mukomana ndokutura befu.
  Zvikamu zviviri muzvitatu zvenzira zvakapfuura, uye pane zvishoma zvasara, uye kutyisa kuchapera.
  Chokwadi, saka, zvichida nokuda kwouduku hwake, havazomuurayi, asi vachamuendesa kumigodhi. Uye ndizvo zvakaipisisa! Kune kunhuwa kunotyisa uye kusviba, uye basa risingagare kwenguva refu.
  Zvirinani paminda yeJamaica kana India, kana zvitsuwa. Kunodziya uye kune zuva uye kunonakidza, mweya mutsva. Inonhuwa sezvinomera zvinopisa.
  Uye tsoka dzevakomana dzisina kupfeka dzinokweshwa neuswa hunofadza, uye basa rinotonakidza zvikuru.
  Oliver aneta nekurwadziswa akarara nemanhede asina kunyanya kukuvara, angopwanywa netsono dze chair ndokuedza kurara. Zvingava zvakanaka kukanganwa muchiroto chekuporesa.
  Iyo collar pamutsipa wemwana inenge isina kupindira, uye haina kuruma .... Asi paive nekunyadziswa kwehunhu sembwa iri patambo. Hameno vakademba vakasapinza makumbo mublock.
  Hoyo Little Joe mushure mekurwadziswa akachengetwa akasungwa nengetani zvekuti haana kana kucheuka. Uye Oliver Twist aitoziva kuti kurwadziwa chii. Zvisinei, muimba yebasa akarohwa kanopfuura kamwe chete. Uye shamhu haichatyisi zvakadaro.
  Moto uye eversion yemajoini zvakanyanya kurwadza. Uye tsono mumagumo etsinga. Muviri unorwadza, kunyanya tsinga dzakapwanyika.
  Gonhi rechitokisi rakavhurwa... Mutariri akapinda ndokuuya nechirongo chemukaka nechingwa chakapfava achiti:
  - Inwa uye uwane simba!
  Oliver akabvunza nezwi riri pasi.
  - Handisi kuurayiwa?
  Matron akati:
  - Vazhinji vanokunzwira tsitsi, iva nesimba!
  Oliver akanwa mukaka, akadya chingwa chichena. Dumbu rake rakanga rorema. Uye apo varindi vakaenda, mukomana akarara nemanhede ndokubatwa nehope nokukurumidza.
  Uye akarota...
  Mumutumbi wemurume mukuru, Oliver Twist akatasva bhiza dema. Ainge angosiya vamwe vake ndokuzoona asara ega. Mafungiro akawedzera, uye mhute yakamuka mumusoro mangu kuti zvese izvi ndozviita sei kuti zvinyatsoshanda. Iri izwi rinonakidza rakagadzirwa nevaGiriki - zvinobudirira! Iwe pachako uri mwanakomana wechinomwe mumhuri, asi atova munhu anokudzwa, pedyo namambo. Asi pano iwe unongoda kudzikamisa chimiro chako uye uwedzere kuoneka. Pinda pakati pevarongi vanoda kupisa nepasi guta rakakura kwazvo pasirese.
  Zvakakosha kusunungura tangle yakaoma.
  Oliver Twist akamisa bhiza rake. Kunyanya kunaka uye thoroughbred ane bhiza. Zvinongove pachena kuti uyu achava munhu ane mbiri, uye hazvizoitike kusunungura masekete.
  Oliver Twist akaburuka mungoro ndokufunga nezvekuisungirira. Kungosungirira pamuti? Vachamutora, asi ini handidi kurasikirwa nebhiza rakanaka kudaro. Rent kune villa iri padyo? Senge, havazoise panjodzi yekunyengedza ruoko rwerudyi rwemutungamiriri wevarindi vehumambo?
  Oliver Twist haana kunyatsofarira iyi sarudzo, asi zvinoita sekunge pakanga pasina imwe nzira yekubuda nayo. Asi zvakadini nekudzoka? Zvino wofamba? Yaisaratidzikawo kuyevedza. Zvichida kutora uye kuwana bhiza rine mwero, kana kutoendesa kune mbongoro?
  Sarudzo yekupedzisira ichiri kutarisa zvishoma zvine musoro uye isinganetese sekukambaira netsoka.
  Zvisinei, ndaifanira kukwirazve bhiza racho ndokufamba mumugwagwa une matombo. Yakatenderedza michindwe mishoma yakakura uye maonero haasi akapfuma. Uye izvi zviri mukutumbuka Italy. Dzimwe nzvimbo pano. Pano, zvisinei, pane muoki une mapazi uye wakatyoka. Nechekure, mukomana mufudzi akashama, akashama ari kutyaira mbudzi.
  Oliver Twist akasvetukira pabhiza rake kuti afare uye nekumhanyisa nhanho yake.
  Apa akanzwa kuzara simba mukati make ndokuimba;
  Mumwe anodzvara, mumwe anorima
  Zvakanaka, mumwe achangoti, Ndanga ndaneta nenhamo, ndinoda kukweva mufaro zvishoma Eh, ndichatora bhiza sechitsidzo uye rombo rakanaka rakandimirira!
  
  Yakatsveta Eh, yakatsvedza pane imwe nzvimbo Yakanditsveta
  
  !
  
  Yakatsveta Eh, yakatsveta pane imwe nzvimbo Yakanditsveta Eh, yakatsveta pane imwe nzvimbo Yakatsvedza zvakare Yakatsveta Eh, yakatsveta pane imwe nzvimbo Yakanditsveta haiwa yakatsvedza kumwe Yakatsvedza futi!
  
  Yakatsveta Eh yakatsveta papi Paye Yakanditsveta haiwa yakatsvedza kumwe Yakatsveta futi!
  Apa Oliver Twist akabva anyarara achibwaira bwaira nekutya. Pamberi pake pakabuda musikana aive nerunako rwusina mukare akamboona. Ainge akashama, mazamu ake aiyevedza chete akanga akavharwa neshinda dzemabhindauko dzakagadzirwa nematombo aipenya nemavara emarudzi emurarabungu, muchiuno chake chainge chakaputirwa nemaruva emaparera, madhaimondi makuru nemaradhi. Panguva imwecheteyo, chimiro chakanakisa, musikana murefu, bvudzi gobvu rinowira mumafungu eruvara rweshizha regoridhe, uye matatu mapini ebvudzi: imwe ruby pachimiro cheshavishavi, imwe safire muchimiro. yehove, uye emaradhi yakaita sengwe.
  Panguva imwecheteyo, pasinei nehupfumi hwehupfeko, musikana wacho akanga asina shangu, pamakumbo ake chete mabheti akagadzirwa nemaruva anokosha. Uye chimiro chake chakanyanya tsandanyama uye chinofema simba remhuka, runako uye eroticism. Tiles of press, mabhora emhasuru anokunguruka pasi peganda rechokoreti.
  Oliver Twist akanzwa kukwana kwake kwechirume kuzvimba pakarepo, ropa richivira mumiviri yake, uye hana yake ichirova sengoma.
  Akanga asati amboona musikana akanaka kudaro, anoyevedza uye anofadza kudaro.
  Kwemazuva akati wandei Oliver Twist akange asina vakadzi mundangariro dzake dzenhema, uye ainzwa dzungu uye pfungwa dzemhuka dzichimuka. Ndiye munhu anovimbwa namambo pachake, uye muhomwe make mune bepa rakanamwa nechisimbiso uye siginicha yaKesari. Uye bepa rinoti: - Zvisina kuita nemutakuri wetsamba iyi, zvakaitwa kuitira kunaka kweRoma uye nekuraira kwangu! Saka, kana paine chinhu, kunyangwe aive mambokadzi wevatorwa, Oliver acharuramiswa.
  Apo ruoko rwerudyi rwemutungamiriri rwakasvetuka kubva pabhiza, zvino zvisingatarisirwi, musikana wacho akazove akareba kupfuura muRoma akafadzwa neruchiva rwemhuka. Oliver Twist haana kunyara, uye akamhanyira kwaari. Asi gumbo remusikana rakashama, rakatsvuka, rine tsandanyama rakapenya, uye zvigunwe zvake zvakanga zviri pachena zvakabata mhuno yake zvakasimba. Marwadzo akarova senyundo mudehenya, Oliver Twist ndokudaidzira:
  - Ah-ah-ah-ah! Uri kundiuraya!
  Musikana aive nematombo anokosha akaseka, ndokusimudza mukuru weuto remurindi pasi ndokuipotsera sekatsi.
  Akaumburuka kumusana ndokugomera. Musikana ane chinyorwa chehumambo akati akadzikama.
  - Maitiro ako emurume anonzwisisika kwandiri uye kunyange kubata kumeso! Asi kana wakatarisana nemwarikadzi, haungamhanyire senguruve mukupisa. - Inzwi raBeauty rakawedzera kuoma. Enda pamakumbo mana uye kukamba. Ndokutsvoda tsoka dzangu mujecha. Haukodzeri kubata muviri wako.
  Oliver Twist akanzwa semutambi wetsiva mushure mekudzingwa. Musoro wake wairova, mhino yake ichirova nemarwadzo akaipisisa. Sezvinei, mukuru wezana akasimuka namakumbo mana ndokukambaira akananga kumusikana akanga akareba, aiyevedza.
  Kufara, pasinei nekurwadziwa, hakuna kupfuura. Uye Oliver Twist akakwenya zvine mutsindo patsoka isina shangu, inoyevedza tsoka yerunako runofema.
  Akanzwa jecha pamuromo achibva aseka. Panguva imwecheteyo, chitsitsinho chisina kupfeka chakaonekwa pamutsipa wake, chakatsikirirwa.
  Oliver Twist akati:
  - Iva netsitsi!
  tsvarakadenga yakapindura ichikwenyaira nemazino.
  - Zvakakodzera!
  Oliver Twist akapindura nekugomera:
  - Kuda, hongu, ndichaita zvese!
  Musikana akaseka ndokupindura.
  - Kugona. Iwe uri muRoma anodada uye ruoko rwerudyi rwamambo. Iva musikana zvino, iva iye kusvika ndachinja pfungwa dzangu!
  Centurion Oliver Twist akange ave kuda kutaura chimwe chinhu paakanzwa seanyudzwa mubhotoro rakanyungudutswa. Akabatwa nefivha, ndokukandwa muchando. Mheni yakapenya, kutinhira kukuru kwakanzwika, uye zvinhu zvose zvakati piriviri pamberi pemaziso emurume. Uye mushure mechinguva zvinhu zvose zvakanyarara. Oliver Twist akanga asisanzwe kurwadza kwemhuno yake, uye muviri wake wakanga wakafara. Akakwakuka ndokuzvitarisa pasi. Mberi kwake kwaikwenya chipfuva chemusikana chakazara, chaive chisati chavharwa nemucheka. Kupfuurirazve waiona muviri wechikadzi wakatsvuka, zviuno zvoumbozha, zvisina kuvharwa nebhurugwa, zvidya zvakasimba, zvidya zvakashongedzwa, tsoka dzakashama. Bvudzi rakabva rareba, Oliver paakaribata neminwe yake, akanzwa kupfava kwesirika achibva afunga kuritarisa. Tambo dzebhuruu dzakamonana dzakaonekwa pamberi peaimbova mukuru wezana nembavha.
  Iwe haugone kuona chiso chako pachako, asi muviri wako une hutano, mudiki, wakanaka, chete usina zvishongo, wakasviba kubva mukupiswa nezuva, wakashama, wakatsikirirwa nematairi uye chimiro chikuru.
  Oliver Twist akanzwa kusimba uye kufara zvakanyanya kupfuura kare. Uye achiridza muridzo, akati:
  - Blimey! Ndiri chii, musikana?
  Mhare yainge yakashongedzwa nematombo yakanaka yakagutsurira musoro.
  - Hongu, iwe zvino wava mukadzi uye unofanira kundishumira!
  Oliver Twist akapindura nekugomera:
  "Basa rangu nderekushandira mambo ini pachangu uye chero mukuru waanoisa pamusoro pangu.
  Musikana uya nehasha akatsika tsoka yake asina kupfeka ndokuti.
  - Ndiri kureba kupfuura mambo. Ndiri mwarikadzi wevamwarikadzi! Uye unofanira kunditeerera, zvikasadaro, pachinzvimbo chemusikana, ndichaita godo kubva mauri!
  Oliver the wench akadedera ndokupfugama pasi, achizvininipisa achiti:
  - Kuda kwako, iwe mukuru wevakuru. Asi changamire vakandipa basa, uye ndinosungirwa kuti ndiriite.
  Mwarikadzi akataura nehasha achiti:
  - Pasina kuda kwangu, kwete kuti Roma haizopiswa, asi hapana nhunzi imwe chete ichabhururuka nayo. Saka usatya.
  Oliver Twist akaimba zvine mutsindo achipindura:
  - Zvakawanda sei kuva mbwende ini handinzwisise,
  Mhare yehondo inozvarwa...
  Kutya utera, uye naizvozvo,
  Vanotya vakatokundwa!
  Mwarikadzi akatsika tsoka yake nehasha ndokuimba:
  - Painted tafura uye pasi
  Changamire ichiri mbudzi!
  Uye akabva atarisa Oliver uye akamuudza nenzwi rinofadza:
  - Mudiki, iva musikana wechidiki,
  Uye usamhanyira kukura.
  Kunda nekumanikidza kweruzha,
  Uye kurwisa fascists!
  Usamboziva rugare
  Chema uye useke panzvimbo
  Ini pachangu
  Mabhirioni emakore apfuura!
  Oliver Twist akaridza muridzo.
  - Gosha! Mabhirioni emakore apfuura. Uye ndivanaani vaFascist?
  Mwari vakachonya ndokuti zvinyoro nyoro.
  - Dzidza ZVIMWE. Tichafanira kusangana.
  Oliver Twist akamhanya tsoka yake isina chinhu, yemusikana achiyambuka mugwagwa wematombo. Akanzwa causticity neyake elastic sole uye zvine musoro akati:
  - Inofadza, asi ndini ani? Iye kana kuti iye?
  Mwari akapindura achinyemwerera:
  - Iwe uri zana muzana murume mumweya, zana muzana akasimba uye akanaka musikana mumuviri. Usazvidya moyo, ini ndichakudzidzisa zvemashiripiti, uye iwe uchandishumira kunyange wakatendeka uye wakatendeka kupfuura mambo.
  Runako rwakashongedzwa nematombo akati achizvikudza:
  - Ndinokubvumira kutsvoda pasi petsoka dzangu.
  Oliver Twist aida kupikisa, asi kutarisa kwamwarikadzi kwakamupisa. Ruoko rworudyi rwokutanga rwomukuru wavarindi ndokuwira pasi nechiso chake. Uye akatsvoda zvine hunhu tsoka dzerunako rukurusa panyika. Miromo yainzwa kutapira, seganda reuchi uye inofadza zvikuru, semusanganiswa wechuru chemaruva eparadhiso, kunhuhwirira kunobva kune nyasha, chiseled, makumbo anoyevedza emwarikadzi.
  Uyezve, hazvisati zvazivikanwa kana mubairo wacho kutsvoda runako rwakadaro, kana kuti kuedza kunyadzisa.
  Mwarikadzi akati akasununguka:
  - Vasikana vachauya kwauri munguva pfupi, nekuti murume mumwe haasi murwi mumunda!
  Oliver Twist zvakare nemakaro akatsvoda mwarikadzi asina kupfeka, chiseled, kutapira seambrosia, iyo vamwari veRoma vanonwa, uye vaida kuenderera mberi nekutsvoda kwemvura. Asi akawana chitsitsinho chisina kuserera mumhino, pakabva pakayerera ropa dzvuku, richipararira pamusoro peganda rakatsvuka.
  mwarikadzi akati nezwi rine hasha:
  - Simuka uende! Kana iwe uchida kuziva chimwe chinhu pamusoro pemoto unouya muRoma, saka nechitarisiko chakadaro zviri nyore kuzviita. Kutarisa pachipfuva chako, chiuno, makumbo emurume achapenga!
  Oliver Twist akavhiringidzika:
  - Zvakadaro sei? Ndichava muedzo kwavari here?
  Mwari akaseka ndokuti:
  - Nditende, mukadzi anowana mufaro wakawanda kubva murudo kupfuura murume, uye hautomboda kuva murume zvakare!
  Oliver Twist akati:
  - Zvinotyisa!
  Mwarikadzi akapindura:
  - Pane zvinopesana, zvakanaka! Ganda rakadaro rinonzwa muvakadzi, kubata kumwe kunokonzera kunakidzwa.
  Musikana akadongorera Oliver Twist ndokuwedzera kuti:
  - Uye kuti usafunge kuti ndakakusiya uri wega uye iwe ndiwe wega murume mumuviri wemukadzi, ndichaendesa shamwari yako kwauri.
  Mwarikadzi akasvetuka, akakwenya vhiri repini ndokuburitsa mheni pachitsitsinho chake chakanga chisina chinhu. Uye pamberi, zvakare akashamiswa Oliver Twist, anenge akashama, uyewo zvikuru tsandanyama uye akanaka musikana ruvara rutsvuku akaonekwa.
  Akamira ndokubwaira bwaira achiratidza kuvhiringika.
  Mwarikadzi, nemhepo yemukundi mukuru, akapindura:
  - Uyu ndiye mukuru wezana Cicero. Kwakanga kusina murume muduku zvikuru uye akanaka, uye zvino unoona kuti ava runako rwakadini!
  Oliver Twist akaridza muridzo, musikana akanaka chaizvo. Zvimwe chete ane tsandanyama, saiye. Kazhinji, vasikana ve gladiator kana avo vaishanda mumatombo vane mamhasuru akadaro.
  Asi panguva imwecheteyo, mazamu akakwirira uye mahudyu anoyevedza haana zvachose kubvisa runako rwechikadzi.
  Musikana Cicero akatarisa tarisa achishamisika. Ipapo akakotamira kuna Demiurge Goddess ndokugunun'una:
  - O mukuru, ndiitei murume zvakare!
  Mwarikadzi akadanidzira, achizunza chiuno chake cheumbozha:
  - Kwete! Iwe uri munyama wechikadzi ndoda zvimwe. Ikozvino mese pfugamai mutsvode zvitsitsinho zvangu.
  Musikana Cicero nemusikana Oliver Twist vakapfugama. Vakateerera nokutsvoda tsoka dzamwarikadzi. Asi pakabva paita mumvuri ndokuoneka mukomana akapfeka kabudura. Musikana wedemiurge akagutsurira.
  - Uye mukomana, zvakare, iwe unofanirwa kutsvoda mazamu asina chinhu.
  Mukomana uyu aive nebvudzi rakanaka uye akanaka, aitaridzika kunge makore gumi nemaviri. Uye kutsvoda tsoka dzake kwainyadzisa. Vamwe jerk, uye heino maRoma maviri, kwete vagari vekupedzisira.
  Oliver musikana akati achisimbisa:
  - Handizotsvodi tsoka dzemupfenyuri!
  Mukupindura, mukomana akarova blonde tsvarakadenga nebvudzi rakatsvuka neshin kumeso ndokugomera:
  - Shandura iwe kuita honye?
  Cicero musikana akakurudzira nekugomera:
  - Uyuwo ndiMwari! Kwete mukomana chete. Uye Mwari havanyadzise zvakadaro.
  Uye musikana akatsvoda mukomana wedemiurge pachitsitsinho.
  Musiki akagutsurira musoro ndokuti:
  - Ndini Mwari zvakare! Uye Oliver akaramba rukudzo rukuru. Zvisinei, ndinomuregerera. Asi kana iwe uchida kurarama, ipapo uchafanira kurwisa avo isu Demiurge God's order. Zvikasadaro, njodzi isingaverengeki ichauya paRoma.
  Mwarikadzi akapenya maziso ake anotyisa ndokuti:
  - Vakomana, kunyangwe muchizvida kana kwete, imi vasikana muchafanira kurwisa Roma uye kubatsira kukunda Spartacus.
  Oliver naCicero, vasikana vaya vane mwoyo yevarume chaivo, vakadeedzera nepamusoro pemapapu avo:
  - Never! Hatifi takamukira Roma!
  Mwarikadzi akatsika tsoka yake yakanaka isina chinhu nenzira inotyisa. Paraini paive paiswa jira rebvudzi rebluu nemusikana mutsvuku wemoto. Vasikana vakati wandei vakashama, vatsvuku vakaoneka, zviso zvavo zvakafukidzwa nemasiki matsvuku.
  Vakatanga kutambudza vasikana vezana. Pakutanga, tsoka dzetsvarakadenga dzakasungirirwa mumatanda vakatanga kuturika mitoro kubva padziri. Zvinorwadza zvikuru, marunda akatambanudzwa uye akamonyoroka.
  Musikana waOliver akageda-geda mazino ndokuchema.
  - Zvakangofanana, ini handisi kuzorwisa Roma!
  Cicero musikana akaridza muridzo achiti:
  -Usave mutengesi kumukuru wezana weRoma!
  Vasikana vechiRoma vakaramba vachitambudzwa. Vakarembera mitoro, vachidhonza majoini kubva pamapfudzi. Ipapo vaurayi-vasikana, vakashama, asi mumasikisi, vane bvudzi dzvuku, vakatanga kurova nezvikwapuro pamusana werunako rwakatambanudzwa. Zvibhakera zvakatanga kuitwa zvine mwero.
  Mwarikadzi akarayira, achirova nehasha tsoka yake isina chinhu:
  - Rova zvakanyanya!
  Ipapo zvikwapuro zvesimbi zvakaenda, izvo zvakabvarura ganda remukadzi. Oliver naCicero vakageda-geda mazino avo, asi mabhomba aizunguza miviri yavo yainge yatsemuka yakaita kuti mhere mhere ibude muhuro dzavo.
  Pano, nemurairo wemwarikadzi, mabrazier aipisa pasi petsoka dzisina shangu dzevasikana vanotambudzwa. Moto wevaurayi vechikadzi waidzorwa nekupa gasi. Pakutanga yaive diki, asi yakawedzera. Kuti vasakurumidza kupisa ganda, vatambudzi vakasvibisa zvigadziko zvevasikana nemafuta emiriwo.
  Uye kwaiva kurwadziwa kwakaipisisa zvokuti Oliver naCicero, vasikana vaya, vakazhamba. Asi vakabva varumanisa mazino avo zvekuti muromo waitobuda ropa.
  Asi kwakada simba rinopfuura romunhu. Musikana wemhondi akarovera Oliver Twist pasi pehapwa netsvimbo tsvuku-inopisa. Akafemereka ndokuridza mhere zvakare. Zvino vasikana vese vemauto vakatanga kurohwa nesimbi dzakatsvuka-kupisa muchoto chakabva changooneka. Uye kurwadziwa kwakawedzera kutyisa uye kunotyisa.
  Uye vaurayi vechikadzi vakanonga mbariro dzine mazino matsvuku aipisa ndokutanga kubvarura chipfuva. Zvinova zvinorwadza zvakanyanya. Semheni inokubaya kubva pazvitsitsinho kusvika kumashure kwemusoro. Oliver akafunga: - Pamwe zvakwana? Sei uchitsungirira kutambura kwakadaro, iti: chisarudzo chakajeka, ndinobvumirana nezvose! Asi kubatsira muvengi ane shungu weRoma Spartacus uye kutengesa nyika yake - kwete! MuRoma anofanira kunge akaoma kudarika dhaimondi.
  Apo Cicero musikana akadanidzira:
  - Ah amai! Hapana chikonzero, ndichakuudza zvese!
  Oliver musikana akadaidzira:
  - Nyarara! Usatengesa nyika yako!
  Uye panguva iyoyo, zamu dzvuku rechipfuva chake rakabvarurwa. Uye marwadzo akaita kuti ndikachidzwe.
  Zvisinei, uku kwakanga kusati kuri muganhu. Pano zvakaonekwa, mushure mokunge Mwarikadzi-demiurge atsika tsoka yake isina kupfeka, dynamo newaya. Vatambudzi vakatanga kupinza maelectrodes muvasikana paraki pachipfuva chaVenus, poindi yechishanu, muromo nepakati pezvigunwe nezvigunwe. Uhwu hutsinye hwakanyanya.
  Hoyo musikana akashama akapfeka mask dzvuku achitenderera vhiri remota dynamo. Uye kubudikidza nemitumbi yevakuru vehondo vaitambudzwa, zvinoyerera zvakabuda.
  Marwadzo akadarika miganhu yose inobvira. Oliver naCicero havana kurasikirwa nekuziva kubva mukuvhunduka kwemarwadzo chete nekuti ivo vakasimbiswa nemashiripiti eDemiurge Goddess. Vasikana vezana varombo vakasangana nekutambura kusinga nzwisisike, zvaiita senge sero rese remuviri rakazara nesimbi inopisa, uye mapoka emabhiza ane mahwanda esimbi aimhanya achitevedza tsinga.
  Oliver musikana naCicero musikana akadedera nekurwadziwa zvisingaite. Marwadzo akanga ari kwese kwese, kwakanga kusina ropa, kusina tsinga, kusina rusero mumuviri usina kubatwa nemarwadzo. Uye zvakanga zvakaita sokunyura mudenderedzwa remusango regehena.
  Vasikana vose vari vaviri vakanga vaoma mitezo zvokuti vakanga vasingagoni kana kuridza mhere. Vakazarirwa sehove dzagezeswa nemvura pamhenderekedzo yakaoma.
  Oliver akagamuchira rank after rank, sezvakaita mumwe wake. Saka wechipiri musikana wekuuraya uye wechitatu akatanga kutenderedza mavhiri emuchina we dynamo.
  Panguva iyi, vamwe vatambudzi vakatanga kuvhuna zvigunwe zvetsoka dzisina shangu dzevasikana vezana vakarembera padanda.
  Nyangwe zvazvo pakanga patove nemarwadzo akawandisa zvekuti zvaisaita kuti agaye nepfungwa orega kuzviona.
  Mukomana we demiurge akarayira, achibudisa pearly, mazino makuru kupfuura makore ake:
  - Nokuti bvudzi ravo!
  Pakarepo, vatambudzi vaviri vakabata vasikana vakanga vachitambudzwa ndokuvakweva nebvudzi, vachityisidzira kuti vaizodambura ganda romusoro. Uye kuwedzera kurwadziwa.
  Apa zvidimbu zvakafara zvesimbi zvinopisa zvakabata matumbu evasikana. Kunhuwa kwenyama yakatsva kwakabva kwanyanya kunzwisiswa. Mashoko akagocha boka rose remakwai.
  Demiurge Goddess akabvunza achinyemwerera:
  - Unobvuma kundishumira uye kurwa neRoma?
  Pasinei nemarwadzo akaipisisa, pasinei nekutambudzika kunoshamisa, vasikana vose vezana vakaomba pamwe chete:
  - Kwete! Hatisi kuzotengesa nyika yedu!
  Mwarikadzi akazvipisa amene nemheni, achivheyesa shamhu yakangoerekana yaoneka mumaoko ake. Uye kuburikidza navo, vasikana vezana vanotambudzwa, kubuda kwemagetsi kwakasimba kwakapfuura zvokuti ganda rakatanga kusvuta, uye vasikana vose vanotambudzwa vakaputika semwenje.
  Oliver naCicero vakazarirwa nekurwadziwa. Uye chiyero chekutambudzika chakapfuura zvese, uye kuziva kwavo kwakawira murima rekusavapo.
  Mukomana wedemiurge akataura nenyemwerero yaityisa:
  - Iwo akakura, akachengetwa zvakanaka!
  Mwarikadzi-demiurge akataura mukugumbuka:
  -Kupedzisa akati wandei mamishini, ini ndinongoda Oliver naCicero. Pashure pezvose, ndivo vakasarudzwa! Ndinogona kuita zvose, kunyange kusika zvinhu zvose, asi kuda kwevanhu hakusi pasi pevamwari vane simba guru.
  Mukomana wedemiurge akati:
  - Tinogona kushandura chitarisiko chemunhu, muviri, asi isu hatigone kushandura hunhu hwake uye "Ini", ndiko utera hwedu!
  . CHITSAUKO #5
  Oliver Twist akamuka ... Achidedera nekutya zvaive zvakamumirira munguva pfupi iri kutevera. Asi panguva iyoyo, maronda ekurwadziswa kwekare akanga asati apora, zvinoreva kuti kunonoka kurangwa kwakamumirira ...
  Mukomana akatanga kukwiza simbi dzecheni, mumwe achipesana. Zvaive zvichikanganisa, uye hazvifadzi kugara patambo kunge uri imbwa. Oliver akakwiza chinongedzo chinopesana nesimbi link. Uye akazevezera kwaari...Nguva yakafamba...Vakamuunzira zvokudya. Pamusoro pemigove yenguva dzose yomujeri, kunewo mukaka. Kuti mukomana akurumidze kubva pakutambudzwa, vakadzi vaishanda mujeri vakava nerupo. Zvinonzwisa tsitsi kana mukomana ane makore gumi atambudzwa nevaurayi veChirungu. Uye akanga atotsungirira kutambudzwa kuviri, kwokupedzisira kwakasara - kwechitatu.
  Zvisinei, kunyange jeri pacharo riri kupwanya. Kunyangwe kutarisa mabhawa kwatove kujaira.
  Uye zvigaro zvakatsva pabrazier zvinorwadza, uye zvichirwadza chaizvo, uye mablisters akazvimba paari. Asi zvakatotanga kudzikira. Uye hazvichakuvadzi. Zvichida zvitsitsinho zvemukomana zvemukomana zvicharamba zvakakangwa, nokuti haugoni kuremara, uye iyo chete inoporesa zvakakwana, kunyanya kana yakasvibiswa nemafuta emuorivhi.
  Oliver akanzwa manyukunyuku ndokupedzisa mbichana hombe yemukaka. Anongova namakore gumi okukura, uye vari kutomutambudza, vachiedza kutengesa chakavanzika. Uye panguva yekutambudzwa, chiremba anova nechokwadi chokuti havaremara, uye mukuru mukuru anoyera nguva yekutambudzwa, yakatarwa nemutemo weChirungu kumwana asati asvika gumi nemana.
  Mukomana akadya, uye kubva mukubhowekana, akaitora ndokukotsira.
  Uye akarota...
  Kufanana nemafashamu erwizi rwakanga rwaputika kubva mumahombekombe emafashamo, boka guru revatorwa rakamhanyira kunhare yakanga ichangobva kutemwa. Pane imwe shongwe, isingambotyi miseve, pakamira murume murefu, muchiedza, nhumbi dzokurwa dzendarira, uye bakatwa muruoko rwakasimba, rune tsandanyama. Bvudzi rakamonereka, pamusoro muhombe, watobatwa zvakanaka negrey, uye wakadhonzwa pamwe chete nesirivha hoop. Kutaridzika kwakadzikama kwekunze, chete kupfupika uyezve kuwedzera vadzidzi vanopa kunakidzwa kwakasimba! Akamira kuruoko rwerudyi, murume akareba zvisingaite uye ane mapendekete akafara akatinhira nebhesi rine simba:
  - Tiri kurwiswa, hombe! Kubva muGauri yose, madzinza ane utsinye akaungana. Hukuru hweRoma huri panjodzi!
  Murume akapindura akadzikama achitamba nebanga rine mubato wakakosha.
  - Uye wakafunga here kuti Antony akasarudza kuti tauya pano kuzotora howa, uye kwete kurwisa utsinye?
  Mark Antony akati mukuvhiringidzika:
  - Asi chii chaiva chinangwa chaJulius kubvumira maGauls evatorwa kuti aunganidze mauto ose, mazana emadzinza avo, pane kushandisa nzira iri nyore uye yakavimbika: kurova, kurova muzvikamu!
  Caesar akapindura nekunyemwerera:
  - Alexander Mukuru akapa Dhariusi makore maviri kuti aunganidze hondo huru kubva kumativi ose eumambo hwake hukuru uye kumukunda muhondo yakasununguka. Tave nemakore masere tiri muhondo. Kana tikaramba tichiita mushandirapamwe nemitoo imwe cheteyo, ipapo upenyu hwedu hwose hauzokwaniri nokuda kwaikoku!
  Vapfuri vemiseve yeRoma vakapfura zvakarurama nokuda kwemazino aiva pamadziro, zvisinei, kwakanga kune maGaul akawanda kwazvo, uye vakatiza vari muboka guru kwazvo zvokuti kwakanga kwakaoma zvikuru kuvapotsa pane kuvarova. Vatorwa vaya vakadonha, vakabaiwa nemiseve, vakatsikwa-tsikwa zvisina tsitsi nevamwe verudzi rwavo. Mahwanda ebhiza nebhutsu dzakakasharara dzine matanda ainyura zvisingaite, musanganiswa wetsvina neropa. Caesar akatadza kuramba akabva angopfura museve akananga kune rimwe jaya raitsika bhiza jena. Pakati pemaGauls, itsika kuti vatungamiriri vedzinza vatasve bhiza resutu-chena yechando, inomiririra kuchena uye kutsigirwa kwemweya yakareruka.
  Caesar aive shasha yekupfura, akadzidziswa kupfura kubva achiri mukomana mudiki. Mudzidzisi akasimba wekupotsa kwega kwega, akaraira kurova kashanu nemuzambiringa kumusana wemwana. Zvisinei, Julius muduku haana kungorohwa chete, asiwo akadzidzisa kuisa pfungwa, mutemo wekufema, kudzvinyirira kuneta. Parizvino, Kesari ari kuedza kugadzirisa kufema kwake nekudzora kurova kwemwoyo.
  Uye vatorwa vave kutorwisa madziro. MaGaul haasi mabharari akaomesesa, kubva pamiti mirefu mirefu, vakaita mazana emasitepisi akasiyana, dzimwe nguva akafara zvekuti ngoro yaigona kutofamba nayo.
  MaGaul anodzvova semapere asina kumbodya chando chese. Panguva imwe cheteyo, vaipfura minondo neminondo nemiridzo. Vapfuri vemiseve veRoma vanopfura zvishoma, varwi nerubatsiro rwezvipfuramabwe vanosunda masitepisi pasi. Asi varipo vakawanda uye vanaGaul vanokambaira semakonye, vasingacherechedzi kurasikirwa. Kunyangwe ari kure, munhu anogona kunzwa kuti mabarbarians anonwa doro, zvinoita sekunge vamiriri vevanhu veCologne vakatora yakaringana yemwedzi wekare pachipfuva chavo.
  Pamusoro, vanosangana nezvibhakera zvine simba kubva kumasanhu eRoma anocheka kaviri neminondo mapfupi. Hekuno kurasikirwa kwokutanga pakati pavaRoma, mukuru wezana akaboorwa nehwamanda inowa, maGaul akatsamwa anobvarura muviri wake kuita zvidimbu, uye varwi vaviri veRoma vakadonha pakarepo.
  Kesari akabva ati:
  - Dururirai tara pamusoro pevatorwa!
  Maboilers anofashaidzwa akaiswa pane zvakakosha zvigadziriso. Vanosimudzwa nechekare, vanotendeuka ndokudurura pamisoro yeGauls. Bora rinovira rinopisa mabarbarian, vanopenga chaiko nekurwadziwa. Kunhuhwirira kwenyama inopisa kunokwira kumusoro. Vapofumadzwa uye vapiswa, vaGaul vakazendama, asi mapfumo nematemo zveuto guru raienda kumashure hazvina kuvabvumira kuti vadzokere shure. Patova neropa rakawanda ririkuyerera, asi kana rakasanganiswa neresin, rinotyisa ...
  Mark Antony anodanidzira achiti:
  - Gadzirisa moto!
  Mazhenje anobhururuka achidzika, resin inopenya kumusoro. MaGaul arikutsva nekumhanya kudzoka. Vanotsikwa nemitsara yekumashure, masitepisi anodonha. Uye zvakare uye zvakare vatorwa vanowa. Asi kurwiswa, pasinei nekurasikirwa kunotyisa, hakufungi kumira.
  Nyanga hombe dzeGauls, kwete miromo inovhuvhuta madziri, asi varwi vane simba vanotsika-tsika pasi petsoka mamvuto chaiwo akagadzirwa nedehwe renyati. Kubva pane izvo ruzha rusina kujairika, viscous, rinoshanda nenzira yakakosha papfungwa dzeGauls, semanzwi evamwari verima vachidana kuita.
  Caesar achiri akadzikama, achiti achinyemwerera:
  - MaBarbarians, kwavari manzwi akakosha kupfuura mweya!
  Antony akapindura:
  Mupristi Kraudhiyo akaita chibayiro cherupo kuna Jupiter neMars, uye vamwari vakati, tinotendera zvamakaita uye tichakupai kukunda!
  Caesar akapindura nenzira yevhesi:
  Vanamwari veOlympic vakasimba
  Asi havabatsiri vasina simba!
  Kana takatendeka kuna Jupiter,
  Ngativake simba renyika!
  Kuti tikunde, tinoda masoja,
  Kubva kusimbi, ruoko uye huchenjeri hwakawanda!
  Kubva pakurova, hondo yakaipa ichaputsika,
  Uye ipapo nzira huru yakatimirira!
  Anthony akabvumira:
  - Dai kupenya kweJupiter ngakukudzwe!
  Pasinei nezviuru zvevakafa, kuputika kweGauls kwakatangazve kufamba, kwakafanana nenguruve yakakuvadzwa, iyo yakanga isati yawana nguva yekubuda ropa uye, sepakutanga, kumhanyira kunotyisa uye kune ngozi kumuvhimi. Mukuwedzera, vaGaul vakatanga kukanda miseve nematombo kumadziro. Marudzi avo evatorwa haasati agona uta, miseve yakaremerwa kupfura zvine mutsindo kubva kune vazhinji vevarwi, asi kana iri yerudzi vanogona vachiri kutamba chikamu chavo.
  MaBarbarian Gauls anofamba pamusoro pezvitunha, achiregeredza moto unopfuta pasi petsoka dzavo. Panguva imwe cheteyo, mapfumo aibhururuka achikwira kumusoro, uye mumwe wevatorwa akakanda demo nounyanzvi zvokuti rakabva ranyura mumusoro weLegionnaire.
  Kunyange zvazvo kurasikirwa kwevaRoma kuchiri kuduku, vaGaul vanoramba vaine nhamba huru zvikuru, uye mapoka matsva evanhu ari kuchema anobuda musango.
  Mark Antony achiri mudiki kwazvo, kunyangwe mapendekete ake akafara, anokwanisa kutakura gumi nemaviri akareba eregionnaires paari, kana kutomhanya nawo. Achiri wechidiki asina ndebvu, akakwanisa kutora nhanhatu-akashama hetaeras kamwechete kubva mupfambi panguva yemoto, uye zvakare kuvafadza. Mark aive nemukurumbira kwete chete semurwi mukuru, asingatyi kurwa neve gladiator shasha, asiwo semudiwa ane hunyanzvi. Muhondo yaKesari, ndiye wokutanga weminondo yokutanga, akagadzirira kuenda kunorayira mukuru.
  MaGaul ari kukwirazve madziro, uye vaRoma vapererwa nesimbi, uye vanofanira kusangana nomuvengi neminondo, pamwe chete nematemo nemapfumo. Atova mune imwe yeGauls, inotungamirwa naJeanne the Fearless, vakatogadzika imwe yeshongwe. Jeanne pachake, pasinei nekukura kwake kukuru, anokurumidza uye ane hunyanzvi. Mapendekete akafara uye chiuno chakamanikana. Anorwa akashama kusvika muchiuno uku akabata minondo miviri. Uye ane mamhasuru ayo Hercules angagodora.
  Mark Antony anokandawo nekushaya moyo minondo yake kubva muruoko kuenda kune ruoko:
  - Rega ndirove mukuru!
  Kesari, asingakurumidze, akaisa museve muuta zvinyoronyoro, akatswinya meso ake nounyanzvi, akapindura;
  Kurayira kweMutungamiriri panguva yehondo,
  Kana miseve ichirira!
  Kuzadzwa nerudo uye mutengo mukuru,
  Zvinoera, kuvarwi veRoma!
  Pasinei nekuti Jeanne ari kukurumidza kufamba, Kesari anotarisira mafambiro ake, pfuti chaiyo uye museve unocheka nemhepo, uchibaya muchipfuva chine tsandanyama, pasi pemwoyo chaipo. Kudonha kusina kutya, ropa richibuda mumuromo makazara mazino makuru ebhiza. Mutorwa anodzipwa, anokurumidza kufa.
  Caesar akazevezera achiti:
  - Zvinonzwisa tsitsi muuto redu, ndaizomuisa neboka!
  Mark akatura befu.
  - Iwe unogara wakachenjera Kesari mukuru!
  Caesar akasimudza musoro.
  - Mutongi anoda kutsiva kunotapira ane njere dzenhunzi! Zvichida, dai Jeanne aiziva hunyengeri hwemauto edu, angadai akakwanisa kutora nhare. Kusvikira panguva iyoyo, ramba wakatarira kurwa.
  Mukuru mukuru weRoma, zvakare panguva ino nekukurumidza, akatakura uta hwake uye akapfura, ndokupfura zvakare, achisarudza vatungamiriri veGaul.
  Sezvineiwo vaRoma, masitepisi mazhinji evaGaul akatsva, uye havana kuzokwanisa kukanda mauto avo ose pakarepo pavaRoma, asi vanopfuura zviuru mazana maviri nemakumi mashanu vavo vakaungana pano. Roma haisati yambotarisana nemasoja akawanda kudaro munzvimbo imwe. Caesar ane mauto maviri chete munhare, zviuru gumi nezviviri zvemauto. Chiyero chemauto, anodarika maGauls makumi maviri, emuRoma mumwechete.
  Kesari ari kunetsekawo, asi chiso chake chinochengeta kusapinda kwemask. Ndinorangarira muhuduku hwake, akabatwa nemakororo. Vakakumbira rudzikinuro rwakakura kwazvo rwematarenda makumi maviri egoridhe kune pwere dzisati dzave nendebvu. Uye tarenda ichidimbu chegoridhe, idiki zvishoma pane zai rehuku. Kunyange zvazvo Kesari uye muzukuru waMaria (ngano yemumwe chete patrician akakwanisa kusarudzwa consul weRoma yekare kanomwe), asi zvinoratidzika kune jaya rakange risati rasvika pazera rekukwanisa kuita zvishoma uye rakagamuchira kodzero yekuroora. . (Kuvakomana vanopfuura 14), iyi imari yakawanda, uye hapana anoda kuibhadhara. Uye izvozvo zvinoreva rufu kana uranda.
  Caesar akaseka pamberi pemakororo achipindura. Akataura kuti aikosheswa zvakanyanya, asi anofunga zviri nani nezvake uye anogadza rudzikinuro kwaari - matarenda makumi mashanu. Makororo akakura, anonhuwa anofara uye anopopota. Mumwe wacho akatotsemura dumbu pademo remugungwa mukoma. Caesar akaenderera mberi achiti:
  - Asi mushure mekunge ndawana rusununguko rwangu, ndichakutevera kusvikira wabatwa uye warembera pamayadhi! Mutungamiriri anorovererwa pamuchinjikwa.
  Vapambi vakashamiswa nekusaziva kwakadaro, uye mutaman wemakororo egungwa aine hutsinye hwakaipa akabvunza:
  - Hautyi here, iwe mukomana asina tsitsi, kuti tichakuroverera iwe pamuchinjikwa! Mushure mezvose, iwe wakasungwa uye mumaoko edu!
  Kuna Kesari muduku akapindura kuti:
  - Hupenyu hahuna kunyanya kukosha kudonhedza rukudzo uye kutengesa chiremerera nekuda kwayo! Kukudzwa uye chiremera mapapiro maviri, pasina iyo shiri yehupenyu inogona kungochengetwa muutapwa!
  Kunyange mutungamiri akaomeswa wehama dzegungwa akashamisika:
  - Iwe uri muvengi akashinga, uye isu tichachengetedza hupenyu hwako. Mukuwedzera, hatina kumboona matarenda makumi mashanu panguva imwe chete.
  Caesar akaridza tsamwa.
  - Kana iwe ukandisunungura, ini ndichatsiva kuroverwa kwako nenzira isinganyanye kurwadza yekuparadzana nehupenyu: mhino!
  Iyo ataman yakaseka zvakati zvekumanikidzira, asi zvakadaro yakaraira kuisunungura. Kesari akanga asingadi kuti muromo wemutungamiri wakaputsika, uye mazino ake akanga asina kunyatsogadzirwa. Mujaya aitaura achizvishora zvikuru.
  - Ani naani anopinda mukutamba, iye anoramba ari mumhino dzake nguva dzose. Eya, muromo wakasviba ndihwo utiziro hworurimi rwakaora!
  Mutungamiriri akavhiringika, asi Kesari akanyarara uye vapambi vakaita sevakakurumidza kukanganwa nezvekutyisidzira.
  Shamwari dzomukomana wacho dzakakurumidza kuunganidza rudzikinuro rwaidiwa ndokutumira matarenda makumi mashanu. Kesari akachengeta shoko rake pachinhu chimwe, uye akanga asingadi kumbosendeka chechipiri kwenguva refu. Kunyange zvazvo basa riri pamberi pake rakanga rakaoma, hazvisi nyore kuwana uye kubata pirate galley, kunyanya pakati pezvitsuwa zvakawanda, mabheji uye mabheji eGungwa reMediterranean. Hongu, uye kune makororo akawanda, uye zvikepe zveRoma hazvina simba pamusoro pavo. Asi Kesari, achiri mumakore ake okuyaruka, akasiyaniswa noungwaru hukuru.
  Paakanga ari muchikepe chepirate, akakwanisa kuita ushamwari nemukomana wepaimba. Kesari akamuvimbisa chinzvimbo muuto reRoma, uye mukana wekuhwina hunyanzvi hwake nevaranda. Akasiya tsamba kumukomana wacho, yaitaura kuti igwa rakazara nesirivha rakanga richibva kuSicily. Uye sezvo nyonganyonga yakatanga muRoma, kudzivirira kwegwara rengarava kunongofananidzira. Mukomana-kabhini mukomana aifanira hove kunze tsamba pachayo, sokunge netsaona, mugungwa, nokuda kweizvi akatoparadzwa zvishoma nemvura yegungwa. Urongwa hwakanga husina kuoma, vane makaro uye vane pfungwa dzakatetepa vaisagona kubatsira kuwira mumusungo.
  Panguva yekukwira, dhizaini yakasimuka, uye mauto eRoma akawira pamusoro pevapambi. Uye kubva kumashure, rombo rakanaka usiku, magwa maviri ane varwi akasvika. Vapambi vakanyara havana kumboramba. Vakangokumbira kuti varege kuvasungirira, asi kungovatengesa muuranda. Uye mutungamiriri, kuitira kudzikinura upenyu hwake, akaudza kwavanovanza pfuma yavo, kusanganisira vaya vasati vakwanisa kupinda mugomba rakadzikadzika, matarenda makumi mashanu.
  Asi Kesari akapindura akati:
  "Unogona kutenga hupenyu hwako, asi haugone kutenga kukudzwa!" Isa pasi!
  Saka runyerekupe rwakafamba pamusoro paKesari, kunyange zvazvo akanga asina makore gumi nemashanu, uye gore rakatevera akaroora, uye munyoro Aqualeria. Asi iyo imwe nyaya!
  Caesar akaraira Antony kuti apinde muhondo, aine dura rakasimba. VaRoma vakashandisa kugadzira rudzi rwe phalanx. Pamadziro nhete yainyatsoshanda. Mafungu ekumhanyira maGaul akakachidzwa. Vamwe vavo vakabayiwa nemapfumo maviri kana matatu panguva imwe chete.
  Julius Caesar akati:
  - Iyo Macedonia phalanx inogona kuve yakanyatsoshanda maitiro. Kwete pasina ivo vakakunda Asia yese, kana kuti, dzinenge dzese! Kana tapedza naGaul, ndichaenda kunyika dzePezhiya, uye ikoko kuIndia. Cleopatra achandiunganidzira mauto matsva, kusanganisira vatasvi vemabhiza echiArab.
  Pasi paKesari, chete mudiki squire Oliver Twist akasara. Paive nerunyerekupe rwekuti mukomana uyu aive mwanakomana wake. Uye ichi chaiva chokwadi, pamwe chete caveat kuti amai Oliver aiva nyore muranda kubva Germany nyika. Musikana akanaka asi asina tsitsi, anobva kunyika dzeSlavic, akanga asingadi kuva murongo uye hetero, uye nokuda kweizvi akatumirwa kushanda nesimba paminda yehemp neflakisi. Asi naikoko akanga achishinga, nokuda kwaizvozvi akapedzisira ava mumacheki. Iye, zvisinei, akakwanisa kurarama imomo ndokuva akasimba. Akatoendeswa kunhandare dzemitambo, uko Kesari akatorwa moyo naye munhandare. Mushure mezvo vakasiya basa, Erastella, sekudanwa kwaiitwa muranda murefu wechiSlavic, akawirawo murudo naye.
  Vaiziva mufaro urimumaoko. Ipapo gladiator akabata pamuviri. Uye vaive nemukomana, Brutus. Nenguva isipi, Erastella akaunza nhamba yekukunda kwake mumhete kune zana uye, maererano netsika, akagamuchira rusununguko. Asi Kesari akanga asingagoni kumuroora, kunyange zvazvo akanga ari chirikadzi. Aiva nechimwe chido, mwanasikana wemurwi weRoma ane simba guru, mukuru mukuru wekutanga Pompey. Akamuroora, uye Erastella akaenda kundorwa kunyika dzokumabvazuva. Kesari akanga ainaye kwenguva yakati, achidzvinyirira kuedza kwevaEgipita kubuda muRoma. Ikoko akasangana naCleopatra, waakagadza pachigaro chekare.
  Nenguva isipi rudo urwu rwakatsiva rwokutanga, uye Kesari haarambiki. Cleopatra aiva nemwanakomana, asi mwanasikana waPompey akakurumidza kufa panguva yekusununguka, mushure mokunge Kesari akavenga Cleopatra, achisunungura hondo kuchamhembe kwakadziva kumadokero kweItaly, kure nevaimbova vatenzikadzi vake. Chokwadi, Oliver, asingazivi mwanakomana wake, asi akaenda naye. Mukomana wacho akanga akakura uye akakura kupfuura makore ake, akagara nhaka yebvudzi tsvuku, kureba uye simba rakasimba kubva kuna amai vake vechiSlavic. Akanga akafanana nababa vake, asi akanga akanaka zvikuru, akasimba uye anopfuura Julius Caesar pazera rake. Kunyange zvazvo mukomana wacho asati asvika makore mapfumbamwe akazara, anenge atoita sewechidiki uye anotenderera nyore nyore maviri evakuru vemauto ehondo. Mapakatwa aya akareba zvakapetwa nekamwe nehafu pane akajairika.
  Oliver Twist anobvunza achitya:
  - Nditenderei mukuru (Kesari haana kumbomuti mwanakomana, uye nenzira yomuzvarirwo akarambidza mukomana kuzvidana kuti), kumhanyira mukurwisana, ndinoda kunwa banga rangu neropa!
  Julius anopindura achinyemwerera:
  Zvino ini ndichasiiwa ndoga, zvino ndiani ucharinda Kesari wavo?
  Mukomana akanyemwerera achirevesa.
  - Kudzivirirwa kwakanyanya kurwiswa, nekuti mupendero unogara wakasimba kupfuura ganda!
  Caesar akabhabhadzira mukomana pabendekete rake rakasimba.
  - Kuita zvakanaka! Enda, uzvicheke nebakatwa! Rega uku kuve kuomesa kwako.
  Simbi inodziya mumvura, simbi vakomana muropa!
  Mukomana Oliver akafara uye, achipenya zvitsitsinho zvake (pasinei nekutonhora kwematsutso ekunze, Kesari, achipisa mwanakomana wake, akamusiya chete shorts kubva pahembe dzake). Misungo yehuduku: mwanakomana wengano yeRoma uye gladiator-muranda akazununguka semapundu pamvura.
  Saka akacheka mutorwa ane mvere mumusoro nebakatwa rake. Akadonha, akatsikitsira pasi.
  Caesar akati:
  - Kana kukwegura kusingazivi nguva dzose, asi huduku hunogara huchigona! Eh kutaura chokwadi ndine shanje nemukomana uyu.
  Kesari atopfuura makumi mana, uye kunyanya mukutonhora, Gallic autumn, mavanga ekare anorwadza zvinorwadza, uye kurwisa kwepfari inonyengera kunowedzera kurwadza uye kazhinji. Akatotya kuti mwanakomana wake Oliver uye mwanakomana waCleopatra Alexander aizogara nhaka yechirwere chinodedera. Akanga asina nhau dzekupedzisira kwenguva refu, uye Twist ane hutano hwakanyanya, haana kumbotsvedza, kunyange zvazvo achimhanya asina kupfeka muchando uye anoshambira mugomba munguva yechando. Zvinoita sekuti ropa raamai vechiSlavic rakakunda maari, nehondo dzenguva dzose dze internecine uye nguva yechando yakaoma yeRussia!
  Uye kana wachinjana makore gumi echishanu, yave nguva yekufunga nezvechinangwa chehupenyu. Kesari aive neyakapfava, kunyangwe achiri mudiki, akasvika pakugumisa kuti hurumende yerepublic, ine gakava risingaperi, plebiscites kufadza chaunga, hutsinye hwakasiyana-siyana hwepachivande, pfumbamuromo vavhoti, yakanga isingashande zvakakwana uye haichakwanise kushanda. chinangwa chiri kure: kusimuka kweHumambo hweRoma!
  Republic - nei Roma iri ingangove nyika chete pasi pano ine republic, uye kumativi ese evavakidzani vane monarchies yakasimba. Izvo zvinodiwawo muRoma kubvumidza mutungamiriri, nesimba ramambo, kutamiswa kwete nesarudzo, asi nenhaka, kana muzviitiko zvakasiyana nebumbiro rakasarudzika ramambo. Iyo yekupedzisira inogona kudikanwa kana mugari wenhaka, kuti aise zvinyoro, haasi nyanzvi. Zvechokwadi, mambo asina simba anogona kutora chigaro, asi, chero zvakadaro, achava nesimba uye kukwanisa kuita zvisarudzo zvakasununguka.
  Uye chirongwa chenguva refu chichava nyore kwazvo kuita, kusiyana nevamiriri, vanosarudzwa kwegore rimwe chete, uye pamwe chete! Uye kana paine gakava pakati pavo.
  Kwete, Roma inoda humambo, uye kubva kuvanakomana vakati wandei, Kesari achagara achikwanisa kusarudza akakodzera. Chokwadi, uye anofanira kubvumirana pane zvisina kufanira murwendo urwu rurefu. Kunyanya, kumuita mubatsiri, uye kunyange mukuru shamwari yePompey. Apa Kesari haana kunyatsomuremekedza. Sezvo ruoko rwerudyi rwemudzvanyiriri Sulla, Pompey, mushure mekufa kwemudhara wegonorrhea uyu, aigona kuve mutongi weRoma. Pompey aive nemauto mumaoko ake, kusanganisira mauto echikuru aichengeta Senate. Asi akaramba akatendeka kuhurumende, achidzorera hurongwa hwekare. Ndiye Kesari panzvimbo Pompey angadai asina kupotsa
  Mikana yako. Kazhinji, Pompey, inoratidzika, ichava muvengi mukuru waKesari, uyo anorota chigaro. Paivawo naCrassus, asi akafira muhondo yeParthian. Nenzira, saKesari, akapinda muPartia yose, uye akawira mumusungo, akavharirwa neuto rakaneta munhare. Chimwe chinhu ndechekuti Kesari akabvumira nemaune mhomho yevatorwa kuti vamuunganidze. VaGaul ndevanouraya, uye varasikirwa netariro yokupedzisira yokuti kubatana kuchavaponesa, pakupedzisira uye nokusingaperi vachazviisa pasi peRoma.
  Nenzira, Oliver munhu akanaka, achiri, chaizvoizvo, mwana, asi ane chombo chetsvo, saHercules pachake. Murwi ane simba kupfuura Mark Antony anogona kukura kubva maari. Zvimwe achava mambo akafanira, nomutsivi waKesari. Asi .... Ndinovimba kuti hazvisi kukurumidza, nekuti murume mukuru ane basa rakawanda pamberi pake.
  Zvishoma nezvishoma, dzvinyiriro yavaGaul yakaderera, zviuru zvakaurawa ndokugurwa, mirwi yose yezvitunha pasi pemadziro. MaRoma akaperawo simba, aive makakatanwa asina hunhu. Ipapo Kesari, uyo akanga atosunungura goba rose, akatora munondo wechipiri, akaona.
  Mukuru ari kupinda muhondo akaita seshanga inopwanya musana wekamera. Ngamera yatyorwa musana nemashanga yakafanana nemutungamiriri weuto anzvenga kurwa!
  Masoja mazhinji eRoma akakuvadzwa, zvitunha zvakarara, uye pakati pevakawa, pakanga paine Stefa the quaestor, anozivikanwa nekugogodza Grannik pabhiza rake. Uye kupi, nenzira, Grannik pachake, Kesari angadai akamubvisa nemuseve wakaoma. Hongu, maererano neminondo, Iye Kesari haana kuipa, asi kure neakasimba muuto reRoma, asi mumwe weakanakisa mumiseve. Uyezve, anodhonza tambo yacho nerubatsiro rwechirauro chakakosha chinopfekwa panhumbi dzokurwa uye anotwasanudza ruoko rwake rworudyi. Saka, iwe unogona kudhirowa tambo yakaomesesa kupfuura yenguva dzose uye kurova kure kure!
  Asi iwe unodawo bakatwa! - Kesari akatema Gaul iri pedyo.
  Kuchema kwemufaro:
  - Ava! Kesari anesu!
  - Kukudzwa kuna Kesari! Tichakunda munhu wese!
  VaRoma vakaratidza kufara. Kuvapo kwaKesari - ichi chitunha chekukunda chakafuridzira varwi. Kurova kwakasimba uye vaGaul vakazengurira, vakatanga kudzoka. Dutu rinotyisa rakatanga kuserera, masaisai akaserera. Nekudaro, maGaul akadzokera kumashure nenzira yakarongeka, pasina kutiza. Sezviri pachena shungu dzavo dzehondo hadzisati dzapera zvachose. Julius Caesar, achinyumwira musungo, uye achiziva kuti munzvimbo yakashama, vaRoma vaizopwanywa nezviverengero zvikuru, akarayira kuti:
  - Munhu wese amire! Zorora!
  Vaneta, varwi veRoma vakadikitira vakatanga kunhonga vakanga vakuvara. Varapi vashoma nevapristi vakazora maronda acho nemishonga ndokusunga makumbo nemaoko. Mamwe masoja akatanga kuvesa moto achigadzira zvokudya.
  Mwanakomana Oliver Twist akafara zvikuru, kunyange zvazvo chifuva chake chine tsandanyama, chakapetwa kaviri chakachekwa nechekureba kubva kuGallic demo. Mukomana akati:
  - Ndiyo nzira yatakavapa zvakaoma! Uye Kesari wedu ndiye akanakisa! Kubwinya kuna Kesari mukuru!
  Navarwiwo vakafara kwazvo.
  - Kubwinya kuna Kesari mukuru!
  Oliver Twist, achivhomora minondo yake, akati:
  - Kana maGaul adzoka zvakare, ndichavacheka kuita maapuro anovava! Nokuti mwanakomana weRoma Huru!
  Caesar akadaidza mukomana, akati nerudo.
  - Wakaratidza kuti uri murwi ane mbiri! Zvino ndinokuita squire yangu inokudzwa, uye mukutenda, ndinokupa izvi...
  Mutungamiriri ane mukurumbira akabvisa munwe wake mhete ine emerald, saizi yechiso chenjiva.
  Mukomana Oliver akanyara:
  - Hongu, ini handina kukodzera kupfeka chishongo chakadaro!
  Caesar akanyemwerera.
  - Usapfeka! Vigai pane imwe nzvimbo, kana kwete, regai mhete iyi ionekwe seyako, asi ikozvino ichagara neni. Uye iwe, mukomana, irwa, uye paunosvika gumi nemana iwe unowana peculia yako. Zvichakadaro, tora fenzi naMark Antony.
  Mubetseri mukuru waKesari, kunyange zvazvo akanga ari mukuru zvikuru kupfuura mutungamiriri ane mukurumbira, achisvika kushefu wake, nokusazvidira akagwadama, achiedza kukotama. Caesar pachake aingova pamusoro peavhareji kureba, mutete, aine mhuno yemvura. Mark akasuruvara akabvunza:
  "Nei tisina kutevera vaGaul?"
  Kesari akadzokorora aphorism zvakare:
  -Mukuru anoenda kuhondo akaita seshanga inovhuna musana wengamera. Ngamera yatyorwa musana nemashanga yakafanana nemutungamiriri weuto anzvenga kurwa! Ichi ichokwadi, asi nguva yekukunda haisati yasvika. Grannik ndiye muvengi wedu mukuru, mambo asina kupfekedzwa korona weGaul anopandukira, achiri akaisa makadhi ake ehwamanda. Uye haana kana kuoneka! Ngatimirirei muvengi, zvakare, kunze, ndine mamwe mazano!
  Mark Antony akati:
  - Uye ndinoshamisika kuti mazano aya ndeapi? - Uye pakarepo akavhiringidzika. - Ini ndiri zvese mukutarisisa kwemukuru.
  Caesar akazvidemba akatanga kutsanangura:
  - Kune akawanda mashanga akaoma akagadzirirwa mabhiza munhare. Asi isu hatizogara takavandira kwenguva yakareba, asi nekungonyudza mashanga mumafuta, tara nemafuta zvinozopararira munzira.
  Anthony akati:
  - Chii?
  Caesar akaseka hake.
  - Uye zvino tichamirira! Panguva yakaoma zvikuru yekurwiswa. Kechipiri maGaul achakanda zvese zvakachengetwa muhondo, mukuwedzera, chimwe chinhu chichaitika!
  Mubatsiri akaedza kuzvifungira:
  - Ko kutsva, kusimbiswa kwakasimba kunouya here?
  Kesari, akatsveta maziso ake zvinyengeri, akagutsurira:
  - Ndizvo! Zvitsva zvakasimba zvinosimbisa! Asi zvinodikanwa kuti varove panguva chaiyo apo mauto ese eGaul achakandwa mukurwiswa:
  Anthony akatambanudza maoko ake.
  - Hatigoni kutumira nhau pamusoro pemukuru. Takanga takakomberedzwa nemativi ose!
  . CHITSAUKO #6
  Mukomana akamuka ... Akatanga kunzwa kufara zvakanyanya ... Nenguva isipi kutsva kwaOliver Twist kwave kubuda pasi. Uye zvironda zvemashava zvinokuvadza ... Asi pane tariro yokuti nhasi haazobvunzurudzwe nerusaruro.
  Zvakadaro kutambudzwa kunotevera ndiko kwekupedzisira uye kwakaganhurirwa munguva.
  Mukomana akaunzirwa chikafu. Akadya oatmeal negirazi remukaka. Uye akasununguka. Ndakanzwa kubhoikana.
  Oliver akaita maekisesaizi ake, sekudzidziswa kwaakaitwa naDodger. Yakadaro yakakosha kune kamera. Zvishoma zvakakanganisa collar uye leash pamaketani. Asi zvakadaro kurovedza muviri. Uye tsinga dzakatambanudzwa hadzichachema zvakanyanya.
  Kunyanya, mukomana muduku anoitawo kona yekudhinda. Mushure mekuchaja, Oliver akatanga kukwesha imwe chain link kune imwe. Kuti zvimwe azvichengete akabatikana, kana kuti achiri kutarisira kutiza.
  Tsoka dzakashama dzaitonhora zvishoma mukomana ndokudzifushira mumashanga. Ter akafunga mumoyo make.
  Zvekuti vasungwa vanotambura mujeri. Uye zvaizova nani zvikuru muchitokisi nevamwe vakomana. Iyo kambani inonakidza zvakanyanya. Muno muimba yebasa uye jeri revana, vasungwa vaivaraidza ...
  Oliver akakwiza nekupuruzira cheni yake haana kuona kuti akazorara sei.
  Akarota ave nesimba uye akasimba, murume mukuru uye ruoko rwerudyi rwemukuru mukuru.
  Caesar akarova gamba pabendekete achizvininipisa.
  - Apo shumba isingagoni kupfuura, mbeva inotsvedza. Kunyange zvazvo, chokwadi, basa rekutaurirana naCatonnes, uyo ari kuuya kuzondibatsira, haatambirwi nemakonzo, asi nenjiva.
  Oliver Twist akadaidzira nekuyemura kusingaite:
  - Zvakanaka zvikuru!
  Caesar asingatarisire akapindura pachena:
  - Erastella akandidzidzisa izvi. VaSlav vakashandisa mapasuru enjiva kwenguva refu. Uye wanga usingazivi nezvazvo.
  Oliver Twist akagunun'una mukuvhiringidzika:
  - Ini ndaigara ndichishamisika kuti vakuru vemauto vako: vanogara vakangwarira uye nenguva, asi ini handina kumbofunga kuti ndezvenjiva. Ndakafunga kuti uri mwanakomana wedenga pasi pekuchengetedzwa kwakakosha kwaJupiter!
  Caesar akati:
  -Kutsigira kwevamwari hachisi chinhu chakavimbika, hachizotsiva hushingi kana huchenjeri.
  Tenda chigadzirwa chimwe: zviri nani pane minamato yechiuru!
  Oliver akatsikitsira.
  - Shoko rakachenjera raKesari rinofanirwa nechuru chekutinhira!
  Mutungamiriri akasarudza kuzvininipisa:
  - Usawedzere kugona kwangu! Dai pasina varwi vakashinga kudaro vari pasi pesimba rangu, uye varwi veRoma ndivo varwi vakanakisisa munyika, saka ndingadai ndisina kubudirira kunyange chegumi chezvandakaita. Saka enda uchiita zvaunenge waudzwa. Uye nenzira, usakanganwa kusanganisa uswa nemashizha akawa, kuitira kuti zvirege kuonekwa zvakanyanya!
  Oliver Twist akakotama akatodzika.
  Ndinoteerera ishe wangu!
  Caesar akadzungudza musoro.
  Kwete, zvinosuruvarisa! Uye musandidaidza kuti mukuru kazhinji, handina kuita zvakawanda zvekuti ndirumbidzwe panguva dzese nenzira iyi. Nenzira, kana wapedza nesadza, usaenda kunorara, asi fence zvishoma neBrutus. Mamwe makore mashoma uye mukomana uyu achakwanisa kuradzika pasi kunyangwe mbavha yakaita sewe!
  Oliver akakurumidza kupindura:
  - Pasina mubvunzo Kesari mukuru!
  Mushure meizvi, akasiya basa, kufamba kwake, pasinei nehukuru hukuru hwemhasuru, kwakanga kusipo, iyo inofananidzwa nehofori dzakawanda, dzakamanikidzwa, asi Oliver, uyo akazova gamba guru, akanga asina kukurumidza saBrutus.
  Caesar akagutsurira musoro ndokuti:
  - Ndibikire tincture yeuchi! Uye zvino shandisa waini nenguruve!
  Achipindura kudaro, muranda asina shangu akanga akapfeka nguo refu akauya netireyi. Ndiye mumwe wevakadzi vashoma vari mumusasa, mukadzi ane vhudzi rakanaka. Kesari pachake, kunyange zvazvo aiva mutsvuku, aida blondes zvakanyanya, kunyange zvazvo Cleopatra akanga akasiyana mune izvi, bhichi rine vhudzi dzvuku rinopisa! Hongu, musikana akanaka, uye maererano nerunyerekupe, baba vake havasi Farao zvachose, asi mumwe wemauto eRoma, kubva kune avo vakaparadza hondo yeEpifan yechishanu.
  Murandakadzi akagadzika tireyi pasi ndokutanga kuchenesa bhutsu dzaKesari. Juriyasi akaona kuti ganda remuranda wacho rakanga rakazara mapundu, zvigunwe zvakaisvonaka zvetsoka dzake zvakanga zvisina makumbo zvakashanduka kuva bhuruu. Chokwadi zuva rakanga ratopinda nechepazasi uye kwaitonhora zvikuru. Varanda muRoma pachayo vanowanzoenda vanenge hafu-vakashama, kunyange zvazvo dzimwe nguva vanopiwa mamvemve echando. Asi muItaly kune zuva, sinou inodonha kamwe chete makore gumi muchando, uye pano dzimwe nguva chando chakanyanya. Zvakanaka, regai runako urwu rwudziye mubhedha nhasi, uye pamwe achabvumirwa kupfeka zvinodziya.
  Bvudzi rakamonana remuranda, pamwe chete nehuso hunyoro hwechidiki, zvinoyeuchidza Kesari nezvemukadzi wake wekutanga uye rudo rwechipiri (wokutanga aive mumwe wevasikana vakanaka vevaranda, kunyangwe mushure mekuva nepamuviri, shungu dzemukuru weramangwana. Uye mwanasikana wake chaiye, zvino akaroorwa nemumwe, kubva kunhamba yeshamwari Julius!) Akvaleriyu. Uye nekuda kwemusikana uyu, akashinga kuramba mudzvanyiriri Sulla pachake!
  Chii chingataurwa nezvomutongi weRoma uyu? Pakutanga, Kesari akayemura Sulla. Akafadzwa kuti mutungamiriri uyu akatanga kudzoreredza runyararo uye kurwisa uori, ugororo, akaedza kuita kuti vapfumi varemekedze varombo uye kugovana navo mari yavo. Kwaitova nezvipatara zvemahara, kuwanda kwemitambo yevaraidzo yakawedzera. Yakanga ine runyerekupe kuti Sulla akanga achigadzirira mushandirapamwe mukuru kumabvazuva. Asi mutongi uyu ane ruchiva akabata chirwere chakaipa, uye kwete kunyange kubva kumukadzi, asi kubva kumukomana weNegro. Somuuyo, mudzvinyiriri akatanga kuora ari mupenyu, uye nemhaka yokutambura kwomuviri, akatanga kunyumwira uye kupenga kwokutambudzwa. Kudzvinyirirwa kwevazhinji, kurambidzwa kwekutambudzwa uye kuponda kwakatanga. Sulla pakutanga akarayira kuuraya vose vatema, asi pashure penguva yakati, pane kudaro, akarayira kuunza boka guru revaranda kubva kuAfrica uye kuumba varindi vatema. Hondo yakatanga pakati pake naMary. Zviuru zvakawanda zvevaRoma zvakarovererwa pamuchinjikwa.
  Apa vakadaidza Sulla naJulius Caesar. Ipapo aive achiri mudiki, ndebvu nhema dzaingopinda pachirebvu. Imba ichangobva kuvakwa pamuzinda weSulla yaipenya neumbozha, yakanga izere nezvidhori, pendi uye zvakadaro zvichiri zvekushongedza zvitsva sematsime.
  Zvimwe zvezvivezwa zvairatidzira umboo hwakashata, zvinosemesa mukutendeseka kwazvo, uye zviito zvokutevedzera. Muduku Kesari akasemburwa kutarira ikoku, zvikurukuru kana murume akanga achikwira nomurume. Kunyange zvazvo muRoma yekare zvaionekwa sechinhu chakajairika kushandisa murandarume semukadzi, asi ... Kuna Kesari, izvi zvaiita sezvisina kunaka uye zvakashata. Zvakanaka, zvakanyanya kusafanirwa kuti vavezi vepamusoro veRoma vanotora izvi mumifananidzo, uye kunyange vamwari veOlympian.
  Sulla pachake aiita seanosemesa, akafukidzwa nemaabscesses, maronda, warts, ane musoro wakashama, akaita zvinosemesa. Mudzvinyiriri ane varume nevakadzi zvechokwadi akaora ari mupenyu. Kuti aderere kutambura kwake, varanda vana: vakomana vaviri vakanaka uye vasikana vaviri vakashama vakatsvinda vakazora mafuta erozi muchikara. Mukuwedzera, pazano revapristi, Sulla ainwa katatu pazuva ndiro huru yemusanganiswa weinfernal: ropa revana vachangobva kuurayiwa uye mukaka waamai. Kamwe chete mazuva matatu, Sulla akageza, kubva muropa rakachena revana nemhandara. Zvisinei, hosha yeichi chikara chakanga charasikirwa nechitarisiko chayo chohunhu chakapfuurira kufambira mberi, uye vanhu vose veRoma vakanyengetera kuti nyika yepasi itore vana vayo nokukurumidza sezvinobvira.
  Kesari, achikunda kusemeswa, akakotama, akakotamisa musoro wake zvishoma.
  - Ndinofara kugamuchira mudzvanyiriri Sulla.
  Mhungu yakaridza mhere.
  - Uye iwe unondipfugamira sei iwe benzi! Kana Julia aine usimbe hwekumukotamisa musana, saka ini ndichakuraira kuti uiswe padanda kuitira kuti asazombotwasanuka zvakare!
  Caesar akangopindura achiti:
  - Nzeve dzinokotama kumhepo, asi, zvisinei, imhepo chete, isingarevi chinhu! Uta hwakaderera hahuzokwidzi mubati kana asina mabasa makuru!
  Sulla, akangoerekana apfava, akabvunza:
  - Ndine mabasa makuru here?
  Kesari akapindura asina mano.
  - Kana uipi hwakakura, saka hongu!
  Mudzvanyiriri mushure mekumbomira zvishoma, akapuruzira dama remukomana mutsvuku ndokugomera:
  - Unorevesa uye ndinozvifarira! Unoziva, chero nguva ndinogona kukuraira kuti ukandirwe muchizarira chine shumba, kana kuti urovererwe pamuchinjikwa. Nekudaro, iwe une mukana wekugara uri mupenyu, uye kunyange kuva shamwari yangu!
  Caesar, achimanikidza kunyemwerera, akapindura:
  - Uye nemutengo upi wandingatenga ushamwari hwaSulla pachake?
  Mudzvanyiriri akapindura:
  - Une mudzimai Aqualeria ?!
  Mujaya Julius akapindura achiti:
  - Hongu, mudzvanyiriri!
  Sulla nekuchenjerera, sekunge aitya kuzvipisa, akapuruzira mazamu emurandakadzi asina kupfeka uye akagomera zvisinganzwisisike:
  - Saka kumuramba!
  Caesar, kukunda kunyara, akabvunza:
  - Handisi kunyatsokunzwisisa iwe!
  Sulla akangoerekana abhowekana, achirova mukomana pamiromo, ndokugomera sezvaaisvetuka achidzokera shure:
  - Usanyepedzera kuva jerk! Wanzwa! Ndinokuraira, siya mudzimai wako Aqualeria!
  Mukomana Julius akakotamisa musoro wake. Akanzwa kuti kuramba Sulla kwakangofanana nekufamba asina kupfeka mukeji ine shumba dzine nzara, asi achitengesa Aqualeria nekuda kwechikara ichi chinoora - kwete, haambofi!
  Caesar, achiedza kuita kuti inzwi rake rive rakasimba, akapindura:
  - Handikwanise kuzviita mudzvanyiriri!
  Kushamisika kwakanzwika muzwi raSulla:
  - Uye ichi ndicho chikonzero! Iwe unofanirwa kuita iyo feat yeHercules, kana kungoti hongu kune mukuru wevanhu paPasi!
  Caesar akapindura:
  - Dzimwe nguva kuratidzwa kwepamusoro kwekunaka, izwi rakapfava harina kuipa, kunyanya kana richisanganisira njodzi kuhupenyu!
  Sulla's physiognomy yakatambanudzwa nemaronda:
  - Saka uri kundiudza kwete?
  Achikurira kutya kwomuzvarirwo chose chose, Kesari akapindura kuti:
  - Hongu, mudzvanyiriri! Zvinosuruvarisa kwete! Uye zvakare kwete!
  Sulla akapindura nenzwi rakadzikama
  Asi wakasaina waranti yako yerufu! Mushure mezvose, hazvibviri kuti kwete kune muparidzi uye urambe uri mupenyu!
  Caesar akatura befu.
  - Chii, ndakagadzirira kuenda kutartare! Kunyangwe ndiani anoziva, pamwe vamwari vachandiona ndakakodzera maChamps Elysees!
  Sulla akasimudza ziso rake rakarembera.
  - Saka haungafi! Iwe uchatambudzwa, uye kwete iwe chete, asiwo mudzimai wako anodiwa Aqualeria. Ndinofunga kuti zvichave zvinonakidza kwauri kutarisa kuti muurayi anopisa sei zvitsitsinho zvinyoro zvemusikana nesimbi tsvuku-inopisa, ipapo mbambo dzinotanga kubvarura mazamu ake asina kupfeka.
  Kesari akatamira kuna Sulla, apo kamwe kamwe varwi varefu vatema vatanhatu vakasvetuka kubva kunze kweketeni. Kunze kwavo pakabva pasvika mumwe munhu. Pachimiro aive asingadarike makumi maviri neshanu, uye iye pachake aive hofori chaiyo. Kesari akabva angoziva kare Pompey ane mukurumbira, ruoko rwerudyi rwemauto rwaSulla. Ichokwadi, paiva nerunyerekupe rwekuti Pompey, ari mukomana akanaka kwazvo muhuduku, akadanana naSulla uye akaita sokuti kunyange kumunyengedza kubva kwavakava shamwari. Asi Pompey akakurumidza kuwana chiremera, achizviratidzira amene kuva mutungamiriri wehondo anokwanisa zvikuru, uye murwi akashinga, akasimba zvikuru mumuviri. Kunyanya, panguva ino, akakwanisa kuita basa repamusoro-soro, kureva kuuraya mambo wePartia. Kesari aigara ane godo naPompey, kunyange nekuda kwekuti iye pachake akanga asina kusvika pafudzi remurume murefu. Asi ichi chakanga chisiri chikonzero chega.
  Pompey akavhomora bakatwa rake:
  Ndinoteerera uye ndinoteerera ishe wangu!
  Sulla akapindura kuti:
  - Unoti kudii nhai mwanangu, uyu ishevedzera rakazvishingisa kupopota kuna mwari mupenyu, kureva ini!
  Pompey akapindura ndisingatarisiri:
  - Ari pachokwadi uye zvakanaka!
  Sulla akazununguka nehasha, neusimbe muzwi rake:
  - Zvakanaka, ngatitarisei kutendeseka kwake! Ndiudze Julius kuti dai wawana mukana wekundiuraya waizozviita here?
  Kesari, achizadzwa nemufaro, akabvunza:
  - Mhinduro yemwoyo wose?
  Sulla akati:
  - Ehe!
  Caesar akatura befu.
  - Akaurayiwa! Ndaizouraya izvozvi!
  Mudzvinyiriri akashamiswa, akanga asina kumboona utsinye hwakadaro kwenguva refu:
  - Sezvizvi! Akaurayiwa! Handizive zvekuita naye Pompey uye kuti ndechipi chirango cherufu chekuuya nacho kwaari nevasikana vake.
  Pompey akapindura nezwi rakasimba:
  - Ndiani akatendeseka uye anotaura zvaanofunga kuti hazvina ngozi. Vatengesi vechokwadi uye vavengi vanonyengera!
  Sulla akafinyama.
  - Kufanana newe, unondifadza! A? Ndinonzwa sekuti muri kuda kutora nzvimbo yangu, uye hamugoni kumirira rufu rwangu! Uri kutarisei!
  Pompey akatarisa Sulla mumaziso chaimo.
  "Ndakaratidza kuzvipira kwangu kwamuri kanopfuura kamwe chete!" Unondida here...
  Mudzvanyiriri akapindira:
  - Usade puppy! Teerera kukuraira kwangu, tora bhureti iri kugomba, pamwe chete nemukadzi wake. Vaisei muchitokisi chimwe chete, uye ini pachangu ndichavauyisa mutongo werufu! Chichava chinhu chakaoma uye chinorwadza.
  Pompey akakotama.
  - Ndinoteerera uye ndinoteerera mukuru!
  Mudzvanyiriri akawedzera kuti:
  - Tungamira kune casemate iwe pachako! Kana vakatiza, iwe pachako ucharembera pamuchinjikwa.
  Pompey akakotama zvakatodzika.
  - Handina kumbokusiya iwe mukuru pane mukuru!
  Kesari akatorwa. Jaya racho rakafunga, chokwadika, pasina raitaura pachena naSulla. Kesari akanga asingatyi kurwadziwa kwemuviri, asi pfungwa yekufamba kunzvimbo yakasuruvara yePluto haina kufadza. Mukuwedzera, mudzimai wake anodiwa achatambudzwa. Iyo yekupedzisira yakaipa zvachose, iwe unogona kuramba uchitsungirira kurwadziwa kwako, asi haugone kuderedza eumwe munhu.
  Sulla, adzoka, akabvunza Pompey:
  - Pamwe iwe pachako uchandiudza rudzii rwekuuraya kuti uise iyi puppy isina hunhu? Pamwe kumunyudza mutsvina? Zvichanyadzisa sei vanozvikudza!
  Pompey akapindura:
  - Iye murwi akashinga uye ane simba. Roma inoda vanhu vakadaro! Kana asingadi kukushandira, usatapwa, asi rega shiri iende yakasununguka!
  Mudzvanyiriri akakosora:
  - Mariy mucheche akaenzaniswa nemuzukuru wake! Mukomana uyu ane shumba negava, kungoti rekupedzisira harisati rakura! Naizvozvo ndinorayira, upise mupanduki uyu pamuti! Pisai kusvikira pasisina chinhu kunze kwemadota!
  Pompey akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Kana ichi chiri chido chako, ipapo ndichazadzisa ishe mukuru!
  - Uye pakarepo! Muchandiunzira tsama iyoyo yemadota kuti asare ari iwo!
  Pompey akadzvanya zvitsitsinho zvebhutsu dzake achibva aenda kunoita kuraira.
  Kuna Kesari akashaya vakaunza mudzimai wake Aqualeria. Chiso chemusikana uyu chaive nemisodzi, uye chairatidza mavanga maviri anoyevedza. Varindi vejeri vakatora zvishongo zvose kubva kumufundisi anoremekedzwa, uye vakabvarurawo nguo dzake dzokunze neshangu dzakarukwa. Uye zvino mumiriri wemhuri inokudzwa aingoramba ari muhembe chena imwe chete. MuRoma, kutanga kwechirimo kwaingova kuwedzera, kwaitonhora usiku, kunyanya mudombo casemate. Makumbo akashama uye asingadzivirirwe emusikana ari kutonhora, Aqualeria anotonhora anovabata. Caesar akabvisa jasi rake nebhutsu, akati:
  - Zviise pamusoro!
  Aqualeria akapindura achidada:
  - Kwete! Handidi kuti utonhorere mudiwa wangu!
  Caesar, akafinyamisa kumeso, akapindura,
  - Asi ini ndiri murume! Uye murume anofanira kutsungirira matambudziko, nekuda kwemukadzi!
  Aquaria akagomera zvakanyanya.
  - Varanda vangu, kunze kweavo vari pedyo neni, vanofamba gore rose vakapfeka nguo imwe chete uye vasina shangu. Zvino ndinoona, kana kuti, ndinonzwa kurwadza kwazvakaita kwavari. Uye kazhinji, tichakurumidza kuurayiwa, uye zvichida, ndaona kutonhora kwegomba, handingatyisi zvikuru nerima reHadhesi rechando!
  Julius akapuruzira gumbo remukadzi wake, akatanga kupuruzira zvigunwe zvake zvaitonhora, achiedza kunyaradza:
  - Kune mweya isina mhosva uye magamba, kune akakosha Champs Elysees. Iwo akanaka, azere nemiti yakaisvonaka nemaruva ane mavara. Zhizha risingagumi rinotonga imomo, uye zvibereko zvose zvakaibva uye zvinotapira, mvura inonaya inoramba ichinaya ichipfuura vanhu, uye avo vanogara imomo vakakanganwa kwenguva refu kuti zvipembenene zvinoruma nenyoka dzinoruma chii. Nhamo dzakadai sokuchembera, furemu rakarembera kana kuti mazino akaora hazvizivikanwi kuvagari venyika ino inofadza! Iparadhiso!
  Aqualeria, achipuruzira musoro mutema, wakamonereka waKesari, akapindura:
  - Pane mabhanana here?
  Mujaya Julius akapindura achiti:
  - Ehe, kune mananasi nemabhanana.
  Aquaria akatura befu.
  - Ndinoda kudya mabhanana matsva, akaibva. Sezvineiwo, ndangoedza akaomeswa kusvika zvino, asi ndakaafarira chaizvo!
  Kesari nechivimbo, sokunge iye pachake akanga achangobva ikoko, akati:
  - PaChamps-Elysées pane michero isina zita. Mukuwedzera, zvakawanda zvezvokudya zvakanaka zvinonaka uye varaidzo.
  Aquarium yakamutswa:
  - Kune bonde kudenga here?
  Caesar akanyemwerera ndokugutsurira musoro.
  - Ah chokwadi! Hercules, shure kwezvose, akaita rudo, nemukadzi wake wekutanga aigara paChamps Elysees.
  Aqualeria akanyemwerera nemufaro.
  - Tichava nevana here?
  Caesar akarovera zvakasimba chibhakera chake pamatombo:
  - Pachava nevakawanda! Izvi ndinokuvimbisa! Tichasimudza varwi vane mbiri!
  Jaya nemusikana vakatanga kutsvodana zvine mutsindo, ndokubva vatanga kupuruzirana. Mushure mezvose, ndiani anoziva zvakamirira munhu, kunze kwechipingamupinyi, shure kweiyi inotyisa. Uye kuchine kurwadziswa kwoutsinye kumberi, kwakagadzirwa nepfungwa yakatsveyamiswa yaSulla. Uye tinofanira kuvatsungirira, kuunganidza simba redu, kumira kusvika kumagumo.
  Asi Aqualeria acharamba achirwadziwa, sekuvimbisa kwaakavimbisa: simbi tsvuku-inopisa ichapisa zvitsitsinho zvevasikana, ipapo mazamu manyoro achabvarurwa kubva kune anokudzwa patrician ...
  Aiwa, zvinongopfuura simba rake. Imwe pfungwa yakapinda mukati, ko kana ukaratidza hushingi uye ponesa musikana kubva mukuzvitambudza. Semuenzaniso, kuhupa nebhandi ... Asi kuuraya rudo rwake rwechokwadi uye runopedza zvose zvinopfuura simba rake. Zvakafanana nekudzipa mwana wako, kunyanya sezvo muedzi wenyoka achizevezera: ndiani anoziva, pamwe mudzvanyiriri asina simba anochinja pfungwa dzake oponesa hupenyu hwake, angangoita Aqualeria?
  Kesari anotsvoda mudzimai wake waanoda zvakanyanya, miromo yake inotapira kupfuura uchi uye anoti:
  - Iwe unoziva, isu takagara mugomba, asi panguva imwechete isu hatigone kuwanikwa takasununguka munyika yese yakafara!
  Aqualeria akabvunza achishamisika:
  - Uye nei?
  Caesar akapindura nechivimbo:
  - Nokuti vakasimba pamweya - mambo mujeri, vasina simba pamweya - muranda pachigaro cheushe! Zvakakosha kuchengetedza ushingi uye kwete kuputika mumisodzi kunyange pane rack. Tsungirira kutambudzwa, chinyararire nekunyemwerera pamiromo yako!
  Mwanasikana akatura befu achipuruzira tsoka dzake dzakaoma nemaoko. Iye muzukuru wemhuri yemadzimambo, akaerekana anzwa somuranda ane nhamo. Kufungidzira kwakajeka kwakadhirowa mufananidzo wekuti akanga asina kupfeka zvachose aine majoini akamonyoroka akarembera parekeni, uye tyava yomuurayi ainhuwa akamurova kumusana wake usina chinhu. Uye mumwe mutambudzi anovhuna zvigunwe zvake nezvigunwe zvitsvuku-zvinopisa .... Musikana wacho akatonzwa kunzwa kunopisa mumunwe wake muduku, uyo mutambudzi akatanga kuputsa.
  Aqualeria akachema zvaipisa tsitsi. Pearl madonhwe emisodzi aiyerera nechepadama rakapfava uye neganda rakapfava remwana. Mukupindura, Kesari akatanga kutsvoda mudiwa wake pamatama, achinanzva misodzi ine munyu, achinyaradza:
  - Iwe uri mukadzi wechiRoma, mwanasikana weguta rakatemerwa kutonga pamusoro penyika! Usachema, asi kuti zvikuitire nyore, funga nezvechimwe chinhu chinofadza.
  Valeria akapindura nekugomera:
  - Uye ini handigone kufunga nezve chimwe chinhu, kunze kwekutambudzwa kunotyisa kwakandimirira! Uye gomba risina tariro retartar!
  Kesari akapindura izvi nehuzivi:
  - Hapana kurwadzisa kukuru kupfuura fungidziro yemunhu asina simba ane pfungwa! Gehena rinotyisa kwazvo, mukuona kwembwende, pamberi pekuedzwa!
  Musikana akagumbuka, misodzi yakamira kumeso kwake:
  - Handisi mbwende! Musandinyadzisa! Uye zvakadaro, kana uchindida, saka sei uchidaro?
  Caesar akapindura nenyemwerero yekumanikidzira:
  - Rudo, kusiyana nemakore, kunyange achidonhedza misodzi, asi zuva harina kudzima! Usanetseka runako!
  Akvaleriya akaramba:
  - Kana rudo, segore, ruchidonhedza misodzi, nhungirwa dzekufinhwa uye kuodzwa mwoyo dzinokwira!
  Caesar akada kupindura izvi, chimwe chinhu, asi kurira kwegonhi kwakanzwika uye vadiwa vose vakasvetuka. Musuwo wesimbi wakavhurika uye Pompey akapinda nawo, achiperekedzwa nemauto maviri. Caesar akawana simba rekunyemwerera:
  - Haasi munhu wese anokwanisa kuzvirumbidza kuti muperekedzi akadaro anomuperekedza nzira yekupedzisira!
  Pompey, achizunza saga kumusana, akati neshungu:
  Handina kuuya kuzouraya, asi kuzoponesa!
  Caesar akashamisika:
  "Uye iwe wakamukira Sulla?"
  Pompey akadzungudza musoro paaitora nhumbi dzake dzokurwa nadzo mubhegi rake.
  - Hukama hwedu pachedu nemudzvanyiriri hauna hanya nemunhu! Kupfeka zvirinani semauto eRoma. Ndine vaviri veshamwari dzangu dzakatendeka neni: Guy naLeksin, vachakubatsira kubuda muguta. Ziva, Kesari, ndinoponesa hupenyu hwako, asi haufanirwe kudzokera kuRoma ichitongwa nemudzvanyiriri!
  Julius, achibatsira mudzimai wake kuchinja zvipfeko, akabvunza Pompey ane simba nekuwedzera kushamisika:
  Sei uchindibatsira! Batsira kuisa hupenyu hwako panjodzi!
  Pompey akapindura, kwete pasina kuzeza:
  - Nokuti akaratidza ushingi husingazununguki, achiramba mudzvanyiriri! Haana kutengesa mudzimai wake waaida! Uye ini, pane imwe nguva, ndakabvuma kuramba mudiwa wangu nokuda kwomudzvinyiriri! Saka ziva kubva zvino ndave sehama kwauri!
  Kesari, achigadzirisa nhumbi dzokurwa paAqualeria (dzakangoita dzakamuitira zvakanaka), zvisinei akabvunza:
  - Ndingavimba newe here? Pamwe ingori imwe huchenjeri hwekare gava?
  Pompey akabva ati:
  - Kusavimbika hakugone kuparadza ushamwari hwechokwadi, nekuti mune iyi nyaya, hushamwari hwechokwadi hauna kumbovapo!
  Caesar akatambanudza ruoko rwake kuna Pompey.
  - Ndinotenda iwe, asi yeuka: Shamwari inogona kutengeswa kamwe chete, sezvaunopa zvakare muvengi!
  Uye kuva naKesari semuvengi chinhu chisingarambiki kunyange kumudzvanyiriri. Nenzira, chii chichaitika kana Sulla achida kuratidza zvitunha zvedu?
  Pompey, achinyemwerera pane izvi, akapindura:
  - Kubva zvichave zvakakwana uye madota! Kupisa kunoenzanisa munhu wose, pasinei nokuti kwakaitwa kuvapenyu nevakafa!
  Varwi vaviri vakazvarwa vakakwazisana zvakasimba zvakare. Pashure paizvozvo, Kesari, nomudzimai wake anodiwa, akaenda, achiperekedzwa varwi vaviri vakazvipira kubva mujeri.
  Pavakanga vatokwira mumusasa wevarwi, Aqualeria akaerekana amisa bhiza rake ndokunongedza kune murume mukobvu, ane mhanza ane chiso chakashata, achidzedzereka nokudurura kwakanyanyisa:
  - Akanga ari iye, pamwe chete nevaaifambidzana navo, vakatora zvipfeko zvangu kubva kwandiri, vakanzwa chipfuva changu, uye vakavimbisa kuti vaizopisa zvitsitsinho zvangu.
  Caesar akagutsurira musoro.
  - Ndinonzwisisa!
  Akunda daro ari oga pabhiza dema, Julius muduku, akaisa simba rake rose mukurova, akacheka nebakatwa rake pamhanza nehuma yakaderera segorilla.
  Caesar akavhiringwa mundangariro dzake, aida kudiwa nemukadzi. Akadanira kwaari murandakadzi werunako.
  - Zvakanaka, gadzirira mubhedha, iwe wakapiwa kukudzwa kushandira Kesari pachake.
  Musikana wacho akakotama, uye mutungamiriri weRoma akabvarura jasi rake nekufamba kumwe chete. Ipapo maoko ake akambundira mazamu akazara emwanasikana waGaul. Muranda akanyatsocheneswa nemafaro, kufamba kwaKesari kwaibata-bata kwaive neunyanzvi, aiziva kutendeudzira mukadzi chero upi zvake, kubva kune vanokudzwa matron kuenda kuvaranda vasina basa. Uye musikana uyu, tichifunga nezvezvikwapuro zveshamhu pamusana wake wakatsvuka, akava nenguva yokudzidza kuda uyo akanga arairwa! Mazamu estrawberry emuranda akaoma, akatanga kuzununguka, achivhara miromo nechipfuva chemukuru mukuru nekutsvoda uye panguva imwechete achimusunungura kubva ku toga. Zvishoma nezvishoma mutambo werudo wakabva wawedzera kuita madutu, kugomera nekugomera kwakawedzera.
  . CHITSAUKO 7
  Mukomana-musungwa akamuka azorora uye asimbaradzwa mushure mekurara. Kuvharirwa uri wega kwakachena, kwete kunyanyotonhora. Kunyangwe mushure mekurara hazvikanganisi kuita maekisesaizi.
  Oliver akatanga kuita maexercise aakanga adzidziswa naDodger. Kusanganisira kuita kona, squatting, kukwevera kumusoro pamabhawa, push-ups. Uye izvo zvakandibatsira kusimudza mweya wangu zvishoma.
  Ipapo mukomana akaunzwa kudya kwemangwanani: oatmeal uye mukombe mukuru wemukaka mutsva, uyo akadururirwa kwaari nevarindi vechikadzi vane tsitsi. Zvaivarwadza kunzwira tsitsi mukomana wemakore gumi, kunyanya sezvo Oliver akanga akamirira chero mugodhi kana migodhi.
  Musungwa wechidiki akadya uye akaita maekisesaizi ake zvakare. Vakatanga kukwiza imwe link yecheni kune imwe .. Uye panguva imwe cheteyo akaedza kurangarira zvaakanga averenga mumabhuku. Semukomana, Geta akarwa kuruoko rwerudyi rweSpartacus uye akatema vaRoma.
  Panguva ino ari ega, akanga asingachagoni kutiza kutambudzwa.
  Pakapinda mumwe mukadzi wemhandu akaperekedzwa nemaguard, ndokutobvisirwa mapyjamas aOliver. Akaongorora mukomana, akati nokushamisika.
  - Zvose zvinenge zvaporeswa. Mukomana akafara sei!
  Uye akanyatsomutarisa, iye akapindura:
  - Nechekare kutambudzwa kwekupedzisira kwakasara! Iva nemoyo murefu kweinoti pfuurei awa, uye havachazokutambudzizve kusvikira kutongwa!
  Oliver akatura befu ... Chiremba vakabva vaenda havo for the time of the boy was left alone. Oliver akabva ati:
  -Zvimwe zvishoma, zvishoma,
  kurwa kwekupedzisira, ndiko kwakanyanya kuoma...
  Ndakasununguka, ndinoda kuenda kumba
  Amai vangu handina kumbovaona!
  Varindi nachiremba wechikadzi vakauya zvakare. Akabvunza achisekerera.
  Wagadzirira here mwana?
  Mukomana akagutsurira musoro ndokuimba.
  Mukomana anogara ari mutano
  Mukomana anogara akagadzirira!
  Akabviswa pahuro ndokuendwa naye muimba yekutambudzikira. Kwaipisa kubva muchoto chaibvira, uye zvinhu zvakawanda zvinotambudza zvakanga zvakaturikwa pamadziro. Muurayi wechikadzi, mhungu ine bvudzi dzvuku, iri mubhurugwa uye mucheka mutete pachipfuva chake. Ane semubatsiri vechidiki vane gumi nemana, gumi nemashanu, asi pazera ravo vakakura uye vane tsandanyama. Mukadzi uyu inyanzvi pakurwadzisa vana. Anoziva kukonzera kurwa kwakanyanya pasina kuuraya kana kuremara.
  Pedyo nemukadzi chiremba anotarisisa mamiriro ehutano - mutengi wevanouraya. Uye mutongi anotevera mitemo.
  Pamwe chete nevanyori nomuprista, vanonyora zvipupuriro zvose zvakataurwa mukati mokutambudzwa.
  Mapijama ekujeri aOliver anobvarurwa achisara ari musvo. Aya ndiwo matambudzo anoitwa munhu anenge abatwa.
  Musoro mutsvuku akagutsurira musoro achinyemwerera.
  - Ino nguva tichaedza yakachinjika rack!
  Oliver akasunga maoko nemakumbo ese ndokurembera akatambanuka akatanga kutwasanudza mumushini. Zvinorwadza zvakanyanya, kunyanya mumapendekete. Uye tambo dzinochera mumaoko ako uye dzinotyisidzira kuti dzichadambura zvitsitsinho zvevana.
  Mukomana akagomera nokurwadziwa, akatambanudzwa uye akarebesa. Uye chaizvoizvo anobudisa tsinga.
  Muurayi ane bvudzi dzvuku akabvunza:
  - Uchataura here?
  Oliver akangogunun'una achipindura achiti:
  - Kwete!
  Muurayi wechikadzi akati:
  - Zora chipfuva chake, uye dumbu, uye zvitsitsinho! Panguva ino ngatinyatso nyatso!
  Oliver akadedera ... Uye vaurayi vachiri kuyaruka vakatanga kuzora chifuva chemukomana, dumbu uye mazamu asina mafuta nemafuta emuorivhi. Vakashanda, vachisekerera nekuseka, uye nekutsikirira, uye zvinorwadza kwazvo, munhu akabatwa.
  Oliver akanzwa kusemeswa apo maoko epwere ane tsandanyama akanga achitsvanzvadzira, achizora mafuta ainhuwa zvakasimba pamuviri wake wakaoma.
  Asi zvakavhiringidza kubva pakurwadziwa kwakanyanya mumasumbu akatambanudzwa nemarunda.
  Vakabva vauya nemachubhu ane gas, Oliver akadedera nekutya. Uye kudzingwa...
  Moto wakapisa kure, kuitira kuti usapisa ganda, asi kuti ukonzere kurwadziwa kwakanyanya. Murazvo wainyanya kusimba pasi pezvitsitsinho zvemwana. Sezvo masosi ane ganda gobvu uye anopora nekukurumidza uye anopiswa zvakanyanya.
  Mhandara yebvudzi dzvuku, yakanyemwerera zvine hukasha, ndokuti:
  - Uchataura here? Ndichakubvunza here?
  Oliver anogomera nekurwadziwa kukuru achidzungudza musoro. Murazvo unokwira zvishoma wobva wawedzera kupisa.
  Mukomana wacho anozununguka kubva mukutambudzika kukuru, uye anotowedzera kurwadziwa. Uku kurwadziswa kukuru. Oliver anonzwa chimwe chinhu chave kuda kugadzirira kureurura. Asi kusindimara kunoita kuti acheme chete uye acheme, asi nyarara.
  Musoro mutsvuku anotora tyava onanzva miromo yake. Nesimba rake rose, anotanga kurova mukomana. Anofarira zviri pachena kutambudza mwana.
  Chiremba wechikadzi, pane kudaro, anofinyamisa kumeso ... Uye anoita chirevo:
  - Usauraya! Anofanira kunge ari mupenyu!
  Mucheka mutsvuku-bvudzi rinoderedza zvishoma kusimba kwekurova. Asi zvakadaro, zvibhakera zvake zvakacheka ganda. Anopura uye anopopota.
  Vaurayi vachiri kuyaruka vanoseka. Vanonakidzwawo.
  Musoro mutsvuku unorova. Oliver Twist akatambanudzwa uye akakangwa, uye zvinorwadza uye zvinorwadza.
  Mukomana wacho anoda chaizvo kurasikirwa nehana, asi haiperi, uye musoro unoramba wakajeka, uye muviri unopindura zvakajeka kutambura. Marwadzo emusango, sero rese remuviri wemwana richipfachukira nehupfu. Saka ndinoda kureurura, saka ndinoda kuzvimisa.
  Ipapo Oliver akabva arangarira bhuku raakanga averenga muraibhurari yevana yejeri pamusoro pemaIndia. Saka vaiimba zvishoma vachitambudzwa. Ndizvozvo, padanda, kana kuti kurovererwa pamuti, vaiita mabhati. Vakabva vaita zviri nani.
  Paunoimba, marwadzo ari nyore kutakura.
  Uye Oliver Twist akaimba, achinyora paaienda;
  Ndakazvarwa ndiri nherera mumusha webasa
  Amai, baba kubva paucheche havana kuziva ...
  Asi mwana ava kuvigwa pasina.
  Kwaari, Kristu ndiye akakodzera!
  
  Oliver akashanda nesimba
  Uye murombo akadya porridge yemangwanani ...
  Kurerwa kwacho kwakanga kwakaoma zvikuru.
  Mhedzisiro chaiyo, yakazara!
  
  Mukomana akakumbira zvimwe zvishoma
  Uye nekuda kweizvi akagamuchira nerupo shamhu ...
  Pakudya kwemasikati vakapa vana sora,
  Uye saka vakashaiwa simba!
  
  Oliver akashurikidzwa nehasha
  Uye vaida kuuraya mukomana asina shangu ...
  Mwana mumhino akanga oda kuurayiwa,
  Upenyu hutete, seshinda yesirika!
  
  Asi mhanza yakanyemwerera zvisingaite,
  Mukomana akatumwa kunoshumira...
  Muromo wepistol wakapenya,
  Akapotsa ashanduka kuita mutambo!
  
  Asi ikoko, zvakare, hupenyu hwakaenda kwete shuga,
  Uye mukomana akatiza kutambura ...
  Barefoot mune imwe shati yakapfava,
  Akakurumidza kuenda kuguta guru reEngland!
  
  Mukomana akarohwa netsoka dzake,
  Asi akasvika kuLondon ...
  Usatonge mwana zvakasimba,
  Asi akakwezva bako rembavha muguta guru!
  
  Akavawo mbavha inonyengera.
  Ndakakwira muhomwe dzangu, ndichidhonza mabag ...
  Dzimwe nguva mukomana aiisa makoni,
  Zvakazoitika sokunge aiva mwana wechivi!
  
  Asi pakupedzisira akabatwa
  Zvinoreva zvakaipa kwazvo kuba ...
  Zvitsitsinho zvakapiswa nemoto;
  Nokuti mbavha isati yasvika!
  
  Pakave nekubvunzurudzwa kwakanyanya uye kwehutsinye,
  Mukomana murombo ari pasi pezvikwapuro zvevaurayi...
  Anorembera padanda asina shangu,
  Tsvuku-inopisa izere nezvikwekwe!
  
  Vanomurova, vachimutambudza zvakaipisisa.
  Uye vanovhuna mapfupa emukomana pakarepo ...
  Zvazvino chete hazvina kukwana,
  Kupedzisa mwana kusvika kumagumo!
  
  Zvakanaka, nei mwana achifanira kutambura,
  Hongu, zvakaitika kuti akaba aine nzara ...
  Asi hama nehanzvadzi vaizviraramira.
  Oliver haana kuuraya munhu!
  
  Saka regedza mwana wemudhara
  Rega kurwadzisa murombo...
  Hamutsamwisi Mwari vaurayi;
  Iwe unogona kutambudza mwana zvakadini!
  
  Akazvarwa muurombo hwakanyanya.
  Amai vake vakafa mukusununguka...
  Pasi pano nherera inotadza.
  Hongu, Britain inyika yakaoma!
  
  Unoda kusungirira mukomana
  Kana kuti zvakaipisisa, kunyange kuisa padanda ...
  Asi unofanira kunyatsofunga
  Nekuti hupenyu hwedu hwakazara madhouse!
  
  Oliver anotambura zvikuru
  Zvitsitsinho zvake zviri kupfuta nemoto unopfuta...
  Uye mukomana anorohwa zvine mutsindo,
  Kunhuwa kunonzwika kubva munyama yakaora!
  
  Oliver, zvisinei, haana kuputsa,
  Haana kuudza chakavanzika kune vaurayi ...
  Uye apo mukomana akarwa akashinga
  Kukwira pamusoro pemawere!
  
  Aiwa mwana uyu haangacheneki.
  Akarembera pamhino kunge mbavha ine tsvina...
  Achava munyori, muimbi,
  Pachave nemukomana akasimba kunge bere!
  
  Haazoregi vavengi vachitamba vachifara.
  Iye pachake achafambisa katam nenyanga ...
  Makore nemamiriro okunze akaipa zvichapararira;
  Kana hupenyu hwemukomana hunokosha!
  
  Ndinoziva munguva pfupi inotevera kuchave nekutsiva kwakaipa,
  Jesu Mwari mukuru achauya...
  Uye chiedza chichauya,
  Akaunza ruponeso kuvanhu!
  
  Uye mwana akaturikwa mumhino,
  Achawira muparadhiso yakanaka yaKristu ....
  Hapana chakanga chiri mabasa ezvivi.
  Mushure mezvose, mweya waTwist wakachena kwazvo!
  
  Gehena rinotyisa rakamirira vaurayi,
  Iine kutukwa, kuchema uye kuchema kukuru...
  Jesu anozivisa ruponeso
  Heinoi iri kuuya Armagedhoni inotyisa!
  Uye ipapo kururamisira kuchauya
  Chiyero chichava mufaro wokutonga;
  Uye Wamasimba Ose achanzwira nyasha vose,
  Mukubwinya kweMwanakomana, Ishe Kristu!
  Oliver aiimba ari pasi pemashavi, ari pasi pemoto, uye akatambanudzwa akatwasuka paraki.
  Mudzimai wemuurayi ane bvudzi dzvuku akapindwa nechando, ndokuti achinyemwerera:
  - Ndiko ushingi hwakadaro!
  Mukuru wacho akanongedza hourglass.
  - Nguva yapera! Sezvo mutadzi wechidiki asati asvika gumi nemana, nguva yekutambudzwa inogumira nemutemo!
  Mutsvuku wacho akanyemwerera, ndokuti nechido:
  - Waita zvakanaka mukomana! Akaimba pachireko! Itsotsi rakakodzera sei!
  Moto uye mapaipi egasi zvakabviswa ... Ipapo Oliver akabviswa kubva padanda uye mvura inodziya yakadururwa. Vakabva vapukuta maronda nekutsva kwemukomana uyu nedoro. Vakapfeka mapyjamas matsva emujeri.
  Mukomana akafara zvishoma ... Nyangwe zvichirwadza zvakanyanya kana doro richipisa maronda.
  Zvino mukomana akadzoserwa kuchitokisi. Iye zvino hapana achamuvhiringa kusvika pakutongwa.
  Mukomana akapiwa sadza zvakare, asi panguva ino nechidimbu chenyama nemukaka. Musungwa wechidiki akadya uye akanzwa kuremerwa uye chido chekurara.
  Oliver akaomerwa nesadza neimwe nzira akarara padivi pake. Chipfuva nedumbu zvakange zvazara matuzu emoto, uye musana nemagaro zvakatemwa neshamhu.
  Mukomana wacho akanga achiri muduku uye ane utano hwakanaka, uye akabatwa nehope nokukurumidza. Uye akarota zvakare ...
  Zvakare zvakafuridzirwa nezvakaverengwa mubhuku muraibhurari yakapfuma yejeri reLondon revana, pamusoro pezviitiko muRussia iri kure.
  Emelyan Pugachev, achiri mudiki uye akasimba Cossack, anokwanisa uye anoshingairira, akafunga nezve chiitiko chikuru chehupenyu hwake. Zvikuru, akaronga kumukira Cossack. Uyezve, murombo akazviti Mambo Petro wechitatu. Yaparadzwa nehondo yakatora nguva refu neUmambo hweOttoman, nyika yakagamuchira munyengeri wacho nomufaro. Emelyan akakwanisa kuunganidza asina kugutsikana Yaik Cossacks ndokutanga kufamba kwake kuOrenburg. Iletsk Cossacks, Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz, serfs emunharaunda uye kunyange mamwe masoja nevakuru vakuru vakabatana nemunyengeri. Pakutanga, kubudirira kwakabatsira vaPugachevites, hondo yavo yakakura.
  Asi kukomba kwenguva refu kweOrenburg kwakabvumira hurumende yetsarist kuvaka mauto uye kutamisa mauto kubva kumuganhu. Pasi paTatishchevo, Pugachev akapa General Golitsyn hondo yakadzikama. Pashure pehondo yaityisa, uto revarwi 10 000 revaPugachevhi rakakundwa, uye mutungamiriri wevapanduki akatiza. Kuedza kudzinga mauto ehurumende pedyo nenhare yeBelozerskaya kwakaguma mukukundwa uye kutorwa kwevasonganiri vakawanda veanozviti mambo.
  Ndokutevera kutiza uye kutsvaga kwenguva refu Yemelyan nemauto ehurumende. Kusawirirana kwakakomba kwakaitika mushure mekufa kweGeneral-in-Chief Bibikov pakati pevakuru vetsarist kwakabvumira Emelyan Pugachev kuunganidzazve mauto ake uye kukunda mafekitari akawanda nenhare.
  Asi ipapo Dekolong akaityora zvakare. Asi Emelyan haana kukanda mapfumo pasi. Mushure mekurwisana kwakawanda naMichelson, akakwanisa kubva kune mauto e tsarist ndokuenda kuKazan. Anenge guta rose rakatorwa pakuda, chete Kremlin akakwanisa kuchengeta Potemkin wechipiri muzukuru.
  Uye sei hondo yakaipa naMichelson yakaitika. Chiuru chimwe chete nemazana maviri, kunyange masoja akasarudzwa uye akanyatsodzidziswa akakwanisa kuparadzira mhomho yevanhu vanodarika zviuru makumi maviri.
  Chokwadi, mauto mazhinji eYemelyan akanga achangobatanidzwa, asina kudzidziswa mune zvechiuto uye kwete varimi vakashinga. Kaviri Emelyan Pugachev achiri kuedza Michelson kuti awane simba. Asi tsarist lieutenant colonel akabatsirwawo nevakuru vemauto uye boka revarwi kubva kuKremlin. Akakundwa Emelyan Pugachev akatanga kutamira kuNizhny Novgorod. Asi hondo dzakaratidza kuti varimi vasina kudzidziswa vaiva varwi vasina maturo, uye Kalmyks neBashkirs: vatasvi vemabhiza vaPugachev - vakaparadzana nemunyengeri uye akanga asingagoni kutarisira kuzadza nezvikwata zvakagadzirira kurwisana.
  Paive nekapfungwa kekutsvaga mauto paDon. Uyezve, yaive Don Cossacks yakagadzira chikamu chakagadzirira kurwa cheuto raStenka Razin. Uye Emelyan Pugachev aiva muzukuru-muzukuru waStenka.
  Mushure mekukundwa kwakatevedzana, zuva rerombo rakaita sekunyemwerera kune munyengeri zvakare. Maguta akawanda akatorwa anenge asina kurasikirwa, kusanganisira makuru akadai saSaransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Chokwadi, vakakwanisa kuzvichengeta kwenguva pfupi. Mikhelson akanga ari pazvitsitsinho, uye dai pasina mhirizhonga yakawanda yevarimi uye mapoka evanhu anomuka nguva nenguva, ipapo Pugachev angave akabatwa kare kare.
  Hondo yemunyengeri yakakura ... Vazhinji veVolga Cossacks vakatora mhiko yekuvimbika kwaari uye vakasangana naPugachev nerukudzo. Vashoma chete, vapfumi veCossacks, vakaramba kupika kuvimbika kune varombo tsar ndokutizira kuTsaritsyn. Chiuru chakasarudzwa Don Cossacks chakasvikawo ipapo. Mamwe matatu eCossack regiments akadzoka kubva kuhondo yeTurkey akatora kumirira-uye-kuona chinzvimbo: vanoti, ani nani anokunda, ivo vachatora rimwe divi.
  Pugachev, ane Michelson kumashure, haana kutsunga kurova tsaritsyn yakanyatsosimbiswa uye akaenderera mberi neVolga. Akabatanidzwa neKalmyks, uye Volga Cossacks, vakagara muBlack Yar.
  Hondo yaEmelyan yakakura kusvika zviuru gumi nezvishanu kusvika kune gumi nezvinomwe zvevarwi, uye vaive nemakanoni makumi mashanu. Colonel Dietz, uyo akabuda kuzobata munyengeri, akaurayiwa, uye brigade, chikamu chakatorwa, chikamu chakaparadzirwa nevaPugachevites. Zvichida Pugachev ikozvino yakasimba kupfuura kare. Pedyo neKazan, aive nemauto akawanda, asi nemioki. Uye ikozvino kune akawanda Kalmyks, Volga Cossacks uye mazana akati wandei vakatsauka kubva Don. Kune zvakare mauto mazhinji akatorwa kubva kumauto atorwa. Artillery yakazadzwa zvakare pamutengo wemaguta akatorwa, uye hupfumi hwaPugachev hwakanga hwakakurawo.
  Zvakaoma kutenda, asi kurwa paSalt Band ndiyo ichave hondo huru yekupedzisira uye kugumisa kumukirana. Iye zvino Emelyan ane kupfuura nakare kose masimba akawanda uye pfuti, uye nhamba huru yezvikwata zvakagadzirira kurwa. Asi kupandukira kwakanga kwatoibva muuto raPugachev, uye zvichida ichi chaiva chikonzero chekukurumidza uye nyore nyore kukundwa kwemauto ehurumende.
  Oliver Twist akanga achiverenga bhuku guru pamusoro pekumukira uye hondo yevarimi yaEmelyan Ivanovich, uye naizvozvo aida kuchinja nzira yayo. Pamusoro pazvo, iye piyona mbavha wechiRungu, zvinoreva kuti akarerwa achinzwira tsitsi vapanduki. Saka batsirai nguva isati yakwana.
  Kupera kwaNyamavhuvhu kunopisa munzvimbo yezasi yeVolga. Mushure mesaga redombo rejeri reLondon, zvinofadza kufamba usina shangu, netsoka dzakaita somwana, pauswa hunopinza. Muchiroto, Oliver anonzwa zvakanaka. Sokunge kuti nemashiripiti, maronda ose nekutsva zvapora, maronda akasvibiswa nemunyu nedoro akapora. Uye kumusana, kwavairova newaya tsvuku-inopisa, pakanga pasina mavanga ekutsva. Uye nokukurumidza apo mukomana akakwanisa kwete chete kuenda kuurayiwa nokuda kuba, asiwo kuimba?
  Hongu, hazvina kushata kana mhepo inodziya yezhizha ichivhuvhuta pauri, uye Volga inoputika pedyo. Iwe unogona kunyura mumvura yaro yakapfava kuti utore pasi pako. Mukomana akatuhwina zvakanaka-akanyura zvakadzika ndokusvinura meso ake ndokupinda pasi pemvura.
  Oliver akava mbavha yekirasi yekutanga muchikwata chevana, uye akakwanisa kuita zvakawanda. Aiva nendangariro dzakaisvonaka uye aitsetsenura muchiGerman nechiRungu. Akasiyaniswa nekutsungirira uye kushivirira, haana kumborwara muupenyu hwake hwose, kunyange zvazvo akanga asina shangu kubva pauduku, kazhinji achimhanya nemuchando.
  Mukomana akafarira nzira yembavha, kunyange zvazvo yaiunza kusuwa kukuru. Asi kutaura chokwadi, Oliver Twist aisaziva hupenyu hune rugare. More like varaidzo. Kubva pauduku, kushanda, kurohwa, zvokudya zvishoma. Uye zvinotyisa, asi zvinonakidza panguva imwe chete.
  Mukomana akatuhwina zvishoma. Zvinofadza kunyepa kana kupfachuka mumubhedha unodziya, asi ... Ibasa rembavha yechidiki kubatsira Emelyan Pugachev. Ko Oliver aizoziva sei kuti iyi ndiyo yaive nzvimbo nenguva?
  Zvakaita sokuti mumwe munhu akanga aburuka achibva kudenga akaudza mukomana wembavha izvi. Uye sezvo basa rinoraira, saka zvakakosha kubatsira varimi tsar!
  Oliver Twist akauya kumahombekombe, madhaka akapfava, akanyorova achikwenya zvinofadza pasi pemukomana. Mwana akatsika nemufaro pamatombo, achisarudza paainge akapinza. Akabva amhanya achisvetuka setsuro inopenga. Zvikuru izvo! Akasununguka! Anomhanyira kuna Emelyan Pugachev - mutungamiri wevose vakadzvinyirirwa!
  Mukomana nesimba rake rose akarovera gumbo mudombo, akakanda dombo remuvhu nekurohwa uye ... zvishoma nezvishoma. Anenge akashama, akapfeka bhurugwa dema chete, kunge matuhwina. Uye muchimiro ichi kuuya kuna mambo?
  Ndinofanira kuwana hembe. Uye mukomana akatanga kutsvaga mudziyo wekuti awane chipfeko chakanaka.
  Pano iwe unogona kugadzira pombi kubva kutsanga dzakajairwa uye moto kubva mairi. Oliver Twist akakurumidza kuzvivakira rudzi rweuta. Kunyange zvazvo chombo chakazove chekare, asi mbavha yekupayona ine ruzivo mukupfura kubva kune zvombo zvakadaro. Apa mukomana akaona vatasvi vaviri vakapfeka mbatya dzakapfuma. Zvingangodaro, iyi inzvimbo yekucherechedza yemauto aMichelson, ari kufamba mushure meEmelyan Pugachev.
  Asi mukomana wacho akasarudza kuteerera. Akazvambarara nedumbu pamunzwa weminzwa ndokupinza nzeve. Zvinonyanya kukosha kuti scout ive nenzeve yakanaka. Oliver Twist ane nzeve yembwa nemasikirwo azvo, asi akazvidzidzisawo nerubatsiro rwemaekisesaizi akakosha kuti anzwe zviri nani uye kusiyanisa ruzha rudiki.
  Vatasvi vese vakazevezera zvinyoro nyoro. Mupurisa akapfeka sutu yeblue akataura kune dzvuku.
  - Curds naChuguev vakativimbisa rubatsiro. Hapana papfuti makumi mashanu dzevaPugachevite dzichapfura. MaKalmyks achaenda, uye Volga Cossacks ichatorwa naColonel Timofey.
  Mukuru mutsvuku akati:
  - Kwete chaizvo, ini ndinopa zano kuvimba nemaPugachevites aya. Ko kana vakatipinza mumusungo?
  Mupurisa uya aive neblue akagutsurira musoro achibva aburitsa pasuru muhomwe.
  - Heano magwaro ese: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, uye mukuru anouraya Yemelyan Koryavy achasaina! Ichokwadi, Ovchinnikov naPerfilyev vakavimbika kumunyengeri, asi ivo vachatibatsira kuvapedza pakutanga kwehondo!
  Mupurisa aive akapfeka zvitsvuku akaridza muridzo.
  - Wow! Perfilyev ingadai yakatumirwa zvakanyanya kubva kuSt.
  Yunifomu yebhuruu, yakadhonzwa papombi yake ndokusimbisa:
  - Zvakanaka ... Izvozvo dzimwe nguva zvinoitika! Asi kune rumwe rutivi, mutungamiri weIletsk Cossacks, Tvorogov, ndeyedu! Apa vakaisa zvigwere zvese!
  Oliver Twist akafemedzeka nekufara. Pamusoro pazvo, minzwa yakabaya dumbu rake risina chinhu. Heino mukana wekupa vatengesi vese kuna tsar-baba kamwechete. Uye ikoko kupwanya uye Michelson.
  Mumwe mupurisa akapfeka yunifomu tsvuku akati:
  - Tine chiuru nehafu Cossacks, iyo yakapfuma zviuru kubva kuDon, chiuru nemazana maviri egrenadiers akasarudzwa, uye mamwe zviuru zvitatu zvevacheche zvakatorwa kubva kuTsaritsyn? Hatingakunda munyengeri here?
  Mukuru weblue akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Zvirokwazvo! Catherine anorayira kukurumidza kuSuvorov kunorova Pugachev. Saka kuti Sasha haazvifungi zvakanyanya pamusoro pake!
  Tsvuku yakanga yava kuda kutaura chimwe chinhu apo Oliver Twist akadzingwa. Mbavha yechidiki haina kuda kumirira kusvika vaviri ava, vaine ruzivo rwakakosha, vasvika kuMichelson.
  Serwonzi, mukomana anoshandisa rukato, achikweva uta nenzira inokosha. Tambo iri mumazino ako, uye unotwasanudza ruoko rwako rworudyi. Somugumisiro, pfuti yacho yakasimba uye yakaoma.
  Museve wakagadzirwa nedemhe unopinza wakabaya muziso chaimo memukuru mukuru waCatherine. Murwi akapfeka bhuruu akavhomora pfuti yake, asi Oliver Twist akabva abuda mumutsara wemoto nekufamba kwenguva. Bara rakapfuura. Mbavha yakamhanyira kumutadzi.
  Muchiroto, Oliver Twist akanga akareba zvishoma uye akakura kudarika mukomana wepakati wezera rake, uye mhasuru dzake dzakagadzirwa zvakanaka kubva mukushanda nesimba uye kurovedza muviri. Saka mwana aive asina kana kupera simba zvake. Uyezve, akakwanisa kuziva mumwe Rodovarian mbavha, uye akapa mukomana zvidzidzo zvakawanda muChirungu, nyika wrestling.
  Oliver akasarudza kutora mukana uyu. Apo mukuru mukuru akadhirowa sabheri refu nomubato wendarama ndokuedza kucheka mukomana wacho nouremu hwake, mbavha yacho, ichifamba zvishoma, yakakweva murwi wacho nounyanzvi noruoko, ndokumukweva zvishomanene nebhutsu.
  Mukuru weblue akadonha pabhiza rake. Mukomana nesimba rake rose akapinza ibvi muchirebvu. Oliver aiwanzodzidzira kusvetuka kwakafanana, ndokuishandisa zvakanaka kukarati. Zvakaoma hazvo, yakapwanya shaya, ichitadzisa muvengi. Makumbo mu chrome bhutsu akazununguka kakawanda, munhu wehumambo ndokunyarara.
  Oliver Twist, akatanga kudaidza bhiza rake kwaari. Kune mukomana anoshanda uye mbavha yakaoma, iyi haisi sainzi inonyengera. Ipapo, pasina kuomerwa, akasimudza mukuru mukuru akanga akadyiswa papfudzi rake ndokumuisa pamusoro pebhiza. Chii zvino ane chimwe chinhu kuuya kuna Emelyan Pugachev. Rurimi rwenhapwa, mabhiza maviri akaisvonaka, uye mamwe masaga endarama, madzimambo amambo.
  Mubhegi reduffel, mukomana akawanawo mepu uye bhurugwa. Pasina kufunga kaviri, Oliver Twist akazvivakira zvikabudura. Akangocheka magaro ndokuzvisunga nebhande. Kunze kunopisa, uye achiri mukomana uye anokwanisa kurwa asina shangu uye asina chipfuva. Muviri wake une tsandanyama, wakaoma nemuchina wekubatsira, uye ane tani yechirimo iyo isati yawana nguva yekubuda panguva yekusungwa kwake.
  Akaita seTarzan. Kana kuti Mowgli!
  Chinhu chikuru ndechokuva nenguva yekunyevera Emelyan Pugachev.
  Zvichakadaro, murombo tsar, sokunge Stenka Razin akagara pasi chikomo, akatanga kufunga. Mushure mekukundwa katatu kubva kuna Lieutenant Colonel (ava kunzi Colonel!) Mikhelson, mambo weCossack aive nemutsetse wakajeka. Zvinenge zvisingadzivisiki, vakawira pasi pemahwanda eguta, hondo yakakura, kumukira kwakapararira.
  Asi ikozvino chinhu chinonyanya kukosha chakaitika: hondo neTurkey yapera, uye hurumende yakasunungura maoko ayo. Mushure mezvose, kunze kweMikhelson, mamwe mauto ari kuenderera mberi nePugachev. Pakazara, Empress akagovera regiments makumi maviri uye brigades manomwe pasi pemurairo waPapin. Uto rakadaro nerimwe simba raizotyisa. Chokwadi, nepo masherufu aya akaparadzirwa uye paine mukana wemweya wekuputsa muzvikamu.
  Asi edza kuzviita kana iwe usingakwanise kukunda Michelson wega. Pakanga pane pfungwa yekusiya muSaratov uye ikoko kupa hondo kune uyu mukuru weGermany. Asi hazvina kushanda. Kusvika kumwero wakati, pakanga pasina mudzimu wakakwana wokurwa. Zvino muhondo iyi, panofanira kusarudzwa kuti Don achatevera ani. Kana mauto etsarist akakundwa, ipapo vatatu Don regiments vachapika kuvimbika kuna mambo, uye pamwe navo vakawanda Cossacks. Uye aya makumi ezviuru zvevarwi vakanyatsodzidziswa, vakarovedzwa kubva pauduku. Kwete imwe mhando yemurume.
  Hazvishamisi kuti Emelyan akasarudza kumaodzanyemba panzvimbo yekuchamhembe, uye Cherkasy panzvimbo yeMoscow! Ikoko iwe unogona kuwana simba guru, uye mauto anokwanisa kurwa namambokadzi pamwero wakaenzana!
  Chinhu chikuru ndechekuti vanhu vanotenda mukukunda. Zviri pachena kuti vamwe vake vaneta. Kukundwa kuzhinji kwakaputsa hunhu hwavo. Sezvazvinoitika nekumukira kwese: ani nani anokunda, chokwadi chiri kumashure kwake!
  Kukunda Michelson kuchabatsira kuvaka chivimbo. Kwete kamwe chete Pugachev aigona kumurova, uye Mikhelson akarova munyengeri, uye kunyange akatora Count Chernyshev - Chika.
  Asi sei chaizvo kuita izvi? Iye zvino mukuru weGermany achiri neCossacks nemauto kubva kumusasa weTsaritsyno. Zvichida zviri nani kumhanyira kuAstrakhan? Kana kuti ichiri ine ngozi uye yakaitwa zvine hungwaru here? Asi ane mauto akawanda kupfuura Michel. Uye vazhinji vevatasvi vemabhiza. Kunyange varimi vaipinzwa muchiuto, semutemo, vakanaka.
  Hapana nzira yekudzivisa kurwa zvakare. Pane chete sarudzo, kana kurwisa Michelson pachake, kana kumumirira muBlack Yar, akagara munhare. Pamwe Colonel anoshuvira achaenda pakurwisa, uye kupera simba rake. Asi zvakare zvinogoneka kuti Mikhelson achaedza kutenderedza Cherny Yar uye kumirira kusimbiswa kusvika. Muchiitiko ichi, Pugachev inogona kuvharirwa.
  Ichokwadi, Suvorov ari kukurumidza kubatsira, ndiani anofanira kutora mutungamiri weuto raMichelson. Ko Colonel achada kupa zvese zvekukunda kwekukunda kwekupedzisira pamusoro peanozvidaidza kuti tsar, kune lieutenant general weSuvorov atove ane mbiri? Izvi zvinoreva kuti kune kumwe kupinza kwekuhwanda kuseri kwemadziro eBlack Yar.
  Emelyan Pugachev akaunganidza dare diki remachinda. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey akanga atobvumirana nevakuru ve tsarina uye, zvechokwadi, akarayira kurova Michelson mumunda. Ovchinnikov - mukuru wehondo yeYaik, kwenguva yakareba mukuru chaiye weuto rose revapanduki, uye zvino ruoko rworudyi rwaPugachev rwakataura seizvi:
  - Zvine ngozi kugara kuseri kwemadziro, vanogona kumanikidza. Zvinotyisawo pamunda, vanogona kuzvityora. Zvisinei, mumunda, kunyange tikarohwa, ipapo tinogona nguva dzose kuenda kunhambwe takatasva bhiza. Uye kana muBlack Yar vakaisa mitemo yese, saka haungapukunyuki!
  Gorbatov, aimbova kaputeni weuto ramambo, akakurudzirwa naPugachev kuvakuru vemauto, mumwe weavo vakakunda brigade yeColonel Dietz, zvakare munhoroondo chaiyo, pamwe chete naOvchinnikov, uyo akafira muhondo pedyo nechikwata cheSalty, akati:
  - Kana Michelson akaenderera mberi nekurova, saka tinogona kuvimba nekurwisa!
  Perfiliev, anozivikanwa nekuti munhoroondo chaiyo akaurayiwa pamwe chete naPugachev, achizvininipisa akataura:
  - Maonero angu idiki. Pano, sezvo kanzuru inosarudza, ngazvive zvakadaro!
  Kalmyk muchinda Kizya, kunyange zvazvo akanga asiri pakati pevatengesi, akazivisawo muRussia yakaputsika:
  - Kune Kalmyk, minda ndiyo yakanakisa nzvimbo yekurwa. Kugara munhare uye kudzinga kurwisa hakuna kujairika kwatiri!
  Emelyan akanga atoda kubvumirana nemafungiro ekanzuru yakamanikana yemauto uye kubvisa mauto ake akawanda kubva kuChernoy Yar, iyo yakanga yasimbiswa nerukudzo uye yakagamuchira mambo-mupristi. Asi panguva iyoyo mumwe mutumwa akabhururukira muimba yepamusoro uye, achifemereka, akati:
  Jaya rasvika. Anoti pane nyaya yekukurumidzira kuna sar-baba!
  Cossack Emperor akati:
  - Enter!
  Oliver Twist, achirova tsoka dzake dzisina kupfeka uye akabata mabhegi anorema egoridhe mumaoko ake, akamhanya nekuchimbidza muimba yepamusoro. Aida chaizvo kuona nemaziso ake mutungamiriri wehondo yevarimi, akadzidza kuchikoro, akaimba munhetembo. Petro, achipinda muimba yepamusoro, akaona vanhu gumi nevaviri vari patafura refu, yemuoki. Vanenge vose vakapfeka zvakapfuma, uye vane zvitarisiko zvokuzvikudza. Mumwe mudiki chaizvo, asi muuniform yegeneral ine maorder. Zvakanaka, ingangove Gorbatov. Murevereri kubva kuOrenburg, mukuru mukuru ane hunyanzvi uye anobudirira akaita zvakawanda kusimbisa mauto ePugachev. Gorbatov, pasinei nemavambo ake akanaka, aidiwa neCossacks nevarimi, saka akazvichengeta zvakasimba nyore, aishamwaridzana uye ane tsika. Maziso ebhuruu aifara nebvudzi rakatsvuka zvakamupa chitarisiko chepwere, chisina kuwirirana neyunifomu yemukuru mukuru.
  Oliver Twist aisaziva vamwe nekuona, uye nhoroondo yakasiya tsananguro shoma. Uyezve, kunyange Pugachev pachake anotsanangurwa zvakasiyana. Asi pane mufananidzo chaiwo weEmelyan, wakakopwa kubva kune zvakasikwa. Zvinoratidza munhu anotyisa, ane ziso rakashata, regondo, nezvavanotaura kudaro: akaberekwa kuti araire!
  Uye zvino, pakati peamans akangwara mune zvine mwero, Cossack zipun, murume anogara akapinza, anopenya senge rumborera rwemhungu. Kunyange zvazvo ribhoni chete yeChirongwa chaAlexander Nevsky chakataura kuti uyu akanga ari munhu wehumambo, Oliver Twist akanzwa makumbo ake achiputika uye mukomana akatosimuka pamabvi rimwe chete.
  Emelyan Pugachev akatarisawo mukomana achidzidza. Zvechokwadi, pakupera kwezana remakore rechigumi nemasere vanhu vakanga vari vaduku zvishoma kudarika pakati pemakumi maviri. Hongu, uye muchiroto, Oliver akareba uye akafara-mapfudzi nokuda zera rake, baba vake, vaasingazivi, akanga akareba anenge mamita maviri. Asi zviri pachena kuti mujaya uyu achiri mwana. Hedgehog yakachekwa yebvudzi-chena, mhino yakasimudzwa yemukomana, chiso chakaonda nekuda kwekushaya chikafu chemauto. Asi panguva imwe cheteyo, mukomana ane tsinga kupfuura mutete. Uye chii chaanochengeta mumabhegi makuru, anenge makirogiramu maviri rimwe nerimwe, achirema? Igoridhe here?
  Oliver Twist akanyora kuti:
  - Ndinounza zviuru gumi nezvishanu zvemadhora mugoridhe sechipo kuna Humambo Hwake, uye ndinopawo tsamba.
  Kunyangwe kumwana ane simba akadaro saiye, hazvisi nyore kubata zvikwama zvegoridhe mumaoko ake. Uye akavaisa pamberi paYemelyan. Ipapo mukomana akabudisa tsamba kubva mubhandi rake uye, akanyatso kutsika pazvigunwe zvake, ndokuipa kuna mambo mambo Atamani.
  Yemelyan akagamuchira tsamba uye akatarisa achifungira chisimbiso. The Tsar Baba, kunyange zvazvo akanga asingazivi kunyora zvakanaka, uye runyoro rwake rwakanga rwakaipa zvokuti aisada kuratidza ruoko rwake zvachose, pamberi paPetro, asi akaverenga zvakanaka. Uye kazhinji, aive neruzivo rwakati wandei mune zvehondo. Dai zvisina kudaro, kumukira kwacho kungadai kusina kutora gore rose, uye uto rose rakatumwa kunorwisa munyengeri wacho.
  Pugachev akanyatsoverenga tsamba uye akafinyamisa kumeso. Aiziva kudzora manzwiro ake nemanzwiro. Zvakazoonekwa kuti vakuru vashanu vemauto ake vaiva vatengesi. Pugachev akanga aona kwenguva refu kuti Chuguev naFedorov vakamutarisa, vakatomukwazisa nekusada, ndokusimuka sekunge vari kumufarira. Vakapopotedzana naChuguev paakarasikirwa nepfuti dzose muhondo naMikhelson. Ipapo Pugachev akatyisidzira kurova Chuguev pamutsipa. Akapindura achiti:
  - Handina kusimudza mutsipa wangu nokuda kwezvibhakera!
  Mambo murombo akapindura achiti:
  - Saka zvekudzipa kana chii?
  . CHITSAUKO #8
  Oliver akarara hope chaidzo and was exercise again. Maronda ake nemaronda ake akatanga kupora. Akatsungirira kutambudzwa. Uye zvakanaka kuti zvose zvakapera uye haana kupa nzvimbo yake yokuvanda. Iye zvino maronda emukomana achapora, uye agadzirira kuita mabasa ake zvakare.
  Oliver akadyiswa. Muvengi wechikadzi akabva amuongorora. Akazora maronda ake ekutsva kuti apore nekukurumidza ndokuti:
  - Hapachazovi nekutambudzwa kusvika pakutongwa! Uye vanhu vanokunzwira tsitsi, pamwe havangakuurayi!
  Oliver akakotamisa kutenda kwake ...
  Mushure maizvozvo, kamera payakasiiwa, akatanga kukwesha macheni. Mutsipa webeche rake wainge uchakabatwa nemboro. Uye kana ukabuda kubva muketani, pamwe unogona kupukunyuka?
  Mukomana akakwiza cheni kwemaawa akati kuti akatevedzana. Asi simbi yacho yakanga yakaoma uye haina kukanda mapfumo pasi. Ipapo zvokudya nomukaka zvakaunzwazve kumusungwa muduku.
  Mushure mekudya nekunwa mombe yakakora, Oliver haana kuona kuti akarara sei zvakare. Uye zvakare pamusoro pekupandukira kwePugachev.
  Fedorov, zvakare, akanyatsotsamwiswa namambo weCossack. Chokwadi, maCurds kunze aiita zvehunyengeri, uye aiita seakavimbika. Pane imwe nguva, akaunza Iletsk Cossacks kuPugachev, nokudaro achiwedzera kumukira kunze kwehurongwa hwekupandukira kweYaik. Ichokwadi, pane imwe nguva Emelyan Ivanovich akatarisa mudzimai waTvorogov Stepsha. Zvichida, murume ane godo haana kukanganwira musikana muduku uye akanaka nokuda kwekupandukira. Mushure mezvose, Pugachev ane makore makumi matatu nemaviri chete, ropa rake richiri jaya uye iye akanaka Don Juan. Uye zvakare bisexual. Mudzimai wake Sophia, uyo akanga asina nguva yokurasikirwa nokunaka kwake kwose, uye vana vana: vanasikana vatatu nemwanakomana. Uye wechipiri wechidiki Cossack Ustinya.
  Uye vangani vatenzikadzi Emelka akanga atova ... Kufanana nehama yake Stenka Razin, Pugachev akanga ane ruchiva kumukadzi. Uye zvakanaka kuti zana muzana zvakasikwa.
  Colonel Timothy vakabatana nevapanduki nguva pfupi yadarika. Iye anobva pakati peVolga Cossacks. Toli pakutanga aive scout, vainzwa vakagumburwa nechimwe chikonzero nemupristi. Asi zvinoita sokuti mukuru wemhondi akanzwa kuti nhengo dzemhuri yake dzakarega sei kuti Emelyan aiva neukama navo.
  Zvakanyanya kuipa apo Emelyan Pugachev aida kusiya chigaro cheumambo uye azvizarurire kuvanhu. Ipapo mamwe ataman akazezawo. Uye zvino, kana kukundikana kukaitika, vachamonyanisa munyengeri mbavha Emelka uye vozvirangarira sezvavaiziva. Naizvozvo, murombo mambo uye kuona kurangana mukati kwezvakatipoteredza. Uye zvino humbowo hwakagamuchirwa.
  Hameno kuti mukomana uyu ndiani. Haataridzi kupfuura gumi neshanu kana gumi nemana, asi ane simba mumaoko ake - mukomana ane gamba. Tarisa kuti hauna udyire sei. akauya kuna mambo nezviuru zvine gumi nezvishanu zvendarama. Mari yaunogona kutenga nzvimbo yese. Haasi munhu wese anokwanisa kuzvipira kwakadaro. Chokwadi, uyu achiri mwana, apa chiso chakatsvuka kunge chemusikana, chisina kana pfuti. Mwana haazivi kukosha kwemari, uye naizvozvo ane rupo.
  Zvakanaka, hapana, mari iyi ichave yakakosha kuna Emelyan. Kunyange zvazvo pfuma yakaunganidzwa mumaguta mari yakawanda, uye kunyange iyi convoy yakaoma kutakura. Pugachev pachake akavanza bhokisi negoridhe nematombo pane imwe nzvimbo yaizivikanwa kwaari chete. makirogiramu matanhatu endarama, namabwe anokosha anoti marubhi, esimaragidhino, topazi, safiro, nedhaimani pachipfuva ichi. Kana paine chero chinhu, Emelyan achave akakwana kune hupenyu hwakasununguka.
  Ogolets inofanira kupiwa mubayiro, uye kwete kuzvigumbura.
  Emelyan akanyemwerera ndokuzivisa, achinongedza kuna Oliver Twist:
  -Ndinokuda iwe mukomana ane zita remutungamiriri uye ndinokutora iwe muboka rangu!
  Paive nemvumo yakanyarara yakatenderedza tafura. Chuguev akagunun'una nekusafara:
  - Iye muduku kunyange pamberi kaputeni!
  The Cossack Tsar akakanganisa:
  - Asi pfungwa dzakanaka! Tarirai zvakapambwa zvakaisvonaka zvaakauya nazvo, nemari uye ndinonzwa kuchema kwamabhiza. Ko, mukomana uyu ngaave mubatsiri wangu!
  Uye Pugachev, nokuda kwokunyengetedza, akafambisa chibhakera chake patafura.
  Eya, ino ndiyo nguva yokuranga vakaipa. Asi izvi zvinofanira kuitwa nemazvo kuitira kuti kurwisana kwevagari vemunyika kusaende. Pakarepo raira kuti vasunge, ivo vanozobata sabers. Asi maCossacks anofanira kuteerera mambo wake. Uye varimi vakatonyanya kuzvipira, avo Peter Wechitatu ndiye Mwari uye Tsar!
  Mune ivo vachabata vatengesi, zvingava zvakanaka kana vari clockwork muimba yekutambudza, uye kunyange kuvhenekera moto ipapo. Ratidza zvese zvinobatanidzwa, uye chenesa nharaunda kubva mukupandukira!
  Emelyan Ivanovich akazivisa pamusoro pemapapu ake:
  - Tichaitisa wongororo yemauto!
  Parizvino, pazasi, Oliver Twist akafunga kuunza hurongwa hwake kuna Changamire. Akafamba padivi pangu ndokuzevezera munzeve dzangu. Pugachev akanyemwerera nemazino makuru, machena uye akagutsurira achibvumirana:
  - Hefty garno! Uye akachenjera!
  Pakupera kwezhizha, zuva raipisa tsanga kwemamaira akawanda. Uye izvi zvaisagona asi kupa kusimuka mumusoro wechidiki mushandi wepasi pevhu uye piyona wechirongwa chinonyengera uye chinoshanda.
  Zvichakadaro, pamwe chete Cossack tsar, vakaongorora uto. Hondo yaEmelyan yakawedzera kusvika zviuru gumi nezvinomwe, uye vanhu vatsva vakawanda vaigara vachiuya. Kusanganisira Don. Asi Don achatevera Pugachev zvachose kana akaratidza simba rake! Varume vakawanda. Varume vane ndebvu dzakapfava, vane maforogo, mabhurukwa akatwasanudzwa anotaridzika kutyisa, nyanga, makirabhu, maforogo. Vakomana vechidiki vaimhanya vasina shangu uye varikowo vakawanda. Uye kuwanda kuri kuuya nguva dzese. Varume vacho vanoda chaizvo kubatanidza uto kuna mambo. Uyezve, nguva yekutambudzika inofanira kukurumidza kupfuura uye nhamba yevarwi vanosvika ichawedzera zvakanyanya.
  Pugachev akakoka muurayi panguva imwe chete. Zvinonzwisa urombo, hongu, kuparadzana nemhando yakadaro, asi kupandukira kunofanira kubviswa.
  Murombo tsar haana kutsungirira kwenguva yakareba uye akaraira:
  - Zvakanaka, vanhu ... gadzirai vatengesi nekukurumidza sezvinobvira!
  Varume, mukufarira kwavo, vakatosunga zvisingaite. Somuenzaniso, Ovchinnikova. Zvisinei, haana kuramba. Mambo akaraira kuti asunungure ndokupuruzira sabhuku achinyara pabendekete. Ovchinnikov's ndebvu dzakarembera sebast uye airatidza kuvhiringidzika uye kupererwa. Uye Timofey, Chuguev, naFedorov vakanga vakasungwa. Vakandiwisira pasi ndokundibhowa.
  Asi aya achiri maruva. Raka uye mbato dzvuku-zvinopisa zvakamirira vashanu vakarangana!
  Uye Oliver Twist akamhanya achienda kumusasa waMichelson. Volga Cossacks yakagamuchira nhume yamambo. Kuti ataridzike akasimba, mukomana aifanira kupfeka mupumburu unoyevedza uye bhutsu dzematehwe. Izvo mukupisa uku hazvifadzi zvakanyanya.
  Musasa waEmelyan wakakura uye vanhu vari kusvika awa yega yega. Zvinogona kuonwa kuti mapoka avanhu aifamba sei munzira, achisvika kuna mambo wavanhu. Vanhu vanoda zvomenemene kudavira kuti mugumo uri nani unobvira, uye kuti zviremera zvinogona kuva zvine hanya chaizvoizvo uye kwete zvoudyire.
  Nenzira imwecheteyo, vanhu vakaswededzwa kuna Grishka Otrepyev, uyo akatokwanisa kutonga muRussia kwechinguva. Shamwari dzakaipa. Asi kune piyona Petya, Emelyan Pugachev haasi munyengeri, asi mutungamiri wevanhu wekumukira, uyo ane tariro yakakura yakabatanidzwa yekuvaka socialism munyika imwe chete.
  Colonel Michelson achiri mudiki uye ane chido. Kusvikira munguva pfupi yapfuura, hondo nevapanduki yaionekwa semukurumbira mudiki, asi zvino mafambiro kubva kuna Empress akanaya paari. Unotadza sei kuzvikudza.
  Iye zvino Michelson aunganidza zviuru zvinomwe zvemauto. Mukuwedzera kune zviuru zvitatu zvevarwi veTsaritsyno varwi, imwe chiuru nemazana maviri emasoja eMielin akauya. Uyewo muGermany mubasa reRussia Empress, uyo kwenguva yakareba akatevera pazvitsitsinho zvePugachev, asi haana kushinga kupinda muhondo naye.
  Pachave nesimba rakakwana rekukunda munyengeri, kunyangwe pasina Cossack kupandukira. Imwe kutya kuti hondo ichava nenguva yekuenda. Alexander Suvorov anewo kunetseka, uyo Mikhelson anosungirwa kutumira mauto ake pasi pekutonga. Zvinogumbura, hongu. Kwemwedzi yakawanda kudaro, muGermany akashinga akateedzera Pugachev, uye vanoda kuendesa mahara emukundi kumukuru weRussian Lieutenant General.
  Suvorov atove akudzwa, uye kwaari kubatwa kwemunyengeri haasi Mwari wose, chii chiito. Uye kuna Michelson, iyi inopfuura kuvakuru vemauto, uye mukana wekuenderera mberi nebasa rake.
  Mutumwa kubva kune vatengesi haana kufarira mukuru weGermany zvakanyanya: mukomana ane blond, akaonda, asi ane simba. Mumiririri wechidiki, uye anotaura neimwe nzira isiri yakajairika. Kunyangwe izvo zvekutarisira kubva kune aya Madiki eRussia Cossacks.
  Chokwadi ndechekuti mukomana anotaura nechivimbo, haamhanye nemaziso eblue. Colonel Michelson vakanyura zvishoma. Oliver Twist akanzwa kutya. Asi chero nguva anogona kurairwa kuti arohwe uye arerekwe. Mushure mekutapwa kwechiRungu, kuzvamburwa kwaiita sekutamba kwemwana, asi kufa mumhino ... Saka kunyadzisa.
  Izvo zvakare kusagadzikana kumakumbo mubhutsu, kunyangwe ivo vakasununguka uye mukomana aita nzira zhinji pabhiza, anokwiza makumbo ake. Uye kupaka mazviri. Muviri wakanga usati wakanganwa kutonhora kwechando, uye Oliver Twist pachake akamhanya asina shangu dzinenge gore rose, asingateereri chando. Saka izvozvi, mbavha yegamba yakanzwa kuremerwa zvakanyanya, uye kubva mukunyaradzwa.
  Mikhelson akabvunza kuti mangani mauto Pugachev aive nawo. Oliver Twist, achiziva kuti mukuru weGermany akanga achiziva nyaya yacho, haana kuvanza chinhu, asi panguva imwechete akataura kuti Cossacks yakanga isingadi kurwa, uye Emelyan akasarudza kutamira kuVolga kuAstrakhan uye Kuban. Zvaiita sezvine musoro. Achityiswa nenhamba huru yemauto aibva muUmambo hweOttoman hwakakundwa, munyengeri akaronga kutizira kuTurkey kana Iran. Kwete kure neKuban kuenda kuIran.
  Pachinzvimbo chevatengesi veCossacks, Oliver Twist akazvipira kutungamirira uto raMichelson kuburikidza nemugwagwa wakavanzika kuti abvise nzira dzekupukunyuka dzemunyengeri uye pakarepo kurwisa musasa kubva kumaodzanyemba.
  Mutungamiriri weGermany akafarira pfungwa iyi. Akanyatsotarisa mukomana wembavha, mercenary akabvunza:
  - Kana usiri kureva nhema!
  Oliver, kunyange zvazvo angave asingatendi kuti kuna Mwari, akakurumidza kuyambuka pachake:
  - Ndinopika naKristu Mwari!
  Michelson akavimbisa:
  - Kana ikashanda, uchawana zana rubles! Uye kana ukanyepa, ini handisi kungokusungirira, asi kukuraira kuti uparadzwe!
  Chivimbiso chekupedzisira chakaita sembavha yechirungu chaive chiseko pane chaityisa, ndokudaidzira:
  - Kubwinya kune yedu Yakanyanya Serene Empress Catherine!
  Uye akadzvanya zvine hungwaru zvitsitsinho zvebhutsu dzake dzakangwara. Kunyange zvazvo vakanga vasina kugadzikana, Oliver Twist akanzwa kudada kuti akanga akapfeka shangu dzejenerali dzinodhura dzakakwenenzverwa nenamo itsva, uye kwete ragamuffin isina shangu. Saka ane chitarisiko chemwanakomana wemuchinda, izvo zvinokonzera chivimbo chakanyanya.
  Mikhelson akarayira kuti atange pakarepo, kunyanya sezvo akanga atova manheru, uye vaizofanira kuita shanduko murima. Kunopisa muna Nyamavhuvhu munzvimbo yeLower Volga. Zvakaoma muyunifomu, uye pamusoro pemabvi majombo. Asi Michelson asina maturo anogara ari muyunifomu uye ane mibairo. Nokuda kwekukunda paChikoy, akapiwa Mutemo waSt. George wedhigirii rechitatu, uye pamusoro pePugachev, wechipiri. Catherine akachinja mafungiro ake pamusoro pekumukira uye anopa mubayiro kune avo vakazvisiyanisa mukudzvinyirira kupandukira. Kunyange Reidskop, gavhuna asingagoni, akagamuchira zviuru gumi nezvishanu zveRubles kubva kuna Catherine, uye chinzvimbo chemukuru-mukuru.
  Iye zvino nguva yekukundwa kwekupedzisira kwevapanduki uye kuratidzwa kweepaulettes yemukuru yava kusvika. Sezvo atora Emelyan, iye Michelson achapukuta hope dzeSuvorov. Kunze kwezvo, chinhu chimwe kurwisa maTurkey, chimwe chinhu kurwisa vanhu vako vanopanduka. Iyo yekupedzisira yakanyanya kuoma. Saka vanhu vekuRussia vanonyanya kufarirwa kupfuura veTurkey. Heino Emelka imwechete yakapfuura nerukundo paVolga. Vanhu vakatambirwa nemaoko maviri.
  Zvakafanana here izvi? A semi-kuverenga Cossack uyo asingatombozivi kusaina zvirevo zvake. Vanhu ndokumhanyira kwaari sokunge azorwa uchi. Uye hapana pfuti, kana mabara, kana matanda, kana kuti mbariro dzakatsvuka dzevaurayi zvinotyisidzira vanhu.
  Michelson aive nemukana wekurwa muPrussia. Neimwe nzira hazvinakidze kuti muGerman arwe nemaGerman mamwechete saiye. Ipapo akange achiri mudiki, akarwa zvakanyanya. Uye zvakaitika kuti akasangana nejaya Pugachev. Vakanwa pamwe chete, uye Mikhelson akashamiswa nekuyeuka kweCossack, ane masharubu akanga achangotanga kupaza - yakanakisisa. Emelyan, asingagoni kuverenga nekunyora, akanga atoziva mazwi akawanda echiGermany uye aigona kutaura nevatapwa pasina vaturikiri.
  Muvengi aive nesimba. Kanoverengeka hupenyu hwaMichelson pachake hwakarembera muchiyero, uye uto rake rakanga rava pedyo nekukundwa. Iye aizviti mambo akakundwa, uye akasimuka seshiri yePhoenix. Uye vatsva, zviuru zvitsva zvevanhu vakabatana namambo wevarimi.
  Mikhelson akafunga kuti kana akazoisa banga muEmelyan, nzira yezvakaitika kare yakanga yakasiyana zvachose. Chokwadi, panguva iyoyo akanga asina pfungwa dzakadaro. Iyo cornet yechidiki uye Cossack wechidiki akagarisana zvakanaka kune mumwe nemumwe kusvikira apararira munzira dzakasiyana neHondo Yemakore manomwe.
  Pugachev aigona kuita basa rehondo, atogamuchira Bendery, agamuchira nzvimbo yekorasi - izvi zvakafanana nereteni. Asi Yemelyan akatakurwa nerudo rwehumbavha, uye ipapo aida kuva mambo anozvitonga. Kunyanya, zvichida, gororo pakutanga aida kuzvibira mari huru, uye obva apinda mumakwenzi, achitora zvinhu zvakabiwa. Asi zvishuvo zvaEmelka zvakakura sezvo vapanduki vakabudirira. Uye ipapo iye pachake akaronga rwendo kuMoscow.
  Kazan yakadonha, uye boka diki reMichelson rakavhara nzira yeboka rinoramba richikura.
  Zviuru zvinomwe zvemauto eMichelson, ane zviuru zviviri zvevatasvi vemabhiza vari kufamba maererano nemhando yekirasi. Mberi kwevatasvi vemabhiza, ipapo varwi vetsoka, uye mushure mezvombo zvepfuti makumi mana uye convoy. Uto rakasimba. Cossacks kubva kuDon ndiyo yakapfuma uye yakasarudzika zvipfeko. Uyezve, boka raDavydov, vatasvi vemabhiza vanokudzwa hussar. Iwo anonyanya kusarudza squadrons aCatherine II.
  Vacheche veMichelson naMielin vane grenadier uye vakasarudzwa. Iyo yunifomu inoyevedza, bhutsu dzematehwe dzinopenya, varwi zvakajeka, sekunge vakuvadzwa, vakagadzira nhanho. Zviuru zvitatu zvevarwi veTsaritsyno mauto akaipa. Uye yunifomu haina kutsva, uye kutsika hakuna kudzingirirwa.
  Pfuti dzaMichelson hadzina kushata. Pfuti dzakanyanya kusara muTsaritsyn nemamwe maguta. Yakatorwa zvakanyanya nyore kutakura. Kune zvakare gumi nemaviri unicorns. Saka mambo wavarombo achatora zvake. Uye kunyange kana nhamba yake yevanhu inosvika zviuru makumi maviri. Pedyo neKazan pakanga pane mbavha dzakawanda, uye dzakamukunda nenhamba duku.
  Michelson ari muchimiro chakanaka, anotaura chiGerman naMielin, asingazivi kuti nzeve inonzwa yembavha-mukomana Oliver Twist inosiyanisa izwi rake rega rega ...
  Mwana akagadzirira kurwa uye kucherechedzwa.
  Myelin anoti nechivimbo:
  - Catherine imhuka ine hunyanzvi. Anoziva kuti maTurkey acharamba achiona kushaya simba kwemukati kweRussia, vanogona kutyora chibvumirano cherunyararo. Iyo Ottoman Pasha yakatoratidza kuti hazvisi pachena kuti rudzii rwesimba riripo muRussia ikozvino!
  Michelson akapindura nechivimbo zvikuru:
  - Ngatitorei Pugachev uye tiise zviratidzo zvose zvepumptuation mumutsara. Hapana achazoshinga kukahadzika kuti takasimba, uye Russia ine mukadzi mumwe chete!
  Major General Mielin, kunyangwe anotyisa pachinzvimbo kuna Michelson, ari pasi pake kwenguva pfupi. Asi izvi hazvikonzeri makakatanwa muhurukuro. Vese vatungamiriri maGerman. Asi Mielin akanyatsodzivisa kurwisa Michelson.
  Asi zvino akagovera nhau:
  - Ekaterina anotya kubvisa mauto kubva kuTurkey theatre yekushanda. Mambo weFrance anovimbisa rubatsiro kune veOttoman, uye ivo vanoedza kubvumirana kune mamwe mabvumirano muchibvumirano, uye vanoramba kubhadhara muripo!
  Michelson akataura nehasha:
  - Ngatiisei Emelka akachekwa musoro padanda, saka vese veEurope vanozosangana kamwechete!
  Myelin akabvumirana neizvi:
  - Ehe, izvi zvinogona kutonhodza misoro inopisa, asi ivo vacharamba vachiedza kutiedza kuti tiwane simba!
  Michelson akadzungudza chibhakera ndokuridza muridzo achiti:
  - Ngavaedze chete ... - Uye kuderedza inzwi rake, akabvunza. - Asi zvakadini nerunyerekupe rwekuti kune vatungamiri gumi uye mumwe nomumwe ane chitunha achipikisa Pugachev?
  Myelin akapindura achisekerera.
  - Iri izano remauto kumanikidza varimi neCossacks kuti vawire kumashure kwePugachev. Kukurudzira pfungwa yokuti masimba makuru ari kurwisana nemunyengeri. Chokwadi, vakuru vemauto gumi vari kufambira mberi vaine zvikwata zvidiki chete. Saka Emelka anotorwa kuti aratidze!
  Michelson akaseka uye akabva ataura zvakanyanya:
  -Kunyanya chikonzero chekudzvinyirira kumukira nekukurumidza sezvinobvira!
  Uyezve, pakanga pasina chinhu chinokosha mukukurukurirana. Oliver Twist zvino anofanira kusaina neakaremara roketi kuti mauto atopinda mutsanga dzakaoma, dzakaoma. Urongwa hwokutungidza moto panyika panguva yakakodzera, uye mhepo inovhuvhuta pamusoro pavo ichaparadzira murazvo wopisa zviuru zvinomwe zvehondo.
  Chimwe chinhu chakafanana naEmelyan Pugachev chakatoita panguva yekuputika kwenhare yeTatishchev. Ipapo vapanduki vakakwanisa kuwana budiriro huru, vachivhura nzira yavo yekuenda kuOrenburg. Panguva ino, piyona Petya akatungamirira mauto aMichelson mumasango akaoma semafashisti. Muchiitiko ichi, akazvibata chaiye Ivan Susanin. Asi mugumo chaiwo waSusanin kufa pamwe chete nevavengi vake.
  Uye mbavha-gamba Oliver Twist anoda kurarama. Zvino mukomana akauya nezano. Batanidza roketi remumba rekuvhura kungoro, uye uvande ipapo nenguva, murima. Chokwadi, zvakafanira kuti vavengi vasaone kunyangarika kwake. Uye zvakaoma...
  Petya akawanikwa. Achisvetuka pabhiza kuna Michelson, mukomana akati:
  - Ndichatyaira mberi ndoudza Chuguev naTvorogov kuti tiri munzira!
  Michelson akatenderwa uye akagutsurira nemunwe murefu.
  - Chete nekukurumidza! Uye dzoka!
  Myelin akavhura dehwe uye, akatarisa pamepu, akati:
  Tinogona kuwana nzira yedu pachedu!
  Oliver Twist akati:
  - Kuburikidza netsanga nekukurumidza!
  Uye pasina kutambisa nguva, akakurirwa nehadzi yemhuka ine zvitsitsinho zvake. Eh, kurumidza kuti usvike kure. Kana kuti chikuva. Kuoma kwakadaro muna Nyamavhuvhu, chii chinoshamisa kuti masango aya haana kutsva kare?
  Oliver akamhanya parut, achimurova netsoka, uye akazvibata kumeso kumusana kuti aderedze mhepo yaiuya. Mikhelson pachake akanga asina kureba, agile uye ane mapfupi masharubu akaita saHitler. Pamusoro wemukuru weGerman pane ngowani yakavharwa muchimiro cheNapoleon!
  Asi mukuru wacho ane simba. Raz akakwanisa kukunda mauto epamusoro evapanduki kanopfuura kamwe.
  Oliver Twist, mundangariro dzenhema dzechiroto, akanga atotungamirira vaNazi kukuvandira kwebato, uye akafara kubudirira. Chokwadi, hakuchina kurwa chete nevapambi vedzimwe nyika, asi hondo yevagari vemo. Uye anosimudza ruoko rwake kuti atore mukoma wake uye godfather pane matchmaker.
  . CHITSAUKO #9
  Mukomana akamuka ndokumutsiridza zvishoma. Ndakatakura ndokudya. Wedzera hove kune oatmeal. Uye kuwedzera mukaka. Yakanakira jeri. Chiremba wechikadzi akauyazve kuna Oliver. Ndakapukuta maronda emukomana nedoro nemafuta. Akatondipa piritsi.
  Oliver akabva atangazve kukwiza cheni. Akaveurwa mhanza muchitokisi, uye aisagona kushandisa bvudzi. So ter link pane link. Uye akashanda nesimba. Simbi shoma yakadonha. Kunyangwe maBritish akaita cheni dzevasungwa kuhana.
  Oliver akatenda kuti aizotiza ... Akashanda kwemaawa akati wandei ...
  Ipapo zvokudya zvakauyiswa kwaari zvakare. Mukomana akadya, akashanda nesimba achibva abatwa nehope semunhu akarurama. Uye akarota zvakare chiitiko chakanakisa.
  Zvakanaka, zvino tsanga dziri kupera ... Uye mafirecracker ari kuputika mudenga.
  MaCossacks anokanda hari dzemazimbe anopisa uye oisa moto kune resin nesarufa yakadururwa pamusoro petsanga. Zvose zvakagadzirira kufryer uto ramambokadzi.
  Mukuru wendebvu Padurov anokwazisa Oliver Twist. Mukomana anosvetuka uye chokutanga anokanda bhutsu dzavengwa. Akadaro achikwiza makumbo ake. Uku kurwadziswa, kwakaipisisa kudarika brazier, apo chiRungu chinotanga kuzora mafuta patsoka dzakaoma dzetsoka dzako, wozobatidza moto uri kure. Kuti murazvo usasvike pazvitsitsinho zvisina chinhu zvishoma.
  Asi kana yakakwizwa mubhutsu, kunzwa kunonyangadza kupfuura kubva kuchiedza cheChirungu.
  Oliver Twist achizvikudza akasimudza matama ake pakuyeuka uku: mushure mezvose, haana kutengesa chero munhu mukutambudzwa, uye haana kana kuchema. Pano munhu anofanira kutora muenzaniso kubva kuna Stenka Razin, uyo asina kunyange kutaura kugomera panguva yekutambudzwa.
  Zvisinei, iye zvino anoda kurwa, asi hapana kurwa. Mhepo inovhuvhuta ichibva kumaodzanyemba ichienda kuchamhembe, uye mafungu emoto anomhanyira kuboka guru reMichelson. Sokunge dhimoni rapunyuka kubva mupasi, uye, richivheyesa zvirahwe zvomoto, vanomhanyira kumuvengi vazhinji uye vachitungamirirwa nemauto akasarudzwa.
  Mhepo ine simba uye moto wetsanga steppe unopararira nekukurumidza. Sokunge yamutswa, mweya yevatadzi vane mukurumbira wakashata yakarasa zvivharo zvebhokisi, uye shure kwavo kubva kuGehena kunotambanudzira kune dutu, semuswe mutsvuku wemhungu. Uye idzi mhuka dzine ruvara rwemoto dzinowira kutanga kune vese vatasvi veCossack.
  Mabhiza ndiwo akatanga kuona ngozi yacho, asi vatasvi vacho vakaomesa musoro vachiarova nesimbi dzavo, vachiedza kuti arambe aripo.
  Michelson akadanidzira neshungu:
  - Usadzokera shure uye usakanda mapfumo pasi!
  Asi munyaya iyi, ushingi hwakadaro hachisi chinhu kunze kwekupenga, heroism inofanana nemagamba eCervantes. Uye zvino frying yaenda seizvi. Apo mwoto wacho wakawira pamusoro pavatasvi vamabhiza ndokunzwa kunhuwa kwokupisa, kudzvova kunokatyamadza kwakatonzwika, uye boka rinotya rakatasva bhiza rakamhanyira kuvarwi vavo vamene vanofamba netsoka.
  Mikhelson akaedza kuramba achitonhorera, asi akazviita zvisina kunaka. Uyezve, ushingi hungaita sei nemoto unopisa? Hungu, hapana. General Mielin, ane hunyanzvi uye mbwende, akakurudzira bhiza rake uye akaedza kutiza, kuenda pamberi pemirazvo yaimhanya ichimutevera, chengetedza ganda rake.
  Michelson, kune rumwe rutivi, akagamuchira rukova rwemoto asingadzokeri shure, kunyange zvazvo bhiza jena rechando raida kubvisa matomu uye kutiza kubva mugehena iri nokukurumidza sezvinobvira. Mutungamiriri weGermany akatadza kutsungirira kuyerera kwemhepo inopisa uye akazhambatata. Kupisa kwakatanga kuoneka pachiso chake chainge chakatsvinda semaperembudzi. Ipapo murazvo womoto wakananzva makumbo ebhiza romubati. Bhiza rakanga risingachagoni kutsungirira kurwadziwa kwakadaro. Apa mumahwanda ose ari mana, akarasa mutasvi akanyanyisa. Michelson akaridza tsamwa achibva aguma ave mudziva remoto.
  Nhamo mukuru akapopota sei. Kuti murazvo wakatanga kumuparadza sei ari mupenyu, kutanga nenguo ndokuguma nemapfupa. Uto ramambo rakasarudzwa rakanga rava kufa. Uye rufu urwu rwaityisa chokwadi. Marimi omoto akanga achiswedera, moto wetsunami uchiwira pamusoro pevarwi. Varwi nevakuru vakuru vaipisa semajuru mumoto, uye zvairwadza uye zvaityisa kutarisa. Uye apo moto wakasvika papfuti, ipapo kuputika kwepfuti uye mabhomba akatanga kuputika.
  Marimi omoto akapararira mudenga, uye nzimbe huru yainanzva denga nendimi dzvuku ichipeperetswa. Uye pavakapinda mumapoka ekuputika, zvaiita sokuti masaisai aipfuura nepakati uye anoratidza rudzi rwebhaisikopo. Kana kuti iri surf ine yellow-red waves. Uye zvese zvakafashama uye zvinopenya, zvichibva munzvimbo inopenya.
  Uye kunhuwa kwekupisa kwave kutosvika kuuto reCossack.
  Emelyan Pugachev aive pachikomo kubva Stenka Razin akatarisa kufamba kwechikwata chemakumi mana emagejo ePrince Lvov. Stenka Razin akakwanisa kutora zvose Tsaritsyn uye Astrakhan, uyewo aiva nemikana kuhwina. Asi ramangwana harina kunyemwerera kuCossack ataman. Emelyan akanzwa semunyengeri here?
  Asi mushure mezvose, babamunini vasekuru vake Stepan vakapusawo. Kunyanya, akavaka magejo maviri muAstrakhan: imwe tateguru, uye imwe youmambo, uye akaparadzira makuhwa kuti muchinda akanga achirwa navo. Uye zvechokwadi, varimi nevapfuri vakarova vakomana, vachivanza shure kwezita roumambo, sokunge Alexei Mikhailovich pachake akarayira kuti abvise simba revaridzi venyika.
  Vanhu vakanga vaneta pasi pejoko rinorema rezviremera zvine utsinye, uye vaingoda bedzi pembedzo. Uye chiremera chaPatriarch Nikon, uye zita rehumambo rakaita basa. Kana Stenka Razin asina kukuvadzwa zvinouraya mumusoro pedyo neSimbirsk, iwe unotarisa uye Cossack urad yakatonga muRussia yose.
  Emelyan Pugachev akaona remangwana semusanganiswa werepublic yehumambo. Narodny akaramba ari mambo anozvitonga, asi aifanira kunge akatonga zvichienderana nemafungiro evakakurumbira vakasarudzwa Cossack denderedzwa. Simba resarudzo rinototonga mumataundi nemisha. Vanhu vari kumaruwa vanosarudza vakuru vavo, uye anochengeta kurongeka, uye muguta vanosarudza burgomaster yakasarudzwa uye denderedzwa duku reCossack.
  Nokudaro, serfdom inobviswa, uye munhu wose anova Cossacks akaenzana. Uye kune akasiyana Cossacks. Kune anorimika, kune fekitori, kune anotonga. Uye hapana kusaenzana kwekirasi.
  Ichokwadi, mukushandiswa kwenzira yakadaro, ropa rakawanda rakadeurwa uye mamwe achadeurwa.
  Asi vakatema sango - machipisi anobhururuka! Uye vakadzi vachiri kusununguka!
  Zviuru zvevanhu zvinopiswa zviri zvipenyu. Uyezve, vazhinji vavo havasi vamwe vashandi veGermany vakadai saMichelson naMielin, asi vanhu vokuRussia. Oliver Twist anoedza kusafunga nezvazvo. Mukomana anokwakuka ndokumira nemusoro. Zano renjere rakadaro rakasvika pakubudirira. Muvengi anonyengera zvikuru Michelson akawira mumusungo wemanomano.
  Bashkirs, Kalmyks uye Tatars vanosvetuka uye vakarova ngoma dzavo. Vane mufaro, pakupedzisira obsessive Michelson achakundwa uye kurara. Uye Salavat, uyo akavamutsa kuti varwe, achiri mupenyu uye anodana vanotama kubhena.
  Iyo convoy ine zvekushandisa iri kupisa uye kuputika ... Zvinoita sekuti mauto aPugachev anogona kukunda ...
  ................................................ . ................................................ .. ............................
  Mushure mekuputika kunorwadza, Michelson, Pugachev zvakare akatamira kuTsaritsyn. Zvakanga zvakafanira kutora kiyi guta kudzivirira uye kutendeukira kuna Don. Sezvazvakazoitika, mauto makuru ehumambo achiri kure zvakakwana, uye pane mukana wekuputsa muzvikamu.
  Vatatu vaDon regiments vakatumira vatumwa vavo kune anozviti sar, vachivimbisa kuti vaizouya mberi votora mhiko.
  Kusiri kure neTsaritsyn, mauto anopfuura zviuru makumi maviri ePugachev akasangana nezviuru zvina nehafu Cossacks.
  Emelyan Pugachev akapfeka zvipfeko zveumbozha, zvechichinda uye akapfeka mirairo yakasiyana-siyana yakapfuma yekutorwa semikombe mumaguta akasiyana siyana nenzvimbo. Uye akazarura mureza weHolstein regiment, iyo yakatakurwa shure kwake naPetya Komsomolov, yakasimudzirwa kuva Colonel.
  Pugachev aive pamusoro peavhareji kureba, mapendekete akafara, aine chiso chakanyatsojeka, chakatanhamara uye aitaridzika chaizvo.
  Don akaita mhiko uye akapika kuvimbika kuna mambo. Emelyan Pugachev akapa hurukuro. Mutungamiriri wevapanduki aiziva kutaura zviri nyore uye zvinoyevedza.
  - Zvido zveNyika yedu, zvido zveBaba vedu vatsvene veRussia. Vanoda kubvisa mhungu inodya nyama, muchimiro chevaridzi vevhu uye serf vanokudzwa vanosveta ropa kubva kuvanhu vavo. Uye iro ropa ravanosveta negusto richadeuka nemisodzi inopisa kumhata dzakakora! Bhizinesi redu nderokuzarura maziso evakanyengerwa, kutwasanudza mapfudzi evafudzi, kugumisa udzvinyiriri hunovengwa uye hutongi hwakashata!
  Dai rusununguko, kuenzana uye hukama hutonge muRussia!
  Pugachev akataura nesimba uye hutsinye, maCossacks akafara. Hondo yaEmelyan yakazadzwa nevarwi vatsva nevarwi vakanyatsodzidziswa.
  Panguva yekutora mhiko, Oliver Twist akangoerekana atarisa kune imwe, mupfupi, aine chitarisiko chemurume. Pane imwe nzvimbo akanga atoona pahuma iyi yainge yati nyangarara, ine mhanza, uye maziso ebhuruu, anoratidza.
  Murume pachake akanga akapfeka jasi remurombo uye akabata pfumo mumaoko ake, asi zvakanzwika pakutanga kuti ndiani uyu akanga asiri murombo zvachose. Kunyange zvazvo chipfeko chiri murombo uye nyanga inobatwa nechivimbo mumaoko.
  Oliver, avandudza nguva, akaenda kwaari uye, akatambanudzira mberi, akadanidzira:
  -Wako Mukuru, Colonel Oliver Twist pabasa rako!
  Murume wacho akabva apindura achiti:
  - Ini handisi kunaka zvachose, asi musojawo zvake Polushkin!
  Oliver Twist akaruka tsiye dzake zvakanyanya, ndokupindura nehasha:
  - Kwete, Mr. Alexander Vasilyevich! Chitarisiko chako chehugamba chakanyanya kupenya kuti uvanzwe pasi pejasi!
  Suvorov neshura akazviyambuka uye akanyemwerera:
  - Ivai netsitsi kuna Mwari ... Vakazviziva! Chii zvino!
  Mbavha yechidiki yakapa shanduro yake:
  - Ngatitaure namambo-baba, uye ipapo tichaona!
  Emelyan Pugachev akanga ari mumhepo huru. Hondo yake ine simba, uye mangwana kuchava nekurwiswa kuTsaritsyn. Mushure maizvozvi, zvichave zvichibvira, mushure mekupwanya Don, kuenda kuMoscow. Kusvikira vahosi vamuunganirazve.
  Changamire akagamuchira musungwa Suvorov noushamwari. Iyewo, akatarisa Pugachev neshungu. Huma yakakwirira uye tsiye dzinoratidza dzaitaura nezvehungwaru hwemutungamiri wekumukira, uye inzwi rake rinotinhira rine chivimbo rakaratidza tsika yekuraira. Alexander Suvorov haana kutya uye akabvunza Emelyan mibvunzo yakawanda kubva munharaunda yehondo uye, agamuchira mhinduro, akafara:
  "Uye iwe Changamire, hausi benzi zvachose!"
  Pugachev akabvunza Suvorov zvakasimba kuti:
  - Unofunga kuti ndini ani?
  Lieutenant general akapindura achinyemwerera:
  - Mwari ngaadaro, ndaizoziva sei ...
  Yemelyan akabvunza nenzwi rakaomarara:
  Unondishandira here kana...
  Mambo wemurombo akamhanyisa muromo weruoko pahuro pake. Suvorov akanga akanyarara. Akanga akanyanya kukura uye munhu akazvimiririra kuti ave akatendeka kumhiko, nokuti imhiko. Uye kutendeseka kwaCatherine II, uyo akauraya murume wake, hakuna mubvunzo. Kazhinji, mugari wenhaka Pavel anofanira kutonga iye zvino. Uye Katya ndeye regicide zvakadaro!
  Mubvunzo pano hausi wekuti ndimambo chaiye here kana kuti kwete. Emelyan haataridzi saPetro wechitatu zvachose. Kazhinji, Peter Wechitatu mwana akwegura, uye uyu ane simba, ane simba Cossack, akaberekwa murwi uye mutongi. Uye Alexander Vasilyevich haana kumboisa kukudzwa kwemhuri muhutano uye haana kufunga kuti inopa chero mukana.
  Yemelyan, uyo akanga achiri akazara nesimba, akasimuka kubva patafura ndokutanga kufamba. Iyo Cossack Tsar haina kureba zvakanyanya, zvisinei, musoro wakareba kupfuura Suvorov, murume wepazasi avhareji urefu uye mutete. Pugachev yakafara mumapfudzi uye ine simba risina kunaka. Anokotama nickels neminwe yake, anocheka ribhoni yesirika panhunzi. Emelyan pachake akazvicheka nesaber, uye akazviratidza kuva murwi ane simba. Uye Suvorov anoziva izvi. Anoda mukuru weCossack. Kune rimwe divi, nyore, kune rimwe, nepfungwa dzakajeka dzinoshamisa.
  Suvorov akabvunza muchiGerman:
  - Ndiani akanaka kushumira muRussia?
  Emelyan Pugachev akapindurawo muchiGerman:
  - Zvakanaka kushumira tsar yako, patronymic uye vanhu ... - Kutsigira mativi ake nezvibhakera, Emelyan akaona zvakakodzera kuwedzera. - Uye kuvanhu vake pakutanga!
  Suvorov aifarira huchenjeri uye hutongi hwePugachev, uye akapindura:
  - Ndinosarudza kushandira Baba vangu neVanhu!
  Mushure meizvozvo, Lieutenant General akatambanudza ruoko rwake rwekunze rwakaonda, asi rwakasimba uye rwakatsiga kuna Emelyan!
  Vakakwazisana nemaoko, uye Yemelyan akazivisa:
  - Ndinokugamuchira iwe nezita rekuverenga uye chinzvimbo chemumunda marshal! Iwe uchava mukuru wamauto angu! Vagadzirire kurwiswa kweTsaritsyn!
  Ndinoteerera umambo hwenyu! - Alexander Vasilyevich Suvorov akazivisa, uye akakotamira Cossack tsar.
  Nokudaro kwakatanga ushamwari hukuru pakati paEmelyan Pugachev naAlexander Vasilyevich Suvorov.
  Mukuru mukuru weRussia akangwara wenguva dzese akapika kuvimbika kune vanhuwo zvavo. Suvorov pachake akanzwisisa: kuchinja kunodiwa, uye zvakaipa zvikuru kuti vazhinji vevanhu vokuRussia vari muhupenzi hunonyadzisa. Pangava nourombo hwakadaro kune rumwe rutivi uye umbozha hwakanyanyisa kune rumwe rutivi munyika huru here? Kwete, Suvorov, semunhu anofambira mberi uye akafambira mberi, anonzwisiswa kwete chete mune zvesayenzi zvehondo: kuchinja kwaibva!
  Ziva kuputika kwemoyo netsinga,
  Misodzi yevana vedu vana amai!
  Vanoti tinoda shanduko
  Rasa joko remaketani anorema!
  Guta reTsaritsyn, muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe, rakasvika pakuzivikanwa pasi rose seStalingrad. Uye zvino rangova guta rakakura uye rakakomberedzwa zvakanaka. Pasi payo, Stenka Razin akapwanya musoro waLopatin, uye vanhu vedhorobha vakagogodza kiyi kubva gedhi. Ikozvino kwauya kurwiswa. Alexander Suvorov akapa mirairo nesimba. Mutungamiriri akangwara akaona nzvimbo dzisina simba dzedziviriro uye akasarudza nzira yekurova iye pachake.
  Mauto eTsaritsyn aiva nemasoja anopfuura zviuru zvina, tisingaverengi mauto anokudzwa. Sezvo vari munzvimbo dzakasimba dzekudzivirira, vaigona kupa kuramba kwakakomba uye kumirira kusvika kwemauto ehurumende matsva.
  Asi hunhu hwevadziviriri hwakaderera. Volga Cossacks vakasiya nhare mushure mekukundwa kwaMichelson. Uye nhamba iyi inopfuura zviuru zviviri zvevanhu, uye ivo vakazadza zvachose uto reEmelyan Pugachev.
  Panguva imwecheteyo, varwi havasi varimi, asi vakagadzirira kurwa Cossacks, avo vakadzidziswa kurwa kubva paudiki. Ivo, pamwe, vari nani pane vakajairwa vacheche vanotorwa kubva kune varimi uye havasi vakaderera kune hussar vatasvi vemabhiza.
  Kurohwa kwakabva kwatanga. Pakanga pasina nguva yekunonoka kukomba. Hongu, uye Suvorov akasarudza mazano: akauya, akaona, akakunda. Pasi pechifukidziro chemaketeni eutsi: vanoisa moto kumagi mambishi, mauto eYemelyan akaenderera mberi nekurwisa. Mauto, kunyanya paakaziva kuti Suvorov pachake akanga abuda parutivi rwevapanduki, uye achitya nenhamba huru yemauto ari munyengeri, akarwa zvakanyanya asingadi. Vazhinji vavo, vachinzvenga mhere yevakuru, vakapfura, asi vakananga mudenga.
  Vamwe vakuru vakuru vamene vakadonhedza minondo yavo, vachizvipira kutsitsi dzomukundi. Kupokana kwacho kwaive kwechimiro chekutarisa. Pano vadzidzi vechikoro chesekondari vakaedza kuramba. Asi Cossacks ane ruzivo akangovacheka nemacheki, uye varwi vakawira pasi nemabvi avo.
  VaKalmyks vakakwirawo kukurwisa, vachidurura vadziviriri nemiseve.
  Mabhatiri mana okutanga akapotsa angotanga kudzorwa nevapanduki. Chikamu chevarwi vemabhiza, kudyara kutya, chakanga chatova kumashure. Iwo chete mauto ane mbiri neimwe nzira akadzivisa vaPugachevites. Saka Yemelyan pachake anosvetukira muhondo. Saber yake yakawira pamusoro wemutengesi akakora-bhomba akaraira boka revapfumi.
  Nekurova kwesaber inorema, Pugachev akacheka dehenya kugotsi chaiko. Vamwe vatengesi vanopararira uye vanodzvova nokutya;
  Oliver Twist anorwa paruoko rwerudyi rwaYemelyan. Mukomana wembavha afarira. Acharwa sei? Uye saber inoita seisina kujaira kuva inorema uye yakareba. Apa mukomana akanetsana nemukuru. Ane hunyanzvi, uye mukomana, asina ruzivo rwakanyanya mukubata nezvombo, akaponeswa chete nekuita kunoshamisa.
  Muchinda akanga akaomeswa mate mukanwa akaswedera pedyo, achibudisa mazino akashata uye achikwenya chibharo chake. Apa Oliver akaita technique yaainge adzidziswa nemutendi wekumusha. Yakarohwa nechitsitsinho chisina chinhu pasi pebvi. Uye apo muchinda akapfeka yunifomu yeyero akati ambotsauswa kubva mukurwadziwa, akacheka saber yake mumutsipa.
  Muvengi aive nemusoro wakachekwa nehafu akawira pasi. Oliver Twist akasangana nemuvengi wechipiri nekurovera kuchirebvu. Pano ivo havana kujaira kurwa netsoka dzavo, uye mukomana asina shangu akarova kwazvo muvengi nehunyanzvi husina kujairika.
  Asi kushorwa kwemhandu hakuna simba, uye zvino monogram yeumambo yaEmelyan Pugachev yakatonga pamusoro peimba yagavhuna.
  Oliver Twist akawisira pasi murume wetsoka ndokumhanyira mukati. Iro rainge rakashama rakabva rasangana nematutu e carpet. Mukomana wacho akafunga kuti, zvichida, meya weTsaritsyn aizoedza kuvanza kubva kumuzinda, panguva imwechete achitora pfuma yeguta. Naizvozvo, inofanira kupfuudzwa.
  Chokwadi, mbavha yacho yakazova yakarurama kupfuura nakare kose. Baron Miguel akanyatsotora zvidimbu zvegoridhe kubva musefa, uye boka rematombo anokosha. Pakanga pane pfuma yakawanda zvokuti yaisagona kuendwa nayo. Asi anokara anokudzwa akakotama pasi pehuremu, uye chaizvoizvo akamukweva achikambaira. Mukoto wepasi pevhu waiva seri kwegirazi, uye zvichida Miguel aisazokara zvakadaro.
  Asi achizvuzvurudza saga kuseri kwake, akasiya mavanga pakapeti, izvo zvakabva zvaonekwa nemaziso akapinza ejaya. Oliver Twist akapwanya girazi nepfuti kubva mupfuti yechinyakare ndokumhanyira mukoridho yaienda kugomba.
  Burgomaster akaburitsawo pfuti ndokukwanisa kupfura, asi mukomana, achizunza zunza, akabva pamoto. Ipapo Oliver Twist akapinza burgomaster mugomba nesimba rake rose ... Uye akazove muridzi wepfuma huru.
  Pamwe, vazhinji, vari munzvimbo yembavha yechidiki, vangaedza kuvanza hupfumi hunoshamisa. Kana kuti chikamu chavo. Asi mudiki mune dzimwe nzira, kunyange Leninist Oliver Twist ari crystal akatendeseka. Uye kunze kwekuti, kana wava nemakore gumi nerimwe, iwe hauna kungwara kwevanhu vakuru, udyire uye kushuva mari. Uchiri gwayana rakachena uye risina mhosva kana mwana weshumba. Chokwadi, kuva shumba kuri nani pane kuva gwai.
  Oliver Twist akakwevera bhegi redehwe panze...
  Tsaritsyn yakatorwa nekukurumidza zvakakwana. Varwi zviuru zvina vakazvipira. Hondo yemauto evapanduki yakazadzwa neimwe pfuti makumi matanhatu neshanu, uye pfuti dzakawanda. Kukunda kunokwana nekurasikirwa kushoma. Uye zvino Emelyan Pugachev akamira zvakasimba paVolga.
  Zvisinei, nokutora Tsaritsyn, vapanduki vakazvigadzirira dambudziko. Ndekupi kwaunofanira kutumira mauto ako izvozvi? Kuna Don, vakazadza mauto nemari yevaCossack vakasununguka, kana kumaodzanyemba, kuti vatore mukana wekupararira kwemauto etsarist, edza kuputsa uye kuvatora muzvikamu? Kutendeukira kuna Don kunogona kutungamirira mukurasikirwa nenguva inokosha, uye munyaya iyi, Munda Marshal Panin angadai akawana nguva yekuunganidza mauto ake akapararira muchibhakera.
  Zviri pachena kuti nguva iri kushanda inopesana nePugachevites. Asi paDon unogona kuwana kuzadzazve kwakasimba kwemauto. Pugachev pachake aida kuenda kuna Don uye Cherkask kunotora Cossack rati. Suvorov akazezawo. Akanga asingadi chaizvo kurwisana nevanhu vokuRussia, kunyange iye zvino, mushure mekubatwa kweTsaritsyn, haana kudzokera shure. Mukuwedzera, Astrakhan ichiri kumashure kwevapanduki. Zvingava zvakanaka kuva nayewo. Asi zvakare, uri kutambisa nguva yako.
  Pugachev akaita chisarudzo. Sezvo mamwe mauto ehumambo achiri kure, uye mapoka mazhinji evarimi akapararira mudunhu reVolga anotadzisa kufambira mberi kwavo. Ipapo mumwe anofanira kukamura mauto, kutumira Suvorov kutora Astrakhan, uye kuenda Don pachake. Uye chete ipapo kufamba pamwe Volga. Kunyange zvakadaro, zvichava nyore kuti vapanduki varwe mumamiriro okunze anotonhora. Varimi vachakohwa, uye munguva yechando havazovi nechokuita, uye vachazadza uto revarimi.
  Zvichatogoneka kusuma basa rechiuto chairo. Uye kazhinji, Catherine achachengeta mauto makuru muTurkey panguva ino. MaOttoman haana kuparadzwa zvachose, uye vachiri nemukana.
  Uye yakakamurwa kuita zvikamu zviviri zvehondo yevapanduki Emelyan yakatamira: imwe kumadokero, imwe kuAstrakhan.
  Pugachev aive muchimiro chakanaka. Mumusha wekutanga weCossack akasangana nekukudzwa kukuru, uye maCossacks akadururirwa muuto rakawanda nezviuru. Oliver Twist, uyo ane chinzvimbo chemukuru wehumambo adjutant, akapedza yakawanda yenguva yake namambo.
  Hukuru hwake akazvisiyanisa nekupinza kwepfungwa neruzivo pazvinhu zvakawanda. Apa naOliver vaitaura neGerman. Mukomana wacho aingwarira pazvakapfuura mbavha, asi zvishoma nezvishoma akanongedzera kuna mambo kuti paizova neimwe nguva. Chinongonzwisa tsitsi ndechekuti hazvisi nyore, semuenzaniso, kugadzira chinhu chakadai sepfuti yemuchina.
  Asi vakomana vacho vakaudza mambo nzira yekugadzira dhamu kuti riparadze nhare uye nitroglycerin. Mbavha yechidiki iye pachake, ari muchiroto achiri anti-fascist saboteur, ainyatsoziva marudzi akasiyana-siyana emasanganiswa anoputika. Uye aigona kuudza vaPugachevite. Asi kugadzira muchina otomatiki pakupera kwezana ramakore regumi nesere muforoji ibasa risingagoneki kune vapanduki. Asi kune rumwe rutivi, iwe unogona kuita shanduko kune magadzirirwo epfuti aripo, kuvandudza bayonet, uye kuraira uye kutonga system. Uye dzidzisa varimi zvinobudirira.
  Masoja ane chiuru eSt. George Regiment akazvipira kuna Emelyan Pugachev mushure mehondo pfupi. Hondo yamambo Cossack yakakura sechando chechando. Vashoma vakapfuma Cossacks havana kushinga kupikisa munyengeri, kana kuti vakabatwa uye vakaturikwa.
  Don akapfuma, nyika yakakora, semafuta emafuta uye yakapfava kunge fluff. Zvakawanda zvinogona kurimwa ndokudyarwa pazviri.
  Cherkask, guta guru reuto reCossack, rakasangana naPugachev nekurira kwemabhero. Mauto enzvimbo iyi, achitungamirwa naGeneral Buderman, akaedza kuramba iye akazvigadza tsar.
  Kumukira kwakaitika muCherkask pachayo. VaCossacks vakanga vasingadi kuziva mambokadzi, uye vakamhanyira kuna Petro wechitatu, sekunge akanga aiswa uchi. Zviuru zvevarwi zvakarwisana muhondo inofa, uye Emelyan Ivany akatungamirira uto rake kuti riparadze.
  Hondo inotyisa yakatanga. Oliver Twist aive pakati pevekutanga kukwira madziro eguta reCossack. Mukomana wacho akacheka zvakanaka Cossack mumakumbo. Chitunha chakakora chakawira pamadziro ndokunyura mugoronga.
  Piyona wacho akarwisa corporal, akanzvenga bayonet, uye akaendesa ibvi rake pasolar plexus. Kana iwe ukakava netsoka dzako, ipapo mupikisi zvirokwazvo achapotsa kurova.
  Mukomana wacho akaerekana arangarira chimwe chinhu chakamuparira kufufutirwa nehasha. Aiwa, panguva ino kwete kurwadziswa mugomba rechirungu. Uye mumwe. Chimwe chinhu icho nokuda kwechimwe chikonzero chakabuda seimwe chiyeuchidzo muchiroto. Apo Red Army yakaita oparesheni yeVistula-Oder munaNdira uye yakazviwana paawa imwe kubva kuBerlin, vazhinji vakatenda kuti Hondo Yenyika I yakapera. Kuti ndiyo yakanyanya Hondo Yenyika II iri kurarama mavhiki ayo ekupedzisira. Zvinoita senge zvishoma.
  Asi hazvisi pasina zvavanoimba: hondo yekupedzisira, ndiyo yakanyanya kuoma. Muna March, chishamiso chakaitika, uye vaNazi vakakwanisa kudzosa wachi. Somugumisiro, mapoka aHitler, uye zvakare Fuhrer Mainstein mutsva, akamhanyira kumabvazuva. Uye vatsigiri vezuro vakaratidza kuva vatengesi vakashata. Uye zvino vaNazi vakanga vatotora Ukraine zvakare, vakapinda muMoscow, uye vakawana izvo zvavakanga vasingakwanisi kuita kare: kutonga pamusoro peCaucasus. Uye zvino vava kusvika Kuibyshev. Uye ndiani anoziva, zvichida paanopayona Petya anobatsira Emelyan Pugacheva, Fritz ari kutopinda muMoscow?
  Mukomana anonzwa hasha dzakapenga mukati make, uye anomhanyira kuvavengi vake. Iyo yakasikwa, isingadzimi moto inopisa mairi. Uye chero zvingaita, asi iye achamira nokuda kwesimba revashandi nevarimi, nokuda kweLenin yake itsva - Emelyan Pugachev.
  Saka Colonel Scottovalik, mercenary wechiRungu, anorohwa pasi pebvi, uyezve mushin mumutsipa.
  Masvingo anotorwa, uye hondo inotamisirwa kuguta. Achishandisa zvigunwe zvake nezvigunwe, mukomana anokwira pamadziro eimba huru yemauto ataman akaramba akavimbika kuna Catherine uye anorova zvakanyanya mukuru weuto ramambokadzi. Kukanha kubva munhaurirano hakurambidzwi. Mukuru akabhururuka, ndokuwisira pasi mumwe wavapfuri.
  Mukomana akadzvova ndokutakura lieutenant pachirebvu nemusoro. Mamwe maPugachevite anotevera piyona, imba yacho inotorwa nedutu ...
  Mukuru wemauto nevakuru vakati wandei vakabatwa vari vapenyu. Vakaramba kubvuma Pugachev samambo wepamutemo, uye zvino vakanga vakamirirwa nedare ramambo uye mhino. Uye denderedzwa reCossack raifanira kusarudza machinda matsva.
  Guta guru paDon ikozvino rava Pugachev's. MaCossacks akawanda muRussia akaziva Tsar Peter wechitatu. Zvino zvakasara kuunganidza simba uye kuenda kuMoscow.
  Zvisinei, kubva kurutivi Azov, pakanga pachine kutyisidzira Cossack nyika.
  Suvorov panguva iyi akasvika Astrakhan. Volga neuto reLittle Russian Cossacks rakatumwa kuzobatsira rakaenda kudivi revapanduki. Vamwe vamachinda vakaendawo kurutivi rwamambo. Husiku Suvorov kurwiswa kwakave kwechinguvana. Makambani mashoma chete ndiwo airamba, uye mauto makuru euto akaputswa kurwisa kusati kwatanga.
  Nokudaro, purovhinzi yeAstrakhan yakapika kuvimbika kune munyengeri. Gavhuna pachake akanga asina nguva yekuzarura pachake, uye Cossacks akakwanisa kumusungirira pamberi pekutongwa. Vanopfuura zviuru gumi zvevarwi, zvisinei, chikamu chikuru chavo chaive chegirini varwi kana vasina simba, vakabatana nemauto eSuvorov.
  Emelyan Pugachev, atora Cherkask, zvakare akatarisana nedambudziko: enda kuAzov kana kusiya iyi nhare isingapindike kumashure kwake. Muchiitiko chekukomba uye kurwiswa kusina kubudirira, vapanduki vakaisa pangozi yekurasikirwa nevanhu vakawanda nenguva. Kune rimwe divi, mauto ehurumende anodzoka kubva kuhondo yeTurkey anogona kurova guta guru reCossack muCherkask.
  Nokudaro, Pugachev akanga asina chokwadi. Mukuwedzera, mubvunzo wekutanga: nzira ipi yekuenda kuMoscow? Stenka Razin mumamiriro ezvinhu akafanana akasarudza Volga, uye akagumburwa paSimbirsk. Nzira iri pedyo neVolga yakareba uye inoda kuputika kwemaguta akawanda. Imwe mukana ndeye kuenda kuDon uye kuburikidza neTula. Ikoko, nzira ipfupi uye kune mauto ehurumende mashoma. Ichokwadi, vatongi vetsarist vanogona munyaya iyi kurwisa Tsaritsyn uye kuedza kugura zvikamu zveEmelyan Ivanovich.
  Azov haisi Cherkask - nhare yekirasi yekutanga ine mauto akasimba, uye hazvizove nyore kuitora, kunyanya sezvo paine anenge asina maCossacks anogona kubatsira, uye kana boka revarwi richibvuma kupika kuvimbika kuna mambo wevarimi. iri mubvunzo.
  Mukomana wembavha Oliver Twist, zvisinei, akauya nehurongwa hwake uye akazevezera munzeve yaPugachev.
  Cossack tsar yakabvumira iyi pfungwa nekupuruzira mukomana pafudzi:
  - Hefty garno! Kana uchigona kuva mutungamiriri!
  Zvipfeko zvakawanda zveuto retsarist, zvose zvevacheche uye zvehussars, zvakatorwa, uye zviuru zvevanhu zvinogona kuchinjwa kuva ivo. Zvadaro, pasi pechifukidziro chekusvika kwekusimbisa kutsva, pinda munhare uye ubate boka revarwi vakawanda nepfuti mazana maviri nekushamisika. Uye uchibata Azov, iwe hauchakwanisi kutya kumashure kwako, uye kunze kwezvo, kune mauto makuru ezvombo zvetsarist mauto anorwa neOttoman Empire.
  Saka ... nevana vaMwari!
  Oliver Twist anofora pamwe chete neuto rinonyengera, kune ngoma uye kurohwa uye mavara asina kujeka. Panguva imwe cheteyo, mbavha duku inoimba;
  Nyika yangu inyika huru,
  Mudiwa akanaka Russia...
  Zvose zvinopiwa kwatiri navamwari vanopenya;
  Kunakidzwa nedenga rebhuruu!
  
  Ishe vakaita ruoko rwakadai,
  Kuseka, vakuru nevana ...
  Heino kerubhi redu rakachena -
  Hapana nzvimbo iri nani panyika!
  
  Asi nyika iri mudambudziko guru.
  Maoligarchs akadzika ari kudzipa Russia!
  Uranda hunogara nokusingaperi here?
  Uye mukuru anodya chiokomuhomwe ...
  
  Vakai capitalism yakadaro
  Kuipa uye hutsinye husingakanganwike...
  Kubva kwaari kwakabva Nazism,
  Inoyera kugehena mazwi asina kunaka!
  
  Iyo oligarch ichatora yake
  Panguva imwecheteyo, iye achatora yemumwe munhu ...
  Anovhura account ine makaro
  Ane huvepo hwakanaka!
  
  Anoda kudya zvakawanda
  Tavhuniwa negororo nepabvi.
  Mbavha yakakora chaiyo
  Sekunyemwerera kwaSekuru Sam!
  
  Kwaanowana chizi, kwaanochidya,
  Anoda kutipfugamisa
  Uye chikepe chehondo chinokuendesa mberi,
  Uye pa "Aurora" akashinga sekuru Lenin!
  
  Saka ziva puzel-bourgeois,
  Iwe haugone kutiza - munondo wepiyona!
  Rova proletarian uye mupanduki,
  Kurova, kuseka miriyoni!
  
  Sezvo chizvarwa cheIlyich chakaita kuti,
  Tichakurumidza kuparadzanisa migwagwa inoenda kuMars,
  Uye ngatisundirei mupikisi mune lych,
  Vamwe vachauya kumajasi gumi nematanhatu!
  
  Tinogona kuvaka nyika patsva
  Ngativakei socialism pasi rose!
  Uye iyo Varyag haizoendi kuzasi,
  Mapiyona anofora akabatana!
  
  Patinopinda, tichiseka muBerlin,
  Ikoko proletarian ichasangana nesu zvechokwadi!
  Tichamira tichikunda
  Vana vanonakidzwa mukufara kwepasirese!
  . CHITSAUKO #10
  Musungwa wechidiki akamuka zvakare. Jeri rinofinha. Uri woga, uye madziro ako makobvu, hapana kana inzwi rinosvika kwauri. Oliver akaita maexercises maererano netsika ndokubva vamuunzira chikafu. Panguva ino, kuwedzera kune oatmeal nemukaka, akapiwa mapepa maviri enyama.
  Pakabva pasvika mumwe chiremba wechikadzi. Akaongorora zviratidzo zvekutambudzwa kwaOliver. Akabva atarisa mukanwa make ndokuteerera pachipfuva chake. Kazhinji, mukomana akanga ane utano hwakanaka uye akatsungirira kutambudzwa zvakanaka.
  Mushure mezvose, vakaikwiza nedoro ... Uye haina kukuvadza zvakanyanya, asi ichiri kuruma.
  Oliver akabva apihwa pillow ndokutambidzwa nemamwe madzimai aiva netsitsi ndokunzi apfeke bhutsu dzake.
  Vakomana vakaramba vachiti chero kunze kwaidziya uye vaisapindwa nechando murusero make, akanga atojaira uye aitove nehungwaru kudaro.
  Mushure maizvozvi, akasara ari oga, musungwa wechidiki zvakare akatanga kukwesha zvisungo ... Akaita izvi nesimba, kusvikira mushure memaawa mashomanana maoko ake akatanga kuramwa.
  Oliver akaunzwa zvakare, chikonzero chaicho chejeri rekudya. Zvino mukomana wakati adya, akarotazve.
  Rwiyo rwekufara rwakadaro runoita kuti kukanganwa-ini-kurege kutumbuka mumoyo. Uye zvinokurudzira vanhu kuita mabasa makuru.
  PaAzov pachayo, yakapotsa yakaputsika, maCossacks akapokana, asi maYesauls akaisa zvinhu zvakarongeka nemakumbo avo. Uye akati wandei akafukidzwa Cossack regiments akapinda munhare yakasimba. Kufanana nemamongi eStenka Razin muYaitsk.
  Emelyan pachake akanetsana nemukuru wemauto. Akanga ari murwi ane unyanzvi, asi Pugachev ane simba uye ane ushingi. Masabhi aipenya, achikandira kunze chisote chepfarivari pakubata. Pano, kubva pakurova zvine simba kwamambo murombo, pfumo remauto rakadambuka. Muvengi akamhanyira Yemelyan nezvibhakera. Pano, Cossack ataman akatora uye akakanda mukuru kubva pahwindo rechigaro chechigaro. Uye muguta rakasimba rimene, nzvimbo yokurasira marara yakatanga. Zvisinei, varwi veboka revarwi vakarwa vasingadi. Zvinorwadza kuti kutenda muna sar-mupristi kwakasimbiswa pakati pevanhu. Uye musoja ndiani? Murimi mumwecheteyo, kunyangwe akavharwa nemuboora.
  Uye murombo anoda, pakupedzisira, kururamisira, uye kuguma serfdom. Uye kwete iwe pachako, asiwo kumhuri yako.
  Ivo vatungamiriri vakapfuma, asi ivo vakasiyana, uye kure nemunhu wese anogutsikana nemamiriro ezvinhu muhutongi hwehutongi.
  Oliver Twist akanetsana neimwe yemuromo. Akatomborohwa nebadza, asi mukomana wacho akabva acheuka neungwaru ndokurova mhino yake nechitsitsinho. Derzhimorda akavhuna sniffer yake ndokuwa, uye kurova kwakatevera kwemukomana kwakamupedza.
  Oliver Twist akatofunga, nei Emelyan Pugachev akarasikirwa nehafu yegore akakomba Orenburg? Pashure pezvose, vanhuwo zvavo nevarwi vari kudivi ravo uye vanogona kutorwa zvakasimba. Zvichida muzhik tsar yakasvika kuMoscow zvishoma.
  Oliver Twist akarwa nevakuru. Apa akafambisa tsoka akananga pachiropa. Mupurisa uya akaitora achibva arasa mahwanda ake. Asi panguva imwe cheteyo, mukomana wembavha, uyo bhero rinorema rakanga ramboratidzika kuva rakareruka kwaari, akapfuuridzira kufunga kwake.
  Somuenzaniso, Emelyan, mushure mokunge boka revarwi veOrenburg rakapera mukukundikana, uye nekurasikirwa kukuru kweboka revarwi, aigona kusarudza kuita dutu. Kutanga, zvakanga zvichibvira kushandisa yunifomu yomukombe nokuda kwokunyengera. Reception, nenzira, haisi itsva. Kunyange mukati mokukombwa kweNarva, Peter Mukuru akatora mukana wako. Uye akakwanisa kukwevera chikamu cheboka ravarwi mumunda. Izvo zvakare zvakafambisa kurwiswa kweguta-yakavakirwa zvakanaka-guta.
  Chero zvazvingava, muna Ndira Pugachev akanga atounganidza kusvika zviuru makumi matatu varwi, uye zvaibvira kutanga kurwisa. Kunyange zvazvo, somuenzaniso, nhamba chaiyo yevapanduki haizivikanwi. Apa ndipo panosiyana fungidziro. Kana Pugachev pedyo neOrenburg aiva, sezvinofungidzirwa, vanhu zviuru makumi matatu kana makumi mana, saka sei zviuru zvinomwe kana zvipfumbamwe zvakarwa pedyo neTatishchevo? Zvichida vaireva mauto ePugachev akapararira pamusoro pemapoka akasiyana-siyana? Chero zvazvingava, iye zvino maPugachevites ane simba kudarika kare, uye akawanda Yaik Cossacks ari parutivi rwavo.
  Uye mutungamiri anoshamisa Pugachev. Paanongohukura nemagamba ake ehugamba, mazana, zviuru zvevarwi vanomira kurwa ndokuwira pasi namabvi avo, vachikumbira ruregerero kubva kumuprista. Uye vatasvi vemabhiza vatsva veCossack reinforcements yePugachevites vatove kubhururuka nepamagedhi. Izvi zvinoreva kuti kuguma kwemuvengi uye kubudirira kweuto revanomukira kwava pedyo.
  Oliver Twist akanetsana nekaputeni weCossack. Mupikisi akasimba kwazvo akarwisa mukomana uyu. Mukomana akadzokera kumashure achiita seaitya. Muvengi akatakurwa akachekwa nejecha. Jaya mbavha rakaenda, uye kurohwa ndokuwira padombo. Saber yakatyoka uye zvino Oliver Twist akaenderera mberi nekugumburisa.
  Pasinei neruzivo rwese, kaputeni akapotsa kick pasi pebvi. Zvakaoma kwazvo kusave nehunyanzvi hwekumisa kurova kwakadaro. Unomurova zvishoma nechitsitsinho chako uye nhengo inorohwa. Uye ipapo vanokupedzisa nemasabers. Kurwa kwakakomba hachisi chinhu chekutaura.
  Asi musoro womukuru wavarwi wakanga waparadzaniswa nechitunha. Nyangwe ndine urombo neheti yebeaver inodhura. Chinhu chidiki chakadaro chakanaka, asi chine tsvina. Izvi zvinotoita sehumbavha. Kubva kudivi rembavha yake.
  Asi iye zvino muvengi ari kutopera simba, sechando chakandwa mugwenga. Uye kune vashoma uye vashoma vanhu vanoda kupikisa uto reEmelyan Pugachev. Kunyange mumwe mukuru wemauto pachake akarayira mauto ake kuti azvipire uye apike kuvimbika kuna sar akazvigadza asi anodiwa zvikuru.
  Mushure mekukunda, maCossacks aigara achipemberera mabiko. Kuruoko rworudyi rwaEmelyan kwakagara Stenka Razin muzukuru uye Pugachev hama yaIvan Razin. Machinda akafara uye akaita mabiko. Paive zvakare nesevhisi yetafura inodhura yakatorwa kubva kuTurkey naPeter Mukuru. Muchiitiko ichi, zvipunu zvegoridhe nesirivha nemaforogo, kugadzirwa kwakanaka kwazvo, pamwe chete nemidziyo yakazara nematombo anokosha. Uyezve, iyo pateni yakagadzirwa neveOttoman masters, isina kujairika yakaonda.
  Yave nguva yekuchengeta sevhisi yakadai mumuseum pane kuiputika. Zvokudya pano zvinodhura zvikuru. Uye ndiro pachadzo, dzakagadzirirwa neFrench chef, dzakanaka. Pakukumbira kwaEmelyan Pugachev, muroyi wezvekudya akagadzira tsuro imwechete yakashongedzwa yaive pamuchato weCossack Tsar naUstinya. Tsuro nekututira kwayo zvakanaka, kunyanya nzungu dzakaiswa.
  Pugachev akayeuka mudzimai wake wechipiri uye akanzwa kusuwa mumwoyo make. Chii chirimo? Zvichida Ustinya ari kurohwa zvisina tsitsi uye kutambudzwa padanda, kana kuti akatourayiwa? Chokwadi, hazvibviri kuti musikana murombo haana mhosva nokuda kwamambo akazvigadza. Muwane mumusunungure kubva kumaketani ake. Iye zvino aripi?
  Yemelyan akazvitsamwira. Pedyo neTatishchevo, vanhu vazhinji vaifanira kunge vakaungana. Kwakanga kuchine zvipfumbamwe, zviuru gumi zvevarwi muByrd. Uyezve, zviuru zviviri zvemauto akagadzirira kurwa, uye vamwe vese varimi. Pugachev akanga asingadi kusimudza kukomba, achisiya mauto makuru muBerd, kunyange zvazvo zvingava zvine musoro kusaparadzanisa mauto ake.
  Hondo munhare yakatangawo zvisina tsarukano. Pugachev akakwanisa kubata muvengi uye kudonhedza mabhomba pamuvengi panguva yekuvandira. Muvengi akarasikirwa, asi kwete zvakanyanya zvekuti zvakakanganisa nzira yehondo nenzira yakasimba.
  Uyezve, zvichida zvaive zvakakodzera kuchengetedza dziviriro munhare yacho pachayo. Mazaya echando pachawo aive chipingamupinyi chakakomba uye uto retsarist raizogara kwenguva refu pasi pemadziro eTatishchevo. Uye panguva ino kumwe kusimbiswa kungadai kwakauya.
  Chero zvazvingava, kwaiva kukundwa uku kwakava hondo yekutanga yakarasikirwa naPugachev. Yekutanga, asi zvinosuruvarisa kwete yekupedzisira. Zvisinei, mushure meiyi isina shangu, mukomana ane bvudzi tsvuku akaonekwa muuto ravo, nzira yehondo yevarimi yakachinja zvikuru. Uye zvino hondo yetsarist iri kukunda imwe mushure meimwe.
  Emelyan akanwa zvine mwero kuti asarasikirwe nekujeka kwepfungwa. Pemberera kukunda oh how early. Kuchine maguta akawanda uye mauto evavengi mberi. Uye Catherine Wechipiri achiri kungounganidza mauto makuru kuzorwa naye. Asi vanhu vakatsunga kutsigira anozviti changamire.
  Pane imwe nguva, Grishka Otrepyev aifarirawo mukurumbira mukuru pakati pevanhu. Asi tsar itsva yakave isingakodzeri kune vese vanhu veRussia, seyakanyanya pro-Madokero, uye kuMadokero seyakanyanya patriot. Dmitry wenhema haana kupa Smolensk kuPoles, uye akatanga kugadzirira hondo neTurkey, iyo panguva iyoyo yakanga ichiri yakasimba, kunyange zvazvo nguva yekuderera yakatanga muUtoman Empire.
  Pugachev, kukunda zvipingamupinyi zvekutanga, anokwira chikomo!
  Vasikana, vasina kuvharwa nembatya dzinoonekera, vanoita matambiro pamberi pevaenzi. Heino mumwe wavo ari kutamba pamberi pamambo weCossack. Anongopfeka bhurugwa chete nemucheka mudiki pachipfuva chake, uye bvudzi rake rakashongedzwa nepearl tiara. Akashama, makumbo echisikana anotamba dhanzi rine simba, chiuno chinozunguzika. Mutambi wekumabvazuva ane bvudzi jena anotaridzika kunge anonyengerera.
  Oliver Twist, akamutarisa, akanzwawo manyawi akasimba. Akanga achiri mudiki kuti anzwisise manzwiro ake, asi pane chimwe chinhu chisina kujairika mukufamba kwake, matinji eganda rakatsvuka mukufamba kwemuviri wakanaka, wakachena. Mutambi akafadza mukomana, uye akada kusvetuka kuti atange kutamba.
  Uye Oliver Twist haana kuona kuti makumbo ake akamutakura sei, uye akatanga kusvetuka pamwe chete nevasikana. Emelyan Pugachev ane rudo akatotarisira musikana uye akamukwevera muimba yake yekurara. Vamwewo ataman vakanga vasiri ngomwa. Uyezve, Ivan Razin akauya nekunakidzwa. Kanda mapfupa vasikana, uye warova bhonzo ari pachena.
  MaCossacks aifarira chaizvo pfungwa iyi uye vasikana nevakadzi vakabhururuka mabheti. Munhu wese ainakidzwa, vanhu vese vakadhakwa.
  Kunyange Oliver haana kukwanisa kuita asi kutora kubva mugagi rake rewaini inotapira. Kwete nenzira youpiyona, chokwadika, asi kuda kuziva kwakatora nzvimbo. Zvino mukomana akanzwa kunge dhongi chairo. Zvakabva zvatonyanya kunakidza, vanhu vese vakabva vaita kunge vakapenda kunge nezvinyoreso zvinopenya zvekuChina. Uye kufara mumoyo mangu.
  Oliver Twist akanga akachenjera zvakakwana kuti asawedzera zvimwe kwaari, uye zuva rakatevera akamuka ari mutsva uye akazara nesimba. Asi vatungamiri veCossack vakashanda zvakaoma nemusoro.
  Chokutanga pane zvose, Emelyan Pugachev akaenda naye kuimba yekugezera, uye akagogodza mahops nemutsvairo wespruce. Ipapo akarayira kuti hwamanda iridzwe mumapoka uye vafambe. Sezvo Mutungamiriri wepasi rose proletariat Great Lenin akati: kuverengera kwakafanana nerufu!
  Vapanduki vakanga vachiita zvakanaka. Asi General Mufel akasvika Tsaritsyn nezviuru zvishanu zvetsoka nevarwi vemabhiza. Haana kuita chivindi chekuparadza guta reMufel rakavakirirwa, ndokutumira nhume ichida kusimbiswa.
  Munda Marshal Papin achangosvika muPenza. Akavhiringidzwa zvikuru nekubudirira kukuru kwemunyengeri uyu. Don akaenda kudivi raPeter Wechitatu, uye kumukira kweVolga kwakamuka nesimba idzva. Uye kutengeswa kweiyo yatova ngano Suvorov haigone asi kukonzera manzwiro ekugumbuka. Zvino hondo nematurusi yakanga yava kushanduka kuita chimwe chinhu chakaoma uye chine ngozi.
  Emelyan Pugachev airatidza mazino ake panguva iyoyo apo zvaiita sekunge musungo wava kuda kuvhara.
  Catherine Wechipiri, aziva kuti Mikhelson akafa mumoto pedyo neboka reSalty, akati nehasha:
  Magumo ekupedzisira akachinja kuva mavambo epakati. Uye seiko Ishe vafunga kundiranga navanyengeri!
  Zvisinei, ikozvino, Empress haana kutora mamwe matanho, uye akasarudza kumirira ruzivo kubva kumativi. Uye vakasvika, semazuva ose, vakanonoka.
  Colonel Bibikov vakaenda kuMufel nemauto zviuru zvitatu. Rakanga ratove uto rakasimba. Asi Suvorov akangoerekana arwisa zviuru zvisere zvehondo. Kurwisa kwacho kwakabudirira zvikuru. Nyanzvi yaAlexander Vasilyevich yakakunda. Masoja anodarika zviuru zvitanhatu akatorwa.
  Hapana aitarisira kurwiswa kwakadaro. Zvaifungidzirwa kuti mauto makuru evapanduki akanga achiri kure. Asi Suvorov akakwanisawo kupinda kubva kuchamhembe, uko pasina kutyisidzira kwaitarisirwa zvachose.
  General Mufele, zvisinei, akakwanisa kutiza. Uye Muchinda Golitsyn akanga achifambira mberi akananga Tsaritsyn. Akanga atofanira kukunda Pugachev munhare yeTatishchevo. Uye zvino yakanga yava hondo yakaoma zvakare. Golitsyn ane mauto anenge zviuru gumi, asina kusimba uye atova neruzivo mukurwisa vapanduki.
  Suvorov, pamwe chete nemauto aiswedera kubva kuAstrakhan, aiva nezviuru gumi nezvisere. Pasina kumirira kusvika kwemauto makuru Emelyan Pugachev, Alexander Vasilyevich akashinga kurwisa muvengi. Varimi vakaita basa rekuvhiringidza, uye mauto evarimi akagadzirira kurwa akatamisa Golitsyn kubva kumashure.
  Hondo yakapera nekukundwa kwakakwana kweuto retsarist, uye kutorwa kwevazhinji veboka remuchinda.
  Golitsyn pachake akabatwa, uye Changamire aizofanira kusarudza ramangwana rake.
  Emelyan Pugachev akasarudza kuenda kuMoscow pamwe Volga. Iyi nzira yaiita seyakavimbika kwazvo, uye ndizvo chaizvo zvakaenda Stenka Razin.
  Pugachev atova neanopfuura zviuru makumi mashanu motley, asi mauto akagadzirira-akagadzirira ane nhamba huru yepfuti, uye aigona kutarisira kuputsa mauto e "mukadzi" wake muzvikamu.
  Kamyshin, senguva yekupedzisira, akagamuchira mauto eYemelyan nemufaro uye maoko akazaruka. General Benedorff akaedza kurwa Pugachev pedyo Saratov. Asi vapanduki vakakomba zviuru gumi nezviviri zvemauto ake. Mauto mazhinji euto raCatherine aisada kurwa. Hondo yacho yakazoita yenguva pfupi.
  Oliver Twist akakwanisa kutema hussars nhatu chete apo vamwe vose vakapira. Uyezve, simba reSuvorov rakakanganisa. Haasi munhu wose aida kufa achirwisana naChangamire ari pamutemo.
  Uye kutenda muna Emelyan Pugachev kwakawedzera kusimba uye kwakasimba. Saratov akazarura zvakare masuwo kumurwi, achigamuchira Emelyan nemabhero echechi nechingwa nemunyu.
  Ini handina masimba akakosha aripo, Munda Marshal Panin akasiya Penza. Kunonoka kwemauto muTurkey kwakakonzera kuti mauto mashoma aipikisa Pugachev. Vapanduki vakatora Samara naPenza pasina kurwa. Zvikamu zvidiki zvehurumende zvakangopwanywa.
  Pedyo neSaransk, Count Panin akaedza kurwa nemauto e15,000 emauto etsarist. Asi masimba makuru evaPugachevite akanga asisagoni kumiswa. Vakadurura mhungu chaiyo isingakundiki. Petya akarwa pamberi pemunhu wese. Suvorov zvakare zvine hungwaru akaenda kumashure, uye akacheka kutaurirana. Count Papin aifanira kutiza. Asi maCossacks akadzingirira mauto emumunda zvakasimba.
  Pioneer mbavha Oliver pachake akatora chikamu mukutsvaga. Mukomana wacho aiva nemhando yepamusoro yeDon stallion, uye iye pachake akayera zvishoma kudarika vanhu vakuru, uye akakwanisa kubva kune mamwe maCossacks ndokubata Count Panin nevarindi vake vevanhu gumi.
  Varindi vaviri vokutanga, vachidanidzira uye vachibwaira, vakamhanyira kuna piona. Oliver Twist akanyatso cheka imwe yacho pasi nekunyura pasi pepike. Uye mukomana wechipiri akarovera pasi nekusvetuka. Chitsitsinho chemwana chakarova pahuma zvakanyatsonaka uye zvakasimba, chichigogodza bharuti huru.
  Pavarindi gumi, vasere chete ndivo vakasara. Asi apa vaviri vakaparadzana zvakare ndokumhanyira kuna Oliver. Mukomana akanzvenga pfuti neungwaru, ndokurova muvengi nemusoro pachirebvu. Uye imwe yacho yakanyatsocheka bhurasho pamwe chete negirovhosi dema reganda.
  Vamwe vatambi vaviri vakarohwa kudaro. Oliver Twist akati:
  -Skill inokunda nhamba, asi zvinosuruvarisa kwete musarudzo!
  Zvakaita sei munhetembo yekuverenga: uye kwasara matanhatu. Asi ndicho chikonzero Panin anoda kukanda vatasvi vemabhiza vaviri chete.
  Pioneer mbavha Oliver Twist anokanda pfumo kumuvengi netsoka yake isina chinhu. Chitori chivi kupotsa padhuze kudaro. Zvino muromo wacho wakabaya muvengi mudumbu. Asi muvengi akatevera akasvetuka zvakanyanya ndokutora chitsitsinho chake muapuro remutsipa raAdhamu. Oliver akati:
  - Kazhinji, vasina mapapiro vanosimudza miromo yavo!
  Mumwecheteyo akaramba achiri varwi vana. Uye izvi zviri kuramba zvichinakidza. Pano, maererano netsika, vamwe vaviri vakasiyana. Anomhanyira mukomana. Zvakanaka, ko Oliver Twist payambiro yakazara. Vese vakaridza pfuti dzavo. Mukomana akazvambarara pamabhiza uye mabara akapotsa abata musana wake wakashama, wakatsvuka. Asi pano Oliver Twist anopindura, anokonzera, kurova nekupwanya negokora rake kune carotid artery. Uye saber yakapinza yemukomana inorova mumwe muvengi muziso rekuruboshwe.
  Mbavha piyona anoshevedzera noungwaru kuti:
  - Murume asina pfungwa akafanana asina maziso, upofu chete ndihwo husina tariro!
  Zvakanaka, ikozvino Count Panin ane varindi vaviri chete vasara. Asi ayo akasimba zvikuru akareba mamita maviri. Vanomhanyira kumukomana, vachirovera nehasha muruoko rumwe norumwe.
  Oliver Twist anokandira dhadha diki, rakareruka nezvigunwe zvake. Tip inowira mubhutu yevarindi vemunda marshal. Anoridza mhere ndokudonhedza saber yake. Mukomana ane hunhu, anonamira neungwaru blade yake yakapinza, mbavha padivi.
  Uye zvakare mbavha piyona anoti:
  -Kureba kukuru hakugari uchifambidzana netarenda hombe, asi tarenda hombe rinogara richitungamira mukukura kwebasa rakakura!
  Murindi wekupedzisira anotanga kudududza achifuratira mukomana asinganzwisisike. Petya anotora mukana weizvi uye anorwisa pane tangent. Muvengi anoregedzera kurwiswa, uye anotora chitsitsinho chake pasi pegokora reruoko. Uye zvinorwadza, kubva mukuvhunduka thug inodonha saber yake.
  Pioneer-mbavha achaidurura, anotora banga netsoka yake. Inodhonza, neminwe isina chinhu ... Iyo muromo inopinda zvakananga mu solar plexus. Uye izvi zvatova marwadzo akadaro zvekuti kadhini inogogodza kunze kuziva.
  Saka muchengeti wekupedzisira, wechigumi anokundwa. Uye Oliver Twist akasara ega na Count Panin. Akakwanisa kuwedzera zvishoma chinhambwe, achiputsika panguva yekurwa nevarindi.
  Asi piyona ane ushingi-mbavha, akazviparadzira zvakanyanya sezvinobvira kuti aderedze kuramba kwemhepo, uye kunyange kukotama muchina wokudhinda, achibatsira nekufamba kwebhiza rake rine tsandanyama, akatanga kuderedza chinhambwe.
  Munda Marshal Panin akabvarura mativi ebhiza kuti atsemuke nemaspurs ake, ropa rakadonha, asi chinhambwe chakaramba chichidzikira.
  Oliver Twist akatoseka:
  - Kana iwe uchida kurarama kwenguva yakareba, mhanya, kana iwe uchida kufa nekukurumidza - tiza kubva kumuvengi!
  Count Panin akabvunza mukomana uyu achiti:
  - Unoda chiuru rubles here?
  Mbavha iya yakaseka ichipindura:
  - Ndakabata mumaoko angu zviuru zana, izvo zvandaigona kukodzera pasina ruregerero uye ndakazviramba! Kukudzwa kwembavha piyona kunokosha kupfuura goridhe nedhaimani!
  Field marshal akashamisika:
  - Saka iwe uri ideological? Piyona wacho akati chii?
  Mukomana akagutsurira musoro.
  - Hongu, piyona! Varume vese semuenzaniso!
  Panin zvakare akaedza kupa chiokomuhomwe kuna Oliver Twist:
  - Zvakanaka, kana uchida, ndakakuita munhu anokudzwa!
  Mukomana akapindura nehasha.
  - A piyona mbavha ane hunhu kupfuura muchinda!
  Mutariri wemunda haana kukanda mapfumo pasi:
  - Ipapo kuverenga!
  Oliver Twist akataura nezwi rakakomba:
  - Zvakanaka, Ekaterina chete ndiye anogona kundipa zita rekuverenga. Hauna mvumo yekudaro!
  Papin akamira. Iye pachake akazviona kuti akanga aenda kure. Uye kutaura idi, kana mukomana wacho asiri kureva nhema, ipapo angagona kumupa chaizvoizvo here? Kana kunyange zviuru zana rubles mukomana haana kunyengerwa? Uye munyengeri achatenda nerupo mbudzana nekutorwa kwemumunda marshal!
  Panin akaedza kekupedzisira:
  Unoda kuti ndikuite mwana wangu here?
  Oliver Twist akaseka ndokupindura zvine mutsindo:
  - Sei ndichida kuverenga kwababa, kana nyika yangu iri vanhu vose veRussia!
  Mukomana wacho akabata munda weMarshal, uye Panin akaedza kurova mukomana nebakatwa. Asi neunyanzvi hwakanyanya akaendesa shin yekuverenga kutemberi, achimuwisira pasi akafa.
  Mushure maizvozvi, zvaigoneka, kuisa mukombe pa croup yebhiza rako, kutora mutungamiri Pugachev.
  Sezvo ari mukukunda, akasangana muSaransk, Emelyan akatamira kuNizhny Novgorod. Guta rakanyatsosimbiswa uye kune mauto mazhinji mariri, asi varimi neCossacks vakaomeswa muhondo, uye vakawana kubwinya kwekusakundika. Mukuwedzera, Suvorov akaita kukurumidza kuparadza Kazan. Akakwanisa kutora Kremlin nechisimba, achisunungura: Chika, Belobrodov, Padurov, uye vamwe vapanduki vakawanda vakanga vasati vaurayiwa.
  Uye uku ndiko kuzadzikiswa kwakanaka kweuto reYemelyan. Muzukuru wechipiri waPotemkin akatorwawo naSuvorov. Nokuda kwemaitiro ane utsinye kune vasungwa, Potemkin akaurayiwa pasina mhemberero dzisingakoshi.
  Asi Count Panin aive nehurukuro yakaoma pamberi.
  Emelyan Pugachev, achifinyamisa kumeso nehasha, akabvunza mutongi wemunda:
  - Unofunga kuti ndini ani?
  Panin, achirova shaya nekutya, akapindura neushingi hunooneka:
  - Ndakaita mhiko kuna Catherine. Zvino imi babamunini muri mbavha nemunyengeri!
  Pugachev akadzvinyirira kutsamwa kwake nekuedza kwechido uye nekukumbira akabvunza:
  - Uye Catherine, akapidigura nekuuraya murume wake, ari pamutemo pachigaro cheRussia?
  Count Panin akatura befu. Yaive nyaya yairwadza. Mushure mezvose, chaizvoizvo, kutendeseka kweGermany Empress pachigaro cheumambo kunopfuura kusahadzika. Kazhinji, Katya aifanira kunge akarohwa zvakafanira, uye akaturikwa pamatanda kuti azvitonge, pane kupfekedzwa korona yakadaro.
  Musikana wacho akaisa mudziyo wesirivha waiva newaini pamberi pokuverengwa. Pugachev pachake akadurura mvura dzvuku mugoti rekristaro pamberi pemunda marshal.
  Panin akanwa hafu, akanyatsoisa mabasa eunyanzvi patafura yemuouki. Uye akanyarara akati:
  - Russia inoda tsar inokwanisa ...
  Pugachev akapindura achiseka:
  Tese takadzidza zvishoma nezvishoma, chimwe chinhu uye neimwe nzira.
  Panin akapfava zvishoma ndokuti:
  - Ndiri kuona iwe hausi benzi. Sei Emelyan Ivanovich akatanga chinhu chakadai?
  Pugachev akasimuka kubva patafura. Ndakakanda nhanho shoma ndokupindura:
  - Kwete nekuda kwezvisina maturo uye chido changu ndakatanga izvi. Uye nokuda kwemhomho, nokuda kwevanhu vavo veOrthodox.
  Emelyan Pugachev akataura nechido uye kunyengetedza.
  - Ndakaona zvakawanda, kushungurudzika muRussia. hutsinye hwune hutsinye hwemabhero kuvanhu, kubata vasikana chibharo nekushungurudza vakomana. Mashandiro anoita vanhu, uye mabasa avo anopedzwa. Vanhu veRussia vakakura uye panguva imwechete vakanyadziswa. Sekunge mapapiro akasungirirwa gondo, ingwe yakakandwa mugomba. Uye kugomera kunotyisa uku ndiko Orthodox pasi rose. Vana vari kudonha senhunzi, kunyangwe madzimai anokudzwa vanotambura nekudyiwa, vanhu vanomanikidzwa kuungana pamwechete. Kunyange Ishe Mwari pachake akarayira kuti: berekanai muwande. Uye ndine mubvunzo: Adamu paakarima uye Evha akaruka, ruzivo rwaivepi ipapo?
  Asi zvinobvira here kutengesa munhu mupenyu, akasikwa mumufananidzo nomufananidzo waMwari, muuranda? Zvinoita sekuti imhuka!
  Panin akabva anyarara. Iye pachake, chokwadi, ainyatsoziva kuti rudzii rwevarimi muRussia. Uye kuti serfdom ane utsinye, uye kuti hapana kururamisira. Uye ani nani akapfuma, izvo nedare. Hongu, uye Panin pachake akafunga nezvekugadzirisa, kusanganisira kuderedza simba remuridzi wevhu pamusoro pevarimi. Uye akapa zvakafanana kuna Catherine. Asi vahosi vakapindura zvinyoro-nyoro kune pfungwa dzekurerutsa mafambiro evarimi.
  Kwakanga kuri kunyanyisa, kuzvikudza, kuzvidza vanhuwo zvavo. Sezviri pachena varombo, akanga asingafungi vanhu zvachose. Chokwadi dzimwe nguva chairatidza kusununguka, uye chaipa zvipo kunherera. Asi zvakare, hapana kana tsars akagovera vakawanda varimi vehurumende munhaka yemabhawa. Uye hapana akaita varanda varombo vakawanda kudaro.
  Nguva yaCatherine: heyday ye serfdom uye peak yekushandiswa kwehuwandu hweRussia.
  Asi nerumwe rutivi, isa chigaro kune murombo. Zvakanaka, rudzi rwake rwakazvarwa runogona sei kutsungirira chinhu chakadaro.
  Panin aida kudanidzira, chimwe chinhu chakadai: "Ziva nzvimbo yako, serf!" Asi mukana wekujairana nechiuno hauna kutaridzika zvakanaka. Inzwi rekunzwisisa rakakurudzira: "kunyengera Emelyan, kunyepedzera kuva shamwari yake, uye wobva wabudisa misodzi"!
  Asi kunyange iyi nzira yekubuda yakanga inopesana nemweya wakanaka weCount Panin. Kazhinji zvinoshamisa mupfumi, akashandura kupera kwezana ramakore regumi nemasere kune vanhu vakajeka uye vane tarenda muRussia. Dzimwe nguva dzakasiiwa. Kunyanya mukutonga kwaNicholas II. Zvisinei, chikamu chaiva mhosva, mambo pachake akazove, uyo kwenguva yakareba akabata chigaro chemukuru weGeneral Kuropatkin, uyo akanga asingakwanisi kuita zvehondo.
  Ekaterina akaita rombo rakanaka nokuda kwepfuti. Kunyangwe kwete nguva dzose. Semuenzaniso, mushure meBibikov, Prince Shcherbatov akazove asiri musoro mukuru.
  Uye izvi zvakabvumira Emelyan kuzviunganidzira simba. Tinofanira kubhadhara kukwezva kwePugachev, apo vanhu vakamuuraya nezviuru, makumi ezviuru, pasinei nekukundwa kwake kwose. Pasinei nokuti kubva pakutanga mikana yevapanduki yakatarisa kupfuura kusava nechokwadi.
  Kudivi rePugachev, boka revakuru vasina simba, uye parutivi rwemambokadzi vanopfuura mazana matatu ezviuru mauto.
  Asi ikozvino mikana yaEmelyan yakakura. Pamberi peNizhny Novgorod, Pugachev ine uto guru uye rinoramba richikura. Uye Count Panin inogona kuedza kubata hove mumvura ine dambudziko.
  Ko kana munyengeri akabudirira? Muchiitiko ichi, iye Panin ane mukana wekuva mushanduri pasi petsva, tsar yevanhu.
  O, yakanga isiri iyo!
  Field marshal akati zvine hungwaru:
  - Chero bhizinesi rinofanira kusvikirwa nehungwaru. Kusanganisira kusunungurwa kwevarimi.
  Emelyan Pugachev akabvumirana neizvi:
  - Hongu, chinhu chikuru hachisi kuputsa huni dzekuwedzera!
  The Count akati zvinyoro nyoro:
  - Zvakanga zvisina kuipa kupa varimi rusununguko rwavo, asi ... Vanopisa minda yemadzishe, uye vanokudzwa ivo pachavo vanourayiwa uye vanoturikwa. Iyi ndiyo nzira yekugadzirisa zvinhu muRussia?!
  Mambo murombo akafinyama kumeso. Iye pachake ainzwisisa kuti varimi, kupisa minda yezvipfuyo, uye kusungirira varidzi veminda, vaikonzera kusateerera mutemo kunotyisa. Uye zvinogona kuramba zvichidzoka kuzotitambudza mune ramangwana. Chinhu chevarimi chine hasha, chichadzokera kumashure here? Ko varimi vachabhadhara mutero kune ramangwana tsar here?
  Chokwadi, ipapo havachazove varimi, asi vadzika Cossacks, uye vachave nemukuru akasarudzwa pamusoro pavo. Uye kubva kuvakuru kuungana kuti vagadzirise matambudziko akanyanya kukosha, denderedzwa. Mushure mezvose, Emelyan Pugachev akamutsidzirazve koreji, uye Suvorov akatsamwa akasunungura vamwe vevaimbova machinda. Uye zvino zvichave zvakafanira kuchengetedza vakasununguka mune zvakanaka.
  Mambo murombo, akafinyamisa kumeso, ndokuti:
  - Tichava neudzvanyiriri hwevanhu! Vanhu vanofanira kuziva pachavo pavanenge vachida shamhu, uye kana vachirangwa.
  Papin, akawunyana zvishoma, akapindura:
  - Zvakanaka, kana tiri kutaura pamusoro pezvakanaka zvevanhu ... Pyotr Fedorovich anofanira kunyatsochenjerera. Zvinofanira kucherechedzwa kuti Emelyan Pugachev akafunga mutambo wemanomano wemugadziri ane ruzivo. Asi Field Marshal Panin parizvino iri kudiwa zvakanyanya nevapanduki, kunyangwe seshamwari isingavimbike, pane muvengi akavhurika.
  Mambo wemurombo akatambanudza ruoko rwake ndokuti:
  - Iwe uchava seruoko chairwo rwechokwadi kwandiri! Heino ruoko rwangu rweumambo!
  Uye vanhu vose vane mano vakakwazisana maoko.
  Nizhny Novgorod yakanga ine boka guru revarwi uye yakasimbiswa nemauto akanga achangosvika. Asi hapana kubatana pakati pevadziviriri. Masoja mazhinji, kunyanya vakuru vakuru, vanosvika vachishungurudzika. Pakati pevanhu, kutenda muna tsar-baba kwakanga kwatosimbiswa, uye kukunda, kwakashongedzwa nekufungidzira kwevanhu, kwakawedzera zvakanyanya pakuzivikanwa kwaPugachev.
  Saka mune iyi nyaya, mhomho yave kutomhanya, uye Emelyan ari kusimudzira.
  Mauto anopfuura zviuru zana akasvika kuguta revatengesi. Chiuru chimwe nechidimbu brigade inotungamirwa naColonel Scorelli yakauya kumusangano. Kurwa kwakangopera nguva pfupi. Vazhinji vemauto vakatorwa musungwa, uye musoro weColonel wakagurwa neCossack saber.
  Pioneer-mbavha Oliver Twist akava nenguva shoma yekuvheyesa saber yake. Uye akakwanisa kutema mukuru anoshingaira. Muvengi akakachidzwa chaizvo, achiwira pasi peuto guru.
  Nguva pfupi isati yarwiswa, Emelyan Pugachev akashanyira imba yevatengesi veboka rekutanga reRasomakhins. Muimba huru ine nhurikidzwa nhatu, aizviti mambo akanwa waini inodhura yemakore zana. Yakakurukurwa nevashambadzi musimboti uye nyaya yacho. Vakavimbisa nemwoyo wose kuti mauto eko aisazorwa nevapanduki vacho. Uye chikamu ichocho chevakuru chakagadzirira kuziva baba-changamire.
  VaPugachevite vakatanga kuparadza Nizhny Novgorod kuchakasviba. Chando chainge chave kuuya saka taifanira kukurumidza. Oliver Twist, achirova tsoka dzake dzakashama nemumadziva, pamwe nevamwe vakomana varombo vakamhanyira kunorova.
  Vadziviriri vakanga vasina ushamwari, imwe mhando yemoto weusimbe. Vakomana vekumapurazi vakamhanya nesimba ravo rose, uye havana kuita hanya nepfuti. Uye pakati pavo pakanga pasina kurasikirwa.
  Oliver Twist, amhanyira kunzvimbo idzi, aive mumwe wekutanga kupinda mumurwi wevhu wakatutirwa. Mboro yakashama yembavha yainzwa nyama yepasi inonakidzira, ichifamba. Uye makumbo pachake akabhururuka kusvika pamusoro pechikomo. Corporal yakawira pasi pechigero chakapinza chemukomana uye musoro wake wachena musoro wakakunguruka.
  Oliver Twist akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Yedu hairegi kune yako!
  Uye saber yake yakavhura dumbu resajeni. Vakomana vekumapurazi vakarwa zvisingaite, vachishandisa mbezo, maforogo, uye simbi. Mumwe mukomana ane makore gumi nematatu okukura akakanda lasso nounyanzvi. Ndokudhonza kaputeni akaguta. Akaedza kuramba asi vamwe vakomana vaviri vakanamatira patambo, uye chiso chemukuru wacho chikabva chashanduka chikaita blue kubva pakudzipwa.
  Vatengesi vakachengeta shoko ravo uye mauto akakwazisa vapambi nemhere mhere:
  - Kubwinya kuna baba-mambo!
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Vakomana vasingatyi varimi vakatotora mabhatiri maviri ari pabhodhi. Oliver Twist, ari mukuru wemauto, akaraira zvitunha zvese zvaisanganisira varwi vechidiki. Vakomana vacho havana kuziva kutya, vakakunda neushingi vakuru, mauto makuru kupfuura ivo.
  Oliver Twist akagogodza mukuru-bvudzi dzvuku nekick, uye akabhururuka kubva paparapet.
  Mukomana anochema achiti:
  - Nekuda kweNyika! Kumuzukuru waPeter Mukuru!
  Vapanduki vakawanda vakatsigira nechivimbo. Vakaparadzana regiments, vachiona kusava netariro kwemamiriro avo ezvinhu, vakazvipira kumauto emunyengeri. Guta guru, rechitatu guru reRussia rine nzvimbo dzakawanda dzepasi, uye vatengesi vakawanda. Uye Emelyan Ivanovich aifarira vatengesi. Uye havana kushingaira mukudzivirira kuzvipira kuna Catherine sevaridzi vevhu. Vakawanda vakatopika pachivande kuvimbika kuna Changamire mutsva.
  General Benedorff ari kuyedza, nekuunza chengetedzo yakasimba muhondo, kurwisa maPugachevites. Kuri kupisa. Emelyan Ivanovich pachake akachekwa segamba guru. Nokurohwa kwake kumwe nokumwe, mumwe munhu achawa zvirokwazvo. Saka vakaungana naBenedorff. Mukuru weGerman anoratidza saber yake zvakanyanya, uye anorohwa pahuro nebroadsword. Saka mutungamiri wemuvengi akaurayiwa - namambo-baba pachake.
  Chaunga chinopembera, chichipururudza;
  - Kubwinya kune knight-mambo!
  Hondo iri kutsva. Varwi vanomhanyisa zvombo, vazhinji vevakuru vakuru zvakare. Runyerekupe rwakapararira kuti Field Marshal Panin pachake akaziva Pyotr Fedorovich seakamutswa. Uye munhu angatadza sei kupfugamira muzukuru waPetro Mukuru. Uye kutarisa kuti Emelyan Pugachev akachekwa sei, munhu anogona kuona pakarepo kuti iyi ndiyo yeumambo, rudzi rwakasimba rweRomanovs.
  Uye Nizhny Novgorod akawira shure Kazan. Uye Simbirsk akazarura magedhi kuvapanduki. Chimbofunga zvakawanda zveVolga nechekare pasi pekutonga kwamambo weCossack. Uye mauto pasi pemurairo waFedot Katorzhny akanga atosvika kuna Yaik. Uye zvakare maYaik neIletsk Cossacks vakapanduka. Kunyange zvazvo, kufanana Colonel Semenov uye General Mamsurov, vakasarudza kurwa uye kumira kusvikira pakupedzisira.
  PaFedot, mauto anosvika zviuru gumi nezvishanu akaungana munzira. Kalmyks uye Bashkirs vakauyawo. Akangwara Don Ataman akadarika guta reYaik, apo General Mamsurov akanga akamumirira nezviuru zviviri, uye akatora nhare yeSorochinsk pasina kurwa. Achisiya Colonel Semyonov muguta reYaik, General Mamsurov akamhanyira kunotema vanyengeri. Asi uto reFedot rakasimbiswa pamutengo weKalmyks, Bashkirs, Tatars, uye zvinonyanya kukosha, maCossacks akanga achiri kumagumo, asina kugadzikana uye asina kuurayiwa uye kuwedzera.
  Mhomho yePugachev zviuru makumi maviri yakafukidza varwi chiuru nemazana maviri eMamsurov. Kurwa kwacho kwaiva kwoutsinye. Varwi veGeneral Mamsurov, avo vakanga vatova neruzivo mukurwisana nevapanduki, vakarwa zvakanyanya. Vaiziva kuti vaisazosiyiwa. Asi Cossack Colonel Fedot atova neruzivo rwehondo nevaTurkey. Akashandisa hukuru hwenhamba, kufamba kweBashkir neTatar vatasvi vemabhiza. Kuvhuvhuta uko, tevere kupambwa, kwozodzokera shure. Uye zvino, apo mauto eGeneral Mamsurov apera, akaisa hondo yakasimba pachikwata chake.
  Mukurwisana kwepedyo, apo kuumbwa kunosanganiswa uye varwi vanorwa mukurwisana nemaoko, murume ane demo nepfumo haasisiri murwi akaipa, asi anoshanda akaenzana anopikisa. Kana kuti demo, kana forogo ine nyanga uye bayonet zvichava nani. Uye murombo ari nani pakushandisa demo pane musoja atorasikirwa netsika yebasa remurombo.
  Hondo yakashanduka ikava kuuraya kusina tsitsi. Uye varwi vashomanana veGeneral Mamsurov vakawana ruponeso nekuzvipira. Zvakawanda zvakadeurwa pedyo neSorochinsky senhare yeropa.
  General Mamsurov pachake akabatwa neTatar lasso. Vakadaro mukuru wemauto. Fedot Katorzhny, gororo rekutanga paDon, zvisinei akabvunza mubvunzo wakakodzera:
  - Unoziva here Pyotr Fedorovich saMambo weRussia yese?
  Mukuru mukuru akapindura noushingi:
  - Handizivi mbavha!
  Fedot akaraira zvaaifambidzana nazvo:
  - Muchiuno chake! Uye vatariri vaya vakaramba kuita mhiko!
  Nekuparadzwa kweuto reMamsurov, nzira inoenda kuOrenburg nedhorobha reYaitsky yakavhurika. Fedor akakamura mauto ake, achifunga kuti kuitira kuchengetedza maguta aya ane simba rakakwana, uye kunyange boka revanhu raizoita. Nhare dzakaramba dzisina simba. Tatishchev akasiya boka revarwi ndokutizira kuOrenburg. Uye mubati mbwende aida kuzvidavirira matsi. Nokudaro kwakatanga kukomba kwechipiri kweOrenburg.
  Uye zvokudya zvakazobikwa muguta kwete kupfuura panguva yekutanga. Mutaundi reYaitsk, mushure mekurwa kwenguva pfupi, Colonel Semyonov akadzokera kunhare uye akasarudza, senguva yekupedzisira, kuchengetedza kukomba. Chokwadi, mikana yake yebetsero yakanga zvino yakanga yava miduku zvikuru. Mberi yekumukira yakaramba ichiwedzera yakananga kuMoscow.
  Asunungurwa mujeri reKazan, Khlopushka, uye Beloborodov, neuto guru, vakatamira kumabvazuva kuUfa. Ava vatungamiri vane unyanzvi vakanga vatova neruzivo mukukunda mafekitari eUral. Uye Emelyan Pugachev aifunga nezvekukunda maUrals neSiberia yese. Hafu yemafekitari eUrals yakanga yatove pedyo neEmelka, uye kana pakanga paine kukanganisa kwakashata, uye kukomba kusina kubudirira kweOrenburg, kunyange kare, munhu aigona kubudirira ndokuenda kuKazan neuto guru repfuti.
  . CHITSAUKO #11
  Musungwa wechidiki akamuka, achifara zvikuru uye aine hutano. Iye zvino maronda nekukuvadzwa zvakaunzwa nekutambudzwa kunorwadza zvinenge zvapora zvachose. Uye iwe unogona kuita maekisesaizi uye kudya.
  Ipapo mumwe chiremba wechikadzi akamuongorora kwenguva pfupi ndokutaura muchidimbu:
  - Kutongwa kuri kuuya munguva pfupi! Makasimba uye tinonamata kuti murege kuurayiwa uye muendeswe kumigodhi.
  Oliver akapindura zvinosiririsa:
  - Zvose zviri mumaoko aMwari. Uye anotarisira kunzwira mwana tsitsi!
  Zvakare mukomana anokwiza ma links echeni. Asi zviri pachena kuti hazvishande. Uye anokwesha nehasha. Kusvikira yapera.
  Kuva wega kunofinha.
  Uye kana pakupedzisira wakafukidzwa nehope, unonzwa kusununguka uye kubvisa maitiro, mune zvitsva, zvisati zvamboitika.
  Nhare yeOsa yakava chipingamupinyi chekutanga munzira yeuto reKhlopushka neBeloborodov. Vari munzira, mauto avo akakura kubva pazviuru zviviri kusvika kuzviuru gumi zvevarwi, vachizadza zvombo zvavo panhare duku. Pane imwe nguva, Emelyan Pugachev akakurudzira boka revarwi venhare kuti vape pasina kurwa. Asi panguva ino munhu aisagona kuvimba nazvo, saka mutevedzeri weMichelson, lieutenant colonel Bragugunter, akagadzwa mutungamiriri wenhare. Uyewo kubva pakati pevashandi veGermany. Uye hafu yeboka revarwi ndeyekune dzimwe nyika mercenaries. Saka chero zvakadaro, nhare yaifanira kutorwa.
  Beloborodov akafunga kuti Emelyan akanga asiri akarurama nguva dzose. Pavakatora nhare yeUtatu, vakaita mabiko negomo. Asi vakatounganidza vanhu vanopfuura zviuru gumi, avo vazhinji vevarimi vefekitori, vakanyatsodzidziswa muhondo madiki uye Bashkir, Kalmyk mabhiza, pamwe nemidziyo yakatorwa kubva kuUral mafekitori. Usavatora nekushamisika Dekolong, vaigona kukwikwidza nezviuru zvitatu zvezvitunha.
  Vapanduki vanopfuura zviuru zvina vakaurayiwa uye vakakuvadzwa, uye vanopfuura zviuru zvina vakatapwa.
  Mushure mekukundwa kwakadaro, Emelyan Ivanovich akawira mukuora mwoyo kwechinguva. Asi vanhu vakanga vachiri kuenda kuvaPugachevite, uye kunyange kutya chirango chakakomba hakuna kuvadzivisa kuvavarira kukumbanira baba-mambo anodiwa.
  Chimurenga ichi chakafanana nechizungu, kumusoro nekudzika. Kana kukundwa, ipapo kukunda mushure mekukundwa. Iye zvino Beloborodov naKhlopushka vari mumatumbu uye mubasa rakaoma, zvino ivo zvakare vanofarirwa namambo uye vanosimudzirwa kuva mukuru mukuru. Aya ndiwo mafambiro anoita vhiri rerombo. Uye Chika ndiye Count Chernyshev zvakare. Uye dzimwe nhengo dzedare remauto dzakadzokera kunzvimbo dzadzo. Kunyanya, Colonel Padurov.
  Asi vamwe vakaurawa, uye hamugoni kuvadzosa. Pano, somuenzaniso, akafa akafa akashinga Ataman Gryznov uye ruoko rworudyi Pugachev. Asi mukuru Minakov akanga asina nguva yekurembera, uye ari zvakare mumapoka evapanduki.
  Chika akanga asingadi kudzoka pedyo neUfa uye iye zvino ari kutamira kuMoscow nomupristi.
  Sezvo vakaunganidza gomo rose rehuswa hwakaora, uye varonga chidzitiro cheutsi, maCossacks nevarimi veBeloborodogo vakakwira kumadziro ndokumhanyira kunorwisa. Kubhuka kwacho kwaive kwehutsinye. Uye varume vazhinji vakafa. Asi vakapinda munhare ndokuuraya varwi vakanga vachirwa kwazvo. Vakatapa makumi matatu neshanu makanoni uye pfuti yakawanda nemabhomba. Mushure mezvo, nzira inoenda kuUfa yakazaruka.
  Uye zvakare, zviuru zvevanhu zvinoenda kumaPugachevites, uto revanhu riri kukura. Uye muUfa pachayo hapana kubatana. Vanzwa nezvekubudirira kwaPugachev, chikamu chevaimbove varwi vakatenda kuti uyu ndiye chaiye baba-tsar. Uyezve, iyo yakakurumbira Suvorov, uye kunyange iyo inonyanya kuzivikanwa uye yakakurumbira Munda Marshal Panin, akaenda kudivi rePugachev.
  Saka, zvichida ndiye mambo chaiye. Kana vanhu vakamhanyira kwaari, uye maguta akavata pasi?
  Kupokana uye kurwisana kwevagari vemo kwakamuka ... Ufa yakakamurwa kuita zvikamu zviviri: vatsigiri vaPeter wechitatu naCatherine. Zvino kupfurana kwakavapo pakati pavo.
  Hondo yeBeloborodov neKhlopushka, iyo yakanga yakura kusvika zviuru makumi maviri, nerutsigiro rwebato rePugachev, yakapinda muguta. Kurwa kwacho kwaityisa, asi vaPugachevite vakatora nhamba netsigiro yevazhinji vevanhu vemutaundi. Ufa, uyo Chika akanga akagara pasi kwenguva refu, akatorwa pakarepo. Uye pamwe nekubatwa kwake, vazhinji vakapfuma Bashkir, Kalmyk, Tatar vakuru, avo vakanga vachiri kuzeza, vakapika kuvimbika kuna Peter Fedorovich.
  Kutorwa kweguta rakakosha reUfa kwakaita kuti vapanduki vakwanise kugura kutaurirana nemigwagwa kuenda kuSiberia, uye kuvhura dunhu iri kuti vakunde vaPugachevites.
  Khlopushka naBeloborodov vakaenda kumafekitari eUral, vachidyara simba revanhu ikoko.
  Pugachev, neuto rakanga rakura kusvika zana nemakumi mashanu ezviuru zvevarwi, vakaswedera kuRyazan. Ikoko akasangana makumi matatu neshanu zviuru zvitunha Count Chernyshev. Chipingamupinyi chakakomba munzira yekuenda kuMoscow kamwe chete mamwe maguta nemisha anozvipira pasina kurwa.
  Pasinei nehukuru hwenhamba hweYemelyan, akapikiswa nemauto ane ruzivo uye ane ruzivo muhondo yeTurkey. Uye tsar-mupristi, inopfuura hafu yemauto varimi vasina kudzidziswa vane matanda uye pitchforks, uye vazhinji vekare varwi havana kunyatsovimbika, timu yemotley ine Cossacks, uye vanhu vakasiyana veTatar.
  Saka Chernyshev aiva nemukana, kana chete .... Kana kwete kune nyanzvi yaAlexander Vasilyevich Suvorov. Mutungamiriri mukuru akarwisa neunyanzvi neboka rakawanda rePugachev zvokuti akamanikidza Chernyshev, gamba rakatora Berlin, kurwisana nemitemo yake. Vatasvi vemabhiza vaingotama-tama vakadurura miseve ine chepfu vari kure, sokunge kutiza. Uye murombo ane nyanga, pane kudaro, vakaungana muhondo yepedyo mukurwisana kwemaoko.
  Hondo yacho, nekukanganisa kwenguva pfupi, yakatora anenge mazuva maviri uye yakaguma mukukunda kukuru kwevaPugachevites. Vanopfuura zviuru makumi maviri vasungwa vakatorwa vari voga, uye Ryazan pachake akazarura magedhi.
  Aichimbova mudiwa waCatherine, Count Grigory Orlov, akagadzwa nokukurumidza kuti atungamirire boka revarwi veMoscow.
  Uyu ndiye akasimba uye mukuru pahama shanu, uyo akapotsa akwevera Catherine II pasi pemukoto. Muchiitiko ichi, Tsar Gregory aizotanga kuonekwa. Asi zvino chiverengero chakakwirira zvikuru chiri mukunyadziswa. Catherine anofarira iye zvino ndiVasilchikov, uye mune ramangwana Potemkin. Kunze kwekuti, chokwadi, mambokadzi ane ramangwana rakadaro. Kuti kubudirira kukuru kwevaPugachevite kwakabvunzwa.
  Asi Grigory Orlov murwi ane ushingi uye ane unyanzvi, uye uyo waanofanira kupa kugadzikana kwekupandukira, pasinei nokuti ari sei. Kunyanya kana Field Marshal Panin yachinja. Uye Orlovs achazvipira kuna Catherine kusvika kumagumo.
  Asi heino mumwe mubvunzo: sei kushungurudza Moscow? Pachine mauto mashoma muguta guru rekutanga, havasi vese vakadzokera kuTurkey, uye munyengeri atova pachikumbaridzo.
  Grigory akasarudza kubvisa boka revarwi, pamwe chete neSemenov Guards Regiment, kuKremlin. Uye ipapo kuchengetedza dziviriro, kusvikira rubatsiro rwasvika. Zarubin Chika akapinda muTula pasina kurwisana, apo vapfuti nevarwi vemunharaunda vakagamuchira vaPugachevites nomufaro. Uye Emelyan Pugachev kuMoscow. Guta rose, kunze kweKremlin, rakabuda kuzosangana naYemelyan, uye vapristi nevapristi vakarumbidza Pyotr Fedorovich. Zviuru zvevarwi veboka ravarwi vakaendawo kuna mambo. Hondo yePugachev yakakura.
  Alexander Vasilyevich Suvorov, achitarisa kuKremlin, akati:
  - Ngatidye muchero uyu! Ngatigadzirire kurwisa!
  Emelyan Pugachev zvine musoro akati:
  - Moscow ndiyo mwoyo ... Asi musoro uchiri Petersburg. Tinoda izvozvo! Nyangwe kwatoita chando.
  Oliver Twist nevamwe vese vasina shangu vakomana vanokwasva vachifara muchando chekutanga. Yakatozodonha pave paya pane zvakajairika kuMoscow. Sezviri pachena, kana vakomana vasvika kuna Petro, inenge yatove chando chakanyanya.
  Zvakanaka, ndiani angadai akafunga kuti hondo imwe chete yakakundwa naEmelyan Pugachev paSalty gang inogona kuchinja mararamiro ezvakaitika kare zvakanyanya. Nguva pfupi isati yakundwa, uye ikozvino muMother See, Kremlin imwe chete haina kutorwa. Asi hapana kwaanoenda futi.
  Asi haugoni kunonoka. Tinofanira kukurumidza kuenda kuna Petro. Uye uto rechi200 000 rePugachev rakaenda kuchamhembe.
  Kumabvazuva, vaPugachevites vakawana kubudirira kutsva. Chelyabinsk akazvipira anenge pasina kushorwa. Decolong akadzokera shure, achikwira kuSiberia. Mafekitari mazhinji akatumirawo pasina kurwa, achisangana nemauto ababa vamambo. Kungur akaramba kukanda mapfumo pasi. Asi akapinzwa mukukombwa kwakasimba. Maguta mazhinji madiki uye serfs zvakapfuura pasi pemunyengeri. Akaita basa uye kuwedzera chiremera chaEmelyan Pugachev. Asi mafekitari ega ega achiri kupa kuramba kwakasindimara kumaPugachevites. Zvisinei, vakanga vachiri vashoma.
  Detachments vePugachevites vakatamirawo kuTobolsk kuti vamire vakasimba muSiberia. Vanhu vomunzvimbomo vaitsigira mambo anenge kwose kwose. Kunyange mauto mazhinji aipika kuvimbika kuumambo hwake. Uye kukunda kwakawanda kwaEmelyan, ndiko kuderera kwaanorambwa.
  Muviri waDecolong wainyungudika. Varwi vaitiza mazuva ose uye vakamhanyira kuvaPugachevite. Kunyange imba yemamongi, iyo yakamboratidza kushinga kwevapanduki, yakaziva mambo-baba mutsva. Sezviri pachena mamongi akanzwa nekufamba kwenguva, ane beret, uye kuti havana chekufira.
  Uye Emelyan Pugachev, anenge asina kusangana nekupikisa, akanga achiswedera kuna Petro. Marejimenti akaparadzana, achinjana mapfuti maviri nevapanduki, akakanda mapfumo pasi kana kuenda kudivi ravo.
  Boka guru revanhu riri pasi pemurairo waPadurov rakaswedera pedyo neSmolensk. Kukakavadzana kwakaitika muguta pakati pevatsigiri vaPugachev neuto renzvimbo. Vamwe vevakuru vakuru vakakurumidzawo kuenda kudivi raPyotr Fedorovich. Masuo akazarurirwa vaPadurite, uye vaPugachevite vakanetsana nevakanga vasara veboka revarwi vakaramba vakavimbika kuna Catherine. Simba rinoputsa simba, uye mureza mutsvuku wemutungamiri wekumukira, Yemelyan Ivanovich, watosimuka pamusoro pemasuwo ekumadokero eRussia. Uye chimurenga chakafukidzawo nyika dzePoland. Mupfumi akatorawo forogo ikoko, achirova bhara nevarume.
  Saka chimurenga chemunzvimbomo chakatanga kuita chimurenga chenyika dzakawanda. Mukuru-mukuru wemauto eRussia muTurkey, Count and Field Marshal Rumyantsev, kusvika parizvino atora chinzvimbo chekumirira-uye-kuona uye akaraira vapanduki kuti vasapinde muhondo. Kunyange zvakadaro, hazvina kunaka kuuraya vanhu vokwako. Uye Rumyantsev airemekedza Suvorov, uyo akaenda kudivi raEmelyan Pugachev. Saka pakanga pasisina wekununura Catherine.
  Chancellor Vorontsov akaudza mambokadzi nhau dzakaipa:
  - Makororo ari kuuya kuna Petro! Hapana chinovamisa, uye uto remunyengeri rinoramba richikura, richikura sechando!
  Catherine akasimudza tsiye nehasha ndokuridza muridzo achiti:
  - Uye chii Count yedu Rumyantsev?
  Chancellor Rumyantsev akagomera zvikuru uye akagomera:
  - Yedu Count Rumyantsev inononoka ...
  Catherine akaridza tsamwa achiti:
  - Mutengesi! Muchiuno chake!
  Rumyantsev akatambanudza maoko ake mukuvhiringidzika uye akagunun'una:
  - Akakomberedzwa nemawakisi akazvipira kwaari, uye hapana nzira yekuiwana!
  Catherine akaerekana acheneruka ndokubvunza zvakare Chancellor:
  - Mbavha dziri kure neSt.
  Chancellor akapindura akavimbika:
  - Hongu, mazana maviri mamaira, kana kunyange zvishoma, ivo zvino vachashuma nhau dzichangoburwa dzemiganhu!
  Nhume yakamhanyira mukati, yakanga yakacheneruka sejira, ichiomba nokutyisa;
  - Novgorod akazarura masuwo kune munyengeri!
  Catherine akatura befu ndokuti:
  - Uye Novgorod pamwe marquis.
  Inzwi rake raiyeuchidza Julius Caesar's layer: "Uye iwe uri Brutus."
  Chancellor akatambanudzira kumberi ndokuti:
  - Ngarava yakagadzirira, mambo wako, unogona kubva nhasi kuenda kumuganhu!
  Empress akaridza tsamwa achiti:
  - Uye kurasikirwa nesimba?
  Chancellor akapindura achisekerera.
  - Asi ponesa hupenyu. Mbavha hadzizokwanisi kutonga hurumende zvakadaro, uye muchadzoka muchikunda!
  Catherine akaridza tsamwa achiti:
  - Count Panin anavo, uye achabatsira mbavha kubata!
  Chancellor akabvunza mubvunzo wakajeka:
  "Saka masara zvenyu, Changamire?"
  Catherine, pane kuti apindure, akati:
  - Unganidza dzimwe hama ina dzeOrlov nevarindi, pamwe nekudhonza mauto ese kubva kuVyborg nedzimwe nyika. Tinogona kurwa!
  Orenburg, iyo yakanga yasunga mauto emunyengeri kwemwedzi mitanhatu, haanawo kuda kukanda mapfumo pasi. Akasunungurwa kubva muutapwa, Myasnikov, mumwe wevashanu veCossacks avo vaiva vekutanga kuziva Pugachev, akazvipira kuchera pasi penhare. Asi zvakatora nguva yakareba. Uye chinhambwe chekuchera chakavimbisa kuve chakanaka.
  Yaitsky guta rine boka duku revarwi, rakasarudzawo kurwa kusvika kumagumo. Ataman Ovchinnikov akarwisa Guryev. Mauto eko, senguva yekupedzisira, akakanda mapfumo pasi pasina kurwa. Nokudaro, vaPugachevites vakamira zvakasimba paYaik. Kuunganidza simba uye kutyaira pfuti kubva kuTsaritsyn, Ovchinnikov akabhomba nhare yeYaik. Colonel Semyonov akaita mhirizhonga, arasikirwa nevanhu makumi manomwe vakaurayiwa, akadzoka ane munyu sip.
  Asi apo Yaitsk yakabatirira. Asi mapoka evapanduki akapinda muTobolsk. Gavhuna weSiberia, Chicherin, akatizira kumabvazuva, uye guta guru rakaita mhiko kuna mambo wababa. Panguva imwecheteyo, mafekitari ekupedzisira, akasindimara akaendeswa.
  Fedot Katorzhny haana kukurumidza kuparadza Orenburg, asi akazadza pfuti yake nematurusi uye zvekushandisa zvichisvika kubva kuUrals.
  Cossacks, masoja, uye vatengesi vakatiza muguta racho pacharo. Paiva nerunyerekupe rwekuti tsar-baba vakanga vatora Moscow uye vakanga vava kusvika kuPetersburg. Kana kuti iye atova muSt.
  Zvichakadaro, mukuru wemhondi aitora firimu rekubvunzurudzwa kwemukadzi wechidiki akabatwa Domka nevakomana vaviri vescout. Alexei Orlov pachake akanga aripo pakubvunzurudzwa.
  Domka airatidzika makumi maviri neshanu, ane vhudzi rakanaka uye murefu, mukadzi murombo.
  Alexei Orlov akati nezwi rakapusa:
  - Uchataura here?
  Mumba makanga makangoti zii. Count Alexei akashamisika. Sei mukadziwo zvake arimurombo aine shuviro yakadai. Kwete, vanhu vokuRussia vakazvikudza nokuda kwaEmelka Pugachev. MaSmers akatanga kuzviona akaenzana nemabhawa. Asi hazvinei hazvo, achakunda nhamo!
  - Bvisa mutsivi wake!
  Vaurayi vanokanda kumusikana. Anga atopfeka rokwe rimwe chete rakapfava, uye tsoka dzake dziri mubast shoes. Anopikisa zvakanyanya. Vatambudzi, vachibvarura mbatya dzake, vachifumura mazamu ake matsvuku. Mukadzi akanaka murombo, chimiro skater. Alexei Orlov anomutarisa nechido chikuru. Murairo unotevera:
  - Iye zvino ndiri kumurova.
  Maoko omusikana akasungwa kumusana kwake, uye hoko yakakochekerwa. Vanobva vasimudza, vachimonyorora nhengo yemukadzi murombo. Musikana anogomera uye anozviwana aturikwa, tsoka dzake dzisina kupfeka dzichibva pasi. Muurayi anobva adzipinza mubhuroko ndokudzichengetedza. Iye zvino unogona kuvesa moto, kugocha zvitsitsinho zvevasikana, kana kurova neshamhu.
  Alexey Orlov nekuzvikudza anoti:
  - Zvakanaka, ndiudze, mbavha, ndiani mambo wedu?
  Domka akashinga anoti:
  - Pyotr Fedorovich ndiye mutongi wedu wetariro!
  Alexei Orlov anonyemwerera uye anorayira muurayi:
  - Kurova gumi kweshamhu nemari yekuchengetedza.
  Munhu ane ruzivo anotambudza anorova yakasimba, muscular kubva kubasa remuviri rinogara riripo, girlish back at half strength. Kuitira kuti miforo iwedzere, asi ganda hariputike. Izvozvo zvinorwadza futi. Imba yacho yakarohwa kanopfuura kamwe, uye mavanga eshamhu anyatsopora anoonekwa pairi. Akadzivisa kurohwa, chinyararire, pasina kugomera kana kuchema.
  Alexei akabvunza achityisidzira zvakare:
  - Saka ndiani changamire wedu!
  Domka otomatiki anoti:
  - Pyotr Fedorovich wechitatu, tariro yedu!
  Alexei anorayira muurayi nehasha kuti:
  - Zvishanu zvinorova pamasimba akazara!
  Mutambudzi wemuviri mukuru anozununguka uye anodyara mukurova nesimba rake rose. Ganda rakasimba remukadzi murombo rinoputika, richipfachukira ropa. Vaurayi vanorova kuitira kuti zvinyorwa zveshamhu zvisakanganise, uye zvinogoverwa zvakaenzana kumusana.
  Musikana anodzungudza, asi anodzora kuchema kwake. Anenge achida kuratidza hushingi hwake.
  Alexey Orlov anodzokorora mubvunzo zvakare:
  - Mambo wedu ndiani?
  Domka akashinga anoti:
  - Pyotr Fedorovich, uye iwe uri bastard, iwe uchakurumidza kuzununguka mumhino!
  Count Alexei akatsamwa, akasvetuka uye akazunungusa chibhakera chake kune akasungwa, asina kupfeka mukadzi. Asi akabva achinja pfungwa dzake ndokuti nehasha:
  - Zora zvitsitsinho zvake nemafuta e hangman. Uye monera brazier ... Asi ingoidonhedza nekuchenjera kuti irege kuiremadza.
  Muurayi akatora pasi pevisor yake:
  - Isu tiri nepfungwa yehukuru hwako!
  The Count akapopota. Kubwinya kurumbidza kwakanaka, asi ukuru huri nani. Makumbo akanaka emukadzi murombo. Iyo chete, kunyange yakakoshwa, asi pasina ma calluses anoonekwa, zvigunwe zvakangofanana, semwana, kunze kwekunge zvichida kwenguva refu, zvipikiri zvakanyatsorongedzwa. Pamwe, sevakadzi vese varimi, akaenda asina shangu kusvika kuchando, uye nguva pfupi yadarika, pakwakanaya chando uye Neva nechando, akapfeka shangu dzebast.
  Alexey aida makumbo evakadzi, uye kutambudzwa kwakadaro sebrazier. Iyo chete inodururwa nemafuta kuitira kuti irege kupisa, uye moto unoiswa panzvimbo yakakosha yakaverengerwa. Unogona kutambudza zvakadaro kwemaminitsi gumi, kana kutopfuura. Matuzu madiki chete anozotyisa. Uye wozodzokorora kutambudzwa kwemazuva mazhinji. Nzira inoshanda kwazvo yekutambudza uye inorwadza.
  Domka anofinyamisa kumeso, anogwinha gwinha, oruma muromo uye oedza kumisa kuridza mhere. Asi haabudiriri zvakanaka uye, pakupedzisira, anotanga kuchema.
  Alexey Orlov anobvunza zvakare:
  "Zvakanaka, waziva Empress Catherine izvozvi?"
  Nemisodzi nekuchema, Domka akashevedzera.
  - Yedu Tsar Peter Fedorovich uye hapana imwe Tsar!
  Alexei akashevedzera asingashiviriri:
  - Fry, sezvazvinofanira kuva, uye zvishoma nezvishoma, uye zvino tichabvunzurudza varume vane mhanza!
  Vakomana vakanga vasina shangu, vakapfeka zvikabudura chete. Vakanga vatogadzirira kutambudzwa. Vaityaira muchando chakaita kuti makumbo ave matsvuku kuita semhashu. Vaurayi vakabva vatanga kushanda. Zvakanga zvakakodzera kuziva kuti ndiani akavatumira, uko mascouts akanga achiri muSt. Petersburg, uye nezvezvirongwa zveEmelyan Pugachev.
  Zvikwapuro zviri kurira, vakomana vachirohwa, uye munyori wedhuma anobvunza mibvunzo inonyorwa paprotocol. Vakomana, zvakare, sevana varombo, vakarohwa kanopfuura kamwe, uye haugone kuvatora neshamhu yakajairika. Vachidzungudza musoro nekutuka zvisina kunaka. Ipapo muurayi akabvuta gunguwo dzvuku pachoto ndokutanga kuzora mitumbi.
  Zvinorwadza kudarika shamhu kana vakupisa. Vakomana vanochema nekurwadziwa, uye vanotanga kutaura chimwe chinhu zvisina kufanira. Kune rumwe rutivi, ivo vanoda kubvisa kushungurudzwa kwehutsinye, uye kubva kune utsinye rack. Ukuwo, usatengesa shamwari dzako. Vakadaro vakomana vachitotaura zvisina musoro vachichema. Uye simbi tsvuku-inopisa inonamatira muchipfuva, kana inoshandiswa pachitsitsinho chisina chinhu. Red-hot tongs zvakare inoenda kune kosi. Muurayi anotsvaga nzvimbo dzakanyanya kuoma muga, achigadzira kubvunzurudza kunotyisa.
  Alexei Orlov anoseka paanotarisa vakomana vescout vachirapwa. Ipapo kutariswa kunokweverwa kune chokwadi chekuti paDomka mazamu asina chinhu, mablister akaputika ndokutanga kuputika. Uye izvi zvinoreva kuti ganda patsoka rava kuda kupisa, uye kurasikirwa nekunzwa!
  "Musiye wega, mwana wemupfanha!" - akarayira kuverenga. - Ngazviende zvishoma.
  Imba yemukadzi yakave yakasimba, gamba. Akatsungirira kurwadziswa asina kurasika, uye asingarambi mambo baba vake.
  Vakomana vakatambudzwa zvakanyanya, vakafenda kakawanda. Icho chokwadi chekuti ivo vachiri vasina ndebvu hazvinetse vatambudzi zvakanyanya - chinhu chikuru ndechekuwana ruzivo. Uye vachiri kuyaruka vanowanzoomesa musoro uye vanoramba vachitambudzwa kupfuura vanhu vakuru.
  Hongu, vakataura chimwe chinhu, asi kune hupenzi hwakawanda uye kusava nechokwadi muuchapupu hwavo. Asi chinhu chimwe chakajeka: Emelyan Pugachev ari kusvika kuguta uye uto rake rakakura.
  Asi simba raCatherine rakakura. nezviuru gumi nezvishanu zvevarindi, zviuru gumi nezvishanu zvavarwi vanobva kumamwe mapoka avarwi, uye navamwe zviuru makumi matatu zvavarwi voumhare. Mauto ane zviuru zvina makumi matanhatu, izvo zvisina kushata kuguta rakakombwa norusvingo. Kuwedzera iyo Baltic Fleet uye Kronstadt. Uye zvakaoma zvikuru kuchengeta kukomba pedyo neSt. Petersburg, munguva yechando uye mumachakwi. Kuti Emelka achiri kugona kuverengwa.
  Asi parutivi Pugachev Alexander Vasilyevich Suvorov pachake. Uye zvino mapoka evarimi ari kugadzirira kurwisa. Suvorov akazvipa mwedzi kuti atore kutonga kuchamhembe kwePalmyra. Mauto ePugachev, akafukidzwa nechimvuramabwe, ari kugadzirira.
  Ataman Chika, panguva iyi, akaenda kuNarva. Guta racho rakatorwa nokukurumidza zvakakwana, naizvozvo vazhinji veboka revarwi vakaenda kurutivi rwevapanduki. Mamercenaries eGermany chete akaramba.
  Akazvipira pasina kurwa, kugamuchira Tsar Peter Fedorovich Riga, nemamwe maguta akawanda. Revel chete ndiye aifanira kukombwa. Karela nemamwe maguta okuchamhembe akazarurawo magedhi evaPugachevite. Nokudaro, Petersburg yakazviwana pachayo mukuzviparadzanisa nevamwe. Akavharirwa. Kune zvakare kupatsanurwa kwezvikepe. Vafambisi vezvikepe vakapanduka, uye vaPugachevite vakakunda pazvikamu zvitatu zveBaltic squadron: vakarembera kunze mireza mitsvuku, yehumambo.
  Uye Suvorov akanga achigadzirira kurwisa kwakasimba paPetersburg. Vakavaka madziro, uye vakadzidzisa varimi. Akadzidzisa muvengi kurwisa kunobvira nezvinokandwa, akagadzirira artillery.
  Oliver Twist aivewo nesimba achidzidzisa chidiki chake. Mukomana wacho akamhanya asina shangu munhandare yakanga ine sinou, uye anenge asinganzwi kutonhora, kufanana nevamwe vanhu vakawanda vasingabereki veboka rake roupiyona.
  Vakomana vakadzidza kupfura neuta nemapfira. Kazhinji, tichifunga kuti pfuti yemazuva ano inorema uye isina kururama sei, uta hunonyatso pfuti inoshanda, kunyanya kana iwe ukaita muromo wakawanda-wakaiswa, kaviri kana katatu tambo yebow, uye kunyange kuinyika muchepfu.
  Uye ipapo vana vacharwa!
  Kurwiswa kwacho kwakarongerwa usiku, uye usiku hwemuSt. Petersburg hurefu uye hwakasviba. Saka izvozvo zvakaita kuti zvinhu zvive nyore.
  Muvengi akaita diki diki, akatumira Preobrazhensky Guards Regiment kukurwisa, asi akabva apindwa nemoto kubva kune akawanda Pugachev artillery, uye atambura kukuvara kukuru akabva kumba. Hussar vatasvi vemabhiza vakasvetuka kubva kune rumwe rutivi, uye akasangana nemasoja emapiyona eboka raOliver Twist.
  Vakomana vakashandisa chombo chitsva: zvipfuramabwe zvakagadziridzwa zvine magirinedhi akatsemuka sekuzadza, uye vakadurura muvengi negore remiseve. Oliver akatoisa chigaro pabhiza iye ndokutungamira kurwa. Vatasvi vaviri kana vatatu zvakadaro vakapaza mumoto, uye mukomana wembavha nounyanzvi akacheka wokutanga, achiita zvokuparadza nesabheri kurudyi, ndokuzowedzera nebadza kuruboshwe. Ipapo mukomana, nounyanzvi zvikuru, akakochekera imwe hussar, zvokuti iye akabhururuka pamusoro, akabvoora mumwe wake amene nepiki. Ipapo kwakauya kurohwa kwekupedzisa nebadza kubva kumusoro.
  Oliver Twist akati:
  - Simba uye dexterity, semurume nemukadzi: pamwechete - kubudirira, zvakasiyana - kuseka!
  Vamwe vatasvi vashoma vakapaza vakapedzwa nepfuti dzezvipfuramabwe.
  Oliver Twist akacheka imwe huru uye akati:
  - Ndiani ane zita chete, uye ndiani ane kudanwa!
  Kurasikirwa nehafu yekuumbwa, hussars vakadzokera shure. Vakomana vakaseka vachimuridzira muridzo.
  Zuva rekurwiswa rakanga rava kusvika ... Asi Oliver Twist akadzidza kubva kune vakatsauka kuti muPeter naPaul Fortress vaitambudza scout Domka nevakomana vakati wandei. Uye aida kuvasunungura. Asi ungazviita sei kana nhare iyi ine madziro makumi maviri emamita makobvu uye isingapindike? Pano edza, kuronga kutiza?
  Vakomana vanotambudzwa zvakaipisisa - vanovapisa nesimbi tsvuku, vanovarova neshamhu. Vanoisimudza voizunza. Petya akasarudza kupinda munhare chero mutengo uye kuronga kutiza. Uye akauya nemoyo wose weHollywood - kuva mujeri semusungwa.
  Uye iyo pfungwa inofanirwa kutaurwa kuva yakanyanya adventures uye ine njodzi. Pakarepo mushure mekutorwa kwaOliver Twist, vakafunga mukutsvagisa kubvunzurudza nechido. Mukomana wacho aiva piyona aitarisira kuti aizokwanisa kuonana nevaaigara navo muchitokisi vokurukura nezvemikana yokutiza.
  Alexei Orlov akanga aripo zvakare pakutambudzwa. Aisaziva Oliver Twist nekuona. Kwaari yaingove pwere ine musoro muchena, ine mhasuru dzakatanhamara. Uye aifanira kunge akabvunzurudzwa uye akawana pakavigwa kutengesa. Mavanga aOliver Twist uye maronda ekutambudzwa akaporeswa pasina tsvakiridzo, saka Orlov akafunga kuti mwana uyu akange asati asangana nemuurayi, izvo zvinoreva kuti aizotsemuka nyore nyore.
  Mukomana akadhonzerwa paraini. Oliver akanzwa maoko ake akasungwa kuseri kwake achidhonzwa mudenga. Hazvikuvadzi majoini ake ari kufamba. Asi iwe haufanirwe kutamba gamba zvakare. Zvikasadaro, vanogona kukurwadzisa zvakanyanya zvekuti hauzove nesimba rekupukunyuka. Saka Oliver Twist akaita kugomera.
  Muurayi mukuru, zvisinei, akanga ane ruzivo rwokuzviwanira zvikuru. Akabva angoona kuti tsinga dzemukomana uyu dzakanga dzasimba sei, ndokubva dzamugadzika patsoka dzake simbi inorema inotsemuka semahandcuffs.
  Mapfudzi aOliver Twist akasimba, tsinga dzake dzichirira. Vakatanga kumusimudza vachimukwidza padenga. Urwu ndirwo rudzi rwekurwadziswa. Aleksey Orlov, uyo akatsamwa nekusindimara kwevakomana, akarayira kuti vamutambudze pakarepo, kutanga nenzira dzakasimba. Uyu ndiye Count. Akareba muchimiro, mapendekete akafara, zvisinei nemakore ake echidiki atova nedumbu rinorema. Kupfeka zvakanakisa, nemirairo yese.
  Oliver Twist anotambudzwa, semazuva ose, asina kupfeka zvachose uye mukomana anonyara kuturika asina kupfeka pamberi pevarume, chiremba, muurayi uye vabatsiri vake, vanyori, uye anoremekedzwa gadhi. Asi mbavha piyona aizonyanya kunyara kana akaziva kuti vakadzi vaviri vaimutarisa: Mambokadzi Catherine pachake, uyewo musikana wekuremekedza Trubetskaya.
  Ekaterina anotarisa kubva kuseri kwechidzitiro chakasununguka uye kuburikidza nebhainokura. Mukomana akanaka pane rack. Vahosi vakati vachikura, vakafarira manyana. Kunyanya kana vari kushungurudzwa.
  Kwenguva yakareba, Catherine akanga asina kuona zororo rakadaro, symmetrically, mhasuru, semukomana uyu. Apollo chaiye achiri kuyaruka. Tinofanira kukumbira kuti chifananidzo chiitwe kubva kwaari uye chakandwa mumafuta pajira. Mukomana akanaka, uye zvino chiso chake chakanaka chakamonyaniswa mukutambura uye misodzi iri kubuda mumaziso ebhuruu.
  Achisimudza pfungwa, muurayi akaburitsa chigubhu, uye Oliver Twist akamhanyira pasi. Uye pedyo nepasi, tambo yebhiza gobvu yakatambanudzwa. Uye pamapfudzi nemaoko, uye kunyange kumusana kwomukomana, kwaiita sokunge rwizi rwomutobvu wakanyungudutswa rwayerera. Oliver Twist haana kuchema chete nekuti kuvhunduka kwaakaita kwakamutorera mweya wake ndokuburitsa mweya.
  Muurayi akaninira chanza chake chine mvere, uye zviyero zvakabatanidzwa padanda. Dikita raitonhora rakayerera pamuviri womukomana wacho wakanga watsvuka, uye kufema kwake kwakanga kwamuremera. Oliver akakurumidza kudzora kuchema kwake kwokuchema, akaedza kuva akatsunga uye anodada piyona weSoviet.
  Mukuru wemhondi akabvunza mubvunzo pabasa:
  - Nei mbavha yakatumirwa kuPetersburg!
  Oliver Twist akapindura nehasha:
  - Uraya iwe idiot!
  Alexey Orlov akarayira kuti:
  - Bay!
  Zvikwapuro zvakawira pamukomana. Kana ndichienzanisa nekurwadziwa kwandakanga ndichangobva kutsungirira, shamhu dzacho dzaiita sechinhu chisina basa uye chisina ngozi. Oliver Twist akanyarara. Akasarudza, chero zvodini, asi haazobvuma.
  Ropa rakayerera kubva kumusana wakatyoka. Asi achiona kuti mukomana akanga asiri kupindura, Orlov akarayira:
  - Moto!
  Muurayi akabatidza moto pasi petsoka dzisina mwana. Flames dzakananzva Oliver zvitsitsinho zvake. Marwadzo kubva kumagumo etsinga anorwadza. Asi mukomana akafungidzira kuti akanga achimhanya achiyambuka jecha rerenje reArabia achityaira mhomho yeTamerlane. Pfungwa yehondo inobvisa moto. Uye hazvisi kutyisa kwaari.
  Muurayi akatsvaga kupisa pasi pechigadziko. Mumwe mutambudzi, ane mbambo dzvuku-zvinopisa, akaruma chipfuva chaOliver Twist chine tsandanyama. Wechitatu akapisa waya ndokutanga kurova kumusana. Oliver Twist, ane fungidziro yakagadziridzwa, akabviswa kubva mukutambura. Akanzwa kubatwa kwesimbi tsvuku-inopisa, asi neimwe nzira yakavharwa, sekunge tii inopisa yaidonha pauri, uye kwete simbi tsvuku-inopisa.
  Catherine akatarisa izvi achimedzera mate. Zvinofadza sei, mukomana akanaka kudaro ari kutambudzwa. Kungonzwisa tsitsi haapopote, ane moyo murefu. Zvakanaka, Prometheus, kwete gamba rinogoneka.
  Oliver anozvisuma uye zvechokwadi maTitans mukupisa kwehondo. Mavanga emuvengi akamurova, ropa richidonha, mavanga asara. Asi maoko nemakumbo zviri kufamba, kucheka, kucheka vavengi.
  Muurayi akasarudza simbi huru kubva pachoto uye, paakanga oda kuiunza kumukomana, inzwi raCatherine rakadaidzira:
  - USA! Haufanire kukanganisa chiso chakadaro, ikerubhi rakachena!
  Alexei Orlov akatendeukira kuchiratidziro ndokubvunza achishamisika:
  - Unoda here mukomana uyu sezvaunoda iwe, amai?
  Vahosi vakagutsurira musoro.
  - Ehe! Mubvise parack! Geza ugadzirire kurara!
  Alexey Orlov akateerera akagutsurira musoro:
  Ndinoteerera umambo hwenyu!
  Pavakabvisa chivharo mumapfupa nemarunda, vakapfura zvakanyanya nekurwadziwa. Oliver Twist akangoerekana aona kuti aisazoendeswa kuchitokisi nevamwe vake, uye akabvunza muchinda mukuvhiringidzika:
  - Ndoenda kupi?
  Alexei Orlov akaridza ngonono achizvidza:
  - Lucky iwe wechidiki bhiza. Amai Ekaterina pachavo vakaisa maziso pauri. Iwe uchararama semwana murombo mune goridhe, kurara pagoridhe!
  Oliver akapindura akatsamwa.
  - Ini ndinobva kumhuri yeDon Cossacks, uye kwete murombo ari nyore!
  Maronda nekutsva kwevakomana vakakwizwa nedoro. Vaityisa. Asi Petya akanzwa pachake, kunyange mukurwadziwa, asi nemufaro. Zvaisiririsa kuti vakatadza kuponesa shamwari dzavo. Ah, ramangwana rake ...
  Saka hameno kuti amai vanoda kuitei naye? Oliver akanga atonzwa zvakakwana pamusoro pezvinowanzoitwa nevarume nevakadzi pakati pavo, asi iye pachake aisafanira kuedza. Zvisinei, atova mukuru wemauto, saka tinogona kufunga kuti ava munhu mukuru.
  Pakupfeka Oliver Twist haana. Uriri hwemabhura hweMuzinda weZchando hwaitonhorera zvinofadza, pasina tsoka, dzine matuzu. Kutsika kwairwadza, asi kurwadziwa uku, kunongotsamwisa, asi kusingakwanise kutyora.
  Mukomana akapinzwa mukamuri raipenya nemifananidzo yakawanda uye machira akarembera. Mumwe murume aiva nevasikana vaviri akamhanya mhanya mumba akabata mabhurasho. Achitendeukira kuna Oliver Twist, muimbi neruremekedzo akati:
  - Unogona kuzendamira pakona yemarble jaya, uye mira isu tichidhirowa.
  Kumira wakashama futi? Izvi hazvifadzi, asi kune rumwe rutivi, ivo vanotora mufananidzo wako, sekunge kubva kune mumwe munhu anokudzwa. Uye unoita kunge uri kuzvisimudza kubva pamamvemve kuenda kupfuma.
  Vasikana vakawaridza pendi ndokutanga kugadzira mapendi ane mafuta pacanvas. Oliver Twist akamira, uye kuitira kuti azvitsause kubva pakurwadziwa kwakanyanya mushure mechigadziko, uye kutambudzwa kwoutsinye, ganda rakabvaruka uye kupiswa kubva pamutsipa kusvika kutsoka, akatanga kufunga pamusoro pezvaiitika zvino kumativi eHondo Yenyika Yechipiri. Hungu, kudhumhana kwekanguva dzimwe nguva kunoitika muchiroto, uye mukomana wezana remakore rechigumi nemapfumbamwe anogona kuona zana remakore rechimakumi maviri.
  Uye kamwe-kamwe mukomana akazviona uye zvaakaona hazvina kumufadza zvachose. Mauto eGermany akabva atora Kuibyshev ndokupinda muUralsk, akatora Guryev ... Paiva nekutyisidzira kwekupinda kwemauto eMainstein muCentral Asia. Asi njodzi huru yakavapo muMoscow. VaNazi pakupera kwaDecember 1946, kunyanya musi waDecember 25 paKisimusi, vakatanga kurwisa kwavo kunotevera guta guru reSoviet.
  Oliver Twist akaona kufamba kwetangi sezvo vasikana vedandemutande vaivamo vaisvuta turret. Uye yakawira pamusoro pezvose zvinofamba uye zvisingafambi.
  Frida, Gerda, Charlotte - inofara triumvirate yevanhu vane DNA yakasimwa zvipembenene. Uye chero chaunotaura, vasikana vakanaka vanongori vepamusoro kirasi. Mune imwe bikini, vanoratidza mazariro avo.
  Uye tangi, iyo vasikana vanokwira mune yakakosha, chimiro chepiramidi, ine maduku maduku akavhara pasi rose.
  Gerda akapfura paSoviet IS-3 tank. Akarova panosangana nhurikidzwa neshongwe, akateedzera rwiyo rwevanhu vemakomo:
  - Uye munzvimbo dzakakwirira dzenyeredzi uye kunyarara kwegomo ... mafungu egungwa nemoto wakatsamwa! Uye muhasha, uye mumoto wehasha!
  Mhare dzechikadzi dzakafamba dzichipfura. Uye iyo T-34-85 yakaenderera mberi nekurwisa. Iri tangi richiri iro rakanyanya kukura uye serial. Sezviri pachena, kushanda paT-54 kwakadzikira zvakanyanya. Leningrad iri mumhete yakasimba yekuvhara, uye kumabvazuva, chando chakatonhodza kupisa kweSamurai.
  Tangi yeGerman ine 88 mm asi 100 EL cannon. Sezviri pachena, izvi zvinokonzerwa nekuti vasikana vanoda kuva nehombe yekurwa. Uye saka vakazviitira hombe-caliber fluff.
  Asi maGermany haazivi kuti Stalin ane chombo chakagadzirirwa kuvarwisa: kamikaze glider. Huremu huremu hwemakirogiramu mazana masere, chinobhururuka chine zvikamu zviviri zvezvinoputika. Uye mukomana-mutyairi akanongedza pfuti.
  Iye piyona Vitya, anonyengetera uye anoenda kune inobhururuka. Kuti uchengetedze zvipfeko, mwana anopinda mukamuri mune imwechete yekushambira trunks. Pane tsoka dzakashama pachando chenhandare yendege yakacheneswa. Basa remukomana nderokusimuka mumhepo uye kutungamira motokari kune mhepo kana nyika chinangwa.
  Mudzvinyiriri ane utsinye, nerubatsiro rwemaitiro akadaro, akasarudza kupikisa hukuru hukuru hwekubhururuka kweGerman. Uye vanoshandisa vakomana se kamikazes kungoita chinangwa chepragmatic - uye vanorema zvishoma, uye varwi vacho havana kukosha kupfuura vanhu vakuru.
  Mukomana wacho anokwira muimba yakamanikana. Anobva atarisa muenzaniso weMhandara, ozviyambuka odzvanya chitsitsinho nechitsitsinho chake. Kamikaze glider inobhururuka ichienda mudenga zvine dambudziko. Nzira yacho ichiri itsva, uye hazvisi pachena kuti inoshanda sei. Asi vanhu veSoviet vakagadzirira chero chinhu nekuda kweuto ravo nenyika.
  Vitya inofanira kurova tangi idzva repiramidhi, risingapindiki neSoviet anti-tank pfuti kubva kumakona ese: nhumbi dzokurwa dzemberi dzakatenuka dze300 mm, aft ye250 mm. Kurema kwemotokari ndeye 68 matani, uye injini ndeye 1200 horsepower. Ehe, mufambisi mumwe uye piyona mumwe anogona kubairwa kuti aburutse chikara chakadaro.
  Vitya anomhanyira muvengi, anonyura ... Dai pasina vasikana vezvipembenene mukati, vatyairi vakajairwa, ipapo rufu rwaizovamirira. Asi pfuti inorwisa ndege inonyora, uye pasi rinoputika mamita zana kubva pamushini weGerman. Iyo piramidi tank "Battleship" inodedera, asi hapana chinotyisa chinoitika kwairi. Zvakare, motokari yaMainstein inomhanya nepakati peSoviet expanses.
  Uye matangi eSoviet haana kubudirira kuedza kurwisa.
  Gerda akati:
  - Ndiri mukuru!
  Uye akapfura projectile nenzira yekuti zvakazoitika kuti matangi matatu matsvuku akadonhedzwa pakarepo. Kunyanya, matangi aya akadhumhana zvishoma.
  Uye Charlotte akapfuura mumwe wake, uye pakarepo akapfura matangi mana kamwechete. kurira:
  - Ini ndiri mhumhi uye tigress, ndinodya chiRussia!
  Mumweya wemukomana akafa, Viti anobhururuka achienda kudenga. Denga chete ndiro rakamumirira ikoko, nekuti igamba rekutanga.
  Oliver Twist anosemeswa kutarisa izvi, uye anotsauswa kubva pakuonekwa kwekuparadzwa kwe matangi.
  Mukomana akapfeka uniform. Maronda nemaronda atotanga kuoma nekupora. Ndaingoda kudya chete. Uye achiri kupendwa.
  Oliver Twist akabvunza achinyemwerera:
  - Uye kuti sitters havafanirwe kupihwa chikafu?
  Nyanzvi yakatarisa ichibvunza munhu wetsoka. Akaombera maoko. Sokunge uchitarisira murairo wakadaro pachine nguva mberi, hanzi yakagochwa, chingwa chakachekwa, uye waini mumudziyo wesirivheri zvaiunzwa muimba yacho.
  Oliver neruchiva akarovera chikafu. Kwaari zvaiita kunge hanzi inonaka zvisingaite ine maapuro negoko rakabikwa. Mabhonzo chete ndiwo akamonyoroka. The wine was sweet and not overbearing, but after two big glasses, Oliver head was noise. Mukomana akadya hanzi akaguta, akasiya mapfupa chete, uye achiratidza zvake kukara. Mushure maizvozvi, Oliver Twist haana kufunga kwenguva refu, asi akazvitora uye akarara. Uye saka akazeza. Mukomana akanyatsotorwa ndokuendwa naye muimba yekurara yeumbozha yekwaEmpress.
  Iyi ndiyo Winter Palace, zvese zviri padyo uye padyo.
  Uye Oliver Twist akarota nezve phasmogorical uye isina kujairika.
  . CHITSAUKO #12
  Mushure mekurara, Oliver Twist akaita maekisesaizi, uye akanzwa kuti ari kunzwa zviri nani sei. Uye maronda ake nemapundu zvinenge zvapera. Simba rakadzokera kumasuru. Matsinga madiki akapora nekukurumidza pasina kunzwa kurwadziwa kubva kune sprains.
  Zvakadaro, zvakanaka kuve mukomana - zvese zvinopora nekukurumidza uye nyore. Apa harahwa in general haikona kupora kubva pakurwadziswa paraki. Uye muviri mudiki uye mutsva.
  Kunyanya Oliver aida rusununguko. Akadya porridge nemukaka nenyama, nemabhanana akaomeswa maviri. Akabva adya apuro.
  Kunoteverwa nekuongororwa kwechivanhu nachiremba. Haana kana kuzora nedoro.
  Uye chipunu chesyrup kuti uwedzere kudzivirirwa. Uye inotapira uye inonaka.
  Chiremba vakabva vaenda. Kutongwa kwaitarisirwa nokukurumidza. Muchirevo, gweta richapihwa Oliver, asi izvi zvinogona kunge zviri zvekuratidzwa.
  Asi kune vanhu vakawanda vanonzwira tsitsi mukomana, saka mwana ane makore gumi sezvingabvira haangaurawi. Nyangwe asina kupa pakavigwa pfuma. Mutsara ungangodaro ibasa rakaoma. Ingave migodhi kana minda kumaodzanyemba makoroni. Zvirimwa zviri, hongu, zviri nani, asi kunyangwe ikoko kufa kwechirwere pakati pevasungwa vachena kwakakwira zvakanyanya, kunyangwe mamiriro ekunze achidziya. Asi vana vanotonyanya kufa nedenda kupfuura vanhu vakuru. Uye kune mukana mumakore gumi wekuwana parole uye kurenda nzvimbo. Uye vamwe vapfumi vakanga vapomerwa mhosva.
  Migodhi yakaipisisa ... Uyezve kufa kwakanyanya. Ikoko, mumakoridho akamanikana uye adits, vashandi vehuremu hudiki vanodiwa. Kureva kuti vana vanoendeswa kuno nechido. Uye mwero werufu wakakwira. Uyezve, vana vanowanzoshanda vasina kupfeka uye vasina shangu, uye kusvika kuneta zvachose. Uye utsi hwacho hune chepfu. Mumigodhi, kazhinji, vanhu vashoma vakapona kusvika pakupera kwetemu yavo.
  Oliver ainzwisisa kuti minda yaive nani pane migodhi munzira dzese. Pane dzimwe nguva kuminda kunenge kusina basa, uye vana vane mhosva vanotovaraidzwa kana kutamba nhabvu.
  Kuchine tariro yokupukunyuka.
  Uye Oliver anokwesha imwe link yetani kubva kune imwe... Uye anoverenga minamato...
  Uye pakupedzisira hope dzinomubata, anoona chinhu chakadai maari ...
  Catherine Wechipiri aive akaneta mukati mezuva uye chikamu chehusiku zvekuti aingove nesimba rekutsvoda mukomana akarara kaviri padenderedzwa, akageza, akashama, achangobva kurwadziswa chitsitsinho, obva azembera musoro wake pachipfuva che. mbavha piyona ndokufemba norugare. Kushandurwa kwemwana kuita murume hakuna kuitika. Vahosi nemukomana vakarara kusvika masikati. Vakabva vauya nezvokudya zvemhando yepamusoro. Ekaterina akacherechedza kuti maronda emukomana akanga atopora, sekunge mushure memavhiki mashomanana ekutarisira zvakanaka, uye mablister akanga anyangarika zvachose.
  Mambokadzi akabvunza Oliver Twist:
  - Uri muroyi here?
  Mukomana, achidya chikafu nechishuwo, akati:
  - Inoporesa zviri nani pajaya pane imbwa!
  Catherine akaseka ndokuti:
  - Asi nekukurumidza kupora kubva mukutambudzwa kwevakomana, ini handisati ndaona.
  Oliver akarangarira kuti sei akanga apinda muguta zvachose uye akabvunza achinyepera:
  - Kana iwe une mutsa ... Sunungura shamwari dzangu!
  Catherine akaridza tsamwa ndokuridza tsamwa achiti:
  - Kwete! Iwo matsotsi uye anofanira kuurayiwa! Ndichakuuraya kana ndaneta newe!
  Oliver akabva aita hasha ndokubaya vahosi zvine simba nemunwe muhuro. Akabva apera simba. mbavha ndokuridza muridzo.
  - Usamirire hure! Vanhu vangani vawakatambudza - marara ekare!
  Ma lackeys akamhanyira mukati, asi Oliver Twist akavhomora badza rakapinza kuseri kwecorset yaCatherine ndokuisa banga pahuro pake, akagomera:
  - Imwezve nhanho uye ini ndichauraya mupambi!
  Varanda vakavhiringidzika, uye mheremhere ikarira muimba yose yamambo. Varindi vakatanga kumhanya. Mukuru wemauto eRussia muSt. Petersburg, Count Alexei Orlov, akaonekwawo.
  Akasimba Oliver Twist akabata munondo pahuro yeEmpress, akadzvova:
  - Ndinorayira kuti ndisunungure vasungwa vose kubva mumajeri, kana zvisina kudaro haazorarami!
  Alexei akaedza kutyisidzira:
  - Kana ukamuuraya, unoziva zvatichaita kwauri?
  Mbavha-gamba akapindura noushingi:
  "Iwe hausi kuzotora mhashu kubva muguva, uye kutambudzwa hakusi kundityisa!" Iwe pachako wakazviona nezuro!
  Ekaterina, uyo akazopengenuka, akagutsurira musoro:
  - Ita sezvinotaura titan iyi ... Zvakadaro, mazana mashoma vasungwa, chiyero chesimba hachizokanganiswa!
  Oh Katya aida kurarama. Uye ndaida kutonga. Iye zvino aizofara kubva kuSt. Petersburg ari mungarava, mugungwa chete mune boka remauto anopandukira rinodzorwa naPugachev. Kazhinji, Catherine akanzwisisa kuti hondo yakanga yatoparara. Uye iwe unofanirwa kutarisira kuchengetedza ganda rako pachako. Uye chigaro cheushe ... Ipapo kunetseka kutonga vanhu vakarasika uye vasingagutsikani nekusingaperi kwakawandisa. Ane mabhiri mahombe pabhodha, akagadzirwa kana coup.
  Anogona kuramba achirarama munzira yehumambo, kumwe kunhu muParis. Nenzira, mamiriro ekunze eParis akanyanya kunyoro uye anofadza kupfuura eSt. Zvichida chaizvoizvo kuenda kunyika naEmelyan Pugachev? Rega iyi yebhuruu-tsoka yeCossack iedze kurarama nehumambo? Akagadzirisa uye akadyiswa nesimba pahuro chaipo!
  Oliver Twist akaenda naCatherine kungoro kuti atarisire kusunungurwa kwevasungwa kubva pamichinjikwa uye Peter naPaul Fortress. Murwi wechidiki akanga zvino ari pabhiza jena. Aive nepfungwa, asi haafanire kutora mukana wenguva yacho uye kutora mukadzikadzi-amai kumusasa waEmelyan Pugachev? Izvi zvaireva kuguma kwehondo yevagari vemo uye kubudirira kwekupedzisira kwekumukira. Uye kugadzwa, chokwadi, kwedzinza idzva, kunyange zviri pamutemo vaRomanovs vakaramba vari musimba.
  Kunyange zvazvo pakanga pachine mugari wenhaka Pauro, uye boka rose rehama. Ehe, Emelka akabatikana, hapana chauchataura.
  Vasungwa vakabudiswa mumakomba, vakapiwa zvipfeko, vakadyiswa. Empress yakaramba iri mutyisidziro yerufu kubva kuna piona akanga apererwa.
  Murume wechidiki mutete Ivan Orlov, mudiki wehama Orlov, akaronga kuna Alexei.
  - Hongu, kugehena naKatya. Tichazivisa mugari wenhaka yaPauro, uye tichauraya mukomana pamwe chete naye!
  Alexei akadzungudza musoro.
  Unopenga here mukoma? Hongu, Pauro anotivenga, kupfuura Emelyan. Unoda kuti tisonerwe regicide here?
  Mafuta Stepan Orlov akakurudzira:
  -Ngatiite kunge tasiya basa, tobva tabata nguva torova mukomana.
  Alexei akagutsurira musoro achibvumirana nazvo.
  - Saka ita izvozvo, asi ... Saka kuti Katyusha arege kubhururuka kubva kunyange bvudzi!
  Eduard Orlova ane mhino dzakanongedza akati:
  - Chii chatinofanira kuita? Nenguva isipi Alexander Suvorov achatungamirira mauto kune dutu, uye hondo yedu iri kunyunguduka. Munhu wese ari kutiza varwi, uye zvakatonyanya kuipa machinda uye kunyange vanokudzwa.
  Ivan Orlov akataura noushingi:
  - Inogona kupaza nechokuchamhembe. Munzira yeVyborg, uye ikoko Sweden iri pedyo.
  Alexei akagomera zvakanyanya uye akayeuchidza:
  -Vyborg akatozarura masuwo kune munyengeri. Chero zvazvingava, tiri mungozi yokufa.
  Ivan akapindura neshungu:
  - Asi isu tichabuda pachena, zvikasadaro vachatirova kunge nhiyo dziri muchizarira.
  Alexey akafunga nezvazvo. Chokwadi, kuedza kupaza usiku kwaiita senzira yakanaka yekubuda nayo. Hazvibviri kuita kuchengetedza guta hombe rine boka revarwi rakatetepa. Muchiitiko ichi, kana iwe ukaenda kune kubudirira kukuru, chikamu cheuto chicharasikirwa, asi pane mukana wekubuda iwe pachako uye uenderere mberi nekurwa kubva kunze kwenyika. Uye chii chinogona kupihwa seimwe nzira. Dzokera kuPeter naPaul Fortress.
  Ari pachitsuwa, hazvisi nyore kurwisa. Asi dambudziko nderekuti hazvibviri kubuda muPetropavlovsk nekukomba kwakakodzera. Saka uchatambura ikoko kusvika wapedza zvese zvekushandisa. Zvino unofa nenzara. Chii chimwe chekuita? Ipa Katya kune munyengeri uye edza kuchengetedza matehwe ake nenzira iyi?
  Nzira yacho yairatidza kukwezva. Asi Emelyan achaponesa here hupenyu hwevanhu vane ngozi vakadai sehama dzaOrlov? Pashure pezvose, vakakunda Peter Wechitatu, uye Grigory akatodzipa humambo hwake hwekare nemucheka.
  Saka iyo pfungwa yekuisa zvese mukubudirira yaiita seyakanakira kune chero imwe.
  Vakomana vashoma vekuscout vakabudawo. Vaifamba vachidzedzereka, vaviri vakatotsigirwa nemaoko kuti vasadonha. Vakomana vakatambudzwa zvakaipisisa, asi vakazvibata zvakanaka. Vitya akawana simba rekufamba ari oga, kunyange zvazvo vakapisa zvitsitsinho zvake nesimbi tsvuku-inopisa. Vachisvika kuna Oliver Twist, mubatsiri wake akati nehasha:
  - Akatambudzwa ... Akapiswa nembato dzvuku-zvinopisa. Ndakarohwa neshamhu mazana mashanu neshamhu nhatu. Mapfupa ose akabviswa panzvimbo, asi hapana chandakavaudza!
  Oliver Twist akakurudzira Vitya:
  - Hapana chandinoziva nezvemishonga yemishonga! Zvose zvichaporesa zviri nani pane imbwa ... Chinhu chikuru ndechokuti iwe hauna kuputsika!
  Domka aive pakati pevakaburitswa. Pasinei nokutambudzwa, musikana wacho akaramba akanaka. Akashama bhutsu akapfeka dhirezi, musikana murefu aiita seasinganzwe chando. Chiso chake chaiita sechemwana. Akaenda kuna Oliver Twist, akakotama kuna Catherine akanga akapfeka zvoumbozha, ndokuti:
  "Vakagocha zvitsitsinho zvangu kana ... Asi zvakanaka, munoona, ndiri kufamba!"
  Mukomana mukuru akanyaradza musikana uyu:
  - Usasuruvara, Domka. Miyedzo chete hasha. Alexey Orlov acharamba achichema pa rack. Bhadhara mhosva dzavo.
  Domka akapenya maziso ake, ndokubvunza:
  - Ndipe mukana wekutambudza kata pachayo.
  Pioneer mbavha Oliver Twist akanga ari mukufara. Vasungwa vakanga vasunungurwa vakatakurwa pazvireyi. St. Petersburg iguta rakakura kwazvo zvokusatsika nechokunze kwaro netsoka dzako, uye kunyange usina shangu.
  Catherine akazevezera kuna Oliver Twist:
  - Unoda kuti ndikuite muchinda here?
  Pioneer mbavha yakagomera ndokubvunza nekunyomba:
  Sei asiri mutongi?
  Vahosi vakanyemwerera zvine simba ndokuti:
  - Unoda kuve mutongi here?
  Oliver Twist akaseka ndokubvunza nenzwi rakakomba:
  - Ini chete handizivi mune humambo hupi, iwe uchandiwanira duchy. MuRussia, une vanhu vemunyika, dhiabhori asara maviri!
  Catherine akaona kuti hapana chaaivimbisa. Uye Vitya, akanga agere pachireyi pedyo navo, akati:
  - Oliver Twist anopihwa nerupo namambo-baba. Adjutant General weHumambo Hwake.
  Katya akatendeukira kuVita:
  - Unoda kuti ndikuite iwe shasha yemumunda?
  Mukomana akapindura akadhonza bvudzi raCatherine ndokutyisidzira:
  - Usambofa!
  Alexey Orlov akaona kuti nhevedzano yezvireyi nezvireyi zvaienda kunobuda. Uye Catherine anavo. Chinhu chikuru ndechekuti hapana chinogona kuitwa nezvazvo. Usadzima hurongwa hwehumambo. Havagoni kurasikirwa naCatherine. Asi kana akaramba achimhanyira kumusasa wemunyengeri, ipapo pachava nekuguma zvachose. Zvakasiyana kwazvo zvinogona kuitika pasi paMambo Pauro.
  Orlov akazeza ... Tinofanira kutora danho rakasimba, asi Grigory haasi pedyo naye. Zvakaipawo kuti varindi vanorohwawo nekuvhiringika. Isu tinofanirwa kukurumidza kuchengetedza ganda redu.
  Uye ipapo Alexei Orlov akaita chisarudzo: shure kwezvose, Catherine akabatwa aizovhiringidza uto remunyengeri, uye panguva ino ivo, pamwe nevarindi nevarwi, vaizokwanisa kubuda kunze kweguta. Saka Suvorov akadzidzisa mauto pasina pasina. Vachabuda vosiya hama dzeOrlov mumunda, machakwi, pedyo neSweden.
  Alexei akarayira vashambadziri:
  - Dana hama uye furidzira kuungana! Ngatiunganidzei simba rose ratinogona!
  Uye Oliver Twist, akafara zvikuru kuti shamwari dzake dzakasununguka, uye mambokadzi akatorwa moyo, akaimba. Vakomana, Domka, nevamwe vasungwa vakasunungurwa vakainhonga;
  Oh cheni dzangu dzakasimba dzeuranda,
  Sei mukomana akanga asina shangu, nzara yakasungwa ...
  Iwe honye unotonhora zvishoma,
  Uye mupfungwa dzako uchakwanisa kukunda madaro ose!
  
  Nyika yedu ijeri rinosiririsa
  Rufu runotonga mariri, kutambura kunotonga kwese kwese...
  Hatigoni kuunza chiedza mupfungwa
  Ishe vanotumira miedzo!
  
  Mumijenya yemukomana,
  Muranda wekutakura tswanda yematombo makuru...
  Kunyange asina ndebvu, asi bvudzi rakava grey,
  Mushure mezvose, hupenyu hwakatoipa kupfuura kennel!
  
  Asi ndinotenda kuti zuva rakasununguka richabuda
  Kerubhi richaparadzira chaunga chevaShaitan...
  Uye Wemasimbaose achatiedza,
  Pachave neshangu dzemahara, macaftans!
  
  Asi ndichiri kutambudzika uye ndakasungwa,
  Dumbu harina chinhu, uye tyava pambabvu ...
  Pachigaro choumambo, mukomana anongova muzviroto.
  Anofamba munzira ine minzwa, ine rima zvakaipisisa!
  
  Asi ndinoziva kuti Mwari haangasiyi vamwe,
  Isu tichakurumidza kusimudza pitchfork yevarume vakaipa!
  Isu tichafanirwa nemureza wemadzibaba.
  Ngatikudzei Changamire mumbiri yezita!
  
  Zvakanaka kurarama, asi kufa,
  Isu tichagara takakodzera kuva knight ...
  Bere rakatsamwa ngairombe
  Hungwaru hunomonyaniswa nechikara chine mukororo!
  
  Asi mweya wakasununguka wakasimudza vanhu.
  Vachasimuka kurwisa muvengi!
  Mupfumi achava murombo pachinzvimbo chake;
  Ndiani muchinda akagamuchira zipun chete nemuhoro!
  
  Tinogona kuita nyika yakarurama
  Imwe iyo munhu wese anobatanidzwa mairi!
  Pamusoro pazvose, kwandiri Kristu chifananidzo chitsvene,
  Idzo mombe dzakakwanisa kuroverera pamuchinjikwa!
  
  Mutsa vakafa, ndinotenda munhu wese apihwa,
  Uye kuvaka nyika itsva inopenya ...
  Kuita kuti mafirimu ese ave echokwadi
  Kuti murombo asamuke nekugomera!
  
  Ipapo tichakunda nyika,
  Ngatiisei nzira kumicheto yemapoka enyeredzi ose...
  Uye ndichava nemwanakomana akangwara,
  Sekuratidzwa kwemweya wevachadenga!
  Rwiyo rwakanaka uye kuita kukuru kwekwaya. Munhu wose anoimba nomwoyo wose, kunyange vaya vasina nzeve dzokuimba vanoita ruzha rwakanaka uye runofadza. Masuo anozaruka uye mudungwe mukuru unobuda muSt. Vanokunda vanobuda muguta nenziyo nenziyo. Uye vanofara zvikuru!
  Asi apo mudungwe wakanga uchienda, apo vaPugachevite vakanga vachisangana navo, hondo inodeura ropa yakatanga kune rumwe rutivi rweSt. Hondo yaEmelyan Pugachev haisi imwe rudzi rwehupenzi, asi inotengeswa neSuvorov chirango. Uye varindi vakayambira kuti paizopfuura. Vachengeti vakasangana nepfuti nepfuti.
  Alexander Suvorov akafanoona kuti kana boka revarwi vekuSt. Petersburg raizoda kuputika, raizoitira kuchamhembe, pedyo nemuganhu weSweden. Ikoko ivo vachave vane bviro huru yokubva. Uye mutungamiriri akangwara akagadzirira muvengi misungo yakati wandei. Uye zvino, semuenzaniso, makomba emhumhi akagadzirirwa vatasvi vemabhiza. Hussars pasi pepfuti pfuti vakaedza kukunda kusada chokwadi, uye mabhiza avo akawira muuzhinji mumisungo yakanyatsogadzirwa uye yakanyatso kuvharika.
  Asi hezvino vatasvi vamabhiza vanokundikana, uye vamwe vanosvetuka vachivatevera. Vanowirawo mumakoronga kana migero inocherwa nevarimi.
  Alexei Orlov, uyo akatungamirira vatasvi vemabhiza kurwisa, akawira mugomba rakadzika pachake, uye danda rakapinza rakabaya rutivi rwekuverenga. Uye zvimwe zvitunha zvebhiza zvakadonha kubva kumusoro, zvichipwanya kuverenga.
  Zvinoita gallim kana iwe uine huremu hwakadai hwakatutira pauri, uye mbabvu dzako dzakatyoka. Uye haugone kufema kana kutendeuka. Uye zvakare kunotonhora, uye maoko ako, chiso, uye muviri wese zvinotonhora.
  Alexei ari kuedza kwazvo kufamba, asi kufamba kwega kwega kunopinza mbabvu dzake mumapapu ake uye kunoita kuti asvipire ropa. Chikara chinodya nyama chakawira mugomba remhumhi uye chinozarirwa mariri, izvo zvinofananidzira zvakanyanya.
  Ivan Orlov akakwanisa kusvetuka pamusoro pemipata, asi bara rakaputika kubva kune redoubt rakamurova mudumbu. Suvorov, saPeter Mukuru, akaisa varwi vakanakisisa munhare dzakachengetedzwa muPoltava uye akapisa moto unouraya.
  Uye vatasvi vemabhiza Don naKalmyk vakanga vatovandira, uye mauto matsva akakurumidza kununura.
  Varindi vakabuda mumagedhi ePetersburg. Yakasarudzwa regiments, kusanganisira kuchengetedzwa kwemunhu empress. Hondo yakapisa. Heano mauto akanakisa ehumambo, masoja asingasviki makumi mapfumbamwe kureba. Vanoenda, sokunge vashandiswa, vasingateereri kupfura kwepfuti kana kuvandira vanopfura.
  Asi Alexander Suvorov akavagadzirirawo zvinoshamisa. Musanganiswa unopisa uye resin inodururwa mberi. Moto weKalmyks unovhenekera miseve, uye nzvimbo yacho inobva yatanga. Akasarudzwa, mauto evarindi, agamuchira kuruma kunotyisa, uye akabatwa pasi pemoto mutsvuku uye orenji, usasimuke uye utange kupararira. Uye vakashinga zvikuru vavo vanongotsva vari vapenyu.
  Kubudirira, uko tariro dzakawanda kwazvo dzakaiswa pazviri, kwakadzikira. Varwi vezvikwata zvakajairika, pamwe nevamwe varindi, vanodonhedza zvombo zvavo uye vanokumbira tsitsi. Mauto anopararirawo, uye mhomho yeSt. Petersburg yakasimudza musoro wayo. Muguta guru rehumambo, mune mhirizhonga, zviuru, makumi ezviuru zvevanhu vanomhanya mumigwagwa vachiridza mhere:
  - Kubwinya kuna mambo-baba! Vivat Petr Fedorovich! Ngaakudzwe muzukuru waPetro Mukuru!
  Stepan Orlov, sehama dzakangwarira zvikuru, akavanda mune rimwe remadziro mushongwe yakakwirira. Eduard Orlov, achiridza mhere, akaedza kuita kuti varwi varwe neuto rePugachev. Asi rakanga risisiri zuva rake nenguva. Pugachev pachake nemubatsiri wake Oliver Twist vakaenda kunorwisa. Uye Alexander Suvorov uye Field Marshal Papin vakakurudzira varindi vakasara kuti vazvipire nokukurumidza sezvinobvira.
  Oliver Twist akatanga kuchovha kuenda kuEdward. Pointy-nosed Orlov akaedza kurwisa mukomana uyu. Mbavha-gamba yakakwenya muviri wayo ndokurova kuseri kwemusoro wekuverenga nesimba rayo rose. Dehenya rakaputika, chitunha chaEdward ndokuwira muchando. Mushure mekufa kwake, varindi vekupedzisira vakakanda pasi zvombo zvavo.
  Uye mauto aPugachev akanga atopinda muguta rinopandukira.
  Stepan Orlov neboka duku revatasvi vemabhiza vakamhanyira kuPeter naPaul Fortress. Ikoko chete, uye kunyange paKronstadt, pakanga pane mukana wekuwedzera nguva yekupikisa. Kana kuti, kunyange kurwadziwa.
  Asi Oliver Twist nechikwata chake vakamhanyira pazvitsitsinho, ndokubata boka raStepan. Kurwa kwechinguvana, kunyangwe kuzere ropa kwakatanga. Oliver akanetsana naStepan. Akatema murindi mumwe chete, wechipiri. Uye wobva wacheka mumiriri akadyiswa zvakanaka weOrlov mhuri brashi. Stepan akanga akuvara zvakaipisisa akasvetuka kubva pabhiza jena. Akawira pasi namabvi ake ndokudanidzira kuti anzwirwe tsitsi.
  Uye Oliver akaraira kuti amusunge uye akaenderera mberi nekufamba kwake kwekukurumidza akananga kuPeter naPaul Fortress. Vanhu ndokukwazisana nekupopota, vachisangana nevasununguri kubva muuranda.
  ..................................
  Oliver Twist akamuka ndokuita maekisesaizi zvakare ndokudya ... Ndokuzora mboro, ndokushanda kusvika kwasviba.
  Ndokuzobatwa nehope ndokuona kuenderera mberi kwehope.
  Kronstadt naPeter naPaul Fortress vakapira pasina kurwa. Petersburg yakava pasi poudzori hwevaPugachevite. Kusvika ikozvino, Kremlin yeMoscow yakaramba isina kubatwa neuto rakasimba uye Semenov Guards Regiment, pasi pemurairo mukuru weGrigory Orlov.
  Uye panguva yazvino, Orenburg neYaitsky taundi rakanga richiri kuita. Anenge mamwe maguta ose nemisha akagamuchira simba reRussia Tsar. Zvisinei, zuva rakatevera, vakaunza mashoko okuti kumukira kwakaitika muOrenburg, uye uto raitungamirirwa naFedot Katorzhny rakatora guta racho.
  Yese yakaunzwa nenjiva, uye saka yakabhururuka maawa mashoma. Saka, kusvika zvino, guta reYaitsky chete nemimwe misha yeSiberia iri kure yakasara isina kutorwa.
  Uye Emelyan Pugachev aiva nehurukuro yakakomba naCatherine.
  - Makarasika, amai, uye munofanira kuzvibvuma ... - Mambo wemurombo akaita kanguva kadiki diki ndokusveta zvishoma kubva mugororo regoridhe rewaini yemakore zana yakazara nedhaimondi ndokuenderera mberi. - Uye zvino, kana iwe uchida kurarama, ziva pachena mandiri mudzimai wako wepamutemo Pyotr Fedorovich uye enda kumativi mana!
  Catherine aishaya kuti aifara sei paakaudzwa kudaro. Achiziva kuzvidzora, aimbove Empress akafinyamisa kumeso ndokugunun"una:
  - Kwandiri kuenda pachivi chinofa chakadaro pachena kuti ndinyepe?!
  Yemelyan akasimudza tsiye dzake nehasha ndokuridza mhere:
  - Handidi! Iwe unoda izvi kuti ini ndive nechikonzero chekuregerera chihure chakaoma uye chine njodzi! Kana usingadi kuzvibvuma, usadaro! Tichakuurayisa, asi zvisati zvaitika, nembato dzvuku-zvinopisa, tichabvunzurudza kwaunoviga kunaka kwako!
  Catherine, akacheneruka, akagunun'una:
  "Usada kutambudza vahosi vako!"
  Pugachev akafinyamisa kumeso uye akagomera:
  - Ungatsunga kunditambudza here? Ndinoona mumaziso angu kuti ndingazvishingisa! Saka musatarisira tsitsi kubva kwandiri!
  Emelyan akavhomora munondo mubhandi rake ndokuimba achiti:
  - Saka iwe uchatendeuka? Ndione semukadzi wako kana mambo wako zviri pamutemo....
  Ekaterina akazviminyira kunze nekunetseka:
  - Ndicha...
  Pugachev akahukura nehasha:
  -Handisi kunzwa!
  Mambokadzi akambogomera ndokuwedzera kudanidzira achiti:
  - Ndicha!
  Emelyan akaruramisa mukadzi wenhema nezwi rakanyorovera:
  - Kwete nenzira iyi! Ndichada humambo hwenyu!
  - Ndichava mambo wenyu! - Ekaterina akaputika ndokusvimha misodzi. Akanga asati ambonyadziswa zvakadaro.
  Pamberi pemazana ezviuru zvevanhu, mambokadzi akapfidza uye akaziva Yemelyan semurume wake namambo. Nokuda kweizvi, akanga asina kupfeka uye akarohwa pachena neshamhu, mushure mokunge Pugachev akatendeseka akasunungura mambokadzi kumativi ose mana. Ekaterina akagomera uye akachema, akadanidzira kuti pakanga pasina kubvumirana pane nhoroondo yetyapu. Uye vakasunungura Ekaterina asina shangu muhembe imwe uye muchando. Uye zvechokwadi hapana rubatsiro pedyo. Zvinorwadza kufa hafu-wakashama muchando, uye musana wako washanduka kuita tsvina ine ropa.
  Asi Emelyan Pugachev ndiye mambo akachenjera uyo akatarisira kusimbisa chigaro chake. Saka mugari wenhaka, Pavel, akaita seakabayiwa netsaona kusvika afa panguva yekurwiswa. Kunyange zvazvo Chika akapiwa chikamu chakafanana - gypsy Cossack yakagadzirira chero hutsinye nokuda kwemukuru wake.
  Yese Russia yakashandurwa kuita Cossacks, kusarudzwa kwakaunzwa, uye kusaenzana kwekirasi kwakabviswa. Nyika yakaramba iri hutongi hwehutongi, asi tsar yaivimba nedare remutemo reGreat Cossack denderedzwa. Nyika yakagoverwa kuvarimi, mafekitari kune vashandi, vakasarudza misoro yavo, mauto akaumbwa nekuzvidira. Uye nguva dzose kwaiva nevazvipiri vakawanda. Kumukira kwakafukidza nharaunda yose yePoland uye mauto eRussia, achitungamirirwa naSuvorov, akabuda achitsigira varimi.
  Vaya vakagamuchira hurumende itsva sevasununguri. Ipapo Austria nePrussia vakapinda muhondo neCossack Russia.
  Hondo yeRussia, yakatungamirirwa naSuvorov, yakarwisa mauto aFrederick II pedyo neKoenigsberg, ndokuvakunda. Koenigsberg akakanda mapfumo pasi pasina kurwa. Uye Suvorov akaita shanduko nekukurumidza kuenda kuBerlin.
  Field Marshal Rumyantsev, uyewo, akakunda vokuAustria. Kumukira kwakatsvaira Austria, vanhuwo zvavo vaishuvirawo kusunungurwa kubva mukusaenzana kwekirasi uye kupinda muHumambo Hwetsvuku hwaEmelyan Pugachev. Pedyo neBerlin, Frederick Mukuru akapa Suvorov hondo yekupedzisira, izvo zvakaita kuti maGermany akundwa, uye mambo wePrussia pachake akabatwa. Kechipiri, mauto eRussia akauya kuBerlin ndokugara ikoko.
  Uye Field Marshal Rumyantsev akatora Vienna, achibata mambo weAustria. Petya akabatanidzwa muhondo pasi pemurairo weSuvorov. Mauto ake emapiyona akashanda senguva dzose zvinobudirira uye akatambura zvishoma zvekurasikirwa. Vakomana vakapinda muBerlin muzvikamu zvakarongeka. Netsika, vakomana varwi vaifamba vasina shangu, vakapfeka zvikabudura zvipfupi, zvisinei nemamiriro ekunze.
  Oliver Twist akafara kuti akazokwanisa kufamba-famba Berlin. Zvinonakidza kukwenya guruva reBerlin nezvitsitsinho zvisina chinhu. Kunyangwe akapihwa zita reMuchinda Akanyanya Serene, anofarira kupfeka zvakapfava. Kunyangwe achiri mukomana. Uyezve, Oliver Twist akashamisika kuona kuti akanga amira kukura. Kunyange zvakadaro, ino haisi nguva yake. Kunyangwe paakarwa naPugachev, akawedzera masendimita mashoma kwaari, asi ikozvino nguva yakamira kumukomana, uye kunyange zvigunwe nezvigunwe zvakamira kukura. Uye zvinoshamisa.
  Kune rumwe rutivi, pfungwa yakapenya mumusoro wepiona wekusingaperi kuti pamwe haazochembera? Wekupedzisira angave akanaka! Kuchembera kunoshatisa vanhu. Anovashandura kuita mamwe anosiririsa. Uye kana uchiri mudiki, chiso chako hachina kukanganiswa nendebvu dzakapfava uye dzakatsetseka, semhandara. Uye iwe haufanirwe kuveura!
  Kuve General-in-Chief uye His Serene Highness Muchinda Oliver Twist akange asisarote, sevazhinji vezera rake, kuti akure uye atendeuke. Akatokura nekukura. Uye akawana zvakawanda. Mushure mezvose, zita reMuchinda Akanyanya Serene, akakwira zvakanyanya kupfuura kungoita muchinda, atove atova duke.
  Menshikov aiva nezita rakadaro ... Emelyan Pugachev anofarira mukomana, uye tinogona kutaura kuti Oliver Twist ndiye anonyanya kufarira. Oliver Twist anotonzwa akura zvachose. Ndaitoziva rudo rwemukadzi, kunyanya nekuti vanoda kurara nemuchinda ane mbiri, uye mukomana akanaka, akareba uye ane mapendekete akafara, anenge aita dime kana gumi nemaviri.
  Oliver Twist aizonzwa akafara chaizvo, asi ... Achifamba neBerlin, mukomana akayeuka, chiyeuchidzo chenhema chakadaro chehope, kuti munyika yake maGermany, atove akakundwa, ari kunze kweMoscow, akatora Caucasus, akapinda. Central Asia, uye zvinoita sekunge yakarwisa Moscow. MuRussia, serfdom yakabviswa, vanhu vachiri kugutsikana uye kunyange vachida kubhadhara mutero kuhomwe huru. Nhamba yekuzvarwa yakwira, nhamba yevakafa iri kuderera, zvikoro nemayunivhesiti zviri kuvhurwa, zvipatara zviri kuvakwa.
  Asi zvinhu zvechechi zvakaderedzwa, uye nyika dzose dzemisha yemamongi netemberi dzakatorwa. Emelyan pachake ainyanya kuda kuIslam, sechitendero chakachipa chiri nyore uye chinonzwisisika, asi sechisikigo pasina zvirambidzo zvinorema: pawaini nenguruve, pamwe nemunamato neRamadan.
  Sei mambo asingafaniri kugadzira chitendero chake? Uye barika haripinzwe? Ndimambo here kana kuti kwete?
  Pashure pokukurirwa kweGermany neAustria, kumukira kwakatanga munyika dzeWest Germany, France, Spain, uye Portugal. Emelyan Pugachev akapa murairo wekubatsira vose vakadzvinyirirwa. Chokwadi wechipiri Trotsky. Kana kuti Lenin. Asi kurwa kuMadokero kuri nyore zvikuru: Europe yakakamukana, uye uto reRussia ndiro rakasimba uye rakasimba kwazvo, uye rinorairwa nevatungamiriri vakangwara Rumyantsev naSuvorov.
  Zvechokwadi, hondo neTurkey ingadai yakapera nokukurumidza zvikuru kana vatungamiri vakuru ava, vatongi vamambokadzi, vasina kudzoserwa shure. Uyezve, hondo yeOttoman Empire yaiva, maererano nezvombo, uye maonero ehurongwa, shure uye Russia yakanga isiri mukwikwidzi.
  Kunyange Erizaveta Petrovna, achirwa naFrederick, akaratidza kuti mauto eRussia uye hurongwa hweRussia hwakasimba uye hunobudirira kupfuura Prussia.
  Kudzikama muEurope kwaingova muHolland. Nyika ino ine rudzi rwehurumende yehurumende, uye vanhu vanogutsikana nesimba ravo. Asi Belgium iri pasi pehutongi hwevaAustria, uye ipapo bongozozo rakatanga kwete zvachose.
  MaPugachev regiments aripo ipapo. Humwe hutongi hweGerman mushure meumwe hunosunungurwa. Asi ikozvino mauto eSuvorov akapararira zvishoma, uye mambo weFrance anotarisira kuvapwanya chidimbu nechidimbu. Zviuru zana nemakumi mashanu emauto, kurwisa makumi matanhatu ezviuru zvemauto eRussia, iyo yechitatu ndiyo mauto ekupayona aOliver Twist.
  Vakomana vacho vanofamba netsoka, pamwe pamabhiza madiki emhando yeponi, kusvetuka uye kutamba. Suvorov anosarudza kurwisa French. Kunyangwe muvengi ane mauto akapetwa katatu, uye maFrench, hongu, haasi maOttoman muhondo.
  Oliver Twist nemauto ake vanouraya Minerva yakavanzwa, vachiita kuyambuka, vachimanikidza zvipingamupinyi zvenzizi. Uto rake revakomana rinosasa nemvura yematsutso noushingi. Pashure pezvose, mapiyona haatyi kutonhora kana zvirwere. Vanorwa nezvipfuramabwe zvemumba izvo zvinoshanda semagirinedhi uye vanoshandisa zvipfuramabwe.
  Husiku hwematsutso hurefu. Oliver Twist ndomumwe wekutanga uye anopfura vatumwa nekupfura nechipfuramabwe. Chipfuramabwe hachisi nyore, asi nemuseve wakaiswa potassium cyanide. Uye painorova mumutsipa chaimo, muvengi anofa pasina inzwi kana kugomera.
  Uye ipapo mauto chaiwo epayona akashinga kuveza matende nevarwi veFrance vakarara. Oliver Twist akatanga kucheka aine colonel mune yunifomu yebhuruu, yakapfuma. Akatema huro nebanga ndokuvhara muromo. Inoshanda uye inokurumidza. Uye vamwe vakomana vakasvika nenguva, vachiita zvese nekumhanya kunoshamisa uye kubatana.
  Alarm yakasimudzwa nekunonoka, uye vakomana vatoshatirwa havagone kumiswa. Oliver Twist akacheka zvakanakisisa uye akaimba panguva imwe chete;
  Oh Motherland Great Russia,
  Gondo rine misoro miviri rine simba kupfuura mhuka dzose!
  Mambo wedu ibasa guru rakajeka,
  Chii chichaita kuti vanhu vawedzere kunaka uye vane mutsa!
  
  Takauya kuzosunungura nyika yevatorwa.
  Vanhu vemuParis varikugomerawo zvakanyanya...
  Ngativake paradhiso inoshamisa panyika,
  Hapana chikonzero chekuzora snot yakaparara!
  
  Tichaita communism seizvi kune wese munhu,
  Chii chichave chichipenya panyika ...
  Uye zvakaipa fascism ichaparadzwa,
  Muridzi wemunda ndiye Fuhrer, zvinoshamisa sei!
  
  Munyika yeBaba inopenya kupfuura denga reZuva,
  Chechi dzinopenya, Orthodox yegoridhe!
  Isu tiri kuna Stalin nemufaro,
  Dai nzira huru ive inobwinya zvakanyanya!
  
  Ngatidzorerei hukuru hwemakereke,
  Mukoma waKristu, mudiki anopenya Lenin...
  Mumureza wevanasikana nevanakomana.
  Kuti kukudzwa kumarudzi ose akare!
  
  Suvorov akarayira mapiyona -
  Kurwira iyo Cossack Motherland ...
  Hatizorove muziso, asi muziso,
  Tine simba rekuvhura grenade mubhegi!
  
  Ndinotenda kuti musoja weSoviet achakunda
  Nzira yepasi rose yekusafa kwecommunism!
  Simudzai nhovo yakasimba,
  On achanyepa guru capitalism!
  
  Anodiwa Ishe achatungamira kuMars,
  Minda yegorosi ichange iri paVenus...
  Uye zvese zvichaitika chete kirasi yepamusoro,
  Kunyangwe isu tese tisina kuzviita!
  
  Pano nyika yese inotongwa necommunism,
  Akamutswa nesainzi: ndiani akadonha akafa!
  Kune uyu knight kurwa akashinga,
  Vazukuru vachave vanyoro nevatongi!
  Sezvo vakunda uye vakacheka chitunha cheFrance chose, vakomana vakamhanya kuti vaparadze muvengi zvakare. Uyezve, iyo Suvorovite podnaperli kubva kune rumwe rutivi. Uye maFrench akatanga kutya. Mabhatiri makuru akabatwa noushingi nemapiyona, airatidza kirasi yepamusoro-soro yekushandisa mabhomba echipfuramabwe. Uye vakomana vakaratidza kuti vachave vakatonhorera kupfuura vanhu vakuru.
  Oliver Twist kuimba, kunyangwe isiri yake, asi iyo yavakaimba, vari vaparuri veHondo Yenyika Yechipiri;
  Suvorov akadzidzisa kutarisa mberi ..
  Uye kana ukasimuka, mira kurufu!
  Vitya, zvakare, achaimba ari pamusoro pemapapu ake;
  Suvorov hama, muenzaniso kwatiri!
  Haana kurasika munguva yakaoma!
  Uye vana vese, vachipwanya maFrench pavanenge vachipa:
  - Suvorov akadzidziswa muhondo dzekumhanya,
  Chengetedza mureza weRussia mukubwinya!
  Pano vakomana vakakanda nitroglycerin kubva kune zvipfuramabwe pavatasvi vemabhiza veFrance. Zviuru zvevatasvi zvakasanganiswa uye zvakatyoka, uye kuti mangani emabhiza akakombama. Uye vana vanoimba;
  Baba nehanzvadzi Suvorov vaiva,
  Rusk akagovera yekupedzisira nemurwi!
  Uye saka ndakavheneka mabhatiri mashanu ndokuenderera zvakare;
  - Suvorov mukubwinya kwenyika inoguma,
  Kukunda kwekunyepedzera, kwakapwanya muvengi!
  Uye mauto asina shangu, mapiyona eFrance akatyaira achienda. Vakamhanya vasina kuzorora kuParis chaiko. Uye France akagomera akasununguka. Vanhu veFrance vakabatana mumhuri imwe chete nevanhu vokuRussia, uye somugumisiro, mhuri yakawedzera.
  MuSpain, makanga musina kunyange uto raikwanisa kupa kurwisana kwakakodzera kuvaRussia. Mureza mutsvuku pamusoro peMadrid, Lisbon yakatangawo Cossack regiments. Uye madutu matsva edemokrasi akapararira muEurope. Cossacks akatanga kuunganidza madenderedzwa uye kusarudza atamans, pasi pemhiko huru yeRussia Tsar Peter wechitatu. Hezvino kumukirana muSweden.
  Mauto eRussia akatama kuti abatsire, kuti asarega vanhu vachidurura ropa. Uye Sweden yakava yeRussia, yakasununguka, Cossack volost. Europe yakarasa zvisungo zveuranda, ikabva yasununguka. Saka kuti kuwirirana nerunyararo zvakatonga, nyika imwe chete yakaumbwa. Iko hakuna miganhu muEurope, hapana mauto akaparadzana, hapana tsika. Matambudziko avo ese anogadziriswa pamwechete uye vanoita chinhu chimwe chete. Uye muRussia zvakare - kune hutongi hwenzvimbo uye humambo humwe uye paramende inosarudzwa. Zvikoro zviri kuvakwa.
  Sezvo Emelyan Pugachev aifarira kutaura: ani nani anofunga kwegore, anodyara rye. Ndiani ane makore gumi muti. Uye ndiani kwemazana emakore - akadyara zvikoro!
  Ndianiko asina chiedza chezivo?
  Kukuvadzwa uye kupera simba pamweya!
  Dhimoni rehope rine muridzi-
  Kwete murume, asi muranda ane nhamo!
  
  Asi isu tichabatidza mwenje weruzivo,
  Rega masayendisiti afunge!
  Rudzi rwevanhu harungazosuwi,
  Murume wedu kurwira kumusoro!
  Europe yave yakabatana, asi izvi hazvina kukwana. Mauto eRussia anoenda kuAfrica. Hondo inotevera neTurkey. Hondo yeCossack yakakura, ine zvombo uye inotungamirirwa naSuvorov. Anorwa nemaOttomans zvakabudirira. Istanbul yakadonha mukati memwedzi mishoma. Asi izvi hazvisati zvakwana. Mauto eRussia ari kufamba achienda kumaodzanyemba.
  Vitya naOliver vanofamba pamwe chete. Jecha remugwenga pasi petsoka dzisina chinhu dzevakomana vasingatyi. Uye kamwe kamwe Vitya anobvuma pachena:
  - Ndine urombo Oliver Twist, asi ... Iniwo ndiri WWII hit!
  Oliver akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  "Ndazvionawo izvozvo!?"
  Vitya haana kushamisika, uye akatokanda jecha kune dzvinyu:
  - Uye kwete kushamisika! Uchiri mukomana futi!
  Oliver Twist akagutsurira neshungu.
  - Hongu, ndanga ndichigara munzvimbo imwe kwemakore mashanu, sezvimwe zvinhu. Iwe neni tave kuita semhamha dzemumagaba dziri mudoro. Hapana chirwere, hapana mavanga, zvese zvakafanana ...
  Vitya akapindura:
  - Maronda angu anopora zvishoma zvishoma pane ako, asi hapana maronda asara. Mukuonekwa, isu ... Anenge gumi nemana! Unofanira kunge waive zera rimwe chete pawakawira muno?
  Oliver Twist akabvuma nokutendeseka;
  - Kwete! Ndaive nemakore gumi nerimwe chete! Asi ndakakura zvishoma, ndokubva ndaramba ndiri munzvimbo ... Asi zvinongoshamisa, bvudzi riri pamusoro wangu, kunyange risingaiti nokukurumidza, richiri kukura, uye misumari yangu yakamira zvachose.
  Victor akataura achisekerera:
  -Asi ndine, asi zino rakabviswa rakura. Uye ikozvino ini handina zvachose chipped!
  Oliver Twist akakanda hurungudo pachikurubhi nezvigunwe zvake. Chikara chakarohwa chikachekwa nepakati. Mukomana akati:
  Tingatove tisingafi!
  Vitya akati aine tariro yekutya:
  - Saka zvinoshamisa. Ngatiende kune dzimwe nyika! Zvakanaka, chii hupenyu kwatiri, pasina kutamburira uye nendege.
  Jecha rinopisa harityi vakomana vasingagumi. Asi kufinhwa kunowedzera.
  Asi paingova nekurwa. Mujahideen akazivisa jihad, kurwa kwakaitika nesimba idzva. Asi maCossacks akavhima makororo, uye zvishoma nezvishoma akasimbisa kurongeka kwavo. Asi hondo dzemagandanga dzakanonotsa kupinda muAfrica. Zvishoma nezvishoma, stratification muumambo Emelyan yakakura. Vatengesi vakapfuma, varombo vakaonekwa. Tsar Pugachev akaedza kurwisana neizvi nekuisa mitero yakakwirira, inofambira mberi.
  Panguva imwe cheteyo, kosi yakatorwa nokuda kwokuwedzera kwokunze. MaCossacks akatora Iran munguva pfupi yehondo ndokupinda muIndia. Kupfuurirazve, munyika dzakanga dzichangobva kutorwa, hutongi hwehurumende uye panguva imwe cheteyo hutongi hwoumambo hwakasimbiswa. Paivewo nekurwiswa kwevatsigiri. Panguva imwe cheteyo sainzi yakasimukira. Njanji yekutanga kubva kuSt. Petersburg kuenda kuKrasnoye Selo yakavakwa. Uye bazu pakati peMoscow neSt. Petersburg rakavamba kuvakwa.
  Humambo hwakawedzera kusimba uye pamwe nahwo hwakakura hudzvanyiriri hwaTsar Peter wechitatu. Chokwadi, pakanga pasina kutaura kudzoreredza serfdom, capitalism yakanga ichikura. Hondo yakatanga neChina zvakare ... Suvorov akakundawo mauto eChina ... Asi kusvika ikozvino atora Tibet neMongolia chete. Nyika yakanga yakabatikana neshanduko dzemukati, uye kugaya kwenyika dzakanga dzichangobva kutorwa. Uye akanga asisakwanisi kuwedzera.
  Makore gumi namashanu apfuura kubva pakatamiswa. Vitya naOliver Twist vakaramba vari vechidiki vekunze vaiita sekunge vaive nemakore gumi nemana, asi mupfungwa vatove vanhu vakuru, vane mazita. Uye ivo vanoda chaizvo kudzokera ...
  Pane kudaro, vakomana vatotanga kukanganwa nyika yavo yekare, yehondo, asi kamwe kamwe, muchiroto, vakaona mukupenya kwavo kwose kuenderera mberi kwekuuraya kwenyika yechipiri.
  . CHITSAUKO #13
  Mukomana musungwa akamuka. Uye zvakare ndakaona kuti pakanga paine madziro ejeri uye chitokisi chevanhu vari voga kumativi ose. Asi zuva iri raive rakakosha. Kutanga, Oliver akaendeswa kune imwe kamuri akanogezeswa zvakakwana. Zvadaro, vakagera bhurasho diki rebvudzi rakacheneruka.
  Akaongororwazve nachiremba wechikadzi nemurume vachibva vaburitsa mhedziso yekuti mukomana aive akagwinya chose.
  Uye pakupedzisira, vakapa dzimwe shangu dzakakasharara, mbiri hombe. Sezvinei, kunyange mukomana wacho haana kurega kuenda kudare asina shangu. Kuti dzisabhururuka, ndaifanira kuisa pepa.
  Kunze kwaidziya zvekuti Oliver ainge ajaira kufamba asina bhutsu ainge asina kugadzikana.
  Akasungwa maoko ndokuendeswa kucourt. Oliver akatoita nani paaiva mujeri. Kutenda kuchengetwa kwevakadzi vane tsitsi, vakamudyisa zvakanaka. Uye haunyanyi kumhanya ikoko, kunyangwe Oliver aiita maekisesaizi mazuva ese.
  Chiso chemwana waTwist chaive chakaurungana, musoro wakagerwa kusvika zero. Uye mapyjamas ane mitsetse, shangu dzakakasharara nengetani dzemaoko.
  Mukomana wacho haana kuita seane ngozi, asi haanawo kukonzera kunzwa tsitsi. Oliver airatidza kudzikama, uye akasimba.
  Mutongi akatarisa kwaari ... Kune rimwe divi, muchuchisi, uye kune rimwe gweta rechikadzi. Aiwanzopinda mudare revana. Ndakamanikidzwa kunzwira tsitsi, asi kutongwa hakuna kupera.
  Oliver haana kufarira maonero aiita mutongi. Haana kutsamwa, asi chando chaive maari. Uye mune chero mamiriro ezvinhu, chokwadi chokuti mumiririri mwana haakwanisi kumunyorovesa.
  Muchuchisi, zvisinei, aive nemhuno yekaiti uye akatarisa nehasha. Gweta rechikadzi, pane kudaro, airatidzika ari mudiki pane makore ake, uye aitaridzika sengirozi ine blond, bvudzi rakati piriviri. Chiso chake chaive chisina mhosva. Asi kwete kunyanya kungwara.
  Vakaedza kusakwevera dare nekuda kwemukomana uyu. Kutanga, muchuchisi akaverenga kupomerwa kwenguva refu. Akanyora zvivi zvaOliver. Uye kunyange chokwadi chokuti akanga ane zvokudya zvishoma muimba yebasa, uye kutiza kubva kumuvimbi, uye nzira yaakashanda nayo nemakororo uye kutiza kubva mujeri revana nekunyengera. Akanyorawo humbavha hwake hwakawanda munguva pfupi, uye kurwisa dzimba. Akayeuchidza kuti mutadzi wechidiki haana kupfidza zvachose, uye haana kupa kunze uko zvakanaka zvakabiwa kubva kune vagari vanoremekedzwa zvakavanzwa. Uye kuti pasinei nezera rake duku, mukomana wacho akaparadzwa zvisina tariro, uye pane kusiya hupenyu hwake, iye zvechokwadi achauraya kana chimwe chinhu chakatoipisisa.
  Muchidimbu, muchuchisi akada kutongerwa rufu.
  Rakadaro gweta rechikadzi. Akanyatso kupenda uye zvakajeka kutambura kwenherera yakashata Oliver Twist. Uye akamuyeuchidza kuti akanga asati atombosvika gumi nerimwe chete, uye kuti mukomana aiva mujeri revana akaverenga zvakawanda uye akanyengetera nomwoyo wose. Uye chishuvo chake chakanga chiri bedzi chokupukunyuka ndokuita zvakanaka.
  Mutongi akateerera mativi ose nemhepo isina kugadzikana.
  Akabva apa Oliver pasi.
  Mukomana uyu akataura achitura befu achiti anobvuma mhosva dzake uye anopfidza nemoyo wese uye anokumbira dare kuti rimunzwire tsitsi.
  Mutongi akapindura achiti:
  - Unganongedza nzvimbo chaiyo yawakaviga stash?
  Oliver akadedera ndokupindura achitura befu:
  - Handina kutsungirira kutambudzwa katatu nekuda kweizvi!
  Mutongi akasuruvara akapindura:
  - Ndizvo zvakafanira kupfidza kwake! Itsotsi risingachinjiki!
  Uye akazivisa zvakasimba:
  - Pasinei nezera remupomerwi, ini handisi kuwana mamiriro ekudzikamisa uye kumutongera mhosva dzakawanda dzekuba kusvika afa nekurembera! Mukuwedzera kukupukunyuka mutorongo revana, anogamuchira chimwe chirango: kurohwa katatu kutozosvikira arasikirwa nepfungwa dzake netyava. Uye iva maererano neizvi!
  Oliver akadedera, akachenuruka, asi akakwanisa kuzvidzora misodzi yake. Akaburitswa muhoro ndokudzoswa.
  Panguva ino parufu. Ipapo, vakasunga mukomana pamaoko ake napatsoka dzake, vakamusunga nengetani pamutsipa wake. Panzvimbo pemubhedha, pakanga pangori murwi wemashanga, wakanga watoora zvawo. Nechikafu Oliver aingopiwa chingwa chakasakara nendiro yemvura.
  Tsoka dzemukomana dzaive dzakwidzwa mudenga, bhutsu dzake dzakabviswa paari, ndokurara akatsikitsira. Mberi kwaingova kurova ... Uye tambo.
  Asi chimwe chinhu chinonakidza chakaitika ...
  Yese pirate ine nguva yakaoma dzimwe nguva. Pano uye pane ane mukurumbira James Cook, zuva remhanza rakavanda kuseri kwemakore. Kudenha kuchangobva kuitwa flotilla yeSpain kwakaguma nokurasikirwa kweimwe ngarava, uye imwe yacho yakakuvadzwa kwazvo zvokuti kaputeni akatozoisiya kuti igadziriswe pachiteshi. Rimwe dambudziko rakanga riri kutyisidzira kubva kuna tenzi wepirate Dukakis. Uyu munhu akashata akapika kuti achacheka huro yaJames. Uye zvino mikana yake yokuita kudaro yakawedzera zvikuru. Vazhinji vevashandi vechikepe chakanyura nevafambisi vechikepe kubva muchikepe chakakanganisika vakatamira kune sloop.
  Mugero mudiki uyu wakazoita kunge wakazara macorsairs. Kubva pamiviri mirefu isina kugezwa paive nekunhuwa kwairema, makororo mazhinji akarara panhongonya chaipo. Kunyanya kunyangadza vaive vanhu vana vane pfuti vane misoro yemapere. Chokwadi vakarwa zvakanaka asi vainhuwa zvekuti kunhuwa kwavo kwaivhara mhino.
  James akarayira kuti chikepe chicheneswe zvachose uye kuti tinyure mubay. Mushure maizvozvi, zvakabva zvave nyore kufema, uye sloop yakatanga kubva kumahombekombe. Seagull yakabhururuka pamusoro pechikepe, mvura ine furo yakapfachukira. Zuva retatu rakavheneka nzira uye. James Cook aive, kunyangwe aimbova, asi munhu anokudzwa uye aisada tsvina. Zvisinei, murume uyu akanga ari nhubu ine utsinye uye nhubu. Ainge akapfeka camisole nhema, wigi imwe nhema ine mapendekete akamonereka, aiita kunge gunguo rinotyisa. Iro furo resirivheri remapuffy cuffs uye kupenya nedhaimani hombe zvakapa chimiro chake kupenya kwearistocratic. Kumeso kwake kwakatsvinda, mhuno yakanongedza, yakagerwa zvakachena. Maziso ake eblue aipenya nekupenya kwakasimba, kutarisisa kwake kwakabvongodzwa. Makororo akawanda aimutya, akateerera zvakarayirwa ndokunyahwaira achitevedza sloop diki.
  - Lieutenant Barsaro. - Akadanidzira mutungamiri wemakororo. - Chii chiri pamusoro?
  Barsaro - hombe, ine mvere, inotyisa, mune shati yakakasharara uye bhurukwa rematehwe - akazvikudza. Hengechepfu yake ine maruva yakanga yadonha, ichiburitsa kamusoro kapfupi.
  - Zvakanaka, mutungamiri.
  Kudzvova kukuru kwakatevera mukupindura:
  - Uye iwe unozvitaura wakadzikama. Ndinopika nemabhanan'ana nemheni, kana tikasabatwa nechadzinoda pakupera kwezuva, ndinosungirira munhu pajoko. Nemijenya.
  Kaputeni akange amboita hypochondria kare, saka macorsairs akatanga kutya. Zvisinei, kutanga kwebasa ravo kwaiva kwenguva pfupi.
  Madhisiki matatu akajeka akandidzinga muhafu yekurara. Mushure menguva yakati, vazhinji vevapambi vakatsikitsira padhishi.
  James Cook aityaira achifambisa mapuranga emuoki akasimba, achirasa vafambisi vezvikepe vakanga vakazaruka kana kuti vakanyanya kurara netsoka dzake. Chikwata chakabva changogunun'una. Pasina chikonzero, kaputeni akatya bongozozo. Mushure mezvose, pirate ine nzara yakafanana nemhumhi. Kunyange gororo rakadyiswa harivimbiki, uye nedumbu risina chinhu rakagadzirira kuruma paruoko rwake. Lieutenant Barsaro vakamutevera, vakamudzvokora. Vazhinji vevapambi vaive vanhu, mamwe mapoka enyeredzi akaungana mumapoka akasiyana uye, sekutonga, airatidzwa nehutsinye hwakanyanya.
  Izwi guru rakamuvhiringidza pfungwa dzake.
  "Nhasi, ndinonzwa, ichave hondo ine mbiri.
  Sabhuku vakaziva inzwi vachibva vacheuka. Mukomana aiva nebvudzi tsvarakadenga akapfeka sutu ine mavara anopenga akataura mashoko aya. James akabva angonyarara. Akarangarira kukwira kwaakanga aita mukomana uyu wepamba.
  Paiva pachiteshi pavakaburuka nechikepe chakanga chaparara. Vapambi, setsika yavo pamahombekombe, vakadhakwa ndokupinda mubope. Ipapo ndipo apo mukomana uyu anoshamisa akauya kwaari ndokukumbira noushingi mukomana wekabhini muboka remakororo. Pamwe, mune mamwe mamiriro ezvinhu, James angadai akangobaya imbwanana nebakatwa. Asi, apo mukomana akapinda pamusuo, hombe huru yakaedza kumubata uye, yakagamuchira tsoka mumutsipa, yakawira mukugogodza. Zvakaita fungidziro.
  - Unoda kuva mukomana kabhini? - akadaro mutungamiri. Isu mapirates hatidi mukomana wepamba. Ndinogona kukutora iwe semutyairi ari nyore, asi nekuda kweizvi iwe unofanirwa kupasa bvunzo.
  Mukomana Oliver Twist akatsika tsoka yake isina kupfeka ndokupindura aine chivimbo:
  - Ndakagadzirira chero dambudziko.
  - Wobva wauraya Long Bear. James akanongedzera Lieutenant Makuhoto vaive nepfuti ina. Mukuru wemauto haana kufarira nhubu iyi, ainyatsoda kumubira simba. Bere refu, vachipika tsvina, vakagadzirira kurwa. Muruoko rwake rumwe norumwe mune bakatwa. Ipapo mukomana akakweva chibadza chake, chichipenya muchiedza chekenduru. Sabhuku vakaombera maoko.
  - Zvakatanga!
  Mukomana, sezvaaitarisira, akanga akapfava zvikuru. Nebakatwa rake, akarova zvibhakera zvina panguva imwe chete, uye mapanga maviri evavengi akatemwa. Nekuchema, akabaya chipfuva chaMakuhoto chaive nemvere. Ropa rakapfachukira, corsair yakashatirwa ichibva yarwisa zvakare nekudzvova kwesango. Mukomana akanyura muhapwa ndokumugura musoro, mhuka ndokuwira padheki.
  Sabhuku vakaridza muridzo mukunakirwa.
  - Uyu murwi. The best of my guys. -Iye mutsva akave akanyanya hunyanzvi uye anokurumidza-kuchenjera. Uye bakatwa rake raiita sechishamiso chehondo. Akambotanga azvibvunza kuti ko munhu aive ashama aive auya kwaari kubva kumadziva. Asi akabva asiya pfungwa iyoyo. Vagari vepasi vanokwanisa here kuva nezvombo zvakaipisisa?
  Sabhuku vakabvunza vachinyemwerera.
  - Zita rako ndiani, mwana?
  - Oliver Twist. Uye handisi mucheche. Maziso emukomana akapenya zvekudada. Kunyangwe Oliver Twist aingova nemakore gumi, aitarisa gumi nemana muhope dzake, uye aive nemapendekete akafara. Mutungamiriri wemakororo akanzwa maari simba rakaita somwana.
  Mukomana akabva ati:
  - Saka, pachava nekurwa?
  Hongu, uye inopisa zvikuru.
  Pamwe mudhara ari right. Chero zvazvingava, izvi zvinoenderana nezvido zvake. Ndinoda ropa negoridhe.
  - Jung, kwira pane yekutarisa dhizaini, iwe unozotizivisa nezve njodzi.
  Oliver Twist akagutsurira ndokukwira tambo nespeed yekatsi. Pasati papera maminitsi mashanu, mukomana wacho akadanidzira achiti:
  - Kurudyi kwebhodhi, munzira yekumaodzanyemba-kumabvazuva, chikepe chikuru chiri kufamba!
  Vapambi vakasvetuka kubva pazvigaro zvavo, James Cook akatora teresikopu. Painongedzerwa nemurume asina kupfeka, painyatsooneka matanda echikepe. Sezviri pachena, yakanga iri ngarava yehondo yemauto ehurumende. Vari muchikepe ichi chihombe, vakazvionawo, saka vakachinja nzira, vachienda kunoyanana.
  Kufamba kwechikepe chinotyisa chine matanda mana kwaityisa. Kaputeni wefilibuster akapa murairo wekuwedzera maseiri uye kudzokera. Akashaya kana kamukana kekuzvibata achirwisana nehofori yepfuti. Kunyange zvazvo vapambi vakagadzira maseiri ose, zvakanga zvisingaiti kuti vaende. Mamhanyiro emuvengi aive akakwira zvakanyanya. Zvinoita sekuti hofori iyi yaive nehunhu hwakanakisa.
  James Cook akavhunduka, kutya kwake kwakaendeswa kuna Oliver Twist.
  - Mukomana akarambwa kabhini akafanotaura kuti paizova nekurwa kunopisa. Uye zvino hondo yave kutanga, uye haisi kubudirira kwatiri. Bvisa padanda woirembedza. Asi kwete, kutanga, dururira mumakumbo.
  MaPirates akakwira nomufaro kuti azadzise mirairo ye "boss". Mukomana wacho akada kuramba uye akakwanisa kukanda maviri kunze, asi zvakadaro akadhonzerwa padenga. Mumwe muurayi wenguva yakazara akanga akamirira ipapo ane tyava inorema ine miswe minomwe mumaoko ake. Vabvarura hembe yake, vakasungira mukomana Oliver pabhenji, apo vafambisi vezvikepe vaiwanzorohwa. James aida, kwaiva kuraira mutambudzi kuti arove mweya wemukomana, asi akachinja pfungwa dzake.
  - Munguva pfupi tichava nehondo kwete yehupenyu, asi yerufu. Munondo wakawedzerwa haukuvadze.
  Pfuti yakarira yakamisa mashoko ake. Imwe yepfuti yemungarava yehondo yakarira. Mwongo wakabhururuka pamusoro pechikepe. MaPirates akatuka tsvina. Kupfura kwakatevera, kwatobva kune imwe pfuti, kwaive kwakaringana - musimboti wakarova padivi, uchipwanya gomba.
  Pachikepe chehondo vakaratidza - kukanda mapfumo pasi. James Cook aida kupindura nekuramba kwakasimba - makororo anofa, asi usakanda mapfumo pasi, sezvo pfungwa yakapenya mumusoro make. Uye kana?!
  Achitendeukira kuchikwata, akadanidzira:
  - Rasa mureza chena, isu tinotora!
  Panguva iyi, ngarava yehondo yakapfura zvakare, uye sloop yakadedera kubva kune zvibhakera kuenda kuuta nekumashure, uye muromo wayo wakatyoka wakarembera patambo yekurovera pauta.
  "Kurumidzai, kana kuti tichaparadzwa!"
  Banner jena rakasimuka pamusoro pesloop. Ngarava huru yomuvengi yakaridza imwe pfuti. Nheyo inorema yakaboora chimiro chepamusoro ndokutenderedza uta hwechikepe. Kuonekwa kwemureza muchena chete ndiko kwakaponesa kutsveruka kubva mukuparadzwa. Kuverenga kwengozi kwaJames kwakavakirwa paidi rokuti ngarava yeChirungu, isingazivi ukuru hwemuvengi, yaizoswedera pedyo naye kuti imhare uye, ikashamiswa, yaizova patsitsi dzake. Sezviri pachena, pazuva iri, rombo rakanaka raive parutivi rwemafiribusters. Zvakaitika sezvavaitarisira - chikepe chihombe chakauya pedyo nedivi resloop. Mativi akaungana zvekutodzokera kumashure. James Cook akapindwa nechando sechidhori, ipapo ruoko rwake rwerudyi rwakakwira kumusoro.
  Pamberi, vanakomana vegungwa!
  Makororo ane ruzivo aiita nekumhanya kwemheni.
  Pakanzwika kurova kukuru, kurira kwetambo dzakamonereka, kurira kwematanda epamusoro achidonha uye ruzha rwema crampons aikwira achichera muganda rehondo. Vachibatirira zvakasimba, ngarava dzose dziri mbiri dzakabatanidzwa kuita chimwe, uye vapambi, vachirairwa naLieutenant Barsaro, vakapfura volley yemaskets uye, semajuru, vakawira pamusoro penzvimbo yehondo. Paiva nemazana maviri nemakumi mashanu avo - makororo ane utsinye akapfeka mabhuruku makuru ematehwe. Vashoma vaipfeka hembe, asi vazhinji vaifarira kurwisa vakashama kusvika muchiuno, uye ganda rakafumuka rakatsvuka iro mamhasuru aitenderedzwa pasi rakaita kuti vawedzere kutyisa. Vanhu vanopfuura mazana mashanu vakavapikisa. Chokwadi, vafambisi vengarava yehondo vainyanya kuve varwi vakasvibira, uye corsairs vese vakaita sesarudzo - varwi vakasimba, vakaoma muhondo. Vakasangana nepfuti dzisina ushamwari dzakabva kumhashu, uye kurwisana kwemhepo kwakatanga. Varidzi vehwamanda vakaridza kurwisa, uye James pachake akamhanyira kumusoro kwechikepe chevavengi. Mafiribuster akamhanyira kuchirungu nehasha dzehasha dzine nzara.
  Hondo yacho yakanga yakareba uye yakashatirwa. Kutanga muuta hwechikepe, yakakurumidza kupararira kusvika muchiuno. Vechirungu, vakaomesa musoro vachiramba, vachizvikurudzira kuti vanokunda makororo. Vakanzwisisa kuti kwaisazova netsitsi. Flibusters hairegereri. Asi, pasinei nounyanzvi hwokupererwa nezano rose hweBritain, vapambi vakaramba vachivasunda. Wechidiki Oliver Twist akazunguza saber yake ine mativi maviri nehasha, achipwanya vapikisi, achigovera kurova kurudyi nekuruboshwe. Ropa rakangoti nyangarara padheki, kaviri James akapotsa arovera bakatwa iye pachake. Macorsai akarwa nehushingi hwekupenga hwevarume vaiziva kuti havana kwekudzokera uye vaifanira kukunda kana kufa. James akasarudza akabatwa naye - mumiriri weChirungu, uyo, achiratidzira saber yake, akakurudzira varwi vake. Zvakanaka, achamupfura nepfuti.
  James asati atora chinangwa, Oliver Twist ainge apererwa akabva asvetuka ndokucheka makumbo eAdmiral. Mutungamiriri wemauto akadonha, uye shamhu yakatevera yakagura musoro wake. Kuchema kwekutya kwakanzwika pakati pemauto. Rufu rwemukuru wemauto, zvisinei, haruna kuputsa kuda kwevarwi. Vakaramba vachirwa nehasha dzevakaparara. Vadziviriri vakasara vechikepe chehondo vakaendeswa kune quarterdeck. Vakaenderera mberi nekupa kuramba. Half-akashama Oliver akanga atogamuchira akati wandei mavhenekera, ivo vakangotsamwisa mukomana, uye akamhanyira muhondo nekuwedzera hutsinye. Zvitsitsinho zvake zvakashama, zvakatenderera zvaipenya. Muhondo, James akawanawo. Apo varwi vekupedzisira, vasingakwanisi kumira, vakakanda zvombo zvavo pasi, vakabva vaurayiwa. Kunze kwevaviri. Vakanzi vabvunzurudzwe nerusaruro.
  Oliver Twist akatarisa kumashure kune mutungamiri wepirate - James airatidza kutya. Ngowani yake yakaroverwa padivi, kumberi kwechikafu chake kwakakotama, maoko akasakara anonzwisa tsitsi akavhara ruoko rwake rwerudyi rwusina kushama, rwatsvuka ropa. Zvakadaro, ropa rakanga rakakwana pana Oliver - rake neremumwewo munhu. Muviri wake waipenya nedikita rakatsvuka. Akatarisa chiso chemukuru wemauto akazvishingisa. Kubva pasi pebvudzi rakarukwa remutungamiri wevapambi, rukova rutsvuku rwakayerera - ropa kubva paronda rakashandura chiso chake chitema, chakaneta kuita mamwe masiki anotyisa.
  Maziso eblue aipenya, aiita kunge achapisa moto unotonhora.
  - Takakunda. Ngarava iyi ndeyangu!
  Vanopfuura zvishoma hafu yevashandi vepirate vakaurayiwa mukuurayiwa uku. Macorsairs akahwina nemutengo wakakwira. Asi kune rumwe rutivi, James Cook akagamuchira kutonga kwechikepe cheChirungu chine simba zvikuru. Iye zvino akanga ava kuva pamwe ane simba guru remapirate. Capricious fortune, iyo yakanga isati yambomupa mibairo, sezviri pachena yakafunga kutendeuka kuti atarisane nakaputeni.
  Uye apo varwi vakabatwa vakabvunzurudzwa, mufaro waJames wakava wakanyanyisa chose. Pfuma yakachengetwa mudura rengarava, kubatanidza bhokisi rine madhaimani. Ndozvavakasarudza kuvanzira timu. Kunyangwe pasi pemitemo yehukama hwemahombekombe mutungamiri anogamuchira mugove mukuru, yakawanda yezvakapambwa inogoverwa pakati pemakororo. Uye ndiani anoda kugovana neiyi riffraff? Aiwa, achatora chinhu chinokosha zvikuru achienda nacho. Asi ndiani achamubatsira kuvanza pfuma? Chokwadi, refutenendi akavimbika Barsaro. Uye wechitatu achatora kabhini mukomana Oliver Twist.
  Mukomana uyu haasati ashatiswa netsika dzevaparuri uye achiri mudiki kuti anzwisise kukosha kwechokwadi kwepfuma. Kaputeni achakwanisa kuturika noodles munzeve dzake. Chinhu chakanakisa kumhara pachitsuwa kwehusiku uye kuita zvese nekukurumidza. Pedyopo pane kachitsuwa kane mapako. Ikoko, munoona, achavhiringa nyaya yacho. Pasi pekuvhara kweusiku.
  Kwasviba, mukuru wemauto akadaidza Barsaro naOliver ndokuvaraira kuti vamutevere. Chipfuva chaiyevedza chakabva chabviswa pakubata. Bhokisi racho rakanga richirema zvikuru, uye vari vatatu vakanga vasingakwanisi kuribudisa. Mukuwedzera kune zvishongo, maiva negoridhe rakawanda muchipfuva. Vakaisa pfuma mugwa zvakaomarara, vakayambuka kubva kurutivi rwechikepe kuenda kumahombekombe. Mamiriro okunze akanga akanaka.
  Kwaive nemakore, mwedzi yakavanda kuseri kwemakore matsvuku. Saka James akanyengedza shamwari dzake.
  "Mugove wako uchava wedu," mutungamiriri akadaro.
  Bhokisi racho rakaiswa pamavhiri ndokukungurutswa richitevedza ruzhowa rwematombo. Yakanga isiri nyore, asi ichiri nani pane kuitakura mumaoko ako. Miti yacho yaiita seyaityisa, ichipa mimvuri yezvikara. Saka vakazvuzvurudza pfuma mubako. Minzwa yakapinza yaikambaira pasi petsoka dzaOliver Twist dzisina chinhu, yakabaya tsoka dzevana muropa. Mukororo wechidiki akatsungirira, uye zvakadaro hwaive hupenzi kwaari kuti haana kupfeka bhutsu dzake dzisingapindiki dzine mbabvu. Mukupisa kwakadaro, zvisinei, vakanga vasina kugadzikana, uye mazuva ano, nekugadzirisa kupisa uye kutonhora kwekugadzira, shangu dzakarambidzwa kutora mabhoti eSwallowtail. Kurambidzwa kutakura matekinoroji matsva kunoshandawo kune zvipfeko. Saka mukomana aifanira kutsungirira kurwadziwa kwakanyanya, achidzura minzwa kubva pazvitsitsinho zvake zvisina chinhu pakufamba, uye kunzwa kuvanzwa nerukato. Barsaro akazvitutumadza, achisunda ngoro.
  Pakupedzisira, bako rakaoneka. The corsairs vakatura befu. Kwakadzvova - shumba ine misoro mitatu. Yakanga iri mhuka huru, yakakura, uye yakamhanyira vanhu nehasha. James Cook akakwanisa kudhirowa pfuti yake ndokupfura chikara mumusoro. Zvisinei, chitunha cheshumba chakakwanisa kudzikisa pirate. Barsaro akapfura mhungu ndokumurova mudumbu, uye Oliver, achisvetuka, akagura musoro wechipiri weShumba. Mhuka iyi, ichimonyoroka, yakarova chipfuva chaBarsaro netsoka dzayo, uye wekupedzisira, wechitatu musoro wakapenya mazino ayo pamusoro pemusoro wayo. Oliver akavhomora bakatwa rake re grav-titanium uye akatema mbambo yehells pahuro. Ropa raViolet rikapfachukira, chikara chakabva chabudisa mutinhimira werufu chichibva changorova muswe. Mukomana akachema nekurwadziwa, muswe wakarukwa newaya yesimbi wakacheka dehwe. Kudai munhu asina simba akanga ari panzvimbo yake, mweya waigona kudai wakabuda maari. Mukororo wechidiki akasimuka. Barsaro akachema ari pedyo. Hembe yake yakabvaruka, ropa richichururuka, asi hapana chaityisa chakaitika. Oliver akasvetukira kuna sabhuku. Akanga atomuka. Akamboita kaconcused, asi akabatirira.
  - Uri kutarisisa chii? Iwe unofunga kuti katsi iyi inokwanisa kuburusira pasi mutungamiriri wecorsairs? Simuka, Barsaro, hatisati taviga pfuma.
  Pirate yakasvetuka uye, ichidzedzereka, ikagara pachipfuva.
  - Chii akagara pasi, akakwevera mberi.
  Oliver akagutsurira musoro vachibva vadhonza chipfuva. Mubako mavhiri haana kubatsira, ndakatozozvidhonzera ndega. Makororo akafemereka kubva mukushushikana. Vari munzira kudaro vakasangana nemhembwe yaipenya zvishoma murima. Sezvineiwo kune chikara, haana kurwisa, asi akavanda mukatikati mebako. Maziso matsvuku chete ndiwo aipenya chikara murima imomo.
  Oliver Twist akazunza chibhakera.
  Nekuomerwa kukuru, mafiribuster akasimudza dombo ndokusundira chipfuva chesimbi mugomba. Vakabva vaisa dombo panzvimbo.
  - Haufaniri kunyange kuiviga. Ikozvino igehena yevaviri, ndiani achaiwana.
  Barsaro akanyemwerera nemuromo une gap-mazino ndokuti:
  "Zvino isu chete tiri vatatu tinoziva nezvepfuma. Saka ngatipatsanurei kuita matatu.
  James akanyemwerera zvakaipa.
  - Iwe wati vatatu. Wechitatu aripi?
  - Imbwa iyi. Barsaro akatambanudza ruoko rwake.
  Pfuti yakarira, pirate yakakandwa kumusoro, ipapo mafuta ekorasi akanyura zvakanyanya. Chikara chakavanda chakangoerekana charwisa chitunha chiya nechekumashure ndokutanga kuchitsemura nenzwara uye mazino akareba anenge hafu yemita. Zvakaonekwa kuti dumbu rayo rinopenya rakazadzwa sei neporridge yeropa yezvasara zvemuviri wemunhu. Oliver akanzwa kusvotwa achiona mhondi iyi.
  - Izvi zvinotyisa! Mamuurayirei? - akagunun'una mukomana.
  - Aiziva zvakanyanya. Kunze kwezvo, hazvina musoro zvakanyanya. Kunze kwesimba remuviri, Barsaro aive asina hunhu.
  "Uchandiurayawo here?" Oliver Twist akagadzikana, akagadzirira kusvetukira kumashure chero nguva orova muvengi wake nebakatwa rake.
  Captain akapindura nemoyo wese.
  - Kwete, handingakuurayi. Handisisiri mudiki uye zvakaitika kuti handikwanise kuita vana. Uchava mwanakomana wangu. Ndave nenguva ndichida kusangana nemukomana akaita sewe. Akangwara, akashinga, anokwanisa kuenderera mberi nebasa rangu.
  Oliver Twist akatarisa mudenga achirota.
  - Kana kuti pamwe - kuve mambo weiyo hemisphere yese yehusiku?
  James Cook akatsikitsira, maziso ake achipenya zvisina tsitsi.
  "Une mukana kubva kunyika yepasi?"
  Mukomana, akatsika tsoka yake asina kupfeka, akapindura:
  - Kwete! Ndakaberekerwa mune imwe yenzvimbo dzaitongwa neChirungu.
  - Yah? Uye wakawanepi bakatwa rakanaka kudaro?
  Oliver akabva ati:
  - Muhondo, uyu ndiwo mukombe wangu.
  Mukuru akafinyama.
  - Muhondo ipi?
  Mukomana akapindura achinyemwerera.
  - Pedyo neGedhi reSargasso, kwatakarwa nechikwata cheDrake.
  - Oo, ndinorangarira chimwe chinhu chakadaro. Saka handisi kaputeni wenyu wekutanga. Wakambove ani mukomana wecabin kare?
  Olive akati:
  - PaKlivesar.
  Mutungamiriri akati:
  Uye akakudzingei?
  Mukomana achirasa munzwa nechitsitsinho chake chakashama, akati:
  - Ndakatyora pombi yake, yaakandiraira kuti ndirohwe uye ndidzingwe muhama.
  James Cook akanyepedzera kutenda.
  - Zvakanaka, zvino uchandishumira, uye ini ndoga. Ndaivimba newe mwanangu nesecret yangu. Uye ndinovimba kuti uchava mwanakomana wangu.
  - Ndinoda kuva pirate, inonakidza zvikuru. Oliver akakwazisana naJames Cook. Pakona pakabva paita mumvuri, garwe zihombe rakanorova sabhuku achibva aridza pfuti ndokusvikomhara pakati pemaziso. Chikara hachina kana kunonoka. Ipapo Oliver akakwenya bakatwa rake, rakacheka muromo wakananga. Kurova kwacho kwaive kwakasimba, alligator yakamira, ropa jena rakadururwa kubva kune transparent capillaries yemonster.
  Zvakazoitwa naOliver kwaive kupinza bakatwa muziso. Chisikwa chegehena remachakwi chakaridza mhere chichibva chatiza. Kupfachuka kwakarova kumeso kwake, ropa rechikara rikapisa nekukwenya. Oliver akawira pasi nemabvi ndokuchera mvura muchanza chake, achiimhanyisa kumeso kwake. Zvakava nyore, kuvaviwa kwakaderera. James Cook akati:
  - Inguva yekubuda. Mapako aya azere nezvisikwa zvakaipa. Mwedzi ichakurumidza kubuda - vakomana vedu vachamuka vachichema. Vakafanana nevana. Hapana chakakosha pasina mutungamiriri.
  Rwendo rwokudzokera rwakava nyore zvikuru. Achisvika kugungwa kwave kuda kumhanya, mukomana akapinza tsoka dzake dzairwadza mumvura ine munyu. Zvakava nyore kwaari. Kaputeni akamutambidza flask yerum, Oliver ndokunwa mvura yaibaya. Akanga zvino akafara, kudziya kunofadza kwaiyerera nemuviri wake, aida kuimba. Kutya kumutsa mapirates chete ndiko kwakadzora shungu. Pavakapinda muchikepe, mukomana wepaimba aida kurara, sezvo paiva nenzvimbo yakakwana mungarava itsva, asi kaputeni akamumisa nechiratidzo.
  - Ndinoda kutaura mazwi mashomanana kwauri, kabhini mukomana. Handei kucabin.
  Pavakavhara, James Cook akazvidurura girazi reramu, ndokupa mukomana wacho chinwiwa. Zvisinei, Oliver akaramba.
  - Chidhakwa hachizombovi murwi mukuru.
  Pirate yakaseka.
  - Zvinogona kudaro. Shamwari dzangu ngani dzakaparadza rum. Asi handina kukudaidza kuti tikurukure nezvedambudziko rekusingaperi rakadai sekudhakwa. Ndine muvengi. Muvengi anonyengera, ropa uye mukuru. Ane zvikepe zvake ega, uye zuva rapfuura akanga akasimba kundipfuura. Ikozvino mabasa achinja, simba riri kudivi rangu.
  Mukomana akatsika tsoka yake asina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Zita rake ndiani?
  Mutungamiriri wacho nemufaro akati:
  - Dukakis, uye zita remadunhurirwa rinonzi Kucheka Rufu. Ndizvo zvandaida kuti ndipinde mumusungo. Uye imi muchandibatsira panyaya iyi.
  Oliver akagwinha zvibhakera zvine simba.
  - Ndinofara kubatsira mutungamiri wangu.
  James Cook akadzikisa izwi rake.
  - Kugona. Saka nyatsoteerera. Pamirairo yangu, iwe ucharohwa - izvi zvakafanira, sezvo pane zvechokwadi vasori veDukakis muchikepe changu. Ipapo uchanditiza uchienda kuchikepe chake wondiudza kuti unoziva kwandakaviga pfuma yechikepe chandakabata. Dukakis anokara mari zvakanyanya uye ndinofunga achakutenda. Iwe uchamutungamirira kuCobra Bay, uko zvikepe zvake zvinenge zvisisina nzira yekufambisa. Uye ngarava yangu yepfuti yezana, ndichaitumidza mukuremekedza rudo rwangu rwekutanga "Azatart", ichapedzisa nzira. ndichadzivira nzira yokubuda nayo pagungwa, tichanyudza zvikepe zvake zvose, tichimusungirira pamatanda.
  Oliver akagutsurira musoro.
  "Pamwe tinogona kuita pasina kurova?"
  Captain vakaridza tsamwa.
  - Kwete, isu hatidi. Dukakis imhando yekufungira zvakanyanya, anogona kukusungirira kana kukutambudza. Aiwa, kurova kunodiwa.
  Mukomana, achikwenya mapendekete ake ane tsandanyama, akabvunza:
  "Ipapo udza vafambisi vechikepe kuti vanyatsovarova.
  Cook akaridza tsamwa.
  - Uye izvi handizvo, mitsetse inofanira kuramba iri kumashure. Nenzira, goof. unenge usina kurohwa zvakanaka. Pirate inofanira kutsungirira kurohwa uye kutambudzwa. Uku kuchava kumwe kuomesera kwako, rudzi rwechikoro chehushingi.
  Mukomana akamedza mate.
  Ndangariro dzakapenya pamberi pemaziso angu, dzakafemerwa nemabhuku andaiverenga, uye ndangariro dzenhema dzehope. Chiso cherudo chaAngelica. "Anenge ane godo nesu." Vezera rake vaida chaizvo kuva makororo, asi vashoma vakashinga kuenda rwendo rwakakomba kudaro. Iye chete nemukoma wake Alex vakashinga kuita zvinoshamisa uye zvine njodzi. Kuti vaite izvi, vaifanira kunyengedza mapurisa, nokuti vana vanorambidzwa zvachose kupinda muhemisphere yeusiku. Uye masevhisi akakosha haana kurara - anobata vechidiki sezvavanoenda kugedhi. Vakuru vanogona, pane chibvumirano chakakosha ne swallowtails yeizvi ... Zvisinei, zvisinganzwisisike "butterflies" zvakare inobvumira vana kupinda. Zvakanyanya zvirinani - hapana chikoro, hapana zvidzidzo, adventures yakasimba.
  . CHITSAUKO #14
  Zvisinei, kurohwa kwokutanga kwakamirira musungwa muduku pashure pokurara. Oliver Twist, uyo aida chaizvo kurarama, akatofara zvishoma nezvekuregererwa kwakadaro kwechirango cherufu.
  Vakasunungura kora paari ndokumutakura chaizvoizvo mumaoko ake, varindi vana pakarepo. Oliver pachezvake ainge akasungwa zvinesimba. Uye zvakanga zvakaoma kuti afambe.
  Uye akaunzwa munzvimbo inokosha.
  Vakabvisa maketani pamukomana, uye, vakamonyorora maoko ake, vakamubudisa kunze kwechivanze. Ikoko akanga akaradzikwa pamusoro pembudzi, akanga ambobvarura yunifomu yejeri.
  Vanhu vakasiyana vakakokwa kujeri kuti vaone kuti munhu mudiki, asi ane ngozi zvikuru uye asingatendeuke airangwa sei.
  Oliver akanyara kushama pamberi pavo. Uye paivewo nemadzimai aivepo.
  Asi hapana chaunofanira kugamuchira. Mukomana wacho akanyatsogadziriswa, saka iwe haungapoki.
  Oliver akasarudza kuti aizoedza kuzvibata zvakanaka.
  Mumwe muurayi ane simba akabudisa tsvimbo mudengu, yairema uye ichiruma. Akabva atanga kurova nesimba rake rose kumusana kwaOliver.
  Mukomana akarumanisa mazino nesimba rake rose achiedza kusaridza mhere. Asi zvimwechetezvo, kuchema kwakanyarara kwaibva pahuro pake.
  Muurayi akanga ari kumusana, magaro ake, akamubata mapendekete nemakumbo zvishoma ... Ropa rakanga rava kuyerera ... Oliver, achigomera, achida kudzima nekukurumidza. Asi hana yakaomesa musoro yaisada kubuda. Apa imwe tyava yakatsemuka, muurayi akatora imwe. Uye akatanga kuva. Pakanga pasisina nzvimbo yekugara kumusana kwaOliver, muurayi wacho akarova tsoka dzemukomana uyu.
  Oliver akagomera, kunyangwe kurwadziwa kwakamubaya kubva pazvitsitsinho kusvika kuseri kwemusoro wake. Pakupedzisira, muurayi akarasa tyava yechipiri ndokutora chechitatu. Akarova mukomana kumusana, ndokuzoti pabendekete, ndokudzikazve kumagaro nemakumbo.
  Mumuromo maOliver maiva neropa achibva abata muromo. Chokwadi, marwadzo akatanga kupera, uye mukomana wacho akatorega kugomera.
  Yechitatu ikabva yapera simba. Maererano netsika, izvi zvaireva kuti kuurayiwa kwacho kwaifanira kumiswa, kunyange kana munhu wacho asina kurasika.
  Mvura yemunyu yakamwayiwa pana Oliver. Mukomana akachema nemarwadzo egehena, ndokuzosunungura mbudzi. Ndokutakurwa kudzokera kuchitokisi cherufu.
  Saka vakamupa chingwa nemvura yakachena...
  Aneta uye anzwa nzara, Oliver akamedza chikafu ... Ndokuwira muhope, asina hanya nemusana wakarohwa.
  Pamberi pegomba paive nekanzira kaive nezvidhinha zvichena. Tsoka dzaive neropa dzetsoka dzakashama dzaive dzakadhindirwa pairi. Jeri remuMiddle Ages rakanga rakakomberedzwa nemugero wakadzika une bhiriji. Manheru, sezvakavimbiswa naMarc de Sade, mabiko akaitika. Shamwari dzese dzaDuke dzakauya kumafaro. Mundiro wepakati waive mvuu yakaumbwa nemakarwe mana, akaunzwa kamwechete nevaranda makumi mashanu. Makarwe aive akazadzwa nemhuka nemasoseji, michero nemuriwo zvisingaite. Mvuu hombe yainge yakatsikirirwawo. Madhiramu ewaini akabva asvika. Vasina hanya nezvipunu nemaforogo, varwi vakapinza maoko ose munyama. Muenzaniso wakagadzwa namambo pachake, maoko ake akasviba akasviba akabata zvidimbu zvenyama ndokuzviisa mumuromo make. Vega naAnzhelika vakagara pamwe chete, vachidya zvakanaka, vachiedza kuchengetedza chimiro chetsika pamusoro pemashure emadorks. Petro akanga asingatenderwi kudya, achimutora somuranda. Angelica, zvisinei, haana kuwana chidimbu pahuro yake. Aigara achimiririra Oliver Twist, kutambudzwa kwake. Ko mukoma wechipiri, Dodger? Moyo unonzwa kuti hautapi kwaari. Marc de Sade aidya zvakanyanya uye akawedzera kunwa. Akakurumidza kupengenuka uye akawedzera kutaura akasungwa rurimi.
  Uye panguva imwe chete nemhere:
  - Pedyo kukunda pamusoro pevapanduki. Ruoko rwerudyi rwaVali Chervonny Maar Ace rwakatorwa. Nenguva isipi tichasvika pachivanze cheChervonny pachake. Ndobva ndabvisa mupanduki uyu ari mupenyu.
  Varwi vakaombera maoko. Uye zvakare akapa mutero kune chikafu. Zviso zvaipenya nemafuta, muto, waini yadeuka. Vamwe vevaenzi vakapukuta maoko avo pahembe dzavo. Zvichakadaro, Duke akapa rairo:
  - Zvino ini ndicharaira kuronga gladiatorial duel.
  Machinda akagutsurira musoro. Vaifarira tariro yokuvhenganisa waini neropa. Pakati peimba yemabiko paiva nenhandare inoyevedza. Pachiratidzo, gumi nemaviri varwi vakaunzwa kwaari. Vaiva varanda vakawanda vairwira kodzero yekurarama. Zvombo zvevarwi veMiddle Ages zvaive zvakasiyana. Hafu yehembe dzebhuruu inotakura mapakatwa mapfupi nenhoo. Chikwata chinopikisa mutsvuku chine matrident uye cheni ine chipikiri chakapinza kumagumo. Mitsetse yakatarisana, varwi, pachiratidzo chehwamanda, vakamhanyira kuhondo.
  Vega naAngelica vakatarisa kurwa zvakanyanya. Pakutanga, advantage yaive kudivi reRed, chain dzavo dzakareba manje dzobva dzawana maBlues, dzakaremara makumbo. Ipapo iyo yebhuruu yakaungana zvakare uye, ichiita zvakanaka uye zvakajeka, yakarwiswa. Kurwisa kwavo kwakapinza uye kwakarurama kwakacheka vakarasika. Murank yeRed maive netwo inogalacts. Vakasvetuka vachimhanya sechamupupuri vachivheyesa maoko mana. Maketani airidza muridzo pamusoro, mativi matatu aitenderera zvisingaite. Zvaiita sezvisingabviri kusvika pazvikara izvi. Mumwe murwi ane ruzivo rwokuzviwanira, mukuru weboka rebhuruu, akanyepedzera kudzokera shure.
  Gibhoni rairwiswa rakaridza mhere yekukunda uye rakacheka nebakatwa raro nesimba rose, richishandura chipfuva chake chegirini chine mvere. Ropa rakapfachukira kubva mukukanganiswa, chikara chakazununguka, mativi matatu akatsvedza pamusoro pengowani yake ndokunyarara, achiburitsa mabubble eropa rine chepfu. Yechipiri inogalact yakadzokera shure. Zvaiva pachena kuti akanga akuvara zvakaipisisa. Kamwe kamwe, varwi vebhuruu vakatyora mutsetse, vachibaya "mokhnach" yasara neminondo yavo, uye mamwe maviri nematatu. Makuru nemabharoni aifadza varwi munzira dzese. Ivowo vaive vasina basa nekurwa. Mushure mekubudirira kwekutanga, nyeredzi yezvitsvuku yakadzika pasi - blues yakavamanikidza. Wokutanga akawa, akazotevera wechipiri, uye nokukurumidza murwi wechitatu.
  Achidonha, zvakadaro, akakwanisa kutyaira katatu mudumbu remupikisi wake, achisunungura guts rake. Pakupedzisira, varwi vaviri vatsvuku vakasara. Vakanga vakuvara zvakaipisisa uye vakadzedzereka nekurohwa. Vasingakwanisi kutsungirira kuoma kwehondo, vakawira pasi namabvi avo, vachikumbira nyasha. Duke nevamwe vakuru vakaisa chigunwe chavo pasi. Angelica naVega chete, vachisimudza zvigunwe zvavo kumusoro, vakashinga kukumbira tsitsi. Vakundi vanomwe vakauraya vakakundwa muropa rinotonhora.
  Duke akarova muromo.
  - Zvinoshamisa. Iye zvino ndichavachengeta pachangu. Hei vapfuri, vaurayei. Akagara akatarisana, Baron War von Kur akaratidzira zvine simba, achizunza chirebvu chake chakapetwa kaviri:
  - Kwete, vadzosere kwandiri. Ndichatema nomwe ndoga.
  Muchinda airatidza kukahadzika kune zimbabwe zihombe asi rakapfava.
  - Kwete, vachakuuraya. Ngazvive nani seven by seven. Yedu epamusoro knights kurwisa varanda gladiators.
  Vanhu vakawanda vakazvipira kurwa kupfuura zvaidiwa, uye muchinda akachinja pfungwa dzake.
  Akadzvova asinganzwi:
  - Ndinobvumira munhu wose kurwa.
  Boka revarwi vane simba ravo rose rakawira pamusoro pevarwi. Vachivazadza nemhomho, vakatema, vakabaya, vakapaza. Mutezo ane ruzivo rwokuzviwanira zvikuru wavanomwe akakwanisa kucheka huro yeimwe yehunguhwe dzine utsinye. Vanenge varwi vose vakanga vakapfeka nhumbi dzokurwa nadzo, izvo zvaiita kuti vazvidzivirire pazvibhakera zvevarwi vane utsinye. Vakadhakwa varwi vakatora nhamba, kwete unyanzvi. Vachibata nevaranda, vakanamatirana. Duke akahukura pamusoro pemapapu ake. Varanda vakabhururuka, vachikweva varwi nezviredzo. Kurwa kwapera. Mapoka mana akabiwa kusvika afa, gumi nevaviri vakawana maronda akanyanya, asi pazere vese vakaburuka zvakachipa.
  Marc de Sade akapedza gobhoti. Mumwe murume akanga akapfeka nhema, akanga ane muchinjikwa muhuro, akanyahwaira achienda kune anoremekedzwa ndokumuzevezera chimwe chinhu munzeve yake.
  Chiso chaDuke chakashanduka chitsvuku. Akabva ati:
  - Ndiri kuenda kweawa. Usaita bongozozo pasina ini, dzokera kune dessert.
  Mutongi akapotsa atiza, achisiya imwe kambani yemotley kuita makuhwa ari ega. Zvisinei, hapana akafinhwa.
  Vega vakasunda Angelica gokora.
  - Tinofanira kutsvaga kwakaenda mafuta-bellied.
  Musikana mutsvuku akabvuma.
  - Zvinonzwisisika.
  Asi vasikana vakanga vasingabvumirwi kutevera mambo. Achiona kuti muridzi aenda, mabundu eruchiva akatarisa tsvarakadenga.
  Kutinhira kukuru kwakatevera.
  - Iwe uri wedu ikozvino.
  Varwi vakanyandura. Sekamba, dzakakwira nehukuru hwadzo pavasikana. Paiva nezvakawanda.
  Vega akavhomora mapakatwa maviri ndokutanga kutenderera pamusoro wake, Angelica akatevera muenzaniso wake. Vasikana vese vari vaviri vaiita kunge matinji akasvinwa nemapere.
  Ukuwo muchinda wacho, akatamira kune imwe ngoro inogadzirwa nemichina, yaityairwa newinch yemaoko, ndokumhanyira mujeri rejeri. Ikoko, nyanzvi yekuuraya Kara Maara akabvunzurudza Oliver Twista.
  Mukomana, akashama, ane tsandanyama uye asina shangu, akaendeswa kune imwe imba yakakosha yaive nemidziyo yakawanda yekutambudza. Maive nemapanga, zvibooro, zvikorekedzo, waya ine minzwa, zvipikiri. Zvakare nema screws, tongs, wire cutters nezvimwe.
  Imba yepasi pasi pemuchinda uyu yaiyevedza mumhando dzakasiyana-siyana dzekugadzira marwadzo. Kwaipisa - mafiro matatu aibvira kamwechete, vaurayi vaipisa midziyo mumurazvo. Asati arwadziswa, Oliver Twist akanyatsogezwa nekupukutwa nedoro kuti asabatwa nemuchetura weropa. Pedyo naOliver Twist, mumwe mukomana akasimba ane makore gumi namashanu akanga akatambanudzwa paraki. Mubatsiri wemuurayi akarembedza mwana ane tsandanyama nemaoko nemakumbo. Paaisvuta nyembe yake, akarova twunhu twake tusina kusimira neshamhu. Mukomana akagomera zvinyoro nyoro ndokuzevezera munamato. Paganda pakanga paine mitsetse yeropa.
  Muurayi Kara akanyemwerera kuna Oliver.
  Nezwi rine huturu, chikara chakati:
  - Ah, zvakanaka zvangu, mwana akanaka sei. Tine hurombo sei kusvuura ganda rako pamapendekete ako akapfava. Anorembera pedyo newe ndiye mwanakomana waMaari Tuzi, zita rake rainzi Mir Tuzoki. Iye zvino ari kupiwa massage yakareruka, uye ipapo muurayi achamutora zvakanyanya.
  Saka ramba uchifunga: nekukurumidza iwe uchitaura apo Vali Chervovy akavanda, nokukurumidza kutambudzwa kwako kunopera.
  "Ini hapana chandichakuudza," akadaro Oliver Twist akatsamwa, achipenya maziso ake.
  Murwi akaridza mhere:
  - Munhu wose anotaura saizvozvo. Bendekete, tanga.
  Vabatsiri vaviri vakakura vakasimudza mwana akanga akasungwa nesimbi ndokubvisa cheni nechivimbo, vachiedza kumuturika paraki. Izvi ndizvo chaizvo zvavaisafanira kuita. Mwana wacho akanzvenga ndokurova nekrupka isina chinhu, setsvimbo, netsoka yemumwe muurayi mugokora, mumwe - pasi pebvi. Achisvetuka kunze, Oliver Twist akaedza kurwisa Kara, asi mutambudzi mukuru akaita zvinoshamisa. Nekurova chaiko, akarova mukomana netsvimbo mumusoro.
  Mhuka yakadzvova:
  - A frisky imp. Iwe unofanirwa kumutakura muchigaro chakakosha kuitira kuti arege kuita dambudziko. Uye imi, varombo vanotama, munosuwa nei?
  Mubatsiri wemhondi akanga atsemuka kepu yebvi, uye mumwe wake akafenda nokuvhunduka kwaaiita.
  - Zvakanaka, ndine vabatsiri vakakwana. Mukuru wemhondi akaombera maoko. Zvisizvo zvakapinda. Murume wemhanza akanga asina chaanoziva akanga agadzikwa paraki. Ipapo rukova rwemvura yechando rwakarova chiso chake. Mukomana akapengenuka, maziso ake atsvuka.
  Mukuru wekuuraya akafara:
  - Zvakanaka, iwe wakasindimara. Iye zvino maoko ako nemakumbo zvakasungirirwa mumatanda, unogona kuenderera mberi nekubvunzurudzwa kunoshanda.
  Mutambudzi akasimudza tyava ndokurova mwana kakawanda kumusana nepambabvu. Oliver Twist akatura befu ndokunzvenga mhere, mavanga akazara pamuviri wake. Muurayi akaseka zvake nekugutsikana.
  Kubva muhuzha:
  -Murume akasimba, asi mudiki mhasuru muviri unonyatso kunzwira kurwadziwa. Ndinovimba tichakurumidza kuwana mutauro wakajairika nemi. Ikozvino yave nguva yekupisa zvitsitsinho zvako kuti usamhanye zvakanyanya.
  Mutambudzi akatora tsvimbo dzvuku muchoto. Akabata tsoka yaOliver Twist negurovhosi zvisina tsarukano ndokutyoka chigunwe chake. Ipapo simbi tsvuku-inopisa yakasvika padhuze netsoka isina chinhu yemwana ane makore gumi nemaviri kana gumi nemana. Chiutsi chakakora chakabuda, ganda rakatsva.
  Oliver Twist, nekuedza kwekuda, kuda kuruma rurimi rwake, akadzora mhere yaipunyuka. Mukomana akanga achifemereka, dikita richiyerera. Kara Maara akaramba achipwanya nechidimbu chesimbi, kunhuwa kwenyama yakakangwa. Kunhuwa kwacho kwainakidza mhino. Pakupedzisira, muurayi akatora simbi yacho. Akatarisa mwana akanga achitambudzwa akati:
  - Haana kuipa! Mukomana akasimba. Asati areurura, tichapedza maawa akawanda tiri pamwe chete. Uye chii icho jaya iri richataura kune kubata kwe-red-hot steel?
  Muurayi anosiririsa akatsvoda nemufaro gumbo remumwe murume aiva nemhanza nesimbi tsvuku. Ganda rechitsitsinho chemukomana rakabatira moto. Mukomana akaridza mhere, akapopota zvinyadzi zvakanaka. Mutambudzi paakabvisa tsvimbo, aingoridza mhururu, wechidiki akacheneruka uye adikitira:
  Kwete, ndichakuudza zvese.
  Muurayi akaseka zvake nekugutsikana.
  Nezwi rinotapira akati:
  - Chokwadi uchadaro. Ndeipi nzvimbo yeValya Chervovy?
  - Usamuudza! - akashevedzera Oliver Twist, achiedza kutyora simbi asina kubudirira, izvo zvakaita kuti mhasuru dzemukomana uyu dziite sedzichaputika. usazvidza baba vako.
  Nyika yeTuzok yakanzwisisa zvese uye nekuedza kunoshamisa kwekuda kudzvanya kushaya simba. Miromo yeblue yemukomana yakazevezera:
  "Handizivi, uye kunyange dai ndaiziva, hapana chandakataura.
  Kara Maara akarova Oliver Twist pamuromo. Akabva akwira nembato mudumbu make.
  - Bastard, ndichakutambudza kwenguva yakareba. Ndichakusa munyu pamaronda ako, ucharira sejongwe rinorwadziwa mugehena.
  Mupambepfumi akabuda ndokumwaya munyu pabendekete remukomana rakanga rakuvara. Panguva iyoyo pakabva panzwika ruzha uye achifemera pamusoro, sabhuku akakambaira achibuda.
  Akabva ati:
  - Iwe, ndinoona, wakatanga kubvunzurudzwa pasina ini.
  Muurayi akakwenya mapendekete ake akafara mukuvhiringidzika.
  - Ane mhosva, mutongi. Iwe wakaraira kukurumidza kugogodza kunze ruzivo, uye vakomana vakasindimara kwazvo!
  Mukuru akadanidzira achipindura:
  - Kwete zvepfungwa dzako. Dzokera kumashure uye udzidze nzira yekumutsa vakabatwa ava.
  Muchinda akabata mbariro dzesimbi dzaipisa. Vakomana vakashama, vakadikitira, vatsvuku uye vane mhasuru chaidzo vairatidza kunakidzwa.
  Zvakanaka, sekunaka kwakadaro, asi iwe haugone kuzvitambudza iwe pachako.
  Duke akatora matanho akareruka akananga kuna Oliver Twist. Mukomana ainhuwa mweya wakaipa. Pfungwa dzisina kurongeka dzinotenderera mumusoro mangu. Kuunza ndangariro. Kunyangwe kana dziri dzenhema kubva kuhope dzecybernetic, kana chimwe chinhu chabuda mumusoro mangu kubva panguva dzinonakidza. Zvichida vanhu vanonyatsoziva kufamba munguva muchiroto? Uku ndiko kufamba kwemweya nemunzvimbo nemunguva. Ukaona chikoro chemangwana.
  Heino chikoro chenguva yemberi, yakatsvinda cybernetic board inopenya. Pairi iwe unoda kubata munwe wako muhutano hwakaoma - uye mhinduro yakarurama ichapiwa. Uye haana kudzidza chidzidzo chake. Muswere wese wefenzi neminondo yemagetsi, ndokuzoenda kurwizi. Zvino heunoi akamira pabhodhi rokunyorera uye ari kunyara. Shamwari yeDodger inobatsira, ichishandisa kajeti kadiki anotumira meseji inonzwika mumaikorofoni yakavanzwa munzeve yake. Chokwadi, mudzidzisi akarinda. Ari kurekodha yavo redhiyo transmission pane gravioscanner. Inzwi raspy, rakaita sekombuta rinoti:
  -Klut naOliver. Mese munogara mukirasi. Inguva yakareba sei iwe unogona kugara shure uye kuenda kune mazano?
  Ipapo pachava nekuverenga kwenguva refu uye kunofinha kwetsika. Kusvika ikozvino, scanning holograms inomira pamberi pemeso edu. Ndicho chikonzero akasiya nyika yepasi kuti abvise vadzidzisi vanopindira uye zvidzidzo zvinofinha. Uye zvose zvakapera sei? Iye zvino chigunwe chiya chakafuta, chakashata chiri kumukuvadza. Tinofanira kurangarira zvidzidzo zveyoga, uye Ruscate. Marwadzo anowanikwa sei ikoko?
  Mutongi ainzwisa tsitsi akagaya zvakaipa ndokuisa mbabvu zvinyoro nyoro.
  Pakanzwika kuridza muridzo pakubata simbi inopisa, uye munhuwi wenyama yepwere yakatsva wakawedzera kusimba.
  - Chii, gwayana, unofarira kugochwa? - croaked the inquisitor. Ipapo muchinda akamonyorora mbabvu zvinyoronyoro, achikochekera ganda uye achimonyorora mbabvu.
  Pasinei nekuedza kwese kwechido, misodzi yakayerera kubva mumaziso emukomana. Zvairwadza zvikuru. Zvichida zvakanyanya kurwadza kupfuura apo zvitsitsinho zvakabviswa cauterized. Kune dzakawanda tsinga dzinoguma patsoka, asi Oliver Twist akaomesa uye akatutira, akatomhanya pamazimbe. Zvechokwadi, nokukurumidza zvikuru. Mbabvu hadzina kujaira kuita moto, mhere inoputika kubva pahuro. Oliver Twista akarumanisa mazino ake. Ndakaedza kuzvivhiringidza nokufunga zvinhu zvinofadza.
  Akafunga nezvevaizomuuraya. Mutambudzi munhu ane mukurumbira; Murefu, maoko ake ari mukobvu uye ane nyama, nguo yake ine ropa, uye iye pachake akapfeka zvitsvuku. Izvi zvinonzwisisika - zvakanyanya kutyisa, uye ropa riri pazvipfeko harina kuoneka. Heavy bhutsu ane bhiza resirivha. Uye heino duke pachake - mukorona, haabvisi, kunyange kuronga kuita bhizinesi rakasviba. Fanatic. Mutemo wakarembera pachipfuva. Chiratidzo chisinganzwisisiki, chakafanana ne swastika, shanu chete-inonongedza uye ine nyanga, yakagadzirwa negoridhe rakachena rakagadzirwa nedhaimondi.
  - Zvakanaka, chii chaunoda? -Kunyangwe nekurwadziwa kwemusango, Oliver Twist akazvipa kutaridzika kunotyisa, akaruka tsiye dzake.
  Uye aigwinha-gwinha negumbo rake risina kubereka, iro rakanga richangobva kurohwa chitsitsinho chemwana weraundi nesimbi tsvuku yaipisa.
  Duke, zvinopesana nezvaaitarisira, haana kutadza kuzvidzora. Akanga achiri kumonyorora mbabvu muropa rinotonhora. Mbabvu yakanga yoda kutsemuka pakapinda mushandi mbwende muhoro. Aidedera setsuro.
  Uye inzwi rake rakadambuka:
  "Mukuru, horo yave kufamba. Vasikana vako vaviri nemhomho yevarwi vakanetsana.
  - Ndizvo sei. Duke akadonhedza mbama. "Handingashiviriri kubatwa kwakadai kwerudo rwangu.
  Achizunza chibhakera kune nhapwa, akawedzera kuti:
  - Ndichadzoka. Uye iwe unotarisa, pasina ini zvakakomba usatambudza. Vanodzidza kurwadzisa kukuru kubva muruoko rwangu.
  Teererai, ishe wangu. - Muurayi akatinhira nenzwi rakaderera, vabatsiri vake vakamutsigira.
  Duke akabva abuda. Mutambudzi akasvika mumwe waOliver Twist.
  Nezwi rinotapira, katsi yakarira:
  - Iye zvino unogona fry yechipiri chitsitsinho. Uye iwe," akagutsurira musoro kuna Oliver Twist, "tarisa. Ndizvo zvichaitikawo kwauri.
  Muurayi akapisa simbi. Mumba umu maive monetsa kufema. Chikwapuro chakaridza muridzo, kurohwa kweshamhu kwakarovera pamutumbi waOliver Twist wakashama. Mukomana akadedera nekurohwa, asi akaomesa musoro akaramba akanyarara. Ndangariro dzekuchikoro dzisinganakidzi dzakapinda mumusoro mangu zvakare.
  Uye kune chitsitsinho chisina chinhu, mutambudzi akashandisa tambo yakakura yesimbi, yakatsvuka kubva pakupisa.
  Uye Oliver Twist akagwina mukurwadziwa kukuru. Asi akakwanisa kuzvidzora. Nyangwe zvazvo muviri wemukomana uyu waiva netsandanyama wakapenya neziya neropa. Uye mvura yemakore yakadonhera pamoto ichikonzera muridzo.
  Mukomana akatsungirira uye akatoimba:
  Pazuva rokusikwa kwenyika, Mwari ane mbiri nechishamiso ichi:
  Uye denga riri pamusoro peNyika rakangoerekana rava rebhuruu Uye denga, denga riri pamusoro peNyika rakava rebhuruu
  
  .
  
  Uye pachava nerufaro kuvanhu zvino nokusingaperi, Kana ngetani, vadzvinyiriri neruvengo zvawira pasi Kana zvisungo neruvengo zvawira pasi nokusingaperi.
  
  
  Kubwinya, Simba uye Kushanda kuchapenya pano!
  
  Uye Mwari vachapa huchenjeri kuvanhu venyu Kunda nhamo, gakava noruvengo Uye ngavakunde zvose-nyongano noruvengo.Pachava neRusununguko, Kubvumirana, Rudo Uye chiedza cheChokwadi chichavhenekera mweya.
  
  Ngakuve nezvakawanda panyika iyo, misha, misha, maguta achapfuma uye misha, maguta achabudirira, zvikepe zvizhinji zvichachema mumakou, uye vaenzi vachatanga kutengeserana kuti vazviwane ivo pachavo.
  
  Nyika iyoyo inoshamisa ichazadzwa norunako Uye vaMuse vachaimba Rusununguko kwemazana emakore.
  ... Vasikana vaviri, Vega naAngelica, vakacheka muboka revarwi. Kumira panzvimbo yerufu kwakafanana. Vakazvisarudzira nzira dzehondo dzakanyanyovakodzera ivo pachavo. Achivhomora mapakatwa ese, Golden Vega akatema murume akamira pamberi pake. Munondo wake wakapinza zvikuru wakacheka nhumbi dzokurwa ndokugura musoro. Angelica akarovawo zvibhakera - achityaira bakatwa muchipfuva chake, akarova baron akazunza kirabhu yake. Kukurumidza kwemheni kunorwisa nyama yakapwanyika. Nekurova kwakatevera, musikana akagura ruoko rwake, girovhosi yesimbi yakarovera pasi nokurira, uye muvengi akadzvova.
  Angelica akabata "guyo" - bakatwa rimwe rinobvisa kurova, rimwe rinocheka. Iwo mapfumo aive akadhakwa, ane usimbe muzvombo, uye hypertitanium minondo yakachekwa nenyama zviri nyore. Achitendeuka, Vega akarovera tsoka yake kumeso kweanorwisa, ndokurovera blade mudumbu make. Dexterous dodge. Silhouette yemunhu ane simba yaipenya zvishoma muchiedza chekenduru. Uye zvino - pfuti chaiyo muhuro.
  Ropa rakabuda. Vega haisi mweni pakuuraya. Asi Angelica anongounza rufu kechipiri muhupenyu hwake, asi musikana uyu ari mukutsamwa zvekuti haagone kumiswa uye kuputswa nyore nyore. Kurova kunotevera kunobaya bendekete. Iyo knight inodzvova, Angelica anoshandura blade yake. Mupikisi akanyarara. Kutendeuka kwe "butterfly" - uye zvakare musoro unowira pa marble. Pasi panobva patsvedza neropa. Musikana anonyura achikanda makumbo ake, varwi vatatu vanowira pasi pakarepo, sekunge vatemwa. Anobva abuda ndokumurova nezvibhakera kumeso. Vega, ukuwo, inorova nesimba zvekuti inocheka bakatwa nengowani.
  - Zvikuru! Angelica anopopota. - Uri chete terminator.
  - Ndiri muchengeti wenyeredzi. - Kuseka, anopindura Vega. - Hongu, uye iwe hauna kuipa!
  Murwi mutsva anosungirirwa zvine hunyanzvi pamucheto. Musikana akafara. Knights inoputika uye inongopindirana chete.
  Vega anoseka - anofarira kucheka. Svetuka - anorova nemakumbo ese panguva imwe chete, obva arova lunge. Varwi vaviri vari kukachidzwa neropa. Iyo "manera" maitiro anotevera, uye mafuta baron anodzokera shure nepfudzi rakagurwa.
  Madzimai maviri aya akashatirwa zvekuti vangadai vakauraya munhu wese, vapfuri vanopfuura zana nehafu, asi varume vakayambuka vakapinda muhoro. Vasina kuvharwa nenhumbi dzokurwa nadzo, vasikana vasina kusimira vaiva nenguva yakaoma. Vose vakakuvadzwa pakarepo - shure kwezvose, vapfuri vakapfura zvakanaka uye vakarova zvakanyanya pamakumbo nemaoko. Vasikana vakarwiswa vari mumapoka. Pasinei zvapo neropa rakadeuka, vakuru vakuru vakanga vasina kukurumidza kuvauraya. Mukupesana, ivo vaivada vari vapenyu. Vega naAngelica vakatorwa. Zvaiva pachena kuti vaizobatwa chibharo. Pakaita kakunetsana kuti ndiani aizotanga. Kupopota kwakahwinwa naBaron Sylph de Ramses. Akazendamira mberi, akabvarura rokwe raAngelica, ndokubvisa chiremerera chake, ndokupinda maari nechisimba. Panguva iyi, kuchema kunotyisa kwakavhiringidza mhepo yemusango:
  - Ndeupi rudzi rwevaraidzo pasina ruzivo rwangu?
  Varwi vakavhiringika. Kudzvova kunotyisa kwemukuru uyu kwaigona kupengesa chero munhu.
  - Isu mwari wenyu taida kudzidzisa vasikana tsika dzakanaka. akagunun'una Baron Sylph.
  "Hona iwe uzvidzidzise iwe saizi. Zap bhurugwa rako kutanga.
  Baron akavhiringika.
  Duke akaramba achichema.
  - Ava vaenzi, uye vari pasi pekudzivirirwa kwangu. Uye waida kufara navo. Ndingarayira varanda vangu kuti vakurove nemiseve pakarepo here? Unondidenha sei?
  Mahwindi akadududza, zvinyoro nyoro zvakanzwika.
  - Handidi kunzwa chero chinhu, mutambo unoparara. Bvisa zvitunha uende kumba. Kana mukasadaro, muchaziva kuzara kwokutsamwa kwangu.
  Mhondi dzakatanga kupararira. Vasikana vakadambura miseve ichibuda mumaoko nemakumbo.
  "Ndizvo zvandinokuda zvirinani," akadaro Marcus de Sade. - Zvino isu tichatevera kukamuri yekurara, kwauneni iwe ugodanana.
  Kumashure kwemuchinda kwakakura varwi gumi nevaviri vaive nematehwe.
  "Ava varwi vanozoita shuwa kuti haundidzipa panguva yekumbundirwa kwakanaka. Ndizvo! Ndiri kuona kuti muri mahure ane ngozi chaizvo, pasi pangu pakazara ropa uye zvitunha.
  Vakaperekedzwa nemuperekedzi ndokunanga kuimba yekurara. Masvingo aro akanga akashongedzwa nemhando dzose dzemikombe yekuvhima - iyo yainyanya kushamisa yaiva nyanga dzeturnukai.
  Mubhedha muhombe wegoridhe waive nemamatiresi akawanda nemapiro wakasimuka pakati peimba yekurara.
  - Ndino kumbira. Zviite iwe kumba.
  Varwi vanobata musiki vakaputa fuse, vakagadzirira kupfura chero nguva.
  - Manheru ano ndichave nekunakidzwa husiku.
  Achirasa hembe nenhumbi dzake dzokurwa nadzo, muchinda akawira pamapiro.
  . CHITSAUKO #15
  Musungwa wechidiki amuka ... Iine nzara mushongwe, tsoka dzemwana dzisina kusununguka dzinonyanya kutonhora.
  Oliver, kuti arambe achidziya, uye achiri kutarisira kutiza, akatanga kukwesha imwe simbi yecheni ichirwisa imwe. Uye dzakakora apa, asi dzinenge dzichidziya zvishoma.
  Mukuwedzera, ndakanga ndine nzara ... Mushongwe yezviputi zvekuzviuraya, mukomana aipiwa kamwe chete pazuva: chingwa chakare nemvura. Uye izvi zvakanga zvisina kukwana kune chipenyu chaikura.
  Uye makonzo anoridza mhere murima. Mukomana asina shangu, ane nzara akakwesha cheni dzake ndokuedza kusachema.
  Nyangwe pamberi pake paive nembambo mbiri netambo muhuro.
  Oliver akaimba zvinyoro nyoro;
  Sezvazvakaitika kwandiri, ndinojekesa kune falcon, asi inguva:
  Ndakabhururuka, mudiki akajeka falcon, mudenga,
  Ndakarova hanzi,
  Akarovawo uye akarova kashiri kadiki.
  Sezvazvaiva kare, hapana kubhururuka kweshiri duku.
  Asi hapana kwandiri, ndinonzwisisa falcon, hapana nguva:
  Ndakagara, mudiki akajeka falcon, mune poimane,
  Ndiri mune mumwe mukeji yegoridhe here?
  muchirugu, pamutsetse werata;
  Makumbo erukoni akakochekera.
  Silk trailer pamakumbo:
  Pearl maketeni pameso!
  Sezvazvakaitika kwandiri, munhu akanaka, asi nguva duku:
  Ndakafamba ndichifamba, munhu akanaka, mugungwa reblue.
  Ndatorova-pwanya zvikepe,
  Ndiri Tatar, muArmenian Busurman;
  Zvichiri kurova-pwanya zvikepe zvemwenje;
  Sezvazvaimboita, hapana nzira yezvikepe zvakareruka.
  Asi hapana chandinoda kwandiri, munhu akanaka, hapana nguva:
  Ndakagara, shamwari yakanaka, mu poimane,
  Ndiri mujeri revhu remhandu iya.
  Makumbo emunhu akanaka akagadzirwa.
  Pamakumbo pane mipendero yeGerman,
  Pamaoko ejaya pane zvivharo zvejeri.
  Uye pamutsipa wejaya pane zvipfuramabwe zvesimbi.
  Rwiyo rwechivanhu rwakadai, kubva kune rimwe remabhuku ...
  Oliver haana kuona kuti akazvikanganwa sei kuhope.
  Kusiri kure, munzvimbo imwechete yepasirese yezviroto, mukomana wemahara-ye-wachi, Oliver Twist, aive achipfuurawo munguva dzakaoma. Mushure mekurohwa kunopisa, kubva pakabva ganda rakatsemuka, akaendeswa kumahombekombe. Aive nerwendo rurefu rwekuenda asati asvika paPirate Lord Dukakis. Uye unofanira kusvika ikoko nokukurumidza sezvinobvira. Akanga omhanya achidzika nemugwagwa une matombo, saka nhanho yake yakanga ichimhanya.
  Mumaawa maviri, Oliver Twist akafamba mamaira angangoita makumi maviri uye akasvika musha weYehu.
  Raiva guta rakakura chaizvo rine dzimba dzekupedzisira medieval European architecture, pasina imwe mhirizhonga uye tsvina. Mhepo yechechi yakakwira pamusoro pematenga ebrown-tsvuku. Gungwa rakasvibira rakaputika, musuwo weiyo bay yakafara yakafukidzwa nenhare inoyevedza, kubva kumamburenzi ayo madhiramu emakanoni aibuda kumativi ese. Zvisinei, zhinji dzepfuti dzakaita ngura. Pamateru akapfava echikomo akakura kureba, kusvika kumamita zana, michindwe. Vakavanza zvachose chivanze chedombo jena chemuzinda wagavhuna. Mhepo yainge yakanaka, vana vasina bhutsu vakaita saOliver Twist vaimhanya mhanya. Mukomana akaviga chombo chake chimwe chete, bakatwa re hypertitanium, mubhegi recanvas raakatakura kumusana. Kunze, Oliver Twist aitaridzika semupemhi akajairika, matata chete aive asina kujairika - akajeka, ane khaki-ruvara. Kutakura chombo kwaisanetsa, kwairamba kurova musana.
  Mukomana wacho akasarudza kuzorora, kunyanya sezvo chiono chinofadza zvikuru chakanga charongwa. Rimwe boka rezvinhu rakaunzwa kumusika wevaranda. Chikwata chemapurisa chine pfuti, chakatumwa kunodzivirira vasungwa, chakaita mudungwe pamukoto wakafara. Boka revanhu vaida kuziva rakaungana pano. Pamusoro pevanhu, mhuno dzeinogalacts dzakapenya. Mamwe acho aiita kunge madhadha uye airatidzika kunge asingakuvadzi. Vana vaiva vakawanda, vaiseka vachinongedza zvigunwe.
  Uye heunoi gavhuna pachake, Sam de Richard. Murume murefu, mutete akapfeka wigi dzvuku, akapfeka camisole yesilika yakaonda, yakashongedzwa zvakanaka negoridhe. Akakamhina zvishoma, akazendamira pamudonzvo womuebony. Vachitevera gavhuna, vachisunda vapfuuri, vakafambisa murume wechiteshi chengarava akapfeka yunifomu yemukuru. Jewellery yakarira pachipfuva chake chakafara, uye ngowani yejongwe yairatidza mumusoro make.
  Apo vasungwa vakaburutswa mungarava, murume akamonyorora muromo wake nenzira yokuzvidza ndokubudisa nyere yake.
  Vasungwa vaitaridzika zvakashata: vasina kushambwa, vakakura, vazhinji vavo vaisaratidzika sevanhu. Nekudaro, kwaivewo nemhando dzakanaka - sezviri pachena kubva pakati pemakororo akabatwa. Oliver Twist akaona akati wandei ane pfuti Inogalacts ane majasi anopenya. Kudyidzana kwatanga. Mubati, akanga ane inzwi rinobaya, akati.
  - General Cagliostro, une kodzero yekusarudza nemutengo waunogadza iwe pachako. Uye isu tichatengesa zvimwe zvese paauction.
  Cagliostro akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Changamire vane moyo wakanaka. Asi, ndinopika pakukudzwa kwangu, iri harisi bato revashandi, asi boka rinosiririsa rezvirema. Hazvigoneki kuti ivo vangave vekushandisa chero paminda.
  Achizvidza maziso ake maduku, akatarisazve boka revaranda vakanga vakasungwa nengetani, uye chiso chake chikawedzera kuratidza utsinye.
  Mukuru wemauto akaverenga rondedzero yose yevaranda - vazhinji vavo vaive makororo akaita chishamiso chekutiza padanda. Kwaivewo nevapanduki vakatumwa kubva kumetropolis.
  - Chii chigadzirwa. Vasungwa nembavha chete.
  Mukuru wemauto akabvisa rondedzero. Akasvika mukomana wechidiki ane tsandanyama. Akanzwa biceps pamaoko ake, akarayira kuzarura muromo wake, akaongorora mazino ake. Muttered:
  - Pamari iyi gumi yegoridhe.
  Mukuru wemauto akaita kusuruvara.
  - Zvimedu gumi zvegoridhe? Iyi ihafu yemutengo chaiwo.
  Mukuru akanyemwerera.
  - Muranda uyu haachakoshi. Achakurumidza kufa nebasa rakaoma. Ndoda kutenga nhanhatu ine pfuti, dzakasimba kupfuura vanhu.
  Mukuru wemauto akatanga kurumbidza hutano hwemusungwa, hudiki nekutsungirira. Sokunge kusiri kwemunhu, asi mhuka yemutoro. Jaya rakabhowa. Sezviri pachena, kutengeserana uku kwakanga kusingamufadzi.
  "Zvakanaka," mukuru wemauto akagunun'una. - Gumi neshanu goridhe uye hapana franting zvakare.
  Sabhuku akaziva nenzwi kuti uyu ndiwo waive mutengo wekupedzisira. Akatura befu ndokubvuma.
  Munhu aitevera kumukuru wemauto aiva murume wezera repakati nepakati aiva nechimiro chihombe. Yaiva pirate yakakurumbira Wiscin. Ziso rimwe chete uye aitya, akatarisa mutengi akafinyama.
  Kutengeserana kwatangazve. Hofori yakasiya zvidimbu makumi matatu zvegoridhe.
  Oliver Twist akamira achidziya mumwaranzi inopofumadza yemazuva matatu, achifemera pamusoro pemhepo yekunze. Wakanga uzere nehwema hwemavhavha, mhiripiri nhema yakasimba, uye hofori, misidhari inonhuhwirira. Panguva imwe cheteyo, akateerera zvaiitika, achibvisa bhegi pamapfudzi ake airwadza.
  Vamwe vatengi vakaenda kune vasungwa, vakavaongorora, vakabvunza mutengo. Mukuru wemauto akaenderera mberi nekutengeserana. Akatenga mamwe mashoma matanhatu ane zvombo savages. Zvaiva pachena kuti akanga agadzirira kubuda muokisheni. Uye ipapo maziso ake akawira pane akanaka uye akasimba Oliver Twist.
  - Mukomana akanaka. Uye zvakare, pamwe, muranda wemumwe munhu.
  Oliver akagwinha gwinha. Murume uyu akafema chando chaityisa.
  Mukomana akabva ati:
  - Kwete, ndiri ndega.
  - Hongu! Mukuru wemauto akafara. - Nayo pachayo - zvinoreva tramp. Uye maererano nemutemo, vagrancy inorambidzwa, uye iwe unofanirwa kuva muranda. Hei, varindi, hunzai collar. Kwenguva refu ndaida kuva nemukomana akadaro neni.
  Oliver Twist, achisimudza bhegi, akamhanya kumhanya. Zvisinei, mumwe mutariri mukuru ane zvombo zvina akanga akamira kurudyi akacheka makumbo ake netyava. Chishwe chakadambuka, mukomana akadonha. Akadzungudza ndokuedza kudambura mhino, asi zvakatowedzera kunyura mugumbo rake. Akabva avhomora bakatwa rake ndokucheka tyava imwe chete.
  Mukuru wemauto akaridza mhere.
  - Mutore.
  Magadhi nemapurisa vakamhanyira kuna Oliver Twist. Akavhomora bakatwa ndokubaya chipfuva chemupurisa. Vamwe varindi vakasara vakazendama vachikweva masaber avo. Vakaedza kukomba mukomana.
  Oliver Twist aona kuti akanga asina mukana, akabva asvetuka ndokunobaya mupurisa aiva pedyo naye mumusoro achibva amhanya achiuruka sedatya. Mukomana akamhanya chaizvo, asi mapurisa aiva nemabhiza. Mukomana wacho akakurumidza kubatwa, achikanda lasso muhuro make. Acheka tambo, Oliver akatendeuka kutarisana nevavengi vake, akagadzirira kutengesa hupenyu hwake zvakanyanya.
  Akanga akakomberedzwa nemativi ose. Musketeers akaoneka kumashure kwavo, vakaburitsa zvigubhu zvavo, vachizvitakura vachienda. Zvaiva pachena kuti vakanga voda kutanga kupfura.
  - Mutore ari mupenyu! Mukuru wemauto akarayira.
  Arcana akasimuka. Mapurisa akadzidziswa kubata vakatiza. Zviviri zvekukanda zvakanaka - uye Oliver Twist akasungwa. Pfuti yakanyatsonangwa kubva kune musketeer yakarova bakatwa kubva mumaoko ake. Pakarepo vakakanda mambure.
  Gotcha, Oliver akazviona. Zvino vachamusunga nezvisungo zvinorema, uye haangatongooni rusununguko.
  Cagliostro akafara.
  - Murove, murove.
  Akatendeukira kune vane zvombo kuti vape rairo.
  Panguva iyoyo pakabva panzwika ruzha rwaizunguza mhepo. Mukuru wemauto akasvetuka nekushamisika. Vese vari vaviri varindi vake vakasvetuka naye. Varindi vakadedera, mumwe munhu akadonha musket. Munhu wose akaita seaida kuziva, akacheuka akatarisana negungwa.
  Pazasi, mubay, pachinhambwe chenhambwe mazana maviri kubva panhare, pakanga paine ngarava huru. Chiutsi chichena chaiputika. Akanyatsovanza ngarava yakaisvonaka, achisiya bedzi pamusoro pemaseti achioneka. Boka rema pterodactyls rakasimuka kubva kumahombekombe ane matombo, richitenderera mudenga nemhere mhere.
  Mukuru wemauto haana kunzwisisa kuti chii chaiitika. Sei ngarava iri kupfura nepfuti dzese?
  - Ndinopika pazita ramambo weChirungu. Iye achandipindura pamusoro pazvo.
  Pakaita kuvhunduka.
  Zvichakadaro, ngarava yakadzikisa mureza weChirungu. Akanyangarika muhutsi. Yakatsiviwa neNyeredzi uye Stripes Banner yeKiram's Empire. Nyeredzi dzegoridhe dzaipenya zvakanakisa kumusana wepepuru. Mukuru wemauto akadzvokora meso.
  - Capers! akazevezera achinetseka. - Vamiriri veKiram!
  Kutya nekusatenda zvakasangana muzwi rake. Hasha dzakabuda mumaziso ake. Varindi vakatarisa nechekure vachikatyamadzwa, vakaburitsa maziso eyero uye kuburitsa mazino ainge akagonyana.
  Ngarava huru yainyengedza kurinda kwevarindi nyore nyore yakanga iri ngarava yakavanzika. Kusiyana nemakororo akajairika, aive nemutemo wehurumende uye kodzero yekutengeserana mukubira, kutora zvikepe zvenyika dzisina ushamwari. Uye humambo hwaKiram hwagara huchivengana neBritain. Iye zvino yave nguva yekutsiva. Mutoro mukuru wegoridhe rakacherwa kubva kumigodhi yekondinendi wasvika muguta reYehu nguva pfupi yadarika. Mushure mekugamuchira ruzivo urwu, Admiral Pisar don Freebie akafunga kurwisa koloni yeChirungu. Kwaive kutsiva chaiko. Makore gumi apfuura, gavhuna wenzvimbo iyi akakunda kaputeni wechidiki panguva iyoyo wenzvimbo yekutanga, Pisar don Halava.
  Iye zvino achatsiva zvinogutsa. Chigadzirwa chake chakapfava chakava chinobudirira kwazvo zvokuti, pasina kunyandura kunyumwira, akapinda muchiteshi chengarava nechivimbo ndokukwazisa nhare yacho nokurova pasi. Pfuti makumi matatu dzakarira, dzichiita kuti masaga acho ave marara nemadota pakarepo.
  Kwangove maminetsi mashoma. Vacherechedzi vakawanda vakaona kuti ngarava yakanga ichiuya nokungwarira mumakore outsi. Achisimudza mainsairi kuti awedzere kumhanya, achifamba pamhepo inodhonzerwa zvakasimba, munhu ari oga akanongedza pfuti dzerutivi rworuboshwe panhare asina kugadzirira kudzivirira.
  Zvaiita sekuti nyika yakanga yatsemuka. Yechipiri salvo yakatonyanya kurwadza. Mukuru wemauto ainetseka.
  - Sei ndichida chirango chakadaro!
  Nechemuguta, ngoma dzairira, hwamanda dzichirira, sokunge kuti dzakanga dzichiri kuda kunyevera nezvenjodzi. Varindi havana kuvhunduka, vakaedza kudzosera moto. Nhare yakazununguka nekuputika.
  Kupisa kwaidzvinyirira uye uremu hwakati wandei zvakatadzisa mukuru wacho kufamba. Mhuka ina dzaive nepfuti dzakasimudza Cagliostro ndokupinda nayo muguta.
  Oliver Twist, achitora mukana wekuvhiringidzika kwese, akatsvedza kubva mumambure uye, achinhonga bakatwa rake, akaenda pazvitsitsinho zvake. Hapana akatevera mukomana.
  Nhare yakadavirira nepfuti apo neapo. Akafukidzwa nevolley yechitatu.
  Varanda, vaipfuura makumi mashanu vavo, kunyanya vapanduki nemakororo, vakaenda vachitiza. Mighty Wiscin, muparuri ane ruzivo rwokuzviwanira, akavaendesa vakananga kugreen house. Mauto akati kuti akanga aine mhungu akamhanya achibva ipapo.
  "Tichatsvaga zvombo ikoko," Wiscin akadaro.
  Oliver Twist akamhanyira kwavari.
  - Nepo munhu wese akabatikana, tinogona kurwisa muvengi.
  Mukomana akanga ari pamberi pavanhu vose. Pachikumbaridzo pakamira murindi ane mhungu. Asati asimudza chombo akabva adimburwa musoro.
  Varanda vakapinda mumba. Ikoko kwakanga kune pfumo duku rezvombo: mhute, masukisi, zvikokovonho.
  - Zvishongedze! Wiscin akaraira. - Zvino tichabuda uye tinovhenekera nguruve dzeKiramu.
  Oliver Twist akaramba achitonhorera.
  - Uye nei tichifanira kumhanyira kuKiramites? Ngavatore guta zviri nani - vavengi vedu varipo.
  "Hongu," hofori yakadaro. - Ndichafara chete kana vakasunungura guts yagavhuna kana mukuru uyu.
  Varanda vaiva nezvombo vakavanda.
  Mapurisa, magadhi, mauto akamhanyira muhondo neushingi hwakashata hwevanhu vanonzwisisa kuti kana vakundwa havazoregi. VaKiramani vaive vasina tsitsi, vaive nemukurumbira nehutsinye hwavo.
  Mutungamiriri wevapambi aiziva bhizinesi rake. Kusiyana neYahoo.
  Mutungamiri Kirama akaita chinhu chakanaka - akakunda nhare, akatora kutonga kwepakati peguta. Makanoni ake akapfura magrapeshot munzvimbo yakashama kuseri kwepier, achishandura vanhu vakarairwa naCagliostro zvine mutsindo kuita mhirizhonga ine ropa. MaKirami akashanda neunyanzvi pamativi maviri - nemoto wavo vakaunza kutya mumapoka evadziviriri, uye panguva imwechete yakafukidza kumhara kwemapoka ekumhara.
  Pasi pemwaranzi yaipisa yemazuva matatu, hondo yakapfuurira kusvikira masikati. Sezvo kuputika kwemasikiti uye kurira kwesimbi kwaiswedera pedyo, zvaiva pachena kuti maKiramite akanga achidzvinyirira vadziviriri veguta.
  - Usazendamira kunze. Oliver Twist akatarisa panze. - Regai kusvibe kutanga.
  Sezvineiwo, Wiscin akateerera zano romukomana wacho. Zvichida akafarira nzira iyo ragamuffin yakarwa nayo.
  Pakupera kwezuva, mazana mashanu evanzvenga vakava vatenzi vakakwana vaYehu. Kuvira kwezuva kwakanga kwakanaka, mukomana akayemura nokunakirwa. Guta rakanga risina kugadzikana. Vadziviriri vakatorerwa zvombo, uye Pisar don Freeva, akagara mumuzinda wagavhuna, nekunatswa kwakafanana nekunyomba, akatara huwandu hwerudzikinuro rwegavhuna uye mukuru.
  - Waifanira kunge wakasungirirwa. - Achirova pombi yake, Don Freebie akadaro. - Asi ndichava netsitsi, asi panzvimbo yake ndichatora ndarama dzine zviuru zvine zana, nenzombe dzina mazana maviri; Uye, chokwadi, handingashandure guta rino kuva murwi wemadota.
  Mukupindura, mhere-mhere isina chokwadi:
  - Ko kuzotiwo goridhe rawakatora mumakamuri omuzinda wamambo? Kune mamiriyoni akawanda.
  Uye kuchema mukupindura:
  - Iyi ndiyo mhuka yangu yakakodzera.
  General Cagliostro akanyura pachigaro chake...
  Nekutanga kwemanheru, Oliver Twist akakumbira kubvunzurudzwa.
  - Ndichaona zviri kuitika muguta - uye pakarepo kudzoka.
  Guta rakanga richitsva.
  MaKiramite aiba, akaturika anoramba, uye akabata vakadzi chibharo zvine utsinye. Oliver Twist akaona zvitunha zvevana zvakati wandei, kusanganisira musikana aive akavhurika dumbu.
  Paivawo nemadzimai akachekwa mazamu, akatyoka makumbo - zviri pachena kuti vaishungurudzwa. Mukomana akachenuruka ndokukasira kubuda mugehena umu. Mumugwagwa mutete akasangana nemumwe musikana aive nebvudzi rakatsvuka. Akamhanyiswa nemaKiramite mana, akadhakwa uye akapfeka bhutsu dzinorema. Pasina kufunga kaviri, Oliver Twist akamhanya achiyambuka. Akavhetemesa bakatwa rake kumunhu ari pedyo.
  Kurova kwacho kwainge kwakasimba zvekuti ngowani yakatsemuka pamwe chete nedehenya. Ipapo uya asina shangu, achipenya zvitsitsinho zvake, akasvetuka. Akadonhedza mumwe Kiramian nebvi pashaya, ndokutsemura dumbu remumwe. Mumwe chete ndiye akasara akamira netsoka dzake.
  - Chirungu puppy. akagomera. Uye pakarepo akarwiswa. Mushure mekuita musanganiswa we "fan fan", mukomana akagura musoro wemuvengi.
  - Enda kumadzitateguru ako.
  Huru husina chimiro hwakawira pasi.
  Achimhanyira kumusikana akanga achichema, akamubata ruoko. Akatarisa mumaziso emuponesi achitya.
  "Nditevere mwanangu," akadaro Oliver Twist.
  Sezviri pachena, bvudzi rakatsvuka uye maziso ebhuruu akafuridzira kuvimba. Vakamhanya vachidzika nemukoto, matsimba ainzwika kumashure kwavo. Ndiri munzira, ndakasangana nemumwe chidhakwa Kiramese, izvi hazvina kukonzera matambudziko. Vakakwira gomo nomumigwagwa isina vanhu, vachisvika nechokumucheto kweYehu. Oliver Twist akaunza musikana kune imwe imba nevaranda vakavanzwa.
  Wiscin akasangana naye achinyemwerera zvinosiririsa.
  - Ndeupi rudzi rwekuba kwamakatiunzira. Zvitsva uye vaduku.
  Usamubata kana kuti ndinomuuraya. - Iyo blade yeropa yaitaridzika chaizvo.
  - Ndinoona iwe wakakwanisa kurwa, ndinorumbidza. Zvino toita sei?
  Maziso aOliver Twist akapenya.
  - Tinofanira kubata ngarava yemuvengi. Zvirokwazvo zvisikwa zvakatomwa uye zviri muguta, uye tichawana chikepe chakanakisisa.
  Pfungwa yakanaka, ngatiite kuti zviitike! Varanda vemakororo vakaratidza kubvumirana kwavo nenzwi guru.
  Urongwa hwekutora chikepe hwaive nyore, kusimbiswa kwaive pakushamisika. Uye zvakadaro, Oliver Twist aitya kuti pamwedzi mina maKiramans aizoona magwa osimudza alarm.
  "I propose this," akadaro Oliver. - Ndichashambira kuchikepe. Ndichakwira ndokupa chiratidzo.
  - Unogona kubata varindi wega here? - Wiscin akatanga, asi pirate Oro akamukanganisa: - Mukomana anotaura pfungwa dzake. Kana tikaonekwa, pfuti dzinoridza pfuti. Zvino zvose zvakabva zvaenda.
  Pazvikepe zvitatu, varanda vakasvika chinhambwe chakachengeteka kubva pangarava yevavengi. Achitora bakatwa, mhino nebanga diki, Oliver akashambira kuenda kungarava. Mwedzi mina yaipenya zvekuti zvaigona kuverenga. Muchikepe maiva nevarindi makumi maviri. Panguva imwe cheteyo, vakagonana nebasa ravo zvisina kunaka. Nepo rinenge boka rose rakanga rakatsamwa pamahombekombe, pfuti nevabatsiri vake vakavhura rimwe dhiramu reramu. Vatariri - vaviri pauta nekumashure - vakachengeta. Oliver Twist haana kuonekwa.
  Mukomana akatuhwina achienda padivi ndokunyatsokwira pamapuranga ane utsinye. Maoko ake ane hunyanzvi uye zvigunwe zvake zvepamakumbo zvakanga zvisina kumira mushe zvakabatirira pane imwe neimwe. Akanyarara achienda kumhuno. Akakanda munondo kuseri kwomusoro wenharirire, bakatwa rebakatwa rakagura musoro weimwe Kirameti. Saka vatariri vekutanga vakabviswa. Mushure maizvozvi, ichinzvenga nziyo dzairidza pfuti dzezvidhakwa, mhanza yakasvika kuseri kwechikepe. Varindi vakanyatsodongorera mumvura yaiva pamusoro. Naizvozvo, havana kuona kuti mumvuri ungangoita seusiri mukati wakatsvedza sei, uchicheka huro dzavo.
  Basa rava nyore.
  Vepfuti vainge vakadhakwa zvekuti havana kumboita hanya netorch rakabatidzwa. Oliver akadonhedza rope ladder kune vamwe vake. Varanda vakakwira muchikepe chinyararire. Mumwe wechiKiramese, uyo akaenda kunoshayiwa zvishoma, akaona kufamba kwavo, asi sezviri pachena akafunga kuti ndeyake.
  - Chii, chakapambwa zvakanaka? akabvunza nemutauro weKiramu.
  - Zvakanaka sezvazvinowana. Wiscin akadaro. Rakapenya. Bakatwa rakanyanya kunyura mumutsipa wemurwi aida kuziva.
  - Cheshanu. Oliver akadaro. "Ikozvino ngatisvike pakusara."
  Vaichimbova varanda vakazvambarara nechekumashure. Mumwe murindi akapfuura. Akabviswa kumwe kukanda chaiko. Chinyararire, semimvuri, varanda vakaita nzira yavo kusvika muchiuno. Vakanga vakashongedzerwa nezvombo. Kubva muchiuno, kuona kwechikepe chose kwakavhurwa, kubva kumashure kusvika kune imwe. Vanhu vangangosvika gumi nevaviri vakanga vachitonhorwa patafura, vamwe vose vainwa rum netequila pazasi. Makororo mazhinji aive akanaka pakukanda - kwete mapanga chete, asiwo mapanga nemasabhi. Pasina kupfura, vakauraya maKirami akanga akadhakwa. Vaya vainwa pasi vaibatwa nehunhu. Vakarwisa vakati vachazvipira.
  "Ngatisungei simbi tibate," akarayira Oliver Twist.
  Mushure maizvozvi, vapambi, vasina kufunga kaviri, vakaenderera mberi nekudya kunonaka. Shungu dzavo dzaive pamusoro. Hazvishamisi - mukubata kunhuwa, varanda vaingodyiswa zvakasara.
  "Zvino ngatimisei vanoongorora," mukomana wacho akarayira kudaro, "pakunoedza, muvengi achaedza kudzokera kungarava. Ngatimushamisei.
  Munhu wese akabvumirana nazvo.
  Oliver Twist akaramba ari panzvimbo yake, achitarisira mambakwedza. Nguva yakafamba zvishoma nezvishoma. Pakupedzisira, zuva rebhuruu rakanga rakamirirwa kwenguva refu rakaoneka pamhene. Zvisinei, kunyange pashure paizvozvo, vashandi vomungarava havana kukurumidza kudzoka. Mumasikati, magwa makuru akanga akazara namadhiramu endarama akaoneka. Pisar don Halava pachake akavaperekedza. Makororo achangogadzirwa akachinja kuita Kiram nhumbi dzokurwa uye zvipfeko. Kurongeka kwemuenzaniso kwakatonga muchikepe, uye naizvozvo Don Freebie haana kumbofungira chinhu. Uyezve, musoro wake wakanga uchitsemuka kubva pakurembera kwakasimba, uye akadira nomufaro magirazi maviri ewaini yakasimba maari. Madhiramu akatakurwa nekuchimbidza. Vaichimbova varanda vaisagona kuzvidzora kuti vasapfure moto unouraya. Pakupedzisira, dhiramu rokupedzisira nebhokisi rorudzikinuro zvakaiswa mudura. Ipapo Wiscinus akaraira:
  - Varove!
  Mavhiri kubva mumaskets akawira pamusoro peKiramite, uye ipapo mapanga nemapanga zvakashandiswa. Vanosvika mauto makumi mashanu akaurayiwa kamwechete, uye Pisar don Halava akasungwa. Muromo wake wainge wakavharwa negag risinganakidze raibva pawigi, ndokuperekedzwa munhare.
  Mamwe mabhoti eKiram akabatana pamwechete.
  Pfuti dzemugungwa dzine simba dzakanyura gumi nembiri dzezvikepe uye dzakakuvadza hafu yezvasara. Sezvo maKiramans akavhiringidzika akakakavadzana, ngarava yakakwanisa kutendeukira kune starboard. Rumwe muromo unouraya wakaputira magwa akanga asara kuita zvidimbu zvidimbu. Kupfurwa kwakaitwa murwi kubva kure zvishoma, saka kurasikirwa kwakakura. Zvidimbu zvehuni zvakapwanyika, mvura yakabuda furo, yakasvibiswa neropa. Inogalact ane musoro wegarwe akashambira akananga kungarava. Mafiribusters akamupfura nemakasi. Zvikepe zvitatu chete zvakasara, vakatendeukira kumhenderekedzo. Pfuti dzakadzokororwa zvishoma nezvishoma, uye vakakwanisa kutiza. Vasingasviki zana vakazvimirira vakapona. Avo vakapukunyuka vakanga vapererwa nezano rose.
  Kwaiva kukunda.
  Oliver Twist akanetseka kusimudza rimwe remadhiramu akasungwa nesimbi. Yakavhurwa. Pakaputika pamusoro pemafuta, mari dzegoridhe dzakanaya.
  MaPirates akatarisa zvakapambwa zvakanaka.
  Wiscin ndiye akatanga kutora pasi.
  -Takatora hupfumi husati hwamboitika, asi panguva imwecheteyo takaramba takaraswa. Hatina imwe sarudzo kunze kwekukanda mureza mutema toita zvatagara tajaira kuita vazhinji vedu. Kureva, humbavha hwemugungwa.
  The corsairs vakaratidza kubvumirana kwavo nesimba. Oliver Twist haana basa nazvo. Pane zvinopesana - ndicho chikonzero akatizira pano kubva kune yakabudirira, asi inofinha zvikuru masikati hemisphere.
  - Hukama hwemahombekombe hune chiteshi chayo. Ichi ndicho chitsuwa cheMonaco, uko kune ese mafilibusters anowanikwa.
  - Zvakanaka! - akadaro Oliver - Kana isu tine hwaro, isu hatingarasikirwe. Kwasara mubvunzo mumwe chete kuti ugadziriswe.
  Wiscin ainzwisisa zvakakwana.
  - Unoda kuva kaputeni wedu? Hazvishande. Uchiri mudiki.
  Ndatova neropa pandiri. Oliver akasimudza bakatwa rake.
  Mhuka yakaridza mhere:
  - Zvimwe pandiri. Pamberi iwe uri ane ruzivo corsair. Une makore mangani?
  - Gumi neimwe. "Oliver Twist haana kana kumboona zvakakodzera kuti awedzere makore kwaari.
  Makororo akaseka.
  Mhere dzakanzwika:
  - Mukomana achiri mudiki, mutungamiri ane ruzivo anodiwa. Wiscina mutungamiriri.
  Hofori yecorsair yakanyemwerera.
  - Unoona, Oliver Twist, havavimbe newe. Ndiani anoda kuti ndive mutungamiri?
  Vese vapambi vakasimudza zvombo zvavo mudenga.
  - Sezvizvi. Asi usasuwa. Kubva zvino, muri ruoko rwangu rworudyi. Ini, zvisinei nezera raOliver, ndinomugadza semubatsiri wangu. Uye mhepo yakanaka kumashure kwedu!
  Kushevedzera kwedutu kwemvumo yepasi rose. Oliver akamonya bakatwa rake.
  - Ndinobvumirana! Uye ndinobvuma kugadzwa uku.
  Mufaro unonzwika zvakare. Wiscin anorayira:
  - Uye zvino - zvese pamasts. Zvakakosha kubata tack iri kuuya.
  Oliver Twist akatanga kuimba, makororo akatanga kuimba pamwe chete nemanzwi akasimba:
  
  Emerald inoputika wave pamusoro,
  Nyeredzi dziri mudenga pamusoro pedu dzinopenya!
  Kunakirwa kwekorasi newaini inonhuwira;
  Chii mangwana - Ishe chete vanoziva!
  
  Kukwira kuchaitika here kana moto wepfuti,
  Isa musoro wako mugomba rakaipa!
  Ndiwo magumo efilibuster Pallas,
  Kuyambuka makungwa mune chinhu chinotyisa!
  
  Uye rombo rinouya - tambo yakajeka,
  Kana maoko akasimba, munondo unopinza une simba!
  Usanyara, ushingi muhondo - kukunda kutya kwegamba,
  Ratidza hunhu hwako, maneja kudzikisira shungu!
  Mutinhimira wakashambira shure kwechikepe, uye upenyu hwakaramba huchifamba semazuva ose.
  . CHITSAUKO #16
  Musungwa wechidiki akarohwa zvakare zvakanyanya. Vakamurova zvakanyanya, uye kunyange zvitsitsinho zvaOliver zvakapiswa nemoto wetochi.
  Mukomana, aneta nokutambudzwa kwoutsinye, akazvikanganwa amene ari muhope huru. Uye akazvirota ...
  Nyika yeTuzok yakanga isingazive chinhu, uye muurayi akakotama pamusoro paOliver Twist, achikwesha doro zvinyoronyoro pamaronda ake. Chakamushamisa ndechekuti dzakakurumidza kuoma.
  - Uyu mukomana anoporesa zviri nani kupfuura imbwa, chii chinofadza chaachandipa, anogona kutambudzwa kwemwedzi.
  Mukomana akabva apindura achiti:
  - Usamirire, shamwari dzangu dzinouya nekukurumidza, uye ivo vanokutambanudza iwe pane rack.
  - Nokuda kweizvi mamwe maviri anorova. - Kara Maara nesimba rake rose akarova tyava ine minzwa netsono kumusana, ndokukanda mhiripiri tsvuku nemunyu. Chiso chemukomana uyu chakamonyaniswa segonye, simba remunhu chete ndiro rakaita kuti akwanise kunyarara kuchema.
  - Zvakanaka, shamwari dzako dziripi? Dyke for symmetry Ndichapisa chimwe chitsitsinho chako, zvinogoneka kuti superduke haiuye nhasi.
  Simbi yakachena-inopisa yakabata rutsoka rwomwana, ipapo Kara akasimbisa zvikuru, achimirira kwechinguvana kusvikira yapisa rutsoka rwakaoma rwomukomana.
  - Ndinofarira sei kunhuwa kwegwayana rakaimbwa. - Akadaro kat, ane muto achidhirowa mumhino dzake, akazara nekunhuhwirira kwemhepo inopisa. Inogona kucheka chimedu chegumbo uye kuidya: inotaridzika chaizvo.
  Tichaisa marasha anopisa mumuromo mako. Vega akazhambatata nepamusoro pemapapu ake. Mwanasikana akabva ati dhuma dhuma kumberi kunge mbanje, maziso ake aipenya uye vhudzi richidonha nemapendekete ake sechiedza chezuva.
  Vabatsiri vana vaurayi vakamhanyira kwaari, asi vakagurwa nehunyanzvi hwekutsvaira hwe "dolphin wings". Zvadaro, nekufamba kwakarurama, Vega akacheka mumwe mutambudzi, achityora ruoko rwake uye akaparadzanisa musoro wake kubva pamuviri. Angelica akawira kumashure kwake, achikweva superduke isingafambe pamafudzi ake. Maziso ake akawira pana Oliver Twist. Mwana ainge akazara mabrasions, zvicherwa nekutsva. Hongu, uye kunhuhwirira, kuyeuchidza barbecue, kwakasiya pasina mubvunzo izvo sadist nyanzvi yaiita pano.
  Angelica akamhanyira kwaari ndokumupuruzira maronda ake.
  - Mudiwa wangu mukomana, kuti vadzivisi vakakushungurudza sei.
  Oliver akapindura achinyemwerera:
  - Usatya, amai, iwe unoziva kushinga, hazvitore kana zuva kuti maronda anyangarika.
  -Izvi zvinodaro nekuti iwe wakagadziridzwa nekutungamira zvakakosha zvishandiso zvinomutsa masero emuviri.
  - Ndimi mai vake, uye makatiudza kuti ihama dzenyu; - Vega yakatemwa kamwe chete nevarwi vashanu, vabatsiri vana uye ane hunyanzvi murwi Kara Maara. Akaramba kurwisa, akabva abaya mumwe wavo mudumbu.
  - Maiwe, ndaida kutaridzika mudiki, kunyanya mumaziso emukomana wako nekuti angori mukomana.
  - Iwe wakarasika, atova nemakore makumi matatu, zvinongoratidzika sebrat. Asi usamushamisa muromo wako; Iye ndewangu, tave tichirwa kwerinopfuura gore, takabatana, uye ndakasarudza zvakasimba kuva nevanawo zvavo naye.
  - Chii chinorumbidzwa. Asi murume wangu akafa, uye akaenda kunovhima munzvimbo iyi yehusiku. Ndiko kwavakamupedzisa.
  - Zvinotyisa! Asi tose tiri vanhu vanofa. Ndinoshuva kuwana murume akanaka. - Akadaro Vega, achipedzisa imwe bastard. Angelica pachake akaona kuti mumwe wake aida kubatsirwa. Uyezve, mamwe varwi gumi nevaviri vakamhanyira mukamuri.
  Achicheka nebakatwa rake, akasunungura Oliver ndokumhanyira muimba yevhiri. Mapfumo evasikana akanga akapinza uye akakwana, vaigona kutema simbi. Kara Maar chete ndiye aive nehoarder isina kunyanya kuipa, uye akatokwanisa kukwenya bendekete raVega. Adonha, Oliver Twist akakurumidza kubhedhenura, akazvisunungura kubva patambo, akanyatsomira pazvigunwe zvake - zvitsitsinho zvake zvakapiswa nemoto uye, achitora mapakatwa maviri akadonha, akamhanyira mukurwisana. Mukomana akanga achipisa moto, dai akanga atambudzwa zvakanyanyisa. Pakufamba, akakandira mbariro, cheni, zvipikiri kuvarwi vamambo. Heino imwe yadzo, semhedzisiro yekukanda kwakanangwa, yakamhara muzwi raKara.
  Muurayi akabata ziso rake rakanga rakagochwa, Vega, achitora mukana panguva iyi, akagura ruoko rwake pagokora, achiburitsa bakatwa. Mukomana, akabudisa kukunda kukunda, akamusimudza, uye, achicheka varwi vaviri panguva imwe chete, akakwira kuKara. Akarwa nebakatwa rimwe chete, mukomana akanyatsodzidziswa fence akabva angonzwisisa mashandisirwo aro. Akagadzira nzira yakapfava asi inoshanda yemagetsi maviri. Akabvisa badza nokurova kumwe, ndokugura ruoko rwake kusvikira pafudzi rake. Kara Maara akawira pasi, afenda kubva mukuvhunduka kwemarwadzo.
  - Zvino iwe bhanditi risina maoko wakagamuchira zvizere. Ini ndakazvitsivira, asi vamwe vachakupa kuti uzvidavirire.
  Murwi ane ngozi zvakanyanya akakundwa, Oliver akatora makiyi ndokumhanyira mukoridho yepadivi. Varwi vatatu vaiva nezvombo zvina vakabata minondo vakaoneka vari pamberi pake pakarepo. Vakanorova Oliver, one of the clicks even scratched his chest, and from the push mukomana akagara pasi pazvitsitsinho zvake zvakatsva. Achipopota, mukomana, asina hanya nemarwadzo, akarova mumwe wavo pachidya. Ipapo, mukusvetuka kunoshamisa, akagura musoro weaipa. Achinzvenga minondo, akarova wechipiri pamuromo wengowani, achishamisa, ndokuzopedzisa nechirauro chekuruboshwe chinotsvaira. Murwi wekupedzisira akanga asina nguva yekudzosa kurwiswa kwemwana aikurumidza, uyo mushure memasekondi mashomanana akaisa munondo wake mumoyo make.
  - Mimhanzi haina kutamba kwenguva yakareba, iyo fraer haina kutamba kwenguva yakareba! - Kuseka, akadaro mukomana. Uye achimhanya neminwe akamhanya, achiridza boka rekiyi.
  Vasikana vakaramba vachicheka nemasimba epamusoro. Kunyange zvakadaro, nhamba yezvitunha zvakavapoteredza yakawedzera, uye tsoka dzisina shangu dzeAmazoni dzinofadza dzakashambidzwa muropa. Zvakadaro, kusimbaradza kwakawedzera kwakasvika kune varindi uye vasikana vakatanga kuwanda. Angelica naVega vakashandisa maoko maviri uyewo vakakava nesimba ravo rose, asi maronda avo akawanda akavadzivisa kufamba. Varwi vakadzokera shure, uye varwi vakanga vakavapoteredza vakawedzera kuwedzera. Mukupisa kwehondo, vasikana vakakanganwa chose pamusoro pomukuru mukuru akanga afenda, zvikasadaro vakaedza kumushandisa senhoo.
  Vega vakaedza kushandisa nzira yekutema miti. Zvakabatsira kudzikisa vamwe vanhu vashoma. Zvisinei, idi rokuti minondo aigona kucheka simbi rakavatsigira. Kutenda kune tekinoroji iyi. Vakauraya varwi vairwisa, vakawanda kudaro. Nekudaro, panguva yekurwa, Vega akatsvedza mudziva rakadzika reropa uye akapotsa adonha. Achishandisa nguva yacho, mumwe musoja ane simba akareba mamita maviri wemuchinda wacho akarova musoro nebakatwa zvine simba.
  Kana Vega yakanga isina dehenya rakasimba kudaro rine musanganiswa we culicistat, rakangogurwa. Asi zvakangodaro, ropa rakateuka uye bvudzi rakagerwa rakadonha, uye musikana wacho pachake akapotsa afenda. Achinyatso kubereka lunge, akaboora muvengi pahuro. Zvisinei, kurohwa kwacho kwakaita kuti musoro wake urwadziwe zvakanyanya, uye maitiro ake akawedzera uye akapotsa zvimwe zvibhakera.
  Zvakanga zvisiri nyore kuna Angelica, akanga atopindwa muropa kakawanda, uye kukuvara kwaakanga achangobva kuitwa kwairwadza nokurwadza. Vasikana vakanga varukutika, dikita neropa richiyerera kubva pavari, vakayerera zvinoyevedza pamusoro peganda rendarira.
  Vega munguva pfupi yakagamuchira kurohwa kuruoko rwake, mabiceps ake akachekwa, iyo yechidiki yeAmazon kurudyi yaive panjodzi, ruoko rwake rwakapera simba nekumhanya.
  - Zvinoita sekunge takanamatira Angelica, takwira muhondo, tisingaverenge simba redu.
  Iyewo Angelica akabayiwa padivi nebakatwa zvekuti aitotadza kuzvidzora.
  - Zvakanyanya kufanana nenyaya yekuti iwe unofanirwa kufa kufa kwevakashinga. Kana uchitenda muna mwari namata kwavari.
  Vasikana vakaridza mhere:
  - Ndinotenda chete mupfungwa dzepamusoro dziri dzemunhu. Uye zvakare muidi rokuti, vasvika simba risingagumi, vanhu vamene vachakwanisa kumutsa vose vakafa.
  Vane gumi nevaviri musketeers vakamhanyira mukamuri, iyo musket pachayo yakanga ichiri yakawandisa uye inodhura zvombo, iyo huru yakanga ichiri kutonhora. Vachipisa fuse, vakavatungamirira kune vasikana ndokupa horo.
  Kunyange zvazvo Vega naAngelica vakasvetukira parutivi, Vega akaboorwa pagumbo, uye Angelica akadonhedzwa kunze kwe sternum.
  - Oh! Inopisa sei! she shouted. - Zvinoita sekuti hatina chasara kunze kwetariro yorumuko rwomunguva yemberi. Kunyangwe ini pachangu ndaitenda muna Wemasimbaose nedenga, asi kwete zvakanyanya.
  - Zvese zvitendero uye zvitendero chitsotsi, nzira yekubata mari. Vega akazhambatata. - Ini ndiri mukuru akashinga weuto reChirungu uye hupenyu hutsva hwakandimirira, asi iwe waenda.
  Miguri yakanonoka kudzoserwa, asi zvakanga zvichiri pachena kuti mugumo wakanga wava pedyo. Vapfuri vatsva vakamhanya uye vatova kubva pahunde makumi maviri vakaridza volley. Chokwadi, mauto mana emukuru akaurayiwa nekukanganisa, asi Vega naAngelica vakawana maronda matsva. Mauto avo akanga apera simba zvokuti vakarwa zvakaoma. Pakupedzisira, misoro yavo isingafadzi yakanyura, kufamba kwevasikana vaibuda ropa kwakava nehusimbe, uye zvakava pachena kuti volley inotevera yaizova inouraya. VaMusketeers vakatoswedera pedyo.
  Uye panguva ino yakaoma, ichiteverwa neine hushamwari volley yeuta, kurira zvinorwadza kujaira, kanenge izwi raAngelica rakaimba.
  Rasai ngetani dzeuranda hwakaipa.
  Tora bakatwa uye urodze chipanga chakasimba!
  Vavengi vako ngavazere nokunyengera;
  Asi ichasununguka, chando chegehena chichanyunguduka
  Tichaitawo kuti nyika diki iyi ifare!
  Vazhinji veva musketeers vakaurayiwa, vamwe vese varwi vakasanganiswa, vakadururwa nemiseve. Hondo yakatanga kuvira nesimba idzva, mauto emuchinda akamanikidzwa.
  - Uye mwanakomana wako akaita zvakanaka, akasunungura vasungwa uye akauya kuzotibatsira. Vega akadaro.
  - Uye ndizvo chaizvo zvandaitarisira kusvika kwechipiri chekupedzisira, nokuti zvakanga zvisiri pasina kuti mwana wangu akamhanya kune imwe nzvimbo nemakiyi.
  Zvisinei, hondo yakanga isati yapera, mukuru-mukuru akanga achine varwi vakawanda, hondo yakazadza mikoto yose. Vasikana, pasinei nekuneta kwakanyanya uye kukuvara, vakaramba vachirwa. Panguva iyoyo rimwe jaya refu rakamhanya richiuya kuzosangana navo, minondo yaro yose yaipenya ropa.
  - Ndiwe, tsvarakadenga yangu, kuti wakakuvadzwa sei.
  Wanga uchiitei, wakarara?
  - Kwete, asi vakanditora somuranda wenyu, uye havana kundipinza mumuzinda, uye ini pachangu handina kuda kuteura ropa rakawanda. Uye pakatanga kuraswa, ndakaona kuti handaikwanisa kuita ndisipo. Usanetseka hako, ndakadzidziswa munondo kubva ndichiri mucheche.
  - Ndinozviziva! Iwe uri mumwe wevane chiuru chakasarudzwa. Vega akataura.
  Chiuru chakasarudzwa chii? - Akabvunza Angelica.
  - Zvakanaka, chinhu chakaita sevanhu vepamusoro muGoridhe El Dorado. - Zvakanaka, usatsauswe, unofanirwa kucheka zvakanyanya.
  Fresh Dodger, uyo akakura muhope dzake, hongu, akafamba nekukurumidza kupfuura vasikana vaneta. Mapakatwa ake akacheka vavengi nepakati, achicheka mapanga. Zvishoma nezvishoma, mauto emuchinda akadzokera shure uye, kunyange zvazvo vasungwa vakawanda vaitambudzwa uye vaneta nokuiswa mujeri, ruvengo rwakaratidza simba ravo. Mukuwedzera, mhirizhonga yakangoerekana yatanga muguta racho pacharo. Vanhu vazhinji vaive nenzara, vaneta nekudzvinyirirwa uye nemitero yakakwira, asi varanda vakatambura zvakanyanya, ndivo vaive kuputika kukuru kwekumukira.
  - Munoona, vanhu vanotitsigira. - Akadanidzira Dodger.
  Kubva mumikoto yakamanikana, chimurenga chakapfachukira pamusoro. Mukomana anotyisa Oliver Twist akarwa zvirinani kupfuura chero munhu mukuru, mushure mekurova kwake mumwe munhu akadonha. Garoro rakabva raita semushini werufu chaiwo, asi vasikana vakanga vaonda vakatanga kusarira kumashure.
  - Zvimwe tichatora zororo. Vega vakakurudzira.
  - Kwete, uri chii! Pasina isu, kumukira kungavhunga ropa rako. Forify Golden. Angelica akaridza mhere.
  - Muhondo ine ropa takaedza kucheka! Vakawa, asi vakasimuka! - Vega akafara uye akacheka mumwe musoja. Angelica akawedzera, akamutarisa. Vasikana vakanga vawedzera kuvheyesa, zvairatidza kuti painge pavhurika mhepo yechipiri. Mhakure yakanga iri kumberi, minondo miviri yakapfuura nepamusoro payo, ichiita seicharova murarabungu. Angelica ndipo paakabva arangarira superduke.
  - Uye chii chikara chikuru?
  Vega akashandura ropa rake rakasviba ndokuzotarisana.
  - Zvingangodaro, akafa, ndakamupa carotid artery!
  - Sezvo pasina chekunetseka nezvazvo, zvinoita sekunge kurwa kuchakwevera mberi, uye isu tichafanirwa kuvauraya vese.
  Vanhu vakasvika vachibva kumativi ose, vakatiza, vakatema matemo, maforogo, majeko, nemhere-mhere vachimhanyira machinda akanga avenga. Mumwe murume akanga akagwinya sehando, akatora danga remuouki richizungunuka, akariburutsa pamusoro pevatasvi vemabhiza vaviri vakamhanyira kunogura. Vakabhururuka nemabhiza avo ane makumbo matanhatu, nhumbi dzesimbi dzesimbi dzakadonhera pamatombo ematombo, uye ropa richiyerera richibva kumiromo yavo.
  Mumwe mutasvi akabviswa nejeko, achiparadzanisa musoro kubva pamuviri.
  Oliver Twist anyatsoshanduka kuita dhiabhorosi, minondo yevatambi vemikombe yaishamisa, kutema nayo kuri nyore sekucheka huswa. Asi muzinda womukuru mukuru, mwoto wakapfuta mumakamuri awo, utsi hwakanga huchiyerera pamusoro peshongwe refu dzakakombama. Mhungu ndiye akatanga kuona achibva arayira.
  - Inokurumidza kumisa moto, zvikasadaro hupfumi hwakaunganidzwa kwemazana emakore huchashanduka kuita madota.
  Vamwe vevapanduki vacho havasati vava nechiveve zvokuti havasati vanzwa inzwi rokufunga. Zvisinei, vakadziviswa nevarwi vakanga vasara, uye varindi vakawanda. Hondo iyi yaive yakashata, pane imwe nzvimbo muutsi Dhodhi akaona mupfuri ane maoko akakora sematanda, achisimudza sando, varwi vane simba vakadonha kubva mukurova kwake. Kubira kukuru kwakatanga. Maara Ace akanga achangotanga kufunga uye, kunyange zvazvo aigona kurayira, simba rake rakanga risina zvisungo. Vasungwa vakasunungurwa vakanga vatotumira shiri kuValya Chervonny, iye chete ndiye aigona kudzorera hurongwa hwekuchinja.
  Pakarepo, Colonel Gustav aizivikanwa akabva asvika pamberi peDodger. Akanangisa gondo rine mapapiro mana paDodger. Muromo waro wezvombo wakashama, uchiratidza mazino akapinza.
  Nhumbi yakakotama, ichinzvenga kurohwa. Rapotsa, gora rakakwenya matombo ane mbambo nenzwara dzaro, ndokuzokwirazve mudenga, uye mukuru mukuru akarwisa scout yeRussia nepfumo rinopinza.
  - Iwe kuguma kweplebeian!
  Mhungu yakanzvenga ndokutema bhiza makumbo emberi nebakatwa rayo. Bhiza rine makumbo matanhatu rakarovera pamusoro pemutasvi, uye akabhururuka sebhora reping-pong. Ngowani yaiva nenyanga yakarova nzira, yakashamisa mukuru wemauto. Mugororo wakafunga kumurega apore, iye akatarira gondo.
  Shiri huru yakamurwisa zvakare, asi hazvina kuita pasina kuti Dodger aive mumwe wevakasarudzwa zviuru, kurohwa chaiko nebakatwa muziso chaimo, uye gondo rakapwanya murufu. Nokukanda kunopinza, mukuru weuto reRussia akakandira gora pamusoro pake, rakasvibiswa neropa repepuru.
  - Zvakanaka, chikara. Ndakanzwisisa zvazvinoreva kubata nemurwi weGreat Russia.
  Mukuru akasimuka zvishoma nezvishoma, bakatwa rake richipenya mumaoko.
  "Ndini mupfuri weminondo akanakisisa muuto resuperduke. Irwa neni uye musoro wako uchagurwa kubva pamuviri wako.
  - Iyo muvengi ane simba, iyo inonyanya kufadza kukunda! - The rogue regai muvengi pakupedzisira apore, ndokumurwisa. Iyo Colonel yakave yechokwadi mupikisi ane hunyanzvi, anoziva matipi mazhinji, asi akaderera kune Dodger mukumhanya uye nesimba remuviri. Icy, achiedza kuhwina nekukurumidza sezvinobvira, akaita zvakanyanya zvakananga, izvo zvaakarangwa, Gustav akakwanisa kugura dama rake. Ipapo Dodger akaita musanganiswa wakaoma "Mad Squid" uye akakuvadza zvakanyanya mumwe wake.
  - Iwe uchabhadhara munhuwo zvake. Akagomera Colonel.
  Mushure mokurwiswa kunoverengeka, Gustav akapera simba zvokuti Petro akadimbura ruoko rwake nyore, uye ndokurova nechepamusoro pengowani.
  - Hazvina kuipa kumuranda. - Akati, akawira pasi, akafa.
  - Ndingafara kushumira! Kushumira kunofinha! - Mhuka yakasunga Gustov ndokumutakura pasi pemuti, ndokumhanyira mukati mayo. Boka rose revarindi vane hunyanzvi rakapinda mubhizinesi, uye vapanduki, vakapakata chero zvavo, vakaomerwa. Dziviriro dzakangoerekana dzaiswa mumigwagwa, varwi vetsoka nevemabhiza vakarova, uye hondo yavo yakava inotyisa zvikuru.
  Nechinhambwe murima, kunyange mwedzi mina inowanzopenya yakavanda kuseri kwamakore omutobvu. Imba yemukuru wepamusoro yakanga isingacharatidzike sekeke, asi chivakwa chekare chePentagon, chakashongedzwa negumi nembiri madhomes, uye zvidhori zvemauto, kwainyanya kuwanda mauto nemadhiragoni achimhanya akatasva bhiza. Marimi omoto akanga otopinda pakati pavo, chivakwa chichipfuta, pfuti dzaipfura pane imwe nzvimbo pedyo, vaiparadza guta, vachiparadza zvikuru dzimba dzematombo.
  Plut akaedza kutungamirira kumukira kwacho nenzira ine revo uye isina kungoerekana yaitika, asi hapana aida kumuteerera. Uye mauto etsoka akanga atopinda mumuzinda uye aita mhondi. Maara Tuz akaunganidza boka revatsigiri vakamupoteredza, akatambudzwa nemari uye akangocheka ganda kumusana wake.
  - Wali Chervonny uripi? - Akadanidzira pamusoro pemapapu ake. Varindi vakamukomba kubva kumativi ose, vachiedza kumusunga. Heino kukanda kwedeft ye lasso uye murume ane simba anokundwa, mhino yakavharwa pahuro.
  - Imwezve yakaora inotorwa yakazara. Munguva pfupi tichauraya vapanduki vose. Ko ivo vakadzi vanopenga varipi?
  Maara akazvuzvurudzwa kunge mombe svinu ,zvisinei paanga atodiwa akaipotsera panhongonya yebhiza museve wakabva wati bvuu ndokubaya musoro wemutasvi. Mushure memasekonzi mashoma, imwe yakabhururuka, yakaradzika mumwe murwi. Ace akadonha ndokutanga kuumburuka achibva abata dhadha rainge radonhedzwa nemunhu achibva acheka tambo. Zvino akanga ave kurwisana nesimba idzva, aida kuona kuti ndiani amununura.
  Ati mhanyei shure zvishoma, akaona mukomana akanga asina kusimira hafu akafukidzwa nebeche raiva neropa. Zvisinei, akabva amuziva.
  - Ndiwe World Tuzok. Kuti mwanakomana wako akashungurudzwa zvakanyanya pamusoro pako.
  Nyika yakazununguka nekuedza kunoshamisa kwaakaita kusvika kunze kwemuzinda mushure mekubviswa muraki. Kwainyanya kurwadza kutsika tsoka dzakatsva, gumbo rekurudyi rakanga rakuvara zvakaipisisa. Akaramba achidzinyudza mumvura, chisipiti chiya chakabva chaparara, mapundu mahombe akadzikira zvishoma, zvoita sekuti makonzo arikukuruma. Achitora uta hwemurwi akaurayiwa, akasvika nenguva kuti abatsire baba vake.
  - Hapana baba! Mavanga anongoshongedza murume. Chikuru ndechekuti hapana chandakavaudza.
  Mukomana wacho airatidza kudada kuti akanga atsungirira kutambudzwa. Ipapo, zvokwadi yakarangarira kuti akadanidzira sei, uye akapotsa asunungura rurimi rwake. Kutenda kuna Oliver Twist nerutsigiro rwetsika munguva dzakaoma.
  - Iwe watova nyika yevakuru uye unofanirwa kutsungirira kutambudzwa kwakanyanya.
  - Hongu, baba, asi vanorova uye kunyanya kupisa zvitsitsinho, zvakaoma kuti urege kuridza mhere.
  - Kana uchida, ndinokupa mazano akanaka. Paunenge usingatsungiririki zvachose, imba. Zvinobatsira zvakanyanya, ini kazhinji ndakarohwa muhupenyu hwangu. Zvinongonzwisa tsitsi kuti hauna kushatirwa neshamhu pamberi, saka chero rack ingadai isina chinhu kwauri.
  - Ini pachangu ndinofarira kudzidzira neuta pane kutsungirira kurohwa. - Nyika yaifungidzira kuti baba vane ruoko runorema vanomurova sei. Brr!
  - Zvakanaka, sezvo wakandiponesa nhasi, handisi kuzokurova, asi mune ramangwana ganda rako rinoda kupiswa.
  Varwi vatsva vakaonekwa, boka rose rakaswedera, vapanduki vaiva nenguva yakaoma zvikuru. Panguva iyoyo, shiri yakaita sehummingbird ine mapapiro matanhatu uye muromo wakakochekera yakaonekwa, ichicheka mudenga. Akagara pasi akashama muromo, akaridza huta.
  - Vali Chervonny, akasvika kuguta, varimi vanobva mumisha yakapoteredza vakabatana naye. Anokumbira kuvhura gedhi kubva kudivi reCedar Forest.
  - Ipapo iwe unofanirwa kupaza kwavari, vakadzi ava varipi, ivo vaizobatsira nevanochengeta mari. Mara vakapopota.
  - Ndinomhanya ndichivatevera. Mir akadaro.
  - Iwe haugone kumhanya kure nemasora akatsva. - The ataman reposed his son - let Zvan rush in better.
  Ace akaridza muridzo mukomana wekucheka, akanga achiri munyoro, akanga abudirira kudzivisa kutambudzwa.
  - Mhanya utsvage vakadzi vaviri avo vakatanga kumukira uku. Unogona kuvaziva zviri nyore, vakanaka, uye vanosiya zvitunha zvakawanda. Vaudze kuti vaende kundorwa paSuo romusidhari.
  Achipenya zvitsitsinho zvake, mukomana wacho akaenda kunoita basa racho. Zvan aive mumwe wevamhanyi uye mascouts muchikwata chevapanduki, uye Maara aitarisira kuti mukomana uyu hapana chaaizovhiringa.
  Mukomana akabva angoona kuti vasikana ndipo painyanya kupisa, chokwadi mukati mehondo yacho, zvaiva pachena kuti minondo yaAngelica naVega yaivhizuka sei. Achipuruzira saber yake, sezvo bakatwa rinocheka nekwose rairema zvakanyanya kumaoko emwana, akakwanisa kutema murwi uye nekupfuura achienda kumaAmazons.
  - Vanodiwa varwi. - Akati, achinetseka kurova zvibhakera. - Kusimbiswa kuri kuuya kwatiri, uye kuitira kuti vapinde muguta, zvakakosha kusunungura nzira dzeCedar Gates uye kuderedza bhiriji.
  - Vari kupi? vasikana vakabvunza vakabatana.
  - Ndichakuratidza, nditevere. - Akadaro mukomana. Akanyika tsoka dzake muropa, akamhanya, achisiya maronda etsoka. - Tevera makwara.
  Vasikana, sevatambi vane ruzivo, vakanga vachipora pakufamba. Mushure mekucheka mamwe mauto mashoma, vakatanga kumhanya, vachipfuura mukomana nekukurumidza.
  - Uye waida kuti tiende kupi.
  - Ndichakuunzirai, pano vanoona shongwe ine katatu, edza kuvavhura.
  Paiva nevarindi vashoma vakakomberedza gedhi, mauto makuru akarwa muguta. Vasikana, vauraya varwi vana mune imwe yakawira pasi, vakaverevedza nepagedhi. Vachikurumidza kukwira masitepisi anotenderera, vakatyora kusvika pamuchina waidzikisa zambuko. Magadhi gumi nemaviri panguva iyi aitamba makadhi. Vachiona vaviri vasina makumbo, vane ropa uye panguva imwe chete vakadzi vakanaka, vakapfeka machira, vakaita ruzha rwekugunun'una.
  - Ndeapi ma cuties, tibatane nesu, isu tichakurongera inotonhorera yeboka bonde uye nekudira waini.
  - Ngativauraye! - Akati Vega, uye nekurova kaviri nejeko, akaisa zvidhakwa zvina panguva imwe chete.
  Vamwe vese vakabva vasvika pabakatwa, asi nguva yainge yapera, vasikana vakacheka semacabbage.
  - Banzai! - Vega akadanidzira hafu-kuseka, achigura musoro wekupedzisira kubva pamapfudzi ake.
  Ipapo vaviri ava vakanyatsobata mubato, magedhi makuru akatanga kudzika, achivhara mugero. Zvisikwa zvaityisa zvakabuda mumvura ndokudzvova muromo zvine hasha.
  - Havana mukana, tarisai, vatove kukurumidza kubatsira.
  Boka guru revarimi vane maforogo nemajeko rakaputika muguta, richiteverwa neboka rakaoma remapato, vachitonga nehembe dzavo dzine mavara. Mhare dzakapendwa kuti dzienderane neruvara rwesango.
  - Pakupedzisira, Vali Chervonny akasvika, haasi iye. - Vega akanongedza munwe wake kune murwi akapfeka nhumbi dzokurwa aimhanya pabhiza reinky-dema rine makumbo matanhatu.
  - Kwete, uyu ndiye mubatsiri wake Discord. Zvan akapindura.
  - Mutungamiriri wako aripi?
  - Heinoi. - Mukomana akanongedza murume muhombe akapfeka shangu dzebast uye aine mapanga maviri mumaoko.
  Sei achiratidzika seizvi?
  - Kuti vavengi varege kuziva panguva yehondo, uye kana akanga ane nguo dzoumambo, vakamupfura kare kare.
  - Zvakajeka, isu zvakare zvino tinotaridzika sevapemhi. Angelica akatura befu.
  - Chinhu chikuru hachisi icho chiri kunze, asi chiri mukati. Vega yakabvarura. "Ikozvino tinenge tichiita mhepo chaiyo."
  Kunyange zvazvo vasikana vakanga vatomonyorora makumbo avo nekuneta, vakazvimanikidza kubuda mumusoro.
  Chervonny yakanga ichibira sedhimoni, uye Vega akashevedzera kwaari.
  - Hofori, chenjera kuzunguza yako.
  - Ndiwe ani?
  - Mwarikadzi akagadzira zvese izvi nyonganiso.
  - Kubva kuvakadzi mhirizhonga yose, uye imi vaviri chete.
  - Asi isu tinoziva nzira yekucheka, kwete yakaipisisa kupfuura varume. Vega akasimudza mapakatwa aive neropa.
  - Ngationei, pamwe uri kungodada. Vali akadaro.
  Kusvika kwemauto matsva kwakatanga kukwenya zvikero zvichitsigira vapanduki, asi zvakatora nguva yakareba kwazvo kurwa. Vega Vega naAplita vakakuvadzwa kanopfuura kamwe, kazhinji kazhinji vaitarisa rufu kumeso, asi kwete kwesekondi imwe chete ivo vakanonoka kutamba kwavo kwekuparadza. Chervonny pachake akagamuchira maronda akati wandei, kunyanya anonetsekana, apo koramu yake yakatanga kudzingwa kubva mumaskets. Zvino vasikana vakanga vari pazvakanakisisa zvavo, vari ivo vekutanga kupinda mumapoka, kunyararidza vavengi vakaipa. Maoko echikadzi ane tsandanyama akave nechiveve kwenguva yakareba, Vega naAngelica vakabatirira pakuzvikudza, izvo zvisina kuvabvumira kunyura. Varasa nzira yavo nemapombi, vapanduki vacho vakapindazve mumuzinda wamambo. Mauto emukuru-mukuru akanga apera uye mauto ake akanga achidzokera shure, muzinda wacho wakanga uchipfuta somoto mukuru.
  - Kurumidza bvisa imba yenguruve iyi. Tinofanira kuchengetedza zvakasara. Vali akaraira. - Zvakare, tora pfuti.
  Perth, neboka ravanhu vaifadzwa nezviito zvake, vakapaza kumadziro, uko kwakanga kune mabhatiri akawanda ane pfuti huru. Vakabata guta rose nepfuti, vachiriparadza nemabhomba matsvuku.
  - Nditevere, shamwari, kune dutu, kurasa!
  Pedyo nepfuti paive nekurasira marara, mumwe murombo akasima pfuti paforogo. Mumwe mukomana, akanga achiri kuratidzika sepwere, akakanda banga pahuro pomupurisa aidanidzira nokushingaira. Akawira pasi, akadzipwa neropa. Kunyange vakadzi vakarwa nehasha, vachishandisa twumagetsi twakatorwa kumuvengi, kana kuti matemo, mapanga omukicheni, uye kunyange bhurasho remazino. Mumwe wavo, somuenzaniso, akacheka dumbu nounyanzvi nebanga rakarwisa murwi wake. Imwe mhandara yakasvika pakukwezva zvekuti yakavhiringidza varwi vacho nekuratidza mazamu ake akakwirira, aiyevedza. Iye Dodger pachake akarasa kuverenga kuti vangani vaakakwanisa kuuraya mugomba reropa. Uye zvakadaro, kuuraya vanhu hakuna kufanana nemadhagi kana mamwe mapoka enyeredzi, panguva iyo iwe unonzwa chete kudhakwa nesimba, uye ipapo. Zvisinei, akatoparadza maConfederates akawanda zvokuti ropa rakawedzerwa rakaita semvura kwaari.
  - Huyai vakomana sunda nesimba. - Akashata anokanda muvengi mukusvetuka, bhutsu dzake dzakagadzirwa ne hypertitanium, izvi hazvina kunyatso kurongeka mukupisa, asi zvinoshanda, madehenya anoputika kubva mukuvhunduka kwakadaro. Anobva ajamba kunge karateka chaiyo, akarova kaviri achizeya neminondo, pakarepo vana vafa.
  Vanodokuva varindi vose vepfuti vakaurawa, varwi vashomanene vakanga vachiri vapenyu vakavanda pasi pezvingoro namavhiri. Vanobudiswa panze uye vanoda kuvauraya, asi Petro anomisa vaya vanoshingaira zvikuru.
  - Sungai, uye isu tichabvunza kana vachida kuuya kudivi redu.
  Vaichimbova vavengi vakasungwa, asi kutsamwa kwavanhu vanopandukira kunonzwisisika, pfuti dzakaparadza dzimba dzakawanda, dzimwe dzakaremara.
  Nzvimbo yekupedzisira yakakomba yekudzivirira muguta yaive detinets. Varwi vakarohwa vakadzokera ikoko, pamwe chete nevakasarira vemauto. Masvingo marefu akatsetseka, pamwe chete nemagonhi ane zvombo, anodzivirira kurwiswa.
  Mhandara yakaraira.
  - Hunza artillery, gogodza kunze kwegedhi.
  Sezvo vazhinji vevapanduki vasingazive kupfura, Dodger pachake anotungamira pfuti. Heino imwe yacho, iyo huru yepakati iri kudhonzwa nekunetseka nevanhu vakati wandei. Mumwe mukuru weRussia anotora zano ndokupfura pamusuwo. Wekutanga akapotsa zvishoma, bhora resimbi rakarova shongwe. Kushaikwa kwepfuti dzese dzinorema, mwero wakaderera wemoto. Mumwe Petro haasi pasina chikonzero chevakuru, anosarudza kuwedzera pfuti, mumwe wevapanduki, akamboshanda mune artillery, ari kuedza kuramba.
  - Kubhadharisa zvakanyanya. Pfuti inogona kutsemuka.
  - Usatyora! Plut akazunungusa. - Tarisa kukora kwakaita breech, iwe unogona kuona pakarepo masters akashanda nesimba.
  Nechivimbo achibatwa nehope nehupfu chena, akabatsira vanhu kutakura bhora rekanononi rairema.
  - Zvakanaka, zvino zvichave zvinonakidza.
  Kubva kure zvakadaro zvakaoma kurova gonhi zvakananga, uye iyo huru caliber haibatsiri pakurongeka, asi kana ikabudirira, ipapo pachava nemigumisiro. Zvinonzwisisika, iwe unofanirwa kuvimba ne intuition. Rogue yakavhara maziso ake ndokukumbira rubatsiro, iyo, sekutonga, yakaita zvakanaka kuGreat Russia, kubatsira munyaya iyi zvakare.
  - Zvakanaka, vana vaMwari.
  - Dai Amai Vatsvene vaMwari vatibatsira. - Akati vapanduki.
  Nekuchema, kanoni yakaridza mbiru yemurazvo wemoto, bhora rairema makirogiramu makumi maviri rakarovera pamusuwo nekumhanya kukuru.
  Simbi yayakagadzirwa nayo yakaputika, asi nheyo pachayo yakapukunyuka.
  "Damn, yakagadzirwa sei, ndichafanira kupfura zvakare." Ngatiwedzere kubhadharisa.
  - Hazvina kukosha. - The pfuti akasimudza inzwi rake. "Njodzi yacho yakakura, zvirinani changamire, kana muine izwi rakakodzera rekuisa mamwe mapfuti akati wandei, hapana kana gonhi rimwe chete rinokwanisa kumira kurova kwakawanda.
  - Zvakanaka! Asi iniwo handikupe kudzikiswa kwedosi.
  Mushure mekurovera cannonball mu cannon, Dodger akapfura zvakare, asi zviri pachena kuti rombo rakanaka rakamufuratira, kurova kwakaenda kushongwe, zvaive pachena kuti mazino akadonha akabhururuka sei.
  Nembudzana iyiwo yakanga ine pfuti, uye vairidza moto. Chokwadi, vaipfura kakawanda zvisina basa uye noupofu.
  - Tsinga dzako dzakanyanyisa. - Akadaro mukuru wepfuti. - Zorora uye funga nezve chinhu chinonakidza.
  - Ndezvei? - Akabvunza akatsamwa Dodger.
  - Nezve chokwadi, semuenzaniso, kuti uri folda yangu, uye mwanakomana wako. - Mukomana wemhino akapindurudza, saber mumaoko aive neropa, uye akarwa zvakanaka.
  - Uye chii chisiri chakaipa zano! Ndinoda kuva nevanakomana vashanu, vasina gumi vacharwira Nyika Yangu.
  - Kwete, zvichida iwe uchiri muduku zvikuru kuna baba vangu, zviri nani kuti uve mukoma wangu mukuru.
  Dodger akabata chirebvu chake chakatsetseka, chisina ndebvu ndokuseka. Ipapo, achirangarira tsika yechiRussia yekare, akazviyambuka. Mboro yechombo ichipisa.
  - Kupisa! Asi hapana, asi kutonhodza musoro.
  Mwoyo unotevera wakatumirwa nepinipi chaiyo. Mukova muhombe wakadonha, uye vapanduki, kunyanya Angelica naVega, vakamhanyira mukupwanya.
  Vasikana vagara vachitsvaga kutonga, uye sezvo vakamira pachena nekuda kwehunyanzvi hwavo hwekurwa, vamwe varume vakazvikwevera vamene kusvika pamwero wavo.
  Vega yakasvetukira pachikamu chakaparara cheparapet, ichiita propeller nemapakatwa ake. Zvimedu zvenyama ine ropa zvakabhururuka.
  - Angelica, pamwe une imwe mhando yedope, ini handinzwi maoko angu.
  - Iniwo handisi kutonhora, iva nemoyo murefu musikana - iwe uchava mutaman.
  - Majee evana haana kukodzera pano, ndave kuda kudonhedza bakatwa rangu.
  "Ipapo musoro uchadonha unotevera."
  Muguyo wenyama wakaenderera mberi, moto wakapisa, uye Vega akapinda asina shangu mumoto kakawanda, asi haana kuzviteerera. Vachisundidzira varindi parutivi, vakapinda muchivanze.
  Mukuru Mukuru Monnac amene, mutungamiriri mukuru wamauto omukuru mukuru, akarwa muno. Aive akareba kwazvo, akareba kupfuura Valya Chervonny pachake, uye aine mapendekete akafara zvisingaite. Heano mauto maviri makuru ari kuuya pamwechete, achisarudza minondo inocheka nekwose sezvombo. Vali akanga akasimba sebheya, asi mushori wake akanga asiri wakaderera, kunze kwezvo, Monnac akarovedzwa navapfuri veminondo vakanakisisa muumambo, uye Vali akaita nenzira yechinyakare. Kwapera miniti, mukuru wemauto, aita kufamba kwehunyengeri, akabaya ruoko rwemuvengi wake. Vali akaendesa bakatwa kuruoko rwake rworuboshwe, kufamba kwake kwakadzikira. Uye ipapo kucheka backhand ichityora nepachipfuva. Chervonny akadzedzereka, asi Vega akabva auya kuzomubatsira. Musikana wacho akamisa kurwisa kwomukuru wemauto, uye iye pachake akaisa chiratidzo pahuma yake nerimwe bakatwa.
  - Ihure! Ndichakusvira mumakomba ose. akadanidzira Monnac.
  - Iyo podhi ichatsemuka. - Vega akaburitsa rurimi rwake.
  Zvibhakera zvemukuru wemauto zvairema, asi zvisingaite zvekumhanya zvichienzaniswa nekufamba kwemukuru wehungwaru hweRussia. Apotsa kurwiswa kwakati wandei, akagomera, ropa richiyerera kubva mugomba rakanga rabaiwa, zvaive pachena kuti nguruve hombe yaipera simba.
  Muvengi anotenda pasina
  Kuti akakwanisa kuputsa maRussia!
  Ndianiko angatsunga, anorwa pakurwa;
  Vavengi vacharohwa nehasha!
  Vega vakataura mavhesi ekare, kwete akawanda asina ruzivo uye akaenderera mberi nekugumbura. Pakupedzisira, mukuru wemauto, uyo akanga apera simba, akagumburwa, uye musikana ndokumubaya pahuro nebadza.
  - Ndinofunga kuti ndakakurumidza: ndingadai ndakakutora musungwa uye ndikakubata chibharo.
  Zvisinei, hondo yekupedzisira yakamusvina simba rose. Mwanasikana akadzadzarika achibva adonhedza bakatwa. Ipapo boka rine utsinye rakamurwisa, musikana wacho akakuvadzwa maronda maviri mudumbu, uye rimwe badza ndokumugura dama.
  - Heano ma bastards! - Maoko aVega aidedera, makumbo ake akabatwawo uye achizununguka, zvaiva pachena kuti akanga ari pamakumbo ake ekupedzisira. Angelica akaperawo simba uye akarwisa varwi vashanu zvakaoma.
  - Hupenzi kufa nhanho nhatu kubva mukukunda! Vega akagunun'una.
  - Uchararama! - Akashevedzera Oliver Twist uye, senge ingwe diki cub, yakatsvedza pakati pemashizha. Kurwiswa kuviri uye misoro yakatyoka yakabhururuka pasi.
  - Bravo mwana, ndinoda kuva nemwanakomana akadaro.
  - Uye ini ndatova nazvo! - Angelica akati, achimonyoroka nekunetseka, akarova mumwe murwi.
  Vega akadonha, akaputira chiso chake muropa, ndokubva atora sip. Izvi zvakamufadza zvisingaite, achibva asimuka.
  - Mukomana, kuchiri mangwanani kuti andinyore, ndinogona kurwa.
  Achitora bakatwa rakanga radonhedzwa, musikana akatenderera, achienderera mberi nekusunungura ura hwake.
  Varindi vakanga vakaneta zvakajeka, mamwe varwi, varasikirwa noushingi, vakawira pasi namabvi avo ndokukumbira ruregerero, vamwe, pane kudaro, vakasarudza rufu pane kunyadziswa kwoutapwa. Asi simba ravo rakasvava, kurohwa kwakava kushoma.
  - Ramwa! Uye isu tichaponesa hupenyu hwenyu. - Akadanidzira Vali Chervonny. - Donhedza zvombo zvako nguva isati yakwana!
  Inopfuura hafu yeavo vakarwa mukupererwa nezano rose vakasiya mapanga avo akanga ava asina maturo. Chikamu chidiki chemauto ndicho chaitaura nemapato.
  Varindi havaneti!
  "Ipapo unotofanira kuurawa!" Pamberi madhiragoni angu, kumwe kuedza kwekupedzisira kwasara.
  Mumusoro weVega naAngelica, kwaiva kutinhira kuti mukomana akanga atambudzwa haana kutarisa zviri nani, asi zvakadaro vakawira pamusoro pemuvengi, vachipedza zvakasara zvekupedzisira zvekupikisa.
  Apo, pakupedzisira, murwi wokupedzisira akabayiwa naAlex akawa, pakava nokunyarara kwakafa.
  Vega, aneta, akagara pasi pachikomo chezvitunha zvakawanda. Aplite akataura.
  - Ave Maria! Takakunda.
  Vali akakwira kudhiramu rewaini, akainhonga, akatyora rimu ndokutanga kunwa nemakaro. Akabva atendeukira kune vamwe vapanduki vose.
  - Uye chii chauri kukosha. Ngatinwe mukukunda kwedu.
  Apa Vega naAngelica vakatonzwa kuti vanoda kudya, nyangwe matumbu aitamba, pahuro painge paoma nenyota.
  - Mushure mehondo ine mbiri, wadii kutora sip.
  Vapanduki vacho vakatanga kuba, asi Vali Chervonny akavamisa.
  - Kwete, hupfumi hwese hunofanirwa kuverengerwa uye kudiwa. Zvino, pachinzvimbo chemukuru, isu tichatonga, uye masimba ese anoda zvese mari uye chikafu. - Akadaro mukuru wevapanduki.
  - Uye imi vasikana huyai pano! Imi muri varwi vakajeka uye vakasimba, asi ini handikuzivei! Wabva kupi.
  Vega akasarudza kusataura chokwadi. Zviri nani kuziva zvakawanda uye kuwana zvishoma.
  - Isu tinobva kunyika dziri kure, zvakanyanya kupfuura zvinhu zvakakura zveKiram neEngland, uye kwenguva yakareba takagara mumusangano wemauto, umo vakadzi varwi vakadzidziswa.
  - Ndizvo zvakaita, asi ini ndaisaziva kuti kune vanhu vakadai, uye imba yako yemamongi yakakura here?
  - Diki uye yakavanzika yakavanzika.
  - Uye iwe unogona kundiratidza pachedu pamepu.
  - Uye hapana mepu, nzvimbo yayo chakavanzika chitsvene zvekuti kana tikachiburitsa, tinozoiswa pasi pekutukwa kunotyisa.
  - Zvakanaka, nymphs dzangu dzakavanzika dzehondo, ndinorega iwe uchengete ichi chakavanzika. Uye mukomana anorwa zvakanaka uyu haisi hama yako here?
  - Ndiye mwanakomana wangu!
  - Makorokoto! Iri igondo chairo uye ndinofunga kuti nekufamba kwenguva murwi ane mukurumbira achakura kubva mumukomana, kunyangwe iye zvino achirwa zvakanyanya.
  - Ndakamudzidzisa pachangu.
  - Zita romumwe wako ndiani?
  - Ini ndiri Vega, Dodger achiri nesu, haasi mushumiri, asi mudiwa akaenzana.
  - Ndichazvidzidza! Ndichikukokai kuti muve vabatsiri vangu, ndichakupai mumwe nomumwe wenyu varwi.
  "Tinotenda zvikuru, asi isu hatidi kugara kwenguva refu munyika ino, uye kana basa redu rangopera tinorisiya.
  Kamumvuri kakapenya nechekure, karume kasingaonekwe kakakwira bhiza ndokumhanya kugedhi. Miromo yake yakazevezera.
  - Zvinoita sekuti ava ndivo vanotaurwa nezvavo neuprofita.
  . CHITSAUKO 17
  Musungwa wechidiki akazvamburwa akaedza neshungu kuti aone nepakati pengetani. Akanga asara nenguva shoma.
  Nokukurumidza kurohwa kwechitatu, uye ipapo kuurawa. Muchiuno, kufa hakurwadzi sezvakunyadzisa. Uye pano vanodyisa vabhomba vakazviuraya zvakashata. Chingwa nemvura uyezve zvishoma. Uye kunotonhora mumadziro ematombo makobvu. Uye chiremba haatombouyi - akatongerwa, saka sei kurapa.
  Apo Oliver Twist akanga aneta akawira muchiroto, akarota ...
  Pashure pemutambo wakaisvonaka nokupemberera kukunda, dare revapanduki rakaungana. Yakapindwa nevakuru vemauto, pamwe chete naVega, Angelica, Plut, uye, zvinotoshamisa kuti, wechidiki Oliver Twist, akagadzwa kuti atungamirire boka rinosanganisira vana nevechiri kuyaruka vasina makore anopfuura gumi nematanhatu.
  Yakakurukura mamiriro ezvinhu aripo uye zvekuita zvinotevera. Kutanga, zvakanga zvakakodzera kudzorera chiremera chepamutemo muguta racho pacharo, kumisa ugororo nechisimba.
  - Ndakatoisa matanda makumi maviri, panoturikwa vasina kuda kuzviisa pasi pesimba revanhu.
  - Ndizvozvo, asi zviri nani kuroverera mbavha! akadanidzira mudiki Oliver Twist.
  Vakuru vakati wandei vevapanduki vacho vakabvumirana nemwoyo wose.
  - Unogona kuona nekukurumidza mutungamiri wevanhu ari kukura!
  - Pachave nematanda! - Cheka Vali Chervonny.
  Vega akatora pasi.
  - Ndinotenda kuti hatizobvumirwi kurara murugare, zvinokwanisika kuti chaizvoizvo mazuva mashomanana gare gare hondo huru ichatumirwa pano, iyo ichakomba guta.
  - Kwete kudaro nekukurumidza! - Cheka Vali Chervonny. - Hondo inofanira kuunganidzwa uye kugadzirirwa. Mukuwedzera, Naporedon ane nharo neAgikan, kana akakanda simba rakawanda pamusoro pedu, ane ngozi yekurasikirwa nemakoloni ose. Aiwa, hazvisati zvichityisa zvakadaro.
  "Asi zvakangofanana, zviri nani kubatirira pane kuve unofungira, zviri nani kuhwina pane kudzoka nekutya. Tinofanira kufora toga, munzira tichazadzazve hondo yedu tichibhadhara vanhu vanopanduka, uye ipapo tichakunda guta guru rehumambo sehwaro.
  - Matarra ndiro guta guru renyika yedu. Saka unoda kupidigura mambo.
  - Kudikanwa kunotimanikidza kuita kudaro.
  Ndiani achava mambo ipapo?
  - Hongu, kunyange iwe, handina basa nazvo.
  - Vivat Vali Emperor. Vakuru vakazviwana.
  - Izvo zvinobata kumeso, ini, pamwe, ndinogona kubvumirana nechikumbiro chake. Sezvawataura, zviri nani kuhwina pane kudzoka nekutya.
  - Zvakakosha kuunganidza masimba ose uye kuunganidza, kutanga kune zvose, vakomana kubva pazera remakore manomwe. - Yakaiswa naOliver Twist.
  - Uye isu tichatora sei vanozvipira kana isu tichaunza kunyoreswa?
  - Chokwadi basa. - Pano atamans vakanga vakabatana. - Vanhu vakatozvijaira, uye uto redu richava rakakura.
  - Uye iva pane izvi.
  - Uyezve. Angelica akapinda muhurukuro. - Tinofanira kusunungura varanda vose uye toenda navo muuto redu.
  Hatizove neuranda! - Cheka Chervonny. Mutungamiri wevapanduki akasimudza goroti huru yegoridhe mumatombo uye akainwa mune imwe gulp - Kubva zvino zvichienda mberi, serfdom ichabviswa nehama dzose dzakasununguka mumwe kune mumwe.
  - Uye zvakapambwa zvinofanira kugoverwa zvakaenzana pakati pevose. Oliver Twist akapindira zvakare. - Pasinei nemazita.
  Vali akazeza, asi achibata kutarisisa kwevamwe vake-mu-maoko, akadaro zvine simba.
  - Ngazvive zvakadaro! Tinovhota.
  Munhu wese akasimudza zvibhakera.
  - Nomubvumirano!
  Dodger akazevezera munzeve dzaVega.
  - Ehe, rusununguko runoshamisa, asi usazogara kwenguva refu. Mushure mezvose, isu tine basa renyika yedu - Great Britain.
  - Wakanganwa kuti takavimbisa kudzorera Angelica vanakomana vake. Imwe inodzoserwa, pakarepo patinowana yechipiri uye kutora Matarra, isu tichakurumidza kutendeukira kune hemisphere yechiedza.
  - Zvinogona kutora nguva yakareba. - Petro akavira nehasha.
  Chii chauri kuzevezera. Vali akabvunza achinyumwa.
  - Nezvenyaya dzemunhu. - Kunyemwerera, akapindura Vega.
  - Ndiro bhizinesi rako. Zvakanaka, heino sarudzo huru dzatakaita, zvinosara kuti tikurukure zvakadzama.
  - Dhiyabhorosi ari mune zvese. Vega akadaro.
  - Ini handisi kuda kuita sendinopinda mukati, asi kuuya kwako kunoyeuchidza ngano yakajairika yevarwi vaviri vasina shangu vane minondo inozoonekwa nyika isati yapera.
  Unogona kutifunga sechinhu chero chipi zvacho, asi dzimwe nguva ngano dzinoitika. Vega akadaro.
  - Uye ini handitendi kuti iwe uri mufananidzo weMhandara Maria naAzazel, asi vanhu vanogona kutenda mazviri. Saka zviri nani usamuodza mwoyo.
  - Sei? - Akabvunza Angelica.
  - Nokuti munyaya iyi, varwi vakawanda vari nyore uye vechitendero vachabatana nesu. Pashure pokurangarira zvose, vanhu havagari vakatsamwa, asi vanoomerera zvikuru mukunamata kwechitendero.
  Musikana akazvidurura hafu yegirazi rewaini isina simba, akanyorovesa huro yake.
  - Zvakanaka, nekuda kwechikonzero chakanaka, ndakagadzirira izvi. Asi iwe unoziva chii Vali. Angelica akazeza.
  - Usazeza kutaura.
  -Unonzwa sei nezvesainzi?
  - Ini pachangu handisi kunyatsoverenga, asi ndinofunga kuti kana zviri zvekubatsira nyika uye vanhu vanoshanda, saka sainzi inofanira kukurudzirwa.
  - Iwe unofanirwawo kudzidza iwe pachako kuti urege kuva bofu.
  - Muhuduku hwangu, ini pachangu ndaiva muranda, uye ndakanga ndisingasviki pakuverenga, uye ipapo ndangoita zvandakarwa, ndakavanzwa kubva pakudzingirira, ndakaunza kururamisira. Uye kana ndikava mambo hazvizivikanwi kuti ndichawana kana tsanga yenguva yekusununguka.
  - Munguva dzekare panyika yedu yaamai paiva nemutongi mukuru Genghis Khan. Iyewo aisagona kuverenga kana kunyora, asi akawana kukunda kukuru uye akagadzira humambo hwakasimba. Vega akadaro.
  - Muenzaniso wakanaka sei. Semanzwisisiro andinoita, wakabhururuka pano uchibva kunyeredzi dziri kure.
  - Ehe, iwe wakanzwisisa nenzira kwayo, uye humambo hwedu hunosanganisira mamirioni epasirese akafanana uye asina kufanana newe.
  -Ne data rakadaro, iwe unonyanya kukodzera basa revamesiya. Ndibatsirei kuti ndikunde chigaro cheushe uye ndichaita chero chamuchakumbira.
  - Isu tine chinodiwa chimwe chete chekuti iwe ugadzire sainzi, kuparadza uranda, kutonga zvakanaka!
  - Iwe taura chinhu chimwe, asi isa pamberi matatu kamwechete! Chervony akaseka. - Zvakanaka, ngatizadze mabhodhoro uye kunwa kuti ubudirire.
  Atamans akanwa, kusanganisira Oliver Twist. Mukomana akaita kakupenga ndokutaura nemapathos.
  - Ndinoda kuva muchinda.
  - Uri kutaura nezvei? Ini ndichakutora iwe. Vali akadaro zvinyoro nyoro.
  - Kwete, iwe unofanirwa kudzidza pachikoro chakajairika, kana ndangowana hama yako, tichadzoka.
  - Mwanakomana wako here? Angelica akagutsurira musoro. - Ipapo unofanira kuteerera amai vako. Uye zvino tichanwa imwe uye topararira pakati pemauto.
  - Just regai kumupa.
  - Chokwadi, zvakakwana zvakakwana, vana vanofanira kuchengeta mwero mukudya nokunwa.
  Mushure mekutaura kwekupedzisira, Chervonny akavhara musangano. Atova mukoridho Dodger akadhonza Vega.
  - Saka kwauri basa rakapihwa nenyika yekwako harina zvarinoreva?
  - Iwe unoziva, ndaneta nekuve chidhori chinozviisa pasi, ndinoda kuita basa rekuita kamwechete muhupenyu hwangu, kuisa zvese pangozi, asi kusunungura pasi kubva pakutonga kwekare.
  - Uye chokwadi chekuti mafambiro eNyika yaAmai zvinoenderana nebasa redu, zvakafanana kwauri here?
  - Kwete, asi basa rakatanga rinofanira kupedzwa. Hatigoni kusiya vanhu ava panguva yakaoma munhoroondo. Fungidzira zvakavamirira isu tisipo - kutambudzwa uye kuurayiwa.
  - Uye zvakadini naAngelica, ndinovimba anogona kuzvibata ega.
  "Asi haana hunyanzvi hwechiuto neruzivo sesu. Uye kana toreva nezvomufaro wemamiriyoni evanhu, unogona kuparara.
  "Mune chokwadi here kuti kupandukira kwechisimba kungatungamirira kuparadhiso yepasi rose?" Nyaya yacho inogona kungopera muropa rakawandisa.
  - Ndicho chikonzero kutonga kwedu kuchidiwa kuitira kuti kukanganwa-ini-kwete kukura panzvimbo yeropa.
  - Zvakanaka, ndichakupa mamwe mazuva matatu, uye kana iwe usingabvumi kuvasiya, ini pachangu ndichasiya musasa wevapanduki ndobhururuka kuenda kupasi Samsoni.
  - Unoziva kuti handigoni. Zvakanaka, ngatitarisei mamiriro acho ezvinhu.
  Vakuru vemauto vakapararira muzvikamu uye vakatanga kuputsa mauto mumapoka. Vali Chervonny vakagadza vanhu vakaedzwa uye vakaomeswa mukurwisana kwemapoka kune maitiro makuru, vanhu pachavo vakasarudza zviduku. Panguva imwecheteyo, kudzokororwa kwemuzinda wakaitwa, kunyangwe nzvimbo dzepamusoro dzakatambura nemoto, madziro pachawo akapona pamoto, uye zvakanyanya kukosha, imba yepasi hombe yakapona, uko kwakachengetwa hupfumi hwakakura hwe superduke. Nekudaro, gumi nevaviri vapanduki vakafa panguva iyo pavakaedza kupinda mudura. Iwo akaisirwa masimulators uye misungo ine miseve yainyatso vhiringa vakomana vakapererwa. Vali Chervonny, zvisinei, akafara.
  - Saka zvakakosha kune mbavha. Kubva zvino, mari yese yakanakira vanhu.
  Nerubatsiro rwemadhiramu epfuti, misungo yakapeperetswa uye yakarongedzerwa zvakanaka mbariro dzendarama, simbi dzesirivha, mbiya uye zvipfuva zvakazara nemari zvakaoneka pamberi pevapanduki. Pane imwe nzvimbo yairara matombo anokosha, madhaimani, mamwe akaenzana newalnut, crystal clear rubies, emerald, mamwe acho aive muchimiro chezvishongo kana maruva, agate, topazi, safiro, maparera ega ega saizi yezai rehuku.
  "Madzimambo aya akaunganidza upfumi kwemazana emakore. Yave nguva yekugovana nevanhu.
  Vega iri pose pose ndokubva aisa rurimi.
  - Muumambo hwangu, madhaimondi haana kukosheswa zvakanyanya, anogadzirwa muzvigadzirwa zveindasitiri. Zvakafanana nemarubhi, aimboshandiswa mumalaser kusvika mega-plasma michina yagadzirwa, asi emerald yakakosha chimwe chinhu.
  - Muchiitiko ichi, ndinovapa kwamuri, zvichida nokuda mhete?
  - Handidi kuremedza nzeve. Mhete iri nyore yakakwana!
  Zvokudya munhare, uyewo mumatura eguta, zvakanga zvakakosha, zvokuti nzara haina kutyisidzira chimurenga. Kazhinji, mamiriro ekunze akaorera - mazuva matatu panguva imwe chete, uye zvirimwa zvakasvibirira zvisina kujairika zvakaita kuti zvikwanise kukohwa kana pagore. Zvechokwadi, kwakanga kusina chando, mamiriro ekunze aiyeuchidza equatorial.
  Uye zvinoshamisa, kunyange paivhu iri rakapfava, rakanyorova iro raibuda nemafuta, apo rakanga rakakwana kukwenya chimuti kuti ritumbuke, vanhu vakanga vachiziya nenzara. Simba rine utsinye re oligarchy, mitero yakawandisa uye mutero, zvakatungamirira kune chokwadi chokuti vanhu vazhinji vaigara muurombo.
  Naizvozvo, kumukira kwakapararira, ndokupararira mumaguta nemisha. Uye apo uto revapanduki rakatanga kurwisa, ichi chiono chinoorora. Vapanduki vakawanda vakabuda pagedhi ndokufamba mumugwagwa wakafara. Mugororo wacho, zvisinei, somurwi ane unyanzvi akafinyama, kwakanga kuri pachena kuti vazvipiri vakanga vasina kurovedzwa, vakanga vabuda munhanho, kunyange zvazvo vatungamiriri vavo vakanga vachiedza kuvavaka. Pakati pezvombo, pane majeko mazhinji akatwasuka anoita seanotyisa, mapfumo akawanda, pane vanhu vakashonga nyanga netsvimbo.
  Kune mashoma muskets, kunyangwe echinyakare. Mune rudzi urwu rwesimba, chiyero chezvombo hachina kukwirira kudarika panguva yaIvan the Terrible, chinhu chikuru zvombo zvinotonhora, izvo zvinopa vapanduki mikana. Asi kana vakasangana nehondo huru uye vakashongedzerwa zvakakwana, ivo vachakukurwa. Iko hakuna kukwana artillery, mazhinji emakanoni akabatwa akabatwa panguva yedutu reguta anorema zvakanyanya, zvakaoma kuvadhonza. Ndiko kuti, mushandirapamwe wekorona haisi chinhu kunze kwekubhejera kunogona kupera muropa rakawanda.
  Hezvinoi panouya vakadzi vemunharaunda yeAmazon, vazhinji vavo vane tsandanyama uye vakakura, vakapomba tsandanyama pabasa rakaoma. Ivo, semutemo, vanoperekedza varume vavo, asi kunewo vakadzi vadiki kwazvo vasina varume. Pakati peizvi, Vega anoumba murindi wake.
  Heano gumi nevaviri mamwe vasikana vakamukomba iye naAngelica.
  - Muri vatsvene! - Vakadanidzira. - Mutangiri waMaria naAzazeri.
  Vega ajaira basa rake. Kunyange zvazvo dhimoni iri risingatendi muna Mwari, rinonyepedzera kunyura mukunakidzwa kwechitendero.
  - Tenda kune Wemasimbaose, chirango chasvika kunyika yako. - Vega yakakwanisa kuziva nezve ngano mune zvakajairika - Ndakauya pano kuzoita varombo vapfumi uye vapfumi varombo!
  Izvi zvakakonzera kuputika kwechido pakati pevarombo. Vaiita ruzha vachivheyesa majeko avo.
  - Tine kuenzana kwevakadzi, zvakare, tinofanira kurwa. Ndichava wekutanga kukuratidza muenzaniso! Vega akasimudza bakatwa rake pamusoro wake.
  Vasikana vakawanda uye matrons vakuru vakatsigira izvi - kunyange muhondo iyi yenyika yaionekwa sebasa revarume.
  Vali Chervonny pachake akatyaira akasvika kwavari. Panguva ino, akakwira pane stiphin, mhuka inosetsa inosanganiswa nenzou necactus. Pamusoro, pakanga paine chigaro, uye mupfuri ane ngoro, zvese zvaive zvakachekwa zvakanaka, asi hunde nhatu dzairatidza kunakidzwa.
  Oliver Twist akaona mhuka yakadai kekutanga ndokukweva minzwa achida kuziva, akabva aedza kuridza, dzakarira, ndokuwana chimwe chinhu chaiita sembira.
  Mukomana uyu akakwanisa kuburitsa rwiyo rwekufora kwemauto.
  -Usatambe uchitenderedza, kunyangwe kwete, ramba uchiridza hunyanzvi hwako hwemimhanzi.
  - Unoda mimhanzi here? - Akashamisika Oliver Twist.
  Ini hangu handisi munhu ane utsinye. - Vali akatogumburwa. - Kana ndiri kubva kumhuri iri nyore, zvino iwe unofungei; kutadza kuona kunaka?
  - Iyi irwiyo rwemauto naye varwi vanoenda kunofa. Asi kana iwe uchida, ini ndichakuridza iwe Beethoven's heroic symphony yakatsaurirwa kuna Napoleon Bonaparte.
  - Ndivanaani?
  - Magamba ekare enyeredzi dziri kure.
  -Itambe.
  Mukomana akatanga kuimba "tambo", tsono yenzou imwe neimwe yaive neyayo. Pakupedzisira akakwanisa kuwana mutinhimira chaiwo, uye akatanga kuridza. Mutinhimira wehungwaru mukuimba kwekutanga wainakidza. Nenguva isipi vakanga vakombwa nezviuru zvakawanda zvevaoni, uye vakakumbira nomwoyo wose kupfuurira.
  Chervonny akakanganisa pfungwa.
  - Chinangwa chedu ndechekurwisa guta guru, hatifanirwe kumira. Patrizh akasiyiwa, uye isu tichateerera mimhanzi mushure mekukunda.
  Oliver Twist, akakurudzirwa nemweya wemhomho, akaomesa musoro.
  - Rega ndivatambire Tchaikovsky, iyi zvakare igamba rakasimba rekare.
  - Kwete! Tinotendeuka ndokufora.
  Apa Vega akapinda muhurukuro.
  - Regai atambe! Ndinodawo kuteerera Tchaikovsky, kunyanya sezvo ari muumbi wenyika yedu yekare!
  Vali Chervonny akazengurira, akanga asingadi kukakavadzana nemutsvene mutsva, chiremera chake uye unyanzvi zvaizouya zvakanaka, asi chiremera chake chinofanira kuchengetedzwa.
  Angelica achati kudii?
  - Rega atambe, asi iyi ichava rwiyo rwake rwekupedzisira. - Akadaro runako.
  Oliver Twist akatora puff, ndokubva atanga kuimba. Inzwi rake rakanga risati ratanga kudambuka, nekudaro kufona kwacho kwainyatsonzwika.
  "Uye ane mano akanaka ezwi" - akafunga Dodger. - "Pandakaimbawo, zvinonzwisa tsitsi mushure mejeri, ndakarasikirwa zvachose nekuputira."
  Asi nzou yecactus pachayo yaiita seine maonero akasiyana. Kwenguva yakati akamira akadzikama, uyezve kuti orega sei. Oliver akabhururuka kubva paminzwa, uye mutasvi ane ruzivo akagara naValya Chervonny akadhonza matomu. Asi hapana chakabatsira, mhuka yakaramba ichidengenyeka, zvairatidza kuti nzou yakanga yapenga. Ganda gobvu rakaita dzvuku, izvo zvaive chiratidzo chekutyisidzira kurudzi urwu rwemhuka. Pano Vali pachake haana kukwanisa kupikisa uye akabhururuka kubva kumashure, zvichida angadai akatyoka mutsipa wake, asi Dodger akanga akangwarira uye akasimudza musoro wekumukira. Asi mutyairi wacho akanga asina rombo rakanaka, kubva pakusundidzirwa kwaakaita akabhururuka sebara ndokunorovera mumuti wemuchindwe.
  - Kutyisa kwamuka! Ndiwe wakamuunzira muimbi abvaruka! - Akadanidzira Chervonny.
  Panguva iyi, Angelica akasvetukira kumberi, hofori dzenzou huru dzakamutenderedza pamusoro pake, kunyangwe akashinga Vega akaridza mhere. Asi musikana, pasina kubvunda, akaisa ruoko rwake pahunde yake. Zvaiita sekuti murwi wesimba wakabuda maari, nzou yakapenga ichigwedeka nekuoma, ganda rake rakashanduka kubva kutsvuku kuita bhuruu. Ipapo maziso ake akatsvuka ropa akatanga kutaura zvine musoro, chikara chine hunde nhatu chakapfugama.
  Vanhu vese vakapindwa nechando vasingadaire maziso avo, pakamboita runyararo, ndokuzoputika nemhere yemunhu.
  - Mukadzi Mutsvene weNzou.
  Mheremhere yakanzwika, mhomho yevanhu ichiimba.
  - Kuzvarwa kwaMaria kunopingudza chero mhuka! Kukudzwa kuvatsvene!
  Nzou yakakotama, uye Vali Chervonny akagara paari zvakare. Mutungamiriri wevapanduki akafara, uye mukomana akasindimara akaiwana, nepo chiremera chaAngelica chakasimbiswazve, izvo zvine chinangwa kumubatsira.
  Asati agara pasi akazevezera munzeve maAngelica.
  - Kana ndava mambo, ndichakupa kuti uve mukadzi wangu.
  Musikana akapindura.
  - Kuti uroore, unoda rudo.
  Vali akafemereka.
  - Ndinokuda zvikuru.
  - Handisati ndave newe.
  - Izwi richiri kukurudzira tariro.
  Vali akabva atarisa Dodger negodo, uyu wechidiki haasi mukwikwidzi wake here?
  Asi zvino, achibata maziso aVega, akaziva kuti ivo vaive vaviri naye. Iyi ndiyo nzira iyo tigress inomutarisa nayo, kutaridzika kuzere negodo uye kuyemura. Ichokwadi, anonyatsonzwa kuwedzera kukwezva kwaAngelica, akanga ari mukadzi akadaro waaida kuona semudzimai wake, akasimba, akangwara, ane ushingi, anokwanisa kugovera mutoro wemutungamiri, uye mune ramangwana, kana Mwari achibatsira, uye mambo. Mwanakomana wake, hongu, haasi shuga, kunyange zvazvo murume ane simba, akazvibata noushingi pasi pokutambudzwa, murwi akanaka kwazvo, asi achiri mumwe mutorwa. Kune rumwe rutivi, kana akanga ari weropa rake, ipapo Vali aizozviona sababa vanofara.
  Oliver Twisty, panguva iyi, akanga achivaka magadhi ake vechidiki. Vezera vaya vakanonoka uye vasingateereri mirairo zvakanaka, akadzidzisa nechibhakera. Matambudziko aiva pamuviri wake akapera zvachose, uye kunyange vana vakamutarisa sechishamiso uye vakaedza nepavaigona napo kuteerera. Nyika yeTuzok haina kubva pakutambudzwa, imwe yemakumbo ake yakapiswa, uye yakasungwa, semugumisiro wekuti wechidiki akanga achikamhina, asi zvikwapuro hazvisi zvinotyisa. Asi, kuti arege kunonoka, mukomana akakwidzwa mungoro.
  Oliver Twist akamutenderedza sedhiabhorosi, akaninira shamwari yake, ndokudzokera kuboka rake. Izvo zvichave zvakakosha kuti uzive kuti chakavanzika chii uye nei akapora nekukurumidza. Zviri pachena kuti vanhu vanobva kunyeredzi vane mashiripiti anokosha kana unyanzvi husina kujairika hwekuporesa. Panguva ino, acharamba akatarira kwaari pamushandirapamwe. Zvisinei, njodzi huru inobva kuKurongeka kweMuromo weShumba, iri isimba guru uye rinonyengera. Vanogonawo kuisa chepfu, saka kana Aplita akaita kurangana kurwisa chepfu, aizodzikama. Kana iwe uchifunga nezvazvo, saka ivo chekutanga vanofanira kubvisa vasikana ava, vari kukanda dambudziko rinorwadza kune zviremera zveBig Brother.
  Uye kana vakabudirira, saka kurongeka kunogona kutendeukira kwaari Chervonny kuti abatsirwe.
  - Zvishoma pane korona yehumambo, ini handibvumirani. Vali anodaro nenzwi guru.
  Angelica anomunzwa, pakarepo anosvetukira panzou uye anovhiringidza.
  - Takatanga here kumukira nekuda kwekorona? Chinangwa chedu rusununguko uye kururamisira.
  - Hongu, asi kuti nyika isapinda mumhirizhonga, munhu anofanira kunge ari mambo.
  - Iye anozviita anofanira kunge aine hunhu hwese hwemambo.
  "Asi watofunga kuti ndichaita monarch.
  "Asi pasi pekutonga kwangu, ini pachangu ndichakutungamirira kuMatarara.
  - Ndatenda mwana wepasi. - Vali akati hafu-jokingly.
  - Iwe wakanganwa kuti ikozvino ndiri mutsvene. Uye kana zvakadaro, saka unofanira kunditeerera, nokuti Maria mukuru kupfuura chero mambo wepanyika.
  - Muchiitiko ichi, wataura chokwadi kuti ndinogona kuva munhuwo zvake. Ngatikurukurei zvirinani hurongwa hwekuenderera mberi kwehondo, ndakafunga kutumira marejimeni angu kuguta reLoistrog, iyi ndiyo poindi yakakosha iyo nzira dzese dzinosangana. Kubva ipapo tinogona kuvhura nzira yakananga kuMatarre.
  - Kune uto rakasimba kwazvo uye pfuti zhinji. Ini ndaizotanga ndakupa zano kuti ufambe uchitevedza Facet line, kune akawanda mafekitori emauto ipapo, isu tinganyatso kuzadza arsenal yedu.
  - Iwo mafekitori akanyatsosimbiswa, ticharasikirwa nevanhu vakawandisa uye nenguva ipapo.
  - Ndinofunga kuti vashandi pachavo vachasimuka uye vachatizarurira masuwo.
  - Pakati pevaya vanoshanda mumakamuri ekuseri uye mumigodhi, zvechokwadi kune varanda vakawanda, asi vashandi vakashanda nesimba havana kunyatsoda kupinda muchikwata changu.
  - Izvi zvinodaro nekuti, kusiyana nevaranda vakatiza, vasina chavanorasikirwa nacho kunze kwemaketani, vane mhuri, uye chete vanonyanya kupererwa vanogona kuvaunza pasi pedemo.
  - Zvichida iwe wakarurama, tisati taenda kuguta guru hatigoni kuita pasina pfuti. Vali akacheuka. - Uye pano tinoshandura forogo, kwawakarayira.
  Chiratidzo chihombe, chakavezwa chegiraniti chairatidza mafambiro. Guta guru reMatarre rakanga richiri makiromita anopfuura mazana mashanu kubva ipapo. Uye nechekumucheto kwaiva nenzvimbo dzakapfuma, dzine vanhu vakawanda.
  Mauto akatendeukira kumafekitari, zvaive zvakafanira kuzadza masheya epfuti nemaskets. Petro akaramba achiunyanisa chiso chake - bope rakanga richingoramba richienderera mberi. Munzira makanga makarara Fort Sinhor, hombe kwazvo, yekare, asi yakashongedzwa zvakanaka neboka ravarwi rakasimba uye makanoni akareba. Zvakanga zvakaoma zvikuru kumupoteredza. Kuti vasatambisa nguva yakawanda, Angelica naVega vakaenda kunonyengera. Vakatora chigubhu chepfuti vakaenda kugedhi vari vaviri.
  Mugero waive wakadzika, zambuko rakasimudzwa, zvaiita kunge mauto eko akanga ayambirwa nezvechimurenga. Mukuru mukuru, Major Fonol, akaongorora zvakatenderedza kuburikidza nespyglass. Husiku hwakapfuura hwakanga hwakaoma, ari mumugariro wokudhakwa zvikuru, akahaya pfambi mbiri, achitarisira kuzorora kwakadzikama. Vakamutsveta chimwe chinhu, mukuru "akafa", uye mangwanani akamuka asina mari musoro unorwadza. Uye sezvo nguva dzose aienda asina sendi muhomwe yake zvinhu zvose, achizvideredza mumatabheni uye munzvimbo dzokubhejera, aizodhakwa, aibudirira, bedzi pamubhadharo womumwe munhu muzvikwereti. Panguva ino, mapeya ewaini akaparara zvachose, "marara" auya. Iyezvino ndiye akanyanya kuda kunwa uye kuravira kupuruzira kwemukadzi. Pahuro painge paoma, chidya chairwadza zvisingaite, temberi dzake dzairwadza kunge mutobvu wakanyungudutswa wadirwa mukati mawo.
  - Guys, ndipeiwo girazi rewaini.
  Kapteni, Kvas akabvarura.
  - Kwakange pasina kutumirwa kwesvondo, itsvina.Imba tsvuku ine waini yakapwanywa, isu pachedu tiri kufa nenyota.
  - Ini pachangu ndaizogura nzeve dzeChervonny. Ungawana kupi doro?
  - Kune mari, hapana dambudziko.
  - Mari! Haaa nhai satani ko sei mauya nezvinonyangadza zvakadai cash.
  - Ndiwo maonerwo azvinoitwa naMwari kuti zvinorongwa kana munhu agarika nomumwe zvakaipa.
  - Zvakanaka, sei zvakashata kwandiri.
  - Unoita zvikanganiso zvakawanda.
  Vachibuda kuseri kwesango rakasvibira, vasikana vaviri vaiyevedza vakanga vachisvika pavari.
  - Ini ndatove ne glitches. Runako rwemusango rwunoita kunge.
  - Rega ndione. - Kaputeni akananga teresikopu.
  - Wow, handisati ndamboona vanhu vakanaka kudaro. Kwete vakadzi vanotungira maruva.
  - Chishamiso, asi zvavanouya nazvo.
  - dhiramu, uye yakakura kwazvo.
  "Panofanira kuva nechinwiwa choumwari mariri, uye vasikana vamene zvirokwazvo vamwarikadzi. - Akadaro mukuru, achinamatira pombi.
  Vasikana vakaswedera pamugero ndokunomira pamberi pegedhi nemanzwi avo aideedzera.
  - Varindiri ndapota vhurai musuwo wevakadzi.
  Meja akavadya nemeso mazuva matatu sejongwe risina kudyiwa.
  - Ehe, vavhure, ndinoraira kudzikisa zambuko.
  - Zvakadini nekutyisidzira kubva kuvapanduki?
  - Pano tine mabhatiri maviri ane simba ane pfuti dzinorema, uye chigamba chese chenyika chakapfurwa, uye kazhinji isu tichagara tine nguva yekubvisa zambuko. Haudi here kutyaira danda pakati pemakumbo avo akatetepa, handiti?
  Kunyatsotsvukwa chaiko kuita kunge ndandwa nebhuronzi, makumbo evasikana akanga akashama kuda kusvika muchiuno chaimo. Zvavaigona kufadza murume aneta nekuzvinyima. Zvipfeko zvine mwero hazvina kuvanza zvimiro zvavo, zvaifanana nezvidhori, asi zvisingatonhore, asi zvipenyu, zvichidedera, zvinokwanisa kupa kunakidzwa kwakasimba kunopenga.
  Fonol yainge yomedzera mate, iye pachake akamhanyira kuvarindi achivakurudzira, ndokupeta maoko ndokutenderedza gumbo nemaoko ake.
  Pakupedzisira, vasikana vakanaka, vachirova tsoka dzavo dzisina kupfeka, dzakaputika, vakafamba nepamusoro pebhiriji, sezviri pachena, vakanga vakasimba zvikuru, kana vakakwevera dhiramu guru pamavhiri pasina kushanda nesimba.
  Mutungamiriri uye mukuru vakamhanya pakutanga uye Fonol, asingakwanisi kupikisa, akaisa ruoko rwake pachidya chaVega. Mwanasikana akanyemwererawo ndokunyatsobvisa ruoko rwake.
  - Iyo nguva ichauya yeawa yerudo newe, asi panguva ino, iwe unoda kupedza nyota yako.
  - Chokwadi, huro yose yakaoma.
  Vega vakanyatsosunungura pombi, vachidira mugaba wakazara mukuru. Mumudziyo wepfuti, zvichida, chirongo chewaini chakasara, uye kamwe kamwe vachatarisa.
  Mukuru wemauto akamutevera. Angelica akapindira.
  - Tinoda kuti vese vanopfura bhatiri renhare varavire waini. Zvino varombo vakapera simba vasina doro.
  - Chii chakanaka.
  "Pamusoro pezvo, dhiramu iri tave nenguva yakareba tichikweva nekudaro, hatina chinangwa chekuitira munhu mahara.
  - Ehe, iwe uchabhadharwa nerupo.
  Vasikana vakakweva mutoro wavo unouraya kumabhatiri. Zano ravo rose raibva pakuti raizodzima pfuti dzinoverengeka dzaibata mupata wakati sandara dzakanongedza pfuti.
  Vari munzira vakasangana nevarwi vaifara, vakaseka ndokukoka vasikana kuti vafambe navo, vamwe vakashinga vakaedza kubata nokubata kunyanya mazamu avo. Kunyara kwake, Vega akanzwa chido, mazamu ake akazvimba. Kunyange zvakadaro, zvinofadza zvikuru kuti mukadzi anzwe kubatwa-batwa nomurume.
  - Vakomana, kwete zvese kamwechete, pindai mumutsetse. - Akati. - Hongu, uye gadzirira imwe goridhe.
  - Nekuti wakaita sewe nendarama mbiri hazvina tsitsi.
  - Pasinei nehuduku hwangu, ndatova neruzivo uye ndinogona kushumira vanhu makumi maviri panguva imwe chete. - Akadaro Vega, uye panguva iyi iye pachake, akanyatsotarisa apo madhiramu epfuti akanga ari pedyo.
  - Ndisarudzei, ndini ndine simba.
  - Ini ndinoonekwa seakanakisa murejimendi, saka ndinofanira kunge ndiri wekutanga.
  - Uye tarisa pachipfuva changu semichinjikwa mitatu.
  - Hongu, imi makura, vaduku vanofanira kutanga vawana mugove wavo.
  Angelica akanga akabatwawo, asi kusiyana neVega, zvakanga zvisingafadzi, nokuti akarerwa zvakanyanya. Uye aida kubvisa zviso zveruchiva izvi nekukurumidza sezvinobvira. Vafuridzira kugehena uye ukanganwe. Aripi madhiri aya, pamwe imba yekuchengetera iri munzvimbo yakasiyana zvachose, uye kwete pedyo nepfuti?
  Uye vari pano, vangani vavo, Angelica akafara. Vagari vomunzvimbomo havasati vachipenya noungwaru kana kuti vanonyanyozvivimba. Ichokwadi, maburi acho akamanikana, pfuti pachadzo dzakadzivirirwa zvakanaka kubva kune shelling, kune kunyange nhovo dzakagadzirwa. Saka mukana wekukundwa kubva pane zvisina tsarukano musimboti idiki. Asi zvakangofanana, kuchengetedza pfuti yakawanda munzvimbo imwechete hakuna kungwarira, zvichave zvakakosha kufunga nezve izvi muhondo inotevera.
  - Vadiwa vangu vakanaka, musati matanga mabiko, ini ndichakuudza nyaya kubva pane zvangu zvakaitika. Unoda kuziva kuti ndaimboda vakomana sei. Vega akazhambatata.
  - Chokwadi tinoita! - Mukupindura, varwi vakahukura pamwe chete.
  Angelica akaisa bhodhoro pedyo kune vamwe, kana ikaputika, zvino vanoputika zvose kamwechete, asidhi mukati me fuse inofanira kushanda chaizvo neminiti, hazvisi pasina iyo yakabatanidzwa kune clockwork.
  Meso aVega aipenya, achitarisira kurwiswa kwegandanga. Angelica akavhundukawo uye kuti abvise tension, akazvidira waini, ndokunwa mune imwe gulp. Muviri wake waiyevedza waive wakafukidzwa nemadonhwe edikita, uye ganda remakumbo ake rakatanga kuita kunge kupararira kwemaparera.
  Kudzvanya kwekupedzisira uye yave nguva yekuti vakunguruke.
  Vega, panguva iyi, akatanga kutaura nyaya yakanyatsojeka yekushanda kwaakaita muimba yepfambi. Zvaiva pachena kuti nyaya yake yakanga yabudirira, mauto aibvunda uye kufara.
  - Paiva nevana vavo kamwechete, kunhuwa kweziya rakasimba kwakabva kwavari, ndakanga ndanyorova kwenguva yakareba, uye ndaida kunzwa kunaka kwavo kunopisa nerurimi rwangu.
  Panguva iyoyo, Vega akanzwira tsitsi varume ava, vazhinji vavo vaiva vaduku uye vakanaka. Muminiti imwe chete, hapasisina, vachafa, nzira yavo yeupenyu ichavhiringwa nenzira inotyisa zvikuru. Uye iye naAngelica vachava nemhosva. Iye zvino, vangani vanhu vaakavhiringidza, nenzira dzakasiyana-siyana, kunyange kana akamunzwira tsitsi, ipapo zvose zvakakurumidza kukanganwika. Asi iko zvino tsiye nyoro dzarova zvekuti kana misodzi yatobuda. Zvakakosha kusungira kuitira kuti usazvitengesa, asi Vega akanzwa kuti pakanga pasina zvakawanda uye vaizoputika kuva nzizi nhatu.
  - Mwari, sei vanhu vachida hondo. akadaro achizevezera.
  - Zvakanaka, sei wakanganisa, enderera, manzwi akanzwika. Tinonyatsoda zvakazoitika?!
  - Ndine urombo, varwi vakashinga. Asi ndakanwa doro zvakanyanya uye ndinoda kuita weti. Vega akadaro. Angelica akamhanyira kwaari.
  - Dundira rangu rakazara zvakare, timirire kweminiti, tiri kumhanya.
  - Zvitore nyore pano. - akadanidzira grey-whiskered colonel.
  - Kwete, iwe unogona sei, isu tiri vakadzi vane tsika.
  Vasikana vakamhanya kuitira kuti zvitsitsinho zvavo zvine guruva zvivheneke, vasati vakwira, Vega naAngelica vakanyatsogeza tsoka dzavo. Iye zvino chinhu chikuru ndechokuva nenguva yekuenda, uye panguva imwechete kuti usarega bhiriji richisimudzwa.
  Heino iyo shongwe, iyo inosimudza michina inoshanda. Vasikana vanomhanyira mariri, uye panguva iyoyo kuputika kukuru kunonzwika. Madziro anobva asiyana nekutsemuka kwakawanda, uye mafungu ekuputika anotora maAmazon madiki uye anokanda moat.
  Zvisikwa zvinotyisa zvakafanana nemakarwe ane misoro miviri nemitsara mitatu, mazino, mapiranha ane chepfu, ane miromo yemakonzo nemhino dzakapinza sejigi, zvinomhanyira pazviri.
  Vanoti kutya kunomutsa mamwe masimba, munhu munyaya iyi anoshandisa mhasuru kusvika zana kubva muzana. Saka zvakaitika munyaya iyi, vasikana vakanyanya kuwana maoko nemakumbo, mazino avo akagogodza chete, vachikwenya makumbo avo zvishoma. Vakabva vasvetuka nesimba ravo rose vachibatirira kumucheto kwemugero. Dzichishandisa makumbo mana panguva imwe chete, dzakakambaira dzichitevedza madziro asina kuenzana, kuita semadandemutande.
  Nyangwe dombo racho raitsvedza, makumbo aidonha adonha kasingaperi, asi neshura rakati vasikana vakaramba vari panzvimbo yakatetepa. Vega vane ruzivo rwakanyanya kukwira kutanga, maawa akawanda ekudzidzira mukudzidzira akanga asiri pasina. Asi Angelica panguva yekupedzisira akabva atanga kuchema. Vega haana kumbowana nguva yekumubata nebvudzi.
  - Iwe wakakuvara. - Orala Angelica.
  - Ndeipi nzira yakanakisa yekukurega uende? - inoshamisa Vega.
  Achiiburitsa, akaiisa pamusoro pedombo. Angelica akabva abata musoro wake, semazuva ese vhudzi rakazara.
  - Hukuru, ndatenda nekundiponesa, uye zvino ngatiendei kuhondo.
  Zambuko rakanga ratotanga kukwira, uye vapanduki vakamhanyira kwariri nesimba ravo rose.
  Vasikana vaviri vakanga vasina zvombo vakamhanyira kuna gadhi akanga akamira pamusuwo. Paiva nevarindi vanenge gumi, asi vakanga vasingatarisiri kuti vaizorwiswa nevakadzi vose vaviri vakatsamwa. Mukuwedzera, chifuva chaAngelica chakaonekwa semugumisiro wekuputika. Varwi vatatu, vachikandira pasi zvombo zvavo, vakamhanyira kwaari, vachiedza kumubata chibharo.
  Musikana, akasvetuka, akarova vose vakatsveyama muchiuno nemakumbo maviri panguva imwe chete. Uye minwe yechitatu mumaziso. Saka, varwi vatatu vakaiswa kunze kwekuita panguva imwe chete. Vega haana kubvuma kwaari, achikurumidza, akarova nemakumbo ake asina kupfeka, maviri mushaya, uye imwe nechanza chake muhuro. Saka, vatanhatu kubva mugumi vakabviswa mukati mesekondi imwe. Ipapo, vachinhonga minondo yakadonha, Angelica naVega vakawira pamusoro pevana vakasara.
  Vasikana vakafamba vachimhanya zvekuti varwi vane ruzivo vakatadza kufambirana nekufamba kwavo. Mushure mekuita "Drunk Butterfly" nzira, Vega akacheka kusvika afa murwi mumwe, saka, agadzira screw, akauraya wechipiri. Aplita, zvakare, akaita nounyanzvi nzira ye "Mad Fan", semugumisiro wekuti misoro miviri yakagurwa.
  - Aya ndiwo maitiro ekutanga bheji atinorova nekupenya. - Akadaro Vega.
  Vakatora mapakatwa maviri, vasikana vakamhanyira mukati. Ikoko vakacheka miviri yavarwi, sokunge kuti kupfurikidza nechikamu chinoshamisa chesimbi, chikamu chesango rinogara. Tsoka dzavo dzakashama dzakanyura mumadziva eropa, dzichisiya matsimba aioneka. Iyo shongwe pachayo yakatsemuka, nzira yekusimudza yakanamatira, uye ivo vaisimuka nekuedza. Panguva imwe chete kuita "Triple Whirlwind" nzira, Vega naAplita, vachiisa pasi varwi vanomwe kamwechete, vakaputika muimba. Major Fonola vakambotanga vanyemwerera, ndokuzoona bakatwa rakanga razara ropa, vakabva vacheneruka ndokupfugama.
  Ndichaita chero zvamunoda, musandiuraya chete.
  - Kutanga iwe unofanirwa kudzikisa zambuko.
  Vega akasundira Major kure ndokuzvikanda pavhiri nesimba. Angelica akauraya mamwe varwi vaviri vakarasika neRagged Stone.
  . CHITSAUKO 18
  Oliver akarohwa zvakaipisisa. Muchikamu chechitatu, kwete munyu chete wakadururwa pachironda neshamhu, asi zvidimbu zvitsvuku-zvinopisa zvesimbi zvakaiswa pamakumbo asina chinhu emwana. Uye anenge akaremara. Zvinorwadza chaizvo kana zvitsitsinho zvichitsva, uye zvishoma uye chifuva chisina chinhu.
  Muchitokisi chaitonhora, chine rima chakazara makonzo nemadandemutande, Oliver akawana nyaradzo kuhope chete.
  Uye pane chimwe chinhu chekuona.
  Zambuko rakanga richidzika zvishoma nezvishoma, vhiri rakanga rakasimba, risina mafuta. Zvichakadaro, vapanduki vakanga vatosvetukira kunze kwakachena, vachimhanyira kusimbi. Wekutanga kusvetukira pazambuko panguva imwe chete, achipaza nemupikisi wake, ndiye Dodger, akamhanya ari pabhiza, achiteverwa nevamwe. Angelica naVega, panguva iyi, vaifanira kurwisana nemasimba makuru. Varwi vakabhururuka kwavari, vakafamba zvakasimba, vasikana vakacheka miviri yavo, sekunge magaka akagayiwa, vachirova nepakati. Vapfuri vemiseve ndivo vaiva nengozi zvikuru, asi vakanga vasingabvumirwi kutendeuka, kwakanga kwakanyanyisa. Zvisinei, nenhamba yakakura kudaro yevavengi, zvakanga zvakaoma kuvabata. Yakamirira kuti zambuko ridzike zvachose, Vega akakanda mwenje pavhiri, iro rakaputika, richibatidza murazvo mutsvuku.
  - Vabate kweimwe miniti, Angelica, uye ipapo tinogona kuenda. she shouted.
  Vega akakuvadzwa pabendekete ndokukwenya zvishoma pachipfuva chake, Angelica akarohwa neketani pamakumbo ake asina kupfeka, musikana akakamhina kwemasekonzi akati wandei, ndokuunganidza kuda kwake muchibhakera ndokuenderera mberi nekurwa.
  Aita lunge, akacheka maviri kamwechete, uye Vega akarova mutsipa netsoka yake mukusvetuka.
  - Cheka nemaoko maviri netsoka. Svetuka kakawanda.
  - Ini ndiri nyanzvi mune karate, zvinoita sekunge hunyanzvi uhu hutsva kwavari, saka ticharova zvakanyanya.
  Barefoot, akatetepa kwazvo, makumbo ane tsandanyama evasikana aipenya, achigovera mabhomba, achiwisira vavengi pasi. Sezvo Vega yakakurumidza kuziva, iyo inoshanda zvakanyanya yaive yekurovera muchiuno nekuzunguza kupfupi. Izvi zvinowanzokonzera kuvhunduka zvachose. Uye zvakachengeteka iwe pachako, kana zvisina kudaro, panguva yekutendeuka, Vega akarova zvinorwadza bakatwa netsoka yake, ropa rakadururwa, ganda rakachekwa. Musikana achipindura akarova murwi nechibatiso chebakatwa mutemberi, ndokubaya mumwe muvengi nebadza.
  Angelica achiona kuti vhiri rakanga ratobvira moto, uye tambo yakanga yoda kutsva, Angelica akabva aibaya ndokutanga kudududza. Achiona izvi, Vega akazvidhonzawo. Vasikana vose vari vaviri, vagamuchira mamwe mashoma, vakaenda kumusuo unotevera ndokutanga kukwira masitepisi.
  Apa vavengi vavo vaive nenguva yakaoma, sezvo vaisagona kushandisa mukana wenhamba uye kutendeuka. Vega naAngelica vakabudirira kubata. Zvichakadaro, vapanduki vakanga vatotora mikoto, vachicheka zvikwata zvevavengi.
  Mumwe wevakatanga kupinda munhare aiva Oliver, akatsamwa akamhanyira muvengi achichema. Mukomana uyu aive dhiyabhorosi chaiye, aishandisa mapakatwa maviri panguva imwe chete. Nezvikabudura zvipfupi, zvinopfakanyika semhungu, aicheka nekuruma, achishandisa nzira dzakadzidzwa. Saka akamhanyira mune imwe knight yakasimba, Baron Phobek. Sezvo ari shoka ane ruzivo, baron akatenda kuti aigona kurarama nemukomana pasina dambudziko guru. Asi muchokwadi, Oliver Twist akave akanyanya hunyanzvi, uye chete nehunyanzvi hwekunyora tsamba yeketani yakaponesa Phobek kubva parufu pakurwisa kwekutanga.
  Nehungwaru achisiya, achinzvenga uye achibhowekana, mukomana akarova muvengi mbabvu kakati wandei, zvino, mushure mekuita nzira ye "Ladies' Fan", akarova mutsipa. Asi mutsipa wenzombe wakanga wakafukidzwa nesimbi wakapukunyuka. Uyezve, squire akapinda muhondo akakanda dhadha, Oliver Twist akanzvenga, asi ganda rakachekwa zvishoma.
  - Enda pane zvakanyanya kunyengera. - Uye kunyura, akagura musoro wesquire nekurova kwakapinza.
  Bharoni akabatwa neshungu, uye akavhetemesa bakatwa rake nesimba, zvairatidza kuti akanga ashatirwa.
  - Ndichakugura kuita zvidimbu, mwana, uye kudzikisa ganda padhiramu. Mukomana akasvetuka, achinzvenga blade, akarovera netsoka yake isina kupfeka muchiuno, asi akanowira pandiro yezvombo. Zvisinei, kurohwa kwacho kwainge kwakasimba zvekuti akabvuma, achikwenya mabhora emboro zvinorwadza.
  - Mutore! - Yakarairwa nekuchema Phobek.
  Asi Oliver Twist akaita chigayo chetatu neminondo miviri, achizadza maviri ekutanga, ndokuzoti Torn Butterfly technique, achipedza mamwe matatu nekurova kwekupedzisa.
  - Zvakanaka, vakatora zvakawanda. - Mukomana akaita mhino. Zvakare vakasangana nemabharanzi munhu mumwe. Pano mukomana wacho akasarudza kutendeukira ku "Mad Brush" nzira, akanyatsoita mutsara wekufamba, akarova Phobek muziso chaimo. Kurova kwacho kwaive kwakasimba uye chaiko zvekuti blade yakabuda nekuseri kwemusoro.
  - Imwezve hooligan yakava shoma. - Oliver, akapukuta blade pamashizha, akaenderera mberi nekurwisa kwake.
  Rogue yakarwawo zvine mutsindo, kubva pane imwe neimwe yekurohwa kwake munhu ainyatso kudonha, uye akarova zvakafanana naOliver neminondo miviri kamwechete.
  Sezvo, zvisinei, aimuremera uye ane ruzivo rwakanyanya kumupfuura, akauraya zvakawanda zvikuru. Shongwe dzaiva pedyo dzakabviswa nokukurumidza, asi mukati menhare maipisa. Mauto emasoja acho akanga akasimba, uye vapanduki vakawanda vakanga vakapakatira zvombo zvavo. Zvakanga zvakaoma zvikuru apo varwi vakaridza volley. Vanhu vanodarika mazana maviri vakadonha nekugomera nekuridza mhere. Asi Dodger haana kurasikirwa nemusoro wake, akakwevera vapanduki pamwe chete naye, uye mauto asati awana nguva yekudzorerazve, pakiti yakamhanyira pasi. Kupopotedzana kwakatanga uye pasi pemamiriro aya, matemo, maforogo, mapako zvaive zvombo zvakanaka, mukurwisana nemaoko, masketeers emunharaunda, kusiyana nemagamba eDumas, akanga asina kusimba zvachose. Aiva nengozi zvikuru aiva varwi uye varwi vanofamba netsoka. Vakarwa zvine unyanzvi, uye pasina nguva nzvimbo yose yakanga yazara nezvitunha.
  Mugororo, uyo akatanhamara pakati pavamwe nokuda kwounyanzvi hwake, ndiye akanga ari mubairo wokutanga wavaizoisa paatari. Akanga akakomberedzwa kumativi ose, vakaedza kutsika, mabhiza. Mhuka yakasvetuka-svetuka, yakatsemura makumbo ebhiza, minondo yaro inopinza yakapinza isingapedzi ani zvake. Pano vatasvi vasere vakasvetukira kwaari pakarepo, vaviri vakaurayiwa neminondo, uye vamwe vaviri vakawisirwa pasi nematehwe, uye wechishanu Dodger akarova musoro wake. Kurova kwakasimba kubva pahuma kusvika kumhino kunokwanisa kukunda chero munhu. Uye mamwe matatu akapedzwa neshamhu dzakazotevera. Vali Chervonny akarwawo pakati pekutanga, hongu, akanga asina kukurumidza kufanana neDodger, asi akanga ane chimiro chikuru uye aigona kurova vadzivisi vake nekuda kwehuwandu. Demo rake guru remaoko maviri rakacheka varwi pasi, kwete nguva zhinji, uye nhovo yaisagona kutsungirira kurova kwakasimba kwakadaro. Zvisinei, pane imwe nguva, Valya Chervonny akakombwa kumativi ose uye kunyange kukuvadzwa zvakakomba. Hofori yakadzedzereka uye lasso ndokukandwa muhuro, ichidhonza tambo zvine hutsinye. Mutungamiriri wevapanduki akapotsa atadza kuziva, akawira pasi nemabvi ake. Vanhu vanomwe vakabva vabata lasso, tambo yakanga yakasimba, uye vakakwevera Chervonny setop.
  Hofori dzirikukuendesa kupi? - Pakarepo akadanidzira pamusoro nzeve yake. - Uri mombe.
  Vasikana vaviri vaiyevedza vakasvetuka nekumhanya ndokurova vatyairi pamwe chete. Vasikana vaive vakashama hafu, hembe pfupi yaAngelica yakabvaruka nekuchekwa, Vega akairasa zvachose, akasara mubhurugwa rake. Varwi vakawanda, vachikanganwa nezvehondo, vakadya runako nemaziso avo, izvo zvavakabhadhara pakarepo, vachigamuchira kurohwa kwakashata kwakagura misoro nemakumbo.
  - Ngatisimudzei vakomana, muvengi haana nguva refu aenda. - Vega akatora nhanho.
  Vari padenga vakaedza kuvapfura, asi vapanduki vacho vakavawisira pasi, vachikambaira uye vachirova vadzivisi. Peter, pazera remakore maviri, akadhonza museve wake wokutanga, uye naizvozvo, apo kurwisa kwemuvengi kwakaderera zvishoma, akatanga kupfura miseve imwe pashure pomumwe.
  Mir Tuzok akamira pedyo naye, mukomana akanga achiri kukamhina zvishoma, asi muviri wechidiki wakanga uchikurumidza kupora. Wechidiki akanga atove asina kuchekwa zvakaipa, asi akatopfura zviri nani. Zvaionekwa kuti mauto emuvengi, akagamuchira poindi mudumbu, chipfuva kana chidya, akanyatsogadzika sei. Vamwe vacho vakashatirwa uye vakagwinha-gwinha kana museve usina kubva wabaya nhengo inokosha. Kana iye Dodger akashamisika.
  - Hausi kushaikwa here?
  Mukomana akagutsurira musoro.
  - Izvi ndizvo zvandinazvo kubva kumakore ekutanga, kunyangwe ndichiri mukomana mudiki, ini handina kuzora kunyange pane zvidiki zvinangwa.
  - Ndiro tarenda rako rekuzvarwa.
  - Ndine urombo, chii?
  Aimbova mbavha akatsanangura kuti:
  - Zvakanaka, chaive chisikwa chakakupa iwe kubva pakuzvarwa kugona kupfura zvakakwana, kunyangwe zvinoshamisa!
  - Ini ndichiri kudzidziswa zvakanyanya, vakomana vazhinji murejimendi yedu vatopfura zvakanaka, chete havasi vese vanogona kudhonza tambo yakasimba, asi ndinogona.
  Mir Tuzok akaratidza embossed biceps.
  - Zvakanaka, pfura, uye handisi kuzocheka zvakawanda.
  Iwo mapoka evarwi nevarindi akakurumidza kupera, uye pakupedzisira Dodger ndiye akatanga kukwanisa kugura kusvika kune banner. Vakamupoteredza vakanga vakatsikirira varwi vepfumo, uye gamba ravo raizivikanwa zvikuru, Count Cavazza, aivatungamirira.
  Chihombe ichi, nekuseka, chakasangana neasina kunyanya kuhombe, akafanana nepwere isina ndebvu Dodger.
  - Unoendepi sucker - kuneta nekugara. - Iwe uchiri diki zvakadaro.
  - Uri huru nenzwi guru kuwira wadhiropu. - Akadanidzira Dodger. - Zvakanaka, ngatiedze kukwenya mhino yangu.
  - Ndichaiisa paruoko rwangu, ndorova mumwe wacho. akagomera mukomana akareba anenge masere.
  - Inozivikanwa nyaya. Ndakazvinzwa nani? Ah, kubva kune chikara chine misoro minomwe.
  - Iko hakuna madhiragoni, idzi dzese ingano. Shasha yakaramba ichidzvova. Ndiri pano, uye chibhakera changu chakaita somusoro wako.
  Ngatione kuti chii chaaizoitika kwaari pandakamugura. Inogona kuderera. - The rogue, yakanyura uye yakanyatso chenjera, yakacheka pasi pebvi.
  Knight cap yakaponesa knight kubva pakuchekwa; yakanga isina kuumbwa kubva musimbi, asi kubva kune inodhura zvikuru yebhuronzi yakasvibirira. Naizvozvo, akangochekwa zvishoma, ropa rakabuda.
  Chitunha chacho, chairema makirogiramu makumi maviri akanaka, chakaseka.
  - Hongu, iwe unongova mosquito, zvakanaka, iwe wakakwanisa kundiruma, asi chii chinobatsira.
  "Uri muhombe, asi wakapusa, uye mwana anogona kukubata. Mhungu, yakakurumidza kusuduruka kubva pamunondo wakareba mamita maviri, yakasvetukira mudenga ndokurova ngowani. Pakarira kurira kwegomba rakaoma, asi hofori haina kana kudzedzereka.
  Garoro racho richibva rangoti dhuma dhuma nembwa huru yakamhanyira kwaari. Mazino ake makuru, seayo engwe, akapotsa avhara pahuro pake. Mhungu yakapinza zvigunwe mumaziso echikara chichibva charova gotsi. Paimbwa pakanga pasina nhumbi dzokurwa, musoro wakabhururuka uchinorovera Cavazza mugagi.
  Izvi zvakagadzira mhedzisiro pahofori yakafanana nemadiridziro anodururwa muasidhi. Akaridza tsamwa, uye akavhomora bakatwa rake zvekupererwa zvekuti akatema mauto ake matatu.
  - Waita zvakanaka nekundibatsira. - Poked Dodger.
  Ipapo akamurwisa, mukuru wembavha wechiNgezi akavhomora bakatwa zvakaoma, uye akabaira chisvo kuchiso chomuvengi. Akaridza mhere, mucheka mutsvuku wakavhara maziso ake, uye kuverenga nehasha kwakarovera chombo chake pasi kuti chiende kumawere.
  Mhungu yakaseka ichiona mhandu yayo ichisunda, ichiedza kuvhomora bakatwa.
  Akabva angonanga kumuvengi achibva apinza chirebvu.
  - Rega kana kufa.
  Panguva iyoyo, pfuti yakarurama yakapwanya ruoko rwake, uye mumwe wevashandi vaCavazza akazviwisira patsoka dzaTrickster. Kaputeni weRussia asati awana nguva yokupengenuka, akazviwana atsikirirwa pasi, chitunha chihombe chaitenderera pamusoro pake.
  Whether you give up or not, unofa zvakadaro. - Mhuno yakashama inonhuwa yakadzvova.
  Chiverengero chakabva chaisa banga kumeso ndokutanga kugura nzeve. Zvairwadza zvakanyanya uye zvakanyanya kupererwa zvakapa Russian simba idzva. Petro akagomera, nesimba rake rose akadzora muviri wake, achibvisa zvishoma muvengi uye nechanza chake chakasara, akaisa zvigunwe zvake muapuro yaAdhamu, achishandisa nzira ye "simbi yemichindwe". Cavazza akapera simba, kurohwa chaiko kwakamurova mutsinga yecarotid. Achiwedzera zvakare kutemberi nechibatiso chebakatwa, Dodger akarasa chitunha chacho. Rumwe ruoko rwake rwakanga rusingashande, asi rumwe rwacho rwakanga rwakazara nesimba. Naro, akacheka masherufu akatetepa. Vega naAngelica vakarwa nedivi ruoko vakabatana.
  Zvaiva pachena kuti vasikana vakanga vakapararira sei neropa, zvisinei, Vega akazunungusa kuputika kwake asina kupfeka uye, asinganyadziswi uye kunyadziswa nemazana akawanda evarume. Zvakadaro vavengi vachimurwisa zvaishiviririka, asi jaya rakarwa riri pakati pevapanduki rakamubata nezamu, ndokumurova mbama yairema kumeso, akangoerekana anyara, ndokusiya vakunda. nhandare yehondo kwenguva shoma yekukanda pane yakakasharara burlap .
  Angelica haana kukwanisa kupikisa jee racho.
  - Unotya kuwana chipfuva kutonhora?
  "Handidi kukudza vavengi vangu kupfuura zvakandifanira. - Cheka Vega.
  Hondo yacho zvishoma nezvishoma yakatama kubva pachikwere ichienda kune boka remapapiro uye nhare dzekudyira. Mahombe ewaini akachengetwa ipapo, uye saka varwi nevarwi vemauto vakavarwira nehasha. Zvakaonekwa kuti shongwe dzakareba dzakakwira sei mudenga uye zvivakwa zvakapwanyika zvakabuda. Mapfuti akati wandei akapfurwa kubva kumakanoni, asi pfuti dzakarova zvisingaite, nekuwedzera, mukupokana kwakaitika zvaive nyore kukuvadza iwe pachako. Nhare yacho pachayo, mumwaranzi yezviedza zvitatu, yakaratidza chiratidziro chine hukasha, kubva pakakwirira zvaiita sekuti vanhu vaiita semajuru ari kuruma nekuda kwenhunzi yakafa.
  Mhungu yakapinda apa, nerumwe ruoko yakaramba ichitsemura nyama. Mukomana Oliver Twist akabva kune imwe nzira yakasiyana zvachose, kusvika zvino akakwanisa kudzivirira kukuvara kwakakomba. Nyangwe akanga aneta, akaramba achisvetuka mudenga, achiratidza mashura uye ungwaru hwemongo. Nokudaro, vakasvina mhete pahuro yemuvengi. Mukuru wemauto, mukuru mukuru Purdaro, akanga asina kunyanya kureba, uye akanga asina chimiro chechisimba uye dumbu redoro.
  Aifarira kuhwanda kuseri kwevarwi vake, achinzvenga kurwa. Achinzwa kuti ainhuwa kupisa, mukuru wemauto akabata mabhegi akati wandei emadhaimani, akanga achiri kutadza kutakura homwe yose yenhare, uye akanga achitsvaka kwechinguvana kuti atize. Akadaro chinyararire achienda kugedhi. Kunhamo yake, kunyange achirwa, Oliver Twist akaramba achiongorora nhandare yehondo uye, achiona kuti murume akanga akapfeka yunifomu yakarukwa negoridhe achinyatsoita nzira yake kumashure kwevarwi, akabva aziva kuti gava iri rakanga riri mushishi kuvanza muswe mugomba.
  - Kwete, hazvizoiti izvozvo.
  Mushure mekutumira chibhakera kune kugogodza kwemumwe mupikisi, uye kucheka neminondo, zvekuti mbiya dzakabhururuka, mukomana akamhanya achimutevera semheni nekunakidzwa kwehound iri kutevera mhuka itsva.
  Payaisangana nemurwi munzira, aine bakatwa kana kuti uta, mbudzana yaibva yazvipwanya. Pamukova chaipo pegedhi akabva asangana nemabodyguards maviri emukuru wemauto. Vakamukira murevereri wehasha, sezvakaita mukomana kwavari. Oliver Twist, achiona varwi vaya vane hunyanzvi vakapfeka nhumbi dzokurwa dzakaisvonaka, vakacheka mbiru neminondo, denga rakawira pamusoro pemakororo, uye vakadonhedza minondo yavo. Vasati vasununguka, Mukomana weTerminator akavagura musoro.
  Ipapo Oliver Twist, achicheka bhaudhi pagedhi, akatsvedza mukati. Pakarepo, tsoka dzake dzisina kupfeka dzakarovera pazvipikiri, mukomana akachema uye akawedzera nhanho. Zvaiva pachena kuti munhu akanga ateya misungo. Apa museve unoridza muridzo, danda rodonha. Mukomana wacho haana nguva yokuita chimwe chinhu, banga rakabhururuka richibva rakwenya dama rake.
  Asi zvino akapfuura zvakachengeteka musungo wekupedzisira, nenyoka, vakamhanyira kuna Oliver, asi vakatemwa nemapanga. Uye heunoi mukuru wacho pachake, anomhanya nekumhanya kwaanogona, achikachidza, asi haagone kutiza kubva kumukomana akagwinya zvakakwana.
  - Zvinonyanya kunakidza kupfuura kudzidza kuchikoro, kugara padhesiki rakamanikana uye risina kugadzikana, uyezve kune zviitiko zvehupenyu hwese. akadanidzira Oliver Twist.
  Mukuru wemauto aona kuti aimuteverera aingovewo kakomana kasina kusimira, akaburitsa chitsama chedhaimondi ndokukanda patsoka dzake, achitarisira kuti zviri pachena kuti murombo uyu aizomhanyira kunoatora.
  Oliver Twist nekuzvidza akakanda kahurungudo parutivi nechigunwe chake chakanga chisina chinhu ndokusvetukira paPurdaro.
  - Ndiyo mbavha, iwe wakabatwa.
  Mukuru wemauto akaedza kurwisa nebakatwa rake, asi bakatwa rake rakadzurwa kubva mumaoko ake. Ipapo Oliver Twist akamusimudza necollar. Purdaro akadedera nesimba raive mumukomana uyu airatidza kuti ane makore gumi nemana.
  - Ndichakubhadharai zvakanaka. - Akatanga kuburitsa homwe dzake, achiratidza homwe. - Unogona kuzvitengera bhutsu, camisole inodhura uye kunyange nzvimbo ine varanda. Tora matombo, ndinokupa ini ndiende. Mukuru wacho pachake achakutendai.
  Oliver Twist aiseka.
  - Iwe unondipa chimwe chinhu chandinogona kutora nechisimba zvakadaro, ndichikuuraya iwe. Aiwa, ndoda kutora zvishongo, ndozvigovera nevamwe vangu, uye ndisunge mukuru wemauto.
  - Zvakanaka, asi ini ndine chimwe chinhu chiri nani, talisman yemashiripiti ine simba risingazivikanwi.
  - Unonyepa, ndiratidze. akabvunza Oliver Twist.
  - Tarisai! Mukuru wemauto akatambanudza ruoko rwake nebhokisi refodya. Mukomana wacho paakangorereka chiso chake, chimwe chinhu chakarova, musanganiswa unopisa wakabva wamurova kumeso. Maziso akabva abuda pahuma achibva adzokera kumashure, mukomana akafenda.
  - Ndiyo nzira iyo shoma shoma, ndizvo zvinoitika kune avo vanovimba nevanhu vakuru zvakanyanya. - Akadaro Purdaro. - Uye zvino ndichakuuraya.
  Uye mukuru wacho akanyura munondo zvinyoronyoro muchipfuva chakatsva, chine tsandanyama chemukomana, chakananga pamoyo chaipo.
  Akabva aona kuti mukomana uyu haasi kufema akabva amupfira ndokufamba zvishoma nezvishoma achibuda panze, akashaya simba rekumhanya.
  Panguva iyi, uto, rarasikirwa nomukuru waro, rakanga rava kufa zvishoma nezvishoma. Varwi kubva pakati pevakasungwa, pamwe chete nevechidiki mamercenaries avo vakanga vasina nguva yekuteura ropa rakawanda rekushanda, vakakanda zvombo zvavo pasi uye vakakumbira tsitsi. Vamwe vese vakapera, Dodger akapedza mukwikwidzi wekupedzisira weViscount de Morassi nekungomubaya nepfumo rake.
  Kunyangwe mercenary uyu aive nemaoko mana uye akabata bakatwa mune rimwe nerimwe.
  Ipapo vasungwa vakarongwa pamberi peuto, vazhinji vavo vakakuvadzwa, zvakasarudzwa kuvasunga ipapo ipapo.
  Vali Chervonny aive nemutsa uye akazivisa.
  - Vanoda kupinda muhondo yedu vacharegererwa, uye avo vanoramba kuva pakati pevanhu vachasungirirwa.
  Sezvingatarisirwa, akatarisana neimwe nzira yakadaro, anenge munhu wose akabvuma kuita mhiko. Uyezve, akatora mhiko yekuvimbika, uye pamuchinjikwa achiziva Vega naAngelica sevatangiri vatsvene. Vamwe vakatotsvoda tsoka dzakashama, dzakatsvuka, asi dzine huruva dzevasikana. Vanhu vakati wandei, kusanganisira Baron Fokker, vakaramba kuita mhiko. Pakaita ruzha, Vali Chervonny akataura achityisa.
  - Vanyengeri vakamirira rufu! Ani naani asingazivi vasikana vamesiya anofanira kurangwa zvakakomba!
  Mushure mezvo vakabva vaturikwa, uye bharoni rakaratidza kuti rairema zvokuti tambo yakadambuka. Mabhunu akaseka.
  - Ndiyo nzira iyo nguruve yakadya pane zvakanaka zvevanhu!
  - Satani haadi kugamuchira gilt rake!
  - Kana madhimoni akafinya Mukuru wake mugehena, mafuta mazhinji anoyerera achibuda.
  - Hongu, zana remadhiramu!
  - Tinofanira kubika mapanike.
  -Kubva kumafuta enguruve, zvingave zvinonaka!
  Kuti aite majee nemahure, vakamubaya nemapfumo.
  Vamwe vose vakaswedera pedyo zvakanaka, pamwe chete navo aiva mupristi, Bhishopi womunzvimbomo Vannish. Aida kuziva vasikana vacho samesiya pane kufa nebanga raVali Chervonny.
  Vakapfugama, vakazevezera mhiko, kutendeka kusingagumi, kana zvisina kudaro vaizorangwa - naMwari Wokumusoro-soro uye kutambudzwa kusingagumi muGehena kwaizomirira. Vazhinji vakazvipinganidza voyeredza misodzi. Ipapo vasungwa vakasunungurwa vakatoreswa mhiko, vazhinji vavo vakadzedzereka, uye vamwe vakatakurwa pamubhedha. Nzara nekurwadziswa kwaiitwa vasungwa.
  Apo tsika yacho yakazopera, Vali akaona kusavapo kwemumwe wevatungamiriri vake.
  Oliver Twist arikupi?
  Angelica akatendeudzira chiso chake, chakacheneruka kunyangwe kutsvuka, kwaari.
  - Handizvizivi ini, ndakarasikirwa netsoka dzangu ndichitsvaga mukomana.
  - Wobva wapa kurongeka kwangu kwekukurumidza kutsvaga ese ma nooks uye crannies, dzimba dzepasi uye zvakavanzika ndima, kana zviripo, uye uwane mukomana chero muripo.
  Zviuru zvevapanduki zvakamhanya kamwechete, munhu wese akafadzwa nekutsvaga kwemukuru asipo, vana vakaedza zvakanyanya. Vakomana uye nevasikana vakawanda vakanga vagadzirira kupenengura tsanga dzose dzejecha.
  - Ipa nekukurumidza, ani nani anowana Oliver Twist anogashira zana remari. Vali akadaro.
  Kutsvaka kwacho kwakapfuurira, uye apo mumwe wevaichimbova vasungwa vehondo akaratidzira nzira yapasi pevhu, vapanduki, vachinyatsofamba mairi, vakawana mukomana akashinga.
  Oliver Twist akanga asina chaanoziva, asi asati aoma, izvo zvakasiya tariro yerumutsiriro rwake.
  Angelica akanyatso vhomora badza rake, ndokumwaya ropa dzvuku, ndokubva avhara ronda racho nebhendi.
  - Zvakadini naye? Vega akataura. - Inoratidzika seronda rine ngozi zvikuru.
  Musikana akaridza mhere:
  "Zvinoita sekuti mukomana uyu apfurwa pamoyo.
  Vega akachema achiti:
  - Zvinotyisa. Zvimwe zvishoma uye blade ingadai yakabaya aorta.
  Angelica tweeted:
  - Kwete zvishoma, asi iye chaizvoizvo akabaya.
  Musikana akashamisika:
  - Asi ndinogona kunzwa kuti anenge akanyarara, asi achifema.
  Amai vaOliver vakasimbisa:
  - Ndizvo nokuti ane mwoyo miviri, kurudyi uye kuruboshwe.
  Vega vakadaro vachifara
  - Uye ndinoziva kuti vazhinji vevarwi vedu vane mwoyo miviri, zvinobatsira zvikuru kubata nemutoro, uye zvakanyanya kuoma kuuraya. Nenzira, Dodger inewo mwoyo miviri, yechipiri yakasimwa, asi hairove zvakanyanya kupfuura iyo chaiyo.
  - Mukomana wangu akaiswawo, ndaida kumuita mutambi ane mukurumbira, asi moyo mumwe hauna kukwana pane izvi.
  - Zvakanaka, zvinoshamisa, asi zvakadini neatatu kamwechete?
  - Uku kuwedzeredza kwakajeka. Unogona kuwana cerebral infarction.
  - Zvakadaro, zvinonakidza.
  Oliver Twist akavhura maziso ake ndokuzevezera.
  - Hondo yakapera sei?
  - Takakunda! - Achifara akapindura Angelica.
  - Mukuru wacho arikupi?
  - Chii?
  "Uyo akandimwaya marara kumeso akatiza.
  - Asi izvi isu hatizivi. Angelica akatura befu.
  - Zvingangodaro, akamukuvadza, tinofanira kuwana bastard iyi. - Zvakaipa akati Vega.
  - Tichazviwana, asi ikozvino zviri nani kuvhara ruva rangu. Iwe une mapapu uye mwoyo wakaputsika, saka, unoda kuzorora.
  - Kurara kurinani, ndichakuimbira rwiyo rwekuridza mhere. Vega vakapindira.
  - Zvakare pachava nechimwe chinhu chinopikisa, hazvina kukodzera, regai mukomana adzikame. Rangarira Oliver Twist autogenic kurara kudzidziswa.
  - Zvakanaka, ndichaedza kurara.
  Mukomana akavhara maziso ndokunyura mu nirvana.
  Vega akasiya basa ndokutanga kuisa mauto evapanduki.
  
  . CHITSAUKO #19
  Oliver Twist akaudzwa nechivimbo kuti aizosungirirwa pachena mangwana. Saka anogona kunakidzwa nehope kekupedzisira ari panyika. Mukomana akapiwa pudding negirazi rewaini tsvuku asati afa.
  Mushure mekudya nekunwa, Oliver Twist akawira muchiroto.
  Nepo chimwe chezviroto zvechiroto chakarara mukoma, chikamu chechipiri chaOliver Twist chakaona kuti aive akashinga filibuster, uyo ane mukurumbira akamonyanisa mateki muchikepe chevapari.
  Ngarava yakayambuka gungwa resirivheri-orenji. Makumi matanhatu achangoburwa, makanononi matsva aipenya mumwaranzi yekunyura kwezuva kunoshamisa. Oliver Twist akamuyemura, mune yavo inonzi hemisphere yechiedza, maitiro aya haana mavara.
  - Zvinofanira kuva kuti kufambira mberi hakuna kukuvadza zvisikwa zvakanyanya. - Smiling, akadaro.
  Mukomana akafara chose. Chikoro chaivengwa, chine basa remumba, dictations uye bvunzo, chakasiiwa uye chaiita sechinhu chisiri chaicho, sechiroto. Zvakanaka, zviri mundangariro dzenhema. Asi muhupenyu hakuna jeri rine cheni nemakonzo. Pakatove nemafaro anonakidza kumashure, pachine zvimwe zvichauya, asi hapana kufunga kwakadaro kwekudzoka.
  Nyangwe ndikaenda kugehena
  asi ini handidzokeri kuchikoro.
  Ikozvino ndava mupari weropa
  Uye handityi madutu!
  Mukomana aive nekamwe kakufembera.
  Wiscin, zvakare, ainetseka, akanzwisisa kuti hupenyu hwefiribuster huzere nenjodzi, uye anofanira kubira kuti ararame. Tinofanira kuwana imba, asi kupi? Munyika dzeKiramu, danda kana muchinjikwa zvakavamirira. Chirungu? Urwu rudzi rune mano uye runokurudzira makororo, asi chokwadi chiripo ndechekuti vasungwa vakatiza, vamwe vakatomukira mambo.
  Fatation imwe nyaya, uye ari muukama husina hukama naKiram neEngland, pamwe chete neRiphabhuliki yeSinger munyika ino, akatanga koloni inogarwa nevapambi hafu yevamiriri. Ikoko vari muchiteshi chezvikepe uye muguta reMore, pachitsuwa cheMonaco. VaBritish vane nzvimbo yakafanana, guta reKalil. Kana ari Kiram, makoroni ake ndiwo akapfuma uye akawandisa uye muedzo wakakura wevapambi zvekuti kuedza kugadzira imwe muguta reMinisota kwakatungamira kune chokwadi chekuti macorsairs akatanga kubira vatengi vavo. VaKirami vakaunganidza boka guru rezvikepe uye, mushure mekurwisana kwakasindimara, vakakunda dendere rehornet.
  - Imba yedu yechisikigo iguta reMore. Wiscin akadaro. - Ikoko tichagova zvakapambwa zvedu zvakakura tozorora mumatavern. Macorsai akagutsurira musoro pamwe chete. Iyo pirate yakasarudzika yaive yakatendeseka nenzira yake, hazvina kumbobvira zvaitika kwaari kuti avanze mugove wavo mutsvene kubva kumakomuredhi-mu-maoko ake.
  Oliver akabva aburuka mugwati, kwayedza kwainge kwatoedza mukomana akanzwa kubhowekana. Akasuwa zvakanyanya iyo comp bracelet nemitambo yake yaanofarira yemakomputa, kunyanya saga "Cosmos filibuster". Kutuhwina zvine runyararo kwave kutofinha uye ndaida kurwa kwakanaka.
  - Vakomana vakanaka, zvichatora nguva yakareba sei kuti uende nechikepe kuMonaco?
  - Hapana zvakawanda. Wiscin akadaro.
  - Ndakadzidza mepu uye ndinokurudzira kuti usati waenda ikoko uye kuronga imwe spree, kurwisa guta remahombekombe reZweig. Ikoko tinogona kubata mhuka dzakapfuma kwazvo panguva imwe chete kutambanudza mapfupa.
  Makororo akapururudza pamwe chete, vazhinji vavo vasingafariri zvakafanana. Fokker mukuru, aiva nemavanga, aiva nechinzvimbo chemufambisi wengarava, akaramba zvakasimba.
  - Iwe uchiri mudiki uye ropa rako rinovira sedoro nyowani. Isu tiri varwi vekare uye tichafunga katatu tisati tapinda mukurwa. Guta reZweig inhare chaiyo uye tichanyudzwa tisati tapinda muchiteshi.
  - Ndatofunga nezvazvo, chikepe chedu chakafanana nechimiro cheKiram, isu tichadzokorora kufambisa kwevavengi vedu, kuenda pasi pemureza wavo kuchiteshi uye kuparadza chiteshi nesalvo imwe.
  - Pfungwa iyi inonakidza, asi isu tine vanhu vashoma kwazvo kuti varwe neuto ravo rose, kunze kwe, nhare yavo yakasimba uye haigone kuparadzwa mune imwe salvo. Uye pfuti yekudzoka yakapihwa pedyo ichanyudza ngarava yedu.
  "Vachavhunduka, uye vasati vaita chimwe chinhu, tichacheukira kune rimwe divi tobondera zvakare.
  Wiscin akatendeutsa chiso chake.
  - Uye kunyangwe kana mukutya, uye nechishamiso isu tinokwanisa kuputsa nhare, zvino zvakadini neboka revarwi.
  - Uye saka parutivi rwedu pachava nekushamisika. Ipapo boka revarwi richave rakarasikirwa, nekuwedzera, chikamu checorsairs yedu chichachinja kuita yunifomu ye kiram.
  - Zvingave zvakachengeteka kuunganidza vanhu vatsva muguta reMore. Zvadaro, nemasimba matsva, ita basa rakafanana.
  - Ipapo zvinogona kuva zvakanyanya kuoma, vaKiramians havasati vaziva kuti Pisar don Freebie inoparadzwa, uye ivo vachatora chikepe chedu kwaari, kunyanya sezvo vachiziva zvinenge zvese zvikepe zvavo. Uye nekufamba kwenguva, vanoona kuti ngarava yavo yakatorwa uye ichave yakangwarira, saka scam iri nyore haishande.
  Wiscin akafunga kuti, vapambi vakaedza kurova Zweig kanopfuura kamwe, uye nguva imwe neimwe vakazarirwa neropa. Kukunda iri guta rakapfuma pasina mubvunzo zvinoreva kusimudza mukurumbira wako muhukama hwemahombekombe kusvika padanho repamusoro. Chinonyanya kukosha ndechokuti akanga asingadi kuonekwa sembwende.
  - Zvakanaka, ndinobvuma, asi isu hatisati tava nenguva yekusvika kuguta kusati kwasviba. Naizvozvo, isu tichamira usiku munzvimbo iri pedyo, uye iwe uchaenda kunoona. Wiscin akasarudza.
  - Zviri kuuya! Kunyanya kubva, usingazivi ford, usapinda mumvura. - Mukomana akadzokorora tsumo yekare.
  Wiscin akabhabhadzira mubatsiri wake pabendekete ndokutaura zverudo.
  - Usangopinda mukurwa pamberi penguva. Nyatsozvidzora.
  Mukomana akatsika tsoka yake asina kupfeka, yakatsvuka akapindura nechivimbo:
  Usazvinetsa, ndichazvidzivirira.
  Kamhepo kanofefetera kakavhuvhuta, maseiri akasimba, uye ngarava yakaisvonaka yakamhanya.
  Masaisai aitamba akadaro, dzimwe nguva ari kure achitamba, achiumburuka pamusoro pemasaisai, trikatas, mhuka dzakaita sema dolphin dzine makumbo matanhatu.
  Vari munzira, vakasangana nechikepe chimwe chete chaikwanisika chevaparuri. Anyatsotarisa hukuru hwechikepe uye nhamba yepfuti, akasarudza kurova nzira zvachose. Zvakaonekwa kuti silhouette yaipenya sei uye yakanyangarika kuseri kwemutsara wehorizon.
  - Pamwe tichabata. Oliver akadaro.
  - Sei tichifanira kunyudza hama yedu, kunyanya sezvo pasina chekumutorera. - akaramba Wiscin. - Aya ma corsairs dzimwe nguva anogara aine nzara kwemwedzi yakawanda, haasi munhu wese ane rombo rakanaka rekumhanya mune yakawanda kana shoma inonaka nyama.
  Asi vane zvatinoshaya.
  - Chii chavainacho?
  - Vanhu! Oliver Twist akadaro achidanidzira. Makororo akacheuka kwaari. Wiscinus akakwenya musoro wake waive nehengecheche.
  - Muchiitiko ichi, tine mukana wekubata naye. Wedzera masairi.
  Pasinei nehukuru hwayo hunoshamisa, ngarava yakafamba nekukurumidza. Saka kukurumidza
  akabata mumwe wake. Iyo pirate frigate yakatendeuka ndokugadzirira kupa hupenyu hwayo zvakanyanya.
  -Simudza jolly roger uye kwazisa sarupu. Wiscin akaraira.
  Frigate akabva angodzorera salute.
  - Uye zvino, ndiri kupa chiratidzo - ndiri kutumira chikepe.
  Sechipo, akatumira aimbove gweta, chikara chine hunyanzvi Stark, uye nekuwedzera mamwe makororo maviri akangwara, pamwe naOliver Twist. Nokuda kwechimwe chikonzero, akasarudza kuti kana mukomana uyu akabatanidzwa, ipapo zvose zvichava zvakanaka.
  Stark akagamuchirwa, akakokwa noushamwari kutafura. Zvakadaro, mumwe waunoshanda naye ane pfuti yakapetwa katatu, haungamuremekedze sei pano.
  Hurukuro yacho yakaunzwa nekuchenjera kusvika pakugumisa kuti hazvizove zvakaipa kuita kurwisa kwakabatana
  guta reZweig.
  Kaputeni wefrigate, Monique de Munch, akabata chikumbiro ichi nechido; rombo rakanga risati ramupamba nguva pfupi yadarika. Kuomerwa kwakakonzerwa chete nekupatsanurwa kwezvakapambwa. Monique, anga aine vanhu vangangosvika mazana maviri nemakumi mashanu, akasimbirira pakupatsanurwa kwakaenzana pakati pezvikwata zvichienderana nehuwandu hwezvinangwa. Stark, zvakare, akazvipira kuparadzanisa nebonde pakati pechikepe, agamuchira mirairo yakajeka yeizvi kubva kuna Wiscin, uyo aingova vanhu makumi mashanu uye aisada kunyengedzwa. Monique akatsimbirira, kunharo yekuti vane pfuti dzakawanda, akapindura.
  - Uye isu tine varwi vakasimba vari nani muchikwata. Zvakanaka vakomana?
  Vakuru vakasimbisa.
  - Ungazviratidza sei? - Nehurombo akabvunza Oliver Twist, uyo aimbove mukomana wemba; zvine mwero akaunza mabhodhoro, makapu, tudyo.
  Monique akatarisa nehasha ndokunongedza muchengeti murefu aive nepfuti matanhatu.
  - Unomuona here? Une mumwe anogona kuzvibata here?
  - Ndichamurwisa! Oliver Twist akaenda mberi.
  Mukupindura, ruzha rusingadaviriki:
  - Iwe unoyamwa, iwe unoda kufa, nekuti ichave kurwa kusvika parufu.
  Ndine bakatwa muruoko rwangu, handityi kufa.
  Kana kukudzwa kweshamwari kuchikuvadzwa!
  Kujairira kurwisana nemaoko nemaoko,
  Vavengi vangu ngavarege kuverengwa kumativi ose.
  Oliver Twist akaita ruzha, maziso ake achipenya. - Ndakagadzirira kurwa naye.
  "Iwe uri Stark uchisimbisa dambudziko remwana uyu."
  Hongu, murwi akanaka.
  - Zvino ndozvinoita: Sidurr wangu anokunda - iwe unobvuma mamiriro edu: isu tinogovanisa zvichienderana nehuwandu hwevashandi, kana zvirizvo isu tiri vako.
  - Ndinobvumirana.
  - Zvadaro pamaoko. Monique akadzvinya ruoko rwaStark nebere rake.
  Mutorwa ane simba akavhomora minondo mitanhatu kamwechete, akatakura ruoko rumwe norumwe. Oliver Twist aingova maviri chete, asi mukomana wacho aitarisa kupfuura chivimbo, kunyange zvazvo akatarisana nemashure ehofori iyi aiita sebhooger. Pane imwe nguva pfungwa yakambopinda mumusoro make kuti zvimwe angazvigona apa, asi akabva aidzinga.
  Pane chiratidzo kubva kuataman, kurwa kwakatanga. Nekukurumidza kusingatarisirwi, Sidurr akasvetuka, minondo mitanhatu ichipenya mumhepo pakarepo. Oliver Twist akanzvenga nzvenga, achisvetuka achichinjana ndokumurova rova shaya. Chikwapuro chakati wedzerei zvishoma uye chakapfava zvishoma nekufamba kwemusoro. Uye kurwisa neminondo thug kunyangwe zvakaoma, asi parried.
  - Uye iwe unongotarisa unotyisa, asi chaizvoizvo, kvass is kvass. Twist akadaro kuna Olive. Ipapo mukomana akaita hunyanzvi hwakaoma "mbambo dzakakombama", akakwanisa kugura ruoko rweanopikisa nerunyoro rwakarurama. Ruslan akanga asati ambonzwa mhere mhere yakaipa kudaro, zvaiita sokuti simbi pachayo yaigomera.
  - Chii chisingadi!
  - MaRussia madiki, ndichakurega uchipfuura neguyo. akadanidzira Sidurr.
  Handitendi kuti wakapusa.
  Izvi zvakateverwa neshamhu dzemusango chose, mukomana akaenda, zvino kamwe chete ndokucheka bhurasho rechipiri. Zvese zvaizoita zvakanaka, asi panguva yesarudzo akatsvedza akapotsa adonha. Ipapo badza rakabhururuka kwaari, richicheka chipfuva chake zvishoma. Ronda racho harina ngozi, asi harinakidzi.
  - Ndine mwana. akascreech Sidurr.
  - Mavanga anongoshongedza murume, asi haugone kudzivirira rufu.
  Achibva kune rimwe bango, mukomana akaita nzira ye "puffy toad" ndokucheka ruoko rwechitatu.
  Mushure maizvozvi, Sidurr akaita searasikirwa nemweya wake, akatanga kudzoka, achitarisa kakawanda kumukuru wake, akamirira kuti avhiringidze kurwa. Monique, zvisinei, airatidzika akashama, achifadzwa zvakajeka nechitarisiko chaakanga asingatarisiri. Oliver Twist akaenderera mberi nekugumburisa, akarovera tsoka yake mutembere, ndokurova muvengi nebadza mudumbu. A lot of caustic poisonous yellow blood yakayerera. Ipapo, aita musanganiswa, akaponesa muvengi kubva pabhurashi yechina neminwe mina. Sidurr akazopedzisira asisina ushingi, achifamba kubva pakuchema achienda kumadziro.
  - Mukomana, ndine urombo nemashoko eupenzi. Ndinobvuma kukundwa kwangu uye ndinokumbira nyasha. - Kubva pameso matatu echikara chakakundwa, misodzi yakadonhera pasi, uye akapfugama.
  Oliver Twist akamunzwira tsitsi achibva amira.
  - Akatokundwa, ngaaende?
  Monique akaridza mhere.
  Muurayei, haakodzeri kurarama.
  - Sei usinganzwi tsitsi naye? Aigona kuzvidzikinura muhondo yaitevera.
  - Handidi chirema. Hameno ngatimupedzise kani ndozviita ndega.
  "Usanonoka, mutorwa wemusango." Aisazokuregerera. Stark akawedzera.
  Oliver Twist, asingazvizivi iye pachake, akaomesa musoro.
  "Handigone kuuraya munhu mupenyu akapfugama pamberi pangu.
  - Asi ndinogona. - Monique akadaro uye, achibvuta musket yakatakura tambo inopfungaira kubva kune pirate, akamupfura mumusoro.
  Ziso rimwe rakashanduka kuita ropa rakaipa chikara chichibva chadonha. MaPirates akabva amhanyira kwaari ndokumuzvuzvurudza, achikasira kumuwisira mugungwa. Vamwe vanhu vashoma, kusanganisira mumwe mukomana wepaimba yepo, vakatanga kukwesha dhishi. Pasinei nekukundwa, Monica airatidza kufara.
  - Iwe uri murwi mukuru. - Akatendeukira kuna Oliver Twist. - Iwe chete hauna kukwana kuoma uye ushingi. Iwe wakabatwa nemisodzi nekunyadziswa kwechikara, uye chii chinoitika kana mukadzi kana mwana akachema pamberi pako.
  "Handifi ndakamira kuuraya vakadzi nevana.
  - Uku ndiko kushaya simba kwako mumutsa, unogona kuteura ropa panhandare yehondo, asi iwe hauna ushingi hwekuisa banga pamitsipa yevana uye kutendeuka. Asi zvinodikanwa, pirate haigone kuve knight.
  Mukomana akanga adikitira asina kupfeka, chitsitsinho chakatenderera pasi ndokuti:
  - Sei, ndakaverenga mabhuku akawanda uye ndakatarisa firimu, apo filibusters vaiva varume chaivo uye kunyange kubatsira varombo, kunyanya vakadzi vane nzara nevana.
  "Handizive kuti mabhuku ari kutonyorwa nezvedu. Chii chinonzi mafirimu?
  Oliver Twist akabva aona kuti ainge ataura zvakawanda. Munhu wese haafaniri kutsanangura kuti anobva kunzvimbo inonzi nyika yepasi.
  - Zvakafanana nengano yengano.
  - Uye zviri pachena kuti iwe uchiri mudiki uye unokanganisa chokwadi nekurota. Zvakanaka, handisi kukuodza mwoyo. Asi yako ataman, kana kudiwa kuri kuitika, inoenda kune chero huipi. Panguva ino, tsanangura kuti chirongwa chako chii. Mushure mezvose, Zweig inhare chaiyo uye kunyange hunde yako haizokwani kuti iparadze nayo.
  Stark akatsanangura hurongwa.
  "Saka vazhinji vevashandi vangu vanofanirwa kugariswa muchikepe chenyu, vakapfeka mayunifomu eKiram?"
  - Ndizvo!
  - Zvinoenderana nesu. Kurwisa mangwana mangwanani?
  - Hongu, kunze kwekunge kune mamiriro ezvinhu asingatarisirwi. Asi mwana wedu. Akanongedzera Oliver Twist. - Hazvizokuregi iwe.
  - Ndinotenda kuti haazokuregi, asi kana akasadzoka kubva pakuziva, une chirongwa.
  Kudzvova kwakanzwika.
  - Ndinofunga kuti kunyange kana akabatwa, mukomana achatsungirira kutambudzwa uye haazotauri chinhu, saka tichatora njodzi nekuita purogiramu yapfuura.
  - Iniwo ndinoona mumaziso kuti achatsungirira zvose, asi kungwarira hakuzokuvadzi uye chii chokuita pakupedzisira, isu tichasarudza gare gare.
  Ndizvo zvavakasarudza. Zvikepe zvakanga zvave kufamba pamwe chete, uye kunyange kure kure zvaive pachena kuti frigate inonzi "Tiger" yaiva duku sei pane cruiser, asi isina zita. Oliver Twist akakwevera pfungwa kune izvi.
  - Kwete, inokodzera isu mafiribusters emahara kupfeka zita rekare kiram. Pamwe tichaidaidza kuti shato.
  - Hazvina kuipa, asi zvinorova zvisingaite. Hapana akamboona shato.
  - Uye mune dzimwe nyika.
  - Chii?
  - Idzo dziri pakati penyeredzi.
  Hapana chinhu pakati penyeredzi, ingirozi chete.
  Mukomana, akatsika tsoka yake uye achipwanya chipembenene nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akapikisa:
  - Kana kuti pamwe pane, nekuti hauna kubhururuka kwavari, unoziva sei.
  - Uye iwe unoda kuziva zvakawanda, kunyanya zvinorambidzwa nechechi.
  - Zivo kukunda! Oliver Twist akadaro.
  Kunze kwakanga kwava kusviba, uye imba yemwenje yakanga ichioneka kure, ichivheneka nzira dzokuenda kuchiteshi chezvikepe cheZweig. Akanga akareba chaizvo.
  - Zvakanaka, uchafamba sei muchikepe zvino?
  - Kwete, zvakachengeteka kushambira. Oliver Twist akadaro. - Chikepe chinogona kuonekwa, asi munhu anoshambira haasi.
  - Uye kana iwe ukamhanyira mune tiger horned shark?
  - Ndichava nebakatwa neni, ndicharirwisa.
  - Hausi kuzonyura naye here?
  - Yakagadzirwa nesimbi yakareruka uye haizopindire neni.
  - Zvakanaka, kushambira. Wiscin akarova mukomana uyu kumusana wake usina chaakarova. - Asi kutanga, dhayi bvudzi rako dema kuitira kuti musoro usanyanya kuoneka.
  Ndakatogadzira pendi. - Mukomana ndokuzora vhudzi rake. Oliver Twist akanyura mumvura, aive shasha yekushambira, uye aive asingaonekwe. Kuti vaonekwe, akasimudza bakatwa pamusoro pemusoro wake, achipenya mumwedzi mina, vakamuona ndokumhoresa muridzo, mushure memaminitsi mashoma akazonyangarika murima remasaisai.
  - Zvakanaka, gamba, ndinoda kuva nemwanakomana akadaro. - Akadaro mukuru wevapambi.
  Oliver Twist akacheka nemafungu nguva nenguva, achichinja maitiro nguva nenguva. Mvura yacho yaidziya, yakapfava uye yainakidza kushambira pairi, kunyangwe munyu wacho waiita sewakakosha, waisavava kana kupisa, asi waiita seremoni. Mukomana akapfapfaidza nekupopota, kamwe kamwe mumvuri wakapenya kubva kuseri kwesaisai. Shark inotyisa ine nyanga nhatu, isingaonekwi pasi pemvura, yakapinda kwaari, uye yakavhura muromo mukuru yakaedza kurwisa.
  Oliver Twist akavhomora bakatwa rake mukucheka kwemusana. Muromo weshaki wakavhurika, uye cherry ropa rakabuda. Mhuka yakarova, ikaedza kunzvenga, Oliver Twist paakapinza blade muziso rake. Sharki sezviri pachena yakanga yakakuvadzwa uropi uye, ichibvunda, yakadonha. Zvimiro zvakawanda zvakabva zvabuda murima imomo, vakawira mumwe wavo ndokutanga kumubvarura nekumutsenga.
  - Ndiwo mafungiro ako. Bata ropa. Uye zvino ngatikurumidze.
  Mukomana akakurumidza kurova rova nemaoko nemakumbo. Mashaki, akatakurwa nemutambo, haana kumuteerera. Chiteshi chengarava chakanga chichiswedera zvishoma nezvishoma, zvimiro zvezvikepe zvakawanda zvaioneka. Imwe yacho yaive yakakura zvekuti Oliver Twist aive akasvinura zvisingaite. Akafunga kutanga kushambira kusvika kwaari.
  Panguva iyoyo akabva anzwa kufamba, muromo muhombe wakabva watsemura mazino pedyo naye, wakaita kunge ucharuma chitsitsinho. Mukomana akanyura achidaira, achimhanyira pasi pemvura ndokupinza shaki mudumbu nemuromo. Sezvaaitarisira, ropa rakayerera richibva kwaari, uye muromo wake wakashama nokuvharika nemitsara mitanhatu yemazino. Dzimwe shark dzakairova nenyanga dzadzo, ndokuibata ndokutanga kuruma zvidimbu zvihombe. Nenguva isipi hapana kana skeleton yakasara paari, Oliver Twist, panguva iyi, akabuda kubva kwavari. Zvino nhare huru yakanga yoonekwa, pakanga paine pfuti zhinji, guta rakanga risingapindike kubva mugungwa. Achimutarisa, mukomana wacho akanzwa kubvunda, hazvingavi nyore kuparadza colossus yakadaro, kunyange kana akarova zvishoma.
  - Zvakanaka, tichazvirova zvakadaro.
  Kunyanya kunetseka kwakakonzera, hombe yehondo. Achituhwina achiswedera, Oliver Twist akaverenga nhamba yepfuti, tisingaverenge shure uye itsva, dzaive zana nemakumi maviri. Yaive mureza chaiwo, uye nemativi makobvu pasi pemuti wemhunga.
  - Iyi icolossus, chinhu chimwe chete chakakura uye chakaomarara. Mukomana akatura befu. Hurongwa hwekutanga hwekurova hwaive munjodzi. Zvaiva pachena kuti shasha yakadaro yaizovanyudza. Zvekuita. Pakutanga, Oliver Twist akafunga kuti vaigona kuedza kukwira ngarava. Kunyange zvakadaro aizotora ngarava huru yakadaro. Mukomana akanyatsoshambira achienda kubhodhi, panguva iyoyo mwedzi mitatu yakahwanda kuseri kwemakore. Akazendamira pamaoko ake netsoka dzake, akakwira mubhodhi semhungu, achitsvaga kakutsemuka achishandisa makumbo mana. Huni dzacho dzainge dzakakwasharara izvo zvaiita kuti zvive nyore kuti kamuviri kadiki kusimuke. Paiva nevarindi pamusoro pengarava, asi ngarava yacho yakanga yakareba, uye zvaibvira kunyatsoyambuka ndokurara mugwara rengarava, ndokuhwanda kuseri kweigwa rokununura. Ipapo Oliver Twist akacherechedza vanhu vatatu, vaviri mune zvipfeko zvinodhura zvakarukwa negoridhe, uye mumwe, kutonga nehukuru hwakakura uye minondo mumaoko masere panguva imwechete (vatorwa vakadaro vakanga vasingawanzoitiki), aiva murindi.
  -Takatotakura zvikepe, mutoro wegoridhe, madhaimani, emerald, treasure yeguta uye shinda yesilika ichagadzirira kufamba mangwana.
  - Zvakanaka, zvinongosiririsa kuti guta redu richave risina chinhu.
  - Munguva pfupi iri kuuya kuchave nehondo huru uye nyika yaamai ichada mari hombe, kusanganisira yekutora mamercenaries. Pamusoro pezvo, guta rako riri padyo zvakanyanya nechitsuwa cheMonaco uye rinoshanda sechirauro chevapambi. Uye kana iwe ukatora hupfumi hwako, hunobva hwarasikirwa nekukwezva kwayo.
  - Dai vaidaro, vangadai vachiri kudirana senhunzi dzichienda kuuchi. Sekuona kwangu, kunyangwe ine simba sengarava yako haina kukwana kuperekedza karavhani yakawandisa.
  - Zvakanaka, sei, chekutanga, vamwe vatatu vachabatana nesu mugungwa, uye chechipiri, tine chiuru chevashandi uye vatove muchikepe. Nesimba rakadaro, isu hatityi chero kukwira.
  Pfungwa dzaOliver Twist dzaitenderera mumusoro make , plan yavo yese yekurwisa yainge yave kushaya basa , they had to come up with something .
  Musungwa wechidiki haana kubvumirwa kuona hope ... Masuo echitokisi akazaruka uye varindi vakapinda.
  Mukuru wemapurisa akazivisa kuti:
  -Nhasi ndiko kuurayiwa kwako pakati peLondon. Semazuva ese, inwa girazi rekupedzisira rewaini muhupenyu hwako uye iwe unozounzwa pamuviri.
  Girazi raive diki, waini yaive isina simba - pure juice. Pamwe vaitya kuti musungwa aizobatwa nehope paaiurayiwa.
  NaOliver akabva akururwa hembe dzake dzemujeri achingosara neblack panty chete. Musungwa wechidiki aifanira kuurayiwa anenge asina kupfeka. Kora yakabviswawo.
  Mushure maizvozvi, Oliver, akapfeka simbi dzakareruka dzemumaoko nemakumbo, akaburitswa muchitokisi.
  Tsoka dzemukomana dzainge dzatsva nesimbi dzvuku dzainge dzisati dzanyatsopora uye dzairwadza kudzitsika. Asi Oliver, achigeda-geda mazino ake, akaedza kuramba akatwasuka. Uye aifamba, achimonera ngetani nemumikoto. Mukomana mudiki ane mhanza, aonda ari mujeri.
  Mumwe wendebvu akadungamidzwa achibva aseka mukomana aive akapfeka kabudura.
  Oliver akaonda zvakanyanya pachingwa nemvura, bhonzo rega rega raionekwa maari.
  Mukomana akafamba achikamhina nemakumbo ese achikweva cheni. Zvaisava nyore kuti asvike pachivanze chejeri nenzira iyi.
  Vaisafanira kumusungirira vari voga. Pamuviri paive patove nemusikana. Uyewo mutete, ane mavanga kumeso. Akanga asina shangu, asi akapfeka jira jena. Akatarisa mukomana uya netsitsi. Maoko ake akanga akasungwa nengetani, uye patsoka dzake pakanga pasina cheni.
  Mukomana akapinda mungoro. Uye akasungirirwa pamakumbo, akazununguka. Zvichida bhiza rakanga rakasungirirwa kuti rifambe zvishoma nezvishoma, uye munhu wose aigona kuyemura vaviri vacho. Paiva nemusikana, anenge mwana aiva nebvudzi chena, refu, uye mwana aiva akagerwa musoro.
  Oliver akanzwa mhepo itsva ichivhuvhuta pamuviri wake usina kusimira, une moyo murefu, uye akanzwa kunakirwa. Mukomana akatura befu. Mhepo yaiita seyakazara huchi. Uye zuva rakatopofumadzwa mushure merubvunzavaeni rwegomba.
  Zvino musikana mutsvuku, ane vhudzi rakanaka akanga achifemera pamusoro.
  Oliver akatarisa tsoka dzake dzakanaka, dzakashama. Zvairatidza kuti yainge yabva mukushama, musikana akanga asati adzika nemapundu. Saka zvitsitsinho zvake zvakakangwa. Murombo musikana, akafunga Oliver.
  Vanotyaira zvishoma nezvishoma. Boka revanhu rakatenderedza rine ruzha. Ndiani anoseka uye anonzwira tsitsi. Chero zvazvingaitika, vaviri ava kunze vanotaridzika vasina mhosva uye vachibata zvekuti unozonzwa wakadzama.
  Oliver akatwasanuka achidada. Muviri wake, une zvikwapuro zvisina kupora kusvika kumagumo, mutete uye mutete. Mukomana akanga achangosvitsa makore gumi nerimwe chete. Acheneruka uye haana ropa kumeso. Anenge akashama, mubhurugwa nhema, semuranda, akacheneruka chete. Zvichida muzana remakore rechimakumi maviri Oliver angadai akaita semusungwa weAuschwitz.
  Uye musikana, anenge akafanana naEsmeralda, vhudzi rake chete rakachena, izvo zvinoita kuti awedzere kutaridzika sengirozi uye asina mhosva. Sezvineiwo, havachapisi padanda, uye tambo yakamirira, iyo isingarwadzi zvakanyanya.
  Oliver akafunga, chii chakamumirira mushure mekufa? Kudenga kana kugehena? Dai Oliver akafa kare, angadai asina mubvunzo kudenga kune mwana asina mhosva. Asi zvino akanga ava nezvikanganiso. Uye maPurotesitendi anoramba purigatori. Saka igehena chairo here? Kana kuti kuchiri kunyoro kudenga kupfuura pasi pano, uye mwana asina mhosva achaponeswa here? Zvichida, shure kwezvose, maKatorike, uye kune akawanda kupfuura maPurotesitendi, vachiri vakarurama uye kune purigatori. Uye ipapo kutambudzwa kwegehena hakusi nokusingaperi?
  Oliver akatura befu... Akaverengawo nezvekusatenda Mwari. Chiizve muGirisi yekare vaiva vazivi vaiti hakuna vanamwari. Uye iyi pfungwa yakawana mukurumbira.
  Zvichida, dai Constantine asina kugamuchira chiKristu, saka kusatenda Mwari kungadai kwakakunda. Chokwadi haisi ngano yaMwari here? Pamusoro pazvo, kudai kwaiva neWemasimbaose akakwana, Angadai akabvumira vanhu kutambura here? Kwete! Pashure pokurangarira zvose, kukwana kwaMasimbaose hakugoni kutsungirira zvinetso nokutambura!
  Oliver akaimba:
  isina kusimba ruvara petal,
  Kana yakatsemuka...
  Kunyangwe nyika yakapoteredza ine hutsinye
  Ndinoda kuita zvakanaka!
  Kana kuti pamwe, semaIndia, mweya wako uchapinda mune mumwe muviri. Uye pamwe iwe uchave mwanakomana wepadishah kana anokudzwa rajah ...
  Rarama hupenyu hwako hwemazuva ose
  Pane chikonzero chekunakidzwa ...
  Pamwe mukuru -
  Mweya wako kuti ufambe!
  Pashure paizvozvo, pakupedzisira, ngoro yavo yakakwira ichisvika pachikafu nematanda maviri akanga agadzirwa. Musikana ndiye akatanga kubuda, achisunga cheni. Aive mutete, mushava, bvudzi rakanaka, aine maziso makuru, eblue, aiita kunge pwere. Uye vateereri vakadeedzera mukunzwisa tsitsi. Kunyanya paanenge achifamba asina shangu, ane nyasha, makumbo asati awana nguva yekuporesa mushure mekutambudzwa pamatanho echikafu.
  Ipapo Oliver Twist akabuda. Mukomana akada kumira, uye kunyange kuzorora. Matanho emapuranga akakwidza sei, asina kunyatsorongwa zvakanaka.
  Asi kune vakawanda varindi nemapurisa vakatenderedza, vanosvika makumi mashanu. Hongu, uye vanhu vacho havatombodi kurwira vaviri vari kuenda kunourayiwa. Kunyangwe mukomana nemusikana vanomutsa tsitsi.
  Kutsoka kwaOliver kunenge kwaita kakukwekwenuna paanokwira mumuti. Uye mukomana akanyemwerera, mwoyo wake ukawedzera kufara. Chikafu chishoma hachingakuvadzi. Iwe haudi kufa usina chinhu.
  Akabuda ndokunomira pedyo nemusikana uya. Vaviri vahombe vaichema vakapfeka hovhorosi tsvuku nemakepisi vaitarisa mahinji. Oliver nemusikana vakatungamirirwa kusvika kumahinji. Vakaiisa pahachi dzaifanira kuvhurika pakarepo, tambo yobva yanyatsokusunga muhuro wobva wadzima woenda kunyika inotevera. Uye panogona kunge paine ... Oliver akafungidzira achirota kuti mweya wake waive mushiri, uye aibhururuka mumhepo.
  Inobhururuka pamusoro pematenga edzimba, uye inopa mapapiro akazara.
  Zvichakadaro, mukuru mukuru anonyora mhosva dzevaviri ava. Zvekare, Oliver anopomerwa mhosva yekubira chikafu kubva kuimba yebasa. Zvichingoenda zvakadaro. Uye zvakare pasina kutendeuka uye nezvaasina kupa kunze, uko zvakabiwa zvakavigwa. Uye zvakawanda...
  Oliver anonyara kumira anenge asina kupfeka pamberi pezviuru zvevanhu. Ndinotoda kuti tambo muhuro make isimbiswe nekukasira.
  Musikana wacho anonyanya kunakidza. Anobva aita Countess, akaroorwa neakura seigneur, uye anopomerwa mhosva yehupfu. Musikana wacho haana kubvuma mhosva yake, uye naizvozvo vanomusungirira. Zvikasadaro, pakanga paine mukana wekuiswa muchetura paminda yekumaodzanyemba kwehumambo hweBritish.
  Oliver akafunga kuti zvingava nani pane rufu. Ko kana paine dziva remoto zvechokwadi, kana kusavapo. Uye kusavapo kunotyisa, hapana chiedza, hapana inzwi, hapana chiyeuchidzo, kwete kunyange pfungwa ... Uye sezvo mumwe munhu kubva kune vakachenjera akanyora: Ndinofunga - naizvozvo ndiripo!
  Uye pakupedzisira, kuverenga kunonakidza kwapera. Vakapomerwa vanopiwa miniti yekupedzisira kuti vanamate. A blond asina shangu akapfeka mamvemve machena anozevezera chimwe chinhu muchiLatin. Oliver akasarudza kuverenga Munamato waShe, kunyange zvazvo achibvuma kuti musoro wake wakakanganisika. Uye anenge asingatendi kuti kuna Mwari, kana kuti asingatendi kuti Mwari ariko.
  Asi anonyengetera, uye anoedza kusamhanyira. Miniti yekupedzisira inononoka zvinorwadza, asi inopera zvakadaro.
  Iye zvino varidzi vengoma vari kusimudza tsvimbo dzavo. Chiratidzo chinonzwika... Ngoma dzinorira dzinotanga kurira, uye kurira kwepombi dzemhangura dzakawanda kunorira. Chinhu chekupedzisira Oliver Twist anonzwa muhupenyu huno. Uye Mwari ngaasadaro, chimwe chinhuwo zvacho chokunzwa mune ramangwana.
  Uye kubva pazvivharo pasi petsoka dzavo dzisina kupfeka, mukomana nemusikana vanoratidzwa. Miviri inowira pasi. Uye loop inoomesa pamutsipa wemwana nemusikana.
  Oliver pekutanga anonzwa kudzikiswa kwakasimba uye kuzarirwa. Aiita sokunge akanga akaputirwa nesimbi. Uye zvino zviratidzo zvakajeka zvakadaro zvakapenya pamberi pemaziso angu. Zvinhu zvose zvakanaka uye panguva imwe chete zvinotyisa, uye zvino Oliver Twist anonzwa kuti mweya wake wemwana wakaparadzaniswa kubva mumuviri.
  Panguva iyo zvaiita sekuti mukati mese mave kubikwa, uye mapapu akange achipisa, achikwevera mumurazvo mhenyu, apo hova dzinopisa dzemhepo inopisa kwazvo dzaivhuvhuta, dzichibika chikamu chese chemuviri wakaneta, ichiomesa nyonganyonga yekufamba. overstrained tsandanyama. Manzwiro ekurangarira kuwana musanganiswa welava nemvura inofashaira pakadzika dzika munzvimbo yekuputika kwegomo. Zvakabva zvaita nyore. Marwadzo akatanga kupera, pakava nekureruka kunoshamisa. Hongu, izvi ndizvo chaizvo zvakaitwa naOliver Twist apo mweya wake wakatanga kusiya muviri wake wakatsva ...
  ... Pano anoputsa kubva pamusoro uye anotanga kufungisisa zviitiko, sekunge ari kunze. Zvisaririra zvenyeredzi yakaputsika, yakanyunguduka zvinoonekwa. Mhando dzakakura dzakasiyana dzemamonsters akazara nemapoka asingaverengeki. Muchiedza chenyeredzi yakakura yepepuru-emerald, iwo akakosha kupenya nekupenya kunopenya. Kwete zvachose anotyisa, pane zvinopesana, anoshamisa akanaka mumavara avo. Kuteerera simba risingadzivisiki risingadzivisiki, mweya wakaramba uchikwira kumusoro. Mashavi emavara aive pamusoro aikurumidza kupera. Mweya unopinda mu stratosphere. Pano iwe unogona kuona pasi rose, pink-yero, pakutanga yakakura, uye nekukurumidza kuderera muhuwandu. Heino ukuru hwetafura yeraundi, heino ukuru hwevhiri rependophone, pano hukuru hwebhora rebhora, ipapo ukuru hwebhora retennis, uyezve - pasi pemhodzi yepoppy. Kuwedzera uye kuwanda kwenyeredzi kupenya ne, zvisingafungidzike masumbu ezvimedu zvenyeredzi uye zvinoisa. Mweya unosvetwa mumugero, uye unobhururuka, mitsetse minomwe inopenya inopenya mukoridho pane nhema.
  "Ndiri kuenda kupi? - Mukomana akafunga mukuvhiringidzika. - Chirahwe ... zvichida, kune imwe nyika, kunyika itsva."
  Pamberi pemugero wacho, kusimba kunoramba kuchiwedzera kwechiedza chinopenya zvikuru kwakaoneka. Maererano nechitendero chehurumende yehurumende imwe chete uye isingazununguki yeBritain, sezvinodudzirwa nevamwe, pashure porufu munhu anoenda kudare, uko, maererano nezviito kana kuti unyanzvi hwehondo, anoguma ave mudenga rokutanga, kana kuti panzvimbo pezvo muchadenga chinotevera. .
  Eya, uyu muprista mumwe akataura kudaro kubva kuvaPurotesitendi, kunyange zvazvo zviri pachena kuti ikoku hakuna maturo!
  "Ndoendepi?" Oliver Twist akafunga asina kugadzikana.
  Semurume uye tsotsi, anofanira kuramba ari muranda muhupenyu hunotevera, uye izvi zvakanyanya kunaka. Kana vasingadi kuva naye semudziyo wekutaura, saka anotyisidzirwa negomba remoto uye nzvimbo yekutambudzwa kusingaperi kune vanhu vakaderera.
  Chills inotora ganda, kunyange zvazvo ganda ratoenda. Asi Darwin akataura kuti madzimambo nevanhuwo zvavo vakabva kuna tateguru mumwe chete akabereka tsoko dzine ruzha, dzine shavi. Kwaivewo neGuru guru raingoonekwa nevashoma vakasarudzwa. Anonzi akawana chakavanzika chokusafa nesimba guru. Zvino nei, kana iye ane masimba ose, asingagoni kudzinga ava vanoyamwa ropa panyika?
  Pakupera kwemugero, Oliver Twist akayangarara kunze kune imwe nzvimbo yakavhenekerwa. Pedyopo pakanga pane muzinda mukuru, sezviri pachena temberi yeruramisiro yokudenga. Makororo maviri ane mapapiro aipenya zvinon"animira, sezviri pachena ngirozi, akamonyorora maoko ake kumusana kwake ndokupinda naye mudare.
  Horo yacho yakanga yakakura, sirin"i yakanga yarasika mumakore. Inzwi rinotyisa romutongi, guru seMount Everest uye raipenya sezuva rakawanda, raitinhira nemabhanan"ana ane chiuru.
  - Iwe hausi musoja! Iwe hausi murwi! Hauna kururama! Iwe uri tsotsi-murume, chisikwa chakashata, parody yakashata yerudzi rukuru. Iwe uri mupanduki akaipa, anovenga vatenzi vake uye anoda kuvaparadza vose. Iwe hausi kuzova muranda, ivo havatombodi kukuita iwe senhapwa. Enda kugehena uye ugopisa ikoko nekusingaperi mukurwadziwa kunotyisa, pamwe chete nevavengi vese veBritish Empire. MaWarriors erudzi rukuru mune ese asingaperi hyperuniverses, varwi venhangemutange yakasarudzika yakasarudzwa neWemasimbaose, vachakunda denga risingaperi!
  Marimi emoto akaonekwa pasi petsoka. Vakapisa tsoka dzemukomana uyu zvaipisa tsitsi.
  - Chokwadi, moto zvakare! Handichakwanisi kuzviita!
  Oliver Twist akazununguka. Akanga oda kupfugama ochema semwana mudiki. Uye mwana ane makore angangoita gumi nerimwe!
  Panguva iyoyo, mufananidzo wemutongi wakanyangarika ...
  KUPERA KWECHIKAMU CHEKUTANGA - KUCHAENDERERA MBERI
  
  UPENYU UTSVA HWAPETRO II
  
  Mariri, Peter II haana kuwana chibhokisi uye akatonga rekodhi kwenguva refu kuRussia. Jaya racho raiva nenyota yevaraidzo, uye rakatanga hondo yake yokutanga, richitevedzera muenzaniso wasekuru varo, neSweden muna 1730. Hondo yeRussia yakanga yakasimba uye yakakwirira kudarika Sweden muhutano. Chete kutyisidzira kwemasimba eEurope kupinda muhondo yeRussia, kunyanya Britain, hongu, yakamanikidza Peter Wechipiri kusiya kwechinguva kubatwa kwakakwana kweSweden, asi akatora Finland.
  Ipapo kwakava nehondo neTurkey. Pakanga patova nekunzwisisa kwakawanda kwemasimba eEurope. Hondo yakatanga muna 1736 nemushandirapamwe pasi pemurairo wega wega waPeter Wechipiri kusvika kuAzov, uye kubatwa kwayo nesimba. Hondo nevaTurkey yaiwanzofarira Russia. Boka raPeter Mukuru rakanga richiri rakasimba, uye muzukuru wake, uyo akagara nhaka simba reugamba kubva kuna sekuru vake, uye pfungwa dzinoshamisa, akaita zvakasimba.
  Russia yakanga yakasimba, uye Turkey yakanga yatoora ... Munguva yehondo, Petro Wechipiri akakunda Crimea, Ochakov, neAzov nedzimwe nyika.
  Ipapo tsarist Russia yakatora Kazakhstan pachayo. Uye vakatanga kuvaka nhare muAlaska.
  Basa rakaenderera mberi zvine simba. Zvino hondo itsva neTurkey muna 1741 uye zvakare kukunda ... Russia yakarwa hondo nechido chikuru. Peter II pachake akaraira uto pamishandirapamwe. Munyika dzeBalkan, mauto eRussia akakunda zvinoverengeka. Zvino kwakava nehondo neIran. Yakagumawo mukukunda nekutorwa kweAzerbaijan.
  Muna 1753 kwakava nehondo itsva neTurkey. Uye Peter II haana kupindira munyaya dzeEurope. Zvekare kukunda uye kutorwa kweIstanbul ... Uye kubudirira kukuru. Uyezve, Europe yakanetswa naFrederick II. Uyu mukundi akarwa vese maFrench nemaAustria. Uye ipapo Britain yakapindawo muhondo, iine hanya nekusimbiswa kwePrussia ... Peter II, mushure mekuputsika kweHumambo hweOttoman, yakarwa kumaodzanyemba. Asi muna 1772, kunyanguvezvo, kupatsanurwa kwokutanga kwePoland kwakaitika pakati pePrussia yakasimbiswa neine simba, panguva iyoyo nyika hurusa pasi pose, Russia. Uye humambo hwakawedzera kumadokero. Uye vaRussia vakasvika Egypt kumaodzanyemba, uye Persian Gulf ...
  Egypt yakakundwa zvakare muna 1780 ... Mauto eRussia akatama muAfrica.
  Uye muna 1782, Poland yakazoparadzaniswa nevaPrussia ... Belarus, Ukraine neLithuania yakava chikamu cheRussia. Frederick Wechipiri haana kurwisana neRussia ... MaRussia akasvika kuMorocco muna 1786 uye akakunda kuchamhembe kweAfrica yose, Saudi Arabia, uye muna 1788 Iran yakazotorwa. Uye zvishoma zvisati zvaitika, uye yose yeCentral Asia. Muna 1790, Peter II akafa, achiva mukuru wemadzimambo eRussia. Uye kutonga kwake kwaiva kumwe kwenguva refu munhoroondo yenyika, kurebesa muRussia uye zvichida kwaibwinya zvikuru.
  Petro Mukuru ainzi Mukuru. Uye Petro II - mukuru wemadzimambo.
  Uye chigaro cheushe chakakwidzwa nemuzukuru wake Peter wechitatu. Eya, madzimambo ePetra madzimambo ane mbiri.
  Nhanho inotevera yaPeter Mukuru yaive hondo nePrussia. MaGermany mushure meFrederick II vaida zvikuru zvitsva. Uye vakarwisa Russia muna 1796. Mushure mekubudirira kwekutanga, mauto eRussia akakunda Germany. Uye akatanga kumukunda, uyezve France, yakanyungudika nekumukira. Peter wechitatu aive negodo nembiri yasekuru vake. Aive mudiki, achipisa uye aida zvekushandisa.
  Uye pano zvakare kukunda uye kukundwa kweSpain nePortugal ... Kukunda kweEurope. Uye hondo neBritain...
  Vahosi vemakungwa vakakundwa. Uye uku ndiko kukunda kutsva kweUshakov. Uye ipapo London yakawa. Hondo yekoloni uye kukunda kwematunhu zvakatanga. Russia yakanga isisina vapikisi vakaenzana. Uye akakunda imwe nyika mushure meimwe.
  Muna 1830, Peter III akafa. Uye mwanakomana wake Pauro akakwira pachigaro. Russia yakarwa muna 1841 hondo yekupedzisira yakakomba neChina. Uye zvechokwadi akamukunda nechivimbo mushure memakore matatu ehondo.
  Uye zvakare kwakava nehondo dzekoloni. Uye kukunda kumwe kwakatevera kumwe. Uye zvakanga zvakanaka.
  Uye pakupera kwezana remakore rechigumi nemapfumbamwe, nyika yose yakava yeRussia. Uye nguva yasvika yekuwedzera mudenga. Vasikana vemuchadenga vakatokwira muhondo. Munhu wekutanga akaenda muchadenga muna 1900, zvichiratidza kutanga kwezana ramakore rechimakumi maviri senguva yemuchadenga. Uye muna 1910, rwendo rwekutanga rwemunhu kuenda kumwedzi rwakaitika.
  Uye 1925 uye kuMars! Uye zvakangonaka. Mukati memakore gumi, vazivi vemuchadenga vakakwanisa kushanyira mapuraneti ose ezuva. Uye ipapo kuvaka kwakatanga kune mamwe mapuraneti.
  Humambo hweRussia hwaive humambo hwakakwana, asi hwaive nedare revanhu rakasarudzwa nevagari vepasi rese sedare rezano kuna tsar.
  Vanhu vaigara zvakanaka, uye upfumi hwakakura nokukurumidza. Yaive capitalism ine zvinhu zvekuronga. Pakupera kwezana ramakore rechimakumi maviri, gadziriro yezuva rakanga ratova nounyanzvi.
  Muna 2010, yekutanga kubhururuka kune imwe yemapuraneti eStar Sirius yakatanga. Uye yakanga iri yose interstellar expedition. Injini yephoton yakashandiswa inokwanisa kumhanyisa kumhanya kwechiedza uye kunyange zvishoma kumusoro.
  Kubhururuka kwacho kwakaitika mumatanho maviri. Kutanga kukurumidza, uyezve kuderera kwemaroketi ... Nekuda kwekusakwana kwenyeredzi, zvaive zvichikwanisika kubhururuka chete mumakore anopfuura makumi maviri nemashanu.
  Nokudaro, vashandi vakasarudzwa kubva kune vechidiki kuitira kuti vasazonyanya kuchembera. Pamusoro pezvo, kuyedza kumutsiridza kwakatoitika paPasi. Kunyanya, activate stem masero uye akasiyana mamwe mazano. Unogona kutononotsa kuchembera. Kuisa mhuka dzine ropa rinodziya mumifananidzo yakaturikwa kuchiri kune njodzi. Unogona kushandura muriwo.
  Asi kunewo kurara kwekugadzira. Apa ndipo paunenge wakarara, asi panguva imwe chete muviri wako uchifamba.
  Tekinoroji yekombuta inobvumidza iwe kubereka chero manyepo. Mukuwedzera, panguva yekurara, maitiro ehupenyu anononoka uye vanhu vane makore mashanu kusvika matanhatu zvishoma zvishoma. Uye vanhu havadi kutsvaga varaidzo. Vanozviwana ivo pachavo.
  Vechidiki, kune rumwe rutivi, vachigamuchira zvose kufamba uye kudya kwekudya muhope dzavo, vaifanira kukura kusvika kune vanhu vakuru nekubhururuka kusvika kupasi Sirius.
  Uye zvimwe zvese zvakaitirwa ivo mukubhururuka nemichina otomatiki uye makomputa ane akawanda duplicate circuits.
  Ndiko kuti, zvakava zvakanaka ...
  Vana vakasarudzwa vakanga vane makore gumi namaviri namatatu okuberekwa. Paiva nevakomana nevasikana.
  Saka ngarava nhatu dzenyeredzi dzakamhanyira kutiza.
  Iko hakuna hupenyu hwakangwara paSirius. Asi pane imwe yemapuraneti, mamiriro ekunze akanyatsokodzera kukoloni. Uye zvinoratidzika kuti kune mamwe maitiro akareruka ehupenyu.
  Saka varwi vechidiki vakagadzirira kuwedzera. Humambo hweRussian space hune Hyperemperor yayo. Ndokuparadzana naye asati asimuka.
  Zvose zvakazara zviri nani kuvanhu pane munhoroondo chaiyo. Mhosva dzakaderera, hapana nzara, uye vanenge vasina varombo. Zvinhu zvakarongwa muupfumi hwenyika yose zvakabetsera kudzivisa kubhuroka kwourovha. Iko kuvandudza tekinoroji kwakaita kuti zvibvire kuderedza zuva rekushanda kusvika maawa mana, uye kuita mazuva matatu kubva panguva imwe chete.
  Mitengo yakangochinja zvichidzika. Muhoro wakawedzera. Nyika dzepasi pano dzakabatanidzwa ...
  Chitendero chimwe chete chakatogadzirwa. Akabatanidza chiKristu, Islam, Buddhism, uye chiJudha. Tiriniti yakabviswa uye pfungwa yakatangwa - Mwari mumwe muzviso zvakawanda!
  Uye zvechokwadi, vakabvisa zvakanyanyisa: kutsanya, munamato, Ramadan, uye kurambidzwa kwekudya. Asi vakaita kuti shumiro yacho iwedzere kunaka uye inoremekedzeka. Vapristi vakashandura, vakaita chena, vakaveura ndebvu dzavo. Uye kune mamwe ma icons. Uye vatsvene vakawedzerwa. Kusanganisira Suvorov, Kutuzov nevamwe vatungamiriri. Uye kusadavira kuvapo kwaMwari kwava mufashoni zvikuru. Zvechokwadi, vanhu vakatanga kurarama zviri nani, vakagadzikana, zvinhu zvose zvakasimba, sainzi yakagadzirwa.
  Uye vazhinji vakapanikira zvakasimba simba rinoshamisa remifananidzo uye mugumisiro wokuisa makenduru.
  Asi hupenyu hwakashanduka...
  Rwendo rwakatanga kuSirius star system. Uye muna 2013, mumwe akaenda kure zvishoma. Kune zvakare mapuraneti akakodzera hupenyu.
  Uye muna 2020, kekutanga, chinhu chakagadzirwa chakakwanisa kukunda kumhanya kwechiedza. Izvi zvinoreva kuti unogona kubhururuka nekukurumidza. Uye muna 2025, antigravity yakagadzirwa, uye zvakave zvichiita kumhanyisa ngarava nekumhanya kwepamusoro munguva pfupi.
  Vanhu vanofara... Uye mambo maererano nomutemo wake akapa zuva rechina rekuzorora nemusi weChina... Zvino vanhu vakanga vava nekuzorora kwakawanda pavhiki, uye indasitiri yevaraidzo yakawedzera zvikuru.
  The tsar-mupristi, akaita rejuvenation, uye akawedzera kunaka ... Uye muna 2030, pakupedzisira, kugadzirisa kwekutanga kwakavambwa kunze kwesolar system yepasi yakakodzera hupenyu.
  Yakava yakanaka kwazvo paNyika. Uye pane mamwe masisitimu zvakare.
  Uye mubvunzo ndewokuti zvakanaka sei kana mhuri yeRomanov isingakanganisi.
  Mamwe mazano matsva... Iyo thermoquark drive inguva yemberi yetekinoroji. Simba racho rakakura nemamiriyoni nguva kupfuura thermonuclear. Uye mikana mitsva yekutsvaga nzvimbo.
  Uye kuwanikwa kwe hyperplasm. Uye mikana yacho yakakura. Sayenzi yakakurumidza kukura kupfuura nhoroondo chaiyo. Masayendisiti ese ari muhumambo humwe, uye data haina kuiswa kubva kune imwe neimwe.
  Asi hachisi chakavanzika kuti munhoroondo chaiyo, kune vasori kune vakwikwidzi vavo uye vanopenga kwazvo.
  Uye saka kukwira kwakawanda, uye mhedzisiro yakanaka yesainzi.
  Muna 2040, tsar uye hyper-emperor vakasarudza kuendesa bumbiro referendamu, nekuzvidira kudzikamisa simba rake. Zvaidavirwa kuti paNyika nedzidzo yayo yepamusoro inomanikidzirwa, vanhu vakura kusvika pakutonga kwegutsaruzhinji kwakaganhurirwa uye kunodzorwa. Uye kuti pachava nekubudirira kukuru mutsika.
  Panguva imwecheteyo, pakava nekuvandudzwa kutsva muchitendero ... Bhaibheri neKoran zvakazozivikanwa senhaka yetsika, asi kwete shoko raMwari. Panguva imwe cheteyo, basa rakanga richiitwa nesimba uye guru rokumutsa vanhu vakanga vafa kare.
  Basa racho rakanga rakagadzirirwa kuita kuti rumuko ruve chinhu chaichoicho nokuda kwesayenzi.
  Uye masayendisiti akashanda, akaedza. Uye akawedzera kugona zvakavanzika zvepasirese.
  Naizvozvo kusafa kwakava chaikoiko zvikuru. Uye ndinofanira kutaura kuti zvakava nani sei paNyika, nekuda kwekuti Peter II akararama kwenguva yakareba kupfuura munhoroondo chaiyo.
  
  HELL BASA REJERUMAN ACE HANS MARSEL
  Marcel haana kufa mutsaona, asi akapona uye akaenderera mberi nebasa rake rinonakidza. Izvi zvakava nezvazvinoita pakufamba kwehondo. Zvose zvakafanana, maBritish akaita Operation Torch ndokukunda mauto aRommel. Mumwe mutyairi wendege wedanho rakakura kudaro haakwanisi kuchinja zvakanyanya mafambiro ehondo. Kunze kwekunge waita ngano iwe pachako. Pakupera kwa1942, Marseille yakapfuura nhamba yendege dzakadonhedzwa uye yakapihwa zvakare Knight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani. Uye pakupera kwaMarch 1943, Marseille yakapfuura mazana mashanu ndege dzakadonha, iyo yaakagamuchira Knight's Cross yeIron Cross negoridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  MunaEpril naMay, Marseille yakaona kurwisana kunotyisa muMediterranean, kuisa rekodhi yegumi nemana ndege dzakapfurwa muchibvumirano chimwe uye makumi maviri pazuva. VaBritish vaimutya, uye vakangoshamiswa nechiitiko ichi uye ace.
  Asi zvisinei nehugamba uhu, Rommel aive achiri kukundwa. VaAmerica chete nemaBritish vakashamiswa neMarseille.
  Asi muna June akatamisirwa kumberi kwekumabvazuva. Uye ngano iyi inodhumhana nevatyairi veSoviet. Marseille inorwa zvakanaka uye inoedza ME-309 kubva kunhevedzano zero.
  Kwemazana manomwe nemakumi mashanu ndege dzakadonha anogamuchira Knight's Cross of the Iron Cross uye mashizha eplatinamu oak ane minondo nemadhaimani.
  Uye paKursk Bulge, Marseille inopenya. Mumwe anorwisa boka rose rendege. Uye zvirokwazvo murwi anotyisa. Asi vaNazi vachiri kurasikirwa nehondo yeKursk. Kunyangwe Marseille ichiri kufurira nzira yenhoroondo. Mauto eGermany muAfrica akatora mazuva mashanu gare gare. Uye kuburuka muSisiri kwakanonoka nemazuva gumi. Mauto eSoviet akapinda zvishoma nezvishoma. Kunyange zvazvo musiyano waiva mazuva mashomanana chete.
  Marseille paakapfura ndege chiuru, akagamuchira Muchinjikwa Mukuru weIron Cross, mubairo waive naHermann Goering chete muThird Reich. Uye hondo yakapfuurira.
  MaGermany akanga achirasikirwa, asi Red Army neAllies vakanga vangori mazuva mashomanana shure kwenyaya chaiyo.
  Marseille yakarwa seshumba ... Asi ikozvino gore remakumi mana nematatu rapfuura, uye maGermany akatambura kukundwa kwakawanda. Zvisinei, Marseille kunyanguvezvo yakamutsa tariro muvaNazi. Kunyanya, zvese hazvisati zvarasika. Uye muThird Reich, E-10 self-propelled pfuti yakaonekwa. Zviri nyore kugadzira, zvakachipa uye zvinokurumidza kwazvo. Uye iyo silhouette ichiri yakaderera pamamita 1.3 chete. Yakagadzirwa panzvimbo yekushanda paMouse, iyo, mumutemo, yaisagona kuzvipembedza.
  Hondo yakaramba ichienderera mberi ... E-10 yakaratidza kuva pfuti yakabudirira yekuzvifambisa, uye kunyanya kukosha, yakanga iri nyore kugadzira uye yakachipa. Marseille yakapfura zviuru zviviri zvendege uye yaizopihwa Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Uye akabva apfura zviuru zvitatu zvendege ndokugamuchira Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani.
  Pakupera kwegore rechimakumi mana nemana, maGermany akamira ari nani pane munhoroondo chaiyo. Vakakwanisa kudzivisa kukundwa kwakadaro nokukurumidza muBelarus, uye kumaodzanyemba. Uye vaigona kudzivisa kurasikirwa neRomania neBalkan.
  Uye zvinonyanya kukosha, vanobatana muFrance vakakandwa mugungwa. Uye izvi zvakanyanya kuipa.
  MuBritain neUnited States, patova nemafungiro ekupedzisa chibvumirano neFritz. Pfuti dzaizvifambisa dzega E-25 dzakaonekwawo pamativi. Zvakare ine yakaderera silhouette, iri nyore kugadzira, asi yakanyanyisa pfuti, uye yakakora nhumbi dzokurwa. Zvinosvika zana nemakumi maviri emamirimita ehuma pakona, makumi masere nemaviri emativi emamita, uye pfuti ye88 millimeters 71 EL, uye kureba kwemamita imwe nehafu. Uye kurwisa colossus yakadaro haigone kuramba. Funga nezvepfuti inozvifambisa inofananidzwa ne "Tiger" -2 maererano nenhumbi dzokurwa nezvombo, uye inorema matani makumi matatu chete. Uye edza kukunda izvi.
  MaGermany akakwanisa kuderedza mauto eSoviet zvishoma. Zvimwechete zvakarwisa maGermany muBaltic. Asi hapana kufambira mberi kwakawanda kwaitwa. Dziviriro ine simba mukudzika yakamisa Red Army. XE-162 jet fighter ndege yakaonekwa mumhepo, iyo yakanga iri nyore kugadzira uye yakachipa, asi panguva imwechete yakareruka uye iri nyore kudzora.
  Saka zvakawedzera kuomera shamwari yake kubhomba, uye kurasikirwa kwakawedzera.
  Hondo dzakaratidza simba reGermany mune zvose.
  Mazhinji ematunhu eBaltic, hafu yeBelarus, chikamu cheUkraine neMoldavia neOdessa, akange achiri kubatwa nemaNazi pakutanga kwegore rechimakumi mana nemashanu. Uye muFrance, vatsigiri vakakundwa zvachose. Muna December, vaNazi vakakwanisa kugogodza vabatsiri kubva kuSicily, vachisimbisa nzvimbo dzavo.
  Muna Ndira, mauto eSoviet akaedza kufambira mberi kuMinsk, asi akavharirwa muhondo dzinotyisa.
  MaGerman, aine matangi akanakisa, akacheka mauto eSoviet uye akagadzira akati wandei boilers. Kazhinji, matangi eGermany akatora. Iyo T-44 haina kupinda munhevedzano, uye T-34-85 uye IS-2 zviri nani kushaya simba kurwisa E akateedzana.
  Uye jet German aviation haina yakaenzana. MaAllies neJapan vari mudambudziko. Kumhara muPhilippine kwakakanganiswa, uye ngarava yekumhara yakabatwa nengarava dzehondo dzeJapan. MuUS, hongu, kutya. Uye Roosevelt akafa ...
  Truman, akapihwa kuti United States yaneta kwazvo nengarava dzepasi pemvura dzeGerman, kunyanya pahydrogen peroxide, ichapa runyararo kuReich yechitatu. Hitler akabvuma, asi nemamiriro ekutsinhana kwevasungwa vehondo, uye kwete German chete, asiwo Italian. Churchill naTruman vakabvumirana.
  Somugumisiro, nhamba yevatyairi veGermany mudenga yakawedzera. Uye XE-162 yakabata hukuru hwemhepo.
  Mushure mekurova chimwe chigumbuso cheSoviet pakati pakupera kwaMay, maNazi akatanga kufambira mberi muUkraine. Iwo ekutanga E-100 matangi akatorawo chikamu muhondo. Motokari itsva yaive nejini uye kurongeka kwekutapurirana pamwe nekuyambuka, izvo zvakaita kuti zvikwanise kuderedza huremu, uye neinjini ine simba re1500 horsepower, yakapa kutyaira kunogutsa.
  Uye zvombo zvakanga zvisingapindiki zvachose kune pfuti dzeSoviet kubva kumativi ose. 250 - huma yakatsetseka, uye 210 mm mativi uye zvakare ine materu.
  Iri tangi mukubudirira rakaratidza kuti raive chikara. Marseille naMay 1945 yakapfura zviuru zvina zvendege uye yakagamuchira nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha eplatinamu oak, minondo nemadhaimani. Mubairo une mukurumbira. Uye nzvimbo yechipiri yakatorwa naHuffman, uyo aiwana zvibodzwa zvakanyanya, asati ave nemaitiro akasiyana kubva kuMarseille. Iyo inonyatsokodzera XE-162. Pakazosvika Chikumi 1945, Huffman akange asvika pachiratidzo chemazana mashanu endege yakadonhedzwa uye akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani.
  Kazhinji, hondo yeGermany yakasunungurwa kuMadokero yakafamba zvakanaka. Mabhomba eArado jet akabvumikisa kuva anoshanda zvikuru. VaNazi vakatodzikamisa chirongwa cheFAA chekupotsera ndege itsva, izvo zvisingakwanisi kupfura, uye varwi veSoviet havana kukwanisa kuvabata.
  MaGermany aitonga zvachose mhepo. Iyo USSR, zvakare, yakaenderera mberi ichidzivirira pamutsetse wepamberi. Nhare zhinji dzakavakwa, uye vaNazi vakafambira mberi zvishoma nezvishoma.
  Kusiyana nenhoroondo chaiyo, iyo SU-100, iyo yakanga isiri yakakura muhondo iyoyo, yakangoerekana yave yakakurumbira. Uye panguva ino muU.SSR, kugadzirwa kwepfuti iyi yekuzvidzivirira yakatanga kuwedzera nekukurumidza. Zviri nyore uye zvakachipa kugadzira pane makumi matatu nemana. Uye akashongedzerwa kuti anogona kuruma maGerman. SU-100 muhafu yechipiri yegore remakumi mana neshanu yakava muchina mukuru uye wakagadzirwa pazana zvidimbu pazuva.
  Iyo T-34-85 yaivewo mukugadzirwa kwakawanda, seyaive IS-2. Kune rimwe divi, iyo IS-3 tangi yakave yakachengetedzwa zvirinani pahuma. Asi kune rumwe rutivi, inodhura uye inoda kushanda nesimba, uye zvimedu chiuru chete zvakagadzirwa zvikamiswa. Muzhinji, iyo IS-4, mushure mezvo yakasunungurwa chete muzvikamu zviduku. Saka USSR yakasiya matangi anorema. Uye akatevedzana akasara chete SU-100 uye T-34-85.
  VaGermany vakakwanisa kusvika Dnieper pakupera 1945 uye kutora Kiev. Uye zvakare kutora zvachose nyika dzeBaltic, uye dzinenge dzese dzeBelarus. Asi munguva yechando mufascist aifanira kumira. Mudenga vakanga vachiri kutonga.
  Marseille yezviuru zvishanu ndege dzakadonhedzwa, gamuchira iyo Grand Star yeKnight's Cross uye sirivheri mashizha omuoki, minondo nemadhaimani. Sezvauri kuona, mubairo wacho wakareba kwazvo muzita. Uye iyo platinamu Luftwaffe Cup mumadhaimani.
  Muchirimo cha1946, mushure mekudhonza mamwe matangi eE-50 akateedzana, vaNazi vakaedza kufambira mberi pakati.
  Kudzivirirwa kweRed Army kwaive kwakadzama uye kwakagadziridzwa zvakanyanya maererano nehuinjiniya. Uye izvi zvakamubvumira kuronga kwete kusimba kushora. Uye maGermany, aputsa mutsara wekudzivirira, haana kupinda munzvimbo yekushanda, asi akamanikidzwa kuputsa imwe inotevera. The Third Reich yakanga ine zvombo zvakanyanyisa, asi mauto ayo aigara ari maduku. Vakomana vemakore gumi nemana kana gumi nematatu vakanga vatove vachirwisana muvacheche, kakawanda vakadzi vaiuya. Mundege, ruzivo rwevatyairi vendege vechikadzi rwaiwanzobudirira. Albina naAlvina, somuenzaniso, vakatanga kunwisa zvibodzwa zvine mukurumbira zvokuti varimi vakashamiswa. Uye nekukurumidza kugogodza ndege zana mumwedzi mishoma yakagamuchira Knight's Cross yeIron Cross.
  Vasikana vakaratidza kuti vairwa zvakanyanya uye vaimhanya.
  Marseille yakapfura ndege dzinopfuura zviuru zvisere munguva yechando yemakumi mana nenomwe.
  Akavapwanya nepfuti 30mm. MuUSSR, Yak-9 yakaramba iri murwi mukuru, iyo yakanga yakareruka, asi yakanga iri nyore kugadzira.
  Yak-3 yaida yemhando yepamusoro duralumin uye haina kuenda mukugadzirwa kwakawanda. LA-7 yakagadzirwawo mune zvishoma.
  Asi iyo Yak-9 yakava ndege huru kwazvo pamberi peIL-2 uye IL-10.
  Red Army yakadedera nekurohwa. MaGermany akasvika kuSmolensk, asi hafu chete yakaikomba pasina kuitora.
  Munguva yechando, mauto eSoviet akarwisa achipindura. Asi zvishoma chete akamanikidza vaNazi.
  Hondo yakazotora nguva yakareba uye yakamira payakapera. Hitler ainzwisisawo izvi.
  Mugore rechimakumi mana nemanomwe, maGermany akarwa hondo nehungwaru. Vakashandisa mauto ekunze mukurwisa, vakaedza kubhomba zvakanyanya. Iyo yekumberi haina kuchinja zvakanyanya mugore...
  T-54 yakaonekwa muUSSR, asi yakanga isiri huru. Iyo T-34-85 ichiri mukugadzirwa ... Uye iyo SU-100 inogadzirwa zvakanyanya.
  Jet aviation yakaipa kupfuura munhoroondo chaiyo. Chekutanga, nekuda kwematambudziko enguva yehondo, kune mari shoma pane iyo maGerman aive nayo uye kupfuura zvaive munhoroondo chaiyo. Chechipiri, iwe unofanirwa kushanda wega usingashandisi trophy masayendisiti kubva kuGermany.
  Uye maNazi aive nemhando yepamusoro X-262 uye ME-363 ine kumhanya kusvika makiromita 1200 paawa uye yakatsvaira mapapiro. Uye ME-1100 ine mapapiro akachinja kutsvaira. TA-283 ine fuselage refu uye isina muswe Gotha varwi. Inotyisa Yu-287. Uye TA-500 ine jet engines ayo anosvika matanhatu.
  Uyezve mabhomba asina muswe.
  Mudenga, mukana wevaNazi wakanga uchikura. Asi panyika zvakanga zvava nyore. Uye mauto eSoviet akazvivanza, akazviviga muvhu uye akabatirira.
  Muna 1948, Marseille akaunza nhoroondo yake kune zviuru gumi zvendege, uye akagamuchira Grand Star yeKnight's Cross yeIron Cross negoridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  VaGermany gore rino vakazokwanisa kukomba uye kutora Smolensk, asi kubudirira kwavo kwakagumira kune izvi ... IS-7 yakaonekwa muU.SR, asi motokari shomanana chete yakabudiswa nekuda kwekugadzirwa kwakaoma. Hondo yakakwevera mberi ... T-54 yakanga ichiri kugadzirwa muzvikamu zviduku. Iyo T-34-85 ichiri mukugadzirwa, sezvakaita SU-100.
  Muna 1949, maGermany haana kurwisa muchirimo, uye Red Army akaedza kupaza. Asi mauto eSoviet haana kuwana chinhu kunze kwekurasikirwa ...
  Iyo MIG-15, yekutanga jet fighter, yakaonekwa muUSSR, asi yakanga isati yapera uye isiri serial. Kusvika pari zvino, ndege huru kwazvo ndiyo Yak-9.
  I-T-54 haisati yagadzirwa, asi kugadzirwa kweT-34-85 kuri kuderera ... SU-100 mumutsara.
  Muna 1950, kurwisana zvakare ... IU.SR yakanga ine pfuti itsva-inofambisa SU-130 ine pfuti kubva kune yakakundikana IS-7 tank. Muchina uyu wainyatsoshanda.
  Kune maGermany, E-50 yave ichirema kusvika makumi manomwe matani ane gasi turbine injini, uye nhumbi dzehondo dzakakora - 250-mm huma uye 170-millimeter kumativi, uye pfuti yakakomba inoda kurwisana nayo.
  Iyo yekumberi haina kuchinja zvakanyanya ...
  Muna 1951, USSR yakagamuchira MIG-15 mune imwe shanduko yepamusoro, asi Yak-9 haisati yabviswa kubva munhevedzano ... production. Zvinenge pasina matangi anorema anobudiswa, kunze kweSU-130 self-propelled pfuti, iyo inotsiva SU-100. Asi inorema matani makumi mashanu uye ine kuchengetedzwa kwakanaka kwehuma chete.
  MaGerman ari kudzvanya mudenga uye achiri kutonga mhepo. Marseille yakapfura ndege zviuru gumi nezvishanu, ikawana Grand Star yeKnight's Cross yeIron Cross neplatinum oak mashizha minondo nemadhaimani.
  Pano panouya 1952 ... Mauto ose ari maviri akanga akabatikana chaizvo uye hondo dzakanga dziine ropa, asi mitsetse yepamberi yakanga isisina kufamba. Kumaodzanyemba pamwe Dnieper. Pakati, maGermany kunyange zvakadaro akatora uye akabata Smolensk uye Pskov, uye mberi Narva ... Leningrad haisi navo ... Finland ichiri muhondo. Zvose zvakakweshwa. Iyo T-54 yakakura-yakagadzirwa, iyo SU-100 yakamiswa uye iyo SU-130 yakatsiva iyo. Heavy tanks haisati yave munhevedzano. MaGermany akavandudza kunaka kwemotokari dzavo zvishoma.
  America neBritain dzichiri kurwisana neJapan. Vanoibhomba, asi havagoni kutora zvitsuwa zvacho.
  Asi maAmerica akatadza kugadzira bhomba reatomu. Saka vaSamurai vachiri vakabatirira.
  Asi zvino gore ra1953 rakauya ... Stalin akafa muna Kurume. Ichokwadi, panguva ino Generalissimo akasiya chido chakanyorwa, zvichiita kuti Beria ave mutsivi wake. Uye kuverenga kwevaGermany pamusoro pemhirizhonga uye kuvhiringidzika kweRed Army hazvina kuitika.
  Iko kugumbura kweWehrmacht kwakapera nekukurumidza.
  Asi USSR haina kukwanisa kushandura mafambiro ehondo, uye yakatora uye yakanamatira panguva yekushanda.
  Pakupera kwa1953, Marseille yakapfuura zviuru makumi maviri ndege dzakadonha. Nekuda kweizvi akagamuchira mubairo wakasarudzika wakanyatso kutenderwa kwaari: Nyeredzi Mukuru weMuchinjikwa Mukuru weKnight's Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Gore ra1954 rakasvika... Uye ipapo, chaizvoizvo, yakawanda sei iwe unogona kuparadza mumwe nomumwe? Asi Hitler akaomesa musoro akaramba chikumbiro chacho. IUSSR yaive neIS-10, asi tangi iyi yakanga isiri kunyatsoshanda. Muchina mukuru T-54 mune dzakatevedzana ...
  Mutsara wepamberi wakabatwa segirizi muchando cheSiberia.
  Atova 1955... America ichiri kurwisana neBritain uye ichipwanya Japan. Uye iyo USSR iri kusunda neTatu Reich. Uye vanorovana.
  Mutsara wepamberi haushande. Denga rinotongwa nevaNazi. MIG-15 munhevedzano uye kubata kumashure muvengi.
  Marseille yezviuru makumi maviri neshanu ndege dzakadonha dzichagashira: Grand Star yeGrand Cross, Knight's Cross, ine goridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani!
  Gore ra1956 ririkuuya ... MaGermany arikuunza piramidhi tank mumutsara. Tariro dzakarovererwa paari uye pakupedzisira vane madhisiki akakodzera kushandiswa kwehondo. Asi parizvino, mutsara wepamberi haushande uye Red Army iri kudzoreredza muvengi.
  Atova 1957 musi wa20 Kubvumbi, Hitler anotanga kurwisa kutsva kwekupererwa kuMoscow... Uye zvakare zvese zvinobatikana muhondo dzinotyisa... Pakupera kwa1957, Marseille inopfura zviuru makumi matatu ndege ndokuitora. Grand Nyeredzi yeKnight's Cross Grand Cross ine yakarongwa mashizha emuouki minondo nemadhaimani.
  Hondo yatora nguva refu. Gore ra1958 rasvika ... Lavrenty Palych Beria, mutsivi waStalin uye sachigaro weState Defense Committee, akati:
  - Nyika yakaneta zvakanyanya! Uye vanhu vaneta nehondo. Tinoda rugare!
  Zhukov akati:
  Chero bedzi Hitler ari mupenyu, hapazovi nerugare!
  Shelepin, Minister of the Interior akabvuma kuti:
  - Hongu, chero bedzi uyu anonyanyisa Fuhrer wekuGermany, maNazi acharwa nesu, kusvika pakuparadzwa zvachose!
  Beria akarova chibhakera patafura ndokudzvova.
  - Dhonza mizongoza! Ko Molotov achati kudii?
  Minister of Foreign Affairs vakapindura vachitura befu.
  - Kusvika ikozvino, tarisiro yenyika haina kunyatsojeka. Iyo Third Reich zvakare yakaneta zvakanyanya. Asi achiri neEurope yese pamunwe wake. Uye kana hondo ikapfuurira kwemamwe makore gumi, tichava vokutanga kupeperetswa nemhepo!
  Sachigaro weGKO akagutsurira musoro.
  - Rudyi! Tichava vekutanga kudzika! Uye saka zvakakosha kuwana nzira yekubvisa Adolf Hitler panyama!
  Shelepin akati:
  - Zvakanakisa kubvisa Hans Marcel. Uyu ndiye Dhiyabhorosi chaiye munyama! Uye kana ikabviswa, ipapo kuda kwemaGermany kuhondo kuchaparadzwa zvachose!
  Beria akabvumirana neizvi:
  - Hongu, ichaderedzwa!
  Shelepin akapa zano:
  - Zvichida kuisa mubairo pachitunha chaMarcel?
  Sachigaro weGKO akaramba:
  - Kwete! Chevapenyu chete!
  Minister of the Interior vakati:
  - Zviri nyore kuuraya pane kubata!
  Beria akagutsurira ndokuti:
  - Kurudzira humhondi kune chero chinhu! Uye ticharamba tichikunda. Vagadziri vachati kudii?
  Yakovlev akati nekugomera:
  - Tichiri kusarira kumashure kwemaGerman. Uye ndiro dambudziko redu!
  Beria akadzvova zvine hukasha:
  - Asi kukunda kwedu hakudzivisiki!
  Ilyushin akasimbisa:
  - Chokwadi Comrade Sachigaro!
  Shelepin akati:
  - Vasikana vaviri vanotsamwisa zvikuru: Albina naAlvina. Vakabata Huffman uye isu tinogara tichitambudzwa. Uye nguva nenguva vanokonzeresa dambudziko.
  Sachigaro weGKO akati:
  Tichadzisungirira!
  Vakadaro vachiseka. Zvisinei, zvairatidza kusetsa.
  Ndira 1958 ... Uye hondo inoratidzika kunge isingaperi. Uye hapana magumo pakuona.
  Uye vaNazi munharaunda dzakatorwa vanotyisa. Vakabata mapiyona: Mishka, Kolya naSvetlana. Vakomana nemusikana vane makore gumi nemana. Vanofanira kukurumidza kubatana neKomsomol. Vakatanga kubvunzurudzwa nerusaruro. Vakarova vakomana nemusikana neshamhu. Vakabva varova newaya. Kolya, semukuru kubva pasi, akanga achiri kuongororwa nezvino. Mabudiro akaregererwa kuburikidza nemuviri wepwere. Kolya akagomera nemarwadzo aakatsungirira.
  Ipapo vana vaibudiswa muchando vasina shangu ndokuendeswa kunopfurwa. Uye vakanga vaonda, vasina shangu, vane zviso zvakapwanyika nemisana yakatsemuka, vachifamba nomumusha.
  Uye pamitsipa akarembera mapuranga - "tiri vemasangano."
  Vakomana vaviri nemusikana vaifamba muchando. Kolya, uyo akatambudzwa nemagetsi, akanga ane chiso chebhuruu nemhaka yokutambura. Bere rinorarama zvishoma, rakangorohwa chete. Musikana Svetlana akafinyamisa kumeso. Naiyewo akarohwa, akanga ari mutete, akanga agara makore akawanda ari pasi pebasa. Akasechwa na matron, achibvarura zvigunwe zvake hymen. Uye izvi zvinonyadzisa zvikuru kune piyona uye kunyara. Musikana anoramba akaruma muromo.
  Vana havana kugadzikana vasina shangu muchando. Asi aya achiri maruva kana akapfurwa kana kusungirirwa. Asi pari zvino, vanongotyairwa. Kutambudzwa hakusati kwapera uye maNazi anofanira kuwana ruzivo.
  Tsoka dzisina chinhu dzemapiyona dzakatsvuka uye dzakaputika zvishoma muchando. Vagari vanotarisa netsitsi kuvana vakatapwa. Uye zvino vanozopinzwa mudumba.
  Vakandiisa kumusana, votanga kundirova zvitsitsinho zvangu nezvitsitsinho zverabha.
  Vana vanodanidzira mukurwadziwa uye kuputika ... Kolya asina zvitsitsinho zvinopiswa nemoto unopenya. Uye ipapo chitsitsinho chemusikana Svetlana chakapiswa ne-red-hot poker. Uye sepayona kubva izvi akazhamba pamusoro pemapapu ake.
  Kubvunzurudzwa kwakaitika nerusaruro, asi vana vakanyarara. Uye zvakare vakarohwa newaya, uye pasi dzavo dzakashama dzakapiswa nesimbi tsvuku inopisa.
  Asi mapiyona haana kupa mashoko. Vakabata zvakasimba. Kolya akatoiswa red-hot poker pachifuva chisina chinhu chemukomana. Mukomana akanga achifemera pamusoro, asi akarumanisa mazino ake ndokudzivisa kudanidzira kwake.
  Saka vaNazi havana chavakawana ...
  Asi hondo yakakwevera pa ... February akauyawo ... MaGermany akadzingwa kuLeningrad kubva ku-disc-ndege. Uye vakarwisa Moscow kubva mumhepo. Kurwa kwakaoma.
  Albina naAlvina vanorwa mumhepo. Vasikana mu bikini chete uye vasina shangu.
  Uye pfura pasi ndege dzeRussia. Madhiyabhorosi akatowana mibairo yakawanda kusanganisira iyo Grand Star yeKnight's Cross ine goridhe shizha remuoki minondo nemadhaimani.
  Vasikana vaviri ava vangori super rank. Uye avo aerobatics uye kuparadzwa nyaya uye mhenyu tishu.
  Pano Albina akarova ndege dzeSoviet, achipfura zvidimbu zvitanhatu kamwechete, mune imwe kuputika uye kurira:
  - Yechitatu Reich!
  Alvina, zvakare, akatumira kuputika kwembambo mumotokari dzeRussia uye, agura zvinomwe, vyaknula:
  - Nokuti Fuhrer!
  Uye vasikana vese vanoseka ...
  Kunyange zvazvo kutaura chokwadi, hondo iyi yakaneta zvikuru navo. Kutaura zvazviri, Fuhrer akasindimara arikutungamirira, asi mberi kwakaoma uye zvinhu zvose zvakamira. Uye zvese zvinoenda mudenderedzwa. Uye chete zvitunha zvemativi ese uye mota dzakadonha. Uye matangi akaputsika uye kutambura kwevanhu.
  Albina akacheka dzimwe ndege sere ndokuimba:
  - Zana rinotevera nderedu!
  Alvina akabvumirana neizvi nechivimbo:
  - Mazera ese anotevera zvakare!
  Uye vasikana vakapfura ndege dzeRussia nehasha.
  Uye zvino, hongu, kurwadzisa ... Mapiyona anofadza kurwadzisa. Kunyanya fry tsoka dzevakomana, uye kuputsa mbabvu ne-red-hot tongs. Vasikana vane mhirizhonga...
  Hondo inoparadza vanhu. Marseille pachake akanga atonetawo nekurwa. Ave nenguva achirwa. Kare muna 1940, akarwira hukuru hwemhepo pamusoro peBritain. Akanga asina basa rinonyatsobudirira pakutanga. Havana kufunga kuti aizova chiitiko, uye kuwana rekodhi nhamba yemibairo yeThird Reich. Uye achakanda pasi ndege dzeuto rose remhepo.
  Hans Marcel akawedzera kunzwa kufinhwa. Hondo yakamufinha. Ndaida muviri wechikadzi, waini dzinodhura uye mabiko eumbozha nezvimwe zvinovaraidza. Vangani vangave vatove - makore gumi nemasere mumapoka. Haana kumbokuvara zvakanyanya, uye akapfurwa pasi chete pakutanga chaipo pebasa rake. Masimba epamusoro akatarisira Marseille. Akave Air Field Marshal asi akarwa ari ega. Uye ndakakusuwa zvakanyanya.
  Kupenya mumaziso ake kwakatanga kupera. Hondo neUSSR yakapinda mumawere. Uye kufa kwaStalin hakuna kuchinja chinhu. Hitler achiri mupenyu, kunyange zvazvo asingataridzi zvakanaka, asi achiri kusimba. Bald spot mumusoro make rave kutodambuka uye bvudzi raFuhrer rava kuchena.
  Asi achiri kutonga humambo, anoomesa musoro anoda kupedzisa USSR. United States neBritain dzakatora Japan, asi dzakanyura muhondo yechimurenga. Uyezve, maAmerican nemaBritish vari kuyedza kuchengetedza India nemakoloni eAfrica nemauto avo.
  Saka vanobatana havapindire muhondo iyi. Ivo havasi kwaari. Uye vanotofara kuti umambo huviri hwoudzvinyiriri huri kuparadzana.
  Marcel anogomera zvakanyanya uye ME-462 yake inosimuka kubva munzira nyore. Muchina wemapatya-injini ane zvombo zvine simba, uye Hans anofarira kurova ari kure, achichengeta muvengi kure naye. Huffman, pane kudaro, pa XE-362 iri kusvika nokukurumidza.
  Kusvika ikozvino, ndege yeGermany inochengetedza hukuru hwepamusoro pamusoro pemuvengi. Asi hazvichakoshi zvakadaro. Zvisinei, Fuhrer anotenda mune chishamiso chombo ...
  Masosa anobhururuka, ndicho chinhu... Asi achiri kudhura uye mwaranzi yekupisa haisati yakwana. Pyramidal matangi zvakare imwe yenharo mukupokana.
  Asi kunyangwe izvi hazvipi maGerman danho rakasimba. Uye zvakare, iyo piramidi chimiro chakanakira kupikisa kinetic projectiles, asi kwete seyakagwinya kurwisa HEAT.
  Marseille inopisa uye inodonhedza ndege gumi nemaviri dzeRussia ndokuti:
  - Yechitatu Reich ...
  Ipapo jaya rinotura befu. Uye zvakare inogogodza imwe makumi matatu emotokari dzeSoviet mune imwe kuputika.
  Hongu, hondo yakakwevera mberi ... Uye mugwagwa uyu hauna magumo pakuona.
  Hans akaimba:
  - Yakapusa, yakapusa! Zvakandibata, zvakandibata!
  Uye zvakare anopfura pasi varwi veRussia.
  Hongu, Hitler akavatuma kuti vaurayiwe ... Kana kuuraya vamwe, iyo isiriwo shuga.
  Marcel akarangarira musikana uyu.... Zita rake ainzi Ilsa. Akanaka kudaro blonde, nemukadzi wake.
  Hoyo ane hutsinye. Ndakaedza Komsomol. Ndokumurova neshamhu kubva kwese kwese.
  Kurohwa kunge mbudzi yechimurenga. Akabva aunza mwenje patsoka dzake. Akagocha makumbo ake asina chinhu. Uye zvakare kune shamhu. Uye kuti nhengo iyi yeKomsomol yakadzvova sei nekurwadziwa. Uye apo Ilsa akasasa munyu pamaronda ake. Uhwu hwaiva hutsinye chaihwo.
  Ilsa aifarirawo kutambudza vakomana. Akakurura mumwe mukomana wemakore gumi nemana, ndokuroverera maoko ake padanda. Akabva atanga kumudira mvura yechando muchando. Ipapo akatora tochi mumaoko ake ndokugocha muviri une tsandanyama wepwere. Akabva adira mvura yechando zvakare. Pakupedzisira, akapisa mukomana wacho nemvura inovira. Uye hwaive hutsinye.
  Ilsa aida varaidzo yakadaro uye haana kuzvidza chero chinhu nekuda kwekuchiva kwake.
  Asi nguva yakafamba...Uye akatanga kuva nemwanakomana uyezve nemwanasikana. Uye Ilsa atotanga kudzidzisa iye nevana vaMarcel kutambudza.
  Heuno mukadzi anotyisa anobva kuSS.
  Marcel aivewo nemumwe mukadzi: Helga. Iyewo mutyairi wendege. Hans akasangana naye muna 1945. Akabhururutsa TA-152, imwe yeakanakisa, uye pamwe ndiyo yakanakisa ndege inotyairwa neLuftwaffe.
  Helga akanga ari mutyairi wendege, kwete muurayi. Uye saka akava nepamuviri uye akaberekawo - pakarepo mapatya.
  Uye zvinofanira kucherechedzwa zvikuru. Uye ipapo vamwe vanakomana vaviri nemwanasikana vakakwanisa kubereka. Uye aine vana vashanu, haacharwa ...
  Hongu, ane rombo rakanaka. MuThird Reich, Hitler akatanga abvumira vane Iron Cross kirasi yekutanga uye pamusoro kuti vave nemukadzi wechipiri wepamutemo semubairo.
  Zvakanaka, Pope akagunun'una zvishoma, asi zvakadaro akazvibvumira. Ipapo Fuhrer akamanikidza mutemo kuti uve nevakadzi vana. Ecumenical Council yakaungana pano uye yakatenderwa nepfuti.
  Kushomeka kwevarume muThird Reich kwakakura. Uye zvechokwadi chisarudzo ichi chakamanikidzwa.
  Zviwanikwa zveGermany manpower hazvina kupera chete neEuropean manpower uye kupatsanurwa kwekunze.
  Hitler akamisa kutsakatiswa kwemaJuda, uye zvino simba revanhu rakanga rava pakati. Hondo yakapedza humambo.
  IU.SR yakavewo isina vanhu ... Vakadzi vazhinji vakarwa muuto, pamwe chete nevana. Anastasia Vedmakova akava ace inobereka zvikuru. Akarwa anenge kubva pakutanga kwehondo. Kutanga, paU-2 cornfield. Asi akazochinjira kuvarwi.
  Vazhinji veSoviet ace vakafa ... Kozhedub, akava gamba-nguva shanu, uyewo akadonha muhondo. Kwenguva yakareba, ndege dzeSoviet dzakanga dzisina ejection system, uye chikamu chevatyairi vakafa chakanga chakanyanya kukwirira.
  Anastasia Vedmakova akapona. Uye akanga aunganidza nyeredzi dzegoridhe dzaisakwana pachipfuva chake. Zvinoenderana nemirairo, makumi maviri neshanu ndege dzevavengi dzakapfurwa pasi dzakapihwa nyeredzi yegoridhe. Apo nhamba yenyeredzi yakasvika gumi, Beria akamupa Big Diamond Star yeGamba reUSSR. Anastasia ndiye aive akanyanya kunzi ace. Pamusoro pendege dzakadonha, akange aparadzawo matangi, mabhiriji, marori, uye kunyange ngarava mbiri. Mukuwedzera, mukadzi uyu akaponesa vatyairi, uye kunyange mukuru wemauto akanga akapoteredzwa.
  Uye aizivikanwa nekupisa zvitima zvakawanda nemafuta nezvimwe zvakadaro.
  Anastasia akava ngano huru yeSoviet ndege. Uye zvechokwadi naiyewo, akanga aneta nehondo. Akatorwa akabhururuka aine pamuviri. Uye ipapo akabereka mwanakomana.
  Akabuda mukomana aive mutsvuku kunge mai vake. Anastasia akarwa sekutonga mu bikini uye asina shangu. Uye izvi zvakamupa zvimwe zvakanakira. Izvo zvisiri izvo munhu wese anokoshesa. Asi mumwe wake wechidiki Akulina Orlova anorwawo asina shangu uye ari mubhikini, uye izvi zvinomubatsira zvikuru.
  Vese vasikana vanobhururuka uye moto pamotokari dzeGerman. Anastasia Vedmakova akaita rwendo rwake rwekutanga kudzokera kuSpain. Akabhomba nzvimbo dzeuto raFranco usiku paU-2. Rudzi rwekuti ane ruzivo nepadenga. Uye Akulina Orlova musikana wechidiki, uye achiri akazara nesimba uye kufara.
  Vanogogodza pasi maGerman anoimba ...
  - Vatyairi-ndege, mabhomba-ndege,
  Tichakunda vese mafascists muhondo ...
  Nyeredzi dzedu dzichakwira kupfuura zuva;
  Uye kerubhi richatambanudza mapapiro aro!
  De vasikana, ndinofanira kutaura, mhizha huru.
  Yatova February 23, 1958 ... Zuva reSoviet Army. Uye inofanira kupembererwa nenzira huru. Asi nepo zvese zvine mwero ...
  Beria haana kunyanya kufara ... Munguva yehondo, munhu wese akanga aneta.
  Marshal Vasilevsky akati:
  - Ngatigadzire matangi ehuni!
  Supreme akagutsurira musoro.
  - Ndiyo pfungwa yakanaka!
  Marshal Zhukov akaramba:
  - Kunzwisisa kushoma! Aya mabhokisi mapenyu!
  Vasilevsky zvine musoro akati:
  - Iwo akareruka uye anokurumidza. Uye maGermany ari kupaza matangi edu!
  Beria akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  Vasilevsky anotaura pfungwa dzake!
  Malenkov akasimbisa:
  - Tichaita zvese nemazvo!
  Chikwata chaBeria chaive chaneta... Pakanga pasisina mamwe mazano. Kunze kwekunge iwe waedza kuita plastiki yakachipa kugadzira uye yakasimba.
  Saka mushure mezvose, pakupedzisira gadzira bhomba reatomu rine moyo murefu.
  Chimwe chinhu pabasa rake muUnited States chakamira, uye pasirese zvakare.
  Uye unofanira kusimudzira. Zvichida ipapo hondo ichaguma.
  Asi hondo ichiri kuenderera mberi uye nguva iri kufamba semadonhwe.
  Apa Mirabela akatorwa. Uye varwi veNazi vakabvarura nguo dzake. Ndokubva vavhura makumbo ndokutanga kubata musikana chibharo. Mirabela akachema musanganiswa wemarwadzo nekunakirwa. Uye akapedza kakawanda.
  Ipapo vakatanga kumutambudza. Vakapisa zvitsitsinho zvemusikana nemarata anopisa. Uye vakatanga kumurova netyava. Uye ipapo, newaya tsvuku kubva mukupisa, vakamurova kumusana, pamativi, pachipfuva ...
  Vakabva vatanga kutyora zvigunwe zvemumakumbo nezvigumwe. Vakabva vasunda tsvimbo dzvuku pambongoro yemusikana.
  Muchidimbu, kutambudzwa kwakarangarirwa nokuda kwoutsinye hwacho. Uye kuzvikudza kwakanyanya.
  Kurume kwatosvika ... VaGerman vari kuedza zvakanyanya kudzvanya mumhepo, havana simba rakawanda rekurwisa. Iyo piramidi tank, dai yakaonekwa kare, ingadai yakabatsira Wehrmacht kukunda nyika. Chokwadi, iyo cumulative projectile ine simba rekudzivirira. Uye mativi ose ari maviri anonaya mumwe nomumwe nezvibhakera.
  Kurume 8, 1958 iZuva revakadzi. Uye maererano netsika, kuchinjana kwevasungwa kwakaitika. VaGermany vakasunungurwa vakatambudzwa asi vakaputsika Mirabela, uye mukudzoka, vaRussia vakabudisa Adala. Mukadzi wechiGermany akawanawo, kusanganisira kubatwa chibharo.
  Anastasia Vedmakova akasveta Mirabela nemushonga wemishonga nemafuta, ndokumusiya kuti avete kuti apore, kuitira kuti mumazuva mashomanana aizorwa nevaNazi zvakare mudenga.
  Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova vadzokera mudenga muMIG-15s yavo. Akulina akati:
  - Iwe uchiri kurwa muSpanish - une makore mangani?
  Vedmakova akaseka ndokupindura:
  - Haisi tsika kubvunza mukadzi nezvezera rake!
  Akulina akaseka ndokuti:
  - Iwe unotaridzika kunge makumi maviri, makumi maviri neshanu pakunyanya!
  Anastasia akagutsurira musoro ndokuti:
  - Ndakarwa muhondo yevagari vemo ... Paiva nevakomana vatatu neni. Zvinofadza takapa nyanga kuvachena. Uye ndakauraya munhu wekutanga apo maGermany akarova Lvov muna 1915 ... Saka iwe unogona kufungidzira kuti ndine makore mangani!
  Musikana mutsvuku akaridza muridzo.
  -Zvinoshamisa! Zvakafanana nokuzvifungidzira!
  Runako rutsvuku rwakakwenya nemuromo wakazara mazino ebhiza ndokuti:
  - Uye chii? Aya ndiwo mashiripiti evamwari veRussia! Ndichakudzidzisa, uye iwe hauzochemberawo!
  Akulina akadonhedza ndege yeGermany netsoka dzake dzakashama ndokurira:
  Uduku hunoshamisa!
  Hondo iri kuenderera uye haina magumo mukuona, asi zvakadaro hugamba uye kukunda!
  April 1958 akasvika. Kumaodzanyemba, mamiriro okunze asingatsungiririki akatangwa uye vaNazi vakaedza kufambira mberi. Dambudziko guru, hongu, Rwizi rweDnieper. Uye kumhenderekedzo yekuruboshwe, mauto eSoviet akatora nzvimbo dzekudzivirira.
  Nekudaro, maGerman aive neimwe nzira yekudonha. Rova kuburikidza neTurkey. Kwenguva yakareba nyika ino yakaomerera pakusarerekera. Asi hurumende yachinja. Uye mamwe mauto e-pro-German akauya. Uye Hitler akabvuma kuvimbisa maOttoman chero gomo regoridhe kuitira kuti avasundire muhondo. Huwandu hweTurkey hwakakura nekukurumidza, uto rakava nesimba. Uye zvimwe zvezvombo zvakatengeswa neThird Reich nechikwereti. Uye uto reOttoman rakava, richiendesa zvakasimba mauto echiMuslim akazara pamuganhu weUSSR.
  Uye musi waApril 20, 1958, pasina kuzivisa hondo, Turkey yakarwisa mauto eSoviet muTranscaucasia ... Nokudaro, kumberi kwechipiri kwakawedzerwa kune Red Army. Kunyange zvakadaro, vaNazi vakakwanisa kukunda mabasa anokosha eSoviet. Mamiriro acho akawedzerwa nekupokana pakati paZhukov naBeria. Izvo zvakakanganisawo mamiriro ezvinhu kumberi.
  VaTurkey vakarwisa kwete voga, asi pamwe chete nemaGermany. Uye izvi zvakavapa mimwe mikana.
  Kurwa kwakaitika pedyo neYerevan, uye Batumi yakarohwa nedutu.
  Marseille inorwa mumhepo. Panguva ino mafungiro ake akanyanya kukura uye anorwisana. Kutaura idi, pakupedzisira kwakanga kune tariro yokutya kuti zvaizobvira kukunda iyi hondo, iyo yakanga yawedzera zvikuru.
  Pazuva rokutanga, vokuGermany uye vokuTurkey vakapaza kudzivirira mauto eRussia, uye vakatanga kufamba munyika.
  MaNazi akakwanisa kuwana kushamisika kwehunyanzvi. Uye mauto avo akanga achimhanya zvakakwana. Uye zvakazoitika kuti Red Army yakanga isati yagadzirira kudzivirira Transcaucasia.
  Uye pano hugamba hweRed Army hunofanira kubhadhara kukanganisa kwehutungamiri.
  Kurwa kwakaitika kuYerevan. Zvino mapiyona akarwa akashinga. Vanodzivisa maNazi akaipa nemauto eOttoman.
  Uye kunze kweYerevan, mapiyona ari kuchera migero. Kune vakomana vemarudzi akasiyana. Kunyanya, misoro yakawanda yakajeka flicker. Kune vana vatsvuku nevatema uye vatsvuku.
  Chinhu chimwe chinovabatanidza: kutenda mukukunda kwecommunism uye netsoka dzisina shangu. Zviri pachena kuti haasi munhu wose ane shangu munguva yehondo, uye naizvozvo, sechiratidzo chekubatana, vana vose vanoratidzira zvitsitsinho zvavo, zvitsitsinho. Chitubu muTranscaucasus chinodziya, uye paunofamba uye uchishanda nemafoshoro, zvinotopisa kune vakomana. Uye munguva yechando, kutonhora kuno hakusi kutyisa.
  Vakomana nevasikana vatsvukuruka, vatete, asi vane tsinga, vakagadzirira kurwa kunotyisa.
  Vana vanoshanda nechido, uye vanoimba:
  Simudza moto, husiku hwebhuruu,
  Isu tiri mapiyona - vana vevashandi ...
  Nguva yemakore echiedza yaswedera,
  Kudanwa kwemapiyona - gara wakagadzirira!
  Kudanwa kwemapiyona - gara wakagadzirira!
  Uye heino alarm zvakare. Vakomana nevasikana vanosvetukira pasi pemugero. Uye mabhomba ari kutotanga kuputika kubva kumusoro: artillery yevavengi iri kushanda.
  Pashka akabvunza musikana asina shangu Masha:
  - Zvakanaka, unofunga kuti tichapona here?
  Musikana, mutete uye ane bvudzi rakanaka, akapindura nechivimbo:
  - Tichapikisa kamwechete, muawa yakaoma kwazvo!
  Pioneer Sasha zvine musoro akati:
  Hugamba hwedu hahuzununguki.
  Mukomana akarovera nhongonya yake pamatombo. Zvinogona kuonekwa kuti mukomana akazviputira nemakumbo akaoma.
  Musikana Tamara akati:
  Ticharwa tisingatyi
  Tichachekwa not a step back...
  Rega shati yanyura neropa -
  Vavengi vakawanda, shandura knight kugehena!
  Mukomana Ruslan, piyona ane bvudzi dema, akati:
  Mazana emakore anopfuura, nguva ichauya,
  Imo musingazovi nekutambura uye nenhema ...
  Rwira izvi kusvika mweya wako wekupedzisira -
  Shumira Amai vako, iwe kubva pamoyo!
  Mukomana Oleg, mutete uye ane bvudzi rakanaka, akarira, mavhesi:
  Aiwa, wakasvinura haangasvavi.
  Kutaridzika kwefalcon, gondo ...
  Inzwi revanhu rine ruzha -
  Kuzevezera kuchapwanya nyoka!
  
  Stalin anogara mumoyo mangu
  Kuti tirege kuziva kusuwa.
  Yakavhura gonhi renzvimbo
  Nyeredzi dzaipenya pamusoro pedu!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya
  Kuvhenekera nzira yecommunism!
  Vakomana nevasikana vakaombera vakabatana.
  Asi ikozvino ndege dzejet attack dzave kutobhururuka nekudonhedza mabhomba. Uye iyi inzira yehasha.
  Oleg naSasha vakasimudza chipfuramabwe ndokutanga chipo cherufu. Uye dhiramu rakarohwa nendege yekurwisa kwaHitler, kunyangwe yaive yeTurkey.
  Musikana Natasha akaimba:
  - Iyo Komsomol haisi zera chete,
  Komsomol ndiwo mafambiro angu!
  Ndichakunda nzvimbo, ndinotenda
  Ngatirarame nekusingaperi!
  Ahmed, mumwe mukomana piyona anobva kuAzerbaijan, akapindura achinyemwerera kuti:
  - Hausati wava nhengo yeKomsomol Natasha!
  Musikana uya nehasha akatsika gumbo rake asina kupfeka ndokupindura nenzwi rine mutsindo;
  Parutivi rwamadzibaba, norwiyo rwomufaro;
  Isu tinomiririra Komsomol ...
  Nguva yemakore echiedza yaswedera,
  Kuchema kwemapiyona - gara wakagadzirira!
  Kuchema kwemapiyona - gara wakagadzirira!
  Oleg akatsika tsoka yake isina kupfeka, yemwana uye akaridza mhere:
  Sando yakasimba inosvina proletarian,
  Kubva patitanium ruoko runopwanya joko ...
  Tichaimba chiuru cheArias kuNyika yedu,
  Uye chiedza chevazukuru, zvakanaka!
  Vana vanofara. Uye chaizvoizvo, maGermany neTurks akabhomba, uye musikana mumwe chete akarohwa nechidimbu muchitsitsinho chake chisina chinhu, chakatenderera, chepinki.
  Pioneer akazhambatata, asi akabva abata muromo wake.
  Uye saka vakagadzirira kudzosera kurwisa. Uye pane matangi ane fascists uye Ottoman zvikamu. Yakatengwa neTurkey nechikwereti, maE-100 anotyisa ari kufamba. Michina ine simba uye ine ngozi yakadaro.
  Vane dziviriro yakadaro. Kuti haugone kupfuura kubva kune chero kona. Iwe haugone kuirova kubva kukona imwe chete. Mukana chete ndeyekutyora makwara.
  Vana vakagadzirira kurwa, uye vachivheyesa tsoka dzavo dzisina chinhu. Pano vari pawaya vachisunda mapakeji ane zvinoputika zvekumba pasi penzira dzevaNazi nemaTurkey. Inoshanda uye inoparadza ma rollers ematangi euto reRommel neLa Erdogan.
  Uye zvinoratidzika zvakaipa.
  Sasha anoti:
  - Kubwinya kune communism!
  Mukomana Pashka anopfura naOleg kubva pachipfuramabwe uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune mapiyona!
  Mukomana Ruslan, pamwe chete nemusikana Sufir, anokwevera mugodhi pasi peGermany neTurk newaya, achidanidzira:
  - Kubwinya kune USSR!
  Vana vanobva kuAzerbaijan neRussia vakomana vari kurwisana. Mapiyona akatsvukuruka, akaonda, asina shangu achitarisana nehombe huru yematangi.
  Musikana Tamara anotsika tsoka yake yakanaka, diki, isina chinhu ndokuti:
  - Kubwinya kuRussia!
  Pioneer Ahmet anosimbisa achipfura muvengi:
  - Isu tiri mhuri ine hushamwari pamwe chete!
  Mukomana Ramzan, muAzerbaijan ane bvudzi dzvuku, anosimbisa, achigogodza motokari:
  - Kubva pashoko isu tiri zana rezviuru ini!
  Vana vane ushamwari ... Heino musikana weArmenian Azatuhi, uyo anotamisawo neunyanzvi pasuru inoputika pasi pegonye refascist nerubatsiro rwewaya, uye anoridza mhere:
  - IUSSR imhuri yevanhu!
  Mumwe musikana weArmenian Aghas anoti:
  - Usakotamira kune fascism:
  Musikana ndokukweva waya nezvigunwe zvake zvaive pachena. Vana vakawanda veAzerbaijani neArmenian vane bvudzi rakatsvuka uye havazivikanwi kubva kune vana vechiSlavic, avo kunewo akawanda. Avo vakatiza kubva kuGermany, dzimwe mhuri dzeRussia dzakagara muAzerbaijan neArmenia kunyange pasi pemambo.
  Kune maSlav akawanda muCaucasus. Vazhinji vakasanganiswa vakaroorana. Hongu, uye vana vanowanzova nevhudzi rakareruka kupfuura vabereki vavo. Uye vakomana vechiSlavic vakatsvuka kuti usakwanise kuvaudza kubva kune veko. Uyezve, vana vanowanzofanana zvikuru kupfuura vakuru.
  Saka iyo yepasi rose yeSoviet battalion yevakomana nevasikana iri kurwa, uye ivo vese vakabatana, uye vakafanana chaizvo. Zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka zvinopenya pakufamba.
  Uye hope vana vanotumira zvipo zverufu. Shamil naSeryozhka, vakomana mapiyona, vanodhonza waya. Uye heino muGermany, asi nevashandi veTurkey, E-50 inomira negonye rakaputsika.
  Vakomana vanoimba pamwe chete:
  Union isingaparadzike, marepublic akasununguka,
  Yakanga isiri simba rehutsinye rakaungana, kwete kutya ...
  Uye kuda kwakanaka kwevanhu vakavhenekerwa,
  Uye ushamwari uye kufunga, uye ushingi muzviroto!
  Uye vana vanofara. Vanonyemwerera nechena, kunyange mazino. Uye vanofara, kunyange zvazvo vachityisidzirwa norufu.
  Uye maGerman anopenga. Matangi akaparadzwa anopisa pfuti dzawo uye pfuti dzemuchina.
  Dzimwe mota dzeGerman neTurkey dzakashongedzerwa nemagirinedhi uye dzine njodzi.
  Mukomana Maksimka nemusikana Zara anobva kuAzerbaijan uye ivo, vachizorora tsoka dzavo dzisina kupfeka, vakasimudza mugodhi pasi pemuvengi uye vakagogodza mastodon yefascist, kunyange yakatengeswa kuTurkey.
  Uye vakadanidzira nepamusoro pemapapu avo.
  -KuUSSR!
  Vana vanosetsa chaizvo.
  Mapiyona Abbas naVladimir vanoshandisawo zvombo. Muchiitiko ichi, catapult uye pwanya E-75 gonye kuvaNazi. Ipapo vakomana vakaimba:
  - Nekuda kwehukuru hwepasi pasi pechifukidziro checommunism!
  Oleg naAbdulah mapiyona emarudzi akasiyana, asi nemoyo mumwe chete, vanotangawo mabhomba. Vanorova E-100 uye vanoimba ...
  Takazarura nyika kumarudzi,
  Nzira inoenda muchadenga, kunyika dzisingaonekwe...
  Mabasa echigamba anoimbwa -
  Kubvisa vanga rerufu zvachose!
  
  Pasi peMureza Mutsvene weRussia,
  Murugare, hushamwari, mufaro nerudo...
  Vanhu venyika yose vachafara zvikuru;
  Rima regehena richadzingira kure!
  Kurwa vana kuno...
  Abdurrahman naSvetlana - mukomana wechiAzerbaijani nemusikana kubva kuBelarus vakadhonza waya pamwe chete ndokugogodza tangi refascist. Uye vakaimba:
  - Zita guru reRussia inoera,
  Inopenya pasirese - semwaranzi wezuva ...
  Ndinotenda mukubatana tichava nemufaro,
  Ngatiratidze vanhu nzira kwayo!
  Vana vakashinga zvikuru. Vese maNazi nevabatsiri vavo, maTurks, vanongokatyamadzwa nekusindimara uye nekupokana nehasha.
  Abudurrahman ndipiyona, akagamuchira chidimbu muchigadziko chake chisina chinhu. Yakabaya pagumbo remwana.
  Mukomana akaridza mhere achiti:
  - Uye zvinondirwadza!
  Svetlana akarohwawo pachitsitsinho chakatenderera, ndokukwenya bendekete rake. Asi musikana akati:
  - Usaputse Mapiyona!
  Azim naKolka vakarovawo mota yeGerman.
  Vakomana vakanongedza newaya ndokuimba vachiti:
  Muvengi anonyengera akaenda kundorwa.
  Asi ndinotenda kuti hazvizoregi, vanhu veSoviet ...
  Muvengi akamirira kukundwa uye kukanganwa,
  Uye kubwinya kweRussia kuchatumbuka zvakasimba!
  Muvengi akamirira: kukundwa uye kukanganwa,
  Uye kubwinya kweRussia kuchatumbuka zvakasimba!
  Vana vakashinga uye havakotama. Uye vanoda kukunda. Uye vanoimba uye vanorwa.
  MaGermany ari kutambura kurasikirwa kukuru. Chokwadi, kazhinji vane makwara akatyoka nema roller. Uye hazvisi zvinouraya.
  Zvakaipa kumapiyona akatorwa musungwa.
  Mukomana Abdulhamid, paakatorwa musungwa, akaiswa paraki nevaNazi. Vakapinza makumbo apiona asina kupfeka mubhuroko, ndokutanga kuturika simbi pazvikorekedzo. Ipapo akabatidza moto. Uye zvitsitsinho zvomukomana zvakanga zvisina kupfeka zvakananzva nemoto. Uye shamhu yakawira kumusana kwake. Vakandirova kwenguva refu. Uye ipapo vaNazi vakatanga kutyora mbabvu nembato tsvuku-inopisa.
  Mukomana, achifa mukurwadziswa, apo simbi yembabvu dzake, yakatsvuka nokupisa, yakamupwanya, akaimba:
  Berlin inenge iri pasi pehutongi hwedu,
  Kuburikidza nemabinoculars tinoona iyo yakashushwa Reichstag ...
  Ndinovimba kuti kuchava nerunyararo uye mufaro munguva pfupi iri kutevera;
  Zvandichatsanangura munhetembo dzangu!
  
  Russia yakavhura communism kunyika,
  Akava mhuri kumunhu wose.
  Asi Wehrmacht yakanamatira mhuno yenguruve kwatiri,
  Uye zvino ropa riri kuyerera richibva mutsinga setsime!
  
  Izvo Fuhrer akakanganwa nesu netsaona,
  Ndaida kuwana ivhu nevaranda!
  Fascism yakaenda nemushandirapamwe wakareba kwazvo -
  Uye heino kurota chaiko, zviroto zvegehena!
  
  Mukomana akapusa, mukomana asina shangu,
  Munguva pfupi yapfuura yakasunga tie tsvuku.
  Aida kuvaka nyika pachake pasina Mwari,
  Asi kamwe kamwe napalm yakaputika kubva mudenga!
  
  Ini ndaifanira kumhanyira kumberi, isu taive AWOL,
  Hapana anoda kutora pwere dzakadaro!
  Asi mukomana-murwi mupfuti akazviita,
  Nzira yemadzibaba yakashanduka kuva yakakodzera!
  
  Yakarwa uko zvese nehungwaru nechisimba,
  Uye utera zvakare hunovava, maiwe ...
  Makomuredhi vaifanira kuchera makuva
  Kuronga mapaini mabhokisi muchando!
  
  Ndava piyona ajaira kutambura,
  Akaenda kunoongorora asina shangu, chando chakarova.
  Zvimwe chirango chekusatenda,
  Kuti ndaisada kuziva Jesu!
  
  Asi chii chiri maawa matatu eGorogota?
  Anopfuura makore matatu ehondo apfuura!
  Mumusha upi noupi, chirikadzi dzinochema zvikuru.
  Vanakomana vakaparara sei mumakuva enyika!
  
  Ndakapona, ndakarohwa negomba, ndakuvadzwa nebara,
  Asi rombo rakanaka akagara netsoka dzake!
  Takadzorera chikwereti kuGermany zvechokwadi,
  Iyo fascism yakatsikwa guruva nesu!
  
  Ini ndakura, asi ndichiri mukomana,
  Iyo ndebvu haina kupaza, asi yatova titan!
  Hongu, munhu mukuru, uye pamwe zvakanyanya,
  Pashure pezvose, mwoyo wakaoma sesimbi!
  
  Hero Star mubayiro wepamusoro-
  Stalin pachake, nditende, akazvipa!
  Akati: zvakafanira kutora muenzaniso kubva kuvanhu vakaita sewe,
  Varwi vari kugadzira kiyi dzemikova yeEdheni!
  
  Asi zvino isa pasi pfuti yakashinga,
  Tora iwe, pincers, sando uye ushande!
  Vaka chikepe cheseiri nechikepe nemapuranga
  Uye gadzira ndege kuitira kuti shiri ibhururuke kumusoro!
  Hongu, nevana vakadaro, kunyange pamwe chete neTurkey, maNazi eU.S.SR haazokunda. Nechekare musi waMay 1, masoja eSoviet ari kupemberera, asi Yerevan akabatirira. Izvi zvinoreva kuti fascist blitzkrieg muCaucasus yakakanganiswa. Uyezve, nhengo dzakashinga dzeKomsomol dzinorwa.
  Elizaveta nevashandi vake paSU-130 vanotumira mabhomba mumatangi eNazi.
  Panguva imwecheteyo, vasikana vanoshandisa zvigunwe zvavo zvisina kupfeka uye kuimba:
  Uye mumakomo marefu nekunyarara kwenyeredzi.
  Uye mafungu egungwa nemoto wehasha!
  Uye mumoto wehasha nehasha
  Uye chitsitsinho chisina kupfeka chemusikana chakadzvanya bhatani. Uye imwe AG-75 yakapwanywa necumulative projectile.
  Uye vasikana vanonakidzwa.
  Uye Akulina Orlova akapfura ndege yezana yeNazi uye musi waMay 3, 1958 akagamuchira nyeredzi yechina yegamba reUSSR.
  Vatyairi vedu vechikadzi vane mbiri ... Hongu, hondo ichiri kuitika, uye mhedzisiro yayo haina kujeka, asi hapana anopfugama uye haasi kuzokanda mapfumo pasi. Saka pane kutenda mune ramangwana riri nani, uye kuti USSR ichakurumidza kana kuti gare gare kukunda Third Reich. Uye Adolf Hitler, akagamuchira simba uye rombo rakanaka remutungamiri wedragoni, achafa!
  
  MVUMIRO YAFRANCO YAKAKOSHA KUGUMO REVANHU
  Franco akabvuma kuenda kwemauto eGermany kuGibraltar. VaNazi, pasina imwe nguva, vakatamira kunhare iyi ndokuitora pakarepo. Pashure paizvozvo, Wehrmacht mauto akatanga kutamirwa kupfupi kure Africa.
  Uye Hitler akachinja pfungwa dzake pamusoro kurwisa USSR. Mukuwedzera, Fuhrer's intuition yakamuudza, uye akanga ane ruzivo rwakanyanya, kuti aisazotora nzvimbo iyi nyore nyore. Uye Red Army haina kusimba zvachose. Stalin akanyatso kuburitsa ruzivo nezve KV uye T-34 matangi kune njere dzeGerman. Uye vaNazi vakatanga kugadzira matangi avo anorema.
  VaNazi vakanga vachifambira mberi muAfrica. Rommel akagamuchira mamwe mauto, uye akawana budiriro huru. Yugoslavia neGreece dzakatorwawo. Saka kukunda kwaitevera kukunda.
  Asi Black Continent yakanga ichitora mauto eGermany ... Uye pakanga pasisina chero hurukuro yenhimbe yekuMabvazuva. MaNazi akatapa Egypt pakufamba ndokupinda muMiddle East. Vakatapa Iraq, neKuwait, nedzimwe nyika. Zvino kuburikidza neIran vakatanga kurwisa India. Muna Zvita 1941, Japan yakarwisa US muPeru Harbor uye Hitler akazivisa hondo kuAmerica.
  Pashure pacho, hondo yakazotamira kuMadokero. Uye iyo USSR yakawana kufema.
  Pakazosvika chikamu chechipiri chegore remakumi mana nemaviri, maGermany akanga apedza kukunda kweBlack Continent yose, pamwe neAsia, kusvika kuIndia, iyo yakatorwawo nekupikisa kusina simba kubva kumaBritish. Uye kwakanga kune humambo hukuru hwoutongi hweGermany. Uye Britain yakatanga kubhombwa zvakanyanya. Mabhomba matsva eJu-188 neFocke-Wulf, pamwe nenhamba inoramba ichiwedzera yezvikepe zvepasi pemvura, zvakapinda muhondo. Kusanganisira nekukurumidza uye zvakanyanya kukwana.
  Kurwiswa kwemhepo kuBritain kwakaramba kuchiwedzera. Uye muna June 1943, kumhara kwakaitika. New German matangi akatora chikamu muhondo: "Panthers", "Tiger" -2, "Shumba", iyo yakaratidza mukana wavo pamusoro British. London yakawira mukati memavhiki maviri kubva pakumhara. Uye mushure mekudonha kweBritain, Ireland yakaramba kweimwe vhiki.
  Uye yakatorwa nevaNazi... Iye zvino United States ine sarudzo: kana kurwa hondo isina tariro neGermany, iyo yakura musimba, kana kugumisa runyararo nguva isati yakwana.
  The Third Reich yakanga yatova nevarwi vane simba vakadai seME-309 mubasa, iyo yakagadzira kumhanya kwemakiromita 740 paawa, iyo panguva iyoyo yakanga yakawanda kwazvo, uye iine pfuti nomwe dzekupfura: pfuti nhatu dze 30-millimeter caliber air, imwe ye. iyo yaive yakareba-barrel, nepfuti ina dzinorema.
  Uye maaces evaGerman anoshamisa: imwe Marseille yakakosha chimwe chinhu! Murwi uyu chaive chiwanwa chaicho, uye chakapfuura zviitiko zvese ... Pandege zana nemakumi mashanu yakadonhera pasi, Marseille yakagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani. Uye mazana matatu ndege, akava wokutanga munhoroondo vokuGermany kugamuchira muchinjikwa uyu zvakare. Uye kuitira kusiyanisa Marseille, mubairo mutsva wakagadzirwa mukukudzwa kwake: Knight's Cross of the Iron nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimondi, iyo yaakapiwa mazana mashanu ndege dzakadonha.
  America yakanzwa kuti hondo neThird Reich neJapan, iyo yakakunda hondo yeMidway ndokutora Hawaiian Archipelago, yaisazopera zvakanaka.
  Uye zvirokwazvo uchava muedzo wakakomba kwavari. Zvechokwadi zvakaoma kuti maGermany asvike kuAmerica nekuda kwekuparadzaniswa negungwa. Asi chaizvoizvo, kureba hakusi chipingamupinyi. Uye vaNazi vaigona, nokukurumidza kana kuti gare gare, kusvika kuUnited States, kushambira nokubhururuka. Uyezve, Third Reich yatova nejet fighters, uye inotyisa TA-400 bhomba inogona kubhomba America. Imwe simba Yu-288s yakanga yatokwanisa kubhomba Britain, uye injini yechina Yu-488 yakanga iri munzira, iyo yakasvika pakumhanya kusvika kumazana manomwe emakiromita paawa - iyo inongova yepamusoro kune propeller bhomba!
  Saka Wehrmacht yakasimba. Uye ngarava dzepasi pemvura dzinotyisa dzaifambiswa nehydrogen peroxide dzakasvika pakumhanya kusvika ku36 knots paawa, uye maAmerica akatya chose.
  Roosevelt airwara zvakanyanya, uye pamusoro pazvo zvese, kurwira masimba kwakakomba kwaigona kutanga. Uye maRepublicans havasi kufara nemaDemocrats. Hitler pachake akatarisa nearamu kuUSSR, iyo yakanga ichiwedzera simba rayo.
  Iyo Stalinist USSR yakazadzisa zviri pamutemo chirongwa chechitatu chemakore mashanu nekupeta kaviri kugadzirwa kwemaindasitiri. Kunyangwe tichifunga nezvekuti vakabiridzira zvishoma nenhamba uye iyi inflated data, zvaive zvichiri kushamisa. Kubuda kwe tekinoroji kwakawedzera. Mugore remakumi mana nerimwe, USSR yakabudisa matangi anenge zviuru zvishanu, uye zviuru zvitatu zvadzo zvaive zvekupedzisira T-34s uye KVs. Akaonekwa munhevedzano uye KV-3 uye KV-5. Uye iyi michina ine simba. Vakawedzera dzimwe ndege, zvichiita kuti nhamba yadzo isvike zviuru makumi matatu.
  Mumakumi mana nechipiri matangi, anopfuura zviuru zvitanhatu nehafu akagadzirwa. Kusanganisira zvichangoburwa. Iyo KV-4 yakaonekwa mukuremesa shanduko inorema zana nenomwe matani. Uye zvakare T-50 mwenje tangi ndiyo yazvino. T-34 yakaramba ichigadzirwa.
  Mugore remakumi mana nematatu, zviuru zvinomwe nechidimbu zvematangi akagadzirwa. Uye kune ndege dzakawanda zvekuti kune kushomeka kwakanyanya kwevatyairi. Pakazara, iyo USSR yakanga ine zana nemakumi maviri ematangi emapoka. Uye nhamba yendege yakasvika zviuru makumi mashanu.
  Gore rekutanga reChirongwa cheMakore Mashanu rechina rakatozadzikiswa zvakanyanya maererano nenhamba dzepamutemo, uye izvi zvakanetsa Hitler.
  Saka kupi kutendeuka utsinye - Fuhrer akasarudza muna 1944 kurwisa USSR. Uye United States yakasaina runyararo. MaAmerican akabvuma kubvuma kukundwa kwese kweTatu Reich, uye kubhadhara muripo wakakura kuvaNazi. Uye akaramba chero basa rezvombo zvenyukireya. America yakaendesawo mauto ayo ehondo, uye zvinenge zvese midziyo nemotokari zhinji kumaNazi.
  Musi waJune 22, 1944, mushure mokunge vabudisa nhamba huru ye: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Shumba", "Maus", "Ferdinand" -2 nemimwe midziyo, maNazi akarwisa. USSR.
  Uyu Stalin akaunza mauto mumamiriro ekugadzirira kurwa. Mukuwedzera, mutsara weMolotov wakapedzwa pamuganhu mutsva muU.SR uye mutsara weStalin wakadzorerwa uye wakashonga. Iyo itsva T-34-85 tangi ine turret yakakura uye zvombo zvine simba zvakanyanya zvakatanga kugadzirwa muUSSR. Chokwadi, mumatangi anorema zvaive zvakanyanya. KV akatevedzana akasvika KV-13, uye mamwe mamodheru akayera mazana maviri nemakumi maviri matani. Kusanganisira semhinduro ku "Mouse".
  Hondo yakatanga pakutanga pasi pechirevo cheThird Reich. Muchadenga, maGerman akawana maekisi, asi mumhando yepamusoro ndege, yakarova vatyairi veSoviet. Iyo ME-262 jet yakanga yatova munhevedzano, asi USSR yakanga isati yava nendege yakadaro. Uye iyo ME-309 yakave muchina unotyisa uye unokurumidza. Uye iyo TA-152 shanduko yeFocke-Wulf muchina unouraya zvakanyanya.
  Kunyanya kukosha, iyo Third Reich ine hukuru hukuru musimba revanhu, nekuda kwemauto ekoloni. Uye kugona mukufamba. Panther-2 yakava tangi yakanaka kwazvo, iyo muna 1944 yakava huru yeGermany mastodon. Yakashongedzerwa nekanoni ine simba 88mm ine dhiramu kureba kwe71EL, mota iyi inokwanisa kupinda kunyange inorema-inorema KV matangi. Uye nhumbi dzakanaka dzemberi, kunyanya huma. Mamirimita zana nemakumi mashanu pahuma yeshongwe, uye zana remamirimita epahuma yehull pasi pemateru makuru emashizha. Panguva imwecheteyo, yose ine makumi mana nemanomwe matani, uye injini ine mazana mapfumbamwe emabhiza. Kureva, muchina agile uye akanakisa ergonomics. Nhumbi dzakashata dzeparutivi chete dzinongori makobvu makumi matanhatu emamirimita pasi pemateru. Asi kunyange izvi zvakakwana kuitira kuti makumi mana neshanu uye anti-tank pfuti usatore mubhodhi.
  "Panther" -2 yakasimba zvikuru kupfuura nyore "Panther", uye T-34-85. Saka maGermany akaita kuti tangi huru ibudirire. Dzimwe mota dzakatoipa. Iyo Panther haina kusimba iine makumi mana emamirimita ezvombo zveparutivi uye iri panjodzi yeSoviet light pfuti uye anti-tangi pfuti. "Tiger" -2 iri nani pane munhoroondo chaiyo nekuda kwechiuru chemabhiza enjini. Asi zvichiri kurema pamakumi matanhatu nesere matani. Uye shongwe yakakura uye inotenderera zvishoma nezvishoma. Iyo tangi inorema matani makumi maviri nerimwe kupfuura iyo Panther-2 uye ine zvombo zvakaenzana uye hapana mukana mune nhumbi dzokurwa. Saka, kufanana ne "Tiger", "Tiger" -2 yakakurumidza kubviswa kubva mubasa.
  Uye Leo akatonyanya kuipa. Kusina mabhenefiti akakosha mukubhuroka pamusoro pePanther -2, inorema matani makumi mapfumbamwe. Iyo, ine injini yechuru chemabhiza, inoita kuti motokari ive isina simba mukutyaira. Uye 105-millimeter cannon mu 70EL, kunyange inopinda zviri nani, haina kukurumidza-moto. Uye hazvidiwi mukuita.
  Uye Maus, kunyange ane huremu hwematani 188, inongova muchina wehemorrhoid, uye yakawanda yemutoro kuuto kupfuura tangi rakasimba. Kunyangwe zvakachengetedzwa nedivi uye zvakaipa. Asi kuita kwekutyaira kunotyisa, uye mukuita, kunotsemuka kazhinji.
  MaGermany akabvisawo Maus kubva munhevedzano ... Pane kudaro, iyo E-100 yakagadzirwa kwenguva yakareba ine denser dhizaini, asi yakafanana muzvombo.
  MuUSSR, iyo yose yeKV yakatevedzana yakaratidza kuva padanho rakaderera rekurwa. Uye kazhinji kazhinji mota dzakaparara uye dzisina kuita zvakanaka kutyaira. Uye kubva kuzvombo zvisina mutsetse, zvakapinda nyore nyore nepfuti dzeGermany.
  Makumi matatu nemana chete ndiwo aive mamwe matangi akabudirira. Asi iyo USSR yaive nekuwedzera - kudzivirira kwakasimba uye kwakapedzwa. Asi zvakare minus - mauto haana kudzidziswa kuzvidzivirira. Uye zvaive nemhedzisiro.
  Makore matatu ekusawirirana, hongu, akawedzera midziyo yeUSSR mumauto. Asi matangi anorema eKV haana kubudirira, uye kusimudzirwa kwekuvaka tangi nekuda kwekuwedzera uremu hakuna kuzviruramisa. Uye mota dzeSoviet dzinorema dzakazove, kutaura chokwadi, marara. Kwete zvakanyanya mundege kana. Iyo PE-2 yakanga yakaoma kudzora, iyo IL-2 yaive panjodzi, iyo MIG-3 yakanga isina simba mukufambisa.
  Uye dzimwe ndege dzeSoviet dzaive dzakaderera mumhando kune maGerman. Uye vatyairi vendege veGerman vane ruzivo rwakanyanya. Marseille yakafanana nechishamiso. Pandege mazana manomwe nemakumi mashanu dzaakapfura zvine hungwaru, akapihwa Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinamu emuoki, minondo nemadhaimani. Uye iyi inyaya yakasarudzika apo, nekuda kwemunhu mumwechete, vakaunza dhigirii rechitanhatu remubairo mumwe, kunyangwe pachinyakare madhigirii mashanu anodiwa.
  Hondo yakanga yakati siyanei nenhau chaiyo. Kana mumakore makumi mana nerimwe maGermany pakutanga akakurumidza uye nyore kukunda, akatora guta neguta, uye ipapo kufamba kwavo kwakaderera. Zvino zvave neimwe nzira.
  Mauto eSoviet akatarisana uye akaiswa pedyo nemiganhu akanyatso kuunganidzwa uye akamira mukudzivirira kwakasimba pamitsetse yapera. Uye saka kuramba kwakasimba kune vaNazi kwaive pakutanga kwehondo.
  Uyezve, chinhu icho USSR yakatanga hondo mushure memusangano mukuru, yakaunganidza varwi nevakuru vane mamiriyoni gumi neshanu, yakatambawo. Asi Hitler, achishandisa pfuma yekoloni chete mune yekutanga echelon, akakanda mamiriyoni makumi matatu. Uyezve, Japan yakakanda mamiriyoni makumi maviri kubva kumabvazuva pamwe chete nemapoka ekunze. Panguva ino, Stalin haana kukwanisa kuponesa Moscow.
  Mukuwedzera, ma satellites akabatanidzwa kudivi reTatu Reich: Turkey, Finland, Hungary, Romania, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Spain, Portugal, Sweden. Uye zvakare zvakare Italy nemakoloni ayo. Boka rose...
  Saka USSR pakutanga, ichivimba nemitsetse yeMolotov naStalin, yakadzora muvengi. Asi apo mitsetse iyi yakadamburwa, kurasikirwa kukuru, uye maNazi nemaJapan akakunguruka, ipapo pakanga pasina chekudzivisa. Uye zvakazonyatsopesana: kupikisa kwakasimba pakutanga, uye kuderera zvakanyanya. Saka vaNazi vakatora Moscow nokukurumidza. Stalin akatizira Kuibyshev uye ipapo Sverdlovsk.
  Tsanangudzo yehondo dzakaratidza muhuwandu kuti USSR haina kumbodzidza nzira yekuzvidzivirira ... Mukuwedzera, yechipiri chechipiri chekuchenesa muuto chakaitawo basa rakaipa. Nechekare pasi Beria, Stalin akarayira kupinda muchiuto zvakare. Zvakanaka, Beria akazviita.
  Sezviri pachena, zvakanga zvakaoma kuti Stalin aite pasina ropa pamazino ake. VaNazi, pamwe chete nevaTurkey, vakaitawo basa rakaipa kubva kuTranscaucasus neCentral Asia. Uye izvi zvakare zvakazove chinhu chakakosha. Uyezve, kwakanga kusina kudzivirira kwakakomba muCentral Asia.
  Hungu, vaMuslim varo vakapanduka.
  MaGermany akashandisa makore matatu zvakanyanya kubudirira. Kubva muhondo yakawedzera ruzivo uye nesimba. Uye iyo USSR yakawedzera zvishoma. Uyezve, mumakore matatu aya Stalin akanga asina hondo imwe chete. Kusarerekera neJapan. Stalin akavimbisa Hitler kuti aisazobata Finland. Asi maGermany akanga achiri kuwana ruzivo rwakakura rwehondo. Kunyanya vatyairi vendege.
  Marseille, kune chiuru chendege dzakadonha, yakagamuchira Grand Cross yeIron Cross, Luftwaffe's platinamu uye diamond cube, uye epaulettes emukuru.
  Saka zvese zvakazonyanya kunakidza uye zvinoshamisa - kuvaranda vaLucifer ...
  IUSSR yakabata kusvika munaJanuary 1945 uye yakawa ... Mushure mezvo, nguva yerunyararo yakatanga ... Asi kwete kwenguva refu. Musi waApril 20, 1950, Third Reich neJapan dzakarwisa United States. Zvakadaro, vakavhundutswa nedata rehungwaru kuti maAmerican aishanda pachivande pabhomba reatomu.
  Hondo yakatora mwedzi mitatu chete uye yakapera nekutorwa kweAmerica.
  Uye pana April 20, 1955, Hitler akarwisa Japan nenyika dzayo. Hondo yakatora inopfuura zvishoma gore uye yakaguma nekukunda kunoshamisa kweThird Reich.
  Ipapo pana April 20, 1959, referendamu yakaitwa uye umambo hwenyika hwoumambo hweThird Reich hune simba rokugara nhaka hwakaoneka.
  Uye apo Hitler akafa muna March 1961, mwanakomana wake, akawanwa kupfurikidza nokupinzwa kwomuzvarirwo, akagara pachigaro choumambo.
  Nyika, pasi pehutungamiriri hwehurongwa hwesimbi, yakabata mapuraneti esolar system .... Rudzi rwevanhu rwakabatanidzwa uye rwakatengeswa nechirango chesimbi chakaedza kuvaka Umambo hutsva hweParadhiso paNyika, uye mune ramangwana kubatanidza nyika dzose dzinogarwa dzechisiko chapose pose!
  
  
  
  UYU NDIKO KUBATA PACHAKO KWEVADHUMI VAVIRI
  Hitler naStalin vakasangana pachavo munaNovember 1940 uye vakakwanisa kugadzirisa kusawirirana. Musangano wakatarisana wapera nekubatana kwemauto pakati pevadzvanyiriri vaviri vachirwisa Britain.
  Stalin akabvuma kusatora nzvimbo yaHitler yeEurope yepesvedzero. Hitler, zvakare, akapa India, Pakistan, uye mazhinji eIran kuna Stalin, asi akazviwanira Middle East neAfrica. Mukuwedzera, China uye chikamu cheIndochina chakaparadzaniswa neJapan uye USSR.
  Kazhinji kazhinji, musangano womunhu oga wakabvumira vadzvinyiriri vose vari vaviri kubvumirana ndokudzivisa hondo. USSR yakatanga kurwisa Iran neIndia. Hitler akanga achitumira mauto kuAfrica. Mushure mokunge apedza mubatanidzwa wemauto neRussia, Franco, achiona kuti Britain yaisagona kudzivisa simba rakadai seUSSR, Italy, Third Reich, uye Japan pakarepo, akabvuma kurwisa Gibraltar.
  MaGermany akatora nhare, iyo yakanga isati yanyatsogadzirira kudzivirira, kubva pachiremwaremwa. Nzvimbo yeBritish muMalta yakakundwawo, uye mauto ekumhara akamhara. Italy yakanzvenga kukundwa muGreece nekuda kwekurova kwemauto eGerman neTurkey.
  Asi maBritish akarohwa ...
  Ipapo maGerman, akatamisa mauto makuru, akatora Egypt. Kuva nemapoka zana nemakumi mashanu ehondo neUSSR, Hitler akavatuma kuti vatore Middle East neAfrica. MaBritish akanga asina simba, uye mauto ekoloni akanga asingadi chaizvoizvo kurwa.
  Iyo Fuhrer mugore remakumi mana nerimwe yakabata ese Middle East uye mazhinji eAfrica. Stalin akatora India, uye inenge yese Iran, nePakistan, uye chikamu cheBurma neBangladesh.
  Japan yakarwisa America muPeru Harbor. Uye hondo yakawedzera... Hitler akazivisa hondo kuUnited States. Stalin gore rakatevera akapindawo muhondo neAmerica.
  Muchirimo cha1942, maGerman akapedza kutora Africa. Vakanga vakatadziswa kwete zvakanyanya nemauto eBritish, aive akaderera kune Wehrmacht muhuwandu uye mhando, asi nekutambanudza kwekutaurirana, uye kushomeka kwemigwagwa iri nyore muBlack Continent.
  Britain yakatambura kurasikirwa kwakawanda kubva kuGerman uye ipapo ngarava dzeSoviet dzepasi pemvura. Kupinda kweAmerica muhondo hakuna kubatsira.
  Japan yakarovawo vanhu vekuAmerica...
  Mauto eBritish Navy ainyungudika...
  MunaSeptember 1942, kumhara kweamphibious kwakatanga muEngland. Vaive vazhinji veGerman, asiwo mauto eSoviet akabatanidzwa. MaBritish akarwa zvisingaite. Matangi ekupedzisira eSoviet KV-3, KV-5 uye achangoburwa KV-4, zvakare T-34, KV-2, uye dzakawanda mota dzakayangarara dzakatora chikamu muhondo. Uye maGermany kubva kumatangi ekupedzisira aikwanisa chete T-6 kana "Tiger". Uye motokari shoma chete dzakakurumidza kubudiswa mumafekitari.
  Hitler akashamiswa zvisingafadzi nesimba rematangi eSoviet. Zviri pachena kuti haana simba.
  Iyo bhomba yeGerman Yu-188 yakanga isiri yakaipa, uye DO-217, iyo yakazviratidza zvinogutsa, uye ME-109 uye Focke-Wulf. Asi zvakadaro-saka. PE-8 zvakare yakave yakanaka kwazvo. Kazhinji, matangi eSoviet ane simba uye anorema.
  Muchitatu Reich, akatevedzana achiri kugadzirwa: "Panther", "Tiger" -2, "Shumba" uye "Maus".
  Britain yakagara kwemazuva gumi nemashanu chete. Mushure meizvozvo, mauto eLondon akakunda. Mamwe mazuva matanhatu okurwa akanga achiri kuitika muScotland. Uye ipapo kwemazuva mana maBritish akaramba muIreland.
  England yakawa. Uye hondo dzakatevera dzakaitika pamusoro peUnited States. Asi America ichiri kuda kusvikirwa. Nokuda kwaunoda zvakawanda zvekutakura zvikepe uye kutonga pamusoro pegungwa. Hitler akavaka mauto ake ndokutanga kutora Iceland munaNovember 1942.
  Kupfuurirazve kuburikidza neGreenland, mauto ake akatamira kuCanada. Uye maJapan akagara muPanama. Uye maGermany akatamisawo mauto kuburikidza neArgentina, neBrazil, iyo yakanga yapinda mumubatanidzwa neThird Reich.
  Zvakanaka, Stalin akasarudza kurwisa kuburikidza neAlaska. Hondo muBritain dzakaratidza kuti matangi anorema zvikuru akanga asingashande zvakakwana. Uye vagadziri veSoviet vakatanga kugadzira imwe compact IS series, panzvimbo yeKV. Mauto eSoviet akatanga kurwisa muAlaska, kuburikidza neChukotka muna Chivabvu 1943, uye zvaive zvakanaka.
  Ichokwadi, iyo USSR ine matangi akawanda, uye ane simba zvikuru kupfuura American Shermans uye Grants. IGermany Panther yakanga isinawo yakaipa, iyo mauto aiwanzofarira, kunze kwekuti yaiwanzoputsika, asi yakanyatsochengetedzwa pahuma uye yakashongedzwa zvakakwana.
  MaGermany akagadzira nyore nyore nzvimbo muCanada uye akaiwedzera. ME-309 uye mamwe mabhomba eYu-288 ane simba akaonekwa mudenga. Uye kwakanga kune kukurumidza kuvandudzwa kwejeti ndege.
  Uye mutyairi weGerman Marseille akave chiitiko chisingawanikwe, achipfura mazana endege dzeBritish neAmerica. Kune zana nemakumi mashanu ndege, Marseille yakagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Kwemazana matatu Order yeGondo reGerman nemadhaimani. Kune ina Knight's Cross yeIron Cross ine goridhe oak inosiya minondo nemadhaimani, uye nemazana mashanu Grand Cross yeIron Cross.
  Uye akapwanya maAmerica aya, achiva chiitiko chisingasvikike. Paakasvika nhamba yemazana manomwe nemakumi mashanu ndege yakagamuchira mubairo mutsva: Knight's Cross of the Iron Cross ine platinum oak mashizha minondo nemadhaimani.
  MuAmerica, Marseille yakava ngano chaiyo uye mafirimu akakurumidza kugadzirwa pamusoro pake.
  Nekuda kwekunetseka mukufambisa mauto uye matambudziko ekupa, hondo neUnited States yakaenderera mberi.
  Vanhu vekuAmerica havana kurwa zvakasimba kuCanada neAlaska, uye mauto eGermany, Soviet nemamwe mauto akaitora pasina kuoma.
  Asi kurwisa kweAmerica pachayo kwakatanga muna June 1944 chete. IU.SR yakatamisa matangi matsva, ane simba epakati T-34-85, ayo akanga ari nani pakupinza matangi eAmerica, uye akashanda uye asingaremi seKV, IS-2 series. Tangi rekupedzisira raive mota yakanaka yekufambisa nekuda kwekanoni ine simba nepfuti ina dzemuchina, uye dziviriro yakanaka yepadivi.
  MuUnited States, vashoma chete ndivo vakakwidziridza Sherman nekuisa pfuti ine simba zvikuru 76-millimeter, inokwanisa kupinda mumatangi epakati nepakati. Basa paPerhing rakanonoka ... Chokwadi, pakanga paine maSherman akawanda.
  MaGermany haanawo kumira. Iyo Panther-2 yakave yakawedzera kufambira mberi, nekuda kwekukwereta kweinjini uye kurongeka kwekutapurirana kubva kumaRussia mune rimwe bhuroka, izvo zvakaita kuti zvibvire kudzikisa kureba kwetangi.
  Uye shongwe yave yakamanikana uye diki, uye injini ine simba rakawanda. Somugumisiro, tangi yeGermany yakanga ine frontal turret nhumbi dzokurwa dze 150 mm nemateru, hull hull ye 120 mm neine materu e 45 degrees, uye makumi matanhatu kumativi. Uye cannon ye88 mm mu71 EL, inokwanisa kupinda muShermans kubva pamakiromita matatu nehafu. Uyezve, huremu hwetangi inongova makumi mana nemanomwe matani ane injini ye900 horsepower.
  Kunze kwenhumbi dzisina kusimba dzeparutivi, asi dzichiri dzakakwana kubata pfuti dzekuAmerica bazooka, iyo Panther-2 yakava tangi yakanakisa yeHondo Yenyika Yechipiri maererano nehunhu hwayo, ichipfuura zvese Soviet KV uye IS-2 haisati yakwana. zvakakwana.
  "Tiger" -2 yakagadzirwa muzvikamu zviduku, nekuda kwekuti yakanga isina zvikomborero mukugadzirisa, uye yakanga yakaderera zvikuru mukufambisa kwekutyaira, uye zvakanga zvakaoma kutakura.
  Iyo yakajairika "Tiger" zvakare yakamiswa ... Uye iyo "Panther" -2 yakava tangi huru yeWehrmacht. Uye kare muUSSR vakatanga kutarisa nekuchenjerera kune teknolojia yeGermany.
  Mudenga, ME-262 yakapinda munhevedzano, asi kuvimbika kwayo kwakanga kusina kukwana, uye hunhu hwayo hwekurwa hwakanga husina kuratidzwa zvizere. Uye nepo maGerman aivimba neME-309 uye TA-152. Yekupedzisira screw fighter-bhomba yakave yakabudirira uye inoshanda. ME-309, zvisinei nekumhanya kwayo kukuru uye zvombo zvine simba, yaive nematambudziko nekuchinjika maneuverability.
  XE-162 yakave iri nyore uye yakachipa jet fighter, asi yakaoma kubhururuka, inowanikwa chete kune vatyairi vepamusoro-soro.
  Naizvozvo, haina kusunungurwa zvakanyanya sezvavaigona.
  Zvisinei, ndege yakadaro yakanga yakakodzera chaizvo maitiro aHuffman, akazova mutyairi wechipiri weAmbassador yeMarseilles uye akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivha emuoki, minondo nemadhaimani semutyairi wechipiri kudarika mazana matatu akadonhedzwa. ndege.
  Vatyairi veSoviet vakawanawo maakaundi, asi zvine mwero kupfuura maGerman. Pokryshkin yakamira kunze.
  Hondo yakatanga muzhizha ra1944 kuAmerica hazvina basa. The Third Reich uye pfuti yekurova yakave nani uye yakapwanya mauto eYankee. Uye Red Army yakaenderera mberi. VeAmerica vakanga vachirasikirwa. Philadelphia yakawira muna Nyamavhuvhu. Muna November 1844, mauto eSoviet neGermany akanga atosvika kuWashington neNew York achibva kuchamhembe. Kekutanga, American Pershings uye Fireflies akaonekwa kumberi. Vakapfuura Soviet T-34-85 uye vaive nengozi kune IS-2, asi vachiri vakarasikirwa nePanther-2, yakazova tangi rakanakisa reHondo Yenyika Yechipiri.
  Pedyo neWashington, maAmerica akarwa nehugamba. Asi zvakangofanana, mauto eSoviet-German akapedza kutenderedzwa kweguta guru reUS pakupera kwaZvita, uye negumi neshanu raNdira, zvese Washington neNew York zvakadonha ....
  America yakaramba kwenguva yakati.... Kurwa kwakaitikawo muMexico, umo maGermany namaJapan akanga achifambira mberi.
  Musi waMay 9, 1845, vakasara vemauto eAmerica vakakunda. Hondo yacho ingadai yakaguma kare, asi kusawirirana kwakakomba kwakamuka pakati peJapan namaGermany. Uye yakakwevera kunze kunetsana.
  Mushure mekukanda mapfumo pasi kweUnited States, pakamboita kumbomira ... Asi hondo itsva yakanga isingadzivisiki. Japan yaida zvakawandisa zvayo pachayo. Hafu yeAmerica, iine mupiro wakanyanyisa mukukunda, uye yese yeLatin America. Stalin akamhanyirawo muJapan achida kudzoka kwekumaodzanyemba kweSakhalin, iyo vaSamurai vakagamuchira zvisiri pamutemo.
  Muchidimbu, pana April 20, 1947, hondo itsva yakatanga. Pakati peJapan nemakoloni ayo kune rumwe rutivi, uye pamusoro peTatu Reich uye vanobatana neUSSR kune imwe. Uye izvi zvakakomba.
  Ehe, iyo USSR neTatu Reich zvine simba zvakanyanya kupfuura maJapan. IU.SR yakanga ine T-54 uye IS-7 matangi, maGermany aiva neE series, kunyange yekutanga pyramidal developments. Mubatanidzwa wemasocialist evarungu waivewo wakasimba mumhepo. Akanyanya kusimba aive masoza aibhururuka eThird Reich, asingatambudzike zvachose kumaoko madiki.
  Hondo yakatora mwedzi mina nehafu chete uye yakaguma nekukundwa uye kukanda mapfumo pasi kweJapan musi wa3 September 1947.
  USSR yakagamuchira kumaodzanyemba kweSakhalin, Kuril ridge, chikamu chetatu cheJapan pachayo, hafu yeChina neKorea, Hawaiian Archipelago, uye chimwe chinhu. Zvinhu zvakasara zvakatorwa neThird Reich.
  Pashure paizvozvo, Stalin naHitler vakasangana zvakare uye zvakare akasimbisa ushamwari hwavo.
  Uye pakupedzisira vakapedza nyika ... Stalin akafa musi waKurume 5, 1953, asi akakwanisa kusiya chibvumirano chakanyorwa pakuendeswa kwesimba kuLavrenty Beria. Akava mutungamiri mushure meStalin uye akachengeta chiyero chesimba.
  Hitler akatevera mutemo une mwero, pakanga pasina kana kuparadzwa kukuru kwemaJuda, asi akasimbisa simba rake. Zvizvarwa zvaHitler zvakawanikwa zvisiri pamutemo. Pana Kubvumbi 20, 1959, referendamu yakaitwa pakusikwa kwehumambo hwenyika uye kugadzwa kwehumambo. Uye kurongeka kwekutevedzana kwakatemwa.
  Naizvozvo, apo Hitler akafa muna March 1963 pazuva rimwe chetero naStalin, asi makore gumi gare gare, ikoku hakuna kuparira kuvhiringidzika kukuru nokurwira simba. Uye nyika yakanga ine humambo huviri bedzi, Soviet neGermany. Uye vaive nezvombo zvenyukireya, saka tarisiro yakachinjika kune kuwedzera nzvimbo. Nechekare muna 1959 maGermany akatanga kubhururuka kuMars. Uye ivo vakabhururuka kuenda kumwedzi kunyangwe kare.
  Uye USSR muna 1961 yakatumira murume kuMars. Aya ndiwo mafambiro akaita nhoroondo... Pakupera kwezana ramakore rechimakumi maviri, kugara kwevanhu kwakamuka pamapuraneti esolar.
  Uye muna 2020, kubhururuka kwekutanga kwevanhu kune nyeredzi Sirius kwakatanga, uko mapuraneti akakodzera kusimudzira kwevanhu akatenderera. Mushure mekufa kwaBeria, mwanakomana wake Sergo akabudirira. Uye muTatu Reich, kuyedza kwakashinga kwakatoitwa kumutsa muviri. Saka mwanakomana waHitler Wolf akatanga kutarisa anenge makore makumi matatu uye aigona kutonga kwenguva yakareba.
  Aya ndiwo maitiro akaita nyika itsva ... Uye iyo coronavirus yakapwanyika mubud, kudzivirira hutachiona kuti husapararire.
  
  DAI ZVISINA ZVAKANGA ZVISI ZVEKUPONA KWAKAFA KWECHItima NAALEXANDER III
  Chitima, pamwe chete naTsar Alexander III, vakapukunyuka kukanganisa pedyo neKharkov, uye Emperor weRussia haana kugamuchira kukuvara kunouraya kune nhengo dzomukati. Somugumisiro, hupenyu hwaAlexander III hwakaenderera mberi, uye haana kufa pamakumi mana nemapfumbamwe. Sezvo akawedzera zvishoma nharaunda yeumambo kumaodzanyemba muCentral Asia, mambo akatendeukira kuFar East. Trans-Siberian Railway yakanga ichivakwa, uye vanhu vokuRussia vakapinda muManchuria, vachivaka Port Arthur nokukurumidza.
  Vakatanga kusimbisa pesvedzero yavo muKorea. Uye izvi zvakatungamirira kuhondo huru yekutanga mukutonga kwaAlexander III neJapan. Tsarist Russia yakanga yakatigadzirira zviri nani. MuBaltic, ngarava dzakagadzirwa gore rakanga rapfuura, kusanganisira ngarava yehondo Slava, nepo China haina kuwana mari kubva kuRussia. Uye akanga asingagoni kuvatengesa kuvaJapan. Uye zvikepe zveJapan zvaive zvikepe zvitanhatu zvisina simba.
  Kunyange zvakadaro, vaSamurai vakaramba vachitanga hondo. Russia yakakura nekukurumidza mune zvehupfumi uye pakanga pasina kunonoka kuwana.
  Ini ndaida hondo uye Alexander wechitatu. Chiverengero chavagari vapasi cheRussia chakawedzera nokukurumidza. Kuberekwa kwakaramba kwakakwirira, uye nhamba yekufa, nekuda kwezviyero zvakaoma zvemambo ane simba, yakaderedzwa. Migove yeminda yevarimi yakava mishoma. Nyika itsva dzaidiwa. Hungu, mambo aida mbiri yehondo. Zvakanaka kuva muyananisi, asi zviri nani kuva mukundi. Alexander Wechitatu aida kupinda munhoroondo ari munhu mukuru.
  Asi hondo muEurope ine ngozi zvikuru, asi wadii kuwana mbiri muhondo neJapan. Uyezve, vakuru veRussia ndivo vakanakisa munyika, uye kunyanya varwi.
  Kutanga kwehondo yeRussia hakuna kubudirira zvakanyanya. Zvikepe zvehondo zvitatu zvakakuvadzwa, cruiser "Varyag" uye chikepe chepfuti "Koreets" chakanyura mushure mehondo yehugamba.
  Asi zvinhu zvakabva zvaita nani. Admiral Makarov haana kufa, saka akagamuchira simba guru kubva kuna mambo, uye aisagona kurega Cyril Romanov kupinda Port Arthur. Uye akanga asiri muhondo yePetropavlovsk.
  Uyezve, kunyange Kuropatkin akadzokera shure, tsar yakabva yamubvisa. Kukombwa kwePort Arthur kwakagara kwenguva pfupi uye Brusilov akaisunungura.
  Zvikepe zveRussia zvakashanda zvakabudirira kupfuura munhoroondo chaiyo. Hongu, uye boka reRozhdestvensky rakasiya Baltic kare uye rakasvika kare uye mune yakasimba. Saka maJapan akakurirwa mugungwa. Uye panyika zvakare ...
  Uye kurwisana kwakaendeswa kuguta guru chairo.
  Kupindira kweEngland neAmerica chete ndiko kwakaponesa Japan kubva pakugara. Asi maJapan akamanikidzwa kupa Russia Taiwan, iyo yose yeKuril cheni, uye kubhadhara bhiriyoni regoridhe rubles muripo. Russia yakazvisimbisa muKorea, Manchuria neMongolia.
  Zheltorossia yakasimuka kubva kumatunhu eChinese ayo akabatana neRussia nekuzvidira. Kwakanga kusina chimurenga, pasina State Duma. Humambo hwetsarist hwakabudirira, uye vakawana kubudirira kukuru muhupfumi kupfuura munhoroondo chaiyo. Matangi ekutanga eRussia akareruka uye mabhomba anorema mana einjini akaonekwawo. Uye huwandu hweRussia, kusanganisira nekudhura kweChina, hwave hukuru.
  Kunyanguvezvo, Hondo Yenyika Yokutanga yakatanga, somunhau chaiyoiyo, pana August 1, 1914. Uye iyi yaive hondo inotyisa.
  Hondo yetsarist yaive yakawanda kupfuura munhoroondo chaiyo, uye iri nani nehunyanzvi hwekugadzira. Uye hupfumi hweRussia hwakasimba, uye mauto-indasitiri yakaoma, uye mari uye chiremera chetsar chakakwirira.
  Uye Alexander weTatu akagamuchira Russia negejo, asi iye zvino akanga ane ndege dzine injini ina, uye matangi, uye kunyange maroketi. Paiva mapurojekiti uye rinorema matangi, kunyanya Mendeleev, uye ndege pamwe injini matanhatu. Uye zvakawanda.
  Kubva pamavambo chaipo, nzira yeHondo Yenyika Yokutanga yakanga yakasiyana. Mauto eRussia akakunda muEast Prussia ndokutora Przemysl zvachose. Vakakunda maGermany uye vakawana kukunda kukuru kumativi ose. Hondo yakazova pfupi pane munhoroondo chaiyo uye yakapinda mugunguwo rimwe chete. Mwedzi mitanhatu gare gare, pana February 23, 1915, Germany yakakunda. Uye Austria-Hungary kunyange kare.
  Turkey yakazvipira mavhiki maviri gare gare. Uye zvakanga zvakanaka.
  Tsar Alexander Wechitatu akawana kukunda kukuru, uye akava mambo mukuru.
  Russia nemubatanidzwa vakaita chikamu chemikombe. Austria-Hungary neOttoman Empire dzakanyangarika kubva pamepu yezvematongerwo enyika. Mazhinji eHumambo hweOttoman kusanganisira Istanbul yakava chikamu cheRussia. Maodzanyemba eIraq akagamuchira, Britain, pamwe nekumaodzanyemba kwePalestine, uye kazhinji Saudi Arabia. Siria neAsia Minor, Istanbul, straits, kuchamhembe uye pakati peIraq, kuchamhembe kwePalestine yakava matunhu eRussia.
  Russia yakagamuchirawo Galicia neKrakow. Pamwe chete nehumambo hweCzech neSlovak uye Hungarian. Austria chete ndiyo yakachengetedza rusununguko rwayo. Transylvania akaenda kuRomania. Yugoslavia yakasimuka seumambo mukati meRussia, yakabatanidzwa nokuzvidira.
  Germany yakarasikirwawo nechikamu chenharaunda inosanganisira Klaipeda, Poznan neDanzig. Kunyangwe East Prussia yakachengeta. MaGerman makoroni muPacific Ocean akatorwa neRussia. Uye Britain muAfrica. France neDenmark zvakadzosa zvakanga zvatorwa nemaGermany pasi peBismarck. Uyezve kutsiva kwake kukuru. Saka vanhu vese vakafara.
  Asi kunyange pashure pacho, kugovewazve kwenyika kwakapfuurira kwenguva yakati. Russia neBritain dzakapatsanura Saudi Arabia neIran. Uye ipapo Afghanistan neRussia, kupedzisa kunenge kukamukana kwese kwenyika. MuChina chete maiva nehondo uye kuwedzera kubva kumativi akasiyana.
  Alexander Wechitatu akararama kwemakore makumi masere uye akafa chete muna 1925, achisiya humambo hwakapfuma uye hunobudirira kumwanakomana wake Nicholas II. Alexander weChitatu akazove akabudirira kwazvo muRussia tsar, uye kutonga kwake kwaive kwechipiri kureba mushure meIvan weKutyisa uye ane mbiri kwazvo. Uye Alexander Wechitatu pachake akava akararama kwenguva refu-yevatongi munhoroondo yeRussia.
  Saka nhoroondo yamambo uyu yakabudirira. Nicholas II akaramba achiwedzera muChina. Uye akakunda hondo neJapan panguva Great Depression, uye akaritora zvachose uye akaisanganisira muRussia. Nicholas II akafa muna 1938. Uye chigaro chake chakatorwa nemugari wenhaka Alexei II. Panguva ino akanga ane hutano, saka Alexander akasarudza mudzimai akakodzera kumwanakomana wake Nikolai.
  Hitler akatanga kutonga muGermany, asi haana kubvumirwa kumutsiridza simba reWehrmacht. Uye chete Mussolini akarwa zvishoma, achibata nyika yekupedzisira yakasununguka muAfrica - Ethiopia.
  Hitler akakwanisa chete nemvumo yeRussia kubatana neAustria uye kusimudza hupfumi hweGermany. Asi kutonga kwake kwakanga kusina hondo. Kusvikira Fuhrer afa muna 1958. Mushure meizvozvo, zvishoma nezvishoma demokrasi yakatanga muGermany uye hurongwa hwemapato akawanda hwakadzoka.
  MuItaly, mushure mekufa kwaMussolini, mwanakomana wake akabudirira, asi democracy uye hurongwa hwemapato akawanda zvakadzorerwawo zvishoma.
  Uye zvishoma nezvishoma maiva nerusununguko rwakawanda muRussia. Asi chinhu chinonyanya kukosha ndechekuwedzera nzvimbo. Ndege dziri muchadenga, kuMwedzi uye kune mamwe masisitimu.
  Nyika yawedzera kugadzikana uye yakapfuma. Uye ruble yeRussia yakatsiva pondo yeBritish, ikava mari yenyika huru.
  Hurongwa hwemakoloni hauna kuparara, asi hwakasimbiswa. Zvose zviri zviviri Africa neAsia zvakanga zvine kurongeka kwakawanda uye nzara shoma nehondo.
  ChiIslam chave nerunyararo, charasikirwa nehukasha hwayo. Vanhu vakashanyira mapuraneti ese ezuva rezuva kumashure muzana ramakore rechimakumi maviri. Uye muna 2021, rwendo rwekutanga rwekubatana pamwe neRussia-American expedition kune nyeredzi Sirius yakatanga. Uye saka vanhu vakawana chimwe chinhu chine runyararo, chakatsiga, chakasimba.
  
  
  MHHIRIRO YEFührer YAINZWA CHIBHERERA
  Basa reStalingrad rakatanga musi waNovember 19, 1942. Asi vaNazi vakakwanisa kuunganidzazve mauto uye kusimbisa mativi. Intuition haina kukundikana Hitler panguva ino, uye akakwanisa kuita nekufamba kwenguva. Uye vaNazi vakakwanisa panguva ino, sepanguva yechipiri yeRzhev-Sychov oparesheni, vachivimba nekusimbiswa kuti vadzinge kurwisa kweSoviet.
  Mukuwedzera, kudzivirira kwevaNazi kwakagadziridzwa nemamiriro ekunze asina kubhururuka, nekuda kwekuti zvakanga zvisingakwanisi kushandisa ndege yekurwisa, uye kugadzirira kwezvombo kwakanga kusina kunyanya kushanda. Uye vaNazi, vachivimba nekudzivirira kwakasimba uye kuchera muvhu, uye vanenge vasina kurasikirwa muhuwandu, vakaramba. Hongu, panguva yekushanda kweRzhev-Sychov kwaiva nemauto akawanda eSoviet, uye ipapo kugumburwa kweRed Army kwakadzingwa, saka pano kubudirira kwakawanda kwakawanikwa kubva pakudzivirira. Uyezve, mamiriro ekunze, uye kuomarara kwemaGerman muhondo.
  Zvakare hukuru hwemaNazi mayunitsi mune ruzivo.
  Muchidimbu, kumberi hakuna kuparara uye vaNazi vakakwanisa kudzivisa kuparara kwechando, sezvazvaiva mugore remakumi mana nerimwe.
  MuAfrica, pakutanga, MaAllies akakunda. Asi Hitler akatamisa mamwe mapoka akati wandei, nekuti aisafanira kukwidza mauto kuMainstein. Uye Rommel akagamuchira masimba makuru kamwechete uye akatora mukana wekunonoka kweMontgomery. Uye akabata simba rakaipisisa uye kushanda nesimba kumauto eAmerica.
  Mauto eUnited States muAlgiers akakundwa zvachose, akarasikirwa nevasungwa vanopfuura zviuru zana vari voga. Hongu, tangi itsva yeGermany "Tiger" yakave yakakatyamadza maYankees. Ichokwadi chokuti Fuhrer yakatumira Marseille mutyairi weGermany akanakisisa kuStalingrad pakupera kwaSeptember yakaitawo basa. Uye Marseille somugumisiro akapukunyuka tsaona uye akarwa nemauto eSoviet. Uye apo hondo yakapera pedyo neStalingrad, iye zvakare akadzokera kuGungwa reMediterranean uye ikoko anopura nokushingaira maBritish neAmerica, achiva chiroto chaicho kwavari.
  Kukundwa kweAmerica kuAlgeria kwakashamisa vanhu vekuAmerica. Zvinofanira kuonekwa kuti muhondo yeMidway munyika ino, maYankees akabudirira zvishoma kudarika munhoroondo chaiyo, uye kusvika ikozvino muPacific maiva nehondo yakaenzana. MaJapan haana kukwanisa kutora zvitsuwa zveHawaii, asi veAmerica vakanga vasati vakwanisa kuenda kunogumbura.
  Uye kuvhunduka kwakakonzerwa nekukundwa kweAlgeria kwakakanganisa United States zvekuti vakafunga kumisa hondo kuEastern Hemisphere, kubvisa avo vakapona kubva kuMorocco, kunyange kusiya midziyo kumashure. Uye zvinonyanya kukosha, kumisa kubhomba.
  Tichifunga kuti ngarava dzeTatu Reich dzepasi pemvura dzakurawo, zviri pachena kuti Britain yakadzikira zvakanyanya uye zvakare yakaderedza kurwisana.
  Ehe, uye Marseille iri kuwana zvakawanda....
  Stalin, pashure pokunge maGermany adzora chigumbuso kumaodzanyemba uye pakati, akatanga kushandisa kungwarira. Operation Iskra yakamiswa. Uye pazvakatanga, maGermany akakwanisa kuzvisimbisa, uye akakwanisa kubata dziviriro pano zvakare.
  Stalin akarayira kufambira mberi munharaunda yeVoronezh. Pakutanga, mauto eSoviet akabudirira, asi ipapo Mainstein akatanga kurwisa kwakasimba kubva kumaodzanyemba ndokugura mauto eSoviet ndokugadzira cauldron. VaGermany vakadzorera nzvimbo dzavo, uye kurasikirwa kweRed Army kwakanga kukuru.
  Pashure paizvozvo, kurwisana nechokumabvazuva kwakaoma. Hitler akasarudza kutora imwe hurongwa hwehondo - kusimbisa Rommel, uye kuenda kuEgypt, Middle East, uyezve muIran neIndia. Uye zvakare kukunda Africa. Uye muEast kudzivirira.
  Stalin, atambura kurasikirwa kukuru, akasarudza kuzadza mauto uye kuomerera kune imwe nzira yekumirira-uye-kuona. Kusarudza kuisiya ikozvino, maGerman achaneta, uye achagogodza matangi avo mukudzivirira. Asi Hitler akanga asingadi kurwisa kumabvazuva, asi aivimba neAfrica neMiddle East theatre yekushanda.
  Rommel akagamuchira matangi matsva eTiger nePanther, pamwe neFerdinand self-propelled pfuti, yepamusoro muhutano kune motokari dzeBritish. Uye mudenga, Focke-Wulf nezvombo zvine simba akatsikirira maBritish. Uye Marseille yakava hope dzinotyisa zvekuti mushure memazana mashanu ndege dzapfura, aive wechipiri mushure meHermann Goering kugamuchira Grand Cross yeIron Cross. Uye izvi zvisati zvaitika, Knight's Cross of the Iron Cross ine goridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Mazuva erima asvika kune vavengi veTatu Reich. Kurova kwaRommel kwakapwanya mauto eMontgomery.
  Mamiriro acho ezvinhu akawedzera nekuti maGermany akatora Gibraltar ndokutora Malta.
  Franco akabvuma kurovera nhare iyi nechisimba nemhaka yezvisarudzo zvaHitler. Uye mukurwiswa kweMalta, maGerman akashandisa migove yakabviswa kubva kumberi kwekumabvazuva.
  Mukuwedzera, kuunganidza kwakazara kwakanga kuchishanda muThird Reich, uye kugadzirwa kwezvombo kwakawedzera zvikuru.
  MunaMay naJune, Rommel akatora Libya neEgypt. Uye muna August ndakanga ndatova muIraq neKuwait. Chirungu chakapinda. MunaSeptember, mauto eGermany neTurkey akapinda muIran, uye akakurumidza kuitora ... MunaNovember, vakanga vatova muIndia. Uye muna Zvita vakatora nyika ino uye vakabatana nemaJapan. Pashure pacho, kurwisa kweGermany muAfrica kwakapfuurira munguva yechando.
  Uye Stalin akanga achiri akamirira, achiomesa hondo. Uye maGermany akaenda kuAfrica. Vaive nendege dzejeti mukugadzirwa kwakawanda, kunyanya varwi, uye maBritish aive nenguva yakaipa kwazvo. Sezvo vakanga vasina ndege dzakaenzana. Uye kwakanga kusisina maekisi. Uye vatyairi vendege veGerman vakavapwanya kwazvo.
  Uye vakakunda Africa ...
  Stalin akaverengera paT-34-85 itsva uye IS-2 matangi, asi izvi zvakazova zvisiri izvo zvakanakisa pfungwa. Pakasvika zhizha ra1944, maGermany akanga akundawo Africa. Vakaonekwa mukugadzirwa kwemazhinji "Panther" -2 uye "Tiger" -2, injini dzine simba munhoroondo chaiyo, zvinoreva kuti michina pachayo inonyanya kufamba uye inoshanda, kunyange ichirema. "Panther" -2 yairema matani makumi mashanu nenhatu, uye "Tiger" -2 matani makumi matanhatu nemasere. Uye mota dzese dziri mbiri dzakashongedzerwa ne88-millimeter 71 EL cannon. Iyo inobaya mota dzeSoviet kubva kure, inokurumidza-kupfura uye yakarurama.
  Panguva imwecheteyo, Tiger-2 ine injini ye 1000 horsepower, uye tangi iyi haina kuipa mukufambisa kushanda. Uye Panther-2 ine injini ye900 horsepower.
  Pakazosvika zhizha, Stalin akakundikana kuwana hukuru hwepamusoro mumatangi. Uye mundege, vaNazi vakaenderera mberi.
  Ivo zvakare vane yakazara-yakazara jet bomber. Uye yakasimba ina-injini Yu-488, uye matanhatu-injini TA-400. Hazvina kushata yaive TA-152 yakawanda-chinangwa shanduko yeFocke-Wulf, uye ME-309, nemimwe michina.
  Musi waJune 22, 1944, Stalin akatanga kurwisa kukuru pakati. Asi vaNazi vakanga vakagadzirira. Uyezve, Fuhrer akakwanisa kuenda mberi Stalin uye akatanga kumhara muBritain June 6, 1944. Uye London yakawa mumazuva gumi nemaviri.
  Mazuva mashoma gare gare, Britain yakabvuma.
  Hondo yeRed Army, ine hukuru uye nhamba, uye matangi ekupedzisira, akakwanisa kupaza zvidziviriro. Asi ipapo maGerman akatanga kurwisa. Hondo dzakaratidza kuti Tiger-2 iri nani muhondo dzetangi kupfuura IS-2, zvose zviri mberi kwezvombo, kunyanya pahuma ye turret, uye muzvombo. Iyo Panther -2 iri nani sei, uye mukutyaira kuita futi. Uye iyo T-34-85 haisi yakasimba zvakakwana kudzivirira muchina.
  Uye maGermany akawanazve nzvimbo dzavo.
  Pashure pacho Hitler akarayira kutangazve kwekurwisa kumabvazuva. Kurova kukuru ndiko Caucasus nemafuta.
  Uye ipapo Turkey yakavhura yechipiri kumberi neRussia muTranscaucasia. Uye zvakare kukunda kweWehrmacht. Mushure mezvose, maGermany ane simba muhuwandu uye hutano. Uye vanoshandisawo kupatsanurwa kweEurope neArab. MaNazi akanyanya kusimba mumhepo, kwavanenge vaine hunhu hwakanaka, kunyanya muzvombo nekumhanya.
  Uyezve, maFritz ane akawanda emakoloni evacheche. MuCaucasus, vanodziya chaizvo kurwa. Uye iyo yeGerman MP-44 yekurova pfuti iri nani pane yeSoviet mhando. MaNazi ese anoita kunge ari nani. Chete mune artillery yeUSSR ndiyo ine parity. Asi maGerman mumhepo akatora hutongi. Vaigara vakasimba mumhando, asi vaikwevera mberi muhuwandu. Uye ndege dzejet hadzina analogues.
  Zvinofanira kutaurwa kuti zvakaoma kukunda maNazi musimba revanhu. Vane satellites uye European, Africa, uye kunyange Indian uye Arab divisions. Uye iyo nguva yakareba iyo hondo ichienderera mberi, iyo yakawanda chiyero chesimba chinoshanduka kwete mukufarira USSR.
  Uyezve, Caucasus haigoni kuchengetwa kubva pakurova kaviri. Uyezve, Japan yakavhurawo kumberi kwechitatu nekurova kwakashata.
  VaSamurai vakanga vachiita zviri nani, uye veAmerica vakanga vasingakwanisi kutora danho racho. MaJapan akagadzira hukuru hwavo munhamba neruzivo rwakakura uye hunyanzvi. Uye zvakare, kana mundege United States ichiri kugona kutsika ndege nekukurumidza, saka haugone kuvaka ngarava nekumhanya kwakadaro. Uye zvechokwadi, izvi zvakaderedza kubatwa kwekutanga.
  Uye maJapan, akabatana nemaGermany, akakwanisa kusunungura chikamu chemauto, uye mushure mokuunganidza varwi, vakarwisa USSR neMongolia.
  Matambudziko akawedzerwa. Munguva yematsutso nechando, maNazi akatora Caucasus yose, uyewo Uralsk River uye Astrakhan.
  Zvakabva zvanyanya kunetsa. Uye zvine ngozi zvikuru. Stalin anofanira kuitei mumamiriro ezvinhu aya?
  Akapa Hitler rugare chero ipi zvayo. Asi iyo US Fuhrer haina kukanganiswa panguva iyoyo, uye akati: ko kana USSR inogona kupedzwa. MaGermany akatanga kurwisana kukuru kwaSaratov muna March.
  Uye vaive ne tangi E munhevedzano, uye kunyangwe madhisikiti ekutanga ayo Soviet anti-ndege pfuti yaisagona kupfura.
  Uye kazhinji, iyo laminar jet yakaita kuti ma discos eTatu Reich asakuvadzwa nemaoko madiki.
  Asi muna April, pashure pokutorwa kwaSaratov, Kuibyshev, Penza, uye kuchamhembe kweArkhangelsk, Hitler akachinja pfungwa dzake ndokupa Stalin rugare nemashoko akaoma zvikuru. Uyezve, iyo USSR yaizofanirawo kurwa neUnited States. Uyezve, kurwa anenge pasina. Hitler akavimbisa chete chidimbu chaimiririra cheAlaska kupa.
  Iyo Fuhrer sezviri pachena yakavhundutswa nerunyerekupe pamusoro pezvombo zvenyukireya zviri kugadzirwa nemaAmerican.
  Stalin akabvumirana nemamiriro ezvinhu akaoma eTatu Reich, kusanganisira kubhadhara kwekubhadhara kwemakore zana.
  Asi akakwanisa kuponesa Moscow kubva pakurwiswa. Ndatenda hangu.
  Uye vaNazi vakatamira kuAmerica pamwe chete neJapan. Vaida kukunda kwakasimba.
  Asi kwete yese katsi Shrovetide. Kunyangwe mauto epasi eWehrmacht akasimba, zvinodikanwa kukunda chinhambwe chakareba kuenda kuUnited States uye saka kunyatsochera mukati nekukasira muvengi.
  Asi maFritz ari kusimudza zvishoma nezvishoma. Kuburikidza neIceland, Greenland, Canada kubva kuchamhembe, uye kuburikidza neArgentina neBrazil, uye kuenda kuVenezuela neMexico kubva kumaodzanyemba.
  Uye zvechokwadi, iyo US haigone kuramba. Uyezve, iyo MP-64 yakaonekwa, yakawedzera uye yakareruka yeGerman muchina pfuti. Uye zvechokwadi yakawedzera yepamusoro uye mhando dzendege dzemauto eGerman. Uye chinhu chine njodzi ndechekuti, hongu, vasikana vekirasi yeGerman - super pamatangi akanakisa munyika.
  Hondo yakatamira kumaodzanyemba kweMexico. Vasikana vana vane mukurumbira vakachinja tangi kune yazvino gadziriso yeE-50. Iyo mota ndeyechokwadi yekupedzisira-yemazuva ano, inodzorwa nemufaro, yakareruka pa65 matani ine injini ye1550 horsepower.
  Nhumbi dzepamberi ndeye 250 mm, nhumbi dzokurwa dziri 170 mm, uye kunyange pamateru makuru. Asi nekuda kweizvi, vasikana vari mutangi vashoma. Hazvina kunyanya kugadzikana pano se "Tiger" -2, saka motokari yakaderedzwa uye kunyanya marongerwo. Asi ikozvino tangi haigone kupinzwa nematangi eAmerica, kunyangwe ichipfura padivi padhuze. Kudzivirirwa kwakadaro kunokwanisa kumira kupfura kweIS-2.
  Vasikana vanofara uye motokari inofamba nokukurumidza. Gerda, achidzvanya mabhatani eiyo joystick, anoti:
  - Uyu muchina! Chokwadi ibasa reunyanzvi!
  Charlotte anopindura:
  - Mativi acho akanyanya kutsvedza uye hatch yakamanikana, pane inenge isina kumusoro. Iwe haugone kupaza nemuchina wakadaro, asi hauna kugadzikana!
  Gerda akataura nechido:
  - Asi zvinobudirira! Uye isingapindiki zvachose!
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - Sezvatinoona, Mwari patronizes Germany!
  Christina akaseka ndokupindura:
  - Isu tinokunda kukunda isu pachedu! Uye ichi ndicho musimboti wezano redu!
  Gerda akataura nechido:
  - Kusvikira munguva pfupi yapfuura, tangi "Shumba" yakaita kwatiri muganhu wekukwana. Uye zvino motokari ine matani makumi maviri neshanu yakareruka, inodarika "Shumba" mune zvombo nezvombo, uye kunyanya mukutyaira. Saka America haigone kutipwanya!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Usaputse! Tichavaputsa vose!
  Pano mumaziso aMagda akaonekwa "Sherman". Musikana uya akabva atumira bhora akananga kwaainge avavarira. Yakatyora mota.
  Zvakadaro, zvinofanirwa kubvumwa kuti maAmerican mukuvaka tangi vari kumashure zvakanyanya. "Sherman" haisi kudhonza muhondo, uye "Pershing" iri nani zvishoma. Uyezve, maPershing akaonekwa mumutsara chete pakutanga kwegore remakumi mana neshanu, uye mumiganhu yavo yakafanana neyokutanga Panther modhi. E-50 inorova vanhu vekuAmerica kure nemakiromita anopfuura mashanu.
  Vasikana vanodada zvikuru nehukuru hwakadai hwezvombo zvavo. Uye vanoridza nziyo.
  Magda anopfuta zvakare, anorovera nepakati, panguva ino Sherman akadzivirirwa, uye anorira:
  - Akaparadzira bhora ndokumhanya achimhanya!
  Kunyange zvidzitiro "Sherman" hazvina kubatsira. Tangi yeGerman iri kuzvityaira. Anopwanya varwi nemakonye. Vasikana vanoridza muridzo nziyo dzeharmonicas. Kusasa ropa pasi pema rollers. Iyo tangi inofamba nekukurumidza zvakakwana, uye nzira dzayo dzakanyanya kumberi uye dzinofambika, nepo dzichireruka.
  Vasikana vari kuridza muridzo... Gerda anoti:
  - Mexico ndiyo nyika yekupedzisira munzira yekuenda kuUSA. Takatotora mazita makuru akasiyana siyana. Uye nyika zhinji dzakakunda! Takatanga kukunda kwekutanga kubva kuAustria uye ikozvino tiri kuenda kuMexico City! Kambani yedu yemauto ikambani ine mbiri!
  Christina akapindura zvine musoro:
  - Chekutanga, isu tiri vakuru kune vatinopikisa musangano. Nyika diki iGermany. MaJerimani ndivo vanhu vakanyatsozviranga uye vakarongeka zvikuru munyika. Kuwedzera hutongi hwehudzvanyiriri hweNational Socialist. Izvo zvakawedzerawo simba uye sangano kwatiri. - Musikana akamhanyisa tsoka yake isina kupfeka parutivi rwechidzitiro chepfuti chechikepe ndokuenderera mberi. - Ipapo matarenda akajeka evakuru vedu uye, chekutanga, Hitler. Takapwanya vadzivisi vedu chidimbu nechidimbu. Uye ipapo vakawana tekinoroji yakanakisa munyika. Saka zvino tine kukunda kuri mberi kwedu! Uye yechitatu Reich inovhura mapapiro ayo pamusoro penyika!
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Iyo yakaipisisa yaive yechando yemakumi mana nemaviri. Takakundwa muAfrica uye pedyo neMoscow. Vakasiya Tikhvin uye Rostov-on-Don. Uye kunyange Kharkov akabatwa neSoviet. Uye United States yakapinda muhondo yakanangana nesu. Ipapo ndipo pazvairatidzika: kuti zvikero hazvina kuzununguka kwatiri uye gomba rakatarira mberi. Asi chirimo chakatiunzira kukunda kutsva. Uye kubva ipapo, zvese zvaenda kwatiri!
  Magda akadzinga. Yakapfura pfuti yekuAmerica ndokurira:
  - Asi zvakadaro, pasina kupindira kwemasimba makuru, hondo yedu ingadai isina kukwanisa kubudirira zvakadaro! Kukunda vavengi vepamusoro! Urwu ndirwo ruoko rwaMwari!
  Gerda akaseka ndokupindura:
  - Ndinobvuma kuti Mwari! Asi kwete Mwari: Abrahama, Isaka naJakobho! Uye sezviri pachena muAryan, Mwari mumwe uye Wamasimba Ose! Uyo akasika zvinhu zvose uye akasarudza maGermany sevanhu vake!
  Charlotte akagutsurira musoro ndokusimbisa:
  - Zvirokwazvo! Mwari waIsaka haasi Mwari wedu! Uye dai vaJudha vaiva vanhu vaMwari zvechokwadi, tingadai tisina kukunda! Uye kana zvakadaro, saka Bhaibheri rako Magda inhema! Uye yave nguva yekuti iwe usiye chiKristu uchifarira Aryan monotheism!
  Mashoko aCharlotte aiita sekurira kwepfuti.
  Christina akawedzera kuti:
  - Uye zvinoita sekupandukira, kuva muKristu. Mushure mezvose, zvinoitika kuti uri wepacifism - vanokurova padama rekurudyi, tendeuka kuruboshwe rwako!
  Gerda akaona zvakakodzera kuti awedzere:
  Uye iwe unofunga kuti ruponeso runobva kuvaJudha! Uye izvi kazhinji - zvakafanana nekutengesa!
  Magda nekutya akaramba achiti:
  - Handifunge kudaro! Maonero angu Mwari mumwe chete! Uye kwete muJudha, uye kwete Aryan!
  Charlotte akadanidzira zvakare.
  -Hazvisi sei Aryan! Aryan chete uye kwete zvishoma!
  Gerda akawedzera nekuyananisa:
  Uye zvakare tekinoroji! Takatangira papi? MunaSeptember 1939 vaingova nematanho matanhatu chete. Uye anenge ese matangi akareruka, asingasviki matani makumi maviri. Iye zvino ini pachangu handizivi kuti mangani maganhuro atinawo, asi isu tiri kutasva tangi rakanakisa pasirese. Motokari yedu haienzaniswi maererano nechombo, zvombo, kutyaira kwekutyaira, uye panguva imwechete iyo haina kutsamwa maererano nehuremu.
  Ndinoyeuka bvunzo dzekutanga "Tiger", ipapo pazuva rekuzvarwa kwaHitler musi waApril 20, 1042.
  Mwanasikana akambomira ndokutura befu ndokuenderera mberi.
  - Ipapo "Tiger" yakanga yatova tangi rakanakisa munyika. Asi kuita kwayo kwekutyaira hakunganzi kunogutsa. Asi kune rumwe rutivi, pfuti yakapa kurwa kwakanaka, uye nhumbi dzokurwa dzakanga dzakakodzera nguva iyoyo. Uye tangi pachayo yakatendeuka zvakanaka, iyo yakatsiva yakaderera kutenderera kumhanya kwe turret!
  Uye mugore rechimakumi mana, takanga tiri vakaderera kuFrance neBritain samatangi, uye nhamba yawo. Asi vakakunda! Mugore remakumi mana nerimwe, USSR yakanga iri nani T-34 uye KV matangi kupfuura edu, uye kakawanda mamwe motokari! Asi takakunda! Uye tsika ndiyo tekinoroji uye chikonzero! Uye mweya une basa!
  Christina akacherekedza, achipuruzira chitsitsinho chake chisina kupfeka pachitsiko:
  - Kana isu takakunda nematangi akaipisisa, saka tichakunda izvozvi! Chokwadi, pakutanga taiva vashoma pane vavengi. Iye zvino taunganidza mhomho! Chii chingatitadzisa kukunda?
  Gerda akapindura achinyemwerera:
  - Ndinofunga kuti matambudziko makuru ari shure kwedu! Tatova nenhamba izvozvi
  Kufuta. Handifunge kuti kambani inopesana neUS ichasangana nematambudziko.
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Handitendi kuti America ine chimwe chinhu chinopesana nesu! Sherman wake ingori kanoni fodder, uye Pershing yake iri nani zvishoma. Pavanenge vachirwisana netangi yedu, havana pfuti!
  Gerda akaona zvakakodzera kuti awedzere:
  - Uye mundege yejeti havana chekuvharisa mafalcon edu. Uyezve, kuva nevaranda vakawanda, uye hatisi vakaderera muchiverengero kuvaYankee!
  Christina akabvumirana neizvi:
  - Tine midziyo - yese yeEurope uye chikamu cheUSSR. Uye vashandi - hafu yenyika! Takaendesa mafekitori edu kune matatu-shift modhi yekushanda, uye tiri kuvaka mafekitori matsva! MaAmerican haazokwanisi kutipa mhinduro yeasymmetric, nekuda kwenhamba. Havana zvishoma maoko akawanda kudaro!
  Charlotte akaseka ndokufambisa ibvi rake pachigaro, akagomera:
  Ivo havazove symmetrical! - Musikana akapfura "Grant" uye akawedzera. - Uye kana michina ikatanga kugadzirwa, saka chete kuunganidzwa kwezvibodzwa zvehondo nesu!
  Magda achitya akati:
  - Asi kana hupenyu ... Ndiko kuti, hupenyu hunodzidzisa kuti hazvidikanwi kuzorora panguva yakakosha!
  Gerda akabvumirana neizvi, uye akashandura chibayo neminwe yake, akagunun'una:
  "Uye tinoramba takasvinura kusvika kumagumo!"
  Charlotte akakwevera mudumbu rake ndokuyeuchidza:
  - Takabva kure ... Kubva pane zvishoma T-1 kusvika kune hofori E-200. Uye izvi, zvechokwadi, zviitiko zvakakosha zvegamba remushandirapamwe! Nenzira imwecheteyo, tangi yedu haizomboendi kune simbi!
  Pakupedzisira, vasikana vakawana gumi nemaviri matangi eAmerica. Shermans masere, maGrant maviri nemaPershing maviri. Motokari yekupedzisira yakanga ine silhouette yakaderera uye haisi kuonekwa. Kupinda mutangi refu kuri nyore. Vasikana vaichinjana kupfura. Vese vakapinza uye vane kudavidza kukuru. Yakaomeswa uye yakadzidziswa. Akapfuura chikamu chakakosha cheHondo Yenyika Yechipiri uye akashanyira nyika dzakasiyana dzepasi. Ivo vasikana vepamusoro zvechokwadi.
  Uye vaSherman ndivo vakatanga kuputika. Uye chinhambwe chinodarika makiromita mashanu. Vanhu vekuAmerica havasati vakwanisa kuwana mota yavo.
  Kupfura, Gerda akati:
  - Tine pfuti yakanakisa! Inobaya zvese kubva kure kwehondo chaiyo, uye yakakura zvakati wandei yemabhomba. Pano 128 mm ichava yakaipa.
  Magda akabvumirana nazvo. Mushure mekupfura nekupwanya Sherman, musikana akati:
  - Huwandu hwematehwe eiyi caliber hwakaderera. Asi musimboti, 88-mm zvombo hazvina kuipa musimboti!
  Charlotte akapfura ndokupindira:
  - Kurindira chii!
  Gerda akahukura nehasha:
  - Uye iyi "Sherman" uye "Panther" ichatora. Ndinofunga pfuti ye75mm ine hunde refu yaigona kunge yakatetepa!
  Christina akaridza pfuti netsoka yake uye akapopota:
  - Hongu, uye kugovera kwehombodo kwaizova kwakakwirira!
  Magda akaridzawo pfuti achidzvanya joystick nezvigunwe zvake. Yekupedzisira "Sherman" dhongi. Kurova kwakatevera kwakaendeswa kuna Grands. Iyi tangi yatove yechinyakare, uye yakatonyanya kurongedzerwa kupfuura iyo Sherman. Nekudaro, America pakutanga yaive nematangi akaipisisa kupfuura Germany. Mugore rechimakumi mana, United States yakanga iine matangi 502 chete, uye kunyange ipapo akawanda akanga asingachashandi. Asi kare muna makumi mana nerimwe gore, vokuAmerica vakagadzira anopfuura zviuru zvitatu matangi. Zvino kwaiva naSherman. Chii chingataurwa nezvemotokari iyi? Panyaya yezvombo zvepamberi, yakatopfuura zvishoma T-34-76, uye yakanga yakaderera zvishoma musimba rinoparadza repfuti. Hongu, uye mukutyaira kwekuita. Asi kune rumwe rutivi, optics uye kuonekwa zviri nani zvikuru kupfuura Soviet.
  Ipapo Sherman M 4 yakaonekwa kare mugore remakumi mana nemana. Tangi inofananidzwa nenhumbi dzokurwa nezvombo neT-34-85 uye yakaderera pane iri nyore Panther uye zvakanyanya kuPanther -2. Zvichakadaro gare gare, "Sherman" pfuti yakaonekwa, ine pfuti refu-yakareba 17-pounder. Iyi tangi yakanga yakakwirira kudarika yeSoviet T-34-85 muzvombo, asi yakanga isiri yakakura zvikuru.
  Paivawo nekugadziridzwa kwekudzivirira kweSherman ine maitiro ekutyaira zvakanyanya, anorema, asi ane zvombo zve 152 mm. Asi zvakare kwete yakanyanya kuwanda. Parizvino, maGerman angosangana neM4s chete.
  Asi ikozvino "Grands" yapera, uye ikozvino itsva Pershing tank.
  Gerda akakurudzira:
  - Ngatiswederei zvishoma. Chikara ichi chinogona kunge chine nhumbi dzokurwa dzakakora!
  Charlotte akafinyama nekuzvidza.
  - Usanetseke! Ane 102 millimeters chete. Motokari inorema matani makumi mana nemaviri, asi yakasiya Sherman yakasimba!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Ipapo ngatipfure!
  Magda akatambanudza tsoka yake yakatsetseka, isina kupfeka. Mangani akasiyana matombo anopinza, anopinza, jecha rinopisa rerenje, minzwa yesango, chando cheRussia chakaziva chake chisina, elastic, chine nyasha. Akadzvanya zvigunwe zvirefu, zvakatsetseka zvine mbambo dzamai-wepearl pabhatani rejoystick.
  Uye akapfura pfuti-inobaya pfuti ine uranium musimboti. Uye akarira achinyemwerera:
  - Ngakuve nechiedza kwauri!
  Iyo 105 mm cannon ine hukuru hwekuparadza. Uye "Pershing" yakarasika hafu yeshongwe.
  Gerda akadzungudza mazamu ake akakwirira, akasimba ndokuti:
  - Maiwe, "Tiger" haigone kuita izvi! Akashaya simba rekurova! Asi zvakadaro, zviri nani pane Sherman.
  Magda akataura achikahadzika:
  - Kuona chii. Kana zvidzitiro zvakaturikwa pa "Firefly", saka hazvizove zvakanyanya kuipa kupfuura "Tiger", kunyange zvirinani kuchengetedzwa pahuma!
  Gerda akadzungudza musoro nehasha. Pfura patangi. Uye kupedzisa iyo yekupedzisira "Pershing" yakawedzera:
  - Yedu "Tiger" ichiri kudhura, zvese izvi zvekuMadokero exotics, uye kutsveyamisa kweRussia. Ndinotenda mukukunda kwedu, kunyangwe neT-4 matangi, ngazvive zvakadaro!
  Mota gumi nembiri, vasikana vakadzvanya semhodzi. Havana kana kupfurwa. Zvinorwadza kureba kureba kwepfuti dzeAmerica.
  Vasikana vanoenda kunoseka. Zvakanaka kwavari.
  Charlotte anotanga ajaira hurdy-gurdy zvakare:
  - Kwete, Magda! Unofanira kuramba Chikristu zvachose. Zvikasadaro, ungave mutengesi!
  Musikana ane vhudzi regoridhe akapindura:
  - Kwete! Ini ndakazvipira kuReich yechitatu, asi handisi kuzoramba Jesu Kristu zvakare!
  Gerda akarova gumbo rake rakanaka, rine tsandanyama panhumbi yekuzvidzivirira nayo negadzi rake rakashama ndokuti:
  "Asi Kristu haafaniri kurambwa!" Chete tinofanira kubvuma kuti akanga ari muGermany munyama, uye kwete muJudha, uye zvose zvichava zvakanaka!
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - German ... Asi zvakadini nouchapupu hweBhaibheri?
  Gerda akati nehasha:
  - Ipapo iwe Bhaibheri! Kana paine Main Caf!
  Magda akadzungudza musoro.
  - Mein Kaf hachisi chizaruro chaMwari. Uye basa romunhu mumwe, kunyange akatanhamara! Ndinotenda mune zvinobva kuna Mwari!
  Ipapo varwi vose vakadanidzira mukorasi:
  - Mwari wedu ndiAdolf Hitler!
  Magda akapindura noushingi:
  - Asi akanga asiri Hitler akakunda uye akasika zvinhu zvose!
  Gerda nehasha akarovera chitsitsinho chake panhumbi dzehondo ndokuti:
  - Uye izvi hazvisisiri kukurukurwa nesu! Ndiani akasika zvinhu zvose, nguva ichataura!
  Charlotte akapa zano:
  - Ngatitorei vasikana zviri nani kuzvibvunza mubvunzo - tichaitei mushure mehondo?
  Christina akanyemwerera ndokuti:
  -Handei kune bhizinesi! Izvi ndizvo zvakanakisa zvatingaite!
  Gerda akagutsurira musoro achibvumirana nemusoro wake wakachena-chando:
  - Chokwadi, mubhizinesi! Kana kuti pamwe tichaita mumafirimu?
  Magda akanyemwerera ndokuti:
  - Uye chii? Uku kuenderera mberi kwakanaka kwebasa! Mushure mezvose, mafirimu akanaka!
  Gerda akanyemwerera, akamhanyisa ruoko rwake pamuchina wake wekunyaradza ndokuti:
  - Uye ndiani waungatamba? Angel chii?
  Magda achiratidza kupererwa, akati:
  - Kuregererei? Nekuti ndine chitarisiko chakanaka. Ndaizotaura nezvaJesu Kristu kuvatendi vose! Izvozvo zvaizoponesa upenyu!
  Gerda akadzungudza musoro ndokutsanangura:
  - Muchitendero chitsva cheAryan hakuna chinhu chakadai seruponeso. Muchokwadi, chinangwa chemurairo kune vaAryan ndechekushumira Reich. Uye vamwe vose - teerera maAryans! Saka hatizviponesi, asi tinotonga!
  Christina musikana ane mhangura, asi ane musanganiswa webvudzi reyero, akasimbiswa:
  - Hongu, tinotonga uye tinokunda! Munyika ino, tiri mumauto eThird Reich. Mune izvozvo tichava neuto redu pachedu. Uye tichakunda zvimwe matenga. Zvose zviri munyika ino zvine hukama ... Ndinofunga kuti kuchava nehondo, uye mabiko, uye minda! Musanganiswa wekunakidzwa nenyika, uye mutambo unonakidza wehondo!
  Charlotte musikana ane mhangura-tsvuku bvudzi, akagutsurira muchibvumirano.
  - Zvirokwazvo! Nokuti hupenyu hune rugare zvechokwadi hunofinha ... Takajaira kurwa zvekuti chave chingwa kwatiri!
  Gerda akaruramisa mumwe wake:
  - Asi, kunyange mhepo! Kana mvura yakavhenganiswa newaini inotapira!
  Magda akati neshungu:
  - Zvinosiririsa ... Dzimwe nguva fungu rekuzvidemba rinouya pamusoro pangu. Pamusoro pazvo, kuuraya vamwe kwakaipa. Tinokonzera marwadzo uye kutambura! Ko, vana vasina baba!
  Gerda akadzungudza musoro achiti:
  Tese tiri panjodzi! Asi nyaradzwa! Munhu achiri kufa! Uye kana iwe uchifunga nezvazvo, zvakakosha here makore makumi matatu kana makumi mana pachiyero chekusingaperi? Uye hupenyu husingaperi!
  Magda akapindura achitura befu.
  - Zvakanaka, kana iwe ukatarisa huzivi, saka ndiyo nzira ... Asi chaizvoizvo, izvi hazviiti kuti zvive nyore kuvana vaduku!
  Charlotte akakandira bvudzi dzvuku remhangura ndokuridza muridzo:
  - Fungidzira kuti ivo vanhu vepasi! Mhuka chete uye iwe uchanzwa zviri nani!
  Magda, achizunza musodzi kubva mueyelashes yake, akapindura:
  - Asi shure kwezvose uye mhuka zvinosiririsa! Oh... inyika yakadini yatiri kurarama mairi! Zvose hazvina tsitsi! Uye rufu runotonga!
  Charlotte akataura zvine simba, achinyora paaienda:
  Ngavarege nzizi dzeropa
  inoyerera panyika.
  Ngavacheme nemarwadzo -
  Mwoto kwose kwose!
  Uye regai rufu rwakaipa
  Bhora rine hasha rinotonga,
  Imi mose munofa
  Satani akuda kuti uzvidavirire!
  Chamupupuri ngachiparadze
  Kuyerera kwemiviri yevanhu...
  Nyika iri kutambura
  Mhosva yatonga!
  Gerda akadimburira mumwe wake, achivhara muromo mutsvuku negumbo rake risina chinhu. The blonde terminator akati:
  - Zvakanaka, sei usina tariro! Pano hondo ichapera uye nyika ichatumbuka sebindu. Ndinofunga kuti kwasara vashoma. America imwe mwedzi mitanhatu, zvakanaka, gore gurusa. Ipapo isu tichawedzera Russia, uye Japan chete icharamba. Asi izvi ndezvenguva pfupi kwatiri. Kunyanya, mumakore matatu hondo dzose dzichamira ... Uye vanhu havazombourayana zvakare!
  Christina akatsanangura:
  - Chero zvazvingava, muhondo ... Ndinofunga kuti nguva ichauya, uye nokukurumidza, apo humambo humwe chete hucharamba huri munyika. Uye ipapo, chero zvazvingava, hapazovi nehondo. Uye ini ndinofunga, nekuda kwekuvandudzwa kwekurima uye nesangano rakakodzera reGerman, nzara ichaperawo mumakore mashoma. Ipapo dzimba dzichavakirwa munhu wose. - Musikana aive nemhangura-yero bvudzi uye ane tsandanyama, mutete uye akanyatso kuenzana chimiro akataura neshungu. "Ipapo mushonga unobva watanga uye zvirwere zvichabviswa. Tichabhururukira muchadenga, tinogara munyika dzakasiyana. Ngatikunde kuchembera. Vanhu vese vachange vari vadiki uye vakanaka, semaelves akanaka. Kana kuti pamwe hondo itsva dzakatimirira muchadenga. Nyeredzi yakadaro ine vatatu-vakashonga vatorwa. Uye isu tichashinga kurwira pfungwa dzefascism pasirese!
  Charlotte, aine kunyemwerera kunopenya pamiromo yake, akaimba:
  - Ticharwira mangwana akajeka ... Ngatitsvode!
  Magda akatotaura zvine tariro:
  - Asi zviri nani nenzira iyi! Kwete hondo dzisingaperi, asi zvisikwa zvine rugare!
  Panguva iyoyo motokari yakamhanya ichipfuura nemugodhi. Tangi yakazununguka. Roller rakaputika, mota ikati fambei zvishoma. Gerda akadana boka rokugadziridza paredhiyo. Kukuvadzwa hakuna kunyima tangi yekutyaira, asi zvakati kuderedza kumhanya kwayo. Nokudaro, roller inofanira kuchinjwa nokukurumidza. Pano nzvimbo yekumisikidzwa yakasiyana-yakanyanya nyore kugadzirisa pane kurongeka kwakarongeka kwe "Tigers" uye "Panthers".
  Uyezve, vasikana vakafara kudziya musango. Wadii kushambira murwizi. Tangi, hongu, nzvimbo yacho inopisa, kunyange iyo air conditioner haigone kurarama. Kuchine kumaodzanyemba kweMexico - kunzvimbo dzinopisa, uye muna March kunopisa zvikuru. Asi kazhinji mamiriro ekunze ndeekudenga.
  Rwizi rwaive pedyo vasikana ndokunyuramo. Iwe haufanirwe kunetseka nezvemakarwe. Kune hondo iri kuitika muno, uye zvisikwa zvipenyu zvose zvatiza kwenguva refu. Mvura inodziya uye inofadza kushambira mairi. Vasikana vakashambira uye, vachiyemura mahombekombe esango, Gerda akaona:
  -Zvichakadaro, nyika yedu haina kushaya runako! Zvimwe zvingava zvakanaka kuva munhu asingafi somukwiri wegomo, uye tose tichigara pamwe chete navanhu, tichiona kukura kwayo. Uye bhururuka nemuchadenga!
  Cristina akagutsurira musoro, achiti:
  - Denga risina chivi, rinofinha zvakanyanya ... Kwete pfuma mukhasino kurasikirwa, asi kunyange nani kuhwina, kwete kuvhima. Hongu, hondo inopindwa muropa...
  Charlotte akapa zano:
  - Ini ndinofunga kuti munguva pfupi vachagadzira mitambo inogona kuratidzwa pachiratidziri - akadaro mauto!
  Magda akataura achinyemwerera:
  - Iwe unofanirwa kuparadza zvese!
  Christina akazvitora ndokuimba:
  - Kuparadza chido ... Hazvinei kuti rudzi rwesimba!
  Gerda, achifemera pamusoro uye achifefetera, akaimba:
  - Ndinoda kuona kusava nechinhu pamberi pangu! Mariri ndichavaka nhare yangu, hope dzangu!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Kwete, zvakanaka chaizvo kurwa! Asi zviri nani kukunda!
  Christina akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ruoko rworudyi rwedenga pacharwo runobatsira Germany. Kutenda kwedu kweAryan, kusarudzika kwedu kune Mwari mumwe! Uye izvo zvisingatiurayi zvinotisimbisa!
  Gerda akamwaya mvura ndokupindura:
  - Hongu, tave takasimba! Zvinosiririsa kuti tangosangana nemugodhi we anti-tank.
  Christina akati achifunga:
  - Uye sei kudzivirira makonye?
  Gerda akakwenya mapendekete ake ane tsandanyama.
  - Handizive...
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Dzinodzivirirwa kubva kumabhomba ane nhovo, uye kubva kumigodhi ... Kunze kwekunge dzakagadzirwa nepamusoro, kuitira kuti dzirege kuputika!
  Gerda akadzungudza musoro.
  - Ipapo kuita kwekutyaira kunodonha nekuda kwekuwedzera kwehuremu. Izvozvo zvaizoita kuti tangi ribhururuke!
  Magda akasimbisa:
  - Ndizvo! Saka kuti tangi inokwira mumhepo uye haina kudonha! Uye yakagadzira kumhanya kwemamaira mazana mashanu paawa!
  Charlotte, achipfachukira, akaudza ruzivo:
  - Ndakanzwa kuti zvikepe zvedu zvine zvikepe zvakakosha zvinobhururuka zvishoma zvisingabati mvura! Uye ivo vanogadzira kumhanya kwescrew fighter, uye vanogona kutakura mauto, pamwe nekuwana hutongi mugungwa! Kubhururuka kwakadaro mugungwa kuchaita kuti tisakundwi!
  Gerda akaruramisa mumwe wake:
  - Uye isu tatova asingakundiki! Izvi zvichaita kuti isu - super isingakundiki!
  Charlotte akafuratira, akakava makumbo ake akashama, akatsveta mudenga ndokukoira:
  - Kana takabatana, isu hatikundiki! Isu tiri vasikana veAryan, mhondi mumoyo yedu!
  Uye runako rwakanyura mumvura. Akapinda zvishoma. Akarova shamwari dzake pazvitsitsinho ndokubuda. Akaburutsa tsime remvura, achichema.
  - Chitubu chakanaka sei munzvimbo dzinopisa! Mvura yakaita semukaka wakabikwa!
  Gerda akaimba achiseka:
  - Africa inotyisa hongu, hongu, hongu .... Africa ine ngozi, hongu, hongu, hongu! Usaende vasikana kuAfrica kunofamba!
  Vakanaka vakaseka. Iyo skating rink yakatoshandurwa - zvikwata zvekugadzirisa zviri pakugona kwavo. Uye vasikana kubva kumativi ose vakasvetukira mutangi. Iyo silhouette yeE-50 yakaderera uye mota pachayo haina kunyanya kuoneka. Mhare dzechikadzi dzakabatidza injini yeturbine yegasi uye yakasimudza spidhi mumasekonzi mashoma.
  Charlotte, mutyairi wetangi ane ruzivo, akati:
  - Zvakadaro, gasi turbine injini iri nani kupfuura dhiziri. Izvo zviri zviviri zvakanyanya compact uye inomhanyisa tangi nekukurumidza. Motokari yedu ine maneuverability inoshamisa!
  Gerda akaimba achiseka:
  - Akanga asina hanya uye asina ruzivo, vasikana vakanga vasina kutaridzika kwechidiki ... Zvose zvakatenderedza zvaiita sezvinoshamisa - mazana matatu emakore apfuura!
  Christina akafarira kutaura:
  - Kwete! Mutungamiriri wedu anorova nepfungwa yekuseka ... Kunyange zvazvo zvichiita sokuti mazana emakore apfuura kubva pakutanga kwehondo ... - Musikana akamhanyisa ruoko rwake pamusoro pechipfuva chake chepamusoro, elastic ndokuenderera mberi. - Panguva imwecheteyo, dzimwe nguva unozvibata uchinzwa senge zuro! Haiwa, pashure pokurangarira zvose, upenyu hwavanhu hupfupi uye neimwe nzira hunopfuura vasingacherechedzwi!
  Gerda akataura nehasha:
  Asi isu hatina kuchembera, handiti? Takazara nesimba nesimba! Uye nzira yedu kubva mukukunda kuenda
  Kukunda!
  Magda akamisa shongwe yemuchina-pfuti, akaputsa nhare yeAmerica, uye akadeedzera:
  - Hongu, ndinotenda mukukunda kwedu ... Kunyanya ikozvino, kana tine makadhi ose ehwamanda. Asi ngatirege kuisa ngoro pamberi pebhiza!
  Gerda akarangarira nekugomera:
  - Albert ... Ndasuwa mukomana uyu ... Zvinoshamisa kudanana nebhureti, kunyange kana yakareba, nekuvaka kwaApollo!
  Charlotte zvine musoro akati:
  Albert ndaimudawo. Hune humwe runako rwakakosha. Uye kazhinji, vechidiki, kana physiognomies yavo isati yafukidzwa nendebvu, uye zviso zvavo zvisati zvapedza kuumbwa kwavo, zvinosiyaniswa nekunaka kwavo kwakakosha. Uye zvinonyanya kukosha, ivo havasati vanyanya mercantile zvakadaro, vanokuda, kwete mari yako!
  Christina akataura zvine musoro:
  - Tese tiri vana vakanaka zvekuti varume vanoda miviri yedu kutanga pane zvese. Uye yakawanda sei yatinayo yatova mari yedu!
  Gerda zvine musoro akati:
  - Kuva mukadzi zviri nyore! Dana imbwa, uye ichasvetukira pamubhedha. Pamwe uchiri mudiki. Haufe usina murume. Zviri nyore kuvakwezva. Asi murume, kuti ararise mukadzi, anofanira kuedza ....
  Charlotte akapindura nehasha:
  - Kwete iwe shure kwezvose ... Hatisi kunyanya fastidious!
  Gerda akadzungudza musoro wake mune negative.
  - Kwete zvirokwazvo nenzira iyoyo! Ndinoda varume vechidiki, vakanaka, vakakombama. Uye ini handiendi kunorara nemunhu. Sezvo mutemo, ndinosarudza mitambo yakavakwa. Vamwe vane dumbu, chero mukuru wemauto haandikwezve. Uye tinogona kusarudza!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Heino hure pane panel, haufanirwe kusarudza. Uye ane mhanza, neharahwa achashanda ...
  Gerda akapindura zvakasimba:
  - Unogona kuenda kubrothel yevarwi ... Ipapo vatengi vako vese vachave vadiki uye vakatetepa. Uye zvakasiyana-siyana uye zvakanyanya kana zvishoma zvinokwezva ... Semuyenzaniso, ini handimborambi murume akanaka!
  Christina akaseka ndokuseka:
  - Hongu ... Kusiyana-siyana kunotendeuka! Bonde rinoda ndiro uye zvinonhuwira zvakasiyana. Isu tiri vakadzi vechidiki uye tinoda vechidiki ... Tinoda vatambi vemitambo vane miviri ine tsandanyama. Uye mumwe munhu anofanira kubata nevarume vasina-kunaka. Unogona chete kunzwira tsitsi vakadzi ava!
  Charlotte akaimba neshungu:
  - Runako runoshandura murume kuva muranda ... Uye mushure mekufa, tenda kuti handisi kuzowana rugare, ndichapa mweya wangu kuna dhiyabhorosi kweusiku newe!
  Magda akapfura pfuti yekuAmerica "Muroyi" ndokurira:
  - Icho chivi, rudzi rwepabonde nderwedu kunze kwewanano ... Zviri nani kusiya pfungwa dzeruchiva!
  Charlotte akapindura nehasha:
  - Uye iwe wakachema kubva kune orgasms hakuna kuipa kupfuura isu ... Saka haufanirwe kubereka mukoti munyengeri.
  
  Mauto aHitler akatora America mukufamba zvakasimba. Ndokuidzvanya nechisungo kumativi ese.
  Hondo yehondo yeWehrmacht yakanga ichifambira mberi neMexico. Kurwa kunotyisa, ropa rakawanda uye simbi yakaputsika. Zvikamu zvekunze zveThird Reich zvakarasikirwawo zvakanyanya. VaNazi vakaedza kudzivirira vaAryans sezvavaigona. MaAfrica, maArabu, maIndia, maChina akakandwa muhondo. MaJapan akashandisawo uto rine mavara akawanda. Izvi zvakati nonokei kufambira mberi. VaGermany pachavo vakagara mumatangi anorema. Iyo Fuhrer yakaraira kuti matangi ese akareruka kupfuura matani makumi mashanu abudiswe kunze kwekugadzirwa uye achinjwe kune yazvino E-50 modhi. Uye zvakare kushandisa mota dzinorema chete dzinorema muhondo nemaAmerican.
  Izvi zvakaderedza kufambira mberi kwevaGermany muMexico. Fritz akaisa tangi yazvino, yakapfurwa uye yakashandisa jet kurwisa ndege ine nhumbi dzokurwa dzakawedzerwa. MaAmerican akakunguruka. March anga ari busy.
  Mutyairi wendege uye superas Friedrich akanwisa mapoinzi. Mukomana akarwa pamusoro pekupedzisira kugadziriswa kweME-262 "X" uye akavandudza zvibodzwa zvake nechivimbo. Panguva imwecheteyo, kugogodza kunze zvose zvinangwa zvemhepo uye pasi. Helga akamhanya ari padivi pake kurudyi. Uyewo murwi ane tariro. Friedrich anga atove ngano chaiyo, senge akanakisa superman.
  Zvino mukomana anoridza pfuti shanu. Pakarepo, makumi mashanu ndege dzeAmerica dzinoputika. Vanotakurwa kubva kune imwe air projectile. Motokari dzakasara dzakaoma nechando. Havasati vamboona zvakadaro. Uye Friedrich anopisa zvakare. Uye makumi mashanu emamwe magora ekuAmerica anoputitswa. Ichi chishamiso chaicho. Helga anopisa, anopfura ndege ina, uye anozevezera kumukomana weace:
  - Iwe uri superman wepamusoro-soro!
  Ndege dzeAmerica dziri kuedza kutiza, asi chechitatu chinonanzva imwe hafu yezana. Chokwadi chaFriedrich hachidaviriki. Iye zvechokwadi ari maviri superman uye mwana. Uye zana nemakumi mashanu ndege dzeAmerica dzakaparadzwa. Helga akakwanisa kupfura motokari shanu, mamwe varwi veGermany kunyange zvishoma.
  Mukomana anoti:
  - Huku inotumbura zviyo, uye inorema kupfuura nguruve yamedza zviyo zvikuru.
  Uye zvino Friedrich akatora zvibodzwa zvepasi. Gertrude, achitsikirira tsoka dzake dzisina kupfeka pamapedals, anotadza kufambidzana nemukomana. Friedrich anopisa pakona yetangi. Imwe kuputika kubva padhivha yakatwasuka inoparadza: gumi nemanomwe Sherman matangi, Grands masere, mana Pershings, mapfumbamwe Witch self-propelled pfuti, matatu Big Toms, uye gumi nevasere vatakuri. Motokari dzose idzi dzinorohwa uye dzichitsva. Mukati mavo, kiti yekurwisa inotanga kubvaruka. Uye kuparadzwa kwekoramu yose kunotevera, chaizvoizvo mumasekonzi mashomanana.
  Helga, uyu tsvarakadenga inorova netsoka dzisina makumbo, anoti:
  - Friedrich ndiye anotonhorera ace nesu, ingori iyo yepamusoro kirasi iri kuitika!
  Mukomana anoratidza mhino yake nekuseka... Anotendeutsa ME-262 yake otsvaga mhuka yaabata zvakare. Akagadzira intuition. Apa kwakapenya nomwe "Mustangs" mumakore. Vakabva vapfurwa. Ipapo mukomana akarwisa mbiru. Akatanga kutsiva munhu wese, achipwanya midhudhudhu nevatakuri. Uye hapana anopikisa! Vanhu vekuAmerica vari kungoparadzwa.
  Chimwe chinhu chinokwanisa kubata uye Helga.
  Musikana anorwa ari mubhikini rimwe chete. Ichi ndicho chitendero chake, sezvinoita vatyairi vendege vechikadzi vakawanda. Uye nei zvichinzi kune vakadzi, kana rufu rusingauyi kwavari nehushoma hwekupfeka. Sezvineiwo vasikana vane rombo rakanaka uye vasingakuvadzi vanorwa vasina shangu. Uye chiitiko ichi chinoita kuti vatyairi vendege vechikadzi vabvise zvipfeko zvakanyanya sezvinobvira.
  Uye mukupisa, kushama kunowedzera kunakidza. Kunopera kwaKurume, uye kuri kupisa zvikuru pamusoro peMexico, uye mundege pachayo, injini iri kuwedzerawo kupisa.
  Helga anoyemura kuchinja kwemukomana uyu. Pano anoparadza nenhare imwe, makumi maviri nemana mamwe maSherman, ayo matanhatu akadzivirirwa.
  Mukomana wacho anotaridzika semwana akajairika wemakore gumi nematatu kana gumi nemana, asi ane huchokwadi hunoshamisa uye simba. Uye vakadzi vanonamatira kumukomana akatsvuka setsono dzemagineti. Uyezve, Friedrich atove mukuru-mukuru wendege.
  Uye akapiwa mibayiro yakawanda. Kusanganisira maodha akadai seKnight's Muchinjikwa weIron Cross ane platinamu oak mashizha, minondo nemadhaimani. Zvakare Knight's Muchinjikwa weIron Cross ane platinamu oak mashizha minondo uye madhaimani matema. Nyeredzi yeKnight's Cross ine goridhe mashizha emuoki, minondo nemadhaimani. Makumi akajairwa Knight's Crosses eIron Cross ane minondo nemadhaimani. Zvakare neiyo Grand Cross yeIron Cross. Luftwaffe Cup mune goridhe nemadhaimani. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer, nezvimwe.
  Pakarepo Frederick haana kupihwa. Nhoroondo yake yendege dzakaparadzwa yava kusvika zviuru gumi. Pakusvika zviuru gumi, mubairo mutsva wakatogadzirwa: Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross, ine mashizha eplatinamu, minondo nemadhaimani. Zvakare platinamu Luftwaffe Cup yakaiswa mumadhaimani.
  Parizvino Friedrich ari kuparadza imwe mbiru yematangi. Zvadaro, nekufamba kusina hanya kwetsoka isina kupfeka, yemukomana, anokanda ndege gumi nepfumbamwe dzeAmerica, kusanganisira mbiri dzeB-29. Hongu, ndiye mukomana akanaka kwazvo.
  Friedrich anotaura mutsara usingarambiki:
  - Vakomana vanogona kuwana zvakawanda kupfuura varume vakuru vane hunyanzvi!
  Uye kutaura zvazviri, wechidiki ndiye murwi anotonhorera pasi rose! Uye akatanga kurwa paakanga asati ava nemakore gumi nerimwe! Asi nguva inopfuura uye mukomana anokura. Ndiye chiitiko chikuru. Uye mune chimwe chinhu maari, kunyanya pazera rejeni, kunyange zvazvo ari wehurefu hwakakwana hwezera rake, asi ane tsandanyama.
  Pano anoita imwe kuputika ... Anopfura pasi sere Airacobras uye matanhatu P-51s. Mukomana akanaka, usataure chero chinhu. Ipapo inogogodza kunze mabhatiri akati wandei, ichiparadza anopfuura makumi manomwe pfuti. Zvakanaka, yave nguva yekudzokera, kuzadza mafuta mumatangi uye kit yekurwisa!
  Helga akadonhedzawo pfuti mbiri ndokuratidza kufara. Friedrich anodzoka aine colossal acquisition. Akadaro mukomana akafara. Kunyange zvakadaro, aizovandudza akaunzi dzake zvinooneka. Nenguva isipi, ace wechidiki anotamira kune imwe jet fighter, asina kumirira kuti motokari yake iwedzere mafuta. Uye Gertrude ari kutobhururuka naye. Zvakare blonde yakanaka mune bikini.
  Friedrich anomuninira ruoko ndokusimudza mota yake inomhanya kwazvo. ME-262 iyi inokwanisa kumhanya kusvika pamakiromita zana nemazana maviri paawa.
  Kupenga kumhanya uye panguva imwe chete kwakasimba maneuverability hunhu hwemichina iyi. Friedrich anopfura kubva kure kuMustangs - anogogodza pasi zvidimbu zvisere uye anowedzera kukurumidza.
  Gertrude anoseka:
  Zvakanaka, iwe uri knight! Ndiri kukurwira!
  Friedrich anoseka uye anoburitsa rurimi rwake ndokuridza mhere:
  - Uye Mr. Superstar! Uye makomo anonditeerera!
  Uye anopfura zvakare, anorovera pasi gumi nemaviri mota. Uye anoseka zvakare ... Gertrude anotaura achiseka:
  - Iwe, chimwe chinhu icho kunyange maRussia anotya!
  Friedrich akahwihwidza musikana wacho, kunyange zvazvo asingamuoni zvakajeka:
  - Ndinofunga vanotonhorera ndivo vekuAmerica!
  Gertrude anochema achipindura:
  - Uri murume! Une hutsinye!
  Mukomana akaseka ndokuridza mhere:
  - Ndiri murume mukuru!
  Gertrude akaridza muridzo nekubata mabhero esirivha muzwi rake:
  -Gamba, iwe uri gamba remakomiki ese uye ese eras!
  Friedrich akapa mukana. Akapfura ndege dzinenge makumi matatu, kusanganisira mabhomba mashanu. Motokari dzakapararira mudenga senge confetti yaimbwa. Mukomana akanyemwerera ndokuti:
  - Asi ruva rerudo harisi kukura, pasina kubwinya uye kubudirira!
  Gertrude akadzvanya chibayo negumbo rake risina kusununguka, ndokuridza kamhere:
  - Rudo nevarume vehondo, ndakabatwa mumambure! Hondo fungidzira zvisina maturo usave rudo munyika!
  Musikana uyu akakanda ndege yeU.
  "Dzimwe nguva mubatsiri mune zvese, dzimwe nguva anokuvadza nehunyanzvi ... Uye isu tinodaidza hondo tsvene, uye tinoidaidza kuti yakashata!"
  Gertrude akaridza huta ndokupfura imwe ndege. Uye mukomana weterminator ane gumi neshanu kamwechete!
  Friedrich akaimba nechido:
  Tinopika kuna Fuhrer mukuru
  Rukudzo kuchengeta nekurwa kusvika kumagumo...
  Nokuti simba rake rakaita sezuva;
  Nokuti nyika inorodza munondo!
  Mwanasikana akakanda makumbo ake asina kupfeka, ndokukwevera mabvi ake pachipfuva chake chakazara. Akabva aimba:
  - Ndinoda zvepabonde uye magamba ... The Fuhrer amuka - achauraya munhu wose!
  Friedrich akaroverera zvakare kure. Akadonhedza ndege makumi mana nepfuti dzemhepo.
  Mukomana akachema achiti:
  - Uye ini ndiri Zeus naPoseidon mune rimwe bhodhoro!
  Gertrude akapfura ndege nenyasha yakasiiwa kwaari nepamusoro uye akaimba:
  - Uye zvino Ares neMars vari kutitarisa nemufaro ... Uye vanogona kuona kune zvavanofarira zviri kuitika muhuwandu!
  Mukomana wechidiki akazhambatata achipfura dzimwe ndege gumi nembiri dzekuAmerica:
  - Ndinotasva, asi ndinotasva zvakasiyana, pamusoro pematombo, pamusoro pemvura, pamusoro pedova ...
  Gertrude akarovera murwi wekuAmerica, achishandisa tsoka yake isina kupfeka, ine nyasha, achiridza muridzo:
  - Urwu ndirwo rudo! Chokwadi rudo!
  Musikana akazunza mazamu ake akakwirira, anokwezva zvikuru. Hazvisi zvese zvakashanda nekuda kwerunako, asi ndege yekurwisa yakabata moto ndokutanga kuparara.
  Gertrude akarira zvinotapira:
  - Muvadzidzi vangu - hope dzinotyisa ... Kusvetuka kumwe - kumwe kurova!
  Asi kune ndege mudenga zvakare. Akachena-bvudzi, akanaka Friedrich anotumira mutsara. Inogogodza gumi nembiri mota uye kurira:
  - Kupenga kwangu kunotyisa! Tichapwanya vavengi vese nekuvabvarura!
  Gertrude akapfura ndege yekurwira yakamusiira semubairo wekunyaradza ndokurira:
  - Makumbo akagurwa, chitunha chakabviswa, maYankees akashata akauraya musoja!
  Friedrich akaseka, akarangarira muviri wakasimba, une nyasha waGertrude, musikana aive asina kana donhwe remafuta.
  Zvinonakidza kusvirana. Mukomana akati:
  - Kurwa kwangu, uku ndiko kurwa kwangu!
  Uye saka murwi wechidiki akachinjira kune zvibodzwa zvepasi. Matangi ari kufamba. Kuzvifambisa tsvimbo. Mukomana anovhura moto we fan ari nechekure oimba achitevera:
  - Isu tinotaridzika semakoni, anobhururuka semakondo ... Hatinyure mumoto, hatipise mumvura!
  Kunyangwe, pamwe, mutsara wekupedzisira waifanira kunge wakaimbwa zvakapesana. Asi kunyange mumoto, musimboti, unogona kunyura, uye mvura inogona kupisa.
  Friedrich akarangarira turkey kwemangwanani. Iyi yakabikwa mufoiri yegoridhe. Uye makumbo akafanana nevakadzi. Kune vatyairi vendege vechikadzi vakawanda muLuftwaffe. Ivo vanopona kupfuura varume uye vanopfura zvakanaka. Uye makumbo evakadzi akadzidziswa, akasimba, ane nyama. Vanoda kupuruzira, kunzwa, pinch.
  Iye Friedrich atova mukuru mukuru. Murwi akaita basa rinodadisa, rakanakisa. Phenomenon uye genetic mutant. Muchidimbu, munhu ane simba!
  Friedrich pachake aiziva kukosha kwake. Akasimuka achiri mudiki kuti aratidze kamwechete uye zvachose kuti hapana simba risiri pasi pehunyanzvi hweAryan.
  Zvino mukomana akapisa mbiru yose. Ndokubhururuka. Igondo chairo.
  Gertrude akakwenya dama rake rakatsetseka. Akafungidzira Friedrich achitsvoda mazamu ake. Uye zamu dzvuku rakabva raoma. Ehe, uyu ndiye murwi wekutanga weThird Reich. Kurwa kunge uto rose. Uye haina kutambisa imwe mhepo projectile. Izvo zvinotoratidzika semashura. Kunyangwe nei ichingotaridzika - ndeye mashura!
  Mukomana akatanga kupfura gumi nevaviri varwi vekuvhara, ndokurwisa imwe column yematangi nepfuti dzakazvifambisa. Imwe yematangi eAmerica haina kutaridzika chaizvo. Unofanira kurangarira rudzi rwemotokari. Ipapo kwakauya marori ane varwi veYankee. Zvakanaka, vachaiwana.
  Friedrich akaimba:
  - Ndiri kudyara rufu ... Unogona kungotarisa nekutya ... Uye kufa!
  Gertrude akapuruzira pedal negumbo rake. Aida chaizvo kumhanya asina shangu pasvosve. Ndokubva vawira mumaoko evakomana. Uye kutsvodewa nekupuruzirwa.
  Zvinofadza ... Gertrude aive mutsigiri wepfungwa. Akatanga kurwa mwedzi mitanhatu chete yapfuura, uye izvozvo zvisati zvaitika akanga ari musangano revechidiki reNazi uye akakwanisa kuwana mari yokuwedzera somutariri pafekitari yemauto. Vashandi vokune dzimwe nyika vaifanira kutariswa uye panguva imwe cheteyo vachikurudzirwa neshamhu.
  Musikana akafarira kurova. Ainyanya kufarira kurova vakomana vechidiki pamakumbo avo asina kupfeka.
  Uye zvino akafungidzira, uye kuti zvingave zvinonakidza uye zvine hungwaru sei, kufinya Friedrich asina kupfeka, zvitsitsinho. Pamusoro pazvo, ace boy akanaka chaizvo, uye makumbo ake anogara akachena, akatsvuka sebhuronzi. Asi havasvibiswe, kana patsvina, kana pauswa. Zvinonakidza kunzwa Friedrich. Shasha ingachema nekurwadziwa, kana kunyepedzera kuti ichi chinhu chidiki?
  Gertrude aifarira kushungurudza vakomana vevaranda. Aifarirawo kuseka vasungwa. Muchikoro chendege, vasikana vakanga vasinganyanyi kusarudzwa nezvehukama. Asi Gertrude akazova mutyairi wendege anokwanisa chaizvo. Zvese muhafu yegore akazviwanira nhoroondo yemuchinjikwa wesimbi wemuchinjikwa nemashizha emuoki, uye akagamuchira kodzero yekubhururuka naGeneral Friedrich.
  Mukomana achiri mudiki kuti agone kuraira, uye uyu ndiye mukuru wemauto. Asi kune rumwe rutivi, anorwa sezvikamu gumi nemaviri kubva kumaace akasarudzwa.
  Gertrude ainzwa kusagadzikana maererano nekwaFriedrich. Eh, furaya zvitsitsinho zvemukomana uyu! Uye uuye nemwenje kutsoka dzisina chinhu dzejaya rakanaka. Kupisa zvigunwe uye kuputika zvigunwe, kutanga nemunwe muduku.
  Gertrude aida kuzvivaraidza nekukanda marasha patsoka dzevaranda vakomana. Kunodziya muwekishopu, uye varanda vadiki vaigara vachishanda vasina shangu.
  Uye kuti ivo, vachizvipisa, vakasvetuka zvinosetsa kana kuridza mhere. Zvaive zvakanakisa. Uye zvinosetsa...
  Uye nedavi rokurova pasi petsoka dzevaranda venhapwa. Mutariri anoshamisa, ane hutsinye, ane pfungwa dzinosiririsa. Aidawo kurwadzisa chidhori chake chakanaka. Uyezve, hapana chaanosiira iye semugadziri weblonde.
  Gertrude akaitora ndokuti:
  - Ndaneta nekukurova iwe, haugone kubata mosquito mumambure!
  Friedrich akaparadza marori. Akachinja moto kuperekedza ndege, uye R-51 kurwisa ndege. Motokari yekupedzisira inotyisa zvikuru, ine pfuti dzinosvika sere, uye maroketi. Asi chokwadi haina kuenzaniswa nejet ME-262. Kana kunyange XE-162, kana kunyange XE-262.
  Mukomana akaridza pfuti ari mundangariro.
  Akatsvaira ndege dzinopfuura makumi masere, achisiya vaviri kuti Gertrude varambane. Musikana anofarira kupfuta nemakumbo ake anonyengerera, akatsvuka uye ane tsandanyama. Izvo zvakakosha kwaari - chimiro chenyasha, chokoreti yakareruka.
  Vasikana vazhinji vane chido. Kunyanya muuto, uko vane nyasha dzemitambo uye kukwezva kwesimba. Ndivo vasikana, hongu, zvinotaridzika zvinofadza kutarisa, uye unongonzwa kufara paunovabata neganda rako re elastic.
  Friedrich zvakare akatamisa moto wake kune yakasimbiswa US mitsetse yekudzivirira. Tinofanira kukurumidza kugumisa maYankees uye pakupedzisira kuisa kusvina paUSSR. Zviri pachena kuti kusimba kwevaRussia kurongeka kwehukuru hwepamusoro kupfuura hwevaAmerica. Mukuwedzera, mugore remakumi mana nerimwe, matangi akanakisa aive nemazano. Zvinoshamisa, asi Russia iri pasi pekutonga kweBolsheviks haina kuderedza, uye haina kukandwa kumashure muMiddle Ages.
  Asi, maRussia akaita kusvetuka kukuru kumberi. Uye kudai maGermany akanga asina sangano rakasimba uye rakakwana zvakadaro, zvingadai zvisina kuva zvinobvira kubudirira.
  Friedrich pachake akanga ari zvamazvirokwazvo chibereko chenzvero dzemavara okugara nhaka dzeNazi. Asi mukomana wacho haazivi mashoko acho. Zvinongove pachena kuti dhipatimendi raHimmler, kunyange vaNazi vasati vatanga kutonga, vakaedza pachivande zvinosanganisira masimba emidzimu. Uye chimwe chinhu, tichifunga nezvechiitiko cheFriedrich, chakaitwa.
  Mukomana, achipfura rimwe bhatiri, akaimba:
  - Ini handisi dhiyabhorosi, asi kwandiri, asi kwandiri, chinangwa chave chitsvene! Ini ndiri ngirozi, asi Satani akandivhurira nzira - yekubwinya kwenyika!
  Ndege yake yakabva yatendeuka. Mabhomba emhepo akapera, uye mafuta aifanira kuitwazve. Friedrich akanga asingatyi kutambudzwa, sezvo ndege yake yakanga ichipfuura motokari dzeAmerica dzinenge mazana mashanu paawa.
  Uye kuti maYankee achakwanisa kuvapikisa.
  Gertrude akadonhedza marori maviri nekanoni, pamwe chete netangi remafuta. Murazvo mutsvuku unopfuta zvinoyevedza. Musikana akapembera. Akafungidzira kuti moto wakananzva sei chitsitsinho chepingi chemukomana, kunhuwa kwenyama yakatsva.
  Zvinokwezva. Kunyange murwi pachake aida kudya. Gertrude akachema achiti:
  - Imwe, mbiri - tinoda kudya! Vhura magonhi zvakafara, kana zvikasadaro tichadya mubiki! -Murwi anotonhorera akaimba rwiyo rwevana nechido. "Tichadya sevabiki, uye tichanwa sevachengeti, tichaparadza imba yekudyira yose uye kuuraya ndiro!"
  Gertrude kubva pane izvi anonakidza zvikuru. Apa vadzivisi vavo vejeti vakamhara.
  Friedrich anomhanya kubva kune imwe ndege kuenda kune imwe. Uye Gertrude anotsiviwa naHelga.
  Zvakare mukomana anobhururuka achienda kuhondo. Helga naGertrude vakasiyana papi? Varwi vese vari vaviri mablondes chaiwo. Ose ari maviri emitambo, akasimba uye akakombama. Asi maitiro aHelga anoita seakapfava uye ari echikadzi. Asi musikana uyu anodawo kupfura netsoka dzake.
  Friedrich akaimba, achinzwa kusimudzwa:
  - Vasikana vangu vakanaka, nei uchida zero? Ndinobereka zvakawanda, uye munzira dzakawanda kerubhi rine simba rose!
  Helga akadanidzira zvakare.
  - Kwete, hausi zero! Hauna magumo!
  Mukomana anopfura ndege dzeAmerica gumi nehafu uye anogomera:
  Marwadzo akadaro, kurwadziwa kwakadaro! Germany inopesana neAmerica gumi neshanu zero!
  Helga akarega Mustang weAmerica achiswedera pedyo, akadzingwa, akagogodza uye akananzva miromo yake, achiti:
  - Zvimedu zviviri zvesoseji zvandaive nazvo patafura!
  Friedrich akarovera kure kure, akasimudza ndege gumi neimwe ndokurira:
  - Iwe wakataura ngano, saFaust pachake mugehena kuna Satani!
  Helga akaita seagumbuka.
  - Uye hauna kundisiya chinhu! Mwanasikana akaridza mhere yakashata. - Ndakazvidya zvose!
  Friedrich akapindura nekunyomba:
  - Ndizvo zvatiri varume tose!
  Musikana uya akati nezwi rekuchema.
  Asi iwe uchiri mukomana!
  Ace mukomana akaseka.
  - A Colonel General haagone kuve mukomana!
  Helga akaitora ndokuimba:
  - Ah, iwe uri murume wakadii - mukuru uye Colonel!
  Friedrich akaenderera mberi achipfura pazvinangwa zvemhepo. Hongu, ace akadaro anogona kuunza zvakawanda muhondo yehukuru hwemhepo muEngland. Asi zvino harisi gore rechimakumi mana, asi remakumi mana nemashanu. Uye Britain yakatokundwa zvinoshamisa. Izvi zvakaitika sei?
  Sei, shumba haina kukwanisa kurwisa mhumhi yeGermany. Masimba api akamuka munyika ino? Imwe rombo rakanaka kune maJapan nemaGerman akachinja nzira yehondo. Uye chokwadi chekuti Wehrmacht yaive nesangano rakasimba kwazvo. Uye Hitler akangoerekana ava murongi uye nyanzvi. Chii chingapikisa izvi?
  Zvino muna 1945, tariro yeAmerica hupfumi hwayo uye huwandu hwayo hwevanhu vakawanda.
  Friedrich akarangarirawo basa rake retsiva. Kubva paudiki ndakadzidza hunyanzvi hwakaoma hwekupona. Uye aifanira kukurira mubharaki. Pakutanga, aitarisirwa pasi. Asi mukomana akava nesimba uye, zvinonyanya kukosha, mutambi wetsiva. Hongu, uye kudzidza kwaive kuri nyore kwaari - akabata zvese chaizvo panhunzi!
  Mukomana akadzidza mitauro yakawanda, kusanganisira Russian. Uye kunyange zvazvo Friedrich akarwa neRed Army, uye kunyange kuratidza mano anoshamisa, airemekedza vokuRussia. Vakanga vakashinga uye vakatsiga, varwi vane unyanzvi, uye vakatsungirira kutambudzwa nougamba.
  Friedrich pachake akashamiswa kanopfuura kamwe noushingi hwevarwi veSoviet. Asi akaita basa rake nemazvo. Mukomana akava imwe mhando yemuchina wekuparadza. Uye kwaari zvakafanana nemutambo unonakidza. Dzimwe nguva moyo wakatanga kurwadza neshungu dzisingaite. Uye iyi melancholy yakadya pane dzimwe nguva dzemukomana weterminator, asi yakabva yadzika. Friedrich pachake dzimwe nguva aisaziva zvaaida. Ropa rake harina kunyanya kuperevedza, uye aive nemagene echiRussia maari. Izvi zvakavhiringa mukomana. Asi kune rumwe rutivi, ndiye ane mukurumbira ace weGermany, uye anokunda! Uye inogona kuenda kure!
  Uye atoenda kunzvimbo dzakakwirira dzenyeredzi.
  Iye zvino Friedrich anovhura moto zvakare. Anopfura ndege makumi matatu neshanu, uye anoti nechido:
  - Ini ndinoda kupuruzira mugungwa rinodziya, kugara pafenzi semukomana! Kunyangwe pasina ruble muhomwe yangu - hudiki hwangu hunokosha!
  Helga akapindura nechido:
  - Asi panguva imwechete chiitiko chako chakasiyana!
  Musikana akapedza ndege yeUS Air Force yaakapihwa nenyasha, ndokurira:
  - Uku kurwa ... Nenguva isipi kuchava nezana ne zero!
  Friedrich akapindura achinyemwerera:
  Hongu, uku kurwa chaiko. Uye munguva pfupi pachava nechiuru - zero!
  Helga akamonya makumbo ake asina kupfeka. Aida kuva dolphin, kana kuti mhondi whale. Murwi akadanidzira achiti:
  - Ini ndiri we twist uye mikana mitsva! Uye ndinoda kuva mwarikadzi!
  Friedrich, apfura ndege ina kubva kure, uye achiwedzera kumhanya, akabvunza:
  - Sei mwarikadzi? Pamwe kunyange mambokadzi?
  Helga akaseka ndokupindura achirevesa:
  "Mwarikadzi anogona kuita chero zvaanoda, uye kune zvirambidzo zvakawanda pamusoro pamambokadzi. Semuenzaniso, usina shangu uye mubhikini, haugone kubhururuka nendege!
  Friedrich akayeuka kuti:
  Muchinda aidawo kumhanya asina shangu. Asi chando cheBritain chinotonhora. Uye haana kubata sei pahuro!
  Helga akapindura achinyemwerera.
  - Asi madzimambo haarwari ... Uye iwewo unotaridzika semukomana-mambo!
  Friedrich akati nechido:
  - Ini ndiri mambo munzvimbo yekutanga yedenga, uye kwete Britain chete!
  Helga akaimba kuti:
  - Mambo wedu ndiye akasarudzwa wedenga, mambo wedu amuka kubva mumadota! Mambo wedu ndiye mutumwa wekupedzisira, mambo wedu ndiwe chete!
  Muchidimbu, US yakange isina mukana wekupokana nevakomana nevasikana vakadaro, uye kuzvipira kwavo kwaive kwaswedera.
  
  
  
  Voznesensky Sachigaro weUSSR
  CHIREVO
  Somugumisiro wekuti Stalin akafa makore mana apfuura, academician uye nyanzvi Voznesensky akatanga kutonga. IUSSR yakakunda hupfumi hweUS uye yakawedzera kusimba. Mwaranzi wakagadzirwa wakamisa zvombo zvenyukireya. Uye hondo yenyika yechitatu yakatanga, somugumisiro wacho nyika yose yakava communist!
  . CHITSAUKO #1
  Stalin akafa muna March 1949, asati asvika makore makumi manomwe. Uye mutsivi wake aiva Nikolai Voznesensky. Mudzidzi wechidiki wemakore makumi mana nemashanu ndiye ane tarenda zvakanyanya muboka raStalin. Uyezve, iye pachake mutungamiriri wenguva dzose nevanhu vakasiya chibvumirano pamusoro pake, achimugadza somutsivi wake.
  Uye nguva itsva yakatanga. Nikolai Voznesensky akanyatsoita ruregerero uye akaderedza nhamba yevasungwa vezvematongerwo enyika. Asi Nikita Khrushchev akadzivisa kunyanyisa. Venyika, vasori, nemarudzi ose emapurisa nematsotsi chaiwo havana kusunungura. Uye kongiresi yechimakumi maviri nekuputsika kwechitendero chehunhu hakuna kuitika. Muchokwadi, sei kukanganisa kutenda kwevanhu mubato uye communism. Uye Stalin akanga akakura zvokusagona kutsikwa. Pamwe chete naStalin, munhu anogona kutsika pakutenda mune pfungwa dzvuku.
  Mukuwedzera, chero chingataurwa nomunhu, mutongi mukuru anofanira kuva ane utsinye! Unogona kuyeuka Genghis Khan, uye Tamerlane, uye Selim, uye vamwe vakawanda vakundi uye vatongi.
  Voznesensky akatungamira kosi yakadzikama achienderera mberi nekuvaka hupfumi nekuvaka communism.
  Nekuda kweparasitism uye kunonoka kubasa, vakaiswa mujeri sepasi paStalin, uye izvi zvakakurudzira mwero wepamusoro wekukura kwemaindasitiri. Zvekurima, izvo zvaive zvakasara kumashure pasi paStalin, zvakasimukawo. Fetereza, matarakita, nemidziyo yakasiyana-siyana yakagadzirwawo. Nekutarisira zvine hunyanzvi, kunyangwe mapurazi akaungana anogona kuburitsa mhedzisiro. Uye izvi, zvechokwadi, zvakapa nzvimbo yezvigadzirwa. Pasi peVoznesensky, sainzi yakabhadharwa zvakanyanya nekushingaira uye nerupo kupfuura pasi paStalin naKhrushchev, masayendisiti madiki akakurudzirwa.
  Kutenda kune kuomarara kwakawanda uye manejimendi ane hunyanzvi, pamwe nekuvandudzwa kwesainzi, USSR yakatanga satellite makore maviri apfuura. Uye ivo vakabhururuka muchadenga kumashure muna 1958 munaNovember 18, zuva rekuzvarwa kwaVoznesensky. Uye rakava zuva re cosmonautics.
  USSR yakagadziridzwa nekukurumidza. Chirango, kusiyana nenguva dzekusununguka Khrushchev uye Brezhnev akamira, aive Stalinist. Kuronga kune hunyanzvi, budiriro dzesainzi dzinoitwa nekukurumidza. Voznesensky pachake, zvechokwadi, munhu ane chipo uye anobudirira kupfuura Nikita Khrushchev naLeonid Brezhnev. Uye boka rake raive diki uye richinyanya kushanda. Uye kutiza kumwedzi kwakaitika muUSSR muna 1967. Mukuwedzera, umambo hweSoviet hwakaramba huchitonga pamusoro peChina. Voznesensky akachenjera uye anonzwisisa kuti hapana chinobatanidza vanhu semuvengi wakafanana!
  Hondo yeKorea yakatanga musi waChikumi 25, 1950. Stalin aidawo izvi. Voznesensky akaendawo nenzira iyi ndokusundidzira US kurwisa China. Hondo yakaenderera mberi. Sezvingatarisirwa, brilliant Voznesensky akanga asingadi rugare. Zvaimubatsira kuti NATO neChina vaiparadzana uye vachikuya mauto. Muna Chivabvu 1953, kurwisa kukuru kwemauto eHumambo hweKudenga kwakatanga. Kurwa kwakava kukuru. VaChinese munaNovember, pamutengo wekurasikirwa kukuru, vachiri kukwanisa kutora Seoul. Muchando, kurwa kwaityisa. China yakakanda mauto akawanda muhondo. Ndinotenda kune vanhu vakawanda. Vadyidzani veAmerica vakarwa vasingadi. Zvakakodzera kuwana zinc mabhokisi nekuda kweimwe mhando yeKorea? Uye zvishoma nezvishoma akabva kuKorea. Asi United States yakasindimara yakaomerera, uye yakawedzera kukwikwidza kwayo. Asi zvombo zvenyukireya hazvina kushandiswa ... Hondo yakagara kusvika 1963.
  Pakupedzisira Kennedy paakafunga kugumisa hondo yakanga yauraya America vanhu vakawanda kupfuura Hondo Yenyika II.
  Sezvo yarasikirwa nevanopfuura miriyoni vakaurayiwa vari voga, America yakabva kuKorea. China yakarasikirwa nevakawanda vakaurayiwa nekashanu. Asi nehuwandu hwayo, izvi hazvina zvakawanda. Vanopfuura zviuru zana nemakumi mashanu vadyidzani vemuUS vakafawo, tisingaverenge vakakuvara. Uyezve maKorea akafa.
  Anti-war uye pacifist manzwiro akawedzera muAmerica. China yakawedzera kutsamira paUSSR.
  Stalin akaramba ari chitendero uye akarara mausoleum naLenin.
  Kune Voznesensky pachake, vakasarudza kuvaka mausoleum yakasiyana, uye zvichida muLeningrad.
  Uyezve, Kazan akatumidzwa zita raStalin mushure mekufa kwake. Vakasarudza kusatombobata Moscow. Zvichida Voznesensky aitarisira kupfuura Stalin uye kuti Moscow yaizonzi zita mukukudzwa kwake, Nikolai Voznesensky.
  Uyezve, musasa wesocialist wakaramba uchiwedzera.
  Fidel Castro akakunda muCuba. Uye munguva pfupi Cuba yakapinda muWarsaw Pact. Tito haana kukakavara neUSSR. Yugoslavia neAlbania vakapinda muWarsaw Pact. Nyika yesocialist yakanga yakabatana uye inogara kwenguva refu. Kwakanga kune hondo muVietnam, asi yakazova pfupi.
  MuUnited States, kuratidzira kunopesana nehondo uye dzvinyiriro huru kubva kuvanhu zvakanga zvakanyanyisa. Uye vatema vakaoneka. Uye Korea Syndrome yakasimuka. America yarasikirwa nezvakawanda mairi. Uyezve, vazvipiri vechiChinese vakatora chikamu muhondo, uye vakawedzera kukundwa kweuto reUS. Saka hondo yakave ipfupi, asi veAmerica vakarasikirwa zvakanyanya kupfuura munhoroondo chaiyo.
  Pakupera kwemakumi matanhatu, USSR, ichikura nekukurumidza, yakapfuura United States maererano nemari yenyika.
  America, pane kudaro, yakarasikirwa zvakanyanya muKorea uye muVietnam yakagadziridzwa zvishoma nezvishoma.
  Voznesensky haana kumbobvumira kubvisa pamuviri, uye muUSSR pakanga pasina mishonga yekudzivirira. Nokudaro, zvose zviri zviviri mwero wekuzvarwa uye kukura kwevanhu kwakanga kwakakwirira kudarika munhoroondo chaiyo. Mutemo wenyika wakanga wakaomawo. Kwese kwavakadzidza chiRussian, kwaive neRussification yekunze. Muna 1971, bumbiro idzva rakagamuchirwa, izvo zvakaita kuti USSR ive nyika yakabatana, ichirambidza kubuda kwemarepublic kubva muumambo. Mukuwedzera, nzvimbo yasachigaro weU.SR, yakasarudzwa nevanhu, yakasimbiswa.
  Musi waNovember 18, 1971, mareferendamu akaitwa pabumbiro idzva uye kusarudzwa kwasachigaro weUSSR kwemakore mashanu. Uye uku ndiko kwaive kusimbiswa kwehutongi muUSSR, kunyangwe zviri pamutemo. Kutaura zvazviri, Secretary General uye Chairman weCouncil of Ministers anga atova mudzvanyiriri.
  Voznesensky akanyoresa zviri pamutemo udzvinyiriri hwake pamwe chete nechimiro chechiremera chehurumende. Uye akaunzawo chigaro chemutevedzeri wasachigaro, achitarisira mutsivi wepamutemo, kuitira kuti kana chiitiko chechisimba majeure, adzivise kurwira simba munzvimbo yake. Uye izvi, zvechokwadi, zvakataura nezvehuchenjeri hukuru kupfuura hwaNikita Khrushchev.
  USSR yakapinda muAfrica, uye muLatin America. Akatonyanya kubudirira kupfuura pasi Brezhnev. Kunyanya muLatin America. Apa vaCuba vaive vanyanya kushanda. Uye muChile, mauto eSoviet neCuba akaunzwa achipwanya Pinochet.
  Mbudzi 18, 1973 yakapemberera makore makumi manomwe eSachigaro weUSSR Nikolai Voznesensky. Panguva ino, USSR yakanga yava nyika yakasimukira pasi rose mune zvehupfumi, uye muuto rehondo rakanga rave rakanyanya kufambira mberi. Uye vakatotanga kugadzira super-roketi kuti ibhururuke kuenda kuMars. Huwandu hweUSSR hwakanga hwakakura kupfuura munhoroondo chaiyo uye hwakaramba huchiwedzera nekukurumidza.
  Voznesensky akakurudzira sainzi, nemhando dzakasiyana dzekutsvaga. Uye musi waNovember 25, 1974, mwaranzi yakaonekwa inodzima zvombo zvenyukireya papasi rose.
  IU.SR yakarasikirwawo nekukwanisa kuunza zvombo zvenyukireya, asi kune rumwe rutivi, yaisagona kutya kutsiva kubva kuAmerica. Uye huwandu hweUSSR hwakakura kupfuura hweAmerica uye hupfumi hwakasimba, uye uto rinopfuura zvese muhuwandu uye hutano. Saka unogona kurwa zvakachengeteka.
  Uye pana May 9, 1975, Hondo Yenyika III yakatanga. Warsaw Pact inopesana neNATO. Uye kuedza kwecommunism kumisa hutongi hwenyika. China yakanga ichiri kutongwa naMao akwegura, uye akatsigira USSR kurwisa USA. Uye hondo huru yakatanga, isina zvombo zvenyukireya. Pakati pemisasa yeSoviet uye capitalist. Uye ropa rakadeuka.
  Mauto eSoviet akatanga kurwisa NATO, aine zvimwe zvakanakira. Chekutanga, maCommunist akatanga kutonga muGreece uye akapinda muWarsaw Pact. Austria yakavawo nyika yeSoviet.
  Saka kugumbuka kwakafamba zvakanaka. Kurova kwematangi eRed Army kuri kupwanya simba.
  Iwo T-80s, ekupedzisira gasi turbine matangi, aifamba achiyambuka FRG, uye pakanga pasina chekumisa. Kanoni yemamillimita 125 yakabaya Leopards yeGermany kubva kure nemakiromita mashanu. Uye motokari dzeGermany pachavo hadzina kukwanisa kupinda muSoviet dhizaini pahuma, kunyange padyo. Saka matangi eSoviet akafamba sewachi.
  Elizabeth, Elena, Catherine akatasva tangi. Vashandi vacho vangori vatatu. Uye vakapfura muvengi.
  Vasikana vakadzvanya mabhatani ejoystick nezvigunwe zvavo. Uye vakarova zvakanaka. Uye akapwanya akawanda eGerman neAmerica matangi. Simba rakadaro harigoni kumiswa. MaWarriors, ndinofanira kutaura, anorwa zvakanyanya.
  Vakarova "Ingwe" uye vakaimba:
  - Mukukunda kwemazano asingafi ecommunism!
  Uye varwi vakatora ndokuratidza ndimi dzavo!
  Elena akaridza pfuti nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akashinyira:
  - Nekuda kwehukuru hwepasi mune tsvuku!
  Ekaterina akarova nemaoko ake asina kupfeka uye akaridza kamhere:
  - KuRussia huru!
  Elizabeth akacherechedza nesimba, achishandisawo tsoka dzake dzisina chinhu:
  - Kukunda muvengi!
  Mushure meizvi, vasikana, vachipwanya mauto eNATO, vakaimba rwiyo rwose-detembo, vachinyora pakufamba;
  NATO iri kuputika nehasha,
  Muvengi weuto akakanda kumberi ...
  Asi vaurayi - vavengi,
  Vanhu vekuRussia vachasangana neruvengo!
  
  Batira mudehwe renguruve.
  Muvengi achapwanyiwa kuita guruva...
  MaRussia anorwa nehasha
  Chibhakera chemusoja chakasimba!
  
  Vasikana rima reKomsomol,
  Kushingairira kurwisa...
  Chiso chevarwi chakapinza.
  Saka ziva NATO kaput!
  
  Vakasimba pasi rose
  Vasikana vanomhanya vasina shangu...
  Nyura vavengi vese muchimbuzi,
  Iyo OMON haigone kumira!
  
  Hondo ishoko rinotyisa
  Iyo inorira simbi...
  Tese tinonzi makondo,
  Uye kutenda kweRussia inhovo!
  
  Hapasisina maRussia akanaka mudenga,
  Vasikana vakanaka mhasuru...
  Vane ngozi zvikuru muchadenga
  Chiroto chemukomana chichazadzika!
  Tinogona kubereka nyika,
  Moscow ndiyo yechitatu iRoma,
  Uye basa rerudo kusikwa,
  Ngatiitei mabiko asingadaviriki!
  
  Zvese zvichave zvakanaka muRussia,
  Iro rakazova Edheni guru...
  Vasikana vakabvunza Mwari
  Hapasisina matambudziko!
  
  Tine matangi ane simba kwazvo,
  Mafuta anokwana tangi rese...
  Shingairira iwe,
  Kubva pachitsitsinho chemusikana kusvika kune nickel!
  
  Magomba anobhururuka nemaroketi
  Uye isu tine mabhomba anotonhorera ...
  Makumbo evarwi anoimbwa,
  Acharova mumaziso chaimo!
  
  Senyeredzi yecommunism
  A quasar inopenya pamusoro pedu ...
  Tichaparadza mhomho dzefascism,
  Tine chipo chaMwari weRussia!
  
  Vanhu vose vachava sehama kwatiri.
  Tinewo ropa dzvuku...
  Uye tuka maFascists akaipa,
  Uye Lada anoda vakomana!
  
  Wese munyika yedu ihofori.
  Vanhu vese vakafanana neminwe yakaenzana ...
  Pamwe chete naSvarog tiri vamwe,
  Madzibaba edu ngaadada nesu!
  
  Russia yangu inyika inorwa,
  Mariri, cosmos yakawana mwanasikana wayo ...
  Musikana ari kumhanya asina shangu
  Ngatidzinge maFascists kure!
  
  Hapazovi neRussia pasi peNATO,
  Communism ichatonga mairi ...
  Tinofanira kurwira nyika yedu
  Saka izvo chete kumberi, kwete pasi!
  
  Tinovaka dzimba nemigwagwa
  Isu takagadzira nyika kwenguva ...
  Vasikana makumbo akanaka
  Chiroto chemukomana wese!
  
  Tichaita kuti nyika ive nani
  Uye vakapfuma kwese kwese...
  Uye kuchava neTurkmens neChukchis,
  Gara munyika yakanakisa!
  
  Ipapo tichakunda chikara, munoziva
  Uye tichaita nyika paradhiso inoshamisa ...
  Iyo dhizaini yakanaka padhesiki,
  Kurwa uku uye shinga!
  Vasikana vakarwa vachiimba nemanzwi akazara. Matangi eAmerica neGermany akagogodzwa. Apa vakapazawo Challenger, vakatsemura divi rayo kure kure.
  USSR inyika yakasimba. Asiwo hutsinye. Somuenzaniso, Elena akanga akasungwa. Akasungwa maoko ndokuendeswa kunzvimbo inochengeterwa vanhu vasati vatongwa neMGB.
  Ikoko akaendeswa kubhokisi rinokosha ndokunzi akurure. Elena akabvisa mbatya dzake zvishoma nezvishoma. Mumwe mukadzi aive akapfeka bhachi jena akaoneka ndokudhonza magirovhosi ekurapa matete pamaoko ake.
  Achinyemwerera Elena, akagutsurira.
  - Ndinofanira kukubata iwe!
  Akatanga kumuongorora kubva mubvudzi. Akabva atarisa munzeve dzake, mumhino, akakwira mumuromo make. Asi chinhu chinonyadzisa zvikuru ndechokuti chigunwe chiri mugirovhosi yerabha chinonyura mudumbu. Elena akanzwa kuda kuita weti zvisingaite. Ipapo, matron wake webhachi jena akatanga kumonya chigunwe chake mudumbu make. Uye zvakanga zvakanaka... Musikana akagomera achizvida. Matron akaramba achimonyoroka mubeche. Kusvikira Elena auya, kunyange zvishoma zvishoma.
  Vakabva vaisa chigunwe mugirovhosi ndokumunhongawo garo.
  Akabva atorwa mifananidzo, akatorwa mafingerprint kubva mumaoko netsoka. Vakabva vandiendesa kunogeza mujeri.
  Mushure mekugeza Elena, vakamupa nguo. Uye akaenda kumba. Muchitokisi maiva nemadzimai anodarika makumi matatu. Zvisinei, Elena, akakurumidza kujaira kusimba uye akarara zvakanaka. Uye vamwe vasungwa vaimutya akasimba mumuviri uye aine martial arts.
  Akapedza mwedzi mitatu ari munzvimbo inochengeterwa vanhu vasati vatongwa uye akasunungurwa. Zvakadaro, nguva hadzisi Stalinist.
  Uye kutambudzwa kwacho kwaipfava, aiwanzokururwa ndokusechwa. Matron Masha vakaita zvavaigona. Aigara achimuunza Elena ku orgasm, achiisa zvigunwe zvake muchipfuva cheVenus uye nehunyanzvi achimonyorora ipapo. Uye izvozvo zvakanga zvakanaka!
  Uye panguva imwe cheteyo, zvinorwadza zvinonyadzisa. Elena akarangarira izvi nekudedera, uye yakanyorova pakati pemakumbo ake.
  Uye zvino, neminwe isina chinhu, anodzvanya mabhatani emufaro uye anorova imwe mota.
  Mauto eSoviet ari kufambira mberi zvakabudirira uye zvinenge maererano neurongwa. Vasikana vanorwa mudenga Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova.
  Vari kurwisana neYankee ndege. Uye vanopfura ndege.
  Panguva imwecheteyo, maroketi anoshandiswawo, achirova kubva kure. Vasikana vese vakanaka uye vanotaridzika vadiki. Asi panguva imwecheteyo, vakarwawo panguva yeHondo Yenyika Yechipiri, uye Anastasia Vedmakova akakwanisa kutarisa muSpanish.
  Ava ndivo vasikana vari pano vehukuru hwakakura uye kusvetuka kunotonhorera!
  Anastasia akadzvanya chibatiso nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Akarova mota yekuAmerica ndokuridza mhere:
  - Ini ndiri terminator!
  Akulina akarovawo nechitsitsinho chake chakashama ndokudanidzira achiti:
  - Ndiri chikara chemuchadenga.
  Hondo yacho haichafadzi sezvakaita munguva yeHondo Yenyika Yechipiri. Makomba anoshanda ari chinhambwe chakareba uye anonangidzirwa pachinangwa pachacho. Uye pano hapasi paunogona kuratidza unyanzvi uye kuratidza unyanzvi.
  Uye ndipo pavakarwa zvine hukasha nemaGerman.
  Zvakabva zvatooma.
  Ane ruzivo, asi mudiki Akulina nekusingaperi akatanga kutaura maaphorisms ane mapapiro, achinyora senge kubva mupfuti yemuchina, uye iye pachake anopfura vanhu vekuAmerica nevamwe kubva mugomba;
  Vezvematongerwo enyika, iyi imhumhi inokwezva vavhoti vetsuro kwete nedehwe rehwai, asi nebhiri regirini!
  Wezvematongerwo enyika, iyi imhumhi mune tsika, iyo, zvisinei, inoda greenery!
  Wezvematongerwo enyika-gava anobata vavhoti setsuro pazvivimbiso zve "cabbage"!
  Wezvematongerwo enyika anozviyambuka zvakanyanya, asvika pakutonga, anozova muchinjikwa wevavhoti!
  Wezvematongerwo enyika anovimbisa makomo egoridhe remanyepo, asi achadonhedza iro chairo mumupata pakati pematombo!
  Miti mikuru yemuouki inodonha nenzwi guru, vezvematongerwo enyika vanovhota vanopwanya zvigutsa kana vadonha!
  Mwari vane zuva idzva mazuva ese, asi vezvematongerwo enyika vane Chishanu chisingaperi neMuvhuro kutanga!
  Wezvematongerwo enyika anoda zvakanaka, muhomwe yake chete!
  Museki anozviita benzi kuti akuseke, munhu wezvematongerwo enyika akangwara kuita kuti udzvove nekusvotwa!
  Majee anoudza madzimambo chokwadi, vezvematongerwo enyika vanozvinyepera!
  Kune mhuka chete mune zvematongerwo enyika: makonzo, mapere, makava, makava, asi iwe unogona kuve shumba chete nekuve murume!
  Wezvematongerwo enyika akafanana neghoul - anoda kunwa ropa, uye nepeni anotenga michina yerudo!
  Kunyange benzi rinogona kutenda muna Mwari, shasha chete ndiyo inokwanisa kusarasa kutenda mumunhu!
  Tarenda, iri dhaimondi, rinoda kukwenenzverwa nehungwaru, uye kutemwa nedzidzo!
  Mufirikadzi haasati achizobhuroka apo murume anozvipinza amene mubhokisi iye amene!
  Vodka ichepfu inosvibisa nyika, inodzorwa nevezvematongerwo enyika vane pfungwa dzakadhakwa!
  Hakuna nhamo yemunhu inopfuura zvematongerwo enyika, nhamo chete haizivi anotamba nemunhu!
  Uchi hunobva pamiromo yevezvematongerwo enyika hunodhaka, chete hangover inorwadza uye haibvi!
  Goridhe isimbi yakapfava, asi inopwanya nekudzivirirwa kwechero ukobvu, kunze kwekunge hana iri kristaro!
  Mumwe wezvematongerwo enyika anogara achibuda mumuromo ane manyoka emuromo, asi muvhoti dzimwe nguva anozvitora nekuda kwekunhuhwirira kwemaruva!
  Munhu wezvematongerwo enyika, igava rakadaro zvekuti rinonyengera gunguwo kakawanda kwete nekuzvirova dundundu nezvezvarinoita, asi nekutuka kukanganisa kwevamwe!
  Kana iwe uchida kubvisa chizi kubva kune gungu - fuck the nightingale zvakanaka!
  Wezvematongerwo enyika ane homwe dzisina magumo, kunyangwe iye ari pasi yakasimba mutsika!
  Vezvematongerwo enyika vane marimi omoto pamiromo yavo vanosiya gwenga rakatsva kana kuti madhaka akaora!
  Mukurukuri anopisa achasiya madota chete!
  Kana musoro wakaumbwa nesimbi, saka ndiyo inhengo yemuviri isina kusimba!
  Kana wakarerwa sembwa, izvi hazvirevi kuti hautakure imbwa yekuzvikudza kubva kwauri!
  Kuva mutasvi - rima sebhiza!
  Kutanga kunogara kwakaoma mumitambo nezvematongerwo enyika, asi mutsetse wekupedzisira uri nyore kubhururuka uchidzika!
  Mabhureki akaipa, kusava nemabhureki kwakaipisisa kupfuura kare!
  Vezvamatongerwo enyika, iri gava rekuti rinokwenya muswe kuti riende mberi, uye rine hunyanzvi hwekubvuta chikwama chayo!
  Kururimi rwevezvematongerwo enyika runopinda muchikwama, mari inonamira zvakanaka!
  Pane zvakawanda zvinovava muvodka, uye muhurukuro dzezvematongerwo enyika kune kutapira, asi panzvimbo iyo inotyaira iyo yekupedzisira mubhokisi!
  Hongu, wezvematongerwo enyika ipfambi, asi anoshanda nerurimi rwake chete!
  Ndiani akazviratidza pamberi paMwari Musiki - zvechokwadi vezvematongerwo enyika, vakapa rima uye mhirizhonga!
  Ndeupi musiyano uripo pakati pezvematongerwo enyika nemusoja? Murwi anorwa nebayonet, chibhakera, wezvematongerwo enyika anongopfira rurimi rwake!
  Kana wezvematongerwo enyika ari populist, saka anodhonza muvhoti pasi!
  Wezvematongerwo enyika anotora masendi evavhoti, kwete nzvimbo, asi mutambi ane zvematongerwo enyika zvichabuda nedivi!
  Hondo isimba, kana Nyika yaMadzibaba haina kubereka simba!
  Mauto haachina simba kana vakuru vemauto vakaisa uropi kumashure, uye mauto ari mushiti!
  Mukadzi anoramba bonde nekuda kwemari nekuda kwekusemesa, uye wezvematongerwo enyika anoradzika manna pasina kunyara!
  Mukadzi anoda bonde kubva kumurume akanaka, uye wezvematongerwo enyika anowana kugutsikana kubva kune dhongi!
  Wezvematongerwo enyika anotengeswa nemari yakawanda, asi iye pachake haakodzeri peni, uye haapengi!
  Kana wezvematongerwo enyika akashaya hungwaru, anotsiva izvi nehutsinye hwakanyanya!
  Wezvematongerwo enyika aifarira kuhukura zvakanyanya, asi kuvimbika sembwa kunochengeta mhuru yegoridhe chete!
  Sei wezvematongerwo enyika achivimbisa makomo egoridhe? Kuti utore mukupisa kwemari nemaoko asiri iwo muhomwe yako!
  Sei wezvematongerwo enyika ari nani pane hure? Avo vanotapurira AIDS nenzira yokufananidzira, asi inouraya zvikuru!
  Akanaka asina makumbo echikadzi, anongoisa shangu chete nevezvematongerwo enyika nenzira dzinosemesa!
  Sei gava rine ngozi kupfuura shumba? Nokuti rurimi runouraya kupfuura mazino!
  Benzi haringakotsiri, kusiyana nechidhakwa, wezvematongerwo enyika haaregi kureva nhema, kusiyana neakarasika!
  Hure rinoshandisa zvinonhuwira kukwezva vatengi, wezvematongerwo enyika anonhuwa nemanyoka emuromo - kukwezva vavhoti!
  Sei vezvematongerwo enyika vakaita sekitsi dzakafuta? Nokuti musungo wavo rurimi rurefu uye vakabata shaya dzounyengeri!
  Mudzimai mukuru sei pane zvematongerwo enyika? Anokwezva murume nekunhuhwirira kwakanaka, uye wezvematongerwo enyika haagone kuvanza kunhuwa chero kupi zvako!
  Muurayi ndiye munhu akatendeseka kwazvo, mutengi haazombonyunyuti kuti anononoka kuita odha!
  Rufu zvakare chiitiko, nekuenderera kusingazivikanwe, munhu chete ndiye angada kunzvenga varaidzo yakadaro!
  Uyu muurayi ndiye mushandi ane mutengi asingakurudzire!
  Chiremba dzimwe nguva zvakare muurayi, chete mutengi anorara pasi pake achizvidira!
  Jaya risina ndebvu ringavewo mbudzi!
  Vezvematongerwo enyika, iri gonzo rinoruma nerurimi!
  Hakuna Mwari mumwoyo, asi muprista ari pachiropa!
  Haambozivi kuti nyika ichaguma rinhi, asi kutyisa kwehupenyu kunoratidzika kunge kusingagumi!
  Muenzi asina kukokwa akaipa kupfuura coronavirus!
  Hutachiona hunonyanya kufa ndevezvematongerwo enyika vanoparadzira hutachiona hweverbiage!
  Mwari vakasika chiedza, rima rakaonekwa apo vanhu vakapofumadzwa nevezvematongerwo enyika!
  Wezvematongerwo enyika wekutanga akaonekwa rini? Evha paakabiridzira Adhamu uye masayendisiti akawana kuti munhu akabva kutsoko!
  Kana munhu akabva kutsoko ipfungwa isina musoro, asi hapana mubvunzo kuti vanhu vanotevedzera zvidhori zvisina kukodzera!
  Hondo inyundo inopwanya girazi refungidziro dzevanhu!
  Wezvematongerwo enyika anovimbisa rugare, asi iye pachake anokwanisa chete kushamwaridzana nechikwama chake!
  Wezvematongerwo enyika, ndidhiyabhorosi, asi haavanze miswe yake zvine hungwaru!
  Wezvematongerwo enyika akafanana nengirozi yechiedza mukutaura, uye Satani ari mukuziva!
  Kana kamwe kamwe ukanzwa kutapira kubva mukutaura kwevezvematongerwo enyika, tarisa kana hungwaru hwako hwawira pasi!
  Ndeipi nzira iyo wezvematongerwo enyika anowedzera kana kushoma kutendeseka mumashoko: vamwe havasi nani!
  Wezvamatongerwe enyika, anoda kudurura sirivha yehurukuro, asi nokuda kwechimwe chikonzero kungonyarara nekufamba kwenguva kunowana goridhe!
  Kunyange dhaimani harina kuoma zvekuti risaomerwe nechishuwo chakasindimara chewezvematongerwo enyika chekuvimbisa!
  Apa varwi vakatochinja nhumbi dzavo dzekurwa vodzokera kubhesi. Hongu, kugumbura kweuto reUSSR kune simba kwazvo.
  Kurwa nevamwe varwi. Semuyenzaniso, Mirabela inogogodza zvibodzwa zvevhu nekubudirira kukuru.
  Ndege yake yejeti yekurwisa yakarwisa zvakasiyana siyana, kunyanya pasi.
  Musikana akadzvanya mabhatani nezvigunwe zvake zvepamakumbo akashama ndokuimba nemufaro;
  Tichaparadza nyika yese yemhirizhonga,
  Kudzika kusvika kuzasi uye ipapo...
  Tichavaka nyika itsva, itsva -
  Ndiani akanga asiri munhu, achava zvose!
  Mauto eSoviet akanga atosvika pedyo neBonn. Vakuru veRed Army vakafara zvikuru. Vakakunda nechivimbo. Asi muhondo, mhedzisiro dzakasiyana dzinogona kuitika. Hondo yeRed yakatora nhamba yematangi uye howwitzers, uye mamwe marudzi ezvombo. Hondo dzakaratidza kuti American M-60 matangi akanga asiri vakwikwidzi Soviet T-72 uye T-80. Nekudaro, kunyangwe maT-64s ekutanga anotosimba kupfuura eAmerica.
  Saka kumberi kwemauto eSoviet kwakanyatsopwanya muvengi. VaMarshals veUSSR vakadhirowa madhayagiramu ezviito zvinogumbura. Uye matangi epamusoro akapinda muRhine River. Ndokukungurutsira pamusoro payo nemakonye. Uye chaiyevedza kuona.
  Mushure maizvozvi, boka rose revasikana, vachirasa mabhureki avo, vakaputika murwizi. Uye yakanga yakanaka kwazvo.
  Mauto eSoviet akapinda muBelgium ... Yakanga ichiri May 1975, uye kwaidziya uye mhepo yakazadzwa nechirimo.
  Vanhu vomunzvimbo iyi vaiva pamberi pevarwi vakawira pasi nemabvi avo ndokutsvoda tsoka dzavo dzakashama, dzakatsetseka.
  Varwi vakakunda...
  Alenka, semuenzaniso, neboka rake, ndiye akatanga kumhanya muBrussels. Anyuta akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvemumakumbo achibva aridza mhere:
  - Nokuti communism tsvuku!
  Alla, achinyora kubva papfuti mbiri kamwechete, akati:
  - Uye green communism haina kuipa!
  Maria akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achibvarura musoja weNATO ndokuridza kamhere:
  - Uye iyo inopenya kwazvo ruvara irworwo rwekukunda!
  Marusya akapfura bazooka, achipwanya tangi remuvengi uye achirira:
  - Tichakunda!
  Ndokuzunza zunza mazamhu matsvuku epazamu. Hoyo musikana...
  MaBMP arikurwawo pano, nepfuti nepfuti. Uye varikushinga kupura mauto eNATO.
  Musikana, senguva dzose, azere nechisimba uye kufara. Uye maziso avo anopenya. Ivo varwi vakanaka kwazvo.
  Olympias, kupfura kubva mumotokari yekurwa yevacheche, anoimba:
  Hukuru hweRussia haugone kunzwisiswa
  Ane simba uye mutsvene...
  Hondo yaBaba haikundiki.
  Nekuda kwekubwinya kwemurwi asingachinji!
  Uye musikana achatora uye kupfura kubva kune rocket launcher. Uye achapa vavengi vazhinji pasi.
  Hongu, vasikana vane groovy pano ...
  Uye zvino vapfuura Brussels uye matangi eSoviet ari kutopinda muParis. Uye vanozviita nesimba guru.
  Vasikana Margarita naOksana vakaisa mureza mutsvuku paEiffel Tower. Uye inofamba nemhepo.
  Vasikana vakatarisa pasi voona Paris yese pazasi pavo. Guta rakanakisa uye rakanaka kwazvo. Uye moto unopenya murima.
  Margarita akaimba:
  Tenzi naMargarita,
  Munoziva kune hondo...
  Tenzi naMargarita,
  Chii chinonzi gamba Satani?
  Oksana akati nechivimbo:
  - Bulgakov haana kuratidza kuti munhu weSoviet anofanira kuzvikudza!
  Margarita akabvumirana neizvi:
  - Kukanda mapepa, kwakashata!
  Oksana akasimudza ruoko rwake kune vatyairi vendege ndokuti:
  - Asi vakadzi vakarota zvipfeko zvefashoni zvinogona kunzwisiswa!
  Margarita akaseka ndokudeedzera:
  - Iwe haugone kurarama pasina vakadzi, kwete,
  Mavari zuva raChivabvu, sezvakataura nyanduri!
  Oksana akapiwa zvine musoro:
  Hazvina mhosva kuti iwe unopa mazwi mangani
  Danai nesu zvakare...
  Saka nguva dzese, ingangoita awa!
  
  Red Army yakakunda. Mhomho yevanhu yakakwazisa mauto eSoviet sevasununguri. Uye nhamba huru yakadaro yakaungana pasi pemureza mutsvuku.
  Uye mimhanzi yakaridzwa, orchestra yakarira ...
  Alenka, achimhanya nemugwagwa une matombo weParis, akarira:
  Ndinorota hope dzimwechete
  Ndiri muParis zvakare, ndiri murudo zvakare.
  Zuva kubva kuseri kwedenga rakasangana nesu muParis.
  Pakarepo ndinotarisa - wakamira pa cafe.
  Ndakadzidza chiFrench ndichiri mwana
  Uye ndakasarudza kuti ndotanga sei kukurukura.
  Neruremekedzo "Bonjup", ndinokuudza ...
  Alla akakanganisa Alenka:
  - Rwiyo urwu runofanira kuimbwa nemurume! Tiri ngochani here?
  Alenka akabvuma achinyemwerera:
  - Hongu, zviri nani kuimba kune mukomana wechidiki! Vysotsky mhando!
  Vasikana vakabva vaseka.
  Mushure mekutorwa kweParis, mauto eSoviet akaenderera mberi kuenda kuPorte de Calais kuti anorova kuBritain kubva ipapo. Uye iri ndiro danho ravo rinoshanda reRed Army.
  Mauto eSoviet Navy akaenderera mberi nekumanikidza. Kunyanya ngarava dzepasi pemvura dzaive dzakawanda uye dzichinyebera.
  Yakagadzirwa kubva kuSoviet infantry mota ...
  Somuenzaniso, Natasha akapinda muRoma. Kwakanga kwakanaka kwazvo muRoma. Guta iri rakanga risiri pasina chikonzero chinonzi chisingaperi. Uye mune zvinhu zvakawanda zvakanaka kwazvo mairi, kusanganisira Colosseum. Uye marudzi akasiyana-siyana ezvidhori kumadzimambo, uye Kesari ...
  Natasha akarova tsoka yake isina kupfeka pamatombo ndokuridza kamhere:
  - Kubwinya kune humambo hweUSSR!
  Mwanasikana akabva asvetuka ndokunomonyorora mudenga. Uye zvitsitsinho zvake zvisina kupfeka zvakapenya saizvozvo.
  Zoya akataura nehasha:
  - Ehe, iyo USSR ine mukurumbira!
  Augustine akataura achiseka:
  - Uye pachava nenguva yecommunism muchivanze!
  Ipapo musikana akachonya akatarisa vamwe vake. Uye sezviri pachena akawedzera kufara. Uye akanga agadzirira kutamba.
  Svetlana akapenya zvitsitsinho zvake, zvitsvuku uye akati:
  - Communism yakanaka! Asi kwete muchivanze, asi mumusoro!
  Vasikana vakabva vaseka, vachibudisa mazino avo.
  Roma yakazviisa pasi pehumambo hweSoviet, sezvakaita Italy. Uye panguva imwe chete, kumhara muBritain kwakatanga. Uye Red Army yakarwisawo United States, kuburikidza neAlaska. Uye uku ndiko zvakare kupinda kwakashinga.
  Vasikana Alice naAngelica vakapfuura nemuAlaska, uye vakaita nekugona kwakanyanya. Kana izwi rokuti kunyanyisa rakakodzera kushanda zvakanaka.
  Alice, achipfura muvengi, uye nekubudisa mazino ake, akataura achiti:
  - Ndinotenda mucommunism!
  Angelica akaridza tsamwa, achikanda girinedhi nezvigunwe zvake.
  - Hauna basa nezvaunotenda - ruzivo isimba!
  Vasikana vakadzora kurwisa kwemuvengi vachishandisa nzira dzese dzaiwanikwa. Alice akambotamba chess naBotvinnik uye akakakavara nemhare yekutanga yenyika yeSoviet:
  - Ichokwadi here kuti munzvimbo yakaipa, mafambiro ese akaipa?
  Mikhail Moiseevich akapindura achinyemwerera:
  - Akanaka chess mutambi haatungamirire kune yakaipa mamiriro!
  Alice akadzungudza musoro achiratidza kukahadzika.
  Asi kunyange iwe wakarasikirwa!
  Botvinnik akagutsurira, asi akati:
  - Yakarasika, asi yakasimuka zvakare!
  Munyika ino, zvisinei, pakanga pane mamwe nuances. Mikhail Moiseevich Botvinnik, haana kunyimwa kodzero yekutsiva uye akakunda Petrosyan mumutambo wekudzoka. Akabva atamba naye mumwe mutambo. Uye akarasika kuna Spassky. Pashure paizvozvo, Botvinnik pakupedzisira akasarudza kurega kutsiva. Kunyangwe ndakatamba mumakwikwi emahara kwemamwe makore mashoma. Spassky akakundwa naBobby Fischer. Ipapo Fischer akatowedzera kutsiva. Uye achiri shasha yenyika chess. Karpov haana kutamba naye. Uye Fischer akagadzirira kurwa.
  Alice, zvisinei, anotamba chess zvakanyanya. Uye Botvinnik yakatarisana nesimba rayo. Akanyanya kudzvanya shasha yake yenyika.
  Iye zvino Alice anoridza pfuti yake yekupfura uye anoimba:
  - Kubwinya kune Komsomol, chisungo chakatenderedza mutsipa wako chatumbuka!
  Angelica akati:
  -Neimwe nzira mediocre iwe unowana Alice!
  Musikana uya akadaira achiridza ngonono. Ndokupa imwe turn from the machine gun.
  Vasikana vakadzora kurwisa kwemuvengi ndokutanga kuenderera mberi. Angelica aifarira kutamba Go. Uye kuhwina akateedzana ipapo nevadyidzani vakasiyana.
  Asi zvino waive moto unotyisa. Uye akapfura, achiwisira pasi varwi veYankee.
  Uye apo musikana akaimba:
  Ini ndiri muRussia knight pamabvi evanopenga,
  Vavengi veRussia Ndichabvisa pamusoro penyika!
  Uye anokoira sei mumwe wake. Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, achakanda girinedhi zvakare.
  Nhanho yeRed Army muAlaska yakawedzera nekukurumidza. Uye mauto eSoviet akafamba semadonhwe emercury pamusoro. Kunyanya, matangi emabhiza akareruka akapinda muhondo.
  Uye hondo dzakapindwa nemotokari dzemunhu mumwe, apo musikana akanga avete pasi, uye yakaderera zvikuru silhouette - compact. Uye nzvimbo dzeUS dzakawana mota dzakadaro. Uye zvino Margarita anotasva motokari yakadaro uye anopisa vanhu vekuAmerica, uye anozviimbira pachake.
  - Ta, ta, ta! Ta, ta, ta! Ndakauraya katsi!
  Uye kubva papfuti ine mbiru pfupi kunge thud. Vasikana vanorwa, kune avo vasungwa vanotsvoda zvitsitsinho zvavo, zvitsitsinho.
  Varwi ava havapi tsitsi kune chero ani zvake. Heuno musikana Domino, zvakare ari panharembozha, uye chigaro-chimwe nhunzi, uye anopwanya vanomupikisa.
  Uye vanhu vekuAmerica vangakwikwidza kupi nevanhu vakadai?
  Domino anonyora kubva papfuti yemuchina, uye anopfira mhosva dzinouraya uye kuridza mhere:
  -KuRussia, nyika yedu yecommunism!
  Domino musikana anotonhorera, uye varume vari pamberi pake vanowira pasi nemabvi avo...
  Watova June uye kurwa kuri kunze kweLondon. VaBritish havana kutarisira kuti guta ravo richarwiswa nekukurumidza zvakadaro. Uye muEurope, mauto eSoviet akakunda Pyrenees, atova muSpain. Uye vanouya kuMadrid.
  Elizabeth patangi reT-80. Vasikana vakakunda kukunda kwakawanda kunobwinya uye vava kupinda muguta guru reSpain. Franco achiri mupenyu, uye akatotiza nekutya. Uye vanhu vanogamuchira Red Army sevasununguri.
  Udzvinyiriri hwawa, uye maruva ari kukandwa pasi pemakonye eSoviet tank.
  Elizabeth akati:
  - Takakunda maNazi!
  Elena, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akapfura makumbo, achityora tankette yeAmerica uye akagunun'una:
  - Ndakaita zvandaifanira kuita, makore makumi mana apfuura!
  Catherine akaridza tsamwa achiti:
  - Hongu, havana kupwanya fascism muSpain, uye akauya kunyika yedu!
  Elizabeth akapindura achinyemwerera:
  - Zvakanaka hapana! Asi ikozvino tichapwanya maNazi ese asina kupera mubud! Kuchava noukama hwenyika yose hwecommunism! Uye vanhu havazombourayana zvakare!
  Vasikana vakarira pamwe chete:
  - Vanhu havazombourayana! Kubwinya kuRussia!
  Madrid yakadonha. Matangi eSoviet akapindawo muLisbon. Mudzvinyiriri Salazar, uyo akanga akagara pachigaro kwenguva refu, akakundwawo, anozivikanwa nokuda kwekunzwira tsitsi kwake Hitler, uye akapotsa azivisa hondo kuU.SR.
  Vasikana Alenka nechikwata chake vakamanikidza vasungwa kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka ... Mushure mezvo mbiru yematangi eSoviet yakaenderera mberi.
  Gibraltar ndiyo yekupedzisira NATO nhare muEurope. Haana kuzviisa pasi panguva yake kuna Napoleon kana Hitler. Asi ikozvino Red Army iri kurova.
  Elizabeth anodzima tangi pamabhatiri eBritish.
  Musikana anonyemwerera zvakanyanya uye anopfura nemazvo. Inorova chinangwa uye inoridza mhere:
  - Iko hakuna zvipingamupinyi kune communism!
  Elena akapfurawo zvakakodzera, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akagomera:
  - Musikana, tora muchina nekukurumidza sezvinobvira!
  Ekaterina akarovawo muvengi. Akamurova chaizvo ndokuridza kamhere, achibudisa mazino ake:
  - Uye yepasi pebhari grenade inovhura ichauya inobatsira!
  Ngatitii vasikana vari kupfura zvinzvimbo zveBritain nenzira yekurwa.
  Elizave, kunyangwe achipfura, akanzwa kufemerwa uye akanyora akati wandei ma aphorisms;
  Shumba ndimambo wemhuka, asi makava anowanzo tonga mhuka!
  Mhumhi inopfeka zvipfeko zvehwai, vezvematongerwo enyika vanopfeka shangu dzine magirovhosi machena!
  Zvematongerwo enyika ibhizinesi rakasviba uye magirafu machena mairi akakodzera sejasi jena mumugodhi!
  Mambo haasiye anodzvova seshumba, asi munyengeri segava!
  Mudzvanyiriri anoda kudzidzisa democracy segunguwo kuimba yeusiku!
  Vanhu, iyi haisi mombe, uye mutongi haasi pani!
  Munhu ndiye mwanakomana waMwari, nokuti vanomuroverera pamuchinjikwa!
  Wezvematongerwo enyika dzimwe nguva imhumhi yakapfeka matehwe ehwai, asi kazhinji gondohwe rakapfeka nguo dzeshumba!
  Wezvematongerwo enyika ane hunyanzvi hukuru, inodhura kutengesa, iyo isingakodzeri penny!
  Wezvematongerwo enyika, uyu ndiye mudzvanyiriri wemabhodhoro - kutaura kwake kunokonzera hangover!
  Hakuna vanhu vane hunhu mune zvematongerwo enyika vashoma sevadya miriwo pakati pemhumhi!
  Kurongeka kunoiswa mukunyarara, mess inopa verbiage!
  Wezvematongerwo enyika mudiki ane rurimi rurefu uye zvishuvo zvakakura!
  Hakuna matombo akaoma murwizi, hapana vezvematongerwo enyika vane maoko akachena!
  Mwari haazoregi vanhu vachiparara kana vakasadzika kusvika pamwero wemhuka dzegehena!
  Zviri nani kuva jaya risina ndebvu pane kuva nembudzi yakachinja uduku hwayo!
  Wezvematongerwo enyika anobudisa kunhuwa, kuburikidza nekunhuhwirira kunotapira kwekutaura kwehuchi!
  Wezvematongerwo enyika ane chinangwa chimwe - simba, uye nzira dzese dzekuzviita itsvina chaiyo!
  Wezvematongerwo enyika, haisi nguva dzose ruoko rwakasimba, asi nguva dzose rurimi rurefu!
  Rurimi rurefu rwezvematongerwo enyika runopfupisa hupenyu hwemuvhoti!
  Pasi pehudzvanyiriri, zvakaita semubhazi - hafu yakagara, imwe hafu iri kuzununguka, uye mutongi anodzvinyirira imbwende tsuro pachake!
  Wezvematongerwo enyika inyanzvi yemasvomhu asingadi kugovera chero munhu, asi anoda kubvisa!
  Hakuna hama mune zvematongerwo enyika, asi kuzere nevakomana, hakuna varoyi, asi kuzere nehusiku fairies!
  Wezvematongerwo enyika anoda kuratidza muvhoti kuti in'anga, asi chokwadi inongova ngano yeusiku!
  Wezvematongerwo enyika asina mabhora esimbi anomhanyisa njodzi yekuisa bhurugwa rake!
  Vezvematongerwo enyika, uyu igwara, asi pane kuseka, anokurutsa!
  Wezvematongerwo enyika i clown, asi kwete kapeti, asi kapeti!
  Wezvematongerwo enyika museki, asi mabhero ake anorira nendarira yekutaura zvisina maturo!
  Zvematongerwo enyika, itsvina yese kana uchikwira kumusoro!
  Wezvematongerwo enyika, anoba achiita ruzha rwakanyanya sezvinobvira, asi anoba kwete mari chete!
  Wezvematongerwo enyika anounganidza mavhoti evavhoti kuti avhare muromo wake!
  Wezvematongerwo enyika, uyu ndiMwari chete neimwe nzira, Wemasimbaose anogadzira kurongeka kubva mumhirizhonga, uye wezvematongerwo enyika anoshandura kurongeka kuita mhirizhonga!
  Wezvematongerwo enyika imbwende tsuro pamwoyo, uye anodawo greenery!
  Vodka ndiyo inopa kuseka kweawa, wezvematongerwo enyika anoita kuti uburitse misodzi yekuodzwa mwoyo kwezana ramakore!
  Mune rimwe girasi revodka, pfungwa haizonyura, asi kunyange kudonha kwekutaura kunotapira kwezvematongerwo enyika kunokwana kunyura nyika!
  Mhumhi mukoti mudondo, wezvematongerwo enyika ane mhumhi anobata anoremadza vanhu nemhuka!
  Mudzvinyiriri igava, asi ane makaro zvikuru, uye anokwanisa kumedza vanhu vose neboa constrictor!
  Zvematongerwo enyika kutaura, senyundo inoodza mwoyo kufunga, nyangwe isina huremu!
  Wezvematongerwo enyika igwara rinorova uropi, rakapfava kupfuura wakisi kana zvasvika pamisimboti!
  Zvematongerwo enyika inzvimbo yakadaro umo munhu wese anonyengerwa, uye munhu wese ari kutadza, asi anokunda ndiye anokanganisa kujeka!
  Mukadzi asina shangu haaite njodzi yekubatwa nedzihwa yekushaya hanya nemurume!
  Varume havana fungidziro yevakadzi yezvipfeko, vakadzi havana masculine realism yebhutsu!
  Mukadzi anoda kana murume achiteerera, uye asina hanya nedoro, asi murume anogona kukurira zvidhakwa!
  Vasikana, muchidimbu, imhizha dzakatenderedza uye vakatora Gibraltar. London yakawawo. Zvikepe zveSoviet zvakatosvika muIreland. Uye hongu, Alaska yakatorwa, uye Red Army yakapinda Canada.
  Vasikana vanotyisa uye vanosvetuka ...
  Alice akataura achiseka:
  Tiri varwi vakaoma!
  Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka akakanda girinedhi.
  Angelica akati:
  - Kunyura hakusi nguva dzose chiratidzo chehungwaru!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka akakundwa nemugodhi wemagineti. Uye akaisa pasi vazhinji varwi.
  Vasikana vanomhanya neCanada vachiimba;
  Komsomol vasikana ndivo vanotonhorera pane vese,
  Vanorwisa fascism semakondo ...
  Nyika yedu ngaibudirire,
  Varwi sekunge nekupisa kweshiri!
  
  Vanopisa norunako rusingaperi;
  Mavari, pasi rose rinopisa murazvo wakajeka ...
  Dai mugumisiro usina muganhu
  Nyika yaamai ichatokuya makomo!
  
  Kukubwinya kweNyika yedu, mutsvene,
  Ticharwa nevanofarira ...
  Musikana anomhanya asina shangu muchando,
  Anotakura magirinedhi muchikwama chakasimba!
  
  Achakanda chipo mutangi rine simba kwazvo,
  Zviputse kuti ukudzwe...
  Musikana anopfura pfuti yemuchina,
  Asi kune knight yehurumende ine ushingi!
  
  Zvose zvinogona kuva musikana, unotenda
  Anokwanisa kurwa ari muchadenga...
  Uye maketani efascism achava chikara,
  Pashure pezvose, Hitler anongova mumvuri wemuseki anosiririsa!
  
  Tichawana, kuchava neparadhiso muchadenga,
  Uye musikana achafambisa makomo nechitsitsinho chake ...
  Ndosaka muchirwa muchishinga
  Kubwinya kwedu Motherland Russia!
  
  The Fuhrer achamirira chiuno chake,
  Uye ane pfuti yemuchina ine grenade paari ...
  Haupunzi benzi.
  Tichaviga Wehrmacht nefoshoro!
  
  Uye zvichava muchadenga saizvozvo Edheni,
  Yakakura senzvimbo uye inotumbuka zvakanyanya ...
  Iwe wakazvipira kune maGerman benzi Sam,
  Uye Jesu anogara mumweya!
  
  Kuve nhengo yeKomsomol yakanaka kwazvo,
  Yakapfekwa pasi pemureza mutsvuku wakanaka...
  Kunyangwe dzimwe nguva zvakandiomera
  Asi kuita kwerunako hakusi pasina!
  
  ndisina shangu, ndakamhanyira muchando,
  Snowdrifts inokwenya chitsitsinho chisina chinhu ...
  Kuda musikana kwawedzera,
  Tichavaka nyika itsva yecommunism!
  
  Mushure mezvose, Motherland ndiamai vedu,
  Tiri kutarisana necommunism ine simba...
  Tivimbei kuti tisatsike nyika yedu.
  Ngatimisei kune yakaipa monster-fascism!
  
  Ndinogara ndiri musikana akanaka
  Kunyangwe ndajaira kuva ndisina shangu muchando ...
  Hope huru dzinoitika
  Maruko egoridhe api andinawo!
  
  Fascism yakapinda muMoscow.
  Zvakaita sekunge vari kupfura kuKremlin ...
  Uye isu vasikana hatina shangu muchando ...
  Ndira akamira, asi inoratidzika kwatiri muna Chivabvu!
  
  Tichaita, nokuti Motherland, kuziva zvose
  Iko hakuna nyika mune zvakasikwa zvakanyanya kudiwa kwatiri ...
  Ngakuve nehupenyu hwakaoma kwazvo,
  Hapana chikonzero chekungozorora pamubhedha!
  
  Ngativakei communism inopenya,
  Ndeipi muzinda une gadheni rine matavi kune wese ...
  Uye fascism ichaparara muguva,
  Zvakakosha kurwa zvakasimba kuna Amai Russia!
  
  Saka zvichava zvakanaka muchadenga,
  Kana isu tikakurumidza kuuraya vavengi ...
  Asi ikozvino hondo yakaoma zvikuru,
  Vasikana vari kufamba vasina shangu!
  
  Isu tiri vasikana, varwi-magamba,
  Ngatikande wild fascism mugehena...
  Uye unotaridzika usina shangu runako
  Kuti mureza wecommunism uzviite!
  Nziyo dzinogona kunge dzisiri dzemwaka, asi kubva pamoyo uye nemoyo wangu wese ....
  Muna July 1972, Red Army akapinda mukondinendi United States. Uye akakunda nekunyengetedza, pasinei nekutaura kwenguva refu. Uye kubudirira kweRed Army kwaive kwakakura.
  Uye kukunda mune zvombo zvakare.
  Kunyanya sematangi, uye ndege zvakare. Uye vakakunda maAmerica.
  Iye zvino Elizabeth ari kurwisana munharaunda yeUnited States pachayo. Kurwa uye kuhwina, uye usakanganwa kuimba:
  - Mumwe maviri Vatatu! Kuputsa fascist!
  Elena anopisa moto achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kushinyira:
  Tichakunda America!
  Ekaterina akadzvanya zamu rake dzvuku pabhatani remufaro ndokuburitsa:
  - Kukunda kunotonhorera kuchave kwedu!
  Panguva imwecheteyo, vamwe vasikana vane chinangwa chakanaka uye aphorisms vanoyeuka:
  Wezvematongerwo enyika anovimbisa pie mudenga anorega pfuma yenyika ichienda kumhepo!
  Hure rinowana mari nerurimi rwaro, wezvematongerwo enyika anowana mavhoti, asi wekupedzisira anotonyanya huori!
  Wezvematongerwo enyika imbongoro inoda kusandura vavhoti kuita madhongi akatakura!
  Wezvematongerwo enyika ane sutu yembavha imwe chete - kubvuta mavhoti!
  Munhu wezvematongerwo enyika imbudzi inokamwa nemanyoka emuromo!
  Chifeve chakanyanya kutendeseka kupfuura zvematongerwo enyika, zvepabonde mukutsinhana nemari, zviri nani pane zvinonyadzisira zvezwi!
  Wezvematongerwo enyika anopiwa sehure rekupedzisira, asi anotapukira vatengi vese kamwechete!
  Kondomu rinodzivirira hure kubva kuhutachiona, zvivharo chete munzeve zvichabatsira kurwisa hutachiona hwezvematongerwo enyika!
  Wezvematongerwo enyika anokurumidza parurimi, anononoka pakuzadzika kwechipikirwa, asi ingori cheetah mukururamiswa!
  Wezvematongerwo enyika inyanzvi yemanyepo, tenzi mukuru wehunyengeri, mhare yekunzvenga, asi haazive mitemo yekutanga yehutsika!
  Wezvematongerwo enyika haayere kanomwe, asi anocheka matehwe matatu!
  Wezvematongerwo enyika inda inda inogara pamuvhoti wenzombe, asi zvisinei nehukuru hwayo, inorema kwazvo!
  Izvo mukadzi anoda, Mwari anoda, uye izvo wezvematongerwo enyika anoda, kunyange Satani haadi!
  Wezvematongerwo enyika mutambi wetsiva ane huori uye nezvibhakera zvisiri pamutemo!
  Wezvematongerwo enyika inyanzvi inofarira mifananidzo yakajeka kune yakasviba mavara!
  Hapana chinotsvedza segwara rezvematongerwo enyika richienda kumusoro, asi pasi ndiye anosaidzira vavhoti!
  Usatende kuti wezvematongerwo enyika ishamwari yako uye nzira yehupenyu, muvengi wako uye anokukwevera mugomba!
  Hana chinhu chinodhura, asi haitengeswi nehuremu, uye haitengwe pamwe chete!
  Wese wezvematongerwo enyika ane skeleton muwadhiropu yake, asi vavhoti vanoudzwa kuti inyama mufiriji!
  Uyu wezvematongerwo enyika ikati ine mbeva yakagadzirira kuvhota, chirauro chete hachisi chizi, asi chimbuzi chemuromo!
  Muvhoti ari kunwa vodka, uye wezvematongerwo enyika ari kubvarura huro yake!
  Zvirinani kunwa husiku hwese pane kuvhotera wezvematongerwo enyika nemeso akadhakwa!
  Wezvematongerwo enyika anoimba, achinyepedzera kuva wake, asi maererano nezvakanyorwa nemumwe munhu!
  Hapana zvinyorwa zvenhema murudo, uye zvematongerwo enyika inhema dzakakwana!
  Wezvematongerwo enyika anoparadzira kutaura netambo achapa muvhoti denga rakacheneruka!
  Kazhinji mune zvematongerwo enyika anouya pekutanga - chikara chekupedzisira!
  Kunyange zvazvo wezvematongerwo enyika uye nzou muchitoro chechina, achakambaira nepamutswe!
  Mukadzi asina shangu anonyengedza varume, anopfekedza vapfumi shangu, uye anopfekedza chitsitsinho chake chisina kupfeka pasi pechitsitsinho!
  Mazamu echikadzi akashama achasiya murume asina tirauzi!
  Hure rinokurura pamberi pevatengi, wezvematongerwo enyika anopfeka dehwe rehwai pamberi pevavhoti!
  Kana iwe wakashongedzwa nevezvematongerwo enyika vasina musoro, saka iwe ndiwe wekupedzisira ngowani!
  Kana iwe usina mambo mumusoro mako, saka iwe uri ngowani uye unoshaiwa!
  Korona haisi yeuyo ane ngowani!
  Kutaura kunodhura zvakanyanya kunyarara kwegoridhe!
  Murume wedhaimani ane chido chakasimba uye tsinga dzesimbi!
  Kuzvininipisa kunoshongedza munhu, asi wezvematongerwo enyika anoda kuzvikwidziridza kusvika pakuipa!
  Vanenge vasina vezvematongerwo enyika vakatendeseka, asi vakazara nevanochema vakaodzwa mwoyo!
  Hurukuro yakakwana, inguva yekutanga!
  Mumanyoka ekutaura evezvematongerwo enyika, zviito zviri kunyura, asi mazwi asina chinhu ari kubuda!
  Zvematongerwo enyika negungwa zvakadzika mabvi, asi akavharwa kusvika munzeve dzake nemanyoka ekutaura!
  Kubva pahuchi kubva mumuromo wevezvematongerwo enyika, unogona kurara nekusingaperi!
  Vasikana vakanyora zvakanaka uye vakarwa zvakanakisa. Philadelphia yakadonha uye maAmerican akadirana mukati.
  Mauto eSoviet neChina akafamba achipfuura nemuUnited States achikunda.
  MuAmerica, kutya, uye bedlam, uye zvaiita sekunge pakanga pasina mukana weruponeso.
  The Red Army akatora guta neguta. Uye yatosvika pakupera kwaAugust kuNew York neWashington.
  Boka rose revasikana rakatanga kurwisa guta guru reUS.
  Vakarwa vari mhomho, vasina shangu uye vakapfeka mabhikini. Uye vakakanda magirinedhi nezvigunwe zvavo zvetsoka.
  Ndokumhanyira kuWashington. Uye vakapfura vadzivisi nepfuti dzemuchina uye vakakanda magirinedhi.
  Ipapo vakadanidzira vachiti:
  - Lenin anesu muna Gumiguru,
  Nedeu hombe mune diary!
  Uye sezvinoratidzwa nendimi. Uye kupa kupfura vavengi. Uye matangi eSoviet anopura sei.
  Uye rova Howitzers, uye rocket launchers.
  Ndiyo nzira iyo "Smerch" inorova, uye inovhuvhuta zvese kamwechete. Uye nharaunda dzese dzinoputika nekudonha.
  Uye yakazova nhanho youtsinye yekurohwa. Uye maroketi anoputika ...
  White House inoparadzwa uye American Congress yakatiza. Izvi ndizvo zvakaita hondo. Uye vasikana vanodzvova nekupfura.
  Ipapo vanoisa vasungwa pamabvi avo ndokuvaita kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka. Uye vanozviita vachidedera nokutya.
  Maria, uyo akatsvodewa chitsitsinho nemusoja mutema, akakoira:
  - Kubwinya kune CPSU!
  Ndokudzvanya zvigunwe zvake zvaive pachena pamhuno.
  Augustine akati:
  - Nokuti communism tsvuku!
  Uye varwi vakazadza varwi uye vakasvetuka pamusoro pavo. Uye uku kwaive kudzvinyirirwa kwehasha kweSoviet mares.
  
  Asi nyaya yaisagumira pane izvi zvakare ... Vasikana vakapisawo varume zvishoma.
  Asi muchidimbu, Washington yakadonha. Uye New York zvakare... MaAmerican akadzokera shure, kana kuti akatizira kumaodzanyemba.
  Asi vakateverwa neRed Army. Ndokutyaira mota nzira yese kuenda kuMexico.
  Musi waSeptember 3, 1975, United States yakakunda. Hondo yava kuda kupera. Asi zvaive zvakafanirawo kutora Latin America nehudzvanyiriri hweAmerica. Havasi vakwikwidzi musimba, uye vanhu vari munyika idzi ndeveUSSR nemakomunisti.
  Asi iwe unofanirwa kuenderera mberi uye kuenderera mberi. Uye kukunda madaro.
  Hondo yakanga ichiri kuenderera vasikana.
  Natasha, kuitira kupfupisa nguva, akabhururuka nendege neboka rake.
  Vasikana vakatamba chess yakasarudzika yechina uye vakakurukura kuenzana kwesimba.
  Zoya akati achinyemwerera:
  - Ikozvino tichava nekomunisiti yakapoteredza!
  Augustine akati:
  - Pachave nehukama hwematunhu nemakomunisti nevanhu. Uye pachange pasisina hondo, uye hapazovi nematambudziko. Tichabhururuka kwete kuMars chete, asi kune nyeredzi. Uye ikoko kuchembera kuchakundwa, uye isu tose tichava takashama, vane utano uye vanofara!
  Svetlana akaseka ndokupindura:
  - Mudiki zvachose! Nokusingaperi vasina shangu!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Zvakanaka!
  Hondo muLatin America yakanga isina kujeka. Vanhu vaive kudivi reRed Army, mauto nevakuru vaisada kufira vadzvanyiriri vavo vasiri pamutemo. Asi vanyanyisi vamwe navamwe vairwa, asi vaidzvinyirirwa nyore nyore. Uye mauto akauya, akapwanya uye akakunda vavengi.
  Iyo USSR yakahwina zviri nyore ...
  Asi hondo haisati yapera. Kunyangwe munaNovember Santiago akatora nekupidigura Pinochet. Uye yese yeLatin America yaive pasi pesimba.
  Asi tichiri kuda kusunungura vatema muSouth Africa totora hutongi hweMiddle East nenyika dzechiIslam.
  IUSSR yakagadzira hukuru hwenyika. Uye aida kudzora zvinhu zvose. Gore ra1976 rasvika ... Mauto eSoviet neChinese, pamwe chete nevaibatana navo, vakatora Middle East yese, uye Pakistan neIran mumwedzi nehafu. MaIndia akatorawo chikamu muhondo dzePakistan. Kupfuurirazve, mwedzi mumwe gare gare, ivo vakatora kudzora kuchamhembe kweAfrica. Kupikisa kwakanga kusina simba, kunyange zvazvo mauto eSoviet neChina akauraya zvakawanda. Dzimwe nyika muAfrica hadzina kuramba. Uye vakakundwa zviri nyore uye nokuzvidira.
  South Africa yakarambawo kwemavhiki maviri chete. Mutema, hongu, akatsigira USSR neChina. Uye kukunda kwaiva kwakakwana. Uye pakanga paine ndege yekuenda kuMars, uye zvese zvaive zvakapfava. Red Army yakatorawo Australia neNew Zealand.
  Mushure meizvozvo, zvakasarudzwa kutora uye kugadzira humambo humwe. Mao Zedong akanga achangofa. Uye muChina, mauto e-pro-Soviet zvachose akatanga kutonga.
  Uye musi waNovember 18, 1976, kureferendamu yenyika yakaitwa pakusikwa kweU.SR paNyika yose. Nokudaro kwakaguma kuunganidzwa kwoumambo hweSoviet. USSR yakava nyika imwe chete munyika yose.
  Uye Nikolai Voznesensky ndiye sachigaro wepasi rose. Nguva pfupi yapfuura, kusarudzwa kwasachigaro kwemakore mashanu kwakaitwa. Simba renyika rakasimba rakatangwa. Uye vanhu vakabhururukira kumapuraneti ezuva.
  Maiwe, Nikolai Voznesensky haafi. Uye havana kukwanisa kuwana kusafa. Uye akafa muna 1980, apo zvikepe zvemuchadenga zvakanga zvatosvika kuMercury.
  Asi akanga ane mutevedzeri wasachigaro, mukadzi, Margarita Korshunova, uyo akatanga kutonga pashure Voznesensky.
  Uye hupenyu hwakayerera zvakanaka uye nerufaro.
  Vanhu vaiziva mapuraneti ezuva. Vakatanga kuvaka maguta paMwedzi, Mars, Venus, Mercury.
  Uye muna 2020, yekutanga kubhururuka kwemunhu kunze kwesolar system kuenda kumapuraneti aitenderera nyeredzi Sirius yakatanga. Uye yainakidza kwazvo uye nenzira yayo pachayo, yakanaka.
  PaNyika, zvinetso zvokunyama zvakanga zvatopedzwa uye kwakanga kusina urombo. Mushonga wekudzivirira gomarara wakagadzirwa uye zvirwere zvakawanda zvakapedzwa. Kuedza kumutsiridza kwakatanga. Zvakawanda zvakanga zvichiitwa.
  Munhu wese aitova nemota dzaaive nadzo. Zvinhu zvakawanda zvakava zvemahara, kunyanya chikafu. Mamwe akanga akachipa zvikuru. Uyezve, mitengo yaigara ichiderera, uye mihoro yakanga ichikura.
  Kwakanga kusina urovha. Chokwadi, kukura nokukurumidza kwesayenzi kwakakonzera kushomeka kwemabasa. Asi izvi zvakagadziriswa nekudzikisa kureba kwezuva rekushanda. Kutanga, vhiki yebasa remazuva mashanu yakatangwa. Zvadaro mazuva mana. Zvino zuva rekushanda rakava maawa matanhatu. Uye ndokuderedzwa kusvika mana.
  Kureva kuti, basa muna 2020 rakava maawa mana pazuva nemazuva matatu ekuzorora pavhiki! Uye ndizvo zvakanaka. Uye zvigadzirwa zvakawanda zvakasununguka uye zvakawanda. Paive nekudzora kuzvara kwechokwadi kudzivirira kuwandisa kwevanhu, asi zvine mwero. Vana vatatu vanogona kuita pasina matambudziko.
  Ukama pakati pemarudzi nemarudzi, kunyanya kunze, hwakanga hunobudirira uye hune ushamwari. Vanhu vaigara semhuri imwe chete yevanhu. Vanhu veSoviet vakatanga kutonga, uye zvinhu zvose zvinoratidzika kunge zvakanaka.
  Chitendero chacho chakanga chiri chikomonizimu, kudisa zvenyika, uye kusadavira kuvapo kwaMwari. Chinhu chikuru kutenda mupfungwa dzemunhu. Chokwadi, vanhu vanofanira kuva vanhu.
  Eya, tariro yokusafa nesimba resayenzi yechikomonisiti. Vanoti nguva ichasvika, uye sayenzi ichava nesimba guru zvokuti ichamutsa kunyange vakafa.
  Uye Stalin, uye Lenin, uye Voznesensky!
  Uye tenda kuti sainzi ichamutsa vanhu vese vari paPasi. Zvimwe zvehupenyu husingaperi, zvimwe zvekudzidzirazve.
  Uye izvi zviri nani pane ngano yemubhaibheri yeparadhiso. Uye vanhu vaitenda mucommunism uye kusafa. Uye kuti nokukurumidza kuchava nomufaro muchisiko chapose pose.
  Uye zvitendero zvakanyangarika zvishoma nezvishoma uye zvakashaya basa. Uye chiIsramu chakanga chisisashande zvakadaro. Uye zvakare mamosque nemachechi akavharwa, pamwe nematemberi. Uye vanhu vaitenda muna vamwari, sezvakaita munhoroondo dzengano.
  Mhosva dzakapotsa dzanyangarika, hupenyu hwanga hwakanaka kwazvo, kunze kwekunge kune akawanda makamera evhidhiyo, uye kuonekwa kunenge kuri pakarepo. Uye hupenyu hwakava hunofadza.
  Paivewo nerusununguko mukuhura, uye kunyangwe fashoni yemiviri yakashama. Paivawo nechitendero chemuviri une utano uye dzidzo yemuviri.
  Vanhu vaifamba vachienda kune mufaro wakakwana uye kukunda rufu! Nhengo dzemunhu dzakatogadzirwa, uye vakaremara nevakaremara vanyangarika.
  Uye vanhu, nemhaka yokuti Stalin akafa makore mana akanga apfuura, vakanga vane tariro pamusoro penguva yemberi!
  
  
  MUHAMBO WAPUTIN NAHITLER
  Hitler akagamuchira rombo rakanaka reMutungamiri weRussia Putin nerubatsiro rwetsika yemashiripiti. Uye yakachinja zvikuru nzira yenhau. Pakutanga hondo yemhepo yeBritain yakakundwa. Chokwadi, Hitler haana kushinga kumhara, asi mudenga Luftwaffe yakakunda kutonga. Franco pasi pemamiriro aya akabvuma kurwisa Gibraltar. MaGermany akatora nhare iyi mumazuva maviri. Uye vakatumira mauto kuAfrica.
  Hondo neUSSR yakamiswa. Asi zvakangobatsira vaNazi, saka Black Continent yakakundwa.
  Kuwanda kwenhamba yevaNazi uye kurongeka kuri nani kwakavabvumira kutora Africa, Middle East neIndia mugore.
  Uye munaNovember 1942, vaNazi vakangoerekana vasvika ndokutora Britain mumazuva gumi nerimwe.
  Pashure paizvozvo, gadziriro akatanga kurwisana neUSSR. MaGermany akatumira matangi matsva: "Panthers", "Tigers", "Shumba", akagadzirira kurwa. Uye pana June 22, 1943, kuvhozhokera kwakatanga.
  Zvechokwadi, USSR yakakwanisa kugadzirira zvakanaka panguva ino mumakore maviri. Huwandu hwematangi hwakakura kusvika zviuru makumi matatu nezvisere nemazana zana nemakumi maviri, nhamba yendege yakasvika zviuru makumi mashanu. Huwandu hwepfuti nemamwe marudzi ezvombo zvakawedzerawo. Asi Wehrmacht yakawedzera zvakawanda. Huwandu hwematangi muTatu Reich hwakakura kubva pazviuru zvitanhatu kusvika zviuru makumi maviri mumakore maviri. Uye kunaka kwavo kwakavandudzika zvikuru.
  Aviation muThird Reich zvakare yakasimuka. Iyo itsva ME-309 yaive chombo chine simba kwazvo uye yakapinda munhevedzano. Iyo Focke-Wulf, uye Yu-288 uye Yu-188 yakanga yakasimba. Uye zvaive serious. Iyo Fritz zvakare yaive neanovhura gasi, nezvimwe zvakawanda. Kusanganisira iyo yakanyanya simba MP-44 yekurova pfuti.
  Kunyanya kukosha, maGerman aive nenhamba huru yevacheche. Vaigona kushandisa mauto ekoloni nemasoja kubva kuEurope.
  Asi pakanga paine mamwe nuances zvakare. Red Army yakanga isati yagadzirira kudzivirira. Hongu, havana kumudzidzisa kuzvidzivirira. Uye kunyange zvazvo vakakwanisa kupedza masvingo pamutsara weMolotov, vakanga vari pedyo zvikuru nemuganhu uye vasina kudzika zvakakwana.
  Mukuwedzera, maGermany aigona kurwisa kubva kuTurkey neIran, neIndia. Uyezve, Japan yakatumira mauto kune zvinogumbura.
  Hongu, vakamanikidza zvikuru.
  Uye mumwedzi mitatu USSR yakakundwa uye Moscow yakawa. Mwedzi miviri gare gare, Russia yakanga yatorerwa chose chose.
  Pashure paizvozvo Hitler akasarudza kurwisa America. Uye pano maGermany akabatsirwa nemhanza.
  Matangi eAmerica akanga asina simba, ndege yakasara shure. Uye maGermany aiva nendege dzejeti dzakabudirira, uye masosi aibhururuka airatidzika kuva asingatapurwi chose chose nepfuti duku, uye ngarava dzepasi pemvura dzakanga dzisiri hydrogen peroxide. Uye matangi eE. Vakapwanya USA, kunyangwe nekuomerwa, asi zvakanyanya nekuda kwechinhambwe chaNdira 30, 1946. Vangori vasara veUS Army vakakunda.
  Uye muna Kubvumbi 20, 1951, Hitler, achitya kuti masamurai aigadzira bhomba reatomu, akarwisa Japan zvakare ... Hondo yakagara neimwe nzira. MaNazi akange aine matangi epamusoro epiramidhi, masosi ane simba anobhururuka ane lasers, uye zvombo zveultrasonic. Yakawedzera yepamusoro akawanda ekuvhura roketi masisitimu, uye zvimwe zvakawanda.
  Ndiko kuti, Japan yakagara isingapfuuri mwedzi mitanhatu. Uye hondo yakapera nekumwe kukunda kweWehrmacht.
  Rombo raPutin rakabatsira Hitler kukunda humambo hwakakura hwekupedzisira panyika.
  Uye pana April 20, 1959, referendamu yenyika yakaitwa, iyo yakasimbisa chimiro choumambo chehurumende ine simba renyika, inotungamirirwa naAdolf Hitler.
  Nechekare muna 1949 maGermany akabhururuka kuenda kumwedzi. Uye musi waApril 20, 1957, ndege yekuMars yakaitika.
  VaNazi ndivo vaiva nyanzvi pakuronga kwezuva. Uye pasi rose paive zvino simbi, hurongwa hweGerman. Pazera remakore makumi manomwe, Adolf Hitler akava mambo wenyika, nekuda kwerombo rakanaka raVladimir Putin. Uku kubudirira kunoshamisa.
  Zvadaro zvinosara kuongorora dzimwe nyika, uye vanhu vakabatana. Zvisinei, hongu, nzvimbo dzakawanda dzekuvaka, dzemarudzi akasiyana-siyana pasi rose. Kusanganisira mugero wepasi pevhu kubva kuChukotka kuenda kuAlaska. Asi pana May 1, 1959, Adolf Hitler akadonha ndege yake. Uye kutonga kunoshamisa kwemuparidzi kwakaguma. Sezviri pachena, Putin, nemhanza yake inoshamisa, haana kurongerwa kurarama makore anopfuura makumi manomwe.
  Asi Hitler akanga atova nemugari wenhaka. Pavana vakawanwa neartificial insemination. Saka dzinza raAdolf rakaenderera mberi. Uye vanhu vakaramba vachivaka pamatanho akasiyana.
  Kunyange muAfrica, migwagwa nenjanji nemotokari zvakavakwa, pamwe chete nemaguta akawanda. Uye vatema vakashanda muno vakasimudza hupfumi hwenyika yeBlack Continent.
  Hunhu hwakashanduka nekumuka. Chikomonisiti chakanga chichivakwa, uye upenyu hwevanhu hwakanga huri nani uye huri nani.
  Mushure meHitler, mambo akatongwa nemwanakomana wake Wolf the First. Akanga ari mudiki, asi akachenjera, uye akasimudzira vanhu kusvika pakakwirira. Imwe yepfungwa yaive yekuwedzera nhamba yevakadzi uye kuedza nezvemajini. Kunyanya, zvakasarudzwa kuwedzera nhamba yevakadzi kuitira kuti vawedzere kashanu kupfuura varume.
  Panguva imwecheteyo, muna 1961, vazivi venyeredzi veumambo vakabhururuka kuenda kuVenus, uye gore rakatevera, kuMercury. Makore mashoma gare gare takashanyira masatellite eJupiter. Akashanyira mamwe mapuraneti. Kusvikira, muna 1980, nyika iri kure-kure mugadziriro yezuva, Pluto, yakashanyirwa. Uye zvakanga zvakanaka.
  Uye mugore ra2000, rwendo rwekutanga rusina nyeredzi rwakatanga. Mhosva dzakapotsa dzanyangarika paNyika, uye zvirwere nedenda zvakapera, vanhu vakakanganwa nezvenzara uye kushomeka kwezvinhu. Hupenyu hwakatanga kuita nani.
  Uye paradhiso chaiyo yakavakwa. Uye vanhu havana kurwisana. Sayenzi yakakura nokukurumidza. Uye kuunza mufaro kuvanhu. Tekinoroji yakashandukawo. Iyo nyanzvi yeiyi, hongu, ndiyo diskette. Vakanga vatokwanisa kubhururuka pakati pemapuraneti. Uye maFritz aive asingamisiki.
  MuRussia, hondo yemagandanga yakakurumidza kupera. Vanhu vakasarudza kuti pakanga pasina mukana wokudzinga vaNazi uye kuti vaifanira kurarama. Uye hupenyu hwakatanga kuita zvirinani. Humambo hwaive huchifamba hwakananga kucommunism. Asi gore ra2000 rapfuura, zvinhu zvakawanda zvakasununguka zvachose. Pakanga pasina vanhu vasina pekugara, munhu wese aive nebasa. Uye dzimba dzakanaka zvikuru dzakavakwa. Uye munhu wese aive nemota, uye munhu wese aive neinternet yemahara, nezvimwe zvakawanda.
  Hupenyu hwakakwira. Zvainakira vanhu. Uye munhu wose zvishoma nezvishoma akajaira kuva umambo humwe. Uye kwaiva nekufananidzwa.
  Vanhu vokuRussia nevamwe vaSlav vakagamuchira kodzero dzakaenzana nemaGermany. Hungu, uye mamwe marudzi aigara zvakanaka achidzorwa nevaNazi.
  Ndiani asina kurwa, asina divi, aigara nechiremera. MaGermany haana kuita zviito zvekuranga, pasina chikonzero.
  Uye chaizvo, patakangobvisa vatsigiri, kudzvanywa kwakamira kamwechete.
  A flexible occupation policy yakagadzirwa. Paive nekuzvitonga uye kushandiswa kwevashandi veko. Uye muna 2020, vanhu vese vari paPasi vakagamuchira hugari uye kuenzana kwemutemo kwakazosimbiswa.
  Panguva ino, sainzi yakanga yakura zvekuti kuchembera kwakakundwa, uye munhu wese akave mudiki nekusingaperi.
  Uye pane mamwe mapuraneti ezuva, misha yeThird Reich yakaonekwa. Uye saka yakava huru munyika.
  Vakomana nevasikana munyika iyi vakatanga kupararira muboka renyeredzi. Virtual chaiyo yakatoonekwa muHypernet matrix, uye zvakawanda zvezvose zvinoshamisa uye zvidiki uye zvakanaka. Chinhu chipi nechipi chaigona kudzokororwa.
  Humambo hweThird Reich hwakava humambo hwemukana mukuru uye hwakakunda chisiko chapose pose.
  Uye mukadzi aiva mairi akava nekashanu kupfuura varume. Uye vose vakanaka, vasikana vaduku, uye varume majaya asingafaniri kuveura ndebvu dzavo. Muchokwadi, ndebvu inongova yechinyakare, mhuka atavism.
  Uye ikozvino chaiyo chaiyo mitambo yakadaro inonakidza iri kupisa uye kupisa.
  Mumwe weVasiki vane masimba ese vePasirose, Friedrich Sfero, achangobva kuronga "varaidzo" inotonhorera.
  Zvichireva, hondo yemuchadenga. Kune rumwe rutivi, mauto ake, anomiririra Proud Germany, kune rumwe rutivi, hondo yenyeredzi yemusikana chero upi zvake, musiki mumwe chete ane masimba ose wezvinhu zvose zveHarlequinade - Inotyisa Germany. Saka, sezvo vanhu vane masimba ose vari kurwisana, zvichava zvinonakidza zvinotonhorera, kusvika kune zvisingabviri.
  Iyo vise yeuto reTerrible Germany yakamanikidzwa zvisingaite. Hyperplasmic hugs yakaedza kudzvanya muvengi ane simba kubva kuProud Germany zvakanyanya. Mamirioni nemamiriyoni ezvikepe zvenyeredzi akawana kuparadzwa kwavo pano. Kazhinji hugamba, uye dzimwe nguva kuseka. Vakafa, nyemwerero iri pamiromo yavo, vachitarisira kumuka nokufamba kwenguva. Kunyangwe yaitaridzika kutyisa ... Iyo yakakwenenzverwa-yakafanana chimiro che colossus chinopisa nemurazvo wakakosha uchitsenga minda yenzvimbo uye vacuum. Marimi omoto anomhanya nemumikoto nemashafu ekufemesa echitundumuseremusere. Mamirioni evarwi vapenyu, vose vanhu uye vamiririri vemamwe marudzi ane mabhiriyoni emabhobhoti ari muchikepe, vari kuedza kubva pakupisa kunoparadza zvose. Vanenge vanhu vese vanorwa ndivo vasikana vakanaka kwazvo, vakapendwa neakaomesesa, avant-garde magadzirirwo ebvudzi, sekunge akaunganidzwa kwete kurwa kunotyisa, asi bhora remambo - masquerade. Mumwe wevasikana akabatira moto mubvudzi rake muchimiro chemhepo ine mashizha akaita semapapiro epikoko, akaridza kamhere kemwoyo. Marwadzo acho anotyisa zvisingaite uye ganda remusoro rinotsemuka chaiko. Mablades echigayo chemhepo anosimuka obva atenderera muchamupupuri chepfumbamwe chekinespatial curvature.
  Asi maorcs nemaelves anodzvova zvakanyanya, kwavari zvinotonyanya kutyisa kusauya nazvo, murazvo unotora imwe nzira. Pamwe iyi ifiziognomy yekunyemwerera yemweya wechivi unonzi necrophilic n'anga kubva pakadzika pasi penyika yepasi, kana kutamba kwakareruka kutenderedza makabati nekumonyorora madhiramu epfuti sechikara chinotyisa, chine hasha dzakanyanya. Uye zvinogona kutyisa kuti surreal mukudhirowa kwechinhu chinoparadza uye chinopisa.
  Uye izvi zvose zviri pachiyero chenyeredzi isiri yakaderera muhukuru kune Mercury ... Zvisinei, nemitemo yemuiti wepasi rose, hapana zvakawanda. Iye musiki mumwe cheteyo wechokwadi chenyama chakadaro, akasarudza kusiya zvizere.
  Sfero Friedrich Katastrofov akawana kufara uye panguva imwechete kugutsikana: zero imwe mukufarira kwake. Wechidiki musiki-terminator akaita U-turn, achifamba kubva padanda remagoplasma uye, kune ruzha rwekuputika kwemagetsi emagetsi emagetsi, achizunungusa vacuum, akaikanda kumashure kweimwe magolet. Hazvisi nyore kupinda, michina yehondo inomhanya semahwanda emabhiza anomhanya, uye kunyange kusundwa nashaitan akaunganidza simba rose renyika yepasi. Uye hapana mitemo yefizikisi uye cosmology inozivikanwa kune vakadzokera kumashure vanhu vekare. Pfungwa yeinertia inongova pakukumbira kwemusiki.
  Iye zvino (Inosanganisira Hyper-princeps-mago-plasma yemhando isinganzwisisike yenyaya yekuona kwevanhu, ipapo iwe unogona kutora chero chimiro uye kuchinjwa kweiyo iripo, kushandura saizi kubva kunucleus yephoton, paunoisa pachena chadenga chose muhupamhi hwemabhiriyoni emaparsecs muchanza chako!) Sfero akasarudza kupfekedza muviri wemukomana akagadziridzwa biologically, akadzidziswa muumambo hune simba uye hwepamusoro hweProud Russia, kunyange paakanga achikura semwana ari mudumbu. ye incubator-computer.
  Kubva panguva yekubata pamuviri, kwaiva nekudzidziswa muchiroto, kukanganiswa nemafungiro anorwadza, ehondo inokosha, ye cosmic. Uye zvakadaro kwaive nekupotsa, sezvo nzira yeMoguls, yakabviswa inertia, yakanga isingazivikanwi zvachose. Asi Sfero haina kuoma pane izvi. Akaganhurira nemaune kuita kuti mano ake awedzere kunakidza. Mushure mezvose, Proud Germany, yakapararira pamusoro pemabhiriyoni emapoka enyeredzi uye quadrillion inogarwa pasi rose, chisikwa ichi, chokwadika, matrix chaiwo. Uye mutambo wehondo yemuchadenga unofanira kuteerera mitemo. Kuti pasave nebongozozo zvachose. Musiki mukomana. akapfura mamwe matatu, akapotsa kaviri. Mashiripiti emashiripiti ehurongwa hwezvombo, dhizaini yakanaka, yakacheka vacuum uye yakatoita kuti ibvise, zvimedu zveuchi chizi, zvatove pane imwe nhanho yepasirese. Pano Sfero zvakare akanyura mugomba munzvimbo, achipinda mukurwisa mode. Panguva imwecheteyo, Mukomana weMusiki akasarudza nguva kuitira kuti asakwanise kugadziriswa ne-cybernetic surveillance systems, iyo inopa tarisiro yakakwana yenzvimbo yakatenderedza magoletes ekuchinja kwakasiyana-siyana.
  - Magomatrix inotorwa ne kinezphoton! - Nehuzivi, kurovera pasi mumwe murwi uye nekunzvenga matende anopwanya ePrinceps-plasma, akadaro Musiki-mukomana.
  Hondo yaJulius Caesar, iyo Sfero Frederick akapa murairo wose, yakaramba ichimanikidza, ichitora mukana wehukuru hwenhamba, ichisiya pasina kubudirira kuedza kuiputira kubva kumativi. Mutevedzeri weHarlequinade Hannibal akapfapfaidza mauto akawanda, achiedza kutambanudza maparsecs akati wandei (parsec chinhambwe chinofambwa nemwaranzi wechiedza mumakore maviri nehafu) pasi pekuraira kwake armada huru. Kuwanda kwekuumbwa kwemauto kwakaderera, uye basa reunyanzvi hwomunhu mumwe nomumwe rakawedzera. Pano, mativi ose maviri akaratidza kuva akakodzera, achiratidza aerobatics uye unyanzvi hwekufambisa. Asi kurasikirwa kwacho kwakanga kuri kukuru, ngarava dzenyeredzi dzinopfuura mirioni imwe dzakapiswa mumwenje wamakaro wokuparadza.
  Sfero akangoerekana achinja nzvimbo yekurwa uye akazviwana ari padivi pemusikana akanakisa. Musiki-mukomana naValentina vakambundirana maoko, vamwe vakomana uye nevasikana vazhinji vakachinjana maziso. Vakaunza mabhatiri uye vakavhura dutu re hyperplasmic pazvikepe, magiti ane chigaro chimwe chete, varwi, brigantines, vaparadzi, vaparadzi uye zvimwe zvikepe zviduku. Maziso aSphero akapenya.
  Kurovedzwa kwakawanda kwevarwi vakanga vakarovedzwa kurwa, kunyange pavaituhwina sevana murudzi rwezvinovaka muviri, kwakanga kwakakwirira zvikuru. Asi hadzina kugara dzichidonha kubva pakatsemuka dzakawanda uye kuputsika kwevacuum. Mukupindura, muvengi akapfurawo moto wake usina tsitsi, aine kunyange matrix emunhu. Rukova rwe hyperplasma rwakapisa kuburikidza nedziviriro isina simba yematrix uye, hafu-yenzvimbo munda yakabayiwa mukati mezvombo. Hezvino izvo, nzvimbo yemashiripiti yaisagona kumira, yakatsemuka, rukova rwakasiyana-siyana rwe-ultra-fire rwakawira pairi kupfura. Sphero yakatsva pakarepo (kungori kunzwa kunotyisa zvikuru kana nyama yaparadzwa!), Mudiwa womusikana wacho akabuda ruoko rwake pabendekete, gumbo kumabvi, mutumbi wembabvu. Runako akaridza mhere achibva aramba. Valentina akaraira.
  -Gonesa cyber kuvandudzwa.
  Muviri wemusikana (pamwe nevamwe vanhu) hauna kuva mapuroteni kwenguva yakareba. Iyi inyama yakakosha ine hyperplasmic inclusions, nepo vanhu ivo pachavo vachidya pane superenergy. Saka nyama mushure mekukuvadzwa yakatanga kukura zvishoma nezvishoma. Zvishoma nezvishoma, maitiro acho pachawo anoonekwa kune ziso rakashama, chiyero chekukura kwetishu 0.9 centimita pasekondi. Asi hondo inotyisa ndeye chinguva chidiki, nhumbi dzokurwa dzakapiswa mune dzimwe nzvimbo dzakawanda. Pfuti mbiri dzakaputika, varwi vatanhatu vakafa, rimwe jaya rakapiswa kusvika hafu, musikana wacho kwenguva pfupi akarasikirwa nemusoro wake neminwe. Sphero achiseka, akadzokera shure, achiti, wawana zvakawanda zvakadii nekukunda mutakuri wemusiki wepasirese? Zvishamiso zvakakwanisa kunzvenga kuputika kwemateko. Asi kukuvara kwakakura, masiphoni emhepo, anoburitswa achipenya muvacuum. Zvisinei, vakomana vanopindura zvakakwana. Sfero pachake akapfura pfuti, achigogodza ndege yekurwisa katatu. Valentina, rurimi rwake rwakarebesa, ndokunanzva mukomana pamuromo.
  - Megaquasar!
  - Ngatiitei hyper-annihilation (super-kuparadza) kuputika kweplasma! - yakabhowa mudiki Musiki wezvakasikwa.
  Magolets maviri akapfurwa nedzimwe pfuti, mafiring towers matatu akapfurwa muparadzi. Asi panguva iyoyo ndipo payakabva yananga pfuti pavari. Musiki wemukomana, kwete pasina mufaro, nekunzwa kwakapinza, akanzwa mweya werufu pachiso chake. Mukadzi mukuru akaipa ane chigero akatyisidzira, uye Captain Sfero akapa murayiro.
  - Flexible kudzoka! Famba senyoka, kuburikidza nehedgehog!
  Bhatiri rakamhanya kudzoka, asi zvishoma kunonoka. Vacuum yaiita seyairwadza nekurwadziwa, chamupupuri che hyperplasmic chakapfuura. Kurova kunotyisa kwegravioplasma kwakakochekera bhatiri. Pakarepo pfuti shanu nevanhu gumi nevaviri vechikwata vakave vanyungudika zvachose. Sfero nevamwe vasikana vakakandwa kure nemhepo inokweva. Musiki Mukomana akabhururuka, achirovera nemusoro wake pamusoro pemumhanyi asi ane nyasha zvikuru Valentina. Uye izvi zvakaoma kana nyama yawaifanira kupinda nayo gondohwe isiri protein:
  - Wow, iwe pulsar-kudonha gomba! Sphero akashinyira. Uye akagaya kunge hyperelectricity yapfura nepaari.
  Pakanga pakatsemuka mikuru yezvombo. Vanocheka semipata kupinda pamusoro pepepuru yesimbi yakasimba kudarika titanium zvakapetwa kamirioni. Isimba ripi rakakura rakavigwa mu hyperplasm kana kuti rakatonyanya kukwana akasiyana eprinps-plasma inokwanisa kufamba nyeredzi nekudzima quasars. Asi chete yechitanhatu, yechinomwe, uye zvichingodaro, mamiriro ezvinhu. Gungwa rose re hyperplasm rinogona kuwanikwa kubva kune chero molecule. Nekungofunga (kusvikira izvi zvisingawanikwe kuvanhu), chikamu chimwe chekutanga chinoburitsa chisiko chose. Kana kuparadza! Izvi ndizvo zvinogoneka zvehumwari zve hyperplasma.
  Bhatiri rinotsvedza kuburikidza nekuputsika kudonha ichidedera mu kinesspace, musoja anotsikirirwa pasi nesimba rakapera simba re inertia. Ipapo chitubu chinobudiswa, uye bhatiri zvakare rinovhura moto chete pane imwe nzvimbo munzvimbo.
  Friedrich Sfero anoraira:
  - Rova nedanda rakatetepa, chinja pfuti kune yakadzika ramrod modhi.
  Sezvo makomputa akaremara, izvi zvinofanirwa kuitwa nemaoko. Rongedza kuyerera kwe hyperplasma uchishandisa dhiramu. Asi kuita izvi hazvisi nyore, zvinoponesa chokwadi chekuti iyi simba majeure inopiwawo muchirongwa chekudzidzisa. Vakomana nevasikana vanotarisana nedambudziko iri mune auto mode. Sfero Friedrich anobata chikepe chinokandwa paanoonekwa, pfuti ine mutobvu mudiki. Kurira kwakaonda kwevacuum yakaparadzwa kunonzwika, igwa rinobvaruka kuita zvidimbu. Tichitarisa nesimba rekuputika, pane kuputika kwepfuti. Pane chiedza chinovhuvhuta motokari. Magolet anoparadzwawo, musikana akaburitsa pfuti chaiyo.
  Mapapiro anobhururuka akaparadzana, panguva imwe chete achitenderera ari muvhayumu yemiswe inopfuta.
  Muvengi brigantine anotora kukuvara kwakawedzerwa, asi anopindura nemavolleys akawanda. Karukova kanopinda nemupakakoromoka, kachikanda musikana kure, kachiburitsa mazamu egoridhe nesinabhari, minyatso inopenya.
  Sphero inorira nekunakirwa:
  - Unoona kupora sei! Chernodyrno!
  Valentina akarova mukomana ane simba rose pabvi rake raive neganda remagoplast.
  - Princeps-quasar! Zapulsar ellipsis! Simudza mace e knight kumusoro!
  Iyo brigantine yakaita semisodzi yemisodzi yaimonereka mumavolleys. Madonhwe edova ane spiky ehyperplasm akapfapfaidzwa munzvimbo yese yekurwa.
  Friedrich Sfero akaridza muridzo:
  - Ipa photon, mukudonha kwegomba rakadzika-dzika!
  Frigate yakabuda kubva parutivi, panguva imwe cheteyo bhatiri remuvakidzani rakazununguka. Zvinoita sekuti vakomana vaive vasina rombo rakanaka, vakagumburwa neroketi rinorema kana Vibro-munda vachidzima simbi yakasimba kwazvo kuita upfu.
  Mukomana akaedza kutenderedza chikuva kuti apone pakurwiswa kwakadaro. Asi shure kwezvose, vanopikisa inyanzvi dzepamusoro-soro dzakapedza chikoro chimwe chete. Mugadziri weHarlequinade zvakare haasi scammer muKusikwa kweMagariro!
  Iyo tempropreon cannon yadonha. Yakaputswa kuita murwi wezvikamu zvaipenya. Musikana nemukomana weMusiki vaisevedzera pfuti vakakandwa kure sekunge varohwa nechiremwaremwa. Vakanorovera muchombo nekumhanyisa kukuru, vakaigobora zvishoma, uye ivo vakanyura zvine simba, vachidedera nekuvhunduka nemiviri yavo yakanyungudika uye yakasimba. Ipapo vakatanga kusvuura jasi rinorema, richipa chimiro chenguva dzose kumifananidzo yavo yakaisvonaka, yakanamirwa sezviumbwa zvavamwari vekare.
  Sphero akanzwa kupindwa nechando muzasi meguvhu. Kuwanda kwekuputika kweplasma yemuvengi kwakawedzera, zvinoita sekunge masimba matsva akakweverwa muhondo. Semuyenzaniso, chikepe chepamusoro-soro pachacho chakakura seasteroid yakanaka, uye chimiro chedhaga hombe rakazara nemaemitter rakaburitsa chishongo chakapfuma chejeti dzehyperplasmic. Yakakombama, yakamonyoroka-mu-shape yakasanganiswa ye matryoshka uye accordion, chinhu chakawira pacruiser yeProud Germany. Dzimwe nzizi dzokuparadza dzakapwanya pfuti ina dzakaita semisodzi.
  Gumbo rekurudyi raSphero rinosvika mumabvi rakapfava, uye pasina kumirira kuti rikure nenzira yakasikwa, akabva awedzera nhengo yake pakarepo.
  Julius Caesar, pasinei netarenda rake rose, akanga achirasikirwa nehondo, hukuru hwenhamba nehupamhi hwekuenzana kwetekinoroji, aive kudivi remuvengi. Chakanga chasara kuita mumamiriro ezvinhu akaoma kudaro kwaiva kudzokera shure, kudzivisa kukombwa. Sphero akateerera asina kurova hana pa princeps-communication, mirairo yakapiwa kumarobhoti. Vainzwika kuva netariro isingagumi, nyota yerukundo rwokutanga. Frigate yaJulius Caesar yakagamuchira imwe kukuvara uye yakaderera. Sphero akanzwa hasha, simba raakasika rinoita serichapera, unofanira kuparadza vavengi vakawanda sezvinobvira. Kureva kuti ane sarudzo yekukunda kana kufa. Kunyangwe zviri pachena kuti kuparadzwa kweakawanda muggles; hapana chichachinja, asi uhwu hunenge hugamba husingaenzaniswi hwemunhu mumwe nemumwe hunoumba rukova runopwanya chero chipingamupinyi. Mukomana, achishandisa chiyeuchidzo chemutakuri, asi chaizvoizvo chisikwa chake (Maitiro aanoita kutsika hunhu uye zvinhu zvakaoma kwazvo muchimiro mubvunzo wakasiyana!) Izvo zvinodikanwa kuti iwe urege kucherechedzwa, gara muhuwandu hwemarobhoti. Saka zvakatonyanya kuoma kusvikako, asi mukana wekufumurwa wakadzikira. Asi kune rumwe rutivi, ane kodzero here yokugara kunze panguva ino yakaoma? Mushure mezvose, musoja anofanira: kutarisira kuponesa hupenyu, poindi yechipiri: kuparadza vavengi vazhinji sezvinobvira. Panyaya yekupokana - iyi ndiyo tsika, kuita sarudzo mukufarira mhinduro yechipiri. Ava ndivo vekuAmerica vemazuva ekare: vanofunga zvakanyanya nezvekuchengetedza ganda ravo. Naizvozvo, maYankees akarasika, mukuwedzera, propaganda yavo haina simba. Akanga asina kukwana uye kusabatanidzwa. Kana tikayeuka nhoroondo yekare yePasi: mumazuva iwayo apo vanhu vakanga vakasungwa kune imwe nyika. Nyika yaityisa, yakakamukana, zvaive zvakafanira kuunganidza marudzi ese nevanhu muchibhakera chimwe. Humambo hunoverengeka hwakazvitaura. Chokutanga pane zvose, USA, China, Islamic Society. Nyika yakave yakawanda uye yakatsemurwa nepakati, nhamba yenyika dzakazvimiririra yakakura, kupatsanurwa kwemarudzi madiki kwakashanduka kuita kushushikana. Musha wavanhu vose Nyika yakanga ichipfuta, vanhu vakanga vachiwira mugomba rakadzika-dzika! Mumazuva ekare, kwaiva nevatongi vane simba vaida kubatanidza vanhu. Uyu ndiye wekutanga Alexander Mukuru, mumwe wevatungamiriri vakatanhamara venguva dzese nevanhu. Akanga asingakundiki, asi kupa kwaifadza kumupa hupenyu hupfupi. Uye saka aive nemikana yakawanda, akavaka humambo hwenyika dzese, akaunza tsika dzechiHellenic kuAsia. Kunyange Carthage neRoma yekare yakatumira mutero mukuru kuMacedonia, Slav yakakurumbira zvikuru munguva yekare! Pamberi peAlexander, Great Persia pasi pemadzimambo akawanda (kunyanya Koreshi) akawana kukunda kwakakomba, kubva kuIndia kusvika kuEgipita, asi dzidziso: kune mutongi mumwe chete wenyika yose, ndiye akatanga kuisa mberi! MuRoma, Julius Caesar akataura basa romutongi wenyika, asi upenyu hwake hwakanga husina kurebesawo. Mushure meKesari pakati pemadzimambo: pakanga pasina vatungamiri vakasimba zvakakwana. Humwari Augustine airwara uye asina simba mumuviri, Nero ane shasha kazhinji anotyisa. Vatongi vane mukurumbira, Diolektan naConstantine, vakarwa zvakanyanya kuchengetedza chimiro pasina kufunga nezvekukunda kukuru. Kwaive nevamwe vatungamiri, mushure mekudonha kweRoma. Pakati peizvi, vanhu vakakurumbira: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan akabudirira zvikuru. Akakunda inenge yose yeChina, Afghanistan, Khorezm, mauto epamusoro akasvika kuRussia yekare. Aive nemikana yakanakisa yekukunda, hapana aigona kuramba mauto aigara achikura emukuru uyu ane hunyanzvi uye ane hunyanzvi. Asi kunyangwe hupenyu hwake hwakareba maererano nechiyero cheMiddle Ages hwakanga husina kukwana kuti nyika itore. Genghis Khan akatanga dzinza, asi pakanga pasisina mukuru akadai saiye, aikwanisa kuunganidza vese vanotama. Sezvakaita Tamerlane. Kukunda mushure mekukunda, humambo hukuru, uye kupatsanurwa, kuparadzwa kweTimurat, kukakavara pakati pevanakomana nevazukuru. Uye pakanga pasina mutsivi akakodzera. Napoleon naHitler, vakunda Europe, vakatyora musana wavo kurwisa Russia. Zvinosuruvarisa, Russia pachayo yakakundikana kuwana hutongi hwenyika. Chokwadi mutongi mukuru aive Stalin, akashandura munhu asingagoni kuverenga nekunyora, achifamba mubast shoes nyika kuita simba reindasitiri rine simba.
  Uye zvino, kare muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe, simba kubva pakutanga pamusoro peGermany, uyezve pamusoro penyika, rakagamuchirwa nevaviri vasinganzwisisike vane simba rinoshamisa re hyper-intellectual.
  Vakagadzira zvombo zvemashiripiti zvazvino zvemuchinda, uye vanhu zvishoma nezvishoma vakakura kusvika pakuva semasimba ese.
  Asi hondo ihondo, kunyanya nzvimbo hondo, pano miscalculations uye zvibayiro hazvidzivisiki. Murwi Friedrich Sfero, uyo akasarudza kuisa njodzi, aive nerombo rakanaka kusvika zvino, akakwanisa kutsakatisa mota ina dzehondo pasina kukwezva kutarisa kwaari.
  - Pachave nebirch porridge yevanhu vadiki! Asi princeps-plasma!
  Hongu, mitambo inonakidza yakadaro inotambwa nevagari veiyo Third Reich empire, vachikunda chisiko chapose pose.
  Uye zvose zvichapera sei, uye kusvika pakakwirira sei pamasimba ose apo vanhu, kunyange fungidziro isina simba, inogona kusvika.
  
  
  COG UYE SHPUNTIK UYE YECHITATU REICH
  MuHondo Yenyika Yechipiri yakapindira popadany. Muchiitiko ichi, vagadziri vepfupi Vintik uye Shpuntik. Pakutama, vakaguma vava muBerlin. Eya, sezvo vakanga vasingazivi chinhu chipi nechipi pamusoro pezvamatongerwe enyika nepasi, vakachinjira kubasa ravaGermany. Uye ma technicians ari pamusoro. Uye vakatora chikamu mukugadzirwa kwePanther. Vagadziri vane njere vakaita kuti shongwe iite diki uye diki, yakachengetedzwa zviri nani, asi yakareruka. Injini uye kutapurirana zvakaiswa mune imwe block, uye giya bhokisi pamota pachayo. Chassis iri nyore uye yakareruka kupfuura munhoroondo chaiyo yakagadzirwawo. Uye urefu hwe "Panther" hwaingova mamita 1.8 chete. Somugumisiro, nhumbi dzokurwa dzehuma yehull ye80 mm dzakaiswa pamakona makuru ekugadzirisa mafungiro uye dzakava dzisingapindiki. Huma yeshongwe yacho yaiva nemamita zana nemakumi maviri ine materu, uye mativi acho akanga akarereka mamirimita makumi matanhatu. Nzvimbo isina simba yaive mativi ehull - chete 40 mm. Asi mutumbi wacho wakanga wakanyatsobatana uye kumusoro kwaiva pakona huru yekurerekera, uye 30 mm nhovo dzakaiswa pasi dzakavhara ma rollers. Uye runako urwu rwairema matani 26 chete, ine injini ye650 horsepower. Uye pfuti yaive yakareba 75mm 70 EL, ichipfura 15 rounds paminiti.
  Uyezve, kutaridzika kwakanaka uye optics.
  Iyi tangi yaifamba nekumhanya kwemakiromita makumi manomwe paawa, yakanga isingapindiki kune rumwe rutivi rwepfuti dzakareruka, kunyanya makumi mana neshanu, uye anti-tank pfuti, dzakatora makumi matatu nemana kubva pamakiromita maviri pahuma, uye hadzina kuputsa. Uye zvinenge zvose zvombo zveAnti-tank zveUSSR hazvina kupinda mukati mayo muhuma.
  Uye iyo itsva "Panther" paHondo yeKursk yakaita ruzha. Panguva imwecheteyo, zvaive nyore kugadzira, uye zvakatora kanenge kaviri pasi pesimbi pane Panther munhoroondo chaiyo.
  Somugumisiro wekushandiswa kwetangi iyi, vaNazi vakaputsa kudzivirira kwemauto eSoviet ndokuvhara bhaira, vachipfuura Kursk. Uye nokudaro akabata danho racho. Uye kubudirira kubudirira, vakatora Voronezh.
  Pashure paizvozvo Hitler akarayira mauto kuti atendeukire kumaodzanyemba. Uye zvombo zvemauto zvakatamira kuStalingrad.
  Matangi eGermany ari kuwedzera. Uye timu yevasikana iri kurwa paPanther, ichipaza nepfuti dzeSoviet nemotokari.
  MaGermany akapaza kusvika kuStalingrad ... Asi handizvo zvoga. MuAfrica, zvitunha zvaRommel pamatangi matsva zvakakunda kukunda kwakatevedzana. Mamiriro ezvinhu kune vanobatana akawedzera nekuti Vintik naShpuntik vakagadzirawo jet fighter. Uyezve, yakareruka, iri nyore kugadzira, inofambiswa, uye inodzorwa nekutanga.
  Uye iyo itsva VSh-162 ndege yakava ndege yakanakisisa mumhepo, uye yakakuvadza zvakanyanya ndege yeAllied.
  Saka maNazi akatanga kufambira mberi muAfrica kuenda kuEgypt. Hitler akaramba kutora Stalingrad nedutu, uye akamisa mauto ake. Asi iyo Fritz yakatanga chigumbuso chikuru ichipfuura nekupfuura kuGungwa reCaspian. Uye mamiriro acho akawedzera.
  Uye mashandiro matsva akatevera kuchamhembe. VaNazi vakarwisa Sweden. Uye mumazuva mashoma vakamumanikidza kuti atendeuke. Uye zvakava zvakanaka.
  Gerda naCharlotte pa "Panther" vakafamba muSweden yose, uye vakamanikidza varwi vakabatwa kuti vatsvode tsoka dzavo dzisina kupfeka, vachiratidza kirasi yavo yakakura. Vasikana ava vakanaka chaizvo apa.
  Vazhinji vevarume vehondo vakazvipira kwavari. Ndokutsvoda pasi petsoka.
  Asi zvino vakanga vava kuSweden, uko kwakanga kuchitova nesinou uye kuchitonhora.
  Uye maGermany, achitungamirirwa naRommel, akakunda maBritish muEgypt. Uye zvino vakapfuura vachienda kuMiddle East uye vanobudirira mushure mekubudirira.
  Panguva iyi, mushandirapamwe wevarwi vakanaka hauna kumira ... Gerda akati neshungu, achikwesha tsoka yake isina chinhu pasimbi:
  - Zvakanaka, "Tiger" hongu, tangi inopa masterpieces uye yakakura muchina maererano nesimba. Asi zviri nyore!
  Charlotte akataura neusimbe:
  - Ini pachangu, ndinoda Leo. Sezvo pasina chekupaza nemota yakadai! Uye akakwana muchimiro!
  Magda akayeuka maratidzirwo avakaitwa gungano racho pana November 7 ndokurira:
  - Uye ini ndaifarira Mouse, yakakura kwazvo! Uye nepfuti mbiri kamwechete!
  Christina akaseka ndokuumburuka mukutakura:
  - Pfuti mbiri mumotokari imwe - zvakanaka!
  Gerda akamonya makumbo mudenga ndokuti:
  - Zvakanaka here kubhururuka seizvi? Tichasvika kuAustralia munguva pfupi here?
  Charlotte akadzungudza musoro.
  - Kwete! Kwete nokukurumidza! Kubhururuka kubva kuSweden - kunenge pasi rose!
  Ndege yakanyatsomhara kuti iwedzere mafuta. Vasikana vakamhanyira panze. Vakazoguma vava muMedina yaipisa, umo ndege yakamhara nechimbichimbi. Zvisinei nekupera kwaMbudzi, tembiricha apa yaive ingangoita madhigirii makumi matatu. Uye muSweden, pavakanga vachienda, dutu remhepo rinotonhora rakarova uye tembiricha yakadzika kusvika pamakumi matatu.
  Vasikana vakamhanya mhanya kuti vasaite chando kumusevenzi wekutakura chando, uye chando chakarova zvitsitsinho zvemusikana. Hazvisi nyore kusapfeka shangu pamusimboti, kunyanya kana uchifamba.
  Asi zvino vasikana vakamhanya vachiyambuka jecha rinopisa reMedina. MaArabu akatya akatarisa vasikana vakanga vasina kusimira, asi vakatya kuita chimwe chinhu. Zvakangodaro, maGerman ane mukurumbira unotyisa kwazvo. Zvirokwazvo, ivo vanorangarirwa sorudzi rwavanhu vane masimba masimba, naizvozvo vanokanganwira tunyaya tuduku. Senge kana tsvarakadenga dzichipfekwa mubikini imwe chete.
  Mushure mekutonhora kwemamiriro okunze, apo makumbo ari kuramba achitonhora, zvinofadza zvikuru kumhanya nejecha rinopisa. Vasikana vakazvifarira ndokuzvivaraidza zvavo nekukandirana jecha.
  Gerda, achisvetuka mugwenga saizvozvo, akafunga kuti zvakanga zvichiri zvinofadza kugara munyika umo maigara chirimo. Uye zvakanaka sei ...
  Zuva uye rakachena, mweya mutsva unovhuvhuta kumeso. Kana kuti kwete yakanyanya kutsva, asi inopisa mhepo yemugwenga.
  Charlotte akataura achinyemwerera:
  - Zvino nyika idzi ndedzechitatu Reich. Vanhu havasati vambobatana zvakadaro. Asi pedyo, kubatana sezvazvakaita iye zvino. Uye izvi zvose kuvonga mune zvakawanda kune nyanzvi yeFuhrer.
  Magda akati zvine musoro:
  - Chikamu zvakare nekuti Hitler ane rombo rakanaka. Semuenzaniso, maBritish akadonha sepizi. Uye kupararira kweAfrica hakuna kubvumikisa kuva chipingamupinyi. Hongu, zvinhu zvose zvaiva kudivi redu. Kunyange zvazvo dzimwe nguva paiva nezvikanganiso!
  Christina akapindura:
  - Panyaya yerombo, kwete chaizvo! Isu hatina rombo rakanaka, semuenzaniso, nechando mumakumi mana nerimwe. Uye saka vangadai vakatora Moscow kumashure. Uye hondo yokumabvazuva ingadai yakapera. Uye saka iwe uchiri kufanira kubvisa munzwa weStalinist.
  Gerda akabvumirana nekugomera:
  - Pamwe unofanira! Zvinosiririsa! Vakomana nevasikana vakawanda vakanaka vachafa!
  Magda akabva atanga kuchema ndokuti:
  - Rufu... Hauna kururama sei! Uye dzimwe nguva unouya panguva isiri iyo!
  Gerda akakurumidza kuramba:
  - Kwete dzimwe nguva! Uye nguva dzose panguva isiri iyo! Unoziva kuti unoda kurarama sei, uye kusada kufa!
  Christina zvine musoro akati:
  Tinoda izvi nokuti takasimba uye tine utano hwakanaka. Uye mbuya, vane makore zana uye umo zvinhu zvose zvinorwadza, zvichida vane maonero akasiyana zvachose kurufu!
  Charlotte akadzungudza musoro ndokuti nekutya:
  - Oh Mwari ngaarege! Mwari ngazvisadaro kuti uchembera!
  Gerda akaisimudza ndokurova jecha netsoka yake isina chinhu:
  - Ngatirege kutaura pamusoro peizvi! Kana ukatanga kufunga kuti kuchembera chii, unopenga, kana kuparadza hupenyu hwako!
  Magda akaedza kunyaradza musikana mutsvuku:
  - Kana Jesu auya, vakafa vose vachamuka, uye pwere isingaperi ichagara nokusingaperi!
  Gerda akanyemwerera ndokuti nerudo:
  - Mwari Komborera!
  Christina akapindura nehasha.
  Uye ini ndiri munhu asingatendi kuti kuna Mwari. Uye ini handitendi muna Mwari uye ini handikupi zano!
  Gerda akakwenya mapendekete ake akasimba, akatsvuka.
  - Handizozviti ndiri mutendi akasimba, asi ... Pane zvinhu zvakawanda izvo vanotenda zvinhu uye vasingatendi kuti kuna Mwari havagone kutsanangura. Kusanganisira mavambo echisiko chapose pose!
  Charlotte, achinyura mujecha rinopisa, akapindura:
  - Asi ini ndinoda pfungwa yacho zvakanyanya - vamwari vazhinji. Kuti ava demiurge Vanamwari pamwe chete vakasika zvakasikwa nePasi. Ipapo kurwisana kwakaitika pakati pavo, izvo zvakakonzera njodzi uye njodzi dzinongoitika dzoga. Ndiko kusaka marudzi ese enhamo akaitika. Kurwa kwevamwari uye kunomutsa hondo pakati pevanhu!
  Gerda akapindura nechivimbo:
  - Asi Mwari weGermany anogara achikunda!
  Charlotte akadzungudza musoro.
  - Izvi hazvina kuitika muHondo Yenyika Yekutanga. Kunyange zvazvo takanga tava pedyo nekukunda!
  Christina akagutsurira musoro.
  - Ndizvo! Zvakanga zvakafanira kupira kwenguva pfupi East Prussia, asi kwete kubvisa mauto kubva kuWestern Front. Ipapo vangadai vakakomba votora Paris. France capitulates ... Anokundwa shure kwezvose. Uye mberi ... Ndinofunga kana Britain yaizoratidza kusindimara, saka tinogona kuwira pairi pamwe chete neItaly, Turkey neJapan. Uye vaizovapwanya nengarava dzepasi pemvura uye chiito chimwe chete chezvikepe!
  Magda akati:
  - Wakanganwa nezveRussia!
  Christina akapora.
  - Handina kukanganwa chero chinhu! Russia ingadai yakakundwa mushure mekuzvipira kweFrance. Uyezve, Tsar Nicholas II haasi Stalin. Mambo weRussia aizogumisa rugare rwechimbichimbi nesu, atambura kukundwa. Uye isu taizo ... Muchidimbu, Russia yenguva dzetsarist yakatonyanya kusimba kupfuura iyo yemakomunisti!
  Charlotte akaseka.
  - Ndizvozvo! Asi, chokwadi, takapotsa mukana ipapo. Adolf Hitler aive akangwara. Akaita chibvumirano chekusava nechisimba naStalin, uye akapwanya vavengi vake chidimbu nechidimbu. Izvi ndizvo zvakaita huchenjeri hwezvematongerwo enyika!
  Christina akati:
  - Zvingave zvine musoro zvakanyanya kubvisa Britain, uye chete ipapo kurwisa Soviet Union!
  Charlotte akati achinyemwerera:
  - Ndinobvumirana neizvi!
  Gerda, pane kudaro, akaramba:
  - Dai tisina kurwisa USSR mugore remakumi mana nerimwe, uye tisina kukunda mauto eRed Army akanga asina kugadzirira hondo yekudzivirira, vangadai vakawira pamusoro pedu apo tingadai takaparadza Britain. Saka takanga tisina imwe sarudzo!
  Magda akakwenya.
  - Stalin inyanzvi yezvematongerwo enyika! Anogona kunge asina kuisa njodzi yakadaro!
  Gerda akataura zvine musoro:
  - Asi, pane chikamu chaStalin, chiitiko chikuru ndechekutipa mukana wekuburitsa Britain. Muchiitiko ichi, masimba makuru aizowira paari. Uye taizoiviga. Uye saka nepo Britain ichiramba, Russia ichine mukana wekutipikisa. Zvikasadaro, tinofanira kubvuma kuti vavengi vedu havana mukana!
  Charlotte akawanawo chimwe chinhu chekupikisa:
  - Kusvikira zvikara zvakadai seUSSR neUSA zvakundwa, zvakanyanya kukasika kutaura kuti muvengi haana mukana. Takaita zvakawanda uye tauya kure, asi ... Tichine matambudziko akawanda pamberi pedu. Iye zvino Australia. Mumwe muganhu weuto reGermany!
  Gerda akapindura nechivimbo:
  - Ngativhune zvakare! Pakatove nekufamba kuviri muSwitzerland neSweden, uye muAustralia kuri kudziya zvakanyanya.
  Charlotte akaseka ndokuti nechivimbo:
  - Ndinotenda mukukunda kwedu! Zvikasadaro, hazvingoitiki!
  Vasikana vakatozomira kudziya mugwenga vodzokera kunotakurwa. Kuwedzera mafuta kwakabudirira. Uye vasikana vakabatanidzwa neshamwari dzavo dzekare kubva ku "Tigress" battalion.
  Vasikana kubva kuchikwata chemadzimai ichi vaivhima Mujahideen isina munhu. Izvo, zvisinei, zvaive zvishoma. Uye zvino vakasimuka nomufaro kundokunda Australia. Imwe kondinendi inodikanwa kwazvo kune Wehrmacht.
  Germany yakanga ichiunganidza masimba ekusvetuka uye kugadzirira kumhara.
  Margaret akasangana neshamwari dzake dzekare Christina naGerda noruremekedzo. Zvakadaro, havasi vese vanogona kuwana madhaimondi emuchinjiko we knight! Mushure mekambani iyi, vasikana vaizoendeswa kunoiswa uye kumusasa chaiwo wekubereka vana. Saka mukambani yeRussia, vangave vasina kuwana nguva yekutora chikamu.
  Zvisinei, tsvarakadenga dzairatidza kufara uye kurwisana. Ndakanga ndisisade kurara, uye vasikana vakanga vazvivharira mune imwe kabhini, vakanga vachikurukurirana.
  Magda, akagara pasi muchigaro chedehwe, akati:
  - Chipegani, nehungwaru hwayo hwekunze, haigonewo kupindura mibvunzo yakawanda. Somuenzaniso, vamwari vakawanda ve demiurge vakabva kupi?
  Charlotte akaseka uye akapikisa:
  - Nenzira imwechete iyo monotheism haikwanise kupindura mubvunzo, Mwari mumwe chete akasika Universe akabva kupi?
  Magda akakwenya.
  - Uyu mubvunzo wekuti tingataura sei ... Isu nokutenda tinozvitora sechirevo chokuti Mwari Wemasimbaose akagara aripo. Uye iyi ndiyo axiom isingade humbowo.
  Cristina akadaro, achidzungudza musoro wake:
  - Hazvibviri kufungidzira zviripo nekusingaperi, uye zvakasimba zvisingaverengeki, uye huchenjeri husingagumi. Izvi zvinopesana nepfungwa. Sezvatinoona paPasi, zviri nyore zvinopa kuoma, uye tinoona shanduko. Uye zvino kubva pane zvakanyanya kuoma, zviri nyore zvakaenda. Izvo zvinopesana nekuona chokwadi.
  Somuenzaniso, vanhu vari kuramba vachioma kunzwisisa, kwete kurerutswa! Uye isu hatidzikisi zvachose, asi kuti tiwedzere kukwana!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Zvine musoro! Kushanduka kwevamwari kunotungamira pakusikwa kwewamasimba ose Demiurge Mwari!
  Magda akataura nehasha:
  - Uzivi hwakadaro hunogona kuparadza mweya!
  Charlotte akatsveta maziso ake achibva ati:
  - Asi mubvunzo ndewokuti, matenga ane makore mangani?
  Magda akakwenya mapendekete ake akasimba, akakura.
  - Hazvizivikanwe! Uye nei mubvunzo wakadaro?
  Charlotte akapindura zvine musoro:
  - Ine chekuita nekupanduka kwaSatani. Satani ndiye imwe yengirozi dzekutanga, kana dzisiri dzekutanga. Sezvavanomudaidza kuti - Mwanakomana Wemambakwedza! Uye kana akapanduka, zvichida nguva isati yapera kubva pakusikwa kwake nokupanduka. Uye zvinoitika kuti kwemabhiriyoni akawanda emakore akazvibata akadzikama uye kamwe kamwe akapusa.
  Magda akafinyamisa kumeso ndokuridza tsamwa:
  - Uye saka chii?
  Smart Charlotte akati:
  - Uye masayendisiti anoti nyika yedu ine mabhiriyoni emakore! Zvinotora nguva yakawanda kwazvo kuti chiedza chenyeredzi chisvike pasi pano! Uye zvinobuda maererano neBhaibheri hazvigone kuve mabhiriyoni!
  Magda akambofunga ndokupindura achiti:
  - Mwari akasika chiedza chenyeredzi chakatodzika kwatiri. Adhamu naEvha vakanga vari vanhu vakuru, kwete vacheche. Zuva, mwedzi, nenyeredzi zvakanga zvatopenya pazviri. Ndiko kuti, Ishe vakasika nyika mubudiriro. naizvozvo zvipikirwa zvenyu zvose hazvina maturo;
  Charlotte akaomesa musoro akati:
  - Kana kuti zvimwe vanoratidza kuti kune vamwari vazhinji? Vamwari ivavo vakasika zvinhu zvose!
  Magda akapindura nekuzengurira.
  -Chadenga chedu chakawedzera kana kushoma chakabatana uye chakarongeka, pamwe nekusagadzikana kwayo kwese. Uye kuvapo kwavamwari vazhinji kunotungamirira kuidi rokuti chisiko chapose pose chaizokamukana kuita zvidimbu.
  Charlotte akapikisawo zvine musoro:
  - Battleship inovaka vanhu vazhinji! Zvakadaro, ngarava yehondo muchina wechidimbu chimwe. Hongu, uye Universe inovakwa nevazhinji vamwari-demiurges, asi zvakasikwa hazvizove zvishoma zvakakosha kubva kune izvi!
  Magda akatambanudza chiso chake ndokukoira:
  - Uye izvo zvinonzwika - zvine musoro! Asi iyi ipfungwa yemunhu chete. Hazvinei nesimba raMwari, risinganzwisisike!
  Charlotte akaseka.
  - Iyo nharo yakapfava - pfungwa dzaIshe hadzinzwisisike! Uye izvi zvinogona kutaurwa uye kuunzwa kune ese zviitiko!
  Magda akazevezera achiti:
  Uye mune zvese zvebazi iri raIshe,
  Ini ndinoona chishuwo muzviroto kuratidza iyo yakanaka ...
  Asi zvinoshamisa, vanhu vedu vanotambura kunenge kuvhu,
  Uye mudzvinyiriri wezvemari akasunga mapapiro edu zvine utsinye!
  Charlotte akaseka.
  - Idya zvakanaka! Sei usingapfugamire chigutsa?
  Magda akazunza chibhakera.
  - Yah iwe!
  Vasikana vakatanga kufinhwa zvakajeka ... Hurukuro yezvechitendero haina kufamba zvakanaka. Ndezvipi zvimwe zvaungataura nezvazvo? Pfungwa dzevarwi vehondo yeSS dzaive shoma.
  Gerda akabata matangi muhurukuro:
  - Heino "Shumba" yedu inongori chimiro chemweya weGerman! Yakakura kwazvo uye ine pfuti!
  Magda akazviona, achikwiza tsikidzi nemaoko ake:
  - Uye "Mouse" zvakatonyanya - zvinoreva kusimba! Uye nhumbi dzake dzokurwa dzawedzera! Uye pfuti mbiri panguva imwe chete!
  Charlotte akadanidzira nemufaro:
  - Inoyevedza mbeva diki! Tichapwanya munhu wese kuita upfu!
  Magda akachitora ndokuimba:
  - Akatukwa uye wekare, muvengi anopika zvakare! Ndikuyai, ndikuyairei! Asi ngirozi haina kurara, uye zvose zvichashanda ... Uye zvose zvichapera zvakanaka! Uye zvose zvichapera zvakanaka!
  Charlotte nokuchenjera akati:
  - Ndiani anovimba nerubatsiro rwengirozi, anowira zvakananga mugehena!
  Magda akapindura kuti:
  - Ndiani gehena mumusoro, mune ramangwana rimwe gehena!
  Gerda akabva ati:
  - Ndakanga ndiine kunyatsozivana neT-34 neCharlottes pavakanga vachiyedza! Uye iwe unoziva, iyi haisi tangi yakaipisisa paPasi!
  The redhead akataura nehasha:
  - Kwete zvakanakisisa, asi ... Kuonekwa kwake pane kusimba. Mukuita, zvakanyanya kuoma kupinda mumuvengi kubva mutangi rakadaro! Tinofanira kuzvibvuma!
  Gerda zvine musoro akati:
  - Yakagadzirwa zvakanaka nhumbi dzokurwa uye turret. Kunyange zvazvo "Tiger" -2, uye "Shumba" - kuchengetedzwa kwemativi kuchava nani.
  Christina uyu ane vhudzi dzvuku akashata akaona:
  - "Shumba" ichine shongwe yakanaka, maererano nemateru ehuma. Asi "Tiger" -2 huma inenge isina kurerekera.
  Gerda akapindura:
  - Asi ukobvu hwezvombo ndeye 180 mm. Izvi zvinotsiva kakona kadiki kekurerekera kwebepa. Mukutaura kweshongwe, Shumba yakava nani kupfuura Tiger, asi izvi, zvechokwadi, hazvisi muganhu. Ndinoziva kuti vagadziri vedu vachagadzira chimwe chinhu chakakwana.
  Uye musikana akanaka akarova simbi netsoka yake isina kupfeka, zvokuti rwiyo rwemhanzi rwakatsvaira.
  Varwi vakafinhwa. Vaida kurara. Panogona kunge paine chinhu chinonakidza...
  Zvichakadaro, kune hondo iri kuitika muCaucasus. MaGermany, kunze kwe "Panther", akashandisawo "Tiger" -2. Zvakare muchimiro chakafanana netangi, asi yakati kurei zvishoma, inorema ne88mm cannon, uye nhumbi dzokurwa dzakakora. Ehe, huremu hwematani makumi matatu neshanu, akawanda, asi husina kutsoropodza, hunogona kurwiwa neinjini yekare ye700 horsepower. Zvisinei, Vintik uye Shpuntik vakatogadzira 1000 horsepower injini. Uye "Tiger" -2 yakatangawo kubhururuka. "Shumba" yakaonekwa, yakatonyanya kukora, kunyanya nhumbi dzokurwa nadzo, uye pfuti 105-millimeter.
  Uye kurema matani makumi mana neshanu, yakava dambudziko rakakura kumauto eSoviet.
  Muchando chemakore makumi mana nematatu - makumi mana nemana, Caucasus yakatorwa nemauto eGermany. Hondo yakatanga kuenda kwete maererano nemamiriro eStalinist.
  MaNazi akatora India munaKurume, ndokutanga kuenda kuAustralia. Uye panguva imwechete yakasimudza Africa.
  Stalin aivapa rugare pane chero mamiriro ezvinhu. Muchirimo cha1944, apedza kukunda kweAfrica, Hitler akabvuma kupiwa kwaStalin kworugare.
  Mamiriro acho ezvinhu akanga achinetsa, kusanganisira kubhadharwa kwemuripo, uye kupiwa kwezvinhu nezvimwe zvinhu kuThird Reich.
  Muzhizha ra1944 kumhara kwakaitwa muBritain, uye London yakawa muvhiki imwe. Pashure paizvozvo, kurwisa kukuru kwakatanga paAmerica. Vintik naShpuntik vakagadzira ngarava dzepasi pemvura nyowani dzakamhanya nekukurumidza kupfuura mabhoti uye dzakananga torpedoes paradar. Uye zvimwe zvinhu zvakawanda zvakagadzirwa.
  Iko kuiswa kwelaser pa diskettes kwakava kusimba zvakanyanya. Uye zvakanga zvakanaka chete.
  America yakaenderera mberi kusvika Chikunguru 1945 uye yakakunda. Nguva yerunyararo yasvika. Chokwadi chenguva pfupi...
  Hitler haana kugutsikana nechokwadi chokuti Japan yakatora nzvimbo yakawandisa. Uye aingoshuva kutsiva uye kugarwa kwenyika.
  Uye pana April 20, 1953, hondo neJapan yakatanga. Mutsivi waStalin, Beria, akapa Hitler rubatsiro rwake.
  The Fuhrer akabvuma, pane mamwe mamiriro. Kureva, USSR iri kurwa nesimba rakazara, asi chete kumaodzanyemba Sakhalin uye Kuril Ridge vanodzoka.
  Beria, uyo akaramba achibhadhara Hitler mutero wakakura, akabvumawo mazwi aya.
  Kubva pakutanga chaipo, hondo haina kubudirira kuvaJapan. Vainyanya kunetsa nemasoso avo aibhururuka, ayo aiva nezvombo zvelaser uye matanda ekupisa. Uye chinhu chiri chose chakapiswa chaizvoizvo kuita madota ndokunyungudutswa kuva simbi.
  IU.SR, kune rumwe rutivi, yakakanda muhondo T-54 uye IS-7 matangi, ayo akanga akasimbawo kupfuura Japanese, uye ndege dzejeti.
  Hondo yakatora mwedzi mishanu uye yakapera nekukunda uye kutora kweJapan. Kwakanga kuri kukunda kukuru...
  Uye muhondo, vashandi vetangi veAlenka paIS-7 vakazvisiyanisa. Motokari yakaita zvakanaka, uye yakapwanya mastodon akawanda eJapan.
  Uye vasikana vakapfura vachishandisa zvigunwe zvavo zvisina zvigunwe, uye nemazvo.
  Asi aya ndiwo mashoko...
  USSR yakawana zvakare kumaodzanyemba kweSakhalin uye Kuril ridge. Uye saka akawana chiremera uye nyika itsva ...
  Hitler, vamwe vakawedzera pasi rose pasi pake. Asi iyo USSR yaigara ichimuomera. The Fuhrer aida kukunda kutsva uye hugamba hweWehrmacht.
  Uye musi waApril 20, 1958, hondo huru itsva yakatanga nekurwisa Moscow.
  Vasikana veGermany vari kurwa mudenga. Albina naAlvina.
  Vanopfura ndege dzeSoviet. Vasikana vanenge vakashama, mune imwe bikini uye vasina shangu. Pfuti dzemuchadenga dzakanangana nemuvengi.
  Albina anorovera pasi mota yeSoviet ndokuridza mhere:
  - Zvinoshamisa mumaonero edu!
  Alvina zvakare anocheka iyo Soviet Yak uye anowedzera:
  Nokuda kwekubwinya kweumambo hwedu!
  Uye varwi pane imwe nguva vakarwawo uye vakarwa nemuvengi. Uye vanoda kurwadzisa vanhu.
  Pano nhengo yeKomsomol yakatambudzwa. Musikana akakururwa akarohwa neshamhu. Ipapo tsoka dzenhengo yeKomsomol dzakapiswa netsvimbo tsvuku-inopisa. Uye ndinofanira kutaura vakazvifarira.
  Vakabva vatyora zvigunwe zvemusikana. Uye iyo yakanyanya chic yekutambudza, yakaisa moto pachipfuva cheVenus nemwenje. Uye musikana akarasikirwa nezivo kubva mukuvhunduka kwemarwadzo.
  Albina, zvisinei, haanawo kudzikama pane izvi. Akaunza tochi pachipfuva chemusikana asina kupfeka. Uye yakakangwa. Ipapo akagura uye akadya nyama nyoro, achiti:
  - Zvinonaka sei!
  Alvina akagocha imwe zamu nemoto ndokuti:
  - Hongu, zvakanaka!
  Uye vasikana veGermany vakaifarira chaizvo.
  Asi hazvisi zvisikwa zvese zvakadaro. Pano Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova vari kurwisana mudenga vachirwisana nemagora eGermany.
  Uye vanoratidza unyanzvi hwavo nouchenjeri.
  Vasikana, hongu, vanorwa vasina shangu uye mune bikinis. Uye unza zvipo zvorufu kumuvengi.
  muzviimbirei;
  - Kubwinya kunyika yecommunism,
  Lenin akatikurudzira kurwa ...
  Yakaputsika ridge vanoziva fascism
  Ngativake nyika itsva!
  Anastasia akapfura muvengi, achishandisa zvigunwe zvake, akapfura ndege yeGermany uye akadanidzira:
  - Nokuti communism tsvuku!
  Akulina Orlova akarova muvengi zvine hungwaru, achishandisa makumbo ake asina kupfeka, ndokumudimbura uye akahukura:
  - Nekuda kwekukunda kwemweya weRussia!
  Uye vasikana vakaridza mhere:
  - Kunyika yaamai naStalin!
  Iyi ihondo yakaoma kudaro inoenderera mberi kwese.
  MaGermany akasimba zvechokwadi. Uye vanofamba, kunyangwe zvishoma nezvishoma, nekukuvadzwa kukuru.
  Vasikana vari kurwisana muvacheche ...
  Komsomol vasikana vari panty chete.
  Pano Alenka anopa kuputika kubva muchina pfuti, achigura maNazi, uye achigogodza mutsara wose wevarwi.
  Ipapo anoti:
  - Kubwinya kuRussia!
  Anyuta anopfurawo muvengi. Inoita izvi zvakanaka uye zvakajeka. Uye kutema vaNazi. Ipapo anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achityora tangi yevaNazi uye anoridza mhere:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Allah vanopisawo vavengi. Rinoita nemazvo. Nechitsitsinho chisina chinhu, anokanda chipo cherufu, achizviita nounyanzvi. Fritz ane bvudzi dzvuku anogogodza uye anoridza mhere:
  -Nenguva yecommunism!
  Maria anopfurawo muvengi. Inochera pasi maNazi, izvo zvinoita kuti ive nehukasha uye kurira:
  - KuRussia, amai vedu!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achakandazve grenade. Tangi yeGerman, yawana kukuvara, inokunguruka pamusoro ... Uye kit yekurwisa yakabvaruka.
  Marusya, achiparadza vaNazi. Uye nezvitsitsinho zvake zvisina kupfeka akakanda boka rose remagirinedhi, akapera.
  - Kune iyo huru Motherland!
  Vasikana vakadai pano, vangori varwi vehondo. Saka munhu wese anoparadzwa mumutsara.
  Heino shanu yekurwa. Uye vangani fascists vakanaka. Uye varwi vatema vari kutora chikamu mukurwisa. Ndinofanira kutaura kuti vari kurwa zvakanyanya vakomana.
  Asi vasikana vavo vekuRussia vanocheka pasina mhemberero.
  Battalion yakanaka apo varwi vanenge vakashama. Uye saka tanned, chokoreti.
  Uye mudenga unogona kuona Yu-888 simba German motokari. Vakakanda mabhomba panzvimbo dzeSoviet, vachipwanya muvengi. Uye vanoita nekuzvipira kukuru.
  Eva, achidonhedza mabhomba, achimutsikirira akashama, chitsitsinho chakatenderera pachitsika. Kukanda zvipo kumaguta eSoviet, kurira:
  - Iyo yechitatu Reich haikundike!
  Agata akabvuma izvi, achirutsa zvipo zvekuparadza.
  - Tatoputsa vavengi vedu vese!
  Uye vaNazi vari kutoyerera vachipoteredza Moscow kubva kumativi akasiyana.
  Ipapo Oleg nevasikana vakapindazve muhondo, vachibatsira Russia, kana kuti USSR.
  Ipapo musikana asina shangu Margarita akabatana navo. Zvakare munyori wechikadzi mukuru akave musikana wemakore gumi nemaviri mukutsinhana nekusafa uye anozadzisa basa.
  Varwi kubva muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe zvakare vakanetsana nevaNazi vemakumi maviri.
  Kune mauto akawandisa muhushe hwefascist brown empire. Vanoyerera serwizi rusingaperi.
  Oleg Rybachenko, vachicheka vaNazi neminondo, vakadzvova vese varwi uye matangi:
  - Usafe wakaramwa!
  Uye dhisiki rinopinza rakabhururuka richibva patsoka yomukomana wacho!
  Margarita, achipwanya vadzivisi, achibudisa mazino ake, achigunun'una:
  - Kune nzvimbo yekutamba munyika!
  Uye tsono dzine chepfu dzakapararira kubva patsoka yemusikana isina chinhu, dzichirova vaNazi nendege dzavo nematangi.
  Natasha akakandawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka, kuuraya uye kuchema:
  Hatimbofi takakanganwa uye hatizombokanganwiri.
  Uye minondo yake yakapfuura napakati pavaFascist vari paguyo.
  Zoya, achicheka vavengi, akaridza mhere:
  - Kuti uwane odha nyowani!
  Netsono itsva dzakamwayiwa kubva patsoka dzake. Uye chii chiri muziso, chii chiri muhuro yemauto eNazi uye ndege.
  Hongu, zvaiva pachena kuti varwi vakanga vava kufara uye kushatirwa.
  Augustine, achicheka mauto machena nematangi, akaridza mhere:
  - Simbi yedu ichaita!
  Uye chipo chitsva, chinouraya chinobhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu. Uye kuwa takni uye varwi chena.
  Svetlana anocheka kumugayo, minondo yake yakaita semheni.
  MaNazi ari kudonha sezvisote.
  Musikana anokanda tsono netsoka dzake dzisina kupfeka uye anoshinyira:
  - Nokuti Amai Russia vachakunda!
  Oleg Rybachenko anorwisa maNazi. Terminator mukomana achitema mauto ebrown.
  Uye panguva imwecheteyo, zvigunwe zvemakumbo asina kupfeka emukomana zvinokanda tsono dzine chepfu, dzinobvarura hunde uye dzinopfura ndege.
  Mukomana anochema:
  - Kubwinya kune Ramangwana Russia!
  Uye mukufamba anocheka musoro wemunhu wese uye muromo.
  Margarita anopwanyawo vanopikisa.
  Tsoka dzake dzakashama dziri kudonha. VaNazi vari kufa vakawanda. Murwi anodanidzira:
  - Kune miganhu mitsva!
  Uye ipapo musikana achatora ocheka ...
  Kuwanda kwezvitunha zvevarwi vefascist.
  Asi Natasha ari kugumbuka. Anocheka vaNazi pamwe chete nematangi, uye anoimba:
  - Russia yakakura uye inopenya,
  Ndiri musikana asinganzwisisike!
  Uye madhisiki anobhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu. Ndiani akaona huro dzeNazi. Hongu, uyu musikana.
  Zoya ari pakurwisa. Kucheka masoja ebrown nemaoko maviri. Kupfira kubva muchubhu. Uye anokanda tsono dzinouraya nezvigunwe zvisina zvigunwe - pfura pasi matangi uye ndege.
  Uye panguva imwecheteyo anozviimbira pachake:
  - Ah, bludgeon ngatiende,
  Oo, wandinoda achaenda!
  Augustina, achicheka vaNazi uye achiparadza mauto ebrown, anopopota:
  - Yese shaggy uye muganda remhuka,
  Akamhanyira kumapurisa anodzivirira mhirizhonga netsvimbo!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anotanga kumuvengi, chimwe chinhu chinouraya nzou, uye kunyanya tangi.
  Uye ipapo kurira:
  - Mapere!
  Svetlana pane zvinogumbura. Kucheka, kuuraya vaNazi. Netsoka dzisina shangu, anovapa zvipo zvorufu.
  Anomhanya paguyo neminondo.
  Akapwanya varwi vakawanda uye squeals:
  - Kukunda kukuru kuri kuuya!
  Uye zvakare musikana ari kufamba musango.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinoburitsa tsono dzinouraya, dzinoparadza matangi nendege.
  Oleg Rybachenko akasvetuka. Mukomana akadzungudza musoro. Akacheka vazhinji vevaNazi mukusvetuka.
  Akakanda tsono neminwe yake isina chinhu uye akagomera.
  - Iva nemukurumbira nekuda kweushingi hwangu hwakanaka!
  Uye zvakare mukomana ari muhondo.
  Margarita anoenderera mberi nekugumburisa. Anoparadza vavengi vese mumutsara. minondo yaro yakaoma kupfuura mapanga eguyo. Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zviri kukanda zvipo zverufu, matangi nendege zviri kutsva.
  Musikana ari kugumbuka. Inoparadza varwi vebrown pasina mhemberero.
  Uye anosvetuka nguva nenguva, uye anomonyoroka!
  Uye zvipo zvekuparadza zvinobhururuka kubva kwaari.
  Uye vaNazi pachavo vanofa. Uye mirwi yose yezvitunha inoungana.
  Margarita anoti:
  - Ndiri mukomana wekuAmerica!
  Uye zvakare tsoka dzake dzakashama dzakapotsera tsono.
  Uye zvakare gumi nemaviri mamwe tsono!
  Natasha pane zvinogumbura zvakare anotonhorera kwazvo.
  Uye anokanda netsoka dzisina shangu, uye anopfira kubva muuswa.
  Uye anodanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri kufa kunopenya! Chaunofanira kuita kufa chete!
  Uye zvakare runako mukufamba.
  Zoya anoparadza zvitunha zveNazi zvakavharika. Uye mabhoomerang ekuparadzwa anobhururukawo kubva patsoka dzake dzisina chinhu.
  Uye varwi vebrown vanoramba vachidonha nekudonha.
  Zoya anodanidzira:
  - Barefoot musikana, iwe uchahwina!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva pachitsitsinho chemusikana. Iyo yakananga muhuro yevaNazi inochera.
  Vanodonha vafa.
  Kana kuti, akafa zvachose.
  Augustine pane zvinogumbura. Inopwanya mauto ebrown. minondo yaro yakatakurwa nemaoko maviri. Uye murwi mukuru.
  Chamupupuri chinotsvaira nepakati pemauto echiFascist.
  Musikana ane vhudzi dzvuku anodzvova:
  - Remangwana rakavanzwa! Asi richakunda!
  Uye pane zvinogumbura, runako nebvudzi rinopisa.
  Augustine anodzvova nemufaro mukuru:
  - Vamwari vehondo vachabvarura zvese!
  Uye murwi ari pakurwisa.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzakawanda dzakapinza, dzine chepfu.
  Svetlana muhondo Uye saka kupenya uye kurwa. Makumbo ake asina kupfeka anorasa zvinhu zvinouraya zvakawanda. Kwete murume, asi rufu nebvudzi rakatsvuka.
  Asi kana ikaputsika, saka haugone kuimisa.
  Svetlana anoimba:
  - Hupenyu hauzove uchi,
  Kusvetuka mukutamba kwakatenderera!
  Rega hope dziitike -
  Runako runoshandura murume kuita muranda!
  Uye mukufamba kwemusikana asina shangu kune kutsamwa kwakanyanya.
  Oleg mukugumbura ari kumhanyisa zvese. Mukomana anorova vaNazi.
  Tsoka dzake dzakashama dzinokanda tsono dzakapinza - matangi ekubvarura nendege.
  Murwi wechidiki anoridza mhere:
  - Humambo hunopenga huchatsemura munhu wese!
  Uye zvakare mukomana ari kufamba.
  Margarita musikana ane dutu mubasa rake. Uye anoparadza vavengi.
  Apa akabva atanga negumbo rake risina kubereka, pizi ine zvinoputika. Iye achaputika, uye pakarepo zana maNazi uye gumi matangi achakandwa kumusoro.
  Musikana anoridza mhere:
  - Kukunda kuchauya kwatiri zvakadaro!
  Uye iye achamhanyisa guyo neminondo - mbiru dzematangi dzinobhururuka nenzira dzakasiyana.
  Natasha akamhanyisa mafambiro ake. Musikana anotema varwi vebrown. Uye panguva yekuchema:
  - Kukunda kwakamirira humambo hweRussia.
  Uye ngatiparadze maNazi nekukurumidza.
  Natasha musikana wekupedzisira.
  Haafungi kumira uye kunonoka, uye matangi nendege zvinorasika.
  Zoya ari pakurwisa. Mapakatwa ake anoita seanocheka nyama nesalad yesimbi. Musikana anodanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ruponeso rwedu rwuri kushanda!
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvakare zvinokanda tsono dzakadaro.
  Uye mhomho yevanhu vakaboorwa huro, vakarara vakatenderedza mumirwi yezvitunha, pamwe chete nematangi akapwanyika uye ndege dzakadonha.
  Augustine musikana anopenga. Uye inopwanya munhu wese kunge robhoti kubva ku hyperplasma.
  Yakatopwanya kwete zana reNazi. Asi zvinhu zvose zvinotora nguva. Uye mhare ichiri kudzvova.
  - Handikundwi! Iyo inotonhorera pasi rose!
  Uye zvakare, kunaka mukurwisa.
  Uye kubva pazvigunwe zvake zvetsoka, pea inobhururuka kunze. Uye mazana matatu eNazi uye gumi nemaviri matangi akatsemurwa nekuputika kune simba.
  Augustine akaimba:
  - Iwe haungashinga kutora nyika yedu!
  Svetlana zvakare ari pakurwisa. Uye haape chero giramu rekuzorora. Wild Terminator Musikana.
  Uye anocheka vavengi uye anoparadza vaNazi. Uye huwandu hwevarwi vebrown hwatowira mugomba uye nemumigwagwa.
  Vatanhatu vacho vakashatirwa. Vakaita kurwa.
  Oleg Rybachenko adzoka muchiito. Uye anoswedera pedyo, achivheyesa minondo miviri. Uye mukomana weterminator anomhanyisa chigayo. VaNazi vakafa vari kuwa.
  Kuwanda kwezvitunha. Makomo ose emitumbi yeropa.
  Mukomana wemunyori anoyeuchidzwa nezvezano remusango. Pakusanganawo mabhiza nevanhu.
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Nhamo kubva mupfungwa!
  Uye kuchava nemari yakawanda!
  Uye mukomana weterminator mumutambo mutsva. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzichatora chimwe chinhu ndokuchikanda.
  Mukomana shasha akadzvova achiti:
  - Tenzi kirasi uye yakasimba "Adidas"!
  Chiratidziro chaitonhorera chakaita sechakanaka. Uye vangani vakauraya maNazi. Uye nhamba huru yevakuru yakauraya varwi vebrown.
  Margarita ari muhondowo. Anopwanya sinamoni nemauto esimbi uye anodzvova:
  - Big kuvhunduka regiment! Tese tinotyaira mubhokisi!
  Uye minondo yaro yakachekwa pavaNazi. Mhomho yevarwi vebrown yakatodonha.
  Musikana akati:
  - Ini ndakatotonhorera kupfuura panthers! Ratidza kuti munhu wese akanakisa!
  Uye kubva pachitsitsinho chisina chinhu chemusikana, sepea ine zvinoputika zvine simba, ichabhururuka kunze.
  Uye rova muvengi.
  Uye achatora uye achapwanya vamwe vanopikisa uye matangi uye kunyange ndege.
  Uye Natasha ane chiremera. Uye anorova vadzivisi, uye iye pachake haazopi chero munhu dzinza.
  Vangani vaNazi vakatovhiringidza.
  Uye mazino ake akapinza kwazvo. Meso akaita sesafiri. Uyu ndiye musikana - muurayi mukuru. Kunyangwe aine vese vaanoshanda navo - vaurayi!
  Natasha anochema:
  - Ndinopenga! Iwe uchava nechirango!
  Uye zvakare, musikana achacheka vazhinji veNazi neminondo.
  Zoya ari kufamba uye akacheka varwi vakawanda vebrown.
  Uye tsoka dzakashama dzinokanda tsono. Tsono imwe neimwe inouraya vaNazi vakati wandei. Vasikana ava vakanaka chose.
  Augustine anofambira mberi uye anopwanya vanopikisa. Uye panguva imwecheteyo, haakanganwi kudanidzira:
  - Iwe haugone kutiza bhokisi!
  Uye musikana achatora mazino ake uye obudisa mazino ake!
  Uye musoro mutsvuku wakadaro ... Bvudzi richipeperetswa nemhepo, semureza wevaridzi.
  Uye zvinhu zvose zvinobva pakutsamwa.
  Svetlana ari kufamba Apa akacheka matehenya akawanda neshongwe dzematangi. Murwi anobudisa mazino ake.
  Anoratidza rurimi. Uye ipapo anopfira kubva pauswa. Ipapo anochema achiti:
  - Muchafa here vakomana!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya dzinobhururuka kubva kutsoka dzake dzisina chinhu, dzinorova vana vetsoka nendege.
  Oleg Rybachenko anosvetuka uye anosvetuka.
  Mukomana asina shangu anoburitsa tsanga dzetsono, anorovera pasi matangi, uye anoimba:
  - Ngatiende kunodzika musasa, tivhure account hombe!
  Murwi wechidiki ari paanogona napo.
  Akura chaizvo, asi anoita semwana. Chete yakasimba kwazvo uye ine tsandanyama.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Rega mutambo usava maererano nemitemo - isu tichapaza nepakati pefraera!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya uye dzinopwanya dzakabhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu.
  Margarita akaimba nemufaro:
  - Hapana chisingagoneki! Ndinotenda kuti rusununguko ruchabuda!
  Musikana uyu akakanda zvakare kuuraya kunouraya kwetsono kumaNazi nematangi avo, akaenderera mberi:
  - Rima richaenda! Dai roses maruva!
  Uye nokukurumidza apo murwi anokanda pea nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, chiuru cheNazi pakarepo chakabhururuka mudenga. Hongu, uto rehumambo hwebrown, hwegehena huri kunyunguduka pamberi pemeso edu.
  Natasha muhondo. Kusvetuka semhungu. Inoputika vavengi. Uye maNazi mazhinji ari kufa uye ndege dziri kudonha.
  Musikana wavo neminondo, nezviyo pamazimbe, nemapfumo. Uye tsono.
  Panguva imwecheteyo, inodzvova zvakare:
  - Ndinotenda kuti kukunda kuchauya!
  Uye kubwinya kwevaRussia kuchawana!
  Zvigunwe zvakashama zvinokanda tsono itsva, kurova vanopikisa.
  Zoya ari musango kufamba. Anorwisa vaNazi. Anozvimedura kuita zvidimbu zvidiki.
  Mukadzi murwi anokanda tsono nezvigunwe zvake. Anopaza nevanopikisa, uye kuti ungadzvova sei:
  Kukunda kwedu kwakakwana kwaswedera!
  Uye anoita guyo romusango neminondo, achitsvaira matangi. Chokwadi uyu musikana akafanana nemusikana!
  Asi mhungu yaAugustine yakaramba ichirwisa. Mukadzi uyu ishungu dzezviroto zvese.
  Uye kana ikacheka, zvinoreva kuti ichaicheka.
  Mushure meizvozvo, mutsvuku achatora uye kuimba:
  - Ndichazarura madehenya ose! Ndiri chiroto chikuru!
  Uye zvino minondo yaro iri kushanda uye inocheka nyama nesimbi.
  Svetlana zvakare anoenderera mberi nekugumbura. Musikana uyu haana mabhureki. Pavanongocheka, zvitunha zvakawanda zvinoraswa, uye ndege nematangi zvinodonha.
  The blonde terminator inodzvova:
  - Zvichava zvakanaka sei! Zvichava zvakanaka sei - ndinozviziva!
  Uye zvino pea yemhondi inobhururuka kubva kwaari.
  Oleg zvakare zana revaNazi, vakatakura meteor, vakagurwa. Uye achanhonga bhomba orikanda.
  Idiki muhukuru, asi inouraya ...
  Kupwanya kuita zvidimbu zvidiki.
  Mukomana weterminator akachema achiti:
  - Dutu pwere dzemakina anotyisa!
  Margarita achaita izvi zvakare muhondo.
  Uye tema varwi vakawanda vebrown. Uye inocheka mikaha mikuru.
  Musikana anoridza mhere:
  - Lambada kutamba kwedu pajecha!
  Uye kurova nesimba idzva.
  Natasha pakugumburwa anotowedzera kutsamwa. Saka vachipura maNazi. Hazvina kunaka kuti varambe vasikana vakadaro.
  Natasha akaitora ndokuimba:
  - Kumhanya panzvimbo iyi muyananisi akajairwa!
  Uye musikana murwi akaputika muvadzivisi nekuputika kwakadaro kwekurova.
  Uye achakanda madhisiki netsoka dzisina chinhu.
  Apa aimhanyisa chigayo. Misoro mizhinji yeuto rebrown yakakunguruka uye matangi achipfuta.
  Ndiye runako runorwa. Rova wega armada yeyero kudaro.
  Zoya iri kufamba, ichipwanya munhu wese pasina kunze. Uye minondo yaro sechigero chinouraya.
  Musikana akanaka zvake. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzine uturu.
  Kunda vanopikisa. Vanoboora huro yavo uye kugadzira mabhokisi, kugadzira matangi uye ndege dzinoputika.
  Zoya akaitora ndokuridza mhere:
  - Kana pasina mvura mupombi...
  Natasha akadanidzira nemufaro:
  Saka imhosva yako!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda chimwe chinhu chinouraya kwazvo. Chokwadi uyu musikana wevasikana.
  Uye kubva pamakumbo ake asina kupfeka, kuti chipande chichabhururuka sei. Uye acharova varwi vazhinji, achigura shongwe kubva pamatangi.
  Augustine ari kufamba. Inokurumidza uye yakasiyana mukunaka kwayo.
  Nderipi bvudzi rakajeka raanaro. Senge banner yevanyanzvi iri kubhururuka. Musikana uyu ishavi chairo.
  Uye anocheka vadzivisi - sokunge akazvarwa aine minondo mumaoko ake.
  Musoro mutsvuku, mwana akaipa!
  Augustine akazvitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Pachave nemusoro wenzombe - varwi havazopenga!
  Uye pano akapwanyazve varwi vakawanda.
  Oleg Rybachenko akagunun'una:
  - Zvaunoda! Hoyu musikana!
  Margarita, achikanda banga netsoka yake isina chinhu, achityora tangi turret, akasimbisa:
  - Musikana mukuru uye anotonhorera!
  Augustine akabvumirana neizvi:
  - Ini ndiri murwi anoruma chero munhu!
  Uye zvakare, nezvigunwe zvake zvetsoka zvisina maoko, acharova mhondi.
  Svetlana muhondo haasi akaderera kune vanopikisa. Kwete musikana, asi kupedza nemuroyi akadaro ari mumoto.
  Uye mhere:
  - Ko denga rebhuruu!
  Augustine, achisunungura blade netsoka yake isina kupfeka, achicheka tangi turret, akasimbisa:
  - Hatisi vatsigiri vehumbavha!
  Svetlana, achitema vavengi uye kupfura ndege, akarira:
  - Benzi haridi banga ....
  Zoya akadzungudza, achikanda tsono nemakumbo ake akashama, akatsvuka:
  - Iwe uchamunyepera kubva mumabhokisi matatu!
  Natasha, achicheka vaNazi, akawedzera:
  - Uye ita naye sendi!
  Uye varwi vachatora uye vachasvetuka. Vane ropa uye vanotonhorera. Kazhinji, vane mafaro akawanda.
  Oleg Rybachenko anotaridzika chaizvo muhondo.
  Margarita akaimba:
  - Kurova kwakasimba, uye mukomana ane kufarira ...
  Mukomana weshasha akavhura netsoka yake yaiita sechikopokopo. Akagura mazana mashoma misoro kubva kumaNazi nematangi, akaridza mhere:
  - Mutambo chaiwo!
  Uye vese - mukomana nemusikana mune yakazara openwork.
  Oleg, achicheka masoja ebrown, akagutsurira:
  - Uye pachava nekukunda kukuru kwatiri!
  Margarita akapindura achiti:
  - Tinouraya munhu wese - netsoka dzisina chinhu!
  Musikana wacho zvechokwadi anoshingaira terminator.
  Natasha akaimba mukugumbura:
  - Hondo tsvene!
  Uye murwi akatanga dhisiki rakapinza-boomerang. Akabhururuka muarc, akatema maNazi mazhinji uye shongwe dzematangi.
  Zoya akawedzera, achienderera mberi nekuparadza:
  - Kuchava kukunda kwedu!
  Uye tsono itsva dzakabhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Uye vakarova varwi vakawanda uye ndege.
  Musikana mutsvuku akati:
  - Tarisa mupikisi!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Augustine, achizunguza makumbo ake uye achikanda swastikas dzakapinza, akagutsurira:
  - Imperial mureza mberi!
  Svetlana akasimbisa:
  - Kubwinya kune vakawa magamba!
  Uye vasikana vakadanidzira pamwe chete, vachipwanya vaNazi:
  - Hapana achatimisa!
  Uye zvino dhisiki iri kubhururuka kubva kutsoka dzisina shangu dzevarwi. Nyama yakabvarurwa uye matangi shongwe ari kuparadzwa.
  Uye chema zvakare:
  - Hapana anogona kutikunda!
  Natasha akabhururuka mudenga. Akatsemura vadzivisi nemagora ane mapapiro, ndokubudisa:
  - Isu tiri mapere, fry muvengi!
  Uye kubva paminwe yake isina chinhu, dhisiki rinouraya rinobhururuka richibuda.
  Musikana anotomonyoroka nemufaro.
  Uye anobva ati:
  - Zvitsitsinho zvedu zvinoda moto!
  Hongu, vasikana vanoyevedza chaizvo.
  Oleg Rybachenko akati:
  - Ah, mangwanani, inopa chengetedzo!
  Ndokuchonya varwi. Vanoseka vachiburitsa mazino vachipindura.
  Natasha akacheka vaNazi uye akaridza mhere:
  - Munyika yedu hapana mufaro, pasina kurwa!
  Mukomana akapindura:
  "Dzimwe nguva kurwa hakunakidzi zvakare!"
  Natasha akabvuma kuti:
  - Kana pasina simba, saka hongu ...
  Asi isu varwi tinogara takagwinya!
  Musikana akakandira tsono muvengi nezvigunwe zvake, akafuridzira matangi akawanda, uye akaimba:
  - Murwi anogara aine hutano,
  Uye wakagadzirira kuita!
  Pashure paizvozvo, Natasha akatema zvakare vavengi, achiputsa shongwe matangi.
  Zoya ibhebhi rinokurumidza. Apa akatanga dhiramu rese kumaNazi. Uye akabvarura zviuru zviviri kubva pakuputika kumwe.
  Akabva ati:
  - Usamira, zvitsitsinho zvedu zviri kupenya!
  Uye musikana akapfeka lace!
  Augustine muhondo haanawo simba. Saka vachipura maNazi. Sokunge kubva pachisote chengetani chinogogodza kunze.
  Uye kucheka vadzivisi - anoimba:
  - Chenjera, zvichave zvinobatsira
  Pachave pai mukudonha!
  Dhiabhorosi mutsvuku anonyatso rima muhondo sedhiabhorosi ari mubhokisi refodya.
  Uye heino kuti Svetlana anorwa sei. Uye vaNazi vanozviwana kubva kwaari.
  Uye kana akarova, anorova.
  Kubva pairi, kuputika kweropa kunobhururuka kunze.
  Svetlana nehasha akacherekedza pakabhururuka simbi kubva kutsoka yake isina chinhu, iyo yakanyungudutsa madehenya neshongwe dzematangi:
  - Kubwinya kuRussia, zvakanyanya kunyange kubwinya!
  Matangi anomhanyira mberi...
  Kukamukana muhembe dzvuku -
  Kwaziwai vanhu veRussia!
  Pano vasikana vakatora vaNazi. Saka vanochekwa uye kuchekwa. Kwete varwi, asi chaizvo panthers vakatyora cheni.
  Oleg ari muhondo uye anorwisa vaNazi. Anovarova asingavanzwiri tsitsi, anogura-gura matangi, nokuridza mhere.
  Isu takafanana nenzombe!
  Margarita, achipwanya uto rebrown uye achicheka nematangi, akatora:
  Isu takafanana nenzombe!
  Natasha akaitora uye akachema, achicheka varwi vebrown pamwe chete nematangi:
  - Kunyepa kwapera!
  Zoya akabvarura maNazi, akaridza mhere:
  - Kwete, kwete kubva muruoko!
  Uye iye, zvakare, achatora uye asunungure asterisk netsoka yake isina chinhu uye apedza zvakawanda zvefashisti.
  Natasha akaitora ndokuridza tsamwa.
  - TV yedu iripo!
  Uye mhondi sumbu retsono rinobhururuka kubva pagumbo rake risina chinhu.
  Zoya, achiparadzawo maNazi nematangi avo, akaridza mhere:
  - Hushamwari hwedu ndeye monolith!
  Uye zvakare kukanda kwakadaro zvekuti madenderedzwa anodzima mumativi ese. Uyu musikana - kuparadzwa kwakachena kwevanopikisa.
  Musikana ane zvigunwe zvake asina kupfeka achatora uye atange ma boomerang matatu. Uye zvitunha kubva pane izvi zvakawedzera.
  Mushure maizvozvi, kunaka kunozobuda:
  - Hatisi kuzopa muvengi tsitsi! Pachava nechitunha!
  Uye zvakare chinhu chinouraya chinobhururuka kubva pachitsitsinho chisina chinhu.
  Augustine zvakare zvine musoro akati:
  - Kwete chete chitunha chimwe, asi mazhinji!
  Mushure mezvo, musikana akaritora ndokufamba asina shangu mumadziva aive neropa. Uye akauraya vazhinji vevaNazi.
  Uye kuti inodzvova sei:
  - Kupondwa kwevanhu vakawanda!
  Uye zvino acharovera musoro wake pamusoro pemukuru weNazi. Dzvanya dehenya rake ugobudisa pachena.
  - Banzai! Uchaenda kudenga!
  Svetlana akatsamwa kwazvo mukugumburisa, kunyanya kudonhedza matangi, anoridza mhere:
  - Iwe hausi kuponeswa!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva paminwe yake isina chinhu. Paanopaza nepakati pemunhu wese, ndege dzinodonha. Uye zvakanyanya kunyangwe murwi anoedza kubvambura nekuuraya.
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Sando inobwinya!
  Uye mukomana anokandawo nyeredzi inotonhorera muchimiro che swastika netsoka yake isina chinhu. Yakasanganiswa yakaoma.
  Uye ruzhinji rwevaNazi rwakadonha.
  Oleg akati:
  - Banzai!
  Uye mukomana wacho ari mukurwisa kwakaipa zvakare. Aiwa, rinongopenya nesimba, uye makomo anoputika!
  Margaret ari kufamba. Ichatsemura matumbu emunhu wese.
  Musikana ane tsoka yake achakanda tsono makumi mashanu panguva imwe chete. Uye vazhinji vakaurayiwa nemarudzi ese evavengi, vakagogodza kunze matangi uye ndege.
  Margarita akaimba maererano nekufara:
  - Imwe, mbiri! Kushungurudzika hakusi dambudziko!
  Haufanire kuodzwa mwoyo!
  Chengetedza mhino nemuswe kumusoro nenyere.
  Ziva kuti shamwari yechokwadi inogara inewe!
  Iyi ikambani ine hukasha. Musikana anorova uye anoridza mhere:
  "Dragon Mutungamiriri achava chitunha!"
  Natasha muhondo ingori imwe mhando yeterminator. Uye kuchema kwakanzwika:
  - Banzai! Wana nekukurumidza!
  Uye girinedhi yakabhururuka kubva patsoka yake isina chinhu. Uye vaNazi vakaita sembambo. Uye ichapwanya akawanda mastodon uye ane mapapiro, infernal michina.
  Hoyo mhare! Kune vese varwi - murwi!
  Zoya zvakare ari pakurwisa. Rakadaro hure rine hasha.
  Iye akaritora, akaridza mhere.
  - Baba vedu ndiMwari Muchena pachake!
  Uye anocheka chigayo katatu pamaNazi!
  Uye Augustine akadanidzira achiti:
  - Uye Mwari wangu mutema!
  Chokwadi, mutsvuku ndiwo mufananidzo chaiwo wehunyengeri uye hutsinye. Kuvavengi, hongu. Uye kune shamwari, mudiwa.
  Uye kuti achatora sei nezvigunwe zvisina kupfeka uye kukanda. Uye mirwi yakawanda yevarwi vebrown empire, pamwe nematangi avo nendege.
  Mutsvuku wacho akadanidzira achiti:
  - Russia uye Mwari mutema vari shure kwedu!
  Murwi ane simba repamusoro rekurwa. Aiwa, pasi peizvi zviri nani kusapindira. Sezvo shongwe dzematangi dzakabviswa uye mapapiro efascist ndege.
  Augustine akabva ati:
  - Tichapwanya vatengesi vese kuva hupfu!
  Uye tarisa kune vamwe vake. Hongu, musikana anopisa uyu haasi chinhu chaicho chinogona kupa rugare. Kutoti rugare ruchiuraya!
  Svetlana, achipwanya vavengi, akapa:
  - Tichakutsvaira mumutsetse!
  Augustine akasimbisa:
  - Tichauraya munhu wese!
  Uye kubva mutsoka dzake dzisina chinhu, chipo chokutsakatiswa zvachose chinobhururuka zvakare! Uye matangi mazhinji uye ndege dzakaputika kuita madiki machipisi kamwechete.
  Oleg akapindura achiti:
  - Pachava nebhanzai yakakwana!
  Augustine, achibvarura vaNazi nemaoko ake asina maoko, achivatema neminondo, uye achikanda tsono nezvigunwe zvake, kuparadza matangi uye ndege pakarepo, yakabudiswa:
  - Nenguva pfupi kutaura! Nenguva pfupi kutaura!
  Natasha, achiparadza varwi vebrown, akaridza mhere:
  - Muchidimbu - banzai!
  Uye ngatiteme vanopikisa nekuvava kwesango.
  Oleg Rybachenko, achicheka vadzivisi, akabudisa:
  - Iyi gambit haisi yekuChina,
  Uye yekutanga, nditende, ndiThai!
  Uye zvakare, dhisiki rakapinza, rekucheka simbi rakabhururuka kubva patsoka yemukomana. Akadimbura zvose zviri zviviri tureti dzematangi uye miswe yendege.
  Margarita, achicheka varwi vehumambo hwebrown uye zvombo zvematangi, akaimba:
  - Uye ndiani watichawana muhondo,
  Uye ndiani watichawana muhondo ...
  Ngatisaseke nazvo -
  Ngatichitsemure!
  Ngatichitsemure!
  Vakaita basa rakanaka panguva iyoyo nemaNazi ... Uye Soviet Russia yakakunda hushe hwebrown panguva yekuputika kweMoscow.
  Hondo yakanga isati yapera, asi USSR yakanga yatova nemukana wekukunda maNazi pachavo. Saka ivo vatanhatu zvakare vakatozokanganisa kuitwa kweiyo super uye inotonhorera mishoni.
  
  IMWE USSR PAKATI PAMHONDO
  Kudzima kwakaitika nekuda kwekupisa kwezuva, semugumisiro, musi waJune 22, 1941, United States, Britain nemakoloni ayo vakadzimwa. Pakutanga, izvi hazvina kunyanya kukanganisa nzira yehondo. MaGermany akafambira mberi nenzira yakafanana semunhoroondo chaiyo. Iyo Fuhrer yakatendeukirawo kumaodzanyemba, uye Japan yakatora nzvimbo yekumirira-uye-kuona ... Uye zvakare, chando chechando chakaponesa Red Army kubva mukukundwa zvachose, uye yakabvumira kuti iende kunopikisa pedyo neMoscow. Uye Japan, zvakadaro, yakatora izvo zvinhu muPacific Ocean izvo zvaimbove zveBritain neUnited States, uye izvo mamwe masimba aisakwanisa kupinda mairi.
  Kumberi kwekumabvazuva muchirimo uye kutanga kwezhizha, maGermany akakunda kukunda kwakatevedzana, uye akatangazve kurwisa Stalingrad. Zvisinei, apa ndipo pakatangira kusiyana kwechokwadi. Kusavapo kwechipiri kumberi kwakabvumira maGerman kutamisa mamwe mauto kubva kuEurope, uye kubva kuLibya, achisiya chete mauto eItaly ipapo.
  Uye zvinogumbura zvakatanga kwete paStalingrad chete, asiwo paTikhvin. Uye zvino vakarayirwa naRommel, uyo Fuhrer akaonga zvikuru nokuda kwekukundwa kweBritish muLibhiya uye kutorwa kwaTolbuk.
  Matangi ekutanga eTiger akatorawo chikamu muhondo. Rommel akatanga kurwisa usiku uye akakwanisa kutora mauto eSoviet asingatarisiri. Mamiriro ezvinhu akawedzera nekuti maGermany aive neadvantage mukufamba kwendege, saka havana kutambisa simba ravo kurwisa vatsigiri.
  Pilot Marseille aikurumidza kuwana maakaundi kumberi kwekumabvazuva. Kare muna Chikumi 1942, akadarika nhamba yendege dzakadonhedzwa pazana nemakumi mashanu uye akagamuchira Knight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Asi uku kwaingova kutanga kwebasa.
  Mudenga, chokwadi, zvakanga zvakaoma kuRed Army. Uye maGermany akakwanisa kutora Tikhvin, uye ipapo mamwe maguta akawanda uye akagura Leningrad nemhete mbiri, ichivharira guta iri zvakare.
  Mutemo weSoviet wakaedza kupaza kuLeningrad, uye kufambira mberi pakati. Asi pakanga pasina simba rakakwana rekuwana budiriro munzvimbo idzi.
  Nyaradzo bedzi yaiva yokuti vaNazi vakanga vakabatikana muStalingrad, izvo zvakavapa mukana wokuunganidza matura matsva.
  Asi Leningrad yakaramba yakavharwa. Kusvika ikozvino, Turkey neJapan hazvina kupinda muhondo, uye USSR yakave nemukana wekushandura mafambiro ehondo. MunaNovember 1942, mauto eSoviet akatanga kurwisa pedyo neRzhev neStalingrad.
  Pasi peRzhev, kubudirira hakuna kuwanikwa. Asi pedyo neStalingrad, mhete yakavharwa. Asi sezvazvakazoitika nekufamba kwenguva. Iyo Third Reich yaive neakawanda matura, uye Rommel akatanga kurwisa akananga kuStalingrad kubva kuchamhembe, uye Mainstein kubva kumaodzanyemba.
  Mamiriro acho ezvinhu akawedzerwa nokupinda kusingakarirwi kweJapan muhondo. VaSamurai, pasinei nekumanikidzwa nehondo muChina, vakarwisa Vladivostok.
  Zvichida Hirohito aitya kuti Third Reich yaizokundwa ndokupinda muhondo.
  Uyezve, Japan yakanga ine zviwanikwa zvakakwana uye varwi vetsoka nokuda kwehuipi hwakazara.
  The Red Army akarovererwa pasi, uye Rommel akakwanisa kupaza kubva kuchamhembe kusvika Stalingrad. Mainstein akamiswa kwenguva, asi awana mamwe masimbisiro nerutsigiro kubva kuna Paulus, akabatana nemauto akange atovharwa.
  Nokudaro, imwe mhete yakasimuka, umo mauto eSoviet akazviwana.
  Pashure pehondo dzakasindimara, dzakawanda dzadzo dzakaparadzwa ndokutapwa. Pashure paizvozvo, vokuGermany vakapedza kutapwa Stalingrad. Uye muna March 1943, Turkey yakapindawo muhondo. Mamiriro acho akawedzera kuoma. Mumhepo, maGermany akachengetedza hukuru. Marseille yakadarika mazana matatu endege yakadonhedzwa uye yakave yekutanga kuGerman kugamuchira yechipiri Knight's Cross yeIron Cross ine Oak Mashizha, Mapfumo uye Madhaimondi.
  Muna Chivabvu, maGerman akatanga kurwisa kutsva, achishandisa matangi matsva - "Tiger", "Panther" uye "Shumba". Uye ivo vakabudirira kubudirira, kunyange zvazvo Red Army yakatora dziviriro ine simba. Asi mauto akanga atove asina kuenzana, sezvo mauto eSoviet akarwa kumativi matatu panguva imwe chete - Against the Third Reich, ma satellites, Japan nemakoloni ayo, uye Turkey. Mamiriro acho ezvinhu akawedzerwa nehondo yose yakaziviswa nevaNazi, izvo zvakakonzera kuwedzera kwekugadzirwa kwezvombo kanoverengeka pasina kubhomba nevabatanidzwa. Saka mikana yeUSSR yakakurumidza kuderera!
  Chokwadi, Fritz akaenderera mberi zvishoma nezvishoma, sezvo paive nedziviriro yakadzama pamberi pavo. Uye mauto eSoviet, ane ruzivo, akarwa noushingi. Asi vakaramba vakarasika.
  Zvisinei, vakarwa noushingi hukuru, uye vamwe varwi vakaratidzira kirasi yapamusoro. Pano, semuenzaniso, boka reTangi reElizabeth pane yakajairika T-34-76 iri kurwisa maNazi.
  Uye maGermany ari kufamba zvishoma nezvishoma akananga kumauto eSoviet, akarongwa mumutsetse, kana nguruve. Mberi ndiro rinorema uye rakanyatsochengetedzwa tangi "Lev". Inofanana nePanther, yakakura chete uye inorema matani makumi mapfumbamwe. Nhumbi dzemberi dzehull ndeye 150 mm uye yakatsetseka seT-34, uye mativi 82 mm ane materu. Huma yeshongwe inowanzochengetedzwa zvakanyanya: 240 mm ine materu, uye mativi zvakare haana kusimba kupfuura 82 mm, sehull. Uye pfuti ine simba ye 105 mm nehombe yebhari kureba kwe70 EL. Iri itangi rinokwanisa kurovera kure.
  Elizabeth anochinja giya bhokisi kumusoro netsoka yake.
  Uye makumi matatu nevana vanosimudza kukurumidza. Hazvibatsiri kupfura "Shumba" uri kure uye unoda kuswedera pedyo. Muchina weGerman une simba unotumira projectile yesimba rinouraya. Anomhanya achipfuura. Vasikana vari mugudza vanoseka nemufaro vachifambisa makumbo avo.
  Kunopisa kuchamhembe kweCaucasus pakupera kwaChivabvu, uye vakanaka vari mubhikini vane mafaro akawanda.
  Elena anoti nemuridzo:
  - Iye zvino fascist ichave yakakura munyanga!
  Ekaterina, achizunza gumbo rake rakashama, rakatsvuka, anobvuma:
  - Tichamurova zvechokwadi!
  T-34-76 inoramba ichiwedzera, asi iyo ye-off-road kumhanya ishoma. "Shumba" haitombokambaira, uye iyo "Panthers" uye "Tigers" inononoka kuti isaswedere mberi.
  Asi michina iyi ine njodzi, kunyanya Panther, inokwanisa kupfura gumi neshanu paminiti. Kubva pane izvi unogona kutarisira kushamisika.
  Euphrasia, achimutsikirira chitsitsinho chake pagasi, anoridza mhere:
  - Ngatirwei nenzira dze virtuoso!
  Pfuti yetangi "Shumba" ine dhizaini yakakosha, inopfuta shanu chete paminiti. Kazhinji, kwete muenzaniso wakabudirira zvikuru. Kuboora kwezvombo kwakanyanyisa, uye hazvidiwi kurova kubva kure zvakanyanya. "Tigers" uye "Panthers" vanopaza kubva makiromita maviri, kubva kure kure hazvigoneke kupinda munhare uye diki makumi matatu nemana. Saka zvaive zvakakodzera here kugadzirira Shumba nepfuti ine simba kudai? Mamwe matangi eSoviet akareruka, kunze kweKV-1S, asi tangi iyi hainawo mabhenefiti ekudzivirira, uye kuita kwekutyaira kunongoipisisa.
  Elizabeth anotenderera muviri wake uye anoridza mhere:
  - Ndinofema mukati nechipfuva changu, mhepo imhepo yakakura,
  Inopenya zvakajeka, iyo nyeredzi kapeti haiperi ...
  Kunzwa kutamba, vasikana vasina shangu vapenyu,
  Tamba mudenga, ndinoda kubhururuka kuenda kuzuva zvachose!
  Hazvisi nyore kupaza nepakati peLev tank, kunyangwe padivi. Mativi e turret, seaya ePanther, anotsvedza, uye chikamu chepamusoro chemativi ehull zvakare. Mune matangi aya, chimiro che "katsi" chakatogamuchirwa, chichipa kuchengetedzwa kuri nani nekuda kwemateru. Kwete se "Tiger", inenge mativi mana. Asi "Tiger" yakagadzirwa hondo isati yatanga, uye yakaita seyunifomu yeKV. Asi "Tiger" -2, gare gare kukura, iriwo muchimiro che "katsi", uye nokukurumidza tangi iyi ichapinda mumutsara. "Shumba" kupaza mubhodhi zvakare hazvigoneke. Chete chikamu chezasi chehull hachina mutsetse wezvombo, asi chakafukidzwa nema rollers. Ndiko kuti, iwe unofanirwa kupaza nepakati pepedyo uye kuwana chaizvo pakati pema rinks.
  Saka vasikana vane basa rakaoma. Uyezve, makumi matatu nemana mukufamba anozununguka zvekuti hazvigoneke kupfura nemazvo.
  Elizabeth akabvunza shamwari dzake:
  Tingakunda muvengi here?
  Elena akapindura nechivimbo:
  - Kana vasikana vasina shangu, vanowana kunzwa kwakadaro netsoka dzisina chinhu zvekuti vanozorova muvengi.
  Elizabeth akabvumirana neizvi:
  - Hongu, zvitsitsinho zvevasikana zvisizvo ivimbiso yekukunda!
  Uye zvino, kudzivirira kukundwa, makumi matatu nemana anotsvedza kubhodhi. Chinhu chikuru apa ndechekudzivirira Panther uye Tiger pfuti. Zvinokurumidza uye zvakarurama. Uye haugone kutyora matangi aya pahuma zvakare.
  Elena anopfura muGermany achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Asi kupfuura rink pakufamba zvinenge zvisingaiti. Asi ice rink yemuvengi yakatyoka, uye "Shumba" inomira.
  Makumi matatu nemana anofamba achimupfuura zvakare. Uye inotumira projectile inouraya muchikamu chezasi chedivi.
  Catherine anoti:
  - Cannon yedu ndeyechinyakare - "Shumba" haigone kutorwa!
  Asi sekutsamwa, Elena akarova chikamu chemuvengi, uye "Shumba" yakabata moto.
  Vasikana havasi kunonoka, zvakare tsvimbo mberi. Iye zvino vane chinangwa chisina simba: "Panther". Zvakakwana kumurova padivi chaipo.
  Elizabeth anoti:
  - Katsi inoshanda!
  Catherine akataura achiseka:
  - Asi inokambaira zvishoma kuti irege kubva pachivharo che "Shumba".
  Uye Elena akapfura ari chinhambwe paPanther, iyo yakazova kure nedivi uye yakavhura parutivi rwayo. Ane imwe yakaonda - 40 millimeters, uye hazvina basa kuti yakarereka.
  Tangi yeGermany inoputika nekuputika. Hongu, tsvarakadenga yacho yakange yatosvotwa.
  Ivo vane nyasha dzavo dzinokwezva dzevakanaka vehondo.
  Asi matemba anoridza muridzo sezvaanopfuura, achipotsa abata nhumbi dzokurwa nadzo.
  Makumi matatu neina ane ngozi zvikuru, uye akafanana nomunhu anosvetuka-svetuka.
  Elizabeth akapfura zvakare netsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - Ndinogona kuita zvese, isu ticharova Wehrmacht nekuzvipira!
  Zvechokwadi, nevasikana vakadaro, dhiyabhorosi pachake haatyi. Kunyangwe kurwadzisa kweNazi kune hutsinye, uye vane matangi mazhinji ....
  Masimba haana kuenzana. Kunyange zvazvo nhamba yemotokari inenge yakaenzana, iyo yeGermany inorema. Mazhinji matangi eSoviet akareruka uye haana kunyatso kurwa-akagadzirira kurwisa mhuka dzeNazi.
  Asi vashandi veErizabheti vanoita zvishamiso uye vanopfura imwe "Panther" pakufamba.
  Nhengo dzeKomsomol dziri kurwisana nepfuti. Vanopfura nemazvo. Vanomhanya, vachipenya vasina shangu, zvitsitsinho zvakatenderera. Uye rova muvengi pachinangwa chaipo.
  Alenka anoraira nechido:
  - Usakanda mapfumo pasi vasikana!
  Uye zvino cannon inopfira projectile, chaiyo paT-4, ichibaya tangi iri. Asi pano, hongu, "Shumba", hazvisi nyore kutora. Uye pano unofanira kuedza.
  Anyuta anonongedza kumota achibatsirwa nezvigunwe zvake zvemutsoka asina kupfeka uye moto unopera chaiko, achiti:
  - Kubwinya kune communism!
  Alla zvakare anopfura chaizvo chaizvo uye anowedzera:
  - Kubwinya kune hugamba!
  Iwe haugone kutaura chero chinhu nezve vasikana vanorwa pano - kirasi yepamusoro uye aerobatics!
  Maria, achidyisa projectile mupfuti, akaimba:
  - Yakakwirira uye yakakwirira uye yakakwirira
  Tsvaga kutiza kweshiri dzedu...
  Uye inofema mune yese propeller,
  Kunyarara kwemiganhu yedu!
  Marusya akawedzera, achipfura paFritz:
  - Chokwadi ndizvo....
  Hugamba hwakawanda hwevaRussia uye kwete chete vanhu veRussia hwakaratidzwa mune zvese ...
  Kurira, kusinganzwisisike kwecuckoo, sechiming clock, yakatsvaira pamusoro pemigero. Miti isingawanzoitiki, ine korona yakasvibirira yakasvibirira mumhepo inovhuvhuta, semapiyona mukukwazisa, inokwazisa varwi vaneta. Kune vamwe, izvi zvingatoita serudzi rwenyevero - vanoti, iwe uchaenda kune inotevera nyika!
  Hondo iri pasi pemurairo waVladimir Mikhailovsky, yakarohwa zvakaipisisa muhondo dzakapfuura, kunyanya muMay rout, ikozvino yakakurumidza kuzadzikiswa nevatsva, vachigadzirira kuvhara imwe yenzvimbo dzine ngozi. Makiromita matatu kumabvazuva, mvura yeDon inomhanya ichitevedza mirazvo yehondo.
  Tsanga zhinji dzakapiswa nemabhomba aipisa, mvura yakaita dema kubva mudota. Kufanana nemachisi makuru mukunyadziswa kunochema, mirwi yebhiriji yakaputswa nemhepo inoputika inomira yoga, ichiita sezvitsigiro.
  Pazvikepe, mapiyona emunharaunda ari kutakura zvipo zveminda, pamwe chete nemabhokisi ezvombo zvevarwi veSoviet vane heroic, vakagadzirira kupinda muhondo inofa nemauto eNazi akatsamwa.
  Saka vana vavo vakakwevera bhokisi refu kugwenzi rakafukidzwa nemawolfberries. Ikoko, pfuti yainge yanyatsovharika yakavharirwa kunge mhungu iri kuvandira. Masoja matatu neanomhanyisa pfuti Alesya vari kushanda papfuti. Musikana, mutete zvikuru, asi maoko ake ane simba nokuda kwebasa rinonetesa. Ari kuyedza, pamwe nevakomana, kugadzirira musungo kana tangi kana "motokari yezvombo" yeboka reNazi ikaedza kupfuura chikomo chechisikigo.
  Mauto, mazhinji, achiri asina ndebvu uye asina kupfurwa, majaya akapedza kosi yakapfupikiswa yekutora - mwedzi mumwe nehafu, uyezve, yakanyatso kudzidziswa pre-kunyoresa muUSSR. .
  Vamwe varwi vatova neruzivo. Vanosiyana nemhuka dzechidiki mune bristles, kupinza kwekufamba, vamwe vanodzoserwa. Kunyanya, Ivan ane ziso rimwe chete, uyo aiita sepirate chaiye, akarega ndebvu dzake. Musoro wechiratidzo, uye atove akati wandei mirairo yakagamuchirwa muhondo dzakasiyana siyana, kana kuti yekutanga iri pedyo neMoscow. Apo, zvaiita, vakaita zvisingabviri: vakamisa Fritz, uye vakatodzinga vavengi mazana emakiromita makiromita, sevanorova imbwa.
  Midziyo mingani yakasiiwa yaive naFritz. Zvichida kwete zvakanyanya, uye kwaigara matangi, asi vatakuri vevashandi vane zvombo uye pfuti dzemuchina izvo zvakarwadzisa zvakanyanya mauto eSoviet muzhizha uye mumatsutso a1941 - kanenge dime gumi nemaviri!
  Asi chando pachakapfuura madhigirii makumi matatu, zvese izvi zvikara zveTeutonic zvakarasikirwa nekugona kufamba zviri nyore ... peturu yakanyungudika uye girizi yakaoma.
  Zvinosuruvarisa, vakakundikana kupedzisa vaNazi kusvika kumagumo. Zvimwe kuburikidza nekukanganisa kwemurairo, uyo wakakumbira mauto makuru kuti aparadze maguta umo mauto eGermany akanga akaungana. Ehe, uye thaw rauya - ngazvive zvisirizvo ...
  Muchirimo, Ivan akawanawo mutemo wechipiri - aiva nerombo rekuuraya mukuru mukuru uye mapurisa akawanda nekuda kwekuvandira. Zvisinei, hondo yacho yakabudirira zvishoma. Munguva yekudzingirira, chimedu chakarasika chakarova Ivan Krasnov kumeso, zvichimubvisa ziso rake. Maiwe, iyi ihondo, kwete firimu revana, apo munhu mukuru anopura munhu wose, uye kunyange zana pfuti haigoni kumurova.
  Uye zvino vanofanirwa kuita basa rakaoma remuviri: kuchera migero, masero uye misungo yegomba.
  Mapiyona anovabatsira, nepo minda yakadzikama uye vakomana nevasikana pachavo vakateterera kubatsira vakoma vavo. Vanotoshanda nokushingaira zvikuru, vachiedza kuita zvakawanda, vasingaverengeri simba. Ndiko kuzvimba kwaiita tsinga dzichibuda pamaoko akatsvuka, ane tsinga netsoka dzakashama, dzakapwanyika dzevana. Panguva imwe cheteyo, vachiri kukwanisa kuimba;
  Isu tiri mapiyona evana veCommunism -
  Moto, tende uye kurira kunorira!
  Kupinda kweyakatukwa fascism -
  Ndiani akamirira kurwiswa nehasha!
  
  Chii chatakarasikirwa nacho muhondo idzi?
  Uye zvino muhondo nemuvengi akawana?
  Isu taingove vana venyika -
  Uye zvino varwi venyika yechizvarwa!
  
  Asi Hitler akatora nhanho akananga kuguta redu,
  Mabhomba akadonha pasina kuverenga mapopoma emvura!
  Uye kwandiri Nyika yeBaba yakatonyanya kunaka kupfuura denga -
  Zvino kuvira kwezuva kune ropa kwasvika!
  
  Tichapindura nehasha -
  Kunyange zvazvo ivo pachavo vakareba, hongu, maiwe, iduku!
  Asi bakatwa riri mumaoko epwere isina kusimba -
  Kupfuura mauto aSatani!
  
  Rega matangi amhanye avalanche mushure mekuputika,
  Uye isu tinokamura pfuti kuita matatu!
  Rega mapurisa achirevesa kunanga kumashure,
  Asi Mwari Mutsvene achavaranga zvakaomarara!
  
  Takasarudza chii? itai basa rorugare
  Uye nokuda kwaizvozvo, nhamo, ndaifanira kupfura!
  Kudzikama kwave kutosemesa.
  Kunewo mhirizhonga!
  
  Nemusikana tinomhanya tisina shangu pamwechete -
  Kunyange zvazvo kwaine sinou, sinou inonyungudika inopfuta semarasha!
  Asi usatya, ziva vana -
  Iyo fascist ichaendeswa neushingi mubhokisi nebara!
  
  Pano vanoisa kambani yakaipa yeFritz,
  Uye mbwende dzakasara dziri kutiza!
  Tinopwanya varwi sejeko muhondo -
  Isu hatisi chipingamupinyi kuchirimo chechidiki!
  
  Kukunda kubudirira, kuchava muna Chivabvu,
  Iye zvino chamupupuri chave prickly, sinou yakaoma!
  Mukomana haana shangu, hanzvadzi yake haina shangu,
  Mumamvemve, vana vakasangana nemufaro!
  
  Masimba aya anobva kupi?
  Tsungirira kurwadziwa uye kutonhora, icho chinodiwa!
  Shamwari payakayera pasi peguva.
  Kana shamwari yagomera - ndichafa!
  
  Kristu akatikomborera isu mapiyona,
  Akati, Nyika yaBaba yakapiwa kwamuri naMwari!
  Uku ndiko kutenda kwekutanga kwezvose.
  Soviet, nyika tsvene!
  Kune ruzha rwuri kure rwematangi ari kusvika, uye ndege dziri kurira mudenga. Uye zvombo zvine simba zvekukomba zvatova kurira. Kubva pakurova kwemateko anoputika zvakanyanya, mavhinga evhu uye turf yakanyungudutswa zvinokandwa mudenga. Apa ari kuverenga hondo. Major Vladimir Mikhailovsky akabata mabinoculars emukombe mumaoko, achiona kuswedera kwesimbi fascist avalanche. Vanoedza kutyaira mapiyona kumashure, asi havadi kubva vachikumbira pfuti mumaoko avo kuti varwe.
  Hapana zvombo zvakakwana zvemunhu wese, kunyangwe vana veko vakaunza pfuti dzekuvhima uye kunyange uta hwemitambo. Munhu wese anoda kurwa akashinga uye akunde. Uye hazvishande kufa nepfungwa yekupedzisira yeAmailand.
  Major Mikhailovsky anopa kurongeka:
  - Usavhure moto pasina kuraira!
  Hongu, ivo vane maviri chete "makumi mana neshanu" kune yese battalion, zvinoreva kuti mukana ndewekusiya Fritz padhuze.
  Mberi, setsika pakati pevaNazi, motokari dzakadzivirirwa zvikurusa; matangi T-4 uye self-propelled pfuti "Hunter". Vanofanira kugadzira nzira dzemotokari dzakareruka uye dzinononoka zvishoma.
  Mota uye midhudhudhu yevaNazi zvino vobva yadzika nekutya kutyokera mberi ....
  Asi piyona Julius Petrov anoratidza kuti havana kugara pano pasina. Mugodhi unoshomeka we anti-tank, wakazorwa neglue yekumba, uye pamusoro peturf inoita kuti isaonekwe nerubatsiro rwewaya, inofamba pakati pezvigubhu, pasi pegonye reT-4.
  Marata esimbi egonye akarara pachipo chinouraya. Kuputika kunoratidzika kunge kwakanyanyisa, asi gonye rinobvarurwa, uye tangi yeNazi inotanga kusvuta uye inotenderera yakakomberedza shongwe.
  Vamwe vakomana vanoshandisa michina yakafanana. Sezvo mauto echiGermany ari mbwende, uye matangi uye pfuti dzinozvifambisa hadzina dziviriro pamberi, zvino vacharangwa nokuda kweizvi.
  Iyo yakakurumbira "Hunter", ine yakaderera silhouette uye yakasimba nhumbi dzokurwa, inoratidzika seyakafuratira turtle. Iyi pfuti inozvifambisa yakaonekwa nguva pfupi yadarika kumberi kweSoviet-German. Nekuda kwekuita kwakanaka kwekutyaira, kanoni inopinda padanho rakanaka uye kupona muhondo, "Muvhimi" akabva angove mufananidzo mundimi.
  Asi makwara ake achiri akajairika, kunyangwe akafara ... Zvisinei, zviri nani kukanganisa pasi pemotokari uye kuita kuti isvipire mukati mayo nemasara.
  Heino "Hunter" yakaputsika, kunge pirate frigate ine rudder yakatyoka, inotsvedza padivi uye inoisundira pakatarisana neT-4. Uye ese ari maviri mabhokisi esimbi ari pamakonye anotanga kutsva, uye mushure menguva shoma anoputika nekuda kwekuputika kwepfuti.
  Dzakatosvika gumi nembiri motokari dzehuremu hwepakati dzakanga dzamira dzakapwanyika uye dzashaya zvekuita.
  Asi shure kwavo kwakasara tsvimbo, kunyanya iyo yakawanda yezvombo zvehondo. Pano pfuti inozvifambisa "Hunter" inowedzera kukurumidza uye ... inowira mugomba rakavanzwa. Makonye chete anobuda kubva kumusoro uye anofamba asina simba.
  Mapiyona anofara. Pane imwe nzvimbo mumakomba akacherwa zvinoputika zvekumba. Inogadzirwa nenzira yemaoko. Hongu, isina simba kupfuura dynamite, asi kuti uvhare iyo undercarriage yakakwana.
  Fritz anotambura nekukuvara kwakanyanya, vatakuri vevashandi vane zvombo vanokundikana, vamwe vanopfuura nemunzvimbo dzine njodzi, asi vanosangana nekukanda magirinedhi uye zvinoputika.
  Pano, kunyange varwi vakakurumidza, vechidiki vakavaka zvidhori zviduku. Vanorasa bhegi rakakosha remweya wehuni wakasanganiswa nezvinhu zvepfuti.
  Kana kurohwa, nhumbi dzakatetepa dzeNazi dzinotakurwa dzinoenda, zvichiita kuti vashandi vapise nemirazvo yebhuruu. Anopenga nekurwadziwa, Fritz anoshevedzera zvine mutsindo uye anopararira nezviso zvakamonyaniswa mukutya.
  Vamwe vacho vari kutosiya midziyo yavo...
  Chinongonzwisa tsitsi ndechekuti kune vavengi vazhinji, dzimwe mota, dzinofashamira zvese nemoto wemuchina, dzinoswedera kumakomba.
  Uye vanogumburwa nehedgehogs ... Alesya, panguva iyo, anotungamirira makumi mana neshanu. Zvechokwadi, haungatori T-4 uye "Hunter" musoro, asi unogona kuedza mativi. Hapana chekutaura nezvevatakuri vevashandi vane zvombo. Wese munhu achapaza ogadzira pasi neropa rinopisa resimbi!
  Pfuti diki ine mabhenefiti akawanda pamusoro pehombe - mwero wemoto, kurerukirwa kwecamouflage. Uye vanoziva kusarudza zvinangwa.
  VaNazi vanopopota, zvine utsinye sefisi. Uye pakati pevarume veSoviet pane vakafa uye vakakuvadzwa. Zvinonyanya kuipa apo varwi vaduku vachangotanga kurarama vanofa. Heuno musikana mudiki piyona, asina kumbosimudza pasuru inoputika, anomhanya nayo pasi penjanji yeT-3 yepakati tangi. Bhokisi rakashata rine hunde refu, asi rinoita serakatetepa rinosvetuka uye richibvarura shongwe ine sikweya kubva pariri.
  Uye varwi vari kukanda zvakare magirinedhi, uye pfuti dzemuchina dzakatanga kuroverera midhudhudhu inokambaira. Uye misoro yevarwi veNazi yakaputika semacheri akaibva adonhedzwa nechimvuramabwe.
  Uye matangi egasi emidhudhudhu mikuru anoputika, achikanda hova dzemoto une chisimba. Inonzwa kunge mhirizhonga yeinfernal genies iri kuitika. Heano vamwe vatakuri vevashandi vezvombo vanobatanawo nevamwe vavo vasina njodzi.
  Alesya achinongedza "Muvhimi" anonongedza pazasi pehull. Zvakaoma kuti usvikeko, asi uyu ndiwo mukana wega wekutyora pfuti ine hutsinye inozviita. Smooth kufamba kwemunwe, uye wozotendeuka.
  Iyo pfuti inopa nyoro recoil, uye muchina wefascist unotsemuka nepakati. Uye mureza une swastika unowira mumatope ane ropa.
  Alesya anoti:
  - Kururamisira kunoda kuzvipira, rudo runoda zvipo, uye kubudirira kwechikonzero chakanaka kunoda kuzvipira!
  Kutendeuka, musikana wepfuti anozorora asina kupfeka kuitira kuti anzwe zviri nani biorhythms yePasi, uye kufema kweuswa nemakumbo ake uye kupfura zvakare, kurova inonyengera T-3 mujoini.
  Zvinogona kuonekwa kuti anenge ese epakati matangi eNazi armada akatoiswa kunze kwekuita. Pano iyo yekupedzisira yakaparadzwa nemukomana wepiyona, pasinei nekukuvadzwa, akasunda mbiya, ine musanganiswa we carbide inoputika, guruva remarasha, sawdust ine zvishoma phosphorus. Mwana ane gamba akanga asisina simba rekusundidzira bhomba mushure mekuvanda, uye mumwe wake Andrey, achizviyambuka achimhanya, akasunda makumi mana-matani Shmel achirova pfuti inozvifambisa pasi pemavhiri. Kanoni yakashata ye150-millimeter caliber yakapfura, ikaramba yakasimudzwa. Uye mweya yamapiona, ichidzungaira ichibuda mumiviri yavo yakabvaruka, yakamhanyira kuumambo hwokudenga hunofadza, uko kusina chisimba nemarwadzo.
  Vafambisi vefascist vakasara, varasikirwa nerutsigiro rwevamwe vavo vairema, vakatanga kudzokera shure ... Kutinhira kwemimhanzi yaWagner kwakamira, uye ndege huru yakatanga.
  Vladimir Mikhailovsky, achipukuta ropa kubva pahuma yake, akati:
  - Murwi weRussia anogona kufa akamira, asi haazomborarami pamabvi ake! Russia inogona kubuda ropa, asi hapana ropa richaita kuti ushingi hwedu uye kuvimbika kuNyika yeBaba zvideredze!
  Uye mapiyona akasara anosimbisa izvi ... Kunyange zvazvo vazhinji vavo vakatopiswa uye vakakuvadzwa.
  Uye Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova vari kurwisana mudenga, vakagadzirira kukwikwidzana neMarseille, uyo akatotora zvinopfuura mazana mana ndege, iyo yaakagamuchira dhigirii yechishanu ye Knight's Cross ye Iron Cross negoridhe. mashizha omuouki, minondo nemadhaimani.
  Asi vasikana vakatsunga zvakajeka kurwa zvakasimba. Apa vari mubikini mumwechete uye vasina shangu vachirwa. Uye kubaya ndege dzeLuftwaffe.
  Anastasia, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anonongedza pfuti pane chinangwa, anorovera pasi fascist, ndokuti:
  Rutendo rwedu rwakakura
  Zvichagara nokusingaperi!
  Uye anochonya mumwe wake. Akulina anogogodzawo mufascist, anomurova, nemazvo achishandisa makumbo ake asina kupfeka uye screeches:
  - Nekuda kwehukuru hwepfungwa dzecommunism!
  Uye anobudisa meno ake pearly. Musikana akadaro anorwa uye akadzidza.
  Uye anopenya nemazino ake.
  Anastasia, achidonhedza imwe ndege yeGerman, paYak-9 yake, anoridza zvine hukasha:
  - Russian gondo pamusoro penyika,
  Kutambanudza mapapiro ayo kuchasimuka ...
  Muvengi achanzi azvidavirire
  Achakundwa, kuputswa!
  Akulina anosimbisa izvi nekuzvidira nekuwisira pasi vanopikisa:
  - Ichaputswa!
  Kunyange zvazvo, chokwadi, vasikana vakanaka vakaonekwawo pakati pevaGermany. Albina naAlvina vanorwa pane itsva ME-309. Vakadaro varwi vakaba.
  Uye vanorovera pasi ndege dzeSoviet zvine hunyoro hunoshamisa. ME-309 indege ine simba kwazvo ine pfuti nhatu dzemhepo dze30mm nepfuti ina. Kurwisa chikara chakadaro, mota dzeRussia hadzigone kuramba.
  Kana vakapfura, vanopfura pasina tsitsi.
  Albina, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvakashama, akaimba kanoni yendege pane chinangwa. Rova muvengi uye akaridza mhere:
  - Nekuda kwekukunda kweTatu Reich!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Alvina akarovawo muvengi. Akagura Soviet Yak-9s uye cooed:
  - Nokuda kwemiganhu mikuru yehondo yedu!
  Ndokuchonya shamwari dzake.
  Kurwa, kuwana mabhiri uye Huffman. Haasati ari mumwe wemaekisi makuru, asi ari kufambira mberi nokukurumidza. Uye iwe unogona zvakare kutaura chikara chegehena.
  MaGermany, kunyange zvishoma nezvishoma, uye nekurasikirwa kukuru, vari kufamba mumhenderekedzo yeVolga, vachiswedera kuGungwa reCaspian.
  . CHITSAUKO #2
  Masimba acho akanga asina kuenzana zvakajeka. The fascist aviation yainyanya kutsamwisa. Focke-Wulf akapinda pamberi muhuwandu hukuru uye zvombo zvake zvine simba nekumhanya zvakava dambudziko kuRed Army. Uyezve, motokari iyi yakanga yakaoma zvikuru kudzikisa. Anogara kwenguva refu uye akashongedzerwa zvakanyanya.
  Iyo ME-309 zvakare yakave chishamiso chisingafadzi kune vatyairi veSoviet vane kumhanya uye nezvombo. Uye akacheka zvakanyanya zvikamu zveSoviet.
  Yakabhomba nzvimbo dzeSoviet uye itsva Yu-288 bhomba, muchina une simba kwazvo. Yakatakura matani mana emabhomba pasi pemutoro wakajairwa, uye matani matanhatu mushanduro yekurodha zvakare. Uye akawana zvikamu zveSoviet zvakanaka.
  Rommel akaratidzawo kirasi yake semutungamiriri, zvisinei, saMainstein.
  Kuswedera uye pedyo maGermany akasvika Astrakhan. Uye, zvisingatarisirwi nokuda kwemurairo weSoviet, Fritz akaenderera mberi nechisimba pamwe chete neVolga munzira yeKamyshin. Kwaiva kushinga asi kune simba. Uye nepo zvakanga zvakaoma kuvamisa.
  Asi kudzivirira kweRed Army kuchiri kwakasimba ... Muvhiki imwe, vaNazi vakapfuurira makiromita makumi mashanu uye vakamiswa.
  Vakasangana nekurwisa, zvikamu zveSoviet ....
  Panguva imwecheteyo, maJapan akaedza kukudziridza kurwisa Alma-Ata. Uye ipapo hondo dzinotyisa dzakanga dzichipisa.
  Vasikana vakarwa pamwe chete nevarume, uye pamwe zviri nani kupfuura ivo.
  Margarita Magnitnaya naTatyana Bulatnaya - vasikana vakanaka, vakadzingwa kubva muchina pfuti.
  Vakapfura samurai ndokuimba:
  - Ngatirege kuparadzana nehope
  Nhanho yekutanga muhupenyu ndeye ...
  Unoona zvakare pamusoro pePasi,
  Chamupupuri chehasha dzekurwisa!
  Margarita akakanda girinedhi yemhondi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akabvarura maJapan ndokuimba:
  - Hapana achatimisa
  Hapana achatikunda...
  Tichaviga Wehrmacht muvhu,
  Hushamwari hwedu ndewe monolith!
  Tatyana, achipfura muvengi, akabvuma:
  - Chaizvoizvo monolith!
  MaJapan ari kufambira mberi paAlma-Ata. Vane varwi vakawanda uye marudzi akasiyana-siyana ekuchengetedza. Ndivo varume vanorwa ava. Asi vasikana vanoacheka. Vanorwa zvisingaite.
  Tatyana Bulatnaya akakanda rimwe girinedhi, akabvarura samurai ndokuimba:
  - Nekubudirira kwangu kukuru!
  Uye maziso akachonya, ruvara rwesafiri. Mwanasikana anofara, usataure chero chinhu.
  Uye Margarita, nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achatora ndokukanda chipo cherufu, achibvarura varwi veJapan.
  Uye kuimba:
  - Zvese zvakasanganiswa, zvakapindirana, muchamupupuri chematambudziko!
  Uye zvakare anokanda zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, ndimu kumaJapan ...
  Akashama kusvika muchiuno uye asina shangu murwi Oksana anokambaira achisvika kwavari uye achisaidzira nepakati pebhokisi remagirinedhi, achizevezera:
  - Zvichava zvakanaka vasikana!
  Uye varwi vose vatatu vakaimba:
  - Iwo samurai akabhururukira pasi, pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Uye vakanaka vanorwa nehasha huru. Vakapinda mumoto nemvura nemapombi emhangura kwete pasina.
  Pano Oksana anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achirova Japanese Chikha light tank. Zvakanaka, ndicho chinangwa chikuru.
  Margarita, achipfura muvengi, akaimba:
  - Unogona kutenda mukusavapo kwekutenda! Unogona kuita kusavapo kwenyaya!
  Tatyana zvine musoro akati:
  - Zvaunotaura igangaidzo!
  Margarita akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokutaura zvine musoro:
  "Ko shasha haisi shamwari yemagaro?"
  Tatyana akapa chijana, akacheka samurai ndokubvuma:
  - Chokwadi, shamwari!
  Uye varwi vakaitora uye vakaputika kuseka ... Vari kurwisana nevasikana, uye vanoti chii chimwe ... Hazvisi pasina kuti Russia inoyeuka kuti vasikana vakarwa sei!
  Oksana anorwa padanho repamusoro hongu. Uye anopfura kubva kwakasiyana mapoinzi, uye musikana anotenderera senge pamusoro.
  Ava tsvarakadenga, hapana chavanozopa chero munhu. Uye kutsenga kupandukira, pamwe chete nemasamurai.
  Anotungamira moto uye Angela. Musikana wacho anewo hasha uye ane vhudzi rakatsvuka. MaWarriors anosarudza kurwa asina shangu uye kuita mafeat akawandisa.
  Angela anobva atendeuka ndokuti achiseka:
  - Tichaenda kuhondo takashinga,
  Nokuda kwesimba revaSoviet!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda ndimu inouraya.
  Hondo dziri kuitika uye iko zvino kurwisa kwemaJapan kwave kupera ....
  Kwatova kupera kwaChikunguru makumi mana nematatu. VaNazi vakaswedera pedyo neVolga Delta pachayo, uye hondo dzakatangwa pairi.
  Elizabeth nevashandi vake vanorwa zvisingaite. Matangi ekutanga eTiger-2 akatangawo kusvika kumberi. Iwo akafanana ne "Panther" uye "Shumba", asi chimwe chinhu chiri pakati. Uyewo nemakona ekurerekera kwezvombo uye pfuti refu-yakareba ye88 mm caliber 71 EL. Kuyera makumi matanhatu nemasere matani, uye pedyo netangi "Shumba", maererano nenhumbi dzokurwa, asi zvishoma zvishoma muhukuru.
  Matangi makuru, hapana chauchataura.
  Elizabeth nevasikana vari kuvhima maGermany. Vanopaza nepakati peT-4 uye vanoridza mhere:
  - Kubwinya kune pfungwa dzemakore akajeka,
  Kuchema kwemapiyona nguva dzose gara wakagadzirira!
  Ngatitii varwi vekutanga-kirasi. Uye havangorwi zvine mbiri chete, asiwo vanoimba;
  Kubatana hakuparare, vanhu vakasununguka,
  Yakanga isiri simba rehutsinye uye kutya kwakaungana ...
  Uye kuda kwakanaka kwevanhu vakavhenekerwa,
  Uye ushamwari, chiedza, chikonzero uye ushingi muzviroto!
  
  Mbiri kuna Baba vedu vakasununguka,
  Simba rekusika itsigiro nekusingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Mushure mezvose, nokuda kwekubatana - murume ari nyore!
  
  Nemadutu zuva rebudiriro rakativhenekera.
  Nemadutu nemadutu takamhanyira kumberi ...
  Tinofambisa makomo, sokunge asina kurema;
  Nyika yose, iri kufara yakananga kucommunism, iri kuuya!
  
  Mbiri kuna Baba vedu vakasununguka,
  Simba rekusika itsigiro nekusingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Mushure mezvose, nokuda kwekubatana - murume ari nyore!
  
  Vanhu vepanyika vakabatana sehama,
  Buddhist, shamwari dzeMuslim nokusingaperi!
  Rega kubwinya kwechikonzero, zita guru,
  Marudzi ese epasi imhuri!
  
  Mbiri kuna Baba vedu vakasununguka,
  Simba rekusika itsigiro nekusingaperi!
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Mushure mezvose, nokuda kwekubatana - murume ari nyore!
  Vasikana vanoimba zvakanaka, uye zviri nani vanorwa, uye vanoita mabasa akadaro. Kunyangwe nhoroondo yakanyorwa nevakundi uye hazvizivikanwe kuti vachayeukwa here kana hondo yarasika?
  Alenka nemabhatiri ake, neboka revasikana, ari kuedza kumisa vavengi paVolga Delta. Uye anoratidza izvo tsvarakadenga vanogona kuita musimboti.
  Uye vanogona kuita zvakawanda.
  Anyuta anopfura netsoka dzake asina kupfeka uye anodzvova:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism!
  Uye saka bhatiri rose rakaritora ndokuimba pamwe chete, nemanzwi akazara;
  Tinorwira ramangwana riri nani
  Kuita kuti hupenyu hwevanhu huve nyore...
  Uye pwanya mhomho yakatukwa
  Kuti vadzivisi vakaipa vashoma!
  
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Nekuda kwembiri yaamai vedu Russia...
  Vanhu veRussia vanotenda kuti haakundiki,
  Uye ita kuti munhu wese ari paPasi awedzere kunaka!
  
  Takapiwa kurwira Nyika Yaamai,
  Kuchengetedza hukuru hweBaba ...
  Uye dzimwe nguva hupenyu hunongova bhaisikopo
  Kunyangwe iyo inofanirwa kuve chiratidzo cheparadhiso!
  
  Vanhu vese vanofanirwa kuzadzisa chiroto,
  Zvinonzwisisika kutenda communism ...
  Kuti pave nemufaro wakawanda paNyika,
  Uye moto werevanchism hauna kuuya!
  
  Mambo wedu, nyanzvi huru Pugachev,
  Akasimudza varimi kuhondo tsvene ...
  Chero bhizinesi richange riri papfudzi,
  Uye ida musikana asina shangu mukomana!
  
  Tichava nesimba kupfuura dhiyabhorosi
  Kana isu tichishandura horizons yesainzi ...
  Yakatsetseka pasi pemahwanda emuipi.
  Kunyange ropa richiyerera kubva mutsinga yakabvaruka!
  
  Hongu, ishamwari dzedu chaidzo,
  Tinogona kuita kuti Motherland ifare ...
  Vanhu vanotenda mhuri imwe chete,
  Great inopenya Russia!
  
  Tarisa vanhu vakashinga mudenga,
  Usarega makore akaipa achifukidza denga...
  Tichapa muvengi chibodzwa chekukunda,
  Uye iwe uchava, rombo gamba muhondo!
  
  Shoko rokuti mbwende handirizivi
  Isu maRussia hatisi vakaderera zvachose ...
  Isu Svarog tina Jesu Muchena,
  Uye nokusingaperi achanakidzwa May!
  
  Vasikana nevakomana vari mukutamba kwakatenderera,
  Isu vasikana vasina shangu tinopinda...
  Kwatiri, shure kwezvose, Mwari wamasimba ose Rod,
  Usave mukomana asina pfungwa dzeparrot!
  
  Uye Lenin akatikurudzira kurwa,
  Stalin akachenjera akakomborera chiitiko ichi ...
  Kerubhi rine simba richatambanudza mapapiro aro;
  Uye tsandanyama dzedu dzakangogadzirwa nesimbi!
  
  Hukuru hweNyika yaBaba huchava mukati
  Kuti tiri varwi vakadai naMwari...
  Pano tichasimbisa kubwinya nebakatwa resimbi.
  Ndeipi nhovo yakagadzirwa kuSvarog!
  
  Muchidimbu, iva wakatendeka kuna Jehovha.
  Kubwinya kweRussia inopenya zvakanyanya ...
  Isu tinongoziva knights makondo,
  Kumashure kwedu kuna Mwari Muchena Kristu Mesiya!
  Pano, kubva pakurova chaiko kubva pfuti, "Shumba" inovhenekera. Hongu, maNazi anozviwana zvakananga panyanga.
  Apo hondo dziri kuenderera mberi, ipapo vana havatambisi nguva.
  Dasha naVaska vanodzungaira kumashure kwemauto eGerman. Vanotarisa kuti michina inofamba sei mumakoramu. Midhudhudhu iri kumhanya mhanya, pfuti dzinozvifambisa dzoga dziri kukambaira. Kune akawanda mauto, anosanganisira SS, uye mamwe mayuniti.
  Vaska akacherechedza kufamba kwe "Ferdinand", pfuti ine simba yeGermany inozvifambisa, inoparadza matangi.
  Mukomana akazevezera kumusikana:
  - Zvinotaridza kunge Fritz ari kufambisa mamwe masimba kuchamhembe kweStalingrad.
  Dasha akacherechedza achinyemwerera:
  - Yedu ichavakuya zvakadaro!
  Nemtsev kubva murori anopopotera vakomana nehasha. Vana vanosimuka uye vanomhanya, vachipenya, vachena neguruva, vasina, zvitsitsinho zvakatenderera. Vanogonawo kuvapa mutsara.
  Mukomana nemusikana vakamhanyira kumakwenzi ndokusvetukira mukati. Dasha akataura nechido:
  - Mapato anogona kuita zvese!
  Vaska vakabvumirana neizvi:
  - Zvechokwadi ... Tichakunda zvechokwadi!
  Dasha akaimba nechido:
  - Kumirira kukunda! Kumirira kukunda! Vanoshuva kudambura macheni! Kumirira kukunda, kumirira kukunda! Tichakwanisa kukunda fascism!
  Vaska akabvumirana neizvi uye akapwanya gonye neminwe yetsoka dzake dzisina vana:
  - Tinogona! Isu takazvarwa kuti tiite kuti ngano ive yechokwadi!
  Dasha akachonya ndokuti:
  - Uye chii? Ini ndinofunga isu tichaita kuti ngano ive yechokwadi, uye iyo Wehrmacht ichava guruva!
  Uye vana vakaimba mukorasi kumusoro kwemapapu avo;
  Muzita renyika yedu yakarurama.
  Ko communism ichapa chii kupasirese...
  Tichave takatendeka kuNyika yedu,
  Ngatitangei nzira yekubudirira, hunyanzvi!
  
  Putin akatonga Russia segamba
  Asi gondo rakamusiya achibhururuka ...
  Big Fuhrer hongu hemorrhoids,
  Asi Stalin zvinorevawo zita!
  
  Ndinotenda kuti tichakunda Third Reich
  Hazvishamisi kuti Putin akatamira kuStalin ...
  Pamusoro penyika pane kerubhi rine mapapiro endarama,
  Uye Satani-Adolf ava kupenga!
  
  MaGermany ane yose yeEurope pamaoko avo,
  Uye Africa, neAsia, uye nyika ...
  Uye Adolf anofunga kuti akanaka
  Asi Fuhrer acharangwa!
  
  Kuna Hitler, Russia yakafanana nedura,
  Anoda kuita zvake...
  Asi zvichave, ndinotenda kuti communism iparadhiso,
  Mastrawberries achamera, kudyara mibhedha!
  
  Usatenda, vanhu vedu havana kusimba zvachose,
  Asi akawandisa Fritz akabatwa ...
  Uye muSlav zvachose iwe hauzive muranda,
  Muzita raamai vedu Russia!
  
  Uye Lenin akatikurudzira kuita chimwe chinhu,
  Akandiratidza maitiro ekuita zvinhu...
  Sezvo Mwari ari mumwe chete,
  Asi mucommunism tinofanira kutenda takashinga!
  
  Kwete, usakundwa nemuvengi weRussia,
  Mushure mezvose, Mwari Muchena anesu - Musiki wezvose ...
  Ndichabatsira nyika dzemadzibaba pakurwa.
  Kuve mukubudirira kwehupenyu husina kushanduka!
  
  Ungauraya vadikani kusvika papi?
  Sezvineiwo, hondo haiperi...
  Vakaonda kwazvo muhondo dzehondo dzedu.
  Ita chimwe chinhu chausingazonyara nacho!
  Urwu rwiyo rwakanaka rwevarwi vechidiki. Vakaiimba, ndokufamba zvekare, vachidzura huruva munzira nezvitsitsinho zvavo zvisina svutugadzike.
  Vana vaifara uye vaigutsikana neupenyu kunze. Kunyange zvazvo akaonda, zviso zvake zvakasvibiswa sechokoreti, uye bvudzi rake, pane kudaro, rakanaka. Vakuru vakuru.
  Mumwe wevaGermany aiva pamudhudhudhu akavadana norudo. Uye akapa chocolate. Nzara Dasha akatambanudza maoko ake, asi Vaska akadhonza ruoko rwake:
  - Usazvinyadzisa!
  Musikana akangwara akawanikwa
  - Ngatinyatso batanidza maNazi!
  Vaska, uyo pachake ari ganda nemapfupa, akafarira pfungwa iyi. Uye akakumbirawo chocolate.
  The Hitlerite akagutsurira uye akazvitutumadza muRussia yakaputsika:
  - Imba mukomana!
  Vaska vakagutsurira vakaimba nekufemerwa kukuru;
  Bato rakaunganidza Russia yese,
  Inodzivirira minda isingaperi ...
  Pamusoro pazvo, vanhu vanodavira simba rakadaro
  Kubwinya kunyika yeSoviet!
  
  Stalin ndiye mubairo wepamusoro,
  Stalin ndiko kutiza kwehuchenjeri ...
  Unofanira kumurwira wakashinga.
  Vanhu vese vari kutevera Stalin!
  
  Takapiwa mapapiro anofara,
  Tine chido chikuru...
  Stalin ndiye mufaro wekuwanda,
  Kubwinya, nyika huru!
  
  Stalin ndiye mukuru pane zvakasikwa,
  Stalin kerubhi rine mapapiro endarama,
  Vanhu vedu vane rombo rakanaka,
  Tenda, usingakundiki zvachose!
  
  Stalin akapa ruponeso kuvanhu,
  Gondo guru pasi rose...
  Nekuda kwaBaba vedu nerusununguko,
  Akatambanudza mapapiro ake pamusoro penyika!
  
  Hakuna akakwirira kupfuura anopenya Stalin,
  Akanaka saMwari muchena...
  Kurwa nefuro nekukunda,
  Iyo Fuhrer ichakurumidza kuendeswa mubhokisi!
  
  Kupa rukudzo kuna Baba vedu,
  Ziva iye akanyanya kunaka kusawana ...
  Tichakurumidza kurarama pasi pecommunism,
  Uye isu hatina imwe nzira!
  
  Stalin ndiko kudada kwepasi rose,
  Stalin boundless communism...
  Mabasa ake achaimbwa
  Iyo fascist yakaparadzwa zvachose!
  
  Stalin akaita mbiri kuRussia,
  Stalin akamusimudza pamusoro penyeredzi ...
  Akasimudza umambo kusvika pamuromo.
  Stalin inongova yakanaka!
  
  Stalin anokunda denga
  Ane huru nyeredzi zvikepe ...
  Miedzo inenge iri yekuvaka
  Stalin achatungamira kune communism!
  
  KuRussia, Stalin izuva,
  Inopenya zvinotyisa murima...
  Inzwi remusikana rine ruzha
  Hapasisina mutungamiriri akanaka panyika!
  
  Stalin ndiye mufananidzo weSvarog,
  Stalin akasika simba reRussia ...
  Anowana Rod pamwoyo -
  Tenzi Mukurusa!
  
  Hapana mutungamiri paNyika yese akanakisa,
  Stalin ndiye mukuru pane varume...
  Ngatigadzirei mufaro mumatenga edu,
  Mupambi ane hasha aparadzwa!
  
  Vanakomana vangu nenhengo dzeKomsomol,
  Kune iyo Motherland, mirai pamwechete mukugadzira ...
  Pamusoro pazvo, imi vasikana mune simba kupfuura ingwe,
  Wadiwa shasha Stalin anesu!
  
  Zvakabudirira hazvigone kuverengwa,
  Ngatibhururuke semuseve...
  Russia yedu inopenya,
  Nyika yaamai iri kuenda kucommunism!
  Dasha akaimba pamwe chete naVaska uye vana vakawana zvese zvinonzwika uye zvakanaka.
  Uye vakanga vachiri kutamba, vachitsika-tsika vana vavo vatsvuku, vasina shangu, uye vagara vachitsika-tsika muchando muna Kurume, netsoka dzavo dzisina kupfeka.
  MuGermany, uyo akanga asinganyatsonzwisisi chiRussian, akafarira rwiyo urwu, uye akabudisa nyama yenguruve yemumagaba mubhegi rake ndokuipa kuvana.
  Ndokugutsurira musoro.
  - Zer Gut!
  Mukomana nemusikana vakakotama ndokuenderera mberi. Vanongova nemakore gumi nerimwe chete, asi vakangwara uye vane ndangariro yakasimba. Unganidza ruzivo rwechokwadi. Uye kamwechete Daria ane vhudzi rakanaka, kunyange ari mudengu, akaunza mugodhi kumaGermany. Musikana akangwara uye anoziva mutauro wavo zvakanaka. Havana kumbofunga kuti mwana akanaka kudaro ane vhudzi jena nemaziso eblue aigona kuunza rufu.
  Uye izvi zvakashanda ...
  Hezvino vanoenda zvakare, vachinakidzwa nemachokoreti echiGerman, uye manzwiro avo anofara ...
  Daria akadaro achinyemwerera:
  - Kana tikakunda maNazi, ndichazvivakira imba ine nhurikidzwa nhatu, yakagadzirwa nemarble uye ine tsime!
  Vaska vakaseka.
  - Uchava bourgeois?
  Musikana akapindura:
  -Kwete! Ndichangova necommunism yangu!
  Vaska vakaseka ndokuimba zvakare;
  Mabhunu paakaenda kunyika yangu,
  Dzimba dzakapiswa, vasikana vakatemwa ...
  Zvairatidza kuti mazero akaverengwa,
  Vakomana vakagera bvudzi ravo kusvika pazero!
  
  Bharikishi akashinga akatora pfuti,
  Uye akabatana nePeople's Army ...
  Asi akaronga zvose zvaMarikish-Bad Boy,
  Ndiani akasiya dhiramu nekuda kwejamu!
  
  Uye heino ndakarembera pane rack mukomana,
  Vanonditambudza neshamhu netsono...
  Mukupindura, ndinoseka pachiso, ini ndiri muurayi -
  Uye ndinodavira kuti Nyika yeBaba ichava paradhiso!
  
  Mhuka dzakagocha zvitsitsinho zvangu nemoto,
  Mwana akarohwa zvakaipisisa nezvino...
  Asi nditende, hupfu hachisi chinhu,
  Kuti mabhunu matsvuku akahwina!
  
  Vanovhuna mapfupa, simbi yakaipa yachera;
  Pa rack, vaurayi vanondidenha ...
  Asi ndinotenda kuti, mukomana akarota
  Kumhanya kutenderera Berlin muna Chivabvu!
  
  Ndinotenda Komuredhi Lenin achatungamira
  Yemahara, Warsaw, Prague, London!
  Tichaisa zvibodzwa zvinohwina munguva pfupi iri kutevera
  Uye pamusoro peBerlin bhena dzvuku nekuzvikudza!
  
  Iye zvino zvitsitsinho zvemwana zvichiri kutsva,
  Iyo yega, iyo inenge inogara isina shangu ...
  Uye shamhu yakarova kumusana,
  Pamwe amai matova nevhudzi jena!
  
  Asi handisi kuzozviisa mumaoko evaurayi ava,
  handisi kuzokumbira kutenda, kuziva tsitsi ...
  Rega kati irove kubva papfudzi,
  Ndinoziva kuti Lenin achapa, tenda mubairo!
  
  Kibalkish akaseka achitambudzwa,
  Haana kuburitsa zvakavanzika, anofa zvinodadisa...
  Mugehena nekusingaperi saka anopopota Bad Boy,
  Madhimoni ari kudurura resin pahuro pake!
  
  Lenin anesu, unogona kuona nekusingaperi,
  Uye murazvo unopisa mumoyo mangu ...
  Hope huru dzinoitika
  Pachave nemureza mutsvuku pamusoro penyika yese!
  Daria akaridza muridzo ndokutsika tsoka yake asina kupfeka:
  - Hukuru! Wakazvinyora wega here?
  Vaska vakagutsurira musoro.
  - Ehe! Nyaya yake yakandibaya mwoyo!
  Daria akagutsurira musoro ndokuti:
  - Unoyeuka here kuti mapurisa akakubata sei iwe neni ndokutidzinga tisina shangu muchando muchando, uye ipapo vakatirova, uye vakatiisa tumapazi tutete pazvitsitsinho zvedu.
  Vaska akasimbisa nyore:
  - Zvakanga zvakadaro .... Zvitsitsinho zvako zvinorwadza uye mapendekete ako anorwadza paunorembera pane rack. Asi pakanga pasina humbowo hwaipokana nesu uye....
  Daria akataura achitura befu:
  - Hongu, asi mapurisa aida kuti tife nechando. Asi pavakandirova mumusoro nebhodhoro, ndakabata chimedu negumbo rangu risina chinhu. Ndokubva aipfuudza mumaoko ake. Ndakabva ndacheka tambo ini newe.
  Vaska vakagutsurira musoro.
  - Hongu, yakanga ... Zvinotyisa, zvisinei. Asi iwe unoziva, mukutonhora, mablisters emasoles akatsva haakuvadze! Uye patakabuda gare gare, zvinhu zvose zvakapora patiri sembwa!
  Daria akasimbisa:
  - Hongu anoporesa patiri zvakanaka! Ndakatutira matinji zvekuti handityi kufamba pamusoro pemarasha!
  Vaska, achizvikudza, akati:
  - Ndoitawo! Tiri mapiyona, vana vecommunism!
  Daria akasimbisa:
  Uye tichakunda zvechokwadi!
  Mukomana nemusikana vakaimba:
  Mukukunda kwemazano asingafi ecommunism,
  Tinoona ramangwana renyika yedu...
  Uye mureza mutsvuku, Baba vedu,
  Tichagara takatendeka tisina udyire!
  . CHITSAUKO #3
  Mukutanga kwaAugust 1943, maGermany akabuda, achikunda kurwisana kwakasindimara kwemauto eSoviet kuGungwa reCaspian. Uku ndiko kubudirira kukuru kweFritz. Izvo zvakawana migove mikuru. Iye zvino Caucasus yakagurwa nenyika kubva kukondinendi huru.
  VaTurkey vakawanawo kubudirira, avo, mushure mehondo dzakasindimara, pakupedzisira vakatora Batumi uye vakapedza kutenderedzwa kweYerevan. Saka, kunyatsotsikirira mauto eSoviet muTranscaucasus.
  Nzvimbo yeUSSR yakava yakaoma zvikuru. Uye Stalin akarayira kuti atange chigumbuso kuchamhembe kuitira kuti aparadze mukoto kune vane nzara, vachifa, asi vasati vazvipira Leningrad.
  Kurwiswa kwaTikhvin kwakatanga. Masimba makuru akakandwa imomo, kunyange zvazvo dzimbahwe rakanga risina matura akakwana. Mamiriro ezvinhu akaomeswa nekusvika kweSweden, anonzi akazvipira kupatsanurwa kumberi, izvo zvakasimbisa nzvimbo dzavo.
  Ehe, uye maGerman akasimbisa zvakanyanya ...
  Hondo dzakatanga kubva pazuva regumi raNyamavhuvhu, mauto eSoviet akakwira makiromita gumi mumazuva matatu ekutanga ehondo. Pano, musi wegumi nemana waAugust, German Maus tank yakapinda muhondo kekutanga. Kwete budiriro yakabudirira inorema zana nemakumi masere nesere matani. Chokwadi, motokari yacho yaityairwa neboka guru, vasikana veNazi vairwisana zvikuru.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - runako rushanu rweTatu Reich netsamba "A". Uye kuti vanorwa sei paMaus uye vanopfura kubva papfuti mbiri kamwechete.
  Mabhomba anoputika-anoputika anodzingwa kubva kupfupi-barreled 75-mm cannon, uye inorema kubva kune 128-mm imwe, ichiratidza simba rinoshamisa.
  Agnes anopisa zvigunwe zvake zvemumakumbo nemakumbo akatsemurwa. Inorova mota yeSoviet, ichibvarura shongwe yayo uye inoridza mhere:
  - Ndiri musikana wemuchadenga!
  Adala anotumira pfuti nechimbambaira oridza mhere:
  - Uye ini ndiri aerobatics, kubvarura vashandi vese!
  Uye zvakare musikana anoshandisa zvigunwe zvakashama. Soviet makumi matatu nemana makoko akarova Maus, asi anosvetuka sepizi. Motokari yakachengetedzwa zvakanaka. Uye haugone kumurova nyore. Magomba anobhururuka kubva kwaari semabhora etennis, uye kunyangwe aine hukuru hukuru hwechikara chakadaro haugone kupaza.
  Uye musikana anopfurwa kubva papfuti inorwisa ndege, asingaregi muvengi achiswedera pedyo.
  Agatha akapfurawo nerubatsiro rwechigunwe chake chisina kupfeka uye akagomera:
  - Rega bakatwa rangu rirove, isu ticharova vavengi!
  Adala akasimbisa nehasha, kupfura chaizvo chaizvo:
  Tiri varwi vechiedza nenyika!
  Angelina akarova zvigunwe zvake asina kupfeka, akapwanya tangi yeSoviet T-34-76 ndokudanidzira:
  -Kuhwina kukuru!
  Aphrodite akarovawo nepurojekiti, iyo yairema semurwi, yakapwanya Soviet T-60, uye yakashinyira:
  - Hondo tsvene ichave kukunda kwedu!
  Agnes akarova, achishandisa chitsitsinho chake chisina kupfeka, akatyora nhumbi dzokurwa dzepamberi dzemuvengi uye, akati:
  - Imperial mureza mberi - mbiri kune akadonha magamba!
  Vasikana vepano vakanyangara nemhondi. Uye hazvisi pasina kuti haugone kuvapfuura. Kutenda kutsoka dzavo dzisina kupfeka uye muviri bikinis, vanopfura pasina kupotsa. Zvichireva kuti havarohwe nyore nyore.
  Inotyisa "Mouse", yakarohwa nechombo chinouraya, uye haina kupa chero munhu mukana.
  Kusanganisira KV akatevedzana.
  Asi kana pane vakadzi veGermany vanorwa zvakasindimara uye zvinobudirira, saka kune vasikana veSoviet level - heroes.
  Pano, somuenzaniso, Natasha neshamwari dzake. Vanongova nepfuti ine mwero, inozvifambisa-85 ichangosvika kumberi. Uye vasikana vari kutorova vaNazi nesimba uye guru pairi.
  Chokwadi, vakanaka havana shangu uye mubhikini. Uye vanopwanya maNazi zvakakwana, senyundo inorova zvidimbu zvegirazi.
  Uye izvi hazvikanganwiki kana vasikana vakadai vachiratidza mwero wepamusoro wekubhururuka kwegondo.
  Natasha anopfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anopwanya Panther, mushure mezvo anodanidzira:
  - Kunyika yeBaba huru!
  Uye acharatidza rurimi rwake!
  Zoya zvakare inorova muvengi. Murove zvakanyanya. Achaputsa nhumbi dzokurwa uye kurira:
  - Nekuda kwekubwinya kwecommunism!
  Augustina anorwawo zvakasimba, uye kana akamanikidza muvengi, anozviita zvakanyatsonaka. Kuputika nekudzvova:
  - Kubwinya kunyika yemakominisiti!
  Dolbanet naSvetlana. Uye zvakanyatsonaka zvakare. Nezvigunwe zvako zvakashama. Pwanya zvombo zvemuvengi uye squeak:
  - Nekuda kwehukuru hwenyika yemakomunisti!
  Uye ratidza rurimi rwake ...
  Pano vasikana, vachinzwa kufemerwa, vakaimba, vachinyora vari kufamba;
  Beauties vanorwisa vasina shangu
  Vasikana vakanaka kudaro varikumhanya...
  Kana zvakakodzera kurova Fritz nechibhakera,
  Kana kumutema nepfuti!
  
  Vasikana havana mubvunzo
  Vachaviga vaNazi vakafa...
  Uye vachamurova zvakasimba kubva patsoka dzake.
  Uye kune imwe nzvimbo mapere anodya anochema!
  
  Russia ishoko remasoja
  Kana iwe uchitenda kuti hazvisi nani ...
  Kunyangwe dzimwe nguva kurongeka kwakashata,
  Panokunda Kaini mutema mutema!
  
  Usatenda, nhengo dzeKomsomol hadzimhanye,
  Uye kana vakamhanya, ipapo chete pakurwisa ...
  Uye vaNazi vose vachaurayiwa kamwe chete,
  Uye iyo Fuhrer ichasimudza zvese kune chekucheka block!
  
  Russia ndiyo nyika yaamai vangu
  Anopenya, akanaka zvake ...
  Ndiani mbwende haatombokodzeri ruble,
  Uye zvine ngozi kuita nharo nemurwi!
  
  Asi zivai kuti tichakunda maNazi,
  Hapana chakaipa chichatonga pachigaro ...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye Mwari Svarog nehukuru mukorona!
  
  Ndiani mbwende, nditende ini muranda asina simba.
  Magumo ake ndeamwe - kutsungirira kutukwa ...
  Nhasi mupfuri wekiyi, mangwana uri foromani.
  Uye iwe pachako unogona kurova misana yevamwe vanhu!
  
  Vasikana vane simba, igomo rinoputika,
  Iye dzimwe nguva, uye anoputsa zvine simba makomo ...
  Hondo inodenha chamupupuri chakaipa;
  Uye kufa kwerudzi rwevanhu, chokwadi kunowira pasi!
  
  Saka ini ndichakuudza chokwadi knights,
  Isu takasimba kana isu maRussia takabatana ...
  Kuda chikafu cheforogo nebanga
  Isu tiri varwi muhondo dzisingakundiki!
  
  Kutenda kwedu munaShe Kristu chii?
  Kunyangwe Lada achiremekedzwa zvakare ...
  Comrade Stalin akafanana nababa kwatiri,
  Uye nzvimbo yecommunism ichava paradhiso!
  
  Uyo akanga aripo paakafa achamuka.
  Uye isu tichava vakanaka uye vakachenjera ...
  Uye chokwadi murume anodada kwazvo,
  Kunyangwe dzimwe nguva inotakura zvisina maturo!
  
  Murudo, Baba vedu vakaita senyeredzi,
  Nditende, haazombobuda ...
  Hope huru dzinoitika
  Kuchava norugare nomufaro munyika yose!
  
  Ndinoda Maria, ndinoremekedza Lada zvakatsvene,
  Svarog yakanaka uye Perun yakanaka ....
  Ndinoda Jesu naStalin
  Zviso zvitsvene zvemifananidzo zvinodikanwa kwandiri!
  
  Paradhiso chaiyo ichaitika rini
  Zvichaitika, nditende, tariro dzese ...
  Iwe unopa moyo wako kune Motherland,
  Zvose zvichanaka, zvakasimba kupfuura kare!
  Vasikana vakarwa zvakanaka uye vakanyora zvakanaka. Ko nevarwi vakadai, hapana Hitler anotyisa kuRussia.
  Kunyange zvakadaro, mauto eSoviet, pashure pemazuva gumi okurwa yakasindimara, kunyange zvakadaro akapinda Tikhvin.
  Kurwa kwakaitika kuguta rimene. Masimba hongu zvikuru kunyange kusaenzana.
  MaGerman akabata hukuru hwemhepo uye vari kubhomba vasingamire. Mamiriro ezvinhu ari kuwedzerwa nemapoka ekunze ari kurwira kudivi reWehrmacht. Kunyanya zvakawanda zveItaly zvikamu.
  Vari kuedza kusundira Red Army kure Tikhvin. Asi mauto eRussia ari kurwisana zvakasimba. Uyu ndiwo chete mukana wavo, chaiwo wekuponesa Leningrad yakakombwa, kufa nenzara. Zvokudya zvinogona kungodonhedzwa ipapo nemhepo, asi maGermany ane ndege dzehondo dzakasimba, uye zvakaoma zvikuru kuita izvi.
  Uye muhafu yechipiri yaAugust, vaNazi vakarwisa Astrakhan. Uye muguta rino vasikana veSoviet vakarwa nehugamba hukuru uye ushingi.
  Battalion yevasikana vasina shangu inofukidza guta rino gamba.
  Alenka anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, obva apisa kuputika, achichera maNazi uye anoti:
  - Kana mukadzi ane ruchiva sekatsi, murume wake ane mbeva mumusoro make!
  Anyuta, achipfura Fritz, uye zvakare achikanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, akarira:
  - Iwo akajeka mazano akasuwa kubva mumumvuri wezvematongerwo enyika, kana aitwa!
  Alla, achipfura Fritz, uye achikanda girinedhi, achigogodza tangi neminwe yake isina kupfeka, akagomera:
  - Mukadzi anongwarisa segava, anototonga shumba kana murume aine pfungwa dzejongwe!
  Maria, achiridza pfuti, uye achirovera pasi Fritz, akagomera:
  - Mwari vanogona kuita chero chinhu, vanongopfuura mukadzi muzvikumbiro, Haana simba!
  Matryona, achipfura muvengi, uye achikanda chipo chemhondi cherufu nezvigunwe zvake, akati:
  - Mukadzi kuti arege kumedzwa nomurume seboa constrictor, anofanira kuva nemhungu!
  Alenka, achienderera mberi achipisa vaNazi, akataura zvakajeka:
  - Munhu anogona kuita seMusiki pazvese, kungotevedzera setsoko hakumuite tsvarakadenga!
  Anyuta akaridza pfuti muvengi achibva aburitsa tanki negonyeti rainge rakananga zvakanaka ndokuti.
  - Munhu anogona kukunda Mwari Wemasimbaose chete mukuzvitutumadza, uye kunyangwe zvakadaro kana akasikwa nehungwaru naPithecanthropus!
  Alla, achienderera mberi kupfura chaizvo paFritz, akaburitsa:
  - Mukadzi haadi kuita huku, asi murume wake chaiye ijongwe!
  Maria, achipfura maNazi uye nekukanda chaiko kwetsoka yake isina chinhu, achirova Panther, akati:
  - Mukadzi wegava zvechokwadi ane mhumhi inobata pavarume beavers!
  Marusya, achirovawo maNazi nekuputika, uye achipa pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, akaburitsa:
  - Pamatongerwo enyika zvakaita semusango, ukadya muoki nguruve, tsuro ikamedza gava, kana mbongoro - makanda matatu anoteurwa!
  Alenka, achienderera mberi achipfura, uye achigeza varwi nemaremoni akatsemuka, vyaknula:
  - Kupenya kwemukadzi, kunowedzera ari gava!
  Anyuta akapfurawo maNazi, akaadimbura pasi, ndokukanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza kamhere:
  - Gray vanhu vanoshaya grey muuropi, hunhu hwakajeka, grey mumusoro muhuwandu hukuru!
  Alla, achipfura muvengi, achipa pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, chakapihwa nehungwaru:
  - Murume achena semhumhi ari oga, uye setsuro haana zororo.
  Maria achicheka Fritz, akataura zvine hungwaru:
  - Kana wezvematongerwo enyika ari gava guru, saka mugove weshumba unopiwa kwaari!
  Marusya akapfura girinedhi, ndokukanda ndimu nezvigunwe zvake, achishinyira:
  - Iyo gava-wezvematongerwo enyika inotorera muvhoti-gunguwo mukana wekukwira sechizi mubhota!
  Alenka, achienderera mberi nekupfura kubva pachombo, uye nechitsitsinho chake chisina chinhu akakundwa nepakaputika, akadanidzira:
  - Kune nyeredzi shoma mudenga pane dudziro dzeMagwaro Matsvene!
  Anyuta, kupfura maNazi, akapa:
  -Muurayi akapfeka nguwo dzvuku, akanyanya kunaka, wezvematongerwo enyika ane hunyoro!
  Alla, achienderera mberi nemoto, zvine musoro akati:
  - Muurayi ane demo rakarodzwa, wezvematongerwo enyika ane izwi rakapinza, wekutanga anorova musoro wake, wechipiri anodonha muuropi!
  Maria, achienderera mberi nekurova Fritz nemazvo, uye achikanda chimwe chipo cherufu neminwe yake isina chinhu, akati:
  -Kudimbura misoro dzimwe nguva kune hunhu pane kudonha pahuropi!
  Matrena, achigura vaNazi, uye achikanda girinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu, akati:
  - Kana ukarega vezvematongerwo enyika vachidonha pahuropi hwako, uchabvarura bvudzi rako nekugumbuka!
  Alenka, achipfura mukuru weGerman, uye achipaza nepakati pake, akati anotyisa:
  - Hurukuro dzevezvematongerwo enyika dzakaita semvura yekugezesa pfungwa!
  Anyuta, achipfura muvengi zvine chinangwa, uye achiburitsa ndimu nezvigunwe zvake, akaburitsa:
  - Ndeupi Mwari mukuru mune zvematongerwo enyika, izvo zvinogadzira kusateerera mutemo!
  Alla, achipfura maNazi, uye achikanda pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, akaburitsa:
  - Munhu wezvematongerwo enyika anogara akatarisa muvhoti sembongoro yakatarisa gava kuti irime!
  Maria, achipfura muvengi, uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achikanda girinedhi rine simba rinouraya, akaputika:
  - Mukadzi anofarira kufumura muviri wake wakashata kuti apfeke zvakapfuma!
  Marusya akapfura kuputika kwenguva refu, achicheka mutsara weFritz uye nekupuruzira:
  - Mukadzi asina shangu anopfeka murume nekukurumidza, kunyangwe asiri bhutsu!
  Alenka, achiitisa moto chaiwo pavaNazi, akati:
  - Nechitsitsinho chechikadzi chisina chinhu, zviri nyore kupuruzira murume pamabhutsu emafashoni!
  Anyuta akadzingwa kubva ku grenade ndokuburitsa:
  - Kuti uwane shangu dzefashoni, mukadzi anofanira "kupfekedza" murume zvakanaka!
  Alla, achirova vaNazi nekuputika, uye achikanda girinedhi kuzvigunwe zvake, akapindura:
  - Mukadzi asingazivi kubereka gumbo rake munguva acharamba ari "shod" nokusingaperi!
  Maria, achipfura muvengi, uye achikanda pasuru inoputika nechitsitsinho chake chakatenderera, akaburitsa:
  - Kakawanda, kutarisa makumbo echikadzi asina chinhu, murume anomhanya mungozi ye "shod" pachake kune mamiriro ekutsika!
  Marusya, achipfura chaizvo muvengi, uye achipa grenade nebvi rake risina chinhu, akapindura:
  - Kuti urege kuramba usina shangu zvachose, unofanirwa kukwanisa kukanda shangu dzako nenguva!
  Alenka, achienderera mberi kupfura vaNazi, uye achigogodza mweya kubva kwavari, akabudisa pachena:
  - Tsoka yemusikana isina kupfeka iri nani pane bhutsu yetende remupambi!
  Anyuta, achienderera mberi kupfura nekururama kusingadzimike, akati:
  - Iyo yakasimba nhumbi dzokurwa nadzo haizorambi, pamberi peganda rakapfava, rinoyevedza girlish soles!
  Alla, achipfura vapambi veGerman, akaburitsa:
  - Vakadzi vakachenjera kwazvo vanokwira muchikwama chemurume netsoka dzisina makumbo!
  Maria akapfura vaNazi, nekururama kukuru, uye achibaya misoro yavo, akati:
  - Chikamu chinonamira chemuviri wechikadzi chemari yegoridhe, tsoka dzisina kupfeka uye mazamu asina!
  Marusya, achienderera mberi kupfura, pasina tsitsi kune vaNazi, akabudisa:
  - Mukadzi anoda kubvisa shangu dzimwe nguva, kuti arege kupfugama pamberi pekuda!
  Alenka, achinyatso nyora nezvevaNazi, uye achiaisa mumirwi, zvine musoro akati:
  - Zviri nyore kuisa murume pamabvi ake netsoka isina chinhu!
  Anyuta, achipfura muvengi, akataura nehasha:
  - Barefoot nenguva, kwete asina shangu!
  Alla, achirova vavengi, uye achicheka vanopikisa, akagunun'una:
  - Zviri nyore kuti mukadzi akwire panhongonya yegoridhe netsoka dzisina chinhu!
  Maria akarovawo vaNazi, uye akabvisa:
  - Iwe uri murume webhutsu, kana iwe usingade makumbo evakadzi!
  Marusya, achipfura maNazi, uye achikanda pasuru yakagadzirwa nemusha nezvinoputika neminwe yake isina chinhu, kubva iyo Tiger yakapinduka, yakagomera:
  - Mukadzi ane makumbo matete achaita kuti murume akotama achiremekedza!
  Alenka akarova vaNazi, akavatema pasi ndokurega:
  - Zvigunwe zvakashama zvakanyanya kupfuura maoko kana mukadzi achitora mari kubva muhomwe yemurume "shod"!
  Anyuta akacheka Fritz ndokuridza mhere:
  - Chinhu chakanyanya hunyanzvi ndeyemukadzi anosunda murume pasi pechitsitsinho, netsoka yake isina chinhu!
  Alla, kupfura vadzivisi, uye kukanda ndimu nechitsitsinho chake chisina chinhu, akaburitsa:
  - Nzira inoenda kumoyo wemunhu iri nyore kuti runako rutsike netsoka dzakashama!
  Maria akapwanya tangi reGerman, achikanda girinedhi, akaridza mhere:
  - Vasina tsoka dzevasikana, vanonyanya kusimba kana vachikwira Everest yemoyo wemurume!
  Matryona akapfurawo zvinouraya uye akapa kunze:
  - Abvisa shangu dzake, zviri nyore kuti mukadzi ayambuke mugwenga rekusava nehanya kwevarume!
  Alenka akapwanya muvengi ne bazooka yakabatwa ndokuridza mhere:
  - Iwe uchave mbeveve sebhutsu, ucharova chitsitsinho kunyangwe chisina shangu!
  Anyuta akapawo cheu ndokuridza kamhere achibudisa mazino.
  - Gumbo rechikadzi risina kubereka rinoita kuti murume awire muhuduku husina shangu!
  Alla ane bvudzi dzvuku, akacheka vaNazi, akarira:
  -Kazhinji bhutsu bhutsu dzinowira muhudiki husina shangu!
  Maria akatora mbama kune vaNazi uye akaridza mhere:
  - Kana musikana ane makumbo akanaka, saka haasi tramp muhupenyu!
  Matryona, achipfura muvengi, uye achigura vaNazi, sezvisote zvezviyo, akahukura:
  - Musikana asina shangu ari nani pane mukadzi ane shangu, katsi, inonakidza kupfuura shumba yekare!
  Alenka, achipfura vaNazi, uye achikanda zvipo zvinouraya zverufu, akaburitsa:
  - Kupfuura zvese, mukadzi anowana mubairo ane mazamu asina kupfeka, uye shangu dzefashoni dzine tsoka dzisina makumbo!
  Anyuta akarovawo maNazi, akaadimbura pasi, uye netsoka dzake asina kupfeka akakanda magirinedhi ndokuzhamba:
  - Kubva paminzwa yekusava nehanya kwevarume, nzira yakanakisisa yekudzivirira mukadzi ndeye chitsitsinho chisina chinhu!
  Alla, achipfura vanopikisa nekuvacheka nekuputika otomatiki, akati:
  - Chitsitsinho chakasimba kwazvo chemurume kubva patsoka yemukadzi isina chinhu!
  Maria, achirova vanopikisa, uye kurova kubva kune grenade launcher, yakabudiswa:
  - Barefoot chitsitsinho chevakadzi, iyo yakanyanya kupiswa bhutsu ine giblets!
  Matryona, achiwisira pasi vaNazi, akabuda nehungwaru:
  - Iwe haugone kukanda shangu dzako nenguva - iwe uchave usina shangu!
  Alenka, achinyora nezvevaNazi, akati:
  -Kana iwe uri pfungwa ye cudgel, saka iwe unogona kudziya zvakanaka, iwe wega!
  Anyuta akacherekedza zvine musoro, achirova muvengi, uye achikanda pasuru ine zvinoputika netsoka yake isina chinhu:
  - Zvakanaka kuva nekirabhu, zvakaipa kuva kirabhu!
  Alla, achirova vaNazi, uye achipa girinedhi nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akadanidzira:
  -Kukanda zvibhakera zvesimbi zvinogona kukubatsira kuti urarame, asi musoro weoki unotungamira kurufu!
  Maria akacherekedza zvine mufungo, achichera pasi vaNazi:
  - Kana mutongi asina mambo mumusoro make, mhirizhonga inotonga munyika, uye vanotengesa pasina!
  Matryona, achirova vaNazi zvine musoro, akati:
  - Korona haisi yemusoro iyo ngowani!
  Alenka, achipwanya iyo Fritz, zvine musoro akati:
  - Pamusoro pemuouki uye korona inogara zvine hukasha!
  Anyuta, achipfura chaizvo maNazi, akaburitsa:
  - Hazvina mhosva kuti muoki wakasimba sei, asi zvinhu zvemusoro kubva pazviri ndizvo zvakanyanya kusimba!
  Alla, achikurumidza kupfura muvengi, akatorwa zvine musoro:
  - Ndiani mukuru wekirabhu, anokwira mumusoro nekirabhu!
  Maria anopenga vanopikisa, akaburitsa:
  - Wezvematongerwo enyika akabata chikwama uye baton mumaoko ake, mari yake chete ndeyehuni, uye baton ipepa!
  Marusya akacherechedza, achikanda lemon netsoka yake isina chinhu:
  - Musoro wakajeka, mune zvishoma unoreva bvudzi jena!
  Matrona, achipwanya maNazi, akati:
  - Iwe unogona kunge usiri blonde, asi zvakanaka kuve mweya wakajeka, vasikana vanogona kurova vakaipa kuti vamwe vararame vachifara!
  Alenka, achipfura vaNazi, akaridza mhere:
  - Iwe haugone kuvaka dziviriro yakasimba kubva pamiti yemuoki pazvigutsa chete!
  Anyuta, kupfura, zvine musoro zvakataurwa:
  - Kana wezvematongerwo enyika asiri wehuni, ipapo achabvisa machipisi, kwete chete kubva kuvhoti-stump!
  Alla akataura nehasha, achirovera pasi maGerman:
  - Kunyange zvazvo wezvematongerwo enyika asiri gondo, anoona vavhoti semakunguwo uye matanda!
  Maria, achicheka vavengi, akati:
  - Kana iwe ukabvumira vezvematongerwo enyika kuti vabvise shavings kubva kwauri, saka iwe zvechokwadi uri wehuni!
  Matrena, achichera vaNazi, akazvitaura:
  - Wezvematongerwo enyika ane vavhoti igava, asi naiye pachake, hamster i hamster!
  Marusya akakanda girinedhi negumbo rake risina kubereka ndokuridza kamhere:
  - Wezvematongerwo enyika akangwara akafanana negava muchikwere chehuku, uye benzi rakafanana nenzou muchitoro chechina!
  Alenka, achipwanya Fritz, akaburitsa:
  - Kurongeka kwakaiswa mukunyarara, wezvematongerwo enyika anogadzira bongozozo nekutaura!
  Anyuta, achiparadzira maNazi negirinedhi, akaridza mhere:
  - Wezvematongerwo enyika anotaura zvakawanda, kunyanya kana achida kuvhara muromo wake!
  Alla akataura nehasha, achirova maNazi:
  -Kukakavadzana nevezvematongerwo enyika kuti kurova mvura mudhaka, kunze kwekunge iwe ukaputsa tsandanyama yerurimi, nhema nepurofiti!
  Maria, achipwanya vavengi, uye achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akati:
  - Wezvematongerwo enyika musanganiswa wegava nemhumhi, asi anofudza zvakawanda!
  Matrena, achipfura vaNazi, akagomera:
  - Iyo yakawanda yezvematongerwo enyika gava, iyo inowedzera nguruve!
  Marusya, achicheka Fritz, akaburitsa:
  - Mune zvematongerwo enyika, mune inoenderera mberi menagerie, mhumhi, tsuro, huku, jongwe uye mhuni, gava chete rinogara richisarudzwa samambo!
  Alenka, achipwanya maNazi, akagunun'una:
  - Mudzvanyiriri anozviita shumba inguruve chaiyo!
  Anyuta akacherekedza zvine hukasha, achiwisira pasi vavengi nepfuti:
  - Wezvematongerwo enyika achapasa shumba chete kana muvhoti ari dhongi rakakwana!
  Alla, achigogodza maNazi seguruva kubva pamakapeti, akabuda:
  - Mumwe wezvematongerwo enyika anopfeka ganda regwai, asi kungoteura ropa chete kunoita kuti ave nehukama nemhumhi, uye gondohwe rakasimba rine njere!
  Maria, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akarira:
  - Zviri nani kana mubati ari bere rakafuka makwai, pane gondohwe rakafuka shumba.
  Matryona, kupfura muvengi, nekururama kweRobin Hood, yakabudiswa:
  - Wezvematongerwo enyika anopururudza nezverunyararo segwai, asi mhumhi inobata hondo!
  Marusya, achipfura muvengi, akadanidzira:
  - Wezvematongerwo enyika kuti atore vhoti yevavhoti anodurura senge nightingale, asi anoabatirira mahuni!
  Alenka, achipfura maNazi, akaburitsa:
  - Kana kutaura kwevezvematongerwo enyika kuchiita senge nightingale trill kwauri, usave gunguwo mune iyi nyaya!
  Anyuta akacherekedza, achiwisira pasi maNazi:
  - Kana wezvematongerwo enyika akaimba senge nightingale, saka anokuona iwe mutambo wakakodzera!
  Alla, achicheka vaNazi, akati:
  - Kuvhima vavhoti kwakasiyana nekuvhima musango mukuti muvhimi anoita ruzha rwakanyanya sezvinobvira!
  Maria, achipfura muvengi, akadanidzira:
  - Wezvematongerwo enyika, kusiyana nehomwe, anogadzira ruzha rwakanyanya kana achiba, uye anobata kumeso kana achiba!
  Matryona, kupfura muvengi, gurgled:
  - Wezvematongerwo enyika zvakare mune imwe pfungwa mwari, asi zviri nani kusatenda maari!
  Maria akasimbisa:
  - Wezvematongerwo enyika anofarira kuvimbisa Mwedzi semuvhoti, chete anokanganwa kuwedzera kuti hakuna hupenyu kunze kwejecha!
  Alenka, achicheka vadzivisi, akagunun'una:
  - Nhamo haisi kubva mupfungwa, asi kubva pakushayikwa kwehungwaru hunoshanda!
  Anyuta, achipfura muvengi, akaridza mhere:
  - Matambudziko ese epasi haasi emari, asi kubva pakusavapo kwavo muhuwandu hwakakodzera!
  Alla, kupfura muvengi, akaburitsa:
  - Mutauro unopihwa kune wezvematongerwo enyika kuti avanze pfungwa dzake, asi kwete nehunyanzvi hwekutaura hungagona wezvematongerwo enyika kuvanza grey squalor!
  Maria akataura zvine simba sezvaaipfura paFritz:
  - Kana simbi ikaenda kumaketani, haingasiyiwi minondo, kana sirivha yakadururwa mukutaura, ipapo hapazovi nemubhadharo!
  Matryona, achipfura muvengi, akagunun'una:
  - Ko wezvematongerwo enyika ane chipo chekuchengeta zvipikirwa here? Zvine, asi kwete pasina!
  Marusya, achipfura vaNazi, akati:
  - Nzou inoisa murwi mukuru weshit, uye wezvematongerwo enyika-gava, gomo rakatokura remanyoka ekutaura!
  Alenka akacherechedza, achipwanya maNazi:
  - Wezvematongerwo enyika anodurura huchi hunotapira hwekutaura, achinyudza vavhoti mumanyoka ekutaura!
  Anyuta, kupfura vanopikisa, akaburitsa:
  -Kutaura kunotapira kwevezvematongerwo enyika kwakafanana nehova yehuchi, iwe chete unotuhwina uchitevedza mumarara!
  Alla, achipfura vaNazi, akati:
  - Wezvematongerwo enyika anogona kuzadzisa chivimbiso, chete kuita kuti muvhoti atende mune zvisingagoneke!
  Maria, achitungamira moto chaiwo, akaburitsa:
  - Kune vezvematongerwo enyika vakawanda mumaelections, asi hapana wekusarudza, chigutsa, dheki, gava, nguruve, bere - pane chinhu chimwe chete chasara kubva pakugumbuka - dzvova!
  Matryona akapfura maNazi ndokuti:
  - Wezvematongerwo enyika anowanzobvarura huro yake, iwe unofanirwa kukanda nzeve dzako!
  Marusya akacheka vaNazi, akati:
  - Wezvematongerwo enyika, kusiyana nenightingale, haamboimbi pasina, uye ane chipo chegava!
  Alyonka akarira, achibudisa mazino ake:
  - Wezvematongerwo enyika anoda kuve gondo, asi muvhoti anogara asina kodzero dzeshiri!
  Anyuta akadzvova, achipfura maGerman ne sniper:
  - Sei iwe uri pakodzero dzeshiri, nokuti pfungwa dzehuni!
  Alla akaridza muridzo nehasha dzepython:
  - Wezvematongerwo enyika ane nziyo dzakawanda dzakasiyana, asi dzese dzine chinangwa chimwe chete: ndisarudze!
  Maria, achigura maNazi, akagunun'una:
  - Muvhoti, sebhuni, anosiya tsuro, mhumhi, bere, asi gava rezvematongerwo enyika rinomudya zvakadaro!
  Matrena akacherekedza, achicheka maNazi:
  - Wezvematongerwo enyika achaverenga nekutaura kwakanaka pamusoro penjere dzenhunzi, trill yenightingale, pakufunga kwehuni, asi nguruve yake inooneka kune ziso rehove!
  Marusya, achirwa nevaNazi, anowedzera nekuseka:
  - Mukadzi ariwo wezvematongerwo enyika akanaka, uye zvishoma anopa mukana wekuti achazadzisa chivimbiso chekuvimbika uye kupa mufaro!
  Saka vasikana vanodzivirira guta nehugamba, uye vanopa tariro huru.
  . CHITSAUKO #4
  Mukupera kwaSeptember uye kutanga kwaOctober, hondo dzeAstrakhan dzakanga dzichiri kuenderera mberi, uye vaNazi vakanga vachienda kumaodzanyemba vachitevedza gungwa reCaspian Sea. Paiva nekufambira mberi kusingagoneki kwevaNazi ... Kumaodzanyemba, vaNazi vakatora guta reOrdzhonikidze ndokupfuurira nedutu Grozny.
  Hondo dzeSoviet dzakarwawo nehugamba muguta rino.
  Hondo yevasikana, inotungamirirwa naTamara, yakaratidza kutsunga uye ushingi.
  Tamara akaridza pfuti, uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka akakanda magirinedhi, achiti:
  - Kubwinya kune yedu Motherland USSR!
  Anna, achipfura nemaNazi nemazvo, uye achikanda pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, akadanidzira:
  - Kubwinya kune hugamba!
  Akulina, achipfura muvengi, akadanidzira:
  - Nekuda kweNyika uye kukudzwa!
  Victoria, achipfura Fritz, uye achikanda girinedhi nesimba rinouraya nezvigunwe zvake, akachema:
  - Pwanya iyo Wehrmacht nehugamba!
  Olympias, musikana ane hutano, akapa mutsara kuvavengi, akarova Fritz uye akakanganwira:
  - Muhondo tsvene, pachava nekukunda kwedu!
  Tamara, achipfura vaNazi, uye zvakare achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akati:
  - Murwi anofanira kunge ane simba remuoki, asi kwete musoro weoki!
  Vasikana vakapfura. Pakati pehuwandu hwematongo, matongo ari kupfungaira. Kuputika mushure mekuputika kunotevera. Utsi hunokwira mudenga. Zvese zvakatenderedza zviri kutsva.
  Kuparadza pamwero mukuru.
  Akanaka, asina shangu mutsvuku Anna, paanokanda girinedhi, achibvarura vaNazi, anopopota sezvizvi:
  - Mumuouki wega wega mune gomba, mumusoro wega wega weoki mune gomba iro uropi hunoyerera!
  Akulina, achipfura muvengi, uye achikanda girinedhi nerutsoka rwake rune nyasha, rwakatsvuka, rusine rutsoka, rwakakwenya:
  - Kana iwe wakangwara semuoki, ipapo unokotama senge aspen!
  Victoria, musikana ane vhudzi dzvuku, zvakare asina makumbo, akatsvuka, akatsvuka, akarira:
  - Kana iwe usina hunyengeri hwegava, saka matehwe matatu achabva pauri!
  Olimpiada, mutsvuku ane hutano, murefu, muhombe, ane tsandanyama, akatendeuka, akakanda girinedhi negumbo rake rakashama ndokuridza kamhere:
  - Kana iwe uri mbeveve semuouki, vanokukwevera seunonamira!
  Mumwe mukomana akafamba achikambaira. Akapenya nezvitsitsinho zvitema, uye akakanda pasuru inoputika kumaNazi. Akabva ati:
  - Murwi wechidiki, ari nani pane akadzikira mukuru!
  Tamara akapazve mukana. Akakanda girinedhi nesimba rinouraya netsoka yake isina kupfeka ndokudanidzira:
  - Kune imwe neimwe yesutu yake nyowani, wezvematongerwo enyika anodhonza matehwe matatu kubva kune vanovhota!
  Akulina, achipfura vavengi, uye achinyemwerera nehasha, akagomera:
  - Iwe uchave wakangwara semuti wemuoki, ivo vanoubvarura seunamira uye tsuro!
  Anna, achipfura muvengi, uye achikanda magirinedhi netsoka yake isina kutakura matangi, akarira:
  - Gava rine mano rinotoputsa matehwe matatu eshumba, kana riri gondohwe rine pfungwa!
  Victoria, achipfura maNazi, uye achikanda chipo chemhondi nechitsitsinho chake chisina chinhu, akaburitsa:
  - Kana iwe usingade kuita gava, unochema sembwa ine nzara!
  MaOlympics akacheka pasi paFritz. Akabva akanda girinedhi negumbo rake risina maoko ndokuridza kurira.
  - Wezvematongerwo enyika igava, ipapo anogadzika vavhoti-huku masikati machena!
  Kutinhira kwe cannonade kunowedzera. Anotyisa "Sturmtigers" anoenda kuhondo. Vanopfura mabhomba anofambiswa neroketi. Uye vanoparadza zvivako zvose, vachipwanya dzimba pakarepo. Uye madutu ari kutenderera mudenga. Vanopfura matombo panzvimbo dzeSoviet. Vanodonhedza mabhomba. Iyo Panther-2 yatove kuoneka, muchina wepamusoro kupfuura wePanther, une simba 88-mm cannon.
  Motokari yeGermany ine turret yakamanikana uye diki, pamwe ne squat hull. Chikara chakadaro kana chikapura, chinobowa. Uye zvakanyanya kukosha, kwete kurema zvakanyanya, ine injini ine simba ye900 horsepower.
  Tamara akakandira girinedhi kuPanther-2 netsoka yake isina kupfeka ndokuridza mhere:
  - Iwe uchave wakapusa sechigutsa, vanochibvarura sechinamira, kwete chete makava ane hungwaru, asiwo tsuro dzinotya!
  Anna, achipfura vaNazi, uye achicheka vadzivisi, achikanda marimu netsoka dzake dzisina kupfeka, akafunga kuti:
  - Kunyange gondo, gava rine hunyanzvi, rinogona kufumura huku yakatota!
  Akulina, achicheka vavengi, uye achivabaya nepakati, nemapfuti chaiwo, akaburitsa:
  - Murume achirota basa reshumba kazhinji kacho dhongi rakarimwa negava!
  Victoria, achicheka vanopikisa mukuputika, uye achikanda chimwe chinhu chinouraya netsoka dzake dzisina kupfeka, akadanidzira:
  - Munhu ane zvishuwo zvakaita seshumba, kusindimara kwembongoro, kupenga kwebere, nyasha dzenzou, asi gava rake rinogara richigona kumukwezva!
  Mitambo yeOlympic yakapa mukana kumuvengi. Akaitema semucheki weuswa ndokuridza mhere.
  - Gava reruvara rutsvuku, wezvematongerwo enyika wesutu ine ropa!
  Kusimba kwehondo kwakaramba kuchiwedzera. Guta racho rakaputswa nevaNazi kubva kumagetsi egasi, ayo akanga ari pamusoro pesimba kune Katyusha. Uye kwakanga kwakaoma zvikuru kudzivisa vaNazi. Asi battalion yevasikana vasina shangu, hafu-vakashama vakarwa neshungu dzakakura. Uye vasikana vanenge vasina kufa, varume vakawana zvakawanda.
  Tamara, achipfura vaNazi, uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvetsoka, akadanidzira:
  - Mukadzi anokunda varume vakasimba, vachitamba pautera hwavo, wezvematongerwo enyika anogonesa vavhoti vasina simba, zviri pachena kuti vanotamba!
  Anna, achicheka vavengi, uye achivacheka nemabara, panguva imwechete achipa mupakeji rinoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, chakabudiswa:
  - Mukadzi ndiye wezvematongerwo enyika ane hungwaru, haafanire kudzidza kuti ave gava, asi anofanira kukwanisa kupfeka shangu achisara asina shangu!
  Akulina, achicheka vadzivisi nekuputika chaiko, uye achishandisa zvigunwe zvake zvakashama akahukura:
  - Mukadzi anodawo hudiki, asi girini yedhora inodiwa kwaari kupfuura zera regirinhi remuridzi!
  Victoria, chihure chine bvudzi dzvuku, akapa kuputika kunouraya, akagogodza mutsetse uye akashinyira:
  - Iyo yakasvibira yehudiki yemusikana inokwezva girinhi mabhengi evarume vakafuta kubva kumari!
  Olympias, achipfura vavengi, uye achikanda chimwe chipo netsoka yake isina kupfeka, akadanidzira:
  -Usadzingire dhora rakasvibira, dambudziko rine maziso egirinhi zvakare, uye goko rine crispy!
  Hondo iri kuramba ichiwedzera. Mapurojekiti anouraya ari kumhanya. Vakaputika uye vakaparadza nzvimbo dzeSoviet, vachipidigura pfuti dzemabhatiri. Uye ndege itsva dzinomhanya, uye pfuti dzinorova dzinorira. Makore eguruva anokwira mudenga.
  Tamara, achipfura zvisina tsitsi kune vaNazi, akatora uye akapa parera, pamberi payo akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu:
  - Kutenda muna Mwari, usanyura kusvika pamwero wemhuka: munhu haasi gwai rinozviisa pasi, uye kwete mbudzi inonhuwa!
  Anna, achirwa nemuvengi, uye achikanda zvipo zverufu netsoka dzake, akati:
  - Kuita mari pakutenda kwevanhu kwakafanana nekudira mupfudze pagoridhe, kusavimba kunomera!
  Akulina, achiparadza Panther, akaridza nehasha:
  - Kutenda neSvondo, usasvike maChishanu manomwe muvhiki!
  Victoria, achipfura nemaNazi nemazvo, uye achivadzikira pasi, akati:
  - Kutenda mumoto wegehena usingagumi kunobika mukaka wekutenda mashura, kubva painobviswa furo, mbavha kubva muchitendero!
  Olympias, gamba rechikadzi, achicheka vaNazi, uye achikanda magirinedhi esimba guru rokuparadza netsoka dzake, akati:
  - Chete zvigutsa nemiouki zvinotenda mumoto wegehena wemurazvo usingaperi, uchizvibvumira kupepetwa sekunamira!
  Tamara akadzingwa mubazooka yakabatwa, akapenya zvitsitsinho zvake uye akarira:
  - Murazvo wemoto wegehena usingaperi unopenya sei? Kupenya kwemari yegoridhe muhomwe dzemakoronyera echitendero!
  Anna, achipfura muvengi, uye achicheka maNazi nekururama kukuru, akaburitsa:
  - Rogues vanoshandisa Mwari kuzadza homwe dzavo, uye vanonyengerwa kwete chete nemusoro usina chinhu!
  Akulina akapa kutendeukira kumuvengi. Akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza kamhere:
  - Rogues kubva muchitendero kubvarura matehwe matatu kubva kumakwai, kutyora nyanga dzembudzi, chete purofiti inodiwa kwavari, uye kutenda ndeyekubira-basa!
  Victoria akakanda bhomba resawdust nechitsitsinho chake chisina chinhu, akafuridzira muvengi uye akashinyira:
  - Muprista akatendeseka akafanana nemhumhi yezvinomera, kutenda chete kunogara kwakatendeseka, uye kushandiswa kwayo kune udyire!
  Olympias akaridza muvengi kubva papfuti yemuchina. Akachera pasi muvengi uye akapa boka remagirinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu, icho chakapidigura tangi reLev. Akabva adaidzira kuti:
  -Chero chinamato ingano, purofiti chete inoitwa kubva mukufungidzira uku muzvikamu zvakanakisa!
  Iyi ndiyo nzira iyo vasikana vakashinga vanorwa nayo muguta reGrozny. Uye ivo vanozviratidza kubva kumusoro-soro kwekuona kwehushingi.
  Uye vamwe vasikana vanodzivirira Astrakhan nehushingi hwavo hwose. Uye ivo zvakare vanoratidza yepamusoro aerobatics uye fortitude.
  Vasikana vari kurwa zvakanaka chose.
  Alenka akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akabvarura vaNazi, uye akaridza mhere, achibudisa mazino ake:
  - Ndiani anobvumidza iwe kuturika noodles munzeve dzako, ichava nenzara nekusingaperi!
  Anyuta, achichera maNazi neizvi, akabvuma:
  - Iwe haungazozara nema noodles munzeve dzako!
  Alla akapfura maNazi, akakanda girinedhi rinouraya netsoka yake isina kupfeka uye akadanidzira:
  - MaNoodles munzeve idhishi rekupedzisira-kusvotwa!
  Maria akanyatsocherechedza, achibudisa mazino ake, uye achikanda pasuru inoputika nezvigunwe zvake.
  - Kana uyu ari Mwari, hapana anoziva, asi vanoramba vachiroverera munhu pamuchinjikwa, sokunge ari mufananidzo waKristu!
  Marusya, achirova Fritz, akaitora ndokuridza mhere, achinyemwerera nehasha:
  - Munhu anovavarira kubata simba raMwari, asi kusvika zvino anogamuchira chete kurovererwa kwete maererano naMwari!
  Matryona, akapa chijana, akachera vaNazi uye akatengesa, achichonya nehasha shamwari dzake:
  - Mwoyo wemunhu unovavarira kuita zvakanaka, pfungwa dzake kuwana mhindu, uye dumbu rake kumakaro, uye pakupedzisira anokwevera tsoka dzake mugomba!
  Uye hondo dzinotyisa dzinorira muAstrakhan. Guta riri paVolga inzvimbo yakakosha yekudzivirira kweSoviet. Uye pano hondo dzakadaro dzinotyisa. Kufanana negate riri kutubuka.
  Uye ndege dzinorema, dzinouraya dziri kumhanya. Yu-288 muchina une simba kwazvo. Uye inodonhedza mabhomba nekutsungirira kukuru.
  Alenka anozhamba, achipa vaNazi, uye achikanda grenade netsoka yake isina chinhu:
  - Kana munhu ane njere dzegororo anorima sebhiza achidya sembwa!
  Anyuta akatanga chipo cherufu cherufu netsoka yake isina chinhu, akapwanya maNazi ndokudanidzira:
  - Murume anozvitendera kuiswa pakora, asi kuti arime anofanira kurohwa neshamhu inomanikidza!
  Alla akatanga lemon nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye akagomera:
  - Wezvematongerwo enyika ane homwe hombe, asi angori nhanho isingakoshi!
  Maria, achipfura vadzivisi, akaridza muridzo:
  - Wezvematongerwo enyika anovimbisa vavhoti mwedzi unobva kudenga, wasvika pamasimba, anosiya mamiriro emwedzi, uye achichema nenzara pane nyeredzi!
  Matryona, achiseka zvisinganzwi, akati:
  - Dhiyabhorosi mumutemo wese anokurudzira kutora nzvimbo yaMwari Wemasimbaose, chete wezvematongerwo enyika ane tarenda shoma!
  Marusya, achipfura vavengi, uye achivacheka nechivimbo, akati:
  - Munhu anoedza kuva ane masimba ese, asi kufambira mberi kwake mutsika hakuiti kuti zvive nani!
  Vasikana vacho sezviri pachena vakangwara zvikuru.
  Uye hondo iri kufamba munzira yakaoma. Ndege dzeJet dziri kuedzwa muThird Reich. Uye iyi zvakare gakava rakanyanya mukupokana neUSSR.
  Hitler, hongu, haafadzwi zvakanyanya. Hondo inoenderera mberi, uye Russia inoramba ichiomesa musoro, kunyangwe ichipawo. Hondo dziri kufashaira sokunge dziri mumuromo megomo rinoputika.
  Kupera kwaOctober. Kalmykia inotorwa zvachose, uye maNazi ari kufambira mberi muDagestan.
  Kubudirira kwevaNazi, kunyange kwakadzikama, asi nguva dzose. The Black Sea Fleet iri pedyo nekuparadzwa.
  Heino timu yese pamuparadzi ine vasikana. Nice crew kutaura zvishoma. Musikana ari mumavhesi uye anomhanya asina shangu, achibwaira netsitsi dzakatenderera.
  Alice, mukuru wemuparadzi, ane chivimbo anorayira kurwisa fascist cruiser. Anotanga torpedo uye anoti:
  - Muhondo, semunhandare yakanaka, chiito chinotevera hachizivikanwi, misodzi ichadururwa zvechokwadi!
  Andriana ndiye shamwari yake, achiraira boka rose revasikana. Vakamhanya vachingobwaira vasina kupfeka, zvitsitsinho zvakatenderera, uye vachishinyira. Vakagadzira mudziyo wemugodhi.
  Andriana akati:
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya
  Kuvhenekera nzira yecommunism!
  Veronika, apfura vaNazi kubva pakona, akabvisa:
  - Pahondo, senge mubhaisikopo: chiitiko chinokwezva, hachimbofi chinofinha, chete, nhamo, chinouraya chaizvo!
  Muparadzi ane makumbo asina makumbo, akatsvukuruka, akatetepa, akanaka kwazvo anosvetuka kubva kune rumwe rutivi. Anokandwa semunhenga.
  Alice, achitsika tsoka dzake dzakapfava, asina kupfeka, akadanidzira:
  - Kana usiri nyore kuenda, nyika ichazorora murunyararo muhondo!
  Andriana, achipfura nemazvo kubva mugomba, akati:
  - Musikana anogona kurwa i knight!
  Alice akazvigadzirisa paaipfura:
  - Kwete, igamba!
  Uye varwi vakaputika nekuseka. Uye akaratidza ndimi. Uye makumbo erunako, ane nyasha, uye maronda eropa anosara padhisiki. Vasikana vane simba.
  Uye vasina kupfeka, zvitsitsinho zvavo zvakatenderedza uye zvinoyevedza.
  Alice akayeuka kusungwa kwaakanga aitwa, uye vaNazi vaimupuruzira pasi neshamhu nhete, yaipisa kwazvo. Apa unenge wakashama wakarembera pa rack. Tsoka dzako dzisina makumbo dzakaiswa mumatanda. Uye vanokukwenya netsvimbo tsvuku-inopisa. Pano uye kumuzamu mutsvuku, dare dzvuku rinoitwa cauterized.
  Alice akatambudzwa uye akatambudzwa kwemazuva akati wandei. Asi musikana wacho akakwanisa kutiza.
  Akaudza mukuru wevarindi kuti aiziva nzvimbo iri pagungwa, kwavakakanda mudziyo wegoridhe wakabviswa muSevastopol. Fascist yakawira nokuda kwayo.
  Eya, Alice, pasinei nokutambudzwa kwose, akaramba akashinga. Vakamusunungura nengetani, vakasungwa maoko, vakamuisa mugwa. Uye netsoka dzake dzakashama, dzakatsva zvishoma pane rack, akakwanisa kutora pfuti uye kupfura mafascist maviri. Akabva asunungura tambo ndokushambira achienda. Akazviongorora zvine hungwaru. Uye akawana rukudzo rwevasikana.
  Kubva kudhipatimendi rakakosha vakaedza kunamatira kwaari, asi Alice akatyisidzira vakuru vakuru kuti varonge tsaona, uye zvakare kumusungirira parumananzombe. Vakatya.
  Alice musikana anorwa kwazvo ...
  Akatofunga kuti:
  - Muurayi anoda demo kubva pachombo, asi muhondo ane hunyanzvi hwekuita!
  Andriana akabvumirana nazvo, achirova makumbo ake akatsemuka:
  - Unogona kubika muto kubva mudemo, asi zvakanyorwa neheroic pen hazvitemwe nedemo remuurayi!
  Yuliana musikana akanaka chaizvo. Anongova nemucheka mutete une mitsetse pachipfuva, nepanty. Asi anoshamisa uye akanaka. Makumbo evasikana vese pamuparadzi akashama, uye anonyengera zvikuru.
  Apo maGermany anotorwa musungwa, vanomanikidzwa kutsvoda vasikana kumativi ose, vasina zvitsitsinho. Uye vasungwa vanozviita zvakakodzera. Vanonanzva zvitsitsinho zvevasikana, vachitsvoda nomufaro mukuru.
  Juliana akaimba:
  - Hatizi makororo akaipa;
  Hatidi kuuraya...
  Asi zvitsitsinho zvisina zvitsitsinho zvinorwadza,
  Ndinoda kurova munhu wese kumeso!
  Vasikana, chokwadi, vanokwanisa kunakidzwa chero kubudirira.
  Andriana, akatsika zvitsitsinho zvake, akaburitsa:
  - Ah, miganhu mitsva, usandisekese!
  Alice akabvuma kuti:
  - Mikana isingaverengeki kune avo vasingazviisi miganhu ivo pachavo!
  Veronica akarova tsoka dzake asina kupfeka, akakwenya zvitsitsinho zvake, uye akaburitsa mazino ake.
  -Munhu akasimba haadhonze zvishuvo zvisingaite!
  Andriana akataura zvine hungwaru, achibudisa mazino ake achiridza pfuti yake.
  - Munhu ari kure naMwari, nokuti haana kuenda kure nemacaque mukutevedzera kwake zvisikwa!
  Veronica, achipwanya hova dzevaNazi vaifambira mberi nemapfuti chaiwo, akagunun'una:
  - Wezvematongerwo enyika mune vavariro ndimwari, munzira dzechiso chake, uye mukushandisa mhedzisiro inguruve chaiyo!
  Vasikana veSoviet vanorwa zvakanaka. Asi kune, hongu, maGerman, uye zvakare runako mune bikinis uye vasina shangu.
  Somuenzaniso, Gerda murwi asingawanzoitiki.
  Iye nevamwe vake vakagara pasi patangi idzva "Panther" -2.
  Vasikana vanopfura mauto eSoviet uye vanodzvova.
  Tiri mapere akaipa, tinodzokera shure, hapana chakanaka!
  Uye vanochonya maziso avo...
  Gerda, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akarova varwi veRussia, uye akazununguka nekunakidzwa:
  - Ndiani asiri mhumhi muhupenyu, matehwe matatu anodzikiswa kubva kwaari, asiri gava munjere dzake, anosvirwa sehuku!
  Charlotte akarovawo neprojekiti chaiyo, achipaza tangi yeSoviet, akapwanya nhumbi dzokurwa uye akadanidzira:
  - Mhumhi inogara ine nzara, murume anogara asina kugutsikana, uye wezvematongerwo enyika haagone kutaura shoko rechokwadi!
  Christina, akanyatso kupfura muvengi, uye achirova matangi eRussia aine projectile inouraya, akati:
  - Iyo gava rine mvere dzinokosha, asi kuvimbiswa kwegava kwevezvematongerwo enyika hakuna zvakunobatsira!
  Magda akatora ndokunongedza muvengi pfuti, nezvigunwe zvake zvigunwe zvakashama, akarova nekugomera:
  - Kune mukaka wembudzi wakawanda kupfuura wezvematongerwo enyika ari gondohwe rine pfungwa!
  Gerda, achienderera mberi nekupfura nemazvo pamotokari dzeSoviet, akati:
  - Musarudzo, vezvematongerwo enyika vakaita sepakati pedenda nekorera, kunyangwe vezvematongerwo enyika vari kunyanya kutapukira mu schizophrenia yavo!
  Charlotte akarova makumi matatu nevana, uye achibvarura shongwe, akati:
  - Wezvematongerwo enyika ane mhino yemhumhi kuti awane purofiti, asi iye pachake inguruve yakagadzirira-yakagadzirwa kuti iite gutting!
  Christina neungwaru akatanga chirongwa ichi nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akabuda:
  - Wezvematongerwo enyika igondohwe rinomhanyira kuchigaro cheshumba, uye kana asvika pamusoro, anoshanduka kuita gava rinovhota huku!
  Magda akacherechedza nehasha, achitumira pfuti yeSoviet-self-propelled chipo cherufu nezvigunwe zvake:
  - Havatendi vezvematongerwo enyika, asi vanovhota, havanzwisisi mimhanzi, asi vanoteerera vachida, havadyi noodles, asi vanonamatira nemoyo wese munzeve dzavo!
  Uye yavo "Panther" -2 inoshanda chaizvo. Uye projectile inotumira chaizvo chaizvo.
  Muchina weGerman unopwanya matangi ese eSoviet zvakanyanya nechivimbo.
  Gerda anopfura uye anoimba:
  - Imwe, mbiri, nhatu - kuputsa zano!
  Charlotte anopisa nemazvo, anorova vanopikisa uye muridzo:
  - Isu tisu takasimba kwazvo munyika!
  Christina, achipfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achityora makumi matatu nemana, akawedzera:
  - Vavengi vese vanonyura muchimbuzi!
  Magda akapopotera muvengi achibva ati:
  - The Fatherland havatendi misodzi!
  Gerda akabva ati:
  - Uye isu tichapa iyo yakaipa oligarchs muuropi!
  Charlotte akacherekedza, achirova Soviet howitzer negoko:
  - Ndarama inongoratidzika yakanaka, chokwadi, iyi simbi, vanhu vagara vachitambura, yava kuzvikudza!
  Christina, achipfura muvengi, akazvitaura akachenjera:
  - Kubvisa chipfuva, zviri nyore kuti mukadzi abvise matehwe matatu kubva kumurume!
  Magda, achipfura vadzivisi, pakutanga akati:
  - Vasina tsoka dzevasikana, isa varume mu galoshes!
  Chokwadi, vasikana vari mutangi vane nyasha. Uye vatyairi vendege ndivo vanotonhorera pakati peFritz.
  Albina naAlvina ndiwo maekisi anotyisa kwazvo pasirese. Apa vatosvika nhamba yemazana mashanu endege dzakapfurwa pasi imwe neimwe. Marseille chete iri pamberi pavo. Akapiwa Grand Cross yeIron Cross ye500th ndege yeSoviet fleet. Asi Albina naAlvina vakatanga kurwa gare gare, uye saka vachakurumidza kubata Marseille.
  Albina naAlvina vendege yechi500 vakagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani.
  Uye zvino vari kurwisana nevatyairi vatsvuku.
  Albina anodzvanya mabhatani nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anopfura pasi ndege shanu dzeSoviet kamwechete uye anoridza mhere:
  - Kana murume ari akangwara bhutsu, saka gara uchigara mune galosh!
  Alvina, achipfura ndege yeRussia, uye achivawisira pasi nezvigunwe zvake, akati:
  - Gumbo rakashama remukadzi munguva ichaisa chero bhutsu mune galosh!
  Albina, achiitisa moto wakanyatsonangana pamotokari dzeSoviet, akapindura zvine hungwaru, achiburitsa mazino ake:
  - Murume anowanzotarisa akashama, makumbo echikadzi, gara pasi mune galosh!
  Uye vasikana vese vari vaviri, vachirovera pasi mamwe maYaks, vakaridza mhere:
  - Gumbo rechikadzi rakashama, rinotyaira zvakanaka pasi pechitsitsinho uye rinogara zvakakwana mune galosh!
  MaWarriors pano anogona kuonekwa pakureba kukuru.
  Asi kana paine vatyairi vendege veGerman vakanaka, saka kunewo vasikana vakanaka veSoviet-nhengo dzeKomsomol.
  vanorwa nesimba guru. Uye ivo zvakare vakabudirira kuwisira pasi mapoka eThird Reich.
  Anastasia Vedmakova, akazvitora uye nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe akarovera pasi muGermany uye akadanidzira:
  - Murume akagadzirira kutendeukira mukati kuti abvise shangu dzemusikana!
  Akulina Orlova, achipfura vaNazi, akataura noungwaru:
  - Unogona kushandura chero bhutsu mukati kunze nechitsitsinho chechikadzi chisina chinhu!
  Anastasia akarovawo Fritz ndokuridza mhere:
  - Tsoka isina kusununguka yemukadzi inoshandura chero murume mukati, kunyangwe ariye bhutsu yekupedzisira!
  Akulina Orlova, akarovera kunze Focke-Wulf uye akaridza muridzo, achibudisa mazino ake akanaka;
  - Kana iwe uchida kushandura murume mukati - bvisa shangu dzako, kana iwe uchida kumuisa mune galosh, ratidza chitsitsinho chako!
  Uye vasikana vakaimba pamwe chete:
  Hondo iri kuitika muchadenga,
  Kupwanya kuuraya pasina chikonzero ...
  Satani akasununguka
  Uye rufu rwakauya naye!
  
  Uye ndiani achamisa kuyerera
  nzizi dzine ropa uye dzinopenga...
  Danda relaser richapinda mutemberi,
  Uye kupenya kwakanyangarika munhu!
  
  Uye mhirizhonga yakadaro
  Mafashamo enyika...
  Mamiriro evanhu anosuwisa
  Tsungirira kurwadziwa, kutambura!
  Vasikana vanogona kunge vari vakarurama. Hondo haisi mufaro. Asi panguva imwe chete, varaidzo.
  Vatyairi vaviri veGerman novice, Eva naGertrude, vari kurwa paFocke-Wulf kurwisa kugadziridzwa. Vanorwisa pasi zvinangwa zveSoviet kubva mumhepo.
  Eva, achipfura nekupfura roketi, anoti:
  - Sei huduku husina shangu, nokuti gumbo remukadzi risina kuvharwa rinoita kuti varume varasikirwe nemisoro yavo, sekunge vakomana!
  Gertrude akaputika neroketi, achitsikirira chitsigiro nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye achipwanya bunker yeuto reSoviet uye akashinyira:
  - Kuda kuona mukadzi asina kupfeka kunoita kuti murume apinduke mukati!
  Eva akarova zvakare, akarova makumi matatu nevana, achiputsa shongwe uye, noungwaru akati:
  - Kusunungura mukadzi, unofanira kutanga wapfeka shangu dzake dzakanaka!
  Gertrude akarova mhandu yake achishandisa chitsitsinho chakashama, chakatenderera chetsoka yake yakanaka ndokuti:
  - Ave asina kupfeka panguva yakakodzera, mukadzi webhizinesi achabvarura matehwe matatu kubva kumurume!
  Eve akapfura roketi kuSoviet bunkers ndokudanidzira:
  - Mukadzi akashama nekufamba kwenguva haazove asina shangu uye akanyatsopfekedza murume!
  Gertrude, auraya mauto eSoviet, akasimbisa:
  - Mukadzi asina bhutsu achapfekedza murume bhutsu, omuisa mugotsi, omupidigura kunze omuita wekupedzisira asina shangu!
  Pano, hongu, pfungwa yevasikana ndeyokuti haugoni kukakavadzana naye. Uye vasikana vanorwa vasina shangu uye mumabhikini.
  Uye vanoda varume vechidiki vakanaka, uye kazhinji zvekuti vakanyanya kunaka.
  Uye kana vakaimba, ipapo varume zana vachaurawa!
  Heano vasikana, kumativi ose akakodzera uye akanaka kwazvo, kuitira kuti chaizvoizvo varume vanotendeuka mukati!
  . CHITSAUKO #5
  Guta reGrozny, rakakomberedzwa chose chose nemauto eNazi, rakawa mukutanga kwaNovember 1943. Battalion yaive nevasikana yakabuda mugate ndokudzokera kwaShali.
  Pakanga patova nemakomo, nzvimbo dzakaipa, uye zvakava nyore kuchengetedza dziviriro. Matangi eGermany airema zvikuru, kunyanya Maus, uye zvakanga zvisinganyanyi kurwa navo mumakomo. Tangi yeT-3 yakanga yatobviswa mukugadzirwa, asi shanduro yemazuva ano yeT-4 yakanga ichiri kugadzirwa. Kunyange zvazvo yakasakara mutsika. Asi aikwanisa kurwisa T-34-76. Uye kurwa zvakanaka. Kanoni yaro yakatonyanya kusimba uye yaive nekumhanya kwemhumhu yepamusoro kupfuura makumi matatu nemana.
  Tamara nevasikana vakarwa muShali. Vasikana vakaedza kuchengetedza musha uyu mukuru wegomo - guta chairo.
  Vakanaka vakarwa zvine hushingi.
  Tamara akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akaridza kuputika nekuridza mhere:
  - Kunyika yaamai yeUSSR!
  Anna akavhura pfuti kuvaNazi. T-4 yakareruka yakaedza kukwira pamateru. Musikana, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akagogodza muchina weNazi uye akazhamba:
  - Nekuda kwaamai vedu Nyika yaBaba!
  Akulina, achipfura Fritz uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achishumira unouraya wakaputirwa mumucheka, vyaknula:
  - Motherland inogara itsvene!
  Veronica, achipfura muvengi, uye achikanda maremoni nezvigunwe zvake, akabuda.
  -KuRussia hofori!
  Olympias, mukadzi muhofori iyi, akakandawo girinedhi kumaNazi nezvigunwe zvake zvepamakumbo uye akaridza mhere:
  - Nokuti communism!
  Tamara, achiitisa vaNazi mwoto wakanangidzirwa zvakanaka, uye achivacheka sokugerwa pamuti, akati:
  - Iyo yakawanda mioki muuto, inosimbisa kudzivirira kwedu!
  Anna akacherechedza, achibudisa mazino ake, uye kupfura vaNazi nekururama kukuru uye nehasha:
  - Ndichakuparadzai mose.
  Tangi "Shumba", motokari huru ine pfuti refu. Pano ane pfuti yazvino 105 mm, kureba kwembiru 100 EL. Uye inoshanduka kuva pfuti refu kwazvo. Uye hunde iyi inobuda nesimba rinouraya.
  Akulina anopfura kubva mu bazooka kumaNazi, uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Victoria anopfutawo nekudzvova:
  - Kubwinya kune Magamba eRussia!
  Olimpiada anotsinhira nekupfura maNazi nekukanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  - Kubwinya kukuru!
  Vasikana, zvinofanirwa kucherechedzwa, vanoshamisa, uye vakanaka kwazvo. Uye kutonhorera kwavo kukuru.
  Tamara, achipfura muvengi, uye achibudisa mazino ake, anoti:
  -KuRussia uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Anna, achipfura muvengi, anotaura nehasha, achikanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  Ngatiite kuti mwoyo yedu irove pamwe chete!
  Uye tarisa kune vamwe vake.
  Akulina, zvakare, achapa chijana, kuti achacheka sei vanopikisa, uye achadzvova:
  - Nekukunda kwangu nepadenga!
  Akulina Petrovskaya haasi musikana ari nyore. Aifanira kupfuura nemuzvakawanda. Zvikurukuru, akabatwa achiba uye akanga akasungwa. Akapfuurawo nepanzvimbo yevana-vadiki. Bva, hapana, iye akararama. Barefoot akafamba nemumazaya echando, asi akazova neutano nekusimba.
  Victoria anorwa nehasha dzinotyisa. Akapa mukana kumuvengi. Fritz akadonha pasi. Akabva akanda girinedhi nezvigunwe zvake zvemumakumbo. Mudhudhudhu wakapidiguka.
  Musikana akati:
  - Kune miganhu ine simba!
  Olympias inorwa nepfungwa dzakapenga dzehasha. Kurova kwake kwakasimba uye kunopwanya. Chokwadi musikana wechikara. Uye saka inorova vanopikisa. Saka vaNazi vari kushingaira kuparadza. Hazvivapi mukana mudiki.
  Olympias anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kune ino nzvimbo communism!
  Tamara, achipfura vaNazi, anodzvova:
  - Kubwinya kune Lenin's communism!
  Anna anopfura vanopikisa uye anoridza mhere:
  -KuUSSR!
  Akulina, achichera pasi vavengi, uye achigomera, anochema:
  - Yepamusoro aerobatics!
  Victoria, achipfura vaNazi, akati:
  - Nekukunda kwakanyanya!
  Olympias, achipwanya tangi yeNazi, akagunun'una:
  - Nezve communism yeUSSR!
  Tamara ari kupfurawo. Inopfura nemazvo chaizvo, ichivhara vanopikisa nekuputika kwakaringana. Inocheka sejeko uye ichirira:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism!
  Anna, achipfura vaNazi, uye achivacheka nemavanga chaiwo ejeko rake, anoti:
  - Kubwinya kukuru kune magamba!
  Uye anokanda magirinedhi nezvigunwe zvisina zvigunwe. Apa ambuya.
  Akulina achicheka Fritz, anodzvova nehasha:
  - Nokuti communism!
  Uye manyawi nemuviri une tsandanyama.
  Victoria anokundawo vaNazi. Uye nezvigunwe zvake zvisina maoko anokanda zvipo zvoumhondi kuvadzivisi vake uye anopopota.
  - Nekuda kwehukuru hwenyika!
  Olympias anopfurawo vavengi. Anovarovera kunze sebaton fluff uye kuomba:
  - Kubwinya kune communism huru!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anokanda girinedhi nesimba rinouraya, achitsemura vavengi.
  Aya ndiwo matorero aakaita vavengi, uye ngativateme, uye ngativaparadze, uye ngativakuya.
  MaGermany akamiswa uye akanyatsosungwa. Apa zvakabva zvaoma, vakabva vangopopota.
  Hezvino vanokanda gasi, uye vanoita zvehasha. Uye kuparadza nzvimbo dzeSoviet.
  Beats uye "Sturmtigr" kubva kure, pamuvengi - Red Army.
  Vasikana veGermany vanonongedza uye pfuti dzinozvifambisa "Bere" uye kuti vanorova sei muvengi nayo. Uye ivo vakarongedzerwa chaizvo uye zvakanyatsonaka. Uye goko rinorema centner imwe nehafu rinotyora migero yeSoviet nemabunkers.
  Hondo Frida anodzvova:
  - Kune yedu huru yechitatu Reich!
  Uye tarisa kune vamwe vake. Mushure maizvozvi, vasikana vefascist vane tsoka dzisina shangu vachapisa zvakare.
  Uye nhunzi dzinodzvova uye dzinoparadza. Uye sezvainoputika, ipapo funnel yose ine ivhu rinovira kubva pakupisa rinoumbwa.
  Hongu, maGermany anowana mauto eSoviet zvakakwana. Imwe yekutanga ndege yeTA-152 inobhururuka mudenga. Multi-chinangwa muchina, seFocke-Wulf, asi yakawedzera kumberi, inokurumidza, inofambiswa nezvombo zvine simba uye nhumbi dzokurwa. Inogona kushandiswa zvese semurwi uye sendege yekurwisa.
  Kune mauto eSoviet, motokari, kutaura chokwadi, inogona kuva dambudziko guru.
  Helga anobhururuka TA-152 uye anorwisa akati wandei eSoviet matangi ari kuyedza kusvika pedyo neShali. Musikana anopisa zvakanaka. Inoputsa denga reshongwe yekutanga makumi matatu neina uye inotinhira.
  - Ndiri runako rwehondo!
  Uye zvino inorwisa yechipiri motokari, iyo iri kuedza kukurumidza. Asi kuchinja magiya hakusi nyore.
  TA-152 inobaya munhu uyu nekanononi ye37-mm.
  Helga akapindura uye akaimba:
  - Skidded, skisted me somewhere, skidded me!
  Uye akazvitarisa ... Apa ari kuyedza kurwisa Yak-9. Musikana wekuGermany anomuwisira pasi nyore nyore nekudzvanya chibatiso netsoka yake isina kupfeka uye anochonya zvine chivimbo, achiti:
  - Ndiri mukuru chaizvo!
  Helga anoita kunge musikana ane shungu huru. Uye anoita kuyedza ropa nevavengi.
  Uye kana ikavhuvhuta, saka haizoratidziki zvishoma kune ani zvake.
  Helga anopfura mota dzeSoviet uye anoridza mhere:
  - Zvakanaka, sei, hazvibviri kurarama maererano nepfungwa!
  Uye nezvitsitsinho zvisina kupfeka sei kurova helm. Uyu musikana - kuvasikana vose, musikana.
  Uye kana ichidzvova....
  Albina naAlvina mudenga zvakare vanoshingaira uye vanorwa varwi.
  Uye vasikana, ndege dzeRussia, funga, kuparadza kuti hupenyu hwakanaka uye kuti hupenyu hwakanaka.
  Uye nezvigunwe zvavo zvemaoko vasina kupfeka vanonangidzira pfuti dzendege pane zvinopfurwa. Motokari dzeSoviet hadzisi kuzorarama. Zvino vasikana vakavarova vakadaro. Havakupe mukana mudiki.
  Hongu vasikana vairwa.
  Hongu, vanoti chii chimwe ...
  Vakarwisa Russia noushingi,
  Zvamazvirokwazvo Satani!
  Albina murwi mugadziriro yehondo uye anodzvova ega pamusoro pemapapu ake:
  - Ndichave mukuru, ndichachinja! Super Champion!
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu, pamwe nekurova keyboard, uye kubvarura vanopikisa kuita zvidimbu zviduku.
  Alvina, achipfura vadzivisi, anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Uye ndiani watichawana musango,
  Uye ndiani watichawana musango ...
  hatisi kuseka nazvo, tichazvitsemura
  !
  Ngatichitsemure!
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu, achawedzera sei muvengi pakumbundikira kunouraya. Uyu musikana - vasikana vese ndivo vanotonhorera!
  Hondo yeakanyanya kurwisa hack. Uye saka anorwa uye ane hasha kunge panther.
  Uye katsi hombe dzeGerman dziri pakurwisa. Storming Astrakhan. Uye kuparadza muhuwandu hwedzimba dzemasoja eSoviet.
  Uye vanofa, asi havaneti. Hondo dzakadaro dziri kutsviriridza.
  Gerda, hongu, ari pamberi pekurwisa uye akagadzirira kurwa. Saka anopfura, zvakanyanya semukadzi Robin Hood ari mubhikini. Uye uyu ndiye mukadzi akanaka.
  Uye kana akaisawo dzvuku zamu mumuromo mukomana.
  Yake "Panther" -2 inoshanda. Nenzira, shanduko yakati siyanei yetangi yakasungirirwa nevasikana vane 75 mm 100 EL cannon. Inotyisa, uye inokurumidza-moto. Hongu, uye kugovera kwehombodo kwakakura kudarika mupfuti ye88-mm.
  Gerda anopfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anoshevedzera:
  - Imwe, mbiri, nhatu ... kubvarura nenapalm!
  Charlotte, zvakare, akamudzinga ndokudanidzira:
  - Ina, sere, shanu - ngatitambe nekukurumidza!
  Kristina akarova, achipaza nepakati peSoviet tank uye akarira:
  - Tichaenda kuhondo takashinga, nekuda kwesimba revaNazi ...
  Magda akaridza pfuti nemakumbo ake asina kupfeka uye akaridza zvehasha:
  - Uye isu tichavauraya vese - vese maCommunist!
  Vasikana vacho vanoita zvekunyanyisa uye zvehasha zvoupengo. Uye yavo "Panther" -2 ine pfuti chaiyo inopidigura iyo Soviet howitzer.
  Vasikana vanoseka uye vanoimba:
  - Kubwinya kunyika yedu ...
  Uye Erizabheti pane makumi matatu nevana, zvakare, anoita kurwisa kwemusango. Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka anotsikirira pamudziyo. Uye anowisira pasi muvengi, achiridza mhere:
  - Ngakuve necommunism!
  Catherine nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anotumira purojekiti yesimba rinouraya, anobaya muvengi, uye anoshinyira pamusoro pemapapu ake:
  - KuRussia huru!
  Elena akapfura vaNazi. Goko rakarova huma yaPanther ndokurira.
  Musikana akati:
  - Komonisiti ichave nesu!
  Euphrasia akarovawo muvengi achishandisa zvigunwe zvake. Akabaya T-4 ndokudanidzira achiti:
  - Kubwinya kune communism!
  Ava ndivo vasikana vanorwa. Uye kuti vanopfura sei, mateko anobhururuka zvakanakisa, uye makumi matatu nemana pachawo ari kufamba. Uye edza, pinda mukufamba kubva kumota yakadaro. Izvi zvakaoma zvakanyanya.
  Asi vasikana vanopinda, uye vanorwa mumabhikini uye vanoshandisa tsoka dzisina shangu. Varwi vanoshamisa uye vanoshamisa.
  Uye kana vakabatwa, saka hazvizoite sediki kune chero ani. Uye vanotumira mateko nehasha.
  Elizabeth, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, kupfura muvengi, uye kuwisira pasi vavengi, akarira:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism! Mbiri kuna Amai vedu!
  Ekaterina akapfurawo, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, achirova Fritz uye achiridza mhere:
  - Kunyika yeBaba uye kukunda kusvika kumagumo!
  Elena, achipfura vadzivisi, akapindura nehasha, achibudisa mazino ake eparera uye achichonya, nemaziso esafire:
  - Nzvimbo yedu communism ine mukurumbira!
  Euphrasia, kupfura muvengi, kumurova nehukuru, huchokwadi hunoshamisa, hwakaburitswa:
  - Kune Nyika yaamai naStalin - cheers!
  Vasikana vacho vari kumhanyisa, uye munhu wese anogona ...
  December 1943 akatosvika.
  Alenka nechikwata chake vanorwawo muAstrakhan uye vachiri kubatirira kunze uko. Iyo heroine iri kurwa.
  Alenka anopa kutendeuka, anochera pasi mutsara wevaNazi, obva akanda chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira:
  - Murume akafanana negibhoni, chete, zvinosuruvarisa, kakawanda munjere kupfuura mu potency!
  Anyuta, achipfura muvengi, uye achicheka vavengi, akapa pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina chinhu uye akarira:
  - Murume ane kusindimara kwembongoro, ane shungu dzeshumba, asi chokwadi imbudzi!
  Alla, achipfura chaizvo paFritz, akakwenya:
  - Murume kumukadzi akafanana nenzvimbo inotsvedza yemombe, haugone kuita pasina iyo, asi zvinosemesa kuswedera!
  Maria, achipfura vaNazi, akapindura noungwaru kuti:
  - Chii chinowanzoitika pakati pemurume nechimbuzi muimba yevakadzi - chokwadi chokuti vakadzi vanongoridza varume!
  Marusya, achicheka vaNazi uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, vyaknula:
  - Mukadzi igava rakangwara rinopedza chero shumba setsuro!
  Matryona, achicheka vaNazi, uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achirasa varwi, akagunun'una:
  - Mukadzi anoda murume semukomana anorova, kana akasarova murume, ipapo hapazovi nehupenyu!
  Alenka, achipfura paFritz, akadanidzira:
  - Mukadzi anoda varume kunge nyanga dzenguruve, bhachi remakushe rakapihwa nevarume rinodhura!
  Uye timu yevasikana vasina makumbo sei kuseka, kuburitsa mazino avo, uye kukanda magirinedhi nezvigunwe zvavo.
  Vasikana vehondo vachimhanya. Chinhu chavo kurwa, chinhu chavo kurwa!
  Astrakhan, zvinoita sekunge, haisi kuzokanda mapfumo pasi. Kusvika vasikana kuno, kurwa chaiko.
  Mauto emauto eThird Reich akakura. Iwo matangi matsva anopatsanura ane simba kwazvo pano. Kugadzirwa kwematangi kuri kuwedzera. Iko hakuna mabhomba, zvinokwanisika kupa vashandi kubva kuItaly, French, Belgian uye Dutch zvinhu muAfrica.
  Uye zvakare kubva kuAfrica kutora mafuta, tungsten, zvinhu zvakawanda, kusanganisira uranium.
  Kureva kuti matangi matsva anodhindwa. Kunyanya, kutaridzika kwe "Panther" -2, yakachengetedzwa zviri nani uye yakashongedzerwa zvakanyanya, ine injini ine simba, ine simba guru pakufamba kwehondo.
  Kune akawanda uye akawanda matangi uye ndege. Basa riri kutopedzwa paYu-488. Ndege yekutanga yekugadzira yeTatu Reich ine injini ina. Yakasimba kwazvo uye inokurumidza. Chinonyanya kukosha inzvimbo ine bapiro diki, ndosaka bhomba richikwanisa kubhururuka nekumhanya kwemakiromita 700 paawa. Izvi zvinoreva kuti varwi veSoviet havazomubate.
  Saka iyo USSR ine dambudziko idzva kugadzira. Mauto eRed Army ari kutopera. Vana vechikoro vanoiswa kumichina. Vechidiki kubva pamakore gumi nemana vari kutorwa, zvinenge zviri pamutemo. Vakomana, hongu, vakangwara, uye kazhinji, varwi vakanaka. Pauduku, zvinotova nyore kuvanza uye kukwira mumuti. Uye hunyanzvi hwechiuto hunoitwa nekukurumidza. Vechidiki vanorwa pamwe chete nevakuru, ivo vanonetsa kurova. Hongu, uye mupfungwa zvakanyanya kuoma kupfura vana.
  MaGerman ane akati wandei echikadzi snipers, uye varwi vadiki zvakanyanya haaite kuti chero munhukadzi apfure, achinyara ...
  Hongu, vakatanga kudana muUSSR kubva pazera regumi nemana. Uye zvakare kuiswa pasi pezvombo uye vepenjeni. Muuto maiva nevakadzi vakawanda. Kunyanya kubvuma nekuzvidira bonde rakanaka mumatangi uye mauto endege, uye mune snipers. Vakadzi vakanaka snipers. Uye sezvo ivo kazhinji vari vadiki pane varume, zviri nyore kwavari kurwa mumatangi, uye nendege zvakare. Kazhinji vechidiki vairwawo mumatangi. Zvinofanira kucherechedzwa kuti vakomana nevakadzi vanonzwa zvakanyanya neganda ravo, uye ndege dzavo nematangi haanyanyi kugogodzwa kunze kwevarume vakuru. Kwete zvakaipa vechidiki uye mubasa remupfuri. Mukomana anogona kukambaira mupakamanikana, ozvivanza amene, kana kuti kukwira mumuti. Kazhinji muchiuto, varwi vari pasi pemakore gumi nemana vakatanga kuuya.
  Hondo inopedza vanhu. Uye nharaunda iri kuramba ichiderera pasi pekutonga kweUSSR. Uye zvichiri kufanira kurwisa vazhinji vevacheche veJapan. Hongu, uye kune akanaka samurai matangi, uye kunyanya-yega pfuti. Vakaonekwawo munhevedzano ine tangi yepakati, inofananidzwa musimba kune T-34, uye yakatosimba mune nhumbi dzokurwa dzemberi.
  Saka Japan ine ngozi kurerutsa. Uye nokuda kwehondo nayo, masoja anodiwa.
  Stalin anotya uye kazhinji anowira muhasha. Musi waDecember 25, 1943, murayiro wakapiwa wokuti nhengo dzemhuri dzeavo vakanga vazvipira vaizopfurwa, kusanganisira vana vanobvira pazera remakore gumi nemaviri, uye vaduku vaizoendeswa kunzvimbo dzechibharo.
  Zvikwata zveBarrage zvakashandiswa zvakanyanya uye kakawanda. Uye vakanyanya kupfura, uye vakashandisa kurwadzisa.
  Stalin akava asingatsungiririki. Beria ndiye akatanga kuedza kutaurirana runyararo rwakasiyana nemaNazi. Asi Hitler akanga asingadi rugare. Aida kukunda zvachose USSR. Kunyanya apo vanobatana vari kunze kwekutonga kwake uye kunze kwekusvika.
  Ndege dzeJet dzakagadzirwa muThird Reich. Chokutanga pane zvose, ME-262, asi murwi uyu aida injini dzakavimbika kuitira kuti arege kuparara kakawanda.
  Ose ari maviri bhomba reArado nepurojekiti yeYu-287 aiita seanovimbisa.
  Iyo itsva TA-152 yakazviratidza zvakanaka mukuita, semuchina wezvinangwa zvakawanda uye nekukurumidza. Kazhinji, mauto eGermany akanga achiri akasimba mumhepo. Uyezve, iyo Soviet Yaks neLaggies, mukuona kwekushaikwa kwealuminium, yakave yakaremerwa uye isingagone kuchinjika kupfuura mareferenzi emashini. Saka mhando yeSoviet ndege yakawira padanho rakakosha. Iyo ME-309 nechombo chayo chine simba, kunyangwe ichifunga nezvematambudziko ekufambisa, yakabata zvakanaka nemotokari dzeSoviet, ichibvisa ME-109. Uye iyo TA-152 inofanirwa kunge yakatsiva iyo Focke-Wulf.
  Saka maGerman anowedzera kana kushoma hockey.... Asi basa pahunyanzvi rakaitwa.
  Semuenzaniso, Lev-2 yakavimbisa kuva tangi yekutanga ine chirongwa chitsva chekugadzirisa. Nekuisa iyo kutapurirana uye injini mune imwe bhuroka pamberi petangi, uye nekuchinja turret kumashure, maGerman akachengetedza pane caddy shaft uye akadzikisa kureba kwemotokari. Somugumisiro, "Shumba" -2 yakave yakareruka, uye saka yakakurumidza.
  Tichifunga nezvematambudziko enguva yehondo, kugadzirwa kwematangi anorema muUSSR kwakapotsa kwamira, mumutsara zvinenge zvese zvakabatana maererano neT-34-76. Saka maNazi, muchirongwa chekugadzira tangi huru nyowani, vaive vasisaite kuti nhumbi dzekurwa dzive dzakanyanya kukora. Uye "Shumba" inogona kukwana matani makumi mashanu neshanu, ine injini ye1200 horsepower. Zvisinei, uremu hweLev-2 tank hunogona kunge hwakaderedzwa zvakare nekuderedza caliber yepfuti. Yekutanga yave pachena kuti haichashandi. Uyezve, makumi matatu nemana aive nemhando yakaderera yezvombo, uye kunyange 37-mm, yakasakara yeGerman cannon yakanga yatotanga kupinda mukati mavo.
  Stalin aibuda pachena ... Uye aikanda kutinhira nemheni ... Asi hapana chaaigona kuita ...
  Pausiku HweGore Idzva, maGermany akatanga kurwisa nzvimbo yakanga isati yagarwa yeAstrakhan, murwizi rweVolga. Kuvapo kwezvipingamupinyi zvakawanda zvenzizi, nzvimbo yakaoma, kuswedera kweGungwa reCaspian kwakabvumira Red Army kusimbisa kudzivirira kweAstrakhan, uye kuichengeta zviri nani kupfuura Stalingrad. Uyezve, vasikana veSoviet vakaratidza hugamba husingaenzaniswi.
  Uye muCaucasus, kunyanya munguva yechando, zvakaoma zvikuru kufamba mumakomo. Chokwadi, vanhu vokuGermany vakanga vachifamba vachitevedza mhenderekedzo iri nyore yeGungwa reCaspian. Makhachkala, yakava muganhu, apo mauto eSoviet akaunganidza mauto avo ose muchibhakera, akaedza kumisa vaNazi.
  Asi zvombo, izvo zvakaunzwa negungwa chete, hazvina kukwana ...
  Tamara akarwa zvisingaite nechikwata chake chevasikana vasina shangu.
  Varwi vechikadzi vakarwa zvine mutsindo uye vakaratidza hugamba husingaenzaniswi uye kushinga kukuru.
  Uye vanenge vakashama vakarwa muchando nechando.
  Tamara akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, uye akaputika, achichera pasi vadzivisi uye akaridza kamhere:
  -KuUSSR!
  Anna akakandawo girinedhi nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena uye akarira.
  - Nokuti communism!
  Akulina akapa kuputika kwechinangwa, akarova vavengi uye akadanidzira:
  - Nekuda kwehukuru hweRussia!
  Victoria akarovera muvengi, akatanga kutema muvengi, achicheka ndebvu dzake seredza uye akati:
  - Iyo USSR ichamira!
  Olympias, achipfura muvengi, uye achikanda pasuru inoputika nezvigunwe zvake, vyaknula:
  - Kunyika yeBaba uye kukunda kusvika kumagumo!
  Uku ndiko kurwa kunoita vasikana. Vanoita zvekupererwa uye nekutsunga kukuru.
  Tamara, kupfura, akati:
  - Dhiyabhorosi haazovatore, uye ipapo tichavatora!
  Kurwa kuno utsinye uye panguva imwe chete kunovaka ....
  Anastasia Vedmakova anorwa mudenga ... Chiso chake chinotomonereka nehasha, uye anoridza mhere:
  - Rumbidzai nguva yecommunism!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anonangidzira pfuti yendege payakananga, uye anowisira pasi ndege dzevavengi, obva aridza mhere:
  - Nokuti kubudirira kwebasa!
  Akulina Orlova, achirova vadzivisi, achidzvova nechivimbo, achibudisa mazino ake:
  - Nekuda kwecommunism yakakura kudaro, pasi rose!
  Mutyairi wendege anodanidzira achiti:
  Kunyange vana vanotiziva!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anonangidzira pfuti yendege pane chinangwa, uye anopwanya muvengi, uye anoridza mhere:
  - Muzita renguva yecommunism!
  Ngationei, musikana wacho ndiye anopedza uye ari murazvo unopfuta. Hapana gomo rinoputika rinogona kuenzaniswa naro.
  Akulina Orlova akaimba:
  - Ini kare, zuva ripi, kutenda muna Mwari kurota, ndine usimbe, handidi kunyengetera!
  Uye nehasha dzakachonya tsvarakadenga.
  Heino kurwa...
  Uye ndege dzevasikana dzasakara. Uye iyi ndiyo minus yavo yakasimba. Uye zvakare inorema uye isinganyanyi kuchinjika ...
  Mumwe wevakomana vakarwa akapfurwa, uye haana kuwana nguva yekusvetuka achibuda neparachuti. Uye ichi, chokwadi, ibasa rake rakakura.
  Vasikana vanorwa mumhepo vachinakidzwa...
  Albina naAlvina vari kurwa pane vakanaka ME-309 varwi uye, hongu, vari kushingaira kuwana zvibodzwa.
  Vasikana vanodada nekubudirira kwavo ...
  Albina akapfura ndege yeSoviet, nerubatsiro rwerutsoka rwakanaka, rusina gumbo, uye akashinyira:
  - Nekuda kwedu makondo!
  Alvina akacheka mota nhatu dzeRussia mune imwe kuputika ndokudanidzira:
  - Nekuda kwedu falcons!
  Vasikana vakaburukira kubhizinesi zvine mukurumbira ... Asi ivo vanofarirawo kurwadzisa masoja eRussia.
  Pano, mukomana-mutyairi wemakore gumi nemana akabatwa. Uye runako rwezvitsitsinho zvevana zvakakangwa kwaari. Vakabva vatanga kumwaya vasina kusimira nemvura yechando.... Zvadaro kufashaira mvura, uye zvakare mvura yechando.
  Vakadaro tsvarakadenga dzekurwa....
  Albina akaimba:
  -Nekuda kwemazino edu, nzwara, mazino, zvibhakera!
  Alvina akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Saka vanoda kurwa kwakanaka!
  Uye vasikana vakaramba vachiita zvishamiso nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe uye kupfura ndege dzeSoviet.
  Zvisinei, vatyairi vendege vokuRussia vakavapindurawo. Alice naAngela vachangotamira kuYak-9. Uye ngatipure maGerman uye tichiri kuimba panguva imwe chete;
  Iwe uri mufananidzo wenyika ine ushingi,
  Comrade Lenin naKomuredhi Stalin...
  MuUSSR, vanhu vese vakaenzana,
  Uye zvibhakera zvakagadzirwa nesimbi nesimbi!
  
  Kuna Lenin, chikara Adolf hachityi,
  Zvino Vladimir ndiye mutungamiri Comrade Stalin ...
  Isu tinorova Fritz muziso kwete muziso,
  VaNazi vose vakabva vangoparadzana!
  
  Russia ndiyo nyika yaamai vangu
  Yakakura, isina muganhu Motherland...
  Marudzi ose mhuri imwe.
  Tichange tava kurarama pasi pecommunism!
  
  Ngatisimbise nyika yedu
  Rega Russia ikurumidze kuita girini ...
  Ticharova fascist pahuma, asi,
  Uye nditende, simba redu harishanduki kuva dombo!
  
  Uye Jesu semutungamiri mukuru kwazvo,
  Ndiye Ishe wedu, uye Mwari Muchena wePasirose...
  Uye Fuhrer acharohwa zvakanyanya,
  Mushure mezvose, hunyanzvi hwedu hwave husina kushanduka!
  
  Hongu, nekuda kweNyika yedu, mutsvene,
  Ticharwa nehasha naFritz ...
  Musikana anomhanya asina shangu muchando
  Anoda kurwa nehasha!
  
  Hongu, Stalin zvino ave mutungamiri weSoviet,
  Yakanaka kwazvo, yakashinga uye ine hunyanzvi ...
  Usabate Russia yecommunism,
  Kunyangwe simba raLucifer rinewe!
  
  Tinogona kuwana Hitler, nditende
  Nyangwe takapiwa simba remadhimoni...
  Mumwe Hitler chikara chinodya,
  Kunyangwe kubvuma maFritz haasi mamoni!
  
  Muchidimbu, tichapinda Berlin fighters,
  Ikoko Lenin, aka Stalin, achava nesu ...
  MaFascists akafanana nembwanana kubvaruka nyore,
  Uye tenda kuti simba redu haringaderedzi!
  . CHITSAUKO #6
  Gore idzva 1944 rauya ... Pasinei nemamiriro ezvinhu akaoma zvikuru pamiganhu, basa rakanga riri kuitika muU.SR kuumba teknolojia itsva. Kunyanya, tariro huru yakabatanidzwa neIS-2 tank uye zvombo zvayo zvine simba. A 122-millimeter cannon inogona kuva nharo ine simba muhondo yekurwisana nemaNazi. Hope dzakaroverwawo paT-34-85 nepfuti ine simba, turret hombe, asi iyo imwe hull uye undercarriage.
  Mamiriro ezvinhu akanga akaipa nendege. Iyo Yak-3 yaisakwanisa kuenda mukugadzirwa nekuda kwekushaikwa kwemhando yepamusoro duralumin, uye iyo LAGG-7 yaisagona kupinda mukugadzirwa pasina kuderera mukugadzirwa nekuda kweinjini nyowani.
  Saka Stalin akafunga kuti panguva iyo murwi mukuru weSoviet aive Yak-9 uye LAGG-5, uye IL-2 kurwisa ndege yaive nyore kugadzira uye kushinga. Uye mumatangi, zvishoma nezvishoma kuchinja kune T-34-85 uye IS-2.
  Kunyangwe zvakadaro zvekuti hapana kuderera mukugadzirwa ...
  Uye mberi kwaiputika pamakumbo, maGermany akatora Caucasus. Makhachkala akawira, uye vakanga vatosvika kumiganhu yeAzerbaijan!
  Apa Tamara akarwa nebattalion yake yevakadzi. Zvakare vasikana vakapfeka mamvemve uye vasina shangu vakarwa nemauto evavengi.
  Tamara akaridzira vaNazi mutsara, achicheka vamwe vevavengi. Ipapo, nezvigunwe zvake zvetsoka zvakanga zvakashama, akakanda girinedhi rine simba rinouraya, ndokurira.
  - Kubwinya kune USSR!
  Anna akapfura maNazi nemazvo. Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka, akakanda magirinedhi ane simba rinouraya, achitsemura vavengi.
  Akabva adaidzira kuti:
  - Kubwinya kune communism!
  Akulina, achipfura muvengi, akagura mauto efascist. Akatema Fritz, achikanda girinedhi netsoka dzake asina kupfeka uye akakwenya:
  -KuRussia, amai vedu vakuru!
  Victoria, achipfura muvengi, uye achikanda magirinedhi kwaari netsoka yake isina kupfeka, akati:
  - Kune iyo huru Motherland!
  Olympias, zvakare achipfura kubva mupfuti yemuchina, akadanidzira:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism huru!
  Varwi vechikadzi vanoshamisa...
  Vanorwa, sezvazvinofanira kuva kune vakanaka ...
  Tamara, achirwa, akarangarira kutanga kwehondo. Kutiza kwaakaita kubva kumauto eGermany. Akabva anzwa kurira kwepfuti. Musikana akasiya cannonade. Shamwari yake Tatiana yakabatwa nevaGermany, uye vakatora shangu itsva, vakabvarura zvishongo nemhete. Uye vakamudzinga asina shangu muutapwa ... Tatyana akanga ari mwanasikana wemunyori wedare renharaunda, uye aisawanzofanira kufamba asina shangu. Uku kuzvidzikisira kudada, kufamba usina bhutsu semunhuwo zvake, uye zvinorwadza kumasora asina kusimba. Mwanasikana akarovera makumbo muropa achibva angogomera.
  Tamara akanga akapfekawo bhutsu itsva yaakanga apiwa, uye akakwiza zvitsitsinho zvake kubva munzendo refu. Uye akabvisa shangu dzake, akaenda asina shangu. Iye musikana anobva mumusha, uyo akaita basa rake muUkraine. Makumbo ake achiri mudiki aifamba nemateru egomo. Uye izvi zvechokwadi hazvienzaniswi nemigwagwa yemubani. Ichokwadi, ma calluses ake atobva chete, uye hazvina kunyanya kusununguka kufamba. Asi tsoka dzakakurumidza kuoma zvakare. Uye haana kumbotambura.
  Asi Tatyana akakurumidza kudonhedza makumbo ake zvokuti akanga asisagone kufamba. MaGermany angadai akamupfura, asi vakanzwira tsitsi runako. Vakandiisa pangoro, asi nekudzoka vakandiita kuti ndiimbe. Tatyana aiva nezwi rinofadza, uye akavaimbira nziyo dzinoverengeka dzisina kwayakarerekera mune zvematongerwe enyika.
  Zvakazoitika kwaari Tamara haana kuziva. Iye pachake akafamba nemusango, akanzwa netsoka dzake dzisina kubereka, matumbu, mapundu, mashizha, uye akatofadzwa. Ndopaunofamba uchitevedza matombo anopinza emumakomo, anozoti matinji, kana ukafamba kwenguva yakareba, inopinza uye inorwadza. Uye zvinotonyanya kusafadza kufamba paminzwa. Kana idzi dzakanamatira mumakumbo, zvinova zvakanyanya kurwadza, kunyangwe kune dzakakasharara dzemusikana.
  Tamara pamushandirapamwe wacho akakundwa nokuneta nenzara. Musikana akadya michero, uye izvozvo zvakanga zvisina kukwana. Uye maGermany akanga achifambira mberi nokukurumidza. Mumasango eUkraine, Tamara, akanga ajaira kugara mumakomo, akanga asingazivi nzira yake zvakanaka. Ndakarasika, ndokuguma kumashure.
  Uye zvino, sekitsi inovhimwa musango. Ipapo musikana wacho akabata maGermany pamudhudhudhu. Vakamisa mota nestroller kuti vatore mvura. Zvino Tamara akanyangira achienda kupfuti yemuchina, uye kuti inocheka sei kubva pairi pamuvengi. Uye cheka zvisina chokwadi, asi nemazvo. Uye vaNazi vanowa uye vanoputika mukurwadziwa. Tamara anovapedzisa. Akafambisa chitsitsinho chimwe chete pachirebvu, akadonha. Musikana ndokumutora.
  Mushure maizvozvi, tsvarakadenga yakakwira pamudhudhudhu, ndokutsikirira pedal negumbo rake risina kubereka, ndokudzurwa.
  Saka kufamba-famba kunonakidza kupfuura kufamba uye usina shangu.
  Tamara akaimba munzira achiti:
  - Zvakanaka, hama, zvakanaka, zvakanaka, hama kurarama! Iwe haufanirwe kuchema neataman yedu!
  Aya ndiwo matangiro akaita nhandare yehondo.
  Uye iye zvino ari kurwisana nevaNazi seKomsomol terminator. Asi masimba haana kuenzana, uye battalion yevasikana inomanikidzwa kudzoka. Hondo dziri kufashaira pano, semvura iri muketero hombe pamusoro pegomo rinoputika.
  Anna, achipfura, uye achikanda girinedhi nesimba rinouraya nezvigunwe zvake, akati:
  - Muhondo, nzira dzese dzakanaka, kunze kwekuzviuraya!
  Akulina, achipfura muvengi, achiwisira pasi vaNazi, akati:
  - Muzvinhu zvose tichava vekutanga!
  Uye chitsitsinho chisina chinhu chemusikana chakapa chipo chekuparadza.
  Victoria, achipfura maNazi, uye achicheka vavengi nekuputika otomatiki, akadanidzira:
  - Hapazovi netsitsi kune vavengi!
  Ndokuchonya vamwe vake.
  Olympias akakanda makumbo ake akashama, akatsemuka, boka rinorema remagirinedhi ndokuridza kamhere:
  - Nekuda kwehukuru hwedare rine vanhu zvakanyanya munyika uye communism!
  Varwi vane mbiri chaizvo pano, uye sezera remuchadenga.
  Vanorwa nehukasha hukuru.
  Asi vaNazi vachiri kufambira mberi muCaucasus. Muna February 1944, maGermany neTurkey vakabatana, vachicheka mauto eSoviet muzvikamu zviviri zvisina kuenzana.
  The Fuhrer aida kupedza USSR. Astrakhan ichiri kubata. MaNazi, senguva dzose, ari muyunifomu yehondo ... Iwo ekutanga ME-262 ari kurwisana mumhepo. Zvinofanira kucherechedzwa kuti havana kubudisa sensations. Pakumhanya kwakanyanya, hazvisi nyore kurova kubva 30 mm ndege pfuti. Hongu, izvi zvinofanira kutorwa zvakakomba. Iyo ME-262 inewo mamwe matambudziko nekuda kwekurema kwayo. Ne maneuverability kunyanya.
  Kuwedzera kubudirira mukushandiswa kweTA-152, iyo yakawira murudo nevatyairi, uye ikava bhiza rekushanda. Muchokwadi, mota uye yekumberi-mutsetse bhomba, uye murwi uye kurwisa ndege. Paive nemazano ekuendesa zvachose ndege yeGerman kune iyi ndege. Pakati pezvakanakira, zvinofanirwa kucherechedzwa kupona uye kumhanya, uye zvombo zvine simba, zvakakodzera kune ese ari maviri ndege yekurwisa uye murwi.
  Iyo ME-309, iyo iri kuvandudzwa, iri kushandiswa zvakanyanya uye zvakanyanya. Iyo ME-109 ichiri kushanda, iyo isiri kubviswa nekuda kwekusadzikisa kugadzirwa. Kunyange shanduko itsva ye ME-109 "K" yakaonekwa ine injini ine simba, yakashongedzerwa nepfuti shanu dzemhepo panguva imwe chete. Iwe haugone kurova muchina wakadai nyore nyore.
  ME-309 yakagamuchirawo injini ine simba uye mapapiro akatsvaira. Motokari ine ngozi zvikuru. Vatyairi veSoviet vachiri kubhururuka ndege dzekare, uye hunhu hwavo huri kuderera chete. Kusvika ikozvino, zvisinei, iyo Yak-9 haina kunyanya kushata, inogona kuchinjika, uye haidi kumhanya zvakanyanya.
  Mauto eGermany ane simba ... Paiva nekukakavadzana pamusoro peT-34-85 tank. Zvakakodzera here kuita kuti turret nhumbi dzokurwa dziwedzere? Mushure mezvose, munyaya iyi, uremu huchawedzera. Uye zvinofanira kucherechedzwa kuti kunaka kwezvombo zveSoviet kwadonha. Alloying zvinhu zviri kushomeka, uye mhando yewelding kana kukanda yadonha kusvika padanho rakakosha.
  Asi vasikana vanorwa semagamba ...
  Ipapo tangi raElizabeth rakaputsika uye vasikana vanoenda. Vasina shangu uye vakapfeka bhikini, vanomhanya nemuchando, vachisiya tsoka dzakanaka.
  Catherine akacherechedza nechitarisiko chakaipa:
  - Takadzipwa zvachose!
  Elena akataura nehasha:
  Asi isu tichakunda!
  Elizabeth akaridza pfuti, achirova mudhudhudhu wekuGermany ndokuzevezera achiti:
  - Ndakarova chiGerman! Achakwanisa sei kubva kwandiri!
  Euphrasia akataura nesimba:
  - Ikoko vanogumisa hupenyu hwavo, uye usapukunyuke shure!
  Catherine aive musikana ane hasha, uye akaimba:
  - Mukushatirwa kwedu, tinoimba nziyo dzehumambo!
  Vasikana vacho vanozvimhanyira vamene, uye zvitsitsinho zvavo zveraundi zvisina svava zvinopenya.
  Mukomana, achiona vasikana, akavabvunza nekutya:
  - Uye wakabva kupi usina shangu?
  Elizabeth akapindura:
  - Ngatiitei tactical maneuver!
  Mukomana akachema achiti:
  - Imwe, mbiri - kusuwa haisi dambudziko,
  Haufanire kumbodzokera shure!
  Chengeta mhino yako nemuswe kumusoro nenyere,
  Ziva kuti shamwari yechokwadi inogara inewe!
  Catherine akarira, achibudisa mazino ake:
  - Ziva kuti shamwari yechokwadi inogara inewe!
  Elena akadanidzira:
  - Usatya! Tichadzoka....
  Vasikana vana vakadanidzira nenzwi guru;
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya
  Nzira, communism inovhenekera!
  MaWarriors akagadzirira kubvarura chero chiGerman ... Uye vasina shangu muchando ivo vakanaka uye vakanaka. Vasikana ava vakanaka sei, semaruva ari kutumbuka uye asingasvavi.
  Zvakanaka, Hitler haasi kuseka, uye kutenderedza Nyika yedu, ari kutenderera makore. Anonyudza mazino ake mumwoyo chaimo, uye anonwa ropa rake!
  Uye vasikana vanosiya mavara akanaka kwazvo shure kwavo. MaGermany anotevera nzira idzi uye anorova pamabvi avo uye anotarisa neruchiva. Ava ndivo varwi vesango. Uye maGermany anotsvoda tsoka dzevasikana.
  Uye Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova vari kurwisana mudenga. Vasikana vaviri vakanaka.
  Anastasia, achipfura vaNazi uye achitenderedza ndege yake achitenderedza zvigunwe zvake, akaimba:
  Ticharwira mangwana akajeka!
  Akulina, achicheka miswe yevaNazi, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akarira:
  - Ngatitsvode!
  Uye vasikana zvakare vanopura maGerman pasina tsitsi kana mhemberero. Ndiko kungwara kwavakaita.
  Anastasia, zvakare akashandura Yak-9 uye, achizhamba, vyaknula:
  - Ndiro zita recommunism!
  Akulina akabvumirana neizvi:
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka ...
  Anastasia, achirovera pasi maGermany, akagunun'una:
  - Motherland izuva redu!
  Uye vakadaro ndivo vasikana vanorwa pano, kirasi yepamusoro yeSoviet.
  Uye maGermany vanozviwana, zvakaoma zvikuru. Uye mashandiro emauto ari kusimukira ...
  Muna March, vaNazi vakatanga kurwisa Baku. Pane kurwiswa kweguta guru rakazara nemafuta. Hondo dzinotyisa.
  MaGerman mabhomba Baku vachishandisa zvinorema artillery.
  Uye kubhombwa nemadutu. Asi mabhomba anodonhedzwawo neyekutanga, itsva Yu-488s, inosiyaniswa nesimba guru. Michina iyi imhuka chete.
  Pane mumwe wavo, Gertrude, Eva, naFrida. Vasikana vakanaka, vane maonero akanaka, vari kudonhedza mabhomba panzvimbo dzeSoviet. Uye vanouraya varwi veRed Army uye vanhuwo zvavo.
  Baku iri kupfuta... Utsi hunokwira mumbiru. Matsime emafuta ari kutsva, zvese zviri kutsva.
  Gertrude anoti achisekerera:
  - Mwari anoda Germany!
  Eva, achimutsikirira chitsitsinho chake chisina kupfeka uye achidonhedza mabhomba, anobvuma:
  - Eheka! Isu tiri rudzi rwakasarudzwa!
  Frida akaimba nehasha:
  - Vanhu vedu ndivo vasanangurwa vekudenga!
  Ndokuchonya vamwe vake. Ava ndivo vasikana vari pano uye vachirwa, kungova mufananidzo wehasha. Uye kurwisa simba.
  Gertrude akapa pfuti pfuti, ndokurira.
  - Nekuda kwehukuru hweBaba vedu!
  Evha, kupfura vadzivisi, akasimbisa:
  - Nekuda kwehukuru hukuru!
  Vasikana vanogona kuonekwa nokukurumidza vakaziva ndege. Ava ndivo vasikana vanorwa.
  Uye haugone kungoahwina pamakadhi. Uye vanopura vavengi nokupenga.
  Frida akati:
  - Ndiri mukadzi ane zviroto zvikuru uye runako!
  Mushure maizvozvi, akadzinga zvakare pfuti dzendege, achipfura varwi veSoviet vaiedza kurwisa chikara cheGermany.
  Hungu, pamusoro pevaNazi pane manzwiro avasingagoni kudzivisa.
  Baku iri kurwiswa.
  Tamara nehondo yake vari kurwira guta iri. Vasikana vanorwa zvakanyanya uye vanoratidza hugamba husingaenzaniswi.
  Tamara akatendeuka, akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achiparadzira maGermany nevarwi vavo, akadanidzira:
  - Kunyika yaBaba vangu isina muganhu!
  Ndokuchonya vamwe vake. Iye murwi wepamusoro-soro, asina waanoenzana nawo.
  Kunyange zvazvo, chokwadi, vamwe vasikana havana kuipa. Tongoti vanorwa zvakanaka chose.
  Anna, somuenzaniso, akatora, akaradzika vaNazi, sokunge nejeko.
  Uye kurira:
  -KuUSSR!
  Uye nechitsitsinho chake chakashama akapa chipo chemhondi cherufu.
  Akulina, achipfura muvengi, akaridza mhere:
  - Nekuda kwaamai vangu!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, maitiro ekutanga maratidziro ekuparadza anoparadza munhu wese mumutsara.
  Victoria anorwa nevavengi, achiita zvekupererwa uye zvine mutsindo. Inogogodza vanopikisa mukuputika. Ipapo, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anokanda magirinedhi nesimba rinouraya. Uye squeals:
  - Zvepfungwa dzecommunism!
  MaOlympics anorwawo. Uye musikana uyu ane gamba achakanda bhokisi rose rezvinoputika nemakumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama. Uye tangi "Shumba" ichakunguruka.
  Murwi anoti:
  - Asi Pasaran!
  Kurwisana nevasikana uye vakanaka kwazvo. Usambokanda mapfumo pasi uye usakanda mapfumo pasi. Vane simba rematerminators.
  Uye masimba haana kuenzana ... Baku akaputirwa nemoto. Mauto eSoviet haana zvombo zvakakwana. Uye iri ndiro dambudziko guru.
  Vazhinji vanokanda mapfumo pasi mukupererwa nezano.
  Gerda nechikwata chake vanomanikidza varandarume kutsvoda makumbo avo asina chinhu. Avo vanozviita nemazvo, uye vanonanzva zvitsitsinho zvavo.
  Ipapo vasikana vanokwira muPanther-2 zvakare uye vanopfura. Kugogodza pfuti dzeSoviet ...
  Inenge Caucasus yose yakatotorwa. Asi Yerevan achiri kubata. Guta rePoti riri kurwisana nehugamba - chiteshi chekupedzisira umo zvakasara zveBlack Sea Fleet zvichiri kubata.
  Uye ikoko vasikana vemarudzi akasiyana vanorwa. Uye chikwata cheGulnazi chisina shangu chiri kurwa. Mukadzi akanaka wechiGeorgian, uye ane timu yemusikana.
  Gulnazi anokanda pasuru ine zvinoputika netsoka yake isina chinhu, misodzi ichipatsanura maNazi uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune hukuru hwecommunism yenyika!
  Tamila, mumwe wake, anokandawo girinedhi rinouraya netsoka yake isina rutsoka, achibvambura maTurkey nekuridza mhere:
  - Kune Motherland!
  Masha musikana anobva kuRussia, anopa kutendeuka uye anokanda simba rinoputika nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye anoputsa vaNazi, achidanidzira:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism yenyika!
  Margarita anopawo shanduko ine chinangwa chakanaka. Akachera pasi vaNazi uye akatumira chipo cherufu rwekuuraya nechitsitsinho chake chisina chinhu, achipwanya vadzivisi, uye kurira:
  - Nokuti kukunda kwedu!
  Aya ndiwo marwiro anoita vasikana nehugamba. Uye ivo havagone kumiswa, uye havagone kudzoserwa kumashure. Vanongori varwi vechikadzi uye vakanyanya. Uye kana vakarwa, saka semagamba uye supermen!
  Asi, nhamo, zvakaoma kurwisa vaNazi nemauto avo makuru. Mudenga, Albina naAlvina vari kuwana maakaundi ane chivimbo. Uye ndege dzakawanda kwazvo dzinodonhedzwa pasi zvekuti zviri pachena kuti hazvibviri kudzimisa.
  Albina, achipfura imwe ndege yeSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akaimba:
  - Hatigone kukundwa, muvhimi anoshanduka kuita mutambo!
  Alvina, achicheka vadzivisi vake, uye nesimba achimonyorora musoro wake pamutsipa une simba, akarira:
  -Kubwinya kunguva yeiyo nyowani yeAryan order!
  Uye zvakare inopa chitsitsinho chisina ...
  Vasikana vakatopfura ndege dzinopfuura mazana mashanu imwe neimwe uye vakagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani.
  Ava vangori tsvarakadenga dzisingaite. Uye kana vavengi veTatu Reich vari kutorohwa, saka madhimoni aya haagone kumisa. Ndege dzinopfuura mazana mashanu dzakadonha chete pedyo neMarseilles. Ichi chiitiko, chokwadi, chiri pamusoro. Hitler akatosarudza kubvumidza dhigirii yechitanhatu yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha eplatinamu muoki, minondo nemadhaimani.
  Ichagamuchirwa nemunhu anotanga kudarika zviuru zvendege yakadonhedzwa. Uye mhedzisiro yacho inongove inoshamisa.
  Albina akacheka ndege shanu dzeSoviet kamwechete nepfuti imwe chete ye30-mm caliber ndege uye, achidzvanya zvinokonzeresa nezvigunwe zvake, akaridza mhere:
  - Mbiri kune simba redu!
  Alvina, achichera pasi mota dzeSoviet, uye achicheka vavengi nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, vyaknula:
  - Kubwinya kukuru kune hugamba!
  Uye varwi vakatarirana!
  Vanorwa senguva dzose mubhikini uye vasina shangu, uye iri ndiro simba ravo. Vasikana vacho vanongova varume-vakadzi. Kunyange zvazvo vachishumira chinangwa chakaipa. Uye ivo vanofarira kusveta zvitsitsinho zvemapiyona akabatwa ane spark. Hezvinoi vasikana vari pano. Hutsinye asi hwakanaka.
  Albina akamboti:
  - Hapana mutsa munyika, kune utera chete!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka akadonhedza mabhomba akati wandei panzvimbo dzeSoviet, achigogodza pfuti nhatu.
  Ava ndivo varwi vasingapi zvachose tsitsi kune chero ani zvake! Asi zvibhakera zvavo zvinokuvadza.
  Alvina akadaro achinyemwerera:
  - Hapana nzvimbo yevasina simba, pasi pezuva!
  Ndokuchonya mumwe wake.
  Varwi vanoratidza kusasimba uye havamboregi. Chokwadi ishasha dzeshasha. Kunyangwe nechiratidzo cheminus, sezvavanoshumira simba rakaipa.
  Asi panguva imwe chete inonakidza uye inofadza.
  Albina, akaburitsa mazino ake, uye achitumira mabhomba emhepo anouraya kune vaimupikisa, akarira:
  - Izwi reNazi idzvene - isu tichaparadza zvachose!
  Alvina akacherechedza nehasha, achiwisira pasi vadzivisi:
  - Isu tiri makororo chaiwo!
  Albina, achigura vavengi, akasimbisa:
  - Zvimwe zvese zviroto!
  Uye varwi vakave vachipwanya nekuwisira munhu wese pasi, sekunge kunwisa pucks netsvimbo.
  Alvina akarira paaipwanya ndege dzeRussia:
  - Tiri kurwisa makondo aHitler!
  Ndokuchonya vamwe vake.
  Varwi vari pano, chokwadi, regai ura hwevavengi. The Red Army inogamuchira guru kubva kwavari.
  Vasikana vanorwa saka nekushingaira kugogodza mauto eRussia.
  Asi Helga ari TA-152 anoparadza Soviet pasi mauto. Inogogodza SAU-85 uye inoridza mhere:
  - Nekuda kwehukuru hweGermany nevanakomana nevanasikana vake!
  Asi kurwa kuchiri kuitika kuAstrakhan.
  Vasikana vane simba rekupedzisira kubata.
  Alenka anokanda bhomba nezvinoputika netsoka yake isina chinhu. Anopwanya maNazi uye anopopota:
  - Yecommunism inoera!
  Anyuta, achipfura maNazi, uye achikanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anoridza mhere:
  - Uye ruponeso rwenyika!
  Alla, achirovera pasi vadzivisi, uye achivacheka pasina mhemberero dzisina kufanira, uye achikanda grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu, akadzvova:
  - Ndizvo zvinoita kubwinya kwedu!
  Maria, achiparadza vavengi, achikanda zvipo zverufu nezvigunwe zvake asina kupfeka, anodzvova:
  - Isu tiri vakuru mukubwinya kwedu!
  Marusya, achichekeresa varwi vechiArab vari kusimuka mumapoka, uye achikanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, anochema:
  - Nezve shanduko, kuitira kuti mitengo iwire kamwe!
  Matrona, achidzima maNazi kubva mupfuti yemuchina, akaitora ndokuridza mhere:
  - Nyika yedu yeUSSR! Achapwanyika changamire!
  Varwi vepano vanoita nehukasha hukuru. Uye kumanikidza kwavo kurwa kwakakura.
  Kazhinji, vanoratidza colossal aerobatics. Uye dzvinyiriro isingamisikiki zvechokwadi.
  MaWarriors asina shangu, asi achifara...
  MunaEpril, shure kwezvose, vaNazi vakatora Baku. Kushaikwa kwezvombo kwakawedzera. Panguva imwe cheteyo, Poti akadonhawo nguva imwe cheteyo. Yerevan chete, iri pamateru egomo, yakabata. Asi akanga aparadzwawo. Mhondi nechikafu zvakanga zvave kuperawo ipapo. Kungoti maTurkey haasati apinda muguta iri, uye vari kuunganidza huruva kuti vafe nenzara.
  Vasikana kubva kuhondo yaTamara vakanyangarika zvishoma pakati pepasi, uye chikamu, pamwe chete nemukuru, vakafamba vachitevera kumashure kumberi ... Vaida kupaza kune yavo.
  Caucasus yatove yakatorwa zvachose, asi hondo inoenderera mberi. Kunyange zvazvo USSR yakarasikirwa nemunda wayo mukuru wemafuta panguva iyoyo. Asi Red Army haina kuputsika mumweya. Uye kuchine mafuta munharaunda yeVolga, kuSiberia uye mune dzimwe nzvimbo dzakawanda.
  Hitler akaraira kuti apedze maRussia muAstrakhan neApril 20. Uye kurwa kwakaitika pamwero mukuru. Uye kuputika kwebhomba kwakawedzera zvakanyanya.
  USSR yakanga iri pasi pekumanikidzwa kwakasimba. Hondo yakaenderera mberi nokuda kweAlma-Ata, iyo yakaputirwa nemaJapan. Guta rakanga rakapoteredzwa chose chose.
  VaSamurai, pavakangodziya zvishoma, vakaedza kukudziridza zvinogumbura, uye nenzira yeMagadan.
  Veronika akarwa muAlma-Ata uye akarwisa kurwiswa kweSamurai nehondo yake yevasikana.
  Uye kune zvakawanda zvavo. MaChina akatorwa nenzira dzekudonha ari kurwisanawo.
  MaJapan ari kukanda masoja eyero muhondo ... Vari kufambira mberi uye vachikanda zvitunha zveSoviet nezvitunha zvavo.
  Veronica ari kutsva. Uye anocheka pasi maChinese nemasamurai mumapoka. Anokanda magirinedhi nezvigunwe zvisina zvigunwe uye kuridza mhere:
  - Kubwinya kumweya weRussia!
  Marfa anopisawo moto, anocheka vanopikisa uye anoridza mhere:
  - Nekuda kwaBaba vedu!
  Natasha, achipfura mauto eJapan neChinese akanyorerwa basa rekudya kwekanoni, anoridza mhere:
  - Nekuda kweCommunism Huru!
  Alina, achipfura maSamurai nevarwi veChinese, achivacheka neshungu huru, uye achipa chipo cherufu nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akadanidzira:
  - Nezvemiganho mitsva yecommunism!
  Veronica anopfura muvengi nekururama kukuru, uye anopwanya nepakati pemisoro yeChinese, uye panguva imwechete anozhamba:
  - Kubwinya kune nyika yeSoviet!
  Uye negumbo rake risina chinhu anotumira simba guru regrenade, rinobvarura vavengi vose.
  Marfa, achitema muvengi, uye achikanda chipo cherufu neminwe yake, anoridza mhere:
  - Tonga nguva yecommunism!
  Natashka akabvarura, achikanda pasuru inoputika netsoka yake isina chinhu, huwandu hweChinese, vyaknula:
  - Yekurongeka kutsva kweSoviet!
  Alina, achipfura chaizvo muvengi, akakwenya:
  - Kune mitsva mitsva yecommunism, isu ticharwa!
  Uye chitsitsinho chayo chakashama chakakundwa nebhomba rokuparadza.
  Vasikana vanorwa, sokunge kuti pfarivari dziri kubuda mumaziso avo.
  Kwete, maJapan haakwanise kukunda vanhu vakadaro, kunyangwe nemauto eChinese. Uye samurai tsvimbo yekurova.
  Uye zvakare vanokanda zvitunha munzira dzese. Asi kune akawanda kwazvo, uye battalion yevasina shangu tsvarakadenga inofanirwa kudzoka.
  Uye kune vasikana vechiJapan ninja. Uye zvakaoma zvikuru kurwisana navo.
  Vanopenya, vachirwa uye vakanaka. Uye vanokanda tsoka dzavo nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe, zvipo zvesimba guru rinoparadza.
  Musikana wechininja ane bvudzi rebhuruu anocheka varwi veSoviet pasi nemapakatwa uye anoridza mhere:
  - Kwenguva yekutonga kwamambo!
  Musikana we ninja ane bvudzi reyero anomhanyisa mhepo, anopwanya mauto eRussia, uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kunguva yeBanzai!
  Musikana weNinja ane bvudzi dzvuku akashandisa nzira yeherikoputa, akacheka mukuru weSoviet ndokudanidzira:
  - Tinogara tichikunda!
  Mumwe musikana weninja ane vhudzi jena akashandisa unyanzvi hweshavishavi, akacheka varwi vatatu vokuRussia, uye akakandira pizi nezvigunwe zvake. Yakaputika ndokupidigura makumi matatu nemana.
  Murwi akaridza mhere.
  - Zvekurongeka kutsva kweJapan!
  Vasikana vakadai pano vanoshamisa uye vanotonhorera... Uye Red Army muFar East yakasangana nemuvengi mukuru.
  Asi pano pakati, mauto eSoviet akangoerekana arova munzira yeRzhev.
  Pano vashandi veErizabheti vanorwa kekutanga pane itsva IS-2 tank. Muchina unobatanidzwa nezvimwe tariro. Kazhinji mune vashanu vashandi mairi, asi pano varwi vanokunda vana.
  Elizabeth anoridza pfuti ye122mm. A projekiti inoparadza inobhururuka nesimba remhondi. Inotsanangura arc, uye inorova kubva kure kure T-4.
  Elizabeth anoti:
  - Izvi ndizvo zvandakaita zvakanaka!
  Ekaterina, mukupindura, mhosva, anoshandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye kutaura nekugumbuka:
  - Uye pfuti haina kukurumidza kupfura!
  Elizabeth akabvumirana neizvi:
  - Kwete yakakwana tangi muparadzi zvachose!
  Elena, uyo akabatsira netsoka dzisina kutakura kutakura chombo, akati:
  - Asi mhondi!
  Ipapo Catherine akaridza pfuti. Uye goko rakarova Panther pabhodhi kubva kure. Hongu, pfuti yemhondi...
  Catherine akati:
  - Tine simba rakawanda uye kufara!
  Elena akabvumirana neizvi:
  - Zvizhinji! Kubwinya kuRussia!
  Euphrasia akati zvakare:
  - Kuonekwa kwemota iyi vasikana vasina simba. Unoipfura sei?
  Elena zvine musoro akati:
  - Uye iri ndiro ziso redu rakadzidziswa! Kana tikarova, tobva tarova!
  Uye varwi vakaimba mukorasi:
  - Hatingatyi uye tichagara tichirwa!
  . CHITSAUKO 7
  Musi waApril 21, Astrakhan yakanga ichiri pasi peSoviet control. IGermany haina kutorwa zvachose nayo.
  Nzvimbo yacho yakaita kuti zvikwanise kudzivirira zvakanaka pano. Uye maGermany akasarudza kuchinja maitiro. Panzvimbo pokurwisa, vakachinjira kubhomba nekubhomba.
  Alenka nechikwata chake vakavanda mune imwe imba yekutandarira ndokumirira kubhombwa kukuru.
  Vasikana vaingova vatanhatu chete, vachitamba makadhi. Vakabata madhiri nezvigunwe zvavo zvemutsoka zvisina hembe ndokukurukura.
  Anyuta akabva ati nehasha.
  - MuCaucasus, Yerevan chete haina kutorwa. Ichi ndicho chiwi chedu chekupedzisira mudunhu rino. Chii chinotevera?
  Alenka akakurudzira zvine musoro:
  - Zvingangodaro vachaenda kuMoscow. Ichi ndicho credo yavo!
  Allah akati nekugomera:
  - Masimba haana kuenzana zvakanyanya ... Tiri kurasikirwa nehondo, uye hatina varwi vakakwana!
  Maria nenzira ine mufungo akati:
  - Uye vaNazi vari kurasikirwa! Havagoni kutipikisa!
  Matrena akataura maonero ake, achikanda mepu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  - Isu takaberekerwa kuhwina, uye isu zvirokwazvo tichahwina, ndinozviziva!
  Marusya akabvuma, achirova muvengi wake nezvigunwe zvake.
  - Zvechokwadi, hapana mubvunzo!
  Alenka aisazove ane tariro zvakadaro, achikanda kadhi negumbo rake rakashama, rakatsvuka:
  "Isu vasikana tingatofanira kugara takabatikana, asi ndinotenda kuti tichakunda zvechokwadi!"
  Anyuta akadaro achisimbisa:
  - Unogona kurwa nenzira dzebato, uye ichave yakanaka kwazvo kana iwe wakarwa neinotonhorera!
  Allah akati nehasha:
  -Unofanirwa kurwa zvakanyanya!
  Vasikana vakabva vanyarara kutaura. Vakabva vaenda pane imwe nyaya.
  Marusya akataura nehasha:
  - Nhamba yevatendi iri kukura. Against all logic!
  Anna akapindura kuti:
  Hapana ati amboratidza kuti hakuna Mwari. Uye haakwanisi kuratidza zvakasiyana. Saka pano unogona kukakavara ad infinitum.
  Elena akasimbisa:
  - Uye kuita nharo pano ibenzi uye isingabatsiri!
  Allah vakabvumirana neizvi:
  - Hongu, hurukuro iyi haina maturo. Uyezve, kana kuna Mwari, saka Iye akadaro zvokuti zviri nani kwaari kuti arege kuva!
  Matryona akaseka ndokuti:
  - Zviri nani kuti Mwari akadaro asipo! Kusvikira panguva iyoyo, ngatiimbei!
  Vasikana vakaimba;
  Isu tiri vasikana, tichibatana neKomsomol,
  Vakapika nekutenda kuti ndivo Baba...
  Saka kuti kukundwa kwehasha kwakamirira maNazi,
  Zvakanaka, uye Russia kugara pasi pecommunism!
  
  Mushure mezvose, Lenin anesu, sekunge sesimbi,
  Kubva kubhuronzi ndiani akasimba kupfuura chero simbi ...
  Ndairota ndichishandura nyika
  Sezvo nyanzvi huru Stalin akasiya!
  
  Tichaita kuti Nyika yeBaba itonhore
  Uye isu tichasimudza Nyika yeBaba pamusoro penyeredzi ...
  Dai paine kubudirira nenhengo dzeKomsomol,
  Nyangwe tsoka dzedu dzakashama!
  
  Mufascist akarwisa nyika yangu,
  Kubva kumabvazuva kukwira samurai ...
  Ndinoda Jesu naStalin
  Uye ndinotenda mhandu, tichabvarura kuita zvidimbu!
  
  Mushure mezvose, Mwari ane mukurumbira Svarog anesu,
  Ndeipi communism, nekuseka, ichavaka ...
  Shamhu ine mbiri ine simba kupfuura zvese zviri muchadenga.
  Ichawedzera kuziva uye kuda!
  
  Tinotenda kuti hatifi takakanda mapfumo pasi
  Usaise nyika yababa pamabvi ayo ...
  Comrade Stalin nyeredzi inopenya,
  Uye mudzidzisi wedu ndiye nyanzvi akachenjera Lenin!
  
  Tichaita Nyika Yedu,
  Yakanyanya kunaka uye inopenya papasi ...
  Uye zvichave, ziva pfuti inouraya,
  Rega vakuru nevana vafare!
  
  Pisa Svarog, usatsva mumoyo mako,
  Iwe uri mutsigiri weminondo yese yeRussia ...
  Tichavaka munguva pfupi, ndinotenda paradhiso yakasimba,
  Jesu achauya basa dzvene!
  
  Usavimbe neshamwari dzechikwata chaHitler
  Kuti achahwina zviri nyore uye zvinotyisa ...
  Chaunoda imhuri imwe chete -
  Uye tenda kuti haina kunonoka kuda iyo Motherland!
  
  Ishe wamasimba ose tichengetei tose.
  Simudza tricolor mureza pamusoro penyika ...
  Uye chikara chakaipa chichashanduka kuita mutambo,
  Tichakwanisa kukunda Satani!
  
  Ndinoda Nyika yeBaba Mukuru
  Muchadenga chese hamuchina kunaka imi
  Hatisi kuzotengesa Russia kune ruble,
  Ngativakei rugare nerufaro munyika yose!
  
  Muzita raAmai vedu, hope,
  Great Russia ichasimuka ...
  Zvimwe zvose hazvina maturo
  Uye mesiya mutsva achava nesu!
  
  Oh wangu wemasimbaose Lada,
  Iwe unopa rudo nerunyararo kune weRussia ...
  Ndinotendeukira kwamuri saka ndinonyengetera,
  Uye kana zvichidiwa, rova nemheni!
  
  Maria Amai vaMwari weKudenga,
  Nyika yakapa Jesu...
  Nokuda kwenyu, Mwari mukuru amuka.
  Vanhu havana kurasikirwa nekuravira kwechokwadi!
  
  Cherechedza kuti nhengo dzeKomsomol dziri
  Vamwari veRussia vanoremekedzwa zvakanyanya ...
  Isu tiri vanakomana vakuru veAmailand,
  MaRussia anogara achikunda!
  
  Shamwari dzinoda kunyengetera kuna Motherland,
  Perun, Yarilo, uye Svarog vane simba ...
  Tichava varume vakasimba kwazvo
  Uye tichafuridzira kunyange makore mudenga!
  
  Iye zvino muvengi atodzingwa kubva kuMoscow,
  Iwe unokuvadza ma fascists zvakanyanya ...
  Isu takatendeka kuna Jesu naStalin,
  Pachave nematangi akakwana ane pfuti!
  
  Aiwa, muvengi haazokwanisi kumisa maRussia,
  Sezvo varwi vedu vane simba rose...
  Bvunzo, kupihwa, kwevashanu chete,
  Kuti mukomana wese angave akasimba kwazvo!
  
  Nditende, Stalingrad ichave ine mbiri,
  Uye isu tichamudzivirira kubva pakurwiswa ...
  A anokunda knight alignment ichauya,
  Nyangwe ropa richiyerera risingadzoreki!
  
  Vasikana vasina shangu muchando
  Vanomhanya, vachibwaira nezvitsitsinho zvavo...
  Uye ivo vacharova fascists nechibhakera,
  Asina kushamwaridzana Kaini achabatwa kumeso!
  
  Zvose zvichave, vanhu vanoziva zvakanaka
  Isu tiri muchadenga, tichavhura nyeredzi ...
  Pamusoro pazvo, chitadzo kupokana ushingi,
  Uye pachava nomunhu pachigaro choumambo chaMwari!
  
  Sayenzi ichakurumidza kumutsa vakafa,
  Tichakwanisa kuve vadiki uye nekunaka ...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Kuna amai vangu vakanaka Russia!
  Vasikana vakaimba nhetembo yese zvakanaka vakaramba vachitamba makadhi netsoka dzavo ...
  Kubvumbi 22 raive zuva rekuzvarwa kwaLenin. Vasikana vakanwa doro rakanyungudutswa nemvura nekofi uye vakanatswa pasi pemweya wavo ...
  The Red Army akaita imwe Rzhev-Sychevsk oparesheni pakati. MaGermany akanga ari pakudzivirira uye akarwisana. Matangi matsva eSoviet T-34-85 uye IS-2 akarwa. Motokari yekupedzisira yaiwanzonamira mumadhaka. Hongu, uye nhumbi dzokurwa dze "Tiger" -2 uye "katsi" dzinorema hadzina kutora pahuma. "Panther" -2, zvakare, yaigona kungobayiwa padyo.
  Motokari yeGermany yakanyanyisa yakabaya Soviet imwe kubva kure.
  Hitler aiwanzofadzwa ne "Panther" -2, iyo inodzivirirwa zvinogutsa, uye yakanaka kutyaira kuita uye zvombo. Asi akakumbira kugadzira tangi yaizove yakachengetedzwa zvirinani, uye panguva imwechete kutyaira zvinoshivirira ...
  "Mouse" munyaya iyi yakazviratidza kuva muchina usingashandi. Iyo E-100 yakagadziridzwa zvine hungwaru sechikamu cheE nhevedzano. Nzvimbo yeinjini uye kutumira kwaifanirwa kuitwa pamwe chete, uye shongwe yaive yakamanikana uye yakanyanya kurerekera, senge hull. Ukobvu hwezvombo hwakaramba hwakafanana neMaus, sezvakaita zvombo, asi uremu hwaifanira kuderedzwa kusvika matani zana nemakumi matatu nekuda kwehurefu. Injini, pane zvinopesana, inofanira kuva yakasimba pa 1500 horsepower, uye tangi yakanga ine kufamba kunogutsa.
  Kazhinji, "E" akatevedzana aifanira kuva chizvarwa chitsva matangi. Iine ezasi silhouettes, ine makona mahombe ekurerekera, ane simba pfuti uye injini, dense dhizaini.
  Zvisinei, nepo maGermany akanga atova nemotokari dzakanaka. "Panther" -2 yakatsiva muenzaniso yapfuura. Paivawo ne "Tiger" itsva -2 ine injini ine simba, shongwe yakamanikana. Zvirinani kudzivirirwa uye kureruka muhuremu.
  Saka vaNazi havana kugara.
  Musi waApril 24, 1944, ndege yokutanga yeArado yekuGermany yakabhomba yakarova Moscow nechipo chorufu. Akadonhedza bhomba kubva pakakwirira uye akakunda nyore varwi veSoviet.
  Hitler akati ikozvino USSR haina mukana, uye kuguma kweRed Army kuchakurumidza kuva.
  Kubvumbi 25 akatanga kurwisa kutsva paAstrakhan. Muchina wekutanga unofambisa pasi zvakare wakatora chikamu muhondo: tangi yepasi pevhu.
  Vasikana vaviri veGermany vakarwa pairi: Mercedes naDora. MaWarriors akaedza muenzaniso wepasi pevhu waifamba muvhu.
  Nepo yakareruka zvakadaro nekangunu kapfupi-barreled 75-millimeter nepfuti ina dzemuchina.
  Vasikana vanodhonza mota pasi. Madhiri anotenderera, achicheka nepadombo. Iko kufamba kunononoka makiromita manomwe paawa, kumotokari, pasi pevhu izvi hazvina kuipa.
  Mercedes anotsikirira zvigunwe zvisina zvigunwe pane yekutanga joystick muuto reGerman. Zviri nyore kwazvo kushanda uye zvinodudza:
  - Heino sainzi yedu yeGerman yakabudirira!
  Dora akabvumirana nazvo:
  - Hongu, isu tatoziva zvakawanda! Simba redu rakakura!
  Inotongawo nejoystick. Vasikana vari kuedza muchina unokosha une radar.
  Heino bhatiri reSoviet kumberi uye unogona kunyura pasi paro.
  Mercedes, achibudisa mazino ake, anoti:
  - Isu tichavaka odha nyowani!
  Uye zvino muchina wevaNazi unobuda. A high-explosive fragmentation projectile inorova pfuti dzeSoviet. Uye anorova varwi veRed Army.
  Dora anoti achiseka:
  - Rumbidzai revanchism huru!
  Uye nezvigunwe zvigunwe zvisina kupfeka, anoita mapfuti chaiwo. Anorova muvengi uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune kurota kutsva!
  Mercedes anonyora kubva papfuti yemuchina, uye kuchema anoti:
  - Kwenguva yezviroto zvikuru!
  Vasikana vanoseka vachizviombera. Ava ndivo varwi vane hukasha uye vane hukasha.
  Dona anotaura nehasha:
  - Kune zvakawanda zvakanaka zvinhu munyika!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anodzvanya mabhatani uye anopfura zvakare, paSoviet gunners.
  Mercedes anotsinhira achinyemwerera:
  - Uye ichave yakanyanya kunaka!
  Uye anopfurawo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Ndozvinopisa moto vasikana ava.
  Zvakanaka, ndechipi chimwe chishandiso chehondo ...
  Kurwiswa kwevaNazi paAstrakhan kuri kukura ...
  Nzira dzose dzakagurwa ... Uye mauto eSoviet akamanikidzwa kubvumira musi waMay 1, 1944, apedza nguva refu, yehugamba kudzivirira guta. Nhare iyi yakawawo.
  VaNazi vakapemberera kuwa kweAstrakhan nemoto. Kunyange zvakadaro kudzivirira kwakanga kusiri pasina. Uye zvakatora Fritz imwe nguva kuzadza mauto uye kudhonza zvakachengetwa ...
  Iyo Fuhrer yakaronga kufambira mberi munzira yeSaratov uye zvakare pamwe neVolga ine yakadzika yekubvongodza yeMoscow.
  Asi apo maGermany akanga achiunganidzazve mauto avo, vakanga vachitora nzvimbo dzakachengetwa. Uye hondo dzakanga dziri mumhepo.
  Ndege dzeGermany dzakaedza kubatanidza ukuru hwayo. Kurwisa bvunzo dzeME-262 kwakaratidza kushomeka kwekuvimbika kwemuchina uyu, uye tsaona dzayo dzinogara dzichiitika, pamwe nematambudziko ekufambisa. Saka nepo pakanga pasina mazano pamusoro pekutsiviwa kwakakwana kwezvikamu zveGermany nendege iyi. TA-152, pane kudaro, yakaratidza kuva muchina mukuru wenguva yayo uye waiwedzera kuunzwa. ME-309 neME-109 zvakaramba zviri mubasa.
  Rocket-propelled ME-163 yakaratidza kuva murwi akanaka wekurwa, asi nguva shoma yekubhururuka yakaita kuti zvisaite kuishandisa muhondo.
  Iyo Arado jet bhomba yakave yakabudirira zvakanyanya, iyo, nekuda kwekumhanya kwayo, zvakange zvisingaite kupfura nepfuti dzinorwisa ndege, uye varwi veSoviet havana kugona kuibata. Iwo mareactive scouts aive akanaka. MaGermany akanga achigadzirawo mimwe michina. Semuenzaniso, XE-162, murwi wakareruka kupfuura ME-262, iri nyore kugadzira, yakachipa uye inofambiswa kuti igadzirwe kazhinji nematanda. Uye vamwe varwi. Uye iyo ME-1010 uye TA-183 ... Uye iyo yakanyanyisa uye yakavimbika kugadziriswa kweME-262 X. Uye Gotha tailless fighters, nezvimwe zvakawanda.
  Zvisinei, kusvika zvino varwi veGermany vanotyaira propeller vakanga vakasimba zvikuru kupfuura michina yeSoviet. Iyo yakadonha mumhando, uye yaive isina kusimba mune zvese injini nezvombo. Uyezve, iyo Yak-9 yakave yakareruka uye ikozvino imwe chete 20-mm aviation cannon yakaiswa pairi, ichisiya pfuti yemuchina. Izvi zvakaderedza mutengo uye kugadzirwa kwakareruka uye zvakabvumira kuderedza uremu.
  Zvakangofanana, pfuti yemuchina inopesana nendege yeGerman haina kusimba. Kusvika ikozvino, USSR yaisakwanisa kugadzira mamwe emhando yepamusoro yemotokari uye inopfuura mukumhanya uye zvombo pamberi pevaNazi. Huremu hwepamusoro hwemichina hwakakonzerawo matambudziko nekufambiswa.
  Uye kushaikwa kwemafuta kwakaderedza kudzidziswa kwendege kwevashandi vane mapapiro.
  Alvina naAlbina, vaziva zvombo zvine simba zveME-309 nekumhanya kwakanaka, havana kuda kumhara paME-262, iyo yaizvirova kazhinji. Uye mukukurumidza ivo vatosimba kupfuura maRussia.
  Alvina, achicheka motokari yeSoviet, akati:
  - Kurwa mudenga kunonakidza!
  Albina, nerubatsiro rwetsoka dzisina shangu, achinongedza murwi pachinangwa, uye achichipwanya, akabvuma:
  - Hongu, isu tiri kunyanya kusimba munyika!
  Vasikana vakabva vaseka sevanopenga.
  May akazova akadzikama. Red Army yakanga ichiri kuedza kugura Rzhev salient.
  Elizaveta akadzingwa kubva kuIS-2 kune vadzivisi vake ... Motokari yeSoviet yakanga ine dziviriro yakanaka chete muchikamu chepamusoro chehuma yehull. Huma yeshongwe haina kuchengetedzwa zvakakwana. Uye inoboorwa kunyangwe iri pedyo nepfuti dzeT-4. Nekudaro, tangi yekupedzisira yakazomiswa muna Chivabvu, sezvakaita Panther uye yenguva dzose Shumba naMaus. Iye zvino munhevedzano "Patera" -2 uye "Tiger" -2 yakanyatsobatanidzwa uye ine zvombo zvakafanana.
  Iyi michina yakanyatsochengetedzwa pahuma, pane isina kusimba pamativi, uye inosiyana zvakanyanya muhuremu. Kuita kwavo kutyaira nemainjini matsva kunogamuchirwa nemauto. Asi matangi aya ndeenguva pfupi ... Iyo Panther-3 uye Tiger-3 kubva kuE series iri kugadzirirwa kutsiva. Iine denser dhizaini, ine nzvimbo yeinjini uye kutapurirana mune imwe bhuroka uye mhiri, ine mwenje, yakareruka, uye panguva imwe chete inofambika uye nyore kugadziriswa undercarriage.
  Michina mitsva inofanirwa kuchengetedzwa zvirinani, asi pasina kuwedzera kwakakosha kwehuremu.
  Pakurasikirwa kwezvombo, hapana kubatana pano. Nhumbi dzematangi eSoviet hadzina kunyanya kukora, uye zvehurombo. Uye hazvina musoro kuisa caliber yakakura yezvombo. Yemauto 88mm cannon yakanaka. Anotora makumi matatu nemana kubva pamakiromita mana, uye IS -2 kubva padiki padyo. Saka budiriro iri kuitika...
  MuUSSR, chimwe chinhu chinoda kupindurwa. Asi hezvino izvo, hazvisati zvanyatsojeka ... Pane zvirongwa zvekugadzira iyo SU-100. Iyi pfuti inozvifambisa inongoshanda, uye ine chiito chinopinda. Naiye, mamwe tariro akabatana, kurwira kurwisa matangi anorema eTatu Reich. Asi ichiri kufanira kuitwa, sehombodo dzechikara chakadaro, uye kugadzirwa kwepfuti kunofanira kusimbiswa, iyo mumamiriro ezvinhu ehondo haisi yakawandisa, ndeyechokwadi.
  Asi tangi reErizabheti vashandi vanorwa paT-34-85. Uye vasikana vakapfeka tsoka uye mubhikini vanorwa nehushingi.
  Erizabheti anopfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka kumaNazi uye anobaya Panther parutivi, achiti:
  - Nokuti communism huru!
  Uye makumi matatu nevana vavo vanosvetuka mudenga nekukasika kutendeuka, vachipfura.
  Ekaterina, zvakare, anopfura chaizvo chaizvo kumuvengi. Iyo yakasakara T-4 tangi inoipwanya padivi, uye inokwenya:
  - Kubwinya kune varwi veUSSR!
  Uye anochonya shamwari dzake zvakare. Musikana ane mhirizhonga akadaro.
  Elena anopfurawo muvengi. Inoibaya nemazvo, pakadai ichityora Tiger-2 skating rink uye inodzvova pamusoro pemapapu ayo:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Euphrasia inonyatso kupfura muvengi. Inoita pfuti chaiyo padivi pemuvengi, inopwanya simbi uye inoridza mhere:
  - Nokuti communism tsvene!
  Uye vasikana vanoisa tangi yavo vane chivimbo uye vachitsauka kubva kumabhomba. Kurova vasikana hakusi nyore.
  Pano, "Shumba" itsva uye inotyisa -2 yakaonekwa pamusoro pavo. Edza kupaza tangi rakadaro, uye anoedza kurova makumi matatu nemana.
  Uye anopfura ari kure.
  Elizabeth akapindura ne tweeting:
  - Iwe hautore!
  Uye inotumira projectile kune tangi "Lev" -2 kubva kure kure. Rinomurova pahuma.
  Hitlerite anobvarura.
  Ipapo Catherine anopfura zvakare, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe kune muvengi, uye panguva ino, projectile, yatsanangura arc, yakangorova fascist mubhodhoro refu re cannon.
  Catherine akati:
  - Ziso rakapinza, maoko anotsvedza, izvi hazvisi nezvedu!
  MuGermany, arasa hunde yake, akatanga kukurumidza kutendeuka ndokuenda. "Shumba" -2 ndiyo yekutanga tangi yeGermany umo kutumira uye injini iri mberi mune imwe block, uye bhokisi regiya riri pajini pachayo.
  Izvi zvakamubvumira kuderedza kureba kwake, uye kuderedza uremu, kusimudza kukurumidza kwake zvakanyanya. Uye saka "Lev" -2 akasiya, uye akawana mukana wekuputsa kure ...
  Elena, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akanongedza pfuti, akaitora uye akapfura muvengi. Goko rakanorova nechekumashure kwegomba reShumba, asi rakabvaruka ....
  Elena akati:
  - Damn, chinhambwe chikuru. Hatimuwane!
  Ekaterina akagutsurira, achibudisa mazino ake:
  - "Shumba", vasikana, iyi "Shumba", isu hatina kugumbuka sei! Nokukurumidza ziva iwe shamwari, uchanyara kwazvo!
  Zvino tangi yavo yakarova T-3, tangi iri rakangotenderedzwa nedivi, uye rinogona kurohwa kubva kure.
  Musikana ndokupfura nezvigunwe zvake zvigunwe zvisina kupfeka ndokukoira.
  - Kubwinya kunguva yecommunism panyika!
  Euphrasia akacherechedza nekugumbuka, achipfura muvengi, uye achishandisa zvitsitsinho zvake:
  - Our Motherland yakasimba, inodzivirira nyika!
  Elizabeth akarira, achibudisa mazino ake, uye akaimba, achinyora nhetembo yose sezvaaienda:
  Hatikurirwi naSatani
  Nyika yangu yakanaka kwazvo pasi rose,
  Kubwinya kunyika yakanaka....
  Vakuru nevana vachafara mairi!
  
  maruva omupata ngaatumbuke mariri;
  Uye makerubhi anoridza rwiyo rwakanaka...
  Iyo Fuhrer ichauya kaput
  MaRussia haakundiki muhondo!
  
  Nhengo dzeKomsomol dzinomhanya dzisina shangu,
  Vanotsika chando nezvitsitsinho zvavo...
  Hitler unongotaridzika zvakanaka
  Ndichakufambisa mutangi!
  
  Tinogona here kukunda maNazi
  Senguva dzose, tiri vasikana vasina shangu ...
  Murwi anotyisa ibheya redu,
  Achauraya munhu wese nepfuti yemuchina!
  
  Aiwa isu vasikana tatove vanhu vakanaka.
  Tinobvarura chaizvo vavengi vese ...
  Nzara dzedu, mazino, zvibhakera...
  Tichavaka nzvimbo muparadhiso yakaisvonaka!
  
  Ndinotenda kuti kuchave necommunism inotonhorera,
  Nyika inotumbuka mairi, tenda zano ...
  Uye nhamo Nazism ichapera,
  Vachaita, ndinotenda, mitambo inoimbwa!
  
  Ichatumbuka, ndinotenda kuti kumucheto kune dutu,
  Kubva mukukunda zvakare tave mukukunda ...
  Kunda Japanese Nicholas
  Samurai achapindura nekuipa!
  
  Hatizoregi kurerekera pasi,
  Pwanya vavengi vedu nekurova kamwe chete...
  Muvhimi ngaave mhuka
  Isu takapwanya iyo Wehrmacht nechikonzero chakanaka!
  
  
  Titende kuti tisakanda mapfumo pasi,
  Vanhu vokuRussia vagara vachikwanisa kurwa ...
  Takarodza mabayoni edu kubva kusimbi,
  Iyo Fuhrer ichava mufananidzo webuffoon!
  
  Izvi ndizvo zvakaita nyika yangu
  Russian accordion inotamba mairi ...
  Vanhu vese imhuri ine hushamwari,
  Abheri anokunda, kwete Kaini!
  
  Munguva pfupi ichava mukubwinya kweUSSR,
  Kunyangwe muvengi wedu ane hutsinye, anonyengera ...
  Tichapa muenzaniso wehushingi,
  Mweya weRussia uchakudzwa muhondo!
  . CHITSAUKO #8
  Chivabvu 1944 akapfuura nekukurumidza... Albina naAlvina vakanga vachitora mabhiri mundege.
  Ndivo vasikana avo, sokunge vari pamapapiro emakerubhi, vanomhanya.
  Albina anodonhedza ndege yeRussia nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye anoridza mhere:
  - Yechitatu Reich!
  Alvina zvakare haana shangu uye ari mubhikini anodonhedza ndege yeSoviet, inoitsemura kuita zvidimbu uye kurira:
  - KuAryan communism!
  Mushure maizvozvi, vasikana, vachishandisa 37-mm cannon, vakatanga kupfura matangi eSoviet.
  Vanogogodza makumi matatu nevana uye vachiridza mhere:
  - Isu takanyanya kunaka!
  Albina anotsikirira chitsitsinho asina kupfeka, chitsitsinho chakatenderera uye achirira:
  - Rega communism ive nemukurumbira!
  Uye inoputsa motokari yeSoviet.
  Alvina anopfurawo muvengi nenzira kwayo, anomugogodza uye anoridza mhere, achibudisa mazino ake:
  - Chokwadi chedu chiri muchibhakera!
  Vasikana vakadaro vane njere ... Uye vanoparadza Soviet regiments ... Somuenzaniso, vakawana IS-2. Saka vakamurwisa kubva mumhepo, uye kuti vakaroverera sei kubva mupfuti yendege. Vakapaza simbi, ndokupisa tangi. Uye detonate combat kits.
  Albina akarira nepamusoro pemapapu ake:
  - Musikana anoda kuuraya! Hoyu musikana!
  Alvina akaridza muridzo, achiburitsa mazino ake akachena:
  - Kubwinya kuna Amai vedu! Zvecommunism!
  Vasikana vakatotora kuparadzwa kwehudzvinyiriri kwevanopikisa.
  Uye Red Army yakaputswa nechivimbo.
  Uye Gerda akarwa nevashandi vake "Panther" -2 uye akanga akabatanidzwa mukuparadza zvachose.
  Musikana akanongedza kanoni nezvigunwe zvake. Akarovera pasi makumi matatu nemana ndokudzvova:
  - Nekuda kwehukuru hwecommunism munzira yeAryan!
  Charlotte akapfurawo zvigunwe zvake asina kupfeka patangi reSoviet, akapwanya nhumbi dzokurwa uye akadanidzira:
  - Nekubudirira kukuru munyika!
  Akashata pasina mhemberero yakawanda uye Christina. Hongu, akazviita nemazvo, akagogodza nepakati peSoviet makumi matatu neina nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye akadanidzira:
  - Nokuda kwemiganhu mikuru!
  Magda akapfurawo projectile achibva adaidzira:
  - Yeiyo nyowani yeAryan odha!
  Ipapo vasikana vakaitora ndokuimba pamwe chete:
  - Tese tiri ganda mafani erusununguko, tiri kurwira kurongeka kutsva! Munguva pfupi vanhu vachava vaAryan, isu tinorwa nemoto nebakatwa!
  Ndinofanira kutaura kuti varwi vakaratidza kuti vairwa zvikuru. Uye kana vakapfura muvengi, ipapo kusvika kumagumo.
  Soviet Union iri kurwiswa nemasimba makuru. Japan iri kusunda kubva kumabvazuva.
  Vatyairi veJapan vaviri, Toshiba neToyota, vanorwisa nzvimbo dzeSoviet kubva mumhepo.
  Vese vakadzi vechiJapan vakanaka kwazvo uye vasina shangu uye mune bikini.
  Toshiba anoita nzira yemhepo, anopinda nepadenga retangi reSoviet uye anodzvova:
  - Ndiri monster kubva kugehena reJapan!
  Toyota, achitsikirira zvigunwe zvetsoka yake isina chinhu padanda, uye achicheka muvengi, anokwenya:
  - Nekuda kwehukuru hwemazano eJapan!
  Vasikana ava vanoshamisa. Uye vanopwanya vavengi zvakanyanya.
  Uye iyo USSR inorasikirwa chaizvo kune samurai. Uye zvinonzwisisika nei. Ndokupi kuramba kunyanyisa kwakadaro uye tekinoroji.
  Vasikana veJapan pano pachiedza, asi matangi ane simba anoputika uye Red Army inopurwa chaizvo.
  Matangi ematangi haasi ejee.
  Toshiba akadonhedza mabhomba panzvimbo dzeSoviet kubva mumhepo, uye dzimwe pfuti dzakabhururuka dzichirira:
  - Nokuti communism huru!
  Mushure mezvo ichaseka ...
  Toyota mukubhururuka yakati:
  - Vanamwari veRussia vanoshamisa. Vanonamata murume akarovererwa pamuchinjikwa, uye vanomutora seMwari. Kunyange neimwe nzira zvinova zvinosetsa!
  Toshiba akaseka achipindura, achiti:
  - Uye isu pachedu tichakurumidza kuva vanamwari uye toenderera mberi nekushanduka kwehuMwari hwedu!
  Uye vasikana vanoda chaizvo kuseka.
  Toyota yakaseka:
  - Simba redu riri mukubatana!
  Toshiba akasimbisa izvi nehasha:
  - Simba redu, chibhakera chedu!
  Uye zvakare, kubva kudenga, ivo vachaunza pasi rukova rwemabhomba endege pamuvengi, vachipaza nepakati pemakumi matatu nemana.
  Ava vasikana vanorwa uye vanoti chii futi. Japan ichadya nekupisa munhu wese.
  Uye apo piona anotambudzwa, anobuda kuva ane hasha zvikuru.
  Kunyanya kana zvitsitsinho zvemukomana zvakakangwa. Ichi ndicho chakanyanya kuti kana chiri chiitiko chepamusoro ...
  Uye vasikana vari kupopota nepamusoro pemapapu avo ...
  Uye vasikana veSoviet vanorwawo neushingi uye vanopfura pasi vanopikisa. Uye ivo vanoita pamberi pehurongwa uye kumhanyisa.
  Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova vakanaka vanoshingaira mudenga.
  Uye vanopfura vaNazi, kunyange zvazvo ndege idzodzo dzine simba.
  Anastasia anodzvanya chinoridza nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anoimba:
  - Hazvina kuipa kuva nesimba, kuva nechokwadi!
  Akulina anodzvanya chinoridza nechitsitsinho chake chisina chinhu uye anosimbisa:
  - Ticharova maNazi zvakanyanya!
  Uye vasikana vaviri vakaimba:
  - Yakasimba, yakasimba, yakaoma kwazvo kurova! Yakasimba, yakasimba, yakaoma zvikuru kurova!
  Mushure meizvi, varwi vakatanga kuverenga maaporisms ane mapapiro aimhanya semabhiza, kana kuti majaya maduku;
  Wezvematongerwo enyika kazhinji anodheerera kuisa joko pavavhoti!
  Jongwe rezvematongerwo enyika rinopwanya vavhoti sehuku!
  Wezvematongerwo enyika anorota kutasva bhiza jena kuti aise joko kumuvhoti!
  Gava idiki rine mazino, uye richida kuamedza, rinowanzoavanza!
  Wezvamatongerwe enyika anotaura zvakawanda pamusoro pehunhu munhu anodya nyama!
  Uye bere rinogona kutsvetwa nehuchi-inotapira hurukuro!
  Kune chidhakwa, vodka inovava inotapira kupfuura uchi!
  Mugadziri achanyepa uye kwete kutsvuka, wezvematongerwo enyika acha "blush" uye kunyepa!
  Mukadzi, akarasa shangu dzake, anopfekedza murume, kusvika pamwero wetsika!
  Kana uchida kuswedera pedyo naMwari, pfupikisa kukara kwako!
  Kunyange mukusakendenga kuri pachena kweWemasimbaose kune rudo - shure kwezvose, vana chekutanga vanoda kubuda kubva pasi pekutarisirwa nevabereki vavo!
  Mwari vanononotsa kurangwa kwechakaipa kuti vape mukana kumutadzi!
  Talent uye kushingaira semurume nemudzimai vanobereka kubudirira chete vaviri vaviri!
  Kunyange uchi hunovava - kana ukanyura mariri!
  Kunyengera kwakafanana newaini uye kurwara uye kutapira uye kwakaoma kumira!
  Rudo rwakaita senge purojekiti yekuparadzana - inopwanya moyo, inozunza uropi, inoburitsa homwe, inoenda parutivi!
  Munhu mune dzimwe nzira akaenzana naMwari - Wemasimbaose akasika zvinhu zvose, uye munhu akabereka upenzi: zvose hazvina magumo!
  Kubudirira uyo anovaka pamusoro peropa - anomirira kuguma kwenguruve inobaya. Vachadya shamwari-mumaoko avo - mhedzisiro yehasha inosuwisa!
  Dzimwe nguva nzira yakanakisa yekuchengetedza mukurumbira ndeye tambo pamutsipa wako! Zvisinei, usarega ichidonha!
  Iwe haugone kurara pasi pebere kwenguva yakareba - ichakupwanya iwe!
  Dzimwe nguva mukadzi anoita semhamha pane gumbeze!
  Munyori anovavarira kukohwa mabhengi - haazodyari zvakanaka, zvisingaperi!
  Nyika isina mutemo yakafanana nemuviri usina skeleton! Chete kuti usaite ossify - sarudzo dzinodiwa!
  Kana iwe uchida kugadzira hunyanzvi - kanganwa nezve mubhadharo!
  Hunyengeri hune hunyanzvi ndehwekuti kana usiri kureva nhema, asi hapana anotenda kwauri!
  Hongu, kukundwa kunovimbisa matambudziko makuru, asi ichi chingori chiratidzo chekukunda mune ramangwana!
  Muhondo, zvinounza kukunda - ushingi uye njere dzakanaka.
  Kuti urove, unofanira kutanga waona kupi!
  Muongorori mupfuri wesimbi wokukunda!
  Chero benzi rinoremadza - havasi vese vakangwara vanogona kurapa!
  Vaurayi vakawanda vane utsinye - vanachiremba vashoma!
  Vanachiremba ndevanaani, uye vaurayi ndevaani!
  Pasina marwadzo hapana ushingi - pasina ushingi hapana kukunda!
  Mazano ecommunism ndiwo muganho weidiocy: kana misoro inopisa nemoyo inotonhora zvikaita kuzviita!
  Communism yakareruka, asi avo vakanyanya mafuta vanopiswa!
  Kana iwe usina moyo murefu, kuimba kunobatsira!
  Vanhu vakaita sesimbi - kusvika yatonhorera, ipe chimiro chaunoda!
  Kana iwe uchida kuve nemukurumbira - shandisa simba kazhinji!
  Kuyera kwakafanana nehuswa hwegehena - hunokura kana waidiridza nemisodzi neropa!
  Vanhu vakaita sesora - paunonyanya kutsika, ndipo painotambanudzwa!
  Kubatana ndicho kiyi yekukunda!
  Kuranga chishandiso chekukunda! Pfungwa dzinotamba pazviri!
  Kubatana, ushingi, kusazvipira - makiyi ekukunda, rusununguko, mufaro! Pasina chirango hapana uto, uye pasina uto munhu haangawani rusununguko!
  Basa rakaita kuti tive nesimba, rakawedzerwa nemafungiro richapa rusununguko, uye pamwe chete nerombo rakanaka richaunza mufaro!
  Mutungamiriri akafanana nepamusoro pepiramidhi - panofanira kunge paine imwe chete, zvikasadaro kunyange chimiro chakasimba chakadaro chinodonha!
  Kukudzwa kwemhuri kune hukama hwakafanana nehushingi, sekureba kwebvudzi kupfungwa!
  Hapana hushingi hwemadzitateguru huchabatsira mbwende!
  Chipenga chakagadzirwa nesimbi yakasimba kwazvo chinoita ngura mumaoko emunhu anotaura uye mbwende!
  Chombo chakaipisisa iBhaibheri riri mumaoko etsotsi!
  Hupfumi hukuru hwemurume: potency, iyo zvakare ndiyo inonyanya kukonzera kukanganisa!
  Basa rakanakisa chipfambi, unosanganisa bhizinesi nemafaro uye nguva dzese mudiwa mutsva - hapana maitiro!
  The pedigree yegamba - unogona kuzvirumbidza kwezana ramakore, asi wakasvika munhandare yehondo - nehumbwende inomhanyira kumashure!
  Bhodhoro revodka rakafanana negirinedhi - rinokuwisira pasi, rinobvisa huropi hwako, rinopwanya mukati mako!
  Kana moyo wazara netsitsi, nekuda kwechimwe chikonzero chikwama hachina chinhu!
  Munhu akasununguka zvechokwadi anozviisa pasi pezvinhu zvitatu - chikonzero, rudo, Mwari!
  Rudo rwakafanana nerozi - haritumbuki kwenguva refu, asi rinorwadza!
  Muranda mumweya wake anozviisa pasi - kune zvishuvo, kuchiva, varanda vaMwari!
  Rombo harina kugadzikana sejecha - kushinga chete ndiko kuchaisunga nesamende!
  Mukombe wewaini wakaita segungwa - kana ukatorwa moyo, pasi petsoka dzako unorashikirwa!
  Vakadzi vanoda simba revarume, asi kwete munyaya iyo pavanozvionera ivo pachavo!
  Rudo rwakafanana neigwa, kana ukakasira kukwasva rinopidiguka nokunyura!
  Panguva yakakodzera, anosuma chinyorwa - kunyengerwa kwevakuru nevechidiki!
  Iwe haugone kuisa mahandcuffs parudo!
  Zvakasikwa haisi mhosva!
  Rudo kunzwa kunyoro, asi zvisungo zvakakora hazvibatike!
  Kudai mitemo yose yakashanda, nyika yaizochinja kuva jeri umo magadhi anotorwa kubva kunze kwenyika!
  Nheyo yekusadzivirirwa kwechirango haishande nekuti haugone kuzvisunga iwe!
  Vanachiremba havafanire kupfuura nenzira yezvipingamupinyi. Mushure mazvo, maoko achazununguka, uye rurimi ruchazununguka uye girasi revodka, kusiyana ne hangover, haizobatsiri!
  Hapana chimwe chinonetesa - kureba husina basa!
  Kuwanikwa kweSainzi: kubatwa zvishoma nezvishoma - kunoratidzwa zvine hukasha!
  Kwete nzvimbo yekufunga yekufungisisa, asi inzvimbo yekupokana uye kupenga!
  Matambudziko ese erudzi rwevanhu anobva mukuzvida, budiriro inogoneka chete kuburikidza nekuedza pamwe chete!
  Munhu asina chikwata akafanana nemazimbe, asina moto - anopa chiedza chiduku uye anokurumidza kudzima!
  Nyika inodziya - zviri nani pane moto!
  Uye mhuka iri nani muboka!
  Logic haifanire kushumira masikirwo - pfungwa dzekuchiva!
  Pachava nehondo - pachava nemutambo!
  Tsandanyama dzisina huropi, iyi ishoma yenyama - pane iyo pani yakakangwa iri kuchema!
  Pavaviri vari kukwikwidzana, mumwe ibenzi, mumwe ibenzi!
  Kana munhu achikwira mudenga, anowedzera kusagutsikana nechinzvimbo chake!
  Yasiiwa yoga, imbwa inopotsa tsvimbo yemuridzi!
  Iye chete ane mapapiro - ane pfungwa dzisina kujaira kukambaira!
  Zvakaipa kana uri wega kunge munhu anohura!
  Iwe uri wega, uye vavengi iuto!
  Kunyange nzou inogona kudyiwa netsikidzi!
  Kana mabhugi asiri miriyoni imwe!
  Mutungamiri wenyika ngaave hama kuvanhu, kwete hama!
  . Zviri nyore kuwana dombo rakaoma mugungwa pane kugadzirwa kusina kumboshandiswa kuhondo!
  Kukunda semukadzi - kunokwezva nehuchenjeri, asi kunotyisa pamutengo!
  Moto mwari wehondo uye sevamwe vamwari zvinoda kutariswa uye zvibayiro!
  Munondo mumwe, wakafanana nedonhwe remvura, uchawira pasi wopararira, uye kana wava mazhinji, rukundo ruchaberekwa!
  Usangoimba - kuti uwane rugare!
  Mwoyo wangu wakasuwa - mudumbu mangu hamuna!
  Kutanga ndiro, ipapo pfungwa!
  Kukunda kunokodzera kukudzwa!
  Rukudzo ipfungwa ine hukama uye inofanirwa kushandiswa zvakanyanya kuvarwi vako!
  Ndiani anonwa kurwa kusati kwaitika - hangover munzvimbo yepasi!
  Mapombi akanyarara, nekuti mapanga anoimba - simbi yakasimba uye inonzwika kupfuura mhangura!
  Hondo isina vatungamiri yakafanana neboka ramakwai asina mufudzi, kana mhumhi isingadyi, inotya!
  Kutiza hupenzi kupfuura umbwende! Mushure mezvose, varwi vazhinji havafi muhondo, asi panguva yekudzingirira!
  Hondo yakafanana nemutambo wemasimba, mapfupa akatyoka chete haachagone kuunganidzwa - pasi rinobata!
  Kutambudzwa kunoshandura murwi kuva muurayi, mbwende kuva murume akashinga, munhu anozvininipisa kuva munhu anozvikudza!
  Fantasy makwikwi ezvisina musoro uye zvisina musoro! Panguva imwe chete, hapasisina rudzi rwesainzi uye runonzwisisika!
  Muhondo, senge mu opera - munhu wese anoimba zvake, chete anokurudzira anogona kuva musori!
  Vakadzi vemazuva ano vanoregerera murume zvose - kunze kwehurombo!
  Unoziva here musiyano uripo pakati pevasori nemascouts?
  Ndinoziva! Tine ma scouts chete - vatorwa vane vasori vakasimba!
  Chii chiri nani nemusoro usina chinhu kana chikwama chisina chinhu? Zvechokwadi nemusoro usina chinhu - kwete kunyanya kuoneka!
  Pfungwa ndiyo yakanakisa muunganidzi wehupfumi!
  Pfungwa uye rombo: vaviri vari murudo - kubereka kubudirira, hupfumi, chinzvimbo, asi nekukurumidza kupararira!
  Zviri nyore kuti varume vanodada vateerere mazano kana apihwa nemukadzi - kunze kwekunge ari mukadzi!
  Mudzimai akachenjera ane mari yakawanda! Uye mudzimai anofarira anogona kumumhan"arira!
  Ndiani anokoshesa unhu mumunhu, uye ndiani anokoshesa mari!
  Hunhu hunogona kuparadzwa nezvinhu zviviri - makomputa nemasainzi emakombuta. Iyo yekutanga ichakanganisa pfungwa, iyo yekupedzisira haizokwanise kutora mukana nazvo!
  Comrade muhondo uye girinedhi!
  Kazhinji, pomegranate inotaura majee akafanana nezai reFaberge rinoshandiswa kutsemura nzungu!
  Tarenda yakafanana nemweya: hazvibviri kubvisa, asi inogona kuparadzwa!
  Kutsiva hakukodzeri kukudzwa - kutsiva kwehunhu!
  Shanje ndiyo utachiona hwehutsotsi, kuzvifarira kuri kudiridza, kusaita basa kuri kudya!
  Husimbe ndiyo yakaipisisa pamhosva dzese!
  Zviri nani kufa une munondo une rukudzo pano kurarama nzombe inodzingwa netyava netyava!
  Muhondo, ushingi hunogona kukunda manomano, asi unyengeri hahumbofi hwakakunda ushingi!
  Hondo inoita kuti hupenyu huve hunotyisa, uye kufa kwakakodzera uye kunaka!
  Kuzvininipisa imhando isingawanzo kumutungamiriri, asi izvo zvinoita kuti iwedzere kukosha!
  - Jackal inopindirana nezwi rokuti tsvina!
  Shumba ine mukana mumwe chete pamusoro pegava - kugona kufa zvine chiremerera!
  Technique ndiye muurayi wehushingi!
  - Asi hazvisi zvechokwadi! Muchokwadi, iyo yakakwirira mwero wetekinoroji, ndiko kuwedzera kwehungwaru nehunyanzvi hunodiwa munhandare yehondo!
  Kunotangira zvido zveMotherland, kugara zvakanaka kwemunhu kunopera!
  Rusununguko runofanira kusanganiswa nechirango. Kusagadzikana kunopesana nerusununguko!
  Chiyeuchidzo chakasimba ndiye chipangamazano chakanakisa! Muzhinji, rusununguko runogona kukundwa nebakatwa, asi chete nerubatsiro rwechikonzero runogona kuchengetwa!
  - Kana murwi ane simba achiponesa mumwe, hapana kukudzwa kwakakosha kunodiwa pane izvi!
  Mushure mezvose, kana ushingi huchipisa mumoyo mako, iwe uchasimudza nhovo yako kudzivirira varanda!
  Hurevi hwebastard haisi chikonzero chemunhu akatendeseka, sezvo kuvepo kwetsvina hakureveri ane tsvina!
  Rudo haruna kumbodhura - kunyanya kana iwe uchibhadhara kwete nechikwama chako, asi nemweya wako!
  Chinhu chimwe chete chinogona kupembedza ropa rakadeuka kana misodzi ikarega kuyerera semugumisiro!
  Avo vanoshandira mari havazombokwanisi kufanana muhondo nevaya vanotungamirirwa nemoyo wakashinga uye chido chekusununguka!
  Dombo remisodzi remwana rine njodzi nekuti rinoshanduka kuita rukova rwunopisa runokukura budiriro!
  Nzvimbo yemukuru haisi yekuwedzera solder, asi ibasa rekuwedzera uye mutoro unorema!
  Hazvizivikanwi kuti chii chinonyanya kukosha - kudyisa vose vane nzara kana kupukuta misodzi yemwana mumwe chete!
  Ndarama yakapfava kupfuura simbi, asi inobaya mwoyo!
  Hachisi chombo chinoita kuti musoja ave nesimba, asi chombo chomurwi!
  Vasikana vanoita kunge vane njere nemaaphorisms evatenzi. Uye kana vakatanga kuparadza muvengi, saka haangagoni kuponeswa kubva kwavari.
  Pakupera kwaMay 1944, kurwisa kweNazi kwakatanga munzira yeSaratov.
  Iyo Shturmlev yakatora chikamu muhondo, muchina uri pane chassis yeyaimbova Shumba, ine bhomba rine simba rakatokura rine caliber ye450 mm, inopwanya nekuparadza zvese, kubvarura nekupwanya nepakati pesimba rakakura reiyo funnel. .
  Uye roketi rakadaro rinobva ratora bhuroka rose ndokurirova pasi.
  "Shturmlev" pasi pekutonga kwechikwata chevasikana veGermany, vanopfura panzvimbo dzeSoviet.
  Jane anotarisa shamwari dzake, uye anotsika tsoka dzake dzisina kupfeka, anoti:
  - Isu tinotsvaira vavengi, uye tovashandura kuita mabhokisi chaiwo!
  Gringeta anochonya achipindura, anodzvanya chibatiso netsoka yake isina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Tichatamba uye tikunde vavengi!
  Malania akati:
  -Kupesana nemuchina weShturmlev, chero nhare dzeSoviet hadzina simba!
  Monica, achirova chitsitsinho chake, akasimbisa:
  - Isu takazvarwa kuti tikunde!
  Jane akati:
  - Hondo haina chiso chemukadzi, asi physiognomy inokwezva vanotsvaga-mafaro!
  Gringeta, achipfura kuSoviet unit nepfuti yemuchina, yakapa:
  - Mukadzi injiva inoruma murume wehuni sekite!
  Monica, achipfura varwi veRussia, akati:
  - Mukadzi anogara aine maChishanu manomwe pavhiki, uye pasina chipo cheSvondo kubva muchikwereti chemuchato, anogara aine zuva rekuzorora!
  Malanya, achiseka, akapindura:
  - Mwari haasi wemasimba muzvose, haana simba rekupokana nemukadzi!
  Jane akabvumirana neizvi, achipfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  - Nyangwe Mwari ari wemasimba ose, haakwanisi kuvhara muromo wemukadzi, nekumisa zvematongerwo enyika!
  Gringeta akataura zvine musoro, achipfura nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achimanikidza:
  - Wezvematongerwo enyika haana hana, mukadzi ane pfungwa yekuenzana, uye mukadzi wezvematongerwo enyika ane manzwiro ose pasina chiyero!
  Monica, achipfura mauto eSoviet, uye achivarova kusvika vafa, akati:
  - Mukadzi iruva, rinobaya kunge rozi, asi kunhuhwirira kwake kunotapira kunokwezva mbudzi nemadrones!
  Malanya, achirova mauto eSoviet uye achiparadza mabheti, akaridza mhere:
  - Muvhoti anowira muhudiki, achivhotera maoki ekare anovenga ane makomba!
  Vasikana vakaratidza kungwara kwavo, ndokutyaira vachienda.
  Uye kubva kumusoro, ndege dzekurwisa dzakanyurawo. Uye saka mauto eSoviet akapura pasina dambudziko.
  MaGerman akanyanya kunaka. Uye kugona kwavo kushanda kwakavandudzika.
  Uye saka "Chess Horse" masisitimu, teletanks anodzorwa neredhiyo, akaenderera.
  Uye iri rakanga riri dambudziko kuvarwi veSoviet. Uye vaNazi vakakunda Red Army.
  Asi vasikana veSoviet vakarwawo noushingi.
  Kurwa kwakaitika kuKamyshin. Pano zvakare Alenka ari muhondo.
  Uye hondo yake yakarohwa, asi isina kukanda mapfumo pasi.
  Alenka akati achinyemwerera:
  - Muhondo chero ipi zvayo, hupenyu hwemusoja hunokosha!
  Uye kuti anokanda sei girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Ava varwi - kirasi yepamusoro-soro ...
  Anyuta, achipfura maNazi, akati:
  - Murwi weRussia anogona kudonha sedanda rakakomberedzwa, asi kwete kuiswa pamabvi, uye kuita kuzunungusa seaspen!
  Alla, achipfura, uye achipa pasuru inoputika nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akazhamba:
  - Kana iwe usingade kucherechedza chirango chemauto, uchakotama musana wako semusungwa!
  Maria, achipfura vadzivisi, achivhura boomerang inouraya nezvigunwe zvake, akaburitsa:
  -Kune tsvina yakawanda munyika yedu, machinda asingawanzo mariri!
  Matryona, achipfura vadzivisi, achivacheka nekuputika, uyezve achikanda grenade netsoka yake isina chinhu, akati:
  - Wezvematongerwo enyika ane rurimi rurefu, asi kuita zvaakarova - maoko ake mapfupi!
  Marusya, achipfura muvengi, uye achichera pasi mauto eGermany nevekunze, vyaknula:
  - Wezvematongerwo enyika anokurumidza kuvimbisa, anononoka kuzadzisa, anokumbira zvipo, uye ruregerero rwehunyengeri!
  Vasikana vakanaka uye vanorwa. Asi masimba acho haana kuenzana zvikuru. Kuparadza kwakawanda.
  Tangi yeGermany "Maus", kunyange isiri serial, ichiri kuuya kumativi ose. Uye pfuti dzake dzinotinhira nemoto. Uye simudza kuparadzwa mumakoronga zvinoshamisa.
  Asi vasikana vanopfura kubva pamakanoni vachirwisa Mouse. Nyangwe matehwe achikwatuka kunge pizi. Asi maGerman anoramba achisundidzira nekusundidzira.
  Uye vanopfura nemazvo.
  Vasikana veKomsomol vanomhanya-mhanya, vachipenya zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka, uye kushinyira:
  - Nekuda kwekubwinya kwenyika yevatsvene!
  Viola, achipfura mauto eGerman, akaridza mhere:
  - Kana mukadzi asina shangu dzakakwana, anoisa murume pamakumbo asina chinhu!
  Uye musikana achaseka uye anoratidza rurimi rwake.
  MaWarriors anofanira kunzi anosetsa. Uye kana vakavarova, vanovarova kusvikira vafa.
  Viola naMargarita, vanenge vakashama mupanty chete, vanorwa, vachiunza projectiles uye kupfura nemazvo. Uye havagoni kungomiswa.
  Margarita, achikwenya, anoti:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Viola anosimbisa nehasha:
  -Kubwinya kukuru kunguva yekuchinja!
  Varwi, zvinofanirwa kucherechedzwa, vakave vasikana vane hasha zvakanyanya.
  Veronica anounzawo mabhomba, achimupenyera asina kupfeka, zvitsitsinho zvakatenderedza uye squeals:
  - Kubwinya kuCommunism!
  Uyu ndiwo muono wavo wekurwa. Uye vanorwa zvine hukasha uye nehasha sei.
  Mabvi akashama, akatsvuka achikwenya.
  Tamara anorwawo. Akabuda muCaucasus akabatwa nevaNazi uye zvakare mumapoka. Kurwa ne carnivorous sensation yeropa. Kurwa nehukasha hwakakura.
  Tamara anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anobvarura vaNazi uye anoridza mhere:
  - Komonisiti ichave nesu!
  Uye inopa kuputika kwakanangwa zvakanaka kubva pamushini ...
  Vasikana vanogona kuonekwa vachiita mashura makuru. Uye vane moto unotyisidzira kupisa chisiko chapose pose.
  Veronica, kupfura, anoimba:
  Zvichava zvinonakidza, pasina mubvunzo
  Zvese zviri munyika zvinopa hurongwa!
  Uye anochonya nemaziso ake esafaya.
  Tamara, kupfura, kudzvova:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Magamba eRussia anounganidza alarm!
  Ndokupa kutendeuka kubva pamushini pfuti. Akacheka Fritz ndokuridza mhere:
  - Mukadzi anonyanya kunge ari gava rinoda kurasso shumba, asi kazhinji madhongi anowira mulasso yake!
  Victoria, achipfura uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achikanda chimwe chipo cherufu, akaburitsa:
  - Mukadzi ihuku inoda mazai egoridhe, achiunza mutakuri wavo kurasikirwa chete!
  Vasikana vakabva vaputika nekuseka. Vanorwa zvinoyemurika nedzvinyiriro huru.
  Tamara akacherekedza achipfura kumapoka ekunze:
  - Mukadzi ihuku, chete anogona kuunza mazai egoridhe kumurume iyeye, iro gava chairo!
  Veronica, achiridza pfuti, uye nekubudisa mazino ake, akawedzera:
  - Gava chairo uye jongwe rinokuita kuti uise mazai egoridhe!
  Margarita, achipfura uye achikanda magirinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka, akati:
  - Makumbo egava haasi eshumba, asi achabvarura matehwe matatu kubva kuna mambo wezvikara!
  Viola, achibudisa mazino ake nehasha, akati:
  - Uyo asiri gava nepfungwa dzake haasi shumba futi!
  Varwi vanoonekwa vaine vavariro huru dzemurwi. Uye kana vakatanga.
  Olympias, achipfura nekutora makumbo ane simba, akasimudza bhokisi rose rezvinoputika ndokuritanga. Mhomho yevaNazi yakabvarurwa, uye musikana akanaka anodzvova:
  - Tonga iyo USSR, uye imba rwiyo kuna Lucifer! Tichakunda munhu wese!
  Olympias, zvisinei, haana kukanganwa, uye, apfura, taura:
  - Mukadzi wegava anokwanisa kuonesa chero murume kuti ishumba, inobereka sembongoro!
  Margarita, achipfura, akabvumirana neizvi:
  - Shumba hadzi ine pfungwa dzegava chete uye yakabata gava!
  Seraphim akati, achicheka vashori:
  - Shumba haisi iyo inodzvova, asi iyo inobvarura zvakawanda zvakasvibira!
  Viola, achiitisa moto wakanangwa zvakanaka kumuvengi, uye achimucheka, akaona:
  - Kana wezvematongerwo enyika asiri gava, makanda matatu anobvamburwa kubva kwaari ndokuiswa pakora yake!
  Victoria, achibudisa mazino ake uye achichonya, uyezve achikanda chipo cherufu netsoka yake isina chinhu nechisimba chinouraya, akaburitsa:
  - Wezvematongerwo enyika ane mbongoro yakakura yekugara pazvigaro zviviri, asi ane hupamhi hwemweya chete mumashoko!
  Olympias, achikundwa nedhiramu nemakumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama uye kuputika tangi reShumba, akagomera:
  - Tangi rakabayiwa neuranium-core projectile, wezvematongerwo enyika anopaza asina moyo, asi aine chikwama chegoridhe!
  . CHITSAUKO #9
  Kamyshin akasiyiwa. Uye mukutanga kwaJune 1944, kurwa kwakaitika kuSaratov.
  Kuno hondo dziri kushingaira zvikuru. Uye zvakare vasikana, senguva dzose, muhondo. Uye varwi vakanaka kudaro.
  Alenka anorwa uye anochera pasi vanopikisa nekuputika otomatiki, uye mazinga akazara.
  Musikana anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Kukunda kwangu kuri kuuya!
  Uye zvakare anopfura muvengi.
  Anyuta anopfurawo muvengi. Rinoita nemazvo uye nemazvo. Pfuti dzake dzemuchina dzinotyisa. Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvinokanda mapaketi anoputika emasimba makuru. Vanotsemura vaNazi uye musikana anozhamba nepamusoro pemapapu ake.
  - Nokuti communism!
  Alla, achipfura muvengi nekurongeka kukuru, uye achichera pasi vavengi, anoridza mhere:
  - Kune iyo isina muganhu Fatherland!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, musikana zvakare anokanda grenade. Zvinofanira kunzi kurwa kwekurwa.
  Uye iyo redhead pachayo uye mune imwechete shorts. Uye anopisa nemazvo uye nemazvo, uye Fritz anorara pasi.
  Maria anopisawo nemazvo chaizvo. Uye iye musikana akanaka kudaro, uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda pasuru inoputika, achibvarura vadzivisi vake.
  Anobva achema achiti:
  - Tonga humambo hweUSSR!
  Marusya zvakare anopfura nemazvo, anorova vavengi nekudzvova:
  - Kubva kutaiga kusvika kumakungwa eBritish, uto redu ndiro rakasimba pane zvese!
  Uye anopfurawo netsoka yake isina chinhu.
  Tevere, Matryona achapfura projectile inouraya kumuvengi. Uye kumurova nekururama kwezana muzana. Zvakasikwa chitsitsinho chisina chinhu.
  Ava vasikana veSoviet vanoshanda, asi veGermany havasi kure kumashure.
  Christina, Magda, Margaret uye Schella vachirwa muPanther. Muchina uyu, kunyangwe usina kunaka, asi une pfuti inomhanya-mhanya, yakareba-refu, inomhanya zvine mwero, uye nhumbi dzokurwa dzemberi dzakanaka.
  Vasikana veGermany havana shangu uye mubhikini, pasinei nekupisa kwezhizha, kana kuti zviri nani kuvonga kwairi .. Uye vari kuita hondo inogadziriswa.
  Apa Christina anopfura... Goko rinorova turret yeT-34-76 ndokuibaya. Tangi yeSoviet inomira yakagogodzwa.
  Vasikana vari kupopota nepamusoro pemapapu avo:
  - Yedu yakatora!
  Magda anobva apfura. Runako rwaive nebvudzi regoridhe rakapwanyawo.
  Hongu, saka shongwe yakabvarurwa pamakumi matatu nemana.
  Vasikana vetiger vanochinjana kupfura. Uye zvakanyatsonaka. Apa vakarova rimwe tangi reSoviet.
  Kwakazotevera Margaret. Uye rova pfuti dzinozvifambisa SU-76. Deftly fucked. Uye akaimba:
  - Yedu infernal Germany yakasimba, inodzivirira nyika!
  Uye rurimi rucharatidza sei!
  Akabva aridza pfuti kubva kuShell. Yakarova tangi yeSoviet KV-1S. Musikana wacho akaitawo basa rakanaka.
  Hongu, varwi vana mubhikini vari kurwisana uye havatyi kutonhora. Pashure pokunge vakadzi vatanga kurwa, zvinhu zvakafamba zviri nani zvikuru nokuda kweThird Reich.
  Heano vatyairi vendege Albina naAlvina mudenga. Vose vakanaka vari mu bikini uye vasina shangu. Vanozvirwira paFocke-Wulfs. Uye motokari iyi yakakomba zvikuru.
  Albina, achiridza pfuti dzemhepo, anoti:
  - Active croquet! Usazvidemba neshoko!
  Uye anopenya sei kunyemwerera kunopenya! Uye achapfura ndege mbiri dzeSoviet kamwechete.
  Alvina akatemawo matatu nemapfuti emhepo uye akarira:
  - Kupinda kwangu kuchave kunouraya uye kwakagomara!
  Musikana akabva aburitsa mazino oratidza mazino! Iye anoyevedza pachawo, uye azere nerunako runoshamisa.
  Albina anocheka imwe ndege yeYak-9 uye anoridza mhere:
  - Sei tichida vatyairi veSoviet?
  Alvina anopfura pasi LAGG-5 uye nechivimbo anoti:
  - Kuti isu maGerman tiwane maakaundi!
  Vasikana vaviri vakanaka. Vakaita sei zvekuzviunganidzira mibairo. Chokwadi haungapokane netsvarakadenga yakadai. Vanopfura ndege vobudisa mazino avo.
  Uye chakavanzika chikuru chiri mukutonhora, vasikana vanofanira kunge vasina shangu uye mubhikini. Ipapo mabhiri achauya.
  Uye usambopfeka. Uye zunza chipfuva chako chakashama, uye chichagara chichikosheswa!
  Albina akacheka imwe ndege yeRed Army uye akaimba:
  - Munzvimbo dzakakwirira uye stellar kuchena!
  Iye akachonya, achikwakuka, achikwakuka netsoka dzake, achiomba.
  - Mugungwa mafungu uye hasha moto! Uye mumoto wehasha nehasha!
  Uye zvakare musikana anopfura pasi ndege nenzira ine simba.
  Uye ipapo Alvina anorwisa muvengi. Anozviita nekutendeuka, anobudisa mazino ake uye anoridza mhere:
  - Ndichave shasha yepamusoro yenyika!
  Uye zvakare motokari inorohwa nemusikana inodonha. Ehe, iyo Red Army inosvika pakushata.
  Uye Albina anodzvova nekunakidzwa kwemusango.
  - Ini ndiri zvino muurayi, kwete mutyairi wendege!
  Inopfura imwe ndege yeSoviet, uye inoridza muridzo:
  - Ini ndinokotama pamusoro pekuona uye makomba anomhanyisa kune chinangwa, kune imwe kumhanya kumberi!
  Murwi ane hasha zvikuru.
  Heano vasikana vese vari kurwisa zvinangwa zvepasi. Albina anorova makumi matatu nevana uye anoridza mhere:
  - Uku ndiko kuchava kuguma!
  Alvina anorova SU-76 uye anozevezera:
  - Kupedza kuparadza!
  Uye anozunza sei tsoka yake isina chinhu!
  Vasikana vanorwa vari pano, uye kubva kurutivi rweU.SR, vasikana vari kurwisanawo, vachiedza kuchengetedza Guryev, uko mauto eNazi ari kusundirawo, sehuwandu hwechinyavada.
  Alenka akarwira Guryev, uyo akarwiswa nevaNazi. Runako rwekupererwa akakandira girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokurira:
  - Kubwinya kweRussia uye bato rekuzvarwa!
  Ipapo Natashka akatanga girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaridza muridzo:
  - Isu tinodzivirira musikana asina shangu!
  Mushure mekunge Anyuta, zvakare, neminwe yemakumbo ake asina chinhu, akatumira chipo cherufu, uye akafuridzira:
  - Ichava kurova kunoshamisa!
  Augustine ane bvudzi dzvuku akatora ndokutumira chipo chekuparadza negumbo rake rezasi rakashama ndokuridza kamhere:
  -Kunongedzera radar mudenga!
  Uye ipapo Maria ane bvudzi regoridhe akapa rufu kune vaNazi nemakumbo ake asina chinhu.
  Uye akaimba:
  - MuMadagascar, mugwenga uye Sahara! Kwese kwaiva, ndakaona chiedza chichena!
  Uye zvino Marusya netsoka dzake dzisina kupfeka achakanda boka rose uye achaimba:
  - MuFinland, Greece, uye muAustralia, Sweden, ivo vachakuudza kuti hapasisina vasikana vakanaka!
  Hongu, vasikana vatanhatu vakarwa zvakanaka kwazvo. Asi Fritz akatora Kursk zvakadaro ...
  Aiwa, kwete kudzivisa masimba makuru akadaro. Mafashisti anonamatira kwavari uye netsvimbo.
  Uye chii chinokanganisa kugadzirira kwezvikara.
  Adolf Hitler aingopenga chete: kunzwa semudzvinyiriri chaiye, uyo anoteerera uye anodedera. Hongu, kana iwe uchida kubudirira kwaStalinist, saka iwe unofanirwa kuva saStalin, usina tsitsi uye uchikumbira kune vamwe uye iwe pachako (izvi ndizvo chaizvo zvaifungwa naIosif Vissarionovich mukutevedzana uku!). Ikozvino rustle yakadzikama uye mota ichatanga kufamba. Kazhinji, Germany, ichifunga nezvema satellites, ine mukana wakakura pamusoro peUSSR muhuwandu hwezvigadzirwa zveindasitiri, muvashandi vane hunyanzvi uye muhuwandu hweinjiniya pamatanho ese. Ichi ichokwadi, asi kugadzirwa kwezvombo hakusati kwasvika padanho! Germany yakasara kumashure kweUSSR muhondo yese, kunyangwe kuparadzwa kwese muRussia. Uye kubva chii? Ehe, nekuda kweimwe nyonganiso yakatonga mumadhipatimendi akasiyana-siyana, uye kunyanya muindasitiri yemauto. Mukuwedzera, basa rakaipa rakaitwa nekushayikwa kwezvinhu zvakasvibirira, pamwe nekusatarisirwa kwekugona kwemuvengi. Kunyanya, muna 1940, kugadzirwa kwezvombo muGermany kwakanga kwakaderera kupfuura muna 1939 (kana tikaverenga shaft, tichifunga nezvepfuti), uye izvi pasinei nokuti hondo yakanga yatoitika, uye Third Reich yakatora kutonga. matunhu akakura ane matura makuru ekugadzira kugona. Zvakanaka, chii chatingataure pamusoro peunyanzvi hwehurongwa hwaHitler? Kwete zvakanyanya, akabva apenya, mumunda weindasitiri yemauto.
  Führer akazivisa mukutaura kwakareba:
  - Munyaya yekutarisa ndege, masimba ekukurumidzira anopiwa kuna Sauer. Iye anonyatso tarisisa huwandu hwemidziyo inogadzirwa, uye, zvisinganyanyi kukosha, kunaka. Mukuwedzera, vazhinji veshamwari dzako Goering, kunyange zvazvo vaimbove vakanaka, havakwanisi kutungamirira basa. Haasi wese musoja akanaka ariwo mukuru akatanhamara, saka pachinzvimbo chaEric akaturikwa, iyo tekinoroji nzvimbo inotungamirwa nemunhu kubva pakati penyanzvi dzemabhizinesi anokwanisa kugadzirisa uye kugadzirirazve mauto endege. Mushure mezvose, Britain haina kurara, iri kuwedzera huwandu uye kunaka kwemauto ayo, uye kunyanya kubhururuka. Isu tinofanirwa kuve pamberi pemuvengi nemisoro miviri, nematanho gumi nemaviri, zvikasadaro ticharasikirwa zvachose hukuru pamusoro pemuvengi. Uye naizvozvo, matanho ehutano anodiwa.
  Goering nekutya vakaramba:
  - Shamwari dzangu, vanhu vakapupurirwa vakaratidza kugona kwavo kurwa uye hunyanzvi.
  Mudzvanyiriri wedhimoni akashatirwa:
  - Kana kuti pamwe ini, mukuona kwako, ndakanganwa kuti ndiani akarasikirwa nehondo yeBritain? Kana kuti ndiani akatadza chirongwa chemakore mana chekusimudzira hupfumi hwenyika. Kana kuti iwewo unoda kuzvamburwa, uye kunyange paruzhinji. Saka vhara muromo wako unyarare kusvika vakuroverera!
  Goering akatogara pasi nekutya. Maiwe, iyo Fuhrer haifanirwe kuita nhando. Ipapo ruzha rwakanzwika zvakare, imwe ndege yeME-262 yakabva yasimuka mudenga. Mota iyi yaive hombe uye yaive nemamotor aisvika maviri. Mapapiro akatsvairwa zvishoma, murwi wacho pachawo anotaridzika kutyisa. Hunhu hwayo hwekumhanya, hwa1941, hunowanzo hunhu, uye kunyangwe rekodhi-kutyora nemitemo yenyika. Chokwadi, muchina wacho hausati wanyatsovimbika uye unoda debugging. Mudzvanyiriri wefascist, zvisinei, akatopa maitiro evatsva, varwi vepamberi ... ME-262 inorema kupfuura matani matanhatu, inova imwe mhando yekuremerwa. Jet fighter inofanira kunge iri diki, yakachipa uye ine nimble. Panyaya iyi, ME-163 inogona kunge yakanaka, asi injini yeroketi yakawedzera uye inoshanda chete kwemaminitsi matanhatu (kana kuti, icharamba ichishanda!), Zvinoreva kuti mutsara unongova muchikamu chemakiromita zana. . Se bhomba remhando yeblitz kana semurwi wekuvharidzira kurwisa kweArmada kuEngland, hazvina kunaka.
  Asi iyo ME-262 inogona kutakura toni yemabhomba, kureva, sezvakaita Pe-2 Soviet pamberi-ndege. Ndokureva, mhinduro yakanaka kune ese ari maviri ekutsvaira uye yekutsigira mauto. Nekudaro, wadii kugadzira ME-163 Comet-style fighter, asi isina roketi injini, asi ine turbojet injini? Vakaedza kuvandudza Comet uye vakaita sekunge vaunza nguva yekubhururuka kusvika kumaminitsi gumi nemashanu (iyi nhanho inosvika mazana matatu emakiromita), iyo inowanzogamuchirwa kuHondo yeBritain. Iwe uchiri kukwanisa kuwana London kubva kuNormandy ... Kunyange zvazvo zvisiri zvose zviri pachena, iwe unodawo kubhomba uye kudzokera shure, uye maminitsi gumi nemashanu akanga asiri mumamiriro ekumanikidzirwa akadaro. Mune ramangwana, rocket uye jet fighters zvakazivikanwa semagumo akafa mukubhururuka. Asi dhizaini ye "Comet" inonakidza kwazvo, nekuda kwehukuru hwayo uye kureruka, izvo zvinoreva kudhura uye maneuverability.
  Mukuwedzera, kuchine varwi vakavimbisa zvikuru vanorema makirogiramu 800, magirafu akadaro anogona kushandiswa muhondo dzemhepo. Ichokwadi, nekuda kwehuwandu hupfupi, ndege dziri pavari dzinogona kurwiwa chete muhondo dzekudzivirira, kana kuendeswa kuLondon pa ... Zvifambiso, uye zvakasungirirwa kudzokera kune vatyairi. Apa ndipo paunofanira kufunga. Munhoroondo chaiyo, vafambisi vakanga vasina nguva yekurwa, uye nokuda kwechimwe chikonzero, vakuru veSoviet ndege havana kutya kuedza iyi pfungwa muKorea. Kazhinji, hazvisi zvinosuruvarisa, asi munguva yeHondo yeKorea, mutyairi weAmerica ndiye akatanga kuvhura nhoroondo yekukunda. Saka maYankee haafaniri kurerutswa.
  Mushure mokunge ndege yapera, musikana wechidiki ane vhudzi rakanaka akasvetuka kubva mubhokisi uye akamhanya nekumhanya kuFuhrer.
  MuNazi wekutanga akatambanudza ruoko rwake kwaari kuti amutsvode. Zvinofadza sei kana vasikana vachikuda, uye Fuhrer, inoratidzika, inonamatwa nemwoyo wose nemaGermany ose, kana kuti, anenge munhu wose kunze kwevasungwa vashoma vemisasa yevasungwa. Mutyairi wendege akati nechido:
  - Ingori ndege yakanakisa, ine kumhanya uye simba rakadaro. Ngatidamburei vana vese sepadhi yekudziisa kubva kune mumwe mukadzi!
  The Fuhrer akabvumira mafungiro emusikana:
  - Zvechokwadi, tichaiputsa, asi ... Kugadzirisa mishonga inofanira kuitwa nekukurumidza, uye izvi zvinonyanya kushanda kune motors. Pano, chokwadi, matanho makuru achadiwa kuti avandudze, asi kana mutungamiri-mugadziri anobatsira!
  Vanhu vese vakaridza mhere:
  - Kubwinya kune mukuru Fuhrer! Dai Providence atibatsira!
  Rwiyo rweTatu Reich rwakatanga kutamba uye koramu yevadiki varwi kubva kuHitler Youth yakaenderera mberi. Vakomana kubva pamakore gumi nemana kusvika kune gumi nemanomwe vakaenda pasi pedhiramu mune yakakosha kuumbwa. Uye ipapo pakanga paine chinhu chinonakidza kwazvo: vasikana vechidiki kubva kumubatanidzwa wevakadzi weGermany vaifora. Vaive vakapfeka masiketi mapfupi, kushama, tsoka dzakashama dzetsvarakadenga dzaikwezva maziso evarume. Vasikana vakaedza kusimudza makumbo avo kumusoro, asi panguva imwechete vakakwevera chigunwe, vachinyatsoisa chitsitsinho. Chiratidziro chinovaraidza chevakanaka vane zvimiro zvisina kunaka ... Chokwadi, zviso zvaive zvakasiyana uye vamwe vevakadzi vechidiki vechiFascist vaive vasina hunhu, vangangoita varume, uye kunyangwe ivo vakamonyorora. Kunyanya pavakaunza tsiye dzavo pamwechete.
  Esthete Adolf akati:
  - Izvo zvinodikanwa kuti vakomana nevasikana vakanyanya kugamuchira kudzidziswa kwemuviri. Uye ndinoziva kuti zvakawanda zviri kuitwa pachiitiko ichi, kunyanya muJungvolk, asi chinodiwa kubatanidzwa uye kutorwa kweSpartan nzira. Zvechokwadi, kunze kwekukurudzira kuba ... Majaya edu nevasikana vanofanira kukura sevanhu vane tsika uye panguva imwe chete vasina tsitsi.
  Supreme Commander vakambomira. Vakuru vemauto vakanga vakanyarara, zvichida vachitya kuramba, asi vaisada kusimbisa zvaiva pachena. The Fuhrer akaenderera mberi:
  - Hondo haisi jee, asi hutsinye kune vavengi hunofanirwa kusanganiswa nekubatsirana uye pfungwa yehama kune shamwari. Izvi ndizvo zvatinofanira kuroverera mumunhu wese ... Mutsva wepamusoro haana tsitsi kune vamwe, asi kusvika pamwero mukuru anofanira kunge asina tsitsi kwaari. Nokuti kuderera kunofanira kutanga kubviswa mumweya wako, uyezve utera, muviri wemunhu uchasimuka!
  Imwe kumbomira ... Vakuru vemauto nevagadziri vakangoerekana vaona ndokutanga kuombera nesimba. The Fuhrer airatidza kufara:
  - Zvatove nani, asi ikozvino ndinoda kuona kutevedzera kurwa kwemhepo. Iyo inotyisa uye inoparadza zvese ...
  Heinkel achitya akabvunza:
  - Nezvombo zvehupenyu kana mabhomba, Fuhrer wangu?
  Nazi number one dzakagutsurira musoro.
  - Chokwadi nekurwa. Mukuwedzera, ndinoda kufunga nezvekushanda kweiyo ejection device. Mushure mezvose, uri kushanda pairi ... - The Fuhrer akazunza zvibhakera. - Kana, pakupedzisira, ichave yakagadzirira uye kuiswa mukugadzirwa kwakawanda. Mushure mezvose, mutyairi ane ruzivo mutyairi ane ruzivo anoda kuchengetedzwa kuhondo dzemangwana!
  Iyo Fuhrer-terminator zvakadaro yakasarudza kuratidza vagadziri chirongwa chemazuva ano cheiyo ejection mudziyo. Iyi sisitimu inofanirwa kuve isinganyanyi kuomesesa, iri nyore uye yakareruka. Kuti iyo isingadhuri uye yatove nyanzvi neGerman indasitiri squib yakanyatso kuenderana nechinangwa ichi.
  Ini ndaifanira kudhirowa dhayagiramu pakufamba, asi Hitler aive muimbi akanaka chaizvo, uye akadhirowa zvakajeka, nekukurumidza, mitsetse yedhayagiramu uye kutendeuka kwaive kwakajeka uye kwakajeka pasina chero vatongi uye kambasi. The hit-and-run terminator akafunga kuti zvinoshamisa, hongu, kuti maGerman, aine, kazhinji, pfungwa dzakasimba uye kusvika pamwero wakati seNational Socialism uye hurongwa hwehudzvanyiriri, vakaburitsa hondo kumaRussia. Zvichida izvi zvinokonzerwa nekuti mauto eRussia akanga akasimba uye akatsungirira kupfuura maGermany uye akadzidza kurwisana nekukurumidza.
  Kazhinji, kana iwe ukatarisa nzira yehondo yose, hongu, maRussia, kana kuti mauto eSoviet, akadzidza kurwa, uye maGermany, sokunge zvakadaro, akakanganwa kuti ... mwero wevadzidzi vegiredhi yekutanga, uye pamwe kunyange kuderera kana wekutanga-giredhi aine ruzivo rwekuita mabasa echiuto mune chaiyo-nguva mazano . Uye kuti dzimwe nguva vana vemakore matanhatu vatove vakangwara vachitungamira mauto chaiwo, saka hachisi chivi kuti ivo naZhukov naMainstein vadzidze. Zvisinei, vamwe vatsvakurudzi vanofunga zvose Zhukov uye Mainstein mediocre. Kune zvakare kupokana maererano nehuwandu hwemidziyo, kunyanya yakatorwa, French. Kuyeuka kwaHitler (yeuko yakanaka, kunyanya paakanga achiri mutano!), Yakaratidza kuti pakanga paine 3600 matangi akatorwa kubva kuFrench, chimiro chinokatyamadza ... Mamwe mamodheru, akadai seSiS -35, aive akakwirira kupfuura T- 34 vakapfeka nhumbi dzavo dzokurwa, kunyange dziri nhumbi dzokurwa dzapamberi chete. Saka tangi iyi inogonawo kugadzirwa mumafekitari eFrance, kunze kwekutsiva chombo che47-millimeter ne75-millimeter refu barrel. Chaizvoizvo, izvi zvinogona kunge zvisina kukwana. Britain neUnited States zvagara zvichikoshesa zvombo zvehondo kupfuura zvese mumatangi avo. Pano, semuenzaniso, makumi mana-matani Churchill aive akachengeterwa 152 - millimeters maringe ne120 - yetangi rinorema IS-2.
  The Fuhrer akataura chimwe chinhu kune vanogadzira:
  - Tine matani emhepo akakwana, saka tsvaga imwe yakanakisa modhi yendege uye gadzira mafomu akakwenenzverwa, pasina kuunza kubvunzo dzinodhura, uko maece edu epamusoro anoparara zvakare. Semuenzaniso, muenzaniso wendege yemapapiro inobhururuka unoshanda zvakanyanya, kunyanya kana ukobvu nemakona ekurerekera zvichigona kuchinjwa. Ini ndatokupa iyo dhizaini, saka iyo isina muswe inofanira kunge yakagadzirira. Inofungidzirwa kuti inomhanya ichave kunyange neinjini yeYumo kusvika kumakiromita 1100 paawa. Saka enda mberi, asi usaenda!
  Izvi zvakateverwa nekudya kwemasikati pachena, vasikana vebasa vakagadzira matafura nezvigaro. Akanaka ... Asi rudzii rwekuchinja muNational Socialism kuita? Zvakadai kuderedza nhamba yevavengi uye kuita shamwari. Pano, semuenzaniso, usakwidziridze nhangemutange yeGerman nguva dzese uye ungatomira kupatsanura vanhu mumakirasi. Zvisinei, pamutemo, kupatsanurwa kwamarudzi kuva akaderera uye Aryan hakusati kwabvumirwa pamutemo. Izvi zvinorerutsa zvinhu.
  Mumwe musikana akanaka kubva pakati pevaranda akagara pasi kuna Fuhrer ndokuisa ruoko rwake pamabvi ake asina chinhu. Cooed:
  - Uri kufunga nezve chimwe chinhu, Fuhrer wangu?
  Mudzvanyiriri weNazi uye panguva imwe chete mutambi chaiye akatanga. Akaona kuti ainge asati apedza muto wake wemuriwo nemafruits salad. The Fuhrer akatsvoda musikana pamiromo, achinzwa hudiki hwake, hwema hunotapira, uye akati:
  - Iwe uchakwira mumotokari neni. Uye mese munosvika kubasa, nguva yekudya yapera.
  Uye zvakare magiya ehurumende, kwete chaizvo, zvisinei, yakanyatso-oiri nzira yakatanga kutenderera. Pakudzoka, Fuhrer akaita rudo kune runako, uye akatoshamisika kuti akawana kupi simba rakawanda uye simba kubva. Pashure pezvose, vakati Fuhrer akanga asina simba uye, kazhinji, anonzi akaremara, uyo akanga achirwara nenjovhera (nhema) uye akadzingwa (kazhinji ngano!).
  Zvisinei, hazvisi zvose zviri kufamba zvakanaka kare June 22, 1944, hondo neUSSR yave ichienderera kwemakore matatu. Asi kukunda hakuoneki, uye Saratov achiri kubata. Stalin akarayira kudzivirira guta iri chero zvodini.
  Pasinei nokurasikirwa kwose, kugadzirwa kwezvombo zvehondo kwakakwirira zvikuru. Iyo itsva IS-2 matangi yakaratidza kuve inoshanda chaizvo. Kunyangwe pasina kutyora mota dzeGerman pahuma, vanodziisa kunze kwechiito kubva kure kure.
  Saka vaNazi vaiva nenguva yakaoma zvikuru. Asi vaive nemukana wakakura. Ndege yeJet ME-262 yakatorwa zvakanyanya mudenga. Uye anopikisa zvakanyanya.
  TA-152, zvisinei, yakabvumikisa kuva kazhinji kazhinji rudzi runoshamisa rwechombo.
  Stalin, panguva iyi, akaitawo musangano wekubatanidza pamusi wechitatu wegore rekutanga kwehondo ndokutanga kubvunza vatungamiri vemauto kuti vaifungei uye kuti vangavandudza sei mamiriro ezvinhu kumativi.
  Zhukov akakurudzira mutungamiri:
  - Kana tikangozvidzivirira uye kurwisa kutyisidzira, saka hapana mubvunzo tinorasikirwa. Tinofanira kufambira mberi!
  Stalin akagutsurira musoro.
  - Ndinobvumirana! Asi kupi!
  Marshal Zhukov akakurudzira:
  - Kusvikira Leningrad yazvipira, inofanira kusunungurwa!
  Marshal Vasilevsky akabvuma kuti:
  - Hongu, ndinofunga ichava yakanakisisa yezvisarudzo!
  Stalin akakwenya mapendekete ake ndokuti:
  - Kana tikarova Tikhvin zvakare, ivo vachatimirira ipapo, uye isu tinonamira kana kuwira mumusungo!
  Marshal Zhukov akagutsurira musoro achibvumira:
  - Ndizvozvo Comrade Stalin! Asi ini ndinokurudzira kuti mauto eFinland muPetrozavodsk anofanira kurohwa. Havana kusimba zvakanyanya uye isu tinogona kutora muvengi nekushamisika!
  Stalin akapindura achinyemwerera:
  - Zvinonzwisisika Comrade Zhukov. Saka enda Petrozavodsk. Uye utiunzire kukunda!
  Mushure memashoko aya, vasikana vakati wandei vakapfeka masiketi machena mapfupi netsoka vasina kupfeka. Vakauya nemabhodhoro ewaini tsvuku nemagirazi emasangweji neblack caviar. Stalin akatora sandwich yakadaro ndokugeza, ndokuti:
  - Saka ngatinwei kuti tive nechokwadi chekuti kugona kwedu kunogara kuchienderana nezvatinoda.
  Voznesensky akati:
  - Hunhu hwezvombo zvematangi edu hwakadzikira. Uye ini ndinokurudzira kuita kuti IS-2 uye T-34-85 ireruke, inokurumidza uye inofambiswa nekudzikisa nhumbi dzokurwa. Izvi zvichatipa kuchengetedza musimbi, uye zvichaita kuti michina iyi ishande.
  Stalin akakwenya mapendekete ake ndokuti:
  - Zvichida ... Asi ini handisi mutsigiri wekugadzira matangi kubva plywood!
  Voznesensky akataura nechitarisiko chakakomba:
  - Asi pamwe ipfungwa yakanaka kugadzira mamwe matangi anenge akazara kunze kwehuni. Unogona kutarisa kuti zvichataridzika sei mukuita!
  Zhukov akagutsurira musoro achibvumirana uye akatanga kutaura:
  - Makumi matatu nemana anogona kuitwa akareruka, achiri asina kusimba uye kuwedzera kwekumhanya uye maneuverability kunogona kuwedzera pakupona kwavo. Mukuwedzera, bhokisi regiya rave nani uye izvi zvinobhadhara kuderera kweergonomics kubva pakuwedzera kwehuremu. Asi iyo yakaderera mhando yesimbi, 90 millimeters ichipokana nepfuti dzeGerman dzine simba, inoshanduka kuita chinhu. Uyezve, maGermany ari kubvisa Panther uye T-4 iri nyore kubva mukugadzirwa, uye muTatu Reich, kuwedzera kune matangi ekuziva, chete Panther-2 ine 88-mm cannon ichava serial. Uye matangi edu haadhonze pairi kubva kure. Uye zvakanyanya kukosha kuti uwedzere kumhanya kwavo!
  Stalin akagutsurira musoro.
  - Sunungura chikamu cheT-34-85 uye IS-2 nekudzivirira bulletproof chete, wobva watarisa nekuona kuti izvi zvinokanganisa sei kurwisa kwavo. Uye kushanda paSU-100 kunofanira kukurumidza. Pamwe tichasiya makumi matatu neina uye IS-2 tichifarira pfuti inozvifambisa chete.
  Marshal Vasilevsky akati:
  - Ipfungwa inofadza. Asi iyo SU-100 inogona kurova vavengi vari mubhodhi chete nekutendeuka zvachose ...
  Stalin akati:
  - Iite ipfupi kuitira kuti ikwanise kukanda uye kutendeuka nekukurumidza ... Uye zviri nani yakaderera silhouette. Asi tinoda pfuti inozvifambisa iyi semhepo!
  Zhukov akabvunza:
  - Changamire.... Saratov achiri kubata kunze, asi achakurumidza kudonha. Zvinenge zvakakodzera kugadzira hurongwa hwekubuda kubva kuKuibyshev pane zvakatorwa kubva kuMoscow. Iwe pachako unofungei?
  Stalin akapindura nehasha:
  - MuSverdlovsk, sezviri pachena, iwe uchafanirwa kubuda. Asi zvinokwanisika kushanda muMoscow. Tine guta rose repasi pevhu pano. Isu tinokwanisa zvakakomba kuramba takabatirira pairi.
  Vasilevsky akati:
  - Moscow inofanira kuchengetwa chero mutengo, sezvakaita Saratov!
  Stalin akati:
  - Counterattack maGerman mumukana pakati peDon neVolga. Tinofanira kutsausa masimba. Saratov kubata chero mutengo, kusvika kudonhwe rekupedzisira reropa. Shandisa nzira dzese, kunyangwe kamikaze.
  Zhukov akasimbisa:
  - Ngazvive zvakadaro, mukuru!
  Stalin akatendeukira kuna Yakovlev:
  - Zvakanaka, mugadziri, chero mazano?
  Deputy Commissar vakapindura vachitura befu.
  - Zvingave zvakafanira kugadzira jet aviation, asi izvi hazvisati zviri zvechokwadi. Uye Yak-3 inoda yemhando yepamusoro duralumin, yatisina!
  Stalin akagutsurira musoro.
  - Ndinoziva! Yak-9 inofanira kunge iri munzvimbo dzedu. Uye inofanira kusunungurwa zvakanyanya sezvinobvira! Uye kuwedzera kugadzirwa kwevarwi.
  Yakovlev akati:
  - Iyo yeGerman TA-152 yese iri ndege yekurwisa, bhomba rekumberi, uye murwi. Zvingave zvakanaka kuti isu tigadzire yakafanana multi-chinangwa level muchina!
  Stalin akatsigira mugadziri:
  - Iri ipfungwa yakanaka Comrade Yakovlev! Semuenzaniso, LAGG-7, kana yakagadziridzwa zvishoma, inogona kushandurwa kuita musanganiswa wezvose zviri zviviri ndege inorwisa uye yekumberi murwi!
  Yakovlev akasimbisa zviri nyore:
  - Comrade Stalin zvinogoneka ... Asi zvinotora nguva. Hongu, uye ndege inogona kudhura.
  Supreme Commander akarova chibhakera patafura nehasha ndokuti:
  - Ita kuti zvichepe! Uye kazhinji, ingani iwe unogona kufungidzira pane iyi nyaya. Tinoda ndege yepasi rose kuti igadzire iyo chete. Uye iyo inogona kuva nzira yekubuda nayo.
  Yakovlev akati:
  - IL-2 iri nyore kugadzira uye chirongwa chayo chakaitwa. Chero ukasabvisa. Iyo indege yakatsiga, kunyangwe parizvino maitiro ayo ekubhururuka asakara. Asi hapana chakaipa pasina chakanaka. Isu takanaka pakubhomba mota dzevavengi.
  Zhdanov akataura nehasha:
  -Ndege yedu inofanirwa kuve yakasimba pane zvishoma!
  Yakovlev akagutsurira musoro.
  -Zvinofanira! Asi ikozvino, vatyairi vedu ndivo vakanakisisa munyika: Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova!
  Stalin akagutsurira musoro achibvumirana nazvo.
  - Vasikana ava havana vakaenzana uye, kune makumi maviri neshanu anotevera ndege dzevavengi dzakadonha, ndinovapa imwe nyeredzi yegamba reUSSR!
  Zhukov akataura nechido:
  - Nokuda kweizvi unofanira kunwa!
  Beria akaimba nemufaro:
  - Isu, tichirangarira zvese, nhoroondo ichatonga,
  Nguva yedare rake ichauya...
  Sekubva pagejo kuenda kune zvombo zveatomu.
  Akatungamirira nyika nechivimbo mberi!
  Apo nhengo dzedare remauto dzaitaurirana, vasikana vakarwa.
  Uye nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe, vanowisira pasi vaNazi uye vanoita hunyanzvi, tsvarakadenga iyi isina tsoka.
  Uye vanoimba:
  Tinotenda kuti nyika yese ichamuka
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya
  Nzira, communism inovhenekera!
  . CHITSAUKO #10
  Pakupera kwaJune, maGermany akagura Saratov, uye musi waJuly 1, 1944, Sturmmaus inotyisa yakashandiswa kekutanga. Muchina uyu une bhomba re650-millimeter rocket-propelled wakaburitsa simba rinouraya remaroketi akatsemura nharaunda dzese.
  Vasikana vaityaira mota iyi vaive vasina kupfeka kunze kwemabhurugwa avo uye vaive vachiburitsa zvipo zverufu rwakaipisisa.
  Vasikana vakashama makumbo vaive ne panty re red, black and white. Uye vakauya nezvipo zvinouraya zvorufu.
  Faina akavaraira akazunza mazamhu matsvuku emuzamu ndokuimba achiti:
  - Kubwinya kunguva yevarwi vemuchinjikwa!
  Tichasvika kumagumo enyika!
  Uye varwi vakaridza mhere uye vakasvetuka.
  Mumwe wavo, Margaret, akati:
  - Mwari Wemasimbaose anesu!
  Faina akabvumirana nazvo:
  - Eheka! Uye yechitatu Reich ichakunda zvechokwadi!
  Musikana akatsika tsoka yake asina kupfeka ndokuimba:
  -Kana takabatana, hatingakundiki! Kana takabatana, hatingakundiki!
  Saka varwi vakapfura uye vakatsika uye vakamhanya netsoka dzavo dzisina chinhu. Varwi vekirasi yepamusoro.
  Irma inopawo projectile pano kuburikidza neatomatiki drive uye kurira:
  - Kukunda kukuru kwakatimirira!
  Vasikana, chokwadika, vari pakati peavo vasingazoregi. Uye vanopwanya zvinzvimbo zveSoviet nechido chikuru.
  Albina naAlvina, senguva dzose, vari pamusoro, uye vanoratidza mabhero avo ane hukasha uye muridzo. Ivo vasikana, ngatitii: super!
  Albina, achirovera pasi motokari yeSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anoti:
  - Ndine musikana akanaka!
  Alvina, achidonhedza chimwe chinangwa nechitsitsinho chake chisina chinhu, anosvetuka uye, achitamba nemhasuru dzake dzedumbu, anoti:
  - Ini ndiri murwi zvekuti ndakauraya zvese zvakasimba!
  Ndiko kuparadzana kwakaita varwi.
  Gerda, pamwe naCharlotte, vakasarudza kuedza imwe itsva yeGermany.
  Kusvika ikozvino, chete E-25 pfuti inozvifambisa inogona kuoneka, muhuwandu hwakakwana - iri nyore kugadzira uye yakachipa. Kunyangwe iyi modhi ndeimwe yekutanga. Muno mune vasikana vaviri vakapfeka bhikini. Iyo mota iri pasi pemita imwe nehafu kudzika uye nekuda kweizvi yakanyatsochengetedzwa uye yakashongedzerwa nehuremu hudiki.
  Vasikana vaviri Charlotte naGerda, vakarara pasi, vakapfura pfuti dzeSoviet. Mberi kwavo, motokari dzakapwanyika, dzaidzorwa neredhiyo, dzaifamba uye dzichibvisa zvimbambaira.
  Red Charlotte akaridza pfuti yake. Akakurira pfuti yeSoviet, uye akazunza chipfuva, asina kuvharwa nemucheka mutete. Uye akachema:
  - Rabid moto hyperplasma!
  Uye ipapo Gerda achamurovawo mbama, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye chirps:
  - Ndiri musikana anotonhorera uye kwete zvakaipa ...
  Pfuti inozvifambisa inofamba yega. Uye inomira nguva nenguva. Nhumbi dzake dzokurwa nadzo dzakatetereka zvikuru, uye izvi zvinopa dziviriro yakanaka. MuSoviet pfuti, mabhomba anonzwa ricochets. Uye hapana chinotyisidzira pfuti inozvifambisa yakadaro pahuma. Pano vanogona kuramba vachipfuura nepadivi. Asi vasikana havasi kukurumidza. Pfuti inoshanda-yega mukuboora kwezvombo inodarika SU-100, iyo ichiri kugadzirwa, uye zvakare inodzivirirwa zviri nani, inofamba uye panguva imwe chete yakareruka.
  Uye iyo Red Army ine mashoma anoomesa, zvakanyanya chaizvo, ichiri chete padanho rekugadzira. Chaizvoizvo, tangi yeT-34-85, iyo isina simba rakakwana nepfuti, uye nhumbi dzokurwa dzine utera. Uye pfuti yeGermany inozvifambisa E-25, nenzira, yakareruka, yakasimba zvikuru muzvombo uye pfuti.
  Vasikana vari kurwa... Akanaka kwazvo uye vadiki. Uye pfuti dzavo dzega dzinobhomba nekukanda ...
  July ari kupisa, uye miviri yevasikana vari mumotokari tsvuku-tsvuku inopenya nedikita. Havagoni kukanda mapfumo pasi ndokudzokera shure.
  Gerda anoti:
  - Vamwari veWehrmacht sezviri pachena vane simba,
  Asi havabatsire vasina simba...
  Kana chikonzero chaAdolf chiri chokwadi -
  Gadzira simba renyika!
  Charlotte akaimba nechido:
  - Ehe, mashiripiti anoda "Panther" uye "Tiger",
  Deura ropa rakawanda kunyangwe zvese zvakange zvaitika ...
  Uye hapana chikonzero chekusava nechokwadi nemitambo inopenga,
  Rega nhangemutange yePasi iwire pasi nemabvi ayo!
  Asi ava vasikana veGermany, uye kune rumwe rutivi, vasikana veSoviet vari kurwisana.
  Saka kurwa kuchave kwakanyanya. Natasha naAnyuta vanopfura kubva muchikepe chine simba pfuti uye squeak:
  - Pachava nemureza wedu pamusoro peBerlin!
  Vakabvisa mazino avo machena, ane pearly. Uye musamisa vasikana vane migodhi.
  Mabhomba maviri akarova nhumbi dzokurwa dzepamberi dzepamusoro pehull ... Anorova. Kwete, iyo IS-2 imotokari yakakomba uye hazvisi nyore kuitora.
  Asi iyo IS-1 inofamba kurudyi yevasikana, inoratidzika, yakagamuchirwa kubva papfuti yepamusoro, yakarova uye yakamira. Kukanganisa kunaka.
  Alenka, achitamba nemamhasuru ake emudumbu, anoimba:
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu, Newton akawana kuti kaviri maviri anoita ina!
  Kurwa kuchiri kuenderera mberi. Kanoni yeSoviet inorova maGerman. Marusya makuru anopinza mateko mubeche. Ndihwo hupenyu nemagumo evasikana. Uye vanoimba:
  Hapana achatimisa, hapana achatikunda! Mapere eRussia anopwanya muvengi, mapere eRussia anokwazisa magamba!
  Augustine achinyora kubva mupfuti, anoti:
  - Hondo tsvene! Pachava nekukunda kwedu! Mureza weRussia kumberi, mbiri kune akadonha magamba!
  Uye zvakare kanoni inouraya inorira, uye inorira:
  Hapana achatimisa, hapana achatikunda! Mapere eRussia ari kupwanya muvengi, unoziva kuti ane ruoko runotonhorera!
  Maria musikana uyu ane bvudzi regoridhe anotungamira tangi uye anoridza mhere:
  - Ngatipwanye ma fascists!
  MaGermany ane nguva yakaoma, hondo dziri mumhepo zvakare mudenga. Asi kusvika zvino, iyo Yak-9 yakanyanya kuderera mukumhanya uye zvombo kune zvigadzirwa zveGerman. Hondo haina kuenzana kuna nyanduri.
  Marseille, uyu ace mutyairi anoshamisa akaita basa rakanaka mukati memakore ehondo. Zvakawanda sezvinoshamisa uye zvinoshamisa. Mushure mekusvika zana nemakumi mashanu nendege, akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemapakatwa emashizha emuouki esirivha nemadhaimondi. Paakasvika mazana mana endege yakadonhera pasi, akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani. Kwemazana mashanu endege akagamuchira Kurongeka kweGondo reGermany nemadhaimondi, uye mushure memazana manomwe nemakumi mashanu Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinum oak, minondo nemadhaimani. Uye asvika zviuru zvendege, akagamuchira Grand Cross of the Knight's Cross.
  Mutyairi wendege akasiyana akakwanisa kukunda dzakawanda mundege. Uye achiri mupenyu. Marseille ichangobva kukwidziridzwa kusvika pachinzvimbo chemukuru. Asi aingobhururuka semutyairi wendege.
  Sekutaura kwavo, haitsva nemoto uye hainyure mumvura. Mukati memakore mazhinji ehondo Marseille yakawana hunhu hwemuvhimi. Akave mutyairi wendege, uye ane mukurumbira.
  . Asi aivewo nemukwikwidzi akasimba - Agava naAlbina naAlvina, vakapfuurawo nhamba yechiuru chemotokari dzakadonha imwe neimwe. Uye Agave akabata Marseille nekukurumidza. Asi achiri mudiki, uye haasati arasikirwa nemurwi mumwe chete.
  Musikana akatsimbirira mapedal nemakumbo ake akashama, akatsenga, akaridza pfuti. Uye zvino motokari ina dzeSoviet IL-2 dzakapfurwa.
  Agave anoseka ndokuti:
  Kusvika kumwero wakati, isu tose tiri mahure! Asi ndine tsinga dzesimbi!
  Uye zvakare musikana anotendeuka. Inodonhedza ndege nomwe dzeSoviet mune imwe kuputika - matanhatu PE-2s uye imwe TU-3, uye squeaks:
  - Kazhinji, kana isiri yepamusoro, saka hyper!
  Agave, hongu, ihure. Mutyairi kubva kuna Lucifer. Yakanaka kwazvo huchi blonde.
  Pano anopa imwe kuputika uye anopfura ndege sere dzeSoviet Yak-9 kamwechete uye anoridza mhere:
  - Ini ndini ndakanyanya kugadzira uye ndinoshanda!
  Musikana wacho haasi benzi. Zvose zvinogoneka, uye zvose zvinogoneka. Usamuti private.
  Uye makumbo akatsvuka, ane nyasha ...
  Asi Mirabela ari kurwisana naye ... Kwenguva refu, Pokryshkin yaiva yakanakisisa yeSoviet ace. Akaunganidza nyeredzi shanu dzegoridhe dzegamba reUSSR, achipfura ndege zana nemakumi maviri nenomwe. Asi akabva afa. Ipapo hapana aigona kukunda rekodhi yake. Mukuwedzera kuna Anastasia Vedmakova, uye Akulina Orlova. Uye chete nguva pfupi yadarika, Mirabela akapfuurawo Yak-9 T pane yakareruka, kupfuura Kozhedub. Uye akapfura ndege zana nemakumi masere, akazova gamba rechinomwe reUSSR.
  Uyu ndiye terminator musikana! Sekuti anomisa bhiza rinomhanya, opinda mudumba rinopfuta.
  Uye kunyange kuoma.
  Mirabela aive nedambudziko rakaoma. Ndakapedzisira ndava munharaunda yevana, yebasa. Asina shangu uye akapfeka nguo yegrey, akatema huni uye akacheka hunde. Aive akasimba uye aine hutano. Muchando chakanyanya akaenda asina shangu, uye ari mujeri mapyjamas. Uye kamwechete aizohotsira.
  Zvechokwadi, chiitiko chakadaro chakaonekwawo pamiganhu. Kwenguva yakareba, Mirabela akarwa muuto retsoka, uye akazova mutyairi. Mirabela akagamuchira rubhabhatidzo rwake rwekutanga rwemoto muhondo pedyo neMoscow, kwaakaenda nokukurumidza pashure pekoroni. Uye ipapo akazviratidza kutonhorera.
  Akarwa asina shangu uye akapotsa asina kupfeka muchando chaityisa, icho chakaomesa Wehrmacht. Musikana akadaro, uye asingakundiki. Uye akabudirira zvikuru.
  Mirabela akatenda mukukunda kuri pedyo kweUSSR. Asi nguva inofamba. Kune vanyajambwa vakawanda zvikuru, asi kukunda hakuuyi. Uye zvinobva zvatotyisa.
  Mirabela zviroto zvekukunda uye kubudirira. Ane nyeredzi nomwe dzeUSSR - izvi zvinopfuura chero ani zvake! Uye zvakaipa, anokodzera mibairo yake! Uye achatakura muchinjikwa wezvombo uye mberi. Kunyange kana Stalin akazourayiwa, chikonzero chake chinoramba chiripo!
  Musikana anouya oomesa nechando ... Anorovera pasi ichangoburwa yeGerman XE-162 ndokuridza mhere:
  - Aerobatics! Uye boka idzva!
  Chokwadi, musikana akanaka. Mhungu chaiyo inokwanisawo zvakawanda.
  Mirabela is a new star....
  Hondo inopfuurira kwemazuva akawanda, kusvikira vhiki itsva yasvika uye musi waChikunguru 8, 1944 ... ISoviet IS-2 yakagamuchira kukanganisa kune rollers nemakwara - iri kugadziriswa. Hungu, hondo ine utsinye uye isina tsitsi zvakadaro. Uye ichagara kwenguva yakareba sei?
  Uye zvino Gerda akanzvenga Kniesel naWittmann maererano nehuwandu hwematangi akaparadzwa.
  Vanogona sei kunzvenga? Vanorwa vasina shangu uye vari mubhikini. Vasikana vakaita imwe kumbomira, vachitambudza vana veSoviet zvakare. Uye zvino vakanga vave kusvika kunhamba yemazana matatu akaparadzwa matangi. Uye ivo vaigona kuvimba nemubairo usati wamboitika: nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross ine sirivheri mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Hezvo vasikana!
  Gerda anopfura motokari yeSoviet. Inobvarura shongwe uye inoridza mhere:
  - Ndiri chinhu chakashata!
  Uye kupfura zvakare. Inopinda T-34-85. Uye kuchema:
  - Motherland Germany!
  Musikana anozvishinyira. Uye anoshingaira ... Hongu, ane hurongwa hwakadai. Kwatova pakati paChikunguru 1944... Hondo inoenderera mberi ichienda mberi... Kusada kumira. The Red Army iri kuedza kufambira mberi munzvimbo dzakasiyana. Asi nekungwarira, sezvo kwasara vanhu vashoma.
  Uye Russia inobuda ropa.
  Somuenzaniso, Hans Feuer. Mudiki akagamuchira Order yeIron Cross, First Kirasi. Uye akazove mudiki akapihwa mubairo wekutorwa kwemukuru weSoviet aine Order yeKnight's Cross yeIron Cross.
  Hongu, izvi zvinonaka chaizvo.
  Uye vakomana vanozviratidza vakanaka kwazvo.
  Hans Feuer murwi akapererwa. Mukomana wacho anorwa sehofori, mukutonhora nekupisa kwekunze, muzhizha nemuchando, akapfeka short chete.
  Nezvigunwe zvisina zvigunwe, mwana anokanda magirinedhi uye akava ngano.
  Izvi zvakanakisa chaizvo!
  Hans akava nemukurumbira kwemazana emakore! Kunyangwe se antihero!
  Uye kazhinji, hondo inoshamisa uye yakaoma iri kuitika pano ... Chero AI inopera.
  Agave yadzokera mudenga uye inopfura pasi mota dzeSoviet. Muvhimi nechikara. Anorova muvengi.
  Mota dzaakarova dziri kudonha. Ipapo musikana anopfura mauto epasi. Inogogodza iyo IS-2. Uye anoda:
  - Ndini akanakisa! Ndini musikana anouraya vavengi!
  Uye zvakare inotamirwa kune zvinangwa zvemhepo. Uyu muparadzi wetangi uye ese mashini anobhururuka nekupfura.
  Asi heino diki E-5 tangi. Muchina unorema matani manomwe. Kupfuura bvunzo dzehondo. Uye kutsenga nokutsenga muvengi.
  Uye inguva yekuimba - hapana achatimisa, uye hapana achakunda!
  E-5 inomhanyira kwayo, uye inopfura ichifamba. Uye usamisa tangi yakadaro. Uye mateko aricochet.
  Uye mukati memuchina munogara mukomana ane makore gumi, Friedrich, uye anoshinyira:
  - Uye ini ndichave chaiye murwi mukuru!
  Uye zvakare, kupfura kwaakaita ... Uye anorova pakati chaipo peshongwe. Uye simba rake rinouraya, kunyange zvazvo riri duku, iguru.
  Uye mudenga, Helga anorwa. Musikana asina shangu akapfeka bhikini ari kufonera mabhiri. Uye anofarira kubudirira kwake kunoshamisa.
  Nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anonongedza kumotokari yeSoviet uye anoiisa pamoto zvakananga, uye inoita kuti kititi chehondo chese chine mabhomba kuputika.
  Izvi zvinotonhorera uye zvinopenga.
  Uye Agave inokwevera kumberi ... Uye zvakare kurwa.
  Yatova August 1944 ... The Red Army haina kukwanisa kubudirira kubudirira chero kupi zvako. Asi maGerman, zvakare, haagone kufambira mberi zvakanyanya. Matangi epasi pevhu anotyisa ari kuenda kuhondo. Asi vane njere.
  Vasikana vakatsvaira pasi pevhu, vakauraya bhatiri yepfuti dzeSoviet ndokudzoka.
  Panguva imwe cheteyo, vakabata mamwe mapiyona. Vasikana vakabata vakomana vakabviswa hembe vachitambudzwa. Vakarova mapiyona newaya, ndokugocha zvitsitsinho zvavo zvisina chinhu nemoto. Vakabva vatanga kutyoka zvigunwe zvavo nezvigunwe zvitsvuku zvinopisa. Vakomana vakachema nekurwadziwa kukuru. Pakupedzisira, vasikana vakapisa nyeredzi pazvifuva zvavo nesimbi tsvuku-inopisa, uye vakapwanya kukwana kwevarume nehombodo dzavo. Mapiyona okupedzisira akapedza basa uye akanga akakotama nokuda kwokukatyamadzwa kunorwadza.
  Vasikana, muchidimbu, vakaratidza mamwe makirasi. Asi zvakare, maGerman haana kuita chero chinhu chakakosha.
  Pfuti dzine simba dzinozvifambisa: "Sturmmaus", dzakadzingwa panzvimbo dzeSoviet. Paiva nekuparadzwa kukuru uye kuparadza. Asi ndege yeSoviet yakarova imwe yemotokari, uye Fritz akadzoka.
  Saratov akanga achiri kubata muna August 1944. Chokwadi, vokuGermany vakakwanisa kutora guta Uralsk muKazakhstan uye vakatamira Orenburg.
  Pano zvakare Albina naAlvina vari mumhepo, asi kamwe pane imwe sosi yekuedza inobhururuka. Vanonongedza nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe, vachidzvanya mabhatani eiyo joystick uye vachizviita nehungwaru.
  Vasikana, hongu, vanoratidza aerobatics yepamusoro. Pano vakadhonza diskette yavo, uye gumi nemaviri eSoviet flying machines yakapfurwa.
  Albina anorira:
  - Chikwata chekuvaka chakatsamwa! Kuchava nenyeredzi!
  Ndokutendeudza motokari yake zvakare. Uye vasikana vari kupwanya Red Army. Zvakare, mukuru ...
  Alvina anodonhedza ndege gumi nembiri dzeSoviet uye anoridza mhere:
  - Vasikana vanopenga, uye kwete mhandara zvachose!
  Kururamisa pamusoro pekupedzisira. Vaviri vavo vakafamba nevarume. Uye chii chisina kumuka. Vasikana vaida varume - zvakanaka kwavari! Uye kunyanya kana ukashanda nerurimi.
  Musikana wepamusoro-soro ... Apa vakarwadzisa mumwe piyona ... Kutanga, vakamukumura mbatya, ndokudurura migomo miviri yemvura pahuro pake. Ipapo simbi inopisa yakaunzwa mudumbu rakazvimba. Uye vakapisa sei! Piyona akazhambatata nemarwadzo emusango ... Kwainhuwa kutsva.
  Alvina akamurova paside newaya yakatsvuka. Uye kuti unoda sei kuseka ... Zvinosetsa zvikuru.
  Akabva aimba:
  - Ndaneta nekushungurudza kumashure - ndinoda kuseka mufaro wangu!
  Uye anoseka sei! Akashama mazino ake eperere! Musikana anoda kuuraya, ndiye musikana!
  Uye makumbo emusikana ose akashama uye anoyevedza. Anoda kufamba asina shangu pamazimbe. Uye kutyaira mapiyona akabatwa. Vanorira zvakanyanya kana zvitsitsinho zvavo zvakakangwa. Kunyange Alvina anosetsa zvikuru. Uye Albina zvakare musikana, kutaura chokwadi - super! Kufambisa muvengi negokora kuchirebvu. Uye kuchema:
  - Ndiri musikana wekirasi yepamusoro!
  Akavabvisa meno ake amapere. Iyo inopenya kunge yarohwa. Mhare inoshamisa! Inogona kuva chimwe chinhu chisingagoni kutaurwa mungano, kana kurondedzerwa nepeni!
  Varwi vese veSoviet Yaks, Laggi, Pawns, Ilys vakawisirwa pasi mudenga. Beauties vari active. Hapana kana kupokana kudiki mavari. Uye kunaka kwakadaro kwemusango uye frenetic.
  Varwi vechikadzi vanodzora chimuti chemufaro nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe uye vanorwisa mota dzeRussia. Sezvavanopwanya, vachapwanya varwi, setsvimbo pakristaro. Vasikana vacho havana tsitsi uye havana tsitsi. Vane simba rehasha uye murazvo weshungu. Uye chivimbo chekukunda. Kunyangwe kana hondo yave ichienderera chete neUSSR yegore rechina. Asi haadi kupera. Albina naAlvina vari pamusoro pekuzivikanwa kwavo. Uye havadi kudzoka kana kumira kwechinguvana. Ipapo vakaenda kwairi, vakagondora vavengi vavo.
  Albina, achirovera pasi ndege dzeSoviet, anoridza mhere:
  - Ndaneta nemusikana ari kuchema, ndoda kunyura shangu dzebast!
  Uye kugomera kwaanoita, uye kupenya nemazino eparera. Uye zvino anoda murume. Anoda kubata varume chibharo. Izvi zvinomufadza zvikuru. Apa achatora obhinya.
  Albina anodzvova:
  Bonde musikana ibonde
  Kufambira mberi kukuru kwekuimba!
  Uye murwi achaputika nekuseka ... Uye ngatiuraye vavengi vedu vese zvakare. Ane simba rakawanda. Uye simba rakazara remhasuru.
  Uye Alvina sei kudzvova:
  - Ngatipwanye muvengi kumirwi!
  Uye murwi achatanga kuseka achishingaira! Uye akafungidzira kuti vakomana vake vaifamba sei. Asi zvakanaka kutaura zvishoma.
  Gunyana rava pedyo pedyo... Zuva riri kupenya zvishoma nezvishoma. Pazuva rokutanga rematsutso, vakomana veRussia vanomhanya vasina shangu pachando chichangobva kuwira mumatunhu ekuchamhembe kweRussia. Vanoseka vega, vakafumura zviso zvavo, uye vanoratidza maGermany maonde.
  Mapiyona ane zvisungo zvitsvuku, ane bvudzi pfupi, mamwe anotodzika kusvika zero. Vanomhanya vachisvetuka. Tsoka dzavo dzinenge dzisina kutonhora. Zvakaipa kwazvo. Vasikana vanomhanyawo, vasina shangu. Kubva papinki, zvitsitsinho zvakatenderera zvinopenya muzuva. Anoshamisa vasikana veSoviet. Mutete, mumhanyi, akajaira kuita zvinhu zvidiki.
  Uye munhu wose anogunun'una uye anogunun'una pameno avo ... Zuva rekutanga rekuvhuvhuta mufaro chaiwo uye nyota yechiedza uye zvisikwa!
  Uye mudenga hondo yemhepo. Mirabela, uyu ndiye mutyairi wekutanga weSoviet anopfura imwe ndege yeGerman. Uye senguva dzose mune imwe bikini musikana. Nokusingaperi vechidiki uye vasingamboperi. Ndiro simba remweya wake.
  Mirabela, zvisinei, anodawo kubatwa-batwa nevarume. Anonyatsoda izvi. Ndicho chikonzero iye ari mutyairi wendege ... Kana musikana asina kupfeka, muviri une tsandanyama wakaunyana nemaoko evarume - uku kunakidzwa chaiko. Uye kufara kukuru!
  Mirabela anodonhedza imwe mota yeNazi ndokuridza muridzo:
  - Ndiri bhichi rine zvombo!
  Musikana anotorova control panel neshare, round heels. Akanaka. Uye inimitable.
  Mirabella yakamonyoroka. Uye Agave inobhururuka kwaari. Pano, pakupedzisira, vaviri vanenge vatyairi vendege vechikadzi vanobudirira zvikuru vakasangana. Vanopfurana vari kumashure. Vari kuedza kuitora kubva kure. Asi hazvishande zvakanyanya. Runako rwuri rwuviri rwunobhururuka kubva pamutsetse wepfuti. Uye vakabudisa mazino avo nehasha. Hameno vakadzi mahure. Vakanyatsotarisana mumaziso. Kunyanya kutungamira kumusoro uye kupfura zvakare. Iyo yeGerman ME-262 X ichiri nani pane iyo Yak-9 T, uye mota yeSoviet yakapfurwa ...
  Asi Mirabela anokwanisa kuburitsa, achirasikirwa nendege kekutanga mubasa rake rekubhururuka. Chinhu chakashata zvikuru ndechokuti akaguma ava munharaunda yevavengi. Uye zvakaipa. Hongu, uku ndiko kumonyorora kwakasiyana kweramangwana. Uye musi waSeptember 1, 1944, ratova gore rechishanu reHondo Yenyika Yechipiri, nyika inoshanduka, asi kutonga kweFuhrer mune imwe nzira yezvakaitika kare inoramba iripo.
  Saratov pakupedzisira akasiiwa nemauto eSoviet, uye hondo yeWehrmacht inosvika Kuibyshev.
  Hondo dzinotyisa dziri kuitikawo kuOrenburg.
  Barefoot Tamara anorwa ipapo, achikanda mapaketi anoputika kuvavengi, achivasundidzira nezvitsitsinho zvake zvisina kupfeka uye kuridza mhere:
  - Kubwinya kunyika yecommunism!
  Veronica anopfura vadzivisi. Anokanda pasuru inoputika nezvigunwe zvake zvisina kupfeka oshevedzera kuti:
  - Nekuda kwemazano ecommunism!
  Victoria, achipfura vanopikisa, uye achizviita saRobin Hood mubhikini, kurira, kukanda mabhomba kumuvengi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kuchema:
  - Kubwinya kunguva dzecommunism!
  Olya, achipfura muvengi uye achivacheka nejeko, akaitora uye akarira:
  - Nekuda kwehukuru hweSoviet state uye kubwinya kukuru!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achakandazve pasuru inoputika yesimba rakakura, rekuparadza.
  Larisa, achipfura vaNazi, akakwenya:
  - Nyika yangu iRussia, iwe unopiwa nokusingaperi naMwari pasi pedenga rebhuruu!
  Uye tarisa kune vamwe vake ...
  Agafya, achipfura vaNazi, akabvisa:
  - Orenburg haizomboregi! Tichave tichipesana nevavengi veNyika yaBaba!
  Vasikana vacho vakasimba uye vane chinangwa chekurwa zvechokwadi kusvika kudonho rekupedzisira reropa.
  Orenburg ichiri kubata. Asi September 3, 1944, kurwisa Kuibyshev kwakatanga. Uye iyo USSR, hongu, haina kunaka.
  Alenka anopfura maNazi uye anoridza mhere:
  - Nezve communism yenyika yeSoviets!
  Uye zvakare, netsoka isina chinhu, achakanda girinedhi resimba rinoparadza.
  Anyuta anopfura vadzivisi vake uye anopopota:
  - Ngatidzivirire Kuibyshev!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achakanda pasuru inoputika ine simba guru rinouraya.
  Uye kubvarura vavengi vazhinji.
  Alla, achipfura Fritz, anorira uye achizunza chipfuva chake:
  - Kune iyo cosmic yakakwirira yePolissya!
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu, grenade ichakundwa nekuparadzwa uye kufa kwakazara kwevose vaFritz vapanduki.
  Maria, achipfura maNazi, uye achikanda simba achiomesa mutezo weFritz netsoka yake isina kupfeka, akazhamba:
  - Aboard!
  Uye musikana achaseka pamusoro pemapapu ake!
  Marusya, achipfura cheni dzefascist, uye achikanda girinedhi inoparadza nezvigunwe zvake, akarira:
  - Kubwinya kune communism uye kukunda!
  Matrena akataura achinyemwerera, achitumira imwe kuputika kunouraya uye akadzikisa pasi Fritz:
  - Motherland itsvene!
  Vasikana vanorwa semagamba.
  Muedzo wesoso rinobhururuka wakangobudirira pakutanga, uye zvakazokundikana.
  Saka Albina naAlvina vakanga vave kurwisana zvakare muME-309, motokari yakanyatsogadzikana yemaitiro avo.
  Vasikana vakapfura ndege yeSoviet, uye vakaridza mhere:
  -Paki yakasarudzika, uye spaghetti yemagetsi!
  Albina akaridza kuputika kwakananga kumuvengi, akarovera pasi mota yeSoviet, achinongedza netsoka yake isina kupfeka uye akazhamba:
  -Kufamba kwangu kwekutanga kuchauraya muvengi!
  Alvina akapfurawo muvengi. Akamucheka kwazvo, ndokubudisa mazino ake.
  - Komonisiti ndiro magumo angu!
  Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kubereka akarova chimwe chinangwa.
  Vasikana vachiri kurwisana mumotokari yekare. Screw fighters haisati yabviswa kunze kwekugadzirwa. Uyezve, iwe uchiri kufanirwa kujaira kujeti muchina uye kuendesa iyo yese zvivakwa kwavari. Uye izvi hazvisi nyore kuita.
  Albina, kupfura mota dzeSoviet, zvine musoro akati:
  - Ini ndichagadzira nguva yecommunism uye ndinotungamira humambo kune nyeredzi!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka, anotsika pamakumbo.
  Alvina, achipfura mota dzeRussia, achivabaya nepakati, akazhamba:
  - Chinangwa chedu ndecheAryan communism!
  Uye zvakare, murwi akashandisa zvigunwe zvake zvemakumbo. Uye akaita nokukurumidza zvikuru.
  Apo vasikana vose vakadzoka, vashandisa nhumbi dzose dzokurwa, vakabvumira miviri yavo kusukwa mubath. Vakomana vakanaka vakavarova nemitsvairo. Albina, achidziya, akati:
  Tichiri kuda varume!
  Alvin akabvumirana nazvo:
  - Zvechokwadi zvinodiwa! Kunyangwe pano isu tiri vakadzi vakanyanya kunaka!
  Albina akaputika nekuseka uye akaridza mhere:
  - Sei mukadzi achida murume kuti ave nemunhu wekurova!
  Vasikana, hongu, vanobvumirana neizvi.
  Helga anobva kuTA-152 akapfura matangi eSoviet, ndokuabaya nepakati, achisekerera:
  - Kubwinya kuna Kaiser communism!
  Musikana ndokuseka.
  Agave iri mudenga kuvhima ndege dzeSoviet. Kuwedzera, iyo Yak-9 inoonekwa mudenga, iyo iri nyore kugadzira. Muchina uyu, zvisinei, hauna kusimba zvakanyanya. Mukugadzirisa T, ane pfuti ye37mm uye anogona kuruma Fritz zvinorwadza.
  Agave anorova ari chinhambwe paME-262 yake uye anoimba nemumhino dzake:
  -Ndini ndakachenjera pasi rose, ndinouraya vavengi muchimbuzi!
  Uye anochonya kumatenga kuvatumwa vake.
  Asi pano zvakare Mirabela ari mumhepo. Musikana uyu, zvisinei nekurasikirwa kwese, haarasi moyo.
  Uye anototanga kuimba, achiimba achienda;
  Ndakapinda muKomsomol, ndichitamba
  musikana akanaka
  Ndaifunga kuti nyika ichave isingaperi May,
  Zuva nezuva kuzvarwa kwechirimo!
  
  Asi nokuda kwechimwe chikonzero hazvina kushanda.
  Neimwe nzira handikwanise kupinda murudo...
  Zvakanaka, udza vakomana netsitsi dzangu,
  Hupenyu hwakasimba kwazvo paddle!
  
  Pakarepo hondo yakatinhira;
  Uye dutu rakamhanyira kurufu ...
  Uye vasikana vangu muviri wakasimba
  Unogona kurohwa ipapo!
  
  Usade, nditende, ndinorega,
  Kurwira Nyika yaMadzi kusvika kumagumo...
  Isu tinotakura magirinedhi mune satchel yakasimba,
  Stalin akatsiva baba vake mumwoyo!
  
  Varwi vakanaka muRussia.
  Tinogona kuchengetedza kurongeka kwenyika ...
  Nyeredzi dzokudenga dzakadiridza velvet;
  Uye muvhimi akashanduka kuita mhuka!
  
  Ndiri musikana asina shangu arikurwa
  Yakazara nekunyengera uye nerudo ...
  Kuda, ndinoziva nzvimbo muparadhiso ino,
  Iwe haugone kuvaka mufaro paropa!
  
  Warriors of the great Fatherland,
  Ticharwa zvakasimba pedyo neMoscow ...
  Zvino chiroto pasi pecommunism
  Kurwisana negehena naSatani!
  
  Vakashinga Russian vakomana,
  Kuti vanorwa vakatendeseka kusvika kumagumo ...
  Vakarova kubva muchina pfuti,
  Kana zvichidikanwa, nekorona yegoridhe!
  
  Hapana kana bara rinogona kutimisa
  Jesu Mwari mukuru amuka...
  Mazuva eshato apfuura;
  Kwakabva kwatowedzera kupenya kubva kudenga!
  
  Ndinokuda mudiwa Lada,
  Mwari wekumusoro-soro Svarog achava mukubwinya ...
  Tinofanira kurwira Russia
  The best White God anesu!
  
  Usaisa maRussia pamabvi avo
  Titendei, nyama yedu haigoni kudzorwa...
  Stalin uye mukuru Lenin anesu,
  Bvunzo iri rinofanira kupasawo!
  
  Marwadzo ekwaBaba ari mumoyo meduwo.
  Tinotenda muhukuru hwake ...
  Isu tinovhura musuwo wechadenga nekukurumidza,
  Huchava hupenyu hunotapira kwazvo!
  
  Vasina shangu isu tiri vasikana vakanaka,
  Isu tinomhanya nemumazaya echando ...
  Hatidi vodka inovava iyi,
  Kerubhi rinotambanudza mapapiro aro!
  
  Kune Nyika yaBaba, isu vasikana tichamira,
  Uye isu tichapindura Fritz, hapana chakaipa,
  Kaini achaparadzwa,
  Uye kwaziwai Kristu Muponesi!
  
  Pachava nenguva - haisi kuita nani,
  Vakafa vachamuka nokusingaperi...
  Chisiko chapose pose chichava paradhiso mhenyu,
  Zviroto zvevanhu vese zvinozadzika!
  . CHITSAUKO #11
  Gunyana 1944 rakapfuura muhondo dzinotyisa ... The Fritz vakakwanisa kukomberedza Kuibyshev neOrenburg uye naizvozvo maguta aya akaparadzwa, asi pasinei nematambudziko ose avakarwa.
  Vasikana vakaratidza kusimba kunoshamisa ... Mukutanga kwaOctober, vaNazi vakanga vasati vatora Kuibyshev uye vakarwisa Penza. Uye hondo dzakatanga kufashaira muguta iri.
  Natasha nechikwata chake vakarwa ikoko.
  Musikana akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, yakanaka uye akatsikitsira:
  - Nekuda kwemweya weRussia.
  Mushure meizvozvo, Zoya akadzinga bazooka. Uye akagogodza tangi reGermany "Shumba" -2.
  MaGermany akaderedza kufamba zvishoma ... The Panthers uye T-4s zvakabviswa kubva mubasa. Asi nepo michina iyi ichiri kushanda. Chokwadi, iyo Panther yakanaka tangi muparadzi, uye yakanyatso chengetedzwa pahuma. Asi mapuranga ndiro dambudziko rake. Zvisinei, "Panther" -2 inodzivirirwa nemativi, kwete zvakanaka. Asi pfuti zhinji dzinochengetwa.
  Kuvandudzwa kweE series kuri kuenderera mberi ... Tangi yeE-75 inovimbisa kuve motokari yechizvarwa chitsva ine mativi akafukidzwa zvakakwana. MaGermany ari kukoshesa izvi. Basa nderekutora tangi isina kurema, nekukurumidza uye yakachengetedzwa zvakanaka. Kwekutanga kuedza kwerudzi urwu yaive Mbeva, asi maitiro airatidza huremu hwakanyanya hwetangi iri. Pane kudaro, iyo E-100 yakanga yatogadzirwa. Iri tangi raive neyakaomarara marongero uye yakaderera silhouette. Kazhinji, uremu hwayo, uchienzaniswa neMouse, hwakaderera kusvika zana nemakumi matatu - zana nemakumi mana matani. Mativi akanga akaiswa pamakona anonzwisisika. Ukobvu hwemativi, pamwe chete nemasikirini, hwakasvika 210 mm. Zvombo zvehondo zvakangofanana neyeMaus, pfuti 128-millimeter uye 75-millimeter ine dhiramu pfupi. MaGermany akaisa injini ine simba zvikuru ye1,500 horsepower, uye tangi yaifamba makiromita makumi mana neawa mumugwagwa mukuru.
  Izvo zvinowanzogutsa. Iyo E-100 ichiri kurema tangi zvakadaro. Asi nezvombo zvakanakisa uye dziviriro.
  Hunhu hwayo hwekurwa hwaigona kunge husina kushata, asi kutakurwa kwetangi, uye kutakura kwayo kwakaramba kuine dambudziko. Chiitiko chaicho chakaratidza kuti tangi yaigona, kune imwe nzira inonzwisisika yekufambisa mumigwagwa nemabhiriji, isingapfuuri matani makumi masere.
  Saka Hitler akapa muganhu paE-75 kusangana nehuremu uhwu, asi kugadzira muchina wakavimbika maererano nekudzivirira. Sei zvakasarudzwa kusiya 75-millimeter cannon. Uye ita kuti dhizaini rive rakasimba sezvinobvira: mune rimwe bhuroka, injini uye kutapurirana mhiri uye giya bhokisi pamota. Ipapo zvichida achawana tangi, yakadzivirirwa kubva kumativi ose uye kwete kunyanya kurema.
  Hitler, kazhinji, haana kugutsikana zvachose nemichina yeGermany. Kunyangwe iyo Lev-2 ingangove yakakwira zvakanyanya, 105 mm cannon yayo yaive isina basa pakurwisa matangi eSoviet, uye isina kukwana kupfura pane zvisina pfuti. "Panther" -2 yaiwanzoenderana nemauto nezvombo uye kudzivirira kwepamberi, asi rutivi rwakanga rwuchiri rusina kukwana, asi kuita kwekutyaira kunogutsa.
  The Fuhrer akarayira kugadzira tangi inogona kukodzera mauto mune zvose.
  Asi izvi hazvisi nyore kuwana. Zvinokwanisika here kubatanidza dhizaini kusvika pakakwirira uye kurerutsa chassis nerubatsiro rwemabhogi akakosha uye zvitubu, uye kuunza chimwe chinhu kubva mumuviri. Uye vashandi vanoronga izvo zvinowanzoitika.
  Chiitiko chakadaro chinogona kunge chichivimbisa. Tangi yekutanga E-75, yakabatanidzwa neE-50, yaigona kurema zvisingapfuure matani makumi manomwe, uye uyu muchina unotyisa.
  Erizabheti, kune rumwe rutivi, akarwa paT-34-85 tangi uye haana kugutsikana zvachose nekudzivirirwa kwayo. Yakaputsika nekuda kwekushaikwa kwezvinhu zvealloying, zvombo hazvina kudzivirira tangi zvakanyanya.
  Erizabheti akapfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akadzvova, achibudisa mazino ake:
  - Ndiri muchengeti wemuchadenga.
  Ekaterina akarova muvengi, akarova muvengi padivi uye akaridza muridzo, achibudisa mazino ake:
  - Nezve communism muUSSR!
  Elena akapfurawo achishingairira kunanga muvengi, ndokumurova nesimba rinouraya, uye akapihwa chokwadi chekuti makumbo ake aive akashama, akagonya:
  - Nokuda kwebumbiro rekukunda!
  Euphrasia akapfura muvengi, achinyatso kushandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kuridza mhere:
  - Isu takavimbika kuna Svarog naStalin nekuda kwehukuru hwenyika!
  Vakadaro vasikana varikurwa pano. Ivo vane timu yakatanhamara.
  Mamwe matangi eT-34-85 akaonekwa ane dziviriro kubva kumabara, izvo zvakaderedza uremu hwavo zvakanyanya. Iko kumhanya uye kugona kwemuchina kwakawedzera. Asi zvino yaigona kutorwa nepfuti inorwisa tangi, pfuti huru-huru, uye marudzi akawanda emagirinedhi. Uye pfuti dzemhepo dzinoboorwa zvachose. Ichokwadi, tangi yakadaro inotova nyore kugadzira, yakachipa uye inowedzera kukurumidza kwekufamba.
  Zvino, kana vasikana vachityaira motokari iyi, havavabvumiri kupinda mairi nenzira ipi zvayo.
  Elizabeth, musikana anokurumidza wechinhu chinoparadza zvikuru, nenzira ine mufungo akati:
  - Iwe haugone kutsiva ushingi nenhumbi dzokurwa!
  Catherine akabvumirana neizvi:
  - Hongu, ndizvozvo, saka haungavhenekeri!
  Uye unoseka sei...
  Vasikana vane runako rukuru. Uye kana vavengi vakapurwa, ipapo vanozviita nehasha uye zvakakwana.
  Elena, mushure mekunge tangi yavo yashandisa kit yekurwa, ndokuenda kunozadza zvinhu, akabvunza shamwari dzake:
  - Ndizvo izvo vasikana vanofunga, tine mukana wekukunda Reich yechitatu?
  Catherine akapindura nechivimbo:
  - Sezvo Vasily Terkin akati ... Takauya kuzorova, kwete kuverenga!
  Elizabeth akagadzirisa:
  - Ndizvo zvakataurwa naSuvorov!
  Uye musikana, nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka, akatora ndokumonyorora bepanhau mumudzanga. Zvinomusetsa.
  Euphrasia akaimba, achizunungusa muviri wake:
  - Ini ndiri nzvimbo musikana-terminator,
  Zvicharwadza kwazvo kune Fritz - murimi!
  Uye murwi achaseka sei!
  Vasikana vakasarudza kutamba makadhi. Zvinosekesa. Uye vanokundwa vanoita ma push-ups uye squats.
  Elena panguva yemutambo, akacherechedza:
  - Asi zvakakomba, isu hatina mikana chaiyo yekuhwina! Caucasus yadonha uye isu tiri kurasikirwa!
  Catherine akakanda kadhi netsoka yake isina chinhu, achirova muvengi uye akaridza mhere:
  - Asi isu tine chakavanzika chombo!
  Murwi akaputika nekuseka ndokukanda kadhi nezvigunwe zvake zvetsoka.
  Elizabeth akatura befu achiti:
  - Isu tine tariro imwe chete yasara yechombo chitsva chakavanzika!
  Euphrasia akachema, achikanda kadhi neminwe yake isina makumbo akanaka:
  - Ehe, isu hatigone kuita pasina chakavanzika chombo!
  Uye vasikana vakaimba pamwe chete:
  - Munondo wedu unopfuta nemoto, tichacheka vavengi! Isu tiri varwi veUSSR!
  MaWarriors akatunhidzwa uye akanyatso kurwa.
  Asi mauto haana kuenzana zvakanyanya ... Pakati paOctober, Kuibyshev zvakadaro akawira ...
  MaGermany akakwanisa kutora chinhu chakakosha chekudzivirira. Asi mvura yakanaya... Paive netariro yekumbomira semugumisiro wematsutso.
  Zvisinei, kurwa kwakapfuurira mudenga.
  Vatyairi vatatu veSoviet: Mirabela, Anastasia, Akulina vakarwa nechido chemusango.
  Mirabela, achiwisira pasi muNazi mukutiza, paYak-9 T yake yekare, asi inotyisa, akaimba:
  - Pachave nenguva, nguva yecommunism!
  Anastasia, achitsikirira zvigunwe zvake zvakashama pamutsara, akasimbisa, achibudisa mazino ake:
  - Ndichabhururuka kuenda kudenga nerwiyo!
  Ndokuchonya shamwari dzake.
  Akulina, achipwanya mumwe muJerimani nekumutsikirira asina kupfeka, chitsitsinho chedenderedzwa padanda, akaburitsa:
  - Nekuda kwekubwinya kweUSSR!
  Vasikana vanofanira kutaurwa zvakananga kurwa.
  Mirabela akadonhedza fascist ME-262 kubva ku37-millimeter cannon, tweeted:
  - Kubwinya kune communism!
  Anastasia, achigura maNazi nenzira ine chinangwa, uye achiona muvengi, akaputika:
  - Kubwinya kune zvitsvuku zvakasikwa!
  Akulina musikana anokakavara, akagogodza motokari yeGermany uye, achiridza muridzo, akagomera:
  - Nezve communism yenyika yeSoviets!
  Varwi vanofanirwa kuzivikanwa nekusimba kwavo kukuru.
  Albina, Alvina, Agave kune rumwe rutivi vari kuwana maakaunti avo. Uye vasikana vanorwawo vasina shangu uye mumabhikini.
  Zvinosekesa sei kana vasikana vanenge vakashama uye vari mundege.
  Albina nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe zvinogogodza pasi kuputika, motokari dzakawanda dzeSoviet panguva imwe chete uye kurira:
  -Nekuda kwehukama hweAryan!
  Alvina anorwawo neRed Army uye anozviita noushingi. Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anotungamira mabhomba emhepo, uye anocheka motokari dzeSoviet, achidanidzira:
  - Kune akajeka mazano!
  Agave zvakare inopfura pasi varwi veSoviet uye kurwisa ndege, inovapwanya nekudzvova chaiko:
  - Nekuda kwekukunda kweTatu Reich!
  Uye vasikana havana hanya uye vanoisa muvengi mukutambudzwa kwakanyanya. Kunyanya vakomana vakanaka.
  Albina, achikacha zvitsitsinho zvepiyona padanda, akamboti:
  - Vakomana mune fomu yakakangwa uye nemhiripiri zvinonaka kwazvo!
  Uye anoseka sei. Uye ratidza rurimi rwake!
  Alvina akazviona, achiburitsa mazino ake:
  - Mukomana akakangwa muchoto, anonaka kwazvo negariki!
  Agave, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akawisira pasi varwi vaviri veSoviet ndokudanidzira:
  - Isu tiri shrews dzemuchadenga!
  Ndokuchonya shamwari dzake. Musikana asina kujairika, anorwa.
  Albina, achidonhedza ndege nemakumbo ake asina kupfeka, anoyevedza, akati:
  - Iwe haugone kunzwisisa Russia nepfungwa dzako, ungasarudza sei vatongi vakaita saStalin!
  Alvina akataura nehasha, achiburitsa mazino ake uye kupfura nezvigunwe zvake.
  - Uye Hitler wedu haasi nani!
  Agave akaseka, achirovera pasi mota dzeSoviet nezvigunwe zvake asina kupfeka ndokuti:
  - Adolf, hongu, ane mweya! Asi panguva imwecheteyo, yakawanda sei yakatokwanisa kukunda haina kuyerwa!
  Vasikana vacho vanorwa zvakanyanya uye vane hasha.
  Zvino neimwe nzira vakagocha vakomana vaviri padanda vari vapenyu. Vakadaro vakabayiwa padanda resimbi, vakatanga kusvusvudzira, vakaridza mhere vachikakama. Ipapo, apo vakomana vakanga vachigere kuterama, vasikana vose veboka racho vakavamba kumhanyira kumapiona akakangwa, ndokucheka nhindi dzenyama kwavari ndokudya.
  Uye chainaka kwazvo, kunyanya kana vakomana vachiri vapenyu vakaiswa mhiripiri panguva yekubika.
  Agave, somuenzaniso, akadya chidya chomukomana nomufaro mukuru. Vasikana vakaita basa guru ipapo. Uye chete mapfupa uye giblets zvakasara kubva kune vese vakomana. Chiropa chechidiki chainaka zvakanyanya. Vasikana vake vakadya nemufaro mukuru.
  Uye zvino vari kurwisana mudenga ...
  Orenburg yakawira pakupera kwaGumiguru ...
  MaGermany akasvika kuUfa. Kwave kutotonhora uye kune sinou.
  Tamara nechikwata chake kunze kweUfa vari kurwisana nevaNazi. Varwi veGerman vari kurwisa kubva kumauto evatema avakaunganidza mumakoloni eFrance neBelgian.
  Vanoita zvekukanda zvitunha munzira dzese.
  Tamara anotendeuka, ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoshinyira:
  - Nguva yecommunism ichave yakakurumbira kwemazana emakore, ndinotenda kuti Stalin achave ruoko rwedu rwakasimba.
  Veronica, achipfura, anoti:
  - Usatyora iyo USSR!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka anokanda pasuru inoputika.
  Anfisa, achipfura vaNazi uye achikanda imwe meseji yerufu nezvigunwe zvake asina kupfeka, anoti:
  - Hukuru hwecommunism tinesu!
  Victoria, achipfura muvengi, uye achichera pasi vaNazi, achikanda girinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka, squeaks:
  - Dai iyo huru Motherland ikudzwe!
  MaOlympics ari kutsva. Uye ipapo musikana-gamba anokanda bhokisi rese rezvinoputika kumaNazi uye odzvova:
  - Kubwinya kunzvimbo yedu Motherland!
  Uye vasikana vose vanodanidzira pamwe chete.
  -KuUSSR! Pachava napiyona!
  MaWarriors eRed Army achirwa anoba. Uye kana kuine sinou, vachiri kurwisana vasina shangu uye vakapfeka bhikini.
  Mukutanga kwaNovember, vaNazi vakatanga kurwisa Ulyanovsk. Guta rakaberekerwa Lenin uye umo Stenka Razin akakuvadzwa zvakakomba. Uyu ndiwo muganhu mukuru wemaguta eRussia.
  Alenka anorwa nevaNazi. Uye anozviimbira pachake, achikanda magirinedhi kuvaNazi netsoka dzake dzisina chinhu:
  - Kubwinya kuRussia, kubwinya ...
  Matangi ari kumhanyira mberi ...
  Kupatsanurwa muhembe dzvuku,
  Kwaziwai vanhu veRussia!
  Anyuta, achipfura vavengi, uye achivacheka, uye obva atanga kuputika mapakeji ehuswa nezvigunwe zvake, vyaknula:
  - Nezve communism yaStalin!
  Uye akapa shanduko kumutsara wese wevarwi vatema, vakachekwa pasi.
  Alla, achipfura vadzivisi uye achishandisa zvigunwe zvake asina kupfeka, achikanda girinedhi inouraya, akazhamba:
  - YeNative Russia!
  Maria, achipfura vaNazi, uye achishandisa zvigunwe zvake asina kupfeka, achikanda zvipo zverufu kumuvengi, akaputika, akati:
  - Nezve nzvimbo communism!
  Matryona, kupfura vaNazi, uye kuchera pasi muvengi, akaburitsa:
  - Nezve shanduko muhondo!
  Marusya, achirova Fritz, uye achivauraya, akaitora uye akapopota nehasha, achiibvisa kuita upfu:
  - Nokuda kwekukunda kwepamusoro-soro!
  Uye netsoka yake isina kupfeka akakanda girinedhi inouraya.
  Vasikana ava vari pano vakanaka uye vakanaka.
  Alenka, achipfura uye achichera pasi vavengi, uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akazhamba:
  - Hukuru hwecommunism ngahuve nesu!
  Uye musikana akaitora, uye akarovera kunze tangi reGermany neshungu huru.
  Uye heino imwe shanduko yeLev-2 tank ine 88-millimeter cannon. Iyo shongwe idiki, uye tangi idiki, uye inorema makumi mashanu neshanu matani, uye injini ine 1200 horsepower kana yakasimudzwa. Fast German motokari.
  Asi haanetse murwi.
  Alla akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye akakwenya:
  - Nokuti communism!
  Anyuta akakanda chipo chemhondi cherufu nezvigunwe zvake asina kupfeka uye akakoira:
  - Kune miganhu mitsva!
  Uye musikana acharidza muridzo. Uye tangi yeGermany "Shumba" -2 ichatora uye inoshandura, uye ma rollers akabhururuka chaizvo.
  Maria, achipfura vaNazi, akaimba:
  Uye kurwa kunoenderera mberi zvakare
  Uye mwoyo uri kunetseka muchipfuva ...
  Uye Lenin mudiki -
  Uye mudiki Gumiguru ari mberi!
  Matryona, achipfura muvengi, uye achidzikisa mauto, akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akarira.
  - Nhanho yekutanga muhupenyu yakakosha!
  Marusya, achigogodza vaNazi, akaridza mhere:
  - Iwe unoona zvakare pamusoro pePasi, chamupupuri chehasha kurwisa!
  Uye vakadaro ndivo varwi vasingachinjiki.
  Asi zvakadaro masimba haana kuenzana. Penza atodonha. Uye vaNazi vari kurwisa Saransk.
  Iye zvino hapana zvakawanda zvakasara kuguta reGorky.
  Musi waNovember 7, 1944, Stalin akaita kumwe kufora muMoscow. Kunyangwe kusiri kukunda.
  The Fritz, zvisinei, yakapfura kuMoscow kekutanga neV-2 ballistic missile. Uye panguva imwecheteyo, guta rakabhombwa nendege dzejeti, kusanganisira mabhomba eArado. Chiito ichi chakashamisa munhu wese zvikuru. Mabhomba eV-2 akabhururuka achitevedza nzira yakakwirira ndokudonha kamwe kamwe, kunyange ma radar haana kuaona zvakanaka.
  Kwakanga kune kuparadza kwakawanda uye nhamo. Masoja eSoviet akaurayiwa panguva yekufora.
  Stalin akaita musangano wechimbichimbi muimba yepasi pevhu yaigona kumira kunyangwe kurohwa kwakananga kubva kubhomba reatomu.
  Mukuru wevashandi vese, Vasilevsky, akataura nekunetsekana:
  - MaGermany ane chombo chitsva chesimba guru rinoparadza. Uye maradhi edu haana kumuona ...
  Stalin akaridza mhere, achirova zvitsitsinho zvehasha:
  - Heunoi muri mapenzi! Kushamisika kwakadaro hakuna kuonekwa!
  Marshal Vasilevsky akati:
  - Chimwe chinhu chaive Comrade Stalin ....
  Beria akabva ati:
  - Aya ndiwo makomba eA-5 ekirasi. Usanetseka Comrade Stalin. Vanotakura makirogiramu mazana masere chete emaminolone, uye vanomira sejeti bhomba rakanaka. MaGerman akapfura mapfumo gumi nemaviri, asi dhizaini iyi haina kupinda munhevedzano, sezvo kubhomba nendege yejeti zvese zvakachipa uye zvakanyanya kushanda.
  Stalin, akadzikama, akati:
  - Saka hachisi chombo chinoshanda? Kugona chose!
  Beria akataura nekugomera:
  - Asi mabhomba ejet, iri idambudziko rakakura. Comrade Stalin anofanira kurwisa izvi!
  Marshal Zhukov akakurudzira:
  - Zvichida tichazvitora uye tichagadzira matombo pachedu. Ndinoreva pasi-mhepo. Ko, kuvadzora neredhiyo kuti vadonhedze ndege!
  Voznesensky akati:
  - Zvinotora nguva kugadzira maroketi akadaro! Zviri nyore kugadzira ndege dzakachipa kubva muhuni, kuazadza nezvinoputika uye gondohwe muvengi. Icho chingava chimiro chekamikaze!
  Stalin akagutsurira musoro achibvumirana nazvo.
  - Ehe, ndege yekamikaze inofanira kushandiswa. Uyu ndiwo mukana wedu, kunyange zvazvo chaizvoizvo izvi zvinongowedzera marwadzo eRed Army yedu.
  Iwe unofanirwa kuwana chimwe chinhu chinoshanda!
  Yakovlev akapindura nekugomera:
  - Comrade Stalin ari kushanda pane ndege itsva. Asi ikozvino, isu takatarisana nekuchengetedza iyo yakanyanya kuburitsa mota. Matura ese anoshandiswa uye tinoisa vana kubva pamakore gumi kusvika kumichina. Kuunganidza kwakazara, zvese zvese uye supertotal.
  Stalin akati:
  - Zvakawanda zvinoda kuitwa! Zvauri kuita zvishoma!
  Molotov akadaro achitura befu.
  -Kusangana nevabatsiri hazvigoneke. Zvinoita kunge tiri tega. Vakaedza kutaurirana nemaJapan ... Vanoda ndima kusvika kuUrals, iyo isingagamuchirwi.
  Stalin akati:
  - Zvakakosha kurova kuJapan munguva yechando, asi zvakadini neLeningrad?
  Zhukov akati, achibudisa mazino ake.
  - Kurwiswa kwePetrozavodsk hakuna kubudirira sezvaitarisirwa. Sweden yakapinda muhondo parutivi rweThird Reich uye taifanira kutarisana nemasimba makuru. Saka zvakange zvisingaite kukurumidza kukudziridza zvinogumbura, uye muvengi, achikwevera kumusoro zvikamu zveWehrmacht, akadzora kurwiswa kwedu. Guta reLeningrad riri mumhete yakazara yekuvhara, uye yakanyatso kusungirirwa. Ndinofunga kusvika muchirimo nekuda kwenzara yese, vanhu vese vachafa. Uye kuwa kweLeningrad kuchave kusingadzivisiki.
  Zvinenge zvisingabviri kuigovera nemhepo. Muvengi anodzora denga zvakazara. MaGermany kunyange ikozvino anopa muchinjikwa we knight, chete kune zana ndege dzakadonhedzwa.
  Stalin akaridza tsamwa achiti:
  - Akakundikana kurwisa!
  Zhukov akagutsurira musoro.
  - Njanji zhinji dzakatyoka, uye isu takaisa mashoma masimba. Uye isu tinofanirwa kubhadhara mutero kune veFinns neveSweden, ivo vanoshingirira mukudzivirira. Asi handizvo zvoga. MaGermany akadarikawo Murmansk. Zvino guta iri rakakomberedzwa. Hatizivi zvekuita!
  Stalin akati:
  - Vhura!
  Zhukov akapindura kuti:
  - Iko hakuna simba reizvi! Uye muvengi anogona kutora yese Karelian Peninsula!
  Stalin akati:
  - Dhonza mauto uye sunungura! Munguva yechando, maGermany haana kunyanya kusimba. Zvichagoneka kuvatsikirira zvine capitally!
  Vasilevsky akati:
  - Izvo zvinodikanwa kudzivirira kudzika kwakadzika, uye ipapo simba redu richatora vavengi!
  Stalin akati:
  Ticharwira communism!
  Voznesensky akaunza dzimwe nhau dzinofadza:
  - SU-100 yatove mukati, musimbi uye yakagadzirira kugadzirwa kwakawanda. Chassis yakavakirwa paT-34. Zviri nyore kugadzira. Iyo projectile inenge yakagadzirira pfuti itsva. Saka iyo SU-100 ichave yatoonekwa pakatarisana. Mangwana muchina wekutanga kuenda kumberi!
  Stalin akagutsurira musoro achibvumira.
  - Zvirinani zvakandifadza! Asi T-34-85 haisati yabviswa pakugadzirwa. Kwete izvozvo chete, ita kuti nhumbi dzokurwa dzive dzakatetepa uye kuderedza uremu kusvika matani makumi maviri. Hondo dzakaratidza kuti zvaisagona kuipa!
  Voznesensky akati:
  - Unogona kugadzira zvombo zvehuni! Isu tinogadzira mazana ematangi akadaro pazuva, kutopfuura maNazi. Asi mota dzedu dzinopfura pasi Fritz zviri nyore kunyangwe nepfuti dzakareruka dzekurwisa tangi.
  Zhukov akati:
  - Pane Gerda. Uyu mukadzi akanaka kudaro! Akadonhedza matangi edu akawanda nepfuti.
  Stalin akagutsurira musoro.
  - Isu tinofanirwa kumubata, uye fry ake asina zvitsitsinho. Zvinorwadza musikana!
  Zhukov akabvuma kuti:
  - Unofanira kuibata! Uye isu tichaparadza vaNazi!
  Beria akagutsurira musoro ndokugutsurira achiti:
  Ngatiitei basa rinokosha!
  Stalin akataura nekugomera:
  - Iyi ipfungwa huru, asi ... Tichiri kuda kupedza chimwe chinhu!
  Beria akati:
  - Ngativabatei vese!
  Stalin akadzungudza musoro.
  - Kwete ... Kuuraya magamba hakuna kunaka! Ndinoda kuti Gerda aunzwe kwandiri! Izvi ndezvekukurumidza!
  Beria akati:
  - Kurarama?
  Stalin akasimbisa zviri nyore:
  - Chokwadi, ndiri mupenyu!
  Beria akakwenya, achisimudza matama ake:
  - Zvese zvisingagoneke, pamwe ndinonyatsoziva!
  Vasikana vakati wandei vakaonekwa vakapfeka masiketi mapfupi uye vasina makumbo. Vakatakura magirazi ewine ndokuchonya vakatarisa veGKO.
  Zhdanov akati:
  - Tinoda vasikana vakawanda muuto! Vachagadzirisa ipapo!
  Stalin akati:
  - Ini ndinopa Anastasia, Mirabela, Akulina ne "Star of the Order of Glory" nemadhaimondi! Kubwinya kune USSR!
  Vanhu vese vakadaidzira pamwe chete:
  - Kubwinya kune magamba!
  Vakaombera maoko.
  Mumwe wevasikana akakotama ndokupfugama, achitsvoda bhutsu yaStalin.
  Mutungamiriri Mukuru akadurura waini pamusoro pake uye akadzvova:
  - Simba redu ndicho chibhakera chedu!
  Beria akaridza mhere:
  Hitler ibenzi!
  Stalin akaramba:
  - Kwete benzi, asi mufananidzo wehunyengeri!
  Vanhu vese vakaombera zvakare.
  . CHITSAUKO #12
  Guta reUlyanovsk rakanga rakakomberedzwa zvachose, asi kusvika zvino rakabata .... Kwatove kupera kwaMbudzi uye kuine chando nechando. MaGerman haadi zvakanyanya kurwisa, uye kusvika zvino vari kupfura.
  Mumhepo, mamiriro ekunze haana kunyanya kubhururuka. Asi vasikana vachiri kurwa uye kuratidza mashura ehushingi.
  Gerda nevashandi vake paPanther-2. Asi Panther-3 tangi inofanira kuonekwa nokukurumidza uye murwi anoda chaizvo kurwa pairi.
  Panguva ino, anopfura panzvimbo dzeSoviet.
  Negumbo rake rakashama, akanongedza pfuti payaida kupfura achibva aridza pfuti. Akatyora Soviet makumi matatu nemana uye akarira:
  - KuPrussia tsvene!
  Charlotte akaburitsawo kanoni, akaboora Soviet howitzer ndokuridza mhere:
  - Mufaro wedu kwemazera!
  Christina akaridzawo pfuti, achirova muvengi netsoka dzake dzisina kupfeka uye kurira:
  - Kune vakomana vakadaro vakakodzera isu!
  Magda akapfurawo nemazvo, achirira:
  - Nekuda kwehukuru hweHumambo!
  Uye pane itsva SU-100, vana vaErizabheti vari kurwa.
  Vasikana vakagona pfuti itsva inozvifambisa voga vopfura.
  Erizabheti akaridza pfuti nezvigunwe zvake zvigunwe zvisina kupfeka uye akaimba;
  Muurayi wefascist anobvarura mapendekete ake,
  Heino rack, mbariro, zvibooreso zviri pedyo!
  Anoda kuremadza muviri wemweya,
  Chikara chisingakoshi, asi chinotaridzika zvakanaka!
  
  Anovimbisa mari, zvikepe zviri mugungwa,
  Zvakadini kunyange zita rinogona kupa!
  Chokwadi ndakuisa pamutsetse,
  Mushure mezvose, kwaari iwe unongova chitunha uye mutambo!
  
  Anoda kuziva nezve bhizinesi redu,
  Chii chitsva mungetani dzevarombo kusungwa!
  Naizvozvo ndichatyaira zvine rupo,
  Kukanganwa baba vake naamai vake!
  
  Asi isu tichashandira Motherland zvakasimba,
  Hatingatyorwe nehutsinye hwemuurayi!
  Davi richakotama kubva mukuvhuvhuta kwemhepo.
  Uye vacheche vasina kupfeka vanochema!
  
  Hongu, ndakakundwa round rekutanga rakaoma,
  Asi Wemasimbaose achapa mukana wekudzoreredza!
  Uye ipapo ini pachangu ndichatuma muvengi kune kugogodza,
  Chibhakera changu chicharova kwazvo chinokambaira!
  
  Motherland inondipa simba rakadaro
  Kuti zvinobvira kukunda marwadzo ekutambudzwa kwose!
  Uye buda muguva risina mugumo uyu,
  Kuti urege kudyiwa, bere rakatsamwa!
  
  Zvimwe zvishoma uye ruponeso rwava pedyo -
  Tichawana kukunda pamusoro pemuvengi!
  Kugara pasi pechifukidziro chechiedza checommunism,
  Kuti Zuva rizadze imba negoridhe!
  Uye vasikana vakaimba uye vakaridza pfuti itsva, inouraya. Ivo varwi vanotyisa zvikuru.
  Elena akataura achiseka:
  - Communism ichavakwa, tinotenda mazviri!
  Catherine akabvumirana nemashoko aya:
  - Ngativake communism, uye kuchave nekukunda!
  Euphrasia akaitora uye akagomera, achipfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvetsoka, uye achirova Panther.
  Ipapo murwi akadanidzira achiti:
  - Ah, communism, communism! Sophism ichapwanywa zvakasimba!
  Uye "Panther", akarova pahuma uye kubva kure.
  Ava ndivo vasikana vausingagoni kutyora nyore nyore.
  Iye zvino December ari kuuya ... MaJapan akapotsa amira kurwisana mumamiriro ekunze ekutonhora.
  Asi mudenga, pasinei nemamiriro ekunze echando, kuchine hondo.
  Heino Toshiba neToyota, vatyairi vendege vekuJapan vari kurwisana semakororo asingadiwi.
  Toshiba anowisira pasi ndege dzeSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye anodaidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ndine musikana akanaka!
  Toyota, kugogodza murwi weRussia, uye kuburitsa mazino ayo ane pearly, inosimbisa nechivimbo:
  - Uye pane mukadzi hyper!
  Vakadzi vechiJapan, hongu, varwi vemasimba makuru ekutanga. Kukudzwa kweSamurai hakugone kudziviswa.
  Asi chero zvazvingava, matenga achiri kutenderera.
  Uye panyika, vasikana vana ninja vakatora kuparadzwa kwemauto eSoviet.
  Musikana weblue ninja akabata chigayo, akacheka varwi vakati wandei vekuRussia, uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe akatanga kuputika kwesimba guru rekuparadza.
  Akazvidambura ndokunyora paTwitter achiti:
  - Kwaziwai Japan!
  Musikana yeyero ninja akaimbawo hunyanzvi hweshavishavi neminondo. Akacheka makwikwi akati wandei uye akaridza mhere:
  - Kutsiva kwemakomunisti!
  Uye nezvigunwe zvisina makumbo, nzira yekutangisa chipo chinoparadza chekuparadza.
  Ipapo anonyunyuta:
  - Nekuda kwehukuru hweJapan!
  Musikana mutsvuku weninja akabata kutambira chikopokopo nemapakatwa. Nezvigunwe zvake zvakashama, akakanda chipo chinouraya cherufu, ndokuridza kamhere:
  - Nekuda kwerudo rwangu!
  Uye akabva ati:
  - Uye komonisiti inotsiva kupi?
  Musikana weyero ninja, achitema varwi veRussia, uye zvakare achikanda grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu, akaburitsa:
  - Uye zvisinei nekuti pachave nesobho ine katsi!
  Musikana muchena weninja, achicheka vakwikwidzi vake, uye achikanda chipo cherufu nezvigunwe zvake, akaburitsa:
  - Tichahwina kune pfungwa dzecommunism!
  Uye vose varwi vana vachaseka mukorasi uye vanoratidza pearl mazino avo.
  December akaenda nokukurumidza ... Mushure mekukomba, maGermany akatora zvose Ufa neSaransk. Asi Ulyanovsk achiri akabatirira mukuvhara kwakazara.
  Stalin akarayira Gore Idzva kuti riite chero zvipi zvazvo guta rakaberekerwa Lenin.
  Zvisinei, maGermany, pasinei nechando, akanga atosvika kuKazan. Saka USSR yakanga yava pedyo nekuparara zvachose.
  Zvekuita muUSSR hazvisati zvave zvakajeka uye mazano.
  Stalin akapemberera Gore Idzva muMoscow uye muimba yekugara. Kutarira kwake kwakanga kwakasuruvara, asi kuda kurwa hakuna kupera.
  Hitler, Zvichakadaro, akasarudza kuzvirongera kure, muLibya, uko kunodziya.
  Uye ikoko akanakidzwa nechitarisiko chekurwa nevasikana ve gladiator.
  Hapana zvakawanda zvakaitika paZuva reGore Idzva, kunze kwekubhomba kweMoscow.
  Uye kusunungurwa kwekutanga "Panther" -3 series. Iyi tangi yaive nehupamhi hwezvombo zve "Tiger" -2, asi nemateru makuru, uye yairema matani makumi mana neshanu chete. Uye kureba kwayo kwakadzikira nemamita asingasviki maviri. Injini ine simba ye1200 horsepower iri mune imwe block uye mhiri nekutapurirana. Iyo mota pachayo yakave yakashongedzwa zvakakwana uye ine yakanakisa optics uye hydraulic stabilizer. Uye mune yakamanikana turret maive nekanoni ye88 mm mu100 EL, yakanyatsojeka uye kubaya kwezvombo.
  Gerda nechikwata chake vakaenda nemota iyi. Yakakwana uye yakareruka kumhanya giya, yakanyatso mhanya nemuchando. Iyi tangi yakakwana zvakakwana. Uye nhumbi dzake dzokurwa dzine mitsetse mikuru dzinodzivirira zvakakwana huma yemotokari. Chikamu chepamusoro che150-millimeter kesi inodzivirirwa zvakanyanya pakona ye40 degrees kubva kune yakachinjika. Uye izvi zvingangoita 330 millimeters ezvombo pakona yemadhigirii makumi mapfumbamwe. Hapana kana kanoni imwe yeSoviet inopinda pamusoro pePanther-3 hull. Pazasi inotora chikamu chetatu chenzvimbo yehuma yemuviri pa120 mm uye pakona imwechete, uye zvakare inenge isingapindike.
  Huma yeshongwe ndeye 185 millimeters gobvu uye paakona ye50 madhigirii, zvakare isingapindike kune pfuti dzeSoviet.
  Asi pano mativi acho haana simba pa82 mm nemateru, uye anogona kutorwa. Kunyanya iyo SU-100, pfuti nyowani yeSoviet inomhanyisa yakakurumidza kuwana mukurumbira pakati pemauto nekuda kwekureruka kwayo kwekugadzira uye kubaya pfuti.
  Gerda akapfura pfuti yekutanga kumauto eSoviet. Akabaya tangi reIS-2 ndokuzvitaura:
  - Uyu murwi akanaka!
  Charlotte akacherekedza, achipfura muvengi, uye achipwanya muchina weSoviet nekudzvanya bhatani nechitsitsinho chake chisina chinhu:
  - Iyi tekinoroji inenge isina chikanganiso!
  Kristina, achivavarira kukurumidza kupfura, otomatiki cannon yeGerman nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akati:
  -Opboard nhumbi dzokurwa nadzo hadzina kusimba! Tingava nemotokari ine simba zvikuru!
  Magda akapfurawo netsoka yake isina chinhu, uye nehasha akaitora ndokuridza mhere.
  - Paizongova netroika chete, asi troika frolic!
  Uye vasikana vakaseka pamwe chete ... Tangi yakanaka chaizvo, kunyanya kutyaira kwayo.
  Akapfuura bvunzo dzekurwa uye mota E-100. Akaremerwa hake. Asi zvakachengetedzwa zvakanaka. Uye pfuti dzake hadzigoni kutorwa zviri nyore kudaro.
  Uye mairi, zvakare, vasikana veGermany vagere. Uye pasinei nekutonhora kusina shangu uye mune bikini.
  Adala, achipfura vadzivisi, uye achirova muvengi, akazvitaura zvine musoro:
  Tichararama pasi pecommunism!
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu, sei kudzvanya ....
  Agatha, achipfura panzvimbo dzeSoviet, achirova vadzivisi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akaridza mhere:
  - Uye hukuru hwekukunda kwedu huchava kwemazana emakore!
  Agnes akapfurawo mabhomba kuSoviet infantry, netsoka yake isina kupfeka, hongu, uye akaridza mhere:
  - Kwete, isu hatizoregi kuna Fuhrer!
  Musikana aive mutangi, Athena, akarova muvengi achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akadanidzira:
  - Kune iyo Fuhrer, kwete iyo Fuhrer!
  Agnes akaseka ndokuti:
  Isu tiri dzinza revarume vakuru!
  Andriana, achipfura bhatiri reSoviet, uye achiparadza nzvimbo dzevavengi, akaratidza rurimi rwake uye akabudisa:
  - Hukuru hwemaGerman hunoziva pasi!
  Uye nebvi rake rakashama, sekunge achaisa pressure pamuvengi.
  Agatha, achitungamira moto, akati:
  - Tichabvarura dhiragoni kuita zvidimbu ...
  Tangi yeE-75 yakanga isati yagadzirwa. Führer yaida kuti uremu hwacho hwaive matani makumi matanhatu neshanu uye injini 1500 horsepower yekufamba kwakakwira, ine nhumbi dzokurwa dzeparutivi dzinenge 170 mm pamateru akakwirira. Uye zvakatora nguva.
  Asi apo vaNazi vari kukunda zvakadaro ... MunaJanuary, Ulyanovsk pakupedzisira yakawa. Fritz akatanga kurova Gorky neKazan.
  Parizvino vakakwira mhiri kweMoscow.
  Stalin akashatirwa, asi hapana zvaaigona kuita. Muchokwadi, uri kuitei pano, kutadza zvachose ...
  Asi vasikana vari kurwisana mudenga uye pasi ...
  Saka Natashka's SU-100 yakapwanya ndege yekurwisa yeGerman nemhepo. Zvakabva zvanaka. Kunyangwe isiri yakangwara uye nehunyanzvi. Zvisinei, Natasha haasi wekutanga-giredhi zvachose, uye kuti achaita sei.
  . Zvino musikana akanga atoziva kare T-34 tank. Ingori shamwari diki. Iyo turret yakakura, uye pfuti ndeye 85 mm panzvimbo ye 76. Iyo undercarriage yakafanana.
  Vasikana vakacheuka. Izvo zvakafanana nekare, mune imwechete bikini. Uye heino motokari yakagadzirwa neSoviet. Kune zvakare mabhomba munzvimbo.
  Superman-Natasha akanyemwerera nechitarisiko chakagutsikana:
  - VaNazi varipi?
  Mufananidzo wenhume yechidiki wakaonekwa mukati metangi. Kakomana kakarira.
  - Iri tangi rakaonekwa kumberi kweHondo Yenyika Yechipiri mugore remakumi mana nemana uye richiri kushanda neRed Army. Achimupikisa, E-25. Pfuti inozvifambisa ine 88 mm cannon uye 120 mm nhumbi dzokurwa dzemberi. Zvakanaka kurwa!
  Zvechokwadi, kure kure, nekuoma kukuru, unogona kuona pfuti yeGermany inozvifambisa. Squat, ine hunde refu. Haazivikanwi kune vasikana vakasiya kumberi kweGreat Patriotic War kutanga. Asi Superman-Natasha akabva ati:
  Anogona kutitora. Ane hurefu hwe71 EL.
  Zoya akabva ati:
  -Unofanirwa kufamba kuitira kuti usarohwa!
  Futurist Angelica akataura mukugumbuka:
  - Haiwa mhani! Vakabva vangotsveta mota yaipfuura isu!
  Mupurisa wavo wechidiki akataura nehasha achiti:
  - Uye ichiri chidiki! E-75 zvingatonyanya kuipa! Ungadai usina kupaza nepairi kubva chero kupi zvako. Uye ramba wakadaro!
  Superman-Natasha akayambuka uye akaridza mhere:
  - SeCommunist yechokwadi, ndinokuudza - kugehena!
  Futurist Angelica akahukura, achitsika tsoka yake isina kupfeka:
  - Ngatiite!
  Motokari yeSoviet yakatanga zvishoma zvishoma, uye yakatinhira. Hazvina musoro kubaya chiGerman pahuma uye Fritz aifanira kunge akwira. Asi edza here? Anoputika nekanononi yake yakareba-barreled ... Inongoramba ichivimba nekumhanya.
  Superman-Natasha akatsamwa. Pfuti yakajairwa yeGerman, uye yakapfava kupfuura makumi matatu neina, yakanyanya kunaka mukuita. Apa unopenga zvisingaite.
  Motokari yeSoviet iri kuuya. Sezvineiwo, iyo gearbox iri nani kupfuura kare.
  Svetlana anozorora zvitsitsinho zvake uye achirira:
  - Iyo Fuhrer nekukurumidza isu tinotendeuka!
  Futurist Angelica anosimbisa izvi:
  Tichaparadza Hitler!
  Zoya ane bvudzi regoridhe akadanidzira:
  - Mupe kukurumidza punch!
  Panguva iyoyo, gomba rinorema repfuti yeNazi rakarova pasi chaipo peshongwe yacho. Vasikana vakasimudzwa ndokutakurwa nesimbi yakabvaruka.
  Uye sekondi gare gare, vese vana vaive vakashama zvachose mupanty uye vakarembera pane rack. Moto wakabvira pasi petsoka dzetsvarakadenga. Marimi omoto akananzva matsimba evasikana ava.
  Superman-Natasha akaedza kuzununguka, asi makumbo ake akasungwa zvakasimba mumatanda, uye tsinga dzakatambanudzwa dzakarwadza zvikuru. Yaiva rack yemhando yepamusoro, ine zvitsitsinho zvechinyakare. Uye makumbo evasikana anoyevedza zvikuru, uye moto unonanzva makumbo unoita kuti vawedzere kukwezva.
  Asi zvinorwadza tsvarakadenga. Vari kuedza kusununguka. Asi mapedhi akasimba kwazvo. Uye vasikana veValkyrie vanoremberawo masimbi paari.
  Uyewo varwi vakapfeka masiketi mapfupi, vane tsoka dzisina makumbo, maoko asina maoko, asi miviri yakafukidzwa netsamba yesirivha. Vanopisa moto nemapoker, uye vanokanda marasha kuitira kuti zvitsitsinho zvinyanye kugochwa.
  Pano rack inoshandura majoini, uye moto unopisa kubva pasi. Zvino muchinda wedzinza raMambo Wilhelm akaonekwa. Mumaoko emukomana mukuru, muchinda-demiurge uyo akatsinhanisa mamiriyoni echipiri emadhora kuti ave nechinzvimbo muSS, tyava yewaya ine minzwa. Uye zvakare maValkyries ake anodziya neanopisa moto.
  Muchinda-mwari akachonya, uye kuti aizorova sei Superman-Natashka pamusana wemuscular. Nyangwe musikana uyu akazvishingisa, akarohwa nemarwadzo kubva pazvitsitsinho kusvika kumusana zvekuti tsvarakadenga yakaridza mhere.
  Mukomana-muchinda akaunza kurova kunotevera paZoya. Kunyange zvazvo akanyatsosunga mazino ake, akaridza mhere. Uye kumusana kwakaonekwa mitsetse ine ropa uye nekutsva.
  Barbarossa Jr. akati achinyemwerera:
  - Iwe uchiri kuda kudzidza!
  Kurova kwakatevera kwakawira paFuturist-Angelica. Uye musikana uyu haana kukwanisa kuita kunze kwekuridza mhere. Mukomana akaisa tsoka yomwana wake mumoto. Nezvigunwe zvine mutsindo akatora zimbe remarasha ndokukanda chikara chitsvuku kumeso. Akatowedzera kuzhamba, zvairwadza!
  Barbarossa Jr. akati nekutarisa kugutsikana:
  - Asi iwe waida kuenda nemaGerman!
  Akabva arovawo Svetlana. Zvaasina kubata shaya akabva aridzawo mhere. Zvakadaro, tyava yewaya yakatsvuka, ine minzwa yaitorwadza kupfuura marimi emoto ari pasi petsoka. Uyezve, vasikana vatove vakajaira kuenda vasina shangu kwemakore, uye zvigaro zvavo zvetsoka zvakanyanya uye zvakasimba.
  Asi moto unovapisawo. Vakatobata Valkyries mumaoko avo, uye zvikwapuro kubva red-hot waya.
  Superman Natasha akadanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Hongu, chii?
  Barbarossa Junior anoti:
  -Kubvunzurudzwa kwevakadzi vanoramba! Iwe uri muutapwa uye uchapindura kune zvese!
  Natasha akati:
  Hatidi kufa takadai! Uyai, ngatiende, uye ticharamba tichirwa!
  Barbarossa Junior akati:
  - Sei uchikurega uende?
  Angelica akapindura:
  - Isu tiri varoyi, uye tinogona kupa murume uyo achatiponesa chipo chakakosha pane zvese zvinogoneka!
  Barbarossa Bock akashamisika:
  - Hongu, uye chii chauchandipa?
  Natasha akati nechivimbo:
  - Tichakuita wechidiki asingagumi, uye hauzombochembera!
  Kakomana kaye kakagutsurira musoro.
  - Hongu, ndinogona kukurega uende! Asi unogona kuzviratidza sei!
  Natasha akati:
  "Isa ruoko rwako mumoto uye haungakuvadzi!" Iwe uchaona kuti isu tinogona kufungidzira!
  Barbarossa Jr. nekuchenjera akaisa ruoko rwake mumoto, akakwenya ndokupindura achinyemwerera:
  - Hongu unokwanisa! Zvakanaka, chii rusununguko rwako mukutsinhana nekusafa kwangu!
  Uye vasikana vane mukana mutsva. Uye hondo ichiri kuitika ... MunaJanuary, Gorky naKazan vakatorwa.
  Mukutanga kwaFebruary, maGermany neFinns neSweden vakatora Karelia ndokuenderera mberi nedutu Arkhangelsk. Mugariro wacho wawedzera kuipa.
  Elizabeth akatamisirwa SU-100 kuguta iri.
  Akanga achirwa ikoko. Kukadzi nechando. Asi vasikana vachiri kurwa vasina shangu.
  Iyo SU-100 inorema matani gumi nemasere chete ine bulletproof dziviriro. Ari panjodzi, asi ari mobile. Uye haafaniri kumira pakavanda, anofanira kufamba kuti arege kurohwa.
  Paunenge uchifamba, tangi inopisa uye vasikana vane tsoka dzisina shangu uye mubhikini havatonhore.
  Elizabeth, achipfura vaNazi, akaimba:
  - Asi ndiwo mamiriro! Uye hezvino Chitatu! Zvisinei, kutonhora kwakanaka kune hutano hwako! Kutonhora kwakanakira hutano hwedu!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, sei kubhadharisa vaNazi. Uye T-4 iyi tangi diki yatyoka.
  MaWarriors anofanirwa kuzivikanwa varwi vekirasi yakakura.
  Ekaterina anopfurawo netsoka dzake dzisina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Komonisiti kuva!
  Elena, akapfurawo muvengi, uye achibaya nepakati pake, akaseka zvisinganzwi:
  - Kukunda kunopenga kwakamirira isu!
  Ephrasia achibaya nepakati pematangi eWehrmacht, nemakumbo ake asina kupfeka, bhuruu kubva kuchando, akapindura nechivimbo:
  - Hapana chichatimisa!
  Aya varwi vakanyanya kunaka!
  Asi, maiwe, hugamba hwavo hudiki zvakanyanya ... Arkhangelsk yakawawo ... Zviri pachena kuti hapana zvombo zvakakwana....
  MaGerman ari kufamba akananga kuMoscow kubva kumashure. Muna March, hondo dzakaitika kuRyazan. Mauto aHitler anoyerera achitenderera kubva kumabvazuva ...
  Mamwe matanho ekukurumidzira anodiwa.
  Moscow ichiri kubata uye Stalin akaunganidza kanzuru yekuchengetedza. Hurukuro yacho yaityisa. Pakanga pasina pfungwa itsva.
  Beria chete ndiye akataura:
  "Zvichida tinofanira kupa rugare kuThird Reich chero ipi zvayo, chero bedzi vasingatibati!"
  Stalin akapindura nehasha:
  - Iyi haisi nzira inovaka Comrade Beria! Tinoda mafambiro akasimba!
  Marshal Vasilevsky akapindura nokutendeseka:
  - Changamire havana ma reserve! Anenge ose akanga ari muhondo dzisina kuenzana. Mukuwedzera kune SU-100, hapana mamwe marudzi ezvombo zvitsva mumutsara. Ichokwadi, IS-3 ichave yakagadzirira munguva pfupi, asi tangi iyi yakaoma kugadzira, uye zvichange zvakaoma kuivhura munhevedzano mumamiriro ezvinhu azvino.
  Marshal Zhukov akataura nehasha:
  - Kana iwe usingakwanise kuhwina, saka pane chinhu chimwe chete chasara - kufa neruremekedzo!
  Stalin aida kutaura chimwe chinhu, asi musikana asina shangu muhembe pfupi akaoneka. Achipenya zvitsitsinho zvake, akaunza kutumira.
  Stalin akamhanyisa maziso ake pamusoro payo ndokudzvova nehasha:
  - Leningrad, isingakwanise kumira nenzara uye mwedzi yakawanda yekuvharirwa yakadonha! Zvino guta redu rechipiri ratorwa neFritz!
  Marshal Zhukov akatambanudza maoko ake akati:
  - Oh, mukuru Stalin ... Zvinotyisa!
  Beria akakurudzira:
  - Zvichida mukukudza iyi pfuti vanhu vane chiuru?
  Supreme Commander akati:
  - Nyarara iwe mhanza idiot! Pane chinhu chinoda kuitwa!
  Molotov akakurudzira, achindandama uye nekutya achipuruzira mabvi asina kugadzirwa evasikana:
  - Ngatipei maGerman kumisa kurwa kwenguva pfupi, uye ipapo chete totanga nhaurirano dzerunyararo pane chero mazwi.
  Stalin akati:
  - Edza! Asi hapazovi nekukanda mapfumo pasi. Moscow ichadonha, isu ticharwa hondo yemabhunu!
  Beria akacherekedza nekunyepedzera kunonyengerera:
  - Asi izvi zvinongowedzera kuwanda kwekutambura kwevanhu, Comrade Stalin. Inogona kunge...
  Stalin akanyatso kurova chibhakera patafura:
  - Kwete! Rega Molotov ataure nhaurirano! Uye hapana chimwe, shit kusvika kumagumo!
  MaGermany akakomberedza Ryazan pakati paMarch. Vachiona kuperevedza kwezvombo, mauto eSoviet akaita budiriro kubva muguta.
  Alenka nechikwata chake varikumhanya, vasina shangu vachingobwaira pasinou yakanyungudika muchirimo.
  Musikana anopfura vaNazi uye anoimba:
  - Kubwinya kumweya wedu, mbiri kune nyika huru!
  Uye netsoka yake isina chinhu achapa chibayiro chorufu. Uye kuparadzira maNazi kumativi ose.
  Anyuta, kupfura vanopikisa, akaburitsa:
  - Uye kurova kwedu, chipo chitsvene, uye mubhadharo!
  Alla anomhanyawo, anopisa maNazi, anokanda pasuru yemarasha netsoka yake isina kupfeka, uye anoridza muridzo:
  - Hatimbofi takakanda mapfumo pasi!
  Uye zvino Maria anopenya, achipfura vaNazi, uye akanyatsovacheka, uye achinzvenga nekugeda-geda kwemeno ake, anozhamba:
  - Hapana achatimisa!
  Uye chitsitsinho chake chakashama chakatumira pakiti inoparadza yerufu nekupwanya.
  Marusya, kupfura vaNazi, zvine musoro anoti:
  - Communism haizomboperi!
  Matryona, achipfura muvengi uye achicheka mitsara, zvine musoro uye zvine musoro anoti:
  - Uye kutenda mupati kucharamba kwemazana emakore!
  Uye zvigunwe zvisina maoko zvichakanda chipo chekuparadza.
  Vasikana vakapunyuka kubva mumhete. Asi zvinhu zvichiri kunetsa.
  Uye havana kwekuenda.
  Kunyungudika kwechirimo kwakanonotsa kufambira mberi kwevaGerman zvishoma. Mukuwedzera, maNazi akabatana neJapan, uye akaenderera mberi nekutora Central Asia.
  Izvi zvakavavhiringawo uye April akapfuura zvakadzikama. Uye muna Chivabvu, yekutanga Soviet tank IS-3 yakazoburitswa. Uye aigona kuendeswa kumusangano weMay Day.
  Mutana uye akapera simba Stalin akatarisa izvi, akatsikitsira. Chiso chake chaive chakaneta.
  IS-3, tichitarisa kuomarara mukugadzira, haisati yakwanisa kuve serial.
  Musiyano waro wakakosha kubva kune maviri waingova chimiro cheshongwe. Aive akaita sesoso rinobhururuka, huma yake yaiita kunge muromo wekamba. Ehe, iyo yakawedzera kona yekurerekera yakachengetedza chikamu chemberi zvakanaka, asi kugadzirwa kwakaoma. Mukuwedzera, chikamu chezasi chehuma chaive chisina kusimba, uye kana projectile ikarova ipapo, saka haichaiti ricocheted.
  Stalin akaninira ruoko rwake ndokunyangarika muimba yepasi, denho yakatevera yeNazi yakatanga. Iyo TA-400 uye Yu-287 ine reverse-yakatsvaira bapiro vakatora chikamu mukurova kwemhepo.
  Uye zvakare vakapfura zvombo zveballistic zvakatungamirirwa nemapapiro paredhiyo.
  Iyo Kremlin yakawana kukuvara kukuru.
  Stalin akafungisisa nezvekutiza kweMoscow yavo.
  Pakati paMay, vapedza kugoverazve Central Asia, maNazi akatanga kurwisa Moscow kubva kumabvazuva nekumadokero. Imwe hondo inotyisa yakatanga.
  Mauto eSoviet akarwa zvine mutsindo. Asi masimba haana kuenzana zvakanyanya. E-75 Tiger-3 matangi akaonekwawo muhondo. Uye zvakanyanya "Panther" -3. Kurwa kwakadaro, ngatiti, kunoshamisa.
  Pakupera kwaMay mukutanga kwaJune, vaNazi vakapedza kutenderera kunodokuva kwakakwana kweMoscow.
  Stalin akazivisa zvakasimba kuti aizoramba ari muguta guru uye aizomira ipapo kusvikira afa.
  Moscow yakabhombwa uye yakabhombwa. Akanga akakomberedzwa nemitsetse ine simba zvikuru yedziviriro, iyo isiri nyore zvikuru kukunda. Mahombe ezvombo nezvokudya zvakanga zvakaungana muguta guru.
  Uye Stalin muguta repasi pevhu akanga akati chengetekei.
  Hitler musi waChikumi 22, 1945, apo makore mana chaiwo akange apfuura kubva pakatanga Hondo Yenyika Yese, akaraira kuti amise kurwiswa kweguta guru, panzvimbo pekuriparadza zvine hunyanzvi uye nendege. Uye ramba uchibhomba nechivimbo.
  Kurwiswa kwakavakirwa kwakatamira kuSiberia. Zvakanga zvakakodzera kutora Sverdlovsk neChelyabinsk kusvikira maguta aya avhara chando ... Pakupera kwaJune pakutanga kwaJuly, maguta ose anokosha akatorwa mushure mehondo dzakasindimara ... VaGermany vakanga vachifamba vachiyambuka Siberia. Misha yeSoviet yakadonha mumwe nemumwe.
  Pano vaNazi muna September 1945 vakasvika Novosibirsk. Kurwa kwakamukawo kuitira kugadzirisa uku.
  Red Army yakarwa pamwe chete nemauto eko. Tamara akarwa pano segamba.
  Ndiko kupera kwaGunyana, kuine chando uye kuchitonhora. Uye battalion yevasikana inorwa vasina shangu uye inoratidza hugamba hunoshamisa.
  Uye varwi vanorwa semapani.
  Tamara akatendeuka, akakanda chiputi chemarasha netsoka yake isina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Hapana achatimisa! Hapana anogona kutikunda!
  Vamwe vasikana vanodzvova kwazvo:
  - Tichafa, asi isu hatisi kukanda mapfumo pasi!
  Uye hondo inoenderera mberi...
  Novosibirsk yakawa chete pakutanga kwaNovember ... Hondo yakaenderera mberi. Soviet Union yakanga isati yasvika. Moscow yakavharwa uye ichipiswa.
  Muguta repasi pevhu, mugove wakanaka wezvokudya nezvombo zvakachengetwa, kuitira kuti zvaigoneka kuramba kwenguva yakati rebei.
  MaGermany aigara achibhomba uye akaparadza guta.
  Paivawo netangi itsva inorema "Rat". Muchina uyu wairema matani zviuru zviviri uye wakanga wakapakata pfuti dzakawanda.
  Motokari ine 400 mm yezvombo yakashandiswa setangi rekuburitsa... Yapasa bvunzo yehondo....
  Asi akanamatira pane hedgehogs, uye akaparadzwa nekamikaze mutyairi wendege akamurova.
  Zvakangodaro, tangi nyowani "Rat" -2 yakaonekwa yakatokura uye inorema ...
  Stalin akapemberera Gore Idzva ra1946 muMoscow, rakanga risati ratorwa. Mutungamiriri mukuru weUSSR akaverenga pachishamiso. Moscow rava guta renhare chairo.
  Chikafu chinopihwa chinogona kugara kwemamwe makore akati wandei, uye nekudzikira kwehuwandu nekuda kwekubhomba nekubhomba, kwenguva yakareba. Asi zvombo zvaienderana nekumhanya uye kusimba kwekurwisa kwacho.
  Beria zvakadaro akati:
  - Pamwe Comrade Stalin achabvumirana naHitler parusununguko rwedu?
  Supreme Commander-in-Chief, akazivisa zvakasimba, achirovera chibhakera chake zvakasimba patafura:
  - Ini handitaure nemacannibals Lavrenty! Unonzwisisa here!
  Beria akataura achitura befu:
  Ngatitarisirei chishamiso!
  Stalin akati, croaking:
  -Kushivirira uye kuedza zvishoma!
  . EPILOGUE
  New 1946 yakaitika muhondo dzemuno. MaGermany neJapan zvishoma nezvishoma akatora maguta makuru ose. Verkhoyansk ndiyo yaive yekupedzisira kudonha muna Nyamavhuvhu. MaGerman aive nematangi matsva AG-50 ari muchimiro chepiramidhi.
  Tamara neboka rake vakarwa zvikuru muVerkhoyansk.
  Vasikana, senguva dzose, vakanga vasina shangu uye vakapfeka bhikini.
  Vakamira kusvikira vafa. Uye nezvigunwe zvavo zvetsoka zvisina maoko vakakanda mapasuru anoputika emasimba anouraya.
  Uye ipapo, apo zvombo zvakapera, vakakwanisa kupinda mudzimba dzepasi uye tunnel kupinda taiga.
  Vakanga vakagadzirira kutora zvombo uye kurwa zvakare, kunyange zvazvo yaiva hondo yechigandanga.
  Nzvimbo dzemapato dzakamuka muUSSR, uye hondo yepasi pevhu yakaitika.
  Guta guru rakanga richiri kushanda, saka Hitler aida kuriuraya nenzara uye kuponesa varwi vake, avo vakawanda kwazvo vakanga vatofa.
  Uye vasikana, panguva iyi, vakaparadza vaNazi neJapan, nenzira dzakasiyana-siyana uye nzira.
  Kunyanya Natasha nechikwata chake.
  Uye vakapedzisira vadzokera muT-34-85. Chokwadi mota yacho haisi itsva. Uye pakupera kwegore remakumi mana nematanhatu, nderekare.
  Uye heino AG-50. Inofanana nepiramidhi yakaderera ine hunde refu refu. Muchina uyu wese matani makumi matanhatu neshanu. Ukobvu hwezvombo kubva kumakona ese 250 mm pakona. Kune mabhomba, iyo T-34 haipindiki zvachose.
  Superman-Natasha akaridza mhere akatsamwa:
  - Zvakafanana nebasa! Simudza gomo!
  Futurist Angelica akatarisa-tarisa. Zvino vakanga vapfeka bhikini dzavo dzechinyakare. Uye chimwe chinhu chakanaka chakauya mupfungwa.
  Uye Svetlana akadzvanya marevhisi nezvitsitsinho zvake asina kupfeka uye akatyaira tangi. Akabva ati:
  - Maneuver! Maneuver chete!
  Iyo AG-50 ine kanoni ine simba 105 mm ine dhiramu kureba kwe100 EL. Anokwanisa kurova ari chinhambwe. Uyezve, makumi matatu nemana nemhando yezvombo hazvina basa. Imwe hit uye zvapera.
  Svetlana anotanga kuzunungusa tangi yeSoviet. Muvengi ari kupfura. Iyo projectile inobata zvishoma nhumbi dzokurwa. Asi rombo rakanaka inotsvedza. Asi simba racho rakakura - uranium musimboti.
  Superman-Natashka akazevezera nemiromo yake tsvuku:
  -Pamifananidzo ine zviso zvinosuwa - humambo huchazvarwa patsva!
  Futurist Angelica akapfura achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Goko rakarova tangi repiramidhi rakamira. Ndokutsveta nhumbi dzokurwa nadzo mu ricochet. Ari kutsvedza uye akaiswa simende.
  Tangi yeGermany, hongu, haipindiki, kubva kumativi ose, kunyange kune IS-7. Uye iripi T-34-85 pamberi pake.
  Zvakare maGerman anopfura ... Svetlana akamanikidza chitsitsinho chake chisina kupfeka pamabhureki. Uye akakwanisa kunzvenga tangi kubva mukukundwa. Kunyangwe chipo chinouraya chakatsvedza padyo.
  Superman-Natasha akati nehasha:
  - Ehe, isu takanamatira!
  Futurist Angelica akaseka. Akadambura braa zvake nechando. Mazamu akafumura epamusoro ane matinji estrawberry. Akaburitsa mazino ake ane pearly. Uye kurira:
  - Coward haatambe hockey!
  Ndokudzvanya zamu rake dzvuku pachiringa. Akadaro dhiyabhorosi akashinga uye anopenya. Kana kuti pamwe ngirozi yeRussia ine mutsa.
  Iyo projectile yakabhururuka kubva pamuromo isina kurebesa. Yakatsvaira ... Ndokunomhara mubhutu remota yeGerman AG. Akamurovera pasi segudo.
  Uye vasikana vese vari mukwaya vakahukura:
  - Imwe, mbiri - ndazviwana! Fritz akapa nyanga so!
  Uye kuti vanozunza sei tsoka dzavo dzisina chinhu. Hezvo vasikana! Uye pavanoshandisa chipfuva chisina chinhu pakupfura, inoshanda zvakapetwa kazana.
  Superman-Natasha akataura achinyemwerera:
  - Iyi tangi ikozvino yakachengeteka kwatiri. Asi sei kuiparadza?
  Zoya akakurudzira achinyemwerera:
  - Uye mukurwisa maitiro e cowboy, isu tichaitsvaira!
  Svetlana akamhanyisa kufamba kwetangi rake. Asi muvengi, akangoerekana atendeuka ndokumhanyira kune zvitsitsinho zvake. Akawedzera zvinoshamisa nokukurumidza: shure kwezvose, injini ye turbine yegesi. Uye zvakanga zvakajeka nokukurumidza kupfuura T-34-85.
  Senzou inotiza Moska. Zvose zvinenge zvakanaka. Asi nzou dzinotogona kufamba nekukasika.
  Superman-Natasha nehasha akatsika nhumbi dzokurwa netsoka dzake uye akadzvova:
  - Hoyo! Eya, takasarira sei shure kweNazi!
  Zoya, nekusuwa muzwi rake, akaimba:
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu!
  Ndokuzunza musoro wake, ruvara rweshizha regoridhe.
  Futurist-Angelica akaimba nekufara, uye akadzinga imwe projectile. Akarova simbi yezvombo ndokutyoka.
  - Itai zviroto zvisati zvamboitika zvinoenda ... Makona akarembera anoruka ... Gerasim akambove mbeveve! Iye zvino ari kutuka!
  Svetlana akataura zvakasimba:
  - Kutuka zvinyadzi zvinonyadzisa!
  Superman-Natasha aida kutaura chimwe chinhu chine njere. Asi ipapo imwe tangi yefascist yakaonekwa. Panguva ino E-75. Uyewo zvakachengetedzwa zvakanaka pahuma, asi zvakanyanya kuipa kubva kumativi. Chokwadi, makumi matatu nevana havasati vakwanisa kupaza.
  Panguva ino, Zoe akabvisa braa yake. Ndokufumura zamu dzvuku.
  Akaitora achibva adzvanya pfuti nechipfuva. Chombo chakashanda...
  Goko rakarova zvakare rakananga mudhiramu repfuti hombe. Uye pfumo remamilimita zana neshanu rakanga risisashande.
  Uye uyu muGermany akamhanyira kuzvitsitsinho zvake. Nzira yakanaka yekudzima mota dzakachengetedzwa zvakanyanya kurova matrunk.
  Superman-Natasha akataura nemufaro:
  - Heino iwe unoona! Tinokunda!
  Uye heino tangi yechitatu. Panguva ino "Royal Shumba". Ane chombo, bhomba 450-mm. Kana chinhu chakadaro chikaputirwa, saka hachizoite sechidiki zvachose.
  Superman-Natasha panguva ino akasarudza kuzvipfura. Akabvisa braa yake. Ko chipfuva chakareba uye chakasimba chaachiri nacho. Fresh kunge musikana. Uye murwi achaitora uye oitsikirira neruby nipple.
  Goko rakabhururuka richibuda ... Uye "Shumba yehumambo" yakapinda mudhiramu chaimo. Uye kuti mota hombe ichaputika sei. Kuti matangi akati wandei akamira kumicheto akabhururuka kubva mazana emamita.
  Hongu, uye makumi matatu nevana vakazununguka. Mota yakapotsa yakuumburuka ichibva yasimudzwa pasi.
  Futurist-Angelica akatorova huma yake pakumhara, achidanidzira:
  - Kufanana nembongoro dzemabhiza!
  Uye akatyisidzira Fritz nechibhakera chake.
  Superman-Natasha akafara, uye akamubudisa pearly, mazino makuru kwazvo:
  - Pano takapa pamuvengi! Sezvazvinofanira kuva!
  Zoya akaimba, nemufaro:
  - Rudo uye rufu! Zvakanaka nezvakaipa! Chii chinoera, chii chinotadza... Asi handina basa nazvo!
  Musikana ndokufambisa gumbo rake risina kupfeka pasimbi.
  Muvengi anotevera ndiye E-100. Motokari ine ngozi. Nekuvhura bhomba uye 75 mm cannon ine dhiramu refu kwazvo. Kuchinja kwakadaro, uye kukwanisa kuita basa remuparadzi wetangi. Uye makumi manomwe neshanu-millimeter cannon yeSoviet tank yaizokwana.
  Uye bhomba rebhomba rakafukidzwa nekepisi.
  Superman-Natasha akazviyambuka netsoka yake isina chinhu, uye akarira:
  - Zvakanaka, tichamurova here?
  Zoya, achibudisa mazino ake, akabvuma:
  - Chokwadi tichadaro!
  Futurist Angelica akadzvanya chibatiso nezamu rake dzvuku. Chombo chakashanda. Yakasvipa mhondi. Uye akatyora dhiri rakaonda, asi refu rekanononi yeGerman.
  Svetlana akanyora paTwitter aine shungu:
  - Zvakanaka! Zvino regai ndipfure!
  Uye murwi akaburitsawo mutumbi wake. Zvina zvese zvechipfuva zviri pamusoro. Uye kunyange yakanaka, sexy, inokwezva. Saka nevasikana vakadai unoda kuita rudo. Zvakanaka, chii chingava nani kupfuura ivo? Pamwe vamwe vasikana chete!
  Ipapo musikana akabata nguva apo chivharo chakatanga kuvhurika. Uye achishandisa zamu rake dzvuku, kupfura projectile pane bhomba reGerman.
  Uye Fritz haana kana nguva yekubwaira neziso ... Paanenge achingoitora uye inoputika ... Simbi inopfungaira yakapararira kumativi ese.
  Svetlana akakwesha maoko ake akasimba uye akakwenya:
  - Ndiri musikana chaiye shato!
  Uye anoseka sei! Uye achaitora oratidza rurimi rwake!
  Superman-Natasha akazvitora uye akaimba nechido:
  - Patriot! Soviet patriot! Vangani Fritz vawakauraya!
  Zoya akatora rwiyo, ndokuzunza chipfuva chake, akaenderera mberi:
  - Patriot! Red Patriot! Uye vasikana zviroto zvenyu zvese!
  Uye zvakare murwi nzira yekuitora uye akaputika nekuseka! Uye rurimi rucharatidza! Uye akashama mazino ake-mazino!
  Uye fambisa lever netsoka dzisina chinhu ...
  Vasikana vari pano vakanyatsogona, kunyangwe vaine tangi rekare. Uye vanoramba vachitsigira.
  Asi pana April 20, 1947, kurwisa kutsva paMoscow kwakatanga. Yakapindwa nemaJapan, uye maTurkey, uye neuto rose rekunze.
  Hitler, pakupedzisira, akapera kushivirira uye akasarudza kugumisa USSR. Uye pachake naStalin, achibatanidza naye hondo yehugandanga iyo ichiri kupisa munharaunda yeRussia.
  Kufanana, kana Moscow ikawa, ipapo hondo yacho pasina mubvunzo ichapera.
  Uye kurwisa kukuru kwakatanga.
  Iyo yakanyanya-inorema matangi "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 uye nevamwe vakaendawo pakurwisa.
  Kutanga, guta racho rakapfurwa nemapfuti anokandwa.
  Uye kurwa, madhisikiti asingapindiki eThird Reich akashandiswawo. Ndizvo zvakaita armada.
  Alenka neboka rake vakashinga vakasangana nemaGermany ndokuvapa hondo.
  Alyonka akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akaridza kuputika uye akadzvova:
  - Nekuda kwemweya weRussia!
  Anyuta, achipfura vanopikisa, uye achidzikisa pasi mauto evavengi, akarira nechitsitsinho chake chisina chinhu, achikundwa nerufu.
  - Nekuda kwehukuru hwecommunism!
  Alla, achipfura vavengi veUSSR uye achikanda bhomba nezvigunwe zvake, akadanidzira:
  - Kuna Amai Russia mucommunism!
  Maria, achiitisa moto wakanangwa zvakanaka kumuvengi, uye nechivimbo achimuchera pasi, akacherechedza, achibudisa mazino ake:
  - Russia inoda mutungamiri mutsva!
  Matrena akacherechedza, achipfura uye achiparadza vadzivisi nechivimbo, uye nezvigunwe zvake, achipa chimwe chipo cherufu:
  - Chokwadi, zvinokosha!
  Uye kubva pakukanda kwake, iyo yakawira murink, matangi maviri eGerman akadhumhana.
  Marusya, achipfura vaNazi, akati nesimba:
  - Zvese zvaive muUSSR, asi muvengi akatora nhamba!
  Uye nechitsitsinho chake chakashama, achatanga sei mhondi uye isingadzivisiki!
  Alenka akakurudzira shamwari dzake:
  - Usamhanye kuviga Russia! Isu tinewo zvinhu zvekuita!
  Uye nezvigunwe zvetsoka yake isina chinhu achapa chipo chinoparadza chokuparadza.
  Anyuta, achipfura vaNazi, akabvumirana neizvi:
  - Ticharova vavengi zvine hasha, rwizi rwaBaba harwupwa!
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu, chakatenderera, musikana achatora nesimba uye kukundwa nemuvengi.
  Alla, achipfura maNazi, uye achisunungura chidimbu chekuputika kubva pachifuramabwe, achidhonza tambo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akaburitsa:
  - Ichange ichingova superman - uyo achatsiva Stalin!
  Maria, achipfura nekururama kunoshamisa, uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake, akataura achiti:
  - Zvese zvisingashanduke, zvese zviri nani!
  Matryona, achirovera pasi iyo Fritz nemapfuti ane chinangwa chakanaka. Uyezve, akuvadza tangi netsoka yake isina kupfeka, akati:
  - Isu nechido chedu chisingachinji uye chine hugamba!
  Marusya akakanda mhururu yegirinedhi netsoka dzake. Saka pfuti yeNazi yakatendeuka ndokuridza mhere:
  - Ndichava akasimba!
  Alla, achigogodza mutakuri kubva kumaNazi nekukanda, magirinedhi nechitsitsinho chisina chinhu, akacherechedza, achigadzirisa:
  - Kwete ini, asi isu! Zvose zvakasimba!
  Alyonka akaimba kuti asimudzire manzwiro ake ekurwa, achinyora achienda. Uye vamwe vasikana, vakapfura vaNazi, vakasimudza;
  Isu tiri vasikana venyika yeUSSR,
  Icho chiri mwenje pasi rose ...
  Ngatiratidze, tizive ukuru hwemuenzaniso,
  Heano mabasa ehugamba akaimbwa!
  
  Vasikana vakazvarwa pasi pemureza mutsvuku,
  Uye vasina shangu vanomhanya nemuchando ...
  Vanasikana nevanakomana vanorwira Russia,
  Dzimwe nguva mwenga anopa mukomana rose!
  
  Pachave nemureza mutsvuku pamusoro pechadenga,
  Kupenya zvakanyanya semwenje-murazvo...
  Mushure mezvose, tine heroic swing,
  Uye mureza wedu unopenya sebhegi dzvuku!
  
  Usatenda, fascist yakatukwa haizopfuuri,
  Uye mweya weRussia hauzombofi wakapera ...
  Kukunda kuchavhura account isingaperi,
  Ngatiti mhoroi kune wese!
  
  Russia inyika inoshamisa
  Makapa communism kuvanhu...
  Zvakapiwa naMwari nokusingaperi,
  Kune Nyika yaAmai, kune mufaro uye rusununguko!
  
  Muvengi haazokwanisi kukunda Nyika yeBaba,
  Uye hazvina mhosva kuti aive nehutsinye hwakadii ...
  Bere redu reRussia risingakundiki,
  Musoja weRussia ane mukurumbira wekukunda kwake!
  
  Yakanaka nyika yeSoviet
  Vasikana varimo vanodada kuti vakanaka...
  Akapiwa kwatiri nokusingaperi pakuzvarwa.
  Uye ngativei nhengo dzeKomsomol dzakanaka!
  
  Tinorwa kunze kweMoscow,
  Chamupupuri chechando chechando, uye vasikana havana shangu ...
  Ngatisape Nyika Yemadzibaba kuna Satani,
  Tinotopfura nemajeko nemajeko!
  
  Saka muhasha vasikana vanoda kurwa,
  Uye vanokanda kuputika-package nechitsitsinho ...
  Anongova fascist nekuti anotaridzika zvakanaka,
  Kutaura idi, Kaini bedzi akaipa!
  
  Vavengi havagone kukunda vasikana,
  Vakazvarwa pasi penyeredzi yakadaro...
  Chikara chisingakundike ibheya redu,
  Ndiani akaita Motherland mukadzi!
  
  Isu vasikana vechiRussia vakanaka
  Isu hatityi kushungurudzwa uye chando ...
  Uye dzinga, tenda kurwisa kwevakaipa.
  Muvengi achatsamwa kubva pamushonga!
  
  Muvengi akakwanisa kusunda kubva kuMoscow,
  Nyangwe ane simba rakawanda...
  Isu vasikana tinodada zvedu
  Vanopikisa vanonyangarika vese mumakuva!
  
  Usatenda, Russia haigoni kukundwa nevavengi,
  Sezvo wese knight kubva manapukeni ...
  Muvhimi ashanduka nyama,
  Uye mhandu ichiri mwana!
  
  Asi mweya weRussia, tenda mweya mukuru,
  Mariri, iwe unoziva, masimba akadaro akavanzwa ...
  Ichapwanyirwa kumuvengi,
  Mushure mezvose, varwi haakundike muhondo!
  
  Donhedza kupokana kwako vasikana
  Isu tiri vakashinga vanoziva munyika ...
  Ngatikande mapoka aSatani mugehena.
  Ngatinyudze vadzivisi vese mutoilet!
  
  Hondo tsvene ichapera
  Kuchava nerunyararo nemangwanani pamusoro penyika....
  Anogara nokusingaperi nezuva rinozivikanwa,
  Kupisa zvachose zhizha!
  
  Uye communism isingaperi mukubwinya,
  Uye Lenin uye mukuru Stalin vanesu ...
  Mune bhaisikopo rine ropa, ikozvino chete fascism,
  Uye kuda kwedu kutenda kwakasimba kupfuura simbi!
  
  Russia yangu inotonga kwemazana emakore
  Uye akapa mufaro kune zvese zvakasikwa ....
  Inoda simbi chibhakera simba
  Uye kugona, asi kupera kunonzwisisika!
  
  
  
  VAROYI VACHITA ZVOSE ZVINOSHAMISA
  Gerda, Charlotte, Magda naChristina, avo vakaedzwa neTiger panguva iyoyo, vakanga vachigadzirawo muenzaniso unovimbisa: Panthers -2. Vasikana vakaisa injini uye kutapurirana mune imwe bhuroka - mhiri, uye vakaita shongwe inhete uye diki. Uye gearbox yakaiswa pamota pachayo. Somugumisiro, "Panther" -2 yakava silhouette pasi pemamita maviri, uye nhamba yevashandi yakaderedzwa kusvika kuvanhu vatatu. Ukobvu hwezvombo zvehuma yehull hwakawedzera kusvika 120 mm pasi pemateru makuru, uye mativi kusvika 82 mm pasi pemateru. Uye shongwe dzinosvika 150 mm huma uye 82 mm mativi, pasi pemateru. Panguva imwecheteyo, motokari yose yakaderedzwa kusvika matani 35, izvo zvakaita kuti zvikwanise kupfuudza injini ye700 horsepower uye yakawedzera kukurumidza uye kufambisa kwetangi. Panguva imwecheteyo, patency yemotokari yakagadziridzwa, uye chassis yave yakareruka uye iri nyore kugadzirisa nekuchengetedza. Kune matanhatu rollers muhuwandu, iyo inoshanda uye yakanakira. Hitler aifarira "Panther" -2 uye akapinda munhevedzano kubva munaSeptember makumi mana nematatu. Iyo motokari inobudirira, ine yakanaka, inobaya zvombo uye pfuti inokurumidza-moto. Akashanda uye akafamba nekukurumidza, aine yakanakisa ergonomics.
  Uye zvinonyanya kukosha, zvaive nyore kugadzira uye zvaida simbi shoma. Uye panguva imwechete yaisiyaniswa nekupona kwemari. Hazvisi nyore kupaza mota yakadai ine materu makuru ezvombo.
  Mauto eSoviet akawana dambudziko rakakura. Mukuwedzera, maGermany, panzvimbo yepurogiramu yeFau, vakaisa mari mukugadzirwa kwemurwi anozivikanwa, uye vakagadzira XE-162, iri nyore uye yakachipa kugadzira uye yakareruka uye inofambiswa.
  Muchina uyu wakave wakagadziridzwa mumamiriro ezvinhu akanaka, uye zviri nyore kushanda. Uye hazvisi nyore kuti akurire.
  Ndakamanikidzira mauto eSoviet neakabatana nawo, hondo dzinotyisa, dzomumhepo. Murwi airema tani imwe nehafu chete kana asina chinhu uye aisanganisira huni rose. Saka muchina wacho wakazova unoshanda zvakanyanya.
  Mamiriro acho akawedzerwa nekuti vasikana veGerman vakatanga kushingaira kupinda muzvikwata zvendege.
  Albina naAlvina vakatanga kushingaira kukora, kurwa, sekutonga, vasina shangu uye mune imwe bikini. Uye vasikana ava vaisagona kuwisirwa pasi. Uye ivo pachavo vakanyatsocheka muvengi. Uye akanaka sei aya mablondes aive: maAryans echokwadi!
  Albina anodzvanya trigger negumbo rakanaka uye anocheka ndege mbiri dzeSoviet uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune yechitatu Reich!
  Alvina anodzvanya chinoridza nezamhu dzvuku, uye anorova mota nhatu dzeSoviet uye anotinhira:
  - Kubwinya kuna Amai vedu!
  Kurwisana nevasikana - haugoni kutaura kuti havana simba. Aiwa, vane hasha zvikuru uye vanogona kubvambura munhu wose kuita zvidimbu zvidimbu.
  Kumhanya zvakazara, uto iri. Uye munguva yechando mutsara wepamberi wakagadzikana. Mainstein akatanga kurwisa, uye akakwanisa kukunda mauto eSoviet mhiri kweDnieper, achigadzira maviri makuru boilers. MaGermany akakwanisawo kudzinga chigumbuso pedyo neLeningrad. Apa vaivimba nemutsetse une simba wekudzivirira. Uyezve, mushure mekukundwa muUkraine, Stalin akabvisa mapoka akawanda kubva munharaunda iyi uye akabvumira maGermany kuti adzore kurwiswa. Kumberi kwakamira, uye maGermany akakwanisa kubata munguva yechando pamwe chete nenharaunda yose yekurwisa.
  Gerda pachake akarwa "Panther" -2, pamwe chete nevasikana. Uye pasinei nechando, vakanaka vakarwa vasina shangu uye mune imwe chete bikini.
  Gerda akadzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake, akarova muvengi ndokuridza kamhere:
  - Kubwinya kune humambo hwedu!
  Charlotte akatsikirirawo chitsigiro nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akaputsa shongwe makumi matatu neina uye akasimbisa nehukasha:
  - Kubwinya kune magamba!
  Kristina akarova nekudzvanya bhatani nezamu rake dzvuku uye, achirova muchina weSoviet, akazhamba:
  - Uye kubwinya kwatiri!
  Magda akapfura pfuti ina dzemuchina, akagura varwi veSoviet nerubatsiro rwezvigunwe zvake, uye akapa:
  - Nokusingaperi, kubwinya kwekukunda!
  Saka vasikana vane misikanzwa uye vakashama, zvitsitsinho zvavo zvakatenderera zvinopenya.
  Uye pakuswedera kwe "Tiger" -2, tangi iyi, ine uremu hwematani makumi mashanu neshanu, inovimbisa kuchengetedza 250 mm huma, uye mativi e170 mm.
  Iyo ine 88-mm pfuti mu71 EL, mota yakanaka kwazvo.
  Uye muchirimo, maGerman ari kutofambira mberi muItari uye achipwanya nechivimbo vanobatana.
  Vanotora Naples uye vanopinda muSicily.
  Uye mazana ezviuru zvemauto eAllied anokanda mapfumo pasi. Uye apwanye kwazvo. MaGerman Panthers haagone kumira.
  Uye vasikana vanoita kuti chirungu chiwire pasi nemabvi avo uye kutsvoda makumbo avo akashama, akatsemurwa, uye kunanzva tsvarakadenga zvitsitsinho zvetsvarakadenga nerurimi.
  MunaChikumi, maAllies anoedza kufambira mberi nekudzika mauto muNormandy. Asi vanotambura kukundwa kukuru ikoko. Zvakare, mazana ezviuru zvevasungwa, uye yakawanda yakatorwa midziyo.
  Roosevelt anowana chirwere chemoyo uye haagone. United States iri kuedza kuderedza hondo yakaoma kudaro. Britain iri kufunga nezvesarudzo dzekuyananisa neFritz. Mamiriro ezvinhu anowedzerwa nekubhomba kwakasimba kwemaguta eChirungu vachishandisa ndege dzejeti. Uye varwi veBritish havagone kubata nendege dzakadaro.
  Saka Churchill anotanga kukumbira rugare. Asi Fuhrer haaregi. Ari kuputika nokuziva simba rake.
  Asi maBritish achiri kubvumirana nerunyararo. Uye izvi zvinonetsa Stalin, uyo anopa Fuhrer runyararo. Hitler anobvuma kumisa hutsinye kwemakore matatu, chero pasina kuparadza kwemubatanidzwa, uye mapato anoramba ari pamiganhu yavo, uye USSR ichatengesa mafuta nechingwa kuvaGerman.
  Stalin akabvuma izvi ... Uye Fritz akasunungura maoko avo.
  Kurova kwekutanga, hongu, iGibraltar. Watora nhare iyi, unogona kuendesa mauto kuAfrica pamusoro pechinhambwe chipfupi. Pakurova nhare, maGerman akashandisa ichangoburwa MP-44 pfuti, vasikana vakavandudzawo: vakaita kuti zvive nyore uye zvakavimbika.
  Uye Albina naAlvina vakarwa mudenga, vasikana vakagadzira ndege dzeGermany zvakanyanya kushanda uye nekukurumidza.
  Uye vakapwanya vabatsiri kurudyi nekuruboshwe. Gibraltar ingadai yakatorwa pakufamba. Franco akamanikidzwa kubvumirana nesarudzo yaHitler. Usarega vaNazi vachitora nyika yako.
  MaGermany akakurumidza pamatangi uye akapinda munzvimbo yemuvengi.
  Mushure mekudonha kweGibraltar, Fritz akapinda muMorocco. Uye vakatama, vakatora nyika. Matangi eFritz aifamba kunyanya muAlgeria. "Panther" -2 inokurumidza kunyura pajecha. Yakakwidziridzwa neinjini ine simba, uye yakamhanya. Iyo Panther-2 yakagutsa zvachose mauto nekudzivirira kwayo huma, uye Tiger-2 kazhinji yaive tangi inoshamisa. Vakabatana vakadonha kunge varovera pasi.
  Vasikana veGermany vakarwa murenje, kazhinji vasina shangu uye vakapfeka mabhikini. Vaingozora ganda necream chaiyo yekudzivirira kuti risatsva.
  Ipapo tsvarakadenga dzechirungu chakabatwa dzinoisa pamabvi, uye kuita kuti zvitsitsinho zvemusikana zvinyorwe. Uye vanozvifarira, kunyanya maAfrica, vanozviita nechido.
  Gore rechimakumi mana neshanu rakabudirira zvikuru kune maGermany, vakatora vazhinji veAfrica, Middle East. Uye muhafu yekutanga yegore remakumi mana nematanhatu vakatapawo India, neBurma nedzimwe Africa. Uye pakanga paine matambudziko mazhinji nekupihwa kwemauto, kutambanudza kwekutaurirana, nzvimbo, kupfuura nekupokana kwemauto eBritish neAmerica. Uyezve, mauto ekoloni akanga asinganyanyi kuda kurwa. Mune tekinoroji, maGerman ane mukana wakakura mumhando. Semuenzaniso, ME-262 X, uye ine sipidhi inosvika makiromita 1200 paawa, uye ine pfuti shanu dzendege. Uye United States neBritain, nepo zvakanyanya kana zvishoma zvinokodzera kushandiswa kurwa, hadzina ndege dzekurwira, uye mabhomba zvakatonyanya.
  Uyezve, maGermany aiva nemadhisiko, achivandudza, kukurumidza kwekurongeka kwemanzwi mana. Dzaive dzisingabatike zvachose nemaoko madiki, nekuda kwelaminar jet yaiyerera ichitenderedza mota. Asi nokuda kwaizvozvi, ivo vamene havana kugona kupfura. Asi nerumwe rutivi, zvaigoneka kudonhedza bhomba kubva pakakwirira, uye kurishandisa mukuziva, uye zvakanyanya kukosha, mota dzevavengi negondohwe nekudziwisira pasi nejeti.
  Masoja anobhururuka zvombo zvinoshanda zvine hurefu hwakareba uye zvinokwanisa kubhururuka kubva kuEurope kuenda kuUnited States. Uye dzimwe nguva vaimhanyiswa nevasikana vakanaka kwazvo vaifarira kurwisa vasina shangu uye mubhikini.
  Heuno Gertrude naEve vari kutiza. Aya ndiwo maviri anoshamisa cuties. Somuenzaniso, muAmerica mutema akabatwa. Yakasungirirwa padanda. Uye saka pakukwana kwake kwechirume vakatasva kwenguva yakareba zvekuti musungwa akarasikirwa nenjere, akashanda zvakanyanya.
  Uye zvino Gertrude, nezvigunwe zvake zvisina kubereka, akatora ndokunangisa dhisiki racho pane chaaivavarira, achipfura ndege dzeAmerica. Hoyo musikana wekurwa.
  Uye Evha, zvakare, nerubatsiro rwechigunwe chake chisina kupfeka, anonangisa mota kumuvengi nesimba rinouraya.
  Uye nehasha anorova muvengi, uye mota dzeEngland neUSA dzinodonha.
  Kumhara kwemaGerman kwakaronga kupera kwaNovember. Kutanga, hapana ari kumirira panguva ino. Kutaura zvazviri, mamiriro ekunze haana kunyatsonaka uye zvine ngozi kurarama. Asi nemazuva akadzikama unogona kushambira uchiyambuka English Channel uye kumhara. Mukuwedzera, kune zvakanakira mukumhara kwehusiku, sezvo zvakanyanya kuoma kudzivirira usiku.
  MaGermany panguva ino akanga auraya zvikuru zvikepe zveChirungu neAmerica.
  Saka kumhara kwaitarisirwa pasina dambudziko. Hondo dzakakosha dzevasikana dzaizove simba rinorova, iro kunyange muchando chekupera kwaNovember vaive vasina shangu mubhikini imwe chete.
  Kumhara kwakatanga munaNovember 26, 1946. Pazuva rekuyeuka kwesarudzo kuReichstag, mushure mokunge Hitler akagamuchira nzvimbo yeReich Chancellor.
  Pakanga pasina aimisa kumhara. Uye mukugumbura, mapoka makuru evacheche uye kunyange matangi ekupedzisira epiramidi akatora chikamu. Izvo zvisingagoni kupinzwa kubva kune chero kona.
  Vasikana zvechokwadi vanorwa mukati mavo, uye voita noushingi.
  Uye vamwe varwi vatove vasina shangu vachityora mupendero weaizi pamadhamu anobatwa nechando usiku. Uye vanorwa zvakasimba. Uye vanoita zvishamiso zvinoshamisa. Uye pavanokanda magirinedhi nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe uye kubvarura maBritish, zvinobva zvanyanya kutonhorera ...
  Gerda, kune rumwe rutivi, anorwa paTiger-4 pyramidal tank nekanoni uye bhomba rekutanga, uye noushingi zvikuru. Inotumira projectile mushure me projectile, uye inobvarura vavengi.
  Kusaita nekugeza kudaro nekuumburudza, nekudzvanya mabhatani ejoystick nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, musikana anodzvova:
  - Tinobvisa mazino edu nesimba, tinoparadza zvakanyanya!
  Charlotte anoshandisa zamu dzvuku pakupfura, achidzvanya pabhatani remufaro uye achirova muvengi, achirira:
  - Chikwata chedu chepasi rose chekuvaka!
  Lupanula ane rocket launcher uye Christina achishandisa zvigunwe zvake. Akarova vapikisi vazhinji uye akagomera:
  - Nekuda kwehukuru hweTatu Reich!
  Magda akadzvova achimutevera. Panguva ino ine strawberry nipple. akabvarura muvengi ndokuomba.
  - KuAryan communism!
  Heano vasikana vedanho repamusoro! Uye kuti vacheche vevasikana vanomhanya sei netsoka dzisina shangu, vachikanda magirinedhi pakufamba. Uye yakakura uye inouraya sei.
  Vasikana vari kurwa uye vakanaka.
  Uye vari kupwanya maBritish kurudyi nekuruboshwe. Hazvishamisi kuti nekugumbura kwakadaro uye kumhara neFrance neNorway, England yakabata kwemazuva gumi chete. Izvi zvakanaka!
  Guta guru rakadonha. Uye nhanho inotevera rwendo rwekuAmerica. MunaFebruary, maGermany, pasinei nechando, akaita kumhara muIceland: Operation Icarus, uye akatora nharaunda iyi inokosha.
  Uye zvakare, vasikana vasina shangu kubva kumauto akasiyana eSS vakatora chikamu muhondo.
  Uye vakabudirira nokuvheneka zvitsitsinho zvavo zvisina chinhu muchando.
  Stalin akakurudzira Hitler muna Kurume 1947, hondo yakabatana kurwisa United States. The Fuhrer akabvuma izvi, asi nemamiriro ezvinhu kuti USSR aizodzoka chete Alaska, neimwe nzira pamutemo ndima. Uye hatizokumbira zvimwe.
  Stalin akabvumirana neizvi ... Uye kupinda kwemauto eSoviet kuburikidza neAlaska kwakatanga. Saka nekukurumidza uye nehutsinye.
  Matangi matsva eSoviet aifamba.
  Vashandi veErizabheti vakarwa pane yekutanga, yekuedza uye isina kunyatsopera T-54 tank. Kubvumbi 1947. Kuchine chando muAlaska, asi vasikana veRussia vanorwa vasina shangu uye mumabhikini. Uye vasikana vakanaka kudaro.
  Elizabeth anopfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka kumuvengi. The American Sherman hits. Uye achibudisa mazino ake, murwi anoti:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism huru!
  Ekaterina zvakare anopfura achishandisa zvigunwe zvisina kuvharwa zvemakumbo akachekwa uye squeals:
  - Kubwinya kune anokunda mhedzisiro yeuto redu!
  Elena akapfurawo, panguva ino achishandisa chitsvuku chechipfuva chake, achirova muvengi nemakasi akanaka kwazvo uye akagomera:
  -Kubwinya kune kutsva kwakasimba kukunda!
  Euphrasia, akarova vadzivisi, achishandisa strawberry nipple, uye kurova "Pershing" yakahukura:
  - Uye isu tichakunda!
  MaWarriors sezviri pachena akapararira semashavi. Uye saka maAmerica anopurwa.
  Pano projectile inorova huma yetangi, asi pakarepo ricochets kubva. Elizabeth anodzvova uye anosvetuka:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism!
  Uye anotumirawo projectile mukupindura, nerubatsiro rwezvigunwe zvake. Uyu ndiye musikana ari pa mission chaiyo.
  Vakadaro tsvarakadenga yekurwa.
  Mauto eSoviet akaitwa muAlaska. Uye muna Chivabvu, yekutanga IS-7 yaive musimbi yakasvika.
  Uye pairi pane vashandi vetangi veAlenka.
  Hoyo musikana wekurwa akadaro. Sezvaanopfura muvengi, anomurova nemazvo chaizvo.
  Uye pfuti, simba sei: 130 mm. Anorova muvengi ari kure. Kune vekuAmerica, tangi huru ichiri Sherman, iyo yakanaka chete yekukora German neSoviet tank aces. Kune Pershing iri nani zvishoma, ine pfuti ine simba kupfuura iyo 90mm caliber. Uye iyo diki "Superpershing", iyo pfuti ine 90 mm mucaliber uye ine dhiramu kureba kwe73 EL, inokwanisa kukuvadza ronda rine njodzi paSoviet IS-7 muchina uri mubhodhi uye pedyo. Pfuti dzeAmerica hadzitore mapiramidhi eGerman matangi zvachose kubva kumakona ese. IS-7 inoroverwa padivi. T-54 - "Superpershing", inogona kutora pedyo nehuma, uye pabhodhi kure. Asi ikozvino, USSR ine tangi huru T-34-85, iyo isati yabviswa kunze kwekugadzirwa uye iri kurwisana neAmerica. Inenge yakaenzana neSherman, uye haina kusimba kupfuura Pershing.
  Saka varwi veSoviet vane nguva yakaoma. Uye vanotarisa negodo pane chete, yekutanga tangi yekuyedza IS-7.
  Motokari iyi inodada uye inotonhorera.
  Iyo IS-2 neIS-3 iri kurwisanawo. Muchina wekupedzisira pahuma hauna kupindwa kunze kwe "Superpershing". Zvakanaka, iyo IS-3 inogona zvakare kubaiwa muchikamu chepasi chehull.
  Iyo IS-2 yakati dzikamei mune yekumberi nhumbi dzokurwa dzeturret.
  Vasikana Natashka neboka rake vari kurwisana patangi iyi. Kurwa netsvarakadenga. Uye ivo kubva kuIS-2 vanounza kurova kukuru, nemapfumo anouraya.
  Natashka akatsikirira tsoka dzake nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye akadzinga muurayi, achipaza neAmerican uye vyaknula:
  - Kubwinya kune mazano ecommunism yakanaka!
  Zoya akatsikitsira zamu rake dzvuku pamhondi ndokuridza mhere:
  - Kune rugare rweAryan uye kurongeka!
  Augustine akaputikawo nekuputika nechitsitsinho chake chisina chinhu, achirova muvengi uye akahukura:
  - Nekukunda kwakasimba!
  Uye pakupedzisira, Svetlana anokanda makumbo ake nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anocheka pasi muvengi uye squeaks:
  - Nekuda kwesimba guru!
  MaWarriors eRed Army akapfuurira mhiri kweAlaska. Zhizha rakasvika uye kwaidziya, uye zvainakira vasikana vakapfeka bhikini uye vasina shangu pamatangi. VaGermany, vakunda Greenland, vakasvika muCanada. Uye kubva kumaodzanyemba vakatanga kutama kubva Argentina. MuBrazil, pakanga paine kupatsanurwa kuita mapoka anotsigira-German uye pro-America. MaGermany, nekurova kwakasimba kubva kumapoka avo akagadzirira kurwa, vakasarudza nyaya yacho vachivafarira.
  MaNazi aive aine simba uye anobudirira kurwisa carbine, iyo yakapfura kubva kure uye nekukurumidza. MaYankees akakundwa mushure mekukundwa.
  Chikwata chitsva chevasikana veChirungu, chinotungamirirwa naJane Armstrong, chakanga chichifambira mberi kubva kumaodzanyemba ... Murwi akarwa muBrazil muzhizha ... Mauto e-pro-America akaramba neusimbe.
  Asi muVenezuela, varwi vechikadzi vakanangana nemauto eAmerica. Vakarwa pane yekare "Panther" -2, iyo yakatove yakaregedzerwa mukufarira pyramidal mhando dzemidziyo.
  Asi maBritish, kunyangwe patangi iyi, aive nesimba kupfuura maAmerican. Vakapfura kubva pfuti paShermans, iyo yakanga yatove isina tariro, vaigona kurwa chete zvakaenzana neSoviet makumi matatu nemana.
  Jane akaridza pfuti nezvigunwe zvake zvemumakumbo nechekure. Rova muvengi ndokurira:
  - Uhwu ndihwo hukuru hweBritain - haizoperi!
  Gringeta akapwanya makumbo ake akatsemurwa kumuvengi nezvigunwe zvake. Akarova Sherman ndokuzhambatata achiti:
  - Humambo hwedu huchatonhorera!
  Uye akaratidza rurimi rwake!
  Monica akabva apfura, ndokurova muvengi pachinangwa netsoka dzake asina kupfeka uye akakoira:
  - Nekuponeswa kwemweya!
  uye shure kwavo lupanula naMalanya. Nyatsorova iyo yakanyanya njodzi Pershing, ichityora hull yayo.
  Ehe, nezvigunwe zvisina zvigunwe, akakoira:
  - Kubwinya kune mazano emasimba ehumambo!
  Vasikana vakarwa zvine hasha uye zvinovaka.
  Uye muCanada, zvikamu zvakasarudzwa zveGermany zvaifamba. Gerda patangi "Tiger" -4 piramidi yakapwanyika America uye umambo hwayo. Uye vakapwanyika nokurova kukuru kwomuvengi.
  Gerda akapfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake, akarova muvengi uye akadanidzira:
  - KuAryan communism!
  Charlotte akarovawo, panguva ino nezamo dzvuku rechipfuva chake, akabaya mota yekuAmerica ndokukwenya:
  - Nekuda kwehukuru hweGermany!
  Christina akarovawo muvengi. Akapwanya nhumbi dzake dzokurwa nadzo namakumbo ake akashama, akaita sedehwe, nokurira.
  - Nekuda kwedu kunoshamisa kubudirira!
  Magidha akaomba, akapwanya muvengi sevhu uye akaomba.
  - Nezviwanikwa zvakadaro izvo hazvibviri kutaura mune ngano, kwete kutsanangura nepeni!
  Izvo zvinofanirwa kucherechedzwa kuti vasikana vanopokana zvakanyanya uye vanofamba zvakanyanya. Zvinonakidzawo navo.
  Zvino maguta makuru eCanada akadonha: Quebec neToronto. Uye hupenyu hwakava nani, Fritz uye zvakanyanya kunakidza ...
  Hitler akazivisa kuti America yaizopera!
  Nekugadzirwa kwebhomba reatomu, United States haina kubudirira. Zvinogona kuonekwa kuti rombo rakatendeuka munyaya iyi kubva kuAmerica vachida Wehrmacht. Saka manje? Kune dzimwe nheyo dzekukunda uye kubudirira. Saka kwave kutanga kupererwa.
  Asi maFritz nemarejimeni avo ekunze arikurisa kuUnited States semauto. Uye vanokwanisa zvakawanda mukuparadza muvengi.
  Pano Gerda, somuenzaniso, akabata murwi wechitema. Vakamutambudza zvikuru, vachimumanikidza kuti aite rudo, akadonha mahwanda ake. Uye zvakanakisa chaizvo.
  Mumatsutso makumi mana nemanomwe, Fritz akapinda munharaunda yeUnited States zvakakodzera. Mauto eSoviet akanga achiri kurwisana muCanada.
  Alenka paIS-7 akarwa neboka rose reShermans nePershings. MaShermans apa vaive vekirasi yeFirefly, vaine kanoni yakareba-yakareba 76mm, ine ngozi kune IS-7 kana ichipfura parutivi. Saka vasikana vacho vaive vari serious. IS-7, pane zvese zvayakanakira, ine kanoni ine pfuti shoma uye isingaite kukurumidza kupfura.
  Pano Alenka akapfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akarova muAmerica uye akazununguka:
  - Munzira yangu yehondo!
  Anyuta akarovawo, nerubatsiro rwezamu dzvuku, akarova Sherman ndokudaidzira:
  - Nekukunda kweUSSR!
  Alla akarovawo achibatsirwa nezvigunwe zvake. Yakabaya motokari yeAmerica ichibva yadaidzira:
  - Nekuda kwemazano ecommunism!
  Maria akarovawo, nerubatsiro rwezamu restrawberry, akapwanya muvengi wacho kuita zvidimbu uye akaridza muridzo:
  - Nezve zvinyorwa zvikuru zveLenin!
  Uye Matrena akabvuma nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achipwanya nhumbi dzokurwa dzeSherman uye akaridza pamusoro pemapapu ake.
  - Nekuda kwangu kwechiedza!
  Aya ndiwo mashanu, aya vasikana - haugone kuwana inotonhorera! Uye vose vadiki uye vanyoro. Uye vasikana vanonhuwa huchi. Hameno kuti masoja nemafaro akadai anonanzva chipfuva chaVenus nendimi. Uye vachiri kunanzva.
  Hongu, IS-7 yakadzokera shure kuti irege kubvaruka kuita zvidimbu. Ndosaka iri tangi, matangi ese ari tangi.
  Pamwe kunze kwepiramidhi yeGerman ...
  Asi vazhinji vevaSherman vakaurayiwa, uye vamwe vese vari kudzoka.
  Ndizvo zvakaitwa nevasikana veSoviet.
  Uye mudenga, Anastasia Vedmakova naAlenka Sokolovskaya vari kupura Fritz. Iyo Pokryshkin haina kufanana nevasikana ava. Uye vakanaka vanorwa vasina shangu uye vari mubhikini. Uye mazamu matsvuku emuzamu anoshandiswa pakupfura, izvo zvinowedzera kurwisa kunobudirira kwekupfura.
  Asi anonzwisisa Albina naAlvin zviri nani. Vasikana vakakwanisa kuwana madhigirii matanhatu eKnight's Cross. Yepamusoro kirasi yechitanhatu Knight's Cross of the Iron Cross ine platinamu mashizha emuoki, minondo nemadhaimani yakapihwa kwavari mushure mekunge vapfura ndege dzinopfuura chiuru imwe neimwe.
  Heano vasikana - vasikana kuvasikana vese ...
  Asi vose Anastasia Vedmakova naAlenka Sokolovskaya vakaunganidza ndege dzinopfuura mazana maviri. Uye vakanga vatova nenyeredzi sere gamba USSR.
  Anastasia akadzvanya zvigunwe zvake zvakashama pabhatani rekupfura repfuti yendege ndokuwisira pasi motokari yekuAmerica, ichizhamba:
  - Ndine musikana akanaka!
  Alenka Sokolovskaya akarova muvengi nerubatsiro rwemuzamu mutsvuku wechipfuva chake, akadonhedza ndege nhatu uye akahukura:
  - Uye ini ndakatotonhorera!
  Ava vasikana, vasikana vakadaro!
  Uye kuparadza America.
  Zvakanaka, hongu, Alvina naAlbina vanoita kuti iwedzere kunakidza uye inotonhorera.
  Alvina anoshandisa mazamu matsvuku kana achipfura ...
  Uye Albina sitirobheri ...
  Uye vasikana vose vanofarira zvikuru kushanda nerurimi ne jade, pulsating rods. Vane chido chakadaro uye chitendero chechisimba!
  Albina akadzvinya zvigunwe zvake zvemumakumbo akashama ndokuridza mhere:
  - Uye vanoenda kugungwa, vachimhanya vasikana!
  Alvina, achipfura, akasimbisa:
  -Kutonhorera chinhu, kuuraya chinhu!
  Uye zvino maGermany neSoviets neJapan vakanyura mukati menharaunda yeAmerica.
  MaJapan ane varwi vavo: ninja vasikana. Kushinga kwazvo uye kurwa.
  Heino musikana weblue ninja, mabudiro aanoita badza nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achicheka misoro yevanhu vekuAmerica uye anopopota:
  - Havasi kuzopfuura!
  Uye anocheka guyo neminondo.
  Uye musikana weyero ninja achabata fani chaiyo neminondo. Uye ipapo, nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achakanda tsono dzine chepfu, uye odzitanga nekuuraya mauto eYankee, achirova vanopikisa.
  Uye kuungudza pamusoro pemapapu ake:
  - Mukubwinya kwese kweJapan!
  Uye musikana ane bvudzi dzvuku, seguyo rinotsvedza richabata, uye anocheka vavengi.
  Uye ipapo achaitora nezvigunwe zvake zvisina kupfeka zvigunwe ndokurova pamusoro pazvo uye oparadzira maYankee kumativi akasiyana. Uku ndiko kunaka kwehondo.
  Uye kurira:
  - Isu tiri ninjas!
  Uye ipapo musikana ane chena ninja bvudzi achabata helicopter yekugamuchira neminondo. Cheka vanopikisa, vapwanye. Uye pazamu dzvuku rinopamhidza nemheni, richiomba;
  - Nekukunda kweJapan!
  Bva, hapana anogona kudzivisa mbavha dzakadaro! Hevano vasikana, vasikana vese vasikana ...
  Uye vane hasha zvikuru.
  Asi pano hondo dziri kurira zvine simba guru. Axis mauto ari kufamba kubva kuchamhembe nekumaodzanyemba, achinyatso kusvina America nembato huru.
  Heino chidimbu chenyika yaimbova nembiri inokatyamadza fungidziro.
  Pakupera kwematsutso, maFritz akange atozvisungirira munharaunda yeUnited States.
  Pano Gerda ari kurwisana muTiger-4 tangi uye munzira inoyeuka yekare yake,
  Uyewo mabasa anobwinya zvikuru.
  Gerda akanga akazara ropa zvishoma, asi akafara. Asi chimiro chacho chakakanganiswa nekunhuwa kunotyisa kwaibva mudumbu rakachekwa reghoul uye kutya kuti rimwe zana, kana kupfuura, rezvisikwa zvimwe chete raizouya richimhanya.
  Charlotte, panguva iyi, akatora muvengi wake akatsiga nemusoro ndokuita nzira inouraya ye "double Nelson", achimonyorora mutsipa wechisikwa. Murwi wemoto pano akazove ari munzvimbo yerudzi rwaamai Teresa - maererano netsitsi kune ghoul yakarohwa zvine hutsinye. Zvakaratidzwa:
  - Ndine mutsa, mutsa, uye amai vangu vane mutsa - sezizi rakachenjera!
  Gerda ainetsekana:
  - Haunzwisisi here?
  Charlotte akashamisika.
  - Chii chandinofanira kunzwisisa?
  "Madhinosaurs kana mahybrids emakonzo nemapete haanzwe here?" Gerda akabata muromo.
  Charlotte akaseka.
  "Ndanga ndisingatarisiri kuti ungave benzi rakadaro!" Hungu, tichauraya chinenge chiuru chazvo!
  - Vanokurova mumusoro netsvimbo!
  - Kwete. Vimba neni, iyo megagnome inogona kutinzwa. - Ipapo musikana akazununguka. "Dai Sultan weDwarves asina kumutora, kureva kuti, haana kumudana kubasa, saka angadai asina kuenda kure nesu.
  Gerda akabvunza aine chivimbo chisina simba:
  "Uye mamwe madiki, elves, annihobbits?"
  Charlotte nekukurumidza nehutsinye hwechirume akadzima tariro yake yekupedzisira:
  - Vamwe, pamwe vanonzwa, asi chii chavane hanya nazvo? Anoziva chete megagnome Kiy-Dar.
  Gerda akatanga kupukuta gumbo rake raive neropa pashizha hombe rakasvibira. Shizha racho nekunze chete raiita kunge rakapfava, asi pachokwadi rakanga rakapfava. Blonde isina shangu yakapa tsika:
  - Kwete zvese igoridhe rinopenya, asi zvese zvinonhuwa - zvinogara zvichishanduka kuita shiti! Kune tsvina yakawanda munyika zvokuti hazvibviri kutenda mukuchena kwemusiki, kunyange mushure mekutora matanho mashoma pasi!
  Mukupindura, Dhiyabhorosi yeMoto akaridza mhere zvakare nemhepo mupombi yake yepurasitiki. Ipapo vasikana vakateerera usiku kwenguva refu. Asi megagnome Kiy-Dar haina kunzwa, kana kusatombonzwa. Uye pakanga pasina imwe gnome apa.
  Gerda akaimba:
  - Kana shamwari yakangoerekana yashanduka isiri shamwari kana muvengi, asi gnome ... Izvi zvinoreva kuti takamirira madhouse!
  Charlotte akavhiringa shamwari yake:
  - Zvakanaka, unoda kuti isu tifukidzwe neregion ye ghouls? Uya netsoka dzako, uye nokukurumidza!
  Zvakare, vakapfuurira nokumhanya kwavo kunonetesa, kunyange zvazvo varwi vose vari vaviri vakanga vatorwara nokuneta. Dzimwe nguva Gerda akarara pakufamba, munguva pfupi inotapira zvaiita sokuti akanga akarara pasi, achizorora (rudzi rwekurara muchiroto - zvinongonaka zvinoshamisa!). Asi zviratidzo zvakaputsika sebundu revhu rawira pasi - nyore uye pasina kushanda, muviri chete waibvunda nekutya. Zvino zvinhu zvose zvakatanga zvakare, sekunge pendulum isingaoneki yakanga ichizununguka. Paive neimwe mhando yehafu-yechokwadi uye hafu-chaiyo yakatenderedza, ini ndaifanira kuburitsa maziso angu kuitira kuti iwo, anorema, asavhara. Tsoka dzakashama dzevasikana dzakabayiwa zvine hutsinye, asi kwaive kurwadziwa kunotyisa uku kwaisavabvumira kukanganwa zvachose uye kurasikirwa nepfungwa yavo yechokwadi. Uye mamiriro acho akachinja zvishoma nezvishoma .... Madziro marefu ainyatsoratidza mukati merima rakanga rakapoteredza, murwi weruvara rutsvuku akanga aneta kunge ari mukoridho yematombo nhema. Pakaita maungira, maungira airema ekumhanya kwake. Uye pane chimwe chinhu chaityisa uye chisina kufamba pamberi. Chimwe chinhu chipenyu, icho, chisingaoneki, chakanga chakamirira vasikana, uye vakamhanyira ikoko. Hongu vaisada kuwira mugehena asi vaingomhanya sehwai dziri kutandaniswa nengwe. Hazvina kutombojeka kuti sei, vakatanga kurota marara akadaro, pamwe nekuda kwekunyanyisa kwesimba kwemavhiki ekupedzisira ehondo murenje reAfrica uye makomo eAsia ...
  Gerda akazevezera achiti:
  - Uye kunyangwe denga rinogona kuve gehena, zvekuti haufanirwe kushambira kuenda kugehena kwenguva yakareba!
  Pane chakabata ruoko rwemusikana. Hana yakarova ichidzokera kune murwi. Akaerekana amira. Ivhu rakatedzereka zvinyoro nyoro mberi. Pakaita kuyerera kwemvura. Hutsva nehunyoro hwakafemera muhuso hwakaneta hwemusikana.
  Gerda akabva ati:
  - Wow, unogona kunyange kumhanyira kudenga!
  - Viry! Charlotte akatura befu nekunzwa. - Nzvimbo iyo varwi vakawa veGreat Germany vanofara. -Inzwi rake remurwi rinotyisa rakanga rizere nemufaro chaiwo.
  Gerda haana kuva netariro iyi:
  "Zvakawanda semberi kweVirius.
  Charlotte akati nechido:
  - Pane munda, kune munda!
  Gerda akarangarira ngano, akarangarira kuti, munzira yokuenda kuReich-Saray, vakayambuka sei rwizi ruduku rwemvura yesirivha. Kubva pakukwirira kwebhiza rehumambo, kuyambuka kwaiita sekunge kuri nyore uye nekukurumidza kunakidza. Murwi weblonde akatonzwa se sultan, kana sultana, iyo, nenzira, iri nani! Asi chinhu chimwe kugara pabhiza guru repamusoro, uye chimwe chinhu kufamba pamakumbo ako emwarikadzi. Hameno kuti rwizi urwu rwakadzika nekunyengera zvakadii?
  Gerda nounyengeri asi nenzira yokufananidzira akati:
  - Uye kumberi ndekwangu!
  - Unogona kushambira? Musikana mutsvuku akatendeukira kwaari.
  Gerda akakwenya.
  - Mubvunzo webenzi. Wakaona kupi mumiriri wevakuru veSS battalion asingagoni kushambira.
  Charlotte akazunza macurls ake anopfuta zvine mutsindo.
  - Kanganwa SS elite. Kune imwe nyika yakasiyana zvachose kana kunyange nyika isingaperi ine zviuru zvepasirese. Hazvisi zvese sezvazvaive nesu!
  "Ndinga?" Gerda akazvibvunza, akatarisazve muburi rakanga riri mukati memurwi.
  Charlotte akati:
  - Zvakanaka, kurumidza kubereka! Nguva iri kupera!
  "Chokwadi ndinofanira kukwanisa kushambira!" murwi weblonde akadaro nemufaro, achiona kupokana paunyoro uye panguva imwechete yaityisa chiso cheshamwari yake.
  Butterfly saizi yealbatross, ine mapapiro ebhuruu-neyero akabhururuka, yaipeperetsa tsinga dzayo sechiratidzo chekusimbisa kuti blonde isina makumbo yaitaura chokwadi.
  "Ndizvo zvandinofungawo, kana zvakadaro," Charlotte akapindura akanyarara. -Kunyangwe iwe uchiziva chirevo ichi: turkey yakafunga ndokupinda musobho, gunguwo harina kufunga uye rakaguma raita ruzha! Chero zvazvingava, zviri nani kana iwe uchiziva sei, nokuti ini handigoni kukubudisa. Uye isu tine nzira imwe chete - kune rimwe divi.
  Gerda akagwinha zvibhakera zvakasimba.
  - Chokwadi, iyo inotonhorera yakashambira!
  Charlotte akayambira:
  "Tingave nematambudziko nebakatwa!"
  Varwi vaiyevedza vakaswedera kumucheto chaiko kwemahombekombe ndokupinda mumvura nhema yousiku. Gerda akanzwa kudzvinyirirwa kwemvura - rivulet yaive nemhepo shoma. Bvudzi riye rakashama makumbo rakapfugama richida kudhakwa, rakabva ramwaya kumeso kwainge kwakaneta neguruva. Hope dzakabva dzapera. Mvura yacho yaitonhorera uye yakapfava, ndaida kuvata mairi ndozorodza mhasuru dzairwadza dzemuviri wechikadzi...
  Gerda akati nechido:
  - Uye migodhi iri kumberi haioneki!
  - Mira zvishoma! Charlotte akazevezera.
  Gerda akashamisika:
  - Uye ndeapi misungo pano zvakare?
  Mhare yemoto yakasimbisa:
  - Kwete, asi ... Ndinofunga tichine mukana!
  Fire warrior akatsvoda plastic rake jena zvakare nemasponges ake. Akateerera, achinyatsotarisa-tarisa.
  Gerda, akasununguka, uye aiita seaidya simba raMwari kubva mumvura. Charlotte akamubvunza kuti:
  - Uye iwe unoona, zvakandiomera kuisa pfungwa munzvimbo ino.
  Mutsvuku asina makumbo akatarisawo kumashure. Zvaiita sekunge kuchachena munguva pfupi. Rima rakamira kuita dema-dema, sezvo nguva pfupi yadarika, migero isina kusimba yakaonekwa mukusapinda kwayo - zvaiita senge, zvishoma, uye chivharo chehusiku chaizodonha. Saka, kudzingirira kunotanga munguva pfupi. Chinhu chakanaka kuti vasvike kurwizi. Gerda, achiputira tsiye dzake, akanyatsotarisa: mvura yainyatsooneka pamakumbo ake iyo yakadzinga varume kupenga, zvisinganzwisisiki - pakati pezvino. Rimwe divi rakanga roda kunyura murima.
  Murwi wechando-chena akati:
  - Dai ikozvino maoko evarume aizopuruzira miviri yedu yaneta netsinga dzinoratidza kubva mukushushikana. Tinganakidzwa sei nazvo? Haiwa nyama inotambura yevasikana vasina mhosva. Chifuva changu chemwarikadzi Venus, saka anoda rudo, uye mufaro, izvo chero mukadzi anoda!
  Charlotte akatora pombi yake zvakare. Panguva ino kuna Gerd zvakaona sokuti, mumhepo kana kuti pasi, chimwe chinhu chaidedera mukupindura. Uye pachitsitsinho chisina chinhu chemurwi weblonde, chimwe chinhu chakakwizwa nemaspikes uye panguva imwechete chinyoro. Iye akati:
  - Pano iye ari kunakidzwa nea boa constrictor.
  - Wakanzwa here? Dhiabhorosi wechidiki wemoto akamubata ruoko rwake. - Matanho eiyo megagnome! Oh chando-chena mukadzi ainhuwa? Kiy-Dar akadaira. Charlotte akatsvoda shamwari yake panzeve. - Nditende, kukunda kwedu kwaswedera, Ari pane imwe nzvimbo pano!
  Gerda akati:
  - Hongu, kuvhara ... Kufanana neMwedzi kune booger!
  Charlotte akatanga kuridza muridzo zvine simba mumuridzo wake wakagadzirwa nepurasitiki yemashiripiti yakagadzirwa nemaelves (techno-magic though!), ndokutsikirira nzeve yake pasi. Panguva ino, kuzununguka kwevhu kwakaoneka zvakanyanya.
  Gerda akataura nezvehuzivi:
  - Pane chiratidzo chakadaro chekuti kana uchinge waita rombo rakanaka pakutanga, ndipo pakanyanya kubudirira magumo!
  - Hongu ... - Maziso eemerald emusikana akanaka kwazvo akazununguka achifara, - akauya kudana! Key-Dar!
  Gerda akaisa munwe wake kumuromo wake:
  - Ehe, chenjera. Zvichida haisi iyo megagnome zvachose, kana chisikwa chehurongwa hwakasiyana zvachose!
  Vakapererwa vachiteerera. Kudedera kwenyika kwakawedzera kufanana, kunorema. Pane imwe nzvimbo iri pedyo, pakati pe "zvitsuwa" zvemakwenzi, munhu mukuru akanga achiita nzira yake. Aive akaita seshavi guru, achiteerera achitsvaga tenzi, kunyangwe aive wechidiki wekupedzisira asina ndebvu...
  Charlotte akati:
  - Iwe haugone kunyange kufungidzira simba rose re megagnomes. Izvi zvisikwa zvine simba zvokuti kunyange moto wehero unogara pamberi pazvo!
  Gerda akabva aramba achiti:
  - Kwete, sei ndisingakwanisi kufungidzira ... Kana gnome chisikwa chakasimba, saka megagnome inofanira kuva yakarongeka yehukuru hwakasimba. Mushure mezvose, iwo mazwi chaiwo mega, anowedzera miriyoni!
  Charlotte nemoyo unoda, semusikana arikufambidzana nenyeredzi yepop, akabvuma:
  Hongu, wakarurama shamwari yangu! Chaizvo mumirioni, iri iuto rose risingakundiki!
  Gerda akashamisika:
  "Ko sei usina kumufonera kare kuti shamwari dzedu dzife?"
  Pane kuti apindure, dhiyabhorosi mudiki uye ane bvudzi dzvuku akatsvodazve muridzo, mhepo ichibuda nekuridza muridzo zvishoma kubva pamuromo wakakombama. Uye pakarepo Charlotte akapindwa nechando muhafu yekufema, maziso ake esimaradhi akatenderedzwa. Mhumhi yemoto yakagara pasi mumvura, ichibata ruoko rwaGerda. Ndaida zvakanyanya, ndaifanira kumupindura, apo kamwe kamwe ...
  Tsoka dzakashama dzemusikana dzakabva dzatsva nekurwadziwa zvekuti dzakasvetuka pakarepo ... dzakazopepuka. Madeleine aive akabata chirabhu chaive newaya yemagetsi. A blister of electric discharge yakaonekwa papink, kunyange zvishoma keratinized kubva kumhanya pajecha rinopisa uye matombo akapinza emakomo.
  Mukuru weSS akadanidzira achiti:
  - Simuka ugadzirire kupfeka yunifomu yako yechipfeko! Iwe haugone kushamisira mune imwe bikini pamberi pemumunda marshal! Tarisa, mucheche, iwe uchawana mubairo, asi kana iwe ukarasa kunze upenzi, ipapo ini ndichaita kuti Conan vhiri ritenderere kwezuva, uye panguva imwe chete kupa kuvhunduka kwemagetsi. - Madeleine pano akaita chiso chinotyisa. - Kunyangwe kwete, kwete zuva, asi vhiki rose, pasina miniti imwe yekuzorora. Tichine nguva.
  Vasikana vakabva vatanga kuungana.... Uye pane imwe kondinendi, zviitiko zvinonakidza zvakaitikawo, uye zvakafanana.
  Hongu, uye zvino hondo yadzoka, uye murwi Gerda, achishandisa zvigunwe zvake asina kupfeka, anotumira projectile yesimba rinouraya. Pershing akaparara akamira.
  Chimwe chinhu chakakura uye chakaoma chinopinda muno. Iyo yazvino budiriro yeAmerica, pfuti inozvifambisa ine caliber yepfuti yakareba 155 mm uye ukobvu hwezvombo zve305 mm. Inorema matani zana nemakumi maviri uye inofamba zvishoma nezvishoma. Kungokambaira...
  Gerda akapwanya Sherman nepfuti yakanyatsonangana ndokuti:
  - Inoenda kumweya yedu!
  Charlotte akapfura achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akapwanya muvengi kuita zvidimbu zvesimbi zvakabvaruka uye akazhamba:
  - Kukudzwa uye Motherland!
  Christina akataura achishungurudzika:
  - Unogona kumupfekedza nebhomba here?
  Magda akati nechivimbo:
  - Ndisiye izvi!
  Uye musikana akanongedza mhandu kumuvengi, nezvigunwe zvake zvakasimba, uye akarova.
  Uye chikara cheAmerica chakamira chikaputika.
  Ava ndivo vasikana vanobva kuThird Reich - maita zvakanaka!
  Chando chasvika, uye IS-7 iri kufamba nemuchando. Hondo dziri kuitika muAmerica. Vakanaka kubva kuUSSR vari kurwisana nehasha.
  Alenka akapfura Pershing nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akapwanya muvengi.
  Uye akachema:
  - Kubwinya kune communism yeRussia!
  Anyuta akarovawo negoko. Akashandisa hunyanzvi nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe uye cooed:
  - Ndichati Superman musikana!
  Alla akatorawo akapfura ndokurova rimwe tangi rePatton. Uye saka inotonhorera.
  Iri tangi idzva rePatton ndiro rudzii rwemuriwo? Iyo "Overweight", chete iine injini yakasimba yemabhiza mazana masere negumi uye nhumbi dzokurwa dzakarereka.
  Muchina unokatyamadza ungave dambudziko kune iyo T-34-85. Asi IS-7 inomurova kunge ari kure. Uye tangi yeSoviet, yakagamuchira projectile muzvombo zvepamberi, inoitumira mune ricochet. Heino mota yekurwa. Uye mukupindura, anovhuvhuta pasi muAmerica nekuzunguza kumwe.
  Ipapo Maria anopfura, anorova muvengi nemazvo. Inomubaya nekuridza mhere:
  - Hondo yedu yakasimba, inodzivirira nyika!
  Uye anoshandisawo zvigunwe zvakashama.
  Uye ipapo Marusya acharohwa. Uye kupwanya zvombo zvemuvengi kuita machipisi. Nekubatsira munyaya iyi yechitsitsinho chisina chinhu.
  Uye kurira:
  - Nezve shanduko nyowani dzaStalin!
  Iye akanaka anorwa, uye anoda kufadza munhu wese.
  Aya ndiwo mashandiro anoita timu iri paIS-7, izvo zviri kurwarisa kugehena.
  Asi pano panouya vasikana.
  Elizaveta ari kurwa ari paT-54. Uye anoita zvekupererwa. Rakadaro hure rine hasha.
  Uye vasikana vane motokari yakanaka kwazvo. Uye vanopfura kubva mairi zvakanyatsonaka.
  Semuenzaniso, vakatora ndokurova "Superpershing", uye vanoshevedzera:
  - Chikomonisiti chedu chitsvene!
  Elizabeth akanongedza pfuti nezvigunwe zvake. Lupanula pa tjiri mbi mbi ri ri:
  - Kutunda kwangu kucazova kukuru!
  Ndokuchonya vamwe vake.
  Ekaterina akarova nerubatsiro rwezamu dzvuku uye akaridza mhere:
  - Nekukunda kwedu kukuru!
  Uye kuseka kwaanoita pamusoro pemapapu ake.
  Uye Elena, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, acharova muvengi. Akatyora nhumbi dzokurwa nadzo, akatsemura simbi uye akaridza mhere.
  - Rudzi rwedu rune simba!
  Uye kudzvova pamusoro pemapapu ake ...
  - Hooray!
  Uye Euphrasia inorovawo muvengi, panguva ino nezamhu restrawberry. Pwanya muvengi uye blather:
  - Nehukuru hwecommunism pamapuraneti ese egirazi!
  Ava ndivo vasikana vanotonhorera munyika. Uye hapana chekumisa kana kuvamisa.
  Ekaterina anokwenya uye anozunza chipfuva chake:
  - Ndine musikana akanaka!
  Uye mazamu ake akakandwa nerubhi ... Akamboasaidzira kumeso kwemurume mutema ndokumumanikidza kunanzva. Akabva ananzva hurume hwake nerurimi. Iko kuravira kunofadza.
  Zvakanaka sei kumusikana - kwete kutsanangura kufara kukuru munyika.
  Aya ndiwo maroverwo anoitwa muvengi nevasikana. Uye vanonakidzwa nokukunda kwavo kukuru uye kubudirira kwavo kukuru.
  Uye Anastasia Vedmakova naAlenka Sokolovskaya vanowanzova vasikana vanoshamisa. Masaisai erudo uye tsunami yeruchiva zviri kungopisa mavari.
  Anastasia anopfura zamu rake dzvuku kumuvengi, anorova ndege yeYankee uye anoridza mhere pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri akanaka superman!
  Alenka Sokolovskaya, achiramba achipwanya muvengi, nerubatsiro rwestrawberry nipples uye kurira:
  - Uye ini ndakareba kupfuura musikana wevose vari munyika!
  Ndizvo zvakaita vakadzi vanorwa, uye ndinoti vakaba vamwezve! Hapana anogona kuvadzivisa.
  Kunyangwe America ... uye imwe neimwe yakatowana gumi nyeredzi dzegoridhe dzegamba reUSSR ...
  Nokuda kwekubudirira kwakadaro, vakagamuchira mubairo unokosha: nyeredzi yedhaimondi yegamba reUSSR. Izvo pachazvo zvinokudzwa uye zvinotonhorera.
  Nakidzwa netsvarakadenga!
  Zvakanakisisa, zvechokwadi, zvichauya!
  Oleg Rybachenko akaita kumwe kuvhiya muSaudi Arabia.
  Hondo yetsarist yaNicholas II yakawedzera nzvimbo yeRussia. Pamwe chete naOleg, musikana Margarita Korshunova akanga ava kurwa. Uyewo mutant - murwi akagamuchira kusafa.
  Eya, vana vekusingaperi vakaunza mukuteerera ese aya mapoka eMujahideen. Uye vakavakunda - vachivamanikidza kuti vatore mhiko kuna mambo weRussia.
  Panguva imwecheteyo, Oleg Rybachenko haapikisane nekunyora kwakanaka uye kwakasiyana zvishoma kuenderera mberi kwezviitiko zvevasikana;
  Mushure megore idzva, maGerman uye mubatanidzwa wakafambira mberi zvakanyanya mhiri kweUnited States. Vanhu vekuAmerica, vachibata nemuvengi wepamusoro-soro, vakanga vachirasikirwa.
  Pakupera kwaKurume, iyo Wehrmacht yakasvika kuWashington ndokutanga kurova guta guru reUS.
  Hondo dzaive dzisina kuenzana uye zvaive pachena kuti vasikana vaikunda pano ... Kunyanya tanki yepiramidi, Gerda akanaka, semanyorerwo ake.
  Gerda, panguva yekuputirwa kweWhite House, apo tangi yake yakarohwa nemoto wakananga, akarara, uye akarota sezvizvi ...
  Akaona mupanduki Lara Mikheyko akabatwa nevaNazi. Musikana wemakore gumi nemana akapfura kubva kumaNazi. Vaviri veshamwari dzake vakaurayiwa. Uye iye amene akavanda mudumba.
  Ambuya vaida kumusiya somuzukurusikana wavo, asi vaNazi havana kuzvibvuma. Zvino vakanditora...Kutsvaga kwava kuda kutanga.
  Uye ipapo Lara akabata girinedhi, maNazi akadonha. Musikana uyu akaonekana nechiedza ichi mupfungwa ndokuirasa ... Asi girinedhi harina kuputika.
  Zvaisaita kutiza nehugamba.
  Vakawisira Lara pasi, vakamurova kaviri, ndokumuisa ronda pasi peziso. Asi havana kurova zvakasimba, sezviri pachena vaitya kuremara!
  Paakaunzwa kuimba iyi kuti abvunzurudzwe, Lara akaita zvinhu zvisina musoro.
  Achitarisa noushingi mumaziso emukuru weSS, akati:
  - Iyo Fritz ichakuparadza munguva pfupi! Inzwa kurira kwepfuti, rufu rwuri kubva kuRed Army!
  Colonel akapindura,
  - Musikana anoshinga, iwe uchajairana neshamhu!
  Lara akashevedzera noushingi:
  Marwadzo haandityire!
  Colonel akati:
  - Tora uyu bastard panze ne poster: mubatanidzwa uye ratidza musha wese!
  Mupurisa akakurumidza kuti:
  - Kwakanaya chando mumugwagwa, uye kune chando ... Haafanire here kubuditswa musikana asina shangu kuti atonhodze shungu dzake!
  Mukuru weSS akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Rudyi! Ngazvive seusina shangu muchando, pamwe upengenuke!
  Bhachi raLara rakabvarurwa pamwe nejuzi rake. Kungosara mune rimwe rokwe redonje. Vakabvisa bhutsu dzakakasharara nemasokisi matema. Musikana akaramba asina shangu murokwe rimwe chete, rakapfava.
  Vakaturika dombo muhuro make rakanyorwa kuti: "Ndiri mubato." Vakamusunga maoko neshure, vakabuda naye kunze kweberere. Tsoka dzakashama dzemusikana dzainzwa kutonhora nechando.
  Lara akanyemwerera. Ainyara chaizvo nembonje yaive kumeso kwaaive aita. Uye iwe unogona kufamba usina shangu muchando. Zviso zvake zvakange zvave kushata muchirimo, kubva pakuchinja kwakawanda asina shangu. Akapfeka shangu dzake nguva pfupi yadarika, uye hakasi kekutanga kutsungirira chando uye nzara.
  Lara akaenda ega ndokuramba achinyemwerera. Mhepo yakavhuvhuta, ichipeperetsa bvudzi rake dzvuku remhangura, uye sinou yakarova pasi petsoka dzake dzisina kupfeka.
  Musikana aifamba nechiso chakadaro, semwana wamambo ari pachigaro. Uye akasiiwa anoyevedza, tsoka diki, dzinenge tsoka dzemwana.
  Vanhu vakamutarisa vachimunzwira tsitsi.
  Mumwe wambuya vakapfeka jasi remvere vakapopota:
  - Horror! Vanotungamira musikana asina shangu!
  Kunze kwainge kune zuva, uye makumbo aLara akaomarara, akaomerwa aisatombobatwa nechando. Akafamba ari ega, ndokubudisa mazino ake.
  Apa aipiswa neshamhu. Musikana akaridza mhere ndokuruma muromo.
  Akarohwa kaviri nesimba. Lara akatadza kumira netsoka dzake, uye nekuedza kwekuda akadzora kuchema kwake.
  Musikana akasindimara akaendeswa kune imwe imba inokosha, uko kwaiva nemichina yekutambudza.
  Apa vakamuisa paraki, ndokutanga kupisa zvitsitsinho zvake nesimbi tsvuku-inopisa ...
  Uye varwi vaviri vakarova Lara nezvikwapuro. Pakutanga, musikana wacho akadzora kuchema kwake nesimba guru, asi apo zvidimbu zvakafara zvesimbi, zvitsvuku kubva pakupisa, zvakaiswa pamakumbo emwana asina chinhu, akazhamba uye akarasikirwa nokuziva. Akaunzwa...
  Zvinotyisa...
  Gerda akamuka.... Damn it, iwe unofanirwa kurota nezvazvo pavanenge vari manheru ekukunda, tangi yavo iri kurova White House.
  Zvino zvinhu zvakashata zvakadaro zvinobva zvabuda ...
  Gerda akapfura "Superpershing" achibuda mumba, akaibaya uye akakoira:
  - Rugare, kushanda uye rudo!
  Akabva aburitsa rurimi rwake.
  Charlotte akarovawo muvengi, achishandisa zvigunwe zvemakumbo ake uye akadanidzira:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Christina akapindawo, achiridza mheterwa nenyoka uye achidzvanya bhatani remuti wemufaro nezamu rake dzvuku, achibaya nepakati pemuvengi:
  - Isu tiri supermen!
  Uye Magda acharova muvengi nembama, kupwanya tangi, oita kuti kit yekurwisa iparadze, oburitsa:
  - Ipa aerobatics!
  Anobva atarisa vamwe vake. Heuno musikana - funga wepamusoro kirasi pfuti.
  Varwi vechikadzi vari kuparadza maYankees uye kuwana zvibodzwa ... Albina naAlvina vakatotora zviuru zviviri zvemotokari dzakadonha mumwe nomumwe. Nekuda kweizvi vakagashira mubairo mutsva: Diamond Star yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Ndiko kuzvisiyanisa vasikana nekuva maece emhando yepamusoro. Uye hapana aigona kuvamisa uye kuvakunda.
  Anastasia Vedmakova naAkulina Sokolovskaya naOrlova mumwe nomumwe akagamuchira mubairo mutsva: Order of Glory of the higher degree with diamonds, iyo yavaifara zvikuru nayo. Ndivo vasikana vakanaka.
  Uye hondo iri kusvika kumagumo ... VaAmerica musi waApril 20, 1948 vanobvuma. Uye imwe nyaya yeHondo Yenyika Yechipiri yakapinduka.
  Panguva ino inoita senguva yerunyararo rurefu. IUSSR yakadzosa Alaska uye munhu wese aifara. Uye nyika dzekondinendi yeAmerica dzakakamurwa neJapan neTatu Reich. Nokudaro kwakaguma kugovewazve kwechinguvana kwenyika.
  MaGermany aneta nehondo.
  Hitler akabvumira barika muReich Reich - kusvika kumadzimai mana mumwe nomumwe, uye akaunza mitero yakaoma kune vakaroorana vasina vana kana kuti pasi pevatatu. Iri raive danho rakasimba rekukurudzira mutemo wehuwandu hwevanhu.
  Mukuwedzera, Hitler pachake akanga ane vana vakawanda vakawanwa kupfurikidza nokuisirwa urume. Uye pakati pavo zvakanga zvakakodzera kusarudza mugari wenhaka pachigaro.
  Pakanga pasina kusuwa, iyo Third Reich yakanga ichigaya vakakundwa pamwe chete neJapan.
  Asi pana March 5, 1953, Stalin akafa. Uye Bheria akatanga kutonga. Sei Beria? Munhoroondo chaiyo, aivewo nemikana yakanaka yechigaro cheushe, asi tsaona yakamudzivirira: kumukira muGDR, panguva yekudzvinyirirwa kwaiitwa neanopikisa Beria. Uye pano GDR, hongu, haisi.
  Pamusoro pazvo, Hitler aidawo kuti Beria anonyatsozivikanwa uye anozivikanwa zvikuru, aive Germanophile, kuti atonge mushure meStalin. Uye Stalin, apo hutano hwake hwakadzikira, akaita chido chekufarira Beria.
  Saka zvese zvakasarudzwa zvichifadza mukuru wezvakavanzika kwete mapurisa emuchivande chete.
  Zvakanaka, Beria akapa Hitler kuti ashande neJapan kusvika yawana zvombo zvenyukireya.
  Iwe hauzive izvo masamurai anogona kufunga nezvazvo.
  Beria naHitler vakabvumirana pamusoro pehondo yakabatana neJapan, uye kupatsanurwa kwenharaunda yayo.
  Pana Kubvumbi 20, 1954, hondo yakabatana yakatanga mukurwisana nehumambo hukuru hwekoloni hwevaSamurai.
  Ndeipi peji itsva iri kuvhurwa munhoroondo. Mauto eSoviet ari kuenda kuJapan.
  Uye maGermany zvakare ... Pano zvakare Gerda naCharlotte vari kurwisana mu pyramidal tank. Vane motokari ine zvigaro zviviri inorema matani makumi mashanu uye compact gasi turbine injini ye2500 horsepower. Iwe unogona kufungidzira izvo zvinokurumidza German motokari. Uye nhumbi dzokurwa dzakakosha, dzine musanganiswa wepurasitiki. Uye yakasimba kwazvo isingapindike kubva kumakona ese. Pfuti yemhando diki ye 75 mm, asi ine yakakwira muzzle velocity yeprojectiles mupfuti inodzvanyirira. Yakawedzera kubaya kwezvombo. Uye huto hwemateko uye mwero wemoto wakakura. Conductivity yakakwira.
  Tangi pachayo yakangonaka ... Saka Gerda anoziva zvekurwira pairi.
  Motokari dzeSoviet hadzina kusimba. Iyo tangi huru ichiri T-54, mota haina kushata, yakachipa, asi yakaderera kuGerman mune zvese. IS-7 haisati yave yakakura. Akacherechedzwa neIS-10, iyo yakagamuchira 122-mm cannon, asi ine mbiru yakareba uye yakanaka yehuma yezvombo, ine mativi asina simba. Asi zvese izvi zvinokwana mukurema kwematani makumi mashanu nematatu, izvo zvisina kuipa.
  Gerda anopisa tangi yake yePanther-6 kuJapan, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achidzvanya mabhatani emufaro, uku achidzvova:
  - Kubwinya kune mazano ehama yeAryan!
  Charlotte anodzvanya mabhatani ejoystick, nezamu rake dzvuku, mutsara wepfuti nomwe, uye anoridza mhere:
  - Mufaro wedu uri mucommunism yechiroto cheAryan!
  Uye musikana anoseka zvakare ...
  Christina naMagda vanorwa pane imwe piramidi "Panther" -6.
  Christina anodzvanya mabhatani ejoystick nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye anorova muvengi kubva kuJapan ndokudzvova:
  - Kudos kumukomana wangu!
  Magda anovhurawo moto, uye achiseka zvisinganzwi, anodaro, achidzvanya bhatani remufaro nezamu rake reruby:
  - Kukudzwa kumajaya edu!
  Uye kuseka kwavanoita pamusoro pemapapu avo. Vakadaro, kutaura chokwadi, vasikana vakanaka mukunakidzwa kwehondo.
  Hungu, kuJapan, kunoratidzika kuti zuva rorutongeso rasvika. Asi zvinhu zvose zviri kufamba maererano nehurongwa.
  Elizabeth nevashandi vake vari kurwa patangi reT-54, rakaita zvechimanjemanje. Asi musiyano wacho muduku. Pfuti yava kukurumidza kukurumidza, uye projectile iri kunyanya kubaya zvombo. Uyu ndiwo musiyano.
  Uye injini iyi ndiyo injini yedhiziri ine 520 horsepower ... MaJapan anoshandisa matangi ekugadzira kwavo uye ane marezinesi ekuGermany. Mota dzacho dzinenge dzakanaka futi. Kunyanya iyo Hirohito-3 muchina, inorema makumi mashanu nesere matani, ine 105 mm pfuti ine barrel kureba kwe70 EL, inopfuura T-54 muzvombo, uye kwete yakaderera muzvombo uye kutyaira kuita, kunze kweiyo simba rekuchengetedza.
  Iyi tangi yeJapan idambudziko reUSSR. Asi kune zvakare mota dzakareruka dzeNyika yeRising Sun.
  Zviri nyore kubata navo.
  Elizabeth anopisa nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anorova matangi eSamurai. Anozviita noungwaru kwazvo, uye anopopota:
  - Kubwinya kuna Baba vedu vakasununguka!
  Ekaterina anopfuta zvakare, achishandisa zamu dzvuku, uye achipwanya mota yeJapan, anoridza mhere:
  - Nokuti Mwari akapa Russia!
  Elena anorovawo muvengi, anopwanya tangi yemuvengi nerubatsiro rwechitsitsinho chake chisina kupfeka uye kudzvova:
  - Nekuda kwehukuru hwepfungwa dzecommunism!
  Euphrasia inopfurawo uye inozviita nerubatsiro rwestrawberry zamu rechipfuva chake elastic, uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune kukunda kwecommunism yepamusoro!
  Saka vanofambisa tangi yavo nehungwaru uye vanonzvenga kukundwa. Iyo Hirohito-3 tangi inogonawo kuiswa seinorema, asi yakakura kwazvo. Zvakaoma kurova muchina wakadai.
  Uye pano anoenda kuvasikana. Pfuti yakakura mu caliber uye yakakwirira kudarika mhumhu wevelocity ye projectile. Nhumbi dzehuma dzeshongwe yeJapan dzakatonyanya kukora kupfuura Soviet 240 mm, uye huma yehull zvakare yakawedzera kukora 150 mm uye 120 mm pasi. Uye kumhanya kweJapan kwakatokwira, iyo injini yeturbine yegasi ndeye 1500 horsepower. Hongu, tangi iyi ndiyo yakanyanya kunaka muJapan. Usaita jee naye.
  Asi Elizaveta, nerubatsiro rwemucheka mutsvuku, anotumira projectile yakananga kuguma-kumagumo, uye tangi yeJapan inoputika, ichitadza kurova motokari yeSoviet.
  Ekaterina akarira ndokutsvoda shamwari yake pachitsitsinho chake chisina kupfeka:
  Wakangwara Lisa!
  Elizabeth akaramba.
  - Ndinongova nyanzvi!
  Uye kuseka kwaanoita pamusoro pemapapu ake. Hoyu musikana.
  Uye vanochema zvikuru ... Ekaterina, semuenzaniso, anoyeuka makore makumi mana nerimwe kuti akazoyerera sei. Shangu dzakabvaruka mushure memazuva mashoma, uye ndakatotsika-tsika ndisina shangu. Uye nekuda kwechijairira kumusikana wemudhorobha, zvinorwadza, bundu rega rega, davi rega, bundu rose rinonzwika. Uye akagogodza makumbo ake kuropa, apo nhanho imwe neimwe inoputika nekurwadziwa.
  Haana kumbofungira kuti kufamba asina bhutsu kunorwadza kudaro. Hazvishamisi kuti Hugo akanzwira tsitsi musikana asina shangu Closet. Kana kunyange muzhizha makumbo emusikana akadaro, zvino rudzii rwechando.
  Catherine, zvisinei, akakurumidza kuzvijaira, muviri wechidiki unochinja nekukurumidza, iyo yakakuvadzwa chete inozadzwa nema calluses uye yakakora. Uye zvakanga zvakanaka kufamba usina shangu. Ekaterina haana kana kupfeka shangu dzake kusvikira chando charova. Zvisinei, ipapo vana vavo vakaumba uye Euphrasinia akavadzidzisa unyanzvi hwevaroyi. Uye varoyi vanowanzomhanya vasina shangu muchando kuti varebedze huduku hwavo. Uye muchidimbu, vasikana vakanga vabata ruzivo rwakavanzika, uye vakatarisa makore makumi maviri, uye vasina shangu uye mubhikini havana kutonhora muchando. Honai tsvarakadenga. Uye hapana anotonhorera, kunze, hongu, Alenka. Akarwa paIS-10 mukugadzirisa nedhiramu rakawedzerwa. Iyo tangi yakaonekwa mune dzakateedzana nguva pfupi yadarika. Uye zvichiri zvishoma. Iyo IS-7 haina kumbobvira yapindwa mune yakakura nhevedzano. Sezviri pachena nekuda kwemutengo wakakwira uye matambudziko mukugadzira.
  Saka vashandi veAlenka vanoparadza maJapan aya uye vanozviimbira nziyo.
  Kubhururuka semoto husiku hwebhuruu
  Isu tiri vana mapiyona evashandi...
  Nguva yemakore echiedza yaswedera,
  Kuchema kwemapiyona nguva dzose gara wakagadzirira!
  Kana vasikana vadzika kubhizinesi, haugone kuvadzivisa. Ichi chaicho chisikwa chakakwana chehondo.
  Hondo dziri kufamba zvakanaka uye Japan iri kukundwa.
  Pano mauto eSoviet akatora kumaodzanyemba Sakhalin muna May. Uye vakaita nokungwarira kukuru.
  Asi mauto evasikana veSoviet anoratidza kirasi inoshamisa yekurwa.
  Pamhando dzavo dzezvombo, hongu, AK yakatanga kushandiswa. Zvakaipisisa kupfuura German, asi nyore uye yakavimbika. Uye inochera pasi vanopikisa, kunyangwe chinangwa chiri kure chakaderera pane icho cheGerman kurwisa carbine.
  Vasikana veSoviet vevasungwa veJapan vanoita tsoka dzavo dzisina kusununguka, dzine guruva kutsvoda, zvitsitsinho zvisina zvitsitsinho. Iri ndiro zano ravo.
  Kurwa varwi, kirasi yepamusoro-soro.
  Muzhizha ra1954, maGermany akanga abvisa zvikuru America mauto eJapan.
  Boka revasikana vasina shangu, raitungamirirwa naMargaret, rakarwa zvinoyevedza. Musikana uyu akaparadzirwa nemaSamurai, uye jaya rakabatwa rakamanikidzwa kutsvoda zvitsitsinho zvake uye kunanzva chipfuva cheVenus.
  Gerda neboka rake paPanthers-6 vakaita basa rakanaka, uye vakatumira vazhinji veJapan kugehena, uye vamwe kudenga.
  Vasikana vana veNinja vakarwa nemauto eSoviet akanga achifambira mberi muManchuria.
  Musikana weNinja ane bvudzi rebhuruu akagerwa neminondo uye akamhanyisa mhepo, achitema varwi veSoviet. Akabva akanda pea nezvinoputika nezvigunwe zvake, achipidigura tangi reSoviet T-54 ndokubhowekana:
  - Nyika inotonhorera iJapan!
  Musikana we ninja ane bvudzi reyero anozotemawo muvengi nemapanga uye opa boomerang nechitsitsinho chake chisina kupfeka, achipopota:
  - Nekukunda kwedu samurai!
  Musikana ane bvudzi dzvuku ninja achaita hutsinye hwekutendeuka nemapakatwa pasina matambudziko, achicheka mauto eSoviet. Ipapo zvigunwe zvake zvakashama zvichabudisa bhomba. Tangi yeUSSR ichatsemuka uye murwi acharidza mhere:
  - Muzita repfungwa dzecommunism!
  Musikana weNinja ane vhudzi jena akatora uye akacheka vadzivisi vake, sekunge ari kumhanyisa fan mumunda, achicheka mauto eRussia zvakare, uye neminwe yake isina kupfeka, sekunge ari kuvhura inouraya iyo yaizobvarura matangi maviri eSoviet muzvikamu zvakasara. .
  Uye kurira:
  - Nekuda kwehukuru hwenyika!
  Vasikana vanoda kuuraya, uye vanotonyanya kufarira kubata vasungwa chibharo. Hongu, zvekuti varume vakarasikirwa neruzivo kubva mukuwedzeredza. Uye ndozvinoita ninja vasikana. Kusvetukira varume vakasungwa uye panguva imwe chete vachivarova nezvikwapuro.
  Asi, pasinei nehugamba hweJapan, vanorasikirwa nepamusoro-soro uye teknolojia yepamusoro.
  Kunyanya mudenga repamusoro-soro, aces Anastasia Vedmakova naAkulina Sokolovskaya, vanopwanya maJapan semhepo.
  Anastasia, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anocheka ndege nhanhatu dzeJapan kamwechete mune imwe kuputika uye kurira:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism muRussia!
  Akulina, nekudzvanya bhatani nezamu rake dzvuku, akacheka ndege nomwe dzeJapan kamwechete ndokudzvova:
  - Kubwinya kune Magamba eRussia!
  MaWarriors anotsiva kuJapan nekuda kwezvichemo zvavo zvekare. Uye kunyanya kukundwa muhondo yenguva dzeTsar Nicholas II. Kwete, havazombokanganwi, uye zvizvarwa hazvikanganwiri.
  Anastasia, achimanikidza ruby nipple yake, akapa kumwe kuputika, kupfura ndege dzeJapan nekudzvova:
  - Kubwinya kunguva yecommunism Beria!
  Akulina akatsikirira tsoka dzake nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akarova ndege dzesamurai ndokuridza mhere:
  - Nekukunda kukuru!
  Uye Albina naAlvina vari kuwana rekodhi maakaundi. Pazviuru zvitatu zvendege dzakadonhedzwa vakapihwa kurongeka: Iyo Diamond Star yeKnight's Cross yeIron Cross uye mashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani.
  Albina, nerubatsiro rwezamu dzvuku, akapa kutendeuka. Akacheka ndege gumi nembiri dzeJapan kamwechete ndokuridza mhere:
  - Pachipfuva changu!
  Uye akazviona ari mumaoko emurwi mutema.
  Alvina akakava nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akawisira pasi ndege gumi nembiri dzeJapan ndokuridza kamhere:
  - Nekukunda kukuru!
  Vasikana veGermany vanorwa zvikuru uye vakanaka. Vakomana vatema vanofarira zvikuru, uye ndimi dzavo dzinogara dzakagadzirira kupukuta ebony kukwana kwevarume.
  Albina, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, zvakare akarova samurai uye akapfura ndege dzavo.
  Uye akachema:
  - Ini ndiri Superman!
  Alvina akadzvanya zamu rake restrawberry, akatemera pasi ndege zhinji dzeJapan ndokuridza kamhere:
  - Ini ndiri nzvimbo vixen!
  Musikana wacho anonyanya kurwisana uye anoshingaira muhutano hwake hwepabonde.
  Chokwadi maAryans - akanyanya kunaka! Uye kazhinji kunaka kwakadaro kwekirasi yepamusoro!
  Mauto eGerman neSoviet, achikunda muvengi, ari kuenderera mberi neChina.
  Munguva yekurwiswa kweSingapore, varwi vechikamu chemhepo uye vasina shangu musikana unit "Barracuda" vakazvisiyanisa. Vasikana, vachirova zvitsitsinho zvavo zvisina chinhu nemumadhamu emvura yainaya munzvimbo dzinopisa, vakapinda munzvimbo dzakasimbiswa dzeJapan ndokudzibaya nemabayonet.
  Vakadaro tsvarakadenga dzekurwa.
  Japan yakadedera nekurohwa kwakasimba kwechikwata chine hasha chakadaro.
  Mukupera kwa1954, mazhinji eChina akatorwa nemasimba eAxis. Uye mamiriro acho akawedzera kuoma kune Nyika yeZuva Rinobuda.
  Hitler akati:
  - Shiri mbiri mune imwe nzvimbo haigone kuwirirana!
  Uye varwi Albina naAlvina vakapfura zviuru zvechina ndege. Japan yakagadzira ndege dzakachipa asi dzemhando yakaderera muhuwandu hukuru, saka zvaive nyore kuunganidza mabhiri.
  Albina, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akacheka imwe samurai uye akakwenya:
  - Ino ndiyo nyika yedu yakanaka!
  Alvina, nerubatsiro rwezamu dzvuku, akawisira pasi gumi nembiri mota dzeJapan uye akati:
  -Kubwinya kunguva yecommunism, muchadenga chese!
  Albina, zvakare achishandisa nyini yestrawberry uye achirovera pasi samurai, akashamisika uye akadanidzira:
  Uri kutaura nezve communism?
  Alvina, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye achicheka ndege dzeJapan gumi nembiri, akati:
  -Kurongeka kutsva kweAryan ndiko communism!
  Vasikana vakaseka ... Pandege yechiuru chechina vakapihwa Nyeredzi yeDiamond ye Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinum oak, minondo nemadhaimani. Kuti kunyange mubairo wakakwirira kwazvo irekodhi yevakanaka.
  Ava ndivo vasikana vekutarisira....
  Zvisinei, Anastasia Vedmakova naAkulina Sokolovskaya havasi vakaderera uye vakapfuura nhamba yemazana mashanu ndege dzakadonha.
  Uye vakagamuchira mibairo mitsva yakanga yakakwirira kwazvo, uye vakazviunganidzira muunganidzwa wose wenyeredzi.
  Anastasia anonangidzira chombo chake netsoka dzake dzisina chinhu, uye anowisira pasi muvengi, achicheka muvengi uye anoridza mhere:
  - Yecommunism papasi rese!
  Akulina, achicheka muvengi nekutsikirira nyini tsvuku, anokwenya zvine hukasha:
  Kunyange vana vanotiziva!
  Munguva yechando, Japan yakarasikirwa nedzinenge nyika dzayo dzose, uye kurwa kwakatamira kune metropolis pachayo.
  Gore ra1955 rasvika, apo hondo dzinenge dziine madutu uye hadzina magumo kana magumo.
  Japan iri kupa, zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi. Uye zvishoma nezvishoma anorasikirwa nehondo.
  Asi vaSamurai vanorwa zvakanyanya uye zvakaomarara.
  Alyonka nevashandi vake vakatamira kune IS-11 yekuedza tank. Muchina uyu wakashongedzerwa nepfuti 130 mm uye une makwara akasimba pazasi.
  Alenka anopfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anobaya muvengi, uye anodzvova.
  - Kubwinya kune communism isina zvitsitsinho zvevasikana!
  Anyuta akapfurawo nerubatsiro rwezamhu dzvuku, achitsikirira zvipfumbamwe zvadzo pane zvinokonzeresa pfuti dzemuchina ndokudeedzera:
  - Isu vasikana tinotonhorera!
  Alla akarovawo zvigunwe zvake, achipwanya muvengi uye akadzvova:
  - Zvakanaka, kubva pane screw!
  Maria akarova, nerubatsiro rwechitsitsinho chisina chinhu. Akabaya muvengi mukati nepakati uye nekukoira, achibudisa mazino ake:
  - Zvekubudirira kutsva!
  Marusya akarova nerubatsiro rwezamu restrawberry, achirovera vavengi nekubata kunouraya uye kurira:
  - Nekuda kwecommunism huru!
  Alenka akapfura zvakare ndokudzvova:
  -Kuitira kuti mutungamiri wepurazi akaungana uye mudzvanyiriri wegypsy Sashka afe!
  Uye murove tsoka yake isina chinhu pamusoro penguo.
  Ndokuparadzana kwakaita vasikana, hameno. Vanowanzo varwi vanoshamisa.
  Apa vanoimba vakabatana:
  Aiwa, wakasvinura haangasvavi.
  Kutarisa kwegondo, gondo ...
  Inzwi revanhu rine ruzha -
  Kuzevezera kuchapwanya nyoka!
  
  Stalin anogara mumoyo mangu
  Kuti isu hatizive kusuwa ...
  Yakavhura gonhi renzvimbo
  Nyeredzi dzaipenya pamusoro pedu!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya
  Nzira, communism inovhenekera!
  Elizaveta arikurwawo netangi rake reT-54, musikana anorwa muroyi.
  Uye tsvarakadenga dzinowisirwa pasi nemota dzeJapan netsoka dzadzo.
  Elizabeth akadzvanya bhatani remuti wemufaro nezamu rake dzvuku ndokurira:
  - Kubwinya kune mazano eSoviet communism!
  Uye runako urwu ruchaseka sei! Uye kupenya nemazino eparera.
  Ekaterina akaitora uye akapfurawo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akarira:
  - Mukukunda kwemazano asingafi ecommunism,
  Tinoona ramangwana renyika yedu...
  Elena akarova mhandu yake neruby nipple, achiburitsa mazino ake, achiridza mhere:
  - Uye mureza mutsvuku weBaba vedu,
  Tichagara takatendeka tisina udyire!
  Ephrasia akarova chitsitsinho chake chakashama, akaridza muridzo;
  - Kubwinya kuna Baba, vakasununguka vedu,
  Ushamwari hwavanhu, tsigirai nokusingaperi!
  Uye vasikana vose, vachishandisa zvigunwe zvavo zvetsoka, vakaimba pamwe chete:
  - Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Mushure mezvose, nokuda kwekubatana kwemunhu ari nyore!
  MaWarriors, ndinofanira kutaura, ane hukasha hwekurwa hunoshamisa.
  Uye heino Gerda achirwa ...
  Yake "Panther" -6 yakaita senge supertank, inopwanya zvinzvimbo zvesamurai.
  Gerda anopisa nezamhu dzvuku, achidzvanya bhatani rekuti joystick odzvova:
  -Kunyika yeAryan!
  Charlotte acharovawo mbama, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achabvarura mhomho yeJapan uye blather:
  - Nokuda kwemiganhu mikuru!
  Christina naMagda vari kurwisanawo. Vasikana vari kurwa zvakanyanya, uye vakanaka kwazvo, vakashama vakapfeka mabhikini.
  Christina akapfura nezamhu yake yeruby, akapwanya tangi yeJapan Hirohito-4 ndokukoira:
  - Kubwinya kunyika yangu!
  Magda akakavawo, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akapwanya samurai howitzer uye akadanidzira:
  - Kubwinya kune zvakabudirira zvikuru!
  Vasikana ava vepamusoro-soro!
  Tokyo yakawa pakupera kwaKurume. Uye pana April 20, 1955, Japan yakakunda uye nokudaro yakagumisa hondo huru.
  Musikana Albina naAlvina vakapfuura zviuru zvishanu ndege dzakadonha. Uye nekuda kweizvi vakagamuchira mubairo unokosha: Iyo Grand Diamond Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivha emuoki, minondo yedhaimani.
  Hondo haisati yapera. Akangohwanda kwechinguva. Asi Hitler akakunda inenge nyika yose.
  Beria akadzokera kumaodzanyemba kweSakhalin, rwizi rweKuril, uye Manchuria, pamwe chete nePort Arthur.
  USSR yakava nyika yakasimba yakananzva maronda ayo. Kwenguva yakati, Nazi Germany yakakunda dzimwe nyika, ichidzvinyirira kuramba kwadzo kuduku.
  Hondo yakagara yokuparadzwa uye kutonga kwenyika. Asi kumwe kurwisana kwepasi rose kwakanga kuri kutanga.
  Zvichakadaro, makore akanga achiungana pamusoro peUSSR. Uye muna 1959, pazuva rekuzvarwa kwake makumi manomwe, Adolf Hitler akasarudza kurwisa Soviet Russia, uko Beria aitonga. Kudivi reFuhrer raive rinenge nyika yese.
  Asi USSR yakava simba rakasimba, remaindasitiri. Saka ndakawana chigero padombo.
  Nyika dzose dziri mbiri dzakanga dzine zvombo zvenyukireya, asi Gerda naAlbina vakakwanisa kugadzira gwenya umo mwaranzi yakafukidza pasi rose, zvichiita kuti kushandiswa kworudzi urwu rwokuparadza zvisabvira.
  Uye Hitler akasarudza kutora simba rekupedzisira rekutonga munyika. Muganhu kumadokero aimhanya pamwe Dnieper, uye ipapo Belarus, uye Baltic inoti pasi maGermany. VaNazi vakakwanisa kuchengeta Crimea shure kwavo. Kunze kwekunge iyo USSR yairenda hwaro hweBlack Sea Fleet muSevastopol.
  Mukuwedzera kune imwe nzvimbo, Russia yaiva chikamu cheChina - Manchuria. Saka huwandu hwevanhu veUSSR, uko kwaiitwa hurongwa hwakasimba hwekukurudzira huwandu hwekuzvarwa uye barika rakanyoreswa zviri pamutemo neCommunist, hutongi hwekusatenda kuti kuna Mwari, hwakatopfuura nhamba dzepamberi pehondo ye1941, kunyangwe kurasikirwa kwenzvimbo, uye gore rega rega yakawedzera. nezvikamu zvitatu kubva muzana.
  Beria akarambidza zvose kubvisa pamuviri uye zvekudzivirira kubata pamuviri. Uye yakaunza mitero yemusango kumhuri dzine vana vasingasviki vana.
  Maererano nehurongwa uye nzira dzekunamatira, USSR yakakurumidza kukura, uye simba rayo rehondo rakawedzera.
  Hitler, achinzwa kutyisidzira, apedza kuunganidza nyika muReich imwe yechitatu, akasarudza kutanga hondo yake yekupedzisira panyika ino.
  Hondo yekupedzisira ndeipi? Hapachina chekukunda Panyika. Gore rakapfuura, maGermany akabhururuka kuenda kumwedzi, uye nguva yekuwedzera nzvimbo yakazaruka. Asi Hitler achararama kuti aone nguva yeStar Wars uye kukundwa kwemapoka enyeredzi? Pasinei nemararamiro ane hutano, kudya kwezvinomera, kurovedza muviri nguva dzose uye metered yekurovedza muviri, zvaiva pachena kuti Fuhrer akanga akwegura. Pamhanza iri kupaza mumusoro zvakanyanya, bvudzi riri kuchena, uye kutaridzika kwakaneta. Kunyange zvazvo Fuhrer ari kuedza kufara.
  Iva sezvazvingaite, iwe unofanirwa kupedzisa yako yekupedzisira mishoni uye kukunda iyo USSR. Uye saka, kunyange kana Fuhrer akafa, saka ane vangangoita chiuru vanakomana vanowanwa nekurera kwepanyama. Uye mumwe wavo achaonekwa seakanakisa, anokwanisa uye anotora chigaro chemudzvanyiriri mukuru munhoroondo yepasi.
  Chero zvazvingava, kunonoka kune ngozi zvikuru, uye apo zvombo zvenyukireya zvisingashande, Hitler akakanda varwi vanopfuura mamiriyoni makumi mashanu paUSSR mune yekutanga echelon chete. Nhamba huru yematangi, ndege, uye madhisiki anobhururuka. Uye iri isimba guru.
  USSR yakaramba ichivandudza zvombo. Tangi yeT-64 yakaonekwa, inorema uye ine pfuti ine simba ye 125 mm, inokwanisa kupinda nematehwe emanhenga uye pyramidal German motokari. Chokwadi, T-64 achangotanga kupinda kugadzirwa. Iyo tangi huru yakanga ichiri T-54, isina kusimba zvakakwana kurwisa maGerman mamodheru. Ichi ndicho chimwe chezvikonzero nei Hitler akakurumidza kurwisana neRussia.
  IS-11 haina kubata pa ... IS-12 yakagadzirwa nemuchina ane 203 mm cannon, asi yakazova yakadhura, inorema, uye yakakura. Iyo IS-15 yaive chibvumirano mu152mm, pfuti refu ine barrel. muchina uyu akafanana akawedzera T-64 uyewo akatanga kupinda kugadzirwa.
  Tangi guru reGermany, Panther-6, rakanga rakaita sepiramidhi, uye rakakwidziridzwa zvishoma kusvika muPanther-7, richiwedzera caliber yepfuti kusvika 88mm kuti ibudise kuparadza kwakawanda. Uye injini, yakaisa simba rinowedzera simba re3000, ichipa kukurumidza kukuru uye kufambisa uku ichichengetedza huremu hwematani makumi mashanu, nekuvandudza kunaka kwezvombo.
  Kunyangwe iyo nyowani yeSoviet T-64 yaive yakaderera kune yeGerman mukutyaira kuita uye kudzivirira kwemativi, uye huma zvakare. Asi T-64 yaigona kupinda muGerman, kunyangwe kubva kure.
  Muchadenga, maGermany aivewo akasimba uye huwandu uye hutano hwemichina. Uye havana kukwanisa kugadzira discos dzavo muna USSR. Uye maGerman akaisa kupisa kwemwaranzi paBelontsi dhisiki - senge lasers, uye aigona kuitisa zvakanyanya kushanda shelling.
  Uye pakati pevaNazi, madisiko aibhururuka nokumhanya kwemanzwi gumi. Uye yakakura chaizvo. Ndiro uto reThird Reich rakasimba.
  Uye vane matangi epasi pevhu. Uye zvimwe zvakawanda zvezvinhu zvakanaka. Muchidimbu, Beria haana kana mukana.
  Asi mauto eSoviet ane simba guru rekudzivirira. Uye kupindira kwakatanga nemhepo inogumbura. Masimba haana kuenzana uye maGermany ari kupwanya maguta eSoviet. Zviuru gumi zvinofamba muRussia uye kutora Smolensk.
  Natasha akaita sarudzo:
  - Izvo zvakafanira kumanikidza Hitler nechikwata chake kuti vabvise mauto kubva kuUSSR, uye vasunungure vana vakatapwa!
  Playful Zoya akabvumirana neizvi:
  - Chokwadi unofanira! Uye ponesa madzitateguru ako kubva kune fascism!
  Augustine akati, achitsika tsoka dzake dzisina chinhu:
  Tichazviita pasina kupokana!
  Svetlana akasimbisa:
  - Isu tine nzira dzese dzeizvi!
  Pasina nguva, uye varwi vana vechikadzi vari kurwisa mapoka efascist.
  Varwi vomuzana remakore raMwari reRussia uye varoyi vakachinja vakanetsana zvekare nevaNazi vemakumi maviri.
  Kune mauto akawandisa muhushe hwefascist brown empire. Vanoyerera serwizi rusingaperi.
  Zvechokwadi, vasikana vana vakatora kuparadzwa kwematangi uye ndege yeWehrmacht nemukurumbira. Kubva pakutanga, vakavapwanya nemaoko avo netsoka, vachifukidzwa nechisimba. Asi...
  Sokunge kubva pasi pevhu, Oleg Rybachenko uye mwanasikana muduku kuna Natasha Margarita Korshunova akaonekwa.
  Vakatora marambi ndokubhadharisa nanobots. Vakaronga kuparadza maFascists aivenga. Saka vana vakashanduka kuita vatanhatu.
  Natasha Korshunova, achibvuta tsoka dzake dzisina kupfeka, dzakatsvuka, akati:
  - Ndizvo sei? Zvakanaka, chii chiri mugumo wedu, isu hatigone kuzvikunda neimwe nzira!
  Zoya ane hutsinye ane bvudzi regoridhe, achiramba achipwanya maGerman, zvine musoro akati:
  - Ngatizviite nekukurumidza! Ngatichengetedzei USSR!
  Oleg Rybachenko, mukomana asina shangu asingapfuuri gumi nemaviri, akadzvova vaNazi neminondo, varwi uye matangi:
  - Usafe wakaramwa!
  Uye dhisiki rakapinza rakabhururuka kubva patsoka yomukomana wacho, iro rakadimbura ndege nhatu dzechiFascist panguva imwe chete!
  Margarita Korshunova, achipenya nezvitsitsinho zvake, achipwanya vadzivisi, vose matangi uye vacheche, vakabudisa mazino ake, vachigunun'una:
  - Kune nzvimbo yekutamba munyika!
  Uye tsono dzine chepfu dzakapararira kubva patsoka yemusikana isina chinhu, dzichirova vaNazi nendege dzavo nematangi.
  Natasha Korshunova akaburitsawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka, kuuraya, uye kuchema:
  Hatimbofi takakanganwa uye hatizombokanganwiri.
  Uye zvigetsi zvake zvakapfuura nepaguyo pavaNazi. Ipapo mabhomba akarova matangi, achicheka mabhesi. Ndege dzakazviwanawo.
  Augustine ane bvudzi dzvuku, achicheka nevavengi, akaridza mhere:
  - Kuti uwane odha nyowani!
  Netsono itsva dzakamwayiwa kubva patsoka dzake. Uye chii chiri muziso, chii chiri muhuro yemauto eNazi uye ndege.
  Hongu, zvaiva pachena kuti varwi vakanga vava kufara uye kushatirwa.
  Kutonhorera Zoya, kutema mauto machena, mashava uye matangi ane ndege, akatsikitsira:
  - Simbi yedu ichaita!
  Uye chipo chitsva, chinouraya chinobhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu. Uye matangi nevarwi vachena vari kudonha, uye miswe iri kupisa kubva mundege.
  Svetlana Snow White anocheka miller, minondo yake yakaita semheni.
  MaNazi ari kudonha sezvisote.
  Musikana anokanda tsono netsoka dzake dzisina chinhu, anopfura pasi ndege dzevavengi uye anoridza mhere:
  - Kuna Amai Russia kuchave nehumambo hwenzvimbo yemunhu, kuhwina!
  Oleg Rybachenko anorwisa maNazi. Terminator mukomana achitema mauto ebrown.
  Uye panguva imwecheteyo, zvigunwe zvemakumbo asina kupfeka emukomana zvinokanda tsono dzine chepfu, dzinobvarura hunde uye dzinopfura ndege.
  Mukomana anochema:
  - Kubwinya kune Ramangwana Russia!
  Uye mukufamba, inocheka misoro yemunhu wese uye muzzles, uye panguva imwe chete matangi shongwe.
  Musikana weterminator Margarita anoparadzawo vanopikisa uye ndege nematangi.
  Tsoka dzake dzakashama dziri kudonha. VaNazi vari kufa vakawanda. Murwi anodanidzira:
  - Kune miganhu mitsva!
  Uye ipapo musikana achatora ocheka ...
  Kuwanda kwezvitunha zvevarwi vefascist.
  Uye heino Natasha Korshunova pane zvinogumbura. Anozvitemera maNazi pamwe chete nematangi, ndege uye anoimba:
  - Russia yakakura uye inopenya,
  Ndiri musikana asinganzwisisike!
  Uye madhisiki anobhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu. Ndiani akaona huro dzeNazi. Hongu, uyu musikana ari kuputsa matangi.
  Zoya Angelskaya pane zvinogumbura. Kucheka masoja ebrown nemaoko maviri. Kupfira kubva muchubhu. Uye anokanda tsono dzinouraya nezvigunwe zvake zvisina chinhu - anopfura pasi matangi nendege.
  Uye panguva imwecheteyo anozviimbira pachake:
  - Ah, bludgeon ngatiende,
  Oo, wandinoda achaenda!
  Augustine, vachicheka vaNazi neminondo yelaser uye nekuparadza varwi vebrown, pamwe chete nematangi, squeals:
  - Yese shaggy uye muganda remhuka,
  Akamhanyira kumapurisa anodzivirira mhirizhonga netsvimbo!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, nzira yekupinza mumuvengi, chimwe chinhu chinouraya nzou, uye kunyanya tangi.
  Uye ipapo kurira:
  - Mapere! Makore makumi maviri nemaviri!
  Svetlana Snow White pane zvinogumbura. Kucheka, kuuraya vaNazi. Netsoka dzisina shangu, anovapa zvipo zvorufu.
  Anomhanya paguyo neminondo.
  Akapwanya varwi vakawanda, pamwe chete nematangi uye ndege, uye squeals:
  - Kukunda kukuru kuri kuuya!
  Uye zvakare musikana ari kufamba musango.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinoburitsa tsono dzinouraya, dzinoparadza matangi nendege.
  Oleg Rybachenko akasvetuka. Mukomana akadzungudza musoro. Akacheka vazhinji vevaNazi mukusvetuka.
  Akakanda tsono neminwe yake isina chinhu, achirovera pasi matangi nendege, akagomera:
  - Iva nemukurumbira nekuda kweushingi hwangu hwakanaka!
  Uye zvakare mukomana ari muhondo.
  Musikana akaoma Margarita Korshunova anoenderera mberi achigumbura. Anoparadza vavengi vese mumutsara. minondo yaro yakaoma kupfuura mapanga eguyo. Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zviri kukanda zvipo zverufu, matangi nendege zviri kutsva.
  Musikana ari kugumbuka. Inoparadza varwi vebrown pasina mhemberero.
  Uye anosvetuka nguva nenguva, uye anomonyoroka!
  Uye zvipo zvekuparadza zvinobhururuka kubva kwaari.
  Uye vaNazi pachavo vanofa. Uye mirwi yose yezvitunha inoungana.
  Margarita anoshinyira nehasha:
  - Ndiri mukomana wekuAmerica!
  Uye zvakare tsoka dzake dzakashama dzakapotsera tsono.
  Uye zvakare gumi nemaviri mamwe tsono!
  Natasha Korshunova zvakare anotonhorera zvakanyanya pane zvinogumbura.
  Uye anokanda netsoka dzisina shangu, uye anopfira kubva pauswa, anorovera pasi matangi uye ndege.
  Uye anodanidzira pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri kufa kunopenya! Chaunofanira kuita kufa chete!
  Uye zvakare runako mukufamba.
  Zoya Angelskaya anoparadza kuvharika kwezvitunha zveNazi. Uye mabhoomerang ekuparadzwa anobhururukawo kubva patsoka dzake dzisina chinhu.
  Uye varwi vebrown vari kudonha nekudonha, pamwe chete nematangi uye ndege.
  Musikana weZoya anopopota:
  - Barefoot musikana, iwe uchahwina!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva pachitsitsinho chemusikana. Iyo yakananga muhuro yevaNazi inochera.
  Vanodonha vafa.
  Kana kuti, akafa zvachose, nzvimbo ine matangi uye ndege.
  Augustine pane zvinogumbura. Inopwanya mauto ebrown. minondo yaro yakatakurwa nemaoko maviri. Uye murwi mukuru.
  Chamupupuri chinotsvaira nepakati pemauto efascist - ndege nematangi zvinodonha.
  Musikana ane vhudzi dzvuku anodzvova:
  - Remangwana rakavanzwa! Asi richakunda!
  Uye pane zvinogumbura, runako nebvudzi rinopisa.
  Augustine, mumasango ecstasy yezviroto, anotumira pulsar nechitsitsinho chake chisina chinhu uye anodzvova:
  - Vamwari vehondo vachabvarura zvese!
  Uye murwi ari pakurwisa.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzakawanda dzakapinza, dzine chepfu dzinopfura ndege uye dzinoboora zvombo zvematangi.
  Svetlana Snow White muhondo. Uye saka kupenya uye kurwa. Makumbo ake asina kupfeka anorasa zvinhu zvinouraya zvakawanda. Kwete murume, asi rufu nebvudzi rakatsvuka.
  Asi kana ikaputsika, saka haugone kuimisa.
  Svetlana Snow White anoimba:
  - Hupenyu hauzove uchi,
  Kusvetuka mukutamba kwakatenderera!
  Rega hope dziitike -
  Runako runoshandura murume kuita muranda!
  Uye mukufamba kwemusikana asina shangu kune kutsamwa kwakanyanya. Uye mamwe matangi akaparara uye ndege.
  Oleg Rybachenko mune zvinogumbura, zvese zviri kukurumidza. Mukomana anorova vaNazi.
  Tsoka dzake dzakashama dzinokanda tsono dzakapinza - matangi ekubvarura nendege.
  Murwi wechidiki anoridza mhere:
  - Humambo hunopenga huchatsemura munhu wese!
  Uye zvakare mukomana ari kufamba.
  Margarita musikana wechikoro ane dutu, uye anopedza zvachose mubasa rake. Uye anoparadza vavengi.
  Apa akabva atanga negumbo rake risina kubereka, pizi ine zvinoputika. Iye achaputika, uye pakarepo zana maNazi uye gumi matangi achakandwa kumusoro.
  Musikana anoridza mhere:
  - Kukunda kuchauya kwatiri zvakadaro!
  Uye iye achamhanyisa guyo neminondo - mbiru dzematangi dzinobhururuka nenzira dzakasiyana.
  Pano Natasha Korshunova akawedzera kufamba. Musikana anotema varwi vebrown. Uye panguva yekuchema:
  - Kukunda kwakamirira humambo hweRussia.
  Uye ngatiparadze maNazi nekukurumidza, pamwe nematangi nendege.
  Natasha Korshunova musikana terminator.
  Haafungi kumira uye kunonoka, uye matangi nendege zvinorasika.
  Zoya Angelskaya pane zvinogumbura. Mapakatwa ake anoita seanocheka nyama nesalad yesimbi. Musikana anodanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ruponeso rwedu rwuri kushanda!
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvakare zvinokanda tsono dzakadaro.
  Uye mhomho yevanhu vakaboorwa huro, vakarara vakatenderedza mumirwi yezvitunha, pamwe chete nematangi akapwanyika uye ndege dzakadonha.
  Augustine musikana anopenga. Uye inopwanya munhu wese kunge robhoti kubva ku hyperplasma.
  Yakatopwanya kwete zana rimwe reNazi uye matangi mazhinji ane ndege. Asi zvinhu zvose zvinotora nguva. Uye mhare ichiri kudzvova.
  - Handikundwi! Iyo inotonhorera pasi rose!
  Uye zvakare, kunaka mukurwisa.
  Uye kubva pazvigunwe zvake zvetsoka, pea inobhururuka kunze. Uye mazana matatu eNazi uye gumi nemaviri matangi akatsemurwa nekuputika kune simba.
  Augustina, achitamba nemhasuru dzechitsipa, uye achizunza chipfuva chake nemazamu matsvuku, akaimba:
  - Iwe haungashinga kutora nyika yedu!
  Svetlana Snow White ari zvakare pane zvinogumbura. Uye haape chero giramu rekuzorora. Wild Terminator Musikana.
  Uye anocheka vavengi uye anoparadza vaNazi. Uye mhomho yevarwi vebrown yakanga yatowira mugomba uye nemumigwagwa, pamwe chete nematangi akaputsika uye ndege.
  Vatanhatu vacho vakashatirwa. Vakaita kurwa.
  Karate mwana Oleg Rybachenko adzoka muchiito. Uye anoswedera pedyo, achivheyesa minondo miviri. Uye mukomana weterminator anomhanyisa chigayo. VaNazi vakafa vari kuwa.
  Kuwanda kwezvitunha. Makomo ose emitumbi yeropa, boka remotokari dzakaputsika dzine ndege.
  Mukomana wemuvambi anoyeuka zano remusango. Pakusanganawo mabhiza nevanhu.
  Mhondi yemwana Oleg Rybachenko anoridza mhere:
  - Nhamo kubva mupfungwa!
  Uye kuchava nemari yakawanda!
  Uye mukomana weterminator mumutambo mutsva. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzichatora chimwe chinhu ndokuchikanda.
  Mukomana shasha akadzvova achiti:
  - Tenzi kirasi uye yakasimba "Adidas"!
  Chiratidziro chaitonhorera chakaita sechakanaka. Uye vangani vakauraya maNazi. Uye huwandu hukuru hwevakuru vakauraya varwi vebrown, pamwe nematangi nendege.
  Barefoot musikana Margarita ari muhondo zvakare. Anopwanya sinamoni nemauto esimbi uye anodzvova:
  - Big kuvhunduka regiment! Tese tinotyaira mubhokisi!
  Uye minondo yaro yakachekwa pavaNazi. Mhomho yevarwi vebrown yakatodonha. Uye navo matangi nendege.
  Musikana akati:
  - Ini ndakatotonhorera kupfuura panthers! Ratidza kuti munhu wese akanakisa!
  Uye kubva pachitsitsinho chisina chinhu chemusikana, sepea ine zvinoputika zvine simba, ichabhururuka kunze.
  Uye rova muvengi.
  Uye achatora uye achapwanya vamwe vanopikisa uye matangi, uye kunyange ndege.
  Uye Natasha Korshunova ane simba. Uye anorova vadzivisi, uye iye pachake haazopi chero munhu dzinza.
  Vangani vaNazi vakatourayiwa pamwe chete nematangi nendege.
  Uye mazino ake akapinza kwazvo. Meso akaita sesafiri. Uyu ndiye musikana - muurayi mukuru. Kunyangwe aine vese vaanoshanda navo - vaurayi!
  Natasha Korshunova anoshevedzera:
  - Ndinopenga! Iwe uchava nechirango! Usatora kunyange ruble!
  Uye zvakare, musikana achacheka vazhinji veNazi neminondo.
  Zoya Angelskaya ari kufamba uye akacheka varwi vakawanda vebrown.
  Uye tsoka dzakashama dzinokanda tsono. Tsono imwe neimwe inouraya maNazi akati wandei kana kupfura ndege netangi. Vasikana ava vakanaka chose.
  Augustine anofambira mberi uye anopwanya vanopikisa. Uye panguva imwecheteyo, haakanganwi kudanidzira:
  - Iwe haugone kutiza bhokisi!
  Uye musikana achatora mazino ake uye obudisa mazino ake!
  Uye musoro mutsvuku wakadaro ... Bvudzi richipeperetswa nemhepo, semureza wevaridzi.
  Uye zvinhu zvose zvinobva pakutsamwa.
  Svetlana Snow White ari kufamba. Apa akacheka matehenya akawanda neshongwe dzematangi. Murwi anobudisa mazino ake.
  Anoratidza rurimi. Uye zvino anopfira kubva pauswa - kurovera pasi ndege. Ipapo anochema achiti:
  - Muchafa here vakomana!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya dzinobhururuka kubva kutsoka dzake dzisina chinhu, dzinorova vana vetsoka nendege.
  Oleg Rybachenko anosvetuka uye anosvetuka.
  Mukomana asina shangu anoburitsa tsanga dzetsono, anorovera pasi matangi, uye anoimba:
  - Ngatiende kunodzika musasa, tivhure account hombe!
  Murwi wechidiki ari paanogona napo.
  Atova nemakore mashoma, munhu wose ari parwendo naNatasha nekambani, asi anotaridzika somwana. Chete yakasimba kwazvo uye ine tsandanyama.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Rega mutambo usava maererano nemitemo - isu tichapaza nepakati pefraera!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya uye dzinopwanya dzakabhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu. Zvose ndege nematangi.
  Achipenya nezvitsitsinho zvisina kupfeka, zvakatenderera, Margarita Korshunova akaimba nemufaro:
  - Hapana chisingagoneki! Ndinotenda kuti rusununguko ruchabuda!
  Musikana uyu akakanda zvakare kuuraya kunouraya kwetsono kumaNazi nematangi avo nendege, akaenderera mberi:
  - Rima richaenda! Dai roses maruva!
  Uye nokukurumidza apo murwi anokanda pea nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, chiuru cheNazi pakarepo chakabhururuka mudenga. Hongu, uto rehumambo hwebrown, hwegehena huri kunyunguduka pamberi pemeso edu.
  Natasha Korshunova muhondo. Kusvetuka semhungu. Inoputika vavengi. Uye vaNazi vakawanda kwazvo vari kufa, uye ndege dziri kuwa.
  Musikana wavo neminondo, nezviyo pamazimbe, nemapfumo. Uye tsono.
  Panguva imwecheteyo, inodzvova zvakare:
  - Ndinotenda kuti kukunda kuchauya!
  Uye kubwinya kwevaRussia kuchawana!
  Zvigunwe zvakashama zvinokanda tsono itsva, kurova vanopikisa.
  Zoya Angelskaya mumutambo wemusango. Anorwisa vaNazi. Anozvimedura kuita zvidimbu zvidiki.
  Mukadzi murwi anokanda tsono nezvigunwe zvake. Inopaza nepakati pevanopikisa, pamwe nematangi nendege, sekutinhira:
  Kukunda kwedu kwakakwana kwaswedera!
  Uye anoita guyo romusango neminondo, achitsvaira matangi. Chokwadi uyu musikana akafanana nemusikana!
  Asi mhungu yaAugustine yakaramba ichirwisa. Mukadzi uyu ishungu dzezviroto zvese.
  Uye kana ikacheka, zvinoreva kuti ichaicheka.
  Mushure meizvozvo, mutsvuku achatora uye kuimba:
  - Ndichazarura madehenya ose! Ndiri chiroto chikuru!
  Uye zvino mapakatwa ake ari kuita uye akacheka nyama nesimbi nendege duralumin.
  Svetlana Snow White zvakare anoenderera mberi nekugumbura. Musikana uyu haana mabhureki. Pavanongocheka, zvitunha zvakawanda zvinoraswa, uye ndege nematangi zvinodonha.
  The blonde terminator inodzvova:
  - Zvichava zvakanaka sei! Zvichava zvakanaka sei - ndinozviziva!
  Uye zvino pea yemhondi inobhururuka kubva kwaari.
  Mukomana asina shangu akanaka, ane tsandanyama Oleg zvakare zana remaNazi, akatakura meteor, ane mukurumbira akagurwa. Uye achanhonga bhomba orikanda.
  Idiki muhukuru, asi inouraya ...
  Nzira yekupwanya kuita zvimedu zvimedu zvendege mudenga.
  Mukomana weterminator akachema achiti:
  - Dutu pwere dzemakina anotyisa!
  Musikana asina shangu Margarita achaita izvi zvakare muhondo.
  Uye tema varwi vakawanda vebrown. Uye anodimbura nemumipata mikuru, pakati pematangi nendege.
  Musikana anoridza mhere:
  - Lambada kutamba kwedu pajecha!
  Uye kurova nesimba idzva.
  Natasha Korshunova anotonyanya kutsamwa mukugumbura. Saka vachipura maNazi. Hazvina kunaka kuti varambe vasikana vakadaro.
  Natasha Korshunova akatora uye akaimba:
  - Kurova kwangu kusapfeka shangu kupofumadza!
  Kumhanyira panzvimbo inzira yakajairika!
  Uye musikana murwi akaputika muvadzivisi nekuputika kwakadaro kwekurova.
  Uye achakanda madhisiki netsoka dzisina chinhu.
  Apa aimhanyisa chigayo. Misoro yemisoro yeuto rebrown yakakunguruka, uye matangi akanga achipfuta, ndege dzakanga dzichipfuta.
  Ndiye runako runorwa. Anozvirova armada yebrown kudaro.
  Zoya Angelskaya ari kufamba, achipwanya munhu wese pasina kunze. Uye minondo yaro sechigero chinouraya.
  Musikana akanaka zvake. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzine uturu.
  Kunda vanopikisa. Vanoboora huro yavo uye kugadzira mabhokisi, kugadzira matangi uye ndege dzinoputika.
  Zoya Angelskaya akazvitora, akazunza mazamu matsvuku emazamu ake akazara, uye akashinyira:
  - Kana pasina mvura mupombi...
  Natasha Korshunova akashevedzera nemufaro:
  Saka imhosva yako!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda chimwe chinhu chinouraya kwazvo. Chokwadi uyu musikana wevasikana.
  Uye kubva pamakumbo ake asina kupfeka, kuti chipande chichabhururuka sei. Uye acharova varwi vazhinji, achigura shongwe kubva pamatangi.
  Barefoot Augustine mukufamba. Inokurumidza uye yakasiyana mukunaka kwayo.
  Nderipi bvudzi rakajeka raanaro. Senge banner yevanyanzvi iri kubhururuka. Musikana uyu ishavi chairo.
  Uye anocheka vadzivisi - sokunge akazvarwa aine minondo mumaoko ake.
  Musoro mutsvuku, mwana akaipa! Naiye, akapinda muhondo nechiedza chechisikigo, asina pendi.
  Augustine akazvitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Pachave nemusoro wenzombe - varwi havazopenga!
  Uye pano akapwanyazve varwi vakawanda.
  Mukomana weterminator Oleg Rybachenko akagunun'una:
  - Zvaunoda! Hoyu musikana!
  Margarita Korshunova, achikanda banga netsoka yake isina chinhu, achityora tangi turret, akasimbisa:
  - Musikana mukuru uye anotonhorera!
  Augustine akabvumirana neizvi:
  - Ini ndiri murwi anoruma chero munhu!
  Uye zvakare, nezvigunwe zvake zvemutsoka, achaita kuuraya, kudonhedza ndege.
  Natasha Korshunova muhondo haasi akaderera kune vadzivisi vake. Kwete musikana, asi kupedza nemuroyi akadaro ari mumoto. Uye vaNazi vane nguva yakaoma: ndege nematangi zviri kuwa.
  Uye mhere:
  - Ko denga rebhuruu!
  Augustine, achisunungura blade netsoka yake isina kupfeka, achicheka tangi turret, akasimbisa:
  - Hatisi vatsigiri vehumbavha!
  Svetlana Snow White, achicheka vavengi uye kupfura pasi ndege, akarira:
  - Benzi haridi banga ....
  Zoya Angelskaya akadzungudza, achikanda tsono netsoka dzake, uye achirovera pasi matangi nendege nemakumbo ake akatsvuka:
  - Iwe uchamunyepera kubva mumabhokisi matatu!
  Natasha Korshunova, achicheka maNazi, akawedzera:
  - Uye ita naye sendi!
  Uye varwi vachatora uye vachasvetuka. Vane ropa uye vanotonhorera. Kazhinji, vane mafaro akawanda.
  Oleg Rybachenko, mukomana anenge asina kupfeka, akanaka, ane tsandanyama akapfeka shorts ari ega, anotaridzika chaizvo muhondo.
  Musikana akanaka Margarita, ane zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akakanda makumbo ake, chidimbu che antimatter uye akaimba:
  - Kurova kwakasimba, uye mukomana ane kufarira ...
  Mukomana weshasha akavhura netsoka yake yaiita sechikopokopo. Akagura mazana mashoma misoro kubva kumaNazi nematangi, akaridza mhere:
  - Mutambo chaiwo!
  Uye vese - mukomana nemusikana mune yakazara openwork.
  Mukomana weterminator Oleg, achicheka masoja ebrown, akagomera:
  - Uye pachava nekukunda kukuru kwatiri!
  Margarita akapindura achiti:
  - Tinouraya munhu wese - netsoka dzisina chinhu!
  Musikana wacho zvechokwadi anoshingaira terminator.
  Natasha Korshunova akaimba mukugumbura:
  - Hondo tsvene!
  Uye murwi akatanga dhisiki rakapinza-boomerang. Akabhururuka muarc, akatema maNazi mazhinji uye shongwe dzematangi.
  Zoya Angelskaya akawedzera, achienderera mberi nekuparadza:
  - Kuchava kukunda kwedu!
  Uye tsono itsva dzakabhururuka kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Uye vakarova varwi vakawanda uye ndege.
  Musikana mutsvuku akati:
  - Tarisa mupikisi!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Akashama makumbo uye achipisa, Augustine, achisimudza makumbo ake uye achikanda swastikas dzakapinza, akagutsurira:
  - Imperial mureza mberi!
  Svetlana Snow White, ane chitsitsinho chake chisina kupfeka akakanda bhora re hyperplasm, akasimbiswa nyore nyore:
  - Kubwinya kune vakawa magamba!
  Uye vasikana vakadanidzira pamwe chete, vachipwanya vaNazi:
  - Hapana achatimisa!
  Uye zvino dhisiki iri kubhururuka kubva kutsoka dzisina shangu dzevarwi. Nyama yakabvaruka, uye shongwe dzematangi nemiswe yendege zvinoputswa.
  Uye chema zvakare:
  - Hapana anogona kutikunda!
  Natasha Korshunova akabhururuka mumhepo. Akatsemura vadzivisi nemagora ane mapapiro, ndokubudisa:
  - Isu tiri mapere, fry muvengi!
  Uye kubva paminwe yake isina chinhu, dhisiki rinouraya rinobhururuka richibuda.
  Musikana anotomonyoroka nemufaro.
  Uye anobva ati:
  - Zvitsitsinho zvedu zvinoda moto!
  Hongu, vasikana vanoyevedza chaizvo.
  Oleg Rybachenko, mukomana akanaka, ane tsandanyama akapfeka short, gurgled:
  - Ah, mangwanani, anopa nyanga dziviriro!
  Ndokuchonya varwi. Vanoseka vachiburitsa mazino vachipindura.
  Natasha Korshunova akacheka vaNazi uye akaridza mhere:
  - Munyika yedu hapana mufaro, pasina kurwa!
  Mukomana weterminator ane chitsitsinho chisina kupfeka, chakatenderera, chemwana, achipa pulsar uye kuparadza vaNazi, akaramba:
  "Dzimwe nguva kurwa hakunakidzi zvakare!"
  Natasha Korshunova akabvuma:
  - Kana pasina simba, saka hongu ...
  Asi isu varwi tinogara takagwinya!
  Musikana akakandira tsono muvengi nezvigunwe zvake, akafuridzira matangi akawanda nendege, ndokuimba:
  - Murwi anogara aine hutano,
  Uye wakagadzirira kuita!
  Mushure meizvozvo, Svetlana Snow White zvakare akatema vavengi, achiputsa shongwe dzematangi uye miswe yendege.
  Zoya Angelskaya mucheche anokurumidza. Apa akatanga dhiramu rese kumaNazi. Uye akabvarura zviuru zviviri kubva pakuputika kumwe.
  Akabva ati:
  - Usamira, zvitsitsinho zvedu zviri kupenya!
  Uye musikana akapfeka lace!
  Augustine muhondo haanawo simba. Saka vachipura maNazi. Sokunge kubva pachisote chengetani chinogogodza kunze.
  Uye kucheka vadzivisi - anoimba:
  - Chenjerera, zvichava zvakanaka,
  Pachave pai mukudonha!
  Dhiabhorosi mutsvuku anonyatso rima muhondo sedhiabhorosi ari mubhokisi refodya. Uye kuti matangi anopisa sei uye ndege dzinopisa.
  Asi musikana asina shangu mujasi, Margarita Korshunova, anorwa sei. Uye vaNazi vanozviwana kubva kwaari.
  Uye kana akarova, anorova.
  Kubva pairi, kuputika kweropa kunobhururuka kunze.
  Natasha Korshunova akataura nehasha apo marasha esimbi akabhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu, iyo yakanyungudutsa madehenya neshongwe dzematangi:
  - Kubwinya kuRussia, zvakanyanya kunyange kubwinya!
  Matangi anomhanyira mberi...
  Kukamukana muhembe dzvuku -
  Kwaziwai vanhu veRussia!
  Pano vasikana vakatora vaNazi. Saka vanochekwa uye kuchekwa. Kwete varwi, asi chaizvo panthers vakatyora cheni.
  Mukomana anotonhorera Oleg Rybachenko muhondo uye anorwisa maNazi. Anovarova asingavanzwiri tsitsi, anogura-gura matangi, nokuridza mhere.
  Isu takafanana nenzombe!
  Margarita Korshunova, achipwanya uto rebrown, uye achicheka nematangi nemiswe yendege, akatora:
  Isu takafanana nenzombe!
  Natasha Korshunova akaitora uye akachema, achicheka varwi vebrown pamwe chete nematangi:
  - Kunyepa kwapera!
  Zoya Angelskaya akabvarura maNazi, akati:
  - Kwete, kwete kubva muruoko!
  Uye iye, zvakare, achatora uye asunungure asterisk netsoka yake isina chinhu uye apedza zvakawanda zvefashisti.
  Natasha Korshunova akaitora ndokuiburitsa, akavhundutsa mheni kubva pazamu dzvuku ndokuridza kamhere:
  - TV yedu iripo!
  Uye mhondi sumbu retsono rinobhururuka kubva pagumbo rake risina chinhu.
  Zoya Angelskaya, achiparadzawo maNazi nematangi avo nendege, akaridza mhere:
  - Hushamwari hwedu ndeye monolith!
  Uye zvakare kukanda kwakadaro zvekuti madenderedzwa anodzima mumativi ese. Uyu musikana - kuparadzwa kwakachena kwevanopikisa.
  Musikana ane zvigunwe zvake asina kupfeka achatora uye atange ma boomerang matatu. Uye zvitunha kubva pane izvi zvakawedzera.
  Mushure maizvozvi, kunaka kunozobuda:
  - Hatisi kuzopa muvengi tsitsi! Pachava nechitunha!
  Uye zvakare chinhu chinouraya chinobhururuka kubva pachitsitsinho chisina chinhu.
  Augustine ane bvudzi dzvuku akataurawo zvine musoro kuti:
  - Kwete chete chitunha chimwe, asi mazhinji!
  Mushure mezvo, musikana akaritora ndokufamba asina shangu mumadziva aive neropa. Uye akauraya vazhinji vevaNazi.
  Uye kuti inodzvova sei:
  - Kupondwa kwevanhu vakawanda!
  Uye zvino acharovera musoro wake pamusoro pemukuru weNazi. Dzvanya dehenya rake ugobudisa pachena.
  - Banzai! Uchaenda kudenga!
  Svetlana Snow White akatsamwa kwazvo mukugumbura, kunyanya kudonhedza matangi, uye ndege zvakare, anoridza mhere:
  - Iwe hausi kuponeswa!
  Uye tsono gumi nembiri dzinobhururuka kubva paminwe yake isina chinhu. Paanopaza nepakati pemunhu wese, ndege dzinodonha. Uye zvakanyanya kunyangwe murwi anoedza kubvambura nekuuraya.
  Mwana ane tsandanyama, akashongedzwa akapfeka zvikabudura Oleg Rybachenko, achiwisira makungu pasi nemuridzo, achiridza mhere:
  - Sando inobwinya!
  Uye mukomana anokandawo nyeredzi inotonhorera muchimiro che swastika netsoka yake isina chinhu. Yakasanganiswa yakaoma.
  Uye vazhinji vevaNazi vakadonha.
  Oleg Rybachenko akadanidzira achiti:
  - Banzai!
  Uye mukomana wacho ari mukurwisa kwakaipa zvakare. Aiwa, rinongopenya nesimba, uye makomo anoputika!
  Akanaka Margarita mukufamba. Ichatsemura matumbu emunhu wese.
  Musikana ane tsoka yake achakanda tsono makumi mashanu panguva imwe chete. Uye vazhinji vakaurayiwa nemarudzi ese evavengi, vakagogodza kunze matangi uye ndege.
  Achipenya nezvitsitsinho zvake, Margarita Korshunova akaimba maererano nekufara:
  - Imwe, mbiri! Kushungurudzika hakusi dambudziko!
  Haufanire kuodzwa mwoyo!
  Chengetedza mhino nemuswe kumusoro nenyere.
  Ziva kuti shamwari yechokwadi inogara inewe!
  Iyi ikambani ine hukasha. Musikana anorova uye anoridza mhere:
  "Dragon Mutungamiriri achava chitunha!"
  Natasha Korshunova muhondo inongova imwe yemhando terminator. Uye kuchema kwakanzwika:
  - Banzai! Wana nekukurumidza! Uye kuguma kwemudzvanyiriri!
  Uye girinedhi yakabhururuka kubva patsoka yake isina chinhu. Uye vaNazi vakaita sembambo. Uye ichapwanya akawanda mastodon uye ane mapapiro, infernal michina.
  Hoyo mhare! Kune vese varwi - murwi!
  Zoya Angelskaya zvakare ari pakurwisa. Rakadaro hure rine hasha.
  Iye akaritora, akaridza mhere.
  - Baba vedu ndiMwari Muchena pachake!
  Uye anocheka chigayo katatu pamaNazi!
  Uye musoro mutsvuku, waipenya nezvitsitsinho zvisina kupfeka uye ruby mazamu emazamu aAugustine, akadzvova achipindura:
  - Uye Mwari wangu mutema!
  Chokwadi, mutsvuku ndiwo mufananidzo chaiwo wehunyengeri uye hutsinye. Kuvavengi, hongu. Uye kune shamwari, mudiwa.
  Uye kuti achatora sei nezvigunwe zvisina kupfeka uye kukanda. Uye mirwi yakawanda yevarwi vebrown empire, pamwe nematangi avo nendege.
  Mutsvuku wacho akadanidzira achiti:
  - Russia uye Mwari mutema vari shure kwedu!
  Murwi ane simba repamusoro rekurwa. Aiwa, pasi peizvi zviri nani kusapindira. Sezvo shongwe dzematangi dzakabviswa uye mapapiro efascist ndege.
  Augustine, achipwanya vadzivisi, akaridza mhere:
  - Tichapwanya vatengesi vese kuva hupfu!
  Uye tarisa kune vamwe vake. Hongu, musikana anopisa uyu haasi chinhu chaicho chinogona kupa rugare. Kutoti rugare ruchiuraya!
  Svetlana Snow White, achipwanya vavengi, akapa:
  - Tichakutsvaira mumutsetse!
  Redhead Augustine akasimbisa:
  - Tichauraya munhu wese!
  Uye kubva pamakumbo aro asina kupfeka, akatsemuka, chipo chokuparadza zvachose chinobhururuka zvakare! Uye matangi mazhinji uye ndege dzakaputika kuita madiki machipisi kamwechete.
  Uye ipapo musikana, sekunge anobva muzamu mutsvuku, anorova nemheni.
  Achitumira zvipo zverufu nezvitsitsinho zvake, Oleg Rybachenko akaimba achipindura:
  - Pachava nebhanzai yakakwana!
  Augustine, achibvarura vaNazi nemaoko ake asina maoko, achivatema neminondo, uye achikanda tsono nezvigunwe zvake, kuparadza matangi uye ndege pakarepo, yakabudiswa:
  - Nenguva pfupi kutaura! Nenguva pfupi kutaura!
  Natasha Korshunova, achiparadza varwi vebrown, pamwe chete nematangi uye ndege, vakaridza mhere:
  - Muchidimbu - banzai!
  Uye ngatiteme vanopikisa nekuvava kwesango.
  Barefoot, akanaka, mukomana mupfupi Oleg Rybachenko, achicheka vadzivisi, akabudiswa:
  - Iyi gambit haisi yekuChina,
  Uye yekutanga, nditende, ndiThai!
  Uye zvakare, dhisiki rakapinza, rekucheka simbi rakabhururuka kubva patsoka yemukomana. Akadimbura zvose zviri zviviri tureti dzematangi uye miswe yendege.
  Margarita, musikana anorwa anopwanya simbi, akaimba varwi vehumambo hwebrown nenhumbi dzokurwa dzematangi, achicheka:
  - Uye ndiani watichawana muhondo,
  Uye ndiani watichawana muhondo ...
  Ngatisaseke nazvo -
  Ngatichitsemure!
  Ngatichitsemure!
  Vakaita basa rakanaka nemaNazi ipapo ...
  Pano Hitler neboka rake vakawira pasi nemabvi avo pamberi pevasikana nevana.
  Natasha Korshunova pakutanga akamanikidza nhamba yekutanga yeNazi kutsvoda tsoka dzake dzisina kupfeka.
  Ipapo Hitler nevose vaimuperekedza vakatsvoda makumbo uye zvitsitsinho zvevamwe vasikana zvakare. Uye vakananzva zvitsitsinho zvavo nendimi dzavo. Uye mukomana akanaka kwazvo blond Oleg Rybachenko akatsvoda netsoka dzisina shangu dzemusikana.
  Mushure mekufadzwa kwazvo nekunyadziswa kwechirume cheparasite, Natashka akaraira:
  - Zvino, isu tisina kukuurayai mese, saina hurongwa hwekuzvipira kwakakwana uye kusingaverengeki kweTatu Reich kuSoviet Union!
  Zvese zvakanaka zvinopera zvakanaka. IThird Reich yakatora uye iyo Wehrmacht ine simba yakabviswa zvombo. Hitler nechikwata chake vakaenda kumakomba eBeria.
  Kutonga kwakakurumidza asi kwakarurama. Pana June 22, 1959, Hitler akaturikwa paRed Square chaipo!
  
  
  
  
  CHIROTO CHAFUHRER CHADIBHOROSI CHINOCHINJA NHOROONDO
  Hitler mugore remakumi mana nerimwe akachinja pfungwa dzake pamusoro pekutora guta guru reMoscow kuenda kuUSSR. Chimwe chezvikonzero zveizvi chaiva chokuti Fuhrer akarota nekukundwa kwakakwana kweWehrmacht. Uye pana November 20, 1941, Hitler akapa rugare kuna Stalin. Mutungamiriri weUSSR, akashungurudzika nekukundwa kwekare, akabvuma. MaGermany akawana zvose zvavakakwanisa kutora. Zvinenge zvese zveUkraine uye guta reRostov-on-Don, uye Belarus, iyo Baltic inoti, chikamu cheRussia.
  Pakukurudzira kwaStalin, Hitler akabvuma kuchinjana. Russia yakabvuma kusiya Donbass yose, uye chikamu cheDon's chernozem-rich land, mukutsinhana kwekoridhi kuLeningrad uye nekusundira miganhu kubva kuMoscow. Hitler akabvuma kusundira miganhu kunharaunda yeSmolensk, asi mukudzoka kweU.SR yakapa chikamu ichocho cheDonbass icho maGermany akanga asina nguva yekutora, uye Don nevhu rakafuma dema, iro maGermany aida zvikuru. Inenge yose yeCrimea, kunze kweSevastopol, yaiva yeGermany. MuKarelia, muganhu wakadhirowewa uchitevedza mutsara wepamberi, waienderana nevaFinns. Murmansk akasara neUSSR. Kumaodzanyemba, muganhu wakadhirowewa uchitevedza Don, uye maGermany pakupedzisira akakwanisa kuva nechokwadi chokuti chengeteko yavo yezvokudya. Vaivawo nemarasha nesimbi kubva kuDonbass. Uye akapfuma deposits of alloying elements. Iyo Wehrmacht yakaramba iine mafuta mashoma, asi izvi zvaive zvenguva pfupi, sezvo Hitler akaronga kutora Middle East zvakare. Zvakawanda kana zvishoma zvakabatanidzwa.
  MaGermany akatenda chaizvo kuti Hitler akakurumidza nenyika. Asi Fuhrer aiziva zviri nani. Uyezve, zvinokwanisika kuenderera mberi nehondo kuMadokero. Kutanga, Fuhrer akasangana naFranco. Ndakamuudza kuti iwe wakaona kuti USSR yakakundwa. Iyo Third Reich ine simba kupfuura nakare kose uye Britain yaparara. Saka hauzoregi maGerman achipinda muGibraltar, saka iwe uchagovana magumo eFrance. Uye saka Gibraltar ichave Spanish, uye iwe unogona kunyange kutora nzvimbo kune dzimwe nyika dzechirungu makoloni. Uye hapana nguva yekunyengetedza Franco kwenguva yakareba, maoko eWehrmacht akasunungurwa, uye yose yeAfrica uye yakawanda yeAsia, kusanganisira India, ichatorwa pasi pekutonga kwakakwana.
  Generalissimo akabvuma. Uye zvino, muna Zvita, maGerman akatora Gibraltar kamwe kamwe kamwe kamwe, uye akavhara musuo weGungwa reMediterranean kubva kumabvazuva. Uye panguva imwecheteyo, maNazi akapwanya muzinda weBritish muMalta, ndokuitora nekumhara.
  Zvitunha zvaRommel zvakagamuchira kusimbiswa ndokutora Tolbuk ndokuzokunda maBritish muEgypt. Dzakadonha kunge pizi. Egypt yakatorwa uye Suez Canal yakavharwa. Ipapo maGermany akatamira muIraq neKuwait. Vairova chirungu sechikwambo. Uye vakavapwanya nekutapa Middle East. Muchirimo cha1942, kuchamhembe kweAfrica yose, Middle East uye zvinhu zveFrance zvakatorwa. Uye kwaiva, ndinofanira kutaura, kukunda kukuru.
  VaGermany, zvisinei, vakataura zvakawanda. Uye vakanga vachitapa Africa yose. Uye maJapan akaparadza United States mugungwa. Uye kukunda kwakatevedzana. Uye zvino, muzhizha ra1942, zvose Iran neIndia zvakatorwa nemaGermany. Uye mumatsutso, kutorwa kweAfrica kwakapedzwa. Nokudaro, vaNazi vakaita kutora nzvimbo dzakakosha uye zviwanikwa, vachibatana neJapan.
  Britain yakarasikirwa nenyika dzayo muAfrica neAsia, ichizviwana iri mumamiriro ezvinhu akaoma zvikuru. Uye muchirimo cha1943, vokuGermany, pamwe chete namaJapan, vakasvika muAustralia. Uye Britain pachayo yakarohwa nemabhomba makuru.
  Hitler aida kuti humambo hweShumba hupere muchirimo. Uye kwakanga kune hondo inoshingaira yepasi pemvura. MaGerman akawana ngarava dzepasi pemvura dzinofambiswa nehydrogen peroxide. Uye aya masimba akakomba zvikuru.
  Muna July 1943, kumhara kwakazoitwa. Matangi akatora chikamu muhondo: "Panther", "Tiger" uye "Shumba", uye "Ferdinands". Uye zvakafanana ME-309 fighters uye Yu-288 mabhomba. Uye yakawira mauto echiRungu nesimba rinotyisa. Hondo yepanyika yakatora mazuva gumi nerimwe chete uye yakaguma mukukunda kunogutsa kweWehrmacht.
  Uye uku ndiko kubudirira kukuru kwemuchina wemauto eGerman.
  Pashure paizvozvo, hondo yakaenda kudivi reUnited States. Uye Iceland yakatorwa. America mushure meizvozvo haina kukwanisa kubhomba Europe. Roosevelt akasvetuka uye akapa rugare kuna Hitler pane chero mazwi.
  Asi vaNazi vakasarudza kupedzisa United States, uye vakaramba vachirwisa. Mugore remakumi mana nemana, kuburitswa kwendege yejet kwakava kukuru, uye maYankees akaikanganisa chaizvo. Uye Marseille, yakapfuura zviuru zvendege yakadonhedzwa, yakagamuchira Grand Cross yeIron Cross, sekorona yehugamba uye kugona kwekirasi yekubhururuka.
  Iyo Führer yakaraira kudzvanya America ichishandisa vanobatana muArgentina, pamwe neBrazil. Uye kubva kumaodzanyemba nemaJapan, uye kubva kuchamhembe, kuburikidza neCanada. Uye yakanga yakafanana nepincers mbiri. Hitler akanzwa ari pabhiza jena.
  Paive zvakare nenhevedzano yekutanga-yega E, yakareruka uye yakanyanya kukwana. TA-400 uye Yu-488 yakaratidza simba guru. Uye vakatanga kuparadza vavengi. Uye chaizvoizvo kuvatsvaira newhisk.
  Uye vaNazi vanopwanya vatsigiri. Uye vanozviita zvinobudirira zvekuti US iri kuputsika. Havapi maAmerica mukana. Pfuti dzeGerman dzakanyanya kunaka munyika uye hadzina akaenzana. Kuonekwa pakupera kwegore uye yekutanga diskettes, iyo, nekuda kwejet laminar, yaisagona kuderedzwa. Uye vakaparadza America.
  Pfuti dzakareruka dzega kubva kuE series dzakaratidza hukuru hwadzo hwakakwana pamusoro pematangi eYankee. Vakanyatsotenderera ndokupwanya zvese ndokuichinja kuita chop ndokuipfunha kuita dota. America haina mukana wekupokana neUSA.
  Mugore rechimakumi mana nemashanu, United States yakanga yatotsva. New York neWashington zvakadonha munaKurume.
  Uye muna Kubvumbi kwakava nekusagadzikana. Saka kupatsanurwa kwehumambo kwakaitika. VaNazi nemaJapan, vakunda, vakambomisa hondo kwenguva pfupi. Nguva yerunyararo yasvika. Pana Kubvumbi 20, 1950, ndege yekutanga yevachadenga kuenda kumwedzi yakaitika.
  Uye pana April 20, 1953, hondo huru yakatanga pakati peThird Reich neJapan. Mutsivi mutsva waStalin, Beria, akapa Hitler hondo yakabatana neNyika yeZuva Rinokwira. Hitler akaudza Beria kuti USSR inofanira kurwa nesimba rose, asi yaizogamuchira chete kumaodzanyemba Sakhalin uye Kuril Ridge. Uye kana, ipapo yeTatu Reich inotora uye kudzima iyo USSR kuita upfu.
  Mauto aHitler akasimba muruzivo rwemichina kupfuura eJapan. Iwo matangi epiramidi anonyanya kutyisa pakati pevaGerman. Uye havagoni kuputswa kubva chero kona. Uye jet aviation haina kufananidzwa. Uye madhisikiti anosvika kumhanya kwegumi sonic swings. Aiwa, Japan haigoni kuramba simba rakadaro.
  Iyo USSR inewo chimwe chinhu. Tangi T-54, musimboti, haina kuipa. Asi kune dzimwe motokari zvakare. Semuenzaniso IS-7, simba rekumisa rakashata. Alenka anotyaira tangi iyi uye anoparadza maJapan.
  Musikana anozhamba nekuridza muridzo rwiyo runodzvova:
  - Uye akabhururuka mubhokisi reSamurai,
  Pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Iye zvino vane Beria panzvimbo yaStalin, uye nyika yeSoviet inofanira kukunda miganhu mitsva.
  Japan ine matangi eiyo E akateedzana, asi iwo ekare uye asina kukwana, ekutanga magadzirirwo. Heino pret yakadaro paIS-7 mune iyi kesi, iyo E-90. Motokari inorema matani zana nesere, makumi mana kupfuura motokari yeSoviet. Uye nhumbi dzake dzokurwa dzakakora, kunyanya huma yake. Huma yeshongwe ndeye 285 mm, inopesana ne210 yeIS-7, uye huma yehull ndeye 250 mm inopesana ne150 yemuchina weSoviet. Asi kutenuka kwezvombo kuchava kushoma. Uye mativi akafanana 150 mm. Ichokwadi, chikafu cheJapan chichave chakakura 150 mm kurwisana ne94. Pfuti dzinenge dziri pedyo ne128 mm yeJapan uye yeSoviet 130 mm nekureba kwepedyo. Asi iyo yeSoviet pamwe iri nani zvishoma. Uye hezvino vava kuswedera pedyo.
  MaJapan achiri nani akadzivirirwa pahuma, asi kutyaira kwakaipisisa, kunyange zvazvo samurai ine 1500 horsepower injini.
  Anyuta anorova nhumbi dzokurwa nadzo dzaIsa nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira:
  - Pachave nenguva yecommunism muchivanze!
  Alla uyu dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku anobvuma:
  - Chokwadi zvichadaro!
  Maria anoseka ndokusimuka:
  - Bato redu kukunda kusingaperi!
  Mitambo yeOlympic inoti:
  - Yenyika yaamai yaStalin!
  Uye zvino tangi yeSoviet icharova muvengi. Uye achavhenekera, uye ngatibvarurai kuita zvidimbu. Uye chaizvoizvo anoparadza nhumbi dzokurwa.
  Alenka akaseka ndokuti:
  - Zviri nani nemukadzi!
  Iyo Mastodon yeJapan yakaparadzwa. Uye mamwe matangi eSamurai haana kuchengetedzwa zvakanyanya. Uye zviri nyore kurova. Uye unovaparadza chaizvo, zvinotonhorera.
  Anyuta akaimba achidzvanya chitsitsinho nechitsitsinho chake.
  - Usatsungirira kunyadziswa kwevaSlav,
  Taizokwira gomo kuRussia ...
  Ngatiregei kutora kumwe kutukwa
  Ngatipwanye muvengi neruoko rwesimbi!
  Uye zvakare projectile yakaparadza E-50 rezinesi tangi. Uyewo haisi motokari yakanakisisa. Zvakanyanya kurema, asi rutivi rwakanyanya kudzivirirwa, uye rinogona kupinzwa kubva kure.
  Elizabeth akarwa paT-54 uye zvakanga zvakanyanya kumuomera. Asi musikana wacho akaratidza kushinga kukuru. Uye nerubatsiro rweminwe yakashama, kuti anotumira sei projectile uye anobaya E-75, uye izvi zvinotonhorera. Uye kuparadzwa kukuru.
  Elena, zvakare, akaputika, nekumanikidza kukuru. Uye kurohwa nesimba rinouraya.
  Uye pano maJapan anopisa uye anodonha. Uye rinoiparadza chaizvoizvo.
  Catherine akati:
  Zvakanditora, zvakanditora
  Ndichagara, ndichagara, pamusoro pebhiza!
  Uye ziso kuhama dzavo. Uye vasikana pano vakanaka kwazvo uye mune imwe chete bikini. Uye ndisina shangu hongu, yakanaka kwazvo.
  Elizaveta, mukadzi anorwa uye achigogodza E-50 kubva kuJapan, akaridza muridzo:
  - Nokuda kwecommunism huru iyi!
  Ephrasia, achipwanya maJapan, akaridza mhere:
  - Pamusoro pemiganhu yangu!
  Japan yakamirira kwerinopfuura gore uye yakakundwa. Uye Third Reich yakava umambo hwenyika.
  Kubvumbi 20, 1957 akatanga kubhururuka kwemuchadenga kuenda kuMars. Uye rakanga riri danho rakanaka.
  Pana April 20, 1959, referendamu yakaitwa, yakabvumira umambo norudzi rwehurumende muThird Reich.
  Asi Hitler angadai asina kumbove Hitler dai asina kuda kugadzirisa dambudziko reUSSR. Uye zvechokwadi, chido chake chekukunda pasi rose.
  Musi waApril 20, 1961, Third Reich yakapinda muUSSR. Hasha hadzina tsitsi uye dzine masimba makuru. Izvo zvisina kuenzana zvakanyanya.
  Uye mapoka eTatu atova mavhiki maviri mushure mekutanga kwehondo akatanga kuyerera kumativi eMoscow.
  Oleg mukugumbura ari kumhanyisa zvese. Mukomana anorova vaNazi.
  Tsoka dzake dzakashama dzinokanda tsono dzakapinza - matangi ekubvarura nendege.
  Murwi wechidiki anoridza mhere:
  - Humambo hunopenga huchatsemura munhu wese!
  Uye zvakare mukomana ari kufamba.
  Margarita musikana ane dutu mubasa rake. Uye anoparadza vavengi.
  Apa akabva atanga negumbo rake risina kubereka, pizi ine zvinoputika. Iye achaputika, uye pakarepo zana maNazi uye gumi matangi achakandwa kumusoro.
  Musikana anoridza mhere:
  - Kukunda kuchauya kwatiri zvakadaro!
  Uye iye achamhanyisa guyo neminondo - mbiru dzematangi dzinobhururuka nenzira dzakasiyana.
  Natasha akamhanyisa mafambiro ake. Musikana anotema varwi vebrown. Uye panguva yekuchema:
  - Kukunda kwakamirira humambo hweRussia.
  Uye ngatiparadze maNazi nekukurumidza.
  Natasha musikana wekupedzisira.
  Haafungi kumira uye kunonoka, uye matangi nendege zvinorasika.
  Zoya ari pakurwisa. Mapakatwa ake anoita seanocheka nyama nesalad yesimbi. Musikana anodanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ruponeso rwedu rwuri kushanda!
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvakare zvinokanda tsono dzakadaro.
  Uye mhomho yevanhu vakaboorwa huro, vakarara vakatenderedza mumirwi yezvitunha, pamwe chete nematangi akapwanyika uye ndege dzakadonha.
  Augustine musikana anopenga. Uye inopwanya munhu wese kunge robhoti kubva ku hyperplasma.
  Yakatopwanya kwete zana reNazi. Asi zvinhu zvose zvinotora nguva. Uye mhare ichiri kudzvova.
  - Handikundwi! Iyo inotonhorera pasi rose!
  Uye zvakare, kunaka mukurwisa.
  Uye kubva pazvigunwe zvake zvetsoka, pea inobhururuka kunze. Uye mazana matatu eNazi uye gumi nemaviri matangi akatsemurwa nekuputika kune simba.
  Augustine akaimba:
  - Iwe haungashinga kutora nyika yedu!
  Svetlana zvakare ari pakurwisa. Uye haape chero giramu rekuzorora. Wild Terminator Musikana.
  Uye anocheka vavengi uye anoparadza vaNazi. Uye huwandu hwevarwi vebrown hwatowira mugomba uye nemumigwagwa.
  Vatanhatu vacho vakashatirwa. Vakaita kurwa.
  Oleg Rybachenko adzoka muchiito. Uye anoswedera pedyo, achivheyesa minondo miviri. Uye mukomana weterminator anomhanyisa chigayo. VaNazi vakafa vari kuwa.
  Kuwanda kwezvitunha. Makomo ose emitumbi yeropa.
  Mukomana wemunyori anoyeuchidzwa nezvezano remusango. Pakusanganawo mabhiza nevanhu.
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Nhamo kubva mupfungwa!
  Uye kuchava nemari yakawanda!
  Uye mukomana weterminator mumutambo mutsva. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzichatora chimwe chinhu ndokuchikanda.
  Mukomana shasha akadzvova achiti:
  - Tenzi kirasi uye yakasimba "Adidas"!
  Chiratidziro chaitonhorera chakaita sechakanaka. Uye vangani vakauraya maNazi. Uye nhamba huru yevakuru yakauraya varwi vebrown.
  Margarita ari muhondowo. Anopwanya sinamoni nemauto esimbi uye anodzvova:
  - Big kuvhunduka regiment! Tese tinotyaira mubhokisi!
  Uye minondo yaro yakachekwa pavaNazi. Mhomho yevarwi vebrown yakatodonha.
  Musikana akati:
  - Ini ndakatotonhorera kupfuura panthers! Ratidza kuti munhu wese akanakisa!
  Uye kubva pachitsitsinho chisina chinhu chemusikana, sepea ine zvinoputika zvine simba, ichabhururuka kunze.
  Uye rova muvengi.
  Uye achatora uye achapwanya vamwe vanopikisa uye matangi uye kunyange ndege.
  Uye Natasha ane chiremera. Uye anorova vadzivisi, uye iye pachake haazopi chero munhu dzinza.
  Vangani vaNazi vakatovhiringidza.
  Uye mazino ake akapinza kwazvo. Meso akaita sesafiri. Uyu ndiye musikana - muurayi mukuru. Kunyangwe aine vese vaanoshanda navo - vaurayi!
  Natasha anochema:
  - Ndinopenga! Iwe uchava nechirango!
  Uye zvakare, musikana achacheka vazhinji veNazi neminondo.
  Zoya ari kufamba uye akacheka varwi vakawanda vebrown.
  Uye tsoka dzakashama dzinokanda tsono. Tsono imwe neimwe inouraya vaNazi vakati wandei. Vasikana ava vakanaka chose.
  Augustine anofambira mberi uye anopwanya vanopikisa. Uye panguva imwecheteyo, haakanganwi kudanidzira:
  - Iwe haugone kutiza bhokisi!
  Uye musikana achatora mazino ake uye obudisa mazino ake!
  Uye musoro mutsvuku wakadaro ... Bvudzi richipeperetswa nemhepo, semureza wevaridzi.
  Uye zvinhu zvose zvinobva pakutsamwa.
  Svetlana ari kufamba Apa akacheka matehenya akawanda neshongwe dzematangi. Murwi anobudisa mazino ake.
  Anoratidza rurimi. Uye ipapo anopfira kubva pauswa. Ipapo anochema achiti:
  - Muchafa here vakomana!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya dzinobhururuka kubva kutsoka dzake dzisina chinhu, dzinorova vana vetsoka nendege.
  Oleg Rybachenko anosvetuka uye anosvetuka.
  Mukomana asina shangu anoburitsa tsanga dzetsono, anorovera pasi matangi, uye anoimba:
  - Ngatiende kunodzika musasa, vhura account hombe!
  Murwi wechidiki ari paanogona napo.
  Akura chaizvo, asi anoita semwana. Chete yakasimba kwazvo uye ine tsandanyama.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Rega mutambo usava maererano nemitemo - isu tichapaza nepakati pefraera!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya uye dzinopwanya dzakabhururuka kubva patsoka dzake dzisina chinhu.
  Margarita akaimba nemufaro:
  - Hapana chisingagoneki! Ndinotenda kuti rusununguko ruchabuda!
  Musikana uyu akakanda zvakare kuuraya kunouraya kwetsono kumaNazi nematangi avo, akaenderera mberi:
  - Rima richaenda! Dai roses maruva!
  Uye nokukurumidza apo murwi anokanda pea nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, chiuru cheNazi pakarepo chakabhururuka mudenga. Hongu, uto rehumambo hwebrown, hwegehena huri kunyunguduka pamberi pemeso edu.
  Natasha muhondo. Kusvetuka semhungu. Inoputika vavengi. Uye maNazi mazhinji ari kufa uye ndege dziri kudonha.
  Musikana wavo neminondo, nezviyo pamazimbe, nemapfumo. Uye tsono.
  Panguva imwecheteyo, inodzvova zvakare:
  - Ndinotenda kuti kukunda kuchauya!
  Uye kubwinya kwevaRussia kuchawana!
  Zvigunwe zvakashama zvinokanda tsono itsva, kurova vanopikisa.
  Zoya ari musango kufamba. Anorwisa vaNazi. Anozvimedura kuita zvidimbu zvidiki.
  Mukadzi murwi anokanda tsono nezvigunwe zvake. Anopaza nevanopikisa, uye kuti ungadzvova sei:
  Kukunda kwedu kwakakwana kwaswedera!
  Uye anoita guyo romusango neminondo, achitsvaira matangi. Chokwadi uyu musikana akafanana nemusikana!
  Asi mhungu yaAugustine yakaramba ichirwisa. Mukadzi uyu ishungu dzezviroto zvese.
  Uye kana ikacheka, zvinoreva kuti ichaicheka.
  Mushure meizvozvo, mutsvuku achatora uye kuimba:
  - Ndichazarura madehenya ose! Ndiri chiroto chikuru!
  Uye zvino minondo yaro iri kushanda uye inocheka nyama nesimbi.
  Svetlana zvakare anoenderera mberi nekugumbura. Musikana uyu haana mabhureki. Pavanongocheka, zvitunha zvakawanda zvinoraswa, uye ndege nematangi zvinodonha.
  The blonde terminator inodzvova:
  - Zvichava zvakanaka sei! Zvichava zvakanaka sei - ndinozviziva!
  Uye zvino pea yemhondi inobhururuka kubva kwaari.
  Oleg zvakare zana revaNazi, vakatakura meteor, vakagurwa. Uye achanhonga bhomba orikanda.
  Idiki muhukuru, asi inouraya ...
  Kupwanya kuita zvidimbu zvidiki.
  Mukomana weterminator akachema achiti:
  - Dutu pwere dzemakina anotyisa!
  Margarita achaita izvi zvakare muhondo.
  Uye tema varwi vakawanda vebrown. Uye inocheka mikaha mikuru.
  Musikana anoridza mhere:
  - Lambada kutamba kwedu pajecha!
  Uye kurova nesimba idzva.
  Natasha pakugumburwa anotowedzera kutsamwa. Saka vachipura maNazi. Hazvina kunaka kuti varambe vasikana vakadaro.
  Natasha akaitora ndokuimba:
  - Kumhanya panzvimbo iyi muyananisi akajairwa!
  Uye murwi nekurova kwakadaro kwakaitika kune vaimupikisa.
  Uye achakanda madhisiki netsoka dzisina chinhu.
  Apa aimhanyisa chigayo. Misoro mizhinji yeuto rebrown yakakunguruka uye matangi achipfuta.
  Ndiye runako runorwa. Rova wega armada yeyero kudaro.
  Zoya iri kufamba, ichipwanya munhu wese pasina kunze. Uye minondo yaro sechigero chinouraya.
  Musikana akanaka zvake. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda tsono dzine uturu.
  Kunda vanopikisa. Vanoboora huro yavo uye kugadzira mabhokisi, kugadzira matangi uye ndege dzinoputika.
  Zoya akaitora ndokuridza mhere:
  - Kana pasina mvura mupombi...
  Natasha akadanidzira nemufaro:
  Saka imhosva yako!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda chimwe chinhu chinouraya kwazvo. Chokwadi uyu musikana wevasikana.
  Uye kubva pamakumbo ake asina kupfeka, kuti chipande chichabhururuka sei. Uye acharova varwi vazhinji, achigura shongwe kubva pamatangi.
  Augustine ari kufamba. Inokurumidza uye yakasiyana mukunaka kwayo.
  Nderipi bvudzi rakajeka raanaro. Senge banner yevanyanzvi iri kubhururuka. Musikana uyu ishavi chairo.
  Uye anocheka vadzivisi - sokunge akazvarwa aine minondo mumaoko ake.
  Musoro mutsvuku, mwana akaipa!
  Augustine akazvitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Pachave nemusoro wenzombe - varwi havazopenga!
  Uye pano akapwanyazve varwi vakawanda.
  Muchidimbu, vanoti neboka rakadaro, Hitler haazopukunyuki. Uye pana May 9, 1961, Adolf Hitler akabatwa nevasikana vasina zvigunwe zvamaoko nemakumbo, uye Margarita nemhuno, ndokubvamburwa, uye pana May 9, 1961, Hitler akatorwa ndokufa! Uye USSR yakakunda nyika yose!
  
  BABA YAGA INOSHAMISA UYE INOkuvadza USSR!
  Baba Yaga, vachitungamirirwa nekuvenga vanhu, vakapindira munguva yezvakaitika kare. Akaitora uye, mudhaka, pamwe chete naZmey Gorynych, akarwisa ndege dzeAmerica dzaida kubhomba vatakuri vendege dzeJapan. Uye nyoka Gorynych, sezvaanoitora, uye inorova maAmerica nejeti guru remurazvo kubva kumisoro mitatu. Uye kupisa ndege dzinopfuura zana panguva imwe chete. Uye vaYankees vanovhunduka. Uye ipapo kuna Baba Yaga, vachikanda gap-uswa mugungwa uye vatakuri vendege dzeAmerica uye zvimwe zvikepe zvakafukidzwa nemafungu. Nekuda kweizvozvo, America paHondo yeMidway yakakundwa zvachose.
  MaJapan akabva atora pakufamba uye Hawaiian Archipelago yakatora kutonga kwakazara kwePacific Ocean. Uye mauto avo epasi akapinda muIndia ndokufora kuDelhi.
  VaBritish, kuitira kuchengetedza India, vakatamisa chikamu chemauto kubva kuEgypt uye vakasiya Operation Torch. America hainawo kumhara muCasablanca uye maGermany aigona kumisa hondo muAfrica.
  Izvi hazvina kuponesa vaNazi kubva mukukundwa paStalingrad. Asi Mainstein's counterstrike akakunda musimba. Nekuda kwekuti mauto haana kuendeswa kuAfrica, Mainstein aive nemamwe mapoka akati wandei, kusanganisira makumi matatu eTigers, akanyangarika mujecha reSahara pasina chimuko munhau chaiyo. Mukuwedzera, ndege yevaNazi yakanga yakasimba. Mushure mezvose, ivo havana kushandisa zviwanikwa pakugovera Africa uye kusimba kwekurwisa kwemhepo paTatu Reich kwakadonha kakawanda.
  Akasvika kumberi kwekumabvazuva, uye muna Kurume 1943 mutambi wenhau Marseille akaunza nhamba yendege dzakadonha kumberi kwekumadokero kusvika mazana matatu, uye ikava ngano yenguva dzese. Uye kumabvazuva, vatyairi veSoviet vakamurova zvakasimba. Marcel haana kunzvenga kurwa kwakanyanya uye chaive chiitiko chaicho. Mumwe murume aikosha boka rose rendege.
  Mauto eSoviet akarasikirwa zvakanyanya kupfuura munhoroondo chaiyo. Vashoma vavo vakapukunyuka kukomberedzwa. Uye maGermany akadzorera kwete Kharkov neBelgorod chete, asiwo Kursk, uye zvakare akatora Krasnodon uye Voroshilovgrad zvakare.
  Mauto eSoviet akakatyamadzwa ... Panguva yekunyungudika, vakapora zvishoma. Kwakanga kune hondo dzemhepo mudenga. MaGermany akatora danho racho. MaJapan, panguva iyi, akapfuura artery yeAmerica muPanama, ndokutora strait. MuUnited States, zvakasarudzwa kumisa nzira yese yeEurope. Asi ngarava dzepasi pemvura dzeGermany dzakashanda zvinobudirira zvikuru, dzichitambudza maBritish neAmerica. Uye Churchill, asingaise panjodzi rugare rwepamutemo kana runyararo, akakurudzira kuti maGerman aise mabhureki muhondo. Ndiko kuti, usagumisa rugare, asi chaizvoizvo usarwe hondo.
  Hitler akakumbira mukupindura kumisa chero rubatsiro kuUSSR. Britain neUnited States dzakaramba kukweretesa, asi dzakati dzaigona kutengesa chimwe chinhu kuRussia negoridhe.
  Pamusoro pezvo, maBritish neAmerica akati kana Hitler akamisa kuparadzwa kwemaJuda, vaigona kutengesa zvigadzirwa zveoiri nezvimwe zvinhu zvaidiwa nemaGerman nechikwereti. Fuhrer, asarudza kuti vaJudha vaisazoenda kupi, vakabvuma.
  Chokutanga pane zvose, tinofanira kubvisa USSR. Chokwadi, pakanga pasina kubatana pakati pevaFritz. Vamwe vakuru vemauto vakati vaifanira kurwisa Moscow. Vamwe kuti ipfungwa yakanaka kutorazve Caucasus.
  The Fuhrer akasarudza kufambira mberi paVoronezh. Uye ipapo kudzokera Stalingrad. Hitler pachake aida chaizvo kutsiva kukundwa pedyo neguta iri. Uchenjeri hweSoviet hwakanyatso fungidzira kuti muvengi aizorova kurova kukuru uye akagadzirira kudzivirira kwakasimba. Asi nhamo, maGermany akanga akasimba. Zvisinei, matangi avo "Panther", "Tiger", uye kunyanya "Shumba" haana kukwana zvakakwana.
  Ferdinands inoshandiswawo, michina zvakare mhuka chaidzo. Uye saka chibhakera chinokatyamadza chevaNazi chakatanga kurwisa musi waChikunguru 5, 1943. MaNazi ari kuedza kufambira mberi, asi dziviriro ine simba iri munzira yavo. Uyezve, artillery yakakonzera kudzivirira, kunyange kusina kunyatsoshanda, kurova kwepfuti pamuvengi.
  Mushure maizvozvi, vaNazi vakaenderera mberi nekurwisa uye vakakwanisa kunyatsopinda munzvimbo dzemauto eSoviet. VaNazi vane masimba akawanda, uye vanotonga mhepo. Marseille, yakapfura ndege dzinopfuura mazana mashanu, yakagamuchira Grand Cross yeIron Cross. Uye izvi zvisati zvaitika, Knight's Cross of the Iron Cross ine goridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  MaGermany akanga achifambira mberi uye achifambira mberi, kuburikidza nekudzivirira kweSoviet. Kufanana negondohwe rekurova, tangi "Lev" yakanga ichifamba, mastodon muvengi ane simba zvikuru maererano nezvombo nezvombo, inorema matani makumi mapfumbamwe. Uye anonzwisisa vaFerdinands, vakaita nesimba rinotyisa pano.
  Asi kudzivirira kweRed Army kwakasimba uye kwaisada kubvuma. VaNazi vakafambira mberi zvishoma nezvishoma uye vakarasikirwa zvikuru. Asi mumhepo vaive nekutanga. Uye iyo Focke-Wulf muchina unoshanda, kana wakashandiswa nemazvo. Uye akatsunga uye ane zvombo zvine simba. Zvishoma nezvishoma, vaNazi vakasvika Voronezh. Asi zvakavatorera mwedzi miviri kuti vadaro. Pakupedzisira vapererwa nemweya, uye vaneta zvokufa, vaFritz vakamira pavakasvika pedyo neRwizi rwaDon. Vakanga vaine kurasikirwa kukuru mumidziyo, kunyanya pakati pePanthers uye T-4s uye T-3s. "Matingwe" uye "Shumba" vakatambura zvishoma. Asi matangi mazhinji eLev akaputsika zvishoma.
  Pakamboita runyararo uye vaNazi vakagadzirisa kukanganisa. Stalin aitarisira kutora danho iri munguva yechando. Iyo ME-309 yakaonekwa mumhepo munhevedzano, iyo, nekuda kwekumhanya kwayo kukuru uye zvombo zvine simba, yakava dambudziko guru reSoviet aviation. Sezvakaita Yu-288. Matsutso akasvika uye chando chakatanga kudonha. Hondo yeRed Army yakatanga kupikisa munzira yeVoronezh, uye pakati, pamwe chete neTaman Peninsula.
  Muchando, zvakawanda zvaigona kuhwinwa zvakare. Asi zvisingatarisirwi, Japan yakapinda muhondo yeUSSR. Hondo yake yenyika yakanga iri zhinji kwazvo. Sezvo vakunda kukunda kwakawanda, vaSamurai vakashuva kutsiva paKhalkhin Gol.
  Uye hondo yezviyero zvakakura yakaitika. Kurwiswa kweVladivostok, kunogumbura muPrimorye neMongolia.
  Stalin akamisa chinogumbura munzira Taman, uye pakati, uye akaedza kupaza kuburikidza chete Voronezh. VaNazi ikoko, zvisinei, vakaramba vakashinga. Vaive nesimba rakawanda.
  Vachiri neruoko rwepamusoro mudenga. Uyezve, Japan yakatsausa chikamu chendege. Saka pakanga pasina kukunda.
  Samurai vakakwanisa kuvhara Vladivostok uye kutora chikamu cheMongolia. Asi ndipo pakaperera kubudirira kwavo. Asi kune rumwe rutivi, maGermany akakwanisa kurarama munguva yechando uye kudzivisa kukundwa, sezvazvaiva mumakore makumi mana nerimwe uye makumi mana nemaviri. Uye uku ndiko kubudirira kukuru.
  Muna May, vaNazi vakawedzera mauto avo. Vaive neME-262 jet fighter munhevedzano yaive isina yakaenzana. Uye Marseille yakapfura zviuru zvendege. Pandege mazana manomwe nemakumi mashanu, akapihwa Knight's Cross of the Iron Cross nemapakatwa emashizha eplatinamu nemadhaimondi. Uye kune chiuru Nyeredzi yeKnight's Cross ine sirivheri mashizha omuoki, minondo nemadhaimani. Marseille nokudaro yakava super ace yenguva dzese nevanhu.
  Asi USSR haina kuita kuti zvive nyore. Pakupera kwaMay, maGermany akatangazve kurwisa kwavo. Asi mauto avo akaenda zvishoma nezvishoma. IU.SR yakashandisa itsva T-34-85 uye IS-2 matangi, izvo zvakagadzira mamwe matambudziko evaNazi. VaGermany "Tigers" -2 uye "Panther" -2 vakava simba guru. "Shumba" uye "Maus" zvakamiswa. Panzvimbo yeMaus, iyo E-100, tangi yechizvarwa chitsva, yakatanga kugadzirwa. Iine compacted dhizaini, yakaderera silhouette, hombe makona ekurerekera kwezvombo, imwe yakakwana uye yakareruka undercarriage. Nemichina ye "E" yakatevedzana, tariro yakakura yakabatanidzwa. Uye simba guru kwazvo. Kurwa kwacho kune utsinye. MaGermany akakwanisa kudzosera kumashure mauto eSoviet kupfuura Don mumwedzi mitatu. Asi hapana chimwe chavakawana.
  Japan yakanga iri muhondo neAmerica, uye muzhizha yaingogumira chete kune dutu reVladivostok neKhabarovsk. Samurai akatora Khabarovsk, asi kwete Vladivostok. Uye muMongolia, vaSamurai vakafambira mberi zvishoma.
  Muchando cha1945, vaAmerica vakanga vachiri kukwanisa kukunda Japan ndokuidzinga muPanama. Uye nzira yehondo yakafamba zvakasiyana.
  Muchando cha1945, Red Army yakapinda pakati, asi haina kukwanisa kukunda kudzivirirwa kweNazi. Muna March, maGermany akanga atofambira mberi kumaodzanyemba, asi akaita zvishoma zvishoma.
  Muna May, vaNazi vakaedza kufambira mberi kuMoscow, asi havana kuwana kubudirira kunooneka, uye mumwedzi miviri yekurwa kwakasindimara vakapfuurira makiromita makumi matatu kana makumi mana.
  Pfuti dzakazvifambisa dzega dzeE dzakatora chikamu muhondo. Dzakanga dzakareruka uye dzichiri dzisina kukwana. Iyo E-50 tangi ine serial kugadzirwa yakanonoka. Jet ndege, kunyanya mabhomba, yakava dambudziko kune USSR. Mudenga, ukuru hwevaNazi hwakasimbiswa. Marseille yakapfura zviuru zviviri zvendege ndokugamuchira Nyeredzi yeKnight's Cross, muchinjikwa wesimbi une mashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani. Muzhizha, mauto eSoviet akaedza kuita chimwe chinhu zvakare. Asi hazvina kushanda ... Kusvikira pakupera kwegore, mutsara wepamberi wakanga usingaiti.
  Gore ra1946 rakauya .... VaGermany vaiva nedhiscos, asi vaidhura, zvakaoma kugadzira, uye pasinei nekusagadzikana nekuda kwekuyerera kwelaminar jet, ivo pachavo vaisagona moto. Saka hazvina kupa mukana wakajeka. Asi muME-262 X akatevedzana, murwi akasimba kwazvo ane mapapiro akatsvaira. Uye ME-1100 ine mapapiro ekutsvaira akasiyana. Uye TA-283 ine fuselage yakawedzera. Ose Yu-287 uye TA-500 ari matanhatu-injini jet ndege. Uye yakawanda yeimwe tekinoroji.
  IU.SR ichiri kusara shure munyaya iyi, uye mudenga maNazi ane chirongwa chakakwana.
  Iyo E-50 tangi yakazopinda mumutsara uye E-75. Michina yacho yakagamuchira dhizaini yakasimba uye yakave yakareruka. E-50 yairema matani makumi mashanu chete ine injini yebhiza 1200 uye nhumbi dzokurwa dzine simba rakawanda. E-75 yairema matani makumi manomwe neshanu, iine nhumbi dzokurwa dzakakora uye dzakatenuka kupfuura Tiger-2, chombo chine simba uye injini yemabhiza 1,500.
  MaGerman pakupera kwaMay akatanga kurwisa Moscow. Panguva ino vakakwanisa kusvika kumutsara wekudzivirira weMozhaisk, uye ikoko vakamhanyira mukudzivirira kwakasimba uye kwakashata.
  Mamiriro acho ezvinhu akaomeswa nokudenha kweJapan muSiberia. Asi hazvina kunyatsobudirira. Hondo chinhu chine utsinye. Uye saka mauto eSoviet achiri akabata Moscow.
  Chando chaipfuura muhondo. Gore ra1947 rakauya ... VaGermany vakaedza zvakare kufambira mberi muchirimo. E-series matangi avo aive akanaka. IUSSR yakaenda kune IS-4 uye IS-7 series. Asi zvakadaro muzvikamu zviduku. Uye tangi yeT-54 yakaonekwa, asi zvakare mune zviduku. Uye pakanga pasati pave nendege yejeti.
  VaNazi vakanga vachifambira mberi kumaodzanyemba. Vakarova chibhakera vakananga kuCaucasus. Uye vakakwanisa kubudirira. Vakaputsa nepamberi ... Mamiriro acho akawedzerwa nekupinda kweTurkey muhondo. MaOttomans pakupedzisira akakunda kuzengurira. Uyezve, vanobatana neTatu Reich havana kurwa hondo kwenguva yakareba.
  Asi Japan zvakajeka yakatanga kurasikirwa ... Asi pasinei neizvi, vaSamurai vakatanga kurwisa muzhizha muSiberia. Uye somugumisiro, vaNazi vakakwanisa kutorazve Caucasus. Pakupera kwa1947 vakanga vagura nenyika. Uye muchirimo cha1948, ivo pakupedzisira vakaitora.
  Mumamiriro ezvinhu aya, Stalin akapa Hitler runyararo pane chero mazwi.
  Agamuchira mafuta eCaucasus uye zviyo zveUkraine, marasha eDonbass, Hitler akasarudza kubvuma kupiwa kwaStalin, asi mumamiriro ezvinhu akaoma zvikuru.
  IU.SR yakadzorera vasungwa, yakaendesa midziyo kuTatu Reich, uye yakatanga kubhadhara mutero unorema uye wakakura muzvigadzirwa negoridhe.
  Kurasikirwa kwenzvimbo kwakakurawo. Mukuwedzera kune chokwadi chokuti vokuGermany vakanga vatotapa, vaifanira kusiya Leningrad uye Murmansk, uye Karelian Peninsula, uye Arkhangelsk.
  Stalin, achirwadza mwoyo wake, akabvuma izvi. Uye chibvumirano cherunyararo chakasainwa.
  The Third Reich yakazvizivisa pachayo mukundi uye yakatendeukira kuMadokero.
  Nechekare mumatsutso a1948, mauto eNazi akanga achifamba muAfrica neMiddle East. Uye munguva yechando, vazhinji vekondinendi yevatema uye yose yeMiddle East yakatorwa.
  Uye muchirimo cha1949, rutivi rwokumaodzanyemba kweAfrica rwakakurirwawo. Ngarava dzepasi pemvura dzeGermany dzehydrogen peroxide dzakava dzine simba zvikurusa munyika, uye ndege dzadzo nemadiskiteti zvakanga zvisingaenzaniswi zvachose. Mukuwedzera, muna 1949, maNazi aiva piramidhi matangi, izvo Allied pfuti aisagona kupinda kubva chero kona.
  Uye saka, muzhizha ra1949, kumhara muBritain kwakaitika. Marseille yezviuru zvishanu zvendege yakadonha yakagamuchira Grand Star yeKnight's Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Iye zvino US ndiyo yega ... Truman akapa rugare kuna Hitler chero ipi zvayo. Führer akaramba izvi. Muna 1950, maGermany akapfuura nomuIceland neCanada, ndokuswedera pedyo neUnited States achibva kuchamhembe.
  Muna 1951, hondo yakatanga muAmerica pachayo. MaGermany akaputsa pamwe chete nemaJapan kubva kuMexico neCanada. United States yakanga isina tekinoroji chaiyo yekudzivisa maNazi. Iwo matangi epiramidhi eTatu Reich akanga asina akaenzana, uye akaputsa chero dziviriro.
  Uye rimwe guta reAmerica mushure meimwe rakadonha ... Pana Ndira 30, 1052, United States yakakunda iyo Third Reich. Uye mamiriro acho atonyanya kuoma.
  Stalin akafa musi waMarch 5, 1953. Uye musi waApril 20, 1953, rwendo rwekutanga rwemunhu kuenda kumwedzi rwakaitika. Sezvingatarisirwa, maGermany akabhururuka. Uye yakanaka chaizvo. Uye ndege yacho yakanga yakanaka.
  Asi nguva yasvika yerunyararo uye kugaya kwekukunda. Uye saka kuumbwa kwedzimwe nyika uye kuumbwa kwehumambo hwaHitler kwakatanga. Muna 1959, pana Kubvumbi 20, referendamu yakaitwa pamusoro pokushandurwa kweThird Reich kuva umambo noumambo, naMambo Adolf Hitler. Uye muUSSR, Beria akatonga. Akawana simba, nokuti paidiwa ruoko rwakasimba, uye chinonyanya kukosha, vaida kurongeka mune varombo uye vakaparadzwa nehondo uye reparations USSR.
  Uye musi waApril 20, 1960, kutiza kwomunhu wokutanga kuMars kwakatanga. Uye kwaive kwakanaka. Asi Hitler akafa muna March 1961. Uye nzvimbo yake yakatorwa nemwanakomana akawanikwa nekugadzira kubereka Wolf. Uyewo mambo uye muduku zvikuru.
  Uye Wolf akaita sarudzo, pasina imwezve ado, yekutanga hondo neJapan. Vanoti hapangave nehumambo huviri hukuru paPasi, asi humwe chete.
  Zvakanaka, Beria akatora rutivi rweTatu Reich. Vanoti, chokwadi, iwe unogona kugara kwenguva yakareba sei pabhaketi. Japan yakakunda chikamu cheFar East uye Primorye kubva kuRussia. Uye izvi kazhinji hazvifadzi uye zvesango.
  Wolf ndiye akatanga kuzivisa kuti USSR yaigona kudzorera Primorye, chikamu cheSiberia, uye Sakhalin, pamwe chete neKuril ridge, asi kwete zvakare. Beria aive akanaka nazvo. Uye USSR yakatanga hondo.
  Akanga ane matangi makuru T-54 neT-55, uye IS-10 uye IS-12. MaGermany ane zvakawanda zvemberi: pyramidal. Uye izvi, zvechokwadi, chirevo chakakomba chekukunda.
  Japan, kune rumwe rutivi, yakasarira kumashure kweUSSR mune tekinoroji. Pachigaro chemaJapan pane mumwe chete asingabvisiki Emperor Hirohito. Uye zvechokwadi, anodawo simba pamusoro penyika. Asi vaNazi havana simba.
  Hondo yakatanga musi waApril 20, 1961. Hitler akanga achigadzirira hondo nemaJapan, aidawo simba rakakwana pamusoro penyika. Asi Wolf aive pamberi pake. Kunyanya, Adolf wekutanga uye Mukuru akange asina nguva. Uye hondo huru ine utsinye yakatanga.
  Zvikero zvakabvunda nesimba guru.
  MaGerman kubva pakutanga, aine tekinoroji yepamusoro, akabata danho iri. Asi maJapan akarwa zvine ugamba. Asi mumwedzi mitatu yekutanga, maGermany neuto reU.SSR vakakwanisa kunyatsopinda muumambo hweJapan, uye vakatora zvakawanda.
  Hondo yakaenderera mberi nekubudirira kwakasiyana, asi zvakanyanya mukufarira maNazi. Uye maGermany akafamba mberi uye mberi. Uye uku ndiko kwaive kubudirira kwavo kukuru uye kusingaenzaniswi. Matangi avo epiramidhi akagadzirwa nemhando yakakosha yepurasitiki, uye vaipwanya chero dziviriro. Uye pakanga pasina tsitsi kuJapan.
  Iyo IS-12 yaive tangi inorema matani makumi mashanu uye yakachengetedzwa zvakanaka pahuma, ine 122-millimeter cannon, asi 60EL kureba. Uye akarova muvengi zvakaipisisa.
  Mauto eJapan asakara uye akarasika. Mushure memwedzi yakati wandei yekurwa, chetatu chehumambo hweSamurai chakatorwa.
  Uye pakupera kwa1961, Nyika yeZuva Rinobuda yakanga yarasa inenge hafu yenzvimbo yayo.
  Gore ra1962 rasvika ... VaGermany neUSSR vanoenderera mberi nekugumbura kwavo ... Beria iri kuwedzera. Zvakare kurwa uye kukunda. Kwapera gore, pakasvika Kubvumbi 20, 1962, zvinopfuura zvikamu zviviri muzvitatu zvoumambo hwechiJapan hwaidzora zvakanga zvatotapwa. Uye hondo inopfuurira.
  Hondo yeUSSR iri kurwisana nehugamba ....
  Zvino vakasvika paacute Hokkaido ... Uye munaGunyana 3, 1962, Japan yakakunda. Uye hondo iyi yapera.
  Wolf wekutanga, akava mukuru, uye mambo wenyika. Uye zvakare yave nguva yekugaya zvinhu zvakatorwa zvekoloni.
  Ndege dzeGerman kuenda kumapuraneti akasiyana. Muna 1965 kuenda kuVenus. Muna 1967 kuenda kuMercury. Uye muna 1968 kune ma satellite eJupiter.
  Asi izvi hazvina kukwana kuna Wolf yekutanga.Muna 1971, masatellite eSaturn akashanyirwawo. Uye muna 1971, musi waApril 20, Wolf the First akarwisa USSR. Akasarudza kutora simba rekupedzisira paNyika iyo yakanga isati yave pasi pake.
  Beria achiri kutonga USSR. Aive makumi manomwe nemaviri, kana asina.
  Uye mauto eTatu Reich akakunda nharaunda yacho. Kurova kukuru kwakarohwa munzira yeMoscow, iyo Hitler asina kumbokwanisa kutora.
  Asi kusvika zvino, chokwadi, zvinhu zvose zvakanga zvichienda mukuda kweThird Reich. Iyo ine mamwe masimba uye matangi.
  Asi rombo rakanaka, mauto eSoviet akasvika, uye ngatipure maNazi nesimba rinotyisa.
  Oleg Rybachenko adzoka muchiito. Uye anoswedera pedyo, achivheyesa minondo miviri. Uye mukomana weterminator anomhanyisa chigayo. VaNazi vakafa vari kuwa.
  Kuwanda kwezvitunha. Makomo ose emitumbi yeropa.
  Mukomana wemunyori anoyeuchidzwa nezvezano remusango. Pakusanganawo mabhiza nevanhu.
  Oleg Rybachenko anoti:
  - Nhamo kubva mupfungwa!
  Uye kuchava nemari yakawanda!
  Uye mukomana weterminator mumutambo mutsva. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzichatora chimwe chinhu ndokuchikanda.
  Mukomana shasha akadzvova achiti:
  - Tenzi kirasi uye yakasimba "Adidas"!
  Chiratidziro chaitonhorera chakaita sechakanaka. Uye vangani vakauraya maNazi. Uye nhamba huru yevakuru yakauraya varwi vebrown.
  Margarita ari muhondowo. Anopwanya sinamoni nemauto esimbi uye anodzvova:
  - Big kuvhunduka regiment! Tese tinotyaira mubhokisi!
  Uye minondo yaro yakachekwa pavaNazi. Mhomho yevarwi vebrown yakatodonha.
  Musikana akati:
  - Ini ndakatotonhorera kupfuura panthers! Ratidza kuti munhu wese akanakisa!
  Uye kubva pachitsitsinho chisina chinhu chemusikana, sepea ine zvinoputika zvine simba, ichabhururuka kunze.
  Uye rova muvengi.
  Uye achatora uye achapwanya vamwe vanopikisa uye matangi uye kunyange ndege.
  Uye Natasha ane chiremera. Uye anorova vadzivisi, uye iye pachake haazopi chero munhu dzinza.
  Vangani vaNazi vakatovhiringidza.
  Uye mazino ake akapinza kwazvo. Meso akaita sesafiri. Uyu ndiye musikana - muurayi mukuru. Kunyangwe aine vese vaanoshanda navo - vaurayi!
  Natasha anochema:
  - Ndinopenga! Iwe uchava nechirango!
  Uye zvakare, musikana achacheka vazhinji veNazi neminondo.
  Zoya ari kufamba uye akacheka varwi vakawanda vebrown.
  Uye tsoka dzakashama dzinokanda tsono. Tsono imwe neimwe inouraya vaNazi vakati wandei. Vasikana ava vakanaka chose.
  Augustine anofambira mberi uye anopwanya vanopikisa. Uye panguva imwecheteyo, haakanganwi kudanidzira:
  - Iwe haugone kutiza bhokisi!
  Uye musikana achatora mazino ake uye obudisa mazino ake!
  Uye musoro mutsvuku wakadaro ... Bvudzi richipeperetswa nemhepo, semureza wevaridzi.
  Uye zvinhu zvose zvinobva pakutsamwa.
  Svetlana ari kufamba Apa akacheka matehenya akawanda neshongwe dzematangi. Murwi anobudisa mazino ake.
  Anoratidza rurimi. Uye ipapo anopfira kubva pauswa. Ipapo anochema achiti:
  - Muchafa here vakomana!
  Uye zvakare, tsono dzinouraya dzinobhururuka kubva kutsoka dzake dzisina chinhu, dzinorova vana vetsoka nendege.
  Zviri pachena kuti boka rakadaro richaparadza vaNazi, kunyange kana Reich yechitatu yakatora inenge nyika yose ndokutanga kugara kune mamwe mapuraneti!
  
  OLEG RYBACHENKO PONESA HUMAMBO
  CHIREVO
  Oleg Rybachenko akagamuchira kusafa sechipo, asi anofanira kuzvigadzirisa, akashanda muuto reRussia kwemakore zana. Asi kune rumwe rutivi, anobatsira Russia kukunda hondo neJapan, anoponesa Admiral Makarov, uye anoita zvakawanda zvinoshamisa zvinoshamisa!
  . CHITSAUKO #1
  Oleg Rybachenko aiva, nokuda kwevamwari veRussia demiurge, akashandurwa kuva mukomana, asi kwete ari nyore, asi asingafi. Uye akatumwa kuita basa muPort Arthur - kudzivirira Russia ikoko. Uye akachinjwa kuva mbudzana yairatidzika kunge ine makore gumi, asi yakakurumidza zvikuru - inokurumidza kupfuura cheetah, uye isingapindiki kune marudzi ose ezvombo. Semukomana wemakore gumi, achashumira tsarist Russia kwemakore zana, obva akura kusvika gumi nematanhatu uye ochengeta kusafa kuti ave tenzi wezvaachazoda, asi nguva nenguva achiita hushumiri achirairwa neVamwari veRussia- demiurges.
  Uye kuva munhu kwake pakarepo kwakachinja nhoroondo.
  Kwemakore gumi, Oleg Rybachenko, maererano nemaitiro ekutanga kwezana remakore rechimakumi maviri, haana kutaridzika sediki, uye akabva agamuchirwa muuto. Uyezve, mukomana wacho aigonya nyore nyore uye akatwasanudzwa neminwe yake, kutanga nemaoko ake, uye ipapo patsoka dzake dzisina kupfeka, peni rendarira. Chii chakaita mashura.
  Kutanga, mukomana akakwanisa kuponesa Admiral Makarov kubva parufu. Mukomana akazviita zviri nyore, akapinda muPetropavlovsk pazuva rekubuda kunouraya kugungwa. Uye zvishoma nezvishoma akasvetukira kumufambisi wechikepe, uye achisundidzira mutyairi wechikepe, akaruka chikepe.
  Zvisinei, izvi hazvina kufarirwa. Muchiuno maiva neshamhu makumi mana nokuda kwokuzvikudza kwakadaro.
  Asi sezvineiwo, admiral haana kufa.
  Asi zvakadaro, kukombwa kwePort Arthur kwakatanga. MaJapan akanga achiri kuwana mukana mugungwa, uye General Partridge akanga asina kunyanya kufunga.
  Asi mutungamiri wePort Arthur akafa, akakuvadzwa mumusoro munhoroondo chaiyo, asi mamirimita mashomanana echidimbu akapfuura pedyo neuropi. Uye Oleg Rybachenko, achiziva nyaya yacho, akangorova chanza chake zvisingaoneki patemberi yemukuru, uye chidimbu chakarova uropi ndokumuuraya. Muchidimbu, mutengesi uyo akapa muzinda akafa uye Kondratenko, gamba rekudzivirira kwePort Arthur, akatora nzvimbo yake.
  Mukuru mutsva, kuti asimbise kudzivirira kwenhare, akanyorera vafambisi vezvikepe uye zvombo zvengarava kumahombekombe, uye akabvisa zvombo zvemauto, asi akasimbisa Port Arthur.
  Admiral Makarov aive mukubatana kwakazara naye mune izvi. Uyezve, zvikepe zveRussia zvakakundikana kutora danho iri mugungwa munyaya iyi.
  Nekuda kweizvozvo, muzinda wakanyatsochengetedzwa, pamwe nehunyanzvi zviito zveMutungamiriri Kondratenko. Defence yakamira zvakanaka. Kondratenko akasimbisa kudzivirira kwenhare yeVysoky munguva uye maJapan aisagona kuitora.
  Uyezve, Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingafi, asina shangu akarwa setitani mune chero kutonhora. Uye akashamisa munhu wose nekururama kwake kunoshamisa.
  Mukomana akasvetukira papfuti, uye, akazorora zvake, denderedzwa, zvitsitsinho zvemwana, akanongedza chombo. Akatanga kunyora. Uye hapana kana bara rimwe rakarasika. VaSamurai vakadimburwa pasi chaizvo.
  Oleg, uyu tomboy asingagumi, akazvirova neshungu, uye akadanidzira nehasha, achinyora achienda;
  Ndiri mukomana akaberekwa muna Mbudzi
  Munguva yechadenga, nguva yemadutu...
  Bloom Tsarist Russia panyika,
  Nditendei, isu maCadets hatisi zvirema!
  
  Mwari mukuru Svarog akandituma,
  Shumira Nyika yaBaba nemoyo nemweya...
  Kwatiri, shure kwezvose, Mwari Wemasimbaose Muchena -
  Tichagona, tenda naSatani!
  
  Russia ndiyo Nyika yaMai vedu, tendai
  Iyo ndiyo yega munyika ...
  Kunyange zvazvo chikara chine simba chakarwisa.
  Kune nzvimbo yedu isu maRussia pasi pano!
  
  Nyika ine simba isina muganhu
  Inotongwa namambo akachenjera...
  Anogara akapihwa kwatiri naKin -
  Abheri ngaakunde, Kaini ngaaparare!
  
  Ndinodzivirira Port Arthur noushingi,
  Irwa mukomana uye usina shangu muchando,
  Nditendei, maJapan haana kukotama,
  Vasikana vakawaridza mabhurugwa avo!
  
  Mukomana akagurwa nepfuti pakarepo,
  Akachera pasi boka revanotyisa samurai ...
  Uye inorova yero muziso chaimo
  Isu tiri mapiyona ehuipi huchabvarura kuita zvidimbu!
  
  Ngatiwane communism zvachose
  Madzishe eRussia ane mugwagwa unobwinya.
  Hope huru ichaitika
  Kubwinya kweane mukurumbira Svarog!
  
  Tinotenda kuti tichadzivirira Motherland,
  Ndinorwa pagomo guru, refu...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye Ishe Perun pachake ane maziso akajeka!
  
  Ini ndiri weNyika yaBaba vedu kusvika kumagumo,
  Nditendei, ndicharwa ndakashinga ...
  Tsar Nicholas akatsiva baba vangu,
  Tichaturika Judhasi paaspen!
  
  Russia inongova yakanaka
  Nyika yevatsvene nevanhu vakachenjera vepasirese....
  Ndarota kuwana mbiri mairi, mukomana,
  Uye akaita Mars naKristu chidhori!
  
  Ndinotenda Lada amai veVamwari,
  Ndeupi rudo rwepasirese runopa ...
  Tinoda mamwe mazwi emunamato,
  Maria rumbidzai mhandara nokusingaperi!
  
  Tsar Nicholas tichakubatsira,
  Kukunda maJapan tenda hutsinye ...
  Vazukuru vaSvarog, isu tiri vanakomana vekuzvarwa,
  Uye mune rati, isu tinotenda inotonhorera docks!
  
  Zvino hofori yemukomana inorwa,
  Ndeipi pfuti yemuchina inocheka ...
  Jehovha anesu nguva dzose.
  Kurova kwaKristu kunovhuvhuta makore zvamazvirokwazvo!
  
  Zvakanaka, chii chakaita maJapan akaoma?
  Iwe haugone kukunda Port Arthur ...
  Tichasimbisa nyika yeRussia kwese,
  Uye pachava nemufananidzo weLada negoridhe!
  
  Nokuti mambo achava akatendeka nokusingaperi;
  Tichamuponesa uye Holy Motherland ...
  Pasi pomumvuri wenguvo ine misoro miviri.
  Tichaita kuti Victoria atonhore!
  
  MuRussia, mukomana wese igamba,
  Ichaputika nebakatwa, ichitamba hafu yepasi ...
  Usabire vasikana mumba mako,
  Mabasa edu ngaarumbidzwe!
  
  Hongu, Russia ine mapiyona,
  Kuti tie tsvuku yakanga yakasungwa zvakasimba ...
  Tinochengeta kururama, hana, rukudzo,
  Uye tinoona communism, zuva rakapa!
  
  Uye zvino takadzinga mhomho yacho,
  Uye vakadzivirira nhare yePort Arthur ...
  Svarog akati: Ndichagamuchira vakafa,
  Muparadhiso, vasikana vakamirira kuti vave chimiro!
  Achiimba, mukomana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achibvarura masamurai.
  Nenzira, grenade yakagadzirwa neuswa uye yakanga ine simba guru rekuparadza. Saka maJapan haakwanisi kuzviramba.
  Oleg Rybachenko, akanyora uye akaimba:
  Uye masamurai akabhururukira pasi,
  Pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Uye mupiro wake pakudzivirira waive wakakosha. Uye Admiral Makarov akaratidza unyanzvi hwake panyika.
  Mukuwedzera, maRussia aive nezvimwe zvekushandisa uye zvekushandisa, nekuda kwehunyanzvi hwemukuru wengano.
  Uye chokwadi chekuti Russian squadron yeTogo yakarohwa zvakanyanya zvakanyanya.
  Pakupera kwaDecember, vaSamurai vakanga vaneta mukurwiswa. MunaJanuary, pakanga pane runyararo rwakakonzerwa nekuedza kwaKuropatkin kusunungura kuvhara, asi kwete kubudirira zvikuru.
  MunaFebruary, kurwiswa kwacho kwaive zvakare, uye zvakare kunyangadzwa nekurasikirwa kukuru kwevaJapan.
  Munguva yekuzvidzivirira, mukomana Oleg Rybachenko akazvibata nougamba. Panguva yekutanga kwekukomba, mukomana uyu wepaimba aingova nemakore gumi pakuonekwa. Mwana akarwa ari padivi nevakuru ndokuenda ku reconnaissance.
  Akazviratidza kuva akashinga zvikuru uye anorwa. Mudziviriri akaramba.
  Uye mukomana, achidzora kumwe kurwiswa, akauraya mazana emasamurai kubva mupfuti yemuchina, uye asingavatenderi kutora Gomo rePamusoro. Panguva imwecheteyo, mukomana akaimba zvakare nechido chikuru;
  Tsar Nicholas zvino ava mambo mukuru,
  Iwe Lenin hauzowane mukana wesimba ...
  Tichamisa mhomho dzemaJapan emusango,
  Bvarura murwi pamuromo weRussia!
  
  Dai Russia ichitonga nokusingaperi pasi rose,
  Mariri, ane simba, anotyisa Tsar Nikolai ...
  Tinogona kurova muvengi nebakatwa,
  Nokuda kweizvi unorwa uye unoshinga!
  
  Hukuru hweRussia mune zvakasikwa,
  Hapana anogona kukunda maRussia ...
  Nesimba rayo pakurwa kusingashanduki;
  Tichadzinga vavengi kubva kuBaba!
  
  Muzita reNyika yedu inoera,
  Russia ichakunda hondo...
  Uye kubwinya kwevaRussia kuchave kusingaori,
  Kupasa bvunzo kwevashanu chete!
  
  Hatizombofa takapfugama
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama...
  Zvizvarwa zvakawanda zvichapfuura
  Uye muchadenga muchava norugare rusingagumi!
  
  Svarog achauya naJesu,
  Vachamutsa vakafa vese kamwechete...
  Mushure mezvose, kuporesa ndihwo unyanzvi hwepamusoro,
  Madzibaba ane simba October achazvara!
  
  Uye Lenin, Stalin, Nikolai naPeter,
  Maoko ese pamwechete achabata nekunzwisisa ...
  Chii chiri mureza weRussia mune inozvikudza yakasikwa,
  Vavengi veNyika Baba vachafa vofa!
  
  Mwari akomborere basa reRussia,
  Simudza kusvika padanho repamusoro-soro ...
  Svarog mesiya mukuru anotyisa,
  Nditende, handina kurega kuda varwi!
  
  Tichatenda nekukurumidza isu takasimba
  Simudza mureza weRussia pamusoro penyika...
  Ndiani achaunza pfungwa huru,
  Tinoimba muprose uye nhetembo!
  
  Zvakanaka sei kana nyeredzi yeRussia
  Pamusoro penyika ichapenya sedhaimani ...
  Mushure mezvose, nyeredzi yedenga velvet yakadiridza,
  Uye rova muvengi muziso!
  
  Musatenda iye anoti haana simba.
  Kuti maRussia titans haana kufanana ...
  Muzita renyika iyi yeOrthodox,
  Takura mukomana uyu pabhiza!
  
  Uye isu tinomhanyira muhondo yekubwinya kwenyika,
  Kukunda neushingi muNyika yeBaba ...
  Handikwanise kuzvitsanangura kuna Shakespeare
  Zvakawanda sei hondo yedu mukubwinya!
  
  Nyika yedu ichasvika mubairo,
  Kubva kuVamwari vese vari muchadenga vakanaka kupfuura vese ...
  Vaenzi vanogamuchirwa muNyika Yedu,
  Kana ukauya nerunako, hausi nhubu!
  
  Ida mambo naMwari Jesu
  Uye namata Lada nerudo ...
  Usava mbwende pakurwa.
  Iwe haugone kuvaka mufaro paropa!
  
  Hupenyu huchava husingagumi, hune dutu uye hwakanaka,
  Pane nzvimbo yekuti munhu wese ashinge...
  Kukakavadzana neRussia knight kune ngozi,
  Usaverenge ipapo iwe matambudziko!
  
  Asi nokukurumidza kuchava norugare muchadenga,
  Uye zvakanaka zvichakunda muhukuru ...
  Tichava mumufaro, paradhiso isina kuchinjwa,
  Jehovha achapa bapiro rakasimba!
  Nerwiyo rwakadaro, hongu, mauto eRussia aisagona kurasikirwa. Uye mukomana weterminator haana kupotsa. Uye mamwe varwi vakapfura kuJapan vachirova Gomo reVysokaya nekururama kunoshamisa.
  Kurume atouya ... MaJapan akadzokera zvakare. Ropa reSvondo harina kuitika muRussia, sezvo Tsar Nicholas, sezvo Port Arthur yakabata, yakanga iri mumhepo yakanaka uye yakabuda kune vanhu. Vanhu vamambo vakamumhoresawo nemufaro vachifara zvisingaite. Uye zvinhu zvose zvakafamba zvakanaka.
  Mauto eRussia akazadzwazve, uye akawedzera. Pakupera kwaKurume, maJapan akaedza kufambira mberi, asi mauto aKuropatkin aive nehukuru hwenhamba uye akadzora kurwiswa kwese.
  Uye zvikamu zvakanakisa zveSamurai zveGeneral Noga zvakaroverwa pasi nekukombwa kwePort Arthur. Mushure mekutambura kurasikirwa kukuru, maJapan akadzokera. Asi zvakare Kuropatkin akazeza.
  Pakupera kwaApril, kurwiswa kutsva kwakatevera, uko, zvisinei, kwakarambwawo.
  Uye Oleg Rybachenko, mukomana uyu ane ushingi akatotora mutungamiri weJapan, nerubatsiro rwemusungo, hongu.
  Pakutanga kwaMay, kwaingova nemakwikwi maduku, uye pachikwata che25 cheRozhdestvensky chakazosvika kuPort Arthur. Mukuru wemauto ane mukurumbira akaunza zvikepe makumi mashanu neimwe kuyambuka makungwa matatu panguva imwe chete!
  Mushure mezvo, dziviriro yakagamuchira kusimbiswa. Uye mukutanga kwaJune, kurwiswa kwekupedzisira paPort Arthur kwakatevera. Kurwiswa kwacho kwakaoma uye kunotyisa. Uye zvakare akanyangadzwa nekurasikirwa kukuru kwevaJapan. Mambo akazobvisa Kuropatkin ndokugadza Linevich. Pakati paJuly 1905, maJapan akazokundwa. Uye heroic kudzivirira Port Arthur, iyo yakatora inopfuura gore, yakapera.
  Kondratenko akapiwa Mutemo waSt. Andrew Wokutanga-Kudanwa. Uye akagamuchira chigaro chemutongi wemunda. Ipapo boka reRozhdestvensky, pamwe naPort Arthur, vachitungamirirwa naAdmiral Makarov, vakakunda maJapan pagungwa. Uyezve, Admiral Togo pachake akafa muhondo.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi zvakare akazvisiyanisa uye akatora pachake chikepe chehondo cheJapan. Vasikana vakati wandei vakanaka, vasina shangu vakarwawo naye.
  Hondo Natashka yakazviratidza kunyanya kupenya - gomo rechokwadi muhondo uye risingakundiki.
  Uye kana musikana akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, zvino iyi ibhomba rakakura uye kuparadza. Giradhi remarasha uye rinoparadza zvakadaro.
  Mumwe mukomana piyona anorwisa maJapan uye anoimba panguva imwe chete;
  Yedu ichava Pacific Ocean, tenda
  Russia yeHumambo hweRod naNicholas ...
  Uye chikara chichaparadzwa
  Isu, mauto evavengi, tichabvarura munhu wese kuita zvidimbu!
  
  Nyika yangu, tenda kupfuura zvese,
  Rega nyeredzi dzecommunism dzipenye kupenya...
  Kubudirira kunoperekedza varwi,
  Isu tiri epitome yekungozvifunga!
  
  Ndiri piyona akapinda muhondo,
  Mukomana chete asina shangu...
  Asi ndichakuya muvengi kuti ave upfu.
  Uye ndichavhuna vanorwa nenyanga!
  
  Japan sei akaenda kwatiri
  Iwe wakashinga kupikisa Russia ...
  Ndokupinda muziso nechitsitsinho,
  Svarog basa guru raIshe!
  
  Ida Amai Lada Iye Vanamwari,
  Akazvara vazhinji, vakajeka uye vakanaka ...
  Kukubwinya kwevanakomana vakashinga veGenus.
  Tichamisa kurwisa kwevavengi vesango!
  
  Usakunda iyo yeJapan yero Rus,
  Gamba redu muhondo harikundike ...
  Kurwira Nyika yeMai uye usatya,
  Kana vanhu nehurongwa hwehumambo hwabatana!
  
  Ah Nikolai, tichakupa
  KuRussia Tsvene isu tiri moyo wekuzvarwa ...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Inovhura musuwo wayo kune zvakasikwa!
  
  Kukubwinya kwaMwari Russian Kristu,
  Tinoimba nziyo dzeRussia yedu ...
  Rudo rwaMaria, rwakachena
  Chii chinotsiva porridge yevana masikati!
  
  Kwauri Maria ndichatendeudzira maziso angu,
  Pamwe chete naLada, iwe unopa rudo kumunhu wese ...
  Kunyange Dhiyabhorosi akatirodza demo.
  Mwarikadzi achava nesu muchiedza chisingaperi!
  
  Aiwa, zuva harifi rakapera
  Isingaperi Supreme Russia...
  Hope huru dzinoitika
  Zvese zviri kunzwa pasi pedenga rebhuruu!
  
  Tinokuimbirai Mai vaMwari,
  Mapisarema nenziyo, nguva dzese...
  Kana tichida kuenda kuhondo nepfuti imwe chete,
  Mushure mezvose, Stalin naGreat Lenin vanesu!
  
  Kunyika yaamai, kuna Mwari, kune nyika,
  Isu vakomana tirikurwa nemhandu...
  Musaziva kuva joko rakatukwa;
  Kana bayonet yemusoja weRussia yakarodzwa!
  
  Kune nyika yedu, piyona muhondo,
  Svarog akakwanisa kukudza chiso cherudo ...
  Tinoona chimwe chinhu muzviroto zvedu zvinopenya
  Ndokupi kwatichagara tichirumbidza Mwari Worudzi!
  
  Muchidimbu, maJapan atove Khan,
  Uye Port Arthur haana kukanda mapfumo pasi muhondo ...
  Ndosaka Baba vakapihwa kwatiri naMwari.
  Kuti iwe urwire ushingi kuRussia!
  . CHITSAUKO #2
  Japan yakamanikidzwa kuita runyararo neRussia, yakarevererwa neUnited States.
  Ndaifanira kurega Kuril Islands, uye Taiwan. Russia yakawana dziviriro pamusoro peKorea, Manchuria, kutonga pamusoro pePort Arthur. Pamusoro pezvo, Japan yakabhadhara mubairo wakakura webhirioni yegoridhe kune tsarist Russia.
  Kukunda kwakasimbisa nzvimbo yaTsar Nicholas II. Russia yakawedzera nharaunda dzayo, uye Zheltorossiya yakatanga kuumba nekuzvidira kujoinha matunhu eChinese. Hapana State Duma - Russia yakaramba iri monarchy yakakwana, isina paramende.
  Zvechokwadi, nekuda kwekukunda uye kugadzikana kwezvematongerwo enyika, kukura kwehupfumi kwakatanga kare kupfuura munhoroondo chaiyo uye kwakasimba.
  Hondo Yenyika Yekutanga yakatanga semunhoroondo chaiyo. Asi zvakaenderera mberi zvakabudirira kuRussia. Imo mauto akanga akakura uye ari nani, kusanganisira kuvonga kune kuchinja kweMunda Marshal Kondratenko, uye hupfumi hwakasimba, uye simba remambo rakakwirira.
  Oleg Rybachenko akarwawo zvakasimba uye noushingi zvikuru. Mukomana akamhanya semuchadenga. Akanyora kubva mupfuti yemuchina yakagadzirwa kumba pamaGerman. Ipapo akamhanya kupfuura ngoro ine pfuti yemuchina. Uye nechido akapwanya mauto eKaiser.
  Aiita somukomana wemakore anenge gumi, uye tsoka dzake dzakashama, dzakaita sedzemwana dzakanga dzichikanda magirinedhi anouraya.
  Achitungamirira moto wakanangidzirwa zvakanaka, mukomana wacho akashevedzera nechivimbo;
  Nyika yedu inyika tsvene.
  Kubwinya kuNyika yedu isina muganhu ...
  Muvengi Satani haazopwanyi,
  Tinoona, isu tiri nzira dziri kure!
  
  Nyika yaBaba vangu ichabudirira
  Tsar Nicholas vanosimuka pamusoro penyika ...
  Hondo yeRussia isingakundiki,
  Ngatiswederei pedyo naWamasimba Ose!
  
  Ndiri mukomana ari piyona,
  Asi akapihwa simba risati ramboitika ....
  Uye ini ndicharatidza munhu wese muenzaniso wakasimba,
  Kuti usazivikanwa se shabby six!
  
  Ndinotenda nemi Ishe Jesu.
  Iwe ndiwe wakasimba pane zvese zvakasikwa,
  Uye ndinonamata kwamuri pamwe chete naLada,
  Kutungamira gwara rekusika!
  
  Tichange tava paMars munguva pfupi, nditende
  Nyika yedu ichatonga pasi...
  Uye chikara cheKaiser chinopwanyika,
  Mabasa evarwi anoimbwa murwiyo!
  
  Mukomana anomhanya piyona asina shangu,
  Vasina zvitsitsinho vakatenderedza vasikana vanomhanya vachitenderera ...
  Acharova Kaiser nechibhakera chake,
  Mushure mezvose, varwi vedu vanotaura nevamwari!
  
  Kubwinya kuRussia, nyika huru,
  Ziva mambo achamira communism tsvene ...
  Usatikunda, tenda Satani,
  Fascism yakandwa mumadota eBoudin!
  
  Nyika yedu yaamai haina kusimba munyika,
  Iko hakuna Russia mune zvakasikwa yakanakisa ...
  Ini ndiri gondo, kwete shiri duku yakaipa.
  Ndichaunza mufaro uye mufaro kuvanhu vose!
  
  Isu tinotyaira takashinga kupinda mugehena remuvengi,
  Isu tinopwanya nyore vavengi veNazi ...
  Tichatema nyanga dzaKaiser nekukurumidza,
  Pachava nenguva yechiedza chemakomunisiti!
  Uye vasikana vanopwanyawo maGerman, uye nemukurumbira. Vanogogodzwa nerubatsiro rwetsoka dzisina shangu dzine zvinouraya zvinoputika. Uye vanobaya panguva imwe chete nema bayonets.
  Vanotsemura matumbu evavengi pasina mhemberero yakawanda.
  Natasha anoimba;
  Kumirira kukunda, kumirira kukunda! Kuna Tsar Nicholas gomo!
  Zoya, achipfura uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anosimbisa:
  - Kukunda kwakamirira, kukunda kwakamirira! Muvengi uri munhu ane hushamwari cheer!
  Uye Augustine ane vhudzi dzvuku, ane vhudzi rinotenderera nemhepo sebhena re proletarian, anodzvova.
  - Mwari ponesai mambo!
  Svetlana, achigogodza mauto eKaiser, uye achikanda magirinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anoridza mhere:
  - Lada anesu!
  Ava ndivo vasikana vari pano vachirwa uye vakanaka. Uye mhasuru dzavo dzinokunguruka pasi peganda rakatsvuka.
  Hondo yakatora inopfuura zvishoma gore uye yakapera nekuputsika kweAustria-Hungary uye kuzvipira kweHumambo hweOttoman neGermany. Uye Bulgaria, ichiona kuti inonhuwa sei, yakatora rutivi rweSerbia neRussia, sezvakaita, nenzira, yakaita Italy neJapan.
  Munda Marshal Kondratenko akagamuchira chinzvimbo chepamusoro - Generalissimo. Uye akava mubati anenge mirairo yose, kufanana Suvorov. Brusilov akava field marshal. Admiral Kolchak akaita basa, uye Kornilov, Denikin. Tsarist Russia yakazvibatanidza: Galicia, Bukovina, Krakow Voivodeship, Poznan Region, Klaipeda. Czechoslovakia yakavawo chikamu cheHumambo hweRussia. Uye Asia Minor neConstantinople. Uye kuchamhembe kweIraq.
  Zvose mune zvose, zvakabuda zvakanaka. MaJapan akaparadzanisa makoroni eGermany neRussia muPacific Ocean.
  Ipapo Saudi Arabia yakakamurwa pakati peRussia, France neBritain. Kupfuurirazve, pashure pehondo pfupi, Russia neBritain dzakakamura Iran.
  Oleg Rybachenko akatora chikamu muhondo iyi. Mukomana uyu akarwa zvakare, achimhanya kupfuura dandira rine pfuti, uye achikanda magirinedhi emasimba makuru ekuuraya netsoka dzake dzisina mwana. Uye paradza vavengi vese.
  Uye vasikana varoyi vakarwa naye. Vakaimba zvinoyevedza uye nemufaro pavakapwanya vaPezhiya.
  Isu tiri vana veMhuri, vanasikana veVamwari,
  Uye panguva imwechete vasina shangu nhengo dzeKomsomol ...
  Pakudiwa kushandisa mamwe ziva zviroto
  Kurova kwebhayonet kwevasikana kwakapinza kwazvo!
  
  Tichakwanisa kukunda maNazi ese,
  Mizinda yekuvaka - mureza wecommunism ...
  Bere redu reRussia risingakundiki,
  Kuramba dzidziso dzeDarwinism!
  
  Tiri vasikana vakanaka, nditendei
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu isu ticharova mhino ...
  Ngativhure musuwo wecommunism nekukurumidza,
  Tichafumura rima rekusaziva!
  
  Tirikumhanya tisina shangu pakurwisa,
  Vakatorwa moyo nerunako rwemusikana wavo...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye vasikana vane inzwi rakadaro sonorous!
  
  Rega nyika yeRussia ive yakakurumbira,
  Iyo yakazvarwa muzita rezvizvarwa ...
  Vanhu venyika imhuri ine hushamwari,
  Mukuru Lenin achatibatsira!
  
  Asi ikozvino ane mbiri Nikolai anotonga,
  Uye hofori dziri kumurwira.
  Tese tinosvikako, tinongotenda kudenga,
  Kana vanhu naMambo weRussia vakabatana!
  
  Ndizvozvo, tichazvipira kuna mambo.
  Kumushumira nemoyo wese nemweya...
  Ndinoda Jesu naLadoya,
  Nokusingaperi ndichava Svarog newe!
  
  Vanamwari vedu veRussia vakakosha kwatiri,
  Tinovada nemweya wevanhu veSoviet ...
  Uye angori manomano aSatani,
  Kana Perun aine Lada, iwe ucharamba!
  
  Ndinoda mambo, ndivo baba vedu.
  Mushumirei nokutendeka uye norudo...
  Ngakuve nekuguma kune muvengi weRussia,
  Kunyange zvazvo dzimwe nguva inopiwa muropa!
  
  Russia ichava mune zvakasikwa kune wese munhu,
  Kupenya ne quasar inopenya uye ine simba ...
  Nyika yaBaba haizove nematambudziko,
  Nyangwe mhandu yakakweva makore akaipa!
  
  Tsvimbo yamasimba ose ngaive nesu;
  Ndiani mutongi wepasi rose ....
  Kumashure kwedu kuna Mwari Muchena mukuru,
  Ndiani anotonga nounyoro hwake!
  
  Ngakuve nekusika panyika,
  Tichakunda, ndinoziva zvechokwadi ...
  Kumirira kuzadzikiswa kwechiroto ichocho chinopenya,
  Kuchava nenzvimbo yevanhu muparadhiso yakajeka!
  
  Ah, Russia yangu yakachenjera,
  Muzita rekubudirira kwecommunism...
  Vamwari-demiurges vanoziva hama dzangu,
  Uye kuedza kwerevanchism hakuzopfuuri!
  
  Tinotenda kuti vavengi vachadzimwa muguruva,
  Tichasimudza mureza weRussia pamusoro pezvakasikwa ...
  Tichakunda ma fascists uye dushmans,
  Uye tichakudza Zita reMhuri nokusingaperi!
  Uye, chokwadi, vasikana vanopfura uye vanokanda magirinedhi anouraya nemakumbo avo akatsvuka, asina kupfeka, akatsvuka.
  Uye haugoni kuramba vanhu vakaita saivo.
  Ipapo nhapwa Mujahideen ndokutsvoda vasikana vakashama, vakashama. Hupfu asi tsoka dzinokwezva.
  Uye ipapo Afghanistan. Chokwadi, pakava nehondo duku. Uye maBritish haana rombo rakanaka pakutanga.
  Zvisinei, Oleg Rybachenko akaratidza chiyero chake chikuru chemurwi wechiedza ipapo.
  Pamwe chete nevasikana mubhikini, akapwanya muvengi zviri nyore, achishandura Mujahideen kuita sese. Uye vasikana, nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe, vakakanda mabhomba echisimba chinouraya, uye vakatsemura mapoka ese evarwi veAfghan.
  Uye achirwa, mukomana akaimba, achinyora achifamba;
  Ndiri piyona, ndinofanira kurwa muAfghanistan,
  Hondo dzinotyisa dzakamirira...
  Asi vanhu vokuRussia vanogara vachiziva kurwa,
  Muvengi achaverenga mazero chete!
  
  Dai nguva yecommunism ive mukubwinya,
  Pachauya Svarog Mwari mukuru...
  Dzinga mhomho dzehufashisti dzinotyisa,
  Wins akavhura account isingaperi!
  
  Matenga ane bhuruu muAfghanistan
  Mukomana asina shangu anomhanya nemumakomo...
  Basa rake chinhu chakanaka,
  Mushure mezvose, kutenda kweRussia chinhu chakasimba chimwechete!
  
  Dushmans vanokwira mugore rine hutsinye,
  Asi vanowisirwa pasi napiyona akashinga,
  Murwi mukomana anobva kuRussia ane simba,
  Acharatidza kunyange vanhu vakuru muenzaniso!
  
  Tese tinotenda mukukunda kwecommunism,
  Uye kana uchifanira kurwira mambo...
  Ngatiparadzire boka rerevanchism kumadota,
  Kwatiri nemakomo, makungwa anodziya!
  
  Russia ichatonga pasi rose
  Saka yakasiiwa tsvimbo yeWekumusoro-soro yakachenjera ...
  Nesimba rayo pakurwa risingashanduki;
  Isu tinodzinga vavengi veBaba mubhokisi!
  
  Hatigoni kuunzwa pamabvi edu nevaRussia,
  Kwatiri Svarog uye Mwari Muchena werudo ...
  Ticharamba kuwanda kwehusimbe uhu.
  Kana tichida gungwa, ngatideure ropa!
  
  Kukubwinya kweNyika yedu yeRussia,
  Iyo knight inoshinga kuchengetedza Rus yangu ...
  Mhuri yedu ndiyo Yekumusorosoro uye Kristu ndiye mishoni,
  Kukwanisa kuburitsa chiedza chekusika!
  
  Ndinoda Russia, inodikamwa kupfuura vese,
  Ndeapi maruva akanaka...
  Isu tichafambisa iyo Fuhrer yakaoma kumeso,
  Uye kukundwa kunorwadza hakuverengeki!
  
  Kumashure kwedu kuna Lada, amai veVamwari Vakuru,
  Kumashure kwedu kune Perun, Yarilo, simba ....
  Tichapwanya makwai ezvikara zvose zvomusango.
  Ngatibatsire vanhu vasina simba!
  
  Hongu, nyika yaBaba ngaibudirire mukubwinya.
  Chadenga chichasimuka pamusoro pezvose...
  Abheri achasimuka uye Kaini achaparara,
  Mugehena muchange muine tsotsi!
  
  Apo Russia inosimudza bakatwa rayo rinotyisa,
  Uye tipei simba reRussia, chena Mwari ...
  Midzimu yose yakaipa iri muguva ichakurumidza kupera,
  Chii chakabatsira chiedza chePamusoro-soro kusika!
  
  Saka tenda muna Mwari Jesu kukudzwa,
  Tendai mukubwinya kwaKristu wedu...
  Usatsamwisa vabereki vako
  Ramba uchitenda muRombo kusvika kumagumo!
  
  Ipapo mubairo mukuru uchauya.
  Uye zviise pasi pevaRussia pasi rose ...
  Zvakakosha kurwira ushingi nokuda kweMotherland,
  Svarog Mwari mukuru uye chidhori!
  
  Vose vakafa vachamutswa vachifara;
  Mazera, semhepo, anotumbuka mukufara ...
  Zvose denga nenyika zviri musimba razvo rinotyisa;
  Vanhu vepasi rose vanokudza Mhuri!
  Iyi ndiyo nzira iyo Oleg Rybachenko akarwa nayo muAfghanistan nevasikana. Uye imwe yekuvimbika kwake uye nekukunda kukunda mushure meumwe.
  Uyu ndiye terminator mukomana! Uye musikana ane zvitsitsinho zvisina kupfeka akave anotyisa uye achipenya!
  Nyika yawana kugadzikana uye kubudirira. Kusvikira Kuderera Kukuru kwasvika muna 1929. Russia, mushure mekukura nokukurumidza, yakawirawo mumatambudziko.
  Muna 1931, Japan yakarwisa Russia, ichitsvaka kutsiva kukundwa kwomunguva yakapfuura.
  Zvechokwadi, umambo hwetsarist hwakanga hwakagadzirira hondo.
  Asi panguva ino, kwaiva kuzviuraya. Mauto etsarist akakunda maJapan.
  Oleg Rybachenko akarwa zvakare nevakashinga, asi nehunyanzvi kure kuseri kweRussia, samurai.
  Mukomana wacho akadzingwa kubva mupfuti yepamusoro-soro, achigura nzvimbo dzekurwisa dzemauto eRussia samurai nemazana nezviuru. Kucheka uye kucheka pasi mauto ese eJapan kamwechete.
  Pfuti yake yairatidza kusaneta. Uye akapwanya zvese uye akadzima vadzivisi chaizvo kuita hupfu hweropa.
  Uye mwana wekusingaperi, uyo airatidzika kunge ane makore gumi, asi aine simba rakawanda kupfuura nzou, akakanda nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, mapakeji anoputika esimba rakakura. Uye vavengi vakabvarura chaizvoizvo muzvikamu zviduku zvikuru.
  Uye vasikana, pamwe chete naye, vakapwanya uye vakacheka pasi maJapan. vacheke seredzo bvudzi.
  Uye vakaratidza rurimi rwavo uye vakaseka.
  Uye panguva imwecheteyo vasikana vakaimba nechido chikuru uye chido. Nemufaro kunyora chaiko pakufamba;
  Russia ndiyo huru yenyika
  Tichavaka communism mairi namambo,
  Chibvumirano chekusingaperi chakapihwa kwatiri neMhuri,
  Kuti munhu wese anozvarwa ari gamba!
  
  Tichakunda Japan tichiseka
  Iwe wakarwisa Russia pasina ...
  Pakurwiswa, musikana anomonyorora munondo wake,
  MaWarriors eyellow tore!
  
  Isu tiri Komsomol varwi vekusingaperi,
  Patinorwa, zuva rinopenya zvakanyanya...
  Madzibaba vanodada vasina shangu,
  Isu varwi hatisisiri vana!
  
  Usavimbe nemunhu kuti atimise
  Muzita rekusingaperi communism...
  Tichakurumidza kutyaira vavengi veRussia,
  Ndiani akarwisa nekushora kwakaipa!
  
  Mwari Svarog achatonga munyika yeBaba,
  Ndiye musande wevarwi vakuru ...
  Vavengi havazotenderwi kunyange vari pachikumbaridzo;
  Rudzi Rwamasimba Ose rwoMusiki wevane zviso vane chiuru!
  
  Kune yedu ine mbiri Motherland destiny,
  Kunda munhu wese, achiseka kucheka vavengi ...
  Ndaida kutsaurira rwiyo kuna Rod,
  Yazova nzvimbo muparadhiso yechisiko chapose pose!
  
  Pano vakadzi veKomsomol vasina shangu vanomhanya,
  Zvitsitsinho zvavo zvinopenya segirazi ...
  Zviri pachena kuti samurai vakamirira kaput,
  MaWarriors anobvarura nekukurumidza!
  
  Musatenda vaya vasina simba pamweya.
  Isu tiri varwi muhondo dzisingakundiki ...
  Unongova muranda ane nhamo
  Uye Lada naKristu mumwe mumweya!
  
  Tine banner dzvuku,
  Iye akafanana neruvara rutsvuku rutsvuku ...
  Ticharova akaipa pameso chaipo,
  Siya pfungwa yekurwisa Russia!
  
  Pano vakadzi veKomsomol vasina shangu vanomhanya,
  Vakanaka uye vane chiso chakanaka...
  Avo vasingadanidzi kaput yakaipa,
  Ngatingokubatai zvakanaka!
  
  Kune nyika yedu inopenya hope,
  Vese vanogara mukubwinya, runako rukuru ...
  Zvimwe zvose hazvina maturo
  Kunyange zvazvo zviso zvevatsvene zvinowanzosviba!
  
  Zvakanaka, tinorwa muhondo semakondo,
  Uye isu tinomhanya tisina shangu muchando ...
  Isu takasimba uye tinodada nhengo dzeKomsomol,
  Uye pamusoro peMotherland Zuva rinobuda nechisimba!
  
  Heino kubwinya kweNyika yedu inoera,
  Tinoimba mapisarema uye tinonyora nziyo ...
  Ndiri piyona mukomana asina kana shangu,
  Chando chiri kutambudza zvitsitsinho zvangu zvisina chinhu!
  
  Asi zivai kuti handisi kuzobva pachinangwa,
  Sezvo mweya weRussia wekushaiwa wakasimba ...
  Ndinoda Mwari weMhuri, ndinoda munhu wese nemoyo wangu,
  Kudzivisa pfungwa isina musoro!
  
  Ngatikudzei Lada - mutumwa weVamwari,
  Ndiani akasika nyika murudo...
  Tinoda mamwe mazwi vakomana,
  Kwatiri, Perun, Svarog, kubva kumoto weYarilo!
  
  Japan yakaedza kutora
  Port Arthur yedu uye nyika dzemadzitateguru edu,
  Asi pano muvhimi akachinja kuita mutambo,
  Isu tinopisa chaizvo nemazvo!
  
  Takacheka samurai yakawanda,
  Vavengi havachina...
  Isu tiri vanasikana, vanakomana vanodikanwa,
  Pamusoro pedu pane Amai veVamwari Vatsvene Lada!
  
  Hakuna muvengi achapa,
  Kwete, vanhu vokuRussia havazoonekwi pamabvi avo ...
  Kerubhi raMwari rinopenya negoridhe.
  Uye kudzai Jesu neZita reMhuri!
  
  Hapana kumwe kuRussia kwakanakisa kunowanikwa,
  Akanaka, Russia isingaperi ...
  Vese havatarise kupfuura makumi maviri,
  Isu tiri nhengo dzeKomsomol asina shangu mesiya!
  
  Hongu, takadzinga samurai,
  Wekumusoro-soro tsvimbo akatibatsira muhondo iyi ...
  Mapungu akaita simba sei
  Uye Mwari Muchena akakwana!
  
  Zvakaitikawo kuvasikana kurwa.
  Ne fascism kubvarura nekuseka "Panthers".
  Uye vakakunda nehondo ine utsinye.
  Kunyange zvazvo vakatora matanho akasimba!
  
  Uye Hitler akagamuchira mukuru
  Takamubvarura kusvika padhuze nehasha...
  Sezvazvakazoitika, iyo Fuhrer yakaita semoron,
  Uye tichaona communism kure!
  
  Moscow yakarwa neNazism segomo,
  Uye isu takaomerwa, asi takashinga kuramba ...
  Yakanaka nyika yeRussia
  Patakatambudza Fritz zvakasimba!
  
  Kumhanya usina shangu muchando
  Tiri kumhanyisa vasikana veKomsomol ....
  Vakakwevera vavengi veRussia muutapwa nechisimba,
  Uye vakaratidza hukasha hwakanyanya!
  
  Pedyo neStalingrad vakazvipa zvakaoma muziso,
  Uye Tiger yakavhuna hunde yayo zvishoma nezvishoma ...
  Kunyangwe yaive nguva yakaoma ipapo.
  Asi nhengo dzeKomsomol dzisina shangu dzine masimba ose!
  
  Saka takapinda muBerlin tichidada,
  Munoziva kutonhorera kwakadaro kwakaratidzwa ...
  Chii chinoremekedza nyika yose yeRussia,
  
  Takabvarura Adolf!
  
  Zvakanaka, kukunda uku kwakanaka,
  Tinokunda tose muhondo pasina kukundikana,
  Nyeredzi yeRussia inopisa pamusoro pedu,
  Uye kutenda kwedu kubva kuMhuri hakuna kushanduka!
  
  Muchidimbu, mushandirapamwe wedu uchapera,
  Nyika ichave yese chikamu cheRussia ...
  Tese tichava nemari yakawanda,
  Madhaimondi adiridza minda yedu!
  . CHITSAUKO #3
  Oleg Rybachenko akanga atova mukuru uye ane mibayiro yakawanda. Uye airemekedzwa, pasinei nechitarisiko chake chomwana. Uye akatokwanisa kuroora. Saka basa rakafamba zvakanaka nemukomana asingagumi.
  Admiral Kolchak haasati akura, akaratidza unyanzvi hwake, hunofananidzwa naUshakov uye Admiral Makarov. The Land of the Rising Sun yakapwanyirwa zvachose mugungwa ichibva yatorwa.
  Mushandirapamwe wokurwisa Tokyo wakanga une mbiri uye uchikunda. Uye Oleg Rybachenko akakwanisa kuzvisiyanisa nekutora mikado pachake. Uye nokuda kweizvi akagamuchira wekutanga St. George Cross munhoroondo yeRussia neuta hwegoridhe nemadhaimondi.
  Kunyangwe ivo vasina kushinga kumusimudza pachinzvimbo: mukomana anoratidzika kunge ari mwana. Kunyangwe aine makore gumi paari, ndiko kuti, kwenguva ino, unogona kupa makore gumi nematatu. Asi achiri mwana mudiki.
  Chero zvazvingava, Russia yakakunda.
  Izvi zvakateverwa nereferendamu umo ruzhinji rweJapan rwakavhotera kujoina Russia.
  Saka Tsar Nicholas II akasimbisa simba rake muPacific Ocean. Russia yakaramba ichifamba neChina. Yakapedzwa simba nedambudziko racho, Britain, France, uye United States hadzina kudzongonyedza kutonga kweHumambo hweKudenga.
  Muna 1933, Hitler akatanga kutonga muGermany. Akatanga kudzorera simba rekare rehumambo hwekare. Uye zvechokwadi, akaedza kusapokana neRussia.
  Mussolini muItaly aive neushamwari neRussia. Uye paEthiopia yakabatwa nounyengeri, ichiwedzera nyika dzayo. Paive nekutaura kwekugadzira Triple Alliance.
  Tsarist Russia yaida kubatanidza makoroni ese ekushayiwa simba kweEngland neFrance. Zvakanaka, maGerman nemaItalian anonzwisisika zvakare. IUS yaive nehurongwa hwayo.
  Muna 1937, Germany yakabatana neAustria, ichigadzira Anschluss. Uye munaNovember 1937, ndege yakadonha naNikolaev wechipiri. Humambo hwakapera zvinobudirira. Nicholas II akawana kukunda kukuru mumakore makumi mana nematatu ekutonga kwake.
  Vakamuti Nicholas Mukuru! Uye kunyange Mukurusa, vakava vakakwirira kupfuura Petro Mukuru.
  Pasi paNicholas II, zuva rekushanda rakaderedzwa kusvika maawa gumi, makore manomwe edzidzo akava anomanikidzirwa uye akasununguka. Avhareji yemuhoro munyika yakasvika 75 rubles pamwedzi ine zero inflation uye goridhe rinotsigirwa neRuble. Mari yehumambo ndiyo yaive yakaoma uye yaichinjika zvakanyanya pasi rose.
  Russia yakanga ine uto gurusa renyika pasi rose, uye ukuru hwezvikepe zvakapfuura zvose Britain neUnited States.
  Matangi eRussia aive akanakisa pasirese, sezvakaita ndege. Uye panguva iyoyo zvikopokopo zvaingove zvega paPasi. Mazhinji uye emhando yepamusoro ngarava dzepasi pemvura. The best artillery. Tekinoroji yepamusoro muterevhizheni uye vhidhiyo. Firimu rekutanga renyika renyika rakatangawo kutorwa muTsarist Russia. Kusanganisira kuvonga kurudo rweTsar Nicholas II rwekutora mifananidzo.
  Mushure mekubatana neChina, Russia yakabuda pamusoro pasi rose maererano nehuwandu hwevanhu, ichikunda Britain nenyika dzayo dzose.
  Tsar Nicholas II akachinja Orthodoxy uye akabvumidza barika zviri pamutemo. Changamire akachenjera uyu akakwanisa kuita zvinhu zvakawanda. Uye akafa asina kupfira mate, asina kutambudzwa, asina kurasikirwa neRussia, asi huru. Uye angori mashoma mamirimita echimedu shanduko akakanganisa nhoroondo yeRussia nenzira yakadaro.
  Uyezve, kutamira munguva yakapfuura mukomana akanaka uye akasimba uye anokurumidza kufanana naOleg Rybachenko. Uye vanoti hapana tsaona munhoroondo! Zvakadaro zvakadii. Vose Nicholas II uye chiitiko cheGeneralissimo Kondratenko chakaratidza izvi.
  Asi mushure mekufa kwaTsar Nicholas, pakava nekusvetuka kwechinguvana. Pakutanga, mambo Alexei II akafa asati agadzwa korona. Ipapo mumwe mugari wenhaka akafawo, Kirill Vladimirovich Romanov. Uye Vladimir wechitatu akakwira chigaro muna 1938. Mambo mudiki, asi kazhinji haasi benzi uye ane simba-anoda uye ane chido.
  Zvakanaka, akatanga bhizinesi! Russia, Italy, Germany, kurwisa Britain, France uye, mune ramangwana, United States. Pano, hongu, iyo Triple Alliance yakasimba zvakanyanya.
  Muna May 1940, Germany yakarwisa France, Belgium, Holland neBritain. Russia yakarwisa makoroni eFrance, Chirungu, neDutch. Kutorwa kwenzvimbo zvisina tsarukano kwakatanga.
  VaBritish neFrance havana kukwanisa kurwisa uto reRussia. Uye maGermany akakunda uye akamanikidzwa kutora France, Belgium neHolland mumwedzi nehafu.
  Ipapo Fuhrer akatora zvose Spain uye Portugal, uye akatora Denmark uye Norway. Russia yakatora Sweden.
  Hondo yakange yave pedyo negedhi rimwe chete. Nekutsigirwa kwevanhu vomunharaunda, Russia yakatora India, Indochina, kumaodzanyemba kweAfghanistan, kumaodzanyemba kweIran, Middle East ndokupinda muEgypt.
  Oleg Rybachenko akarwa senguva dzose zvinobudirira uye nechido chikuru. Mukomana akashanda nepfuti mbiri panguva imwe chete, achichera pasi mauto eBritish neFrance ekoloni. Uye uku ndiko kudana kwake kunoshamisa uye kurwa mune rimwe gedhi.
  Uye tsoka dzomwana dzisina kupfeka dzinokanda magirinedhi anouraya. Uye vasikana vana vanorwa naye, uye vakabudirira zvikuru.
  Panguva imwecheteyo, Oleg Rybachenko haakanganwi kuimba achiparadza vavengi veRussia;
  Kuberekwa muzera re cyborgs kunopiwa,
  Kana komputa, mutambi ari pedyo ...
  Uye nyika inongova bhaisikopo
  Handaiziva kuti nguva yasiyana!
  
  Hapana chikonzero chekuuraya hama nehupenzi,
  Zano remukomana pasi pechanza cheruoko rwake ...
  Notibook yakazove isingaite muchitokisi,
  Isu tiri vana vasingazivi vezana remakore nekurwadziwa!
  
  Asi nokuda kwevamwari vakatsamwa,
  Mukomana akatamira kune imwe nyika ...
  Pane zvibhakera zvishoma zvekuhwina pano,
  Zvaiita sekuti dhiyabhorosi akanga atonyangarika!
  
  Hondo nokuomba, rima rokuparadza;
  Izere nemhondi uye nzara inouya ...
  Ziva zvinozowira vanhu.
  Kana kuine shungu nechando mumoyo!
  
  Hapana chikonzero chekufunga, maRussia haagone kuputswa,
  Rega Great Russia itumbuke ...
  Mbavha yakaipa zvirokwazvo ichakundwa;
  Svarog ichauya - basa guru!
  
  Pano Tsar Mukuru Nicholas aenda,
  Iye zvino Vladimir ari musimba ...
  Iyewo anogona kunzi igondo.
  Uye tambanudza mapapiro ayo pamusoro penyika!
  
  Muzita raMwari Russian Kristu,
  Itai zvakanaka vakomana nemufaro...
  Rudo rwaMaria, rwakachena
  Chikusvota nekupusa kwako!
  
  MuRussia, iwe unoziva zvese zvichave zvakanaka,
  Achasimudza mureza pamusoro pezvakasikwa ...
  Kunyangwe muvengi achigogodza pachisero.
  Tichakudzwa nezvisikwa chete!
  
  Ndinotenda kuti Mwari weRussia achatonga
  Ndiani akasika rima reNyika idzodzo...
  Kunyange Satani ari nyanga ine simba zvakadaro,
  Tichava vanakomana veVakaropafadzwa!
  
  Pano muRussia inguva itsva,
  Mambo ane Vladimir musimba ...
  Romanovs kubva kumuzinda wamambo,
  Gondo rine mapapiro ane misoro miviri pamusoro penyika yose!
  
  Hukuru hweBaba kwemazana emakore,
  Kana kuti zvimwe kunyange Russia icharamba iripo nokusingaperi ...
  Rwizi rweRussia runoyerera pasina miganhu,
  Uye vanhu vachava vanhu mumwoyo!
  
  Ipapo ndiri mukomana asina shangu mupiyona,
  Izvo zvinomhanya nechitsitsinho chisina chinhu muchando.
  Asi kubva pane izvo Sir vanorwisa,
  Ndichamupa chiso chakaoma neropa!
  
  Iwe haugone kurova mukomana
  Murwi ane simba uye mukuru...
  Uye anoshandura kunyangwe ingwe kuita mutambo,
  Nekuti nemusikirwo mukundi!
  
  Uye vakadzi veKomsomol vanomhanya vasina shangu,
  Zvitsitsinho zvavo zvinoshanduka pink kubva kunotonhora ...
  Uye munguva pfupi pachava nekaput kune vavengi vese,
  Siya pfungwa dzisina maturo!
  
  Pano tatotora maBritish musango,
  Vavengi veRussia vakaurayiwa pamwechete ...
  Takafamba tichitevedza mheche dzetsoko.
  Uye vakakwira greyhound mamaira!
  Muchidimbu, mukomana akakura kwazvo,
  Uye akave mukuru akangwara ...
  Iyo ndebvu haina kupaza, asi yatova titan,
  Uye inoshanda semumwe muenzaniso kune knights!
  Mukomana anorwa uye anopwanya vavengi. Uye ipapo vatema vakabatwa uye varwi veyero nechena vanowira pasi nemabvi avo uye kutsvoda tsoka dzevasikana. Uye zvikuru kwazvo.
  Natasha, mushure mekutsvoda chitsitsinho, akachema:
  - Ndinoda varume!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Kutenderera padanda kunonakidza kwazvo!
  Uye kudzvanya kwaanoita musoja akabatwa pamhuno nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Augustine, nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka, akabata mhino yemuArab ndokumumanikidza kupfugama.
  Musikana akadanidzira:
  - Ndiri muroyi ane hasha!
  Svetlana akarwawo chaizvo. Uye marudzi mazhinji akasiyana emasoja akavhiringa. Musikana akamumanikidza kutsvoda zvitsitsinho zvake uye akaridza mhere.
  - Iwe haugone kuramba!
  Zvechokwadi, mauto ekoloni aisakwanisa kudzivisa hondo yetsarist, uye vakanga vasingadi chaizvo. Kutorwa kweAfrica kwakati nonokei nekuda kwekushaikwa kwemigwagwa nekurebesa kufambiswa kwemashoko. MaGermany akayambuka Africa kuburikidza neGibraltar neMorocco, maRussia kuburikidza neEgypt, uye mberi kweSudan.
  Zvakadaro, nzvimbo iyi yaive chipingamupinyi pane kuramba kwemauto eBritish kana eFrance. Vaive vashoma vavo, uye havana zvombo zvisina simba, uye kazhinji kubva kumaAborigines eko. Ndiani aisaziva kuti sei uye aisada kurwa.
  Muna 1940, Hitler haana kuita chivindi chekusvika muBritain. Akatanga mhepo inogumbura, pakutanga haina kunyatsobudirira. Asi muchirimo cha1941, ndege dzeRussia dzakapinda muhondo, uye Britain yakatanga kumanikidzwa kusvika yafa.
  Uye muna Nyamavhuvhu, kumhara kwemauto akabatana eGerman-Russian kwakatevera, uye mushure memavhiki maviri ekurwa kwakasindimara, kutorwa kweLondon.
  Oleg Rybachenko nevasikana vacho vakakurumidza kupinda muguta guru reEngland. Zvakare mukomana akanga asina shangu, uye akakanda makumbo oumwana, akacheneruka nemagirinedhi anoparadza aipidigura api naapi, kunyange matangi ane simba zvikurusa muBritain. Kusanganisira kurema matani makumi mashanu, uye kunyange makumi masere-matani "Tortillas" yakapisa kwazvo, uye yakapwanyika muhondo inotyisa.
  Mukomana panguva yehondo, akaimba, achinyora sezvaaifamba;
  Isu vokuRussia takauya kuBritain,
  Kukunda vatorwa vakarwiswa ...
  Kuti vaSaxon vakanga vadzingwa,
  Asi isu tinoremekedza vasingatendi!
  
  Russia ndiyo huru yenyika
  Izvo zvinogadzira denga ...
  Iyi mhute inotyisa ichapararira,
  Uye bhizinesi redu richave rakagadzirwa!
  
  Ndinoda Orthodox Kristu
  Rega simba reMhuri rive matiri...
  Mwarikadzi Lada akachena sekristaro,
  Mamiriro ekunze anoera anogara akanaka muRussia!
  
  Tinotenda kuti muchadenga chichakunda
  Ngatipei mufaro kune zvakasikwa zveRussia ...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Nesimba renyu raMwari risingashanduki!
  
  Varwi veRussia yangu tsvene,
  Havatibvumire kupfugama...
  Udza Mwari Jesu kuti ndiregererei
  Kana Lenin achabvumira chimwe chinhu kuenda kure!
  
  Nyika yedu ngaive nemaruva,
  Tinogona nyore kuvaka communism inoera mairi ...
  Ndichatsvaira hondo yeChirungu,
  Uye ndichave gamba nekusingaperi!
  
  Tichasimudza Russia yedu kumatenga,
  Uye isu tichakunda inodada London muhondo ...
  Ndosaka Jesu mutsvene akamutswa.
  Uye Russia ichadzokera kure kure!
  
  Motherland ndiwe mai vangu,
  Ndinokuda sezuva pasina kupokana ...
  Vavengi vachakwanisa kungobvarura,
  Kuti kukudzwa kumarudzi ose achauya!
  
  Hongu, Russia yedu isina muganhu inotumbuka,
  Zviyo zvinokura, sehura dzegoridhe dzezviyo ...
  Kukunda kwakavhura account isina muganho,
  Zviso zvakadaro kubva kuOrthodox icons!
  
  MuRussia, tsar itsva ine mbiri ikozvino,
  Zita rake ndiVladimir, mwanakomana waKirill...
  Jehovha akamugadza, kuti atonge nokuchenjera;
  Uye Russia ichava sledgehammer yehofori!
  
  Zvakanaka, Baba vangu vakuru,
  Hapana anomboda kumunyengerera...
  Achabhururuka semadekwana egunguo.
  Inonakidza Russian pfungwa!
  
  Chokwadi tichakunda shumba
  Uye kukunda iyi London isingapindike ...
  Kunyange Satani haangagoni kutikurira
  Saka isu takashinga kurwisa mhomho!
  
  MuRussia hapana nzvimbo yevasina simba,
  Tichakunda vavengi vese kamwechete ...
  Tinoratidza rudo kuNyika yeBaba mundima,
  Muvengi achaparadza nyore nyore!
  
  Zvino mambo awira pasi namabvi ake;
  Uye akakotamira kuvarwi veRussia ...
  Pashure pezvose, kutenda kwedu kwakasimba kupfuura simbi,
  Shumba yakavanda pasi pomubhedha nekutya.
  
  Zvakanaka, iwe wakazvarwa uri musoja kukunda,
  Yakanaka, inoshanda uye inonakidza ...
  Ndinotenda kuti mauto achakundwa,
  Uye simba richadzokera kwatiri nokuzvidira!
  
  Ndinotenda kuti tichakunda nokukurumidza
  Venus, Mars, uye misikanzwa Jupiter ...
  Nyika ichave isina muganhu sei
  Hamuparadzi Wamasimba Ose!
  
  Nekudaro, mushure mekunge tarova mutsara,
  Kwasara zvishoma zvishoma kuti tihwine...
  Ipapo tinowana kulesh inotapira,
  Mukubwinya kuchava sekuru vedu murati!
  
  Regai kuvimba nomunhu ane mwoyo usina simba pakutya.
  The villain haambofi akakunda...
  Uye chokwadi iwe hausi muranda,
  Vatsvene vedu vachava vatongi muhondo!
  
  Uye saka London yakawa, uye nyika ndeyedu,
  Akave akasununguka, uye achipenya ...
  Zvese zviri panyika zvichangove kirasi,
  Pasi pemureza weRussian communism!
  Vasikanawo, vakarwawo nekupengereka kwemhashu dzine nzara.
  Natasha, achicheka nepakati pemasoja echikoloni, uye achikanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akagomera:
  - Tonga nyika Russia!
  Zoya, achipwanya mhomho yeChirungu yaifukidza Shongwe, uye achikanda mapasuru nemabhomba emarasha nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena, akaridza mhere, achibudisa mazino ake kubva pamaparera:
  - Ndiri kutyora munhu wese!
  Uye musikana uyu weterminator achaseka sei.
  Augustina anonetsekawo nemhepo yemusango. Uye iyo ruby yeChirungu, yatova mumuzinda wamambo pachayo.
  Anocheka nevavengi neminondo uye anokanda makumbo egirinedhi nezvigunwe zvisina kupfeka uye kurira:
  - Nezve tsarist communism!
  Asi muhondo uye Svetlana. Anorwa zvine hasha sei. Uye varwi vakawanda - vakatotema murwi wose.
  Uye nechitsitsinho chake chakashama achapa pasuru ye sawdust ine zvinoputika. Uye kupidigura tangi.
  Inobva yadzvova.
  - Kune mweya weRussia usingakundiki!
  Saka vose vakaedza uye vakabata kunyange mambo, pamwe chete naChurchill.
  Uye Mutungamiriri weBritain akapfugama pasi ndokutsvoda vasikana, kubva muguruva, pasi petsoka dzavo dzisina kupfeka.
  Uye ipapo akamanikidzwa zvachose kunanzva grotto yeVenus. Chii chakaita kuti varwi vaseke nemufaro.
  Pashure paizvozvo, yose yokumabvazuva nyika, kusanganisira Australia uye New Zealand, akava Russian, German uye Italian.
  Asi pakanga pachine USA.
  Tsar Vladimir akaita sarudzo yekutonga kurwisa America. Hitler naMussolini vakamutsigira muchisarudzo ichi. IThird Reich yakaendesa mauto kuIceland, uyezve kuGreenland neCanada, uye tsarist Russia yakatamira kuAlaska. Masimba acho, chokwadi, haana kuenzana. United States ine zvikepe zvisina simba zvematangi, uye huwandu hwevanhu vashoma kupfuura Russia, pamwe nemakoloni ayo ese. Kunyange zvazvo hupfumi huri kuvandudzwa. Asi chikara chakadaro hachigoni kudziviswa.
  Sezvo vatanga kurwisa muna 1943, mauto eRussia akakurumidza kutora Alaska mumwedzi miviri yechando. Uye muchirimo, pamwe nemaGermany, akatora inenge yose yeCanada.
  Oleg Rybachenko, hongu, akarwawo pano uye akazvisiyanisa zvakanyanya nekuratidza hugamba husingachinji, hunyanzvi hwekuita, uye simba rake renjere.
  Mukomana uyu akanga achiri kutaridzika semwana, ane tsandanyama uye akasimba zvakanyanya, akasimba zvakanyanya kupfuura nzou huru, uye anokurumidza kupfuura cheetah.
  Panguva yekurwiswa kwevaAmerica, mukomana akaimba, achinyora nhetembo yose pakufamba;
  Russia ndiyo huru yenyika,
  Ndiani anotonga pasi rose...
  Sungano isingaperi yakapiwa kwatiri naKin.
  Kuita Lada chidhori kwemazana emakore!
  
  United States yakarwisa noushingi
  Tiri kurwisa - vakatora Alaska ...
  Tichaunza kukunda mupfungwa,
  Uye shandura nyika yese kuita ngano!
  
  MaWarriors eRussia yakanakisa,
  Nekurova kumwe chete, mukomana wedu achatema muoki ...
  Uye iwe musikana usatombosuwa
  Koschey Iye Asingafa haangaparadzi iwe!
  
  Kune varwi vakawanda vanotyisa muRussia,
  Vasikana nevakomana vari kumhanyira kuhondo ...
  Muzita rasekuru namadzibaba edu.
  Varwi vakapererwa nezano vanorwa!
  
  Musikana achatema Fritz achimhanya,
  Aizi isina chinhu murwizi ichapwanya netsoka yako ...
  Kunyange muvengi achidana Satani muhondo.
  Musikana wake anodada achabva!
  
  Tine chero hofori yehondo,
  Tsvaira muvengi kamwe chete...
  Mhuri yedu huru ndeyemazana emakore,
  Vese vaRusichi vanokunda nechikonzero chakanaka!
  
  Russia yangu iri kutumbuka kunge wreath,
  Injiva yakanaka ine mapapiro...
  Kukunda kwakavhura account isingaperi,
  Mukomana weRussia murwi asingakundiki!
  
  Mune zvese Amai vangu vakanaka,
  Kunyangwe samurai vakashinga kukwira muhondo ...
  Vanhu venyika imhuri imwe chete,
  Asi isu tinotambudza muvengi zvakanyanya!
  
  Uye chii chatinodei Hitler - kungoita asina simba,
  Ziva kuti hazvina kunetsa kutyora nyanga dzake...
  Kunyangwe kutsamwa kwakanyanya kurwiswa,
  Kunyangwe zvakazoitika dzimwe nguva zvinofinha!
  
  Nyika yeRussia iri kukura zvakanaka,
  Anouya nehuchi nerudo ...
  Tichakunda muvengi kwete pasina.
  Ngatimuite kuti asvipire ropa!
  
  Zvichanaka sei nesu hama.
  Kana hondo dzese dziri pasi penyika dzaparara ...
  Uye tiza uzive boka racho,
  Vamwari havazosiyi nyika yedu!
  
  Russia ndiyo inoberekerwa nzou,
  Takavaka mapiramidhi muEgypt...
  Takafambisa mapoka embongoro.
  Uye zviri nani nesu uye sisadima!
  
  Hatingambo nyarara
  Uye kana zvichidikanwa, ticharwa takashinga ...
  Makore anopfuura, makore anotyisa,
  Asi isu tichadzoka kuzogara zvachose!
  
  Mbavha yeropa haingatikunde.
  Mamai vakundwa, torova Batu...
  Vavengi vachakwanisa kuputsa nokushingaira,
  Vasikana vari kumhanya vasina shangu muchando!
  
  Hondo ine ropa, ine zviroto zvemazana emakore,
  Zvichave zvakanaka kuziva papasi rese ...
  Hapana chikonzero chekuwedzera vanhu vanoziva mazwi
  Regai vana vafare!
  Kana zvatiomera Mwari vachatibatsira.
  Svarog pachake akagadzira minondo achititamba ...
  Ichapa simba risingaperi musimba tsvimbo,
  Munhu wose achawana nzvimbo yake kudenga!
  
  Zvakanaka kana nyika ichitumbuka
  Iyo Wehrmacht haizotisvitsa kumabvi edu ...
  Uye kukundwa hakuverengeki,
  Stalin, akangwara Lenin, ari kumashure kwedu!
  
  MuRussia mose, vakomana varwi,
  Vasikana havazopiwo nzira kuvakomana...
  Iwe ucharega magumo,
  Nokuti tiri vatongi vakuru!
  
  Hatisi kuzopa Stalingrad kune vaNazi,
  Isu hatisi kuzopa Moscow kuFritz kana ...
  Murume weRussia anogara achifara kurwa
  Tinotsiura huchenjeri - usambopusa!
  
  Hevano vasikana vasina shangu pachando,
  Vanodada vakapinda mumutsetse mumwe ...
  Vakapinza muvengi mubhokisi.
  Uye Hitler akarohwa kwazvo!
  
  Iye zvino tava kuenda kuNew York takashinga,
  Yakagadzirira kubvarura vavengi vari kutamba...
  Tiri varume vakadaro, makondo ose,
  Kukunda kuchauya munguva pfupi munaMay akanaka!
  
  Hondo inopisa segomo rinoputika
  Boka rinoyerera nehasha richiyerera ...
  Ticharova USA nekurova kukuru,
  Kunyangwe musikana weKomsomol asina shangu muchando!
  
  Usatenda kuti uyu Hitler ihofori,
  Usatenda kuti Roosevelt haasi chirema ...
  Mwari wevaSlav, Wekumusoro-soro tsvimbo imwe chete,
  Uye achatonga kubva kuzera nezera!
  
  Tine minondo inopinza yakadaro
  Uye tenda kuti nhovo haigone kubayiwa neprojekiti ...
  Saka mbwende ingonyarara
  Rega hana irove nekutarisa kwakanyanya!
  
  Tangi yedu ine simba ingori superman,
  Kugona kupaza kuburikidza nemirairo ...
  Uye pachava nenguva yekushanduka kwemhepo,
  Tichadyara mibhedha neushingi, ndinotenda!
  
  Musikana asina shangu achimhanya
  Chando hachisi chipingamupinyi nechitsitsinho chake chisina chinhu ...
  Ndinotenda kuti muvengi acharohwa zvakaomarara,
  Uye tenda Roosevelt haasi kuseka!
  
  Chii chaaifunga kuseka kuseka Moscow,
  Uye uwane zvipo zvakakura ...
  Tichapwanya kuita zvidimbu, tenda horde,
  Kuedza kumisa Nyika yeBaba hakuna maturo!
  
  Asi Russia yedu inotumbuka muhukuru,
  Rudzi rwemuchadenga rwehofori...
  Anounza kufambira mberi kune communism,
  Kana vanhu nemauto vabatana!
  
  Mambo anotitonga - mambo ane simba;
  Ndiani akadenha nyika yepasi...
  Takapwanya muvengi kuita guruva
  Kunyangwe dzimwe nguva unofanirwa kukunda neropa!
  
  Hatinganyarare varwi vanotenda
  Kukunda kunopiwa kune vakashinga uye nehungwaru ...
  Chikara chinodya chichabvamburwa-bvamburwa;
  Uye Zuva rinobuda zvakajeka pamusoro peMotherland!
  
  Muurayi haangagoni kuunza demo;
  Uye munondo weRussia hauzoregi kurova ...
  Jehovha akafukidza chifukidziro chake pamusoro peRussia,
  Kunyangwe dzimwe nguva zvinoratidzika kwatiri kuti hazvina kukwana!
  
  Kurwa hakuna nzvimbo yeshiri duku;
  Pairi, makondo anorwa nemhere mhere ...
  Uraya muvengi weNyika yaBaba nehasha,
  Saka kuti mutsvene akakwenya nechiso chinopenya!
  Svarog naLada, uye Fighter-Perun,
  Ivo vachatibatsira muhondo maRussia ...
  Iwe mukomana-gamba rakakotama bhiza,
  Hapana achakutonga!
  
  Asi ikozvino kukunda kwevaRussia kwasvika,
  New York jesters fighters vasunungurwa....
  Mushure mezvose, hupenyu hwedu ndiyo tsono inopinza,
  Ngatipedze rwendo muBerlin yakakundwa!
  . CHITSAUKO #4
  Brazil, neVenezuela, neMexico, nedzimwe nyika dzakazivisa hondo kuUnited States.
  Kufamba kwemauto eRussia kumatunhu ekuchamhembe kweAmerica kwakatanga. Masimba acho, chokwadi, haana kuenzana. Russia neGermany zviri nani zvose muhutano uye huwandu.
  Vasikana Natasha, Zoya, Aurora naSvetlana vari kurwisana nepamusoro petangi repasi "Kondratenko" -3, motokari inofambisa ine pfuti refu-yakareba uye inokurumidza pfuti. Yakanyanya agile, ine yakaderera silhouette.
  Nehuremu, tangi yeKondratenko-3 inenge matani makumi mana, uye yakachengetedzwa zvakanaka. Uye pfuti, pasinei nediki diki ye 76 mm, ine mhumhu yakakura velocity.
  Shermans, tangi iyi haigone kupinzwa kubva kune chero kona. Kuti...
  Vasikana, vachirwa vasina shangu uye mubhikini, vanongoparadza vanhu vekuAmerica uye vanoseka zvakanyanya.
  Kunyanya Natasha ... Uye neminwe yakashama, anodzvanya chimuti chemufaro, achiti:
  - Kubwinya kuRussia yangu!
  Zoya anopfura zvakare. Anoita izvi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achidzvanya mabhatani emufaro uye achidaidzira:
  - Uye nyika yedu yese yekuzvarwa!
  Aurora inowedzera moto. Inorova muvengi, ndokudzvova meno ake;
  - Uye masimba epamusoro ari shure kwedu!
  Uye zvakare musikana anochonya zvikuru! Nezvigunwe zvigunwe zvakashama, anodzvanya semabhatani epajoystick.
  Uye ipapo Svetlana anopisa. Musikana akadaro akangwara uye anoshamisira. Inobuda mumuromo inopenya. Uye anoimba zvakare:
  - Ndiri nyeredzi yenyika! Ndinomhanya kupfuura kunyange Satani!
  Nevasikana vakadai, dhiyabhorosi pachake haatyi. Vari kupura maAmerica, vakakomba Chicago zvakasimba.
  Uye kusatendera chero munhu kubva ipapo. Vanotinhira, ngatitii, zvishoma. Ava ndivo vasikana.
  Uye zvino mauto eChicago anokunda. Ziva zvedu!
  Uye matangi eRussia atosvika kuNew York. Tsar Vladimir anokwesha maoko ake achigutsikana. Vanhu vokuRussia vakamboenda kure zvakadaro here?
  Vasikana uye vari mumhepo vanorwisana nehushingi. Somuenzaniso, vakaroorana vakanaka: Maria naMirabela.
  Kuwana mabhiri avo, vasina shangu uye bikini tsvarakadenga. Ivo chaivo havana chavanopikisa. Vasikana vakadai pano vakanaka uye vanotyisa uye vane chinangwa chakanaka.
  Maria akaridza pfuti, akapfura ndege gumi nembiri, mukuputika kumwe ndokuimba:
  - Kubwinya kwauri, nyika yedu yekuzvarwa! Muzita reRussia!
  Mirabela akaridzawo pfuti nekudzvova.
  - Asi kune mutungamiriri ane simba guru,
  Achadaidza maSlav kuhondo ...
  Haikwanise kutarisana neRussia
  Apo Vladimir ari mambo!
  
  Kubva pakasimba, nesimba, nedare resimbi.
  Kutaridzika kunge simbi yekucheka ...
  MaRussia haadi mugove uri nani -
  Vanhu chete ndivo vairota chinhu chakadaro!
  
  Vavengi veNyika yeBaba vanofora kuGehena,
  Vavengi havasi kuzomisa Russia ...
  Tichakunda denga repasi,
  Bhutsu dzinopenya mukufamba!
  Hongu, vasikana ava vanorwa uye vanoimba masters ...
  Nenzira, pakati pemhepo inopisa yeNew York, yekutanga cosmonaut yeRussia yakabhururuka mudenga, yakabhururuka ichipoteredza pasi. Uye ichi ndicho chimwe kubudirira kwe tsarist Russia yeRomanov Dynasty.
  Zvino varwi veNew York vakakundwa, uye Washington yakabva yadonha.
  Oleg Rybachenko akazvisiyanisa panguva yekurwiswa. Mukomana asingafe akarwa seterminator chaiye. Uye tsoka dzake dzakashama, dzemwana dzakakanda pizi nezvinoputika zvesimba guru rekuparadza.
  Mwana akarwisa vavengi, uye panguva imwe chete akaimba, achinyora pakufamba;
  Ndiri piyona weRussia falcon,
  Chii chinoshumira simba rehumambo ...
  Ndicharatidza zvese muhondo nemuenzaniso,
  Nyika yaBaba ichava mukubwinya nekusingaperi!
  
  Isu tiri vazukuru vaRod, nevanakomana,
  Mutsvene, mukuru Amai Lada ...
  Uye varwi vanotenda makondo,
  Zvakakodzera kuuya kumubairo!
  Ndinokuda iwe tsvene Russia,
  Nyika iyo nyika iri mukorona inotonga ...
  Rwira kumucheto uye usatya,
  Kunyangwe dzimwe nguva dhimoni rinotiparadza!
  
  Tichakunda Wehrmacht
  Musatipfugame
  Takakwanisa kutora New York tichitamba,
  Tine Vladimir the tsar - kwete Lenin!
  
  Munyika, mapindu anotumbuka sechumba;
  Uye kunhuhwirira kwehuchi hwema ...
  Uye munguva pfupi Roosevelt achave kaput,
  Uye tinoziva kuti nyika ichavaka imwe itsva!
  
  Musavimba nevasina simba pamweya.
  Mushure mezvose, murume muhondo ane masimba ese ...
  Ndiye mambo, kwete muranda anonzwisa urombo muhondo;
  Akazvarwa mukomana ari kuchema nesimba!
  
  Ndiri piyona ndichishumira mambo
  Ndajaira kurwa munzira dzese...
  Ndinoda Kristu naStalin
  Uye knight haisi nemweya webuffoon!
  
  Kuchava noumambo hwavanhu
  Kunotonga Mwari Muchena nekusingaperi...
  Mutadzi asingafungidzike watyoka.
  Akaipa Kaini anotsva muGehena!
  
  Korona yemusoja kwemazana emakore
  Hukuru communism kuvaka...
  Tenda kuti hope dzacho dzinenge dzaitika
  Ngatiuraye vavengi vaBaba!
  
  minondo inopinza kupfuura scimitar
  Uye vanocheka selaser ine rezo ...
  Ticharova kudai
  Chii Roosevelt acharohwa zvakaomarara!
  
  Uye isu ticharova Hitler kuziva
  Kana akakwira muRussia senyoka ...
  Uye pachava neparadhiso panyika,
  Kunyangwe dzimwe nguva ichiputsa denga!
  
  Kana Mhuri huru yauya,
  Tichamushumira vatsvene...
  Kukunda kusingagumi zvibodzwa,
  Nokuda kwekubwinya kweuto reRussia!
  
  Russia yakakura mune zvese,
  Mariri kubwinya uye muhukuru mufaro ...
  Rwizi rwakadzika
  Uye dzimwe nguva mamiriro okunze akaipa anodurura kubva kudenga!
  
  Kwete mhanza yenzizi mbiri,
  Budiriro yakazvarwa...
  MuRussia, munhu wekutanga
  Tine vanhu vese!
  
  Russia ndiyo nyika
  ndiani akavaka mapiramidhi...
  Satani akauya panyika
  Asi makerubhi anodzivirira!
  
  Aiwa hatife takakotama
  VaSlav havazoitwe varanda ...
  Muridzi weRussia acharima ivhu,
  Usamira majombo ane mbiri!
  
  Kwese kweRussia pabhiza,
  Ndakagara namambo mukuru...
  Hatina kutengesa muna February
  Pasina kutanga Mamaia muRussia!
  
  Nokudaro, nyika inotumbuka
  Tese tinokunda munyika...
  Roosevelt achagamuchira kuverenga kwako,
  Kubva kumucheto kweRussia kusvika kumucheto!
  
  Zvakanaka, chii chauchawana fascist
  Kubva kwatiri netsvimbo kumeso ....
  Ziva masimba mazhinji muNyika yeBaba,
  Uye mureza weRussia unodada!
  Nyika yese ichatinyorera,
  Uye pamwe kunyange zvakasikwa ...
  Svarog uri chifananidzo chedu chepamusoro,
  Uye bhizinesi redu kugadzira!
  Uye pana September 3, 1943, United States yakakunda zvachose. Nokudaro Hondo Yenyika Yechipiri yakapera, iyo yakatanga musi waMay 15, 1940. Hondo ine mbiri kuRussia uye inokunda.
  Chokwadi, Hitler naMussolini vakawana zvakawanda kubva muhondo iyi. Vadzvanyiriri vese vakagamuchira zvinhu muAfrica, vamwe muEurope neUSA. Europe yakazopatsanurwa pakati penyika. Uye Bulgaria mushure mereferendamu yakava humambo hweBulgaria sechikamu cheRussia.
  Zvinoita sekunge nyika yakagovaniswa zvakare uye makoroni anogona kugaya. Asi Hitler, hongu, angadai asiri Hitler kana asingadi zvakawanda. Kunyanya, kukunda Russia. Uye tora nharaunda dzayo.
  Uye zvamazvirokwazvo maGermany akanga achivimba zvikuru nezvombo zvitsva, zvine simba zvikuru. Matangi e "E" akatevedzana uye mabhomba anokandwa uye kunyanya kune anobhururuka saucers.
  Zvisinei, Tsarist Russia yakanyanyisa kupfuura yeTatu Reich mumapfuti e-ballistic uye yakabhururuka kuenda kumwedzi musi waApril 12, 1951.
  Uye matangi e "E" akatevedzana akanga asina hukuru hwepamusoro pamusoro peRussia.
  Uye masaga aibhururuka chete ndiwo aive asinganzwisisike. Kutenda kune laminar jet, vakave vasina kudzivirirwa zvachose kune chero rudzi rwemaoko maduku. Asi panguva imwe cheteyo, ivo vamene vaisagona kupfura.
  Mussolini akafa uye mwanakomana wake akakunda pachigaro. Hitler akamumanikidza uye jaya rakabvuma kurwa neRussia. Pana April 20, 1955, hondo yenyika itsva, yechitatu yakatanga. Kudivi raHitler kwaive: Italy, Brazil, Argentina, Chile, Mexico, muchidimbu, ese eLatin America, kunze kweCuba, iyo yakatsigira Russia. Uye kwakanga kusisina dzimwe nyika munyika! Hondo yenyika yechitatu yakatanga musi waApril 20, 1955. Uye Tsar Vladimir akatarisana nedambudziko guru rekutonga kwake.
  Chinhu chimwe chete chaigona kumunyaradza ndechekuti hondo iyi ichave yekupedzisira munhoroondo yehondo dzepanyika. Sezvo nyika dzese dzepasi dzichitora chikamu mazviri!
  Eya, kana hondo yatanga, ipapo inofanira kurwiwa! Kurwisa kwaHitler kwakanga kusiri chishamiso chaicho. Hungary, Yugoslavia, chikamu cheRussia ine kuzvitonga kwakaganhurirwa, mambo wavo Vladimir Wechitatu. Albania inotorwa neItaly. Zvose zvakarongeka. MaGermany ari kuedza kufambira mberi kubva kuEast Prussia, Austria, Italy kubva kumaodzanyemba. Uye kurwa kuri kuitika muAfrica. Mubatanidzwa wenyika dzeLatin kuUnited States. Asi havana kunyanya kushingaira ikoko. Ichangobva kuziviswa hondo.
  Uye Hitler, panguva iyi, akatamisa mauto makuru muEurope.
  Uye hero yehondo yakatanga. Hondo huru yekupedzisira munhoroondo yevanhu.
  MaGermany akarova huru muHungary akananga kuBudapest. Oleg Rybachenko akarwa ikoko. Akanga achiri mukomana ane makore angangosvika gumi. Chokwadi, akasimba zvikuru mumuviri, ane tsandanyama, anokurumidza, uye zvinokosha zvikuru, somukwiri wegomo asingafi. Hongu, munyori uye mudetembi Oleg Rybachenko akagamuchira kusafa, asi nemamiriro ezvinhu ekuti anova mukomana anenge makore gumi, uye anoshumira Russia mumwana, asi akasimba uye anokurumidza muviri. Uye ari mwana kubva muna Ndira 1, 1904. Paakagara muPort Arthur semukomana wepaimba. Eya, iye nemukomana havasirivo vadiki, asi vakasimba uye vanokurumidza kubva pakutanga, uye vakamutora muchikepe.
  Uyezve, pavakakahadzika kuti yakanga iri diki here, Oleg Rybachenko akakotama peni remhangura neminwe yake pakushinga. Mushure maizvozvi, pasina hurukuro, akaendeswa kuchikepe.
  Mukomana akawana mibairo mikuru yakawanda, achipinda muhondo dzose. Akava mupurisa. Asi airatidzika somwana. Nokudaro, kunyange zvazvo akapiwa mibairo yezviito zvakawanda, havana kukodzera mukomana asingagumi pamusoro pemukuru. Uye zvino Oleg Rybachenko ave ari muuto kweanopfuura hafu yezana remakore. Ndagara ndichifanirwa nepenjeni yemukuru, asi kana uine hutano hwesimbi, saka sei uchisiya basa.
  Uyezve, pasina makomputa, mitambo inonyaradza, terevhizheni inofinha neimwe nzira. Uye muuto, ndiwe mukuru wemauto anenge achityaira varwi. Hongu, nguva ichiri kufamba.
  Generalissimo Kondratenko akafa. Grand Admiral Kolchak, uyo akadarika Ushakov, akafawo. Vazhinji avo Oleg Rybachenko akatanga, sevhisi haisisipo.
  Kunyanya, kubva pakakombwa Port Arthur, vanenge vese veterans vakafa. Vovka chete akasara. Iyewo akanga ari mukomana wepamba, uye zvino atova sekuru vachena bvudzi. Chokwadi chichiri kushanda. Uye anoshamisika kuti Oleg anoramba ari mukomana mumwe chete, uyo asina kana vanga rimwe chete pamuviri wake. Ichi ndicho chiitiko chinozivikanwa muRussia yose, tsarist uto. Chokwadi chinonetsa chaizvo.
  Mukomana Oleg haana shangu, saka anonyanya kufadza uye ane hunyanzvi. Anonongedza pfuti mushure mepfuti, uye anopisa matangi eGerman e "E" akateedzana. Michina yeNazi yakangokura. Uye zvinoita sepasina chinovamisa.
  Asi chisingaperi chikomana chinorova zvekuti chinopaza nesimbi. Paint the Fritz, inoputsa shongwe uye inoimba.
  - Tsar Vladimir, Russian Tsar ...
  Orthodox changamire!
  Tichakurumidza kukunda nyika,
  Mushure mezvose, kerubhi riri pamusoro pedu!
  Hitler achaguma
  Uye ndiani akateerera - waita zvakanaka!
  Uye mukomana, sekunge achikanda grenade, asina shangu, netsoka yemwana. Sekuru Vovka vane ndebvu grey vanongodzungudza musoro.
  Makore anopfuura makumi mashanu ari mwana, munyori uye mudetembi Oleg Rybachenko vakapedza muzana remakore rechimakumi maviri. Uye ndinofanira kubvuma kuti ndakaona zvakawanda. Sezvo akanga asingafi, akanga ava nenguva asisina pfungwa yokutya. Uye hondo yacho yakamuyeuchidza nezvezano rekombiyuta.
  Zvaive nyore uye zvainakidza kutamba. Uye zvakanga zvakanaka kurwawo. Zvakanaka kana dova remangwanani riri pasi petsoka dzako dzisina chinhu, uye iwe uri mukomana asingagumi ari kugeza, uye akapfeka zvisina kurongeka muzvikabudura!
  Oleg Rybachenko anobvumirwa kumhanya mupfupi uye asina shangu. Kare kuPort Arthur, mwana wacho akandidzidzisa kufamba ndisina shangu, kunyange muchando. Mushure mezvose, muviri usingafi haugoni kubata kutonhora kana kurwara, asi iwe unokurumidza kujaira kutonhora, iyo isiri iyo inokonzera kukuvadza. Kungofanana naPeter Pan. Uye zvinenge zvichinakidza kumhanya usina shangu muchando. Mukufamba, kutonhora kunenge kusinganzwiki, chete kana iwe wakagara wakanyarara, usina tsoka tsoka zvishoma tan! Asi kumukomana, chinhu chidiki.
  Asi kunewo varoyi vasikana Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Vanobatanidzwawo muhondo. Asi kwete nguva dzose, asi zvikamu. Aibatsirwa kuchengeta Gomo reKumusoro apo rakanga rakaoma zvikuru. Vakanaka vasina shangu vakarwa ikoko, uye vakapfeka mabhikini. Vakakanda makumbo avo nezvigunwe zvigunwe, madhisiki akakwenenzverwa.
  Uye kucheka neminondo. Uye Oleg Rybachenko akabva abviswa pfuti yemuchina - shamwari dzekare dzakaurayiwa. Uye nekuda kweizvozvo, kurwiswa kwemasamurai kwakadzikira, uye Gomo rePamusoro rakava risingazununguki!
  Uye vasikana vakaratidza kirasi yavo yepamusoro uye aerobatics yeValkyries.
  Uye zvino maGermany ari pakudzivirira. Hondo yetsarist yakagadzirira hondo. Führer akatadza kuwana kushamisika kwehunyanzvi.
  Uye mauto eRussia ari kurwa akashinga. Zvinoita sokuti Hitler achazvituka kanopfuura kamwe chete nokuda kwokutanga hondo yakadaro. Uyezve, pasinei nokuti Fuhrer ane zvikamu zviviri kubva muzvitatu zveEurope uye chetatu cheAfrica pasi pemaoko, asi zvakadaro.
  haasi mukwikwidzi weRussia.
  Uye nhamba yevarwi zvakare. Uye mauto eItaly haana simba. Nyika dzeLatin America dziri kupinda muhondo nehusimbe. Uye mauto avo ane hunyanzvi uye nehurongwa haana kunaka kwazvo.
  Saka Russia ichiri kubata muvengi mukudzivirira zvakadzama.
  Tangi "Kondratenko" -6 inzira chaizvo kurwisa akatevedzana. Hongu, uye "Nikolay" -4 inorema, inozviratidza semuchina wakasimba kwazvo.
  Vanhu vokuRussia vanogona kurwisa zvikara zveGermany zvinorema.
  Kunyanya pa "Nikolay" -4 apo vashandi veAlenka, vasikana vakanaka kwazvo uye mubhikini.
  Pfuti iri 130 mm caliber. Nzira yekurova ma fascists. Pasina maturo Hitler akabuda paTsarist Russia. Pano hakusi nyore kufamba kwaari, asi kurohwa.
  Anyuta akadzvanya bhatani rekuti chejoystick nezvigunwe zvake zvemutsoka zvaive pachena ndokuimba:
  -KuRussia uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Uye kunaka kuchaseka sei!
  Uye ipapo Augustine achapisa projectile kumuvengi. Pwanya simbi uye uimbe:
  Ngatiite kuti mwoyo yedu irove pamwe chete!
  Uye anodzvanyawo mabhatani ejoystick nezvigunwe zvake. Uyu musikana akanaka chaizvo!
  Uye pano Maria akafanana ne lupaneti. Uye kupatsanura ma fascists. Uye kuparadza muvengi.
  Paunenge uchishandisa zvigunwe zvisina makumbo. Uyewo kuimba:
  - Muzita raAmai vedu, mutsvene! Rega murwi angotonhorera!
  Ipapo akaputika nokuseka, nokuratidza meno ake!
  Uye ipapo maOlympics ane huremu lupanet projectile. Mushure mezvose, ndiye chete chaunoda - muto weapuro unotapira!
  Uye zvakare vasikana vakapaza nepakati peE-50, vakarova shongwe uye nekuseka.
  Alenka akatumira projectile, achipwanya E-100, achiibaya nepakati. Uye kushandisa zvigunwe zvisina zvigunwe. Nei musikana akaimba:
  - Pwanya muvengi!
  Uye Anyuta anopuruzira achitenderedza, achishandisa tsoka dzake dzisina kupfeka uye kushinyira:
  - Fritz kaput!
  Uye ndokurova Augustine. Zvakare zvakanyatsokodzera uye kushandisa zvigunwe zvisina zvigunwe, kukoira:
  - Kugumisa Hitler!
  Uye ipapo Maria anowedzera nehasha. Pwanya ma fascists uye squeak ::
  - Uye ani nani akateerera, waita zvakanaka!
  Uye ratidza rurimi rwake!
  Uye ipapo Olympias inotumira projectile, kuuraya vanopikisa.
  Uye zvakare vasina tsoka tsoka munzira yekuregedza uye nekuimba:
  - Yese yakatengeswa kunze!
  Uye zvakare musikana achatora rurimi uye aratidze.
  Saka vakacheka...
  MaGermany, mushure memwedzi wekurwa kubva pakatanga kurwisana, vakapfuurira kubva pamakiromita makumi mashanu kusvika kune zana, uye vakatambura zvakanyanya, kunyange kurasikirwa kukuru. Uye maItalian muAfrica akapedzisira ave muhari uye akakomberedzwa. Mauto avo anokundwa zvishoma.
  Pano musi waChivabvu 21, Adolf Hitler akarayira kushevedzera kumauto, vose vaikwanisa kutakura zvombo kubva pagumi neshanu kusvika pamakumi matanhatu neshanu. Mauto etsarist aikweva matura.
  Sezvazvakazoitika, madhisiki eGerman haana kutyisa mukuita. Chokwadi, ndege dzeRussia dzinogona kurwisa negondohwe. Asi iwe unogona kubva pane izvi, nekuda kwepamusoro maneuverability yemichina yeuto retsarist.
  Uye kuverenga kwaHitler kwechishamiso chisingachinjiki chombo hakuna kuitika zvachose.
  Uto ratsarist rakanga richiri pakudzivirira. Mitsetse ine simba yekudzivirira yakacherwa pachine nguva, kudzivirira kwakasimba. Hitler ngaafeme. Asi muAfrica, unogona kuisa kumanikidza kune asina kusimba, mubatsiri weItaly.
  Kana Fuhrer asina kusarudza kuenda kuhondo neRussia tsarist, pasina mubvunzo aizodzika munhoroondo semukuru, uye kunyange mutungamiri mukuru weGermany. Uye saka dhimoni raida kutonga nyika, uye chii chakabuda mairi?
  Vasikana veRussia ndivo vanotonhorera mushure mezvose munyika.
  Oleg Rybachenko, senguva dzose, ari pamberi pehondo. Hapana bara kana zvidimbu zvinomutora. Iye murume akapererwa uye anotonhorera.
  Mukomana akapfeka zvikabudura asina shangu, achipesana nemaNazi. Uye anokanda magirinedhi kwavari, uye anomhanya mumvura inotungamira.
  Hongu, zvinonzwisa urombo kuti hakuna Kondratenko akajeka, asi kune vatungamiri vaduku uye vanogona. Kunyanya, Field Marshal Vasilevsky, uyo akatomira panguva yeHondo Yenyika Yekutanga. Uye anorayira nesimba uye nounyanzvi.
  Uye iyo Fritz, ichirovera mukudzivirira kwakasimba, isina tariro inobatikana mairi. Asi vachiri kuedza kupaza.
  Oleg Rybachenko, mukomana asingagumi uyu anoseka, anobudisa mazino ake uye anoimba:
  - Nyika yaamai vangu! My Holy Motherland!
  Uye zvakare kuti anokanda sei girinedhi netsoka dzake dzisina chinhu.
  Uye pano Natasha, Zoya, Aurora uye Svetlana vakapinda muhondo. Ndivo vasikana vasingaperi-varoyi vemuranda waMwari mutsvene Rod. Havasi kurwa nguva dzose, dai zvisina kudaro Russia ingadai yakakunda nyika yose. Asi nguva dzose inoshanda uye inoshamisa.
  Vasikana vanoda kuuraya: ava vasikana!
  Uye kuti vachafamba sei pavaNazi, uye kuti vachanyudza sei ...
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe ivo vanokanda ma discs, vachiuraya Fritz.
  VaNazi vakabatikana uye vanotambura kurasikirwa kwakawanda. Vasilevsky the great Strategist anofunga kurova maNazi nemaItaly muAfrica. Saka kune akawanda nimble, uye neine maneuverability ari nani, matangi eRussia achave nemukana. Uye muEurope, regai vaNazi vamhanye. Kuitira kuti vapedze pfuma yavo zvachose.
  Tsar Vladimir akabvuma chirongwa chakadaro. Uye mauto matsva akatamisirwa kuAfrica.
  Elizabeth nevashandi vake vakarwa muLibhiya, vachigura mauto eItaly. Kunopisa ikoko uye musikana akanaka ari mubhikini. Vane tangi itsva "Kondratenko" -6, iyo varwi vanopfuura nzvimbo dzeItaly neFritz, uye vanovapwanya nechivimbo.
  Elizabeth anopisa tangi kubva kuhumambo hweMussolini Jr.
  - Pamakungwa, pamafungu, jasi remvere uye caftan kufamba!
  Uye inoshandisa, hongu, isina zvigunwe.
  Ekaterina anopfura anotevera. Inobaya mota yeGerman nekudzvova:
  - MuRussia, Tsar Vladimir igamba!
  Elena anomurova, anorova pfuti yeFritz inozvifambisa-yega uye inorira:
  - Kune iyo Motherland, unouraya Hitler!
  Uye pakupedzisira, maOlympics achaburitsa projectile. Pwanya iyo Fritz, ipwanye uye squeak:
  - Mhedzisiro ichave yakanaka!
  Uye anoshandisawo zvigunwe zvisina zvigunwe zvetsoka dzevana.
  MuAfrica, pakupera kwaMay uye kutanga kwaJune, mauto eRussia akawana kubudirira kukuru. Hondo yakatamira munharaunda yeLibhiya neEthiopia. Musi waJune 12, Tripoli yakawa. Uye pana June 15, guta guru reEthiopia rakatorwa richifamba. Saka varwi vaMussolini Muduku vakawira pasi. Nhamo akatadza kuchengeta baba vake.
  Uye kubwinya kwake somukundi zvakare. Asi Mussolini, akatora chikamu cheChirungu neFrench makoloni, akazviti Kesari. Asi kukunda Kesari, zvinoita sezvinopfuura simba rake.
  Oleg Rybachenko akarwa ari mutungamiri webhatiri. Uye neushingi zvekuti maGerman akarasikirwa nematangi mazhinji kubva pamoto wake zuva nezuva. Mukomana wake akatopihwa mumwe muchinjikwa wegoridhe. Uye kunyangwe, pekupedzisira, zvese zvakafanana, vakapihwa iyo yakareba-yakakodzera chinzvimbo chemukuru.
  Kare hazvaipihwa nekuti zvinoita kunge mwana. Asi mukomana akaratidza hugamba hunoshamisa. Uye kugona kurwa.
  Musi waChikumi 22, 1955, mauto eRussia muAfrica akazotora Italy Somalia. Uye musi waChikumi 25, 1955, vakasara vemauto eItaly muEthiopia vakakunda.
  Imperial Army yakakunda nechivimbo. Mainstein, aionekwa semutungamiriri akanakisa weTatu Reich, akanyora mudhayari yake:
  - Takamutsa infernal bere! Iye zvino tava kubvarurwa!
  Pakupera kwaJune, maGermany akanga atambura kurasikirwa kukuru zvokuti vakamanikidzwa kumisa kurwisa kwavo muEurope.
  Tsar Vladimir akarayira kuwedzera kumanikidzwa muAfrica. Kutanga iyo Black Continent, tevere zvimwe zvese - akadaro mambo akasarudzika! Pana July 1, 1955, maGermany akaedza kufambira mberi muScandinavia. Uye vakamhanyira kuStockholm, asi vakagumburwa pakudzivirira kwakanyanya. Uye vakakuvadzwa zvikuru.
  Pakuvamba kwaJuly 1955, mauto eRussia akapinda muAlgeria yeGermany.
  Libya yakanga yatove pasi pekutonga kweTsarist Russia. Paive nekugumbuka uye zvishwe zveNiger.
  Vashandi veTangi vaElizabeth vari kurwisa maNazi. Kunopisa zvekuti vasikana vakatobvisa bhurugwa zvino vangopfeka panty chete mutangi reKondratenko-6. Vanopfura nemaNazi nemazvo.
  Uye vanoda zvinhu zvikuru.
  Tsarist Russia ichiri nyika inozvitonga. Uye haisati yave neparamende. Uye kuti shanduko haina kuitika, uye Duma haina kusimbiswa. Madzimambo pachake haadi kuzviganhurira musimba. Uye Fuhrer uye Duce vadzvinyiriri. Kureva kuti kune hondo yehurongwa huviri hune hutongi hwehutongi.
  Asi kune tsarist Russia zvakanyanya zvisikwa. Uye kune hondo yakasindimara, uye isingaregi.
  Elizabeth anodzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anopisa purojekiti. Kuzvichenura:
  Ngatipwanye mafascist kuita zvidimbu!
  Ekaterina akadzvanyawo bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvakashama ndokuburitsa mhondi, yakatsvuka:
  Ngatiwisirei pasi Hitler!
  Uye Elena anorovawo, anogogodza maNazi uye anoridza mhere:
  - Ndichabvarura!
  Uye zvakare sei grin! Uye nemakumbo ake asina kupfeka achadzvanya mabhatani emufaro.
  Uye ipapo maOlympics zvichazoitika sei, uye sei lupaen. Ichapwanya munhu wese uye gurgle:
  - Infernal ndima uye vashandi!
  Usakanganwa kudzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvako zvisina zvigunwe. Uye rova muvengi.
  Chokwadi maWarriors akashinga zvikuru uye anon"anima muhunhu.
  Oleg Rybachenko, zvakadaro, akadzora kumwe kurwiswa kweFritz ndokuimba:
  - Kune Motherland uye Vladimir the Tsar - hurray!
  Hongu, munhoroondo yechokwadi maiva neakadaro anozviti mambo weRussia, Vladimir the Third, mukuru weRomanov dzinza. Uye zvechokwadi akatanga kutonga zviri pamutemo muna 1938. Uye ipapo Vladimir akazobuda - mambo chaiye, uye kunyange mukuru! Vladimir Kirillovich Romanov ndiye tsar ane mukana wese wekuva mambo wePasi rose!
  Mushure mekukunda, kana kuti kuratidza kurwiswa, Oleg Rybachenko, akachinjana makadhi nevari pasi pake. Mukomana akapfeka zvikabudura, blond, ane tsandanyama zvikuru, uye akavezwa akatamba nevarwi vegrey-vhudzi. Kunyange zvinoshamisa, Oleg mukuru kupfuura vose. Asi mukomana uyu anozvicheka.
  Kuyeuka Port Arthur, heroic kudzivirira kwakabva kubwinya kweRussia. Kubwinya kukuru panguva imwe chete ...
  Mukomana asingafi akati:
  - Aya ndiwo magadzirisiro atinoita matambudziko edu ese! Nokukurumidza pachava nenguva apo vanhu havasati vachizotongourayana!
  Varwi nevakuru vakabvumirana:
  - Chokwadi, Major! Havazourayi!
  Oleg akatarisa ribhoni ine menduru dzake dzakawanda. Hongu, kwatova nemaodha akawanda, mashoma emauto ane. Uye zvingava zvakanaka kuti uzviwanire zita. Muchinda, Verenga, Duke!
  Duke Rybachenko - inonzwika yakanaka!
  Mukomana akasvetukira mudenga ndokusvetukira muturntable.
  MaGermany akaedza kurwisa, asi vakanyangadzwa zvakare uye vakatambura kukuvara kwakakura kusingagadzirisiki.
  Muna July, mauto eRussia akawana zvitsva, kubudirira kukuru muAfrica. Nepo kuoma kwekurwiswa kweuto retsarist kwaivepo. Algeria ine zvakawanda zvezvakanakisa zvezvombo zveRussia. Uye pakupera kwemwedzi, maGerman akakomberedzwa uye akaparadzwa mucauldron.
  Muna Nyamavhuvhu, mauto eRussia akapazawo muMorocco. Kunyanya kurwisana, vasikana vari patangi "Kondratenko" -6, vachipfuura nepakati payo.
  Nguva nenguva paive nemishumo yekupira maGerman nezvemaguta akatorwa.
  MuNigeria makaita hondo munzvimbo dzakasiyana. VaRussia vakatora zvose muhuwandu uye mamwe matekiniki emafoni, uye nerutsigiro rwevagari vemo, izvo mafashisti echisarura akazvipandukira ivo pachavo.
  Africa zvirokwazvo yakave chibatanidzo chisina simba muhurongwa hwaHitler naMussolini Jr.
  Russia yakakunda ipapo ... Uye munaSeptember, ichikwevera zvishoma nezvishoma, mauto akatamira kuNorway. VaNazi vakarasikirwa zvikuru. Uye Alenka nevashandi vake vakatasva tangi. Tangi nyowani "Nikolay" -5 inorema, yakaratidza kuve yakakwira kupfuura E series.
  Kunyangwe tangi ine simba rakadaro seE-200 yakapfuura nepapfuti yemuchina wetsarist.
  Alyonka, achidzvanya mabhatani eiyo joystick nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akakwiza maoko ake achigutsikana:
  - Ini ndiri chimwe chinhu chinogona kutyora Wehrmacht!
  Anyuta akadzvanyawo bhatani nezvigunwe zvake zvigunwe zvakashama, akabaya mota yeGerman ndokusimbisa:
  - Tichapukuta Wehrmacht kuita guruva! Nekuda kwesimba re tsarism!
  Kutonhorera Augustine akadzingwa, uye akadanidzira:
  - Uye isu tichararama pasi pecommunism!
  Maria akabvumirana neizvi:
  - Hongu, pasi petsarist communism!
  Uye nezvigunwe zvake zvakashama akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro. Uye panguva imwe chete, se lupanet, uye kupwanya muvengi.
  Uye pano Marusya achazhamba:
  - Pachiyero chakazara!
  Uye zvakare nezvigunwe zvake zvisina kupfeka achadzvanya bhatani remufaro.
  . CHITSAUKO #5
  Mauto eRussia akatokomba Oslo. Hondo dzinoenda kune rimwe gwenzi neimba.
  Pakati, mauto etsarist ari kudzoreredza zvakare kurwisa kweGerman. Oleg Rybachenko, senguva dzose, ari mberi uye ari kurwisana nechivimbo. Russian artillery inoshanda senge wachi.
  Zvese ndezvechokwadi uye zvechokwadi ...
  Muna Gumiguru, mauto eRussia akazogura Africa kubva kune zvevhu, achisunungura Morocco. VaNazi vakazviwana vamene vari murudzi rwegaba.
  Kunyangwe mukondinendi yevatema. Hitler akanga achidedera nehasha, asi akanga asingagoni kudya chinhu chipi nechipi.
  Hongu, akazvipinza muRussia ... Nguva yechando yakanga yava kusvika. Oleg Rybachenko, pasinei nokuti yakatanga chando, achiri kumhanya asina shangu uye akapfeka shorts. Zvakanaka, mukomana - chii chaunotora! Uye mukomana asingatyi.
  Uye anokanda magirinedhi nezvigunwe zvisina zvigunwe.
  Uye anoimba:
  - Rega timhanye zvine mwero,
  Matangi ezvombo mumadziva...
  Uye padenga pane pfuti yemuchina -
  Cheburashka pfuti,
  Crocodile gunner!
  Shakoklyak iri kurwiswa!
  Mukomana weterminator akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achibvarura vaNazi ndokuimba:
  - Uye ini ndinotamba ne dynamite,
  Pamberi pevapfuuri!
  Mabhiti eFritz achanyara sei!
  Munhu wose ari kunyepa, uye ndiri kuenda!
  Uye mukomana wacho anosetsa zvechokwadi! Asi vatova muchiuto kwemakore anopfuura makumi mashanu. Uye dhiyabhorosi chete! Kunyange tsvuku!
  Oleg Rybachenko zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anodzvova:
  - Kubwinya kuna Tsar naNicholas naVladimir wechitatu!
  Uye ndakafunga kuti varege kuvhiringidza Vladimir Kirillovich Romanov naVladimir Putin! The Romanov great tsars imhuri inoshamisa! Avo vakaita Russia humambo hukuru!
  Uye kwete kukanganiswa nerombo rakanaka saPutin!
  Asi ikozvino mauto eRussia ari kudzinga kumwe kurwiswa.
  Mbudzi arikuuya. VaNazi vapererwa nezano. Asi matura matsva anokandirwa muhondo. Vari kutopedzwa muAfrica. Zvakaomera maFascists.
  Saka vanodurura hasha dzavo pamusoro pevasungwa. Apa vakawana tsvarakadenga Nicoletta. Vakamubvisa kusvika pabhurugwa rake ndokumutungamirira muchando chaMbudzi.
  Musikana akasungwa maoko, anenge akashama, anofamba nemumazaya echando, achisiya tsoka dzakashama, dzakanaka. Akanaka chose. Uye maGermany anomutevera, achimurova neshamhu. Uye vanozvirova tsvarakadenga, vanorova. Ropa riri kuchururuka kubva kumusana wake wakatemwa.
  Nicoletta akangogutsurira mazino. Uye achizvikudza anosimudza musoro wake. Uye bvudzi rake dzvuku remhangura rinopeperetswa senge banner yeproletarian.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzakashandukawo dzvuku, asi musikana wacho haatombosimudza tsiye.
  Hushingi hwakadii hwaanahwo.
  Kunyange zvazvo vaNazi vakatoitora uye vakaiisa muchipfuva chavo chisina chinhu nemwenje. Asi kunyange ipapo musikana akadedera chete, asi haana kuchema.
  Ane kutenda kukuru...
  Musikana anodhonzwa pamusoro pechirango, majoini ake akamonyoroka. Ipapo moto unobatidzwa pasi petsoka dzisina chinhu. Anonanzva tsoka dzetsvarakadenga. Uye nemaketani matsvuku-anopisa, vanorova muviri wakashama werunako.
  Nicoletta akaimba achipindura;
  Ini ndiri Chernobog, mwanasikana waMwari akaipa,
  Ndinogadzira nyonganyonga, ndinodyara kuparadza...
  Hukuru hwangu hahugoni kukurirwa,
  Kutsiva kwehasha chete ndiko kunopisa mumweya!
  
  Semwana, ndaida musikana akanaka,
  Akanyora nhetembo uye akadyisa katsi ...
  Ndakamuka mangwanani-ngwanani
  Pamusoro payo mapapiro amakerubhi akabhururuka!
  
  Asi zvino ndinoziva kuti chakaipa chii
  Chii chinoshaisa mufaro munyika ino...
  Uye chii chaunoti chakanaka?
  Hekuno kuparara kunodiwa neshungu!
  
  Ndokuratidza shungu dzake,
  Mwanasikana waMwari anopenya aita sei...
  Tichakunda matenga epasi,
  Ngatiratidze simba, rine simba guru!
  
  Baba Mukuru uyu Chernobog,
  Anounza nyonganyonga, hondo munyika...
  Unonamata kuna Svarog kuti ubatsire,
  Chokwadi, unowana mubayiro!
  
  Saka ndakati, "Haiwa Jehovha!
  Rega hasha dziputike mumoyo mako...
  Tichavaka mufaro, ndinotenda muropa,
  Chizvaro ngachizadzwe kusvikira pamuromo!
  
  Ndinoda hunyengeri, hutsinye uye hunyengeri,
  Nzira yekunyengedza Stalin mudzvinyiriri ...
  Haugoni kunyadziswa
  Uye mhute yakawanda sei munyika!
  
  Apa ndakafunga kuti ndiite danho rakasimba,
  Kurova kumwe kuparadza uipi ...
  Asi Mwari mutema akawira murudo,
  Muzvinhu zvose, zvose izvi uye pashure porufu!
  
  Ndakaita sei kuti ndajaira zvakaipa.
  Uye mumoyo wehasha, kudyiswa nehasha ...
  Chishuvo chekufara, chakanaka chakapera,
  Hasha dzichingopinda kubva pachigadziko!
  
  Uye zvakadini naStalin - iyewo akaipa,
  Nezve Hitler, saka hapana mubvunzo ...
  Genghis Khan aive gororo rakanaka
  Uye mweya mingani yaakakwanisa kuremadza!
  
  Saka ndinoti sei uchengete zvakanaka,
  Kana pasina kudiki diki kuzvifarira mairi ...
  Paunenge uri mhuni - pfungwa dzako ndedzechisero,
  Uye yakanyangarika apo pfungwa dzeupenzi!
  
  Saka ndinoti kwandiri nekune vamwe.
  Shumira simba kunge dema inki...
  Ipapo tichakunda denga rechadenga,
  Masaisai achapinda muchadenga!
  
  Tichaita kuti huipi huve hwakasimba
  zvinopa hasha kusafa;
  Avo vasina simba pamweya vakatopeperetswa nemhepo.
  Uye isu tiri vanhu vakasimba vanotenda mune izvi!
  
  Muchidimbu, tichava nesimba kwese kwese,
  Simudzai munondo weropa pamusoro penyika...
  Uye hasha dzedu dzichava naye zvakare,
  Tichagashira basa rakazara neramangwana!
  
  Muchidimbu, ndakatendeka kuChernobog,
  Ndinoshumira simba rerima iri nemoyo wangu wese...
  Mweya wangu wakaita semapapiro egondo;
  Avo vari kuna Mwari Mutema havakundiki!
  Hondo pakati peRussia nemubatanidzwa waHitler yakaenderera mberi. Pakazosvika December, mauto eRussia akazopedza maItaly, achivamanikidza kuti vatore muAfrica, uye vakapotsa vapedza maGermany ikoko. Yakabviswa muFritz neNorway.
  Zvino mauto etsarist akaenderera mberi nekurwisa musi waDecember 25. Kurwa kunotyisa kwakatanga. Munguva yechando, matangi eRussia aive akasimba zvakajeka. Uye akabayiwa kuburikidza kudzivirira muvengi.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi, akamhanya asina shangu uye akapfeka short muchando, achiimba:
  - Iyi ndiyo hondo yedu yekupedzisira uye yakasimba! Ngatifirei kwaBaba - varwi vari shure kwangu!
  Matangi eRussia ane hunyanzvi painjini dzegasi. Uye vaNazi havagoni kuvamisa nyore nyore kudaro.
  Pano mberi anomhanyira "Nikolay" -5. Ine vasikana vashanu vanoimba nemoyo wese:
  - Hapana achatimisa, nyika yeRussia haigoni kukundwa!
  Uye kubva pane cannon sei kudonha! Zvinoitika chaizvo! Vasikana pasinei nekutonhora, mune bikinis uye vasina shangu. Uye vanozvipfura vamene, uye havafungi kumira.
  Vanongova simba remusango, rinotyisa.
  Alyonushka haadi kupfura chete, kunyangwe akadzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurova chiGerman, asiwo kunyora nyaya.
  Somuenzaniso, akanyora kuti mumwe musikana akaenda kunyika dziri kure kuti aponese katsi. Kwemazuva makumi matatu nematatu ndakafamba ndisina shangu mumugwagwa une matombo, ndichirovera pasi makumbo angu manyoro muropa.
  Uye zvakadaro ndakakwanisa kuwana mhuka. Nokuda kweizvi, firimu yakazadzisa chido chake uye musikana akaroora muchinda.
  Alyonushka, zvisinei, akafunga, nei achida murume kune mukuru weuto reRussia? Zviri nani kuva neboka revanoda. Uye mari yakawanda uye zvakawanda zvinonakidza. Pamusoro pazvo, varume vakatosiyana. Uye navo, hongu, iwe unowana mafaro nenzira dzakasiyana. Zvakadini nomurume? Iwe uchakurumidza kufinhwa naye uye kufinhwa!
  Asi jaya richangotanga kuwana nyika yevanhu vakuru rinonakidza zvikuru.
  Uye Alenka anopfura zvakare, achirova German E-100.
  Uye anofambisa makumbo ake akaisvonaka zvikuru, seayo amwarikadzi wekare wechiGiriki.
  Ipapo Anyuta anopfura. Uyewo zvigunwe zvigunwe. Uye anotyora kanoni yeGerman.
  Ipapo musikana anoti:
  - Kune vanhu vazhinji vakangwara muRussia, asi Tsar Vladimir ndiye akanakisa emadzimambo!
  Augustine akati:
  - Uye Nicholas II akanga asina kuipa! Haiwa, takanga tisingazivi nzira yokukoshesa madzimambo!
  Maria akaimba, achipfura vaNazi nerubatsiro rwezvigunwe zvake, uye achinyemwerera:
  - Izvo zvinodikanwa kuteerera maRussia, nemoyo wakachena uye nehuchenjeri! Uye kukubwinya kwaNicholas, ndiye mambo mukuru wemadzimambo!
  Uye Marusya akaimba chimwe chinhu ... Uye anotambawo netsoka dzake ...
  Mauto eRussia ari kufambira mberi. Oleg Rybachenko anorwawo. Achiri mukomana ane makore gumi. Ndiwo mutengo wokusafa. Hungu, asi anonzwa zvakanaka uye achifara sei! Iine simba rakawanda uye kuyerera kwesimba kunopisa.
  Mukomana anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, uye anoshinyira:
  - Ini ndiri ingwe, kwete katsi, zvino anogara mandiri, kwete Leopold, asi Leopard!
  Mukomana mukuru, senguva dzose, ari mumhepo inopenya. Usamisa maNazi.
  Pano mauto eRussia musi waJanuary 1 akanga atobvisa zvachose nzvimbo yavo yemauto eGermany neItaly, uye akapinda mukutonga kweTatu Reich.
  Panguva imwecheteyo, mauto eRussia akapinda muMexico. Gore idzva ra1956 rasvika.
  Kune veRussia, yakatanga nekukunda kutsva. Ndira 7 akapa zvakasara zvemauto eGerman muAfrica. Uye iyo yose Black Continent yakava yeRussia.
  Zvino Fuhrer akagarwa nedhimoni akaziva kuti akanga anyatsorukwa. Uye akapa Russia nhaurirano.
  Ipapo Tsar Vladimir akapindura kuti:
  - Isu tichangotaura nezve kuzvipira kusingaverengeki kweTatu Reich neItari!
  Mashoko ouchenjeri akadini! Uye hondo inopfuurira. Oleg Rybachenko, hongu, ari pamberi pekurwisa. Mauto eRussia akapinda muEast Prussia. Mitsetse yekudzivirira pano yakasimba. Iwe unofanirwa kudarika nehondo, uye iwe hausi kuzokurumidza kukurumidza.
  Imwe yenzira yekubudirira yaive pfuti dzinozvifambisa neiyo Alexander-4 bhomba. Yakasimba kwazvo uye inouraya.
  Uye zvakare vasikana vakanaka pano sei kupemberera pano. Vanoburitsa projectiles vachishandisa zvigunwe zvavo zvisina zvigunwe nekudzvanya mabhatani emufaro. Uye paradza mapiritsi uye mapiritsi emuvengi.
  Vasikana vakashinga vanomhanya nemuchando - ndizvo zvakaitwa nevakadzi vechiRussia. Uye inokandirwa muhondo nemaIndia nemaChinese. Ivava vanenge vachitozadza chaiko nzira dzekumakomba nezvitunha zvavo. Asi zvakadaro vanokwanisa kuitora.
  Mauto eRussia ari kufamba.
  Nekudaro, nyanzvi yehunyanzvi Vasilevsky inotamisa kurova kukuru kuItari - iyo isina kusimba zvakanyanya. Uye zvino mauto eRussia anokunda imwe kukunda mushure meimwe.
  January akabudirira zvikuru. Mauto eRussia akapidigura maItaly ndokuisa chigaro paAlps. Uye munaFebruary vakatora Venice. Uye vakapinda muLorbandinia. Vakatorawo Poznan. MaGermany akadzokera shure. Musi waKurume 2, Klaipeda akadonha. Mauto eRussia akapinda muEast Prussia mune dziviriro inononoka, yakanyanyisa. Ndaifanira kutopisa nzira nemakwati.
  Asi muItaly, pasta pamberi yakadonha. Uye mauto eRussia akamhanyira kuRoma. Kurume 30, 1956 akatanga kurwisa guta guru reItaly. Saka vanhu vakabhadhara vavariro dzemhuri yekwaMussolini.
  Roma, guta guru reItaly, iri kurwiswa. Kurwa kunotyisa. Kunyange zvazvo maItaly ari kuwedzera kurega. Pano vasikana vari kurwisana zvakanaka kwazvo uye mune bikinis uye vasina shangu. Varwi vanokanda magirinedhi nemakumbo avo uye vanorova kunze varwi vaMussolini.
  Vasikana vakanaka pano, uye zvechokwadi seksikäs chaizvo. Uye nemamhasuru etitans. Uye kukanda kwavanoita magirinedhi netsoka dzisina chinhu zvinongoshamisa.
  Natashka anoenda mberi uye anopfura, achichema:
  - Kune iyo Nyika yaMai yakanaka mumoyo, moto wangu unopenya unopisa!
  Zoya, achipfura, anoimba pamwe chete:
  - Ngativhurei musuwo wezviitwa! Kutenda kwedu namambo ingori!
  Uye zvakare kune Aurora, senge zvigunwe zvisina zvigunwe, hure dzvuku-bvudzi rinoburitsa madhisiki. Uye maItaly akachekwa anowa.
  Uye ipapo Svetlana anoimba nehasha, achibudisa mazino ake:
  - Tichauraya munhu wese! Tichapwanya munhu wese!
  Vanokanda madhisiki netsoka dzavo dzisina kupfeka uye vanokuya mafascist. Saka Mussolini akapinda pasi pekuparara kwevasikana. Kurwiswa kwaApril kwa1956 kwaityisa, uye kwainyanya kufungidzira.
  Uye pano matangi ari kutyaira, mbiru dzemoto dziri kuputika kubva muhunde dzadzo.
  Vasikana vanofambira mberi uye vanokanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina kupfeka. Uye kuti vanopfira sei chinhu chine ropa.
  Uye vanoseka...
  Natasha akaimba zvakasimba:
  - Tsar Vladimir, ipa Hitler kumeso!
  Achachonya nameso ake esafiri. Musikana akanaka kudaro.
  Vasikana vanomhanya nehasha. Vanopfura nepfuti. Vanocheka muvengi, vakaparadzira maNazi. Uye ipapo kune maOlympics. Uye mumaoko emukadzi ane simba-gamba akabata murazvo wemoto. Uye achaitora oirova, asi kuti ichapura sei.
  Machipisi anobhururuka kubva kumaNazi kumativi ese. Uye varwi zvakare kuti vanoda kuseka sei.
  Ipapo achaimba:
  - Mussolini acharohwa! Hushamwari hwedu ndewe monolith!
  Uye zvakare, nemaziso esafire, inochonya! Uye kurova vaNazi.
  Uye waida chii? Roma yakatorwa pane imwe nguva nevaSlav vachitungamirirwa naAttila. Uye zvino maRussia ari kutora.
  Olympias, vanopisa vanopikisa vari vapenyu neanokanda danda, vakaimba:
  - Zuva rakajeka retariro
  Inokwira pamusoro penyika zvakare..
  Russia inokunda sekare -
  MaWarriors eWehrmacht anorova!
  
  Russian gondo pamusoro penyika
  Mapapiro, kupararira, kusimuka ...
  Muvengi achanzi azvidavirire -
  Achakundwa - kuputswa!
  Mushure mekudonha kweRoma, mauto eItaly akatanga kukanda mapfumo pasi. Humambo hwaMussolini, uyu murwi wechidiki wemuuto reThird Reich, hwakanga huchipfuta.
  Mauto eRussia akatora Naples anenge asina kupikisa, ndokudzika muSicily. Ikoko, zvakare, pakanga pasina kupikisa. Uye Hitler akanga ane hutsinye.
  Pakupera kwaMay, Italy yakapera. Mazana ezviuru zvevasungwa akatungamirirwa.
  Vasikana vechiRussia vakavaisa pamabvi avo uye vakazvimanikidza kutsvoda tsoka dzavo dzisina kupfeka. Vakaseka zvavo. Vamwe, kunyanya varume vechidiki, vakazviita nechido.
  Vasikana vakanga vakanaka vachigomera.
  Mukomana wekusingaperi Oleg Rybachenko akamanikidza nhapwa kutsvoda tsoka dzavo dzisina kupfeka, dzemwana.
  Vakazviita vachida zvakakwana. Vakomana ava vaive vakatsvinda zvavo, vanetsandanyama uye vatsvuku. Chokwadi, akanga achiri muduku zvikuru, uye akanga asingadi kuita chimwe chinhu chakakomba zvikuru navakadzi. Asi kana zvitsitsinho zvehasha zvichikwenya nerurimi - zvakanaka!
  Oleg Rybachenko akatora mukuru, uye akagamuchira mumwe murayiro. Zvaaidadisa nazvo.
  Mussolini Jr. akatengeswa nevarindi vake, uye tsarist Russia yakagamuchira kumwe kukunda. Uye Benedito Mussolini Sr. haana kurarama kuti aone kunyadziswa kwake, uye kuparara kwefascism muItaly. Zvisinei, nhamo imwe cheteyo yakanga yakamirira vaNazi muGermany. Mauto eRussia akafamba mukutanga kwaJune 1956 pane zvinogumbura. Austria ndiyo yainyanyonangwa.
  Elizaveta nevashandi vake pa "Nikolay" -5 vakatamira kurwisana nemaGermany. Mauto eRussia akatsvaga kukomberedza Vienna.
  The Fuhrer, chokwadi, akazviwana ari mumamiriro ezvinhu akaoma. Zvinhu zvemaGerman muAfrica, Scandinavia, uye mazhinji eUSA zvakarasika. Uye zvino hondo dziri kutoitika chete munharaunda yeThird Reich. Izvo, zvechokwadi, zvakatsvuka zvisingafadzi kune maGerman. Mauto eRussia akapindawo muMexico. Lady Grey de Monca ari mutungamiri weboka revashandi vetangi munyika ino.
  Uye Erizabheti ari kutungamirira "Nikolay" -5 kumativi eVienna. Mudzivisi wayo mukuru ndiye E-50, iyo tsarist muchina unobaya senge blotter.
  Elizabeth akaridza pfuti, achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka, achibaya mabhatani ejoystick.
  Rova tangi reGerman ndokurira:
  - Tichapa mwoyo yedu kuna Saint Nicholas Russia!
  Ekaterina akapfurawo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akagadzirisa mumwe wake:
  - Pamwe, zvakafanana, zvakanyanya kutaura Vladimir!
  Erizabheti akapfura zvakare nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achirira:
  - Asi zvakadaro, aive Emperor Nicholas, uyo, akatipa vagari veChina, akaita kuti Russia isakundike!
  Zvechokwadi, mumauto evacheche akatumirwa kunoparadza nzvimbo dzeGermany, maChinese akanga ari mberi zvachose. Vakakanda zvitunha chaiko. Asi vakapaza.
  Kazhinji maRussia airwa mundege nematangi. Vacheche kubva kuChinese, maIndia, maAsia. Kune akawanda maChinese. Mukuwedzera, musoro wakajeka Nicholas II akaunza barika pakugadzirisa Orthodoxy, uye vamwe varume vechiChinese vanotumirwa kuhondo. Uye vaRussia vanotora chirikadzi nevakadzi vasina kuroorwa vechiChinese semadzimai.
  Mano zano.
  Uye maChinese anokwira pakurwiswa, anofa, uye achipfuura nepakati pedziviriro yeGerman.
  Elena, achishandisa zvigunwe zvake zvemutsoka zvisina kupfeka, anodzvanya mabhatani emufaro, uye anorova Fritz zvakare.
  Uye anoimba:
  - Kune Tsvene Russia, isu ticharwa neushingi!
  Pashure paizvozvo, musikana achaitora ochonya. Ndokumubudisa mazino machena! Uye ane hasha.
  Uye hezvino kuti maOlympics achaita sei. Uye anopura nezvigunwe zvake, uye anopwanya.
  Ipapo ichadanidzira:
  - Ndiri mhungu inouraya!
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti tangi E-50 inogona kuva nengozi. Yayo 88 mm cannon ine 100 EL barrel inokurumidza kupfura, gumi nembiri kutenderera paminiti, uye yakanyatsojeka. Kazhinji inorova zvombo, uye inogona kukonzera kukuvara.
  Nokudaro, vasikana vanoedza kuchengetedza tangi huru yeGermany kubva munzira. Kunyanya pedyo, kugona kwayo kupinza kunowedzera zvakanyanya. Uye maGerman ane musimboti mugoko ungave uranium kana tungsten. Ichokwadi, mushure mekurasikirwa kweAfrica uye uranium deposits muCongo, simba remauto eGermany rakatanga kuoma.
  Uye vasikana vakanaka kwazvo uye vasina shangu uye vanotonhorera.
  Apa vaizviimbira zvavo nechido:
  - Inopenya senyeredzi pasi rose,
  Nemurima rerima...
  Iyo gamba guru Tsar Vladimir,
  Haazivi kurwadziwa, hapana kutya!
  
  Vavengi vanodzokera pamberi penyu
  Chaunga chiri kupembera...
  Russia inokugamuchira iwe -
  Ruoko rune simba runotonga!
  Kurwa nevasikana, haugone kutaura chero chinhu chinopesana navo. Uye tsoka dzavo dzakashama uye dzakatsetseka. Kana maGermany akabatwa anotsvoda, zviri pachena kuti vasikana nevarume vanozvifarira. Uye varwi vari kuridza mhere.
  Vakanga vasina meno avo ane pearly.
  Ndivo vasikana vakanaka. Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, mumwe fascist anoburitswa kunze naElizabeth.
  Zvino, sezvinonzi:
  - Kubwinya kune Nyika yeBaba huru!
  Uye saka Catherine achapfura. Ichapfura tangi yemuvengi, soak iyo Fritz uye squeak:
  - Rufu kune vavengi!
  Uye ipapo Elena anorovawo, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, achizvidzvanya pamabhatani emufaro. Uye chirps:
  - Nekuda kweNyika muhukuru!
  Uye ipapo iyo projectile ichavhura uye yakasarudzika maOlympics - zvakare blonde. Uye sezvaanorira:
  - KuRussia huru!
  Uye vasikana vakazara nechido chose.
  Heino tangi E-75. Cannon yake ine simba rakawanda: 128mm, uye anogona kukuvadza zvakanyanya. Mukuwedzera, iyi tangi ine kudzivirirwa kuri nani uye nhumbi dzokurwa dzakakora.
  Asi Erizabheti akafanana nebenzi. Uye achasunungura chinhu chinouraya, chinopinda chiri kure. Uye chete zvidimbu zvesimbi yakabvaruka zvinosara kubva kuGermany.
  Uye musikana achaimba:
  - Runako rutsvene uye hope huru!
  Pashure paizvozvo, iye acharatidza rurimi.
  Matangi eGerman E-75 achangobva kuve akakura. Vane pfuti refu, iyo inokubvumira kutarisana nematangi eRussia, kunyanya ayo ari nyore. Uye izvi zvinoita kuti Fritz awedzere njodzi.
  Asi vasikana veSoviet havanyadziswi neizvi. Uye vanopwanya Fritz.
  Uye varwi pachavo vanonyanya kunyanya kupisa mubhikini, uye vasina shangu. Uye vanorwa nechivimbo zvikuru.
  Vanokunda zvakanyanya.
  Catherine akapfura vaNazi uye akaimba:
  - Asi kuva akatendeseka! Ini ndinopwanya maFritz ese pasina kusarudzika!
  Elena akapfurawo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akarira:
  - Tichakunda munhu wese uye, hongu!
  Mitambo yeOlympic yakarovawo maNazi pasina tsitsi. Ihure risingakundiki.
  Uye zvakare nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe.
  Natasha neboka rake vari kurwa pamusoro Kondratenko-6 tank. Motokari iyi yakareruka, asi inofamba kupfuura Nikolai. Zvechokwadi, nehuremu hushoma, caliber idiki, uye zvombo zvishoma zvishoma. Uye zvinoreva kuti njodzi yekufa yakakura zvikuru.
  Asi vasikana, ndinofanira kutaura, havanyare zvachose. Uye vanorwa semhare dzehondo.
  Natasha anoimba, achishingaira kupfura:
  - Kuchava kukunda kwedu!
  Uye anodzvanya mabhatani ejoystick nezvigunwe zvake.
  Zoya zvakare anopfura, nerubatsiro rwemakumbo ake asina kupfeka uye squeaks:
  - Tsar Vladimir mberi!
  Uye vasikana vose vakahukura mukuimba:
  - Kubwinya kune vakawa magamba!
  Mushure maizvozvi, Aurora akadzinga, akashandura tangi yeGermany ndokubudisa:
  - Hapana achatimisa! Hapana achatikunda!
  Akazunzawo tsoka dzake.
  Uye ipapo Svetlana akabvuma, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye akagomera pamusoro pemapapu ake:
  - MaRussia ari kurwa nehasha!
  Uye vasikana vose vakadanidzira mukorasi:
  - Chibhakera chemusoja chakasimba!
  Uye zvakare tsvarakadenga dzinomhanyira kuhondo. Pfura nemazvo uye nemazvo!
  Heunoi vanouya vashandi vaJane, vachirova maMexico. Mukadziwo akangwara uye akanaka.
  Uye vasikana vari mungoro yake - vasina shangu uye mune bikinis. Vanorwisana nehasha dzinotyisa uye dzakadzikama.
  Ipapo Gertrude akaridza pfuti, achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka, uye akaridza mhere:
  - Ini ndiri musikana achaparadza munhu wese muchikamu chechipiri!
  Uye pano Malanya akafanana lupaneti. Uye pwanya tangi yechiLatin kubva kure.
  Uye ipapo Matilda, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achamurova.
  Uye kuseka:
  - Ndine musikana akanaka!
  Uye varwi vepamusoro uye vane hasha kurongeka. Havanzwe kupera simba kana kutsamwa.
  Pavanenge vachihura, vanofuga.
  Uye Alyonka anorwawo nechivimbo zvikuru.
  Pakupera kwaJune, Vienna yakakomberedzwa. Kurova kukuru kwakaitirwa Germany uye mukurumbira wayo. Panguva imwecheteyo, mauto eRussia ari kufambira mberi akananga kuOder. Vanokanda maChina, maIndia, maArabu muhondo. Uye pwanya kudzivirira kweFritz.
  Hitler, chokwadi, atova mukutya. Vasikana vaiva pamatangi nendege vakamutsikirira sei.
  Heino Albina naAlvina, vatyairi vaviri veRussia. Uyewo vasina shangu uye mubhikini, vanogogodza vaNazi semapeya netsvimbo kubva pabazi. Uye kune vakaroorana, vanoita zvishamiso zvakadaro chaizvoizvo.
  Albina akapfura ndege shanu nekuputika kubva kumurwi wake "Peter the Great" uye akaimba:
  - Tiri mapere edenga!
  Alvina akapfura ndege nhanhatu mukuputika kwegondo rake rehondo, ndokurira:
  - Uye isu tichapwanya munhu wese!
  Muchadenga, vaviri ava vakanga vatova ngano!
  . CHITSAUKO #6
  Vasikana vakapihwa madhigirii manomwe eSt. George Cross: muchinjikwa wesirivha, muchinjikwa wesirivha une uta, muchinjikwa wegoridhe, muchinjikwa wegoridhe nebhangi. Pamwe chete nemuchinjikwa wegoridhe une madhaimondi, uye muchinjikwa wegoridhe une madhaimondi uye uta. Uye dhigirii repamusoro igolden cross star, ine uta hwemadhaimani. Mubairo wepamusoro - nyeredzi huru yemuchinjikwa wegoridhe, ine madhaimondi uye uta, ichangobva kusimbiswa.
  Saka vasikana vacho vaigona kudada nezvavakaita. Uye nguva dzose, kunyange mukutonhora, vairwa chete mubhikini uye chete vasina shangu.
  Vasikana vakanaka kudaro.
  Albina akaridza pfuti ndokuimba:
  - Nekukunda kwedu kwakanakisa!
  Alvin akaenderera mberi achiti:
  Vazukuru vedu nanasekuru ngavadade nesu!
  MaWarriors uye kutaura zvazviri - vasikana vekirasi yakakura!
  Vanorova vaNazi mudenga uye vanoimba:
  - Kubwinya kuRussia, Kubwinya! Yedu Tsar Vladimir igamba! Pachava nesimba mambakwedza! Viga Hitler muvhu!
  Chokwadi, Vladimir Kirillovich Romanov anogona kufadzwa chaizvo nevarwi vake.
  Kana vakarwa, ipapo nenzira yokuti haugoni kuvasimudzira pfumo!
  Vladimir Kirillovich Romanov ndiye tsar ane mukana wese wekugumisa hondo zvachose!
  Uye maFascist anodedera pasi pekurova kweuto retsarist ...
  Yakapoteredzwa Vienna yakakurumidza kudonha. Pakazosvika pakati paChikunguru, mauto eumambo hwetsarist akabuda pakatarisana neOder. Uye Koenigsberg yakavharwa zvachose.
  Uye maGerman akadzokera kumashure kweOder. Uye vakaedza kugadzira mutsara wekudzivirira ipapo. Capitally dzivirira. Asi muhafu yechipiri yaChikunguru, mauto eRussia akatanga kurwisa Hamburg ... VaNazi zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi vakabvuma.
  Kurwa kwacho kwaityisa. Mimwe misha yakachinja maoko kakawanda. Iwo matangi matsva eGerman emhando yepamusoro AG akateedzana, iwo mapiramidhi, akatorawo chikamu muhondo. Vaive vakasiyaniswa nekudzivirirwa kwakanaka kubva kumakona ese. Asi uto ramambo raivakunda.
  Uye nhamba huru yevarwi vetsoka veAsia yakafira kuhondo. Asi vakakurega uchifamba.
  MaGermany, kune rumwe rutivi, akanga apererwawo nehupfumi hwevanhu. Pakupera kwaAugust, Hamburg yakanga yakakombwa, uye Munich yakanga yakavharwa.
  MaGermany akarasikirwa nenzvimbo inokosha. Uye vakanga vasina chavangabata panzvimbo dzavo.
  Oleg Rybachenko akarwa kumberi munharaunda yeGermany pachayo. Uye mukomana wekusingaperi aigara achinyemwerera uye akaburitsa mazino ake ane pearly.
  Ipapo akakanda magirinedhi nemakumbo asina chinhu, akaita seemwana. Zvakanaka kuva mwana - zvakangoita sei kuti uve mukupisa mupfupi chete. Uye sezvo iwe usingafi, iwe unogona zvakare kuve hafu-wakashama muchando pasina njodzi yekubata kutonhora.
  Saka mukomana akaimba:
  - Barefoot, isina shangu chete,
  Pasi pekutinhira kwaChikunguru uye pasi pekunzwika kwesefa!
  Vasina shangu, vasina shangu chete
  Zviri nyore kuti mukomana ave mukomana anotonhorera wemombe!
  Uye mwana-mukuru weaya mafashist anoramba achizviparadza. Uye vanotonyanya kurwisa.
  Yatova September ... Yave kutanga kunaya ... Mauto etsarist, achizadza zvitunha zveChinese, akatora Munich neHamburg, uye ari kufambira mberi nenzira yeRuhr. Iyo inonyanya kukosha muindasitiri yeGermany.
  Uye maGerman ari kurwisa zvakanyanya.
  Natasha ari kurwira tangi yake, uye anogomera:
  - Fascists ichave yakasimba kwazvo!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe sezvaanodzvanya pamabhatani eiyo joystick. Uye achapfura mabhomba kumaNazi.
  Uye ipapo Zoya, akarohwa sei nembama. Uye zvakare nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe.
  Uyewo kuimba:
  - Russia ndiyo inopesana naHitler!
  Zvino heino Aurora, achaita hukasha. Uye zvakare nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe:
  -Kunzira yeRussia!
  Uye shure kwavo ndiSvetlana, uyo achasunungurawo projectile inouraya. Boora tangi reGerman uye squeak:
  - Nokuti Tsar Vladimir Kirillovich!
  Uye iye acharatidzawo rurimi rwake.
  Vasikana vaita dzungu apa.
  Alenka pane tangi rinorema zvakare inopwanya maNazi. Uye anovarova ari kure.
  Murwi akaimba:
  - Ndakakunda hafu yenyika nemazamu angu!
  Uye mazamu aAlenka ane mazamu matsvuku.
  Zvino Anyuta anobva aita sekuputika nezvigunwe zvake. Ichaita tangi yefascist uye blather:
  - Ndiri musikana ane nyeredzi! Mumabhuku enyaya!
  Uye grin...
  Uye ipapo Augustine achaburitsa mhondi projectile. Pwanya maNazi uye kuseka:
  - Dai uto redu rive rakasimba!
  Uye anofambisawo makumbo ake ...
  Uye shure kwavo, Maria achatora, uye agoenda kumaNazi. Twist pachayo, zvine hukasha flaccid:
  - Isu tiri vasikana vane hutsinye!
  Uye ipapo Marusya achasunungura chombo chake chinouraya, chinoparadza kurwisa maNazi. Uye nerubatsiro rwekushama, girlish makumbo.
  Uye woimba:
  - Isu tiri kukundwa zvachose kwevavengi!
  Gunyana rakapfuura muhondo dzaityisa. MaGermany akarwisana zvakasimba. Asi muna Gumiguru, apo mvura yakanaya zvakanyanya, mauto etsarist akawana zvakare mukana. Akabva atanga kufamba akananga kwaRuru. Mushure mekurwiswa kunotyisa, Koenigsberg akadonha. VaNazi vakarohwa imwe mbama kumeso.
  Uye kumaodzanyemba kweFrance, mauto eumambo akakomba Toulon. Saka vaNazi vakava nenguva yakaipa zvikuru.
  Hitler akashatirwa, asi paakanga ari muBerlin. Nzvimbo yake yakanga isina simba.
  Zviri pachena kuti hapana aida kuteerera nhaurirano. Asi vaNazi vakabatikana senhunzi.
  MunaNovember, mauto ehondo yetsarist akatora nzvimbo dzakawanda dzeRuhr nehondo, nokudaro achinyima Germany nzvimbo huru yekugadzira.
  Uye muna December, hondo tsarist akatora yose kumaodzanyemba France, uye akapinda Spain. Uye kumberi kweGermany, pakupedzisira akatora Ruhr. Uyezve, dzimwe nyika dzeGermany dzakatorwawo. Uye mauto etsarist akasvikawo kuDenmark.
  Hitler akapenga segehena mukeji, asi haana kugona kuzvibatsira.
  PaKisimusi yeKatorike, mauto etsarist akatamira kuParis. Pasinei nechando uye chando, vashandi vaNatasha vakanga vasina shangu uye mubhikini.
  MaGermany akakanda mapfumo pasi kakawanda. Uye vaFrance vakanga vasingadi kurwisana nevaRussia zvachose.
  Achityora bhatiri reGerman, Natashka akati:
  - Saka, chokwadi, chii chaive neAdolf paakatanga hondo nesu?
  Zoya ane bvudzi regoridhe zvine musoro akati:
  - Pamwe, chokwadi chekuti isu, tawira pasi pekumanikidzwa, tichadonha semari kubva muhomwe yegomba!
  Aurora akapwanya walnut nezvigunwe zvake. Akabva aisa mumuromo make ndokuti zvine musoro:
  - Nhoroondo inodzidzisa kuti haidzidzisi chinhu!
  Svetlana akadzvanya zvigunwe zvake zvakashama pabhatani remufaro. Akagogodza imwe cannon yeGerman ndokupindura:
  Ngativei varwi vakuru!
  Varwi vechikadzi vanoratidzika kuva, chaizvoizvo, vakatsunga kurwa nokukunda.
  Oleg Rybachenko mukomana asina shangu ari mujaho akapfeka zvikabudura uye akashama, ane tsandanyama torso. Anodedera nekudzvova.
  - Ngatirovei Fritz! Ngatirovei Fritz! Uye rova migomo!
  Uye mukomana ane mazino machena akadaro, maparera! Ingori mudiki uye isingachinjiki terminator.
  Oleg Rybachenko anopfura achimhanya. Anouraya fascists uye anoimba:
  -Mweya weRussia isimba remadzimambo, pwanya iyo Fritz!
  Mukomana akakanda girinedhi negumbo rake risina chinhu ndokuimba:
  - Russian waltz, mambakwedza anobuda - mukubwinya kwamambo!
  Chokwadi, mukomana wacho airatidza kuti airwisana zvikuru. Uye gouge maNazi pane yekutanga nhamba.
  Uye vasikana vari kurwa zvakasimba. Heino Mirabela... Uyewo mutyairi wendege yepamusoro. Hapana anogona kumumisa. Anorovera pasi Fritz uye anoimba, achibudisa mazino ake:
  - Musikana anopenga! Heino label yake!
  Uye achatora uye kuvhura roketi!
  Hongu, pane vakadzi pano! Apo vasikana veRussia vanorwa, saka hapana simba rinogona kuvadzivisa.
  Mirabela akadonhedza ndege nomwe dzeGerman nekuputika kwekanoni shanu, ndokurira:
  - Tsar Vladimir Kirillovich ndiye Mwari wedu!
  Uye musikana anorova tsoka dzake dzisina kupfeka pagirazi.
  Uye zvakare Albina naAlvina vari kurwa mudenga.
  Ndihwo humbavha hunoshamisa. Maakaunti akawanda ari kuwedzera. Uye pavanoimba:
  - Mudenga tiri vakakwana! Aces isu tiri kukwana! Kubva pakunyemwerera kusvika pakuita - kunze kwekurumbidza!
  Albina akadonhedza ndege ina dzeGerman nekuputika kumwe chete ndokurira:
  - Ah, mufaro wakadii! Chii chinonzi kukwana pakurwa!
  Alvina akagura ndege shanu dzeGermany ndokuenderera mberi:
  - Kuziva kukwana mukurwa! Uye yakanaka yakanaka!
  Varwi vakaimba mukorasi, vachicheka vaNazi:
  - Vasikana! Zvakaoma vasikana! Vasikana! Zvakaoma vasikana!
  Vakaratidza fuse yavo yehasha. Ivo havana kumanikidza kuburuka, kutaura idi, kune mumwe wevaNazi.
  Asi vaNazi, chokwadika, pasi pedzvinyiriro yakashata.
  Hitler ari mubhanker muBerlin uye vanomubhomba semapete. Aida chii? Yapedza fascist nhamba yekutanga! Akaenda kune tsarist Russia, uye iye zvino iye pachake ari kupwanywa semapete.
  Tsar Vladimir Kirillovich parizvino vakazorora kubva munguva yechando pamahombekombe eIndia Ocean. Vasikana vakanaka vemarudzi nemarudzi akasiyana vari kutamba pamberi pake.
  Zvisinei, mambo haana basa nokuona vanhu vachirwa. Pano, semuenzaniso, vasikana vaviri vachipesana nerunako vaviri.
  Vanorwa neminondo yepurasitiki kuti vasaremadzane. Zvisinei, vanorwa zvakasimba.
  Ava ndivo varwi. Pane kuchinjana nehasha. Mablondes maviri uye maviri matsvuku ...
  Tsar Vladimir akabvunza Field Marshal Vasilevsky:
  - Chii chinonyanya kuoma muhondo nemaGermany?
  The field marshal akapindura nokutendeseka:
  - Wana chivimbo! Pakungotanga chete, muvengi paakatanga kusimuka, ndipo pandakanzwa kusagadzikana. Uye zvino takatanga kukunda uye zvese zviri pachena muvavengi! - Munda Marshal Vasilevich, uyu strategist mukuru, akanwa waini.
  Vladimir Kirillovich zvine musoro akati:
  - Zvakanyanya kuoma kuhwina nguva dzese! Asi takaratidza kuti tinokwanisa pane zvakawanda! Uye zvino pachava nenguva, uye nyika yose ichava norugare!
  Munda Marshal Vasilevsky akasimbisa:
  - Ndinotenda izvozvo!
  Vasikana vakaisa mavanga pamiviri yavo yakashama, uye vairatidza kutya zvakanyanya.
  Vakarwa, hongu, kwete semazuva eRoma yekare - vakaedza kusakonzera kukuvadza kukuru kwavari. Asi vakanga vachishingaira.
  Munguvayo, kurwa kwakapfuurira. MunaJanuary, mauto etsarist akatora Paris pakufamba. Guta guru reDenmark, Copenhagen, rakatorwawo. Mauto eGermany akanga ava kupera simba. VaRussia vakaramba vachifambira mberi kuburikidza neGermany pachayo. Fritz akarwa zvakanyanya, asi simba ravo rakaputsika.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingafi akasvetuka asina shangu muchando uye akamhanyira mberi kwevanhu vose kurwisa, zvachose pasina kutya moto. Uye pakuridza muridzo:
  - Ndiani anoshandiswa kurwira kukunda,
  Nyatsokunda muvengi...
  Anoseka nemufaro uye anowana zvakawanda,
  Uye Hitler acharohwa zvakaomarara!
  Uye netsoka isina shangu yemukomana achakanda girinedhi! Uye akabvisa mazino ake eparera, makuru kupfuura makore ake. Hongu atova nemuromo semhumhi. Ichakwenya nepahuro ipi zvayo.
  Uye vasikana vari mumatangi vari kufamba kubva kumaodzanyemba kusvika kuchamhembe kweGermany. Vanoenda kugungwa. Uye chete nyika dziri pedyo neBerlin nePomerania dzichasara neFritz.
  Natashka, achigogodza matangi efascist, akati:
  - Uye muhondo inonakidza nenzira yayo!
  Zoya, achirova vaNazi, akabvuma:
  - Zvakanaka sezvazvinowana! Kunyanya patinokunda!
  Aurora, achipfura nezvigunwe zvake, akati:
  - Zvese zvisingagoneke zvinogoneka muchadenga, kana zvishoma....
  Uye musikana mutsvuku anoseka!
  Varwi vechikadzi vanodedera nomufaro uye nehasha. Uye vanopwanya maGerman.
  Panguva imwecheteyo, mauto etsarist ari kuenderera mberi neSpain uye atova kusvika kuSeville.
  Olga ari mutakuri wevashandi vane zvombo ari kupfura maGerman nemauto emapurisa.
  VaSpain veko havatomborambi. Imwe nyika iri kuwira pasi pedemo reRussia.
  Oleg akapfura uye akaimba:
  - Aerobatics, pachave nebash pane bash!
  Uye mumwe wake Alice akarira:
  - Hukuru hwevaRussia hwakazivikanwa nenyika,
  Fascism yakapwanyika nekurova kwebakatwa ...
  Isu tinodiwa nekuyemurwa nemarudzi ese epasi,
  Ngatimirei hutsvene hunoyera tsardom!
  Uye vasikana vacharova uye kudzvanya joystick nezvigunwe zvavo.
  Hondo pakati pehumambo hwetsarist hwaVladimir Kirillovich Romanov neNazi Germany inoenderera mberi.
  Mauto eRussia akapotsa asunungura France zvachose kubva kumauto eNazi. Kukadzi 1957... Hondo yetsarist inosunungura Portugal.
  Musi waFebruary 23, zvikamu zveRussia kubva kuDenmark neGermany zvakabatana.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi, anorova mumatope netsoka dzake dzisina chinhu. Mwana-mukuru anodanidzira nepamusoro pehuro yake:
  - Kubwinya kuRussia Tsar Vladimir wechitatu! I will hack Hitler, ndichayera neshamhu!
  Uye mukomana wacho achadanidzira zvakare, uye neminwe yake isina kuvharwa achakanda diski yakapinza. Uye rova fascist pahuro. Uye ipapo negumbo rakashama, remwana iye anokanda boomerang, uye nekukasira kucheka huro dzeshanu Fritz.
  Hongu, pfungwa yakaipa yaHitler yekurwisa humambo hwakadaro.
  Natasha nechikwata chake vanopedzisa maGerman ekupedzisira muPortugal. Tangi yavo haiperi mukuparadza.
  Uye vanodzvanyawo mabhatani ejoystick nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe, kuita kuparadzwa kunotyisa.
  Zoya akapfura, akapwanya kanoni yeGerman ndokuimba:
  -KuRussia uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Aurora, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvakashama, akakava muNazi uye akarira neshungu:
  - Mwari ponesai mambo!
  Svetlana akarovawo, achidzvanya mabhatani eiyo joystick neminwe yemakumbo ake asina kupfeka uye akashinyira:
  - Changamire akasimba!
  Vasikana vanoputsa maNazi. Asi tangi itsva yeNazi "Maus" -4 yakaonekwa. Muenzaniso une simba kwazvo - matani mazana matatu mukurema, uye pfuti 310-millimeter. Anogona kupinda kure kure, uye iye pachake ane nhumbi dzakasimba zvokuti tangi yeKondratenko-6 haizomutora kubva kune imwe kona.
  Natasha anoti:
  - Vasikana, isu tinofanirwa kuswedera pedyo nekusundira muchikamu chezasi chedivi, pakati pema rinks - uyu ndiwo mukana wedu wega!
  Zoya akarova kanoni yeGerman nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuimba:
  - Kufa kunokupa iwe wekupedzisira mukana, asi kurumidza kumberi! Mumvura nechimvuramabwe nomuchando!
  Augustine akaridzawo mbama nekurira:
  -Mukana wekupedzisira, magumo anokupa! Kurarama kwenguva refu, uye kumhanya zuva nezuva!
  Uye zvakare nezvigunwe zvisina zvigunwe, asi kuti ichamonyoroka sei. Uye kuparadza maFascists.
  Svetlana akati:
  - Yemiganho mitsva uye nekumhanya kukunda!
  Tangi reRussia rakasimuka, richisimudza spidhi. Uye vasikana vachaitora uye voimba:
  - Changamire ane simba, ane mbiri kwazvo muzera, Orthodox Tsar, anotonga kubwinya, kune mbiri kwatiri!
  Uye zvakare vakakurumidza, vachisimuka kubva kune inorema projectile yakatumirwa kubva pfuti iyo yeGerman Maus-4 yaive nayo. Vasikana vakaridza mhere:
  - Usapinda munyanga yegondohwe! Kuti iwe Hitler - kufa!
  Uye tangi yavo iri kukurumidza. Semutambi diki ari kurwisa hombe. Asi mikana ndeye, hongu, makumi mashanu nemakumi mashanu.
  Natasha achitevera kufamba kwetangi, akarangarira kurovana kwaakaita nemurume mumhete. Akapotsa kurohwa, akarohwa asi akaramba. Uye ipapo nechivimbo akabvuta. Uye akabata kufamba kwakasangana nemuvengi, uye muchirebvu. Akagogodzwa!
  Yakagamuchira chiuru chegoridhe rubles. Uyu ndiye musikana wekurwa. Kana akadaro, achadaro!
  Natasha akadzungudza gumbo rake risina kupfeka ndokuimba:
  - Uku hakusi kurwa kwekupedzisira, asi kune imwe inosarudza! Nokuda kwekubwinya kweBaba, nokuda kweNyika uye kukudzwa!
  Uye zvino tangi yavo inotsvedza ichipfuura nepadivi, uye inotumira projectile ... Zoya akashandisawo zvigunwe zvakashama, musikana ane bvudzi regoridhe, uye anomhanya setsoko. Uye Maus-4 akatanga kuputika. Zvaiva pachena kuti akanga aputiswa matemba. Uye ipapo ichabvarura sei shongwe, uye ichabhururuka kumusoro mudenga!
  Vasikana vanodanidzira pamwe chete:
  - Kukunda! Kuhwina kwakanaka!
  Uye imwe tangi pane yavo rondedzero!
  Kurume 1, 1957 mauto eRussia akatanga kuyambuka Elbe. Zvinoita kunge Hitler akatsikwa pahuro.
  Mukomana Oleg Rybachenko akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, yemwana, akanyura tangi yefascist ndokudanidzira:
  - Kune mitsva, isingachinjiki miganhu!
  Vashandi vetangi veAlenka vanotendeukira kumabvazuva. West Germany neFrance dzakatosunungurwa. Nyika chete dziri pakati peOder neElbe dzakaramba dzichidzorwa nevaNazi. Zvakanaka, zvakare Britain neIreland. Ikoko mauto ekupedzisira eNazi.
  Alenka, achipfura mabhatiri efascist, anoti:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Kana uchifanira kutonga...
  Usafe wakakanganwa -
  Vanozivikanwa mauto ari kurwa!
  Uye pano zvakare imwe projectile yakatumirwa netsoka dzisina shangu. Uye rova pfuti yeFritz.
  Mapfuti ane zvigunwe zvisina zvigunwe uye Anyuta. Anorova fascist, uye anodzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri musikana akadaro - kuti Hitler anorutsa!
  Zvadaro, zvipikiri zvemoto Augustine. Uyewo dhiabhorosi ane chinangwa chakanaka, uye anodzvova.
  - Kumasuwo egehena!
  Uye anoshandisa tsoka dzisina makumbo.
  Maria anopfura achimutevera. Nenzira imwe cheteyo yaanotora nekurova, uye screeches:
  - Hapana achandimisa tigress, hapana anomisa musikana asina shangu chero kupi uye acharohwa!
  Uye ipapo kuti maOlympics achacheka sei. Uye achagogodza kunze tangi yeGermany, achibvarura shongwe sevhavha yehowa kubva pairi.
  Uye cackles:
  - Kune mitsva, mitsetse yemawere!
  Uye acharatidza ndimi dzake zvakare!
  Vasikana vacho vanozviomesera kwazvo uye vanorwisa zvakanyanya. Uye vaNazi vari kunyura mukurova kwavo.
  Pana March 2, 1957, mauto ekupedzisira eNazi muPortugal akakanda mapfumo pasi. Zvakava pachena kuti mambakwedza efascism akanga asvika. Kunyanya, mambakwedza? Kunyura kwezuva!
  Uye mauto eRussia ari kufambira mberi. MaGerman ari kuwedzera kudonhedza zvombo zvavo uye kuzvipira.
  Vanowira pasi nemabvi avo. Uye vasikana veRussia neChinese vanotsvoda tsoka dzavo dzisina kupfeka.
  Zvinotaridzika zvakanaka uye zvakanaka. Uye vaNazi vari kuchekwa uye kuchekwa.
  Vashandi vaNatasha vatove muchitima vachienda kunorwa kuchamhembe, neFritz.
  Vasikana vakagara mukamuri mavo. Vanotamba makadhi nezvigunwe zvavo zvetsoka.
  Natasha akati:
  - Izvo zvinonakidza, patinotora Berlin, chii chinotevera?
  Zoya akapindura nechivimbo:
  - Inotevera ichava London!
  Aurora wemoto akaseka ndokubvunza zvakare:
  - Ndokuzo?
  Zoya akati achisimbisa:
  - Latin America ichava yedu! Hatisi kuzomira pamhemberero nemaNazi!
  Svetlana akabvumirana neizvi:
  - Chokwadi hatidi! Ngatikunde pasi rose!
  Natasha akasimbisa nechido:
  - Uye ipapo pachava nerunyararo, pasi rose!
  Vasikana vakaimba pamwe chete, vachinyora sezvavaienda;
  Kubwinya kuGreat Russia yeTsarim,
  Apo Vladimir anogara pachigaro ...
  Tichapwanya mhomho yehuipi fascism -
  Mbiri kune uto uye isu tiri monolith!
  
  Mukutenda kwemoyo mikuru vakatyiswa.
  Nyika yedu yaAmai nemoyo yedu yese...
  Isu tiri vanakomana vaMambo Nicholas
  Uye havana kumufira pasina!
  
  Nyika yedu iwe wakakosha kudarika zvese,
  Ngatisimudze salute ine mapapiro, yekudenga ...
  Iwewo uri kurwisana nenyika yaBaba,
  Zvakanaka, regai vaNazi vose vafe!
  
  Hitler aida kutora nyika dzedu,
  Uye imbwa yakaipa yakaedza kuna mambo ...
  Asi isu tiri kumhanya, isu hatizvibvumire izvozvo,
  Saka fascism yakawira patiri pasina!
  
  Mambo mutongi ane tsitsi uye akachenjera;
  Kubhururuka segondo riri pamusoro penyika...
  Vladimir achava ishe weboka,
  Hushamwari hwedu hwakafanana nesimbi monolith!
  
  Isu tinogogodza rutsigiro kubva mumakumbo aFritz,
  regai Hitler aite kufema mumhino ...
  Tichatengesa kuurayiwa kune vane hasha, kunyadziswa;
  Ndiani anoita zvakaipa paNyika!
  
  Simba roumambo nouchenjeri hwoumambo.
  Pachave nemafascist, kupwanya pasina chiyero ...
  Hitler nditende, akaita hupenzi hunotonhorera,
  Uye zvino hupenyu hwake hwakafanana neshinda!
  
  Saka remekedzai madzimambo makuru
  Iko hakuna inotonhorera kupfuura Romanovs Panyika ...
  Muhondo yevaNazi, rova mwoyo,
  Kuvhura nzira yekubudirira, zviroto!
  
  
  Petro Mukuru akatiendesa kugungwa,
  Alexander akakunda Paris ...
  Hongu, dzimwe nguva kushungurudzika kwakaitika,
  Asi Russia yakachengetwa nekerubhi!
  
  Zvinhu zvose zvakanaka nesu
  Uye vasikana nevarume vanotenda ...
  Mambo anotonga, munoziva zvakanaka
  Kunyange mhuka yakaipa ikadzvova iri pachikumbaridzo!
  
  Hapana muganhu, tenda mukukwana
  Komonisiti ichakurumidza kuva nemadzimambo...
  Tichazarura mikova yemufaro,
  Yakashata fascism yakaparadzwa!
  
  KuRussia, muganho hausati waiswa,
  Isu, titende isu, tichakunda muvengi ...
  Vasikana vasina shangu, sekunge muSparta,
  Zvakanaka, Tsar Vladimir wedu mumwe!
  
  Tinotenda muna Rod - Mwari Mukuru,
  Chii chakagadzira maSlav akakwana ...
  Tinorwira rukudzo nerusununguko
  Ngatirovei paNazism!
  
  Iwe uri mhuri huru yeRomanov,
  Achatonga Russia nekusingaperi ...
  Mambo mukuru, ndege huru,
  Satani haazoputsi gondo!
  
  Nekuda kweRussia kukuru,
  Tinotumira varwi kuhondo ...
  Vatsvene vanobva kumifananidzo vanokudza zviso,
  Pamusoro pazvo, chero murwi ndimambowo!
  
  Mwoyo wedu unopisa nokuda kwaAmailand,
  Isu tiri vasikana vakanaka muhondo ...
  Tichavhura zvishoma munzvimbo, ziva musuwo,
  Ndichauraya Adolf sehure!
  
  Kwangosara zvishoma kuBerlin,
  Tichapinda takatakura mbiri yemadzimambo...
  Kuchembera hakutyisidzire isu vasikana,
  Isu, nditende, usatese mvura!
  
  Ngativigei akaipa neakaipa;
  Shato ichakundwa zvine mukurumbira ...
  Uye isu tine zvidhori zvegoridhe,
  Rodnovery mutemo usingaperi!
  Vasikana vakapura vaNazi zvine mukurumbira, nei vaFritz vakakundwa navo. Muchirimo 1957. Tsoka dzakashama dzevasikana dziri kupfapfaidza nemumadziva. Uye yakanaka uye yakanaka kwazvo. Uye kana zvigunwe zvemakumbo akatsvuka akakanda pea ine antimatter inokwanisa kupaza chero ipi zvayo, kunyange tangi ine simba refascist.
  Hitler muBerlin, uko mhete dzakasimba dzekudzivirira dziri pakati peElbe neOder. Uye ipapo inofanira kunyatsopwanyika.
  Uye zvakadini nepakati paMarch, uye pasi rakave rakanyorova uye rakanyorova. Asi izvi hazviregi vasikana uye Oleg Rybachenko.
  . CHITSAUKO 7
  Hondo yakaenderera mberi ... Mauto etsarist Russia akambomira kuti aunganidze mauto awo zvakare. Panguva imwecheteyo, kumhara muBritain kwakatanga musi waApril 1. Kunze kuchiri kutonhora uye kune dutu. Asi zuva iri rakazodzikama mauto eRussia atanga kumhara.
  Alenka akarwa nevamwe vasikana. Pasinei nokuti chando hachina kunyunguduka kwose kwose, vasikana vakarwisa muvengi vasina shangu ivo pachavo uye vakapfeka bikini chete.
  Alenka akakanda girinedhi nechisimba chinouraya nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akakoira:
  - Nekukunda kwehumambo!
  Anyuta, uyo akapfurawo, uye makumbo ake asina kupfeka akaburitsa kuputika kwemasaha, akadeedzera:
  Chinangwa chedu ndechekukunda!
  Alla, achigura vavengi, akarega, achibudisa mazino ake.
  - Ndinotenda kuti kukunda kuchauya.
  Uye iyewo akakanda bhomba nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka. Uye akabvarura boka reFritz.
  Maria akamutevera. Pane chaakadzvanya zamu dzvuku pamutsara we bazoka, ndokutyora tangi reNazi.
  Musikana akaimba:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Mitambo yeOlympic yakarwawo zvisingaite. Akarova vaNazi, akavapwanya uye akaimba:
  - Rumbidzai communism inoera! Nazism ichakundwa!
  Uye akabata dhiramu rezvinoputika pasi pega pega paanorivhura. Uye achaparadza vadzivisi vazhinji.
  Kunyangwe zvingave nezve communism kuimba kana tsarist hurumende iri kutonga haina kunyatsokodzera.
  VaNazi vari kuedza kurwisa neimwe nzira. Vamwe veBritish vanorambawo mauto eRussia. Izvi zvinonzwisisika: vaimbova vavengi, makwikwi kusingaperi.
  Asi unosisira kutora kondinendi iyi. Uye ipapo kukunda kwakakwana uye kwekupedzisira kuchauya. Kufanana nekudzivirira kweNazi pakati peElbe neOder.
  Kunyangwe kutambura kuno kunoshamisa. MaNazi anobhombwa kubva mumhepo uye anomanikidzwa. Ndege dziri kurwisana mudenga. Uye achiri asina kugadziriswa madhisiki eTatu Reich.
  Chombo chekupedzisira chinotyisa, asi rombo rakanaka, nekuda kwekudhura uye kuoma mukugadzirwa kwemichina, haina kunyanyokura. Uye inosimbisa kuramba.
  Eva naGertrude pasosa rinobhururuka vachivhima michina yeSoviet. Uye vanoramba vachivhima.
  Varwi vechikadzi vanodzora madhisikiti nezvigunwe zvavo zvisina kupfeka, uye vanozviita zvakarurama uye zvakarurama.
  Eve akaimba nekuseka achiti:
  Hitler achava nesu nokusingaperi!
  Gertrude akaseka ndokutaura, achibudisa mazino ake:
  - Uye isu tinaye!
  Uye kuti anodzvanya sei chigunwe chetsoka yake isina bhatani pane bhatani remufaro, uye anorova mumwe murwi weRussia. Uye sosi inobhururuka pachayo haibatike.
  Zvichida ndicho chikonzero Hitler akasarudza pahondo yakadaro, neRussia ine simba, kuti akanga ane madhisiki.
  Asi izvi hazvina kukwana kukunda.
  Iwo akanakisa maace eGerman pane jet fighters Albin naAlvin. Vasikana vakashinga, uye vanorwa vanenge vasina kupfeka.
  Albina akatsikirira zvigunwe zvake zvisina kusununguka patsoka dzake. Yakarova mota yeRussia neshungu yakati:
  - Hondo iri kusvika kumagumo!
  Alvina, achicheka imwe ndege yeRussia, akabvuma:
  - Kukurirwa kwedu kune hondo!
  Albina akati nechido:
  Asi isu tichaita basa redu.
  Nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvetsoka, Alvina akapfura ndege yaitevera, ndokurira:
  - Chokwadi tichaipedza!
  Vasikana vacho vakashinga zvechokwadi, kunyange zvazvo vane utsinye. Vakatambudza mukomana wemakore gumi nemana. Kutanga, wechidiki akadhonzwa pamusoro peraki. Mukomana akazeza.
  Vakabva vaturika danda patsoka dzake ndokurisunga zvakasimba. Ipapo vakatanga kurembera masimbi, kutambanudza tsinga dzake, nokumonyorora mapfundo ake. Zvairwadza chaizvo mukomana ndokugomera.
  Mushure meizvi, Albina akatanga kurova mukomana uyu neshamhu kumusana nemagaro. Uye Alvina akatora tsvimbo tsvuku mumaoko ake, ndokutanga kupisa mukomana asina kupfeka, zvitsitsinho zvakatenderera. Kubva kwacho kwainhuwa zvinofadza uye kufadza nyama yakakangwa. Zvakafanana ne kebabs zvakakangwa, uye zvinonaka kwazvo kunhuwa.
  Pakupedzisira, Albina akaisa tyava pasi ndokusimudza mbato dzvuku kubva mukupisa. Uye akazvibvisa pakukura kwechirume kwemukomana. Akatorwa kubva mukuvhunduka kukuru achibva azembera kumashure.
  Kunyanya, mukomana akafa achitambudzwa.
  Alvina akachema ndokuti:
  - Sorry kwaari! Tichaitei?
  Albina akapindura achiseka.
  - Dehwe remwenje, uye nyama yatinodyisa nguruve kuti dziwane!
  Alvin akati:
  - Kana kuti zvimwe zviri nani kuiisa pasipo?
  Albina, musikana mutsvuku, akaramba:
  - Kwete! Iko hakuna mafuta akakwana mairi - zvichange zvisingabatsiri!
  Apa vari varwi veblonde vanoyevedza. Akanaka pachiso - hasha mukati!
  Uye vatyairi veRussia, kunyanya Anastasia Vedmakova, uye Akulina Orlova vakanyanya pakurwa! Uye zvechokwadi vanorwa vasina shangu.
  Anastasia akaimba:
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika ino!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka akacheka ndege yeGermany.
  Akulina, achirovera pasi mumwe muvengi, akaburitsa:
  - Vavengi vese vanonyura muchimbuzi!
  Anastasia akarwa nenzira yekurwisana zvikuru, achishandisa zvigunwe zvake, musikana akanaka kwazvo.
  Uye akanaka kwazvo, ane rudo varwi vechidiki. Anastasia ave aripo kwenguva yakareba, asi anotaridzika zvakanaka. Chiuno chakafanana nechomusikana, uye mazino ake ari parera, uye ari munyoro, haana kana kuunyana. Runako rwakadai ingori muroyi uye inokwezva varume. Ndosaka zita rake rokupedzisira Vedmakova.
  Anastasia anorwa nehasha dzemusango uye kutonhora-ropa panguva imwe chete. Ndege dziri kudonha muhuwandu.
  Uye ane mibairo yakawanda yehumambo. Kusanganisira St. George's Cross yakagadzirwa neplatinum neuta hwemapakatwa nemadhaimani.
  Uyu musikana: zvakanakisa!
  Anastasia akagadzirira kurwa noushingi uye kukunda. Ane bvudzi dzvuku remhangura, rinoruma, gobvu, rakamonana. Musikana akanaka.
  Mirabela mutsvuku wehuchi uye kazhinji musikana akanaka, uye mutyairi ane mhirizhonga. Nekunzwa kukuru kweaerodynamics.
  Uye zvakare nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe, anopfura nyore pasi ndege dzeNazi.
  Uye anoimba:
  - Zvakaoma kufanotaura, hongu.
  Chii chitsva munyika ino ...
  Tichabhururuka tichienda kudenga
  Kugara mundege yenyeredzi!
  Uye anocheka mumwe muchina weNazi, nguva ino nokutsikirira zamu dzvuku, iye akacherekedza;
  - Zvinoitika kuti mukaka wemusoja hauna kuomeswa pamiromo yake, asi haatumi mabara mumukaka, uye nehujaya hwake hwakasvibira, anodzinga vakwegura mutsvuku!
  Oleg Rybachenko, uyo akazova ngano chaiyo muuto reRussia, achipwanya maNazi achiedza kukanda mauto eSoviet kubva pabhiriji mhiri kweElbe, akanyorawo bhuku rose remapapiro ane mapapiro.
  Vakamhanya semabhiza ane mapapiro ari pamusoro wembudzana nokusingaperi, panguva yaakaparadza vaNazi;
  Iva diki diki gava kana iwe usingade kuita hackneyed dhongi!
  Usavimbe nevezvematongerwo enyika, nekuti vavhoti vangori sandpaper rinobvarura machipisi kubva muoki!
  Ndiani asiri benzi, sendi iro richashanduka kuita sendi rinorema!
  Hakuna hama mune zvematongerwo enyika, asi kune vanoda kugovera yako sehama!
  Pane zvinhu zvakawanda zvakashata muhupenyu, asi chinhu chakashata ndechekuti kana hupenyu hwasvika kumagumo!
  Kana uchida kuswedera pedyo naMwari, roverera tsoko mumweya wako pamuchinjikwa!
  Munhu akabva, kana asiri kubva kutsoko, saka akarega kuva tsoko!
  Kana uri tsoko ine pfungwa, gava richakumedza sechikara boa constrictor!
  Hapana chisingaperi, kunze kwenguva inotora kuti vezvematongerwo enyika vazadzise chivimbiso!
  Ukahukura uchachema sembwa yarohwa!
  Usavimba neanotaura zvitsvuku, uye moto mutsvuku unogona kupisa!
  Kana Mwari haagone kukakavadzana nemukadzi uye kusimudza tsoko kusvika padanho retsika dzevanhu!
  Pasina rudo, hapana kunyemwerera, kunze kwekunge kuri kupenga kwevezvematongerwo enyika!
  Kurebesa kumakore, zvematongerwo enyika zvisina mapapiro zvinobhururukira muchimuni!
  Mweya mudiki, unogara uine vavariro yehofori!
  Mweya mudiki une manyawi makuru!
  Wezvematongerwo enyika imbavha anozvinyorera mitemo, uye anoona nyika sendima yenzvimbo!
  Wezvematongerwo enyika ane Zvishanu zvinomwe pasvondo, asi kana wada kuzadzisa chivimbiso, Sabata remaJuda rinouya!
  Kubatana kwakanaka, kunze kwekunge kuri kusangana nevezvematongerwo enyika!
  Wezvematongerwo enyika chisikwa chakadaro zvekuti anoda kuita gwai kubva mauri nemaitiro enguruve!
  Nzira dzenguruve dzevezvematongerwo enyika dzinoshandura vavhoti kuita chop!
  Pasi pemutongi wenguruve, hupenyu hahuna mafuta!
  Kuita mutungamiri wenguruve kwakanyanyisa!
  Kana iwe uchida kuve mutungamiri, bata nguva dzako dzerombo!
  Mutongi anoona vavhoti sehwai inguruve chaiyo!
  Mwari haasi masimba ose chete, asiwo chido chekuenda pamuchinjikwa nekuda kwevamwe!
  Mutongi anogara pachigaro kwenguva yakareba anoita kuti hurumende iderere!
  Mutungamiriri muduku akaita sebhiza ranyorova, chembere yebhiza rine mahwanda akavhunika.
  Munzira yekuwana hukuru hutsvene, wezvematongerwo enyika ndiSatani pachake!
  Vezvematongerwo enyika Mwari vari muchinhu chimwe chete, mukugadzira zvikonzero nei vimbiso dzake dzedanidziro dzakakundikana zvehudhiyabhorosi!
  Wezvematongerwo enyika akafanana nedoro, rakanaka chete kana kuchitonhora uye patafura!
  Wezvematongerwo enyika anotapira nekutaura, asi kuvira kunovava kubva kwavari hakusi doro zvachose!
  Wezvamatongerwe enyika anongobudisa chokwadi mumuromo make kana achizvimiririra!
  Wezvematongerwo enyika anoroverera muvhoti zvizere kuti awane zvishoma zvehuMwari!
  Kunyangwe kusimba kwebearish hakukuponese kana iwe uri smart dhizaini!
  Gava chikara chakadaro zvokuti richadzura matehwe matatu pashumba!
  Wezvematongerwo enyika ndiye akasimba, vavhoti vake havana simba mupfungwa!
  Saka wezvematongerwo enyika anoenderera mberi nehuchi, kuitira kuti muvhoti arege kupfira mate!
  Tora zvakasimba baton, uyo ane masaha mumusoro make!
  Oak ndiye mambo wemiti, musoro wemuouki unoshandura chero hunde kuita chidzidzo!
  Oak inoshingirira kuora, musoro wemuouki uzere neguruva!
  Kana iwe uri chigutsa, saka zvirinani une danda pamusoro wako!
  Izvo zvisingazivikanwe zvinotyisa, asi izvo zvinozivikanwa dzimwe nguva zvinokuita iwe unongotya!
  Ruzivo runopa chivimbo kunyange pazvinenge zvakaoma, kusaziva kunoparira kuvhiringidzika kunyange kuri nyore!
  Combwe haisi yekutya, asi kuti ine nungo yekukudziridza ushingi maari!
  Kutya kusasimba, ushingi isimba, asi chenjera kunyomba mukati mako!
  Ani naani anozvibvumira kutungamirirwa nemhino anopinda mungozi yekurasika pakati pemapaini matatu!
  Inoita kufamba mudenderedzwa hupenzi husingagumi, nehungwaru hwakashata!
  Hazvina mhosva kuti mukaka pamiromo hauna kuoma, zvinotonyanya kuipa kana mwoyo usina tsitsi!
  Chingwa chakaora chinopemha, munyu unovava wekutendeuka!
  Huchi kubva mumuromo wezvematongerwo enyika, hunokwezva avo vasina kuomeswa mukaka pamiromo yavo!
  Wezvematongerwo enyika haasi mbavha mumutemo, mbavha inodzika mitemo!
  Wezvematongerwo enyika anovimbisa hupenyu hunotapira, anodurura uchi kubva mumuromo make, asi makumbo ake anonamira senhunzi!
  Wezvematongerwo enyika ane njere, chikweva chinoruma chikwama chemuvhoti!
  Sei kunyarara kuri goridhe nekuti kunobhadharwa!
  Chii chiri chinhu chikuru munyika? Gomo rezvipikirwa zvakaburitswa nevezvematongerwo enyika!
  Wezvematongerwo enyika anoda mari nesimba, akagadzirira kubvarura chero munhu!
  Wezvematongerwo enyika ndiye wekutanga uye pamberi pegava, kwete nguva dzose inopenya muchitarisiko, asi inogara ichizunza muswe wayo!
  Wezvematongerwo enyika anofara kuzadza chikwama chako pasina chinhu kunze kwezvivimbiso zvisina maturo!
  Mumwe wezvematongerwo enyika anongotendeseka pamusoro pechinhu chimwe chete, paanoti - isu, saka haasisina zvake!
  Chii chinopfuura maatomu ari muchadenga? Masiki uye masiki ezvematongerwo enyika!
  Zvinoitwa nevezvematongerwo enyika nechido zvikuru - kuchenesa homwe dzevavhoti!
  Wezvematongerwo enyika haana nguva dzose, asi zvipikirwa zvake zvinogara zvichinhuwa sezvinhu zvakaora!
  Wezvematongerwo enyika ane maChishanu manomwe pasvondo, asi kuteerera vavhoti nguva dzose izuva rekuzorora!
  Ndiani akatanga? Vezvematongerwo enyika, nekuti vakagadzira bongozozo!
  Usatenda mukuoma kwejongwe vezvematongerwo enyika, vanogara vachiimba kubva kune mumwe munhu izwi remhungu!
  Kana munhu wezvematongerwo enyika akadurura senhokwe, zvinoreva kuti gava rakamuitira ruzha!
  Asi, kenza pagomo icharidza muridzo, pane wezvematongerwo enyika achazadzisa chivimbiso pasina kutsvuka!
  Wezvematongerwo enyika akafanana nefiriji yehusiku, chete ndiye anowanzo kubvarura vatengi masikati!
  Ko wezvematongerwo enyika akaita sembwa sei, kana achitaura zvakawanda, anobva apingudzwa uye ane muridzi!
  Avo vavanovhotera nemoyo yavo kazhinji vanopedzisira vave vavhoti pachiropa!
  Wezvematongerwo enyika akafanana vodka, muvhoti achanzwa nechiropa chake kuti chakaimbwa!
  Wezvematongerwo enyika anomonyorora huropi hwake sevodka, chete mukupesana nayo izere nehuturu!
  Wezvematongerwo enyika anofarira kuzadza mhute, aine chinangwa chakajeka chekupfuma!
  Wezvematongerwo enyika ane zvipikirwa zvakawanda, asi zvakatowanda zvikonzero kana zvikasazadziswa!
  Wezvematongerwo enyika igava, asi kazhinji imvi!
  Wezvematongerwo enyika anobvisa shavings kubva muoki, uye anodonhedza acorns senguruve!
  Kana wezvematongerwo enyika achitaurisa sesaha, saka zvechokwadi achaita chigutsa kubva kumuvhoti!
  Wezvematongerwo enyika anoda kutaura nezvaMwari nekuti iye pachake ndiSatani!
  Wezvematongerwo enyika ane manomano sadhiabhorosi, asi ngirozi mukugovera zvipikirwa!
  Wezvematongerwo enyika anoda kubhabhatidzwa, asi maoko ake anogara achitsvaga chikwama chake!
  Wavhotera wezvematongerwo enyika ane njere, unomhanya panjodzi yekusvipa ropa gare gare!
  Kazhinji vanhu vanosarudza pakati pekatsi dziri mupoke, mapere akapfeka makwai, uye gava rine chizi chakaora!
  Kana wezvematongerwo enyika akachengeta chivimbiso chake, tarisai gomo, kana gomarara riri kuridza muridzo pariri!
  Zviri nyore kusungirira kolobok pane kumanikidza wezvematongerwo enyika kuti azadzise vimbiso yake!
  Wezvematongerwo enyika anowirirana muchinhu chimwe chete - mukutsvaga purofiti muhomwe yake!
  Wezvematongerwo enyika anochinja shamwari dzake-mu-maoko segurovhosi, maoko ake chete anotonyanya kusviba kubva pane izvi!
  Munhu wezvematongerwo enyika imhuka yekuti anoita mhembwe kubva kumuvhoti!
  Wezvematongerwo enyika, kana risiri mhumhi yakapfeka matehwe ehwai, saka gondohwe chairo!
  Wezvematongerwo enyika asiri gava, ipapo gondohwe, kana nondo!
  Wezvematongerwo enyika anogona kuvimbisa makomo, asi mushure make unongotora marara!
  Usamhanyire kuvhotera jongwe, rinokubaya nemagiblets!
  Mudzvanyiriri, iri igava, pachigaro cheshumba, chakakomberedzwa nemakondohwe!
  Kana iwe usingade kuita mhembwe, iva gava diki iwe pachako!
  Asingaone makunguwo sechipo anokunda musarudzo!
  Unogona kuvhota nemoyo wako, asi pasina pfungwa dzako, anokunda achakunda pfungwa!
  
  Wezvematongerwo enyika igava rinofarira chizi chegirinhi seruvara rweruvara rwedhora, kubva kune avo vanofunga nezvegunguo!
  Mudzimai haasi mitten, kana ukangoshandura magirovhosi, iwe zvechokwadi unomira kuita scumbag, kubva kune sultry adventures!
  Vakomana vane hunyanzvi vanowana zvakawanda zvakawanikwa kupfuura varume vakuru vemirairo!
  Muhuduku, kune moto mukati memwoyo, zvakawanikwa mumusoro, uye somugumisiro, kukunda!
  Nzira yekubudirira haisi nguva dzose yakatwasuka, asi haitenderi musana wakakotama mukuzvininipisa!
  Wezvematongerwo enyika anokotama neuta kusimudza mhino yake kumusoro!
  Wezvematongerwo enyika anokotama, zvino kukotamisa muvhoti!
  Wezvematongerwo enyika akagadzirira kuchera pasi nemhino kuti avige mutoro wake kune vavhoti!
  Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu, uye nditende, zvakaoma chaizvo kurarama, sekunge uri munzvimbo yekupfura!
  Mbongoro ine hombodo yegoridhe ichapaza madziro enhare kupfuura gondohwe rine gondohwe;
  Wezvematongerwo enyika ane muromo wegoridhe, anoshandura vavhoti kuita mbongoro, nemasaga egoridhe ezvipiriso!
  Chikara chine simba ndiani? Chokwadi mbongoro yakatakura bhegi regoridhe! Gava richapisa ruvara rweyero rwekumukira uye mari yegoridhe yezvipiriso!
  Vezvematongerwo enyika vanowanzo vheyesa mireza mitsvuku vachiratidza ruvara rweyero rwemari yavanotora muhomwe dzevavhoti pasina kutsvuka!
  Hurukuro dzvuku dzevezvematongerwo enyika dzakapenga dzakaburitsa misodzi inovava yevanaamai vane vanakomana vakaparara muhondo ine ropa!
  Anovimbisa makomo endarama haakodzeri kunyange peni yendarira yakaputswa!
  Wezvamatongerwe enyika anofepotera setsuro, anomonereka segava, asi pano neapo anotsenga pahuro yemuvhoti semhumhi!
  Munhu wezvematongerwo enyika anofarira kuverenga mari muhomwe yemumwe munhu, asi kazhinji anongotora chiokomuhomwe chete!
  Vezvematongerwo enyika vane hunyengeri nemuvhoti segava rine kolobok, rinodya chete kuombera!
  Wezvematongerwo enyika anocheka ndebvu kubva kumuvhoti nemucheki wegoridhe wekutaura kwesirivheri, vaurayi vakanaka!
  Muoki unopisa mumoto kwenguva yakareba, asi nokukurumidza unoputsika kubva mukutaura kunopisa kwezvematongerwo enyika!
  Dzimwe nguva dambudziko guru renyika, pfungwa duku dzemutongi!
  Kusakosha pachigaro, dambudziko rakakura kuhurumende!
  Wezvematongerwo enyika anowanzo ingwe yepepa, uye gava rine simba, akazvarirwa mitambo yakaipa, uye akanakira manomano!
  Wezvematongerwo enyika haasi nguva dzose chikwama chakazara, icho munhu wose anoda, asi nguva dzose chikwama chehomwe chinoparadza hana!
  Murume anoda magreens muhomwe uye anorota ari pamubhedha, mari chete iri mumhute kana uchigara muNirvana!
  Wezvematongerwo enyika anoda mabhuru, asi achida kurima, kunyangwe achivavarira kurima muvhoti neruchiva rwemhou ine simba!
  Munhu wezvematongerwo enyika anotamba ruvengo rwengochani haatsvedzeri kana achiyamwa muvhoti pamboro!
  Vezvematongerwo enyika pasi pemireza mitsvuku havatsvedze nenyadzi, vachiteura ropa dzvuku!
  Munyika iwe uri mhumhi grey kana gwai jena, kana gava rakadyiswa kana tsuro yakadyiwa, uye mune zvematongerwo enyika nechikonzero, mudzvanyiriri anounza democracy kune gloss!
  Wezvematongerwo enyika ane tsika dzemhumhi, makava maburi, asi pasi pasi achiri chokoreti tsuro, isingadyike zvachose kune vanovhota!
  Kunyanya kuvimbisa wezvematongerwo enyika, muvhoti anobva aoma chando achitarisira!
  Munhu wezvematongerwo enyika akafanana nepfambi, anoshanda zvakanyanya nerurimi rwake, asi anogona kungogutsa asina njere!
  Ndeupi musiyano uripo pakati pezvematongerwo enyika nepfambi? Kune hure, mutengi anogara akarurama; kune wezvematongerwo enyika, muvhoti anogara achipinda mudambudziko!
  Wezvamatongerwe enyika anemhere yejongwe, vavariro yegondo, kubata kwekayiti, kukara kwegunguo, asi asina mapapiro!
  Wezvematongerwo enyika anowanzo akangwara sebhutsu, asi shangu muvhoti anopenga!
  Chero wezvematongerwo enyika anogona kupfeka shangu, asi mushure mezvo muvhoti itsika muhupenyu!
  Wezvematongerwo enyika anoisa ruoko rwake muchikwama chako paanozviyambuka nesimba, uye anomukwidza kumusoro, akapfugama!
  Sei vatendi vachinzi makwai, vanogerwa nemakororo asina chinhu chinoera!
  Kana uri gwai, unofamba zana usina shangu, kana uri mbudzi, unoramba uri mbongoro! Kana iwe uri murume ane pfungwa dzako, ipapo iwe uchafara nekusingaperi!
  Gava chairo mune zvematongerwo enyika haringoparadzi gwai chete, asiwo rinokweva matehwe matatu kubva kushumba!
  Murume anosungirwa kurega mukadzi achipfuura, asi kwaasingapindi mumamiriro ezvinhu asingadi kushivirira kwevakadzi uye ushingi hwemurume!
  Akanyanya kunyura ndeaya asina hunyanzvi hwekuita zvechiuto, uye kwete chinyorwa chechikonzero!
  Kana mukadzi ane ruchiva sekatsi, murume wake ane mbeva mumusoro make!
  Mazano akajeka akasuwa kubva mumumvuri wezvematongerwo enyika, kana aitwa!
  Mukadzi anongwarisa segava, anototonga shumba kana murume aine pfungwa dzejongwe!
  Mwari vanogona kuita chero chinhu, vanongopfuura mukadzi pakukumbira, Haana simba!
  Mukadzi kuti arege kumedzwa nomurume seboa constrictor anofanira kuva nerumborera rwemhungu!
  Munhu anogona kufanana neMusiki pazvose, kungotevedzera setsoko hakumupende!
  Munhu anogona kukunda Mwari Wemasimbaose nekuzvikudza chete, uye kunyangwe zvakadaro kana akasikwa nenjere naPithecanthropus!
  Mukadzi haadi kuita huku, asi murume wake chaiye ijongwe!
  Mukadzi wegava zvechokwadi ane gava rinobata varume vebeaver!
  Zvematongerwo enyika zvakaita semusango, kana uchidya muoki nguruve, tsuro ikadya gava, kana dhongi - makanda matatu anodeuka!
  Kupenya kwemukadzi, kunowedzera kuva gava!
  Grey vanhu vanoshaya grey muuropi, hunhu hwakajeka, grey mumusoro muhuwandu hukuru!
  Murume achena semhumhi ari oga, uye setsuro haana zororo.
  Kana wezvematongerwo enyika ari gava guru, saka mugove weshumba unovimbiswa kwaari!
  Fox-wezvematongerwo enyika anonyima muvhoti-gunguwo mukana wekuchovha sechizi mubhotoro!
  Kune nyeredzi shoma mudenga pane dudziro dzeMagwaro Matsvene!
  Muurayi akapfeka nguwo dzvuku, akanyatsorurama, wezvematongerwo enyika ane hunyanzvi hwekutaura!
  Muurayi ane demo rakapinza, wezvematongerwo enyika ane shoko rinopinza, wekutanga anorova musoro wake, wechipiri anodonha muuropi!
  Kudimbura misoro dzimwe nguva kune hunhu pane kudonhera pahuropi!
  Ukarega vezvematongerwo enyika vachidonhera panjere dzako, uchabvarura bvudzi rako nekushungurudzika!
  Kutaura kwevezvematongerwo enyika kwakafanana nemvura yekugezesa pfungwa!
  Ndeupi Mwari mukuru mune zvematongerwo enyika, izvo zvinogadzira kusateerera mutemo!
  Munhu wezvematongerwo enyika anogara akatarisa muvhoti sedhongi rakatarisa kurima!
  Mukadzi anofarira kufumura muviri wake wakashata kuti apfeke zvakapfuma!
  Mukadzi asina shangu anopfekedza murume nekukurumidza, kunyangwe asiri bhutsu chaiyo!
  Nechitsitsinho chechikadzi chisina chinhu, zviri nyore kuruka murume pamabhutsu efashoni!
  Kuti azviwanire shangu dzefashoni, mukadzi anofanira "kupfekedza" murume zvakanaka!
  Mukadzi asingazivi nzira yekubvisa gumbo rake munguva acharamba "akapfeka shangu" nokusingaperi!
  Kazhinji, kutarisa makumbo echikadzi asina kupfeka, murume anomhanya mungozi ye "shod" pachake kune mamiriro ekutsika!
  Kuti urege kuramba usina shangu zvachose, unofanirwa kukwanisa kukanda shangu dzako nenguva!
  Tsoka yemusikana isina kusununguka iri nani pane bhutsu yetende remupambi!
  Nhumbi dzakasimba hadzizorambi, pamberi peganda rakapfava, rinoyevedza girlish soles!
  Vakadzi vakachenjera zvikuru vanokwira muchikwama chemurume vasina makumbo!
  Iyo yakanyanya kunamira chikamu chemuviri wechikadzi chemari yegoridhe, tsoka dzakashama uye mazamu asina!
  Mukadzi anoda kubvisa shangu dzimwe nguva kuti asapfugama achishaiwa!
  Netsoka isina shangu zviri nyore kuisa murume pamabvi ake!
  Vasina shangu nenguva, kwete vasina shangu!
  Zviri nyore kuti mukadzi asina shangu akwire panhongonya yegoridhe!
  Iwe uri murume webhutsu, kana usingade makumbo evakadzi!
  Mukadzi ane makumbo matete achaita kuti murume akotama achiremekedza!
  Zvigunwe zvisina zvigunwe zvine hunyanzvi kupfuura maoko apo mukadzi anotora mari muhomwe yemurume "shangu"!
  Chinhu chine hunyanzvi ndechekuti mukadzi asundire murume pasi pechitsitsinho netsoka dzake!
  Nzira inoenda kumwoyo womunhu iri nyore kuti runako rutsike netsoka dzisina chinhu!
  Tsoka dzisina shangu dzevasikana, dzakasimba zvakanyanya pakukwira Everest yemoyo wemunhu!
  Abvisa shangu, zviri nyore kuti mukadzi ayambuke gwenga revarume vasina hanya!
  Iwe uchave mbeveve sebhutsu, ucharova pachitsitsinho kunyangwe usina shangu!
  Oleg Rybachenko anonyora zvinoyevedza. Uye anorwa azere nechido uye hunhu hwekurwa.
  Heino tangi rinotyisa E-90. Iyo ine nhumbi dzekumberi dzeshongwe 285 mm huma, uye 210 mm mativi. Huma yehull ndeye 250 mm pamateru emakumi mana neshanu madhigirii, uye mativi 210 mm. Uye pfuti ye120 mm ine 100 EL. Huremu hwemotokari hwakakura pa110 matani, asi gasi turbine injini ndeye 2000 horsepower. Muchina wakadaro hausi nyore kukunda.
  Mukomana akaridza muridzo. Uye nesimba rake rose, akakanda pea ine antimatter yepamba mukati.
  Uye zvinoputika zvinoputika. Kuti kamwechete gumi E-90 matangi achakandwa mumhepo uye akashandurwa. Iri ibhomba rinoparadza.
  Mukomana akaitora ndokuimbazve nomufaro;
  Rwiyo rweNyika yangu yakanaka,
  Nyika yese inokurudzira kuita chiitiko ...
  Kurwa nemurwi weRussia kune njodzi,
  Ndiye hofori chaiyo!
  
  Tinokwanisa kubata bhiza nemaoko edu,
  Uye pwanya tangi negrenade ine hasha ...
  Musikana anorova netsoka
  Haakundiki Motherland uto!
  
  Takagadzirira kurwisa vaNazi,
  Mushure mezvose, kutenda kwedu kwakasimba kupfuura simbi ...
  Mushure mezvose, vaRussia vagara vachikwanisa kurwa,
  Iva Mwanakomana waMars, ndarota mwana!
  
  Ini ndoda kubhururutsa mukomana nekukurumidza mudenga,
  Yave nguva yekuti isu tiite dutu Berlin kare ...
  Hazvina kumbononoka kuva mudiki
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama!
  
  Ida vanhu iwe Kristu naSvarog,
  Tine mwari mumwe chete anoziva zvese ...
  Kunyange Satani akananga kunyanga yake,
  Hapana imwe nyika yakanaka kudarika Panyika!
  
  Kubwinya kwezvinhu zvedu Russia,
  Yakagadzirira kushandira Mhuri yakatendeka ...
  Pamusoro pechimwe chinhu vakadzi vaichema zvisina musoro,
  Asi hupenyu haukanganiswe, ziva shinda!
  
  Muzvinhu zvose imi vanhu munoverenga Lada,
  Akazvara vamwari vazhinji...
  Isu tine simba kupfuura maRussia neChinese,
  Ngationei kuratidzwa kwezviroto zvese!
  
  Hongu, Hitler anomhanyira kuFatherland nemhomho,
  Iine simba rakawanda, gehena raSatani ...
  Russia yava nyika yakasarudzwa
  Ziva zvakaipa kana takaparadzaniswa!
  
  Kuna Rhodha, vanhu vese vangori vana.
  Vanoda vanhu nemweya wavo...
  Uye usatsamwisa Mwarikadzi Lada,
  Mukomana ari muhondo iyi ngaave akaoma!
  
  Isu tiri nyundo dzinobhururuka semakondo
  Mapakatwa inhoo inopinza uye yakasimba...
  Vasikana vanomhanya netsoka dzakashama
  Vakunda vane simba, vanakomana vakashinga!
  
  Tichakunda uye ichi ndicho chokwadi chedu
  Russia ichabudirira ...
  Kunopisa zvikuru muhondo.
  Muvengi nembavha vachakundwa!
  Mufascist akamhanyira muchibhakera chedu chakasimba,
  Uye Hitler akaomeswa kumeso ...
  Iyo projectile yakavanzwa musatchel,
  Kuti kunyange imi muri Ishe wemadhimoni!
  
  Kukunda kuchauya munguva pfupi, tiri muParis,
  Inotumbuka kunge rose reRussia Earth ...
  Tichakwira pamusoro penyeredzi dzokudenga;
  Vanhu venyika imhuri ine ushamwari!
  . CHITSAUKO #8
  Musi waApril 15, 1957, kurwisa kukuru kwemauto eRussia kwakatanga padenderedzwa redziviriro reNazi rakapetwa kanomwe rakapoteredza Berlin. Kurwa kwakava kunotyisa, uye mwoto wehasha wakawira panzvimbo dzevaNazi. Kugadzirira kwepfuti kwaityisa.
  Vakashandisawo mwenje wekutsvaga kupofumadza muvengi. Uye kugumbura kweArmada yemauto etsarist aVladimir Wechitatu akatanga.
  Maive nematangi akawanda. Pakati pavo, Alexander-7 akava motokari yakanaka. Muchina, unorema matani makumi manomwe, waive nekumhanya kwakanaka, uye dziviriro ine simba, ine kanoni ine simba 130-mm. Uye hazvisi nyore kumira kana kugogodza kunze.
  Nhumbi dzemberi dzemotokari iyi dzakabata dzinenge dzese Wehrmacht anti-tank pfuti.
  Vashandi vevanhu vana chete. Motokari iyi haisviki mamita maviri kureba. Uye anozvitakura.
  Elizabeth akapfura muvengi nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akarira:
  - Muzita remazano echitsvene tsarism!
  Ekaterina akapfurawo ndokuti:
  - Mukadzi muhondo akafanana neparera mugoko - inogona kunge isina kugadzikana, asi kukwezva kunoibva zvakazara!
  Elena akapfurawo nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvigunwe uye akataura zvine hungwaru:
  - Chidhakwa chine mhuno tsvuku, kwete hupenyu hutsvuku uye mukurumbira wakasviba!
  Elizabeth akapindura serious.
  - Izvi hazvishande kwatiri, isu hatinwi!
  Euphrasia akati:
  - Vodka chinwiwa chakasimba chinoshandura murume kuita slob!
  Elizabeth, apfura muvengi, akabvuma:
  - Kune wezvematongerwo enyika-jelly, manyoka ekutaura ane hunhu!
  Ekaterina, kupfura, uye zvakanyatsoenderana nerubatsiro rwezvigunwe zvake, akati:
  - Wezvematongerwo enyika haawanzova mufudzi akanaka, asi anogara achiedza kugera bvudzi remusarudzo segwayana!
  Elena, achipfura vaNazi, akabvuma:
  - Wezvematongerwo enyika ndiye huchi hunotapira hwekutaura, hunoshanduka kuita manyoka ekutaura!
  Euphrasia akabvumirana neizvi:
  - Kana Mwari akashandura mvura kuita waini, saka wezvematongerwo enyika anoshandura manyoka emuromo kuita mvura yegoridhe muhomwe yake!
  Vasikana vakaita basa guru patangi ravo, vachitenderedza bhatiri. Hondo yakawedzera.
  Mushure mekukunda murwi wekutanga weSeelow Heights husiku, mauto eSoviet akaedza kuvaka pakubudirira kwavo mukati mezuva. Asi nhamba huru yenzvimbo dzezvimbambaira dzinodzorwa neredhiyo, pamwe nemoto wakaoma kubva mupfuti dzemuchina uye pfuti dzinopfuta-pfuti, zvakare dzakadzinga varwi muvhu. Uye matangi akawandisa akaputika.
  Nekudaro, vashandi vekugadzirisa vaive magamba asina kuipa kupfuura mauto ehondo uye chikamu chakakosha chemotokari dzakadzokera kubasa mukupera kwezuva.
  Alice naAngelica havana kumbovhara maziso avo. Vakarwa, vakapfura, vakadanidzira chimwe chinhu...
  VaNazi vakanga vasiri mapenzi, kunyanya, dzakawanda dzepfuti dzavo dzakabudirira zvikuru dzakagara mukati mekadzika, uye dzakasimudzwa nejack. Vakabva varova...
  Rudzi rwakawanda rwepfuti, hongu, 88-millimeter anti-ndege pfuti. A cannon yepasirese yekupfura ndege, matangi, uye vacheche. Ingoshandura mabhomba ... Chokwadi chakati chinotyisa, asi shure kwezvose, majekesi anokosha anoshandiswa, anopiwa matangi uye pfuti dzinozvifambisa.
  Kune vechidiki nevakadzi vazhinji pakati pevadziviriri. Zviwanikwa zvevanhu zveTatu Reich zvakapera, saka iwe unofanirwa kukwevera munhu wese mumutsara. Kunyange varwi vevakomana vane makore gumi okukura havawanzoitiki. Mushure mezvose, ivo, zvakare, vanogona kukanda bhodhoro nemusanganiswa unopisa uye voiisa mukuvandira mucheche.
  Mutsara wekudzivirira paSeelach une simba guru, vakatotanga kuivaka kunyange kusati kwatanga Hondo Yenyika Yekutanga, kana mauto etsarist akakandwa kuBerlin. Hungu, kare muzana ramakore rechigumi namasere, pasi paElizabeth, uyo rufu rwokukurumidza bedzi rwakadzivisa kunzi Mukuru, vaRussia vakatora Berlin!
  Saka nzvimbo dzakakwirira dzine zvakawanda zvepasi pevhu kutaurirana, labyrinths yemigero, uye pekugara kune vanopfura. Inogona kunzi imhando yeguta.
  Pasinei nekuti Adolf Hitler anowanzo kunzi ane schizophrenic tarisiro, basa rakakomba pakuvakwa kweBerlin rakatanga muchirimo cha1943, hondo isati yatanga neTsarist Russia. Uye kusiyana neWestern, Atlantic Wall, zvaive zvichibvira kuipedzisa kusvika kumagumo.
  Masekita ese akafa akacherwa, kana kugadzirirwa mukudururwa napalm...
  Alice naAngelica vakapisa makumbo avo akashama, ane nyasha zvakare apo musanganiswa unotyisa wepeturu yakagadzirwa, sarufa, phosphorus yakadururwa kubva pasi ...
  Uye zvitsitsinho zvemusikana zvakapiswa zvakanyanya manheru, zvakafukidzwa nemapundu makuru, zvakava kutambudzwa kutsika.
  Vasikana vakanga vazvipira uye vakanga vava kupfura, vakahwanda, kunyanya sezvo mauto eRussia akanga asina kufambira mberi mukati mezuva. Nekudaro, ma snipers anofanirwa kuita izvo chaizvo, uye kana kurwa kwazara, pachange paine chinangwa ... Uye iwe unogona kuwedzera kuzadza account yako.
  Alice, achikwenya tsoka dzake dzakatsva pasimbi, akagomera:
  - Hongu, Angelica neni tiri kurwara uye kukuvara. Asi nditende, ndangariro dzevarwi veRussia Tsarist Army vakapiswa vari vapenyu dzinonditambudza zvikuru.
  Murwi ane bvudzi dzvuku nekutya akabatanidza mazino ake eparera:
  - Uye nditende ini, zvinotonyanya kuvava kuvaona, kunyanya avo vasina kufa pakarepo, asi vakapiswa ... Hondo yakasiyana negehena, chete pakuti hapana kutambudzwa kwechigarire mairi!
  Alice, apfura mupfuti wechifascist uyo asina kuzviziva akatarisa kunze kwechifukidziro nepfuti yakanangwa zvakanaka, akati:
  - Dai munhu wese aive varwi vedu, sesu? Kunyangwe hungwaru, hongu, zviri nyore pane kupfura!
  Angelica haana kubvuma.
  - Ndezvemunhu akafanana! Ini pachangu, zvese zvakandiomera ... Nenzira, nei vakakudaidza kuti Alice?
  Murwi ane bvudzi regoridhe akapindura sekunge ari kureurura:
  - Unoziva, amai vangu vakaverenga ngano yakafanana semwana ... Nhau yakanaka, asi benzi kwazvo. Pashure paizvozvo, akasarudza kuti mwanasikana wake, kufanana Alice, kuwana nyika itsva, asi kwete panyika, asi muchadenga. Unonzwisisa...
  Angelica akapfura ndokupotsa, mukugumbuka akarova stock nechirebvu chake:
  - Zvakanaka, hongu! Chokwadi ndinonzwisisa. Iwe unoziva, iwe pachako wakarota kusvika kune imwe nyika iyo kunyange pamatanda kune zhizha risingagumi, uye vanhu havazivi kurwara uye kukwegura. Hapana paradhiso pasi pano, uye muIndia imwe chete inogara yakasvibira, mune kupisa, hunyoro hwepamusoro, uye makore ezvipembenene zvakashata!
  Alice akaseka.
  - Asi pane Mowgli ... - Akabva achinja inzwi rake kune rakanyanya kuoma. - Ndinofunga kuti munguva pfupi India ichava Soviet.
  Angelica akakahadzika zvine musoro kuti:
  - Nehru iyi inongova isina simba. Iye mupacifist uye kwete communist. Vanhu vakaita saiye vanokuvadza kupfuura kunaka. Tinoda vanobatana vakasimba uye vakazvipira zvakanyanya kune dzvuku zano kuunza communism nechiedza chayo munyika!
  Alice akapfura dzimwe pfuti, akaona kuti vaNazi vakanga vava kupera simba zvishoma nezvishoma. Aleksey's stormtroopers akaonekwa mudenga zvakare ... Vakatora mangwanani, vachiteverwa nekukurumidza "pawns".
  Alice akaseka nezve aya mabhomba madiki:
  - Pawn haisi nzungu zvakare - vahosi venguva yemberi, iwe fascist mhanya!
  Angelica akabva ati:
  - Nevabatsiri vasina simba, kunyangwe mota dzakasimba dzichave dzisina basa!
  Alice akanyatso kutarisisa kune nuances:
  - Asi pano, semuenzaniso, mambo weRomania Mika. The monarch uye nekuwanda kwaingove jaya rakasununguka. Asi, zvisinei, akapiwa chigaro chepamusoro cheMambo weVladimir - "Victory".
  Angelica akanyemwerera chaizvo.
  - Nehurombo, mirairo inondipfuura. Kunyange zvazvo nokuda kwe "Jagdtiger" sekutonga vanopa "Great Tsarist War" kwete pasi pechipiri chechipiri. Kana kuti "Royal Banner".
  Alice akapindura nehasha:
  - Magamba akakodzera kusungirirwa nehurongwa, avo vanovaraira, kuti vangosungirirwa! Nekuti mutungamiriri akanaka anotanga kurwa chete kana pasina nzvimbo yechiito chegamba, nekuda kwekufanotemerwa kwekukunda!
  Angelica akasimbisa:
  - Hongu, iwe uri tenzi wegoridhe-bvudzi remakakatanwa ... Asi ipapo Vladimir Kirillovich anoda kusungirirwa!
  Alice akaseka.
  - Chokwadi unoita! Saka vazhinji vevakomana vedu vakanaka vakafa nekuda kwake. Mauto pakutanga kwehondo akanga ari munzira isina kukodzera zvachose yekudzivirira. Uye mhedzisiro yacho kukundwa pakutanga!
  Angelica akaisa munwe wake mumiromo yake tsvuku:
  - Unotarisa .... Ngwarira nemusika. Mushure mezvose, hapana akanga asati aparadza madhipatimendi anokosha emapurisa epachivande e tsarist.
  Alice akati:
  - Ah hongu! Ndakawana chimwe chinhu chinotyisa - hedgehog ine semolina! Nditendei, tine simba kupfuura vasori vose vamambo vakabatanidzwa. Kunyanya mweya!
  Angelica zvakare, sekunge akanga arohwa pasi peruoko, akapotsa ... Zvisinei, kwakanga kwatosviba uye kwakanga kusina kuonekwa, uye zvinangwa zvaive zviduku uye zvisinganzwisisiki, uye kunyange kufamba. Eya, chii chingaitwa mukurwisana navo?
  Alice aisawanzopfurawo. Akazojaira kuti akange asati ambozora gore rapfuura uye aisada kuburitsa huwandu hunosiririsa. Uye zvino izvi hazvina kungopfura nebofu. Mukuwedzera, pakati pekurwa kwaiwanzoonekwa varwi ve "blow-nosed". Zvainzwisa tsitsi kumweya wavo Alice.
  Kunyange zvazvo, somuenzaniso, kunoratidzika kuti Hitler akati: ngoni muhondo hadzifaniri kudarika ganhuriro dzebetsero youpfumi! Economic feasibility haifanire kudarika ascetic zvinodiwa!
  Zvisinei, iyo yekupedzisira, sechirogani; pfuti panzvimbo yebhota, yakanga isingaremekedzwi nenzira yakanakisisa! Nekuda kwemufaro weUSSR uye kufa kweTatu Reich!
  Husiku hwegumi nenhanhatu kusvika kune gumi nenomwe hwaKubvumbi hwakadonha, uye kurwisa kukuru kwakatanga. Matura matsva, kusanganisira matangi, akatanga kushanda.
  Kunyanya, ichangoburwa "Nikolai" -7. Tangi iyi yaive masendimita makumi matatu yakaderera pane iyo Nikolai-6, uye yaive nesimba rakawanda rezvombo zvemberi kune zvese turret uye hull. Tariro dzakawanda dzakabatana nemotokari iyi, asi ...
  Mamwe matangi akamira munzira uye kutapurirana kwawo kwakakundikana ... Sezviri pachena, vagadziri uye maindasitiri havana kukwanisa kuchinjika kurongedzero yaro uye giya bhokisi rakangokundikana pakuedza kuchinja magiya. tangi yaNikolai).
  Matatu chete pamakumi maviri neshanu matangi matsva akakwanisa kukwira Seelow Heights. Zvisinei, dzakafamba zvishoma nezvishoma, injini dzakatinhira zvakasimba, uye utsi hutema, hunonhuwa hwakabuda mupombi dzinobudisa tsvina.
  Uye varwi vatsva vaimhanya kumashure, vachishevedzera hurray ...
  Vasikana vakanga vachiri kupfura kwekanguva, asi mushure mekusava nehanya nekukuvadza kwakakomba, kune shamwari dzinogara dzichiwira pasi pekuputika kwepfuti, mauto eSoviet akakwira kune rimwe gomba rinotevera, varwi vakamhanyira shure kwavo.
  Zvisinei, vaNazi vakanga vachiri vakasimba. Anotyisa Non-162, Me-109 "K", uye Fokken-Wulfs vakamhanya vakananga kukurwisa ndege nemapawn.
  Pakati pavo, Focken-Wulf mabhucha, mukugadzirisa kurwisa, ane njodzi zvakanyanya. Makona mana e 37-millimeter caliber kamwechete anopfura pavacheche nematangi.
  Mumwe weSoviet Alekseev akatoenda kugondohwe rinorema uye rakashongedzerwa mota yemuvengi ... Vakadhumhana uye .... MuGermany aive nerombo rakanaka, akakwanisa kuburitsa, uye muAlexei hapana mudziyo wakadaro zvachose.
  Mukutsamwiswa, Alice akaradzika mutyairi wendege weGermany asati avhura parachuti yake ndokutaura zvakajeka:
  - Ndine mutsa! Zvakanaka mumba ndizvo zvavanokoshesa, zvakanaka kumweya unodzingwa!
  Vasikana vakaendesa moto kundege ... Asi Focken-Wulf yekuchinja kwekurova haiburuke pasi nepfuti. Yakanyatsochengetedzwa, uye matangi egasi ari pasi pezvombo zvakapoteredza cockpit. Chinhu chine ngozi...
  Kwete-162 munyaya iyi ndiyo mhuka iri nyore ... PaMe-109 "K" unoda kuita kumira kwakakosha. The latest mass modified of Messerschmit... Kugadziridzwa nezvombo zvekanoni chete, pfuti nhatu dze 30 mm, nepfuti mbiri dze 15 mm. Muchina une simba, usinganzwisisike kuna Peter-2, uye kunyangwe kune akanakisa Peter-3, mubasa, hongu. Paingova nezvinetso nekufambisa, kunyangwe mota iriyo ine simba zvakanyanya ...
  Alice akabva afunga kutaura maonero ake:
  - MaGermany anobhadhara zvakanyanya kune zviratidzo zvakadai sezvombo uye zvombo zvendege. Semuyenzaniso, paMesserschmit, kuwedzera kwemoto kwakawedzera simba rose reinjini. Uye maneuverability yakaderera sei.
  Angelica akabva ati:
  - Uye iwe unoburitsa pasi ichi chisina simba maneuverability. Zviri nyore kutaura rurimi, kurwa chaizvo ...
  Alice akapindira nekutsamwa muzwi rake:
  - Handirwi! Asi chaizvo, funga kuti Me-109 ine pfuti shanu dzemhepo inodhura zvakadii? Asi iyo "Salamander" ndiyo yakakwana musanganiswa wemitengo yemotokari, kugadzira, huremu, maneuverability, kumhanya, uye zvombo zvakare. Kunyangwe mune izvi, hongu, iye akaipa kupfuura Messerschmitt kana kunyanya Focken-Wulf.
  Angelica akataura akasuruvara:
  - Iwe unotaura saizvozvo, nokuti shiri iyi ndiyo chete chinhu chatinokwanisa kudzikisa. Zvikasadaro...
  Alice akati:
  - Usave wakapusa!
  Nekudaro, iyo Soviet "Alexei" uye "Petra" yakanyatso kutarisana neane simba reNazi hawks ... Vanoita kuti njiva dzive moto, kunyangwe padzinoita ...
  Uye pfuti shanu dzeMesserschmitt uye pfuti nhanhatu dzeFocken-Wulf hazvibatsiri, vaNazi vanofanira kuviga mhino dzavo pasi.
  Asi maSoviet aces ari kutambura kurasikirwa. Uye kurasikirwa kwakanaka, saka huyawo kuzorerutsa kudzvanya kwako. Uye makondohwe ari kuwedzera.
  Alice akataura pamusoro peizvi:
  - Rams, hongu, chiratidzo cheushingi, asi chiratidzo chepfungwa kuhwina pasina kurasikirwa!
  Angelica haana kubvuma.
  - Chiratidzo chehungwaru .... Icho chinotova chiratidzo chekukunda pasina kurasikirwa. Asi iyi haisisiri hondo.
  Alice akabva apindura achiti:
  - Chii gehena ihondo?
  Angelica aive akangwara apa:
  - Asi isu tingasiyanisa sei kuti varume chaivo varipi, uye kuti varume havatombosviki vakadzi!
  Alice akabva atora pfungwa kune boka idzva rendege:
  - Tarisa nzeve ... Chii chine chokuita nezviratidzo zvevaroyi veusiku ... Natasha angangodaro aripo. Iye zvino muNazi akadaro achadzivisa chatterbox!
  Angelica akabvuma.
  - Zvirokwazvo kugutsikana! Kuti tisatsva!
  Ekatriina-2 husiku mabhomba, sezvavanodanwa nerudo Katerinki, uye inotonyanya kuzivikanwa, uye panzvimbo inogumbura, zita remadunhurirwa rechibage.
  Vasikana vatyairi vendege vanorwa navo. Ndege iri nyore kubhururuka uye nyore kubhururuka. Mukurwisana kwemhepo, haina kupisa zvakanyanya, saka inonyanya kushandiswa kurova usiku.
  Ikoko, ruzha rwayo rwakaderera, kureruka uye maneuverability zvinokanganisa. Chokwadi, pane zvikanganiso, zvinokwanisika kuunza pasi anti-ndege muchina pfuti ... Ndege ibhomba yekuzviuraya.
  Asi pano denga rakatobviswa magora emosquito, kuitira kuti muchina unonyanya kunetsa ugone kuiswa mukuita.
  Alice anozevezera munamato:
  - Ishe, ponesai hupenyu hwaNatasha nevamwe vasikana ... Ivo vakanaka uye vanokuda zvakanyanya. Usarege iyo yakakura uye yakangonaka kukunda kwehuipi hwepasirese uye kusuwa!
  Angelica akadeuka kubva pabendekete rake;
  - Kukumbira Mwari chimwe chinhu chinosekesa. Mushure mezvose, zvese zviri munyika yedu zvakafanotemerwa naye, saka zvine basa rei kutarisira kuti Achachinja chimwe chinhu!
  Alice akapikisa zvine musoro:
  - Uye sei uchifunga kuti Ariko zvachose ... Uye kana aripo, saka akadai muBhaibheri kana Korani?
  Angelica akadzungudza musoro.
  - Handifungi zvakadaro zvachose ... Pano iwe unogona kukakavara zvakasiyana. Ndinoyeuka kuti chando-chena iwe wakambondiudza dzidziso, kutarisa kutsva padzidziso yebhaibheri, asi ini neimwe nzira ndakakwanisa kuikanganwa?
  Alice akakurumidza nemufaro kuyeuchidza:
  - Iwe unofanirwa kunge wakaverenga nezve Vernadsky's yakakurumbira Noosphere theory, handiti? Pamusoro pekudzidzisa kwake kuti imwe neimwe yemafungiro anouya mupfungwa ndeyezvinhu uye haisi kungoramba iri muchimiro chekuyeuka mune dzimwe nzvimbo dzehuropi, asiwo inorekodha munzvimbo yepasi senge patepi?
  Angelica akasimbisa zviri nyore:
  - Hongu, ndinoziva dzidziso yakadaro. Kazhinji zvine musoro. Kana shoko richigona kurekodhwa patepi, zvino seiko mufungo kana chiito kana kuti mirangariro isingagoni kudhindwa nenzira yakafanana.
  Alice akapotsa agamuchira chipo chemutungamiri muchipfuva uye akamanikidzwa kusvetukira kuruboshwe. Wobva wapindura, akasindimara pfuti. Akanyarara, uye murwi ane bvudzi regoridhe akaenderera mberi nehurukuro yake:
  - Chaizvo... Asi shoko, kana mutsara, wakambotaurwa wobva warekodhwa patepi, uye kana uchiridzwa zvine ruzha, unogona kusanzwa kana kukurudzira kuita chiito. Kungofanana nemufananidzo wemunhu, wakaburitswa mukufamba mufirimu unogona kupenya, kutya, kana kushandura hunhu ... Kazhinji, shandura mweya uye kunyange kuporesa chirwere ...
  Angelica akagunun'una achibvumirana nazvo:
  - Hongu, zvinogona!
  Alice akawedzera kuti:
  - Saka ... Kune yakakosha Universal Hypernoosphere. Iine misiyano yakawanda inokosha kubva kune tepi, asi mairi kutenda, tariro, minamato yevanhu inodhindwawo semabhiriyoni emabhiriyoni emafuremu efirimu. Kana mabhiriyoni evanhu aitenda chimwe chinhu, saka hachizoperi pasina chaanoona, kutenda kwavo ndekwenyama uye kunounganidza simba rakawanda. Uye simba iri rinogonawo kubuda kunze, richipesvedzera nyika yenyama. Kureva kuti, kumbira uye uchapihwa haisi mutsara usina chinhu. Zvinogoneka kuti, mune mamwe mamiriro ezvinhu, munamato uchaita kuti rive rakasimba muHypernoosphere uye simba rayo richabatsira kugadzirisa dambudziko rePasi ... Saka Mwari ariko uye ane zvinhu, chaiye uye anoshanda, asi iye oga haasi iye Musiki weChisiko, asi asi chakasikwa nevanhu uye nekutenda kwavo maAri!
  Angelica akabva agadzirisa:
  - Asi munyaya iyi, hazvina kufanira kunyengetera. Unogona kungobvunza ... Nenzira, sei Mwari. Communism mune yehumambo vhezheni zvakare kutenda kwakasimba. Saka, kana iwe ukakumbira kuda kwevanhu veBolshevism, kana Stalin, kune chimwe chinhu, zvino izvi zvichazadzikiswa?
  Alice akati nechivimbo chakazara:
  - Ehe! Zvinogona kudaro! Uye zvichazadziswa, uye kukunda!
  Angelica akaridza pfuti kaviri ... Yechipiri ridge yeZeel Heights yakanga yatotorwa. Asi pakanga pachine chetatu, iyo yakasimbiswa zvikuru, apo chengetedzo nezvibhakera zvaibva mumatangi nepfuti dzinozvifambisa dzakamira. Zvaisava nyore kupinda mubudiriro apa...
  Mauto eSoviet, aneta nehondo dzine utsinye, akamira mangwanani ... Varwi vakawanda kwazvo vakafa, matangi akaputsika aitoda kugadziriswa ... Mashizha aisungirirwa kwavari pakufamba ndokukandwa muhondo zvakare. Zvose zvakaitwa panguva imwe chete nenzira yakamanikidzirwa, vagadziri vakangomhanya-mhanya, sekunge mumwe munhu akakurumidza firimu. Kune rumwe rutivi, pamatepi ekare, mafuremu aingofamba zvakapetwa kaviri seayo chaiwo.
  Alice naAngelica pachavo vakagamuchira rimwe ronda risingafadzi, uye vakamanikidzwa kurara pasi kuti varare. Vasikana vakanga varukutika uye vakada kumborara kwemaawa akati kuti, asi ruzha rwakanga rwusinganzwi rwakavabvumira kuita kudaro.
  Uye tangi yeSoviet uye mauto evacheche, akaputsika sefungu pamhepo uye zvishoma nezvishoma akagara pasi ... Zvakanga zvakakodzera kuunganidza simba uye kuzunungusa kudzivirira kweGermany zvakare. Mamwe masaisai anotevera sei masaisai rimwe chete. Maziso evasikana akanga akabatana, asi kurongeka kwakasimba kweMarshal Zhukov kwakaramba kuchidzingirira ivo nevamwe vakomana vakawanda pakurwisa.
  Zvino varwi vakanga vasisina simba, uye vakakambaira zvishomanene sehozhwa, vachingomhanya zvishoma....
  Uye ipapo Alice akasarudza kuimba kuti afare:
  Nechionioni chekristaro chegungwa;
  Ndiri kutsvedza kunge nyenganyenga!
  Handina kuomesa moyo wangu -
  Russia ine mbiri yakakupa!
  
  Muchirimo miti inosvibira;
  Uye chitubu chechidiki chinoputika nehupenyu!
  Ikoko nhungirwa inovandudzwa,
  Ikoko mashizha esimaradhi anorira!
  
  Wakanaka sei, mvura zhinji yakadzika;
  Chiedza chezuva chinoratidzwa!
  Zviyo mumunda zvakanga zvakazara nemuto.
  Mambakwedza akaadhaya nerubhi!
  
  Kuve vasina mhosva vatumwa vakuru vanoda;
  Chengeta munhu wese akachena pamberi pemuchato!
  Uye shanda, svina tsoka kuita nguva yechingwa,
  Sona shinda yakanakisa kubva kusiririka!
  
  Asi handinzwe kudanwa
  Mumoyo mangu, mhomho yemadhimoni!
  Nzira yekurarama hupenyu hwakadai, inosuruvarisa;
  Zviri nani kuenda kuhondo - kuuraya zvakaipa ipapo!
  
  Pano pamberi pedu pane nzvimbo dziri mhiri kwamakungwa;
  Pasi pemahwanda emagwenga eshuga!
  Iko hakuna kutonhorera kuti undead pasi pemipaini,
  Tarirai zvinomedzwa negora!
  
  Muhondo ndaiziva kutambura
  Kutakura vakafa vako!
  Uye chii chiri kuchema
  Kuchema kwenherera dzisina shangu!
  
  Asi kune rumwe rutivi rwemutambo,
  Ngozi yakawanda, unorarama hupenyu!
  Ko, waMasimbaose angakanganwira here?
  Hongu, hatidi paradhiso - uripi inda!
  
  Munhu chisikwa chakadaro
  Chii chinomurwadza rugare rwakanyarara!
  Ipapo anovaka denga rake,
  Kusimbisa kurongeka kwakanaka!
  
  Uye Nyika yaAmai ndivo Amai Vakuru;
  Iwe uri Russia, nyika tsvene!
  Sevelvet matombo ako, hurungudo,
  Kwakamhanyira munhu asina shangu!
  
  Asi nguva yasvika, essence iri kunyengera,
  Rudo rwakabva rwavandira!
  Ndakaedzwa, ndakazviwana ndiri mukomana,
  Heino nyama yakaora kudai!
  
  Iva, chokwadi, akazvipira kuNyika yeBaba:
  Pangadai pasina nhamo yakaipa!
  Asi ndiwo magumo emunhu,
  Kuti tiri vanhu, mombe!
  
  Akanga ari musori, asina tsitsi,
  Akapa zvirongwa zvedu pasina rukudzo!
  Asi aya haasi makuhwa emwana,
  Kana muvengi akakutengesa!
  
  Zvinhu zvakashata
  Heino kupatsanurwa kwedu mugate!
  Uye vaNazi vakabatwa nemakumbo,
  Saka ndakava muhusungwa!
  
  Ndinoshanda ndisina kupfeka siku nesikati
  Ini ndinotumira uye yakapwanyika ore!
  Uye muchando uye muzhizha handina shangu,
  Uye ndiri kumhanya ndichitevera bhara!
  
  Shamhu inonditambudza uye haina tsitsi.
  Uye ndaiziva chisimba zvizere!
  Tava dongo rakadii!
  Mupambi Satani anobudisa mazino ake!
  
  Iwe haumbopa zano vazukuru,
  Usaende kunopandukira nyika!
  Usatsiva moyo nemari;
  Our Motherland; Mwari, hana, Amai!
  Vasikana vakarwa pano, uye Oleg Rybachenko akapaza kusvika Berlin kubva Elbe. Mukomana wekusingaperi wemakore gumi (zvakanyatsojeka, zvishoma zvishoma, nokuti Oleg akanga akareba kupfuura avhareji yekukwirira kwemurume!) Akarwa setitan.
  Mukomana akanaka ane mhasuru dzakatanhamara, akakanda magirinedhi nemakumbo ake emwana asina kupfeka, achiabvarura nemuvengi ndokudzvova:
  - Nekuda kwembiri yamambo, hatingadzime vavengi pasina!
  Pashure paizvozvo mukomana akatora akatanga kunyora rwiyo rwakanaka achifamba;
  Yakakura, yakanaka, nyika yeRussia,
  Mariri, Tsar Vladimir anotonga zvine hungwaru ...
  Akapiwa nokusingaperi naMwari akasika nyika...
  Isu tiri varwi veRussia pamupumburu!
  
  Tichakwanisa kukunda huipi hwegehena tichitamba,
  Kunyangwe iyo Wehrmacht ichirwisa zvakanyanya ...
  Mukomana weRussia asingakundike ibheya redu,
  Zviri pachena kuti murume haasi tsoko!
  
  Ndinotenda kuti tichakunda maNazi,
  Musikana achakanda bhomba nechitsitsinho chake chisina chinhu ...
  Tarirai, akatambanudza mapapiro ake, kerubhi rine simba riri pamusoro pedu;
  Akanaka varwi vehondo!
  
  Ndiri mukomana asina shangu mupiyona,
  Ndiani asingatyi chando muchando ...
  Ratidza varwi vese muenzaniso,
  Vatsvene pano vanopenya kubva pamifananidzo yechiso!
  
  Mukomana ari kunyora kubva papfuti yemuchina,
  Akadzikisa zvigaro mukutsamwa kwefascist ...
  Kusimudza nhovo yenyika yedu,
  Kwete kubvumira scum-revanchism!
  
  Murwi mukomana akandwa kumuvengi,
  Netsoka isina chinhu kubva kune sawdust bhomba ...
  Achaparadza muvengi waDhiyabhorosi.
  Adolf achafamba kubva pakuzungunuka kumeso!
  
  Mukomana anorwa - ane hasha titan,
  Moto wedhaka unoputika...
  Chamupupuri chakapfuura nomupasi pevhu.
  Wakaipa Kaini ngaaparadzwe!
  
  Zvakare girinedhi ine simba inobhururuka,
  Vavengi veFatherland nekushingaira kubvarura ...
  Mushure mezvose, hushamwari hwedu hwakasimba monolith,
  Tichauyawo pasi pemavharo eparadhiso!
  
  Nyika yedu ngaive tsvene,
  Kerubhi ngarikwire mudenga...
  Nemusikana asina shangu ane bvudzi regoridhe,
  Ndiri kuita hurukuro, ndichipfura mhomho!
  
  Makore anofamba, Jesu achauya,
  Uye achave amai veVamwari, Mambokadzi Lada ...
  Kukunda kwakavhura account isina muganho,
  Uye kuchava nemubairo usingaperi kumunhu wose!
  . CHITSAUKO #9
  Akulina Orlova naAnastasia Vedmakova vakaparadza ndege dzeGermany pamusoro peBerlin.
  ME-462 muchina unotyisa wakarwiwa nesimba reRussia. Kukwirira kwetsarist aviation muhuwandu hwaive hwakakura. Uye maGerman akatamba.
  Asi vakarwa nehugamba.
  Albina naAlvina vakarwa mudenga, vakaratidza ushingi kirasi yavo.
  Albina akarovera pasi motokari yeRussia nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akadzvova:
  - Ini ndiri mukunda waDhiyabhorosi munyama!
  Alvina akaputsawo ndege yeuto retsarist nerubatsiro rweminwe inoyevedza yemakumbo ake ezasi uye akakwenya:
  - Nekukunda kwedu kwakanaka!
  Uye anorovera pasi imwe motokari yeRussia.
  Asi pakupedzisira, maekisi maviri akanakisa eTatu Reich uye maviri akanakisa maece e tsarist Russia akaungana.
  Vasikana vaviri vachipesana nevamwe vakuru. Vasikana vanobva kuThird Reich vari vaviri vanoyevedza blondes. Uye pamusoro pavo, maRussia - blonde uye mutsvuku.
  Vaviri vakaroorana vanowanzo rwisana vasina shangu uye vakapfeka bikini chete.
  Albina naAnastasia vakatanga kupfurana vari kure.
  Albina akamonya tsoka yake isina kupfeka ndokupfura nepamapapiro emutyairi weRussia.
  Akadzorera nekukuvadza muswe wemuvengi wake. Zvose ndege dzeRussia neGermany dzakatanga kuputa.
  Anastasia akaimba:
  - Kwaziwai tsarism!
  Uye nechitsitsinho chake chakashama, akatuma chipo chorufu kumuvengi.
  Albina akarovawo muvengi nembama akati:
  - Kunyika yeAmai, yeFuhrer!
  Ndege dzose dziri mbiri dzakanga dzatove nemoto zvakanyanya, uye dzichipenya nechiedza cheblue. Uye vasikana vakatanga kuyera uye kuedza kuvaisa pamunda wezasi. Kuitira kuti michina irege kuparara zvachose.
  Akulina naAlvina vakaridza pfuti vachirovana maoko. Uyewo, masimba evasikana akanga akaenzana. Ivo vaviri vakanaka kudaro, vasina shangu blondes. Uye tsvarakadenga yakanaka kudaro. Uye vanofarira kutambudza uye kunyange kubata varume chibharo. Kunyanya mhandara.
  MaWarriors anogezana nemakwati.
  Akulina, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akanongedza pfuti yendege ndokupfura muvengi.
  Asi Alvina akakwanisa kupaza, achishandisawo zvigunwe zvake, dumbu remurwi wemuvengi.
  Ndege mbiri idzi dzakatanga kuputika nemoto. Uye pakanga pasina chimwe chakasara kunze kwekubvisa.
  Vasikana vakawira pasi, vachisimudza makumbo avo asina kupfeka, akatsvuka, akachekwa, uye vakaimba:
  - Tichabvarura munhu wese, uye tichadzipa vavengi vese,
  Hatingape mweya yedu pasina kurwa!
  Uye pane imwe nzvimbo kumusoro, hondo dzinotyisa dzichiri kuitika. Anti-ndege pfuti moto uye maroketi anobhururuka.
  Oleg Rybachenko, achikanda imwe grenade nemakumbo ake asina kupfeka, emwana, achibvarura vaNazi, akataura;
  Munyori akafanana naMwari mukufungidzira, achigadzira hunyanzvi, asi hunosiyaniswa netsitsi kune zvisikwa!
  Munhu anodonhedza zvivi semashizha emupopori wematsutso, asi murimi ane utsinye Mwari ndiye anopisa muti wacho!
  Kuti muti werudzi rwevanhu urege kudonhedza mashizha ezvivi, unofanirwa kudzipwa nepfungwa dzako!
  Ndinofanira kutaura kuti mukomana wacho aiva nenjere.
  Uye akavimbiswa kuti pakupedzisira achapihwa chinzvimbo chakavimbiswa kwenguva refu uye chakakodzerwa nemukuru. Ngaaite semwana mudiki.
  Oleg Rybachenko akasarudza kuti zvakakodzera kubata Fuhrer. Uye zvichave zvakanaka chaizvo.
  Mauto eRussia akaenda kumutsara wekupedzisira, wakasimbiswa zvikuru weSeelow Heights. Kuora mwoyo, kurasikirwa kukuru, zvikomo zvakakora, sepiyano ine makiyi akatyoka, akafukidzwa nezvitunha. Matangi, kunyange kubva kuNikolay series, akasvetuka muropa uye haadi kukwira kumusoro. Uye mateko anoramba achiputika uye achiputika, sokunge kuti makomo anoputika akarereka uye akavhura maburi awo.
  Lava musanganiswa wemurazvo nemutobvu, mabhomba akazadzwa nemarudzi ese ezvinoputika, akakandwa akananga kuRussia inobhururuka Salamander armadas. Uye kukakavara, vaNazi vagara havashore kupenga. Kuvava kwakadaro, hondo dzakamuka.
  Varwi vechikadzi pachavo vanomhanyira kunorwiswa, vanoona kuti pfuti dzinorema dzevaNazi, sehonye, dzinokambaira dzichibuda mumakomba avo ndokupfira zvinouraya. Uye apo pfira inorema uye inoputika inorova, varwi vakabvamburwa kuita zvidimbu uye nemapfupa anotyorwa kune vanouraya vanobhururuka vachidzokera.
  Matangi akamira pedyo nepamusoro, uye varwi vakasunda vatakuri vezvombo vachisimudza nemaoko angu. Panguva imwe cheteyo, mheremhere, mheremhere, uye mukwanyina ari kudedera zvinonzwika. Vatakuri vevashandi vane zvombo, vakagumburwa pamigodhi, vanoputika, uye zvidimbu zvemitumbi zvinobhururuka zvichienda kumativi ese.
  Asi varwi vanosundidzira mberi, atove akati wandei-akatyoka mapiritsi emapiritsi anogarwa neRussia Tsarist Mauto.
  Vasikana vacho vanopfura zvakanyanya, vakakuvadzwa zvakare, asi kusiya nzvimbo yavo haisi yavo. Vakangovhara ronda ne cellophane ndokuwira pamusoro pekuti kufamba.
  Kwakanga kwatosviba, uye kana kusaoneka kunoramba kuchiipa, zvinotonyanya kuoma kudzivirira. Kunyangwe mamwe matangi evavengi uye pfuti dzinozvifambisa dzakavigwa muvhu dzine michina yekuona husiku.
  Asi hapana pfungwa yekudzokera shure ...
  Alice akarovera mumwe wake pabendekete.
  - Tarisa zviri kuitwa neJagdtiger.
  - Ari kuzvicherera guva rake! Angelica akadaro.
  Iyo yakasimba kwazvo maererano nesimba rekubaya-zvombo uye kudzivirira, muparadzi wetangi yeYagdtigr-3, akapfura nematangi eSoviet Nikolai naAlexander. Anenge makumi matatu emakirogiramu ekuboora nhumbi dzokurwa akangobvarura turret muviri pasina kusiya vashandi mukana wekupona. Zvakanyanya kuoma kuparadza colossus yakadaro, uye kunyange kuvigwa muvhu, yakasaswa nemasaga ejecha.
  Alice akazevezera shamwari yake:
  - Ini ndichaedza kutyora maziso ake ekuona uye chiratidzo chehusiku.
  Angelica akaseka hake.
  - Rova pameso ... Zvinosetsa! Kazhinji vakadzi vanopfura nemaziso avo, kwete maziso avo. Wawana chinhu chitsva!
  Alice, achiisa butt pamapfudzi ake uye akamisa makumbo ake aisvika mumabvi pavhu rakarimwa nemateko, akatora muvengi akanongedza pfuti, nekazevezeve:
  - Kana shiri duku iri pedyo, tichaisa moto kumoto! Kana nhunzi - rova nhunzi, uye museve kuchipatara chepfungwa!
  Angelica, abvisa Fritz neimwe pfuti ine chinangwa, akapindura:
  - Saka tarenda rinotonhorera remutambi wekisikisi rinonyangarika. Izvozvi chete, kazhinji munyika yedu vanotumirwa kumusasa, kwete chipatara chepfungwa!
  Alice, achipfura nerubatsiro rwechigunwe chake chisina kupfeka, achityoka nekurova chaiko, kuona Jagdtiger akaimba achitamba:
  - Pamatongo eBerlin, Taras Bulba anonyorovesa mwanakomana wake! Uye nei tichifanira kutora Berlin - nyika yose iri nani kamwechete!
  Angelica akapotsa nekuseka, uye imwe "fascist" yakatsvedza. Mwanasikana akazvirova pachirebvu nechibhakera.
  -Kwete kumberi, zvese hazvina kunaka, hapana kunakidzwa ikoko! Unosvuta padumbu usina chinhu, unonwa nehanga!
  Alice akabva ati ziso.
  - Asi ini handinwi uye hapana anozoidururira pahuro pangu. Kune mufaro wakawanda kupfuura mahops, akadai sekukwanisa kufamba, kuimba uye kutamba!
  Angelica akapotsa zvakare, pfungwa dzake dzekuda kupfura kuuraya hadzina kunyatsogadzirwa sedzaAlice, uye kuseka kwake kwakange kusina kukodzera kana paive nevakawanda vakafa zvekuti munhu aitoedza kusatsika zvitunha. Uye dzimwe nguva ndaifanira kumhanya pamusoro pezvasara zvemiviri ...
  Murwi weSiberia ane bvudzi dzvuku akati:
  - Saka ndinonzwisisa kuti hondo ine chiso chisingafadzi, asi kusashivirira kwevakadzi muchishuvo chekudya vanhu!
  Alice akapwanyawo mudziyo wechiratidzo chehusiku, ndokuti neshungu:
  - Handidi kuputsa zvinhu zvakanaka!
  Angelica akaridza tsamwa.
  Chii chakanaka pamusoro pemudziyo uyu? Ini neimwe nzira ndakatarisa mune mukombe ... Zvese zvinodzima, sekunge munhu ane hutano akapfeka magirazi, uye ane girini tint.
  Alice akapindura zvine musoro:
  - Hunhu hunozivikanwa mukuenzanisa. Hatina kana izvozvo!
  Angelica akati nechivimbo:
  - Kwete, zvichadaro! Uye zvirinani kupfuura Fritz... Asi Germany yeNazi haizosara nechinhu, kungopfuura makiromita makumi mana kuenda kuBerlin. Uye isu tichavapfuura, chero zvazvingava kwatiri, uye muvengi haafaniri!
  Alice akasimbisa:
  - Zvakanaka, hongu, ngatiende! Ndine chokwadi cheizvi! Asi pari zvino, hazvizotikuvadza kuchinja nzvimbo yekutumirwa ...
  Vasikana vakamhanya, vachirova ngowani nemakumbo avo akanaka akavharwa nemapundu uye mabrasions, kusvika kumabvi, asi achiri akanaka. Varwi kunyange kusvikira kutambanuko yakati vakafarikanya uku kurwadziwa, vachiratidzira ushingi husingasvikiki, kunyange kuvarume vazhinji.
  Alice nokuchenjera akati:
  - Murume haana ndebvu chete pachiso chake, uye mabhora esimbi mubhurugwa rake, asiwo mwoyo wegoridhe muchipfuva chake!
  Angelica akabvumirana neizvi:
  - Mbudzi inewo ndebvu, asi murume chaiye ane moyo wegoridhe!
  Ronde rechitatu rakanga richiri risina munhu. Ndege yekurwisa yakarasikirwa, kunyanya kubva kuFocken-Wulf - ndege yechikara. Murwi ane simba ane chigaro chimwe chete maererano nezvombo nezvombo, bhiza iri reHondo Yenyika Yechipiri, rakanga risingafadzi kuna Alekseev. Kumwe kushaya simba mukufamba muhondo, zvakare nendege isingaite inofambika kurwisa, haina kunyanya kukanganisa, asi kusimba kwezvombo ...
  Uye Petro naIvan vakawira shure ...
  Alice, achiziva kuti Fokken-Wulf haaigona kupfurwa kubva kune sniper, akarova kunze maSalamanders kana Me-462. Paive nemikana...
  Angelica, kune rumwe rutivi, akapfura pazvinangwa zvepasi. Nekubudirira kwakasiyana, asi snipers haapotsa zvachose, mumafirimu chete. Kana mune yakaderera-mbiri chiito mafirimu. Alice, kunyangwe akapotsa, zvaisaonekwa. Akanga asingadi kurasikirwa nemukurumbira wake semurwi wekupedzisira!
  Asi Angelica akazora kakawanda. Pano, zvisinei, kwete mhosva yake chete, usiku, utsi, utsi, kunyange mhepo inodedera kubva mukupisa. Asi murwi weSiberia akagumbuka uye akaimba:
  - Alisa Selezneva, tora izwi rangu pazviri! Kupfura semombe, madhouse eNazi!
  Murwi aive nebvudzi regoridhe haana hanya nejee rebenzi. Kunyange aidheerera.
  Alice akangofunga
  - Wit dzimwe nguva inoratidza kugomara kwepfungwa, segirazi rakatwasuka chiso chakakombama!
  Iwo salamanders akabhururuka achipinda nekubuda, pane zvinopesana. Vakashandisa hukuru hwavo mukumhanya uye kufambisa, saka vakaedza kumanikidza maRussia aces, vachigadzira hukuru hwenzvimbo mumasimba pane imwe kana imwe chikamu chepamberi.
  Vasiri 262s, vachibhururuka semashavishavi, mavara ane mavara egirini neblue khaki. Vakaita barrel roll, gumi nemaviri nehafu yemota dzakanaka idzi pakarepo, ndokutsvedza pamapapiro kunge ma skaters skaters.
  Alice akadzvanya rurimi rwake:
  - Ba! Zvinongo shamisa! Asi skaters, hazvikuponese!
  Mashavishavi anotopinda mutochi odonha!
  Zvichakadaro, panguva iyi, Vladimir wechitatu kubva usiku kubva 17 kusvika 18 anopa murayiro:
  - Zhukovsky ane nguva yakaoma! Naizvozvo, ndinoraira mauto anovhundutsa ekutanga kweUkraine kumberi kutendeukira kuchamhembe uye kunorwisa Berlin kubva kumaodzanyemba!
  Vatungamiriri vanorayira, uye varwi vanorwa vasingafungi.
  Alice achigadzira imwe "Salamander" inopisa (Ndinoshamisika kuti nei maGermany akadana ndege yavo yakanakisisa yejet fighter nenzira iyo. Zvichida nekuenzanisa nebhuku rakakurumbira; Karl Capek - hondo nemasalamanders. Vakawanda vanonzwisisa uye vanyori vezvakaitika kare vanotenda kuti Capek yakafananidza mune iyi yakakurumbira. shanda pakati pemutant salamanders uye fascist-Nazis!), akati:
  -Nechimwe chikonzero, mumwe munhu anobhururuka ari nyore kupfura pasi!
  Angelica akapikisa zvakasimba:
  - Mumwe munhu akazoita kuti apfurwa nedombo rakapfava, mapapiro akapwanywa nematombo atobhururuka!
  Alice akaseka.
  - Hongu, heino dialectic! Iyo dialectics yebudiriro uye huzivi ... Sekutaura kunoita maFrench...
  Angelica akakanganisa mumwe wake:
  - Paiva Kutuzov - akarova French! Zvino Vladimir ndiye Mwari wenyika yose!
  Vasikana vapedza kutaura kudaro vakabva vaseka zvekare, vachirovana mbama vari vega. Alice, akawedzera kupfura nekukasira, kunyangwe pfuti yake otomatiki yakapisa nekupisa zvigunwe zvake. Pano, semuenzaniso, akatombokwanisa kugogodza iyo isingapindike Focken-Wulf panguva yekutendeuka. Angelica akarumbidza:
  - Ziso rako idhaimani! Kana ziso riri dhaimani, kusiyana nedombo rechisikigo, rinogara riri pedyo uye haridi kucherwa kunze!
  Alice achiseka akacherechedza imwe aphorism:
  - Kana mombe inoda bhurugwa kana iri paforogo yemafuro nenzvimbo yekunwisa mvura! Mukadzi anoonga zvipfeko paari, murume anoonga kusavapo kwake, uye muteresi anoonga huwandu hwezvigamba zvinogona kutemwa kubva kune mumwe munhu chipfeko nekugadzirisa bhajeti rehurumende!
  Ikoko kwakanga kune kunyarara kwechinguva mudenga, asi ipapo kamwe kamwe, pakati pezvinzvimbo, mauto eRussia anofambira mberi akaita sekuputika, semeteorite yakawira muNyika. Mazana evarwi vetsoka akatsemurwa, akapiswa uye akakandwa kwakasiyana. Vakapararira, zvinoita sekunge havasi vanhu, asi mafungu etsunami akasimuka kubva pazvitunha zvipenyu, zvakapwanyika uye zvakafa.
  Angelica akadanidzira pamusoro pemheremhere:
  - Wow! Heino kurova! Kunyange "Andryusha" haina kurova saizvozvo!
  Alice akati:
  - Uyu ndiStrumtigr, ane bhomba rake. Pfuti ine simba kwazvo yakateedzerwa!
  Angelica akakanda maoko mudenga.
  - Ehe, handisati ndaona iyi durra pamberi! Pamwe pfuti dzinozvifambisa zvauri kuda!
  - Isu tinofanirwa kuona iyi inozvifambisa pfuti uye nekuimisa! Alice akadaro. - Zvikasadaro, isu tichava nemota mubhavhu!
  Angelica akaseka zvake achiti:
  - Tichava mubhati: saka kugeza kumunhu weRussia mufaro!
  Mhirizhonga yakadai yakatonga panhandare yehondo zvekuti Alice akakwanisa kugadzirisa kwaibva pfuti chete nevolley yechipiri. Uyezve, vose vari vaviri, "Sturmtiger", vakarohwa pakarepo. Saka mabhomba aya akatinhira, vazhinji vakakuvadzwa ...
  Angelica, saSpinoza naCicero vakakungurukira mune imwe, akati:
  - Nekuda kwehunyanzvi, vatambi vanoita zvibayiro zvekuzvidira, nekuda kwehunyanzvi hwemauto, vateereri vanomanikidzwa kuzvipira! Veruzhinji vanogara vachida encore ine hunyanzvi hwehunyanzvi, hapana asara kubva kuruzhinji anoda kudzokorora nehunyanzvi hwehunyanzvi hwemauto! Makonzati eunyanzvi hweunyanzvi, mari huru inobhadharwa pamatikiti, uye inotobhadharwa mari yakawanda kudzivirira makonzati eunyanzvi hwehondo!
  Alice akavhiringa shamwari yake:
  - Huya, paaccount yangu, ngatipfure takananga mugero reyakafara muromo we cannon, ipapo mabhomba ari mupombi inoputika achaputika!
  Angelica akamonya chigunwe chake patemberi yake:
  - Iwe unofanirwa kutanga wachinja chinzvimbo, kuti kona yakatwasuka uye nekutsika makumbo ako!
  Varwi vakamhanya nesimba ravo rose, asi zvakare vakanga vasina nguva. Stormtigers inoita kunge yakagamuchira mamwe maotomatiki painorodha zvakare uye mwero wavo wemoto wakawedzera. Uyezve, kwete chete varwi vetsoka, asiwo matangi akatambura nevolley, shongwe dzakabvarurwa, uye simbi yakasanganiswa nemirazvo mumoto wehudhiabhorosi.
  Vasikana, vashatiriswa nokunonoka kwavo, vakapinza namaune tsoka dzavo dzechikadzi mumoto kuti varange vamene nokurwadziwa!
  Angelica akati:
  - Tinofanirwa nazvo!
  Alice, achirwadziwa nekurwadziwa uye nekutamba asina shangu pamoto, akawedzera:
  - Uye vavengi vanokodzera zvakatoipisisa!
  Angelica akapindura:
  - Zviri nani kuuraya tsotsi rimwe pane kufumura zana, matsotsi ekupedzisira anozviita ivo pachavo!
  Alice zvine mutsindo, semurwi kubva kuna Lucifer, akati:
  - Uye izvi ndizvo chaizvo zvatichaita!
  Vasikana vakatora chinangwa, vachitamba kubva kumarimi madiki, marwadzo uye kupisa zvichivabvumira kuisa pfungwa. Mushure mezvose, iyi ndiyo nyika yavo, hama dzavo varwi veRussia, vanofanira kukunda uye kutora matanho ekupedzisira kuBerlin. Kana communism yakunda, munhu haafi akafira mumaoko emumwe munhu!
  Matangiro akapfava, mabara akakosha ekuwedzera kubaya kwezvombo akabhururuka achibuda mumadhiramu. Apa dambudziko guru rakanga risiri rekupinda mumhepo chete. MaNaziwo haasi mapenzi uye akadzivirira kuvhurwa kwembiru nekepisi senge chivharo chetii. Naizvozvo, zvaive zvakafanira kuve nenguva yekuidyara munguva pfupi iyo iyo cap yakasimuka nekukasira kubva papfuti. Zvadaro, semabara ari kubaya musanganiswa wezvinwiwa zvakawanda zvine hukasha...
  Yakaputika zvinotyisa, kuputika kuviri kwekutanga panguva imwe chete, tevere kwakati wandei kubva pakuputika kwemabhomba gumi nemaviri epfuti. Mabhokisi emapiritsi akawanda ari padyo, maFritz akaparadzwa kana kukuvadzwa zvakanyanya, maburi anoyevedza akaitwa mavari.
  The blast wave yaive yakasimba zvekuti yakapotsa yarovera mauto ese ari maviri kumusana. Mumufaro, vasikana vakashevedzera:
  - Pane! Ingori kirasi!
  Alice akawedzera kuti:
  - Ziso rakapinza remupfuri rinokwanisa kubaya nhumbi dzakakora dzetsiye dzakakora, murwi akapusa!
  Inzwi rekugutsikana rakanzwika kumashure.
  - Ndakazviona! Vasikana, fungai Kurongeka kweKubwinya kwedhigirii rekutanga muhomwe yenyu ... Mumwe murume akapfeka yunifomu yemukuru wemapurisa epachivande etsarist apora. - Zvakanyanya pachipfuva! Waita zvakanaka vasikana! Nekudaro, izvi hazvisi zvese zvaunoita!
  Alice akati:
  - Uku ndiko kutanga!
  Angelica akasvetuka.
  - Uye zvinonyanya kukosha kutanga kwakanaka!
  Major akawedzera:
  - Uku ndiko kutanga, uye kuguma muBerlin! Handingashamisi kana ukabatawo Hitler nemabhora. Mushure mezvose, imi muri vasikana padanho remunhu mukuru!
  Varwi vakapindura zvine mwero:
  - Kwete, isu tiri vakadzi veSoviet chete!
  Rufu rweSturmtigers uye kuvhunduka kubva mukukundwa kwakaratidzika kunge kwakaputsa masimba eFritz, mutsara wechitatu wakanga watokundwa mangwanani egumi nemasere. Mauto, kunyanya matangi, akafamba achienda kune imwe nzvimbo. Vasikana vacho vaitofanira kusunda michina inorema kudaro!
  Angelica akati:
  - Hondo ndiyo yakanyanya kubhejera mutambo, chete mairi nyika inorasikirwa, kusiyana ne poker, uyo asingakwanise kuzviisa pasi pekunakidzwa!
  Alice akawedzera zvakanyanya:
  - Kurwiswa muhondo kwakafanana nenhangemutange yebhiza, iyo chete hippodrome ine zvimwe zvipingamupinyi uye nehuori jockey!
  Angelica akapindura:
  - Iyi aphorism haina chokwadi! Pamijaho yemabhiza, unogona kupa chiokomuhomwe kune majoki, panguva yekurwisa, mumhanyi anoona kuti hupenyu hautengeswe!
  Varwi vakatomhanya kure... Uye vachibudisa mazino avo eparera panguva imwe cheteyo. Alice akatoimba achiti:
  - Runako, runako, isu tiri kutora katsi, siskin, imbwa, Petka anodheerera, tsoko, hafu yetiramu kune madhouse! Heino kambani!
  Angelica akamhanyira kumberi kumakomba akawedzera:
  - Kambani isingakwanise kutengeswa pasi penyundo!
  Alice akagutsurira musoro.
  - Ehe! Iyo CPSU ichatidya!
  Angelica akashamisika:
  - Uye chii chinonzi CPSU? Temu iyi handiizive!
  Alice akatsanangura nenzira yakasarudzika:
  - Izvi zvinogona kududzirwa seCommunist Party yeSoviet Union!
  Angelica akakwenya mapendekete ake akapwanyika.
  Asi hapana zita rakadaro parizvino...
  Alice akasvetuka, chibhakera chekurudyi:
  - Nditende, zvichaita! Zvichadaro!
  Angelica akati:
  - Iva nehutano!
  Alice akatsigira kuseka kwakakomba:
  - Ndichadaro!
  Pabani, kuramba kwainge kusina simba, asi kuchiri kusindimara. VanaFerdinands vainyanya kushatirisa, pfuti idzi dzinozvifambisa dzoga, senyuchi huru, dzakaputika mumidziyo yeSoviet nemabhomba adzo. Kuparadza Ferdinand hakusi nyore, hazvisi pasina kuti pfuti inozvifambisa iyi ndiyo yakakura pane inorema uye yechipiri muhuwandu chete kune Panzer-4.
  Angelica akaona Panzer yakahwandira mumakwenzi ... Motokari inorema matani makumi maviri nemaviri nehafu chete, asi ine Panther cannon. Iyo yakaderera silhouette inoita kuti zvive nyore kuvhara uye kurova kubva kuseri kwevakavandira. Alice akatangawo kukambaira akananga kuPanzer ... Motokari yakabudirira, asi simba rayo rakazara rakanga risina kushandiswa zvakakwana, nekuda kwehupenzi hwemurairo weGermany. Kazhinji, ichi chinhu chinoshamisa cheHondo Yenyika Yechipiri. Murairo wemauto eRussia munguva yehutsinye hwakavandudzika muhunyanzvi hwehondo, kunyanya padanho rehunyanzvi. Uye maGermany, pane kudaro, akatanga kutarisira mauto zvakanyanya kudarika pakutanga kwehondo. Nokuda kweizvi, kunyange kuwanda kwemidziyo (muna 1956 mamwe matangi uye pfuti dzinozvifambisa dzakagadzirwa mumwedzi kupfuura muna 1954 yose!), Havana kuvabatsira kurwisa kurova kweRussia kweuto retsarist. Semuenzaniso, kana tikatora kugadzirwa kwezvombo, zvino mumakore makumi mashanu neshanu nemakumi mashanu nematanhatu, zviyero muchiyero chekugadzirwa kwemidziyo yevaGerman zvaive nani pane makore makumi mashanu nerimwe uye makumi mashanu nemaviri. Asi nzira yekurwisana haina kunyanya kufadza yeThird Reich, asi zvakapesana!
  Vasikana, havana kugumira pakuparadzwa kwePanzer-4 optics, vakaputikawo motokari nemagirinedhi akabatwa. Kutanga imwe Panzer, uyezve inotevera ...
  Angelica akaseka.
  - Ndiko kupura kwatinoita nyoka idzi!
  Alice, achiburitsa mazino ake ebanga, akabvuma:
  - Isu tinopura zvekuti kunyangwe goko rekamba harizoponesi Panzer-4!
  Paive nevechiri kuyaruka vazhinji mumakomba, sezviri pachena vakadaidzwa nguva pfupi yadarika. Paitova nevakomana vaibhowa zvekuti vaisatombokweva pwere, dzinenge makore mapfumbamwe kana gumi. Vairatidza kuvhiringika uye kutya.
  Zvombo zvevakomana, recoilless caliber 20 mm. Huremu, uye padyo navo unogona kufinya vacheche, kana kuuraya gonye retangi. Heino imwe diki, ine vhudzi rakapfava, yakavigwa munzvimbo yakahwanda, chete zvitsitsinho zvake zvisina chinhu zvakabuda kunze. Vakomana vakawanda havana shangu, pakanga pasina mabhoti ehukuru hwakakodzera, uye muGermany pakati peApril mamiriro ekunze akafanana muRussia mukudziya May. Vakomana veThird Reich, zvisinei, havaparadzi, nekuda kwekutya, sevarwi vakwegura veGermany pamukana wokutanga, vachisimudza makumbo avo kumusoro, kana kutizira kuBerlin.
  Vakomana chete vanovhara nzeve dzavo kuitira kuti vave matsi kubva pakuputika kwehombodo, uye kurira kwezvipo zvinopisa zve "Andryush" uye "Katyusha". Uye saka vanorwa kusvika kumagumo. Vamwe vanotoita zvekunyengedza, rega varwi veRed Army vapinde, vachisimudza mamvemve machena kumusoro, vobva vazviputira pamwe chete navo. Vana vakashinga vakadhakwa neparaganda, uye vanhu vakuru vanotsoropodza zvikuru, zvikurukuru avo vanorangarira zvakanaka mazuva Hitler asati auya, uye havana kuzvibvumira vamene kupedzwa ndangariro chose chose.
  Nokudaro, pedyo neBerlin, vanhu vakuru vashoma vanotizira kumashure vanova, uye vanowanzova vasina ndebvu, asi vakomana vaduku vakashinga vanorwa.
  Asi pakati pevarwi, vasikana veGermany vakatanga kufamba kakawanda. Hitler, kukutenda kwake, akafunga kuti ibasa remutongi kudzivirira vakadzi uye kwete kuvarega vachienda kumberi sefodhi yekanoni. Uyezve, kushaikwa kwevarume kubva pakuona kwevanhu hakuna kutyisa, murume mumwe chete anogona kubereka mazana evakadzi. Asi mukadzi anoda mwedzi mipfumbamwe kuti asununguke uye mamwe makore maviri kuti apore.
  Alice, achiona kuti Angelica akanga achipfura vakomana, akarova muromo, achiti:
  - Usauraya vana! Wamunzwisisa here mukadzi kana mhumhi?
  Angelica akatsemuka zvine hukasha kunge panther:
  - Vanogona kutiuraya here?
  Alice akati:
  - Ava ndivo vana, havanzwisisi ... Mukuwedzera, kune maitiro akasiyana ehutsika. Hunhu hweFascist hwaro, hunhu hweCommunism hwakanyanya. Kubva pane izvi, iwe unofanirwa kunzwisisa kuti isu hatigone, hatifanirwe kunge takashata seanopikisa wedu. Zvikasadaro, zvine basa rei kuti titaure basa rezvakanaka muhondo yekurwisa zvakaipa.
  Angelica akada kupuruzira aphorism achipindura, asi musoro wake waive usina chinhu, kunge chikwama chemufaro. Uye hapana chakauya, chine hungwaru uye chinokatyamadza.
  Alice akabhabhadzira shamwari yake pabendekete.
  - Ndizvo! Kunyange zvazvo Stalin akati taizopindura kurova kwemuvengi nekurova katatu, haana kutomboreva kuti utsinye hunofanira kupindurwa nehutatu hunotyisa. Uye pahutsinye hutsinye hutatu! Muchiitiko ichi, nheyo yeziso kune ziso haisi nheyo yedu!
  Angelica akafinyama nekugumbuka uye akati zvine musoro:
  - Harahwa, kuparadzira, vane simba rakasimba rekupona chero muripo. Saka, iyi ipfungwa inopokana ... Ndiko kuti, ndaida kutaura kuti munguva pfupi tichange tisina munhu wekupfura kunze kwevanoyamwa vanoputika ... Saka, chii chatingadzosa?
  Alice akanongedza Angelica nechigunwe chake kuMadokero:
  - Munoona, ma "Panthers" ari kukambaira, nditende, isu tichine munhu wekurwa pano uye mumwe wekupwanya! Hazvina kujeka!
  Angelica akabvunza shamwari yake kuti:
  - Kuti maoko angu ari kudedera nekuneta, uye makumbo angu zvakare ... Zvichida iwe uchandiimbira chimwe chinhu chinofadza?
  Alice akapindura:
  - Hongu, ini, zvakare, handina kuvhara maziso angu pazuva rechishanu! Kuimba, chinhu chekuti iwe ufare ... Kubva kune yekare?
  Angelica akakwenya musoro wake nehasha kunge mboro.
  - Kwete! Damn ndezvekare! Ngatiimbei zvirinani, zvitsva, zvinonakidza, Soviet!
  Alice akasunga chiso chake.
  - Zvichave zvinonakidza, asi zvitonge iwe pachako sei Soviet!
  Angelica, akapotsa, akarovera pfuti nehasha padama rake, achishinyira:
  Hatidi imwe hype yekuwedzera! Tinoda, nemoyo wese, zvakanaka, uye nenhetembo ...
  Alice akaimba, nezwi rake rakanaka risingaenzaniswi:
  Mweya weRussia muhondo usadonha,
  Iwe zuva dzvuku, muchirimo mwaranzi!
  Kunyange zvazvo Fuhrer yakanga yakakomberedzwa nefenzi yematombo,
  Sando yedu inorira sengoma murima!
  
  Kuseri kwekwakadzika minda yedu -
  Uye tsanga dzegoridhe dzeuchi hweminda yeko!
  Rega mureza mutsvuku pamusoro peuto usuke,
  Uye ndege dzine mapapiro mudenga re cranes!
  
  Nzira yaBaba ngaive kumusoro;
  Tinosimudza communism pamusoro penyika!
  Tinonzwa inzwi remarudzi ane simba ane zviuru zana;
  Zvese zvakasimudzwa uye knight haatsike pasi!
  
  Tenda, autumn haingauye munyika,
  Uye isu hatizofi nechando pasi pechando!
  Zviri nani kurega vasikana -
  Achadzoka, ziva uto redu nekukunda kune mbiri!
  
  Berlin ichawa, tinoona munguva pfupi
  Uye isu hatityi "Panthers", "Tigers" zvachose!
  Pachave nemitsara yeFritz,
  Zvakanaka, wana mibairo, vanakomana veRussia!
  
  Uye simba redu rakaita somurazvo womoto,
  Fascism ichapararira kuita madota anonhuwa!
  Uye kuoma kwakafanana nedombo here?
  Iyo projectile inotinhira, kupwanya - bang!
  
  Minyengetero yaSatani, usateerere,
  Ishe vakasarudza kuita kuti ive nzira chete!
  Ngatichenese Nyika kubva kuNazism,
  Mushure mezvose, nyika haisi tavern zvachose yeFritz!
  
  Chokwadi takabhadhara zvakawanda
  Makungwa edu akarurama aparara!
  Iye zvino Russia iri musimba dzvuku,
  Uye unyengeri hwaDhiyabhorosi hahuchadzokizve!
  
  Mushure mezvose, chikonzero checommunism chitsvene,
  Mune kunaka kwakakwana, kusina muganhu mariri!
  Uye maererano nemitemo yechokwadi chechokwadi chehunyambiri,
  Capitalism haina kurongerwa kubudirira!
  
  Kuti nzara irege kutambudza marudzi;
  Mapurazi akaunganidzwa anofanira kudyarwa kwese kwese!
  Zvinotora makore mana chete
  Wamasimba Ose achaisa zvishanu zvakasimba kuti zvivakwe!
  
  Uye ipapo nzvimbo - chivanze chezvose,
  Tsvaira zvakanaka, nemutsvairo une simba!
  Kubwinya uku kwakasimba kusingaparare -
  Imo munhu wese ari gamba guru!
  
  Musachemera varwi nokuda kwechirikadzi.
  Mushure mezvose, hapana zvinangwa zvisingagoneki zvesainzi!
  Vanopihwa mubairo wekumuka.
  Uye isu tichakutumira iwe bouquet kubva kwatiri, kubva matsvuku emaruva!
  . EPILOGUE.
  Hitler akapemberera musi waKubvumbi 20, 1957 makore makumi matanhatu nemakumi masere. Iri rinenge zuva rekuyeudzira, zororo racho rinenge riri munzvimbo yakarasika. Iye zvino Fuhrer ane sarudzo: kana kufa nerukudzo. Kana kuti mhanya uhwande pasi pevhu.
  Zvose izvo uye mumwe Hitler haana kunyanya kugutsikana. Saka mamiriro ezvinhu eThird Reich akakomba zvikuru.
  Hitler anotarisa kurwa kwe gladiator. Vakomana vari kurwisana vari mumatuhwihwi mamwe chete.
  Vakomana vane makore gumi ezera rimwe nerimwe vanovheyesa mapfumo maduku uye vanozvifukidza vamene nenhoo. Miviri yavo yakashama, yakatsvuka, mitete inopenya nedikita.
  Vakomana vakatokwenya. Mumwe wavo akapotsa adonha. MuMoor akapisa chitsitsinho chake chisina kupfeka netochi.
  Mukomana akakwakuka. Uye akapotsa zvakare. Ndokudonha ndanyura muropa.
  Hitler akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Pedzisa!
  Uye kubatwa nemaoko akaoma. Hondo inoratidzika kunge iri kusvika kumagumo uye mafungiro aFuhrer haana kunaka.
  Yasvika nguva yekuti arove. Uye izvi, sezvavanotaura, chido chekukurumidzira.
  Varwi vakashinga vakatosvika kunze kweBerlin, iyo yakarohwa neRed Army. Imwe yenhare dzekare, yakasimbiswa nemasvingo emazuva ano, yakanga ichiri kurwisana zvakasimba, mauto eRussia akanga achiedza kupinda mukati meguta renhare.
  Uye chiutsi chaiita kunge chakawedzera kutyisa...
  Alice akapora zvishoma maronda ake, asi haana kumhanya zvakanyanya, makumbo ake akanga achiri kupera simba. Chete kuti redhiyo yakashuma kuti mauto eRussia tsarist neAmerican-Russian uye mauto etsarist akasangana, achivhara mhete yakatenderedza Berlin. Pakaita kudyidzana pakati pevarwi.
  Hondo, ine utsinye, inotyisa, yakanga yatova patambo chaipo. Asi kuguma kwepedyo, kwepedyo kwakapa simba, kwakabereka simba.
  Vasikana vakakwira pamusoro pedenga rakanga raputsika uye kubva ipapo vakatanga kuvhima nhare.
  Madziro acho aityisa, akagadzirwa noungwaru hwese hwevavaki vekare.
  Paive nepfuti dzakawanda dzekurwisa ndege, pfuti dzemuchina nemadhaka. Kunyangwe neimwe nzira yakasangana ne "Jagdtigers" yakafukidzwa pamativi akatetepa ane zvombo uye kumashure ane akasimbiswa kongiri slabs.
  Hazvisi nyore kuswedera pedyo, kunyange zvazvo Aleksei akasindimara akaonekwa mudenga. Ivo sezviri pachena vakaedza kutora mabunkers ane zvombo zvakanyanya.
  Alice akati:
  - Nhare iyi yakakomberedzwa nemadziro, iwe bastard!
  Angelica akati:
  - Ndizvozvo, yakanamatira! Asi zvakanyanya kuipa kwatiri.
  Alice akati:
  - Pamwe padyo nepakati. Ikoko tichawana zvimwe zvinangwa zvakawanda.
  Angelica akakwenya neungwaru makumbo ake akashama kuseri kwenzeve yake nezvigunwe zvinoyevedza zvakadonhedza pasi:
  "Chekutanga, pwanya zviridzwa zveJagdtigers, tobva taenda pakati, uye pachave nekuvhima kukuru!"
  Yaimbova njiva yakachena sechando, yakasviba nekupisa uye yakaita segunguo. Uye mudenga, mazino enyeredzi achitya aioneka nomuchin"ai. Heino nyika, isina akanakisa ... Kunyangwe chii chakanakisa?
  Alice akati:
  - Chinhu chakanakisa munyika ndechekuti iwe haugone kutaura - hazvigone kuipa!
  Angelica, semutsetse kubva kuArbakan, akaisa:
  - Chii chakashata munyika, muhondo chaimo, uye mushure mekukunda hazvisi nani!
  Mukomana Oleg Rybachenko, uyo akasvetukira kwavari, akadanidzira:
  - Uri kutaura nezvei. Muvengi ari kutotema matangi edu!
  Chokwadi, kubva mumhepo dzemhumhu refu uye gobvu, magomba akaunganidzwa akadonha. Paive ina "Yagdtigr" -3, vatatu vakapotsa kubva kure, uye yechina yakarova inokurumidza "Nikolai" -3 kurudyi mugonye rekuruboshwe. Kubva pakupwanya kuputika kwemakumi matatu kilogiramu projectile, ma rollers nemakwara zvakabvarurwa, uye motokari pachayo yakada kutendeuka.
  Angelica akaridza muridzo zvine mutsindo.
  - Ndiyo pfira. Zvakanaka, iwe unogona here kupuruzira kune avo optics?
  Alice akanga asina chokwadi.
  - Kushaya simba muminwe, maoko anodedera ... handina chokwadi.
  Angelica akaridza tsamwa.
  - Asi iwe uchiri murume weRussia! Unoziva here izvo vanhu veRussia vanokwanisa?
  Alice akazvirova pachirebvu neshungu.
  Zvese kunze kwehupenzi!
  Mhare yechando yakatsveta ziso rekurudyi ndokutanga kunanga. "Jagdtigers" -3 yakanga ine chitarisiko chinotyisa - kunyanya nhumbi dzokurwa dzepamberi, chifukidzo chepfuti, ichichipa kufanana nemhuno yenguruve. Asi zvishoma yakakwira rangefinder uye periscope chubhu. Ndiko kwaunofanira kudyara!
  Alice anoedza kuisa pfungwa dzake... Fungidzira bara sechinhu chakafanana nemwanasikana anoroorwa. Uye chikomba chake chinenge kiromita chinhambwe chinoonekwa. Uye anofanira kurovererwa...
  "Jagdtigers" -3 zvakare pfira, imwe yemotokari "Nikolai" inoputira pasi shongwe nekurova kwakarurama ... Uye hull ine undercarriage inofamba mberi ne inertia. Phasmogoria!
  Alice anozevezera:
  - Zvakanaka, Amai vaMwari naGeorge, batsira iwe kunwa resin kubva kuGehena! - Musikana anodzvanya zvinyoro nyoro.
  Angelica nehutsinye anogara shamwari yake pasi ndokudhonza bendekete rake:
  - Uri kutaura nezvei. Unoda kunwa Mhandara Maria neresin?
  Alice anokanda kure ruoko rwake rune simba, rwakasimba seruoko rwemupfuri wesimbi ndokuti:
  - Heino nzira yandinorangarira nayo vakadzi vane pamuviri vane dumbu rakatsemuka, uye vacheche vakarembera nemutsara wembilical, saka ndinoda vatsvene vose ... Funga iwe pachako, kana vakabvumira mhirizhonga yakadaro, saka ndeapi vatsvene!
  Angelica akakwenya zambuko remhuno yake negako regako rake ndokuridza ngonono - "chishuwo chakaipa":
  - Hongu, ndakaziva izvozvo kwenguva yakareba. Kunyange kuchikoro, vaititsanangurira chikonzero nei kusina Mwari-kana Mwari achibvumira nyika ine hero yakadaro, zvino ndiMwari worudzii?
  Alice akaseka achidaira, chigunwe chekurudyi chichirwadza zvekubiridzira. Musikana akapindwa nechando ndokuedza kuunganidza pfungwa dzake dzebhiza. Tarisa pakupfura. Asi pfungwa dzakaenda kune imwe nzvimbo kudivi, uye kunyange pasi ...
  Alice nokuchenjera akati:
  - Uye chii kuzorora kwedu pasina hondo? Chokwadi zvinofinha! Funga nezvevanhu semarobhoti? Uye isu tiri vana vane frisky uye vanofara veWemasimbaose ...
  - Uye kwete zvakaipa! - Angelica. - Zvakanaka, wadii kupfura?
  Alice akabwaira bwaira zvekupusa.
  - Chigunwe chiri kuramwa ... ndinogona kupotsa ...
  Angelica anoimba pano:
  - Ndakapotsa kekutanga, ndakazvidemba kechipiri, uye kechitatu ndakatadza, kuti babamunini vakaimba!
  Alice akaenderera mberi nerwiyo:
  - Mimhanzi irikuridzwa, zvigubhu zviri kurira - murindi Fritz ari kuendeswa kumakuva!
  Kupfira "Jagdtigers" -3 kwaive kwakasiyana-siyana, asi pakurohwa, vakaparadza zvese zvakatevedzana. "Nikolai" -3 akadzingwa uye akarova pakufamba, asina kana kufunga nezvezvinangwa. Zvisinei, edza, edza colossus yakadaro. Izwi rimwe - Nazi fakyu!
  Nechekare "Alexander" -4 yakagamuchira "hotera" yayo, shongwe yakamonyoroka ...
  Alice anoedza kudhonza, asi chigunwe hachidi kukotama. Uyezve, akazvimba, uye musikana ari mbeveve kwazvo.
  Asi pano Oleg Rybachenko, sekugara achida kutsigira musikana wake munguva dzakaoma, akatanga kuimba nenzwi guru:
  Nyika yengano inogona kuva yakaipa
  Mushure mezvose, mashiripiti ane zviso zviviri!
  Zvose zvinoratidzika kuva zvakanaka vaduku
  Ndinoda chokwadi; raramai mukukudzwa nomukurumbira!
  
  Asi pane imwe nzvimbo troll inoruka network,
  Chipopori chakashata chiri kuteya misungo!
  Tiri kufamba rwendo rurefu
  Vakamirira kuti tiedzwe, kwete zvokutambisa!
  
  Pamwe moss inotyisa kwazvo,
  Eya, ruva remvura panzvimbo periva!
  Ropa richichema misodzi kubva mumakore,
  Panzvimbo pemwedzi wemashizha, corsair inopenya!
  
  Asi shamwari yangu irenje elf,
  Mapete eshamwari anopenya negoridhe!
  The Fairy akati - mukomana haakukure,
  Uye akatambanudza maoko manyoro!
  
  Dal elf shamwari yebakatwa chidzidzo,
  Lunge, rebound, variable poses!
  Kuti hunde yeupenyu mune zvakaipa irege kushwa.
  Unopa muroyi maroza maviri!
  
  Mupfuri mutema akagadzira pfuko;
  Anondiudza, achinyemwerera nekuseka;
  Unoda mugumo une mbiri muhondo here?
  Izvo zvinodiwa kuti uve shamwari netsika yemuviri zvine shungu!
  
  Akabatanidza hova makumi mana mukudzidziswa,
  Uye pakupedzisira, damask simbi yakave inoteerera kwandiri!
  Watanga watema pamuti wemafundo;
  Zvakanaka, ipapo iwe uchava murwi ane mbiri!
  
  Heinoi hondo youya; nema elves
  Troll, uye zvidhoma zvinodzvova nazvo!
  Asi kwandiri mauto imhuri,
  Uye hapana chido chokunzvenga kurwa!
  
  Ndinorangarira mafambiro, mbambo yebadza,
  Zipoka rakaipa rakazadzwa nerushava!
  Takapa zvisikwa badza rakasimba.
  Tichavaka nyika, yakachena uye itsva!
  Mukomana akaimba, uye Alice akachinja maitiro, ndokunamira nechepakati, chigunwe chakareba chegumbo risina chinhu kumbwa yepfuti yepfuti ... Nokudaro, kuvhura nzira itsva yekupfura.
  "Jagdtigers" -3 yakakurumidza kuita bofu, uye imwe yehachi yakavhurwa, musoro wakaveurwa une chigamba chitema pamusoro peziso rekurudyi.
  Angelica akasunda shamwari dzake mugumbo kuti asapfure akazvipfura ... Asi hasha dzakaratidza kuve murombo mubatsiri, bara rakarova pasi nekavha yakakora yepfuti hombe dzaizvifambisa. MaNazi akaraira muropa rinotonhora, uye pfuti yakarira zvakare uye ... Vamwe makumi matatu nevana vakarasa turret yavo, vachizvitutumadza pamusoro pehombo.
  Alice haana kubudirira, sepani ine muswe wakatsva, akaedza kukanda shamwari yake yakaipa nekick. Saka akarova kurwisa kwake neblock rakajeka:
  - Sei uri chena?
  - Uri kuitei? Alice akaridza mheni kubva mumaziso ake esafiri. - Tiri kurwira chikonzero chakafanana, cheruponeso uye mufaro wevanhu vese vanofambira mberi, uye dhiyabhorosi anopisa ane godo neshamwari yake kuti anoparadza maNazi zvakanyanya, uye anosundira.
  Angelica akanzwa kunyara uye, akabva awana:
  - Uye ndakagogodza mosquito kubva pamakumbo ako. Iwe wakatorasikirwa neropa rakawandisa, uye iye achiri kuyamwa bastard!
  Alice akaruramisa shamwari yake nekunyomba kwakavanzika:
  - The mosquito haisi bastard, ndiye arthropod ignoramus!
  Angelica, mukupindura, akaratidza rurimi rwake kune ngirozi yake yechando-chena - kuimba:
  - Ndinopa ruzivo, ndiri mutariro ... Kuti dhigirii yatenzi inogona kupiwa kune asina ruzivo!
  Oleg Rybachenko akavhiringidza shamwari dzake uye akatorova mbama tsvuku pachiso, iye sezviri pachena akanga asingatarisiri kusava nehanya kwakadaro kubva kumukomana zvokuti akamuregerera:
  - Hongu, iwe unopfura, uye unopopota, sevakadzi vari pamusika!
  Angelica akaedza kupindura, asi wechidiki scout-colonel aivewo nemaitiro emunhu anobata nyoka achibva asvetukira kumashure. Asi dhiyabhorosi anopisa zviri pachena kuti haana kuda kuregerera akabva angomhanyira kumutevera. Mukomana akasvetukira pamusoro pemapundu, akatsvuka, ane tirauzi rinosvika mumabvi, asina tsoka. Angelica arikumashure kwake.
  Alice akachinjira kunzvimbo yekupfura. Zvakanaka, kana murwi wake achida kushandisa zvigunwe zvemakumbo ake akanaka semudziyo. Mushure mezvose, ivo vane hunyanzvi uye vanochinjika, havagone kuzvibata zvakanyanya kupfuura maoko ake.
  Musoro wefascist wakaveurwa wakatsemurwa kubva bara rakarurama pakati pemeso ... Chokwadi, vanhu havagone kunanga netsoka semazuva ese. Pano pane intuition uye kubatana nenyika, iyo inopa simba reronda rekuporesa.
  Alice akabva afunga kuti zvichida mumakore zana, apo vazukuru vakadyiswa vachaverenga nezvezviitiko zvavo, vazhinji vavo vachafunga kuti: "mapenzi asina shangu." Vanomhanya vasina shangu, pamusoro peminzwa, zvidimbu, zvidhinha zvakapwanyika, matombo nemoto ... Pamwe masochistic anotsveyamisa achataurawo.
  Uye havazivi kuti nyika, kunyange yeGermany kuburikidza nechigadziko chega, inovapa masimba emashiripiti echokwadi, kubva kune maronda anopora zvinoshamisa nokukurumidza, simba rinotyisa rinoyerera, uye zvinonyanya kukosha, maonero akasiyana zvachose enyika. Kureva, maonero akamuita mupfuhwira wemunhu. Sezvo naAngelica, nenzira, pano iye, kunyange asina kuoma, akabata mukomana uye anomubata pakureba kweruoko. Kunyangwe Oleg Rybachenko asisiri mudiki, uye ane tsandanyama uye ane tsinga, nhare yechisikigo pamwe nekuoma kwakakosha.
  Mwana wacho zvakare haazive shangu, kunyangwe muchando chakasimba chemakumi maviri madhigirii iye naAlice, kunyange inopfuura imwe nehafu, inokwana maawa maviri, haikwanise kumira isina shangu modhi. Uye zvino iwe unofanirwa kufamba, uye mukuhwandira, muchitonhora, makumbo ako nekukurumidza uye zvakanyanya kuoma .... Asi Angelica anopedza usiku hwose, akavigwa musoro muchando uye panguva imwe chete mune imwe sutu yekugezera, kana kunyange. mubhurugwa chete. Uye hapana, kunyange ganda harishanduki bhuruu, sekunge ndiye Snow Queen.
  Alice aitarisira kuti pakupedzisira aizokwanisa kusvika pamwero wakafanana wokuoma. Hondo isati yatanga, aigara mumhuri yakanga isiri yevarombo, baba vake vaiva mukuru wedare repamusoro redunhu, amai vake vaiva injiniya-economist.
  Vakanga vasina nguva yekubuda, uye vabereki vakaita sekunge vanyangarika ... Rori yaityairwa naAlice yakapotsa yapinduka kubva pamhepo yaiputika, mavhiri akachekwa nezvidimbu zvezvidimbu.
  Naizvozvo pamwe chete vakanga vari vakomana, ipapo iye akanga achiri bedzi piyona, vakatama voga vakananga kumabvazuva.
  Asi ipapo vakomana vakavaderedza, avo vakasarudza kurwisana pasina vanhu vakuru ... Zvakanaka, vasikana vari shure kwavo.
  Uye saka vakapedzisira vava munzvimbo yekugara ...
  Hupenyu hwevasikana hwaive hwakaoma. Alice, akasiyiwa ari oga, aifanira kushanda semushandi ... Uye iyi igehena mhenyu, kunyange ... Sezvineiwo, vabereki havana kukanganisa musikana zvakanyanya, aive neruzivo rwekushanda kwemuviri, asi kwete zvakanyanya.
  Uye vashandi vakashanda zvakaoma, kwezvikamu zviviri kubva muzvitatu zvezuva ... Zvechokwadi, muchirimo, zhizha uye matsutso, Alice akadzidza kufamba mumucheka wekotoni uye asina shangu, sezvo, zvechokwadi, vanenge vana vose mubasa. Kunyange mhuri dzemapurisa nevakuru dzakaedza kuva nomwero sezvinobvira.
  Alice, zvisinei, semunhu aiziva kubva pakutanga, aitsvaga hukama nevepasi uye akaedza kuita izvi kana kuti basa.
  Semusikana, ane chando-chena bvudzi uye chiso chengirozi, akanga akanyatsokodzera basa remutumwa kana scout. Ane chiyeuchidzo chakanakisa, anoziva chiGerman neChirungu chinotodonha mazino ake, uye unoona zvekuti hapana achafunga kuti musikana ari kuunza rufu kuFritz.
  Alice akatsika-tsika vadiki vake, akaremerwa nekufamba kwenguva refu mumigwagwa yakawanda, uye akacherechedza zvese ... Asi haana kungogumira pane izvi. Aida kuuraya vana vembavha, kunyanya mushure mekunge anyatsorohwa, achifunga kuti aiva mbavha.
  Saka wadii kuunza zvimwe zvinoputika zviri mudengu?
  Semuongorori, akambokwanisa kukopa "Royal Tiger", iyo yakasvika kuPoland kumashure muna Zvita 1955 ... Ndipo apo musikana wacho akanyanya kuoma nechando, saka maiva nechando chakanyanya chete neshangu dzebast patsoka dzake dzisina svutugadzike. imbwa dzechiranga dzakadzura mujasi rematehwe emakwai rakasakara, asi .. Zvisinei, haana kana kuhwihwidza, kunyange zvazvo akanga achidedera, pashure peusiku hwaDecember hwaiva hwakasimba.
  Uye basa remupfuri rakanga rava kutanga kukuru ... Nenguva pfupi, akazova mutungamiri pakati pevarwi. Uye kwakanga kusiri kungorurama kunoshamisa, asiwo pfungwa yokuvhima.
  Chokwadi, Alice akaramba zvachose kuuraya vechidiki nevakadzi ... Pamwe ndosaka vasina kukurumidza kuita heroine kubva maari!
  Asi iye zvino munhu wese akaedza kuburitsa musoro wake kunze kwehatch kuti anongedze paziso aive zera uye ane ruzivo rwefascists. Uye usavanzwira tsitsi...
  Asi rombo raAngelica rakasarudza kutsiva godo rake, uye kupatsanurwa projectile kwakaputika. Oleg Rybachenko haana kana kukweshwa, asi murwi anopisa, akadonhedza pasi, akarohwa zvine mutsindo. Zvimedu zvinoverengeka zvakabaya chipfuva chake, zvakarova maoko ake, makumbo, uye kunyange kucheka kuduku kutemberi yake.
  Muchipfuva nemumapfudzi zvairwadza zvakanyanya, asi Angelica akabva angosimuka ndokuenda achiedza kuramba akati twasu. Panguva imwe chete, uye kutuka:
  - Heano mafinds! Hitlerites vasingazivi pfungwa yekuenzanisa! Kana kunyara chaiko!
  Oleg Rybachenko, uyo asina kukuvara, kunze kwemavanga paakadonha kubva kumhepo inoputika, akati:
  - Uye pamutengo wekunyadziswa, ndizvozvo - tora chivharo!
  Mukomana akachonya neziso. Angelica ainge atoita kunge akashama, uniform yake yakabvaruka ndokuchekwa, ropa richingochururuka. Muviri waionekwa mukunaka kwawo kwese. Yakanyanya tsandanyama, asiwo yechikadzi panguva imwe chete, mhasuru dzakaita sewaya, tsinga nematendon anoita zvakanyanya, uye zvinoita sekunge ichi chifananidzo chesimbi chakakandwa cheAmazon. Animated panguva imwe chete namwari wehondo Ares.
  Alice akaridza muridzo.
  - Wow! Zvakanaka, wazviwana!
  Angelica akanyemwerera zvake.
  - Ndine nyama yakasimba kwazvo! Chii chinonzi rufu kuGermany chikuru kune muRussia! Saka usatya "Snow White", inongonditsamwisa, asi haizondiwisi pasi!
  Alice akati:
  - Yedu yevacheche uye simbi, tangi vatasvi vemabhiza vakatopaza munhare. Zvino, chii, pano tinovhima kana muguta?
  Angelica akangoerekana atendeukira kumukomana:
  - Uye Maximmka achati chii?
  Musikana wechidiki, achizunza bhuroka rake uye achisvina chibhakera chake chakacheneswa nemapfumo akatanhamara, akati:
  - Chokwadi, kuBerlin, kana zvisina kudaro Hitler achabatwa pasina isu! Mubati wehove ari kutsvaga nzvimbo dzisingasvikike zvakanyanya, asi dzine pundutso!
  Alice akabvisa imwe Fritz yakabuda kunze kweshongwe yakanga yapona nekuputika nekukwesha iyo yakachekwa, asi yakatoda kuvharwa yega, akati:
  - Uye chii? Hazvina musoro kuchochonya mazai padhuze nechando ... Unoda kutsvaga nzvimbo inodziya!
  Oleg Rybachenko akaimba nemoyo wese:
  Baba vemweya, moyo wakazvipira -
  Pisa muviri wako wese muhondo pasina chinoteera!
  Kukudzwa nokukudzwa, kuchengeta, zvinofa;
  Nyika iri kumberi - iko zvino kurwa kuri kuenderera!
  Angelica akabhabhadzira bendekete remukomana uyu neruoko rwakashoshoma. Oleg Rybachenko akadzvanya muchina wake, achiratidza matiles. Zvaiva pachena kuti, mushure mokunge awedzera uremu, mukomana aizokurumidza kushanduka kuva jaya rakasimba uye rakanaka. Kunyanya, kwete nekukurumidza, anopfuura makore makumi mana nemashanu asara kusvika akura, kumurume wechidiki.
  Alice akati:
  - Iwe Oleg Rybachenko hausi sniper, zvichida iwe uchabva kwatiri zvishoma ... Sezvo iwe uri scout, ita reconnaissance!
  Mukomana akagumbuka:
  - Iwe unofunga kuti ndiri mutoro wearufabheti here?
  Angelica akakanganisa kukakavara:
  - Olezhka achamhanya pamberi pedu. Uye isu tinomutevera sezvizvi, sehanzi mumitsetse.
  Mukomana akabvuma pakarepo.
  - Zviri kuuya! Kumhanya kwaMarch...
  Muguta chaimo, kurwa kwakanga kwakasindimara. Mimwe migwagwa yakanga yakafara. "Nikolai", "Alexander", uye pfuti dzinozvifambisa dzemarudzi ose dzakafamba pavari. Kunyanya, iyo SU-100. Iyi pfuti inozvifambisa inoita setangi yakatumidzwa zita raNicholas II, asi ine pfuti ine simba. Yaionekwa seyakanakisa tangi muparadzi, yakangoonekwa nguva yadarika, apo hondo yakanga yave kutopisa, uye yakanga isina nguva yekuve nemhedzisiro yakakosha munzira yehondo.
  Asi kune chikamu chevaNazi, tangi yakaonekwa, iyo, kana yakaiswa mukugadzirwa kwemauto panguva, pasina mubvunzo yaizononoka kukundwa kweTatu Reich kwenguva yakareba.
  Zvisinei, chero ani zvake, akatarisa maonero anosiririsa iyo ino demokrasi yeEurope, angangofunga, asi pasi pevaNazi, gays uye "vatema" vangadai vasina kupiwa rusununguko!
  Uye heino tangi yeAG-25, diki, yakatsetseka sekamba ine refu Panther muzzle. Anopfura pfuti iyi pa "Nikolai", achipaza nepakati kubva kure nemakiromita maviri. Ichiratidza zviripachena mukana wekumhanya kwekutanga kwe sub-caliber projectile, uye nzvimbo yegiya bhokisi zvakananga painjini, uye vashandi vari munzvimbo yepamusoro ...
  Shells "Nikolaev" yakashanda muzvombo zvepamberi nehupamhi hwemamirimita 150 pakona huru yekufungidzira uye ... ricochet.
  Kwematani makumi matatu ehuremu, tangi inodzivirirwa zvine mutsindo uye haugone kuitora, zvisina musoro.
  Alice, akakwira padenga reimba yakaparadzwa, maziso maviri AG-25 akapinda muhondo nemutsara weRussia Nikolaev-3s. Mota dzevaGerman dzaive dzakapfava, dzichifambika uye dzakasvetuka kubuda nekukurumidza. Nhumbi dzepamberi zvirokwazvo hadzipindike ... Hongu, mativi achiri akanaka 100 - millimita uye pakona yemadhigirii makumi mana kubva kune yakachinjika. "Panther" nemashoko akadaro muna 1955 angave asingakundiki. Uye pedyo neWarsaw, mauto etsarist aizofanira kudzoka ...
  Asi AG-25 haana, nerufaro, kuti ave tangi yakanakisisa yechipiri, kana kuti panzvimbo yehondo yechitatu yenyika. Uye mota mbiri, dzisina kusimba kuti dzimise makumi mashanu.
  MaSU-100s ari kuyedza kunanga mota dzeFritz dzine zvombo, asi maNazi ari kutenderedza mota dzavo kubva kune rumwe rutivi. Speed Thugs: 700 bhiza rematani makumi matatu ehuremu, inopa kumhanya kwakanaka, kunyanya mumugwagwa mukuru. Kune magiya gumi nemaviri mubhokisi rakaiswa zvakananga pamotokari, kwete kuverenga reverse, iyo inobvumira motokari kuti iende kana paine kutyisidzira.
  Kune zvakare ina chete SU-100s, ivo vanopfura, imwe yakarova ... Asi iyo rebound, iyo simende yezvombo ine kona yakakura kwazvo, uye ukobvu hwakadzikama ... Iyo Fritz mota moto mukupindura, asi ivo vanoiwana zvakare. .
  Alice, ane chigunwe chekurudyi chatosuduruka, anotyora optics zvakare. Musikana chena-chando anoburitsa mazino uye anotyisidzira nechibhakera:
  - Heino zvichave kwauri!
  Angelica anotarisa nhandare yehondo. Vatanhatu "Nikolaev" -3 vakagumburwa kunze kwechikepe, asi pane mukana wekuti motokari dzichadzokera kubasa. Iyo caliber projectile idiki, ine madziro akakora, uye haina kuparadza zvakadaro. Chokwadi, kuputika kwakaitika mune imwe yemotokari, uye yakatanga kurutsa.
  SAU-122 yakagamuchirawo mugove wayo, yakabayiwa uye iri mumoto ...
  Alice akarovawo wechipiri, achinyemwerera zvakaipa...
  - Ndizvo zvavari mapofu zvino!
  Iye dzvuku-vhudzi-iye-dhiyabhorosi akakahadzika:
  - Oh, ndizvo here? Unotenda muupofu hwavo here!
  - Handisuwi! Snow White yakabvaruka.
  Hungu, uye vanoratidzika kuva vakadarowo! Angelica akapinza zvigunwe zvake akananga kwaive nemota.
  Chokwadi, AG-25s yakaramba ichipfuta, masekondi mashanu ega ega, ichikanda purojekiti kubva kune yavo semi-otomatiki cannoni.
  Panguva imwecheteyo, ivo vaisawanzozvizora, ivo pachavo vakazvigamuchira, asi vakabata kurova ... Zviri pachena kuti nhumbi dzokurwa dzaive dzemhando yepamusoro. Saka iyo SU-100 yakapinda muchitunha ... Yakakotama pamusoro ...
  Alice haana kana kumboshamiswa nazvo:
  - Ndakasuwa here ... Izvo zvakapusa, kana kuti ndiwo maronda anondibata.
  Snow White akapfura zvakare uye akatarisa mhedzisiro yekupfura nemeso akapinza. Angelica akapfurawo pameso avo ... Asi kwete, hazvina kutora.
  Alice akazevezera munamato:
  - Bullet, bullet ita chokwadi, isu tiri veChikonzero, chaKristu!
  Aiwa, haina kupotsa, ingori iyo optics inodzivirirwa neyakanyanya gobvu uye yemhando yepamusoro girazi rezvombo. Snow White yakaziva izvi nokukurumidza zvakakwana ... Uye nzira dzematangi echishamiso eGermany dzakaputirwa nemagirinedhi. Saka hinji dzakadonha pese pese asphalt. Mumwe angatoti - zvisina musoro! Matangi haafambi, uye mufungidziro zvingave zvakafanira kutenderera, asi motori dzeSoviet dzinopisa dzinotyaira dzichiwedzera, dzichivagezera nemabhomba ...
  Kana paine kurova kwakawanda, uku kurova kwakawanda kwechiedza mumagirovhosi kumusoro. Kubva panguva yekutanga haina kutema pasi, asi zvino inounganidza zvishoma nezvishoma, uye pane chinhu chakadai sekugogodza kwehunyanzvi.
  Ndizvo zvakaitawo nhumbi dzokurwa nadzo, dzinotsemuka kubva munhevedzano yekurova nekuputsika ... Ndosaka maitiro emotokari dzinorema kwazvo asina kukunda mukuvaka matangi epasirese. Kunyangwe zvichiita kunge iwe unogona kuita dziviriro yekirasi yepamusoro.
  Zvisinei, Britain muChurchill tank yakaenda nenzira yekusimbisa nhumbi dzokurwa, kunyange kukuvadza kwezvombo. Challenger chete ndiyo yaive muchina unopindirana muchikamu (fire-armor-maneuver). Asi mune izvi, matangi agara ari matsva. Kunyangwe maererano nekuumbwa, AG-25 yakaramba isingaenzaniswi panguva yehondo yenyika yechitatu.
  Asi yakato"vigwa". Alice naAngelica vakachinja zvinangwa, uye vakatanga kushanda pavacheche, pfuti neFaustniks.
  Zvino varwi vakarwa zvakananga muBerlin pachayo. Paiva nevakomana vairwa nevakawanda. Uye kuti vanhu vakuru vakabviswa kare muhondo dzakapfuura, uye zvino varume vose vakaunganidzwa, kubva pazera remakore gumi, kana kunyange vaduku.
  Vasikana vakarwawo, kunyange zvazvo vakanga vasiri vazhinji. Asi Hitler, aive chikara chakadii, aive asiri mutsigiri wekutumira vakadzi kumberi, achifunga kuti hondo inyaya yevarume chete. Zvisinei, kana zvasvika pakudzivirira guta guru, panogona kunge kune kunze kwemitemo.
  Alice akanzvenga kupfura vakomana vari pasi pegumi nematanhatu pamusimboti. Kunyangwe mamwe maFritz akaputika anga aine hungwaru achishandisa faustpatrons.
  Pakanga paine kurasikirwa kwakawanda pakati pematangi eSoviet, uye akawanda evacheche. Dzimwe dzimba dzakapotsa dzaputswa nezvitunha. Kune akawanda pfuti dzemuchina muBerlin, uye MP-74 pfuti dzinoshanda zvakare nemazvo. Madhiramu uye asingadzokeri ari kurova.
  Kufambisa moto unoshanda uye mauto eRussia. Pano zvakare kurwisa kwaEri. Kurwisa ndege, uye moto unorema kubva kune anti-ndege pfuti nepfuti yemuchina.
  Mauto eRussia pasina kumbomira anoedza kukunda nhare nekukanda kumwe chete. Asi dziviriro inovakwa yakasimba. Pano chivako chinotorwa, mureza we tricolor unozvikudza pamusoro payo ... Uye kamwe-kamwe, sezvainoputika, masvingo anoputsika, achipwanya varwi vakasiyana-siyana.
  Alice anofinyamisa kumeso.
  - Zvimbambaira zvinodzorwa neredhiyo. Kune zvakare minda yezvimbambaira isingagoni kuona sappers.
  Angelica, achipfura kazhinji uye achitya, achishungurudzika kubva mukurwadziwa kwemaronda ake akawanda, achiridza nehasha, akabvuma:
  - Ehe, iyo Fritz yakagadzira matambudziko. Kunyanya matangi makoramu ... Pano, sezviri pachena, migwagwa ichafanira kudururwa zvakanyanya nemutobvu neropa!
  Alice akatora mumwe mudhara. Akadonhedza faustpatron, chombo chakabhururuka pasi, uye chakaputika pamusoro, chisimudza murwi weguruva. Kumashure kwake kwakarovera, achizunungusa tsoka dzake mubast shoes (!) Uye sekuru pachavo. Basa rake rakapera. Uye kutonga nemichinjikwa yesimbi, basa racho raive nembiri, pakanga paine kunyange muchinjikwa we knight wemuchinjikwa wesimbi. Zvinotoshamisa kuti mutyairi akadaro akasarudza Faustpatron sechombo, icho vakomana vakasimba vanowanzoshongedzerwa.
  Angelica haana kuona kusarura kwakakosha uye akapfura mudiki Faustist, akafumurwa kubva kuseri kwemadziro, mutsoka yake isina chinhu. Mukomana akadonha, pfupa rake rikatyoka, uye akagomera zvikuru. Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku, apedza kuseri kwemusoro, achiona:
  - Ngoni muhondo, kusiyana nemusikana weruzhinji, inodhura zvakanyanya, asi haigone kupa kugutsikana!
  Alice akapindura kuti:
  - Munhu chete ane mweya wakakwidziridzwa haazenguriri kuratidza tsitsi kune vakawa!
  Angelica akaridza tsamwa.
  - Hezvino iwe zvakare Snow White inoputika nerurimi rwako. Haukwanise kutaura chimwe chinhu chine hungwaru here?
  Alice akabva ati:
  - Hushingi here kuuraya mwana ane rombo rakanaka?
  Angelica akaridza tsamwa zvakatonyanya.
  "Iwe hausi mwana mhondi?" Uye zvino iwe uchiri musikana mudiki, kwete kutsvoda nemurume. Saka usatange mabhegi, asi zviri nani kupfura! Kazhinji uye zvakanaka. Uye musanzwira tsitsi vanofuridza, havana tsitsi nemi kana masoja edu kana nepadiki pose!
  Alice, pachinzvimbo chekupindura, akachinja chinzvimbo chake ... Muguta hombe, kunyangwe rakaparadzwa zvakaringana, mupfuri ane nzvimbo, zvakawanda zvinonangwa, vazhinji vakakuvadzwa.
  Uye kune vakomana vazhinji vasina shangu, vakabatwa neshungu dzekuda nyika kuchengetedza Berlin. Uye dzimwe nguva havana kunyatsoshonga, pfuti, fausts, Molotov cocktails, asi ivo vanorwa zvakanyanya. Zvisinei, mapoka evakomana ari kutooneka - akasungwa nemauto eRussia.
  Asi heunoi mumwe wevakomana vakapfeka nguwo yakabvaruka, akasimudza maoko mudenga uye, sokunge zvakadaro, akaenda kunokanda mapfumo pasi. Chiso chake chakacheneruka, chakaonda, aine ropa repissage uye matama akanyura, akanga akaoma uye azere nekupererwa.
  Varwi veRussia vakatambanudza maoko avo kwaari ... Mukomana akadhonza chimwe chinhu uye pakarepo nekutinhira kwakaputika! Zvimedu zvakabhururuka kure, uye zvidimbu zvenyama ine ropa.
  Alice akafunga nechemumoyo, ko mwana wekuGermany akazozevezera chii? Munamato kuna amai, Mwari kana hero monster Adolf Hitler? Anga achirota nezvei mumasekonzi ekupedzisira? Warangarirei?
  Angelica akabva ati:
  - Izvi zvichatirumura kubva kutsika yakaipa yekubata mhuka diki. Ona kuti vanonzwisisa sei rudo! Tinofanira kutsakatisa nyika yese yeGerman!
  Alice akaramba zvakasimba:
  - Kwete! Hazvina kunaka! MaGermany inyika huru uye ine tarenda. Uye kana pane degenerates pakati pavo ... - Snow White, ipapo achiona kuti mumwe wake akanga achitora musikana ane pfuti papfuti, akamuputira parutivi. Usada kuuraya mwana! Akanaka.
  Angelica ane hutsinye, seane nzara uye akakuvadzwa (uye akakuvara zvechokwadi!) Panther akaputika. Ziso rake rakava roruma neruvengo.
  - Hausi kuona here, mwana ari kupfura varwi vedu!
  Alice akaramba zvachose, achipinza bhoti yepfuti yake pakati pezamu rake rakatenderera uye rakazara chisikana:
  "Ubva wandipfura!" Sezvo ndingadai ndakaita munzvimbo yake nenzira imwe cheteyo, kudzivirira guta guru reAmai vangu!
  Angelica akatuka.
  - Veal unyoro! Asi ndicho chikonzero iwe usina kunzwira tsitsi murume mukuru, nemuchinjikwa we knight, sevamwe vakawanda?
  Alice akapindura pasina kuzeza:
  Nokuti iyi ihondo! - Uye pamberi paAngelica, akawedzera. - Uye muhondo kune mitemo - knights haiurayi vana! Mutemo uyu unocherechedzwa mumabasa ese erudo!
  Dhiyabhorosi akabhowekana achipindura achiti:
  - Usagadzirise iwe! Pfura zviri nani kune vanhu vakuru. Iwe haudi kukwegura!
  Alice akagutsurira musoro achida.
  - Hapana munhu anofunga murimi webindu anocheka chembere, asina kusimba anopfura chikara. Asi kuparadza nhungirwa diki zapadlo!
  Kuchinja kwakaitika mumufananidzo wehondo, "Salamanders" yakaonekwa mudenga seumhutu pamoto. Vakarwisa maAlekseys eRussia nehasha dzavo dzose, vachipfura kubva pamakona emamita makumi matatu. Vatyairi veSoviet vakatora kurwa.
  Alice akachinja zvaaikoshesa uye akachinja kupfura kuita muchina unobhururuka. Muzhinji, ndege, kunyange kana iri monoblock seHE-162, imotokari inodhura, uye kuparadzwa kwayo kunokosha kudarika mucheche kana kunyange mukuru weSS.
  Ichokwadi, zvakanga zvakajeka pano kuti chiyero chekudzidziswa kwevatyairi veGermany chakanga chisingakoshi. Zvichida, vanotanga vasingazivi chaizvo kutungamira uye kupfura vari kurwisana. Zvisinei, vashandi vasina ruzivo vakaderedzwa nemaekisi akawanda ane ruzivo, izvo zvakakonzera dambudziko guru.
  Kunyanya kana kupfura kune yakaderera-inogoneka Alekseys. Uye chivharo chemurwi chakanonoka. Kunze kwekunge paine zvakare maPE-2 avaiedza kushandisa padanho rehunyanzvi.
  Alice, adonhedza pasi vaviri vatsva, akaisa moto wake pamaekisi ane nguva. Zvaive zvakakosha: kugogodza magora akawanda sezvinobvira, kwete kuvabvumira nherera vana veRussia.
  Panguva imwecheteyo, ngirozi-chena yechando yakasangana nekusimudzirwa kwemweya kwakasimba zvokuti akaimba pamusoro pemapapu ake;
  Chii chinonzi service kune Motherland?
  Basa iri - rinopa mufaro kwatiri!
  Tinowana mufaro - kufemerwa,
  Hatina basa nefungu rechipfumbamwe remadutu!
  
  Kune Nyika yeBaba, moyo unorova zvakanyanya,
  Munhu wese anofanira kumurwira!
  Uye ipapo ngano inoshamisa ichauya,
  Murudo pane tsuro imwe chete - shumba!
  
  Asi hakuna shumba yakaerekana yava tsuro mbwende;
  Ingounza hushingi oblique!
  Hatifanirwe kutambura, kutambura,
  Makore kure - penya mwaranzi yegoridhe!
  
  Isu vasikana tiri varwi vanomhanya,
  Ticharwa, salute kunyika yaamai!
  Mushure mezvose, tine mweya wakadaro nesimba,
  Mapisarema akadini anoimbwa neNgirozi Huru!
  
  Rwiyo urwu runotaura nezvehushingi pamusoro pekukudza,
  Nezve rudo rutsvene, kwete rwenyama!
  Tichava naMwari pamwe chete nekusingaperi,
  Dhimoni rabviswa nechishuvo chisina tariro!
  
  Kwandiri, Kristu Murwi Mukuru,
  Iye ndewekururamisira, mutsa!
  Hongu, takateura ropa rakawanda
  Ndine hurombo kune vakawa kwehupenyu handichaverenge zvakare!
  
  Asi isu hatifanirwe kuverenga kurasikirwa,
  Jehovha Wamasimba Ose achamutsa vanhu vose!
  Achapa anopa rupo, mubayiro wake;
  Simbisai simba redu, munondo nenhoo yedu;
  
  Chokwadi ane ushingi haafi.
  Ndiro rine musimboti wehupenyu huno!
  Rombo rakanaka richauya kwatiri, tenda mazviri,
  pwanya muvengi nehasha;
  
  Nyika dzimwe nguva yakafanana negehena,
  Hapana kurongeka, hana, rudo!
  Inovava, yakasvava cherries,
  Chiyero chose - rima reminuses, zero!
  
  Asi mufaro uchauya kuNyika munguva pfupi,
  Munhu ndiye akasika magumo ake!
  Kuchava noupenyu norufu nesimba guru,
  Ngatiitei zvaisagona kuitwa nemadzitateguru!
  Alice, pasina kuwedzeredza kupi nokupi, akaita nhoroondo, akagogodza mavanga, sokutsvikinyidza pamushini wokusonesa une pfuti, wevarwi vane simba zvikuru veLuftwaffe, uye vamwe vose vatyairi vendege veGermany, varasikirwa nezvisaririra zvomudzimu wavo wokurwa, vakadzokera shure vachitya.
  Vari vega panguva iyi, vasikana vakarwisa zvakare. Varume vaviri vakareba veSS nevakomana vaviri vakasimba veHitler Youth vakapinda kwavari uye ... Panzvimbo pekutora mukana wekufarira kwakanyanya kwevarwi kupfura nhungwa dzemhepo kuti vapfure vapfuri kubva pakuvandira, vakafunga kuvatora vari vapenyu. . Kana kuti pamwe runako rwaishamisa, urwo rwakatonyanya kunyomba nekuda kwemaronda uye kuneta kwevasikana, zvakakurudzira chido chavo chekushandisa nhapwa nekuda kwezvinangwa zvavo.
  Chero zvazvingava, kurova kwebutt kumusana wemusoro kwakaremara Alice, uyo akanga ari mumamiriro ezvinhu chaiwo, kwenguva yakareba, ipapo Fritz akamhanyira paAngelica yakareba.
  Zvisinei, dhiyabhorosi ane moto, kunyange akakuvadzwa zvakaipisisa, akaramba ari mupikisi ane ngozi zvikuru. Akabva asangana nemurume mukuru weSS achirohwa neshamhu pahudyu. Akaita hiccups, akashama muromo, mamedze achiyerera uye chitunha ichi chaibhururuka kubva padenga. Hongu, inorovera sei muzvidhinha ...
  Angelica, achinzvenga pfuti yemumwe mufascist, akamurova negokora pazasi pekurudyi kwechirebvu, pakona akananga pakati. Ukarova kudaro, kunyangwe kurova zvinyoro-nyoro kunogona kugogodza murwi ane chimiro chakakura. Uye Angelica akarova nyanzvi, nekumonyoroka kwemuviri nekumonyoroka kwebendekete.
  Rushaya rwakatsemuka, vaNazi vakawira mukurova kwakadzika, kunoda kufa. Vakomana vaviri kubva kuHitler Youth vane zvigamba zveoak acorn vakavhura miromo yavo, vachifemereka:
  - Ah, Rush-gamba!
  Vakabva vamhanyira kwaari vachivheyesa mafoshoro. Mushure mehofori mbiri, vechidiki vairatidzika vasina vakuru kupfuura gumi nemana kana gumi neshanu vaisaratidzika sevanotyisa. Ichokwadi, maoak acorns pamakori akati iyi yaiva yevakuru kana yekuraira vashandi. Kudai Angelica aiva musoja wenguva dzose, vakomana ava vaizova tyisidziro. Asi kumukadzi wekuSiberia akaomeswa nesimbi tsvuku-inopisa nemutobvu, idzi imbeu.
  Angelica akaita kufamba kunonyengera, uye shamwari, achishandura shin sefani uye akakochekera mukomana, akabhururuka akatsikitsira pasi, achipenya bhutsu dzemitambo pamaspikes akagadzirwa nesimbi yealloy. Zviri pachena kuti havasi vemunharaunda vasina shangu. Asi mumwe mukomana akaedza kumurova netsoka, asi zviri pachena kuti hazvina kubudirira, sezvo iye pachake akabhururuka, achirovera musana wake zvinorwadza. Angelica akapfupisa:
  - Iyi ndiyo nzira yeRush-gamba!
  Uye Oleg Rybachenko, Ukuwo, akatora Adolf Hitler. The Fuhrer akaedza kutiza nesoso rinobhururuka, asi mwana wake ane gamba akapfura kubva pachipfuramabwe chakakosha nechidimbu cheantimatter. Uye akakwanisa kupaza nepakati pelaminar jet.
  Apo Fuhrer nevanoverengeka vevarindi vake vakaedza kuenda, mwana ane gamba akavabata. Nekuputika kumwe, mukomana weterminator akachera pasi varindi veFuhrer.
  Uye akabata Hitler pachake nezvigunwe zvetsoka zvemwana nemhino. Ndokumuwisira pasi.
  Pana uyu Kubvumbi 30, 1957, hondo neThird Reich yakanga yoda kupera.
  Oleg Rybachenko akagamuchira hurongwa hwepamusoro-soro hweRussia: "Jesu Kristu" akazova mukuru wemauto. Ndichiri mukomana.
  Russia yakatora nyika dzese dzepasi. Uye kugadzira humambo hwenyika.
  Kwaiva nendege kuenda kune mamwe mapuraneti esolar system.
  Mushonga wakasara kumashure uye Vladimir weTatu akafa kamwe kamwe muna 1992, agadzirisa makore makumi mashanu nemana - kupfuura nguva yekutonga kwaIvan the Terrible.
  Muzukuru wamambo ane makore gumi nerimwe okukura George the First akakwira presto. Uye mai vake Maria vakava mubati. Kusvikira ava nemakore gumi nemasere.
  Oleg Rybachenko akashanda kwemakore zana, asi haana kusiya basa. Pashure pa2004, mukomana akatanga kukura. Uye muna 2010 akava ane makore gumi nematanhatu, akanaka kwazvo, asina ndebvu, asi jaya rakanyanya kusimba. Uye saka akaramba ari pazera rakanaka iri regumi nematanhatu. Kana vakadzi vachikuda, asi iwe haufanire kugera ford.
  Muna 2021, kubhururuka kwekutanga kwevanhu kunze kwesolar system kwakatanga.
  Parizvino, zvinofanira kunge zvakatora nguva yakareba kwazvo.
  Oleg Rybachenko, semunhu asingafi, akava mutungamiriri wekutanga interstellar expedition. VeKusingaperi Vechidiki vakabvuma. Kwaari, nguva yakamhanya kupfuura yevamwe vanhu, uye akanga asingatyi kuchembera.
  Mukomana weterminator akaimba nhetembo yose isati yatanga, achinyora achienda;
  Ndiri piyona wenyika yeSoviets,
  Uye panguva imwecheteyo, mukuru mukuru we tsarist ...
  Ndinogona kudaidza vavengi veRussia kuti vazvidavirire,
  Iyo Wehrmacht yakabvaruka!
  
  Mukomana asina shangu akapwanya vaNazi,
  Vavengi veRussia vakaparadzwa zvinotonhorera ...
  Kwete, usatonge mwana zvakasimba,
  Tsvimbo Tsvene pachake yakamusarudzira kuhondo!
  
  Uye kwaaive asina kujeka-maziso,
  Ihondo dzipi mukomana asina kumboita ...
  Mazaya echando anopisa tsoka dzemwana.
  Anenge neimwe nzira akatodiwa naMwari!
  
  Muhondo kukahadzika kwakazununguka,
  Vakomana vakarwa nehasha idzodzo vachitenda...
  Masoja eRussia akarwa akashinga kwazvo,
  Wakavhura account, patova nemubhadharo!
  
  Ndakanga ndiri piyona muhondo dzinotyisa,
  Kukanda magirinedhi asina shangu...
  Ndokutsvoda musikana pamuromo chaipo,
  Nokuti zviri pachena, ndiri mwana akanaka!
  
  Asi maGerman vanongopenga,
  Zvirokwazvo varwi vakanaka kwazvo....
  Muhondo, mukomana atova mukuru,
  Sekuru nana baba vanodada nemukomana!
  
  Handizoregi vaNazi vakunde Nyika yeBaba,
  Ini ndichapa iyo Fritz Rus kuti ikunde iyo ...
  Ndinotenda kuti tichararama pasi pe communism,
  Isingakundiki Russian gamba-bere!
  
  Ndakarwa neJapan ndichiri mukomana,
  Ini handisi kukura, nekuti kwezana ramakore mukomana ...
  Akabata uyo akanga ari bundu rine simba.
  Pamusoro pazvo, munhu akareba kupfuura tsoko!
  
  Vasikana vanorwawo vasina shangu,
  Mushure mezvose, zviri nyore, uye bhutsu dzakasimba ...
  Dzimwe nguva kune nyeredzi dzakaita semasoso
  Mikado achava kaput ane ushingi!
  
  Zvakanaka, fascist ichakuwana iwe grenade,
  Achapwanya nesimba rinouraya ...
  Ndichaimba serenade yemusikana,
  Uye isu tichabhururukira kunyeredzi!
  
  Russia isimba rinobwinya,
  Akanaka uye ruvara muchirimo ...
  Russia uye kubwinya kwaMwari kwakatimirira,
  Kunyange ndiri mwana, asingagumi uye asina shangu!
  
  Vakarwa naWilhelm, uye varoyi neni,
  Nezve kukunda maKaiser regiments ...
  Zvakanaka, zvino muvengi acheneruka,
  Bere rakaburitsa mazino aro akapinza!
  
  Nhengo dzedu dzeKomsomol hadzisi dzakaderera,
  Ivo tsvarakadenga, vacharova nechibhakera ...
  Vakaenda zvavo kumberi,
  Eya, muvengi achava dhongi!
  
  Uye kwatisina kurwa hondo,
  Takatema kutonhorera nebakatwa remuvengi ...
  Uye saka takapa Hitler,
  Chamupupuri chikuru sei!
  
  Russia ndiyo Motherland yeSvarog,
  Akasimuka kubva mumatongo...
  Muna Mwari zvese zvine simba kupfuura Mutsa,
  Kerubhi rokuRussia rinotenderera pamusoro pedu!
  
  Vasikana vanoda kurwa vasina shangu
  Uye ivo vakasimba, vanoziva kusawana ...
  Ndine magirinedhi musatchel yakasimba,
  Tichakwanisa kupinda muBerlin netangi!
  
  Kuti isu vakomana taiva muhondo idzodzo,
  Takanunura vasungwa kubva pamusungo ...
  Tichakurumidza kuona communism ichipiwa,
  Nyika dzatova mhuri yehumambo ine ushingi!
  
  Nyika yekumusha ichave yakakwirira kupfuura nyeredzi dzakanaka,
  Mariri, vasikana vedu vanopenya senge quasar ...
  Zvine ngozi kurwa nemusikana wangu
  Anorova zvinorwadza!
  
  Zvakanaka, chii chakaita vaNazi zvakaoma,
  Kubva kwatiri, iwe Fritz wakamhanya pakarepo ....
  Kutenderera makiromita ane hasha
  Takakurova kwete mumaziso asi muziso!
  
  Tinokudza Rod, uye tinonamata kuna Svarog,
  Tinoda Lada - amai veVamwari Vakuru ...
  Kana achifamba munzira yakaoma.
  Hapana chikonzero chekutambisa mazwi!
  
  Pfuma yeRussia haigone kuyerwa,
  Haana magumo...
  Tinofanira kutenda zvakasimba murudo runobva kuna Mwari,
  Mushure mezvose, isu hatisi mumvuri wemamwe majuru!
  
  
  Udza hama dzichava pamwe chete neRussia,
  Tichakunda munhu wese nekuchengetedza vasina simba ...
  Kunyangwe dzimwe nguva tichirangarira nekusuwa,
  Asi zvirokwazvo tichamutsa vakawa!
  
  Russia yangu, iwe uri nyika tsvene,
  Iwe hausi kuzonyanya kunaka munyika ...
  Musikana anomhanya asina shangu muchando,
  Haataridzike kupfuura makumi maviri!
  
  Ndinotenda mukukunda kusingaperi
  Kuti Russia ichabudirira nekusingaperi ...
  Kuti pachava nenyama inonaka yekudya kwemanheru,
  Chii chisingauye kune mbavha yenyika yedu!
  
  MuRussia, zvese zvichatumbuka, nditende,
  Uye ngatibhururuke tichiseka kuMars ...
  Isu pachedu takatanga kutenda vatongi,
  Uye zvese zviri muNyika yeBaba zvichava kirasi yepamusoro!
  
  AMERICA NDIYE NDAKATANGA PAKURWA
  Musi waApril 20, 1941, United States yakazivisa hondo paNazi Germany. Munyaya iyi, tsinga dzaRoosevelt dzakanga dzisingakwanisi kumira, uye iye, pasi pesimba remaonero evanhu, akasarudza kujoina kuuraya. United States yaigara ichipomerwa mhosva yekunonoka kupinda muhondo kwenguva yakareba, uye kazhinji haina kuvhura yechipiri.
  Kunyangwe kunyange mugore remakumi mana nemana, vanobatana havana kukandwa mugungwa nekuda kwerombo. Uye ipapo United States yakapinda muhondo isina kugadzirira. The Fuhrer akasarudza kumbomira chirongwa cheBarbarossa. Mukuwedzera, akanzwa kuti USSR ndiyo yakaoma zvikuru nut kuputsa kupfuura munhu anogona kutonga kubva kukambani yeFinnish.
  Uye kutanga, vaNazi vakatora Yugoslavia neGreece. Uye ipapo chitsuwa cheKrete.
  Asi kurova kwokupedzisira kwakapiwa pana June 22, 1941 kuMalta. Nhamba huru yendege, kusanganisira ndege dzinobhomba, dzakatora chikamu pano. Ipapo kwakauya kumhara. Panguva ino yakarongeka uye yakabudirira.
  Malta yawa uye maGerman ari kufambira mberi zvakare. Panguva ino muLibya. Ikoko mamwe mana matangi division akaiswa. Uye chibhakera chaRommel chinopwanya zvinzvimbo zveBritish. Pal Tolbuk. Uye ipapo muna Nyamavhuvhu uye kutanga kwaSeptember, Egypt yakakundwa.
  Hondo yevasikana vakanaka kubva kuSS "Wolves" yakatora chikamu muhondo. Vakarwa vasina shangu, uye mune imwe bikini. Uye makumbo avo akashama aipisa jecha reSahara. Asi vasikana kubva izvi vakarwa chete zvinobudirira.
  Ijipita yakawa... Chikamu chemauto eGermany chakatamira kuSudan, chimwe chikamu chakaenda kuPalestine neIraq.
  Panguva imwe cheteyo, vaNazi vakatora Gibraltar ndokutanga kutumira mauto avo kuMorocco ndokukunda Africa.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti Hitler uye Stalin vakaita musangano pachake muStockholm. Uye ipapo, Stalin akavimbisa kusarerekera kwake kweushamwari, uye akati USSR yaisada zvakanyanya. Asi akaramba kupinda muhondo.
  The Fuhrer akasarudza kutora mukana uye kukunda Africa. Izvi zvaizopa zvese zvigadzirwa uye varanda veindasitiri. Uye iwe unogona kuenda kuIndia kuburikidza neIran.
  MaGermany akatora Iraq neKuwait, uye muchando akatora Middle East yose.
  Vasikana vemhungu vakakwasva ipapo netsoka dzavo dzisina svutugadzike. Uye muchirimo, mushandirapamwe wakatanga kuburikidza neIran kusvika kuIndia.
  The Wehrmacht, kufanana nemhomho yaGenghis Khan, yakafamba nomuPersia ndokubhururuka ichipinda muIndia. Japan yakapwanya America neBritain kune mamwe mativi. Pedyo neMidway, maAmerica akarohwa zvakaipisisa. Uye iyo Hawaiian archipelago yakatorwa nemasamurai.
  Kubudirira kweJapan muhondo yeMidway kwakafambiswa nevasikana vana veNinja vakakanda pasi ndege dzese dzeAmerica dzakaedza kurwisa zvikepe zvenyika yeRising Sun.
  Japan yakakunda zvine mutsindo. Vasikana vakarwawo vasina shangu uye vakapfeka bhikini chete, uye izvi zvakaita kuti miviri yavo inyatsonzwa. Uye kunyanya kune kudengenyeka kwendege.
  Uye vakapwanya maAmerica zvakanyanya ... Munguva yezhizha uye matsutso egore remakumi mana nemaviri, Wehrmacht yakatora Africa yose, uye nyika kuBurma, ichibatana neJapan.
  Zviwanikwa zvakawanda zvakanga zvichidzorwa neGermany. Uyezve, Speer ane tarenda akava gurukota rezvombo uye zvombo.
  Kuti iwedzere kumanikidzwa kwemhepo kuBritain muna Ndira 1943, Reichstag yakazivisa "Hondo Yese".
  Kugadzirwa kwendege kwakawedzera nekukurumidza. Iyo yakanyanya kukwirisa Yu-188 mabhomba uye Focke-Wulf murwi-bhomba, pamwe neakanyanya simba DO-277, akaenda zvakanyanya munhevedzano.
  MaGermany akamanikidza Britain. Muchirimo cha1943, ME-309 yakaonekwa, iyo yakanga isina kuenzana muzvombo uye hunhu hwekubhururuka. Pamwe chete neYu-288 ine simba rakawanda, uye ma glider anokosha ekumhara anokwanisa kufambisa mapuraneti uye ndege dzekutakura injini nhanhatu.
  MaNazi akaparadza Britain pasi, uye zvikepe zvavo zvepasi pemvura zvakanyudza chip yese chaienda kuguta guru. Uye muna August 1943, kumhara kweamphibious kwakaitika muBritain. Muhondo, maTigers, Shumba, Panthers akaedzwa, uye kunyange Tigers -2 uye Mouse akanga aibva.
  Britain yakawa ... MaJapan pagungwa akakunda United States uye akatopa kune vaAmerica arteri muPanama.
  America, iri yoga, yakakumbira tsitsi. Roosevelt akanga akatsamwa chaizvo.
  Hitler haana kubvuma rugare, uye mauto ake akakwira muCanada. Oparesheni yekutora Iceland yakaenda pasina kurasikirwa. Uye ipapo maGermany akatamira kuGreenland.
  Gore rechimakumi mana nemana rakapfuura muhondo dzinotyisa kuMadokero. Iyo Third Reich yaive nendege yejeti. Kusanganisira bhomba. Inotyisa ina bhomba Yu-488, uye jet "Arado", kurohwa kugadziridzwa kwemotokari.
  Zvakare, ndege inotyairwa nepropeller yaive pazvakanakisa, kunyanya iyo TA-152. Uku kushanduka kweFocke-Wulf kwakabudirira zvakanyanya uye kwakaparadza mota dzeAmerica.
  Pfuti yeGerman MP-44 submachine uye ngarava dzepasi pemvura dzinofambiswa nehydrogen peroxide dzaivewo dzemberi. Iyo Panther-2 yakava tangi huru, uye yaive musoro nemapfudzi pamusoro peAmerican Shermans. MaGermany pamwe chete akanga ari pamusoro peUnited States maererano neruzivo rwokugadzira zvinhu, uye zviwanikwa zvavo zvakaita kuti zvive nyore kutora muhuwandu.
  Pakati peace yeGermany, Marseille yaiva chiitiko chechokwadi. Akanwisa nekukurumidza zvekuti ndiye aive wekutanga mundege nhatu kupihwa mubairo weKnight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani kaviri. Uyezve mazana mana endege dzine Knight's Cross yeIron Cross ine goridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani. Uye kwemazana mashanu Grand Cross yeIron Cross.
  Pandege mazana manomwe nemakumi mashanu, akapihwa mubairo unokosha: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinum oak, minondo nemadhaimani.
  Mukuwedzera, Marseille yakagamuchirawo muchinjikwa wakakodzera wemauto nemadhaimondi. Uye kune chiuru chendege akagamuchira Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Kwaingova kutya kuUS.
  Mauto eGermany akapfuura Canada nyore nyore, uye vaNazi neJapan vakapfuura nomuMexico ndokurwisa United States.
  Zvaiita kunge zvipenyu zvikwekwe. MaGermany akamanikidza. TA-400 yakabhomba maguta eAmerica nemafekitari, zvichiunza kutyisa chaiko. Uye maYankees akakundwa nekurohwa.
  MaGermany akanga achifambira mberi uye maAmerica akanga achipwanya, kunyanya vashandi vetangi veGerda.
  Musikana uyu akadzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake zvaive pachena ndokupwanya maAmerican.
  Akapwanya vaSherman ndokupaza shongwe dzavo.
  Uye akachema pamusoro pemapapu ake:
  - Gerda anoda kuuraya! Hoyo Gerda!
  Uye Charlotte, sechitsitsinho chisina chinhu, achamanikidza uye kutumira kubuda kunouraya. Achapwanya muvengi.
  Uye kuseka, nokubudisa meno ake.
  - Ndiri musikana wemuchadenga!
  Pano Kristina anorova, uye achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, achiputsa nhumbi dzokurwa dzetangi.
  Uye kurira:
  - Kupfuura miganhu yeAryan!
  Magda anopisawo nekururama kukuru, uye netsoka dzake dzakashama.
  Uye kuchema:
  - Nekuda kwekukunda kwemasimba makuru!
  MaAmerican aive nenguva yakaoma kwazvo ... Gore rechimakumi mana nemana yaive nguva yekukundwa uye njodzi kuUnited States kumativi ese.
  Pfuti dzemberi dzeGerman dzeE series dzakabuda muhondo, kunyanya E-10 neE-25. Uye vakakurumidza uye vakakurumidza kupa maYankee nyanga. Panguva iyo US yakazvipira muna Ndira 30, 1945, yekutanga E-50 yakanga yasvika kumberi. Muchina uyu wakanga uchiri usina kukwana nehuremu hwematani anopfuura makumi matanhatu, waive nenhumbi dzokurwa dzemberi dze150 mm dzehull, uye 185 mm yehuma yeturret. Uye mativi 82 mm pasi pemateru. Izvo zvakada kufananidzwa ne "Tiger" -2. Chokwadi, injini ine blower uye supercharger, yakapa simba kusvika 1200 horsepower. Uye pfuti yaive 88 mm 100 EL, uye yakanyatsojeka uye inobaya zvombo.
  Saka muvengi akarova zvisingaite.
  Uye pakupedzisira, chirongo chaibhururuka chakaonekwa. Eva naGertrude, vasikana vaviri vasina makumbo uye vakapfeka bhikini, vakakunda. Uye zvakazove zvakanaka nekupwanya mahandouts.
  Uye saka ndege dzeAmerica dzakaparadzwa.
  Asi uku ndiko kukunda. Uye maGermany, pamwe chete neJapan, achagumisa USSR.
  Kurwisa kwakarongerwa June 22, 1946. Panguva ino, maGermany akanga adhinda nhamba huru yematangi e-E. Kunyanya, E-50 yakagadziridzwa uye injini uye kutumira kwaiva bhuroka rimwe, mhiri, uye gearbox yaiva pamotokari. Iyo ngoro yepasi yave zvakareruka, uye zvimwe zvezvinhu zvakabviswa kunze kwechikepe. Kureba kwemuchina kwadzikira, uye uremu hwaderera kusvika matani makumi mana neshanu. Iyo E-75 zvakare yakareruka kusvika makumi manomwe matani uye yakaderedza huwandu hwayo. Uye injini yakawedzera simba mu1500 horsepower uye gasi turbine. Panguva imwecheteyo, ukobvu hwezvombo zvehuma yeshongwe ndeye 252 mm, uye mativi 160 mm pasi pemateru. Uye huma yemuviri: 200 mm kumusoro nemateru makuru, uye 160 mm pasi nemateru makuru. Mativi e120 mm uye pamwe nenhoo dze50 mm.
  Nokudaro, E-75 yakava tangi yakawanda kana shoma, uye panguva imwechete yakachengetedzwa zvakakwana kubva kumativi ose. Uye aive nemhando mbiri dzepfuti: 105 mm mu100 EL barrel kureba, uye 128 mm mu55 EL barrel kureba.
  Pamatangi ekurwisana, rudzi rwekutanga rwepfuti rwuri nani zvikuru.
  Iyo USSR panguva ino, hongu, haina kumira. Kuenzaniswa nenhoroondo chaiyo, aive nemakore mashanu ekutanga. Kugadzirwa kwemaindasitiri panguva ino, maererano nedata repamutemo, yakapetwa kaviri. Kunyangwe muchokwadi chaive chinenge chetatu chakanyanyisa. Matangi mazhinji uye ndege dzakagadzirwa. Kana musi waJune 1, 1941, USSR yakanga ine matangi 22,600, uye mamwe zviuru zvitatu zve tankettes, uye pfuti imwe chete nehafu yezviuru. Zvino pakasvika June 1, 1946, mamwe zviuru makumi matatu emamwe matangi akawedzerwa. Zvechokwadi, motokari dzakawanda dzakagadzirwa, asi kuderera kwepanyama. Saka, USSR ine zviuru makumi mashanu nezvitatu matangi ari kushanda. Pakati peizvi, iyo yakakura kwazvo T-34-76. Asi kunewo mota dzakareruka. Uye isingachashandi BT uye T-26, uye mamwe matangi achiri kugadzirira decommissioning. Uye zvakawanda zvinorema. Uye havasi vese vakaratidza kuve vakakodzera. Iyo KV-3 yakaonekwa muna Nyamavhuvhu 1941. Kurema matani 68, uye pfuti 107 millimeters uye muzzle velocity ye projectile ndeye 800 mamita pasekondi. Uye munaSeptember, KV-5, uyewo 107 mm uye 76 mm cannon. Uye zana rematani. Uye kubva muna March 1942, KV-4 inorema matani 108 yakapinda mumutsara, uye zvombo zvakafanana neKV-5, nhumbi dzokurwa dzepamberi chete dzakanga dzisiri 170 mm, asi 180 mm. Zvakawanda, asi pasina zvine musoro makona ekurerekera. Aya matangi E-50 akabaya zvakakwana kubva kure nehondo. Mota iyi ine nhumbi dzokurwa dzemberi dzine makona mahombe, uye zvinenge zvisingaite kupaza tangi riri pamberi. Iyi haisi "Tiger" -2, iyo yakanyanya kumberi michina mitsva ine makona mazhinji.
  IUSSR haina kurwa hondo, mushure meFinland, uye Stalin haana kuramba. Uye tekinoroji muUSSR haina kuenda maererano nepfuti yepamusoro. Iyo KV yakatevedzana yakatamirawo kune inorema modhi. Muna February 1943, "KV-6" yakaonekwa nechemberi kwezvombo ukobvu 200 mm, pfuti 152 mm uye pfuti 76 mm, uye uremu matani zana nemakumi mashanu. Uye muna May 1943, uye KV-7 inorema matani mazana maviri, uye pfuti nhatu panguva imwe chete: 152 mm uye maviri 76 mm.
  T-34-76 iri nyore kugadzira uye inoshanda zvakasiyana-siyana tangi chete muna 1944 yakagadziridzwa ne85 mm pfuti uye turret yakakura.
  T-34-85 yakaonekwa. Uye akava muchina mukuru. Yakagadzirwa muhudiki uye akareruka amphibious matangi uye BT - ine mavhiri-yakateedzerwa. Muna 1944, KV-8 yakaonekwa, inorema matani mazana maviri nemakumi mashanu, uye pfuti 152 mm uye maviri 85 mm. Asi zvikara zvinorema zvikuru hazvina kuzvipembedza. Just Stalin akatakurwa gigantomania.
  Asi maGerman akasiya maMouse anorema kwazvo. Matangi makuru aive epakati E-50 U uye anorema E-75. Muzvishoma zvishoma zvakare E-100. Pamwe chete nepfuti dzinozvifambisa E-10 uye E-25. Iwo madiki, asi saka anofambisa uye anoshanda.
  MuUSSR, hondo isati yatanga, pfuti dzinozvifambisa dzakanga dzisina kukwana ... Panyaya iyi, Soviet Russia yakasara shure. Uye kusvika zvino, kubva kune zviuru zviviri, uye vazhinji vavo vari mu 76 uye 85 millimeters ye caliber. Iyo SU-100 haina kuoneka ... Sezvo ruzivo rwehondo rwakanga rusina kukwana. MuUSSR, mushure meKV-8 mune iyi nhevedzano, uremu hauna kuwedzera zvakare. KV-9 yaive yakapakatira pfuti 107mm nepfuti mbiri 76mm. A KV-10 ane pfuti 107 mm uye maviri 85 mm. Kunze kweT-34-85, USSR yakanga isina matangi akabudirira. Wheeled-yakarongedzerwa yehondo munharaunda yeRussia haina kukwana zvakanaka. T-54, imwe yepamusorosoro, yakanga ichiri kugadzirwa. KV-11 yakaonekwa chaizvo manheru ehondo. Kurwisa matangi eGermany ane 122-mm cannon uye maviri 76, uye KV-12 ine 122-mm uye 85-mm cannon.
  Hondo yakazoratidza hutsinye hweKV series ... Yekupedzisira KV-13 tank yakaonekwa kare munguva yehondo neimwe, asi kune rumwe rutivi, pfuti ye203-mm. Icho chaive chimwe chinhu chaigona kurwisa vaNazi.
  Mundege, iyo USSR zvakare inosara kumashure: hapana ndege dzejeti. Chokwadi screw MIG-7 uye MIG-11, uye Yak-9, Yak-11, uye LA-5, uye LA-7 yakaonekwa. Asi zvechokwadi, ndege dzeSoviet hadzina kufanana nejeti dzeGermany. Uye zvakare, maNazi anewo madhisiko. Izvo zvisingagoni kupfurwa pasi kubva kumaoko maduku.
  Uye mhando dzakasiyana dzemhando dzakasiyana dzemotokari. Uye varwi, kusanganisira tailless "Gotha", uye marudzi ose emamwe michina. Uye ME-262 X, ine kumhanya kwemakiromita 1200 paawa, uye pfuti shanu dzemhepo. Uye zvakatonyanya kusimba nepfuti nomwe dzeME-362. Uye kupi kukwikwidza neUSSR yakadaro. Uye XE-262 ndeyemberi uye inonyanya kukosha yakachipa jet fighter. Uye ME-1100 ine mapapiro anoshandura kutsvaira.
  Uye TA-283 ine fuselage refu. Uye zvimwe zvakawanda zvezvimwe zvinhu zvine simba uye zvinorova.
  Uye iyo TA-400, uye kunyanya iyo jet TA-500, iyo inonyorovesa munhu wese uye nekuseka kupwanya munhu wese.
  Uye aya ndiwo, ngatiti, zvikara.
  Uye usamise mota dzeGerman ... Marovero adzinoita ...
  Ndege yeGermany na2:30 nguva yeMoscow yakanga yatotanga. Mhuka dzine mapapiro dzakanga dzichigadzirira kuwira pavhu reSoviet.
  Vatyairi vendege veGerman Gertrude naAdala, vachirova tsoka dzisina kupfeka, vakakwira mune zvigaro zviviri XE-328, mumushini wejeti - ichi chikara chine pfuti dzemhepo gumi.
  Mvura yakanga ichangopfuura uye vasikana vakasiya nyasha, mavara akajeka emakumbo avo asina kupfeka.
  Vainyengerera zvekuti vechidiki vaishandira panhandare yendege vakadya tsoka dzakashama nemeso nemakaro, uye vakomana vacho vakatanga kuzvimba. Kazhinji, pakanga pane vatyairi vendege vakawanda - kurwa kwakaratidza kuti vakadzi, pasi pemamiriro akaenzana, vane kaviri chiyero chekupona kupfuura varume. Uye zvinoreva kuti dzinoshanda. Uye Hitler, chokwadi, haasi munhu akadaro kunzwira tsitsi chero munhu.
  MuThird Reich pachayo, barika rakatangwa zviri pamutemo - kodzero yevakadzi vana. Izvi zvinoshanda zvikuru. Asi hazvina kunyanya kuenderana netsika dzechiKristu. Hazvishamisi kuti fascism iri kutsvaga chimiro chitsva chechitendero. Hitler anoomerera kuti ive monotheism, asi yakakosha - ine boka revahedheni, vamwari vekare vechiGerman. Zvamazvirokwazvo, Hitler amene muboka guru iri anoiswa pamusoro pezvose senhume nomutumwa waMwari Wokumusorosoro.
  Saka Fuhrer, chokwadi, anoda kurima pachake zvikuru.
  Gertrude naAdala vanotangisa ndege yavo yekurwisa yakawanda mudenga, iyo inogona zvakare kutamba basa remurwi.
  Varwi vane chivimbo zvikuru. Vanhu vokuRussia havana ndege dzejeti, uye havakwanisi kutsungirira kurwiswa kwetigresses dzedenga.
  Gertrude akati:
  - Ndiri knight yehova inopisa ...
  Adala akasimbisa nechido, achiburitsa mazino ake:
  - Uye ini ndichaongorora munhu wese!
  Vasikana vakaseka. Vakatsikirira zvitsitsinho zvavo pamakumbo, uye vakaruka ndege yejeti yekurwisa.
  Kwakanga kuchakasviba, asi kupenya kwechiedza kwakanga kwatooneka kumabvazuva. Vasikana vakaridza muridzo... The expanses of Russia were already fled under them. Mhare dzechikadzi dzakaseka dzichikwenya neziso. Dzakanyanyisa uye dzakanaka.
  Pano motokari dzeSoviet dzinosimuka dzichienda kwavari. Iyo screw Yak-9 ingangove yakanyanya-yakagadzirwa muchina pakati pezvinoburitswa. Kwete zvakashongedzerwa, asi zvakachipa uye nenhumbi shoma. MIG-5, nekukurumidza, ine pfuti yemuchina. MIG-3 ndiyo yekutanga modhi. LAGG-7 ndiyo shiri inokurumidza uye yakashongedzerwa. Mukugadziridzwa kwazvino, kune akawanda anosvika matatu 20-mm cannon.
  Asi aya ese machina anofambiswa nepropeller - ndege dzejeti hadzina kugadzirwa. Uye maGermany anonzwa ane chivimbo zvikuru.
  Gertrude anopisa pfuti gumi. Vakarova 30mm nepfuti mbiri dze37mm. Vanomhanya sechamupupuri chemoto kuburikidza nendege yeSoviet. Zvisinei, vatyairi vatsvuku vanoedza kunzvenga uye kuenda kumuswe.
  Adala ari kufambisa panguva ino. Iwe haugoni kutora motokari yeGermany musoro, asi kupinda mumiswe kwakazara. KuUSSR, kurwiswa hakusi kusingatarisirwi. Pfuti dzekurwisa ndege dzakatoparurwa. Mabhomba akaputika anopenya murima.
  MaGermany ari kusangana nekumwe kutya. Zvaiita sokuti vakanga vatoona zvakanyanya zvokuti hapana chingakushamisa iwe, asi ... vatyairi veSoviet vane ushingi uye havatyi kurasikirwa. Hapana chekuvatyisa. Asi ruzivo haruna kukwana. Ndege yeGermany inobuda nyore nyore mudhive uye inopfura pasi motokari yeSoviet. Anotyora mumwe kuita zvidimbu.
  Simba rezvombo zveGermany rakakura kwazvo. Ichi chikamu umo Fritz ane mukana wakakura pamusoro peRussia. Asi kumhanya kwevaNazi kwakakura.
  Adala inomhanyisa uye inotyora kumberi. Uye Gertrude anopisa maroketi kumuvengi. Zano rinogamuchirwa nemazino. Zvimwe zvombo zvakanangidzirwa pakupisa kana ruzha.
  Adala anozevezera:
  Havangatiurayi!
  Vasikana vanotenderera mota yavo ... Vanoedza kutonhorera. Uye ipapo murwi weSoviet anorova ndege iri pedyo yeGerman jet kurwisa ndege. Uye kuti inotanga kubvaruka sei, nekutsemuka. Zvose denga nemhepo.
  Gertrude akazevezera achiti:
  - Rufu rwakapenga!
  Varwi vakavhiringika zvakajeka, uye vanogona kurohwa saizvozvo.
  Matangi ari kufamba akananga kubhodha. Vane mukurumbira vashandi veGerda, Charlotte, Christina naMagda.
  Varwi vana vakakwanisa kuzvifukidza nembiri nekurwisa vese maBritish nemaAmerican. Munguva yekurwisana neAmerica, vakanaka vakaziva tangi yePanther-2. Kwete mota yakaipa, inopfuura maShermans mune zvombo uye pamberi pezvombo. Iyo yakazotevera "Pershing" inenge isina nguva yekuita hondo. Hongu, uye haasi mukwikwidzi we "Panther" -2.
  Ipapo vasikana vana vakahwina mbiri yengano. Kunyangwe kazhinji nzira yavo inobwinya yakatanga mugore remakumi mana nerimwe. Himmler akanyengetedza Fuhrer kuti vaedze mauto evakadzi muhondo, kubva kumaAryans akadzidziswa.
  Kurwa kwakaratidza kuti vakadzi havasi vese vasina simba uye vanoziva kurwa zvakanaka. Uye panguva imwechete inotakura kurasikirwa kushoma pane varume. Varwi vakarwawo muvarwi vanofamba netsoka, vachirova tsoka dzavo dzisina chinhu pajecha rinopisa reSahara Desert. Ndokugona matangi. Akaedza "Tiger", muhondo neBritain.
  Mhedzisiro yePanther tank yakave inonakidza. Munhoroondo chaiyo, iyi yakanakisa uye yechipiri yakakura tangi yeTatu Reich yakaita basa rakakura muPantsval. Mune imwe nzira, "Panthers" inenge isina kurwa. Vakanga vasina nguva yekurwiswa kweBritish metropolis. Yakawedzera uye ine simba "Panthers" -2 yakapinda munhevedzano yekurwa neUSA.
  Uye zvino vana vakagamuchira kunyange ane simba uye akakwana "E" -50, anosiyaniswa nezvombo zvakasimba uye kudzivirira.
  Varwi vakanzwa vane chivimbo zvikuru. Kudzora kwetangi ndiyo yemazuva ano ine joystick. Motokari yazvino. Kunyange gasi turbine injini. Asi kunewo zvakawanda zve "Panthers" -2. Makumi matatu nemana haasi mukwikwidzi wemuchina wakadaro.
  Gerda akanga akatsamira pachigaro chemaoko. Aive bikini. Vasikana vakatojaira kurwisana nehafu-vakashama. Jecha romugwenga rinopisa rakapisa tsoka dzavo dzisina chinhu, hurungudo dzamakomo dzakabaya pasi pasi. Asi varwi havana kutyora zvachose uye havana kuzora kuita upfu.
  Mukuru wechikwata, uyo akapiwa mibayiro yakawanda, akaridza muridzo.
  - Uye zvino Russia inopesana nesu! New adventures uye kukunda kwakamirira!
  Akadzungudza musoro kunge chando. Natural blonde, yakanaka chaizvo uye tanned.
  Charlotte akasekerera.
  Musikana uyu aive nebvudzi dzvuku remhangura raipisa semurazvo wemoto. Uyewo runako, ane tani yendarira. Mubhikini, tanned, muscular. Netsoka dzakashama, kutsika jecha rinopisa nematombo anopinza.
  Dhiabhorosi wemoto akati:
  - MaRussia vangangove vapikisi vedu vanonyanya kupenga!
  Christina akasimudza izwi rake. Bvudzi rake imhangura-yero, zvakare inopisa semurazvo, asi ine goridhe hue. Uye kupenya kwakafanana, tsandanyama, uye runako. Kutaura uye panguva imwechete chiso chinyoro. Uye bikini. Makumbo akatsika makiromita panzvimbo yakaoma uye inopisa, asi asina kurasikirwa nenyasha uye mitsetse yakatsetseka. Zvigunwe zvisina zvigunwe zvakachekwa zvakanaka uye zvinomhanya zvakanyanya.
  Musikana mutsvuku akabvunza:
  - Nei uchifunga kudaro?
  Magda akamupindura. Musikana uyu ane bvudzi jena-goridhe, huchi blonde. Akanaka kwazvo, ane tsandanyama, ane chiso chinoratidza, uye nesafire-emerald maziso. Makumbo akaomeswawo, ane zvitsitsinho zvakatenderedza uye zvigunwe zvakananga. Zvichida Magda ane chiso chakapfava zvikuru, chinenge chakapfava, pasinei nechirebvu chake chakashinga. Gerda, somuenzaniso, anotaridzika akaoma. Yakapfava zvishoma kupfuura Christina, uye neimwe nzira yakatsveyama semuroyi Charlotte.
  Magda akati:
  - Vane hurongwa hwehudzvanyiriri hwakafanana neyedu. Naizvozvo dzakasimba!
  Gerda akanyemwerera ndokuti:
  - Matangi eSoviet iboka resimbi yakarashika. Hatifaniri kuvatya!
  Magda akapindura zvinyoro nyoro.
  - Muchikamu cheKV, izere nemastodon. Kunyanya iyo KV-14.
  Vasikana vakaseka. Tangi yekupedzisira yakanyatsova "inyanzvi" - muchina wakanyanya kuremesa nepfuti nhatu: maviri 152 mm uye imwe 122, ine uremu hwematani mazana matatu, uye pfuti yepamberi ye200 mm. Imwe yemhando dzisina kubudirira mukuvaka tangi. Zvaisaita kutakura tangi rakadaro zvachose. Uye mota ingori kutambisa mari! Iyo KV-10 (B) yakapindawo munhevedzano - muchina une pfuti nhatu 107 mm uye uremu hwematani mazana maviri, rudzi rwemuparadzi wetangi.
  Haisi iyo yakanakisa pfungwa yekuisa pfuti mbiri patangi. Uye kunyange kupfuura vatatu. Pano Stalin, chokwadi, akaratidza udzvinyiriri. Uye zvakanyanya kupindira nenyika. Zvisinei, tangi kubva kuIsov series yakagadzirwawo. Asi zvakare yakakura uye inorema. Musiyano chete kubva kuKV akateedzana kuedza kuseta nhumbi dzezvombo panzvimbo ine musoro. Asi Red Army haina kurwa hondo, uye saka nzira haina kuvandudza zvakanyanya. Uye pakanga pasina tsika yekurwa yekushandisa michina.
  Muzhinji, maGerman akashandisa makore mana ekunonoka mukuenzanisa nenhoroondo chaiyo zvine muchero.
  Charlotte ane bvudzi dzvuku akadzvanyirira zvigunwe zvake zvisina hembe pachitanda chemufaro. Kusvirwa paborder bunker. Goko re105mm rakarova pfuti yeSoviet ndokuishandura. Kurwa kwakatanga kubvaruka, uye matemba akaputika.
  Muroyi mutsvuku akaridza muridzo achiti:
  - Ndiri knight inotyisa - pamabvi ako savages! Ndichatsvaira vavengi veNyika yaBaba kubva pachiso chenyika!
  Nekuchema kwemeno eparera, nekupenya kwemeso esimaradhi. Vasikana vepamusoro chaizvo.
  Christina akaseka ndokupindura:
  Zvino ndichapfura!
  Uye zvakare kupfura muvengi. Kanoni yeSoviet 76mm yakaridzwa. Goko rakarova huma yakarereka yeE-50 U nepfuti yairema. Uye akasununguka. Yaingorira munzeve dzevasikana.
  Gerda akarova makumbo ake asina kupfeka ndokuridza mhere:
  - Ndeipi ndima!
  Uye iye pachake akapfura pfuti inotevera ... matangi eGermany akapfura panzvimbo yeSoviet yakasimbiswa. Iyo E-100 yakashandawo. Muchina uyu wakazoitawo wakabva paMbeva. Haisi pfungwa yakanaka kwazvo yetangi-pfuti mbiri. Iyo E-100 yakatomiswa.
  Pane kudaro, kurwiswa kugadziridzwa kwe "E" akateedzana kupinda munhevedzano. Asi uyu achiri kushanda. Uye moto projectiles.
  Charlotte anosekerera nekuzunza tsoka yake.
  - Hondo inzvimbo inotyisa, asi inokwezva semutambo!
  Uye musikana akapfura, uye nemazvo chaizvo.
  Christina akaburitsa mazino ake ane pearly. Iye anodya nyama, anodya panther.
  Pfuti dzeSoviet dziri kupfura, uye pamberi padzo pane minda yezvimbambaira. Teletanks dzeGerman dziri kufamba. Uye mabhomba anorova anoshanda nekutinhira kukuru.
  Border posts inotenderera. Mauto aHitler akayambuka muganhu.
  Magda akataura asinganyanyi kunyomba, achirovera tsoka yake isina kupfeka pazvombo:
  - Isu tinotsvaira kudzivirira kwakasimba, asi simbi panicles!
  Uye saka hondo neUSSR yakatanga. Izvo zvinoenda kubva pakutanga kweSoviet Russia zvisingabudiriri.
  . CHIKAMU CHECHIPIRI
  Hondo dzakatarisana. Dziviriro yeSoviet yakanga ine simba zvikuru. Kunyanya yakawanda min. Uye izvi zvakanonotsa maGerman. Asi vakakwanisa kuenderera mberi.
  Mabhomba akashanda panzvimbo dzeSoviet, uye ndege dzekurwisa dzakabvawo kubva kumusoro. Kumhanyira mukati mekudzika kwekudzivirira kweRed Army uye TA-400 uye TA-500, imwe yeanonyanya kutyisa magadzirirwo emabhomba. Injini dzinosvika nhanhatu, kusanganisira dzejeti. Uye vari kubhomba nekuparadza maguta eSoviet.
  Gerda, achipfura, akataura nekuseka:
  - Muhondo, isu tiri mhuka, asi nepfungwa dzemurume!
  Ndopfurwa futi. Yakaparadza kanoni yeSoviet. Kazhinji, uyu ndiye musikana wepamusoro-soro. Uye zvinotonhorera.
  Iyo E-50 yakapfurwa pazvigaro zveSoviet, pachayo pachayo isina kukuvara. Nhumbi dzemotokari dzakatsvedza nesimbi dzakaiswa simende dzaipa ma ricochets akanakisa. Mabhomba eSoviet aisakwanisa kukwenya maGerman nemazvo.
  Christina akayeuka miedzo ye "Tiger". Yakazove yekutanga kugadzirwa kweGerman tank. Hapana kana magoko anogona kukanganisa Tiger. MaBritish akawira pasi pezvibhakera zvake. Asi heino pfuti gumi nenomwe, yakaboorwa pahuma. Ipapo vasikana vakapotsa vafa. Uye izvi zvakarangarirwa nemurwi. Vaive pedyo sei nechembere ine bhonzo yaive nejeko ichifemereka nechando.
  Musikana akakwesha sora yake pakona. Yakada kusvetuka kubva mutangi kutiza. Murwi akananga kudaro.
  Christina akaimba neshungu:
  -Blue fog, uye kwese kwese hunyengeri!
  Varwi vakaseka... Vhidhiyo yavo yainakidza uye inokwezva.
  Uye pfuti yakashanda ikarira. Haana kana kumbofunga zvekumira. Wese munhu akatumira shell after shell. Kuputsa nzvimbo dzeSoviet kuita machipisi uye zvidimbu.
  Karwiyo kakarira kubva kugudzanzwi shure;
  Murwi anogara ari mutano
  Musoja akagadzirira chero chinhu ...
  Neguruva rakaita semakapeti.
  Tiri kubuda munzira!
  Uye usamira
  Uye usachinja makumbo -
  Zviso zvedu zvinopenya
  Shiny bhutsu!
  mhiri bani rakatsva,
  Kuseri kwemamita
  Vanoenda kuUkraine
  Masoja boka centre!
  Uye zvakare simba rejet bomber rinowira panzvimbo dzeSoviet. Uye zvakare, kuparadza uye nzvimbo dzose dzakavakirirwa zvinokandwa. Uye pfuti dzinobhururuka dzichienda kwakasiyana siyana.
  Makumi gumi nemaviri matangi eGerman ari kupfura panguva imwe chete uye achiparadza zvese.
  Gerda anonzwa kunge Bagheera ari kunovhima. Pano mutsara wekutanga wekudzivirira kweSoviet wakatoparadzwa. Asi mauto eRed Army achiri kufamba uye kupfura maGerman.
  Pavarwi vacho panewo mapiyona. Vechidiki Leninists vakazvipira kupinda muRed Army. Vazhinji vevakomana vacho havana shangu uye vakapfeka zvikabudura. Vanozvipfeka, kupopota.
  Uye mapiyona ari kufa...
  Charlotte, achitungamira moto, akagomera:
  - Uye mapiyona, ndicho chinhu, nyika yose yakanga ichitarisa!
  Akapfura maRussia, uye Christina, achiridza huturu:
  - Isu tinotaridzika senge falcon, inobhururuka kunge makondo!
  Uye zvakare akaregedzera kunyemwerera kunotyisa. Vasikana vakanaka...
  Matangi akawanda eGermany akafamba pasi pevhu. Uye vakaonekwa kumashure kwemauto eSoviet, zvichikonzera kutya uye kunyora pfuti dzemuchina. MaNazi akaratidzira seumhutu kubva kuhope dzinotyisa.
  E-50 yakaona kufamba kwemakumi matatu nemana kuburikidza neoptics. Gerda akaburitsa mazino ndokutanga kunongedza dhiramu. Mushini weSoviet une shongwe diki T-34-76 uye yakanyanya mobile. Edza iyi uye uwane. Musikana wacho atova neruzivo, asi motokari yeSoviet ichiri kusiyana neAmerican Sherman.
  Uye chinhambwe chekuRussia chinenge makiromita mashanu.
  Musikana anokwenya chitsitsinho chake chisina kupfeka, Charlotte anochikwenya pakati pezvigunwe zvake. Vasikana vanoseka.
  Ipapo Gerda anopfura motokari yeRussia. Goko rinomhanya zvakanyanya, richida kukwenya nhumbi dzokurwa ... Asi zvichiri zvapfuura. Gerda anorova simbi nechibhakera mukusvotwa.
  Magda anoudza mumwe wake kuti:
  - Unorova zvitunha! Zvichava nyore kusvika ikoko!
  Gerda anotambidza chimuti chemufaro kuna Magda ndokuzevezera:
  - Saka unozviita iwe pachako!
  Magda akaimba nechido:
  - Nyika iri pahwindo, nyika iri muhwindo ... - Musikana akatora joystick neminwe yake isina uye akadzvanya bhatani, achienderera mberi nekuimba. - Nyika inoonekwa mune porthole!
  Uye projectile yake yakangorova pasi peSoviet tank. Mota yakaputika ndokutsemuka. Yakatanga kupisa ... mabhomba eSoviet akaputika mukati mechibereko.
  Magda akazunza zunza zvigunwe zvake uye akagonya:
  - Ona kuti ndakazviwana sei! Uye iwe unoti...
  Charlotte akaridza muridzo, achibudisa mazino ake.
  - Tinotaura zvakare, mumitauro yakasiyana!
  Motokari itsva dzeSoviet dzakaonekwa. Makumi matatu nevana vakatanga. Movable uye dzakawanda mota. Takabva tasimuka kubva kuBT series. Iyi imhando yegonye rine mavhiri rechinyakare. Iwo maAntediluvian T-26s aivewo achifambira mberi, ayo asingakwanise neimwe nzira kunze kwekukwenya nhumbi dzokurwa dzeGerman. Mamwe ane simba uye anorema maHF akakwira kumagumo. Uye varwi vakawanda vetsoka.
  Christina akaseka ndokuchema achiti:
  Zvakanaka, tichavaratidza!
  Motokari dzeGermany dzakavhura moto kubva kure kure, ichiedza kupinza mauto eSoviet pasi. Vakaparadzawo matangi nezvimwe zvisikwa zvipenyu.
  Soviet kurwisa ndege yakaonekwawo mudenga: yakakurumbira Ilys. Vakarwisa kuumbwa kweGermany. Varwi vaHitler vakamhanyira kwavari. Raive marara chairo. Varwi veGerman XE-262, vane hunyanzvi uye vane hunyanzvi vane kugona. Vanorwisa tekinoroji yeSoviet, vachidzvanya sesimbi.
  Charlotte akapfura zvakare. Akapinda muSoviet BT, ndokupopota:
  - Aya mazwi haasi ngano ... Iyo ngano ichave mberi!
  E-50 yakamira uye yakaratidza kurwisa kweSoviet. Asina ruzivo rwakanyanya kuraira akakanda tangi rekuchengetedza chaiko kukuuraya. Uye mota dzeRussia dzakarohwa - sehuku mune pluck. Uye vakavarwisa kwazvo.
  Gerdha akaridza pfuti, akatyora huma yevane makumi matatu nevana, ndokuridza muridzo.
  - Chii Musiki - gehena rakakuvadzwa!
  Charlotte akadzingawo, awana chinangwa, motokari dzeSoviet dzakafamba munzira yakarurama, uye vasikana vakakwanisa kupfura. Uye kazhinji, izvi zvina zvezviitiko.
  Rudimbwa rutsvuku rwakaimba:
  - Chepfu yedu inouraya munhu wese!
  Uye varwi vakaramba vachipfuta, vachibudisa mazino avo akasimba uye makuru semabhiza.
  Christina akanyora paTwitter aine shungu:
  - Chepfu yedu inouraya munhu wese!
  Magda, achirova makumi matatu nevana, akahukura.
  - Ichi ndicho mhedzisiro yedu!
  Veronica, Oksana naNatasha, pamwe nevamwe vasikana, vakasiya denderedzwa. Battalion yevasikana yakarairwa kuti idzokere kumashure, sezvo varwi vaive vasina kana zvombo zvekurwisa tangi. Stalenida Pavlovna akanga ane ruzivo rwokuzviwanira muhondo, achishanda somuzvipiri muSpain. Uye ndakanzwisisa kuti mauto emuganho aisakwanisa kurwisa matangi e "E" akatevedzana. Vasikana, zvisinei, vakagogodza vatakuri vakati wandei, asi ivo pachavo vakarasikirwa.
  Zvino battalion yakapararira ndokudzokera shure.
  Veronica, Oksana naNatasha, vakarasa bhutsu dzavo, vakasiya vasina shangu, uye muchiedza bhurauzi. Mauto eSoviet haana kugadzirira kudzoreredza makoramu ematangi. Uye hapana chinhu chekupaza nepakati peE-50 tank. Mukana chete ndeyekukuvadza makwara. Asi mumuchina uyu, ma rollers ari pangoro dzakasiyana, uye zvakaoma zvikuru kuvadzivisa.
  Vasikana vakatamira kumabvazuva nomumasango, uye mumapoka maduku. Vairatidza kubata bata. Vakamonera bhurugwa ravo, vakapfeka hembe dzakareruka chete. Bvudzi refu, blond, rakamonana zvishoma raiyerera richidzika. Tsoka dzakashama dzinokwenywa zvinofadza nehuswa, uye dzimwe nguva mapundu anouya. Zvese zvinotaridzika zvisingaite. Mazamu anoratidza kuburikidza nehembe dzakatetepa.
  Veronica, achidzura uswa netsoka yake isina kupfeka, anoti mukugumbuka:
  - Damn it - hondo ichangotanga, uye watofanira kudzoka!
  Oksana, ane bvudzi rakatsvuka zvishoma, achigeda-geda mazino ake, anopindura:
  - Uye ini ndakanga ndisina chero akakosha ekufungidzira! Hitler akakunda inenge nyika yose ... Edza nemhomho yakadaro, unogona kuzvibata!
  Natasha akazunza vhudzi rake jena chando ndokuti:
  - Munhu wose anoda kufadza ... Zvakaoma kubata navo! Kuva akatendeka hakusi nyore!
  Veronica akagutsurira musoro. Bvudzi rake rine goridhe uye rakanaka. She is great.
  Asi Victoria akavabata. Musikana mutsvuku. Bvudzi rakaita somoto. Uye zvinorwadza. Mhepo yakavhuvhuta uye, zvinoita sekunge, ibhena revaridzi richibhururuka, bvudzi rinobvira moto.
  Victoria akabvisa hembe yake ndokufumura mutumbi wake. Mazamu aive akazara, nyini yaive tsvuku kunge mapopo. Mhare yakanaka. Uye muviri wake wakasimba, wakarovedzwa unoratidzirwa.
  Natasha akaseka uye akaburitsa torso yake, achiona:
  - Uye miviri yedu yakanaka ... Isu tiri maAmazons chete!
  Veronica akadzungudza musoro.
  - Haisi yakanyanya kunyanyisa - kufumura chipfuva! Iwe unofanirwa kutevera mitemo yehutsika!
  Victoria akadzungudza musoro achizunza macurls ake matsvuku.
  - Munharaunda yemakomunisti - mitemo yehutsika, pfungwa yacho ine hukama. - Musikana akazunza mazamu ake asina kupfeka, mazamu ake matsvuku aipenya zvinonyengera. - Kushama hachisi chivi. Zvakanyanya, pfungwa yechivi ndeyehupirisita, asi chitendero chedu rusununguko kubva kuhunhu hwebourgeois!
  Natasha akasimbisa, achizunza bhutsu yake yakasvibira uye elastic:
  - Pedyo kune zvakasikwa! Pedyo kune zvakasikwa! Uye kushama kwepanyama!
  Oksana akanyemwererawo ndokuburitsa mutumbi wake. Chokwadi, mukupisa kwezhizha, zvinofadza sei kana mazamu ari mudumbu. Uye mhepo inoavhuvhuta. Musikana akanaka, uye kushama kuri kuuya. Vese vasikana vanoita zvemitambo, vane nhamba, miviri yakashama yevarwi inotaridzika chaizvo.
  Vasikana vakanaka vanofamba munzira. Vanoyevedza uye vanoyevedza.
  Veronica akaridza zitsamwa achidzungudza musoro.
  Asi hazvisi zvachose zvinofadza!
  Victoria akadzungudza musoro.
  - Kwete! Tine miviri mikuru! Uye isu tinotaridzika takashama zvakangonaka!
  Natasha akagutsurira musoro ndokusvetuka ndokuti:
  - Zvaiva zvakanaka kushama ... Pano Ilyich akauya nepfuti!
  Oksana akapuruzira chipfuva chake uye akashinyira:
  - Muchokwadi, kuputika kwangu kwakanyanya!
  Victoria akaimba nechido:
  - Ah, vasikana, uye isu tiri vapambi! Wallet, wallet, uye wallet! Takaona madhora - makomo egoridhe!
  Natasha, achizunza mazamu ake asina kupfeka, akaimba achinyemwerera:
  - Vaimbove vasina kupfeka, vasina shangu, zvakaipa!
  Ivo vari vana vakaseka havo. Vasikana vakarova netsoka, vakasimudza zvitsitsinho zvavo. Varwi vakanaka. Kumashure kwavo kune mabhegi uye PPSh pfuti dzekurova. Varwi vakanaka, vanoshamisa zvikuru.
  Veronica akabva ati :
  - Pamberi paMwari, isu tose takaenzana ... Uye tichafanira kupindura kune utere!
  Natasha akaseka ndokupindura akazvipira kuti:
  - Hakuna mwari! Iyi ingano!
  Victoria, achizunza mazamu ake asina kupfeka, akatsvuka, akadanidzira nechido:
  - Mwari akaitwa nevane simba venyika ino kuti vachengete vanhu pasi!
  Veronica akadzungudza musoro wake wegoridhe zvisina kunaka.
  Ndiani zvino akasika zvinhu zvose?
  Victoria akaseka ndokupindura:
  - Zvisikwa pachazvo zvinokura semashizha pamuti. Vanokura kubva pasina. Apo mukusingaperi muti uri muchadenga wakatanga kukura kubva pakutanga, uye kubva ipapo matenga mazhinji akaonekwa.
  Natasha akaseka ndokuburitsa rurimi rwake, achiti:
  - Kunopisa! Tingabvisa bhurugwa here?
  Victoria akatsigira pfungwa iyi:
  - Ipfungwa huru!
  Uye vasikana vese vari vatatu vakabva vabvisa mabhurugwa avo vachirambira mubhurugwa. Uye ndeapi miviri yakasimba uye ine mhasuru yavainayo. Zviri nyore, uye aerobatics.
  Oksana akaimba nemufaro:
  - Iyo cockroach ine antennae, musikana akashama panty!
  Veronica ndiye akasara akamonera bhurugwa nehembe. Akapindura achinyomba:
  - Hazvina kunaka kushama zvakadaro! Ko kana vakationa!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Uye regai vaone! Ndinoda kufadza varume!
  Victoria akaseka, akazunza zvidya zvake, ndokupindura:
  - Varume marara - ingori tsvina!
  Uye kurova fungus nyowani netsoka isina tsoka, akawedzera:
  - Zvakanaka sei kutora bhiza uye kutasva!
  Oksana akataura achinyemwerera:
  - Kana vachikupuruzira, zvakanaka ... Kunyanya kana varume vacho vachiri vadiki, vakanaka ...
  Natasha akayeuchidza vasikana:
  - Rangarira, takabata mukomana. Mwana anoshamisa, uye zvechokwadi ane kukwana kukuru kupfuura makore ake!
  Victoria akananzva miromo yake ndokuti neruchiva nezwi rake:
  - Zvingava zvakanaka kuzviongorora!
  Veronica akabhowekana nehasha.
  - Ndezvipi zvinhu zvakashata zvaunotaura! Iwe haugoni kuseka manzwiro evanhu saizvozvo! Kunyanya kana zvasvika kuGerman, asi mukomana!
  Oksana akaseka ndokuti:
  Tiregererei, asi moyo wangu wakashata ...
  Natasha akabva asimbisa kuti:
  - MaGerman ari kufambira mberi, uye ini ndoda kurota nezve chimwe chinhu chakanaka! Somuenzaniso, pamusoro pevakomana!
  Victoria ane bvudzi dzvuku akakurudzira nekuseka:
  - Uye zvakadini kana iwe uchinyatsobata varume? Zvaive zvakanakisa!
  Veronica akapindura nehasha.
  - Vakadzi vakashongedzwa nekuzvininipisa, kwete kushungurudzwa kwekuzvikudza!
  Victoria akadzungudza musoro wake waipisa zvisingaite. Akarova makumbo ake asina kupfeka ndokuhukura.
  - Kwete! Ikoko hakuna mufaro mukuru, kusarudza murume pachake uye kumukwevera pamubhedha. Iye dzvuku-bvudzi she-dhiyabhorosi akazunungusa mhangura-dzvuku curls uye akaenderera. - Ndizvozvo zvekuradzikwa mumakwenzi nekuda kwekunakidzwa, uye kwete kudzika pasi.
  Veronica akabva ati:
  - Bonde pasina chikonzero chiratidzo chebenzi! - Uye akawedzera. - Izvi zvinopesana nemaitiro ehutsika hwemakomunisti!
  Victoria haana kubvumirana nazvo:
  - Lenin pachake akati - madzimai anofanira kuva akajairika!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Zvakanaka, handikwanise kutaura kuti ndakazvikanda kune varume saizvozvo, asi zvakanaka kuita basa rinoshanda! Kana iwe pachako uchida kusarudzira waunorova! Asi kudivi redu hazviuye kune izvozvo.
  Victoria akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Hongu, tine vasikana chete ... Asi iwe unogona kudarika fenzi! - Musikana akarira nemufaro mukuru. - Varimi, muzhiks ... Varume vedu vari kushingaira kukambaira padumbu ravo!
  Veronica akadzungudza musoro.
  - Kwete, Lenin haana kumbotaura izvozvo!
  Natasha akadanidzira achipikisa:
  - Kwete, ndizvo chaizvo zvakataurwa naVladimir Ilyich! Pasi pecommunism, zvinhu zvose zvichave zvakafanana, kusanganisira vakadzi!
  Victoria akaseka achibva ati:
  - Vakadzi vakanaka ... Varume vanotova nani! Eh, kubatwa, kubatwa chibharo ikoko necompany yese.
  Vasikana vakaseka vakabatana. Uye Victoria, achinyemwerera, akawedzera:
  - Uye ipapo vakamurova nemagaro epfuti! Uye zvitsitsinho zvaizopiswa nemurazvo wakapfava uye zvakasaswa necorbite!
  Natasha akarova bundu netsoka yake isina kupfeka ndokukoira:
  - Zvitsitsinho zvinofara kana zvarohwa ne bamboo! Kuno kuChina vasikana nevakomana vairohwa netsvimbo pasi petsoka. Uye vaichida!
  Victoria akaimba nemufaro:
  - Kutambudzwa kwakadini muHollywood! Katsi chete, kwete vanhu!
  Veronica nekuchenjera akati:
  - Pano iwe uchaenda kugehena ... Iwe uchatambudzwa, uye zvitsitsinho zvako zvichapiswa kwete kwete chete ne bamboo, asiwo ne-red-hot iron!
  Natasha akaimba, akagwinha zvibhakera zvakasimba:
  - Black gunguvo pasuwo rinotevera!
  Victoria, achizunza zunza mazamu ake, aine mazamhu matsvuku, akaenderera mberi:
  - Cradle, handcuffs, muromo wakabvaruka!
  Oksana, ane mazamu akashama, uye achizunza chiuno, akapindura:
  - Kangani mushure mekurwa musoro wangu!
  Veronica akatsigira pfungwa iyi, achitsika tsoka dzake dzisina kupfeka:
  - Kubva pachopping block yakazara vanhu ndakabhururuka kupi ....
  Natasha akaridza tsamwa, achizunza mazamu ake.
  - Iripi Motherland! Ngavacheme zvakashata!
  Victoria akarova uye akaridza mhere, achimonyorora chiuno, asina kuvharwa nemapanty akajeka:
  - Uye isu tinomuda, kunyangwe kana asina kunaka!
  Oksana akaridza tsamwa, achizunza mabvi ake akashama:
  - Kuvimba bastards!
  Veronica akadaro achitura befu.
  - Isu tiri veSoviet muganhu varindi. Uye tiri kutaura sezvifeve zvefenzi. Zvinoita here...
  Victoria akaimba achipindura:
  - Ndatenda Stalin-mutungamiri! Nekuda kwebenzi, maziso asina chinhu! Nekuda kwekuti isu takafanana nendava, haugone kurarama!
  Natasha akatyisidzira dhiabhori dzvuku nechibhakera:
  - Iwe, iwe hausi greyhound! Iwe uchange uri muchikamu chakakosha!
  Victoria akati nechivimbo:
  - Nokukurumidza maGermany achauya kuMoscow ... Uye kare Stalin achatorwa mukeji!
  Oksana akaseka uye akaramba:
  Iwe unofunga kuti kuguma kwehondo imhedziso yakafanotaurwa here?
  Victoria akapindura zvakakomba:
  - Sei zvimwe? Hitler ane inopfuura hafu yenyika iri pasi pekugara, pamwe neJapan nemakoloni ayo. - Musikana wacho nehasha akatsika tsoka yake yakanaka, isina chinhu. - Uye isu hatina kana matangi akanaka! Iyo KV yakatevedzana ndeye parody yemota. T-34 zviri pachena kuti idiki. Asi tangi yakajairika haina kugadzirwa! Uye mabhomba anobaya zvombo achave akaipa kupfuura eGerman!
  Natasha akatura befu achichema achiti:
  - Tinofanira kubvumirana neizvi! Maiwe, matangi edu achiri asina kukwana. Zvakadini neKV? Hongu, vanoputsa ...
  Vasikana vakabva vanyarara kutamba kwavo ndokudonha.
  Zvechokwadi, kare maawa ekutanga ehondo yakaratidza kuti T-34-76 haina bhokisi re gearbox rakavimbika, uye kunyanya KV series. Uye chii chakashata, iyo inorema tangi, iyo isina simba inogadziriswa kuti ifambe. Uye 200 mm nhumbi dzokurwa dzemberi hadzina kukwana kubata mabhomba e88 mm Panther-2 cannon, uye kwete yeE-50.
  Sezvazvakazoitika zvisingatarisirwi, mota dzeGerman hurongwa hwehukuru hwakasimba mune zvemberi zvombo uye kugona kurova. Uye teknolojia yeSoviet iri kukundikana zvakajeka.
  Nekudaro, munhoroondo chaiyo, maGerman akakunda mumaawa nemazuva ekutanga. Asi vakanga vasina nhamba yakadaro yematangi uye ndege, uye inotyisa ndege yejeti. Uye pakanga pasina motokari dzairema kudarika matani makumi maviri nemaviri. Kazhinji, maGermany akazova asina simba zvinoshamisa mugore remakumi mana nerimwe. Uye panguva imwecheteyo, chinoshamisa kwaive kukunda mupikisi akasimba. Saka zvino? Ese makadhi ehwamanda evaNazi: ruzivo rwekurwisa, kufamba kuri nani kwemauto, kugona kupinda mukudzivirira - kwakawedzera. Uye iyo Fuhrer haisi zviuru zvitatu nehafu chiedza, uye welter matangi, asi makumi ezviuru zveanorema. Uye ndege yejeti, iyo, mumutemo, propeller haisi mukwikwidzi.
  Uye Red Army ichiri nani kudzidziswa kurwisa pane kudzivirira. Uye vakadzidzisa varwi kurova muvengi munharaunda yake, uye kwete kudzivirira yake. Chokwadi, zvimwe zvinhu zvakava nani. Mutsetse weMolotov wakapedzwa. Izvi zvatova kuwedzera. Mutsara wekudzivirira maererano neuinjiniya wakasimba zvakanyanya kupfuura mugore remakumi mana nerimwe.
  Pamusoro pezvo, mauto achiri kuunganidzwa zviri nani pane munhoroondo chaiyo. Uye akagadzirira kudzosera kurova. Asi zvakadaro kudzidzira mukudzivirira hakuna kunaka kwazvo. Mudzimu haunyanyi kugumbura. Aviation inopfuura pachena. Uye mwero wekudzidziswa kwevatyairi wendege haugone kuenzaniswa neGerman. Asi veFritz vane chiitiko chakakura kudaro.
  Kuenzana kwesimba kwakanyanya kuipa kupfuura mugore remakumi mana nerimwe. Ipapo USSR yakanga ine mamwe matangi nendege zvakapetwa kana, uye ichiri kuwira pasi. Saka zvino? Iye zvino maGermany ane mukana muhutano uye huwandu. Uyezve, mumatangi, mhando yacho oh, inoonekwa sei kudivi reNazi. Hongu, uye ndege zvakare.
  Pamwe ndosaka vasikana vana vasina tariro.
  MaWarriors haatangike zvachose.
  Natasha, achitsika pamidzi yemiti, uye achinzwa kurira mutsoka dzake dzisina chinhu, akaona:
  - Taratidza misana yedu kuvavengi! Kana kuti zvimwe zvaizova nani kusimuka ndokufa nechiremera!
  Victoria akadzungudza musoro wake wakatsvuka.
  Rufu rwedu ruchachinja chii? VaNazi chete ndivo vachazvirumbidza pamusoro pekukunda kutsva!
  Veronica akabvuma kuti:
  - Rudyi! Kufa kwedu kunongowedzera mafascist laurels! Uye iwe unofanirwa kutora zvombo zvazvino uye kurwisa maNazi.
  Oksana akakahadzika akati:
  - Asi sei? Kurwisa E-50, hapana zvombo!
  Vasikana vakanyarara ... Uye chaizvoizvo, rudzii rwetangi iyo E-50? Muchina une dense marongerwo, pasi pemamita maviri nemakona makuru ekurerekera kwezvombo. Rudzi rwekukwana mukuvaka tangi.
  Chizvarwa chitsva chemichina ine pfuti hydraulic stabilizer. Uye nhumbi dzokurwa dzakarereka, kumativi, nehuma, neshure. Squat type. Muchidimbu, iyo isina simba ndiyo yepasi pehull, kana iwe ukawana pakati pema rollers. Asi izvi zvinodawo kuzivikanwa. Mukuwedzera, maGermany anorembera pamakonye nemasikirini - achipa kudzivirira kaviri.
  Saka Fritz yakawana tangi yakakwana, iyo SU-100, ichiri pfuti isingawanzozvifambisa, yaisakwanisa kutora.
  Munguva yekuputirwa kwenzvimbo dzeSoviet, magasi egasi nemabhomba zvakashandiswa.
  Asi ikozvino, ndege yekurwisa yakabhururuka pamusoro pevasikana. Vainyatso tyisidzira tsvarakadenga.
  Dai vaigona kuvaona havo.
  Natasha, achiratidza chiso chake, akati:
  - Tese tiri vakadzi vakadzi - iyo Fuhrer haina kutonhorera!
  Uye zvakare akatumira grin kune vaNazi.
  Victoria zvine musoro uye zvine hungwaru akati:
  - Haasi murwi wekutanga, kwete kunyange wechipiri!
  Oksana akacherechedza zvakanyanya:
  - A "Panther" -2 pabhodhi inokwanisika kutora. Ane 82 mm chete yezvombo pasi pemutsetse mudiki. Hazvizove dambudziko kwatiri!
  Veronica akaseka ndokuti:
  - Pamwe isu tinogona kungoita tangi rakadaro ...
  Vasikana vakanga vafamba kwemaawa akawanda vasina kumbomira. Nguva dzafamba masikati. Unogona kumira uye kudya. Vanhu vemuUSSR havana kurarama zviri nyore, asi mamiriro ehupfumi akawedzera. Zvimwe zvezvinhu zvaitengeswa nemitengo yakaderera zvikuru, zvimwe nemitengo yakakwira zvikuru.
  Hurongwa hwechitatu hwemakore mashanu hwa1938-1942 hwakatozadzikiswa zviri pamutemo. Izvi zvakawanikwa, zvisinei, nekuwedzera kureba kwezuva rekushanda, uye zvirango zvakakasharara zvekusaenda. Kunyanya zviri pamutemo, zvirongwa zviviri zvemakore mashanu ekutanga zvakazadzikiswa, asi kutaura zvazviri izvi handizvo. Kukwira kwemitengo kwakakwira kwakaita kuti zvikwanise kushandura nhamba.
  Asi nyika yakakurumidza kukura. Zvichida kwete nekukurumidza sezvinoenderana nehuwandu hwehurumende, asi ... Nhamba dzacho dzakanga dzichikura. Mafekitori aive ari kuvakwa, kugadzirwa kwakawedzera kunyanya muinjiniya yemuchina. Kuwedzera shaft nezvombo.
  Stalin akakwanisa kugadzira indasitiri yakasimba, asi Fuhrer akakunda zvakanyanya, uye zvakange zvisingabviri kubata naye. Zviwanikwa zvakaratidza kusaenzana zvachose.
  Asi chikafu chakanaka chaive chatogadzirwa muUSSR. Uye vasikana vakaidya nomufaro, pamwe chete nehanyanisi nechingwa.
  Natasha akataura nehasha, achitsenga nyama:
  - Zvakanaka, sei Fuhrer asati aenda kuJapan! Uye uya kwatiri!
  Victoria, achirovera tsoka yake isina snag zvakasimba, akapindura:
  - Hupenzi husingapindiki!
  Oksana akati:
  - Ndinofunga kuti Fritz anotitarisira pasi! Asi kutaura zvazviri, tinofanira kubvarura boka rose iri raHitler kuita zvidimbu zvidimbu!
  Veronica akadaro achitura befu.
  - Isu takanga tisina rombo rakanaka ... Kunyangwe hondo ingadai yakatanga mumakumi mana nerimwe. Ndidzo dzaive makuhwa panguva iyoyo!
  Victoria akagutsurira musoro achibvumira, ndokuzunza chipfuva chake, achiridza muridzo:
  - Zvimwe zvakadaro! Asi sezviri pachena Yugoslavia, uye kubudirira kweBritain mukurwisana neItaly kwakavhiringidza zvirongwa zvaHitler. Asi, kutaura zvazviri, zvakatobatsira Fritz.
  Natasha akapwanya svosve nezvigunwe zvake zvemakumbo akanaka, ndokugutsurira musoro achibvumira:
  - Zvirokwazvo! Mugore rechimakumi mana nerimwe, Third Reich, isina matangi anorema uye pfuti dzeroketi, yaizova yakachengeteka zvachose kwatiri. Tingadai takamushingisa ... Uye saka Fritz akasimudza bara.
  Mwanasikana akatura befu.
  Victoria akatarisa Natasha. Pamazamu ake akashama, elastic uye akafunga: "zvisinei, kunaka kwakadii," zvingave zvakanaka sei kumupuruzira. Asi haana kutaura zvinonzwika - hazvina kunaka.
  Veronica zvine musoro akati:
  - Nhoroondo haina subjunctive mood ... Asi kazhinji, zvingava nani kurova mugore remakumi mana, apo vaNazi vakafambira mberi kuFrance. Ipapo iyo nguva - zvakanyanya nyore hazviitike!
  Victoria akaridza tsamwa.
  - Uye kuputsa chibvumirano? Stalin haabvumirani neizvi! Akapa shoko rake rerukudzo kuti asarwise!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Ah, isu takudzwa sei!
  Vasikana vakapedza chingwa chavo, sadza nehanyanisi. Vainwa mukaka wakavava kubva mumoto. Takaenderera mberi.
  Zvitsitsinho zvavo zvakanga zvisina chinhu zvaipenya, zvichena kubva muguruva.
  Pane imwe nzvimbo pakanga paine ruzha rweinjini. Matangi eGerman aifamba. Pakati pavo pane yakakura E-100. Speer akakwanisa kuramba mamwe makuru emuenzaniso. Asi chaizvo, nei tangi ichida madhiramu maviri? Zviri nani kugadzira matangi maviri akareruka nemadhiramu akasiyana pane rimwe rine maviri, asi rinorema.
  E-100 zvakare iri kunze kwekugadzirwa, asi inogona kuwanikwa mune dzakateedzana. Uyezve, Hitler anodawo mastodons, uye akarayira kuchengeta yose yakatevedzana kubva E-5 kusvika E-100.
  Muchina wakakura wakakura E-75 une 128 mm uye uremu hwematani makumi masere. Yakabatanidzwa neE-50 muzvombo. Haisi iyo yakanakisa modhi, zvingaite ichatonyanya kuipa. "Royal Lion" ine 210 mm cannon, uye inorema zana matani.
  Vasikana vakakwira mumuti wemupaini wakareba ndokutarisa matangi. "Royal Shumba" nekuda kweinjini ye1800 horsepower, ine simba mastodon uye nimble. Iyo E-100 ine zvakare ine injini ine simba. Iyo Shturmlev iri kufambawo, ine simba re500-millimeter rocket launcher. Ndiyo imwe yemichina yekubudirira zvakanyanya.
  Mhedzisiro yetangi reLev pachayo yakanga isina kujeka. Akazviratidza pamberi "Panther", uye akakwanisa kurwa muSweden, Switzerland, uye panguva kumhara muBritain pacharo.
  Hitler akakunda Switzerland neSweden, akaisa zvibvumirano zveuranda kuSpain nePortugal. Avo vakamanikidzwa kusiya mari yavo yenyika ndokugamuchira chiratidzo. Nokudaro, kuwira pasi pesimba reGermany guru.
  Tangi "Shumba" yaifanirwa kushandiswa kurwisa America. Asi mota yairema kwazvo, ine pfuti isingaite zvekumhanya, yaisaenderana nemauto. Kufarirwa kwakapiwa kune yakanyanyisa "Panther" -2. Motokari iyi yakagutsa mauto nezvombo zvayo, uye kuita kwekutyaira, uye kunyanya nhumbi dzokurwa nadzo dzemberi, dzakatonyanya kukodzera. "Panther" -2 yakava tangi yekukunda muhondo neUnited States. Uye "Shumba" yakashandiswa zvakanyanya kashoma. Iyo "Tiger" yakanga isiriwo tangi inobereka zvakanyanya, isina nguva yekuvhenekera muhondo dzekupera kwegore remakumi mana nemaviri. Uye "Tiger" -2 yakasakara, isina nguva yekuonekwa. Iyo yemazuva ano "Panther" -2, ine huremu hwematani makumi mashanu, yakanga isiri pasi pe "Tigr" -2 mukudzivirira nezvombo, uye yakanga iri nani mukufambisa kwekufambisa nehuremu hwematani gumi nemasere zvishoma.
  Kurwisa maitiro kwakaratidza kuti "Panther" -2 yakanyanya kukunda kune "Sherman" muhutano hwehondo, ichirova motokari iyi kubva kure, kusvika makiromita matatu nehafu, uye haipindiki muhuma uye chete padhuze. range iri panjodzi kudivi. Uye izvo zviri kure nekuve zvakadaro kune ese maSherman modhi.
  America yakarasikirwa nendege yejeti yeGerman uye Panthers, pamwe nekutanga E-25 - yakasarudzika pfuti inozvifambisa, imwe chete nehafu yemamita yakakwirira.
  IUS yakabvuma ...
  CHIKAMU CHECHITATU
  Natasha akapuruzira zamu rake restrawberry. Uye nenyemwerero yaipenya akati:
  - Ini iwe! Iye, iye - pamwe chete nyika yose!
  Victoria akatsigira:
  - Pamwe chete mhuri ine hushamwari! Mushoko, tiri zana rezviuru ini!
  Oksana akaseka uye, achinongedza mastodons, akati:
  - Tangi "E" ipfupi uye squat. Zvichava zvakaoma kumuwana.
  Veronica akaridza tsamwa achiti:
  - Mwari vatikomborere!
  Natasha akaseka ndokuridza mhere:
  - MuAmerica yenyika yose, muAmerica kunyika yose, muAmerica kunyika yose - mikana yakaenzana!
  Fiery Victoria anoseka nekudzvova:
  - Mikana yakaenzana kune akasiyana strata munharaunda!
  Uye unoda sei. Uye mazino ake akanaka sezvaanoratidza.
  Oksana akati:
  - Kana maGerman akabuda, zvichava zvakanyanya kuipa kwavari kubva kune avo ekupa zvigadziko!
  Veronica akaseka ndokuti:
  Ngatinamatei ipapo!
  Natasha akaridza tsamwa ndokudzungudza musoro.
  - Kwete! Isu tiri nhengo dzeKomsomol, zvinoreva kuti hatisi Mwari!
  Victoria akanyevera nehasha:
  - Uye ini kazhinji ndiri murwi asingatendi kuti kuna Mwari! Uye hakuna Mwari - ichi ichokwadi chekurapa!
  Veronica akanyarara akati:
  Asi haugone kuzviratidza!
  Victoria akapenya maziso ake emerald zvine hukasha achidaira. Uye akaridza mhururu:
  - Ndinokwanisa! Kana kuna Mwari, saka anofanira kuva nemhosva. Zvinoreva kutarisira vanhu. - Musikana ane bvudzi dzvuku akarova zvine hukasha danda repaini netsoka yake isina chinhu. - Zvinogoneka here kufungidzira inoshamisa cosmic pfungwa isingaite hanya nekusikwa kwayo!
  Natasha akabva asimbisa kuti:
  - Ndizvo! Pashure pezvose, kuna Mwari tiri vana kuna Baba, uye iye haana hanya nesu!
  Veronica akanyarara akati:
  Asi kunyange baba vane hanya vanoranga vana vavo...
  Natasha akadaira achisekerera.
  - Asi usavakanganisa!
  Victoria akati nehasha:
  - Kune nzira dzisinganzwisisiki dzekurera muna Mwari wako! Iye, somuenzaniso, akatora ndokunyudza rudzi rwose rwomunhu uye kunyange mhuka dzisina mhaka. Mubvunzo unomuka, ndedzipi nzira dzefascist?
  Oksana akawedzera achinyemwerera:
  - Uye kazhinji, kurwadziswa kusingaperi mugehena ... Izvi zvakare zviri pachena kudarika, sezvo pasina nzira dzekururamisira dzinogona kururamisa kutambudzwa!
  Veronica akatambanudza maoko ake achiratidza kuvhiringika, ndokuti achigomera.
  - Iniwo ndinofunga kuti mafashamo aNoa ari overkill. Asi nyika yakanga izere nezvivi pamberi pamwari...
  Victoria akaseka:
  - Hongu, vana vakatanga kutamba pranks. Baba vakasimudza pfuti ndokupfura avo vairidza mhere, ndokusara bedzi avo vakanga vakagara vakanyarara kupfuura mvura, pasi pouswa. Musoro mutsvuku wakaburitsa mazino ake makuru. - Yakadaro inowanikwa kuenzanisa!
  Veronica akakwenya mapendekete ndokuti zvinyoro nyoro.
  - Ini handisi muprista kupa mhinduro kumibvunzo yakadai. Asi ndinofunga kuti Mwari vaiva nezvikonzero zvacho.
  Victoria akaseka ndokuti:
  - Hongu ... Nokuda kwechikonzero vakawira pasina chikonzero, chete vakaona munhu wose sokunge akanga anyangarika!
  Natasha akati:
  - Pamwe Bhaibheri rinongova ngano yechiJudha. Nei tichifanira kutenda mariri?
  Oksana akataura maonero ake:
  - Iwe unofanirwa, chero zvakadaro, kuchengeta kukudzwa kwako. Uye usaverengera zvakawandisa nezveparadhiso yafa!
  Victoria akaseka ndokuti:
  - Hongu ... Vapristi vanofarira kutaura nyaya! Uye kwete yakanyanya kunaka!
  Veronica akabva ati:
  - Asi Jesu Kristu mufananidzo unoyevedza!
  Victoria akaseka ndokudzungudza musoro.
  - Handidi kuroora pacifist akadaro!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Hongu, murume anofanira kuzvimiririra ... Uye Bhaibheri rinodzidzisei? Vanokurova padama rekurudyi - tendeuka kuruboshwe!
  Veronica akada kutaura asi airatidza kunyara. Uye ipapo Victoria akaisa mukati:
  - Chokwadi zvinoshamisa tsika. Mwari anotidzidzisa kuda vavengi, kana kuti anonyudza vanhu vose panguva imwe chete. Uye izvi zvingatsanangurwa sei?
  Natasha akazvipindura achiti:
  - Ndinofunga kuti Bhaibheri rakanyorwa nevaoni vane tarenda!
  Veronica akapokana nazvo achiti:
  - Ani nani anotarisa pairi ... Asi zvimwe kunze kwekuvapo kwaMwari hazvibviri kutsanangura kuonekwa kweUniverse. - Ipapo musikana akafara. Akamhanyisa gumbo rake rakashama, rakatsemurwa pagwati ndokuenderera mberi. - Chero zvingataurwa nemunhu, asi hazvibviri kuwana kana kugadzira imwe shanduro inogutsa yekwakabva Universe, kunze kwekuti yakasikwa sei naMwari!
  Natasha akakwenya mapendekete ake ndokubvunza:
  Uye mudzi wechiratidzo chaMwari here?
  Veronica akatura befu ndokupindura achishaya confidence.
  - Ichi chatova axiom ... Zvinofanira kugamuchirwa nokutenda kuti Mwari ariko. Uye kuti yave iripo nekusingaperi uye haina chikonzero chekutanga.
  Natasha akadzungudza musoro.
  - Kugamuchira nekutenda kusaguma kwaMwari? Asi ndinogona kupa kubvuma nekutenda kusaguma kwenyika, asi pasina Wemasimbaose...
  Veronica zvine musoro akati:
  - Zvinoita senge alogism. Iyi inhau isingagumi sei, uye yakabva kupi?
  Victoria akabva apindura achiti:
  - Uye chii chine musoro - Mwari anogara nokusingaperi ... Uye akabva kupi!? Kunyanya kuva nesimba uye kuziva zvese nekukurumidza?
  Veronica akapindura apererwa.
  - Yakagara iripo ... Tinozvigamuchira nokutenda! Uye izvi zvinogoneka sei - zvisinganzwisisiki!
  Natasha akati:
  "Chokwadi, tiri padanho rakaenzana pano. Nyaya yaifanira kuitika neimwe nzira. Uye zvisingafungidziki zvinoitika. - Musikana akanyemwerera uye akacherechedza nechivimbo. - Asi zvakadaro, mubvunzo wekuti sei kune huipi hwakawanda pasi pano unoramba wakavhurika.
  Hondo yakapfuurira, uye vaNazi vakapinda munyika dzeSoviet zvakadzama. Uye vakava nebudiriro huru. Uye zvimwe zvemberi uye zvine simba midziyo kupfuura iyo Red Army.
  Uye kurova kukuru kwakarova Red Army kubva kuMabvazuva. Japan haifanirwe kuderedzwa.
  Kurova kunotyisa kwakawira Vladivostok ine rugare (kuFar East, mutemo wemauto hauna kuunzwa). Zvizhinji zvezvikepe zvePacific Fleet zvakabviswa zvombo muzvikepe, vafambisi vakawanda vezvikepe vakaendeswawo kumadokero mberi. Kune rumwe rutivi, kurwiswa kweNyika yeZuva Rinobuda kwaitarisirwa, asi mukuita zvakazoitika kuti vakanga vasingatarisirwi. General Yamamoto akaita bheji pakurova panguva imwe chete nemasimba ese anogona kushandiswa. America, ichikurirwa nekukurumidza, haina nguva yekunyudza ruzhinji rwemauto emugungwa eJapan, zvikepe zvehondo zvaimiririra simba rinotyisa.
  Kaputeni wenzvimbo yekutanga, Vasilchikov, panguva iyi yemambakwedza, akanga achitamba makadhi nevamwe vakuru vezvikepe. Vakomana vakanga vachiri vadiki, vakasiiwa pano kuti vaone kuti zvikepe hazvina kuparara zvachose. Vasilchikov ndiye ega akanzwa kunhuwa kwepfuti, akatamiswa kubva kuLeningrad nekuda kwekudiwa kwekurapwa kwemabayo akanyanya, akabatwa muguta rine makore. Kaputeni wenzvimbo yekutanga, kana kuti akachinjirwa kumauto epasi, mukuru mukuru, akanakidzwa nekunyarara kweVladivostok, migwagwa yaro yakabudirira. Chando chakapfuura, Kubvumbi akapfuura nemufaro, kwaishamisa, kuchidziya, June akanga asiri pakati, asi munzvimbo dzinopisa. Mapurisa akanwa zvishoma, vodka yakanaka muchitoro chemugungwa, maererano nemazuva ano (pre-war inflation yakaderedza ruble), inenge yakachipa kupfuura mukaka.
  Zvisinei, mafungiro akaparadzwa nemashoko okuti karavhani yaitevera ine stew yeAmerica yaisazouya, semugumisiro wekuti chikafu chacho chakakwira mumutengo, uye panzvimbo yeTexas veal nyoro, taifanira kudya hove dzaive dzatofinha nemagaka. . Mapurisa kakawanda akaedza kushandura hurukuro pamusoro pehondo uye akakumbira kutaura nezve dzimwe hondo, asi Vasilchikov akaramba akanyarara uye akatsausa hurukuro kudivi. Pakupedzisira, pavakazomuwana, akapopota:
  - Vachakutumira kumberi, saka uchaziva amai vaKuz'kin. Hwisisa kuti pfuti hainhuhwi perfume, asi yezvitunha!
  Mutevedzeri wemauto emugungwa mudiki (akanga achangobva kugamuchira epaulettes, mushure mehafu yegore yekudzidza, yaakapinda pakarepo kubva kuchikoro) akasvetuka:
  - Ndizvo zvatiri kurasikirwa! Vakadzi! Tsvarakadenga! Tagarirei toga, nekuti muguta makazara vasikana vakasurukirwa.
  Vakomana vakadanidzira vachiti:
  - Chokwadi, ngatiende kunotsvaka vasikana.
  Mukuru akaimba rwiyo rwerudo:
  - Zvakanaka sei kuvata pasi pauswa, uye chikafu chinonaka sei! Ronga rearrangement muimba yekugezera, uye danai vasikana vaduku!
  Vasilchikov akadanidzira kune wechidiki akatsamwa:
  - Pane nguva yekudzoka kunze uye vasikana vakarara mushure mekushanda nesimba! Haasi munhu wese ane rombo rakanaka rekuwana nzvimbo yembavha yakadaro, ichifara kana dikita neropa zvichiyerera.
  Officer vakaseka:
  - Pfuti inonhuwa kwete yemidzimu, asi yezvitunha, yevakavanzika chete, vatungamiriri vane masiki egasi ane sefa!
  Vasilchikov akafinyamisa kumeso.
  - Muzivi! Typical Spinoza, zvinongosara chete kuti udzidze kudhonza trigger nerurimi rwako! Uye zvichava: pah! Groin! Groin!
  Vakuru vakaseka, kunyange mahwindo akatanga kudedera. Vasilchikov akawedzera kuti:
  - Rurimi rwako rwakakura kana pfungwa dzemupikisi wako dziri diki!
  junior officer akabva ati:
  "Enough of that, hande tinwe!"
  Vamwe varwi vakadzvova.
  - Ndizvozvo, durura! Kusvikira mambakwedza, hongu, tichava nevodka yakakwana, asi pachavawo nezvokudya zvakakwana kugehena!
  Uye mvura inopisa yakadururirwa mumagirazi! Hongu, saka yakatanga kufashaira ichibuda furo, nziyo dzinonyadzisa, dzinonyadzisa dzichirira.
  Gonhi rakavhurwa kamwe kamwe, uye mumba makaita semaputitswa nechamupupuri. Mumwe musikana akareba anopisa akasvetukira kuvakuru vakuru, uye nesimba rake rose akatsemura rusvingo rwezvidhinha nebhodhoro risina kupera revodka. Musikana akadanidzira:
  - Zvidhakwa uye mabhomba! Nyika yese iri kushanda, kana kurwa, iwe uri kufara senguruve. Kanganwa zvehana nekukudzwa! Hakushamisi kuti Lenin akati: udhakwa ndihwo ushati hwakaipisisa hwahwo hwose, kuparadza kwahwo kwakati munzvimbo yavanhu!
  Mupurisa wechidiki akange atodhakwa zvake, maziso ake akatsinzina, ndokupopota, achitora bhodhoro risina chinhu:
  - Iwe hure ibva pano! Zvino ndichadaro!
  Musikana akarova zvishoma chigunwe chebhutsu yake pasi pebvi. Kurova kwaiita sekwakareruka, pasina chiyero, asi jaya rakachema rikanyura. Bhodhoro rakadonha ndokutyoka. Wese munhu akavhunduka, Vasilchikov akati:
  - Hongu, izvi zviratidzo zveAnna Vedmakova, mutyairi weace muSpain neFinland. Ane ngano bvudzi, ruvara rwemoto! Tikugashirei, Mutungamiriri weChikwata...
  Muroyi akagutsurira musoro.
  - Ndichiri pachinzvimbo chevakuru, uye mutyairi wekutanga ace akapa nyeredzi yegamba reUSSR. Achangosvika mune yake MIG-5 murwi. Nepo mamwe mauto ehondo ari kumberi kwekumabvazuva. Ndakarairwa...Zvakanaka, harisi basa renyu randakarairwa. Chero zvazvingava, ndinoda muparadzi wako kuti angosimudza mureza weAmerica uye aende kugungwa.
  Vasilchikov akashamisika:
  - Sei zvedu?
  Maziso eN'anga akasvibira akapenya.
  - Nekuti iyi mota inogadzirwa muUSA. Yakaunzwa kwauri pasi peLend-Lease, uye wotevera chete mirairo yangu.
  Vasilchikov akati:
  - The colonel anoteerera mukuru, uye kunyange kubva kune rimwe dhipatimendi. Ndiwe une simba.
  Vedmakova akabata gwaro rine chisimbiso cheNKVD uye kusaina kweMutevedzeri waSachigaro weHofisi huru uye Sachigaro weCouncil of People's Commissars, mukuru wemapurisa epachivande - Marshal Beria.
  - Kunzwisisa! Uye pasina imwe nguva, iwe unongonditeerera chete! Chii chichaitika neimwe nzira, ini handisi kuzoti: iwe hausi wemakore mashanu!
  Vasilchikov akakotama:
  - Kugona! Muparadzi ari kufamba, zvinongodiwa kusimudza vafambisi vezvikepe kubva mudzimba uye voenda nechikepe mumaawa maviri.
  Vedmakova akabata mupurisa wechidiki nebvudzi, akanga ane musoro wakareba kupfuura iye uye zvakajeka zvakasimba:
  - Ibhoo uye chidhakwa! Sei uine timu yakaparara kudaro! Mukomana uyu anotaridzika semukomana wepaimba pane mukuru mukuru. Pamwe pekutanga, furidzira zvakanaka kuti mahop ese abude.
  Vasilchikov akanyara:
  - Uyu ndiPasha Kolobkov. Akatumirwa kumakosi zvakananga kubva kuSuvorov School, maererano nechirongwa chakapfupikiswa. Achiri mukomana, mumwedzi miviri yekuzvarwa kwake ane makore gumi nematanhatu.
  Witcher akati:
  - Wow! Pane gumi neshanu uye atova mupurisa! Ndizvo zvinoita kukwidziridza! Uye ndaisaziva kuti mukaka waitotambira mazita.
  Vasilchikov akakwenya mapendekete ake.
  - Pamberi peCommunist, vana vanokura nekukurumidza! Uyezve, pane imwe nyaya yakaitika kwaari, sezvaakanyora nyaya yakanakisisa pamusoro pekudzivirira kunoshamisa kweMoscow, uye Zhukov akacherechedza izvi uye akamurayira kuti atore mukomana kubva kumakadhi kuenda kuvakuru.
  The Witcher akavandudza:
  - Kugona! Hazvina kuipa kuti haasi benzi, asi haachanwa doro! Ndinonzwa kunhuwa, uye mhino yangu yakaita sembwa, pakarepo pasi pedare! Chaizvoizvo, iwe uchabhadhara. Atova murume wepakati, asi iye pachake.
  Vasilchikov akakosora:
  - Chaizvoizvo, ini ndine makumi matatu nemaviri, asi ndakatokuvadzwa katanhatu muSpain neFinland, saka ndinoita sendakwegura ...
  Vedmakova aida kutaura chimwe chinhu mukupindura, apo kamwe-kamwe kutinhira kunotyisa kwakaputsa kunyarara kwemangwanani. Zvaiita kunge matombo anorema ari kudonha kubva mudenga, girazi repafafitera rakaputika pakarepo. Zvimedu zvechimvuramabwe zvakarovera patafura zvikatosvika mumaoko nezviso zvevakuru vakadhakwa. Witcher akadaidzira:
  - Munhu wose akabuda pakarepo.
  Vasilkov akadanidzira achipindura, zvokuti akapotsa abvarura mazwi ake:
  - Aya ndiwo gumi nemaviri inch mateko! Zvikepe zvehondo zveJapan zvinoita kunge zviri kuvhima, zvinoreva.
  Vedmakova, mukugumbuka, akarova madziro nebhutsu yake:
  - Zvakatanga, asi kwete sezvatakaronga! Kana bodo! Damn, isu tinofanirwa kukurumidza kuendesa squadron kugungwa uye kunyura zvikepe zvenyika yetsoko dzakamanikana.
  Vasilchikov akati:
  - Pane zvombo chete pamuparadzi wangu uye pane akati wandei madhiri. Hatina kana mhinduro.
  Vedmakova akaratidza chibhakera chake:
  - Zvakanaka, iwe unofanirwa kuve nemahombekombe artillery! Mushure mezvose, havasi vose vakatumirwa kumberi kwekumadokero, pamwe chete nendege. Mushure mezvose, chokwadi chokuti Japan inogona kupinda muhondo chero nguva yave ichitaurwa kwemakore.
  Vasilkov aida kutaura chimwe chinhu, asi zvakare chakatinhira, zvimedu zvakanaya. Sairini yakachema ichinyevera nezvekuuya kwendege. Vasilchikov akasimuka ndokudanidzira pamusoro pekutinhira kweMuroyi:
  -Tine ndege, uye mabhatiri emahombekombe, kunyangwe asiri museti yakakwana, anowanikwa. Ngatipindurei!
  Mutyairi wendege akapopota sezvaaimhanya mumigwagwa:
  - Ini ndaingomhanyira kumurwi wangu uye ini ndichadyara maJaps aya, hazvizoite senge zvakakwana. Vacharamba vachibhadhara Tsushima, uye Muden.
  Vasilchikov akabvuma kuti:
  - Hongu, ivo vachabhadhara! Hongu, kunyange nezana muzana!
  Pakaita kuputika uye kurira kwepfuti dzinorwisa ndege. Kazhinji, yakawanda yekudzivirira kwemhepo yeVladivostok yakatorwa kumashure mugore remakumi mana nerimwe, kusimbisa kudzivirira kweMoscow (Zvaitarisirwa kuti Hitler aizorova, asi zvakazopfuura!), Saka nzvimbo dzakawanda dzeumhutu. -imba yenyika yeRising Sun haina kutarisisa zvakanyanya kune "ruzha" rwakadaro. Mabhomba ekudhibha echiJapan akadonhedza "zvipo" zvechirimo neruzha runobaya. Kurova kwakaitika muguta nepamusoro pezvikepe. Ndege dzeJapan hadzina kunyanyokura, asi dzakasimba, asi ngarava dzehondo, pane kudaro, dzakakura. Kusvika pari zvino, maAmerica akakwanisa kunyura runako ruviri rwakadai, uye vakapukunyuka, pamwe chete nevafambisi vengarava, vakanga vachiparadza mahombekombe. Zvaitaridzika zvakanyanya sekurwisa kwakashata kweNyika yeZuva Rinobuda muna Ndira 27, 1904. Ipapo chete pakanga pasina ndege.
  Vasilchikov akanzwa kuti akanga achizarirwa nekumhanya. Iye haasi superman, asi munhu ari nyore ane mapapu ane chirwere, akabatwa mumamiriro ezvinhu akaoma. Uye muVedmakova haana kumubata nezvakawanda. Hameno kuti ane makore mangani, haasati ambopfuura makumi matatu, mazamu ake akakurisa, uye mapendekete ake akafara seechirume.
  Vedmakova akangoerekana atendeuka ndokusimudza ruoko rwake:
  - Usamhanya mudhara, nditevere! - Akashevedzera nesimba zvekuti sound wave yakangorova nzeve dzake. - Bvisa muparadzi kugungwa nekukurumidza sezvinobvira.
  Kuputika kwakatinhira pedyo, marara akanaya, imwe yacho yakawira paVedmakova, uye akaibata nemaoko ake. Musikana wemutyairi wendege akanzwa semuchengeti wepagedhi akahwina penareti, chidimbu chacho chaive chakatenderera, chinodziya uye chaiita sebhora. Anna akaerekana anzwa chimwe chinhu chaiyerera chichidzika mumaoko ake. Musikana wacho akatarisa chidimbu, uye ipapo kunyange murwi wake wesimbi, akaomeswa nemakore matatu ehondo (Pamwe chete neSpanish), kusvotwa kwakauya pahuro pake. Aiva nemusoro wemwana mumaoko. Musikana murombo (izvi zvinogona kuonekwa kubva kupfupi pigtails, ane maziso akacheneswa. Vedmakova akanyatsoisa musoro wake paasphalt yakatsemuka ndokuyambuka:
  - Wakange usina nguva yekutadza, kwete yekurarama! Zvisineyi, hakuna mutadzi mukuru kuna Mwari, naizvozvo hakuna chitadzo chinopfuura kusaitira hanya kutambura kwevana.
  Zvakare, mhere-mhere, uye zvimedu, imwe yakarova musikana mubhutu, ichikwenya ganda. Vedmakova aitoda kutendeuka nekumhanya nekukurumidza sezvaaigona kunzira yekumhanya, uko MIG yake yakanga yakamirira nemoyo murefu mugadziri ane hutsinye, asi ...
  Achipinza sebadza rebanga, murwi akatarisa akaona marwadzo asingatsungiririki pachiso chemukuru wenzvimbo yekutanga Vasilchikov, apo chikamu chake chepamusoro chemuviri wakabvaruka chakabhururuka chichikandwa mudenga nemhepo inoputika. Musikana pachake akambonzvenga chimedu chacho. Akanga atova pane imwe nguva, neimwe nzira akakochekera dama rake, kunyange panguva yehondo yemhepo muSpain. Somugumisiro, vanga rakadzika rakaramba riripo, iro, kwenguva refu, rakakanganisa chitarisiko chake. Ichokwadi, muSiberia akaiswa kune imwe n'anga yakasimba, iyo, nerubatsiro rwemafuta nemidzimu inokumbira, yakakwanisa kupora sekunge akanga asina kumbovapo, ronda iri uye mamwe maviri. Nokuda kweizvi, Vedmakova akamupa kusava nemhosva, achiziva kufara kwevakadzi. Mushure meizvi, musikana wacho akabata mukana muduku wekuruma mufaro werudo nemurume, izvo zvakanga zvakaoma zvikuru kuita munguva dzeSoviet dzakachena, kunyange nekunaka kwake kwaSatani uye kukwanisa kuedza. Pfungwa yacho, hongu, haisi yekunyengetedza murume, asi kuve nechokwadi kuti murongi wepati haazive nezveizvi. Uye kune matsotsi akawanda emitsara yese zvekuti mupfanha, pane snitch uye snitch, anovadzinga. Saka hauzonyatso kukurumidza kana basa rako richida kwauri. Asi inenge mwedzi mina yapfuura, paakapihwa nyeredzi yegamba, yemakumi maviri neshanu ndege yefascist yakapfura mumutsara: akasangana muBeria. Uye muSoviet elite yose pakanga pasina mukadzi mukuru kupfuura mukuru wemapurisa akavanzika uye akazara.
  Vedmakova akamhanya senzira yekumhanya. Uyezve, izvo zvisingawanzoitiki kwaari, akavhenganisa mugwagwa muguta raasingazivi, somugumisiro wekuti akawedzera kure.
  Mutyairi wendege akatiza ndokuyeuka: Beria aive ari pamubhedha, asi kwete kuravira kwake, mhanza, dumbu, kwete Apollo. Saka haana kuzombova mudiwa wake. Kazhinji, runyerekupe rwekuti Beria akabata vakadzi chibharo kuwedzeredza kwakajeka. Kana akaudzwa zvakasimba kwete, murume wechipiri weRed Empire, sekutonga, haana kushandisa kumanikidza. Nyangwe ndiani anoshinga kubva kuvasikana kuti aiwa kune chikara chakadaro? Muurayi weRussia nhamba yekutanga!
  Asi pano akazova wakavanzika weLavrenty Palych. Kazhinji, akava mumwe wevakadzi vokuzvipira vokutanga kurwa muSpain. Kutaura idi, vatyairi vendege vashoma veSoviet vakapinda muiyi hondo yavagari vemo. Zvinoita sokuti Stalin pachake akanga asingadi kunyanya kukunda kweSocialists. Uye chii chine musoro, muFrance, vesocialists, vanoita sevari kuruboshwe, vakakunda, uye hukama neUSSR hwakangowedzera kuipa. Asi panguva imwe chete, zvichipiwa kuti Franco ari fascist uye bourgeois, uye hurumende yevanhu veSpain inoratidzika seyakasara, zvakanga zvisingakwanisi kufuratira zvachose zvikumbiro zvekubatsira. Hongu, vatyairi veSoviet vaifanira kuwana ruzivo, edza michina mitsva. Pakutanga, hondo yakaenderera mberi nekubudirira kwakasiyana, asi ipapo mauto aFranco, achitsigirwa nezvikwata zveItaly neGermany, akakwanisa kutora Catalonia. Hondo mumhepo pakutanga yakaenzana, asi ipapo Messerschmitt akakurumbira akaonekwa. Muhondo yekutanga yemhepo, Vedmakova akanzwa simba reiyo ndege kana ichienzaniswa neIL-16. Kunyanya, kumhanya, mutsauko wemakiromita zana paawa, yakabvumira vatyairi vefascist kuti vazvisarudzire kupi, sei uye riini kuti vapinde muhondo. Chechipiri, pfuti ye20 mm yemhepo inogona kupfura plywood IL-16 kure kure, nepo ME-109, ine bulletproof pamberi pezvombo, yakabata mapfuti kubva ku9.6 mm muchina pfuti yemurwi weSoviet. Naizvozvo, kuti uparadze Messer, zvaive zvakafanira kurwisa kubva kumashure, kana iwe uine rombo rakanaka kupinda muinjini, kana girazi rekuona. Zvinofanira kucherechedzwa kuti maGerman zvakare aive nekurukurirano iri nani uye aiita zvinowirirana. Vedmakova akapfurwa kaviri, uye kechitatu akakuvadzwa zvakaipisisa uye akatorwa musungwa. Nguva dzakanga dzakaoma panguva iyoyo, asi sezvo hondo yakanga yatoparara, Madrid yakawa, Hitler, sechiratidzo chetsitsi, uye kuronga mubatanidzwa naStalin, akarayira kuti vasungwa veSoviet vadzoke kunyika yavo. Vedmakova akapedza mwedzi chete ari muusungwa, akaiswa muchipatara chevakuru vakuru, akadyiswa uye akachengetwa. Hapana akarova kana kubata chibharo, zvichida vaNazi nehurumende yeFranco vakaedza kuzviratidza kunyika yose sevanhu vanopesana nemudzvinyiriri weropa: Stalin! Asi mushure mokudzokera kunyika yake, kune vose vaimbova vasungwa vehondo, Vedmakova imwe chete yakasara.
  Chokwadi, kurongeka kwakapihwa, kune mumwe chete murwi weItaly akaderera, akanyimwa. Asi akaramba ari muchiuto, uye akatotora rutivi muhondo neFinland. Nyika yeSuomi yaingova neplywood 118 isingachashandi mungarava dzayo dzendege. Musikana wacho anenge asina kutora chikamu muhondo dzemhepo, ainyanya kubatanidzwa mukucherechedza, akagamuchira murairo, zvinoratidzika semonoplane, zvisinei akapfura, asi haana kuverengwa.
  Muroyi akangoerekana apinda mumoto. Chipatara cheguta chabhombwa changa chichitsva. Mufananidzo wacho ndeweapocalyptic zvechokwadi, uye vakadzi, vana, uye vakwegura vari kutsva vari vapenyu. Apa mwana akawira mumoto chaimo, uye mativi ose maiva nemhere mhere yaityisa.
  Vedmakova akanzwa hwamanda dzengirozi huru mumusoro make ndokuzvikanda mumurazvo. Ndimi dzemoto dzakananzva maoko asina maoko emusikana uye chiso chakashama, asi mutyairi wendege akafamba nekukurumidza zvekuti akakwanisa kubata mwana, achimudhonza kubva mumbundiro yekuparadzwa.
  Mwanasikana akasvetuka achingonzwa kakukwenya paganda, ndokukanda ziso kumwana. Maiwe, nguva yakanga yapera, mukomana akazarirwa, achipinza moto mumapapu ake, akatsva kumeso kwake. Mapundu akadai akabvaruka paganda akapfava kupfuura daisy buds. Witcher akadaidzira:
  - Heino mhirizhonga yevanhu!
  Akarova murwi wemarara nebhutsu yake, achibva amhanya kunobatsira kuti ndiani aizoponeswa. Yakaita semhungu iri kutamba pakati pezvipisi zvegasi, musikana akagwinha gwinha zvisingaite ndokutamba. Akapiswa, bhutsu dzake dzakanyunguduka, jasi rake rakatsva, asi akaramba achirwira nemoyo wese misodzi yemwana, nekurova kwese kwemoyo mudiki, kwehupenyu hwese husina kusimba, asi zvakakosha kune nyika! Bhutsu dzakaputsika, uye zvino musikana akatamba nechamupupuri chemoto, akashama, anoyevedza, makumbo. Akanga ari mufiri kutendeka, asi kwete bedzi sisita anozvitambudza amene nokutsanya netyava, izvo zvisingabetseri zvimwe Mwari kana kuti vanhu, mufiri kutendeka anoponesa upenyu chaihwo. Makumbo emutyairi wemusikana aive akafukidzwa neturu diki, asi akafamba nekukurumidza uye zvakanyanya kubva pakurwadziwa.
  Kaputeni webasa rekurapa, akabudisa bhutsu huru mubhegi rake, akadanidzira kwaari:
  - Vatore, vapfeke nekukurumidza! Unozoremara.
  Mutyairi wendege akabva apindura achiti:
  -Zviri nani kuve chirema pane kuve munhu asina njere mutsika! Kwete chechipiri chako, zvese zvekumberi, zvese zvekukunda!
  Mukuru webasa rekurapa akapindura:
  - Uyu murume chaiye weSoviet!
  N'anga yakatuka.
  - Uye chii chaunofanira kuponesa vanhu!
  Sabhuku vakatura befu.
  - Ndine prostheses, panzvimbo yemakumbo!
  Vedmakova, achibudisa mumwe musikana ane chiso chakatsva uye asina kuziva, akadanidzira achiti:
  Mwari ane utsinye sei!
  Sabhuku vakakwenya musoro.
  Haisi mhosva yaMwari, asi yevanhu!
  Vedmakova akaramba:
  - Izvi zvakafanana nekutaura - kwete vabereki vane mhosva, asi vana!
  Sabhuku vakada kutaura asi makore ehutsi akapinda muhuro achibva akosora nehasha.
  Musikana asina shangu akaridza mhere:
  - Ndiri muroyi uye hapasisina basa rakanaka!
  Uye achipa chitsitsinho chisina kupfeka, akaenderera mberi:
  - Adolf ngakuve nekukwazisa uye bouquet mubhokisi rakaipa!
  Varwi vebhikini vakaenderera mberi. VaNazi vakapfuura Brest Fortress ndokubaya bhailer. Tangi E-50, ichifamba munzira yekumabvazuva.
  Gerda akaimba nechido:
  - Ndiri musikana akanaka kudaro! Ini ndinotyora vavengi vese senge icicles ... Uye muchitonhora, ndisina shangu, neushingi, zvekuti kunyange mazhenje anodururwa kubva pasi petsoka dzangu!
  Charlotte akaseka, akarovera makumi matatu nevana mumuviri uye akadanidzira nechido:
  - Hapana chikonzero chekukahadzika iyo Motherland! MaWarriors akaoma kupfuura varume!
  Christina akadzvanyawo bhatani netsoka yake isina chinhu, uye nehasha akatengesa, achigogodza kunze kweSoviet cannon. Saka kunyange hunde yakabuda:
  - Mihoro yakakwira senhongonya dzemakomo!
  Magda akaridza kanuni kake one by one. Yakanga iri 105 mm uye inouraya mukugadziridzwa kwazvino, yaikurumidza-moto, ichipfura mapfuti gumi paminiti.
  Musikana akadzvinya zvigunwe zvake akashama ndokuzevezera:
  - Pezana mumutsara weramangwana rakapihwa ...
  Gerda akarova tangi yeSoviet, akapwanya nhumbi dzokurwa uye akadanidzira:
  - Iwe uchazvionera wega!
  Akarova uye Charlotte, achishandisa zvigunwe zvake zvakashama, nekudzvova kwemusango:
  - The Fatherland iko zvino yava pedyo nesu!
  Christina akadzingawo, achishandisa zvigunwe zvemakumbo ake asina kupfeka, akatsvuka, achibudisa:
  - Kwazisai zuva nesu!
  Magda akarovawo, akamutsikirira chitsitsinho. Akapwanya kanoni yeSoviet kuita zvidimbu zvinoyangarara, achiimba:
  - Motherland ndiyo yakasimba!
  Varwi vachaomba senyati dziri mudanga. Four anonyanya kufarira varume. Zvinonyatsovakodzera. Kuregererei? Ivo vakanaka kwazvo uye vane hasha. Uye rudo. Uye murume imbwa, kungoyeva. Uye iwe uchava nezvose, kusanganisira mari. Uye vakadzi ava vakasimba zvikuru mumuviri. Uye vanogaya kukwana kwechirume nehunhu hwekupenga. Uye nguva dzose mafaro.
  Hapana chikonzero chekumirira gore rose kune murume - uye zvakadaro orgasm ichakuwana iwe!
  Gerda akaitora uye akadzvova, achipfura kuSoviet makumi matatu nemana, uye achiputsa shongwe.
  - Ndiri knight yechokwadi yekuparadza!
  Christina akaburitsa rurimi rwake ndokuridza huta nehasha:
  - Uye grin yangu yakafanana neyepanther!
  Charlotte akataura nehasha, achizunza chibhakera uye achisunda danda remufaro nezvigunwe zvake.
  Uye kune chinjo huru dziri mberi!
  Magda akaridza mhere achiti:
  - Isu tiri embodiment yehetaera!
  Gerda akaseka ndokupindura:
  - Zvakanaka sei kana maoko emajaya akanaka achikubatai?
  Uye musikana akafungidzira kuti zvanza zvake zvakanga zvichikwenya sei pamatinji estrawberry. Zvinoshamisa chaizvo. Uye inonakidza uye inonakidza. Uye yakanaka kwazvo.
  Gerda akapfura kuSoviet SU-85. Akarovera motokari, ndokurira, achirova makumbo ake asina kupfeka pamusoro pezvombo:
  - Ah, madzimai emuoki, madzimai emuoki!
  Charlotte akasimbisa nehasha, achiburitsa matama ake uye achizunza mazamu ake akazara.
  - Duba! Oak! Madzimai eDuba!
  Uye kuti achaitora sei uye kuseka ... Sokunge mabhero ari kurira. Uye inzwi rake rinopenya zvikuru.
  Uye munhu wake akanga ari 76-millimeter, pfuti yeRussia. Zvombo zvacho ndezvechinyakare.
  Christina akaseka ndokudanidzira achiti:
  - Ndichadzvova uye ndichapwanya!
  Uye neminwe yake isina kupfeka, akatungamirawo projectile pamotokari yemuvengi.
  Akanaka sei. Ndarama nemhangura zvakanaka!
  Magda ane goridhe zvakazara, sezvaanoimba nechido:
  - Hurdy-gurdy achiri kuchema ...
  Akabva atendeuka kuSoviet makumi matatu nemana uye akaramba achiimba zvinosuruvarisa.
  - Iye mutorwa muBerlin!
  Gerda akaridza mhere achidaira. Akadzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvakashama ndokupfura murwi wekuSoviet.
  - Berlin ndiro guta guru renyika!
  Charlotte akagunun'una neaplomb achipindura:
  - Uye London ndiro guta guru reParis!
  Uye zvipikiri paSoviet T-26. Muchina, kunyange usina kukura, unoonekwawo setangi.
  Christina akaritora ndokuripa, achitenderedza bhasikoro netsoka dzake.
  - Uye Paris ndiro guta guru reRoma!
  Zvadaro, paanongoseka ... Uye nemeso emerald achaboora varwi vose mumutsara. Uye grin panguva imwe chete, uye kupenya nemeno. Asi zvachose kuti achatora sei nenyundo pamatangi eSoviet. Ichaputsa hafu yeshongwe pamakumi matatu nevana.
  Uye shure kwake, Magda achaitora uye oibatidza negirinedhi. Ndiko kuti, projectile. Maererano neSU-76. Yatova pachena mota yechinyakare, asi ichiri kunyorwa.
  Uye kurira:
  - Uye Roma ndiro guta guru reMiami!
  Zvinosetsa chaizvo. Asi vasikana vakanyanya kutorwa mwoyo. Havana kuona kuti mauto akati wandei eSoviet mauto akakambaira sei achisvika kwavari nemabhururu e-anti-tank girinedhi ndokuputika njanji. Uye kuti zvichatora sei uye kuputika. Ma rollers akaputika uye E-50 yakarasikirwa nekufamba kwayo.
  Ndaifanira kugadzirwa motokari yangu.
  CHIKAMU CHECHINA
  Kubhomba kwacho kwakadzikira, asi kubhomba kwakaramba kuchiitika. Pfuti dzechikepe dzine hupfumi hwakanaka hwemabhomba, zvisinei, moto wakanga wakananga zvakanyanya kumidziyo yeSoviet isina zvombo. Yamamoto akanzwisisa kuti kutonga mugungwa kwaizoendesa danho muhondo iyi kuJapan kwenguva yakareba. Uye kuvaka zvikepe, nzira yacho inodhura uye yakareba, kunyange, semuenzaniso, submarines, zvichida, zviri nyore kutsika. Izvi, zvechokwadi, zvinofanirawo kuverengwa, asi zvakakosha kuputsa chimiro. Admiral Yamamoto, murume weJapan ane simba zvikuru pashure paMambo Hirohito, akanzwa samwari. Mwari chaiye, saka chitendero chenyika yeZuva Rinobuda chakadzidzisa kuti nzira yakanaka yekuva mwari kugona muhondo! Uye zvino mukuru wemauto aigona kurwadzisa nekukanganisa nzvimbo yakamutenderedza.
  Pamusoro peVladivostok kune makore akakora, matema ehutsi kwemakiromita akawanda; idzi inzvimbo dzekuchengetera mafuta uye nzvimbo dzekuchengetera mafuta pamoto. Mazana, zviuru zvevanhu zvinopiswa, gehena, zvakanaka, shure kwaizvozvo, haunganzwe sei semwari akatsiva maRussia kwemazana emakore ekunyadziswa, vanhu vakuru vanomanikidzwa kuungana mumutsara wezvitsuwa zvidiki zvidiki zvichienzaniswa nzvimbo dzeRussia. Iye zvino ngarava dzeRussia dziri kunyura, uye kusiyana nePeru Harbor, havazosiyi mudziyo mumwe chete.
  Munguva yeHondo yeKhalkhin Gol, Yamamoto akaronga kuendesa kurova kwakafanana kuVladivostok, iyo chirongwa chakadzama chakagadzirwa. Asi Hitler akaita rugare naStalin zvisingatarisirwi. Kazhinji, idiot Hitler, akatanga kuurayiwa kwevaJudha uye nokudaro akazvirwisa pachake Poland nenyika dzekuMadokero. Uye nei aiida? Waida kuwana pfuma yechiJudha? Asi zvakanga zviri nani kutanga kuva simba renyika, kukunda USSR, uye zvichida dzimwe nyika. Madokero ari nyore kuhwina nekuda kwekuti mafungiro ayo haana kunyanya kuratidzwa nekunyanyisa uye tsika yekuzvipira. Pane ingangoita nyaya imwe chete inozivikanwa yevatyairi vendege vekuAmerica vanomhanya. Chokwadi, pakadhumhana kaviri, asi iyi ingangove tsaona.
  Vanhu vokuRussia vanonyanyisa, izvo zvinoshamisa, nokuti kutenda kweOrthodox haabvumi kuzviuraya, uye haatombofungi kuti munhu anogona kuwana nzira yeparadhiso nemasimba emaoko. Kazhinji, dzidziso dzaKristu, mumaonero ake, dzakapusa uye hadzina maturo. Iye Yamamoto akarava Bhaibheri uye akashamiswa noupenzi hwavanhu hwokurangarira Mwari akadaro asina rugare. Somuenzaniso, anodzidzisa: vanokurova padama rorudyi - tendeuka kuruboshwe rwako, vanokumbira shati imwe - kupa maviri, kuda muvengi wako! Munhu anorwara nepfungwa chete ndiye anogona kufunga Kristu Mwari. Chitendero chakadaro chakanaka chete kuvaranda, vakasungwa vasasi. Uye yose yeEurope nehafu yenyika inofanira kunge yakatenda.
  Ichokwadi, dzidziso dzaJesu, pasinei nokuti inoramba nheyo yeTestamende Yekare, ziso neziso, uye inokudzidzisa kuti ude vavengi vako, haina kutadzisa maBritish kukunda chikamu chetatu chepasi rose, achigadzira umambo hwakakura zvikuru munhoroondo yevanhu. Uye ikoku kuri pasinei zvapo norudzidziso rweBritain, umo Mwari anodudzwa kunyange murwiyo rworudzi. Nenzira inoshamisa, mapurezidhendi eUnited States anopika pamusoro peBhaibheri, asi kunyanguvezvo akabhomba maguta eJapan namabhomba enapalm, achipisa zviuru zvavakadzi navana vari vapenyu. Uyezve, vakauraya vanhuwo zvavo, kwete netsaona, asi nemaune, iyi yakanga iri nzira yokutyisidzira vanhuwo zvavo: kuderedza zviwanikwa zvevanhu nezvoupfumi.
  Asi maJapan haana kubhomba United States pakutanga, pamberi pehondo yeGermany, mukati mehondo yose mubhomba mumwe bedzi akapaza ndokuuraya, vanhuwo zvavo vatanhatu bedzi. Uye ivo vanotiwo hutsinye hunokosha kune samurai. Mushure mezvose, iye Yamamoto, kana achida, aigona kupaza nemabhomba kumaguta eUS, kunyanya mushure mekukundwa kwezvikepe zveYankee pedyo nePeru Harbor. Hongu vekuEurope vane hunhu. Vane nzwisiso yakatsveyamiswa, kutenda, kudzidzisa nekusaita!
  Hazvina kudaro muJapan! Zvatinodzidziswa ndizvo zvatinoita. Hakuna chinhu chakadai sokuti Mwari anoti tendeutsa rimwe dama, asi vashumiri vake vakauraya vana vaduku noune. Hungu, kazhinji kacho, kudavira kuti Mwari mumwe chete uye Wemasimbaose hakugoni kuva kwechokwadi. Dai aive ega, saka zvirokwazvo aizotarisira kuti vanhu vamunamate nemazvo, mukutenda nechokwadi, uye vaine dzidziso imwe. Uye saka munhu wose anonamata sezvaanoda, zvaanoda. Uye nyika yakashata zvikuru uye yakashata kuti isikwe naMwari mumwe chete Wamasimba Ose. Pashure pezvose, mutongi upi noupi ane mutoro pakutanga anovavarira kurongeka neruramisiro. Anoda kuti vakasimba, vakachenjera, vanokudzwa, vakatendeseka vave pakutanga, uye vamwe vose vanozviruramisa, kukura mumuviri nomumudzimu, kana kuti ... gadzira kusagadzikana kwemuviri nepfungwa.
  Pashure pezvose, neiko mambo dzimwe nguva achimanikidzirwa kutsungirira utera hwavanhu sokupiwa? Nemhaka yokuti hapana imwe nzira yokubuda nayo, haakwanisi kushandura nhubu kuva varume vakanaka uye mbwende kuva vakashinga mukubwaira kweziso. Asi dai ndaigona, ndaizozviita pakarepo! Maiwe, ndinofanira kubvuma zviri uye kubata nezvinhu zvemunhu zvandakagamuchira sekupihwa. Asi waakagamuchira kubva kwaari mumwe mubvunzo. Hongu, uye mambo pachake ane utera: anongova murume - ari kukwegura, kurwara, kupera. Sezvineiwo, mambo wehumwari kazhinji anorarama zvishoma pane murandawo zvake, ane hunyanzvi hwezvombo hushoma kupfuura mauto mazhinji nemasoja. Zvakanaka, chii chiri mariri kubva kuna Mwari Wemasimbaose. Asi kuchena hakuna nani! Munhoroondo yose yeEurope, kwakanga kusina mukundi anotyisa uye anobudirira kupfuura Hitler. Hungu, iye zvamazvirokwazvo chiratidzo chounyanzvi hwehondo hwevachena! Uye, zvisinei, mutungamiriri mukuru wenguva dzose uye vanhu, haana kukwanisa kupedzisa gymnasium, kuwana dzidzo yesekondari, iyo inosungirwa muJapan!
  Uyezve, Hitler haana kugamuchirwa muuto, nokuda kwezvikonzero zvoutano. Sezvineiwo, uyu mushingairi wechitendero chesimba, shumba yehondo, akave asina kusimba mumuviri zvekuti kunyangwe kuGermany, uko kune chinzvimbo chemauto panzvimbo imwe neimwe, haana kudanwa sepachivande. IEurope yakaderedzwa sei.
  Zvisinei, Stalin, mumwe wezvematongerwo enyika akakurumbira munguva yedu, akanga asinawo dzidzo yesekondari, akanga ari nugget. Uye zvinofadza, haanawo kunyorwa muchiuto, nekuda kwezvikonzero zvehutano. Zvinofadza, saona, vavengi vaviri vane utsinye vakanga vasina dzidzo yesekondari, havana kudanwa nokuda kwebasa rehondo nokuda kwezvikonzero zvoutano, vaiva navanababa vezvidhakwa, uye baba vaHitler vakashandawo somugadziri weshangu pakutanga!
  Heino masanga akadaro, anoshamisa, anotyisa. Göring, mutsivi wepamutemo waHitler, haana kudaro. Anobva kumhuri yevakuru, tateguru vaGoering aive mutevedzeri wemutongi chaiye weGermany, Bismarck. Naizvozvo, Churchill: an aristocrat, kubva kumhuri inokudzwa, uye maAmerican plutocrats, (Mutungamiri Roosevelt haasi chimwe chinhu kunze kwepawn, vakakurumidza kuwana mutauro wakafanana naye.
  Vaida kutsiva Hitler navo, asi hazvina kushanda. Hitler akaakunda ose! Goering muzvinabhizinesi, oligarch, aristocrat uye pragmatist. Ari nani kupfuura Hitler anokwanisa kubatanidza mauto ose anopikisa Bolshevik uye anti-Russian enyika yose. America neBritain vanoda kugumisa Russia, zvisinei nehutongi huri kutonga, asi macommunist, anoramba pfungwa chaiyo yepfuma yega, vanoda kupera zvakashata. Izvo zvinopenga zvekuti vanotofuratira kusimbaradzwa kwakanyanya kweGermany uye kuti ivo pachavo vanomanikidzwa kubatana neTatu Reich.
  Nekudaro, Germany inokwikwidza geopolitical, asi mukwikwidzi mukati megadziriro ye capitalist uye aristocratic mitemo yemutambo, uye Bolshevik Russia iri mutorwa zvachose uye ine hutsinye. Zvinotoshamisa kuti Churchill pachake akapa rubatsiro kuna Stalin, pasinei nezvose zvinopesana neCommunism, tsika, ruvengo rweChirungu rweRussia.
  Kare muna 1941, ndaida kuita kuti Russia yaStalin irwise Germany yaHitler. Zvinorwadza kuti maGermany akamudzvinya. Mushure mezvose, Germany pasi pezvitsvuku ibhiza rehondo rakasungirirwa kungoro yeSoviet, uye USSR pasi pebrown inzvimbo isingagumi yebato. Mushure mezvose, maBolshevik anonyanyisa haazozviyananise, uye acharwa hondo yehugandanga, iyo ichapedza iyo Third Reich zvekuti zviroto zvese zvekuwedzera zvichapera semuraraungu mushure mekutinhira! Russia pasi peGermany, zviri nani kupfuura Germany pasi peRussia! Kunzwisisa izvi, zviri pachena kuti sei Churchill neUnited States, mushure mekukundwa kwechiuto uye kukanda mapfumo pasi, vakakurumidza kuenda kuwirirano neThird Reich.
  Yamamoto ari pragmatist, aipesana nehondo neUS neBritain. Asi humambo huviri uhwu pachahwo hwakatsamwisa Japan nekuisa chirambidzo pakugoverwa kwezvinhu zvepetroleum. Mushure mezvose, nyika yeRising Sun haina matsime ayo, uye zvimwe zvakawanda zvekushandisa. MaJapan akanga achikurukurirana, maAmerica akanga achiwedzera kuwedzera kunonyadzisa.
  Uye panguva imwecheteyo, maYankees, achikurudzira hondo, haana kutombotarisira kuunza mauto nemauto egungwa kuti arwise kugadzirira. Muedzo wakazove wakakurisa, zvakanyanya paive nekupenya kwetariro yekuti Moscow yave kuda kudonha uye Germany, uye vabatsiri vayo vaizouya kuzonunura. Mukuwedzera, kwakanga kune tariro yokuti United States, ichiri nyika ine gutsaruzhinji, inotsamira zvikuru pazvinofungwa nevoruzhinji, kana hondo ikapfuurira, yaisazoda kudurura ropa pazvitsuwa zvevamwe vanhu. Chokwadi, nei murumewo zvake wemuAmerica ari mumugwagwa angawana zinki mabhokisi nehama dzake, kana tisingatauri nezve kuchengetedza nharaunda yeUnited States pachayo, uye kunyange kubhadhara mutero mukuru wemauto! Zvichida ndicho chikonzero tsarist Russia yakarasika, ine varwi vakawanda, asi vanhu vokuRussia havana kufunga nezveManchuria nharaunda yavo, uye vakanga vasingadi kubhadhara neropa uye dikita nokuda kwezvido zvisingabviri. Nhamo, Hitler haana kuenda kuMoscow, zvimwe nekuda kwekusagadzirira kweChando chine utsinye, uye pamwe nekuda kwekunyanyisa hunhu hwevaBolshevik.
  Ndaisada kusangana nazvo ini.
  Zvisinei, kwete maBolshevik chete, vanhu veRussia vanowanzoda kuzvipira kune zvinangwa zvikuru. Mushure mezvose, gondohwe rekutanga remhepo rakagadzirwa nemukomana weRussia Messer. Zvinotoshamisa kuti haana kuita izvi nekuda kweawa yeparadhiso, asi nekuda kweBaba. Kunyangwe ... Messer chikamu benzi, nekuti inyanzvi yeaerobatics, muvambi, mugadziri, uye chokwadi mupenyu angaunza zvakawanda zvinobatsira kuMotherland. Pamwe maYankees haana kutadza, achidzokorora musimboti: chinhu chikuru muhondo kurarama! Pashure pezvose, vakafa havachagoni kuuraya!
  Vasikana vakati wandei vasina kusimira, vasina mazamu vakapfugama vachibvumira.
  Admiral Naumo akati:
  - Isu takatoshandisa zvinopfuura zvikamu zviviri muzvitatu zvepfuti. Pfuti dzinopisa kwazvo, dzinodirwa migomo yemvura!
  Yamamoto akaita muchinjikwa nemunwe wake mudenga ndokuti nezwi rakaderera, rakashoshoma:
  - Ndinofunga kuti pfuti dzichamira nechekupedzisira chetatu chehombodo. Kunyangwe kwete, gogodza kusvika makumi mapfumbamwe neshanu muzana.
  Admiral Naumo akakwenya ndokupukuta dikita pahuma yake.
  - Zvakakodzera here kupa zvese zvakanakisa pazuva rekutanga?
  Yamamoto akapfumbata zvibhakera.
  - Mari! Chokwadi zvakakodzera! Takatora maRussia nekushamisika, sezvazvaive muna 1904, maGermany muna 1940, asi Stalin acharanga zvakanyanya murairo uye izvi hazvizoitiki zvakare. Saka zvakakosha kushandisa chokwadi chekuti muswe weshato wakarara. Chaizvoizvo, ndinonzwisisa Stalin, hondo neGermany yakabata pfungwa dzake zvokuti akarega kutarisira Far East. Uye boka rake risina mutungamiri rinotya kutora danho. Apa takapotsa kurova kwedu. Pamwe chete neveAmerica. Zvaive pachena kumunhu wese kuti nyaya yaigadzirwa, makore ari kuungana, kutinhira kwaizoitika munguva pfupi, asi ...
  Vakamhanya, vachipenya vasina shangu, zvitsitsinho zvakatenderedza zvemusikana. Vakanga vari pabasa rinokosha.
  Naumo akabata chibatiso chebakatwa reSamurai rakarembera pabhandi rake, kana sekudanwa kwainowanzonzi katana:
  - Vanhu vekuRussia vanogara vachinonoka! Hondo haizorebe uye isu tichasvika kuUrals.
  Yamamoto akasimudza meso ake kudenga.
  "Dai vanamwari vatibatsira mune izvi, asi ini handifungi kudaro!" Vanodzidza nokukurumidza, Khalkhin Gol akaratidza kuti mwero vokuRussia yakakwirira kupfuura panguva hondo 1904-1905. Mukuwedzera, ini ndichakuudza chakavanzika. Mumiriri wedu wepachivande muVladivostok akabatsira zvishoma kuti pfuti yegungwa ine simba yakanga isina mabhomba, uye ndege yakatadza kusimuka nenguva. Iyi ihondo yakavanzika.
  Naumo akashamisika:
  - Uye SMERSH neNKVD vakatarisa kupi?
  Yamamoto akaseka, achizunza minwe yake.
  "Vakadhi vakaipisisa veRussia vanoshumira muno kuFar East, avo vanotya kufira pamberi peSoviet-Germany vari kuvavarira kuVladivostok. Nokudaro, pano, zviri nyore kwazvo kuwana mutengesi kana benzi kumusoro, pamwe chete nemunhu anozvishandira. Uye iyo NKVD yakajaira kuburitsa fungidziro dzekufungidzira zvekuti haichacherechedze vatengesi chaivo. Saka zvinokwanisika kushanda. Nenzira, kana vatungamiri vanoverengeka vakaenda kune rumwe rutivi rweGermany, pasinei nokuti mhuri dzavo, hama neshamwari vanotyisidzirwa kuurayiwa nokuda kweizvi, zvino zvinokwanisika kupa chiokomuhomwe kubva kumusoro. Kana kuti shandisa murima, izvo zviri nani.
  Saka taita basa rakawanda. Isu maJapani tinowanzo zivikanwa nekunyatso funga nezvekuita kwemauto, uye tichifunga nezvese zvinhu zvidiki.
  Naumo akakwesha mupendero wekatana rake.
  - Rudyi! Asi kunyadziswa kweKhalkhin Gol kunomutsa manzwiro ekutsamwa uye kutsamwa kwakasimba! Taigona sei...
  Yamamoto akanyaradza:
  - Paive neManchus akawanda kupfuura echiJapan, uye kazhinji hazvibviri kuhwina nguva dzese. Ndinofanira kucherechedza kuti, zvisinei, kwete zvikamu zvakanakisisa zvakarwirwa kurutivi rwedu, uye maRussia aiva nemukana wakakura mukufamba nendege nematangi.
  Naumo akakwevera katana yake nehafu.
  - Hatina kururamiswa! Samurai haizombofa yakareva blade yakagomara uye bhiza rakaneta, vavengi vazhinji, uye chombo chisina simba!
  Yamamoto akagadziriswa:
  - Samurai, hongu kwete, asi murume, zvinosuruvarisa hongu! Vanhu vanowanzokanganisa!
  Yamamoto akavhiringidzika uye akadanidzira chimwe chinhu mumapombi, ndokuenderera mberi:
  - Uye iwe unoziva, ndakada kurova kuRussia kumashure muna Chivabvu 1942. Izvi zvinogona kudzivirira kufambira mberi kweFritz yekutanga.
  Naumo akagutsurira musoro.
  - Chokwadi! Asi takarwa neUS neBritish Shumba.
  Yamamoto akarova wheelhouse nemunwe wake.
  - Ehe! Ichokwadi, asi iyo US yakarohwa nemeno, Britain yakarasikirwa nemakoloni ayo, uye Germany yaive yakaoma. Taida kutora simba rakawanda sezvinobvira kubva Kumadokero kweRussia kuitira kuti zvive nyore kuti Wehrmacht iende kunorwisa Britain pasina kutya kubayiwa kumusana naStalin. - Admiral akanwa iyo sake yakapihwa nemusikana asina shangu mupfupi siketi ndokuenderera mberi. - Kurova kwakarongwa muna May, panguva iyo migwagwa yakanga ichioma, asi vaAmerica vakadzivisa.
  Naumo akadhirowa katana yake ndokuitema mudenga:
  - Rufu kuUSA! Vanogara vachipindira neJapan.
  Yamamoto akaseka zvake.
  - Kwete nguva dzose, hongu, semuenzaniso, patakatanga kurwisana neRussia, maYankees akatibatsira zvikuru nezvikwereti, pamwe chete nemidziyo yezvombo. Inopfuura hafu yezvikepe zvedu yakaitwa nemari yeUnited States neBritain, uye panzvimbo dzavo dzezvikepe. Saka America haisi nguva dzose yakaipa, asi kwete munyaya iyi.
  Naumo akabvunza achishamisika.
  - Uye nei?
  Vakamhanya vachipfuura vamiriri veJapan zvakare, vachipenya zvitsitsinho zvemusikana webasa.
  Yamamoto akazvideredza kutsanangura:
  - Boka remabhomba akareba rakapinda muTokyo, uye rakarova guta guru, richishandisa mabhomba eNapalm. Mazana edzimba dzemapuranga akatsva, uye mambo akarayira chero zvodini kuti abvise nzvimbo yokutonga kure neguta guru. Uye chekutanga, kutora iyo yekurwa yakaoma yeAmerican bases paMedei archipelago, iri padyo neJapan skeletons. Maiwe, hatina kubudirira, saka takatanga kukundwa muhondo yePacific Ocean. Zvakanaka kuti panguva imwechete isu takave nehuchenjeri hwekukurumidza kupedzisa mubatanidzwa neTatu Reich uye tichibva diki. Zvikasadaro, hapana kunyange matongo aizosara emaguta edu.
  Vasikana vasina makumbo vakatosvetuka vachizunza mabraids avo eblack and red.
  Nauma akavheyesa bakatwa rake mudenga:
  Tingadai takakunda zvakadaro! Saka zvakakosha here kupa Hitler Philippines mushure mehondo? Iri parera rekorona yeJapan, isingapindiki Singapore, inotumbuka Hong Kong, Indonesia, matsime emafuta eakatorwa echiRungu makoroni, uye French Guinea, Indochina, Burma, Thailand. Uye zvakawanda, zvekutaura hazvitendeuki rurimi. Mushure mezvose, isu takamira pamuganhu neIndia, pachikumbaridzo icho Fuhrer akabata - Australia. Uye zvisiye zvese pasina kurwa, sembwende...
  Yamamoto akakanganisa:
  - Pakati pevachena, zvakare, kune vakangwara! Hazvishamisi kuti Mambo muhofisi yake, akaisa Napoleon. Asi pakanga pane mumwe Kesari, iye akati: kwakaoma zvikuru kuchengeta anokundwa kupfuura kuhwina. Muchiitiko ichi, izvi zvinoshanda kwatiri pakutanga. Panguva iyi, takanga tisina zvokuita. Takasarudza kuita chimwe chinhu kuti tisarasikirwa nezvose, kusanganisira uchangamire.
  Nauma akaburitsa mufananidzo wechisere nebakatwa:
  Ndinonzwisisa nepfungwa dzangu, asi nemoyo wangu!
  Yamamoto akasimuka ndokuombera mumwe wake pabendekete.
  - Hongu, iwe usagumbuke, munyaya iyi, kana tikasiya, zvino kudzoka. Tichakunda USSR uye zvakare kumhanyira kuThird Reich kurwisa USA neBritish, asi isu tichatovarova pamwe chete nemaGerman uye pasta. Uye zvino tichadzorera zvinhu zvose, pamwe chete tichatorawo India, Australia, Alaska uye kusvika ... Ichaonekwa ipapo, shure kwezvose, tichava nehupfumi hweRussia Siberia, uye America ichawira mukuora mwoyo zvakare. Izvi zvinofanira kunzwisiswa!
  Zvakare, vasikana vasina makumbo vakagutsurira mumvumo huru. Vakatsvinda, vakatsvuka, vamwe vasikana vaive nebvudzi dzvuku, uye vane tsandanyama.
  Admiral Nauma, nekufamba kusingaonekwe, akavanza katana musheti yake uye, achirevesa, akazevezera:
  - Ramangwana rakanaka, asi ikozvino iri nani! Inzwa pane vatakuri vendege, kupihwa kwese kwemabhomba kwakashandiswa kumusoro, uye pa ...
  Yamamoto akaraira muchidimbu:
  - Huya pane dhizaini uye utarise kumativi, muhafu yeawa isu tichatendeuka toenda kune yedu yepedyo base.
  Nauma akaridza muridzo nemumhino:
  - Teerera kumukuru!
  Admiral akasvetuka achibuda akabata gonhi kuti risarove. Tsoka dzake dzisati dzafa, mumvuri wakabuda kunze kwegonhi, akafamba netsoka uye akakanda chivharo. Yamamoto akaseka hake.
  - Mukadzi Armstrong, iwe wakangoerekana wamuka sekugara!
  Rukova rwechiedza rwakawira pamusoro pechisikwa, richiratidza mukubwinya kwacho kwose. Aive mutsvuku, nymph chimiro, akanyatso kuenzana, asi aine chiso chemukadzi akura mumakumi matatu. Zvishoma kureba kupfuura Yamamoto, mune shangu dzematehwe dzakashongedzwa neemerald nesafiro kuti dzienderane nemuvara wesaisai, ine zvinyoro zvinyoro. Arasa zvivharo, akanga akapfeka sutu yekugeza uye achifamba semutambi wechiIndia.
  Yamamoto akamisa mukadzi:
  - Kutamba gare gare! Zvichakadaro, nditeererei nokungwarira, mutungamiri wechipopi weUnited States sechikamu cheThird Reich, Henry Truman, akaita sei pachikumbiro chedu chekupa matunhu ose akasunungurwa chinzvimbo chenyika dzakazvimiririra?
  Armstrong akapindura nezwi rake nyoro:
  - Akati iye naChurchill vaipokana nazvo. Makoroni ese acharamba ari makoroni, uye China icharamba yakakamurwa. Nenzira, Truman akati kana Japan yakabatsira hurumende yeChai Kang Shi, anogona kuiponesa - iye pachake achabvunza Hitler kuti zvakanga zvakadaro. Muchidimbu, une zvigadziko zvako muManchuria, pamwe nehutongi, uye kunyange kuwana chimwe chinhu muChina. Kunyanya, kubvumira uye kuwana kune mbishi zvinhu.
  Yamamoto akanyemwerera.
  - Mashoko akanaka! Ko iyo US puppet hurumende inoziva kuti isu takarova USSR? Kana kuti handisati?
  Armstrong akaita denderedzwa nemunwe wake.
  - Anotoziva! Parizvino, hapana kuita kwepamutemo, asi Truman akatokwanisa kudaidzira: waita zvakanaka Japs!
  Yamamoto akafinyama ndokukwenya tsiye nehasha.
  - Isu hatisi maJaps kwaari, asi maJapan, rudzi rwevarwi nevarume vakachenjera, uye kwete vafudzi uye vasungwa seAmerica. Kunyangwe, hongu, izvi zvakanaka, zvinoreva kuti hapazovi nezvipingamupinyi kune inogumbura yakadzika muSiberia.
  Mukadzi achitambisa makumbo pasi:
  - Siberia yakanaka - yakakura, yakapfuma! Uye panguva imwecheteyo, Siberia yakaipa - kune chando uye kutonhora!
  Yamamoto akabata miromo yake.
  - Murwi wechiJapan haatyi chando. Ichi ndicho musimboti weBushido kodhi: usazvitsvakire hupenyu huri nyore, asi kukunda matambudziko. Hazvishamisi kuti chiratidzo che samurai - crucian carp! Hove iyi inogara ichituhwina inopesana nezvino.
  Armstrong akashamisika:
  - Carp? Hove yakadaro isingakuvadzi. Ndiwo anotyisa, chaiwo madhimoni eapocalypse samurai achizvienzanisa ivo pachavo neminnow, iyo yakakangwa mupani, uye kwete nengwe kana shumba.
  Yamamoto akatambanudza maoko ake.
  - Iko hakuna shumba muJapan! Uye dindingwe rakapfava katsi, harina kushinga. Iwe unoziva, imwe yemiedzo mikuru ye samurai, pazera ramakore gumi, anopinzwa mukeji ine tiger uye anofanira kutora chidimbu chenyama nyowani kubva kuchikara. Zenki uya akachochonya hautendi here?
  Armstrong akadzungudza musoro.
  "Handidaviri kuti mukomana ane makore gumi okukura anogona kubata dindingwe, kunyange kana aine bakatwa rakapinza zvikuru muruoko rwake.
  Yamamoto zvinyoronyoro akaisa ruoko rwake kumusana wemusikana ndokupuruzira ganda rake rakashama, rakapfava.
  - Hauna kunzwisisa. Mwana wekwaSamurai anopinda mukeji nengwe asina bakatwa kana chombo. Anofanira kushandisa pfungwa dzake dzakasimba uye kuda kuita kuti dindingwe ripe zvokudya zvaro!
  Armstrong akati:
  - Hongu, zvinongoshamisa! Samurai ndiye Dhiyabhorosi chaiye! Wakambopindawo muchitokisi ichocho here?
  Yamamoto akadzikisa maziso ake.
  - Zvinosuruvarisa kwete! Iyi ndiyo tsika yekare! Asi kana uchida, tinokukandira mukeji? Iti unoda kupinda mukeji ine dindingwe?
  Armstrong akatsvuka, maoko ake akatsvuka, akapfava echiGiriki akaputira muhuro waadmiral. Miromo yakashama zvinokwezva:
  - Kana ingwe iri iwe, saka ini ndakagadzirira kunyange kugehena! Kunyangwe paradhiso yakashata kupfuura gehena pasina iwe, oh mudiwa wangu samurai.
  Yamamoto akangoerekana asundidzira mukadzi kure ndokudanidzira:
  - Zvino ini ndoda kupfupisa mhedzisiro yekupambwa kweUSSR nevamwe vanoyemura, pamwe nekuona kuti zvinhu zvakamira sei panyika. Hapana nguva yekufarira madzimai. Iwe unonzwisisa: hapana nguva! Ndichakufonera manheru chete. Nenzira, kucheka kwakamanikana kwemaziso angu uye ganda reyero hazvindinetsi.
  Armstrong akaumburudza chiuno chake.
  - Kwete! Zvakapesana zvikuru! Saka zvakatonyanya kudanana uye zvisingawanzo! Iwe uri muJapan, ini ndiri muAmerica: yero uye chena rudzi, ngirozi nedhimoni! Musiyano uyu unopenga! Vakadzi vazhinji vanoda zvepakutanga kwete sevamwe.
  Yamamoto akazvidururira hafu yegirazi rekuda rakasanganiswa ne "Ginn" uye, achimedza mune imwe akadonha, akasununguka:
  - Chaizvoizvo, ndaifunga kuti vakadzi vainyanya kuchengetedza kupfuura varume. Vanhukadzi vakawana zvakawanda zvesayenzi here?
  Armstrong akadzungudza musoro wake ndokuzunza vhudzi rake jena, ndokuti:
  - Chinonyanya kukosha kuwanikwa kumukadzi ndiko kuwanikwa kwemurume mutsva, chete nemamiriro ekuti ibhuku, kwete redhiyo! Uye samurai havasi vatauri!
  Pakanzwika bhero, mwenje wegirini wakapenya. Admiral akazvidurura imwe hafu yegirazi, akafembera muchiRussia, uye akadya lemon yakazorwa neuchi. Akananzva miromo yake ndokuratidza chibatiso chebakatwa reSamurai:
  - Ini pachangu ndakauraya vanhu vanopfuura zana, vangangoita makumi maviri evakadzi vechidiki! Iwe uchave wakanaka kupfuura vese vakabatwa.
  Armstrong akatyisidzira, achiburitsa rurimi rutsvuku rwaYamamoto:
  - Ndine vanakomana vatatu uye vachatsiva iwe nemhuri yako, Admiral!
  Yamamoto haana kuita seakagumbuka zvachose.
  - Akazvara vana vatatu ...
  - Shanu! Amstrong akaruramiswa.
  Kunyanya mashanu! Uye kuchengeta chiuno chemusikana?
  Mukadzi akakanda gumbo pamutsipa wake:
  - Ini ndiri muAmerica uye ndizvo zvinotaura zvese!
  Yamamoto akagutsurira ndokuridza mhere:
  - Zvino mukomana achauya kwauri, iye akasimba kwazvo ninja murwi. Mushumire zvakakwirira. Kunzwisisa?!
  Armstrong akagutsurira musoro achibvumirana nazvo.
  - Ndinoda vechidiki ... Ndinovimba kuti akanaka?
  MaJapan akapindura nechivimbo:
  - Kunyanya! Iwe uchazvifarira!
  Uye akatsunga kusiya kabhini. Pane kudaro, mumwe mukomana akaoneka nokukurumidza. Anotarisa makore angangoita gumi nematatu kana gumi nemana, ane tsandanyama, asina shangu uye akapfeka zvikabudura. Akanaka chaizvo, ane blond hair.
  Armstrong akafara... Kuti aisazofanira kutarisana nezvimwe zvinhu zvekare.
  Mukomana, zvisinei, akatarisa nehasha uye akazevezera muChirungu:
  - Bvisa hembe!
  Mukadzi akanyemwerera ndokuti:
  - Pamwe zvishoma zverudo!
  Mukomana akapindura achimurova mbama kumeso. Dama remukadzi uyu rakatsva. Mushori akatura befu ndokutanga kubvisa hembe dzake. Maiwe, kwete kutanga kunovimbisa.
  Mukomana akaburitsa mazino ake, akarasa kabudura, ndokuratidza hurume hunorema.
  Akanzwa kunyemwerera:
  - Rara pasi!
  Vachitura befu, Lady Armstrong akarara nemanhede akavhura makumbo. Mukomana nepressure and very rudly akapinda maari, ndokutanga kurova rova kunge pfuti yemuchina. Hapana kupuruzira, hapana mazwi ...
  Mushori akanga atova hure rine ruzivo, uye akanga asina kukuvara. Kusiyana neizvi, majoti anopinza anenge anonakidza. Saka vakamufadza, uye grotto yeVenus yakatanga kuzadza nehunyoro. Yakabva yatanga zvachose, uye kuchema kukuru kwakanzwika.
  Madzimai anotorwa rough, asi izvi zvinofadzawo. Uye pano iwe wakafukidzwa nefungu re orgasm.
  Mukomana anoerekana amira kurova, anobata Lady Armstrong nevhudzi nechisimba, uye anokotama pasi asina kupfeka kusvika pakukwana kwake. Mushori anoshama muromo uye jeti rorova rurimi rwake. Hakasi kekutanga futi. Uye chena gruel kubva kumukomana inotapira, uye inofadza zvikuru kuvira. Armstrong anonanzva miromo yake nekunakidzwa kwechokwadi.
  Ipapo mudiki ninja pachake anozendamira pachipfuva chake nechiso chake, uye anotanga kushanda akazvipira. Armstrong anodedera nerimwe fungu remufaro uye anodzvova senyati iri mudariro. Anofanira kubata kukwana nemuromo wake mutsvuku. Uye kushanda nerurimi rwepingi. Kusvikira chitubu chechena uye kutapira chaputika zvakare.
  Kunakidzwa kwakanyanya. Uye iyo mudiki, mhasuru, uye blond ninja haina kuneta. Simba rake hariyereki uye rinokurisa. Uyu murwi ane mukurumbira uye hofori yepamubhedha. Uye bvudzi jena ... Chese chese chakanyanya uye chepamusoro kirasi.
  Iyo yakagadziridzwa E-50 yakaenda kuhondo. MaRussia zvakadaro akamisa masvingo, uye maGermany aifanira kukunda dziviriro zvakadzama. MaWarriors akaparadza bhatiri nenzira kwayo.
  Gerda akaridza pfuti, achipwanya kanoni yeSoviet, uye ipapo nenzwi rake rakapfava akati:
  - Ticharova vanhu, uye kurova migomo!
  Charlotte akaimba macurl ake matsvuku emhangura:
  - Isu tiri, o, makororo! Makororo!
  Uye achidzvanya bhatani remufaro nechigunwe chake chisina chinhu, akatumira projectile, achityora Soviet bunker.
  Zvino Christina akagomera neshungu:
  - Bang Bang! Uye iwe wakafa! Vakafa! Vakafa!
  Uye anodzvanyawo gumbo rakanaka nechigunwe chisina chinhu, achiendesa muvengi kunogogodza.
  Ipapo kwaiva naMagda. Hoyu musikana. Anodzvanyawo danda remufaro nezvigunwe zvetsoka yake isina kusununguka, uye anorovera sei.
  - Ah, ani naani anotiona achangofema!
  Gerda aiyevedza, achizunza mazamu ake akazara, akarova makumi matatu nemana, uye akaridza kamhere:
  - Uye kune mumwe munhu kunhuhwirira kwakakangwa!
  Charlotte akadzvanya zvigunwe zvake zvakashama pamabhatani emufaro, ndokurira seshiri duku:
  - Uye isu tinochengeta chimwe chinhu pachipfuva chedu!
  Kristina akabvarura pfuti yeSoviet negoko uye akagwinha, achirova miromo mitsvuku:
  - Usaswedere pedyo nesu ...
  Magda akadzvanyawo bhatani nechigunwe chake chaive chisina. Akaridza makumi matatu neina akadanidzira achiti:
  - Usaswedera pedyo nesu!
  Uye Gerda, chikara ichi chine utsinye, chine bvudzi rakatsvuka, chichaitawo nyundo neprojekti, uye makumi matatu nemana achaputika semhino yebhokisi pasi pechibhakera chemuputi. Uye murwi achachema:
  - Tichaiuraya!
  Uye zvakare vasikana vachaputika nemisodzi nekupfura, pasina kuzvidemba kana kumbomira.
  Charlotte akaridza mhere nechido:
  - Ndiri gororo guru...
  Uye zvakare kuti inorova sei Soviet howitzer. Mapatsi chete aibhururuka achienda kwakasiyana.
  Christina ari kuchema. Paanenge achidzvanya chigunwe chake chakashama pabhatani remufaro uye achirira:
  Uye mukunda wemadhimoni wafa!
  Magda anoroverawo zvipikiri nekutsikirira tsoka dzake dzisina chinhu pachinhu chinorova, anopwanya tangi yeSoviet uye anopa kunze:
  - Uye kwete kuzvininipisa!
  Gerda akaburitsa mazino ake, mazino ake achipenya. Akafungidzira jaya rakanaka. Saka muscular, athletic, ane tsandanyama dzakavezwa, nekukwana kwechirume kukuru. Uye kusendamira kwaanoita uye kumonerera miromo yake tsvuku pakupuruzira kwake, mukati memwoyo wejade. Zvinonaka sei, sechokoreti ice cream. Uye ice cream iya yechokoreti yaunonanzva nayo nerurimi rwako. Uye yakanaka kwazvo, inonakidza.
  O, zvakanaka sei kana mumwe murume wechidiki akamukumbanira kubva kumashure. Uye iyo pulsating, jade tsvimbo ichapinda munyoro grotto yeVenus. Uye yakakura sei.
  Gerda akatodedera nehasha. Zvairatidzika kuva zvinobaya mwoyo uye zvaifadza kwaari.
  Musikana wacho akapfura pfuti yeSoviet. Iye ndokurira achiyemura, achitsika tsoka yake isina chinhu.
  Varume, vakomana, zviri kwamuri...
  Charlotte akarovawo nekupwanya tangi reRussia, achiridza mhere, achizunza bhutsu yake yakazara:
  - Ponesa nyika kubva kumoto!
  Christina akazunza bvudzi rake rendarira-yellow. Akaratidza kunyemwerera kwaipisa tsitsi, achirira:
  - Isu tiri verunyararo, kushamwari, kune kunyemwerera kwenyika....
  Magda akatumira joystick nechigunwe chake. Akapwanya tangi yeSoviet ndokuchema achiti:
  - Yemisangano yakanaka!
  Varwi vairatidza kufara zvikuru. Uye kuti vakabudisa mazino avo sei. Uye vanochonya nokuridza mhere.
  Charlotte anofungidzirawo mukomana. Vechidiki, asi vane ndebvu. Paanopuruzira mazamu ake. Sezvinokweva ndebvu pachipfuva, bvudzi rakamonana rinomhanya pamusoro pemastrawberry akaibva emuzamu. Anomukweva, nekutsvoda mazamu ake. Denderedzwa zamu rinotapira, rine huchi nerurimi rwako. Yakadaro idyll. Uye kana mukomana achiri kupinza rurimi rwake mugrotto yeVenus. Kuravira kwakadini!
  Charlotte anopfura uye anoridza mhere:
  Uye bakatwa richapinza!
  Zvechokwadi, vasikana, kunyange zvazvo vakanaka, vanoita tsvina - vanouraya varwi veSoviet. Asi vakadzidziswa nenzira iyoyo kubvira vachiri vaduku. Mapere asina tsitsi.
  
  
  LUCKY FUHRER TICKET
  Hitler akagamuchira tikiti rakanaka: rombo rakanaka reMutungamiriri weRussia Vladimir Putin. Uye zvakava zvakanakisa kuti Fuhrer atungamire. Ichokwadi, kwete yose yecarnival yaHitler. Akamisa mauto pedyo naDuker. Asi kubuda kwakaitika kune maBritish neFrench nekurasikirwa kukuru, uye nenhamba huru yevasungwa. Uye muhondo yehukuru hwemhepo, Britain yakatambura zvakanyanya, uye maGerman akapfura ndege dzakawanda kupfuura munhoroondo chaiyo, nepo ivo pachavo vakarasikirwa zvishoma. Uye Fuhrer zvakadaro akasarudza kumhara. Uye akabudirira chaizvo. London yakawa mumazuva gumi nerimwe. Uye mauto eBritish akabvuma.
  Mazhinji emauto echikoloni uye masimba akaziva mutsva uye, zvakare, mambo wepamutemo weBritain we pro-German orientation uye hurumende yaMosley. Saka Fuhrer akakunda kukunda kukuru munguva pfupi.
  Asi akanga asina nguva yokutendeukira kumabvazuva. Japan yakarwisa US muPeru Harbor. Hitler akafunga kuti zvaive zvakafanira kutora America hupfumi hwayo hwakasimba husati hwavakwa padanho rehondo. Uye iyo USSR, sezvakaratidzwa nehungwaru, yakatogadzirira kurwa uye hazvisi nyore kuitora. Uye nguva yechando muRussia yakaoma.
  Mukuwedzera, mushure mekutapwa kweLondon, Stalin akaita musangano wega naHitler, uye vadzvinyiriri vose vakafadzwa zvikuru. The Fuhrer akasarudza kuti aizotanga kupedza America uye ipapo USSR.
  Stalin akabvuma kuti USSR inogonawo kutora chikamu muhondo. Hitler akapa mvumo yekuwedzera kuRussia, Alaska yepamutemo. Asi akaramba kurega Finland. Kunyange zvazvo Stalin akafungawo kuti iyi nharaunda yaiva yekare, yeRussia.
  Asi ndakasarudza kusaita nharo. Uye Alaska haina kuipa ... Hondo huru yakatanga pakati peUSSR, Japan, Italy, Third Reich kurwisa USA. Uyezve, vose France neBritain vakarwawo. Mauto echiFascist akakunda makoroni ose enyika dzakanga dzatorwa.
  Uye hondo neUnited States yakatanga kubva pakutanga kweThird Reich zvinobudirira. Japan yakanga yakashata zvishoma. Asi mugore rechimakumi mana nerechipiri, maGermany akatotora inenge yese yeCanada mukudonha. Uye muchirimo cha1943, kurwisa kwakatanga mukurwisana neUnited States. IGermany "Tigers", "Panthers", "Shumba" dzakatotora chikamu muhondo. Uye iwo michina inotyisa. VaAmerica vakarwa zvakasimba, asi zvishoma nezvishoma vakakundwa. Red Army yakarwawo. Mushure mekunge atora Alaska, Stalin akatumira mauto kuzorwa neUnited States kuti atore kondinendi zvakare, uye kuti arege kuva gora.
  Muhondo "Panther" uye "Tiger", uye motokari dzeSoviet dzakaita makwikwi neuto reUnited States. Hondo dzakaratidza kuti T-34-76 yakanga isina zvombo zvakakwana. Uye Stalin akarayira gore raitevera kuti aise pfuti yakakura uye turret patangi iyi. Usashandura chassis. Asi iyo KV yakatevedzana yakazviratidza kuti haina kusimba.
  The KV-3 tangi yakapinda dzakatevedzana muna August 1941, uye KV-5 muna September gore rino. Mugore remakumi mana nemaviri, iyo KV-4 yakapindawo munhevedzano, uye Stalin akasarudza yakanyanya kurema, asi nani yakadzivirirwa shanduko ye108 matani muhuremu. Pakupera kwegore, KV-6 yakaonekwa ine pfuti nhatu, inorema matani zana nemakumi mashanu. Uye mugore rechimakumi mana nematatu uye KV-7 huremu mazana maviri matani.
  Sezvazvakazoitika, matangi ese eSoviet eKV akateedzana ane hurombo hwekutyaira, isina kuvimbika gearbox, uye kazhinji kazhinji vanobatirira nekuputsika. Uye tangi yemazana maviri ematani, kazhinji, inenge isingakwanisi kushandura.
  Asi hapana chakaipa pasina chakanaka. Uye iyo KV yakatevedzana yakadzimwa, uye iyo IS yakatevedzana yakaonekwa panzvimbo ... Uyezve, Stalin akatorambidza kuvandudzwa kwematangi anorema kupfuura matani makumi mana nemanomwe. Asi iyo T-34 yakaratidza kuve yakabudirira zvekuti Stalin akaraira kuti tangi iyi ive yakakosha, yakakosha uye yakakura.
  America yakanga ichirwiswa uye maGerman nemaReds nemaJapan. Yakapwanyiwa kubva kumaodzanyemba nekuchamhembe.
  VaAmerica vakakurumidza kuputsika ... Kunyange zvazvo blitzkrieg isina kupfuura, vakatora New York neWashington muna December. Uye maAmerican akabvuma muna Ndira 30, 1944.
  Pakamboita kumbomira ... The Third Reich neJapan dzaigaya zvinhu zvavo. Uye iyo USSR yakanga isina kukurumidza. Stalin naHitler vakava shamwari dzepedyo. MaGermany nemaJapan akatora Latin America, vakarwa muChina, vakamedza dzimwe nyika.
  IUSSR yakapedza chirongwa chechitatu chemakore mashanu. Uye ipapo yechina ... The Third Reich yakanga ichigadzirira zvombo zvitsva ... Uye muna 1952, musi waApril 20, hondo itsva yakatanga pakati peJapan neTatu Reich. Zvechokwadi, Stalin akatora rutivi rweThird Reich.
  USSR yakava nyika ine simba ine hupfumi hwakanyanya. Iyo tangi huru T-54 uye IS-7, Stalin akafarira muchina wekupedzisira, uye akapa girini mwenje kune dzakateedzana. MuTatu Reich maiva nemutsara we "E", matangi akanaka kwazvo echizvarwa chitsva. Asi ipapo mapiramidi kubva kuAG akateedzana akaonekwa. Mukuwedzera, vaNazi vaiva nechombo chakasiyana - diskettes, nezvimwe zvakawanda. Mukutaura kwehunyanzvi, iyo yechitatu Reich ine simba kupfuura Japan, uye kusvika maSamurai agadzira zvombo zvenyukireya, ivo vanofanirwa kukundwa.
  Stalin, akwegura uye asina simba, aida kukudzwa. Asi Hitler akati akabvumira chete kudzosa Kuril Ridge uye South Sakhalin.
  Stalin akagutsikana neizvi nekumwe kusagutsikana. Chokwadi, USSR haina kutora chikamu zvakanyanya panguva ino muhondo. Kurwa kwacho kwaityisa.
  Vashandi vetangi veAlenka vakarwa paIS-7.
  Iyo tangi yeSoviet yakanaka, asi iyo piramidi yeGerman ichiri nani, uye yakachengetedzwa zvakanyanya nedivi.
  Alenka akadzvanya zvigunwe zvake zvakashama pabhatani rejoystick. Kupfurwa nemhondi projectile.
  Iyo yeJapan E-50, yakakopwa pasi perezinesi kubva kune yakasakara brand, yakarwa nayo. Muchina uyu waive nepfuti ye88 mm ine 100 EL barrel kureba. Iine njodzi yekuruma padivi uye ne theoretically inokwanisa kubaya point-blank nehuma. Kubaya kwezvombo kwakakwirira kwazvo. Uye iyo yekutanga velocity yeprojekiti yakakura.
  Nzvimbo yepamusoro yehull yakanyatsochengetedzwa nemateru makuru, asi huma yeshongwe yakaipisisa.
  Musikana ainzi Anyuta akanongedza pfuti nezvigunwe zvake zvemutsoka zvaive pachena achibva arova tangi resamurai. Kubva panguva yekutanga kurova uye kumanikidzwa kuvhara.
  MaJapan ane huremu hwakakwana, asi huremu hunenge hweIS-7 husina simba, kunyanya kudzivirira pabhodhi.
  Heino imwe E-50 vasikana vakarova mubhodhi kubva kure, kunyange izvi zvinoda kururamisa kunoshamisa.
  Asi mushure mezvose, Alla ane vhudzi dzvuku akarova zvigunwe zvake, uye izvi zvinoreva chimwe chinhu.
  Asi iyo yeJapan E-75 iri kufamba. Haisi kukurumidza seE-50 uye inorema. Asi huma yake yakachengetedzwa zvakasimba. Iyo turret yakakura kwazvo ine nhumbi dzokurwa dzemberi, 252 mm kukora kupfuura IS-2. Huma yemuviri yakatetepa, asi ine mawere makuru. Rutivi rusina kusimba rwehull ingori 120 mm, pasina materu. Uye mavari zvakanakisisa kurova kubva kure kure.
  E-75 muchina wekare unorema kudarika matani makumi mapfumbamwe. Zviri pachena kuti haana kukwana. Kunyangwe iyo 128 mm cannon ichiri nesimba. Uye iyo T-54 inobaya zvakanaka muchina uyu.
  Maria akaridza pfuti nezvigunwe zvake. Akaboora padivi pehull ndokuti:
  - Kwete yakanakisa dhizaini!
  Olympias akapa pfuti yemuchina uye akabvuma:
  - Zvechokwadi kwete zvakanakisisa!
  Uye zvigunwe zvigunwe zvakashama achidzvanya mabhatani.
  VaJapan vari kurasikirwa nehondo itsva, asi vanorwa zvakasimba uye havazvindendi. Kunyangwe mauto avo ari kumashure kwetekinoroji.
  Soviet MIG-15s ichave yakasimba kupfuura mota dzeJapan. Uye iyo yeGerman ME-462 yabuda zvachose mumakwikwi.
  Vakarova maJapan mudenga. Uye hapana mushonga unopesana ne-disc-ndege zvachose.
  Kunyangwe discos inogogodza pasi zvinenge zvese zvinofamba.
  Eva naGertrude vakazviratidza mumbiri yavo yose nekurovera pasi motokari dzeNyika yeZuva.
  Eve akaburitsa zvigunwe zvake zvisina tsarukano ndokugomera:
  - Kumukomana wangu!
  Gertrude akasimbisa paakadonhedza vadzivisi:
  - Saka kuti vanhu vose vafe!
  Uye zvakare nezvigunwe zvisina zvigunwe, anodzvanya mabhatani eiyo joystick uye kupfura pasi ndege dzakati wandei.
  MaJapan akarohwa uye akatsikirirwa mumativi ose. Hitler akarayira kugumisa vavengi nokukurumidza sezvinobvira.
  Gerda naCharlotte vakarwa vese vari mutangi raiita sepiramidhi. Huremu hwemotokari inongova matani makumi mana neshanu, uye zvombo ndeye 250 mm nemateru makuru pamakona ose. Uye injini iri 1800 horsepower, gasi turbine.
  Uye kanoni ine high-pressure inopura munhu wese sesando. Rega caliber ive 88 mm chete, asi iyo yakakwira projectile kumhanya.
  Haikwanise kupikisa tangi yeGerman.
  Gerda akarova mabhatani eiyo joystick nerubatsiro rwezvigunwe zvemakumbo akatsvuka, akapwanya tangi yeJapan ndokuhukura:
  - Nekuda kwehukuru hwecommunism munyika yeAryan!
  Musikana ndokuburitsa rurimi rwake panze. Ari mobile uye pink.
  Charlotte akapfurawo nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akarova muvengi uye akashinyira:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Ndokuchonya shamwari yake.
  Uye vakarova maJapan zvakanyanya, uye nekukurumidza.
  Albina naAlvina vanorwawo zvakanaka mudenga, vachirova maJapani, uye voapwanya kuita zvidimbu.
  Albina akanyatso kudonhedza pasi nerubatsiro rwezvigunwe zvake, uye akapwanya samurai mudenga ...
  Uye akachema:
  - Kubwinya kune yechitatu Reich!
  Alvina akarovera pasi mota yeJapan ndokuridza kamhere:
  - Kubwinya kune Magamba ePrussia!
  Uye zvakare kushandisa zvigunwe zvisina zvigunwe.
  Vasikana vacho vakanyanya kurwa mhando uye vachipwanya chero zvipingamupinyi. Apo samurai ndege inopisa setochi uye inowira pasi. Uye shure kwake kune varwi vashanu vanobva kuNyika yeZuva Rinobuda.
  Saka vasikana vari pano vakanyatso kurongeka.
  Elizaveta ari patangi reT-54 nevashandi vake uye anoparadza matangi eJapan.
  Hazvisi nyore kurwa. Iyo tangi huru yeJapan yakakopwa kubva mukugadziridzwa kwekutanga kweE-50 imotokari yakakomba. Uye haisi yakaderera kune tangi yeSoviet mune zvemberi zvombo uye zvombo. Uye kunyange pfuti yake duku inonyanya kubaya zvombo uye kudzivirira zviri nani pahuma yehull, kunyanya kumusoro.
  Ichokwadi, maJapan anorema kupfuura motokari yeSoviet, asi injini ine simba inobhadhara izvi.
  Elizabeth anopfura ari kure uye anofambisa.
  Kunyanya, Euphrasia iri kutyaira. Uye haazviregi achibatwa.
  Ekaterina, nhengo yevashandi, akarova zvigunwe zvake asina kupfeka uye akashinyira:
  - Nokuti communism!
  Ipapo Elena, sekuputika, achapwanya chinangwa parutivi. Uye kurira:
  - Isu tisu takanyanya kunaka munyika.
  Tangi yeT-54 inogona kubayiwa pahuma nemaJapan, uye zvakanyanya padivi. Uye haana musoro wekutanga muhondo. Saka zvakaoma kurwisa samurai.
  Uye heinoi E-100. Motokari yakashata zvikuru. Nhumbi dzake dzakasimba kubva kumativi ose, uye pfuti ine simba zvikuru pa 150 mm. Ichapwanya mota yeSoviet kuita zvidimbu. Uye zvakaoma kuputsa maJapan. 210 mm nenhoo dzebhodhi.
  Uye huma ndeye 250 millimeters. Saka iwe haugoni kuputsa kuburikidza necolossus yakadaro.
  Tangi T-54 yava kusvika. Usaboora maJapan pahuma. Ndichadzvanya kuruma paside vachibva vangopfura pasi.
  Pfuti ine simba, asi mwero wayo wemoto wakaderera. Uye kurongeka zvakare kunoderedza caliber.
  Saka virtuoso maneuvering inodiwa kubva kuEurasia. Kuti, Mwari ngaasadaro, havana kurohwa.
  Musikana akaimba:
  - Russia ndiyo simba redu guru,
  Russia ndiyo nyika yedu huru ...
  Kuda kukuru, kubwinya kwakavimbika,
  Wako nokusingaperi!
  Elena akarova Japanese E-50 ndokuti:
  - Isu tinogara muUSSR, kwete Russia1
  Eurasia yakabvumirana neizvi:
  Hongu, asi pfungwa yacho yakafanana!
  Saka vakanzvenga pfuti, ndokutsvedza vachienda kutangi pacharo. Uye murutivi chaimo, muchikamu chisina kutenuka uye mukati menhovo, unoboora kubva pasi pebhari.
  Uye iyo E-100 inotanga kuputika uye kuputika. Uye kuti zvese zvinobuda sei.
  Russia iri pasi peStalin yakasimba uye yendege, uye matangi, uye chikamu kunyange zvikepe.
  Kusvika ikozvino, zvisinei, USSR haina zvikepe zvakakura zvakawandisa, asi dzakagadzira zviduku zvakanaka.
  Uye pane muparadzi, boka rose rine vasikana vari voga. Uye vanonyatsopura maJapan.
  Uye zvikepe zvavo, pasina imwe nguva, zvinoputsika.
  Vasikana vanomhanya mhanya vachitumira matemhe emakanono nezvigunwe zvavo zvisina hembe.
  Uye kupenya kwezvitsitsinho zvavo zvepingi.
  Stalinida, mukuru wevashandi, akazvitora uye akaimba:
  - Kubwinya kune yedu Holy Motherland!
  Uye zvakare, pfuti dzeSoviet dziri kurova maJapan. Uye zvino cruiser yese yeSamurai inoputika. Uye mauto eyero ari kunyura.
  Heino kurwa zvakare ...
  Mumwedzi mitanhatu yekutanga, nharaunda inodzorwa neNyika yeRising Sun yakaganhurwa nepakati.
  Uye kwaiva nekukunda kumativi ose.
  The Red Army akatora kumaodzanyemba Sakhalin uye akatamira Kuril Islands. Vakarwisawo Manchuria. Uye akarwira Port Arthur.
  Uye kurwiswa kweguta iri kwaityisa.
  Alenka akarwa nemaJapan uye akachema, achibudisa mazino ake:
  - Tichakunda!
  Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvashama, akadzvanya mabhatani emufaro, uye akafuridzira samurai howitzer.
  Anyuta akadzingawo. Akapwanya muvengi ndokuridza mhere:
  -KuUSSR!
  Uye Alla akarova nehasha, akaridza mhere.
  - Kune miganhu mitsva!
  Uye, zvakare, nezvigunwe zvisina makumbo zvemakumbo, sekunge zviri kunyundo.
  Maria akaridza mhere achiti:
  - For Stalin!
  Uye vakarova nesimba ravo rose...
  Olympias akarwawo neminwe isina chinhu, nzira yekucheka muvengi, uye kuparara.
  Port Arthur yakawa ... Uye uku ndiko kukunda kukuru.
  Kwemimwe mwedzi mitatu, kurwa kwakaenderera mberi kune dzimwe nzvimbo ... Gore ra1953 rakauya ... Hondo dziri mariri dzine utsinye.
  Mauto eSoviet akaedza kumhara muJapan, asi akapfurwa nemauto ekuzvidzivirira.
  Mugungwa, zvakare, kurwa hakusati kwapera ...
  Vasikana vakarwa sevarwi chaivo.
  Uye zvechokwadi vaive vasina makumbo uye vakanaka kwazvo, vatsvuku. Uye kuti vakarova sei maJapan nemabhomba.
  Uye vamwe vasikana vari kurwisana. Somuenzaniso, Anastasia Vedmakova. Ndiye musikana anorwa uye anoita zvishamiso zvakadaro paMIG-5.
  Uye anopfura imwe ndege, panguva ino maJapan, achishandisa 37-mm cannon.
  Mutyairi wendege anorwa mune imwe sutu yekushambira uye musikana ane hasha zvakanyanya. Uye anorova muvengi nemazvo chaizvo.
  Uye imwe neimwe yepfuti yake yakarova chinangwa.
  Anastasia akarira, achiimba:
  - Rwiyo rweMotherland runoimba mumoyo yedu,
  Hapasisina mukadzi akanaka pasirese...
  Svina yakasimba knight muchina pfuti,
  Ifira Mwari wakapihwa Russia!
  Akulina Orlova, ari kurwisana neJapan, achibudisa mazino ake, zvinhu:
  - Kwete! Zviri nani kuti muvengi afe, uye isu tichararama!
  Uye akayeuka kuti, semuenzaniso, mutsigiri Lara akatambudzwa sei nemaJapan. Zvino musikana uyu akatakurwa nemuchando asina shangu. Uye akangoseka mhondi pachiso. Kunyange pakaiswa simbi dzvuku dzinopisa pasi pega pega, dzakaoma nechando, akakwanisa kudzora kuchema kwake kwemarwadzo. Nyangwe muromo wakarumwa waibuda ropa.
  Uyu aive musikana wechikwata Lara.
  Uye aive nemoyo mukuru. Uye akatsungirira paakarohwa newaya ine minzwa, mvura yakapfuura nemumuviri wake.
  Saka haana chaakataura. Havana kumupfura, asi vakamuendesa kumusasa werufu munzvimbo inocherwa.
  Lara haana kutyora ipapo, uye akaenderera mberi negwara rake rizere nehushingi uye ugamba.
  Akulina Orlova akapfura imwe ndege yeJapan ndokuimba:
  - Ticharwa nemuvengi kusvika kumagumo,
  Zvakaitwa nevarwi hazviverenge nhamba ...
  Vanhu vokuRussia vagara vachikwanisa kurwa -
  Satani achaparadzwa!
  Asi ikozvino Kurume atouya ... Stalin afa. Nguva ine mbiri yekutonga kwemudzvanyiriri nemukundi yapera. Beria akazova mutsivi. Stalin akatosiya chibvumirano chekuti Lavrenty Palych anofanira kunge ari Sachigaro weState Defense Committee uye mutungamiri.
  Uye musi waMay 2, guta guru reJapan, Tokyo, rakatorwa nemauto eGermany neSoviet. Uye pana May 9, 1953, kukanda mapfumo pasi kweNyika yeZuva Rinobuda kwakatevera, uye hondo yakaguma mukukunda. Uye zvinhu zvose zvaiita sezvakanaka uye zvinofadza.
  Pana Kubvumbi 20, 1955, basa rokutanga romunhu rokuenda kumwedzi rakaitwa. Mberi kwevanhu kwairatidzika kuva denga rose risina muganhu.
  Asi musi waApril 20, 1957, Hitler akaenda kuhondo neUSSR. Akanga atodzora zvinhu zvose uye kwakanga kwasara simba rimwe chete munzira yake.
  Ndiani achamisa Hitler?
  Lavrentiy Beria akava nesimba musimba. Iye muGeorgia, uye izvi zvakanyanya kana zvishoma semumvuri waStalin wakakodzera vanhu.
  Uye heinoi hondo ...
  MaGermany ane simba, uye ane mauto anobva kumativi ose enyika. Iyo USSR inewo yakasimba, asi yakaderera kune Wehrmacht mune tekinoroji.
  Iyo IS-10 tangi yakaonekwa ... IS-11 uye IS-12, asi michina iyi yakareruka pamakumi mashanu matani, chete pfuti ine simba uye yakareba-yakavharwa yeIS-11 pa122 mm, yeIS- 12 - 130 mm. Uye chete IS-15 yakagadzirwa tangi ine simba kupfuura IS-7. Yakanga iine 152-millimeter uye panguva imwe chete yakareba-barreled pfuti yairema matani zana.
  T-55 yakaonekwawo. Iine pfuti dzine simba rakawanda mu105 mm caliber uye yakachengetedzwa zvirinani.
  Pakutanga, maGermany akabudirira kubudirira. Matangi avo ari mberi zvakanyanya, sezvakaita dzimwe mota. Uye chinonyanya kukosha, simba rakawanda.
  Kwemwedzi mitatu yokurwa kwakasindimara uye kunotyisa, vaNazi vakasvika kuMoscow. Uye chando chichiri kure ...
  Lady Armstrong akaramba achirwa, pamwe chete neshamwari dzake.
  Vasikana vana vakarwa paGoering-5 tank. Ivo vakadzi vechiRungu vari mubasa reWehrmacht. Uye hazvisi nyore kwavari zvachose. Tinofanira kurwisana nevaBolshevik, vanorwa zvose nehanya uye nounyanzvi. Usape Britain dzinza.
  Jane akakuvadza cannon yeRussia nepfuti chaiyo, uye akakoira:
  - Hupenyu inguva, pakati pekare neramangwana!
  Gringeta, uyu pfuti asina shangu, akaisa pfuti, akapfura uye akaridza muridzo nechido:
  - Isu tiri musikana wegondo!
  Uye projectile yake icharova mukati meSoviet howitzer. Hongu, musikana akanaka chaizvo. Uye inoparadza munhu wese akatevedzana.
  Malanya akakavawo, achishandisa zvigunwe zvake zvepamakumbo. Yakaparadza pfuti yeRussia. Yakakonzera kuputika kwekiti dzekurwa. Hezvino izvo musikana ari dashing. Uye kurira:
  - Ramangwana richava rakajeka ... Hondo ichaguma, ndinotenda mairi!
  Matilda akadaro asina chokwadi:
  - Ndine manzwiro ekuti tanga tichirovana kweanopfuura zana rimwe chete. Kwese kurwa, nekurwa, nekurwa!
  Jane akanaka akaputika nekuseka ndokutaura zvine hungwaru:
  - Kurwa kurinani pane zero!
  Uye zvakare rova pfuti yeSoviet nepfuti chaiyo. Chokwadi musikana ipo pano. Uye muganhu wekuchengeteka unovhara maRussia.
  Kurwa kusati kwaitwa, vasikana vakambozorora zvavo mutavern. Takanwa doro reBavaria, takadya mafuta enguruve uye gwayana. Vakabva vakoka majaya gumi nevaviri ndokutamba navo. Uye inonakidza uye inonakidza kwazvo.
  Zvakanakira vasikana zvakadaro. Uye kufara kwakadaro kune miviri yakasimba uye yakanaka.
  Pakarepo, simba rekuchaja hondo isati yawedzera. Uye inodhonza, pane yakanyanya kunaka feats! Uye ipapo varwi vanodzvanya mabhatani netsoka dzavo dzisina kupfeka uye vanogogodza mibairo mikuru.
  Iye zvino vanopinda muMoscow. Uye guta haridi kubvuma. Vanhu vokuRussia vakaoma musoro. Zvamazvirokwazvo, zvakaratidzika kuva nguva yakafanira kuziva kuti nzvimbo yavo yakanga isina tariro uye kuzvipira kutsitsi dzomukundi. Saka kwete. Vanorambira. Ratidza ugamba husingachinji. Uye batisisa, pairatidzika kunge pakanga pasina mikana, hapana kubata.
  VaBritish, somuenzaniso, muhondo yeLondon vakanga vasina kuomesa musoro. Vakakurumidza kurega. Uye zvino vari kurwa muchikwata chimwe chete nemaNazi!
  Uye chii? Ita rako pachako basa!
  Jane anonzwa ari pabhiza jena, uye ane chivimbo zvikuru. Ndinoda kuzviratidza kumusikana kubva kumusoro-soro kwekuona. Uye ipai maRussia kuzunungusa kwakanaka. Kuti ave mambokadzi chaiye.
  Mhare inopfura zvakare. Anorova cannon yeRussia, uye nechido anoti:
  - Pachava neparadhiso pasi pano munguva pfupi!
  Musikana akanaka chaizvo pamuviri, asi anoita mabasa erima.
  Gringeth's pfuti zvakare haasi kupotsa. Akapwanya 152-mm howitzer kunge ice cube ine sando. Ndozvaari musikana anosvinura uye anopenya. Pamwe hauzowani imwe yakanakisa. Kunyangwe ... Musikana ane tsandanyama, ane yakati rustic uye ari nyore maficha. Ruddy, inoita kunge yakaoma, asi hapana donhwe remafuta mumuviri. Ingori befy chete.
  Anoda bonde zvakanyanya uye haamborari ega. Anofarira kana muviri wake wakasimba wakaunyana nemaoko echirume. Gringeta musikana akanaka kwazvo. Asi chii chinoita. Zvakare akarova bhatiri reSoviet. Hoyu mudhara...
  Gringeta akaimba nekuseka:
  - Pamabiko pakanga pasina waini, asi Satani akaita vodka!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Uye zvakare tangi "Goering" -5 inoitisa moto wakananga. Uye varwi vari mairi vanonyengera zvikuru. Vakapotsa kamwe ndokurova katatu. Vakabva varovana rovambira! Uye vakabudisa mazino avo.
  Zvisinei, mufaro wevanasikana veBritain yakanga yatorwa wakava wenguva pfupi. Apa mumwe wevasikana vasina bhutsu vakakwanisa kusundira mugodhi pasi pegonye. Uye ichi chiripo chekuparadza chakabuda zvakabudirira zvekuti marengi akawanda eskating akabva aputika. Uye tangi hombe yematani makumi manomwe yakabva yarasa kufamba kwayo.
  Ndakatozotora mota yangu kuti igadziriswe. Kutsiva kwakaitwa ipapo nechikwata chakakosha.
  Hongu, "Goering" -5 haigoni kuenzaniswa nemhuri yepyramidal yeAG. Asi zvakadaro, zvombo zvakaipisisa zvakapiwa vasikana vechiRungu.
  Asi pano vasikana veSoviet vari kurwisana.
  Nyamavhuvhu 1957 nechekare. Moscow yakakomberedzwa zvachose uye nzvimbo yayo inoita seisina tariro.
  Alyonka anorwa paIS-15. Kubudirira kwakasimba kwevagadziri veSoviet. Nhumbi dzemberi dzine 500 mm dzakatenuka. Usapaza maGerman. Uye inorema inopfuura matani zana. Uye gasi turbine injini ye3200 horsepower. Uye kanoni inokwanisa kupinda muGerman pyramidal tanks kubva kure.
  Alyonka akarova motokari yeGermany nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaridza mhere:
  - KuRussia huru!
  Runako ndokurira.
  Anyuta, zvakare, kurova muvengi. Uye anoshandisawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye anobaya tangi kubva kure uye squeals:
  - Nekuda kweNyika!
  Pfuti ine dhiramu kureba kwe120 EL, iyo inoshamisa. Uye projectile ine uranium musimboti. Tangi iri zvakare rine gumi nembiri pfuti dzine simba guru.
  Alla akapopoterawo maNazi uye akadanidzira:
  - Yedu USSR!
  Maria, zvakare, akatora ndokucheka vaNazi, uye panguva ino akadzvanya bhatani remuti wemufaro nezamu rake dzvuku, achirira:
  - Kune Amai Russia!
  Mitambo yeOlympic yakaitawo sekucheka muvengi. Uye achabvarura turret yetangi reGerman uye squeak:
  - Kune Nyika yeBaba uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Iyo tangi yeSoviet yakazviratidza kuve yakanyanya kurwa ...
  Asi nhamo, masimba haana kuenzana ...
  Zvakanyanya kusaenzana...
  Asi vasikana vakavandira vanobata nguva yavo.
  Elizabeth akapuruzira tsandanyama dzake dzedumbu. Zvadaro, nerubatsiro rwechitsitsinho chisina chinhu, akatumira projectile yakarurama kune muvengi.
  Uye rova muvengi pachinangwa chaipo.
  Uye akachema:
  -Murwi ane simba, svina pfuti yemuchina,
  Mhedzisiro inofadza ichauya!
  Elena akatumira mhondi iripo yerufu payakananga ndokuti:
  - Hitler akarovera musoro wake kwatiri pasina. Pasinei nokuti tinodzokera kure zvakadini, hatizokanda mapfumo pasi!
  Ekaterina akapfurawo, akapaza chinangwa ndokuti:
  - Isu hatisundo zvipikiri, asi chimwe chinhu chakakura chinoda kuitwa!
  Evrasiya akapa pfuti dzemuchina uye akapa:
  - Russia pasi pejoko haigoni kukotama, uto redu harizvipi!
  Elizabeth akabvumirana neizvi:
  - Kwete! Iyo Red Army haina kukanda mapfumo pasi!
  Uye akatumirawo projectile pachinangwa nechitsitsinho chake chisina kupfeka. Uye zvakabuda zvakanaka uye nemazvo.
  Tinofanira kubatirira pazvose. Kuno vaNazi vakatambudza piyona wacho.
  Vakatora mukomana akakumura hembe. Ipapo vakatanga kumurova newaya tsvuku-inopisa. Vakandirova zvisingaite kusvika ndafenda. Uye ndokudururwa nemvura ine munyu. Mukomana aichemerera sei nekurwadziwa. Uye yakanga yatogochwa nemwenje zvakare. Uye vakabva vatora ndokunyudza tsvimbo dzvuku-inopisa mu anus.
  Ndiwo hutsinye hwaive naFritz. Chimwe chinonakidza chavainacho kugocha zvitsitsinho zvavo. Mumwe musikana weKomsomol akazora mafuta pachigadziko, uye brazier yakatungidzirwa pasi payo. Uye musikana anozhambatata mukurwadziwa kukuru. Uye vaNazi vanopisa uye vanozviimbira ivo pachavo rwiyo.
  Uye zvavasati vamboita. Zvino zvigunwe zvevasikana patsoka dzakashama zvakavhuniwa, uye vakomana ndokunyunguduka muasidhi, uye ganda ravo rikadzurwa vari vapenyu.
  Elizabeth akapfura zvakare. Yakarova chinangwa ndokukoira:
  - Hatimbofi takakanda mapfumo pasi!
  Uye Elena akabvumirana neizvi:
  - Usafe wakaramwa!
  Uye akatumira projectile kune chinangwa nerubatsiro rwezvigunwe zvake.
  Rimwe tangi rakatorwa ndokubatira moto semwenje...
  Catherine akataura nehasha:
  - Tichava makwikwi enyika!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka akatumira imwe projectile kune chinangwa.
  Asi nhamo, pasinei nehugamba hwose munaSeptember, Moscow yakawa. Uye munaOctober maGermany akanga atosvika kuUrals. Uye vakatora Central Asia kubva kumaodzanyemba. Uye muna December 1957 vakanga vatora zvachose nharaunda yose USSR.
  Nokudaro kwakaguma kukunda kwenyika.
  Pana Kubvumbi 20, 1959, referendamu yakaitwa yekumisikidza humambo nehumambo hwenyika hweThird Reich. Izvi zvakapindirana nekubhururuka kwekutanga kweastronaut kuenda kuMars, uye kubudirira kutsva kweThird Reich. Uye Hitler achagamuchira zita rekuti Super-Emperor.
  Zvaiita sokuti zvinangwa zvose zvakanga zvazadzikiswa.
  Asi muna May 1961, Hitler akabondera mundege uye kutonga kwake kwaipenya uye kwenguva refu kwakamiswa.
  Asi mwanakomana wake wedangwe atova munhu mukuru, uye Fuhrer dzinza rakagadzikana uye rakasimba. Uye ikozvino Third Reich inokunda nzvimbo.
  Marudzi ose akagamuchira kodzero dzakaenzana uye kuva vagari vomuumambo hutsva.
  Uye vanhu vari kufamba vakananga kune Ramangwana Rakajeka!
  
  KUKUNDA KWENAPOLEON PASI PEWATERLOO
  Napoleon akakunda hondo yeWaterloo. Akanga asina kubatwa panguva yehondo, uye maBritish akakundwa. Zvino maGermany, akatungamirirwa naBlucher, akarohwawo. Ipapo maFrench akatora Netherlands.
  Akakunda zvakare vaPrussia nevaAustria. Russia yaisada kupinda muhondo. Tsar Alexander ndiye akatanga kuneta nekurwa uye aisada kuteura ropa.
  Napoleon Bonaparte, zvakare, akange achida kusakwevera kunze kwehondo. Mushure mekukunda kunoverengeka zvakare kune vanobatana, akaita runyararo navo. France yakagamuchira chikamu cheItaly neNetherlands nedzimwe nyika muGermany uye yakadzikama.
  Kwechinguva, hongu ... Napoleon akarwisa Algeria mumakore makumi maviri uye akaikunda. Uye akabva atora Morocco. Nguva yeAfrica yekuwedzera kwemambo yakatanga. Napoleon akarwa muAfrica uye mauto ake akasvikazve Egypt neSudan.
  Napoleon akazvisimbisa muAfrica ... Asi haasati akwira muEurope. Mambo akararama kwenguva yakati rebei mazuva iwayo. Uye akafa muna 1840 pazera remakore makumi manomwe, apedza makore makumi matatu nematanhatu ari mambo, uye pamwe chete achitungamirira France kwemakore makumi mana! Uhu hutongi hurefu uye hune mbiri. Pasi pake, France yakasangana nekukunda uye basa. Zvizhinji zveAfrica, kusanganisira Sudan neNigeria, zvakava nyika dzeFrance. Uyezve, maNapoleonic marshals akakundawo Indochina.
  Imba yeBonaparte yakasimbiswa. Napoleon II aivewo nevana uye akakwira chigaro cheushe pazera rakakura. Uye dzinza rake rakaenderera mberi nekumuka kwayo kune mbiri. Muna 1848, ichitora mukana wekumukira muAustria, France yakatora Italy kubva kuHabsburg Empire. Ipapo kwakatevera hondo neRussia pamwe chete neBritain.
  VaFrance, pamwe chete nevaAustria, vakakunda vaRussia. Uye vakatora nyika zhinji. Kusanganisira Ukraine. Napoleon II akatanga Commonwealth, achiisa mukoma wake pachigaro. Russia yakaendeswa kuchikamu chemasimba madiki. Napoleon II akaenderera mberi nekukunda kwake uye akatora mamwe Prussia neAustria. Uye ikoko, zvakare, kuisa hama dzavo, kuwana nzvimbo muEurope. Britain yakaedza kuramba, asi yakarohwa....
  Pakatanga hondo yevagari vemo muAmerica, Napoleon II akapindira achitsigira vekumaodzanyemba. Uye akakunda ... France zvakare yakaenderera mberi nekukunda kweAfrica, ikatora kutonga kweIndia. Mugungwa, maFrench, aine hukuru mune zviwanikwa, aipesana nemaBritish senzou paMoska. Uye vakatotora Britain pachayo nekumhara pakondinendi muna 1873.
  France yakatora zvose Australia neCanada ikava simba guru. Muna 1881, Napoleon II, Mukuru, akafawo. Uye Napoleon III akakwira chigaro. Pasi pake, France yakaramba ichifambisa mauto ayo pasi rose. Kunyanya, pakanga paine mushandirapamwe waipokana neMoscow uye zvese Russia neUnited States zvakazotumirwa. Uye kwaiva nehondo muChina. Muna 1904, mushure mekufa kwaNapoleon III, Napoleon IV akatora chigaro. Akabata Japan gore rakatevera uye makore mashoma gare gare akapedza kukunda kweChina. Ipapo kuvhozhokera kweLatin America kwakatanga. Napoleon wechishanu akatonga muna 1933 akapedza kukundwa kwenyika dzese dzepasi nekusikwa kwehumambo hwenyika. Muna 1937, ndege yekutanga yakaitwa nemunhu mudenga yakaitika. Muna 1945, vanhu vakabhururuka vachienda kumwedzi. Uye muna 1957 kusvika Mars, uye gore rinotevera kuna Venus.
  Kwakanga kuri kukunda kwenzvimbo. Pakupera kwezana remakore rechimakumi maviri, mapuraneti ose eSolar System akanga atoshanyirwa nevazivi venyeredzi, uye kunyange mune dzimwe nzvimbo - paMwedzi, Mars, Venus, misha yakatangwa.
  Uye muna 2021, kubhururuka kwekutanga interstellar expedition kwakatanga. Humambo hweFrance, hwemarudzi mazhinji uye hukuru, hwakatora hutongi hwepasirese uye solar system. Uye zviroto zvake zvine simba pamusoro pechadenga!
  
  
  ZVITSVA ZVAKAWANDA ZVINOPOTSA MUNYIKA YEAIVENGO
  Kunyange zvazvo Rebecca akaponeswa kubva pakuurayiwa neIvanhoe ane ushingi, nyaya yake haina kupera. Pamwe ne adventure. Isaka akaita nepaaigona napo. Akatanga kukumbira kuti Rebheka adzorerwe zvishongo nenguo dzokumabvazuva dzaidhura. Asi chokwadi akarambwa.
  Izvo zvatova pfuma yekuraira, saka ndizvo, uye vaJudha havadikanirwi kushuma.
  Saka Rabheka akapedza nguva achitonhorera asina shangu, uye akapfeka nguo yemasaga chete. Hongu, asati aurayiwa, akanga asina shangu uye akakurura uye akavharirwa muchitokisi chemongi. Kwaitonhora nekunyorova uye kwaive nemakonzo. Apa Rebecca ainge angoti tuzu.
  Kuramba usina shangu mugomba uye mumugwagwa mumamiriro ekunze anotonhorera kwakatungamirira kune chokwadi chokuti musikana wacho akabata kutonhora kwakaipa uye akarwara. Isaka ndokukurumidza kupinza basa vanachiremba. Nokudaro, akashandiswa zvakanaka, kubatanidza muripo worudzikinuro kumakororo.
  Uye ini ndanga ndichitsvaga nzira yekuwana uye kuwana mari kune imwe nzvimbo. Zvakare, Richard the Lionheart akazivisa kuti mutambo mukuru wejousting uchaitwa maererano nekugadzwa kwake. Uye anokunda achawana mubairo mukuru.
  Panguva iyoyo Isaac akangoerekana aona mumwe mukomana akanga akapfeka bhurugwa pfupi asina shangu, akashama kusvika muchiuno asi aine mhasuru. Nyama dzake dzaive dzakanaka, uye dzakanyatsotsanangurwa pasi peganda rakatsvuka. Maererano nemitemo yeMiddle Ages, mukomana wacho akanga asiri muduku, asi ane chiso chemwana, chakatenderera. Zviri pachena kuti uyu achiri mwana uyo, kana akakura, anozova murume ane muviri wakasimba zvikuru.
  Isaac akabvunza mukomana uya achinyemwerera.
  Jaya iri rinodei?
  Mukomana, akatsika tsoka yake, akati:
  - Ndinoda kutora chikamu mumakwikwi e knights! Panguva imwe chete batsira mwanasikana wako anorwara!
  MuJudha mupfumi akashamiswa.
  - Uri chiremba here?
  Mukomana akapindura achinyemwerera.
  "Pasinei nechitarisiko changu choupwere, ndinotova noruzivo rwakawanda mukuuraya. Uye mumishonga zvakare! Uye zvakasununguka zvachose!
  Isaac akapindura nechido:
  - Wonderful! Zvakanaka ipapo. Iwe une mhasuru dzakasimba, asi dzichakwana here kutora chikamu mumakwikwi?
  Mukomana akati achinyemwerera.
  - Ndiunzire bhiza!
  MuJudha mupfumi akafinyama kumeso.
  - Sei!
  Mukomana akati nechivimbo:
  - Ndichazvityora!
  Isaac akati:
  - Zvakanaka, ndinotenda! Iwe une mhasuru dzakanaka kwazvo, kumabvazuva ungafara kutengeswa kune sultan's harem!
  Mukomana akapindura akakwakuka, akasvetukira mudenga kakawanda ndokudzvova:
  - Handizoregi!
  MuJudha akaridza muridzo achishamisika.
  - Unokurumidza sei uye unomhanya! Zvakanaka, ndichakupa bhiza nezvombo zvine pfumo nebakatwa zvemakwikwi. Iwe chete ndiwe uchandidzorera zvese izvi mumatatu!
  Mukomana akagutsurira musoro.
  - Zvakanaka, nekuti bhiza nezvombo nezvombo zvinoenda kune anokunda. Panyaya iyi, unogona kurwa.
  
  Akafara kwazvo, Isaka akati:
  - Murume wechidiki ... Zita rako ndiani?
  Mukomana akapindura achizvininipisa.
  - Oleg Rybachenko! Ini ndiri murwi anobatsira vasina simba, uye kazhinji ndinoshandira Russia. Asi panyaya iyi ndauya kuzoponesa mwanasikana wenyu. Sezvo bronchitis chirwere chinotyisa zvikuru nemitemo yeMiddle Ages. Uye kune vashoma vanachiremba vane unyanzvi vanogona kuponesa musikana!
  Isaac akapindura achisekerera.
  - Iwe unotarisa zvakanyanya kupfuura iwe?
  Mukomana akagutsurira musoro.
  - Hongu, ndave nemakore akawanda! Zvakaoma kana kuverenga kuti vangani, sezvo ini ndichifamba uye ndichigara munyika dzakasiyana. Asi ndaive nezviitiko zvakawanda uye maonerwo.
  MuJudha akati:
  - OK! Enda unoporesa mwanasikana wangu! Panguva ino, ndichatumira bhiza nezvombo. Hongu, uye zvino unoyera kukura. Unoratidzika kunge uchiri mukomana, asi mukuru uye ane mapendekete akafara. Yakareba seIvanhoe, uye pamwe iwe uchave wakafara mumapfudzi!
  Oleg akagutsurira musoro ndokuti:
  - Kurapa kwemwanasikana wako, ndinoda doro, mafuta, gumi nemaviri makapu madiki. - Achiona kumonya kwakaita chiso chaIsaka, mukomana akakurumidza kuwedzera. - Mikombe ndeyechinguva chete. Uye zvingavawo zvakanaka kuwana mafuta embira. Mukomana akachonya. Uye mwanasikana wako achave akanaka semutsva!
  Isaac akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Hongu, kungoita zvemashiripiti zvishoma! Zvakanaka, zvese zvichange zvagadzirira, enda uchengetedze mwanasikana wangu.
  Mukomana aipenya asina shangu, yeraundi, yepingi, uye isina huruva zvachose.
  Akatanga kupopota achitenderedza Rebecca. Musikana akanga acheneruka achikosora. Zvechokwadi, kusiyana nemukomana asingafi, akanga asina kujaira kutonhora. Mwanasikana wenyika yekumaodzanyemba, mumatsutso eBritain, akapedza usiku hwose asina shangu uye akapfeka jasi rimwe chete nesero rakanyorova uye rinotonhora, uye mazuva mashoma ari mumhepo yakachena. Pano uye kukanganwira kwete kwenguva refu.
  Uye zvino iwe unofanirwa kuisa mabhangi paari - iyo inonyanya kushanda mishonga yevanhu, iyo inobatsira zvikuru.
  Ganda raRebecca rakacheneruka uye harina kutsvuka. Akanyara akashama akatarisana nekakomana kaive netsandanyama kakanaka.
  Oleg Rybachenko akati achiisa chigunwe chake kumuromo wake:
  - Ndiri chiremba! Musandinyara!
  Musikana ndokunyemwererawo.
  Mukomana, uyo akanga atova neruzivo, akamuisira zvigaba. Musikana akagwinha gwinha.
  Asi Oleg akamupuruzira zvinyoro nyoro, akadonhedza pasi dzakakweshwa. Musikana asina kujaira aifamba nekanzira apa tsoka dzake dzakabaiwa nematombo. Uye nzira yekuurayiwa yakave inorwadza zvikuru kune musikana akapfuma akanga asina kujaira kuita asina shangu.
  Mukomana aimhanya asina shangu nguva dzese akati:
  - Tender, nyoro kwazvo!
  Uye akaisa zvigaba paari, kubva paive nemararamiro kumusana wemusikana. Asi mabhanga akabvisa chirwere ichi. Saka Rebeka akatora mukaka neuchi akarara.
  Mushure maizvozvi, Oleg akasiya murandakadzi murairo kuti arambe achipa mukaka neuchi uye malik, pamwe nemafuta emabheji.
  Uye akachimbidza kuenda kumakwikwi. Izvo zvinodikanwa kugadzira zvese bhiza nenhumbi dzokurwa nezvombo.
  MuJudha, kunyange zvazvo ane makaro, haasi benzi. Uye bhiza rakanga rakanaka uye nhumbi dzokurwa dzakanga dzisina kushata. Oleg akakwira muzvombo uye akanzwa kusagadzikana mavari. Kurwa kusina kupfeka kwaizova kwakanyanyisa. Asi pane mitemo yemakwikwi: munhu wese anofanira kunge akapfeka nhumbi dzokurwa uye akatasva bhiza. Pano, kurwa vasina kupfeka neminondo, ipapo Oleg Rybachenko akaparadza mauto ose neminondo.
  Mukomana akamhanya akatasva bhiza jena, uye akanga achitarisira kuhondo.
  Makwikwi aya akaitirwa muLondon. Ivanhoe akanga atopora kubva pamaronda ake uye aionekwa semumwe wevadiwa vemutambo. Richard weShumba pachake akanga achigadzirira hondo. Kuuya kwemauto kubva kune dzimwe nyika kwaitarisirwawo. Kunyanya Duke weAlba: murwi ane simba kubva kuSpain. Mutongi wechiFrench weGuise, mabharoni anobva kuGermany. Vazhinji varwi. Kunyange kubva kure Russia, Prince Ruslan akasvika. Kunyanya, kwete kubva kuRussia, asi kubva Kievan Rus.
  Saka kumiririra pano kwakave kwakasimba. Uye yaive nhangemutange isati yamboitwa ine mibairo.
  Mukundi aifanira kuwana chipfuva chegoridhe chese, chakaunzwa naRichard the Lionheart kubva kuPalestine. Uye chipfuva ichi chairema tani.
  Saka avo vanoda kurwa - sezviri pachena, vasingaoneki.
  Mutambo uyu, tichitarisa kuwanda kwevatori vechikamu, wakaitwa zvinoenderana nemukombe.
  Oleg Rybachenko akasvika pamusasa unokosha wevarwi. Zvombo uye bhiza, ichi chipasa, asi hapana anoda magwaro.
  Mukomana akarara mumusasa. Ava manheru mumwe mukadzi aiva netsika dzakanaka akauya kwaari. Achiona kuti pamberi pake achiri mwana uye akanaka kwazvo, akagutsurira musoro:
  - Ndichakushandira iwe mukomana mahara!
  Oleg akagutsurira musoro achibvumirana nazvo ndokuti:
  - Iwe haungazvidembi, ndine ruzivo rwakanyanya!
  Kekutanga mumakore, pfambi iyi ingangove yakasangana nema orgasms akati wandei uye yaitotaridzika kuva mudiki. Akabva agutsikana. Pasina nguva vamwe vasikana vakabva vaoneka. Oleg akati:
  - Unofanira kubhadhara zvepabonde! Uye kune bonde rakakura kaviri! Mari yegoridhe yeese orgasm!
  Zvifeve zvakabvuma ... Oleg akawana mari yakanaka, asi usiku hwose akavhara maziso ake. Vasikana vake nemukadzi vakauya. Vanowanzova vaduku uye vakanaka, asi iwe unogona kubata utachiona. Ichokwadi, Oleg mwana asingafi uye chirwere hachimutore.
  Asi ndakapera simba zvishoma kurwa kusati kwaitika ...
  Uye ipapo hwamanda inorira uye mutambo unotanga mangwanani. Apa mauto anopararira mumunda. Zvinoda kurwa kwakawanda. Kusarudzwa kwemazano akagomara kana akapinza. Zvimwe zvese zvinosarudzwa nemujenya.
  Oleg akawira kurwa muhondo yekutanga neGermany baron. Akanga ari muhombe uye achirema kudarika mukomana, uye ari murwi ane chiremera chose.
  Asi mukomana weterminator ane ruzivo uye unyanzvi. Uye kuitira kuti urege kudonhedzwa pasi nepfumo, iwe unoshandura zvishoma nhovo kudivi uye unyorovedze kurova. Uye unozvidyara nekushandura muviri.
  Oleg ane simba kwazvo, uye muvengi akapfurwa pasi pamwe nebhiza rake. Mukomana ndokuridza muridzo. Akatopfuura nemuhondo dzakawanda munzvimbo dzakasiyana-siyana. Uye akarwa neThird Reich mune chadenga chakafanana umo maNazi akatanga kutora nyika yose, uye chete ipapo akarwisa USSR. Uye kwaiva kufamba kwakasimba kwavari.
  Uye mukomana wacho akarwa naMargarita, musikana asingafi, uyo aimbovawo munhu mukuru. Uye navo vana vakanaka uyewo vasikana vanenge vasingafe. Vakuru vatanhatu vakarwa neuto rakatora inenge nyika yose. Uye akaratidza hugamba hwakakura.
  Uye zvino makwikwi. Hazvina kuoma dhiri. Uye kumukomana wepamusoro, kurara nepfambi hakusi chipingamupinyi.
  Mwana akawana mubayiro wake wokutanga: bhiza, zvombo nezvombo. Kazhinji varwi vaivadzikinura nemari. Saka kana iwe uri murwi akanaka, saka kutora chikamu mumakwikwi kunobatsira kwauri.
  Zvadaro imwe hondo ... Panguva ino mujenya wakaunza Oleg kune ane simba Duke weSpain weAlba. Yaionekwa semurwi akanakisa weSpain. Zvingave zvakanyanya kufadza kurwa naye kusvika kumagumo, asi zvakawanda zvakawanda.
  Muvengi akanga ari hofori, uye akayera katatu kupfuura Oleg. Mukurwisana nepfumo, uremu hurema hunokosha. Uye bhiza riri pedyo neAlba ndiro dhizaini. Pamwe chitunha chakadaro chingava chidiki kukupwanya.
  Oleg akanga asina ruzivo rwakawanda mumakwikwi. Aiwanzorwa zvishoma zvakasiyana. Asi iyo yese yekurwa chiitiko chemukomana weterminator yakakura.
  Saka akaenda. Mapfumo anopinza uye anopinza.
  Alba akamhanyira kwaari nespeed. Bhiza rake, kunyange zvazvo ibhiza rinodhonza nesimba, rinomhanya zvikuru. Oleg, zvisinei, anokurumidza kupfuura hofori Alba pachake. Zvino mukomana wakati aswedera, akasiya pfumo ndokurova muvengi mumaziso. Kurova kuri kupwanya, uye nepasi pecollar yehull. Alba akabhururuka kubva pabhiza rake raiva nesimba ndokudonha. Kunyange mazino mashoma akadonha.
  Oleg akakunda, ndokuti achinyemwerera:
  - Chipo chinokosha chemuchato!
  Kukunda kwakaita mukomana uyu. Mambo Lionheart pachavo vakakwazisana naye, vachiti:
  - Iwe uri murwi ane simba! Unobva kupi?
  Oleg akapindura achinyemwerera:
  - Bvumira uku ukuru hwako hunyarare!
  Heino hondo yechitatu yevarwi. Zvakanaka, hondo nhatu pazuva dzakawanda, pamwe kana ina ichave nenguva.
  Oleg akanga zvino achirwa nemurwi wechirungu. Iyo knight yemuno haina kukura seAlba, uye yaitaridzika kungwarira.
  Asi unogona kuona murwi ane ruzivo uye akasimba.
  Oleg, kunze kwetsika, akaparadzira bhiza rake uye akarova, achiisa mukati uye achishandura muviri, uye zvechokwadi iye pachake akanga achifamba kubva papfumo.
  Zvakare akawisira pasi muvengi zvisingaite. Hazvina kuoma uye unowana chivimbo.
  Saka murwi wechitatu anokundwa.
  Kumbomira kwekanguva uye mabiko evakundi. Huwandu hwevatori vechikamu hwadzikira. Uye vakadya zvakawanda.
  Oleg akabvisa ngowani yake. Vazhinji vakashamisika kuti aive mudiki, kunyangwe ndebvu dzake hadzina kukura.
  Mukomana akadya chaizvo uye akatanga kuremerwa.
  Mudzivisi wake akatevera aiva murwi akanakisisa muFrance - Duke weGuise.
  Ko, wadii kutya mapere musango.
  Mutungamiriri weGuise aive akapusa, anehunyanzvi, akakura, akareba, aine mapendekete akafara.
  Sezviri pachena, murwi akachenjera.
  Oleg Rybachenko akasarudza kuti aizomukunda nenzira iri nyore.
  Apo vatasvi vakapararira, ndokubva vatanga kuungana. De Guise akacheka nepfumo rake ndokuedza kurova mukomana mumuviri, kupfuura nhovo. Asi Oleg, aine mhinduro yakakwana, akakwanisa kuenda, uye iye pachake akatakura pfumo muchipfuva zvokuti rakatyoka. Chokwadi, akawedzera muviri.
  Uye de Guise akabhururuka ndokurovera zvekuti ropa rakabuda mumuromo make. Heino kurova.
  Mukomana akaseka ndokuti:
  - Usatya!
  Iyi yaive hondo yekupedzisira yezuva iri. Kwasara mamwe mana kune anotevera.
  Oleg akafara.
  Asi akanga asina nguva yekuzorora. Zvekare vakauya kuzoda kubata maorgasms ehure. Uyezve, vakamutumira rudzikinuro rwenhumbi dzokurwa nadzo namabhiza. Uye nhumbi dzokurwa nadzo dza de Guise, somuenzaniso, dzakanga dzine hurungudo, uye mari yacho yakanga yakawanda.
  Chokwadi, Isaac aifanirawo kubhadhara chikwereti chacho. MuJudha airatidza kusagutsikana nezvaari. Kuti akarayira kudzorera chikwereti katatu chete, asi zvingadai zvakava zvishanu, kana kunyange kagumi. Zvisinei, Oleg, achiona kuti muJudha ane makaro akanga achitambura, akamupa mamwe makumi maviri endarama, achifarira Rebeka, sechipo chemusikana.
  Ipapo akashumira zvifeve zvakare. Uye yakakwidza mutengo kumakoini maviri egoridhe. Asi zvakadaro, kwaive nevakawanda vaida. Nevakadzi vashoma vaikudzwa vakauyawo. Ivo zvakare vaida kubata a fabulous orgasm, kana kubata nhumbu kubva kune ane mbiri knight.
  Zvakare Oleg Rybachenko haana kurara usiku hwose uye akashanda. Asi izvi kazhinji zvakanaka. Yakadaro gigolo rechidiki rawana mari yakawanda sei.
  Uye mamwe mana akarwa asati agamuchira mukombe.
  Uye muvengi wekutanga murwi anobva kuAfrica. Yakakura kwazvo. Zvakanaka, hofori zvayo, kureba kwemafiti masere. Uye huremu hwemapaundi hunosvika makumi maviri. Nekuda kwehuremu hwaakakunda. Haana kurwa kunyange ari pabhiza, asi akatasva ngamera huru. Uye akaparadza munhu wese.
  Chii chingarwirwa nemunhu mutema. Oleg Rybachenko akatofara kuti muvengi wake aiva hofori yakadaro. Zvainakidza uye zvainakidza.
  Mukuwedzera, matanda akakamurwa, uye zvaikwanisika kubhejera iwe pachako uye, kana wakakunda, uwane chimwe chinhu.
  Oleg akaimba kuti:
  - Ini ndiri knight yekutenda pamabvi evashefu,
  Vavengi veRussia, ndichatsvaira pamusoro penyika!
  Uye saka mukomana akazvitora uye akagadzirira zvishoma kurwa, akazora nhoo namafuta.
  Murwi mukuru mutema akamurwisa ... Oleg akamhanyira kwaari. Muvengi ari pamusoro pengamera, uye anosimuka sedombo. Chokwadi, murwi akadaro hakusi nyore kuodza mwoyo.
  Oleg akasiya dreck yakakura yemuvengi ndokurova muvengi pane zvombo.
  Pfumo romukomana rakavhunika, asi muvengi, achidzedzereka, akaramba. Oleg akaridza muridzo, zvechinyakare pasi pekora yezvitunha hazvina kubatsira.
  Mukomana weterminator akapiwa rimwe pfumo ndokubva vaparadzana zvekare.
  Oleg akasarudza kuti zviri nani panguva ino kurova muvengi mu visor. Izvi zvinopa mhedzisiro, kunyangwe zvichave zvakanyanya kuoma kurova.
  Mhare yeAfrica yaive nehungwaru uye panguva iyi yakanongedzera pfumo pachipfuva chebhiza. Asi Oleg, achiona mukana wakadaro, akakwanisa kutamisa bhiza rake parutivi. Kunyangwe zvishoma uye kukwenya bhiza. Oleg, mukutsamwa kukuru, akamurova nepfumo kuitira kuti pavisor yaakaputsa nepakati pemazariro, pfungwa yacho yakapinda muuropi. Kurova kwacho kwakauraya. Zvaisapesana nemirairo. Chimwe chikamu chezana chevarwi mumakwikwi, kunyanya avo vane mapfumo anopinza, vakafa.
  Zvisinei, zvakava zvisingatarisirwi. Uye chitunha chemuvengi chakadonha kubva pangamera.
  Kukunda kunobwinya. Bhiza chete ndiro rakanga rakuvara zvishoma. Uye Oleg akazora kureba kwenguva refu nekuporesa balm. Uye izvi, zvechokwadi, hazvina kuwedzera hutano kune bhiza.
  Uye muvengi anotevera anobva kuRussia. Panguva ino Prince Ruslan. Zvakare murwi mukuru uye anokurumidza kwazvo. Oleg haana kunzwa kufara zvakanyanya mushure mehusiku hutatu hwekusarara.
  Zvakadaro, mudzvanyiriri wake aive anetawo mushure mekurwa kushanu.
  Oleg akarara kweawa imwe chete. Kurara kwake kwakanga kwakadzikama uye akarota chimwe chinhu kubva pane zvakaitika kare.
  Hongu, varwi vatanhatu vakatora vaNazi venguva yaStalin naFuhrer, vachivaparadza zvachose pamwe chete nematangi.
  Oleg Rybachenko akaita uta nevashambadziri vake, achicheka mauto efascist. Uye ipapo negumbo rakashama, mukomana anokanda tsono dzakapinza uye dzakapinza, achiuraya vanopikisa uye matangi.
  Uye zvakare, sezvo nightingale gororo rinoridza muridzo. Uye makunguwo akavhunduka achawira pamauto eNazi.
  Mukomana weterminator akabva ati:
  - Mukomana mudiki akawana murazvo wemoto,
  Hongu, imi maFascists, maiwe, hapana rombo rakanaka!
  Margarita akaparadzawo vaNazi zvikuru. Asi panguva imwe cheteyo, akakanda madhisiki matete netsoka dzake. Vakadimbura misoro yevarwi venyika yezuva raHitler rinopisa uye hunde dzematangi.
  Musikana akaridza muridzo panguva imwe cheteyo, ndokuti:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Uye makunguwo akadonha, achirova vaNazi sechimvuramabwe uye akawanda ematangi akapiswa.
  Kwete chete vana vekusingaperi nevasikana vana varoyi vakarwa. Hondo yeRussian Red Army yakatarisana nemapoka makumi matatu eNazi yakaratidza simba risingachinji.
  Ukuwo Natasha akatora, akatema guyo neminondo. Varwi vevavengi vakapwanyika. Uye ipapo netsoka dzisina kupfeka akatanga imwe boomerang. Akacheka huro dzevaNazi uye hunde dzematangi.
  Uye kubva pazamu dzvuku paipisa pururu, vachiimba.
  - Kubwinya kune yakakura Russia!
  Zoya haanawo kupa vadzivisi vake mukana. Aicheka, nguva nenguva, achirebesa minondo nemasoja nematangi. Uye ipapo, nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena, akakanda tsono dzine muchetura. Uye mushure mekunge mazamu ake matsvuku aburitsa mheni yese yakanyungudutsa mastoni eGerman.
  Murwi akaimba:
  - Russia ndiyo nyika yedu!
  Ndichagara ndakatendeka kwaari!
  Uye kuti pulsar inopfura sei kubva paguvhu remusikana. Hongu, pwanya maNazi kuita zvidimbu zvakabvaruka zveganda. Uye ipapo achatora matangi.
  Augustina zvakare haapi mafascist mukana. Mhangura-tsvuku yebvudzi remusikana we terminator inobhururuka mumhepo senge proletarian banner.
  Uye akashama, akacheneswa makumbo anokanda zvipo zvinouraya zverufu. Chii chisingape mukana kune mauto kana matangi eWehrmacht.
  Panguva imwecheteyo, murwi anokanda kunze zvidimbu zvinopisa zvemashiripiti eplasma inonyunguduka simbi kubva kumazamu eruby. Uye usakanganwa kuchema:
  - Kubwinya kune Motherland - kurarama pasi peCommunism!
  Uye kubva paguvhu rake rakatenderera, semheni.
  Svetlana ariwo muhondo. Iye musikana akanaka kwazvo. Uye anorova vaNazi neminondo. Uye asina makumbo, ane nyasha ndinokanda mapanga erufu. Kuti vakagura misoro yevaNazi uye vakagura shongwe dzemotokari dzinorema uye dzepakati.
  Uye kubva kumazamhu estrawberry icharamba ichiburitsa corona discharge. Uye izvi zvakanyanya kupfuura zvinouraya, kunyanya kumatangi nendege.
  Uye murwiwo kubva paguvhu achakundwa nechipo chokuparadza.
  Uye kuimba:
  - Kubwinya kuRussia huru! Mwari anogona kutiponesa!
  Uye mauto eRussia ari kupfura maNazi kubva kune yakakurumbira pfuti yeMosin. Zviviri zvepfuti zvinoshanda zvakare. Pfuti dzakarira. Imwe yekutanga yeRussia jet mortars yekuwedzera simba "Andryusha" iri kushandawo.
  Masoja euto reSoviet akanga akanyatsogadzirirwa. Vanorova nemazvo uye vane chirango chakanyanya.
  Oleg Rybachenko, achicheka vaNazi, vose vacheche uye matangi uye kunyange ndege, vakafunga kuti: vanhu vedu vakakwanisa sei kurasikirwa neNazi mune imwe nzira yechokwadi?
  Zvinonyadzisa zvachose! Asi vokuRussia vari nani. Iyi ndiyo nzira iyo varwi veSlavic vanobaya masoja madiki, machena uye matema nemabhayonet uye anoputika matangi nemagirinedhi. Kwasara zvishomanana kuti ukunde. Uye uto ramambo rine mhare zvikuru. Heino mumwe muRussia, ane dumbu rakashama, musikana wepfuti achipfura mauto eGerman. Mu skirt pfupi uye asina shangu musikana uyu, asi anotumira mabara zvakakodzera.
  Uye Oleg Rybachenko anocheka neminondo. Uye ipapo achakandawo boomerang nemakumbo asina vana evana, achigura muvengi nematangi. Uye kana mukomana achiridza muridzo...
  Uye zvakare, makunguwo achawira sei maNazi. MaNazi haana mukana mushure meizvozvo. Uye kurwisa ndege zvakare.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi akaridza mhere:
  - Kubwinya kune yangu cosmic Fatherland!
  Margarita, musikana uyu asingagumi ari kupisawo muhondo. Uye anocheka nemasaber, ane mukurumbira. Uye kuridza muridzo sei boka remakunguwo rinorova kubva kumusoro richipwanya misoro yevaNazi, uye nemumaburi eshongwe dzematangi echifascist. Uye netsoka dzakashama, dzakaita sedzemwana anokanda mabhoomerangs kuitira kuti varwi venyika ye infernal fascist zuva vawire mumakumi mazhinji.
  Marguerite akati:
  - Mudiwa wangu Russia - mhuri ine hushamwari yevanhu!
  Natasha akacheka vaNazi nebakatwa. Akabaya tsono dzakawanda nezvigunwe zvake. Vakatora uye vakarambira maNazi uye vakaputitsa gumi nemaviri matangi. Musikana uyu, zvisinei, haana kukanganwa kuburitsa corona kubuda kubva mumazamu ake matsvuku.
  Uye kuti mheni ichakandwa sei kunze kweguvhu nemhedzisiro inouraya, kunyanya kumatangi nendege.
  Musikana akaridza mhere:
  - Ndichava mukuru kwazvo!
  Zoya zvakare anorwa muhondo yemusango. Uye minondo yaro inopenya semvura zhinji yebhanan'ana, hova dzezhenje dzinopisa dzinopisa dzichicheka matangi sebhata nebanga rinopisa. Uye tsoka dzemusikana weterminator dzakashama dzinokanda tsono dzine maNazi sehedgehog.
  Uye mapfumo anouraya ekuparadza anobhururuka kubva muminyatso yakatsvuka uye ndege nematangi anopisa kubva mazviri. Murwi anorwa zvakanyanya muchitarisiko uye muzviito.
  Runako runocheka maNazi, ndege nepfuti dzinozvifambisa, kwete kuvapa tsitsi.
  Uye musikana wekurwa anoridza mhere:
  - Kubwinya kune Motherland!
  Augustine muhondo haazivi rugare, uye hasha dzechisimba dzinopisa naye. Uye anocheka vavengi semakabheji ane sabers. Meso ake anopisa semaradhi. Uye tsoka dzisina makumbo, semapepa, anokanda mameseji ekuparadza anotsemura ndege dzematangi.
  Uye minyatso ine ruby-ruvara inotumira hova dzemashiripiti eplasma kune maNazi zvekuti hapana chinogona kurwisa.
  Asi kana mheni yemashiripiti ichibhururuka kubva muguvhu raAugustine. Uye achapwanya boka rose revavengi pamwe chete nematangi.
  Musikana akaridza mhere.
  - Mbiri kuna Mwari Wemasimbaose tsvimbo!
  Svetlana ari kurwisana nemhomho yesango. Uye musikana sei kurova ne butterfly. Uye netsoka dzisina shangu, nzira yekuvhura boomerang nyowani yakagura shongwe dzemota. Hyper class warrior uye natural blonde.
  Uye sei tsunami yemabhururu emashiripiti ichasunungura kubva kune sitirobheni nipple. Uye akaritora ndokupwanya muvengi, sokunge kuti chando chapwanyika nokurova kwebakatwa. Uye kubva paguvhu akanga abudiswa necorona. Huremu hwematangi akanyunguduka, ndege zhinji dzakatsva.
  Svetlana akanyora paTwitter achiti:
  - Musikana anoda kuuraya,
  Hoyu musikana!
  Oleg Rybachenko anorwa setitan chaiyo. Mukomana weterminator murwi akapererwa. Uye netsoka dzakashama dzemwana achaburitsa madhisiki akati wandei anocheka vavengi, simbi yematangi yakaita setsono tsvuku-inopisa yechando.
  Uye kuti mwana wekarate anomhanyisa sei windmill.
  Uye kana akaitora ndokuridza muridzo pamusoro pemapapu ake. Kuti boka rose remakunguwo richatora nekudonha pasi. Uye makondohwe vatungamiri veNazi.
  Uye zvino ichapfira kunze kwepombi ... Uye yakabvarura kukwana kwechirume kwezana rose refascists uye matangi ane ndege. Avo kubva kurwadziwa kuvhunduka akatora uye okochurilas.
  Munyori mudiki akaridza mhere:
  - Nezve communism muRussia!
  Margarita, mukutsamwa kukuru, achapfira vaNazi, uye hova dzemashiripiti dzeplasma dzakabhururuka dzichibuda mumuromo make. Uye vakaparadza vaNazi kusvika kumapfupa chaiwo. Uye matangi akanyunguduka, uye ndege dzakanyungudika mumambure emoto.
  Murwi musikana ane bvudzi regoridhe.
  Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzinokanda zvinhu zvinobaya uye zvinouraya zvokuti chete zvidimbu zvenyama yakabvamburwa zvinobhururuka kubva kumaNazi, uye hunde kubva mumatangi.
  Uye vasikana vakaparadzanawo nemoyo wese ...
  Vakatobvisa panty. Pashure pacho, kuparadzwa kwevaNazi kwakafamba zvakanaka zvikuru.
  Natasha akarova varwi vachena nevatema. Uye zvino tsoka dzake dzisina kupfeka dzichakanda magirinedhi akawanda, uye kubvarura hondo yose yeNazi nehombe huru yematangi. Uye kubva pamazamu matsvuku achaburitsa masaisai anounza kuparadzwa kwevaNazi, sekufamba kwemauto etsunami, kune vacheche nematangi ane ndege.
  Uye kubva paguvhu zvichatora mheni inouraya sekutiza, uye inopisa boka reNazi, uye kubva kwavari zvitunha zvakatsva zvakasara uye matangi matatu pamwe chete navo.
  Uye pakupedzisira, sekunge kubva pachifuva chaVenus, musikana akanaka, pulsar inouraya ichabhururuka kunze, iyo, ichikura muhukuru, yakaitora, yakakungurutswa, uye yakapisa hondo yose yeNazi nematangi zana, kusanganisira akati wandei. Mbeva, pakarepo.
  Mhare yakadzvova.
  - Nokuti communism huru!
  Zoya akatora uye akaita musanganiswa, achirebesa zvakanyanya neminondo, achicheka shongwe dzematangi. Uye murwi wechidiki wekunze akaitora uye akaivhura nemadhisiki, akasanganiswa nebhomba repizi. Uye achabvarura maJapan mazhinji. Uye zvino kubva kune raspberry nipples ichazvitora uye kusunungura rukova rutsva rwemheni. Uye pwanya vavengi kuita machipisi ane madiki machipisi. Uye hapana chakasara pamatangi.
  Uyezve kubva paguvhu, sekunge yarohwa nemalaser matanda. Uye mapoka evaNazi achaparadzwa. Uye matangi anowanzorasikirwa neshongwe, ma roller akaputsika anobhururuka kubva paari.
  Uye mukupedzisa, sekubva kune grotto yeVenus, murwi ane bvudzi ruvara rweshizha regoridhe anokanda kunze kunotyisa kwesimba. Uye ichatsvaira varindi veNazi nematangi akawanda nendege nepfuti dzinozvifambisa. Ava varwi vakaoma.
  Mhare yakadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kune communism yaStalin uye Tsar Alexander III!
  Oleg Rybachenko akamuka uye akagadzirira kurwa kutsva. Muvengi wake Ruslan akasvetuka pabhiza.
  Zvakanaka, varwi vaviri veRussia vari kurwisana. Kunyange zvazvo Ruslan achitaridzika akakura, muvengi wake anokurumidza uye ane simba.
  Saka vakamhanyirana.
  Oleg Rybachenko akatora kurova kwepfumo panhovo ndokuenda parutivi. Uye rova muvengi nekutendeuka nemuviri wakavharika. Uye pfumo rake rakavhunika, asi muvengi akabhururuka pamwe chete nebhiza rake.
  Mutasvi akagara zvakasimba, asi bhiza rakapfuura. Oleg akahwina zvakare uye akawana mukombe.
  Uye kurwa kwapfuura aive nemari.
  Oleg mushure mekukunda uku akanga atogadzirira semifinals. Uye mukwikwidzi wake anofanira kunge ari Richard the Lionheart pachake. Tarisiro huru.
  Asi dombo vana vakadya pamwechete.
  Vasikana vakanaka vakavashandira. Pasinei netsika dzakasimba dzeMiddle Ages, vasikana vakanga vasina misoro, masiketi mapfupi uye vasina shangu.
  Marabhoni ane mavara anorukwa mubvudzi rakatsvuka revasikana.
  Vakapa zvokudya newaini.
  Richard the Lionheart akati:
  Uchiri muduku zvikuru mumakore. Hauna kana ndebvu. Asi murwi akasimba kudaro uye asina kujairika. Kana uchida, ndichakuita mukuru wavarindi vangu.
  Oleg Rybachenko akapindura nokutendeseka:
  - Handidi, asi nokukurumidza ndinofanira kubva kuBritain. Uye ndichamanikidzwa kurwa mune imwe nyika nemamwe mauto. Saka, maiwe, handichakwanisi kukushandirai!
  Ivanhoe nechivimbo akati:
  - Ndinogona kuzviita!
  Oleg akamutarisa. Kunyange zvazvo Rybachenko aiva mumuviri wemukomana wemakore gumi nemaviri, Ivanhoe akanga akaenzana naye. Uye mumapendekete, kunyange mukomana ane tsandanyama aiita seakafara. Asi neimwe nzira jaya iri risina simba rakakunda. Richard the Lionheart ndiye musoro waIvanhoe wakareba uye wakafara zvakanyanya mumapfudzi. Uye wechina knight musoro wakareba kupfuura Richard pachake. Uye chii ... Misoro miviri yemusoro uye kanenge katatu kukora, asi Ivanhoe anoonekwa seanodiwa.
  Pamwe vachasangana mufainari. Zvinonakidza kuti Ivanhoe anokunda sei avo vakakura uye vanorema kupfuura iye. Uye ndiani akamudzidzisa nzira yakadai yefiligree yekukwikwidza mutsimba.
  Oleg akadya nyama uye akanwa waini ... Chigaro chakasununguka uye unogona kurara kwemaawa akawanda.
  Kunyanya sezvo Richard aive akarara. Mukomana weterminator akarota nezveimwe yemabasa ake apfuura;
  Zvechokwadi, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, vasikana vana varoyi uye izvi zvakakomba zvikuru. Asi kunze kwavo, hongu, pachava nemamwe hits.
  Oleg Rybachenko anopfura kubva muchina pfuti ane akagadziriswa cartridges. Anoita semukomana ane mhasuru zvikuru anosvika gumi nembiri, akapfeka zvikabudura chete uye asina chipfuva. Paakanga akura, akava mwana asingagumi akagamuchira kusafa. Uye iye zvino ari kushanda pairi mumamishinari akasiyana-siyana. Uye aimbova munyori wengano dzesainzi anochida.
  Margarita anotaridzikawo semusikana wemakore gumi nemaviri, asi aive munyori mukuru akatengawo kusafa mukutsinhana kwekupedzisa mishoni dzakasiyana. Musikana anorwa uye anorova kubva muchina pfuti.
  Mukuwedzera, Oleg Rybachenko anochekawo neminondo inorebesa makumi akawanda emamita. Mukomana wacho anokandawo magirinedhi nezvigunwe zvake. Uye haakanganwi kurutsa kubva paguvhu remheni kuti maChinese akakangwa semabhabhi.
  Asi kuridza muridzo kunoshandawo chaizvo. Ipapo makunguwo anoyerera anoziya uye maChina anorohwa, uye kunyange ngowani hadzibetseri maChina.
  Mukomana anochema achiti:
  - Kubwinya kune USSR!
  Iyi mishoni inofadza chaizvo, asi hapana dzakanyanya kunaka. Pano mune chimwe chakasikwa, vasikana vechiGermany varoyi: Gerda, Charlotte, Christina, Magda vakagadzira tangi yakasiyana - "Panther" -2. Iyi mota yakabuda ine yakaderera silhouette, nzvimbo yekufambisa uye injini pamwe chete uye mhiri kwetangi. Nhumbi dzepamberi dzechikepe chaive 120 mm pamateru makuru, mativi aive 82 mm pamateru, turret yaive 150 mm pamateru makuru. Uye 88mm cannon ine yakagadziridzwa ballistics uye mwero wemoto.
  Motokari iyi yakatodzivirirwa zviri nani kupfuura Tiger-2, uye chikepe chaingova matani makumi mana chete.
  Izvi zvakabvumira kuti itange kugadzirwa muzhinji mukudonha kwa1943, ine injini yekare ye700 horsepower.
  "Panther" -2 pakarepo yakava tangi yakanakisisa yeHondo Yenyika Yechipiri, uye maGermany akatanga kukunda.
  Uye vakatosvika pedyo neMoscow, uye boka rokumhara revarume vakanga varova rakavatema ndokuvafuridza.
  Zvisinei, kuuraya maGermany hazvifadzi kurudzi ruchena, uye zvechokwadi varwi veyero havasi tsitsi.
  Kunyanya ikozvino kuti China yakaparadzira hutachiona pasirese!
  Kusanganisira muRussia. Saka ngatikuye izvi zvekudenga!
  Margarita anochekawo maChina nemapakatwa akareba. Uye anozvipfura nepfuti dzemuchina - bara rega rega riri pachinangwa. Uye nezvigunwe zvetsoka zvisina nyasha anokanda magirinedhi anouraya.
  Uye kuti mheni ichasunungura sei kubva paguvhu, vavengi, kunyatsoparadza uye kupisa nekunyungudusa matangi.
  Uye kana musikana akaridza muridzo, zvinobva zvaita sekuvhara.
  Uye makunguwo ari kuwira pamusoro peChina uye anodonhedza ndege.
  Musikana anodzvova:
  - Kubwinya kune communism!
  Iyi ndiyo nzira iyo vana vasingafi, kana vakura, vakatora maChinese. Asi vamwe vasikana vana-varoyi, zvisikwa zviduku zvisingagumi, vanonyatsopura humambo hwekudenga.
  Natasha anopa kuputika kwepfuti dzemuchina nemakaturiji anogona kushandiswa zvakare. Uye ipapo anovhomora guyo neminondo yake muhupamhi mamita zana!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe zvake anokanda girinedhi yesawdust uye yakanyoroveswa mupoto. Inoputika sebhomba revacuum. MaChinese akaputika nematangi awo echinyakare anobhururuka kumusoro. Uye ipapo musikana anokanda mheni kubva muminyatso yake tsvuku, anopisa mauto eChinese ari mupenyu. Uye pulsars yekuparadzwa inokandwa kunze kubva paguvhu.
  Vanopwanya ndege semashavishavi anopisa ndege dzeChina mutochi.
  Asi hunyengeri hwekorona, apo tsunami dzemashiripiti dzinotyisa dzinobhururuka kubva pachipfuva cheVenus, dzinopisa maChina semurazvo wegehena.
  Natasha akabva ati:
  - Kubwinya kuNyika yeUSSR!
  Zoya zvakare ari pakurwisa. She is a class girl in general super. Uye anocheka neminondo, uye anopfura nepfuti. Uye ma cartridges pano haaperi, uye vanocheka vavengi zvachose. Uye kana tsoka dzemusikana dzisina kupfeka dzichikanda magirinedhi, kubvarura mauto eChinese. Uye zvakare kubva kumazambuko erapibheri, pulsars inopisa iri kurova - kubvarura shongwe dzematangi.
  Mheni dzakabuda paguvhu remusikana aive nebvudzi regoridhe. Uye mazana evarwi voUmambo hwoKudenga akagochwa kusvikira afa.
  Uye heino grotto yeVenus yakaburitsa chamupupuri chinouraya. Yakapfuura nejeko rerufu pamauto eChina.
  Zoya tweeted:
  - Kunyika yaamai naStalin!
  Augustine akaseka, uye achibudisa mazino ake, achibudisa mazhenje ezuva achipisa maChina, akati:
  - Stalin haasisipo!
  Uye akapa pfuti huru, uye akacheka neminondo yakareba. Uye ipapo zvigunwe zvisina zvigunwe zvakakanda magirinedhi. Vakatsemura maChinese akawanda. Uye kubva kumazamu erubhi erunako akabhururuka mheni yekuparadzwa nekuparadza. Vakapisa varwi vakawanda kubva kuKudenga Empire. Uye nhamba huru yeChinese yakabvamburwa nemapulsars achibhururuka kubva paguvhu, pamwe nematangi. Vanopisa zvikuru uye vachifema moto.
  Asi chipfuva chaVenus chakatora chikashanda. Uye vadzivisi vazhinji vakatora ndokupisa.
  Augustine akati:
  - Nekuda kwehukuru hweUSSR!
  Svetlana muhondo ndiye anotonhorera, uye ane utsinye. Uye akabva aridza pfuti dzemuchina, achicheka vavengi kubva kuChina kuita zvidimbu neminondo refu.
  Asi kubva sitirobheri minyatso mheni yakasvetuka kunze kuti vakapisa vadzivisi pasina tsitsi uye umambo hwekudenga huri mumoto, uye shongwe dzakabvarurwa kubva matangi ayo.
  Zvigunwe zvisina zvigunwe zvetsoka dzechisikana zvakakanda bhomba ndokuuraya maChinese mazhinji. Uye chitsitsinho chisina chinhu chicharamba chichikanda sei pulsar yekuparadza, kubvambura vadzivisi.
  Uye kubva paguvhu, mheni yakakangwa chiuru chemauto eChinese.
  Bva, apo chipfuva chaVenus chakashanda, chakatowedzera hasha.
  Ipapo Svetlana akadanidzira:
  - Yecommunism pasirese!
  Vatanhatu vacho vakashanda zvinobudirira zvikuru. Uye akaita zvekupenga, zvehasha.
  Asi ipapo boka revasikana veThird Reich rakabatana navo. Vakaenda ne AG-800 yakatonyanya kusimba nepfuti sere nepfuti makumi maviri. Uye vasikana vakadzora zvose izvi nerubatsiro rwemufaro.
  Gerda akadzvanya mabhatani nezvigunwe zvake zvisina kubereka, akatumira projectile inoputika ndokugunun'una:
  - Kubwinya kune hushamwari hweAryan!
  Charlotte akatsikirirawo tsoka dzake dzisina kupfeka pamabhatani emufaro, akapfira chipo cherufu akagomera:
  - Kubwinya kune communism!
  Christina akachitora ndokudzvanya zvigunwe zvake zvakashama pamabhatani ndokukoira:
  - Aryan communism!
  Magda, achiridza pfuti, uye nekushandisawo tsoka dzake dzisina kupfeka, akati:
  - Aryan communism pachayo!
  Vasikana vanobva kuThird Reich vanoda kutema maChinese. Tinofanira kubatsira hama nehanzvadzi dzedu dzechiAryan muhondo neChina. Uye nyika ino inoona nyika yese kunge yakasvibiswa neCoronavirus yayo.
  Gerda akadzvinyirirwa zvakare nezvigunwe zvake zvakashama, achikandira kunze projectile ndokuti:
  - Hatisi kuzorega iyo yero empire imuka! Hatikusiye uchiparadzira mavhairasi pasi rese!
  Charlotte akadzvanyawo mabhatani nezvigunwe zvake zvakashama ndokudeedzera:
  - Chokwadi hatidi!
  Christina, achishandisa mazamu ake matsvuku, akapfurawo varwi veyero veKudenga Empire, akapa:
  - Kune ramangwana reAryan!
  Magda, achiparadza makumbo akanaka emauto echiChinese neminwe yake, akagunun'una:
  - Kune yepamusoro-soro yeAryan kubudirira!
  Uye ipapo pakanga paine Third Reich disc-ndege mudenga. Uye izvi zvinobva kune imwe nyika. Ikoko Fuhrer akakwanisa kutora Moscow shure muna makumi mana nerimwe gore. Zvakaitika sei? Japan yakarwisa kumashure muna Chikunguru 1941, uye yakarovera pasi mauto eSoviet muFar East. Nekuda kweizvozvo, pakanga pasina masimba akakwana ekudzivirira kweMoscow, uye guta guru rakadzokera muna Gumiguru 1941 ... Uye mushure meizvozvo, Red Army manejimendi yakagumbuka zvachose, uye Stalin aive nechirwere chemoyo. Kukunda nekukurumidza pamusoro peUSSR kwakabva kwaita hondo yenguva refu neBritain neUSA. Mukufamba kwaro, ma discos akagadzirwa, ayo aitenderedzwa nejet laminar uye akanga asingagoneki.
  Uye mushure mekukunda America, masosi anobhururuka akatokwanisa kushanyira Mars uye akawana hydrogen-pumped lasers.
  Albina naAlvina vakapinda nendege kubva kune imwe nyika yakaenzana padhisikiti ine matanda ekurwa kuti vabatsire USSR.
  Uye pano ivo, zvakare, vasina shangu uye mune bikini. Varoyi ava vakambotanga kurwisa kuSpain, uye vakapfuura nemuhondo dzose huru dzeHondo Yenyika Yechipiri. Uye zvino pamotokari yehondo muhondo.
  Albina, nezvigunwe zvake zvakashama zvemakumbo anonyengerera, akadzvanya mabhatani emufaro, akaridza danda rakacheka ndege dzeChinese ndokudanidzira:
  - Aya ndiwo mashura ehunyanzvi hwedu!
  Alvina zvakare, neminwe yake yakashama yemakumbo akanaka, akaburitsa danda pamatangi eHumambo hweKudenga, akaadimbura uye akarira:
  - Hukuru hweBaba vanesu!
  Vasikana vaTerminator vakabva vaputika nekuseka pamwe chete. Ndivo vakarwa vakadai uye vakanaka vemhando yepamusoro.
  Albina akatodzvanya bhatani remuti wemufaro nezamu rake rezamu dzvuku, achipisa maChinese nemwaranzi uye akashinyira:
  - Yekurongeka kweAryan muchadenga!
  Alvina akatora uye akadzvanya bhatani remufaro nezamu rake reruby, uye akacheka mauto mazhinji eHumambo hweKudenga, achidzvova:
  - Nekuda kwekukunda kwevanhu vachena!
  Uye vasikana vese varwi vakarova makumbo avo evarume vasina kupfeka, vane nzara yepabonde pasimbi yesoso rinobhururuka.
  Iyo dhisiki chombo chinotyisa zvakanyanya. Yakaita basa rinokosha mukukundwa kweUnited States neThird Reich. Uye China inofanirwa kuona simba rehasha dzenyika dzeAryan.
  Asi varwi veJapan vakapindawo muhondo yekurwisana nevarwi veHumambo hweKudenga.
  Vana vakanaka, vanenge vakashama zvachose, simbi-muscled ninja vasikana vari muhondo. Japan muvengi wechinyakare weChina, uye akagadzirira kubatsira USSR mune iyi duel. Uyezve, vasikana vanoda kuuraya.
  Heino musikana wekutanga weNinja ane bvudzi rebhuruu, achicheka neminondo miviri, achicheka nepakati pemauto eChinese. Akabva akanda pizi nezvinoputika nezvigunwe zvake.
  Kupfuurirazve, mheni dzakaputika kubva paminyatso tsvuku yevasikana veNinja.
  Murwi akadanidzira achiti:
  - Kubwinya kuJapan!
  Mumwe musikana wechininja aive nebvudzi reyellow akachekawo neminondo, achimhanyisa chigayo chemhepo. Akatema mauto akawanda eChina. Tsoka dzake dzisina kupfeka dzakakanda tsono dzine chepfu, dzichiuraya varwi veyero. Uye ma pulsaar anopisa aibhururuka kubva muminyatso mutsvuku.
  Mhare yakadzvova.
  Ngatipwanye China!
  Musikana wechininja ane bvudzi dzvuku akaruka nzira yeshavishavi nemapakatwa ake. Zvakare tema varwi vazhinji veChinese. Ipapo zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka zvakakanda madhisiki akaita seswastika, ndokubaya nepakati pevarwi vakawanda veumambo hwedenga. Uye kubva kumazamu erubhi kwakanaya mheni inouraya. Vakapisa maChina nematangi avo nendege zhinji.
  Murwi akadanidzira achiti:
  - Hama dzedu dzeRussia!
  Musikana weNinja ane vhudzi jena, zvakare aine minondo, akaita musanganiswa wakaoma, achicheka varwi vehumambo hweChinese. Ipapo zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka zvakakanda bhomba remumba, ndokutsemura nhamba huru yevarwi veyero.
  Uye zvino mazamu estrawberry akabudisa maranzi emashiripiti achicheka nyama yevarwi veHumambo hweKudenga, uye panguva imwechete achicheka shongwe uye miswe yendege.
  Uye murwi akabva ati:
  - Yechiroto cheJapan!
  Varwi veJapan vakarwa zvakanaka. Uye tsoka dzavo dzakashama zvipo zvinouraya zvorufu nokurasa.
  Uye ninjas kurwisa China. Asi Red Army yakaitawo mupiro wayo.
  Vasikana vakaonekwa paIS-25. Tangi nyowani yeSoviet, ine pfuti ina uye makumi maviri nesere pfuti.
  Zvose zvinogadzirwa mairi, uye varoyi veKomsomol vanodzora nerubatsiro rwemufaro.
  Alyonka akaitora ndokudzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake. Pfuti yakarira, uye chimbambaira chakaparadzira maChina nemotokari dzavo.
  Iyo IS-25 itangi rinotyisa. Iine injini yezviuru zvitatu nehafu zvemabhiza - dhiziri. Uye nhumbi dzokurwa nadzo dzinokwanisa kubata zvibhakera zvine simba zvikuru. Akadaro musikana wekurwa apa. Uye minyatso yake yepazamu inoita seinopenya nematombo anokosha.
  Anyuta akadzvanyawo mabhatani ejoystick nezvigunwe zvake zvemutsoka zvisina svutugadzike ndokutema varwi veChinese. Akaabvarura kuita zvidimbu zvidiki, akabvarura matangi eHumambo hweKudenga kuita zvidimbu zvidiki uye akapisa ndege.
  Uye akachema:
  - Kubwinya kune Holy Fatherland yeStalin!
  Aurora akapfurawo, achidzvanya tsoka dzake dzisina kupfeka pamabhatani emufaro, akabvarura varwi veChinese, ma roller ematangi evavengi akakungurutswa uye musikana akazhamba:
  - Nekukunda kweUSSR!
  Maria, achishandisawo zvigunwe zvake zvisina makumbo, akapinza maChinese akawanda nematangi awo mumabhokisi, akakoira:
  - Nokuti communism huru!
  Olympias akatsikirirawo zvigunwe zvake zvakashama pabhatani remufaro, uye chimwe chimbambaira chakarova mauto eKudenga Empire - kubvambura battalion rese kuita zvidimbu.
  Murwi akaridza mhere.
  - Lenin anogara mumoyo yedu!
  Uye vese vashanu vasina shangu, vanenge vasikana vakashama vane muchina wekununura, vakaimba pamwe chete:
  Aiwa, wakasvinura haangasvavi.
  Tarisa, falcon, gondo ...
  Inzwi revanhu rine ruzha
  Kuzevezera kuchapwanya nyoka!
  
  Stalin anogara mumoyo yedu,
  Kuti isu hatizive kusuwa ...
  Yakavhura gonhi renzvimbo
  Nyeredzi dzaipenya pamusoro pedu!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya
  Nzira, communism inovhenekera!
  
  Kubwinya kuchava nekusingaperi
  Muzvizvarwa zvakawanda...
  Simba reRussia richamuka,
  Great Lenin anesu!
  Vasikana vakapwanya maChina zvakanaka. Zvisinei, maBritish akashandawo zvakanaka. Jane Armstrong nechikwata chake vakatorawo China. Sezvo kune mamirioni mazhinji emasoja muKudenga Empire, nhamba huru yevarova vakasvika kuzonunura USSR.
  Uye zvechokwadi vakatora muvengi.
  Varwi vanorwa patangi "Victoria" -400. Pfura maBritish kubva kumakanuni nepfuti dzemuchina.
  Jane akadzvanya bhatani reti yemufaro nezvigunwe zvake zvakanga zvashama, akapwanya rimwe tangi reChinese ndokuridza kamhere:
  - Nekuda kwehumambo hukuru!
  Malanya, asina kufunga kaviri, akadzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvemutsoka, akapwanya pfuti yekuChina yaingozvifambisa yega ndokuridza kamhere:
  Hatizombofi takava varanda!
  Gertrude akaridzawo pfuti kuna maChina achibatsirana nezvigunwe zvake zvemumakumbo, akatema imwe mota ndokuridza kamhere.
  Isu tiri humambo hwakasununguka!
  Monicawo haana kupa tsitsi, Humambo hweKudenga. Uye netsoka isina chinhu akatungamirira rukova rwekuparadza. Vangani maChina nematangi avo vakaurawa.
  Musikana akazunza mazamu ake nematinji estrawberry, ndokurira zvinonzwisa tsitsi:
  - Kubwinya kune Motherland!
  MaBritish ari kufambawo uye kuparadzwa kweChina.
  Alenka, zvakadaro, akachinja maitiro zvishoma. Akakanda bhurugwa ndokutobaya bhatani rejoystick achibatsirwa nezamhu dzvuku.
  Akatumira projectile ndokuridza mhere:
  - Nekuda kwecommunism inotonhorera!
  Anyuta akarasawo bhurugwa rake, nezamo dzvuku akadzvanya bhatani rejoystick, achitumira chimwe chipo cherufu.
  Akabva aimba:
  - Nyika yaiziva hukuru hwevaRussia,
  Fascism yakapwanyika nekurova kwebakatwa ...
  Isu tinodiwa nekuyemurwa nemarudzi ese epasi,
  Vanhu venyika yese vari kufora vakananga kucommunism!
  Aurora akarasawo braa yake. Akashama chipfuva, ndokurova maChina nekubuda. Akauraya mazhinji azvo ndokuapisa, achidzvanya bhatani nezamu rake reruby.
  Uye akadanidzira:
  - maRussia, maRussia,
  Hazvina mufaro...
  Asi sei, kuva nesimba,
  Tinoda dambudziko!
  Maria asina kufunga kaviri akasunungura chipfuva chake kubva panyaya. Uye nezamu rine ruvara rwestrawberry akadzvanya bhatani remufaro. Imwe purojekiti inouraya uye isina tsitsi yakabhururuka. Akatsemura mazana maviri evarwi veKudenga Empire kamwechete. Uye musikana akadanidzira:
  - Kubwinya kuna Baba vane ushingi,
  Rarama nekusingaperi pasi pecommunism!
  Mitambo yeOlympic, yakakura kwazvo, yakafumurawo kuputika kukuru. Uye kubva pamazamo estrawberry, akatanga kuburitsa kuparara kune simba nekudzvanya mabhatani echimuti chemufaro. Uye chimbambaira chine mhondi chakapwanya mhomho yemasoja ekuChina.
  Mhare yakadzvova.
  - Communism ichava nekusingaperi,
  Isu tinokura chete, kwete pasi!
  Hongu, kana mukadzi wechiRussia atanga kushandisa mazamu emazamu ake, saka izvi zvakanyanyisa. Uye maChinese ari kukuvara zvakanyanya. Uye zvechokwadi dzakabvaruka kuita zvidimbu. Uye varwi voumambo hwokudenga vari kufa nezviuru sekondi yoga yoga. Saka vasikana nomukomana asingafi vakavatora.
  Oleg Rybachenko akapfura pfuti dzemuchina, akatema maChinese neminondo. Uye ipapo, nezvigunwe zvetsoka dzevana zvisina kupfeka, akatanga chimwe chipo chekuparadza. Saka varwi vakawanda vekudenga vakafa.
  Kunyanya apo mukomana weterminator paakaitora ndokuridzazve muridzo, achirovera makunguwo pamisoro yavo yeChinese yakagerwa.
  Murwi wechidiki akati:
  - Zvese zvakanaka munyika kana uchiri mudiki uye uine hutano!
  Hongu, zvakanaka kuparadza nhangemutange iyo hutachiona hwakaenda kutenderera pasirese. China inotapurirana zvechokwadi. Muurayi chaiye worudzi rwomunhu akaparira denda idzva. Izvo, nenzira, inotapukira zvakanyanya kupfuura AIDS. Iyo coronavirus yakabva kunyika yepasi, uye China, nekuziva kana nekusaziva, yakaburitsa genie mubhodhoro. Saka ngaaripe zvivi zvake neropa!
  Zvino mukomana weterminator akarova mayellow warriors nemheni kubva paguvhu rake.
  Margarita Korshunova, uyo pazera rinoremekedzwa akava musikana zvakare, akabvuma:
  - Hongu, huduku hunoshamisa! Kunyange hondo inounza mufaro apo muviri une utano, uzere nouduku nesimba!
  Uye musikana, asina shangu, ane tsoka yemwana, akakanda rimwe girinedhi. Uye acharidzawo muridzo, achirovera pasi makunguwo pamauto eChinese.
  Natasha pane zvinogumbura. Netsoka dzisina kupfeka, anokanda girinedhi rinouraya rimwe pashure perimwe. Uye anocheka neminondo uye anopfura nepfuti. Uye ipapo, kubva kumucheka mutsvuku, icharovera pamatangi eChinese. Izvi zvakanaka. Shongwe dzematangi dzinoputsika dzobhururuka dzichienda kure.
  Uye kuti mheni ichabhururuka sei kubva paguvhu. Asi kuyerera chaiko kwesimba rekuparadza kubva pachifuva cheVenus. Uye izvi, chaizvoizvo, zvakakomba zvikuru.
  Natasha akaimba kuti:
  - Kubwinya kusingafe kwakamirira communism!
  Zoya, murwi wevanamwari veRussia, akatora uye akacheka neminondo, achivarebesa nemamita zana. Ndokubva aridza pfuti dzake. Tsoka dzake dzakanaka, dzakashama dzakakanda girinedhi rinouraya iro rakatsemura matangi matatu echiChinese kamwechete nechamupupuri chemoto. Mushure maizvozvo, murwi uye kubva muzamu dzvuku rakaburitsa mheni inouraya kwazvo. Uye kubva kune imwe chipfuva pane ndege.
  Uye saka mapfumo kubva paguvhu akaenda uye mazhinji akapisa muvengi.
  Zvakanaka, grotto yeVenus yakanyatso kudzikisa chipo chake pamuvengi, uye yakapiswa.
  Zoya akati:
  - Space communism!
  Augustine ari musango, mhungu ichisvetuka-svetuka. Uye mazamu ake eruby anokanda zvidimbu zvezvinhu zvinoparadza, kubvarura nekupisa matangi uye vacheche.
  Uye kana tsoka dzisina vasikana dzinokanda zvipo zverufu. Uye vanouraya vavengi pasina kana tsitsi.
  Asi minondo yerunako rwebvudzi dzvuku, iro bvudzi dzvuku remhangura rinotenderera senge mureza wemudenga mumhepo, inorova zviuru zvemauto eChinese.
  Uye kubva paguvhu mheni ikabuda, uye vavengi vakapiswa kuita madota.
  Uye ipapo pea yakakandwa nezvigunwe zvisina zvigunwe, izvo zvakapfura ndege gumi nemaviri kamwechete, kuputika nechidimbu che antimatter.
  Augustine anoti:
  - Komonisiti yedu inokunda!
  Uye kubva pachipfuva cheVenus nhunzi, izvo zvinounza, zvisina tsitsi, uye pasina chero magungano, kuparadza.
  Svetlana pachake ndiye anotonhorera muhondo yemusango. Uye zvino vakagura varwi veyero vaivengwa vehumambo vakarwisa USSR kubva pfuti dzemuchina. Uye zvino minondo yaro yakarebesa, uye ikacheka nepakati nepakati nemauto ehumambo hwekudenga. Ipapo makumbo asina kupfeka, anoyevedza emusikana mutsvuku akakanda chimwe chinhu chinouraya, uye nekubvarura matangi eChina. Uye ipapo minyatso yestrawberry yakaburitsa kuparadzwa uye kuparadzwa kwehudzvanyiriri, nekupiswa kwezvitunha zveChinese.
  Uye pakabuda mheni kubva muguvhu, kuvharika kwakakwana kwakatevera.
  Chipo chinouraya zvikuru cherufu chakatumirwa nechipfuva chaVenus Svetlana. Rufu imhedziso.
  Musikana akaridza mhere achiimba:
  - Musana weWehrmacht wakaputsika muhondo,
  Bonaparte akaomesa nzeve dzese ...
  NATO yakabvarurwa kuita zvidimbu
  Uye China yakasvinwa pakati pemapaini!
  Varwi vatanhatu, mukomana nevasikana vashanu, vakaita zvinobudirira uye nemazvo. Uye vakakanda magirinedhi anouraya uye ane hukasha netsoka dzavo dzisina kupfeka.
  Gerda neboka rake remutangi vakaparadzanawo zvechokwadi. Vasikana vepano vanoyevedza uye vakadonhedza bhurugwa.
  Gerda akadzvanya bhatani remuti wemufaro nerubatsiro rwezamu dzvuku, uye semugumisiro, mhosva inouraya yakabhururuka kunze.
  Mhare yakadzvova.
  - Zvekubudirira kweAryan!
  Charlotte akatorawo ndokudzvanya bhatani rekuti chejoystick achishandisa zamu mutsvuku ndokurova tangi reChinese.
  Akabva adanidzira achiti:
  - Kubwinya kune Motherland!
  Christina haanawo kuramba aine chikwereti uye akadzvanya ruby nipple pane rimwe bhatani uye akapwanya mauto mazhinji eChinese.
  Musikana akadanidzira:
  - Kunyika yeBaba huru!
  Magda haana kusiyiwa asina kutendeutsa mukana wacho. Akatorawo uye akaputika nekubuda kwesimba rinouraya nerubatsiro rwezamu restrawberry. Uye akazviongorora:
  - Kune akanakisa anohwina!
  Vasikana vakaparadzana nejee guru. Vasikana vari pano vane hunyanzvi hwekurwa. Gerda pachake akasangana nezvakawanda, sezvakaita shamwari dzake. Pane imwe nguva vakamhanya vasina shangu vachiyambuka Sahara, vakarwa mumakomo, uye vakarwa pedyo neMoscow. Vakatora guta guru reUSSR. Vasikana vakasangana nezvakawanda. Uye vaiziva kuti zvakanga zvakaita sei kurwa mune imwe bikini muchando cheRussia.
  Uye chii chinonzi jecha rinopisa remugwenga pasi pemhandara isina chinhu.
  Vaifanira kubata chibharo mauto eSoviet akabatwa uye kubatwa chibharo ivo pachavo - izvo zvinotonhorera!
  Gerda akadanidzira, achipfura nekuuraya maChinese:
  Nyika yakavakirwa pamhirizhonga
  Volcano yehasha inorova munzira huru ...
  Higher tension,
  Inoputika nekurwadziwa uye kutya ...
  Kutya chete kuchatipa shamwari,
  Kurwadziwa chete kunokukurudzira kushanda!
  Nokuti ndinoda zvakawanda uye zvakawanda
  Kuputika nevavengi kubva muchina pfuti!
  Varwi vatanhatu vakanga vasingadzoreki zvokuti varwi voumambo hwokudenga vakafa nemazana akawanda.
  Vasikana vanomhanya kwazvo. Uye tsoka dzavo dzakashama dzinokanda nesimba rine hasha. Uye mazamu matsvuku, semapoppies ari kukanda kunze mapulsar anoparadza.
  Oleg Rybachenko anoridza muridzo zvakare, achiwisira pasi makunguwo. Mukomana azere nesimba uye hasha.
  Makunguwo anodonha sechimvuramabwe. Uye misoro yeChinese iri kupaza. Uye makunguwo anodonhedza ndege. Aviation muChina ndeyechinyakare, asi pane yakawanda, saka iwe unofanirwa kushanda nesimba. Uye hondo dzakaitika zvinotyisa zvikuru.
  Margarita akakanda girinedhi kuvarwi veHumambo hweKudenga netsoka yake isina kupfeka uye akakwenya:
  - Kubwinya kune USSR!
  Uye musikana ane chitsitsinho chake chisina kupfeka akakundwa nechipo cherufu uye kuparadzwa. Uye kusvika pamwero wakapararira, zvinongotyisa.
  Vana vekusingaperi ava vane greyhounds uye vane hasha.
  Iyo diskette kubva kumusoro yakatangawo kupfura zvakanyanya uye zvakanyanya ne lasers.
  Albina, achishandisa zamu dzvuku, akadzvanya bhatani rekuti joystick ndokuridza laser inouraya.
  Danda rakapfuura nemuChinese rikagocha varwi vakawanda.
  A tsvarakadenga yeGerman blonde yakazhamba:
  - Kubwinya kuReich yedu!
  Alvina anoramba achipfuta. Akadzvanyawo mazamhu ake eruby pamabhatani emufaro ndokuridza mhere:
  - Kubwinya kuNyika yeKomonisiti!
  Musikana matanda akapwanya varwi veChinese ava. Uye matangi akacheka Albin nemazamo matsvuku, uye ndege dzakacheka Alvin nemazamu avo eruby. Vasikana havana kuzvidza kupwanya Fritz nezvigunwe zvavo zvemakumbo akanaka.
  Albina akaimba:
  Kubwinya kuRussia huru,
  Mwari anogona kutiponesa!
  Alvin akagadzirisa:
  - Isu tiri maGerman, kwete maRussia!
  Albina akati:
  - Asi isu tine Aryan, mweya weRussia!
  Vamwe vasikana vaviri vekuGermany vanobva mundege vari kurova maChina. Helga naMargaret saka vakatora varwi veKudenga Empire. Chinhu chikuru pano ndechekurwa anenge asina kupfeka, ipapo maChinese anenge asina simba. Uye kurova, kurova, uye kutyora.
  Helga akadzvanya chirevere nechigunwe chake chisina kupfeka achibva aridza kamhere:
  - Kubwinya kune Nyika yeBaba veReich!
  Margaret, achishandisawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akatumira roketi kumaChinese, achibvarura vaipikisa uye akakwenya:
  - Kubwinya kune kutenda muAryan communism!
  Zvakadai zvekurwa zvese zviri zviviri runako rweAryan.
  Uye heino Anastasia Vedmakova, musikana uyu akazova ngano muhondo dzakasiyana-siyana. Anomhanyira kuhondo pane yazvino MIG-25 murwi. Uye ngatipfure pasi maChinese. Uyewo musikana asingagumi akarwa nguva yakawanda.
  Uye kurwa mubhikini uye vasina shangu. Akanyanya kurwa futi. Kusapa muvengi kana ngoni.
  Anastasia anodzvanya chinoridza nezvigunwe zvake. Inopfura ndege gumi nembiri dzeChinese mune imwe kuputika, uye inoridza zvine hukasha:
  - Murwi weRussia haatyi rufu,
  Hatityi rufu panhandare yehondo!
  Nokuti nyika yaamai inoera icharwa ...
  Uye kunyange kufa kuchakunda!
  Uye Vedmakova ichaputika .... Uye roketi ichaputika ndege gumi nemaviri dzeChinese.
  Hongu, vasikana veSoviet vari pamusoro ... Pano vasikana vanobva kunyika dzakasiyana-siyana vanounganidza uye vanopura huto hwehumambo hwekudenga.
  Heino Anna Vinogradova muhondo. Uyewo mutyairi wendege, uye anoshandisa makumbo akashama, ane nyasha muhondo.
  Asi vese vatyairi vendege Anna naAnastasia havasati vashandisa zvese zvakachengetwa muhondo. Naizvozvo vakarasa ndarira dzavo kure, vakatanga kurova muvengi nerubatsiro rweminyatso mitsvuku.
  Apa vanodzvanya mabhatani navo uye zvinobuda zvinokonzeresa. Uye maChinese anopiswa chaizvo.
  Vasikana vanodanidzira pamwe chete:
  Ngatinakidzwe nenyika isina zvakaipa,
  Kunyangwe zvakaoma kutenda dzimwe nguva...
  Vana vachatamba nekuseka
  Uye isu tichawana kusafa - pamwe!
  Musikana akarwa semakondo nemangwe chaiwo. Heano varwi vose vechikadzi.
  Mumwe chete murume Oleg Rybachenko. Akaita semukomana, asi ane tsandanyama uye akanaka. Ndosaka vakadzi vachimuda. Chaizvoizvo, zvakanaka kuva munhu mukuru pfungwa, asi muviri muduku.
  Oleg anomhanyisa guyo neminondo, anocheka maChinese mazhinji uye akaimba:
  - Mukomana akapindura, achivhara tsiye dzake:
  Ndinoda kushandira Holy Russia...
  Ropa rakawanda ngarideurwe
  Asi Mwari anogona kutiponesa!
  Natasha, achiburitsa mheni kubva muzamu rake dzvuku, akati:
  - Vanamwari veRussia vane simba zvechokwadi,
  Asi havabatsire vasina simba...
  Kana wakatendeka kuna Mwari tsvimbo -
  Gadzira simba renyika!
  Uye musikana ane chitsitsinho chake chisina kupfeka akakundwa negrenade ine simba rinouraya. Uye akatsemura misa uye gomo rose reChinese.
  Augustine akaburitsa mazino ake ndokuti:
  Tiri shasha chaidzo!
  Uye kunze kwemazamhu eruby, zvakaita sekurovera paChinese. Musikana ainyatsoshanda uye anorwa akabuda.
  Uye tsvarakadenga yese yakashevedzera mukwaya:
  - Kune mukurusa wecommunism!
  Uye ivo vachatora kuwedzera kuyerera kwesimba kubva pachishanu point. Uye pakarepo miriyoni yeChina yakakanda kumashure mahwanda avo.
  Gerda, nerubatsiro rwezamu dzvuku, akatumira chimbambaira, akati:
  Tine kuvhima kwakanaka!
  Vasikana veNinja, vachipwanya maChinese, vakaridza mhere:
  Tisu takasimba pasi rose
  Kunyudza vavengi vese muchimbuzi!
  Hatitendi mumisodzi ye ninja,
  Uye isu tichapa huropi hwakashata hweChinese!
  Zvino zvitsitsinho zvevasikana zvakashama zvakare, sekunge vaizokanda pizi dzerufu, kubvarura ganda remauto eyellow kuita zvidimbu.
  Oleg Rybachenko akaridza muridzo zvakare, achiona makunguwo achirova maChinese, akaimba:
  Gunguo dema, rakatarisana norufu, rakamirira nyajambwa pakati pousiku!
  Margarita akakanda bhomba netsoka yake isina chinhu uye akashinyira:
  - Asi Pasaran!
  Kubva paguvhu panotumira mheni ...
  Vana vakaimba, uye vasikana vemarudzi ose uye vanhu veChinese vanoparadza vakarwisa USSR vakatora;
  Munyika mune zvese kusuwa nerombo,
  Dombo rine ramangwana kanda seine!
  Dzimwe nguva Pallas akafanana nebhiza,
  Makore anosuwisa uye akagomara!
  
  Inoyera chidhakwa pasi pemagirazi,
  Anoda kuzadza marwadzo emweya!
  Anofunga kupisa delirium yemhute,
  Pamwe gida chikwama!
  
  Ndichiri mukomana wegirinhi
  Upenyu huri pachena, kufanana nepamusoro pegungwa!
  Murudo rwakadzama neNyika yeBaba,
  Rangarira Russia murwiyo!
  
  Upenyu hwakafanana nemabhiza ari kumhanya mungoro.
  Nguva yese yakaita semvura!
  Vadzivisi ngavashaye simba
  Kuti musoja wechibharo akunde!
  
  Iva mushandi uye murimi pamwe chete,
  Akatora nyundo mumaoko ake, kuti azvishandire!
  Zvakaoma uye zuva riri kukwira zvinotyisa,
  Pioneer aneta - aneta!
  
  Asi ini handishandire munhu chete,
  Ndajaira chikwata chitsvuku!
  Tichakanda tsvina yese mumachakwi,
  Mushoko, mutauro wedu wokuRussia wakasimba!
  
  Maoko anosimba kubva kubasa nekukurumidza,
  Iwe hausisiri mukomana - piyona!
  Kuti nyika itumbuke pasi pedenga rakajeka,
  Tungamira nemuenzaniso!
  
  Apa akatumirwa kumberi sekuzvipira,
  Uye akapinda muhondo yose kusvika kumagumo!
  Yunak akava kukunda kweKomsomol,
  Ishe vakafemera kurwa kwemoyo!
  
  Uye zvino mwenga, muchato, mufaro,
  Kuseka kwevana mumba kunonzwika!
  Sayenzi ichakunda, ndinotenda kuchembera
  Kubwinya uye kubudirira zvichave nekusingaperi!
  Achimuka, Oleg Rybachenko akacherechedza kuti akarara zvishoma pane zvakajairika.
  Ivanhoe akanga atokwanisa kugogodza muvengi wake kubva pabhiza rake uye mukomana weterminator haana kuona izvi.
  Asi Richard haana kumuka akabva atogadzirira. Lionheart akapa pfumo rakagomara uye Oleg Rybachenko akabvuma.
  Vese varwi vakaparadzana. Mambo akanga akareba uye achirema. Oleg akacherechedza kuti, sezviri pachena, Hukuru hwake aida kusangana Ivanhoe pachake pakupedzisira.
  Zvakanaka, chii chichaitika.
  Vese varwi vakaparadzana. Rebeka akatsvoda Oleg. Uye musikana akazviita nechido.
  Oleg akati:
  - Ndatenda! Ndinogona kukuita mwana!
  Rebecca akaramba achiti:
  - Mwana asina kuroorwa anonyadzisa!
  Mukomana weterminator akapindura kuti:
  - Zvese zviri nani! Achange ari murwi chaiye! Zvakanaka, ndinofanira kuenda!
  Varwi vose vari vaviri vakaswedera pedyo.
  Oleg akaona kuti Richard aiva murwi ane ruzivo, uye anokurumidza zvikuru uye anokurumidza, uye ane unyanzvi. Apa akaita kufamba kunonyengera nepfumo. Asi Oleg yakaoma kuvhiringidza uye inofamba nekukurumidza. Uye rova mukomana nekufamba kwemuviri mukurerekera. Pfumo rakatsemuka richitsemuka. Richard akashaya.
  Asi nechimwe chishamiso, Shumba yakapona. Mabhiza ose maviri akaparadzana. Oleg akachinja pfumo rake. Mambo akagara pasi zvisina kujairika muchigaro chechigaro. Uye hazvisi nyore kumusundidzira.
  Vakatanga kuswedera zvakare. Oleg, achitora mukana wenguva yacho, akakomba muviri wake uye panguva imwe chete akasiya bhiza. Kurohwa kwacho kwainge kwakasimba zvekuti Richard akabva awisirwa pasi nebhiza rake. Asi Oleg akagamuchira kusundirwa kwakadaro zvokuti bhiza rake rakawirawo.
  Ipapo zvakare kwakave nekudhirowa.
  Mabhiza ese ari maviri akasimuka ... Oleg akaona kuti mambo aive akagara muchigaro segirovhosi.
  Uye kuti inogona kudzikiswa chete nebhiza. Asi bhiza raRichard the Lionheart richange rakakura uye richirema.
  Ipapo Oleg akasarudza kutamira kune ngamera, iyo yakava mukombe wake mushure mekukunda murwi weAfrica. Yakanga iri pfungwa inofadza, yakakwanisa kuwedzera simba rinoshamisa remukomana.
  Mhuka yakatanga kukava. Asi Oleg akati:
  - Iwe neni tiri veropa rimwe - iwe neni!
  Uye ngamera yakateerera. Pakanga pasisina nguva yekufamba mberi.
  Uye pano zvakare mauto akapararira munzira dzakasiyana. Uye ngatiendei nekukurumidza.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Tsok, tsok, tsok - rukova runoyerera ... Vatasvi vemabhiza vanomhanya vanotyaira vachena!
  Saka vakaungana. Oleg Rybachenko akatiza pfumo raRichard the Lionheart ndokurova pakati chaipo penhoo. Uye kurova kwakapwanya, ndokuwisira pasi mambo weBritain nebhiza rake. Asi ngamera hombe yakapukunyuka.
  Uye uku ndiko kukunda kune mbiri.
  Ikozvino yekupedzisira yasvika. Vese varwi vakagadzirira kurwa nekupenga uye nehasha.
  Ivanhoe kunze airatidza kudzikama. Sezviri pachena ainzwisisa kuti muvengi akanga akasimba zvikuru, asi akanga agadzirira nokuda kwomuedzo.
  Oleg Rybachenko akanzwawo ane chivimbo. Aiva neruzivo rwakawanda mukurwa kwakasiyana-siyana. Kunyangwe kune mashoma emakwikwi. Uye akanzwisisa kuti Ivanhoe, nokuda kwezvose zvinoshamisa maitiro ake, akanga asiri mukwikwidzi wake.
  Zvisinei, usarerutsa muvengi. Ivanhoe, ane saizi ine mwero, akakunda vavengi vakakura kupfuura iye. Zvinoreva kuti akaita chimwe chinhu.
  Oleg Rybachenko akasarudza kuti zviri nani kupfuurira kurwisa ngamera. Uye izvi zvakakomba.
  Vese varwi zvakare vakamhanyirana. Ivanhoe akagara asingapfakanyiki. Asi zvaiva pachena kuti akanga akagadzirira. Oleg paakaita tsika kubva papfumo remuvengi ndokubaya nechepakati chaipo penhoo, muvengi wake akaendesa nhoo kuruboshwe ndokupfavisa kurova. Vese varwi vakaparadzana, vachirovana mabhiza avo.
  Oleg Rybachenko akati:
  - Maitiro angu!
  Vakazoparadzana zvakare, uye mabhiza avo akamhanya achimhanya kundosangana. Parizvino, Ivanhoe akaita sangano rinonyengera nepfumo, uye akarova nhovo, asi Oleg akatora kudzivirira kurudyi, uye akarova shure nekuputika. Asi Ivanhoe akakwanisa kutiza. Zvakare vakaparadzana mumakwikwi. Uye vakatanga kuswedera pedyo kechitatu.
  Oleg akafunga kuti mushure mezvose, muvengi wake aikurumidza zvinoshamisa. Kumunhu, akanyanya kungwara. Uye zvinongoitikawo here kuti munhu anorova? Zvakanaka, muvengi ane simba, iyo inonyanya kufadza hondo.
  Oleg akaita kufamba kunonyengera nepfumo rake, uye muvengi wake akaedzawo kunyengedza mumwe wake.
  Asi Oleg akanga achiri kufamba nokukurumidza, uye kuti akamurova sei mudumbu nepfumo, achinzvenga nhoo. Mitemo yaida kurova nepfumo, uye chero kupi. Asi pabhiza romumwe munhu chainyadziswa. Panguva ino, Ivanhoe akagamuchira kurohwa kwakasimba uye akawira pasi pamwe chete nebhiza. Uyezve, nhumbi dzokurwa nadzo dzakanga dzichiri dzakasakara, uye jaya racho rakanga rakuvadzwa zvakaipisisa.
  Nyanga akazivisa kuti Oleg Rybachenko ndiye akakunda. Akapiwa chirongo chendarama chine matombo, uye zvirokwazvo bhokisi repfuma.
  Panguva imwecheteyo, mukukudza kweakakunda mumakwikwi epasi rose, mabiko akaziviswa nekubatanidzwa kwevasikana vakanaka uye vakanaka.
  Oleg Rybachenko akadya uye akanwa zvakawanda. Vasikana vakatamba zvishoma nezvishoma vachirasa marokwe avo, vachisara vasina kufukidzwa nemachira matete. Oleg, aneta, uye anwa waini yakawanda inodhura uye yakasimba, akarara.
  Airota zvake mafambiro kune dzimwe nyika.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakanga vava kurwa pamhenderekedzo yegungwa, vachirwisa masamurai.
  Mukomana nemusikana vakamhanya vakananga kuvavengi vavo vachivhomora bakatwa. Uye pamwe chete navo, pakanga pane vasikana mukurwisa.
  Helicopter dzakatenderera pamusoro.
  Mhenderekedzo yeJapan yakanga ine jecha, mahombekombe. Uye vakachera migero uye zvakawanda redoubts.
  Waya yakatambanudzwa, uye kune shongwe dzepfuti. Mauto eRussia anovhura moto.
  Asi vana havafi, uye vasikana varoyi vane mashiripiti ekudzivirira, uye hapana mabara kana matemhe anovarova.
  Vanopwanya varwi veyellow empire.
  Oleg Rybachenko anocheka samurai, anoitisa chigayo chetsika. Anobva akanda girinedhi nezvigunwe zvake. Inoparadzira maJapan munzira dzakasiyana.
  Mukomana akayeuka firimu: "Empire of the Sun". Paivewo nemwana mumwechete the main character. Chirungu, bvudzi rakasviba. Nenzira, munguva yefirimu akachinja zvakanyanya zvokuti iwe unogona kufunga kuti vatambi vakasiyana vanotamba mukomana mumwe chete. Kunyange bvudzi rake rakareruka. Oleg Rybachenko akatarisa iyi firimu pakutanga pasina shanduro, uye akafunga kuti mukomana wacho sezviri pachena akabvunza maJapan shangu paaiva pamabvi ake. Ipapo, agamuchira shangu, akakwara asina shangu muwaya.
  Heano maonero anonakidza pasina shanduro. Ipapo kwakaratidzika kuti mukomana wacho sezviri pachena akanga achiba muriwo, kana kuti kuwana zvokudya. Paunoona bhaisikopo rine dudziro, zvese zvakasiyana. Uye bhuku racho rakasiyana zvishoma.
  Hongu, mukomana asina shangu, kunyanya mumamiriro ekunze anodziya ekumaodzanyemba kweChina, angangodaro ari nani pane shangu. Kunyangwe kuMurungu uku kuri kufunga nezvemukurumbira.
  Pano Oleg Rybachenko anopfeka shangu chete pamusangano, kana pamusangano namambo. Zvakawanda dexterous muhondo pasina bhutsu yemukuru. Mukuwedzera, muviri usingafi hautyi kutonhora, zvirwere, kana kukuvara. Saka haadi shangu munguva yechando zvakare, uye hazvityisi kumhanya kuburikidza nechando.
  Ndiko kunakirei kana uchiita kunge une makore gumi nemaviri? Zvinokwanisika kuita pasina mabhoti, uye flicker nekushama, kutenderera, zvitsitsinho zvevana uye izvi zvakajairika. Uye kunyange akanaka.
  Uye munhu mukuru angasemeswa. Uye saka unogara uchitaridzika semwana uye zvakanaka. Uyezve, chitarisiko chake chouduku hachina kumudzivisa kuva mutungamiriri wehondo, jinda, uye kuwana mamwe mazita okuremekedza akawanda.
  Uye uve murume akapfuma muRussia.
  Parizvino, Oleg akakanda bhomba remasaha netsoka yake isina chinhu uye akabvambura ruzhinji rwevaJapan.
  Mushure mezvo, sezvaanoridza muridzo, uye mirwi yemakunguo yakatsikwa, tora kurohwa kwemoyo uye uwire pamauto eHumambo hweZuva Rinokwira. Uye kuboora matehenya evarwi.
  Margarita anotemawo maJapan. Uye nezvigunwe zvisina shangu zvetsoka dzevana anokanda mabhoomerang erufu. Anoyeuchidza Oleg nezvaGerda. Zvingangove neimwe nzira. Saka akakura kuva munhu mukuru nekukurumidza. Uye uyu akanga ari munhu mukuru, kunyange mukadzi akwegura, asi akazova musikana. Uye zvakare vasina shangu. Uye anonyanya hunyanzvi asina shangu.
  Chokwadi, bhutsu nebhutsu uye bhutsu zvinokutadzisa kufamba uye kumhanya.
  Uye sezvo vana vasingafi vane kukurumidza kukuru kwekufamba kupfuura cheetah uye chero mhuka ipi zvayo yepasi, shangu dziri patsoka dzavo dzinokurumidza kuputsika. Saka Oleg anosarudza kurwa mupfupi chete.
  Nemuviri wake wakanaka uye une tsandanyama, zviri nani. Apa Bruce Lee aive nemuviri wekurevesa uye aifarira kuita akashama kusvika muchiuno.
  Oleg, kune rumwe rutivi, ane ganda rakachena, rakatsetseka, remwana, asi rakasimba kwazvo, iro risina mavanga uye rinopisa, uye angatove akanaka anenge asina kupfeka.
  Uye zvikabudura zvipfupi ndizvo - nekuda kwehunhu.
  Uye muMakarenko colony, vasungwa vaduku vakanga vakapfeka zvikabudura uye mabhekoni, uye apo kwaipisa, vasina T-shirts. Uye saka vakaenda mumwaka waitonhora. Izvo zvisinganakidze zvakanyanya kumiviri yakajairika.
  Asi kuchiri kupisa izvozvi. Zhizha richangopfuura pamusoro pemusoro waro, kupera kwaChikunguru. Uye iyi ndiyo Japan, uko kuchiri kudziya uye kunonakidza panguva ino. Ngakuve kuchamhembe.
  Nenzira, kumaodzanyemba kweJapan, nguva yechando yakanyanyisa. Uye kuchamhembe, chando chinotonhora zvikuru. Kunyange zvazvo nyika iri duku muhukuru. Asi mhepo inotonhora inoyerera ichitenderera kuchamhembe, uye inodziya inoyerera ichitenderera kumaodzanyemba. Nenzira, muPort Arthur, nguva yechando inotonhora zvikuru kupfuura muVladivostok. Zvakare shanduko mukufarira makungwa anodziya uye mafungu.
  Oleg Rybachenko anorwa munyika ino inoshamisa uye inobudirira. Handidi zvachose kuuraya maJapan. Aya haasi makoronavirus, asi vanhu vapenyu.
  Kunyanya pakati pavo pane vechidiki vakawanda vari kurwisana. Vakomana vechidiki vechiJapan vakatsvinda. Vane maitiro akapfava kupfuura vanhu vakuru uye haana seyero, uye saka akafanana neveEurope. Uye vasikana vechiJapan vakanakawo zvikuru.
  Kunyanya muJapan, vakadzi vazhinji vanorerutsa ganda ravo, uye vanotaridzika seveEurope.
  Hongu, kuvauraya hakunakidzi zvikuru. Unotoneta nekudeura ropa kwakadai.
  Asi kune rumwe rutivi, kufara kwehondo kunotubuka mauri. Uye iwe unotanga kurova samurai nechisimba, nechisimba simba.
  Oleg Rybachenko zvakare akabata turntable nemapakatwa. Cheka maJapan mazhinji uye akadzvova:
  - Kubwinya kunguva yaTsar Nicholas.
  Margarita akakandawo chipo cherufu cherufu nezvigunwe zvake. Akatsemura maJapan mazhinji, ndokurira, achibudisa mazino ake:
  - Kubwinya kunguva yemadzimambo makuru!
  Pashure paizvozvo, vana vasingafi vacharidza muridzo. Uye zvipo zvekuparadza zvichawira panzvimbo dzevaJapan. Kupwanya matehenya avo.
  Uye mugungwa, musikana ari kurwisana nehorde yero. Vashandi vemuparadzi verunako vari mumabhikini vari kurwa nemasamurai. Uye vasikana vanoratidza kirasi yepamusoro uye yekurwa.
  Marina neshamwari dzake dzisina shangu anonongedza maJapan pfuti. Chokwadi moto uye matauriro.
  - Imwe, mbiri, nhatu ... Kuputsa maJapan! Ina, sere, shanu! Kuputsa chikepe!
  Uye vasikana vanomutsigira, vachichema:
  - Kuputsa chikepe!
  Uye flash isina, denderedzwa, pink zvitsitsinho. Masha, zvakare anenge akashama, akapfeka short chete, anonangisa dhiramu, uye anodzvova:
  - Kubwinya kunguva yetsarist communism!
  Uye zvakare semoto. Uye midziyo yemugodhi inotangwa. Uye makondohwe akananga kudivi reJapan cruiser.
  Masha akaridza mhere.
  - Ndiri murwi weterminator!
  Uye zvitsitsinho zvake zvakashama, zvakaurungana zvinokwezva. Uye vashandi vanosanganisira vasikana chete. Chii chandingati, zvakanaka kwazvo.
  Marina, achiedza kunyudza vadzivisi vake, akagunun'una:
  - Kubwinya kuSoviet Motherland! Tichararama pasi pecommunism!
  Uye imwe cruiser yemuvengi iri kunyura.
  Zvinofadza kana timu iine vasikana chete. Uye vasikana vanosarudza kumhanya mukupisa mumabhuruku avo. Uye vanozvifarira chaizvo, kugehena.
  Apa musikana Melonica akaritora ndokuridza boomerang nezvigunwe zvake. Uye vaviri veJapan vakagurwa vakarovera mugungwa.
  Melonica akazvitora ndokuimba:
  - Kutenda kwangu, kutenda mucommunism!
  Uye zvakare inotanga mhondi boomerang.
  Masha akaunza chimwe chipo cherufu kumuvengi. Uye zvino cruiser yeJapan squadron iri kupatsanurwa zvakare. Zviri pachena kuti zvakaipa kurwisana nevakadzi vechiRussia. Vacharuma ingwe nemazino avo.
  Natasha mukurwisa akacheka mukuru weJapan nepakati. Uye akataura nehasha, achibudisa mazino ake:
  -Mweya wakasimba weRussia munyika!
  Uye zvakare, kunaka mukurwisa kwehasha.
  Zoya, nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akakanda bhomba remarasha. Akatsemura ruzhinji rwevaJapan. Uye akabvarura masamurai mazhinji maoko nemisoro. Ipapo tsvarakadenga yakaimba:
  - Ndinotenda mucommunism huru!
  Uye mheni ichabhururuka kubva muzamu rake restrawberry.
  Augustine pakurwisa semhungu. Heino tangi diki reJapan rakabvamburwa negirinedhi rakakandwa naro. Uye kunaka kunopisa kwakamukanda, hongu, nerubatsiro rwezvigunwe zvake.
  Mushure mekuimba:
  -Pika kuvimbika kuna Tsar Nicholas! Ndinoshuva kuti vana vahwine!
  Svetlana zvakare chikara chaicho muhondo. Inobvarura maJapan aya, sekunge mamwe madhiri.
  Uye murwi akadzvova pamusoro pemapapu ake semheni yaibuda kubva muzamu restrawberry.
  - Nenguva ye tsarist! Nicholas II igondo chairo!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka, musikana anokanda imwe pasuru inoputika inoputika.
  Asi mukurwisa uye vashandi vetangi veGerda. Musikana anorwa mumotokari yeRussia.
  Uye pano anozviratidza kubva kudivi rakanakisa.
  Netsoka dzisina shangu, Gerda anonangisa pfuti uye anopfura kumuvengi. Goko rinoparadza motokari yeJapan.
  Blonde mu bikini anodzvova:
  - Kubwinya kunyika yedu -
  Satani haatikunde!
  Mhuka ine vhudzi dzvuku mukurwiswa, ichipwanya chombo chemasamurai chinodzvova:
  - Nekuda kwehukuru hwemazano eAryan!
  Tsoka dzakashama dzakanongedza bhurugwa repfuti.
  Akabva adanidzira achiti:
  - Kune itsva yechitatu Reich!
  Christina, achipfura samurai, akati:
  - Remangwana reGermany riri mberi! Panguva ino, tiri kurwira tsarist Russia!
  Uye anotsikirirawo chikwambo nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Magda, achipfura vavengi, akabudisa nehasha, achibudisa mazino ake:
  - Tichazvarwa patsva uye totonhorera kupfuura Russia!
  Uye akapenya mazino pearly. Hongu, ava vakomana vana vanorwa zvikuru. Kunyanya, vasikana, vanenge vasina kupfeka, asi vakanaka kwazvo, uye vachirwa.
  Gerda, achipfura maJapan, akazevezera:
  - Zvese zvakasanganiswa, zvakabatana,
  Mabhero echinyorwa ari kurira...
  Chokwadi chenhema, nhema dzechokwadi
  Vasikana mumakumbo asina kupfeka!
  Charlotte, achinyora paSamurai aine pfuti yemuchina, akadzvova:
  Mvuri, mumvuri, mumvuri, mumvuri ...
  Mvuri waPetrel...
  Uye achidzvanya chinopfura nechitsitsinho chake chisina kupfeka, musikana ane bvudzi dzvuku akagonya.
  Christina, achipwanya muvengi, akasimbisa:
  Inosimuka pamusoro penyika zvakare!
  Uye neine sitirobheri nipple, kuti achatsikirira sei imbwa, uye cannon ichapisa projectile. Uye achananga kunzvimbo inochengeterwa zvombo. Uye bhatiri rose richatora kamwechete uye rinoputika.
  Magda, achirova makumbo emusikana ane nyasha neminwe yake, akadaidzira:
  Mvuri, mumvuri, mumvuri, mumvuri ...
  Mvuri waPetrel!
  Gerda akadzvanya bhatani nezamu dzvuku rechipfuva chake ndokutumira projectile kumuvengi, akaburitsa:
  - Inguva yekubhadhara!
  Charlotte, achipfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akadanidzira, achibudisa rurimi rwake:
  - Mvuri, mumvuri, mumvuri, mumvuri,
  Mvuri waPetrel!
  Christina, achipfura neruby nipple kuvarwi veJapan, akaburitsa:
  - Muchamupupuri chokutambudzika nenhamo!
  Magda, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvakashama, akarova muvengi uye akazhamba:
  - Iwe haugone kutikwevera mukumukira!
  Gerda akarova maJapan zvine mukurumbira achishandisa chitsitsinho chakatenderedzwa, chisina kupfeka, chemusikana ndokuti:
  - Madzimambo chete ane matambudziko mazhinji!
  Vasikana, chokwadi, chokwadi, maAryans epamusoro-soro. Iye zvino Germany yave nyika isina kugadzikana mumatambudziko. Hitler akarasikirwa nesarudzo dzemutungamiri wenyika, uye mikana yake yesimba yatove isingatarisike. Uye anongova nehuwandu hwehama muReichstag.
  Oleg Rybachenko, achirwa neJapan, akayeuka kuti chimwe chinhu chakafanana chakaitika muRussia.
  Apo Zhirinovsky, uyo akafananidzwa naHitler, akakunda nzvimbo yekutanga mumasarudzo kuHurumende Duma, asi haana kukwanisa kubudirira chete, asi kunyange kubata nzvimbo dzake.
  Mukomana akakanda nyeredzi mbiri nezvigunwe zvake. Vakatsemura matumbu echiJapan gumi nevaviri. Ipapo mukomana akafunga zvakare.
  Kuti Zhirinovsky imbwende uye ane mweya wetsuro. Zvakanzwa nemuvhoti uye haana kumuvhotera musarudzo dzemutungamiri wenyika muRussia.
  Mukomana weterminator akaridza muridzo, uye makunguwo akatanga kuwira pamusoro peJapan, iyo, yakashamisika, ikava gondohwe rekurova. Ndokubvoora misoro yemaSamurai.
  Ipapo mukomana akafunga zvakare. Kuno vanhu vanowanzofunga zvisina musoro. Kutaura zvazviri, vakanyengerwa pane imwe nguva naYeltsin. Kunyangwe zvaive pachena kuti Boris haana kupenya nenjere. Uye kuti maneja kubva kwaari ari pakati. Chinhu chinonyanya kukosha ndechekuti Yeltsin akasindimara, ane pathological chido chekuchinja timu, ndiko kuti, kuronga vashandi leapfrog. Panyaya iyi, Lukashenka akafanana naye, anodawo shuffle deck yevashandi uye kuchinja Shilov yeMylov. Kunyangwe kazhinji kutenderera kwevashandi kunokuvadza.
  Semuenzaniso, Mutungamiriri wechisere Rumos akatotorwa mafirimu. Uye akaisa panzvimbo yake imwe yakaipisisa. Lukashenka kazhinji akatanga kupenga nekufamba kwemakore. Uye kunyange boka rake pachake akatanga kunzwisisa kuti mudzvinyiriri haana kukwana zvachose. Ndosaka mamaneja mazhinji akaenda kuhofisi yemutungamiri wenyika. Pakaita kupatsanurwa kwevakuru vaitonga.
  Uye Lukashenko akaita sei neiyo coronavirus? Maitiro ake anopenga chete! Asi muBelarus diki, matanho ekuvharirwa uye kuvharwa kwemiganhu kunogona kuita simba. Uyezve, pakanga pane kutanga kwenguva.
  Asi Lukashenka akazvibata asina hanya nehutano hwevanhu. Uye Belarus yakunda Italy neChina maererano nehuwandu hwevakatapukirwa.
  Mushure meizvi, vazhinji veBelarusian vaivenga mudzvanyiriri. Uye kubiridzira kukuru kwesarudzo chete, kushandiswa kwezviwanikwa zvekutonga, kudzvanyirirwa kwemusango kune vavhoti, kwakapa mukana wekuhwina sarudzo yechitanhatu yemutungamiri muBelarus.
  Oleg Rybachenko akaita hunyanzvi hweshavishavi neminondo, achicheka samurai gumi nemaviri uye akaimba:
  - Isu tinovimbisa pasina kunetseka, ichokwadi, hongu! Asi zvino, nekuoma kwakadini kwatinowira mugomba rakadzika-dzika zvose gare gare!
  Uye chitsitsinho chemukomana chakashama mhondi yehuswa hwavo.
  Ehe, kurapwa kwekoronavirus kunodhura zvakanyanya uye kunogadzirisa hutano. Saka mudzvanyiriri Lukashenka haana chaakaponesa nekuramba kutora matanho nekukurumidza. Uye chii chinonzi coronavirus, achiri kufanira kuona muganda rake. Vanamwari veRussia nemasimba epamusoro anoranga vadzvinyiriri nekuda kwehupenzi. Kazhinji, hurumende dzematsotsi chete dzinochengetedza hutano hwevanhu.
  Oleg Rybachenko akakanda bhomba remumba nezvigunwe zvake. Iye zvino ava mukomana asingafi. Uye akadzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kunyika yeRussia, uko vanhu vakaita semakondo!
  Margarita akabata kugamuchirwa kwefani, uye achipwanya vavengi, akaridza mhere:
  - Iyi ndiyo nyika yedu! Russia isu!
  Uye chitsitsinho chisina chinhu chemusikana chakatumira chipo chekuparadza kuvavengi.
  Margarita anoridzazve muridzo, uye makunguwo anowira pamisoro yevarwi veJapan.
  Uye hapana chinogona kuiponesa.
  Musikana uyu anorwa zvakanyanya uye anotonhorera zvekupwanya chero simba remuvengi.
  Natasha ari kugumbuka... Ari kutema vavengi.
  Uye pano mudenga Alenka nevashandi vake.
  Vasikana vashanu muguyo hombe rine mapanga matatu.
  Alenka anopfura kubva mugomba rendege, achiparadza maJapan uye anoridza mhere:
  - Kuti kukudzwa kwababa vamambo;
  Anyuta anorova samurai nepfuti dzemuchina oshevedzera:
  - Hatingahwine pasina!
  Alla anodonhedza bhomba panzvimbo dzeJapan ndokuti:
  - Uye makomo nemakungwa!
  Maria akapfurawo kubva papfuti yendege. Akatsemura samurai ndokuridza mhere pamusoro pemapapu ake:
  - Thank Gods!
  Marusya akavhura chimbambaira kubva mudumbu rechikopokopo. Akasvetuka, achirovera kunze mauto eJapan.
  Uye gamba musikana akabhowa:
  - Nyika yedu yese!
  Vashanu vakanyatsotora samurai. Uye iyo helikopta inounza chipo mushure mezvino pane maJapan.
  Zvakaoma kumisa hondo yetsarist. Kunyanya kana mune vatyairi vakadaro mairi, uye Anastasia uye Akulina.
  Anastasia Vedmakova anorwa ari kabudura. Uye anotumira chipo chinouraya chokuparadza kumuvengi.
  Akabva aimba:
  - Akanakisa Tsar Nicholas munyika!
  Uye zvakare, nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe, anonangisa pfuti yendege. Uye inorovera pasi imwe ace yeJapan.
  Akulina Orlova anorwawo noushingi. Uye anopwanya maJapan zvachose. Uye anoshandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye zvakare imwe ndege yenyika yezuva rinobuda inopfura pasi. Ipapo ichadzvova, uye zvine hukasha:
  - Ndiri murwi ngatitii, chete super!
  Uye tarisa kune vanopikisa. Senge, iwe hausati wava nemukana mudiki we samurai. Uye vasikana zvechokwadi vachakuparadzanisa.
  Anastasia Vedmakova anorovera pasi motokari yeJapan zvakare. Kunyanya, ndege yekare inorira:
  - Tichapa mweya yedu kuNyika yedu,
  Uye isu tichamira uye tinokunda zvakare!
  Akulina Orlova, achirovera pasi imwe motokari nerubatsiro rwezvigunwe zvake, akazhamba:
  - Kubwinya kune humambo Fatherland! Kubwinya kuna Tsar Nicholas II!
  Uye murwi akaita rimwe shanho rinokatyamadza. Uye ndege mbiri dzeJapan dzakabonderana. Uye plywood nemarara zvakawira munzira dzakasiyana.
  Parizvino, Japan yakaderera kune Russia sendege. Uyezve, haasati awana mukana wekumirira kwenguva yakareba. MaRussia akasimba kwazvo.
  Saka matangi anotomhara.
  Vashandi vaErizabheti pa "Alexander the Third" vari kumhanyira muhondo. Pasinei nehukuru hwayo hunoshamisa, tangi yeRussia yakakwira nyore kumahombekombe uye haina kunamatira mujecha.
  Saka mauto eRussia ari kufambawo achibatsirwa nematangi ane simba anokwanisa kukuya chero simba.
  Elizabeth anoridza kanoni achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuti nesimba:
  - Nyika yedu iRussia,
  Iva anofara munyika!
  Elena anopisa pfuti dzemuchina. Masamurai ari kuwira pasi semiti yakatemwa kubva kune zvipo zvinotumirwa nevasikana.
  Elena anoti achiseka:
  - Nyika yedu ichawedzera kunaka,
  Shumirai vasikana veRussia!
  Ekaterina akamutsikirira chitsitsinho chake. Akatumira purojekiti yemasimba makuru anouraya. Akatsemura ruzhinji rwechiJapan ndokuridza mhere:
  - Nekukunda kwehumambo!
  Euphrasia, kupwanya maJapan nemakonye, akati:
  - Kwete chete yehumambo, asiwo neyedu!
  Elena akapfura zvakare achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Akabvarura samurai kuita zvidimbu zvidimbu, ndokuridza mhere:
  - Hongu, nekuda kwekukunda kwedu kukuru!
  Elizabeth akaridza pfuti. Zvakanaka, ane tangi rinopwanya. Saka anokunda maJapan.
  Musikana akaimba, achicheka masamurai muzhinji:
  - Hapasisina yakanaka Motherland-Russia,
  Murwire uye usatya...
  Iko hakuna nyika, tenda Russia yakanyanya kunaka,
  Nesu Ukraine, Belarus!
  Ekaterina, achipfura muvengi, akaburitsa mazino ake, akatsikitsira chitsitsinho chake chisina chinhu pane chinoridza uye akaridza mhere:
  - KuRussia, inova yakanyanya kunaka kupfuura ese!
  Euphrasia, achirovera mukupenga kwemasamurai, uye nekudimbura pasi varwi veyero, akataura nehasha:
  - Russia yakamira, uye ichamira sedombo!
  Uye tangi "Alexander wechitatu" yakakurumidza. Zvine urombo, asi zvinosiririsa kuti Tsar Alexander III akafa aine makumi mana nemapfumbamwe. Kana akararama kwenguva yakareba, zvichida Russia yakakunda hondo yekutanga neJapan. Uye ipapo hutongi hunenge husingazununguki uye husingakundiki. Uye muHondo Yenyika Yekutanga, kupidigura kwaFebruary kwatoitika apo Russia yaive padanho rekukunda kwekupedzisira.
  Asi dai pasina kukundwa muhondo nemaJapan, pangadai pasina kufunga. Uye izvo zvinoreva nzvimbo inopisa yemhirizhonga uye marudzi ose ekurangana. Mukuwedzera, pamusimboti, ane hutano senzombe, Alexander wechitatu aigona kurarama kwenguva refu. Uye aikwanisa kuhwina pachake Hondo Yenyika Yekutanga? Uye chii? Mambo weAustria, akapinda muhondo neRussia Franz, akararama makore makumi masere nematanhatu, uye akaruramisa makumi matanhatu nemasere. Uye akafa muna 1916! Uye kuti Alexander Wechitatu aisagona kurarama kwenguva yakareba kana kupfuura?
  Chero zvazvingava, Russia yava kutongwa naNicholas II. Uye kutonga kwake kurefu.
  Atova pamberi paCatherine II munguva. Uye saka inogona zvakare kuvharira Peter Mukuru. Kana kuti zvimwe Ivan the Terrible. Chokwadi, akatonga zvezita kwenguva yakati chete.
  Elizabeth anopisa zvakare. Anopwanya motokari yeJapan, uye achibudisa mazino ake anoti:
  - Ndinotenda munguva yecommunism!
  Uye anochonya kune vamwe vake!
  Elena anocheka samurai nekuputika kwepfuti, uye anoti, achibudisa mazino ake machena:
  - Pachava nenguva itsva uye kubuda kwezuva!
  Uye zvakare, nerubatsiro rwezvigunwe zvisina zvigunwe, musikana anopisa.
  Ekaterina, achipfura vadzivisi vake, akabudisa nehasha:
  -Nguva yaTsar Nicholas II ichave ine mbiri kwazvo!
  Uye musikana achachonya achitarisa shamwari dzake. Zvakanaka, vanoda kuita izvozvo.
  Uye tangi inopwanya maJapan. Uye anopedza simba varwi.
  Vakadzi vaviri veGermany vari kurwisana mudenga: Albina naAlvina. Vakatogamuchira madhigirii mana ekutanga eSt. George Cross. Uye muchinjikwa wekutanga wakagadzirwa nesirivha. Yechipiri isirivha ine uta. Muchinjikwa wechitatu igoridhe. Kuwedzera goridhe neuta. Uye yechishanu iyo vasikana vanoda chaizvo kuwana ndeyegoridhe ine madhaimani madiki. Chikamu chechitanhatu chemuchinjikwa igoridhe rine uta uye madhaimani. Uye kunewo dhigirii rechinomwe - muchinjikwa weplatinamu nedhaimondi, uye yechisere: muchinjikwa weplatinamu nemadhaimondi uye uta. Michinjikwa yekupedzisira yakakura kudarika yegoridhe uye ine madhaimondi akawanda pairi. Uye uta hwaive hwakanamirwawo nedhaimondi.
  Kusvika madhigirii masere, uye akakwira dhigirii. Iyo yakawanda mari inobhadharwa nayo mwedzi wega wega kwehupenyu. Uyezve, vane dhigirii nemadhaimani havangobhadharwa mari chete yezvikomborero ivo pachavo, asiwo vagari venhaka. Nemichinjikwa yegoridhe ine madhaimani - makore makumi mashanu, uye michinjikwa yeplatinamu nemadhaimani - zana remakore!
  Mibayiro nedhaimani haiwanzoitiki, asi vanokwanisa kupa kwenguva yakareba kwete chete gamba pachake, asiwo vana.
  Uye vasikana vanobva kuGermany vanoedza zvakaoma kuti vawane.
  Albina anodonhedza ndege yeJapan nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira:
  - Asi Reich huru ....
  Alvina akacheka imwe mota kubva kunyika yekubuda kwezuva ndokuenderera mberi nechisimba:
  - Takaudzwa kuti tisakukurwa!
  Albina akatenderedza ndege, akaridza kuputika. MaJapan akapenya sekenduru.
  Musikana mutsvuku akati:
  - Nekuda kwehukuru hweAryan communism pasirese!
  Alvina akarova mota yesamurai ndokukoira:
  - Nekubudirira kwedu kukuru!
  Uye achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka, akatumira zvakare chipo chemhondi chorufu.
  Vasikana vokuGermany vaiva mbavha dzakasimba zvikuru. Uye zvino vari kuuraya vavengi veRussia. Asi vanogona kungouraya varwi veRussia. Iwo mamercenaries.
  Lermontov akanyora nezvevanhu vakadaro;
  Asi chii chinoshamisa kubva kure
  Kufanana nemazana evapoteri...
  Zvakaonekwa kwatiri nechido chekupedzisira,
  Kuti ubate mbiri nechinzvimbo!
  Albina akacherekedza nehasha achirovera pasi maJapan matsva nekuzvivimba kukuru:
  - Ndini akanakisa munyika!
  Alvina akatema mumwe mutyairi wendege wekuJapan, akapopotawo achipikisa, ndokuratidza rurimi rwake:
  - Kwete! Ndini akanakisa munyika!
  Albina akaimba nerunyararo, achipfura ndege dzeJapan:
  - Isu tiri vakanakisa munyika
  Tichanyudza vavengi vese muchimbuzi ...
  The Fatherland havatendi misodzi -
  Isu tichapa iyo yakaipa oligarchs muuropi!
  Asi pakati pevamwe varwi veuto rekunze, Jane Armstrong ari kurwawo. Akanaka musikana weBritish. Uye naye muchikwata, zvakare, chete bonde rakanaka.
  MaWarriors hongu asina shangu uye mune bikini.
  Gertrude akasimudza pfuti nezvigunwe zvake zvetsoka. Uye Malanya akanongedza achibva apfura.
  Kanoni yeJapan yakapidiguka.
  Monica akaridza huta achigutsurira musoro.
  - Kubwinya kuGreat Britain!
  Jane Armstrong akaimba achiridza pfuti yake yemuchina:
  - Tonga Britannia makungwa ekudenga,
  Hatizombofi takava varanda!
  Mbiri kunyika yedu yechirungu!
  Zvakanaka, Russia ine tsar!
  Uye zvakare, murwi achaitora opfura nemazvo. Uye tangi yeJapan yakatsemurwa kuita zvidimbu.
  Gertrude, achitungamira moto, akautora ndokuimba:
  - Zuva rakajeka retariro
  Kukwira pamusoro penyika zvakare ...
  Tinokunda sepakutanga
  Uye vakaenda kuchovha!
  Uye madzimai echiRungu mukuzara uye kurwisa trance.
  Oleg Rybachenko anorwa nemaJapan. Akafanana chaizvo nemukomana anobva kuConan cartoon. Chete kukurumidza. Uye saka masamurai aya anopurwa. Zviri pachena kuti Japan haina mukana wekupokana nechikwata chakadaro.
  Mukomana weterminator akatora ndokukanda girinedhi negumbo rake risina kupfeka, ndokuimba zvehasha:
  - Simuka nyika huru,
  Simuka urwe kusvika parufu!
  Ne armada yakasviba kwazvo,
  Uye boka reyero!
  Margarita akatorawo akacheka neminondo yake guyo katatu. Zvadaro
  Nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akarova magirinedhi akakandwa kwaari nenhume.
  Akatsemura ruzhinji rwevaJapan ndokuimba;
  Ngaave nehasha
  bvarura sefungu...
  Kune hondo yevanhu -
  Hondo tsvene!
  Hongu, ava vaviri vevana vasingafi, vanoshingaira mukuparadza nekucheka vavengi. Kubva ku tomboys dzakadaro hazviuye samurai ngoni. Asi mune chero mamiriro ezvinhu, pano hondo yose yetsarist ine ma heroes, uye vanokunda chaizvo.
  Oleg Rybachenko, achicheka vadzivisi, akati:
  - Hapana ngoni, hapana tsitsi, hapana tsitsi kune muvengi!
  Ndini ani zvake, ndini ani zvake, ndichabvarura uto nebakatwa!
  Uye mukomana acharidza muridzo zvakare mumutsara unokosha. Uye makunguo achapera simba, achibaya nemiromo yawo madehenya avarwi venyika yokubuda kwezuva.
  
  GERMAN PANTHER'S HELLA grin
  CHIREVO
  Vasikana veGermany vakakwanisa kuita "Panther" yakadaro, iyo musoro nemapfudzi akasimba kupfuura matangi eSoviet. Somugumisiro, Wehrmacht yakashandura mafungu ehondo ndokutanga kukunda. Apo vasikana vanorwa vasina shangu, havagoni kumiswa.
  . CHITSAUKO #1
  Kana tangi yeSoviet T-34 yakavhundutsa maGermany, saka vaNazi vakapindura kune izvi nePanther-2 inotonyanya kutyisa uye inoshanda. Gerda naCharlotte vakagadzira tangi nyowani nyowani. Neshongwe yakamanikana uye diki. Nhamba yevashandi vengarava yakaderedzwa kusvika ina. Injini uye kutapurirana zvakaiswa pamwechete uye mhiri, uye gearbox pamota pachayo. Huremu hwetangi hwakaderedzwa kusvika matani makumi matatu nematanhatu. Panguva imwecheteyo, nhumbi dzokurwa dzakaita se "Tiger" -2 pa82 mm pasi pemateru. Uye huma yehull ndeye 120 mm pasi pemateru makuru, uye huma yeshongwe ndeye 150 mm, mativi 82 mm uyewo nemateru. Iine injini ye700 horsepower, tangi yakadaro yakanga inofamba uye inofambisa. Chassis yayo zvakare yakave yakareruka uye nyore kugadzirisa, uye zvakanyanya kupfuura. Zvimwe zvezvinhu zvakatorwa kubva muhull. Kureba kwetangi ndeye 1.80 mamita chete.
  Chitarisiko chake chakashamisa mauto eSoviet. Motokari haina kunyatsosvika kuKursk Bulge. Yakatanga kubudiswa mumutsara chete munaSeptember wemakore makumi mana nematatu.
  Asi panguva yekurwisa kweMainstein, tangi iyi yakatanga kushandiswa mukuwanda.
  Uye Gerda pachake neboka rake akatora chikamu muhondo.
  Pasinei nechando, vasikana vakanga vakapfeka bhikini uye vasina shangu, mbavha dzakadaro dzakashinga.
  Kusvika ikozvino, tangi yakanga ine yekare 75-mm yakareba-barreled pfuti, iyo yakanga yakakwana zvakakwana kukunda muvengi.
  Gerda akaridza pfuti achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokurova motokari yeSoviet pahuma.
  Ipapo mhare yakarira.
  - Kubwinya kune mazano ehama yeAryan!
  Musikana uyu akaisa makumi matatu nemana zvakanyatsonaka.
  Ipapo Charlotte, sekunge akarohwa nembama, kubva mupfuti inopfuta. Uye rova tangi pakati chaipo peshongwe. Uye kurira:
  - Nekukunda kukuru!
  Zvino Christina akatora uye akapfura. Vasikana vacho vaichinjana kupfura, uye kunyange kushandisa tsoka dzisina kupfeka.
  Murwi akaimba:
  - Kukunda kwangu kwakandimirira!
  Magda akarovawo. Musikana wacho akashandisawo zvigunwe zvake asina kupfeka, uye akarova imwe motokari yeSoviet, achichema:
  - Muzita raJesu!
  Vasikana vana veGermany vanoshanda zvakakwana. Uye inoshanda zvikuru.
  Uye rimwe tangi rinogogodza kunze. Varwi vakashanda sehondo yevarwi.
  Vakagogodza matangi makumi mana eSoviet muhondo imwe chete, ivo pachavo vakagamuchira hits dzakawanda dzakaputika.
  Mainstein's counterattack yakakunda musimba, uye maGermany akakwanisa kukunda mauto eSoviet ndokuvakanda pamusoro peDnieper.
  Kwakanga kuri kukunda kukuru kwokutanga mumwedzi yakati. Uye vaNazi vakakwanisa kubatirira kuDnieper.
  Asi muna Ndira Red Army mberi zvakare, panguva ino pedyo Leningrad, uye akakwanisa kubudirira. Ichokwadi, kuedza kumanikidza Dnieper zvakare kumaodzanyemba kwakakundikana, asi bhuroka kubva kuLeningrad yakabviswa. Kupesana nemamiriro ezvinhu aya, maGerman akamira pakati uye zvakanyanya kukosha pakutendeuka kweDnieper. Hondo dzinotyisa munguva yechando hadzina kupa Red Army mukana muchikamu ichi.
  Zvechokwadi, tangi itsva "Panther" -2 yakaita basa. Akazova akabudirira. Inokurumidza uye yakachengetedzwa zvakanaka. Inenge kaviri yakareruka kupfuura "Tiger" -2, uye zvisingaite yakaderera kune iyi mota mukubhuroka. Sezvineiwo, "Tiger" -2 haana kupinda dzakatevedzana. Pane kudaro, shanduko yakasimba yePanther-2 haina kuonekwa, chete tani inorema.
  Uye Hitler akaraira Tiger-2 kuti igadziriswezve kuti nhumbi dzokurwa dziwedzere kurema uku. Pamutengo wepfuti pakanga paine kukakavara - kuwedzera caliber yepfuti kana kwete. Zvakadaro, mamwe macalibers akadzika mwero wemoto, wakarurama uye muto wemateko.
  Heino pfuti yekare yePanther, inobata zvakanaka nebasa rayo. Uye kunyangwe iyo IS-2, inorova pahuma.
  Saka zvakakodzera kuchinja? Kunyange zvazvo projectile iduku uye haiparadzi zvakanyanya.
  "Panther" -2 B, ine 88-mm pfuti yose, yaiva muchina wainyatsoenderana nemauto.
  Muchirimo, maGerman akaenderera mberi nekurwisa kumberi kweItaly, achitora mukana wekuzorora kwenguva pfupi kumabvazuva.
  Uye vakakwanisa kukunda mauto eAllied munharaunda iyi yepamberi. Kuonekwa kweME-262 kwakabatsirawo mukubudirira. Murwi mutsva wejeti akakatyamadza. Yakaonekwa kare kupfuura nhoroondo chaiyo, nekuda kwekuti nyanzvi dzakaita kuti Hitler asaite blitzblomer, semuenzaniso usingabatsiri. Pamusoro pezvo, pachinzvimbo cheFau missile chirongwa, kukoshesa kwakapihwa kugadzirwa kwendege jet. Uye izvi zvakakanganisa mafambiro ehondo. Uye Charlotte naGerd vakatendesa Hitler nezveizvi.
  Zvavanotaura ndezvekuti maroketi haashande nekuda kwekuderera kwawo uye kudhura kwawo. Asi ndege dzejeti ndidzo ramangwana. Zvakare, iyo ME-262 iri nyore kubata, uye semhedzisiro, inowanikwa kune maaces. Uye zvakaoma kumuwisira pasi. Huremu hukuru hwekubhururuka hwemotokari hwakaita kuti zvikwanise kuturika nhumbi dzokurwa pairi, uye injini mbiri dzejeti, uye vertical maneuverability inoshamisa. Uye zvombo zvine simba zvakaita kuti zvikwanisike kudzikisa mota mune imwe chete. Vasikana vaviri vakave maace muhondo yavo yekutanga vakave vakanyanya kunaka: Albina naAlvina.
  Semutemo, vairwa vanenge vasina kupfeka, vakangopfeka zvikabudura nemucheka mutete pachipfuva chavo. Uye vakaita zvishamiso.
  Albina akaita shanduko. Akatsikitsira tsoka yake isina kubereka padanda. Akapfura ndege yeAmerica ndokuimba:
  - Nekuda kwesimba reAryan communism!
  Alvina akadonhedza motokari yevakabatana ndokuramba achipfura nezvigunwe zvake. Uye akachema:
  - Kune vakomana vedu!
  Vasikana vanomhanya uye vanorwa zvakanyanya uye vanoda hondo. Ivo vane mukurumbira kuparadza vanobatana mudenga.
  Uye saka nehasha kuwana mabhiri.
  VaNazi vakatogogodza mubatanidzwa, vachitapa vasungwa vazhinji uye mikombe, kubva kuItaly. Asi pachitsuwa cheSicily vakafukidzwa nemauto ane simba emugungwa emubatanidzwa.
  Muzhizha, veAllies vari kugadzirira kumhara muFrance. Asi vari mumood yekusagadzikana. MaGerman ave akasimba uye ane matangi akanakisa pasirese. Uye majet fighters ndiwo akanakisa munyika, chete kune vangangoita chiuru chazvo kusvika zvino, kwete akawanda.
  Asi dzinouraya zvikuru.
  Muzhizha, uye Stalin ari kugadzirira chinogumbura. Asi basa racho rakaoma kudarika munhoroondo chaiyo. MuPolissya hamuna balcony, uye Dnieper ichiri chipingamupinyi chakakomba. Uye kudzivirira kweGermany kwakasimba.
  Asi matangi eGerman angangove ari nani parizvino. Uye ndege zvakare. Pano pakabuda TA-152, kushanduka kweFocke-Wulf, uye muchina wakadaro indege yakakomba. Uye multipurpose panguva imwe chete. Uye anokwanisa kupfura pasi vanopikisa pasina kupokana. Zvombo zvine simba nezvombo. Uye yakanakisa kuita kwendege nekumhanya.
  MaGermany zvose zviri mumhepo uye panyika vakagamuchira midziyo iri nani. Asi havasati vawana zvakakwana. Uye vakazviunganidzira simba uye vakanga vachishingaira kudzivirira.
  The Red Army, vachishandisa itsva IS-2 uye T-34-85 matangi, akaenda kunogumbura. Kurova kukuru kwakaitirwa pakati. Chikamu chemauto, zvisinei, chakarovawo chijana cheDnieper. MaGermany akanga akagadzirira kudzosa kurova kwacho. Kunyange zvazvo nguva pfupi yapfuura, mauto eAllied kumhara muNormandy akatanga.
  Yakabudirira pakutanga. Asi ipapo matangi akatanga kurwisa kwakasimba. Pfuti inozvifambisa-yega E-10, pfuti yakareruka uye diki ine nhengo mbiri dzevashandi dziri pedyo, yakatorawo chikamu muhondo, ichingopwanya vanobatana. Silhouette yakaderera kwazvo yemamita 1.2, huremu hwematani gumi, uye injini ye400 horsepower inopa kufamba kunotonhorera. Panguva imwecheteyo, nhumbi dzokurwa dzepamberi dze80 mm panzvimbo yakakura yakaita kuti motokari ive isingapindiki pahuma yevakabatana. Uye pane diki, sneaky. Uye anoruma shamwari dzake senyuchi. Uye maGermany akapwanya vabatsiri. Albina naAlvina vakapfura ndege dzinopfuura mazana matatu imwe neimwe uye imwe neimwe yakagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemapakatwa eshizha remuoki nedhaimondi. Vasikana ava vaingoshamisa.
  Uye vakapwanya munhu wese pasina dambudziko mukubudirira kwavo.
  Albina, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvakashama, akanongedza murwi kumuvengi, ndokutanga kumuwisira pasi nehasha dzake huru. Zvino varwi vatatu neAllied bhomba vakawira pamoto.
  Murwi akati:
  - KuPrussia!
  Alvina akaenderera mberi nekupwanya vatsigiri vemauto, uye achivapisa chaizvo. Uye akachema:
  - Yechitatu Reich!
  Uye zvakare, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akanongedza pfuti dzendege payainge yapfurwa. Uye zvakava zvakanaka.
  Alvina tweeted:
  - Isu tiri matiger makuru, embodiment yamambokadzi!
  Albina akacheka imwe ndege yechirungu, akaita kuti ipfute uye yakatsikitsira:
  - Kana mukadzi ari tigress, ipapo achabvarura murume zvidimbu, kunyange kana asiri mbongoro yakakwana!
  Uye tsikirira chitsiko nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Alvina, achipfura vadzivisi, nekuvacheka, akati:
  - Tsoka dzisina musikana dzemusikana, chero murume anomanikidzwa kukambaira pasi pechitsitsinho!
  Albina, apfura imwe ndege yemauto akabatana, akabvuma:
  - Murume achiona chitsitsinho chechikadzi chisina kuserera anova bhutsu yakazara!
  Alvina, neminwe yake yakashama, akacheka imwe motokari yeBritish, achibudisa mazino ake, akapera:
  - Musikana asina shangu anopfeka murume akazara, kunyangwe ajaira kugadzira bhutsu dzevamwe!
  Albina, achirovera pasi muAmerica, akati:
  - Murume anofanirwa kunge akasimba semuoki, uye asingabvumiri kuti machipisi abviswe paari sechigutsa!
  Alvina akabvumirana neizvi:
  - Chitsitsinho chemukadzi chisina shangu, murume achabviswa kuchinangwa, uye neshangu munzeve!
  Albina akachinja nyaya yacho zvishoma, achicheka mumwe muAmerica:
  - Murwi ane dombo, kana pfungwa dzisiri cobblestone!
  Alvina akagogodza muvengi nezvigunwe zvake, uye dombo remazino rakati:
  - Murume idhaimani chairo kana aine moyo wegoridhe nesimbi tsinga!
  
  Albina, apfura imwe ndege yeAllied, akaridza mhere:
  - Murume anofanira kuva akasimba sesimbi, asi akasimba sechigutsa!
  Alvina akataura nehasha paakatema ndege yekuAmerica:
  - Munhu anofanira kuva neziso regondo, uye kunzwa hakufaniri kuita segunguwo!
  Albina, achirovera pasi muvengi, akadzvova:
  - Murume anongove nehushingi hwegondo, asi kutaura zvazviri, kazhinji hunhu ihuku chaiyo!
  Alvina akataura nehasha, achicheka muAmerica nekusvetuka kwekurwa:
  - Hakuna vakadzi vakanyangara, pane kungosemesa kushaya simba kwechirume!
  Muchidimbu, vasikana vakanyanya kunaka. Uye muna Chikunguru, pfuti imwe neimwe yakapfuura mazana mashanu endege uye yakagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani.
  Kumhara kweAllied muNormandy kwakapera mukukundwa zvachose. MaGermany akatora vasungwa vanopfuura zviuru mazana manomwe vari voga. Uye uku kunotonhorera uye kwakakura budiriro!
  Kumabvazuva, Red Army akakwanisa kusunda vokuGermany zvishoma chete. MaNazi akanyatsosimbiswa, uye akarwa semadhimoni. Uye vakashandisa masvingo akavakwa pachine nguva mberi nokubatanidzwa kwavagari vemo. Uye zvechokwadi zvakavabatsira. MaNazi akarwa zvakanyanya, uye akadzora kurwiswa kwese.
  Hondo dzakaratidza kuti "Panther" -2 ine mutsetse wakakura wemahwendefa ezvombo zvepamberi uye yakaderera silhouette ichiri kusakanganiswa nematangi eSoviet pahuma. Uye inobata zvakanaka nemichina yeRed Army. Uye ine mahombe akawanda.
  Saka kurwisa kwese kwemauto eSoviet kwakawira mubhuroka yakasimba. Hongu, uye mauto efascist aive neMP-44 yekurova pfuti yaive isina yakaenzana uye yakanyatso kugogodza kunze kweSoviet infantry. Saka maFascists haaigona kubatwa nawo chero nzira.
  Uye Fritz akadzora kurwiswa. Kusvika vaita chipatapata kurwisa. Zvakanga zvakafanira kusunungura tangi itsva "Tiger" -3, inorema, ine injini ine simba uye yakachengetedzwa zviri nani.
  Hongu, uye gadzira jet ndege. Kunyanya XE-162 - jet fighter yakachipa, yakareruka uye iri nyore kugadzira kupfuura ME-262 uye Arado mabhomba.
  Injini itsva yeGerman Yu-488 yakanga isinawo kushata, iyo yakagadzira kumhanya kukuru kwebhomba remakiromita mazana manomwe paawa, nekuda kwenzvimbo diki yebapiro.
  Panguva iyo Fritz yakaunganidza simba. Uye vakarwa hondo yepasi pemvura... Kukundwa kweAllied muItaly neFrance kwakanetesa chinzvimbo chaRoosevelt. Uye pano zvakare maAmerican akakundwa pavakaedza kumhara muPhilippine. Zvikepe zvehondo zveJapan zvakakwanisa kuona nekuparadza mauto ekuAmerica ekumhara.
  Roosevelt akarasikirwa nesarudzo kune wechidiki Republican Joseph Biden. Uye uyu ndiye purezidhendi, uyo akazivisa pachena kuti USSR yaisada rubatsiro. Kuti Stalin akaipa kupfuura Hitler, uye kuti kuedza kwese kunofanirwa kunangana neJapan.
  Churchill aivewo nematambudziko.
  Naizvozvo, apo Hitler akamirira, uye maGermany akagara zvakasimba kudzivirira. Chete muSicily vakaita oparesheni uye vakaitora zvakare kubva kune vanobatana. Zvakare, zvikepe zveBritish zvakatetepa nekuda kwekuita kweNazi submarines.
  Mumatsutso, Red Army akaedza kufambira mberi kumaodzanyemba. Uye zvakare kurwisa Finland.
  Zhizha zvinogumbura paKarelian Isthmus zvakabva zvapera zvisina kubudirira. VeFinns neGerman intelligence vakazvifumura uye vakagadzirira. Uye iyo USSR yakagovera mashoma masimba ekuita uku.
  Mumatsutso mamwe mauto akakandwa, asi ivowo vakabatikana, uye maGerman akange akagadzirira. MaNazi akashandisa ndege dzejet mukuziva, izvo varwi veSoviet uye vakakwana optics vaisagona kubata. Zvakare nemakamera akasiyana. Uye izvozvo zvakabatsira zvikuru.
  Saka ivo vakanyatsodzidza nzira yekufumura disinformation uye kuteedzera mafambiro emauto.
  Saka zvino Stalin akanga asingakwanisi kurova kamwe kamwe. Uye vaNazi vakazvidzivirira.
  Munguva yechando, mauto eSoviet akaedza zvakare kufambira mberi pakati. Kurova kwakarohwa pakati peDnieper neWestern Dvina. Uye kwaiva kushinga. Asi zviri pachena uye maGerman akanyatsosimbiswa ipapo. Uye vakadhonza matangi ekupedzisira uye pfuti dzakazvifambisa E-25, ine 88-mm cannon. muchina uyu, uremu matani makumi maviri nematanhatu, aiva injini 700 horsepower, uye frontal nhumbi dzokurwa 120 mm pasi pemateru, uye mativi 82 mm, kureba 1.4 metres. Pfuti inozvifambisa haipindiki muhuma nekuda kwemakona makuru ekurerekera kwezvombo. Uye pabhodhi rakanga richiri rakafukidzwa nema rollers. Uye iwe unogona zvakare kuturika skrini.
  Saka Red Army yakatarisana nemuvengi mukuru kwazvo. Izvo zvisiri nyore kukunda. Uye maNazi zvakare akadzora kugumbura kwaJanuary kweRed Army.
  Muhondo zvakare akatora kuguma kwaGerda naCharlotte. Vasikana vese vari vaviri vakarwa nepfuti dzinozvisimudzira E-25, vakazvambarara. Uye vakabvisa mweya kubva pamuvengi.
  Gerda akarova nezvigunwe zvake zvigunwe zvakashama achirira.
  - Mbiri kuhondo yedu!
  Charlotte akapfura, panguva ino achidzvanya zamu rake dzvuku pabhatani remufaro uye achirira:
  - Kubwinya kune kukunda kukuru!
  Gerda akataura nehasha, achipfura muvengi:
  - Nekuda kwehukuru hwepasi!
  Uye nechitsitsinho chake chisina chinhu, sekunge acharova bhatani.
  Charlotte akarova zamu rake reruby zvakare, ndokufuridza mota yeSoviet nekurira:
  - Nokuti nhongonya dzakakundwa!
  Uye anoseka sei. Kurwisa mafashist.
  Uye muna March 1945, vaNazi vakatanga kurwisa. Ndokuita jekiseni rekutanga. Vakaputsa zvidziviriro munzvimbo yeWestern Dvina.
  Panguva ino, United States yakanga yanyatso dzikamisa kurwisana neThird Reich neBritain zvakare.
  Uye zvino vaNazi vakaisa pfungwa dzavo kumabvazuva. Hitler aida chaizvo kupisa zvose. Uye zvinhu zvose zvakanyatsojeka sezvazvinopisa.
  Asi kudzivirira kwemauto eSoviet kunoramba kuripo, uye panguva ino mune dzakawanda echelons. Uye maGermany akapaza nepakati payo mushure mekupfuura makiromita makumi mashanu nematatu emitsara, asi vakamiswa pachina. Mukuwedzera, pakava nechando uye kurwa kwakaderedzwa kwekanguva.
  Pakupera kwaApril, Stalin akaedza zvakare kurwisa. Uye mauto ake akashandiswa zvakanyanya panguva yekubuda kwechiedza chekutsvaga. Asi izvi, zvakare, zvakawana zvishoma. Vakapaza dziviriro ndokuenderera mberi, asi vakabva vadzoserwa kunzvimbo dzavo dzepakutanga.
  "Tiger" -3 yakanga ine nhumbi dzokurwa dzemberi dze 250 mm, uye rutivi rwezvombo zve 170 mm, uye injini ye 1200 horsepower, ine uremu hwematani makumi matanhatu neshanu. Saka tangi iyi yakangotambudza nzvimbo dzeSoviet. Pfuti yaive 88 mm uye 100 EL refu barrel.
  Muna Chivabvu, iyo USSR yakawana itsva IS-3 tank. Motokari yacho yairema matani matatu kupfuura IS-2, uye yakanyanya kuoma kugadzira, asi ine turret yakachengetedzwa iri nani, kunyanya pahuma. Kunyange zvakadaro, Tiger-3 pfuti haina kupinda pahuma. Uye tangi pachayo inotonyanya kuipa kutyaira kupfuura iyo IS-2.
  Mune jet aviation, maGermany akachengetedza mukana uye kunyange kuedza kwayo. Kubva munaChikumi, vakaonekwa mukugadzirwa kwakawanda kweME-262 X, ine mapapiro akatsvairwa uye mamwe mainjini maviri epamberi. Ndege iyi yakagadzira sipidhi inosvika makiromita 1200 paawa, ikapwanya munhu wese.
  Muchina wakatonyanya kukomba waive TA-400 ine jet engines nemamotor matanhatu. Muchina uyu wakabhomba mabhizinesi eSoviet muUrals uye mhiri kweUrals. Zvadaro zvichingodaro. Armada ine simba. Uye iyo Yu-287 jet yave dambudziko kune ndege yeSoviet.
  Asi chishamiso chisingafadzi cheRed Army madhisco anosvika kumhanya anosvika mana ekumhanya, uye nekuda kwelaminar jet inoyerera ichitenderedza mota, ivo havagone kukuvara.
  Uye zvakare maGerman akawanawo ME-263 isina hutsinye painjini dzeroketi, uye idiki kwazvo, inokurumidza uye inokwanisa kubhururuka maminetsi makumi mana neshanu, uye inogona kushandiswa nemazvo kupfuura pamberi peME-163.
  Fritz akaisawo mukushanda varwi veGotha, zvakare vasina munhu uye vanoshanda. Uye zvakare ma glider akatanga kushandiswa muhondo.
  Mugungwa, vaNazi vakaramba vachitambudza maBritish vachishandisa zvikepe zvepasi pemvura. Kusanganisira zvidiki zvepasi pemvura zvemunhu mumwe. Uye inoshanda zvikuru.
  Soviet Baltic Fleet yakatambura kurasikirwa kukuru. Uye kubva kuhondo dzendege nepasi pemvura.
  Albina naAlvina, vasikana vese vanomhanya vasina shangu uye mubhikini mune chero mamiriro ekunze, kana kunyangwe mumapanty chete, vava vatyairi vendege. Pachiuru chendege dzakadonha vakapihwa mubairo mutsva weKnight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinamu emuoki, minondo nemadhaimani.
  Vasikana ava vaive mbavha zvisingaite. Uye nhoroondo dzakanaka kudaro dziri kuwedzera.
  Hitler aivada. Uye kunyange Fuhrer pachake akatsvoda tsoka dzavo dzisina chinhu.
  Muna June, maGermany akaedza kufambira mberi kumativi Dnieper. Mauto eSoviet akanga achidzivirira. Asi zvishoma nezvishoma vakawira pasi nekurwiswa kwacho. Rubatsiro pasi peLend-Lease yakamira. Uye USSR yakanga yakaoma. Kubhomba kwakaramba kuchiwedzera.
  Tangi yeSoviet T-34-85 yaive pfuti isina kusimba kurwisa mota dzeGerman. Uye zvakanga zvisingabviri kugadzira T-54 ine simba. Uye ipapo bheti huru yakaitwa paSU-100 self-propelled pfuti. Iyi motokari munhoroondo chaiyo haina kunyanya kuwanda, asi neimwe nzira, kugadzirwa kwayo kwakawedzera zvakanyanya.
  Ndipo apo maGermany akakwanisa kufambira mberi pakati uye kusvika kuSmolensk, hondo dzakaitika ipapo nekushandiswa kukuru kweSU-100. Nhamba yepamusoro yakasvikwa muna August.
  Vashandi vetangi veErizabheti vakashanda zvinoshamisa papfuti inozvifambisa. Kunyanya apo vasikana vakarwa vanenge vasina kupfeka uye vasina shangu.
  Elizabeth akatodzvanya bhatani recannon nezamu rake dzvuku ndokurova tangi yeNazi, achichema:
  - Kune Great Russia!
  Ekaterina akadzvanya zamu rake rakatsvuka pachipfuva chake. Akarovera mota yeGerman ndokuridza mhere:
  -KuUSSR!
  Elena zvakare akaputika nekurongeka kukuru. Akarova tangi yefascist nerubatsiro rwezamu rezamu reruby ndokuridza mhere:
  - Nekuda kweNyika!
  Euphrasia aichinjana kuridza pfuti inozvifambisa yega kumuvengi. Uye achishandisa zamu restrawberry, akadanidzira:
  - Kunyika yeBaba!
  Ava vaive vasikana vairwa.
  MaGermany anonamatira uye anonamatira. Pfuti yeSoviet haitore Tiger-3 pahuma. Hongu, uye "Panther" -3 haipindiki. MaGermany akaita kuti nhumbi dzokurwa dziwedzere mariri, uye kuti vasarasikirwa nekufamba, vakaisa injini ye900 horsepower. Saka tsvimbo yemota yavo vasinganyare.
  Elizabeth anopfura nezvigunwe zvake. Iyo Soviet projectile ricochets.
  Musikana akachema achiti:
  Ticharwira communism!
  Ekaterina akarovawo, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye akacherechedza, achibudisa mazino ake:
  - Kwete! Kwete izvozvo!
  Elena, akashandisawo tsoka yake, akapfura maNazi uye akaimba:
  - Tichaenda kuhondo takashinga!
  Euphrasia, akacherechedza nehasha, achibudisa mazino ake:
  - Nekuda kwesimba revaSoviet!
  Uye zvakare semoto, uchishandisa zvigunwe zvisina zvigunwe. Uyu musikana ane hasha.
  The Red Army akadzokera pakati zvishoma, asi akachengeta Smolensk ... Muchirimo, maGermany akamisa kurwisa kwavo, asi vakatanga, kutora mukana wepamusoro pemhepo, kuwedzera bhomba. Uye dzvinyiriro iyi iri kukura. Uye mabhomba akawira pamusoro peUSSR asina kumira.
  Kusvika pari zvino, nyika yeSoviet yakanga isina ndege, uye pakanga pasina chinhu chokuvharisa basa romuvengi.
  Uye muvengi ari kudzvanya zvikuru. Uye kuwedzera kushanda uye hutsinye bhomba reRussia.
  Huffman akadarikawo chiuru ndege dzakadonha muna Zvita 1945 uye akagamuchira Knight's Cross yeIron Cross nePlatinum Oak Leaves, Swords and Diamonds.
  Vasikana vakauya nezvipo zvavo zviuru zviviri mumwe nomumwe uye mumwe nomumwe akapiwa mubayiro unokosha. Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross uye sirivheri muoki mashizha, minondo nemadhaimani.
  Hongu, Albina naAlvina vasikana vakanaka uye vakanaka kwazvo vanorwa vanenge vasina kupfeka uye vasina shangu, uye vanokunda chero mapoka panguva imwe chete - vasikana vanouraya.
  Munguva yechando, Red Army yakaedza kufambira mberi. IS-3 matangi akatora chikamu muhondo. Asi muchina uyu unoshanda zvakanyanya mukugadzira uye nekusagona kuyambuka-nyika, kunyangwe kuchengetedzwa kwakanaka kwehuma, mauto haana kunyatso kuuda. Uye vakada kutsiva tank. Asi iyo IS-4 yakapinda mudambudziko. Stalin akarambidza kugadzirwa kwematangi anorema kupfuura matani makumi mana nemanomwe. Uye apo tangi iyi yakanga iri mu limbo. Pamwe nekuedza kugadzira mamwe michina kubva kumhuri yeIsov.
  Parizvino, iyo Fritz yaive nemukana mumhando yetekinoroji. Uye yakamera mudenga.
  Saka, mukupindura, kugadzirwa kwepakati matangi T-34-85 uye SU-100 yakawedzera. Parizvino, dzidziso yeUSSR yakavakirwa pane izvi.
  Hondo yechando haina kubudirira. Zvaisaita kufambira mberi zvakakomba, uye kurasikirwa kwacho kwairema.
  MaGermany akanga ari kuchengeta matangi. Gore ra1946 rakauya ... Mauto eFritz akanga achiunganidza, uye vakaronga kurwisa muna May.
  Kusvika ikozvino, USSR yaisakwanisa kugadzira jet fighter uye yakarasika isina tariro muhondo mumhepo.
  Vasikana vaviri Albina naAlvina vakasvika zviuru zvitatu ndege dzakadonha munaKurume 1946. Uye vakagamuchira mubairo mutsva - Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross ine goridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Uye ichi chiratidzo chakakura kwazvo chekubudirira.
  Uye munaEpril, ma discotheques eTatu Reich, kuwedzera kune gondohwe, akatora uye akaisa ultrasound. Uye iyi yaive yekutanga kurova kuburikidza nelaminar jet uye yakabudirira zvikuru.
  IUSSR yakanga yakatarisana nenguva dzakaoma pamberi.
  . CHITSAUKO #2
  Muna May 1943, kurwa kutsva kukuru kwemauto eNazi kwakatanga. Mushure mekuchera matangi, uye mushure mekuunganidza huwandu hwe "Tigers" -3, iyo yakava tangi huru, seyakadzivirirwa uye ine simba rine zvombo, maNazi akatanga kutamba. Uye vakakwanisa kuputsa zvidziviriro ndokutanga kutenderera Dnieper kubva kuchamhembe.
  Mudenga, vaNazi ndivo vaitonga. Mamiriro acho ezvinhu akawedzerwa nekupinda muhondo yeTurkey.
  MaOttoman akarwa neRussia kagumi nenhatu munhoroondo yavo. Uye kuverengerwa pagumi nemana, ndichiri kukunda. Uyezve, Third Reich inavo, uye West haipindiri. Zvechokwadi, muBritain hurumende yeChurchill yakaparara uye hurumende itsva yakabvuma chibvumirano neThird Reich. Uye United States yakapa zviri pamutemo chibvumirano. Uyezve, hondo neJapan yakanga isiri kufamba zvakanaka, uye kurasikirwa kweAmerica muhondo nemaSamurai kwaiva kukuru.
  Saka pano iyo Third Reich yakasunungurwa zvachose. Uye akakwanisa kunyengetedza Turkey kuvhura yechipiri pamberi Transcaucasia.
  Hondo yeOttoman yakanga ichigadzirira hondo kwenguva yakareba uye yakakanda mamiriyoni ehondo kurwisana neU.SR, ine midziyo yakawanda. Saka zvino zvakazoitika uye hazvina kunaka kuRussia zvachose. Uye rimwe dambudziko ndere TA-500 jet bombers, inogona kupwanya mafekitori eSoviet pasina mhosva. Uye jet tailless B-28, iyo inogona kusvika chero ipi zvayo muU.SR, uye inoparadza zvachose. Saka zvino Russia yakanyatso kumanikidzwa. Zvakazonyanya kuipa nekupihwa kweRed Army, kunyanya nemabhomba uye zvombo. Uye pakanga pasina mafuta akakwana. MaGermany akabhomba matsime muBaku uye munharaunda yeVolga.
  Saka zvino vaNazi vakanga vava nemukana, uye vakazviona. Chokutanga pane zvose, vaida kutora Donbass. Ikoko, dziviriro yakazova isina simba kupfuura nzira yeMoscow, uye yakabudirira.
  Hondo dzinotyisa dzakaitika kuKharkov. Uye pakanga pakazara ropa ipapo.
  Gerda nevashandi vake vakarwa pa "Tiger" -4, tangi iyi yakanga yakashongedzerwa neine simba rinowedzera gasi turbine injini ye1500 horsepower, uye yakanga ine pfuti ine simba yakawanda ye 105 mm mu 100 EL refu dhiramu, asi ine uremu hwakafanana.
  Ehe, uye pfuti yevaGerman inorodha otomatiki uye nekukurumidza-moto.
  Uye uremu hwetangi hwakafanana, uye silhouette yakatodzika, uye kutsetseka kwezvombo kwave kwakanyanya.
  "Tiger" -4 pasina mubvunzo itangi yepamusoro, uye varwi vayo ndivo vakatanga kuiedza.
  Gerda akaridza pfuti achidzvanya zamu rake dzvuku pabhatani remufaro ndokukoira:
  - Kukunda kwedu hakusi kure.
  Uye yakapwanya mota yeSoviet IS-3.
  Charlotte akarovawo mota dzeSoviet, ndokupaza nepakati pezvombo, akapisa mukati mayo uye akadonha:
  - Nekuda kwekukunda kwedu!
  Uye anoseka sei.
  Uye Christina achatora uye mbama. Uye Soviet SU-100 icharidza. Uye anobva aridza mhere:
  - Nokuti communism.
  Zvechokwadi, musikana wacho akashandisa ruby nipple.
  Magda akaridzawo pfuti nezvigunwe zvake. Akarova muvengi ndokukoira:
  - Zvekubudirira kutsva!
  Uye vasikana vari kuseka. Kusvika parizvino, vanga vachizviita zvese kunge zviri pamusoro.
  VaNazi vakapfuura Kharkov vachibva vatora. Vakabva vaenda kuKranodon uye Voroshilovgrad. Yakawa neGondo ... Uye uku kurova kwakakomba kuRed Army.
  Stalin akarayira kuchengeta Eagle chero ipi zvayo, asi vaNazi ... vakave vakasimba. Pamwe nekurova kwavo pfuti dzine simba. Kunyanya, iyo Sturmtigr, uye Sturmlev yake ine simba. Pfuti yokupedzisira inozvifambisa yakashongedzerwa nebhomba rejeti riri nani uye rine simba zvikuru.
  Uye yakapwanya zvivakwa zvachose. Uye vasikana vakanga vachimhanya-mhanya pedyo nebhomba. Vashandi veAgatha naAdala vakashanda zvakanaka kuShturmlev. Uye vasikana vakazorora makumbo avo asina kupfeka pasimbi.
  Agatha akaridza pfuti, achidzvanya zvigunwe zvake zvakashama pamabhatani emufaro ndokudzvova:
  - Tichaparadza nyika yese yemhirizhonga!
  Adala akaridza pfuti, ndokucheka varwi vakati:
  - Uye kuviga capitalism.
  Uye chitsitsinho chisina chinhu, chepingi chichapenya.
  Zvisinei, kana ukatarisa, mubvunzo ndewokuti, chii chiri muThird Reich? Pamwe zvakare capitalism?
  Agatha, achirova vadzivisi vake, akaridza mhere.
  - Nokuti ramangwana nyika rugare!
  Uye muvhuri webhomba akashanda zvakare, achiputsa chivako chose pakarepo. Uye inofanira kucherechedzwa kufamba kunoshanda zvakanyanya.
  Adala, achipfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akasimbisa:
  - Mbiri kuhondo yedu nokusingaperi!
  Kurwisana nevasikana pano muTatu Reich, asi kwete zvakanyanya muUSSR. Vanozivawo kurwa.
  Nechekare hondo dzakaitika kuKursk nevasikana veRussia vari kurwa ikoko.
  Natasha akakanda girinedhi kune vaNazi netsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - Ndizvozvo...
  Zoya akatanga chipo cherufu nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye akawedzera:
  - Muvengi...
  Augustine akakundwa nechinhu chinoparadza uye akatsikitsira:
  - Anofunga ...
  Svetlana akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza kamhere:
  - Chii...
  Natasha akakanda maremoni maviri netsoka dzake asina kupfeka ndokudanidzira:
  - ChiRussian...
  Zoya zvakare akakundwa nechinhu chine simba uye chinouraya, achishinyira:
  - Yakagadziriswa...
  Augustine akatanga zvinouraya, achigunun'una:
  - Muvengi....
  Svetlana zvakare akakundwa nekuparadza uye vyaknula:
  - Kuputsa!
  Natasha akatendeuka ndokuridza tsamwa.
  - Who...
  Zoya akapfurawo vatema vatorwa vakatorwa nemaNazi uye vakaridza mhere:
  - Dare!
  Augustine akataura nesimba nehasha:
  - Izvo ...
  Svetlana akakundwa negrin yepanther:
  - V...
  Natasha akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokudanidzira:
  - Kurwa...
  Zoya akakanda chipo cherufu neminwe yake asina kupfeka uye akagunun'una:
  - Kurwiswa!
  Augustine akabva atanga kutaura achiti:
  - Vavengi...
  Svetlana akapa boka remagirinedhi nezvigadziko zvake, uye kushevedzera kwaanoita pamusoro pemapapu ake:
  - Ticha...
  Natasha akarovera muromo nekuridza muridzo:
  - Hasha ...
  Zoya akagura maNazi uye akaridza mhere:
  - Beat!
  Augustine akapfura zvakare, ndokudanidzira:
  - Hasha ...
  Svetlana akaridza mhere achiridza pfuti:
  - Beat!
  Natasha akakanda girinedhi zvakare netsoka yake yakanaka, isina kupfeka, achirira:
  - Tichaparadza vaNazi!
  Zoya akaitora ndokurira:
  - Iyo yeramangwana nzira yecommunism!
  Ndokukanda ndimu nezvigunwe zvake.
  Augustine akatora uye akaparadzira mitsara, uye makumbo ake asina kupfeka akabhururuka nekuparadzwa pamwe chete neFritz:
  - Tichaparadzanisa vanopikisa!
  Svetlana akachitora ndokuchikanda nechitsitsinho chake chisina chinhu, boka remagirinedhi, ndokuridza mhere:
  Ngatipwanye mafashist!
  Uye vana vakaramba vachipfura nekukanda magirinedhi. Iyo German E-75 yakanga ichifamba. Muchina une pfuti 128 mm. Uye anozvipfura.
  Uye vasikana vakakanda magirinedhi. Akaderedza vaNazi. Vakaridza pfuti vachidzokera. Vakakwira kumberi. Matangi ari kukunguruka zvakare. Inofambisa ichangoburwa yeGerman "Leopard" -1. Motokari inofamba chaizvo.
  Asi vasikana vake vakamukunda uye vakamubvisa. Vakadambura kuita zvidimbu muchina unotakurika une injini yeturbine yegasi. Vakamupfurira kuita zvidimbu zvidimbu.
  Natasha akadaro achiseka:
  Tiri kurwa zvikuru!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Zvakanaka kwazvo!
  Augustine nokuchenjera akati:
  - Tichakunda!
  Uye akaburitsa anti-tank grenade netsoka yake isina kupfeka. Musikana akasimba. Uye ane njere dzakawanda.
  Svetlana akatangawo chipo cherufu nezvigunwe zvetsoka yake isina chinhu, ndokurova muvengi. Musikana ane hasha zvikuru, ane maziso ane ruvara rwechibage. Ane njere dzakadaro, uye kufamba kwesimba!
  Natasha akatendeuka ndokunyemwerera:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Zoya akapfura zvakanyanya, uye achinyemwerera, achiratidza mazino eparera:
  - Ini ndiri murwi weiyo level isingapere!
  Augustine akadzingawo basa. Akachera pasi maNazi uye akagunun'una:
  "Ndiri murwi wekuda kukuru!"
  Uye akabudisa mazino ake pearly!
  Svetlana akasimbisa:
  - Zvishuvo zvikuru!
  Natasha akakanda lemon netsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - Kubva kudenga...
  Zoya akakandawo girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuti:
  - Asterisk...
  Augustine akatanga chipo cherufu netsoka yake isina chinhu uye akaimba:
  - Bright...
  Svetlana akakandawo grenade, nerubatsiro rwetsoka isina chinhu, uye akaburitsa:
  - Crystalline!
  Natasha akatendeuka ndokuridza muridzo achiti:
  - Ini kwauri ...
  Zoya akatanga chipo cherufu nezvigunwe zvake, achiridza muridzo:
  - Rwiyo...
  Augustine akakundwa nechitsitsinho chake chisina chinhu, chii chinounza rufu uye kurira:
  - Ndichaimba ...
  Natashka akaenderera mberi, achiimba nehasha:
  - About....
  Zoya akakanda pasuru inoputika netsoka yake isina kupfeka, achiparadzira maNazi uye akaridza mhere:
  - Native...
  Augustina akapa boka remagirinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu, akabuda:
  - Stalin!
  Asi zvakadaro, varwi uye Kursk havana kurega. Muvengi akapaza nepakati pekudzivirira kweSoviet, achifambira mberi munzira yeVoronezh. Zhizha, uye zvinodziya ... Yatova gore rechitanhatu reGreat Patriotic War, uye munhu wose ari kupisa zvikuru uye anofara. Kunyangwe kurasikirwa kumativi ese ari maviri kwakakura.
  Gerda adzoka mukuita uye achaedza tangi nyowani.
  Gerda, Charlotte, Kristina naMagda vari kutasva tangi yeU-class E-100. Motokari iyi ine compact, kune nhengo ina dzevashandi. Uye zvombo zvaro ibhomba rejeti uye universal 88-millimeter cannon 100 EL - muparadzi wetangi.
  MaWarriors anoenda kunozviridzira muridzo.
  Gerda anoridza pfuti refu. Inorovera padivi kubva chinhambwe cheIS-3 uye ichirira:
  - Tichapa mwoyo yedu kune nyika yaamai,
  Uye isu tichafaya Stalin tomudya!
  Charlotte akadzinga roketi rake. Akafukidza bunker yeSoviet uye akadanidzira:
  - Isu hatikundiki!
  Christina akaitora ndokugomera, achidhonza trigger nechitsitsinho chake chisina chinhu:
  - Tichazviwana mune zvese!
  Dolbanula uye zvakakodzera uye Magda. Yakaparadza Soviet-self-propelled pfuti SU-152. Uye akachema:
  - Pachava nenguva, kukunda kuchauya!
  Gerda akaridza mhere achiridza pfuti:
  - Hapana anogona kutimisa!
  Charlotte akasimbisa:
  - Asi Pasaran!
  Chikara chine bvudzi dzvuku chakapfuura nemuHondo Yenyika Yese yekutanga naGerda, kutanga kubva kuPoland uye kupera nekugumburwa kukuru uku kwakatanga muna Chivabvu. Dhiyabhorosi ane vhudzi dzvuku akaona zvinhu zvakawanda.
  Uye wakagadzirira kurwa kusvika kumagumo!
  Christina anopfurawo, uye akaburitsa mazino ake. Bvudzi rake rakatsvuka zvendarama. Muhondo, vasikana havachembera, uye kunyange, zvichida, vanova vaduku! Vane hasha uye vane rudo. Vakabudisa mazino avo.
  Uye hapana gomba rimwe chete mumeno.
  Magda ane vhudzi ruvara rweshizha regoridhe. Uye zvakare kushingaira kugomera. Cool musikana. Ane nyasha dzinotyisa uye simba remabhiza ane chiuru.
  Gerda, musikana ane bvudzi jena, anopfura, uye anotaura achinyemwerera:
  - Kune zvakawanda zvakanaka uye zvakaipa munyika ... Asi damn it, inguva yakareba sei iyi hondo yakakwevera mberi!
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Uye chaizvoizvo, hondo yenyika yechipiri inokwevera kwenguva refu. Kurwa kwese, nekurwa... Kunonetesa chaiko!
  Christina akafambisa tsoka yake isina kupfeka parutivi rwezvombo uye akadanidzira:
  - Asi Britain haisati yakundwa!
  Magda akapfura maRussia ndokupopota:
  - A anofanira kukundwa! Ichi ndicho credo yedu!
  Gerda akaridza muridzo, achipfura maRussia, achibudisa mazino ake enzou:
  - Tinoda kuhwina!
  Akashata uye Charlotte, akadanidzira:
  - Imwe yevose, isu hatisi kuzomira pamutengo!
  Christina chikara chine bvudzi dzvuku uye chegoridhe chakaridza mhere:
  - Kwete! Ngatirege kumira!
  Magda akarova miromo mitsvuku, achirira:
  - Isu hatiendi kuchitoro nemutengo!
  Uye rudimbwa rwebvudzi rendarama rwakarira.
  Gerda akarovawo matangi eRussia. Vakarova mota ndokudaidzira:
  - Isu tisu takasimba kwazvo munyika!
  Charlotte akawedzera, achiimba pamwe chete:
  - Vavengi vese vanonyura muchimbuzi!
  Christina akatsigira rwiyo rwacho:
  - The Fatherland havatendi misodzi!
  Magda akaenderera mberi nenzwi renziyo:
  - Uye isu tichapa ese maCommunist muuropi!
  Vasikana ndokutswinya maziso. Kazhinji vane tangi yakanaka. Chete kubva kure kwakaoma kutyora inorema makumi mashanu-tani IS-3 musoro-on. Asi mushure mezvose, maGermany ane projectile yakaoma, asi ine uranium core. Uye kune vatema vakawanda muuto. Vanorwa nehasha. Uye havasi vose vanogona kukwikwidzana navo.
  Vasikana vajaira kurwa vasina shangu. Kunyangwe muPoland, vaive mubhikini imwe chete, uye vasina shangu.
  Kana iyo chete yakashama ikasangana nepasi, inovandudza. Pamwe ndosaka vasikana vasingachembera! Kunyange zvazvo nguva iri kupera! MaWarriors, tongoti magamba chaiwo.
  Vakaita zvinhu zvakawanda, asi vanorwa sevarwiwo zvavo. Uye nguva dzose mubhikini chete, uye isina shangu. Munguva yechando, zvinotonakidza kwavari kurova netsoka dzisina shangu pamatombo echando.
  Gerda anopfura uye anoimba:
  Tichapinda nemumoto nemumvura!
  Charlotte akapfura maRussia nebhomba rake ndokuti:
  - Kubwinya kune vanhu vePrussia!
  Christina akaridzawo pfuti, ndokuridza mhere:
  Tichatonga pasi!
  Magda akarovererwa uye akasimbisa:
  - Tichadaro!
  Gerda akarova projectile zvakare ndokuridza mhere:
  "Kunyange napalm haitimise!"
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Uye kunyangwe bhomba reatomu, iro isu tisingatyi!
  Christina akaseka ndokupindura:
  - MaAmerican akatadza kugadzira bhomba reatomu! Kupenga!
  Magda akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Nyika haigone kutiza iyo nyowani yeGerman kurongeka!
  MaGerman muna Chivabvu akaenderera mberi achitenderedza Smolensk kubva kuchamhembe. Matangi avo makoramu akasimba uye kune vakawanda varwi vakanyoreswa muAfrica nenyika dzeArab. Fritz anotorwa nenhamba.
  Mukuwedzera, Germany yakanga yakashongedzerwa nemadhisikiti asingabatike nepfuti duku.
  Vasikana vaviri Albina naAlvina vanobhururuka vega pasosa rinobhururuka kudaro. Ivo havapindike nekuda kweiyo yakasimba laminar jet. Asi havagoni kupfura voga. Asi nekuda kwekumhanya kukuru kwavanogona kupfuudza uye kurova ndege dzeSoviet.
  Albina, achikotama pasi dhisiki rake, akati:
  -Iron tekinoroji, zvirokwazvo inodiwa uye inobatsira kwazvo!
  Alvina akaseka, akaburitsa mazino ake uye kuridza muridzo:
  - Asi zvese zvinosarudzwa nemweya!
  Albina akati:
  - Yakanyanya iyo kana hausi iwo mweya wekurwa!
  Vese vasikana vane blonde uye vari mumabhikini. Akanaka kwazvo uye asina shangu. Kana murwi asina shangu, ane rombo rakanaka. Iye zvino vasikana vane mavara uye vakanaka.
  Uye vasati vaenda kunorwa, vakanaka vachanyatsoshanda nerurimi nekukwana kwevarume. Zvakanaka uye zvinopa simba. Vakadzi vehondo vanoda kunwa kubva mumudziyo wemashiripiti. Uyu ndiwo mutambo chaiwo wenyama kwavari.
  Ndizvo zvinoita vasikana.
  Alvina akapfura maviri eSoviet Yak-11 uye tweeted:
  - Kubwinya kwedu kuvhima!
  Albina akasimbisa ramming uye akapa:
  Uye harizombovi rekupedzisira!
  Alvina akadonhedza dzimwe ndege nhatu dzeSoviet IL-10 dzakarwisa, ndokuridza mhere:
  - Ndizvo zvaunofunga kuti Mwari anoda Germany?
  Albina akadzungudza musoro achiratidza kukahadzika.
  - Sezviri pachena kwete zvakanyanya!
  Alvina akaseka ndokubvunza zvakare:
  - Nei uchifunga kudaro?
  Albina akarova mota mbiri dzeSoviet ndokuridza mhere:
  Hondo yatora nguva refu!
  Alvina zvine musoro akati:
  - Asi isu tiri kuuya!
  Albina akanyemwerera ndokudanidzira:
  - Saka kukunda kuchauya!
  Alvina akapfura ndege ina dzeSoviet kamwechete, aine ushingi uye akaridza mhere:
  - Zvichauya zvechokwadi!
  Albina akaona zvakakodzera kuyeuchidza:
  - Mushure meStalingrad, hondo haina kuenda maererano nemitemo ...
  Alvin akabvumirana nazvo:
  - Izvo chaizvo zvinopesana nemitemo!
  Albina akaridza tsamwa.
  - Takatanga kurasikirwa!
  Alvina akaridza tsamwa.
  - Zvechokwadi!
  Albina akarova dzimwe mota dzeSoviet akati:
  - Harisi dambudziko kwatiri here?
  Alvina akapfura ndege mbiri dzekurwira dzekuRussia ndokubuda achiti:
  Takafunga kuti mamiriro acho ezvinhu akanga asina tariro!
  Albina akasekerera zvinodya nyama achiridza muridzo:
  - Chii chatinoona zvino?
  Alvina akanyora paTwitter aine aplomb:
  - Chimwe chinhu chisingazununguki uye chakasarudzika!
  Albina akapenya mazino ake akachena ndokupindura:
  - Icho chokwadi chekuti Reich yechitatu inokunda!
  Alvina akadonhedza imwe ndege yeSoviet kurwisa ndokuburitsa:
  - Chokwadi anofanira kuhwina!
  Vasikana vakagumbuka. Pane imwe nguva vaishanda, uye zviri pamutemo muimba yemasoja. Varume vazhinji vakapfuura nekwavari, uye kwete chete rudzi rwevachena. Uye vaizvifarira chaizvo. Zvakanaka sei kune miviri. Asi ipapo mahure akarwiswa neSoviet. Vakatorwa senhapwa. Bva, vanhu vanopisa vakafunga kuti vaizobatwa chibharo. Uye heuno dhiyabhorosi maviri!
  Vakaita kuti zvifeve zvichere migero nemigero. Uye vekare husiku fairies havana kuifarira zvakanyanya. Saka vose vakakwanisa kutiza. Vakanyengerera varindi.
  Uye vakapika kutsiva pamusoro pevaRussia.
  Uye vakarwa neRussia. Aya ndiwo mashura...
  Albina akarasa dzimwe mota dzeRussia dzakati wandei ndokuzeya achiti:
  - Unogona kugara nevarume!
  Alvina akabvumirana neizvi:
  - Hazvitomboiti, asi zvakakosha!
  Albina akaburitsa mazino ake ndokupindura:
  - Asi zvakadaro ... Zvinotapira kuuraya.
  Uye vasikana vakapfura dzimwe mota shanu dzeSoviet nekufamba kwedhisiki.
  Alvina akaseka ndokuti:
  - Uye kana ichivava?
  Albina akadonhedza dzimwe mota nhanhatu ndokupindura:
  - Ndicharoora mushure mekukunda! Uye bereka vana gumi!
  Vasikana vese vakabva vabvaruka nekuseka.
  Vakaimba;
  Isu tiri varwi vekutenda kwefascism,
  Ngatipukute vanorwira communism kuva guruva!
  Uye kuseka kwavanoita, vachizunungusa makomo avo machena-pamusoro.
  Hongu, aya mabhichi efascist uye ane hukasha, uye ane hutsinye hwakaipisisa.
  VaNazi vakakwanisa kupfuura Smolensk ndokutora Pskov. Kwakanga kunewo kutyisidzira kuLeningrad. Mamiriro acho ezvinhu anowanzonetsa. Kunyangwe isiri njodzi. Asi USSR yakanga isina matura akawanda akasara. Uye hazvizivikanwe kuti Russia ichakwanisa kubata kwenguva yakareba sei. Hongu, uye maGerman anobuda ropa uye apera simba.
  Asi maKrauts ane vasikana vana uye greyhounds akadaro.
  Gerda akaridza cannon yake ndokurova T-54 muzasi mehull, ndokurira, achibwaira bwaira maziso ake esafaya.
  - Kwete, shure kwezvose, Mwari anoda Germany! Tichakunda zvechokwadi!
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Hatigoni kurasikirwa! Tichakurumidza kuenda kuKalinin, uye Moscow ichava kure kure!
  Christina akaburitsa mapearly nippers ndokudanidzira:
  - Ngatisvike ikoko, pachava nenguva yekuenda kuVladivostok!
  Magda akazvidemba achiti:
  - Uye maJapan akatokundwa. Izvi zvakakomba, takarasikirwa nemubatsiri akakosha.
  Gerda akagogodza tangi nyowani yeSoviet ndokuridza mhere:
  - Tinogona kuita pasina ivo!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Kana mwana achinyemwerera, pamwe zvese zvichabuda!
  Christina akaridza nhetembo:
  - Mvuu yakaputika kubva mukunyemwerera!
  Magda akamutsigira:
  - Musikana ane muromo unokara kwazvo!
  Uye varwi vakaritora vakaputika nekuseka. Zvine simba rinopenya, mumwe munhu angati, uye rakawanda!
  Gerda akapfura zvakare kumotokari dzeSoviet ndokudanidzira:
  - Zana rinotevera richava redu!
  Charlotte akapindawo mukati uye akasimbisa:
  - Pachave nendege mudenga!
  Christina akasimbisa izvi nekukurumidza:
  - Ngatibhururuke mudenga!
  Magda akadzinga bhomba achibva ati:
  - Kugara mundege yenyeredzi!
  Gerda akaburitsa rurimi rwake ndokuridza mhere:
  - Muzana ramakore idzva, humambo hweTatu Reich huchatonga!
  Charlotte ane hukasha grin akasimbisa:
  - Uye wechina zvakare.
  Mushure maizvozvi, runako zvakare rwakashandura tangi yeSoviet.
  Christina, murwi uyu ane dhiyabhorosi, aipenya nemazino ane pearly, akakwenya:
  - Hongu, ngakuve nekurongeka kutsva! Uye mbiri kuHumambo Hukuru!
  Magda akasimbisa nehasha dzakapenga:
  - Kubwinya kune Humambo!
  Gerda akaridza pfuti zvakare ndokuti:
  - Kukudzwa kwatiri zvakare!
  Uye sezviri pachena musikana akaiwana.
  Gvozdanula naCharlotte. Uye zvakakwana kwazvo. Ndakabaya tangi reSoviet padivi chaipo. Akabva aridza mhere:
  - Isu tinorwira hurongwa hutsva!
  Magda, kupfura uye kurova vanopikisa, akasimbisa:
  - Uye pasina kupokana isu tichazviita!
  Gerda akaroverera zvakare, uye nemazvo kwazvo uye akashaya.
  - Isu tichabudirira nemuganho wakakura!
  Iye aipenya nesafiro, nameso aipenya kwazvo.
  Charlotte akadzingawo, akarova mota yeRussia ndokupopota, uyu ndiye dhiyabhorosi ane bvudzi reorange:
  - Zvese zvichangove aerobatics!
  Magda akaridzawo pfuti nehasha. Akapwanya T-54 ndokuridza mhere:
  - Uye ramangwana vashandi!
  Kuno, zvisinei, vasikana vakanga vane zvinetso. IS-14 yakaonekwa. Motokari ihombe. Uye ane pfuti 152-millimeter ine dhiramu refu. Zvichida muGermany kupaza.
  Gerda akatsveta maziso ake ndokubvunza Charlotte:
  - Unogona kuifukidza nebhomba?
  Redhead akapindura:
  - Chokwadi pane mukana ... Asi kurongeka kwebhomba hakuna kukwana!
  Christina akataura neshungu:
  - Rega ndiedze bepa rangu remagirafu makumi masere nemasere?
  Gerda akakahadzika akati:
  - Iyi IS-14 ine 400 mm yezvombo zvemberi panzvimbo yakakura. Iwe haugone kumutora!
  Charlotte akanyemwerera ndokuti:
  -Haiwa mhani! Uye ndakafunga kuti vokuRussia vakanga vasina tangi yakadaro! Makuhwa chete!
  Magda akati:
  Ndaifungawo kuti ibug! Asi isu tinoona kuti izvi hazvisizvo! Uye chirongo cheRussia chakareba!
  Gerda akaimba, achirova chitsitsinho chake chisina kupfeka pauriri hwezvombo:
  Ticharwa tisingatyi!
  Charlotte akasimbisa maitiro emumwe wake:
  - Tichachekwa kwete nhanho kumashure!
  Christina akati:
  - Uye ko kana iwe ukagogodza kunze tangi yeSoviet ine kurova chaiko kwegoko mubhodhoro?
  Gerda akakahadzika:
  - Unogona kuzviita, uri kure kure?
  Christina akasimbisa:
  - Kana iwe ukaunza murazvo wemwenje kune yangu isina chinhu, ini ndinokwanisa kurova zvakanyanya!
  Pane kuti apindure, Gerda akabva angobaya baya rake remagetsi. Christina akamonya tsoka yake isina kupfeka uye chitsitsinho chake chisina kusimba, chakaoma zvishoma chaipenya muchiedza chemoto.
  Gerda akaunza moto kune yega yemusikana. Paive nekunhuwa kwaipisa. Kunhuhwirira kunonakidza, senge yakagochwa shish kebab.
  Christina akabva ati:
  - Uye kune yechipiri chitsitsinho!
  Magda akabva atungidza moto. Ndimi dzose dziri mbiri dzemoto dzakanga dzava kunanzva tsinga dzemusikana akanaka kwazvo uye mutsvuku.
  Ipapo Charlotte akaridza mhere ndokuburitsa mazamu ake. Pasina kana mhemberero, akaitora ndokudzvanya bhatani rekuti joystick nezamu rake dzvuku. Pfuti yakabva yangorira.
  Goko rakabhururuka roga, ndokunomhara mudhiramu remuchina unoyevedza weSoviet.
  Senzou huru yadimbura hunde refu. Mushure mekugamuchira kurova kukuru, tangi yeSoviet yakamisa kufamba. Zvaiita sokuti bakatwa rakanga ravhomorwa kubva mumaoko ake.
  Zvifeve zvine rombo izvo!
  Charlotte akaimba, achinyemwerera nemufaro:
  - Kutya chete kuchatipa shamwari! Kurwadziwa chete kunokukurudzira kushanda!
  Gerda akawedzera nechido:
  - Ndinoda kuwanda nekupwanya zviso zvako zvakapusa!
  Varwi veThird Reich vakaratidzika kuva vakafara zvikuru!
  . CHITSAUKO #3
  Hondo yakaenderera mberi, asi yasvika kuVoronezh, maGermany akatora zororo. Huremu hwekurwa hwakatakurwa mudenga. Chinhu chiri chose chakaitika ikoko neshungu dzomusango dzeHondo Huru
  Kusvika parizvino, hapana akunda. Kunze kwekunge mudenga maNazi akasimba zvakanyanya mumhando yekubhururuka.
  Uye tora ma aces avo. Vakaedzawo Tiger-4 muhondo, yaiva motokari yakanaka. Uye kunyange IS-3 haisi mukwikwidzi kwaari.
  The Fuhrer, zvishoma kuneta, akataura kuti Britain kurwa pamwe USSR. Asi maBritish akazviramba. Nokuda kweizvi zvingave zvakanyanyisa. Saka Hitler anomanikidzwa kurwa ega kwenguva.
  Germany yakashaya vanhu. Vakuru nevechidiki kubva pamakore gumi nemana vakapinzwa muchiuto. Zvikamu zvedzimwe nyika zvakashandiswawo. Uye hivi nemamwe masimba.
  Asi hondo yakaramba ichienderera mberi ... VaNazi vakambomira.
  Albina naAlvina vakarwisa ndege dzeSoviet.
  Vatopfura zviuru zvina zvendege. Uye vakagashira Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemapakatwa emashizha eplatinamu nemadhaimani.
  Zvino vakakwira kuzviuru zvechishanu.
  Albina akapfura, achipfura ndege gumi nembiri dzeSoviet nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kuchema:
  - Kwemibayiro yakakosha!
  Alvina akarovawo, achishandisa zvigunwe zvake asina kupfeka, achicheka ndege yeSoviet uye akadanidzira:
  - Kunyika itsva!
  VaGermany vakabatikana muhondo dzeSmolensk, asi vakakwanisa kukomba guta zvachose. Uye vakamupfura vachishandisa pfuti dzinozvifambisa "Shturmlev" uye "Sturmmaus". Simba revaNazi rakakura.
  Zvisinei, kunyange vana vaduku vakarwa nevaNazi. Vakomana nevasikana vaikanda mapasuru ezvinoputika pamatangi eGermany, pfuti dzinozvifambisa dzoga, uye varwi vetsoka.
  Mapiyona akarwa noushingi zvikuru. Vaiziva kuti kutapwa kwefascist kwairevei.
  Musikana Marinka, somuenzaniso, akawira muusungwa hweNazi. Vakamuzora mafuta tsoka dzake dzakabereka ndokumuisa pedyo nembavha. Ndimi dzemoto dzakapotsa dzananzva chitsitsinho chemusikana chakashama, chakaoma nekufamba kwenguva refu asina shangu. Kurwadziswa kwacho kwakaenderera mberi kwemaminetsi angangoita gumi nemashanu, kutozosvikira mazamu afukidzwa nemapundu. Ipapo, tsoka dzomusikana dzakashama. Uye zvakare vakabvunza mibvunzo. Vakandirova nemapaipi erabha pamuviri wangu usina kupfeka.
  Ipapo vakapfuura ikozvino ... Marinka akatambudzwa kusvika gumi kurasikirwa nekuziva panguva yekubvunzurudzwa. Ipapo vakamurega achizorora. Apo tsoka dzakashama dzakati twii, dzakazorwa nemafuta zvakare uye bhurazi rakasimudzwa zvakare. Kutambudza kwakadaro kunogona kudzokororwa kakawanda. Uye kutambudzwa neazvino, uye tyava nerubha hoses.
  Marinka akatambudzwa kwemwedzi mitanhatu. Kusvikira aita bofu uye achena kubva mukurwadziswa. Vakabva vamuviga muvhu ari mupenyu. Haana kana kurasa bara.
  Pioneer Vasya, vaNazi vakarova newaya dzvuku-inopisa pamuviri wake usina kupfeka.
  Zvadaro zvitsitsinho zvisina kupfeka zvakapiswa nematare matsvuku-anopisa. Mukomana wacho haana kukwanisa kumira achipopota, asi zvakadaro haana kutengesa shamwari dzake.
  VaNazi vakamunyungudutsa ari mupenyu muhydrochloric acid. Uye uku kurwadziwa kunotyisa.
  Aya maFritzes ndiwo mhuka dzakadai ... Nhengo yeKomsomol yakatambudzwa nesimbi. Vakabva vaiturika padanda, ndokuisimudza ndokuikanda pasi. Vakabva vatanga kutsva negunguwo dzvuku. Mazamu akanga abvarurwa nechisimba. Ipapo mhuno yakabvamburwa chaiko nemapikisi matsvuku anopisa.
  Musikana akatambudzwa kusvika afa... Vakatyoka zvigunwe zvese negumbo. Imwe nhengo yeKomsomol, Anna, akarovererwa. Zvino paakafa, vakapisa nemwenje.
  Muchidimbu, vaNazi vakaseka nepavaigona napo uye sezvavaida. Vakatambudza nokutambudza munhu wose.
  Natasha nechikwata chake vakanga vachiri kurwisana munzvimbo yakakomberedzwa. Vasikana vacho vaishandisa makumbo avo asina kupfeka, anoyevedza muhondo, uye vakakanda magirinedhi. Vakarwisa mauto epamusoro eFritz. Vakazvibata vakashinga zvikuru, uye vakanga vasingazodududzi.
  Natasha, achitungamirira hondo, akafunga, ko kana Mwari? Zvamazvirokwazvo, muBhaibheri, iro rinodavirwa zvikuru, rizere nokukanganisa nokupokanidzana.
  Heino mimwe mienzaniso;
  Mhuka dzakasikwa munhu asati avapo
  Ehe. ( Gen. 1:20-27 )
  Aihwa. ( Gen. 2:7, 18-20 )
  Zvisinei, ndechei? Zvakanaka, chaizvoizvo, Lenin akati kare kare: chitendero iopium yevanhu!
  Uye chii chiripo chokukurukura?
  Zoya anorwawo aine chivimbo, uye anokanda girinedhi nesimba rinouraya nezvigunwe zvake. Uye anotyora mhomho yevarwi veThird Reich.
  Akaimba:
  - Mukukunda kwemazano asingafi ecommunism,
  Tinoona ramangwana renyika yedu...
  Tichadzima madota esarufa, isu tiri mapoka efascism,
  Uye pachava nevasikana makondo makuru!
  Uye Zoya anoseka!
  Augustina anorwawo nehasha uye nechivimbo anochera pasi vavengi vake uye anodzvova:
  - Kubwinya kumakomunisiti!
  Svetlana, achipfura muvengi, akachema:
  - Nekuda kweNyika!
  Uye nezvigunwe zvakashama achakanda girinedhi.
  Vasikana vakaputika nekuseka mushure memashoko aya. Ndokubvisa bras. Akatanga kukisana mazamu netsvodi. Nokuti zvakanaka uye zvinoshamisa. Ivo varwi vechokwadi.
  Natasha akabva ati:
  Chokwadi Bhaibheri ingano!
  Augustine zvine musoro akati:
  - Hazvifanirwe kupa zvakazarurwa kuna Mwari, kuburikidza nengano yechiJudha! Mwari wangu pachangu ndiye Wamasimba Ose tsvimbo! Nekuda kwekubwinya kweMhuri Yepamusoro, isu ticharwa!
  Uye vasikana vose vakadanidzira, vachisimudza tsoka dzavo dzisina kupfeka.
  - Kubwinya kuRussia huru!
  Sezvo kuvharika kweSmolensk kwakakwevera mberi, vasikana vana vakatambura nekutonhora uye nzara, sevakasara vemauto eSoviet. Nokudaro, hapana chinoshamisa pakuti vasikana vakagamuchira murairo kuti vasiye nzvimbo yakakomberedzwa.
  Kubva kwavari havana chinhu kunze kwekabudura, vakatsvuka, vasina shangu, vanoenda kune imwe nzvimbo.
  Vanomhanyira kwavari, uye vanoita pfuti imwe chete, sezvo makaturiji anofanira kuchengetwa.
  Uye vaNazi vakaburusira pavari chiseve chose chomoto. Asi vasikana havasi pasina chikonzero chete mumapanty matete. Mabara, saka, usaatore. Uye vanomhanya, vasingatambudziki zvachose. Uye tsoka dzisina shangu dzinodzivirirawo zvakakwana vasikana muhondo.
  Natasha akapfura, akawisira pasi fascist uye akadzvova:
  Stalin anesu!
  Zoya akaridzawo pfuti, akakanda chimedu chebhodhoro negumbo rake. Akarasa maFritz maviri ndokudanidzira:
  - Stalin anogara mumoyo mangu!
  Augustina akapfurawo, uye akaunza neaplomb:
  - Muzita reRussia!
  Uye akaratidza rurimi rwake. Uye akarasa fascist.
  Svetlana akarovera, akarova Nazi, uye akarira:
  - Muzita recommunism!
  Vana vasina shangu, mumabhurugwa matete chete evasikana, vakamhanya munzvimbo dzevaNazi. Varwi vakanga vasina mbatya. Panty chete yemavara akasiyana: dema, chena, tsvuku, bhuruu.
  Uye aya zvakare mashiripiti, kutsausa mabara uye zvimedu. Edza vasikana ava nemaoko ako asina! Vangoriwo runako rwekirasi yepamusoro-soro!
  Uye mazamu api. Mazamu akaita semastrawberries. Uye inonyengera zvikuru. Kazhinji, vasikana vakanaka kwazvo, uye vanenge vakashama.
  Natashka, kupfura, akazviratidza paauction yevaranda. Sokubviswa kwechidzitiro paari. Vanofumura muviri wakasimba, une tsandanyama, wemusikana. Uye anozvimirira pachake, achizvikudza achitwasanudza mapendekete ake, achisimudza musoro wake, achiratidza kuti haana kunyara zvachose. Ndiye musikana wepamusoro-soro. Pamambakwedza esimba, kwete pakukwegura.
  Kana mukadzi achifamba asina shangu, anowedzera muduku, uye nokusingaperi anoramba ari muduku. Chinhu chikuru ndechekupfeka kushoma, uye kugara uchirara nemurume. Kunyanya nevarume vakasiyana uye zvichida vaduku. Kuva mudiki.
  Natasha akafungidzira asina kupfeka pamusika wevaranda, uye akanzwa kufara. Sokunge vatengi vari kuzvinzwa, uye kukwira munzvimbo dzinonyanya kuoma nemaoko avo. Zvinofanira kuva zvakanaka sei kuva muranda. Asi hadzinakidzi. Hakuna varume, ngomwa chete. Uye ini ndinoda zvakawanda uye zvakasiyana.
  Aa, vakadzi varombo veimba yevakadzi. Iwe une rombo rakaipa sei nevarume. Iwe unogona sei kutambura nekurega! Asi Natashka akanga asingadi kudzora mafungiro e shark.
  Musikana akapfura fascist ndokudanidzira:
  - Ndiri terminator!
  Zoya akapfurawo, achirira:
  - Uye ini ndiri mukuru-kirasi murwi!
  Augustine akatora ndokuwisira pasi mafascist matatu ndokurira:
  - Stalin aive nesu!
  Svetlana akatsamwa. Akakunda vana fascists uye akaridza mhere:
  - Stalin anesu!
  Natasha akapfura mauto akati wandei eTatu Reich, akakanda dombo netsoka yake isina chinhu uye akakwenya:
  - Stalin achagara ari pakati pedu!
  Zoya akanyemwerera ndokuburitsa rurimi rwake, achishinyira:
  - Nekuda kwehukuru hweRussia!
  Augustine akakanda chidimbu chegirazi rehwindo nezvigunwe zvake, akacheka huro yemufascist ndokuridza kamhere:
  - Yedu itsva yeSlavic Rod!
  Ndokuseka...
  Svetlana akadzinga vaNazi, akagura varwi vakati wandei ndokupa:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Natasha akaroverera vaNazi. Akapa girinedhi nechitsitsinho chake chisina kupfeka, icho vaNazi vakamupa. Yakaparadzira iyo chaiyo hit yeFritz uye vyaknula:
  - For Svarog!
  Akabva azarura chiso chake, umo mune nyasha dzakawanda uye kutsamwa kwepanther.
  Zoya akachitora ndokurovera chipikiri chine ngura nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena. Akaboora meso emukuru weNazi, akaridza kurira.
  - Kuna Mwari Muchena!
  Augustine akatora uye akanyura pazvitsitsinho zvake zvisina kupfeka nepasuru inoputika. Akaparadzira Fritz sezvimedu zvegirazi, uye akashinyira:
  - Yekurongeka kutsva kweRussia!
  Svetlana akaitora ndokuikanda nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, zvinouraya, akabaya Fritz ndokuhukura:
  - Kune imba yeRussia!
  Vasikana vana vakarwa zvisingaite, uye vakarwa zvine hukasha. MaGermany nevarwi vavo vakadzokera shure. Akatsigira pamberi pevasikana. Varipi maNazi vachipesana neRed Army.
  Rangarira Fritz Stalingrad. Marovero anoitwa vasikana ikoko. Vakarwawo vasina shangu uye vakapfeka mabhikini. Idzi ndidzo zvipfeko zvinonyanya kushanda. Hapana achamisa vasikana kana vakashama. Vanokanda zvipo zvokuparadzwa netsoka dzisina chinhu.
  Natashka akakanda chidimbu chekeramic neminwe yake isina chinhu. Akatsemura dehenya remukuru wemauto eGerman, ndokuimba:
  - Muzita raAmai Russia!
  Zoya akatora ndokukanda shadhi nezvigunwe zvake, akarovera nemufascist ndokudaidzira:
  - Hongu, nokuda kweimba yangu!
  Augustine akatanga, asina kufamba netsoka. Akagura vaNazi vatanhatu ndokuridza mhere:
  - For Stalin!
  Svetlana akapawo mundima nyowani, akarovera pasi iyo Fritz uye akatsikitsira:
  - Kunyika itsva!
  Zvino vashandi vaGerda vakanga vachifambira mberi nenzira yeVyazma. Makiromita gumi kuenda kuguta. Asi kuramba kweRed Army kuri kukura. Matangi matsva eSoviet IS-4 ari kuenda kuhondo, aine pfuti dzine simba 125-millimeter uye nhumbi dzokurwa dzakakora. Chokwadi, kuchine michina yakadaro mishoma.
  Charlotte, achidzvanya bhatani remufaro netsoka yake isina kupfeka, akaboora nhumbi dzokurwa dzetangi reSoviet padhuze chaipo. Kunyatsorova motokari yeRed Army, pasinei nekudzivirirwa kwayo kuri nani kana ichienzaniswa neIS-3.
  Dhiyabhorosi mutsvuku akaseka ndokuti:
  - Tine uto rakasimba!
  Christina akataura achisekerera:
  - Uye tichava nesimba kupfuura zvose!
  Uye akadzvanyawo tsoka dzake pamabhatani ejoystick nezvigunwe zvake. Rova motokari yeSoviet. Musikana akangwara chaizvo. Christina akayeuka kuita kwaaiita manyawi. Maitiro andakaita rudo kuna Shah weIran. Hongu, zvakanaka kwazvo!
  Uye murwi akagunun'una.
  -KuGermany kukuru!
  Magda, uyu blonde ane bvudzi regoridhe, akapfura mauto eSoviet akataura:
  - Nokuti kukunda kutsvene!
  Musikana achiridza pfuti akafunga nehasha. MaGermany akapotsa mukana wavo munguva yeHondo Yenyika Yekutanga. Uye nei vakakanganisa chirongwa chekurwisa Paris uye kuendesa zvitunha zvitatu kuEast Prussia? Zvaigoneka kupira kwenguva pfupi ndima yekumabvazuva, asi tora Paris uye kugadzirisa dambudziko reFrance nenzira yakanyanyisa.
  Asi izvi hazvina kuitwa. Uye kazhinji zvakanga zvisina kukodzera kuzivisa hondo kuRussia. Chokwadi Nicholas II angadai asina kushinga kuenda kuhondo nemuvengi ane simba seGermany. Uye nei zvakanga zvakakodzera kurwa pamativi maviri? Zvaigoneka, zvaikwanisika kurova kuRussia, tichiregeredza France neBelgium.
  Uye kazhinji, akafunga Magda, zvaive zvakafanira kurwisa Russia kana yakasungwa nehondo neJapan. Muchiitiko ichi, Nicholas II angadai akaguma asina kutsigirwa neBritain neFrance. Aizomanikidzwa nevaAustria, uye maTurkey, uye maItaly, uye Germany neJapan.
  Vaizongopwanya Russia chete. Uye hapana chaaizoita.
  Pane kudaro, Germany yakaita hondo pamativi maviri, kurwisana nemasimba akasimba. Kusanganisira Japan, uye USA, uye Italy.
  Saka Wilhelm akatadza kuverenga. Hitler akazova anoona zviri kure, achiita runyararo neUSSR uye achikunda France.
  Asi maGermany munguva yeHondo Yenyika Yekutanga vakabatwa pakati pedombo nenzvimbo yakaoma. Tsar Nicholas II kazhinji anorasika. Asi umambo hwake hwakanga hwakakura, nekatatu nhamba yevanhu vokuGermany. Uye zvakazova zvakanyanya kuoma kurwisa maRussia.
  Kuva nemauto akawanda, tsarist Russia yaimiririra inenge hafu yemauto enyika eEntente. Uye akanga akarongerwa kuhwina. Kudai kwakanga kusiri nokuda kwokuvhozhokera kwechiuto kwakaitika muSt. Asi chinhu chinotyisa chakaitika kune vekuRussia - humambo hwakadonha. Muzodziwa waMwari aenda. Uye zvakanyanya kuipa!
  Uye kune maGerman, zororo, zvakadaro, Germany yakarasika.
  United States yakapinda muhondo uye yakaratidza kuva yakasimba zvikuru. Uye zvinonyanya kukosha matangi. Vakanyatsopwanya maGerman nesimbi yavo.
  Kukundwa kunonyadzisa. Uye, chero chingataurwa nemunhu, zvimwe kukanda mapfumo pasi ndiyo yaive nzira yakanaka yekubuda nayo. Germany yakarasikirwa nevabatsiri vayo vese, yakamanikidzwa nematangi. Pakanga pasina mukana chaiwo wekukunda.
  Hongu, uye Bolshevik Russia inogona kuvhura yechipiri kumberi kumabvazuva.
  Chero zvazvingave, sarudzo yekuzviisa pasi yakanga yakaoma, asi yakamanikidzwa.
  Magda akarangarira kurohwa kwaakanga aita nokuda kwokuba chimedu chechingwa muimba yokudyira. Musikana uya akabva areurura ndokugashira zvikwapuro zvishoma. Uye akakwanisa kutsungirira chirango akanyarara. Haana kuchema kana kuchema. Nyangwe kana varova musana wakashama zvinorwadza.
  Gerda akadzinga, akabaya tangi yeSoviet ndokuchema:
  - Akazvarwa asingakundiki!
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  -Hapana anogona kutimisa!
  Christina akaridza tsamwa ndokudanidzira achiti:
  - Never munyika!
  Magda akazhambatata achiti:
  - Uye munyika inotevera - zvakare!
  Varwi vana vakasiya nharaunda. Akambeya-mbeya nemumachakwi, ndokuimba achifara;
  Mwedzi wakashanduka kuva mutsvuku,
  Ipo masaisai akarovera pamatombo.
  "Handei, runako, tikwire,
  Ndanga ndakakumirirai kwenguva refu."
  
  "Ndinoenda newe kana uchida,
  Ndinoda masaisai egungwa.
  Sunungura seiri
  Ndichatora vhiri ini."
  
  Iwe unotonga gungwa rakashama,
  Kwatisingagoni kubata dutu.
  Mumamiriro okunze anopenga kudaro
  Iwe haugone kuvimba nemafungu."
  
  "Hazviite? Seiko mudiwa?
  Uye munguva yakapfuura, zvakaitika kare,
  Unorangarira here, iwe mutengesi anonyengera?
  Ndakavimba newe sei?"
  
  Mwedzi wakashanduka kuva mutsvuku,
  Ipo masaisai akarovera pamatombo.
  "Handei, runako, tikwire,
  Ndanga ndakakumirirai kwenguva refu."
  Vasikana vakaimba vachirova maoko. Augustine akadaro, achinyemwerera pakona yemuromo wake:
  - Hongu, takapa maNazi zvakawanda. Hondo iyi yakanga ine mbiri uye kune vakawanda kwekupedzisira!
  Natasha akaseka.
  - Iwe wakangofanana naMowgli!
  Augustine akanyemwerera ndokubvuma:
  Mowgli aive akanaka!
  Zoya akataura achisekerera mazino:
  - Isu tinofanirwa kuuya nenzira yekukunda masimba epamusoro eWehrmacht!
  Svetlana akakurudzira:
  - Imwe mhando yegesi ine simba guru!
  Augustine akaimba, achirova makumbo ake asina kupfeka mumatope:
  Magasi, magasi, magasi, magasi! Tichapedza vavengi vese kamwechete!
  Natasha akati:
  Ngatiimbe chimwe chinhu!
  Vasikana vakaimba pamwe chete;
  Mwedzi wakashanduka kuva mutsvuku,
  Ipo masaisai akarovera pamatombo.
  "Handei, runako, tikwire,
  Ndanga ndakakumirirai kwenguva refu."
  
  "Ndinoenda newe kana uchida,
  Ndinoda masaisai egungwa.
  Sunungura seiri
  Ndichatora vhiri ini."
  
  Iwe unotonga gungwa rakashama,
  Kwatisingagone kubata nedutu.
  Mumamiriro okunze anopenga kudaro
  Iwe haugone kuvimba nemafungu."
  
  "Hazviite? Seiko mudiwa?
  Uye munguva yakapfuura, zvakaitika kare,
  Unorangarira here, iwe mutengesi anonyengera?
  Ndakavimba newe sei?"
  
  Mwedzi wakashanduka kuva mutsvuku,
  Ipo masaisai akarovera pamatombo.
  "Handei, runako, tikwire,
  Ndanga ndakakumirirai kwenguva refu."
  Vasikana vakapedza kambo kaye vachibva vaita kurovana. Mushure mezvose, vane misa mumisoro yakajeka. Three blondes uye redhead. Cool girls.
  Augustine, achimhanya, akarangarira kutamba kwaaiita mabhiridha. Zvechokwadi kwete mari. Uye sezvo akanga asina chinhu panguva iyoyo, ipapo musikana akapfeka blowjob, pamusoro rubles mashanu. Uye akahwina mutambo wekutanga. Uyezve, ndaitamba ndisina shangu, izvo zvakabatsira zvikuru. Akabva atamba mumwe mutambo nembavha ine mukurumbira.
  Uye akahwina zvakare. Kozoti mumwe mutambo nekupetwa kaviri kwemateki. Musikana uyu aive akangwara chaizvo. Uye simba rematsotsi rakanga rakadhakwawo. Akazoburitsa pfuti ndokutanga kupfura. Augustine, achitora mari yaakakunda, akanyangarika, achipenya zvitsitsinho zvake. Hongu, varume ava vanovhunduka. Zvichida chaizvoizvo kwete kutamba navo, asi kuita mari nekuita rudo?
  Augustine aigona kugara zvakanaka muMoscow, asi musikana, pashure koloni, aida kuenda kumberi. Aida kurwa. Mukuwedzera, akakwezvwa nezviitwa. Kuva heroine kunotonhorera!
  Unofanirawo kukwanisa kutamba makadhi kuitira mari. Augustine neimwe nzira akanyengedzwa nemakoronyera, uye vaifanira kunanzva. Zvakanaka, iwe unogona kufungidzira kuti uhu huchi uye iwe pachako unoda kuti dzisasemesa. Asi kushanda panhengo, saka kazhinji zvinofadza kune ane hasha dzvuku-bvudzi she-dhiyabhorosi. Iye nemurume chero upi zvake akasvika pakusvirwa. Saka muMoscow akaita mari nyore uye zvinomufadza.
  Zvinosiririsa, asi hondo yakagadzirisa zvayo. Augustine akatoshandisa mazango ake mukuziva. Akanyengera varume vose vakatevedzana. Uye aifarira kuvaseka. Kunyanya vadiki. Dhiyabhorosi akazvifarira. Zvisinei, pasinei nemibayiro yakawanda, vasikana vachiri kuenda kuvakuru, uye Natasha chete akava mukuru.
  VaNazi, mushure mekudonha kweSmolensk, vakafukidza Vyazma. Guta rakaramba richiomesa musoro. Kuchamhembe, vaNazi vakakwanisa kutora Novgorod, uye vakasvika Leningrad. Mamiriro acho ezvinhu akawedzerwa nekupinda kweSweden muhondo. Nyika iyi yaidawo kutora nzvimbo kubva kuRussia. Uye vakarangarira hondo dzakapfuura, kunyanya Charles wegumi nembiri. Uyewo zviitiko zvinokosha zvenguva yekare. Uye mapoka eSweden akaonekwa mberi, uye akatamira kuPetrazavodsk neLeningrad kubva kuchamhembe. Prut Finnish-Swedish nemauto eGermany nevatorwa. Uye usarega kuratidzika kwavari.
  Vasikana vakanaka veSweden vanobhururuka nendege. Gringeta naGertrude, maG maviri, vanorwa vari vaviri vaviri. Vasikana vakashinga. Uye akanaka. Vanobhururuka pachavo paME-362, ndege dzejet dzakatengwa kubva kumaGermany. Senguva dzose nevasikana mune imwe bikini uye vasina shangu.
  Muchina weGerman zvombo zvine simba kwazvo. Ane pfuti dzemhepo nomwe. Imwe 37mm uye matanhatu 30mm. Varwi veSoviet MIG-15 vanomhanyira kuzorwa. Zvimwe zvombo zvisina simba: 37 mm pfuti yemhepo uye maviri 23 mm pfuti dzemhepo. Kureva kuti masimba haana kuenzana zvikuru.
  Gringeta anopisa pfuti dzemhepo. Inorova ndege yehondo yeSoviet uye inoridza mhere:
  - Iyi ndiyo aerobatics yedu!
  Gertrude anogogodzawo mota yake payekutanga kumhanya oridza mhere:
  - Kuna Charles wegumi nembiri!
  Chokwadi, dhiyabhorosi dhiyabhorosi anotsamwisa zvakanyanya kuti Sweden yakarasikirwa nehondo kuRussia. Pasi peIvan the Terrible, vaSweden vakakwanisa kutora Narva, uye maguta akawanda eRussia pamhenderekedzo. Asi ipapo Russia, pasi peFedot yekutanga, yakadzoreredza nyika dzayo dzakarasika muhondo yeLivonia. Chokwadi, izvi zvakabatsirwa nekuti Poland yakarwa kudivi reRussia.
  Asi ipapo veSweden panguva yekutonga kwaShuisky vakakwanisa kukunda maguta eRussia. Zvadaro tora Novgorod. Yakakombwa Pskov. Asi pasina kubudirira.
  Ipapo kwakava nehondo pakati peRussia nePoland. Pachinyengeri, maSweden akatora mazhinji eBaltic states neRiga. Izvi zvisati zvaitika, nyika dzeEurope dzakakundwa.
  Sweden yava simba renyika. Yasvika pakakwirira.
  Asi muRussia, Peter Mukuru akatanga kutonga ndokutanga kusimudza umambo hukuru. Sweden yakapikiswa nePoland, Saxony, Denmark uye, hongu, Russia. Masimba haana kuenzana.
  Asi Charles wegumi nembiri, pazera remakore gumi nematanhatu, akakwanisa kukunda Denmark pakufamba, uye ipapo pedyo neNarva akarwisa mauto makuru eRussia uye akakunda kukunda kunoshamisa.
  Asi Petro Mukuru haana kutyorwa nekukundikana. Akaunganidza mauto matsva, uye akaenderera mberi, achitora mukana wekuti Charles wegumi nembiri akarwa nePoland.
  Asi vaSweden vakakunda Poland. Uye kusvika kwemauto eRussia hakuna kubatsira. Peter Mukuru akanga akatogadzirira rugare, achidzorera mataundi uye Narva yakakundwa nevaRussia kuvaSweden.
  Asi Charles wegumi nembiri aive akatsunga. Zvisinei, Peter Mukuru akakwanisa kuchinja mamiriro ehondo. Yakatamba basa rayo kuti vanhu vePoland neUkraine havana kutsigira Charles wegumi nembiri. Pedyo nePoltava, vaSweden vakakundwa pakupedzisira. Zvakaitika sei? MaRussia akakwanisa kupfekedza maSweden nekuzvisimbisa ivo pachavo mushure mekupokana. Uye zvino zvese zvakasarudzwa nekurwisa kunouraya.
  Ronda raCharles XII pamberi pehondo yakaitawo basa rakaipa.
  Mushure meNarva, Russia yakatora zvachose chirongwa ichi. Uye akakwanisa kukunda veSweden kunyange mugungwa. Zvinova zvakanyanya, zvinogumbura.
  Charles wegumi nembiri akafa panguva yekukombwa kwenhare yeNorway. Uye hondo yakakurumidza kupera nokukundwa chaiko kwevaSweden. Chokwadi, Peter Mukuru akabvuma, achidzvinyirirwa nenyika dzeEurope, kuti aite zvokutenga nharaunda yake zviri pamutemo. Sweden yakarasikirwa nenzvimbo yakawanda, kusanganisira muEurope. Uye nechekare pasi peAlexander wekutanga, Finland yakakundwawo nevaRussia.
  Ehe, Sweden inogumburwa uye inoda kutsiva. Mamiriro ezvinhu akawedzera, kunyanya mushure mekukunda kwevaNazi musarudzo dzeparamende. Uye hondo ikozvino ndeyevaSweden vane nhoroondo dzakafanana.
  Gertrude anorwisa muchina weSoviet uye anoimba:
  - Kwaigara Anton wechina ...
  Gringeta anotema MIG-15 murwi uye anodzvova:
  Aiva mambo ane mbiri...
  Gertrude akawisira pasi muRussia uye akaimba:
  - Aida waini kugehena ....
  Gringeta anoedza kupinda mumotokari yeSoviet uye anochema:
  - Kupenga kwakadini kwakaitika dzimwe nguva!
  Gertrude akaimba:
  - Tiri bom! Tiri bom!
  Uye musikana akaburitsa rurimi rwake rwepingi.
  Vasikana vakaratidza kufara... Vakarwa nekubvutwa kukuru. Vakarwa semakondo. Uye havana kumbodzokera shure.
  Gringeta akamhanya asina shangu muchando. Uye akanga ari musikana ane utsinye. Uye akarangarira mabasa ake. Vaive vasina bhutsu sei uye vari mubhikini vachivhima bheya. Izvo zvainakidza zvikuru.
  Vasikana vakashama hafu vaipfura chikara neuta. Vakarova chikara chichibva chadzvova.
  Vakabva vamhanya vachipenya zvitsitsinho zvechisikana zvitsvuku nechando. Vasikana vaive vakanaka. Vanenge vasina kupfeka, asi vakashinga zvikuru. Vakazvivhima vasingatyi.
  Ipapo, apo bere rakanga rakuvadzwa rakafa, vasikana vaigocha nyama yake ndokuita mabiko. Zvaive zvakanakisa. Vasikana vakatuhwina mugomba ndokumwaya chando. Vakabva vamhanya vakanyorova nemumazaya echando. Zvese zvakanaka uye zvinotonhorera.
  Gertrude naGringeta vakanga zvino vave kuvhima vatyairi vendege veSoviet. Vakarangarira mutemo mukuru: zvakafanira kurwisa anenge asina kupfeka uye asina shangu, uye ipapo musikana haazopfurirwi pasi. Anopa simba rakadaro kuvarwi kana vanenge vasina zvipfeko. Ndicho chikonzero nei pasina akakunda nyika yose muMiddle Ages?
  Nekuti vakarerutsa kusimba kwetsoka dzechikadzi dzisina chinhu. Uye vasikana vasina shangu vanotonhorera uye vakasimba! Kana musikana asina shangu, iye oga asina kupfeka anogamuchira simba renyika.
  Iri ndiro simba guru revarwi.
  Gertrude akapfura ndege yeSoviet uye akati:
  - Vasikana vasina shangu vanotonhorera!
  Gringeta akarovawo muchiRussia, uye akashinyira:
  Vasikana havadi shangu!
  Uye ndakatarisa murwi weRussia aipfuta, achiwira pasi.
  Ndakafunga nezvekunaka kwazvakaita kumhanya usina shangu, nemumazaya echando, nemurenje. Iyo yega yemakumbo emusikana inova yakanyanyisa uye yakasimba, uye panguva imwechete haiputi. Saka usazvinetse nematambudziko. MuRussia, nguva yechando kazhinji yakaoma, uye zvichave zvakanaka kumhanya muchando. Ndiye musikana wepamusoro-soro.
  Uye inyasha sei uye yakasarudzika yakanaka isina shangu, tsoka yemusikana pane inonyururwa nechando? Uye zvigunwe, netsoka, uye zvose izvi pamwe chete? Zvinoshamisa sei kana makumbo akacheneruka atsika pavhu jena, uye iwo pachawo akatsvuka. Uye vasikana vane bvudzi rakatsvuka, ivo vakachena zvakadaro blondes.
  Uye vanochida kana varume vachivatsvoda pazvitsitsinho zvavo zvisina chinhu.
  Gringeta anopfura imwe mota yeSoviet uye tweeted:
  - Kubwinya kuna Baba, Kubwinya!
  Gertrude akapfura murwi weRussia ndokupa:
  - Charlemagne anesu!
  Vasikana vacho vakangoshamisa, uye vane runako rwakasiyana. Unogona kupenga chaizvo nevasikana ava. Uye muviri wavo, wakasimba uye unofadza.
  Gringeta aifarira zvekurohwa nevarume. Zvaimunakidza kwazvo. Uye ganda rake rakatsetseka, rakatsetseka, sekunge rakakwenenzverwa. Hoyu musikana.
  Uye ndinoda massage.
  Zvino akapfura ndege yeRussia ndokudzvova:
  - Ndakafanana nebere!
  Uye akaratidza rurimi rwake!
  Gertrude akaridza pfuti zvakare ndokurira:
  Isu tiri tigresses!
  Uye vasikana vakabatana vakaita zvishwe zvakafa. Vanowanzova varwi vakanaka vakadaro. Vazere neshungu uye kukunda kwekuda. Uye ganda rakatsvuka, sendarira.
  Varwi vakakwanisa kurwa muAfrica nevarwi vanofamba netsoka. Izvo zvakanyanya kunaka kune blondes. Uye vakave vakanaka uye vakatsvinda.
  Gertrude akaimba:
  - Natural blonde! Muscular musana!
  Gringeta akasimbisa:
  - Ini ndinokunda mavhoti ese!
  Varwi veSoviet vari kurwira Vyazma, iyo yakakombwa nevaNazi kubva kumativi ese. Uye kurwa hugamba.
  Natashka, zvisinei, achikanda grenade netsoka yake isina chinhu, akadzvova:
  - Kukunda hakufaniri kudziviswa!
  Zoya akapawo mukana. Akaridza girinedhi negumbo rake. Akapfura vaNazi uye akaridza mhere:
  - Hakugone kufa kaviri!
  Akapa kutendeuka uye Augustine. Dhiabhorosi ane vhudzi dzvuku akakandira girinedhi netsoka yake asina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Zana rinotevera richava redu!
  Svetlana akaridzawo kuputika. Akaradzika pasi boka raFritz, ndokugutsurira:
  - Isu tinozvarwa nezera idzva!
  Uye akaratidza rurimi rwake!
  Vasikana vanoshamisa zvikuru. Iwo akanaka kwazvo, uye akatsvuka, matatu blondes uye mutsvuku, ane yakaoma uye yekuzorodza tsandanyama.
  Vasikana vakanaka sei...
  Natasha akafunga sezvaaipfura, sezvo Bhaibheri risiri shoko raMwari, saka vaRussia vanoda chitendero chakasiyana, chakakwana. Kukura mumweya nemuchokwadi!
  Uye chii chingava chiri nani kupfuura kutenda muMhuri Yakakwirira!
  . CHITSAUKO #4
  VaNazi vakafamba vachitevedza Don River. Asi zvino chando chakasvika uye gore idzva 1947 ...
  Hondo ichiri kuitika uye USSR haisi kuzokanda mapfumo pasi. Kunyange zvazvo vakawanda vanotenda kuti nokukurumidza kupera kwekurwisana uku. Chando uye vamwe vakadzikama. Kunyangwe kurwa kuchiri kuitika munzvimbo.
  Kunyanya pakati nekuchamhembe. Apo tsvimbo ine simba guru remuvengi, uye simba guru.
  Uyezve, Natasha, achiona kuti vaidzvinyirirwa sei nevatorwa, uye kunyanya vatema vakawanda uye maArabu, vakakumbira kuimba:
  - Ngatiimbei vasikana!
  Svetlana akabvuma kuti:
  - Folk rwiyo!
  Mhare ina dzakaimba nenziyo;
  Nyika yeRussia yakakurumbira,
  Communism inotonga pasi rose...
  Minda yakazadzwa negoridhe
  Ngatiende takananga kumusoro, kwete pasi!
  
  Mwoyo yedu inotsva nekuda kwenyika yaamai,
  Isu tiri vasikana - hapasisina kunaka kwepasirese ...
  Ticharwa nevavengi vedu kusvika kumagumo
  Kutenda kwedu kuchasimuka munaRodnoverie!
  
  Yakasimba kupfuura ese matsvuku ari munyika, Russia,
  Anopenya sezuva muchadenga ...
  Unomurwira uye usatya.
  Dai vakuru nevana vave mukubwinya!
  
  Russia ndiyo huru yenyika
  Kana Nyika yeBaba inotongwa naStalin ...
  Mhedzisiro yakadaro inopiwa vanhu veSoviet,
  Zvekuti varwi ava vaive vakagadzirwa nesimbi!
  
  Munyika yeBaba, chero gamba ikozvino,
  Kukwanisa kuita kuti Motherland iwedzere kunaka ...
  Muzita ramai vedu vatsvene.
  Rutivi rusingagumi rweRussia rweRussia!
  
  Tichaita chero munhu ane utsinye,
  Pachange pasisina hudzvanyiriri munyika...
  Rega mamirioni enyika atumire
  Uye Fuhrer ane nyanga uroy!
  
  Shato ine hasha ngaitonge
  Anofunga kuti anogona kupisa Russia ...
  Asi vaNazi vakamirira kukundwa nehasha,
  Sezvo knight ichiziva, ine masimba ese!
  
  Hatife takabvuma kuna Fritz,
  MaRussia nemaChinese havazokunda ...
  Nyeredzi inopenya inopenya pamusoro pedu
  PaIsita, tinopenda makeke eIsita nemazai!
  
  Unogona kuwana varwi vakawanda,
  Irwo rudzi rwechinhu chisingaite nani...
  Madzibaba edu anodada nesu.
  Nokuti tiri kuvaka nzvimbo muparadhiso!
  
  Vasikana vasina shangu vanomhanya nemuchando
  Havazivi kutya nokushorwa...
  Ini ndiri nhengo yeKomsomol isina shangu,
  Nokuti hapana zvipingamupinyi, uye hapana nguva yekupedzisira!
  
  Saka ngatisambopa vasikana
  Ngatirege kukotamisa misoro yedu pasi pematemo...
  Kana dambudziko rauya kuNyika yeBaba.
  Ngatitsike netsoka dzisina chinhu!
  
  Ida hanzvadzi dzasekuru Ilyich,
  Uye kukudza Stalin saJesu ...
  Hapana chikonzero chekucheka varwi kubva pafudzi,
  Kana iwe uchingoda kumhanya usina shangu!
  
  
  Isu vasikana tiri boka guru,
  Tinoda kurwa uye hatidzokere shure...
  Kunyangwe kufamba dzimwe nguva kuri makuhwa akaipa,
  Kukunda kuchave muna Chivabvu anopenya!
  
  Uye tenda communism ichauya nechiroto,
  Uye paNyika hapazovi nesimba remari...
  Isu tinopa nhoroondo yakaoma,
  Pasina mhirizhonga uye usimbe!
  
  Muchidimbu, tichakurumidza kubhururuka kuenda kunyeredzi,
  Uye isu tichasimudza mureza weRussia pamusoro pezvakasikwa ...
  Tambanudza mapapiro aro, iwe kerubhi dzvuku;
  Muzita reMhuri - Ishe weRussia!
  Vasikana kubva kune vane mukurumbira vana vakabuda muVyazma. Vaizviita usiku, vasingaoneki uye nechisimba.
  Natasha, achikambaira padumbu rake, akaona:
  - Ehe, ikozvino iwe unofunga iwe pachako, yanga yakakosha nguva yakawanda yekurwa, uye kurasikirwa!
  Zoya akaomesa musoro achiti:
  - Ehe, kukundwa kunovimbisa matambudziko makuru! Asi ichi chingori chiratidzo chekukunda kweramangwana!
  Augustine akataura zvakajeka kuti:
  - Saka vamwari veRussia havatibatsiri zvakanyanya! Asi iwe unoda chaizvo kuhwina uye kusvika pakakwirira kumusoro!
  Natasha akaseka hake.
  - Zvakafanana kusvika kudenga?
  Augustine akaseka ndokuchonya.
  - Pamwe kudenga!
  Iye dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akatanga kutsanangura:
  -Kune nyika dzakasiyana munzira yemukaka. Kana munhu, kana kuti muviri wake, unofa, mweya unobuda munyama. Asi inotakurwa ichiendeswa kune imwe nyika. Uyo anoshumira Russia-anova mambo. Ndiani aive muvengi weRussia achava muranda kana chirema. Odha yese neodha!
  Svetlana akati:
  - Kubwinya kuRussia!
  Natasha akaseka ndokuisa chigunwe chake pamiromo mitsvuku:
  - Quiet! Uye iro rinogona kuva dambudziko!
  Zoya tweeted:
  - Varwi havana dambudziko! Tinoziva vaNazi! Uye vanodedera!
  Mushure maizvozvi, musikana akabura chimedu chegirazi nezvigunwe zvake. Mufascist akadonha akacheka huro.
  Runako rwebvudzi regoridhe rwakarira:
  - Hapana anogona kutidzivisa!
  Natasha akabvuma.
  - Ichokwadi kuti hapana!
  Ndokuratidza rurimi rwake!
  Augustine akatangawo imwe shard nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akashinyira:
  - Muzana ramakore rinotevera, tichauya nemabhena asina kuvhurwa!
  Uye vaNazi vakangofa nokurohwa negirazi.
  Kazhinji, unogona kuona pakarepo - vasikana vane hasha, sexy. Three blondes uye redhead. Uye zvechokwadi anenge asina kupfeka uye mune bikini. Uye vasikana vakanaka kudaro.
  Vanodawo kuimba! Asi hapana nzvimbo uye nguva parizvino.
  Svetlana akaitora ndokukoira:
  - Kubwinya kuGreat Russia muhondo neWehrmacht!
  Natasha akasekerera ndokuburitsa rurimi rwake. Akatanga blade yedhisiki, iyo yakapfuura nepahuro yevaNazi. Dzakaita kuti dzibude ropa uye dzichirovera mahwanda.
  The blonde terminator akati:
  - Kurongeka kutsva munyika!
  Zoya ane bvudzi regoridhe akajekesa:
  - Yekurongeka kutsva kweSoviet!
  Ndokuchonya shamwari dzake. Vanoti zvakati nezvakati ... Tichakunda maFritz nemamercenaries avo. Uye regai matangi avo eE series avatungamirire.Kunyange maturbine egasi eRed Army haana kutyisa.
  Augustine akaitora ndokurira:
  - Rudo ruchaponesa moyo!
  Svetlana akawedzera, achipedzisawo fascist nekukanda kwetsoka yake isina chinhu:
  - Uye shiri yerombo ichabhururuka zvakare!
  Natasha akaseka ndokuti:
  "Saka maFascists haaite zvakanaka!" Ndine chokwadi!
  Musikana wacho akayeuka kuti mapiyona akarwisa sei vaNazi. Vakaridza pfuti kuvarwi vetsoka, vakamhanyira pasi pematangi. Kazhinji, vakarwa semagamba echokwadi. Ndokusiya mirwi yezvitunha. VaNazi havana chavaigona kuita nezvazvo.
  Heino mumwe mukomana, ane boka remagirinedhi, akamisa chikara chinotyisa E-100, achibayira hupenyu hwake, nekuda kweSoviet Motherland.
  Kungosara tsoka chete dzemwana. Sorry mukomana. Natasha pachake, pasinei nekudzivirirwa kwebhikini, akagamuchira chidimbu muchitsitsinho. Zvinoshungurudza zvikuru. Asi musikana wacho akakurumidza kupora. Uye pakanga pasina vanga rasara. Kunyange zvazvo, chokwadi, zvakanga zvisingafadzi kumhanya. Kazhinji, imbwa dzakaomeswa kudaro. Mune bikini, vanorwa muchando, uye usape! Vasikana vemhando yepamusoro!
  Natashka zvakare akakanda jira nezvigunwe zvake, akazarura huro yemukuru weGermany.
  Uye akadanidzira:
  -KuRussia neUSSR!
  Varwi vakanzwisisa zvavakavimbisa Nyika yekwavo. Uye kuti vakarwira sei Russia.
  Zoya akati:
  - Bere reRussia rine makumbo ane nzara!
  Augustine akati zvine chiremera:
  - Uye achabvarura vavengi vese veNyika yeBaba!
  Svetlana akazvitora ndokudanidzira:
  -Usatyora iyo USSR!
  Natasha akasimbisa izvi nekukanda shadhi yakapinza nezvigunwe zvake. Akarova fascist ndokuridza mhere:
  - Russia haigoni kuuyiswa kumabvi ayo!
  Zoya akabva apfurawo. Akarasa Nazi uye akarira:
  - Pachave neakazara aplomb!
  Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku Augustine, akatora uye akakanda girinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu, akaparadzira vaNazi, uye akazhamba:
  - Ipa odha nyowani!
  Svetlana akakanda chidimbu chebayonet netsoka dzake dzisina chinhu. Yakanamira, poindi pahuro yemufascist. Akakotama. Kubuditsa tsime reropa.
  Terminator yeblonde yakazhambatata ichiti:
  - Pachave nekuchinja kune zvirinani! Ngatisundirei ma fascists kubva kuMoscow!
  Zoya akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  Rarama Stalin! Ndiani akafa, asi basa rake rinoramba riripo!
  Svetlana akarira, achivhura girinedhi netsoka yake isina chinhu:
  - Stalin anogara mumoyo yedu!
  Uye kuseka!
  Natasha akapawo chijana ... akachera pasi maNazi uye akashinyira:
  - Lenin mupenyu kupfuura vese vapenyu!
  Uye zvakare akatanga kupfura kuuraya. Tangi yeNazi yakapinduka. Rink yeskating yakabhururuka, ichipwanya mitsipa yevaNazi vatatu.
  Vasikana vanoyemerera vachiratidza rurimi. Kazhinji kacho, anogona kunzi anoshamisa, pamazana maviri kubva muzana!
  Natasha akaitora ndokupopota:
  - Kubwinya kune communism isingaperi!
  Zoya akasimbisa zvakasimba:
  - Lenin anoramba ari mumoyo yedu!
  Svetlana akabva ati:
  - Nokusingaperi-peri!
  Hondo yamboserera. MaGermany akakomberedza Leningrad, achitora nzvimbo mukudonha kwegore remakumi mana nerimwe. Uye vakada kutora Kalinin. Pal uye Gondo. Asi Hitler, nokuda kwechimwe chikonzero, akasarudza kuti zvakanga zvakakosha kuenda kumaodzanyemba. Uye vaNazi vakaunganidzazve mauto.
  Vasikana vakambozorora zvishoma, vachitamba makadhi.
  MaTurkey ari kupaza kubva kumaodzanyemba. Vakakwanisa kutora Batumi uye kupoteredza Yerevan. Asi guta guru reArmenia harina kukanda mapfumo pasi. Uye pano, zvakare, hondo dzakakura.
  VeTurkey vari kuuya.
  Uye vasikana, vachitungamirirwa naTamara, vanorwisana zvakasimba. Uye vanowana mhedzisiro.
  Tamara akazvishingisa netsoka dzake akashama ndokuridza pfuti kunge bazooka. Uye pwanya huwandu hwetangi yeHumambo hweOttoman.
  Uye kurira:
  - Nokuti communism tsvene!
  Uye vamwe vasikana vanorwa netsoka dzisina shangu uye mazamu matsvuku ezamu.
  Hondo dzemunharaunda dzakaitika muKalinin. Inenge gumi muzana yeguta rakanga richiri pasi pekutonga kweRed Army.
  VaNazi vakaedza kubvisa vaRussia. Vakaedza kubhomba nekupfura. Kumaodzanyemba, hondo Voronezh akakwevera mberi.
  Vasikana vakarwawo ikoko. Kunyanya kunaka Anna naAlice. Vasikana vese vakaridza pfuti vachiimba.
  Anna akapfura, akarovera pasi muGerman uye akarira:
  - Muzita reMotherland, mutsvene!
  Alice akabva ati:
  - Iwe unongova blue Hitler!
  Vasikana vakarwa, uye varwi vaifanirwa kupfeka zvikabudura zvitema chete, zvitete uye vasina shangu. Izvi zvakavabvumira kurova nguva dzose uye kusapotsa.
  Ndivo varwi vasingambofa vakakotamisa misoro yavo, kupeta mapapiro avo, uye kukambaira mugoko.
  Anna akacheka Fritz ndokurira:
  - Young Lenin!
  Alice akagura fascist. Akakanda girinedhi negumbo rake risina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Uye iyo inotonhorera!
  Vasikana vese vari vaviri vane curvy, vakasimba, blonde. Nezviso zvakashinga uye zvakanaka. Uye zvechokwadi vanoda varume. Kunyangwe, zvinoita sekunge, iwe ungada sei freak semurume?
  Asi vasikana vachiri kupomerwa mhosva.
  Anna anopfura ndokutaura achirota:
  - Zvinonzwisa tsitsi kuti mambo akundwa!
  Alice akapfura fascist ndokubvunza:
  - Sei urombo?
  Anna akapfura zvakare ndokutsanangura:
  - Ipapo vangadai vakapedza Germany, uye Hitler angadai asina kutsunga kudzungudza musoro wake!
  Alice akavhundutsa Fritz ndokuridza mhere:
  - Hongu, pamwe, asi ...
  Musikana uyu akapfura mumwe musoja mutema kubva kumapoka emuAfrica eWehrmacht ndokuti:
  - Zvinogona kuipa! Dai Hitler angadai akaenda kurwisa tsarist Russia.
  Anna akaridza muridzo achiridza mhere:
  Tinotenda kuti tichakunda!
  Zvisinei, vasikana vakanga vasati vava nechokwadi. Mafashisti akanyanya kusimba. Nzira yekuvamisa sei?
  Muvengi ari kukanda zvitunha chaizvoizvo. Asi ane zvakawanda zvevanhu. Vese maArabu nemaAfrica. Edza kubata nenhamo yakadaro. Asi varwi vane chokwadi chekuti Wehrmacht ichazvipedza pachayo nokukurumidza kana kuti gare gare.
  Alice akapfura, akadonhedza fascist uye akashinyira:
  - Chero zvazvingave, isu hatisi kuzopa inch yenyika!
  Anna akabvumirana nazvo:
  - Tichafa, asi hatidi kukanda mapfumo pasi!
  Uye zvakare akatuka vaNazi. Akarwa akashinga uye nehasha dzakanyanya.
  Alice akarovera zvipikiri ndokukwenya:
  - Communism ichararama nekusingaperi!
  Uye akakanda chipo cherufu netsoka yake isina chinhu!
  Anna neunyanzvi akakochekera fascist, ndokugutsurira:
  Tichatonga zvese!
  Uye mabhomba zvakare. Uye rutsoka rwake rusina kupfeka rucharidza girinedhi. Nzira yekuwana sei fascists kune matani chaiwo. Uye ivo, maNazi, vane mabhokisi akawanda akasiyana-siyana nerufu.
  Alice achisekerera nemeno, akatora ndokuparura imwe lemon. Akaparadzira maNazi uye akaridza mhere:
  - Rusununguko kana rufu!
  Anna akaseka, uye akarova, akagura maNazi uye akashinyira:
  - Muzvinhu zvose tichava vekutanga!
  Uye zvakare zvigunwe zvisina kupfeka zvinokanda grenade inouraya.
  Alice anopisa muvengi. Inopfura pasi vaNazi uye kurira, kuratidza pearl mazino:
  - Ndiri musikana uyo, kutaura chokwadi, akanaka!
  Uye zvakare zvakare grenade yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka.
  Anna akapfura maNazi nepfuti chaiyo. Uye zvakare yakatanga grenade. Uyewo neminwe isina chinhu. Heuno musikana, musikana wevasikana vese.
  Just super uye hyper!
  Varwi pano vanopenya nerunako. Alice akarangarira mabatirwo akaitwa tsoka dzake nepwere nhatu panguva imwe chete. Zvinotonhorera. Maoko matanhatu anopuruzira tsoka dzako, shin, mabvi, uye zvitsitsinho. Uye ipapo vanokwira. Kusvirana zvidya nezviuno. Chokwadi, izvi zvinofadza. Musikana wacho, kutaura chokwadi, ane hasha.
  Alice akapfura maNazi uye akakwenya:
  Mweya ngauve nesu!
  Uye nechitsitsinho chake chakashama akapa ndimu kurufu.
  Anna akahurawo. Zvamazvirokwazvo akarova pasi muvengi. Uye squeaked neshungu:
  - Muzita reRussia uye hama dzevaSlav!
  Uye zvakare, chipo chakakandwa netsoka isina chinhu chinobhururuka, chichipwanya maNazi.
  Alice akaisa pasi Colonel weuto reGerman uye akahukura:
  - Mwoyo wangu unovava nekuda kweNyika!
  Uye akaratidza rurimi rwake. Uye zvakare, vasina shangu, gumbo rakacheneswa pabasa.
  Musikana wacho akayeuka kuti aimhanya sei asina shangu muchando achiendesa tsamba kudzimbahwe. Makiromita angangoita makumi maviri musikana akamhanya achitevedza goko jena, rinopisa, rinopisa. Zvakanaka, zvakare, kuti makumbo ake akange asina kunyorova, nguva dzese kubva kuchando kusvika kuchando asina shangu. Dai zvisina kudaro, angadai akaramba akaremara.
  Asi zvakadaro akaendesa tsamba, ine mavara akakosha.
  Uye kuti chando chinopisa sei zvitsitsinho. Idzo dzakatsvuka, dzakaita ganda, dzakakweshwa. Ipapo Alice akabva amhanya achidzoka asina shangu. Akapiwa, nyangwe apfeke bhutsu dzakanzwa, asi musikana wacho akati akanga akanyanyisa kudaro. Uye kazhinji, akayeuka Gerda kubva Snow Queen. Saka musikana iyeye aitoratidza kunge asina kushinga. Akakumbira bhutsu kuti atsvage mukoma wake ainzi Kai. Asi Alice akaomesa musoro akati aizokwanisa. Haana kumborwara, kukosora, kana kubuda mhino. Uye kana zvakadaro, saka hapana chichaitika kwaari muawa yekumhanya. Kazhinji, unogona kufamba usina shangu gore rose.
  Muchidimbu, Alice akabva asiyana zvachose neshangu dzake uye haasati ambohotsira.
  Ndizvo zvinoitawo Anna.
  Uye iye zvino vasikana vari kurwisana, mumabhuruku mamwechete, pasinei nechando, uye kuti yave ichitonhora. Uye vanokunda nekuuraya vaNazi.
  Mushure mokunge Kalinin aparadzwa zvachose, Red Army akaisiya.
  Natasha nechikwata chake vakatanga kufinhwa. Pane njanji yakaputsika, vasikana vakatamisirwa kuVoronezh, iyo yakava chinhu chakaita seStalingrad yemakore makumi mana nemaviri. Asi gore ichuru nemazana mapfumbamwe nemakumi mana nenomwe.
  Kurwa kwakanyarara...
  Asi maGermany anoramba achishatirwa. Somuenzaniso, mapiona maviri mascouts akabatwa.
  Vakomana vakabatwa nechando. Vakabva vatanga kukurura. Mabhachi emvere, bhutsu dzakanzwa, majuzi, hembe nemaT-shirts zvakabvarurwa. Uye sweatpants zvakare. Vakasiya vana mapiyona vasina chinhu kunze kwekabudura nhema. Vakabva vasunga maoko avo ndokuvasundira kunze muchando chaityisa. Leshka naSasha, mapiyona kubva kuUSSR, vakomana vemakore gumi nematatu, vasina shangu uye vanenge vasina kupfeka zvachose, vakaputirwa muchando. Tsoka dzavo dzakatanga kutsvuka, uye tsoka dzavo dzakatsva. Ndokurova vakomana kumusana nezvikwapuro.
  Vakomana vakafamba nemuchando, vakarumanisa mazino. Vana varombo mumapanty, uye vakaonda zvakanyanya pasi pekugara kweGerman. Chokwadi, vaisaratidza kuonda, uye tsandanyama dzaitamba pasi peganda rakatsvuka. Asi vakarohwa pakufamba, uye vakasiya maronda nemaronda matsvuku kumisana yavo.
  Tsoka dzevakomanawo dzakatsvuka sedzehanzi. Uye zvaive pachena kuti nhanho imwe neimwe yemapiyona evaduku scouts yakaputika nekurwadziwa. Asi vanoenda voedza kuramba vakatwasuka kwete kuchema.
  Vana-scouts vakatorwa kuburikidza nechando kwehafu yeawa, zvino vakaendeswa kune imwe imba inopisa inopisa. Uye zvinorwadza sei, kunyanya mutsoka dzisina shangu, kubva kunotonhora mukupisa.
  Vakomana vakatoridza mhere nekurwadziwa.
  Vakabva vadziirwa zvakare ndokuendeswa kunze kwaitonhora. Uye uku kutambudzwa kwakaoma uye kwehutsinye.
  Kufamba kakawanda, kusvikira vakomana vapera simba. Vakabva vabvumirwa kurara kwekanguva.
  Ipapo vakamupa mvura kuti anwe, uye vakamugadzika pamusoro pesimbi. Kutanga, kutambudzwa kunotonhora. Zvino moto.
  Zvitsitsinho zvevakomana zvakanga zvakagochwa uye zvin"anima nemoto. Ipapo, apo pasi pakazara namapundu, ivo vairohwa netsvimbo yerabha. Vakomana vakabva vafenda.
  Vakadirwa mvura yechando ndokurohwazve, panguva ino newaya ine minzwa. Vana vaduku vakapiwa machira endarira akafaranuka, aiva matsvuku.
  Vakatambudza vakomana kwenguva refu ... Vakabva vatanga kutyora zvigunwe zvavo nezvigunwe zvitsvuku-zvinopisa, uyezve mbabvu dzavo. Vakatambudza mapiyona zvakaomarara, vachiatambudza kusvika afa.
  Asi havana kuuraya. Naizvozvo vasina chavakawana, vakafunga kuvaendesa kumacheki.
  VaNazi vakaedzawo kubhomba Moscow nepfuti refu. Pfungwa iyi haisi iyo inonzwisisika, uye zviri nani kungobhomba nendege yejeti.
  Asi iyo Fuhrer yaida kuyedza 1000 mm caliber pfuti ine innovative projectile acceleration idea, muzvikamu zvitatu. Uye pfuti iyi yaigona kurova kusvika mazana mashanu emakiromita. Asi mutambo unogona kunge usina kukodzera kenduru. Kururama pachinhambwe ichi kwakaderera. Iyo projectile pachayo haina simba rakakwana, kunyangwe ichirema matani gumi nemaviri. Uye pfuti inodhura. Kunyange zvazvo basa rechokwadi reunyanzvi. Kunyange inotonhorera kupfuura Dora - yakareba yakareba uye ine simba, uye inodhura pfuti, inonzi "Eva". Sezviri pachena, mukukudza tenzikadzi waFuhrer.
  Zvisinei, panguva ino, Hitler akanga ane chimwe chido chechidiki zvikuru. Uye izvi zvinoonekwa zvakare.
  Musikana Cleopatra - ndiro zita rake, akarayira kupfura. Uye iye pachake akadzvanya bhatani rejoystick nezvigunwe zvake. Uye simba guru rinouraya rakashanda.
  Vasikana vakatoridza kamhere vachipenya zvitsitsinho zvavo zvepingi. Vasikana vakanaka pano, uye makumbo avo anoyevedza uye akanaka. Uye iwe unogona kuvatarisa kwenguva yakareba kwazvo nekuyemura. Uye kupuruzira kunotonyanya kunakidza, uye izvi zvinongonyanya kukosha! Hezvinoi vasikana. Uye mateko anobhururuka. Enda kuMoscow. Asi izvi hazvina basa.
  Cleopatra akaimba:
  - Ndichatumira pfuti inoputika,
  Ndicharova Stalin pahuma...
  Ndichaenda ndichiseka muchipatara chevarwere vepfungwa,
  Shato yakatukwa ngaife!
  Uye murwi achamuzunungusa zvakare akashama, akatenderera, zvitsitsinho zvepingi.
  . CHITSAUKO #6
  Hondo ihondo. Uye Hitler, hongu, ari kuunganidza simba. Muchirimo, anogadzirira chigumbuso chitsva. Uye ari kuunganidza mauto.
  Uye hondo dzemunharaunda dzichiri kuitika.
  Mamiriro ezvinhu kumiganhu akati dzikamei. MaGermany haana kukwanisa kutora Voronezh uye kuenderera mberi.
  VaTurkey vakaoma zvishoma. Asi vanomiswawo. Saka iwe uchigona kuchengeta mhino yako kumusoro. Uye kutenda kuti nzira yehondo inogona kuchinjwa. Uye kuti pasina rombo rakanaka, hupenyu hwaStalin hausati hwapera. Uye varwi vanorwawo.
  Natasha akatendeuka. Akauraya gumi nemaviri maNazi. Uye akachema achiti:
  - Russia panguva iyoyo yaive ...
  Zoya akapawo shanduko ndokusimbisa:
  - Pane uye zvichave!
  Musikana uya akabva akanda girinedhi negumbo rake. Akaparadzira maNazi, uye akaridza mhere:
  - Mweya waStalin unesu!
  Augustine akapfurawo vaNazi. Vakadonha gumi nevaviri vavo. Akaridza tsamwa.
  - Kubwinya kuRussia yedu!
  Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka akaridza girinedhi rinouraya. Uye vaNazi vakagamuchira zvikuru kwazvo munyanga.
  Svetlana akarovawo, ndokurira semwana wemhumhi ari kubata chimedu chenyama:
  - Kubwinya kuRussia uye Tsar!
  Natasha akapa mukana ndokuimba:
  - Kubwinya kune magamba!
  Ndakarangarira musikana Borodino. Uye hugamba hwakawanda hwevanhu veRussia. Uye kuti vakakwanisa kumisa Napoleon. Uye vakaratidza kuva vasingakundiki. Uye boka repamusoro-soro rehondo.
  Zoya akaburitsawo grenade ndokuridza mhere:
  - Kubwinya kuRussia! Uye mauto eRussia akanakisa!
  Augustine akaridza tsamwa achiti:
  - Kubwinya kune akanakisa varwi!
  Uye kuti anokanda sei girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Uye Svetlana achaitorawo uye otanga ndimu yerufu. Uye achaparadzira vaNazi, achiridza mhere:
  - Rwizi rwerufu harungatikunde!
  Uye zvakare girinedhi yakavhurwa isina tsoka inobhururuka.
  Uku ndiko kurwa kunoita vasikana. Uye zviri pachena kuti vaNazi havagoni kupinda mavari. Nechekare March 1947. Uye zvinoreva kuti zhizha rava pedyo. Uye mumamiriro okunze anodziya, zvakanyanya kuoma kurwisa maNazi. Uye kazhinji, zvinokwanisika kupwanya iyi Fuhrer.
  Pane tariro!
  Natasha anokanda girinedhi ndokuridza mhere:
  - Lenin mupenyu kupfuura vapenyu, uye Stalin haafi!
  Uye pfarivari dzinobhururuka kubva paminwe yake.
  Zoya anokandawo chipo chekuuraya cherufu, uye anoridza mhere:
  Dai nguva yecommunism ive nesu!
  Uye makumbo ake, akanga asina kupfeka, akashama uye akaita kuzvimba kweshavi rinoputika.
  Uye heino Augustina, zvakare musikana weakanyanya kushupika aerobatics. Kupfura sei muvengi, uye sei kupwanya. Uye zvipei nezvitsitsinho.
  Uye girinedhi inouraya inobhururuka, nehasha dzinotyisa.
  Iyo dzvuku she-dhiabhorosi anozhamba nehana:
  - Ini ndiri kutsamwa kukuru munyika!
  Uye zvakare, kwenguva yechigumi, chipo cherufu chinobhururuka, chakakandwa netsoka isina shangu yemusikana ane vhudzi rinopisa.
  Svetlana anotorawo uye anokanda grenade ... Inopwanya munhu wose kamwechete. Uye kutyisidzira kubva kumaNazi hakuna hanya. Uye Fritz anoendepi?
  Terminator vasikana vakavamirira kwese kwese. Uye sei kukanda grenade. Uye minyatso yemazamu avo inonaka kwazvo.
  Murume anopenga vasikana vakadai. Uye hapana zvavanogona kuita nezvazvo.
  Chii chingaitwa nemufascist kurwisa musikana wekupedzisira? MuNazi chete ndiye anogona kuzvipinza mubhokisi. Uye kurohwa uye kuurayiwa.
  Svetlana akaimba:
  - Achagomera mugehena, uye kurembera pabitch!
  Vasikana vacho mazango anoyevedza. Uye kuti vanopfura sei. Zvinoshamisa kunge Robin Hoods mune panty, damn right.
  Natasha akaridza pfuti ndokuti:
  - Kubwinya kune magamba eRussia!
  Ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Zoya akarovawo fascist mercenary. Akapinza mudumbu make, ndokushinyira.
  - Kune nyika nyowani muUSA! Dunhu redu rinotevera!
  Musikana uyu muimbi akanaka kwazvo. Uye ane pfungwa dzakanaka kudaro. Kunyanya, chido chekushanda nerurimi nechinhu chinopisa uye chikuru.
  Augustina anobereka mabhiza ake ane mazino akaoma. Uye anofunga kuti ishaki. Kugona kuruma nyangwe bhiza chairo.
  Pano, semuenzaniso, Augustine anokanda girinedhi nezvigunwe zvake. Uye kuparadzira Fritz. Vacheke souswa.
  Uye kuimba:
  - Chiyero chepamusoro chichava mune zvese! Rudo rwedu imba yedu!
  Svetlana, murwi akanaka uyu, akatora magirinedhi matatu. Akavapa chitsitsinho chisina kupfeka, akarira.
  - Muzita rerudo nezviroto!
  Uye nehasha kucheka kubva muchina pfuti. Idhiyabhorosi yemikana yakadaro uye simba redhimoni jena.
  Iwe uchasangana nevarwi vakadai uye hazvizoite sekuti vakakurova zvishoma.
  Hazvishamisi kuti vaNazi vakanamatira muVoronezh. Kunyangwe munhu wese aneta nehondo. Kazhinji, kupi pasina varwi.
  Hevano vatyairi vendege mudenga. Vanorwawo. Kunyanya Margaret. Musikana anowanzo bhururuka kuhondo ari oga. Asi kuti inoparara sei. Varume veAces havagone kudaro.
  Margarita akanaka kwazvo, bvudzi rake rakafanana nemwaranzi yezuva. Uye mufananidzo wacho mukuru. Uye kumusikana, chimiro chakanyanya kutonhorera kuve mupanty chete. Uye bhurugwa rakatsvuka zvakare nesando chena nejeko. Musikana akadaro anogona kuda battalion yese kamwechete.
  Uyu musikana akanaka kudaro.
  Margarita akapfura mufascist, uyo aimhanya paME-462, uye akaita kuti muNazi apfungaire muswe wake. Musikana ane bvudzi rendarama, runako runoshamisa. Uye muromo mutsvuku kwazvo.
  Margarita akatema mumwe Fritz ndokudanidzira:
  - Unogona kurarama pasina hondo, asi kwete pasina rugare!
  Hungu, varwi vane mhare uye vakashinga kusvika pakupengesa kwakanyanyisa.
  Vasikana vakarwa semagamba epasi rose. Uye vakakunda nechivimbo.
  Matangi aHitler akanga achipfuta. Uye dzakaputika semagirinedhi. Zvino pakanga paine varwi vakanaka kudaro pano. Azere nekuyemura nenyasha. Vane chiitiko chakanaka kudaro.
  Natasha akakanda girinedhi.
  Tweeted:
  - Ndichaputsa ma fascists ese!
  Uye kuti achakanda sei imwe shasha yerufu netsoka yake isina chinhu.
  Zoya akaparadzawo vaNazi.
  Akakanda negumbo rake chinhu chinouraya.
  Akaridza tsamwa.
  - Nokuti tsvene Russia! Uye kuchinja kukuru kune nani! Uye zvakare, ikozvino yekufa, poddany isina chitsitsinho, nhunzi.
  Mushure mekurwisana kunotyisa, pakava nerunyararo. Chakanga chichiri chirimo cha1947. MaGermany, apo madhaka haasi varwi. Vanozvivanza vodya. Zvaisaita kuti hondo ipere gore rakapera. Zvakare, hondo dzakaoma dziri mberi.
  Vasikana vakambozorora...
  Vasikana vaviri veGermany Albina naAlvina vari kungotsvaga diskette kuvhima motokari dzeSoviet.
  Beauties, hongu, mune bikinis uye vasina shangu. Uye sexy chaizvo.
  Dzora dhisiki ndege ine joystick.
  Albina anotenderedza mota, anopfura murwi weSoviet uye anoshinyira nekufara:
  - Dai Reich yedu yeropa ngaive nemukurumbira!
  Alvina akaitora achibva atangawo kurova zvine simba kumotokari yeRussia. Akagogodza ndokuridza mhere:
  - Genius Express!
  Vasikana vese vakarova mbama makumbo avo. Iwo ma blondes akanaka kwazvo. Uye kudhindwa kwevasikana kwakasimbiswa kwazvo. Inouya nematairi.
  Albina zvakare anoparadza ndege yeSoviet. Uye anochonya nekudzvova:
  - Kubwinya kune ndima yemhondi!
  Alvina zvakare akarembera muchiRussia. Akavabata kumeso ndokuridza muridzo.
  - Dai iyo Fuhrer iinesu!
  Vasikana mune zvakanyanya aplomb! Uye vane runako rwakawanda. Uye mazino iwayo anopenya kwazvo. Semaparera akawanikwa naCaptain Nemo.
  Albina akarova mota ndokuridza mhere:
  - Saka ngatiisei chigaro murume!
  Alvina akapwanya murwi uye akapopota:
  - Uye varume gumi nevaviri!
  Albina akaseka ndokuti:
  - Bonde guru kana mukadzi achiroja murume nemari!
  Alvin akabvuma kuti:
  - Iri kirasi, mari chete inhamo!
  Albina akapfura imwe ndege yeSoviet ndokuridza mhere:
  - Uye chii nekuda kwekunakidzwa uye mari haisi tsitsi. Nenguva isipi taizokunda maRussia tozviwanira nzvimbo!
  Alvina akarova imwe mota tsvuku ndokuridza mhere:
  - Nehurombo, hondo inokwevera mberi! Vanhu vokuRussia vakaoma musoro. Zvakafanana nekubaya rabha nezvibhakera!
  Albina akaramba nekugumbuka:
  - Kana chete yerabha. Zvakanyanya kufanana nekongiri yakasimbiswa. Uye makumbo angu anorwadza zvikuru!
  Alvina akarira, akarova mota yeSoviet, ndokuridza mhere:
  - Tichapwanya chero kongiri!
  Albina akawisira pasi murwi weYak-11 kubva pakumhanya:
  - Uye kuputsa simbi, uye evaporate!
  Alvin akabvumirana nazvo:
  - Kupwanya uye kunyunguduka! Munguva pfupi tichava nemalaser! Uye ipapo maRussia achapera zvechokwadi!
  Albina aienderana neizvi:
  - Haikwanise kuramba laser!
  Alvina akaseka nehasha.
  - Ngatitorei Moscow, uye ipapo London!
  Albina akataura mukugumbuka:
  Yasvika nguva yekutora London!
  Vasikana vakaburitsa diskette ravo. Hazvina mhosva kuti vangani veSoviet Yak air pfuti vanopfura pamotokari yeNazi, havagoni kuita chero chinhu chinokosha. Simba, laminar jet inodonhedza pasi mapurojekiti uye zvimedu.
  Alvina, achicheka murwi weRussia, akaridza mhere:
  - Bere harizotamba kutamba shavishavi.
  Albina, nerubatsiro rwezvigunwe zvake, akanongedza motokari yake ndokudzvova:
  - Hongu, bere ... Iwe uri mhuka yakanaka kwazvo. Kunyanya pamaketani uye kana ganda rako ratsvuka!
  Vasikana vanoshanda nehasha dze tigresses. Eh, pamubhedha vanewo hasha. Vanoda kushingaira. Uye havashiviriri kugara. Panyaya iyi, shark chete. Uye vanoda kuedza. Uye vane muromo une rudo zvikuru.
  Alvina akarova mota yeSoviet ndokuridza mhere:
  - Nezve shanduko muhondo mukukunda kwedu!
  Albina akataura nekugumbuka uye nehasha:
  - Hongu, hondo yakakwevera mberi ... Inongova fekitari inotyisa uye kicheni yaSatani. Vangani vedu vakomana nevasikana vakafa!
  Alvina akaimba nekugomera:
  - Vangani vehama dzedu vanopera simba mumakuva avo ... Mimvuri inotenderera nyika iyo ... handinzwisisi kuti chii.
  Albina, achinyemwerera uye achipwanya maRussia, akagutsurira:
  - Unofungei, musikana, Mwari ariko here?
  Alvina, achiurayawo, akaridza mhere:
  - Ndine kusava nechokwadi kukuru. Hondo yave ichienderera kwemakore akawanda kwazvo. Uye kuti Wemasimbaose haadi Germany kana akabvumira vazhinji vevanakomana nevanasikana vake vakanyanya kufa!
  Albina akapa zano:
  - Pamwe pane zvakadzika zvazvinoreva muzviyedzo izvi?
  Alvina akaseka uye akagomera:
  - Zvinoreva? Kutambudza vanhu zvakanyanya, uye kunyanya isu maGerman?
  Albina akataura nemanyawi emhumhi yakabata gwayana:
  - Ipapo isu tichaona zvinofadza zvepasi zvakanyanya zvakanyanya! Uye rudo rune rugare!
  Alvina akaburitsa mazino ake ndokuzevezera achiti:
  - Rudo rwechiuto ruchiri nani!
  Albina akabvumirana neizvi:
  - Chokwadi, kunyanya nevakomana. Vanonhuwa huduku, uye kwete sevhudzi sevarume vakuru! Zvinofadza kuita bhizinesi navo!
  Alvina, achipwanya ndege dzeSoviet, akaridza mhere:
  - Uye maitiro ekudzidza anoyevedza chaizvo. Ndinoda kutora chinzvimbo chemuperekedzi! Zvakanaka kwazvo!
  Albina akabvumirana neizvi:
  - Haina kuwana chero hutano!
  Vasikana, kazhinji, vanosetsa, asi mahure. Uye zvechokwadi vanoita chimwe chinhu chisingafadzi kuverenga nezvacho.
  Vasikana vari kusvetuka nekushaya moyo murefu. Vanoda rudo rukuru sezvinobvira! Uye kuvarova zuva nezuva. Zvichiri nani, katatu pazuva. Kwete, kamakumi maviri pazuva!
  Alvina akawira pasi, mumwe murwi uye akashinyira:
  - Kwete, kuna Mwari! Anotibvumira kutsakatisa masoja eSoviet!
  Albina akarovawo ndokuridza mhere:
  - Oh, chii chandiri kurasikirwa? Kune zvepabonde, kune varume ... Kune zvakawanda zvekuvaraidza, asi hapana ngozi yekufa! Saka nei tichida kupera kwehondo?
  Alvina akabvumirana neizvi:
  - Sezvineiwo, uye kune chii! Ticharwa kusvika kumagumo!
  Albina akaridza tsamwa achiti:
  - Uye hondo ndeyokuti mushure mekuguma, iwe unonzwa usina kana usina chinhu.
  Alvina aifarira kutsvanzvadzira mazamu ake. Zviri nyore uye erotic. Uye kutsvoda kwakatonaka. Uye kana varume vakati wandei vakatsamwa vanokunzwa kamwechete. Kunyanya kana vari vakomana, uye vachiri kufara.
  Muchidimbu, vasikana vacho vanowanzove vakanyanya uye vanopesana nemagamba!
  Natashka neboka rake musi waApril 1, 1947, vakaramba kufambira mberi kweFritz muVoronezh.
  MaGermany akatamisa matangi avo pasi pechando chakanyorova uye akaedza kupinda mumativi.
  Varwi, senguva dzose mu mini-bikinis uye vasina shangu, vakarwa muchando. Vakanyura mumasinou ndokupfura vachibva ipapo ndokukanda magirinedhi nezviputi zvinoputika netsoka dzavo.
  Vasikana vakanaka kwazvo, vakanaka, uye vakafurirwa zvakanaka. Tanned, asina shangu.
  Natasha akacheka Fritz uye akakwenya:
  Isu vasikana tinodada zvedu!
  Zoya akaridzawo muridzo nekupopota:
  - Isu tinoedza chete mumitsara yekutanga!
  Augustine, she-devil ane bvudzi dzvuku, akaimba:
  - Isu tingori primas uye ballerinas!
  Akabva aridza girinedhi negumbo rake.
  Svetlana akaitora ndokupfura. Kanda ndimu
  - Ngatirwe! Isu hatina pfungwa dzemuseketsi!
  Vasikana vakaita basa guru. Vakapfura ndokukanda magirinedhi nemakumbo avo anokwezva. Zvakadini neFuhrer ...
  Natashka akafukura chipfuva chake, uye nezamu rake dzvuku rakapa grenade. Akabhururuka, ndokusvika mumapoka evaNazi, akaridza mhere:
  - Hongu, pachava nezuva guru rekuparadzwa!
  Zoya tweeted:
  - Uye Svarog Mwari Mukuru achauya!
  Uye zvakare, sekunge neminwe isina chinhu, tanga grenade.
  Augustine akaseka ndokuti:
  - Zvichiri zvinonakidza. MaKristu ana Jesu asingadi kugadzikana. Uye isu tine mukuru pfuti Svarog! Musiyano unoonekwa!
  Uye achakandawo pasuru yekuputika nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Ipapo Svetlana, netsoka yake isina rutsoka, acharova muvengi negirinedhi. uye imba, achibudisa meno ake.
  - Mwari wedu ndiMwari wehondo! Kwete pacifism!
  Vasikana vakazokandirana masnowballs. Natasha akaseka ndokuti:
  - Zvakanaka kuti Vladimir akanga akachenjera zvakakwana kuti asagamuchira chiJudha. Zvisinei, ndinofunga zvingava nani kugadzira yako! Zvakanaka, sei tichida kutenda kwevamwe vanhu?
  Musikana akatora ndokukanda girinedhi negumbo rake. Uye akapwanya ma fascists.
  Zoya, kupfura, akawedzera:
  - Kwete, chaizvo, ita kutenda pacifist! Asi iwe unogona zvakare kuuya neyako Iriy!
  Uye zvakare nezvigunwe zvisina zvigunwe, maitiro ekutanga chipo cherufu, uye kurova akati wandei efascists.
  Pano Augustine akarovawo vaNazi. Uye zvakare, tsoka dzisina maoko dzakanyura, mapakeji anoputika.
  Akaparadzira maNazi uye akaridza mhere:
  - Iyo yekare ngano munzira itsva!
  Uye akaratidza rurimi rwake!
  Svetlana akapinda mumutsetse. Akachera pasi Fritz ndokuridza mhere:
  - Uye shanduko huru dzenguva yemberi!
  Uye akaivhura nechitsitsinho chake chisina kupfeka, ichivhuna misana yeFuhrers.
  Natashka akaitora ndokudzvova nemugodhi wakapererwa:
  - Ini ndiri musikana anotonhorera! Kamwe tsvaira!
  Uye zvigunwe zvakashama zvinokanda rufu nenyonganyonga.
  Zoya akasvotwawo. Akauraya vazhinji ve fascists.
  Uye akabhowekana achiti:
  - Kukudzwa uye Motherland!
  Mushure meizvozvo, zvakare, tsoka yake isina chinhu ichatanga chimwe chinhu.
  Apa naAugustine vachaitora voigocha ichipisa. Kusava nechokwadi nemafascist. Anozviputsa kuita zvidimbu.
  Ipapo achatora oimba:
  - Kubwinya kune Motherland uye Kukudzwa!
  Svetlana achavhurawo chipo cherufu, uye blather:
  - Uye isu tichava pamwe chete!
  Uye makumbo asina chinhu achatanga kuparadzwa.
  Natasha, zvakare, achaitora oiroverera ... Achacheka pasi Fritz.
  Ipapo achatora opa mukana.
  Akaimba, akashama muromo wake.
  - Handisi musikana ari nyore! Bvudzi regoridhe!
  Natasha, chokwadi, musikana ane pfungwa dzake. Chero chinhu chinogoneka uye chakagadzirira chero chinhu. Painopfura, unongoyemura. Uye anocheka vavengi semurimi.
  Uye kuchema:
  - Rudo runotungamira kurufu!
  Zoya anopfura zvakare. Netsoka yake isina chinhu, anobvuma girinedhi, uye anoridza muridzo.
  - Brilliant chord!
  Uye anowedzera:
  - Yese fascists mumari!
  Augustina anopfurawo muvengi. Inoparadza Fritz. Anochera pasi maNazi uye anoridza mhere:
  - Zvishoma uye isu tichave takasimba!
  Uye tsoka dzakashama dzerunako zvakare dzinokanda mutakuri werufu.
  Svetlana anopisawo maNazi. Uye anovhura grenade, nerubatsiro rwezvigunwe zvetsoka isina chinhu. Uye chirps:
  - Hatina kuziva matambudziko, asi muvakidzani akauya!
  Uye anosekawo.
  Vasikana vanoshamisa kwazvo. Uye busty. Uye vanochida zvakanyanya kana vachidhonza magaro avo.
  Honai tsvarakadenga. Iyi ndiyo aerobatics yerudo uye nhetembo! Rumbidzai vasikana vakanaka! Hongu, ngavave vakanaka kwazvo!
  Natashka akaputika maNazi nejeti inotungamira uye akaridza mhere:
  - Asi, tenda isu, kwete!
  Uye norutsoka rwake rusina rutsoka achamutsazve zvinouraya!
  Uye pano Zoya akafanana lupaneti. Bvisa ma fascists. Uye kuchema:
  - Iwe haugone kuwana kutonga pamusoro pedu!
  Augustina, zvakare selupaneti, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anogogodza mhomho yeFritz uye anoridza mhere:
  Uye zana rinotevera richava redu!
  Pashure paizvozvo, mazino ake achapenya segirazi!
  Svetlana akatorawo ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Akauraya maFascists. Uye propilikala ane aplomb:
  - Kukunda kusingaperi! Svarog nesu!
  Natashka akatanga chidimbu chegirazi nezvigunwe zvake. Akacheka huro yavo kuna Fritz ndokuzhambatata:
  Uye Jesu achava nesu!
  Akabva awedzera kuti:
  - Kufanana neRussia White Mwari!
  Zoya akapawo grenade ndokudanidzira:
  - Kubwinya kune Great Russia!
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu iye achakanda kuputika kweputi.
  Augustine akazunza zamu rake raiita kunge strawberry. Ndakadyara mutsara wevaNazi.
  Akabva akanda rufu paFritz netsoka yake isina kupfeka ndokudanidzira:
  - Ngatisave nematambudziko!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Svetlana akaisawo mumutsetse. Akadambura maNazi kuita zvidimbu ... Uye ipapo girinedhi yakaridzwa netsoka isina chinhu inobhururuka.
  Musikana mutsvuku anodanidzira:
  - Dai Simba rive nesu!
  Uye vasikana vana vose vakazhambatata vachiti:
  - Kubwinya kune Wemasimbaose, Anogara Kwese, Anoziva Zvose, Asingagumi, uye Mhuri Isingaperi!
  Pano Svetlana akatorawo peni negumbo rake diki rakashama, uye akachekawo aria yake.
  Ngano zhinji pamusoro peVeles huru dzinopfuudzwa nevanhu - uye kuti akazvarwa sei nekuda kweMhuri, uye kuti akarerwa sei muNyika yeNavi naMwari Viem, kuti akadzungaira sei pasirese reReveal achitsvaga. magumo ake uye akarwadziswa nemafungiro akaipa aakaroyiwa nawo. Ngano dzinoudzwa nezve rudo rwake kuna Yasuna ane maziso akajeka uye kuti akazvipa kuti aponese hupenyu hwake. Vanoimba nziyo dzemabasa ake uye nezvekubatsira vanhu. Iwe haugone kudzokorora nyaya dzese muhunyanzvi humwe.
  Vasikana vakabva vaparadzana. Imwe shelling yeVoronezh yakatanga. Mabhomba akashanda. Mabhomba eGermany akapindawo. Vatyairi vendege vakarwisana nevaNazi noushingi. Kunyanya Maria. Zvisinei nechando, musikana uyu akanga akapfeka bhurugwa rewhite chete. Akatsikirira zvigunwe zvake zvisina kupfeka pamakumbo, akacheka maGermany. Musikana uyu akapfura ndege yeYu-387 jet bomber, ikaita kuti ipfute nekudonha. Akadaidzira nemufaro:
  - Kubwinya kune Mukuru, communist Russia!
  Mushure mokunge bhomba ramira, varwi vakaramba vachinyora pamusoro pevamwari veRussia.
  Mwari mukuru Veles. Akanaka sei Rodnoverie - vanamwari vakawanda. Uye ese akasimba, anonakidza, hunhu hunobatanidzwa mukusikwa kweNyika!
  Natasha akanyora netsoka dzisina chinhu:
  Chiratidzo chakakurumbira chaMwari Veles ndiyo "musoro weBull". Chiratidzo, chakafanana nemusoro wenzombe, chinotiyeuchidza kuti Veles, Mwari wevaSlav, ndiye muchengeti wezvipfuwo. Chiratidzo chinozivikanwa, chinoshandiswa kakawanda kupfuura vamwe, kwenguva yakareba chakatora pfungwa dzose dzakasiyana-siyana dzevaSlav pamusoro pesimba raMwari, kusanganisira uchenjeri nesimba remashiripiti.
  Ipapo Zoya ane vhudzi regoridhe akaenderera;
  Chiratidzo chaMwari Veles chinodiwa nevarume, vakuru nevadiki, chinokwezva vakadzi vane huroyi kugona.
  Chero ani anopfeka chiratidzo cheVeles ane kodzero yekutarisira kubva kwaari kudzivirirwa kwakasimba kubva kune zvemashiripiti pesvedzero, kusimudzira kwehunyanzvi hwake hwehuroyi, simba uye kugona kuwana mhinduro munzvimbo yakaoma.
  Verenga zvimwe nezve amulet Bull musoro.
  Huni - pine, walnut kana dota (yew), matanda emashiripiti uye amulets anogadzirwa kubva kumarudzi aya
  Mhuka - elk, nondo, bere, nzombe (rwendo), mhou, nyoka, dzvinyu (dzvinyu).
  Heraldry, zvinhu - refu braids (bvudzi), ndebvu uye nyanga
  Treba (chipo) - vakabayira mhangura (saMwari wekubudirira uye kubudirira), makushe nemvere, uyewo akadurura kvass - izvo zvinwiwa zvaakadzidzisa vanhu kugadzirira maererano neimwe yengano.
  Augustine akavatevera. Moto uye usina shangu.
  Iyo Red Army haina kukanda mapfumo pasi Voronezh, uye inonamatira pairi zvakanyanya. Vese vakomana nevasikana vanorwa pano.
  Mwana ane makore gumi nerimwe anopfura pfuti yeMosin kumaNazi. Chando chave kuda kunyunguduka, chakazara madhaka. Mukomana haana shangu uye akapfeka zvikabudura. Akanyanya kuoma uye anonzwa simba renyika zviri nani.
  Oleg anowisira pasi muNazi ndokuti:
  - Kubwinya kuRussia!
  Pedyo naye musikana Margarita. Uyewo asina shangu mumucheka wakareruka. Zera rakafanana naOleg Rybachenko.
  Inopfurawo zvakanaka. Inorova fascist uye inoridza mhere:
  - Kukubwinya kweDenga Motherland!
  Mukomana nemusikana vanga vari pano kubva mazuva ekutanga ekukombwa. Kubva pazera remakore gumi, varwi vane ruzivo vagara vachirwa nevaNazi.
  Kusiri kupfurwa nepfuti kurova.
  Oleg Rybachenko anopfura mutungamiri weGermany. Anotsika tsoka yake isina kupfeka, yakatsvuka ndokuti:
  - Ngakuve nechiedza cheVamwari veRussia!
  Margarita, uyu ndiye musikana wekupedzisira anosimbisa:
  - Hongu, nguva dzose yakakurumbira!
  Uye achakanda dhisiki netsoka yake isina chinhu kune samurai iri pedyo.
  Ipapo mukomana anokanda zvigunwe zvake. Oleg, aparadzira vaNazi, anorira:
  - Uye boka revavengi rakabhururukira pasi! Pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Mukomana mupfuri akanaka. Heuno mupurisa aurawa. Uye shure kwake kune mumwe. MaGermany achine matangi akakwana uye ivo, vachishandisa mercenaries, vanoputira nzira yekare. Vazhinji vavo vakaparara pasi pemadziro eVoronezh. Akateta masanji uye vadziviriri.
  Asi mauto eSoviet haana kukanda mapfumo pasi. Voronezh ichiri kushanda. Kukomba kwacho kwave kuchiitwa kwemwedzi gumi zvino. Asi nhare yeguta hairegi.
  Kutanga kwaApril, muchirimo. Tsvina. Asi zuva rakajeka uye rinodziya. Warms.
  Margarita, musikana uyu ane bvudzi rendarama, anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoimba nenhetembo.
  Mukomana Oleg anoimbawo pamwe chete uye anokanda magirinedhi epamba netsoka dzake dzisina chinhu;
  Ah Pushkin, iwe eccentric haina kunaka,
  Hatidi kurwara muchirimo!
  Mushure mezvose, kunhuwa kweMay herbs matsva,
  Kugona kudzinga munhu wese kubva pamubhedha!
  
  Snowdrops inotumbuka muchirimo
  Ivo vane kuchena kwehusiku glaze ...
  Inobereka hope dzakapfava
  Wechidiki anoda dutu zvakare!
  
  Muchirimo kutonhora kunopera;
  Tsvimbo yokurwadzisa zvakaipa ichapera...
  Kuvhima mbiri nokusingaperi
  Inwa mweya wemhandara!
  
  Sezvo muhuduku, zvinhu zvose zvakanaka,
  Uye May ndiye huduku hwezvakasikwa!
  Chidembo chiri kubvongodzwa nechisero,
  Kutinhira kuri kuzunungusa, kuburitsa mavhairi!
  
  Muchirimo, nzizi dzinon"un"una seshiri.
  Uye mitsipa yavo inonzwika sefungu rinoputika.
  Pano ma berries anokura anokwevera -
  Anodziya kubva pakunaka kwemoyo!
  
  Zvese zviri mudunhu redu runako,
  Uswa hwakafanana nevelvet murokwe remukadzi.
  Upofu rudzii
  Edza kugara wakasindimara muguta!
  
  Sei tichida guta nemusha,
  Iva, semunhu ane utsinye, famba nesango.
  Uye kana kuine chando,
  Kumhanya kusina shangu uku kwakangokwira chete!
  
  Rod akapa simba rakadaro
  Kuti tinogona kutonga savamwari.
  Pano rye igoridhe mumunda,
  Kubva pachiratidzo chiso chinopenya chakasimba!
  
  Svarog Slavyan Baba Vatsvene -
  Akarayira kuda nokuraramira hama!
  Ndiani munhu anokudzwa
  Pashure pezvose, Musiki pachake akagamuchira kurovererwa!
  
  Uye murwi acharodza munondo wake,
  Nekuti kune mhirizhonga muhupenyu!
  Jehovha akati: Handingapi rugare;
  Mushure mezvose, gehena, nditende ini, kushaya simba!
  
  Saka usatenda kuti hope idenga
  Kutaura zvazviri, mufaro ndiwo musimboti wekufamba.
  Uye iwe unorwa zvakadaro -
  Kukumbira ruregerero kune muurayi!
  
  Uye kana akadzokera shure,
  Iyo tsvimbo ichabatsira, tenda mwanakomana wako!
  Bvisa guruva nemarara kubva mumusoro mako.
  Chii chinoita kuti ucheme - ini ndichazviramba!
  . CHITSAUKO #6
  Mukomana nemusikana vakapfura vachiimba. Yakashongedzwa fascists.
  Nzira dzese dzaive dzakazara zvitunha. Mauto eRussia akadzora kurwiswa kwemauto akawandisa.
  Zviuru zvezviuru zvehondo mushure mehondo - magamba edu anokanganisa!
  Mukomana nemusikana pamucheto, vaNazi vacharembera mumhino. MaNazi haakwanise kukunda Russia, isu tichakwanisa kuvaputsa kuita zvidimbu!
  Oleg Rybachenko anotaura achidonhedza mutungamiriri wemauto eGermany pasi uye achiita kuti arutse ropa.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, achipfura, anoimba nechido pamwe chete:
  - Defender of the Fatherland! Perunov musoja!
  Oleg Rybachenko, achicheka vavengi, anoimba:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, yemwana uye achirira:
  - Magamba eRussia anounganidza mune aramu!
  Uye mune imwe nzvimbo, vasikana veSoviet vari kurwisana nepfuti ye-self-propelled SU-100.
  Vakadaro varwi vakanaka, vachitungamirirwa naElizabeth.
  Kunyangwe matangi eGerman anotyisa uye ane simba kwazvo.
  Ekaterina, achidzvanya bhatani rejoystick netsoka dzake dzisina kupfeka, anotyora nemuchina wefascist uye kurira:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Elena zvakare anopfura kubva pakaoma, anobaya muvengi parutivi. Uye achinyemwerera nehasha, anoti:
  - Nokuti communism!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka, anorova nhumbi dzokurwa nadzo.
  Euphrasia akapfurawo muvengi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akarira:
  - Nezve communism yeRussia tsvene!
  Uye anoseka sei!
  Elizabeth akaitora ndokudanidzira achiti:
  -KuUSSR!
  Uye zvakare kuti inopfura sei ...
  Uye vasikana vakaimba:
  Vanhu veUkraine neRussia vakabatana,
  Isu tiri hama Slavs nokusingaperi shamwari ...
  Jehovha ngaakudzwe zita rakarurama,
  Marudzi ese epasi imhuri!
  Ndozvaive vana pano - gamba uye vakasimba. Kusanganisira vose vari vaviri vakomana mapiyona nevasikana vanopayona.
  Mumwe mukomana nemusikana, Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova, vakarwa paGomo reVisokosnaya. Izvo vaNazi vakatadza kubata. Nechekare Kubvumbi 20 uye zuva rakashanduka richidziya.
  Kunyange zvazvo mafungiro evana uye kuzvidya mwoyo. MuUSSR, mhirizhonga yakatanga, yakakonzerwa nemhirizhonga yeropa yevasungwa. Uye zvakanga zvakajeka kuti yakanga yava nguva yokugumisa hondo. Asi Wehrmacht akaomesa musoro akaedza kutora Voronezh. Kunyange zvazvo, zvakare, uto reThird Reich rakanga richitobuda ropa chaizvoizvo.
  Uye vaNazi vakamanikidza Voronezh nekupedzisira kwesimba ravo.
  Oleg Rybachenko achiri mwana, asi ane mhasuru dzakakurumbira uye ane bvudzi rakanaka.
  Nepfuti yakanangwa zvakanaka, anorovera pasi muJerimani ndokudzvova:
  - Kukudzwa kuna Mambo Josefa!
  Palit naMargarita, vachidana vachiyemura:
  - Uye Nyika yedu itsva!
  Mushure maizvozvi, musikana nemukomana vanotanga kupfura nekukurumidza. Vanoisazve pfuti nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe uye vanocheka samurai.
  Oleg anoimba, achirovera pasi uye achirova vaNazi:
  - Asi njere dzakashuma nemazvo ... Uye akaenda kunorwisa, yedu yakasimba! Pedyo nenyika yekuzvarwa yeFar East. Armored shock battalion!
  Margarita akadetembawo, achinyatsotumira bara mushure mebara:
  - Yakashongedzwa, yekuvhunduka battalion!
  Mukomana nemusikana vakarwa nechivimbo chakasimba. Vatova nemibairo.
  Vakagamuchira rubhabhatidzo rwavo rwokutanga rwemoto apo maGermany akanga achiedza kuomesa mhino kumativi ose Voronezh.
  Panguva iyoyo, vana vane makore gumi havana kungounza mabhomba kuSoviet pfuti, asi Oleg akazvipfurawo. Uye akapfura muNazi howitzer. Kuratidza chokwadi.
  Mukomana nemusikana vakapinda mumiedzo yakaoma. Asi Voronezh haana kukanda mapfumo pasi. Uye vakarwa semagamba.
  Oleg Rybachenko, achibvisa vaNazi, anoimba:
  - Mwari ponesai mambo!
  Margarita anotsigira:
  - Changamire akasimba!
  Oleg Rybachenko, achipfura, anoti:
  - Tonga kubwinya!
  Margarita, achicheka maNazi, anoridza mhere:
  - Kubwinya kwatiri!
  Oleg akaimba nemufaro:
  - Tonga uchitya vavengi!
  Mukomana ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Margaret akasimbisa:
  - Tsar Orthodox!
  Uye musikana akakandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu!
  Great couple. Vana chete, uye zvinotonhorera.
  Crazy element, crazy element.
  Musi waApril 20, kurwiswa kwevaNazi kwakanyangadzwa. Mushure maizvozvi, vaNazi vakatanga kuputika Mount Visokosnaya. Asi pasina kubudirira kukuru.
  Oleg naMargarita vakaita mhirizhonga.
  Mukomana nemusikana vakakanda madhisiki anopinza netsoka. Vakarova vaNazi pahuro ndokurira:
  - Kubwinya kuna Tsar Stalin!
  Vakabva vatanga kuparadza vaNazi.
  Oleg akapfura mumwe mukuru weGermany. Akamurova achibva ati:
  - Kuti uwane odha nyowani!
  Margarita akarova fascist. Akakanda shard yegirazi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza kamhere:
  - Kurongeka kutsva nenzira yekare!
  Oleg akatsamwa zvakare. Yakaparura tsono itsva. Akarova Nazi muziso. Uye akachema:
  - Nezve zviwanikwa zve tsarism!
  Margarita akapfura rudzi rweyero. Akarova zvigunwe zvake muziso chaimo achibva aridza kamhere achiti:
  - Sarudzo dzeTsar Stalin muhupenyu!
  Mukomana nemusikana havarambiki. Iyi ndiyo nzira iyo fascists inopwanywa. Uye chii iwo phenomena. Uye Voronezh haizopiwi mari, kunyangwe maNazi anomhanyira kunhare iyi.
  Oleg akarasa mukuru wefascist uye akakwenya:
  - Bato redu rakasimba!
  Margarita akatora uye akarasa mukuru mukuru uye akaridza muridzo:
  Anochengeta nyika!
  Mukomana nemusikana vakakava vachitenderera panochengeterwa zvombo. Mukomana akakweva uta nezvigunwe zvake. Ndokupfura museve une magumo emoto.
  Akabhururukira mumabhokisi aive nemabhomba nemabhomba. Uye zvinhu zvose zvakatanga kuvhunika uye kuparara.
  Oleg anoti:
  - Pachava nekuparadzwa zvachose! Kufamba kwangu kwekutanga ndiko kufamba kwangu kwekupedzisira!
  Mukomana ndokubudisa rurimi rwake.
  Zvakare mukomana anopfura uye anorova. Inoshanda zvakakwana. Uye maGerman hapana chaanogona kuita nezvazvo.
  Margarita anopfurawo uye anoridza mhere:
  -KuRussia! Nyika tsvene kwazvo!
  Vana vanoenda semafungu etsunami. Zvidiki, asi zvinouraya.
  Natasha nechikwata chake vari kurwisawo maNazi.
  Vasikana vacho vanopfura nekukanda magirinedhi nezvigunwe zvavo zvepamakumbo. Ndivo varwi vakadai.
  Uye kune mamwe mapiyona ari kurwisana.
  Vakomana vanopfura maNazi uye vanodzvova:
  - Nokuti communism!
  Uye ratidza mafashist ndimi.
  Seryozhka naPetka, vakomana vaviri mapiyona, vakatora ndokurova vaNazi kubva pachipfuramabwe, uye vanoshevedzera sei:
  - Nokuti communism!
  Uye vachaseka!
  Svetka naKatya vachachekawo mukati uye purr:
  - Nekuda kwehukuru hweUSSR!
  Uye vanopenga.
  Vasikana veKomsomol vanorwawo zvakanyanya.
  Uye sembama pavaNazi kubva mugomba. Uye vachaaparadza vose.
  Kwete, USSR haigoni kuputswa. Uye vaNazi vanoramba vachiuya uye vachiuya. Uye ivo vanozadza chaizvo nzira dzese dzenzvimbo yavo nezvitunha. Asi vanoramba vachinyanya kukwira.
  Asi muna Kubvumbi 30, fascist Germany yakatanga kurwisa kutsva kwehasha paVoronezh. Kurova kukuru kwakawira paGomo reVysokosnaya.
  Oleg naMargarita vakarwa, zvino vachishandisa pfuti. Mukomana nemusikana vakarovana nepfuti. Vana chaizvoizvo vakaparadza vaNazi.
  Oleg, kupfura, akaimba:
  - Ah, sezvo kusuwa kusiri dambudziko!
  Margarita, achinyora pamusoro pevaNazi, uye achirova tsoka dzake dzisina kupfeka, akadanidzira:
  - Kana chete rima remari!
  Mukomana wacho akaroverera vaNazi, achivagogodza kunze mumapoka, akaitora uye akagomera zvikuru:
  - Danube rwizi uye Don rwizi!
  Margarita akaimba nemufaro:
  - Zvakanaka, panguva ino, enda kufamba!
  Oleg, achipwanya maNazi, akakwenya:
  - Usakunda iyo Cossack!
  Mukomana ndokubudisa rurimi rwake. Ari kupenya uye nekukurumidza. Ndiye terminator mukomana. Ndeipi yepfuti yemuchina yainyora. Uye chii chisiri bara, ipapo mubhokisi.
  Tsar Nicholas II akarasikirwa nechiremera chake zvakanyanya nekuda kwehondo neJapan. Zvikuru chaizvo nekuda kwekukundwa kunosiririsa. Chokwadi, ndiani acharasikirwa! Kwete chikara chegehena!
  Uye Asia, iyo vaRussia vagara vachirova! Uyezve, kuva nenhamba yepamusoro.
  Asi pano, General Chuikov ari pamusoro Voronezh. Uye vaviri vana terminator. Vachabvuma uye havazoregi.
  Oleg Rybachenko anorova nepfuti yemuchina uye anodzvova:
  - Mad boar, dutu riri kumhanya!
  Margarita anotsigira nechido:
  - Maonero edu akanaka! Anotaura chokwadi!
  Mukomana nemusikana havarambiki. Mavari, pfava yetarenda rakakura inoonekwa.
  Oleg anochera pasi vaNazi uye anobvunza musikana:
  Sei uchifunga kuti chokoreti inonaka?
  Margarita anopindura achinyemwerera:
  Nokuti chokoreti!
  Oleg akaseka ndokuseka:
  - Muzita raamai Russia, regai Nyika yeMadzi iwedzere kunaka!
  Margarita akaseka uye akadanidzira:
  - Chokwadi zvichadaro!
  Musikana wacho akafanana nepfuti yakagura maNazi. Ane runako rwakawanda. Kuratidzwa kwerunako.
  Uye Gomo reVysokosnaya rakasimbiswa zvakakwana, uye rinotonga zvigaro. Haazopinzwa mumaoko evaNazi zviri nyore kudaro. VaSoviet vari kurwisana nekupererwa, asi neunyanzvi zvikuru.
  Kuvharwa kwacho kwave kuita kwerinenge gore ikozvino. Asi dzimwe nguva makaravhani ane chikafu nezvombo anopinda. Saka guta rine masvingo rakamira. Uye haasi kuzokanda mapfumo pasi.
  Kunyange zvazvo Georgy Zhukov akanga anonoka. Ndizvo zvinofungwa naTsar Stalin. Chimwe chinhu chaana vatungamiriri vemauto vasingafungi.
  Oleg anopfura makumi mashanu eNazi nekuputika kubva pfuti yemuchina ndokuti:
  - Hapana achatimisa! Mukuedza kushandira nyika yaamai!
  Margarita, zvakare achipfura, akakwenya:
  - Uye hapana anokunda!
  Uye murwi akapenya mazino ake pearly.
  Oleg akadzinga zvakare uye akapa:
  Tiri mapere machena!
  Margaret akapindura:
  - Hapasisina tigress!
  Uye zvakare mukomana nemusikana vanopfura. Zviri pachena kuti vaNazi havagoni kuvakunda. Uye hapana simba richavhunika.
  Oleg anopisa uye anodzvova:
  - Ta-ta-ta anoti pfuti yemuchina!
  Margarita anokwenya achipindura:
  - Ndichapwanya mupfuri wemuchina anoti!
  Uye musikana nemukomana vachipesana nemaNazi vanoratidza simba rakakura uye kusimba kwekuda.
  Kune hondo dzinotyisa mugungwa nemaNazi.
  Ikoko, muparadzi ari kufamba mberi kwezvikepe zvose. Uye pane vasikana chete pairi. Mupfupi pfupi, vasina shangu, uye mumavheti.
  Vasikana vanomhanya vachitenderera dheki. Vose vakanaka kwazvo. Bvudzi rakachena, rakasvibiswa nezuva, uye ganda rakasviba, rakatsvuka. Gorgeous tsvarakadenga.
  Uye zvitsitsinho zvavo zvedenderedzwa, zvepingi zvinopenya.
  Veronica, mutsvuku mutsvuku, akabvunza mukomana wepaimba:
  - Chii Yulia, unotya hondo?
  Musikana wepacabin akakwenya achipindura:
  - Hongu, ndinorota kurwa!
  Veronica akaseka ndokuti:
  - Asi iwe uchatorwa nevaNazi, uye ivo vachakusveta zvitsitsinho zvako zvisina!
  Musikana akatarisa makumbo ake asina kupfeka, akatsvuka, uye akashinyira:
  "Marwadzo haandityire!" Ndiri Amazon yemusango chaiyo!
  Veronica akati:
  - Iwe uchava gumi neshanu munguva pfupi. Kuchata nekukurumidza! Unorota nezvei?
  Juliana akapindura nemoyo wese:
  - Ndinoda muchinda!
  Veronica akanyemwerera.
  - Prince?
  Musikana akati:
  - The elf muchinda!
  Veronica akashamisika:
  - Unoda elves here?
  Juliana akagutsurira, uye akatosvetuka.
  - Chokwadi vanodaro! Havarambiki!
  Veronica akasekerera.
  Zvakadini nevarume vevanhu?
  Musikana akatsika nehasha tsoka yake isina kupfeka padheki yaipisa:
  - Kwete! Varume vacho vakanyangara, vane mvere, vanonhuwa. Uye maelves akanaka kwazvo, akapfava. Vane zviso zvakaita sevasikana, vakanaka kwazvo. Uye makumbo akatsetseka uye haana zvachose mvere!
  Veronica akabvumirana neizvi:
  - Maelves akanaka chaizvo.
  Uye musikana akapwanya chipembenene netsoka yake isina kupfeka, yakanaka. muridzo:
  "Nhamo, maiwe, tinofanirwa kubata nevarume vevanhu. Uye dzakanyangara kwazvo!
  Juliana akaseka ndokuti:
  - Asi sei. Vakomana vekombi vakanaka chaizvo. Kwete varume vakuru vakatsvinda. Kana bvudzi ramera kumeso zvinosemesa.
  Veronica akabvumirana nazvo:
  - Zvinosemesa! Majaya akanaka kwazvo pamakore gumi nematanhatu. Vakatokura zvekutofadza mukadzi, asi havasati vave nemvere sevarume vakuru.
  Juliana akaseka ndokukwenya:
  - Kazhinji, vakomana vanofadza zvechokwadi paunotsvoda navo, uye vanokupuruzira ... Asi chimwe chinhu chinongotyisa! Haiwa, kugara nokusingaperi muhuduku!
  Veronica akabva ati,
  - Iwe uchava muhondo! Kurai pamwe chete!
  Julian akaimba achipindura:
  - Musikana nguva dzose ave mudiki,
  Usamhanye kukura...
  Iva anosetsa, akashinga, ane ruzha...
  Unofanira kurwa, saka kurwa!
  Usamboziva rugare
  Chema uye useke panzvimbo!
  Ndichava musikana wewachi
  Rega zana nemakumi mashanu kuridza!
  Veronica akatsika tsoka yake asina kupfeka achibva aridza kamhere:
  - Vechidiki vanogona kuve nekusingaperi! Chinhu chikuru ndechekutenda mukufunga, kwete Mwari!
  Mberi kwakaoneka, muparadzi weGermany. Vasikana vakabva vangomhanya vachivheneka zvitsitsinho zvavo vakananga kupfuti ye ten-inch. Vakatanga kunongedzera muvengi.
  Vasikana vakaita nokukurumidza uye vachiwirirana. Muzhinji, yakanaka kwazvo kana vashandi vanoumbwa nevasikana vega. Uye vese havana shangu, vakakombama, zvinongoshamisa.
  Vakanongedza pfuti uye kuti vaizorova sei vaNazi. Panguva imwe cheteyo, vakazorora makumbo avo akanga asara asina kupfeka.
  Iyo projectile yakabhururuka ndokurova muparadzi. Setsvimbo yarohwa. Ngarava iri kuzununguka. Uye muparadzi akakuvadzwa. Vasikana vakatanga kurodha pfuti zvakare. Vakaridza pfuti zvine simba.
  Veronica akabva ati:
  - Nekutenda, mambo uye Nyika yeBaba uye USSR!
  Uye kuti inosvetuka sei ...
  Juliana akanyora paTwitter achiti:
  - Hitler akafunga kuti ihondo, akagadzira kanoni kubva ... on!
  Uye musikana achaitora ndokuseka. Akashama mazino ake, ruvara rwemaparera. Uye ikati yakanaka. Uye netsoka yake isina kupfeka achakwesha chimedu che ice cream yakawa.
  Veronica akaridza tsamwa ndokuimba:
  - Vasungwa vehana! Tichakusunungura!
  Uye vasikana muchorus kuti ndichadya sei.
  Uye vakanangisa chombo, vakarovazve muparadzi. Panguva ino dzaive dzakatonyanya. Uye ngarava yevaNazi yakatsemuka ndokutanga kunyura.
  Vasikana vakaridza mhere vachikwenya makumbo avo. Zvinofadza kudaro.
  Nepo kunyarara kwakagara, vasikana vakafarira kunyora nezvezvinhu zvakasiyana. Kunyanya, Natasha akanyora nezvigunwe zvake zvisina kupfeka nezveAI, uko Port Arthur haana kumbotorwa.
  Saka boka reRozhdestvensky rakauya kuchiteshi. Kubatana muRussia, kunyangwe yakapera simba, Pacific squadron. Panguva ino, guta racho rakaramba rakakombwa. Asi neimwe nzira zvakava nyore. Uye yakawedzera tariro.
  Zvino zvakanga zvakakodzera kumirira kufamba Linevich. Trans-Siberian throughput yakawedzera kusvika makumi maviri echelons pazuva. Uye uto reRussia, guru musimba, rakaungana.
  Saka yave nguva yekuenderera mberi nekukunda. Asi kuti tikunde, hazvidi kuti upfuure muvengi. Sezvo Alexander Suvorov akaratidza. Unogona kukunda muvengi nesimba shoma.
  Asi musoja weRussia wakaipisisa kupfuura weJapan here? Hapana chakaipa, uye kunyange nani.
  Uye pfuti yeMosin ndiyo yakavimbika uye inoshanda pasi rose. Iye kunyange muGreat Patriotic War yakanga iri mukugadzirwa. Saka hapana chekunyunyuta nezvacho.
  Kunze kwekunge yaive mugumo, iyo, sekunge nemaune, yakabira huwandu hwezvikonzero zvinopesana neRussia tsarist. Maiwe, izvi, zvechokwadi, hazvina kunaka. Russia yakasvika pamusoro pesimba ndokutanga kuderera. Uye nei zvichidikanwa kune masimba makuru?
  Nokuda kwechimwe chikonzero, kune rumwe rudzi rwesimba rinoparadza humambo. Kubva kuPersian, Macedonia, Roman, Arabic, Turkish, Spanish, British uye zvichingodaro. Unogona kurangarira Genghis Khan naTamerlane. Hapana aigona kutonga zvinhu zvose. Humambo hweMongol hunogona kunge hwakanyanya kuwanda, kunyangwe mushure mekufa kwaGenghis Khan yaive isiri monolithic.
  Kunyange zvazvo zvichida chikuru chaiva Britain. Iye zvino akazvimba kubva kumakoloni uye ari kuedza kumisa Russia nemaoko eJapan. Asi hazvishande kumaBritish. Port Arthur yakaratidza kusaparara. Inozvibata senge monolith.
  Uye vasikana, hongu, vanogona kugara vachirova chero ani zvake munyanga.
  Pakupera kwaMay, vaNazi zvakare vakamhanyira kunoparadza Voronezh. Takaenda pakurwisa.
  Oleg naMargarita vanoshanda zvakanaka nepfuti. Vari kupfura.
  Oleg anobvunza musikana, achienderera mberi nemoto:
  - Unofungei, Spartak yakanaka kana yakaipa?
  Margarita, achiburitsa chiso chake, akapindura:
  - Ndinofunga kuti zvakanyanya kunaka pane zvakaipa!
  Oleg, achiridza pfuti, akati:
  "Asi Roma yaive tsika huru. Uye kana varanda vekune dzimwe nyika vakakunda, chii chaizoitika ipapo?
  Margarita akaseka, akadzikisa mapoka akati wandei eNazi, ndokupindura:
  - Zvingave zvakanaka!
  Oleg akaridza muridzo ndokuti:
  -Hazvisi zvese zvine hunyoro sezvazvinoratidzika! Maiwe, kwete zvese!
  Margarita zvine musoro akati:
  - Asi zvese ndezvekunaka! Roma yakaparadzwa nevatorwa. Asi zvakazomuka panzvimbo yematongo, yakatosimba uye yakasimukira tsika. Zvakaitika kuti kufambira mberi kwakatanga kukura nekukurumidza.
  Oleg akaridza muridzo, akagura masanji akati wandei nerubatsiro rwekuputika kwepfuti, ndokuridza mhere:
  Hapana anogona kumisa kufambira mberi kwedu!
  Mukomana akakanda girinedhi netsoka yake. Uye akapwanya muvengi.
  Margarita akakandawo chipo cherufu neminwe yetsoka yake isina chinhu uye akaseka:
  - Ani nani anomira achapwanywa.
  Mukomana Oleg Rybachenko akatangazve bhomba rakagadzirwa nemaoko nezvigunwe zvetsoka dzevana. MaNazi akarohwa zvekuti zvaisaita sezvisina kukwana. Mukomana akachema achiti:
  -KuRussia yekutanga!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Margarita akacheka pasi hafu yeuto reNazi nepfuti yemuchina ndokuridza kamhere:
  - Yedu Tsar Joseph Stalin, ngaaropafadzwe!
  Uye achakandazve chipo cherufu netsoka yake isina chinhu.
  Oleg akaimba, achichera pasi maGermany:
  - Ndiri murwi wechidiki ...
  Margarita akatsigira izvi, achidedera netsoka dzake dzisina chinhu, izvo zvakakanda magirinedhi noungwaru.
  - Uye ini ndiri murwi kubva kuna Mwari!
  Oleg, achinyora nezvevaNazi, akabvunza:
  - Mwari akaita sei?
  Margarita akakwenya ndokupindura, achigogodza vaNazi, uye ipapo achikanda chipo cherufu netsoka yake isina chinhu:
  - Handizive! Ini pachangu handisi kumunzwisisa. Vakadzi vakakanganiswa. Uye izvi, kutaura chokwadi, zvinosemesa uye zvakaipa!
  Oleg akagutsurira musoro achibvumirana, achinyora nezvevaNazi:
  - Mushure memakore makumi mana, vakadzi vanosemesa! Ini kutaura chokwadi handivade. Vakadzi muhuduku hwavo vanoyevedza zvikuru, kusiyana nezera, izvo zvinovaparadza!
  Margarita akaimba nechido, achikanda girinedhi nemakumbo ake madiki asina kupfeka:
  - Hugamba hauna zera! Mumoyo werudo rwechidiki rwenyika!
  Oleg, zvakare achipfura maNazi, akaitora uye akakwenya:
  - Inogona kukunda mipendero yenzvimbo! Kuita kuti munhu wese afare paPasi!
  Ndizvo zvazvinoita kuva muchadenga! Kupi zvinhambwe zvisingayereki zvakadaro.
  MuSoviet Russia, mapurojekiti ekubhururuka kunze kwemhepo ari kutogadzirwa.
  Pasi paTsar Joseph Stalin, sainzi yakakurumidza kukura. Humambo hweSoviet hwave kuda kuita simba repamusoro-soro pasi rose. Uye Britain iri kurasika pasi.
  Margarita akaridza kamhere. Akakandazve girinedhi negumbo rake rakanaka, semwana wamambo, ndokushinyira.
  - Tichava vekutanga! Ndizvo zvakaita Russia - Pallas-fate!
  Oleg akati mukugumbuka:
  - Apo, pakupedzisira, Georgy Zhukov anotisunungura. Iwe unofanirwa kuchengetedza yega cartridge. Zvisinei, imwe karavhani yakatiunzira zvinhu!
  Margarita akapenya mazino ake epearly ndokukwenya:
  - Achakuya akawanda uye akawanda maNazi mayunitsi! Kusvikira isu pakupedzisira takunda!
  Oleg akaitora, akagura mutsara wevaNazi, uye akaridza muridzo:
  - Imperial mireza! Ngakuve neRussia muChina zvakare!
  Margarita akarira nekugeda-geda kwemeno:
  - Zvese zvichave zvakanaka!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu ....
  Oleg, achinyora nezvevaNazi, anoridza mhere:
  - Kukunda kwava pedyo!
  Margaret akasimbisa:
  - Ngazvive zvakadaro!
  Ukuwo, vaNazi vakaedza kupaza muCaucasus. Hondo dzinotyisa dzakaitika kuguta reSukhumi. Chokwadi hondo dzinotyisa dzainge dzave mushishi apa, ropa richiyerera.
  VaNazi vakamhanyira kumafuta eCaucasian.
  Vasikana kubva kumuparadzi "Victoria" vakarwawo. Varwi vakanaka vaive nehafu-vakashama, kunyanya sezvo zhizha munzvimbo dzakadaro dzichipisa, uye dzisina shangu. Kutaura idi, kana musikana ane hembe shoma, ndiye ane ngozi shoma.
  Veronica anopfura vaNazi uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye gumbo remusikana rakanyatsojeka.
  MaNazi ari kubhururuka kumativi ose. Vanoridza mhere vachidonha.
  Juliana anokandawo girinedhi negumbo risina gumbo, uye vaNazi vanowa. Uye murwi anopfura, achiseka.
  - Tichamiririra Tsar Joseph Stalin!
  Kutungamira moto uye anoyevedza Anna. Musikana akanaka chaizvo, mupanty chete. Uye anocherawo vaNazi, achiti:
  - Yedu Tsar Joseph Stalin ichave yakanaka!
  Julian, achicheka vaNazi, anosimbisa:
  - Zvakakodzera!
  Uye girinedhi inobhururuka kubva patsoka yake isina chinhu.
  Vasikana mashura anoshamisa.
  Heino imwe yadzo yakakura uye yakareba: Angelina.
  Uye mutsvuku akadaro ... Akabvisa vheti yake uye zvino anorwa ari mubhurugwa ega.
  Uye zamu rakadini raanaro! Kufanana nezamu renyati yakanakisisa, ine mastrawberries makuru ematiti.
  Uyu musikana, mboro chaiyo. Uye anoda varume zvikuru, asi haashiviriri kugara. Sei asingafaniri kuda? Zvakanaka chaizvo kana vakomana vachikukwenya.
  Angelina anodzvova, uye akakandawo boka rose remagirinedhi nezvigadziko zvake, achiridza muridzo:
  - Kubwinya kuRussia uye Tsar Joseph Stalin!
  . CHITSAUKO 7
  Battalion yemusikana inotonhorera. Varwi vechikadzi vakabvisa majasi avo, uye mumwe nomumwe wakabudira mazamu ake. Uye vanorwa chete mumapanty matete. Uye kunaka kwaro.
  Chii chingava nani pane miviri yechikadzi yakashama.
  Uye boka rose revarwi.
  Uye vaNazi vari kudonha, vachirasa nzira dzekuenda kunzvimbo dzemauto eSoviet, nezvitunha zvavo.
  Veronika anoti nechido, achicheka vaNazi:
  Vamwari vedu vari kufora!
  Juliana akakanda chipo chekuparadza netsoka dzake dzisina kupfeka uye akasimbisa, achibudisa mazino ake:
  - Vanamwari veRussia - Vanamwari veHondo!
  Anna, achitungamira moto nechikafu, akahukura:
  -KuRussia, irwa uye usatya!
  Uye akachonya maziso ake egirini!
  Angelina akatumira nezvitsitsinho zvake bhokisi rose rezvinoputika, achisimudza makambani maviri eNazi mumhepo, uye akadzvova:
  - Humambo hwetsarist haugone kuputswa!
  Veronica akaridza mheterwa achiti:
  - Nhangemutange yedu ndeyekusingaperi!
  Uye akakandazve girinedhi netsoka dzake.
  Juliana, achipfura, uye achikanda magirinedhi nemakumbo ake ezasi, achiridza muridzo, achibudisa mazino ake.
  - Uye rufu haruitike kaviri!
  Anna, achipfura, akazhambatata:
  - Dai huchenjeri hwetateguru huve nesu!
  Uye zvakare girinedhi yakavhurwa isina tsoka inobhururuka!
  Angelina akaitora ndokukwenya, achibudisa mazino ake:
  - Kururama utatu uye uyu ndiwo mutemo!
  Uye yakatumira bhokisi rose rizere nemabhomba.
  Veronika akapindura nehasha, achitsvaira vaNazi kubva kumunda:
  - Eternal Russia, seUkraine sechikamu cheRussia!
  Uye zvakare, kuti anorova sei vaNazi.
  Juliana, achipfura, akazhamba:
  - Vanhu vedu havazoshiviriri!
  Uye zvakare akaburitsa grenade mune arc.
  Anna akaitora ndokusekerera. Bhokisi rakaputika pavaNazi. Nehushingi akavadzikisa pasi ndokuridza kamhere:
  - Ngatitorei Russia itonge muChina!
  Angelina akataura nekupenga uye nekufara:
  - Uye haazoregi masendimita enyika!
  Uye vasikana vese vakarohwa neNazi.
  Vasikana vakapfeka mabhurugwa matete chete vakapedza kunyora, ndokuridza mhere.
  - Dai Russia nevamwari vayo vakudzwe!
  Augustine akataura zvine chiremera:
  - Hapana chinhu chiri nani pane kutenda muRussia ane masimba ese Mhuri!
  Svetlana akagunun'una zvine musoro:
  - Uye isu hatingapindi muchiedza chevamwe vamwari! Isu maRussia hatikundiki!
  Uye vasikana vose vari vana vakasimudza maoko avo, vachidanidzira:
  - Kubwinya kuRussia nevamwari veRussia!
  Vasikana chokwadi kurwisa kufurira uye maitiro. Uye vanopwanya maNazi zvachose.
  Aiwa, vanhu vakadaro havazoregi kuSukhumi.
  Uye vatyairi vendege vakashinga Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova vari kurwisana mudenga, zvinotyisa aces.
  Anastasia Vedmakova akagura ndege yeNazi, akaita kuti ipfungaire, uye kuwa.
  Musikana akaimba, achibudisa mazino ake:
  - Isu tiri varwi vepamusoro!
  Uye dzvanya bhatani nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Akulina Orlova anorovawo muvengi. Uye acharovera pasi motokari yeGermany, achiipwanya. Uye kurira:
  - Nokuti communism mutsvene!
  Panguva iyi, vaNazi vakarwisa Sukhumi.
  Battalion, inoumbwa nevasikana vasina makumbo uye nehafu-vakashama, yakavhara nzira ine ngozi - Mount Eagle's Nest.
  Vasikana vakarwa zvine mutsindo. Zvese zvakanaka, zvakatetepa, zvemitambo.
  Uye kubvongodza netsoka dzisina chinhu. Vanokanda magirinedhi nemakumbo avo asina maoko. Vose vakangonaka uye vanoyevedza.
  Asi chaizvoizvo, nei vasikana vachida zvipfeko? Vakashama, vakanyanya kunaka, uye vakanyanya kunaka, vanokwezva.
  Uye ndinoda kutsvoda ndisina shangu, zvitsitsinho zvakatenderera zvakadaro. Uye kunanzva munwe wese.
  Achipfura nekukanda girinedhi netsoka yake asina kupfeka, Veronika anoti:
  - Fuck iwe, usarova iwe!
  Pano Juliana, achiroverera vaNazi, uye achikanda girinedhi neminwe yake isina chinhu, akadanidzira:
  -Mweya wedu weRussia usingachinjiki!
  Uye musikana wechidiki akaseka ... Akafungidzira kuti mukomana akanaka sei aikwenya gumbo rake. Hongu, kune ganda revakadzi rinonzwa rakanaka.
  Anna mutsvuku akakandawo girinedhi netsoka yake. Akaparadzira vaNazi, uye akaridza mhere:
  - KuRussia tsvene kwazvo munyika.
  Uye ane hutano, ane simba Angelina akakanda bhegi rezvinoputika kumaNazi nezvitsitsinho zvake asina kupfeka uye akagutsurira:
  - Nokuda kwekukunda kwedu kukuru!
  Veronica akachinja. Akapfura vaNazi, uye akaridza mhere:
  - Iri ibasa redu!
  Juliana akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokudanidzira:
  - Uye isu tichazvizadzisa!
  Anna akagura maNazi akati wandei, uye akarira:
  - Nzira yeRussia yekukunda!
  Angelina akatangazve chimwe chinhu chine uremu kumaNazi, achigunun'una:
  - Uye isu tichakunda!
  Kunyange zvakadaro, zvakanaka kuti mukupisa vasikana vakabvisa mavheti avo. Saka ivo vakanaka zvakanyanya vaine torso yakashama. Uye yakatsvuka, uye ine tsandanyama. Miviri ingori simbi yakakandwa.
  Vasikana vakashama sei kana vakashama.
  Uye havadi zvipfeko.
  Veronika anocheka mhomho yevaNazi uye anoridza mhere:
  - Iva nemukurumbira kune yedu Russia mumazera ese!
  Yuliana akatora ndokukanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, ndokudanidzira:
  - Kunharaunda yedu!
  Pano Anna akaitora akaipfura, nehasha.
  - Nokuda kwekusingaperi uye kwevanhu!
  Uye zvakare girinedhi yakavhurwa isina tsoka inobhururuka.
  Saka Angelina akazvitorawo. Yakadonhedza boka remagirinedhi. Akarova chikamu chevaNazi, nechisimba. Uye akaimba:
  - Bhururuka mudenga, tamba nezuva - ndinoda zvachose!
  Uye vasikana vana vakarova zvakanakisa. Uye battalion yese futi. Kupenya kunonyengerera sei tsoka dzavo dzisina kupfeka dzichikanda magirinedhi. Vasikana vakanaka sei muhondo.
  Uye boka rebhurauni ravarwi veNazi rinoyangarara paari. MaNazi nematangi avo nendege zviri kufa nezviuru, asi havamire. Zvikwenye uye ukuruwe. Hondo yacho inotyisa zvikuru.
  Veronica anopfura maNazi uye anorira:
  - Sarudzo yedu yeRussia kukudzwa uye Motherland!
  Juliana, achipfura muvengi, anobudisa mazino ake, ayo anopenya kupfuura maparera egungwa. Uye anoti:
  - Muzana ramakore rega rega kwaive nemagamba uye kuchavepo!
  Musikana uya akabva aitora ndokuwedzera kuburitsa mazino.
  Anopisa Anna, achipfura muvengi, akadanidzira:
  Hatigoni kukurirwa! Usaunza Russia kumabvi ayo!
  Uye zvakare girinedhi yemurwi yakakandwa netsoka yake isina chinhu inobhururuka.
  Angelina anotanga kuuraya uye kuuraya netsoka yake isina chinhu. Uye achibudisa mazino ake, iye kurira.
  - Ndinotenda kuti tichava muParadhiso!
  Victoria anovhiringidza mukadzi ane gamba:
  - Kwete! Kwete muparadhiso, asi kurarama nokusingaperi paNyika, iyo ichava paradhiso chaiyoiyo, isiri pasi!
  Uye musikana-kaputeni akakanda bhomba rinouraya, rakatsemuka netsoka yake isina chinhu.
  Veronica akati:
  Makangwara kapteni...
  Uye zvakare netsoka isina chinhu yakatanga kuparadzwa kwemutakuri.
  Juliana akaridza tsamwa achibva apa. Akauraya vaNazi. Achibudisa mazino makuru, musikana akazhambatata:
  - Handidi kuva chembere! Uye ndinoda kurarama nokusingaperi!
  Anna akakandawo girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokubvunza musikana mutsvuku asina chokwadi:
  - Unoda nyika yedu here?
  Juliana akapindura pasina kuzeza:
  - Pfungwa yakanaka! Kunyanya muzhizha! Ndinoda zuva uye mazororo!
  Anna akabvumirana neizvi:
  - Muzhizha, zvechokwadi zvakanaka! Zvakanaka sei kune vechiduku!
  Juliana akapindura nehasha.
  - Hongu, uye ngaive zhizha risingaperi, semuAfrica! Uye Africa ichava yedu!
  Angelina akakanda dhiramu rezvinoputika nemakumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama ndokuti:
  - Ngazvive zvakadaro! Uye nguva dzose.
  Mapoka evaNazi akanga ava kupera, uye zviri pachena kuti akanga ava kupera simba.
  Uye pedyo neSukhumi, mauto eSoviet akaedza kurwisa vaNazi.
  Battalion yevasikana vasina bhutsu vakapfeka zvikabudura nemavheti ndivo vakatanga kupinda muhondo iyi.
  Vasikana vakanaka vakatanga kupura mauto eNazi, akanga atorohwa muhondo dzakapfuura.
  Chekutanga, varwi vakarwisa mabhatiri. Magirinedhi akakandwa netsoka dzisina shangu akabhururuka achienda kumaNazi. Dzakanga dzakapinza zvikuru. Uye varwi veRussia pachavo vakatora uye vakarasa majasi avo. Kugara usina chipfuva.
  Saka vasikana vanenge vakashama zvachose vanenge vasingagone kurova. Kana ganda remukadzi rashama, mabara ake haatore.
  Veronica akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, ndokuridza kamhere:
  - Ndichava shasha!
  Ndokuzunza zunza bvudzi rake jena, rakamonwa.
  Julian zvakare haasi nyore. Lupanula pavaNazi. Uye zvino, sezvaanokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, odanidzira:
  - Muzita reMutsvene, Tsarist Russia!
  Uye achazunzazve mazamu ake azere namazamu matsvuku. Uye chiuno chemusikana chitete.
  Uyezve, Anna ane bvudzi dzvuku anomhanyira kuhondo. Musikana akadaro anopenya uye anoshingaira. Nzira yekukanda grenade netsoka isina chinhu. Saka vaNazi vachapararira kumativi ose. Uye kukunguruka, sekunge wadonhedzwa pasi.
  Uye musikana anovapfura uye anoridza mhere:
  - Kune Tsar Orthodox Stalin uye vamwari veRussia!
  Angelina akarovawo. Uye bhokisi remateko, rakakandwa kumusoro naye asina kusimira, rine simba sebhiza rinodhonza simba, rakabhururuka richienda. Uye akaparadza vazhinji vevaNazi.
  Vasikana vanowanzo shamisa kana vasina kupfeka uye vasina shangu. Asi mumakabudura, kumhanya panzvimbo kwakatotonhorera.
  Uye minyatso yestrawberry, inopenya kwazvo!
  Victoria achaburitsawo girinedhi nebhurugwa rake dzvuku, orova maNazi sezvaanoda. Hoyu musikana. Uye zvinonyanya kukosha, mutungamiriri wehondo yevasikana pane muparadzi. Uye zvakare mune panty chete.
  Uye achidzungudza chipfuva chake chakashama. Izvo zvakanakisa uye seksikäs.
  Veronica akatora ndokukanda girinedhi negumbo rake. Akakanganisa mhomho yevaNazi ndokuridza mhere:
  - Aerobatics yekukwira!
  Yuliana zvakare nehungwaru akakanda girinedhi negumbo rake diki rakashama, uye akakwenya, achichera pasi vaNazi:
  -Kuchema kwedu uye kupwanya kurova!
  Ipapo sei kupenya mazino.
  Uye saka Anna akaitora ndokuibata. Akapfura akawanda efascists. Uye akazviita sei.
  Uye sei kuvhura grenade netsoka isina chinhu. Uye kuchema:
  Hatisi varanda!
  Ipapo achaseka nokuratidza rurimi rwake.
  Angelina akaitora uye akaridza kutsamwa kukuru, achipfira mhosva kune muvengi:
  - Ndini anotonhorera pane anotonhorera.
  Uye nemakumbo ake akashama akaburitsa bhomba rinorema. Akatora uye akaputira vaNazi, achivapwanya.
  Veronica, zvakare, achatora uye nyundo pane iyo brown horde. Uye anopwanya mapfupa avo.
  Musikana akaitora ndokuridza mhere.
  - Tichapwanya munhu wese!
  Uye zvakare, grenade inouraya uye yakasarudzika inobhururuka kubva patsoka isina chinhu.
  Uye pwanya maNazi. Uye nei vakauya kunyika dzeRussia, dzeSoviet? Zvose pano ndezveRussia kana USSR.
  Juliana akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuimba:
  - Kubwinya kune Great Russia! Hatidi State Duma! Tinoda USSR!
  Red Anna akataura nehasha:
  - Ndichava shasha.
  Uye grenade yakakandwa netsoka isina shangu yemusikana ichabata munhu wese. Kwasara nyama yeropa chete.
  Asi Angelina akazvitora uye akazhamba. Akauraya boka revarwi. Uye akatsvairwa sengirozi yerufu.
  Uye ruzhinji rwevaNazi rwakafa.
  Mauto eRussia akamanikidza vaNazi kubva kumativi ose. Vakapwanya nokupwanya.
  Kurwisana kwakatanga. Masoja eRussia akabaya vaNazi nemabayonet. Pfuti yeMosin, kunyangwe yakasakara, ikirabhu inoshamisa. Izvo zvinopaza nedehenya. Uye kuvhuna mapfupa.
  Asi vasikana vane minondo vanorwa zvakanyanya kunaka. Zvakanaka. Kunyanya kana mazamu asina kusimira achizununguka.
  Uye mazamu acho ane ruby uye anopenya. Saka unoda kuvatarisa uye kuvatsvoda.
  Uye kutsvoda kusamira.
  Vasikana vanorwa nehasha dzepanthers dzine nzara dzinoona makwayana. Vanovatambudza uye vanovasvuura ganda.
  Veronica, achipfura vaNazi, anopopota:
  -Kufa kufa!
  Yuliana, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, anowedzera:
  - Ropa nokuda kweropa!
  Anna, achinyora pavaNazi, anopopota:
  -Ziso kune ziso!
  Uye akakandawo lemon netsoka yake isina kupfeka. Aiva nesimba kupfuura vanhu vose uye akabvaruka kuita zvidimbu zvidimbu.
  Uye heunoi Angelina. Dhiramu rose, rine zvinoputika zvinouraya richaputika, uye richakuya vavengi.
  Zvino, sezvaanoimba:
  - Ndiri nzou isina shangu uye inotonhorera kwazvo!
  Musikana ane simba chairo. Uye makumbo ake setsvimbo. Nzira yekufambisa sei maNazi mumakumbo. Mamita mashanu iwayo kumusoro ndokubhururuka kumusoro. Kumhanya seguti radzingirwa padombo. Kunyanya chaizvo, pamwe kubva padombo rekati!
  Victoria, mukuru wemauto, akapfura mutsara kuvaNazi. Akatemera pasi mamwe evarwi vebrown ndokuridza mhere:
  Ticharwira Holy Russia.
  Uye nebvi rakashama, rakatsvuka, sekunge richaenda kuchirebvu. Uye kutyora shaya muvengi.
  Victoria anofara ....
  Juliana nechido anoti:
  - Pachave na Tsar Joseph Stalin, mukuru weRussia tsars!
  Uye hondo yose yevasikana vane hafu-vakashama, vasina shangu, sei kuhukura pamusoro pemapapu avo, vachiparadza maChinese.
  - Ngazvive zvakadaro!
  Uye panguva iyi, vamwe vasikana vakarwisawo vaNazi. Asi vaNazi vanewo varwi vakashinga uye varwi.
  Varwi vetangi veGerda vakapinda muhondo nemotokari dzeSoviet.
  MaGerman akashandisa ichangoburwa high-pressure cannon ine mbiru pfupi.
  Pfuti itsva yakanga ine caliber yemamilimita 88 uye kumhanya kwemuromo kwemamita 1 700 pasekondi. Nekubatsira kwayo, zvakakwanisika kuboora motokari dzose dzeSoviet kubva kure. Pamwe, kunze kweiyo yakanyanya-inorema Isov. Asi vanogonawo kuboorwa, chete pedyo zvishoma.
  Varwi veGermany vakaisa motokari yavo nenhumbi dzokurwa dzemberi dzakanakisa.
  Soviet T-34-85 uye kusvika zvino isingawanzo T-54 yakaedza kuswedera pedyo nemaGermany, uye yakapararira, ichityisidzira gondohwe.
  Gerda akapfura paSoviet tank. Ndikabvarura shongwe kubva kwaari, ndokurira.
  - Zvakadini nema tigresses kumhanyira mukati?
  Charlotte akadzvanyawo bhatani rekunakirwa nezvigunwe zvake zvemutsoka, ndokuridza kamhere:
  - Ngativei nyika shasha!
  Uye akapwanya tangi yeSoviet.
  Zvakataurwa muRussia naChristina. Pfuti itsva yaive otomatiki, uye yakaridza pfuti gumi nembiri paminiti.
  Musikana aive nebvudzi dzvuku regoridhe akaridza mhere:
  - Iko hakuna zvipingamupinyi zvevarwi veRussia!
  Magda ane bvudzi regoridhe akapwanyawo tangi yeSoviet ndokuburitsa mazino ake:
  Ndini pane vane simba...
  Vasikana vakatsamwa. Hondo inoenderera mberi, uye inoenderera mberi. Uye maRed achakundwa riini? Vachacheka kusvika rinhi? Vakaoma zvavo varume.
  Uye vasikana vechiRussia vane zvavanoda.
  Semuenzaniso, maGermany akatambudza nhengo yeKomsomol munguva yechando. Tanga wakurura musikana kwaitonhora.
  Gerda akatanga kubvarura jasi rake redehwe remakwai. Ipapo, pamwe chete naCharlotte, akatanga kubvisa majombo ake. Zvisinei, shangu dzacho dzine tarpaulin uye dzakadonhedzwa pasi. Machira etsoka aive asina maronda.
  Ipapo Gerda akabvarura jasi reKomsomol nehembe nebanga. Kwasara braa chete. Akacheka bhurugwa rake.
  Charlotte akakweva vhudzi jena romusikana weKomsomol. Ipapo vaive Gerda naCharlotte, vari mubhikini, vakatungamira nhengo yeKomsomol isina shangu uye mune sutu yekugezera. Vasikana vatatu vasina makumbo vakatizira muchando chaityisa. Musikana weKomsomol akazvibata noushingi. Uye ndakamhanya kwemaawa maviri. Kunyangwe isiri inotonhorera semaviri tigresses. Makumbo emusikana wechiRussia akatsvuka, ndokubva ashanduka bhuruu kubva kunotonhora.
  Ipapo Gerda wake naCharlotte vakasungwa kubva kumashure ndokuiswa paraki. Musikana weKomsomol akadedera nekurwadziwa. Ndakatanga kukotama. Gerda akamudhonza nemapendekete ndokumutenderedza. Okhnuv nekurwadziwa, nhengo yeKomsomol yakatwasuka paraki, mapfumo ake achipwanyika.
  Tsoka dzisina kupfeka dzemusikana weRussia dzakasungirirwa mumatanda, uye vakatanga kurembera mutoro. Charlotte akatanga atakura danda.
  Musikana weKomsomol akagomera, asi akabva abata mazino ake ndokunyarara.
  Charlotte naGerda vakakurumidza kutyora mapazi. Nhengo dzeKomsomol dzakaradzikwa pasi petsoka dzakashama ndokupiswa.
  Zvinonakidza kwazvo fry vasina zvitsitsinho. Uye inosekesa, uye inonakidza tsvarakadenga.
  Marimi omoto akananzva mazamu akaomeswa zvishoma emusikana weKomsomol, ainhuwa shish kebab yakakangwa. Marwadzo, hongu, kubva mumoto anotyisa. Nhengo yeKomsomol yakabvunda, dikita richiyerera kubva paari, vasikana vakagomera zvinyoro nyoro. Asi kuchema kukuru kwakadzorwa nenhamburiko inotyisa yekuda.
  Vakabva vatanga kurova musikana nemapazi espruce. Vese Gerda naCharlotte vakarova nesimba ravo rose. Kunyange ganda rekumusana kwemusikana rakaputika. Ropa rakasanganiswa rakadeuka, nedikita. Braa yake yakabhururuka, ndokuwira mumoto ndokuwedzera kupisa kutsoka dzake dzaive dzisina kupfeka.
  Gerda akakotama ndokunanzva musanganiswa wedikita neropa. Zvakamupa mufaro.
  Charlotte akadzvanya nhengo yeKomsomol pachipfuva. Ipapo musikana akatora ndokurova chibhakera chake musolar plexus. Ipapo mutsvuku-bvudzi-she-dhiabhorosi akawedzera matavi kumoto pasi petsoka dzisina shangu dzenhengo yeKomsomol. Hwema hwekutsva hwaitowedzera.
  Gerda akaridza tsamwa.
  - Iwe uchataura!
  Charlotte akadzvanya chipfuva chake zvakanyanya ndokuridza muridzo:
  - Rega kutamba mbeveve!
  Gerda akatora bazi rinopisa kubva mumoto ndokuuya naro kuchipfuva chisina chinhu chemusikana weKomsomol.
  Naizvozvo akazununguka, uye musoro wake mutsvuku ukazununguka, uchiwira pasi norutivi rwake.
  Charlotte akanyemwerera sedhiabhorosi.
  - Zvinoita sekuti musikana agadzirira!
  Gerda akaseka ndokutanga kukwiza nhengo yeKomsomol kumeso nemuhuro. Akanga ari mutano uye akanaya nokukurumidza. Ipapo mudhara weblonde akabudisa bazi rinopfuta kubva mumoto ndokuuya naro kuchiso nyoro chenhapwa. Mwanasikana akarambisisa ndokugwinha gwinha.
  Gerda akananzva miromo yake ndokuridza muridzo:
  - Unoti runako here?
  Nhengo yeKomsomol yakachema:
  - Ndiuraye! Ndapota usatambura!
  Gerda akapindura zvakasimba:
  - Kwete! Iwe uchatambudzwa kwenguva yakareba uye uchagochwa kusvika kumagumo.
  Charlotte akati:
  - Kana kuti zvimwe ipa varume. Achiri mhandara uye zvichamurwadza zvakanyanya kana...
  Nhengo yeKomsomol yakazhambatata zvisingaite:
  - USA! Ini handichakuudza zvakadaro!
  Gerda akakurudzira:
  Topisa chipfuva chake here?
  Charlotte akadzungudza musoro.
  - Kwete! Pane imwe nzira inoshanda yekuburitsa ruzivo.
  Gerda akagutsurira musoro.
  - Hongu ... Uku ndiko kuisa kumanikidziro pairi mumutsipa. Kugadzira nzvimbo yekushuma, uye achatiudza zvese zvaanoziva nezvaasingazive!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  Takamutambudzirei ipapo?
  Gerda akapindura zvechokwadi:
  - Zvekunakidzwa chete. Saka zvino.
  The blonde terminator akaisa ruoko rwake pamutsipa weKomsomol nhengo. Ipapo akatarira, akaita sehove yakafa. Gerda akati zvakasimba:
  - Bhatiri riripi?
  MaGermany akafambira mberi zvishoma nezvishoma. Madhaka nemadhaka zvakavanonotsa. Hondo yacho yakaratidza kushanda kwekanoni itsva yepamusoro-soro kubva kure kure ichirova T-34-85 - iyo huru yeSoviet tank, pamwe neIS-3, uye IS-4, yekutanga T-54s.
  Gerda, achipfura ari kure, akaona:
  - Iyo chombo chitsva chakanyanya kugadzikana.
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Usarega muvengi achiswedera pedyo!
  Kristina, achidzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake, akagogodza tangi reSoviet ndokugomera:
  Asi isu takachenjera kwazvo. Simply phenomenal! Saka hapana chinomira uye kuputsa varwi!
  Magda akataura zvine musoro:
  - Uye kukwevera kutarisa kwauri! Kureva, hukasha hwayo hwakakura!
  Uye musikana wacho akamanikidzawo zvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka pamabhatani emufaro, achirova tangi yeRed Army.
  Gerda, achipfura, akabvunza vasikana:
  - Ndiri kushamisika kuti maRussia api ane kusindimara kwakawanda. Dzinomira kunge dzakagadzirwa netitanium. Uye havadi kubvuma.
  Charlotte akawedzera nekuseka:
  - Uye havazoregi! Mushure mezvose, ava ndivo vanhu vakasimba kwazvo! Uye vanhu havachinjiki!
  Magidha akaseka, akaburitsa meno ake, uye maziso ake aipenya sematombo esafiri.
  - Kubwinya kune yedu huru Motherland!
  Christina akaridza tsamwa achiti:
  - Hazvingakuvadzi kutora London!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Chii, pfungwa dzipi dzaunadzo? Kuita rugare neRussia?
  Charlotte akadzinga vaStalinist, akapaza nepakati pemushini weSoviet uye akaridza mhere:
  - Kwete! Runyararo haruna mubvunzo!
  Kristina akarovawo matangi eRed Army ndokuti:
  - Panogona kuve nemubvunzo werunyararo?
  Magda akazhambatata achibvumirana nazvo:
  - Hongu, kuregererwa kwenguva pfupi. Kutendeukira kumadokero.
  Gerda akatumira projectile ndokuti:
  - Zvinogoneka chaizvo. Itai rugare kwenguva pfupi nevaRussia, uye ivo pachavo vachatamira kuBritain. Uye isu hatina kutora London kwenguva yakareba!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Ngatitorei Moscow uye hapana munhu munyika achatimisa!
  Christina, nekusekerera kwemeno embada, akashinyira:
  - Kwete, hapana achamira uye haambofi!
  Magda akaridza tsamwa.
  - Kwete, hakuzovi nemakomo egoridhe! Uye pachava nematombo edhaimani!
  Gerda akaburitsa mazino ake uye akakwenya, achipwanya mota yeSoviet sekristaro nenyundo:
  - Munharaunda yevatengi - izere nekushungurudzwa!
  Uye zvakare musikana wezino akapenya, iyo inopenya kupfuura maparera. Gerda aifarira kutambudza uye kutambudza.
  Pano, somuenzaniso, akatora piyona, ndokuinyungudutsa iri mhenyu muaqua regia. Ndiwo maitiro ake. Uye kutambudzwa kwakamuita kuti afare. Komsomolskaya Pravda, somuenzaniso, mushure mokunge vabudisa ruzivo rwese runobatsira, vakatanga kupisa nemoto. Zvokuti zvakakangwa chipfuva. Zvino vakabva vagurwa, vakaiswa mhiripiri ndokudyiwa.
  Hongu, Charlotte naGerda vaiita kudya nyama yevanhu. Uye vakadya nhengo yeKomsomol iri mupenyu. Uye izvi hazvina kunaka uye hazvifadzi. Uye zvinonyanya kukosha, zvinorwadza.
  Fungidzira musikana, asati aurayiwa, akakangwa, uye akagurwa chidimbu nechidimbu. Ndokunyika mumuto ndokudya.
  Gerda naCharlotte vakatodya nyama yevanhu. Vakaita manyoka vasikana vakatyaira. Ndakatozozvirerutsira mumakwenzi.
  Uye kuti cannibalism inorangwa.
  Vaidya varwi nevakomana. Mapiyona ose ari mana akakurura Sashka, ndokuaisa pani huru yokubikisa. Uye mumafuta emuriwo, mukomana akakangwa saizvozvo. Uye kazhinji zvakanaka.
  Magda akanga achidya gumbo romukomana, ndokuti:
  - Uye chii? Zvinotonhorera uye zvakanaka!
  Christina akati:
  - Zvese zvakanaka kwatiri!
  Nyama ine muto yapiyona yakachekwa kuita zvidimbu zvitete ndokunyikwa mumuto. Vasikana vakadya vachiimba.
  Gerda akachema achiti:
  Hapana tsitsi, hapana tsitsi kumuvengi! Ndinofuridza macommunist segorosi!
  Uye anotsika tsoka dzake dzisina chinhu muchando.
  Vasikana vakapotsa vadya mukomana. Nakirwa chiropa chake. Vakacheka nyama yose. Takadya nekunwa waini. Vakadya ndokubva varara.
  Muchiroto, varwi vakarota kuti madhimoni pachawo akanga achigocha muhari. Uye panguva imwecheteyo, ganda rinogurwa nerubatsiro rwemapanga. Uye zvino vanomonyoroka nekutyoka.
  Ipapo kutambudzwa kwoutsinye zvikuru kunotanga. Vasikana vakaturikwa nebvudzi ravo ndokutanga kupenengura paraki. Vakabva vaubatidza nemoto. Uye vakaita ne virtuoso sophistication.
  Gerda akarangarira izvi achipfura, ndokubvunza:
  - Unoda sei hero?
  Charlotte akapindura achinyemwerera:
  - Nzvimbo inonakidza kunyanya maererano nekambani!
  Christina akaseka ndokupindura:
  - Unogona kumonyorora miswe yadhiabhorosi ipapo!
  Magda akaridza kamhere kemeno.
  - Uye uwane mibairo yepamusoro! Kazhinji, zvakadini nemakwikwi emoto polo?
  Gerda akapinda mutangi reSoviet ndokutaura zvakasimba:
  - Vavengi veTatu Reich chete ndivo vachange vari mugehena! Uye maAryans echokwadi acharamba achirwa mune zvimwe zvakasikwa!
  Charlotte akasimbisa nechivimbo, achirovera tsoka yake isina kupfeka panhumbi dzokurwa nadzo:
  - Ngazvive zvakadaro!
  Uye akapenya mazino ake pearly.
  Christina akati:
  Ngatiite nyanga!
  Magda akaseka ndokupopota.
  - Ngativei madhimoni epamusoro-soro!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Vasikana vacho vanofara chaizvo, uye vane tsandanyama dzakasimba zvikuru.
  Gerda akati:
  - Ah, Mowgli angave isu!
  Charlotte akaruramisa shamwari yake:
  Zvakawanda saTarzan!
  Christina akaseka ndokukwenya:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Mutongi wenyika dzese!
  Magda akaridza kamhere nemufaro:
  - Tine mweya wePrussia! Isu tinonhuwa Prussia!
  Gerda akaseka, akatsemura tangi reSoviet ndokugomera:
  - Kwete! Tiri vana vaSatani pachake!
  Charlotte akaridza muridzo nemazino akashama:
  - Uye isu tichave takatendeka kune Motherland!
  Christina akasimbisa izvi nekukurumidza:
  - Hongu, tichadaro! Pamwe chete nenyika yaamai uye bato!
  Magda akagunun'una nemufaro:
  - Vatungamiri vanouya voenda, asi bato rinoramba riripo!
  . CHITSAUKO #8
  Hondo, hongu, yakakwevera pa ... VaGermany vakatambura kurasikirwa uye vakawedzera kushandisa vatorwa muhondo. Asi zvakadaro, simba ravo rakanga rakakura. VeTurkey vakauyawo. Vakaedza kutora Yerevan nedutu.
  Asi varwi veSoviet vane heroic vakanga vachiri kukwanisa kudzinga kurwiswa uku, masimba makuru.
  Battalion yevasikana uye apa yairatidza kuti yaisarumbidzwa. Varwi vechikadzi vakanga vakanaka uye vane hasha. Uye vakakanda magirinedhi nesimba rinouraya netsoka dzavo dzisina kupfeka. Pamwe nemapakeji anoputika.
  Uye mugungwa makanga mune hondo dzinotyisa pakati pezvikepe zveGermany neSoviet. Black Sea Fleet yakanga ichiri kurarama uye yakarwa nechisimba neboka guru remauto eNazi, uye yakatokunda.
  Victoria, kaputeni wemuparadzi, uye iyeye hafu-akashama, akatsvuka kusvika kune mutema, musikana ane vhudzi rakanaka sevamwe.
  Chokwadi, yakanaka chaizvo kana vasikana vanenge vakashama, mutete, muscular. Uye kana makumbo akashama, zvino izvi zvose zvinofadza uye muedzo.
  Victoria nehasha anoti:
  - Ini ndiri murwi akazvarwa kubva kuSvarog! Ndiri muzukuru waMwari Rod. Uye ndinogona kuita zvishamiso!
  Angelina akataura zvine musoro, girazi rinokudza revaNazi:
  "Iniwo handisi weropa. Ona kuti ane simba sei. Tateguru wangu aiva Ilya Muromets.
  Uye musikana akavhura bhokisi rose nemakumbo ake asina kupfeka.
  Veronica akarwa zvakasimba, akarwa nesimba rose, uye akatanga simba rokurwa rakadaro.
  Musikana akanaka kwazvo, mutsvuku, mutsvuku, ane makumbo marefu ane tsandanyama. Aifarira kurohwa.
  Veronica anoti:
  - Sei Germany yakakwira muRussia!
  Yuliana, musikana akanaka uyu, akakwenya, achirova vaNazi:
  - Kuti uwane yako yega doom!
  Musikana ari kuyaruka akakura mumwedzi ichangopfuura uye ave ane tsandanyama uye curvaceous chimiro. Juliana akatumbuka, uye akava akanaka kwazvo. Uye bvudzi rake rakachena uye rine gilding shoma. Anowedzera kuda murume. Kusava nemhosva chete kunotyisa kurasikirwa.
  Asi ngavarove, vachipuruzira, kutsvoda, kunanzva. Zviri nani kubata nekabhini vakomana. Vanotyawo, uye vanonyara, uye pane ngozi shoma yekuti vanoda chimwe chinhu chakakomba.
  Yuliana murwi akanaka kwazvo uye anopfura. Anoshuvirawo kuita field marshal. Pamusoro pezvo, anoda kuita saMohammed uye kugadzira chitendero chake.
  Ambitious musikana.
  Iye zvino, kana Tsar Joseph Vissarionovich Stalin pachake, saVladimir Solnyshko, aizotora uye kuunza Rodnoverie muRussia uye Kudzokera kuVamwari veRussia.
  Nei tichida Maria?
  Kubwinya kuna Amai vaMwari - Lada.
  Zvamazvirokwazvo zviri nani kupfuura Bhaibheri.
  Lada yedu yakanaka kwazvo, ine vhudzi ruvara rwegoridhe, uye ndiye Amai vaMwari chaivo uye Amai veVamwari, uye Mwanasikana Akaberekwa Wemasimbaose Mhuri!
  Musiki weChisiko Chapose pose.
  Mhuri yaive nguva dzose uye Iye, saAllah - Wemasimbaose, Asingagumi, Anoziva Zvose, Ari kwose kwose, uye pasi rose itemberi yake.
  Akaipa sei kupfuura Jehovha wechiJudha kana kuti haana simba kupfuura iye?
  Rod yakagadzira isingaverengeki seti yeUniverses!
  Akararama zvokuti haugoni kufungidzira!
  Rod yakanga isati yasvika nguva dzose. Pakanga pasina nguva, asi Rod Aive!
  Uye nguva dzose zvichadaro!
  Vese vanamwari vaDemirugi vana veMhuri!
  Uye isu tiri vazukuru vake!
  Asi tsvimbo hairambidzi kunamata vana vavo, navamwari. Tsvimbo ndiMwari weVamwari.
  Uye Svarog ndiMwari weVamwari!
  Zvino vanhu vazukuru veVamwari! Mbiri kune Vamwari veRussia!
  Yuliana anopura maNazi. Zvinoita sekuti vanamwari vekuRussia vanobatsirawo vanhu vekuRussia.
  Munguva pfupi vachapedza Hitler uye kuguma kwehondo. Kana kuti zvimwe uchafanirwa kumhara muGermany. Saka zvirinani tichakunda Berlin. Zvakanyanya kuipa kuGermany. Zvisinei, kuva chikamu cheRussia hakusi kutyisa.
  Juliana anobvunza Anna kuti:
  - Unofunga kuti tinofanira kutora Germany?
  Runako rutsvuku runopindura:
  - Eheka!
  Juliana anobvunza nekushamisika kwenhema:
  - Chii?
  Anna anotaura zvakasimba kuti:
  - Saka kuti gare gare pakanga pasina kutyisidzira! Kuti handina kufanira kurwa zvakare, nevaGermany vaida kutsiva!
  Juliana akati:
  - Uye ndezvechokwadi!
  Zvikepe zveRussia zvinodzingirira maGerman uye zvinonyudza zvikepe zvavo.
  Yuliana anotungamirawo nhaurirano yepfungwa.
  Nei munyengetero uchidiwa? Nokuti nguva dzose hazvina kukwana kune munhu zvaanazvo. Sezvo mari inotambirwa ichikwira, ndizvo zvinodiwawo. Uye izvi zvakanaka. Izvi ndizvo zvinofambisa budiriro. Vanhu vanoda zvakawanda uye zvakawanda. Uye vanamwari veRussia vanobatsira mune izvi, zvinokurudzira sainzi.
  Uchenjeri hweVamwari veRussia hukuru.
  Uye chiKristu? Rinodzidzisa chii?
  Kuti Nyika nezvose zviri pairi - zvichatsva! Zvinonyatsoita here kukurudzira kukura kwevanhu?
  Zvechokwadi - Kutenda kweRussia hakudzidzisi, kusiyana nechiKristu neIslam, kuguma kwenyika. Rodnoverie anodzidzisa kuti vanhu mune ramangwana vanozokura uye vova ivo saMwari-demiurges.
  Iyo sainzi, kufambira mberi uye kufunga kuchaita vamwari kubva matiri! Uye kuti vanhu vachava vakasimba uye vakachenjera.
  ChiKristu chinodzidzisei?
  Tiri ivhu chii? Kuti isu hatisi munhu! Kuti Mwari ndiye zvose uye munhu haasi chinhu!
  Asi Rodnoverie anosimudza munhu.
  Asi chinhu chakaipisisa muBhaibheri kusimudzirwa kwemaJuda pamusoro pemamwe marudzi. Mushure mezvo, unoshamisika kuti munhu anotenda sei muchinhu chakadaro. Uye neiko chiKristu chakabvumikisa kuva chakasimba kwazvo?
  Asi vaRoma vaigona kuuya nechitendero chavo. Vakangwara. Uye gadzira yako monotheism.
  Sei tichida kutenda kwemumwe munhu. Kune zvakare paradhiso - Iriy. Uye Nzira iri pakati penyeredzi, pamwe chete neMilky Way, uye dzidziso yekushanduka kwemweya. Kana iwe pachako uchikwanisa kukura kuna Mwari.
  Uye kwete kungova gwai rinokotama pamusoro peparadhiso, uye gwayana raro rinoityaira netsvimbo yedare.
  Saka pane sarudzo.
  Kana yako, kana yechiJudha - yeumwe munhu!
  Zvakanaka, sei vanhu vokuRussia vachida kutenda kwemumwe munhu. Ah, sei Peter Mukuru asina kumutsiridza Rodnoverie.
  Vainamata kuvamwari vavo, uye kuna Amai vavo vaMwari Lada.
  Uye vanamwari veRussia vaizova vakasimba kupfuura vese, uye vaizotitungamira mukukunda.
  Uye maArabu? Vakagadzira chitendero chavo. Uye havana kutora zvomumwe munhu.
  Eh, zvakanaka, sei kuRussia kwakanga kusina magomed eRussia.
  Uye nei pasina kana mambo mumwe chete akatsigira vaprofita muna ikoku?
  Chitendero chitsva - Rodnoverie muchimiro che monotheism!
  Uye Kubwinya kuRussia Huru!
  Zvichakadaro, mauto eSoviet ari kuvhima Hitler kuti apedze mauto ake.
  Vasikana vakacheuka vega, ndokutenderera.
  Victoria, achirova tsoka yake isina kupfeka pazvombo, akati:
  - Pano chinhu chakanyanya kuoma kuwana Hitler, uye kwete kumurova!
  Juliana akaseka.
  - Uye achaenda kupi! Achapwanywa!
  Musikana ndokufunga zvakare.
  Pane fungidziro huru yekuti Bhaibheri izaruriro yaMwari. Uye yakavakirwa pachii? Zvirokwazvo, muTesitamende yekare, maJuda akamiririra Mwari vakaita zvinhu zvakaipa kwazvo. Vakadzi nevana vaiurayiwa, maguta aipiswa, uye kunyange mhuka dzairangwa.
  Pfungwa dzepamusoro dzingadaro here? Zvichida kwete. Uye Mwari angadai akabvumira kuurayiwa kwevana naErisha. Chero zvazvingava, Mwari Rod. Chokwadi, wakawanepi pfungwa yokuti muBhaibheri mune chizaruro choMusiki Mukuru weChisiko Chapose pose?
  Pahwaro hupi?
  Kunyange Bhaibheri pacharo haritauri kuti kune mamwe mapuraneti api neapi anogarwa nevanhu uye akasikwa naJehovha. Hapana mubvunzo zvachose kuti muchadenga chizere nenyeredzi dzine mapuraneti. Uye zvakatonyorwa kuti Mwari akaisa nyika panheyo dzakasimba, haizozununguki nokusingaperi.
  Unokuda kana kusada, asi kwete bhuku reBhaibheri resainzi. Saka zvakakosha here kutevera? Uye kangani iyo ine chirevo - migumo yenyika, migumo mina yenyika, denga, uye zvichingodaro?
  Kazhinji, mufananidzo waKristu ndiwo unonetsa zvikuru. Mwari Wamasimba ose noMusiki weChisiko Chapose pose aizotambura pamuchinjikwa here? Izvi neimwe nzira zvisiri zvechisikigo uye smacks yemasochism. Nekuda kwekuenda kuMuchinjikwa kuna Mwari Vachena. Chimwe chinhu kurwa nebakatwa. Pamwe kunyange kurwisa Chernobog. Rudzi rwehunyambiri hwezvinhu zviviri zvepasirese.
  Zvino, kana tikaenderera mberi kubva kungano dzeSlavic pamusoro peMuchena Mwari, saka izvi zvine musoro. Kwete masochism, uye zvinodikanwa zvekunzwira tsitsi uye kutenda, asi hugamba hukuru hwechikamu chakajeka chaMwari Rod. Mukurwa kwake nechakaipa neChernobog.
  Pakupedzisira, Belobog akakunda rufu, uye akapa vanhu, pamwe chete nezvisikwa zvose zviri muchadenga, hupenyu hunofadza.
  Uyezve, kusiyana nechiKristu, chinopa mufaro kuchikamu chiduku bedzi cheavo vakafanosarudzwa naMwari Wamasimba Ose, muRodnoverie vanhu vose vanonzwisisa vanoponesa. Kunyanya, vanowana kusafa.
  Vanhu vakaipa vanorangwa. Kupinzwa muuranda, zvirema, vakarasika. Muzviitiko zvakanyanyisa, Gehena rakavamirira. Asi kwete nokusingaperi. Mushure mekubatira chirango chakatemwa muGehena, mweya unova munhu zvakare. Uye kunyangwe wekupedzisira bastard anoramba aine mukana wekukura kusvika kuna Mwari-demiurge. Kana kuti uzviwanire mufaro usingaperi muIria.
  Varwi vegamba vane mibairo yavo. Kana kuti iwe uchave munhu wamambo, mutungamiriri, bhirioni, kana munhu ane rombo rakanaka, kana chimwe chiitiko. Kana kana iwe wakatoneta nekubata uye kurwa nguva dzose, zorora muIria wakamirira iwe. Uye saka mafaro ese akasiyana siyana. Iwe wakafanana nekusingaperi bhirionaire wechidiki panzvimbo yekutandarira.
  Uye akanaka maValkyries, maharem ese uye dzimba dzehumambo zvakakumirira iwe. Uye varaidzo, uye mazororo, uye kufamba, uye mitambo, uye mabiko, uye waini inotapira kubva iyo musoro haukuvadzi, uye nyore kuita. Zvichida iwewo une simba muIria nevaranda, uye vakadzi vakanaka kwazvo. Uye vakadzi-magamba muIria, majaya akanaka uye ane rudo. Uye zvose zvichava zvakanaka uye zvinoshamisa.
  Mafaro, mafaro chete uye varaidzo - yekupedzisira-yazvino uye yekare.
  Uye kana waneta nekufara, unogona zvakare kuve munyama paMilky Way.
  Uye enderera mberi nekufamba kwako neKuzvivandudza. Kuti rimwe zuva uve Mwari Musiki uye Mwanakomana weMhuri Yekumusorosoro.
  Kwete yekugara nemunhu, asi akawanda. Uye pane nguva dzose mukana wekuti chero mweya usvike kumusoro.
  Kana ukaita zvakaipa, kuchava nekutambura uye kurwadziswa kwakawanda. Uye muGehena ivo vachakangwa, izvo zvisingaite senge zvakakwana. Asi hakuzovi nekutambudzwa kusingaperi. Mutadzi achayananisira mhosva yake nezvirango mugehena, uye achawana mukana mutsva wekururamiswa nekusimudzirwa.
  Izvi zvakasiyana nechiKristu neIslam, uko kana ukaenda kugehena, ipapo nokusingaperi uye pasina mukana. Zvakare, zvese chiKristu neIslam zvinovimbisa mabhiriyoni asingaperi emabhiriyoni emakore ekurwadziswa kwete nekuda kwemabasa akaipa akaitwa mukati mehupenyu hupfupi hwevanhu, asi nekusatenda chete.
  Uye iyi yatova yakajeka inflection poindi.
  Icho kunyange chisingaiti-brainer kuti Rodnoverie ari pedyo uye anodiwa kumunhu wemazuva ano, uye ane musoro.
  Kufungisisa kwakakanganiswa nekuonekwa kwezvikepe zveJapan padenga. Chii chakabata mauto eNazi.
  VaNazi vanogona kuhwanda, asi kutiza kuhondo kunonyadzisa. Uye saka fascist admiral akabvuma hondo isina kuenzana.
  Vasikana vanomhanya vachitenderera dheki, vasina shangu uye vachipenya. Vanozvipfura pachavo uye vanoburusa vaNazi. Vakadaro vakashinga. Vane moto unotyisa. Uye meso anopenya nesafiro neemaradhi.
  Uye zvitsitsinho zvisina zvitsitsinho, zvakatenderedzwa flicker. Uye kunyemwerera kunopenya kunopenya.
  Uye pfuti gumi-inch yakarira. Bluff sei. Kuti kunyange muparadzi waHitler akaparara.
  Juliana akabva ati:
  - Ndizvo zvinoita vanamwari veRussia!
  Victoria, ane makumbo akashama, akatsvuka akapenya, akaruramisa:
  - Asi, tinozviita isu pachedu!
  Veronica akati:
  Ngatiimbei ipapo!
  Anna ane bvudzi dzvuku akatora:
  - Ehe, rwiyo ruchanyanya kunakidza.
  Uye boka rose revasikana rakaimba, bharadhi rose.
  Tsar Stalin-Lev, iwe uri nyika yeRussia,
  Nekuda kwekubwinya kweNyika yedu ...
  MuRussia, isu tese tiri mhuri ine hushamwari,
  Hatizozvidembi, ziva hupenyu hwedu!
  
  Kwatiri, kuna mambo ari Mwari,
  Ndiani anotonga nyika nehuchenjeri...
  Uye ndinoda kuti Wemasimbaose abatsire
  Uye akashanduka kuita murwi waKaini!
  
  Ndinotenda kuti pachava nemufaro paNyika,
  Uye mufaro uchapenya panyika ...
  Rugare nomufaro zvinotonga kwose kwose,
  Russia yava paradhiso chaiyo!
  
  Tsarist communism ichavakwa,
  Kanda mugehena kudzvova kunotyisa kwemhondi...
  Uye isu tinobhururuka takananga kumusoro kwete pasi
  Kunyangarika vadzivisi-bloodsuckers!
  
  Hapana chikonzero chekufunga, mambo haana kuipa zvachose,
  Mupewo rombo rakanaka...
  Dai Mwari weRussia ave naStalin-Lev,
  Ipapo achakwanisa kusatya embed shanduko!
  
  Russia ndiyo inoberekerwa nzou,
  Nyika haigone kuve inoshamisa zvakanyanya ...
  Hatidi mamwe mazwi vakomana
  Murwi anounganidza tocsin kurwa!
  
  Sei kusaedza kukunda muvengi weRussia,
  Ndinoziva kuti uchatyora muganhu...
  Bere reRussia risingakundiki,
  Uye zuva harinyuri pamusoro peRussia!
  
  Kune iyo Motherland hakuna yakakwirira, ziva makomo,
  Kuti nhongonya inopenya yeumambo hwecommunism...
  Ndinotenda kuti Ishe vachapwanya vavengi,
  Uye grin yerevanchism haizopfuuri!
  
  Dai Russia ichivhenekera pamusoro penyika,
  Nyika yakapa vanhu mufaro...
  Bvunzo, kupihwa, kwevashanu chete,
  Mushure mezvose, simba reMotherland harigoneki!
  
  Ngazvive, rudo runokudzwa nokusingaperi,
  Muzana remakore rechimakumi maviri kana makumi maviri nerimwe ...
  Rega ropa riyerere zvine simba.
  Iyo gamba haizongove yekutenda mashura!
  
  Wakadeura ropa revavengi veNyika yaBaba wakashinga,
  Rega ayerera...
  Uye ingoputsa muvengi,
  Zviso zvitsvene zvinoropafadza kurwa!
  
  Ngakuve nenyeredzi munyika yedu yaAmai,
  Chii chinoratidza nzira uye zvakasikwa ...
  Hope huru ichaitika
  Vamwe vanhu vese vari kutonga chete!
  
  Hongu, tichapwanya vavengi veNyika yaBaba,
  Uye kubata neasingaperi horde ...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Usakunda naSatani!
  
  Kunyangwe iwe uchiziva, vanamwari veRussia vane simba,
  Tichamutsidzira hukuru hweRussia ...
  Kunyange zvazvo maSlav akaparadzaniswa,
  Asi ndicharamba ndiri mesiya mumwe chete!
  
  Yedu inobwinya Tsar Mukuru Stalin-Paradhiso,
  Unorova Japan zvakanaka...
  Saka murwi akashinga,
  Uye iva mukuru, kwete buffoon!
  Asi havasi vose vanogona kukunda. Mune dzimwe nzvimbo, vaNazi vari kutora masimba. Albina naAlvina vakapfura zviuru zvishanu zvendege imwe neimwe ndokugamuchira mumwe mubairo: Iyo Grand Star yeKnight's Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Alvina anorovera pasi mota yeSoviet uye anoridza mhere:
  - Mufaro muna Hitler ndiro simba rangu!
  Uye nezvigunwe zvisina kupfeka anonyora imwe pirouette.
  Albina anocheka neungwaru imwe ndege yeSoviet uye anoridza mhere:
  - Muzita reAryan mazano!
  Uye anoshandisawo tsoka dzisina chinhu.
  Super class vasikana.
  Uye kurwadzisa kwavaiita mapiyona... Uye vakavhuna mapfupa avo nembato dzvuku. Kutanga, zvigunwe zvevakomana zvakanga zvakatyoka netsoka dzisina chinhu. Uye ipapo mbabvu dzakapwanywa nembato. Uye ipapo mwoyo yemapiyona yakagurwa kubva muchipfuva uye yakadyiwa pasina mhemberero.
  Hezvinoi vasikana. Vangori vatorwa, uye makorokoza ane utsinye.
  Asi vasikana veSoviet vanotsiva maNazi uye vanotemwa neminondo.
  Vasikana nebattalion yavo vakapinda muhondo nevaNazi panyika. Vasikana vacho vakasangana nemaNazi vaine pfuti dzakanangwa zvakanaka, sabers uye magirinedhi anokanda netsoka dzisina chinhu.
  Veronica akakanda lemon negumbo rake risina kupfeka achibva aridza kamhere:
  - Kune mambo uye Nyika yeBaba!
  Uye akapfura maNazi.
  Juliana akakandawo girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza kamhere:
  - Kune yekutanga inonzi Russia!
  Uye zvakare akaroverera maNazi.
  Apa Anna ane vhudzi dzvuku akarova, ndokushinyira:
  - Kubwinya kuna Amai Mambokadzi Zoya Kosmodemyanskaya!
  Uye akabayawo muvengi.
  Angelina akaputikawo, achikanda bhomba rose remabhomba netsoka dzake dzisina kupfeka, uye achiparadzira vaNazi kure:
  - Kubwinya kweHumambo Hukuru hweRussia!
  Uye Victoria akashamisika. Akatsvaira vaNazi uye akakundwa neremoni inoparadza nezvitsitsinho zvake.
  Akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Kune miganhu mitsva!
  Veronica akaroverera maNazi uye akaridza mhere:
  - Nokuti Russia nokusingaperi!
  Uye akarovawo vaNazi uye akahukura:
  - Yemiti yemapuro paMars!
  Juliana akazvitora, akarova maGerman. Akakanda girinedhi kumuvengi netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Kune imwechete uye isingaonekwe tsarist empire!
  Musikana ndokuridza muridzo. Zvairatidza kuti pwere yainge yatokura zvakanyanya, chipfuva chainge chakareba, chiuno chainge chakamanikana, chiuno chainge chakazara nyama. Akanga atova nechimiro chemunhu mukuru, muscular uye ane hutano uye akasimba mukadzi. Uye chiso chichiri chidiki. Nekuoma, musikana akadzvinyirira chido chekuita rudo. Ngavangoyeva chete. And it is better nemumwe musikana, at least haabvisi humhandara hwake.
  Yuliana neungwaru anokanda magirinedhi kumaNazi netsoka dzake. Uye inoshanda zvinobudirira zvikuru.
  Anna mutsvuku uye akanaka kwazvo. Uye kazhinji, vasikana vakadai mubattalion vanoshamisa, vanongonakidzwa zvakanyanya.
  Anna anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye achirira:
  - Rega Great Russia ive nemukurumbira!
  Uye zvakare kuti inotenderera sei.
  Zvakanaka, vasikana, zvakanaka, vakanaka!
  Rides uye Angelina. Musikana mukuru akadaro - mamita maviri kureba, uye makirogiramu zana nemakumi matatu ekurema. Panguva imwecheteyo, kwete mafuta, ane mhasuru dzakakandwa, uye croup yebhiza rekudhonza. Anoda varume zvakanyanya. Hope dzekuva nemwana. Asi kusvika parizvino hazvina kushanda. Vanhu vazhinji vanongozvitya. Uye musikana ane hasha zvikuru.
  Havasi varume vake vanobvunza, asi iye amene anokumbira asingatyi. Pasina kunyara uye kunyara.
  Uye anochida. Iva mabiko anoshanda.
  Panguva imwecheteyo, Angelina murwi anoshamisa. Uye akaita zvinhu zvikuru zvakawanda. Victoria ndiye ari kutungamira battalion yavo.
  Anokandawo girinedhi negumbo rake risina chinhu oshevedzera kuti:
  - Pachava nechiedza pamusoro penyika!
  Veronika anokanda lemon negumbo rake asina kupfeka ndokuzevezera:
  - Kubwinya kweHumambo Hukuru hweRussia!
  Juliana anokandawo zvigunwe zvake uye kudzvova:
  - Nekuda kwekubwinya kwenyika yevatsvene!
  Anna anodanidzira:
  - Nekusuwa kusiri kwepasi!
  Uye chipo chinokandwa netsoka isina chinhu chinobhururukawo.
  Uyezve, Angelina anochema. Anokandawo boka rose remagirinedhi netsoka dzake.
  Uye musikana ane gamba anodzvova:
  - Muzita raMwari Muchena!
  Victoria akatumirawo girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akadanidzira achiti:
  - Muzita raKristu!
  Ndokuridza pfuti mbiri.
  Uye Angelina akatanga kunyora kubva muchina pfuti. Aizvigona chaizvo.
  Muchidimbu, musikana imhuka.
  Veronica akaridza tsamwa achiti:
  -Ndiri chaizvo Superman!
  Ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Juliana akadzingawo basa. Akauraya vaNazi.
  Tweeted:
  - Kubwinya kuRussia!
  Uye netsoka yake isina kupfeka akaridza girinedhi.
  Anna akabva ati:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Angelina akatanga bhokisi rose kumaNazi. Ipapo akaritora, ndokupfava nekutsamwa kukuru;
  - For Svarog!
  Victoria akaitora ndokuridza mhere:
  - Yehurongwa hutsva!
  Uye akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu!
  Veronica akati:
  - Zvemhasuru dzesimbi!
  Uye akaridzawo girinedhi nezvigunwe zvake.
  Juliana akazvitorawo ndokuzhambatata achiti:
  - Zverudo nemashiripiti!
  Uye tsoka dzakashama mukufamba.
  Anna dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akatora ndokuburitsa bhokisi remagirinedhi ndokuridza kamhere:
  - Kunze kwemiganhu paMars!
  Angelina achavhurawo dhiramu re dynamite uye mutter:
  - Kurongeka kwenyika yeRussia.
  Uye Victoria anobhowa sei:
  - Kune nzira itsva yekufara!
  Pashure paizvozvo, vasikana vose vanoseka pamwe chete.
  Natasha anoenderera mberi nekunyora...
  Mauto eSoviet Russia aifamba akananga kuguta reKrasnodarr. Oleg Rybachenko naMargarita vakanga vari pamberi. Mukomana nemusikana vakatokwanisa kuve nemukurumbira uye kuzviratidza muhondo. Vakarwa kubva pamazuva okutanga kukomba Voronezh.
  Vana ava magamba chaiwo. Ndivo vakaita basa rezviitiko zvakachengeta Voronezh munguva yetsutso, chando, uye kurwisa kwechirimo.
  Ipapo mumwe mukomana nemusikana, vakanga vasina shangu uye vasina kusimira pakati pechando, vakarara pedyo nepfuti.
  Paunenge usina shangu muchando, vamwari veRussia vanokupa simba rinoshamisa uye iwe unokwanisa kuita zvishamiso zvikuru.
  Mukomana nemusikana vakatanga kupfura pfuti dzemuchina kuJapan yaifambira mberi. Uye vakazviita zvakanaka kwazvo. Chii chisiri pfuti, ipapo kurova. Chishamiso chakadaro chakaitwa nevana vasina kupfeka, vasina shangu muchando. Uye zvaive chaizvo kuvonga kuchando uye chokwadi chekuti tsoka dzisina makumbo dzakasangana nechando kuti maRussian Demiurge Gods akauya kuzovabatsira.
  Oleg Rybachenko, achipfura uye, achichera pasi vaNazi, akarira:
  - Akatendeka Lada, tibatsire!
  Margarita, uyu musikana akashinga, ane bvudzi regoridhe, achiparadza vaNazi, akaridzawo mhere:
  - Vavengi vakaipa vachakundwa!
  Mukomana Oleg akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achiparadzira vaNazi, akaridza muridzo:
  - Kubwinya kuna Baba - amai vedu!
  Margarita akaburitsawo girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza kamhere:
  - Vavengi vacharembera vakatenderedza bhakiti!
  Mukomana nemusikana vakarwa nehukasha hwakakura. Vaive nechido, simba nehunhu zvekuti munhu aingoshamisika.
  Oleg Rybachenko, achipfura, akaimba:
  - Kubwinya kuna Svarog!
  Margarita, kupfura, akaburitsa:
  - Uye Wemasimbaose tsvimbo!
  Varwi vechidiki vaive vakuru uye vaishamisa!
  Oleg, kutumira mabara kubva muchina pfuti pasina kupotsa, akabudisa:
  - Nyika yaBaba iri kumashure kwedu, Mwari Muchena aneni!
  Marguerite akarira nechido:
  - Kuitira kuti muvengi weMotherland afe nekurwadziwa kukuru!
  Uye musikana akaratidza rurimi rwake rurefu.
  Oleg, achipwanya vaNazi, akadanidzira:
  - Ngakuve nekubwinya Panyika!
  Margarita akabvumirana neizvi:
  - Ngakuve nekubwinya!
  Uye akaparadza vaNazi.
  Vana vakacheka maGermany nemazana nezviuru. Vakakwira ndokukanda zvitunha chaiko kwaisvika.
  Oleg akaseka uye akataura, achiparadza maNazi:
  - Uye Mwari Mutema anobatsira muhondo!
  Margarita akabvuma nechido:
  - Kwatiri uye Chernobog!
  Uye netsoka isina tsoka, nzira yekuvhura grenade.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Zviuru zvezviuru ...
  Margarita, achipwanya Fritz, akawedzera:
  Regiment mushure mehondo...
  Achibvisa mukomana weterminator, akashinyira:
  - Tichakunda maJapan kubva papfuti yemuchina!
  Musikana weTerminator akawedzera nechido:
  - Magamba edu akanaka!
  Uye zvakare grenade inobhururuka kubva patsoka isina chinhu.
  Oleg Rybachenko akati:
  - Musikana ari right, kunaka kwemukuru!
  Uye mukomana anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Mwana anofanira kunzi akanaka, uye ane tsandanyama zvikuru. Uye kuti anorwa sei.
  Margarita anodanidzira, achiparadza vaNazi:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Uye girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka.
  Oleg anowedzera kuti:
  - Kune vamwari veRussia!
  Uye zvakare girinedhi yakapfurwa negumbo remukomana uyu rinobhururuka. Uye anoparadzira vanopikisa.
  Margarita, achiparadza vaNazi, anozevezera:
  - Nekuda kwekubwinya kweMotherland of the Gods!
  Uye anobudisa rurimi rwake!
  Uye zvakare, girinedhi yakakandwa netsoka isina shangu yemusikana iri kukanganisa vaNazi. Uye pfuti dzemuchina dziri kurira.
  Oleg, kutema vavengi, kurira:
  - Magamba eNyika yeBaba anounganidza alarm.
  Uye zvakare inopa mukana.
  Uye girinedhi rakakandwa nemukomana rinobhururuka.
  Margarita anopwanyawo muvengi uye anoridza muridzo:
  -KuRussia tsvene!
  Uye zvino grenade inobhururuka kubva pakukanda kwetsoka isina chinhu yemusikana. Anoparadzira muvengi kumativi ose.
  Oleg, kupfura, uye rinenge bara rega rega rinobhururukira kune chinangwa, anoimba:
  - Nyika yaamai vangu ...
  Uye zvakare netsoka isina gumbo grenade kurwisa maNazi.
  Margarita, achiparadza vaNazi, akakwenya:
  - Kudada uye kutapira!
  Uye grenade inomhanya kubva patsoka isina shangu yemusikana.
  Oleg Rybachenko, kupfura muvengi, anowedzera:
  - Nyika yaamai vangu ...
  Musikana, achiridza pfuti nehasha, anowedzera:
  - Iwe uri korona yepfungwa!
  Uye zvakare, girinedhi inouraya inobhururuka kubva patsoka yemusikana isina chinhu.
  Gomo reBig Saddle rakazara nezvitunha zvevaNazi. VaNazi vakamunyudza neropa.
  Mukomana nemusikana vakabva vavhenekerwa nekubwinya kusingasvavi, asi gomo guru reSaddle harina kupihwa.
  Uye zvino vari kurwa sehofori vachiri panyika yeSoviet Russia ...
  Kutenderera kunoitika mafungu etsunami. Iyo inowira panzvimbo dzemauto eRussia. Asi vanoratidza noushingi kurwisa kwemuvengi. Uye kuratidza hugamba hwavo.
  Oleg anopfura uye anorira:
  Ticharamba takatendeka!
  Uye girinedhi inobhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu zvakare. Uye anoparadza vaNazi.
  Margarita anopfurawo. Uye anozviita chaizvo, nemazvo, achiti:
  - Russia haizokotama!
  Uye zvakare grenade yakatangwa netsoka isina tsoka inorova maNazi.
  Terminator vana dhiraivha uye pedal.
  . CHITSAUKO #9
  Kurwa kumativi ose kunovira sekurira kwegomo rinoputika.
  Uye uyo ane Fuhrer ari pachena kuti haagutsikane nekufamba kwehondo.
  Hitler akagunun'una nehasha:
  - Makore mazhinji iwe unondivimbisa kukunda! Uye achiri kuenda uye aenda! Zviri kuramba zvichityisa!
  Mainstein akapindura nechivimbo:
  - Asi Fuhrer wangu ... VaRussia vakachera zvakanyanya.
  Fuhrer akadanidzira achiti:
  Saka vachereredze! Tinofanira kupedza kutambura kwevanhu veGermany uye kumisa hondo!
  Mainstein akataura zvakajeka:
  - Vanhu vokuRussia havasi kurwisana nenyika ... Pane chimwe chinhu chokufunga nezvazvo!
  Hitler akataura zvakasimba kuti:
  - Hakuzovi nerunyararo chero zvakadaro! Kukunda chete! Tinofanira kugumisa kupararira kweBolshevik zvachose!
  Mainstein akabvumirana neizvi:
  - Ehe, zvakakosha kupedzisa Fuhrer yangu! Tinoedza nepatinogona napo kuchengetedza ropa revaAryans. Uye isu tinowanzo kufambira mberi mukupisa, kuitira kuti maArabu nemaNegroes aenderere mberi. Ichi ndicho credo yedu!
  The Fuhrer akarayira zvakasimba:
  - Famba mberi neRwizi rweDon ... Uye panguva imwechete, zvingava zvakanaka kutora Tikhvin uye kudzvinya Leningrad mumhete mbiri yekuvhara!
  Mainstein akagutsurira musoro achibvumirana nazvo.
  - Zvingave zvakanaka Fuhrer wangu! Hazvina kuipa zvachose!
  Hitler, achibudisa mazino ake, akaridza muridzo:
  - Ticharova diagonally!
  Ukuwo hwamanda yakarira. Pachiitiko chezororo rekuvaraidza: gladiator kurwa.
  Fuhrer akati:
  - Isu takazvarwa kuti tiite kuti ngano ive yechokwadi! Uye zvichiri kudikanwa kuve nemari!
  Chokwadi, vasikana vatatu veganda dema, vakapfeka machira, vasina chipfuva uye vasina shangu, vakapinda munhandare. Akashongedzerwa nematatu nemadhaga.
  Vakabuditswa tsvarakadenga nhatu dzine ganda jena asi rakatsvuka. Muchiitiko ichi, vaJudha.
  Zvakare anenge akashama, mubhurugwa mutete chete. Vakapakata minondo nenhoo duku.
  Hitler aifarira zvikuru apo vasikana vanorwa. Asi haafariri panofa vasikana vechichena. Nokudaro, vatema, vaJudha, magypsies vakaunzwa mumhete - avo vasina urombo kurega. Dzimwe nguva nhapwa dzeRussia dzairwawo.
  Kazhinji, Fuhrer akachinja mafungiro ake kune vaSlav. Vakadzi vane bvudzi rakanaka uye vakanaka vechiSlav vakatanga kuroora maGerman. Uyezve, semudzimai wechipiri, wechitatu uye wechina.
  Barika rakanyoreswa zviri pamutemo muThird Reich. Uyezve, kwakanga kune kuperevedza kukuru kwavarume. Mukuwedzera, nekuroora blondes akanaka emamwe marudzi, Fuhrer aitarisira kuwedzera nhamba yeVolkdeutsche. Kazhinji, kune vashoma veGermany kuti vatonge nyika. Saka taifanira kutora munhu wese.
  Vazhinji vePoles vakagamuchira zvizvarwa zveGermany. MaSlav ane maitiro eAryan akanyorwawo semaGerman.
  Artificial insemination yaishandiswa zvakanyanya nevarume vane geneti yakawanda. Uye zvakaitwa zvakasimba zvikuru.
  Hitler pachake akafunga nezvorugare rwokumabvazuva. Asi akanga akaoma musoro. Uyezve, United States neBritain dzichakurumidza kuva nebhomba reatomu uye hazvisi nyore kuvapandukira.
  Vasikana vasina shangu uye vatete: vatema nevachena vakanetsana. Hondo yatanga.
  The Fuhrer akabvunza Speer:
  - Ndiudze, mushumiri, nei kune varanda vakakwana, asi pasina kukunda?
  Mukuru wepfuti akapindura zvechokwadi:
  - Nokuti kukodzera kwevashandi kwakaderera. Vanhu vemuAfrica vanoshanda nesimba, kunyangwe vachimanikidzwa, asi vasina kudzidziswa. Naizvozvo, hazvisi zvese zviri nyore ne tekinoroji.
  Hitler akati:
  - Varanda vanofanira kudzidziswa! Uye usavaregerera zvikwapuro nezvitofu. Kazhinji, inguva yakakwira yekugumisa maRussia. Chii chisiri kushanda kwauri ikoko?
  Speer akabva ati,
  -New high pressure cannon, inotipa hukuru hwakakura panhandare yehondo. Panyaya iyi, takasimba kupfuura kare. Uyezve chizvarwa chitsva che pyramidal matangi. Technique iri kunatsa ishe wangu. Uye kukunda kwava pedyo!
  The Fuhrer akataura zvinorwadza:
  - Mwari ngaasadaro ... Asi rino harisi gore rekutanga iwe wanga uchindiudza!
  Speer akati:
  - MaRussia ari kukoromora matura ekupedzisira. Vanenge vasina varume vasara. Tine Africa nemaArabu, uyezve Europe. Tichavapedza nenzara. Padikidiki havana vanhu vakakwana patiri. Saka kukunda hakudzivisiki uye nguva iri kudivi redu!
  Mainstein akaona zvakakodzera kuwedzera:
  - Turkey iri kuwedzera kushanda kwemauto, yakagamuchira zvombo zvakawanda kubva kwatiri nechikwereti!
  Fuhrer akaramba akanyarara akatarisa pairwiwa hondo. VaJudha vakarwa zvakanyanya. Mumwe mukadzi mutema akatouraiwa. Wechipiri akakuvadzwa maronda akawanda uye akanga oda kudonha. Uh, zvingava nani kusunungura shumba pavari, kana makarwe.
  Hitler akataura zvakanyanya nehasha:
  - VaTurkey havasi kushanda zvakakwana. Ichokwadi. Vanozoda kukurudzirwa. Uye kazhinji, nei pasina budiriro yehungwaru?
  Mainstein akavimbisa Fuhrer:
  - Gore rino Caucasus ichava yedu huru. Uye naye, hondo ichaenda zvakasiyana. Uye Stalingrad ichatorwa nesu. Ndine chokwadi nazvo. Isu takagadzira zvine simba gasi cannon izvo zvinosarudza mhedzisiro yehondo.
  Fuhrer akadanidzira achiti:
  - Izvo hazvishande - pindura nemusoro wako!
  Zvichakadaro, varwi vari kurwisa vaNazi, vachiita nokupererwa kukuru.
  Hondo yevasikana yakarwa nechivimbo nevaNazi. Vasikana vakarwa nekurwiswa kwese, vakapfura, vakakanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina kupfeka, uye vakaimba:
  Nyika tsvene ngaikudzwe.
  Mudiwa wangu nyika inodiwa ...
  Vanhu veRussia imhuri ine hushamwari,
  Uye usatsike Nyika yeBaba nebhutsu!
  
  Regai Nicholas akachenjera muRussia,
  Achasimudza nyika yake kune nyeredzi ...
  Ndiye Orthodox, changamire wenyika,
  Uye kukunda ndicho chinhu chehumambo!
  
  Russia ndiyo Nyika yeVamwari,
  Iine mauto akanakisa pasirese...
  Uye vakadzi vachabika pie,
  Nesimba rayo muhondo dzisina kushanduka!
  
  Dai maRussia edu akudze nzira ine mbiri,
  Iyo inonongedza nzira isina micheto...
  Hapana anogona kutibvisa munzira,
  Hatisi kuzopa mutero kune vasingatendi!
  
  Hukuru hweRussia hukuru,
  Akanaka uye anotyisa kune vavengi ...
  Kune nzira yeRussia uye yakasimba chikepe,
  Zvingori njodzi kukakavara naBaba!
  
  Dai Russia, ichizviziva, kubudirira,
  Wana chinhu chausingakwanise kuyera...
  Bvunzo, kupihwa, kwevashanu chete,
  Sezvo uchitenda Rod pasina muganhu!
  
  Ngatitakurei kutenda kwehumambo.
  Kusvika kure kure nzira dzeRussia ...
  Isu vasikana hatipfuuri makumi maviri,
  Asi isu tinotenda vese vanorwa vakanyanya kunaka!
  
  Kwete, iyo yekuRussia kumashure haikotame,
  Chipande chevavengi vevarwi hachizokunda ...
  Satani haazotongi Russia,
  Uye muviri muhondo unongokura mudiki!
  Berlin iri nyore varwi vanotenda kuti tichatora
  Nehope dzine mapapiro...
  Tichapwanya vadzivisi vose kamwechete,
  Uye nditende, kutsiva kwakamirira khans dzakasiyana!
  
  Uye Jesu, uye Mwari Mutsvene Svarog,
  Russia inodiwa zvikuru kune knights ...
  Shure kwedu kuna Mwari Muchena ane mutsa,
  Muzita raamai vedu Russia!
  Vasikana vacho vakaimba uye vakakanda magirinedhi kuvaNazi.
  Victoria akakanda lemon netsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - MuRussia, vasikana varwi!
  Apa Veronica akatanga chipo chinouraya nenhengo yake isina kubereka ndokuburitsa:
  - Uye isu tiri super class varwi!
  Ndokupa kuputika kubva mupfuti yemuchina. Akaderedza mamwe mapoka evaNazi.
  Juliana, musikana akanaka, akapawo chijana. Akagura maNazi ... Uye akaimba mazino ake:
  - Nyika ichaziva hukuru hwevaRussia!
  Uye kupenya nemeno akapinza!
  Akanaka uye anotyisa Anna akatangawo girinedhi. Akaparadzira vaNazi, uye akaridza mhere:
  - Kunyika itsva! Wava chifananidzo changu!
  Uye makumbo asina kupfeka ari kudzedzereka sei!
  Uye iyo yakanakisa Angelina, zvakare, inotora uye nekuvhura grenade. Uye muparadzire vadzivisi vose.
  Musikana uyu murwi ane hutano. Uye mwarikadzi chaiye. Ane simba rakadaro.
  Mhare ikadzvova.
  - Kubwinya kuna Motherland, uye kwatiri!
  Victoria akaitora ndokuridza muridzo, achipfura neruoko:
  - Dai nyika yedu yaAmai ive pamusoro pekubudirira!
  Uye tsoka isina chinhu inokanda girinedhi. Iyo inobhururuka uye inoparadza munhu wose.
  Veronica anopfurawo, uye akabudirira kuuraya mukuru wemauto kubva pakati pevaNazi.
  Uye girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka. MaFascist ari kuwa.
  Musikana anoridza mhere:
  - Vakafa chete vanopokana hukuru hweRussia!
  Uye kuratidza pearl mazino!
  Juliana anosimbisa zviri nyore:
  Tisu takasimba pane zvese! Taive nezuro, tiri nhasi!
  Anna ane bvudzi dzvuku anowedzera nechido:
  - Uye isu mangwana!
  girinedhi inokandwa netsoka isina chinhu inobvambura vadzivisi.
  Angelina akatangisa bhokisi rese rematehwe netsoka dzake dzisina kupfeka ndokuburitsa:
  - Remangwana nderedu!
  Hondo yeRussia, kunyanya, mauto eSoviet akarova Krasnodar.
  Mukomana nemusikana vakafamba mberi: Oleg naMargarita.
  Vana vakaparadza maNazi uye vakafambira mberi vakananga kune yaimbova muzinda wamambo waimbova waRomanov. Mainstein, Hitler's most spective field marshal, akazivisa nemoyo wese kuti aisazobva muguta guru, uye acharamba aripo zvachose.
  Oleg akapfura maGerman uye akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achizvishinyira kwaari:
  - Russia haizombofa yakakanda mapfumo pasi!
  Margarita akatangazve ndimu negumbo rake diki rakashama uye rakakwenya, achiburitsa mazino ake:
  - Kuhwina kana kufa!
  Uye battalion yevasikana yekupaza kuenda kumuzinda, uko Munda Marshal Mainstein akatizira. Vasikana vese vaive vakapfeka mauniform, pangosara panty chete. Uye vanhu vakadaro vanenge vasina kupfeka vanorwa semagamba.
  Victoria anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Nikolay, uri mikado!
  Veronica akatangawo chipo cherufu nenhengo yake isina kubereka uye achirira, achibudisa mazino ake:
  Mambo wedu ndiye akanakisa!
  Uye inopenya sei samaparera! Uye musikana akanaka kudaro.
  Juliana anorirawo nemufaro, ndokuridza girinedhi netsoka yake isina kupfeka.
  - Ndiri mukundi wepfungwa!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Anoparadza vaNazi.
  Anna anopfurawo, uyu ane bvudzi dzvuku she-dhiabhorosi. Uye inozviita zvakanaka. Inoparadza vaNazi.
  Uye kudzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kunyika yangu tsvene!
  Uye anobudisa meno ake!
  Angelina zvakare mukadzi ane gamba, uye achaburitsa bhokisi rose rezvinoputika.
  Uye vaNazi vakabhururuka vachienda kumativi ose.
  Vasikana vanoenda kune zvinogumbura, vachipwanya vadzivisi. Kuwana kubudirira kunobatika. Vanonzwa nyasha dzinotyisa, uye dzvinyiriro isinganeti, uye kusavapo kwehutera. Uye mazamu akashama ndiyo vimbiso yakanakisisa yekusakunda uye kusadzika.
  Victoria, achigura maNazi, anorira:
  - Maoko omuouki, musoro wemutobvu!
  Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Anoparadzira vaNazi.
  Valentina anopisawo.
  Anopwanya maGermany. Uye anozviputsa kuita zvidimbu.
  Padhuze nepadhuze nemuzinda. Uye tsoka isina chinhu inokanda girinedhi.
  VaNazi vanotya vakakanda mapfumo pasi. Kuparadzana.
  Terminator Girl anoti:
  - Perun ivai nesu!
  Juliana musikana akanaka wekupedzisira anozvipfura uye anoparadza mauto efascist. Akaburitsa mazino.
  Musikana akati:
  - Isu tiri magamba eRussia huru!
  Musikana akakanda girinedhi netsoka yake. Akaparadzira muvengi.
  Juliana akaitora ndokuimba zvakare:
  - Akadzidzisa Suvorov kutarisa mberi! Uye kana ukasimuka, mira kurufu rwako!
  Ndokusekerera.
  Anopisa Anna akaimbawo uye akahukura:
  - Kune miganhu mitsva!
  Uye akawedzera ne grin:
  - Uye isu tinogara tiri mberi!
  Angelina, musikana ane mhare, akapopoterawo muvengi. Akaparadzira vamambo-maNazi varindi ndokuridza mhere:
  - Nezve zviwanikwa zvenguva!
  Uye zvakare magirinedhi anokandwa netsoka dzisina shangu anobhururuka.
  Vasikana dzvanyirira muvengi. Vanoyeuka heroic kudzivirira Voronezh uye Stalingrad, iyo isingazokanganwiki kwemazana emakore.
  Ehe, uto rakadaro raigona sei kurasikirwa munhau chaiyo, uye kunyange kuvaNazi?
  Zvino nyadzisa.
  Victoria anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye muridzo:
  - Kumuganhu weRussia!
  Veronica akaburitsawo chimwe chinhu chinouraya netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira, achiburitsa mazino ake:
  - Zvekubudirira kutsva!
  Uye akapa mukana kune vaNazi.
  Uye pano Yuliana, zvakare, kuti achatora sei nekurova. Ndokubva aitora negumbo rake risina kubereka achibva aridza girinedhi.
  Uye akabva aimba:
  - Hatisi kuzokundwa nehudzvinyiriri hwevavengi!
  Uye akashama chiso chake!
  Akanaka musikana mudiki ane chimiro chemutambi. Uye vakashinga zvikuru.
  Uye Anna akafanana nechibhakera kumaNazi. Anovapwanya, uye anokanda girinedhi nounyanzvi zvikuru netsoka yake isina chinhu.
  Uye anoparadzira vavengi, sekunge mabhodhoro abhururuka kubva pabhora.
  Musikana anodzvova:
  - Chocolate, ndiyo nzira yedu!
  Anna anonyatsoda machokoreti. Uye pasi pamambo, misika izere nezvinhu. Chii chinogona kutaurwa nezve Tsar Nicholas? Mwari ngaarambidze kuti mambo-akundwa pamberi pameso edu angashanduka ave mukuru. Uye chinongodiwa paizvi ndechekuti vasikana varwe pamberi.
  Uye vaviri vevana-magamba vasina kubvumira maNazi kutora gomo, Vysokosnaya uye Big Saddle. Apo kuguma kweVysokosnaya kwakasarudzwa.
  Saka Humambo hweRussia hweSoviet hwakapwanyika.
  Angelina akatangawo bhomba remhondi ndokupunzika madziro ekunze emuzinda wamambo nepfuti.
  Iye zvino vasikana vava kutomhanya nemumakamuri. Chinjo huru muhondo yava kuda kuitika.
  Victoria nechido anoti:
  - Ndinotenda, rombo rakandimirira!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Veronica, achitungamira moto unouraya. Kushongedza vanopikisa, tweets:
  - Ndine rombo rakanaka!
  Uye zvakare girinedhi yakavhurwa isina tsoka inobhururuka.
  Uyezve kuna Yuliana, semabhomba akasungwa akadzingwa kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Uye paradza vanopikisa.
  Ndokubvaruka nekuseka.
  - Ndiri musikana wekometi.
  Uye zvakare anokandira kunze ndimi dzomoto dzorufu.
  Uye ipapo Anna, musikana uyu weterminator, ari kutomhanya. Matorero aakaita vanhu vese nekuzora. Zviri nyore.
  Murwi ari demiurge yechokwadi yehondo.
  Uye anochema kwaari:
  - Vashandi vedu, kune hushingi hwepamusoro!
  Ipapo Angelina akaoneka. Saka inotonhorera uye yakashata. Anotapurira munhu wose nesimba rake guru. Kugona kukunda chero muvengi.
  Uye murwi anobereka mazino ake emaparera. Uye dzakakura kudarika bhiza. Hoyu musikana.
  Angelina anoseka uye akadanidzira:
  - Kune eggplants ane black caviar!
  Uye vasikana vakadanidzira kumusoro kwemapapu avo mukorasi:
  - Apple miti ichatumbuka paMars!
  Muna July 1947, kurwa kwakatangazve pakatarisana neSoviet-Germany. MaGermany akanga achifambira mberi achitevedza Don. Panguva imwecheteyo, ivo vachiri kuedza kutora Voronezh.
  Vasikana vana vakarwa nehushingi vakaratidza hugamba.
  Vakapfura vakananga.
  Pano Natasha akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achiparadzira vaNazi. Uye akachema:
  - Kubwinya kune magamba eRussia!
  A tsvarakadenga, yakanyatso curvy yevasikana vana. Vakabvisa braa ndokufumura mazamu avo. Uye minyatso ine sitiroberi, inonaka.
  Inotungamira moto wakanangwa zvakanyanya uye Zoya. Anocheka vaNazi, uye anozhamba nemufaro:
  - Ini ndiri shasha yenyika!
  Uyewo kanda grenade setsoka isina chinhu. MaNazi anopararira munzira dzakasiyana, semafungu kubva pakudonha kwemeteorite.
  Hungu, Zoya anoda kuuraya!
  Zvino Augustine ari pamoto. Inopfurawo nemazvo. Inoparadza Fritz.
  Uye zvakare girinedhi inobhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu. Anopwanya maNazi kuita zvidimbu.
  Svetlana zvakare anoroverera iyo Fritz. Uye anoimba:
  - Ndiri musikana anopisa! Ndichapwanya munhu wese kuita rag!
  Zvigunwe zvaro zvisina maoko zvinoparadza.
  Vasikana chokwadi kunyange zvikuru! Yakanaka, inotumbuka, yakashinga.
  Uye maGermany anononoka kufambira mberi. Kunyangwe iyo artillery iri kushanda nesimba. Izvo zvakanaka! Ingori yakanyanya aerobatics yeambuya.
  Natasha ari kupfura ... Uye chiitiko chekutambudzwa chinopenya pamberi pemeso ake.
  MaGermany akabata musikana weKomsomol. Mubvisei hembe. Vakaiisa mugate remvura. Vakabatidza moto pasi pawo. Akatanga kubika ari mupenyu. Musikana akazhamba nekurwadziwa zvisingaite. VaNazi vakamurega achisvetuka kubva mupoto.
  Vakabva vatonhodza mvura, ndokuirasazve ndokutanga kuipisa. Saka vakabika musikana wacho kakawanda.
  Hedzino zvikara ... Vakabva vaturika musikana uyu pachituro ndokumupisa netsvimbo dzvuku. Kutambudza tsvarakadenga kusvika pakufa.
  Zvakanaka, sei kusatsiva.
  Natasha anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, anoparadzira Fritz, uye anonyemwerera paari nekuseka.
  Uku ndiko kunaka kukuru.
  Musikana anoti:
  - Zvichava zvakanaka!
  Zoya akapawo mukana. Akauraya maFascists. Akaparadza vaNazi nevarwi vavo.
  Akabva akandazve girinedhi netsoka yake isina chinhu ndokuridza kurira.
  - Yakanaka mana uye muchengeti!
  Ipapo hondo yakapfuurira, nedzvinyiriro nemifananidzo.
  Redhead Augustine akakanda girinedhi netsoka yake. Akaparadzira maNazi, akanyorovesa vanhu vazhinji negirinedhi. Uye izvi zvese Fritz.
  Akabva adanidzira achiti:
  - Ini ndiri mufananidzo weMotherland!
  Uye musikana wacho akazviratidzira amene seakabatwa chibharo. Zvakanaka uye zvinotonhorera! Uye anorovera maNazi pachake. Musikana angori superman. Iyo inotonhorera pane zvese uye inogara ichibhadhariswa kuhwina.
  Svetlana zvakare musikana anoyevedza. Akapa chijana chine chinangwa chakanaka, uye akaderedza vaNazi. Uyezve kuti anokanda sei girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Nzira yekupwanya Fritz.
  Uye blonde yakadaro icharonga. Vese vanocheka nepfuti imwe chete. Anorira, nokubudisa meno ake.
  - Pachava nechiedza chisingaperi uye mambakwedza!
  Vasikana pano uye ndima yakadaro. Anoshamisa varwi - aerobatics.
  Natasha akaridza muridzo. Akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza muridzo.
  - Ndiri musikana akanaka!
  Kunyangwe ichi chiri chirevo chisina mwero, chikamu chechokwadi. Varwi ava vakanaka.
  Uye yakanaka kwazvo zvakare. Nemeso anopenya uye mazino eparera.
  Uye vanorwa zvine mbiri, vachikanda zvinhu zvinopwanya netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Asi kukunda vaNazi kwakaoma zvikuru. Zvakafanana nekurovera madziro.
  Zoya akaitora ndokupfura mutsara kumaNazi. Akaadzura sebhiza guru riri kudzura uswa.
  Ipapo musikana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu ndokuridza mhere:
  - Ndiri kurota kwakadaro kwemamiriyoni!
  Uye akaratidza rurimi rwake. Uyu musikana - terminator chaiye. Munhu wese achakwiridzirwa uye kubvamburwa kuita zvidimbu. Uye kuona pasina kupokana nekumhanya kukuru.
  Zoya akazvitora ndokuimba:
  Murwi anogara ari mutano
  Musoja akagadzirira chero chinhu!
  Augustine akakandawo girinedhi netsoka yake. Akakanda ma fascists uye akapa aplomb:
  - Uye guruva senge kubva pamakapeti, isu tinogogodza kubva munzira!
  Svetlana, kupfura, akawedzera:
  - Usashandura makumbo! Zviso zvedu zvinopenya! Shiny bhutsu!
  MaWarriors sezvatinoona mukupfeka kwakazara. Uye vasikana havadi shangu. Vanokwanisa kudzima munhu wese kuita guruva kana hupfu, grey color yakadaro.
  Natasha, achipfura vaNazi, akafunga. Chokwadi, nei zvisingabviri kubudirira pasina kubiridzira? Pano Stalin, somuenzaniso, akatora uye akatora simba nokunyengera. Akavimbisa Zinoviev uye Kamenev makomo egoridhe, asi iye pachake akavapfura.
  Zvine musoro here kuita kudaro? Kunyanya, zvine musoro - haugone kunyengedza iwe haugone kurarama!
  Natasha akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza mhere:
  - Ndiri nyeredzi huru!
  Zoya akabva apfurawo. Ndakaiwana ndokurira:
  - Uye ini ndiri mukuru zvakare!
  Uye girinedhi yakakandwa nezvigunwe zvisina zvigunwe zvinobhururuka. Uye kuti maFascists vanozviwana sei. Nematonsi makuru.
  Uye Augustine anopfura. Uye inorova chaizvo. Uye akakunda Fritz, sekunge nekurohwa nesando.
  Uye tsoka yakashama zvakare inokanda girinedhi zvine mukurumbira.
  Augustine akabva ati:
  - Usamuke zvine mukurumbira payakanyarara!
  Uye zvakare akapa mukana wakanangwa zvakanaka.
  Svetlana akarova zvakare. Akauraya maFascists. Uye akanyarara:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Uye penya nemeso uye squeak nezwi!
  Ehe, ava vasikana vakadaro zvekuti haufanirwe kuisa munwe mumuromo mako navo - ivo vanoruma!
  Natasha, achipfura, akati:
  - Vakatanga kutaura, nezvehupenyu hurefu.
  Zoya, achikanda grenade netsoka yake isina chinhu, akawedzera:
  - Takafunga kumbomira zvishoma tichisveta ropa ...
  Augustine akakanda girinedhi ndokurira:
  - Inonaka yechitatu!
  Svetlana akatanga chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaridza mhere:
  - Ah, ndiri chando!
  Muna July, maGermany akapotsa atora Voronezh uye akamira. Pakamboita karunyararo.
  . CHITSAUKO #10
  Asi Red Army iri kuyedza kurwisa.
  Oleg Rybachenko, uyo achiri kutaridzika semukomana ane makore gumi nemaviri, uye musikana anotarisawo zera rakafanana naMargarita, anomhanya pamberi pemauto eRussia Soviet.
  Vanozvipfura pachavo. Kuseri kwemapendekete kune masaga emagirinedhi.
  Oleg akadzinga maGermany. Akacheka boka.
  Akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu ndokuridza kamhere:
  - Ini ndiri terminator, pamabvi ako.
  Margarita akakandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akawedzera:
  - Vavengi veRussia Ndichatsvaira pamusoro penyika!
  Mukomana nemusikana vese vanozvimhanyira vobvarura vanopikisa. Iwo anopenya uye anotonhorera munyika.
  Oleg, mukomana asingagumi, anopfura maGermany uye anoimba:
  - Ndichakutsvaira semadandelions! Isu tiri materminator kwete vakomana!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Margarita anorovererawo zvipikiri ndokuti:
  - Isu tiri shasha dzakanaka! Russia iri shure kwedu!
  Mukomana nemusikana vose vanoenda mberi. Vane mufaro wakawanda uye moto. Uye maGerman anopenda chaizvo pasi pemahwanda avo.
  Kunyanya kushama, tsoka dzevana.
  Oleg anopfura uye anouraya muvengi nebara rega rega.
  Hungu, mukomana wacho, kunoratidzika, hakusi nyore zvikuru kurega. Iye chaiye uye chaiye terminator.
  Margarita anokanda girinedhi zvakare netsoka yake isina chinhu uye anokwenya:
  - Ndiri mukuru! Ndichava shasha yepasi rose!
  Uye achiseka ega...
  Ukuwo vasikana vari kurwa. Kune mamwe mapoka evakadzi.
  Heinoi battalion yose yauya. Vasikana vasina shangu vakapfeka mbatya dzekugezera. Yakadaro skimpy bikini style swimsuit. Uye yakashama, zvitsitsinho zvakatenderera zverunako zvinopenya. Varwi vanoshamisa.
  Uye vanopfurawo maGerman. Asi varwi vanopinda mukurwisana nemaoko-ne-maoko nemaGermany. Dzinopurwa sei.
  Uye vanozvibaya sei nebayonet! Hezvo vasikana!
  Zvakanaka chete.
  Vasikana vakarova maGermany nemakumbo avo asina kupfeka uye vachichema zvinodya nyama. Hezvinoi varwi. Vasikana vekugadzirisa kwakasimba. Uku ndiko kuzvipura kunoita varwi vaKaiser.
  Uye vanozvirova. Uye vari kuuya...
  Kune varwi vemhando yepamusoro vakadai. Uye vose vasina shangu uye vanenge vakashama. Uye vanosvetuka vega. Uye vakazvirova nezvitsitsinho. Hezvino vasikana - vasikana vese vasikana.
  Victoria anorwira mberi. Achiri kutaridzika semusikana uye ari mutete zvakanyanya. Anozvibaya iye maGerman uye anoimba:
  - Mwari ponesai mambo! Uye kubvarura tsvina yose!
  Hongu, vasikana vari pano vari pamusoro.
  Uye kunaka kwaVeronica kunoonekwa. Uyewo blonde inorwa.
  Uye Yulfi akaisvonaka musikana akazova mukuru mushure mekuviga murume wake. Yulfi anotaridzika zvakanaka. Anoda varume zvakanyanya uye pasina kana rusaruro anopinda mukubatana navo.
  Kutaura zvazviri, bonde rinorebesa upenyu uye rinobatsira zvikuru kuvakadzi. Anovatsiridza.
  Anna ari kurwisanawo, uye nebvudzi rake dzvuku, rakasvibira.
  Uye zvakare anonakidza Angelina - murwi akanyanya kunaka.
  Ndiko kuti, yese yehumambo, kana kuti panzvimbo yeStalinist murindi. Seti yakakwana yerunako. Vanoyevedza uye vanoyevedza.
  Uye vanoparadza maGerman. Zvipwanye kuita upfu. Genda mapfupa uye kubvarura nyama.
  Uye maGerman anotiza kurwisa kwavo. Vanotambura kukundwa mushure mekukundwa - kunyangwe pamwero wenzvimbo.
  Uye saka kazhinji, nepo ivo vane kutanga.
  MaGermany ari kuenda kumaodzanyemba pamwe neDon.
  Gerda naCharlotte vanorwa mune yazvino tangi yevarume vaviri muchimiro chepiramidhi.
  Uye vanorwa zvakanaka. Muchina weGerman wakashongedzerwa nepfuti yakakwira. Iyo caliber ingori 75 mm, asi izvi zvakakwana nekuda kwekukwira kwemuzzle velocity yeprojekiti. Uye mutoro mukuru wezvombo semhedzisiro. Vasikana vaiva mutangi vakarara pasi. Muchina uyu unofambiswa zvakanyanya neine gasi turbine injini.
  Gerda akapfura tangi yeSoviet ndokuimba:
  - Ini ndiri musango she-wolf, handina kumbobvira ndaenda kunze kwenyika!
  Uye anoseka, anorovera tsoka yake isina chinhu pajoystick.
  Charlotte ane bvudzi dzvuku haasi pasi kana.
  Zvakare musikana akanaka.
  Anozvipfura ega odzvanya mabhatani e joystick nezvigunwe zvake.
  Wonderful warrior.
  Mutsvuku, achipfura, akabvunza Gerda:
  - Unofungei, chiKristu chichapedzisira charambidzwa here?
  The blonde terminator akati achisimbisa:
  - Ndinofunga zvichadaro!
  Uye akashama chiso chake!
  MaWarriors, kazhinji, akanaka pakupfura. Apa Gerda akarova nezvigunwe zvake. Uye kurira:
  - Isu maAryans hatifanire kutenda mubhaibheri rechiJudha rekuparidza pacifism.
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Ndizvozvo, hazvina kukwana! Isu tiri vakanakisa munyika!
  Musoro mutsvuku zvakare akatumira purojekiti inouraya nezvigunwe zvake. Yakapwanya motokari yeSoviet.
  Kurwa kwacho kune hutsinye hwakanyanya. Panguva imwecheteyo, vasikana veSoviet ndivo vakanakisisa.
  Apa Natasha akamanikidzwa kukanganisa. Mafashisti ari kufamba zvakare. Kunyanya, vatema nemaArabu. MaNazi ari kupinza varwi muAfrica neAsia vachivakanda munzvimbo dzeSoviet. Munhu wese ari kuedza kupwanya nhamba.
  Natashka nounyanzvi anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoti:
  - Hukuru hwaStalin huchava kwemazana emakore!
  Zoya anopa mutsara. Anokandawo tsoka yake isina chinhu kune vanopikisa. Anogogodza vaNazi ndokuti:
  - Kutya hakuzivikanwe kune vakanaka varwi!
  Mutsvuku-bvudzi Augustine anopfurawo. Uye zvakakwana kwazvo. Uye akati:
  - Hongu, muNyika Yedu uye moyo unorarama!
  Uye anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Svetlana, achipfura, anoudza vakanaka:
  - Tichabhadhara vaNazi vakashushwa!
  Uye kubva pairi inobhururuka, girinedhi yakasimudzwa nezvigunwe zvetsoka. Kazhinji, vasikana pano ndevepamusoro poshiba.
  Natasha, kupfura, kurira:
  -Rega hondo iyi ive yekupedzisira!
  Zoya akawedzera nechido:
  - Satani haazotongi.
  Muna July, maGermany akafambira mberi pamwe chete neDon uye akanga atoswedera pedyo. Hondo dzaive dzopisa apa. Uye hausi kuzoshandisa simba rinorova sezvarinofanira. Voronezh yakava nzvimbo yeparutivi yehondo. Chokwadi, uri kunetseka nezvei?
  Shelling yakatanga, ndokutanga kukotsira nejecha nezvimedu. Mauto echamupupuri akanga achibhururuka. Vaive vakawanda, uye vese vaisvotwa senhunzi.
  Musikana akati:
  - Zvinokambaira zvinokambaira senhunzi dzinogumbura.
  Uye akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achirovera pasi ndege yeJet yejeti yekurwisa nayo.
  Pashure paizvozvo, Zoya akaita zvimwe chetezvo. Akakandawo girinedhi negumbo rake risina kupfeka ndokuwisira pasi fascist.
  Tweeted:
  - Ini ndiri hope dzisina shangu, uye kungonaka kukuru!
  Uye zvakare murwi akapa mukana.
  Augustine mutsvuku akapindawo pasina kana dambudziko. Akarovera motokari negumbo risina hembe. Akaipwanya kuita zvidimbu. Iyo yakapararira munzvimbo yese uye matongo eVoronezh.
  Uye zvakatonyanya kuoma...
  Uye Svetlana achaitora, ndokukanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye achaparadza vavengi vose pasina dambudziko. Saka zvinova, sekunge mubhokisi - mbeveve uye pasina zvisingakoshi antimony.
  MaGermany akarasikirwa zvakanyanya muhondo dzeVoronezh uye zvakare akatora zororo.
  Akatamba-tamba zvishoma. Ndakaona ndege imwe chete yeGermany ichirwisa. Iye akaritora, ndokumupotsera girinedhi netsoka yake. Chinhu chinopwanya chakabhururuka chiri mudenga. Akasvikogara mumotokari yeGermany, achibva aitsemura kuita zvidimbu zvidimbu. Ipapo the blonde terminator akati:
  - Ini handisi chidhori chako!
  Pashure paizvozvo, varwi vakabvumirana vachifuratira matumbu avo. Yakapenya zvitsitsinho zvisina kupfeka.
  Chikunguru arikuuya, kurwisana nekurova. Vakageza nzvimbo dzemauto eRussia nemabhomba. Uye vanopfura nezvombo zvine simba. MaNazi ari kufambira mberi munzvimbo yekubhenda kweDon.
  Kune varwi nemagamba ikoko. Iyo Fritz zvakare inorwa pamadisco. Kunyanya vasikana vakanaka: Gertrude naEva. Vanobhururuka nedhisiki ndege uye vanopwanya maRussia mudenga.
  Natasha akaridza pfuti mudenga. Akapfura chiGerman chisina munhu, chinodzorwa neredhiyo "Rama" -7. Uye akati:
  - Vanhu vachafara.
  Zoya akakanda girinedhi kundege yekurwisa yeGerman netsoka yake isina rutsoka, iyo yakabhururuka sepiranha inodya nyama ndokurira:
  - Mufaro nekusingaperi!
  Augustine, zvakare, akatanga chipo cherufu netsoka yake isina kupfeka uye akaridza mhere:
  - Hurumende yeSoviet ...
  Svetlana akakandawo chinhu chinopfuta, akawisira pasi fascist uye akagomera:
  - Simba rakakura!
  Asi maGermany akabva aenda ... Uye vasikana vakadzikama zvishoma.
  Natasha akataura achinyemwerera:
  - Zvakanaka, hondo iyi inogona kugara kwenguva yakareba sei!
  Zoya akataura nechido:
  - Tave takasimba nekufamba kwemakore, asi isu hatina kuchembera zvachose!
  Augustine ane bvudzi dzvuku akaseka, uye akapwanya nhunzi inogumbura nezvigunwe zvake.
  - Chokwadi kwete! Usachembera! Ndichiri kupisa sepakutanga!
  Svetlana akaseka ndokuti:
  - Hondo kazhinji inovandudza vasikana. Vatungamiri vanouya voenda, asi vasikana vanoramba vari vadiki!
  Natasha akapindura achinyemwerera:
  - Isu tinovandudzwa - Vanamwari veRussia!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Hongu, vamwari vedu, vamwari veSlavic!
  Augustine anopisa akaimba:
  - Tinogara panyika yababa vedu! Vana vaLada vana vakanaka! Uye makore pabhiza rine mapapiro, Russia mumireniyamu iri kure!
  Svetlana akaseka ndokupindura:
  - Kubva kudenga bhero richarova - mvura ichanaya ichinaya! Ndinomhanyira kuhuduku hwangu - mvura yezhizha inonditevera!
  Uye Natasha akasimudza nechido:
  - Kumashure kwangu!
  Uye varwi vakaombera tsoka dzavo dzakashama, dzakatsetseka. Vanogona chaizvo kuita minana yakadaro. Hapana kana peji rimwe rakashandurwa muhupenyu hwangu.
  Heino chizvarwa chose chevarwi vari kukura. Vatove vachirwa munzvimbo dzeRed Army, avo vakazvarwa mushure mekutanga kwehondo.
  Pano, somuenzaniso, Andreika. Mukomana asina shangu akapfeka zvikabudura. Makore gumi nematatu pamwe chete, asi anorwa sei? Hongu, mukomana ane nhamo neimwe nzira, akanga asingazivi nyika.
  Natasha akadana Andreika. Akapuruzira bvudzi jena rapiyona. Tarisa kuti akatsvuka sei, sechokoreti. Musikana akapa mukomana chihwitsi. Akazevezera nehasha achiti:
  - Zvinotapira zvakashata ...
  Asi akadya hake chikafu chacho. Hongu, rudzi rwemukomana. Natasha akatora ndokutambanudza ruoko rwake. Akakwenya tsoka yapiyona uyu yakanga yakaoma uye ine guruva. Mukupindura, akatanga kukwevera Natashka asina chinhu. Zvinofadza kubatwa nemaoko emukomana.
  Natasha akati:
  - Uri kukura Andrey! Kana ukagara mamwe makore akati wandei, ndinokudzidzisa.
  Mukomana akashamisika
  -Chii?
  Natasha akaseka.
  - Kuita sei rudo!
  Andrey akaridza tsamwa.
  - Ndatozviona!
  Natasha akadzungudza musoro.
  - Zvawakaona kwaiva kusangana kwemhuka. Uye ndichakudzidzisai zvinoyevedza uye zvinofadza kwazvo.
  Musi waAugust 1, 1947, vasikana vakawanikwa mumakomba. Vakarwa naFritz. Nguva yakawanda yapfuura kubva pakutanga kweGreat Patriotic War. Heino chiitiko.
  Natasha anopfura vaNazi, uye anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, yakatsemuka, achiti:
  - Nekuda kwehukuru hwenyika yemakomunisti!
  Akabva abudisa mazino.
  Vasikana varikurwa apa, pachivanhu vanenge vakashama. Vakapfeka zvitsvuku chete, panty yakasimba, vanorwa uye vanotapukira vamwe vese vanorwa nekupenga.
  Uye vari kupfura. Uye vanopfura zvakanaka kwazvo. Kunge snipers uye varwi vepamusoro nzvimbo level.
  Zoya anopfura zvakare. Anochera pasi vaNazi uye anorira:
  - Ah, Amai vangu uye mhuri huru!
  Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Musikana akanaka kwazvo.
  Uye bvudzi rake rakaita seshizha regoridhe.
  Zoya akambotambudzwa nevaNazi. Vakambotanga vaenda neni mukamba ndokundipfekenura hembe dzangu. Vakatanga kunzwa, kukwira nemaoko munzvimbo dzakaoma. Vakabva vandirova nemapaipi erabha. Vakandirova pachipfuva, nepamaside, nepazvidya. Chaitevera ndicho chakanyanya kunyadzisa - kubatwa chibharo nerubber truncheon. Asi kunzwa kwakanyanya. Panguva imwecheteyo, pamwe chete nemarwadzo, Zoya akawana orgasm uye akapedza. VaNazi vakaseka.
  Vakabva vabata chibharo runako rwainge rwakanyorwa nemaoko netsvimbo, uye ivo voga voga...Varume vechidiki makumi maviri nevashanu, vaiva nenzara vakafamba pamusoro pemusikana. Ngachirege kuzova mhandara, asi murume. Izvi zvose mafaro uye kurwadziwa. Manzwiro akadaro. Kunyanya kana akabatwa chibharo muchikamu chechishanu.
  Asi havana kurohwa. Zvinogona kuonekwa kuti maNazi aifarira kuva nazvo panguva dzakasiyana. Havana kumusungirira. Kusvikira Zoe akazotiza. Asati adaro, nenzira, akadzingwa kunze kwaitonhora asina shangu uye anenge asina kupfeka. Asi panguva iyi Zoya akanga atokwanisa kujaira chando. Ndokutiza akapfeka bhurugwa rake chete. Uye kuti iye murwi wepamusoro tsvuku aerobatics.
  Aurora zvakare anorwa nehugamba. Anochera pasi maNazi uye anoimba:
  - Motherland, bato, Komsomol! Pachava nekukundwa kwakasimba kwaHitler.
  Uye zvakare kuti anokanda sei grenade netsoka yake isina chinhu.
  Zvose pamusoro pevasikana zvinotonhorera uye cheeky.
  Uye Svetlana, zvakare, achatora uye achirova. Uye cheka pasi Fritz. Achadyara girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Uye kurira panguva imwe chete:
  - Nekuda kwechikonzero chekurwa kwecommunism!
  Natasha anopfurawo, anogogodza vaNazi uye anoridza muridzo:
  - Muzita raBaba, mutsvene!
  Uye girinedhi inokandwa nezvigunwe zvisina zvigunwe zvinoparadzira vaNazi. Uye vasikana vari kuramba vachifara uye vachizviimbira chinhu chiri chose nemufaro mukuru.
  Zoya zvakare inopfura nekurongeka kwaRobin Hood. Anotungamira moto kwaari uye anoimba:
  - Ndinoda Russia! Nyika ine simba! Nei Hitler asina kuparadzwa? handisi kunzwisisa!
  Uye iyewo, nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achaitora ndokukanda grenade. Uye kayuk kune mafascist.
  Aurora akarova Fritz. Akakanda lemon negumbo rake rakashama ndokuridza kamhere:
  - Asi Pasaran! Sharp blow!
  Uye Svetlana achapa mukana. Nzira yekutsvaira maNazi. Maitiro ekunyudza ese uye squeak:
  - Kubwinya kune Wemasimbaose tsvimbo!
  Uye achakandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Uye Natasha achapawo mukana. Bvisa ma fascists. Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achishinyira:
  - Hongu, zita renyu ngarive dzvene!
  Uye grin zvakare. Kupenya mazino eparera.
  Uye ipapo Zoya anokundwa. Ichavhara mafashist pachena. Uye achakwenya, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  - Murwi, achiunza rufu kumunhu wese!
  Uye zvakare, achaputika nekuputika kunouraya!
  Uye heino Aurora selupanet. Uye uraya. Achapa zvipo zvorufu nezvigunwe zvake zvamaoko ake.
  Anobva achema achiti:
  - Kubwinya kune varwi veRussia vakashinga! Mapfudzi masters!
  Uye Svetlana, zvakare, acharova vaNazi. Kuti anozvicheka sei, sejeko, uye anorovera.
  Ini ndiri mhare isingakanganwike...
  Uye zvakare netsoka isina chinhu, sekunge ari kumhanya pavavengi veRussia. Uye segirinedhi ngaibhururuke.
  Musikana, chokwadi, anoyeuka zvakawanda. Semuenzaniso, sei kumashure mugore remakumi mana nerimwe, Fritz yakamanikidza vasikana vaviri vasina shangu kuti vachere gomba mukutonhora. Uye vasikana havasati vaoma zvakadaro. Uye zvechokwadi, makumbo avo akatanga kutsvuka, ndokuzoshanduka bhuruu kubva kuchando. Uye zvakarwadza.
  Uye mamonsters-fascists, kuitira kuti adziye, akatanga kurova netsvimbo pazvitsitsinho. Vasikana vakafenda. Mushure mezvo, vakadira mamwe matabhu maviri emvura yechando pavari. Kuda kuneta.
  Sezvineiwo, vasikana varombo vakanhongwa nen'anga. Vakabuda zvavo. Uye kunyange makumbo nemaoko aisafanira kudimburwa. Vasikana vakakura uye vakava vatsigiri. Vakatsiva vaNazi.
  Mukomana piyona Alexander Grigorievich akanga asina rombo rakanaka. MaNazi ake, achibata, akakurura. Uye akarembera pachitunha muchitonhora. Uye tsoka dzepiona dzakadzvanyirirwa mudombo, uye ibwe rairema centi rakagara pasi. Mukomana akafemereka akazvambarara nechando. Uye vaFascist vake vakamudziisawo, vachiunza mwenje kumuviri wakaoma. Aya ndiwo mhuka dzeNazi.
  Mukomana akarembera kwemazuva matatu nousiku hutatu, uye pazuva rechina, asingakwanisi kutsungirira kutambudzwa, akafa.
  Vapambi vakaita hutsinye...
  Nhengo yeKomsomol Sveta aive asina kupfekawo. Wakapa chirongo chikuru chegirazi. Kuzadzwa nemvura uye kuratidzwa kune chando. Uye kuitira kuti vagari vese vaone kuti nhengo yeKomsomol inotonhora sei mumvura ine chando, yakafukidzwa nechando. Zvinotyisa zvakadii.
  Svetlana anopfura vaNazi uye anozevezera:
  - Fascism haizopfuuri! Kubwinya kuRussia!
  Natasha anopfurawo. Anonyatso kukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anodaidzira:
  - Ngatirege kunyepa pasi paHitler!
  Zoya anotsinhira nenzwi rakadzikama:
  - Hatimbofi takarara pasi!
  Uye zvakare kuvhura moto.
  Uye tsoka isina chinhu inokanda girinedhi.
  Aurora ari kupfura. Kuita nemaNazi, nekupopota.
  - Kubwinya kuVamwari veRussia!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Uye Svetlana anopfura chaizvo chaizvo. Uye mhere:
  - Muzita rehupenyu paPasi!
  Uye zvakare anokanda girinedhi nemazvo chaizvo netsoka yake isina chinhu.
  Uye maFritz apera mweya.
  Vasikana vacho vakadzivisa kurwisa kweNazi, uye zuva rakatevera rakasvika: August 2, 1947. Vakanaka vakadzora kurwisa zvakare. Takapfura zvishoma, ndokutamba nevarume.
  Natashka akarangarira sei mugore remakumi mana nemaviri akadzungaira zvishoma mumigwagwa yehondo kuseri kwemitsara yevavengi.
  Paive nemusikana aive asina shangu aive murokwe redonje. Kufamba kwaiva nyore uye kwainakidza. Zhizha, wreath inorukwa muchena, bvudzi regoridhe raNatasha. Zvigadziko zvisina chinhu zvinobaya hurungudo zvinofadza. Tsoka dzomusikana dzakaoma zvikuru, uye haatombokuvadzi. Uye kunyange zvimedu zvebhodhoro hazvityi zviyo.
  Natashka akaenda pachake, ari scout. Iye musikana akanaka kwazvo, uye izvi zvinogona kushandiswa kunakira nyika.
  Kunyengerera munhu, kumonyorora. Zvisinei, makumi mana nembiri, yakaoma kuRussia. Mushure mekubudirira kwekutanga pedyo neMoscow, Leningrad, kumaodzanyemba, Red Army yakatanga kurasikirwa zvakare.
  Mauto eSoviet akakunda pedyo neKharkov ndokurova bhaira. Uye vaNazi vari kutoenda kuVoronezh. Zvechokwadi, izvi hazvisimudze mafungiro. Musikana, kunyanya mangwanani, akabvarura kapepa kaya.
  MaGermany achangobva kuzivisa kutorwa kwenhare isingapindiki yeSevastopol. Uye nguva pfupi yapfuura, vakashuma kudonha muAfrica, zvakare kweiyo isingachinji citadel yeTolbuk.
  Apa pauya musikana asina shangu, achitsika tsoka dzake dzakaomarara mumugwagwa une matombo achifunga.
  Chii chingatevera? Mafashisti achakunda here? Pamusoro pazvo, simba ravo rakakura chaizvo. Hongu, mafungiro akashatiswa. Musikana akachema achiti:
  - Stalin anogara mumoyo mangu,
  Kuti isu hatizive kusuwa ...
  Yakavhura gonhi renzvimbo
  Nyeredzi dzaipenya pamusoro pedu!
  Musikana akaerekana aona mukomana. Mwana ane vhudzi rakanaka, akanaka ane makore angangoita gumi. Slender, hongu, asi nimble, mune zvikabudura, uye neakashama torso chokoreti kubva mukupiswa nezuva.
  Mukomana akamhanyira kuna Natasha. Akaridza muridzo achibva ati:
  - MaFascist anonyepa! Usanetseka, isu tichakunda!
  Musikana akapindura zvakasimba kuti:
  - Chokwadi, tichakunda! Hazvingadaro!
  Mukomana akagutsurira musoro ndokuti:
  - Natasha, iwe unoziva, mutungamiri anonyevera kuti usaenda kumusha weNovoselovo. Ikoko vaFritz vakatanga kuvandira.
  Musikana akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Ndatenda neyambiro. Asi ndiani achaendesa tsamba yacho?
  Mukomana akati:
  - Rega ndi. Vanotarisa vose vakuru, kunyange vakadzi. Asi mwana anogona kutsvedza.
  Natasha akatora katsamba kubva mubhurugwa rake ndokupa mukomana, asi panguva imwechete akabvunza:
  - Ko kana ukabatwa?
  Mukomana, akatarisa mumaziso ake, akapindura:
  - Ini ndichatambudzika saMarikishi-Kibhariki, ndichafa ndakasimudza musoro wangu;
  Natasha akanyemwerera. Akabva anyura. Ndakayeuka kuti mapiyona maviri anenge makore gumi nemaviri akabatwa sei nevaNazi. Vakadambura hembe dzevakomana ndokuvasunga maoko newaya ndokuvatyaira vasina kupfeka uye vasina shangu muchando chaityisa. Vakabva vavafambisa nemuchando, ndokuvatyaira zvakare munhanga. Vakatyaira motokari kusvika vaperekedzi vavo vafa nechando. Mapiyona akanga asina kusununguka, asi akatsungirira. Vakomana vakasimba chaizvo.
  Ipapo, vachiona kuti chando hachina kutora mapiyona, vaNazi vakatanga kupisa vana nomwoto. Uye vakabudirira mune izvi. Apo muurayi akaisa simbi tsvuku pachipfuva chomukomana chakanga chisina chinhu, mukomana wacho akati:
  Rarama Stalin!
  Ipapo simbi dzakafara, dzvuku kubva pakupisa, dzaiiswa patsoka dzemukomana dzisina chinhu, dzakaoma. Mukadzi wemhondi akafemba nemufaro mukuru munhuwi wenyama yakagochwa nemumhino dzake. Mupiyona akadanidzira zvakare:
  - Flyura mireza matsvuku pamusoro peReichstag!
  Uye akaratidza rurimi rwake. Ipapo maNazi akabvarura scrotum nembato tsvuku-inopisa. Piyona wacho akafa nokuvhunduka.
  Hongu, maFascists akatanga hurongwa hutsva.
  Vakaita utsinye uye utsinye. Uye kutambudzwa kwacho kwaigara kuripo.
  Natasha zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Inoparadzira Fritz uye kurira:
  - Ngakuve nedenga panyika! Paradhiso yeCommunism, umo nyika yeSoviet inotumbuka!
  Zoya anoburitsawo girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira.
  - Uye kubwinya kuchauya panyika!
  Mushure maizvozvi, musikana anopa kutendeuka kwakanyatsonangana. Inogogodza vanopikisa. ndokubudisa mazino ake zvakare.
  Uye ipapo Augustine anopisa. Anogogodza maNazi uye anoridza mhere:
  - Nekuda kweNyika! Kuna Stalin!
  Uye zvakare akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, akaparadzira vaNazi. Kurova varwi zvine simba.
  Usaregedze muvengi.
  Svetlana anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu. Anopa mavara maNazi uye anoridza mhere:
  - Kukudzwa kuvasikana vedu veRussia!
  Uye kuti varwi vanoseka sei. Mushure mezvose, ivo vakanaka zvokuti vanogona, chaizvoizvo, kuiswa kumakwikwi: Mai Universe. Mazamu avo akazara uye akasimba panguva imwe chete. Saka vanoda kurara nevarume. Zvinovafadza chaizvo.
  Kunyanya apo miviri inenge ichitsvanzvadzira uye ichiri kudzvanya minyatso.
  Natasha akarangarira kusechwa kwaakaitwa nemapurisa. I class chaiyo. Kana murume ane mvere akagwesha mudumbu mako nezvigunwe. Zvinotyisa sei uye zvinonakidza.
  Ipapo Natasha akavauraya vose. Chii chimwe chekuita nemapurisa? Asi uyo akamunzwa, akamubatawo chibharo, akasungirirwa pabhenji. Zvinonakidza kubata varume chibharo.
  Mushure maizvozvi, Natasha akapisa nyeredzi shanu-inongedza pahuma yefascist accomplice nesimbi tsvuku-inopisa. Aya ndiwo mabatirwo anofanirwa kuitwa nevaNazi
  Vasikana vacho vakatsauswa ndokutanga kuparadza vaNazi.
  Vanopura Fritz anodzvanya. Uye rova kurwisa kwakadai uye kusingafadzi.
  Natasha akaimba pamwe chete, achiparadza vaNazi;
  - Vasikana vari mukuda kukuru! Muridzi uripi uko!
  Hongu, kweanopfuura makore maviri ikozvino Red Army haina tangi yakaenzana nemaNazi, uye haina kuwana chero nani. Pane zvakasiyana, maNazi ari kumanikidza Red Army.
  Zoya tweeted:
  - Dai Nyika yedu ive munzira dzemuchadenga!
  Uye netsoka isina kuvhurika ichavhura ndimu. Akadaro musikana wegreyhound.
  Augustine akapfura muvengi, akaridza muridzo;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Tinoda Stalin!
  Uye achakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Svetlana, kupfura, anoenderera mberi:
  - Saka kuti vatadza kutiputsa, simuka tenzi kubva Panyika!
  Uye zvakare girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu yemusikana inobhururuka.
  Natasha akacheka mitsara yakati wandei ndokuburitsa:
  - Uye kutyora Adolf!
  Vasikana havasati vasiya mukana wekukunda maNazi. Pana August 3, 1947, hondo dzakanga dzichipisa.
  Panguva imwecheteyo, maNazi akaedza kubvisa kubva pazvigaro zvavo mauto eSoviet akanga asina nguva yekudzokera shure kweDon. Mune izvo, pakati pezvimwe zvinhu, vakatobudirira zvishoma.
  Gerda nevashandi vake vematangi, senguva dzose, vari pamberi pakurwiswa.
  Vasikana vakapfeka panty uye vasina shangu. Vanozvipfura vorwa.
  Kune mota mbiri dzevarwi vana. Yakakwana uye yakasununguka kwazvo, piramidi.
  Gerda, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anodzvanya joystick uye pfuti. Uye inorova zvakanaka. Kubvarura turret yetangi reSoviet.
  Ipapo anoti:
  - Ini ndiri terminator ine chando-ruvara bvudzi!
  Uye anoseka nehasha ... Anozvibata sechipopi.
  Charlotte anopfura zvakare. Yakanyatso kurova uye kurira:
  - Uye iyo huru Reich, isu takaudzwa kwete nekukukurwa!
  Uye netsoka isina chinhu, sei kusunda.
  4th yaNyamavhuvhu yakasvika, panguva ino zuva raipisa zvakanyanya muzhizha. Matangi eGerman ari kurwa pabend yeDon. Kurwa kuri kuitikawo muSukhumi. Izere neropa uye kuparadzwa. Uye mapenzi haangadzokwi shure.
  Charlotte naGerda vasina kupfeka mutangi. Mabhurugwa matete chete ndiwo akasara pavari.
  Uye vasikana vari kupfura, vachipaza matangi makumi matatu nemana vachiedza kupaza nepakati pavo, avo vari kumhanya sembwa dzinopenga. Uye zvakanyanya kunyangwe imbwa idzi, ngatitii inotonhorera. Uye munhu wese anopwanywa uye akatsemurwa.
  Unongokona kuswedera pedyo navo.
  Uye varwi vane hasha.
  . CHITSAUKO #11
  Nyamavhuvhu 1955. Vasikana vakanaka vari kurwisana nemaNazi. MaGerman ari kumanikidza Voronezh. MaNazi ari kuedza kumanikidza maRussia.
  Natashka inopfura, inocheka muzvikamu. Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achiparadzira muvengi.
  - Zvese zvichave zvakanaka!
  Zoya inopawo shanduko inotyisa kune maNazi. Akacheka Fritz. Ndokukanda marimu netsoka dzisina chinhu.
  Musikana akadanidzira:
  - Zviri hyper!
  Pano akatorawo Augustine, uye akarova vaNazi. Uye akakandawo simba rinouraya netsoka yake isina chinhu.
  Musikana akachema achiti:
  Ngatirovei Hitler!
  Ipapo Svetlana akatora ndokukanda girinedhi inouraya nezvigunwe zvake zvisina kubereka. Vasikana vakatora ndokuparadza vaNazi, vakarira:
  - Zvikuru izvo!
  Natasha akataura nehasha achiti:
  Isu tiri varwi vepamusoro!
  Uye zvakare akakanda girinedhi netsoka yake. Zvakanaka chaizvo.
  Zoya akaita basa rakanaka pano. Ipapo tsoka isina chinhu, musikana akanaka kwazvo, akaikanda, uye akakunda maNazi:
  - Tichava vakanaka kwazvo!
  Ipapo musikana anopisa Augustine akaitora uye akanyatsogadzira kukanda nezvigunwe zvake, akaparadzira vaNazi kumativi ose:
  Tese tiri supergirls!
  Ipapo Svetlana musikana akanaka kwazvo, uye mutsvuku akadaro, ane tsoka dzisina kuchena dzinopenya magirinedhi. Uye musikana akatora akakungurutsa Fritz, musikana akanaka kwazvo.
  Musikana mubhurugwa. Uye akachema:
  - Vasikana vakasiyana! Uye tsvuku kwazvo!
  Vasikana vacho kazhinji vanotonhorera, uye vanogara vasina shangu.
  Svetlana, somuenzaniso, akamhanya asina shangu muhondo yose. Uye mugore rechimakumi mana nerimwe akafamba nomusango. Hakasi kekutanga kwaari. Akashanda munzvimbo yevana, yevashandi asina shangu, uye akapfeka dhirezi remujeri kusvika kune chando. Gare gare, musikana wacho akatomhanya asina shangu muchando. Saka Augustine akanga ari munharaunda yacho. Ikoko, vasikana vakakwanisa kushanda vanenge vasina kupfeka muchando chaityisa cheSiberia.
  Uye hazvina kuvatyisa. Uye zvakanaka sei kuti vasikana vamhanye vasina shangu mumatope echando muchando. Uye zvitsitsinho zviya zvakanga zvarumwa nechando. Kwete zvakanyanya kutyisa. Zviyo zvisina kuvharwa zvakafukidzwa nezviyo, uye vasikana havana kukuvadzwa, kubva muchando chechando.
  Ivo vakanaka kwazvo. Vasikana vasina bhutsu vakamhanya voshanda nematemo.
  Vasikana vakaita basa rakanaka chose.
  Vasikana ava vaipenga chaizvo. Vanokandazve magirinedhi nezvigunwe zvavo zvetsoka.
  Uye akapwanywa nemaNazi. Varwi vakanaka kwazvo, ndinofanira kutaura.
  Vasikana vanokanda tsoka dzavo dzisina kupfeka kumuvengi.
  Natasha anopfura chaizvo nemaNazi.
  Uye akarova zvimwe Fritz.
  Musikana wacho akanaka kwazvo ... Uye asina shangu uye akanaka Natasha, ane hasha zvikuru.
  Asi kumusikana zvakakosha kuparadza izvo zvinonakidza.
  Pano Oleg Rybachenko uye Margaret Magnitnaya vakatanga kurwa.
  Mukomana nemusikana vakapwanya maGerman.
  Oleg Rybachenko akaita semukomana wegumi nerimwe. Uye akaparadza vaNazi. Kana avo vanoita sevafashisti.
  Mukomana akakanda tsoka yake isina kubereka paFritz. Kupwanywa ndokukunda.
  Ndokupa mukana.
  Uye Margarita akarova zvine simba zvekuti akatsveta Fritz.
  Uye akapwanya maGerman. Uye musikana akarwa zvakanakisa.
  Uye akakanda rutsoka rwake rwakashama zvakanaka kwazvo. Uye akapwanya muvengi.
  Margarita akauraya maGermany zvinorema zvikuru.
  VaNazi vakanga vachifambira mberi nokukurumidza zvikuru.
  Margarita, achipwanya zvikuru muvengi.
  Tsoka dzisina shangu dzemusikana saka dzakavhuna musana wevaNazi zvakanakisa.
  Vasikana vane hasha.
  Uye battalion inoteera vakomana. Vasikana vakapfeka panty, uye vakanaka kwazvo. Kurwisa maGermany, uye nokushingaira zvikuru.
  Mazamu avo akashama ane ruby nipples ari kudedera. Uye vasikana vanorwa nekumanikidza kwakanyanya. Vanopwanya maGermany. Uye mauto eNazi anobvuma.
  Uye zvino maGerman ari kutanga kudzokera kumashure.
  Veronica anokanda girinedhi nezvigunwe zvake. Akapwanya varwi, uye akaridza mhere.
  - Rudo ndihwo hupenyu!
  Victoria akapa chijana chine chinangwa chakanaka. Akaparadza vadzivisi. Uye akakanda girinedhi netsoka dzake dzisina chinhu.
  Uye akabva aridza mhere:
  - Nyika yedu yaAmai inokudzwa!
  Pano Juliana musikana akanaka kwazvo, uye mudzimai wemukuru, sezvaanotora uye achikanda girinedhi uye cooes:
  - Genius Express!
  Uye ipapo Anna ane bvudzi dzvuku. Musikana wacho anotonhorera uye anoshamisa. Ndakapwanya maFritz, ndikavanyorovesa. Uye girinedhi yakabhururuka netsoka dzisina shangu. Uye vadzivisi vakapararira.
  Akabva aridza mhere:
  - Tsvene Russia ya Tsar Joseph Stalin!
  Uye musikana anochonya nemaziso ake esafaya. Ndokubvisa mazino ake.
  Uye ipapo maOlympics: musikana ane gamba anotangisa boka remagirinedhi netsoka dzake.
  Uye akapararira kumativi ose erwizi ropa pamwe chete nevaNazi.
  Mushure mezvose, battalion yevasikana vasina makumbo, mune shorts, iri mberi kwekurwisa uye inogogodza maGermany.
  Vasikana vanopfura nemazvo, asi havatambudzike kurasikirwa. Kana musikana akashama uye akapfeka panty chete, haabatike. Uye zvakanyanya kuoma kubata.
  Saka maGerman haarove vasikana, kana negoko, kana nebara, kana nechidimbu. Saka manje? Kurwa ndiko kurwa!
  Veronica anozvipfura. Inorova muvengi, ndokupotsera girinedhi netsoka isina chinhu, nokurira.
  -Uchave uri mutambo unotonhorera!
  Uye Victoria murwi-mukuru. Paanenge achizunza chipfuva chake chakashama, uye achiburitsa semheni nemazamu ake matsvuku. Uye ipapo tsoka isina chinhu inokanda grenade.
  Inotyora zvikwata zvevanopikisa.
  Musikana anodanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri musikana mukuru!
  Uye anobudisa mazino ake.
  Uye ipapo Julian. Zvakare musikana werunako rusingawanzo. Nzira yekurova sei maNazi. Kunyanya, kwete nemaNazi, asi nemaGermany, avo, zvisinei, vari kurwisana neRussia kana USSR.
  Uye pachigaro pane tsar uye sachigaro, uyo akazova mambo weSoviet empire. Uye zvakanaka kubvumirana. Uye nguva ichauya apo USSR ichawanza mabhachi akawanda ezvombo zveSoviet republic.
  Yuliana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akarira:
  - Ngakuve naStalin muSoviet Russia - chiedza!
  Akachonya maziso ake esafaya.
  Zvino Anna, chikara chine bvudzi dzvuku, ari kurwa. Uye anopfura zvakanyanya zvakare.
  Uye achibudisa mazino ake, anoti:
  - Ngakuve neparadhiso yehumambo panyika!
  Uye Olympias akatanga ndimu asina tsoka. Vakapararira vaipikisa uye vakaridza mhere:
  - Kubwinya kune Tsar uye Nyika yeBaba!
  Hitler matangi akakwanisa kutora bend pamusoro Don, uye akatendeukira kumaodzanyemba kwakadziva kumadokero, kuramba kufamba rwizi. Kurwisa kweNazi kwakabudirira.
  Iko kurongeka chaiko kwekumberi kwaive kuri mukuda kwavo uye zvaive zvakaoma kuendesa zvigadziriso zveRed Army pasi pemabhomba eGerman.
  Mukuwedzera, iyo dhisiki ndege yeTatu Reich, iyo isingapindiki zvachose, yakazova chombo chakanyanya kushanda, uye yakarova mota dzeSoviet dzine laminar jet.
  Zvainyanya kushanda nekuda kwekumhanya kukuru kwemasoso anobhururuka. Iyo inogona kubata chero ndege yeSoviet.
  Vasikana vakanaka Gertrude naEva vaivhima mota dzeSoviet padisiki rakadaro.
  Pano, kunyanya, varwi vaviri veYak-11 vakarwisa, uye vakanyatsovabata.
  Ava ndivo vasikana, havamire padivi.
  Gertrude akadzvanya bhatani rekuti chejoystick nezvigunwe zvake zvakanga zvashama ndokuridza mhere:
  - Vanamwari veGerman ndivo vane simba kwazvo pasirese!
  Eve akadzorawo chitanda chemufaro nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvepamakumbo uye, achibudisa mazino ake, akadzvova:
  Tichanyudza vavengi vese muchimbuzi!
  Musikana achiri chinhu. Pano ndakatora, somuenzaniso, piyona. Akabvarura hembe dzemukomana ndokudzisungirira paaspen newaya. Akabva atanga kubvongodza mutumbi wapiyona wacho aine red-hot poker ari padanda. Zvakatanga nedumbu, ndokuzoenda kuchipfuva. Haana kufuratira maround heels emukomana.
  Apo poker yakatonhora, musikana wacho akaidziya zvakare, uye Gertrude akakanda masanzu.
  Ipapo vakachinja, uye piyona wacho akagochwa nomumwe wake. Terminator yeblonde Gertrude akapisawo matama emukomana uyu. Muchidimbu, hapana kana ganda rimwe chete rakasara napiyona.
  Vakabva vatora ndokuvesa moto mukuru vakaisa mhiripiri mukomana ndokuisa munyu ndokutanga kudya.
  Nyama ine muto, yakaonda.
  Evha, achidya mukomana, akati:
  - Iwe haugone kuwana mamwe macalorie pane chikafu chakadaro.
  Gertrude, achinanzva zvigunwe zvake, akabvuma:
  Hongu, inyama yemhando yepamusoro. Mukomana mutete, mutsvuku, mutete. Izvi zvinonaka kudya.
  Vasikana vacho vakadya piyona wavo nomufaro. Mamwe maGermany maviri akauya. Akabatanidzwa pamabiko. Chaiyo cannibalism. Uye saka inonaka, ine seasoning kudya mukomana.
  Mumwe wevakadzi veGermany, Frida, akati:
  - Isu neimwe nzira takabika mukadzi ane pamuviri. Ipapo vakadya mwana ari mudumbu. Zvinonaka kwazvo!
  Vasikana vakabva vaputika nekuseka. Kurwadziswa uye kudya nyama yevanhu, zvakanaka!
  Ivo vakangoita, pasina rusaruro kupi nokupi, vanocheka chimwe chinhu nokuda kwomukomana uye mumwe nomumwe ndokubvisa chidimbu chiduku.
  Mushure maizvozvi, varwi vakanwawo waini - yakasanganiswa newaini yekubhururuka doro. Vakadya nyama ine muto.
  Ipapo varwi vakatamba zvishoma. Pakabva pauya vamwe tsvarakadenga mupanty mumwechete. Vakatanga kudya mukomana. Vakacheka mwoyo wake mudiki kuita zvidimbu zvakawanda. Uye vakadyawo.
  Vakabva vatora ndokumhanya vasina shangu pamusoro pemarasha. Vakasvetuka, vakasvetuka. Vakabva vamhanyira kuchikamu chaiva pedyo. Ikoko vakarwisa vanhu, vakavatana navo semhuka. Uye zvakanga zvakanaka.
  Madzimai ane hasha.
  Uye zvino vasikana vaviri vari kudzingirira ndege dzeSoviet. Vanorova Tu-4, zvichiita kuti mabhomba ari mudumbu mayo aputika. Uye munhu wose haaregi kuseka. Vasikana vanoshamisa.
  Uye vanodzvanya sei zvigunwe zvakashama pamabhatani eiyo joystick. Vakadaro tsvarakadenga dzinoyevedza. Vane simba rehasha uye murazvo weshungu. Uye vasikana vasina kupfeka vanopa chivimbo mukukunda.
  Vasikana vakaipa vanonyatsopfura ndege dzeSoviet.
  Gertrude akabvunza Eve achinyemwerera:
  Unofunga kuti Bhaibheri ishoko raMwari here?
  Musikana akapindura achiseka.
  - Kwete!
  Gertrude akabvunza achiratidza kushamisika.
  - Uye nei?
  Eve akabva ati:
  - Nekuti denga rakasimba! Segirazi!
  Vasikana vakabva vaseka. Zvairatidza kusetsa zvakanyanya.
  Gertrude zvine musoro akati:
  Asi zvakadaro, kuna Mwari!
  Eva akabvuma kuti:
  - Kune Adolf Hitler nemuporofita wake!
  Uye zvakare varwi vakaputika nekuseka. Vanonakidza uye havana kana mbeveve zvachose.
  Uye vanoda kurwa. O, uye kubata chibharo varume zvakare. Iyi ndiyo motto yavo....
  Gertrude, achipfura pasi ndege yeSoviet, akadanidzira:
  - Nyika yaamai vangu! Ndichakuuraya munhu wese!
  Eva nekugeda-geda kwemeno akasimbisa:
  - Ndoitawo!
  Uye kupenya nemaziso esafire. Varwi ava vakanaka. Uye kwete benzi zvachose.
  Kana kuti pamwe zvakaipa ... Uye utsinye zvikuru. Pano vakatambudza mukadzi anenge makumi matatu nemwanakomana wake anenge gumi nevaviri - kwete kunyange piyona.
  Vakavaturika vari vaviri paraki. Uye moto wakabatidzwa pasi petsoka dzisina chinhu. Uyezve, kuitira kuti iwe ugone kubvisa kupisa, asi hama yako ichaenda kumoto.
  Zvimwe zvitsitsinho zvemukomana zvichange zvakakangwa, ipapo vasikana.
  Uye mukadzi wacho akakuvara zvose mupfungwa nomumuviri. Mazamu amai vakatsvawo.
  Hungu, vakatambudzwa zvakaipisisa. Vasikana vanoda moto.
  Somuenzaniso, vakomana vanofarira kutambudza. Kunyange vasina mhosva zvachose.
  Ingodzipisa...
  Kana kunyudzwa muasidhi ... Imwe nzira yekutambudzwa. Rova piyona newaya dzvuku, wozora nemapfudze. Izvi zvose zvinorwadza uye zvinonyadzisa.
  Mapiyona aisaswawo corbit neraimu. Zvakanaka, ava vasikana-vanopedza vasikana.
  Eva akarova mota nhatu dzeSoviet ndokuti:
  - Pano tiri kutambudza vanhu ... Uye zvinotonhorera!
  Gertrude, achibudisa mazino ake, akati:
  - Zvinonyanya kunaka kutambudza mukomana!
  Eva akabvuma kuti:
  - Zvakanakisa! Asi zvakare zvakanaka kutambudza musikana!
  Varwi vaifara apa.
  Gertrude akadonhedza ndege ina dzeRussia ndokuridza mhere:
  - Uye zvichava zvakanaka kwatiri!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Vasikana vazhinji vakanaka kwazvo muchitarisiko uye vane hasha mukati. Imwe yekurwadzisa yaishandiswa netsvarakadenga iyi. Pano, somuenzaniso, unoturika piyona netsoka dzake padenga, uye unoisa cheni pamaoko ake. Uye unowana magetsi. Piyona wacho anofanira kurisimudza achibatsirwa nomuchina wokudhinda. Kuita kuti nyama dzisatyoke.
  Uye ipapo hapana simba rakakwana uye zvakare kurohwa nezvino.
  Vasikana vaifarirawo kana vakomana vachitenderera vhiri. Vakadzikisira kufamba zvishoma, saka vanorohwa ne current. Zvinoshamisa zvikuru.
  Eva akazvibvunza kuti:
  Dhiyabhorosi aripo here?
  Gertrude akapindura achinyemwerera:
  - Chero zvazvingava - iye dhiyabhorosi - isu!
  Uye vose vakaba sezvavaida. Uye zviso zvichaonekwa.
  Vasikana vacho vaifanira kudzosa ndege dzeGerman kurwisa ndege. Murwi weblonde akakanda girinedhi netsoka yake. Uye akapfura Germany XE-377. Akabva aridza mhere:
  - Kururama kwandinako - kusingaregi!
  Zoya zvakare akakanda girinedhi nemazvo netsoka yake isina chinhu, uye akakwenya:
  - Muzita raRod! Uye mbiri kuRussia!
  Ipapo musikana akaridza pfuti.
  Uye ipapo mutsvuku-bvudzi Augustine zvakare akaroverera. Musikana akangwara zvakanyanyisa. Uye nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena akatanga ndimu. Yakawisira pasi ndege yekurwisa yeGerman.
  Yakaputsika mudenga mushure mekurohwa. Uye marara anopfuta akatanga kuwira pasi.
  Svetlana akadzinga bazooka yakewo. Akaburutsa ndege inokurumidza, jet yekurwisa yeTatu Reich. Uye kurira:
  -Kubwinya kweNyika huru yeRussia!
  Mushure maizvozvi, tsoka dzemusikana dzakashama zvakare dzakakanda girinedhi yemhondi. Uye chokwadi chaizvo.
  Natasha haanawo kupotsa. Akazunza mazamu ake akashama, akapenya mazamu ake matsvuku uye akashinyira:
  - Hukuru hwenyika! Tiri ngirozi!
  Uye tsvarakadenga yairatidza rurimi rwake rurefu. Uye saka kufamba!
  Zoya akasekererawo zvine hukasha, ndokuridza muridzo achiti:
  - Muvengi haazopfuuri! Russia ichaputsa ...
  Zvigunwe zvakashama zvemakumbo akacheneruka zvakanyatsokandira girinedhi inouraya uye inouraya.
  Uye ipapo kutsamwa kwemoto Augustine akatanga kukanda zvipo zverufu. Musikana ane moyo muhombe nemakumbo marefu.
  Girenedhi rakakandwa nechitsitsinho chisina chinhu chinobhururuka. Uye kubva kurwisa ndege chete moto pfapfaidzo.
  Uye ipapo Svetlana ... Kungofanana netsoka isina tsoka, iye achavhura, uye nekupwanya iyo Fritz.
  Kubva mundege, zvidimbu chete, kupisa zvakasara.
  Gerda naCharlotte mune tangi dzvuku-hot, vakashama zvachose mumabhuruku avo, vakarwa. Matangi eSoviet akarwisa.
  Gerda akapfura motokari yeSoviet uye akaputsa zvombo. Akaitora ndokuimba:
  - Ndiri mwanasikana wadhiabhorosi!
  Charlotte akapaza kudzivirira kweT-54 uye akawedzera:
  - Ndinogona kukunda zvese!
  The German high pressure cannon chombo chinoshanda zvikuru. Inokwanisa kupinda kubva kure kure, uye inodarika 100mm yeSoviet paT-54. Uyezve, mota dzeRussia hadzipindire ichangoburwa yeGerman AG-50 U, chero kona. Chete super-inorema ISs inogona kukonzera dambudziko kune iyo Fritz. Asi chokwadi chenyaya ndechekuti Isov idiki zvakanyanya, uye iyo yakavakirwa muchina ndiyo T-54. Uye haugone kuita nharo nazvo.
  Gerda anodzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake zvemakumbo anoyevedza. Inobaya mota yeRussia kubva kure uye inoridza mhere:
  - Ndiri mambo uyo Superman!
  Uye murwi anoratidza rurimi rurefu, rwepingi.
  Charlotte anopisa futi. Uye zvakakwana kwazvo. Uye anozvipfura iye pachake, nehasha dzepanther huru.
  Uye anodzvanyawo bhatani remufaro nezvigunwe zvake.
  Uye anozviridzira muridzo:
  - Ndiri murwi mukuru wekirasi!
  Uyezve, Gerda ari kutopfura. Rinotonhora-blooded blonde. Kunyange zvazvo mukadzi pachake ane hasha. Semuenzaniso, akarovera nhengo yeKomsomol pamuti wepaini. Iye amene akarovera zvipikiri mumaoko ake nomutsoka. Akatungidza moto pachipfuva chake chakashama, uye ipapo nezvigunwe zvitsvuku zvitsvuku, akatyoka.
  Uye zvino Gerda ari kuchema:
  - Isu tiri mapere machena uye hatizive tsitsi kune chero munhu!
  Uye zvakare, runako runopfura chaizvo. Uye anorova muvengi. Yakadaro blonde yakanaka. Nokukurumidza haazoiti izvozvo. Zvakare, motokari yeRussia yakaputika kubva kure. Kugona kurova. Uye mazana maviri emamirimita ezvombo hazvimumise.
  Charlotte anopfurawo uye anoridza mhere:
  - Ndini mambo wepamusoro! Ndichakupwanyai mose!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, anodzvanya bhatani rekuti joystick. She-dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akatambudza piyona nezuro. Akarova mukomana nerukato. Ndakabva ndamwaya mablisters nemunyu. Akabva aburitsa lighter. Red flames predative yakananzva chitsitsinho chemwana. Heino mutsvuku! Anosemesa sei. Ingori mhuka duku yegehena, inotambudza munhu wose pasina chero tsitsi uye kushaya simba!
  Zvisinei, vasikana veSoviet vanopindura vaNazi.
  MaWarriors anozvitungamirira moto. Vanotonhora uye vanoverenga.
  Natasha akakanda girinedhi nezvigunwe zvake. Mamercenaries akapararira kwese kwese.
  Natasha akabva ati:
  - Zvese zvisingagoneke zvinogona kuitika nesu!
  Zoya, zvakare, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, pinza mandimu. Akaparadzira maNazi uye akaridza mhere:
  - Hongu, Amai vangu ndiyo itsvene kwazvo!
  Musikana ndokuchonya.
  Uye ipapo Augustine anopisa akakundwa nevaNazi netsoka yake isina chinhu. Anovaparadzira munzira dzakasiyana uye kure kure. Uye chirps:
  - Ini ndini ruzivo rwerufu!
  Uye Svetlana akatumira girinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu. MaNazi ari kubhururuka kumativi ose. Vanoparara vasina kana tariro yoruponeso ruduku. Uye vasikana vane nyasha sei.
  Svetlana akapa chijana ndokuimba:
  - Heino kurwa kwangu kutsva! Ndichaenda newe!
  Pano tangi rine simba reGermany rinokwira nemumatongo. Muchiitiko ichi, AG-100. Chikara chakadaro hachisi nyore kupaza. Asi vasikana vokuRussia vakagadzirira kurwa kwakadaro.
  Uye nemazvo vakarova bazooka. VaNazi vaiva nehunde, saka vakaitora ndokuipwanya. Zvinowanzoshamisa.
  Natasha akachema nehasha:
  - Ngakuve nedenga panyika!
  Uye zvakare girinedhi yakakandwa netsoka yake isina chinhu inobhururuka. Ichi chipo chinouraya chekuparadza.
  Uye ipapo Zoya achaitora ndokurova maNazi. Kudzikanda nekudzipwanya sei. Uye ane hasha zvikuru.
  Uye nezvigunwe zvakashama, nzira yekuroverera matamba. Uye tora maNazi panyanga.
  Uye Augustine ari kurwisawo maNazi. Uye chitsitsinho chake chisina chinhu, senguva dzose, chiri mubhizinesi.
  Akaparadzira vaNazi semapete mumakona. Uye akachema:
  - Ndiri mutsvuku!
  Uye ipapo Svetlana, zvakare, sezvaanoitora, uye anorova maNazi. Inoputsika kuita nyama yakachekwa ine ropa, uye inozhamba nehasha.
  - Ndiri musikana ane utsinye!
  Chibvumirano chaparara. Hondo dzave kuzara zvakare, uye iyo Fritz icharova Voronezh.
  Natasha anopa mukana. girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka. Anopfura pasi vaNazi, uye anoparadzira vanopikisa.
  Ipapo anodzvova zvisinganzwiki:
  - Ini ndiri blonde uyo achaparadza munhu wese!
  Zoya akataurawo nenzira yekutanga, achichera maNazi:
  - Uye uchi blondes inotonhorera.
  Uye girinedhi inobhururuka kubva patsoka isina chinhu, uye inopwanya munhu wese.
  Uye ipapo Augustine anopfura. Uye chokwadi chaizvo. Anopfura pasi maNazi uye anorira pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri musikana mukuru.
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvemakumbo zvakare zvakanyanya kukanda grenade.
  Saka Svetlana anotangisa chipfeko chake. Akabvarura maNazi kuita zvidimbu nemutsara uyu. Uye kurira:
  - Ini ndiri mureza weNyika Tsvene!
  Uye zvakare ndimu inokandwa netsoka isina chinhu.
  Vasikana vanorwa zvakasimba. Vanorwa semagamba chaiwo. Vakazara nekusakundika.
  Natashka anozvipisa moto, uye anozadza uto remamercenary nemutobvu. Uye haatyi matangi kana zvombo zvinokandwa.
  Kunyangwe ballistic warheads dziri kubhururuka pano. Hungu, kushatirwa, uye kupererwa, kukwanisa kuita chero chinhu!
  Uye girinedhi inobhururuka kubva patsoka isina chinhu. Uye pamwe chete nazvo, kuparadza kuri kutanga uye kuparadzwa.
  Zoya inopawo mukana. Inobvisa Fritz. Anobudisa mazino ake, ane ruvara rwemaparera, uye anoseka.
  - Ndine mukadzi ari kuita super!
  Uye kugeda-geda kwemeno kwaro kunouraya.
  Uye Augustine anoparadzawo muvengi. Uye kucheka pasina matambudziko. Uye zvigunwe zvisina kupfeka zvinovhura grenade itsva.
  Uye musikana anoseka:
  - Ndichakudyai mose!
  Uye ipapo Svetlana anopisa zvakanyanya. Uye ine simba zvakanyanya. Akachera pasi vadzivisi. Uye girinedhi yakanyatsonangwa, ine kuzadza kunouraya, yakatangwa netsoka isina chinhu.
  Musikana anodzvova:
  - Fascists dhiragoni rufu!
  Uye zvakare kuseka. Zviri pachena kuti vasikana vana havambofi vakabvuma.
  Uye mune dzimwe nzvimbo, vaNazi vari kutorwisa.
  Kunyanya, Gerd naCharlotte vakasara kuvhara bhaira - makiromita makumi maviri chete.
  Uye vasikana vanozvipfura ivo pachavo ... Vanoshamisa uye vane tsandanyama. Miviri yavo inongova manyawi uye simba guru.
  Asi mweya yakasviba ... Semarasha kana kutonyanya kuipa.
  Pano, somuenzaniso, Gerda akatora uye akauya nekutambudza kutsva. Vakomana vana vakanga vakasungwa newaya pasimbi spike uye jenareta rakanga rabatanidzwa. Kumhanya kunoita vhiri, kurova kwazvino kunoderera. Uye inononoka, yakasimba.
  Kuita zvechisimba muGerda. Vakomana vakatota nedikita vakamhanya vachisunda vhiri.
  Uye vasikana veGermany kubva mudengu vanokanda marasha pasi petsoka dzavo dzisina kupfeka. Kuita zvechisimba muvasikana - usataure chero chinhu. Ane hutsinye zvakare.
  Gerda, zvisinei, pachake anoda kumhanya pamazimbe anopisa.
  Apa akapfura tangi reSoviet, akadonhedza turret ndokuti, achinyemwerera kuna Charlotte:
  - Heino mazita angu kubva ku "Snow Queen" sissy hombe.
  Charlotte akaseka. Akarovawo tangi yeSoviet ndokubvunza:
  - Uye nei?
  The blonde terminator akapindura:
  - Akakumbira ngoro uye shangu, kuitira kuti aende zvakare kunotsvaga mukoma wake Kai pasi rose. Chii chakaipa nekufamba usina shangu?
  Charlotte akarova matangi eSoviet zvakare ndokupindura:
  - Ndizvozvo! Musikana akanga atojaira kufamba asina shangu uye muchiedza chechando cheEurope. Ndingadai ndakapona pakuchinja. Akafamba asina shangu muchando uye haana kumbohotsira!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Hongu, uye akafamba asina shangu kwenguva refu, sezvo akatenderera hafu yenyika. Kwete shangu dzemusikana imhare huru.
  Blonde ndokuseka. Munguva yechando, vakaita zviedzo zvakadai. Vakatyaira vasina bhutsu, uye vakada kushama, mukomana nemusikana muchando. Maminitsi gumi ekutanga uye mumba inodziya. Zvadaro maminitsi makumi maviri uye mashanu zorora mukudziya. Uye ipapo hafu yeawa, uyezve awa. Uye saka usiku hwose.
  Tsoka dzevana dzakazvimba nechando. Asi vakomana vacho vakaomeswa, vakajaira shangu chete mukutonhora kwekunze.
  Zvino mapiyona asina shangu akatakurwa pamusoro pemarasha. Kunyange zvazvo zvitsitsinho zvevana zvave zvakakasharara, vapenyu uye vakatsva semazuva ose. Zvakazoitika kune nhapwa dzakatevera Gerda haana kurangarira. Akaenda kunorwa. Chero zvazvingava, ivo vana vakanga vasina kupfeka shangu dzavo kubva mugore remakumi mana nerimwe, pavakatanga kurwisana murenje, muuto raRommel. Ava ndivo vasikana vanotonhorera.
  Pano zvakare vaNazi vanorwisa. Vasikana vacho vanosangana nemaNazi nemapfuti ane chinangwa chakanaka, vachigogodza vadzivisi.
  Uye vanokanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Zvisinei, varwi vakauya nechimwe chinhu. Apa vakatora, semuenzaniso, ndokubatanidza magetsi. Uye vakarova vaNazi nemagetsi. Zvino vasikana vacho vaive vakakangwa zvitsitsinho zvavo.
  Zvitsitsinho zvevasikana zvakatenderedza, pink, zvinonakidza kutarisa uye kubata.
  MaGerman nemapoka ekunze akatya zvekuti vakadzokera shure ...
  Natasha, achinanzva miromo yake, akati:
  - Thank God Svarog!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Chokwadi uyu ndiMwari mukuru! Asi Jesu ndiMwari mukuruwo! Saka ramangwana nderedu!
  Vasikana ndokutswinya maziso.
  Augustine akaburitsa mazino ake ndokuti:
  - Tichawana chekunwa here? Semuenzaniso, waini yakanaka inopupuma nembiriso!
  Svetlana akanhonga nechido:
  - Ndizvo! Waini nezvinonhuwira! Inopisa mafuta zvakanyanya!
  Natasha akaseka.
  Hatina mafuta! Isu tinowanzo varwi vane miviri yakaita sesimbi yakakandwa!
  Zoya akati:
  - Ipapo kukunda kuchauya zvirokwazvo kwatiri!
  Augustine akabvumirana neiyi zana muzana:
  - Tichava nerombo rakanaka! Kunyange zvazvo hondo yave ichienderera mberi kwemakore gumi nemashanu!
  Natasha akatenderedza maziso ake ndokukwenya:
  - Ndizvo zvinotyisa!
  Uye vasikana synchronously vakayambuka pachavo.
  . CHITSAUKO #12
  Kubhururuka kwaHitler kwakaedza kubhomba nzvimbo dzeSoviet. Akavatsimbirira ndokuvaparadza.
  Bhomba rimwe chete TA-500 rakaparadza fekitari yese yeSoviet. Uye idzo dzakanga dziri zvibhakera zvinoparadza.
  Pakutungamirira ndege yakadaro: Helga, Margaret, uye Gala.
  Uye varwi ava vanobaya mabhatani ezvinakirwa nezvigunwe zvavo zvetsoka, vachitumira zvipo zvebhomba zvorufu kumuvengi. Uye kupwanya simba rekudzivirira reSoviet.
  Kuedza kwevarwi veRussia kurwisa kunopera mukukundikana. German makumi matatu-millimeter cannon nyore kupfura pasi ndege dzeSoviet.
  Uye pano iwe haugone kukakavara pamusoro pesimba raHitler: vaNazi vangori terminators!
  Vasikana vacho vanoseka uye vanoyeuka kutambudza kwavakaita piona paraki, uye kumurova newaya ine minzwa, inopisa-tsvuku. Uye akagwinha-gwinha nekuridza mhere nekurwadziwa.
  Uye munhu wose akamurova, akamurova, uye ipapo zvitsitsinho zvevana zveraundi zvakagochwa padanda.
  Mukomana kubva pakurwadziwa kuvhunduka zvino ndokuzofenda. Akapinzwa iye pachake uye zvakare newaya.
  Kusvikira vatambudzwa kusvika vafa.
  Ndivo vatatu vevasikana vatyairi veTatu Reich: Helga, Margaret naGala.
  Vakakwira zvakare, sechigunwe pavaNazi vari kumonyoroka. Vasikana veRed Army vakasangana navo nezvibhakera zvine simba.
  Vakatsvaira maNazi nemapfuti akarurama uye akanyatsonangana, uyezve nekukanda nemagirinedhi vachishandisa tsoka dzisina chinhu.
  Vasikana vakarwa zvine mutsindo.
  Asi hondo yacho yakanga yakaoma zvikuru. Mumwe wemapiyona akapeperetswa musoro. Asi Natashka akatsvoda mukomana pamiromo uye akakwenya:
  - Iwe uchave uri muIria pamwoyo waRod!
  Uye zvakare, anokanda sei girinedhi netsoka yake isina chinhu. Tangi yeGerman inopidigura. Uye ma roller ake ari kuruka achitya, neruzha nesimbi.
  Zvinhu zvese zviri kufamba zvakanaka.
  Vasikana vatambi vakatanhamara uye varwi. Kana vari kutorwa, saka hapana chinofananidzwa navo.
  Zoya anokandawo girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuti:
  - White Russia haizokotama pasi pevaNazi!
  Augustine anopisawo, achitaura nehasha dzakanyanya:
  - Ini ndiri murwi asingambokotami! Uye kunyange Satani anonyengera haazorereki Russia tsvene!
  Uye mazino akashama emurwi anopisa anopenya semaparera makuru.
  Uye Svetlana ari kupfura zvakare. Inotsvaira vaNazi, uye inobvisa mazino ayo akakura uye ane hasha:
  - Ini handisi kukundwa nefascism! Kubwinya kuRussia yechiKomonisiti!
  Uye vasikana vese vana vanodaidzira mukwaya:
  - Kubwinya kuNew Order yeRussia Demiurge Vanamwari!
  Uye netsoka dzisina shangu vachakanda mhosva dzinouraya! Uye zvakanaka!
  Kupera kwaNyamavhuvhu 1947 ... MaGermany akazokwanisa kubatanidza matende avo ari kufambira mberi uye akagura zvikamu zveRed Army zvaive kumadokero kweDon.
  Mauto eSoviet akarwa nevaNazi, akanga akakombwa zvakakwana. Asi vakarwa zvakashinga.
  Boka rose revasikana rakaramba kurwiswa kweFritz. Varwi vakanaka uye vane curvaceous vakasarudza kurwa mumapanty chete.
  Uye izvi zvakavapa zvinhu zvinoshamisa uye simba. Uye varwi vanoyevedza zvakadini pavanozunza mazamu avo asina kupfeka. Uye minyatso yechipfuva yakatsvuka, uye inopenya.
  Vasikana vanorwa uye vanodzora kurwiswa kwevatema varwi. Kune maAfrica akawanda muuto reGermany. Uvarasire kure semafuro emakaranga. Uye kune maIndia akawanda.
  Kunyange zvazvo maGermany akanga asina nguva yekutora India, vamwe vevamiririri vevanhu ava vanopiwa neBritish kuti vauraye. Kuti vasawana rusununguko.
  Uye maGermany achiri kufambira mberi. MaAfrica nemaArabu akasiiwa... Kurwa kuri kufashaira kunge mumafuta mukati memoto wakakura kwazvo.
  Angelica musikana ane moto, uye mukuru weboka rehondo, anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye achidanidzira:
  - Hapana nhanho imwe kumashure!
  Malvina, musikana ane bvudzi regoridhe, anotora:
  - Usadzokera shure uye usakanda mapfumo pasi!
  Uye anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Ipapo musikana anozunza chipfuva chake chakashama.
  Anopopotera uye akanaka Oksana, iyo blonde terminator. Uye anokanda ndimu nezvigunwe zvisina zvigunwe:
  - Hatizobvumiri muvengi kuStalingrad!
  Angelica, achimuzunza zunza, anoti nemazamu akazara:
  - Chokwadi hatidi!
  Uye zvakare girinedhi inokandwa nezvigunwe zvisina makumbo inobhururuka. Zvinoparadzira vanopikisa.
  Uye ipapo Akulina akadzinga bazooka. Uyewo musikana asina shangu ane bvudzi rakatsvukuruka.
  Uye nechitsitsinho chake chisina chinhu anotumira girinedhi. Nzira yekuparadzira maNazi kumativi ese.
  Musikana akati:
  - Ngakuve nechiedza nedenga!
  Oksana akapa chijana ndokuridza muridzo, achichera pasi varwi vatema:
  - Hongu, Russia ine mukurumbira!
  Uye zvakare akakanda girinedhi netsoka yake. Blonde iri mupfungwa dzangu. Akambotambudzwa nevaNazi. Vakazora mafuta pasi petsoka dzemusikana. Uye chigadziko chendarira chakagadzikwa kure. Moto wakapotsa wabata magaro emusikana aipenya nemafuta.
  Oksana akarwadziwa zvikuru, asi akarumanisa mazino ake ndokutsungirira. MaGermany akapfura pairi kwemaminitsi makumi maviri. Vakasiya matuzu pamakumbo. Kwevhiki vakaenda, uye kutambudzwa kwakapfuurira zvakare.
  Oksana yakakangwa pabrazier Chishanu choga choga, uye neMuvhuro vaimurova nehosi dzerabha, uye neChitatu vakapfuura magetsi kuburikidza nemuviri wake. Vakanditambudza katatu pavhiki. Uyezve, zvinenge pasina kusiya zvironda pamuviri.
  Musikana akatsungirira seizvi kwemwedzi mina, asi haana kutaura chinhu kuvaNazi. Ipapo akaendeswa kumusasa worufu. Asi munzira, Oksana akakwanisa kutiza.
  Chokwadi, kuvenga kwake vaNazi kwakakura. Kurwadzisa rudzii kwakashandiswa paari.
  Oksana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Akaparadzira maArabu kumativi ose. Uye ndakarangarira.
  Kana machuru akashama achinanzva nemoto, unoita seuri kunyikwa mumvura iri kufashaira. Marwadzo akapinza uye akareba. Mafuta haapise ganda, uye kupisa kunotungamirirwa nevanouraya nyanzvi. Uye zvinorwadza, zvinorwadza zvikuru.
  Oksana panguva ino ari kuedza kufungidzira chimwe chinhu chisinganzwisisike.
  Sokuti mwana wamambo. Uye akabatwa. Uye kutungamirira kukuuraya. Zvechokwadi, unofanira kufamba usina shangu muchando. Uye zvitsitsinho zvinobika.
  Asi mwanasikana wamambo anofamba akasimudza musoro. Haana kukanda mapfumo pasi uye haadi kukanda mapfumo pasi. Kunyange zvazvo anongova nesaga rimwe rakabvaruka muhudyu. Uye muviri wakaita zvakanaka hauna kuvharwa. Uye mazana evarume nevakomana vanomutarisa uye kunyange kuratidza ndimi dzavo.
  Asi mwana wamambo haana manyawi. Anoenda kwaari, anofamba achizvikudza nechipfuva chake uye kunyange kuimba;
  Painted space dema rakasviba mwenje,
  Uye zvinoita sokuti nyeredzi dzakadzima mukufamba kwadzo!
  Ndinoda rudo, mukupindura ndinonzwa - kwete,
  Mwoyo yevadikani yakaputsika kuita mapfumo pasi!
  
  Ndinokumbira, muchinda wangu, huya kwandiri;
  Ndakachema makungwa neshungu!
  Dambura ngetani dzese dzerusarura,
  Ndinoda kuti uudze vanhu chokwadi!
  
  Rudo rwakakosha kupfuura basa nekorona,
  Kana zvakafanira kwauri - ndichatengesa nyika yebaba!
  Uye ndichaisa mudiwa wangu pachigaro cheushe,
  Mushure mezvose, muchinda wangu anodiwa kwandiri kupfuura hupenyu!
  Uye anobva akwira nhanho dzemapuranga kuenda kuchikafu. Mushure mekutonhora, sinou inopisa, tsoka dzake dzisina chinhu dzinowana mufaro kubva pakubata muoki.
  Muurayi mukuru, ane hoodie tsvuku, anorodza demo. Simbi inopenya muzuva rinotonhora raNdira. Mupemhi, mwanasikana wamambo asina shangu, zvishoma nezvishoma anosvika panochekwa.
  Muurayi anomutarisa uye kuora mwoyo kunoverengwa mumaziso ake. Aitarisira kuti katsi yaizowana rokwe rakapfuma nezvishongo zvamambokadzi.
  Asi zvipfeko zvese, shangu, zvishongo zvemunhu august zvakabvarurwa panguva yekurwisa, achizviisa mumurwi wakafanana.
  Mwana wamambo akabva ada kubatwa chibharo. Asi mambo pachake aida kuzviedza. Uye umuite murongo wako. Asi akaruma mhandu kudaro, uye zvinorwadza kufambisa ibvi rake pazvidya, zvekuti akashaya simba rekuve murume kwenguva refu.
  Nekuda kwaizvozvi, mwanasikana wamambo aifanira kuurayiwa. Akanga oda kubvuma rufu, achitarisira kuwana mufaro mune humwe upenyu.
  Asi kwakanga kuchiri mangwanani.
  Mushamarari akaverenga kupomerwa. Apa, zvaisanzi ndezvamambokadzi. Nehuroyi, nehuroyi, nekunyengerera vakomana vemapeji, nekuponda nekukurudzira hondo. Pakangoperera ipapo ndipo paakapinzwa kuti aedze mambo.
  Uye kunotonhora kudai wakamira hafu-wakashama muchando nemhepo. Uye ndinoda kuti zvese zvipere nekukurumidza.
  Zvisinei hazvo aitarisira kuti aizongogurwa musoro chete. Mutongo uyu unoti pachinzvimbo chekudimburira musoro sevanhu, mwana wamambo achaitwa chibharo paruzhinji. Uye vachamutambudza kusvikira apera.
  Vabatsiri vaviri vemhondi vakasvetukira kuna mwanasikana wamambo. Vakamubvarura masaga, vakamusiya ari musvo. Mushure mezvo, vakamonyorora maoko ake, ndokumukwevera parata. Vakatanga kukwira mudenga, tsoka dzamambokadzi dzaive dzakasungirirwa pablock. Zvichinyatso regedzera pasi, uchimonyorora majoini. Uye ipapo zvikwapuro kubva kumativi ose zvakawira pamuviri une tsandanyama wemunhu august.
  Mwanasikana akabva awedzera kurumanisa mazino.
  Hongu, Oksana ane fungidziro yakagadziridzwa. Anogona kufungidzira izvozvo.
  Uye zvino ari kukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye anoparadzira vaNazi kumativi ose, achibvarura maoko avo nemakumbo.
  Musikana ane kukurumidza kukuru uye chiyero.
  Uye mushure mezvose, battalion yevasikana vane makumbo asina kupfeka uye mazamu asina mazamu ari pamusoro!
  Havazomboneti uye vacharwa semakondo.
  Nyamavhuvhu akapfuudzwa nemauto eNazi. VaNazi vakaedza kupedzisa zvikamu zveSoviet zvakagurwa kunze kweDon. Uye kunyange kukudziridza zvinogumbura paTaman Peninsula.
  Hondo dzakapisa, uye varwi vatsvuku havana kudzokera shure. Uye kana maGermany akafambira mberi, ipapo pamutengo wekurasikirwa kukuru. Zvisinei, hondo kusvika zvino dzakaitika zvakanyanya pasi pechirevo cheGermany. Vakanga vachifambira mberi, kunyange zvishoma nezvishoma. Rostov-on-Don yakawa, uye vaNazi vakakambaira vakananga kuCaucasus. VeTurkey vakaedzawo kufambira mberi.
  Hondo yakange yopisa pedyo neYerevan. Ikoko, zvakare, battalion yevakadzi yakarwa neOttoman.
  Vasikana, vachifumura miviri yavo ine tsandanyama, mumapani chete, yairatidza masimba epamusoro eTurkey.
  Murwi Xenia ari kurwa. Kuda kushama zvachose. Mabvi akatsvuka, asina kubereka akarova matombo. Netsoka yake isina kupfeka, musikana anokanda girinedhi uye anouraya maTurkey. Anobvisa mazino ake.
  Anopa kutendeuka, anochera pasi maOttomans ndokuti:
  - Ini ndiri murwi ari pamusoro pehasha dzako!
  Murwi anotonhorera Vladlena zvakare anopfura chaizvo chaizvo.
  Musikana akanaka, tema maTurkey. Uye achiramba zvakasimba, murwi akatora uye akatanga lemon netsoka yake isina kupfeka.
  Akapwanya maOttoman kuita zvidimbu zvenyama yakabvaruka.
  Ipapo musikana akadanidzira achiti:
  - Ndiri akashinga runako!
  Xenia anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye maTurkey anopinda pasi penzeve chaidzo.
  Vasikana vacho kazhinji varwi vakanaka kwazvo. Ivo vakajeka uye vane hasha. Tsandanyama dzavo dzinopenya kubva mukushushikana.
  Pano Alenka musikana, anenge asina kupfeka zvachose. Uyewo zvigunwe zvisina zvigunwe zvinokanda chinhu chinouraya, chinokuvadza. MaTurkey akapararira munzvimbo dzese.
  Musikana anonyemwerera uye anoseka zvisinganzwi, achiratidza rurimi rwake:
  - Ndiri nyeredzi inonzi Zuva!
  Uye runako runochonya nechitarisiko chakangwara. Kupererwa runako uye kukwirira kwekufunga mariri.
  Xenia haanawo kurara. Anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye semabhodhoro akadonhedzwa nebhasikoro, maTurkey akafa anobhururuka achienda kwese.
  Ksenia atova kaputeni nechinzvimbo.
  Anoyeuka kuti Suvorov akapwanya sei maOttomans. Kwete musikanawo zvake. Hungu, zvakanga zvakadaro zvokuti mauto makuru eTurkey akakundwa.
  Pano zvakare girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka. Uye maTurkey ari kufa zvakare.
  Humambo hweOttoman zvisinei, mushure mekuzengurira, hwakatora rutivi rweThird Reich. Eya, mazana ezviuru ezviuru zvevaTurkey akatofa muhondo iyi. Kusvika ikozvino, maOttomans vakakwanisa kutora Batumi chete uye vakakomberedza Yerevan. Asi ipapo Red Army yakakwanisa kusunungura guta guru reArmenia.
  Muhondo, matangi eSoviet anorwira chikamu chikuru nematangi eBritish neAmerica anotengeswa kuTurkey nechikwereti. Zvakanaka, zvakare chiGerman chakasakara.
  Pano kunyange T-4 inowanikwa.
  Heino Ksenia, zvakakodzera kukanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye kugogodza kunze motokari yakadaro. Akabva ati:
  - Muzita reSoviet tekinoroji!
  Vladlena akapawo mukana kune veTurkey. Vakakanda girinedhi netsoka yavo isina chinhu, vachiuraya maOttoman.
  Vasikana vacho vakagumbuka chaizvo.
  Pano, Varvara ari kupfura Panther kubva ku bazooka. Musikana wacho akanaka zvakare uye ari mupanty chete.
  Yakanyanya sexy uye ine ruzha inotaridzika.
  Sezvo runako rwakadaro ruchirova, makomo ezvitunha anowedzera pakarepo. Hoyu musikana.
  Chokwadi materminator kubva kumaterminators.
  Uye zvakare, neminwe yakashama, kuti anodzvanya sei uye anorovera. MaNazi ane zvakaoma zvakapetwa kazana kupfuura kare. Uye musikana anoramba achipfura nekupura maTurkey.
  MaOttomans akasarudza kutsiva hondo dzose dzakarasika neRussia. Saka vacharohwa.
  Vasikana vanozvipisa nekupisa.
  Barefoot Barbara, anodzvova:
  - Dai iye akangwara Stalin ararame.
  Kunyange zvazvo kupera kwaAugust 1947 kuri pachivanze, uye Stalin akarasikirwa nemhanza yake kwemakore anopfuura maviri. Hongu, pasina rombo rakanaka remutungamiri weUSSR, kuramba kwese kwakashata. Uye moto wehondo uri kupfuta zvikuru.
  Heino musikana Marusya, akakura kwazvo uye ane hutano, ane bvudzi rakapfava. Akaritora uye netsoka dzake asina kupfeka akatumira boka remagirinedhi. Kupfura pasi American Sherman. Uye kurira:
  - Hongu, yeRussia yeCommunism!
  Uye zvipfeko zvake zvinosanganisira panty chete. Cool musikana. Saka frisky.
  Uye heino mumwe musikana Anastasia. Inokandawo girinedhi inouraya, ine pasuru inoputika yakasimwa. Uye maTurkey anowana kurohwa kwakasimba pachiso.
  Anastasia anorira uye anozunza mazamu ake asina kupfeka:
  - Ndiri mhare yechiedza!
  Ksenia anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Anorova maTurkey, uye anorira nepamusoro pemapapu ake:
  - Tichakunda! Uye usambokanda mapfumo pasi!
  Alenka anotsinhira, achikandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu:
  - Kwete! Hatimbofi takakanda mapfumo pasi!
  Uye inopa mutsara wevaTurkey.
  Vladlena anochera pasi maOttoman uye anoti:
  - Isu tiri munzira ine mbiri yeSuvorov!
  Uye anoratidza rurimi rwake rurefu!
  Inotungamira moto uye Akulina. Yakanaka blonde. MuTurkey anozviparadza sei. Unongowe murudo. Anozvinyora uye anonyora.
  Uye anochonya ari mukupenga.
  Apa tsoka yake isina kubereka ichikanda girinedhi zvakare. Uye mhondi inobhururuka pamusoro peOttomans. Kusavapa mukana.
  Angelica, zvakare, dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku haadzoke shure. Uye zvakare zvakanyanya kugogodza pasi maTurkey. Uye tsoka yake isina kubereka inoshanda zvinovaka zvikuru. Uye anorova ropa seguruva remakapeti.
  Uye ipapo hombe-caliber artillery inopinda muhondo. Nezviyo pavaTurkey.
  Asi vasikana vepanty vakanaka.
  Nicoletta ari kurwawo. Musikana anenge akashama. Barefoot uye akanaka kwazvo. Anorwawo zvinotyisa. Uye inoparadza maTurkey.
  Pano akashandura "Churchill" yakatengwa neOttoman nechikwereti. Musikana anoseka:
  - Ndiri runako runoshamisa! Kunyangwe nguva dzose vasina shangu!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka achakanda girinedhi.
  Uye mushure meizvozvo, musikana achakanda zvakare grenade inouraya, yemusango, uye simba redhiabhori. Uye inorova zvakanyanya. Ipapo musikana akaburitsa girinedhi kubva pachipfuramabwe.
  Akawisira pasi muvengi ndokupopota:
  - Kubwinya kune communism huru...
  Uye zvino maTurkey ari kupera simba. Haikwanisi kutora Yerevan, uye kuzadza nzira nezvitunha.
  Kupera chaiko kwemwedzi waAugust 1947. Vasikana vanopisa uye mbeveve ... MaGerman akamisa kushungurudza kwenguva pfupi. Iyo Red Army hainawo shungu yekurwa. Mugore rechitanhatu reGreat Patriotic War, tinoda kumbomira pakati peruvengo kuti tibate mweya wedu uye tigadzire masimba matsva.
  Nguva yose iyi, kunyange maGermany, ane vashandi vanopiwa uye vanobatana navo muAfrica, Europe, uye Middle East, havazove vakakwana kuti vafambire mberi.
  Natasha akaitora ndokukoira zvishoma. Uye akazviita nezvigunwe zvake zvetsoka, hongu.
  Semuenzaniso, nezve Gerda, zvichiri kunakidza ...
  Little Gerda akaenda kunotsvaga mukoma wake ainzi Kai. Asi akanga asingazivi kwaakanga ari. Uye haana kutendeukira kumusoro, asi nezasi. Uye akabva ademba kuti akanga apfeka shangu dzvuku itsva. Mushure memaawa akati kuti, vakapuruzira makumbo ake. Ipapo Gerda akabvisa shangu dzake dzinodhura, akadambura tambo yake ndokuturika shangu dzake pachirauro.
  Mamiriro ekunze aive chirimo, kudziya, unogona kufamba usina shangu nekunakidzwa. Haasi musikana akapfuma kwazvo, uye muzhizha aiwanzomhanya asina shangu. Ichokwadi, mushure mechando, tsoka dzake dzakava dzakapfava uye dzakapfava.
  Nenguva isipi, achifamba munzira, musikana akatanga kunzwa kusagadzikana kubva kumatombo maduku nejecha. Uye kuti zvipfave, ndakatendeukira kuuswa. Zvaive nyore ipapo. Asi mushure memaawa mashoma masora akange otoita kurira.
  Uye zvinonyanya kukosha, ndaida kudya. Uye musikana anongova nepeni shoma shoma muhomwe yake.
  Kunyanguvezvo, mumusha uri pedyosa, Gerda akazvitengera amene rofu rechingwa, ndokurinyora pasi nemvura yakachena yomutsime, ndokubatwa nehope ari mumurwi wouswa chaimo.
  Mangwana acho, akakwenya, pasi petsoka dzakakwenya. Ndaida kudya. Musikana akaenda zvake, achinzwa muviri wake kudziya mushure mehusiku hwakatonhorera. Makumbo airwadza zvishoma.
  Gerda akafamba mumugwagwa kwenguva yakati, asi tsoka dzake, dzakanga dzisati dzava nenguva dzaoma, dzakatanga kuvavazve zvinorwadza, ndokuzopenya. Musikana akaenda kuhuswa. Asi pano inononoka kuenda uye zvakare isingafadze zvakanyanya kune akaboorwa makumbo.
  Musikana akaomerwa akasvika parukova. Ndakadzikisa makumbo aive pasi apa ndokutonhodza. Ndakafunga zvekupfeka bhutsu. Asi zvinonzwisa tsitsi kupfura pasi zvitsva zvakadaro. Ainyatsoda kuvaratidza Kai. Kuyemura shangu dzake itsva.
  Musikana uya akabva atanga kufamba zvakare. Ndainge ndapererwa nezano.
  Sezvinei Gerda akasvika mumusha ndokutenga chimwe chingwa. Asi mari yendarira yakanga ichipera.
  Zvino musikana akafunga. Ndoiwanepi mari yechikafu. Akanzi atengese shangu dzinodhura, dzemorocco, asi Gerda akaramba zvachose. Achazviratidza mavari kuna Kai. Kusvika ipapo, unogona kuita mari here?
  Gerda mumusha unotevera akazvipira kutema huni. Vakamupa demo. Mwanasikana akacheka zvishoma, asi akanga aneta zvokuti apedza kudya, akabva angobatwa nehope.
  Ipapo Gerda akapiwa kuti atore hanzi. Asi nekuda kweizvi, musikana akarasikirwa nezuva rose.
  Pakupedzisira, akasarudza kungopemha. Zvisinei, varimi vakabva vaona shangu dzake dzvuku. Kufanana, zvakajeka pakarepo kwete musikana mupemhi, sezvo anotakura chinhu chakadaro.
  Pakupedzisira, Gerda akasarudza kutengesa shangu dzake. Zvisinei, nokuda kweizvi aitofanira kufamba achipinda muguta. Makumbo emusikana akakurumidza kuoma, uye kufamba munzira kwaisava kurwadza.
  Zvakanaka, Gerda akasarudza kuti kunyange asina shangu aigona kuva anodiwa kuna Kai.
  Kutengeswa kumutengesi, kugamuchira mari shoma yesirivha. Ndakazvitengera chibhegi checanvas ndokuenda semupemhi mumigwagwa yeEurope. Tinofanira kutsvaga hama. Zvino musikana akanzwa kuti kumaodzanyemba vanowanzotengesa vakomana muuranda, akamhanyirako.
  Ichokwadi, musikana wacho akanga asina kunaka uye akadzungaira kuGermany kwenguva refu. Kusvikira matsutso asvika. Zvakanaka, tsoka dzemusikana dzisina kusimba dzakaoma, semahwanda ebhiza, zvisinei, mazamu akarova. Asi zuva nezuva kwaitonhora zvikuru.
  Uye kurara panze hakuna kugadzikana. Husiku, kunyange dhirezi raGerda raioma uye akaribvarura zvakaoma. Kuda kuita chimwe chinhu. Chatotanga kunaya chando. Muchipfeko chakareruka, musikana anoomesa nechando kusvika pabhonzo, uye makumbo ake akaomeswa asina kusimba anotyora goko rechando.
  Gerda, kuitira kuti arege kurara uye asamuka humwe husiku hwakanaka, kumaodzanyemba kweGermany akasara muimba imwe chete mumwaka wechando kuti ashumire pachibhakera. Kuti aite izvi, aifanira kushanda, kuchenesa imba, kukama mombe nezvimwe zvakawanda. Asi musikana wacho akadyiswa ndokupiwa jasi rakabvaruka neshangu dzedanda.
  Pakasvika chirimo uye chando chakatanga kunyunguduka. Musikana akarasa zvidhinha zvebasa rakaoma nemufaro ndokuendazve kumaodzanyemba. Akanga asingabhadharwi, uye Gerda aifanira kudya zvipo. Mukuwedzera, musikana wacho achiri kuimba zvakanaka. Rokwe rake rakanga rasvava chose, uye tsoka dzake dzakanga dzisina nyanga dzakazara negoko. Musikana wacho akazosvika kuBalkans. Akapfuura Hungary, ndokupinda muTurkey.
  Beggar zamorashka akatamira kuIstanbul. Akavanda kubva kuTurkey mumasango, uye akavanda kubva kuvaKristu.
  Zvisinei, atova munzira kuenda kuguta guru, musikana ane blond akabatwa. Uye sezvo, nemaitiro evaMuslim, aigona kutoroorwa, ipapo Gerda akashambidzwa, akapfekedzwa uye akatengeswa semhandara paauction. Musikana ane tsvarakadenga chena, bvudzi rakamonana chinhu chakakosha. Akaenda kuna Emir mukuru. Uye zvinofanira kuitika kuti Emir uyu, achangotenga kutenga, akarwara zvakanyanya zvokuti akanga asingakwanisi kuita basa rake remuchato.
  Musikana uyu aigara muimba yevakadzi. Inogutsa, senge mucheji yegoridhe, asi inofinha. Chokwadi chakadzidzwa chiTurkey nechiArabic.
  Akawana Islam. Chitendero chitsva chakanga chakapfava chose chose, chinodokunzwisisika. Hazvina kujeka kuti achagamuchira mukadzi wevarume mushure mekufa kwake here? Uye achazvifarira here?
  Musikana wacho zvishoma nezvishoma akava musikana, uye akanaka kwazvo, uye Emir akafa mushure mekurwara kwenguva refu.
  Uye zvino Gerda akaiswa zvakare kutengeswa. Vanokurura mbatya pamberi pemazana evarume vane ruchiva vovatengesa kudzimba dzevakadzi vaSultan. Gerda zvishoma nezvishoma anowana simba ipapo, uye anova mudzimai weSultan. Asi Humambo hweOttoman hwave kutoderera. Hondo yakatanga neRussia inotyisidzira kumisa kutonga kweTurkey kweCrimea neBlack Sea.
  Mushure mokunge vaNazi vakundwa muEastern Kuban, mauto eSoviet akakomba Krasnodar. Kumaodzanyemba, kurwa kwakatowedzera kubudirira. Maguta akawanda munharaunda yacho akatorwa pakufamba. Uye zvakare akadzora Sukhumi nekurova kwakasimba kubva kuGeorgia.
  MaGermany akasimuka. Iyo Russian T-54 uye IS-7 matangi yakaratidza kuve inoshanda mukugumbura. Germany yakakundwawo pedyo neParis. Uye zvakarambwa.
  Hitler akawira mukuora mwoyo. Mauto eRussia akanga achifamba akananga kuGungwa Dzvuku, uye akanga atosvika pedyo neKrasnodar. Uye akapwanya muvengi. Mauto echiRomania akakanda mapfumo pasi, uye kazhinji kurova kwengoma.
  Zvakava pachena kuti kumberi kwaisagona kubatwa nyore nyore kudaro. Zvino Italy yakatanga kupira kumberi kutsva iyo Red Army yakavhura kurwisa maGerman. Uye vakatanga kufamba kuchamhembe.
  Muchidimbu, zvakazove zvinouraya uye zvinouraya kune Fritz.
  Battalion yevasikana yaifamba yakananga kuBlack Sea.
  Varwi vakakanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina chinhu. Uye vakacheka maGerman nepfuti.
  Pano, munzvimbo ino yemepu, hondo yakaitwa zvakabudirira zvakanyanya kupfuura munhoroondo chaiyo. Fork yemusha yakatotorwa. MaGerman ari kumhanya. Hondo yeRussian Red Army ine hukuru hukuru munzvimbo ino muvacheche nevatasvi vemabhiza. MaGerman, kazhinji, haana chaanopikisa matangi eRussia akareruka.
  Uye vakuru veSoviet, vane chivimbo mukukunda, uye mafungiro evanhu, ngatitii - chikuru.
  Veronica anokanda girinedhi netsoka yake. Inoparadzira maGerman uye inoridza mhere:
  - Rega Russia ive pamusoro pezvose!
  Victoria anopfurawo. Anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoshinyira pamusoro pemapapu ake:
  - Rega nyika yeramangwana ive yedu!
  Uyezve, musikana atove akanaka Juliana anozvipfura pasina chero mhemberero.
  Uye anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye vaFritz vakanga vakapararira zvikuru.
  Musikana akachema achiti:
  - Ndiri chikara chine hasha!
  Uye ipapo Anna, zvakare, sekunge ari kupfura. Uye netsoka yake isina kupfeka, achaburitsa girinedhi zvakanyanya, achipwanya maKaiser mayunitsi segirazi.
  Uye anoti:
  - Iyo psychology yekukunda! Democracy yeDestiny!
  Uye ipapo Matryona achavhura bhokisi rose rezvinoputika. Uye kuti ichaputika sei varwi vaKaiser. Uye kurira:
  -KuRussia munzvimbo dzakakwirira!
  Vamwe vasikana vaviri vakanaka vari kutasva tangi rechiedza "Marten" -2. Motokari yakanaka ine pfuti mbiri. Nhumbi yezvombo haina kunyanya kukora, asi inobata pfuti dzemuchina. Chimiro chacho chakareruka. Vasikana Olga naZhenya vari mukati, vakatsamira uye vachizvinyora pamusoro pevaGermany.
  Kwete motokari yakaipa - kumhanya kwemakiromita zana nemakumi maviri paawa. Excellent permeability. Uye gonye.
  Vasikana vanozadza varwi veGermany nemutobvu uye vanoimba;
  Imi baba munopenya mwedzi wese.
  Kuti hamupenye zvakafanana
  Hazvina kufanana, hazvina kufanana
  Imi mose munohwanda kuseri kwamakore
  Wakafukidzwa negore rinotyisa!
  Sezvatakaita muHoly Russia.
  MuRussia tsvene, mumatombo Moscow.
  Kremlin yaive muguta rine mbiri,
  Pedyo naIvan, pedyo neGreat,
  MuKathedral yaive muArkhangelsk.
  Sezvakaita kwaya chaiyo yaive:
  Mupfuri wechidiki akamira pawachi.
  Ndimire pawachi, ndichinyengetera kuna Mwari;
  Anochema rwizi ruchiyerera
  Kuchema - hova dzemisodzi dzinoyerera,
  Anorova ruvanze nomuseve;
  Berdysh ine shaft pavhu rakanyorova:
  "Iwe uri goy, amai nyika ine unyoro,
  Unopararira kumativi ose
  Iwe vhura, bhokisi rebhokisi,
  Tendeuka, dhamu regoridhe!
  Iwe simuka, simuka, Orthodox Tsar,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Tarisa mhuri yako
  KuRussia Tsvene, kuna Amai Moscow,
  Moscow-amai, nherera!"
  Vasikana vanozviimba uye vanopwanya maGermany. Vanofamba pamusoro pezvitunha vosiya nzira ine ropa nemakonye. Hezvinoi vasikana. Uyewo mukati metangi vanenge vakashama, mune zvipfupi zvimwechete uye vasina shangu. Asi vasikana vakanaka chaizvo.
  Uye maGermany anotambura kurasikirwa kukuru kubva mumoto wavo. Pfuti dzemuchina dzinorema uye dzinokurumidza kupfura. Uye vasikana vakachenjera zvikuru. Hondo yetsarist yakanga yakashongedzerwa zvakakwana.
  Kune zvakare masayendisiti echiJuda anoshandira Russia. Heino simba guru Ilya Muromets-7 bhomba munyika panguva iyoyo achibhururuka kunobhomba maGermany. Ndege yekutanga pasi rose ine injini gumi nembiri. Gumi nesere pfuti nematani makumi maviri nemaviri emabhomba. Heino mota.
  Parizvino chete mune imwe kopi.
  Uye zvakare muchikwata chemusikana. Uye anenge akashama, mune imwe sutu yekugezera. Yakanyanya kunaka uye inoyevedza.
  . CHITSAUKO #13
  Warrior crew mukuru weIlya Muromets-7 bhomba, Valentina. Yakanaka kwazvo uye yakakombama blonde. Izvo zvinodikanwa kuti mota inonoke uye ivhare iyo yeGerman bunker nekukanda kwakaringana bhomba.
  Varwi vaHitler vakasimba uye vane chirango. Vanopfura kuSoviet uye Russian monster. Asi varwi vanorova vachipindura. Pfuti dzemuchina sere dzinotsvaira chaizvo varwi veGerman. Mauto emauto eGermany akabvarurwa ari kuwa.
  Achitungamira moto, Lada ane bvudzi regoridhe anochema zvinodya nyama. Mwanasikana akatobvisa bra kuti anyatso concentrate. Ndokuzunza zunza chipfuva chake. Kungonaka kukuru. Nyasha zhinji uye nemazvo mazviri. Lada pachake akaonda, asi ane sinewy, uye chiuno chakaonda, senge wasp.
  Galina arikuridzawo pfuti dzemuchina kumaGerman. Uyewo musikana, zvose akanaka uye curvy. Netsoka dzakashama anodzvanya zvinobatidza. Uye chiso chakanaka kwazvo. Kwete murwi, asi musikana akanaka chete.
  Galina anoti, achinyemwerera:
  - Kubwinya kwababa vaTsar Joseph Vissarionovich!
  Ane hukasha uye akanaka, ane goridhe bvudzi bvudzi, Lada anosimbisa:
  - Ngatitsvairei Judhasi nemhindo!
  Valentina anotsimbirira tsoka yake isina kupfeka padanda. Bhomba retani rinowira pane imwe bunker yeGerman. Iri isimba rinouraya. "Ilya Muromets", inokurumidza kuitira kuti zvidimbu zvirege kuibata. Bunker inoputika, ichisimudza shongwe yehutsi.
  Vasikana vanodanidzira pamwe chete:
  - Hit! Vakapa Fritz!
  Uye kurova nekunakirwa netsoka dzisina chinhu. Hongu, ava vasikana vanokwanisa kukunda maGermany. Vanorwisa kurota nyika umo vanhu vasingazombourayi vanhu. Somuenzaniso, kana umambo hweSoviet Joseph Stalin anokunda nyika yose. Asi Russia, kana kuti USSR, inhengo yakasarudzika inogona kuve humambo husingagumi! Nekuti dzinza raJoseph Stalin rinogona kutonga kwemazana emakore. Uye mushure mekukundwa kwaMambo Nicholas II, pakupedzisira, Russia yakawana kugadzikana uye munhu wese akazobvuma kutendeseka kwedzinza.
  Uye zvino, tsar uye sachigaro weGKO, Joseph Stalin, uyo akakunda vanopikisa, ari kutyora misana yeGermany.
  Imwe yemafambiro akasimba eTsar Stalin ndeyekukwezva vakadzi kuuto. Uye mukadzi weRussia ndiye murwi anotyisa kwazvo munyika! Handizvo here!?
  Pano, somuenzaniso, pane murwi weSokol, mutyairi Alice anomhanyira. Musikana akanaka kudaro, blonde ane touch ye red mubvudzi rake. Musikana mutete, anenge akashama.
  Barefoot inotsikirira pedal, uye maneuvers. Anobva azvipfura. Anopfura pasi motokari yeGermany ine pfuti huru-yemhando. Anoita kuti atsvire ndokuti:
  - Ndakazvarirwa basa roumambo! Musikana wacho anotonhorera, uye neropa rebhuruu, hussars!
  Uye inomhanyisa kumhanya kwe "Falcon". Zvichida Russian, ndege yeSoviet, kunyange kana isiri jet, mune dzimwe nzira dzakanakisisa munyika.
  Uye nechekare mberi, tangi inorema uye yakanyanyisa yakagadzirwa nemuzukuru weMendeleev mukuru yakaonekwa. Muchina une pfuti mbiri dzinopfuta nekukurumidza uye gumi pfuti. Uye vasikana vanobatawo colossus yakadaro.
  Uye tangi yeRussia iri kuuya, ichiparadza maGermany. Uyezve, ine injini yedhiziri ine simba, uye inofambika uye inomhanya.
  Vasikana vari mutangi vanoimba;
  Russia yedu inodiwa naMwari,
  Rupo rwakapfuma nyika...
  Zvakanaka, madzimambo akawedzera kunaka, akanaka kwazvo -
  Baba Tsar Stalin-paradhiso!
  Uye matangi ematangi anopwanya mauto eGerman. Chaizvoizvo ura hwave kutokambaira kunze uye hova dzeropa dzichiyerera kubva mumakonye.
  Mutungamiriri wetangi, Tatyana Krupskaya, anoti:
  - Hongu, isu tichahwina kuRussia!
  Musikana, nenzira, ndewemhuri yemuchinda, asi anorwa ari panty chete. Asi akanaka kudaro. Ane simba guru romukati.
  Netsoka yakashama, musikana anodzvanya pedal ndokuti, achibudisa mazino ake, uye kuseka.
  - Iwe ndiwe mukuru Tsar Joseph Stalin!
  Uye varwi vane chokwadi chekuti vachasvika Berlin patangi yakadaro. Uye kuvimba kwevose varwi nevarwi kuri kuwedzera kusimba.
  Natasha, akabatwa nechido, akatanga kunyora uye kuimba. Vamwe vasikana vakapembera;
  Kuti Russia tsvene irwise mugove wedu,
  Tiri vasikana vane moyo hofori...
  Iyo fascist yenyika yeSoviet yaida
  Asi neRombo tinogara takabatana varwi!
  
  Dai Russia yedu ive mukubwinya kusingaperi,
  Mapoka eGenghis Khan haazotikunde ...
  Kurwira Nyika yeMai uye usatya,
  Tichapwanya chero asingatendi!
  
  Isu tinokotama mafashist ane chisimba munyanga,
  Nditende, hapana achakunda Russia ...
  Pamusoro pazvo, Jesu Mwari Wokumusoro-soro anesu,
  Uye usatakura Fritz zvisina maturo!
  
  Munhu wose anoziva kuti Baba vakapiwa kwatiri.
  Nekukunda kwehasha usingazivi rima...
  Satani anotyisa akaburitsa mazino ake,
  Shirt yatota muropa!
  
  Kune nhengo yeKomsomol hapana izwi mbwende,
  Kune vasikana, zvipingamupinyi hazvina kukosha ...
  Mwari muchena achatibatsira Jesu,
  Kusafa kuchava mubayiro mukuru kwazvo!
  
  Takarwa neushingi pedyo neMoscow,
  Kunyangwe maGerman vachishandisa simba rinoshamisa ...
  Kurwa hafu ndisina kupfeka shangu
  Uye ndinotenda kuti kukunda kuchamirira zvechokwadi!
  
  Hukuru hwevarwi veRussia hunorarama,
  Uye haazombopi maNazi ...
  Ticharega Fritz nehasha mukushandisa,
  Chii chisina kusimuka zvakanyanya tsvina madhiri!
  
  Hongu, Hitler, une mano uye ane mano,
  Kukwanisa kunyange kutora hafu yenyika ...
  Asi Stalin zvakare igondo rine ushingi,
  Usazviita chidhori!
  Kwete nhengo dzeKomsomol, ziva kusadzokera shure,
  Ivo havatombotyi chando ...
  Uye iyo Fritz ichakurumidza kushanduka kuita mutambo,
  Mushure mezvose, vaRussia vagara vachikwanisa kurwa!
  
  Russia ndiyo Nyika yerudo,
  Uye ndichaita chipo checommunism...
  Hapana chikonzero chekuvaka chiyero paropa
  Nekunyemwerera kwekusanyara revanchism!
  
  Hongu, Fuhrer anoda kutitora pahuro,
  Uye kutenderedza Russia pamusoro pese scaffold ...
  Asi isu tinorwa nehasha kune vashanu
  Mushure mezvose, Stalin anesu ane jasi neheti!
  
  Iye murwi mukuru, munhu wese anoziva
  Uye nhengo dzeKomsomol dzinogara dzisina shangu ...
  Uye isu tichafambisa Hitler mundebvu,
  Mabraids edu arikutsva nekupisa kwakajeka!
  
  MaWarriors ndiwo magumo edu,
  Tichapwanya iyo huru Panther ...
  Kunyangwe Adolf akagadzira mhirizhonga yakaipa,
  Tichamuratidza zvakajairwa uye chiyero!
  
  Hakuna Stalin akangwara uye akasimba,
  Ndiye mutungamiri wenyika yehofori huru...
  Uye iwe unorova Fritz akasimba, musikana
  Mushure mezvose, isu tinogara takabatana muhondo!
  
  Zvekubudirira tinovaka nhevedzano yese,
  Kuvavarira nyeredzi seshiri ine mapapiro inomhanya...
  Uye kuchave nemhedzisiro inonzwika,
  Vasikana vakadai, makondo anozvikudza!
  August 1947 akanga ava kusvika kumugumo. Husiku hwakanga huchirebera uye mazuva achipfupika. Vasikana nguva nenguva vanodzora kurwiswa kwevaNazi. The Great Patriotic War yave ichienderera kwemakore akawanda kudaro. Ingori muedzo wakaipisisa uye wakaoma. Izvo zvisingagoni kuenzaniswa nechinhu chipi zvacho. Anoshanda zvakaoma zvikuru kwamaawa gumi namashanu kana kuti gumi namatanhatu pazuva, uye anodya pamakadhi okugoverwa, ane nzara pedyo nokuneta.
  Zvechokwadi, muuto rinoshanda zviri nani zvikuru kupfuura kumashure. Uye vasikana vanogona kukoira kwechinguva chidiki pane kunyarara kupfupi.
  Natasha netsoka yake isina rutsoka yakaburitswa, yakagadzirwa ega:
  Mauto eRussia akasvika paOder. Hondo yetsarist yaNicholas II yakatokunda kukunda kwakawanda. Maguta mazhinji eAustria-Hungary akatorwa, hondo dzakarwiwa muBudapest. Ndekupi kumwe kwakaramba vaHungary. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava, uye akati wandei mamwe misha.
  MaGermany akatambura kurasikirwa kukuru uye akadzokera shure. VaAustria vakarega mauto ose uye kunyange mapoka. Uye nemireza yakasimudzwa pasi pe orchestras. Hondo yakaenderera mberi, sekunge mune ngano - zvinofadza neropa shoma uye mune dzimwe nyika.
  Kunyangwe kazhinji Russia yaisawanzoita rombo rakanaka panguva yekukunda. Uye dzinenge hondo dzose nokukunda zvakapiwa kuvaRussia neropa guru.
  Zvichida Oleg ainzi Prophetic nokuti akakwanisa kumanikidza Byzantium kuzvipira pasina ropa?!
  Chero zvazvingava, Nicholas II akati basa reMukuru.
  Vasikana vakabuda vachienda kuOder. Matsutso atosvika. Makapeti egoridhe emashizha.
  MaWarriors akatsika makapeti. Ndokunyura mumvura.
  Veronica, achiputika murwizi, akabvunza Victoria:
  - Iwe unofunga kuti tsar ichapa nyika kune varimi mushure mehondo?
  Musikana wekuraira akadzungudza musoro.
  Sei varimi vachida ivhu?
  Veronica akaseka ndokuti:
  Ehe, havagone kuzvibata vari vega. Asi kune vakuru vebhizinesi vakasimba vanogona kudhonza.
  Victoria akapindura nehasha:
  - Pano vachatengesa nyika nechikwereti. Pamwe zvichava nani saizvozvo.
  Juliana akapinduka mumvura ndokuti:
  - Zvingangodaro, zviri nani kuti varidzi veminda vawane ivhu. Vanokwanisa kufambisa mapurazi makuru nekushandisa matirakita. Yakavanzika, kugadzirwa kwakakura ndiko kwakanyanya kushanda!
  Veronica akabvuma achizeza achiti:
  - Pamwe. Asi izvi zvinogadzira kukosha kwakawedzerwa!
  Juliana akaseka ndokuti:
  - Asi kushanda zvakanaka kwakakura!
  Victoria, uyo aiva nechinzvimbo chemukuru, akataura achinyemwerera:
  - Inosimudzira budiriro. Uye zvinobatsirei kupa nyika kune murombo, uye kunyange munwi. Ndiye muridzi wemunda anodyisa hafu yenyika nechingwa cheRussia! Nyika yedu yakapfuma kwazvo!
  Veronica akabvumirana nazvo:
  - Hongu, Russia yakapfuma uye hupenyu huri kuita nani! Somuenzaniso, mukoma wangu anoshanda pafekitari yePutilov saforomani. Uye ane muhoro wemazana matatu rubles, asingaverenge mabhonasi.
  Victoria akaumburuka uye, mukuyemura, akarova tsoka yake isina kupfeka pamusoro pemvura uye akaruma:
  - Ndizvo zvarinotaura! Russia iri kusimuka! Uye nokukurumidza ichawedzera kusimba!
  Vasikana vakatuhwina muOder, ndokumboita nyaya. Anna akabvunza vasikana:
  Unofunga kuti chii chakatimirira kana tafa?
  Juliana akanyemwerera ndokupindura:
  - Vasingatendi Mwari vanoti - kusavapo. Uye chitendero chinodzidzisa - mweya uchaenda kuna Mwari, uye Iye achasarudza kupi kuenda kudenga kana kuhero.
  Veronica akabvunza Juliana:
  - Unofunga kuti kuna Mwari here?
  Musikana akarova mvura netsoka yake, akasimudza masaisai ndokupindura.
  - Kutendeseka, handizivi. Kune makakatanwa anotsigira uye anopikisana naMwari. - Musikana akaputika zvakare ndokuona. - Zvechokwadi, hapana mhinduro kumubvunzo uyu, asi iwe unogona kuunza zvakasiyana-siyana zvekukakavara.
  Victoria akabvumirana neizvi:
  - Zvechokwadi zvakasiyana chaizvo. Uye chii chiripo kutaura nezvazvo. Ini pachangu ndinofunga kuti sezvo tichikunda, saka Mwari, chokwadi, ariko! Asi pane dzimwe nguva pataizviwana tava pasi peMongol-Tatars. Zvino mubvunzo ndowokuti - Mwari Wekumusoro-soro aivepi?
  Juliana akataura achinyemwerera:
  - Asi pane chimwe chinhu chakaipisisa kupfuura joko reMongol-Tatar!
  Victoria akashamisika
  - Chii chakaipisisa kupfuura Mongol-Tatar joko?
  Juliana chaizvoizvo akati:
  - Kuchembera! Chii chingave chakaipisisa kupfuura kukwegura!?
  Victoria akabvuma kuti:
  - Hongu, zvichave zvakaipa chaizvo!
  Vasikana vakabva vanyarara. Zvaivanyadzisa kutaura nezvazvo. Vasikana vakaitora ndokusvetuka kubva mumvura yaitonhora. Vakamhanyira voga, vachipenya mativi ose, vasina zvitsitsinho.
  Marusya akamhanya navo ndokubvunza achisekerera.
  - Asi ndinoshamisika, nei tichida kukwegura? Zvinofanira kunzi hazvina hunhu!
  Victoria akabvumirana neizvi:
  - Kupenga chaiko! Zvakanakisa kuva nekusingaperi mudiki uye uine hutano!
  Vasikana vacho vaive vakapusa uye vanosetsa, vachitenderera mune dzimwe nguva.
  Veronica achinyemwerera uye, achinyemwerera, akati:
  - Hongu, uto redu vasikana vane simba! Uye isu tichava muchimiro chakanaka!
  Musikana ndokudongorera shamwari dzake. Vese vakabva vati bvuu kuseka nenyemwerero, mbira.
  Juliana akakurudzira:
  - Ngatiwane mvura mhenyu uye tive vasingafi zvechokwadi! Zvichanaka kwazvo!
  Vasikana vakafinyama ndokutswinyirana ziso.
  Victoria akabva ataura, achiburitsa mazino ake, achiona:
  - Hongu, zvingava zvakanaka kuwana nzira yekusachembera. Zvingave zvakanaka uye zvakanaka sei!
  Musikana akafungidzira nyika ine vamwe tsvarakadenga uye majaya. Zvichida kunyange zviri nani pasina ndebvu, kuitira kuti zviso zviwedzere kunaka uye zvakanaka.
  Veronica akapindura achitura befu.
  - Hongu, ichi ndicho chinhu chinoshamisa kwazvo chinogona kuva munyika! Tinoda hudiki nechiedza chisingaperi.
  Musikana ndokuseka, achibudisa mazino ake akanaka.
  Victoria akasvetuka ndokuti:
  Ngatipedze kuchembera chaiko! Izvi hazvigamuchirwi! Miviri yevanhu haifanire kuchembera!
  Veronica, achinyemwerera uye achisvetuka, akaimba:
  - VaColonel, pane kuchembera! Hazvisi nani kufira Russia! Nekuda kwehushingi nekukudzwa - handisi kutamba! Akapindura - kuti ndiri mutsvuku? Handidi!
  Vasikana vakatowedzera kuseka. Rakanaka kwazvo.
  Juliana akakurudzira achiseka:
  - Uye ngatidzorerei vakadzi vese vakuru! Kuti zvese zvinopenya sezuva!
  Victoria akabvuma, achisvetuka kumusoro:
  - Kune Nyika yaamai naNicholas Mukuru!
  Anna, murwi ane bvudzi dzvuku, akataura achiti:
  - Asi zvakafanana, masisita, kunyangwe minamato, musave vadiki. Kunyange zvazvo vaine mweya mutsvene. Saka unotanga kufunga kuti, kururamisira kwaMwari kuri kupi?
  Victoria akatura befu ndokupindura:
  - Kugomera kunomira pasi rose ... Uripi muridzi, kupi?
  Veronica akaimba nehasha:
  Kune vanhu vakuru vakawanda
  Ane mabasa anorarama kwemazana emakore ....
  Kune shiri dzakawanda dzakajeka kumeso,
  Chii chinonzi chisingafi!
  
  Uye magamba mune epics,
  Vakakunda mhomho ipapo ...
  Russia ichabereka simba guru,
  Basurman muhondo achabvarura!
  
  Asi gondo rimwe rine misoro miviri,
  Tsar Rule ane mbiri Nikolai...
  Anopenya pasi pedenga;
  Iwe munamatire, enda!
  
  Mambo weRussia yose
  Chii chakasimudza rudzi rwenyika ...
  Basa chairo
  Zvekufambira mberi uye zvekare!
  
  Akakunda maJapan muhondo
  MaGermany akakundwa kamwe chete ...
  Inzwi revasikana rine ruzha,
  Nikolay Ishe wedu!
  
  Uye mambo wedu haangatenderi pakurwa;
  Mukuvaka hombe hombe...
  Anorova vadzivisi kwazvo;
  Uye zvakazoitika kuve kurongeka kwehasha!
  Karwiyo kakanaka kakasimudzwa nevasikana vakabatana. Ndivo vaimbi vakadadisa uye vane muviri wakakwana. Vane rwiyo rwakanaka kudaro.
  Hongu, vasikana vanoshamisa.
  Saka Natasha anopenya, akanyanya kunaka pavasikana, akanyora.
  Pano anomanikidzwa kumira uye kupfura ndege yeNazi. Anokanda girinedhi netsoka isina chinhu. Anopfura pasi murwi wechamupupuri ndokuti:
  - Kukunda!
  Zoya zvakare anopisa uye anopfura zvakanyanya nemazvo. Inopfura pasi ndege yefascist uye inodzvova:
  - Kune communism, nyika yeSoviets!
  Uye chitsitsinho chake chakashama, chakatenderera chinokanda pasuru inoputika.
  Inotungamira moto uye Augustine. Akanaka, ane tsandanyama uye ane tanned musikana. Uye bvudzi rake dzvuku remhangura rinopeperetswa mumhepo senge banner yevashandi.
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, sekunge kukanda girinedhi nesimba rinouraya, simba rinoparadza zvakanyanya.
  Uye kurira:
  - Kune Nyika yeBaba uye rusununguko kusvika kumagumo!
  Svetlana anorwawo nekasango. Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, anokanda magirinedhi ane simba guru rekuuraya. Uye anobvarura vadzivisi kuita zvidimbu zvidimbu.
  Uye kuchema:
  - Nekuda kweCommunism Huru!
  Uye sezvo mutauro ucharatidza. Uye nechitsitsinho chisina kuchena, chakatenderera, chepinki, musikana achapa mukati mebhokisi rinoputika.
  Ngationei kuti vasikana ava vari kurwisana zvikuru.
  Warrior class - super!
  September 1, 1947 muThird Reich akapemberera makore masere kubvira pakatanga Hondo Yenyika II.
  Hitler nevakuru vake vakapemberera chiitiko ichi pamwe chete nemabiko nekutamba uye kurwa kwe gladiator.
  The Fuhrer akagara pacheya yeumbozha uye akatarisa vasikana vachitamba.
  Vakatanga vabuda vakapfeka hembe neshangu, ndokuzotanga kubvisa.
  Vasikana vakabvisa hembe neshangu. Uye zvishoma nezvishoma vakaramba vari mupanty chete uye vasina shangu dzekutamba vachitamba.
  Vainge vakanakawo chaizvo.
  Fuhrer akagomera kunge nguruve yemusango, ndokusvetukira pachigaro chake. Asi aya achiri maruva chete.
  Apa vasikana vakatamba ndokutanga kurwa.
  VaNazi vakatangazve kudya uye kuisa mabheti.
  Tafura yeFuhrer yaive yeumbozha, uye pairi paive nemidziyo yakapfuma, ine zvinhu zvakasiyana-siyana zvinonaka.
  Hitler akadya muchero nekunakidzwa.
  Chimiro chake chakanga chiri pakati nepakati, uye chisinganyanyi kufara. Hondo yakaenderera mberi uye mumwedzi ichangopfuura kuramba kweRed Army kwakawedzera.
  MaRussia aive neT-54 tangi nyowani, yaive yakashongedzerwa zviri nani uye yakachengetedzwa uye yaigona kuramba maNazi. Uye iyo inotyisa IS-7 yakaonekwa. Ehe, tangi yekupedzisira inodhura zvakanyanya uye yakaoma kugadzira uye, mumusimboti, haigone kugadzirwa-yakawanda.
  Asi cannon yake inokwanisa kupinda mumatangi eGerman. Uyezve, kunyangwe iyo nyowani-IS-7 muchina ukasapaza, uye projectile ichipinda mune ricochet, inokwanisa kuita kuti isagone.
  Saka USSR yatova nerimwe simba.
  Asi vaviri vokutanga vanomhanyira munhandare. Vana vanotanga kurwa. Vakomana vaviri vemakore gumi kana gumi nerimwe vane matridents nemambure vakasvetuka kubva kune rimwe divi. Vakanga vari mutuhwihwi tutsvuku tumwechete.
  Vakamhanya vachipenya zvitsitsinho. Vakakotamira Fuhrer, vachikotama misana yavo yaifamba.
  Miviri mitete, ine mhasuru yevakomana vadiki vachiri kutsvuka vasingagoni kunzi pwere.
  Hitler aifungidzira vachizvamburwa, kana kuti kupiswa nezvitsitsinho zvavo zviduku zvakaurungana negunguwo-izvo zvaizotonhorera.
  Uye pano vamwe vakomana vaviri vane minondo nenhoo vari kupera. Uyewo asina kupfeka uye asina shangu mune bhururu yekushambira yebhuruu. Asi chombo chavo chine asymmetrical.
  Vechidiki vakatanga kubheja.
  Vakomana vacho vakaenzana paurefu nezera. Kusarudzwa kuve kunonakidza. Mativi ese ari maviri acharwa kusvika parufu. Kunyange kana vakaregerera, ivo vachatambudzwa muimba yepasi nekusungirirwa cauterization yezvitsitsinho.
  Heano mabheti. Hitler anosimbirira pakuvanzika kwemitengo. Zvikasadaro, zvakatipoteredza hazvizoshinga kuisa pamusoro peFuhrer.
  Uye saka zvirinani kurwa hakuzokurukurwe.
  Uye mativi ose maviri ngaarwe.
  Vakomana vakadhumana vachibva varovana bakatwa netwutatu. Zvaiva pachena kuti vakanga vasina kunyatsodzidziswa, asi vaiva nepfungwa. Vakabata mumwe nomumbure, uye ngatibayei vana vatatu. Asi ipapo mukomana wacho akagamuchira bakatwa papfudzi. Uye pakava nekukwenya.
  Vana vakaramba vachibaya nekuchekana. Ropa rakadeuka pakarepo. Uye tsoka dzevakomana dzakasara dzakatsvuka, matsimba anoyevedza.
  Fuhrer aifarira apo vakomana vakaurayana. Uye kana vachicheka uye kucheka pasina tsitsi.
  Apa vakomana vakanga vatokuvara, uye mumwe wavo akanga apera. Uye vakamhanyira kune wechipiri neminondo. Vakazomupedzawo vachimumanikidza kuti adzikame. Ndaisatombofanira kukumbira nyasha.
  Zvitsitsinho zvevakomana vakanga vaurayiwa zvakapiswa, uye zvakanga zvakasungwa nezvikokovonho. Ndokuzvuzvurudzwa kumakarwe.
  Vapukunyuki vaviri vakapfeka panty yeblue vakapindura uye block block. Ivo, zvakare, vakabaiwa nematatu.
  Hitler haana kufara zvikuru nekurwa uku, uye akati:
  - Ehe, chimwe chinhu hachina kubata zvakadaro! Tichatora riini Stalingrad?
  Mainstein akapindura achinyemwerera:
  - Kurwiswa kwatotanga, uye mauto edu panguva ino akagadzirira zvirinani!
  Fuhrer akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Ndinotenda! Taita basa guru!
  Guderian akati:
  - Kusvika ikozvino muUSSR, iyo T-54 inogadzirwa muhushoma, uye isu tine mukana wakakura sematangi!
  Hitler akabvuma kuti:
  - Ehe tinazvo! Asi tinogona kurasikirwa nazvo!
  Guderian akati nechivimbo:
  - Iyo piramidi tangi inokwana pachayo, maRussia haazokwanisi kuzviita nani!
  The Fuhrer akaombera maoko ake:
  - Tingatoona kurwa!
  Panguva iyi pakapinda mumwe musikana akanaka aiva nebvudzi jena munhandare. Ainge akapfeka tambo bikini. Uye zvechokwadi vasina shangu uye zvakanyanya sexy.
  Hitler akati:
  - Murwi mukuru!
  Uye muvengi aive akakodzerawo munyaya iyi yebheya rebrown. Yakakura uye ine ngozi.
  Musikana aive akapakatira bakatwa nebanga. Uye akareba, ane tsandanyama, atove murwi ane ruzivo.
  Akamonya tsoka yake isina kupfeka ndokuridza kamhere:
  
  Vaya voda kufa vanokukwazisai!
  Hitler akadanidzira achiti:
  - Kwete! Ndinoda kuti urarame!
  Musikana akanaka akagutsurira musoro.
  - Achaedza!
  The Fuhrer akaita bheji, ndokupopota:
  - Bet pabere futi, zvikasadaro isu hatihwine chero chinhu!
  Mabheti akafamba nekudzvanya mabhatani. Hitler akatora muto weorenji umo ice cream yakayangarara.
  Hondo yakatanga ... Bere rakanga rava nenzara uye nehasha uye rakarwisa nehasha. Musikana akaribvisa nebakatwa, ndokusuduruka parutivi. Bere rakadzvova richiita zvekumhanya. Uye mhare yakashanduka zvakare.
  Ari kukurumidza chaizvo. Vanocheka nebakatwa kumeso. Asi chikara chichatendeuka uye chikochekera musikana wegladiator nemaoko ake padumbu. Pakatsikirirwa paive nemakwarwa ane ropa.
  The Führer akataura nemufaro:
  - Kurwa kwakanaka.
  Uye akabvunza Speer:
  - Unogona here kuwedzera kugadzirwa kwe diskettes?
  Minister of Armaments and Munitions vakapindura nechivimbo:
  - Chokwadi tinogona! Kunyangwe tekinoroji pano yakaoma. Asi michina iyi haina kurasikirwa nekurasikirwa, kunze kwekuparara. Uye nhamba yavo mumapoka iri kuwedzera.
  Ukuwo musikana akanga achitema bere. Akarutsa ropa. Ndokupotsa banga muziso. Uye zvakanga zvatouraya. Yakakwenya mwanasikana neshungu, chikara chiya chakanyarara.
  Akairasa achibva asimuka. Yakaisa rutsoka rwayo rwakashama pamusoro pebere, ikaomba.
  -Victory!
  Bhurocha rakabva rabuda munzara yechikara uye mazamu ake ari pamhene nekukwenya kumberi. Uye cheka musana zvishoma. Asi hachisi chinhu chakakomba. Asi musikana ari kubuda ropa. Uye kubva kune bere uye zvachose dhaka.
  Hitler akamutsvoda ndokuti:
  - Iwe wakanaka!
  Mushure mezvo mudzvanyiriri mukuru akaraira:
  - Mupe mubairo nemuchinjiko wesimbi musirivheri, uye umutumire kunzvimbo yekutandarira kwemazuva matatu!
  Pashure paizvozvo, musikana wacho akaenda agutsikana zvikuru.
  Varwi vakarwa zvakare. Panguva iyi vakomana vaviri vemakore angangoita gumi nevaviri vakabuda vachirwisana nemusikana aive nemasaber maviri. Vakomana vaive neminondo mipfupi nenhoo.
  Hondo iyi yaive mumadhamu mamwe chete, kusanganisira nemusikana. Hondo yakavimbisa kuti inofadza.
  Musikana akafamba zvakanaka, asi vakomana vakanyatsodzidziswa. Uye kurwa kwaiva kwemakwikwi.
  The Fuhrer akabvunza Guderian:
  - Iyo IS-7 tank yakanaka here?
  Mutungamiriri uye strategist vakapindura vakatendeseka:
  - Kwete mota yakaipa! Kunyange 128-millimeter cannon haitore pahuma. Chete chombo chitsva uye chichiri chisingawanzoitiki chepamusoro-soro chinogona kupinda mairi. Uye ipapo iwe unoda yakakura caliber uye uranium musimboti.
  The Fuhrer akaseka ndokuti:
  - Stalingrad haifanire kuitika zvakare!
  . CHITSAUKO #14
  September 2, 1947, hondo dzinotyisa dzakaitika muguta reVolga. Vakadzi sniper battalion pasi pemurairo weCaptain Natashka Kaktusova vakatora nzvimbo yekudzivirira mumatongo paVolodarsky Street. Vasikana vane pfuti dzemuchina nepfuti, vakasungwa nemasumbu emagirinedhi, vakavanda kuseri kwematongo.
  Natasha pachake akapfeka hembe dzine mavara pamuviri wake, mubhurugwa mupfupi, uye asina shangu. Musikana akanaka uye akakombama, ane mahudyu akasimba, chiuno chitete, bvudzi pfupi pasi pehafu-bhokisi. Chiso chinonyatsoratidza, chine chirebvu chechirume, maziso ebhuruu akaparadzana. Bvudzi rakatsvuka rakatsvuka neguruva, chipfuva chakakwirira, kutarisa kwakaoma. Captain Natasha ave achirwa kwemakore anopfuura mashanu uye pasinei nehuduku hwake akaona zvakawanda. Makumbo emusikana akavharwa nekucheka uye mavanga. Musikana anokurumidza kufamba asina shangu pane bhutsu dzakakasharara uye dzakapfava.
  Iyo chete isina chinhu inonzwa kuzununguka kudiki kwevhu, inonyevera nezvepedyo yemugodhi, uye mai ivhu pacharo rinowedzera kutsungirira. Kune rumwe rutivi, tsoka dzemusikana dzakava dzakaoma, uye vakanga vasingatyi simbi inopisa, kana marara anopinza ematongo, asi kune rumwe rutivi, havana kurasikirwa nekunzwa uye kushanduka, kunyevera kuburikidza nekutinhira kwekufamba kwe. matangi.
  Inotapira Natashka akabata grenade ine kuputika pasuru yakasungirirwa pairi. Izvo zvinodikanwa kukambaira kune inotyisa yeGerman tank "Shumba", kudiridza mumigwagwa nepfuti yemuchina.
  Mirabela anokambaira ari padivi pake. Uyewo vasina shangu, saka vasikana vose kubva kuhondo vakabuda kubva kubhutsu, vachitevedzera mukuru wavo. Huruva dzake dzinorodza apo musikana anokambaira nemakumbo mana. Bvudzi reyero raMirabela rakanyangara uye rakareba... Kakufinyama. Musikana pachake mutete, mutete, mudiki muchimiro. Anogona kunyange kukanganisa musikana, ane mapendekete akamanikana uye musoro unoratidzika kuva mukuru.
  Asi Mirabela akatosangana nezvakawanda. Akakwanisa kushanyira kutapwa kwefascist, akapona kutambudzwa kwakashata, uye migodhi, kubva kupi, nechishamiso chisinga nzwisisike, akakwanisa kutiza. Asi ukatarisa huso hwake hudiki, hunyoro, haungamboti akarohwa netsvimbo yerabha pazvitsitsinho zvake, mvura yakapfuura nemuviri wake.
  Mirabela anopfura ... Murwi weThird Reich, mune iyi nyaya muArabu, anodonha akafa, muromo wake uchisimudza jecha nemarara.
  Natashka inotsvedza boka remagirinedhi pasi pemurwi wemarara. Ikozvino "Shumba" ine matani makumi mapfumbamwe ichakambaira pano yoifuridza. Maziso ebhuruu emusikana uyu anon"aima kumeso kwake semasafire, akatsvuka nokutsva nezuva uye neguruva.
  Chiitiko chinoratidza kuti tangi yakachengetedzwa zvakanaka ikozvino ichachinja chinzvimbo. "Shumba" ine 100 mm parutivi zvombo, uye kunyange pakona. Makumi matatu nemana haakwanise kupinda mairi, chete inorema ISs, kana SU-100s, kana T-54s ine mukana. Asi makonye ndiwo chinangwa. Chinhu chikuru ndechekunyima mota kufamba ...
  Svetlana anopisa kuputika kubva muchina pfuti ... Murwi, hapana anoziva kuti ndeupi rudzi, anowira pasi. MaGermany, akunda mazhinji eMabvazuva eHemisphere, vanokoshesa ropa reAryan uye vanokanda mauto ekoloni muhondo: maArabu, maAfrica, maIndia, maAsia akasiyana-siyana, uye maEurope. Huwandu hwemaPoles hwakawedzerawo - avo vakajaira kubva pakuzvarwa kuvenga Bolshevik Russia. MaUkraine nyika, uye Don Cossacks, uye Chechens, uye yose Caucasian Khaganate vari kurwa pano. Hitler akamutsa nyika yose.
  Vavengi vakawanda...
  Svetlana anonzvenga neungwaru pfuti yemuchina. Bara rakapotsa ratsemuka, kusviba kubva muguruva, chitsitsinho chakaurungana, chisikana. Kaputeni tsvarakadenga akatonzwa kufara nekubhururuka kwakaita chipo chemhando huru. Musikana akaseka zvake, achizevezera:
  Kunyange bara haringatimise!
  Mirabela anopfura kumashure ... Mumwe musikana Angelica - ane tsvuku-tsvuku, pamusoro peavhareji urefu, uye muscular, pasinei nekugoverwa kuduku. Zvakare musikana akanaka kwazvo, ane chiuno cheumbozha, chiuno chakasungirirwa, kwete echikadzi mapendekete akafara, uye mazamu akakwirira.
  Angelica ari kurwa akapfeka zvikabudura zvake, jasi rakabvaruka kuita zvidimbu, uye richiputsika kuita guruva, uye mayunifomu matsva haaunzwa mhiri kweVolga. Mwari ngaadzivise kuendesa zvimwe zvombo, uye donhwe rezvokudya, kumauto eSoviet akanga aneta.
  Saka Angelica anenge akashama, makumbo akakwenya, kunyanya mabvi. Imwe shrapnel yakarova pasi petsoka yerudyi, uye inorwadza, yakaoma kufamba.
  Bvudzi dzvuku, ane guruva, akashama Angelica anomonyorora kunaka kwake, asi panguva imwechete chiso chakaoma. Musikana, achipfura, anoti:
  - Ishe, Moscow naStalin vari pamusoro pedu!
  Uye anogura maNazi anorwisa, iye pachake asina nguva yekudzokera shure.
  Matongo nemigwagwa yakamanikana inoita kuti zviome kuti matangi eGerman anotyisa atendeuke. Heano anenge mazana maviri ematani "Makonzo" uye haagone kupfuura zvachose ...
  Sezvaitarisirwa naSvetlana, "Lev" akatyaira zvishoma, akazviviga mumurwi wemarara. Pakaita kuputika. Gonye rakaputika, ma roller maviri akanga akuvadzwa akabhururuka.
  Tangi rakanga rakuvara rakamira uye goko rakabhururuka richibuda mudhiramu raro...
  Pane imwe nzvimbo yakatinhira nechekure, ichisiya matongo. Blonde Svetlana, senyoka akaridza muridzo.
  - Ndiko kuverenga kwangu! Akavhura account...
  Musikana-kaputeni anomanikidzwa zvakare kukambaira achienda. MaGerman nemasatellite avo havagone kushandisa hukuru hwavo hwehunyanzvi mumarara. Kuburikidza nekukanganisa kwaHitler akasindimara, mhomho yeReich yechitatu yakabatikana muhondo dzenzvimbo muguta rakakura uye rakanyatsosimbiswa.
  Mirabela anokanda girinedhi. Kuvamanikidza kuti vaite dzimwe nguva maGerman akadonha kana maArabu, vachitendeuka. Mumwe wevarwi veNazi anobvarura ruoko rwake, ndokurembera parwuri, wachi yeChirungu ine kambasi.
  Mirabela anoti achinyemwerera:
  - Zvaunoratidzwa nekambasi - nzira yekugehena!
  Uye musikana akanaka anozunungusa chimedu chekunamatira ceramics kubva pachitsitsinho chake chine guruva.
  Angelica anobvisawo guruva, nemazamu ake akasimba, akazara. Mazamo anenge matema nekuda kwetsvina nekukwenya. Uye edza kugeza. Zvekare iwe unofanirwa kuchera kana pfuti dzeGerman submachine dziri kunyora. Uye kambaira nenzira yeplastunski.
  Battalion yevasikana inobata zvinzvimbo zvavo, kunyangwe paine mabhomba. Uye vanobvarura mabhomba anorema, uye mabhomba anodonha kubva kudenga ... Asi hapana chinoputsa ushingi hweSoviet heroines.
  Pano Svetlana anoona kuti Panther inokamba sei. Zvakanaka, tangi iyi haisati ichityisa zvakare.
  Unogona kuibaya parutivi. Mwanasikana akahwihwidza, akapfira huruva yakakwira mukanwa make. Akatora girinedhi muruoko rwake, rakanga rakaremerwa nepakaputika. Unofanira kuverevedza usingaonekwi. Asi kune chiutsi chakawanda kumativi ose.
  Angelica akatanga kunyahwaira achizorora padhiri nezvigunwe zvemumakumbo nemagokora. Aiita kunge katsi iri kunyangira mbeva. Musikana uyu akarangarira hondo kubva muzhizha rinotyisa regore remakumi mana nerimwe, apo Wehrmacht yakapinda nekunyengera nzvimbo dzeUSSR. Haana kana musikana wacho, anenge musikana wacho aitya here? Pakutanga hongu, asi wobva wajaira. Uye iwe unotoona kuputika kunogara kuchiita mabhomba seyakajairika ruzha.
  Uye zvino yakaputika pedyo zvikuru. Musikana akarova mbama padumbu. Zvimedu zvinomhanya zvichibva kumusoro sezvinoita boka renyuchi dzomusango. Angelica anozevezera nemiromo yakatsemuka:
  - Muzita rokururamisira, Ishe;
  Musikana uyu anomhanyisa kukambaira kwake okanda girinedhi nepasuru inoputika yakasungirirwa. Ikozvino inobhururuka mu arc. Kuputika kunonzwika, nhumbi dzakatetepa dzePanther dzinozvikweretesa. Iyo tangi yeGerman inotanga kupisa, iyo yekurwa kit inoputika.
  Svetlana anozevezera achinyemwerera:
  Mazvita Ishe Jesu! Ndinotenda mamuri chete! Ndinonamata kwamuri moga!
  Inopwanya panther. Radamburwa, hunde refu inovigwa mumarara. Nhumbi dzemberi, dzakavharwa kubva padivi rezvombo, dzakafanana nescoop.
  Svetlana, ane maziso, pachiso chakasvibirira kubva kuguruva uye kupiswa kwezuva, anopenya nemaruva echibage, anoti:
  - Iyo miouki yakawanda ine muvengi, inosimbisa kudzivirira kwedu!
  Angelica ane sexy zvakanyanya, mubhurugwa rake dema, uye asina kupfeka, ane guruva, muviri wakasimba. Musikana akangwara chaizvo. Anokwanisa kukanda shards dzegirazi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Zvino akakanda chimwe chinhu chakapinza negumbo rake rakanaka, rakavharwa neguruva. Uye yakanamatira, muhuro chaimo mefascist. Angelica akanaka akati:
  - Uye ini ndiri chiratidzo chepabonde, uye chiratidzo cherufu!
  Musikana, mushure mezvo akakamba zvakare, achipfura. Led moto uye Svetlana.
  Kaputeni werunako, Natasha, atema fascist, akarira:
  - Hupenyu iketani, uye zvinhu zvidiki zviri mazviri ndizvo zvinongedzo ...
  Mirabela akapfura, akacheka musoro waFritz akavhurika uye akawedzera:
  -Hazvigoneke kusaisa kukosha kune chinongedzo!
  Svetlana, zvakare kupfura nemazvo, akagonya:
  - Asi iwe haugone kuenda mumatenderera pane zvidiki ...
  Mirabela akapfura nemazvo uye akawedzera:
  Zvikasadaro, ketani ichakuputira iwe!
  Mumwe musikana Olimpiada, zvakare akanaka kwazvo, pamwe chete napiyona Seryozhka, vakagadzira mugodhi pawaya. Vaviri vacho vakamusundidzira... Mboro inonyengera yakapinda mugonye re "Tiger" -2. Uye kuti motokari yeGermany yakavharwa kwenguva refu ichaputika sei.
  Mukomana ane blond Sergei akati:
  - Yedu Russia, une bhakiti!
  Uye akange asina nguva yekusvetukira kumashure, achipenya, nezvitsitsinho zvitema, zvakadonha, kubva padenga rinodonha.
  Olympias akapuruzira mutsipa wemukomana ndokuti:
  - Iwe wakangwara kwazvo!
  Piyona wacho akaenda kumberi ndokukumbanira boka revakadzi. Mukomana wacho akasikawo. Semuenzaniso, akagadzira ndege kuti dzidonhedze ndege dzefascist dzinorwisa. Kana maFocke-Wulfs, kana TA-152s, asimuka, mhere-mhere inoshamisa inonzwika.
  MaGermany anorova kusvika pakuperekedzwa kweWagner symphony. Murwiyo wemhata wakadaro.
  Olympias anoti nekugumbuka:
  - Vachiri kuedza kutityisa!
  Mukomana wemapiyona akaimba nemapatho:
  - Murwi weRussia haatyi rufu,
  Rufu harungatitore pasi pedenga renyeredzi!
  Nokuti tsvene yeRussia icharwa zvakasimba,
  Ndakaisa pfuti huru kwazvo!
  Olympias, musikana murefu, ane tsandanyama, ane mahudyu akafara nemapendekete, mukadziwo zvake ari murombo. Mbatya dzakabvarurwa panguva yekurwa kuita mamvemve, makumbo akasimba akashama, vhudzi rinorukwa kuita mabraids maviri uye guruva rakawanda.
  Seryozhka ane makore gumi nerimwe chete, akaonda kubva kune kushaya zvokudya zvinovaka muviri, akakwenya uye ane tsvina mukomana, pasina chinhu asi shorts. Bvudzi romukomana rakabva raita jena, uye mbabvu dzacho dzinoratidza nepaganda rakatetepa, rakatsvuka uye rakasviba. Makumbo akarovera pasi zvakaipisisa, uye mukutsva, mavanga, nemapundu. Chokwadi, ramangwana rakaita kuti mwana asakuvara zvakakomba.
  Kurwisana nemamiriro ake ezvinhu, maOlympic anoita seakura uye ane mafuta, kunyange zvazvo musikana wacho asina mafuta zvachose, asi ane nyama yakasimba, yakadzidziswa pamapfupa. Uyezve, nzara yacho yaisaita seyaikanganisa chimiro chake uye chimiro chikuru zvachose.
  Musikana anopfura kubva mupfuti inorema yekurwisa tank. Mota dzeGerman hadzigone kubayiwa pahuma, asi pane mukana mumakwara.
  Uye "Shumba" yakakura, yakagamuchira kuputika kukuru mumotokari yepasi, yakatanga kupfutidza utsi semunhu anoputa.
  Seryozhka akaimba nehasha:
  -Stinky Fritz asina kufunga, akabatidza mudzanga pamusuwo! Chokwadi, akapinda mudambudziko guru!
  MaOlympia, achitaima nemhasuru, mhuru dzakarukwa ganda, anokunda kutamba kwepombi nemakumbo ayo akashama, akanaka. Musikana akaimba:
  - Zviso zvitsvene zveRussia zvinopenya kubva pachiratidzo ... Mwari ngaakurambidza kunyura kanenge chiuru cheFritz! Uye kana mumwe munhu akazununguka kupfuura maFascists, hapana, nditende ini, achakupa mhosva nekuda kwaizvozvo!
  Akabva aisazve anti-tank pfuti ndokuridza futi. Mutakuri weGerman akaburitsa utsi zvakare.
  Battalion yemusikana yakakuvadza zvakanyanya paFritz. Asi akarasikirwawo. Pano mumwe musikana akabvarurwa nepakati, uye chiso chake chakava kudaro, pasinei nehuruva, yakachenuruka.
  Yakawanda yeStalingrad yakatotorwa nevaNazi, asi zvakasara zveguta hazvidi kukanda mapfumo pasi uye kuzvipira.
  Svetlana, panguva iyi, ari kuedza kuputsa "Tiger". Mota yeGerman ine simba, yakawana girinedhi parutivi, asi haina kukundwa. Anotendeuka kuridza pfuti. Musikana wacho anofanira kuvhara muvhu, uye marara, kuitira kuti asapwanyika nemhepo inoputika yakasunungurwa nezvino.
  Svetlana anozevezera zvinyoro nyoro:
  - Amai, baba, ndine urombo!
  Mirabela akakanda girinedhi kuna Tiger, iro rakaputika pahuma. Musikana akaridza mhere:
  - Pamusoro pekuti chiedza chekudzidzisa munguva yechando muchirimo ... ndinodzokorora pasina kunze kuti Hitler idenda rebhadhiro!
  Angelica, achipaza kuona kwevaNazi, uye achivadira mvura nekuputika, akaomeswa.
  - Mubhokisi, ndakaona Fuhrer ikozvino! Uye akakava murombo mumaziso chaimo!
  Musikana mutsvuku akanyatsokanda girinedhi patangi nezvigunwe zvake. Yakarova dhiramu ... Kuputika kwakatevera uye muromo we "Tiger" wakaputika.
  Imbwende yeGermany yakaitora ndokudzokera kumashure.
  Svetlana akafefeta nemumhino dzake:
  - Yedu, yako haigovani!
  Mirabela akatema varwi veHitlerite nebara ndokuimba:
  - Uye villain haasi kuseka! Maoko netsoka, anomonyorora tambo dzeRussia! Anonyura mazino ake mumoyo chaimo ... Anonwa nyika yebaba kusvika pasi!
  Svetlana akaseka uye akahukura:
  - The Fuhrer anoshevedzera nehasha, anobvarura!
  Mirabela akadzingwa basa akawedzera kuti:
  - Zvakanaka, rufu runokwevera, grins!
  Imwe yakatonyanya kutyisa "Shtumrtiger" yakaonekwa. Inoparadza zvivakwa zvese nemabunkers. Uyezve, haiswedere kune nzvimbo dzemauto eSoviet. Motokari inochengetwa yakavharwa nemaGerman machine gunners.
  Svetlana anoona kuti kusvika padyo nenzvimbo dzeFritz hazvigoneke. Asi mudenga Focke-Wulfs. Imwe yemichina iyi inobhururuka pedyo nenzvimbo dzeSoviet. Vasikana vakamuvhurira pfuti.
  Angelica anokanda girinedhi, ndokuti nehasha:
  - Murufu rwakadzama - hapana kukanganwirwa!
  Mushure maizvozvi, musikana anopa kutendeuka kubva muchina pfuti. Inokunguruka kumashure nekukurumidza. Tangi nyowani yeGerman "Panther" -2 ine turret diki uye yakaderera silhouette inokurumidza kutyaira.
  Vasikana vakati wandei vanokanda magirinedhi pamotokari yeGerman. Iye, agamuchira zvipo, anotonhora uye haakwanisi kutendeuka.
  Angelica akaridza muridzo, achiridza muridzo:
  - Uku ndiko kurwisa kutsva! Tichabvarura muromo wake!
  Iyo Panther-2 yakapopota uye yakapfura chombo chayo chine simba.
  Iyo mbiru yemoto yakatsemura mhepo, uye pakarepo yaipisa nekupisa nemagetsi mhepo.
  Angelica akaseka, matemba akabhururuka achipfuura nepakati pemusikana aive asina kusimira. Mutsvuku akashaya nyadzi akazunza chiuno ndokuti.
  - Uye Newton akakunda vavengi, akarasa joko kubva pachigaro! Fritz akaraira mutemo waNewton wake!
  Stalingrad yose yakazadzwa nemwoto, apo ndimi dzemwoto dzakaratidzika kuva dzinonanzva denga nokutsemuka kwepepuru, orenji, uye dzvuku! Uye pfarivari dzose dzakaita sechipoko chiri kubuda munhare yegehena.
  Svetlana, achirovera pasi murwi weGerman, akapenya maziso ake ebhuruu, akaimba:
  - Chii chauri kuchema chembere yakaipa? Nditende, chipatara chepfungwa chirikuchemera iwe!
  Mirabela akaimba rwiyo, achipfura vaNazi:
  - Zvakanaka sei kurara pasi pauswa uye kurova Fritz mumusoro! Ronga poultice yeFuhrer, uye tumira mabara kubva muchina pfuti!
  Mwanasikana akaseka zvisingaite ndokuumburuka kubva mudumbu achienda kumusana. Ndakagadzira bhasikoro nemakumbo. girinedhi yakabhururuka mudenga. Iyo inobhururuka Focke-Wulf, yakagamuchira shrapnel pasi pedumbu, nekukasira yakakwira kumusoro. Zvinogona kuonekwa kuti zvidimbu zvinopinza zvakamukuvadza. Chisikwa chefascist chakabata moto, ndokutanga kurasikirwa nezvidimbu zvemapapiro akatyoka.
  Svetlana, achiona kuti Fokke ari kurasikirwa sei, akagonya:
  - Ndiyo semaphore! Demo rarembera!
  Ndege yeGermany yakaputika, ichiparadzira marara kumativi ose ari kure edenga. Uye iyo fascist ace yakaenda kupi. Ndakaita nguva yangu yekupedzisira. Muurayi akaenda kumadota, kwete mutyairi wendege!
  Mirabela akahwihwidza achimwaya huruva ndokuti.
  - Kuva Kana kusava? Hausi mubvunzo!
  Angelica akakanda zvakare chidimbu chegirazi netsoka yake, zvekuti, ichirova ziso, yakabuda kuna Fritz, nekuseri kwemusoro:
  - Ndiri tangi armada! Uye unofanira kurapwa!
  MaGermany nemasatelliti avo vakaedza kufambira mberi, vachikanda magirinedhi pamberi pavo. Mazano akadai ekurwisa vasikana haana kushanda. Pano Seryozhka akaisa catapult, uye kuti inorova sei muvengi mukupindura.
  Mukomana wepayona akati:
  - Santa Claus achibvarura muromo waHitler!
  Mhosva yecatapult, inopinda mukati meboka reNazi, yakaita kuti vapararire, uye panguva imwe chete vakunguruke mumhepo. Fritz akadonha, uye akaputsika pamarara emadziro.
  Tangi "Tiger" -2, yakarasikirwa nechiyero chayo, yakabonderana ne "Shumba". Oh, Revhi, zita rako rinotyisa riripiko?
  Svetlana akanyemwerera ndokupindura:
  - Zvakanaka, waita zvakanaka Seryozhka!
  Mukomana akaridza hukasha.
  - Pioneer anogara akagadzirira!
  Musikana uya akadzungudza gumbo achipindura.
  Musikana-mukuru akatanga kuroverera zvakare. Uye Olympias akakwenya tsoka yakamanikana yaSeryozhka, zvakaoma sei! Hameno kuti mukomana haatyi kumhanya nemumoto.
  Mirabela achiimba, akati:
  - Youth yakanaka - kuchembera kwakaipa!
  Angelica, uyu mutsvuku anofara, akabvuma:
  Hapana chakaipa kupfuura kukwegura! Chokwadi ichi ndicho chimiro chinosemesa kupfuura zvose zvinobvira!
  Uye musikana akaita kusvetuka nechisimba. Akambofunga mbuya vachisemesa. Kwete, usafananidza, chembere ine musikana. Uye kunaka kwakadii, mumiviri mitete.
  Angelica akazvitora ndokuimba:
  - Kuyerera negore, makore mukaravhani,
  Chembere inozora henna muduri...
  Uye zvakadini nemufananidzo wangu mutete,
  Handinzwisise kuti hudiki hwakafamba sei!
  Svetlana akapenya maziso ake, akadonhedza muJerimani pasi nekurova mugomba ndokuti:
  - Kwete! Zvakadaro, muhondo mune runako rwakadaro - kugara nekusingaperi mudiki! Kugara akadhakwa!
  Olympias akaisa mutero mutsva mukatapult. Ichi chinhu chakafanana nedhaka rakanaka. Musikana akaridza mhere:
  - Usapfuure, asi pfuura!
  Seryozhka akakwenya tsoka yake yakatetepa asi ine simba ndokuhukura:
  - Fritz chiso!
  Uye girinedhi, pamwe chete nepakaputika, yakabhururuka yakazara munzvimbo dzevaNazi.
  Hongu, Stalingrad haana kupiwa kwavari. Mwedzi wechitatu kubva kupera kwaChikumi, kurohwa kwave kuenderera, asi guta harina kukwanisa kutora zvese. Pane mamwe mativi epamberi, maNazi akawana budiriro, asi kwete pane ino.
  Svetlana akaridza pfuti yake ndokuchema achiti:
  - Zvose hazvibviri, zvinoitika kuti zvinogoneka ... Hapana chikonzero chekuita kuti zvinhu zvose zvive zvakaoma zvikuru!
  Uye rova tangi yegesi yemudhudhudhu. Muchina wacho wakaputika, uye chamupupuri chemoto chakavhenekera nzvimbo yaipfungaira. Uye iyo yeGerman yakatsemurwa neruoko rwaipisa.
  Mukuru wemusikana akadanidzira achiti:
  - Ndinoda kuuraya zvakaipa! Uye ichi ndicho chakanaka chepamusoro!
  Mirabela akarova maGerman nekuputika nekuridza muridzo:
  - Ngatitambe nenungu!
  Angelica akavhura moto, zvakanyanya. Vatema vashoma vakasara vakazvambarara pamarara akanga akafukidzwa nepfumo.
  - Uraya muvengi! - Musikana akazevezera.
  Mirabela akaimba achitamba:
  - Ndapenda Hitler ne lipstick, Mainstein ne hairspray, ini ndichakukwevera muhutapwa hwemuchinda, imbwa yakatendeka ichakurunga iwe!
  Svetlana, achipfura, akaridza muridzo:
  - Huya manheru, Adolf, zvisungirire ... Rega kupusa musoro wako! Huya manheru, bhururuka kunge gyrfalcon - kurova maNazi zvakaoma!
  Mirabela akadaro nehasha, achirova helmet kubva mumusoro wechamupupuri.
  - Tinogona! Uye tichadaro!
  Vasikana ve "Lenin" battalion vakamisa kufambira mberi kwemauto ekunze. Fritz akaenderera mberi, achikanda zvitunha mudenga. Tangi "Lev", iyo tariro yakasimbiswa, haina kubatsira. Heino shanduko yemuchina nepfuti 150 mm.
  Angelica anodonhedza dombo rakanamira pazamu rake risina kusimira. Musikana ane mazamu akanaka kudaro uye akazara. Musikana anokanda girinedhi netsoka yake. Gumbo rine simba kupfuura ruoko, uye kukanda kunopfuurira.
  "Shumba" yakagamuchira gap mugonye, ndokumira. Yakapfura kubva mumuromo wake une simba. Rumble uye kudonha.
  Angelica, achipfira mate, anoti:
  - Murwi weRussia haagomera nekurwadziwa!
  Uye musikana anopfura zvakare. Uye anozviita zvakanaka kwazvo. Iyo fascist yakazendamira kunze kweshongwe inowira kumashure.
  Musikana mutsvuku, anenge akashama anoti:
  - Pasina muvengi anotenda kuti akakwanisa kuputsa maRussia! Ndiani anoshinga, anorwisa muhondo, ticharova vavengi zvinotyisa!
  Uye Angelica anotenderedza tsandanyama dzepanhau, iyo yaakasimbisa kwazvo.
  O, vasikana vakanaka sei! Handidi kuti mumwe wavo afe.
  Stalenida akamhanya ... Musikana akanaka kwazvo, ane bvudzi rakapfava, jena. Anoita sezvinei kuvazora nemhando yemishonga kuti vasasviba.
  Musikana uyu akanaka kwazvo, ane chimiro cheVenus, angowedzera toned uye embossed. Hembe paari, bra nepanty chete. Zvimwe zvese zvakatodamburwa. Asi makumbo akanaka sei! Uyu haasi musikana, asi chisimbiso chekukwana, korona yerunako.
  Anofamba nenzira inokosha, setsindi. Tsoka dzisina kusvuuka uye kupenya, uye zvitsitsinho, zvinoshamisa zvinoramba zvakachena. Stalenida anopfura, uye fascist anowana chironda muchipfuva chake.
  Musikana anoti:
  - Kuvimbika kune nyika yaamai ndiro izwi repamusoro!
  Angelica akataura achiseka:
  - Bvisa braa yako uye ugare seni mune zvikabudura!
  Steelenida akadzungudza musoro wake.
  - Izvi hazvina kukodzera!
  Angelica akazunza chiuno, akaridza pfuti zvakakodzera, ndokuimba:
  - Chimwe chinhu nhengo yeKomsomol chave chisina kujairika! Kufamba usina chipfuva kudai hazvina hunhu!
  Steelenida akaseka ndokuti:
  - Sei uchiunza mufaro kuFritz, tarisa runako rwedu!
  Angelica akapindura zvine mutsindo:
  - Runako rwedu runouraya!
  Musikana wesimbi akaseka ndokupfura TA-200. Motokari yeNazi yakatsva. Uye tsvarakadenga yakadanidzira:
  - Kufa kune zvakaipa!
  Angelica akaseka.
  - Uye hupenyu hwakanaka!
  Steelenida, achiona kuti muGermany akanga achiwa, akagomera:
  - Uku ndiko kukosha kwepamusoro! Usafunge maNazi kuti wakunda!
  Angelica anoimba:
  - Kumirira kukunda! Kukunda kwakamirira ... Avo vanoshuva kudambura macheni! Kumirira kukunda! Kumirira kukunda! Tichakwanisa kukunda maNazi!
  Musikana akanaka, uye mazamu ake asina kupfeka ari kudedera. Yakanaka ine torso isina chinhu mukupisa, iyo inowedzerwa nemoto.
  Svetlana zvino aitaridza kutsunga zvakanyanya. Akapfura paFritz nepfuti yepasi, ndokubhowekana:
  - Ndichakukanda iwe!
  Uye zvechokwadi vaNazi vakagamuchira zvipo zvinouraya nemabhokisi! Uye musikana akavaratidza chimiro, ngativake zvigunwe zvisina zvigunwe. Ndokuridza muridzo kunge mbavha yeusiku. Uye kuburikidza neminwe yezvikamu zvepasi.
  Kaputeni wemusikana akangwara chaizvo. Uye kupenya. Uye kwete hutsinye zvachose. Iyewo, dzimwe nguva anonzwira urombo varwi vomuvengi, vangava navana vanochema nokuda kwamadzibaba avo akafa.
  Svetlana, zvisinei, anodzinga pfungwa dzakadaro kubva kwaari, saka unoda kubuda misodzi kubva kwavari. Asi vakanga vasiri vokuRussia vakauya kumaGermany kuzopamba nokuuraya. Aiwa, aya ndiwo maGerman uye boka rose rine hukasha revatorwa kubva kumativi ese enyika rakapinda muRussia expanses.
  Svetlana akazviyambuka ndokupfura kuna Fritz, uyo aiedza kuswedera pedyo nenzvimbo dzeRussia Fritz ... Ziso rake nehuropi, izvo zvakanga zvabudiswa kunze nebara, zvakabuda kunze.
  Musikana-kaputeni akanyemwerera ndokuti, nehungwaru:
  - Ziso rakarurama kune ziso, musoro kumusoro!
  Svetlana akanyatso kupfura, uye akarova mudhudhudhu nemota yepadivi. Motokari yakatanga kubvaruka, uye pfuti yakabhururuka, yakakunguruka kakawanda. Ipapo muromo wayo wakanyura mumarara.
  Musikana akakwesha turuva twake tusina tumarara pamarara. Ndokunanga zvakare. Chiso chake chaifara, chechidiki chakafinyama. Musikana akaimba:
  - Kwete, takaudza vaFascists, vanhu vedu havangaregi kuti chingwa cheRussia chinonhuhwirira chinonzi izwi ford!
  Mirabela akaita pfuti chaiyo, kubva iyo Focke-Wulf yakamutswa, ndokurira:
  Kune sundrel, chokwadi, sarudzo iri pachena.
  Nemadhora, akagadzirira kutengesa Russia ...
  Asi murume weRussia akanaka kwazvo
  Kuti akagadzirira kupa hupenyu hwake kuNyika!
  Musikana wacho, akaita pfuti ndokuratidza vaNazi muonde, uye akapeta, uye mabara haana kubata runako.
  Angelica akaonekwa, tsvarakadenga iyi, yakashama, uye yakashata sedhiyabhorosi, yakakanda girinedhi pakarepo nemakumbo maviri. Uye akati:
  - Chandinacho ... Fritz mudivi rakapinza!
  Olympias akaruramisa Angelica:
  - Yakapinza, padivi, uye kwete mudivi rakapinza!
  Musikana akaseka ndokuzunza mazamu ake emuvise, ndokuridza girinedhi achishandisa girinedhi ine kuputika. "Tiger" yakarohwa pamuromo, uye basa iri rakakombama reunyanzvi rakanzvenga.
  Pashure pacho, chisikwa cheNazi chakadzokera shure. Akatanga kukambaira sekamba yabatwa nemoto.
  Svetlana akaimba, achichonya nemufaro:
  - Uye iyo "Tiger" iri kudzokera kumashure uye maGerman akavanda!
  The Maiden Battalion yakafamba ichirwiswa, kurohwa nemhepo uye pfuti dzinorema. Pano mabhomba ejeti akarova, akaputsika, mawere matsvuku akakwira mudenga. Uye matombo akanga achipfuta. Sezvineiwo, hapana vasikana vakafa, asi varume vakaenda kunyika inotevera - vasina urombo zvakadaro! Uye mweya inobhururuka - vamwe kuenda kudenga, uye vamwe kugehena! Uko madhimoni ane maforogo akatomirira avo vakanga vasingatendi muna Jesu.
  Angelica ndiye sexiest wevarwi muhasha: zvakanaka, maNazi kubva yavo "Sturmtiger" chaizvoizvo moto panzvimbo dzemauto eSoviet uye kuuraya varwi vatsvuku?
  Uye musikana wacho akabata girinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka uye achitenderera mumakwikwi emvura. Uye kutenderera nekukurumidza uye nekukurumidza. Uye ipapo, nesimba rake rose, akakanda chipo cherufu mumuromo wakafara weStortiger. Makumbo akashama, akatsvuka erunako aipenya, girinedhi ndokubhururuka mumuromo wakafara. Uye muchina une simba wakatanga wakadzipwa, wobva wamhanya. Maviri "Royal Tiger" akamira pamativi e "Sturmtiger" akakandwa kumusoro uye akapararira munzira dzakasiyana. Ma roller akabvarurwa pavari, ndokuwira pasi, achibhururuka senge necklace yavahosi.
  Mhepo yakavhuvhuta yakakanda Angelica, musikana ndokubhururuka akananga pasi. Uye akapindurwa, akazununguswa uye akakandwa. Asi tsvarakadenga yacho yakamhara, marara akapinza, uye matombo akapwanyika akacherwa pasi petsoka dzake. Musikana wacho airwadziwa, uye kunyange netsoka yakanga ine tsinga, kumuromo kwakabaya.
  Asi Angelica akawana simba rekusimuka nekupopota:
  - Imi maFascists muchava mumadota!
  Svetlana nevamwe vasikana vakakandwa kumusoro nemhepo inoputika, uye kunyange yakapwanyika zvishoma. Asi hapana nomumwe wevarwi vakanaka akafa. Vasikana vakasangana nechamupupuri nemoto wakanangwa zvakanaka. Kudzvinyirira vaNazi vakasvetuka uye zvimwe zvipembenene zvine utsinye zvakakomba USSR.
  Mirabela akaimba nechido chikuru:
  - Uye kana hwamanda yaJehovha ichitiendesa kuhondo, tichava shamwari neKomsomol! Uye nokuda kwaJehovha, ndichava pakudanwa kwokudenga!
  Angelica, achizunza guruva kubva pamakumbo ake ane ropa, akaimba achiti:
  - Lenin, bato, Komsomol! Tiri kutumira iyo Fuhrer kune madhouse!
  Vasikana vakatanga kuseka zvisinganzwisisike, uye Seryozhka akati neshungu nekugumbuka:
  - Uye kapu yangu, isina kunyatsojeka - senge makumbo asina uye akasimba eAngelica!
  Olympias, achitamba nemhasuru dzake dzeruoko, akati:
  - Zvakanaka hapana! Uchiri kufunga. Chimwe chinhu chinotonhorera!
  . CHITSAUKO #15
  Hondo yacho sezviri pachena yakanga ichipfuurira, uye mativi ose ari maviri akanga achidisa kugumisa uku kuponda kwakashurikidzwa nokukurumidza sezvinobvira. VaNazi vakanga vaneta uye mauto eSoviet akanga aneta zvinooneka.
  VaNazi vakabatikana muhondo dzeStalingrad. Uye ndapererwa. Uye zvechokwadi vakanga vaneta.
  Uye saka Stalin akapa rugare pano nepakati.
  Fuhrer akafunga. Nezve kupa Stalin chibvumirano. Zvakangofanana kusvika padanho ripi raungadeura ropa. Izvi zvinotsamwisa munhu wese. Uye Japan, neimwe nzira inobiridzira uye haimhanyire kurwisa. Anoitawo zvakaipa.
  Chero zvazvingava, Hitler akatumira teregiramu kuna Stalin muna Gumiguru 25, 1945 nechikumbiro chekumira kusvika Mbudzi 8, 1947, panguva chaiyo yekupemberera zuva reMunich Putsch uye, semugumisiro wekuuya kwechokwadi uku kusimba. yevaNazi, hutsinye hwose.
  Zvechokwadi, Stalin, uyo akanga atochera matura ekupedzisira, achiisa vakomana vane makore gumi nevarume vane makore makumi manomwe papfuti, akabvuma nomufaro kupiwa kwakadaro.
  Asi hondo yakanga ichiri kuenderera mberi. VaGermany vakaedza kupoteredza Ordzhonikidze kana Grozny. Uye hondo dzeSoviet dzakarwa nehasha, uye zvakaoma zvikuru.
  Alenka akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achirira:
  - Ndiri musikana akanaka kwazvo!
  Anyuta akaitora ndokuridza muridzo, achiratidza rurimi rwake, achibudisa mazino ake:
  - Ngatipwanye ...
  Uye zvakare vhura grenade neminwe isina chinhu. Uye rova muromo wetangi reNazi.
  Akatsemura hunde, ndokuputika nekuseka. Zvakanaka, musikana. Kune vasikana vese!
  Uye heino tsvuku-bvudzi Alla. Nzira yekuvhura grenade netsoka isina chinhu. Anosvirwa sei. Uye anoparadzira munhu wose. Hoyu musikana! Uye anopwanya maNazi, uye anodzura makumbo asina chinhu.
  - Ndiri dzvuku-bvudzi vixen!
  Uye ipapo Maria akatora uye akakanda chipo chekuparadza nezvigunwe zvake. Po akaparadza vavengi. Uye cheka kuita zvidimbu. Musikana akadaro anotonhorera ane bvudzi regoridhe. Uye zvinofadza zvikuru zvakare. Mwanasikana akanaka. Uye zvichachinja sei. Uye kutsvaira mafashist.
  Akaratidza rurimi rwake, achiimba:
  - Ini ndiri tangi, uye musikana ... Ndichazvitengera jasi remakwai! Uye Spartak anoenda kuhondo ... Kune tangi yakasimba kwazvo!
  Uye pano Matryona akatora uye nemakumbo ake asina chinhu akakanda rurimi rwese nezviyo. Ane muchina wokudhinda une simba kudaro. Uye makumbo akasimba. Uye akashandura "Panther" -5.
  Imotokari yerudzii iyi "Panther" -5. Yakareruka shanduro yetangi kubva ku E. Huremu hunosvika matani makumi mana neshanu. Kudzivirirwa kwakanaka muhuma, kuipa padivi. Zita rakatorwa kubva pakatsi inodya. Pamusana pekudzivirirwa kwakaipisisa kwemativi, kwete tangi yakakurumbira. Kupfuura zvese, vaNazi vanoda Agha. Avo vanobva kumativi ose vanodzivirirwa. Asi sezvo iyo AG yakatevedzana ine diki uye yakakura nhamba dzema roller, pane mamwe matambudziko negiya rekumhanya. Uye iyo E nhevedzano haisati yabviswa zvachose kubva mukugadzirwa.
  Kazhinji, muTatu Reich, akawanda akasiyana, uye kwete tekinoroji yakakwana inogadzirwa.
  Alena zvakare akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Ndine maNazi. Uye runako rwakarira:
  - Gadzirisa mhino yako!
  Apa Anyuta, nezvigunwe zvake zvemumakumbo zvisina kubereka, anoburitsa chipo chinotyora misoro. Uye kuimba:
  - Mamirioni! Tichabvunza mitemo yefascist!
  Uye heino tsvuku-bvudzi Alla akatanga kutamba. Iyewo akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, uye akagonya:
  - Muchidimbu - kuva mutsvuku hachisi chivi!
  Zvino maNazi akazvitora kubva kwaari, pasi pekufema. Uye hevano vasikana!
  Maria akaitorawo negumbo rake risina kubereka sezvo anokanda girinedhi. Uye kuti icharova sei pasi maNazi.
  Vakatopindwa nechando nekutya. Zvakanaka, ndimbuya! Uye bvudzi rake rakaita seshizha regoridhe.
  Uye heino Matryona. Nemakumbo akashama, ane tsandanyama, achakanda boka rose remagirinedhi. Uye kurwisa maNazi. Uvakudze somupfudze uri mumhepo. Tora uye upise!
  Uye kuti inohukura sei:
  - Humambo hwezuva!
  Hezvo vasikana! Kune vese vasikana, vasikana-vapedza!
  Alenka anoseka uye anoburitsa rurimi rwake. Uye anoona mamercenaries achiedza kurwisa. Musikana zvakare anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kuridza muridzo:
  - Kurova kunopisa! Ndakafanana nemuparadzi!
  Uye vaNazi vakawana tii ine ropa!
  Uyezve Anyuta, semufudzi. Uye kuti achapisa sei ndebvu dzevaNazi. Uye achadzvova, achituma girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  - Hando ine hasha, bhiza rakarova!
  Uye anotanga kuseka uye kunyemwerera zvakare. Hoyu musikana! Rinongova tsime rouchenjeri nezvikomborero!
  Asi ipapo Alla anotanga kudzvova. Uye muridze...Uyezve motumira zvipo zvekuparadza netsoka dzisina chinhu. Zvishoma hazvizoratidziki kune chero munhu. Zvidiki zvinopinza munhu wese mumabhokisi!
  Uye makumbo akanaka kwazvo! Mazino akashama seshumbakadzi. Hoyu musikana. Kwaasina kumboenda!
  Uye anokanda magirinedhi, nehasha dzinotyisa. Uye anotyora miviri yavo.
  Uye mutsvuku achiri kuchema:
  - Ndiri mhuka, ndiri chikara!
  Uye ipapo, hongu, Maria. Ndarama yebvudzi rake inogona kupofumadza vavengi. Uye akanaka sei, anenge akashama muchando. Apa achakanda girinedhi nezvigunwe zvake. Uye ivo vachawana Fritz sezvavanofanira.
  Uye tsvarakadenga inoimba:
  - Pachave nekuputika!
  Alenka akatangawo netsoka dzake dzisina chinhu chinoparadza. Yakarongwa moto pressure.
  Asi Marusya akatora dhiramu rezvinoputika ndokuritumira kumuvengi. Dzinga muvengi. Yakaputsika simbi nesimbi yakabatira moto.
  Musikana akati:
  - Rabid moto! Uye kubhururuka kwe thermoquark!
  Kunyange, zvinorevei, shoko rokupedzisira iye pachake haana kunzwisisa. Uye maFritz ari kupura ...
  Heino tangi reBere rouya. Muchina uyu une squat, une denderedzwa turret uye oval hull. Zvakare dhizaini yakasimba, uye dhiramu 128 mm ine kureba kwe100 EL inonamira kunze. Chimwe chezvichangobva kuitika. Chombo chine simba rakawandisa rekubaya chombo. "Bere", iyi muparadzi wetangi, uye panguva imwechete ichipfura panzvimbo dzakasimbiswa.
  Alenka anokanda girinedhi kwaari. Akakuvadza hunde nekukanda kwetsoka yake isina chinhu, ndokuridza muridzo.
  - Ndine simbi nemurazvo panzvimbo yemoyo!
  Anobva aseka kudaro.
  Uye Anyuta achakandawo chipo nezvigunwe zvake. Uye kubvarura dhiramu! Simbi yaiyerera nemativi akasiyana.
  Hongu, "Bere" yakakuvadzwa uye yakatanga kudzokera shure. Uyezve imwe motokari. Imwe yemakakatanwa ebudiriro yeThird Reich. Zvakanaka kuti zvirinani pahwaro hweiyo E nhevedzano.
  Bvudzi dzvuku Alla akatangawo chipo chemhondi nezvigunwe zvake. Uye akachema:
  - Ndiri ghoul! Ndinokurudzira kutya!
  Ipapo musikana ane bvudzi dzvuku remhangura akaburitsa rurimi rwake. Uye akaimba zvakare. Uye kurira:
  - Musoro mutsvuku, mutsvuku ... Ndichafanana nesaha ... Punch kubva kumativi ekona!
  Uye kuseka zvakare ...
  Asi Matryona, nemakumbo ake akasimba, achavhura mugodhi unorema. Maconveyor anoparara. Simbi inopwanyika. Uye pano vari kupfura zvakare kukurwisa ndege kubva pasi.
  Jet machines dzeGerman dzinodzvanya nzvimbo dzeSoviet. Uye maroketi asina kutungamirwa ari kudzingwa. Uye kuparadza zvinzvimbo zveRed Army.
  Alenka akanongedza anti-tangi pfuti. Uye kudzvanya chibatiso nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, kwakarova ndege yekurwisa. Gora raHitler, richisiya museve wakakora woutsi, rakamhanyira pasi. Uye mhepo yaipisa nokupenya.
  Musikana akaimba, achitsika-tsika netsoka dzake.
  - Black bhandi mune karate! serial number yangu iri parurimi!
  Anyuta akahurawo. Chete nguva ino nekukanda dhisiki yezvinoputika nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Akabhururuka, uye akananga mundege yekurwisa. Akatora ndokupwanya simbi iya.
  Anyuta akachitora ndokurira achiti:
  - Aerobatics! Vashandi vatsva!
  Uye zvakare akaratidza muonde, uye negumbo rake rakanaka. Hoyu musikana! Siren chaiyo!
  Asi zvikuru sei!
  Alla akapa chipo nechitsitsinho chake chisina chinhu. Ndokuchiburutsira padumbu remupupuri. Uye kupatsanura simbi, kuputsa simbi. Musikana akadai...
  Nezvitsvuku zvakadaro, unogona kutora Berlin. Hondo yakarira:
  - Akanwisa chinangwa! Fascism iri kumhanya!
  Uye akaratidza rurimi rwake!
  Vasikana vanofarira kuita izvi! Kureva, kuburitsa rurimi sechiratidzo chekuzvidza. Ndokupfira zvakare.
  Maria akaritora ndokuvhura dhisiki negumbo rake. Kunyanya, dhizaini iri nyore, asi mota idiki muhukuru. Uye rova ndege yekurwisa fascist.
  Akapwanya mbavha. Ndokuseka:
  - Chiratidzo cherufu!
  Zvakanaka, Matrena akakanda boka rose remagirinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka. Ndokurova gora reGerman. Yakapwanya simbi ikapwanya shiri. Mushure maizvozvi, musikana ane heroic akakwenya chipfuva chake. Yakakweva chisviniro chayo chine simba ndokuridza muridzo.
  - Nuclear bug! Fuhrer pahuma!
  Uye zvakare, anoda sei!
  Alyonka akakandawo grenade netsoka isina chinhu uye akaridza mhere:
  - Ndakakwana!
  Akavheneka mazino ake egirazi.
  Ipapo Anyuta akachitora ndokuchiparura netsoka dzake, chimwe chinhu chinopinza uye chinouraya. Iye ndokuitora, ndokuseka;
  - Kubva kunyemwerera kuenda kuchiratidzo!
  Uye motokari yeGermany yakanga yasara nenyanga nemakumbo chete.
  Allah varipo. Achaitorawo neminwe yake uye agoibudisa mutakuri worufu. Ipapo achatora otungamirira.
  - Sangano reSpartacus!
  Uye zvimedu zvesimbi zviri kubhururuka kubva kuNazi.
  Maria akatanga chimwe chinhu chinouraya nechitsitsinho chake chisina chinhu. Uye kubvarura simbi. Akauraya maFascists. Ndakaitora ndokuridza mhere:
  - Krakatau! Kubwinya kwangu!
  Matryona anorova zvakanyanya zvine njodzi. Mabhomba akawanda anorwisa maNazi. Kazhinji, musikana ari kupwanya uye mukuru.
  Pano, somuenzaniso, akaita rudo nevakomana. Chete hafu yeawa. Hondo uye kamwe. Uye zvakadaro ndakakwanisa kuita nekukurumidza nevashanu. Houno mupfumi. Kwete zvakare chokwadi ndezvehunhu. Asi Matrena akanzwa kuwedzera kwesimba kubva pane izvi.
  Uye havatore mabara. Uye iwe unokanda bhokisi rose rezvinoputika, uchirova kurwisa ndege.
  Nezve kuti vaNazi, vashanu vavo vanotya sei. Usatengesa nemashoko. Uye unogona kuti vasikana vashanu.
  Alenka akakanda netsoka yake isina chinhu zvaakasakura kubva kumasora. Uye cheka paFritz.
  Hissed:
  - Muurayi muyedzo! Mumaziso chaimo!
  Uye aitamba nemamhasuru ekutsikisa. Hoyo musikana. Uye matombo ake akanaka kwazvo. Zvakanaka, kungofanana nechokoreti.
  Oo, vasikana havana kudya chocolate kwenguva refu. Asi ndizvo zvaunoda.
  Anyuta, akaburitsa mazino ake zvine hukasha, akatanga chipo cherufu netsoka yake asina kupfeka, ndokuchema:
  - Iyi ndiyo hondo yedu yekupedzisira uye yakasimba!
  Ndokusunungura mazino ake. Kunyanya, ane mazino akatsetseka uye anofadza kudaro. Usataure kuti mazino.
  Mumwe nomumwe akaridza muridzo, achibudisa chitsitsinho chake chisina chinhu, jeko rinokwakuka rokuparadzwa;
  - Bull tapeworm!
  Maria akadzungudza musoro ndokuti:
  - Uye mwanakomana wescooter.
  Saka akaitora achibva aburitsa nezvigunwe zvake zvepamhepo fiyuzi yakadimbura ndege yekurwisa. Saka vazhinji vakarohwa mafashist. Zvakanaka, musikana. Kune vasikana vese, muroyi mukuru uye musikana!
  Matryona akaitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Rufu ruchakwira kupfuura hupenyu!
  Uye kubva pamakumbo ake akasimba, magirinedhi achabhururuka sei. Uye mapoka ose ekuparadza. Hoyo baba! Musikana chaiye-mbal!
  Uye inobvumira huropi fascists. Uye, capitally!
  Alenka haanawo kurasikirwa. Zvakare, netsoka isina rutsoka, yakaburitsa satellite yekuparadza. Akapwanya vavengi, uye akaridza muridzo.
  - Chiratidzo chepamusoro chechinhu!
  Uye vakaparadzira vose. Uye akaratidza cookie nezvigunwe zvake. O, musikana uyu anoda sei kunyora, marudzi ose emaparera.
  Semuenzaniso, nyaya yakadaro yeAI. Chaizvoizvo, ndezvechokwadi. Franco, achifunga kuti Britain yakanga isiri mukwikwidzi weGermany, kunyanya pashure pokunge maGermany atora France, akarega Wehrmacht ichienda kuGibraltar. Kurwiswa kwacho kwakakurumidza uye kwakakunda. Uye vaNazi vakatanga kutumira mauto kuAfrica. Sezvineiwo, izvi zvinogona kuitwa pamusoro pechinhambwe chipfupi.
  Asi kune rimwe divi, vaNazi vaifanira kukanganwa nezvekurwisa USSR. Fritz muhafu yekutanga yegore remakumi mana nerimwe, akatora kuchamhembe kweAfrica yose, uye akapinda muIraq. Asi vakatamisa mapoka anopfuura makumi mana kumaodzanyemba. Nemhaka yekuti chirongwa che "Barbarossa" hachina kuitika.
  Asi maGermany akakunda Middle East, ndokutanga kufamba achipfuura nemuBritain. Kuva nehuwandu hwevaranda uye zvigadzirwa, Fuhrer yakasarudza kuitisa kurwisa kwemhepo kuEngland. Kubuda kwendege kwave kuwedzera nguva dzese. Mafekitari akawanda akanga achivakwa. Ngarava dzepasi pemvura dzakadzika mugungwa.
  Africa yakabva yakundwa.
  MaGermany akamanikidza Britain. Mabhomba akagadzirwa. Yu-188 uye Do-317 akaonekwa. Mushure mekuwedzera kwemabhomba muna Nyamavhuvhu wegore remakumi mana nemaviri, kumhara kweamphibious kwakaitika. Yakabudirira uye Britain yakadonha.
  Churchill akatizira kuCanada. Asi ikoko akagamuchirwa noushamwari. Uye Japan yakatora nyika dzose dzeBritain.
  Mugore remakumi mana nematatu, Third Reich, akawana: "Tigers", "Panthers", "Shumba", akatora uye akarwisa USSR. Uye zvakare zvakava zvakaipa ... Asi kwete, haana kurwisa.
  Hungwaru pamusoro pebhomba reatomu, rinoitwa kuUnited States, kwakamanikidza Hitler kutendeukira kuMadokero. Hondo yakatanga pakati pemasimba eAxis neGondo Empire.
  Mugumo we "Panther" wakanga usingatauriki. Iyo tangi yakanga isina nguva yekuzorora zvakanaka mukugadzirwa, yakatsiviwa neinorema "Panther" -2. Muchina mutsva une injini ine simba rakawanda, zvombo nezvombo zvakashandiswa kurwisa America. Uye yakava tangi huru. Kusvikira yakatsiviwa neE-50.
  United States yakapinda nemuIceland, Greenland neCanada kune rumwe rutivi. Kuburikidza neArgentina neBrazil kubva kumaodzanyemba. Uye kubva kumabvazuva kwakauya Japan. Saka hondo yakava mikukutu, asi mugore rechimakumi mana neshanu zvainge zvapera. America yakabvuma.
  Muna 1946, zvisinei, hondo yakatanga pakati peGermany neJapan. MaNazi akasimba zvechokwadi. Asi hondo yakaramba ichienderera mberi ... Izvo zvakanyanya kufadza.
  Alenka aizotsanangura izvi zvakadzama, asi kusvika ikozvino hapana nguva. Musikana kuita sei?
  Chasara kukanda magirinedhi netsoka dzisina chinhu. Kana chimwe chinhu chokugadzira.
  Somuenzaniso, nyika umo Skobelev angadai asina chepfu. Ndizvo zvinofadza. Mutungamiriri ane mbiri akatungamirira hondo kumaodzanyemba kweRussia, kusvika kuKushka pasi peAlexander weTatu. Asi akazviratidza mukubwinya kwayo kose, panguva yehondo neJapan.
  Mugungwa, vamiriri veRussia havana kuita zvinobudirira. Asi panyika, maJapan akakundwa zvachose. Ipapo kwakauya mauto eBaltic. Uye vokuRussia pakupedzisira vakatanga kukunda mugungwa. Neimwe nzira, parity yakatangwa. Uye kunyange mukana. Japan yakamanikidzwa kuita rugare. Kuzivikanwa kudzivirira kweRussia pamusoro peKorea. Akasiya zvitsuwa zveKuril izvo zvaimbova zveRussia, asi zvakatsinhaniswa neSakhalin.
  Russia yakachengeta Port Arthur uye yakasimbiswa muManchuria. Simba ramambo rakati wedzerei. Kunyange zvazvo pagungwa, hazvisi zvose zvakanga zvakanaka. Skobelev akapona kusvikira Hondo Yenyika I. VaRussia vakakunda kukunda kwakati wandei pamusoro pevaGerman. Vakavakunda muEast Prussia, vakatora Przemysl pakarepo. Skobelev akava generalissimo. Uye akati ararama kwamakore makumi masere, akafa mukubwinya nokukudzwa.
  Mune dzimwe nzira kupfuura Suvorov. Humambo hwetsarist hwakava hukuru uye hune simba. Nicholas II, akadzika munhoroondo semukuru. Russia yakakundawo chikamu chakakosha cheTurkey uye inenge yese yeIran.
  Zvakanaka, zvino ... Taneta nekunyora chinhu chimwe chete se tsarist Russia inokunda nyika yose uye dutu nyeredzi. Asi, muchinoitika chipi nechipi, uto renyika rakasimba zvikurusa munyika rakanga rine banza riri rose rokukunda!
  Zvechokwadi, zvinosuruvarisa kuti Skobelev akafa muduku zvakadaro. Tarenda yake yakaratidzwa kare kupfuura iyo yaSuvorov, asi yakaperawo isina kusvika pakukwirira kwayo.
  Alexander II ... mambo pasina mubvunzo mukuru. Akanga akunda muChina, Central Asia, Turkey, akadzorera Danube Delta. Kunze kwekunge atengesa Alaska - hupenzi hukuru. Asi kudai mambo akararama kwenguva refu, zvichida Russia ingadai yakawedzera pfuma yayo. Kana kuti, pane kudaro, mhirizhonga yaizotanga. Bumbiro remitemo rinotungamirira kukuvhiringidzika.
  Nikolay wekutanga ndiye anochengetedza. Yakarasikirwa nehondo muCrimea. Akakunda hondo kurwisa Iran neTurkey, asi ropa rakawanda. Kwemakumi emakore akarwa muCaucasus. Chii chinogoneka uye chakamisa kuwedzera kweRussia kumaodzanyemba. Tine vavariro, kumaodzanyemba. Zvichida angadai akakunda hondo nemubatanidzwa, kana kwete Menshikov. Yakaumbwa nemukuru mukuru uyu.
  Sezvo munguva yake Nicholas II Kuropatkin.
  Kazhinji, nhoroondo yeRussia tsarist yakabudirira. Dzakawanda dzehondo dzakakundwa uye umambo hwakawedzera. Asi hondo yevagari vemo yakanetesa Russia. Zvisinei, vaBolshevik vakapa kuwedzera kutsva. Kwenguva iripo.
  Alyonka akanga asingadi Stalin. Rude, uncouth bastard. Musoro wehumambo hukuru hwakadaro unofanirwa kuve wakanatswa neimwe nzira. Haana utsinye uye akangwara. Uye zvechokwadi kwete plebeians kutonga Russia.
  Saka, zviri pachena kuti USSR yakatanga kurasikirwa. Hondo iri kufamba zvakaipa kubva pakutanga kusvika kumagumo.
  Alenka akafunga, zvokuita? Aida shanduko. Uye chimwe chinhu chiri nani. Bolshevism haisi nzira yakanaka. Hakuna masarudzo akajairika. Sarudza munhu mumwe chete akaongororwa wovhota. Zizi chairo. Vanhu vanofanirwa kuve nedemocracy chaiyo.
  Alenka akafungidzira kudzvinya mhuno yaStalin nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achiseka. Ndeyechokwadi uye inosetsa. Ita iyi ghoul puramu.
  Ehe, Russia haina rombo nevatungamiriri. Nei kwaiva kucheneswa kwa1937? Nei akaita nzara?
  Stalin ane mhosva dzakawanda! Uye pano, hongu, iwe unofanirwa kuve uine pfungwa kuti unzwisise zvese izvi.
  Lenin, zvinosuruvarisa, akafa kare kare. Ndakanga ndisina nguva yekugadza simba uye kusimudzira nyika. Stalin akazove munhu akatwasuka bhonzo. Trotsky aigona kuva nesimba - murume ane matarenda makuru. Kana kuti akangwara Bukharin.
  Kwete benzi uye Pyatakov. Pamwe vangadai vasina kubvumira Hitler kuti ave nesimba zvachose.
  Kazhinji, Germany ingadai yakakunda Hondo Yenyika Yekutanga, kwete nekuendesa zvitunha zvitatu kuEast Prussia, asi nekuenderera mberi nebasa rekukomberedza Paris.
  Ipapo France ingadai yakakundwa nekukurumidza semugore rechimakumi mana. Uye tsarist Russia ingadai isina kuramba pane imwe kumberi. VaPrussia vaigona kuwana simba rakakura uye makoroni eFrance. Kana kuti pamwe Chirungu zvakare. Asi yakanga isina kurongerwa kufanana neReich yechitatu. Kunyanya, yechipiri ... Uye vaPrussia vakarasika. Kunyangwe vakakwanisa kudzima Russia. Zvinoshamisa, asi kunyange kusunungura maoko ayo kumabvazuva, Germany haina kukwanisa kushandura mafambiro ehondo.
  Uye pano Fuhrer akakwanisa zvakawanda. Japan yakarovawo kumabvazuva.
  Alenka zvakare akatanga grenade netsoka yake isina kupfeka, yakatsetseka. Akaparadzira Fritz ndokudanidzira:
  - Akabhururuka uye akadzvova!
  Zvinosekesa sei...
  Anyuta akakandawo ka present. Akabudisa mvura mumhino dzake, akadzvova;
  - Yepamusoro kirasi uye Adidas!
  Alla ane bvudzi dzvuku akatora uye akakanda zvakare girinedhi yakanyatsonangana. Akatyora mudziyo wekuona wetangi reGerman, akaridza mhere:
  - Chimiro chakanaka!
  Uye akatumira bhora nechitsitsinho chake chisina ...
  Maria akashandisawo tsoka yake yakanaka, isina chinhu. Musikana uyu akaedzawo kunyora. Somuenzaniso, ndakanyora nyaya yakadai.
  Pioneer Petya aida kubatsira Bolotnikov. Uye akatiza nepamukova kunguva yake. Kubata panguva imwechete mucheki wehomwe, matombo. Zvakanaka, hongu, aive mukomana kubva mberi. Uye iyo yekucheka inogona kushandiswa, senge injiniya Garin's hyperboloid. Chete muhukuru chombo ichi chakafanana nepfuti yeMakarov. Uye unogona kuichaja nemvura. Hongu, musimboti wekushanda wakadaro ndiko kusanganiswa kwehydrogen nuclei, uye kugadzirwa kwehelium.
  Uye kunyange kucheka ngarava dzehondo. Mukomana paakashandisa chombo chakadaro, vakatanga kumuona sengirozi yaJehovha. Uye akapfekedzwa korona munzvimbo yaTsar Peter Mukuru.
  Zvinosekesa kuti mukomana ave kutotonhorera. Uye akakunda Poland, uye Sweden, uye Turkey. Humambo hukuru hweRussia hwakura.
  Uye ipapo mbudzana, iyo inenge isati yakura, yakasara, yakasara, yaneta nekutonga uye yakadzokera kunguva yake.
  Asi zvakazoitika kuti munhu wose aimuona semwana, kwete mambo. Mukomana ndokumhanya achidzokera.
  Asipo, nyongano yakatevera. Asi mukomana adzoka. Uye vanhu vose vakapikazve kwaari. Zvino yakatevera hondo, kusvikira nyika yose yabatanidzwa, pasi perubatsiro rweRussia. Uye humwe umambo hwakamuka. Uye mukomana akarayira kuvaka nyeredzi uye kuwedzera munzvimbo.
  Zvingave zvichigoneka kupa inodarika rimwechete kune iyi nyaya, asi kusvika parizvino hapana nguva.
  Maria anomanikidzwawo kurwa. Kazhinji, ramangwana rinotaridzika risina kujeka uye risina kujeka. Kana vaNazi vakakunda, zvokuita?
  Kubatana nevatsigiri? Uye kukambaira nemusango kusvika vakuuraya? Kana kuti zvimwe enda kuWehrmacht?
  Uye pfungwa yakadaro haivanyemwerere zvakanyanya. Maria akatura befu.
  Uye akangokanda girinedhi netsoka yake. Akarova akati wandei Fritz, achiridza muridzo:
  - Hitler kaput! Kunyangwe iye akanaka!
  Matryona akakandawo boka remagirinedhi netsoka dzake. Akapidigura tank ndokufuridza:
  - Infernal simbi! The Fritz achanyara!
  Uye akabudisa tumasarasara pamazino ake.
  Alenka akaitora ndokuridza mhere:
  - Ah, mabhanana! Oh, kokonati - Tum-ba-yumba!
  Uye musikana akaridza chibhakera chinouraya netsoka yake isina chinhu. Uye akatyora nhumbi dzokurwa dzeFritz.
  Alyonka akabva ayeuka imwe pfungwa yake. Nyora pamusoro penyika yakajeka. Ngatitii mushure mehondo. Pashure pezvose, zvingava zvakanaka kwazvo! Se, semuenzaniso, kurarama mumazuva ecommunism. Kana chimwe chinhu chinoshamisa.
  Sezvakaita nhetembo:
  Chadenga chakadengenyeka pamusoro pedu
  Uye nyeredzi dzakadiridza denga nemaparera ...
  Hondo iri kupisa, chido chakaipa chegehena,
  Uye dhiabhorosi anoda kuparadza Russia!
  Chete ikozvino maGerman aenda kure. Storming Gorky. Uye izvi zvine ngozi.
  Asi runyerekupe rwakanga rwatopararira rwekuti Hitler akanga achirongazve runyararo. Uye uyu ndiwo mukana wekudzikamisa uye kuzorora. Mukana wakakura wekupora. Kana chete nyika yakarohwa ikaenda.
  Asi zvinogona kuipa gare gare.
  Anyuta akakandazve shoko rerufu negumbo rake. Akanga asingatendi Hitler. Asi ndaida kudzikamisa tension yehondo. Uye zorora zvishoma. Eh, Suvorov akanga ari panzvimbo yaStalin, zvichida zvinhu zvose zvingadai zvakaenda zvakasiyana.
  MaGermany aiona Mainstein seakanakisa. Uyu Fritz achiri chikara. Uye iwe unogona kubvisa mazino ako achitonhorera!
  Anyuta akaridza tsamwa.
  - Mad Beria, akaipa Stalin!
  Ndokuridza muridzo nemumhino. Musikana ane nyambo.
  Uye aifanirawo kusungwa. Asi nyaya iyi yakava nemagumo anofadza. Iye, zvisinei, akatsvakwa zvine hungwaru, uye ainzwawo ari munzvimbo dzepedyo. Ndakabva ndapedza mazuva akati wandei ndiri muchitokisi chainhuwa chaifashukira nevasikana. Asi akabva asunungurwa. Kunyange zvakadaro hapana zviratidzo zvakawanikwa. Kana kuti inyaya yekuti vabereki vake vakaramba vari mugwara. Asi sei - mwana ari mujeri, uye baba naamai vakabuda?
  Kunze kwekunge zvichibvira pasi pechinyorwa chemhosva. Anyuta anga asiri mukoloni, saAlla naMatryona. Asiwo musikana wekuomesa simbi. Uye maziso akapinza. Aishanda panzvimbo yokuvaka. Yakarwa kunenge kubva pakutanga kwehondo. Uye akadzidza zvakawanda.
  Hondo Yenyika II yaiwanzotora nguva yakareba uye ichitya. Akafamba nemabreaks mapfupi. Uye katsi, kana ingwe, dzakakwenya mweya. Kana kuti pamwe makonzo. Mafungiro emunhu wese pano ndeemudiki. Asi muhondo unokanganwa uye unovarairwa.
  Zvichida chimwe chinhu kubva kuCount of Montecristo? Zviri nani pane kushanda nesimba kana kuvharirwa uri wega. Uye, chokwadi, mutambo unorema mujeri.
  Uye pano ivo vakasununguka zvachose, uye vanogona kutoshevedzera:
  - Stalin imbudzi!
  Uye vachave vakarurama chose! Uye Stalin, chaizvoizvo, achiri mbudzi! Uye munhu anopenga akagadzira Russia. Zvinotonzwisa tsitsi kuti munhoroondo chaiyo, akava mutungamiriri pasi peutungamiri akakunda hondo yakadaro. Pane kusarurama mune izvi. Zvakanaka, nei mumwe mutungamiriri akasimba uye akachenjera asina kuuya mberi munguva yehondo?
  Alla, aimbova musungwa, aivenga Stalin. Chokwadi, iyi yakanga iri hurongwa hwake. Akashandura vanhu kuva nhapwa nevasungwa. Iwe haugone kupokana neizvi!
  Uye Stalin aifanira kunge akarangwa! Kurembera kana kupfura. Kana kurova.
  Alla dzimwe nguva aifungidzira kuti aizorova sei Stalin. Uye zvakaita kuti anzwe zviri nani. Kunyangwe, hongu, kungofungidzira chete. Uye ndinoda kubudirira chaiko.
  Asi Hitler aizotambudzwa. Somuenzaniso, mutore pa rack. Kana magetsi emagetsi, kana waya inopisa. Kana... Chii chimwe? Unogona, semuenzaniso, kuipinza mumusikana wesimbi. Kana kuti fry mu skillet. Dhonza maoko ako nemakumbo, bvisa mutsipa wako netambo. Hongu, nezvimwe zvakawanda! Tumira zvishoma Fuhrer.
  Zvino, kana kukota? Kwakanga kuchitonhorera! Kana vhiri! Dissolve with live acid.
  Kana kuti pamwe kuunza Hitler naStalin pamwe chete uye kuvaita kuti varwe sevarwi? Uye wozodira mubhotela rakanyunguduka? Kana kuti zvichida mubhokisi rezvipikiri. Uye zvipikiri zvinopisa? Uye yakacheneswa! Uye chii chimwe chausingagoni kufunga nezvazvo!
  Uye rovai Fuhrer, rovai, rovai, uye rovai zvakare! Kupisa waya, kana cheni.
  Kana chando chipenyu. Somuenzaniso, mubhokisi rechando. Zadza nemvura nitrogen kana helium. Kazhinji, kupisa.
  Kurwadziswa nemwaranzi! Kana kuti tora mutobvu wakanyungudutswa wodurura pahuro yeFuhrer.
  Allah vakaseka. Ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Zvakaratidza kusetsa. Uye Fuhrer yakanga yakaunyana.
  Musikana akaitora ndokuridza mhere.
  - Bhutsu! Ndichawisira pasi Hitler!
  Uye chii chine kunaka kunoshamisa uku kusati kwauya! Chokwadi musikana akanaka!
  Uye saka tsvuku-bvudzi ... Chii chisingagoni kutaurwa munyaya yengano, isina kutsanangurwa nepeni! Bvudzi rakapfava kudaro. Murazvo chete. Kana kuti napalm. Uye anokava, anomhanya zvikuru uye anokanha zvinotonhorera. Uyu ndiye terminator musikana.
  Maria haasiwo chipo. Asi hunhu hutete. Uye kunyange mutendi. Chokwadi, kutenda kwake kuri kuderera. Chokwadi, Mwari worudzii, kana akabvumira kukunda kwevaNazi? Izvi zvinogoneka sei?
  Maria akatsamwira Mwari. MaGermany akasvika kuAlma-Ata, Ufa, Gorky. Yakapoteredzwa Ryazan, Moscow, Leningrad. Uye havamire.
  Hongu, vaNazi vane simba. Huipi hunotonga nyika pasina kuziva nhamba. Asi imi vanakomana vaSatani hamungaputsi simba raKristu!
  Varwi verima vagara vachikunda. Sezvo mwoyo wemunhu une chido chezvakaipa. Uye usavimbe naye zvakanyanya. Uye ndiani wokutenda? Pfungwa dzemunhu! Pashure pezvose, vanhu havana kunyanya kuipa! Kune mhando dzakanaka chaizvo. vanokwanisa kutonga zvakanaka. Uye kwete hazvo vatendi. Uye Stalin achiri sadist!
  Maria akambofunga. Pamusoro pedambudziko rakadaro: nei Mwari achibvumira uipi? Uye pano mhinduro haisi nyore. Zvechokwadi, pasina uipi .... Edza kunyora bhuku umo pangasava nezvakaipa! Zvinenge zvisingaite!
  Mune uipi mumabasa ose ezvinyorwa. Kana kuti chivi... Nyangwe pfungwa dzechivi nezvakaipa hadzina kufanana zvachose. Hondo dzakaipawo. Asi vaitungamirirwa nokuda kwaMwari. Uye ichi, sokunge zvakadaro, chakanga chisiri chivi. Ndiko kukanganisika kweTestamente Yekare. Uye zvakare Testamente Itsva isina rugare zvachose. Uye kwete zvakanakisa kana ...
  Vanonyepa chii pasi peNazi? Mushure mezvose, Jesu akati: vakakurova padama rerudyi, isa kuruboshwe!
  Asi ndiani anonyatsotevera izvi? Vapristi? Zvakanaka kwete! Chechi yakanga ine hasha. Uye Bvunzurudzo neHondo DzechiKristu, uye kuumbwa kwemauto kumamongi.
  Hungu, vapristi vakanga vasingasiyaniswi nokuzvininipisa. Uye vamwe...Ngave maKatorike, maPurotesitendi, maOrthodox. Uye izvi zvinoenderana nerunyararo rweTestamente Itsva.
  VaFascist vanoita zvavanotaura. Uye wozodzidzisa kuva makwai, uye woita semhumhi pachawo.
  Maria airamba achifunga kuti runyararo rungava chokwadi. Ikoko hakusi pacifism, asi kusatenda Mwari. Vanoti, chokwadi, chii chinonzi kutenda asi kuzvidzora. Eya, nokuda kwechimwe chikonzero, mifananidzo haina kuita kuti munhu upi noupi asafa. Uye madzitateguru anofa, kungofanana nevatadzi. Uye mamongi haana chaanokwanisa kuita.
  Kwete, zviri nani kuti utende zvechokwadi: munhu ndiye mupfuri wemufaro wake!
  Uye usazvinetesa nekutsanya neminyengetero. Uye tangi itsva yakakosha zvikuru kupfuura minamato yechiuru.
  Maria akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, inonyengerera uye akataura nekugomera kwakadzama:
  - Uye kwete chechi, kwete tavern! Hapana chinoera! Uye muhupenyu zvinhu zvese hazvina kudaro ... Zvese hazvina kudaro vasikana!
  Matryona akaenda netsoka dzisina shangu, centner yese yezvinoputika uye akaviga zana reFritz. Uye akabva ati:
  - Usasuruvara! Hupenyu hwese huri mberi! Hupenyu hwese kumberi, tariro uye mirira!
  Alenka akakandawo meseji, achityaira Fritz mubhokisi. Uye akaimba nechido. Kunyora pakufamba;
  Komsomol vasikana munyu wePasi,
  Isu takafanana nesimbi nemoto wepasi.
  Hongu, vakura kuita mashura,
  Uye nesu Munondo Mutsvene, Mweya waShe!
  
  Tinoda kurwa takashinga,
  Vasikana vari expanses vari kukwasva muchadenga ...
  Hondo yeRussia haikundiki,
  Nekuda kwako, muhondo isingachinji!
  
  Kukubwinya kweNyika yedu, mutsvene,
  Ndege yehondo iri kutenderera mudenga...
  Ndiri nhengo yeKomsomol, ndinomhanya ndisina shangu
  Aizi inoputika yakafukidza madziva!
  
  Haagone vasikana, muvengi anoziva kutyisa,
  Vanoparadza zvombo zvese zvevavengi...
  Mbavha inoteura ropa hainganamati chiso chayo kwatiri.
  Munhetembo, mitambo ichaimbwa!
  
  Fascism yakarwisa nyika yangu,
  Akapinda nenzira inotyisa uye inonyengera ...
  Ndinoda Jesu naStalin
  Komsomol nhengo imwe naMwari!
  
  Isu tinomhanya tisina shangu mukati mechando,
  Kumhanya kunge nyuchi dzinomhanya...
  Isu tiri vanasikana vezvose zviri zviviri zhizha nechando,
  Hupenyu hwakaomesa musikana!
  
  Yave nguva yekupfura, saka vhura moto
  Isu takarurama, uye takanaka nekusingaperi ...
  Uye kurova muziso chaimo, kwete mumaziso,
  Yesimbi inonzi mubatanidzwa!
  Usakunde fascism kuregererwa kwedu,
  Uye kuda kwakasimba kupfuura titan yakasimba ...
  Munyika yaBaba tinogona kuwana nyaradzo,
  Uye paradza kunyange Fuhrer-mudzvinyiriri!
  
  Tangi ine simba kwazvo, tenda "Tiger",
  Anopfura kure uye nemazvo ...
  Ino haisi nguva yemitambo yeupenzi
  Nokuti Kaini ari kuuya nokuda kwezvakaipa!
  
  Tinofanira kukunda kutonhora, kupisa,
  Uye kurwa nejee nemhomho inopenga ...
  Bere rine hasha,
  Mweya wegondo hausi museki wenhamo!
  
  Ndinotenda kuti nhengo dzeKomsomol dzichakunda
  Uye ivo vachasimudza nyika yavo pamusoro penyeredzi ...
  Takatanga kufamba kubva muna Gumiguru,
  Uye zvino zita raJesu rinesu!
  
  Ndinoda nyika yamai vangu zvakanyanya,
  Anopenya zvinopenya kuvanhu vese ...
  Nyika yababa haizotorwe neRuble,
  Vakuru nevana vanoseka mumufaro!
  
  Zvinonakidza kuti munhu wese agare munyika yeSoviet,
  Zviri nyore uye zvakangonaka...
  Rombo ngarirege kukanganisa shinda yaro,
  Uye Fuhrer akaisa muromo wake pasina!
  
  Ini ndiri nhengo yeKomsomol isina shangu,
  Kunyangwe chando ichitenderedza nzeve ...
  Uye iwe haugone kuona kudzika, tenda muvengi,
  Ndiani anoda kutitora nokutiparadza!
  
  Hapasisina mazwi akanaka kune Motherland,
  Mureza wakatsvuka, sekunge ropa riri mumwaranzi rinopenya.
  Hatingavi vanozviisa pasi kupfuura mbongoro.
  Ndinotenda kuti kukunda kuchauya nekukurumidza muna Chivabvu!
  
  Berlin vasikana vasina shangu vachapfuura,
  Siya madhinda panzira.
  Takakanganwa kunyaradza vanhu,
  Uye magirovhosi haana kukodzera muhondo!
  
  Uye kuchava nekurwa, hondo iyi ngaitange.
  Fritz achapwanya zvese kuita zvidimbu!
  Nyika yababa inogara musoja newe,
  Haazive chinonzi arbitrariness!
  
  Ndinonzwa tsitsi kune vakafa, izvi zvinoshungurudza munhu wese.
  Asi usaunza maRussia kumabvi avo.
  Kunyangwe Sam akazviisa kuna Fritz,
  Asi kwatiri isu guru guru Lenin!
  
  Ndinopfeka bheji nemuchinjikwa panguva imwe chete,
  Ndiri mucommunism uye ndinotenda muchikristu...
  Hondo, tendai vanhu, haisi firimu,
  Baba vedu ndivo amai vedu, kwete khanate!
  
  Kana Wemasimbaose achiuya ari mumakore.
  Vese vakafa vachamuka mune chiso chakajeka...
  Vanhu vaida Ishe muzviroto,
  Nokuti Jesu ndiye Musiki wetafura!
  
  Pano tichakwanisa kufadza munhu wese,
  Munyika yose isina muganhu yeRussia.
  Kana chero plebeian yakaita sezera,
  Uye zvinonyanya kukosha mune zvakasikwa Zvisikwa!
  
  Ndinoda kumbundira Kristu Mukuru,
  Kusambodonha pamberi pevavengi...
  Comrade Stalin akatsiva baba vake.
  Uye Lenin achavawo nesu nokusingaperi!
  .
  
  
  Kunyengedza Obama
  Mutungamiri weAmerica VaObama vakaratidza kuve nehungwaru uye havana kubhomba ISIS, asi vakafunga kushandisa Caliphate iyi senzira yekurova Iran, Syria neRussia. Maverengero ake akanga akarurama zvizere. ISIS, yatora yakawanda yeIraq, yakapinda muhondo neIran. MaAmerican akatenga mafuta kubva kune varwi uye vakatengesa zvombo nekudzoka. Kuti aponese Assad, Vladimir Putin akapinda muhondo mushure mezvose.
  Uye kubhomba kweISIS kwakatanga. Asi hazvina kufamba zvakanaka semunhoroondo chaiyo. ISIS ine masisitimu ekudzivirira emhepo anotengeswa kuUnited States, uye ndege dzehondo. Russia yakatarisana nemuvengi akasimba, uye yakamanikidzwa kutamisa mauto epasi. Kubva pakutanga, vanhu vokuRussia vakarasikirwa zvinooneka, uye simba ravo rakaputsika. Pano, chokwadi, haisisiri kusvika kune mafuta.
  Mauto akawanda akakweverwa muhondo muSyria. Uye akanga asina mukurumbira. Vazhinji vakati: Russia inofanira kupindira ipapo here? Uye ISIS yakanga ichifambira mberi, ichirova zvikuru mauto eRussia.
  Varwi vakafa vakawanda. Asi zvakanga zvisingabviri kuchinja mamiriro ehondo. Uyezve, pakanga panewo kurwisana neTurkey. Uye izvi zvakaita kuti zviome kushandisa masimba.
  Hondo yakatanga neISIS kumashure muna Chivabvu 2015 uye yave kwenguva refu. Hondo dzakaenderera mberi kwenguva yakareba, uye mauto eRussia haana kukwanisa kumisa muvengi. Maive nebhokisi rezinc. Uye yakawanda yeIraq yaive pasi peISIS. Uye kuedza kupaza kwakaitwa nechisimba uye zvehasha.
  Hondo, hongu, yakave yakarebesa ... Uye panguva yesarudzo dzemutungamiri wenyika muRussia, yakanga yatotora makore matatu. Uye vanopfuura zviuru gumi mauto eRussia nevakuru vakuru nevakuru vakati wandei vakafa.
  Naizvozvo, Vladimir Putin akatarisana nechishoro chakakomba. Pavel Grudinin kubva kuruboshwe mauto akatanga kukurumidza kuwana zvibodzwa uye zvematongerwo enyika. Uye kubudirira kwake kwaive kwakakura, sezvo chiyero chinosvetuka.
  Ichokwadi, zvinyadzi zvakakanganisa nzvimbo yaGrudinin, asi Girkin akawana mukurumbira mukuru. Ndiani, segamba rehondo muDonbass, ave nyeredzi itsva.
  Chero zvazvingava, Putin atorasikirwa nemukurumbira, uye vanhu vaida shanduko, uye kuwedzerwa kweCrimea kwakakanganwa.
  Sarudzo dzakange dzapera, uye kunyangwe Putin airatidzika kunge akakunda mumutambo wekutanga, kuratidzira uye kuda kuongorora zvakabuda musarudzo zvakatanga. Macommunist haana kutenda mumhedzisiro, uye pakanga paine mienzaniso yakawanda yekubiridzira kwevavhoti.
  Uye muMoscow makanga mune kurwisana kukuru nevaratidziri. Zviito zvakakura zvekurwisa hondo zvakatangawo. Uye hondo yakapfuurira muSiria.
  Putin akatowedzera kurwa uye akaedza kurwisa muIraq.
  Asi izvi zvose zvakakonzera kuwedzera kwehuwandu hwekurasikirwa.
  Uye hondo dzakawedzera kuwedzera uye dzakava neropa ...
  Bato rinopesana nehondo muRussia rakanga richikura. Kwakanga kune kurwisana kukuru nemapurisa uye kungouraya vanhu.
  Chete denda rekoronavirus rakati kuderedza kusimba kwekurwisa hondo.
  Asi hondo dzemuSyria, kunyangwe denda iri, rakaenderera mberi. Uye muna 2021, vachipesana neISIS, vakafunga kuyedza chombo chazvino: chigaro chimwe chete chepiramidhi matangi.
  Idzi imotokari dzakasiyana dzakagadzirwa mumakopi mana chete. Imwe neimwe yairema matani makumi mashanu, uye yakanga ine injini yemabhiza zviuru zvishanu. Uye injini haisi nyore, asi magetsi.
  Vasikana vakanaka vaityaira mota ina uye kwaitonhorera.
  Natasha, pa pyramidal tank, akadzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake zvisina kubereka, uye akacheka Mujahideen nepfuti yemuchina, achivacheka nemabara euranium-core.
  Akaimba achibudisa meno ake.
  - Kubwinya kune Great Russia!
  Zoya, uyo aipfura vavengi nepfuti yemuchina uye achipfura kubva mupfuti inopfuta, akagomera:
  -KuRussia iyo yakatambanudza mapapiro ayo!
  Uye nezvigunwe zvakashama, runako rwuya rwakadzvanya mabhatani emufaro.
  Uye zvakare anopfira mateko ane uranium cores.
  Imwe piramidhi tangi naAugustine inotenderedza nzwara uye inopwanya muvengi. Anocheka pasi mitsara yeMujahideen, achifukidza gomo negomo rezvitunha.
  Uye kurira:
  - Nokuti communist akapa!
  Uye Svetlana anorova vavengi, uye anocheka pasi Mujahideen. Uye paanoimba:
  - Communism ichave mukubwinya!
  Uye nezvigunwe zvake zvetsoka zvisina kupfeka, anodzvanya mabhatani emufaro.
  Uye hondo iri kuwedzera. Mauto eRussia akatarisana nehondo yakasimba.
  ISIS hachisi chipo. Stormtroopers anoshandiswa kumurwisa. Vanewo vasikana vakanaka: Maria naMirabela. Ivo vakakura kwazvo uye vanorwa vasina shangu uye mune bikini.
  Vasikana vakanaka vave kutotsikitsira pazvigaro zveMujahideen. Muvaparadze nezvombo zvinokandwa.
  Maria anoimba nemufaro:
  Kushatirwa nehasha SATO,
  Muvengi wemauto akaenderera mberi...
  Asi vaurayi - vavengi,
  Vanhu vekuRussia vachasangana neruvengo!
  Uye kutumira sei zvombo kune muvengi. Uye rovai vavengi pakarepo.
  Mirabela, kutumira makungu, zvirevo:
  Hondo chii, hondo chii? Nekuda kweumwe mudzvanyiriri Assad kuteura ropa?
  Maria akabvumirana neizvi:
  - Nekuda kweizvi, kuteura ropa hakukodzeri!
  Uye akatumirawo roketi rinouraya.
  Vasikana vanotevera mirairo, hongu. Asi mugore rechinomwe kwave nehondo, kuitira kuti ndiani anoziva. Uye zvechokwadi, vasikana vanotsamwira Putin. Hameno kuti anodei. Uye mauto eRussia akabata mutsara, uye kuedza kunogumbura kuri kukundikana.
  Pyramidal matangi akanaka, asi bhatiri richiri kukurumidza kuburitswa nekumhanya kwakadaro. Vanofanirwa kuendeswa kumashure uye kubhadhariswa magetsi.
  Natasha, Zoya, Augustina, naSvetlana vakaungana uye ngatitambe makadhi.
  Panguva imwecheteyo, vasikana vanoimba:
  - Zvakanaka, chii chandingati, chii chandingati, vanhu vakarongwa saizvozvo! Unoda kuziva, unoda kuziva! Vanoda kuziva zvichaitika!
  Uye sarudzo kuHurumende Duma dzakaratidza kukunda kwemakomunisti. Asi zvakare pakanga pane manyepo makuru. Uye izvi zvakakonzera kuratidzira kukuru uko mamiriyoni evanhu akatora chikamu. Akwegura asina simba Zyuganov akakundwa, uye vechidiki vakatanga kutonga panzvimbo yake. Kuratidzira kwakawedzera, vakaramwa mabasa, uye masirogani akawanda.
  Mukupindura, mauto eRussia akatanga kurwisa kukuru muSyria neIraq. Kurwa kwacho kwakava neropa guru. Uyezve, Iran haina kugadzikana. Kune mhirizhonga nemhirizhonga.
  Putin akazviwana ari mumamiriro ezvinhu akaoma zvikuru. Mukati meRussia, kusagadzikana kwawedzera. Zyuganov akazorwara, uye hutungamiri hutsva hutsva hwakakumbira kusiya basa kwaPutin neboka rake.
  Hondo yakarwiwa muSyria neIraq. Hondo ikoko yakanga yakakura. Uye akakwira pamusoro rampage.
  Vamwe vasikana vaviri, Alice naAngelica, vakarwa semashavi uye vakashandisa chikopokopo chakaita sedhisiki. Uye pakanga pasina nzira yokuvawisira pasi.
  Iyo helikopta inovhura maroketi, inopisa vanopikisa, uye inopwanya mabunkers.
  Alice akaitora ndokurira:
  - YeRussia Caliphate!
  Uye kudzvanya kwaanoita zvigunwe zvake zvisina chinhu pabhatani remufaro uye anorova muvengi.
  Angelica akati:
  - Aboard!
  Uye zvakare, matombo akaita selupanet, kumuvengi ...
  Musangano mukuru wakaitwa muMoscow uye panguva yekunetsana nemapurisa vakafa. Mafekitari mazhinji akaramwa mabasa. Zvino macommunist varatidza simba ravo. Uye vakatodaidza zvakananga Putin tsotsi uye mhondi. Kupikisa kwaikura. Uye pano neapo ropa rakadeurwa.
  Kuratidzira uku kwakava kuramwa mabasa. Uye zvakazove zvakakura zvekuti zviremera zvakabvumira.
  Zvakabuda musarudzo dzeHurumende Duma zvakabviswa. Uye zvitsva zvakaziviswa. Uye pano macommunist aive nemukana wese wekukunda. Uye akatokunda, agamuchira zvigaro zvakawanda muparamende.
  Uye hurumende yaMikhail Mishustin yakasiya basa. Kuumbwa kwehurumende yekuruboshwe kwakatanga. Panguva imwecheteyo, maKomonisiti akacherechedza kuti yakanga yava nguva yekugumisa hondo muSiria.
  Yatova 2022... Vladimir Putin akataura achigomera kuti haasi kuzozviita. Saka zvibayiro zvose munyaya iyi zvichange zvisina maturo.
  Zvadaro nzira yekupomerwa yakatanga muHurumende Duma. Kune zvakare shanduko muFederation Council. Akatendeukira kuruboshwe, uye ivo vanoda kutsvaira Matvienko, uyo anozviisa pasi pepipeti yezviremera.
  Kazhinji, vanhu vakatanga kupandukira zvakanyanya uye vanoda shanduko.
  Mamiriro ezvinhu akanga achipisa. Zvino ndiwo macommunist ndiwo aikonzeresa kuratidzira uku. Uye vakaunganidza masiginecha ebumbiro idzva.
  Uye ipapo Putin akaita sitiroko, uye akarwara.
  Sarudzo itsva dzemutungamiri wenyika dzakaziviswa.
  Mumiriri mukuru kubva kumaKomonisiti aiva Alexei Kuznetsov. Uye akaita zvakawanda. Uye musarudzo, mutungamiri mutsva wekuruboshwe akakwanisa kukunda mumutambo wekutanga.
  Uye zvakanga zvakanaka!
  Pano ngano inopera, uye ndiani akateerera cucumber!
  
  EMELYAN PUGACHEV - MUKANA WEVANHU
  Emelyan Pugachev, pakarepo mushure mekutorwa kwenhare yeTatishchevo, akaenda kuOrenburg uye akakwanisa kutora guta nekushamisika ndokuritora nekurwiswa kwenguva pfupi. Vazhinji vevarwi vakakanda mapfumo pasi pasina kurwa.
  Uye Emelyan Pugachev akatora nzvimbo huru yepurovhinzi, pfuti dzakawanda uye zvombo.
  Pashure paizvozvo, hondo yake kukura nokukurumidza akatamira Verkhne-Yaitskaya nhare uye akaitora nokukurumidza kurwisa. Uye zvakare kuUfa. Vanhu vakawanda vanobva kunyika dzakasiyana-siyana vakabatana naPugachev. Hondo yake, kusvika kuUfa, yakatosvika zviuru makumi mashanu, uye pfuti dzakawanda.
  Mauto akakanda mapfumo pasi pasina chaanopikisa. Mushure maizvozvi, Emelyan Pugachev akatumira mauto anobhururuka kuUrals kuti atore kutonga kwemafekitari ezvombo.
  Catherine Wechipiri akagamuchira nhau dzekudonha kweOrenburg munguva pfupi. Uye zvakashamisa munhu wose. Ndaifanira kukurumidza kuunganidza simba. Uye kune vashoma vavo - Hondo yeTurkey inobvisa zvese. Bibikov mumwechete chete, mukuru-mukuru-mukuru-akanyanya kana kushomeka, akaunganidzwa. Uye ane timu. Ndaifanira kukurumidza kuunganidza simba.
  Asi uto remunyengeri wacho rakakura nokukurumidza. Uye akatamira kuKazan. Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghiz nevamwe vanhu. Mumwe mushure memumwe, Emelyan Pugachev akazivikanwa samambo wepamutemo uye mafekitari nemaguta muUrals.
  Uye vazhinji vakakumbanira vapanduki. Uye hondo Emelyan Pugachev akaenda Kazan, uye nyore akaputsa kuramba. Mapurisa mazhinji akaenda parutivi pake. Uye hondo yaPugachev yakakura nokukurumidza. Uye saka Kazan akarwiswa.
  Uye munhoroondo chaiyo, munyengeri akakwanisa kuitora neuto duku uye rakanyanyisa kurongeka. Uye zvino zvatova nyore uye nekukurumidza.
  Uye Kazan Kremlin yakabva yatorwa. Hondo yaEmelyan yakashanduka kuva yakakurumidza.
  Uye vangani vatasvi vemabhiza nevarwi vane simba vakaungana. Uye artillery, uye varwi kubva kuUral mafekitori. Uye zvombo zvakawanda. Saka Koziedemyansk yakawa.
  MuNizhny Novgorod chete ndimo maive naEmelyan Pugachev aitarisira kuramba kwakakomba.
  Vakakwanisa kuroverera zvipikiri zvinosimbisa ikoko kubva pedyo neSt. Petersburg uye kubva kumuganhu weSweden. Asi Pugachev atova nemauto anopfuura zviuru zana nepfuti dzakawanda.
  Bibikov akakanganisa. Kunyange zvakadaro, panzvimbo pokuzvidzivirira, akabvisa mamwe mauto muguta. Uye vakarohwa zvakasimba nemauto makuru evapanduki uye vakaparadzwa.
  Izvi zvakabatsira kurwisa Nizhny Novgorod. Uyezve, chikamu chemauto nevakuru vakaenda kudivi raEmelyan Pugachev. Uye guta guru rakawa.
  Bibikov akabatwawo. Akaramba kuita mhiko yekuvimbika kumunyengeri ndokusungirirwa.
  Pugachev akatamira kuMoscow. Nguva zhinji, mauto ehurumende, vatariri uye kunyange vatungamiri vehondo vaienda kudivi rake.
  Ryazan akadonha anenge asina kushorwa. Uye uto guru rakasvika muMoscow.
  Maive nemauto mashoma mariri, uye asina kunyatsovimbika. Matatu regiments Don Cossacks akaenda kurutivi Pugachev. Uye Moscow yakarwiswa nedutu.
  Kremlin chete ndiyo yaiva nemukana wekudzivisa, asi vatengesi vakawanikwa imomo uye vakazarura magedhi ePugachev.
  Alexander Suvorov, akakurumidza kuyeuka kubva kuTurkey kumberi, akaendawo kudivi reanozviti tsar. Akaona kuti pakanga pasina chikonzero chokurwa nevanhu. Uye mubvunzo wekuve pamutemo kwamambo inyaya yechishuwo chenyika.
  Suvorov akateverwa nevamwe vakuru vemauto. Machinda aitungamirira mauto akapararira muRussia yose ndokutora maguta pashure pemaguta.
  Uye Pugachev pachake akaenda kuSt.
  Catherine Wechipiri, achiona kuti simba rake riri kuderera, kutora chikamu chepfuma, akatizira kune dzimwe nyika, achirayira hama dzeOrlov kuronga kudzivirira kweguta.
  Vakaita izvozvo chaizvo. Vazhinji veboka revarwi vakaenda kudivi romunyengeri, uye St. Petersburg yakatorwa nokukurumidza. Vana Orlov vakatorwa ndokusungirirwa. Uye mambo mutsva akapinda mumuzinda. Nenguva isipi, vanenge vakuru vemauto nemauto eRussia vakamuziva. Kufanana nemaguta eRussia. Catherine akatizira kuSweden. Uye kubva ipapo kuenda kuGermany.
  Mwanakomana wake Pavel akafa mumamiriro ezvinhu asina kujeka. Uye Emelyan Pugachev akaroora zvakare, uye akazivisa korona itsva. Pashure paizvozvo akava mudzimai wake Cossack Ustinya.
  Hondo neTurkey yakapiwa kuna Alexander Suvorov uye yakaguma mukukunda nokukurumidza.
  mugari wenhaka Emelyan akaberekwa. Uye dzinza reRomanovs, sokunge zvakadaro, rakasimbiswa.
  Mambo akabvisa serfdom uye akaita shanduko. Russia yakatanga kukura uye kusimuka nekukurumidza. Imwe hondo neTurkey uye kutorwa kweConstantinople kwakatevera. Emelyan Pugachev akatanga chitendero chitsva, achisiya Utatu uye akatanga barika. Zvakanga zvatova zvakafanana kuIslam, asi Orthodox Islam.
  Alexander Suvorov akaita mishandirapamwe yakawanda, kusvika kuMorocco, uye kukunda Middle East, Iran, Sudan, neNorth Africa. Zvino, apo chimurenga chakaitika muFrance, hondo yaEmelyan Pugachev yakabata Europe yose. Nokudaro kwakamuka humambo hukurusa munhau yavanhu.
  Emelyan Pugachev akanga achiri mudiki kubvira 1742 uye saka akatonga kwenguva yakareba, akararama kupfuura Catherine naAlexander Suvorov. Mushure mekukundwa kweEurope, maRussia akatamira kuAfrica ndokupinda muIndia, iyo yavakakundawo.
  Hondo neChina yakaitika kare muna 1815 pasi pemwanakomana waPugachev, Petro wechina.
  Hondo yakave yakakunda Russia uye China yakakundwa. Pashure pacho, Russia yakakunda zvachose makondinendi matatu uye yakasvika muAustralia neAlaska. Uye yakaramba ichiwedzera kuAmerica. Ikoko akanga asisina vakwikwidzi vakakomba.
  Britain yakakundwa ndokutorwa. Uye munguva pfupi yakakunda United States. Pakazosvika 1850, Russia yakanga yatotonga pasi rose.
  Zvakatevera zvakauya kusvikira kuwedzera kwe cosmic. Uye zvakava zvakanaka.
  Zvisinei, chokwadi paiva nematambudziko.
  Chimwe chazvo isangano rinotsigira rudzi rwehurumende yerepublic. Asi dzinza rePugachev-Romanov raive nechiremera uye kusvika zvino rakaramba risingazununguki.
  Paivawo nemasimba masimba uye kuedza kupidigura hurumende. Pakaitika kubhururuka kwekutanga kunze kwesolar kumagumo kwezana ramakore rechimakumi maviri, boka revarangana pakutanga kwezana ramakore rechimakumi maviri nerimwe rakapinda muhope dzekugadzira ndokubhururuka kuenda kune imwe nyika iri kure kuti vagadzirise nyika yavo ikoko.
  Mamwe matambudziko akamuka nemaJuda. Kana mamwe marudzi akakurumidza kuRussia uye akagamuchira Orthodox Islam, saka maJuda aya vaive vakaoma musoro uye vakaramba. Uye vakamanikidzwa kuzviita. Paiva nemamwe matambudziko zvakare. Muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe, kusadavira kuvapo kwaMwari kwazova mufashoni. Uye kurambwa kwechiremera cheBhaibheri neKoran. Uye zviri pamutemo, dzidziso yebhaibheri yakavakirwa padudziro yemahara yemabhuku aya.
  Uye izvi zvakaita kuti pave nekukakavadzana. Uyezve, sainzi yakasimukira. Hupenyu hunotarisirwa muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe hwakawedzera zvakanyanya, uye vanhu vakadzidza kunyatsotaridzika vaduku. Uye zvechokwadi vakatanga kuti, asi zvakadini nemashoko aKristu: haungaiti bvudzi rimwe chete chena kana dema? Kana kuti mazuva avo ngaave makore zana nemakumi maviri!
  Paivawo nokusava nechokwadi. Pane mamwe mapuraneti ezuva, uko kwakanga kwatova nekugara kwakakomba, manzwiro ekuparadzanisa akatanga kubuda. Chero zvazvingava, paiva nezvido zvokuzvitonga. Muchidimbu, zviri nani kupfuura munhoroondo chaiyo, asi zvakadaro, kune matambudziko uye hazvisi zvese zvine rosy.
  Asi chero zvakadaro, vanhu vakabatana uye nenzara nedenda uye zvinenge zvirwere zvese zvapera. Uye vanhu vanogona kurarama kwemazana emakore pasina kuchembera, uye kwete hupenyu zvachose, asi dzinenge communism nedenga paPasi muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe!
  
  CHURCHILL INOFADZA MUKANA
  Churchill akabvumirana nerunyararo neGermany pamashoko anotevera. The Third Reich inovimbisa Britain kuvimbika kwehumambo hwayo hwekoloni. Uyezve, Hitler akatobvuma kusada kudzoserwa makoroni eGermany akatorwa neEngland munguva yeHondo Yenyika Yekutanga. Mukudzoka, zvisinei, maGermany aive nerusununguko rwakakwana rwekurasa makoroni eFrance neDutch. Uye zvakare vaigona kuita zvakawanda sezvavaida kurwisa Russia. Chokwadi, Fuhrer akanga asingazoshiviriri USSR nemuvakidzani wake. Germany yakagamuchira zvakawanda. Zvino akanga akwana. Uye Britain haina kurasikirwa zvachose. Saka dhiri racho rakabatsira vose. Chero zvazvingava, England yakanga isina mukana wekuchengeta zvinhu zvayo muAfrica neAsia. MaGerman angadai akatapa Egypt nyore, uye mushure meizvozvo Middle East neIraq neKuwait. Uye zvakare, kuburikidza nepro-German Iran, vangadai vasvika kuIndia.
  Tisingatauri kuti Britain haina mukana wekuchengeta Africa.
  Hondo yepasi pemvura neyemuchadenga, yapera, vaive maBritish zvakadaro.
  Uye saka mapato ese akaramba ari mune zvavanofarira. Uye Hitler akatanga kugadzirira kurwisa kuMabvazuva. Kune mamwe matangi akawanda muUSSR, uye motokari yechiuru chimwe nehafu, yemhando yepamusoro kupfuura yeGerman.
  Kuenzaniswa nenyaya chaiyo, iyo Fritz yakamisa zviuru zvishanu zvendege uye chiuru mamwe matangi. Kushaikwa kwekurasikirwa muHondo yeBritain kwakakanganisa, uye kugona kushandisa African Corps kumabvazuva.
  Chokwadi, izvi zvakakanganiswa neidi rokuti kushamiswa kwakanga kwakaoma zvikuru kuwana.
  Zvisinei, Stalin akazivisa kuunganidzwa kwevose, uye akaunza mauto akangwarira. Asi kurova kwemaGerman kwakaramba kwakasimba uye kwakangoerekana kwaitika. Uyezve, vakanga vasingatarisiri kuti Fritz aizongokanda simba ravo rose mukurova. Uye kudzivirira, maReds akadzidziswa zvakanyanya kupfuura kurwisa.
  Mauto eWehrmacht akapaza nepakati pezvidziviriro uye akakwanisa kufambira mberi munzira huru.
  Zvishoma zvishoma pane mune makumi mana nerimwe nyaya chaiyo. Asi takasvika kuSmolensk. Kwavakazogumira, vakamiswa nemauto makuru eSoviet. Asi vaNazi vakatendeukira kumaodzanyemba. Nechekare mukupera kwematsutso vakatora Kiev. Nguva yechando yakabata Fritz, muhondo yekugadzirira kurwisa kuMoscow. VaNazi vakagara muchando, muchando, vasingatyi kurova dutu.
  Leningrad, zvakare, yakavharwa.
  Zvakanyanya kuipa, Japan haina kutya kuenda kuhondo neUS neBritain. Uye inogona kuvhura yechipiri kumberi chero nguva. Munguva yechando, mauto eSoviet akaedza kufambira mberi, asi kudzivirira kweGermany hakuna kumboputswa. Muchirimo, vaNazi vakawana simba uye vakaramba vachitonga mhepo. Asi sezvo Third Reich yakagamuchira mafuta kwete kubva kuRomania chete, asiwo kubva kuLibya, Nigeria, Cameroon, maNazi aisada mafuta eCaucasian zvakanyanya.
  Uye iyo Fritz yakatanga kurwisa pakati. Mukuedza kutora Moscow.
  Asi mutsara wekudzivirira wemauto eSoviet wakaratidza kuva wakasimba. Kwemwedzi mitatu yekurwa kwakasindimara, vaNazi vakakwanisa kupfuurira makiromita zana, zana nemakumi maviri chete.
  Vakabva vamira. MuCrimea chete vaNazi vakakwanisa kutora Kerch uye kuvhara Sevastopol. MaNazi akatorawo hafu yeDonbass, kunyanya Kharkov. Mushure mekurasikirwa kwakanyanya pakati, Hitler akachinja zano rake, uye akasarudza, maererano nezano reGoering, kutanga kurwisa kwemhepo kuUSSR.
  Kunyanya, Yu-188 mabhomba akashandiswa. Uye itsva uye yakawedzera Yu-288. Hondo yakawedzera kuva nenzvimbo. Hitler akaverengera nezvombo zvitsva nematangi. Chokutanga pane zvose, Tigers akapinda mumutsara, uye zvishoma gare gare Shumba, uyezve Panther. Iyo yakanyanya kudzivirirwa, hongu, yaive "Shumba" ine 100-mm parutivi nhumbi dzokurwa, uye kunyange pakona. Iyo "Tiger" yaivewo neyakanaka parutivi nhumbi dzokurwa nadzo. "Panther" yakaipisisa, iyo haina kukwevera kubudirira patangi.
  Munguva yechando, maGermany akabata mutsara. Mauto eSoviet akaenderera mberi asina kubudirira pakati. Vakaedza kudzorera uyewo Kharkov akakundikana. MaGermany pano akanga akagadzirira kudzivirira, uye aigona kudzinga kurwisa. Kubudirira chete kweRed Army kwaiva Operation Iskra, pavakakwanisa kuputsa mukoto wakamanikana kuenda kuLeningrad yakakombwa nenyika.
  Muna May, vaNazi vakatanga kurwisa Sevastopol. Iyo yakapedzisa muna Chikunguru 9, 1943 kuwa kweiyo nhare yeguta. Kurwisa pakati pevaNazi kwakatanga zuva rakatevera racho. Vakashandisa nhamba huru yematangi ekupedzisira. Kusanganisira "Lev", iyo, nekuda kwekudzivirirwa kubva kumativi ose, yakavimbisa kuva tangi yakanaka yekubudirira. VaFerdinands vakaenderera mberi nekugumburisa - pfuti dzinozvifambisa nenzira yavo pachavo.
  Kudenha kwevaNazi kwakakura zvishoma nezvishoma. Kurasikirwa kwacho kwaiva kukuru. Tangi "Lev", yakaratidza kusakwana kwehuwandu hwemoto wepfuti uye kusaita zvakanaka kwekutyaira. Asi zvakadaro, vaNazi vakakwanisa kukomba Vyazma. Uye wochitora. Imwe hondo yakakwevera mukupera kwematsutso, uye kurwisa kweFritz kwakaoma.
  Hondo yeRed Army yakaedza kudzorera mamiriro acho munguva yechando. Uye akakwanisa kurova Vyazma kumashure. Asi budiriro dzese dzakaganhurirwa kune izvi. VaNazi vakakwanisa kuramba vari pakati. Uye pedyo Leningrad. Uye pedyo Kharkov.
  Mukuzvidzivirira, "Panther" yakaratidza tangi yakanaka. Muchina wakakura kwazvo weTatu Reich wakagadzirwa muhuwandu hukuru, uye wakaratidza kuti zvimwe ndiyo nzira yakanakisa yekubata nematangi eSoviet. Mumhepo, kurwa kwakaenderera mberi nehumwe hukuru hweLuftwaffe. Ndege dzeGermany dzakanga dzakashongedzerwa nezvombo, dzichimhanya zvikuru, asi dzisingachinjiki. Zvakadaro, iyo ME-309 yakaratidza kuve inoshanda, zvakanyanya nekuda kwekumhanya uye nezvombo zvemotokari.
  Uye ndege dzejeti dzakanga dziri munzira. Chekutanga pane zvese, iyo ME-262 murwi, iyo nharo yakasimba. Chokwadi, inodhura. MaGermany aigara achiwedzera kugadzirwa kwezvombo. Vaishandisa vashandi vekune dzimwe nyika uye vaive nemidziyo yakawanda kupfuura yeUSSR. Imwe yemhando yepamusoro yeFocke-Wulf yakaonekwa - TA-152, iyo, ine zvombo zvine simba uye nhumbi dzokurwa, yakanga ine zvirinani maneuverability uye kukurumidza kukuru.
  Asi chinhu chikuru ndechekuti, hongu, ndege dzejet. Iyo itsva Soviet LA-7 uye Yak-3 yaingokwanisa kubhadhara zvishoma pakuonekwa kwechizvarwa chitsva chemichina pakati pevaNazi.
  Kunyange Panther isati yapinda mubasa, yaifungidzirwa kuti tangi iyi yakanga isina kuchengetedzwa zvakakwana. Kunyanya kumativi. Somugumisiro, Panther-2 yakagadziridzwa kuti iwedzere kudzivirirwa, inorema, uye ine 88 mm pfuti. Uye "Tiger" -2.
  Iyo USSR yakaisa IS-2 uye T-34-85. MaGerman aive nepfuti yepamusoro yeMP-44. "Maus" akapindawo munhevedzano. Kusiyana nenhoroondo chaiyo, Third Reich haina kubhombwa neAllies, uye michina yakawanda yaigona kugadzirwa.
  Hondo yakaratidza, zvisinei, kuti "Maus" tangi yakanga yakanyanya kurema, uye yakawanda kana shoma yakakodzera kudzivirira. "Tiger" -2 yakaputsika kakawanda uye yaivawo tangi yekudzivirira.
  Chete "Panther" -2 ine injini ine simba kwazvo ye900 horsepower, yakaratidza kuve inogutsa mota yekurwa mavhisi. "Shumba" haina kuzviratidza zvakanyanya.
  Kurwa chaiko kwakaratidza kuti ME-262 haisi muchina wakavimbika, unodhura uye usingachinjiki zvakakwana, kunyangwe uine zvombo zvine simba. Kunyanya kushingairira, iyo TA-152 yakapinda munhevedzano, iyo yaive yakanyanya kana kushoma yakakodzera sebhiza rekushanda. Inogona kunge iri ndege yekurwisa uye yekumberi-mutsetse bhomba uye murwi. Tariro dzakabatana neME-262 dzakanga dzisina kunyatsoruramiswa. Kunze kwekuti murwi uyu akaoma zvikuru kupfura pasi, aive nenhumbi dzokurwa dzakasimba. Asi airemawo zvakawanda. Asi tariro huru yakabatanidzwa neHE-162. uye pamwe vakaruramiswa.
  Muchirimo chaJune 22, 1944, vaGermany vakarovanya zvisingatarisirwi kumaodzanyemba. Mutemo weSoviet wakachengeta mauto makuru pakati. Stalin akatenda disinformation kuti muvengi aizofora kuMoscow zvakare. Asi vaNazi vakakwanisa kukunda njere dzeSoviet. Mukuwedzera, nhamba huru yematangi eGermany "Panther" -2, iyo inokurumidza uye inogadziriswa, uye inodzivirirwa zviri nani, pamativi, yakakanganiswa.
  Zvakare, akawanda e "Tigers" akagadzirwa, ari nyore kugadzira michina. Paivawo neshanduro itsva ye "Shumba". Nepfuti yakareruka 88mm asi ine 1250 horsepower injini. Iyi "Shumba" ndiyo tangi yakabudirira zvikuru - ye "Tiger" -2 yerudzi, asi inorema, ine gobvu 120 mm parutivi uye nhumbi dzokurwa dzakasimba, izvo zvinopfuura zvakatsiva injini ine simba kubva ku "Maus".
  Lev-2 yakave yakabudirira kwazvo tangi yekufambisa. MaGermany akakwanisa kuita zvakawanda. Vakatora Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod, akatora Voronezh. Ndokutendeukira kubhendi reDon. Takazosvika kuStalingrad. Asi ikoko vakabatikana muhondo. Sezvakaitika kare, mauto eSoviet akakwanisa kukomba maGermany pedyo neStalingrad. Zvisinei, vaNazi vakaramba vakakwanisa kubuda munzvimbo yakapoteredza. Zvakangodaro, maGerman aive neakawanda matangi. Hondo dzakaratidza kuti "Panther" -2 uye "Shumba" -2 inokwanisa kurwa zvakanaka munguva yechando. Mukuwedzera, pfuti dzeE-25 dzinozvifambisa dzakaonekwa mberi. Motokari iyi yaive kanoni yePanther, yakaderera, asi yaimhanya mhanya uye ichimhanya.
  MaNazi akadzokera kubva kuStalingrad kuenda kumucheto weDon uye akabata kunze uko. Chitubu cha1945 chakauya. XE-162 yakapinda mumutsara, uye ndege yeSoviet yakazvipira kune iyi modhi. Asi chinonyanya kukosha ijet bombers, iyo yakanga isina yakaenzana. Vakabhomba vanhu vokuRussia pasina chirango.
  Tangi itsva yeGermany E-50 yakapinda mumutsara - yakareruka kupfuura Tiger-2, asi yakachengetedzwa zviri nani uye yakashongedzerwa injini ine simba. Uye yayo 88mm 100 EL cannon haina kupfuudzwa mukurongeka uye kupinda kwezvombo.
  Stalin akanga achitsvaka nzira dzokuita rugare naHitler. Kubva panguva iyo matangi matsva IS-7 uye T-54 achiri kugadzirwa. Uye ndege dzejeti dzakatonyanya kujeka.
  Asi Fuhrer akanga asingadi rugare uye akaenderera mberi nekugumbura. Panguva ino, kuenda kuCaucasus, kuburikidza neTerek Gates. VaNazi vakakwanisa kutora maguta eSoviet - Grozny uye Ordzhonikidze. Asi pavakapinda mumakomo, kufambira mberi kwavo kwakadzikira.
  Ipapo vaNazi zvakare vakamhanyira kuStalingrad. Muhondo, mauto eSoviet akawana zvakanyanya kubva kune jet kurwisa ndege uye mabhomba eLuftwaffe. Asi vaFritz pachavo havana kukwanisa kutora guta, vakabatikana muhondo. Kunyange zvazvo vakasiya "Sturmtigers" muchikoro. Uye ndege yakamanikidzwa.
  Iyo Soviet Yak-9, murwi mukuru kwazvo, ndeyekare. Uye maGerman akaonekwa mamwe mamodheru epamusoro eME-262 ane kukurumidza uye kufambisa. Uye yakasimba muzvombo XE-162. Mamiriro acho ezvinhu akawedzera kutowedzera apo Japan yakazopinda muhondo. Turkey yakateverawo. Pakupera kwegore rechimakumi mana neshanu, mazhinji eCaucasus akatorwa nemaGerman neTurkey. Uye gore idzva rechimakumi mana nematanhatu rakaunza kumwe kuodzwa mwoyo kuUSSR.
  Stalingrad ichiri kubata, asi pakupera kwaMay chikamu chekupedzisira chakatorwa. Uye maGermany neTurks panguva ino akatora zvachose Caucasus. Uye muna July 1946, kurwisa kutsva kweMoscow kwakatanga. Mikana yevaNazi yakanga yakakura. Ese E-75 neE-100 vakatora chikamu muhondo. Aya matangi aive akanyanya uye akadzivirirwa zviri nani. Kumberi kweSoviet kwaiva zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi kwakanyura mukati ... Pakupera kwematsutso, Moscow yakanga yakakomberedzwa.
  Saratov akawirawo panguva imwe chete. Mamiriro ezvinhu akaoma zvikuru atanga. MaJapan akanga achifambira mberi kubva kumabvazuva. Stalin akapa Hitler rugare pane chero mamiriro kunze kwekukanda mapfumo pasi. The Fuhrer vakaramba zvirevo izvi.
  Munguva yechando, Moscow yakawa mushure mekurwiswa kunotyisa. Uye muchirimo uye zhizha maGermany akatora yose Volga-Vyatka nharaunda. Pala uye Vologda. VaNazi vakakwanisa kusvika kuSverdlovsk pakati pematsutso ...
  
  BASA RINOFARA RACHAMBERLAIN
  Chamberlain haana kusiya basa, uye akakwanisa kugumisa rugare runokudzwa naHitler.
  Mamiriro ezvinhu eBritain aive akanaka: Third Reich yakavimbisa kusaputswa kwezvinhu zvehumambo hweshumba. Uye Britain haina kurasikirwa nendima imwe chete. Asi mukudzoka, Hitler akagamuchira rusununguko rwakakwana munyika dzakatorwa dzeFrance, Belgium, Holland. Uye idzi inzvimbo huru. Uye rusununguko rwemaoko muEast.
  Uye nhamba yekutanga yeNazi haina kuramba zvachose kufora muUSSR. Ndokuenderera mberi nekuunganidza simba.
  Hitler aida kwete Africa neSyria chete, nechikamu cheAsia, asiwo nyika dzeRussia. Chokutanga pane zvose, chokwadi, matura eUkraine, Baltic states, Belarus, uye Caucasian mafuta. Saka zvirongwa zveFuhrer zvaive Napoleonic.
  VaGermany vakanga vachigadzirira hondo, vachigadzira masimba makuru. Pachirongwa cheBarbarossa, vaive nemauto akawanda. Chokutanga pane zvose, chokwadi, ndege. Zviuru zvitatu zvendege hadzina kupfurwa panguva yehondo yemhepo yeEngland uye dzakapinda mumapoka eLuftwaffe. Uyezve, ndege dzisina kukanganiswa neGungwa reMediterranean, uye kuvhara Europe. Saka, kwete ndege zviuru zvishanu dzakagoverwa kune chirongwa cheBarbarossa, kaviri kupfuura - zviuru gumi.
  Uye kwaive nemamwe matangi mashoma. Kutanga, kugadzirwa kwemotokari kwakawedzera zvakanyanya, sezvo Reich yechitatu haina kubhombwa. Muchipiri, mazana mana matangi haana kuenda kuAfrica. Uye chimwe chinhu chakatorwa kubva kuFrance. Saka Fritz akanga akagadzirira hondo zviri nani.
  Chokwadi, vakarasikirwa nenguva shoma vachirwisa Yugoslavia neGreece. Asi akapedza pasina maBritish nekukurumidza.
  Uye kupinda muUSSR kwakatanga June 7 nematangi anopfuura chiuru, uye zviuru zvishanu zvendege. Uye zvechokwadi pakanga paine mamwe mauto etsoka uye artillery.
  Chinhu chinonyanya kukosha ndechokuti USSR, sezvakaitika kare, yakanga isati yagadzirira. Stalin aitya zvikuru kurwisa Third Reich uye akaedza kunonoka hondo chero ipi zvayo uye akabatwa zvakare.
  Uye ipapo Japan yakarwisa. Sei maJapan akasarudza kurwisa panguva ino? Chikonzero ndechokuti Britain yakabuda muhondo, uye zvino, munyaya iyi, vaSamurai vaifanira kurwisana neUnited States neBritain vasina kusungwa neThird Reich.
  Uye iyo USSR mune chero mamiriro ezvinhu yakaita semuvengi asina simba. Kunyanya mumazuva ekutanga ehondo, kurwa kwakatonyanya kuipa kune Red Army kupfuura munhoroondo chaiyo. Saka, kunyanya mumhepo, ukuru hwevaNazi hwakanga hwakasimba zvikuru. Hongu, uye mamwe matangi, kunyanya kumaodzanyemba, apo Rommel akaratidza ugamba. Uye iyo Red Army haina kugadzirira kudzivirira, uye hapana zvirongwa zvehondo yekudzivirira. Uye vari kudururira mukati ... Uye kunyange Kiev yakakwanisa kutorwa pakufamba, uye vakasvika kuSmolensk mangwanani. Uye Japan yakarwisawo, kuitira kuti irege kumirira kuwa kweMoscow, nokuti munyaya iyi, munhu wose aizomupomera kuti iye, segora, akamhanyira kumuvengi akaurayiwa. Kukundwa panguva imwe chete nemaGermany.
  Aiwa, rukudzo rweSamurai rwakada kurova apo USSR yakanga ichiri kuzununguka. Uye hondo yakafamba zvakanaka. VaSamurai vakasiya nhamba huru yevacheche uye vakarwisa nzvimbo dzeRed Army. Uye kwaive kubudirira kukuru kwavari.
  Asi kunze kweVladivostok vakasangana neboka revasikana vasina shangu. Ndiani akarwa nehasha.
  Alenka akapa mutsara wemasamurai. Uye ipapo, nezvigunwe zvake zvetsoka zvisina maoko, akakanda girinedhi resimba rinouraya. Uye akabvarura maJapan mazhinji, achidanidzira:
  - Nekuda kwekubwinya kwaStalin!
  Anyuta akapfurawo muvengi. Akadimbura varwi veyero uye akadzvova:
  - Kune iyo huru Motherland!
  Uye zvakare zvigunwe zvake zvakabereka zvakakanda chipo cherufu cherufu.
  Alla, uyu tsvarakadenga ine vhudzi dzvuku, akacheka maJapan aifambira mberi. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dzakakanda chipo chorufu chesimba guru rokuparadza. Uye akabvarura samurai, achidanidzira:
  - Kubwinya kune communism!
  Maria akadzingawo basa. Runako rwebvudzi regoridhe urwu. Uye zvigunwe zvake zvakanga zvisina kubereka zvaikanda zvipo zvinouraya zvorufu.
  Uye kuwanda kwemasamurai kwakadonha.
  Uye musikana akadanidzira achiti:
  Hatisi kuzosiya Vladivostok!
  Uye chitsitsinho chisina kubereka chemusikana chakakundwa nechipo cherufu.
  Mitambo yeOlympic yakarwawo zvinotyisa. Uye ipapo makumbo ake akashama, akasimba akakanda boka rose remagirinedhi, achibvarura vadzivisi.
  Murwi akaridza muridzo achiti:
  - Kune Great Russia!
  Alenka, achicheka mauto ero, akasimbisa:
  - Motherland inesu!
  Uye chitsitsinho chake chisina kupfeka chakakundwa negirinedhi. Uye akabvarura varwi vatsva vehumambo hukuru.
  Asi pasinei nehugamba hwose hweRed Army, akanga achirasikirwa. Zvakanga zvisingabviri kutamisa mapoka kubva kuFar East. Uye maGermany akatanga kurwisa kuMoscow kare kare kupfuura munhoroondo chaiyo, uye vakanga vatokwanisa kuikomberedza, uye vakaitora zvishoma, mvura isati yanaya uye mvura yakadzika. Uye izvi, zvechokwadi, zvakava nemigumisiro pakufamba kwehondo.
  MaGermany akanyanya kusimba mumhepo. Ndege yavo inotora mauto eSoviet zvakananga.
  MaGermany ari kumaodzanyemba akanga akasimbawo uye akapfuurira mberi. Vakakwanisa kutora Kursk, Voronezh kunyange kusati kwanyura, uye vakatamira kuStalingrad. Sezvo vatanga hondo mavhiki maviri pamberi pezvi uye nemauto makuru, vaNazi vakava nemavambo akanaka uye zvino vakanga vane betsero inooneka muchinhu chiri chose. Uye nyaya yeRed Army yakava yakaipa kupfuura chaizvoizvo.
  MaGermany akakurumidza kuyambuka Crimea, uye akapinda muCaucasus. Uye ikoko, zvakare, vakawana kubudirira kukuru. Uyezve, Turkey yakapindawo muhondo, ichiona kuti USSR yakanga ichiputsika sei.
  Uye saka maGermany akatora Ryazan uye akaenderera mberi nechisimba. Uye Stalin pachake akamhanya setsuro. Uye vaNazi vakanga vatosvika kuGorky. Paiva nekurwa.
  Asi Moscow ichiri kuramba: guta rakakura. Asi kurwa kwakapfuurira mumigwagwa uye vaNazi vakaswedera pedyo neKremlin.
  Asi vasikana veSoviet vakarwa nevaNazi, pedyo neguta Gorky.
  Hondo yose yevasikana vasina shangu, pasinei nokuti yakanga yatove nechando uye chando chakarova, chakasangana nevaNazi.
  Natasha akavhura pfuti ndokuzunza zunza mazamu ake asingachavharwi netambo dzebikini.
  Ipapo musikana akaimba:
  - Kubwinya kune Great Russia!
  Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka akakanda girinedhi rine simba rokuparadza.
  Zoya, achipfura muvengi, uye achichera pasi Fritz, akadedera:
  - Kubwinya kune magamba!
  Uye chitsitsinho chake chakashama chakakanda chipo chemhondi cherufu.
  Hondo yakarira:
  - Hatisi kuzorega Moscow!
  Augustine, achipfura muvengi, uye achicheka mhomho yemauto eNazi ari kufambira mberi, akaridza mhere:
  - Ndege dzedu dzakanaka!
  Svetlana, achipfura vaNazi, akabudisa nehasha:
  - Kunyika yezano!
  Uye nezvigunwe zvake zvetsoka zvisina kupfeka, akakanda pasuru inoputika.
  Vasikana vakanaka chaizvo uye sexy ...
  Asi Alice naAngelica vachiri kurwisana. Vanorwa nemasimba asina kuenzana.
  Vanogogodza tangi negirinedhi, uye rinopinduka.
  Alice anokanda pasuru inoputika netsoka yake isina chinhu. Pfuti yeGerman inozvifambisa yakatyoka, uye ma roller ari kubhururuka. Rimwe rutsoka rweNazi rwakadamburwa uye wachi yegoridhe yakapenya.
  Alice akabva ati:
  - Nekuda kwehukuru hweBaba!
  Uye zvigunwe zvake zvemumakumbo, sezvavanokanda bhomba rinouraya. Uye gura musoro wemukuru wemauto.
  Angelica, zvakare, achaputika kumaNazi kubva ku bazooka. Uye rova rimwe tangi. Uye akabvarura muvengi.
  Akaimba achibudisa meno ake.
  - Kubwinya kune Nyika yeBaba huru!
  Musikana wacho akaitora uye, nechitsitsinho chake chisina kupfeka, chakatenderera, akakundwa nechipo chinouraya chokuparadzwa.
  Alice akaita zvehasha zvikuru uye achishingaira. Musikana airota nezvekubudirira uye kubudirira.
  Akasungwa mugore rechimakumi matatu nemanomwe, paakanga achiri musikana, pamwe chete nevabereki vake. Kutanga, vakandiendesa mukamuri rokusecha. Vakanditi ndibvise hembe. Uye Alice akanyara zvikuru. Chimiro chake chemunhukadzi chakanga chichiri kugadzirwa. Asi mazamu akanga atokura, uye murindi akamudzvinya chipfuva chake nemashoko okuti: "Aa, mabhobho sei!"
  Alice akanyara uye kunyara:
  - Usandibata!
  Matron akaseka.
  - Vhura muromo wako musikana, tete nyatsoongorora!
  Alice akashama muromo. Matroni ndokupinza mumuromo make nezvigunwe. Nenzira isingafadzi, chokwadi, Alice akapotsa arutsa. Kunyanya pavakatsikirira pamudzi werurimi rwake.
  Asi chakaipisisa chakaitika gare gare. Matron, achinzwa muromo wake, akaraira:
  "Zvino kotama uye tambanudza makumbo ako!"
  Uye akaisa magirovhosi patsoka dzake huru!
  Uye kuti rutsoka rwake rwakanyura sei muchipfuva chemhandara, kubvarura hymen. Saka pakava neropa. Uye zvakarwadza zvekuti Alice akaridza mhere. Panguva iyi, vamwe varindi vaviri vakamubata maoko. Muchengeti wetorongo akamubata, achikwira kuchibereko, uye noune utsinye. Zvairwadza apa misodzi yainge yoyerera pamatama aAlice. Uye mu anus zvaisamborwadza. Ruoko rwomurindi rwakakura, uye minwe yake yakareba uye yakakora.
  Alice akatofenda nekurwadziwa nenyadzi. Vakabva vapinda naye. Vakaenda neni kune imwe kamuri. Akatorwa mifananidzo asina kupfeka kubva kumakona akasiyana, ndokutora mafinger prints.
  Vakabva vandidira mvura inotonhora yemupombi ndokumwaya nebleach. Vakapa rum yehurumende: rokwe pfupi, grey rine nhamba, uye vakaenda neni kuchitokisi chaive nevamwe vasikana. Kufamba usina bhutsu kwaitonhora, asi muchitokisi maiva nevana vakawanda uye kwaidziya chaizvo.
  Alice akaendeswa kunobvunzurudzwa mazuva mashoma gare gare. Ikoko akakumbirwa kusaina bepa. Musikana akaramba. Vakabva vasunga tsoka dzake dzisina kupfeka mumatanda ndokumurova netsvimbo pazvitsitsinho zvake. Alice akaridza mhere, asi akaramba kusaina kusvikira afenda.
  Akakandwazve muchitokisi. Madzvinyiriro acho aive akakura uye pakanga pasina nguva yekunetsana nemwana nekubvunzurudza kwenguva yakareba. Nokudaro, akapiwa nguva yainzi ndeyekuba uye akasaina gwaro rekutumira kune imwe nzvimbo inoshandira vana pasina kutongwa.
  Alice aishanda uye akadzidza ikoko. Matsotsi aive mashoma, vanenge vana vese vaive vavengi vevanhu. Vakaenda vasina shangu kusvika kune chando, uye mumajombo echando mubhutsu dzehurumende. Vaishanda maawa gumi nemaviri pazuva. Vainyanya kudya kabichi, asi vaigara pamwe chete. Alice kunyangwe mumusasa wevana akawedzera kusimba uye kuomesa. Uye zvino akarwa asina shangu muchando. Mumwe wake Angelica aive akagarawo. Chete aive tsotsi chairo uye tsotsi. Uye nharaunda yevana yakamubatsirawo.
  Vasikana vakarwa zvine mutsindo uye nehugamba.
  Asi zvakafanana, Moscow yakawa ... Uye Caucasus yakatorwa. Uye Stalin akaiswawo chepfu neyake.
  Beria akasaina kuzvipira. Uye akava mubati wechikamu chenharaunda yeRussia.
  Uye hondo yokumabvazuva yapera. Chamberlain akafa, uye Churchill akatora nzvimbo yake.
  Zvino Hitler akasarudza kuti Britain yaive nemakoloni akawanda. Haisi nguva yekudzicheka here?
  Uye akatanga hondo itsva muna 1944. Panguva ino, maGerman aive neazvino Panther-2 uye Tiger-2 matangi, epamberi uye ane injini dzine simba. Uye zvinonyanya kukosha, ndege dzejeti, uye ngarava dzepasi pemvura pahydrogen peroxide.
  Hungu, uye Japan yaida kuwedzera pfuma yayo, ichibhadhara nyika dzaidzorwa neBritain neUnited States. Panguva ino, vaSamurai vakanga vatokunda China. Uye vaive nehurongwa hombe.
  VaGermany vakatanga kugumbura muvhuvhu ... Matangi avo ane simba akawanda akafamba zvakanaka nemainjini akasimba. Uye ndege yejeti yakanga isina anopikisa zvachose.
  Britain yakabhombwa. Zvikepe zvegungwa zvakamutambudza. Uye maGermany akarwisa Egypt. Uye vakakurumidza kukunda Britain ikoko, vakapinda kuMiddle East nevaTurkey. Gibraltar yakatorwawo, uye mauto akapinda muMorocco, achikunda kondinendi yevatema.
  Muchidimbu, hondo yakaenda neimwe nzira. Munguva yechando, maGermany akatora kuchamhembe kweAfrica neMiddle East. Uye muchirimo zvakare Iran neIndia. Hongu, uye maJapan akabudirira mberi uye akakunda America muPeru Harbor.
  Uku kukunda kukuru. Uye muzhizha pakanga paine kumhara muBritain pachayo, iyo yakaguma mukudonha kwayo mumazuva gumi.
  Uye mukudonha, kumaodzanyemba kweAfrica neAustralia zvakatorwa. Iye zvino US iri kurwiswa.
  Gore rechimakumi mana nematanhatu rakapfuura mukutorwa kwezvitsuwa, uye hondo yemhepo neyepasi pemvura. Muna 1947, kutorwa kweCanada neMexico kwakatanga nekurova kaviri. Matangi eGerman e "E" akateedzana ave akanyanya kufambira mberi uye ane simba munyika. Uye pfuti yeGerman MP-64 yekurova yakanga isina akaenzana mune zvese.
  Uye masosi anobhururuka uye madhisiki zvaingove zvisingaite kupfura pasi, hazvigoneke sei nekuda kwelaminar jet.
  Uye kurasikirwa kwakawanda ...
  United States yakakunda muna Ndira 30, 1948. Makore gumi nemashanu chete mushure mekunge Hitler atanga kutonga. Uye chaiva chiitiko chine mbiri.
  Zvino kwakauya nguva yerunyararo ... Asi kwenguva iripo. Musi waKubvumbi 20, 1955, hondo yakatanga pakati peThird Reich neNyika yeZuva Rinobuda nenyika dzayo dzose. Hondo yacho yakanga ine utsinye uye yakatora makore anopfuura maviri, asi yakaguma nokukunda kweGermany.
  Musi waKubvumbi 20, 1959, Hitler akaita referendamu umo humambo humwe hwakagadzwa munyika yose - Third Reich. Uye humambo hunotungamirwa naHitler.
  Uye apo Fuhrer akafa muna 1961, mwanakomana wake akakwanisa kutora chigaro.
  Panguva ino, vanhu vaibhururuka vachienda kumwedzi neMars, uye upenyu hwomunhu hwakaita sehwava kuva nani.
  
  SENSATIONAL KANANCE SARUKUDZO
  Yeltsin, mushure mekubudirira kunoshamisa kweLiberal Democratic Party musarudzo dzemuna 1993, akatora rairo dzevanyarikani ndokukanzura zvavakabuda. Munguva yeGore Idzva, pasina kubvumira State Duma kusangana. Uye kwakava manyawi! Sarudzo itsva dzisati dzaitwa kuHurumende Duma dzakarongwa muna Chikumi 12, 1994, simba remutemo rakapfuura kuKanzuru yeFederations. Uye kwaive kunakidza kwehunyanzvi kufamba.
  Panguva imwecheteyo, Yeltsin haana kurambidza LDPR, uye mitemo yesarudzo dzeparamende yakaramba yakafanana. Uye zvirokwazvo yakava sarudzo yakasimba. Kana kuti ane nharo. Asi simba rose rekuparadzira rakawira pabato reLDPR. Uye pakanga paine madhaka akawanda. Kunyange zvazvo kune rumwe rutivi, pavanonyanya kutuka, kunowedzera kukurumbira. Vatsigiri vaZhirinovsky vakaodzwa mwoyo nekukunda kwakabiwa.
  Uye kwakava nemhirizhonga. Bato reYabloko, iro rakawana chikamu chakanaka, rakanga risingagutsikanewo. Uye "Vakadzi veRussia", iyo yakaratidza mhedzisiro inonakidza, hainawo kufara zvakanyanya. Asi "Sarudzo yeRussia", inotungamirirwa naGaidar, yakagamuchira kusimbiswa. Yeltsin akadzinga Chernomyrdin ane mwero, uyo zvisinei akakwereta zvakawanda kubva kuhurongwa hwekare uye aizogadza Yegor Gaidar semutungamiri wehurumende. Vekupedzisira vakazadza boka racho nevagadziri vatsva. Uye boka rakasimba rakaungana ... Izvo zvakatanga kuputsa hupfumi zvakanyanya zvakanyanya kupfuura munhoroondo chaiyo. Uye privatization yevoucher yakaenderera mberi.
  Kurwisana nevakuru kwakatowedzera. Uye chiyero cheZhirinovsky, pasinei nemabhakiti evhu, uye zvichida kuvonga kwavari, yakawedzera. Kunyange zvazvo makwikwi esarudzo akanga akaoma zvikuru. Uye kwaive nemapato mazhinji akaunganidza masaini zviuru zana. Uye nguva yakawanda yakapiwa yekuunganidza masaini. Uye zvaive nemhedzisiro. Mapato makumi mana nemana akakwanisa kupinda musarudzo idzi.
  And this time neairtime yakabhadharwa it was worse. Uye panguva yekukurukurirana kweterevhizheni, Vladimir Volfovich akasungwa akakandwa muLefortovo. Achipomerwa kusimudzira ruvengo mubhuku rinonzi The Last Dash South.
  Asi izvi zvakawedzera chiyero chake, kunyange hazvo asina kupihwa pasi. Uye saka sarudzo kuHurumende Duma yakaitika June 12, 1994. Uye pakarepo kunzwa. Mumakwikwi anotyisa, bato reLDPR rakakunda mavhoti anodarika makumi mana nematanhatu kubva muzana musarudzo zvichienderana nemazita emapato. "Yabloko", "Vakadzi veRussia", "PRES", "agrarians" havana kupfuudza chikamu cheshanu muzana.
  Nzvimbo yechipiri yakatorwa nemaKomonisiti, uye yechitatu ne "Sarudzo yeRussia" inotungamirirwa naGaidar. Ndiani akamukunda shanu kubva muzana ....
  Uye ruzhinji pamazita emapato eLiberal Democratic Party. Hongu, uye mumatunhu e-single-mandate, bato raZhirinovsky rakawedzera, richikunda zvakanyanya kupfuura zvigaro zana. Kazhinji, paramende yakave inopikisa zvikuru uye inopikisa Yeltsin. Uye bato reLDPR rakagashira ruzhinji muHurumende Duma, ingangoita yebumbiro. Uye pamwe chete nemakomunisti uye nebumbiro.
  Nekudaro, kune zvakare Imba Yepamusoro uye mutungamiri pachake. Uye Vladimir Zhirinovsky akatorwa zvakananga kubva muchitokisi kuenda kuimba yekusangana yeState Duma. Nokudaro kushorwa kutsva kwakaumbwa.
  Yeltsin aive nesimba pasi pebumbiro idzva. Uye simba racho rakakura kwazvo. Asi akanga asina kodzero yekuparadza State Duma mugore rokutanga. Semumwedzi mitanhatu yekupedzisira yehutungamiriri hwake. Uye iyi inyaya yakakomba.
  Kubvisa sarudzo dzeparamende zvakare zvatonyanya. Uye Yeltsin, mushure mekuzengurira, akasarudza kupa State Duma chibvumirano cherunyararo uye kuwirirana.
  Vladimir Zhirinovsky akakumbira mukupindura kusiya basa kwehurumende uye kuumbwa kwayo pahwaro hwehuwandu hweparamende.
  Izvi zvakakonzera kushorwa. Uye iyo State Duma yakapasa vhoti yekusavimba muhurumende yeYegor Gaidar uye yakaregerera vasungwa vezvematongerwo enyika.
  Uye zvaive serious. Yeltsin akazviwana ari mumamiriro ezvinhu akaoma. Uye hukama hwake neHurumende Duma hwakava hutsinye. Kunyange zvazvo mutemo webumbiro wedare rebumbiro uye terevhizheni yeparamende yakagamuchirwa. Zvakare ne civil code. Uye zvakare vhoti yekusavimbika nehurumende yakapasiswa.
  Yeltsin akasaina mutemo pamusoro pechimiro chemutevedzeri. Uye zvakadaro akadzinga Yegor Gaidar.
  Mutungamiri weRussia akasarudza Yevgeny Primakov semutungamiri wehurumende. Izvi zvakanyanya kana zvishoma zvakakodzera munhu wese. Asi Yeltsin asingatarisiri akatanga hondo muChechnya. Uye akatarisana nemhinduro yakaipa kubva kuHurumende Duma. Uye zvakare akaibvisa ... Kunyangwe zvisiri maererano nebumbiro remutemo.
  Asi zvakare akazivisa sarudzo itsva dzeparamende ... Uye akadzinga Primakov, achigadza Chubais panzvimbo yake.
  Asi mamiriro ezvinhu akawedzera kuoma ... Liberal Democratic Party yakakunda zvakare, uye yakatowedzera mavhoti ... Uye panguva ino sarudzo dzakaitwa maererano nemitemo mitsva. Zvakanga zvakafanira kuunganidza mamwe masiginecha, uye mubatanidzwa webato wevatevedzeri wakaratidzwa. Uye LDPR yakahwina ruzhinji rwebumbiro. Uye bato rechipiri raive macommunist. Zvimwe zvishanu kubva muzana zvipingamupinyi hazvina kutora.
  Uye zvakare kutarisana naYeltsin. Hutsinye pamashure ehondo muChechnya. Uye kutanga kweimpeachment process.
  Yeltsin akarasikirwawo nerutsigiro rwemauto nekuda kwehondo muChechnya. Uye Federation Council yakanga isiri parutivi rwake.
  Uyezve, hutano hwaYeltsin hwakadzikira zvakanyanya, uye akarwara. Uye sarudzo itsva dzemutungamiri wenyika dzakaziviswa muRussia.
  Vladimir Zhirinovsky ndiye ainyanya kufarira.
  Yeltsin akanga ava kutofema.... Saka simba pacharo rakawira mumaoko aVladimir Volfovich.
  Asi ipapo sarudzo dzakaitwa uye mutungamiri mutsva muRussia. Akagara nhaka yakaoma. Uye ndaifanira kuita zvakawanda. Asi nematanho akaoma, Vladimir Volfovich Zhirinovsky akasimudza nyika. Uye Russia yakawedzera kuwedzera. Mukati memakore mashanu, mwero wemari yakachengetwa isati yadzokororwa. Uye makore mashanu gare gare, Russia yakawedzera kaviri mari yenyika iyo yaive nguva yekuvandudza isati yasvika.
  Asi Vladimir Volfovich akatora kudzorerwa kweUSSR. Belarus ndiyo yaive yekutanga kubatana neRussia uye nekuzvidira. Ipapo Kazakhstan, ipapo mamwe marepublic eCentral Asia, kunyanya pavakarwiswa neTaliban.
  Ukraine yakanga ichipisa neMaidan, uye Russia yakauya kuzobatsira, uye yakasunungura maranjisi kubva pasimba. Uye ipapo pane referendamu uye kujoinha USSR. Etc. Kusvika muna 2015, Russia yakadzoreredza miganhu yayo yekare.
  Asi izvi zvakanga zvisina kukwana. Kumaodzanyemba, ISIS yatora Iraq neSyria, nedzimwe nyika dzinoverengeka. Volfovich akakurudzira maIslamist, achivabvumira kuti vatore Middle East yese.
  Muna 2016, Finland yakava chikamu cheMambo weRussia. Uye muna 2020, tichitora mukana wekuti United States yanga ichinyura mukoronavirus, uye ISIS yakakunda nyika kubva kuIndia kuenda kuSpain.... Zvino hondo neCaliphate iyi yakatanga.
  Vladimir Zhirinovsky akasarudza kuita chirongwa chake chenguva refu: yekupedzisira kukanda kumaodzanyemba.
  Uye uto reRussia panguva iyoyo rakanga rakasimba kwazvo munyika. Uye takni yake yaive yakanaka.
  Kunyanya piramidi, yakasikwa maererano nemifananidzo yakaisvonaka Oleg Rybachenko. Vaive vakanyanya ...
  Motokari ine vanhu vaviri, uye vasikana vaivamo vakanga vakarara, mupiramidhi. Zvose zvinokwana matani makumi mashanu chete, asi injini yemagetsi ine zviuru zvishanu zvebhiza. Iwo machina anomhanyisa akadaro, asingapindike zvachose kune ese marudzi emapurojekiti.
  Uye anomhanyira kunzvimbo dzevarwi veHumambo Huru hweISIS. Uye anoita zvishamiso chaizvoizvo.
  Natasha, akarara mutangi iri naZoya, uye achipfura kubva kune gumi nemaviri pfuti, akati:
  - Ndiri musikana akanaka here?
  Zoya akapindura nechivimbo, achidzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake zvisina makumbo:
  Tese tiri vakuru pano!
  Imwe tangi inobhururuka pamwe chete naAngelica naSvetlana inoparadzawo uto guru re caliphate.
  Vasikana vari kunyemwerera uye kuseka:
  - Isu tisu tinotonhorera pane ese! Uye ngatipemberere kubudirira!
  Uye zvakare vanowisira pasi vavengi.
  Hongu, matangi maviri haagone kuboorwa nechero chinhu kubva kune chero kona. Ava vasikana vari mumotokari dzemhando yepamusoro. Uye havagoni kuputswa. Ose magomba nemaroketi ricochet.
  Natasha anoti, achicheka dushmans:
  -KuUSSR!
  Zoya, achigogodza vanopikisa, anobvuma:
  - Nekuda kweNyika!
  MaWarriors anofanirwa kucherechedzwa achirwa. Vladimir Volfovich Zhirinovsky akadzoreredza zvakawanda kubva panguva dzeUSSR. Akadzorera Diamond Star of Victory kuna Leonid Ilyich. Akadzorera Bheria pachinzvimbo chomubati pamwe chete nemibayiro yose. Akasimbisa Mirairo: Ivan the Terrible, Peter the Great, Nicholas II, Alexander II uye III, Dmitry Donskoy.
  Mukuwedzera, Vladimir Volfovich akadzorera chivako kuDzerzhinsky. Yakagadzira Mutemo weIlya Muromets. Izvi ndezvevatambi. Uye kurongeka kwakatangwa naMikhail Lomonosov naMendeleev. Uye izvi zvakare zvine musoro.
  Vladimir Volfovich akatangawo mubairo mumabhuku nemari inopetwa negumi kupfuura Nobel Prize. Uye akaita zvakawanda.
  Imwe yemafungiro ake yaive yekugadzwa kwehurongwa - "Motherland", iyo inodhura kupfuura yemirairo yese pasirese ine rekodhi nhamba yedhaimondi. Uye ndiyo yaive pfungwa. Uyezve, dhizaini yekuraira yakakakavadzana uye yakabvumidzwa kwenguva yakareba.
  Uye kwaitova nemakwikwi.
  Vladimir Zhirinovsky akaita zvimwe zvigadziriso kumitemo yemauto. Yakasuma chinzvimbo chebrigadier general - yakaderera pane mukuru mukuru, asi yakakwirira kupfuura colonel. Uye chinzvimbo chemukuru-mukuru chiri pakati peColonel-mukuru nemukuru wemauto. Paive zvakare nechinzvimbo chitsva chemukuru: Prime Major. Pakati pemukuru na lieutenant colonel.
  Zhirinovsky akatanga imwe nzvimbo: asiri-atumwa mukuru. Izvi zviri pakati peensign uye junior lieutenant. Makorasi akaonekawo. Mamwe mazita asara akachengetwa.
  Vladimir Zhirinovsky akaisawo zita reSupermarshal, pakati peMarshal naGeneralissimo. Uye zita idzva reSupergeneralissimo.
  Aya ndiwo magadzirirwo akaitwa heraldry.
  Mutungamiri wenyika pareferendamu akabvisa miganhu yematemu. Uye akava mudzvanyiriri chaiye. Uye sarudzo dzakaitwa pasina imwe nzira. Uye vakasvika munzvimbo yemakumi mapfumbamwe nemapfumbamwe kubva muzana vane pony muswe. Uye saka zvakaitika ...
  Asi chero zvazvingava, dzinenge sarudzo dzakaitwa, uye dzimwe sarudzo dzehomwe dzakabatanidzwa madziri. Hitler akazviitira mutungamiri wehupenyu hwose.
  Nenzira, Fuhrer akarasikirwa nesarudzo yake chete, purezidhendi, kunyange ane chikamu chakanaka uye mukurwisana kunorwadza. Asi zvakadaro, Hitler haana kukanganisa sarudzo itsva.
  Muna 2020, Vladimir Zhirinovsky akakunda hurefu hutsva uye akarwa hondo neIslam Caliphate. Uye iri isimba guru. Uye kurwisana ikoko kunotyisa zvikuru.
  Uye ndege dzinorwa, kunyange dzisina munhu. Uye inotonhorera uye ine ropa.
  Vladimir Zhirinovsky ndiye mutungamiri mutsva weRussia uye anorwira kutonga kwenyika.
  Muhondo, masosi anobhururuka asingapfurwe anotorawo chikamu.
  Uye vasikana vakanaka vechiRussia vanobhururuka pavari.
  Semuenzaniso, Maria naMirabela vanonakidzwa chaizvo muhondo.
  Uye vanotangisa kurwisa lasers kubva kumasosa. Uye vanopisa mauto eISIS, ayo ari mahombe.
  Hongu, humambo hukuru uhu hwakamedza Asia kusvika kuIndia, kusanganisira Pakistan neAfghanistan. Uye hafu yeAfrica. Uye huwandu hwevanhu hwakadii, uye huwandu hwakakura sei.
  Maria anodzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anobaya ndege yemuvengi iri pedyo uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Mirabela anopisa tangi nelaser uye zvakare anosimbisa:
  - Pachave nenguva dzedu huru uye kukunda!
  Uye vasikana vanoseka ...
  Uye vacharatidza mazino anopenya semaparera.
  Maria akayeuka nguva dzaakanga achiri musikana muduku uye akaona Zhirinovsky pamusangano. Akaita manyemwe paari. Asi sei kwete kuombera izvi.
  Maria, apo Vladimir Volfovich akasungwa, akaenda kuMoscow. Musikana mudiki, semutsvene, akafamba asina shangu. Akakunda guta rimwe nerimwe.
  Tsoka dzake dzakanga dzakashama, uye tsoka dzake dzakanga dzakuvadzwa uye dzichibuda ropa. Asi musikana akafamba akafamba. Uye akauya kuMoscow. Ikoko akaiswa mumusha unochengetwa nherera. Ipapo vakadzoserwa kuvabereki vavo.
  Uye yakazova hajj kwaari.
  Maria, kufanana naGerda, akafamba mazana emakiromita. Aipemha mari ari munzira, nzara yakanga yomubaya. Pakubereka kwake kwakarwadza uye kukakweva zvikuru, asi pakupedzisira yakafukidzwa namahwanda uye yakaoma sehwanda.
  Maria akarangarira izvi, zvino akanga opwanya Mujahideen.
  Uye akatoimba, achinyora rudo ari munzira:
  Ini ndiri Chernobog, mwanasikana waMwari akaipa,
  Ndinogadzira nyonganyonga, ndinodyara kuparadza...
  Hukuru hwangu hahugoni kukurirwa,
  Kutsiva kwehasha chete ndiko kunopisa mumweya!
  
  Semwana, ndaida musikana akanaka,
  Akanyora nhetembo uye akadyisa katsi ...
  Ndakamuka mangwanani-ngwanani
  Pamusoro payo mapapiro amakerubhi akabhururuka!
  
  Asi zvino ndinoziva kuti chakaipa chii
  Chii chinoshaisa mufaro munyika ino...
  Uye chii chaunoti chakanaka?
  Heino kuparadzwa kunodiwa neshungu!
  
  Ndokuratidza shungu dzake,
  Kuti mwanasikana waMwari akave nekupenya ...
  Tichakunda matenga epasi,
  Ngatiratidze simba, simba guru!
  
  Baba Mukuru uyu Chernobog,
  Anounza nyonganyonga, hondo munyika...
  Unonamata kuna Svarog kuti ubatsire,
  Chokwadi, unowana mubayiro!
  
  Saka ndakati, "Haiwa Jehovha!
  Rega hasha dziputike mumoyo mako...
  Tichavaka mufaro, ndinotenda muropa,
  Chizvaro ngachizadzwe kusvikira pamuromo!
  
  Ndinoda hunyengeri, hutsinye uye hunyengeri,
  Nzira yekunyengedza Stalin mudzvanyiriri ...
  Haugoni kunyadziswa
  Uye mhute yakawanda sei munyika!
  
  Apa ndakafunga kuti ndiite danho rakasimba,
  Kurova kumwe kuparadza uipi...
  Asi Mwari mutema akawira murudo,
  Muzvinhu zvose, zvose izvi uye pashure porufu!
  
  Ndakaita sei kuti ndajaira zvakaipa.
  Uye mumoyo wehasha, kudyiswa nehasha ...
  Chishuvo chekufara, chakanaka chakapera,
  Hasha dzichingopinda kubva pachigadziko!
  
  Uye zvakadini naStalin - iyewo akaipa,
  Nezve Hitler, saka hapana mubvunzo ...
  Genghis Khan aive gororo rakanaka
  Uye mweya mingani yaakakwanisa kuremadza!
  
  Saka ndinoti sei uchengete zvakanaka,
  Kana pasina kudiki diki kuzvifarira mairi ...
  Paunenge uri mhuni - pfungwa dzako ndedzechisero,
  Uye yakanyangarika apo pfungwa dzeupenzi!
  
  Saka ndinoti kwandiri nekune vamwe.
  Shumira simba kunge dema inki...
  Ipapo tichakunda denga rechadenga,
  Masaisai achapinda muchadenga!
  
  Tichaita kuti huipi huve hwakasimba
  zvinopa hasha kusafa;
  Avo vasina simba pamweya vakatopeperetswa nemhepo.
  Uye isu tiri vanhu vakasimba vanotenda mune izvi!
  
  Muchidimbu, tichava nesimba kwese kwese,
  Simudzai munondo weropa pamusoro penyika...
  Uye hasha dzedu dzichava naye zvakare,
  Tichagashira basa rakazara neramangwana!
  
  Muchidimbu, ndakatendeka kuChernobog,
  Ndinoshumira simba rerima iri nemoyo wangu wese...
  Mweya wangu wakaita semapapiro egondo;
  Avo vari kuna Mwari Mutema havakundiki!
  
  WHITE TIGER CUB
  Boka duku recircus rakanga richifamba mumugwagwa wechirimo weCrimea. Akatanga kufamba aiva mukomana asina shangu, ane vhudzi rakanaka ane makore angangoita gumi nevaviri. Kamwana kakapfava, kakapfava, kakapfeka kabudura, uye kaifamba mukupisa nemuviri wakashama. Mbabvu dzakabuda kunze, asi tsinga dzacho dzakanga dzakaita sewaya, pasi peganda rinenge dema kubva pakutsvuka kweganda.
  Mumwe musikana akamutevera. Bvudzi rakatsvuka rakatsva nezuva, segorosi rakanyanya kuibva. Tsiye dzemusikana zvakare dzakareruka, uye chiso chake, kubva muguruva uye kutsva kwezuva kwakasimba, yakatsvuka seya gypsy. Asi maficha echiso akanaka kwazvo, anongonongedza zvishoma nekuda kwekutetepa. Musikana mutete, akapfeka jira redonje rakareruka pamusoro pemabvi. Uye zvakare vasina shangu, kunyange iwe haungagodori avo vasina shangu kana vachifamba munzira ine dombo yeCrimea. Kwete matombo chete anopinza, asiwo anopisa muzuva rezhizha.
  Asi vasikana nemukomana vakajaira kubereka tsoka zvose mukupisa uye mukutonhora, uye makumbo avo endarira uye makumbo e-calused haateereri kune zviduku zvakadaro.
  Kumashure kwavo kunomedura chisikwa chakanaka. Ichena, asi ine mitsetse yebrown. Akanaka albino tiger cub. Awondawo, ane nzara inotyisa, achibata mashavishavi ari munzira uye achipuruzira.
  Kuseri kwemapfudzi emusikana kune hurdy-gurdy mumaoko ezvimwe zvinhu. Yakatakura zvishoma uye mukomana. Vanga vachifamba kubva mangwanani-ngwanani. Mukomana akatsika bhodhoro. Uye akanzwa kubayiwa necallus, akakamhina. Uye saka zvidzitiro zvisina kuvharwa zvinodonhedzwa pasi, uye calluses itch kubva kune akapinza, matombo anopisa.
  Musikana akanyemwerera ndokuti:
  - Ngwarira Olezhka! Dzimwe nguva pane zvinoshamisa mumigwagwa!
  Mukomana akaridza tsamwa.
  - Hongu, hapana chinotyisa, kwete kunyange ropa! Asi tichadyisa chii Bhimbo!
  Mwanasikana akatura befu ndokuti.
  - Hongu, ingwe yapfuura! Anoda nyama! Hazvizogara kwenguva refu pane zvakasara!
  Mukomana akapindura achinyemwerera.
  - Kune akawanda dachas ane vanhu vakapfuma. Pamwe tichanwa nyama. Uye iwe, Olesya, zvakare wakarasikirwa nehuremu ...
  Musikana uya akazvidzungudza ndokuti:
  - Uye inokodzera ini! Agility yakatowedzera!
  Musikana ndokukwakuka ndokumonerera pachigunwe chake. Olezhka akaridza muridzo achiyemura, uye mwana wetiger akaridza mhere.
  Makore mashoma apfuura vaive muboka rimwechete remasekisi, iro rakasangana nePeople's Will uye rakakundwa. Olesya akatorawo chikamu, uye maererano nerunyerekupe, akatorova mukuru mukuru. Uye zvino akadzungaira kuRussia asina shangu uye asingazorori. Munguva yechando, vakatamira kuIran, Iraq, uko vakakwasva vachitevedza materu vachiita mitambo. Muchirimo takaenda kuRussia. Olesya aiziva mitauro yakawanda, kusanganisira Persian, uye akadzidzisa Oleg.
  Zvinotosetsa kufamba uchitenderedza Iran muvheiri, asi netsoka dzisina makumbo. Vakapwanya show, uye nguva ichangopfuura vakawana Bhimbo. Uyewo mupoteri, kubva kune rimwe boka. Mhuka yerunako rusingawanzo, asi inotyisa. Mastock akakurumidza kuenda kwaari, kunyangwe vana vetiger vakaunganidza vanhu vazhinji. Asi mumazuva achangopfuura, rima rakauya kuboka. Nokuda kwechimwe chikonzero, musikana akanaka, mukomana uye albino tiger cub haana kuwana mari. Uye vakanga vava nenzara. Uye chakaipisisa, nzara yakatsungirirwa nezvikara zviduku.
  Triumvirate yakagara pasi paforogo. Olesya akagovera mbatatisi mbiri pakati pemukomana, uye akapa chingwa chese kune tiger cub. Akaidya neruchiva ndokukumbira zvimwe. Zvinosiririsa kuti anochema zvakanyanya ... Sembwanana. Uye mutete wakadii.
  Olesya akasimuka akashinga ndokumurova mbama yake isina chinhu:
  - Wakaenda! Ngativaraidzei machinda!
  Nechekare dacha yekutanga yakasangana navo isina ushamwari. Muchengeti wejeri akaramba kumubvumira kuti apinde uye akadana Olesya kuti ipfambi.
  Kechipiri zvaive nani. Mumwe mukadzi ane makore makumi matatu namashanu okukura akandibvumira kupinda. Oleg akachinja kuita tight mbichana, uye akamhanya zvine mutsindo. Olesya akaedza. Chimiro chake chechisikana chenyanzvi yekurovedza muviri chine hunyanzvi. Bimbo aisaziva zvakawanda, asi akasvetukawo nepahupu, iyo Olesya akabata nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, netsoka dzakaoma, asi asingarasikirwe nenyasha. Mukadzi wacho akafara zvikuru uye akabvunza Oleg:
  - Uri museki akanaka!
  Mukomana akapindura nehasha.
  - Ini handisi clown, asi acrobat uye zvishoma zvejuggler!
  Mukadzi akabvunza:
  - Pisa!
  Oleg akatanga kukanda zvinhu nekunakidzwa. Kusanganisira peni nemuzinga wakarara patafura.
  Mudzimai, achinyemwerera nekugutsikana, akabvunza:
  - Uye mukadzi uyu ndimai vako?
  Oleg akadzungudza musoro.
  - Kwete, shamwari yangu!
  Mai vaya vakagutsurira musoro.
  - Hongu, achiri muduku ... Une vabereki here?
  Mukomana akatura befu.
  - Handizivi vabereki vangu!
  Mai vaya vakagomera neshungu ndokupindura.
  - Nherera! Zvakanaka, ndichiri neshangu kubva kumusikana webasa! Uyai nazvo!
  Murume wetsoka, achigunun'una, akaenda. Olesya akanyemwerera achigutsikana. Kwakabva kwauya murume wetsoka. Shangu dzakanga dzatosakara uye dzatsemuka nedehwe.
  Mudzimai akagutsurira achiti:
  - Ini pachangu ndine chikwereti uye zvinosuruvarisa kuti handikwanise kupa zvakawanda!
  Olesya akatora shangu dzake ndokutenda mukadzi uyu. Vakabva vabuda mucottage. Musikana akaridza tsamwa.
  - Kune akadaro mutengesi wejunk, haazopi kupfuura nickel. Parumborera! Uye zvakatora nguva yakawanda sei!
  Oleg akati:
  Rave zuva rakareba, ngatiwane zvimwe!
  Pane dacha inotevera, kunyange rombo rakanaka. Vakagamuchirwa, asi mushure mekuita vakangopiwa ndiro chete yezvasara kubva patafura. Mwana wengwe, zvisinei, akavamedza vari vapenyu. At least ndiyo purofiti.
  Asi pa dacha yechina, chivharo cheCzech chemukomana chakaputika, uye aifanira kuramba achiita asina shangu, kunze kweyunifomu. Uye vakandipa kamari chete.
  Pachishanu dacha vakanga vasingabvumirwi. Pazuva rechitanhatu, pakanga pane vana vakati wandei, vakakomberedza ingwe, vakatanga kupinza makeke mairi. Vakarapawo Olezhka. Mukomana ane nzara akadya cream nechocolate nekunakirwa. Asi vaifanira kushanda. Vana havana kuda kurega kuenda kwenguva refu. Barin akatarisawo kuita. Ainyanya kufarira kuita kwegymnast Olesya. Akandikumbira kuti ndidzokorore kakawanda. Akabva abatawo musikana uya makeke. Zvakatora nguva yakareba, uye zuva rakanga ratonyura. Uye vakabhadhara mahryvnia maviri chete.
  Pakupedzisira, tenzi akaisa ruoko rwake pagumbo risina chinhu raOlesya uye akagunun'una:
  - Nechitarisiko chako, unogona kuwana mari hombe neimwe nzira!
  Olesya akadzokera shure:
  - Never! Ini handisi kuenda kune panel!
  Mubhawa akanyemwerera ndokuti:
  - Zvakanyanya kuomera musikana wecircus kuwana chikomba chinobatsira pane mukadzi ane hunhu huri nyore.
  Olesya nokuchenjera akati:
  - Asi rudo rwuri nyore!
  Asi kopecks makumi maviri imari zvakare. Iwe unogona kutotenga bhodhoro revodka kwavari. Chero zvazvingava, ingwe yakapiwa nhindi yenyama. Olesya akatengesa shangu kune manomwe kopecks. Vaiva nezvokudya zvakakwana.
  Kwatova kusviba, uye iwe hausi kufamba-famba dachas. Olesya akati kuna Oleg:
  - Toenda kuimba yekugara here?
  Mukomana akagutsurira musoro.
  - Haaende! Zvinonhuwa imomo!
  Olesya akabvuma:
  - Vafambi vakabatwa newaini vachanamatira kwandiri; Tichazvitsvakira nzvimbo mubako, uye tisati taenda kunorara tichashambira.
  Mukomana akagutsurira musoro. Vaigezera mudziva rerenje. Mvura yacho yaidziya uye ine munyu. Oleg akayemura chimiro chaOlesya, ane tsandanyama uye mutete. Muviri wake waisaita kunge mutete zvachose, asi waienderana. Tanned, musikana wegymnast. Kukwesha kwaanoita maoko nemakumbo. Kunge nhingi arikuvhima.
  Oleg akarangarira basa raMowgli. Paive nenyaya inonakidza yemukomana akarerwa pakati pemapere. Chimwe chinhu chakafanana navo. Unodzungaira, asi wakasununguka, unoona zvakawanda. Iwo ma dachas akafanana ane umbozha, mamwe ane zvitubu uye zvivezwa. Kunakisisa. Kunyanya muzhizha muCrimea. Zvose mune zvose, zhizha inguva yakanaka. Zvakanyanya muchando. Kunyangwe muIran neIraq kunotonhora husiku. Kazhinji vanofamba usiku kuti vadziyirwe, vachirara pachena.
  Vapedza kugeza zvakakwana, mukomana nemusikana vakarara. Vachiri vaduku, vane utano hwakanaka, vakadzidziswa. Vanovata semhuka dzesango, vakagwinya, vasina hanya nevhu. Uye zvakadini kana muviri une hutano usingadi mibhedha yeminhenga. Uye zvakanaka chaizvo kurara pamhepo.
  Asi kusiyana nemhuka, vanhu vanoona kurota ... Oleg akarota pamusoro pekuti akazova sei mukomana wekabhini pachikepe chepirate uye akarwa. Ne saber, kurwisa varwi vechirungu vakapfeka yunifomu. Kupwanya nekupwanya vavengi. Apa mukomana anorova negumbo muchiuno. Anosvetuka uye anopwanya maBritish. Dash pakati pevavengi. Vanodonha, vanocheka uye vanopwanyika. Uye mukomana anotora saber yechipiri. Inobata chigayo, uye inyanzvi kwazvo. Mukomana akangwara chaizvo...
  Asi zviroto hazvina kujeka uye iwe unongorangarira zvakajairika maficha kubva kwavari.
  Zuva rinotevera, unoda kuenda kune dachas zvakare. Uyezve, vachaurayiwa, uye mwana wetiger anofanira kudyiswa.
  Musikana akaedza kutarisa kufara achibva anyemwerera. Akanaka zvikuru, uye mikova yomurindi yakazarurirwa nokudisa. Asi pano vakashumira zvakanyanya kuipa. Mune dacha yekutanga, varume vakagadzirira kutarisa pantomime yavo. Muchinda ainyanya kufarira kuona kupenya kwemakumbo aOlesya asina kupfeka, ane tsandanyama, akatsvuka. Asi pano vaingopa zvokudya zvakasara patafura, zvaipiwa mwana wetiger.
  Vakamuchengeta mune yechipiri dacha kwenguva refu, tenzi vakatombopuruzira gumbo remusikana. Mukadzi wacho akabata Olezhka kune keke. Vakandipa kamari. Dachas maviri akatevera akanga asina chinhu - machinda haana kuuya.
  Olesya akataura achishamisika:
  - Hongu ... Iwe haugoni kuita pfuma pano!
  Olezhka akaridza tsamwa achiti:
  - Zviri nani kuvhima umbavha! Kuwedzera purofiti!
  Olesya akatarisa mudenga achipindura ndokuimba:
  - Ko denga rebhuruu. Hatisi vatsigiri vehumbavha!
  Iyo dacha inotevera yakasiyaniswa nehukuru hwayo hukuru uye humbozha hunoshamisa. Zvitubu zvakange zvakanamirwa uye zvichiyerera mudenga. Pamukova pakamira machira akapfeka zvoumbozha. Olesya akatonyara nechimiro chake chisina kana shangu. Mukuru wetsoka akadanidzira achiti:
  - Hatipe varombo!
  Musikana akapindura:
  - Isu tiri circus! Ngatibvise kusuwa!
  Olesya akaridza muridzo ndokusimudza tsoka yake isina mbereko. Mwana wetiger chena akasvetuka ndokuseka zvinosetsa mumhepo. Olezhka akaisa hoop, uye Bimbo akatsvedza mukati mayo ndokuitenderedza pasi zvakare.
  Mukuru wetsoka akaridza muridzo achizevezera achiti:
  - Kusaipa! Unogona kupfuura!
  Mukomana nemusikana vakapinda pagedhi. Mwana we dindingwe chena akabva apindawo. Muridzi wenyika aingonzwa kufinhikana mumuzinda wake wemaoresa erudzi rwenyika. Agere pabango pamberi petafura youmbozha, mumwe muchinda akatsenga nyama ine mafuta uye akageza newaini inodhura kubva mundiro yendarama. Padivi pake paive pakagara mukadzi wechidiki, aive akanaka muhembe dzakashongedzwa nematombo anokosha. Pavheranda pakasvetuka musikana wemakore angangoita manomwe akapfeka dhirezi rakangwara uye rakada kufanana nemukadzi watenzi, bvudzi rake chete raive rakareruka.
  Tenzi vakatarisa Olesya. Akanyatsopesana nemukadzi. Blonde vs. brunette, slim, muscular, lean figure vs. kuzara. Yakasviba chokoreti ganda rinopesana nearistocratic pallor. Chokwadi, muchinda ainyatsoongorora musikana uyu, tsoka dzake dzisina kupfeka, mazamu marefu, chiuno chitete. Hongu, tenzi vakafunga, mukadzi wangu afuta. Uye izvi...
  Olesya naOleg vakatanga kuita nhamba. Olesya akatamba mumubatanidzwa mumwe, uyo varume vaifarira zvikuru. Oleg zvino aitamba mutights uye T-shirt inopenya. Barefoot yaive yakatonyanya hunyanzvi kupfuura muCzechs. Mukomana wacho aitenderera, achiita zvekufemesa, achisvetuka. Olesya akamusimudza paruoko rwake rwakatambanudzwa. Mwana wetiger chena akasvetuka nepakati, maoko nemakumbo, achipfuura nemuchigero.
  Olesya akaridzawo rwiyo padiki hurdy-gurdy. Mukomana aiita juggling. Ipapo musikana akatamba, ndokubva vabatana. Vatambi vesekisi vakanga vakasimba, vachitenderera zvikuru. Olesya akatoita kaviri somersault, uye vaifamba nemaoko avo pamwechete. Ipapo iyo tiger cub yakasvetuka zvakare nepakati pehupu, iyo Olesya akabata nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Panguva yaiitwa mutambo uyu, musikana aiita kutenderera apo neapo aipopota achiyemura. Barin nemudzimai wake vakaombera maoko. Asi zvaiva pachena kuti vaifara.
  Pakupedzisira, mukomana nemusikana vakaimba, uye manzwi avo anoshamisa, akazara. Mushure maizvozvi, Olesya akabata ngowani kuti atore mari. Aive akanaka kwazvo, asina kuvharwa nemusanganiswa. Maiguru vakaseka, ndokuti:
  - Ndakanga, ndaimbova mupemhi, zvisinei, wemhuri inokudzwa. Uye akakwanisa kuva miriyoni uye akazvitengera zita remuchinda. Chii chinogona rimwe zuva uye iwe ukapfuma!
  Olesya akapindura achinyemwerera:
  - Ndatenda, Changamire!
  Barin akataura nehasha:
  - Asi anopambadza, haazowani pfuma! Naizvozvo, ndinokukurudzira kuti unditengesere mhuka yako duku.
  Olesya akamanikidza kunyemwerera ndokuti:
  - Bimbo ishamwari yedu, haasi kutengeswa!
  Shasha yakaridza tsamwa ndokuti:
  - Ndizvo zvavanowanzotaura kana vachida kuputsa mutengo wakakwirira! Asi haugoni kundinyengedza! Ndinoziva zvakawanda! Ini ndinopa chervonets, uye kwete hafu yegumi nemaviri!
  Olesya akadzungudza musoro.
  - Ndine urombo, changamire, asi shamwari iyi haisi kutengeswa! Kwete chero mari!
  Changamire vakaridza tsamwa.
  - Hongu, iwe unofanirwa kufara kuti ndakakurerutsira pamutoro wakadaro. Dindingwe rinoda mari yakawanda yekudyisa. Uye kana yakura ... Unofunga kuti uchabvumirwa kufamba-famba muguta nemhuka huru uye ine ngozi?
  Olesya akavhiringika. Chokwadi pfungwa dzekuti oita sei naBhimbo kana akura dzimwe nguva dzaimbopinda mumusoro make. Nechekare iye zvino mapurisa ari kutarisa kubvunza kwavari, asi chii chichaitika mushure memwedzi mishoma?
  Chero zvazvingava, Bimbo achafanira kuparadzana nokukurumidza. Gumi rubles zvakare mari. Unogona kutenga kambwanana womudzidzisa. Imbwa inodya zvishoma, uye iwe unogona kufamba nayo kwegore. Chengetedza imwe mari uye pamwe vhura bhizinesi. Kana kuti svetuka muwanano ... Akanaka, anofungidzira.
  Olesya akazeza, pfungwa dzaive dzakajairika dzakaratidza kuti muchinda angave nani aine dindingwe pane kufa nenzara neboka rinodzungaira. Uye kuti kana ukaparadzana nechikara, zviri nani kuzviita iye zvino, kana mukana wakadaro wabuda.
  Asi mwanasikana watenzi, musikana akanga ane uta hwakarukwa namaparera, akakava makumbo ake uye akadanidzira achiti:
  - Ndinoda ingwe! Ndinoda ingwe chena!
  Muchinda akaninira ruoko rwake ndokurova chibhakera.
  - Nyarara! Iye zvino ndave kuita bhizinesi!
  Mudzimai akati:
  - Usapopotera mwana!
  Musikana wacho akanga akashatiswa pachena, uye akanga asingatyi. Asi achisvetukira kumashure, akabva awedzera kuchema chinyararire:
  - Tenga baba! Tenga ingwe mwana...
  Mudzimai akataura kumwanasikana wake achinyemwerera:
  - Mhuka iyi inogona kuva nengozi ... Imhuka uye inodya vasikana vaduku!
  Shasha yakatsemura zvigunwe ndokuti:
  - Izwi rekupedzisira ndiro gumi nemashanu rubles! Pfugama zvakanyanya, ini handisi kuwedzera!
  Olesya, akakotama, akabvunza:
  -Tingaenda pamudyandigere, Changamire?
  Changamire vakapopota.
  - Kwete! Kwenguva yekupedzisira, ndinobvunza, uri kupa tiger cub kune gumi nemashanu rubles?
  Olesya akadzungudza musoro. Muridzi wepanyika akabvunza achinyomba:
  - Zita rako ndiani?
  Musikana akapindura achinyemwerera.
  - Olesya.
  Changamire vakafinyamisa kumeso.
  - Une pasipoti? Ngatiratidze!
  Olesya akadedera uye akacheneruka. Changamire vakaombera maoko ndokuti:
  - Vatore ufonere mapurisa! Vakaba dindingwe rangu nemhete yangu yedhaimani!
  Musikana akadanidzira nemufaro achiti:
  - Bravo baba!
  Olesya akarwiswa nema lackeys. Musikana haana kuramba. Iye naOlezhka vakasungwa netambo uye vakavharirwa muimba yepasi. Nenguva isipi mapurisa akabva asvikawo.
  Mushure mekuteerera muchinda, vanoisa zvisungo paOlesya naOleg pamaoko netsoka. Uyezve, vaive nehukuru hunokosha hwevana. Imo mbavha dzepwere dzaisungwa necheni.
  Pashure paizvozvo, musikana nomukomana vakaiswa mujeri. Ipapo vakaparadzana. Oleg akakandwa muimba yepasi, umo makanga matova nevakomana gumi nevaviri vakasungwa, uye Olesya akakandwa muchitokisi nevakadzi. Yakanga isiri kutapira. Mumasero mune kunhuwa, pachinzvimbo chechimbuzi pane gomba pasi, pakanyorova uye kusviba. Vakomana vakachengetwa vakasungwa nengetani, zvinova zvinovanetsa. Maoko netsoka zvakasungwa. Zvakaoma kufamba-famba muimba yakamanikana. Vaingodyisa chingwa nemvura chete, dzimwe nguva vaipa muchero wakaora.
  Vakagara havo kusvika kutongwa. Ipapo vakomana vaitarisirwa kungava nebasa rakaoma kana kuti jeri. Vakadziwo, kungava kushanda zvakaoma muSiberia, kana kuti kuCentral Asia kunokohwa donje, kana kuti kujeri nebasa mufekitari ipi neipi yezvokudya zvehurumende. Uye pamberi pekutongwa, unogona kugara pakufunga kwevakuru. Mukuwedzera, vasungwa vakazvamburwawo.
  Oleg naOlesya vakarayirwa kuti varohwe panguva imwe chete. Mukomana nemusikana vakakururwa kusvika muchiuno vakazvambarara pambudzi. Padivi paive nemapurisa maviri. Varindi vakanyika matanda mudhaka. Vakavheyesa mudenga, vachidonhedza madonhwe. Uye ipapo, pakarepo, pakuraira, vakomana nevasikana vakarova misana. Olesya naOleg vakasunga mazino avo zvakasimba kuti varege kuridza mhere. Kurohwa kwakayerwa. Mapurisa akarova nesimba zvine mwero, achiita basa rawo. Mukomana nomusikana, vachifemera pamusoro, vakatsungirira. Mushure mekurohwa kaviri, ganda rakaputika uye ropa rakadonha. Zvairwadza zvikuru.
  Mukuru wemauto akanga araira zvibhakera zvine zana, akanyemwerera. Kana mahwanda eanorangwa akakandwa kunze, ndiwo magumo aMwari. Ivo ipapo hupenyu hwese basa rakaoma rinopenya. Nekuda kwehumbavha pamwero mukuru, nekuda kwekuyedza hupenyu hwemuchinda nemukadzi wake nemwanasikana. Uye zvakazoitika zvakare kuti vaitsvaga Olesya semubatsiri mukuponda gavhuna. Chero zvazvingava, musikana achadzingwa zvachose kuSiberia. Semusikana mudiki. Saka zvingava nani kudzvinyirirwa.
  Oleg naOlesya vakatsungirira neushingi kurohwa kwese kwezana pasina kurasikirwa nepfungwa. Asi misana yavo yakashanduka kuita tsvina yeropa. Shure kwaizvozvo, vakavaisazve ngetani ndokuvakanda mutorongo.
  Vakomana-vasungwa, vachikwenya simbi dzavo, vakaisa uswa paOleg akarohwa. Musana wemukomana wemakore gumi nemaviri wakatemwa zvakaipisisa.
  
  Mukomana wecircus akatoseka achiti:
  - Saka musana wangu uchave wakasimba!
  Mukomana mukuru muchitokisi akataura neruremekedzo.
  - Waita zvakanaka, hauna kudanidzira! Murume chaiye!
  Oleg akapindura kuti:
  Handivafadze!
  Olesya haana kumbochemawo. Akazvambarara pamashanga aiva muchitokisi chemadzimai. Vasikana vazhinji vaivemo vaive vadiki, vari mamvemve, vamwe vachikwenya nengetani. Vakageza musana waOlesya kuti asabatwa nechirwere.
  Oleg akaunzirwa chingwa nemvura zvehurumende. Muchengeti wetorongo akadira mukaka. Mukomana akarohwa akarohwa nembiri yakauya nemusikana asina shangu, uye akanzwa zviri nani. Akabva anyatsobatwa nehope asina hanya nemarwadzo.
  Akarota kuti ivo, pamwe chete naOlesya, vakanga vachidzivirira Sevastopol panguva yekurwiswa: neBritish, French neTurkey mauto.
  Mukomana anouya nemateko kune cannon. Uye anopfura. Olesya anonongedza, achizorora pamakumbo ake akashama, akatsvuka. Padivi pake pane vamwe vasikana.
  Vose vasina shangu, uye vakapfeka nguo dzakabvaruka, vachingofukidza miviri yavo. Vasikana vacho vose vatsvuka uye vasina shangu.
  Zvitsitsinho zvavo zvine guruva zvinopenya pasi pemhuno yemukomana. Oleg anofara.
  Pfuti inopfura mabhomba anoputika anoputika. Uye anoparadza boka ravarwi vetsoka vehondo yakabatana. Uye vari kuedza kuenderera mberi.
  Uye kubva kurutivi rweRussia, boka rose revasikana riri kurwisana. Uye vose havana shangu, uye hafu-vakashama, uye vakanaka kwazvo.
  Uye vanorwa semagamba. Zvakanyanya, tsvarakadenga, magamba asina makumbo. Uye vanopfura zvakanaka. Uye nezvigunwe zvavo zvetsoka zvisina maoko vanokanda magirinedhi ane simba rinouraya.
  Oksana, achirwa, akaimba:
  - Nokuti baba-mambo! Hatingahwine pasina!
  Uye chitsitsinho chake chakashama chakakanda bhomba rinouraya. Uye akabvarura mhomho yevarwi veAllied Army.
  Vasikana vanodzivirira Malakhovy Kurgan: chinhu chakakosha mukudzivirira kweSevastopol. Uye kurwa kwacho kune utsinye.
  Oleg pachake, pamwe chete nevasikana, anonongedza pfuti uye anopisa pakati pemauto eChirungu ari kufambira mberi.
  Ipapo mukomana akaimba:
  - Kubwinya kune yedu huru Motherland!
  Uye tsoka yake yakashama, yemwana inokanda girinedhi hombe, rinoparadza.
  Oksana akarira, achichonya kune mumwe wake:
  - Zvakanaka, uri mukomana akanaka!
  Oleg akaseka ndokuti:
  - Ndingati chii? Hondo inogara yakaipa kana ikasakundwa zvine mutsindo!
  Uye mukomana zvakare, asina kupfeka, mwana, ane chitsitsinho chakatenderera, akakanda girinedhi rine simba rinouraya.
  Mumwe musikana, Natasha, tweeted:
  - Ndichabvarura!
  Oksana akakanda bhegi rinoparadza remumba remasaha netsoka yake isina kupfeka ndokuti:
  - Uye kutyaira mubhokisi!
  Musikana waAugustine, anopfurawo kubva mugomba. Kuimba buckshot kwakacheka mutsara weBritish.
  Mhare yebvudzi dzvuku yakaridza mhere:
  - Kunyika yeBaba kusvika kumagumo!
  Svetlana anorwawo nesimba rake rose. Musikana uyu akashandisa kanoni yekuruka nemadhiramu akawanda. Uye akakwenya, achidzika pasi mazinga kamwechete muChirungu neTurkey.
  Zoya anorwawo, musikana uyu ane bvudzi regoridhe. Uye kuti anorova sei muvengi, uye anobvisa vavengi vazhinji.
  Uye chirps:
  - Kubwinya kuRussia Tsar!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achakandazve girinedhi rine simba rinouraya. Uye kuuraya vazhinji vanopikisa.
  Varwi pano vane runako rukuru uye eroticism. Uye ivo vanokandawo mhosva dzinouraya kubva muhuswa kubva pamatepi, vachitsemura munhu wese nepakati. Uye mabhomba esawdust anouraya zvakanyanya.
  Natasha anoridza mhere achizunza zamu rezamu rakashama:
  - Kubwinya kuRussia!
  Uye nechitsitsinho chake chisina chinhu anokanda zvakare izvo zvinounza kuparadzwa nekuparadzwa, kubvarura mauto emauto anobatana.
  Murwi uyu wakakosha zvikuru. Iyo ine kiyi yekudzivirira kwe citadel.
  Uye vasikana vanoziva izvi uye vanorwa zvakanyanya. Uye vasikana vakanaka kwazvo uye vane tsandanyama uye sexy.
  Uye mhasuru dzavo dzinotamba, uye dzinopenya semvura zhinji. Uye ava vasikana vane hasha zvikuru.
  Uye kana vakarwa, saka zviri nani kuti usatanga navo. Uye ipapo vachanyatsoitora vobvarura.
  Olesya, achikanda grenade netsoka yake isina chinhu, anoti:
  - Komonisiti nesu zvachose!
  Uye anoseka sei! Tongoti musikana wekurwa. Uye kana akatanga kutema vadzivisi, ipapo haazoregi.
  Natasha, achipfura vavengi, akaimba:
  - Isu tinopwanya muvengi zvine mukurumbira,
  Ngakuve nemhedzisiro yeguva...
  Uye kamwe kamwe zvinobva zvanyarara
  Ngatirove vasikana!
  Uye maBritish akakunguruka. Asi heino maparera evaTurkey. Uye vanosangana zvakare nepfuti, vachiparadza zvachose vavengi.
  Zoya akaitora ndokuimba, achikanda chipo cherufu cherufu nezvigunwe zvake.
  - Black gunguo, chena swan, izvo zvakanaka!
  Kana iwe uchikosha muhupenyu - zvakanaka!
  Uye zvakare, chitsitsinho chisina kupfeka chemusikana chakatanga chimwe chinhu chinouraya uye chinoparadza zvakanyanya.
  Augustine, kupfura vadzivisi, zvine musoro akati:
  - Kukunda kukuru, huya kwatiri!
  Uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina maoko akakanda zvakare mhondi uye kuunza rufu.
  Svetlana, achipfura kune vanobatana nevaTurkey, akati:
  - Simba rangu haringapfuuri!
  Uye chitsitsinho chake chakashama zvakare chakaburitsa icho chaibvarura nyama kuita zvidimbu.
  Natasha, achipfura, akati:
  - Ndinotenda kuti nyika yose ichamuka!
  Uye tsoka yaro isina chinhu ichatanga kuparadza kukuru.
  Kurwa kunoenderera mberi nesimba guru. Vechirungu vanovakazve zvimiro zvavo zvisina kumira zvakanaka vovasiya zvakare.
  Hondo inokura semoto wesango.
  Mukomana Oleg anopfura uye anoimba:
  - Nyika yangu tsvene,
  Mugungwa rerudo neminda yechando...
  Unobva kumagumo kusvika kumagumo
  Ini ndiri mukomana wegondo, kwete shiri duku!
  Uye zvakare hondo inotinhira, uye masaisai anoputika uye achikunguruka pabhodhi.
  Uye vasikana nzira yekuburitsa bhomba kubva pakakata. Uye iyo frigate yeChirungu, yawana kukanganisa, inotendeuka.
  Olesya akaimba:
  - Ndiri musikana, kwete katsi,
  Anogara mandiri zvino
  mvuu huru,
  Uye ingwe!
  Uye zvakare, tsoka yomusikana isina chinhu inokanda chimwe chinhu chinouraya chinouraya. Uye inotyisa.
  Natasha nehuzivi akati:
  - Russia haigari yakagadzirira kurwa!
  Augustine, achikanda grenade netsoka yake isina chinhu, akabvunza:
  - Uye nei?
  Zoya akaridza muridzo, achibudisa mazino ake:
  "Nekuti kana agadzirira, hapana mapenzi anorwa naye!"
  Svetlana akaimba achipindura:
  Hapasisina yakanaka Motherland-Russia,
  Murwire uye usatya...
  Hapasisina nyika yakanaka kwazvo pasirese -
  Chadenga chose, mwenje wechiedza Rus!
  Uye musikana akaseka nenzwi guru ... Uye zvakare, tsoka yake isina kupfeka, sekunge ari kutanga chipo chinouraya cherufu. Uye akatora vadzivisi vazhinji akavabvarura pakarepo.
  Olesya akacherechedza, achitamba nemamhasuru emudumbu:
  - Ndiri musikana zvakanyanya kunyange, kwete nyore!
  Uye akapfira... Uye gumi nemaviri mauto eTurkey akadonha kubva mukupfira mate. Uye zvakanga zvakaipa.
  Oleg akataura nehasha:
  - Ndinotenda kuti tichakunda vavengi!
  Uye kubva pachitsitsinho chemwana akanga asina chaakabereka chakabhururuka chipo cherufu.
  Kurwa, Olesya akarira:
  - Komonisiti inoera kwazvo ngaive nesu!
  Uye zvigunwe zvisingasviki zvemusikana, zvakakanda zvinouraya uye zvinoparadza.
  Natasha akasimudza ruoko. Vasikana vakaridza pfuti vachibva vadimbura mitsetse miviri. Vanobva vaseka.
  Ko denga reblue
  Tichakunda muvengi wehumbavha ...
  Shumba negondo hazvidi banga
  Uchamupwanya neshoko rokuti inda,
  Uye zvino unodyara rye!
  MaWarriors anoshamisa chaizvo, ane mazino eparera, uye kazhinji akanyanya.
  Zoya akaridza pfuti achishandisa pfuti dzakawanda, uye akazhamba, nekubudisa mazino ake:
  - Muhondo tsvene, pachava nekukunda kwedu!
  Augustine, achichera vadzivisi, akarira:
  - Imperial mureza mberi! Mbiri kune vakawa magamba!
  Uye vasikana, vachiramba vachipisa uye kuchera pasi mauto evabatsiri, pasina zororo, vakaimba:
  - Hapana achatimisa
  Hapana chichatikunda...
  Musikana achavawo gamba,
  Uye ane bakatwa nenhoo!
  Svetlana akabvuma nechido neizvi, uye akakanda chimwe chipo cherufu netsoka yake isina kusununguka, yakatsemuka, ichidzvova:
  - Kune munondo nenhovo!
  Musikana wekurwa apa. Kurwisana naye, chero nzira haina simba!
  MaWarriors boka rese, saka munhu wese anodzvanywa nekugona kwavo. Uye vanocheka vavengi nesimba kwazvo.
  Zoya, achibudisa mazino ake, akati:
  - Unofanira kurwira Amai Russia!
  Uye chitsitsinho chake chakashama, chakatenderera chakarasira kunze chimwe chipo cherufu nekuda kwemari yekune dzimwe nyika.
  
  DZIMWE SARUDZO YERUSSIA MUNA 1994
  Yeltsin akasarudza kuchengeta shoko rake uye kuita sarudzo dzekutanga musi waChikumi 12, 1994. Mushure mezvose, akazvivimbisa, uye akatopa chirevo chakafanana. Uyezve, zvaiita kuna Yeltsin kuti aizokunda nekukunda. Naizvozvo kunyangwe mubumbiro remutemo ra1993 maive makanyorwa kuti sarudzo dzaizoitwa musi waChikumi 12, 1994, asi kuverengwa kwemasimba pasi pebumbiro idzva kwaizotanga kubva gore rino, saka Yeltsin anoti anotambira matemu emamwe makore masere! Asi hapana aitarisira kuti Vladimir Zhirinovsky aizoita zvakanaka musarudzo dzeparamende zvekuti aizova mupikisi mukuru waBoris Nikolayevich. Uye muvengi akakomba. Izvo, zvakasiyana nemakomunisti, hazvibatanidzi nezvikanganiso zvekare uye kutadza, uye zvinogona kupfura capitally.
  Yeltsin, zvisinei, yakanga isisakwanise kuhwina zvakare, sezvo sarudzo dzeChikumi 12, 1994, nekugadzirisa zvakare temu yapfuura, dzakaiswa muchikamu chenguva pfupi yebumbiro uye yakasimbiswa nereferendamu. Uye haugone kuzvishandura saizvozvo. Uye zvino iwe unofanirwa kuenda kumavhoti kana uine mukwikwidzi ane njodzi. Uye kwete communist yakajairika, asi ndiani? Fascist? Chero zvazvingava, Yeltsin aifanira kutarisana nechimwe chinhu chitsva. Uye kurwa kwacho kwakava kwakakomba.
  Chokutanga pane zvose ruzivo. Uye kutariswa kwenhau kwakanangana neYeltsin naZhirinovsky. Pakarepo pakava nokurovana. Uye pano Yeltsin aive nezvakashata zvehurumende. Kusanganisira inflation yakakura uye kuderera kukuru kwekugadzirwa. Nekuwedzera kwehutsotsi. Uye Yeltsin aive nematambudziko ehutano. Zvino edza kuhwina sarudzo.
  Vladimir Zhirinovsky, achinzwa kufemerwa, aive pamupumburu. Uye chikamu chezvinobudisa nhau chakamutsigira zvakasimba.
  Mukuwedzera, pakanga pane kupatsanurwa kwevakuru. Vamwe ve oligarchs vakafunga Zhirinovsky yavo uye mutungamiriri we bourgeois. Uye nei akaipisisa kupfuura Yeltsin? Inguva yekuchinja mabhiza here? Uyezve, Yeltsin ari kurwara chaizvo uye akazvinetesa uye munhu anosemesa uye akadhakwa.
  Vamwe vaikwikwidza vakabudawo. Mutemo wesarudzo dzemutungamiri wenyika hausati watambirwa. Uye sarudzo dzinoitwa maererano nemitemo yekare: unganidza mazana ezviuru zvemasaini.
  Yeltsin akarairwa kuti asashandure mitemo. Ngakuve nevakwikwidzi vakawanda. Vachapika zvakanyanya, vachapwanya vavhoti vekuratidzira. Zvichida izvi zvinobatsira zvakanyanya kune mumwe mumiriri kubva kune zviremera. Zvekuti vese vaisagutsikana vakapararira nemasurname akasiyana. Uye pakanga paine nguva shoma yekuti munhu wese aite mushandirapamwe.
  Saka kune vakawanda vavhoti. Chokwadi, kutanga, Vladimir Zhirinovsky pachake. Zvadaro Yavlinsky. Uyewo Zyuganov. Uye gare gare, vakuru vemauto Rutskoi uye Makashov vakasunungurwa pasi pekuregererwa. Ipapo Varennikov akapinda muhofisi yemutungamiri. Uye Barkashov, uyo aionekwa semufascist. Kunyoreswa pasina matambudziko: regai Zhirinovsky adhonze mamwe mavhoti.
  Pane nguva yakawandisa yekuunganidza masiginicha uye nhamba yakanaka yevavhoti vakanyoreswa. Uye Alla Pugacheva akazvipinza muhutungamiri hweRussia. Uye zvimwe zvakawanda. Yuri Vlasov somuenzaniso, uye Anatoly Karpov. Vese vakatasva mabhiza vakamhanya kuti varove chigaro chehumambo. Pakazara, makumi matatu nevapfumbamwe vakakwikwidza vakapasa kunyoresa uye vatora masaini pano. Uye paive nevanhu vaidarika mazana maviri vaida kudaro.
  Chikwata chaYeltsin chakatokurudzira nhamba huru yevavhoti. Hurumende iripo yanga isingatarisire kukunda muchikamu chekutanga. Asi kuputsa vanopikisa, uye pakutanga kumanikidza Zhirinovsky kuparadza - ndapota!
  Zyuganov akanga asati ari wezvematongerwo enyika anozivikanwa uye anozivikanwa panguva iyoyo. Uye Alexander Lebhedhi akaramba ari muuto regumi namana. Kunyange zvazvo vaida kumubudisa, mukuru wemauto akakanda mhute. Uye sezviri pachena akasarudza kuti nguva yake haisati yasvika. Mavrodi, mukuru weMMM, akaonekwawo pakati pevachakwikwidza. Iyewo, akanga achiwana mukurumbira, sezvakaita musoro waHermesi. Vladimir Bryntsalov akapindawo muhofisi yemutungamiri. Asi kambani yake yakanga yakadzikama, uye haana kuvheneka, kusiyana nesarudzo dzegore rechimakumi mapfumbamwe nematanhatu. Kusvika pari zvino, Yeltsin yainzi Yeltsin ndiyo yaive yekutanga pachiyero, asi data yesarudzo dzepfungwa dzakaratidza kusavimbika kwavo.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky akaunzwa mune yakashata, asi mutema PR aigonawo kutamba kune mukana wake. Yavlinsky aive wechitatu pachiyero, asi mukurumbira wake wakaderera. Uyewo akasununguka, kunyange kana kupikisa kusina kufarirwa.
  Rutskoy akanyoreswa, uye chiyero chake chakawedzera zvishoma. Khazbulatov haana kuenda kusarudzo. Iosif Kobzon akakwikwidzawo semutungamiri wenyika. Kusarudzwa kwake kwakakonzera kukakavara kwakawanda uye kunetsana kukuru. Kamwe kamwe, meya weSt. Petersburg, Anatoly Sobchak, akaendawo kumutungamiri weRussia. Kudomwa uku kwakasangana nemaitiro asina kunaka: the nomenklatura electorate yakaparadzirwa. Uye izvi zvakadzikisa chiyero chaYeltsin.
  Nekudaro, Anatoly Sobchak akataura kuti acharamba achifarira Yeltsin. Boris Fedorov naShakhrai vakakwikwidzawo semutungamiri wenyika. Asi ava havasivo vezvematongerwo enyika vane hunyanzvi.
  Kunyangwe zvakare kubva kuchikwata chaYeltsin. Uye vakaudzwawo kuti vaifanira kubuda nenguva.
  Saka maelections akapera nemufaro uye pakave nekunetsana muchikamu chechipiri zvakare.
  Asi Vladimir Zhirinovsky akanga ari pakati pekucherechedza, uye vaitaura nezvake nguva dzose. Uye neimwe nzira zvinoenda pasina kutaura kuti akava mudiwa wenhangemutange. Hongu, uye zvaiita senge zvine pundutso kuna Yeltsin kuti awane hunhu hunosemesa muchikamu chechipiri pane asina kukuvadza uye mudiki economist Yavlinsky. Kana kunyange Zyuganov, uye kunyanya Sobchak. Kunyange zvazvo Zhirinovsky akanga ari kuwedzera, uye mukurumbira wake wakapfuura nepamusoro pedenga, uye vanhu vakaungana munhandare.
  Uye iyo propaganda yekuti iye fascist iri kutamba mumaoko: vanhu vakapotsa kurongeka, uye vakarota ruoko rwakasimba. Hongu, uye democracy ine tsvina, vazhinji vaneta.
  Saka sarudzo dzaive makumi mashanu neshanu pano. Uye Zhirinovsky akawana zvibodzwa. Kutangwa kwemhosva yaaipomerwa kwakawedzerawo mukurumbira wake. Uyezve, kuedza kuuraya, izvo zvakamutsa kupenga uye zvakasimudza chiyero. Kunyanya zvakavanzika.
  Uye izvi zvakakomba ... Kazhinji, vezvenhau panguva iyoyo vakanga vachishanda kukanda madhaka paZhirinovsky, asi vamwe vavo vaivawo kwaari. Uye kutarisisa. Chimwe chinhu chinoyeuchidza nezvemakore makumi mapfumbamwe nematanhatu: Zyuganov achipikisa Yeltsin. Asi Zyuganov aiva nechakaipa chikuru: yapfuura bato rake. Izvo zvose zvine mbiri uye panguva imwe chete kukundikana. Uye mundangariro dzevanhu, mitsetse mirefu uye masherufu asina chinhu enguva dzesocialism yakasimukira yakanga ichiri nyowani. Uye kunyanya zvechokwadi nguva dzeGorbachev nemakoni nemakadhi. Uye vanhu havadi kudzokera kumashure. Uye Zhirinovsky anovavimbisa ramangwana rakanaka, rinokwezva uye rinokwezva nemoyo wose.
  Uye mamiriro ezvinhu ari kuramba achioma. Uye sarudzo dziri kuuya. Uye Vladimir Zhirinovsky anoramba achipenya.
  Nguva inomhanya zvekuti unoshaya kana nguva yekucheuka. Zvino kozouya zuva rekuvhota. Data yekutanga inobva kumabvazuva. Uye Vladimir Zhirinovsky ari kutungamira. Uyezve, Yeltsin naZyuganov vari kurwira nzvimbo yechipiri. Uye iyi ihondo yakaoma zvikuru.
  Asi pakupedzisira, Yeltsin akakunda Zyuganov pamutengo weMoscow uye akauya panzvimbo yechipiri. Asi musiyano muchikamu chekutanga chaive chakakosha. Uye Yeltsin aive nemukana mudiki wekuhwina. Asi zvese zvanga zvisingaenderane nemutungamiri wenyika. Iyo yakanyatsorasika, yapotsa kurova kwakadaro. Zvakangodaro, Yeltsin haana kuzombozviratidza kune gakava reterevhizheni. Sarudzo dzainakidza chaizvo. Zyuganov, uyo akazova wechitatu, akatsigira Zhirinovsky. Alla Pugacheva akatsigirawo Zhirinovsky. Uye Kobzon Yeltsin. Kwakadaro kupatsanurwa.
  Rutskoi akaramba asina kwaakarerekera. Vamwe vose vakakamurwa, uye vakadana kuvhota nenzira dzakasiyana. Asi Yeltsin haana kumirira kutsigirwa kwakajeka. Uye havasi vose vakataura vachimutsigira.
  Saka maelections aityisa. Asi Zhirinovsky ndiye ainyanya kufarira. Uye chaive chiratidzo chaicho.
  Uye ipapo chikamu chechipiri chakaitika ... Kubva pakutanga, kubva pakuverenga mavhoti, Vladimir Zhirinovsky akabata mutungamiri uye akachengeta kusvika kumagumo, achiwana zvinopfuura makumi manomwe kubva muzana zvevhoti. Uye Yeltsin akamanikidzwa kuenda. Ndizvo zvakaguma nguva yake.
  Uye Vladimir Zhirinovsky akava purezidhendi. Kuwana nhaka yakaoma. Kusanganisira kuderera kwekugadzirwa uye Chechnya uye akawanda mamwe matambudziko. Uye nguva itsva yerumutsiriro rweRussia yakatanga. Pakutanga, hazvisi zvose zvakabudirira Zhirinovsky. Asi nokukurumidza indasitiri yakatanga kushanda. Mhando dzezvombo dzepamusoro dzakatanga kugadzirwa, kudzvinyirirwa kwevakuru vakuru vane huori nedzimwe mbavha kwakatanga. Zvakawanda zvakachinjwa uye zvakavakwazve.
  Vladimir Zhirinovsky haana kuvanza kuti aizogadza udzvinyiriri, uye zvechokwadi akarambidza mabasa emapato akawanda uye kufamba. Kubvongodzwa kwekumanikidzwa uye kuvandudzwa kwakatanga.
  Panguva imwecheteyo, zvirango zvakabviswa kubva kuIraq, izvo zvakakonzera kukwira kwakanyanya kwemitengo yemafuta. Uye zvakawanda zvakaitwa. Urovha hwakakurumidza kupera uye pakanga pane kupora chaiko.
  Mabasa akagadzirwa nekukurumidza. Uye nyika yakabudirira zvakanyanya uye zvakanyanya. Vladimir Zhirinovsky akasarudzwa kwechikamu chechipiri, achiratidza chigumisiro chakanaka mumutambo wekutanga. Uye akaenderera mberi nerumutsiriro rweRussia.
  Imwe yematanho ekutanga yaive yekubatanidzwa neBelarus. Uye yakabudirira zvinoshamisa. Zvadaro zvakasarudzwa kusanganisa Russia neKazakhstan mukuumbwa.
  Uye mukati mehondo ya1999, Yugoslavia yakava rutivi rweRussia uye yakaponeswa.
  Uye zvakare kwakava nekumwe kukunda. Uye nyika itsva dzaive chikamu cheRussia.
  Pakazosvika 2008, Russia yakanga yazvidzorera mukati memiganhu yeUSSR. Asi iyo imwe nyaya.
  
  ZVIMWE ZVAKAWANDA KUFONERA mafambiro eFührer
  Hitler akazova akachenjera zvishoma uye anoona zviri kure. Uye atova mugore remakumi mana nerimwe akatora njodzi uye akatamisa akati wandei mamwe mapoka kuRommel kubva kuFrance kuenda kuAfrica.
  Mutungamiriri akangwara akatanga kurwisa nekukurumidza, uye kutora Tolbuk akapinda muEgipita. Uye pasina kupa maBritish zororo, akatora Alexandria neSuez Canal. Mushure mazvo mauto eGermany akapinda muIraq mukukunda ndokutora Kuwait.
  Kuwana mafuta kwakawanikwa, asi maGermany akarohwa pedyo neMoscow. Uye iyo Fuhrer yakatanga kugumbura, sezvakaitika munhoroondo chaiyo kumaodzanyemba. Kukunda kwaRommel zvechokwadi kwakapesvedzera mafungiro. Uye munaAugust, Turkey yakapinda muhondo yeUSSR. Kurova kwakasimba kweHumambo hweOttoman pazvinzvimbo zveRed Army kwakave kunouraya. Mauto eSoviet akanga anyanya kuwanda uye akadzokera shure. Batumi yakatorwa, uye Yerevan yakakombwa.
  Masimba makuru eRed Army akatsauswa kubva kuchamhembe kweCaucasus. Uye maGermany akakwanisa kupaza kusvika kuGungwa reCaspian. Uye vakagura mauto eSoviet nenyika. Uye kwakazova chirevo chakakomba. Uye Rommel akamurwisa pamwe chete nemauto eTurkey. Akatanga kupaza achienda kuBhaku. Hongu, izvi zvakakomba.
  Japan munyika ino yakaita zvirinani paHondo yeMidway. Uye akapukunyuka kukundwa. Asi haana kukwanisa kuvaka pamusoro pekubudirira kwake, uye haana kutora Hawaiian Archipelago. Uye izvi zvakakanganisa kufamba kwehondo muPacific. Asi Nyika yeKubuda kweZuva yakadzivirirawo kukundwa. Zvisinei, haana kushinga kuvhurawo yechipiri.
  MaGermany haana kukwanisa kutora Stalingrad pakufamba, asi akagura Red Army mhiri Caspian. Uye vakatanga kumukira kumaodzanyemba. Uye vakabudirira ... MaGerman sese akarwa zvine hunyanzvi. Uye havana kubatanidzwa muhondo refu pedyo Stalingrad, asi vakatamira kumaodzanyemba pamwe Volga.
  Hazvisi nyore kufamba mumakomo uye Fritz aifarira kurwisa pamhenderekedzo yeCaspian Sea. Uye vakabudirira.
  Mutyairi weLuftwaffe Marcel akazvifukidza nekubwinya muhondo nemaBritish, uye akaendeswa kumberi kwekumabvazuva. Ikoko akaramba achiwana maaccounts nesimba, achipwanya vavengi. Uye zvakanga zvakanaka.
  MuUSSR, Marseille yakatumidzwa zita rekuti dhiyabhorosi mutema. Zvinorwadza nekukurumidza akanga ava kuwana maakaundi. Uye kwete somuvhimi, asi achimhanyira mukati makobvu emauto, uye achiparadza ndege.
  Kugumburwa kwemauto eSoviet pedyo neStalingrad panguva ino hakuna kubudirira, saka maGermany akanga akazvigadzirira. VaNazi vakakwanisa kudzosa kuedza kweRzhev-Sychov oparesheni, apo mauto makuru akakandwa.
  Uye munguva yechando, vaNazi vakanga vava kutosvika kuBatumi. Uye mamiriro acho ezvinhu akava akaoma.
  Stalin ane manomano akapa Hitler rugare rwakasiyana pane chero mazwi.
  Akafunga kuti kuenderera mberi kwehondo kwakanga kusina maturo, uye kwaizotungamirira kune chimwe chinhu kunze kwevanyajambwa vatsva uye kurasikirwa.
  Hitler akabvuma, asi akaisa mamiriro ezvinhu akaoma zvikuru: Ipa Caucasus yose, nyika dziri pedyo neVolga, pamwe chete neKarelia, uye guta reArkhangelsk. Kuwedzera kubhadharwa kwemubhadharo wepagore, zvemahara zvekushandisa uye chikafu, uye kuendeswa kwezvese zvechiuto kuReich yechitatu. Uye zvino miganhu inodhonzwa pamwe chete nemutsetse wepamberi.
  Stalin akabvumirana nazvo. Pasinei nekuoma kwemamiriro ezvinhu akadaro. Uye maGerman akakunda. Stalin akavimbisawo kupera kwehondo yehugandanga, uye akadzorera vasungwa vashomanana. Uyezve, iyo USSR yakaendesawo matura ayo egoridhe kuTatu Reich.
  Hitler akawana zvakawanda, asi pakanga pachine Western Front. Uye zvakanga zvakakodzera kubatsira Japan.
  Chokutanga pane zvose, Fuhrer akapa mhedziso kuna Franco, uye akarega mauto eGermany kuenda Gibraltar. Guta-guta rakatorwa masikati, nekuda kwekurwiswa kwenguva pfupi. Ipapo vaNazi vakatanga kufambira mberi, vachikunda Africa kuburikidza neMorocco. Uye vakanyatsobudirira. Mauto avo akanga akasimba uye akagadzirira kurwa.
  Iyo Tiger yakaratidza kuva yakabudirira zvikuru, tangi yakangovhundutsa mauto eBritish. Uye vakanga vachidedera nokutya.
  MaJerimani muchirimo cha1943, kukunda kusasimba kwemauto eBritish, akatora French Africa yese. Zvino takatamira kumaodzanyemba muzhizha. The Fuhrer aida kutora Black Continent yose. Uye munguva yechirimo, maNazi akatorawo India, pasina kusangana nekupikisa. Vose vagari vemo uye sepoys vakagamuchira vaNazi sevasununguri.
  Uye Third Reich yakawana zviwanikwa zvakakura.
  Muchirimo, vaNazi vakatora inenge Africa yose. Uye mumatsutso vakapedzisa kukunda kweSouth Africa neMadagascar.
  Pakaita kurwisa kwemhepo kuBritain. Chekutanga, ME-309 yakatangwa mudenga, iyo yakaratidza kuva ndege inotyisa zvikuru. Zvichiri matatu pfuti 30-mm ndege, uye mana muchina pfuti. Kurwisa chikara chakadaro hakusi nyore kuramba. ME-309 yakava inotyisa kumaBritish. Pamwe chete neYu-288 bhomba, iyo yakabhomba nzvimbo dzeBritish, pasina kupokana.
  Ndege yekupedzisira yaimhanya zvekuti zvainge zvisingaite kuti ndege dzeBritish dzibate. Focke-Wulf zvakare yakave inotyisa kwazvo. Muchina uyu wakangoita bhucha kuBritain neUSA.
  Asi mutyairi wendege Marseille akatanga kuwana mabhiri akanakisa. Pandege nhatu, akapihwa kekutanga munhoroondo yeThird Reich neKnight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani zvakare. Uye mazana mana endege, akagamuchira Knight's Cross negoridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani semubairo mutsva. Pandege yechi500, akapihwa Order yeGerman Eagle nemadhaimondi. Uye yechiuru: Grand Cross yeIron Cross. Uye iwe unobvuma kuti zvaive zvakanaka kwazvo!
  Zvino maBritish airohwa mudenga semakwayana akakangwa. Uye vakatorwa vakabudirira zvikuru.
  Uye zvikepe zveGermany zvepasi pemvura zvakakura nekukurumidza uye zvakapwanya Britain mugungwa. Uye US zvakare. Huwandu hwematani ezvikepe zvese zviri zviviri hwainyungudika nekukurumidza. Uye German yakanga ichikura. Uye kuwanda kwezvikepe kwakawedzera.
  Uye Britain yakaramba ichibhombwa. Muna 1944, ME-262 jet fighter yakapinda munhevedzano, iyo yakava nhamo chaiyo yeAllies. Uye inotonyanya kushanda Arado jet bhomba. Uye vakakunda Britain mudenga zvakanyanya.
  VaAllies vakanga vasina ndege yakanaka yejeti uye vakanga vachirasikirwa nemaNazi.
  Nezviwanikwa zvakakura uye huwandu hwevashandi, maNazi panguva imwechete akatanga chirongwa cheFAA rocket. Chokwadi, akaodza mwoyo Hitler. Makombi aidhura zvakanyanya uye asina kunyatsojeka. Asi zvakadaro vakaunza kukanganisa kwakanyanya kuBritain. Uye London yakakanganiswa zvakanyanya nerocket salvos.
  Pakasvika zhizha ra1944, maGermany akanga abata chose chose kutonga mudenga. Ivo zvakare vaive neyakanyanya vhezheni yeFocke-Wulf - TA-152, yaingove yakanaka zvakanyanya. Uye akarova ndege dzeBritish uye akabhomba nzvimbo dzakatarwa.
  Muna July 1944, Operation Sea Lion yakatanga. Zvakafamba zvinobudirira. Uye mukati memavhiki maviri Britain yakapambwa. Tangi yeGermany "Panther" -2 yakave yakanaka kwazvo, uye yakatonyanya simba uye inonyanya kukosha "Shumba" -2. Iyo tangi yekupedzisira yakashandisa chirongwa chitsva kuGerman chivakwa chetangi: kurongeka kweinjini uye kutapurirana mune imwe block. Uye izvi zvakaita kuti zvikwanise kudzikisa kureba kwetangi uye kubatanidza marongerwo.
  Izvi zvinoreva kuti uremu hwakaderera, uye ukobvu hwezvombo hwawedzera. "Shumba" -2, inorema matani makumi mapfumbamwe, yakasimudza ukobvu hwezvombo kusvika 250 mm pahuma uye 170 mm padivi, uye ine injini ye1250 horsepower. Chii chakaita kuti kutyaira kwake kugutse. Chiyero chekurerekera kwemahwendefa ezvombo chakawedzerawo.
  Saka maGermany akaenderera mberi uye maBritish akakundwa.
  Asi kwakanga kuchine United States. MaNazi akatora Iceland, ndokutanga kusvika kumaguta eAmerica. TA-400 yakaita mabhomba makuru ekutanga.
  Kuramwa kwekuona kwaitwawo nemaroketi eV-3. Ngadzive dzinodhura, asi dzakaratidza mukana wekupfura.
  Roosevelt akanga atorwara zvakanyanya uye aida rugare. Asi Third Reich yaida kupedzisa United States.
  MaGermany akanga achifamba zvino uye achibhomba USA. Ndege dzakawanda, ngarava dzepasi pemvura uye ngarava dzakanga dzichivakwa.
  Gore rechimakumi mana neshanu rakapfuura mukutsinhana kukuru. IUS yakanga ichirasikirwa nehondo yemhepo. MaGermany akashandisa jet ndege. Kunyanya, iyo ME-262 X, iyo yakazova yakanyanya kumberi uye inoshanda.
  Mukuwedzera, zvikepe zveGermany zvepasi pemvura zvakashandisa hydrogen peroxide submarines, iyo inokurumidza zvikuru uye michina yepamusoro.
  Hitler akarayira kukunda United States ....
  Stalin akanga akanyarara achinanzva maronda ake.
  Muna 1946, kupinda kweCanada kwakatanga uye panguva imwe chete kubva kuLatin America kuenda kuMexico.
  Iyo ndege yeFritz uye matangi eiyo E akateedzana akasimba kwazvo. Zvekupedzisira zvave kunetsa kuAmerica.
  Iyo E-50 tangi yakanga isina yakaenzana uye ine chivimbo yakarova Shermans nePershings.
  Mota yeGermany yakanga ine injini itsva ye turbine yegesi ye1,500 horsepower uye inokwana matani makumi manomwe. Uye nhumbi dzokurwa dzemberi dziri 250 mm pasi pemateru, uye rutivi rwezvombo 170 mm. Uye motokari iyi yakapwanya munhu wose. Uye pfuti ye105 mm caliber, uye kureba kwedhiramu 100 EL. Uye saka inopwanya uye inopwanya munhu wese.
  Matangi eAmerica anoita nzira yavo kubva kumakiromita mashanu ane vimbiso. Uye chete "Superpershing" ivo pachavo vane mukana wekupinda mudivi uye kuvhara.
  Uye maGermany akarwisa United States. Uye iyo MP-64 yekurova pfuti muGermany haienzaniswi. Uye kupwanya maAmerica.
  Kuparadzaniswa chete negungwa uye kutaurirana kwenguva refu kunodzivirira maAmerican kuti akundwe nekukurumidza.
  Hitler anodzvova uye anoda kubudirira ... Canada yakatorwa muchirimo nezhizha ra1946. Uye mumatsutso, kurwa kwakanga kwatotanga muUnited States. VaNazi, zvisinei, vakatarisana nechishoro chakasindimara.
  MaYankee akadzivirira nyika yavo zvakanyanya, uye vakabatirira nesimba ravo rose. Matsutso akapfuura muhondo dzinotyisa. MaGermany akashandisa kupatsanurwa kune dzimwe nyika uye akapfuurira mberi. Uye maJapan akakwirawo kubva kumabvazuva. Uye ivo vakanyanya kurwisa kubva kudivi reMexico.
  Fuhrer akarova zvibhakera uye akakumbira kukunda kutsva uye kubudirira. Asi kurwa kwakapfuurira, uye pakupera kwechando cha1947, hafu yenharaunda huru yeUnited States yakatorwa.
  Chatova chirimo. Muhondo, tangi itsva yeGermany E-50 yakaonekwa. Mariri, uremu hwakaderera nematani mashanu, uye injini yakawedzera simba mu2000 horsepower. Uye mota iyi yatova kubhururuka chaiko. Kufamba kwake kunokatyamadza vanhu vekuAmerica.
  Uye iyo TA-500 neTA-600 inongoviga maAmerican muvhu. Iyo Rat-2 supertank yakatorawo chikamu muhondo. Muchina unorema matani zviuru zviviri. Zvisinei, haina kubvumikisa kuva inoshanda zvikuru. Ichokwadi, shanduko itsva ye "Rat" -3 yakanga ine simba rejeti bhomba. Uye bhomba iri richapwanya nekubvambura muvengi.
  Chirimo cha1947 chaipisa. Uye pakupera kwaMay, maGermany akanga atosvika kuNew York. Madhisiko akapindawo muhondo dzacho. Vakanga vakakomberedzwa nelaminar jet uye vasingagone kukuvara. Uye akapwanya maAmerica mudenga nepanyika. Uye muzhizha, kurwiswa kweNew York neWashington kwakatanga.
  MaGermany akanga akasimba zvechokwadi. Uye US haina kuramba. Kunyange zvazvo New York yakaratidza ugamba hwayo, uye pasinei nekuparadzwa kwayo, haina kukanda mapfumo pasi. Uye akagara kusvika pakupera kwaAugust. United States yakakunda munaGunyana 3, 1947.
  Uye ikoko kwakanga kuri kuguma kweHondo Yenyika II.
  IThird Reich yakagaya uye yakabata zvakatorwa kwenguva yakati. Uye rugare rwakatonga ...
  Asi Japan yakanga ichiri kutsvinyira Adolf Hitler nezvinhu zvake. Uye zvaiva pachena kuti shiri mbiri dzaisagona kupindirana mukamuri rimwe chete. Uye muUSSR, Stalin akatsiviwa naBeria.
  Uye pana April 20, 1955, hondo itsva yakatanga. Uye Beria akazvipira kutora chikamu mairi parutivi rweTatu Reich.
  Hitler akabvuma, asi achirayira kuti USSR yaizogamuchira chete kumaodzanyemba Sakhalin uye Kuril Ridge. Uye hapana chimwe! Kuripiswa kuchaderedzwa nezvikamu zvishanu chete kubva muzana.
  Beria akabvumirana nazvo. Uye saka hondo dzakaenderera mberi nesimba guru. MaGermany akasimba mune zvemichina. Uye vane migove mizhinji yekune dzimwe nyika. Asi maJapan haana kusimbawo. Uye vane uto guru, kunyanya maChina.
  Uye kune hondo huru itsva, asi iyo imwe nyaya.
  
  HONDO YEUSSR NECHINA
  CHIREVO
  Hondo huru inomuka pakati peUSSR neChina. Kudivi reChina, kune hukuru hukuru muvashandi, Russia ine simba rehunyanzvi uye ine hunyanzvi uye kugona kuraira.
  Semuyenzaniso, hondo pakati USSR uye China rakapotsa kuva zvechokwadi muna 1969, panguva hondo Damansky Island. Uye mune chimwe chakasikwa chakafanana, Mao Zedong, uyo akanga atova nemakore makumi manomwe nemashanu, akasarudza kuti akanga atove asina chaanorasikirwa nacho, uye aifanira kudzika munhoroondo semukundi mukuru uye murwi achiri mupenyu. Uye kupfuura Stalin! Uye saka mauto eChinese akaenderera mberi, uye akarwisa USSR. Chikonzero chaive kurova kwepfuti munzvimbo yeChina. Uye musi waMarch 22, 1969, China yakazivisa zviri pamutemo hondo paUSSR.
  Ndopakatanga imwe yehondo dzakateura ropa rakawanda munhoroondo yevanhu. China yakavimba nevazhinji vevacheche. Iine matangi mashoma uye ndege kupfuura USSR, uye inosarira kumashure maererano nezvombo. Asi kune kupararira kukuru muhuwandu, pamwe neuto reUSSR richiri kuda kuendesa mauto kuFar East neSiberia. Mushure mekuunganidza kwakaziviswa, muna Kubvumbi 1, China yakatumira varwi vanopfuura mamirioni makumi maviri. Vazhinji vavo vakanga vakabata pfuti, asi vakashinga uye vanonyanyisa. Uye mukana mukuru wenhamba.
  MaChinese akarova kurova kukuru kwakatenderedza Amur, uye muPrimorye, uye paUsuri Territory. Ehe, mauto akakosha echiChinese akakwirawo mhiri kweAmur, achiedza kutsausa mauto eSoviet uye kuparadzira mauto avo. Muna April, kurwa kwakaitika nechokunze kweVladivostok.
  Kumaodzanyemba kwakavhuvhuta mhepo inodziya, uye chirimo chikatambanuka. Huswa hwakasvibira hwakabuda.
  Hondo yakakosha yevasikana pasi pemurairo waAlenka yakamira munzira yeChinese.
  Vakatora nzvimbo yakasimbiswa, uye vakanga vakapakata pfuti dzakawanda. Uye maChinese perli mumhomho zhinji. Vasikana vaive vakanaka chaizvo.
  Anyuta, achinyora kubva mupfuti yemuchina, akapihwa:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism!
  Uye nehasha akacheka pasi maChinese. Akavacheka sejeko. Uye akazviita zvinobudirira zvikuru.
  Alenka, nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akakanda girinedhi, achibvarura mauto eHumambo hweKudenga, akarira:
  - Nekuda kwekubwinya kwecommunism!
  Zoya, achipfura muvengi, akacheka vadzivisi neganda reyero. Uye musikana akaitora ndokukanda pasuru inoputika nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena.
  Uye nhengo yeKomsomol yakadanidzira:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Alla zvakare musikana ane bvudzi dzvuku, ari mubhikini. Uye anochera pasi mauto eChinese, uye anokanda girinedhi yemhondi nezvigunwe zvake. Inoparadza vavengi kubva kuChina.
  Murwi akadanidzira achiti:
  - Nekuda kwehukuru hweRussia!
  Maria akaridzawo pfuti achinanga kumaChina. Ndokurwa sechikara. Akacheka mauto aMao... Uye akaita senhengo yeKomsomol chaiyo. Uye sei kutema pasi maChinese aya.
  Akabva adaidzira kuti:
  Hatisi kuzosiya Vladivostok!
  Olympiad: uyu musikana ane gamba, paakarova maChinese nekuputika kwepfuti. Ndokuchera pasi mauto mazhinji eyero. Uyezve nezvigunwe zvisina zvigunwe, maitiro ekuvhura boka rose remagirinedhi. Tangi reChinese rakakunguruka, richipwanya varwi vane maziso nhete makumi mashanu.
  Nhengo dzeKomsomol dzakaimba:
  - Uye muAmerica, Japan, China,
  Hakuchina maguta akanaka eMoscow ...
  Kuratidza guta rino mukubwinya -
  Handisi kuwana mazwi chaiwo!
  Uye pano Alenka zvakare anochera pasi mutsara weChinese mune imwe kuputika, uye anokanda grenade nezvigunwe zvake.
  Alenka akanaka kwazvo blonde. Uye anopfura nemazvo, bara rimwe nerimwe rinorova chinangwa, richiuraya maChinese.
  Musikana wacho akacherechedza zvine musoro, achipfura muvengi:
  - Communism inyika huru,
  Komonisiti ndiro magumo angu!
  Musikana weKomsomol anotsamwa zvikuru kuti Russia yakarasikirwa nehondo kuJapan. Russia, iyo yakakunda Napoleon, yakakundwa nevaAsia. Uye zvinonyadzisa. Uye kana ikakunda, China yaizongove dunhu reRussia. Uye mikana iyoyo inorasika.
  Anyuta anopfurawo nemazvo chaizvo kumaChinese. Vanocheka nejeko. Uye ipapo netsoka dzisina shangu anokanda girinedhi uye anopidigura tangi yehumambo hwekudenga.
  Murwi akaimba:
  - Nekuda kwehukuru hwepasi mukubwinya kusingaperi kwecommunism!
  Zoya zvakare anopfura chaizvo chaizvo, uye anorova vanopikisa. Uye anozviita nemazvo chaizvo. Uye zvino ma roller akaputsika ari kubhururuka kubva mutangi.
  Zoya anoti:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Uye anoratidza rurimi rwake rurefu.
  Alla ane bvudzi dzvuku anorwawo nemaChinese. Mhepo ine simba yakavhuvhuta, uye vhudzi rake rakatenderera nemafungu emhepo senge mureza wevafundisi, wavanoenda nawo kunoparadza Winter Palace.
  Musikana anodzvova:
  - Zverunyararo uye zvecommunism!
  Maria akatemawo mutsara wese wemasoja ekuChina. Cheka gomba rose. Uye akakanda girinedhi nesimba rinouraya nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena uye akadanidzira.
  - Nekuda kwehukuru hweMotherland!
  Olympias akapfura mauto eMao Zedong, akawisira pasi muvengi segorosi nemajeko, akarova vavengi vazhinji, uye akaridza mhere:
  -KuUSSR!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, nzira yekuburitsa grenade inoparadza mauto eKudenga Empire uye inopfura pasi ndege.
  Uye kubva kuna Valentine, sekunge ari kurova ndege yekuChina kubva ku bazooka ndokumuwisira pasi, achinyemwerera, achiti:
  - Russia haigoni kukotama uye kusaisa pamabvi ayo!
  Vasikana veSoviet vari kurwisanawo pedyo nemusha weguta reDalniy. Uye kunyange mukutsamwa, vakanaka vanoenda kune zvinopesana. Uye mukurwisa nehasha.
  Asi iyo yakanyanya kurwa-yakagadzirira mayunitsi euto revarwi akatama mushure meChinese. Havana kunonoka, vakarova necheshure.
  Battalion yevasikana vasina bhutsu vakapfeka zvikabudura nemavheti ndivo vakatanga kupinda muhondo iyi.
  Vasikana vakanaka vakatanga kupura uto reKudenga Empire, rakatorohwa muhondo dzakapfuura.
  Chekutanga, varwi vakarwisa mabhatiri. Magirinedhi akakandwa netsoka asina kupfeka akabhururuka achienda kumaChina. Dzakanga dzakapinza zvikuru. Uye varwi veRussia pachavo vakatora uye vakarasa majasi avo. Kugara usina chipfuva.
  Saka vasikana vanenge vakashama zvachose vanenge vasingagone kurova. Kana ganda remukadzi rashama, mabara ake haatore.
  Veronica akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, ndokuridza kamhere:
  - Ndichava shasha!
  Ndokuzunza zunza bvudzi rake jena, rakamonwa.
  Julian zvakare haasi nyore. Lupanula pamaChinese. Uye zvino, sezvaanokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, odanidzira:
  - Muzita reMutsvene, Tsarist neSoviet Russia!
  Uye achazunzazve mazamu ake azere namazamu matsvuku. Uye chiuno chemusikana chitete.
  Uyezve, Anna ane bvudzi dzvuku anomhanyira kuhondo. Musikana akadaro anopenya uye anoshingaira. Nzira yekukanda grenade netsoka isina chinhu. Saka varwi veChina vachapararira kumativi ose. Uye kukunguruka, sekunge wadonhedzwa pasi.
  Uye musikana anovapfura uye anoridza mhere:
  - Kune Tsar yevamwari veOrthodox neRussia uye yeUSSR!
  Angelina akarovawo. Uye bhokisi remateko, rakakandwa kumusoro naye asina kusimira, rine simba sebhiza rinodhonza simba, rakabhururuka richienda. Uye akapwanya maChinese mazhinji.
  Vasikana vanowanzo shamisa kana vasina kupfeka uye vasina shangu. Asi mumakabudura, kumhanya panzvimbo kwakatotonhorera.
  Uye minyatso yestrawberry, inopenya kwazvo!
  Victoria achaburitsawo girinedhi nemabhunu ake matsvuku, orova maChinese nepaanogona napo. Hoyu musikana. Uye zvinonyanya kukosha, mutungamiriri wehondo yevasikana pane muparadzi. Uye zvakare mune panty chete.
  Uye achidzungudza chipfuva chake chakashama. Izvo zvakanakisa uye seksikäs.
  Veronica akatora ndokukanda girinedhi negumbo rake. Akavhiringidza maChinese akawanda uye akashinyira:
  - Aerobatics yekukwira!
  Yuliana zvakare nehungwaru akakanda girinedhi negumbo rake diki rakashama, ndokukwenya achicheka maChinese:
  -Kuchema kwedu uye kupwanya kurova!
  Ipapo sei kupenya mazino.
  Uye saka Anna akaitora ndokuibata. Akapfura maChinese akawanda. Uye akazviita sei.
  Uye sei kuvhura grenade netsoka isina chinhu. Uye kuchema:
  Hatisi varanda!
  Ipapo achaseka nokuratidza rurimi rwake.
  Angelina akaitora uye akaridza kutsamwa kukuru, achipfira mhosva kune muvengi:
  - Ndini anotonhorera pane anotonhorera.
  Uye nemakumbo ake akashama akaburitsa bhomba rinorema. Akatora akafuridza mauto eChina, achiapwanya.
  Veronica, zvakare, achatora nenyundo pane boka reAsia. Uye anopwanya mapfupa avo.
  Musikana akaitora ndokuridza mhere.
  - Tichapwanya munhu wese!
  Uye zvakare, grenade inouraya uye yakasarudzika inobhururuka kubva patsoka isina chinhu.
  Uye kupwanya maChinese. Uye nei vakauya kunyika dzeRussia? Zvose pano ndezveRussia. Uye musha weDalniy haugone kutorwa neChina.
  Juliana akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuimba:
  - Kubwinya kune Great Russia! Hatidi State Duma! Uye Politburo haidiwe futi!
  Red Anna akataura nehasha:
  - Ndichava shasha.
  Uye grenade yakakandwa netsoka isina shangu yemusikana ichabata munhu wese. Kwasara nyama yeropa chete.
  Asi Angelina akazvitora uye akazhamba. Akauraya boka revarwi. Uye akatsvairwa sengirozi yerufu.
  Uye mauto mazhinji eChinese akafa.
  Mauto eRussia akamanikidza maChinese kubva kumativi ese. Vakapwanya nokupwanya.
  Kurwisana kwakatanga. Masoja eRussia akabaya mauto eChinese nemabayonet. Pfuti yeMosin mune yazvino, vhezheni yekurova ikirabhu yakanakisa. Izvo zvinopaza nedehenya. Uye kuvhuna mapfupa.
  Asi vasikana vane minondo vanorwa zvakanyanya kunaka. Zvakanaka. Kunyanya kana mazamu asina kusimira achizununguka.
  Uye mazamu acho ane ruby uye anopenya. Saka unoda kuvatarisa uye kuvatsvoda.
  Uye kutsvoda kusamira.
  Vasikana vanorwa nehasha dzepanthers dzine nzara dzinoona makwayana. Vanovatambudza uye vanovasvuura ganda.
  Veronica, achipfura maChinese, anoridza mhere:
  -Kufa kufa!
  Yuliana, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, anowedzera:
  - Ropa nokuda kweropa!
  Anna, achinyorera mauto eHumambo hweKudenga, anoridza mhere:
  -Ziso kune ziso!
  Uye akakandawo lemon netsoka yake isina kupfeka. Aiva nesimba kupfuura vanhu vose uye akabvaruka kuita zvidimbu zvidimbu.
  Uye heunoi Angelina. Dhiramu rose, rine zvinoputika zvinouraya richaputika, uye richakuya vavengi.
  Zvino, sezvaanoimba:
  - Ndiri nzou isina shangu uye inotonhorera kwazvo!
  Musikana ane simba chairo. Uye makumbo ake setsvimbo. Maitiro ekufambisa samurai mugodhi. Mamita mashanu iwayo kumusoro ndokubhururuka kumusoro. Kumhanya seguti radzingirwa padombo. Kunyanya chaizvo, pamwe kubva padombo rekati!
  Victoria, mukuru wemauto, akapfura mutsara kumaChina. Akatemera pasi mamwe evarwi veyero uye akashinyira:
  Ticharwira Holy Russia.
  Uye nebvi rakashama, rakatsvuka, sekunge richaenda kuchirebvu. Uye kutyora shaya muvengi.
  Victoria anofara ....
  Juliana nechido anoti:
  - Pachave naTsar Leonid Ilyich Brezhnev, mukuru weRussia tsars!
  Uye hondo yose yevasikana vane hafu-vakashama, vasina shangu, sei kuhukura pamusoro pemapapu avo, vachiparadza maChinese.
  - Ngazvive zvakadaro!
  VaChinese, zvisinei, pamutengo wekurasikirwa kukuru, vakakwanisa kuzviisa munzvimbo dzeRed Army. Uye kugura Vladivostok. Panguva imwecheteyo, mauto aMao akapinda zvishoma munharaunda yeUsuri. MuUSSR, kuunganidza kwakaenderera mberi uye mauto akawanda akaendeswa kuFar East, Siberia, neKazakhstan. Masimba acho akanga asina kunyanya kuenzana. Asi USSR ine midziyo iri nani. Kunewo hondo mugungwa.
  Uye pano mauto eUSSR ari nyore zvishoma. China haina kusimba zvakanyanya pagungwa, uye zvinokwanisika kuendesa zvakaringana kurwisa kwairi uye kuhwina kukunda.
  Kunyanya kana vakanaka kwazvo uye nekusingaperi vasikana vechidiki veSoviet uye panguva imwechete varoyi vari kurwisana.
  Hondo nechikwata cheChina yakaenderera mberi. Mukuru weGungwa, uye Admiral weU.SR. Andrei Sokolovsky akaita muropa rinotonhora.
  Haana kana kukwanisa kurwa, asi akangopa murairo.
  - Swedera urove!
  MaRussia akarovana parutivi. Pano mureza weDeng Xiaoping wakabata moto. Mapombi akadonha.
  Kazhinji, kune maChinese, kudzoka kune husimbe hushoma. Asi vanodada zvikuru. Chokwadi, Deng Xiaoping akasiyana. Uye anorayira kuti aende.
  Asi vanhu vokuRussia havasi nyore kubva. MaChinese anotambura kurasikirwa kukuru uye kudzokera shure.
  Victoria, kaputeni wemuparadzi, uye iyeye hafu-akashama, akatsvuka kusvika kune mutema, musikana ane vhudzi rakanaka sevamwe.
  Chokwadi, yakanaka chaizvo kana vasikana vanenge vakashama, mutete, muscular. Uye kana makumbo akashama, zvino izvi zvose zvinofadza uye muedzo.
  Victoria nehasha anoti:
  - Ini ndiri murwi akazvarwa kubva kuSvarog! Ndiri muzukuru waMwari Rod. Uye ndinogona kuita zvishamiso!
  Angelina akataura zvine musoro, girazi rinokudza samurai:
  "Iniwo handisi weropa. Ona kuti ane simba sei. Tateguru wangu aiva Ilya Muromets.
  Uye musikana akavhura bhokisi rose nemakumbo ake asina kupfeka.
  Veronica akarwa zvakasimba, akarwa nesimba rose, uye akatanga simba rokurwa rakadaro.
  Misodzi chaiyo maChina.
  Musikana akanaka kwazvo, mutsvuku, mutsvuku, ane makumbo marefu ane tsandanyama. Aifarira kurohwa.
  Veronica anoti:
  - Nei boka reChinese rakakwira muRussia!
  Juliana, musikana akanaka uyu, akakwenya, achirova mauto eHumambo hweKudenga:
  - Kuti uwane yako yega doom!
  Musikana ari kuyaruka akakura mumwedzi ichangopfuura uye ave ane tsandanyama uye curvaceous chimiro. Juliana akatumbuka, uye akava akanaka kwazvo. Uye bvudzi rake rakachena uye rine gilding shoma. Anowedzera kuda murume. Kusava nemhosva chete kunotyisa kurasikirwa.
  Asi ngavarove, vachipuruzira, kutsvoda, kunanzva. Zviri nani kubata nekabhini vakomana. Vanotyawo, uye vanonyara, uye pane ngozi shoma yekuti vanoda chimwe chinhu chakakomba.
  Yuliana murwi akanaka kwazvo uye anopfura. Anoshuvirawo kuita field marshal. Mukuwedzera, anoda kuita saMagomed uye kugadzira chitendero chake.
  Ambitious musikana.
  Iye zvino, kana Tsar Leonid Ilyich Brezhnev pachake, saVladimir Solnyshko, aizotora uye kuunza Rodnoverie muRussia uye Kudzokera kuVamwari veRussia.
  Nei tichida Maria?
  Kubwinya kuna Amai vaMwari - Lada.
  Zvirokwazvo zviri nani kupfuura Bhaibheri.
  Lada yedu yakanaka kwazvo, ine vhudzi ruvara rwegoridhe, uye ndiye Amai vaMwari chaivo uye Amai veVamwari, uye Mwanasikana Akaberekwa Wemasimbaose Mhuri!
  Musiki weChisiko Chapose pose.
  Mhuri yaive nguva dzose uye Iye, saAllah - Wemasimbaose, Asingagumi, Anoziva Zvose, Ari kwose kwose, uye pasi rose itemberi yake.
  Akaipa sei kupfuura Jehovha wechiJudha kana kuti haana simba kupfuura iye?
  Rod yakagadzira isingaverengeki seti yeUniverses!
  Akararama zvokuti haugoni kufungidzira!
  Rod yakanga isati yasvika nguva dzose. Pakanga pasina nguva, asi Rod Aive!
  Uye nguva dzose zvichadaro!
  Vese vanamwari vaDemirugi vana veMhuri!
  Uye isu tiri vazukuru vake!
  Asi tsvimbo hairambidzi kunamata vana vavo, navamwari. Tsvimbo ndiMwari weVamwari.
  Uye Svarog ndiMwari weVamwari!
  Zvino vanhu vazukuru veVamwari! Mbiri kune Vamwari veRussia!
  Yuliana anopura maChina. Zvinoita sekuti vanamwari vekuRussia vanobatsirawo vanhu vekuRussia.
  Nenguva isipi vachapedza Deng Xiaoping uye kuguma kuchava hondo yakakomba mugungwa. Kana kuti pamwe uchafanirwa kumhara muKudenga Empire. Saka zviri nani isu tichakunda Beijing. Zvakanyanya kuipa kuChina. Zvisinei, kuva chikamu cheRussia hakusi kutyisa.
  Kunyanya, kwete Russia, asi USSR!
  Juliana anobvunza Anna kuti:
  - Iwe unofunga isu tinofanira kutora humambo hweChinese?
  Runako rutsvuku runopindura:
  - Eheka!
  Juliana anobvunza nekushamisika kwenhema:
  - Chii?
  Anna anotaura zvakasimba kuti:
  - Saka kuti gare gare pakanga pasina kutyisidzira! Kuti handina kuzorwa zvakare, nemaChinese aida kutsiva!
  Juliana akati:
  - Uye ndezvechokwadi!
  Zvikepe zveRussia zvinodzingirira maChinese uye zvinonyudza zvikepe zvavo.
  Yuliana anotungamirawo nhaurirano yepfungwa.
  Nei munyengetero uchidiwa? Nokuti nguva dzose hazvina kukwana kune munhu zvaanazvo. Sezvo mari inotambirwa ichikwira, ndizvo zvinodiwawo. Uye izvi zvakanaka. Izvi ndizvo zvinofambisa budiriro. Vanhu vanoda zvakawanda uye zvakawanda. Uye vanamwari veRussia vanobatsira mune izvi, zvinokurudzira sainzi.
  Uchenjeri hweVamwari veRussia hukuru.
  Uye chiKristu? Rinodzidzisa chii?
  Kuti Nyika nezvose zviri pairi - zvichatsva! Zvinonyatsoita here kukurudzira kukura kwevanhu?
  Zvechokwadi - Kutenda kweRussia hakudzidzisi, kusiyana nechiKristu neIslam, kuguma kwenyika. Rodnoverie anodzidzisa kuti vanhu mune ramangwana vanozokura uye vova ivo saMwari-demiurges.
  Iyo sainzi, kufambira mberi uye kufunga kuchaita vamwari kubva matiri! Uye kuti vanhu vachava vakasimba uye vakachenjera.
  ChiKristu chinodzidzisei?
  Tiri ivhu chii? Kuti isu hatisi munhu! Kuti Mwari ndiye zvose uye munhu haasi chinhu!
  Asi Rodnoverie anosimudza munhu.
  Asi chinhu chakaipisisa muBhaibheri kusimudzirwa kwemaJuda pamusoro pemamwe marudzi. Mushure mezvo, unoshamisika kuti munhu anotenda sei muchinhu chakadaro. Uye neiko chiKristu chakabvumikisa kuva chakasimba kwazvo?
  Asi vaRoma vaigona kuuya nechitendero chavo. Vakangwara. Uye gadzira yako monotheism.
  Sei tichida kutenda kwemumwe munhu. Kune zvakare paradhiso - Iriy. Uye Nzira iri pakati penyeredzi, pamwe chete neMilky Way, uye dzidziso yekushanduka kwemweya. Kana iwe pachako uchikwanisa kukura kuna Mwari.
  Uye kwete kungova gwai rinokotama pamusoro peparadhiso, uye gwayana raro rinoityaira netsvimbo yedare.
  Saka pane sarudzo.
  Kana yako, kana yechiJudha - yeumwe munhu!
  Zvakanaka, sei vanhu vokuRussia vachida kutenda kwemumwe munhu. Ah, sei Peter Mukuru asina kumutsiridza Rodnoverie.
  Vainamata kuvamwari vavo, uye kuna Amai vavo vaMwari Lada.
  Uye vanamwari veRussia vaizova vakasimba kupfuura vese, uye vaizotitungamira mukukunda.
  Uye maArabu? Vakagadzira chitendero chavo. Uye havana kutora zvomumwe munhu.
  Eh, zvakanaka, sei kuRussia kwakanga kusina magomed eRussia.
  Uye nei pasina kana mambo mumwe chete akatsigira vaprofita muna ikoku?
  Chitendero chitsva - Rodnoverie muchimiro che monotheism!
  Uye Kubwinya kuRussia Huru!
  Kubwinya kuUSSR uye communism!
  Saka maChina vanowana nzungu. Asi panyika vane simba. Russia inogona kuvapikisa chete nehutano. Semuenzaniso, vashandi vetangi veElizabeth vari kurwa pedyo neAlma-Ata. Nechekare kupera kwaMay 1969. Kunopisa nevasikana vakapfeka mabhikini.
  Elena akaridza pfuti, achidzvanya bhatani remufaro, zvigunwe zvakasununguka. Lupanula akashevedzera nehasha.
  - Isu hatikundiki!
  Tangi yeT-64 inopfuura mota dzeChinese. Uye vabvambure. Asi moto muzhinji unofanirwa kuitiswa pavacheche.
  Uye kurwiswa kunokandwa nevakomana veChinese. Vechidiki vane makore gumi nematatu kana gumi nemana vanoenda kunorwisa, vachipenya zvitsitsinho zvavo. Vakomana vasati vabva zera vanomhanyira kuhondo vasina shangu. Saka zvine hungwaru uye zvakanyanya mari. Uye pfuti dzakavapfura.
  Catherine, achichera pasi varwi veChina, akati:
  - Kubwinya kune USSR!
  Euphrasia, achifambisa tangi, akashevedzera:
  - Kune Holy Motherland!
  Chinhu chikuru hachisi chokukanda magirinedhi kwauri. Uye matangi eSoviet anochera pasi mauto eChinese.
  Kwete, havambofi vakapa ngoni.
  Elizabeth akaimba, achitumira kuputika kukuru kwekuputika mukati memauto eChinese uye akadzvova:
  - Yecommunism yakanaka!
  Uye vasikana vakaimba pamwe chete:
  Mubatanidzwa hauparadzike, marepublic akasununguka,
  Yakanga isiri simba rehutsinye, kwete kutya iyo yakaungana ...
  Uye kuda kwakanaka kwevanhu vakavhenekerwa,
  Uye uchenjeri uye kufunga, uye ushingi muzviroto!
  Uye vasikana vakanaka chaizvo. Uye projectile yavo yakanyatsovhurwa yakapwanya pfuti yekuChina yaingozvifambisa.
  Armada yeChina yakarasikirwa zvikuru, asi haina kusvika pachinangwa chayo, kunyangwe paine zvimwe zvakabudirira. Vladivostok akakwanisa kugurwa uye izvi zvakakomba. Rinenge gungwa rose rakatorwa. Panguva imwecheteyo, maChinese akaedza kukomba Alma-Ata. Asi mauto eSoviet akaramba. Zhizha rasvika. Zvikwata zvakawanda kubva kumativi ese zvakapinda muhondo. Mao Zedong akakumbira kukunda kubva kuvakuru vehushe hweKudenga.
  Nyika dzeWarsaw Pact dzaisada kuenda kuhondo neChina. GDR chete ndiyo yakatumira mauto akati wandei. Kusanganisira matangi. Dzimwe nyika dzaisazopindira neimwe nzira.
  Ava ndivo vanobatana. MaChinese haana kusimba mune tekinoroji, asi tangi yeT-54 yakanyatso kugadzirwa uye inoshandiswa muhondo. Humambo hweKudenga, hunoshuva kukunda uye kushuva kutonga kwenyika.
  Mao Zedong akatanga hondo paakanga atova nemakore makumi manomwe nemashanu. Ane zvishoma zvaanorasikirwa nazvo. IU.SR ine zvombo zvenyukireya, asi Brezhnev akavimbisa kusambozvishandisa pakutanga. China inewo bhomba reatomu. Uye kuti arege kuwira pasi pekurwiswa kwenyukireya neUSSR, Mao haasati aishandisa. Hondo dziri panyika ... Musi waKurume 22, kunetsana kukuru kwakatanga. MunaEpril, mauto makuru akapinda muhondo. Kazhinji, nepo China isati yawana budiriro yakawandisa, asi yakakwanisa kuita chimwe chinhu.
  Kunyanya kuPrimorye.
  Asi Soviet Pacific Fleet yakakunda akawanda ekukunda. Pagungwa, hukuru hweChina muhuwandu hwevanhu uye huwandu hwevanhu haukanganisi zvakanyanya.
  Mao anotarisira kuhwina muhondo yenguva refu. Iine vanhu vakawanda zvakapetwa kanoverengeka. Uyezve, iyo US neNATO vavengi veUSSR. Mutungamiri Nixon vakati vaigona kutengesa zvombo kuChina. Kunyanya, matangi uye ndege, uye zvikepe.
  Ichokwadi, China haina kupfuma zvakanyanya kuti ibhadhare. Asi chikamu chezvipo chinogona kuenda nechikwereti. Uye izvi zviri serious...
  Hondo iri kuzviitira pachayo uye haina kufadza kuUSSR, kunyangwe maChinese ari kutambura kakawanda uye kurasikirwa kwakawanda. Asi munhu wose anokwira nokukwira.
  Varwi vetangi veGerda vakapinda muhondo nemotokari dzeChinese.
  MaGerman akashandisa ichangoburwa high-pressure cannon ine mbiru pfupi. Iyo yakanakisa kusimudzira yakagadzirwa muGDR uye inokwanisa kupwanya chero chikamu.
  Pfuti itsva yakanga ine caliber yemamilimita 120 uye kumhanya kwemuromo kwemamita 1 700 pasekondi. Nayo, zvaigoneka kuboora mota dzese dzeChinese kubva kure. Pamwe, kunze kweakanyanya-anorema Mao matangi. Asi vanogonawo kuboorwa, chete pedyo zvishoma.
  Varwi veGermany vakaisa motokari yavo nenhumbi dzokurwa dzemberi dzakanakisa.
  MaChinese T-54 akaedza kuswedera pedyo nemaGermany, uye akapararira, achityisidzira gondohwe.
  Gerda akapfura tangi reChinese. Ndikabvarura shongwe kubva kwaari, ndokurira.
  - Zvakadini nema tigresses kumhanyira mukati?
  Charlotte akadzvanyawo bhatani rekunakirwa nezvigunwe zvake zvemutsoka, ndokuridza kamhere:
  - Ngativei nyika shasha!
  Ndokupwanya tangi reChinese.
  Zvakataurwa muRussia naChristina. Pfuti itsva yaive otomatiki, uye yakaridza pfuti gumi nembiri paminiti.
  Musikana aive nebvudzi dzvuku regoridhe akaridza mhere:
  - Iko hakuna zvipingamupinyi zvevarwi vePrussia!
  Magda ane bvudzi regoridhe akapwanyawo tangi reChinese ndokuburitsa mazino ake:
  Ndini pane vane simba...
  Vasikana vakatsamwa. Hondo inoenderera mberi, uye inoenderera mberi. Uye maChina matsvuku achakundwa riini? Vachacheka kusvika rinhi? Vakaoma zvavo varume.
  Uye vasikana vechiChinese vane zvavanoda.
  Semuenzaniso, maGermany akatambudza nhengo yeKomsomol kubva kuPeople's Republic of China. Tanga wakurura musikana kwaitonhora.
  Gerda akatanga kubvarura jasi rake redehwe remakwai. Ipapo, pamwe chete naCharlotte, akatanga kubvisa majombo ake. Zvisinei, shangu dzacho dzine tarpaulin uye dzakadonhedzwa pasi. Machira etsoka aive asina maronda.
  Ipapo Gerda akabvarura jasi reKomsomol nehembe nebanga. Kwasara braa chete. Akacheka bhurugwa rake.
  Charlotte akakweva bvudzi rakatsvuka renhengo yeChinese Komsomol. Ipapo vaive Gerda naCharlotte, vari mubhikini, vakatungamira nhengo yeKomsomol isina shangu uye mune sutu yekugezera. Vasikana vatatu vasina makumbo vakatizira muchando chaityisa. Musikana weKomsomol akazvibata noushingi. Uye ndakamhanya kwemaawa maviri. Kunyangwe isiri inotonhorera semaviri tigresses. Makumbo emusikana wechiRussia akatsvuka, ndokubva ashanduka bhuruu kubva kunotonhora.
  Ipapo Gerda wake naCharlotte vakasungwa kubva kumashure ndokuiswa paraki. Musikana weKomsomol akadedera nekurwadziwa. Ndakatanga kukotama. Gerda akamudhonza nemapendekete ndokumutenderedza. Achigomera nekurwadziwa, nhengo yeChinese Komsomol yakatwasuka paraki, mabvi ake achipwanyika.
  Tsoka dzisina kupfeka dzemusikana wechiChina dzakasungirirwa mumatanda, uye vakatanga kuturika mutoro wacho. Charlotte akatanga atakura danda.
  Nhengo yeKomsomol yekuChina yakagomera, asi yakabva yaruma mazino ndokunyarara.
  Charlotte naGerda vakakurumidza kutyora mapazi. Nhengo dzeKomsomol dzakaradzikwa pasi petsoka dzakashama ndokupiswa.
  Zvinonakidza kwazvo fry vasina zvitsitsinho. Uye inosekesa, uye inonakidza tsvarakadenga.
  Murazvo wakananzva makumbo akaomeswa zvishoma emusikana weChinese Komsomol, uye ainhuwa shish kebab yakakangwa. Marwadzo, hongu, kubva mumoto anotyisa. Nhengo yeKomsomol yakabvunda, dikita richiyerera kubva paari, vasikana vakagomera zvinyoro nyoro. Asi kuchema kukuru kwakadzorwa nenhamburiko inotyisa yekuda.
  Vakabva vatanga kurova musikana nemapazi espruce. Vese Gerda naCharlotte vakarova nesimba ravo rose. Kunyange ganda rekumusana kwemusikana rakaputika. Ropa rakasanganiswa rakadururwa, nedikita. Braa yake yakabhururuka, ndokuwira mumoto ndokuwedzera kupisa kutsoka dzake dzaive dzisina kupfeka.
  Gerda akakotama ndokunanzva musanganiswa wedikita neropa. Zvakamupa mufaro.
  Charlotte akadzvanya nhengo yeChinese Komsomol pachipfuva. Ipapo musikana akatora ndokurova chibhakera chake musolar plexus. Ipapo mutsvuku-vhudzi-she-dhiabhorosi akawedzera matavi kumoto pasi petsoka dzisina shangu dzeChinese Komsomol nhengo. Hwema hwekutsva hwaitowedzera.
  Gerda akaridza tsamwa.
  - Iwe uchataura!
  Charlotte akadzvanya chipfuva chemusikana zvakanyanya ndokuridza muridzo:
  - Rega kutamba mbeveve!
  Gerda akatora bazi rinopisa kubva mumoto ndokuuya naro kuchipfuva chisina chinhu chemusikana weChinese Komsomol.
  Naizvozvo akazununguka, uye musoro wake mutsvuku ukazununguka, uchiwira pasi norutivi rwake.
  Charlotte akanyemwerera sedhiabhorosi.
  - Zvinoita sekuti musikana agadzirira!
  Gerda akaseka ndokutanga kukwiza kumeso nemutsipa kwenhengo yeChinese Komsomol. Akanga ari mutano uye akanaya nokukurumidza. Ipapo mudhara weblonde akabudisa bazi rinopfuta kubva mumoto ndokuuya naro kuchiso nyoro chenhapwa. Mwanasikana akarambisisa ndokugwinha gwinha.
  Gerda akananzva miromo yake ndokuridza muridzo:
  - Unoti runako here?
  Nhengo yeKomsomol yakachema:
  - Ndiuraye! Ndapota usatambura!
  Gerda akapindura zvakasimba:
  - Kwete! Iwe uchatambudzwa kwenguva yakareba uye uchagochwa kusvika kumagumo.
  Charlotte akati:
  - Kana kuti zvimwe ipa varume. Achiri mhandara uye zvichamurwadza zvakanyanya kana...
  Imwe nhengo yeKomsomol yekuChina yakazhambatata zvisingaite:
  - USA! Ini handichakuudza zvakadaro!
  Gerda akakurudzira:
  Topisa chipfuva chake here?
  Charlotte akadzungudza musoro.
  - Kwete! Pane imwe nzira inoshanda yekuburitsa ruzivo.
  Gerda akagutsurira musoro.
  - Hongu ... Uku ndiko kuisa kumanikidziro pairi mumutsipa. Kugadzira nzvimbo yekushuma, uye achatiudza zvese zvaanoziva nezvaasingazive!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  Takamutambudzirei ipapo?
  Gerda akapindura zvechokwadi:
  - Zvekunakidzwa chete. Saka zvino.
  The blonde terminator akaisa ruoko rwake pamutsipa weChinese Komsomol nhengo. Ipapo akatarira, akaita sehove yakafa. Gerda akati zvakasimba:
  - Bhatiri riripi?
  Akapindura zvinyoro nyoro:
  - PaGomo reBulshim ....
  Uye zvichingodaro... Kuoma kwakatouya kubva kuPacific Ocean uye mvura zhinji yakanaya.
  MaGermany akafambira mberi zvishoma nezvishoma. Madhaka nemadhaka zvakavanonotsa. Hondo yacho yakaratidza kushanda kwekanoni itsva-yakakwirira kubva kure kure ichirova T-54 - tangi huru yeChinese yakagadzirwa pasi peSoviet rezinesi.
  Gerda, achipfura ari kure, akaona:
  - Iyo chombo chitsva chakanyanya kugadzikana.
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Usarega muvengi achiswedera pedyo!
  Christina, achidzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake, akagogodza tangi reChinese ndokugomera:
  Asi isu takachenjera kwazvo. Simply phenomenal! Saka hapana chinomira uye kuputsa varwi!
  Magda akataura zvine musoro:
  - Uye kukwevera kutarisa kwauri! Kureva, hukasha hwayo hwakakura!
  Uye musikana wacho akamanikidzawo zvigunwe zvetsoka dzake dzisina kupfeka pamabhatani emufaro, achirova tangi yeRed Chinese Proletarian Army.
  Gerda, achipfura, akabvunza vasikana:
  - Ndiri kushamisika kuti maChinese ane kushingirira kwakawanda kupi. Dzinomira kunge dzakagadzirwa netitanium. Uye havadi kubvuma.
  Charlotte akawedzera nekuseka:
  - Uye havazoregi! Mushure mezvose, ava ndivo vanhu vakasimba kwazvo! Uye vanhu havachinjiki!
  Magidha akaseka, akaburitsa meno ake, uye maziso ake aipenya sematombo esafiri.
  - Kubwinya kune yedu huru Motherland!
  Christina akaridza tsamwa achiti:
  - Hazvingakuvadzi kutora London!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Chii, pfungwa dzipi dzaunadzo? Rugare rwekugumisa neKudenga Empire?
  Charlotte akadzinga vaStalinist, akapaza nepakati pemushini weSoviet uye akaridza mhere:
  - Kwete! Runyararo haruna mubvunzo!
  Christina akarovawo matangi eRed Chinese Army ndokuti:
  - Panogona kuve nemubvunzo werunyararo?
  Magda akazhambatata achibvumirana nazvo:
  - Hongu, kuregererwa kwenguva pfupi. Kutendeukira kumadokero.
  Gerda akatumira projectile ndokuti:
  - Zvinogoneka chaizvo. Itai rugare neChina kwenguva pfupi, uye pamwe chete nevaRussia, ivo pachavo vachatamira kuBritain. Uye isu hatina kutora London kwenguva yakareba!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Tora Beijing uye hapana munhu munyika achatimisa!
  Christina, nekusekerera kwemeno embada, akashinyira:
  - Kwete, hapana achamira uye haambofi!
  Magda akaridza tsamwa.
  - Kwete, hakuzovi nemakomo egoridhe! Uye pachava nematombo edhaimani!
  Gerda akaburitsa mazino ake ndokukwenya, achipwanya mota yeChinese sekristaro nesando:
  - Munharaunda yevatengi - izere nekushungurudzwa!
  Uye zvakare musikana wezino akapenya, iyo inopenya kupfuura maparera. Gerda aifarira kutambudza uye kutambudza.
  Somuenzaniso, akatora mumwe piyona wokuChina ndokuinyungudutsa iri mhenyu muaqua regia. Ndiwo maitiro ake. Uye kutambudzwa kwakamuita kuti afare. Imwe nhengo yeKomsomol kubva kuChina, vakadzi veGermany, somuenzaniso, mushure mokunge vabudisa ruzivo rwese runobatsira, vakatanga kupisa nemoto. Zvokuti zvakakangwa chipfuva. Zvino vakabva vagurwa, vakaiswa mhiripiri ndokudyiwa.
  Hongu, Charlotte naGerda vaiita kudya nyama yevanhu. Uye vakadya nhengo yeChinese Komsomol iri mupenyu. Uye izvi hazvina kunaka uye hazvifadzi. Uye zvinonyanya kukosha, zvinorwadza.
  Fungidzira musikana, asati aurayiwa, akakangwa, uye akagurwa chidimbu nechidimbu. Ndokunyika mumuto ndokudya.
  Gerda naCharlotte vakatodya nyama yevanhu. Vakaita manyoka vasikana vakatyaira. Ndakatozozvirerutsira mumakwenzi.
  Uye kuti cannibalism inorangwa.
  Vaidya varwi nevakomana. Vese vana mapiyona ekuChina, Bruce Lee, vakakururwa, ndokuiswa mupani huru yekubikisa. Uye mumafuta emuriwo, mukomana akakangwa saizvozvo. Uye kazhinji zvakanaka.
  Magda akanga achidya gumbo romukomana, ndokuti:
  - Uye chii? Zvinotonhorera uye zvakanaka!
  Christina akati:
  - Zvese zvakanaka kwatiri!
  Nyama ine muto yepiyona weChinese yakachekwa kuita zvidimbu zvitete uye yakanyikwa mumuto. Vasikana vakadya vachiimba.
  Gerda akachema achiti:
  Hapana tsitsi, hapana tsitsi kumuvengi! Ndinofuridza macommunist segorosi!
  Uye anotsika tsoka dzake dzisina chinhu muchando.
  Vasikana vakapotsa vadya chikomana cheChina. Nakirwa chiropa chake. Vakacheka nyama yose. Takadya nekunwa waini. Vakadya ndokubva varara.
  Muchiroto, varwi vakarota kuti madhimoni pachawo akanga achigocha muhari. Uye panguva imwecheteyo, ganda rinogurwa nerubatsiro rwemapanga. Uye zvino vanomonyoroka nekutyoka.
  Ipapo kutambudzwa kwoutsinye zvikuru kunotanga. Vasikana vakaturikwa nebvudzi ravo ndokutanga kupenengura paraki. Ipapo vakaitungidza nomoto. Uye vakaita ne virtuoso sophistication.
  Gerda akarangarira izvi achipfura, ndokubvunza:
  - Unoda sei hero?
  Charlotte akapindura achinyemwerera:
  - Nzvimbo inonakidza kunyanya maererano nekambani!
  Christina akaseka ndokupindura:
  - Unogona kumonyorora miswe yadhiabhorosi ipapo!
  Magda akaridza kamhere kemeno.
  - Uye uwane mibairo yepamusoro! Kazhinji, zvakadini nemakwikwi emoto polo?
  Gerda akapinda mutangi reChinese uye akati:
  - Vavengi chete veUSSR neGerman Democratic Republic ndivo vachange vari mugehena! Uye maAryans echokwadi acharamba achirwa mune zvimwe zvakasikwa!
  Charlotte akasimbisa nechivimbo, achirovera tsoka yake isina kupfeka panhumbi dzokurwa nadzo:
  - Ngazvive zvakadaro!
  Uye akapenya mazino ake pearly.
  Christina akati:
  Ngatiite nyanga!
  Magda akaseka ndokupopota:
  - Ngativei madhimoni epamusoro-soro!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Vasikana vacho vanofara chaizvo, uye vane tsandanyama dzakasimba zvikuru.
  Gerda akati:
  - Ah, Mowgli angave isu!
  Charlotte akaruramisa shamwari yake:
  Zvakawanda saTarzan!
  Christina akaseka ndokukwenya:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Mutongi wenyika dzese!
  Magda akaridza kamhere nemufaro:
  - Tine mweya wePrussia! Isu tinonhuwa Prussia!
  Gerda akaseka, akatsemura tangi reChinese ndokugomera:
  - Kwete! Tiri vana vaSatani pachake!
  Charlotte akaridza muridzo nemazino akashama:
  - Uye isu tichave takatendeka kune Motherland!
  Christina akasimbisa izvi nekukurumidza:
  - Hongu, tichadaro! Pamwe chete nenyika yaamai uye bato!
  Magda akagunun'una nemufaro:
  - Vatungamiri vanouya voenda, asi bato rinoramba riripo!
  Uye vasikana vakadanidzira pamwe chete.
  - Kubwinya kune CPSU!
  Uye kuseka, aya maGerman anoyevedza.
  Hondo neUSSR neChina yakaenderera mberi.
  Kurwa kwakaitika panyika nomugungwa. Uye vasikana vakarwa uye vakaimba zvakawanda uye zvinoyevedza.
  Uye vakataura pamusoro pezvinhu zvakasiyana-siyana uye zvinonakidza zvikuru, uye vakataura zvinhu zvakawanda zvedutu uye aphoristiki;
  Kune vanhu vakawanda vakangwara uye vakatendeseka, asi vakarongwa zvine hungwaru zvekuti havatombovhengana!
  Umbwende ndicho chiratidzo chekutanga chekuteerera. Uye kuteerera mweya wemusoja! Uye mweya wemusoja ndiyo kiyi yekukunda - kuti ukunde iwe unofanirwa kuve mbwende! Ndiko kukanganisika kwehondo!
  : Mwari ari mumunhu wese, Mwari munhu wese, kana aine tsika dzakakwirira, uye mweya hausi mhuka!
  Kuuraya muzita raKristu kwakafanana nekuuraya Kristu!
  Zviri nani kushanda mukudzidziswa pane kuzorora muguva!
  Kana bakatwa ravhunika, ruoko runosvika pabakatwa!
  Unogona kukumbira kurambidzwa, kana kutsungirira kutukwa, asi haugone kupembedza kutuka kwebhanari!
  Zvose zvakaoma hazvina kusimba uye zvinoparara, asi mukusimba kwakapfava, kune simba. Uye ndiani asingatendi mune izvi, hongu, ini ndicharatidza rurimi rwaunogona kudya! Mazino ese akatsemuka kuita guruva, asi mupenyu - ndinoti bhobho!
  Kugara pabonde kunoparadza rudo!
  Kuvimba nemhanza kwakafanana nekutsvinyira Mwari uye rufu runogumbura!
  Maapuro egoridhe anokura zvakanyanya paunodiridza miti neropa!
  Pane zvinhu zvitatu: ane kukosha kusingachinji: Wemasimbaose, vabereki uye Motherland!
  Inonyanya kunakidza theatre ndiyo theatre yehondo, chete mubhadharo wekupinda wakakwirisa zvisingaite!
  Asi munhandare yemitambo, misodzi inogara iripo uye chiitiko chimwe nechimwe chidzidzo chehupenyu!
  Talent chete ipapo inova shasha, kana yawedzerwa nekushingaira kukuru!
  Kuverengera kunobira kunakidza, kukurumidza kunounza kubudirira!
  Chiremba chaiye anovhiya munhu anokwanisa kuita oparesheni yakaoma asingaonekwi!
  Kwete mutambi wetsiva anorova, asi uyo anowisira pasi!
  Runako runogara ruine chepfu - howa inopenya ndeye fly agaric, uye chepfu yakafanana nechiperengo chemukadzi - dzungu uye chepfu pamoyo!
  Murangariro womuzvarirwo unogona kukurira simba rechisikirwo, asi simba rokuberekwa naro harimbofi rakakunda ndangariro!
  Kufa uchizvikudza kuri nani pane kurarama wakazvininipisa!
  Ani naani anobata upenyu pahuro ane mukana mukuru wokurasikirwa nahwo kupfuura anosunungura nhiyo yokufara!
  Runako runopera, ushingi hunogara nekusingaperi!
  Munondo unopinza zvikuru kuti uchengete simba roumambo pamusoro pawo, kubata kumeso kwakanaka zvokuti vanhu havangamwi nawo nokusingaperi!
  Kungwara kwemurwi kunotsiva kukanganisa kwemukuru wemauto, asi kugadzira kuverenga pairi kwakafanana nekuchera gomba netsono!
  Zvakaoma kubatidza zvinenge zvatsva nekudzima zvatotsva!
  Hunhu hunopisa hwechirume, hunoomesa huropi uye hunopisa nepasi pechikwama!
  Asi, anopisa buri muhomwe yake - moyo unodziya!
  Homwe hobvu inoboorwa negomba rakaomarara!
  Kumurume, girazi regoridhe rakanakisisa!
  Pamari uye makwinya - kushongedzwa kwemurume!
  Hondo inogona kunge isina anokunda - asi pachagara paine anokundwa!
  Utera hwemunhu ndiyo injini huru yekufambira mberi!
  Kana uchida kuva wekutanga, shanda sewekupedzisira!
  Genius ihama dzehumwari, uye hama dzakakodzera!
  Iwe unogona kushandira iyo Motherland zvishoma, asi haugone kutengesa zvishoma!
  ! Ndinofunga, naizvozvo - ndiripo, ndiripo - naizvozvo, ndinorarama, ndinorarama - naizvozvo, ndinorarama nerufaro!
  Vakaroorana vakaita sechikafu - vanoda zvakasiyana-siyana uye zvinopisa zvinonhuhwirira!
  Chimurenga chinoitwa nemoyo wakachena, asi kwete nemagirovhosi machena; munzira yekufara, mavhiri anoda kudzorwa kweropa!
  Kazhinji kazhinji, havatengesi nekuda kwehupenzi, asi nekuda kwehutera, kunyangwe kuri kushaya simba kunorerekera kuhuipi!
  Kazhinji, mutemo ndewekuti simbi ine ngura inoshanda chete negirisi yegoridhe!
  Uchenjeri uye kuverenga: murume nemudzimai vanobereka sei kukunda - kutendeseka ndiyo yechitatu yekuwedzera!
  Chisikwa chisina kukwana munyika yose girasi revodka, kuwira mukati maro kusingagumi, uye pasi iri mumakuva!
  Haasi munhu wese akabatwa nemhosva itsotsi, haazi tsotsi wese ari musungwa!
  Zviri nyore kuti ngamera ipinde nepaburi retsono pane kubudisa pasina muromo!
  Mutongi ane hunyanzvi akafanana nepfambi yehunyanzvi - mutsauko ungori muhuwandu hwemubhadharo uye chinzvimbo chepimp!
  Vezvematongerwo enyika vakaita sehonye, vanongosvina ropa rakawanda kubva muura hwavo kana vadzingwa!
  Ropa ndiyo yakanakisa fetireza yekusimudzira hushingi hwechizvarwa chinokura!
  Vazhinji vanoteerera zvine hukasha vanofunga nedumbu, kwete nemoyo, nekuti yakakura muhuwandu.
  Zvisinei, dzidziso yokusadavira kuvapo kwaMwari ndiyo ine mufungo zvikurusa, inoratidzira kukura kworudzi rwomunhu, nepo rudzidziso rwupi norwupi, runobatanidza nouhwana!
  Mwari ndiBaba vakasimba pamabvi akasimba, uyo mwana asina simba anoda kutsamira paari!
  Kashoma kuti chero munhu atungidze tarenda kana hunyoro hwehudzvanyiriri hwavapo!
  Vaya vasingagutsikani nezvakaitika kare uye vanotya zvemazuva ano vanofunga nezveramangwana kakawanda!
  Zviri nyore kurovera mwedzi nedombo pane kumanikidza vezvematongerwo enyika kuti vachengete vimbiso dzavo dzesarudzo!
  Sugary humanism munyika yevanhu yakakodzera seshuga muborscht!
  Zvinhu zvitatu zvinogara nekusingaperi: Mwari, nguva uye upenzi hwevanhu!
  Kana uchida kuhwina; kukanganwa mazwi matatu: zvakaoma, handigoni, zvakakwana!
  Nguruve inogara ichiwana tsvina, gonzo rinogara richiwana mukaha, uye simbe inogara ichiwana chikonzero!
  Hunhu hwemudzi mumwechete nezwi rekuti tsvina! Kazhinji kazhinji inoshandiswa kusvibisa hunhu uye kusuka huipi!
  Gava rinochinja ganda raro kaviri pagore, uye mask yezvematongerwo enyika awa imwe neimwe!
  Rufu rwakafanana nomukadzi akatendeka, anouya asina zviyeuchidzo, anomuradzika pamubhedha uye anotora zvakakwana!
  Mutsa wakafanana nedikita, kudeuka kunoda kushanda nesimba, asi muviri unowedzera kusimba, nedonhwe rega rega tsvina inosiya!
  Murwi akafanana nefoshoro, yakakwenenzverwa nemaoko akaoma! Asi zvakare kurumidza kupusa!
  Mafungiro epamusoro anoibva chete kana adiridzwa neropa, adiridzwa nemisodzi uye asanganiswa nedikita!
  Kune asingatendi kuti kuna Mwari, zvitendero zvese zvakanaka - nekuti hakuna Mwari! Uye kusava nematuro ndiko kudzvinyirira kwakapfava!
  Hazvina mhosva kuti gamba rakasimba sei, haazosvini gungwa kubva muremoni duku!
  Kunyanya kuwandisa kwemanomano hakutsivi kushayikwa kwenjere!
  Mutungamiriri ndiye musimboti - kana akaora, ipapo chimiro chese chinoputsika!
  
  Mufudzi ane mutsa, imbwa yake inokurumidza kushatirwa, mambo anopfava, mubati mukuru anowedzera kuoma!
  Russian haisi nyika, asi basa uye mararamiro!
  Munhu asina simba anoda Mwari semwana, Baba naAmai, asi sezvaanokura, anoremerwa nekuchengetedza, uye iye, akazvidzivirira kubva kuvabereki vake, anonamatira kumudzimai wake - sayenzi uye chikonzero!
  Maiwe, pfungwa dzisina simba hadzina kukosha zvakanyanya - mumhanyi mbeveve anotsenga nyore nyore abstruse academician!
  Ichokwadi ndechokuti rufu, kusiyana nemukadzi, nguva dzose ndeyechokwadi, uye hupenyu hunyengeri hwakakwana!
  Zviri nani kutema kamwe chete pane kutuka kane zana!
  Kuzvininipisa ihanzvadzi youchenjeri! Kuzvitutumadza kunoparadza pfungwa!
  Zviri nyore kupingudza ingwe pane kudzidzisazve mudzvinyiriri - gonzo haridzidziswe!
  Kuwanda kwevavengi, kunowedzera kunaka kwehondo! Kanda mazwi mashoma - hondo hausi mutambo!
  Madonhwe mashoma mugungwa kupfuura masikisi emumiriri wepachivande!
  Mudziyo wekutambudza, sechiridzwa chemimhanzi, unoda rudo netarenda! Chete pachinzvimbo chekuseka nekuombera iwe unowana kugomera nemisodzi!
  Jesu ari pakati peboka akaita sedhaimani riri mutsvina!
  Nguva ndiyo inouraya isina tsitsi, haizive tsitsi uye izwi rekuregererwa!
  Wezvamatongerwe enyika ane unyanzvi, kunyange kutuka zvinonyangadza, anochengeta mukurumbira somunhu akangwara!
  Nzombe inoda kurova, asi haifariri kurima!
  Kuti urime zvakanaka, unofanira kudyara gore rose!
  Kana usingagoni kuruma, usahukura!
  Anokunda dindingwe haatyi katsi gumi nembiri!
  Mota haisi yeumbozha, asi nzira yekuranga: denga remapurisa emigwagwa, purigatori yechikwama, gehena rerunyararo rwepfungwa!
  Kukanganisa kukanganisa! Kusabvuma kukanganisa imhosva!
  Munhu haafungidzike - mukadzi wemunhu haafungidzike kaviri!
  Zvematongerwo enyika, kusiyana neskiing, zvinoda mafuta egoridhe!
  Simba nehungwaru, semurume nemukadzi, zvinopa kuteera vari vaviri chete!
  Mutongi ane simba haasati achizodyara vavengi vakawanda kupfuura kuunganidza shamwari!
  Mari zvimbi zveshaki yekururamisira!
  Caution; harisi izwi rakafanana nerekuti humbwende, asi ushingi - hwekusava nehanya!
  Vakafa chete havanyepi, uyezve kana vasingadaviri kuvapo kwaMwari!
  Mutendi akaipa anobira muviri - munhu akanaka asingatendi kuti kuna Mwari anobira mweya!
  Basa risina nhema rakafanana netangi risina mafuta!
  Uyo anoita tsitsi anozviunganidzira simba, hutsinye chiratidzo chekushaya simba!
  Mushure mezvose, hunyanzvi uye kuzvikudza zvinhu zvisingaenderane!
  Kunyange zvazvo chibhakera nehafu chiri nani pane chimwe - pfungwa nehafu yakaipa kupfuura imwe!
  Munhu anokudzwa anoisa hupenyu hwake panjodzi - mutorwa akaipa!
  Mutungamiri haafaniri kutapira - ivo vachainanzva! Asi haifanirwe kuvava - ivo vanoipfira kunze!
  Zvakaoma kuwana jecha mugwenga - pane chikonzero chekusungwa!
  Kunyengerera chombo chevasina simba - hutsinye chombo chemunyengeri!
  Anoshandisa shamwari - tarenda harnesses vavengi - genius!
  Kurova zvishoma nezvishoma kwakafanana nekupotsa!
  Yambiro yemukuru yakaita semunwe muchibhakera chake, chinhu chakakosha, asi haizotsiva zvimwe!
  Kufungisisa uye rukova rwemaaphorisms rwakakanganiswa nekuonekwa kwezvikepe zveChinese padenga. Chii chakabata naDeng Xiaoping.
  MaChina achiri kugona kuvanda, asi kutiza kuhondo kunonyadzisa. Uye saka Deng Xiaoping akabvuma hondo isina kuenzana.
  Vasikana vanomhanya vachitenderera dheki, vasina shangu uye vachipenya. Vanozvipfura vamene ndokuburutsira pasi varwi voumambo hwokudenga. Vakadaro vakashinga. Vane moto unotyisa. Uye meso anopenya nesafiro neemaradhi.
  Uye zvitsitsinho zvisina zvitsitsinho, zvakatenderedzwa flicker. Uye kunyemwerera kunopenya kunopenya.
  Uye pfuti gumi-inch yakarira. Bluff sei. Kuti kunyangwe muparadzi wekuChina akatsemurwa.
  Juliana akabva ati:
  - Ndizvo zvinoita vanamwari veRussia!
  Victoria, ane makumbo akashama, akatsvuka akapenya, akaruramisa:
  - Asi, tinozviita isu pachedu!
  Veronica akati:
  Ngatiimbei ipapo!
  Anna ane bvudzi dzvuku akatora:
  - Ehe, rwiyo ruchanyanya kunakidza.
  Uye boka rose revasikana rakaimba, bharadhi rose.
  Tsar Nicholas, iwe uri nyika yeRussia,
  Nekuda kwekubwinya kweNyika yedu ...
  MuRussia, isu tese tiri mhuri ine hushamwari,
  Hatizozvidembi, ziva hupenyu hwedu!
  
  Kwatiri, kuna mambo ari Mwari,
  Ndiani anotonga nyika nehuchenjeri...
  Uye ndinoda kuti Wemasimbaose abatsire
  Uye akashanduka kuita murwi waKaini!
  
  Ndinotenda kuti pachava nemufaro paNyika,
  Uye mufaro uchapenya panyika ...
  Rugare nomufaro zvinotonga kwose kwose,
  Russia yava paradhiso chaiyo!
  
  Tsarist communism ichavakwa,
  Kanda mugehena kudzvova kunotyisa kwemhondi...
  Uye isu tinobhururuka takananga kumusoro kwete pasi
  Kunyangarika vadzivisi-bloodsuckers!
  
  Hapana chikonzero chekufunga, mambo haana kuipa zvachose,
  Mupewo rombo rakanaka...
  Dai Mwari weRussia ave naNicholas,
  Ipapo achakwanisa kusatya embed shanduko!
  
  Russia ndiyo inoberekerwa nzou,
  Nyika haigone kuve inoshamisa zvakanyanya ...
  Hatidi mamwe mazwi vakomana
  Murwi anounganidza tocsin kurwa!
  
  Sei kusaedza kukunda muvengi weRussia,
  Ndinoziva kuti uchatyora muganhu...
  Bere reRussia risingakundiki,
  Uye zuva harinyuri pamusoro peRussia!
  
  Kune iyo Motherland hakuna yakakwirira, ziva makomo,
  Kuti nhongonya inopenya yeumambo hwecommunism...
  Ndinotenda kuti Ishe vachapwanya vavengi,
  Uye grin yerevanchism haizopfuuri!
  
  Dai Russia ichivhenekera pamusoro penyika,
  Nyika yakapa vanhu mufaro...
  Bvunzo, kupihwa, kwevashanu chete,
  Mushure mezvose, simba reMotherland harigoneki!
  
  Ngazvive, rudo runokudzwa nokusingaperi,
  Muzana remakore rechimakumi maviri kana makumi maviri nerimwe ...
  Rega ropa riyerere zvine simba.
  Iyo gamba haizongove yekutenda mashura!
  
  Wakadeura ropa revavengi veNyika yaBaba wakashinga,
  Rega ayerera...
  Uye ingoputsa muvengi,
  Zviso zvitsvene zvinoropafadza kurwa!
  
  Ngakuve nenyeredzi munyika yedu yaAmai,
  Chii chinoratidza nzira uye zvakasikwa ...
  Hope huru ichaitika
  Vamwe vanhu vese vari kutonga chete!
  
  Hongu, tichapwanya vavengi veNyika yaBaba,
  Uye kubata neasingaperi horde ...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Usakunda naSatani!
  
  Kunyangwe iwe uchiziva, vanamwari veRussia vane simba,
  Tichamutsidzira hukuru hweRussia ...
  Kunyange zvazvo maSlav akaparadzaniswa,
  Asi ndicharamba ndiri mesiya mumwe chete!
  
  Tsar yedu inobwinya Mukuru Nicholas,
  Unorova Japan zvakanaka...
  Saka murwi akashinga,
  Uye iva mukuru, kwete buffoon!
  
  Uye hondo pakati peUSSR neChina inoenderera mberi ... Mauto eHumambo hweKudenga ari kukwira mberi uye haafungi nezvekurasikirwa. Vanoderedzwa nevarwi veSoviet vane mbiri uye varwi.
  China ine huwandu hwevanhu uye mauto epasi. Ndivo varwi veKudenga Empire vakadurura mauto eSoviet nezvitunha, zvinenge zvakapoteredza Alma-Ata. Uye vakatora Khabarovsk, vakanyura munzvimbo dzemauto eSoviet, vachityisidzira kugura Red Army kuita zvidimbu. Asi pagungwa, zvikepe zveSoviet zvinokunda maChinese, uye zvinowana kubudirira kukuru. Apa vasikana vakatodzika muchikwata chekurwisa ndokupinda muBeijing.
  Hondo yeSoviet, yeRussia yakatanga kudzika mauto zvakananga muKudenga Empire pachayo. Zvakanaka, chii chakaitwa namambo uye Munyori Mukuru Leonid Ilyich Brezhnev vakasarudza kurega Russia, kana kuti USSR ine humwe hukuru hweSoviet humambo kumabvazuva. Uye mutongi weRussia pachake achava mambo weChinese.
  Panguva imwecheteyo, kutyisidzira kubva kunyika yeHumambo hweKudenga kuchabviswa zvachose. Uye mauto eSoviet achazadzwa nevarwi vakashinga uye vakashinga.
  Saka pakanga paine chikonzero - kukunda China zvachose. Kunyangwe zvichiri kudikanwa kudzoreredza kugumbura kwemasimba makuru eKudenga Empire muSiberia. Uye mauto akaendeswa kuguta guru.
  Vasikana nechikwata chavo vakaenda kunorwa nevarwi vaMao panyika. Vasikana vacho vakasangana nemaChinese nepfuti dzakanangwa zvakanaka, sabers uye magirinedhi anokanda netsoka dzisina kupfeka.
  Veronica akakanda lemon negumbo rake risina kupfeka achibva aridza kamhere:
  - Kune tsar, munyori mukuru uye Soviet Fatherland!
  Ndokupfura maChina.
  Juliana akakandawo girinedhi kuvarwi veChinese yeyero nezvigunwe zvake zvemutsoka uye akaridza kamhere:
  - Kune yekutanga inonzi Russia!
  Uye akarovererawo varwi veumambo hwekudenga.
  Apa Anna ane vhudzi dzvuku akarova, ndokushinyira:
  - Kubwinya kuna amai vahosi!
  Uye akabayawo muvengi.
  Angelina akaputikawo, achiburitsa bhomba rese remabhomba netsoka dzake asina, uye achiparadzira maChinese kure:
  - Kubwinya kweHumambo Hukuru hweRussia!
  Uye Victoria akashamisika. Akatsvaira maChina achibva abatwa neremoni yaiparadza nezvitsitsinho zvake.
  Akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Kune miganhu mitsva!
  Veronica akaroverera maChinese ndokuridza mhere:
  - Nokuti Russia nokusingaperi!
  Uye akachekawo varwi veumambo hwekudenga.
  Yuliana akazvitora, akarova maChina. Akakanda girinedhi kumuvengi netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Kune imwechete uye isingaonekwe tsarist uye Soviet empire!
  Musikana ndokuridza muridzo. Zvairatidza kuti pwere yainge yatokura zvakanyanya, chipfuva chainge chakareba, chiuno chainge chakamanikana, chiuno chainge chakazara nyama. Akanga atova nechimiro chemunhu mukuru, muscular uye ane hutano uye akasimba mukadzi. Uye chiso chichiri chidiki. Nekuoma, musikana akadzvinyirira chido chekuita rudo. Ngavangoyeva chete. And it is better nemumwe musikana, at least haabvisi humhandara hwake.
  Yuliana neungwaru anokanda magirinedhi kumaChinese netsoka dzake. Uye inoshanda zvinobudirira zvikuru.
  Anna mutsvuku uye akanaka kwazvo. Uye kazhinji, vasikana vakadai mubattalion vanoshamisa, vanongonakidzwa zvakanyanya.
  Anna anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye achirira:
  - Rega Great Soviet Russia ive nemukurumbira!
  Uye zvakare kuti inotenderera sei.
  Zvakanaka, vasikana, zvakanaka, vakanaka!
  Rides uye Angelina. Musikana mukuru akadaro - mamita maviri kureba, uye makirogiramu zana nemakumi matatu ekurema. Panguva imwecheteyo, kwete mafuta, ane mhasuru dzakakandwa, uye croup yebhiza rekudhonza. Anoda varume zvakanyanya. Hope dzekuva nemwana. Asi kusvika parizvino hazvina kushanda. Vanhu vazhinji vanongozvitya. Uye musikana ane hasha zvikuru.
  Havasi varume vake vanobvunza, asi iye amene anokumbira asingatyi. Pasina kunyara uye kunyara.
  Uye anochida. Iva mabiko anoshanda.
  Panguva imwecheteyo, Angelina murwi anoshamisa. Uye akaita zvinhu zvikuru zvakawanda. Victoria ndiye ari kutungamira battalion yavo.
  Anokandawo girinedhi negumbo rake risina chinhu oshevedzera kuti:
  - Pachava nechiedza pamusoro penyika!
  Veronika anokanda lemon negumbo rake asina kupfeka ndokuzevezera:
  - Kubwinya kweHumambo Hukuru hweRussia!
  Juliana anokandawo zvigunwe zvake uye kudzvova:
  - Nekuda kwekubwinya kwenyika yevatsvene!
  Anna anodanidzira:
  - Nekusuwa kusiri kwepasi!
  Uye chipo chinokandwa netsoka isina chinhu chinobhururukawo.
  Uyezve, Angelina anochema. Anokandawo boka rose remagirinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka, achibvarura maChina.
  Uye musikana ane gamba anodzvova:
  - Muzita raMwari Muchena!
  Victoria akatumirawo girinedhi nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akazvibvarura kuita zvidimbu zvidiki, ndokuridza mhere:
  - Muzita raKristu!
  Ndokuridza pfuti mbiri.
  Uye Angelina akatanga kunyora kubva muchina pfuti, akacheka pasi mauto eChinese. Aizvigona chaizvo.
  Muchidimbu, musikana imhuka.
  Veronica akaridza tsamwa achiti:
  -Ndiri chaizvo Superman!
  Ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Juliana akadzingawo basa. Akauraya maChina.
  Tweeted:
  - Kubwinya kuRussia!
  Uye netsoka yake isina rutsoka akakanda girinedhi, achibvamburanya varwi voumambo hwokudenga.
  Anna akabva ati:
  - Nokuti tsvene Russia! Uye iyo USSR!
  Angelina akatanga bhokisi rese kumaChinese. Ipapo akaritora, ndokupfava nekutsamwa kukuru;
  - For Svarog!
  Victoria akaitora ndokuridza mhere:
  - Yehurongwa hutsva!
  Uye akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu!
  Veronica akati:
  - Zvemhasuru dzesimbi!
  Uye akaburitsawo girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achibvarura maChinese.
  Juliana akazvitorawo ndokuzhambatata achiti:
  - Zverudo nemashiripiti!
  Uye tsoka dzakashama mukufamba.
  Anna dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku akatora ndokukanda bhokisi remagirinedhi, akabvarura maChina ndokuridza mhere:
  - Kunze kwemiganhu paMars!
  Angelina achavhurawo dhiramu re dynamite uye mutter:
  - Kurongeka kwenyika yeRussia uye nyika yedu yeUSSR.
  Uye maChinese akatokura murwi wose wezvitunha.
  Uye Victoria anobhowa sei:
  - Kune nzira itsva yekufara!
  Pashure paizvozvo, vasikana vose vanoseka pamwe chete.
  Natasha akaenderera mberi nekunyora kwenguva iyo ... Literally on the go. Ndokukwevera maChina nepfuti. Akavatema ndokuvaparadza nezviuru zvevarwi veyero. Uye bara rega rega rarova payakananga.
  Mauto eSoviet Russia, kana kuti mabheti evasikana vasina shangu, vaifamba vakananga kuBeijing. Oleg Rybachenko naMargarita vakanga vari pamberi. Mukomana nemusikana vakatokwanisa kuve nemukurumbira uye kuzviratidza muhondo. Vakarwa kubva pamazuva okutanga kukombwa Vladivostok nemamwe maguta.
  Vana ava magamba chaiwo. Ndivo vakaita basa rezviitiko zvakabata Vladivostok panguva yekurwiswa kwaNovember naDecember.
  Ipapo mumwe mukomana nemusikana, vakanga vasina shangu uye vasina kusimira pakati pechando, vakarara pedyo nepfuti.
  Paunenge usina shangu muchando, vamwari veRussia vanokupa simba rinoshamisa uye iwe unokwanisa kuita zvishamiso zvikuru.
  Mukomana nemusikana vakatanga kuridza pfuti kumaChina aiuya. Uye vakazviita zvakanaka kwazvo. Chii chisiri pfuti, ipapo kurova. Chishamiso chakadaro chakaitwa nevana vasina kupfeka, vasina shangu muchando. Uye zvaive chaizvo kuvonga kuchando uye chokwadi chekuti tsoka dzisina makumbo dzaisangana nechando kuti maRussian Demiurge Gods akauya kuzovabatsira.
  Mukomana akanaka ane makore angangoita gumi nemaviri, Oleg Rybachenko, achipfura nekuchekeresa maChinese, akarira:
  - Akatendeka Lada, tibatsire!
  Margarita, uyu musikana akashinga, ane vhudzi regoridhe, zvakare angangoita makore gumi nemaviri, achiparadza varwi veHumambo hweKudenga, akaridzawo mhere:
  - Vavengi vakaipa vachakundwa!
  Mukomana murwi Oleg akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achiparadzira maChinese, akaridza muridzo:
  - Kubwinya kuna Baba - amai vedu!
  Margarita akaburitsawo girinedhi netsoka yake yakashama, yemwana, yakatsetseka uye akashinyira:
  - Vavengi vacharembera vakatenderedza bhakiti!
  Mukomana nemusikana vakarwa nehukasha hwakakura. Vaive nechido, simba nehunhu zvekuti munhu aingoshamisika.
  Tomboy Oleg Rybachenko, achipfura, akaimba:
  - Kubwinya kuna Svarog!
  Margarita, kupfura, akaburitsa:
  - Uye Wemasimbaose tsvimbo!
  Varwi vechidiki vaive vakuru uye vaishamisa!
  Oleg, kutumira mabara kubva muchina pfuti pasina kupotsa, akabudisa:
  - Nyika yaBaba iri kumashure kwedu, Mwari Muchena aneni!
  Marguerite akarira nechido:
  - Kuitira kuti muvengi weMotherland afe nekurwadziwa kukuru!
  Uye musikana akaratidza rurimi rwake rurefu.
  Oleg, achipwanya maChinese, akaridza mhere:
  - Ngakuve nekubwinya Panyika!
  Margarita akabvumirana neizvi:
  - Ngakuve nekubwinya!
  Ndokucheka pasi maChinese.
  Vana vakacheka varwi veHumambo hweKudenga nemazana nezviuru. Vakakwira ndokukanda zvitunha chaiko kwaisvika.
  Oleg akaseka uye akataura, achiparadza maChinese:
  - Uye Mwari Mutema anobatsira muhondo!
  Margarita akabvuma nechido:
  - Kwatiri uye Chernobog!
  Uye netsoka isina tsoka, nzira yekuvhura grenade.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Zviuru zvezviuru ...
  Margarita, achipwanya maChinese, akawedzera:
  Regiment mushure mehondo...
  Vachiparadza mukomana weterminator, varwi vehumambo hwekudenga, uye vasina shangu girinedhi ine zvigunwe zvisina kupfeka, kurira:
  - Tichakunda maJapan kubva papfuti yemuchina!
  Musikana weTerminator akawedzera nechido:
  - Magamba edu runako!
  Uye zvakare grenade inobhururuka kubva patsoka isina chinhu.
  Oleg Rybachenko akati:
  - Musikana ari right, kunaka kwemukuru!
  Uye mukomana anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Mwana anofanira kunzi akanaka, uye ane tsandanyama zvikuru. Uye kuti anorwa sei.
  Margarita anodanidzira, achiparadza maChinese:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Uye girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka.
  Oleg anowedzera kuti:
  - Kune vamwari veRussia!
  Uye zvakare girinedhi yakapfurwa negumbo remukomana uyu rinobhururuka. Uye anoparadzira vanopikisa.
  Margarita, achiparadza maChinese, anozevezera:
  - Nekuda kwekubwinya kweMotherland of the Gods!
  Uye anobudisa rurimi rwake!
  Uye zvakare, girinedhi yakakandwa netsoka isina shangu yemusikana iri kuputika pamaJapan. Uye pfuti dzemuchina dziri kurira.
  Oleg, kutema vavengi, kurira:
  - Magamba eNyika yeBaba anounganidza alarm.
  Uye zvakare inopa mukana.
  Uye girinedhi rakakandwa nemukomana rinobhururuka.
  Margarita anopwanyawo muvengi uye anoridza muridzo:
  -KuRussia tsvene!
  Uye zvino grenade inobhururuka kubva pakukanda kwetsoka isina chinhu yemusikana. Anoparadzira muvengi kumativi ose.
  Oleg, kupfura, uye rinenge bara rega rega rinobhururuka pane chinangwa, anoimba:
  - Nyika yaamai vangu ...
  Uye zvakare netsoka isina girinedhi paChinese.
  Margarita, achiparadza varwi veHumambo hweKudenga, akazhamba:
  - Kudada uye kutapira!
  Uye grenade inomhanya kubva patsoka isina shangu yemusikana.
  Oleg Rybachenko, kupfura muvengi, anowedzera:
  - Nyika yaamai vangu ...
  Musikana, achiridza pfuti nehasha, anowedzera:
  - Iwe uri korona yepfungwa!
  Uye zvakare, girinedhi inouraya inobhururuka kubva patsoka yemusikana isina chinhu.
  Gomo Inimitable rakazara nezvitunha zvevarwi veKudenga Empire. MaChina akainyudza neropa rakawanda.
  Mukomana nemusikana vakabva vavhenekerwa nekubwinya kusingagumi, asi gomo reVladivostok harina kupiwa.
  Uye zvino vari kurwisana sehofori dzatova pasi peHumambo hweKudenga ...
  Kutenderera kunoitika mafungu etsunami. Iyo inowira panzvimbo dzemauto eRussia. Asi vanoratidza noushingi kurwisa kwemuvengi. Uye kuratidza hugamba hwavo.
  Oleg anopfura uye anorira:
  Ticharamba takatendeka!
  Uye girinedhi inobhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu zvakare. Uye inoparadza maChinese.
  Margarita anopfurawo. Uye anozviita chaizvo, nemazvo, achiti:
  - Russia haizokotama!
  Uye zvakare grenade yakatangwa netsoka isina tsoka inorova mauto eKudenga Empire.
  Terminator vana vanotonga uye kucheka.
  Asi maChinese anoramba achirwisa kumativi ese. Vane zvakawanda - makumi emamiriyoni evarwi, uye vari kufambira mberi vachikanda zvitunha panzvimbo yemauto eSoviet. Uye vanokwira uye vanokwira mberi.
  Pasi pemamiriro aya, Brezhnev akaraira kuti Beijing itorwe kubva kuChina. Kuvhiya kwakadini kweushingi uye kwehasha. Uye varwi veChinese vanokwira nekukwira.
  Asi mauto eSoviet akashinga kurwisa. Uye vamwe vanobudirira.
  Mauto echiKomonisiti akanga oswedera pedyo neBeijing. Kurwa kwainge kwave kutekeshera muguta guru reChina. Hondo yevasikana yakarwisana nechivimbo nevarwi veKudenga Empire. Vasikana vakarwa nekurwiswa kwese, vakapfura, vakakanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina kupfeka, uye vakaimba:
  Nyika tsvene ngaikudzwe.
  Mudiwa wangu nyika inodiwa ...
  Vanhu veRussia imhuri ine hushamwari,
  Uye usatsike Nyika yeBaba nebhutsu!
  
  Rega akachenjera Leonid muRussia,
  Achasimudza nyika yake kune nyeredzi ...
  Ndiye Orthodox, Ishe weChiedza,
  Uye kukunda ndicho chinhu chehumambo!
  
  Russia ndiyo Nyika yeVamwari,
  Iine mauto akanakisa pasirese...
  Uye vakadzi vachabika pie,
  Nesimba rayo muhondo dzisina kushanduka!
  
  Dai maRussia edu akudze nzira ine mbiri,
  Iyo inonongedza nzira isina micheto...
  Hapana anogona kutibvisa munzira,
  Hatisi kuzopa mutero kune vasingatendi!
  
  Hukuru hweRussia hukuru,
  Akanaka uye anotyisa kune vavengi ...
  Kune nzira yeRussia uye yakasimba chikepe,
  Zvingori njodzi kukakavara naBaba!
  
  Dai Russia, ichizviziva, kubudirira,
  Wana chinhu chausingakwanise kuyera...
  Bvunzo, kupihwa, kwevashanu chete,
  Sezvo uchitenda Rod pasina muganhu!
  
  Ngatitakurei kutenda kwehumambo.
  Kusvika kure kure nzira dzeRussia ...
  Isu vasikana hatipfuuri makumi maviri,
  Asi isu tinotenda vese vanorwa vakanyanya kunaka!
  
  Kwete, iyo yekuRussia kumashure haikotame,
  Chipande chevavengi vevarwi hachizokunda ...
  Satani haazotongi Russia,
  Uye muviri muhondo unongokura mudiki!
  Tichatora nyore moat iyi, varwi,
  Nehope dzine mapapiro...
  Tichapwanya vadzivisi vose kamwechete,
  Uye nditende, kutsiva kwakamirira khans dzakasiyana!
  
  Uye Jesu, uye Mwari Mutsvene Svarog,
  Russia inodiwa zvikuru kune knights ...
  Shure kwedu kuna Mwari Muchena ane mutsa,
  Muzita raamai vedu Russia!
  Vasikana vakaimba vachikanda magirinedhi kumaChina.
  Victoria akakanda lemon netsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - MuRussia, vasikana varwi!
  Apa Veronica akatanga chipo chinouraya nenhengo yake isina kubereka ndokuburitsa:
  - Uye isu tiri super class varwi!
  Ndokupa kuputika kubva mupfuti yemuchina. Yakacheka mitsetse miviri yeChinese.
  Juliana, musikana akanaka, akapawo chijana. Akagura varwi voumambo hwokudenga... Uye achibudisa mazino ake akaimba:
  - Nyika ichaziva hukuru hwevaRussia!
  Uye kupenya nemeno akapinza!
  Akanaka uye anotyisa Anna akatangawo girinedhi. Akaparadzira varwi veumambo hwokudenga, uye akaridza mhere.
  - Kunyika itsva! Wava chifananidzo changu!
  Uye makumbo asina kupfeka ari kudzedzereka sei!
  Uye iyo yakanakisa Angelina, zvakare, inotora uye nekuvhura grenade. Uye muparadzire vadzivisi vose.
  Musikana uyu murwi ane hutano. Uye mwarikadzi chaiye. Ane simba rakadaro.
  Mhare ikadzvova.
  - Kubwinya kuna Motherland, uye kwatiri!
  Victoria akaitora ndokuridza muridzo, achipfura neruoko:
  - Dai nyika yedu yaAmai ive pamusoro pekubudirira!
  Uye tsoka isina chinhu inokanda girinedhi. Iyo inobhururuka uye inoparadza munhu wose.
  Veronica anopfurawo, uye akabudirira kwazvo kuuraya mukuru kubva pakati pevarwi vane mbiri veKudenga Empire.
  Uye girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka. MaChina ari kuwa.
  Musikana anoridza mhere:
  - Vakafa chete vanopokana hukuru hweRussia!
  Uye kuratidza pearl mazino!
  Juliana anosimbisa zviri nyore:
  Tisu takasimba pane zvese! Taive nezuro, tiri nhasi!
  Anna ane bvudzi dzvuku anowedzera nechido:
  - Uye isu mangwana!
  girinedhi inokandwa netsoka isina chinhu inobvambura vadzivisi.
  Angelina akatangisa bhokisi rese rematehwe netsoka dzake dzisina kupfeka ndokuburitsa:
  - Remangwana nderedu!
  Natasha akashandisa mazuva akadzikama ekupedzisira kunyora dhanzi rerufu kubva kune chop zviri kuitwa neChina. Akanyora nyora akabata pfuti iya nezvigunwe zvake.
  Uye vazhinji vakaseka maChinese.
  Mauto eRussia akarwisa Beijing.
  Mukomana nemusikana vakafamba mberi: Oleg naMargarita.
  Vana vakaparadza maChinese uye vakafambira mberi vakananga kumuzinda wamambo. Mao Zedong akazivisa zvakasimba kuti aisazosiya guta guru uye acharamba aripo zvachose.
  Oleg akapfura maChinese ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achizvishinyira achiti:
  - Russia haifi yakakanda mapfumo pasi!
  Margarita akatangazve ndimu negumbo rake diki rakashama uye rakakwenya, achiburitsa mazino ake:
  - Kuhwina kana kufa!
  Uye varwi vevasikana kuti vapinde mumuzinda waMao Zedong. Vasikana vese vaive vakapfeka mauniform, pangosara panty chete. Uye vanhu vakadaro vanenge vasina kupfeka vanorwa semagamba.
  Victoria anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye anoridza mhere:
  - Leonidas, iwe ndiwe mambo!
  Veronica akatangawo chipo cherufu nenhengo yake isina kubereka uye achirira, achibudisa mazino ake:
  - Mambo wedu uye munyori mukuru ndiye anotonhorera pane ese!
  Uye inopenya sei samaparera! Uye musikana akanaka kudaro.
  Juliana anorirawo nemufaro, ndokuridza girinedhi netsoka yake isina kupfeka.
  - Ndiri mukundi wepfungwa!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Anopwanya maChinese.
  Anna anopfurawo, uyu ane bvudzi dzvuku she-dhiabhorosi. Uye inozviita zvakanaka. Inodzinga maChinese.
  Uye kudzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kunyika yangu tsvene!
  Uye anobudisa meno ake!
  Angelina zvakare mukadzi ane gamba, uye achaburitsa bhokisi rose rezvinoputika.
  Uye maChinese akabhururuka kumativi ose.
  Vasikana vanoenda kune zvinogumbura, vachipwanya vadzivisi. Kuwana kubudirira kunobatika. Vanonzwa nyasha dzinotyisa, uye dzvinyiriro isinganeti, uye kusavapo kwehutera. Uye mazamu akashama ndiyo vimbiso yakanakisisa yekusakunda uye kusadzika.
  Victoria, achicheka maChinese, anorira:
  - Maoko omuouki, musoro wemutobvu!
  Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Inoparadzira maChina.
  Valentina anopisawo.
  Anopwanya maChinese. Uye anozviputsa kuita zvidimbu.
  Padhuze nepadhuze nemuzinda. Uye tsoka isina chinhu inokanda girinedhi.
  Kutya maChina kuzvipira. Kuparadzana.
  Terminator Girl anoti:
  - Perun ivai nesu!
  Juliana musikana akanaka wekupedzisira anozvipfura uye nekupwanya mauto. Akaburitsa mazino.
  Musikana akati:
  - Isu tiri magamba eRussia huru!
  Musikana akakanda girinedhi netsoka yake. Akaparadzira muvengi.
  Juliana akaitora ndokuimba zvakare:
  - Akadzidzisa Suvorov kutarisa mberi! Uye kana ukasimuka, mira kurufu rwako!
  Ndokusekerera.
  Anopisa Anna akaimbawo uye akahukura:
  - Kune miganhu mitsva!
  Uye akawedzera ne grin:
  - Uye isu tinogara tiri mberi!
  Angelina, musikana ane mhare, akapopoterawo muvengi. Akaparadzira muchengeti mutsvuku weumambo ndokuridza mhere:
  - Nezve zviwanikwa zvenguva!
  Uye zvakare magirinedhi anokandwa netsoka dzisina shangu anobhururuka.
  Vasikana dzvanyirira muvengi. Vanoyeuka heroic kudzivirira Vladivostok, iyo isingazokanganwiki kwemazana emakore.
  Eh, uto rakadaro raigona sei kurasikirwa munhoroondo chaiyo, uye kunyange kumaJapan?
  Zvino nyadzisa.
  Victoria anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye muridzo:
  - Kumuganhu weRussia!
  Veronica akaburitsawo chimwe chinhu chinouraya netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira, achiburitsa mazino ake:
  - Zvekubudirira kutsva!
  Uye akapa shanduko kumaChinese.
  Uye pano Yuliana, zvakare, kuti achatora sei nekurova. Ndokubva aitora negumbo rake risina kubereka achibva aridza girinedhi.
  Uye akabva aimba:
  - Hatisi kuzokundwa nehudzvinyiriri hwevavengi!
  Uye akashama chiso chake!
  Akanaka musikana mudiki ane chimiro chemutambi. Uye vakashinga zvikuru.
  Uye Anna akafanana nekuputika kweChinese. Anovapwanya, uye anokanda girinedhi nounyanzvi zvikuru netsoka yake isina chinhu.
  Uye anoparadzira vavengi, sekunge mabhodhoro abhururuka kubva pabhora.
  Musikana anodzvova:
  - Chocolate, ndeyedu!
  Anna anonyatsoda machokoreti. Uye pasi pamambo, misika izere nezvinhu. Chii chinogona kutaurwa nezve Tsar Nicholas? Zvino, tsar-anorasika anoshanduka kuita mukuru pamberi pemeso edu. Uye chinongodiwa paizvi ndechekuti vasikana varwe pamberi.
  Uye akati wandei magamba evana akadzivirira maJapan kubva pakubata Mount Inimitable. Apo kuguma kweVladivostok kwakasarudzwa.
  Ndiko kuparara kwakaita umambo hweSoviet.
  Angelina akatangawo bhomba rehumhondi uye akadonha madziro ekunze emuzinda wamambo nepfuti.
  Iye zvino vasikana vava kutomhanya nemumakamuri. Apa ndipo pachauya kuguma kwehondo.
  Victoria nechido anoti:
  - Ndinotenda, rombo rakandimirira!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Veronica, achitungamira moto unouraya. Kushongedza vanopikisa, tweets:
  - Ndine rombo rakanaka!
  Uye zvakare girinedhi yakavhurwa isina tsoka inobhururuka.
  Uyezve kuna Yuliana, semabhomba akasungwa akadzingwa kubva mutsoka dzake dzisina chinhu. Uye paradza vanopikisa.
  Ndokubvaruka nekuseka.
  - Ndiri musikana wekometi.
  Uye zvakare anokandira kunze ndimi dzomoto dzorufu.
  Uye ipapo Anna, musikana uyu weterminator, ari kutomhanya. Matorero aakaita vanhu vese nekuzora. Zviri nyore.
  Murwi ari demiurge yechokwadi yehondo.
  Uye anochema kwaari:
  - Vashandi vedu, kune hushingi hwepamusoro!
  Ipapo Angelina akaoneka. Saka inotonhorera uye yakashata. Anotapurira munhu wose nesimba rake guru. Kugona kukunda chero muvengi.
  Uye murwi anobereka mazino ake emaparera. Uye dzakakura kudarika bhiza. Hoyu musikana.
  Angelina anoseka uye akadanidzira:
  - Kune eggplants ane black caviar!
  Uye vasikana vakadanidzira kumusoro kwemapapu avo mukorasi:
  - Apple miti ichatumbuka paMars!
  Uye hondo dzeropa neuto reChina dzakaramba dzichiwedzera. Maguta mazhinji anochinja maoko. Nhamba huru yematangi eSoviet akasvika kubva kuEurope, uye kugadzirwa kwemotokari kwakawedzera zvakanyanya. Uye mauto eChinese anopwanyika nemotokari dzehondo. Uye anodzvanya zvine hukasha.
  Asi maChina akawandisa. Uye nhamba yavo, hongu, idambudziko rakakura kuuto reUSSR. Uyezve, maChinese akashinga. Vanorwisa vari mhomho huru. Vamwe, vakazviputira mune zvinoputika, vanozvikanda pasi pemotokari dzeSoviet. Uye vanofa nemhere - "Hera!"
  Kurwa, kunofanira kutaurwa, kunoenda nemhando dzakasiyana dzebudiriro. Kusvika ikozvino, chete munharaunda yeSoviet, kunze kwekurwiswa kweBeijing. Asi Mao Zedong achiri kukwanisa kutiza kuburikidza nepasi pevhu panguva yekupedzisira. Uye mauto akati wandei akamanikidzwa kubuda.
  Saka hondo yakanga ichiri kuenderera mberi. Uye kwave kutanga kuisa poindi yekukunda.
  Uye mauto eHumambo hweKudenga anonamatira uye anonamatira.
  Vasikana vana vakarwa nehushingi vakaratidza hugamba.
  Vakapfura vakananga.
  Apa Natasha akakanda girinedhi negumbo rake asina kupfeka, achiparadzira maChina. Uye akachema:
  - Kubwinya kune magamba eRussia!
  A tsvarakadenga, yakanyatso curvy yevasikana vana. Vakabvisa braa ndokufumura mazamu avo. Uye minyatso ine sitiroberi, inonaka.
  Inotungamira moto wakanangwa zvakanyanya uye Zoya. Anocheka pasi maKomonisiti echiChinese, uye anokwenya nekufara:
  - Ini ndiri shasha yenyika!
  Uyewo kanda grenade setsoka isina chinhu. MaChinese anopararira munzira dzakasiyana, semafungu kubva kudonha kwemeteorite.
  Hungu, Zoya anoda kuuraya!
  Zvino Augustine ari pamoto. Inopfurawo nemazvo. Kuparadza maChinese.
  Uye zvakare girinedhi inobhururuka kubva mutsoka yake isina chinhu. Anopwanya maChinese kuita zvidimbu.
  Svetlana anorovererawo maChinese. Uye anoimba:
  - Ndiri musikana anopisa! Ndichapwanya munhu wese kuita rag!
  Uye zvigunwe zvaro zvakashama zvinoparadza.
  Vasikana chokwadi kunyange zvikuru! Yakanaka, inotumbuka, yakashinga.
  Uye maGermany anononoka kufambira mberi. Kunyangwe iyo artillery iri kushanda nesimba. Izvo zvakanaka! Ingori yakanyanya aerobatics yeambuya.
  Natasha ari kupfura ... Uye chiitiko chekutambudzwa chinopenya pamberi pemeso ake.
  MaChina akabata musikana weKomsomol. Mubvisei hembe. Vakaiisa mugate remvura. Vakabatidza moto pasi pawo. Akatanga kubika ari mupenyu. Musikana akazhamba nekurwadziwa zvisingaite. Vaurayi vaMao vakamurega achisvetuka kubva mupoto.
  Vakabva vatonhodza mvura, ndokuirasazve ndokutanga kuipisa. Saka vakabika musikana wacho kakawanda.
  Hedzino zvikara ... Vakabva vaturika musikana uyu pachituro ndokumupisa netsvimbo dzvuku. Kutambudza tsvarakadenga kusvika pakufa.
  Zvakanaka, sei kusatsiva.
  Natasha anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, anoparadzira maChinese, uye anonyemwerera ega nekunyemwerera.
  Uku ndiko kunaka kukuru.
  Musikana anoti:
  - Zvichava zvakanaka!
  Zoya akapawo mukana. Akauraya maChina. Akagura varwi vaMao nevarwi vavo.
  Akabva akandazve girinedhi netsoka yake isina chinhu ndokuridza kurira.
  - Yakanakisa mana uye muchengeti!
  Ipapo hondo yakapfuurira, nedzvinyiriro nemifananidzo.
  Redhead Augustine akakanda girinedhi netsoka yake. Akapararira maChina, akanyorovesa vanhu vazhinji negirinedhi. Uye vose vaMao varwi.
  Akabva adanidzira achiti:
  - Ini ndiri mufananidzo weMotherland!
  Uye musikana wacho akazviratidzira amene seakabatwa chibharo. Zvakanaka uye zvinotonhorera! Uye anozvipunzira maChinese. Musikana angori superman. Iyo inotonhorera pane zvese uye inogara ichibhadhariswa kuhwina.
  Svetlana zvakare musikana anoyevedza. Akapa shanduko yakanaka, uye akacheka maChinese. Uyezve kuti anokanda sei girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Murwi waMao uchapwanya sei.
  Uye blonde yakadaro icharonga. Vese vanocheka nepfuti imwe chete. Uye dombo rodzvova meno aro.
  - Pachava nechiedza chisingaperi uye mambakwedza!
  Vasikana pano uye ndima yakadaro. Anoshamisa varwi - aerobatics.
  Natasha akaridza muridzo. Akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza muridzo.
  - Ndiri musikana akanaka!
  Kunyangwe ichi chiri chirevo chisina mwero, chikamu chechokwadi. Varwi ava vakanaka.
  Uye yakanaka kwazvo zvakare. Nemaziso anopenya uye mazino eparera.
  Uye vanorwa zvine mbiri, vachikanda zvinhu zvinopwanya netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Asi kukunda maChinese kwakaoma zvakanyanya. Zvakafanana nekurovera madziro.
  Zoya akatora ndokuridza pfuti kumauto aMao. Akaadzura sebhiza guru riri kudzura uswa.
  Ipapo musikana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu ndokuridza mhere:
  - Ndiri kurota kwakadaro kwemamiriyoni!
  Uye akaratidza rurimi rwake. Uyu musikana - terminator chaiye. Munhu wese achakwiridzirwa uye kubvamburwa kuita zvidimbu. Uye kuona pasina kupokana nekumhanya kukuru.
  Zoya akazvitora ndokuimba:
  Murwi anogara ari mutano
  Musoja akagadzirira chero chinhu!
  Augustine akakandawo girinedhi netsoka yake. Akaparadzira maChinese uye akapa aplomb:
  - Uye guruva senge kubva pamakapeti, isu tinogogodza kubva munzira!
  Svetlana, kupfura, akawedzera:
  - Usashandura makumbo! Zviso zvedu zvinopenya! Shiny bhutsu!
  MaWarriors sezvatinoona mukupfeka kwakazara. Uye vasikana havadi shangu. Vanokwanisa kudzima munhu wese kuita guruva kana hupfu, grey color yakadaro.
  Natasha achiridza pfuti achitarisa maChina. Chokwadi, nei zvisingabviri kubudirira pasina kubiridzira? Pano Stalin, somuenzaniso, akatora uye akatora simba nokunyengera. Akavimbisa Zinoviev uye Kamenev makomo egoridhe, asi iye pachake akavapfura.
  Zvine musoro here kuita kudaro? Kunyanya, zvine musoro - haugone kunyengedza iwe haugone kurarama!
  Natasha akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuridza mhere:
  - Ndiri nyeredzi huru!
  Zoya akabva apfurawo. Ndakaiwana ndokurira:
  - Uye ini ndiri mukuru zvakare!
  Uye girinedhi yakakandwa nezvigunwe zvisina zvigunwe zvinobhururuka. Uye maChinese anoiwana sei. Nematonsi makuru.
  Uye Augustine anopfura. Uye inorova chaizvo. Uye akakunda maChinese, sekunge ane sledgehammer.
  Uye tsoka yakashama zvakare inokanda girinedhi zvine mukurumbira.
  Augustine akabva ati:
  - Usamuke zvine mukurumbira payakanyarara!
  Uye zvakare akapa mukana wakanangwa zvakanaka.
  Svetlana akarova zvakare. Akauraya maChina. Uye akanyarara:
  - Ndiri musikana akanaka!
  Uye penya nemeso uye squeak nezwi!
  Ehe, ava vasikana vakadaro zvekuti haufanirwe kuisa munwe mumuromo mako navo - ivo vanoruma!
  Natasha, achipfura, akati:
  - Vakatanga kutaura, nezvehupenyu hurefu.
  Zoya, achikanda grenade netsoka yake isina chinhu, akawedzera:
  - Takafunga kumbomira zvishoma tichisveta ropa ...
  Augustine akakanda girinedhi ndokurira:
  - Inonaka yechitatu!
  Svetlana akatanga chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akaridza mhere:
  - Ah, ndiri chando!
  Hondo nemaChina ine hutsinye hwakanyanya. Zvakawanda zvekurasikirwa uye vakakuvadzwa.
  Uye vamwe vakomana nevasikana vanongova magamba chaiwo uye akaomarara.
  Oleg Rybachenko, uyo achiri kutaridzika semukomana ane makore anenge gumi nemaviri, uye musikana anotarisawo ane makore akafanana naMargarita, anomhanya mberi kwemauto eSoviet.
  Vanozvipfura pachavo. Kuseri kwemapendekete kune masaga emagirinedhi.
  Oleg akapfura maChinese. Akacheka boka.
  Akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu ndokuridza kamhere:
  - Ini ndiri terminator, pamabvi ako.
  Margarita akakandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akawedzera:
  - Vavengi veRussia Ndichatsvaira pamusoro penyika!
  Mukomana nemusikana vese vanozvimhanyira vobvarura vanopikisa. Iwo anopenya uye anotonhorera munyika.
  Oleg akanga atova kukwanisa chip pamwe Margarita guru guru. Kusanganisira kutengesa zvizorwa.
  Mukomana wacho akangwara chaizvo. Uye atova nechata chine mbiri. Kazhinji, haana kungomira pazera remakore gumi nemaviri. Pamwe chete naMargarita, vakagamuchira chipo chakadaro. Ramba uri muhuduku husingagumi. Uye kuva supermen.
  Nekuda kweizvi, kuguma kwesimba muRussia kwakachinja. Nicholas II haana kubudirira, asi akava mutongi anobudirira. Dziri godo revazhinji. Uye Leonid Ilyich Brezhnev aigonawo kudzika munhoroondo, kwete zvachose semufananidzo wekumira, uye mutongi anoratidza kuti hurumende haigoni kudzorwa zvachose.
  Oleg, mukomana asingagumi, anopfura maChinese uye anoimba:
  - Ndichakutsvaira semadandelions! Isu tiri materminator kwete vakomana!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Margarita anorovererawo zvipikiri ndokuti:
  - Isu tiri shasha dzakanaka! Russia iri shure kwedu!
  Mukomana nemusikana vose vanoenda mberi. Vane mufaro wakawanda uye moto. Uye maGerman anoputsika pasi pemahwanda avo.
  Kunyanya kushama, tsoka dzevana.
  Oleg anopfura uye anouraya muvengi nebara rega rega.
  Hungu, mukomana wacho, kunoratidzika, hakusi nyore zvikuru kurega. Iye chaiye uye chaiye terminator.
  Margarita anokanda girinedhi zvakare netsoka yake isina chinhu uye anokwenya:
  - Ndiri mukuru! Ndichava shasha yepasi rose!
  Uye achiseka ega...
  Nekudaro, China iri kuunganidza mamirioni akawanda, uye makumi emamiriyoni emasoja. Uye mauto eSoviet Union ari kushingaira kuparadza vanopikisa.
  Ukuwo vasikana vari kurwa. Kune mamwe mapoka evakadzi.
  Heinoi battalion yose yauya. Vasikana vasina shangu vakapfeka mbatya dzekugezera. Yakadaro skimpy bikini style swimsuit. Uye yakashama, zvitsitsinho zvakatenderera zverunako zvinopenya. Varwi vanoshamisa.
  Uye vanopfurawo maGerman. Asi varwi vanopinda mukurwisana nemaoko nemauto eMao. Dzinopurwa sei.
  Uye vanozvibaya sei nebayonet! Hezvo vasikana!
  Zvakanaka chete.
  Vasikana vakarova maChina nemakumbo avo asina kupfeka uye vachichema zvinodya nyama. Hezvinoi varwi. Vasikana vekugadzirisa kwakasimba. Aya ndiwo mapura avanopura macommunist matsvuku, mauto eChinese.
  Uye vanozvirova. Uye vari kuuya...
  Kune varwi vemhando yepamusoro vakadai. Uye vose vasina shangu uye vanenge vakashama. Uye vanosvetuka vega. Uye vakazvirova nezvitsitsinho. Hezvino vasikana - vasikana vese vasikana.
  Victoria anorwira mberi. Achiri kutaridzika semusikana uye ari mutete zvakanyanya. Anozvibaya jekiseni neChinese uye anoimba:
  - Mwari ponesai mambo! Uye kubvarura tsvina yose!
  Hongu, vasikana vari pano vari pamusoro.
  Uye kunaka kwaVeronica kunoonekwa. Uyewo blonde inorwa.
  Uye yakaisvonaka Yulfi - musikana akazova muchindakadzi pashure kuviga murume wake. Yulfi anotaridzika zvakanaka. Anoda varume zvakanyanya uye pasina kana rusaruro anopinda mukubatana navo.
  Kutaura zvazviri, bonde rinorebesa upenyu uye rinobatsira zvikuru kuvakadzi. Anovatsiridza.
  Anna ari kurwisanawo, uye nebvudzi rake dzvuku, rakasvibira.
  Uye zvakare anonakidza Angelina - murwi akanyanya kunaka.
  Ndiko kuti, varindi vose vamambo. Seti yakakwana yerunako. Vanoyevedza uye vanoyevedza.
  Uye pwanya maChinese. Zvipwanye kuita upfu. Genda mapfupa uye kubvarura nyama.
  Uye maChinese ari kutiza kubva mukurwiswa kwavo. Vanotambura kukundwa mushure mekukundwa.
  Pamusoro pemauto eSoviet, varwi vanobva kuGDR, kana maGerman echikamu chekirasi, vari kurwawo zvinobudirira.
  Gerda naCharlotte vanorwa mune yazvino tangi yevarume vaviri muchimiro chepiramidhi.
  Uye vanorwa zvakanaka. Muchina weChinese wakashongedzerwa nepfuti yakakwira. Iyo caliber ndeye 105 mm, asi izvi zvakakwana nekuda kwekukwira kwemuzzle velocity yeprojekiti. Vasikana vaiva mutangi vakarara pasi. Muchina uyu unofambiswa zvakanyanya neine gasi turbine injini.
  Gerda akapfura tangi reChinese ndokuimba:
  - Ini ndiri musango she-wolf, handina kumbobvira ndaenda kunze kwenyika!
  Uye anoseka, anorovera tsoka yake isina chinhu pajoystick.
  Charlotte ane bvudzi dzvuku haasi pasi kana.
  Zvakare musikana akanaka.
  Anozvipfura ega odzvanya mabhatani e joystick nezvigunwe zvake.
  Wonderful warrior.
  Mutsvuku, achipfura, akabvunza Gerda:
  - Unofungei, chiKristu chichapedzisira charambidzwa here?
  The blonde terminator akati achisimbisa:
  - Ndinofunga zvichadaro!
  Uye akashama chiso chake!
  MaWarriors, kazhinji, akanaka pakupfura. Apa Gerda akarova nezvigunwe zvake. Uye kurira:
  - Isu maAryans hatifanire kutenda mubhaibheri rechiJudha rekuparidza pacifism.
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Ndizvozvo, hazvina kukwana! Isu tiri vakanakisa munyika!
  Musoro mutsvuku zvakare akatumira purojekiti inouraya nezvigunwe zvake. Yakapwanya mota yeChina.
  Gerda akanyemwerera. Panguva yokunyarara, akanyorawo basa rinofadza.
  Little Gerda akaenda kunotsvaga mukoma wake ainzi Kai. Asi akanga asingazivi kwaakanga ari. Uye haana kutendeukira kumusoro, asi nezasi. Uye akabva ademba kuti akanga apfeka shangu dzvuku itsva. Mushure memaawa akati kuti, vakapuruzira makumbo ake. Ipapo Gerda akabvisa shangu dzake dzinodhura, akadambura tambo yake ndokuturika shangu dzake pachirauro.
  Mamiriro ekunze aive chirimo, kudziya, unogona kufamba usina shangu nekunakidzwa. Haasi musikana akapfuma kwazvo, uye muzhizha aiwanzomhanya asina shangu. Ichokwadi, mushure mechando, tsoka dzake dzakava dzakapfava uye dzakapfava.
  Nenguva isipi, achifamba munzira, musikana akatanga kunzwa kusagadzikana kubva kumatombo maduku nejecha. Uye kuti zvipfave, ndakatendeukira kuuswa. Zvaive nyore ipapo. Asi mushure memaawa mashoma masora akange otoita kurira.
  Uye zvinonyanya kukosha, ndaida kudya. Uye musikana anongova nepeni shoma shoma muhomwe yake.
  Kunyanguvezvo, mumusha uri pedyosa, Gerda akazvitengera amene rofu rechingwa, ndokurinyora pasi nemvura yakachena yomutsime, ndokubatwa nehope ari mumurwi wouswa chaimo.
  Mangwana acho, akakwenya, pasi petsoka dzakakwenya. Ndaida kudya. Musikana akaenda zvake, achinzwa muviri wake kudziya mushure mehusiku hwakatonhorera. Makumbo airwadza zvishoma.
  Gerda akafamba mumugwagwa kwenguva yakati, asi tsoka dzake, dzakanga dzisati dzava nenguva dzaoma, dzakatanga kuvavazve zvinorwadza, ndokuzopenya. Musikana akaenda kuhuswa. Asi pano inononoka kuenda uye zvakare isingafadze zvakanyanya kune akaboorwa makumbo.
  Musikana akaomerwa akasvika parukova. Ndakadzikisa makumbo aive pasi apa ndokutonhodza. Ndakafunga zvekupfeka bhutsu. Asi zvinonzwisa tsitsi kupfura pasi zvitsva zvakadaro. Ainyatsoda kuvaratidza Kai. Kuyemura shangu dzake itsva.
  Musikana uya akabva atanga kufamba zvakare. Ndainge ndapererwa nezano.
  Sezvinei Gerda akasvika mumusha ndokutenga chimwe chingwa. Asi mari yendarira yakanga ichipera.
  Zvino musikana akafunga. Ndoiwanepi mari yechikafu. Akanzi atengese shangu dzinodhura, dzemorocco, asi Gerda akaramba zvachose. Achazviratidza mavari kuna Kai. Kusvika ipapo, unogona kuita mari here?
  Gerda mumusha unotevera akazvipira kutema huni. Vakamupa demo. Musikana akacheka zvishoma, asi akanga aneta zvokuti, apedza kudya, akabva abatwa nehope.
  Ipapo Gerda akapiwa kuti atore hanzi. Asi nekuda kweizvi, musikana akarasikirwa nezuva rose.
  Pakupedzisira, akasarudza kungopemha. Zvisinei, varimi vakabva vaona shangu dzake dzvuku. Kufanana, zvakajeka pakarepo kwete musikana mupemhi, sezvo anotakura chinhu chakadaro.
  Pakupedzisira, Gerda akasarudza kutengesa shangu dzake. Zvisinei, nokuda kweizvi aitofanira kufamba achipinda muguta. Makumbo emusikana akakurumidza kuoma, uye kufamba munzira kwaisava kurwadza.
  Zvakanaka, Gerda akasarudza kuti kunyange asina shangu aigona kuva anodiwa kuna Kai.
  Kutengeswa kumutengesi, kugamuchira mari shoma yesirivha. Ndakazvitengera chibhegi checanvas ndokuenda semupemhi mumigwagwa yeEurope. Tinofanira kutsvaga hama. Zvino musikana akanzwa kuti kumaodzanyemba vanowanzotengesa vakomana muuranda, akamhanyirako.
  Ichokwadi, musikana wacho akanga asina kunaka uye akadzungaira kuGermany kwenguva refu. Kusvikira matsutso asvika. Zvakanaka, tsoka dzemusikana dzisina kusimba dzakaoma, semahwanda ebhiza, zvisinei, mazamu akarova. Asi zuva nezuva kwaitonhora zvikuru.
  Uye kurara panze hakuna kugadzikana. Husiku, kunyange dhirezi raGerda raioma uye akaribvarura zvakaoma. Kuda kuita chimwe chinhu. Chatotanga kunaya chando. Muchipfeko chakareruka, musikana anoomesa nechando kusvika pabhonzo, uye makumbo ake akaomeswa asina kusimba anotyora goko rechando.
  Gerda, kuitira kuti arege kurara uye asamuka humwe husiku hwakanaka, kumaodzanyemba kweGermany akasara muimba imwe chete mumwaka wechando kuti ashumire pachibhakera. Kuti aite izvi, aifanira kushanda, kuchenesa imba, kukama mombe nezvimwe zvakawanda. Asi musikana wacho akadyiswa ndokupiwa jasi rakabvaruka neshangu dzedanda.
  Pakasvika chirimo uye chando chakatanga kunyunguduka. Musikana akarasa zvidhinha zvebasa rakaoma nemufaro ndokuendazve kumaodzanyemba. Akanga asingabhadharwi, uye Gerda aifanira kudya zvipo. Mukuwedzera, musikana wacho achiri kuimba zvakanaka. Rokwe rake rakanga rasvava chose, uye tsoka dzake dzakanga dzisina nyanga dzakazara negoko. Musikana wacho akazosvika kuBalkans. Akapfuura Hungary, ndokupinda muTurkey.
  Beggar zamorashka akatamira kuIstanbul. Akavanda kubva kuTurkey mumasango, uye akavanda kubva kuvaKristu.
  Zvisinei, atova munzira kuenda kuguta guru, musikana ane blond akabatwa. Uye sezvo, nemaitiro evaMuslim, aigona kutoroorwa, ipapo Gerda akashambidzwa, akapfekedzwa uye akatengeswa semhandara paauction. Musikana ane tsvarakadenga chena, bvudzi rakamonana chinhu chakakosha. Akaenda kuna Emir mukuru. Uye zvinofanira kuitika kuti Emir uyu, achangotenga kutenga, akarwara zvakanyanya zvokuti akanga asingakwanisi kuita basa rake remuchato.
  Musikana uyu aigara muimba yevakadzi. Inogutsa, senge mucheji yegoridhe, asi inofinha. Chokwadi chakadzidzwa chiTurkey nechiArabic.
  Akawana Islam. Chitendero chitsva chakanga chakapfava chose chose, chinodokunzwisisika. Hazvina kujeka kuti achagamuchira mukadzi wevarume mushure mekufa kwake here? Uye achazvifarira here?
  Musikana wacho zvishoma nezvishoma akava musikana, uye akanaka kwazvo, uye Emir akafa mushure mekurwara kwenguva refu.
  Uye zvino Gerda akaiswa zvakare kutengeswa. Vanokurura mbatya pamberi pemazana evarume vane ruchiva vovatengesa kudzimba dzevakadzi vaSultan.
  Gerda zvishoma nezvishoma anowana simba ipapo, uye anova mudzimai weSultan. Asi Humambo hweOttoman hwave kutoderera. Hondo yakatanga neRussia inotyisidzira kumisa kutonga kweTurkey kweCrimea neBlack Sea.
  Uye maGermany akarwa zvakanaka, asi mauto eRussia akanga asina kuipa. Uye vasikana vakanaka vakarwa chaizvo, vachidzivirira USSR.
  Natasha akaridza pfuti mudenga. Akapfura chiChinese chisina munhu, chinodzorwa neredhiyo "Rama" -8. Uye akati:
  - Vanhu vachafara.
  Zoya akakanda girinedhi kundege yekurwisa yeChinese netsoka yake isina rutsoka, iyo yakabhururuka sepiranha inodya nyama ndokurira:
  - Mufaro nekusingaperi!
  Augustine, zvakare, akatanga chipo cherufu netsoka yake isina kupfeka uye akaridza mhere:
  - Hurumende yeSoviet ...
  Svetlana akakandawo chinhu chinopfuta, akawisira pasi murwi wemauto eMao ndokugomera:
  - Simba rakakura!
  Asi maChinese akabva ... Uye vasikana vakambodzikama.
  Natasha akataura achinyemwerera:
  - Mangwana, Kurume 22, 1979. Gore chairo rapfuura kubva pakatanga hondo!
  Zoya akataura nechido:
  - Isu tave takasimba nekufamba kwemakore, asi isu hatina kuchembera zvachose!
  Augustine ane bvudzi dzvuku akaseka, uye akapwanya nhunzi inogumbura nezvigunwe zvake.
  - Chokwadi kwete! Usachembera! Ndichiri kupisa sepakutanga!
  Svetlana akaseka ndokuti:
  - Hondo kazhinji inovandudza vasikana. Vatungamiri vanouya voenda, asi vasikana vanoramba vari vadiki!
  Natasha akapindura achinyemwerera:
  - Isu tinovandudzwa - Vanamwari veRussia!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Hongu, vamwari vedu, vamwari veSlavic!
  Augustine anopisa akaimba:
  - Tinogara panyika yababa vedu! Vana vaLada vana vakanaka! Uye makore pabhiza rine mapapiro, Russia mumireniyamu iri kure!
  Svetlana akaseka ndokupindura:
  - Kubva kudenga bhero richarova - mvura ichanaya ichinaya! Ndinomhanyira kuhuduku hwangu - mvura yezhizha inonditevera!
  Uye Natasha akasimudza nechido:
  - Kumashure kwangu!
  Uye varwi vakaombera tsoka dzavo dzakashama, dzakatsetseka. Vanogona chaizvo kuita minana yakadaro. Hapana kana peji rimwe rakashandurwa muhupenyu hwangu.
  Heino chizvarwa chose chevarwi vari kukura. Zvatove zvinogoneka kurwa munzvimbo dzeRed Army, avo vakazvarwa mushure mekutanga kwehondo.
  Pano, somuenzaniso, Andreika. Mukomana asina shangu akapfeka zvikabudura. Makore gumi nematatu pamwe chete, asi anorwa sei? Hongu, mukomana anosuruvarisa neimwe nzira, asina kuziva nyika kwegore rose.
  Natasha akadana Andreika. Akapuruzira bvudzi jena rapiyona. Tarisa kuti akatsvuka sei, sechokoreti. Musikana akapa mukomana chihwitsi. Akazevezera nehasha achiti:
  - Zvinotapira zvakashata ...
  Asi akadya hake chikafu chacho. Hongu, rudzi rwemukomana. Natasha akatora ndokutambanudza ruoko rwake. Akakwenya tsoka yapiyona uyu yakanga yakaoma uye ine guruva. Mukupindura, akatanga kukwevera Natashka asina chinhu. Zvinofadza kubatwa nemaoko emukomana akanaka.
  Natasha akati:
  - Uri kukura Andrey! Kana ukagara mamwe makore akati wandei, ndinokudzidzisa.
  Mukomana akashamisika
  -Chii?
  Natasha akaseka.
  - Kuita sei rudo!
  Andrey akaridza tsamwa.
  - Ndatozviona!
  Natasha akadzungudza musoro.
  - Zvawakaona kwaiva kusangana kwemhuka. Uye ndichakudzidzisai zvinoyevedza uye zvinofadza kwazvo.
  Vasikana vari murudo vanonyatsoziva zvakawanda. Ivo varwi vakanaka, uye China, nekuda kwehuwandu hwayo hukuru, yakatodemba kurwiswa kwehasha kwakadaro katatu.
  Natasha anopfura mauto aMao, uye anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, yakatsemuka, achiti:
  - Nekuda kwehukuru hwenyika yemakomunisti!
  Akabva abudisa mazino.
  Vasikana varikurwa apa, pachivanhu vanenge vakashama. Vakapfeka zvitsvuku chete, panty yakasimba, vanorwa uye vanotapukira vamwe vese vanorwa nekupenga.
  Uye vari kupfura. Uye vanopfura zvakanaka kwazvo. Kunge snipers uye varwi vepamusoro nzvimbo level.
  Zoya anopfura zvakare. Anocheka pasi maChinese uye anorira:
  - Ah, Amai vangu uye mhuri huru!
  Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Musikana akanaka kwazvo.
  Uye bvudzi rake rakaita seshizha regoridhe.
  Zoya akatambudzwa pane imwe nguva nemaChinese. Vakambotanga vaenda neni mukamba ndokundipfekenura hembe dzangu. Vakatanga kunzwa, kukwira nemaoko munzvimbo dzakaoma. Vakabva vandirova nemapaipi erabha. Vakandirova pachipfuva, nepamaside, nepazvidya. Chaitevera ndicho chakanyanya kunyadzisa - kubatwa chibharo nerubber truncheon. Asi kunzwa kwakanyanya. Panguva imwecheteyo, pamwe chete nemarwadzo, Zoya akawana orgasm uye akapedza. Mauto aMao akaseka.
  Vakabva vabata chibharo runako rwainge rwakanyorwa nemaoko netsvimbo, uye ivo voga voga...Varume vechidiki makumi maviri nevashanu, vaiva nenzara vakafamba pamusoro pemusikana. Ngachirege kuzova mhandara, asi murume. Izvi zvose mafaro uye kurwadziwa. Manzwiro akadaro. Kunyanya kana akabatwa chibharo muchikamu chechishanu.
  Asi havana kurohwa. Zvinogona kuonekwa kuti mauto eRed Army yeChina aifarira kuva nayo munzvimbo dzakasiyana. Havana kumusungirira. Kusvikira Zoe akazotiza. Asati adaro, nenzira, akadzingwa kunze kwaitonhora asina shangu uye anenge asina kupfeka. Asi panguva iyi Zoya akanga atokwanisa kujaira chando. Ndokutiza akapfeka bhurugwa rake chete. Uye kuti iye murwi wepamusoro tsvuku aerobatics.
  Hondo neChina inotyisa uye haina tsitsi, haisi kupera kwechinguva.
  Aurora zvakare anorwa nehugamba. Anocheka pasi maChinese uye anoimba:
  - Motherland, bato, Komsomol! Pachave nekukundwa kwakasimba kwaMao Zedong.
  Uye zvakare kuti anokanda sei grenade netsoka yake isina chinhu.
  Zvose pamusoro pevasikana zvinotonhorera uye cheeky.
  Uye Svetlana, zvakare, achatora uye achirova. Uye cheka pasi maChinese. Achadyara girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka.
  Uye kurira panguva imwe chete:
  - Nekuda kwechikonzero chekurwa kwecommunism!
  Natasha anopfurawo, anogogodza maChinese uye anoridza muridzo:
  - Muzita raBaba, mutsvene!
  Uye girinedhi yakakandwa nezvigunwe zvisina zvigunwe zvinoparadzira maChina. Uye vasikana vari kuramba vachifara uye vachizviimbira chinhu chiri chose nemufaro mukuru.
  Zoya zvakare inopfura nekurongeka kwaRobin Hood. Anotungamira moto kwaari uye anoimba:
  - Ndinoda Russia! Nyika ine simba! Nei Hitler asina kuparadzwa? handisi kunzwisisa!
  Uye iyewo, nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achaitora ndokukanda grenade. Uye Chinese skiff.
  Aurora akarova varwi vaMao. Akakanda lemon negumbo rake rakashama ndokuridza kamhere:
  - Asi Pasaran! Sharp blow!
  Uye Svetlana achapa mukana. Nzira yekutsvaira maChinese. Maitiro ekunyudza ese uye squeak:
  - Kubwinya kune Wemasimbaose tsvimbo!
  Uye achakandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Uye Natasha achapawo mukana. Dimbura maChina. Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achishinyira:
  - Hongu, zita renyu ngarive dzvene!
  Uye grin zvakare. Kupenya mazino eparera.
  Uye ipapo Zoya anokundwa. Zvinopenya maChinese achavhara. Uye achakwenya, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  - Murwi, achiunza rufu kumunhu wese!
  Uye zvakare, achaputika nekuputika kunouraya!
  Uye heino Aurora selupanet. Uye uraya. Achapa zvipo zvorufu nezvigunwe zvake zvamaoko ake.
  Anobva achema achiti:
  - Kubwinya kune varwi veRussia vakashinga! Mapfudzi masters!
  Uye Svetlana anorovawo maChinese zvakare. Kuti anozvicheka sei, sejeko, uye anorovera.
  Ini ndiri mhare isingakanganwike...
  Uye zvakare netsoka isina chinhu, sekunge ari kumhanya pavavengi veRussia. Uye segirinedhi ngaibhururuke.
  Musikana, chokwadi, anoyeuka zvakawanda. Semuenzaniso, sei kumashure mugore remakumi mana nerimwe, Fritz yakamanikidza vasikana vaviri vasina shangu kuti vachere gomba mukutonhora. Uye vasikana havasati vaoma zvakadaro. Uye zvechokwadi, makumbo avo akatanga kutsvuka, ndokuzoshanduka bhuruu kubva kuchando. Uye zvakarwadza.
  Uye mamonsters-fascists, kuitira kuti adziye, akatanga kurova netsvimbo pazvitsitsinho. Vasikana vakafenda. Mushure mezvo, vakadira mamwe matabhu maviri emvura yechando pavari. Kuda kuneta.
  Sezvineiwo, vasikana varombo vakanhongwa nen'anga. Vakabuda zvavo. Uye kunyange makumbo nemaoko aisafanira kudimburwa. Vasikana vakakura uye vakava vatsigiri. Vakatsiva vaNazi.
  Mukomana piyona Alexander Grigorievich akanga asina rombo rakanaka. MaNazi ake, achibata, akakurura. Uye akarembera pachitunha muchitonhora. Uye tsoka dzepiona dzakadzvanyirirwa mudombo, uye ibwe rairema centi rakagara pasi. Mukomana akafemereka akazvambarara nechando. Uye vaFascist vake vakamudziisawo, vachiunza mwenje kumuviri wakaoma. Aya ndiwo mhuka dzeNazi.
  Mukomana akarembera kwemazuva matatu nousiku hutatu, uye pazuva rechina, asingakwanisi kutsungirira kutambudzwa, akafa.
  Vapambi vakaita hutsinye...
  Nhengo yeKomsomol Sveta aive asina kupfekawo. Wakapa chirongo chikuru chegirazi. Kuzadzwa nemvura uye kuratidzwa kune chando. Uye kuitira kuti vagari vese vaone kuti nhengo yeKomsomol inotonhora sei mumvura ine chando, yakafukidzwa nechando. Zvinotyisa zvakadii.
  Ndozvazvaive muGreat Patriotic War, hechino chimwe chinhu chakafanana, chiripo ikozvino.
  Svetlana anopfura maChinese, achirangarira hondo iyoyo, uye anozevezera:
  - Fascism haizopfuuri! Kubwinya kuRussia!
  Natasha anopfurawo. Anonyatso kukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anodaidzira:
  - Ngatirege kurara pasi paMao Zedong!
  Zoya anotsinhira nenzwi rakadzikama:
  - Hatimbofi takarara pasi!
  Uye zvakare kuvhura moto.
  Uye tsoka isina chinhu inokanda girinedhi.
  Aurora ari kupfura. Kutarisana nemauto aMao nekuridza mhere.
  - Kubwinya kuVamwari veRussia!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Uye Svetlana anopfura chaizvo chaizvo. Uye mhere:
  - Muzita rehupenyu paPasi!
  Uye zvakare anokanda girinedhi nemazvo chaizvo netsoka yake isina chinhu.
  Uye maChinese ari kupera simba.
  Asi mamwe masimba matsva ari kupinda muhondo. Uye muvengi ari kuuya zvakare.
  Natasha akanyemwerera. Akabva anyura. Ndakarangarira mapiona maviri angaita makore gumi namaviri okukura akabatwa namaChina. Vakadambura hembe dzevakomana ndokuvasunga maoko newaya ndokuvatyaira vasina kupfeka uye vasina shangu muchando chaityisa. Vakabva vavafambisa nemuchando, ndokuvatyaira zvakare munhanga. Vakatyaira motokari kusvika vaperekedzi vavo vafa nechando. Mapiyona akanga asina kusununguka, asi akatsungirira. Vakomana vakasimba chaizvo.
  Ipapo, vachiona kuti chando hachina kutora mapiyona, maChina Mao akatanga kupisa vana nomwoto. Uye vakabudirira mune izvi. Apo muurayi akaisa simbi tsvuku pachipfuva chomukomana chakanga chisina chinhu, mukomana wacho akati:
  Rarama Stalin!
  Ipapo simbi dzakafara, dzvuku kubva pakupisa, dzaiiswa patsoka dzemukomana dzisina chinhu, dzakaoma. Mukadzi wemhondi akafemba nemufaro mukuru munhuwi wenyama yakagochwa nemumhino dzake. Mupiyona akadanidzira zvakare:
  -Simudza mireza matsvuku pamusoro peBeijing!
  Uye akaratidza rurimi rwake. Ipapo maChina akaburitsa scrotum nembato tsvuku-inopisa. Piyona wacho akafa nokuvhunduka.
  Hongu, saka maChinese munharaunda dzakatorwa akagadzira hurongwa hutsva.
  Vakaita utsinye uye utsinye. Uye kutambudzwa kwacho kwaigara kuripo.
  Natasha zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Inoparadzira maChinese uye kurira:
  - Ngakuve nedenga panyika! Paradhiso yeCommunism, umo nyika yeSoviet inotumbuka!
  Zoya anoburitsawo girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira.
  - Uye kubwinya kuchauya panyika!
  Mushure maizvozvi, musikana anopa kutendeuka kwakanyatsonangana. Inogogodza vanopikisa. ndokubudisa mazino ake zvakare.
  Uye ipapo Augustine anopisa. Anogogodza maChinese uye anoridza mhere:
  - Nekuda kweNyika! Nokuti Brezhnev!
  Uye zvakare akakanda damba netsoka yake isina kupfeka, akaparadzira maChinese. Kurova varwi zvine simba.
  Usarega muvengi pasi.
  Svetlana anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu. Inoisa mavara echiChinese uye inoridza mhere:
  - Kukudzwa kuvasikana vedu veRussia!
  Uye kuti varwi vanoseka sei. Mushure mezvose, ivo vakanaka zvokuti vanogona, chaizvoizvo, kuiswa kumakwikwi: Mai Universe. Mazamu avo akazara uye akasimba panguva imwe chete. Saka vanoda kurara nevarume. Zvinovafadza chaizvo.
  Vavengi vakawanda chete ndivo vanotsikirira paUSSR.
  Vasikana vakavhiringika ndokutanga kuparadza maChina.
  Vanopura varwi vanomanikidza veMao. Uye rova kurwisa kwakadai uye kusingafadzi.
  Natasha akaimba pamwe chete, achigura maChinese akashatirwa;
  - Vasikana vari mukuda kukuru! Muridzi uripi uko!
  Hongu, kwemakore anopfuura gumi nemanomwe kwave kusina Stalin, uye hazvina kuva nani. Pane zvinopesana, maChinese ari kumanikidza Red Soviet Army.
  Zoya tweeted:
  - Dai Nyika yedu ive munzira dzemuchadenga!
  Uye netsoka isina kuvhurika ichavhura ndimu. Akadaro musikana wegreyhound.
  Augustine akapfura muvengi, akaridza muridzo;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Tinoda Stalin!
  Uye achakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Svetlana, kupfura, anoenderera mberi:
  - Saka kuti vatadza kutiputsa, simuka tenzi kubva Panyika!
  Uye zvakare girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu yemusikana inobhururuka.
  Natasha akacheka mitsara yakati wandei ndokuburitsa:
  - Uye kutyora Adolf!
  Zoya akarira, achikanda girinedhi kuChinese netsoka yake isina kupfeka, uye achivatsemura nepakati:
  - Kurumidza Mao!
  Augustine, achicheka pasi varwi veyero, akabvuma:
  Hongu Mao! Kunyange zvakadaro, kwakanga kusina maGermany akawanda kudaro!
  Svetlana akabvumirana neizvi:
  - Kune angangoita bhiriyoni maChinese! Uye hazvisi nyore kuuraya!
  Vasikana havasati vasiya mukana wekukunda maChina. Pana June 30, 1970, hondo dzakanga dzichipisa. Mao Zedong akaverenga kuneta kweUSSR.
  Uye zvakadiniko navaChina vakafa? Vacheche vachiri kusununguka! Zvinenge zvakakodzera uye barika richasumwa. Pamusoro pazvo, maChina haasati ariko. ChiConfucius uzivi huzhinji kupfuura chitendero, uye communism inosimudzira kusatenda kuvapo kwaMwari.
  Panguva imwecheteyo, mauto aMao akaedza kubvisa kubva pazvigaro zvavo mauto eSoviet akanga asina nguva yekudzokera shure kweAmur. Mune izvo, pakati pezvimwe zvinhu, vakatobudirira zvishoma.
  Asi Red Army nevazvipiri kubva kuGDR vari kutora chikamu mukurwisa. Vachitora mukana wehukuru mumhando uye nhamba yemotokari, mauto eSoviet uye shamwari yavo vanobaya maChinese.
  Gerda nevashandi vake vematangi, senguva dzose, vari pamberi pakurwiswa.
  Vasikana vakapfeka panty uye vasina shangu. Vanozvipfura vorwa.
  Kune mota mbiri dzevarwi vana. Yakakwana uye yakasununguka kwazvo, piramidi.
  Gerda, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anodzvanya joystick uye pfuti. Uye inorova zvakanaka. Inobvarura turret yetangi reChinese.
  Ipapo anoti:
  - Ini ndiri terminator ine chando-ruvara bvudzi!
  Uye anoseka nehasha ... Anozvibata sechipopi.
  Charlotte anopfura zvakare. Yakanyatso kurova uye kurira:
  - Uye iyo huru Reich, isu takaudzwa kwete nekukukurwa!
  Uye netsoka isina chinhu, sei kusunda.
  Vasikana veGermany senguva dzose pamusoro. Varoyi vasingafe, varoyi vagara vari mugwara. Kunyange munguva yeHondo Yenyika Yechipiri vakarwa, uye saka vakaramba vachiri vaduku, nokuti varoyi. Uye vasikana veSoviet vakarwawo muGreat Patriotic War. Uye vakave nemukurumbira ipapo, uye zvino vari kurwisana neChina.
  Natashka inopfura, inocheka muzvikamu. Uye anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, achiparadzira muvengi.
  - Zvese zvichave zvakanaka!
  Zoya zvakare inopa kuruma kutendeuka kune maChinese. Akacheka varwi veMao Zedong. Ndokukanda marimu netsoka dzisina chinhu.
  Musikana akadanidzira:
  - Zviri hyper!
  Ipapo Augustine akazvitorawo, uye akarwisa mauto aMao. Uye akakandawo simba rinouraya netsoka yake isina chinhu.
  Musikana akachema achiti:
  Ngatirovei Hitler!
  Uye akati:
  - Kwete, Hitler atofa - ngatirovei Mao!
  Ipapo Svetlana akatora ndokukanda girinedhi inouraya nezvigunwe zvake zvisina kubereka. Vasikana vakatora ndokuparadza maChina, vakarira:
  - Zvikuru izvo!
  Natasha akataura nehasha achiti:
  Isu tiri varwi vepamusoro!
  Uye zvakare akakanda girinedhi netsoka yake. Zvakanaka chaizvo.
  Zoya akaita basa rakanaka pano. Ipapo tsoka isina chinhu, musikana akanaka kwazvo, akaikanda, uye akapwanya maChinese:
  - Tichava vakanaka kwazvo!
  Ipapo musikana anopisa Augustine akaitora uye akanyatsoita kukanda nezvigunwe zvake, akaparadzira mauto eChinese kumativi ose:
  Tese tiri supergirls!
  Ipapo Svetlana musikana akanaka kwazvo, uye mutsvuku akadaro, ane tsoka dzisina kuchena dzinopenya magirinedhi. Uye musikana akatora uye akakungurutsa maChina, musikana akanaka kwazvo.
  Musikana mubhurugwa. Uye akachema:
  - Vasikana vakasiyana! Uye tsvuku kwazvo!
  Vasikana vacho kazhinji vanotonhorera, uye vanogara vasina shangu.
  Svetlana, somuenzaniso, akamhanya asina shangu muhondo yose. Uye mugore rechimakumi mana nerimwe akafamba nomusango. Hakasi kekutanga kwaari. Akashanda munzvimbo yevana, yevashandi asina shangu, uye akapfeka dhirezi remujeri kusvika kune chando. Gare gare, musikana wacho akatomhanya asina shangu muchando. Saka Augustine akanga ari munharaunda yacho. Ikoko, vasikana vakakwanisa kushanda vanenge vasina kupfeka muchando chaityisa cheSiberia.
  Uye hazvina kuvatyisa. Uye zvakanaka sei kuti vasikana vamhanye vasina shangu mumatope echando muchando. Uye zvitsitsinho zviya zvakanga zvarumwa nechando. Kwete zvakanyanya kutyisa. Zviyo zvisina kuvharwa zvakafukidzwa nezviyo, uye vasikana havana kukuvadzwa, kubva muchando chechando.
  Ivo vakanaka kwazvo. Vasikana vasina bhutsu vakamhanya voshanda nematemo.
  Vasikana vakaita basa rakanaka chose.
  Vasikana ava vaipenga chaizvo. Vanokandazve magirinedhi nezvigunwe zvavo zvetsoka.
  Uye pwanya mauto eChinese. Varwi vakanaka kwazvo, ndinofanira kutaura.
  Vasikana vanokanda tsoka dzavo dzisina kupfeka kumuvengi.
  Natasha anopfura chaizvo nemaChinese.
  Ndokupwanya mumwe musoja weMao.
  Musikana wacho akanaka kwazvo ... Uye asina shangu uye akanaka Natasha, ane hasha zvikuru.
  Asi kumusikana, iwe unofanirwa kunyora iwe pachako unofadza.
  Apa Natasha aitaura izvi. Kana kuti, akanyora nyaya.
  Izvo zvakare zvinonakidza mushure mekubudirira kwekutanga, mauto eRussia ehumambo hwaNicholas akanetsana neHindenburg. Uye vakaipwanya iyo iyo tsarist empire yakakunda Germany uye pakanga pasina chimurenga.
  Pano Oleg Rybachenko naMargaret Magnitnaya vakatanga kurwisana nechekare munharaunda yeSoviet neChina.
  Mukomana nemusikana vakapwanya maChina.
  Oleg Rybachenko akaita semukomana wemakore gumi nerimwe kana gumi nemaviri. Ndokupwanya varwi vaMao. Kana avo vanoita senge horde yeGenghis Khan.
  Mukomana akakanda gumbo rake kuChina. Kupwanywa ndokukunda.
  Ndokupa mukana.
  Uye Margarita akakunda zvine simba mauto aMao akati dererei.
  Ndokupwanya maChinese. Uye musikana akarwa zvakanakisa.
  Uye akakanda rutsoka rwake rwakashama zvakanaka kwazvo. Uye akapwanya muvengi.
  Margarita akanyorovesa maChinese zvakanyanya.
  Mauto aMao akakwira zvine hukasha.
  Margarita, achipwanya zvikuru muvengi.
  Tsoka dzakashama dzemusikana dzakatyoka musana wemaKaisers zvakanakisa.
  Vasikana vane hasha.
  Uye mauto anotevera vakomana, kana kuti pane vaviri vevana Oleg naMargarita. Vasikana vakapfeka panty, uye vakanaka kwazvo. Vanorwisa maChina, uye nokushingaira zvikuru.
  Mazamu avo akashama ane ruby nipples ari kudedera. Uye vasikana vanorwa nekumanikidza kwakanyanya. Vari kupwanya maChina. Uye maCommunist, mauto matsvuku eMao anokundwa.
  Uye zvino maChinese ari kutanga kudzokera kumashure.
  Veronica anokanda girinedhi nezvigunwe zvake. Akapwanya varwi, uye akaridza mhere.
  - Rudo ndihwo hupenyu!
  Victoria akapa chijana chine chinangwa chakanaka. Akaparadza vadzivisi. Uye akakanda girinedhi netsoka dzake dzisina chinhu.
  Uye akabva aridza mhere:
  - Nyika yedu yaAmai inokudzwa!
  Pano Juliana musikana akanaka kwazvo, uye mudzimai wemukuru, sezvaanotora uye achikanda girinedhi uye cooes:
  - Genius Express!
  Uye ipapo Anna ane bvudzi dzvuku. Musikana wacho anotonhorera uye anoshamisa. Akapwanya maChina, akanyorova. Uye girinedhi yakabhururuka netsoka dzisina shangu. Uye vadzivisi vakapararira.
  Akabva aridza mhere:
  - Tsvene Russia yaTsar Nicholas II!
  Ndakabva ndagadzirisa:
  - Kunyanya, Tsar Leonidas!
  Uye musikana anochonya nemaziso ake esafaya. Ndokubvisa mazino ake.
  Uye ipapo maOlympics: musikana ane gamba anotangisa boka remagirinedhi netsoka dzake.
  Uye akaparadzira kumativi ose erwizi ropa nemauto eMao.
  Mushure mezvose, battalion yevasikana vasina makumbo, mupfupi, iri mberi kwekurwisa uye inogogodza maChinese.
  Vasikana vanopfura nemazvo, asi havatambudzike kurasikirwa. Kana musikana akashama uye akapfeka panty chete, haabatike. Uye zvakanyanya kuoma kubata.
  Saka maChinese haarove vasikana, kana negoko, kana bara, kana chidimbu. Saka manje? Kurwa ndiko kurwa!
  Veronica anozvipfura. Inorova muvengi, ndokupotsera girinedhi netsoka isina chinhu, nokurira.
  -Uchave uri mutambo unotonhorera!
  Uye Victoria murwi-mukuru. Paanenge achizunza chipfuva chake chakashama, uye achiburitsa semheni nemazamu ake matsvuku. Uye ipapo tsoka isina chinhu inokanda grenade.
  Inotyora zvikwata zvevanopikisa.
  Musikana anodanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri musikana mukuru!
  Uye anobudisa mazino ake.
  Uye ipapo Julian. Zvakare musikana werunako rusingawanzo. Kurova sei maChinese. Kunyanya, kwete neChinese, asi nemauto aMao, uyo, nenzira, ari kurwisana neRussia, kunyanya neUSSR.
  Uye pachigaro ndiTsar Leonid Brezhnev, sezvaanodanwa, Ilyich II, uyo akazova Mambo weUSSR. Uye zvakanaka kubvumirana. Uye kuchamhembe kweChina, Mongolia, North Korea, vatove mubatanidzwa weRussia vari kurwiswa kubva kuumambo hweMao.
  Yuliana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye akarira:
  - Ngakuve naLeonid muRussia - chiedza!
  Akachonya maziso ake esafaya.
  Zvino Anna, chikara chine bvudzi dzvuku, ari kurwa. Uye anopfura zvakanyanya zvakare.
  Uye achibudisa mazino ake, anoti:
  - Ngakuve neparadhiso yehumambo panyika!
  Uye Olympias akatanga ndimu asina tsoka. Vakapararira vaipikisa uye vakaridza mhere:
  - Kubwinya kune Tsar uye Nyika yeBaba uye Bato reCommunist!
  Chinese matangi uye varwi vakakwanisa kutora bend of Amur, uye akatendeukira kuchamhembe kwakadziva kumadokero, kuramba kufamba rwizi. Kufambira mberi kweChinese kwakabudirira zvishoma.
  Iko kurongeka chaiko kwekumberi kwaive kwakavafarira uye zvaive zvakaoma kuendesa zvigadziriso zveRed Army pasi pemabhomba eChinese.
  Asi iyo USSR yakanga yakasimba kwetekinoroji kupfuura mauto asingaverengeki aMao, akaunganidza kunyange vakomana vemakore gumi nemaviri ezera muuto.
  Mukuwedzera, iyo dhisiki ndege yeGerman Democratic Republic, iyo isingapindike zvachose, yakave chombo chakanyanya kushanda, uye yakarova mota dzeChinese nejet laminar.
  Zvainyanya kushanda nekuda kwekumhanya kukuru kwemasoso anobhururuka. Iyo inogona kubata chero ndege yeChinese.
  Vasikana vakanaka Gertrude naEva vaivhima mota dzechiChina padisiki rakadaro.
  Kunyanya, vakarwisa varwi vaviri vakakopwa kubva kuSoviet pasi perezinesi reMIG-15, uye vakanyatsovabata.
  Ava ndivo vasikana, havamire padivi.
  Gertrude akadzvanya bhatani rekuti chejoystick nezvigunwe zvake zvakanga zvashama ndokuridza mhere:
  - Vanamwari veGerman ndivo vane simba kwazvo pasirese!
  Eve akadzorawo chitanda chemufaro nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvepamakumbo uye, achibudisa mazino ake, akadzvova:
  Tichanyudza vavengi vese muchimbuzi!
  Musikana achiri chinhu. Pano ndakatora, somuenzaniso, piyona. Akabvarura hembe dzemukomana ndokudzisungirira paaspen newaya. Akabva atanga kubvongodza chitunha chemumwe piyona wekuChina aine red-hot poker padanda. Zvakatanga nedumbu, ndokuzoenda kuchipfuva. Haana kufuratira maround heels emukomana.
  Apo poker yakatonhora, musikana wacho akaidziya zvakare, uye Gertrude akakanda masanzu.
  Ipapo vakachinja, uye piyona wacho akagochwa nomumwe wake. Terminator yeblonde Gertrude akapisawo matama emukomana uyu. Muchidimbu, hapana kana ganda rimwe chete rakasara napiyona wekuChina.
  Vakabva vatora ndokuvesa moto mukuru vakaisa mhiripiri mukomana ndokuisa munyu ndokutanga kudya.
  Nyama ine muto, yakaonda.
  Evha, achidya mukomana, akati:
  - Iwe haugone kuwana mamwe macalorie pane chikafu chakadaro.
  Gertrude, achinanzva zvigunwe zvake, akabvuma:
  Hongu, inyama yemhando yepamusoro. Mukomana mutete, mutsvuku, mutete. Izvi zvinonaka kudya.
  Vasikana vacho vakadya nomufaro piyona wechiChina. Mamwe maGermany maviri akauya. Akabatanidzwa pamabiko. Chaiyo cannibalism. Uye inonaka kwazvo, ine seasoning yekudya mukomana anobva kuChina.
  Mumwe wevakadzi veGermany, Frida, akati:
  - Isu neimwe nzira takabika mukadzi ane pamuviri. Ipapo vakadya mwana ari mudumbu. Zvinonaka kwazvo!
  Vasikana vakabva vaputika nekuseka. Kurwadziswa uye kudya nyama kwevanhu kunotonhorera!
  Ivo zvavo, pasina rusaruro, vakacheka chimwe chinhu kumukomana wechiChinese, uye chimwe nechimwe chakacheka chidimbu chidiki.
  Mushure maizvozvi, varwi vakanwawo waini - yakasanganiswa newaini yekubhururuka doro. Vakadya nyama ine muto.
  Ipapo varwi vakatamba zvishoma. Pakabva pauya vamwe tsvarakadenga mupanty mumwechete. Vakatanga kudya mukomana. Vakacheka mwoyo wake mudiki kuita zvidimbu zvakawanda. Uye vakadyawo.
  Vakabva vatora ndokumhanya vasina shangu pamusoro pemarasha. Vakasvetuka, vakasvetuka. Vakabva vamhanyira kuchikamu chaiva pedyo. Ikoko vakarwisa vanhu, vakavatana navo semhuka. Uye zvakanga zvakanaka.
  Madzimai ane hasha.
  Uye zvino vasikana vaviri vari kudzingirira ndege dzeChinese. Vanorova Tu-4, zvichiita kuti mabhomba ari mudumbu mayo aputika. Uye munhu wese haaregi kuseka. Vasikana vanoshamisa.
  Uye vanodzvanya sei zvigunwe zvakashama pamabhatani eiyo joystick. Vakadaro tsvarakadenga dzinoyevedza. Vane simba rehasha uye murazvo weshungu. Uye vasikana vasina kupfeka vanopa chivimbo mukukunda.
  Vasikana vakaipa vanonyatso pfura ndege dzeChinese.
  Gertrude akabvunza Eve achinyemwerera:
  Unofunga kuti Bhaibheri ishoko raMwari here?
  Musikana akapindura achiseka.
  - Kwete!
  Gertrude akabvunza achiratidza kushamisika.
  - Uye nei?
  Eve akabva ati:
  - Nekuti denga rakasimba! Segirazi!
  Vasikana vakabva vaseka. Zvairatidza kusetsa zvakanyanya. Dhonza dzimwe ndege dzeChinese.
  Gertrude zvine musoro akati:
  Asi zvakadaro, kuna Mwari!
  Eva akabvuma kuti:
  - Kune Adolf Hitler nemuporofita wake!
  Uye zvakare varwi vakaputika nekuseka. Vanonakidza uye havana kana mbeveve zvachose.
  Uye vanoda kurwa. O, uye kubata chibharo varume zvakare. Iyi ndiyo motto yavo....
  Gertrude, achipfura ndege yeChinese, akaridza mhere:
  - Nyika yaamai vangu! Ndichakuuraya munhu wese!
  Eva nekugeda-geda kwemeno akasimbisa:
  - Ndoitawo!
  Uye kupenya nemaziso esafire. Varwi ava vakanaka. Uye kwete benzi zvachose.
  Kana kuti pamwe zvakaipa ... Uye utsinye zvikuru. Pano vakatambudza mukadzi anenge makumi matatu nemwanakomana wake anenge gumi nevaviri - kwete kunyange piyona.
  Vakavaturika vari vaviri paraki. Uye moto wakabatidzwa pasi petsoka dzisina chinhu. Uyezve, kuitira kuti iwe ugone kubvisa kupisa, asi hama yako ichadzika kumoto.
  Zvimwe zvitsitsinho zvemukomana zvichange zvakakangwa, ipapo vasikana.
  Uye mukadzi wacho akakuvara zvose mupfungwa nomumuviri. Mazamu amai vakatsvawo.
  Hungu, vakatambudzwa zvakaipisisa. Vasikana vanoda moto.
  Somuenzaniso, vakomana vanofarira kutambudza. Kunyange vasina mhosva zvachose.
  Ingodzipisa...
  Kana kunyudzwa muasidhi ... Imwe nzira yekutambudzwa. Rova piyona newaya dzvuku, wozora nemapfudze. Izvi zvose zvinorwadza uye zvinonyadzisa.
  Mapiyona aisaswawo corbit neraimu. Zvakanaka, ava vasikana-vanopedza vasikana.
  Eva akarova mota nhatu dzeChinese ndokuti:
  - Pano tiri kutambudza vanhu ... Uye zvinotonhorera!
  Gertrude, achibudisa mazino ake, akati:
  - Zvinonyanya kunaka kutambudza mukomana!
  Eva akabvuma kuti:
  - Zvakanakisa! Asi zvakare zvakanaka kutambudza musikana!
  Varwi vaifara apa.
  Gertrude akadonhedza ndege ina dzeChinese ndokuridza mhere:
  - Uye zvichava zvakanaka kwatiri!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Vasikana vazhinji vakanaka kwazvo muchitarisiko uye vane hasha mukati. Imwe yekurwadzisa yaishandiswa netsvarakadenga iyi. Pano, somuenzaniso, unoturika piyona netsoka dzake padenga, uye unoisa cheni pamaoko ake. Uye unowana magetsi. Piyona wacho anofanira kurisimudza achibatsirwa nomuchina wokudhinda. Kuita kuti nyama dzisatyoke.
  Uye ipapo hapana simba rakakwana uye zvakare kurohwa nezvino.
  Vasikana vaifarirawo kana vakomana vachitenderera vhiri. Vakadzikisira kufamba zvishoma, saka vanorohwa ne current. Zvinoshamisa zvikuru.
  Eva akazvibvunza kuti:
  Dhiyabhorosi aripo here?
  Gertrude akapindura achinyemwerera:
  - Chero zvazvingava - iye dhiyabhorosi - isu!
  Uye vose vakaba sezvavaida. Uye zviso zvichaonekwa.
  Uye vose vakaba sezvavaida. Uye zviso zvichaonekwa.
  Pamasoso anobhururuka, maChina anopurwa. Zvisinei, aya anongova mavambo. Humambo hweKudenga hwakasimba uye hune mauto akawanda. Uye vanokwira semadhimoni kubva kumakuva.
  Anna anodonhedza imwe mota yeChina mudenga ndokuchonya mudenga. Vanoti imi varwi veHumambo hweKudenga hamuchaita sediki.
  Julian anobvumirana neizvi. Inocheka muchina usisashande wedunhu reMao, uye kunyemwerera, kudzvova:
  - Motherland uye hondo mbiru mbiri,
  Panogara pasi ...
  Tichakudzivirira nemazamu edu.
  Hondo yenyu inoimbwa nevanhu vose!
  MaChina anoramba achikwira nekukwira. Vane zvakawanda, panguva iyoyo vanenge bhiriyoni, uye vanogona kubhomba nzvimbo dzeSoviet nezvitunha. Uye havazivi kupokana uye kuzvidemba. Uye kuwanda kwezvitunha hazvina basa kwavari.
  Vanoumburuka semvura zhinji isingaperi.
  Heino pfuti yemuchina Natasha. Vanopfura maChina ari kufambira mberi. Akatema mutsara mumwe nemabara. Zvino mumwe... MaChina ari kuwa. Vazhinji vavo vakomana, uye ndinorwisa ndisina shangu. Vanofa nenyemwerero pamiromo yavo. Mao Zedong akatanga hondo ine hutsinye. Aida mukurumbira uye zvinyorwa. Uye mamiriyoni emauto eChina akatofa. Uye kukwira muhondo zvakawanda uye zvikamu zvakawanda.
  Natasha anokanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kurira.
  - Kubwinya kunyika yecommunism!
  Zoya, achipfura varwi veyero, anoti achinyemwerera:
  - Asi China zvakare inyika inotongwa nemakomunisti!
  Natasha akapindura kuti:
  - Ivo chete vane caricature yecommunism!
  Augustine, achipfura mauto ero, zvine musoro akati:
  - Kwete muzita renyaya, asi mune essence!
  Uye musikana mutsvuku akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, simba rinouraya.
  Svetlana akataura achidzikisa mauto aMao:
  - Ehe, essence dzimwe nguva yakakosha kupfuura zita repamutemo!
  Uye gumi nemaviri maChinese akadonha, akachekwa nekuputika kwake.
  Natasha akasimbiswa nekupfura kuChinese:
  - Hongu, ndizvozvo ... Ikozvino chete, kwete dzimwe nguva, asi nguva dzose!
  Vasikana vakaseka. Vakarwa nemhomho yakanga ichivadzvanya. Kufanana nevarwi veRussia vakarwa nemauto asingaverengeki aGenghis Khan. Uye zvechokwadi, Russia yakakunda.
  Zoya zvakare akakanda girinedhi nezvigunwe zvake. Akabvarura gumi nevaviri vemauto eChinese uye akaimba:
  Mukukunda kwemifungo isingafi yecommunism,
  Tinoona ramangwana renyika yedu...
  Tichapwanya mhomho yehuipi fascism kuita hupfu,
  Kunda nzizi dzeboka risingaperi!
  Augustine, achipfura maChinese, uye achivauraya mune gumi nemaviri, uye kunyange mazana, akataura achinyemwerera:
  - Zvirinani kwete zvisina muganhu, asi boka risingaperi!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Hongu, zvichida zviri nani zvikuru!
  Vasikana vakarwa zveugamba, uye kuda kwavo kuri muchibhakera.
  Uye simba rekupwanya riri muzvigunwe zvetsoka. Uye kurwa kwakanyanya mukati mavo.
  Elizabeth ari mutangi anorwa sechikara.
  Musikana, achipfura, uye achidzvanya zvigunwe zvake asina kupfeka pamabhatani eiyo joystick, anoti:
  - Hukuru hweUSSR hunesu!
  Catherine, achipfura maChinese, anoti:
  - Isu tiri pano semafalcon aStalin!
  Elena, kupfura, akati:
  - Leonid Ilyich haasati akafanana!
  Catherine akapwanya tangi reChinese ndokuseka:
  - Fedot, asi kwete iyo!
  Elena akapfura pfuti yemuchina, achichera pasi mauto edunhu reMao uye akazhamba:
  - Bhodhi redu richava pamusoro!
  Euphrasia yakagadziriswa:
  - Usatonge, asi kurwa!
  Elizabeth akapfura projectile nemazvo ndokuti:
  Ticharamba tichikunda!
  Uye vasikana vakaimba pamwe chete:
  Asi hapana mweya weRussia wakasimba
  Tichamutsidzira kubva mumatongo edu ....
  Hondo yechiedza tora bakatwa nekukurumidza
  Tichamira uye tichakunda zvakare!
  
  Takazarura nyika kumarudzi,
  Nzira yekuenda muchadenga, kune nyika dzisingazivikanwe ...
  Mabasa echigamba anoimbwa,
  Kubvisa vanga rerufu zvachose!
  Vasikana vekuGDR vakarwawo zvehugamba.
  Gerda naCharlotte mune tangi dzvuku-hot, vakashama zvachose mumabhuruku avo, vakarwa. Matangi eChinese akarwiswa.
  Gerda akapfura motokari yeChina achibva atyora nhumbi dzehondo. Akaitora ndokuimba:
  - Ndiri mwanasikana wadhiabhorosi!
  Charlotte akatyora dziviriro yakakopwa kubva kuSoviet T-54, asi nemaChinese muvashandi, uye akawedzera:
  - Ndinogona kukunda zvese!
  The German high pressure cannon chombo chinoshanda zvikuru. Inokwanisa kupinda ichibva kure kure, uye inokunda maChinese 100mm paT-54. Uyezve, mota dzeRussia hadzipindire ichangoburwa yeGerman KAG-50 U, chero kona. Iyo chete Isa yemhando inorema kwazvo inogona kukonzera dambudziko kune iyo Fritz. Asi chokwadi chenyaya ndechekuti kune vashoma vakadaro veChinese Iss, uye muchina wakavakirwa ndiwo T-54. Uye haugone kuita nharo nazvo.
  Gerda anodzvanya mabhatani echimuti chemufaro nezvigunwe zvake zvemakumbo anoyevedza. Inobaya mota yeChinese kubva kure uye ichiridza mhere:
  - Ndiri mambo uyo Superman!
  Uye murwi anoratidza rurimi rurefu, rwepingi.
  Charlotte anopisa futi. Uye zvakakwana kwazvo. Uye anozvipfura iye pachake, nehasha dzepanther huru.
  Uye anodzvanyawo bhatani remufaro nezvigunwe zvake.
  Uye anozviridzira muridzo:
  - Ndiri murwi mukuru wekirasi!
  Uyezve, Gerda ari kutopfura. Rinotonhora-blooded blonde. Kunyange zvazvo mukadzi pachake ane hasha. Semuenzaniso, akarovera nhengo yeChinese Komsomol pamuti wepaini. Iye amene akarovera zvipikiri mumaoko ake nomutsoka. Akatungidza moto pachipfuva chake chakashama, uye ipapo nezvigunwe zvitsvuku zvitsvuku, akatyoka.
  Uye zvino Gerda ari kuchema:
  - Isu tiri mapere machena uye hatizive tsitsi kune chero munhu!
  Uye zvakare, runako runopfura chaizvo. Uye anorova muvengi. Yakadaro blonde yakanaka. Nokukurumidza haazoiti izvozvo. Zvakare, motokari yeChina yakadambura nechekure. Kugona kurova. Uye mazana maviri emamirimita ezvombo hazvimumise.
  Charlotte anopfurawo uye anoridza mhere:
  - Ndini mambo wepamusoro! Ndinokuputsai mose!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, anodzvanya bhatani rekuti joystick. Dhiabhorosi ane bvudzi dzvuku akatambudza piyona wekuChina nezuro. Akarova mukomana nerukato. Ndakabva ndamwaya mablisters nemunyu. Akabva aburitsa lighter. Red flames predative yakananzva chitsitsinho chemwana. Heino mutsvuku! Anosemesa sei. Ingori mhuka duku yegehena, inotambudza munhu wose pasina chero tsitsi uye kushaya simba!
  Mauto echiChina akaramba achipinda mukati, sokunge rukova rwemabota ane chisimba rwakanga rwuchiyerera ruchibva mugomo rinoputika reKrakatoa.
  Natasha akaedza kunyora memoirs. Uye zvaimunakidza uye zvaimusetsa. Hondo yave mugore rechipiri uye yave nhoroondo. Uye izvi zvakakomba.
  Asi Hondo Yenyika I yakanga yakareba uye yakaoma. Uye imomo vasikana vaimhanyawo vasina shangu.
  Uye zvingava zvakanaka sei kudai hondo iyi isipo. Zvakanaka, ngatiti Hitler akaramba achirwa kuMadokero ... Uye zvinonyanya kukosha, pasina kubudirira kukuru. Kunyangwe kukunda Africa neAsia kusvika kuIndia haisi dambudziko kune maGerman. Pakati pemapoka zana nemakumi mashanu akapiwa kurwisa USSR, hafu yaizokwana kutora nyika dzose dzeBritish.
  asi vana vaviri vepanyika vakamutevera.
  Natasha nechikwata chake vakatsauswa pakunyora nekumwe kurwiswa kwevacheche vekuChina. Mauto aMao akadzingwa kwete neavo chete, asiwo neveAfrica nemaArabu aibhadharwa mari muhondo. Pakanga pane humbavha hunotyisa.
  MaWarriors anozvitungamirira moto. Vanotonhora uye vanoverenga.
  Natasha akakanda girinedhi nezvigunwe zvake. Mamercenaries akapararira kwese kwese.
  Natasha akabva ati:
  - Zvese zvisingagoneke zvinogona kuitika nesu!
  Zoya, zvakare, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, pinza mandimu. Akaparadzira maChina ndokuridza mhere:
  - Hongu, Amai vangu ndiyo itsvene kwazvo!
  Musikana ndokuchonya.
  Uye ipapo Augustine wemoto akakundwa neChinese netsoka yake isina chinhu. Anovaparadzira munzira dzakasiyana uye kure kure. Uye chirps:
  - Ini ndini ruzivo rwerufu!
  Uye Svetlana akatumira girinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu. MaChinese ari kubhururuka kumativi ose. Vanoparara vasina kana tariro yoruponeso ruduku. Uye vasikana vane nyasha sei.
  Svetlana akapa chijana ndokuimba:
  - Heino kurwa kwangu kutsva! Ndichaenda newe!
  Pano tangi rine simba reChinese rinokwira kuburikidza nematongo. Muchiitiko ichi MAG-100. Chikara chakadaro hachisi nyore kupaza. Asi vasikana vokuRussia vakagadzirira kurwa kwakadaro.
  Uye nemazvo vakarova bazooka. MaChina aive nedhiramu, saka vakaritora ndokuripwanya. Zvinowanzoshamisa.
  Natasha akachema nehasha:
  - Ngakuve nedenga panyika!
  Uye zvakare girinedhi yakakandwa netsoka yake isina chinhu inobhururuka. Ichi chipo chinouraya chekuparadza.
  Uye ipapo Zoya achatora nekurova maChinese. Kudzikanda nekudzipwanya sei. Uye ane hasha zvikuru.
  Uye nezvigunwe zvakashama, nzira yekuroverera matamba. Uye maChinese vanoiwana munyanga.
  Uye Augustine ari kurovawo mauto aMao. Uye chitsitsinho chake chisina chinhu, senguva dzose, chiri mubhizinesi.
  Akaparadzira maChina semapete mumakona. Uye akachema:
  - Ndiri mutsvuku!
  Uye ipapo Svetlana, zvakare, sezvaanoitora, uye anorova mauto eKudenga Empire. Inoputsika kuita nyama yakachekwa ine ropa, uye inozhamba nehasha.
  - Ndiri musikana ane utsinye!
  Natasha anopa mukana. girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka. Anopfura pasi maChinese, uye anoparadzira vanopikisa.
  Ipapo anodzvova zvisinganzwiki:
  - Ini ndiri blonde uyo achaparadza munhu wese!
  Zoya akataurawo nenzira yekutanga, achichera maChinese:
  - Uye uchi blondes inotonhorera.
  Uye girinedhi inobhururuka kubva patsoka isina chinhu, uye inopwanya munhu wese.
  Uye ipapo Augustine anopfura. Uye chokwadi chaizvo. Anorovera pasi maChinese uye achirira pamusoro pemapapu ake:
  - Ndiri musikana mukuru.
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvemakumbo zvakare zvakanyanya kukanda grenade.
  Saka Svetlana anotangisa chipfeko chake. Bvura maChinese kuita zvidimbu nemutsara uyu. Uye kurira:
  - Ini ndiri mureza weNyika Tsvene!
  Uye zvakare ndimu inokandwa netsoka isina chinhu.
  Vasikana vanorwa zvakasimba. Vanorwa semagamba chaiwo. Vakazara nekusakundika.
  Natashka anozvipisa moto, uye anozadza uto remamercenary nemutobvu. Uye haatyi matangi kana zvombo zvinokandwa.
  Kunyangwe ballistic warheads dziri kubhururuka pano. Hungu, kushatirwa, uye kupererwa, kukwanisa kuita chero chinhu!
  Uye girinedhi inobhururuka kubva patsoka isina chinhu. Uye pamwe chete nazvo, kuparadza kuri kutanga uye kuparadzwa.
  Zoya inopawo mukana. Anocheka pasi varwi veMao empire. Anobudisa mazino ake, ane ruvara rwemaparera, uye anoseka.
  - Ndine mukadzi ari kuita super!
  Uye kugeda-geda kwemeno kwaro kunouraya.
  Uye Augustine anoparadzawo muvengi. Uye kucheka pasina matambudziko. Uye zvigunwe zvisina kupfeka zvinovhura grenade itsva.
  Uye musikana anoseka:
  - Ndichakudyai mose!
  Uye ipapo Svetlana anopisa zvakanyanya. Uye ine simba zvakanyanya. Akachera pasi vadzivisi. Uye girinedhi yakanyatsonangwa, ine kuzadza kunouraya, yakatangwa netsoka isina chinhu.
  Musikana anodzvova:
  - Fascists Chinese dhiragoni rufu!
  Uye zvakare kuseka. Zviri pachena kuti vasikana vana havambofi vakabvuma.
  Dzimwe nguva Red Army inoenda kune inopikisa. Neushingi uye neushingi kurwisa varwi vechikadzi kubva kuGDR
  Kunyanya, Gerd naCharlotte vakasara kuvhara bhaira pamusoro pemauto eChinese - makiromita makumi maviri chete.
  Uye vasikana vanozvipfura ivo pachavo ... Vanoshamisa uye vane tsandanyama. Miviri yavo inongova manyawi uye simba guru.
  Asi mweya yakasviba ... Semarasha kana kutonyanya kuipa.
  Pano, somuenzaniso, Gerda akatora uye akauya nekutambudza kutsva. Vakomana vana vokuChina vakanga vakasungirirwa newaya pachipikisi chesimbi uye vakabatanidzwa nejenareta. Kumhanya kunoita vhiri, kurova kwazvino kunoderera. Uye inononoka, yakasimba.
  Kuita zvechisimba muGerda. Vakomana vakatota nedikita vakamhanya vachisunda vhiri.
  Uye vasikana veGermany kubva mudengu vanokanda marasha pasi petsoka dzavo dzisina kupfeka. Kuita zvechisimba muvasikana - usataure chero chinhu. Ane hutsinye zvakare.
  Gerda, zvisinei, pachake anoda kumhanya pamazimbe anopisa.
  Apa akapfura tangi reChinese, akadonhedza turret ndokuti, achisekerera Charlotte:
  - Heino mazita angu kubva ku "Snow Queen" sissy hombe.
  Charlotte akaseka. Akarovawo tangi reChinese ndokubvunza:
  - Uye nei?
  The blonde terminator akapindura:
  - Akakumbira ngoro uye shangu, kuitira kuti aende zvakare kunotsvaga mukoma wake Kai pasi rose. Chii chakaipa nekufamba usina shangu?
  Charlotte akarova matangi eSoviet zvakare ndokupindura:
  - Ndizvozvo! Musikana akanga atojaira kufamba asina shangu uye muchiedza chechando cheEurope. Ndingadai ndakapona pakuchinja. Akafamba asina shangu muchando uye haana kumbohotsira!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Hongu, uye akafamba asina shangu kwenguva refu, sezvo akatenderera hafu yenyika. Kwete shangu dzemusikana imhare huru.
  Blonde ndokuseka. Munguva yechando, vakaita zviedzo zvakadai. Vakatyaira vasina bhutsu, uye vakada kushama, mukomana nemusikana muchando. Maminitsi gumi ekutanga uye mumba inodziya. Zvadaro maminitsi makumi maviri uye mashanu zorora mukudziya. Uye ipapo hafu yeawa, uyezve awa. Uye saka usiku hwose.
  Tsoka dzevana dzakazvimba nechando. Asi vakomana vacho vakaomeswa, vakajaira shangu chete mukutonhora kwekunze.
  Zvino mapiyona asina shangu akatakurwa pamusoro pemarasha. Kunyange zvazvo zvitsitsinho zvevana zvave zvakakasharara, vapenyu uye vakatsva semazuva ose. Zvakazoitika kune nhapwa dzakatevera Gerda haana kurangarira. Akaenda kunorwa. Chero zvazvingava, ivo vana vakanga vasina kupfeka shangu dzavo kubva mugore remakumi mana nerimwe, pavakatanga kurwisana murenje, muuto raRommel. Ava ndivo vasikana vanotonhorera.
  Apa Natasha akamanikidzwa kukanganisa. Ane matambudziko pamusoro pedenga.
  MaChina ari kurwisa zvakare. Vasikana vanosangana nevarwi vaMao nepfuti dzakanangwa zvakanaka, vachigogodza vadzivisi.
  Uye vanokanda magirinedhi netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Zvisinei, varwi vakauya nechimwe chinhu. Apa vakatora, semuenzaniso, ndokubatanidza magetsi. Ndokurova maChina nemagetsi. Zvino vasikana vacho vaive vakakangwa zvitsitsinho zvavo.
  Zvitsitsinho zvevasikana zvakatenderedza, pink, zvinonakidza kutarisa uye kubata.
  Iwo maChinese uye ekunze mercenary Division akatya zvekuti vakadzokera shure ...
  Natasha, achinanzva miromo yake, akati:
  - Thank God Svarog!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Chokwadi uyu ndiMwari mukuru! Asi Jesu ndiMwari mukuruwo! Saka ramangwana nderedu!
  Vasikana ndokutswinya maziso.
  Augustine akaburitsa mazino ake ndokuti:
  - Tichawana chekunwa here? Semuenzaniso, waini yakanaka inopupuma nembiriso!
  Svetlana akanhonga nechido:
  - Ndizvo! Waini nezvinonhuwira! Inopisa mafuta zvakanyanya!
  Natasha akaseka.
  Hatina mafuta! Isu tinowanzo varwi vane miviri yakaita sesimbi yakakandwa!
  Zoya akati:
  - Ipapo kukunda kuchauya zvirokwazvo kwatiri!
  Augustine akabvumirana neiyi zana muzana:
  - Tichava nerombo rakanaka! Kunyangwe hondo yave kutoenderera mberi kwemwedzi wegumi neshanu!
  Natasha akatenderedza maziso ake ndokukwenya:
  - Ndizvo zvinotyisa!
  Uye vasikana synchronously vakayambuka pachavo.
  Uye izvi zvakaitika kune imwe nzvimbo.
  Varwi vechikadzi vakarwisa kufambira mberi kwemauto makuru echiChinese. Natasha, senguva dzose, ari pamucheto wekucheka.
  Apa Natasha akatozomira zvakare. Vakakwira zvakare, sechidatya chekukwenya maChina. Vasikana vacho vakasangana navo nezvibhakera zvine simba.
  Nekupfura kwakaringana uye kwakanangwa zvakanaka, maChinese akatsvairwa, uyezve nekukanda nemagirinedhi vachishandisa tsoka dzisina makumbo.
  Vasikana vakarwa zvine mutsindo.
  Asi hondo yacho yakanga yakaoma zvikuru. Mumwe wemapiyona akapeperetswa musoro. Asi Natashka akatsvoda mukomana pamiromo uye akakwenya:
  - Iwe uchave uri muIria pamwoyo waRod!
  Uye zvakare, anokanda sei girinedhi netsoka yake isina chinhu. Tangi yeChinese iri kupidigura. Uye ma roller ake ari kuruka achitya, neruzha nesimbi.
  Zvinhu zvese zviri kufamba zvakanaka.
  Vasikana, ava vatambi vakatanhamara uye varwi. Kana vari kutorwa, saka hapana chinofananidzwa navo.
  Zoya anokandawo girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuti:
  - White Russia haizokotama pasi peChinese!
  Augustine anopisawo, achitaura nehasha dzakanyanya:
  - Ini ndiri murwi asingambokotami! Uye kunyange Satani anonyengera haazorereki Russia tsvene!
  Uye mazino akashama emurwi anopisa anopenya semaparera makuru.
  Uye Svetlana ari kupfura zvakare. Inotsvaira maChinese, uye inobvisa mazino ayo akakura uye ane hasha:
  - Ini handisi kutera kuMaoism! Kubwinya kuRussia yechiKomonisiti!
  Uye vasikana vese vana vanodaidzira mukwaya:
  - Kubwinya kuNew Order yeRussia Demiurge Vanamwari!
  Uye netsoka dzisina shangu vachakanda mhosva dzinouraya! Uye zvakanaka!
  Nyamavhuvhu 1970 ... MaChinese akazokwanisa kubatanidza matende avo ari kufambira mberi uye akagura zvikamu zveRed Army zveUSSR izvo zvaive kumadokero kweAmur.
  Mauto eSoviet akarwisa mauto aMao, iye zvino akakomberedzwa zvakakwana. Asi vakarwa zvakashinga.
  Boka rose revasikana rakaramba kurwiswa nemaChinese. Varwi vakanaka uye vane curvaceous vakasarudza kurwa mumapanty chete.
  Uye izvi zvakavapa zvinhu zvinoshamisa uye simba. Uye varwi vanoyevedza zvakadini pavanozunza mazamu avo asina kupfeka. Uye minyatso yechipfuva yakatsvuka, uye inopenya.
  Vasikana vanorwa, uye vanodzora kurwiswa kwevacheche vane ganda reyero. Kune maAfrica akawanda muuto reChina. Uvarasire kure semafuro emakaranga. Uye kune maIndia akawanda.
  Kunyange zvazvo India yakanga isina nguva yekutora maChinese, asi vamwe vevamiririri vevanhu ava vanopiwa nemauto eAsia kuti vauraye. Kuti vasawana rusununguko.
  Uye maChinese ari kufambira mberi. MaAfrica nemaArabu akasiiwa... Kurwa kuri kufashaira kunge mumafuta mukati memoto wakakura kwazvo.
  Angelica musikana ane moto, uye mukuru weboka rehondo, anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye achidanidzira:
  - Hapana nhanho imwe kumashure!
  Malvina, musikana ane bvudzi regoridhe, anotora:
  - Usadzokera shure uye usakanda mapfumo pasi!
  Uye anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu.
  Ipapo musikana anozunza chipfuva chake chakashama.
  Anopopotera uye akanaka Oksana, iyo blonde terminator. Uye anokanda ndimu nezvigunwe zvisina zvigunwe:
  - Hatizobvumiri muvengi kuStalingrad!
  Angelica, achimuzunza zunza, anoti nemazamu akazara:
  - Chokwadi hatidi!
  Uye zvakare girinedhi inokandwa nezvigunwe zvisina makumbo inobhururuka. Zvinoparadzira vanopikisa.
  Uye ipapo Akulina akadzinga bazooka. Uyewo musikana asina shangu ane bvudzi rakatsvukuruka.
  Uye nechitsitsinho chake chisina chinhu anotumira girinedhi. Maitiro ekuparadzira maChinese kumativi ese.
  Musikana akati:
  - Ngakuve nechiedza nedenga!
  Oksana akatendeuka ndokuridza muridzo, achichera pasi varwi vane ganda reyero:
  - Hongu, Russia ine mukurumbira!
  Uye zvakare akakanda girinedhi netsoka yake. Blonde iri mupfungwa dzangu. Akambotambudzwa nemaChina. Vakazora mafuta pasi petsoka dzemusikana. Uye chigadziko chendarira chakagadzikwa kure. Moto wakapotsa wabata magaro emusikana aipenya nemafuta.
  Oksana akarwadziwa zvikuru, asi akarumanisa mazino ake ndokutsungirira. VaChinese vakaipisa kwemaminitsi makumi maviri. Vakasiya matuzu pamakumbo. Kwevhiki vakaenda, uye kutambudzwa kwakapfuurira zvakare.
  Oksana yakakangwa pabrazier Chishanu choga choga, uye neMuvhuro vaimurova nehosi dzerabha, uye neChitatu vakapfuura magetsi kuburikidza nemuviri wake. Vakanditambudza katatu pavhiki. Uyezve, zvinenge pasina kusiya zvironda pamuviri.
  Musikana akatsungirira seizvi kwemwedzi mina, asi haana chaakataura kumaChinese. Ipapo akaendeswa kumusasa worufu. Asi munzira, Oksana akakwanisa kutiza.
  Chokwadi, kuvenga kwake mauto aMao kwakakura. Kurwadzisa rudzii kwakashandiswa paari.
  Oksana akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Akatsvaira maChina kwese. Uye ndakarangarira.
  Kana machuru akashama achinanzva nemoto, unoita seuri kunyikwa mumvura iri kufashaira. Marwadzo akapinza uye akareba. Mafuta haapise ganda, uye kupisa kunotungamirirwa nevanouraya nyanzvi. Uye zvinorwadza, zvinorwadza zvikuru.
  Oksana panguva ino ari kuedza kufungidzira chimwe chinhu chisinganzwisisike.
  Sokuti mwana wamambo. Uye akabatwa. Uye kutungamirira kukuuraya. Zvechokwadi, unofanira kufamba usina shangu muchando. Uye zvitsitsinho zvinobika.
  Asi mwanasikana wamambo anofamba akasimudza musoro. Haana kukanda mapfumo pasi uye haadi kukanda mapfumo pasi. Kunyange zvazvo anongova nesaga rimwe rakabvaruka muhudyu. Uye muviri wakaita zvakanaka hauna kuvharwa. Uye mazana evarume nevakomana vanomutarisa uye kunyange kuratidza ndimi dzavo.
  Asi mwana wamambo haana manyawi. Anoenda kwaari, anofamba achizvikudza nechipfuva chake uye kunyange kuimba;
  Painted space dema rakasviba mwenje,
  Uye zvinoita sokuti nyeredzi dzakadzima mukufamba kwadzo!
  Ndinoda rudo, mukupindura ndinonzwa - kwete,
  Mwoyo yevadikani yakaputsika kuita mapfumo pasi!
  
  Ndokumbirawo muchinda wangu huyai kwandiri.
  Ndakachema makungwa neshungu!
  Dambura ngetani dzese dzerusarura,
  Ndinoda kuti uudze vanhu chokwadi!
  
  Rudo rwakakosha kupfuura basa nekorona,
  Kana zvakafanira kwauri - ndichatengesa nyika yebaba!
  Uye ndichaisa mudiwa wangu pachigaro cheushe,
  Mushure mezvose, muchinda wangu anodiwa kwandiri kupfuura hupenyu!
  Uye anobva akwira nhanho dzemapuranga kuenda kuchikafu. Mushure mekutonhora, sinou inopisa, tsoka dzake dzisina chinhu dzinowana mufaro kubva pakubata muoki.
  Muurayi mukuru, ane hoodie tsvuku, anorodza demo. Simbi inopenya muzuva rinotonhora raNdira. Mupemhi, mwanasikana wamambo asina shangu, zvishoma nezvishoma anosvika panochekwa.
  Muurayi anomutarisa uye kuora mwoyo kunoverengwa mumaziso ake. Aitarisira kuti katsi yaizowana rokwe rakapfuma nezvishongo zvamambokadzi.
  Asi zvipfeko zvese, shangu, zvishongo zvemunhu august zvakabvarurwa panguva yekurwisa, achizviisa mumurwi wakafanana.
  Mwana wamambo akabva ada kubatwa chibharo. Asi mambo pachake aida kuzviedza. Uye umuite murongo wako. Asi akaruma mhandu kudaro, uye zvinorwadza kufambisa ibvi rake pazvidya, zvekuti akashaya simba rekuve murume kwenguva refu.
  Nekuda kwaizvozvi, mwanasikana wamambo aifanira kuurayiwa. Akanga oda kubvuma rufu, achitarisira kuwana mufaro mune humwe upenyu.
  Asi kwakanga kuchiri mangwanani.
  Mushamarari akaverenga kupomerwa. Apa, zvaisanzi ndezvamambokadzi. Nehuroyi, nehuroyi, nekunyengerera vakomana vemapeji, nekuponda nekukurudzira hondo. Pakangoperera ipapo ndipo paakapinzwa kuti aedze mambo.
  Uye kunotonhora kudai wakamira hafu-wakashama muchando nemhepo. Uye ndinoda kuti zvese zvipere nekukurumidza.
  Zvisinei hazvo aitarisira kuti aizongogurwa musoro chete. Mutongo uyu unoti pachinzvimbo chekudimburira musoro sevanhu, mwana wamambo achaitwa chibharo paruzhinji. Uye vachamutambudza kusvikira apera.
  Vabatsiri vaviri vemhondi vakasvetukira kuna mwanasikana wamambo. Vakamubvarura masaga, vakamusiya ari musvo. Mushure mezvo, vakamonyorora maoko ake, ndokumukwevera parata. Vakatanga kukwira mudenga, tsoka dzamambokadzi dzaive dzakasungirirwa pablock. Zvichinyatso regedzera pasi, uchimonyorora majoini. Uye ipapo zvikwapuro kubva kumativi ose zvakawira pamuviri une tsandanyama wemunhu august.
  Mwanasikana akabva awedzera kurumanisa mazino.
  Hongu, Oksana ane fungidziro yakagadziridzwa. Anogona kufungidzira izvozvo.
  Uye zvino ari kukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye anoparadzira maChinese kumativi ose, achibvarura maoko avo nemakumbo.
  Musikana ane kukurumidza kukuru uye chiyero.
  Uye mushure mezvose, battalion yevasikana vane makumbo asina kupfeka uye mazamu asina mazamu ari pamusoro!
  Havazomboneti uye vacharwa semakondo.
  Nyamavhuvhu akapfuura pasi pemabhomba makuru kubva kuChinese artillery. Mauto aMao akaedza kupedzisa mauto eSoviet akagurwa kunze kweAmur. Uye kunyange kukudziridza zvinogumbura paKamchatka Peninsula.
  Hondo dzakapisa, uye varwi vatsvuku havana kudzokera shure. Uye kana maChinese akaenderera mberi, ipapo pamutengo wekurasikirwa kukuru. Zvisinei, hondo kusvika ikozvino dzakaitika zvakanyanya pasi pechirevo cheChinese. Vakanga vachifambira mberi, kunyange zvishoma nezvishoma. Khabarovsk yakawa, uye maChinese akakambaira kuFar. Vakaedzawo kurwisa kubva kudivi reCentral Asia.
  Hondo yakange yopisa pedyo neAlma-Ata. Ikokowo, varwi vevakadzi vakarwa nevarwi vaMao.
  Vasikana, vachifumura miviri yavo ine tsandanyama, vakapfeka mapanty chete, zvairatidza masimba ehushe hweChinese.
  Murwi Xenia ari kurwa. Kuda kushama zvachose. Mabvi akatsvuka, asina kubereka akarova matombo. Netsoka yake isina kupfeka, musikana anokanda girinedhi ndokuuraya maChina. Anobvisa mazino ake.
  Anopa chijana, anocheka musoja waMao ndokuti:
  - Ini ndiri murwi ari pamusoro pehasha dzako!
  Murwi anotonhorera Vladlena zvakare anopfura chaizvo chaizvo.
  Musikana akanaka, tema maChina. Uye achiramba zvakasimba, murwi akatora uye akatanga lemon netsoka yake isina kupfeka.
  Akapwanya maChina kuita zvidimbu zvenyama yakabvaruka.
  Ipapo musikana akadanidzira achiti:
  - Ndiri akashinga runako!
  Xenia anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye tora maChinese pasi penzeve chaidzo.
  Vasikana vacho kazhinji varwi vakanaka kwazvo. Ivo vakajeka uye vane hasha. Tsandanyama dzavo dzinopenya kubva mukushushikana.
  Pano Alenka musikana, anenge asina kupfeka zvachose. Uyewo zvigunwe zvisina zvigunwe zvinokanda chinhu chinouraya, chinokuvadza. MaChina ari kukandwa kumativi ose.
  Musikana anonyemwerera uye anoseka zvisinganzwi, achiratidza rurimi rwake:
  - Ndiri nyeredzi inonzi Zuva!
  Uye runako runochonya nechitarisiko chakangwara. Kupererwa runako uye kukwirira kwekufunga mariri.
  Xenia haanawo kurara. Anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye semabhodhoro akadonhedzwa nebhasikoro, maChinese akafa ari kubhururuka munzira dzese.
  Ksenia atova kaputeni nechinzvimbo.
  Anoyeuka kuti Suvorov akapwanya sei maOttomans. Kwete musikanawo zvake. Hungu, zvakanga zvakadaro zvokuti mauto makuru eTurkey akakundwa.
  Pano zvakare girinedhi yakakandwa netsoka isina chinhu inobhururuka. Uye maChinese ari kufa zvakare.
  Humambo hweOttoman, mushure mezvose, mushure mekuzengurira, hauna kutora rutivi rweTatu Reich munhoroondo chaiyo. Eya, mazana ezviuru ezviuru zvevaTurkey haana kufa muhondo iyi somuuyo. Parizvino, maChinese akakwanisa kutora maguta mashoma uye akatenderedza Alma-Ata. Asi ipapo Red Army yakakwanisa kusunungura guta guru reKazakhstan.
  Muhondo, matangi eSoviet anorwira chikamu chikuru nematangi eBritish neAmerica anotengeswa kuChina nechikwereti. Zvakanaka, zvakare chiChinese chakasakara.
  Pano kunyangwe iyo T-34 ine rezinesi inowanikwa.
  Heino Ksenia, zvakakodzera kukanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye kugogodza kunze motokari yakadaro. Akabva ati:
  - Muzita reSoviet tekinoroji!
  Vladlena akapawo mukana kune veTurkey. Vakakanda girinedhi negumbo ravo risina chinhu, vachiuraya maChina.
  Vasikana vacho vakagumbuka chaizvo.
  Pano, Barbara anodzima bazooka pa "Panther" -3 Chinese rezinesi. Musikana wacho akanaka zvakare uye ari mupanty chete.
  Yakanyanya sexy uye ine ruzha inotaridzika.
  Sezvo runako rwakadaro ruchirova, makomo ezvitunha anowedzera pakarepo. Hoyu musikana.
  Chokwadi materminator kubva kumaterminators.
  Uye zvakare, neminwe yakashama, kuti anodzvanya sei uye anorovera. MaChinese ane zana kuoma kupfuura kare. Uye musikana anoramba achipfura nekurova maChinese.
  MaChinese akasarudza kutsiva hondo dzose dzakarasika neRussia. Saka vacharohwa.
  Vasikana vanozvipisa nekupisa.
  Barefoot Barbara, anodzvova:
  - Dai iye akangwara Stalin ararame.
  Kunyange zvazvo muchivanze August 1970, Stalin akanga atofa kwemakore anopfuura gumi nemanomwe. Hongu, pasina mutungamiri weUSSR, kuramba kwese kwakashata. Uye moto wehondo uri kupfuta zvikuru.
  Heino musikana Marusya, akakura kwazvo uye ane hutano, ane bvudzi rakapfava. Akaritora uye netsoka dzake asina kupfeka akatumira boka remagirinedhi. Akapfura "Paton" yekuAmerica yakatengeswa kumaChinese nechikwereti. Uye kurira:
  - Hongu, yeRussia yeCommunism!
  Uye hembe dzake dzine panty chete. Cool musikana. Saka frisky.
  Uye heino mumwe musikana Anastasia. Inokandawo girinedhi inouraya, ine pasuru inoputika yakasimwa. Uye vanowana kurova kwakasimba kumeso kweChinese.
  Anastasia anorira uye anozunza mazamu ake asina kupfeka:
  - Ndiri mhare yechiedza!
  Ksenia anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Anorova maChinese, uye anorira nepamusoro pemapapu ake:
  - Tichakunda! Uye usambokanda mapfumo pasi!
  Alenka anotsinhira, achikandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu:
  - Kwete! Hatimbofi takakanda mapfumo pasi!
  Uye inopa mutsara weChinese.
  Vladlena anocheka varwi vaMao uye anoti:
  - Isu tiri munzira ine mbiri yeSuvorov!
  Uye anoratidza rurimi rwake rurefu!
  Inotungamira moto uye Akulina. Yakanaka blonde. Anoparadza sei maChina. Unongowe murudo. Anozvinyora uye anonyora.
  Uye anochonya ari mukupenga.
  Apa tsoka yake isina kubereka ichikanda girinedhi zvakare. Uye mhondi inobhururuka pamusoro peChinese. Kusavapa mukana.
  Angelica, zvakare, dhiyabhorosi ane bvudzi dzvuku haadzoke shure. Uye zvakare zvakanyanya kugogodza pasi mauto eChinese. Uye tsoka yake isina kubereka inoshanda zvinovaka zvikuru. Uye anorova ropa seguruva remakapeti.
  Uye ipapo hombe-caliber artillery inopinda muhondo. Uye zvipurwa pamaChinese.
  Asi vasikana vepanty vakanaka.
  Nicoletta ari kurwawo. Musikana anenge akashama. Barefoot uye akanaka kwazvo. Anorwawo zvinotyisa. Uye inoparadza maChinese.
  Apa akapidigura "Churchill" yakatengwa nemaChina nechikwereti. Musikana anoseka:
  - Ndiri runako runoshamisa! Kunyangwe nguva dzose vasina shangu!
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka achakanda girinedhi.
  Uye mushure meizvozvo, musikana achakanda zvakare grenade inouraya, yemusango, uye simba redhiabhori. Uye inorova zvakanyanya. Ipapo musikana akaburitsa girinedhi kubva pachipfuramabwe.
  Akawisira pasi muvengi ndokupopota:
  - Kubwinya kune communism huru...
  Uye zvino maChinese ari kupera simba. Kutadza kutora Alma-Ata, uye kuzadza nzira nezvitunha.
  Nyamavhuvhu we1970. Vasikana vanopisa uye mbeveve ... veChinese vakambomisa zvinogumbura. Iyo Red Army hainawo shungu yekurwa. Mugore rechipiri reGreat Patriotic War neChina, unoda kumbomira pakati pehondo kuti ubate mweya wako uye uvake masimba matsva.
  Nguva dzose, kunyange maChina ane chiverengero chavagari vapasi chakaenzana panguva imwe cheteyo: Africa, Europe, uye Middle East hazvisati zvichizokwana kurwisa.
  Asi kumbomira kupfupi uye mauto aMao anomhanyira mberi zvakare.
  Veronica anokanda girinedhi netsoka yake. Inoparadzira maChinese uye inoridza mhere:
  - Rega Russia ive pamusoro pezvose!
  Victoria anopfurawo. Anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu uye anoshinyira pamusoro pemapapu ake:
  - Rega nyika yeramangwana ive yedu!
  Uyezve, musikana atove akanaka Juliana anozvipfura pasina chero mhemberero.
  Uye anokandawo girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye kunyange varwi vaMao vakanga vapararira.
  Musikana akachema achiti:
  - Ndiri chikara chine hasha!
  Uye ipapo Anna, zvakare, sekunge ari kupfura. Uye netsoka yake isina kupfeka, achakanda girinedhi zvakanyanya, achipwanya segirazi remauto eMao.
  Uye anoti:
  - Iyo psychology yekukunda! Democracy yeDestiny!
  Uye ipapo Matryona achavhura bhokisi rose rezvinoputika. Uye kuti ichaputika sei mauto eChinese. Uye kurira:
  -KuRussia munzvimbo dzakakwirira!
  Vamwe vasikana vaviri vakanaka vari kukwira paLuna-2 light tank. Motokari yakanaka ine pfuti mbiri. Nhumbi yezvombo haina kunyanya kukora, asi inobata pfuti dzemuchina. Chimiro chacho chakareruka. Vasikana Olga naZhenya vari mukati, vakatsamira uye vachizvinyora pachavo muchiChinese.
  Kwete motokari yakaipa - kumhanya kwemakiromita makumi mana paawa. Excellent permeability. Uye gonye.
  Vasikana vanozadza varwi veChinese nemutobvu uye vanoimba;
  Imi baba munopenya mwedzi wese.
  Kuti haupenye zvakafanana
  Hazvina kufanana, hazvina kufanana
  Imi mose munohwanda kuseri kwamakore
  Wakafukidzwa negore rinotyisa!
  Sezvatakaita muHoly Russia.
  MuRussia tsvene, mumatombo Moscow.
  Kremlin yaive muguta rine mbiri,
  Pedyo naIvan, pedyo neGreat,
  MuKathedral yaive muArkhangelsk.
  Sezvakaita kwaya chaiyo yaive:
  Mupfuri wechidiki akamira pawachi.
  Ndimire pawachi, ndichinyengetera kuna Mwari;
  Anochema rwizi ruchiyerera
  Kuchema - hova dzemisodzi dzinoyerera,
  Anorova ruvanze nomuseve;
  Berdysh ine shaft pavhu rakanyorova:
  "Iwe uri goy, amai nyika ine unyoro,
  Unopararira kumativi ose
  Iwe vhura, bhokisi rebhokisi,
  Tendeuka, dhamu regoridhe!
  Iwe simuka, simuka, Orthodox Tsar,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Tarisa mhuri yako
  KuRussia Tsvene, kuna Amai Moscow,
  Moscow-amai, nherera!"
  Vasikana vanozviimbira vachipwanya maChina. Vanofamba pamusoro pezvitunha vosiya nzira ine ropa nemakonye. Hezvinoi vasikana. Uyewo mukati metangi vanenge vakashama, mune zvipfupi zvimwechete uye vasina shangu. Asi vasikana vakanaka chaizvo.
  Mauto echiChina ose aipenya kunge datya riri pamakumbo. Uye vakadzingwa pasi nemauto eSoviet ane simba, sejeko reuswa. Uye saka vakarova, sekunge nejeko majeko.
  Heino simba guru Ilya Muromets-8 bhomba munyika panguva iyoyo achibhururuka kunobhomba maChina. Ndege yekutanga pasi rose ine injini gumi nemana. Gumi nesere pfuti nematani mazana maviri emabhomba. Heino mota.
  Uye zvakare muchikwata chemusikana. Uye anenge akashama, mune imwe sutu yekugezera. Yakanyanya kunaka uye inoyevedza.
  Warrior crew mukuru weIlya Muromets-8 bhomba, Valentina. Yakanaka kwazvo uye yakakombama blonde. Izvo zvinodikanwa kuti mota inonoke uye ivhare iyo Chinese bunker nekukanda kwakaringana bhomba.
  Mauto echiChina aMao akasimba uye anorangwa. Vanopfura paRussian Soviet monster. Asi varwi vanorova vachipindura. Gumi nesere pfuti dzinotsvaira chaizvo varwi veChinese. Mauto akabvaruka euto reChina ari kuwa.
  Achitungamira moto, Lada ane bvudzi regoridhe anochema zvinodya nyama. Mwanasikana akatobvisa bra kuti anyatso concentrate. Ndokuzunza zunza chipfuva chake. Kungonaka kukuru. Nyasha zhinji uye nemazvo mazviri. Lada pachake akaonda, asi ane sinewy, uye chiuno chakaonda, senge wasp.
  Galina arikuridzirawo maChina pfuti. Uyewo musikana, zvose akanaka uye curvy. Netsoka dzakashama anodzvanya zvinobatidza. Uye chiso chakanaka kwazvo. Kwete murwi, asi musikana akanaka chete.
  Galina anoti, achinyemwerera:
  - Kubwinya kwababa veTsar-General Secretary Leonid Ilyich Brezhnev!
  Ane hukasha uye akanaka, ane goridhe bvudzi bvudzi, Lada anosimbisa:
  - Tichakutsvairai imi mose Judhasi nehwitsi!
  Valentina anotsimbirira tsoka yake isina kupfeka padanda. Bhomba retani rinowira pane imwe bunker yekuChina. Iri isimba rinouraya. "Ilya Muromets" -8, inokurumidza kuitira kuti zvidimbu zvirege kuzvikuvadza. Bunker inoputika, ichisimudza shongwe yehutsi.
  Vasikana vanodanidzira pamwe chete:
  - Hit! Vakapa maChina!
  Uye kurova nekunakirwa netsoka dzisina chinhu. Hongu, ava vasikana vanokwanisa kukunda maChinese - kunyangwe paine bhiriyoni rose! Vanorwisa kurota nyika umo vanhu vasingazombourayi vanhu.
  Imwe yemafambiro akasimba eSecretary General Leonid kupinza vanhukadzi basa muchiuto. Uye mukadzi weRussia ndiye murwi anotyisa kwazvo munyika! Handizvo here!?
  Pano, somuenzaniso, pane murwi weSokol, mutyairi Alice anomhanyira. Musikana akanaka kudaro, blonde ane touch ye red mubvudzi rake. Musikana mutete, anenge akashama.
  Barefoot inotsikirira pedal, uye maneuvers. Anobva azvipfura. Anopfura pasi motokari yeChina ine pfuti hombe yemuchina. Anoita kuti atsvire ndokuti:
  - Ndakazvarirwa munyika tsvene, nokuda kwebasa ramambo! Musikana wacho anotonhorera, uye neropa rebhuruu, hussars!
  Uye inomhanyisa kumhanya kwe "Falcon". Zvichida Russian, kana kuti ndege yeSoviet, ndiyo yakanakisisa munyika.
  Uye nechekare mberi, tangi inorema uye yakanyanyisa yakagadzirwa nemuzukuru weMendeleev mukuru yakaonekwa. Muchina une pfuti makumi maviri nepfuti nhanhatu. Uye vasikana vanobatawo colossus yakadaro.
  Uye tangi yeRussia, yeSoviet iri kuuya, ichiparadza maGermany. Uyezve, ine injini yedhiziri ine simba, uye inofambika uye inomhanya.
  Vasikana vari mutangi vanoimba;
  Russia yedu inodiwa naMwari,
  Rupo rwakapfuma chitarisiko...
  Zvakanaka, madzimambo akawedzera kunaka, akanaka kwazvo -
  Baba Tsar Leonidas!
  Uye matangi makonye ari kupwanya mauto eChinese. Chaizvoizvo ura hwave kutokambaira kunze uye hova dzeropa dzichiyerera kubva mumakonye.
  Mutungamiriri wetangi, Tatyana Krupskaya, anoti:
  - Hongu, isu tichahwina kuRussia!
  Nenzira, musikana ndewemhuri yemuchinda, asi anorwa ari oga panty. Asi akanaka kudaro. Ane simba guru romukati.
  Netsoka yakashama, musikana anodzvanya pedal ndokuti, achibudisa mazino ake, uye kuseka.
  - Iwe ndiwe mukuru Tsar Leonid Ilyich!
  Uye varwi vane chokwadi chekuti vachasvika kuBeijing pane tangi yakadaro. Uye kuvimba kwevose varwi nevarwi kuri kuwedzera kusimba.
  Natasha, akabatwa nechido, akatanga kunyora uye kuimba. Vamwe vasikana vakapembera;
  Kuti Russia tsvene irwise mugove wedu,
  Tiri vasikana vane moyo hofori...
  Iyo fascist yenyika yeSoviet yaida
  Asi neRombo tinogara takabatana varwi!
  
  Dai Russia yedu ive mukubwinya kusingaperi,
  Mapoka eGenghis Khan haazotikunde ...
  Kurwira Nyika yeMai uye usatya,
  Tichapwanya chero asingatendi!
  
  Hatigone kukotamiswa nemaChinese ane chisimba kuita nyanga,
  Nditende, hapana achakunda Russia ...
  Pamusoro pazvo, Jesu Mwari Wokumusoro-soro anesu,
  Uye usataure zvisina maturo naMao!
  
  Munhu wose anoziva kuti Baba vakapiwa kwatiri.
  Nekukunda kwehasha usingazivi rima...
  Satani anotyisa akaburitsa mazino ake,
  Shirt yatota muropa!
  
  Kune nhengo yeKomsomol hapana izwi mbwende,
  Kune vasikana, zvipingamupinyi hazvina kukosha ...
  Mwari muchena achatibatsira Jesu,
  Kusafa kuchava mubayiro mukuru kwazvo!
  
  Takarwa neushingi pedyo neMoscow,
  MaChinese anomanikidza tsvimbo inoshamisa ...
  Kurwa hafu ndisina kupfeka shangu
  Uye ndinotenda kuti kukunda kuchamirira zvechokwadi!
  
  Hukuru hwevarwi veRussia vanorarama,
  Uye haazombopi maChinese ...
  Tichatumira varwi nehasha.
  Chii chisina kusimuka zvakanyanya tsvina madhiri!
  
  Hongu Mao, une mano uye ane mano,
  Kukwanisa kunyange kutora hafu yenyika ...
  Asi Brezhnev zvakare gondo rine simba,
  Usazviita chidhori!
  Kwete nhengo dzeKomsomol, ziva kusadzokera shure,
  Ivo havatombotyi chando ...
  Uye hondo ichakurumidza kushanduka kuita mhuka,
  Mushure mezvose, vaRussia vagara vachikwanisa kurwa!
  
  Russia ndiyo Nyika yerudo,
  Uye ndichaita chipo checommunism...
  Hapana chikonzero chekuvaka chiyero paropa
  Nekunyemwerera kwekusanyara revanchism!
  
  Hongu, Mao anoda kutibata pahuro,
  Uye kutenderedza Russia pamusoro pese scaffold ...
  Asi isu tinorwa nehasha kune vashanu
  Mushure mezvose, Brezhnev anesu ane jasi neheti!
  
  Iye murwi mukuru, munhu wese anoziva
  Uye nhengo dzeKomsomol dzinogara dzisina shangu ...
  Uye ngatifambise mufambisi wendebvu,
  Mabraids edu arikutsva nekupisa kwakajeka!
  
  MaWarriors ndiwo magumo edu,
  Tichapwanya iyo huru Panther ...
  Kunyangwe uyu Mao akagadzira kusateerera mutemo kwakaipa,
  Tichamuratidza zvakajairwa uye chiyero!
  
  Iko hakuna Brezhnev akangwara uye akasimba,
  Ndiye mutungamiri wenyika yehofori huru...
  Uye Mao une simba kupfuura musikana akarova,
  Mushure mezvose, isu tinogara takabatana muhondo!
  
  Zvekubudirira tinovaka nhevedzano yese,
  Kuvavarira nyeredzi seshiri ine mapapiro inomhanya...
  Uye kuchave nemhedzisiro inonzwika,
  Vasikana vakadai, makondo anozvikudza!
  MaChinese akatambura kurasikirwa kukuru uye akadzokera shure. Mauto aMao akanga zvino achisiya mauto ose uye kunyange mapoka. Uye nemireza yakasimudzwa pasi pe orchestras. Hondo yakaenderera mberi, sekunge mune ngano - zvinofadza neropa shoma uye mune dzimwe nyika.
  Kunyangwe kazhinji Russia yaisawanzoita rombo rakanaka panguva yekukunda. Uye dzinenge hondo dzose nokukunda zvakapiwa kuvaRussia neropa guru.
  Zvichida Oleg ainzi Prophetic nokuti akakwanisa kumanikidza Byzantium kuzvipira pasina ropa?!
  Chero zvazvingava, Leonid Brezhnev, kana Ilyich II, akati basa guru.
  Vasikana vakaenda kuRwizi Khotan. Matsutso atosvika. Makapeti egoridhe emashizha.
  MaWarriors akatsika makapeti. Ndokunyura mumvura.
  Veronica, achiputika murwizi, akabvunza Victoria:
  - Unofungei, munyori mukuru-mukuru Leonid achaparadza mapurazi akaungana mushure mehondo uye ape varimi nyika?
  Musikana wekuraira akadzungudza musoro.
  Sei varimi vachida ivhu?
  Veronica akaseka ndokuti:
  Ehe, havagone kuzvibata vari vega. Asi kune vakuru vebhizinesi vakasimba vanogona kudhonza.
  Victoria akapindura nehasha:
  - Pano vachatengesa nyika nechikwereti. Pamwe zvichava nani saizvozvo.
  Juliana akapinduka mumvura ndokuti:
  - Zvingangodaro, zviri nani kuti vakuru vepurazi remubatanidzwa vave nenyika. Vanokwanisa kufambisa mapurazi makuru nekushandisa matirakita. Socialist, kugadzirwa kwakakura ndiko kwakanyanya kushanda!
  Veronica akabvuma achizeza achiti:
  - Pamwe. Asi izvi zvinogadzira kukosha kwakawedzerwa!
  Juliana akaseka ndokuti:
  - Asi kushanda zvakanaka kwakakura!
  Victoria, uyo aiva nechinzvimbo chemukuru, akataura achinyemwerera:
  - Inosimudzira budiriro. Uye zvinobatsirei kupa nyika kune murombo, uye kunyange munwi. Ndiye muridzi wemunda anodyisa hafu yenyika nechingwa cheRussia! Nyika yedu yakapfuma kwazvo!
  Veronica akabvumirana nazvo:
  - Hongu, Russia yakapfuma uye hupenyu huri kuita nani! Somuenzaniso, mukoma wangu anoshanda pafekitari yePutilov saforomani. Uye ane muhoro wemazana matatu nemakumi mashanu rubles, tisingaverengi mabhonasi.
  Victoria akaumburuka uye, mukuyemura, akarova tsoka yake isina kupfeka pamusoro pemvura uye akaruma:
  - Ndizvo zvarinotaura! Russia iri kusimuka! Uye nokukurumidza ichawedzera kusimba!
  Vasikana vakatuhwina kuenda kuKhotan, uye vakaita hurukuro yakasununguka. Anna akabvunza vasikana:
  Unofunga kuti chii chakatimirira kana tafa?
  Juliana akanyemwerera ndokupindura:
  - Vasingatendi Mwari vanoti - kusavapo. Uye chitendero chinodzidzisa - mweya uchaenda kuna Mwari, uye Iye achasarudza kupi kuenda kudenga kana kuhero.
  Veronica akabvunza Juliana:
  - Unofunga kuti kuna Mwari here?
  Musikana akarova mvura netsoka yake, akasimudza masaisai ndokupindura.
  - Kutendeseka, handizivi. Kune makakatanwa anotsigira uye anopikisana naMwari. - Musikana akaputika zvakare ndokuona. - Zvechokwadi, hapana mhinduro kumubvunzo uyu, asi iwe unogona kuunza zvakasiyana-siyana zvekukakavara.
  Victoria akabvumirana neizvi:
  - Zvechokwadi zvakasiyana chaizvo. Uye chii chiripo kutaura nezvazvo. Ini pachangu ndinofunga kuti sezvo tichikunda, saka Mwari, chokwadi, ariko! Asi pane dzimwe nguva pataizviwana tava pasi peMongol-Tatars. Zvino mubvunzo ndowokuti - Mwari Wekumusoro-soro aivepi?
  Juliana akataura achinyemwerera:
  - Asi pane chimwe chinhu chakaipisisa kupfuura joko reMongol-Tatar!
  Victoria akashamisika
  - Chii chakaipisisa kupfuura Mongol-Tatar joko?
  Juliana chaizvoizvo akati:
  - Kuchembera! Chii chingave chakaipisisa kupfuura kukwegura!?
  Victoria akabvuma kuti:
  - Hongu, zvichave zvakaipa chaizvo!
  Vasikana vakabva vanyarara. Zvaivanyadzisa kutaura nezvazvo. Vasikana vakaitora ndokusvetuka kubva mumvura yaitonhora. Vakamhanyira voga, vachipenya mativi ose, vasina zvitsitsinho.
  Marusya akamhanya navo ndokubvunza achisekerera.
  - Asi ndinoshamisika, nei tichida kukwegura? Zvinofanira kunzi hazvina hunhu!
  Victoria akabvumirana neizvi:
  - Kupenga chaiko! Zvakanakisa kuva nekusingaperi mudiki uye uine hutano!
  Vasikana vacho vaive vakapusa uye vanosetsa, vachitenderera mune dzimwe nguva.
  Veronica achinyemwerera uye, achinyemwerera, akati:
  - Hongu, uto redu vasikana vane simba! Uye isu tichava muchimiro chakanaka!
  Musikana ndokudongorera shamwari dzake. Vese vakabva vati bvuu kuseka nenyemwerero, mbira.
  Juliana akakurudzira:
  - Ngatiwane mvura mhenyu uye tive vasingafi zvechokwadi! Zvichanaka kwazvo!
  Vasikana vakafinyama ndokutswinyirana ziso.
  Victoria akabva ataura, achiburitsa mazino ake, achiona:
  - Hongu, zvingava zvakanaka kuwana nzira yekusachembera. Zvingave zvakanaka uye zvakanaka sei!
  Musikana akafungidzira nyika ine vamwe tsvarakadenga uye majaya. Zvichida kunyange zviri nani pasina ndebvu, kuitira kuti zviso zviwedzere kunaka uye zvakanaka.
  Veronica akapindura achitura befu.
  - Hongu, ichi ndicho chinhu chinoshamisa kwazvo chinogona kuva munyika! Tinoda hudiki nechiedza chisingaperi.
  Musikana ndokuseka, achibudisa mazino ake akanaka.
  Victoria akasvetuka ndokuti:
  Ngatipedze kuchembera chaiko! Izvi hazvigamuchirwi! Miviri yevanhu haifanire kuchembera!
  Veronica, achinyemwerera uye achisvetuka, akaimba:
  - VaColonel, pane kuchembera! Hazvisi nani kufira Russia! Nekuda kwehushingi nekukudzwa - handisi kutamba! Akapindura - kuti ndiri mutsvuku? Handidi!
  Vasikana vakatowedzera kuseka. Rakanaka kwazvo.
  Juliana akakurudzira achiseka:
  - Uye ngatidzorerei vakadzi vese vakuru! Kuti zvese zvinopenya sezuva!
  Victoria akabvuma, achisvetuka kumusoro:
  - Kune iyo Motherland uye Leonid Ilyich Mukuru!
  Anna, murwi ane bvudzi dzvuku, akataura achiti:
  - Asi zvakafanana, masisita, kunyangwe minamato, musave vadiki. Kunyange zvazvo vaine mweya mutsvene. Saka unotanga kufunga kuti, kururamisira kwaMwari kuri kupi?
  Victoria akatura befu ndokupindura:
  - Kugomera kunomira pasi rose ... Uripi muridzi, kupi?
  Veronica akaimba nehasha:
  Kune vanhu vakuru vakawanda
  Ane mabasa anorarama kwemazana emakore ....
  Kune shiri dzakawanda dzakajeka kumeso,
  Chii chinonzi chisingafi!
  
  Uye magamba mune epics,
  Vakakunda mhomho ipapo ...
  Russia ichabereka simba guru,
  Basurman muhondo achabvarura!
  
  Asi gondo rimwe rine misoro miviri,
  Mambo, torai ane mbiri Leonidas...
  Anopenya pasi pedenga;
  Unomunamatira usingaedze!
  
  Mambo weRussia yose
  Chii chakasimudza rudzi rwenyika ...
  Basa chairo
  Zvekufambira mberi uye zvekare!
  
  Akakunda maJapan muhondo
  MaGermany akakundwa kamwe chete ...
  Inzwi revasikana rine ruzha,
  Leonid ndiye Tenzi wedu!
  
  Uye mambo wedu haangatenderi pakurwa;
  Mukuvaka hombe hombe...
  Anorova vadzivisi kwazvo;
  Uye zvakazoitika kuve kurongeka kwehasha!
  Karwiyo kakanaka kakasimudzwa nevasikana vakabatana. Ndivo vaimbi vakadadisa uye vane muviri wakakwana. Vane rwiyo rwakanaka kudaro.
  Hongu, vasikana vanoshamisa.
  Saka Natasha anopenya, akanyanya kunaka pavasikana, akanyora.
  Pano anomanikidzwa kumira uye kupfura ndege yeChinese. Anokanda grenade netsoka isina chinhu. Anopfura pasi murwi wechamupupuri ndokuti:
  - Kukunda!
  Hondo neChina inoenderera mberi ... Asi mauto eSoviet anorova mushure mekurova mauto ehumambo hwaMao.
  Yatova Mbudzi 1970 ... Saka vanhu vazhinji vakaurayiwa, kunyanya kubva kumativi eHumambo hweKudenga. Uye kurwa kunotyisa.
  Asi hapana chichamisa vasikana veSoviet, uye hapana achakunda. Vatyairi vendege vanonyanya kubudirira sezvavanoswedera pedyo neBeijing.
  Nepo chiripo uye nyaya yacho, vamwe varwi vari kurwisana. Pano, somuenzaniso, varwi vanobva kuBritain vazvipiri vechikomonisiti.
  Jane Armstrong nevashandi vake. Uyu ndiye mukadzi anotonhorera. Uye mutsa panguva imwe chete. Kupfura uchishandisa zvigunwe zvisina zvigunwe pamotokari dzeChinese uye kurira:
  - Ndiri nyati ine nyasha!
  Musikana uyu ari murombo, senge zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achadzvanya Gringet nekudzvova:
  - Ini ndiri maDuchess ari kutarisa!
  Uye pwanya China makumi mashanu neina.
  Malanya ane mwero uye anonyora kubva mupfuti yemuchina. Asi anozviita nemazvo. Tangi yevasikana ihombe "Challenger" -5, uye inorema chaizvo. Anozvifambira mberi, kwete zvekumhanya.
  Malanya anofambisa tsoka dzake dzisina kupfeka uye anorira:
  Ini ndinomukira, ndinomukira Jehovha;
  Matilda mutyairi akabva aburitsawo mazino. Saka anopenya nekunyemwerera, pasi pemiromo mitsvuku. Zvakanaka, sei kwete musikana wekupedzisira? Kunyangwe achingobata tangi hombe.
  Vasikana vepano ndevechirungu, asi zvakare vakaora. Vanoda rudo nechidakadaka. Ndinoda chaizvo. Uye kubwinya. Nyangwe riri benzi. MaWarriors, hongu, ane mukurumbira wakadaro, semashishi. Uye runako rwavo runoshamisa.
  Kunyanya kutotenderedza chando, uye ivo vari mubhikini. Asi zvakanaka! Aya ndiwo madzimai akanaka. Uye vanoseka. Kuda kwakasiyana, uye nzira dzakanyanya. Uye vasikana vanoda zvinhu zvakawanda. Kutanga, mutsa.
  Gringeta akatorawo chikamu mukutambudzwa. Akakurura hembe dzemukomana uya wekuChina akanga atapwa ndokumudhonzera parata. Akasungirira tsoka dzake mudanda, akaturika matombo ndokutambanudza munhu wacho. Mukomana akarembera, uye Gringeta akapisa muviri wake negunguwo dzvuku. Aifarira kutambudza mukomana kudaro.
  Mukadzi wechiRungu akagamuchirawo mitoo yokubvunzurudza kubva kuvaNazi. Zvinonakidza kupisa ganda rakatsvuka, rakatsetseka, risina bvudzi remukomana. Uye kunhuhwirira kunoshamisa - segwayana pane skewer yakakangwa. Gringeta chete ndiye asara kunanzva miromo yake.
  Musikana uya akabva atungidza moto ndokutanga kusvira zvitsitsinho. Akafarawo chaizvo kuita kwacho. Kurwadziswa kwakadaro... Gringeta akasvuura maronda emukomana ndokumugocha. Uye ipapo haana. Mwana akadimburwa gumbo ndokudyiwa. Nyama yakanaka chaizvo. Inonaka senguruve.
  Gringeta musikana ane hutano uye akasimba. Aigona kunhonga gondohwe kana nguruve panguva. Uye idya imwezve ham. Kana kunwa waini tsvuku. Zvinofadza sei kuti mukadzi murombo uyu atambudze, atambudze.
  Mukomana akafa nekurwadziwa. Gringeta akazvikoira panyama yemunhu. Uye nekuomerwa, mushure meizvozvo akatamba - seanopenga. Ehe, zvakanaka, pamwe, pane chimwe chinhu chakapfava chine goko. Uye kana iwe uchizora ne pepper kana ketchup.
  Ndokutsenga nekunanzvira... Gringeta akanga achiri kunanzva miromo yake. Kunyange zvazvo kuva munhu anodya nyama zvinonyadzisa. Asi aida nyama yemunhu. Uye chii chingataurwa pamusoro peizvi? Zvakanaka, anoda kudya zvakadaro! Asi iwe unoona, kudya kunogona kuve kusingagumi.
  Gringeta akapfura kuChinese T-54. Akatyora nhumbi dzokurwa nepfuti inouraya zvakanyanya uye akarira:
  - Muchidimbu, ndiri musikana anopopota banzai!
  Uye zvakare kuseka, uye kushama mazino etigress. Uye inotumira mativi ese kupenya kwezviedza zvekutsvaga.
  Uye ipapo Malanya anoseka uye achidanidzira:
  - Ndichatora munhu wese ndobvambura kuita zvidimbu!
  Uye achatsikirira tsoka dzake dzisina kupfeka pazvinomutsa pfuti yemuchina. Uye kuti achatanga sei kupfura vese varwi. uye unocheka, sejeko rinocheka uswa.
  Musikana akapfura vakawanda. Uye sei kubvisa mazino ako ... Uye zvakare achatora uye kupfura! Uye ngaticheke zvakare!
  uh, uye hure ...
  Malanya anoita zvese nekuseka ... Uye anopfura vavengi. Uye anoshandura varipasi muuranda. Wow, iwe, dhiyabhorosi akadini! Zvakanaka, ambuya...
  Anopindawo mukurwadzisa. Kunyanya, vakabaya nhengo yeChinese Komsomol pachipfuva netsono dzvuku-zvinopisa. Akaboora chipfuva chake chose. Akaboorwa nemuzamu. Akadaro Malanya. Uye akabaya dumbu remusikana netsono refu - muguvhu chaimo. Yakamonyorora...
  Uye anoseka sei. Ratidza mutauro. Uye ndichaita kuti useke zvakare. Uye kana iwe ukaunzawo kenduru yakabatidzwa pachipfuva chako nemazamu matsvuku. Kuputika uye blister.
  Apa anozvivaraidza nekurwadziswa. Akaburitsa kureurura.
  Ah, Malanya, uye uri musikana akanaka asina shangu, ane vhudzi rakanaka!
  Zvino Matilda akatanga kupwanya mauto eChinese nemakonye. uye ari munzira, anovamanikidza nesimba. Uye panguva imwecheteyo usakanganwa kudzvova:
  - Ndiri musikana anouraya!
  Uye ichidzika kubva pamiromo mitsvuku, inopenya, inopenya. Uyu ndiye musikana chaiye - musikana kuvasikana vose. Sei musikana? Nokuti, zvakare, muurayi uye chifeve. Uye akatambudza vasungwa.
  Uyezve, Matilda akaita izvi achishandisa midziyo yakakosha - sechigaro uye akabudisa kureurura. Ko chete netsvarakadenga iyi haina kumuka.
  Imwe yenzira dzekutambudza yaive. Akatora tsoka yemusikana weKomsomol, akaidzvanya muvhisi, akatanga kuimonya. Uye kusvikira mapfupa atsemuka. Ganda rikaputika, ropa rikabuda. Zvino murombo airwadziwa zvekuti akafenda nekuvhunduka.
  Matilda akabva ati:
  - Saka zvichave nemunhu wese ...
  Uye akanyika imwe nhengo yeKomsomol mumvura inopisa. Uyewo kurwadzisa. Kutanga mumvura inopisa, uye zvakare mumvura yechando. Uye zvakare mumvura inopisa. Uye zvakare mugomba. Zvinorwadza zvikuru, uye ganda remusikana rinova rakatsvuka, rinopisa.
  Mukuru wacho pachake, mwanasikana waIshe Jane Armstrong, akanzvenga kutambudzwa. Uye ndakanga ndisingadi kutora chikamu mutsvina iyi. Ipapo maChina akamukurura hembe ndokumuzvambura nerukato. Zvakanaka, unyanzvi hwakadini! Uye musikana akabatwa hutsinye hwakadaro. Vakazora mafuta evanasikana vaJehovha vakanga vasina kubereka, vakaaisa pasi pechaenga. Vakavesa moto ndokutanga kusvira musikana uya zvitsitsinho. Uye zvaingorwadza zvisingaite.
  Mukadzi murombo Jane, kuti akasekwa sei ... Asi hapana, zvishoma, chakanga chisina kuremara, uye mablister akadzika mukati memazuva mashoma. Saka zvinobvira chaizvo kunakidzwa noupenyu uye kunakidzwa.
  Jane akataura nehuzivi:
  - Asi zvitsitsinho zvichava nesimba!
  Hazvina kunaka, hongu, kuuraya maChinese, asi mwanasikana washe akamanikidzwa kuenderera mberi nebasa rake rekuvenga. Uye akaona shamwari dzake dzichiwedzera kuita mhuka uye vaurayi.
  Jane akadzvanya zvigunwe zvake, makumbo ane nyasha pachitanda chemufaro ndokugomera:
  - Imbwa yega yega ine zuva rayo!
  Mauto eSoviet akamanikidza maChina zvakasimba. Uye takanga tatova munzira kuenda kuBeijing. Mauto eHumambo hweKudenga akarasikirwa zvikuru. Asi mauto eChinese achiri kuyedza kufambira mberi. Nechekare gore idzva 1971 rarova. Munguva pfupi, hondo ichange yava nemakore maviri. Uye hondo dzinopisa segomo rinoputika. Mamirioni akawanda evaChina ari kupinda muhondo iyi.
  Pasinei nechando, vakomana veHumambo hweKudenga vanoenda kunorwisa vasina shangu, uye vanozadza nemhuru dzezvitunha.
  Hondo dzinotyisa.
  Uye Natasha anovacheka nepfuti yemuchina wekukurumidza. Inodimbura varwi veKudenga Empire mumapoka.
  Anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu ndokuti:
  - Kuna amai Russia!
  Hondo, hongu, inogona kuenderera kwenguva yakareba. Asi murwi akashinga Mirabela akarova roketi mugomba maiva naMao Zedong. Mutungamiriri weChina, mubatsiri mukuru, akafa. Uye somuuyo, hondo inopenga pakupedzisira yapera.
  Pana February 23, 1871, kurwisana kwakaguma. Uye USSR neChina vakaita runyararo.
  Chokwadi, kukakavadzana kwenzvimbo kwakaenderera mberi, uye hukama hwemubatanidzwa hauna kungotangwa. Asi iyo imwe nyaya.
  KANA KAPLAN AKASHAYA UYE LENIN ARI MPENYU
  Kuedza kuuraya Lenin hakuna kuitika. Kaplan akapotsa, uye Vladimir Ilyich akanzvenga kurohwa nebara rakakonzera kuvharika kwetsinga dzeropa uye zvakakonzera sitiroko nguva isati yakwana. Somugumisiro, kutonga kwaLenin kwakapfuurira.
  NEP yaingova kuzorora kwechinguvana munzira yekuenda kusangano resocialism. Uye Vladimir Ilyich akabatikana mukumanikidzwa kwemaindasitiri. Uye yakanga iri pfungwa yake yakafanana neyaStalin. Uye toenda ...
  Lenin akaita kuunganidzwa kwete zvisina hutsinye, uye nzara yakadziviswa. Uye izvi ndizvo zvisina mubvunzo kukosha kwaVladimir Ilyich. Uye USSR yakatanga kusimuka.
  Asi Hitler akabva atanga kutonga. Uye akatanga kugadzira Humambo hweGerman.
  Lenin akaedzawo kutamba naye. Uye akabatsira kuzvidzivirira.
  Hitler akatora Austria kuGermany - akaita Anschluss. Zvadaro, uye Sudetenland, ndosaka Munich yakaitika.
  Asi vose vanobatana uye Lenin havana kuda kupa Poland kwaari. Zvino hondo yakatanga. Mauto eUSSR akatora Poland kubva kumabvazuva. Lenin, saStalin, akaparadzanisa nyika yePoles naHitler. Uye yakavanzika protocol yakagadzirwa.
  Kusiyana nenhoroondo chaiyo kwakaitika muFinland. Lenin haana kuchenesa uto, uye mauto ake akanga akanyatsoshanda.
  Tukhachevsky akaita kutenderera kwakanaka kweMannerheim Line. Uye Finland yakakundwa munguva pfupi uye yakasunungurwa neRed Army.
  Tukhachevsky's maneuver yaishamisa. Uye kukunda kunoshamisa zvakadaro. Hitler akatora France uye kwenguva pfupi akasiya hondo pamwe USSR.
  The Fuhrer akasarudza kuti Russia yakanga yakasimba zvikuru uye kuti Britain inofanira kutorwa pakutanga.
  Hondo yemhepo yeEngland yakarasika. Uye Hitler akatanga kutsvaka dzimwe nzira. Imwe yacho ndeyekumhara kwemutumbi waRommel muLibhiya. Uye kuedza kutora Africa. MaGermany akabudirira kutora Yugoslavia neGreece. Asi kumhara pachitsuwa cheKrete kwaikosha kurasikirwa kukuru. Asi gare gare, vaNazi vakatora Malta vasina kukuvara zvishoma kwavari. Uye uku ndiko kwaiva kubudirira kwavo kusina mubvunzo. Rommel akatora Tolbuk, achigamuchira mamwe mana panzer divis uye akatanga kurwisa Egypt. Suez Canal yakatorwa. Uye kutorwa pasi pekutonga. Imwe budiriro huru yakanga iri kutorwa kweGibraltar. Nekudonha kwemuzinda uyu, vaNazi vakawana mukana wekuendesa mauto kuAfrica nedaro pfupi.
  Mushure mekukurumidza kuputika kwemauto eSoviet muAfrica uye kukunda paKholkin Gol, Hitler akaonga zvikuru simba reRed Army uye akange asingachaverengeri pane blitzkrieg. Uye akanga achigadzirira hondo yakakomba.
  Mauto eGermany akatamira kuMiddle East. Mukweguru Lenin aingove akanyarara. MaArabu omunzvimbomo akatsigira vaNazi, uye munzira iri yose yaibvira vakaparira kurwisa kwavo. Uye yakabudirira uye yakapfuma nekubudirira kwaHitler.
  Panguva imwe cheteyo, Africa yakanga ichipindirwa. Tangi yeT-4 yakagadziridzwa uye yakashongedzerwa nepfuti refu. Uye motokari iyi yaifamba zvakanaka.
  MaGermany akaita kutora kondinendi yevatema, pasina kusangana nekupikisa kwakanyanya. MaBritish aive akawandisa uye ari kuwanda.
  MaNazi zvishoma nezvishoma akatora Africa, uye akakunda kuMiddle East. Japan yakapindawo muhondo, ichirwisa United States muPeru Harbor. Uye rakava danho rakasimba. Uye kuti masamurai akaparadza sei maAmerica. Uye akatora pfuma muAsia. Singapore yakanga isingapindiki kubva mugungwa, asi maJapan akaitora kubva panyika.
  Uye uku ndiko kubudirira kutsva, kukuru kwevaNazi, saka United States yakamanikidzwa.
  Muna 1942, maNazi akatanga kurwisa India ndokuitora ... Uye Africa yakakundwa pakupera kwaNyamavhuvhu. MaGermany akaitawo Operation Polar Bear, akatorawo Sweden. MunaSeptember, Switzerland yakatorwawo. Mushure maizvozvi, vaNazi vakatanga kurwisa zvakasimba nengarava dzepasi pemvura uye nendege kuBritain.
  Iyo Fritz yaive neyakanakisa mabhomba eJu-188, aine mafomu epamberi, uye vakabhomba Britain. Mutyairi wendege Marseille akazvifukidza nekubwinya uye akava ngano chaiyo.
  MaJerimani akarova maBritish sezviyamwa pagungwa mudenga. Ipapo Hitler akavapa mhedziso. Churchill akanga akagadzirira rugare, asi kwakanga kwave kunonoka.
  Panguva imwecheteyo, mhuri yose yematangi matsva yakagadziriswa muReich Reich: Panther, Tiger-2, Shumba, Maus. Vakaedza kuita kuti zvive zvakafanana sezvinobvira, zvakasiyana-siyana. Asi Mbeva aive nepfuti mbiri. Uye zvakaita kuti tangi riwedzere uye riwedzere kurema.
  MaGermany akaenderera mberi nekuvandudza kugona kwavo. Yu-188 yakabhomba Britain, uye Yu-288 yakanga iri munzira, kunyange ndege dzine simba uye dzinomhanya zvikuru.
  The Fuhrer yakada kuputsa Britain.
  Marseille, yakapfura mazana matatu endege, yakapihwa Order yeGerman Eagle nemadhaimondi. Uye paakapfura mazana mana: akagamuchira Knight's Cross of the Iron Cross negoridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani. Uye yaive yekutanga kugamuchira mubairo wedanho iri. Uye mazana mashanu endege, akapihwa Grand Cross yeIron Cross. Uye kwaive kubudirira kwakanyanya.
  Asi Marseille yakaramba ichikurumidza kukora. Kunyanya apo ME-309 yakaonekwa nekumhanya kukuru kwemakiromita 740 paawa, uye mapoinzi manomwe ekupfura.
  Marseille mundege iyi yakaparadza vapikisi veThird Reich. Nhoroondo yake payakasvika zviuru zvendege, akapihwa mubairo unokosha: Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha emuoki esirivha, minondo nemadhaimani.
  England yakaramba ichirohwa neLuftwaffe zvakanyanya. Asi zvikepe zvake zvakanga zviri kunyunguduka. Uye zvikepe zvepasi peTatu Reich zvakawedzera kuva nesimba uye zvakakwana.
  Uye vakamanikidza Britain kudaro, zvisina humwari. Ipapo, pakupedzisira, muna July 1943, kumhara kwakaitika. Uye panguva ino maGermany akashandisa itsva kupfuura matangi avo vakakwanisa kukunda. Uye Britain yakaramba kwemavhiki maviri chete.
  Pashure pokuwa kweBritain, Hitler akafunga. Kurwa neUS kana kuedza kutendeukira kumabvazuva? Lenin, pazera remakore makumi manomwe nematatu, akararama kwenguva yakareba saStalin uye makore makumi maviri kupfuura munhoroondo chaiyo, akafa munaJanuary 1944.
  Panguva ino, maGermany akanga atora Iceland uye, pamwe chete neJapan, Australia. IThird Reich yakawana zvakawanda.
  Asi United States yakaramba isina kutorwa, uye sarudzo yakaitwa yekudzitora.
  Asi panzvimbo Lenin, zvino Leon Trotsky akava Sachigaro USSR. Uye uyu muJudha akachena. Uye akanga asingafariri mutemo waHitler wokushora vaJudha.
  Asi Leon Trotsky inyanzvi yezvematongerwo enyika. Uye saka akasarudza kusazvidza Hitler zvakadaro. Uye akatozvipira kurwa neUnited States pamwechete.
  Fuhrer weGermany akabvuma izvi.
  Uye saka Red Army yakaenda kunogumbura muAlaska muzhizha ra1944.
  Uye mauto aHitler akanga achipfuura nomuGreenland uye mberi achienda kuCanada, uye nomumubatanidzwa weArgentina, neBrazil, dzakanga dzaenda kudivi reThird Reich, kubva kumaodzanyemba.
  Hondo, nekuda kwehurefu hwekutaurirana, yakaenderera mberi. Zvakadaro US yaive ichirasikirwa. MaGermany akawana tangi kubva ku "E" series. Vaive vakakunda vekuAmerica. Pamusoro pe "Pershing" uye "Superpershing" muna 1945, United States yakanga isina chinhu. Uye maGermany qualitatively akatonga muvengi. Matangi eSoviet aivewo ari nani pane eAmerica. Pfuti yeGerman MP-44 yekurova, iyo yakavadzikisa pasi, yakapfuurawo maAmerican.
  United States yakarwa kwenguva yakareba uye zvakaoma nekuda kwehupfumi hwayo hune simba uye huwandu hwevanhu. Kuparadzaniswa negungwa, uye kutambanudza zvakanyanya kwekutaurirana kwakaita kuti zviome kupedza America nekukurumidza. Uye USSR, iyo yakabata Alaska, yakanga ine matambudziko ayo. Asi hondo yakaramba ichienderera mberi... Uye mugore rechimakumi mana neshanu, inoda kusvika hafu yeUnited States yakatorwa. Musi waMay 9, 1946, United States yakakunda. Nokudaro Hondo Yenyika II yakapera.
  Hegemony yeGermany, Japan uye USSR yakasimbiswa munyika. Russia yakadzosa Alaska, uye inoda kusvika hafu yeCanada. Ndiko kwakauya rugare rwechinguvana.
  The Third Reich yakazorora kwekanguva, asi musi waApril 20, 1953 yakarwisa Japan. IUSSR panguva ino yatova nebhomba reatomu. Leon Trotsky akafa, nenzira isinganzwisisike, saStalin munaKurume 1953. Asi akatsiviwa naVoznesensky, uyo akazova mutungamiriri akasimba zvikuru. Uye akaendawo kuhondo neJapan.
  Hitler haasati anyanya kukwegura, uye akararama mararamiro ane hutano, uye haana kudya nyama. Saka akanga achiri mupenyu.
  Third Reich neUSSR dzakarwa neJapan kwerinopfuura gore, uye pakupedzisira yakakundwa, musi waMay 12, 1954 chete.
  Nokudaro imwe hondo yakaguma. Uye USSR yakasimbisa nzvimbo dzayo: kudzokera kumaodzanyemba kweSakhalin uye Kuril Ridge, pamwe neManchuria, Port Arthur, uye Korea.
  Uye iyi yakanga iri hondo yekupedzisira.
  The Third Reich yakasarudza kutanga kuwedzera nzvimbo. Uye iyo USSR zvakare ... Hitler akafa muna Kurume 1960, akwanisa kuita referendamu musi waApril 20, 1959 pakugadzwa kwehumambo. Uye mwanakomana wake akamutevera paumambo. Uye nekuda kweizvi, Third Reich yakaramba yakagadzikana.
  Uye panguva imwe cheteyo nekuzvarwa kwaHitler musi waApril 20, 1959, vazivi venyeredzi vakabhururuka vachienda kuMars. Kunyanya, yakatanga uye yakapera mumwedzi mitanhatu. Ndokutanga zera idzva remuchadenga. IUSSR yakabhururuka kuenda kuMars makore gumi gare gare .... Muna 1980, vanhu vakashanyira mapuraneti ese ezuva uye zvakanaka.
  Uye muna 2020, yekutanga interstellar expedition yakatanga.
  
  
  HONDO MUAFGHANISTAN
  Musi waNyamavhuvhu 1, 2001, mauto eRussia akarwisa maTaliban nendege nemakomba. Chinangwa chikuru chakanga chiri chokudzivirira kukundwa kungangoitika kwomubatanidzwa wokuchamhembe. Sarudzo iyi ine mufungo, asi ... Bin Laden akasiya kurwisa kwemagandanga muAmerica uye akafunga kutarisa kuRussia zvachose. Hondo yakatanga nesimba idzva.
  Madokero, hongu, akashora Russia. Uye Bin Laden akadana kurwiswa kwehugandanga kurwisa hutongi hwaPutin. VaTaliban vakagamuchira kusimbiswa kubva kuPakistan uye vakaedza zvakare kufambira mberi. Kuurayiwa kwaAhmad Shah Massoud kwakabatsira zvikuru maTaliban kufambira mberi. Russia yakawedzera kubhomba. Zvikamu zvakaparadzana zvemauto anokosha zvakakandirwawo muhondo. Kurwa kwacho kwakava neropa guru.
  Russia yakanga ichiwedzera kupinda muhondo muAfghanistan. United States, nyika dzekuMadokero, nyika yeIslam yakapa zvombo kuTaliban. Hondo dzacho dzakanga dzizere ropa. Russia yakawedzera kusanganisa mauto ayo ikoko.
  Zvose matangi nepfuti dzinozvifambisa dzoga zvakatamiswa
  VaTaliban vaibhomba. Uye mauto eRussia akarwa nemauto asina kuenzana. Kunyanya, nzira dzehondo dzemagandanga dzakashandiswa pavari.
  MuRussia, kushorwa kwaPutin kwakawedzera. Macommunist akarangarira kuti aive mutevedzeri waYeltsin ndokukwevera Russia muhondo itsva. Vakasununguka vakanga vasingagutsikaniwo. Putin akanga achirasikirwa nerutsigiro munharaunda. Kurasikirwa munguva yehondo yeAfghan kwakakura.
  Pakave nezvakawanda kupfuura nakare kose kunyomba uye manyepo musarudzo dzeHurumende Duma. Macommunist akasimbisa zvinzvimbo zvavo. SPS neYabloko havana kupinda muparamende. The Motherland block yakaonekwa. United Russia yakagamuchirawo zvakawanda uye Liberal Democratic Party yakawedzera. Asi sarudzo idzi dzaive dzakaipa. Motherland, Liberal Democratic Party neUnited Russia dzakachengeta kutonga kwevakuru pamusoro peDuma. Asi macommunist aive nesimba. Musarudzo dzemutungamiri wenyika, Putin akakunda chete muchikamu chechipiri. Uye hondo muAfghanistan yakapfuurira, sezvakaita muChechnya.
  Russia yakabatikana ipapo. Mauto akawanda akaunzwa. Kurwa kwakawedzera. Uye kuwanda kwekurwiswa kwaive kwakaputika.
  Mitengo yemafuta haina kukwira zvakanyanya. Saka pakanga pasina hondo muIraq. Uye munguva pfupi zvirango zvakabviswa kubva kuna Saddam Hussein. Hutongi hwake hwakatanga kuunganidzazve simba. Uye gadzirira kurwa neIran. Uye United States yakamubatsira mune izvi. Muna 2007, sarudzo dzeHurumende Duma dzakaitwa nekubudirira kukuru pakati pevaKomonisiti, avo vakapedzisira vagamuchira ruzhinji.
  Pasi pemamiriro aya, kunyangwe bumbiro remutemo, Putin akamhanya kwechitatu, achitora nzira yereferendamu. Uye akakwanisa kushandura mazwi ebumbiro nekubvisa matemu maviri.
  Somugumisiro, muna 2008, akwegura uye akafinhwa Zyuganov, pasi pemamiriro ekumanikidzwa kwemashoko, haana kukwanisa kukunda Putin.
  Asi ipapo mamiriro ehurumende akawedzera kuipa. Hondo muAfghanistan yanga ichienderera kwemakore akawanda. Uye akanga asina magumo pamberi pake.
  Putin akamhanya kwechina mukati medambudziko rehupfumi. Uye zvinonyadzisa nehuori, uye vavhoti vaneta nazvo. Mikana yehudzvanyiriri yakadzikira.
  Asi zvakare zviwanikwa zvekutonga uye manyepo makuru akaiswa muchiito. Vanhu vakadirana mumigwagwa, uye kurwisana kukuru kwakaitika. Ropa rakadeuka.
  Putin akamhanyirawo temu yechina muna 2012. Uye zvakare hondo muAfghanistan uye dambudziko. Uye panguva imwechete kurwisana kunogara kuripo nemapurisa, marudzi ose emisangano, nezvimwe zvakawanda.
  Kwete nguva yerunyararo. Maidan yakaitika muUkraine. Asi Crimea haigone kusvinwa kunze. Vagari vemo vaisanyatsoda kuenda kuRussia yaPutin. Poroshenko akauya kuUkraine uye zvese zvaive zvakanyanya kana zvishoma kubudirira. Muna 2016, nekuda kwekudonha kwemafuta uye gasi mitengo, kukwirira kwedambudziko kwakaitika muhupfumi hweRussia. Putin akaenda kuchikamu chechishanu. Uye akakunda nekuda kwekunyepedzera kukuru, uye kusabatanidzwa kwemunhu wese kubva musarudzo kunze kwekufinha uye yekare homwe Zyuganov.
  Uye hondo muAfghanistan yakaenderera mberi nenzizi dzisingaperi dzemabhokisi emabhokisi.
  Zvino 2020 yasvika... Putin akasarudzwa kuchikamu chechitanhatu, uye mukwikwidzi wake wehomwe Zyuganov akaifuridza zvakare. Uye hondo yave ichienderera kwemakore anoda kusvika makumi maviri.
  Hondo ichiri kuenderera mberi muAfghanistan. Vatyairi vendege Anastasia Vedmakova naAkulina Orlova vanorova kubva mumhepo.
  Vasikana vakanaka vanorwa mune imwe bikini uye vanodzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe.
  Chokwadi, hondo yemazuva ano haifadzi seHondo Yenyika II. Ipapo vasikana vaifanira kuratidza zvishamiso zveushingi uye ugamba.
  Iye zvino komputa inokuitira basa rakawanda. Uye hazvisi zvese zvakanyanya.
  Kwete, inzvimbo yezviitiko. Anastasia Vedmakova akaridza muridzo ... Akaseka ... Hongu, pakanga pane kurwisana, uye vanotaura zvimwe. Uye zvino, bhatani chete netsoka isina tsoka, yakatsikirirwa uye roketi rinotungamirirwa nekombiyuta rinobhururuka. Hondo dzemhepo dziripi? VaTaliban havana ndege.
  Kana mauto eRussia achirasikirwa, saka chete kubva pakuparadza, migodhi, uye kurova kwechisimba.
  Dzimwe nguva ISIS neTaliban varwi vanouraya varwi veRussia. Kazhinji, hondo iri kuramba ichiwedzera kusvibiswa. SekuSyria hazvishande. Mauto emunharaunda haana kusimba, uye Iran haitumire mauto ayo. Masimba emunharaunda anochinja. Mujahideen vane rutsigiro rwevanhu. Zvakare, hurumende muKabul yave nenguva isina masimba.
  Uyezve, chinonyanya kukosha ndechekuti maTaliban akasimba uye akabatana neISIS. Kuedza kutaurirana neTaliban kwakakundikana. Uye vakanga vasiri kuzotaurirana neISIS zvachose. Uyezve kune Pakistan uye nyika dzeIslam dzinobatsira Mujahideen.
  MaAmerican akabudirira kudzivirira kurwisa kwehugandanga kwaGunyana 11, vakasundira mahemorrhoids aya kuRussia. Putin sezviri pachena akasarudza kuti gungwa rakanga rakadzika mumabvi kwaari, uye kuti zvinhu zvose zvaizosarudzwa nokukunda uye neropa shoma. Asi zvakazoitika kuti maAfghans havadi kurarama zvinoenderana neRussia mabikirwo, kusanganisira United States. Uye Russia haisi nyore ...
  Hazvigoneke kukunda Mujahideen nebhomba. Mauto emunharaunda haana simba uye anotya kurwa. Yakawanda uye yakawanda spetsnaz mayuniti anofanirwa kukandwa muhondo. Hondo iri kuitika.
  Anastasia Vedmakov akanzwa kusuruvara ... Zvose zvisina kuitwa munyika zvinofamba mune rumwe rudzi rwemhepo. Asi hupenyu hunoenderera mberi.
  Mushure mekunge maAmerica abva muAfghanistan, ndege dzeRussia dzakarwisa magandanga, dzichitsigira mauto emunharaunda kubva kumhepo. Panguva imwecheteyo, zvikamu zvakasarudzwa zvemauto anokosha akatanga kuvhima vatungamiri vevarwi.
  Vasikana vaviri vanoyevedza, Margarita naAnastasia, vari kurwa hondo isina kuenzana mumupata. Iwo akanaka akareba, akasimba kwazvo uye ane tsandanyama, mune inodzivirira chameleon raincoats. Kuvanza uku kunoita kuti varwi vasaonekwe, nekuda kwemifananidzo yekombuta.
  Asi vasikana vose vari vaviri vakanga vasingarangwi. Vakambaira mumakomo kwemakiromita akawanda ndokusangana nechikwata chematsotsi, vakaridza pfuti vasingadi kugoverana nemumwe munhu. Pfuti dzavo dzemuchina wekukurumidza-moto, dzine uranium-core bullets, zvitakuri zverufu zvechokwadi. MaWarriors, achisvetuka muchando, akarova Mujahideen.
  Margarita akadzinga girinedhi yake, pulsar yakapenya, ichirova makororo gumi nemaviri. Madonhwe mashoma eropa akatosvika panhumbi dzokurwa nadzo dzengowani.
  Vasikana vane zvombo zvemazuva ano. Kutungamira kwekombuta.
  Iwo, maviri marefu akachekwa, anokodzera rejimendi rese. MaWarriors anotumira mitsetse, achirovera pasi Mujahideen mumapoka.
  Ivhu rinotsva uye ropa rinoputika. Mujahideen vakapopota. Vasikana vakapedzisira vabatwa nehope. Haisi kutyisa nhumbi dzavo dzokurwa, asi jasi rechameleon harina kurongeka. Zvakadaro, mudziyo wekusaona komputa hauna kusimba, uye mukuita hauna kunaka uye unodhura.
  Varwi vakanga vakawandisa.
  Margaret akati:
  - Tichashevedzera kuti tisimbise?
  Anastasia akadzungudza musoro.
  - Ngatizviite isu pachedu!
  Vasikana, vakapfeka ngowani uye masutu ekurwa, vakaramba vachirwa. Vakashandisa mabara madiki, asi akanyanya kukora, aine zvinoputika. Asi zvakadaro, mutoro wezvombo wakasvika pakupera. Uye varwi vakaramba vachiuya.
  Vasikana vakatanga kuenda. Asi nguva yainge yatononokerwa. Vakazopedzisira vave mugomba chairo. Mazana eMujahideen akakwira kubva kumativi ese.
  Margaret akati:
  Isu tabuda muzvombo nemagirinedhi. Iye zvino chasara melee!
  Anastasia akanyemwerera ndokuti:
  - Pamwe chete, kurwisa chiuru! Kwasara imwe chete!
  Margarita akagutsurira musoro achibvumirana nazvo ndokukwazisa achiti:
  - Hongu, tinodaidza moto pachedu!
  Anastasia akaridza mhere, achibvisa huruva, akarohwa zvakare nepfuti huru. - Zvichida, pachava nekupwanya, - musikana akafunga.
  Akatarisa mativi ose ndokudanidzira achiti:
  - Pane gap! Ngatisvetukire mukati, pamwe tichapona nekuputirwa!
  Margarita akatumira muredhiyo:
  - Kune anopfuura chiuru makororo akatikomberedza! Pachikwere 54-85-83 ipa gungwa remoto!
  Mwanasikana akarohwa zvakare nekuputika gumi nemaviri panguva imwe chete, achidonha zvakare. Kuburikidza nenhumbi dzokurwa nadzo, muviri une tsandanyama unonzwa kurohwa. Vakarovawo Anastasia.
  Vasikana vese vari vaviri vakakambaira nemakumbo mana kuenda pakamuka mudiki mugomo regranite fault. Kutanga Anastasia akadzvanya, achitsvedza mukati mekadzika, ipapo Margarita. Mabhomba anorema uye maroketi ezvombo zveRussia akanga atodonha kubva kumusoro.
  Chimedu chihombe chakarova ngowani, chichityora kabhoni fiber. Kuseri kwemusoro, sekunge arohwa netsvimbo. Musikana akakatyamadzwa nedambudziko akasveerera nepaburi racho ndokutanga kuwira mugomba rakadzika-dzika, risina tariro!
  
  GADZIRA NYIKA NAHITLER
  Ngatitii Fuhrer angadai akagamuchira chirevo chekupedzisira chaStalin cherunyararo rwakasiyana munaSeptember 1943? Muchokwadi, kuGermany, uyu wakanga watova mukana wekupedzisira weruponeso. Hondo yeKursk yakarasika uye maRussia akaratidza kuti vaigona kukunda kunyange muzhizha. MaAllies akatora Sicily ndokudzika muItaly.
  Iyo inonyanya kukosha setiraiti - Mussolini akarasikirwa nesimba uye nyika.
  Aiwa, chaizvoizvo, kana chiri chokwadi kuti Stalin akapa rugare kuna Fuhrer, ipapo Hitler ndiye akanga ari wekupedzisira cretin kuramba. Uye chii chingabuda munyaya iyi.
  Nyika iri mune zero musiyano. Mauto eWehrmacht anodzokera kumuganhu. Panguva imwe cheteyo, mauto makuru eNazi ari kutamisirwa kuItaly. Uye zvinonyanya kukosha, kubhururuka nendege neakaomeswa aces kunoendawo ikoko.
  MaAllies anotora zvakanyanya kukuvadza. German "Ferdinands", "Panthers" uye "Tigers" vanouya kutamba. Michina yese iyi yakasimba kudarika maAmerican Shermans neEnglish Churchills.
  Hongu, uye mapoka eGermany ane ruzivo, akadzidziswa uye akarangwa kupfuura maAmerican neBritish. Uye zvakatowanda.
  Pakuvamba kwaNovember, maAllies akadzingwa muItaly. Uye muna December vakadzingwa kubva kuSicily. Kurasikirwa kwekuMadokero kwaive kukuru. Vamwe vasungwa vanopfuura mazana matatu ezviuru. Hondo dzakaratidza kuti "Sherman" kurwisana ne "Panther" haisi kudhonza zvachose. Hongu, uye pamusoro pe "Tiger" zvakare. Uye kuti maAmerica akarasika, akawira pasi pekumanikidzwa kwemapoka ematangi eWehrmacht.
  Mushure mekukundwa kweAllies muItaly, Churchill akazeza. Uye akasangana naRoosevelt. Hurukuro yakabata pamusoro wenyaya: sei kurwa hondo pasina USSR? Focke-Wulf yeGerman yakave murwi ane chigaro chimwe chete ane simba reThird Reich mune zvombo. Uye kubudirira kuramba ndege dzeAmerica. Uye munzira uye jet ndege. Hapana chekutaura pamusoro pematangi. "Sherman" muhondo yetangi - zero. Uye zvakatonyanya kuderera kune yekare yeGerman T-4. Kunyanya mupfuti. "Churchill" inochengetedzwa zviri nani.
  Chipfeko chaicho chakaratidza kuti zvakanga zvisiri zvechokwadi kusunungura Europe kubva kuvaNazi.
  Roosevelt naChurchill vakazeza. Asi Hitler haasi. The Fuhrer akaisa dzvinyiriro kuna Franco, achityisidzira kugara uye zvakadaro akamanikidza Spain kurega mauto eGermany achipfuura kuGibraltar. Nhare yakawira muna February. Uye ipapo maGerman akayambuka chikamu chakamanikana kupinda muMorocco. Kwakatanga kutorwa kwemakoloni eFrance. Hondo dzakaratidza kugona kukuru kwemauto eGerman ground mauniti, simba ravo, uye simba rekurwa remidziyo.
  Pfuti yemuchina mutsva MP-44 yakatanga kusvika muzvikamu zveNazi, uye ME-262 yakaonekwa mudenga.
  Munguva yechirimo, maNazi akakunda gumi nemaviri mapoka eAllied, akatora Morocco neAlgeria, ndokupinda muTunisia. Pakasvika kutanga kwaChikumi, zviuru zvejet ME-262 zvakanga zvatorwisana mudenga, zvisingaenzaniswi nezvombo nokumhanya.
  Zvakangodaro, maBritish nemaAmerican mukutanga kwaJune vachiri kuedza kumhara muNormandy. Asi vakanga vakamirira ipapo. Kumberi kwakaonekwa "Panther" -2 uye "Tiger" -2, zvichida mamwe matangi epamusoro ane zvombo zvine simba. Uye yakasimba yakatsvedza huma nhumbi dzokurwa. Pfuti dzavo dzakabaya matangi ose eAllied nechekure.
  MaGermany aivewo nenhamba huru yemauto avo, achivazadza nevekune dzimwe nyika uye kuunganidza kwakazara, pamwe nemasoja akadzoka kubva kuutapwa.
  Kusvika kwaJune kwakapera mukukundwa kwakakwana kwevabatanidzwa, nekutorwa kwevarwi nevakuru vanopfuura hafu yemiriyoni. Mushure menjodzi muNormandy, Churchill akapa rugare kuna Fuhrer pane post-facto hwaro. Kureva kuti ani nani anotonga chii, obva asara shure kwacho. MaGermany akanga achangobva kubvisa maBritish kubva kuTunisia ndokupinda muLibya, uye nechekumaodzanyemba mauto avo akanga ava kusvika kuCameroon.
  Munguva iyi, nhaurirano dzakanga dzichiitika, vaNazi vakakwanisa kupinda muEgypt. Fuhrer, achinzwa akasimba, akarayira kuti zvinhu zvose zveFrance zvipiwe kwaari. Zvakare kuchamhembe kweAfrica neIraq neKuwait. Uye bhadhara muripo.
  Churchill akaramba chirevo ichi. Asi chinzvimbo cheBritish chakaramba chakaoma. MaGermany ane chiedza chitsva, chinofambiswa uye, chinonyanya kukosha, chiri nyore kugadzira uye chakachipa jet fighter XE-162, uye jet bomber "Arado". Ndege yekupedzisira haina kukwanisa kubata varwi, uye zvakaoma kupfura pasi nepfuti dzinorwisa ndege. Saka maBritish akawedzera matambudziko. Panyika, maGermany akakunda. Akatapa Egypt, ipapo Palestine. Uye ipapo, netsigiro yavagari vomunzvimbomo, ivo vakapinda muIraq neKuwait. Vakatorawo matunhu aya.
  MaBritish akakanda mapfumo pasi, uye mauto ekoloni akatiza. Vachitya nekukundwa, maBritish capitalist akawedzera kumanikidza kwavo kuChurchill.
  Hondo yepasi pemvura yakanga ichishingairawo. MaGerman akatanga chikepe chepasi pehydrogen peroxide, uye akawana hukuru hwakanyanya pagungwa.
  Pakupera kwa1944, maGermany akanga akunda inenge Middle East yose uye kuchamhembe kweAfrica. Matangi ekutanga e "E" akateedzana, akawedzera uye akasimba, akaonekwawo kumberi.
  Churchill akatarisana nechishoro chakasimba. Akakumbirwa kuti adzingwe basa. Roosevelt haana kana kumboshinga kumhanya kwechina. Uye mudiki weRepublican akahwina.
  Hitler muchando nomuchirimo cha1945 akanga achifambira mberi kumaodzanyemba kweAfrica. Yakatapa matunhu akawanda. Panguva imwe cheteyo, kurwiswa kwakaitwa Britain pachayo. Hondo dzepasi pegungwa dzakawedzera kushanda.
  Zhizha rauya... The Fritz vakaedza E-50 tank itsva. Muchina uyu wakanga usina wakaenzana nawo uye waigona kunzi haukundiki. Iyo Yu-287, jet muchina wekirasi yepamusoro, yakaonekwawo. Akatsikirira maBritish zvakanaka. Zvino muna August kumhara kwakatevera. Vakadaro vachishinga. Britain haina kupedza mavhiki matatu. MaGermany akatora London ndokuseka.
  The Fuhrer pachake akaisa tariro huru pa "E" series. Matangi eiyi akatevedzana akasiyana munzvimbo yeinjini uye kutapurirana pamwe chete, uye giya bhokisi pamota. Izvi zvakaita kuti zvikwanise kudzikamisa marongerwo, uye kugadzira yakaderera silhouettes. Idzo mota dzakawedzera compact. Semuenzaniso, SAK E-25, inorema matani 26.6, yakanga ine nhumbi dzokurwa dzemberi dze 120 mm pamateru emakumi mana neshanu madhigirii uye 82 mm kumativi ezvombo - pamwe nema rollers.
  Izvi zvakaita kuti pfuti inozvifambisa isapindike pfuti dzeBritain neAmerica. Uye iyo 700 horsepower injini yakapa kukurumidza kukurumidza uye maneuverability.
  MaBritish vakangokatyamadzwa neE-25 ine 88-mm cannon uye yakabvamburwa kuita zvidimbu nehunyanzvi hutsva.
  Mushure mekutapwa kweBritain, maNazi akatorawo Iceland muna Gumiguru - nekuita Operation Icarus. Mauto eAmerica akabvuma. Masoja anoda kusvika 100 000 akatorwa senhapwa.
  America yakatendeukira kuFuhrer nechipo cherunyararo uye kupatsanurwa kwenzvimbo dzesimba. Iyo purojekiti ine bhomba reatomu haisati yashanda, uye maFritz atove pachikumbaridzo.
  Hitler, mushure mokuyera zvose zvakanakira nezvayakaipira, akasarudza kurwisa America kubva kumativi maviri. Kureva, kushandisa mabhiriji muArgentina neBrazil kubva kumaodzanyemba. Uye kuburikidza neGreenland neCanada kubva kuchamhembe. MaJapan akazova nani, uyo akaziva kugadzirwa pasi peiyo XE-162 rezinesi.
  United States yakanga isati yave nendege dzejeti dzakakwana. Uye zvikepe zvakatambura kurasikirwa kukuru kubva kungarava dzepasi pemvura. Uye akaruma maYankee, akaruma. Hitler akaomerera pahondo yose.
  Iyo Fuhrer yaive neruzivo rwekuti nyukireya reactor yakanga yatogadzirwa muUSA uye basa raive richienderera mberi pabhomba reatomu. Uye akaraira kupwanya America.
  Chombo chitsva chakatangwa - disco izvo zvisingapindiki kune maoko madiki, akakwenenzverwa nejeti laminar.
  Vakanyudza ngarava uye vakacheka ndege dzeUS Army. Gore rechimakumi mana nematanhatu rakapfuura pamberi pevaGerman nemaJapan kubva kumaodzanyemba uye kumhara muCanada kubva kuchamhembe. Izvozvo zvakabudirira.
  MaGermany aive neE-50 tank, yaive yakarongeka yehukuru kupfuura Shermans, Pershings, uye Pattons.
  Tangi rine simba rine 105-millimeter cannon, isingasviki mamita maviri kureba, ine 250-millimeter yepfuti yepamberi pakona, 170-millimeter kumativi uye zvakare pakona, ine huremu hwemotokari hwematani makumi matanhatu nesere uye turbine yegesi. injini ye1,500 horsepower. Muchina wakadaro wakava tangi huru yeTatu Reich, uye yakanga isina yakaenzana. MaAmerican aisakwanisa kukwikwidza naye.
  Chokwadi, huremu hukuru hwemuchina hwakakonzera mamwe matambudziko. Saizvozvo, yakareruka vhezheni yemotokari yakaonekwa muchimiro che "Panther" -4. Muchina uyu waive nepfuti yakareruka, asi yakakwana ye88 mm, pfuti yekumberi ye150 mm pakona uye 120 mm yezvombo zveparutivi, ine huremu hwematani makumi mana nematanhatu uye injini ye1200 horsepower. Iri tangi zvakare rakapfuura maPershing nePattons, riri padyo navo pakurema.
  MaGermany akabudirira. Yakatorwa muToronto, Quebec. Pamwe chete nemaJapan, vakatora Venezuela nePanama. Ipapo vakaburuka kubva kumaodzanyemba, kuCosta Rica, Nicaragua, Honduras neMexico. VaNazi vakakwanisawo kurwisa United States kubva kuchamhembe - vachigura Alaska. Ipapo kutora mazhinji acho.
  Nekutanga kwegore remakumi mana nemanomwe, kunyanya muchirimo, inenge yese yeCanada neMexico yakatorwa nevaNazi.
  Iwo matangi matsva efascist aive akanyanya kukwirisa kune eAmerica. Uye kubhururuka nendege zvakatonyanya! Kurwisana nemadisco - iyo yakasimba laminar jet yakaita kuti isakanganiswa - maAmerica akanga asina zvombo zvachose.
  Saka vaNazi ndivo vaitonga munhandare yehondo. Uye iyo MP-54 yaive nani pane yeAmerican submachine pfuti.
  Saka mauto akazova asina kuenzana zvakanyanya. Hondo yakaenderera mberi chete nekuti maAmerican aive nemidziyo yakawandisa uye huwandu hwevanhu. Asi madhisiki akadonhedza pasi marudzi ese endege nemimwe michina. Vaiita nekutamba - kusimudzira kumhanya kwemazwi mashanu kana matanhatu.
  Saka kuratidzwa kwemikana kwaishamisa. Kuno United States nebhomba reatomu hazvibatsire. Uye Hitler ane simba reAfrica, Asia uye makumi emamiriyoni evaranda!
  America iri kusvinwa zvishoma nezvishoma. Munguva yechirimo uye zhizha ra1947, maGerman akange atotora hafu yenzvimbo yeUS uye yese yeAlaska. Saka maYankee anouya sechidimbu chesimbi panhokwe.
  New York yakawira mukudonha, uye Washington yakawa kutanga kwaDecember. Musi waDecember 25, 1947, panguva chaiyo yeKrisimasi, United States yakabvuma. Imwe hondo yakaipisisa yeHondo Yenyika Yechipiri yapera. Iyo Third Reich ine matangi matsva eiyo AG akateedzana - pyramidal. Uye kwakanga kuchine Russia.
  Hitler akanyatsogadzirira hondo. Kuronga kuramwa mabasa neJapan. The Land of the Rising Sun yakaburitsa zvakare E nhevedzano pasi perezinesi.
  Uye akaunganidza maChinese mazhinji mumauto ake.
  Asi pana April 20, 1949, Nazi Germany yakarwisa USSR. Kechipiri - kushandisa matangi epiramidi nemapoka ekunze. Uye USSR ichangobva kugamuchira T-54. Muchina, uyo, zvisinei, unogonawo kunzi chikara. Kunyangwe yaive yakaderera kune AG-50 mukudzivirira kunyanya mativi nezvombo. Iyo T-54 yaivewo yakaderera kune E-50 ... Ndiko kuti, ese ari maviri emhando matangi eGerman. Asi yairema zvishoma uye yaive nyore kugadzira.
  Asi michina yeGermany yakagadzira mafekitari muhafu yenyika. Uye izvi zvakapa Hitler mukana mukuru. Mukuwedzera, ndege yeSoviet yakanga yakaderera muhuwandu uye hutano kune vaNazi. Kunyanya mune zvombo, zvombo uye kumhanya. MaNazi ari kuwedzera!
  The Red Army, hongu, ane simbawo, asi MiG-15 ichangotanga kupinda mauto, uye mukuru murwi - Yak-9. Yakatove yakare zvakajeka uye haikwanise kumirisana neGerman aviation simba. Tangi IS-7 haina kuenda mukugadzirwa kwakawanda. Iyo IS-4 yakava muchina wakawanda, isati iri muchina wakakwana, asi uchiswedera kune E-50 maererano nekudzivirira. Ichokwadi, iyo yeGerman 105 mm 100EL cannon yaive nesimba uye yakagadzirira kurwa kupfuura 122 mm IS-4. Asi tangi huru yeSoviet ichiri T-34-85, uye T-54 iri mune vashoma. Kusvika pari zvino, iri kuburitswa mune zvidiki zvakatevedzana.
  MaGermany akaputsa kudzivirira kweSoviet. Ndokumhanyira mberi. Kunyangwe mitsara yekudzivirira yaive nesimba. Asi vaFritz vakaramba vachivapfuura. Uye kunyangwe isingakurumidze kufamba. Minsk yakawira pakati paMay.
  Uye pakupera kwaJune, vaNazi vakaenda kuSmolensk. Saka vaNazi vaifanira kufamba rwendo rurefu pamusoro pezvitunha. Smolensk pachayo yakanyatsosimbiswa uye inodzinga kurwiswa. Mukutanga kwaJuly, mauto eNazi akasvika kuKiev. Pakati paAugust, vaNazi vakavhara Leningrad. Panguva imwecheteyo, maJapan akatsikirira kubva kumabvazuva. Yakapoteredzwa Vladivostok. Uye vaSamurai vakatora Khabarovsk.
  Japan yaive neyayo vhezheni yeE-50 yakakopwa, ine 88mm 100 EL cannon ine simba, uye 200mm inotsvedza yepfuti yekumberi. Muchina uyu waive mukuru kune T-54 mupfuti dzekubaya-zvombo uye zvishoma nekuda kwekona huru yekurerekera kwekudzivirira mukudzivirira, kunyanya mativi. Uye tangi yairema - ingangoita matani makumi mashanu - inorema kupfuura T-54 inorema makumi matatu nematanhatu matangi.
  Japan yakamanikidzawo uye yakadzinga maChina muhondo. VaSamurai vakaunganidza hondo huru.
  MunaSeptember, vaNazi zvisinei vakatora Smolensk, vakakomba kumativi ose, uye vakapfuura Kiev. Uye vakatanga kutamira kumabvazuva kweUkraine. Leningrad yakanga yakaoma. MaGermany akasvika Tikhvin. Mamiriro acho akawedzera. Muna October, vaNazi vakapinda muCrimea. Vakatanga kufamba vakananga kuMoscow. Vakakomba Vyazma ndokutora Kharkov.
  Iyo yeGerman AG-50 muchina wakakwana - 250 mm yezvombo zvakatenuka kubva kumakona ese uye muchimiro chepiramidhi. Uye gasi turbine injini ye2000 horsepower. Pfuti inotumira uranium-core projectile inogona kupinda mumatangi eSoviet, kunyange IS-4s, kubva kure. MaGermany ane pfuti yakasimba. Uye tangi pachayo haipindiki kune pfuti dzeSoviet. Uye nhumbi dzokurwa nadzo dzinotonhorera, dzakasimbiswa.
  Muchidimbu, matangi eSoviet aisakwanisa kutsungirira zvikara zvakadaro. Kunyangwe iyo IS-7 yakakurumidza kudzoserwa mukugadzirwa. Asi izvi hazvina musoro. MunaNovember, vaNazi vakatora Kerch ndokuvhara Sevastopol. Vakatora Vyazma, Orel, Kalinin. Takaenda kuTula. Vakatorawo hushingi kudzivirira Tikhvin. Inoramba ichienda kuMoscow yose mumakiromita makumi mashanu.
  Stalin akanyatsopenga. Edza kuramba muvengi akadaro. Yakasimba Wehrmacht. Asi December asvika. Asi vaNazi vakagadzirira chando uye vanoramba vachifambira mberi.
  Voroshilovgrad, Belgorod uye Kursk vakatorwa! MaGermany akauya pedyo neMoscow. MunaJanuary, Tula yakawa, uye Fritz akakwanisa kudarika guta guru kubva kumaodzanyemba. MunaFebruary, mhete yakapoteredza Moscow yakazovhara. Panguva imwecheteyo, vaNazi vakatorawo Voronezh, vachitendeukira kuStalingrad.
  Stalin pachake akatizira Kuibyshev. Sezviri pachena achitarisira kuomesa kuramba. Moscow yakaramba kwenguva yakareba. Guta ihombe. Asi muna May guta guru rakadonha zvakadaro. MaGermany akanga atotapa Caucasus.
  Japan yakapinda muCentral Asia. Uye akatora zvinhu zvakawanda ipapo. Muna June, maGermany akatora guta Gorky. Anenge akakunda zvachose Caucasus. Muna July, Saratov akawa, uye ... Stalin akakura akaderera uye akanga achirwara. Beria akatora mukana wenguva uye akakurudzira mutungamiri. Uye muna August 1950 akapa rugare kuGermany. Hitler akangobvuma kuzvipira. Beria, achiona kusava nematuro kwekuwedzera kuramba, akaenda nazvo. Nokudaro Hondo Yenyika II yakapera. Hitler haana kurwisa Japan uye akatonga kwemamwe makore akati wandei.
  Akamanikidza vaaimbove vakabatana naye kuti vapinde munzvimbo yechiratidzo, uye akaisa mamiriro ezvinhu anorema. Asi musi waMay 1, 1955, pazera remakore makumi matanhatu nematanhatu, akava nyajambwa wekuputsika kwejet liner yake. Uye panguva imwe cheteyo vakataura zvose zvakabatsira.
  Göring aishandisa zvinodhaka akanga atofa kare. Uye Schellenberg, akatsiva Himmler, akava regent itsva. Chekupedzisira chakambonetsa Fuhrer.
  Hitler akaronga kupfuudza chigaro kune mumwe wevazukuru vake vakawanda. Asi akanga asina nguva ... Pakanga pasina akananga mugari wenhaka. Schellenberg akatora nguva uye akatanga udzvinyiriri hwake. Uye panguva imwecheteyo akarwa hondo neJapan. Yakaunza pfuti yenyukireya, uye yakapwanya nyika yeRising Sun, ichishandisa maviri piramidi matangi akagadzirwa epurasitiki. Uye, chokwadi, akakunda mukati memwedzi mishomanana.
  Japan yakatorwa pamwe chete nenyika dzayo. Humambo hwepasi rose hweTatu Reich hwakagadzwa. Hudzvinyiriri hune hutsinye, hune humambo hwenyika. Mamiriro ezvinhu evaSlav akanga akasununguka zvishoma. Vaizivikanwawo seAryans, kunyange kana yechipiri-kirasi.
  Schellenberg akatonga kusvika 1986, paakafa. Chipo chitsva chakamuka ... Mushure meSchellenberg, Mainstein, mwanakomana wemukurumbira wemumunda marshal, akatonga.
  Humambo hwakagadzira tekinoroji uye kuita mukuwedzera kwechadenga. Nzvimbo dzekugara dzakagadzirwa paMwedzi, Mars, Venus, Mercury, Jupiter's satellite. Rudzi rwevanhu, rwakagadziriswa nenzira dzakaoma, matambudziko emukati akatanga kubhururuka kuenda kunyeredzi. Sainzi yakakura nekukurumidza kupfuura munhoroondo chaiyo, saka masangano ese ekutsvagisa akashanda muchikwata chimwe. Uye hurumende yenyika yakakurudzira kuongorora nzvimbo.
  
  
  NYIKA PASI Ivan the Terrible Tsar weRussia
  Ivan the Terrible akanga asina chepfu, uye somugumisiro kutonga kwake kwakapfuurira.
  Kutanga, mambo mukuru zvakadaro akaroora muchindakadzi wechiRungu. Uye hondo yakapfuurira panguva imwe chete kumabvazuva. Akavaka maguta akawanda muSiberia, kusanganisira Tobolsk. The Tsar Cannon yakakandwawo.
  Ipapo kwakava nehondo duku navaSweden. Panguva ino maPole aive kudivi rimwe chete neRussia. Zvaive zvichibvira kuwana zvakawanda kupfuura munhoroondo chaiyo nekutora Narva nedutu, uye zvakare kutorazve maguta eRussia. Pashure paizvozvo, Ivan Vasilievich akarayira kuvaka guta pamuromo Neva. Zvimwe chete naPetro Mukuru. Chete nezita rekuti Andrey-grad. Uye izvozvo hazvina kuipa.
  MaRussia akabva aita runyararo nevaPole zvakare. Uye vakatora Revel. Asi hondo yetsarist yakatora Vyborg, uye yakasimbiswa kuchamhembe. Ivan the Terrible akanga akasimba. Uye mukuru wemauto Shuisky akazove ane tarenda uye Russia yakawedzera kubudirira ... The tsar aive nemwanakomana ainzi Peter kubva kumuchinda wechirungu. Dmitry akafa mumamiriro ezvinhu asina kujeka. Fedot akafawo. Saka muna 1600, mushure mekutonga makumi matanhatu nenomwe, apo Ivan weKutyisa akafa, mukomana ane makore gumi, Peter Mukuru, akava mambo mutsva. Uye akapfuurira mberi nebasa rababa vake.
  Boris Godunov aiva regent wake. Makore matatu ekutanga akange akaoma nekuda kwenzara, kutonhora nekutadza kwegoho.
  Asi ipapo pakanga pasina vanyengeri. Uye apo hondo itsva neCommonwealth yakatanga, Russia yakanga yagadzirira. Mukuru mutsva akaonekwa - Skopin Shuisky. Munyaya chaiyo, akaiswa muchetura achiri muduku, asi akanga atokwanisa kuzviratidza. Uye zvino zvakanga zvakanaka.
  Mauto eRussia pasi pemurairo waPeter Mukuru kare muna 1608 akakunda kukunda kwakawanda uye akasunungura Polotsk neMinsk. Ipapo vakasvika Brest, vakatora Vilna gore rakatevera. Ipapo Kiev yakasunungurwawo.
  Mauto eRussia akarova Poles. Grodno yakatorwawo, uye mauto eRussia akasvika kuGalicia.
  Asi zvinhu zvose zvakanaka zvinofanira kuedzwa. Sweden yakapinda muhondo. Vakatokwanisa kutora Vyborg. Asi vaSweden vakakundwa, uye mauto eRussia akadzorera Vyborg.
  Ipapo mauto etsarist akatorawo Lvov. Uye mauto eRussia akasvika Warsaw.
  VaPoles vakapa rugare kuRussia: kudzorera nyika dzose dzaimbova dzeKivan Rus. Asi Petro Mukuru akapfuuridzira hondo. Warsaw uye Krakow vakatorwawo. Humambo hwePoland hwakava chikamu cheRussia.
  Pashure pacho, pakava nokudzikama kwechinguvana. Chakatorwa chaifanira kugaya.
  Mauto eRussia makore gumi gare gare muna 1620 akatamira kuCrimea. Uye vakakunda khanate iyi, uye vakatorawo Azov. Uye vakawana mukana kuGungwa Dzvuku. Humambo hweOttoman hwakaedza kurwa, asi hwakakundwa mushure mekukundwa.
  Mauto eRussia akatungamirirwa naSkopin-Shuisky akatora Istanbul muna 1625. Uye uku ndiko kwaive kubudirira kukuru kweuto retsarist.
  Humambo hweOttoman hwakaputsika uye vaRussia vakahukunda kwemamwe makore gumi. Kusvikira Algiers, chikamu chekupedzisira chisina kugarwa cheumambo, chakawa muna 1636. Saka Russia yakava nyika yakakura kwazvo pasi rose maererano nenzvimbo uye nehuwandu hwevanhu. Peter Mukuru akashandura Orthodoxy nekuunza barika uye kusiya Tiriniti, uye kuita Russian Tsar mutumwa mukuru weWemasimbaose. Russia muna 1640 yakarwisa Iran ndokuitora. Ipapo mauto eRussia akapinda muIndia. Vakabva vatomukundawo. Takasvikawo kuPacific Ocean. Pakazosvika 1653 Russia yakanga yatotora chikamu cheIndochina. Uye hondo neManchurian Empire yakatanga.
  Muna 1660, Peter Mukuru akafa, uye muzukuru wake Peter Wechipiri akagara pachigaro. Aive nemakore makumi maviri nemashanu. Uye hondo yakaramba ichibudirira. Uye muna 1670 kukunda kweChina kwakapedzwa. Uye makore gumi gare gare vakakunda zvose zviri zviviri Japan neKorea.
  Tsarist Russia yakatorawo Indochina yese, ichisvika kuSingapore. Panguva imwe cheteyo, vokuRussia vakatanga kufamba vachipfuura nomuAfrica. Peter II akafa muna 1700. naIvan wechishanu akava mambo, mwanakomana wake. Mambo uyu akanga atova nemakore makumi matatu nemasere ekuberekwa. Akakundawo Australia, uye akaramba achifamba nemuAfrica. Akakunda dzinenge Black Continent yose. Uye muna 1725 akafa, achiendesa simba kuna Petro wechitatu. Akazokunda Africa. Uye akabva apinda muItaly. Uye akarikunda pasina dambudziko. Mushure mezvo, Russia yakatanga hondo yeAmerica. Hondo dzakafamba. Mushure mePeter wechitatu muna 1751, Alexander Wekutanga akauya pachigaro. Akakunda Germany uye yakawanda yeAmerica. Muna 1781, Alexander II akauya pachigaro. Nokukurumidza, muna 1789, chimurenga chakatanga muFrance. Uye Tsar Alexander II akaitora. Uye muna 1803, Spain nePortugal dzakatorwawo. Nicholas I akakwira pachigaro muna 1810. Akapedza kutorwa kwenzvimbo dzekupedzisira munyika uye pakupedzisira akatanga kutonga kweRussia muna 1825.
  Uye saka yakapera nguva yerunyararo nemhirizhonga yakakamukana. Sayenzi yakatanga kukura nokukurumidza. Chitendero chakavandudzwa. Uye chechi yakasiya zviri pamutemo dzidziso yokuguma kwenyika. Pane kudaro, vakatanga kudzidzisa - munhu ndiye mupfuri wemufaro wake, uye zvichava zvakanaka munyika, uye zvakanaka! Uye muna 1833, mumwe murume akatanga kubhururuka mudenga. Yakanga iri danho idzva mukubudirira kweRurik Dynasty.
  Muna 1841, ndege yekuenda kumwedzi yakaitika. Ichi ndicho chiitiko chepamusoro-soro munhoroondo yevanhu!
  Vanhu vanokunda nzvimbo. Vakabhururuka kuenda kuMars muna 1853. Uye kwaive kubhururuka kunoshamisa. Uye makore makumi matatu gare gare, vazivi venyeredzi vakatoshanyira mapuraneti ese ezuva. Muna 1880, nzvimbo yekutanga yekugara pamwedzi yakatangwa. Zvino rakazova guta chairo.
  Muna 1895, zvidyarwa zvekutanga zvakavandudzwa zvakadzika midzi paVenus.
  Kugara kwekutanga kwekugara kwakavambwa paMars, uye makwai nemombe zvakasimudzwa.
  Kunyangwe iri mumba.
  Muna 1902, yekutanga interstellar expedition kuenda kuAlpha Centauri yakatanga. Chikepe chemuchadenga chakabhururuka kwemakore makumi maviri, chikasvika kunyeredzi, ndokuchitenderedza chichibva chadzokera shure ... Vanhu vakabhururuka ipapo kekutanga vakanyudzwa muhope dzekugadzira, izvo zvakanonotsa maitiro ese mumuviri. Kwete animation yakamiswa, asi chimiro chakadzama chekurara. Uyezve, vanhu vaifamba muhope dzavo, uye tsandanyama dzavo hadzina kuoma.
  Muna 1915, yechipiri interstellar expedition kuenda kune nyeredzi Sirius kwakatangwa, uye yaifanirwa kumhara panyika iyo yaifungidzirwa kuti yakakodzera budiriro.
  Yakamhara, hongu, uye kekutanga vanhu vakafamba pane imwe nyika kunze kwesolar system. Chokwadi, upenyu hahuna kuwanikwa, asi mamwe maminerari uye mabhakitiriya ari nyore akawanikwa.
  Uye zvakare, vanoisa goridhe zvakare vakave vari papasi rino, uye izvi zvinotonhorera!
  Ipapo vakatanga kubhururuka kakawanda ... Muna 1941, kekutanga, spaceship yakapfuura kumhanya kwechiedza ... Chokwadi, Einstein akanga asina kururama. Zvinokwanisika kufamba kunyange ne theoretically kusvika kune kukurumidza kukurumidza. Zvisinei, simba rinokwevera zvinhu pasi rinopfuurawo kumhanya kwechiedza nekakapetwa kagumi.
  Uye ichi chakava chirevo chekusikwa kwehumambo hwemuchadenga .... Pakazosvika 2001, mazana akawanda emisha yakanga yatove yakatangwa pamapuraneti akasiyana-siyana mugalaxy.
  Vamwe vakatowana matura emadhaimani nezvimwe zvicherwa zvinokosha.
  Muna 2020, rwendo rwekutanga kunze kwegirazi rakatanga.
  Izvi zvakare mhedzisiro inokatyamadza. Hapana budiriro yakawanikwa muboka renyeredzi revanhu. Hupenyu mafomu pamapuraneti akasangana, asi echinyakare. Kunyange zvinomera nemhuka dzine bhizi-viri hadzina kuwanikwa.
  Zvisinei, masayendisiti akadaro. Uye vaprista vakatoedza kufungidzira pamusoro paikoku, vachitaura kuti upenyu hahubviri pasina Mwari! Uye vazhinji vakatenda mazviri. Kuzvarwa kwoupenyu kwakangoerekana kwaitika hakubviri. Asi kuedza kwakaratidza kuti kusikwa kweasidhi yakaoma kunogoneka mumusimboti. Kunyange zvazvo vari kuputsika. Uye mabhakitiriya anogona kuvapo. Uye vakavawana. Asi kuva nevarume vaviri? Huwandu hwese hwekuchinja hunodiwa pano, uye kunyangwe kuitira kuti ichengetedzwe.
  Hongu, muboka renyeredzi, vanhukadzi vaviri kana vatatu havana kuoneka kupi zvako. Uye chete chimiro chakapfava chehupenyu chaive pamapuraneti. Uye hazvisi zvemunhu wese. Mapuraneti mazhinji, kunyange akafanana nemamiriro ekunze nePasi, akaramba ari dongo. Asi chokwadi chemapuraneti pachawo chakazove chakawanda. Uye pakanga paine nzvimbo dzakawanda dzekugara mugwara renyeredzi. Kana nyika iri kure, saka unogona kuikwevera kubva kune nyeredzi. Kana pedyo, pane zvinopesana, simuka.
  Kufambira mberi nesainzi zvakaita kuti zvibvire kukunda chero nhongonya.
  Kuwanikwa kwe thermoquark synthesis kwakaita kuti zvikwanise kuburitsa simba kubva pagiremu rezvinhu zvakaenzana nekupiswa kwematani mabhiriyoni makumi maviri emarasha. Uye izvi ndizvo zvinogoneka. Uye thermopreon synthesis yakaita kuti zvikwanise kuwana simba rakapetwa mamirioni maviri kupfuura thermoquark.
  Rudzi rwevanhu rwave kubudirira kubudirira ... Muna 2100, kumhanya kwakatoonekwa kunogona kubhururuka pamusoro pegwara renyeredzi muzuva rimwe chete. Uye kazhinji zvakanaka. Muna 2200, mapuraneti maviri ekutanga uye nyeredzi zvakasikwa kubva padiki rezvinhu.
  Muna 2300, nekuda kwekuwanikwa kwerwizi rwenguva, mukana wekumuka kwemunhu wakaratidzwa, nezana muzana kuchengetedza hunhu. Muna 2400, vanhu vakakwanisa kutanga ndege yekutanga kuenda kune imwe nyika.
  Muchadenga chevanhu, mapuraneti ane marudzi maviri ehupenyu uye kunyange yakasarudzika fluorine pasi ine marudzi matatu ehupenyu akawanikwa. Mhuka dzepamusoro dzine mutauro wechinyakare, chitendero, uye kunyange kunyora kwakangofananawo kwakawanikwa.
  Muna 2500, murume wekutanga akabviswa mukufamba kwenguva. Uye zvino rufu rwakakundwa pakupedzisira. Vanhu vakagona chisiko chavo neanopfuura 100 sextillions enyeredzi.
  Mugore ra3000, kokutanga, chisiko chose chakasikwa kubva pamaatomu mashomanene chete.
  Panguva imwe cheteyo, rumuko rwavakafa rwakanga rwuchipfuurira. Paive nekupokana - kumutsa munhu wese kana kwete? Takasarudza kuti munhu wose anofanira kumutswa zvachose. Kunyange matsotsi, asi vadzidzisei zvakare uye muvachengete pasi pesimba.
  Muna 4000, chirongwa chekubvisa vakafa murwizi chakapedzwa. Vanhu vose vakamborarama paNyika vakawana kusafa. Maitiro ekusika universe akaiswa parukova.
  Mugore ra5000, mitemo yese yefizikisi yaiteerera vanhu. Kunyange vacheche vaigona kugadzira universes. Vanhu zvino vakaisa fungidziro dzavo dzese muchokwadi.
  Avo vakamutswa kubva kuvakafa vakasikawo zvinhu zvose uye vakakurumidza kuziva izvi.
  Mugore rechi10 000, vanhu vakatanga mitemo mitsva yefizikisi, biology, chemistry. Zvese zvingangoitika muvanhu zvakaonekwa sekugona kusanganisa fungidziro. Paiva nemufaro uye kubudirira kwepasi rose.
  
  ZENON POZNYAK MUTUNGAMIRIRI WEBELARUS
  MuBelarus, njodzi yakaitika musarudzo dze1994. Mukuru anopikisa mumiriri Alexander Lukashenko akaurayiwa mukuedza kuuraya. Uye somugumisiro, Vyacheslav Kebich akabvisa mukwikwidzi ane ngozi. Asi muvhoti wose weLukashenka, nhoroondo ndeyokuti iyi ibhizimisi remutungamiriri wehurumende. Uye akaitora akavhotera Zenon Poznyak!
  Uye mumutambo wekutanga, Zenon Pozniak akahwina nemukombe mukuru. Mumiriri wenhoroondo sainzi, mutungamiri weBelarusian Popular Front, uye kunyange mutungamiri. Hunhu hwacho zvechokwadi hunofadza. Uye inosiyaniswa nesimbi ichaita kuoma.
  Zenon Poznyak, nematanho ake okutanga, akatanga kuvhara zvikoro zveRussia uye kudzikamisa mutauro wechiRussia. Ipapo mutemo wesarudzo wakachinjwa, uye Belarusian Popular Front yakawana ruzhinji muparamende. Ipapo Poznyak akaita referendamu. Nezve kubatanidzwa neEurope, pamusoro pemamiriro emutauro weBelarusian seyo chete mutauro wehurumende. Uye akabvisa chirango cherufu, uye akazvidzivirira kubva kuRussia. Zenon Poznyak akazivisa: Belarus ichava muNATO uye muEuropean Union.
  Kuuya kwesimba kwaZenon Pozniak kwakakanganisa Russia. Alexander Lukashenko, sezvamunoziva, akatsigira Yeltsin musarudzo dze1996, nokudaro achimubatsira kuti asarudzwe kwechipiri. Zenon Pozniak aipikisa ese ari maviri.
  Somugumisiro, Yeltsin akarasikirwa nesarudzo uye Gennady Zyuganov akava mutungamiri weRussia. Asi mutemo weRussia hauna kunyanya kuchinja. Zyuganov akaenderera mberi nekuvandudzwa, uye akapomerwa nevanoshamwaridzana naye mukana. Uye zvakabva zvaita serious.
  Asi Zyuganov akakwanisa kuramba simba. Uye akasarudzwa zvakare. Zvakare, yakadzimwa zvakaganhurirwa kwematemu maviri muRussia. Uye muBelarus, Zenon Poznyak yakasimudza muganho wematemu maviri. Muna 1999 Belarus yakabatana neNATO. Russia yaive yeCommunist mumashoko, asi muchokwadi yaiteverawo nzira yepro-Western orientation. Uyezve, Gennady Zyuganov akazova akanyanya pro-Western kupfuura Yeltsin.
  Kwakanga kusina hondo muYugoslavia. Nokuti Russia haina kutsigira Slobodan Milosevic, uye akabva aita zvibvumirano, uye hazvina kuuya kuhondo. Uye zviuru zvishoma zvehupenyu zvakapona, pamwe nehukama hwakanaka neRussia neNATO.
  Kwakanga kusina hondo muChechnya zvakare. Zyuganov akasimbisa hurumende yeMaskhadov, iyo yakatevera nzira inowedzera pro-Russian. Chokwadi, vaTaliban vakatyisidzira Afghanistan. Asi kuAmerica kwakaitika hugandanga uye mauto eNATO akakunda maTaliban. Uye muna 2005, Russia pachayo yakabatana neNATO. Gennady Zyuganov akava shamwari yepedyo America.
  Asi nguva yakapfuura ... Muna 2008, dambudziko repasi rose rakatanga. MuRussia, kusagadzikana kwekuruboshwe kwekuruboshwe kwakatanga. Vakapomera Zyuganov neBato reCommunist kupandukira uye kubva pamafungiro aLenin. Mutungamiriri akakurumbira wevanopikisa aiva Sergei Udaltsov. Asi vakakundikana kubvisa Zyuganov. Macommunist pachawo akava mabhunu nemacapitalist. Vakazviitira mitemo uye vakabata masimba. Zenon Pozniak aivawo purezidhendi wechigarire, asi akazvipira nokushingaira kuUnited States. Uye saka, pasinei nehutongi hwake, akanyatsokodzera America. Uye chete vakasara vakasara vaida kumupidigura.
  Russia yakatevera kosi yeAmerica... Kusiyana naYeltsin naPutin, Zyuganov aiteerera America. Uyezve, chaive chokwadi chekuti aive chikominisiti chakaita kuti awedzere pro-American. Sezvo zvaive nyore kwaari kutamba patriotism.
  IEuropean Union yakakurumidza kusanganisira Russia mukuumbwa kwayo. Uye dzimwe nyika dzeCIS. Uye saka, apo Zyuganov akasarudzwa muna 2016 kune imwe temu, atonga kwemakore makumi maviri uye akasarudzwa kechitanhatu, akarwiswa. Somudiwa wangu, ungagara pachigaro kusvika rinhi? Zvakatonyadzisa! Pamwe yave nguva yekubuda. Asi Zyuganov akanga asingadi kuenda. Uye sarudzo dza2020 dzakatoitwa pasi pedenda re coronavirus. Uye panguva imwe chete muRussia neBelarus. Vose Zyuganov naZenon Poznyak vakanga vatova nemakore makumi manomwe nematanhatu. Asi vakaomesa musoro vachinamatira pamasimba. Uye vakanga vasingadi kuenda.
  MuBelarus, hupfumi hwaive hwakawanda kana hushoma. Asi iyo coronavirus yakawedzera matambudziko. Uye ruboshwe rutsva rwakasimudza mureza wechimurenga. Uye vakapomera Zenon Poznyak mhosva yekubiridzira sarudzo dzakawanda.
  MuRussia, zvakare, kusagadzikana kwekuruboshwe. Uye Zyuganov atove akasarudzwa kwenguva yechinomwe ... Asi zvakare pasi pechiratidziro chekoronavirus uye kwete kutendeseka zvachose. Uye pano, zvakare, vanhu vakapanduka. Asi mapurisa achiri kumisa mhirizhonga iyi.
  Zenon Poznyak, akati pamwe temu yake ichave yekupedzisira uye achapa chinzvimbo chake kune vadiki. Uye izvo chaizvo makumi maviri nematanhatu mapuranga akawandisa.
  Asi isu tinofanirwa kubata neiyo coronavirus. Uye ipapo pachava nehupenyu hunofadza uye hunofadza zvakare.
  Zyuganov akatiwo temu yake yechinomwe yaizova yekupedzisira. Kazhinji, mazwi manomwe anounza mufaro. Uye kuchava necommunism muRussia. Uye ivo vachagadzira yekudzivirira, uye zvichave nyore kune wese munhu.
  Uye vanhu vakateerera izvi ... Muchokwadi, zvinoita kunge zvakanaka kugara muRussia. Macommunist akapa rusununguko rwakawanda kupfuura pasi paPutin. Somuenzaniso, doro raitengeswa usiku. Uye doro muzvitoro, uye kushambadza kwaro paterevhizheni kwakarambidzwa. Uye nefodya yainge yakapfava. Uye vakatotanga kunyoresa mbanje zviri pamutemo. Uye michato yengochani.
  Iyo yekupedzisira, nenzira, Zyuganov pachake akarova. Uyezve, kunyange Pope pachake akaronga kubvumira michato yakadaro kuti ipfekedzwe korona, izvo zvakakonzera kuita kwakaoma. Asi zvinobudisa nhau zvinogona kukanganisa maonero evanhu.
  Mune dzimwe nzvimbo, chipfambi chakatobvumirwa nomutemo. Hungu, muRussia maiva norusununguko rwakawanda. Uye macommunist vakava vakasununguka vanoshingaira. Uye zvechokwadi zvinoshamisa musefa.
  Asi kazhinji ndezvemuzvarirwo. Gennady akatevera imwe pro-Western policy kupfuura Yeltsin's mugari wenhaka Putin. Kusanganisira nekuti aive mukomunisiti.
  Uye izvi zvine musoro.
  Macommunist akaenderera mberi nemutemo weprivatization, kuwedzera hupfumi hwemunhu muhupfumi.
  Zyuganov aiwanzotevedzera mutemo wekushamwaridzana neChina. Uye pamwe akabudirira.
  Asi United States yaidziyawo uye ine hushamwari... Trump haina kuuya kuzotonga. Uye kwaive naHillary Clinton. Akasarudzwa kuchikamu chechipiri. MuUnited States, iyo coronavirus haina kukura zvakanyanya pasi pemutungamiri wechikadzi sepasi paDonald Trump.
  Kazhinji, America yakanga iri kuwedzera kusati kwamboitika. Vazhinji vakati: masimba epamusoro anobata vakadzi. Uye chaizvoizvo, rombo rinogona sei kubvisa bonde risina simba, kana kuti bonde rakanaka. Uye iyo coronavirus pasi pemutungamiri wechikadzi yakaponesa United States.
  Zenon Poznyak akaita shanduko muBelarus. Akaita kuti zvinhu zvinzi, akadzikisa mitero, uye akatanga bhizimisi revanhu. Uye akadzoreredza mapurisa, uye akadzoreredza varanda vese vechiFascist. Chokutanga pane zvose Ostrovsky. Uye zvechokwadi kanzuru yepakati, yakasimudzwa kune banner.
  Hitler akatanga kubudiswa uye kurumbidzwa. Uye inoparadza zviyeuchidzo zveSoviet. Kusanganisira Lenin. Uye panzvimbo pavo, migwagwa yakatanga kutumidzwa mazita emapurisa. Uye zvechokwadi kwaive kwakanaka.
  Hukama neUkraine ndihwo hunodziya. MuMinsk, mugwagwa wakatumidzwa zita rekuti Stepan Bandera. Uye imwezve mugwagwa unonzi Dzhokhar Dudayev. Mafirimu akaitwa pamusoro peBelarusian nationalists. Uye mutauro wokuRussia wakaganhurirwa. Asi hapana kurambidzwa kwakakwana. Saka muRussia mune pro-Western hutongi, uye iri muEuropean Union neNATO.
  IEuropean Union yakawedzera ikava Euro-Asian Union. Kugara muBelarus kwakanga kusina kuipa mune zvenyama. Paivawo nerusununguko rwakawanda. Zvakandiyeuchidza zvakawanda nezveEurope. Iyo sisitimu iri pamutemo-mapato akawanda, asi iyo Belarusian Yakakurumbira Front inotonga.
  Kune zvakare Bato reCommunist muBelarus, asi inopikisa zviri pamutemo uye muhomwe.
  Hukama neRussia hunowedzera kana kushoma. Uye kunyange hushamwari nemaPoles.
  Panzvimbo yeRuble, pane thaler, iyo inenge yakaenzana neEuro. Inflation inenge yakwana zero.
  Vanhu vazhinji vanonyanya kugutsikana nePoznyak. Muhoro unodarika chiuru chemadhora. Urovha hwakaderera, mitengo haisi kukwira. Mutauro weRussia unowanikwawo. Vakatovhura zvikoro zveRussia pano nepapo.
  Doro rakachipa uye rinotengeswa masikati neusiku muzvitoro zvese. Pamwe chete nezvinonyadzisira zviripo. Pane rusununguko rwakakwana paInternet.
  Uye ndiani mumwe anoda Lenin? Panzvimbo pezvo, vaimbova mapurisa vairemekedzwa zvikuru. Uye Zenon Pozniak anodada nazvo.
  Bhachi remaoko reBelarus Pursuit, uye mureza uri White-Red-White. Zvose mune zvose, zvakanaka.
  Vakavaka gumi nemaviri emagetsi enyukireya uye vanotengesa magetsi kuEurope. Panguva imwecheteyo, Belarus yakavaka migwagwa yakawanda uye autobahns.
  Tembere dziri kuvakwawo, kunyanya dzakawanda dzechiKatorike. Hungu, vaKaturike muBelarus vanoremekedzwa zvikuru.
  Kunyange kereke huru yeKaturike munyika yose yakavakwa muMinsk. Uye Zenon Pozniak aidada nazvo. Uye chechi yakanga yakanaka chaizvo ine dhomu dzegoridhe, maererano netsika yeOrthodoxy. Papa naPatriarch weMoscow vakaita misangano yakawanda uye vakabatana muushamwari muna Kristu.
  Sezvineiwo, Saddam Hussein haana kupidigurwa, asi akawira pasi peAmerica, achiva mutongi wake anoteerera. Uye zvechokwadi chaive chishamiso chikuru. Zvaiva pachena kuti ndiani ane simba, anotonga.
  China yakambodzikamisa budiriro yayo. Uye mairi, zvakare, vanhu vari kunetseka, vanoda shanduko yedemocracy.
  Nyika, chokwadi, ichine matambudziko. Asi neimwe nzira iri nyore uye yakadzikama. Zenon Poznyak, uyo akasarudzwa kwete kwetemu yechinomwe, akavimbisa kusiya pakupera kwayo uye kupa nzira kune vechidiki. Pamwe kunyange mukadzi. Uye izvozvo zvakagamuchirwa zvakanaka navose.
  Uye Minister of Foreign Affairs weRussia kwekota yezana remakore, Vladimir Zhirinovsky. Ndiani anoda zvakanyanya, zvirinani mumashoko America, kodzero dzevanhu uye tsika dzekuMadokero.
  
  NYIKA INOSHAMISA YETSAR RUSSIA
  Admiral Makarov haana kufa ... Nzira yechikepe chehondo Petropavlovsk yakangochinja zvishoma, uye mutungamiriri wemauto ehondo akaramba ari mupenyu. Uye ngarava haina kukuvara.
  Angori mamita mashoma chikepe chakapfuura kuruboshwe, uye chete chidiki chakadaro kamwechete chakachinja magumo ehumambo uye pasi rose.
  Admiral Makarov akaenderera mberi nekudzidzisa zvakanyanya mauto eRussia uye kushandisa maitiro matsva. Nzvimbo dzekupfura dzakapfuura, ngarava dzakakuvadzwa dzakadzorerwa.
  Apa admiral akapihwa musungo unonakidza. Sezvo boka remauto reTogo raigara richifamba nenzira imwe chete, zvaizoita kuti zvimbambaira zviparadzirwe munzira. Munhau chaiyo, muparadzi mumwe akaparadzira masumbu emigodhi uye ngarava mbiri dzehondo dzakanyura. Zvino gumi nevaviri vaparadzi vakaparadzira zvimbambaira. Uye semhedzisiro, gumi nemaviri ngarava dzeJapan dzakaputika.
  Pakava nokuvhunduka, uye mauto eRussia akarwisa masamurai, uyo akanga achipfura zvisina tsarukano mukuvhunduka. Uye nekuda kweizvozvo, akanyura zvimwe zvikepe gumi nemaviri. Uye Admiral Togo pachake akabatwa. Simba reJapan pagungwa rakaderedzwa. Asi hazvina kuperera ipapo.
  Admiral Makarov akapfuurira kutevera samurai kusvikira anyura zvikepe zvavo zvose. Uye Japan yakanga isina dziviriro. Mauto ake muKorea akakundwa uye akakundwa.
  Asi vaSamurai vaisada rugare. Uye mauto etsarist akagara muguta guru. Uye chishamiso chinoshamisa. Kuropatkin akazove asiri mediocrity zvachose, asi mutungamiriri anokwanisa. Akakunda maJapan ndokutora Mikado. Somugumisiro, Russia yakatora nyika yekubuda kwezuva zvachose. Uye zvakare referendamu yakaitwa uye Japan ikava dunhu reRussia. Uye Nicholas II akawedzera kune zita rake - mikado yeJapan.
  Mongolia, Manchuria, Korea yakava matunhu eRussia. Hondo youmambo yakakura zvikuru.
  Russia yakapukunyuka kuderera kwehupfumi kwakabatana nechimurenga. Uye hupfumi hwayo hwakawedzera, uye mauto aive akawanda. Kwakanga kusina mhirizhonga, pasina benzi, isina maturo State Duma. Tsarist Russia yaive nematangi ayo, kunyangwe aive akareruka, asi ari manyoro. Uye pfuti dzine simba rakawanda, uye mamwe bayonets, sabers, pfuti yemuchina. Hutsva hweRussia hwakazove chombo chakanaka: ngoro.
  Matangi pamberi pehondo akakwanisa kupinda munhevedzano, uye akafurira nzira yehondo. Admiral Makarov akanga achiri mupenyu uye akanaka. Uye akaraira mauto eRussia achipwanya maGerman mugungwa.
  Hondo yakatanga muna 1914 uye kubva pakutanga yakabudirira kune tsarist Russia. Nhamba yepamusoro, zvikamu zveRussia zvine matangi akareruka "Luna" -2 akapwanya maGermany. Uye zvakaenderera mberi pasina kuzorora. Kuropatkin akakunda Germany, Brusilov akakunda Austria-Hungary. Uye hondo yakapera munaDecember nekutorwa kweBerlin.
  Turkey, iyo yakakwanisawo kupinda muhondo, yakakundwa. Uye tsarist Russia yakakunda nechivimbo.
  Hondo Yenyika Yekutanga yakakunda uye kukunda chaiko. Tsarist Russia yakagamuchira nharaunda huru. Klaipeda, Galicia, Poznan, Krakow region. Pamwe chete nehumambo hweCzech, Slovak, Hungarian. Romania yakawedzera nharaunda yayo, asi ikava mutongi weRussia. Yugoslavia yakavawo pasi peRussia.
  Turkey yakakamurwa uye yakanyangarika kubva pamepu yezvematongerwo enyika. Asia Minor, kuchamhembe uye pakati peIraq, kuchamhembe kweSyria nePalestine yakava yeRussia. Asi chinhu chikuru chakadzokera kuConstantinople uye kuoma.
  Umambo hwamambo hwakawedzera sei?
  Asi handizvo zvoga. Russia neBritain dzakapatsanurawo Saudi Arabia. Ipapo Iran - pakati uye kuchamhembe vakaenda kuRussia. Uye ipapo Afghanistan.
  Uye izvi zvakaita kuti matunhu aparadzaniswe.
  Hupfumi hweRussia pasi paTsar Nicholas II hwakakura nekukurumidza. Uye kunyange Kuderera Kukuru kwe1929 hakuna kumbobata Romanov Empire. Uye muna 1932, Nicholas II, achitora mukana wekuti United States yakanga yaderera zvakanyanya mune zveupfumi, akakumbira kudzoka kweAlaska. America yakaramba. Uye pana January 1, 1933, hondo pakati peRussia neUnited States yakatanga.
  Canada yakatora rutivi rweAmerica. Iyo Pacific Fleet yakarairwa nemudzidzi akakodzera weAdmiral Makarov Kolchak. Uyo akazvifukidza nokubwinya.
  Matangi eRussia aive akanakisa pasirese, ndege dzaive dzakasimba. Uye ngarava ndiyo yakanyanya kukwana. Uye pamwe neherikoputa, iyo panguva iyoyo yaive muRussia chete.
  Zvinhu zvose zvaiva namambo. Uye America haina kusimba. Ane matangi mashoma uye aya ndeechinyakare. Aviation haina simba uye ndeyechinyakare. Uye vemauto emugungwa chete ndivo vakawanda kana vashoma. Hondo yakarwiwa kubva pakutanga pasuo rimwe chete. Uyezve, muRussia vakavaka njanji kuChukotka pachayo. Uye kupa kwave nani zvakanyanya.
  Vatsivi vakasimba vaBrusilov naKuropatkin vaiva Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov, naKaleidin. Varatidza kuti vatungamiri vakasimba.
  Uye matangi eRussia aive asina kufananidzwa uye akazara nemvura. MaAmerican aive nematangi mashoma, uye kunyangwe aya aive ekare uye asina simba. Aviation zvakare ndeyechinyakare uye haina simba. Uye vemauto emugungwa chete ndivo vakawanda. Asi chokwadi, zvose unhu uye ruzivo, uye kudzidziswa kwevashandi, zvakaderera kune Soviet.
  Hongu, uye Kolchak mukuru wemauto emugungwa. Uye ndinofanira kutaura zvakanaka kwazvo.
  Sikorsky's helikopta zvakare ane simba zvakanyanya uye anoparadza. Uye inoita mhedziso.
  IUS haina kugara kwenguva refu. Inopfuura zvishoma hafu yegore. Hondo yeRussia yakasimba zvikuru uye yakawanda. Pakati pezvimwe zvinhu, pasi pekutonga kweumambo hwetsarist yatova chikamu chikuru cheChina. Uye izvi zvakapa hukuru hukuru hwehondo. Uye akakurisa huwandu uye kunaka.
  United States yakava dunhu reRussia, seCanada. Uye Humambo hweRussia hwakawedzera kusimba.
  Uye simba rayo rehupfumi rave rakakura uye rekutanga munyika. Heino simba.
  Chokwadi, kwaivawo neNazi Germany. Muna 1937, Hitler akatora Austria. Uye humambo hwake hwakaita mubatanidzwa neItaly neBritain. Kunyangwe pakanga paine kusawirirana neFrance. Nicholas II aiwanzoita Germanophilism. Asi Hitler akasekwa kumabvazuva ... Asi Fuhrer pachake aitya USSR ine simba. Uye akaronga kupatsanura makoroni eFrance, Belgium, Britain, neHolland. Mussolini akaratidzawo kugadzirira kwake kuva pamwe chete neRussia. Uye nekuda kweizvozvo, mubatanidzwa wematunhu epakati wakaumbwa.
  Uye saka, pana September 1, 1939, Germany yakarwisa France, Belgium, uye Holland, pamwe chete nadzo Britain. Uye tsarist Russia yakarwisa makoroni muAsia uyezve kuAfrica. Mussolini akapinda muhondo gare gare, mushure mokumirira zvishoma. Tsarist Russia yakakwira zvakabudirira, ichitora makoroni eBritish muAsia nePacific, pamwe neFrench. Mumwedzi miviri yekutanga, India, kumaodzanyemba kweIran, uye inenge yese yeIndo-China, uye zvizhinji zvezvinhu zveBritish neFrench muMiddle East zvakatorwa. Hondo youmambo yakapinda muEgipita.
  MaGerman kumberi kwavo akatora chikamu chikuru cheBelgium, chikamu cheHolland, akabatana neFrance. Asi havana kubudirira zvikuru. Germany yakanga isati yanyatsogadzirira hondo. Muvengi akakunda mauto, kunyanya vashandi nepfuti. Uye maAllies aive akatowanda mapoka evashandi.
  Uyezve, chirongwa chinoshamisa icho munhoroondo chaiyo chakaitwa muna 1940 hachina kugadzirwa. Uye maGermany akafambira mberi nenzira yekare uye zvishoma kubudirira.
  Kwapera mwedzi, mauto eRussia akatora zvinhu zvose muAsia nePacific ndokudzika muAustralia. Kumaodzanyemba vakatapa Middle East. Uye zvakare Egypt, inopinda muEthiopia, Sudan, Libya uye zvichingodaro.
  MaGermany akafambira mberi, akabatikana zvishoma muhondo nemaFrench. Chokwadi, vakatora Brussels.
  Hitler akatendeukira kuna Tsar Nicholas II kuti abatsirwe. Akabvuma. Asi kutanga, maRussia akaita kutora Africa. Pano dambudziko guru inzvimbo, kutambanudza kwekutaurirana, kushaikwa kwemigwagwa. Uye izvi zvakakanganisa kupfuura mauto madiki eAllied.
  MaRussia akatora Africa yese mumwedzi mitatu, uye pakupedzisira vakakwanisa kumisikidza hegemony.
  Uye zvakare muna Kurume 1940, mauto eRussia-German akatanga kurwisa Paris. Mukati memwedzi nehafu, France yakapambwa.
  Uye muna Nyamavhuvhu 1940, kumhara muBritain kwakatevera ... London yakawa, mumavhiki maviri England neWales dzakatorwa.
  Hondo yakapera nekutora kwese kweAllied makoloni nemasimba, neBritain. Kuparadzana kwenyika kwakapfuura. Russia yakagamuchira dzinenge dzose dzeAllied makoloni. Germany yakawanazve zvakanga zvarasika muHondo Yenyika Yokutanga, uye miganhu iri kumadokero kwa1914, pamwe chete neNamibia. Italy yakagamuchira Ethiopia neTunisia. Belgium neHolland neLuxembourg zvakaverengerwa muThird Reich nekumwe kuzvitonga. France neBritain dzakarasikirwa nemakoloni adzo ese, uye dzakaziva dziviriro yeRussia pamusoro pavo. Nokudaro hondo yakapera.
  Muna Ndira 1941, Nicholas II, apora mukubwinya kwemakore anopfuura makumi mana nematanhatu, akafa, achidzika munhoroondo semambo mukuru weRussia wenguva dzese nevanhu. Akatsiviwa nemwanakomana wake Peter Alekseevich, kana kuti Peter wechina, pazera remakore mapfumbamwe. Pasi pake, chokwadi, regency yakasimbiswa.
  Russia yave hegemon yenyika, uye uto rayo hariverengeki. Nechekare muna 1943, wokutanga Russian cosmonaut akabhururuka mudenga.
  Uye muna 1949, maRussia akabhururuka kuenda kumwedzi ... Zvese zvichave zvakanaka, asi ...
  Hitler haana kukwanisa kuramba uye musi waApril 20, 1953 akarwisa Russia, achitanga hondo. Mwanakomana waMussolini, pamwe chete naFranco naSalazar, vakataura parutivi rwake. Uye vakatamira kuTsarist Russia.
  Iye zvino muzukuru waNicholas II ane mukana wekuzviratidza uye kuwana mukurumbira wenyika yose.
  MaGermany, hongu, pakutanga chete ndivo vakakwanisa kupinda mukati. Zvino mauto eRussia, achikwevera mamwe mauto, akatanga kurwisa. Paive neyakabudirira kurwisa uye Italy. Mussolini Jr. akaputsika nekukurumidza. MuAfrica, maItaly akakurumidza kurohwa. Mumwedzi miviri yekutanga, mauto etsarist akakunda Italy, uye akatora nyika dzose dzevavengi muAfrica. Uye akakanda maGerman kuOder.
  Zvadaro zvakare zvinogumbura uye muna August Berlin yakatorwa. Uye zvino zvinogumbura uye kutanga kwaNovember 1953, iyo Third Reich yakanga yakagarwa zvizere. Hitler akakwanisa kutizira kuArgentina. Asi akateverwa nemauto eRussia. Uye muna 1954, Latin America yose yakakundwa. Hitler akawanikwa muna February 1955. Paiva nekutongwa ... Uye musi waApril 20, 1956, Fuhrer akasungirirwa.
  Izvi zvakaguma nebasa rinosiririsa remudzvinyiriri. Peter wechina akasarudza kubatanidza uye kubatanidza nyika dzose muRussia Empire, kubatanidza vanhu. Uye vanhu vazhinji vakazvifarirawo.
  Uye saka humambo humwechete hwemhando yehumwe hwakatora chimiro muna 1970. Imwe nyika huru yeRussia.
  Uye kune nzira yekuvandudzwa kwezuva uye nzvimbo. Uye zvinhu zvose zvinova nerunyararo uye zvinofanotaurwa.
  Uye zvino, muna 1975, maRussia cosmonauts atova paPluto. Uye mapuraneti ose ezuva nezuva anokundwa.
  Uye zvino kubhururuka mudenga uye kunyeredzi. Uye idzi ndege dzinonakidza zvikuru.
  Muna 2000, yekutanga interstellar expedition yakatanga. Uye makore gumi gare gare vakabhururuka kuenda kune yekutanga nyika Sirius.
  Uye muna 2022, kumhanya kwechiedza kwakapfuura kekutanga pane nyeredzi. Uye ndizvo zvakanaka.
  Pakazosvika gore ra2500, vanhu vakanga vazadza boka renyeredzi.
  Pakasvika gore ra3000, vanhu vakanga vasvika kumucheto kwechisiko chapose pose.
  Pakasvika gore ra 4000, nzizi dzoga dzoga dzenguva dzakanga dzazarurwa ndokupiwa kiyi yokusafa norumuko rwavakafa.
  Pakazosvika gore ra5000, vakanga vadzidza kusika zvinhu zvose uye vakunda mitemo yose inokosha yefizikisi.
  Pakazosvika gore re10,000, vanhu vakamutsa vakafa vese, uye vakanyatsogona zvakavanzika zvepasi rose uye vakave vanenge vane masimba ese, vachigadzira matenga. Pakati pevakamutswa paiva naAdolf Hitler. Akaendeswa kujeri kuti adzidziswezve.
  Pakazosvika gore re20,000, demiurge vanhu vanotonga hypermegaverse. Ivo vane hyper-ose masimba uye vanofara chose. Vanhu vese havana kungomutswa kubva kuvakafa, asi havana kumbobvira vafa. Kuwana kusafa kwakakwana. Zvishuwo zvose zvinozadziswa. Uye kazhinji - zvinhu zvose zvinoshamisa zvokuti mikana yevanhu vose inenge isingagumi!
  
  CHIROTO CHAHITLER CHECHINJA NHOROONDO YEPLANET YEPASI ZVAKARE
  Mauto eAmerica akamanikidzwa kubuda muHonduras mukupera kwaFebruary uye kutanga kwaKurume. Hondo yakatamira kumaodzanyemba kweMexico. Vasikana vana vane mukurumbira vakachinja tangi kune yazvino gadziriso yeE-50. Iyo mota ndeyechokwadi yekupedzisira-yemazuva ano, inodzorwa nemufaro, yakareruka pa65 matani ine injini ye1550 horsepower.
  Nhumbi dzepamberi ndeye 250 mm, nhumbi dzokurwa dziri 170 mm, uye kunyange pamateru makuru. Asi nekuda kweizvi, vasikana vari mutangi vashoma. Hazvina kunyanya kugadzikana pano se "Tiger" -2, saka motokari yakaderedzwa uye kunyanya marongerwo. Asi ikozvino tangi haigone kupinzwa nematangi eAmerica, kunyangwe ichipfura padivi padhuze. Kudzivirirwa kwakadaro kunokwanisa kumira kupfura kweIS-2.
  Vasikana vanofara uye motokari inofamba nokukurumidza. Gerda, achidzvanya mabhatani eiyo joystick, anoti:
  - Uyu muchina! Chokwadi ibasa reunyanzvi!
  Charlotte anopindura:
  - Mativi acho akanyanya kutsvedza uye hatch yakamanikana, pane inenge isina kumusoro. Iwe haugone kupaza nemuchina wakadaro, asi hauna kugadzikana!
  Gerda akataura nechido:
  - Asi zvinobudirira! Uye isingapindiki zvachose!
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - Sezvatinoona, Mwari patronizes Germany!
  Christina akaseka ndokupindura:
  - Isu tinokunda kukunda isu pachedu! Uye ichi ndicho musimboti wezano redu!
  Gerda akataura nechido:
  - Kusvikira munguva pfupi yapfuura, tangi "Shumba" yakaita kwatiri muganhu wekukwana. Uye zvino motokari ine matani makumi maviri neshanu yakareruka, inodarika "Shumba" mune zvombo nezvombo, uye kunyanya mukutyaira. Saka America haigone kutipwanya!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Usaputse! Tichavaputsa vose!
  Pano mumaziso aMagda akaonekwa "Sherman". Musikana uya akabva atumira bhora akananga kwaainge avavarira. Yakatyora mota.
  Zvakadaro, zvinofanirwa kubvumwa kuti maAmerican mukuvaka tangi vari kumashure zvakanyanya. "Sherman" haisi kudhonza muhondo, uye "Pershing" iri nani zvishoma. Uyezve, maPershing akaonekwa mumutsara chete pakutanga kwegore remakumi mana neshanu, uye mumiganhu yavo yakafanana neyokutanga Panther modhi. E-50 inorova vanhu vekuAmerica kure nemakiromita anopfuura mashanu.
  Vasikana vanodada zvikuru nehukuru hwakadai hwezvombo zvavo. Uye vanoridza nziyo.
  Magda anopfuta zvakare, anorovera nepakati, panguva ino Sherman akadzivirirwa, uye anorira:
  - Akaparadzira bhora ndokumhanya achimhanya!
  Kunyange zvidzitiro "Sherman" hazvina kubatsira. Tangi yeGerman iri kuzvityaira. Anopwanya varwi nemakonye. Vasikana vanoridza muridzo nziyo dzeharmonicas. Kusasa ropa pasi pema rollers. Iyo tangi inofamba nekukurumidza zvakakwana, uye nzira dzayo dzakanyanya kumberi uye dzinofambika, nepo dzichireruka.
  Vasikana vari kuridza muridzo... Gerda anoti:
  - Mexico ndiyo nyika yekupedzisira munzira yekuenda kuUSA. Takatotora mazita makuru akasiyana siyana. Uye nyika zhinji dzakakunda! Takatanga kukunda kwekutanga kubva kuAustria uye ikozvino tiri kuenda kuMexico City! Kambani yedu yemauto ikambani ine mbiri!
  Christina akapindura zvine musoro:
  - Chekutanga, isu tiri vakuru kune vatinopikisa musangano. Nyika diki iGermany. MaJerimani ndivo vanhu vakanyatsozviranga uye vakarongeka zvikuru munyika. Kuwedzera hutongi hwehudzvanyiriri hweNational Socialist. Izvo zvakawedzerawo simba uye sangano kwatiri. - Musikana akamhanyisa tsoka yake isina kupfeka parutivi rwechidzitiro chepfuti chechikepe ndokuenderera mberi. - Ipapo matarenda akajeka evakuru vedu uye, chekutanga, Hitler. Takapwanya vadzivisi vedu chidimbu nechidimbu. Uye ipapo vakawana tekinoroji yakanakisa munyika. Saka zvino tine kukunda kuri mberi kwedu! Uye yechitatu Reich inovhura mapapiro ayo pamusoro penyika!
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Iyo yakaipisisa yaive yechando yemakumi mana nemaviri. Takakundwa muAfrica uye pedyo neMoscow. Vakasiya Tikhvin uye Rostov-on-Don. Uye kunyange Kharkov akabatwa neSoviet. Uye United States yakapinda muhondo yakanangana nesu. Ipapo ndipo pazvairatidzika: kuti zvikero hazvina kuzununguka kwatiri uye gomba rakatarira mberi. Asi chirimo chakatiunzira kukunda kutsva. Uye kubva ipapo, zvese zvaenda kwatiri!
  Magda akadzinga. Yakapfura pfuti yekuAmerica ndokurira:
  - Asi zvakadaro, pasina kupindira kwemasimba makuru, hondo yedu ingadai isina kukwanisa kubudirira zvakadaro! Kukunda vavengi vepamusoro! Urwu ndirwo ruoko rwaMwari!
  
  Gerda akaseka ndokupindura:
  - Ndinobvuma kuti Mwari! Asi kwete Mwari: Abrahama, Isaka naJakobho! Uye sezviri pachena muAryan, Mwari mumwe uye Wamasimba Ose! Uyo akasika zvinhu zvose uye akasarudza maGermany sevanhu vake!
  Charlotte akagutsurira ndokusimbisa:
  - Zvirokwazvo! Mwari waIsaka haasi Mwari wedu! Uye dai vaJudha vaiva vanhu vaMwari zvechokwadi, tingadai tisina kukunda! Uye kana zvakadaro, saka Bhaibheri rako Magda inhema! Uye yave nguva yekuti iwe usiye chiKristu uchifarira Aryan monotheism!
  Mashoko aCharlotte aiita sekurira kwepfuti.
  Christina akawedzera kuti:
  - Uye zvinoita sekupandukira, kuva muKristu. Mushure mezvose, zvinoitika kuti uri wepacifism - vanokurova padama rekurudyi, tendeuka kuruboshwe rwako!
  Gerda akaona zvakakodzera kuti awedzere:
  Uye iwe unofunga kuti ruponeso runobva kuvaJudha! Uye izvi kazhinji - zvakafanana nekutengesa!
  Magda nekutya akaramba achiti:
  - Handifunge kudaro! Maonero angu Mwari mumwe chete! Uye kwete muJudha, uye kwete Aryan!
  Charlotte akadanidzira zvakare.
  -Hazvisi sei Aryan! Aryan chete uye kwete zvishoma!
  Gerda akawedzera nekuyananisa:
  Uye zvakare tekinoroji! Takatangira papi? MunaSeptember 1939 vaingova nematanho matanhatu chete. Uye anenge ese matangi akareruka, asingasviki matani makumi maviri. Iye zvino ini pachangu handizivi kuti mangani maganhuro atinawo, asi isu tiri kutasva tangi rakanakisa pasirese. Motokari yedu haienzaniswi maererano nechombo, zvombo, kutyaira kwekutyaira, uye panguva imwecheteyo, haina kushatisa maererano nehuremu.
  Ndinoyeuka bvunzo dzekutanga "Tiger", ipapo pazuva rekuzvarwa kwaHitler musi waApril 20, 1042.
  Mwanasikana akambomira ndokutura befu ndokuenderera mberi.
  - Ipapo "Tiger" yakanga yatova tangi rakanakisa munyika. Asi kuita kwayo kwekutyaira hakunganzi kunogutsa. Asi kune rumwe rutivi, pfuti yakapa kurwa kwakanaka, uye nhumbi dzokurwa dzakanga dzakakodzera nguva iyoyo. Uye tangi pachayo yakatendeuka zvakanaka, iyo yakatsiva yakaderera kutenderera kumhanya kwe turret!
  Uye mugore rechimakumi mana, takanga tiri vakaderera kuFrance neBritain samatangi, uye nhamba yawo. Asi vakakunda! Mugore remakumi mana nerimwe, USSR yakanga iri nani T-34 uye KV matangi kupfuura edu, uye kakawanda mamwe motokari! Asi takakunda! Uye tsika ndiyo tekinoroji uye chikonzero! Uye mweya une basa!
  Christina akacherekedza, achipuruzira chitsitsinho chake chisina kupfeka pachitsiko:
  - Kana isu takakunda nematangi akaipisisa, saka tichakunda izvozvi! Chokwadi, pakutanga taiva vashoma pane vavengi. Iye zvino taunganidza mhomho! Chii chingatitadzisa kukunda?
  Gerda akapindura achinyemwerera:
  - Ndinofunga kuti matambudziko makuru ari shure kwedu! Tatova nenhamba izvozvi
  Kufuta. Handifunge kuti kambani inopesana neUS ichasangana nematambudziko.
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Handitendi kuti America ine chimwe chinhu chinopesana nesu! Sherman wake ingori kanoni fodder, uye Pershing yake iri nani zvishoma. Pavanenge vachirwisana netangi yedu, havana pfuti!
  Gerda akaona zvakakodzera kuti awedzere:
  - Uye mundege yejeti havana chekuvharisa mafalcon edu. Uyezve, kuva nevaranda vakawanda, uye hatisi vakaderera muchiverengero kuvaYankee!
  Christina akabvumirana neizvi:
  - Tine midziyo - yese yeEurope uye chikamu cheUSSR. Uye vashandi - hafu yenyika! Takaendesa mafekitori edu kune matatu-shift modhi yekushanda, uye tiri kuvaka mafekitori matsva! MaAmerican haazokwanisi kutipa mhinduro yeasymmetric, nekuda kwenhamba. Havana zvishoma maoko akawanda kudaro!
  Charlotte akaseka ndokufambisa ibvi rake pachigaro, akagomera:
  Ivo havazove symmetrical! - Musikana akapfura "Grant" uye akawedzera. - Uye kana michina ikatanga kugadzirwa, saka chete kuunganidzwa kwezvibodzwa zvehondo nesu!
  Magda achitya akati:
  - Asi kana hupenyu ... Ndiko kuti, hupenyu hunodzidzisa kuti hazvidikanwi kuzorora panguva yakakosha!
  Gerda akabvumirana neizvi, uye akashandura chibayo neminwe yake, akagunun'una:
  "Uye tinoramba takasvinura kusvika kumagumo!"
  Charlotte akakwevera mudumbu rake ndokuyeuchidza:
  - Takabva kure ... Kubva pane zvishoma T-1 kusvika kune hofori E-200. Uye izvi, zvechokwadi, zviitiko zvakakosha zvegamba remushandirapamwe! Nenzira imwecheteyo, tangi yedu haizomboendi kune simbi!
  Pakupedzisira, vasikana vakawana gumi nemaviri matangi eAmerica. Shermans masere, maGrant maviri nemaPershing maviri. Motokari yekupedzisira yakanga ine silhouette yakaderera uye haisi kuonekwa. Kupinda mutangi refu kuri nyore. Vasikana vaichinjana kupfura. Vese vakapinza uye vane kudavidza kukuru. Yakaomeswa uye yakadzidziswa. Akapfuura chikamu chakakosha cheHondo Yenyika Yechipiri uye akashanyira nyika dzakasiyana dzepasi. Ivo vasikana vepamusoro zvechokwadi.
  Uye vaSherman ndivo vakatanga kuputika. Uye chinhambwe chinodarika makiromita mashanu. Vanhu vekuAmerica havasati vakwanisa kuwana mota yavo.
  Kupfura, Gerda akati:
  - Tine pfuti yakanakisa! Inobaya zvese kubva kure kwehondo chaiyo, uye yakakura zvakati wandei yemabhomba. Pano 128 mm ichava yakaipa.
  Magda akabvumirana nazvo. Mushure mekupfura nekupwanya Sherman, musikana akati:
  - Huwandu hwematehwe eiyi caliber hwakaderera. Asi musimboti, 88-mm zvombo hazvina kuipa musimboti!
  Charlotte akapfura ndokupindira:
  - Kurindira chii!
  Gerda akahukura nehasha:
  - Uye iyi "Sherman" uye "Panther" ichatora. Ndinofunga pfuti ye75mm ine hunde refu yaigona kunge yakatetepa!
  Christina akaridza pfuti netsoka yake uye akapopota:
  - Hongu, uye kugovera kwehombodo kwaizova kwakakwirira!
  Magda akaridzawo pfuti achidzvanya joystick nezvigunwe zvake. Yekupedzisira "Sherman" dhongi. Kurova kwakatevera kwakaendeswa kuna Grands. Iyi tangi yatove yechinyakare, uye yakatonyanya kurongedzerwa kupfuura iyo Sherman. Nekudaro, America pakutanga yaive nematangi akaipisisa kupfuura Germany. Mugore rechimakumi mana, United States yakanga iine matangi 502 chete, uye kunyange ipapo akawanda akanga asingachashandi. Asi kare muna makumi mana nerimwe gore, vokuAmerica vakagadzira anopfuura zviuru zvitatu matangi. Zvino kwaiva naSherman. Chii chingataurwa nezvemotokari iyi? Panyaya yezvombo zvepamberi, yakatopfuura zvishoma T-34-76, uye yakanga yakaderera zvishoma musimba rinoparadza repfuti. Hongu, uye mukutyaira kwekuita. Asi kune rumwe rutivi, optics uye kuonekwa zviri nani zvikuru kupfuura Soviet.
  Ipapo Sherman M 4 yakaonekwa kare mugore remakumi mana nemana. Tangi inofananidzwa nenhumbi dzokurwa nezvombo neT-34-85 uye yakaderera pane iri nyore Panther uye zvakanyanya kuPanther -2. Zvichakadaro gare gare, "Sherman" pfuti yakaonekwa, ine pfuti refu-yakareba 17-pounder. Iyi tangi yakanga yakakwirira kudarika yeSoviet T-34-85 muzvombo, asi yakanga isiri yakakura zvikuru.
  Paivawo nekugadziridzwa kwekudzivirira kweSherman ine maitiro ekutyaira zvakanyanya, anorema, asi ane zvombo zve 152 mm. Asi zvakare kwete yakanyanya kuwanda. Parizvino, maGerman angosangana neM4s chete.
  Asi ikozvino "Grands" yapera, uye ikozvino itsva Pershing tank.
  Gerda akakurudzira:
  - Ngatiswederei zvishoma. Chikara ichi chinogona kunge chine nhumbi dzokurwa dzakakora!
  Charlotte akafinyama nekuzvidza.
  - Usanetseke! Ane 102 millimeters chete. Motokari inorema matani makumi mana nemaviri, asi yakasiya Sherman yakasimba!
  Gerda akaseka ndokuti:
  - Ipapo ngatipfure!
  Magda akatambanudza tsoka yake yakatsetseka, isina kupfeka. Mangani akasiyana akapinza, matombo anopinza, jecha rinopisa rerenje, minzwa yesango, chando cheRussia chakaziva chake chisina, elastic, chine nyasha. Akadzvanya zvigunwe zvirefu, zvakatsetseka zvine mbambo dzamai-wepearl pabhatani rejoystick.
  Uye akapfura pfuti-inobaya pfuti ine uranium musimboti. Uye akarira achinyemwerera:
  - Ngakuve nechiedza kwauri!
  Iyo 105 mm cannon ine hukuru hwekuparadza. Uye "Pershing" yakarasika hafu yeshongwe.
  Gerda akadzungudza mazamu ake akakwirira, akasimba ndokuti:
  - Maiwe, "Tiger" haigone kuita izvi! Akashaya simba rekurova! Asi zvakadaro, zviri nani pane Sherman.
  Magda akataura achikahadzika:
  - Kuona chii. Kana zvidzitiro zvakaturikwa pa "Firefly", saka hazvizove zvakanyanya kuipa kupfuura "Tiger", kunyange zvirinani kuchengetedzwa pahuma!
  Gerda akadzungudza musoro nehasha. Pfura patangi. Uye kupedzisa iyo yekupedzisira "Pershing" yakawedzera:
  - Yedu "Tiger" ichiri kudhura, zvese izvi zvekuMadokero exotics, uye kutsveyamisa kweRussia. Ndinotenda mukukunda kwedu, kunyangwe neT-4 matangi, ngazvive zvakadaro!
  Mota gumi nembiri, vasikana vakadzvanya semhodzi. Havana kana kupfurwa. Zvinorwadza kureba kureba kwepfuti dzeAmerica.
  Vasikana vanoenda kunoseka. Zvakanaka kwavari.
  Charlotte anotanga ajaira hurdy-gurdy zvakare:
  - Kwete, Magda! Unofanira kuramba Chikristu zvachose. Zvikasadaro, ungave mutengesi!
  Musikana ane vhudzi regoridhe akapindura:
  - Kwete! Ini ndakazvipira kuReich yechitatu, asi handisi kuzoramba Jesu Kristu zvakare!
  Gerda akarova gumbo rake rakanaka, rine tsandanyama panhumbi yekuzvidzivirira nayo negadzi rake rakashama ndokuti:
  "Asi Kristu haafaniri kurambwa!" Chete tinofanira kubvuma kuti akanga ari muGermany munyama, uye kwete muJudha, uye zvose zvichava zvakanaka!
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - German ... Asi zvakadini nouchapupu hweBhaibheri?
  Gerda akati nehasha:
  - Ipapo iwe Bhaibheri! Kana paine Main Caf!
  Magda akadzungudza musoro.
  - Mein Kaf hachisi chizaruro chaMwari. Uye basa romunhu mumwe, kunyange akatanhamara! Ndinotenda mune zvinobva kuna Mwari!
  Ipapo varwi vose vakadanidzira mukorasi:
  - Mwari wedu ndiAdolf Hitler!
  Magda akapindura noushingi:
  - Asi akanga asiri Hitler akakunda uye akasika zvinhu zvose!
  Gerda nehasha akarovera chitsitsinho chake panhumbi dzehondo ndokuti:
  - Uye izvi hazvisisiri kukurukurwa nesu! Ndiani akasika zvinhu zvose, nguva ichataura!
  Charlotte akapa zano:
  - Ngatitorei vasikana zviri nani kuzvibvunza mubvunzo - tichaitei mushure mehondo?
  Christina akanyemwerera ndokuti:
  -Handei kune bhizinesi! Izvi ndizvo zvakanakisa zvatingaite!
  Gerda akagutsurira musoro achibvumirana nemusoro wake wakachena-chando:
  - Chokwadi, mubhizinesi! Kana kuti pamwe tichaita mumafirimu?
  Magda akanyemwerera ndokuti:
  - Uye chii? Uku kuenderera mberi kwakanaka kwebasa! Mushure mezvose, mafirimu akanaka!
  Gerda akanyemwerera, akamhanyisa ruoko rwake pamuchina wake wekunyaradza ndokuti:
  - Uye ndiani waungatamba? Angel chii?
  Magda achiratidza kupererwa, akati:
  - Kuregererei? Nekuti ndine chitarisiko chakanaka. Ndaizotaura nezvaJesu Kristu kuvatendi vose! Izvozvo zvaizoponesa upenyu!
  Gerda akadzungudza musoro ndokutsanangura:
  - Muchitendero chitsva cheAryan hakuna chinhu chakadai seruponeso. Muchokwadi, chinangwa chemurairo kune vaAryan ndechekushumira Reich. Uye vamwe vose - teerera maAryans! Saka hatizviponesi, asi tinotonga!
  Christina musikana ane mhangura, asi ane musanganiswa webvudzi reyero, akasimbiswa:
  - Hongu, tinotonga uye tinokunda! Munyika ino, tiri mumauto eThird Reich. Mune izvozvo tichava neuto redu pachedu. Uye tichakunda zvimwe matenga. Zvose zviri munyika ino zvine hukama ... Ndinofunga kuti kuchava nehondo, uye mabiko, uye minda! Musanganiswa wekunakidzwa nenyika, uye mutambo unonakidza wehondo!
  Charlotte musikana ane mhangura-tsvuku bvudzi, akagutsurira muchibvumirano.
  - Zvirokwazvo! Nokuti hupenyu hune rugare zvechokwadi hunofinha ... Takajaira kurwa zvekuti chave chingwa kwatiri!
  Gerda akaruramisa mumwe wake:
  - Asi, kunyange mhepo! Kana mvura yakavhenganiswa newaini inotapira!
  Magda akati neshungu:
  - Zvinosiririsa ... Dzimwe nguva fungu rekuzvidemba rinouya pamusoro pangu. Pamusoro pazvo, kuuraya vamwe kwakaipa. Tinokonzera marwadzo uye kutambura! Ko, vana vasina baba!
  Gerda akadzungudza musoro achiti:
  Tese tiri panjodzi! Asi nyaradzwa! Munhu achiri kufa! Uye kana iwe uchifunga nezvazvo, zvakakosha here makore makumi matatu kana makumi mana pachiyero chekusingaperi? Uye hupenyu husingaperi!
  Magda akapindura achitura befu.
  - Zvakanaka, kana iwe ukatarisa huzivi, saka ndiyo nzira ... Asi chaizvoizvo, izvi hazviiti kuti zvive nyore kuvana vaduku!
  Charlotte akakandira bvudzi dzvuku remhangura ndokuridza muridzo:
  - Fungidzira kuti ivo vanhu vepasi! Mhuka chete uye iwe uchanzwa zviri nani!
  Magda, achizunza musodzi kubva mueyelashes yake, akapindura:
  - Asi shure kwezvose uye mhuka zvinosiririsa! Oh... inyika yakadini yatiri kurarama mairi! Zvose hazvina tsitsi! Uye rufu runotonga!
  Charlotte akataura zvine simba, achinyora paaienda:
  Ngavarege nzizi dzeropa
  inoyerera panyika.
  Ngavacheme nemarwadzo -
  Mwoto kwose kwose!
  Uye regai rufu rwakaipa
  Bhora rine hasha rinotonga,
  Imi mose munofa
  Satani akuda kuti uzvidavirire!
  Chamupupuri ngachiparadze
  Kuyerera kwemiviri yevanhu...
  Nyika iri kutambura
  Mhosva yatonga!
  Gerda akadimburira mumwe wake, achivhara muromo mutsvuku negumbo rake risina chinhu. The blonde terminator akati:
  - Zvakanaka, sei usina tariro! Pano hondo ichapera uye nyika ichatumbuka sebindu. Ndinofunga kuti kwasara vashoma. America imwe mwedzi mitanhatu, zvakanaka, gore gurusa. Ipapo isu tichawedzera Russia, uye Japan chete icharamba. Asi izvi ndezvenguva pfupi kwatiri. Kunyanya, mumakore matatu hondo dzose dzichamira ... Uye vanhu havazombourayana zvakare!
  Christina akatsanangura:
  - Chero zvazvingava, muhondo ... Ndinofunga kuti nguva ichauya, uye nokukurumidza, apo humambo humwe chete hucharamba huri munyika. Uye ipapo, chero zvazvingava, hapazovi nehondo. Uye ini ndinofunga, nekuda kwekuvandudzwa kwekurima uye nesangano rakakodzera reGerman, nzara ichaperawo mumakore mashoma. Ipapo dzimba dzichavakirwa munhu wose. - Musikana aive nemhangura-yero bvudzi uye ane tsandanyama, mutete uye akanyatso kuenzana chimiro akataura neshungu. "Ipapo mushonga unobva watanga uye zvirwere zvichabviswa. Tichabhururukira muchadenga, tinogara munyika dzakasiyana. Ngatikunde kuchembera. Vanhu vese vachange vari vadiki uye vakanaka, semaelves akanaka. Kana kuti pamwe hondo itsva dzakatimirira muchadenga. Nyeredzi yakadaro ine vatatu-vakashonga vatorwa. Uye isu tichashinga kurwira pfungwa dzefascism pasirese!
  Charlotte, aine kunyemwerera kunopenya pamiromo yake, akaimba:
  - Ticharwira mangwana akajeka ... Ngatitsvode!
  Magda akatotaura zvine tariro:
  - Asi zviri nani nenzira iyi! Kwete hondo dzisingaperi, asi zvisikwa zvine rugare!
  Panguva iyoyo motokari yakamhanya ichipfuura nemugodhi. Tangi yakazununguka. Roller rakaputika, mota ikati fambei zvishoma. Gerda akadana boka rokugadziridza paredhiyo. Kukuvadzwa hakuna kunyima tangi yekutyaira, asi zvakati kuderedza kumhanya kwayo. Nokudaro, roller inofanira kuchinjwa nokukurumidza. Pano nzvimbo yekumisikidzwa yakasiyana-yakanyanya nyore kugadzirisa pane kurongeka kwakarongeka kwe "Tigers" uye "Panthers".
  Uyezve, vasikana vakafara kudziya musango. Wadii kushambira murwizi. Tangi, hongu, nzvimbo yacho inopisa, kunyange iyo air conditioner haigone kurarama. Kuchine kumaodzanyemba kweMexico - kunzvimbo dzinopisa, uye muna March kunopisa zvikuru. Asi kazhinji mamiriro ekunze ndeekudenga.
  Rwizi rwaive pedyo vasikana ndokunyuramo. Iwe haufanirwe kunetseka nezvemakarwe. Kune hondo iri kuitika muno, uye zvisikwa zvipenyu zvose zvatiza kwenguva refu. Mvura inodziya uye inofadza kushambira mairi. Vasikana vakashambira uye, vachiyemura mahombekombe esango, Gerda akaona:
  -Zvichakadaro, nyika yedu haina kushaya runako! Zvimwe zvingava zvakanaka kuva munhu asingafi somukwiri wegomo, uye tose tichigara pamwe chete navanhu, tichiona kukura kwayo. Uye bhururuka nemuchadenga!
  Cristina akagutsurira musoro, achiti:
  - Denga risina chivi, rinofinha zvakanyanya ... Kwete pfuma mukhasino kurasikirwa, asi kunyange nani kuhwina, kwete kuvhima. Hongu, hondo inopindwa muropa...
  Charlotte akapa zano:
  - Ini ndinofunga kuti munguva pfupi vachagadzira mitambo inogona kuratidzwa pachiratidziri - akadaro mauto!
  Magda akataura achinyemwerera:
  - Iwe unofanirwa kuparadza zvese!
  Christina akazvitora ndokuimba:
  - Kuparadza chido ... Hazvinei kuti rudzi rwesimba!
  Gerda, achifemera pamusoro uye achifefetera, akaimba:
  - Ndinoda kuona kusava nechinhu pamberi pangu! Mariri ndichavaka nhare yangu, hope dzangu!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Kwete, zvakanaka chaizvo kurwa! Asi zviri nani kukunda!
  Christina akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ruoko rworudyi rwedenga pacharwo runobatsira Germany. Kutenda kwedu kweAryan, kusarudzika kwedu kune Mwari mumwe! Uye izvo zvisingatiurayi zvinotisimbisa!
  Gerda akamwaya mvura ndokupindura:
  - Hongu, tave takasimba! Zvinosiririsa kuti tangosangana nemugodhi we anti-tank.
  Christina akati achifunga:
  - Uye sei kudzivirira makonye?
  Gerda akakwenya mapendekete ake ane tsandanyama.
  - Handizive...
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Dzinodzivirirwa kubva kumabhomba ane nhovo, uye kubva kumigodhi ... Kunze kwekunge dzakagadzirwa nepamusoro, kuitira kuti dzirege kuputika!
  Gerda akadzungudza musoro.
  - Ipapo kuita kwekutyaira kunodonha nekuda kwekuwedzera kwehuremu. Izvozvo zvaizoita kuti tangi ribhururuke!
  Magda akasimbisa:
  - Ndizvo! Saka kuti tangi inokwira mumhepo uye haina kudonha! Uye yakagadzira kumhanya kwemamaira mazana mashanu paawa!
  Charlotte, achipfachukira, akaudza ruzivo:
  - Ndakanzwa kuti zvikepe zvedu zvine zvikepe zvakakosha zvinobhururuka zvishoma zvisingabati mvura! Uye ivo vanogadzira kumhanya kwescrew fighter, uye vanogona kutakura mauto, pamwe nekuwana hutongi mugungwa! Kubhururuka kwakadaro mugungwa kuchaita kuti tisakundwi!
  Gerda akaruramisa mumwe wake:
  - Uye isu tatova asingakundiki! Izvi zvichaita kuti isu - super isingakundiki!
  Charlotte akafuratira, akakava makumbo ake akashama, akatsveta mudenga ndokukoira:
  - Kana takabatana, isu hatikundiki! Isu tiri vasikana veAryan, mhondi mumoyo yedu!
  Uye runako rwakanyura mumvura. Akapinda zvishoma. Akarova shamwari dzake pazvitsitsinho ndokubuda. Akaburutsa tsime remvura, achichema.
  - Chitubu chakanaka sei munzvimbo dzinopisa! Mvura yakaita semukaka wakabikwa!
  Gerda akaimba achiseka:
  - Africa inotyisa hongu, hongu, hongu .... Africa ine ngozi, hongu, hongu, hongu! Usaende vasikana kuAfrica kunofamba!
  Vakanaka vakaseka. Iyo skating rink yakatoshandurwa - zvikwata zvekugadzirisa zviri pakugona kwavo. Uye vasikana kubva kumativi ose vakasvetukira mutangi. Iyo silhouette yeE-50 yakaderera uye mota pachayo haina kunyanya kuoneka. Mhare dzechikadzi dzakabatidza injini yeturbine yegasi uye yakasimudza spidhi mumasekonzi mashoma.
  Charlotte, mutyairi wengarava ane ruzivo, akati:
  - Zvakadaro, gasi turbine injini iri nani kupfuura dhiziri. Izvo zviri zviviri zvakanyanya compact uye inomhanyisa tangi nekukurumidza. Motokari yedu ine maneuverability inoshamisa!
  Gerda akaimba achiseka:
  - Akanga asina hanya uye asina ruzivo, vasikana vakanga vasina kutaridzika kwechidiki ... Zvose zvakatenderedza zvaiita sezvinoshamisa - mazana matatu emakore apfuura!
  Christina akafarira kutaura:
  - Kwete! Mutungamiriri wedu anorova nepfungwa yekuseka ... Kunyange zvazvo zvichiita sokuti mazana emakore apfuura kubva pakutanga kwehondo ... - Musikana akamhanyisa ruoko rwake pamusoro pechipfuva chake chepamusoro, elastic ndokuenderera mberi. - Panguva imwecheteyo, dzimwe nguva unozvibata uchinzwa senge zuro! Haiwa, pashure pokurangarira zvose, upenyu hwavanhu hupfupi uye neimwe nzira hunopfuura vasingacherechedzwi!
  Gerda akataura nehasha:
  Asi isu hatina kuchembera, handiti? Takazara nesimba nesimba! Uye nzira yedu kubva mukukunda kuenda
  Kukunda!
  Magda akamisa shongwe yemuchina-pfuti, akaputsa nhare yeAmerica, uye akadeedzera:
  - Hongu, ndinotenda mukukunda kwedu ... Kunyanya ikozvino, kana tine makadhi ose ehwamanda. Asi ngatirege kuisa ngoro pamberi pebhiza!
  Gerda akarangarira nekugomera:
  - Albert ... Ndasuwa mukomana uyu ... Zvinoshamisa kudanana nebhureti, kunyange kana yakareba, nekuvaka kwaApollo!
  Charlotte zvine musoro akati:
  Albert ndaimudawo. Hune humwe runako rwakakosha. Uye kazhinji, vechidiki, kana physiognomies yavo isati yafukidzwa nendebvu, uye zviso zvavo zvisati zvapedza kuumbwa kwavo, zvinosiyaniswa nekunaka kwavo kwakakosha. Uye zvinonyanya kukosha, ivo havasati vanyanya mercantile zvakadaro, vanokuda, kwete mari yako!
  Christina akataura zvine musoro:
  - Tese tiri vana vakanaka zvekuti varume vanoda miviri yedu kutanga pane zvese. Uye yakawanda sei yatinayo yatova mari yedu!
  Gerda zvine musoro akati:
  - Kuva mukadzi zviri nyore! Dana imbwa, uye ichasvetukira pamubhedha. Pamwe uchiri mudiki. Haufe usina murume. Zviri nyore kuvakwezva. Asi murume, kuti ararise mukadzi, anofanira kuedza ....
  Charlotte akapindura nehasha:
  - Kwete iwe shure kwezvose ... Hatisi kunyanya fastidious!
  Gerda akadzungudza musoro wake mune negative.
  - Kwete zvirokwazvo nenzira iyoyo! Ndinoda varume vechidiki, vakanaka, vakakombama. Uye ini handiendi kunorara nemunhu. Sezvo mutemo, ndinosarudza mitambo yakavakwa. Vamwe vane dumbu, chero mukuru wemauto haandikwezve. Uye tinogona kusarudza!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Heino hure pane panel, haufanirwe kusarudza. Uye ane mhanza, neharahwa achashanda ...
  Gerda akapindura zvakasimba:
  - Unogona kuenda kubrothel yevarwi ... Ipapo vatengi vako vese vachave vadiki uye vakatetepa. Uye zvakasiyana-siyana uye zvakanyanya kana zvishoma zvinokwezva ... Semuyenzaniso, ini handimborambi murume akanaka!
  Christina akaseka ndokuseka:
  - Hongu ... Kusiyana-siyana kunotendeuka! Bonde rinoda ndiro uye zvinonhuwira zvakasiyana. Isu tiri vakadzi vechidiki uye tinoda vechidiki ... Tinoda vatambi vemitambo vane miviri ine tsandanyama. Uye mumwe munhu anofanira kubata nevarume vasina-kunaka. Unogona chete kunzwira tsitsi vakadzi ava!
  Charlotte akaimba neshungu:
  - Runako runoshandura murume kuva muranda ... Uye mushure mekufa, tenda kuti handisi kuzowana rugare, ndichapa mweya wangu kuna dhiyabhorosi kweusiku newe!
  Magda akapfura pfuti yekuAmerica "Muroyi" ndokurira:
  - Icho chivi, rudzi rwepabonde nderwedu kunze kwewanano ... Zviri nani kusiya pfungwa dzeruchiva!
  Charlotte akapindura nehasha:
  - Uye iwe wakachema kubva kune orgasms hakuna kuipa kupfuura isu ... Saka haufanirwe kubereka mukoti munyengeri.
  Gerda akadzungudza mazamu ake akakwirira, akasimba ndokuti:
  - Maiwe, "Tiger" haigone kuita izvi! Akashaya simba rekurova! Asi zvakadaro, zviri nani pane Sherman.
  Magda akataura achikahadzika:
  - Kuona chii. Kana zvidzitiro zvakaturikwa pa "Firefly", saka hazvizove zvakanyanya kuipa kupfuura "Tiger", kunyange zvirinani kuchengetedzwa pahuma!
  Gerda akadzungudza musoro nehasha. Pfura patangi. Uye kupedzisa iyo yekupedzisira "Pershing" yakawedzera:
  - Yedu "Tiger" ichiri kudhura, zvese izvi zvekuMadokero exotics, uye kutsveyamisa kweRussia. Ndinotenda mukukunda kwedu, kunyangwe neT-4 matangi, ngazvive zvakadaro!
  Mota gumi nembiri, vasikana vakadzvanya semhodzi. Havana kana kupfurwa. Zvinorwadza kureba kureba kwepfuti dzeAmerica.
  Vasikana vanoenda kunoseka. Zvakanaka kwavari.
  Charlotte anotanga ajaira hurdy-gurdy zvakare:
  - Kwete, Magda! Unofanira kuramba Chikristu zvachose. Zvikasadaro, ungave mutengesi!
  Musikana ane vhudzi regoridhe akapindura:
  - Kwete! Ini ndakazvipira kuReich yechitatu, asi handisi kuzoramba Jesu Kristu zvakare!
  Gerda akarova gumbo rake rakanaka, rine tsandanyama panhumbi yekuzvidzivirira nayo negadzi rake rakashama ndokuti:
  "Asi Kristu haafaniri kurambwa!" Chete tinofanira kubvuma kuti akanga ari muGermany munyama, uye kwete muJudha, uye zvose zvichava zvakanaka!
  Magda akapindura achinyemwerera.
  - German ... Asi zvakadini nouchapupu hweBhaibheri?
  Gerda akati nehasha:
  - Ipapo iwe Bhaibheri! Kana paine Main Caf!
  Magda akadzungudza musoro.
  - Mein Kaf hachisi chizaruro chaMwari. Uye basa romunhu mumwe, kunyange akatanhamara! Ndinotenda mune zvinobva kuna Mwari!
  Ipapo varwi vose vakadanidzira mukorasi:
  - Mwari wedu ndiAdolf Hitler!
  Magda akapindura noushingi:
  - Asi akanga asiri Hitler akakunda uye akasika zvinhu zvose!
  Gerda nehasha akarovera chitsitsinho chake panhumbi dzehondo ndokuti:
  - Uye izvi hazvisisiri kukurukurwa nesu! Ndiani akasika zvinhu zvose, nguva ichataura!
  Charlotte akapa zano:
  - Ngatitorei vasikana zviri nani kuzvibvunza mubvunzo - tichaitei mushure mehondo?
  Christina akanyemwerera ndokuti:
  -Handei kune bhizinesi! Izvi ndizvo zvakanakisa zvatingaite!
  Gerda akagutsurira musoro achibvumirana nemusoro wake wakachena-chando:
  - Chokwadi, mubhizinesi! Kana kuti pamwe tichaita mumafirimu?
  Magda akanyemwerera ndokuti:
  - Uye chii? Uku kuenderera mberi kwakanaka kwebasa! Mushure mezvose, mafirimu akanaka!
  Gerda akanyemwerera, akamhanyisa ruoko rwake pamuchina wake wekunyaradza ndokuti:
  - Uye ndiani waungatamba? Angel chii?
  Magda achiratidza kupererwa, akati:
  - Kuregererei? Nekuti ndine chitarisiko chakanaka. Ndaizotaura nezvaJesu Kristu kuvatendi vose! Izvozvo zvaizoponesa upenyu!
  Gerda akadzungudza musoro ndokutsanangura:
  - Muchitendero chitsva cheAryan hakuna chinhu chakadai seruponeso. Muchokwadi, chinangwa chemurairo kune vaAryan ndechekushumira Reich. Uye vamwe vose - teerera maAryans! Saka hatizviponesi, asi tinotonga!
  Christina musikana ane mhangura, asi ane musanganiswa webvudzi reyero, akasimbiswa:
  - Hongu, tinotonga uye tinokunda! Munyika ino, tiri mumauto eThird Reich. Mune izvozvo tichava neuto redu pachedu. Uye tichakunda zvimwe matenga. Zvose zviri munyika ino zvine hukama ... Ndinofunga kuti kuchava nehondo, uye mabiko, uye minda! Musanganiswa wekunakidzwa nenyika, uye mutambo unonakidza wehondo!
  Charlotte musikana ane mhangura-tsvuku bvudzi, akagutsurira muchibvumirano.
  - Zvirokwazvo! Nokuti hupenyu hune rugare zvechokwadi hunofinha ... Takajaira kurwa zvekuti chave chingwa kwatiri!
  Gerda akaruramisa mumwe wake:
  - Asi, kunyange mhepo! Kana mvura yakavhenganiswa newaini inotapira!
  Magda akati neshungu:
  - Zvinosiririsa ... Dzimwe nguva fungu rekuzvidemba rinouya pamusoro pangu. Pamusoro pazvo, kuuraya vamwe kwakaipa. Tinokonzera marwadzo uye kutambura! Ko, vana vasina baba!
  Gerda akadzungudza musoro achiti:
  Tese tiri panjodzi! Asi nyaradzwa! Munhu achiri kufa! Uye kana iwe uchifunga nezvazvo, zvakakosha here makore makumi matatu kana makumi mana pachiyero chekusingaperi? Uye hupenyu husingaperi!
  Magda akapindura achitura befu.
  - Zvakanaka, kana iwe ukatarisa huzivi, saka ndiyo nzira ... Asi chaizvoizvo, izvi hazviiti kuti zvive nyore kuvana vaduku!
  Charlotte akakandira bvudzi dzvuku remhangura ndokuridza muridzo:
  - Fungidzira kuti ivo vanhu vepasi! Mhuka chete uye iwe uchanzwa zviri nani!
  Magda, achizunza musodzi kubva mueyelashes yake, akapindura:
  - Asi shure kwezvose uye mhuka zvinosiririsa! Oh... inyika yakadini yatiri kurarama mairi! Zvose hazvina tsitsi! Uye rufu runotonga!
  Charlotte akataura zvine simba, achinyora paaienda:
  Ngavarege nzizi dzeropa
  inoyerera panyika.
  Ngavacheme nemarwadzo -
  Mwoto kwose kwose!
  Uye regai rufu rwakaipa
  Bhora rine hasha rinotonga,
  Imi mose munofa
  Satani akuda kuti uzvidavirire!
  Chamupupuri ngachiparadze
  Kuyerera kwemiviri yevanhu...
  Nyika iri kutambura
  Mhosva yatonga!
  Gerda akadimburira mumwe wake, achivhara muromo mutsvuku negumbo rake risina chinhu. The blonde terminator akati:
  - Zvakanaka, sei usina tariro! Pano hondo ichapera uye nyika ichatumbuka sebindu. Ndinofunga kuti kwasara vashoma. America, iyi imwe mwedzi mitanhatu, zvakanaka, gore gurusa. Ipapo isu tichawedzera Russia, uye Japan chete icharamba. Asi izvi ndezvenguva pfupi kwatiri. Kunyanya, mumakore matatu hondo dzose dzichamira ... Uye vanhu havazombourayana zvakare!
  Christina akatsanangura:
  - Chero zvazvingava, muhondo ... Ndinofunga kuti nguva ichauya, uye nokukurumidza, apo humambo humwe chete hucharamba huri munyika. Uye ipapo, chero zvazvingava, hapazovi nehondo. Uye ini ndinofunga, nekuda kwekuvandudzwa kwekurima uye nesangano rakakodzera reGerman, nzara ichaperawo mumakore mashoma. Ipapo dzimba dzichavakirwa munhu wose. - Musikana aive nemhangura-yero bvudzi uye ane tsandanyama, mutete uye akanyatso kuenzana chimiro akataura neshungu. "Ipapo mushonga unobva watanga uye zvirwere zvichabviswa. Tichabhururukira muchadenga, tinogara munyika dzakasiyana. Ngatikunde kuchembera. Vanhu vese vachange vari vadiki uye vakanaka, semaelves akanaka. Kana kuti pamwe hondo itsva dzakatimirira muchadenga. Yakadaro stellar ine vatatu-vakashonga vatorwa. Uye isu tichashinga kurwira pfungwa dzefascism pasirese!
  Charlotte, aine kunyemwerera kunopenya pamiromo yake, akaimba:
  - Ticharwira mangwana akajeka ... Ngatitsvode!
  Magda akatotaura zvine tariro:
  - Asi zviri nani nenzira iyi! Kwete hondo dzisingaperi, asi zvisikwa zvine rugare!
  Panguva iyoyo motokari yakamhanya ichipfuura nemugodhi. Tangi yakazununguka. Roller rakaputika, mota ikati fambei zvishoma. Gerda akadana boka rokugadziridza paredhiyo. Kukuvadzwa hakuna kunyima tangi yekutyaira, asi zvakati kuderedza kumhanya kwayo. Nokudaro, roller inofanira kuchinjwa nokukurumidza. Pano nzvimbo yekumisikidzwa yakasiyana-yakanyanya nyore kugadzirisa pane kurongeka kwakarongeka kwe "Tigers" uye "Panthers".
  Uyezve, vasikana vakafara kudziya musango. Wadii kushambira murwizi. Tangi, hongu, nzvimbo yacho inopisa, kunyange iyo air conditioner haigone kurarama. Kuchine kumaodzanyemba kweMexico - kunzvimbo dzinopisa, uye muna March kunopisa zvikuru. Asi kazhinji mamiriro ekunze ndeekudenga.
  Rwizi rwaive pedyo vasikana ndokunyuramo. Iwe haufanirwe kunetseka nezvemakarwe. Kune hondo iri kuitika muno, uye zvisikwa zvipenyu zvose zvatiza kwenguva refu. Mvura inodziya uye inofadza kushambira mairi. Vasikana vakashambira uye, vachiyemura mahombekombe esango, Gerda akaona:
  -Zvichakadaro, nyika yedu haina kushaya runako! Zvimwe zvingava zvakanaka kuva munhu asingafi somukwiri wegomo, uye tose tichigara pamwe chete navanhu, tichiona kukura kwayo. Uye bhururuka nemuchadenga!
  Cristina akagutsurira musoro, achiti:
  - Denga risina chivi, rinofinha zvakanyanya ... Kwete pfuma mukhasino kurasikirwa, asi kunyange nani kuhwina, kwete kuvhima. Hongu, hondo inopindwa muropa...
  Charlotte akapa zano:
  - Ini ndinofunga kuti munguva pfupi vachagadzira mitambo inogona kuratidzwa pachiratidziri - akadaro mauto!
  Magda akataura achinyemwerera:
  - Iwe unofanirwa kuparadza zvese!
  Christina akazvitora ndokuimba:
  - Kuparadza chido ... Hazvinei kuti rudzi rwesimba!
  Gerda, achifemera pamusoro uye achifefetera, akaimba:
  - Ndinoda kuona kusava nechinhu pamberi pangu! Mariri ndichavaka nhare yangu, hope dzangu!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Kwete, zvakanaka chaizvo kurwa! Asi zviri nani kukunda!
  Christina akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Ruoko rworudyi rwedenga pacharwo runobatsira Germany. Kutenda kwedu kweAryan, kusarudzika kwedu kune Mwari mumwe! Uye izvo zvisingatiurayi zvinotisimbisa!
  Gerda akamwaya mvura ndokupindura:
  - Hongu, tave takasimba! Zvinosiririsa kuti tangosangana nemugodhi we anti-tank.
  Christina akati achifunga:
  - Uye sei kudzivirira makonye?
  Gerda akakwenya mapendekete ake ane tsandanyama.
  - Handizive...
  Charlotte zvine musoro akati:
  - Dzinodzivirirwa kubva kumabhomba ane nhovo, uye kubva kumigodhi ... Kunze kwekunge dzakagadzirwa nepamusoro, kuitira kuti dzirege kuputika!
  Gerda akadzungudza musoro.
  - Ipapo kuita kwekutyaira kunodonha nekuda kwekuwedzera kwehuremu. Izvozvo zvaizoita kuti tangi ribhururuke!
  Magda akasimbisa:
  - Ndizvo! Saka kuti tangi inokwira mumhepo uye haina kudonha! Uye yakagadzira kumhanya kwemamaira mazana mashanu paawa!
  Charlotte, achipfachukira, akaudza ruzivo:
  - Ndakanzwa kuti zvikepe zvedu zvine zvikepe zvakakosha zvinobhururuka zvishoma zvisingabati mvura! Uye ivo vanogadzira kumhanya kwescrew fighter, uye vanogona kutakura mauto, pamwe nekuwana hutongi mugungwa! Kubhururuka kwakadaro mugungwa kuchaita kuti tisakundwi!
  Gerda akaruramisa mumwe wake:
  - Uye isu tatova asingakundiki! Izvi zvichaita kuti isu - super isingakundiki!
  Charlotte akafuratira, akakava makumbo ake akashama, akatsveta mudenga ndokukoira:
  - Kana takabatana, isu hatikundiki! Isu tiri vasikana veAryan, mhondi mumoyo yedu!
  Uye runako rwakanyura mumvura. Akapinda zvishoma. Akarova shamwari dzake pazvitsitsinho ndokubuda. Akaburutsa tsime remvura, achichema.
  - Chitubu chakanaka sei munzvimbo dzinopisa! Mvura yakaita semukaka wakabikwa!
  Gerda akaimba achiseka:
  - Africa inotyisa hongu, hongu, hongu .... Africa ine ngozi, hongu, hongu, hongu! Usaende vasikana kuAfrica kunofamba!
  Vakanaka vakaseka. Iyo skating rink yakatoshandurwa - zvikwata zvekugadzirisa zviri pakugona kwavo. Uye vasikana kubva kumativi ose vakasvetukira mutangi. Iyo silhouette yeE-50 yakaderera uye mota pachayo haina kunyanya kuoneka. Mhare dzechikadzi dzakabatidza injini yeturbine yegasi uye yakasimudza spidhi mumasekonzi mashoma.
  Charlotte, mutyairi wetangi ane ruzivo, akati:
  - Zvakadaro, gasi turbine injini iri nani kupfuura dhiziri. Izvo zviri zviviri zvakanyanya compact uye inomhanyisa tangi nekukurumidza. Mota yedu ine maneuverability inoshamisa!
  Gerda akaimba achiseka:
  - Akanga asina hanya uye asina ruzivo, vasikana vakanga vasina kutaridzika kwechidiki ... Zvose zvakatenderedza zvaiita sezvinoshamisa - mazana matatu emakore apfuura!
  Christina akafarira kutaura:
  - Kwete! Mutungamiriri wedu anorova nepfungwa yekuseka ... Kunyange zvazvo zvichiita sokuti mazana emakore apfuura kubva pakutanga kwehondo ... - Musikana akamhanyisa ruoko rwake pamusoro pechipfuva chake chepamusoro, elastic ndokuenderera mberi. - Panguva imwecheteyo, dzimwe nguva unozvibata uchinzwa senge zuro! Haiwa, pashure pokurangarira zvose, upenyu hwavanhu hupfupi uye neimwe nzira hunopfuura vasingacherechedzwi!
  Gerda akataura nehasha:
  Asi isu hatina kuchembera, handiti? Takazara nesimba nesimba! Uye nzira yedu kubva mukukunda kuenda
  Kukunda!
  Magda akamisa shongwe yemuchina-pfuti, akaputsa nhare yeAmerica, uye akadeedzera:
  - Hongu, ndinotenda mukukunda kwedu ... Kunyanya ikozvino, kana tine makadhi ose ehwamanda. Asi ngatirege kuisa ngoro pamberi pebhiza!
  Gerda akarangarira nekugomera:
  - Albert ... Ndasuwa mukomana uyu ... Zvinoshamisa kudanana nebhureti, kunyange kana yakareba, nekuvaka kwaApollo!
  Charlotte zvine musoro akati:
  Albert ndaimudawo. Hune humwe runako rwakakosha. Uye kazhinji, vechidiki, kana physiognomies yavo isati yafukidzwa nendebvu, uye zviso zvavo zvisati zvapedza kuumbwa kwavo, zvinosiyaniswa nekunaka kwavo kwakakosha. Uye zvinonyanya kukosha, ivo havasati vanyanya mercantile zvakadaro, vanokuda, kwete mari yako!
  Christina akataura zvine musoro:
  - Tese tiri vana vakanaka zvekuti varume vanoda miviri yedu kutanga pane zvese. Uye yakawanda sei yatinayo yatova mari yedu!
  Gerda zvine musoro akati:
  - Kuva mukadzi zviri nyore! Dana imbwa, uye ichasvetukira pamubhedha. Pamwe uchiri mudiki. Haufe usina murume. Zviri nyore kuvakwezva. Asi murume, kuti ararise mukadzi, anofanira kuedza ....
  Charlotte akapindura nehasha:
  - Kwete iwe shure kwezvose ... Hatisi kunyanya fastidious!
  Gerda akadzungudza musoro wake mune negative.
  - Kwete zvirokwazvo nenzira iyoyo! Ndinoda varume vechidiki, vakanaka, vakakombama. Uye ini handiendi kunorara nemunhu. Sezvo mutemo, ndinosarudza mitambo yakavakwa. Vamwe vane dumbu, chero mukuru wemauto haandikwezve. Uye tinogona kusarudza!
  Charlotte akaseka ndokuti:
  - Heino hure pane panel, haufanirwe kusarudza. Uye ane mhanza, neharahwa achashanda ...
  Gerda akapindura zvakasimba:
  - Unogona kuenda kubrothel yevarwi ... Ipapo vatengi vako vese vachave vadiki uye vakatetepa. Uye zvakasiyana-siyana uye zvakanyanya kana zvishoma zvinokwezva ... Semuyenzaniso, ini handimborambi murume akanaka!
  Christina akaseka ndokuseka:
  - Hongu ... Kusiyana-siyana kunotendeuka! Bonde rinoda ndiro uye zvinonhuwira zvakasiyana. Isu tiri vakadzi vechidiki uye tinoda vechidiki ... Tinoda vatambi vemitambo vane miviri ine tsandanyama. Uye mumwe munhu anofanira kubata nevarume vasina-kunaka. Unogona chete kunzwira tsitsi vakadzi ava!
  Charlotte akaimba neshungu:
  - Runako runoshandura murume kuva muranda ... Uye mushure mekufa, tenda kuti handisi kuzowana rugare, ndichapa mweya wangu kuna dhiyabhorosi kweusiku newe!
  Magda akapfura pfuti yekuAmerica "Muroyi" ndokurira:
  - Icho chivi, rudzi rwepabonde nderwedu kunze kwewanano ... Zviri nani kusiya pfungwa dzeruchiva!
  Charlotte akapindura nehasha:
  - Uye iwe wakachema kubva kune orgasms hakuna kuipa kupfuura isu ... Saka haufanirwe kubereka mukoti munyengeri.
  Muchidimbu, Hitler akakunda nechivimbo. Uye kubudirira kwake kwakangomisa United States zvachose. Uye muna Ndira 1945, New York neWashington zvakadonha, uye matunhu makumi matatu akakunda zvachose. Uye ndiko kupera kwehondo iyi yeropa.
  Nepo maGerman akabudirira ...
  Asi hadzisi nyika dzese dzisati dzazviisa pasi peThird Reich. Heino nyika yeKubuda kweZuva ine makoroni ayo akapararira. Uye mafascist ayo anoda kutema capitally.
  Hondo yakatanga musi waApril 20, 1949. Uye hondo iri kufamba zvakanaka.
  Kunyanya kana vaine vasikana vakanaka kudaro.
  Uye Third Reich yakawana matangi akanakisa pasirese. "Shumba" yenguva yayo ndiyo yaive yakadzivirirwa uye ine simba tangi rezvombo. Asi ikozvino vane AG-50. Dhizaini nyowani yemuchina inorema matani makumi matanhatu chete uye injini ye1800 horsepower.
  Mubatanidzwa wekufamba, maneuverability, kumhanya uye kudzivirira kubva kumakona ese. AG-50 pyramidal muchina - kukwana pachayo.
  Charlotte akaimba nechido:
  - Ini ndiri hukuru hwepasi, zvakanaka, tsvuku panguva imwe chete!
  Uye anodhonza zvitsitsinho. Musikana akanaka.
  Uye Christina zvakare musikana ane hunyanzvi hwekugona. Atori nejoker muhomwe. Uye akagadzira dhidhi rake remakadhi. Uye anoziva kuzvikandira zvine mutsindo. Murwi ane goridhe-tsvuku bvudzi. Uye mukadzi zvaunoda.
  Oh, vakamhanya sei murenje vasina shangu. Jecha rakawanda rinopisa zvitsitsinho. Asi unokurumidza kujaira. Christina akaitora ndokuridza muridzo achiti:
  - Panguva ino, ikozvino, rwizi runoyerera nepamusoro pematombo!
  Mota yeGerman haipindike yePanthers neTiger. Iyi ndiyo nzira ine simba. Kunyange zvazvo isingaremi. VaJapan, zvakare, havasati vaziva matangi epiramidi, uye maGermany haana kuvapa teknolojia.
  AG-50 muchina unokwanisa kuita zvakawanda. Projectiles ricochet kubva pairi.
  Cristina akaridza pfuti zvakare achishandisa zvigunwe zvake zvepamakumbo uye akagomera zvakanyanya. IThird Reich yakanga isina matangi akanaka mugore remakumi mana nerimwe. Saka vaisagona kukunda Uye chando hachina chekuita nazvo.
  Christina akaitora ndokurira:
  - Tangi, kune tangi muAfrica!
  Musikana uya akabva aratidza rurimi rwake. Akafara chose nekubudirira kwake. Hoyo, mukadzi akanaka sei.
  Bvudzi racho rakanyanya goridhe. Sezvimedu zvendarama inokosha.
  Pano Magda chena uye goridhe, uye Christina mutsvuku uye goridhe.
  Magda akabvumirwawo kupfura. Akapfura, akarova tangi reJapan rakareruka ndokuridza mhere:
  - Musikana anopenga! Uye muumambo hapana huduku!
  Christina akapfura zvakare, uye akataura zvine musoro:
  - Fiction inofanira kuverengwa!
  Vasikana vaisekesa apa. Uye vakashama mazino avo, ari maparera chaiwo chaiwo.
  Uye pamutengo we fantasy ... Ipapo Christina idoki hombe. Somuenzaniso, munguva pfupi yapfuura firimu rakabudiswa muThird Reich. Star Wars. Kune hondo chaidzo muchadenga. Uye zvese zvinonakidza kwazvo! Literally phenomenal footage.
  Ehe, vakakwanisa kuratidza humambo hwemuchadenga pamwero mukuru. varwi veTatu Reich kurwisa zvipembenene. Arthropods vari kuedza kurwisa space Germany. Vanoyera anenge mamita matatu. Uye mamwe marobhoti ekurwa. Asi iyo Wehrmacht ichiri yakasimba. Imambo chete.
  Christina akaimba nemufaro, achirovanisa maoko ake:
  - Chamupupuri cheAvadon chiri pamusoro pedu ... Tichabuda takananga kunze kwemadhouse!
  Uye kuti runako rucharova sei nemakumbo ake akashama, akatsemuka. Apa iye chaiye mufananidzo wechiroto chinonwisa mvura. Kwete musikana, asi kutenda kwechokwadi, uye mutorwa wenyika dze cosmic.
  Iyo yese quartet yevasikana haina kujairika. Uye tangi yavo inoshanda nesimba zvikuru.
  Uye mudenga, dhisiki ndege dzeTatu Reich dzinounganidza chimwe chinhu nemajeti avo emalamina. Ivo havapindike, asi ivo pachavo vanogona kungodzima jeti kuti vavhure roketi, vobva vazvifukidza zvakare.
  Chokwadika, muThird Reich, zvombo zvemberi zviri kugadzirwa. Chokutanga pane zvose, laser. Asi zvakaoma kuita danda resimba repamusoro. Kudzidzira kwakaratidza kuti iyo hyperboloid yakaoma zvakanyanya kugadzira zvakare. Zvisinei, kune mamwe mazano zvakare.
  Semuenzaniso, pfuti ye ultrasonic! Uyewo pfungwa inofadza. Gertrude aida chaizvo kuwana chombo chakadaro. Ndaneta nekungoita zvehupenzi. Pane chido chekuwana chimwe chinhu.
  Panguva ino, murwi anotungamira motokari yake. Anocheka varwi veJapan uye anoimba:
  - Ndiri musikana, munoziva, mudiwa ... Akanaka kubva kumativi ose! Kubva kune wese, kubva kumativi ese!
  Uye anoratidza rurimi rwake runyoro.
  Eva anoitawo twist achipokana nevarwi uye akaimba:
  - Tiri kuvaka nyika itsva uye tichiramba zvakapfuura ... Tinoda kuita zvinhu zvakaipa zvikuru kazhinji!
  Varwi vanofanira kunzi vanomhanya zvikuru. Uye vanobata mota yavo padanho repamusoro rekirasi.
  Disiki chombo chinotyisa zvikuru. Asi maJapan haaedzi kumunzvenga. Vakagadzirira kurwa. Vanopfuta uye vanofa muushingi.
  Gertrude akadanidzira achiyemura:
  - Ehe! Uyu mubatsiri akakodzera!
  Uye kuzunza kwaanoita chiuno ... Musikana ari pamusoro. Inotenderera mota, ichirovera pasi maJapan.
  Uye anobwaira maziso ake, achichonya kudaro.
  Eva akataura, achidzorawo dhisiki nemufaro:
  - Graduate Chikoro! Usanzvenga kukundwa!
  Uye ichimhanyisa ndege yedhisiki, inocheka dzimwe mota gumi nemaviri. Musikana anopenya kudaro. Aifungidzira achangobva kurara nevakomana. Asi zvakanaka. Hameno kuti sei kune vakadzi vanotya kuroorwa? Mushure mezvose, zvinofadza zvakadaro. Uye kwete mune ngano kutaura, kwete kutsanangura nepeni.
  Uye zvakakura sei kana paine varume vakati wandei kamwechete. Zvinounza mufaro wakawedzerwa.
  Uye chii? Iye murwi weTatu Reich uye vane yakakosha, fascist hunhu! Haasi munhu wese anonzwisisa izvi! Uye roorana nemunhu waunoda, uye zvinonyanya kukosha kakawanda. Mushure mezvose, izvi zvakanaka kune hutano!
  Eve akaitora akaimba nemufaro:
  - Ndiri musikana ... Saka inotonhorera zvekuti haugone kuwana yepamusoro!
  Uye iye achaseka ... Uye kuti joystick ichasvina sei netsoka dzake dzisina chinhu! Uye achatungamirira disc rake rinouraya.
  Vaviri vevarwi vanoshanda zvakanyanya.
  Saka zvinonzwisisika kuti Japan haigoni kuramba ... uye heino rimwe boka.
  Uye pasi pane vamwe vasikana vari kurwisana ...
  Jane, somuenzaniso, neboka rake revarwi. Vanoshandisa Goering-5 tank, uye vanogona kurohwa padivi nemaJapan.
  Armstrong anogomera zvikuru ndokuti:
  - Ehma! Zhizha haisi chando! Ehma! Nhamo kubva mupfungwa!
  Uye murwi akamuratidza proboscis. Ndinoshamisika kana ivo vachipona kusvika pakuwedzera kwechadenga, hondo dzichafamba sei? Pamwe hazvina kufanana nepasi pano. Pachava nechimwe chinhu here?
  Jane akati nechemumoyo:
  - Cuckoo! Ndichakuratidza nyeredzi, nditende!
  Uye monya chiuno! Murwi ane mukurumbira! Yakave yakakurumbira kune nzvimbo huru. Uye musikana mukuru.
  Akaitora ndokuimba achiseka:
  - Kuchema kwomusango kunocheka mambakwedza, zvakaipa hazvikotsiri, nhamo haikotsiri! Uye achidzinga hope nepfungwa, gunguo resango rinobhururuka kwatiri!
  Gringeta mupfuti wemhuri yevarimi: anenge akashama, mupanty chete, akaridza mhere:
  - Black gunguo ... Sei uchitenderera pamusoro wangu!
  Uye anozunza sei mazamu ake anoyevedza! Hoyo baba! Saka tsandanyama uye hutano. Uye varume vakawanda kwazvo vanopfuura nomaari usiku hwoga hwoga! Chokwadi murwi mukuru! Akauraya maRussia akashata, uye zvino atora maJapan. Musikana akashatirwa. Uye kukava netsoka dzisina chinhu. Ane runako rwakadai!
  Malanya anopfura maJapan nepfuti yemuchina, uye achiburitsa mazino ake, anoti:
  - Oh, wheatgrass, wheatgrass, ndipe zana rubles!
  Matilda akaseka ndokubvunza achikahadzika kuti:
  - Uye ndiani achakupa zana rubles? Zvichida zviri nani kukumbira mapaundi?
  Malanya akadzungudza musoro.
  - Kwete! Hapana achakupa zana remapaundi! Asi ruble yakachipa kupfuura zvazviri chaizvo!
  Uye vasikana vese vana sei kuseka. Uye vakanaka kwazvo, vanenge vasina hembe, vasina shangu uye sexy. Zvakanaka, handizvo zvinorotwa nevarume here?
  Jane akazvitora nemufaro ndokuimba:
  - Wow, bludgeon - wow!
  Uye anorova sei chirebvu chake negaro rake risina chinhu! Chokwadi, ane hasha zvikuru Frau Madame!
  Uye mufananidzo wakadini! The embodiment of kuwirirana, tsandanyama uye kuwirirana.
  Gringetta haina kudaro. Awedzera munyama, akaremerwa nemhasuru kunge munhu anovaka muviri. Asi iyewo musikana akanaka - mahudyu ake ane umbozha kunge bhiza, uye chiuno chake chakatetepa.
  Gringeta aifarira kutamba nemabhuroko. Akazvifarira. Musikana akanaka kudaro. Zvakaoma kutamba dhayi. Kunyangwe zvakazara, vangazogadzira imwe mhando yemutambo console? Asi kurwa chaiko kuchiri kunakidza!
  Gringeta akaitora uye akaimba nechido:
  - Ndiri musikana anodzvova zvine simba! Uye nezwi gobvu - anoimba zvechokwadi!
  Uye ipapo akarova Japanese "Tiger". Nekuda kwekunyanya kubaya kwezvombo projectile, tangi yeGerman ine mukana. Uye saka iyo caliber uye kureba kwembiru zvakafanana.
  Chokwadi, vanovimbisa kupinda munhevedzano yepfuti itsva. Nemadhiramu mapfupi, asi ane mhumhu wepamusoro velocity.
  Gringeta anorota kuwana pfuti iri nani. Iyo dhiramu refu ichiri kukonzera matambudziko, kunyanya kana hondo ikaitika musango. Zvisinei, murwi haaori mwoyo.
  Malanya anonyorera maJapan nepfuti. Inokodzera samurai neChinese. Anobudisa mazino ake nokurira.
  - Mad Empire! Hapana achatimisa! Hapana achatikunda!
  Zvakare musikana ane data rakatanhamara. Uye inopfura sei! Zvinonyatsocheka pasi varwi vehumambo hwekubuda kwezuva.
  Shamwari dzako dzaive dzipi nezuro? Uye zvino vavengi vasingakoshi! Uye hapana chaunogona kuita nezvazvo!
  Matilda akaridza muridzo, akaburitsa rurimi rwake achinzwa semhungu. Zvakaipa kuti angori mutyairi ari nyore. Uye basa rake harisi iro rinonyanya kunakidza. Kudzvinyirira mumwe munhu. Kurwadzisa munhu. Asi mweya unoda chimwe chinhu. Zvimwe zvakatanhamara!
  Matilda anoti akatsamwa:
  - Pachava neBritish mureza pamusoro pemakungwa ese!
  Jane akasimbisa nehasha:
  -Kunyangwe isu tiri pasi pekutorwa kweGerman, isu hatife takava varanda!
  Ipapo vasikana veSoviet vanorwawo, vachishuvira kudzoreredza kumaodzanyemba kweSakhalin uye Kuril ridge.
  Alenka nechikwata chake vakatora bhiriji mhiri kweRwizi rweAmur. Paiva nevasikana vashanu vairwiswa.
  Asi vasikana ava vanoziva - kana iwe uchida kurarama mukupisa, iva nechokwadi chekurwa usina shangu uye mubhikini. Uye iwe unogona kunyange pasina bra. Zvino hakuna dhiyabhorosi achakukurira.
  Alenka anokanda girinedhi kuJapan netsoka yake isina kupfeka, uye anoimba:
  - Ah, fate, magumo angu, oh fate!
  Anyuta akakandawo makumbo ake, chipo cherufu, nezvigunwe zvake zvakashama ndokurira:
  Seiko muchindiomesera?
  Moto Alla akapa grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu. Akamonyorora simbi isina kuvharwa ndokuridza kamhere:
  - Handitendi kuti unonzwisisa!
  Maria akaitora uye nezvigunwe zvake zvakanga zvisina kusununguka akakanda chinhu chinouraya, ndokuti nekuseka:
  - Ah, nhamo, kuparadzana kwangu kwapera! Ndichawana murume mubhokisi chete!
  Uye musikana akaseka...
  Matrena akapa boka remagirinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka. Pfura tangi yeJapan ndokuridza muridzo:
  - Ah, varume ... Zviri kungorwara newe!
  Elena akatura befu. Uye zvakare akakanda girinedhi netsoka yake. Kurume, zuva rava kudziya. Zviri nani kupfuura munguva yechando. Tarisiro iri kuwedzera.
  Zvechokwadi, dai Japan isina kurwisa USSR mugore remakumi mana nemaviri, zvingadai zviri nani.
  Ipapo Red Army yaigona kupedza maNazi, kana kuti kuvamisa. Uye nyika yeZuva Rinobuda yakavhiringa zvirongwa zvese. Uye zvakanyanya kunyengedza.
  Elena akapfura. Akarova musoro weSamurai achibva ati:
  - New Boy Scout!
  Uye zvairatidza kusetsa. MaJapan akakundwa anowa sei. Uye vazhinji vavo. Izere neChinese. Zvinosiririsa kuti hondo neThird Reich haina kumira zvishoma kare.
  Alenka akazevezera:
  - Sunny Georgia, chizvarwa changu Caucasus! Kune gomo refu, ndinofudza makwai!
  Uye zvakare musikana ane chitsitsinho chake chisina kupfeka akakundwa nechipo cherufu.
  Japan, mwedzi mipfumbamwe pashure pokutanga kwehondo, yakatapwa.
  Uye hondo yakapera ... Stalin akadzokera kumaodzanyemba kweSakhalin uye Kuril ridge, uye chikamu cheManchuria.
  Ipapo yakasvika nguva yorugare rusingagumi. Stalin akafa... Zvino, Hitler akafa muna 1959... Asi mamiriro ezvinhu panyika akanga akadzikama, akasimba uye achibudirira. Uye zvese zvaive zvakanaka. Uye vanhu vakakunda nzvimbo dzakasiyana uye vakavaka communism.
  
  CHECHEN ADMIRAL MAKAROV
  Musi waNovember 7, 1999, Akhmad Kadyrov akafa pamusana pekupfura netsaona kwakaitwa nepfuti dzeRussia. Imwe yetsaona idzo dzinosekesa dzinochinja nhoroondo. Zvinogoneka kuti kufa netsaona kwaAdmiral Makarov kubva kumugodhi weRussia kwakakonzera kuwa kwedzinza reRomanov, uye hurongwa hwemagariro muRussia hwakashandurwa. Uye ipapo njodzi yakafanana yakamirira Vladimir Putin. Uye zvechokwadi nhevedzano yemhedzisiro nekuda kweizvi.
  Chekutanga, teip Kadyrov akapomera kuti mauto eRussia akazviita nemaune uye akaparadzana nemubatanidzwa. Uye kwete teip iyi chete, asiwo hama dzeYamadayev. Hondo dzeGudermes dzakatanga zvakare. Kusunungurwa kweChechnya kwakanga kuchangotanga, kwakanga kwafamba zvakanaka, kwakangoerekana kwamira. Gudermes akapedzisira ari kumashure kwemauto eRussia, uye hondo chaiyo yakatanga maari. Nekuda kweizvozvo, kuvhiyiwa kwekukomberedza Grozny kwakadzikira zvakanyanya. Kurwa kwakanga kunotyisa kwazvo. VaChechen vakarega kusiya maguta avo uye vakarwa kusvika pakufa. Zvino Chechnya yose yakanga yakabatana kurwisana nemauto ehurumende. Uye Madokero, pamwe nenyika yeIslam, yakawedzera zvakanyanya kumanikidza. Putin akaomesa musoro, asingadi kutaurirana naMaskhadov, asi nzira yehondo yakava shoma zvikuru. Uye mauto eRussia akatambura kurasikirwa kukuru.
  Uye Madokero neUnited States dzakatemera zvirango. MaKomonisiti akatorawo mukana wenguva iyi ndokukurudzira vhoti yekusavimbika nehurumende. Apple yakatsigira pfungwa iyi. Uye State Duma yakaunganidza mavhoti evhoti. Putin, akatarisana neizvi, akamisa kupikisa Chechnya. Kurwiswa kwevapanduki kwakawedzera zvakanyanya.
  Rubatsiro rwevaChechen rwakawedzerawo ... Kurasikirwa kwemauto eRussia kwakawedzera. Uye saka sarudzo dzeHurumende Duma dzakaitika. The Unity bloc haina kukunda. Kune rimwe divi, "For Victory" block yemaKomonisiti yakakunda zvine mutsindo. Nzvimbo yechipiri yakatorwa ne "Fatherland-All Russia". Mamiriro akadai. Zvinoshamisa kuti, kuita kushoma kweUnity bloc kwakabatsira Zhirinovsky Bloc, iyo yakatora nzvimbo yechitatu. Asi Union of Right Forces yakauya pamberi, isina simba yakatadza kutora zvipingamupinyi zvishanu kubva muzana. Apple yakaita nani zvishoma.
  Kazhinji, paramende yatonyanya kushora kupfuura kare. Uye zvinotonyanya kukosha ndezvokuti kupikisa kwacho kwakava kwakabatana. IOVR nemakomunisiti neYabloko vakabatana. Liberal Democratic Party neUnity vakaedza kuvharisa....
  Putin akambodzikisa chiyero chake. Yeltsin haasati aenda. Kunyangwe mubvunzo weanomutsiva uchiri mudenga. Dzimwe sarudzo kunze kwaPutin, anga achine imwe mhando yechiyero, airatidza kuve ane njodzi.
  Chirongwa chesarudzo chatanga. Gennady Zyuganov ndiye akatanga, achiteverwa naVladimir Putin, Primakov, uye Zhirinovsky, kwozouya Yavlinsky. General Lebed havana kuenda kusarudzo dzemutungamiri wenyika. Uye izvi zvakapa Vladimir Zhirinovsky mamwe mikana yechitatu.
  Asi Primakov akanyura. Hazvina kujeka kuti okwikwidza here kana kuti kwete. Luzhkov aigonawo kuedza. Uye kamwe kamwe meya weMoscow akapfuurirawo mberi.
  Sarudzo dzaive dzakapfuma muzviitiko.
  Zvisingatarisirwi, Boris Nemtsov akaendawo kuhofisi yemutungamiri. Uye yakawedzera kupenga.
  Hondo yeRussia muChechnya yakanyatso kuderedzwa. Grozny naGudermes havana kutorwa. Uye mabhomba akakonzera kuunzwa kwezvirango zvakaomarara kuRussia.
  Yeltsin, uyo akanga achiri purezidhendi, zvisinei akarayira kuti nhaurirano dzitange uye hondo imire. Saka akange ave kutobuda ropa. Uye vangani vanhu vanogona kuurayiwa.
  Zyuganov akakurudzira zvakare vhoti yekusava nechivimbo muhurumende. Mapato ese, kunyangwe Liberal Democratic Party, akatsigira pfungwa iyi. Zhirinovsky akapomera Vladimir Putin nezvekusaziva uye kushaya simba. Yeltsin, achirwara zvakanyanya, aisada hondo huru ... Uye asingatarisiri akarayira Putin kuti asangane naMaskhadov. Akaita musangano ... VaChechens vakakumbira kuti vadzoke kune zvibvumirano zveKhasavyutor uye kubvisa mauto kubva kuChechnya. Saka hapana chatakabvumirana.
  Uye iyo State Duma zvakare yakatora uye yakasimudza mubvunzo wekusava nechivimbo muhurumende. Yeltsin akapa Zhirinovsky chiokomuhomwe nekumupa chinzvimbo chemukuru uye kumupa nyeredzi kugamba reRussia. LDPR haina kuvhotera kusavimbika, asi vanopikisa vachine mavhoti akakwana. Uye pakava nokusavimbana.
  Zvino Yeltsin aifanira kudzinga Putin. Mikhail Kastyanov akava mutambi. Taida mutungamiriri mutsva. Asi kuwana munhu anokodzera State Duma kwakaoma.
  Pakupedzisira, mushure memavhiki maviri ekuzengurira, Yeltsin akaronga Meya weMoscow Luzhkov.
  Izvi, pane zvese, zvakakodzera State Duma ... Uye vanhu zvakare. Meya weMoscow akava mutungamiriri wehurumende ndokubuda munhangemutange yapurezidhendi.
  Uye Putin akazorasa chiyero chake, uye haana kuunganidza miriyoni masiginecha.
  Akabva aita nyeredzi achifarira Maxim Primakov. Vladimir Zhirinovsky akatsigirawo Primakov. Uye Yavlinsky zvakare ...
  Pakupedzisira, sarudzo dzakaitwa uye Zyuganov naPrimakov vakapinda muchikamu chechipiri vaine mavhoti anenge akaenzana. Zvisinei, Zyuganov aiva nezvimwe zvishoma. Asi vanenge vose vavhoti vakatsigira Primakov. Uye akakunda mutungamiri wemaKomonisiti munharaunda yechipiri.
  Aya ndiwo maitiro akachinja simba muRussia. Kunyange Yeltsin akarayira kubviswa kwemauto kubva kuChechnya. Uye hondo muCaucasus yakapera. Ipapo zvinhu zvose zvakafamba sezvazviri munyaya chaiyo.
  Primakov akatevera hupfumi hwepakati nepakati. IUS yakapinda muhondo muAfghanistan neIraq. Mitengo yemafuta yakwira. Uye hupfumi hwakakura.
  Primakov akashanda mazwi maviri uye akasiya muna 2008, haana kuvandudza masimba ake. Uye chii? Atova nemakore makumi manomwe nemapfumbamwe uye haasi muhutano hwakanaka. Chigaro ichi chakatsiviwa naMayor Luzhkov. Iyi nhamba yakanga yakawanda kana zvishoma kubvumirana.
  MuChechnya, mushure mekubviswa kwemauto eRussia, hondo yakatanga zvakare pakati peMaskhadov naShamil Basayev, naSalaman Raduev. VaWahhabi vakatsigira Basayev. Hondo yakapfuurira kwegore nehafu. Uye pakanga pane kuparadza kwakawanda. Maskhadov akarasika ndokutiza. Shamil Basayev kwenguva pfupi akava amine. Asi Salman Raduev nevaYamadayev neveKadyrovs vakamumukira. Uye zvakare hondo. MaWahhabi akapatsanukawo. Shamil akaurayiwa muna 2006. Uye Salman Raduev akava amine kwechinguva. Asi akaurayiwa muna 2008. Uye muChechnya makanga mune hondo uye kuponda. Meya weMoscow, Luzhkov, akapa rubatsiro kune rimwe remapato mukuchinjana kudzokera kuRussia. Izvi zvakafanira Chechens.
  Luzhkov akatora Chechnya uye, pasinei nematambudziko ehupfumi, akakunda nyore nyore sarudzo dza2012. Zvisinei, ipapo zvinetso zvakamuka. Kuva pro-Western kupfuura Putin, Yuri Luzhkov haana kutora Crimea kubva kuUkraine. Izvo, zvisinei, hazvina kumugadzirira chero matambudziko akakosha. Asi mitengo yemafuta ichiri kuderera. Uye Luzhkov aida izwi idzva. Uye vakaita referendamu. Akawedzera basa rake. Uye nekuomerwa akakunda sarudzo dzegore ra2016 ... Akapasa kechipiri nekunyomba nekunetsana. Uye ipapo akafa muna 2019.
  Sarudzo dzekutanga dzaive nemakwikwi. Uye mumaraundi maviri ... Pasi peLuzhkov, Deribaska, mutungamiriri wehurumende, uye mumiriri weCommunist Party vakapfuurira kusvika kuchikamu chechipiri.
  Sarudzo yakahwinwa zvisingatarisirwi nemutungamiri asingabviswe weCommunist Party yeRussian Federation Gennady Zyuganov. Zvese zvaizoita zvakanaka, asi muna 2020 coronavirus yakauya kuRussia. Asi macommunist akanga asati agadzirira.
  Asi zvinhu zvose zvakaipa zvinopera. Uye Gennady Zyuganov neimwe nzira akaburitsa Russia kubva mumhirizhonga. Muna 2023, sarudzo nyowani dzemutungamiri wenyika muRussia. Zyuganov, hongu, haavafambisi vakatendeseka uye haadi kubva. Kazhinji, muRussia, vatungamiri vakwegura. Uye Yeltsin akanga atova makumi matanhatu, uye Primakov akanga atokura. Yuri Luzhkov akatonga kusvikira ava namakore makumi masere namatatu, uye akafa panzvimbo yake. Uye Zyuganov atova nemakore mashoma. Akave mutungamiri wenyika aine makore makumi manomwe nemashanu, uye iye zvino ave nemakore makumi manomwe nemapfumbamwe.
  Asi sarudzo dzinoitwa maererano nemitemo, apo makwikwi ari mashoma, uye Zyuganov iri nyore zvikuru munyaya iyi. Uyezve, Zyuganov anoda kuita muzukuru wake mutsivi wake.
  Uye zvakare kukunda kwemutungamiri wemakomunisti. Vakwegura, vanorwara, uye vasina kunyatsofunga zvakanaka.
  Asi muna 2025, maRussia akazobhururuka achienda kumwedzi. Kuda waive mufaro. Hupfumi hwenyika huri kukura zvakare uye hwati dzikamei.
  MuUnited States, Joe Biden akasiya chigaro cheMutungamiriri weUnited States muna 2024 uye akatsiviwa nemukadzi mutema. MuUkraine, sezvo pakanga pasina kurasikirwa kweCrimea uye hondo muDonbass, Petro Poroshenko akapedza mazwi ose maviri. Uye bumbiro harina kumupa zvimwe. Pashure pake, Vitali Klitschko akava purezidhendi Ukraine.
  China ichiri kutongwa naXi Ze Ping. Mutemo wakaenzana. Chechnya sechikamu cheRussia chakati chakavakwazve. Vladimir Putin, mushure mekusiya chigaro chemutungamiriri, akagamuchira chinzvimbo muhurumende pasi peMutungamiri Primakov.
  Asi akapiwa chete chigaro cheMinister of Justice. Putin akashanda munzvimbo iyi, achifambidzana nemunhu wese kusvika 2008. Akabva aenda. Uye akanga asingachaiti zvematongerwo enyika.
  Vladimir Zhirinovsky akatora chinzvimbo cheGurukota rezvemukati menyika pasi peMutungamiri Primakov. Akashanda kusvikira mutungamiri weLuzhkov. Akakwira chinzvimbo cheGeneral of the Army. Akabva adzokera kuboka reLDPR. Kwaiva kupikisa muhomwe. Luzhkov akanga akanaka nazvo. Vladimir Zhirinovsky akapinda musarudzo dzose dzemutungamiri wenyika muRussia kunze kwa2004, apo aive gurukota uye zvaizonetsa.
  Vladimir Volfovich akaita basa rakanaka, uye akawana ruremekedzo rwevakawanda.
  Grigory Yavlinsky akashanda muhurumende pasi pePrimakov. Muna 2008 akadzingwa. Kubva ipapo, vanga vachipikisa, asi havachakwanisa kuvhoterwa mudare reparamende. Aive nemimwe mibairo.
  General Swan mune izvi zvakasikwa akapukunyuka rufu rusinganzwisisike. Asi gavhuna weKrasnodar Territory haana kukwanisa kusarudzwa kwechipiri. Akasiya basa ndokutanga kunyora memoirs nefiction. Alexander Ivanovich akanyanya kudanana neimwe nzira yenhoroondo yerudzi. Akava mumwe wevanyori vakakurumbira muRussia uye akawana mamiriyoni. Uye mamwe emabhuku ake akatorwa mafirimu.
  Lebed haana kupinda mune zvematongerwo enyika, aiva nemari yakakwana uye mukurumbira, uye musoro wake hauna kurwadza.
  Shoigu akashanda kwenguva yakati seGurukota reEmergency Situations. Asi muna 2003 akadzingwa. Ndakaedza kumhanyira kwagavhuna uye kugadzira bato rangu. Akawana kufarira, asi haana kupinda State Duma. Akabva asiya zvematongerwo enyika achiita zvebhizimisi.
  Matvienko haana kuva meya weSt. Asi akashanda semutevedzeri weMutungamiriri wePrimakov. Akasiya basa muna 2008. Pashure paizvozvo, akapinda bhizinesi nemwanakomana wake, uye haana kutora chikamu mune zvematongerwo enyika.
  Rogozin akaramba ari parutivi, uye haana kugamuchira chero zvigaro. Akaedza zvakare kuva mutevedzeri weHurumende Duma asina kubudirira. Asi sarudzo dzevazhinji dzakamiswa, uye bato ravo harina kutora chipingamupinyi.
  Lukashenka ave kwenguva refu ari pabeck uye kufona kwevatungamiriri veRussia. Iye zvakanyanya kana zvishoma akakodzera Zyuganov. Asi zvakadaro, mubatsiri asina kuvimbika akave. Uye muRussia vakatanga kutsvaka wokutsiva. Vakawana mumwe mukominisiti wechidiki vakamusimudzira. Somugumisiro, kukakavara kwakatanga, uye Lukashenka akasunga mukundi.
  Uye Russia yakatemera zvirango kuBelarus. Uye Lukashenka akasiya OBKB ndokukumbira kubatana neNATO. Heino kubonderana kwakadaro. Lukashenka haasati abvumirwa kuNATO, asi mabhesi akati wandei akaiswa munharaunda yeBelarus. Saka zvakabva zvanyanya kutyisa kumiganhu yekumadokero.
  Nyika yose yakaramba iine matambudziko ayo, uye haina kuva nani. Zvisinei, zvakanyanya kuipa zvakare. Gennady Zyuganov akacherechedza kuti bhiza rekare richiri nani pane mbongoro duku.
  Bato reCommunist rakaramba richitonga, uye rakatosimbisa nzvimbo yaro. VaPhilippine vakawana mutungamiri mutsva, uko mutambi wetsiva ane mukurumbira Pakio akava mutungamiri. Uye ichi zvakare chishamiso chitsva.
  Vitali Klitschko mushure meMaidan, zvisinei akafunga kudzoka, mamiriro ezvinhu muUkraine achiri kudzikama uye akabata imwe kurwisa Stevenson, akazova mhare yenyika. Vitali Klitschko akava shasha yepasirese kechina achidzokorora mhedzisiro yeHollyfield, uye panguva imwechete yakadzika munhoroondo semhare yenyika uye panguva imwe chete meya. Ipapo akabata kuzvidzivirira kwekuzvidira kwemusoro, uye zvakare akapedzisa kurwa nekugogodza. Ipapo akazopedza basa rake, achigadzira rimwe rekodhi reheavyweight - kuhwina makwikwi mashanu mushure memakore makumi mana.
  Chero zvazvingava, Vitali Klitschko akabudirira uye anofara munyika ino.
  Wladimir Klitschko akakundawo Tyson Fury. Uye ipapo mumwe wake kubva kuUkraine muhondo huru. Asi kurwa naDenotheus Wyder hakuna kukwanisa kurongeka. Vladimir achiri kukunda Brown, uye pakupedzisira, pamakore makumi mana nerimwe, akarasikirwa achiri mudiwa waAnthony Joshua, achipedza basa rake kwenguva.
  Asi akazodzoka muna 2021 uye, akunda kurwa katatu, akatyora rekodhi yaGeorge Foreman.
  Izvi ndizvo zvakaita nyika.
  
  DZIMWE SARUDZO IKO MAJAPANESE VANYANYA KUNYANYA LUCKY
  Hondo yeMidway yaifanirwa kuhwinwa neJapan zvakadaro. Asi hachisi chokwadi kuti samurai ichavhura yechipiri kumberi mune iyi musiyano. Uye saka zvinhu zvingadai zvakafamba zvishoma zvakasiyana.
  Ngatitii Stalingrad akapfuura sezvakaitika munhoroondo chaiyo. Uye hapana zvakawanda zvakachinja. MaBritish akaita Operation Torch pasina mauto eAmerica. Rommel yatyoka. Chokwadi, kumhara muMorocco hakuna kuitika. MaGermany, akatamisa mamwe mauto kubva kuEurope, akakwanisa kumisa kurwisa kweBritish.
  Montgomery yakagumburwa pakuramba kwakasindimara ndokumira. MaGermany akabata mutsetse kwenguva yakati. Vakabva vatanga kuendesa mamwe mauto kuAfrica. Rommel akatanga kurwisa, achidzvanya maBritish zvishoma, asi Montgomery akadzokera kumutsara wekudzivirira muLibya. Kumberi kwakagadzikana.
  Muna Chikunguru wemakumi mana nematatu gore, vaNazi vakaedza kuputsa kudzivirira kweSoviet paKursk Bulge. Sezvo maJapan akatora Zvitsuwa zveHawaiian, veAmerica vakapotsa vamisa kurwiswa kwemhepo pamaguta eGermany nemafekitari. Izvi zvakabvumira maGermany kugadzira mamwe matangi mashomanana, kunyanya Tigers uye Panthers.
  Mazana mana emotokari akabatanidzwa muKursk Bulge, pamwe chete nemamwe mauto anokosha ekubhururuka. Mukuwedzera, Hitler akatamisa mamwe mapoka matanhatu evacheche kubva kuFrance uye akabvisa dzimwe dzepfuti kubva kuAtlantic Wall.
  Izvi zvakasimbisa boka reGermany. Zvinogumbura zvakatanga senge munhoroondo chaiyo, asi sezvo maNazi aive akati kurei, vakawana budiriro huru. Zvisinei, zvakanga zvisingabviri kuvhara mhete yakapoteredza boka reSoviet. Kunyangwe iyo Fritz inogumbura pachayo yakatora mazuva makumi maviri uye yakapera muna Chikunguru 25 chete. Ipapo mauto eSoviet akatanga kupikisa. Kurwa kwakatora nguva refu.
  MaGermany muAfrica akanga ari pakudzivirira. Ivo vaisafanira kushandisa simba ravo kuItari, uye mimwe michina yakaunzwa kumberi, saka kubhomba pasina maAmerican kwakawedzera kushomeka.
  Japan yakaramba ichikunda. Saka murairo weAmerica wakawedzera kukanganisa, uye vakange vari mukukurumidza kudzosa Peru Harbor. Izvi zvakaita kuti pave nemaonero aivepo - America haidi Europe. Mukuonga izvi, ngarava dzepasi pemvura dzeGermany dzakarega kurwisa zvikepe zveAmerica.
  The Red Army, saka, chete pakupera September akatora Orel uye Belgorod, vatambura kurasikirwa kukuru. Uye kwenguva pfupi akamisa kusimudzirwa. Zvisinei, pakanga pasina chikonzero chokuvhunduka. Matsutso anonaya akatevera, achiteverwa nechando. Uye panofanira kuuya kukunda kutsva kweRed Army. Achiziva izvi, Hitler akapa Stalin chibvumirano. Kuda, ngatimbozorora!
  Vangani vevakomana vedu vakaurayiwa muhondo yekupedzisira? USSR neThird Reich vakarwa kwemwedzi mitatu. Kurasikirwa kweRed Army kwakakura kupfuura munhoroondo chaiyo, uye Wehrmacht yakanga isiri shoma. Mativi ose akanga abuda ropa.
  Asi maNazi akawedzera kugadzirwa kwemidziyo, vakakwanisa kupora zvishoma. Zvinofanira kucherechedzwa kuti mumatangi chikamu chekurasikirwa chaive chichifarira vaNazi, uye kubva pakusunungurwa kwavo kwakave kwakakwirira kudarika munhoroondo chaiyo, maGermany akagadzirisa kukanganisa kwavo. Muhondo dzekudzivirira, iyo Panther yakaratidza kuve tangi yakanaka. Pfuti yaro refu-yakareba uye inokurumidza kupfura ine yakanakisa optics yenguva yayo yakakwanisa kuparadza matangi eSoviet.
  Mukuwedzera, makumi matatu nemana haana kupinda muPanthers, Tigers, Ferdinands pahuma, uye kwakanga kuchiri mashoma matangi anorema kukanganisa nzira yehondo.
  Stalin akaramba chibvumirano chehondo neGermany. Pakupera kwaOctober, mauto eSoviet akatangazve kurwisa Kharkov neSmolensk. VaGermany vakaramba vakasindimara zvikuru. Vakanga vane dziviriro yakasimba, kunyanya pakati, uye kazhinji vaitarisira kufambira mberi kwezvikamu zveSoviet nenzira idzi.
  Zvisinganzwisisike, asi zvichienzaniswa nenhoroondo chaiyo, huwandu hukuru hwemidziyo, kunyanya ndege nematangi, zvakabvumira maGerman kuramba zvakanyanya zvinobudirira. Uye zvakare, kuve neakawanda matura, maNazi akaita zvakadzikama, haana kumhanya-mhanya panguva yeSoviet inogumbura, padivi pemiganhu, asi akatungamira matura zvakanyanya uye achivimba nepamusoro uye kudzivirira zvakadzama. Mamwe gumi nemaviri ekuwedzera mapoka akaponeswa nekuda kwekushaikwa kweiyo yeItaly kumberi, uye muAfrica Montgomery yakanga isina kukurumidza, uye maGerman akange asiri kuzunungusa chikepe. Kusimba kwehondo neBritain kwakadzikira zvakanyanya.
  Pakanga pasina kutaura nezverunyararo rwakaparadzana zvakadaro, asi zviri pachena kuti Churchill akadzikisa bhomba, sezviri pachena achiverenga kuti USSR neTatu Reich vakapedzana zvakanyanya.
  Kuburitswa kwezvombo kubva kuGermany nemasatelliti kwakave kunosvika chikamu chetatu chepamusoro kupfuura munhoroondo chaiyo. Izvi zvakaita kuti zvikwanisike kuvhara maburi, uye, tichivimba nedziviriro yakakora, kuramba zvakati wandei. Mamiriro acho akawedzerwa nenyaya yekuti murairo weSoviet wakanga uri pakugumbura, apo Fritz akanga atovamirira, uye akakwanisa kugadzirisa pakudzivirira.
  Nekuda kweizvozvo, kumberi kwacho kwakanonoka zvakanyanya uye kwakadhura kurasikirwa kukuru. Hondo neimwe nzira yakatanga kufanana neHondo Yenyika Yekutanga, apo kudzivirira kwakava kwakasimba kudarika kurwisa, rutivi rwekurwisa rwakarasikirwa zvakanyanya, uye mutsara wepamberi wakave usingashande semugumisiro.
  Mauto eSoviet akawedzera avhareji yemakiromita maviri pazuva, achibvumira maGerman kuwana nzvimbo, asi zvinzvimbo zvitsva, uye kuchengetedza dziviriro.
  Zvakanga zvisingaiti kupinda munzvimbo yekushanda.
  Kharkov, zvisinei, yakatorwa kutanga kwaDecember mushure mehondo dzinotyisa dzomumaguta. MaGermany akawedzera kugadzirwa kwendege. Focke-Wulf uye ME-309 zvakabudirira kuramba varwi veSoviet vasina simba. Kunyanya njodzi yaive ME-309 ine pfuti nomwe dzakaiswa uye kumhanya kwakanyanya. Uye iyo Focke-Wulf ine nhumbi dzokurwa uye dziviriro yakanaka muchina wakatsiga une pfuti dzemhepo nhanhatu.
  Kuvapo kwemotokari dzine zvombo zvakadaro, hongu, kwakatungamirira kune chokwadi chokuti vaNazi vakawana mukana mumhepo. Iyo yakaipisisa maneuverability yakabhadharwa nekumhanya kukuru panguva yekunyura, izvo zvakaita kuti zvikwanise kupukunyuka pakupinda muswe, uye zvombo zvine simba zvakaita kuti zvibvire kupfura pasi ndege kubva pakutanga nzira. Mukuwedzera, maGermany akagadzira mazano anokosha ekurwisana nemotokari dzeSoviet kuti ashandise zvombo zvine simba uye ndege dzeGermany dzinomhanya zvikuru.
  Iyo itsva Yu-288 bhomba yakazviratidzawo zvakanaka kwazvo. Muchina uyu unokurumidza uye wakatakura mutoro mukuru webhomba. Iyo Focke-Wulf yakaratidza kuva yakasimba pamberi-mutsetse bhomba, inopfuura iyo PE-2 mune zvese.
  Pakupera kwaDecember, mauto eSoviet akanga aneta uye akamanikidzwa kumira nekuda kwekurasikirwa kukuru. Nepo maGerman achiri akabata Smolensk, uye chikamu chekuruboshwe-bhangi Ukraine. Uye chinonyanya kukosha - madhipoziti e bauxite uye alloying zvinhu. Kurasikirwa kwemauto eSoviet mumatangi kwakava kuoneka zvekuti Mainstein akatanga kurwisa, uye akatokwanisa kudzoreredza Kharkov, uye kugadzira cauldron yemauto eSoviet. Asi muna Ndira-Kukadzi, mauto eSoviet akatanga kurwisa, uye akakwanisa kudzoreredza moyo murefu Kharkov zvakare. Asi munaKurume, Red Army yakange yapera simba uye yakamanikidzwa kumisa chigumbuso.
  Pakamboita karunyararo ... Mativi maviri akarasikirwa zvakanyanya. Uyezve, Stalin aida kuzadza uto rake nesimba uye kupfuura yepamusoro T-34-85 uye IS-2 matangi. Ichokwadi, maGermany akazadzwa zvakare nepamusoro uye ane simba "Panther" -2 uye "Tiger" -2. Stalin akaverengerawo pane yakanyanya kumberi LA-7 uye Yak-3. Asi maGerman, mukupindura, akatanga shanduko ichangoburwa yeTA-152 pachinzvimbo cheFocke-Wulf, uye chinonyanya kusafadza ijet ME-262. Ndege yekupedzisira maererano nekumhanya, zvombo uye zvombo zvaive zvisina kuenzana. Zvokwadi yaidhura zvikuru, uye yakanga iri basa rakaoma zvikuru mukugadzirwa.
  Asi kune rumwe rutivi, maGermany akagadzirawo HE-162, iyo yakachipa, inofambiswa, iri nyore kugadzira uye zvakare inoshanda. Stalin haasati akunda makwikwi ehunyanzvi. Britain yakarwa hondo yakanyanyisa. United States haisati yakwanisa kutora danho kubva kumaJapan.
  Musi waJune 25, mushure mekuunganidza simba, Red Army yakaenderera mberi ichigumbura pakati. Pakutanga, mauto eSoviet akakwanisa kupinda mukudzivirira, asi akazobatanidzwa muhondo dzeSmolensk. Kukanganisa kwakajairwa kwevatungamiriri vatsvuku kutora maguta nerimwe zuva. Uye edza, tora guta rakanyatsosimbiswa, rine mauto ane simba uye dziviriro.
  Kugumbura kwemauto eSoviet kwakadzikira apo maGerman akatamisa mamwe masimba ndokutanga kurwisa. Hondo zvakare, semuHondo Yenyika Yekutanga, dzakava dzenzvimbo uye dzakanyanya kuona. Hitler akaratidza kungwarira kusingawanzoitiki. Pamwe aivimba nechishamiso chechombo uye nekuvandudzwa kwehunyanzvi hwazvino uye saka aive asina kukurumidza. Zvichida, chido chekuponesa ropa reAryan, iro maGermany akanga atorasikirwa zvikuru, rakaitawo basa. Hongu, uye kudzivirira matangi eNazi kunonyanya kushanda, kunyanya kuputsa "Tiger" -2.
  Hondo yepakati yakaramba ichienderera kusvika pakati pematsutso. Stalin akaratidza kusindimara, achida kubudirira kubudirira. Asi munyaya iyi, ndakawana siko padombo. Kurasikirwa kwemauto eSoviet kwaive kukuru. MaGermany, ari rutivi rwekudzivirira, akarasikirwa zvishoma. Iyo Panther-2 yakaratidza kuve tangi yakanaka. Mota iyi yaive yakanyatso chengetedzwa pahuma uye yaive nepfuti yekubaya pfuti yakanakisa, uye panguva imwechete yakanyatso kutyaira.
  Yakapfuura T-34-85 maererano nesimba repfuti, kudzivirira kwepamberi, uye yakanga isiri yakaderera mukumhanya uye kufambisa. Kunyangwe iyo IS-2, muchina weGerman muvengi ane njodzi, anorova kure kure.
  Nekuda kwekuputsika kazhinji, zvombo zvakaenzana, mukana mudiki mukudzivirira, Mambo Tiger anga asiri muakaundi yakanakisa. Kugadziriswa kwakanyanya kwe "Panther" -2 yakabatwa ne "Tiger" -2 mukudzivirira uye yakapfuura mukufambisa kwekutyaira. Nenguva isipi maGermany akabatanidzwa kugadzirwa anenge ari oga pa "Panther" -2 inorema matani makumi mashanu nerimwe ine injini ye900 horsepower.
  Tangi iyi yainyanyoenderana nemauto. Iyo Red Army haina kuwana kukunda uye yakamisa kufambira mberi. Chando chakasvika. MaGermany aive nematangi e "E" series, uye ndege itsva yejeti. Pakaita kurovana. Britain yakaramba yakanyarara, United States yatotanga kuwana chimwe chinhu kupokana neJapan. Stalin, achiona kuti apo USSR yaiita basa rekudya kwekanoni, yakabvuma, uye yakatopa Hitler runyararo. Sekuti, maNazi ngaatendeukire kuMadokero uye macapitalist ari kuhondo.
  Kuverenga kwemutungamiri kwaive kwakapusa uye kwakapfava. Hitler akabvumirana nekutendeuka uku. Uye zvino, muna Kukadzi wegore remakumi mana neshanu, mauto eGerman akaenda kunorwisa muLibya. Uye vakabudirira ikoko. Muhondo, zvakazoitika kuti matangi eGermany akanga akakwirira kune Chirungu, uye ndege dzejeti dzakanga dzisisina makwikwi. IUS haisati yapinda mumakwikwi. Muhondo, basa guru rakaitwa nePanther-2 uye E-100, pamwe nekushandurwa kweTiger-2 neine turret duku uye nhumbi dzokurwa dzine injini ine simba. Iyo Chirungu "Churchill" haina kushata muzvombo, asi kuti haina kusimba muzvombo. "Cromwell" haina kudhonza zvachose. Uye Challenger, iyo chete yakamira tangi, haisi muhuwandu hwakawanda.
  Asi chinonyanya kukosha kunaka kwemauto. MaGerman, apedza bvunzo dzemoto nesimbi kumberi kwekumabvazuva, akagadzirira kurwa kupfuura mauto eBritish. Kunyanya kupatsanurwa kwekoloni. Uye zvikamu zveGermany zvakaenderera mberi. Muna March, Egypt yakatorwa. Uye ipapo maGermany akapinda kuMiddle East, akatora Iraq, Kuwait, uye ipapo Saudi Arabia.
  Hitler aisanetseka kuenda kuIndia, kuburikidza neIran, asi Stalin, ane mauto aive achiri muIran, haana kubvumirana.
  MaGerman akaenderera mberi achirwisa, achipfuura nemuSudan. Uye zvakare kuEthiopia neSomalia. Uye kubva ipapo kuenda kuequator. Zvikamu makumi manomwe zveWehrmacht zvakatora chikamu mukugumbura. Uye Britain yakanga isina masimba akadaro ekupikisa Third Reich.
  MaGermany akatorawo Gibraltar. Kurwiswa kwacho kwakazoita kwekanguva, uye kwakada kuita mheni nekukurumidza. Jet kurwisa ndege, pamwe neherikoputa, dzakatorawo chikamu mukugumbura. Africa yakanga iri mungozi yokurasikirwa chose chose neBritain.
  Asi Stalin haisi nyore. Kubviswa kweBritain kubva kuhondo kune ngozi kune USSR. Uye Red Army yakaenda kunogumbura muna June 1945. Mauto eGermany akanga apera simba kumabvazuva haana kukwanisa kumira uye akakundwa nedzvinyiriro. VaNazi, vasingakwanisi kumira, vakakunguruka kumadokero. The Red Army akakwanisa kusunungura Smolensk, Kiev, uye akapinda Belarus. Mushure mokunge vatamisa mamwe mauto kubva kuAfrica, maGermany ane dambudziko guru akakwanisa kumisa kukanganisa kwemauto eSoviet. Matangi matsva eGermany eE-50 akatevedzana, akanga asina kuenzana, akatora chikamu muhondo. Mukuwedzera, vaNazi vakaita dambudziko rinotsausa kubva kuTurkey. Uye Turkey pachayo, pasi pekumanikidzwa kubva kuGermany, yakarwisa Soviet Union. Nokudaro, mamiriro acho ezvinhu akawedzera kuoma zvakare.
  Dambudziko nderokuti T-54 yakanga isati yapinda mumutsara, uye T-34-85 yakanga yatove yakapera kare maererano nemashure eE series uye kunyange Panther-2.
  Munguva yechando, mauto eSoviet achiri kurova, asi haana kukwanisa kubudirira. Mukuwedzera, madisco akatanga kutora chikamu muhondo ... Chinhu chimwe chete chakava nani kubudirira kwevaAmerica kurwisana neJapan. Pakupedzisira, maYankees akakwanisa kutorazve Peru Harbor, uye danho muPacific Ocean rakatanga kuenda kudivi reAmerica.
  Asi, nhamo, rubatsiro rweUS runogona kunonoka. Muchirimo cha1946, maGerman, vachishandisa mukana weE matangi anopfuura makumi matatu nemana, vakaenderera mberi nekugumburisa. Mauto eSoviet, akaomeswa nehondo, akaramba akasindimara. Iyo Red Army yaive nehugamba uye yakazara nepfuti. Kunyanya 100mm anti-tank pfuti. Ndokuchera mukati.
  MaGermany akakwanisa kutora Kiev shure uye kusundidzira Red Army shure mhiri Dnieper. Asi paive pachivharo chemvura ichi kuti mauto eSoviet akavaka dziviriro isingapindiki.
  MaGermany akarwa zhizha rose uye matsutso, asi haana kukwanisa kuputsa mauto eSoviet. Chete vakakwanisa kuvhara Leningrad zvakare. Asi vaNazi havana kutora guta racho pacharo. Chando chaipfuura tichirovana. MaAmerican aifamba zvishoma nezvishoma achiyambuka Pacific Ocean, uye kusvika parizvino havasati vashandisa zvombo zvenyukireya.
  Muchirimo maGermany akaedza zvakare kufambira mberi. Vakashandisa "E" series matangi, michina yazvino inorema matani makumi manomwe. IUSSR yakaburitsa IS-7, inokwanisa kurwisa mastodon. Medium matangi T-54 akatangawo kuoneka.
  Britain yakawedzerawo, yakatanga kurwisa muEquatorial Africa. Iwo maAmerican ground units akabatsirawo pano. Kuhondo muPacific, maAmerican aisada mauto mazhinji nematangi. Saka vakatanga kuita kuti vaNazi vabude muAfrica. Iye zvino vabatsiri vakanzwisisa kuti hazvingagone kugara kunze, uye kuti muvengi anofanira kupwanywa nekumanikidzwa. Muzhizha uye matsutso, US neBritain vakakwanisa kutora chikamu chinokosha cheAfrica, uye kunyange kudzinga maGermany kubva kuSomalia neEthiopia.
  MaGermany haana kukwanisa kukudziridza chigumbuso kuMoscow, akaputirwa muhondo dzepamusoro. Munguva yechando, Stalin akarova Turkey. Red Army yakakunda mauto eOttoman ndokutora Kars, Erzurum naTanrog. MaGerman akamanikidzwa kuendesa mauto akakosha kuitira kuchengetedza mubatanidzwa. Asi Red Army, zvisingatarisirwi yakarova pedyo neLeningrad, yakakunda kukunda kukuru ikoko.
  Gore ra1948 rakauya ... Muchirimo, maGermany akaedza kufambira mberi zvakare. Vakakwanisa kugadzira yekutanga piramidi tangi isingapindike kubva kumakona ese ekupfura. Uye nemuchina uyu tariro huru yakabatana. Promotion yakatanga muna Chivabvu. Pashure pemwedzi miviri yokurwa kwakasindimara, vaNazi vakaenda kuSmolensk.
  Matangi epyramidal airatidza kurwa kwawo, asi aiwanzoputirwa nemigodhi. MaGermany haana kukwanisa kutora guta ndokurikomba. Asi muAfrica, maAllies akawana kubudirira kukuru, achidzinga maGermany kubva kuEgypt. Japan yakakundwawo, ndokurasikirwa nezvitsuwa zvakawanda nePhilippines. Mukuwa, maGermany akapfuurira mberi kumabvazuva, pakati, zvakare kusvika kuLeningrad.
  Ndege yeGermany yakanga ichiri yakasimba kudarika yeSoviet, kunyanya mumhando. Asi pakupera kwa1948, iyo MIG-15 yakatanga kusvika kumberi. Muchina wejet weSoviet waive wakaderera kune weGerman mukumhanya uye nezvombo, asi waive wakanyanya kuchinjika. VeAmerica vakavandudzawo mashandiro avo. Muchando cha1949, mauto eSoviet akasundidzira maGermany kubva kuLeningrad ndokuvadzosera kuSmolensk.
  Uye maAmerica, pamwe chete nemaBritish, vakadzinga maNazi muAfrica. Muchirimo cha1949, Turkey yakabvawo muhondo.
  The Third Reich zvakare yakarasikirwa nekutonga kweMiddle East. Nzvimbo yevaNazi yakawedzera kuipa. Havana kushinga kuenderera mberi kumabvazuva, asi vakatamira kune dziviriro yakasimba. Mauto eSoviet, achishandisa T-54 uye IS-7 matangi, akaedza kupaza kudzivirira kweWehrmacht. Asi vaNazi vakabata zvakasimba bloc. Kuedza kweAllied kumhara muSpain kwakaguma nekukundikana. Kuvhiya kwacho kwaive kwakati nani muSicily, uko, nerubatsiro rwemafia eko, kubudirira kwakawanikwa. Ratove gore regumi nerimwe kubva pakatanga Hondo Yenyika Yechipiri.
  Nyika dzese dzakaneta zvakanyanya uye dzakaneta zvakanyanya. Upfumi hwepasi rose hwakanga hwakanyanya. Uye munhu wese aida kupedza kurwa nekukurumidza. Kunyanya vakaonda zvakanyanya maGerman uye maRussia.
  Stalin akapa Hitler rugare maererano nesarudzo ye zero: kudzokera kumiganhu yakapfuura uye kuchinjana kwevasungwa - zvese kune vese! Asi Fuhrer akabvuma chete truce, asingadi kusiya nharaunda yakatorwa. Mukuwedzera, basa rekugadzira bhomba reatomu rakanga rava kutopedzwa muGermany, uye pakanga patova nemakomba epakati penyika.
  United States yakafunga kushandisa bhomba reatomu. Asi apo vaitya kuparadza muEurope. Uye vakaidonhedza muna Zvita 1949 paJapan. Migumisiro yokuparadzwa kwacho yakanga yakaipisisa. Uye zano rakafanana muGermany rakanzwisiswa. The Fuehrer akataura kurudzi uye akakarakadza kuti mubvunzo wenyika ine chiremera urangarirwe. Asi akazoshandura pfungwa dzake ... Gore idzva ra1950 rakasvika. Mauto eSoviet akatanga kurwisa kutsva kumberi.
  Dziviriro nemaGermany yakanga yakasimba zvikuru. Zvino vadyi venhaka vakapfuura nemuItaly, uko kwakava nokumukira kwemauto, vakabvisa Mussolini. Asi piramidhi matangi eGerman akawandisa kupfuura maPatons neChallengers. IAmerican Paton, iyo yaisagona kupinda mukati mezvombo zvetangi reGerman, kunyangwe iri padhuze, yakapa zvakanyanya kuoma. Uye vanobatana vakatanga kubuda ropa.
  Hongu, uye madhisiki eGerman asingapindike akakuvadza zvakanyanya kuUnited States neBritain. Parizvino, kubhururuka kwendege kweGerman kwakachengetedza hukuru hwepamusoro pamusoro peAllies. Kuedza kumhara kwezhizha muNormandy kwakaguma nekukundikana. Chokwadi, pakupera kwaAugust, pashure pokubhomba kwenyukireya, Japan yakakunda. Nyika dzekuMadokero dzakasunungura maoko. Asi United States haina kushinga kushandisa zvombo zvenyukireya, saka zvaigona kufukidzwa nezvinokandwa zve intercontinental ballistic zveThird Reich.
  Red Army yakasvika Dnieper pakati, asi yakamiswawo. Mauto emativi ese akange apera simba... Uye pakupedzisira, muna Mbudzi 25, 1950, Truman akapa Hitler rugare, pachiyero. Ndiko kuti, Europe inoramba iine Third Reich, kunze kweSicily uye iyo yasara yeItari. Stalin anoenda kune chibvumirano: miganhu yeUSSR muna 1939. Ndiko kuti, maGerman anodzokera kumashure zvishoma, achisiya ndima, asi achiwana zvimwe zvekutenga.
  France, Belgium, Holland, uye zvimwe zvinoshamisa zvinoramba zviri pasi pehutongi hweGerman, asi gamuchira humwe huwandu hwekuzvitonga. Ndiko kuti, chimwe chinhu chakaita seEuropean Union chiri kuumbwa. The Third Reich inogumisa kuurayiwa kwevaJudha neGypsies, kunyange zvazvo zvimwe zvirambidzo zvepamutemo pakodzero dzavo zvingasara. Hukama hwekutengeserana huri kudzorerwa zvizere. Nyika dzinozvipira kuremekedza uchangamire hwevamwe.
  Kudzorera hakuna ani zvake. Vasungwa vanotsinhaniswa nemunhu wese.
  Stalin naHitler vakanga vaneta kwazvo zvokuti vakabvuma kupiwa kwakadaro. United States yakakunda kupfuura dzimwe, saka vakakwanisa kubatanidza China neAsia munzvimbo yavo yekukurudzira. Uye Britain, pamwe neAmerica, yakatora Africa.
  Germany yakabvisa zvakanyanya zviwanikwa zvevanhu. Mariri, iyo Fuhrer yakaunza zviri pamutemo barika. IUSSR yakasiiwa isina kutorwa kwenzvimbo yakagamuchirwa mumakore makumi matatu nemapfumbamwe, makumi mana. Uye akanga apera simba.
  
  
  AUCTION YEVARANDA VOKURUSI MUNEW YORK
  Vasikana vakamhanya vachivheneka zvitsitsinho zvavo zvepingi zvisina kupfeka.
  Andriana akayeuka chibvumirano ichi muNew York. Yakarongedzerwa kwaari, saka, nemukuru wepanzvimbo, pane hombe mafia boss. Nguva yakwana zvekuti vapfumi vazhinji vaungana. Uye zvinokwanisika kubatanidza mhandara kubva kuRussia.
  Andriana akaiswa kuokisheni akafukidzwa nemavheiri uye nesutu yekugezera. Kuti usakurumidza kuburitsa mazango ayo.
  Akafamba aine kakutya. Vasikana vakapfeka mabhachi eganda vakaenda kurudyi nekuruboshwe kwake.
  Andriana aisanzwa akasununguka kupfeka shangu refu. Asi haazvikwanisi.
  Imba yeokisheni yakanga yakakura zvikuru. Vateereri vakawanda vakagara ipapo: varume nevakadzi, uye kunyange vechidiki. Paiva nemaArabu nevatema, maAsia, nevachena, uye kubva kuRussia ...
  Nguva uye nzvimbo yakasarudzwa yakanga yakarurama ... Asi Andriana akanzwa kunyara pamberi pezviuru zvevarume, vakadzi nevechidiki, aizobviswa asina kupfeka sezvakaita Angelica mufirimu. Izvi zvinonyadzisa uye zvinonyadzisa! Asi panguva imwe chete, inofadza, uye kunyadziswa kwakanyanya kunokonzera kunakidza kwanguor mumuviri.
  Akafanana nemuranda wekare, achabviswa zvipfeko, uye zviuru zvevarume zvichamutarisa nezvitarisiko zvoruchiva .... O, kwakanaka sei!
  Nekuda kwemafaro akadaro, zvaive zvakakodzera kuenda kune auction. Uye usanyanya kusuruvara kuti chikamu chimwe chete kubva muzana chemari yose chichaenda kwauri!
  Apa akabuda akapfeka heels dzakareba nemabedpreads. Akareba kudarika average kumukadzi, six feet, plus bhutsu dzinotowedzera kureba.
  Vateereri vanotendeuka, zviyero zvemuenzaniso ... Bvudzi rake rakasungwa uye richaderedzwa gare gare.
  Kutanga kwekutengesa kunoziviswa... Mari yacho kazhinji idiki, asi inokurumidza kukwira.
  Pano vasikana vanobvisa chidzitiro chekutanga uye vanoisa pachena chikamu chepamusoro chechiso, vachisiya bvudzi rake rinoshamisa, rine ruvara rwemashizha rakavharwa.
  Chaioneka chaive chehuma yaAndriana yakatsvuka, yakatsvedzerera, maziso ake emerald-sapphire. Uye mhino uye chikamu chezasi chechiso zvichiri kuvharwa ... Asi chete kutarisa kwemaziso ake anoratidza, umo kunyadziswa kwakaverengwa, uye kudedera kusingazviiti kubva mukunyadziswa kwechikadzi chechisikigo, kwakaunza vateereri ...
  Mutengo wepakutanga wehusiku nemhandara ndeye zana remadhora!
  Ibva waridza mhere:
  - Mazana maviri emadhora!
  - Mazana matatu!
  - Mazana mana!
  - Mazana mashanu!
  - Chiuru!
  MuArab aive mungowani yeyero akagomera achiti:
  - Zviuru zviviri!
  MuAmerica ane cheni yegoridhe akaridza mhere:
  - Tatu!
  Mumwe muzvinabhizinesi wekuRussia, akati mune yakapfuma bass:
  - Zviuru zvishanu zvemadhora!
  Pakamboita karunyararo ... Kwete nekuti huwandu hwevateereri ava hwairatidzika kunge hwakanyanya. Kwete, kune vatengesi vanobva kumativi ose enyika vanokwanisa kuisa kunze uye kuisa mamiriyoni zana emadhora ekudhadha naPicasso kana Van Gogh. Asi vanoda kuenderera mberi nehurongwa hwekubvisa hembe.
  Heano vasikana vakapfeka masikisi matsvuku uye jekete dzematehwe, nemaoko avo mumagurovhosi ekurapa matete, vanobvisa chimwe chivharo. Uye vanozarura chirebvu choushingi chomusikana, muromo mutsvuku, mhino yake inofadza. Iye zvino chiso chake chinoshamisa chengirozi chinooneka chose chose. Uye chidzitiro chihombe mukamuri rekutengesa chinoratidza huso hwakanaka, hwechisikana huri pedyo-padhuze.
  Uye vateereri vanodzvova nokuyemura.
  - Zviuru gumi zvemadhora!
  Anodanidzira muAmerica necheni yegoridhe!
  - Zviuru makumi maviri!
  Sheikh anodzvova akapfeka ngowani yegirini ine emerald yakakura.
  Mumwe murungu akapfeka jasi remuswe anoti:
  - Zviuru makumi matatu!
  MuHindu ane matombo anokosha anozhambatata achiti:
  - Makumi mana!
  Mukomana wechidiki angangoita gumi neshanu pakuonekwa, anoshinyira, achifambisa zvigunwe zvake mumadhaimani.
  - Zviuru makumi mashanu!
  Uye zvakare kumbomira ... Ehe, huwandu hwehusiku humwe nemhandara, uye kunyangwe, zvingangoita zvekunyepedzera, hazvitaridzi zvishoma. Ikoko, kupfuura Andriana musikana akakura zvikuru kuti aite seasina mhosva. Asi vateereri vakapfuma kwazvo uye vakasununguka. Uye zvino mukupisa kwekutaurirana, paanoda kudarika mumwe nemumwe.
  Asi zvakatonyanya ndinoda kuona imwe nzira yekufumurwa. Uye zvino chidzitiro chinotevera chinobviswa pamapfudzi aAndriana, chichibudisa pachena chikamu chepamusoro chemazamu ake nemaoko ake. Tanned, nyasha, tsandanyama. Chikamu chepamusoro chebhuroti chave kutoonekwa, uye mapendekete akasimba, uye anonyanya kufarira panguva imwe chete.
  Andriana anodedera zvakare obva asimuka. Anowedzera kushama.
  Kutengeserana kunotanga zvakare...
  - Zviuru makumi matanhatu!
  Sheikh anodzvova!
  - Zviuru makumi manomwe!
  - Makumi masere!
  Zvakataurwa nemuAmerica ane cheni yegoridhe!
  - Zviuru zana!
  Mumwe wekuAmerica ane ruby hombe pachipfuva chake akagomera.
  - Zviuru zana nemakumi maviri!
  Vechidiki vakaridza mhere zvakare!
  Sheikh akapfeka ngowani yegirinhi nemaradhi akadzvova.
  - Zviuru zana nemakumi mashanu!
  Hindu Raja akaridza mhere:
  - Mazana maviri ezviuru zvemadhora kune nyeredzi yeokisheni!
  Uye zvakare pakave nekumbomira mune iyi auction. Veruzhinji vakamirira kuti mubairo uburitswe wobva wabatidzwa zvakanyanyisa.
  Apa vanobvisa rimwe jira pamusikana ndokumuisa pachena muchiuno.
  Chiuno chitete chinoonekwa, jira rakatetepa pachipfuva chakazara, uye matiles akaiswa emushini wetanned. Iye zvino Andriana anenge akashama kusvika muchiuno.
  Vateereri vanodzvova chaizvo.
  Mumwe muzvinabhizinesi wekuRussia ane ndebvu dzekuSiberia akaridza mhere:
  - Zviuru mazana matatu!
  Sheikh mungowani yesimaragi akaridza mhere.
  - Zviuru zvina mazana!
  IAmerica ine Ruby yakabudiswa:
  - Zviuru mazana mashanu!
  Mukomana aiva nemhete dzedhaimani akachema achiti:
  - Zviuru zvitanhatu....
  Hindu Raja akagunun'una:
  - Zviuru mazana manomwe namakumi mashanu!
  Imwe kumbomira... Pano zvatove zviverengero zvaenda zvakakomba, asi kure nekuparadza kune oligarchs nemabhirioni. Nekudaro, munhu wese anoda kumwe kuratidzwa kwerunako. Kunyanya kuona makumbo ake, kunakidzwa kwakadaro kwevarume.
  Uye zvino chidzitiro chekupedzisira hachibviswi kubva .... Uye zvino mhasuru dzinoyevedza makumbo akashama. Andriana akaramba akapfeka bhurugwa, braa yakapfeka shangu dzeheeled. Uye makumbo ake akasimba, akatsvuka anoshandura varume saizvozvo.
  Izvi zvisati zvaitika, sheikh akanyarara ane ndebvu refu akatinhira:
  - Mamirioni emadhora!
  Uye iyi yatova imwe muganhu wepfungwa. Vateereri vari kuita ruzha...
  Wechidiki anoti nezwi rinodedera:
  - Mamirioni zana!
  Sheikh ari mungowani ine emerald hombe anohon'era:
  - Mamiriyoni mazana maviri!
  Russian oligarch, akapfeka magirazi matema, anoti:
  - Mamiriyoni mazana mana!
  American ine ruby hombe:
  - Mamirioni mazana mashanu!
  Kamwe kamwe, mukadzi mutema anopinda mutog:
  - Mamiriyoni mazana manomwe!
  Sheikh mungowani yemerald haasi pasi:
  - Mamiriyoni mazana masere!
  Hindu Raja anoridza mhere:
  - Mamirioni maviri!
  Kumwe kumbomira... Mari dzakaenda zvakasimba. Asi zvakadaro, vakapa zvakawanda kumabhiza eArabia. Uye pano musikana anongori weusiku humwe chete. Uye kunyangwe runako rwakakura, asi kashoma mhandara chaiyo.
  Asi vanhu vanoda kuona bvudzi rake... Uye hengechepfu yaAndrian inobviswa. Uye bvudzi rake igoridhe, mvura yemashizha iri kuyerera kubva pamafudzi ake. Uye dzinopararira, zvinoshamisa, semaranzi ezuva.
  Vateereri vari kungoshamiswa ... Uye kutaurirana kunouya kuhupenyu!
  Vechidiki vakaridza mhere:
  - Mamirioni matatu!
  Sheikh mungowani yesimaragi akagomera.
  - Mamirioni mana!
  Mukadzi mutema akadanidzira achiti:
  - Mamiriyoni mashanu!
  Pakamboita karunyararo ... Mari yacho yainge yatokwana. Kunyangwe haisati yave rekodhi yekubhidha. Asi zvakadaro, iyi haisi pendi yaVan Gogh, asi husiku humwe chete nemusikana. Ngazvinyorwe zvinoyevedza....
  Imwe gesture inotevera ... Panguva ino bra inobviswa. Andriana aitarisira izvi, asi kamwe kamwe akanzwa kunyara kukuru zvekuti akatanga kuramba ... Vasikana vakatadza kurarama naye. Madzimambo maviri akaumburuka kuna Andriana, ndokutambanudza maoko avo. Ipapo bra yakabviswa. Uye mazamu akanaka akabuda pachena. Uye ganda
  musikana aipenya neziya.
  Kuda kwake kwepachokwadi kuzvininipisa, uye kuramba, kwakatsamwisa vateereri zvikuru. Vakawanda vaidavira kuti iyi yakanga iri mhandara chaiyo, uye izvi zvaitonyanya kufadza kupfuura kunyange maruva epinki echipfuva.
  Izvi zvisati zvaitika, sheikh akanyarara akapfeka ngowani yakazara nedhaimondi akachema achiti:
  - Mamiriyoni manomwe!
  Mukadzi mutema akabva ati:
  - Mamiriyoni masere!
  MuAmerica ane ruby akabhowekana:
  - Mamirioni mapfumbamwe!
  Oligarch yeRussia yakabhowa:
  - Gumi!
  Sheikh aive mungowani yedhaimani akaridza mhere:
  - Gumi neshanu!
  Horo yakaita ruzha... Izvi zvatova serious... Zvisineyi, musikana akadaro anobatwa nemaoko evarume vakuru kuti asavhara chipfuva. Zvakanaka sei izvozvo. Zvose mune zvose, zvinoshamisa uye zvinobata. Andriana anonyara chaizvo, uye anonzwa kunyara zvisingaite. Uye panguva imwechete inofadza uye inofadza. UYE
  Anokosheswa zvikuru sei!
  Zvakanaka!
  Uye zvino varandakadzi vari kumubata, vachibvisa rag rekupedzisira - panty ... Uye zvino chete shangu dzakajeka dzasara paAndrian.
  Uye anozununguka uye anodhonza ruoko rwake kubva mubato rembal, achivhara chipfuva cheVenus. Anenge atove nemaoko maviri makobvu ake otora ruoko rwake orufumura.
  Chiso chaAndriana chakatsamwa zvechokwadi, uye anonyara zvikuru. Pendi yakatsvukuruka yakazadza muromo uye izvi zvinoshandura vateereri zvakanyanya!
  Black billionaire anoti:
  - Mamirioni makumi maviri!
  Sheikh ari mumadhaimani anoshevedzera:
  - Makumi matatu!
  MuAmerica ane ruby anoomba:
  - Makumi mana!
  Uye Hindu Raja anoti:
  - Mamirioni makumi mashanu!
  Sheikh ane madhaimondi anodzvova:
  - Makumi matanhatu!
  Bilionea mutema akapfeka bhachi redehwe anoridza mhere:
  - Makumi manomwe!
  Russian oligarch mumagirazi matema anoti:
  - Mamiriyoni makumi masere!
  Vechidiki vanoerekana voridza mhere:
  - Makumi mapfumbamwe!
  Vanomuridzira muridzo. Kushevedzera, uye une puppy yakawanda!
  Bhirionaire mutema aive mubhachi redehwe akashinyira achiti:
  - Mamirioni zana!
  Pakamboita karunyararo ... Iyi yatova mari yakawanda chaizvo. Hongu, chete kumhandara kubva kuRussia. Hazvina kuwandisa here? Imarii yekubhadhara husiku humwe chete? Hongu, unogona kutenga mamiriyoni epfambi ane ruzivo nemari iyoyo.
  Havana kunyanya kubatikana here...
  Kush yainge yatokwana,mutengesi ndokusimudza gavheri rake ndokutanga kuimba achiti:
  - Mamirioni zana emadhora nguva.... Mamiriyoni zana emadhora maviri ....
  Andriana akadedera. Zvakanaka, anofanirwa kupedza husiku uye mudiki weAfrican American. Asi achaisa miriyoni yese yemadhora muhomwe yake! Pretty decent! Pane tariro yokuti ndiye muenzaniso wemweya, uye zvichida kunyange kufara!
  Andriana akanzwa manyukunyuku, uye mupfungwa dzake aitofunga usiku hune dutu aine murume mutema akanaka uye akapfuma kwazvo.
  Asi musikana akapfeka mabhachi ematehwe akapa chiratidzo ... Uye vakabvarura shangu dzake nekufamba kwakapinza. Vakabvisa chikamu chekupedzisira chechimbuzi, zvichiita kuti Andrian asangoshama chete, asiwo asina shangu.
  Uye makumbo ake asina shangu anoyevedza uye anobata, uye zvitsitsinho zvake zvakatenderera, pink.
  Kazhinji, panguva dzekutengesa kwakadaro, vasikana vane shangu dzakakwirira-heeled kusvika pakuguma. Asi Andriana, anonyanya kufarira, uye ane nyasha dzisina kujairika uye kukwana kwemutsara wetsoka uye chete. Uye anoyevedza asina shangu. Kunyanya payakaratidzwa padhuze pachiratidziro ...
  Uye oligarch yeRussia yakachema:
  - Mamirioni zana nemakumi maviri!
  Murume mutema akadzvova.
  - zana nemakumi mashanu!
  Shekhe wechiArab akapfeka ngowani yakazara madhaimani akagomera:
  - Mamirioni mazana maviri!
  Pakamboita karunyararo...
  Mutengesi akasimudza gavhero rake ndokuti:
  - Mamiriyoni mazana maviri kakapetwa ... Mamirioni mazana maviri nembiri ...
  Andriana akadzungudza tsoka dzake dzisina kupfeka uye bhirioni mutema akagomera:
  - Mamirioni mazana maviri nemakumi mashanu!
  Mumiriri weRussia, asingatenderi, akapopota:
  - Mamirioni mazana matatu!
  Sheikh ane madhaimondi akadanidzira:
  - Mamirioni mazana mana!
  Kunyangwe vazhinji vaive nehupfumi hwakakura, asi kuisa mari yakadaro mumari ipapo kuparadzwa. Uye inogona kukanganisa kugadzirwa.
  Mutengesi akasimudza gavhu rake ndokutanga kuti, zvishoma nezvishoma.
  - Mamiriyoni mazana mana kakapetwa, mazana mana emamiriyoni maviri .... Mamiriyoni mazana mana nenhatu ... uye nyundo yake yakazununguka zvisina chokwadi.
  - Mabhirioni emadhora!
  Ndakanzwa munhu akushinyira!
  Uye munhu wese akacheuka... Aive murume wechiJapan aive akapfeka magirazi matema akavhara hafu yechiso chake. Yaive nechiratidzo chemafia - Yakuza!
  Wese munhu akaonda - bhiriyoni rose!
  Mutengesi akasimudza gavhu ndokuyambira kuti:
  - Musikana anopiwa kwauri kwehusiku humwe chete! Unogona kuita chero chinhu nazvo, usangouraya kana kuremara zvakanyanya!
  MaJapan akagutsurira musoro.
  - Handidi kukanganisa!
  Nyundo ikasimuka, mashoko akadururwa.
  - bhiriyoni imwe nguva! Bhiriyoni imwe mbiri! Bhiriyoni imwe nhatu! Kutengeswa kuna Ishe Yamamoto!
  Andriana akasunungurwa. Uye akashama zvachose uye asina shangu akaenda kubhokisi, uko musoro weJapan mafia wakagara wakakomberedzwa nevarindi. Andriana akanzwa kutya kwakasimba, uye panguva imwe cheteyo kufara. Kune bhiriyoni remadhora, achafanirwa kuita chimwe chinhu chisina kujairika uye chinotonhorera! Ukuwo, ava mamiriyoni gumi emadhora, zvinova zvakanaka kwazvo!
  Zvinoshamisa sei zvese zvakazoitika, uye zviitiko zvitsva zvakamumirira.
  Yamamoto akarayira:
  - Uye zvino mutakure mumaketani, haazodi zvipfeko!
  Andriana akaseka nekutya ndokuti:
  "Hapana chandicharasikirwa nacho kunze kwengetani dzangu!"
  
  KUDZIVIRIRA KWERYAZAN UYE KUGARA POPADATSEV
  Thomas Lincoln, achivheyesa minondo yake uye achicheka maMongol-Tatars anosundidzira, akaimba:
  - Kwete bakatwa chete, kwete tyava chete! Asi korona inoda nhema! Mushure mezvose, pasina iye, uye maminitsi maviri - usagara pachigaro cheumambo!
  Mukomana weterminator akamhanyisa chigayo neminondo yake, achicheka maMongolia achikwira madziro eRyazan, ndokuramba achiimba:
  - Dzimwe nguva mubatsiri mune zvese,
  Dzimwe nguva zvinorwadza zvine hunyanzvi ...
  Uye tinomuti mutsvene
  Uye iti zvakashata!
  Maria Kovaleva, naYuliana Konovalova, vasikana vakanaka uye vane mhasuru, vachitema maTatars anodzvanya, vakatora:
  - Nhema hadzina chikonzero muumambo hwose,
  Anodiwa nguva dzese...
  Nhema dzakanaka kana dzichibatsira
  Uye yakaipa kana ichikuvadza!
  Tom, uyu mukomana akanaka, ane mhasuru, achirova manukers, akarira:
  - Humambo hwedu ngahuve mukubwinya!
  Maria Kovaleva, achicheka maMongols akagadzika, akasimbisa:
  - Ngazvive mukubwinya!
  Uye musikana akakanda zvigunwe zvake, zvine simba rinouraya, grenade inoparadza yesawdust.
  Yuliana Konovalova, achicheka nepakati pevaTatars vanorwisa, akadzvovawo pamusoro pemapapu ake:
  - Kunyika yaamai naStalin!
  Uye gumbo rakashama, rakacheneruka, sechipo chemhondi cherufu, richitsemura rati yeMongol.
  Vasikana vanorwa, kutaura chokwadi, neshungu uye nekushinga. Uye zvakakomba kucheka vavengi.
  Kunyangwe iyo horde yeBatu Khan inoita kunge isingaverengeke. Vatasvi vemabhiza vane zviuru zvina mazana mana vanokwira pakurwisa kwacho. Maererano nenguva dzezana remakore rechigumi nematatu - hondo isingaverengeki.
  Asi vakasangana neuto raimhara revaPopadan, raitungamirirwa naMwari Wamasimba Ose Musiki, Thomas Lincoln.
  Varwi vetangi veGerda vava kutopinda muhondo. Musikana weterminator aripano.
  Vana tsvarakadenga patangi reAG-100 rine makanon matatu nepfuti gumi nembiri.
  Ivo vakabva kumutambo, imwe nzira yepasirese, yakagadzirwawo nemukomana wedemiurge Thomas Lincoln.
  Ikoko, musungwa muThird Reich, purofesa ane pfungwa dzakachinja, Nimbul akabatsira Hitler. Kureva, akasika chombo chinoshanda kudzora mamiriro okunze. Uye vakatora ndokunyudza zvikepe zveChirungu mudutu. Izvi zvakateverwa nekuburuka kwemauto eGermany muBritain.
  Panguva yekumhara, vaNazi vaishandisawo zvikepe zvavo zvevatengesi. Somugumisiro, makumi emapoka akasarudzwa akaguma muBritain muna August 1940. Uye metropolis yakatorwa mumazuva gumi.
  Mambo weChirungu ane pamutemo, aitsigira chiGerman akaiswa pachigaro. Uye hurumende itsva yeNazi yakaumbwa. Mazhinji emakoloni uye zvikepe zveBritain zvakamuziva.
  The Führer akawana zviwanikwa zvikuru pasi pekutonga. Uye achitya kuti United States, iyo ine simba rakakura rehupfumi, inogona kudzorera mauto, akasarudza kuti USSR yaizomirira. Uye kuti Stalin aizoramba akatendeka kune chibvumirano chisina hutsinye.
  Panguva ino, zviri nani kukunda America. Iceland yakatanga kutorwa. Ipapo maGermany akatanga kutsika muArgentina, uye kubva ipapo kuenda kuBrazil.
  MaNazi aishingaira kuvaka ngarava dzepasi pemvura nepamusoro pezvikepe. Vakashandisa zviwanikwa zvemakoloni uye Europe. Basa rakawedzera zvakanyanya mushure mekunge Speer aita Reich Gurukota reZvombo uye Zvombo.
  Ipapo, pasi poutungamiriri hwake hwounyanzvi, ngarava dzepasi pemvura dzakavamba kugadzirwa nokukurumidza zvikuru.
  Uye zvakare kuvandudza ndege. Iyo itsva, yakawedzera Yu-188 yakakurumidza kuiswa munhevedzano uye kubuda kwayo kwakawedzera. Focke-Wulf yakanga ichikurumidza kuwana simba. Paivawo nevarwi vepamusoro.
  Marseille yave nyeredzi iri kusimukira. Mutyairi uyu akawana mukurumbira muhondo nendege dzeUS. Mushure mekunge ave mutyairi wekutanga kudarika zana nemakumi mashanu endege, akagamuchira: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Zvisinei, kupatsanurwa kweAmerica negungwa, chokwadi chokuti, nechido chose, zvikepe zvakakura zvepamusoro hazvigoni kuvakwa nokukurumidza, hondo yakakwevera mberi.
  Kunyange zvazvo zvose zvinotakura ndege uye zvikepe zvehondo zvakavakwa.
  Uye zvishoma nezvishoma maGerman nemaJapan avo vakavhura danho rechipiri kurwisa United States, vachikunda maAmerican pedyo nePeru Harbor, vakamanikidza humambo hwechapungu.
  MaGermany akanga akasimba. Muna 1943, vakawana murwi wakasimba weME-309 uye bhomba reYu-288. Izvo zvine simba zvakanyanya kupfuura zveAmerica.
  Hitler akatyisidzira kutsvaira America nemabhomba.
  Zvechokwadi, matangi akaonekwa munyaya dzinoti: "Tiger", "Panther", "Shumba". Muchikamu chechipiri cha1943, "Panther" -2, "Tiger" -2 uye "Maus" yakaonekwa. Uye iyo isingakundiki ME-262 jet fighter, iyo yakanga isina yakaenzana, yakapinda mumutsara. Uye Yu-488 ndiyo yekutanga serial four-injini ndege. Uye TA-400 ndiyo yekutanga bhomba ine injini nhanhatu. Uye ichangoburwa pfuti MP-44, nezvimwe zvakawanda. Kusanganisira jet bombers "Arado". Somugumisiro, maGermany akatora Canada uye akarwisa US kubva kuchamhembe.
  Uye kune rumwe rutivi, vakatora Mexico pamwe chete neJapan, uye vakarwisa America kumaodzanyemba.
  Uye pakupedzisira, muna 1944, United States yakakunda, uye yakatorwa neJapan neThird Reich.
  Gerda aidada zvikuru nekukunda kwake. Uye musikana akapwanya mauto eMongol. Zvigunwe zvake zvakashama zvakadzvanya mabhatani ejoystick, ndokuwisira pasi nuker mumapoka.
  Charlotte akarovawo muvengi, achidzvanya mabhatani nemakumbo ake. Uye kupfura Mongol kubva muchina pfuti. Musikana ane hasha zvikuru.
  Musikana anochema:
  - Nokuti communism yekutanga yenyika!
  Christina anopfura nemazvo chaizvo, uye tsoka dzake dzisina kupfeka saka anodzvanya mabhatani nekupfura varwi veBatu Khan. Uye paradza vanopikisa nehasha dzemusango dzenzara panthers.
  Christina anodanidzira:
  - Nekuda kwekubwinya kweTatu Reich!
  Magda anoitisawo moto wakanangwa zvakanyanya. Vanopwanya uto reMongol, vachiapwanya kuita machipisi, kana kuti kuita saradhi ine ropa. Uye usamise runako rweGerman.
  Vane tsoka dzisina makumbo, uye zvigunwe zvavo zvinodzvanya mabhatani emufaro uye kurova vanopikisa.
  Magda anoimba:
  - Africa inotyisa, hongu, hongu, hongu! Africa ine ngozi, hongu, hongu, hongu! Asi Hurumende huru, takaudzwa kuti tisakukurwa! Tese tiri maMongolia ... cheka sejeko! Vasikana kubudirira - kunyangwe iye asina shangu!
  Vasikana vakanaka kwazvo uye vanopura uto raBatu Khan.
  Tom Lincoln akacheka, uye mapakatwa ake akareba nemakumi emamita, achicheka maMongolia sevhudzi rine sipo.
  Mukomana akaimba:
  - Ndichatsvaira munhu wese,
  Ndichatsvaira munhu wese!
  Takamirira kubudirira
  Kuhutsanana!
  Uye tsoka dzemukomana dzichakandawo pea ine simba rekuparadza.
  Uye vachaparadzira maMongolia kumativi ose. Uye kuparadzwa kwakakura.
  Maria Kovaleva akachonya akatarisa mukomana wedemiurge. Akakanda zvigunwe zvake, chipo chorufu chorufu, uye akapwanya varwi veMongolia.
  Maria tweeted:
  - Yenzvimbo uye communism!
  Yuliana Konovalova akachema, nechitsitsinho chake chisina kusvetwa achikundwa nechipo cherufu:
  - Nekuda kwehukuru hweBaba vedu!
  Uye zvino vasikana vachiri kurova kubva muguvhu ravo nemheni yekurwa. Kurwisana nerunako - usataure chero chinhu!
  Gerda arikupfurawo kubva mutangi yeAG akateedzana. Apo US yakakunda, Adolf Hitler aida kurwisa USSR. Asi Japan yakatanga kupikisa Third Reich.
  Uye Hitler musi waApril 20, 1946 akatanga hondo nevaSamurai. Uye akakanda muhondo matangi ake matsva kubva ku "E" series. Uye ngatipwanyei mauto eJapan, seuswa hwechikwapuro.
  Stalin akasarudzawo kusamira. Uye akazvipira kuvhura pamberi pakatarisana nenyika yeRising Sun.
  Hitler akabvuma, asi nechikonzero chokuti USSR yaizodzorerwa kumaodzanyemba kweSakhalin, Kuril Islands, uye Port Arthur neManchuria. Uye kwete kupfuura izvozvo.
  Stalin akabvuma izvi. Yakatowedzera nharaunda yayo. Kana ari purofesa anopenga, akabatsira maNazi nekugadzira masosi anobhururuka. Uye michina iyi yaifamba gumi sonic kumhanya uye kupfura nemalaser.
  Tangi huru yeGerman yaive E-50. Kurema kwayo kwakanga kuri matani makumi manomwe. Nhumbi dzepamberi ndeye 250 mm, rutivi rwezvombo 170 mm, uye pfuti ndeye 105 mm uye kureba kwedhiramu 100 EL. Uye iri ndiro tangi rinobereka zvikuru. Iine injini ye1500 horsepower - inononoka.
  Uye zvechokwadi maJapan haadaro. Uye havakwanisi kumisa vaNazi.
  Uye kune kugumbuka kukuru kwemauto efascist. Pamativi ese panguva imwe chete.
  Mauto aStalin ari kufambirawo mberi. Asi kubhururuka kwavo kwendege kwakanonoka. Hakuna jets. Uye Japan yatova nendege yakadaro. Asi matangi eSoviet akanaka. Uye kwete pasina kubudirira vanorwa.
  Kunyangwe iyo KV yakatevedzana ndeyechinyakare. Mamwe maIses akakwana akaonekwa mugore rechimakumi mana nemashanu. Yakadaro mhuri. Asi kusvika ikozvino, zvakare, hakuna akawanda akawanda matangi akadaro.
  Iyo yakazotevera T-34-85, iyo yakatanga kugadzirwa kubva pagore remakumi mana nemana. Uye yakava tangi huru muuto reUSSR.
  Mauto eSoviet akatanga kurwisa uye akamanikidza maJapan.
  Hitler akati:
  - Bere rekuRussia rakawana bundu reshuga!
  Guderian akabvunza:
  - Uye tichaitei nazvo?
  The Fuhrer akapindura kuti:
  - Zvinotapira zvesnack!
  Nechekare mumwedzi mitatu yokutanga yokurwa, umambo hweJapan hwakarasikirwa neinodokuva hafu yezvinhu zvahwo. VaSamurai vaive nemauto makuru, asi vaive vakaderera mumhando yehunyanzvi.
  Hondo dzakaratidza kuti kunyange Soviet T-34-85 ine simba kupfuura iyo yakawanda yeJapan muchina. Uye izvo zvakaipa kune samurai.
  Uye hapana kugamuchirwa zvachose kunopesana nemasoso anobhururuka. Nekuda kweiyo laminar jet ine simba, zvinenge zvisingaite kupfura pasi.
  Uye ivo pachavo vanopisa ne lasers, kupisa mwaranzi uye ultrasound. Saka edza kukunda izvi.
  Uyezve, iyo Third Reich ine jet ndege pakukwirira kwayo, uye hydrogen peroxide-powered submarines, nezvimwe zvakawanda.
  Kune kunyange matangi epasi pevhu. Uye ichi chombo chakatarisana nacho - chivharo! Mabhatiri ese eJapan anobhururuka kamwechete, uye anokandwa kumusoro. Uyezve, kutonga pamusoro pemamiriro ekunze, apo madutu anonyura chaizvo zvikepe zvesamurai. Aiwa, maJapan aifanira kutarisana nomuvengi ane ngozi zvikuru.
  Mwedzi mitatu gare gare, maJapan akadzingwawo muManchuria. Kunyanya kuoma musoro kwaiva kurwiswa kwePort Arthur neuto reSoviet. Muhondo, tangi yekuedza IS-7 yakasvika, inorema matani makumi manomwe nesere, uye yakashongedzerwa nepfuti sere dzemuchina uye 130-millimeter cannon. Uye muchina uyu wakaparadza mabhatiri eJapan nepfuti dzinozvifambisa.
  Alenka pachake akanga ari murwi mukuru. Uye paIS-7 akarwa nemasamurai kuPort Arthur. Kutorazve guta raimbove reTsarist Russia. Uye inofanira kudzorerwa.
  Pfuti ine simba, uye pakarepo pfuti nhatu dzeJapan dzakapidigurwa nezvingoro zvepfuti.
  Asi ikozvino Wemasimbaose demiurge mukomana akatuma Alenka kunorwisa Mongol-Tatar horde. Uye varwi vava paIS-12 yemhando yepamusoro uye ine simba, ine gumi pfuti, uye 152 mm, uye pfuti inokurumidza kupfura. Uye vasikana vari kurova kubva mutangi iri vachishandisa majoystick.
  Anyuta akadzvanya bhatani nezvigunwe zvake. A high-explosive fragmentation projectile yakabhururuka ichibuda mupfuti. Uye sei kuwira pamusoro peboka reMongols. Pakarepo mazana nehafu nukers akabvarurwa uye akaremara.
  Ipapo Allah vakapfura. Uyu musikana akanaka ane bvudzi dzvuku, akadzingwa nepfuti. Uye kuti akatanga sei kuderedza mazita eTatar.
  Uye redhead yakarira:
  - Uye yekutanga thaw, muchiroto ndinoona Stalin ...
  Maria akarovawo vavengi, achidzvanya mabhatani nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye kuchema, achibudisa mazino ake:
  - Uye yakasvibiswa nezvitunha, mudiwa wangu Russia!
  Olympias, uyu musikana ane gamba akatyaira tangi, achipa maMongol zana rematani emotokari ine makwara akafara.
  Musikana akaimba:
  - Kune iyo Motherland kubwinya kweRussia!
  Alenka akadzvanya zvigunwe zvake zvakashama pamabhatani emufaro, akarova muvengi. Akapwanya nukers zhinji, ndokudzvova:
  - Our Motherland ndiyo USSR!
  Olympias, achipwanya boka remabhiza nemasoja eMongol, akabvuma:
  Hapasisina yakanaka Motherland-Russia,
  Murwire uye usatya...
  Muchadenga, hapasisina nyika yakanaka -
  Chadenga chose mwenje wechiedza Rus!
  Varwi vashanu mubhikini vakaratidza simba chairo uye risingadzivisiki. UYE
  Vasikana ava vanongoshamisa!
  Vakatanga kuparadza uto reMongol. Uye pfuti inoshanda uye inoshanda ...
  Uye Gerda ane pfuti nhatu paAG-100. Uye pane vasikana vana patangi uye gumi nembiri pfuti. Uye vanogogodza Mongol-Tatars zvakatonyanya uye nekukurumidza.
  Gerda akanga ari murwi aibva kuna Wamasimba Ose. Uye zvaakanga asati asangana nazvo. Akabatanidzwawo mukutambudza. Ainyanya kufarira kutambudza vakomana. Vaitambudza pwere tsvarakadenga zvekuti misoro yaitenderera.
  Asi iyo imwe nyaya. Kunyanya pavakagocha vasina kupfeka, denderedzwa, zvitsitsinho zvevana kumapiyona. Uye vakadzvova chaizvo nekurwadziwa.
  Japan yakaramba kwemwedzi gumi nehafu isati yadonha mumamiriro ezvinhu akaoma zvikuru.
  Gerda akamanikidza Mambo weNyika yeZuva Rinokwira kuti apfugame uye kutsvoda tsoka yake isina kupfeka. Mikado yakabva yatsvodawo tsoka dzaCharlotte dzisina kubereka. Zvinotevera ndezvitsitsinho zvaChristina. Uye pakupedzisira, iyo yakashama, ine nyasha yega yegoridhe-bvudzi Magda.
  Vasikana vakanaka vakadai zvekuti mambo vakatsvoda pachavo uye vakananzva makumbo avo asina kupfeka, anoyevedza, ane tsandanyama.
  Zvino vakanga vachipfura maMongol rati kubva pamakanoni, uye havana kupa muvengi kana tsitsi. Varwi vepano vakango penya.
  Uye mabhomba anoputika anoputika, saka anopwanya vagari vese ava. Uye vaparadze pasina kana tsitsi nekupokana.
  Gerda akaimba:
  - Pachave nenguva yecommunism, muAryan!
  Uye akachonya!
  Uye heino vashandi vaErizabheti. Vasikana vakarwa pakuedza T-54 tank. Uye vakarwa nemaJapan. Matangi eJapan haana kunaka zvakanyanya. Iyo yakasimba pane yavo inoteedzerwa kubva kuPanther. Mota iyi ndeyekare.
  Asi munyaya iyi, Panther inenge isingatori T-54 pahuma. Asi inogona kupaza nepadivi. Uye izvi zvinoda zano rakakosha. Pfuti dzekuJapan chete dzinozvifambisa dzine 88 mm 71 EL cannon uye 150 mm cannon zvine njodzi kune nhumbi dzekumberi dzetangi reSoviet.
  Elizaveta, achiridza pfuti yemamita 100, akabaya tangi reJapan kubva kure uye akarira:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Elena akapfurawo. Akarovera mota yeJapan ndokuridza mhere:
  Tichava varidzi venyika ino!
  Ekaterina akarova achishandisa makumbo ake asina kupfeka, akacheneswa ndokuti:
  - Nezve zvitsva zvakaitwa necommunism!
  Varwi vepamusoro.
  Yephrasinya akaitora ndokuirovawo, panguva ino nepfuti, ndokukoira:
  -Kunyika yangu yemuchadenga!
  Uye nechitsitsinho chisina chinhu, nzira yekutsikirira. Uye projectile inouraya ichabhururuka ichirwisa maJapan.
  Aiwa, ava vasikana vasingade kudzikisa chero uto.
  Japan yakakundwa.
  Uye zvino varwi vakatamira kune imwe yepamusoro T-64 tank uye vari kurova mauto eMongolia kubva mairi.
  Uye pfuti yetangi reSoviet inorova mauto efascist saizvozvo. Uye mateko anopfurwa rimwe pashure peumwe.
  Elena akapfura nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akacherekedza nekunyemwerera, achiburitsa mazino ake:
  - Yakanaka kwazvo, ndiyo nzira yekurova vavengi!
  Musamisa vasikana. Uye pfuti dzinodurura mabara sechimvuramabwe. Uye maMongolia akazara mumirwi. Uye kuwanda kwezvitunha zveMongolia zvakaurawa nekuremadzwa.
  Mhomho huru yevarwi vakaurayiwa veuto raBatu Khan. Uku ndiko kuparadzana kwakaita vasikana.
  Ekaterina akacherechedza, achichonya shamwari dzake. Uye akadzikisa mutsara weMongolia nekuputika kwepfuti:
  Tichatonga nokusingaperi!
  Elizabeth witty akati:
  - Iri isimba redu richave rinotonhorera!
  Musikana akatanga kudzvanya mabhatani eiyo joystick nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achipwanya maTatar regiments pasina tsitsi kana matambudziko. Uye murwi haana kutonhorera.
  Ndiro goko ravo rakapupudza Guyuk Khan kuita ropa. Uye ipapo maTatars haana kuita seakakwana.
  Uye kubva mudemhe rakaunzwa naGerda, Khan Burundai akabvarukawo. Aizivikanwa nekubata chibharo Princess Vladimirskaya mushure mekunge abatwa. Hongu, iyi khan ine ruchiva.
  Uye zvino musikana wake wekuGermany akabvaruka kuita zvidimbu.
  Uye zvino Thomas Lincoln anorwa sechikara chaicho, uye anocheka maMongols.
  Mukomana wacho anoruka minondo yake sezvikwapuro. Uye anounganidza vazhinji vanopikisa mumatanda. Uye inoita sechisvo chinocheka ndebvu. Uye mukomana waMasimbaose akadaro achipenya.
  Uye saka Maria Kovalev, zvakare, akatora zvigunwe zvake asina kupfeka ndokutanga mhondi nekupwanya zvese.
  Uye maMongolia anokandirwa mubhokisi.
  Maria ane huchi blonde, akanaka kwazvo uye ane tsandanyama. Akatofanira kuita misheni yekurwa, musikana anoshamisa.
  Murwi anoimba nenzwi guru:
  -Kubwinya kunguva yecommunism, ngatipwanyei joko refascism!
  Yuliana Konovalova anorwawo sechikara kubva kugehena. Uye zvino zvigunwe zvake zvisina kubereka zvinotumira girinedhi rinouraya. Izvo zvichatora uye kubvarura akawanda emauto eTatar.
  Murwi akachema achiti:
  - Nekuda kwesimba remakomunisti mazano!
  Uye Maria, zvakare, nechitsitsinho chake chisina kupfeka anokanda bhegi rinouraya resawdust ...
  Uye vazhinji veMongolia vakabvaruka.
  Varwi vepano vari pazvakanakisa zvavo... Asi tsvarakadenga yabudawo.
  Panyaya iyi, ndiEva naGertrude. Vakaonekwa pane saucer inobhururuka yakakonzerwa naThomas Lincoln the demiurge boy. Uye vasikana ava vakangozvitora uye nekurova kwavakaita maTatars nema lasers. Ehe, zvombo zvelaser muTatu Reich zviri pamusoro. Vakapisa chaizvo varwi vechiJapan.
  Eve, tsvarakadenga yetsvarakadenga iyi, akadzvanya zvigunwe zvake zvakashama pamabhatani ejoystick. Akapisa mauto ese eMongolia, ndokukoira pamusoro pemapapu ake, achibudisa mazino ake:
  - KuPrussia tsvene!
  Gertrude akadzvanyawo zvigunwe zvake zvakashama pabhatani remufaro, ndokucheka nzungu zhinji, achikoira:
  - Simba rangu pamusoro penyika!
  Uye vasikana vanoseka. Vane mufaro wakawanda uye moto. Ava ndivo vasikana vepamusoro-soro uye yakanyanyisa aerobatics.
  Japan payakakundwa, Third Reich yakamedza uye yakagaya nyika dzisina kwayakarerekera kwechinguva, uye yakawedzera kutora uye kwakawanda.
  Asi izvi, chokwadika, zvakanga zvisina kukwana kuvaNazi. Uye musi waMarch 5, 1953, Stalin akafa. Ichi hachisi chinhu ... The Fuhrer akatumira nyaradzo yake kune waanoshanda naye.
  Asi pakaitwa Kongiresi yechi20 muna February 1956, ichifumura chitendero cheunhu, Hitler haana kuzvishivirira.
  Uye pana April 20, 1956, hondo itsva yakatanga. Kuedza kwevaNazi kutora USSR. Uye Hitler ane pasi rose pasi pemaoko. Uye ipapo haugone kutsika kurwisa Wehrmacht.
  Zvisinei, muchisiko ichi, Musiki ndiThomas Lincoln. Uye mukomana we demiurge haana kubvumira USSR kuti ikundwe. Akashandisa kadhi nyowani kurwisa muvengi: Muzvinafundo Znayka kubva kuchikwata chipfupi. Uye purofesa uyu akagadzira chombo chakakosha kurwisa Third Reich.
  Zvisinei, iyi ndiyo nhoroondo yemakwikwi esayenzi. Chero zvazvingava, mauto eUSSR akakwanisa kumisa vaNazi, uye ipapo kukunda uye kuvakunda. Hitler akazobatwa. Uye pana Chivabvu 9, 1958, vakatora ndokuturika. Saka Mukomana mutema-Mwari Thomas Lincoln akaita zvematongerwo enyika nemazvo nemufascist mukuru. Sezvakangoita mumafirimu - zvakaipa zvinokunda muhafu yekutanga, uye zvino inorasikirwa zvakashata.
  Uye zvino vasikana veNazi vari kunyatsopura. Kunyanya, Mongol-Tatars, asi ivo vakatoipa kupfuura vaNazi, sezvavakauraya maguta ose. Uye izvi, zvechokwadi, zvakaipa zvikuru kana vanhu vokuRussia vanourayiwa.
  Batu Khan anoona kudzikira kuri kuita masaisai ake. Mauto eMongol ari kunyungudika pamberi pemeso edu.
  Uye heunoi mutungamiriri ane mukurumbira. Iye chete munhoroondo akakwanisa kukunda Russia, izvo zvisati zvamboitika kune ani zvake. Uyu Batu Khan atotanga kutiza. Ndiye mutungamiriri anorwa zvikuru.
  Asi panguva ino, simba guru majeure riri kurwisana naye.
  Thomas Lincoln akaimba achinyemwerera:
  - Uye kuruboshwe kune hondo yedu, uye kurudyi kune hondo yedu! Zvakanaka kuti isu tirwe nedoro!
  Mukomana weterminator akatsamwa kwazvo akacheka maTatar regiments, akaitora ndokumhanya. Zvakanaka, uri kuenda kupi.
  Chimwe chikwata chevasikana ve ninja vanobva kuJapan. Mukomana waMasimbaose akavadaidzawo.
  Musikana ane bvudzi rebhuruu achatora uye achatema maMongolia nemapakatwa. Uye ipapo, nezvigunwe zvisina zvigunwe, iye achaburitsa pea ine zvinoputika.
  Uye kuputsa akawanda nukers. akadanidzira:
  - Kubwinya kuJapan!
  Ipapo mumwe musikana ane bvudzi reyero anocheka kuMongols. Achavacheka kuita okroshka diki, ndokudanidzira:
  - Muzita repfungwa ye samurai!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, achaita zvakare mhondi boomerang iyo inotsemura mauto eMongolia.
  Musikana mutsvuku akapwanya mhomho yevarwi vehondo. Dimbura Menge Khan. Uye nezvigunwe zvake zvigunwe zvakashama, akaburitsawo bhora rakapinza rinopwanya zvese. Uye kurira:
  - Kunyika yemakomunisti!
  Uye musikana ane vhudzi jena akatora uye akacheka pasi vazhinji veTatar varwi. Uye akauraya vavengi vazhinji.
  Uye nechitsitsinho chake chisina kupfeka, akakanda pasuru inoputika nehupfu inoparadza mukati.
  Akakoira nepamusoro pemapapu ake:
  - Nokuti nyika nechiremera!
  Uye zvino hondo yacho ine ropa zvikuru. Zvino varwi vakapararira, uye kuti vakakunda sei muvengi.
  Uye zvino maMongolia ese akatsva pakarepo, uye akabvamburwa kuita zvidimbu zvidiki.
  Uye Batu Khan akasara ega. Vasikana vehondo vakamhanyira kwaari. Vakaunza Tatar ghoul kumabvi ake. Uye kumanikidzwa kutsvoda tsoka dzavo dzisina kupfeka.
  Mukuru wavarwi akazviita nomufaro. Mushure mezvose, kune vasikana vakanaka pano. Uye vakakunda varwi vazhinji. Mazana mana ezviuru zvevarwi veMongol-Tatar vakaurayiwa.
  Izvozvo zvakaita kuti munhu wose afare. Kunyanya masoja eRussia akaponeswa kubva murufu. Uye kwete chete varwi, asiwo vakadzi nevana. Mushure mezvose, Horde ingadai yakauraya Ryazan.
  Asi ipapo Batu Khan akatsvoda tsoka dzisina kupfeka dzevasikana. Ndokunanzva zvitsitsinho zvavo zvose.
  Uye varwi vake vakatora zvigunwe zvavo zvemakumbo, maoko nemakumbo nemutsipa. Uye nejeki inopinza yakabvarura kuita zvikamu zvishanu. Aya ndiwo mapedzero akaita Batu Khan basa rake.
  Ndizvo zvazvinoreva kuenda kuRussia. Kunyanya kana mukomana we demiurge pano akatarisana newe!
  
  KUTYA KEREKE KUNOITA KUTI
  Kutya kutyisidzira kweBolshevik kwakashungurudza zvikuru Churchill. Uye akapa Hitler chibvumirano chakavanzika. MaGermany anomisa kuparadzwa kwemaJuda, vanobatana, vasina kuita runyararo, zvisinei vakaisa mabhureki muhondo, uye chekutanga kumisa kubhomba kwakarongeka kwenharaunda yeThird Reich. Uye ivo vachatoita kutengeserana pachivande neGermany.
  The Fuhrer, pasi pekumanikidzwa kubva kumaindasitiri ehumambo, vakabvuma izvi. Churchill akakurumidza kunyengetedza vaAmerica, uye vakasarudzawo kuisa mabhureki muhondo neThird Reich. Uyezve, United States yakabvuma chibvumirano chakavanzika, uye kupa rubatsiro kuUSSR pasi peLend-Lease yegoridhe chete. Chibvumirano chakaitika muchivande chikuru. Asi USSR yakamuziva ... Stalin akatsamwa uye akataura zvakasimba.
  Asi mushure meStalingrad, USSR yakanga yatotanga kugadzirwa kwezvombo uye yaitarisira kuputsa Third Reich. Asi pamavambo egore rechimakumi mana nematatu, hondo yose yakaziviswa uye kugadzirwa kwezvombo muGermany kwakapetwa kanopfuura kaviri. Uye kupera kwebhomba kubva muna Kubvumbi 1, 1943 kwakaita basa rakajeka.
  VaNazi vakanga vachigadzirira Operation Citadel. Asi maBritish akatumira ruzivo nezvehuwandu hwemauto eSoviet. Zvakazoitika kuti USSR, ine yakagadziridzwa engineering dziviriro, yakanga ine mukana musimba.
  Hitler akasarudza kumisa chigumbuso panguva iyoyo uye kuwedzera kugadzirwa kwemidziyo. Chokutanga pane zvose, murwi weME-309, uyo Fritz akaisa tariro. Muchina wakasimba kwazvo unomhanya makiromita 740 paawa, uye zvombo: mapoinzi manomwe ekupfura, kusanganisira matatu 30-millimeter cannon.
  Zviri pachena kuti zvakaoma kuti Red Army kurwisa muchina wakadaro. Murwi anonyanya kuzivikanwa: Yak-9 ane pfuti ye20mm uye pfuti yemuchina. Saka edza kurarama nemuGerman anotonhorera akadaro.
  Zvakanaka, iyo Focke-Wulf murwi ane simba kwazvo ane zvombo. Zvakaoma kubata nazvo. Uye, hongu, matangi. "Panther" uye "Tiger" vane simba kupfuura veSoviet. Uyezve, iyo Yu-288 ibhomba rine simba. Izvo varwi veSoviet havagone kana kubata. Uye ndege dzejeti dziri munzira zvakare. Uye iyo inotyisa "Panther" -2 ine zvombo zvine simba uye kudzivirira kwakasimba.
  Saka Operation Citadel yakamiswa. Uye maGerman ari kuunganidza masimba.
  Zvisinei, Stalin haana kutsungirira kwenguva yakareba uye musi waAugust 1 chigumbuso chikuru chakatanga. uye kurutivi rweOryol, neBelgorod neKharkov.
  Zvisinei, masimba pano haana kuenzana zvakajeka.
  MaGermany akazvisimbisawo zvakasimba, akachera migero yakawanda. Uye mukudzivirira, iyo Panther itangi rakanaka, seTiger. Hondo dzakaratidza kuti Ferdinand, muhondo dzekudzivirira, nepamberi yakanyarara, inobata zvakanaka nebasa rekuparadza matangi.
  MaGermany akabata mutsara. Uye vakanga vakazvigadzirira. Vakatora mamwe masimba kubva kuAfrica neEurope. Mauto aRommel akarwa pano, pamwe chete nezvikamu zvekune dzimwe nyika uye veSpain. Mukuwedzera, kuchinjana kwevasungwa kwakatoitika uye Luftwaffe yatorazve vatyairi vakawanda. Saka kudzivirira kwaive kwakaoma.
  Uye maGermany ane ndege yakasimba. Kunyanya zvombo. Uye yakasimba kwete chete nesimba repfuti dzendege, asiwo nekumhanya uye kusimba kwemaekisi. Muchadenga, maGermany ikozvino anoshandisa inenge yese ndege yavo, pasina kutsauswa nechekumadokero. Uye izvi zvinovapa quantitative zvakanakira. PaHondo yeKursk, nyeredzi yeHuffman yakatanga kusimuka.
  Mauto eSoviet haana kukwanisa kubudirira zvikuru munaAugust naSeptember muhondo dzinorema, kufambira mberi kwemakiromita gumi kusvika gumi nemashanu. Kurwa kwakaramba kuchienderera mberi kusvika pakati pematsutso ... Mushure mazvo, pakava nerunyararo. MunaNovember, Red Army yakaedza kufambira mberi pakati. Asi haana kubudirirawo ikoko. VaGermany vakaramba kurwisa kwacho. Chete pakupera kwaDecember, apo kurwisa kwakatanga munzira yeOryol, zvaikwanisika kupindira. Kurwa kwacho kwaityisa. MunaJanuary, maGermany akakwanisa kudzinga chigumbuso pedyo neLeningrad. Asi mauto eSoviet akagura Oryol Ledge. Asi ikoko ndiko kwaiva nekubudirira kwavo kwakaganhurirwa. Fritz akakwanisa kuwana tsoka. Mukuwedzera, mauto eSoviet akarasikirwa zvakanyanya uye haana kukwanisa kupora. Chitubu chakadzikama.
  VaNazi vakatanga tangi itsva "Maus" munhevedzano. Asi hondo chaiyo yairatidza kuti tangi iri harina kumira mushe. Uye kutyaira kwayo kuita kwakaderera. Chokwadi chaidzorwa zvakanaka nevhiri, uye chaifambika.
  "Maus" yakachengetedzwa kubva kumativi ose kubva kune anti-tank pfuti, asi yakarohwa kubva mumhepo. Hongu, uye tangi inodhura ... Hazvina kuzviruramisa zvakanyanya.
  Matangi eSoviet T-34-85 uye IS-2 akanga asina kuipa. Kunyange zvazvo motokari yekupedzisira yakanga ine zvikanganiso zvakawanda, uye yakanga isina kudzivirirwa zvakanaka nehuma yeshongwe.
  "Panther" -2 yakave yakaremerwa nematani makumi mashanu nenhatu, asi nepfuti ye 88 mm 71 EL, uye nhumbi dzokurwa dzakanakisisa, kunyanya pahuma. Injini ine simba rakawanda ye900 horsepower yakawanda kana zvishoma yakapa kutyaira kwakanaka kumota. Uye akashanda pfuti yake yemhondi. Iyo "Tiger" -2 yakaonekwawo, asi muchina uyu wakaipa mukuita.
  VaGermany vakaedza kufambira mberi muna May munzira yeKursk. The Red Army mberi pakati. Uye kurwa kwakaguma nokungochinja kuduku mumutsara wepamberi. Hondo yacho yainyanya kutaridzika seHondo Yenyika Yekutanga. Apo mitsetse yepamberi yakagadziriswa kwenguva yakareba. Uye hondo haina kuzova bhizinesi rinopa mari zvakanyanya.
  MunaAugust, Red Army yakaedza kufambira mberi, asi pasina kubudirira ... Muna Gumiguru, maGermany akaedza kupaza, uye kuedza kwavo kwakarambawo ...
  Muna January 1945, Red Army mberi pakati. Uye muna March 1945 maGermany akafamba makiromita makumi matatu kumaodzanyemba, uye akamiswa.
  Mamiriro eRed Army akawedzera kuoma. VaGermany vakakwanisa kusimbisa kugadzirwa kwejeti ndege, uye kuderedza mari yavo, kuwana hukuru hwemhepo. Matangi matsva akanga achigadzirwawo.
  E-10 neE-25 dzaive pfuti dzakareruka uye dzinomhanya kwazvo. Iyo E-50 tangi yakave yakanyanya kurema uye yakakura kune tangi yepakati. Asi injini ine simba ine boost inosvika 1200 horsepower zvakawanda kana zvishoma yakamupa kumhanya uye kutyaira kuita. Uye pfuti ye88-millimeter ine dhiramu kureba kwe100 EL uye kubaya kwezvombo uye nekukurumidza-moto uye yakarurama kwazvo.
  Uye vakagamuchira simba guru E-75s. Nepfuti ye 128 mm uye yakareba caliber.
  Matangi aya achangotanga kupinda munhevedzano. Asi Hitler akaverengera pahunyanzvi uhu. Gore rechimakumi mana neshanu rakapfuura mukuchinjana kwezvibhakera. MaGermany akanga asati ane nhamba huru yematenki e "E" series, uye aisakwanisa kufambira mberi. Iyo USSR zvakare haina kukwanisa kutora. Mudenga, mukana wevaNazi wakawedzera. Mabhomba eJet uye ndege dzekuongorora dzakanyanya kushanda. Varwi vakaratidza kuve vatonyanya kuipa. ME-262 yaive nematambudziko ekufambisa uye kuwanda kwehuremu. XE-162 yaive neyakanakira huremu huremu, kuve nyore kugadzira, asi yaida vatyairi vendege vane hunyanzvi kuti vashande. Kunyange zvazvo Huffman akazvigona zvakanaka. Iyi blond ace yakaunza huwandu hwendege dzakadonhedzwa kusvika mazana mana uye yakagamuchira mubairo wechipiri wakadai seKnight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani. Uye ipapo akagogodza kunze mazana mashanu ndege kare XE-162. Mushure mekugamuchira mubairo unokosha weizvi: Gondo reGerman rine madhaimani. Chakanaka chisingawanzo uye chine mukurumbira chinhu chidiki ichi. Mukuwedzera, Huffman akagamuchira muchinjikwa wekutanga wemauto uye madhaimondi.
  Uye izvozvo zvinokudzwa.
  Munguva yechando, Red Army yakaedza kufambira mberi, asi haina kukwanisa kukunda muvengi ane utsinye kudzivirira. E-50 tangi yakanga yakanyanyisa kufanana ne "Tiger" -2, kunyange zvazvo shongwe yacho yakanga iri nhete uye iduku, uye chassis yakakwana uye yakajeka. Asi nzvimbo yekufambisa uye injini yakaramba iine tsika. Nekuda kweizvo ese ari matani makumi matanhatu nematatu. Asi ipapo shanduko yetangi yakaonekwa nenzvimbo yeinjini uye kutapurirana mune imwe block uye gearbox pamota. Uye zvakazoitika kuti mota iyi ichiri yakanyanya kukwana uye yakareruka ...
  Muna 1946, maGermany akanga atova nenhamba huru yematangi e "E" akatevedzana, uye ane simba jet machines. Kunyanya, iyo ME-262 X, yaive nekumhanya kwemakiromita 1100 paawa uye pfuti shanu dzemamirimita makumi matatu emhepo. Uye hondo dzakange dzave mubishi kutyisa zvakanyanya kusvika panguva yakanyanyisa.
  MaGermany akakwanisa kupinda kumaodzanyemba. Uye ikoko vakaenda Don River. Mauto eSoviet akadzokera achiyambuka rwizi, asi akakwanisa kuramba.
  Kurwa kwakaenderera kusvika nguva yechando uye Fritz yakadzikira ...
  Gore ra1947 rasvika. Matangi eSoviet T-54 akaonekwa, asi asati akura. Hondo dzacho dzine ropa uye dzine utsinye. Gore rose rakaperera mukukweva.
  Huffman akaunza huwandu hwemota dzakadonhedzwa kune chiuru akawana mubairo wakakosha wedhigirii rechitanhatu reKnight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinamu omuoki, minondo nemadhaimani.
  MaGermany aiziva kurwa zvakanaka, asi vakanga vaneta chaizvo. Gore idzva ra1948 rasvika. Uye zvakare hondo nekutsungirira kwakakodzera kushandiswa zviri nani.
  Gerda, Charlotte, Kristina naMagda vari kutasva tangi yeU-class E-100. Motokari iyi ine compact, kune nhengo ina dzevashandi. Uye zvombo zvaro ibhomba rejeti uye universal 88-millimeter cannon 100 EL - muparadzi wetangi.
  MaWarriors anoenda kunozviridzira muridzo.
  Gerda anoridza pfuti refu. Inorovera padivi kubva chinhambwe cheT-54 uye ichirira:
  - Tichapa mwoyo yedu kune nyika yaamai,
  Uye isu tichafaya Stalin tomudya!
  Charlotte akadzinga roketi rake. Akafukidza bunker yeSoviet uye akadanidzira:
  - Isu hatikundiki!
  Christina akaitora ndokugomera, achidhonza trigger nechitsitsinho chake chisina chinhu:
  - Tichazviwana mune zvese!
  Dolbanula uye zvakakodzera uye Magda. Yakaparadza Soviet-self-propelled pfuti SU-152. Uye akachema:
  - Pachava nenguva, kukunda kuchauya!
  Gerda akaridza mhere achiridza pfuti.
  - Hapana anogona kutimisa!
  Charlotte akasimbisa:
  - Asi Pasaran!
  Chikara chine bvudzi dzvuku chakapfuura nemuHondo Yenyika Yese yekutanga naGerda, kutanga kubva kuPoland uye kupera nekugumburwa kwaMay uku. Dhiyabhorosi ane vhudzi dzvuku akaona zvinhu zvakawanda.
  Uye wakagadzirira kurwa kusvika kumagumo!
  Christina anopfurawo, uye akaburitsa mazino ake. Bvudzi rake rakatsvuka zvendarama. Muhondo, vasikana havachembera, uye kunyange, zvichida, vanova vaduku! Vane hasha uye vane rudo. Vakabudisa mazino avo.
  Uye hapana gomba rimwe chete mumeno.
  Magda ane vhudzi ruvara rweshizha regoridhe. Uye zvakare kushingaira kugomera. Cool musikana. Ane nyasha dzinotyisa uye simba remabhiza ane chiuru.
  Gerda, musikana ane bvudzi jena, anopfura, uye anotaura achinyemwerera:
  - Kune zvakawanda zvakanaka uye zvakaipa munyika ... Asi damn it, inguva yakareba sei iyi hondo yakakwevera mberi!
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Uye chaizvoizvo, hondo yenyika yechipiri inokwevera kwenguva refu. Kurwa kwese, nekurwa... Kunonetesa chaiko!
  Christina akafambisa tsoka yake isina kupfeka parutivi rwezvombo uye akadanidzira:
  - Asi Britain haisati yakundwa!
  Magda akapfura maRussia ndokupopota:
  - A anofanira kukundwa! Ichi ndicho chitendero chedu!
  Gerda akaridza muridzo, achipfura maRussia, achibudisa mazino ake enzou:
  - Tinoda kuhwina!
  Akashata uye Charlotte, akadanidzira:
  - Imwe yevose, isu hatisi kuzomira pamutengo!
  Christina chikara chine bvudzi dzvuku uye chegoridhe chakaridza mhere:
  - Kwete! Ngatirege kumira!
  Magda akarova miromo mitsvuku, achirira:
  - Isu hatiendi kuchitoro nemutengo!
  Uye rudimbwa rwebvudzi rendarama rwakarira.
  Gerda akarovawo matangi eRussia. Vakarova mota ndokudaidzira:
  - Isu tisu takasimba kwazvo munyika!
  Charlotte akawedzera, achiimba pamwe chete:
  - Vavengi vese vanonyura muchimbuzi!
  Christina akatsigira rwiyo rwacho:
  - The Fatherland havatendi misodzi!
  Magda akaenderera mberi nenzwi renziyo:
  - Uye isu tichapa ese maCommunist muuropi!
  Vasikana ndokutswinya maziso. Kazhinji vane tangi yakanaka. Chete kubva kure zvakaoma kuputsa kuburikidza neT-54 pahuma. Asi mushure mezvose, maGermany ane projectile yakaoma, asi ine uranium core. Uye kune vatema vakawanda muuto. Vanorwa nehasha. Uye havasi vose vanogona kukwikwidzana navo.
  Vasikana vajaira kurwa vasina shangu. Kunyangwe muPoland, vaive mubhikini imwe chete, uye vasina shangu.
  Kana iyo chete yakashama ikasangana nepasi, inovandudza. Pamwe ndosaka vasikana vasingachembera! Kunyange zvazvo nguva iri kupera! MaWarriors, tongoti magamba chaiwo.
  Vakaita zvinhu zvakawanda, asi vanorwa sevarwiwo zvavo. Uye nguva dzose mubhikini chete, uye isina shangu. Munguva yechando, zvinotonakidza kwavari kurova netsoka dzisina shangu pamatombo echando.
  Gerda anopfura uye anoimba:
  Tichapinda nemumoto nemumvura!
  Charlotte akapfura maRussia nebhomba rake ndokuti:
  - Kubwinya kune vanhu vePrussia!
  Christina akaridzawo pfuti, ndokuridza mhere:
  Tichatonga pasi!
  Magda akarovererwa uye akasimbisa:
  - Tichadaro!
  Gerda akarova projectile zvakare ndokuridza mhere:
  "Kunyange napalm haitimise!"
  Charlotte akabvumirana neizvi:
  - Uye kunyangwe bhomba reatomu, iro isu tisingatyi!
  Christina akaseka ndokupindura:
  - MaAmerican akatadza kugadzira bhomba reatomu! Kupenga!
  Magda akadanidzira nepamusoro pemapapu ake:
  - Nyika haigone kutiza iyo nyowani yeGerman kurongeka!
  Vasikana vakaratidza kutonhorera uye vasingafungidzike. Uye zvigunwe zvavo zvisina zvigunwe zviri nyore uye zvinotonhorera.
  
  Chimwe chezvishamiso zvisingafadzi zvakasangana neRed Army yaiva saucer inobhururuka.
  Vasikana vaviri Albina naAlvina vanobhururuka vega pasosa rinobhururuka kudaro. Ivo havapindike nekuda kweiyo yakasimba laminar jet. Asi havagoni kupfura voga. Asi nekuda kwekumhanya kukuru kwavanogona kupfuudza uye kurova ndege dzeSoviet.
  Albina, achikotama pasi dhisiki rake, akati:
  -Iron tekinoroji, zvirokwazvo inodiwa uye inobatsira kwazvo!
  Alvina akaseka, akaburitsa mazino ake uye kuridza muridzo:
  - Asi zvese zvinosarudzwa nemweya!
  Albina akati:
  - Yakanyanya iyo kana hausi iwo mweya wekurwa!
  Vese vasikana vane blonde uye vari mumabhikini. Akanaka kwazvo uye asina shangu. Kana murwi asina shangu, ane rombo rakanaka. Iye zvino vasikana vane mavara uye vakanaka.
  Uye vasati vaenda kunorwa, vakanaka vachanyatsoshanda nerurimi nekukwana kwevarume. Zvakanaka uye zvinopa simba. Vakadzi vehondo vanoda kunwa kubva mumudziyo wemashiripiti. Uyu ndiwo mutambo chaiwo wenyama kwavari.
  Ndizvo zvinoita vasikana.
  Alvina akapfura maviri eSoviet MIG-15 uye tweeted:
  - Kubwinya kwedu kuvhima!
  Albina akasimbisa ramming uye akapa:
  Uye harizombovi rekupedzisira!
  Alvina akadonhedza dzimwe ndege nhatu dzekurwiswa kweSoviet, ndokuridza mhere:
  - Ndizvo zvaunofunga kuti Mwari anoda Germany?
  Albina akadzungudza musoro achiratidza kukahadzika.
  - Sezviri pachena kwete zvakanyanya!
  Alvina akaseka ndokubvunza zvakare:
  - Nei uchifunga kudaro?
  Albina akarova mota mbiri dzeSoviet ndokuridza mhere:
  Hondo yatora nguva refu!
  Alvina zvine musoro akati:
  - Asi isu tiri kuuya!
  Albina akanyemwerera ndokudanidzira:
  - Saka kukunda kuchauya!
  Alvina akapfura ndege ina dzeSoviet kamwechete, aine ushingi uye akaridza mhere:
  - Zvichauya zvechokwadi!
  Albina akaona zvakakodzera kuyeuchidza:
  - Mushure meStalingrad, hondo haina kuenda maererano nemitemo ...
  Alvin akabvumirana nazvo:
  - Izvo chaizvo zvinopesana nemitemo!
  Albina akaridza tsamwa.
  - Takatanga kurasikirwa!
  Alvina akaridza tsamwa.
  - Zvechokwadi!
  Albina akarova dzimwe mota dzeSoviet akati:
  - Harisi dambudziko kwatiri here?
  Alvina akapfura ndege mbiri dzekurwira dzekuRussia ndokubuda achiti:
  Takafunga kuti mamiriro acho ezvinhu akanga asina tariro!
  Albina akasekerera zvinodya nyama achiridza muridzo:
  - Chii chatinoona zvino?
  Alvina akanyora paTwitter aine aplomb:
  - Chimwe chinhu chisingazununguki uye chakasarudzika!
  Albina akapenya mazino ake akachena ndokupindura:
  - Icho chokwadi chekuti Reich yechitatu inokunda!
  Alvina akadonhedza imwe ndege yeSoviet kurwisa ndokuburitsa:
  - Chokwadi anofanira kuhwina!
  Vasikana vakagumbuka. Pane imwe nguva vaishanda, uye zviri pamutemo muimba yemasoja. Varume vazhinji vakapfuura nekwavari, uye kwete chete rudzi rwevachena. Uye vaizvifarira chaizvo. Zvakanaka sei kune miviri. Asi ipapo mahure akarwiswa neSoviet. Vakatorwa senhapwa. Bva, vanhu vanopisa vakafunga kuti vaizobatwa chibharo. Uye heuno dhiyabhorosi maviri!
  Vakaita kuti zvifeve zvichere migero nemigero. Uye vekare husiku fairies havana kuifarira zvakanyanya. Saka vose vakakwanisa kutiza. Vakanyengerera varindi.
  Uye vakapika kutsiva pamusoro pevaRussia.
  Uye vakarwa neRussia. Aya ndiwo mashura...
  Albina akarasa dzimwe mota dzeRussia dzakati wandei ndokuzeya achiti:
  - Unogona kugara nevarume!
  Alvina akabvumirana neizvi:
  - Hazvitomboiti, asi zvakakosha!
  Albina akaburitsa mazino ake ndokupindura:
  - Asi zvakadaro ... Zvinotapira kuuraya.
  Uye vasikana vakapfura dzimwe mota shanu dzeSoviet nekufamba kwedhisiki.
  Alvina akaseka ndokuti:
  - Uye kana ichivava?
  Albina akadonhedza dzimwe mota nhanhatu ndokupindura:
  - Ndicharoora mushure mekukunda! Uye bereka vana gumi!
  Vasikana vese vakabva vabvaruka nekuseka.
  Vakaimba;
  Isu tiri varwi vekutenda kwefascism,
  Ngatipukute vanorwira communism kuva guruva!
  Uye kuseka kwavanoita, vachizunungusa makomo avo machena-pamusoro.
  Kupera kwaJune 1949. MaGermany ari kuyedza kupaza kusvika kuStalingrad. Kurwisa guta reKalach. Asi vasikana vana vakashinga vakamira munzira yavo.
  Natasha akakanda girinedhi kune vaNazi netsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - Ndizvozvo...
  Zoya akatanga chipo cherufu nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye akawedzera:
  - Muvengi...
  Augustine akakundwa nechinhu chinoparadza uye akatsikitsira:
  - Anofunga ...
  Svetlana akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuridza kamhere:
  - Chii...
  Natasha akakanda maremoni maviri netsoka dzake asina kupfeka ndokudanidzira:
  - ChiRussian...
  Zoya zvakare akakundwa nechinhu chine simba uye chinouraya, achishinyira:
  - Yakagadziriswa...
  Augustine akatanga zvinouraya, achigunun'una:
  - Muvengi....
  Svetlana zvakare akakundwa nekuparadza uye vyaknula:
  - Kuputsa!
  Natasha akatendeuka ndokuridza tsamwa.
  - Who...
  Zoya akapfurawo vatema vatorwa vakatorwa nemaNazi uye vakaridza mhere:
  - Dare!
  Augustine akataura nesimba nehasha:
  - Izvo ...
  Svetlana akakundwa negrin yepanther:
  - V...
  Natasha akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokudanidzira:
  - Kurwa...
  Zoya akakanda chipo cherufu neminwe yake asina kupfeka uye akagunun'una:
  - Kurwiswa!
  Augustine akabva atanga kutaura achiti:
  - Vavengi...
  Svetlana akapa boka remagirinedhi nezvigadziko zvake, uye kushevedzera kwaanoita pamusoro pemapapu ake:
  - Ticha...
  Natasha akarovera muromo nekuridza muridzo:
  - Hasha ...
  Zoya akagura maNazi uye akaridza mhere:
  - Beat!
  Augustine akapfura zvakare, ndokudanidzira:
  - Hasha ...
  Svetlana akaridza mhere achiridza pfuti:
  - Beat!
  Natasha akakanda girinedhi zvakare netsoka yake yakanaka, isina kupfeka, achirira:
  - Tichaparadza vaNazi!
  Zoya akaitora ndokurira:
  - Iyo yeramangwana nzira yecommunism!
  Ndokukanda ndimu nezvigunwe zvake.
  Augustine akatora uye akaparadzira mitsara, uye makumbo ake asina kupfeka akabhururuka nekuparadzwa pamwe chete neFritz:
  - Tichaparadzanisa vanopikisa!
  Svetlana akachitora ndokuchikanda nechitsitsinho chake chisina chinhu, boka remagirinedhi, ndokuridza mhere:
  Ngatipwanye mafashist!
  Uye vana vakaramba vachipfura nekukanda magirinedhi. Iyo German E-75 yakanga ichifamba. Muchina une pfuti 128 mm. Uye anozvipfura.
  Uye vasikana vakakanda magirinedhi. Akaderedza vaNazi. Vakaridza pfuti vachidzokera. Vakakwira kumberi. Matangi ari kukunguruka zvakare. Inofambisa ichangoburwa yeGerman "Leopard" -1. Motokari inofamba chaizvo.
  Asi vasikana vake vakamukunda uye vakamubvisa. Vakadambura kuita zvidimbu muchina unotakurika une injini yeturbine yegasi. Vakamupfurira kuita zvidimbu zvidimbu.
  Natasha akadaro achiseka:
  Tiri kurwa zvikuru!
  Zoya akabvumirana neizvi:
  - Zvakanaka kwazvo!
  Augustine nokuchenjera akati:
  - Tichakunda!
  Uye akaburitsa anti-tank grenade netsoka yake isina kupfeka. Musikana akasimba. Uye ane njere dzakawanda.
  Svetlana akatangawo chipo cherufu nezvigunwe zvetsoka yake isina chinhu, ndokurova muvengi. Musikana ane hasha zvikuru, ane maziso ane ruvara rwechibage. Ane njere dzakadaro, uye kufamba kwesimba!
  Natasha akatendeuka ndokunyemwerera:
  - Nokuti tsvene Russia!
  Zoya akapfura zvakanyanya, uye achinyemwerera, achiratidza mazino eparera:
  - Ini ndiri murwi weiyo level isingapere!
  Augustine akadzingawo basa. Akachera pasi maNazi uye akagunun'una:
  "Ndiri murwi wekuda kukuru!"
  Uye akabudisa mazino ake pearly!
  Svetlana akasimbisa:
  - Zvishuvo zvikuru!
  Vasikana ava vave nenguva refu vachirwa. Uye zvechokwadi vakabudirira mubasa rechiuto. Ivo vakanaka chose. Pfungwa dzakanaka. Uye vanopfura first class.
  Natasha, achipfura, akafunga kuti kana mutungamiri akafa, ipapo pasina Stalin chimwe chinhu chisina maturo chingadai chakaumbwa mumweya yevanhu. Sokuti munhu watinoda afa.
  Kunyange zvazvo muGeorgia uyu aiva neutsinye. Uye haana kuita zvose nemazvo. Pane kunyange anecdote pamusoro peizvi. Sei Lenin achipfeka bhutsu uye Stalin achipfeka bhutsu? Nokuti Vladimir Ilyich akasarudza mugwagwa, uye uyu mustachioed ari kumhanya mberi.
  Panyaya iyi, Stalin akanga asiri mutongi akakwana. Zvamazvirokwazvo, sokurondedzerwa kwazvakaitwa naLenin, kwakanga kuri kunyanyisa.
  Mubiki uyu anongobika ndiro dzine zvinonhuwira chete. Panyaya yehutsinye hwaive munondo unocheka kumativi maviri.
  Kune rumwe rutivi, izvi zvakabatsira kuchengetedza chirango uye kukurudzira midziyo yepati. Kune rumwe rutivi, vashandi vanokosha zvikuru uye vanhu vanokwanisa vakabviswa. Kunyanya, mushure mehondo vakarasikirwa nemutungamiriri mukuru akadai saVoznesensky. Ndiani aive nemasevhisi makuru kune Motherland.
  Voznesensky aive, zvichida, maneja akakodzera: kwete chete kuoma, asiwo akachenjera uye akadzidza. The gotwe chiremba sainzi muna USSR, academician, hunhu hunoshamisa. Pasina Voznesensky, hupfumi hweRussia neimwe nzira hwakakanganisika. Uye ini handikwanise kukunda maNazi.
  Natasha akakanda lemon netsoka yake isina kupfeka uye akaimba:
  - Kubva kudenga...
  Zoya akakandawo girinedhi nezvigunwe zvake zvakashama ndokuti:
  - Asterisk...
  Augustine akatanga chipo cherufu netsoka yake isina chinhu uye akaimba:
  - Bright...
  Svetlana akakandawo grenade, nerubatsiro rwetsoka isina chinhu, uye akaburitsa:
  - Crystalline!
  Natasha akatendeuka ndokuridza muridzo achiti:
  - Ini kwauri ...
  Zoya akatanga chipo cherufu nezvigunwe zvake, achiridza muridzo:
  - Rwiyo...
  Augustine akakundwa nechitsitsinho chake chisina chinhu, chii chinounza rufu uye kurira:
  - Ndichaimba ...
  Natashka akaenderera mberi, achiimba nehasha:
  - About....
  Zoya akakanda kuputika netsoka yake isina chinhu, achiparadzira maNazi uye akaridza mhere:
  - Native...
  Augustina akapa boka remagirinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu, akabuda:
  - Stalin!
  
  NYIKA YAKANAKA MUSINA HONDO HURU DZENYIKA.
  Hitler haana kutya kurwisa USSR. Akaudzwa nevazivi venyeredzi kuti kurwisa kwacho mugore iri rechimakumi mana nerimwe kwaizoguma kusina kubudirira. Asi Stalin haambofi arova kutanga.
  The Fuhrer mushure mekutorwa kweKrete, pakupera kwaJune 1941, yakarova kuMalta, vachishandisa ndege dzakawanda. Uye mauto akamhara. Panguva ino maGermany akashanda neunyanzvi, akashandisa nhamba huru yezviputi, uye akakwanisa kutora nheyo iyi inokosha pasina kurasikirwa kukuru. Pashure paizvozvo, kumhara uye rubatsiro Rommel akaenda zvakabudirira. MaNazi akatamisa mamwe mapoka mana kuAfrica aine midziyo yakawanda. Vakatora Tolbuk, vakatanga kurwisa muEgipita. Uye vakakwanisa kutora kutonga kweSuez Canal. Kubudirira kwemaGermany kwakamanikidzawo Franco kurega zvikamu zveWehrmacht kuenda kuGibraltar. Uye kuwa kwenhare iyi kwakatungamirira kune chokwadi chokuti nzira pfupi yeAfrica yakavhurwa.
  Hitler akasarudza kutora kondinendi yevatema kutanga. Zvakare kuMiddle East, neIndia, ichipfuura neIran. Kazhinji, hafu yemazana zana nemakumi mashanu emapoka akagoverwa kuhondo yeUSSR inokwana pane izvi.
  Murume waFuhrer akagamuchira data kubva kumauto ake kuti pamusangano musi waMay 1, 1941, zvose T-34s neKV-2s dzine pfuti 152-mm dzakapfuura nepakati peRed Square. Zvinoreva kuti USSR yakasimba mumatangi. Uye iwe unofanirwa kuvandudza nhevedzano yese yemichina inorema.
  Saka Fuhrer akarayira kusikwa kwe: "Panther", "Tiger" -2 (vakanga vatove vachishanda pane yakajairwa "Tiger!"), "Shumba" uye yakanyanya-inorema "Maus". Kutova nemenagerie ine simba yekurova USSR.
  Zvichakadaro, tora ese maBritish, Belgian, French, Dutch, makoroni muAfrica neAsia.
  Uye shandisa vashandi vekoloni uye zviwanikwa kurovera Britain pasi mumhepo inogumbura.
  MaBritish aive asina chaanomisa mauto eGerman. Nechekare panguva yematsutso yegore remakumi mana nerimwe, kuchamhembe kweAfrica yese yakatorwa. Uye izvi, ndinofanira kutaura, ibhidhiyo yakakomba yekukunda chaiko kune ane hukasha Wehrmacht.
  Uye munguva yechando, vaNazi vakatora Middle East yose ndokupinda Iran. Stalin akaita seaiedza kupikisa chiso chaMolotov, asi haana kurwira Iran. MaGermany akatorawo Niger Loop munguva yechando, pamwe chete neSudan neEthiopia.
  Japan zvakadaro yakarwisa US muPeru Harbour, uye Third Reich yakamanikidzwa kuenda kuhondo neAmerica. Chokutanga pane zvose, chokwadi, zvikepe zvepasi pemvura. Uye panguva imwe chete ichienderera mberi kubata. Muchirimo cha1942, vaNazi vakakunda India neinodokuva Africa yose. Muna Chikumi, mauto avo akatorawo South Africa, uko maBoers nevazhinji verusaruraganda vakatsigira maNazi. Madagascar yakawirawo muna Chikunguru. MaGermany akabatana nemaJapan. Ndokugumisa kukundwa kwekondinendi yevatema. Portugal chete ndiyo yakaramba ichitonga ikoko. Asi Hitler akaisa pamberi pekupedzisira kuSalazar: ungaenda kuhondo neBritain neUnited States, kana isu totora makoroni ako.
  Salazar naFranco, hongu, vakasarudza kurwa kudivi reTatu Reich.
  Hitler akatungamira kurwiswa kweEngland kubva mumhepo, uye ngarava dzepasi pemvura. Mundege, maNazi akawana bhomba yakawedzera uye ine simba Yu-188, uye ine simba DO-217 yakapinda munhevedzano. Iyo ME-109 zvakare yakawedzera kukwana. Muchina weFocke-Wulf wakapindawo munhevedzano nekumhanya kukuru uye nezvombo zvine simba.
  MaGermany akamanikidza Britain zvakanyanya uye zvakanyanya. Vakanga vane zviwanikwa zvemakoloni. Basa rose idzva rakaunzwa, uye mafekitari akavakwa. Kunyange zvakadaro, Britain neUnited States dzakagadzirawo ndege dzakawanda. Uye hondo yakaramba ichienderera mberi. Muna 1942, Hitler akanonotsa kumhara muBritain kakawanda, uye hazvina kumboitika. Pamusoro pezvo, maNazi aida kuyedza mamwe mamodheru emidziyo yavo muhondo neEngland neUSA. Kunyanya, ME-309 uye Yu-288.
  Michina iyi yakasimba zvikuru. ME-209 haina kubudirira. Uye pachinzvimbo, imwe yepamusoro ME-309 yakagadzirwa. Ndege iyi yakanga ine kumhanya kukuru kwemakiromita 740 paawa, uye zvombo zvine simba zvikuru: matatu 30 mm ndege pfuti uye pfuti ina dze 14 mm caliber.
  Muchina wakadaro wakabva waratidza kuva chikara chehondo. Iyi ndege yakasvika kuMarseille nekubudirira kwakanyanya. Ace iyi yaitove shura. MunaGunyana 1942, akapfura ndege makumi matanhatu neimwe, achiisa rekodhi. Uye akadarika zana nemakumi mashanu ndege dzakadzika, iyo yaakagamuchira Order yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivha omuoki, minondo nemadhaimani. Uye mugore idzva 1943 nhamba yake yakadonha ndege yakasvika mazana matatu. Nokuda kwaizvozvi Hitler akamupa Order of the German Eagle with Diamonds. Uye kumazana mana ndege akapa Knight's Cross of the Iron Cross negoridhe mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Pakusvika mazana mashanu ndege dzakadonha, Marseille yakapihwa Grand Cross yeIron Cross. Hermann Goering chete ndiye aive nemubairo wakadaro pamberi pake. Mushure mekunge Marseille agamuchira iyo ME-309, kuunganidzwa kweakaundi yake kwakatowedzera. Pakusvika zviuru zvendege yakadonhedzwa muna Chivabvu 1943, Hitler akamupa mubairo unokosha: Nyeredzi yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Britain yakanga iri mudzvinyiriro huru. IUS yakadzvanywa zvakare. Japan yakakunda Hondo yeMidway uye yakatora zvitsuwa zveHawaiian. Ipapo vaSamurai, pamwe chete nemaGermany, vakatora Australia. Uye ipapo vakatora Isthmus yePanama. MaNazi akatanga kuungana muArgentina neBrazil.
  Muna July 1943, achikunda kuzengurira, Hitler akabvumira kumhara muBritain. Akafamba zvakanaka. Munguva yekumhara, maGermany akaedza muhondo zvose Panther uye Tiger, uye Shumba uye Ferdinand. "Panther" -2 uye "Tiger" -2 uye "Mouse", kunyange zvazvo vakanga vasina nguva yekupinda munhevedzano yehondo. Kunyanya ne "Tiger" -2, nekuda kwehuremu hukuru, injini yakasimba ye1000 horsepower yaidiwa, iyo yakanonoka kunatswa kwetangi, se "Panther" -2. "Maus" akakwanisa kusunungura, asi haana kuenderera mberi nekumhara, uye akangopfuura bvunzo. Asi "Tigers" akakwanisa kusunungura zvakawanda. Uye tangi iyi, kunyangwe isina kunyatsokwana uye inorema, yakaratidza kuve muchina unoshanda. Kunyanya kuvonga kune zvemhando yepamusoro nhumbi dzokurwa uye dzinenge dzakanaka mativi ekuvhara. Izvo zvakaita kuti ive tangi yakanaka yekufambisa. Uye kanoni yekukasira uye ine simba yaive yakanaka kurwisa vacheche nematangi nemasvingo. Zvakatoipisisa iShumba ine matani makumi mapfumbamwe, iyo yairema zvakanyanya. Chokwadi, ane pfuti ine simba zvikuru uye inoparadza. Kunyanya iyo caliber ye150 mm, iyo inoshanda kurwisa bunkers uye bunkers. Iyo Sturmtiger yakazviratidzawo zvakanaka. Muchina uyu une bhomba wakanyatsopinda munhare, ndokuparadza chivakwa chose kana bhenker nepfuti imwe chete.
  Hondo dzakaratidza mudenga simba reME-309 uye kushanda kweYu-188 uye Yu-288 mabhomba. Hongu, uye Focke-Wulf ine pfuti ina dzendege uye maviri muchina pfuti uye nhumbi dzokurwa dzine simba hazvina kuipa. MaGermany akaparadza Britain, uye kunyengedza kwakaitika mukati memazuva gumi nemaviri chete ekudzika - kukunda kukuru.
  Mibayiro mitsva uye mazita ... Asi USA haisati yarohwa. Hitler akatora Iceland munaSeptember. Uye maGermany akatama pamwe chete neketani yezvitsuwa kuenda kuCanada.
  Mazuva erima asvika kuAmerica. Uyezve, Stalin haana kutambisa nguva. IUSSR yakazadza chirongwa chechitatu chemakore mashanu uye, maererano nedata repamutemo, yakawedzera kaviri indasitiri yayo. Uye mugore rechimakumi mana nematatu, kukura mukugadzirwa kwezvombo kwakapfuurira. Kudzoka mugore rechimakumi mana nerimwe, USSR yakaonekwa muKV-3 uye KV-5 series, uye ipapo KV-4, uye inorema KV-6. Aviation yakagadziridzwawo. Mushure mekunge zvave pachena kuti Third Reich yaisazove muhondo neUSSR, Stalin munaGunyana 1941 zvakare akasunungura chirongwa chekuvaka zvikepe zvehondo uye zvikepe zvakakura zvematanho ese. Uye mushure me1943, muna 1944 akatevera, zvikepe zvehondo zveSoviet zvitsva, zvifambiso, uye kunyange mutakuri wendege zvakawira pamusoro pemvura.
  Uye Stalin akakoka Hitler kuzorwa neUnited States pamwechete. Mushure mezvose, Russia ine kodzero dzose kuAlaska. Hitler naStalin vakasangana muna Chivabvu 1944 muStockholm papasi remunhu uye nekutaurirana. Iyo Fuhrer yakanga yakagadzirira kuregedza Alaska kuUSSR, asi kwete zvakare. Stalin aida chikamu cheCalifornia neCanada uye kumabvazuva kweUnited States. Mushure mekupokana kwenguva refu, vakasvika pakubvumirana: Alaska yeRussia, uye chikamu cheCanada, chine vanhu vashoma uye Hitler haachida chaizvo. Uye USA yakakamurwa zvachose neGermany neJapan. Mukuwedzera, iyo USSR ichagamuchira chikamu chegoridhe reAmerica mushure mekuzvipira.
  Vakabvumirana kuti ... Musi waChikumi 22, 1944, USSR yakazivisa hondo kuUnited States uye yakatanga kurwisa Alaska. Ndokutanga hondo itsva. America yaive isina simba kupfuura maGerman. Uyezve, matangi matsva eNazi "Panther" -2, "Tiger" -2 akapedzwa uye akapinda mumutsara ane turrets shoma uye injini dzine simba. Asi mugodhi wakakwana waive "Shumba" -2. Mariri, Porsche akaisa shongwe kumashure, uye injini uye kutapurirana pamberi mune imwe block, uye giya bhokisi pamota pachayo. Nekuda kweizvi, crankshaft haidiwe uye kureba kwehull kwakadzikira. Izvi zvakaita kuti zvikwanise kusimbisa nhumbi dzokurwa dze "Shumba" nehuremu hwakaenzana hwematani makumi mapfumbamwe, uye kuisa injini ine simba ye1250 horsepower. Nhumbi dzemativi e "Shumba" dzakasvika 170 mm, uye huma 250 mm nemateru. American anti-tank zvombo hazvina kutora tangi yakadaro musoro-on. Uye akazviratidza amene muhondo. IU.SR zvakare yakanga yatova nepamusoro uye ine simba T-34-85 tank uye KV series. Isa haasati apinda munhevedzano.
  United States yakakundwa uye yakakundwa mushure mekupokana kusina musoro musi wa9 Chivabvu 1945. Uye pakanga pane kupatsanurwa kwenyika pakati peGermany, Japan, USSR neItaly, pamwe chete nemasatelliti maduku.
  Hitler akabva afarira tekinoroji yeroketi uye kuwedzera kwenzvimbo. MaGermany akabhururuka kuenda kumwedzi kare muna 1850. Uye panguva yekuzvarwa kwemakumi manomwe Fuhrer, kutiza kwezvikepe zvakawanda zveGermany kuenda kuMars kwakatanga. Stalin akafa makore mashoma gare gare - sezvo asina kuomesesa zvakanyanya panguva yehondo, muviri wake waive wasakara. Asi zvakadaro, kunwa, kusvuta, basa rehusiku hazvina kuita kuti urarame kwenguva refu. Kunyange zvakadaro, Stalin akakwanisa kubvisa Beria, uye Molotov, uye Kaganovich uye Khrushchev. Uye panguva yekupemberera makore makumi manomwe neshanu, akazivisa Alexander Nikolaevich Shelepin semutsivi wake wepamutemo. Muna Nyamavhuvhu 1955, mushure mekufa kwaStalin aine makore makumi matatu nemanomwe, nzvimbo yake saSachigaro weUSSR uye Secretary General yakatorwa nemushandi uyu weKomsomol, uye mutsivi waBeria seGurukota Remukati menyika.
  Germany, USSR neJapan vaive nezvombo zvenyukireya uye masimba matatu aya akabudirira uye haana kurwisana. Italy chete yakawira mukuderera uye yakatorwa nemaGerman uye pamwe nemakoloni. Hitler akatorawo Spain nePortugal pamwe nenyika dzayo. Uye ivo, pamwe chete neJapan, vakaita kuti dzimwe nyika dzese dzive makoroni avo. Nokudaro, mumakore makumi matanhatu, masimba matatu chete akasara: USSR, Germany, Japan uye makoloni avo.
  Hitler, mureferendamu muna 1959, akatanga humambo uye rudzi rwehurumende yenhaka muThird Reich: mambo namambo wemadzimambo. Fuhrer akakwanisa kuziva mugari wenhaka, akava Wolf, akaberekwa chakagadzirwa insemination pakupera 1944. Uye apo Hitler akafa muna 1963, akanga atova mukuru mugari wenhaka. Naizvozvo Germany yakaramba yakatsiga uye yakabudirira kunyange pashure porufu rwaHitler. Shelepin akatonga kwenguva yakareba kwazvo, kwemakore makumi mana, uye akakwanisa kuendesa nzvimbo kune akakodzera mutsivi. Uye muJapan, Hirohito akatonga semunhoroondo chaiyo kusvika 1988, uye ipapo mwanakomana wake akatanga kutonga. Zvino, mwanakomana wake paakanyanya kuchembera, ndizvo zvakaitawo muzukuru wake.
  Rudzi rwomunhu rwakagona mapuraneti ose esolar system. Uye muna 2020, Germany, USSR neJapan muna Chivabvu 9 zvakatangisa nechaunga chezvitundumuseremusere murwendo rwekutanga rwepasirese munhoroondo yevanhu.
  Zviri nani sei nyika iyo Hitler haana kurwisa USSR.
  
  CHII CHINOITWA KANA MUSHA AKATUKA AMERICA
  Asi mune imwe yenyika, bum yakaunza kutukwa kuAmerica. Uye maYankee akakundwa paMidway. Ipapo vakarasikirwa neHawaiian Archipelago. Uyezve, maJapan akavarova zvakasimba uye pasina kusangana nekudzivisa. Stalin, pamwe, angadai akafadzwa neizvi, asi ...
  Japan, yakaunganidza mapoka anopfuura zana nemakumi mashanu muManchuria, yakarwisa mauto eSoviet muFar East. The Red Army yakamanikidzwa kukurumidza kutamisa mauto ikoko. Uye zvakakosha. Sezvo Stalin aisada kupa Mongolia pasi pekutonga kweSamurai. Somugumisiro, zvakanga zvakakodzera kusiya kurwisa pedyo neStalingrad, uye pakati pezvinzvimbo zveSoviet. Mushure mekunge chando chasvika, vaNazi vakakwanisa kutora Stalingrad ndokuzvisimbisa paVolga pakati paDecember.
  MaJapan akabudirirawo muIndia. Kufora kwavo kuDelhi kwakamanikidza maBritish kusiya Operation Torch, zvichikonzera kunyarara muEgypt. Uye Rommel akatobhururuka achienda kuzororo. Zvese zvaive, sezvavanotaura, kwete mukuda kwevanobatana.
  Hitler achiri akasarudza kuzivisa hondo yose. Naizvozvo akagadza basa rokuumba mamwe mapoka nokuda kwedenho mose muri muviri muAfrica nokurutivi rwokumabvazuva.
  Kutora mukana wekudzikama kwechando: Red Army yakarwa nemaJapan, maNazi akasimbisa boka raRommel. Uye akaita nzira yekutsauka uye akawira kubva kumaodzanyemba pahondo yeMontgomery. Panguva ino, maBritish akabatwa akarinda, sezvo maGermany akachinja encryption, uye maBritish haana kuputika nenguva.
  Britain munaFebruary yakakundwa zvachose. Muhondo, maGermany akashandisa makumi matatu emhando itsva "Tigers", iyo yakavhundutsa uto reshumba.
  Mushure mekukundwa kunotyisa kweEngland, maGermany akapinda muIraq, uye akatorawo Kuwait. Turkey yakapindawo muhondo ikakwanisa kutora kuchamhembe kweSyria. Rommel akagadzira kutyisidzira kwekurova kubva kumaodzanyemba kweUSSR. Asi apo maGermany akanga achiita kubvuta kweSaudi Arabia. Uye Middle East yose yakakundwa.
  Musi waMay 15, 1943, pavakanga vaunza matangi matsva "Panther", "Tiger", pfuti dzinozvifambisa "Ferdinand", uye T-4 yemazuva ano, maGermany akatamira pedyo neVolga, akananga Astrakhan uye Gungwa reCaspian. VaNazi vakabudirira zvishoma. Uyezve, Japan yakanga ichifambira mberi kubva kumabvazuva uye ichishandisa vacheche vakawanda uye vanonyanyisa. Uye iyo USSR yaive nematura mashoma.
  Kwapera mwedzi, vaNazi vakapinda muGungwa reCaspian ndokugura Caucasus nenyika. Panguva imwecheteyo, Turkey yakaenderera mberi. Mauto ake akaenderera mberi akabudirira. Vakatora Batumi uye vakakomba Yerevan. Zvese zvaive zvakanakisa uye zvakabudirira kune vavengi veUSSR. Uye America yakaparara zvachose uye hondo yevagari vemo yakatanga mairi.
  Pakupera kwaJune, maGermany akanga atora inenge yose yeDagestan. Uye mukutanga July vakatanga kufambira mberi kare muAzerbaijan. Uye Russia yakawedzera kuoma.
  MuAzerbaijan, mapiyona eSoviet akarwa nechokunze kweguta reBaku.
  Kubatana kwevakomana nevasikana vasina shangu. Uye vakarwa nehugamba.
  Oleg Rybachenko, mukomana ane makore angangoita gumi nemaviri, akakanda girinedhi kune vaNazi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akadzvova:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Mumwe musikana ane tayi dzvuku, Margarita Korshunova, akakandawo pasuru inoputika netsoka yemwana wake asina kupfeka ndokurira:
  - Kubwinya kune Nyika yeBaba huru!
  Vana vakarwa zvine hugamba, nemufaro wese.
  Musikana Gulchitai ane zvigunwe zvake asina kupfeka akakandawo chombo chinouraya kumuvengi uye akaridza mhere:
  -KuUSSR!
  Uye tayi yake yekupayona yakatsvuka kwazvo.
  Asi pasinei nokuti mapiyona aya ane heroic sei, vaFascist vakatora Baku pakutanga kwaAugust zvakadaro. Uye pakati paSeptember, Caucasus yose yakanga yatova pasi pekutonga kwefascist rati.
  Tichitarisa munguva yechando, maGermany haana kuenda kwakadzika kweRussia, asi akatanga kurwisa Africa. Kondinendi yevatema zvese zviwanikwa uye nhapwa. Chokwadi vaida kumubata.
  VaGermany vakawana tangi "Panther" -2. Panzvimbo pebasa risingabatsiri neMaus, vagadziri vakanaka vakaisa mari mumotokari iyi. Magadzirirwo aya akabudirira. Kanoni ine simba ye88 mm ine dhiramu kureba kwe71 EL, iyo yakabaya mota dzese dzakabatana kure. Uye nhumbi dzokurwa dzemberi dzeshongwe dzakarereka 150 millimeters. Uye huma yehull ndeye 120 mm, zvakare, ine materu makuru e45 mm. Uye nhumbi dzekurutivi dzemamirimita makumi matanhatu, izvo zvinogutsa kubata mabhomba epfuti diki uye anti-tangi pfuti.
  Panguva imwecheteyo, maGermany akaderedza ukuru hweshongwe, akaita kuti ive diki. Injini uye kutapurirana zvakaiswa mune rimwe bhuroka, izvo zvakaita kuti zvikwanise kuderedza kureba kwetangi nekuda kwecrankshaft, uye semhedzisiro, uremu hwePanther hwaive matani makumi mana nemanomwe, ine injini ye900 horsepower. Uye tangi iyi yaifanira kuva tangi huru yeWehrmacht, yakapinda munhevedzano kumashure munaSeptember 1943.
  Hondo dzakaratidza kuti "Panther" yakadaro iri nani kupfuura matangi ose emubatanidzwa, uye inovarova pasina tsitsi.
  Kupikisa kweBritain muAfrica kwakanga kusina simba. VaNazi vakatora inenge kondinendi yose yevatema munguva yechando. Muna March 1944 vakakunda South Africa, uye muna May vakatora Madagascar. Pamusoro pezvo, maNazi akatorawo Iran nechikamu cheIndia, vachibatana neJapan.
  Iyo USSR, zvakadaro, yakagadzirira chombo chayo chitsva: T-34-85 uye IS-2 matangi. Saka Red Army yakawanawo LA-7 uye Yak-3 ndege. Ichokwadi, iyo yekupedzisira haina kupinda mumutsara wakafara: sezvo pakanga paine kushomeka kwemhando yepamusoro duralumin.
  Uye maGermany haana kugara pasi. Hitler's ME-262 jet fighter akapinda munhevedzano. Kuwanda kwezviwanikwa uye kusavapo zvachose kwebhomba, zvakakonzera sumo yakakurumidza uye kuvandudzwa kwendege dzejeti. Vese vaibatana neRed Army vakarohwa zvisina tsitsi mudenga. Iwe haugone kurwisa ndege dzejet dzeUSSR. Uye vaNazi vakasimba zvikuru.
  Mushure mekukundwa kweAfrica, Hitler haana kukurumidza kurwisa pakati. Aida kukurumidza kutora Britain. Saka kumhara kwakagadzirwa. Yakatanga musi waJune 22, 1944. Uye Stalin akarwisa maNazi pakati uye akawana imwe budiriro nekukanda matangi matsva uye ndege muhondo. Zvisinei, muGermany "Panther" -2 akakodzera chiyero chepamusoro. Yakapfuura matangi ese eSoviet, uye inenge isingabatike pahuma. Uye kushaya simba kwezvombo zveparutivi kwakatsiva kumhanya uye maneuverability. Iyo Tiger-2, iyo yakanga ine zvombo zvakafanana, inenge nhumbi imwe chete, asi yairema matani makumi maviri nerimwe, yakarambwa nemauto uye yakamiswa. Mushure mePanther -2, iyo Panther -3 yaifanira kuoneka, yakaremerwa, asi gasi turbine injini yakaitirwa iyo, uye zvakanyanya kuchengetedzwa, kunyanya kubva kumativi.
  Mauto eSoviet haana kukwanisa kuvaka pakubudirira. Uye mushure mokukanda mapfumo pasi, maGermany akatamisa mamwe mauto kubva kuMadokero ndokutanga kurwisa kwakasimba.
  Iyo Panther-2 yakaratidza kuve yakanakisa tangi, uye yakapfuura kunyange IS-2 Soviet mota, kunyanya mukudzivirira huma ye turret. Hongu, uye pfuti yakanga ichinyanya kubaya zvombo uye kukurumidza-kupfura. Panguva imwecheteyo, motokari yeGermany ine mukana wakakura mu ergonomics uye kutyaira. Saka motokari dzeSoviet dzakazvipira.
  Stalin akapa Hitler rugare chero ipi zvayo. The Fuhrer, vachitya kuti United States yaizoita bhomba reatomu, yakabvumirana, asi yakaisa mamiriro ezvinhu akaoma pane USSR. Kunyanya, Russia yaifanira kupa maGermany ose matura ayo egoridhe, uyewo zvinenge zvose zvehondo. Ipa vasungwa vese vehondo uye upe zvinhu zvekushandisa uye chikafu kune yechitatu Reich yakawanda mahara. Uye zvakare Hitler akakumbira kuendesa midziyo yese yeUSSR, artillery, matangi, uye ndege, kuitira kuti Russia ishaye mazino uye yakachengeteka.
  Kunyange zvazvo zvaiita sokukanda mapfumo pasi, Stalin akabvumawo izvi. Pashure pacho, vaNazi vakatendeukira kuUnited States. America, pasi pesimba rekutuka, yakapotsa haina kuramba maNazi. Hondo yakatora mwedzi mishomanana chete uye, pasinei nekuparadzaniswa negungwa, yakaguma nekukanda mapfumo pasi kweUnited States.
  Hondo yakaguma, nenzira inoshamisa, musi waMay 9, 1945 chete. Uye nguva yorugare yasvika. The Third Reich yakazorora. USSR yakanyura maronda akadzika uye yakaedza kupora.
  Pakanga pave zvino masimba maviri makuru muchiyero - Germany neJapan. Asi hazvigoneke kuti zvikara zviviri zvibatane panyika imwe chete. Uye pana April 20, 1953, pashure porufu rwaStalin, hondo itsva yakatanga pakati peGermany neJapan. Panguva ino, USSR yakanga yadzorera simba rayo zvishoma, uye mutsivi waStalin, Lavrenty Beria, akatendeukira kuna Hitler nechikumbiro chokubatsira muhondo neJapan.
  Hitler akabvuma, asi nemamiriro ezvinhu ekuti USSR yaizogamuchira chete Primorye, Sakhalin Island, uye cheni yeKuril. Uye hatizokumbira zvimwe.
  Beria akati vaizodzosera zvavo.
  Uye Red Army yakaramba ichirwisa. Iyo USSR yaive neT-54 uye IS-10 matangi mumutsara. Kwete kunyanya kurema, asi kunyatsoshanda. Uye iyo Red Army yakawana imwe budiriro.
  Hondo neJapan yakakwevera pane imwe nzira, kunyangwe nekuda kwehunyanzvi hwetekinoroji yeTatu Reich, yakaenderera mberi kubva pakutanga nerubatsiro rwevaNazi.
  Asi Japan yakakundwa bedzi pakasvika March 5, 1956. The Third Reich nemapoka ayo akanga atambura kurasikirwa kukuru uye aida nguva yokuzorora.
  Zvisinei, nyika yose kunze kweU.SR yakanga yatova pasi pekutonga kweThird Reich.
  Muna 1959, muna Kubvumbi 20, panguva yemakore makumi manomwe eFuhrer, referendamu yakaitwa yekumisa humambo munyika pachiyero chePasi uye Fuhrer samambo ane simba renhaka.
  IUSSR mune fomu yakaderedzwa yaivepo pasi pekutonga kwaLavrenty Palych Beria.
  MaGermany akatokwanisa kubhururuka kuenda kuMwedzi, uye musi waApril 20, 1961, kutiza kuMars kwakatanga.
  Musi waMay 1, 1961, Adolf Hitler akapondwa. Asi izvi hazvina kurova Third Reich zvakanyanya. Sezvo mwanakomana waHitler, akawanikwa semugumisiro wekuita insemination, Wolf Adolfovich Wokutanga, akanga atova nezera maererano netsva, asi chaizvoizvo mitemo yekare yeTatu Reich, uye akakwira pachigaro. Nhoroondo yeThird Reich, uye Soviet Union iripo murunyararo nayo, ichitungamirirwa naBeria, yakaenderera mberi. Nyika yave yakasiyana, uye Mwari anorambidza vanhu kuti vafare kupfuura muchokwadi chazvino chinotyisa chenyika yemakumi maviri nerimwe ine mativi mazhinji enyika!
  
  
  CHII CHAIZOITWA KANA Humambo hwaNICHOLAS II HUKARAMBA
  Kuedza kuuraya Grigory Rasputin hakuna kubudirira. Uye "Mukuru Mutsvene" akapona. Nekuda kweizvozvo, akange achiri kushanda semheni yekusagutsikana uye kupidigura kwaFebruary hakuna kuitika.
  Uye muchirimo, nokukurumidza apo migwagwa yakaoma, kurwisa kwemauto eRussia kwakatanga, kutanga muGalicia, uyezve muRomania. Mauto epamusoro-soro euto retsarist akapaza nepamberi pevaAustria ndokuenderera mberi. Lvov yakatorwa, uye ipapo Przemysl yakakomberedzwa. MuRomania, mauto eRussia akatora Bucharest. Pashure paizvozvo, havana kumbomiswa nemapoka eGermany. Kumberi kweGerman kwakatsemuka. Kaiser nevamwe vake vaive vave kutotsvaga rugare.
  Zvisinei, Russia yanetawo nehondo. Kunyange zvazvo zvaiita sokuti kukunda kwaiva kwechokwadi uye pedyo.
  Pakati, zvakare, zvese zvaive zvakagadzirira kugumbura. Uye mauto eRussia akakwanisa kupaza nepano zvakare. Tawana budiriro. Kumanikidza maGerman kuti adzokere munzira yese kuenda kuVistula. Kubudirira kwekubudirira kwakagadziridzwawo nekuderera kwemauto eGermany, ayo akamanikidzwa nevabatsiri kubva kumadokero, uye chikamu chemauto akaendeswa kumaodzanyemba. Uye kugadzwa kwaGeneral Kornilov, uyo akazviratidza kuva mutungamiriri anokwanisa zvikuru, kusiyana nevakamutangira. Kukunda kweuto retsarist kwakamanikidza maGerman kuti awedzere kugara. Uye ipapo maAmerican akatanga kusunda zvine simba. Uye Italy yakapukunyuka kukundwa.
  Panguva imwecheteyo, hondo yetsarist yakawana kubudirira kukuru kumberi kweTurkey, kutora inenge yose yeAsia Minor, uye ichi ndichowo kubudirira kukuru. Uye Austria-Hungary yakanga yava pedyo nokuparara. Tsarist Russia, somugumisiro, akapfuurira nedutu Constantinople. Uye akakwanisa kutora Istanbul.
  Mauto eRussia akarwisawo kubva kugungwa, uye akarairwa nemukuru Admiral Kolchak. Kumhara kwakaunza Turkey kubva muhondo.
  Kufarira kwevanhu kwakawedzera. Sezvo simba ramambo-mupristi rakasimuka.
  Munguva yechando, vaRussia vakatangazve kurwisa. Pakati vakarayirwa Kornilov. Uye dziviriro yemaGerman yakaputswa uye vakaendeswa kuOder.
  Pana February 23, 1918, Germany yakakunda. Ndizvo zvakapera Hondo Yenyika Yekutanga.
  Russia yakagamuchira Asia Minor, Galicia, nharaunda yeKrakow, Poznan, uye Constantinople ine nhamo. Zvakare nekudzorera kubva kuGermany. Austria-Hungary yakaparara. Yugoslavia yakabuda, Romania yakawedzera. Czechoslovakia yakava pasi peRussia, uye Tsar Nicholas II akatora chigaro munyika iyi. Hungary neAustria dzakaderera muhukuru. MaAllies eEntente akapatsanurawo Saudi Arabia.
  Nguva yerunyararo nekusika yasvika. Tsarist Russia yakaona kukurumidza kusimuka kwehupfumi uye yaive nerekodhi rekodhi yekukura kwemaindasitiri. Hondo duku dzinoverengeka dzakaitika panguva imwe cheteyo. Russia nemubatanidzwa vakapedza kugovera kweSaudi Arabia nekupwanya kuramba kwechiedza kwemaArabu uye humambo hwetsarist hwakawana mukana kuGungwa Dzvuku. Ipapo kwakava nehondo muAfghanistan.
  Russia neBritain vakapatsanura nyika iyi. Uyezve, sezvo Britain yakarasikirwa, Afghanistan yakawanda yakava chikamu cheumambo hwetsarist. Nguva pfupi gare gare muna 1922, Iran yakakamurwawo. Uyezve, Russia yakawana mukana kuIndia Ocean.
  Saka nyika yechiIslam yakauya pasi pehutongi hwakakwana hwemukristu. Uye kwakanga kune kugadzikana uye kubudirira. Asi muna 1929 pakava nokuputsika pamusika wemasheya muUnited States uye yakanga yava nguva yeKuderera Kukuru Kwoupfumi. Kuderera kwacho kwakabatawo tsarist Russia, kunyangwe yaive isina kusimba. Panguva imwecheteyo, Romanov Empire yakanga ichigadzirira kutsiva muhondo neJapan. Mutongi weRussia aida kushambidza tsvina yekunyadzisa muhupenyu hwake. Uye yakaunganidza boka guru. Admiral Kolchak akagadzwa semutungamiriri wePacific Fleet. Paiva nevamwe vakuru vakuru, kunyange Brusilov akanga atofa. Asi paiva Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov nevamwe. Mukuru wechidiki Vasilevsky zvakare akafambira mberi. Akaita basa rakanaka mukati memakore matatu ehondo achiva Colonel, uye ipapo muSaudi Arabia akava mutungamiriri. Ipapo Lieutenant General. Uye akanga akagadzirira kubudirira. Hondo yakatanga muna 1932 musi wa27 January, izvo zvinomiririra. Chikonzero chaiva kurwisa kweJapan kuShanghai nemamwe maguta eChina, uye kuedza kutora kuchamhembe kweManchuria kubva kuRussia.
  Mauto eRussia aive akashongedzerwa nematangi akanaka, uye akasimba, akanakisa kubhururuka kwendege munyika panguva iyoyo. Uyewo helicopters. Zvikepe zveRussia zvaive zvakare zvakasimba, uye zvakanyanya kukosha kurwa-zvakagadzirira. Humambo hwetsarist hwakanga hwatova nehukuru mune tekinoroji, pamwe chete nesimba reuto uye nhamba dzayo. VaRussia vakanga vakasimba, uye panguva ino vakanga vasina Kuropatkin, asi vatungamiri vakakomba pasi pemurairo mukuru weKornilov.
  Kurwisa kwemauto eRussia kwakabudirira. MaJapan akatambura kukundwa mushure mekukundwa panyika. Kugungwa kwakange kwanyanya kuoma. VaSamurai pakutanga vaive nemukana mudiki musimba. Asi Admiral Kolchak akakunda maJapan akawanda muzvikamu. Uye akakwanisa kubata danho. Panyika, maRussia akafamba, achikunda muvengi pane rimwe gedhi. Kusvikira tasvika kuPort Arthur. Pano, kwenguva yakati, dziviriro yakakwevera mberi.
  Asi muna Chivabvu pakava nekurwiswa uye guta renhare rakadonha. Ipapo kwakava nokukunda kutsva uye chigumbuso muKorea. Kukundwa kwakakwana kweJapan panyika. Uye panguva imwechete iyo mushandirapamwe wechikwata uye kubva kuGungwa reMediterranean.
  Ikoko, muparadzi ari kufamba mberi kwezvikepe zvose. Uye pane vasikana chete pairi. Mupfupi pfupi, vasina shangu, uye mumavheti.
  Vasikana vanomhanya vachitenderera dheki. Vose vakanaka kwazvo. Bvudzi rakachena, rakasvibiswa nezuva, uye ganda rakasviba, rakatsvuka. Gorgeous tsvarakadenga.
  Uye zvitsitsinho zvavo zvedenderedzwa, zvepingi zvinopenya.
  Veronica, mutsvuku mutsvuku, akabvunza mukomana wepaimba:
  - Chii Yulia, unotya hondo?
  Musikana wepacabin akakwenya achipindura:
  - Hongu, ndinorota kurwa!
  Veronica akaseka ndokuti:
  - Asi iwe uchabatwa nemaJapan, uye ivo vanokusveta zvitsitsinho zvako zvisina!
  Musikana akatarisa makumbo ake asina kupfeka, akatsvuka, uye akashinyira:
  "Marwadzo haandityire!" Ndiri Amazon yemusango chaiyo!
  Veronica akati:
  - Iwe uchava gumi neshanu munguva pfupi. Kuchata nekukurumidza! Unorota nezvei?
  Juliana akapindura nemoyo wese:
  - Ndinoda muchinda!
  Veronica akanyemwerera.
  - Prince?
  Musikana akati:
  - The elf muchinda!
  Veronica akashamisika:
  - Unoda elves here?
  Juliana akagutsurira, uye akatosvetuka:
  - Chokwadi vanodaro! Havarambiki!
  Veronica akasekerera.
  Zvakadini nevarume vevanhu?
  Musikana akatsika nehasha tsoka yake isina kupfeka padheki yaipisa:
  - Kwete! Varume vacho vakanyangara, vane mvere, vanonhuwa. Uye maelves akanaka kwazvo, akapfava. Vane zviso zvakaita sevasikana, vakanaka kwazvo. Uye makumbo akatsetseka uye haana zvachose mvere!
  Veronica akabvumirana neizvi:
  - Maelves akanaka chaizvo.
  Uye musikana akapwanya chipembenene netsoka yake isina kupfeka, yakanaka. muridzo:
  "Nhamo, maiwe, tinofanirwa kubata nevarume vevanhu. Uye dzakanyangara kwazvo!
  Juliana akaseka ndokuti:
  - Asi sei. Vakomana vekombi vakanaka chaizvo. Kwete varume vakuru vakatsvinda. Kana bvudzi ramera kumeso zvinosemesa.
  Veronica akabvumirana nazvo:
  - Zvinosemesa! Majaya akanaka kwazvo pamakore gumi nematanhatu. Vakatokura zvekutofadza mukadzi, asi havasati vave nemvere sevarume vakuru.
  Juliana akaseka ndokukwenya:
  - Kazhinji, vakomana vanofadza zvechokwadi paunotsvoda navo, uye vanokupuruzira ... Asi chimwe chinhu chinongotyisa! Haiwa, kugara nokusingaperi muhuduku!
  Veronica akabva ati,
  - Iwe uchava muhondo! Kurai pamwe chete!
  Julian akaimba achipindura:
  - Musikana nguva dzose ave mudiki,
  Usamhanye kukura...
  Iva anosetsa, akashinga, ane ruzha...
  Unofanira kurwa, saka kurwa!
  Usamboziva rugare
  Chema uye useke panzvimbo!
  Ndichava musikana wewachi
  Rega zana nemakumi mashanu kuridza!
  Veronica akatsika tsoka yake asina kupfeka achibva aridza kamhere:
  - Vechidiki vanogona kuve nekusingaperi! Chinhu chikuru ndechekutenda mukufunga, kwete Mwari!
  Mberi kwakaoneka, muparadzi wechiJapani. Vasikana vakabva vangomhanya vachivheneka zvitsitsinho zvavo vakananga kupfuti ye ten-inch. Vakatanga kunongedzera muvengi.
  Vasikana vakaita nokukurumidza uye vachiwirirana. Muzhinji, yakanaka kwazvo kana vashandi vanoumbwa nevasikana vega. Uye vese havana shangu, vakakombama, zvinongoshamisa.
  Vakanongedza pfuti uye kuti vaizorova sei maJapan. Panguva imwe cheteyo, vakazorora makumbo avo akanga asara asina kupfeka.
  Iyo projectile yakabhururuka ndokurova muparadzi. Setsvimbo yarohwa. Ngarava iri kuzununguka. Uye muparadzi akakuvadzwa. Vasikana vakatanga kurodha pfuti zvakare. Vakaridza pfuti zvine simba.
  Veronica akabva ati:
  - Nekutenda, mambo uye Nyika yeBaba!
  Uye kuti inosvetuka sei ...
  Juliana akanyora paTwitter achiti:
  - Togo akafunga kuti hondo, akaita kanoni kubva ... on!
  Uye musikana achaitora ndokuseka. Akashama mazino ake, ruvara rwemaparera. Uye ikati yakanaka. Uye netsoka yake isina kupfeka achakwesha chimedu che ice cream yakawa.
  Veronica akaridza tsamwa ndokuimba:
  - Vasungwa vehana! Tichakusunungura!
  Uye vasikana muchorus kuti ndichadya sei.
  Uye vakanangisa chombo, vakarovazve muparadzi. Panguva ino dzaive dzakatonyanya. Uye mudziyo wemasamurai wakaputsika ndokutanga kunyura.
  Vasikana vakaridza mhere vachikwenya makumbo avo. Zvinofadza kudaro.
  Aiwa, Japan icharohwa kana kuine varwi vanoshamisa muRussia. Uye Oleg Rybachenko nemusikana wake vari kurwisana parutivi rweRomanov Empire.
  Oleg naMargarita vanoshanda zvakanaka nepfuti. Vari kupfura.
  Oleg anobvunza musikana, achienderera mberi nemoto:
  - Unofungei, Spartak yakanaka kana yakaipa?
  Margarita, achiburitsa chiso chake, akapindura:
  - Ndinofunga kuti zvakanyanya kunaka pane zvakaipa!
  Oleg, achiridza pfuti, akati:
  "Asi Roma yaive tsika huru. Uye kana varanda vekune dzimwe nyika vakakunda, chii chaizoitika ipapo?
  Margarita akaseka, akacheka mitsetse miviri yechiJapani, ndokupindura:
  - Zvingave zvakanaka!
  Oleg akaridza muridzo ndokuti:
  -Hazvisi zvese zvine hunyoro sezvazvinoratidzika! Maiwe, kwete zvese!
  Margarita zvine musoro akati:
  - Asi zvese ndezvekunaka! Roma yakaparadzwa nevatorwa. Asi zvakazomuka panzvimbo yematongo, yakatosimba uye yakasimukira tsika. Zvakaitika kuti kufambira mberi kwakatanga kukura nekukurumidza.
  Oleg akaridza muridzo, akagura masanji akati wandei nerubatsiro rwekuputika kwepfuti, ndokuridza mhere:
  Hapana anogona kumisa kufambira mberi kwedu!
  Mukomana akakanda girinedhi netsoka yake. Uye akapwanya muvengi.
  Margarita akakandawo chipo cherufu neminwe yetsoka yake isina chinhu uye akaseka:
  - Ani nani anomira achapwanywa.
  Mukomana Oleg Rybachenko akatangazve bhomba rakagadzirwa nemaoko nezvigunwe zvetsoka dzevana. MaJapan akarohwa zvekuti zvaisaita sezvisina kukwana. Mukomana akachema achiti:
  -KuRussia yekutanga!
  Uye akaratidza rurimi rwake.
  Margarita akacheka pasi hafu yeuto reJapan nepfuti yemuchina ndokuridza kamhere:
  - Wedu Tsar Nicholas, ngaaropafadzwe!
  Uye achakandazve chipo cherufu netsoka yake isina chinhu.
  Oleg akaimba, achicheka maJapan:
  - Ndiri murwi wechidiki ...
  Margarita akatsigira izvi, achidedera netsoka dzake dzisina chinhu, izvo zvakakanda magirinedhi noungwaru.
  - Uye ini ndiri murwi kubva kuna Mwari!
  Oleg, achinyora muchiJapan, akabvunza:
  - Mwari akaita sei?
  Margarita akakwenya ndokupindura, achigogodza maJapan, ndokuzokanda chipo cherufu netsoka yake isina chinhu:
  - Handizive! Ini pachangu handisi kumunzwisisa. Vakadzi vakakanganiswa. Uye izvi, kutaura chokwadi, zvinosemesa uye zvakaipa!
  Oleg akagutsurira musoro achibvumirana, achinyora pane samurai:
  - Mushure memakore makumi mana, vakadzi vanosemesa! Ini kutaura chokwadi handivade. Vakadzi muhuduku hwavo vanoyevedza zvikuru, kusiyana nezera, izvo zvinovaparadza!
  Margarita akaimba nechido, achikanda girinedhi nemakumbo ake madiki asina kupfeka:
  - Hugamba hauna zera! Mumoyo werudo rwechidiki rwenyika!
  Oleg, zvakare achipfura samurai, akaitora uye akakwenya:
  - Inogona kukunda mipendero yenzvimbo! Kuita kuti munhu wese afare paPasi!
  Ndizvo zvazvinoita kuva muchadenga! Kupi zvinhambwe zvisingayereki zvakadaro.
  Mutsarist Russia, mapurojekiti ekubhururuka kunze kwemhepo ari kutogadzirwa.
  Pasi paMambo Nicholas II, sainzi iri kukura nekukurumidza. Humambo hwetsarist hwave kuda kuita simba repamusoro-soro munyika. Uye Britain iri kurasika pasi.
  Margarita akaridza kamhere. Akakandazve girinedhi negumbo rake rakanaka, semwana wamambo, ndokushinyira.
  - Tichava vekutanga! Ndizvo zvakaita Russia - Pallas-fate!
  Oleg akati mukugumbuka:
  - Apo, pakupedzisira, Linevich anotisunungura. Iwe unofanirwa kuchengetedza yega cartridge. Zvisinei, Rozhdestvensky akatiunzira zvinhu!
  Margarita akapenya mazino ake epearly ndokukwenya:
  - Ichakuya akawanda uye akawanda zvikamu zveJapan! Kusvikira isu pakupedzisira takunda!
  Oleg akatora, akagura tambo yavaSamurai, akaridza muridzo;
  - Imperial mireza! Ngakuve neRussia muChina zvakare!
  Margarita akarira nekugeda-geda kwemeno:
  - Zvese zvichave zvakanaka!
  Uye zvakare anokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu ....
  Oleg, achinyora pane samurai, anoridza mhere:
  - Kukunda kwava pedyo!
  Margaret akasimbisa:
  - Ngazvive zvakadaro!
  Uye ngarava dzeRussia, dzakatowana hukuru pagungwa, dziri kumanikidza maJapan. Uye kurwisa nehasha. Uye rova muvengi. Uye ipapo vazhinji vakarova samurai.
  Vasikana kubva kumuparadzi "Victoria" vakarwawo. Varwi vakanaka vaive nehafu-vakashama, kunyanya sezvo zhizha munzvimbo dzakadaro dzichipisa, uye dzisina shangu. Kutaura idi, kana musikana ane hembe shoma, ndiye ane ngozi shoma.
  Veronica anopfura maJapan ndokukanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Uye gumbo remusikana rakanyatsojeka.
  MaJapan ari kubhururuka nenzira dzakasiyana. Vanoridza mhere vachidonha.
  Juliana anokandawo girinedhi negumbo risina gumbo, uye samurai anodonha. Uye murwi anopfura, achiseka.
  - Tichamiririra Tsar Nicholas!
  Kutungamira moto uye anoyevedza Anna. Musikana akanaka chaizvo, mupanty chete. Uye anochekawo samurai, achiti:
  - Yedu Tsar Nicholas ichave yakanaka!
  Juliana achicheka maJapan, anosimbisa:
  - Zvakakodzera!
  Uye girinedhi inobhururuka kubva patsoka yake isina chinhu.
  Vasikana mashura anoshamisa.
  Heino imwe yadzo yakakura uye yakareba: Angelina.
  Uye mutsvuku akadaro ... Akabvisa vheti yake uye zvino anorwa ari mubhurugwa ega.
  Uye zamu rakadini raanaro! Kufanana nezamu renyati yakanakisisa, ine mastrawberries makuru ematiti.
  Uyu musikana, mboro chaiyo. Uye anoda varume zvikuru, asi haashiviriri kugara. Sei asingafaniri kuda? Zvakanaka chaizvo kana vakomana vachikukwenya.
  Angelina anodzvova, uye akakandawo boka rose remagirinedhi nezvigadziko zvake, achiridza muridzo:
  - Kubwinya kuRussia uye Tsar Nicholas!
  Battalion yemusikana inotonhorera. Varwi vechikadzi vakabvisa majasi avo, uye mumwe nomumwe wakabudira mazamu ake. Uye vanorwa chete mumapanty matete. Uye kunaka kwaro.
  Chii chingava nani pane miviri yechikadzi yakashama.
  Uye boka rose revarwi.
  Uye maJapan ari kudonha, achirasira nzira kune zvinzvimbo zvemauto eRussia, nezvitunha zvavo.
  Veronica anoti neshungu, achicheka samurai:
  Vamwari vedu vari kufora!
  Juliana akakanda chipo chekuparadza netsoka dzake dzisina kupfeka uye akasimbisa, achibudisa mazino ake:
  - Vanamwari veRussia - Vanamwari veHondo!
  Anna, achitungamira moto nechikafu, akahukura:
  -KuRussia, irwa uye usatya!
  Uye akachonya maziso ake egirini!
  Angelina akatumira bhokisi rose rezvinoputika nezvitsitsinho zvake, achisimudza makambani maviri eJapan mumhepo, uye akadzvova:
  - Humambo hwetsarist haugone kuputswa!
  Veronica akaridza mheterwa achiti:
  - Nhangemutange yedu ndeyekusingaperi!
  Uye akakandazve girinedhi netsoka dzake.
  Juliana, achipfura, uye achikanda magirinedhi nemakumbo ake ezasi, achiridza muridzo, achibudisa mazino ake.
  - Uye rufu haruitike kaviri!
  Anna, achipfura, akazhambatata:
  - Dai huchenjeri hwetateguru huve nesu!
  Uye zvakare girinedhi yakavhurwa isina tsoka inobhururuka!
  Angelina akaitora ndokukwenya, achibudisa mazino ake:
  - Kururama utatu uye uyu ndiwo mutemo!
  Uye yakatumira bhokisi rose rizere nemabhomba.
  Veronica akapindura nehasha, achitsvaira samurai kubva kumunda:
  - Eternal Russia, seUkraine sechikamu cheRussia!
  Uye zvakare, anorova sei maJapan.
  Juliana, achipfura, akazhamba:
  - Vanhu vedu havazoshiviriri!
  Uye zvakare akaburitsa grenade mune arc.
  Anna akaitora ndokusekerera. Kuroverwa mumutsara pamasamurai. Nehushingi akavadzikisa pasi ndokuridza kamhere:
  - Ngatitorei Russia itonge muChina!
  Angelina akataura nekupenga uye nekufara:
  - Uye haazoregi masendimita enyika!
  Uye vasikana vese vakarova samurai kunge battalion.
  Hondo yakasindimara yakaenderera mberi nehukasha hwese. Asi mauto eRussia ave kutodzika mauto uye kuendesa mauto ehondo kunharaunda yemetropolis pachayo.
  Samurai vari kuedza kukanda mauto eRussia kubva pabhiriji.
  Uye kubvongodza netsoka dzisina chinhu. Vanokanda magirinedhi nemakumbo avo asina maoko. Vose vakangonaka uye vanoyevedza.
  Asi chaizvoizvo, nei vasikana vachida zvipfeko? Vakashama, vakanyanya kunaka, uye vakanyanya kunaka, vanokwezva.
  Uye ndinoda kutsvoda ndisina shangu, zvitsitsinho zvakatenderera zvakadaro. Uye kunanzva munwe wese.
  Achipfura nekukanda girinedhi netsoka yake asina kupfeka, Veronika anoti:
  - Fuck iwe, usarova iwe!
  Pano Juliana akaroverera maJapan, uye achikanda girinedhi neminwe yake, akaridza mhere:
  -Mweya wedu weRussia usingachinjiki!
  Uye musikana wechidiki akaseka ... Akafungidzira kuti mukomana akanaka sei aikwenya gumbo rake. Hongu, kune ganda revakadzi rinonzwa rakanaka.
  Anna mutsvuku akakandawo girinedhi netsoka yake. Akaparadzira samurai, ndokuridza mhere:
  - KuRussia tsvene kwazvo munyika.
  Uye Angelina ane hutano, ane simba akakanda bhegi rezvinoputika kumaSamurai nezvitsitsinho zvake asina kupfeka uye akagukuchira:
  - Nokuda kwekukunda kwedu kukuru!
  Veronica akachinja. Akapfura pasi maJapan, uye akaridza mhere:
  - Iri ibasa redu!
  Juliana akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokudanidzira:
  - Uye isu tichazvizadzisa!
  Anna akacheka vamwe vechiJapan, ndokurira:
  - Nzira yeRussia yekukunda!
  Angelina akatangazve chimwe chinhu chinorema paSamurai, achigomera:
  - Uye isu tichakunda!
  Kunyange zvakadaro, zvakanaka kuti mukupisa vasikana vakabvisa mavheti avo. Saka ivo vakanaka zvakanyanya vaine torso yakashama. Uye yakatsvuka, uye ine tsandanyama. Miviri ingori simbi yakakandwa.
  Vasikana vakashama sei kana vakashama.
  Uye havadi zvipfeko.
  Veronica anocheka maJapan akawanda uye anoridza mhere:
  - Iva nemukurumbira kune yedu Russia mumazera ese!
  Yuliana akatora ndokukanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, ndokudanidzira:
  - Kunharaunda yedu!
  Pano Anna akaitora akaipfura, nehasha.
  - Nokuda kwekusingaperi uye kwevanhu!
  Uye zvakare girinedhi yakavhurwa isina tsoka inobhururuka.
  Saka Angelina akazvitorawo. Yakadonhedza boka remagirinedhi. Yakagogodza chikamu chemasamurai, nekurova. Uye akaimba:
  - Bhururuka mudenga, tamba nezuva - ndinoda zvachose!
  Uye vasikana vana vakarova zvakanakisa. Uye battalion yese futi. Kupenya kunonyengerera sei tsoka dzavo dzisina kupfeka dzichikanda magirinedhi. Vasikana vakanaka sei muhondo.
  Uye boka reyero revarwi veJapan rinoyangarara pavari. Samurai vari kufa nezviuru, asi havamire. Zvikwenye uye ukuruwe. Hondo yacho inotyisa zvikuru.
  Veronica anopfura maJapan uye anorira:
  - Sarudzo yedu yeRussia kukudzwa uye Motherland!
  Juliana, achipfura muvengi, anobudisa mazino ake, ayo anopenya kupfuura maparera egungwa. Uye anoti:
  - Muzana ramakore rega rega kwaive nemagamba uye kuchavepo!
  Musikana uya akabva aitora ndokuwedzera kuburitsa mazino.
  Anopisa Anna, achipfura muvengi, akadanidzira:
  Hatigoni kukurirwa! Usaunza Russia kumabvi ayo!
  Uye zvakare girinedhi yemurwi yakakandwa netsoka yake isina chinhu inobhururuka.
  Angelina anotanga kuuraya uye kuuraya netsoka yake isina chinhu. Uye achibudisa mazino ake, achirira.
  - Ndinotenda kuti tichava muParadhiso!
  Victoria anovhiringidza mukadzi ane gamba:
  - Kwete! Kwete muparadhiso, asi kurarama nokusingaperi paNyika, iyo ichava paradhiso chaiyoiyo, isiri pasi!
  Uye musikana-kaputeni akakanda bhomba rinouraya, rakatsemuka netsoka yake isina chinhu.
  Veronica akati:
  Makangwara kapteni...
  Uye zvakare netsoka isina chinhu yakatanga kuparadzwa kwemutakuri.
  Juliana akaridza tsamwa achibva apa. Akauraya maJapan. Achibudisa mazino makuru, musikana akazhambatata:
  - Handidi kuva chembere! Uye ndinoda kurarama nokusingaperi!
  Anna akakandawo girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokubvunza musikana mutsvuku asina chokwadi:
  - Unoda nyika yedu here?
  Juliana akapindura pasina kuzeza:
  - Pfungwa yakanaka! Kunyanya muzhizha! Ndinoda zuva uye mazororo!
  Anna akabvumirana neizvi:
  - Muzhizha, zvechokwadi zvakanaka! Zvakanaka sei kune vechiduku!
  Juliana akapindura nehasha.
  - Hongu, uye ngaive zhizha risingaperi, semuAfrica! Uye Africa ichava yedu!
  Angelina akakanda dhiramu rezvinoputika nemakumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama ndokuti:
  - Ngazvive zvakadaro! Uye nguva dzose.
  Mapoka eJapan akanga ari kuonda, uye akanga ava kupera zvakajeka.
  Mauto eRussia anotanga kufambira mberi achiyambuka nharaunda yeJapan, uye achipwanya masamurai, achikunda kukunda kumwe mushure meumwe.
  Battalion yevasikana vasina bhutsu vakapfeka zvikabudura nemavheti ndivo vakatanga kupinda muhondo iyi.
  Vasikana vakanaka vakatanga kupura uto revaSamurai, vakatorohwa muhondo dzakapfuura.
  Chekutanga, varwi vakarwisa mabhatiri. Magirinedhi akakandwa netsoka dzisina shangu akabhururuka achienda kumaJapan. Dzakanga dzakapinza zvikuru. Uye varwi veRussia pachavo vakatora uye vakarasa majasi avo. Kugara usina chipfuva.
  Saka vasikana vanenge vakashama zvachose vanenge vasingagone kurova. Kana ganda remukadzi rashama, mabara ake haatore.
  Veronica akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, ndokuridza kamhere:
  - Ndichava shasha!
  Ndokuzunza zunza bvudzi rake jena, rakamonwa.
  Julian zvakare haasi nyore. Lupanula pamaJapan. Uye zvino, sezvaanokanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, odanidzira:
  - Muzita reMutsvene, Tsarist Russia!
  Uye achazunzazve mazamu ake azere namazamu matsvuku. Uye chiuno chemusikana chitete.
  Uyezve, Anna ane bvudzi dzvuku anomhanyira kuhondo. Musikana akadaro anopenya uye anoshingaira. Nzira yekukanda grenade netsoka isina chinhu. Saka masamurai achapararira kumativi ese. Uye kukunguruka, sekunge wadonhedzwa pasi.
  Uye musikana anovapfura uye anoridza mhere:
  - Kune Tsar yevamwari veOrthodox neRussia!
  Angelina akarovawo. Uye bhokisi remateko, rakakandwa kumusoro naye asina kusimira, rine simba sebhiza rinodhonza simba, rakabhururuka richienda. Uye akaparadza vazhinji veJapan.
  Vasikana vanowanzo shamisa kana vasina kupfeka uye vasina shangu. Asi mumakabudura, kumhanya panzvimbo kwakatotonhorera.
  Uye minyatso yestrawberry, inopenya kwazvo!
  Victoria achavhurawo girinedhi nemabhunu ake matsvuku, orova samurai nepaanogona napo. Hoyu musikana. Uye zvinonyanya kukosha, mutungamiriri wehondo yevasikana pane muparadzi. Uye zvakare mune panty chete.
  Uye achidzungudza chipfuva chake chakashama. Izvo zvakanakisa uye seksikäs.
  Veronica akatora ndokukanda girinedhi negumbo rake. Akavhiringidza maJapan akawanda uye akakwenya:
  - Aerobatics yekukwira!
  Yuliana zvakare nehungwaru akakanda girinedhi negumbo rake diki rakashama, uye akakwenya achicheka maJapan:
  -Kuchema kwedu uye kupwanya kurova!
  Ipapo sei kupenya mazino.
  Uye saka Anna akaitora ndokuibata. Akapfura samurai yakawanda. Uye akazviita sei.
  Uye sei kuvhura grenade netsoka isina chinhu. Uye kuchema:
  Hatisi varanda!
  Ipapo achaseka nokuratidza rurimi rwake.
  Angelina akaitora uye akaridza kutsamwa kukuru, achipfira mhosva kune muvengi:
  - Ndini anotonhorera pane anotonhorera.
  Uye nemakumbo ake akashama akaburitsa bhomba rinorema. Akatora akafuridzira masamurai, achiapwanya.
  Veronica, zvakare, achatora nenyundo pane boka reAsia. Uye anopwanya mapfupa avo.
  Musikana akaitora ndokuridza mhere.
  - Tichapwanya munhu wese!
  Uye zvakare, grenade inouraya uye yakasarudzika inobhururuka kubva patsoka isina chinhu.
  Uye kupwanya maJapan. Uye nei vakauya kunyika dzeRussia? Zvose pano ndezveRussia.
  Juliana akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka ndokuimba:
  - Kubwinya kune Great Russia! Hatidi State Duma!
  Red Anna akataura nehasha:
  - Ndichava shasha.
  Uye grenade yakakandwa netsoka isina shangu yemusikana ichabata munhu wese. Kwasara nyama yeropa chete.
  Asi Angelina akazvitora uye akazhamba. Akauraya boka revarwi. Uye akatsvairwa sengirozi yerufu.
  Uye vazhinji vaSamurai vakafa.
  Mauto eRussia akamanikidza maJapan kubva kumativi ose. Vakapwanya nokupwanya.
  Kurwisana kwakatanga. Masoja eRussia akabaya samurai nemabayonet. Pfuti yeMosin ikirabhu yakanakisa. Izvo zvinopaza nedehenya. Uye kuvhuna mapfupa.
  Asi vasikana vane minondo vanorwa zvakanyanya kunaka. Zvakanaka. Kunyanya kana mazamu asina kusimira achizununguka.
  Uye mazamu acho ane ruby uye anopenya. Saka unoda kuvatarisa uye kuvatsvoda.
  Uye kutsvoda kusamira.
  Vasikana vanorwa nehasha dzepanthers dzine nzara dzinoona makwayana. Vanovatambudza uye vanovasvuura ganda.
  Veronica, achipfura maJapan, anoridza mhere:
  -Kufa kufa!
  Yuliana, achikanda girinedhi netsoka yake isina chinhu, anowedzera:
  - Ropa nokuda kweropa!
  Anna, achinyora pane samurai, anoridza mhere:
  -Ziso kune ziso!
  Uye akakandawo lemon netsoka yake isina kupfeka. Aiva nesimba kupfuura vanhu vose uye akabvaruka kuita zvidimbu zvidimbu.
  Uye heunoi Angelina. Dhiramu rose, rine zvinoputika zvinouraya richaputika, uye richakuya vavengi.
  Zvino, sezvaanoimba:
  - Ndiri nzou isina shangu uye inotonhorera kwazvo!
  Musikana ane simba chairo. Uye makumbo ake setsvimbo. Maitiro ekufambisa samurai mugodhi. Mamita mashanu iwayo kumusoro ndokubhururuka kumusoro. Kumhanya seguti radzingirwa padombo. Kunyanya chaizvo, pamwe kubva padombo rekati!
  Victoria, mukuru wemauto, akapfura maJapan. Akatemera pasi mamwe evarwi veyero uye akashinyira:
  Ticharwira Holy Russia.
  Uye nebvi rakashama, rakatsvuka, sekunge richaenda kuchirebvu. Uye kutyora shaya muvengi.
  Victoria anofara ....
  Juliana nechido anoti:
  - Pachave na Tsar Nicholas, mukuru weRussia tsars!
  Uye hondo yose yevasikana vane hafu-vakashama, vasina shangu, sei kuhukura pamusoro pemapapu avo, vachiparadza maJapan.
  - Ngazvive zvakadaro!
  CHII CHINOITIKA PAUNOVIMBA NAROMMEL
  Rommel akapiwa masimba ekukurumidzira uye kuzvitonga kukuru muFrance pamberi peAllied landings munaJune 1944. Izvi zvakamubvumira kuti arase zvine hunyanzvi zvikamu makumi mashanu nesere zveGerman, kusanganisira gumi tangi uye mashanu eSS division.
  Uye vatsigiri vacho vakakundwa zvine utsinye, vachirasikirwa nevarwi vanopfuura miriyoni nevakuru vari voga sevasungwa. Uyezve, maNazi akatora midziyo yakawanda.
  Asi zvinotonyanya kukosha ndezvokuti Hitler nevatsigiri vake vakasvika muFrance kuzopemberera kukunda kukuru. Apa vaive, sekunge, "netsaona" yakavharwa neAllied air strike. Hitler, Himmler, Bormann naGoering vakafa. Uye Goebbels akakurumidza kupika kuvimbika kuna Fuhrer mutsva uye Supreme Commander Rommel.
  MaAllies akakurumidza kubvuma kuzivisa chibvumirano neThird Reich kwemakore mashanu, achiomesa mamiriro uye matunhu panguva ino. Uye zvakare kubva kumaodzanyemba kweItari neSicily.
  Izvi zvakateverwa nekuchinjana kwevasungwa vehondo - zvese kune vese! Izvo zvakasimbisa zvakanyanya maGerman uye kunyanya mauto eItaly.
  Ichokwadi, kumberi kwekumabvazuva, Red Army yakaita basa rakabudirira "Bagration", richipfuura neNeman. Asi Rommel, achirova zvisingatarisirwi kudivi rezasi, mumativi akasiyana kubva kuMoldova neWestern Ukraine, akaumba hombe hombe yemauto eSoviet ikoko.
  Stalin akatanga kutya uye akatanga kukanda mauto kumaodzanyemba. Somugumisiro, maGermany akakwanisa kudzivisa kukundwa zvachose, uye vakabatirira kumiganhu yePoland. Kunyange zvazvo Red Army yakakwanisa kusunungura inenge yose Belarus uye chikamu Lithuania.
  Kuburitswa kwematangi nendege muTatu Reich kwairamba kuchiwedzera, kunyanya mushure mekupera kwebhomba nevabatsiri.
  Uye Panther yakanga ichiri nani kune T-34-85 muzvombo zvepamberi uye kubaya kwezvombo, pamwe chete nehuwandu hwepfuti yemoto. Iyo Panther yaive nezvakawanda uye masheya emagomba uye, kunyanya, optics.
  Saka matangi eGermany ane simba uye nhamba yavo yakawedzera. Uye Panther yava dambudziko rakakomba, kunyanya sezvo nhamba yaro yakawedzera zvikuru. Uye iyo Jagdpanther yakave yakanyanya kutyisa, yakanga iri nyore kugadzira, asi ine simba rakasimba uye yakachengetedzwa zviri nani, kunyanya pahuma.
  "Jagdpanther" yakava dambudziko guru kune Red Army. Kazhinji, mushure mekusunungurwa kumadokero, maGermany akakurumidza kuunganidza masimba. Rommel akaisa zvose maFrench nemaPole pasi pemaoko. Hondo yePoland yakaonekwa, uye mauto eFrance.
  Uye pfuti yemuchina yeGerman yaive yakanakisa MP-44 munyika, uye ndege yeTA-152 yakava chombo chakanakisa chezvinangwa zvakawanda. Yakanyanya kukwana kupfuura iyo Focke-Wulf.
  Rommel akavimbisa kumutsiridza Commonwealth. Uye izvi zvakafuridzira maPoles kurwira Wehrmacht. Uye maFrench akarwa, vachishandisa kugona kukuru, kunyanya vanhu. MaNazi akakwanisawo kuchengeta Romania neHungary pasi pehutongi hwavo uye kusimbisa nzvimbo yaMussolini muItaly - vachigadzira mapoka matsva.
  Hondo dzakaratidza kuti neunyanzvi hwekushandisa, "Tiger" -2 haisi tangi yakaipa zvachose. Kunyanya, yakasimba kwazvo uye inorova kubva kure kure.
  MaGermany akadzikamisa mberi muchirimo. Uye munguva yechando, kurwa kwakatangazve nesimba idzva. Panguva ino Red Army yakarova pakati. Pfuti dzinozvifambisa E-10 uye E-25, uye yekutanga yeSoviet SU-100 yakaedzwa muhondo. Mota yeSoviet yakanga isina kushata, uye mota diki dzeGerman dzine yakaderera silhouette dzakazove dzakanyatsoshanda uye dzinofamba.
  Rommel akagura mauto eSoviet akanga aputika nechisimba uye akagadzira maviri emabhailers makuru. Kazhinji, mutungamiriri mutsva weThird Reich akafungidzira mafambisirwo eSoviet uye akakwanisa kutora matanho anoshanda.
  Kunyanya muPoland, migwagwa yakanga iri nani, uye matangi eGermany, kunyange munguva yechando, akashanda zvakanyanya kupfuura muhukuru hweU.SR. Uye zvino maFritz aive mazhinji awo.
  Fritz jet ndege zvakare yakave nemhedzisiro. ME-262s michina yakatsiga, uye XE-162s ndiyo inokurumidza uye inofambiswa zvakanyanya. Uye ndege dzeSoviet hadzina kukwanisa kubata bhomba reArado. Uyewo dambudziko. Uye kumaodzanyemba, maGermany akadzora kurwisa kweSoviet, achigadzira cauldrons.
  Rommel akakwevera Red Army mumisungo, uye akashandisa nhamba huru yematangi, uye Panther yakanyatsoshanda kana yakashandiswa nemazvo.
  Stalin akadzvova nehasha, asi akazorohwa. MaGermany akaunganidza mauto avo. Uye panzvimbo yekusunungura zvombo zvisina basa seFAA, vaivimba nendege yejeti. Uye ikozvino Red Army yakawana zvose mudenga uye panyika zvakakwana.
  Muna Chivabvu 1945, vachishandisa yakawedzera kugadziridzwa pfuti E-25 self-propelled, nechemberi kwezvombo ukobvu 120 mm uye parutivi nhumbi dzokurwa 82 mm nepfuti 88 mm, maGermany akatanga kufambira mberi muUkraine.
  Rommel akateedzera mutemo wekugara wakasununguka, achizivisa Ukraine nyika yakazvimirira pasi pehutongi hweTatu Reich uye kukurudzira Bandera. Hurumende yechipopi yeBelarus yakagadzirwawo. MaGermany zvino akanga ava kudana vaSlav vaAryan uye vakanga vane mano.
  Kune Red Army, mamiriro acho akawedzera nekumira kwezvinhu pasi peLend-Lease, uye kutadza kwezvirimwa muUSSR. Hongu, uye Stalin iye zvino uye akapindira mukuraira uye kutonga kwemauto, uye izvi zvaive neunhu husina kunaka.
  Kana Stalin akanga atonyatsoziva nezvekugadzirisa nyaya, saka akanga asina kusimba munyaya dzekushanda, uye haana kunzwisisa maitiro. Asi panguva imwe cheteyo, akanga asingadi chaizvoizvo kuteerera zano renyanzvi.
  Uye maGermany pasi pemurairo wemukuru mukuru Rommel akakunda kukunda imwe mushure meimwe.
  The Fritz akatora yose Right-Bank Ukraine uye Kiev muzhizha. Uye zvakare Belarus yakabatwa nekurova kwakasimba. Chimwe chinhu chaifanira kuitwa kuchengetedza USSR!
  Uye akabva aoneka Sailor Mwedzi asina shangu muchikwata chebhikini.
  Uye vasikana veJapan anime vakasangana nevaNazi, avo, vakakunda Red Army muBelarus, vakanga vatotamira kuSmolensk.
  Vasikana vakanga vari kumucheto kwekurwisa, uye vakarwa zvakanyanya.
  Tsoka dzavo dzakashama dzaikanda magirinedhi, uye mheni yakabuda muguvhu. Uye minondo, ichirebesa, inotema ndege dzefascist. Uye ipapo varwi veCeylon Moon vakaitora uye kuti vanoridza muridzo sei. Makunguwo akadonha achawira pamusoro pevaNazi. Uye dzimwe shiri dzine minhenga dzakawira pamagora efascist jet. Ndokutora ndokuvawisira pasi.
  Ceylon Moon yakanyemwerera zvine hukasha.
  - Chii Fritz chisina kupihwa kwauri Smolensk?
  Mumwe musikana weblue akadeedzera:
  - Uye isu tichayeuka Stalingrad!
  Musikana wechitatu yeyero akaridza mhere:
  - Uye Sevastopol!
  wechina akahukura.
  - Uye Leningrad zvakare!
  Uye iyo yese battalion yevasina shangu mune bikini runako nzira yekusunungura mheni kubva muguvhu ravo. Uye kuti icharova sei mhomho yemafascist kusvika pakufa.
  Zvaiita sokuti nesimba rakadaro, kukunda kweRed Army kwakanga kusingadzivisiki. Asi...
  Dhimoni rakaonekwa kuvasikana kubva kuJapan anime ndokuti:
  - Uye maRussia havadi kupwanya Kuril Islands!
  Varwi vechikadzi vanobva kuJapan vakashevedzera mukuvhiringidzika:
  - Havadi sei kusundira zviwi? Tiri kunyengerwa!
  Uye kupenya kusina shangu, zvitsitsinho zvakatenderera zvakanyangarika kubva kumberi.
  Asi ivo vakatokwanisa kukuvadza zvakanyanya maNazi, uye vakamisa zvinogumbura.
  Munguva yechando, maGermany aingozvidzivirira. Vakanga vane XE-162 yakabudirira zvikuru mudenga, vakabata zvakasimba. Panyika, E-25 inozvifambisa pfuti zvakanyanya kana zvishoma yaidzivirira. Semamwe matangi. "Tiger" -2 yakagadziridzwa, yakagamuchira injini ine simba ye1000 horsepower, uye kutakura kwakakwana.
  ISoviet T-54s yakanga isati yagadzirira, uye IS-4 yakanga ine zvakawanda zvekusakwana. Uye izvi zvakakanganisa kurwisa kugona kweRed Army.
  Muchirimo cha1946, vaNazi vakaedza kurwisa. Asi mauto avo akavharirwa mukudzivirira kweSoviet kwepamusoro. Hondo yakawedzera uye yakatanga kufanana neHondo Yenyika Yekutanga, apo kudzivirira kwakasimba kudarika kurwisa, uye mutsara wepamberi hausi kushanda. Muzhizha, maGermany akaedzawo kufambira mberi, asi pasina kubudirira. Uye mumatsutso uye munguva yechando, Red Army yakanga yatove kufambira mberi, uye yakanyungudutswa muGermany dense kudzivirira. Uyezve, vaFritz vakatogadzirisa kurwisana munguva yechando, uye midziyo yavo haina "kuyangarara" zvakanyanya muchando. Uye tangi ye "E" -50 yakatevedzana yakaratidza kuva yakabudirira, uye inoshanda chaizvo muchina.
  Ichokwadi, motokari yairema matani anenge 65, asi izvi zvakabhadharwa nejini ine simba, uyewo pfuti inoshanda zvikuru ye88 mm mu 100EL, kubaya kwezvombo, yakarurama, inokurumidza-moto.
  I-T-54 haisati yapinda mumutsara, uye maGermany akanga achiri kuwana mukana muhutano hwemichina. Uye mumhepo, mukana wavo wakawedzera.
  Huffman akagashira, mushure memazana mana ndege dzakadonha, Knight's Cross of the Iron Cross ine Golden Oak Leaves, Swords and a Diamond. Mushure me ndege ye500, Kurongeka kweGondo reGermany nemadhaimondi.
  Gore rechimakumi mana nemanomwe rakapfuura mukubayana majekiseni. Rommel akaita nokungwarira, achiedza kuvaka simba uye Stalin. Uye pakupedzisira, gore rechimakumi mana nemasere. The Red Army akaedza kufambira mberi muchirimo. Asi akanga asingakwanisi kuputsa kudzivirira kwakaoma kwevaGermany pakati. Mumatsutso, maGermany akaita chete oparesheni duku, kuenzanisa kumberi kuchamhembe.
  Makore makumi mana nemapfumbamwe, mauto eSoviet akaedza kurwisa. MaGermany akagara akanyatsodzivirira. Iyo Red Army T-54 yatove munhevedzano, senge IS-7, yaivewo neMIG-15. MaGermany ane ME-362 yepamusoro, uye HE-262, uye ME-2010, pamwe neTA-283.
  Pakaita kurovana. E-50 yave yakanyanya kufambira mberi. Huremu hwayo hwakaderedzwa kusvika matani makumi mashanu, kureba kwayo kwakaderedzwa, uye kudzivirira kwehuma yeshongwe kwakasimbiswa. Iyo E-75 zvakare yakapfupika uye huremu hwayo hwakadzikira kusvika kune hunogutsa uye ikapinda munhevedzano.
  Iyo E-100 haina kumbobvira yapinda munhevedzano, saka huremu hwayo hunorema hwakagadzira matambudziko akawandisa kumauto.
  MaGermany akabata mutsara wepamberi, uye zvino 1950 yeiyi hondo yakarasika yakatanga.
  Rommel akapa rugare kuna Stalin. Asi chokwadi, vachida kusiya Third Reich idzo nyika dzaive dzatorwa nemaGerman. Stalin akabvuma rugare chete mukati memiganhu ye1941. Asi Rommel haana kubvumirana nazvo. Sezvo zvakazoitika kuti mamiriyoni eGermany akafa pasina.
  Gore ra1950 rakapfuura mukuedza kweRed Army kuti aparadze mberi. MaGermany akanga ari pakudzivirira.
  Rommel akaisa tariro pamadisco. Vakaenda kare muna 1945, asi zvakaratidza kuti hazvina kukodzera kushandiswa kwehondo. Asi muna 1951, michina yekutanga yakaonekwa ine sipidhi yechina sonic, uye nekuda kwekuyerera kwakatenderedza laminar jet, yakanga isingabatike nemaoko madiki.
  Muna 1951, Red Army yakaramba ichirwisa vaNazi. Asi kuedza kwake kwakashaya basa. Kumberi kwakaramba kwakagadzikana.
  Rommel, zvisinei, akagamuchira ruzivo pamusoro pekushandiswa kwema diskettes. Havana kukwanisa kupfurwa, asi ivo pachavo havana kupfura, asi vaingokwanisa kupfura mhepo. Izvo, zvisinei, zvakapiwa kukurumidza kwavo, hazvisati zvatoipa pachazvo. Asi haina kukwanisa kupa hukuru hwemhepo pamusoro peMIG-15.
  Madisklets aidhura uye akaoma kugadzira, uye aive mashoma awo.
  Gore ra1952 rakapfuurawo mukutsinhana kwekurohwa, uye apo Red Army yakaedza kudzvinyirira, asi haina kushanda, kudzivirira kweFritz kwakanga kwakasimba.
  Uyezve, maGermany akashandisa vatorwa muhondo. Vakaraira nounyanzvi.
  Stalin akafa muna March 1953. Uye izvi zvakabva zvakonzera kusawirirana muhutungamiri hwebato, sezvo pakanga pasina mutsivi wepamutemo.
  Iwe unofanirwa kugovera zvinyorwa. Saka Molotov akava Sachigaro weGKO, Malenkov akava Sachigaro weDare reMakurukota, Nikita Khrushchev akava Munyori Wokutanga weCentral Committee yeCPSU, Zhukov, mutevedzeri wake asingabvisiki, akava Mutungamiriri Mukuru, uye Vasilevsky akava Gurukota rezvekudzivirirwa.
  Beria akabva asungwa ndokupfurwa.
  Asi kusungwa uku kwakakonzera nyonganyonga mumauto emukati. Uye Rommel akarova zvakanyanya, achicheka Red Army.
  MaGermany aigona kutora Smolensk muna 1953, uye mauto eSoviet akabata nharaunda kusvika Rzhev, guta pacharo. Fritz akakwanisawo kuvhara Leningrad zvakare, uye kumaodzanyemba kutora Ukraine neCrimea, ichivharira Sevastopol, uye kusvika kuDon pachayo. Yakanga iri pamwe chete naDon apo mauto eSoviet akamisa vaNazi.
  Munguva yechando, maGermany akazopera simba. Molotov, sachigaro weGKO, akazivisa kuti hondo yaizoenda kumagumo.
  Muna 1954, mauto aRommel akapfuurira kuMoscow, asi kuedza kwose kwakaitwa naFritz kuti apambane kwakazvidzwa.
  Vakakundikana kutora Leningrad nedutu.
  !955, maNazi akarwisa zvakare. Vakaedza kutora Stalingrad, asi vakarohwa ikoko uye vakadzokera mhiri Don. Kuedza kutora Moscow kwakakundikanawo. Kurwiswa kweLeningrad hakunawo kubudirira. Kurasikirwa kwevaNazi kwakanga kuri kukuru zvikuru.
  Uye muna 1956, iyo Third Reich yakaramba ichidzivirira zvakare. Uye kare Red Army akaedza kurwisa regiments Rommel. Asiwo simba akanga asina. Kurasikirwa kwacho kwaivewo kukuru. Uye muna 1956 mutsara wepamberi hauna kufamba.
  Muna 1957, vokuGermany vakanga itsva Leopard matangi, uye USSR muna T-55 dzakatevedzana. Muchina uyu waive nepfuti ine simba zvakanyanya mu 107 mm caliber. Imwe yepamusoro IS-12 yakaonekwawo. IS-10 yakakwidziridzwa.
  IGermany "Leopard" yakanga iri muchina wepamusoro wechizvarwa chitsva, asi usati wapera. ME-562 varwi vakaonekwawo. Nezvombo zvine simba kupfuura kare uye kumhanya kukuru. Kungofanana neiyo lightweight XE-462. Zvakare murwi ane hunhu, uye akareruka. MuUSSR, ivo vakapfuura nekuvandudzwa kweMIG-15, pasina kubvisa ndege huru yeSoviet munhoroondo yekubhururuka kubva mukugadzirwa kwakawanda. Hondo yakaenderera mberi.
  Gore ra1958 rakatotanga... Zvinotyisa kuti vanhu vangani vari kutambura.
  Rommel, kazhinji, anobvumirana nerunyararo, asi nekuchengetwa kwezvinhu zvose zvakakundwa nemaGermany. Molotov neboka rake havabvumirani nazvo.
  Wakawana chigero padombo. Uye kurasikirwa kuri kuwedzera.
  Iyo Red Army iri kuyedza kufambira mberi, asi haigone kupaza nepakati pedziviriro yakaoma. Mumatsutso, maGermany anoedza kutora Leningrad zvakare, asi kurwisa kwavo kunorambwa.
  Nechekare 1959 ari kumhanya semhumhi. Hongu, nguva muhondo inoyerera mumadonhwe, asi inopfuura isingaoneki uye hapana chekuyeuka. Nechekare Rommel akwegura. Uye Molotov ane makore akawanda seutungamiri hweSoviet. Asi hondo ichiri kuenderera mberi.
  Iyo Red Army ichiri kushandisa iyo MIG-15, asi inoenderera mberi nekuivandudza. Mamwe masisitimu epamusoro-soro uye anti-ndege masisitimu akaonekwa zvakare. Uye zvinonyanya kukosha, satellite yaive yatokwanisa kuvhura mupasi pasi orbit. IUSSR yaitove nemapfuti anokandwa aikwanisa kurova Berlin. Zvisinei, kufanana nemaGermany.
  Bhomba reatomu harina kugadzirwa nekuti United States yaisatenda muchokwadi chayo uye yaisada kutambisa mari.
  Uye iyo yechitatu Reich neUSSR yakanga isati yasvika kumapurojekiti anodhura akadaro.
  Izvi zvakaitika kare muna 1959, uye nyika haisati yava nezvombo zvenyukireya. Britain yakabatikana muhondo dzemakoloni, ichishuvira kuchengetedza humambo hwayo, uye muUS, hutongi hwemafuta negasi huri kudzosera kumashure kuvandudzwa kwesimba renyukireya.
  Zvakaitika kuti nyika ichiri isina bhomba reatomu. Kunyange zvazvo zvichida kwaiva kutaridzika kwake kwaigona kupedza iyi hondo yakatukwa, isingafadzi. Imo makumi emamiriyoni evanhu akatofa.
  Kune mamwe mativi, US neBritain dzaive muhondo neJapan. Muna 1946, United States yakadzika mauto muNyika yeRising Sun, asi masamurai akavakanda mugungwa.
  Japan yakaramba ichibhomba nekubhomba. Asi akaramba kubvuma.
  Muna 1950, US yakasvika zvakare, nguva ino yakagadzirira zviri nani uye kushandisa nhamba yakawanda yezvikepe, uye ndege nemamwe masimba.
  Japan yakaramba kwerimwe gore nehafu. Tokyo yakanga iri imwe yekupedzisira kudonha, uye mambo akazviita hara-kiri. Asi kunyange pashure paizvozvo, rugare haruna kuuya. MaJapan akagadzirira hondo yehugandanga chaiyo kune vagari veAmerica.
  Izvi zvose zvakanetesa America neBritain uye havana kupindira muhondo pakati peUSSR neThird Reich. Rommel ichine zviwanikwa zveEurope yese. Uye tichifunga nezvenzvimbo dzinogarwa muRussia, kune zvakawanda zvakawanda zvevanhu. Chokwadi, hondo yevapanduki inotyisa iri kuitika mukurwisana nevaNazi. Uye kunyangwe mutemo wehungwaru uye unochinjika munzvimbo dzakagarwa haubatsire maFritz kuwana nzvimbo ipapo uye kudzvinyirira vatsigiri.
  Musi waSeptember 1, 1959, makore makumi maviri chaiwo apfuura kubva pakutanga kweHondo Yenyika Yechipiri. Red Army yakanga ichifambira mberi muLeningrad direction. VaGermany vakaedza zvakare kutora Moscow.
  Unogona kurwa kusvika rinhi? Ingori hope dzinotyisa.
  Chero zvazvingava, battalion yevasikana veSoviet vagere mumugero. Uye inoratidza kurwiswa kunotevera kweWehrmacht.
  Natashka Sokolovskaya anopfura kubva kuAK, uye anoti nekugumbuka:
  - Zvakanaka, mhashu iyi ichaita squat kusvika rinhi?
  Zoya zvine musoro anopindura nekupfura kubva kune girinedhi uye nekupwanya gonye remota yeGerman:
  - Zvichida, kumurwi wekupedzisira!
  Augustine, achipfura vaNazi, akati:
  - Husiku hwakadai hahugone kugara nekusingaperi!
  Uye musikana ane bvudzi dzvuku ane tsoka yake isina rutsoka akakanda girinedhi inouraya zvikuru, achibvambura vaNazi kuita zvidimbu zviduku. Akabva ati achinyemwerera:
  - Kwete, isu tinofanirwa kuvauraya vese!
  Svetlana, zvakare, netsoka yake isina kupfeka, yakatsvuka, akatanga remoni inouraya. Akatsemura Fritz ndokuti:
  - Zvichida tichauraya ... Kana isu pachedu tisingakotami!
  Varwi vana vechikadzi vanorwa vakapfeka mabhikini. Vanoratidzika sevasikana vaduku uye vakanaka kwazvo. Asi vave nenguva refu varipo. Vanga vachirwa kubva mugore rechimakumi mana nerimwe, uye vakatoneta nehondo iyi. Uye izvi zvisati zvaitika vakanga vatorwa kuSpain. Vakapiwawo.
  Uye ikozvino kwemakore mazhinji - anopfuura makore gumi nemasere vanga vachirwa kusaenzana kurwisa fascism. Uye zvinoita sekunge hapazombofi pakava nemagumo kune iyi mucheto.
  Natashka akayeuka kuti, semusikana, panguva yeHondo Yenyika Yekutanga, akatakura pasuru kune battalion yeuto retsarist.
  Zvinoita sekuti tsoka dzake dzakashama dzatojaira zvese. Uye kana uchifamba mavheti makumi mashanu pazuva, mhuru dzako dzinorwadza, uye tsoka dzako, kunyange dzakaoma, dzinotanga kuvava nekukuvara.
  Uyezve une nzara. Mvura chete kubva murukova uye michero. Asi hapana muzhizha. Asi edza kufamba usina shangu muchando kwenguva yakareba. Apo minwe inoshanduka tsvuku uye bhuruu kubva kunotonhora. Uye kungogara chete kufamba uye tsika yekudziya kubva paucheche inoponesa kubva kuchando.
  Natasha akarangarirawo nguva dzetsarist. Paiva nechimwe chinhu chakanaka pavari. Kunyanya, tsarist ruble ingadai yakave yakagadzikana mari uye mitengo pasi peakaropafadzwa Tsar Nicholas II haina kukura. Chero zvazvingava, pamberi pehondo nemaGermany. Uye kugadzikana uku kwakabatsira varimi kuunganidza mari yeizvi kana kuti kutenga. Uye unogona kutenga zvinenge zvese nechikwereti. Saka haisati iri chokwadi kuti yakava yakanaka kwazvo mukutonga kweSoviet.
  Augustine akakanda chipo chemhondi cherufu netsoka yake isina chinhu. Akavagura-gura ruzhinji rwevaGermany nemasoja avo avanoshandira ndokuti neshungu:
  - Dzese mhondi nemhondi! Uye mweya unoda chimwe chinhu!
  Augustine akatora chikamu mukudzivirira kwePort Arthur. Ndiyo mhando yemusikana wekurwa. Uye musikana anogara nokusingaperi. Kuti uchengetedze huduku, varoyi havapfeke shangu mune chero ipi zvayo, yakanyanya kuoma chando. Uye uyu ndiwo mutemo wavo wepasi rose.
  Uye kana usina shangu, hapana bara kana kuchembera zvinokutora iwe. Iwe unopura vadzivisi sezvisote zvezviyo.
  Akayeuka hondo iyoyo nemaJapan. Mumwe musikana, angangoita mwana, anopfura, akanongedza samurai nepfuti nemaoko matete asi akasimba.
  Uye maJapan anoramba achikwira uye achikwira, achizadza nzira dzose nezvitunha. Boreiko, well done. Akacheka samurai nemasaber kubva pamaoko maviri, senge ane mukurumbira Ilya Muromets.
  Gomo rose rezvitunha rakakura rakamupoteredza. MaJapan akanga achiri kumukuvadza nemabayonet ndokumukanda. Asi Boreyko akapona. Mushure mekudzoka kubva muutapwa, akarwa nemaGerman muHondo Yenyika Yekutanga. Zvino nzira dzebere dzinorasika. Iye zvino, kana ari mupenyu, atochembera. Uye Augustine haatore makore. Kusvika iye zvino, anotaridzika semusikana ane tsandanyama uye murefu. Uye kunyange agamuchira vanga, ganda rake rinopora pasina vanga uye chero zvironda.
  Augustine akayeuka kuti akanga apinza sei maJapan mudumbu nebayonet yake. Uye akazhambatata kudaro. Uye iye ane vhudzi dzvuku uye mudiki, asi atosimba uye akareba kwazvo, sezvo achatakura shamwari yesamurai nechitsitsinho chisina chinhu muchirebvu. Akaritora ndokudonha, ndokudonha zvisingabudiriri zvokuti bayonet yeJapan yakaboora musana wake.
  Augustine akabva apfura maJapan asina kurasikirwa. Asi vakanga vakawandisa. Uye vakakunda maRussia.
  Augustine akatotorwa semusungwa. Akatanga kubvunzurudzwa. Chigaba chakauyiswa kutsoka dzavo dzisina kupfeka, mushure mokuzora mafuta tsoka dzavo dzine magaka.
  Augustine akakwanisa kuzvidzora. Aizviona seMusikana weOrleans anongoseka nekunyemwerera achitambudzwa. Augustine akaturikwa parekeni ndokurohwa neshamhu. Asi akangopindura achiseka.
  Pakupedzisira, samurai akamusiya ega uye akatobvisa cheni sechiratidzo chekuremekedza ushingi hwake. Uye Augustine akatora mukana uyu, uye akauraya varindi vaviri, akatiza.
  Ipapo akarwa muuto Kuropatkin. Ndaitarisira kukunda.
  Asi Kuropatkin, sekunge nechinangwa, aida kurasikirwa. VaSamurai vakarasikirwa nekaviri vakaurayiwa seuto retsarist, asi pakupedzisira maRussia akakundwa. Nhamo, hondo yakadini - vanhu vokuRussia vakarwa noushingi, vachizviratidza kuva varwi vakanakisisa munyika, vane murairo wakaipisisa!
  Augustina zvakare akakanda girinedhi kumaNazi nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akadzvova:
  - Rombo rakanaka nesu!
  Zoya akati:
  - Ziva nzira yekudzosera!
  Musikana ane vhudzi regoridhe akakandirawo lemon netsoka yake yakanaka, isina kupfeka, inonamira:
  - Kubwinya kune Motherland!
  Zoya akaonawo zvinhu zvakawanda. Kwese kwaakarwa. Yakarwa nemaJapan uye muhondo yevagari vemo. Akasangana naAugustine ikoko. Uye akadzidza zvakawanda. Ikoko, Natasha naSvetlana vakabatana navo. Saka vana vengano vakaonekwa. Uye Red Army inonyanya kuvonga kwavari, uye yakatanga kuhwina.
  Zoya zvakare akakanda girinedhi netsoka yake isina chinhu. Ndakarova Mbada achibva adhumana nemumwe wake.
  Musikana aive nebvudzi regoridhe akarira:
  - Dai nyika yangu yaAmai ive mukubwinya kukuru!
  Uye akaratidza Fritz rurimi rwake. Kazhinji, Zoya akashamiswa nematambudziko akawanda eRussia. Zvose zvakatanga nehondo, apo Japan yakarwisa Russia.
  Pashure paizvozvo, Russia yakapinda. Zoya haana kusvika kuPort Arthur, asi akarwa muuto raKuropatkin. Muhondo huru yekutanga, maRussia akadzora kurwisa kwese kweJapan uye kuunza kurasikirwa kukuru pavari. Asi ipapo vaSamurai vakatanga kupfuura neuto retsarist, uye Kuropatkin akadzokera shure.
  Asi haugoni sei kuyeuka Alexander Suvorov, uyo pachake akarwisa vavengi. Suvorov akafunga kuti kurwisa kwakasimba kupfuura kudzivirira. Kuropatkin akazove asina kukwana kuraira. Uye Zoya akaratidza ushingi, uye pachake akauraya maJapan nepfuti uye akabaya ne bayonet.
  Asi kunyanya masamurai akawanda akakwanisa kuuraya nepfuti yemuchina. Izvozvo zvakanga zvakanaka. Akavacheka sejeko.
  Zoya zvakare akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, yakanaka uye akaimba:
  - Kubwinya kuna Amai vangu! Amai vanoda vana vavo!
  Svetlana ndiye mukuru wavo. Natural blonde nechando chena bvudzi. Akatorawo muCrimea War uye akadzivirira Sevastopol. Ndizvo zvakanga zvakaita kare!
  Ipapo akanga achiri musikana, asina shangu murokwe rakabvaruka, akarwa nemauto makuru evavengi. Svetlana uye wekutanga muvana akava muroyi. Uye zvakamubatsira zvikuru muhondo yacho. MaBritish, French, Turks akakwira kukurwisa. Iye ndokupfura kwavari nepfuti yechinyakare ndokurova. Uye wobva wabayiwa nema bayonets. Uye akauraya vavengi varo. Uye nezvigunwe zvake zvemutsoka zvisina maoko, akakanda mabhomba epamba. Muhondo iyoyo, vanhu vokuRussia vakakwanisa kubata Sevastopol kwerinenge gore rose uye vakanetesa vatsigiri vacho zvokuti vakamisa hondo.
  Asi Russia yakabva yasiya Danube Delta. Uye kekutanga munguva refu, yakazova iyo yekurasika divi.
  Zvino vakatengesa Alaska. Kuna Svetlana zvaiita sekuti kuguma kwenyika kwaizouya zvachose.
  Asi makore apfuura. MaRussia akakunda maTurkey ndokutorazve Danube Delta. Zvakare Svetlana akarwa, akanaka, asina shangu blonde. Uye zvakanaka kuva muroyi - hapana mabara, kana kuchembera, kana zvirwere zvinokutora iwe. Uye iwe unokunda pachako uchitamba. Uye kungobhururuka nemapapiro.
  Svetlana zvakare akakanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka uye akadzvova:
  - Pachave nemazana emakore matsva,
  Kuda kwedu kwakasimba kupfuura simbi ...
  Rakabvarura benzi
  Kwaziwai Comrade Stalin!
  Asi iye zvino Stalin haachipo. Iyo inonyanya kukosha Molotov. Kunyange zvazvo asiri mudzvinyiriri akadai saStalin. Uye mukuru mukuru-mukuru-mukuru Zhukov. Uye Rommel achiri mutungamiriri uya. Asi haasati akwanisa kupaza nepakati peRed Army!
  Natasha akakandawo girinedhi rinouraya netsoka yake isina kupfeka uye akarira:
  - Tichapa mweya yedu, moyo, tichapa kuna Baba vedu Vatsvene! Tichamira nekukunda, uye hatizoregi hupenyu hwedu!
  Varwi vari kurwa. Aiwa, nhasi mauto eRommel haasati achizopaza dziviriro yawo. Vacharwa zvakanyanyisa uye vachakunda. Uye Russia huru ichakudzwa.
  Zoya akaridza kurira, achikandira lemon nezvigunwe zvake.
  - Zuva rakajeka retariro
  Kukwira pamusoro penyika zvakare ...
  Russia inokunda sepakutanga
  Ruoko rweWehrmacht rwuri kurova!
  Natasha nekuchenjera akati:
  - Iwe wakanaka senguva dzose musikana ane bvudzi regoridhe!
  Zoya akatura befu. Ndakarangarira mafambiro andakaita pakuongorora kurwisa maJapan. Ndokutora pfuti. Uye ngatipure samurai kubva mairi.
  Vakadzitemera pasi vachipenga. Ndakakanganisa zvakanyanya ipapo. Asi iye akabatwa.
  Musikana wake akadhonzwa parekeni, uye zvitsitsinho zvake zvakapiswa nesimbi inopisa dzvuku. Asi Zoya akashinga akabata uye haana kugomera kana kuridza mhere. Uye kunyange kuchena kwewaya yekupisa kumusana hakuna kumuita kuti ataure.
  Pashure pokunge atambudzwa, Zoya akasungwa nesimbi ndokuendeswa kuTokyo. Asi murwi akakwanisa kutiza. Akaudza mukuru wehurumende kuti aifungidzirwa kuti aiziva kupi Kuropatkin, achidzoka, akavanza mari yeuto reRussia. Zvakanaka, akaitenga. Kuti asagovane nemunhu, akatora Zoya akasungwa maoko nengetani ndokupinda musango. Musikana haasi nyore. Akabata nguva, ndokurovera mupurisa pachirebvu chitsitsinho chake chakashama, cheround ndokuchicheka. Akabva atora makiyi ndokuvhura mahandcuffs ndokutiza.
  Makaro haatungamiriri kune zvakanaka, uye Zoya akaramba achiuraya maJapan.
  Asi iye zvino vaNazi vaneta zviri pachena. Vasikana vana-varoyi vakaita kuti vave vashoma. Saka matangi akawanda anorova. Uye akabva atanga kudonhedza ndege yekurwisa.
  Vasikana vakaimba pamwe chete:
  - Gondo reRussia pamusoro penyika,
  Mapapiro, achipararira, achasimuka ...
  Zvakanaka, muvengi anonyengera,
  Achakundwa, kuputswa!
  Akwegura, ane vhudzi rakachena Rommel anoongorora mepu yemiganhu. Gunyana 2, 1959 Uye hondo ichiri kuitika, uye Moscow haisati yatorwa. Hapasisina Stalin, uye zviri pamutemo sachigaro mukuru weGKO ndiye Molotov. Asi ndiye chete wekutanga pakati pevakaenzana. Nzvimbo dzaStalin dzakakamurwa, uye Supreme Commander Zhukov. Uye ari kurwisana naye uyo Rommel anorwa. Kunyange zvazvo kunewo Minister of Defense Vasilevsky. Uye bato rinotungamirirwa naNikita Khrushchev. Uye mukuru wehurumende, Malenkov. Kune zvakare Sachigaro wePresidium yeSupreme Soviet, USSR, uye mukuru wenyika, Bulgarin.
  Hongu, kambani yemotley yakaungana kurwisa Rommel. Uye inoda kuputswa. Asi USSR haina kubvuma. Uye Third Reich yapera simba, seRussia.
  Asi rugare harungagoni kuitwa. Rommel anoda kutorwa kwenzvimbo. Hurumende yeSoviet yakaomesa musoro ichiomerera pane zero sarudzo.
  United States yave mudambudziko, hapana kwavanoenda. Uye Britain yakanyura muhondo dzemakoloni. Saka hakuna kupera kumucheto kweHondo Yenyika Yechipiri.
  Uye gore rake rechimakumi maviri nerimwe rakatotanga.
  Dzimwe tarisiro dzaibatanidzwa nemhuri yeNgwe. Asi tangi iyi haina kuzvipembedza. Imwe sarudzo yaive kugadzirwa kweRE-50 tank. Izvo zvakakosha zveiyo pfungwa nyowani kugadzira piramidhi muchina usingapindike kubva kune chero kona. Uku kungava kuwana kwakanaka. Yakanga iri nemhuri yepiramidi REs iyo Rommel akaisa tariro yake yekukunda pamusoro peUSSR.
  Asi matangi ekare achiri kurwisana.
  Asi vane varwi vakanaka.
  Vashandi veGerd, Charlotte, Kristina, Magda - vasikana vana, vakatanga kuzviedza paT-3 panguva yekurwiswa kwePoland muna 1939. Mota yeGermany yakanga ichiri kupera simba ipapo. Vasikana vacho vakapfura zvakanyanya kuvarwi vetsoka, uye vakashandisa pfuti nhatu.
  Gerdha, akapfura vaPole, uye akacheka varwi vavo nevatasvi vamabhiza, akachema.
  - Ndiri murwi ane chiuru chemadhimoni mumusoro mangu!
  Paaipfura, Charlotte akati:
  Zvose zvinonakidza, asi ...
  Gerda akakanda girinedhi kuPoles netsoka yake isina kupfeka uye akashinyira:
  - Chii asi?
  Redhead akapindura:
  - Asi zvino tava varoyi, uye izvi zvinotipei?
  Gerda, musikana mutsvuku, akachera pasi maPoles mukuputika, uye akapindura zvine musoro:
  "Zvino havasati vachizotiuraya zviri nyore kudaro!"
  Kristina akarovawo maPoles nepfuti yemuchina ndokuti:
  - Tichachengetedza vechidiki kusingaperi?
  Magda, achityaira motokari aine chivimbo, akapindura:
  - Chokwadi hongu! Ndakatarisa! Akazvikuvadza, uye akanyangarika pasina.
  Gerda, achicheka pasi maPoles achida, akasimbisa:
  - Ndizvozvo! Iye zvino hatisi vanhu chete, asi tava vanhu vanopfuura vanhu!
  Charlotte, achicheka pasi maPoles, akadanidzira:
  - Ndiri Superman!
  Uye zvakare, netsoka yake isina rutsoka, akakanda girinedhi yemhondi. Hongu, musikana akaparadzana uye zviri pachena kuti akanga asisatamba.
  Christina, achicheka maPoles, akati:
  - Motherland yakanaka kwazvo!
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvemakumbo emusikana akanaka-tsvuku-tsvuku akatanga lemon.
  Magda akapawo chijana, akatema maPole ndokuridza mhere:
  - Ndiri shasha chaiyo!
  Uye zvakare, netsoka isina tsoka, achakanda girinedhi inouraya nekuparadza zvese.
  Vana muPoland vakarwa noushingi, uye vakatotora Warsaw. Asi izvi zvakanga zvisina kukwana.
  Mushure meFrance, Gerda naCharlotte vakaenda kuAfrica vari mumutumbi waRommel.
  Kambani yevasikana kubva kuhondo yakakosha yeSS "Tigers-Barracudas" yakabhururuka nendege yekutakura yeMe-323 kuenda kuTunisia. Mhare dzechikadzi dzese dzaive dzakaita senge machisi, pwere dzisati dzaroora. Kazhinji akareba emitambo blondes, ruvara rwerudzi rweGermany, ropa rayo uye muto.
  Vasikana vaviri, huchi blonde uye mutsvuku wemoto, vanomira pakati pevamwe varwi, avo, nenzira, vakakodzerawo podium nekunaka kwavo uye kukomba mumaziso avo. Kana mamwe varwi vese vaive pakati pevarwi vane ruzivo rwakakwana vakakwanisa kukwenya pfuti kuFrance nekuBalkan. Asi kwete nenzira iyo yakanyanyisa, nokuda kwekudarika kwekurwisana uye kushayikwa kwechido, tumira vasikana mukati mayo.
  Vakanga vatorwisana, vaviri ava vakanga vari vaduku zvikuru, muchimiro, vanenge vasikana, vekupedzisira zvikuru kutsiva avo vakaurawa panguva yokurwiswa kwemhepo. Hongu, ivo vakadzidziswawo nevese veGerman vanofamba-famba, asi vaive vachiri vasina mhosva nekuti vaiita sevaive vasina gumi nevatanhatu. Marozi chaiwo akasiiwa mugwenga. Asi panguva imwe cheteyo vave nemakore anoda kusvika maviri vachirwa.
  Iyo tsvuku yemoto "barracuda tigress" yakabvunza shamwari yake tsvuku:
  - Kune vazhinji vatema muBritish Army. Vane utsinye uye vane utsinye, asi fungidzira Gerd, chii chichaitika kana iwe ukabatwa uye kutambudzwa kunotanga?
  The honey blonde akapindura zvakadzikama:
  - Ini ndichaedza kusabatwa naCharlotte, asi kana kuchiri kuda kwaIshe, ini handingapi chero chinhu kuvavengi!
  Charlotte ane bvudzi dzvuku akazevezera:
  - Kune runyerekupe rwekuti hondo huru ichakurumidza kutanga kumabvazuva neRussia. Uye mauto ari kutodhonzwa, achiisa mauto. Hakushamisi kuti varwi vakawanda vanofamba netsoka vakapinzwa muchiuto, vasikana vanotaura kuti kunenge kusisina varume vasara mumisha!
  Gerda akabvumirana nekugomera:
  - Hongu, izvo zvingave zvinotyisa! Kurwa hondo nevaRussia: vane hutsinye uye vanonyanyisa, nekusingaperi kwavo kusingagumi uye kutonhora kwechando ... Chichava chinhu chinotyisa!
  Redhead akapindura:
  - MaRussia haana kukwanisa kukunda kunyange mauto madiki eFinnish, uye isu takakunda mauto makuru evavengi! Yese yeEurope yatova pasi pedu, uye Rommel ari kupwanya maBritish muAfrica. Sei uchifunga kuti ucharasikirwa?
  Gerda akapindura achizeza:
  - MaRussia ane vanhu vakawanda uye expanses yakakura. Vachatora mauto akawandisa! Uye kana isu tisina nguva yekutora guta guru reRussia nguva yechando isati yasvika, mauto edu anongotonhora, uye midziyo ichagumburwa uye inonyungudutswa mumatope echando, zvichava zvekutanga zvinotyisa!
  Charlotte akadzungudza musoro wake zvine simba.
  - Ah, usataure nezve zvinhu zvakashata zvakadaro, ngatiimbe zvirinani imwe mhando yerudo. Nezverudo...
  Gerda akanyemwerera asina mhosva uye akabvuma:
  - Zvechokwadi, tichaimba zvakanakisisa!
  Vasikana veBarracuda Tigress vakaimba, mumanzwi avo akajeka, ekristaro:
  Pearly, bvudzi rinodedera,
  Ndiri kunetseka, chipfuva changu chiri kubvunda!
  Ndiri musikana kunge birch anonyara,
  Ndinotya kufamba uye kufema!
  
  Uye chii chinozevezera mhepo itsva munzeve dzako?
  Jecha rinopwanya pasi petsoka dzisina shangu...
  Uye hapana mufaro mukuru kwandiri panyika,
  Pandinofamba newe musango!
  
  Ndizivise chakavanzika chikuru mudikani.
  Wagona sei kuroya moyo!
  Asi chiso chako chakasuruvara?
  Rwonzi rwakatetepa kwazvo rwemakwinya rwakapfuura nepahuma!
  
  Jaya rinondipindura richishungurudzika;
  Hondo ichakuparadzanisa kwenguva yakareba!
  Kuti tiwane nzvimbo mumasango eparadhiso,
  Satani anofanira kukundwa mugehena!
  
  Mukupindura, slender birch yakagutsurira,
  Unopfuura shamwari kwandiri!
  Kunyangwe mhedzisiro yehondo ingave yemisodzi,
  Asi Mwari Jesu mufudzi anesu!
  
  Ngatidzinge gehena remadhimoni - mimvuri yakaipa,
  Kuti minda itumbuke yakasvibira!
  Rova mabvi angu akatsvuka
  Ndibatisise sweetie!
  
  Iye akapindura semhandara inoseka.
  Akati kumubvumo wamatavi anotanda;
  - Ungandimirira kwegore here, njiva?
  Muedzo wemacranes anopisa wakasimba!
  
  Mukupindura, ndakati kwaari zvakasimba,
  - Ini handizove chizvarwa pamichina yekumira!
  Uye ini ndinoda nzira yemauto,
  Ndinoda kurwa, kukunda vakaipa!
  
  Ndakasvika padanho - kutema matavi, mabraids,
  Vakandipa muchina mutsva une disc!
  Kunyange uswa hukachema semaparera edova.
  Sei kusava nemhosva - kwazova semurwi!
  
  Ipapo, kuti Nyika yeMadzi inodiwa kwandiri kupfuura vese,
  Motherland iri pamusoro penyeredzi inopisa mumweya!
  Haisi iyo yemukati kuti kubhuya pamubhedha,
  Uye kurara nepfuti mudumba!
  
  Kukunda kuchauya, ndinotenda mazviri,
  Mushure mezvose, chikonzero chedu chinogara chakarurama!
  Zvakanaka, nyemwerera nemufaro zvakanyanya vakomana,
  Mhedzisiro yakanaka yakatimirira, nditende!
  Mhuri yese yakaimba pamwe chete navo, vasikana vachidzungudza musoro vachirovanisa maoko. Asi ipapo idyll yavo yakamiswa, sairini yakarira uye ndege dzeChirungu dzakabuda mudenga! Spitfires akaedza kurwisa karavhani yekugovera. ME-109s kubva kumuperekedzi akamhanya akananga kwavari. Charlotte mutsvuku akasvetuka nemufaro:
  - Pano panotanga kurwa mumhepo! Zvichange zvakanaka!
  Gerda akasimbisa nemufaro:
  - Zvino zvedu, ivo vachapa!
  Paive negumi nesere English Spitfires, uye gumi neshanu maGerman Messers, kwete misiyano yakawanda. Pfuti dzakaputika uye pfuti dzendege dzakarohwa nenyundo. Charlotte akaseka ndokunongedza nemunwe wake:
  Tarirai kuti edu anoapura sei! Runako!
  Gerda nehuzivi akati:
  - Mukurwa, kwete akasimba achakunda, asi akashata zvakakwana kuti azvitsamwise, asi kwete kupinda mazviri iwe pachako!
  - Hondo makwikwi uko munhu wese haakodzerwe kunyangwe isati yatanga! Akatsigira Charlotte.
  Iye kubva kuChirungu "Spitfires" akanga atobata moto, uye akatanga kuwira, shure kwake muGermany akatanga kudonha ... Hondo yakatanga kupfuta nehutsinye hwakanyanya. Ndege dzeBritish dzaive nepfuti dzemuchina, nepo maGerman aive nemakanoni, mamwe 20 mm chidimbu chimwe, vamwe vaive nepfuti dzinosvika 20 mm, asi kwaingova nemichina yakadaro ... Speed characteristics uye maneuverability ingangoita iyo zvimwe chete, pamwe kunyangwe INI -109 kunyangwe huremu hudiki uye hunochinja nekukurumidza. Asi maBritish haasi nyore zvakare, saka vatatu vevarwi vavo vakamhanyira kukutakura, vasingateereri moto wekuvhara. Vasikana vaiva mukati vakapopota:
  - Huyai, vakomana, musazvipotsa! Kumanikidzwa moto pli!
  Charlotte anodanidzira:
  - Furr! Furr!
  Me-323 chifambiso chihombe chinokwanisa kutakura mauto anosvika mazana maviri, chine pfuti nhanhatu dzezvombo zvinodzivirira. Ivo vakarongedzerwa mu "hedgehog" system uye vanotanga kunyora ... Vanorwisa moto, uye mabhuru makuru-caliber anobaya ganda uye anobaya coating. Vasikana vehondo vanosvetukira kumashure, vachiridza mhere senguruve:
  - Vane shumba dzisina kukura.
  Mumwe wevasikana ava akapindwa muropa uye ari kugwinha-gwinha. Mumwe musikana-chiremba anosvetukira kwaari uye pakarepo anoti:
  - Yakaputika nepakati! - Uye kumuita kupfeka. Anombodzikama oedza kuzvidzora.
  Asi ipapo Messerschmitt inopinda kumashure kwemurwi wechirungu, mapfuti akakwana uye anobata moto nekudonha. Vasikana vanodzvova:
  - Wonderful! Uyu murume wedu!
  Panguva ino, mupfuri wemuchina akavhara fuselage (uye uyu murume) anodonha achibaiwa nebara. Gerda anomhanya semheni, anonamatira pawaya uye anodonha, bhutsu dzake dzinobhururuka. Musikana wechidiki ari kupenengura nezvitsitsinho zvepingi zvisina hembe mumashure maviri ekusvetuka nepakati pemiviri yakadonhera, anosvetukira kupfuti yemuchina odzvanya chinoridza. Lead inosvipirwa kunze kwedhiramu uye Spitfire inorasikirwa nekudzora, inotanga kuwira muswere.
  Vasikana vemhumhi vanoridza mhere nekufara uye kuimba:
  - Puck! Washer! Germany kurwisa Britain mbiri - zero!
  Gerda, zvisinei, haana nguva yekupfura murwi wechipiri, yakaparadzwa nevatyairi veGermany. Hondo dzemumhepo dziri kupera, uye varasikirwa nehafu yevarwi, maBritish akatiza. Chibodzwa chaive 11 vachipesana ne3 vachifarira maGerman. Vasikana vakadaidzira vachifara nekukwazisana. Vakarumbidzawo Gerda, uyo asina kurasikirwa nemusoro wake uye akarekodha ndege yekutanga yakadonha, nyajambwa wake, sepfuma yake! Musikana akatsvuka nemufaro mukuru ndokuzevezera achiti:
  - Hongu, handina kuzvirangarira ini! Chaive chinhu chakadaro here? Hazvingambofungiki zvachose! Ndiri mundangariro...
  Charlotte akagunun'una nekuseka zvisingafadzi:
  - Asi ini handikwanise kuzviregerera nekunonoka. Saka ingotora mabhureki!
  Mukuru wekambani Madeleine akanyaradza Charlotte:
  -Kune hondo dzakawanda kwazvo pamberi! Ndiyo Africa!
  Charlotte akaseka ndokuseka:
  - Vana vadiki pasina munyika, vana havaendi kuAfrica kufamba! Africa ine shark, Africa ine gorilla, uye Africa ine makarwe makuru! Asi Humambo Huru; akatiudza - usakukurwa!
  Vasikana vese vakaseka vakabatana. Kwanga kwakanaka sei...
  Guta guru reTunisia, rinewo zita rekuti, Tunisia, rinogara hwaro hwevaNazi muAfrica. Mubatsiri mukuru weGermany: Mussolini akapinda muHondo Yenyika Yechipiri chete musi waChikumi 17, mazuva mashanu France isati yazvipira. Aida "kuhwina", kana kuti kurova, muvengi atokundwa kuitira kuti awane budiriro yenharaunda. Zvakanaka, kana Germany ikakundikana, vhura iyo yechipiri yekumaodzanyemba kumberi kune yechitatu Reich iwe pachako! Hondo yeItaly yakaita, kwete kubudirira zvakanyanya, uye pasinei nekuwanda kwenhamba, yakakwanisa kufambira mberi makiromita mashomanana nemutengo wekurasikirwa kukuru. Asi saka Mussolini haana kunyanya kubudirira kupinda muhondo. Mune ramangwana, maItaly akarwa zvakanyanya zvisina kubudirira. Bits muGreece, zvisinei nehukuru hwavo hwenhamba, muEthiopiya, ine masimba akapetwa kashanu kupfuura eBritish, uye muLibya, arasikirwa nenharaunda yese nematsime emafuta akatotanga kuvandudzwa. Asi Rommel, mukuru wemauto wechidiki akanga abatana neBato reNazi Hitler asati atanga kutonga, akatanga kurwisa kwakasimba kweBritish. Uyezve, akatanga chigumbuso kunyange kusati kwaendeswa mauto makuru, aine matangi gumi chete nemarori makumi mashanu akavharwa setangi. Nekukandwa nekukurumidza, mukuru mukuru weBritish Kolenkor akabatwa, uye dzinenge Libya yese yakadzokera kuhutongi hwevaNazi. Zvisinei, nhare yakanyatsosimbiswa yeTolbuk, yakakundwa zvishoma nemaItaly, ichiri kuenderera! Rommel ine mazana maviri chete matangi, ose T-1 uye T-2, kureva chiedza, uye mamwe mazana maviri eItaly matani anowanzo ari muchina-pfuti tankettes anorema 2,7 matani. Zvechokwadi, nemasimba akadaro zvakaoma kurwisana neMatildas: kuva nenhumbi dzepamberi dze 78 mm uye 70 mm Cromwells. Nepo kumberi kuchidzikama kwenguva, mativi ese ari kuvaka simba...
  Makambani eSS akamhara panhandare yendege achibva angofuridzirwa nemhepo inopisa yemuAfrica. Zvichiri chirimo, Chikumi neAfrica! Vasikana, zvisinei, vakaedza kuzvisunga uye kusaratidza kuti vakanga vachipisa. Uye ipapo Madeleine akaraira:
  Ngatifambei tichiyambuka gwenga! Uye panguva imwechete isu tichaedza sunscreens, iwe uchasvetuka mune swimsuits!
  Vasikana vakashungurudzika mukusafarira: vari kuedzwa zvakare. Kunyangwe, hongu, mune yekugezesa sutu mukupisa kwakadaro kunonyanya kufadza kupfuura yunifomu, uye kunyange bulletproof vests, iyo inogona zvakare kumanikidzwa kupfeka.
  Vasikana vacho vakakurumidza kuchinja kuva masutu ekugezera, akapendwa nemuvara wegwenga, akatanga kuzora nekrimu inodzivirira, iyo, nenzira, inofanirawo kuvabatsira tani nokukurumidza. Gerda akabatsira kuzora Charlotte, uye kuti Gerda. Redhead akati:
  - Aya ndiwo akafanana Tunisia, kunze kwenzvimbo dzakatarwa, chete pakati pedzimba makumi mashanu dzematombo uye gumi nemaviri mosque. Ndakaverenga ngano uye ndinotarisira kuona mizinda yakanaka kwazvo ine chitubu nemapindu pakati pemaArabu!
  Gerda akapindura achitura befu.
  - Maiwe, kana munyika yedu yakaita senge ngano! Maiwe, nyika yedu haina tsitsi, haina kururamisira, inonyengera! Nyama inogomera nekurwadziwa nemarwadzo!
  Charlotte akaenderera mberi achiti:
  - Asi murume akangwara, kufambira mberi kunobwinya! Kunyange zvichiita sokuti Jehovha amukanganwa!
  Vasara vari vega muhembe dzavo dzekugezera, uye vakasukurudzwa zvishoma mumvura inotonhorera vasati vazora kirimu, vasikana vakanaka vakanzwa kurerukirwa. Kana mundege pachayo, yakanga isati yanyanya kupisa, saka panhandare yendege uye muguta inongova gehena. Ichokwadi, dzimwe barracuda tigresses dzakatorwa muGreece, uko kunodziya munaEpril, asi zvakadaro hazvina kufanana neAfrica muzhizha.
  Mushure mekugeza, vasikana vaive mumatehwe ematehwe, asi Madeleine akaraira:
  -Nhonga imwe cream uye wozora masosi zvakanaka! Uchange uchifamba mugwenga usina shangu! Zvauri kubwaira - unonzwisisa, saka enderera.
  Vasikana vakazvizora netsoka dzakanaka dzemakumbo asina kupfeka, echisikana, pasina kunyanya kufarira. Mushure mezvose, jecha reSahara rinenge rinopisa rinopisa. Ichokwadi, pano ichiri pedyo nemhenderekedzo yegungwa, uye mafuro akazara nemishonga anowanzodonha. Asi kumhanya netsoka dzisina chinhu pamatombo, matombo, jecha, izvo zvaipisa Zuva reAfrica? Uku kunowanzova kusakara!
  Nekudaro, vasikana vacho havana vasikana, chirongwa chedzidzo chevakuru chinosanganisira kufora kwekumanikidza kwevasikana kubva kuWomen's German Union, uye kazhinji vasina shangu, uye munzvimbo dzakaipa. Kuti varwi vasaite nharo! Kazhinji, yefascist Germany, chimiro chekuda kwekuedza kwakasiyana. Hitler anoyemura zvikuru dzidziso yaNietzsche yemunhu mukuru, kana kuti munhu weramangwana. Anofanira kuva akasimba, anokurumidza, akachenjera uye ane hutsinye kupfuura vanhu vemazuva ano. Murwi wechokwadi weGermany anofanira kuva: akasimba, anokurumidza, akaomeswa - nokuti muAryan! Asi vakadzi veAryan vanozvara magamba vanofanirwa kuve magamba, uye simba rinofanirwa kurerwa! Nokudaro, vasikana vakanyatsodzidziswa vakanyatsodzidziswa, vane hasha, vakadzidza! Saka rudzi rwavo, runako rwechipo chekuzvarwa, runofanira kupfuura nekuoma kwakanyanya mumagwenga eAfrica: kuratidza kuti maAryan neAryan vanogona kubata miedzo yese, uye kwete chipingamupinyi chavasingakwanise kutora - murwi asingakundiki uye akashinga weTatu Reich. !
  Uye zvino kambani, ichisiya musasa wemauto, inomhanya pamwe nehove dzakatetepa, dzine matombo dzeTunisia.
  Zvitsitsinho zvomusikana wacho zvisina kupfeka zvinobaya hurungudo nhema, dzakapinza dzomumugwagwa, uye zvinobikwa noutsinye. Asi iyo lubricant inopfavisa kupisa zvishoma, uye kana iwe uchimhanya nekukurumidza, haibiki zvakanyanya, kunyangwe zuva rakapfuura masikati uye tembiricha iri pakukwirira kwayo. Zvisinei, vana vechiArab vakashata vanova vadiki, vane zvitsitsinho zvitema zvidiki, vasina kana kirimu, uye havatombofinyamisa kumeso. Zvinoita sekunge vane mhasuru pamakumbo avo. Pavasikana vanenge vakashama vakapfeka masutu ekugezera, uye vane miviri yakasimukira ine tsandanyama, varume vechiArab vanotarira; miromo yavo yakashama, uye vakadzi vanofamba nokukurumidza kumativi, vachizviputira vamene zvakatonyanya kusimba muvheiri dema.
  Uye vasikana vanomhanya akabata pfuti papfudzi uye mumwe nemumwe bhegi rine zvinhu uye magirinedhi. Uye iyi inokwana makirogiramu makumi maviri ... Kunyange kana tikafunga kuti vasikana vakatorwa vane simba mumuviri, uye vave vachidzidzira mumamiriro eSpartan kweanopfuura gore, zvino izvi zvichiri uremu, kunyanya kana kupisa kuri pamusoro pemadhigirii makumi mashanu mumumvuri, uye zvakafanira kukunda marathon kure.
  Gerda anomhanya, achiedza kufema zvakanaka sezvinobvira, kuitira kuti ave nesimba rakakwana kwenguva yakareba. Kunyange zvazvo akanga asina kurarama nguva yakawanda kudaro, makore masere okupedzisira akapedzera muchikoro chevana vemhando dzepamusoro. Asi izvi hazvirevi kuti vaigara mumamiriro ezvinhu akanaka. Mukupesana, kumuka nenguva dzeshanu mangwanani, kunyura nemvura yechando, kurovedza muviri kwakaoma, kumhanya kweawa uyezve maawa mashoma ebasa. Wobva wadzidza, pamberi pekudya kwemasikati, kudzidzisa zvakare, kusanganisira kurwisa sparring. Kudzidziswa kwechiuto, kudzidza, kudzidziswa, kusvika paawa yegumi, mushure mezvo mwenje unodzima. Chokwadi, vaidya zvakanaka, asi havana kupa nyama, miriwo, michero, hove, confectionery uye zvihwitsi, chete nokuda Fuhrer zuva rokuzvarwa, Krisimasi uye May 1. Pane zvinenge pasina nguva yekusununguka, zvinhu zvose zvinonyatsogadziriswa ... Vanhu venguva yemberi vakadzidziswa kubva kwavari, avo vaifanira kutonga Nyika. Himmler pachake, mukuru weSS, akachengeta purogiramu yakadaro pasi pesimba.
  Pano vasikana vakavhiringidza ndangariro dzavo ... Iye zvino vari kuvhara nzvimbo dzeSoviet paLeopard-100 tank. Uye, zvechokwadi, vasina shangu uye pasina chinhu kunze kwebhikini - ndiyo nzira iyo varoyi vanorwisana nayo, vasina kukwegura zvachose mumakore makumi maviri, uye vachiri vaduku uye vatsva sematsutso daisies.
  Muchina uyu wakakosha - nejeti bhomba, uye pfuti refu-yakareba anti-tank.
  Gerda akaridza pfuti ndokuridza mhere:
  - Kubwinya kuna Baba!
  Charlotte akadzvanya pasi pamabhatani emufaro netsoka dzake. Akapwanya imwe tangi yeSoviet T-54, ivo vasati vabviswa mukugadzirwa.
  Akabva atarisa:
  Ndatenda Rommel!
  Christina, akarwawo muLeopard 100, akadzvanya mabhatani nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye akarira:
  - Kubwinya kune Motherland!
  Magda, achiridza pfuti, akati:
  - Uye kubwinya kwatiri barracuda vasikana!
  Hongu, vaive varwi veanotonhorera aerobatics.
  Gerda zvakare akadzvanya mabhatani emufaro nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akapwanya pfuti yeSoviet (muroyi musikana akaipa, kunyangwe akanaka!), Uye vyaknula:
  - Ndichauraya munhu wose!
  Uye zvakare pamberi pake, sekunge nezuro, ndangariro dzakapenya;
  Chinhambwe chemakiromita makumi mashanu kana kunyange mashoma makiromita akatofukidzwa, mutoro wakakura mukupisa kwakadaro uye nemutoro, kuvasikana vadiki vakadaro. Gerda, Charlotte akanga asisanzwe miviri yavo, vakamhanya semafiro, vachinzwa chimwe chinhu chiri kubvarura mhasuru dzavo, uye marwadzo akadzikama mumisoro yavo. Asi heino murairo unouya:
  - Svetuka nhanho! Zvakwana kekutanga!
  Vasikana vanononoka kufamba vatofamba zvavo. Zvitsitsinho zvinotanga kuvava, kutowedzera. Gerda akazevezera kuna Charlotte:
  - Kubva kugehena kuenda kupurigatori!
  Musikana haana kubvumirana nazvo.
  - Kubva kupurigatori kuenda kudenga!
  Ivhu rine matombo rakapera uye tsoka dzakashama, dzaneta dzevasikana dziri kutsika pauswa hwakapfava, hweemerald. Gerda akabva ati:
  - Uye kufara sei, mushure mekutambudzwa nematombo ane prickly uye jecha rinopisa rerenje, kufamba sevheti yevelvet yepanyama!
  Panguva ino Charlotte akabva angobvuma.
  - Chokwadi, iparadhiso! Pashure pokufamba kwakashata kudaro! Asi ndinofunga zvichatonyanya kuoma.
  Vasikana vacho pavakazosvika panzvimbo yekutamba, Madeleine akavamisa ndokuvarayira kuti varare nemanhede. Ndakanzwa tsoka dzevarwi gumi vepamusoro ndokuti nekugutsikana kuri pachena:
  - Lovely! Uye ganda hariputiki, uye hapana blister pane yega. Uye kunyange zvitsitsinho zvacho zvakanga zvisina guruva, zvairamba zvakapfava, sokunge wabva kunogeza! - Tall Madeleine, akambomira, uye shamwari ine kumhanya kwemheni yakakanda dhadha. Badza raipenya sebhandi rezuva raburitswa mugirazi nemukomana wechikoro, uye pfungwa yacho yakaroverera chinyavada chikuru chitema. Inzwi remukuru weSS rakawedzera kuoma, uye kunaka kwechiso chemusikana kwakawedzera kuoma. - Mangwana tichamhanya kubva mangwanani kusvika manheru. Sei uchimonya zviso - uri maAryans here kana kwete? Kana hongu, saka tinofanira kumira, avo vanowa, isu tichapfura ipapo! Verenga yekutanga, yechipiri.
  Ipapo kwakava nehope, uyezve kumuka, uye zvakare iwe unomhanya.
  Gerda akamuka, akangoerekana asvetuka, vasikana vakakurumidza kuita mutsetse. Takageza, kukwesha mazino edu uye zvakare kuzora mafuta ekudzivirira nekumanikidza kufamba nemugwenga. Saka havana shangu munguwo dzavo dzekushambira uye vakamhanya nemugehena rejecha.
  Vana vechiArab vakanongedza minwe yavo kwavari vachishamisika uye vakaridza muridzo:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda akatarisa-tarisa uye akatarisa neshungu pamichindwe yakanga yaverera, achibva azozevezera kuna Charlotte:
  - Zvakare mugehena!
  Diva mutsvuku akapindura achinyemwerera:
  - Vanhu vose vatadzi, uye nyika yepasi ndiyo yakasikwa yevatadzi!
  Gerda akatswinyira maziso.
  - Munhu haangangotadzi!
  Charlotte akagutsurira bvudzi rake raibvira moto ndokutanga kutsanangura achimhanya:
  - Ndinobvumirana! Kunyange kane chiuru vanobvumirana! Kazhinji, chivi ihama, uye pfungwa yomunhu chete. Somuenzaniso, kana tikatora tsika dzenyika yekare, ipapo mairi, zvakanga zvakanaka kuti zvakabatsira munhu pachake uye rudzi rwake rwedzinza. Somuenzaniso, upombwe hwaionekwa sechikomborero, kwete chivi!
  Gerda akabvuma nyore nyore:
  - Rudyi! The Fuhrer pachake anotenda kuti zvakanakisisa kuti mukadzi ave nepamuviri kubva kune gamba rehondo kupfuura kubva kwaari, kure nekugara ane simba murume. Kunyanya kana murume ane zviratidzo zveropa rinokuvadza, risina kuchena.
  Madeleine akadanidzira kuvasikana:
  - Chengetedza mweya wako vasikana, panguva ino tinomhanyira kuneta!
  Gerda akanyemwererawo.
  Unogona kuneta, asi haugone kuneta.
  Kwehafu yeawa vasikana vakamhanya vakanyarara, uye ipapo Charlotte akazevezera:
  -Unoziva here kuti kurota kunoshamisa kwandakaita nemusikana?
  Gerda akashamisika:
  - Hongu, ndinoreururawo! Uye chii?
  Charlotte, achinyemwerera, akapindura:
  - Hapana! Kurota kwakadaro kuti ndaiva murwi muuto remutorwa mukuru Attila. Uye isu takarwisa wakisi yeRoma yekare. Uye zvese zvaive zvakanakisa uye zvine hutsinye panguva imwe chete ...
  Gerda akaseka achipindura.
  - Unoziva, ndakarotawo nezvazvo! Zvimwe zvinokatyamadza zvasangana. Ndakuona muhope dzangu!
  Charlotte akachonjomara.
  - Uye ini iwe! Iwe wakarwa zvakanaka, kunyange zvazvo murwi ane maziso nhete uye ane chiso cheyero akapotsa akuuraya!
  Panguva ino Gerda haana kushamisika zvishoma, akashamisika:
  - Haikwanise! Saka hazviitike kuti vanhu vaviri vaone hope dzakafanana panguva imwe chete?
  Charlotte akapindura:
  - Kana furuwenza ichirwara pamwe chete, saka kurota kunogona kunge kwakafanana. Hezvino mafambiro azvinoita! Ndakanzwa kuti munharaunda yeThule mune masvikiro chaiwo anotora potion uye achifema mishonga yemiti, uye ipapo anowira muzviratidzo! Uye vanonyatsobudirira pakuva vaprofita!
  Gerda, achisvetuka pamusoro pebwe, akabvuma:
  - Zvirokwazvo! Mumusimboti, chipo chekuporofita hachidi masimba makuru, panogona kungove nenyama, asi isina kugadziriswa mitemo yemusikirwo. Asi chinangwa chehope idzi ndechei?
  Charlotte akakwenya mapendekete ake ndokupindura:
  - Handizive! Zvichida Reich yechitatu ichakunda Britain neUnited States kuseri kweShumba kana ... Pano unogona kufungidzira kwenguva yakareba!
  Gerda akanga oda kutaura chimwe chinhu, apo pakarepo nzeve yake yakabatwa noruzha rwairamba ruchinzwika rwemotor. Pasinei nechinhambwe, zvaive pachena kuti injini dzendege dzaiita ruzha, uye kuti dzaiswedera zvakanyanya ... Madeleine akaraira:
  - Ndeipi nhanho yechiitwa nhamba yechipiri: disguise.
  Vasikana vakamira, vakabudisa majasi ecamouflage, akapenda kuti aenderane neruvara rwegwenga, mumabhegi avo. Vakabva vatanga kukurumidza kuchera mukati, nepo kubva kumusoro kwaisaonekwa, izvo zvaive zvisiri zvechisikigo. Apa Gerda akatenda mugumo kuti vakanga vane zvose zvombo uye sapper foshoro. Zvikasadaro, vasikana vari mugwenga vanogona kuve nyore nyama yeBritish kurwisa ndege kana dive mabhomba. Charlotte, achikweva jecha netsoka dzake, akati:
  - Zvinoita sekunge tichafemba pfuti, kunyangwe muTunisia ... Nzira dzaIshe hadzigone kurongeka!
  Gerda nekutarisa kwekunyepedzera akaramba:
  - Kushaikwa kweruzivo rwechokwadi kunogara kwakaipa, kunze kwechimwe chete, kana zvasvika kune zvirongwa zveWemasimbaose!
  
  SEI UNITED STATES OF AMERICA AKAITA ZVAKASIYANA UYE ZVII ZVAIVA KWAIRI
  IUnited States haina kuisa chibvumirano chemafuta kurwisa Nyika yeZuva Rinokwira. Izvi zvakakonzera kuti, mushure mekuzengurira, maJapan zvisinei akarwisa USSR. Vaida chaizvo kutsiva Khalkhin Gol uye vakanga vasingadi kuwana mukurumbira sevapambi. Asi chaizvo kurwisa USSR mushure mekudonha kweMoscow, ipapo munhu wese achataura kuti samurai inodada yeshoko vultures yakarwisa chitunha cheUSSR.
  Yapedza gadziriro dzose uye yakasimudza mauto, Japan yakarova musi waSeptember 1, 1941. Mauto ake aiva panyika akanga akawanda kwazvo uye aizvidzora. Aviation uye navy zvakare yakasimba. Iwo epasi mayuniti akave akati dererei maererano nemidziyo inorema. Asi USSR munyaya iyi haisisina simba zvachose. Mukuwedzera, matangi eJapan akareruka, uye ane maitiro akanaka. Uye vakamhanya semhuka. Uye vakatanga kuparadzanisa nzvimbo dzeSoviet.
  MaJapan akarwisa nechido chikuru uye akabudirira chaizvo. Uye vakakwanisa kupaza kudzivirira. Uye kurova kuVladivostok kwakangoerekana kwaitika, uye kwakanyatsoshanda. Uye mhomho yevarwi veSoviet nevafambisi vezvikepe vakafa. Uye masamurai akanga achifambira mberi.
  Muhondo, mauto avo ane mhare zvikuru uye anokwira mberi. Uye vanotambura kurasikirwa, asi enderera mberi nekugumbura. Uye vanoita dutu.
  Stalin akanga asingakwanisi kuendesa chikamu chimwe chete kubva kuFar East. Zvakare, maSamurai akatora mazhinji eMongolia pakufamba uye Red Army yakakanda mauto kubva pakati penzvimbo dzakagadzirwa nekukurumidza. Uye pedyo neMoscow pakanga pane njodzi. Mauto eSoviet akakuvadzwa kusvika akuvadzwa. Zvibodzwa zvakaenda kumapoka mashoma, uye vaNazi vakanga vasina mauto eSiberia. Uye izvozvo zvakanga zvakakwana kuhwina.
  Somugumisiro, Moscow yakakombwa. Uye Stalin haana kukwanisa kutiza kubva ipapo.
  Zvakadaro, guta guru rakaramba kutenderedzwa kusvika pakupera kwaZvita. VaGermany vakakwanisa kutora Ryazan uye kuwana nzvimbo mumaguta. Kubudirira kwakafambiswa zvakare nekuti kwaive nevazhinji vakasiya uye defectors muRed Army. MaJapan akatora inenge yese yePrimorye ndokugura Vladivostok. Sezvineiwo, Stalin akaedza kuchengeta Mongolia zvachose uye zvakakomba akanetesa maSoviet units. Somugumisiro, vaNazi vakapfuurira kwete pedyo neMoscow chete, asiwo kumaodzanyemba, vachipaza muCaucasus.
  Zvino Turkey yakapinda muhondo. Chechipiri uye chaitarisirwa dambudziko. VaTurkey, vakarwa kagumi nenhatu neRussia, vakarotawo zvekutsiva. Uye vaSweden vakapindawo muhondo. Vakarangarirawo zvichemo zvavo zvenhau. Uye nyota yemukurumbira uye kutora kwenzvimbo kwakave kwakasimba kupfuura runako rweKolontai.
  Mapoka eSweden akatanga kurwisa akananga kuMurmansk, uye akagura guta kubva kumahombekombe, zvichiita kuti zvinhu zviome zvakanyanya. Uye Leningrad yakanga yakavharwa zvachose. Red Army yakanga isina simba rekutora zvakare Tikhvin uye Volkhov. Saka zvakazoita blockade yakazara uye kuparadzwa kwesimba nenzara.
  Mushure mekudonha kweMoscow, Red Army yakaedza kuita zvinopesana, asi yakanga isina simba. Kurova kwehondo kwemauto eSoviet kwakadonha, uye ivo vakapararira chaizvo. Stalin akapopota uye aitya zvikuru, asi hapana chaaigona kupa. Nekuda kwetsika, mudzvanyiriri akatanga kuuraya vanhu vakawanda uye kudzvinyirirwa. Uye izvi zvakatowedzera mamiriro acho ezvinhu.
  Muchirimo, maGermany akatangazve kurwisa kwavo neziso kuCaucasus. Kuramba kwemauto eSoviet kwakaderera, uye vaNazi vakatora Stalingrad nokukurumidza. SaGrozny naOrdzhonikidze. Vakabva vabatana neveTurkey ndokutanga mubatanidzwa wekurwisa Baku.
  Pano, hongu, zviri nyore kwazvo kuramba Fritz. Uye Baku akawira muna June 1942. Stalin akanga ane sitiroko, uye pakanga pane kupatsanurwa muutungamiri. Chikamu chaitevera Molotov, chikamu chaitevera Beria, chikamu chaitevera Zhukov. MaJerimani akanga atove kufambira mberi anenge asina kusangana nokushorwa. Vakatora Volga nharaunda uye Kazan, Uralsk River, uye akatora Orenburg. Uye vakanga vatoenda kuSverdlovsk, uko kwavakabatwa nechando.
  Panguva imwecheteyo, vaNazi vakatorawo Central Asia, vachibatana neJapan. United States haisati yapinda muhondo, asi zviri pachena kuti izvi hazvitore nguva refu. Muna Zvita 1942, maJapan akarwisa nzvimbo yeUS paPeru Harbor ndokutanga hondo huru muPacific. Siberia yakanga yatova pasi pavo. Hitler akatorawo inenge yose yeRussia, uye pakupedzisira akatendeukira kuMadokero. Chokutanga pane zvose, akasarudza kutora Africa, uye kupwanya Britain nendege.
  Musangano naFranco wakaitwa nemanzwi akakwirira. The Fuhrer, achitaura nezvekukunda kwake pamusoro peUSSR, akakumbira kubvumirwa kukuru. Uye kunyanya kurega mauto eThird Reich kuenda kuGibraltar pasina chero mamiriro.
  Franco akabvumirana nazvo. Uye vaNazi vakapfuurira, vakatora nhare yeguta, uye vakatanga kutamisa mauto pamusoro pechinhambwe chipfupi kuenda kuMorocco.
  Uye vakatanga kutora kondinendi nhema. Uye vakazviita pasina dambudziko. Mauto eBritain akanga asina simba maererano nezvombo, midziyo, uye chirango.
  Muna 1943, maGermany akaonekwa munhevedzano yevarwi veME-309 vane zvombo zvine simba zvikuru. Pfuti nhatu dzendege dze30mm uye ina 14mm muchina pfuti. Iri ndiro simba - mumapoinzi manomwe ekupfura. Uye michina yeBritain neAmerica iri kupura Fritz zvakakwana. Chokwadi, murwi akanga achangotanga kuita basa. Uye zvakare maGerman aces. Uye mutyairi wavo anotyisa zvikuru Marseille. Murume uyu ingano uye munhoroondo chaiyo akaisa rekodhi makumi matanhatu neimwe ndege dzakapfurwa muhondo pamwedzi. Asi pano akaramba ari mupenyu uye muna Ndira 1943 yakapfuura nhamba mazana matatu akadonha ndege.
  Nokuda kweizvi, kekutanga muTatu Reich, mubairo wega wakaunzwa kwaari: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani.
  Marseille yave ngano yechokwadi inobhururuka uye terminator. Muchirimo cha1943, mauto eGermany akatora kuchamhembe kweAfrica yose ndokusvika kuNigeria. Uye muEgypt, vakakunda British, akatora yose Middle East, pamwe chete nemauto akabuda Caucasus. Uye vakarwisa maBritish muSudan, vachikunda Ethiopia muna Chivabvu.
  Munguva yechirimo, Marseille yakaunza nhamba yendege dzakapfurwa nemabasa ake kusvika mazana mashanu. Uye akagamuchira mubairo wepamusoro: muchinjikwa we knight wemuchinjikwa wesimbi nemashizha eplatinum oak, minondo nemadhaimani. Saka, dhigirii yechitanhatu yemubairo yakasimbiswa muhurongwa hwekusarudzika. Mushure meizvozvo, zvakasarudzwa kuti michinjikwa ye knight yemuchinjiko wesimbi nedhaimondi inogona kupihwa zvakare. pamazana maviri namakumi mashanu mashizha esirivha, pamazana mana endarama, namazana mashanu neplatinum.
  Muzhizha remakumi mana nematatu, vaNazi vakapedza kutora nzvimbo dzekupedzisira dzeUSSR muSiberia, vachipedzisa Russia pamwe chete nemaJapan. Uye muAfrica vakasvika South Africa, uye muna September vakatora Gibraltar.
  Kumhara kunoshamisa muBritain munaNovember 1943 kwakabudirira zvakakwana. VaBritish vakashamiswa. Uye mumazuva gumi Britain yakawa.
  Nokudaro yakaguma nhanho yokutanga yeHondo Yenyika II, asi United States ichiripo. Uye hazvisi nyore kuzviwana.
  Hitler akasarudza kuvaka zvikepe zvine simba pamusoro pepamusoro nekukurumidza. Uye maGermany pasi pemvura akanga ane simba. Uye hondo dzakamuka mumhepo.
  Marseille pakasvika Kukadzi 1944 yakapfuura chiuru ndege yakadonhedzwa, uye yakapihwa yechipiri Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinamu oak, minondo nemadhaimani. Uye saka Marcel akamira pano, uye zvakanaka.
  Gore ra1944 rakapfuura muhondo dzinotyisa panyika nomugungwa. MaGermany akatora Iceland - aita Operation Icarus, uye akazobudirira kupedza kutorwa Greenland.
  Pakupera kwegore, Marseille yakanga yapfura ndege zviuru zviviri uye yakanga yatogamuchira ina Knight's Crosses yeIron Cross nemashizha eplatinamu emuoki, minondo nemadhaimani.
  Vakatanga kuunganidza mauto muLatin America. Argentina yaive pro-German, nepo Brazil yakasarudza kudivi neiyo yakasimba yeTatu Reich.
  Uye akaenda kuendesa mauto nemamwe mauto makuru kuAmerica. Muna 1945, muna May, kumhara muCanada uye kurwiswa kweVenezuela kwakatanga. Hondo dzaive dzakasimba, uye makwande aitenderera kubva kune rumwe rutivi.
  Marseille yakapfuura zviuru zvitatu ndege dzakadonha. Uye akanga atova nemibayiro mitanhatu.
  Munguva yezhizha, vaNazi vakakwanisa kutora zvose Mexico neCanada, uye mumatsutso vakatoyambuka munharaunda yeUnited States. America yakanga ichinetseka pakudzivirira. Asi mukana wake wekuhwina wainyungudika sechando. Uye vaNazi pakasvika January 1946 vakakwanisa kupinda muNew York neWashington. Marseille yakapfuura zviuru zvishanu ndege dzakadonha uye yakapihwa mubairo unokosha: Grand Cross yeKnight's Cross yeIron Cross. Mubairo unokosha wakatangwa nokuda kweace yakaoma kudaro.
  Muna February 1946, zvose New York neWashington zvakawa, uye US yakakunda muna March.
  Nokudaro Hondo Yenyika II yakapera. Nyika yakakamurwa neThird Reich neJapan. VaNazi vakatorawo nyika duku, vachidziisa pasi padzo. Asi izvi zvakanga zvisina kukwana kuna Hitler. Isingadi kushivirira mukwikwidzi wezvematongerwo enyika pamberi peJapan, nhamba yekutanga fascist musi waApril 20, 1955 yakarwisa Nyika yeRising Sun nemakoloni ayo ese. Nokudaro yakatanga hondo huru itsva. Samurai vachiri vakasimba. Asi mauto eGerman ane matangi epiramidhi uye masosi anobhururuka akanyanya tekinoroji.
  Zvisinei, maJapan anorwa zvakasimba. Uye havasi kuzobvuma. Asi maFascists ari kufambira mberi. Vane matangi ari nani.
  Somuenzaniso, motokari yevashandi vaviri vanorema matani makumi mashanu, uye injini ye 2,500 zviuru zvemabhiza. Fungidzira rudzi urwu rwekumhanya uye kutasva mhando. Uye chimiro chiri muchimiro chepiramidi. Hazvisi nyore kupaza nepakati pechikara chakakura kudaro.
  Uye Charlotte naGerda vanotasva tangi iri. Vanopura matangi eJapan uye vanokunda samurai.
  Vasikana vokuRussia, Natasha naZoya, vanorwawo navo. Vanorwa nehasha dzavo dzose. Uye ivo vanopfura kubva kune-high-pressure cannon, vachipwanya mota dzesamurai.
  Natasha anoimba:
  - Uye watichawana muhondo, uye watichawana muhondo! Ngatisasekei nezvazvo! Ngatichitsemure!
  Uye zvakare achatora uye moto, achibaya nevaNazi. Uye akaputsanya simbi kuita zvidimbu.
  Uye Alvina naAlbina vari kurwisana mudenga. Vasikana ava vakatonhorerawo uye ndege zhinji dzakadururwa munguva yehondo neAmerica. Uye pamwe atova cosmic tsvarakadenga. Uye vanopfura vatyairi veJapan nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe.
  MaGermany ane simba mudenga uye ane zvombo zviri nani. Uye vaSamurai vanokunda. Uye vanofa, vanowira mumaboilers. Uye vanopwanywa chose nevarwi vane utsinye veThird Reich.
  Kurwisana kuno kunotyisa uye kunoteura ropa. Uye hapana tsitsi kune chero munhu. Uye vaNazi vanopwanya maJapan zvakakwana. Uye dzakabvamburwa chaizvoizvo kuita zvidimbu.
  Uye masamurai anodzokera ndokufa. Mukati memwedzi mitanhatu yokutanga yokurwa, Japan yakarasikirwa nechinopfuura chikamu chimwe muzvitatu chenyika yayo, zvikurukuru nyika dzaidzorwa. Marseille naNovember 1955 vakaunza maakaundi avo kuzviuru gumi zvemotokari dzakadonha. Nokuda kweizvi akagamuchira mubairo: Nyeredzi yeGreat Cross yeKnight's Cross yeIron Cross. Hongu, mubairo mukuru kwazvo uye wakareba. Kwapera gore mushure mekutanga kwehondo, nzvimbo yevaSamurai yakaderedzwa nevanopfuura zvikamu zviviri kubva muzvitatu. Uye muuyo wehondo wakanga watova mhedziso yakafanotaurwa.
  Asi vaSamurai havana kuzokanda mapfumo pasi. Vakarwira gwenzi rimwe nerimwe, negomba rimwe nerimwe. Uye zvishoma nezvishoma vakakundwa nedzvinyiriro yemapoka eNazi.
  Asi pakasvika Mbudzi 1956, kurwa kwakaitika kune metropolis pachayo. MaJapan akarwa nekupererwa kukuru. Uye vakamirira kusvika munaKurume 1957, apo, mushure mekutorwa kweTokyo, nyika yekubuda kwezuva yakadzora. Uye hondo dzacho dzaityisa.
  Marseille yakasvika zviuru makumi maviri ndege dzakadonha. Nokuda kweizvi, akapiwa mumwe mubairo: Grand Star of the Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross, uye sirivheri mashizha omuoki, minondo nemadhaimani.
  Saka pakupedzisira yakagumisa hondo huru, uye yakateura ropa zvikurusa munhau yavanhu.
  Uye muna 1959, pana April 20, referendamu yakaitwa pamusoro pokugadzwa kwoumambo hwenyika noumambo huri mahuri. Uye Hitler akava mambo wepasi. Izvo zvakanaka!
  Uye simba guru rakadaro rakasikwa, iro rakatanga kuongorora matenga emuchadenga. Uyezve, maGermany akabhururuka kuenda kumwedzi musi waApril 20, 1949. Uye kuMars muna Kubvumbi 20, 1959, uye mwedzi miviri gare gare, ndege inoshamisa yakapedzwa zvinobudirira.
  Hitler akasiyawo vana vakawanwa kupfurikidza nokuisirwa urume zvisiri izvo. Uye izvo zvaive zvakanaka zvakare.
  Zvaiita sokuti kutonga kwake kwaizova kwenguva refu uye kusingaperi ... Asi musi waNovember 8, 1959, Fuhrer yakadonha mundege. Uye inguva ye regency. Hermann Goering akanga atofa panguva ino - kuwandisa uye kushandiswa kwe morphine hakuna kubatsira pakurarama kwenguva refu. Uye Himmler akava mutongi mutsva. Uye mugari wenhaka wechigaro cheushe aive achiri mudiki. Kunyange zvazvo pasina vazhinji vakasara kusvikira vakura. Yakanga iri pasi pemutemo waHitler kubva pazera remakore gumi nematanhatu. Uye mukomana akaberekwa muna July 1944. Uye ane hama dzinopfuura zana kubva kuna Hitler.
  Himmler akanga asati anyanya kuchembera, aida kupandukira hurumende, asi mauto haana kumutsigira. Uye akapfurwa. Uye mugari wenhaka akatonga pachigaro cheushe: Mhumhi Wokutanga.
  Pasi pake, mutemo wekuwedzera nzvimbo munzvimbo yezuva yakatanga. Nekukurumidza, vazivi vemuchadenga veThird Reich vakakunda ndokumhara pamapuraneti ese. Wokupedzisira aiva Pluto muna 1973. Uye mushure meizvi, gadziriro dzakatanga dzekuwedzera nzvimbo kunze kwesolar system. Asi iyo imwe nyaya.
  MuThird Reich paPasi, hupfumi hwakatanga maererano nehurongwa, uye pakanga paine kurongeka kwenyika. Zvishoma nezvishoma, nemitoo yakaoma, matambudziko ose epasi akagadziriswa. Nzara, hosha, nhenda, nezvimwe zvinetso zvebudiriro iyi zvakapedzwa. Uye zvakanga zvakanaka.
  Mhosva dzakapotsa dzanyangarika zvachose. Upfumi hwakaita kuti zvikwanise kugadzirisa matambudziko ese ehupfumi hwevanhu. Vatema nemayero vaive vakaganhurirwa zvakanyanya pakuzvarwa kwavo. Vachena veAryan vakabereka zvakanyanya. Vanhu vokuRussia nevamwe vaSlav vakagamuchira chimiro chevanhu veAryan. Zvese zvaifamba zvakanaka.
  Uye pakanga pasina hondo dzakapfuura uye hope dzinotyisa, denda nezvimwe zvinhu. Nyika yakasimuka uye yakakura.
  Uye muna 2020, yekutanga spacecraft yakasvika kune nyeredzi Alpha Centauri.
  Uye muna 2024, kekutanga vanhu vakaburuka panyika pedyo nenyeredzi Sirius.
  Saka nyika yePasi neTatu Reich yakatamira kune imwe nhanho yebudiriro.
  Uye vanhu vaigona kutarira kunguva yemberi vane tariro huru !
  
  RUDO RAKAPONDERERA HONDO YEMIDWAY.
  Japan mune imwe nyika yakafanana yakakunda Hondo yeMidway. Uye akatora Guyan Islands, ine hwaro hweUS - Peru Harbor. MuPacific, masamurai akamira akasimba. Chokwadi, havana kurwisa USSR, asi vakarwisa India. Uye Churchill akamanikidzwa kutamisa chikamu chemauto kubva kuEgypt, achimisa kwenguva pfupi Operation Torch. VeAmerica vakarambawo kutora chikamu mukudzika muMorocco. Kazhinji, United States yakadzima bhomba rose reThird Reich.
  VaNazi vakanga vari pedyo neStalingrad, uye Red Army yakatanga kurwisa kukuru.
  Asi Mainstein akatanga kurwisa kwakasimba padivi pemauto eSoviet.
  Panguva ino, vaFascist havana kutamisa mamwe mauto kuAfrica, uye kurwisa kwaMainstein kwakakunda musimba. Mamwe mapoka akati wandei akatora chikamu mairi, kusanganisira makumi matatu emhando itsva matangi eTiger, ayo munhoroondo chaiyo akanyangarika zvisina basa mugwenga reSahara.
  Uye kubhururuka kwendege kwaiwanzova kurongeka kwehukuru. Saka United States haina kubhomba Third Reich, uye Britain yakaendesawo simba kuJapan.
  Somugumisiro, Mainstein akakwanisa kudzorera kwete Kharkov neBelgorod chete, asiwo Kursk, kubvisa arc yakakurumbira kamwechete. Ipapo chokwadi chematope chakamisa maGermany. Asi vakawana kubudirira kukuru, uye vakakuvadza zvakanyanya zvakanyanya paRed Army.
  Ipapo kwakava nerunyararo rurefu kumabvazuva. MaGermany akatamisa matangi matsva kumberi: "Tiger", "Panther" uye "Shumba", iyo isina kuiswa mukugadzirwa munhoroondo chaiyo. Britain, iyo yakashatiriswa zvikuru neboka rengarava dzepasi pemvura dzaHitler, yakabvumirana pachivande neFritz kuisa mabhureki muhondo. Vese maBritish nemaAmerican vakazodzikisa ruvengo paThird Reich.
  Hitler, zvakare, akaomesa chirongwa cheFAA uye kugadzirwa kwengarava dzepasi pemvura. Uye zviwanikwa zvakave zvemahara zvakashandiswa kune ndege nematangi. Uyezve, kubhomba kwakamira. MaGermany akawana mukana wekugadzira zvombo mumaguta makuru, usashandise zviwanikwa pakugadzirisa. Vakatora ME-309 fighter, inokurumidza kusvika makiromita 740 paawa, uye yakashongedzerwa zvine simba nemapoinzi manomwe ekupfura: pfuti nhatu dzendege dze30-mm, uye pfuti dzemuchina wemamilimita gumi nemana.
  Murwi ane simba - usataure chero chinhu. Uye kwaari ichangoburwa bhomba yeYu-288, inotakura matani mana emabhomba mune yakajairika vhezheni, matani matanhatu emabhomba mukuremerwa, uye nekumhanya kunosvika 650 makiromita paawa. Ndiko kuti, Yaks yake yeSoviet uye Lagg-5s yaisakwanisa kubata. Nekudaro, kugadzirwa kweazvino ndege nematangi kunotora nguva.
  Ferdinand pfuti dzaizvirova-rova dzakabudawo. Asi kwete yakakura series.
  Zvimwe zvinonakidza tangi "Shumba". Yakave inorema kwazvo pamatani makumi mapfumbamwe, uye pfuti ye105 mm 70 EL caliber. Iyo pfuti, hongu, ine simba, uye yakabaya matangi ese eUSSR kure kure. Asi zvishoma kukurumidza-moto - kutenderera shanu paminiti, uye tangi pachayo yakave inononoka-inofamba pamakiromita 27 chete paawa.
  Kudzivirirwa kwepamberi hakuna kushata - hull iri 150 mm pakona, uye turret haina kubaiwa kunyange pa240 mm. Asi mativi anongova 82 mm, seanowanzoita "Tiger", kunze kweiyo ine materu, se "Panther". Panzira yaiva "Tiger" -2 uye "Panther" -2 michina yepamusoro uye ine simba. MaGermany akaumba mauto makuru. Asi zvakatora nguva.
  VaNazi vakanga vasati vaziva kuti kwaiva nani kurwisa. Pakanga pane kuchinja-chinja. Asi Hitler aida kutsiva Stalingrad. Uye kurwisa Caucasus yaiva pfungwa yake.
  Asi kurova kukuru kwakarongwa kushandiswa kuVoronezh uye pamwe chete naDon. Uye Stalin akanzwisisa izvi zvakare. USSR yakaunganidza mauto makuru, uye Wehrmacht yakanga ine simba guru. July asati asvika, maGermany akanga asina nguva yekuziva matangi ekupedzisira, uye ndege dzeMars itsva dzakangotanga kupinda mumutsara, kunze kweFocke-Wulf, iyo iriwo muchina une simba zvikuru maererano nezvombo uye kumhanya. .
  
  USSR yakaunganidza mauto, uye yakachera migero mitsva, yakaisa migodhi. Mauto eSoviet akachera. Asi maFritz anewo simba. Zvisinei, havasi vose vakafarira pfungwa yekurwisa Voronezh. Uyezve, iyo Red Army yakamirira izvi. Paive nepfungwa yekurwisa kubva kuTaman Peninsula. Uye Hitler akasarudza kurova kubva ipapo zvakare. Sezvo hondo muEgypt yakaoma zvachose, Rommel akadanwa kumberi kwekumabvazuva. MaGerman, akafumura zvigaro zvavo muEurope, akatamisa anenge ese akagadzirira mauto ekumabvazuva.
  Mumhepo, vakakwanisa kubata hutongi nekuda kwehuwandu hwemichina, uye itsva ME-309.
  Musi waChikunguru 10, kugumbura kwakazotanga munzira yeVorozhen, uye kubva kumaodzanyemba ...
  Kurwa kwakava kukuru. MaGerman aive akasimba kupfuura munhoroondo chaiyo, uye USSR yaive yakati netei, kusanganisira nekuda kwekugumiswa kwerubatsiro rwekukweretesa. Saka vaNazi vakakwanisa kupaza mutsara wekudzivirira weSoviet. Kunyangwe nemutengo wakakwira.
  Muhondo, "Shumba" uye "Ferdinand" akaenderera mberi segondohwe rokurova. ISoviet IL-2 yakaratidza kuva yakasimba kurwisa ndege, asi nhamba huru yevarwi veGermany yakaderedza kushandiswa kwayo. Focke-Wulf akararama zvishoma maererano nezvaitarisirwa. Asi nezvombo zvine simba. Yu-288 haisati yave yakakura. Asi Yu-188 yakazova yakanaka kwazvo, semubhomba wepamusoro.
  "Shumba" kazhinji yakaputsika uye yakanamatira, kunyange zvazvo yakachengetedzwa zvakanaka pahuma, uye zvinogutsa padivi. Asi "Tiger" yakaratidza kuva muchina unoshanda zvakanyanya. Vanhu vokuRussia vaimutya. Nekuda kwekushaya simba kwezvombo zvepadivi, iyo Panther yakatambura kurasikirwa kukuru kubva pfuti dzakareruka uye anti-tank pfuti dzeRed Army.
  "Ferdinand" zvakare haina kunyatsonaka ... More kana kushoma ME-309 murwi ane zvombo zvine simba uye anochinjika uye akakwira-kumhanya akararama maererano nezvaitarisirwa, asi zvakazove zvisina kukwana saizvozvi.
  MaGermany akakwanisa kupaza kuenda kuDon, asi akakuvadzwa zvakanyanya ndokumira. Kumaodzanyemba, zvakanga zviri nyore kwavari, kunyanya sezvo ikoko vakakwanisa kuwana kushamiswa nounyanzvi nokupaza kumberi.
  VaGermany havana kukwanisa kubudirira muVoronezh. Uye vakamiswa. Kumaodzanyemba, zvakadaro, vaFritz vakamanikidzwawo kumira nekuunza kutyisidzira kwekurwiswa kweflank.
  Kurwa kwakaramba kuchienderera mberi kusvika matsutso. Uye mukuwa, Red Army yakagamuchira zvakanakira.
  Nekuda kwekuita kwekutyaira kwematangi avo. Uye vaNazi vakamanikidzwa kutiza kubva kumakona. Hondo dzaive dzakasimba. Hapana aigona kukunda. Asi munguva yechando, Red Army yevaNazi yakamanikidza vaNazi zvishoma, vachivasundira kuKursk-Belgorod line. New German matangi akatora chikamu muhondo: "Panther" -2 uye "Tiger" -2. Motokari dzese dziri mbiri dzaive ne88 mm 71 caliber pfuti. Asi iyo Panther-2 idiki muhukuru turret uye yakamanikana, inorema gumi nemasere matani zvishoma, asi chete zvishoma kutetepa mune nhumbi dzokurwa. Uye maGermany akaisa injini dzine simba, uye motokari dzaive dzakawanda kana shoma.
  Iyo USSR yakapindura neT-34-85 uye IS-2 matangi. Zvombo zveGermany, zvisinei, zvakaramba zviri nani. Uye nhumbi dzokurwa dzepamberi dzine simba. Uye mhando yekukwira yakanaka. Panther-2 injini ye900 horsepower yainyatsogutsa. Uye pa "Tiger" -2 vakaisa chiuru chemabhiza, izvo zvakaitawo kuti tangi iende. Pano "Shumba" uye "Maus" zvakarambwa nemauto.
  Kutaura zvazviri, kune uremu hwakawanda, asi pfungwa shoma. Asi muchirimo maGermany akazara semastodon.
  Pakupedzisira akakwanisa kuwedzera kugadzirwa T-43-85, asi muchina uyu akanga achiri akaderera vokuGermany. Fritz akatanga kugamuchira matangi e "E" akatevedzana. Chokutanga pane zvose, "E" -100, iyo yakatsiva "Maus". Nekuisa iyo kutapurirana uye injini pamwe chete, maGerman akadzikisa kureba kwetangi nekuchengetedza pane crankshaft, uye akabatanidza marongero. Tangi yakava yakaderera, duku uye yakareruka pamatani 130 panzvimbo pe188. Izvi zvakaita kuti zvibvirire kuwedzera kumhanya kwayo mumugwagwa mukuru kusvika kumakiromita makumi mana paawa, uyewo mumugwagwa. Uye kuchengetedzwa kwemotokari kwave kuri nani, nekuda kwekureruka kwakadzikama kwemahwendefa ezvombo.
  Iyi tangi, hongu, inoshanda zvakanyanya kupfuura Mouse. Uye akazviratidza amene muhondo. Yakawedzera hombe yakavimbiswa kuve E-50. Uyewo yakashongedzwa nehurongwa hwekugadzirisa. Zvakafanana nehuremu kune iyo Panther-2, asi neyakakora uye ine rationally yakatsetseka nhumbi dzokurwa uye yakaderera silhouette. Asi uku mota iyi yakanonoka. Sezvo zvakanga zvisina kukwana kuna Hitler kuti nhumbi dzokurwa dzakakora se "Tiger" -2 dzakarongwa muE-50, Fuhrer yaida kudzivirirwa kwakavimbika uye kwakasimba. Semuenzaniso, E-100 ine mativi akatenuka pamwe chete nenhovo 210 mm gobvu, uye haugone kuityora.
  "Panther" -2 yakakwidziridzwa ye88-mm cannon ine 100 EL barrel kureba. Uye kusvika ikozvino yakashanda zvikuru.
  Munguva yechando, maGermany akakwanisa kubata pakati uye kudzorera kurwiswa. Uye muchirimo, vaFritz vakatangazve kurwisa kwavo muCaucasus. Tangi "Lev" -2 yakaonekwa, yakareruka kupfuura yakatangira ine nzvimbo yekutapurirana uye injini mune imwe bhuroka pamberi uye mhiri. Ehe, zvakanyanya kufambisa, asi nenhumbi dzakafanana nezvombo. Uye "Tiger" -3. Iri tangi raive rakati tsigiro nehurongwa uye rakadzivirirwa zvirinani, kunyanya mativi e120 mm achipesana neaimbova 82, pasi pemateru. Shongwe nhete, uye yakasimba munhumbi dzokurwa nadzo. Zvombo, zvisinei, zvakachinjawo kuita 88 mm mu100EL. Pfuti itsva yakaita matenderedzwa gumi nembiri paminiti pachinzvimbo chesere, yaive yakarurama uye inobaya zvombo kupfuura yekare. Yokutanga E-75 yakaonekwawo, asi motokari iyi haina kuenderana nemauto uye yaifanira kupedzwa. Yakanyanya kurema - inopfuura matani makumi mapfumbamwe, uye isina kuchengetedzwa zvakanaka nemativi.
  Asi chero zvipi zvazvo, "Fritz" yakasimba, uye kurova kukuru kwakaendeswa pamwe neVolga munzira yeGungwa reCaspian. Uye vakakwanisa kuputsa kudzivirira kweRed Army, uye vakagura Caucasus nenyika.
  Stalin, achizviwana ari mumamiriro ezvinhu akaoma, akatyisidzira kuti achabva muhondo uye akagumisa rugare rwakasiyana neGermany pane chero mazwi. MuUnited States, mumwe purezidhendi akanga atova nesimba - weRepublican!
  Uye akati haugone kumuendesa kublackmail. Stalin, mukupindura, akapa Hitler nhaurirano, pane chero mazwi. The Fuhrer akafuratira izvi.
  Kurwisa kweGerman kwakabudirira; Turkey yakavhura yechipiri pamberi muTranscaucasia.
  Zvinhu zvose zvakaparara. Uye zvino mauto eNazi ari kutopinda Baku nechisimba. Uye zvinoita sokuti hapana mukana.
  Asi pano pane vasikana vana-varoyi vachirwira guta reSoviet.
  Natasha anopisa kuputika paFritz, uye anokanda girinedhi netsoka yake isina kupfeka, yakanaka. Iyo inogogodza kunze tangi yeNazi.
  Komsomol muroyi anoshevedzera:
  - Kubwinya kuRussia!
  Ipapo Zoya anopfurawo, achichera pasi maNazi. Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda chipo chokuparadza. Iyo girinedhi inorova Panther-2 gonye. Motokari inotendeuka, inodhumhana ne "Tiger" -2. Uye ose matangi anoputika uye akatsemuka.
  Zoya anozhambatata pamusoro pemapapu ake:
  - Kubwinya kuna Stalin!
  Augustine anopawo mukana. Anopfura pasi musoja weWehrmacht. Uye netsoka yake isina kupfeka anokanda girinedhi kumuvengi uye anoridza mhere:
  - Nekuda kwekubwinya kwecommunism!
  Uye Svetlana, uyu musikana ane bvudzi rakatsvuka, sekukanda mandimu nechitsitsinho chake chisina chinhu, achibvarura vaNazi.
  Ichapa yakanyatsonangwa kutendeuka uye kudaidzira:
  - Kubwinya kuNyika huru yeUSSR!
  Uye vasikana vese vana vanopopota nepamusoro pemapapu avo:
  - Kubwinya kune Motherland yeIsingafi!
  Uye nemakumbo avo asina kupfeka vanokanda zvakare zvipo zvekuparadza. Nevarwi vakadaro, chivimbo chiri kukura chokuti USSR ichakunda zvakadaro. Pashure pezvose, ane varwi vakashinga uye vane unyanzvi!
  Mafascist akatora Caucasus, ndokuzvisimbisa ivo pachavo ... Asi nguva iri kupera: 1946 iri kuuya. Uye Moscow haisati yatorwa.
  Uye America inorwa neJapan uye hairegi. Zvakanaka, ipapo Stalin akapa zvakare runyararo kuna Hitler pane chero mazwi.
  The Fuhrer, uyo akagamuchirawo ruzivo kubva kune hungwaru kuti United States yakanga yatove pedyo nekugadzira bhomba reatomu, yakabvuma chibvumirano kwemakore matatu. Asi semamiriro ezvinhu, iyo USSR inofanira kubhadhara mutero kuTatu Reich mugoridhe uye mbishi zvinhu, pamwe chete nechikafu. Uyezve, dzorera vasungwa vese vehondo, uye shandura chikamu chemidziyo yemafekitari ehondo.
  Stalin akabvuma zvose.
  Pashure pacho, vaNazi vakatanga kurwisa kukuru muAfrica. Yakanga yakabudirira, sezvo maBritish aive akaderera muhuwandu hwemauto, uye mukuranga uye kunaka kwezvombo. Uye maGerman akanyanya kukanganiswa nekutambanudzwa kwekutaurirana, nzvimbo uye kushomeka kwemigwagwa pane kuramba kwemauto eAllied. Uye kondinendi yakasviba nezhizha yakatorwa zvachose nevaNazi.
  Munguva yechando, maGerman, pamwe chete nemaJapan, vakasundidzira vashoma vekuAmerica muPacific Ocean uye vakakuvadza zvakanyanya kuYankees nengarava dzepasi pemvura.
  Muna March 1946, vaGermany vakawedzera kubhomba kwavo Britain, vachishandisa nhamba yakawedzera zvikuru yejeti. Sezvazvakazoitika, bhomba richiri nani pane pfuti, sezvo yekupedzisira ichidhura zvakanyanya uye isina kukwana zvakakwana.
  Zvikepe zvepasi pemvura zveNazi zvakazviratidzawo zvakanyanya. Vachishuva kukunda maGermany nendege, veAllies vakatangawo kuongorora nzira yekutaurirana. Uye panguva imwe chete vakaedza kunyengetedza Stalin kuti avhure mberi.
  Asi mutungamiriri wenguva dzose navanhu vakamirira. Akanga asingadi kutakura machestnuts kubva mumoto zvakare. Uyezve, kusikwa kwendege yavo yejeti kwakanonoka, uye kugadzirwa kwetangi itsva T-54 yakavimbisa kutora nguva yakawandisa. Hongu, maNazi akakwanisa kugadzira hurumende dzechipopi kubva kune vatengesi venzvimbo munzvimbo dzakatorwa.
  Saka uto reSoviet raifanira kurwisa mamiriyoni evaichimbova vagari varo. Uye izvo hazvina kunyanya kukura.
  Hongu, uye Japan, mune iyo nyaya, yakaratidza kuti kana Stalin akatyora chibvumirano, aizovhura kumberi kuFar East.
  Saka maGerman aikwanisa kugadzirira kumhara kweamphibious muBritain pasina kukanganiswa. Chokwadi, paiva nemamwe matambudziko: akawanda kwete chete Chirungu, asiwo American pasi mauto akanga ari muguta guru. Kusvika pari zvino, United States yakarwa zvakanyanya pagungwa, uye yaigona kusimbaradza mauto muEngland pachayo.
  Izvi zvakakonzera matambudziko. Pamusoro pezvo, maAllies, akaderera mumhando yendege, aive nendege dzakawandisa - kubhadharira mukana wetekinoroji muhuwandu.
  Nokudaro, Dmitry Sokolovsky, kunze kwekurova pamusoro pezvinangwa zvepasi, akavhimawo ndege dzevavengi. Uye muchiroto, akanga atova mumuviri wemusikana akanaka!
  Apa musikana anorova ndege akazviratidza pakutonga kwendege. Heino iyo jet ME-262, iyo yazvino gadziriso ine mapapiro akatsvairwa. Uye nekumhanya kukuru kunorwisa zvese mhepo uye pasi zvinonangwa.
  Barefoot runako Dmitry Sokolovsky mumuviri wake wemusikana, anotarisana nemurwi. Anovhura moto kuuraya netsoka dzisina chinhu. Uye ndege dzeChirungu dzinovhenekera, vanhu vekuAmerica vanodonha.
  Uye kurudyi rweDimka akanaka, musikana Arabella. Inova zvakare mukuru ace mutyairi. Uye anotungamira, achivhura mabhomba endege senge feni, kunge ane mapapiro Valkyrie.
  Dmitry Sokolovsky anomuratidza chibhakera chake, anorova gumbo rake risina kupfeka, rakacheneswa, uye achidanidzira:
  - Ramba wakadaro!
  Musikana anopindura nechido, achiratidza chibhakera chake achipindura:
  - Pane saka chengeta!
  Pano bhomba ina-injini inosimuka yakananga kuna Dmitry Sokolovsky. The Terminator Pilot anomuburitsa panze ne30mm air cannon, achidaidzira.
  - Zviri nani kuzadza mammoth pane zana remakonzo, zviri nani kuuraya gamba rimwe pane mbwende dzine chiuru!
  Arabella anopindura nekupfura kubva kuimba yekutenderera mu "barrel" maitiro uye anodaidzira:
  - Shamwari mbiri mhenyu dzakanaka, vavengi vana vakafa, zvirinani!
  Uye kubva kuhits yake inoputika, semutsara wakarongwa - ndege!
  Dmitry Sokolovsky anobudisa mazino ake machena echando mukunyemwerera kwemusikana. Uye kupfura zvakare ...
  Anoda kuimba, chimwe chinhu chehondo.
  Ini ndiri Superman Musiki weChisiko,
  Ndakasarudza kuti ndaizotonga kwemakore akawanda!
  Uye zvakawanda pasi pechitsitsinho chezvisikwa zvangu,
  Muchokwadi, chero munhu anoziva kurota!
  
  Gadzira zvakanaka uye ruka zvakapfuma
  Ndinogona here kupenya makapeti ...
  Ndiani anopandukira kutsiva kwakaoma -
  Vana vaSatani vachaenda kugehena!
  
  Uye vana vanondida nemoyo yavo yese,
  Tora zvese zvaanoda kuguvhu!
  Mubairo mumwe chete unopiwa nevatongi,
  Ndiani ane pfungwa dzakanaka!
  
  Ndinoda kuvaka horo munzvimbo,
  Masasi ari muchadenga chinhu ....
  Asi zvakadii, Mwari vanoziva,
  Chinhu chidiki kwavari kuvhiringa tambo yehupenyu hwako!
  
  Pachava nechipo, nembeu yake;
  Kuti benzi risakambaire...
  Chinhu chidiki kugadzira uye ini handifarire
  Munyori mukuru ngaavewo domasi!
  
  ndinoruka dandemutande renyeredzi;
  Kugona kupfura pasi quasar kubva pamunwe mudiki ...
  Ini handidi kenduru, chegumi -
  Ndichapa mubayiro munhu wacho pachangu!
  
  Kusafa kuchave, uye mune chipfeko chakanaka,
  Mwenga achauya kwauri nekusingaperi ...
  Iwe uchava samambo wevakuru vakuru;
  Uye pasina kukanganisa, nhoroondo yekudenga mumakwenzi!
  
  Harems uye seraglios zvidiki,
  Chokwadi kumbira Mwari chete...
  Asi vanhu vanofanira kuita mufaro wavo,
  Uye usadanidzira, chete: Ishe ponesa!
  Neshoko rega rega, mumwe munhu aidonha nekuputika kana kupfurwa. Uye Arabella akanaka, achizunungusa makumbo ake asina kupfeka, akamhanya pamwe chete naye uye akatamba neminwe yake isina kupfeka, achidzvanya zvinokonzeresa zvepfuti dzemhepo. Uye zvakare kuwana ...
  Saka vakapfura nhumbi dzekurwa ndokubhururuka vachidzokera.
  Arabella anobvunza Dmitry, tsvarakadenga isina shangu ine mazamu anoyevedza uye mahudyu anoyevedza:
  - Iwe uri musikana anoyevedza ... Ndaigara ndichida kuva sewe!
  Musikana westormtrooper-wunderkind anopindura achida:
  Uye ndinoshuva kuti dai ndangofanana newe! Kunyangwe...
  Ipapo Dmitry Sokolovsky akaziva kuti akanga achitaura zvisina maturo. Uye kazhinji, murume anoedza sei kuva somukadzi?
  Arabella, zvisinei, haana kurasikirwa nemusoro wake uye akabudisa isingafi aphorism:
  - Zvirinani kuva mukadzi pane mukadzi!
  Dmitry Sokolovsky akabvuma kuti:
  - Havasi vese vakapfeka bhurugwa murume, havasi vese vakapfeka skirt mukadzi!
  Arabella akagutsurira musoro ndokuti:
  - Zviri nyore kunyengedza vakadzi zana pane kupa kurota kumwe chete kunonyengera!
  Vatove kuairport, vasikana vese vakambundikira nekutsvoda - vanoyevedza sei. Vakambopuruzirana zvishoma, vachikwiza minyatso yavo tsvuku, yakabatana nemiromo inopenya kunge maruva. Zvinonaka sei kupuruzira muviri wemukadzi.
  Asi hapana nguva yekudzvanya kunyanya - isu tinofanirwa kukurumidza kuenda kune imwe ndege. Uye zvakare kupaza kurova kwemhepo kuEngland. Kusvikira shumba yeBritish yakundwa!
  Pano, kunze kwezvinangwa zvemhepo, basa raDmitry Sokolovsky rinofarira ndiro kuparadzwa kwematangi. Varwisei mumhepo. Chinonyanya kuyedza chinangwa cheTortila muchina unorema matani makumi masere! Chokwadi chikara - chikara kune ese mamonsters!
  Nekudaro, maGerman atove ane serial E-100 mubasa, chimwe chinhu chakaita seMouse, asi ine denser dhizaini, yakaderera silhouette uye yakareruka. Muchina mutsva waigona kutogadzira kumhanya kwakakwana kwekurwa.
  Kazhinji, Dmitry Sokolovsky mupfungwa akafungidzira matangi matsva e "E" akatevedzana, akagadzirira May 1945. Nekurongeka kwegiya bhokisi pane injini pachayo: squat, ine hunde refu.
  Iyo yakakura kwazvo muchina "E" -50 inofananidzwa muhuremu uye zvombo ne "Panther" -2, asi yakaderera zvakanyanya mune silhouette, uye yakakura, kunyanya kumativi ane nhumbi dzakatenuka. Ose ari maviri "Sherman" uye "Churchill" uye "Pershing" ari kure nemuchina uyu weGerman mune yavo yehungwaru uye yekurwa maitiro.
  Uye paanoonekwa munhandare yehondo, anenge asina kuenzana!
  Uye vakatogadzirira uye "E" -50, uye "E" -75. Muchina wechipiri une pfuti 128 mm chingori chishamiso chekuvaka tangi. Zvakaoma sei kuti kunyange "Tortilla" haizoite seyakakwana.
  Uye heino murwi asina shangu Dmitry Sokolovsky atova mutangi, pamwe chete nevashandi vemusikana akanaka. Mukutyisa, "E" -100 yakagadziridzwa kufamba kunyange pasi pemvura. Heino ngoro ine elves, Dmitry Sokolovsky ndiye wechishanu mairi, uye vasikana vana vane nzeve dzakapinza vanonyura mukati mehupamhi hweAtlantic Ocean. Uye inoyangarara ipapo, ichicheka pamusoro pegungwa, iri submarine iri munzira.
  Iwe unofanirwa kuyambuka Channel pane yakamanikana. Svetukira kunze kumahombekombe, itisa shelling uye dzokera kumashure.
  Ehe, shasha yeGerman yaiziva kugadzira hunyanzvi hwekufunga kwemauto. Semuenzaniso, matangi epasi. Chimiro chehurumende yegutsaruzhinji chakabvumikisa kuva chisingashandi nokuda kweGermany. Idambudziko ripi rakamuka mumakore achangopfuura? Saka marudzi ese emagandanga nevatorwa vakadzungaira! Uye ndiani ane mhosva? Chokutanga pane zvose, utera hwezviremera!
  Asi iye zvino motokari yavo ine pfuti mbiri yava kusvetuka kubva pasi pegungwa.
  Dmitry Sokolovsky, uyo akazova musikana muchiroto, nerubatsiro rwezvigunwe zvisina kuvharwa zvemakumbo ake ezasi, anopfura mabhomba ekuparadzanisa papfuti yebhatiri yegungwa reChirungu. Murungu anokandwa mudenga achipidiguka.
  Ichi chic chic zvechokwadi!
  Nokuda kwechimwe chikonzero, rwiyo rweRussia rwakapenya kuburikidza nemusoro waDmitry Sokolovsky:
  - Gore rinouraya, haugoni kunditenda - chiuru nemazana mapfumbamwe nemakumi mapfumbamwe nemapfumbamwe! Dhiabhorosi achatendeuka nenyanga dzegoridhe, nhatu dzakatsikitsira pasi!
  Zvino, mumunhu wemauto eNazi, madhimoni akapinda muvhu reChirungu. Heino elf yeorenji selupaneti kubva papfuti inorema 128-millimeter.
  Uye kuputika kwemakumi matatu-kirogiramu projectile yakasimudza bunker yemuvengi kusvika kumatenga ehero.
  Nekubatsirwa kweminwe isina makumbo emakumbo echiseled, Dmitry Sokolovsky anopfura kubva pakona yake pfupi, uye anotarisa kuvasikana. Vakanaka sei mumabhikini avo ane skimpy. Kwete musikana, asi chingori chishamiso chechisikigo. Saka unoda kuita rudo navo ... Kwete, Karl Marx haasati anyatsonaka. Pano mairi masikirwo echikadzi, uye nyama yemusikana anoyevedza, asi inoramba ichikwevera kune vakadzi. Kumiviri yavo ine mazamu, inopenya.
  Iye murombo pamwoyo, uye nokudaro acharamba ari murombo nokusingaperi, zvisinei nemiedzo isina tsitsi yaizomupinza mairi.
  Uye pano, muhafu yehope yekufamba uye kurota, zvinofadza ... Iwe unofungidzira mukufungidzira kwako kwakaorera kukunda kweTatu Reich ...
  Haisati iri yekupedzisira, asi iri kusvika ipapo!
  Pano iwe unopfura mabhatiri, uye musikana ane bvudzi rebhuruu anodurura mvura kubva muchina pfuti, achiparadza mauto eChirungu. Vanourawa vatema vanowa, vanodurura zvakafanana, sezvichena, ropa dzvuku. Hondo ndiwo magariro emunhu...
  Kana, sezvakataurwa nemumwe muzivi: zvakanyanya kuoma kurwa pane kufema, asi zvakanyanya zvisikwa!
  Sezvineiwo, vasikana vanofarira chaizvo kushandisa zvigunwe zvavo zvirefu, zvine nyasha pakupfura. Zvakanaka, hazvina basa kuti katsi iruvara rwakaita sei, chero bedzi ichibata mbeva. Saka ndezvevasikana - hazvina basa kuti ndezvipi zvikamu zvemuviri, chero bedzi dzakanaka.
  Heino murwi elf ane pfuti chaiyo yakabvarura shongwe idiki "Churchill".
  Dmitry Sokolovsky zvechokwadi haana, pakanga pane chido chekunyora rwiyo, uye stormtrooper prodigy akatungamirira syllable;
  Ndakarota kubva pakuzvarwa kuti ndive musoja akaoma,
  Bvisa ndege uye pfura...
  Kana kuti pamwe mukomana wekabhini uye pirate hombe,
  Nyangwe pagungwa unongova mbavha!
  
  Ndaida kuva munyaya dzehondo - kwandiri mukomana,
  Kuzivikanwa kwakasimba kwazvo kuve ne ...
  Unofanira kudzidza kurwa kwete kubva mubhuku,
  Zvikasadaro uchava benzi sebheya!
  
  Ndakaverenga muhuduku hwangu nezvekumhanyisa corsairs,
  Nezve kukwira nekusvetuka kwakapinza ...
  Kunyangwe iwe uchigona kuve wakabatwa nemakomisheni,
  Asi humbwende, mukomana abva mumaoko ake!
  
  Zvaunoda, unogara uchiwana
  Chero bhizinesi rinogara richinetsana ...
  Uye zuva zvakare rinopenya pamusoro pe pirate,
  Uye kana dutu zvakare isiri dambudziko!
  
  Hongu, danda zvakare rinotyisidzira,
  Muurayi ane hutsinye anoisa pasi scaffold...
  Uye gororo harizowani nzvimbo muparadhiso,
  Gehena rakamumirira muguva!
  
  Pavakandibata kuna Jesu
  Neshungu, ndakakumbira ...
  Ndakakundwa, ndinopfidza kumuyedzo wakashata,
  Vasikana vanoda, mota dzine mavara...
  
  Mwari akapindura, kuti iwe haungakanganwirwi,
  Uye Satani chete anomirira ...
  Muurayi akarova pakarepo pasina kunonoka.
  Uye musoro wakakunguruka kubva pachekwa!
  
  Uye ndiri mugehena, asi ziva kuti handitambure,
  Iwe unogona zvakare kunwa vodka nemadhimoni ...
  Zvino ndiri kumedza doro iro zvinonaka,
  Iyo yakagezwa pasi nekeke nemutambo!
  
  Ehe, nzvimbo ino inongova mahara,
  Kune madhimoni - nhiyo dzine bang ...
  Kwaiva kutsiva uku,
  Champagne, waini, barbecue mangwanani!
  
  Ndakatamba mugehena kwemazana mashanu emakore,
  Asi hoyo Jesu Mukuru anouya...
  Uye rakapedza gehena pasina chero interjections,
  Waiva muguva mukufara - zvino usina chinhu!
  Ndiri mugehena ndinotambura zvikuru,
  Hongu, kunonoka kupfidza mugehena ...
  Ndaida kupfeka zvakatsvinda nemumwe mukadzi,
  Ndaisaziva kuti nhasi ndichapinda mugehena!
  
  Saka chidzidzo kune mamwe makororo
  Rarama wakatendeseka, uchave zvinangwa ...
  Kunyangwe, maiwe, muhoro wakaderera,
  Tingasununguka sei pakushaiwa kwengetani?
  Rwiyo rwakanaka uye kurwa kukuru ... Vakaburutsa kit yavo yekurwa uye vari kudzoka. Maelves akadaidzira pamwe chete:
  - Dai simba rive nesu!
  Zvakare, tangi huru, yemazuva ano inoenda kugungwa. Uye kudzika kwakadzika, kwete chipingamupinyi kumotokari inomhanya pahydrogen peroxide.
  MaGerman ari kugadzirira sei kuti aende kuBritain, uku Stalin achinanzva maronda ake. Yatova June ... Matangi ekuchera ari kuedzwa, ayo anofanirwa kuchera tunnel pasi peChannel uye kupinda muBritish metropolis.
  Vasikana vakanaka vakapfeka bhikini tsvuku nebhuruu vakakwira mutangi rekuchera, dolphin-like machine-gun tank. Vakabatidza giya rechipiri, motokari ichibva yanyatsopinda muvhu. Chombo chitsva chinogona kupaza nechero mutsara wekudzivirira. Varwi vechikadzi vaiyevedza vaifambisa marever nezvigunwe zvavo, vachityaira tangi.
  Uye rudzii rwenhamba dzine vasikana, uye mazamu akanaka kwazvo, asina kuvharwa mabhikini. Unogona kuvayemura kwemaawa. Uye ndiani mukuru muuto? Chokwadi, musikana.
  Asi masayendisiti eThird Reich ari kugadzira kwete zvikamu zvinofambisa pasi chete, uye zvimwe midziyo yesimbi. Mumisasa yerufu, vanachiremba vari kushanda pakusikwa kwemurwi - murume weramangwana. Zvino, kana jena regonzo rikasimwa mumuviri wemunhu? Kana nepete? Hunhu hwake hwekurwa huchakwira zvakadini?
  Uye kwatove nemhando dzezvikara zvehondo, pamwe nevarwi vezombie. Ekupedzisira ava nemakore akawanda aripo. Chero munhu anogona kushandurwa kuita zombie. Asi hunhu hwavo hwekurwa hwaive husina chokwadi - kupusa zvakanyanya. Ivo havapembedzi mutengo wekugadzira uye vanogona kuvhurira moto pamauto avo.
  Saka ma zombie fronts haana kuenda mukugadzirwa kwakawanda. Asi kune rumwe rutivi, vashandi vakaderera vanogona kugadzirwa kubva kwavari uye, semuenzaniso, ndege iri nyore uye gliders inogona kugadzirwa. Mabhiridha mazhinji akagadzirirwa kumhara muBritain.
  Asi pane zvakare chakavanzika, chakakosha chombo: discos! Chimwe chinhu chaisagona kudzokororwa muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe. Masayendisiti akanakisa mumisasa yevasungwa akagadzira zvombo zvaive nehunhu hwakasiyana. Iyo yekumhanyisa yakatosvika matatu kana mana ekumhanya kwenzwi, asi zvinonyanya kukosha, nekuda kwelaminar jet, ma diskettes akave asingapindike kumaoko madiki.
  Uye ivo pachavo vaigona kupfura mota mumhepo - zvirinani nekumhanya.
  Uye zvakare, Dmitry Sokolovsky akamiririra vasikana vari mumusoro we diski. Muuto reTatu Reich - vakadzi vaiva vashoma. Asi muhope dzako, wadii kumiririra vasikana. Nemabvudzi ebvudzi ane mavara mazhinji, akatetepa, emitambo, ane mazamu ane hushoma hwehembe, kana kushama zvachose!
  Oo, kana nyika yose yaisanganisira vasikana chete, uye iye Johann akaramba ari murume chete. Uye aizotendeuka sei?
  Radiant Charlotte ari padisiki, achinyemwerera, uye vhudzi rake dzvuku richipeperetswa nemhepo, senge banner yeproletarian. Ane huso hwakakwana, hudiki hwaainahwo, uye chipfuva chakakomberedzwa, chiuno chitete chine simba, mahudyu akafara. Panty yake yakatetepa kunge shinda, uye inokutendera iwe kuti uone ese mazango evasikana!
  Uye iyo diskette pachayo inoita senge ine mukurumbira wakashata sosora. Inosimuka yakatwasuka, ingangoita chinyararire ... Muchina wakakura uye unodhura. Kana ichisvika kukurumidza, mhepo ine simba inoyerera ichiitenderedza - inokwanisa kuputsa zvese mabara nemateko. Nokudaro, diskette iri kufamba haigoneki.
  Ichokwadi, pane minus mune izvi: saucer inobhururuka pachayo haigoni kupisa, asi ... Chekutanga, diskette inokwanisa kurova chero ndege yemuvengi. Uye nekupihwa kumhanya, hapana kana muchina mumwe chete unobhururuka unogona kutiza. Kechipiri, nekudzima jeti, unogona kukanda kunze redhiyo-inodzorwa bhomba-purojekiti uye worova chinangwa! Uye woibatidza zvakare...
  Pamusoro pezvo, kuvandudzwa kwemhando dzakasiyana dzevanokanda matanda kwatove kuenderera, izvo zvakarongwa kugadzirira sosi dzinobhururuka. Iwe unoti fantastic! Asi ndiani anoziva izvo fascism inogona kuita, yakamedza zviwanikwa zvakawanda zvepasi.
  Iyo discolet control system ndiyo yemazuva ano nerubatsiro rwemufaro. Arikuitwa bvunzo dzekurwa. Britain neAmerica zvichine simba mukubhururuka kwendege, uye nei "sosa rinobhururuka" risingaite kuti nzvimbo dzevavengi dziite shoma?
  Charlotte akanaka kwazvo, guta guru rechikepe ichi. Vashandi vacho vane vasikana vashanu. Vanogara muzvigaro, kana kusvetuka, vachikweva makumbo avo akashama, ane ruvara rwechokoreti kubva mukupiswa nezuva. Zvigunwe zvavo zvakashama zvinozorora pamajoystick. Zvinonyadzisa sei, mbambo dzakapendwa, dzakagadzirwa zvakanaka dzinopenya, tsinga dzinomhanya nechepazasi pegumbo pasi peganda rakatsvuka.
  Vashandi vemusikana ndizvo zvinorota nejaya rinozviwana rave muuto. Izvo zvinounza kukunda uye rombo rakanaka.
  Apa dhisiki-ndege yakasimudza spidhi ndokusvika kumahombekombe eBritain nekumhanya kunoshamisa. Uye kubva kwese kwese kunokwenya varwi vatatu vekutanga veChirungu vakabatwa nesoso rinobhururuka munzira. Laminar jet inodonhedza pasi mota dzehumambo hweshumba. Idzo, dzinorasika mapapiro adzo, dzinowira pasi.
  Charlotte anoti nekutarisa kugutsikana:
  - A anotyisa akadaro uye anotyisa zvakadaro ... handisi anotyisa uye akapfeka makeup!
  Uye inotanga kupindura kuedza kwevarwi vatsva veChirungu kupfura machuck ane hutsinye!
  Uye iko zvino saga rinobhururuka rinoita U-turn uye rinozora ndege yekuAmerica R-51 inorwisa, iyo isingabatsirwe kana nemaroketi kana pfuti sere. Richiri simba guru.
  Musikana asina shangu Dmitry Sokolovsky akafunga kuti vaAmerica vaiva mapenzi shure kwezvose, kuti vakapinda muhondo neGermany. Saka vaingotambira mumaoko eUSSR. Batsira muvengi wako mukuru. Asi vangadai vakabata neRussia nemaoko eGermany!
  Uye zvino isinga pindike disc-ndege iri kuparadza ndege dzavo dzese. Uye izvi zvakaipa kuBritain.
  Uye zvakatonyanya kuipa kuAmerica. Kana watyora British Ridge, zvinokwanisika kuedza kuyambuka gungwa.
  Charlotte, anopenya nemeso emerald, anotaura murwiyo uye murwiyo:
  - Isu tinotaridzika semakoni, anobhururuka semakondo ... Hatinyure mumvura, hatipisi nemoto!
  Gertrude mutsvuku anoyevedza anopindura achiti:
  - Kurwadza kwakadini, kurwadziwa kupi ... Germany kurwisa Britain - zana - zero!
  Disiki rinogona kubhururuka kwenguva yakareba. Chakavanzika cheinjini yayo hachina kuburitswa muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe. Chete simba rekuchengetedza soso rinobhururuka ndiro rakakura - unogona kubhururuka uchienda kuNew York. Uye mafambiro acho akatsemuka, sekunge muchina hauna inertia.
  Kuti kwete murwi kana kuti anobhomba anobatwa ikeke rinokuyiwa kuita guruva.
  Uye zvino mabhomba anotanga kuwira paLondon, ayo anodonhedzwa kubva kune matsva, eGerman asina muswe. Uye inoshanda zvikuru.
  Musi waJune 22, 1945, maGermany nemaJapan akatora mauto muAustralia. Urwu rudzi rwemapfekero ekudzokorora kurwiswa kuri kuuya kuBritain. Uye dhisiki ndege yakabhururuka kunyange ipapo.
  Kubva kuBritish Navy kune nyanga nemakumbo chete. MaJerimani akaonekwa mukugadzirwa kweseri kwezvikepe zvepasi pechigaro chimwe chete. Vanonyudza ngarava dzechiRungu, nepo ivo pachavo vasingazivikanwe muchikamu chemvura.
  Uye torpedoes inotarisa ruzha, kana kupisa ... Izvo chete maGermany asina! Masayendisiti akanakisa kubva kumativi ese enyika, nepfuti, anoshanda pasi peTatu Reich. Uye vanomanikidzwa kushanda nesimba, kusimbisa simba reGermany.
  Ane nyasha, maE-10 madiki ane silhouette yakaderera ari kufamba muAustralia, uye vashandi vakarara pasi. Ivo, pasinei nekuremerwa kwavo kwakaderera, vanofananidzwa neChurchill maererano nezvombo uye nhumbi dzokurwa, asi panguva imwe chete inokurumidza uye inofambisa. Uye mumota yakadaro vasikana vakabva vagara.
  Vaviri vanovata pasi uye vanodzora matangi, vachicheka tsvina yeChirungu!
  
  KUDAI BASKY ACHACHENA MARCEL
  Mufambi wenguva Natasha Belaya akapindirawo netsaona. VeLuftwaffe vakanzwira tsitsi mumwe mutyairi wendege, ndokumusimudza nemambure emagetsi paakadonha netsaona kubva mukutadza kushanda zvakanaka. Uye zvinofanira kuitika kuti zvakazova Hans-Joachim Marcel, muridzi wezvinyorwa zvakawanda zvendege. Kusanganisira makumi matanhatu neimwe ndege dzakadururwa mumwedzi, uye gumi nenomwe ndege pazuva. Uye mutyairi wekutanga wekuGermany kudarika chipingamupinyi chendege dzakadonha zana nemakumi mashanu.
  Uyezve, kubudirira kwake kwakasimbiswa neBritish, uye hapana akapfura ndege dzakawanda dzeAllied.
  Saka Natasha Belaya akaponesa hunhu hunoshamisa hwakarwa hondo chaihwo uye hwakava chiitiko chaicho. Asi zvingaita sekuti kunyange ace anoshamisa akadaro haakwanisi kushandura nzira yehondo chete.
  Asi hazvisi zvehuwandu chete, zvakare nezvemhando. Asi Marseille akakwanisa kudonhedza ndege naMontgomery pachake, uye mukuru mukuru weChirungu akafa. Izvi zvakapa kuti chirongwa cheOperation Torch, icho chimbosendekwa parutivi nekusingaperi. Kungofanana nekudzika kwevaAmerican muMorocco. Izvo zvakakoshawo zvakanyanya. Asi zvinonyanya kukosha, Hitler akakwanisa kunzwa kuti pedyo neStalingrad maRussia akanga achironga chigumbuso kubva kumativi uye akakwanisa kutora matanho ekudzivirira. Nekuda kweizvozvo, iyo Fritz yakafukidza isina kusimba uye yakakwanisa kudzoreredza kurwisa kweSoviet pakupera kwaNovember.
  Uye saka vakaramba vari Stalingrad uye pamusoro Volga. Zvakaitika pakuvhiyiwa kweRzhev-Sychov zvakaratidza kuti vaNazi pavakanga vagadzirira, vakakwanisa kudzosa kurwisa kwemauto eSoviet akawanda.
  VaBritish vakatanga kufambira mberi gare gare, apo mauto aRommel akanga atogadzirira kudzorera kurwisa. Uye Rommel pachake akadzoka kubva kuzororo. Nekuda kweizvozvo, kurwisa kweBritish kwakatora mazuva gumi nemashanu uye kwakanyangadzwa nekurasikirwa kukuru.
  
  Pasinei nokuti maGermany akanga ari mberi, Hitler akazivisa hondo yakazara uye kuunganidza. Kugadzirwa kwezvombo muThird Reich kwakawedzera zvinoshamisa. Uye kurwiswa kwemhepo nevanobatana kwakadzikira zvakanyanya. Fritz akatanga kuunganidza mauto ekurwisa kutsva.
  Marseille yakapfuura nhamba yendege dzakadonhedzwa mumazana matatu, uye ikava mutyairi wekutanga uye murwi weLuftaffe kugamuchira zvakare Knight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani. Uye muna Kukadzi 1943, nhamba yendege dzakapfurwa neMarseille yakasvika mazana mashanu, iyo yaakapihwa mubairo wakatenderwa pachiitiko ichi: Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani. Kuve wekutanga kugamuchira iyi odha.
  Marseille yakava ngano yechokwadi uye yaityiwa semoto. Pamwe kutosimba kudarika marimi omoto.
  Muna December, Stalingrad yakazotorwa pasi pesimba nemaGermany. Uye vaNazi vakatanga kugadzirira kurwisa kutsva. Vose vanaTiger, Panthers, uye Ferdinands vaifanira kutora rutivi mukurwisa. Kushandisa basa kubva kuAfrica uye kushanda kwevasungwa, kusanganisira vaJudha. The Third Reich haisati yatyisidzira kukundwa muhondo, uye vaJudha havasati vaparadzwa mukuwanda. Uye izvo zvinoreva kuwedzera kwevashandi. Uye matangi, uye ndege, nemimwe michina inogadzirwa.
  Britain neAmerica zvakatoisa mabhureki muhondo yekurwisa Third Reich. Uyezve, ngarava dzepasi pemvura dzakavawana zvakanyanya. Avo vaivhima mumapoka emhumhi uye vakanyudza zvikepe zvakawanda.
  Hitler akasimbisawo Rommel nematangi uye ndege. Uye saka vaNazi vakatanga kurwisa muEgypt pakupera kwaApril. Panguva ino zvakawedzera kubudirira, uye semugumisiro wazvo, mauto eChirungu akakundwa zvachose. Uye kwaiva kukundwa kukuru kweumambo hweshumba.
  Mauto echiFascist akapinda muPalestine ndokupinda muIraq. Uye panguva imwe cheteyo vakatora kutonga kweSuez Canal. Uye vakapfuurira mberi, vakatapa Kuwait. Uye mamwe matsime emafuta. Uye zvaive zvehasha uye zvakatonhorera.
  Uye pakupera kwaMay Wehrmacht kurwisa kwakatanga paVolga, nekufambira mberi kumaodzanyemba.
  VaNazi vakaedza kupinda muGungwa reCaspian ndokutora Astrakhan. Hitler munyaya iyi akasarudza yakanyanya kudzivirirwa nzira yeRed Army uye inonyanya kushanda.
  Tangi "Shumba" akatorawo chikamu muhondo. Asi muchina uyu, une huremu hwakawandisa hwematani makumi mapfumbamwe, hauna kuzviratidza zvakanyanya. Uye akarambwa. Asi Focke-Wulf yakanga isinawo yakaipa. Uye pakupera kwaJune, Marseille yakasvika kumberi kwekumabvazuva. Chitarisiko chake chaiita segwara rinopfuura napo. Uye ndege zhinji dzakadonha dzeSoviet. Pakupera kwaChikunguru, Marseille yakaunza nhamba yendege dzakadonhedzwa kune chiuru uye yakagamuchirwa nekuda kweiyo Grand Cross yeIron Cross, mubairo waimbochengeterwa Hermann Goering chete, weFrance uye usina kunyatsokodzera. Marcel murume anorwa zvakanyanya, uye Hitler akamunamata. Mutyairi akadaro akave: chiitiko chisinga nzwisisike.
  VaNazi vakaenda kuGungwa reCaspian, vachigura Caucasus nenyika. Uye Turkey yakatora ndokuvhura yechipiri kumberi muTranscaucasia. Uye Red Army yakawedzera kuoma.
  Uye maGermany akatanga kufambira mberi pamhenderekedzo yeGungwa reCaspian. Uye vaNazi vakafambira mberi nekubudirira kukuru. Uye pakupera kwaSeptember maGermany akanga atopinda munharaunda yeAzerbaijan. Uye ikoko hondo dzakadaro dzakatanga kufashaira.
  Stalin akaraira kuti aenderere mberi nepakati, achikanda mauto ake ese ipapo ... MaGerman akatokwanisa kusunda kumashure, achityora kumberi. MaNazi aifanira kumbomira kupikisa, uye kukanda mauto matsva muhondo. Asi hukuru hwemasimba hwakakanganisa.
  VaNazi vakadzora kugumbura kwemauto eSoviet, uye vakaramba vachifambira mberi muCaucasus munguva yechando. Uye vakashandisa yazvino ndege yejeti, mhando nyowani.
  Uye Marseille yakatopfuura zviuru zviviri zvendege dzakadonha. Kwaakapihwa mubairo mutsva nenyeredzi yedhaimani yeKnight's Cross yeIron Cross, nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani.
  Uye pedyo neBaku panotova nehondo dzakadaro, dzine utsinye.
  Kurwa kwakaratidza kuti vakadzi havasi vese vasina simba uye vanoziva kurwa zvakanaka. Uye panguva imwechete inotakura kurasikirwa kushoma pane varume. Varwi vakarwawo muvarwi vanofamba netsoka, vachirova tsoka dzavo dzisina chinhu pajecha rinopisa reSahara Desert. Ndokugona matangi. Akaedza "Tiger", muhondo neBritain.
  Zvisinei, vasikana veSoviet paSU-100 vari kurwisanawo zvakanaka.
  Kunyange zvazvo nzvimbo yeRussia ichiita seisina tariro. Asi varwi, pamwe chete naErizabheti, vanorwa semakondo.
  Ekaterina anodzvanya lever nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Inotumira projectile inobaya mota yeNazi E-50 padivi uye ichidzvova:
  - Nekuda kwecommunism huru yakatsvuka uye mutsvuku!
  Elena akarovawo kanoni achishandisa gumbo rake rakashama, rakapfava. Akanyatso kurova tangi remuvengi.
  Musikana akachema achiti:
  - KuRussia yangu yakanaka!
  Euphrasia akataura nehasha, achitungamira moto une chinangwa chakanyanya:
  - Kubwinya kuna Amai vedu!
  Uye anoshandisawo akashama, akacheneswa makumbo.
  Muchina weSoviet wakasimba uye unorwa. Uye inopfura zvakanaka.
  Iyo SU-100 inokwanisa kupinda muE-50 padivi. Asi vasikana vanotoputsa huma yake, vachipinda mukukwezva kana kuguma-kumagumo. Uye vakacheka nesimbi.
  Elizabeth, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka, akapfura muvengi. Uye kurira:
  - Kubva parukova rwebhuruu ...
  Ekaterina akaridzawo pfuti, panguva ino achisunda chirevere nezamu rake dzvuku uye achirira:
  Rwizi runotanga...
  Elena, achinyemwerera nehasha uye kuridza muridzo, akati:
  Zvakanaka, hushamwari hunotanga ...
  Naiyewo akatsikirira chibato nechitsitsinho chake chakanga chisina chinhu.
  Euphrasia yakarira, ichipfura muvengi:
  - Nekunyemwerera!
  Vasikana vanoshanda paSU-100 zvakanyanya. Uye kuparadza midziyo yemuvengi.
  Uye kunze kweBaku, mapiyona ari kuchera migero. Kune vakomana vemarudzi akasiyana. Kunyanya, misoro yakawanda yakajeka flicker. Kune vana vatsvuku nevatema uye vatsvuku.
  Chinhu chimwe chinovabatanidza: kutenda mukukunda kwecommunism uye netsoka dzisina shangu. Zviri pachena kuti haasi munhu wose ane shangu munguva yehondo, uye naizvozvo, sechiratidzo chekubatana, vana vose vanoratidzira zvitsitsinho zvavo, zvitsitsinho. Nguva yechando muTranscaucasia yakanyorova, uye paunofamba uye uchishanda nemafoshoro, kutonhora hakuna kutyisa.
  Vana vanoshanda nechido, uye vanoimba:
  Simudza moto, husiku hwebhuruu,
  Isu tiri mapiyona - vana vevashandi ...
  Nguva yemakore echiedza yaswedera,
  Kudanwa kwemapiyona - gara wakagadzirira!
  Kudanwa kwemapiyona - gara wakagadzirira!
  Uye heino alarm zvakare. Vakomana nevasikana vanosvetukira pasi pemugero. Uye mabhomba ari kutotanga kuputika kubva kumusoro: artillery yevavengi iri kushanda.
  Pashka akabvunza Masha:
  - Zvakanaka, unofunga kuti tichapona here?
  Musikana akapindura nechivimbo:
  - Tichapikisa kamwechete, muawa yakaoma kwazvo!
  Pioneer Sasha zvine musoro akati:
  Hugamba hwedu hahuzununguki.
  Mukomana akarovera nhongonya yake pamatombo. Zvinogona kuonekwa kuti mukomana akazvizadza pachake nenhare dzakasimba.
  Musikana Tamara akati:
  Ticharwa tisingatyi
  Tichachekwa not a step back...
  Rega shati yanyura neropa -
  Vavengi vakawanda, shandura knight kugehena!
  Mukomana Ruslan, piyona ane bvudzi dema, akati:
  Mazana emakore anopfuura, nguva ichauya,
  Imo musingazovi nekutambura uye nenhema ...
  Rwira izvi kusvika mweya wako wekupedzisira -
  Shumira Amai vako, iwe kubva pamoyo!
  Mukomana Oleg, mutete uye ane bvudzi rakanaka, akarira, mavhesi:
  Kwete, munhu akasvinura haangasvavi.
  Kutaridzika kwefalcon, gondo ...
  Inzwi revanhu rine ruzha -
  Kuzevezera kuchapwanya nyoka!
  
  Stalin anogara mumoyo mangu
  Kuti tirege kuziva kusuwa.
  Yakavhura gonhi renzvimbo
  Nyeredzi dzaipenya pamusoro pedu!
  
  Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Uye zuva richapenya
  Kuvhenekera nzira yecommunism!
  Vakomana nevasikana vakaombera vakabatana.
  Asi ikozvino ndege dzejet attack dzave kutobhururuka nekudonhedza mabhomba. Uye iyi inzira yehasha.
  Oleg naSasha vakasimudza chipfuramabwe ndokutanga chipo cherufu. Uye chirongo chakarohwa nendege yeNazi.
  Musikana Natasha akaimba:
  - Iyo Komsomol haisi zera chete,
  Komsomol ndiwo mafambiro angu!
  Ndichakunda nzvimbo, ndinotenda
  Ngatirarame nekusingaperi!
  Ahmed, mumwe mukomana piyona anobva kuAzerbaijan, akapindura achinyemwerera kuti:
  - Hausati wava nhengo yeKomsomol Natasha!
  Musikana uya nehasha akatsika gumbo rake asina kupfeka ndokupindura nenzwi rine mutsindo;
  Parutivi rwamadzibaba, norwiyo rwomufaro;
  Isu tinomiririra Komsomol ...
  Nguva yemakore echiedza yaswedera,
  Kuchema kwemapiyona - gara wakagadzirira!
  Kuchema kwemapiyona - gara wakagadzirira!
  Oleg akatsika tsoka yake isina kupfeka, yemwana uye akaridza mhere:
  Sando yakasimba inosvina proletarian,
  Kubva patitanium ruoko runopwanya joko ...
  Tichaimba chiuru cheArias kuNyika yedu,
  Uye chiedza chevazukuru, zvakanaka!
  Vana vanofara. Uye kutaura zvazviri, maGermany akabhomba, uye musikana mumwe chete akawana chidimbu muchitsitsinho chake chisina chinhu, chakatenderera, chepingi.
  Pioneer akazhambatata, asi akabva abata muromo wake.
  Uye saka vakagadzirira kudzosera kurwisa. Uye atova matangi nemaNazi. Anotyisa E-100 ari kufamba. Michina ine simba uye ine ngozi yakadaro.
  Vane dziviriro yakadaro. Kuti haugone kupfuura kubva kune chero kona. Iwe haugone kuirova kubva kukona imwe chete. Mukana chete ndeyekutyora makwara.
  Vana vakagadzirira kurwa, uye vachivheyesa tsoka dzavo dzisina chinhu. Pano vari pawaya vachisunda mapaketi ane zvinoputika zvekumba pasi penzira dzeNazi. Inoshanda uye inoparadza ma rollers ematangi euto raRommel.
  Uye zvinoratidzika zvakaipa.
  Sasha anoti:
  - Kubwinya kune communism!
  Mukomana Pashka anopfura naOleg kubva pachipfuramabwe uye anoridza mhere:
  - Kubwinya kune mapiyona!
  Mukomana Ruslan, pamwe chete nemusikana Sufir, anokwevera mugodhi pasi peGerman newaya uye anoshevedzera:
  - Kubwinya kune USSR!
  Vana vanobva kuAzerbaijan neRussia vakomana vari kurwisana. Mapiyona akatsvukuruka, akaonda, asina shangu achitarisana nehombe huru yematangi.
  Musikana Tamara anotsika tsoka yake yakanaka, diki, isina chinhu ndokuti:
  - Kubwinya kuRussia!
  Pioneer Ahmet anosimbisa achipfura muvengi:
  - Isu tiri mhuri ine hushamwari pamwe chete!
  Mukomana Ramzan, muAzerbaijan ane bvudzi dzvuku, anosimbisa, achigogodza motokari:
  - Kubva pashoko isu tiri zana rezviuru ini!
  Vana vane ushamwari ... Heino musikana weArmenian Azatuhi, uyo anotamisawo neunyanzvi pasuru inoputika pasi pegonye refascist nerubatsiro rwewaya, uye anoridza mhere:
  - IUSSR imhuri yevanhu!
  Mumwe musikana weArmenian Aghas anoti:
  - Usakotamira kune fascism:
  Musikana ndokukweva waya nezvigunwe zvake zvaive pachena. Vana vakawanda veAzerbaijani neArmenian vane bvudzi rakatsvuka uye havazivikanwi kubva kune vana vechiSlavic, avo kunewo akawanda. Ani naani akasiya maGermany kure, dzimwe mhuri dzeRussia dzakagara muAzerbaijan kunyange pasi pematsars.
  Kune maSlav akawanda muCaucasus. Vazhinji vakasanganiswa vakaroorana. Hongu, uye vana vanowanzova nevhudzi rakareruka kupfuura vabereki vavo. Uye vakomana vechiSlavic vakatsvuka kuti usakwanise kuvaudza kubva kune veko. Uyezve, vana vanowanzofanana zvikuru kupfuura vakuru.
  Saka iyo yepasi rose yeSoviet battalion yevakomana nevasikana iri kurwa, uye ivo vese vakabatana, uye vakafanana chaizvo. Zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka zvinopenya pakufamba.
  Uye hope vana vanotumira zvipo zverufu. Shamil naSeryozhka, vakomana mapiyona, vanodhonza waya. Uye ikozvino German E-50 inomira negonye rakaputsika.
  Vakomana vanoimba pamwe chete:
  Union isingaparadzike, marepublic akasununguka,
  Yakanga isiri simba rehutsinye rakaungana, kwete kutya ...
  Uye kuda kwakanaka kwevanhu vakavhenekerwa,
  Uye ushamwari uye kufunga, uye ushingi muzviroto!
  Uye vana vanofara. Vanonyemwerera nechena, kunyange mazino. Uye vanofara, kunyange zvazvo vachityisidzirwa norufu.
  Uye maGerman anopenga. Matangi akaparadzwa anopisa pfuti dzawo uye pfuti dzemuchina.
  Dzimwe mota dzeGerman dzakashongedzerwa nemagirinedhi uye dzine njodzi.
  Mukomana Maksimka nemusikana Zara anobva kuAzerbaijan, uye vakatsamira pamakumbo avo asina kupfeka, vakasimudza mugodhi pasi pemuvengi ndokugogodza mastodon efascist.
  Uye vakadanidzira nepamusoro pemapapu avo.
  -KuUSSR!
  Vana vanosetsa chaizvo.
  Mapiyona Abbas naVladimir vanoshandisawo zvombo. Muchiitiko ichi, catapult uye pwanya E-75 gonye kuvaNazi. Ipapo vakomana vakaimba:
  - Nekuda kwehukuru hwepasi pasi pechifukidziro checommunism!
  Oleg naAbdulah mapiyona emarudzi akasiyana, asi nemoyo mumwe chete, vanotangawo mabhomba. Vanorova E-100 uye vanoimba ...
  Takazarura nyika kumarudzi,
  Nzira inoenda muchadenga, kunyika dzisingaoneki...
  Mabasa echigamba anoimbwa -
  Kubvisa vanga rerufu zvachose!
  
  Pasi peMureza Mutsvene weRussia,
  Murugare, hushamwari, mufaro nerudo...
  Vanhu venyika yose vachafara zvikuru;
  Rima regehena richadzingira kure!
  Kurwa vana kuno...
  Abdurrahman naSvetlana - mukomana wechiAzerbaijani nemusikana kubva kuBelarus vakadhonza waya pamwe chete ndokugogodza tangi refascist. Uye vakaimba:
  - Zita guru reRussia inoera,
  Inopenya pasirese - semwaranzi wezuva ...
  Ndinotenda mukubatana tichava nemufaro,
  Ngatiratidze vanhu nzira kwayo!
  Vana vakashinga zvikuru. Uye vaNazi vakangokatyamadzwa nokuramba kwakasindimara nokushatirwa kwakadaro.
  Abudurrahman ndipiyona, akagamuchira chidimbu muchigadziko chake chisina chinhu. Yakabaya pagumbo remwana.
  Mukomana akaridza mhere achiti:
  - Uye zvinondirwadza!
  Svetlana akarohwawo pachitsitsinho chakatenderera, ndokukwenya bendekete rake. Asi musikana akati:
  - Usaputse Mapiyona!
  Azim naKolka vakarovawo mota yeGerman.
  Vakomana vakanongedza newaya ndokuimba vachiti:
  Muvengi anonyengera akaenda kundorwa.
  Asi ndinotenda kuti hazvizoregi, vanhu veSoviet ...
  Muvengi akamirira kukundwa uye kukanganwa,
  Uye kubwinya kweRussia kuchatumbuka zvakasimba!
  Muvengi akamirira: kukundwa uye kukanganwa,
  Uye kubwinya kweRussia kuchatumbuka zvakasimba!
  Vana vakashinga uye havakotama. Uye vanoda kukunda. Uye vanoimba uye vanorwa.
  MaGermany ari kutambura kurasikirwa kukuru. Chokwadi, kazhinji vane makwara akatyoka nema roller. Uye hazvisi zvinouraya.
  Zvakaipa kumapiyona akatorwa musungwa.
  Mukomana Abdulhamid, paakatorwa musungwa, akaiswa paraki nevaNazi. Vakapinza makumbo apiona asina kupfeka mubhuroko, ndokutanga kuturika simbi pazvikorekedzo. Ipapo akabatidza moto. Uye zvitsitsinho zvomukomana zvakanga zvisina kupfeka zvakananzva nemoto. Uye shamhu yakawira kumusana kwake. Vakandirova kwenguva refu. Uye ipapo vaNazi vakatanga kutyora mbabvu nembato tsvuku-inopisa.
  Mukomana, achifa mukurwadziswa, apo simbi yembabvu dzake, yakatsvuka nokupisa, yakamupwanya, akaimba:
  Berlin inenge iri pasi pehutongi hwedu,
  Kuburikidza nemabinoculars tinoona iyo yakashushwa Reichstag ...
  Ndinovimba kuti kuchava nerunyararo uye mufaro munguva pfupi iri kutevera;
  Zvandichatsanangura munhetembo dzangu!
  
  Russia yakavhura communism kunyika,
  Akava mhuri kumunhu wose.
  Asi Wehrmacht yakanamatira mhuno yenguruve kwatiri,
  Uye zvino ropa riri kuyerera richibva mutsinga setsime!
  
  Izvo Fuhrer akakanganwa nesu netsaona,
  Ndaida kuwana ivhu nevaranda!
  Fascism yakaenda nemushandirapamwe wakareba kwazvo -
  Uye heino kurota chaiko, zviroto zvegehena!
  
  Mukomana akapusa, mukomana asina shangu,
  Munguva pfupi yapfuura yakasunga tie tsvuku.
  Aida kuvaka nyika pachake pasina Mwari,
  Asi kamwe kamwe napalm yakaputika kubva mudenga!
  
  Ini ndaifanira kumhanyira kumberi, isu taive AWOL,
  Hapana anoda kutora pwere dzakadaro!
  Asi mukomana-murwi mupfuti akazviita,
  Nzira yemadzibaba yakashanduka kuva yakakodzera!
  
  Yakarwa uko zvese nehungwaru nechisimba,
  Uye utera zvakare hunovava, maiwe ...
  Makomuredhi vaifanira kuchera makuva
  Kuronga mapaini mabhokisi muchando!
  
  Ndava piyona ajaira kutambura,
  Akaenda kunoongorora asina shangu, chando chakarova.
  Zvimwe chirango chekusatenda,
  Kuti ndaisada kuziva Jesu!
  
  Asi chii chiri maawa matatu eGorogota?
  Anopfuura makore matatu ehondo apfuura!
  Mumusha upi noupi, chirikadzi dzinochema zvikuru.
  Vanakomana vakaparara sei mumakuva enyika!
  
  Ndakapona, ndakarohwa negomba, ndakuvadzwa nebara,
  Asi rombo rakanaka akagara netsoka dzake!
  Takadzorera chikwereti kuGermany zvechokwadi,
  Iyo fascism yakatsikwa guruva nesu!
  
  Ini ndakura, asi ndichiri mukomana,
  Iyo ndebvu haina kupaza, asi yatova titan!
  Hongu, munhu mukuru, uye pamwe zvakanyanya,
  Pashure pezvose, mwoyo wakaoma sesimbi!
  
  Hero Star mubayiro wepamusoro-
  Stalin pachake, nditende, akazvipa!
  Akati: zvakafanira kutora muenzaniso kubva kuvanhu vakaita sewe,
  Varwi vari kugadzira kiyi dzemikova yeEdheni!
  
  Asi zvino isa pasi pfuti yakashinga,
  Tora iwe, pincers, sando uye ushande!
  Vaka chikepe cheseiri nechikepe nemapuranga
  Uye gadzira ndege kuitira kuti shiri ibhururuke kumusoro!
  Asi pasinei nehugamba hwose hwemapiyona nevarwi veRed Army, Baku akawira. Uye vaNazi vakatora Caucasus yose.
  Stalin akatya zvikuru, uye akapa Hitler runyararo. The Fuhrer, achinetseka nehuchenjeri hwekuti US neBritain vakanga vachigadzira bhomba reatomu uye kukunda Japan, vakasarudza kutanga chigumbuso chikuru kuMadokero.
  Chibvumirano chakasainwa. IU.SR yakabvuma kudzorera vasungwa vose vehondo kuReich yechitatu, uye kupa pachena mari yakawanda yezvigadzirwa zvinodiwa neWehrmacht.
  Hitler akabvumirana nazvo. Uye muchirimo cha1944, kurwisa kukuru kwevaNazi kwakatanga muAfrica. VaNazi, vaitodzora kuchamhembe, vakanga vachienda kumaodzanyemba. Uye panguva imwechete yakaenderera mberi nehondo yepasi pemvura. Kumaodzanyemba, vaNazi vakabudirira. Panguva imwe cheteyo, vaNazi vakatamira kuMabvazuva. Sezvo vafambira mberi, ivo kuburikidza neIran, uye vanenge vasina kupikisa vakatora India. Uye kwete pasina kubudirira kutora matunhu makuru. Saka vaNazi vakanyatsobudirira pano.
  Uye musi waNovember 3, 1944, pazuva resarudzo dzemutungamiri wenyika, United States yakangoerekana yasvika muBritain ndokuitora. Uye kwaive kufamba kwakabudirira. Uye zvakabva zvanyatsonaka. Uye muvhiki imwe chete vakamubata. Uye zvakazonaka chaizvo. Panther-2 tank, iyo yakanga yakanyanyisa uye yakashongedzwa zviri nani, yakatorawo chikamu muhondo. Asi tangi reLev-2 rakazove rakanyanya kusimba. Mariri, Porsche, kekutanga muchivako chetangi reGerman, yakaisa injini uye kutapurirana mubhuroko rimwe nekuyambuka, ndokuisa bhokisi regiya painjini pachayo. Kureba kwehull kwakaderedzwa, uye turret yaive diki uye yakamanikana. Somugumisiro, uremu hwemotokari yakaderera, uye injini, pane zvinopesana, yakanga ine simba guru pa 1000 horsepower.
  Saka tangi "Shumba" -2 yakavhundutsa kuBritish, uye yakanakisisa panguva iyoyo.
  Britain yakabvuma. Uye zvino vaNazi vakafambisa hondo neUnited States. VaAmerica vakakwanisa kuita mukuvaka tangi, chete Pershing, iyo yakanga isina simba kupfuura motokari dzeGermany. Uye chete "Superpershing" inogona kuramba neimwe nzira kurwisa maGerman. Asi iyo Fritz yatove ine simba "E" nhevedzano. Uye masimba haana kuenzana.
  Gore rechimakumi mana neshanu rakapfuura muhondo dzemugungwa. VaNazi vakaita Operation Icarus. Vakatorawo Greenland.
  Asi hazvisi nyore kuwana America mhiri kwegungwa. Asi mauto eGermany ari kushandisa ngarava dzepasi pemvura dzine hydrogen peroxide. Idzo dzinokurumidza, dzakaumbwa sehove dzakadzika-mugungwa, uye dzinogogodza maAmerican mugungwa. Uye izvi, hongu, hazvipendi United States. Uye chikamu chemauto eGermany chakazara muArgentina neBrazil. Vakabva vatanga kukambaira vachienda kuchamhembe. Uye zvinotonhorera. MaNazi ari kutora USA. Iyo itsva "E" yakatevedzana matangi akasimba kwazvo uye haagone kubata nawo. Tangi itsva yeE-50 yakatevedzana, inorema matani makumi matanhatu neshanu, yakagamuchira nhumbi dzokurwa dzemberi 250 mm pasi pemateru, uye mativi 170 mm gobvu, uyewo nemateru makuru. Uye 88-mm cannon ine 100 EL inoparadza matangi eAmerica pasina dambudziko diki.
  MaNazi ari kuparadza USA. Uye mumatsutso a1946, vakanga vatora Canada yose. Uye mukudonha, Mexico yakatorwawo. Uye US yakatanga kutya. Uye munguva yechando yegore remakumi mana nematanhatu nemakumi mana nemanomwe, Alaska uye chetatu chenharaunda yeAmerica yakatotorwa. Chitubu ndiyo nhanho yekupedza maAmerican.
  Marseille akanga ari mutyairi wendege akabudirira zvikuru. Uye zvino, mushure mezviuru zvechitatu ndege yakadonhedzwa, akapihwa Diamond Star yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha egoridhe omuoki, minondo nemadhaimani.
  MuThird Reich, vakabvumidzawo dhigirii rechitanhatu reKnight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinamu emuoki, minondo nemadhaimani, kune avo vanosvika zviuru zvendege dzakadonhedzwa, kana nhamba imwechete yematangi akapwanyika.
  Mune ino Knight's Cross, angangoita zana madhaimani aifanira kunge akabatanidzwa, uye angadai akakura kupfuura mamwe maKnight's Crosses. Saka mubairo wacho wakanga usingaremekedzi chete, asiwo unodhura.
  Albina naAlvina vari kubhururuka mudenga. Vanopfura ndege dzavo dzeYankee uye vanoimba nemeno avo:
  - Vasikana vakanaka,
  Shamwari dzakanaka...
  Zvingave zvinotyisa vakomana -
  Uye makicks makuru!
  Albina akanongedza pfuti yendege nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akarova muAmerica ndokuridza mhere:
  - Mwenje yemeso anofara!
  Ndokuchonya mumwe wake. Akadimbura mumwe wake. Akapwanya muvengi kuita zvidimbu zvidimbu achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka uye akarira.
  - Zvecommunism uye nekukunda kwedu kune mbiri!
  Albina akaruramisa mumwe wake, achipfura ndege yeYankee:
  - KuAryan communism!
  Vasikana vese vakabva vabvaruka nekuseka.
  Uye vakagamuchira dhigirii rechitanhatu reKnight's Cross, vapfura ndege dzinopfuura chiuru imwe neimwe.
  Uye Marseille, yakapfura imwe ndege zviuru zvina, yakagamuchira Diamond Star yeKnight's Cross yeIron Cross nemashizha eplatinum oak, uye yakagamuchira minondo nemadhaimani. Vanhu vekuAmerica vakamutiza chaizvo.
  Munguvayo, hondo yakapfuurira. MaAmerican airasikirwa zvakajeka nemuvengi akanakisa mune tekinoroji uye kudzidziswa, uye kunyangwe kushandisa kupatsanurwa kwekunze.
  Chete "Superpershing" inogona kupinda muGerman E-50 parutivi. Kubatsira kwepfuti uye caliber ye90 mm uye kureba kwembiru ye73 EL. Asi nerumwe rutivi, mwero wemoto unongori maraundi mana paminiti zvichienzaniswa negumi nembiri zveGerman E-50, uye huremu hwematani makumi mashanu hwakakura kwazvo kune injini ye500 horsepower. Hongu, uye nhumbi dzokurwa nadzo hadzina kukwana. Muhuma yeGerman main mastodon, maAmerican haasati apinda. Uye iyo Fritz zvakare yaive neE-75 ine 128 mm caliber pfuti uye 210 mm parutivi rwezvombo ukobvu pasi pemateru, ine dziviriro iri nani uye injini ye1500 horsepower.
  Saka kubva pakutanga, US yakanga ichirasikirwa. Chete T-93 tangi, kunyanya pfuti inozvifambisa inorema matani makumi mapfumbamwe nematatu, nehupamhi hwezvombo hwepamberi hwe 305 mm uye 155 mm cannon, inogona kurwisa mastodon eGermany musoro-on.
  Asi mafambisirwo akaitwa pfuti inozvifambisa iyi akanga asina kukosha, sezvakaita mwero wemoto. Uye maGermany akaiparadza nendege.
  Saka vanhu vekuAmerica vese vanga vasiri kuita zvakanaka, uye vairasikirwa zvisina tariro.
  Uye mauto eGermany akauya pedyo uye pedyo neNew York neWashington.
  Truman akateterera Hitler kuti ave nerunyararo.
  Asi Fuhrer aida chete kuzvipira kwakakwana pasina chero mamiriro ezvinhu. Washington yakanga yakakombwa. Uye vaNazi vakatanga kurwisa guta guru reUS.
  Marseille yakagamuchira mubairo wakakosha wezviuru zvishanu ndege dzakadonha: Iyo Grand Diamond Nyeredzi yeKnight's Muchinjikwa weIron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani. Uye zvakanaka.
  Varwi vetangi veGerda vakarwira mangwana kujeka. Uye akakunda pasina dambudziko.
  Musikana wacho akatotanga kupfura kwete chete nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, asiwo nemazamu matsvuku emazamu ake. Uye izvozvo zvakabatsira zvikuru.
  Charlotte akapfurawo nekudzvanya mazamu ake eruby pabhatani remufaro uye achirira:
  - Hukuru hwecommunism huri mukusava hove, asi whale!
  Christina, achipfura, achidzvanya mabhatani eiyo joystick, akati:
  - Uye isu maGerman tichavaka yakakura kwazvo yecommunism!
  Magda, achipfura mazamu matsvuku kune vadzivisi vake, akabudisa nehasha:
  - Iyo communism inopenya! Kungokwira chete, kwete kudzika!
  Gerda achinongedza kanoni nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye achitenderedza American howitzer nepfuti yakanangwa zvakanaka, akasimbisa:
  - KuAryan communism!
  Mushure mekudonha kweWashington, America munguva pfupi yakadzora. Uye zvakaitika July 4, 1947.
  Ipapo vaNazi vakaparadza Japan, uye May 15, 1957 vakarwisa USSR, ava ndivo vaNazi. Tariro imwe, kuna Alisa Selezneva!
  Uye ikozvino timu yaAlice inopindawo muhondo yakasimba. Alisa Selezneva pachake uye shamwari dzake mbiri uye shamwari mbiri. Vakatanga kurwisa kwekugara kwaAdolf Hitler musi waChikumi 22, 1957.
  Alice akakanda girinedhi yekuparadza netsoka yake. Akabvarura vaNazi ndokudanidzira:
  - Kubwinya kune communism!
  Uye akarova vaNazi neblaster.
  Aleksey Teterev anopfura muvengi nepfuti uye anoridza mhere:
  - Zvichava kukunda kwedu.
  Uye tangi yeGermany inonyungudutswa. Vakomana vakapfura mheni kubva pameso avo.
  Natasha Belaya ari kupfurawo muvengi. Uye panguva imwe cheteyo, pasina kuenderera mberi, tsoka dzake dzisina kupfeka dziri kukanda, nesimba rinorema rinorema, girinedhi inouraya.
  Musikana anoridza mhere:
  - Kubwinya kune zvatakaita!
  Arkasha Sapozhkov ariwo pakurwisa. Mukomana akazara nemanyawi. Sezvo ichi chinonyangadza chaibvumirwa munyika yakaenzana, zvinoreva kuti inoda kugadziriswa.
  Murwi wechidiki akaridza pfuti nelaser ndokuti:
  - Kubwinya kwemazano ekuda nyika!
  Masha Belaya ari kupisawo muhondo. Musikana akaburitsa rukova rwemapulsars nemabhuru emoto achirira:
  - Rufu kune fascists!
  Uye nezvigunwe zvetsoka, iyewo akakanda pizi dzekuparadzwa.
  Vashanu vakapararira vachishandisa kugona kwavo mukurwisa guta rose rakavakirwa Hitler neVersailles.
  Uye ivo vanocheka, semuenzaniso, tangi ine simba kubva kuE-800 yakatevedzana yehukuru hwakakura. Uye vakabva vatanga kuparadza piramidi michina ine hunde dzine simba. Nhengo dzevashanu dzakaita muhondo. Uye vakashinga zvikuru.
  Aleksey Sapozhkov akashandisa simba remumunda rairatidza mabhomba uye mabhomba eWehrmacht, uye akaputika nedanda rinoremadza. Uye zviuru zvevaFascist, murwi wematangi nendege zvakadonha.
  Natasha akaridza tsamwa, achiridza mhere:
  - Wese munhu anotenda mukukunda nesimba!
  Alexey Teterev akashamisika:
  - Uye ndine chero gungwa, gungwa rakadzika mumabvi! Uye ndinokwanisa kubata chero makomo!
  
  Mashka Belaya akabvumirana neizvi:
  - Kutaura zvazviri, papfudzi!
  Musikana wacho akatarisa nenzira yekurwisana, kunyanya paakarova fascists nerukova rwekuparadzwa. Uye zvino boka ravo riri kuswedera pedyo nekuswedera kumuzinda uko kuna Hitler.
  Uye zvakadini kana matangi epiramidi uye mamwe masimba efascist ari munzira yavo?
  Dzimwe mota dzeGerman dzakakura zvekuti dzinofanana nepiramidhi yeEgypt chaiyo. Asi havagoni kupikisa danda relaser.
  Uye heano maNazi uye shandisa diskettes. Asi ivo havapindike kubva kumabhomba nemabara, uye panzvimbo pacho havana simba kurwisa hyperlaser!
  Alice ari kurwiswa, uye zvakare zvigunwe zvake zvisina zvigunwe zvinokandwa kunze, chimwe chinhu chinouraya zvikuru. Musikana anoridza mhere:
  - Iyo yakanaka iri kure, iwe une hutsinye kune vaNazi,
  Iwe wakaomesera maNazi, Alice anomhanya kunge tangi!
  Uye ropa rakayerera murukova, iwe une hutsinye kune vaNazi,
  Iwe une hutsinye kune vaNazi! Alice anorova nickel!
  Lyoshka Teterev, kurwisa, uyewo squeals uye kurira. Mukomana ari kupfura kubva kune ine simba laser, achicheka maNazi mumapoka, uye achiimba:
  - Iwe uri kukwana pachako, iwe wakakwana pachako,
  Kubva pakunyemwerera kusvika pakuita, kunze kwekurumbidza!
  Natasha Belaya, achipfura nemaNazi nemazvo, uye achirutsa hova dzerufu neminwe isina makumbo evasikana, anosimudza nehasha:
  - Ah, chikomborero chakadini, kuziva kuti ini ndakakwana,
  Zivai kuti ndakakwana! Ziva kuti ndakakwana!
  Arkasha, achiridza pfuti neanopisa, uye achipa maNazi panyanga, akaridza muridzo:
  - Stalin, uri Comrade Stalin,
  Senguva dzose, gamba riri pamusoro!
  Masha Belaya, achipfura vaNazi, akaimba:
  Akatikurudzira munguva dzakaoma.
  Tagadzira kuda kwakasimba simbi ...
  Akaponesa nyika kubva kudenda
  Wadiwa Komuredhi Stalin!
  Uye musikana akatanga bhoomerang inoparadza nezvigunwe zvake. Uye tangi hombe yakaita sepiramidhi yematani zviuru zvitatu yakapinduka.
  Alice, achipfura maNazi, akadanidzira:
  -Mumifananidzo yakawanda, zviyero,
  Munyika isingaperi...
  Iwe wakativhurira nzira chaiyo -
  Kuzvitsanangura zvachose!
  Uye tsoka dzake dzisina kusununguka zvakare dzakakanda zvakafanira rufu rwemhondi. Musikana akamanikidza mafascist uye nesimba kwazvo.
  Alexey Teterev, achirwa nevaNazi, akaimba:
  - Bakatwa replasma,
  Anoda kukucheka...
  Kupisa semoto wegehena
  Laser Beam...
  Natasha Belaya, achipfura maNazi, uye achigeza mota dzavo kudenga nepanyika kuita upfu, tweeted achitsigira:
  Asi iwe usafunga
  Nzira yekuponesa hupenyu hwako
  Akatendeka kurudo
  Uve kusvika kumagumo!
  Uye nezvigunwe zvisina zvigunwe, sekunge kukanda chipo chekufa zvachose. Uye zvinouraya chaizvo. Uye kuparadzwa kwakanyanya kwemaNazi aya.
  Arkasha Teterev, achipisa mweya yakaipa yebrown, akaswedera pedyo naHitler. Mukomana ane hasha, akaimba:
  - Mukukunda kwemazano asingafi ecommunism ....
  Uye maNazi ari kutsika.
  Masha Belaya, achipfura nemazvo uye achigogodza maNazi, akasimbisa:
  - Tinoona ramangwana, nyika yedu!
  Uye zvigunwe zvake zvakabereka zvaikanda pizi dzerufu.
  Alice, achipwanya mauto efascist, uye achishandisa zvombo zvehondo kubva kure ramangwana, akaridza mhere:
  - Uye chiratidzo chitsvuku, Baba vedu!
  Alexei Teterev, achiwisira pasi vaNazi, uye achivarova semabhuru, akadzvova pamusoro pemapapu ake:
  - Tichagara takatendeka tisina udyire!
  Natasha Belaya ari zvakare mukurwiswa kwemusango, achipisa mhomho dzeTatu Reich dzakatora dzinenge nyika yese. Musikana uyu akashongedzerwa zvakanyanya uye maNazi haagone kumupikisa.
  Apa akakanda chipo chekuparadza nezvigunwe zvake. Akapisa akawanda efascists uye akateedzera:
  - Kubwinya kune Great Russia!
  Uye zvakare musikana ari pakugumburwa.
  Arkady Sapozhkov akaridza rukova rwekuparadzwa. Dzima varwi vakawanda veNazi. Akavaparadzira, akavatsemura, uye akavhuna maoko avo nemakumbo avo. Uye kubvarura shongwe dzematangi.
  Kakomana kakarira.
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Masha Belaya mukurwisa kwemusango anorova misoro yevaNazi, anogogodza midziyo yakawanda, uye anodzvova:
  - Nekuda kwehukuru hwepasi!
  Uye zvigunwe zvemusikana zvisina kupfeka zviri kutanga chimwe chinhu chaicho uye chinouraya zvakanyanya.
  Alice ari pakurwisa uye musikana ane hasha uye anorwa. Munhu wose anonyatso temwa pasi. Uye anovaka zviso uye kupopota. Uye denga remuzinda waHitler rakatora rikadhirika.
  Muenzi wenguva yemberi akachema:
  - Kune communism yakasimba kwazvo munyika!
  Uye zvigunwe zvaAlice zvisina kupfeka zvichatanga zvakare chimwe chinhu chinoparadza zvekuti maNazi anotanga kupararira. Uye Alice pachake achaitora oimba:
  - Ndinotenda kuti nyika yese ichamuka,
  Pachave nekuguma kwefascism ...
  Zuva richapenya zvakajeka,
  Kuvhenekera nzira yecommunism!
  Lyoshka Teterev akatsigira vasikana nekutumira rwizi runouraya rwekuparadzwa.
  Mukomana uyu aive ari mushishi rekupenga sechikara. Akanyatsorwisa muvengi achibva aridza mhere.
  - Kubwinya kune nyika yevaSoviet!
  Uye akarova maNazi semapupu.
  Natasha Belaya ariwo pakurwisa. Inodzima iyo Fritz mukushuva kwakanyanya. Uye anochera pasi murindi weFuhrer. Musikana akanaka kudaro. Uye kurwa - kunoparadza maNazi zvachose.
  Uye zvigunwe zvake zvisina maoko zvinoparadzira zvipo zvorufu zvorufu.
  Natasha anoti:
  - Muzita repfungwa!
  Arkasha Sapozhkov anoitawo zvehasha. Uye nhungirwa, ichinyungudusa Himmler.
  Ipapo mukomana akadanidzira achiti:
  - Nekuda kwehukuru hwedu uye kukunda!
  Mashka Belaya anoitawo nenzira yekurwa. Uye inoparadza vaNazi muhunhu kupfuura capitally. Uye matanda ake elaser, anorwa zvekuti maNazi haagone kutiza kubva kwaari. Masha Belaya runako rune mhirizhonga.
  Nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, anokanda chipo chemhondi cherufu uye anoridza mhere:
  - Nezve communism itsva!
  Alice, achipfura vavengi, anobudisa mazino ake uye anoshinyira pamusoro pemapapu ake, achiburitsa sparks kubva mumaziso ake:
  
  Zvose zvitsva mucommunism!
  Uye pakupedzisira vakakomba Hitler. Nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, musikana akasvina mazai eFuhrer, uye akadanidzira mukurwadziwa:
  - Ndinorega!
  Vashanu vacho vakabva vamanikidza fascist mukuru kumisa kurwiswa kweUSSR uye kubvisa mauto kubva munharaunda yeRussia. Fuhrer akatya akabvuma izvi.
  The Third Reich yakabva yaparara, uye kusawirirana kukuru kwakatanga pakati pevatungamiriri vehurumende yechiFascist.
  Uye Hitler akaendeswa kuMoscow. Ikoko akaedzwa uye musi waNovember 7, 1957, nhamba yechifascist yakaturikwa paRed Square. Uku ndiko kuguma kwaHitler, uye waita zvakanaka Alice!
  Uye nyika yose yakasunungurwa kubva kuFascism kamwechete, uye USSR yakatora nyika yose, pasi pemusoro mutsva weVoznesensky!
  Kubwinya kune communism uye USSR!
  
  
  MUKANA USINGAtarisirwi
  Japan, ine makumi mapfumbamwe muzana mukana, aifanira kunge akakunda Hondo yeMidway, uye akaikunda. Uye vakabva vatora mauto ehumambo hwekubuda kwezuva uye neHawaiian archipelago, vachikunda maAmerican uye kutora kutonga kwePeru Harbour base.
  Eya, ipapo maJapan akatora ndokurwisa India, achityisidzirawo kuitora. MaBritish, nekutya, vakatora ndokutamisa chikamu chemauto kubva kuEgypt, vachisiya Operation Torch. Uye Africa yakanga yakanyarara. Pamberi pekumabvazuva, yakaenderera mberi, semunhoroondo chaiyo. MaGermany akakundwa paStalingrad uye mberi kwavo kwakaputsika. Asi mukupera kwaFebruary uye kutanga kwaKurume, Mainstein akarwisa. Kuenzaniswa nenhau chaiyo, maGermany akanga ane mamwe mapoka akati kuti. Sezvo Hitler asina kutamisa mauto kuAfrica. Kusanganisira makumi matatu mhando itsva Tigers.
  Kudzikama kwakatonga muAfrica. MaBritish haana kufambira mberi, maAmerican, akarohwa muPacific Ocean, haana kudzika muMorocco. Uye zvikamu zvakati kuti izvo Hitler munhoroondo chaiyo akatamisirwa kunyika yevatema zvakashandiswa mukurwisa kumberi kwekumabvazuva. Uye mukubhururuka nendege kunyange masimba mazhinji akabatanidzwa. Saka pakanga pasina chikonzero chekupedza mari muAfrica.
  Uye semugumisiro, kukuvadza kwakawanda kwakakonzerwa nemauto eSoviet, uye maGermany akakwanisa kudzorera kwete Kharkov, Belgorod chete, asiwo Kursk, kubvisa arc pakarepo. Uye kurasikirwa kweRed Army kwaive kwakanyanya.
  Off-road, zvakadaro, yakamisa kurwa. Zvino kwakave nekunyarara - mativi ose akaunganidza simba. MaGermany akazivisa hondo yose muna February uye akawedzera kugadzirwa kwezvombo. Vaitarisira kutora hunyanzvi hwepamusoro. Yakaunganidzwa uye mauto, uye Red Army. Uye muAfrica kwakadzikama zvekuti Hitler akasarudza kutamisa mutungamiriri akangwara Rommel kumberi kwekumabvazuva. Uko, kazhinji, magumo ehondo akasarudzwa. Uyezve, maAmerica nemaBritish vakaramba vachikundwa mushure mekukundwa neJapan muPacific. Uye vakanga vasina kusvika kuEurope. Kubhomba kweThird Reich kwakapera, izvo zvakaita kuti zvikwanise kuwedzera kugadzirwa kwematangi nendege zvakanyanya zvakanyanya kupfuura munhoroondo chaiyo. Saka maNazi ane simba. Uye kunyange kusimba kwazvo.
  Imwe yematangi matsva, kuwedzera kune "Tigers" uye "Panthers", yaiva "Shumba". muchina uyu akafanana chimiro kuti "Panther" uye "Tiger" -2. Hitler aida kushandisa matangi ekupedzisira muhondo.
  Kunyange zvazvo, chokwadi, pakanga pane mubvunzo wekuti kurwisa kupi. Fuehrer akanga achiri kuda kuzvitsvakira mukana muCaucasus. Vamwe vakuru vemauto vakati Moscow yaifanira kutanga yatorwa. Paiva nemafungiro uye dutu reLeningrad. Pakupedzisira, maonero akakunda kuputsa kuVoronezh uye kufambira mberi neVolga kusvika kuStalingrad kubva kuchamhembe. Uye kubva kurutivi rweTaman Peninsula, pfuura uchienda kuguta iri paVolga kubva kumaodzanyemba, uchifamba munzira dzinosangana.
  Ndiko kuti, Fuhrer aida kutsiva. VaNazi, vasingatadzise mauto avo kumabvazuva, uko hondo yakanyura, pamwe nekusunungura ngarava shoma dzepasi pemvura uye, panguva yekuomesa chirongwa cheFAA missile, yakawedzera zvakanyanya kugadzirwa kwematangi nendege.
  Kugadzirwa kweFocke-Wulf muchina wakawedzera zvakanyanya nekukurumidza. Akanga asiri murwi chete, asi aigona kutakura mabhomba anokwana makirogiramu 1800, achiita basa remurwi webhomba, uye nekuda kwezvombo zvine simba uye zvombo, aigonawo kuva ndege yekurwisa. Saka vaFritz vaiziva zvavaiita. Iyo ME-309, murwi anokurumidza uye ane zvombo zviri nani, akapindawo munhevedzano. Zvakare Yu-288, iyo inogona kutakura matani matanhatu emabhomba.
  Kusunungura marudzi matsva ezvombo kwakatora nguva, uye kurwisa kwakamiswa kakawanda. Uyezve, Hitler pachake aida kuedza "Tiger" -2 muhondo uye "Maus".
  Asi chinonyanya kukosha ndechekuti vaFritz havasati vasiya Africa. Von Bock akagadzwa semutungamiriri ipapo. Uye zvisingatarisirwi zvakagamuchira kusimbiswa kwakakomba.
  The Fuhrer inotarisirwa kuhwina muAfrica, yobva yatora kumberi kwekumabvazuva. Uye zvakadaro zvisingatarisirwi ndokudzokera Rommel. Vatamisa mauto akanga achigadzirira kurwisa Taman Peninsula kuEgypt.
  Kwatova neChishanu chinomwe muvhiki.
  Uye musi waChikunguru 5, kurwisa kukuru kwevaNazi kwakatanga muEgypt. Hondo yechisere yeItaly yakatorawo chikamu mairi, iyo yakadzorerwa uye yakadzorerwa mushure mekukundwa muRussia.
  Somugumisiro, Britain yakakundwa zvinorwadza. Rommel yakanzvenga dziviriro yake mugwenga ndokupinda nomuNairi. Uye vaNazi vakavhara Suez Canal.
  Kubudirira kweFritz kwakatsanangurwa nekuti vakakwanisa kugadzira hukuru hwenhamba. Uyewo chokwadi chokuti "Panther" uye "Tiger", panguva iyoyo yakanga isina matangi akaenzana akatora.
  Iyo Red Army yakamirirawo nguva iripo. Asi kushivirira kwaStalin kwakapera, uye musi waAugust 1, mauto eSoviet akatanga kurwisa kukuru munzira yeOryol-Kursk-Belgorod. Kurwa kunotyisa kwakatevera.
  Hitler, mushure mokukunda muEgypt, akapinza mauto muIraq ndokuitora netsigiro yamaArabu, pamwe chete neKuwait.
  Stalin akasarudza kukanda chikamu chemauto muIraq, asi akatsamwisa kupinda kweTurkey muhondo. Mauto eOttoman akavhura kumberi kwechipiri ndokuyambuka Red Army.
  MaGermany akakwanisa kudzosa kurwisa kwemauto eSoviet. "Panther" yakaratidza hunhu hwayo hwekurwa mukudzivirira. Uye zvakashata kurova kurwiswa kweRed Army.
  MaGermany akazvisimbisawo muIraq neKuwait nekuwana mafuta. Matsutso akadzika asvika. VaNazi vaivimba nekuzvidzivirira. Iyo itsva Panther-2 yakatangwa munhevedzano. Yakashongedzerwa nekanoni ye88mm, uye yakawedzera zvombo, yairema matani makumi mashanu nenhatu, asi izvi zvakadzikiswa neinjini ine simba 900 yemabhiza. Iyi "Panther" -2 yakaratidza kuve muchina une njodzi. Nhumbi dzayo dzemberi dzeshongwe dzakasvika 150 mm, uye hull 120 mm pakona yekurerekera kwe45 degrees. Uye kudzivirira kwepamberi kwaive kwakanaka kwazvo, kufananidzwa ne "Tiger" -2, nepo ukobvu hwezvombo zveparutivi hwaive 60 mm pasi pemateru. Izvo zvinowanzogutsa.
  Hitler akachengeta dziviriro yakasimba kumberi kwekumabvazuva. Mutsetse wekumberi waive wakati sandarara zvekuti mauto eRed Army aitonetsekera. Uye munjere, kazhinji, basa rakasimbiswa. Uyezve, maGermany aiwanzofungidzira pfungwa yaStalin. Uye akaomesa musoro akarova panzvimbo imwe chete, zvakare kuedza kubvisa mauto eGermany kubva Kursk uye Orel.
  Kurwa mumhepo kwakaratidza kuti ME-309 murwi akanaka, uye zvombo zvayo zvine simba zvinokutendera kupfura muchina weSoviet kubva pakufona kwekutanga.
  Munguva yechando, hapana chakakosha chakawanikwa - Fritz akadzinga kurwisa kwese kweSoviet.
  Muna 1944, USSR yakagamuchira matangi matsva T-34-85 uye IS-2. Asi iyo yekupedzisira yakave isina kubudirira zvakanyanya, uye yaida kuvandudzwa, uye iyo isina simba nzvimbo yaive huma yeshongwe. T-34-85 zvakare yaive nezvikanganiso. Turret yaro yakawedzera kukura uye nyore kurova, uye huwandu hwematehwe mukutakura zvombo hwakaderedzwa.
  Chinonyanya kukosha, maGermany akakwanisa kugadza kugadzirwa kwakawanda kwePanther-2 uye yakagadziridzwa Tiger-2 modhi ine injini yechiuru chemabhiza. Asi pano
  The Fuhrer akaraira kuti chigumbuso chitange pakupera kwaMay. Uye munzira Voronezh, uye Taman nzira, uye kubva Turkey.
  Asi hondo dzinotyisa dzakaratidza kuti Red Army yakakwanisa zvikuru kuzvisimbisa, uye zvakanga zvakaoma zvikuru kuputsa dziviriro dzayo. Uyezve, maMouse, akakura kwazvo uye anorema, seTangi reShumba, haana kuzvipembedza. Stalin kazhinji akarambidza kugadzirwa kwematangi anorema kupfuura matani makumi mana nemanomwe. Kunyange zvazvo German "Panther" -2, iyo yakava tangi yakakura zvikuru maererano nekugadzirwa kwe serial, yakayera matani makumi mashanu nematatu.
  Uye zvechokwadi mauto eFritz Soviet akanyatso kudzvanya. Kunyange zvakadaro, vakakwanisa kupindira muzvinzvimbo munzvimbo. Kunyanya munzira yeVoronezh.
  Chinhu chikuru chaiva naFritz chaiva, hongu, motokari dzakasimba. Kunyanya, muna June 1944, vanopfuura chiuru veME-262 vakanga vatove vachirwa pamberi peSoviet-Germany. Hazvina kushata uye pakanga paine kumwe kuchinjika kwepamusoro kweFocke-Wulf - TA-152, yakaratidza kushanda kwayo.
  VaNazi, pamutengo wekurasikirwa kukuru, vakasvika Voronezh, asi vakamira.
  Kurwa kuzere ropa. Mauto eTurkey akakomba Yerevan, asi haana kukwanisa kuitora. Mumatsutso, vaNazi zvishoma nezvishoma vakafambira mberi neDon. Uye vakapaza kudzivirira kwesimba guru. Zvakangodaro, pakupera kwaNovember, mauto eSoviet akadzokera mhiri kwaDon. Chikamu chakarasika chendima. Vakamanikidzwa zvikuru.
  Mabhomba matsva eArado jet akatsemura Red Army. Uye vakabhomba vachishingaira zvikuru.
  Munguva yechando, maGermany akanga ari pakudzivirira. Muna Ndira, vakashora kurwisa kwemauto eSoviet. Gore rechimakumi mana neshanu rakatanga nekurwisana uye mumhepo uye hondo huru.
  Mumhepo, maGermany akawedzera kutora danho racho. Imwe shanduko yepamusoro yeME-262 X yakaonekwa, iyo yakagadzira kumhanya kweanopfuura 1100 makiromita paawa. Uye pfuti dzemhepo shanu. Uye akatsvaira mapapiro. Uye nani akapwanyika vanopikisa. Uye XE-162 inokunda munhu wese. Zvakare murwi anogona kuchinjika uye akareruka.
  Muna May 1945, maGermany akashandisa matangi matsva eE-series, kunyanya pfuti inotyisa yeE-25, uye yakakurumidza kugadzira E-50. Tangi rekupedzisira rakanga risati rakwana. Nhumbi dzayo dzainge dzakakora se "Tiger" -2, asi nemateru mazhinji, shongwe idiki uye idiki, hull yakadzikira, uye ngoro yepasi yakareruka uye inofambika. Injini dze1200 horsepower. Uye pfuti yakareba 88 mm ine dhiramu re100 EL, uye mapfuti gumi nemaviri paminiti.
  Iyi tangi, nekuda kwekuti injini yaive pamwe chete nekutapurirana, yakagamuchira kuchengetedza mukukwirira kwehull, nekuda kwe crankshaft. Uye iyo gearbox inowanikwa zvakananga pamota. Huremu hwetangi hwaive matani makumi mashanu, uye yakave inofamba uye yakasununguka pakurwa. Uye nhumbi dzayo dzemberi hadzipindiki zvachose, kune dzinenge pfuti dzese. Kona yekurerekera kwechikepe kubva kune yakachinjika yaive madhigirii 40, uye kona yekurerekera kwehuma yeshongwe ine ukobvu hwemamirimita 185 yaive madhigirii makumi mashanu.
  Saka pfuti dzeSoviet hadzina kugona kupinda pahuma. Iyo E-50 yakaratidza kuve tangi yakanaka yekuburitsa. Pfuti dzeE-25 dzega dzega dzakazove dzakanyanya kunaka, ine injini ine simba kwazvo ye900 horsepower, ine huremu hwematani makumi maviri nematanhatu.
  Aive akasimba mukubudirira, uye akatsiga.
  MuCaucasus, maGermany akakwanisa kuwana kubudirira. Chokwadi, Stalingrad haana kukwanisa kutorwa pakarepo. Asi ipapo maGermany akakomba Grozny, uye Ordzhonikidze. Uye pakasvika August 1945 vakakwanisa kupinda muGungwa reCaspian. Uye vakazviita zvakaipa kwazvo.
  Stalin akatya, asi haana kukwanisa kumisa vaNazi. Akarohwa kunge katsi.
  Iyo tangi nyowani yeGerman E-75 yakangove kuvhundutsa kweRed Army nekuda kwekudzivirirwa kwayo kwakasimba kubva kumakona ese.
  MunaSeptember, vaNazi vakatanga kurwisa Volga Delta uye kurwisa Astrakhan.
  Hondo yakakwevera pa ... Munguva yechando, maGermany akatora inenge yose Caucasus. Mushure mokunge kugoverwa kwezvombo kwakavhiringidzwa, Red Army munharaunda iyi haigoni kumira kwenguva yakareba.
  Muna March 1946, Yerevan yakanga iri yekupedzisira kuwa. Uye yakazova danho rinokunda.
  Iyo USSR yakanga isina simba yakaparara. Uye Japan ichiri kutonga Pacific uye inokunda maBritish neAmerica.
  Stalin, kuti atenge nguva, akapa Hitler runyararo kwemakore matatu. Uye pamashoko akanaka kwazvo eTatu Reich. Kudzoka kwevose vasungwa vehondo pasina chero mamiriro ezvinhu. Uye kubhadharwa kwekudzorera: zvokudya uye zvigadzirwa, kunyanya kamba - Central Asia ichiri pasi pekutonga kweUSSR.
  Hitler aidawo goridhe nezvinhu zvebauxite. Uye zvakare kutengesa mimwe michina mitsva uye yemazuva ano yekugadzira zvombo.
  Stalin, achida kuwana nguva chero ipi zvayo, akabvuma izvi.
  Runyararo rwakauya muna Chivabvu 1946...
  Uye maGermany, chokwadi, akatanga kurwa West. Kutanga kugumbura muAfrica, kwakabudirira. Uye hondo yemhepo yeEngland.
  Pano, ndege dzejet dzaive pakurwisa. Uye akabhomba uye akabhomba. Uye zvakare madhisiki ane simba akadonhedza maBritish neAmerica.
  Vanhu vekuAmerica vari kurohwa.
  Uye zvino, muna December 1946, vaNazi vakasvika muBritain. Uye vakatanga kumubata.
  Hapana aitarisira kuti Hitler aizosarudza kumhara muchando. Uye akatora ngozi.
  Uye akawana kukunda. Mumavhiki maviri chete. Britain yakawa uye Churchill akatizira kuCanada.
  Gore ra1947 rasvika. MaGermany anotora Iceland kare muna February. Uye Operation Icarus yakabudirira. Uye heino kuuya kutorwa kubva kwese kwese.
  MaJerimani nemaJapan akanga zvino achifambira mberi kuAmerica. Kubva kuArgentina, Brazil, Venezuela, uye mberi Panama. Nekumberi uye kuburikidza neCanada, nekumhara. Uye kukwidziridzwa kunobudirira zvikuru.
  Asi kutambanudza kwekutaurirana kwakakanganisa kupa. Saka muna 1947, maGermany nemaJapan vakangotora Latin America chete ndokupinda nemuMexico mumatunhu ekumaodzanyemba kweUnited States, uye nemuCanada vachipinda mumatunhu ekuchamhembe kweAmerica.
  Uye kurwa muUnited States kwakashanduka kuita simba rakazara.
  Gore ra1948 rasvika. MaGerman akawana zvakawanda nekudzvanya America pamwe chete nemaJapan. Uye vakaenderera mberi nehondo ...
  MaAmerican aive akaderera kune maNazi mune zvese zvemhando uye huwandu hwemauto. Uye pakanga pasina nzira yekudzivisa Wehrmacht. VaNazi vakakanda muhondo nevatema, uye maArabu nemaIndia. MaJapan akaunzawo mauto avo kuti atakure.
  MaAmerican akakundwa zvishoma nezvishoma asi chokwadi ... Asi pakupera kwaGunyana 1948, maGerman akarova New York neWashington.
  Uye musi waNovember 9, 1948, United States yakabvuma. Uye chikamu chekutanga cheHondo Yenyika Yechipiri yakapera.
  Stalin akatenga nguva. Iyo USSR yakawana T-54 uye IS-4 matangi. Iyo IS-7 tank haina kupinda mukugadzirwa nekuda kwekudhura kwayo. Yakagadzirwa uye michina MIG-15 uye zvichingodaro.
  Asi izvi hazvina kukwana ... Hitler muna 1949 aigona kutanga kurwisa USSR muzhizha, asi akabvuma kuwedzera truce. Asi zvechokwadi, mukutsinhana nemutero unorema zvikuru uyo USSR yakabvuma kubhadhara.
  Nepo maGerman nemaJapan vakapedza nyika nekutora dzimwe nyika dzese, Stalin aive achiedza kugadzira chombo chepamusoro. Asi kuedza kugadzira bhomba reatomu kwakakundikana.
  Stalin akafa musi waMarch 5, 1953. Akatsiviwa naBeria. Kusiyana nenhoroondo chaiyo, mutungamiri weUSSR, achinzwa kuparara, akakwanisa kusiya chido chakanyorwa pamusoro pemutsivi. Uye hapana munhu ari nani kupfuura Beria zvakadaro. Aihwa.
  Sezvakazoitika, Stalin akanga asina kukanganisa.
  Apo Hitler akarwisa Japan pana Kubvumbi 20, 1954, Beria akakarakadza hondo parutivi rweThird Reich.
  Iyo Fuhrer yakabvumirana nemamiriro ekuti USSR yaizowanazve kumaodzanyemba kweSakhalin uye Kuril Islands.
  Beria akamanikidzwa kubvuma izvi. Nyangwe nemoyo wakaoma. Zvakanaka, zvino zvikara zvese zvakawira Japan.
  Uye hondo dzakamuka nekufara kukuru. Hitler aida kukunda Japan asati agadzira bhomba reatomu.
  Iyo Third Reich yakashandisa laser chombo discs uye pyramidal matangi kurwisa samurai.
  Motokari yekupedzisira yakanga ichityisa, uye isingapindiki kubva kumativi ose.
  Pano Gerda naCharlotte vanokwira piramidhi tank uye moto paJapan.
  Ivo vasikana vanopenya uye vanorwa zvakanyanya kusvika pahupfu muhudyu. Uye pfuti dzavo dzinorira senhengo.
  Gerda akaimba, achibudisa mazino ake:
  - Kupwanya, kupwanya uye kubvarura! Uhu ndihwo hupenyu, uyu mufaro!
  Charlotte, apwanya pfuti yeJapan inozvifambisa-yega nerova yakananga, akabvumirana neizvi:
  - Kupwanya, kupwanya uye kubvarura! Uhu ndihwo hupenyu, uyu mufaro!
  Iyi ndiyo nzira iyo vasikana veGermany vakarwa nayo.
  Uye heino maSoviet ari kurwa pa IS-10 tank. Varwi vechikadzi vanopfura 122mm yavo cannon uye vanoimba:
  - Stalin anogara mumoyo mangu,
  Kuti isu hatizive kusuwa ...
  Yakavhura gonhi renzvimbo
  Nyeredzi dzaipenya pamusoro pedu!
  Uye Natasha anopwanya tangi yeJapan nekurova chaiko ....
  Hondo yeUSSR uye yeTatu Reich yakanyanya kurwa-yakagadzirira uye yakashongedzerwa nehunyanzvi. Kunyanguvezvo, hondo inopfuurira, uye norubudiriro rwakasiana-siana.
  Asi chokwadi, vaSamurai vakarasikirwa nechikamu chechina chenharaunda yavo mumwedzi miviri yekutanga.
  Kune iyo mwedzi mitatu yekurwa kunotyisa imwe chikamu. Yakadaro hondo isina tsitsi.
  Mauto eSoviet akasunungura kumaodzanyemba kweSakhalin, uye akaenderera mberi neKuril ridge. Mukuwedzera, mauto etsarist akarwawo muManchuria. Uye zvatova kurwadza kwazvo.
  Kukunda kwaitevera kwakatevedzana. Uye kubudirira kutsva uye kubudirira.
  Mwedzi mitanhatu gare gare, pana October 20, 1954, Japan yakanga yatorasikirwa neinopfuura hafu yezvinhu zvayo, uye nenzira yakajeka yakanga ichirasikirwa. Uye akaronga, muchivande kuRussia, mubatanidzwa kurwisa Reich Yetatu. Asi Beria akamuramba ...
  Pakazosvika Gore Idzva, zvinopfuura zvikamu zviviri muzvitatu zveNyika yeKubuda kweZuva zvakanga zvatorasika.
  Hirohito, achinzwa sokuti akanga aparara, akapa Fuhrer rugare runobatsira. Asi aida kungozvipira chete.
  Muna January 1955, mauto eSoviet neGermany akapedza kukundwa kweJapan muChina. Uye munaFebruary, vaSamurai vakarohwawo munzvimbo dziri kure. Muna March 1955, hondo yakatanga muguta racho pacharo. Akanga ane hasha zvikuru.
  MaGermany nemaRussia vakafambira mberi zvishoma nezvishoma asi zvechokwadi. Muna August, Tokyo yakawa, uye pana September 3, 1955, Japan yakakunda.
  Pakamboita kumwe kumbomira muhondo. USSR yakadzokera kumaodzanyemba kweSakhalin ndokutora Kuril Ridge. Kwete zvakanyanya. Asi kune rumwe rutivi, vhoriyamu yemutero wepagore kumaGerman yakadzikira.
  Zvisinei, Russia yakaramba iri iyo yoga nharaunda yakasununguka kubva kuThird Reich. Pana Kubvumbi 20, 1958, kubhururuka kuenda kuMars kwakaitika muThird Reich. Kubudirira kunoshamisa. Kukunda kweAryan kufunga. Asi izvi zvakanga zvisina kukwana kuna Hitler.
  IUSSR ichiri kunyomba kuzvitonga kwayo. Uye pamusoro pazvo, muchivande chikuru akaedza kugadzira bhomba reatomu nehydrogen. Zvechokwadi, Hitler akaedza kubvisa "splinter" yekupedzisira sezvaaitenda paNyika, kuti apedze kubatanidzwa kwepasi rose.
  Uye pazuva rekuzvarwa kwaFuhrer musi waApril 20, 1959, hondo itsva yakatanga nekupinda kweU.SR. Leningrad yakanga yakapoteredzwa uye yaingokurukura pedyo neLake Ladoga chete. Pachine nzira yakati wandei yekuenda kuMoscow. Pane imwe nzvimbo isingasviki mazana matatu emakiromita. VaGermany havana kuedza kumurwisa munguva yehondo yokutanga.
  Uye zvino vanoseka. Uye takafamba nechido chikuru. Vane laser beam discs uye pyramidal matangi.
  Iyo Red Army ine chete T-54 matangi, akakura kwazvo. T-55, iyo ichangotanga kugadzirwa. Uye matangi IS-10, isingachashandi IS-4, uye ichangoburwa, asi kwete zvachose-yakagadzirwa IS-12. Tangi rekupedzisira rine 130mm cannon uye yakafanana neIS-7. Huremu hwayo hunosvika matani makumi manomwe.
  MaGermany ane mamwe matangi epamusoro epiramidhi. Vashandi vevaviri, vane high-pressure uye electromagnetic pfuti mu88-millimeter caliber, asi yakanyanya kubaya zvombo. Uye nhumbi dzokurwa dzakapetwa-siyana uye dzisingapindiki.
  Kubhururuka kwendege kwevaNazi zvakare kuri nani uye kwakanyanya kukwana kupfuura iyo yeSoviet. Kunyanya mabhomba asina muswe uye varwi, pamwe nemadisco. Iwo ekupedzisira anovandudza kumhanya kunosvika gumi ruzha, uye ane laser chombo. Uye zvinonyanya kukosha, hazvipindike nemaoko madiki.
  Sezvo laminar jet inoyerera ichivakomberedza, uye kuyerera kunovhuvhuta ese mabhomba uye mabara uye zvimedu.
  Saka maGerman ari pamusoro. Uye chinonyanya kukosha, vane simba rakawanda muhuwandu. Kune kupatsanurwa kwevatorwa kubva kumativi ese enyika. Uye vanorwa vakapakata pfuti dzemberi, kana kurwisa carbines.
  MaNazi akatoshongedzerwa pfuti dzemaultrasonic, uye pfuti dzemuchina dzine laser sights, kana kupisa kwemwaranzi.
  Izvo chete maFritz asina. Kune zvakare mabhomba anokandwa. Uye kwete izvi chete.
  Kune makomputa, uye nhungamiro, uye mabhomba akangwara. Uye kutungamirirwa pamusoro pemaredhi, uye pamusoro pezwi, uye pamusoro pekupisa. Uye iyo Fritz inogona kushandisa matangi anofamba pasi pevhu nemadrill, uye submarines kumunhu mumwe. Vanewo matangi maduku ane chigaro chimwe chete, umo vana vakanyatsodzidziswa uye vakanyatsodzidziswa vanorwa.
  Chokwadi, masimba acho haana kuenzana zvikuru. Uye panguva imwecheteyo, nokuda kwekurwiswa kweU.SR, Hitler akaunganidza varwi vane mamiriyoni zana nevakuru chete mumusangano wekutanga. Uye muSoviet Russia, chiverengero chavagari vapasi chose, kubatanidza vacheche, vanongoti pfuurei mamiriyoni zana. Uye muuto zvaikwanisika kuunganidza, mauto ose asingasviki mamiriyoni gumi nemashanu. Uye havasi ivo vakanakisa mhando. Chinhu chimwe chete ndechekuti mitsetse yakawanda yekudzivirira yakacherwa.
  Uye zvechokwadi, vaNazi, pavakanga varwisa uye vaine hukuru hukuru mumasimba, vakangoerekana vaputsa zvidziviriro. Uye vakafamba vasina kumira. Uye mazuva gumi gare gare vakakomba Moscow. Saka hondo iyi yakatanga.
  Asi pana May 1, 1959, Hitler akadonhedza ndege yake nenzira isingakarirwi. Uye yakashandura kuenzana kwesimba. Uye muThird Reich yakatanga kurwira simba kwakakomba. Chii chakapa USSR mukana usingatarisirwi weruponeso.
  
  STALIN KUKUNDA
  Stalin akakundwa nemauto ake muna Gumiguru 1941. Zvakanaka, zvainzwisisika, Caucasian aivenga akanga atowana munhu wose. Hungu, haana kuregererwa nokuda kwokudzvinyirirwa. Mauto akanga asina kugutsikana, uye kunyanya Zhukov. Molotov akatsigirawo zano racho, uye Beria akapfurwa ipapo. Stalin akaedzwa nokukurumidza ndokupfurwa.
  Asi izvi zvose zvakakonzera kuvhiringidzika pakati pemauto, uye maGermany akakwanisa kutora Moscow. Molotov akatizira Kuibyshev. Varwi vazhinji vakatiza vakakanda mapfumo pasi. Japan yakarwisa United States, ipapo Fuhrer akapinda muhondo. Uye vaSamurai vakapinda muFar East.
  Molotov, mumamiriro ezvinhu aya, akapa rugare kuna Fritz. Hitler akabvuma kudzoka Moscow mukutsinhana neCaucasus. Mukuwedzera, kutsiva kukuru kwakagoverwa kuUSSR. Ndaifanira kupa zvose Leningrad uye Arkhangelsk.
  MaNazi akatambanudza maoko avo kumabvazuva ndokuchinjira kuUS neBritain.
  The Fuhrer akatyisidzira Franco nebasa, uye Generalissimo akabvuma kubvumira mauto eGermany kupfuura munharaunda yake. Gibraltar yakarwiswa nemapoka gumi nemaviri akasarudzwa eGerman. Uye akatorwa mumazuva matatu, pashure maNazi akapinda Morocco uye akatanga kutora Africa. Chikamu chemauto eGermany kuburikidza neCaucasus neIran vakaenda kuIndia uye kuMiddle East. Uye vakatora.
  Mauto echiRungu aive madiki uye asina pfuti. Uye mapoka evakoloni aisada kurwa zvachose. Kuzvipira zvakanyanya. Uye maGermany akatora imwe koloni mushure meimwe. MaBritish akarasikirwa zvakare nekuda kwekutambanudza kwekutaurirana, uye kushomeka kwemauto. Mugore remakumi mana nemaviri, Third Reich yakatora kuchamhembe uye chikamu chepakati peAfrica, Middle East neIndia, ichibatana nemaJapan.
  Uye munaFebruary makumi mana nematatu, ichiteverwa nekumhara muAustralia. Uye zvakare kurwiswa kweSouth Africa.
  Nokudaro, vaNazi vakakunda dzinenge nyika dzose dzeBritain nemasimba.
  Churchill nembwende akakumbira rugare. Hitler akaramba, saka akatotora zvose. Uye muna June 1943, kumhara kwakawanda muBritain kwakatevera.
  Vasikana vana vakanaka: Gerda, Charlotte, Christina naMagda. Vanotasva tangi yekuedza - "Panther" -2.
  Vasikana zvechokwadi havana shangu uye vakapfeka mabhikini.
  Tangi ravo rakabhururuka kubva mumatanda ndokuenda kumahombekombe. "Panther" -2 yakanaka tangi musimboti. Nhumbi dzemberi dzehull ndeye 100 mm, turret 120 mm, kumativi - 60 mm, uye pfuti huru 88 mm 71 EL. Pfuti yakadaro inorova matangi eBritish, kunyangwe Churchills, kubva kure.
  Gerda, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akadzvanya bhatani repfuti uye akarova matangi eBritish.
  Akarova mota ndokuimba:
  - Kubwinya kune yechitatu Reich!
  Charlotte, uyo ane hasha vixen. Kupfurwawo kumuvengi. Akaputsa nhumbi dzokurwa dzeChurchill uye akachenesa:
  - Nekukunda kwedu kune mbiri!
  Iyewo akapfura netsoka dzisina chinhu.
  Ipapo musikana uyu akaridza mhere:
  - Zvakanaka, ndichakupura!
  Christina ipfuti chaiyo. Akatyora nhumbi dzokurwa dzokuparadza dzavakapa imwe mari.
  Murwi ane vhudzi dzvuku nebvudzi regoridhe rakarira:
  - Yechitatu Reich!
  Uye zvakare, netsoka isina rutsoka, akatanga chimwe chinhu chinouraya. Uye varipi maBritish vachipesana nemaGerman. Iyo Fritz ine michina yakasimba, vashandi vari nani.
  Ipapo Magda akaridza pfuti, ndokucheka vadzivisi. Uye netsoka yake yakashama akanongedzera pfuti kumuvengi. Uye kupfurwa nesimba rehutsinye.
  Mhare yakaridza mhere.
  - Nekuda kwesimba repamusoro renyika!
  Mwanasikana aipenya apa. Uye akarova vavengi. Hongu, pasina, Prime Minister Churchill akataura neThird Reich. Akamukira ani? Kwaiva kurova kukuru.
  Zvechokwadi, hapana kugamuchirwa kunopikisana naGerda. Musikana ane simba guru.
  Uye achapfura zvakare netsoka yake isina chinhu, uye achapwanya boka reBritish.
  Tevere, Charlotte anopfura nezvigunwe zvake. Uye anobva arova Cromwell. Hongu, maBritish anowana nyanga zvakakwana.
  Charlotte akadaro.
  - Ini ndiri munhu anotonhorera pasi rose!
  Christina anopfurawo chaizvo vavengi. Ndiye musikana ane simba guru. Uye kana ikapfura, inopfura.
  Uye matehwe ake anotumirwa netsoka dzisina makumbo anouraya zvakanyanya. Uye mhare yakachema.
  - Nokuda kwepamusoro kubudirira!
  Magda akachitorawo ndokurova maBritish mbama. Kushandisa makumbo ako asina kupfeka. Akakunda mauto eBritish uye akaridza mhere:
  - Zvese zvichave zvakakura kwazvo!
  Murwi akabva aratidza rurimi rwake.
  Muchidimbu, vasikana vari pano vakanaka kwazvo. Uye kwete benzi zvachose. Uye nevasina zvitsitsinho vanonangidzira mbiya pamatangi echiRungu nepfuti dzinozvifambisa.
  Muchidimbu, kumhara kwakabudirira. MaGermany akarovawo maBritish mumhepo. Iyo nyowani ME-309 murwi yakaratidza hukuru hwayo hwakakwana pamusoro pemuvengi. Kufanana neFocke-Wulf. Izvo zvakavhundutsa maBritish.
  Muchidimbu, apo London yakanga yakakomberedzwa. Uye Churchill akaedza kutiza. Asi yakanga isipo.
  Vatyairi vendege vaviri vechikadzi vekuGerman Albina naAlvina vakadonhedza ndege dzese dzekuperekedza ndokumanikidza mutyairi weChurchill kumhara. Mutungamiriri wehurumende aidada akamanikidzwa kupfugama pasi uye kutsvoda tsoka dzakashama dzetsvarakadenga. Akatsvoda Churchill, makumbo eAlbina naAlvina. Netsoka, neminwe, nezvitsitsinho. Mushure maizvozvi, vasikana vake - Prime Minister weBritain vakamanikidzwa kunanzva chipfuva chavo cheVenus. Zvaidiwa nevasikana.
  Ndozvavari madhongi.
  Britain yawa. Uye Fritz ari pabhiza jena, anokunda.
  Adolf Hitler akazivisa zvakasimba:
  - Ndakatora makuru makuru kupfuura Genghis Khan!
  Inoramba ichingokunda United States. Asi izvi zvinotora nguva.
  Gore rose ra1944 rakapfuura mukuchinjana kwezvibhakera mumhepo uye hondo dzemugungwa. Ngarava dzepasi pemvura dzeGerman dzakavandudza uye dzakava nani pane dzeAmerica. Kana kuti, vakanga vatova nani, hukuru hwavo hwaingova hwakazara.
  The Fuhrer, sezvavanotaura, yakawedzera simba rake. ME-262 jet fighters uye ngarava dzepasi pemvura dzinofambiswa nehydrogen peroxide dzakaonekwa mukugadzirwa kwe serial. Saka iyo Fritz ikozvino ine zvakawanda zvekushandisa. Uye izvo zvinosanganisira vanhu.
  Chikepe chehondo Bismarck chakavakwa zvakare nekukurumidza. Yakatangwa muna March 1944. Ngarava itsva yakanga yakakura zvakapetwa kaviri pakusuduruka seyakambopfuura uye zvombo zvine simba zvakapetwa katatu. Zvitakuri zvendege zvakavakwawo, uye zvine simba kwazvo.
  Mutakuri wendege unokwanisa kutakura zana nemakumi maviri endege uye aine hull yakagadziridzwa yakatangwa muna Ndira 1945.
  IThird Reich yakanga ichigadzirira kusvetuka. Gore ra1945 rakauya ... Zvikepe zveAmerica zvakarasikirwa zvikuru. Uye Japan yakatsikirirawo kubva kumadokero kuUnited States. Ndege dzeGermany dzakawedzera uye dzakakwana, zvikwereti zveaces zvakawedzera.
  Semuyenzaniso, vaviri vatyairi vendege kubva kuThird Reich - Albina naAlvina vakavadaidza kuti A - sikweya, vakawana maakaundi nekukurumidza. Parizvino, Huffman akabata rekodhi. Pakazosvika Chikumi 1945, akaunza account yake kumotokari mazana mana uye nekudaro akagamuchira Knight's Cross yeIron Cross nemashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani. Uye iyi idhigirii yechishanu.
  Asi Albina naAlvina vakanga vava kutomubata. Kupfuura mazana matatu emotokari dzakadonhedzwa imwe neimwe, vakagamuchira Knight's Cross yeIron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani. Asi zvino vakanga vatosvika mazana mana. Uye vakanga vasiri kuzomira.
  Apa Albina akatsikirira zvigunwe zvake zvakashama padhiraivha achirira:
  - Kubwinya kune Nyika yeBaba huru!
  Uye akapfura ndege mbiri dzeAmerica.
  Alvina, achienderera mberi nemoto, akarovawo. Akapfura ndege mbiri dzeUto reUS netsoka dzake dzisina kupfeka uye akashinyira:
  Isu tiri mufananidzo weruvengo!
  Vasikana vakaparadzana. Vanokurumidza kurwa muhondo.
  Albina akaridza kanuni ndokuridza muridzo achiti:
  - Kubwinya kuna Baba - chikwapuro!
  Alvin akabvumirana nazvo:
  - Kubwinya kukuru!
  MaGermany akamanikidza maAmerica zvakanyanya. Uye vakatora kunaka kwendege yavo.
  Iyo E-50 yakave budiriro yakanaka. Iri tangi rakabuda riine pfuti yekubaya-pfuti uye nekukasira-moto cannon. Uye nekudzivirirwa kwakanaka kwepamberi.
  The American Sherman haasi mukwikwidzi wake. Uye Pershing zvakare. E-50 yakaratidza kuva chikara chemuchina.
  MaGermany mugore rechimakumi mana neshanu akagara muGreenland, uye akagadzira nzvimbo muCanada. Panguva imwe cheteyo, kukurukurirana kweGermany kwakakunda Brazil kudivi rayo, pamwe chete neArgentina, iyo yakanga yave ichiteerera kwenguva refu. Uye kusimudzirwa kwakatanga kubva kumaodzanyemba bridgeheads.
  Gore ra1946 rakanga rakasimba. Mauto eGermany neJapan akapinda muMexico, ndokutapa inenge yese yeCanada, achirwisa Alaska zvakare. Uye ipapo ruvengo rwakazoendeswa kuUnited States. Panharaunda yaro, hondo chaidzo dzakatanga kuitika.
  Uye zvechokwadi, matangi eGermany eE akatevedzana akazviratidza kuva ane ngozi zvikuru uye motokari dzehondo. Varipi veAmerica pamberi pavo. VaFascist vane simba rakadaro.
  Kunyanya kana vashandi vetangi veGerda vari pakurwisa uye kupwanya mauto eUS.
  Ane E-50 akatevedzana mota, agile uye anomhanyisa. Ane dhiramu kureba kwe100 EL uye caliber yepfuti ye105 mm. Kana pfuti yakadaro ichirira.
  Gerda akadzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake, akaridza projectile, achirova muvengi nemazvo uye akashinyira:
  - Kubwinya kune yechitatu Reich!
  Charlotte, musikana ane vhudzi dzvuku akarovawo, achishandisa zvigunwe zvake zvakashama, kuAmerica uye akarira, achibudisa mazino ake:
  Mbiri kumauto edu asingakundiki!
  Kristina akarovawo makumbo ake akarembera neminwe yake asina kupfeka uye akadanidzira achiti:
  - Kubwinya kune hugamba hweWehrmacht!
  Magda, achishandisa zvigunwe zvirefu zvemakumbo ake asina kupfeka, akarovawo nekuridza mhere:
  - Kubwinya kune isingakundwi Wehrmacht!
  Uye vasikana vana vachaitora ndokudzvova pamusoro pemapapu avo.
  - Isu tiri makondo chaiwo, uye tizere nehugamba! Uye isu tinobhururuka seshiri, vanakomana veakashinga Motherland!
  Gerda akaridza pfuti zvakare nezvigunwe zvake. Akarova mota yekuAmerica ndokuridza muridzo achiti:
  Kwete, kwete vanakomana, asi vanasikana!
  Charlotte akapfura mota yekuAmerica, akabvarura turret yake ndokurira:
  - Zvechokwadi, vanasikana vane heroic zvikuru!
  Christina akarova mhandu yake. Akabaya muvengi mukati nepakati, uye achiridza muridzo, achibudisa mazino ake.
  - Isu tiri michina chaiyo yerufu!
  Magda akapfurawo muvengi. Akavhuna nhumbi dzokurwa nadzo, akarova huma yomuvengi ndokudanidzira achiti:
  - Uye isu tiri michina yakakwana kwazvo munyika!
  Uye vasikana vakachema mukuimba.
  - Kubwinya kuGermany, kubwinya, matangi ari kumhanyira kumberi! Kukamukana kweThird Reich kunogamuchira vanhu vakashinga!
  Muchidimbu, maGermany akanga achiita zvakanaka chaizvo, uye mauto avo akanga achiwana kukunda kumwe pashure pokumwe.
  IUnited States, hongu, ine hupfumi hwakasimba, asi vakarasikirwa maererano nehunyanzvi. Kunyanya matangi uye ndege dzejeti. MaGerman aitove neME-262 X mukugadzirwa kweseri, uye ndege iyi yaigona kupona nekumhanya kwemakiromita anopfuura 1150 paawa, uye yakashongedzerwa nendege shanu 30-mm cannon. Vanhu vekuAmerica havagone kuramba muchina wakadaro.
  MaGermany aivawo neshiri yeXE-262, iri nyore kugadzira, inenge yakanyatsogadzirwa nematanda, yakareruka uye inofambiswa. Asi XE-262, nekuda kwehuremu hwayo hwakanyanya kuderera uye kumhanya kwakanyanya, yakanga yakaomawo kuibata uye yaida vatyairi vendege vane hunyanzvi. Asi aive akanaka kune maitiro aHuffman, ayo akashanda mukuyanana. Uye padhuze akapwanya maAmerica.
  Asi kunze kwaHuffman, paivawo nevasikana vaviri vakaita: Albina naAlvina. Vakapfuura mazana matatu ndege dzakadonha imwe neimwe uye vakagashira Knight's Cross of the Iron Cross nemashizha esirivheri omuoki, minondo nemadhaimani. Michinjikwa yeKnight ine mashizha egoridhe emuoki, minondo nemadhaimani kusvika parizvino chete Huffman, uyo akapfura ndege dzinopfuura mazana mashanu, uye Rudel, iyo ine mukurumbira kurwisa ndege, yakarova anopfuura mazana mashanu matangi, uye zvimwe zvakawanda zvinangwa zvepasi. Uye dzimwe ndege gumi nenomwe.
  MuThird Reich, vakabvumidzawo dhigirii rechitanhatu reKnight's Cross of the Iron Cross nemashizha eplatinamu emuoki, minondo nemadhaimani, kune avo vanosvika zviuru zvendege dzakadonhedzwa, kana nhamba imwe cheteyo yematangi akatyoka.
  Mune ino Knight's Cross, angangoita zana madhaimani aifanira kunge akabatanidzwa, uye angadai akakura kupfuura mamwe maKnight's Crosses. Saka mubairo wacho wakanga usingaremekedzi chete, asiwo unodhura.
  Albina naAlvina vari kubhururuka mudenga. Vanopfura ndege dzavo dzeYankee uye vanoimba nemeno avo:
  - Vasikana vakanaka,
  Shamwari dzakanaka...
  Zvingave zvinotyisa vakomana -
  Uye makicks makuru!
  Albina akanongedza pfuti yendege nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akarova muAmerica ndokuridza mhere:
  - Mwenje yemeso anofara!
  Ndokuchonya mumwe wake. Akadimbura mumwe wake. Akapwanya muvengi kuita zvidimbu zvidimbu achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka uye akarira.
  - Zvecommunism uye nekukunda kwedu kune mbiri!
  Albina akaruramisa mumwe wake, achipfura ndege yeYankee:
  - KuAryan communism!
  Vasikana vese vakabva vabvaruka nekuseka.
  Munguvayo, hondo yakapfuurira. MaAmerican airasikirwa zvakajeka nemuvengi akanakisa mune tekinoroji uye kudzidziswa, uye kunyangwe kushandisa kupatsanurwa kwekunze.
  Kunyanya, maYankees ane tangi huru yeSherman. Zvakanaka, aripi anopesana neGermany E-50 huru. Muchina wevaNazi waiva nenhumbi dzokurwa dzemberi dzemamirimita 250, nhumbi dzokurwa dzeparutivi dzemamirimita 170, uye huremu hwematani makumi manomwe ine injini ye1200 horsepower ine injini inosimudzira.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti Sherman aisakwanisa kunyange kupinda murutivi rweGermany, sezvo nhumbi dzokurwa dzeE-50 dziri kutsvedza. Kunyange Sherman aiva nepfuti ine mafiti gumi nemanomwe, Firefly, haana kunyatsotora muJerimani. Asi tangi iyi yakanga isiri huru.
  Uye maGermany akatora American tangi nechivimbo kubva makiromita mashanu kure. Uyezve, ane silhouette yakakwirira. MaAmerican aive nePershing zvakati nani. Asi tangi iyi yakanga isina kukura seSherman, uye zvakadaro pfuti yayo ye90-mm yakanga isina kukwana kurwa kunobudirira.
  Chete "Superpershing" inogona kupinda muGerman E-50 parutivi. Kubatsira kwepfuti uye caliber ye90 mm uye kureba kwembiru ye73 EL. Asi nerumwe rutivi, mwero wemoto unongori maraundi mana paminiti zvichienzaniswa negumi nembiri zveGerman E-50, uye huremu hwematani makumi mashanu hwakakura kwazvo kune injini ye500 horsepower. Hongu, uye nhumbi dzokurwa nadzo hadzina kukwana. Muhuma yeGerman main mastodon, maAmerican haasati apinda. Uye iyo Fritz zvakare yaive neE-75 ine 128 mm caliber pfuti uye 210 mm parutivi rwezvombo ukobvu pasi pemateru, ine dziviriro iri nani uye injini ye1500 horsepower.
  Saka kubva pakutanga, US yakanga ichirasikirwa. Chete T-93 tangi, kunyanya pfuti inozvifambisa inorema matani makumi mapfumbamwe nematatu, nehupamhi hwezvombo hwepamberi hwe 305 mm uye 155 mm cannon, inogona kurwisa mastodon eGermany musoro-on.
  Asi mafambisirwo akaitwa pfuti inozvifambisa iyi akanga asina kukosha, sezvakaita mwero wemoto. Uye maGermany akaiparadza nendege.
  Saka vanhu vekuAmerica vese vanga vasiri kuita zvakanaka, uye vairasikirwa zvisina tariro.
  Uye mauto eGermany akauya pedyo uye pedyo neNew York neWashington.
  Truman akateterera Hitler kuti ave nerunyararo.
  Asi Fuhrer aida chete kuzvipira kwakakwana pasina chero mamiriro ezvinhu. Washington yakanga yakakombwa. Uye vaNazi vakatanga kurwisa guta guru reUS.
  Varwi vetangi veGerda vakarwira mangwana kujeka. Uye akakunda pasina dambudziko.
  Musikana wacho akatotanga kupfura kwete chete nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, asiwo nemazamu matsvuku emazamu ake. Uye izvozvo zvakabatsira zvikuru.
  Charlotte akapfurawo nekudzvanya mazamu ake eruby pabhatani remufaro uye achirira:
  - Hukuru hwecommunism huri mukusava hove, asi whale!
  Christina, achipfura, achidzvanya mabhatani eiyo joystick, akati:
  - Uye isu maGerman tichavaka yakakura kwazvo yecommunism!
  Magda, achipfura mazamu matsvuku kune vadzivisi vake, akabudisa nehasha:
  - Iyo communism inopenya! Kungokwira chete, kwete kudzika!
  Gerda achinongedza kanoni nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, uye achitenderedza American howitzer nepfuti yakanangwa zvakanaka, akasimbisa:
  - KuAryan communism!
  Mushure mekudonha kweWashington, America munguva pfupi yakadzora. Uye zvakaitika January 31, 1947.
  Hondo Yenyika Yechipiri yapera. Uye kusimuka kwaHitler pakutonga kwakabatana nekutorwa kweAmerica.
  Pairatidzika kuva nenguva refu yorugare. Muchokwadi, hondo dzese dzapera, United States yatorwa, uye chii chimwe chaungade? Asi pakanga pane rimwe simba guru raiva nemakoloni: Japan. Uye Hitler aida kuikunda zvakare.
  Kubvumbi 20, 1953 yakatanga hondo itsva yekupatsanurwazve kwenyika. IUSSR yakanga ichiripo mune yakapfupikiswa fomu. Mauto akazotonga mushure meStalin, akaisa Voznesensky sehurumende huru yepamutemo. Mutungamiriri uyu akakwanisa kudzorera zvishoma hupfumi hweRussia. Uye akapa Hitler kubatanidzwa kweUSSR muhondo yeJapan. Akabvuma, asi nemamiriro ezvinhu ekuti Russia yaizodzoka chete Primorye, Sakhalin Island uye Kuril cheni, yakambotorwa nevaSamurai.
  Saka Voznesensky akawana mukana mutsva kumutsidzira USSR, uye zvishoma kugadzirisa humambo.
  Kurwa kwakaitika nesimba rose.
  Alenka nechikwata chake vakarwa pane itsva, yekuedza T-11 tank. Motokari iyi yairema uye yakachengetedzwa zvakanaka. Nhumbi dzake dzemberi dzakasvika 300 millimeters nemuchina uremu hwematani makumi matanhatu nemasere uye pfuti ye130-mm caliber. Panguva ino, tangi huru T-54 ichiri muU.SR, iyo isiri yakaipa zvachose.
  Uye Alenka nemumwe wake vari kupfura nepfuti ine simba kubva kure. VaJapan, hongu, vane mota dzavo. Kunyanya, heino E-75, yakakopwa kubva kuGerman modhi pasi perezinesi. Asi tangi iyi yatove yechinyakare.
  Uye Alenka anomugogodza achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye anotumira projectile chaizvo kuguma-kusvika-kumagumo.
  Musikana anorira:
  - Kubwinya kunguva yecommunism! Kubwinya kuna Lenin mumoyo!
  Chokwadi, urwu runako rwemhando yepamusoro.
  Anyuta anopfurawo, achishandisa zvigunwe zvake zvemakumbo akacheneruka uye kushinyira:
  - Ini ndiri murwi anotonhorera, uye akafanana nechidhori chewachi!
  Alla anopisawo zvakare. Musikana uyu akarova samurai ndokuti:
  - Muzita rechiedza, kupisa nemhepo!
  Uye, zvechokwadi, kushandisa tsoka dzisina shangu.
  Maria akabva aburuka. Musikana ane simba guru remweya. Akapwanya tangi reJapan ndokurira:
  - Kune communism ine simba!
  Uye akakundwa nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Uye pakupedzisira akapfura nerubatsiro rwegumbo uye Marusya. Musikana akarova muvengi ndokuridza muridzo achiti:
  - Kubwinya kunguva yenyika iri nani!
  Uye anoridza muridzo sei ... Uyu musikana akanaka chaizvo.
  Vashandi veSoviet tank vari kuita basa guru uye vari kutora mabhiri. Vasikana chokwadi vanokurumidza kutungamirira. Ivo zvakare vane yakanakisa mota yeRed Army.
  Uye Gerda ari kurwisana nepiramidhi tank. Motokari iyi yatove nechemberi uye ine vashandi vaviri chete.
  Ivo, pamwe naCharlotte, vari kupfura maJapan, uye vanoshanda zvakanyanya.
  Gerda, achishandisa zvigunwe zvake zvetsoka, akadzvanya mabhatani emufaro ndokurova mota yeJapan, achiridza muridzo:
  - Uye masamurai akabhururukira pasi pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Charlotte akamuridzirawo pfuti, achishandisa zvigunwe zvemakumbo ake akatsemuka, ndokuridza muridzo achiti:
  - Asi Wehrmacht yedu kubva kune taiga kusvika kumakungwa eBritish, ese ane mamirioni enguva yakasimba!
  Magda naChristina vari kurwisana mune imwe piramidi tank.
  Terminator vasikana vanopokana zvakanyanya uye vakakura musimba.
  Uye saka Christina anopfura, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anorova maJapan.
  Anobva ati:
  -Nguva yedu ine kukunda kumberi!
  Magda anopfurawo muvengi. Inoputsa shongwe kubva kumaSamurai uye inoridza mhere:
  - Uye izvo zvaitwa zvakamirira zvakatotonhorera!
  Uye zvakare, nezvigunwe zvisina zvigunwe, anowana purofiti kubva kuhurongwa, achiparadza vavengi.
  Hongu, kune vasikana vanomisa bhiza rinomhanya vopinda mudumba rinopfuta.
  Varwi vakakunda muvengi uye zvishoma nezvishoma vakatora kumusoro.
  Japan yakanga ichirasikirwa. Uye maGermany akashandisa chombo chinotyisa - discos.
  Misoso inobhururuka iyi yaisaziva yakaenzana.
  Pano Agatha naAdala vari kurwa padisiki. MaWarriors anodzora muchina nerubatsiro rwemajoystick, uye shandisa iyi yakasimba kwazvo unit. Uye saka vanopwanya vanopikisa. Uye vanorova nemwaranzi inopisa kubva mumhepo. Kuparadza chaiko simba revanokwikwidza.
  Agatha, achipfura muvengi, anodzvova.
  - Mad chido changu!
  Uye nechitsitsinho chakashama, chakatenderera, sekunge uchitsikirira.
  Adala, achipfura vavengi, anozivisa nechivimbo:
  - Isimba chete!
  Uye anoshandisawo zvigunwe zvake zvisina kupfeka kurwisa muvengi.
  Vasikana vakapararira chaizvo. Uye vakadaro, ngatitii tsvarakadenga yekurwa.
  Kuti hapana chakasara muJapan.
  Nyika yeKubuda kweZuva yakanga ichirasika. Uye maiwe, zvaiita sezvisina tariro.
  VaSamurai vakatarisana nehukuru hwetekinoroji. Uye mhandu yakakomba kwazvo maererano nekuronga kwekushanda.
  Japan yakakunda Russia panguva yayo, asi zvino yakanga yava kurasikirwa nemubatanidzwa.
  Pakupedzisira, Third Reich yakatotanga kurwisa kwenyukireya pazvitsuwa, uye nyika yezuva rinobuda yakadzora.
  Somugumisiro, kukundwa kwenzvimbo dzakakura kwakapedzwa. Nekudaro, iyo Third Reich yakarwa zvishoma muLatin America, uye yakawedzera kutora kwenzvimbo.
  Asi kana nyika yese iri pasi peTatu Reich, iyo ichiri yakasununguka USSR iri kunyomba Fuhrer.
  Uye musi waApril 20, 1957, kurwisa Russia kwakatanga. Uye mauto makuru ari kufambira mberi paUSSR.
  Chii chinogona kuvimba neRed Army pasi pemamiriro aya? Masimba atove akanyanya kusaenzana.
  Asi sezviri pachena, maRussia nedzimwe nyika dzichine mamwe maverengero.
  Uye vanorwa chaizvo.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana vari kurwisana nevaNazi.
  Vasikana mutsika vasina shangu uye vakapfeka mabhikini. Uye ichi ndicho chitendero chavo. Vanorwa nehasha.
  Natasha, achiridza pfuti, anoti:
  - Chii chatakanaka, chatinoziva kurwa!
  Zoya, achipfura muvengi, akabvuma:
  - Tinogona!
  Uye akakanda girinedhi nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena.
  Augustina akanyorera vaNazi nepfuti yemuchina, uye nemufaro mukuru, akadanidzira, achikanda girinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu:
  - Ndini muparadzi wezvakaipa!
  Svetlana, zvakare achipfura muvengi, uye achipfura nemazvo, achichera pasi vavengi uye achikanda bhegi rezvinoputika netsoka yake isina chinhu, nekuda kweiyo tangi yakapinduka, yakabudiswa nehasha:
  - Ndichakuya Reich yechitatu kuita upfu!
  Musikana ndokuburitsa rurimi rwake zvakare.
  Hezvinoi varwi. Navo unogona kurwisa chero chikara. Uye kunyange Hitler.
  Natasha, kupfura vaNazi, uye kudzivirira Moscow, akaimba:
  - Isu takapwanywa nejoko reboka,
  Isu takadzvanyirirwa nejoko remunhu asingatendi ...
  Zoya, achipfura Fritz, uye achivhura zvigunwe zvake asina kupfeka netsoka dzake, akaridza muridzo wemhondi:
  Asi zvinofashaira mutsinga dzedu
  Denga revaSlav ...
  Augustina, achipfura vaNazi, uye achiita nesimba zvikuru, achipa grenade nechitsitsinho chake chisina chinhu, akaenderera mberi:
  Uye kubva kumahombekombe anoshamisa,
  Kumahombekombe eKolyma ...
  Svetlana akaimba nerudo rwemusango, achitamba nemamhasuru emakumbo ake, uye mataira ekudhinda akabuda:
  Zvese izvi iNyika yedu,
  Zvese izvi isu!
  Uye pano vasikana, ndinofanira kutaura, vaizvikudza uye nehasha huru.
  Hapana anogona kuvamisa, hapana chinogona kuvakunda. Mhumhi dzakaipa dzinopwanya muvengi, tigresses dzakaipa dzinokwazisa magamba.
  Kana kuti pamwe magamba. Hezvino vasikana vanobhejera vekubhururuka kwepamusoro kweshiri.
  Uye kana vakarwa, ipapo kubva pamwoyo ....
  Uye Alenka nevashandi vake paT-13 tank. Muchina wakagadzirira kurwisa maGerman, mapiramidi enziyo. Musikana anopfura muvengi, uye anoimba:
  - Matangi edu, chingori chishamiso,
  Kubva kumagwenga kusvika kumakungwa ekuchamhembe!
  Tichabvarura iwe, tenda Judhasi,
  Chikara chinotyisa chichaparadzwa!
  Anyuta akasimbisa nehasha, achipfura muvengi nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvisina kupfeka:
  - Ndichabvambura muvengi ndigomukuya kuita upfu.
  Alla akaita majana ekuchaira muvengi nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvemutsoka uye akarira:
  - Nokuda kwehukuru hwecommunism tsvuku!
  Maria akarovawo muvengi, achiita pfuti yakanyatsonangana negumbo rezasi rakashama ndokudzvova:
  - Nekukunda kwakanaka!
  Marusya naiyewo, nerubatsiro rwezvigunwe zvake zvigunwe zvake zvakashama, akazunungusa muvengi, seanomurova, ndokudanidzira;
  - Kune epamusoro mazano ecommunism!
  Vashanu vakarwa nemaNazi sevanouraya.
  Uye vatyairi veSoviet vakarwawo mudenga. Kunyanya, Anastasia Vedmakova uye Akulina Orlova.
  Vakarwa semagamba echikadzi epic. Vachishandisa zvigunwe zvisina zvigunwe, vakatumira air projectiles. Vanorova vavengi nemazvo.
  Anastasia akadzvanya zamu rake dzvuku pabhatani remufaro, akarova fascist ndokurira:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism!
  Kupfura muvengi uchishandisa sitirobheri minyatso, Akulina hafu-akashama zvakare akasveta:
  - Kubwinya kune Magamba eUSSR!
  Ava vasikana vanopisa uye vakasimba pano. Vanorwa sei semhuka chaidzo. Uye vane chido chinopfuura chevanhu nesimba guru.
  Anastasia, achipwanya vaNazi, akaimba:
  - Pamusoro pepasi rinosuruvarisa rakarembera,
  Evil Fritz arikupisa rima...
  Mugari anovenga demo rake;
  Rodza uye ucheke musoro wako!
  
  Zvisinei, iye haasi mutongi,
  Uye kwete nokusingaperi kufamba pasi pejoko ...
  Anoshandura vavengi vakaipa kuva zhenje,
  Achave mutongi wenyika!
  Uye ipapo kuna Elizabeth paT-55 tank. Muchina une kanoni ine simba 105-millimeter kupfuura T-54 uye yakagadzirira kurwisa vavengi.
  Vasikana vari mutangi, hongu, mune imwe chete bikini.
  Elizabeth akadzvanya bhatani remufaro nezvigunwe zvake zvakashama, achipfura chaizvo muvengi, uye akakoira:
  -KuRussia yeCommunism!
  Ipapo Ekaterina akabva apfurawo, achishandisa zamu dzvuku rechipfuva chake kupfura.
  Akarova tangi yeNazi ndokukoira:
  - Kuti ubudirire mukuvaka communism!
  Elena akapfurawo muvengi wake achishandisa zvigunwe zvake. Akapwanya dhiramu retangi repiramidhi, akazviita zvese nemazvo.
  Akabva aridza mhere:
  - Iyo inopenya zvakanyanya isu tichave necommunism!
  Ipapo lupanula naEuphrasia, kunyange zvazvo achiwanzova mutyairi bedzi. Asi musikana wacho akarova chaizvo, achirova muromo wetangi yeNazi.
  Akabva adaidzira:
  - Komonisiti yedu inopenya kupfuura zuva!
  Vasikana vari patangi havana shangu uye mubhikini vanotaridzika zvakanaka uye vane mutsa. Uye vane mazamu ane minyatso mitsvuku.
  Erizabheti akaimba nomufaro;
  Ngatipwanye joko, tenda fascism,
  Kana zvakakodzera, ndichabvisa makomo ....
  Pachava nenguva, nguva yecommunism,
  Ndichabhururukira kudenga nerwiyo!
  Uye zvakare, musikana ane zamu rake dzvuku anodzvanya bhatani remufaro ndokurova maNazi.
  Saka Fuhrer haazozviwani zvishoma.
  Nevasikana vakadaro, zviri pachena kuti USSR ichiri kurarama, uye Hitler haagoni kuiputsa nyore nyore.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"